Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Tamerlane Vallottaa Kiinan

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kaunis ja erittäin vahva tyttö 2000-luvulta putoaa Tamerlane-imperiumin aikaan ja pelastaa suuren komentajan Timurin sairaudesta. Tämän seurauksena Tamerlane aloittaa kampanjan Kiinaa vastaan. Taisteluihin osallistuu kokonainen joukko hyökkääjiä, ja sen seurauksena taivaallinen valtakunta kärsii vakavan tappion. Ja maailmanhistorian kulku on muuttumassa.

  TAMERLANE VALLOTTAA KIINAN
  HUOMAUTUS
  Kaunis ja erittäin vahva tyttö 2000-luvulta putoaa Tamerlane-imperiumin aikaan ja pelastaa suuren komentajan Timurin sairaudesta. Tämän seurauksena Tamerlane aloittaa kampanjan Kiinaa vastaan. Taisteluihin osallistuu kokonainen joukko hyökkääjiä, ja sen seurauksena taivaallinen valtakunta kärsii vakavan tappion. Ja maailmanhistorian kulku on muuttumassa.
  . LUKU 1
  Vladlen tapasi helmikuussa 1405 Tamerlanen, joka sairastui kuumeeseen. Lyömätyttö otti mukanaan koko sarjan antibiootteja ja pystyi muutaman injektion jälkeen nostamaan keskiajan suuren komentajan jaloilleen.
  Tamerlane oli edelleen melko hyvässä kunnossa ja, kuten aina, tarmokas ja sitkeä. Tamerlanen muumiosta tehdyt tutkimukset osoittivat, että hän oli edelleen tarpeeksi vahva jatkamaan armeijoiden komentamista ja kampanjoiden toteuttamista.
  Vladlenan vaikein asia oli tavata tämä komentaja ja käydä vartijoiden läpi. Mutta upea blondi, jolla oli urheilullinen hahmo, esitteli itsensä lääkärinä. Ja loistava ja kuuluisa lääkäri.
  Hän on pitkä ja iso 2000-luvun naiselle. Ja keskiajalle jättiläinen ollenkaan.
  Ja kun hän tyrmäsi kaksi soturia yhdellä iskulla paljaalla, voimakkaalla jalallaan, he varmasti uskoivat häntä ja päästivät hänet läpi merkittävän osan maailmaa hallitsijan luo.
  Lisäksi tunnetut lääkärit pitivät Tamerlanen asemaa jo toivottomana.
  Ja miksi ei uskoisi naissankaria ja lisäksi blondia? Erityisesti rohkeasti paljain jaloin lumessa käveleminen? Kaikki naiset eivät pysty tähän, ja heillä ei ole edes vahvoja, helpottavia lihaksia.
  Joka tapauksessa kaikki näyttää erittäin teatraaliselta ja erittäin vakuuttavalta.
  Tytöt on sanottava tässä yksinkertaisesti - super!
  Tarkemmin sanottuna ei tyttöjä, vaan yksi erittäin siisti tyttö. Ja hänestä tuli erittäin murhaaja. Mutta samalla tietysti ja pystyy parantumaan. Ja parantaa ja lamauttaa kaikki.
  Tamerlane heräsi henkiin ja toi Vladlenan lähelle häntä. Ja valtava enimmäkseen hartaus muslimeista ja hinduista koostuva armeija muutti itään valloittamaan Kiinan.
  Tämä taivaallinen valtakunta on jo vapautunut mongolien vallasta. Ja Tamerlane halusi palauttaa entisen valtavan imperiumin ja ohittaa esi-isänsä Tšingis-khanin.
  Ja tässä on hänen armeijansa marssilla. Se on marssinut Kiinaa vastaan ja liikkuu kuin teräsrulla. Jota ei voi pysäyttää. Vaikka taivaallinen valtakunta kokosi valtavan armeijan.
  Kiinassa on erittäin suuri väestö. Ja he olivat valmiita. Yksiköt saapuivat kaikista taivaallisen valtakunnan provinsseista.
  Ja yhtäkkiä kävi ilmi, että kiinalaisia sotilaita oli kolme kertaa enemmän kuin Tamerlanen valtava armeija, joka oli kerätty koko valtakunnasta.
  Ja siitä syntyi kova taistelu.
  Tietysti Vladlenan unessa tulevaisuuden poika ja viisi tyttöä tulivat apuun. Ja niin vielä mielenkiintoisempaa.
  2000-luvun soturit ottivat jälleen yhteen 1500-luvun kiinalaisten kanssa.
  Taivaallisessa valtakunnassa on liikaa sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko, joka katkaisi kiinalaisia miekoilla, huusi:
  - Älä koskaan luovuta!
  Ja pojan paljaista jaloista lensi terävä kiekko!
  Margarita murskaamassa vastustajia murahti:
  - Maailmassa on paikka saavutukselle!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui kiinalaiseen.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja ulvoi:
  Emme koskaan unohda emmekä koskaan anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa menivät kiinalaisten myllyn läpi.
  Zoya, leikkaamalla vihollisia, vinkaisi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja uudet neulat hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja mikä on kiinalaisten sotilaiden silmässä, kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit olivat innostuneita ja raivoissaan.
  Augustine leikkasi keltaisia sotilaita, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja keltaiset taistelijat putoavat.
  Svetlana leikkaa myllyä, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Kiinalaiset putoavat kuin lyhteet.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Sillä äiti Venäjä voittaa!
  Vladlena myös leikkasi kiinalaisia perhostekniikan avulla, leikkaa ne paloiksi. Sitten hän heitti myrkyllisiä neuloja paljain varpaillaan, osui vihollisiin ja vinkaisi:
  - Venäjän uusille nuorille johtajille!
  Oleg Rybachenko etenee kiinalaisia vastaan. Terminaattoripoika leikkaa keltaisia joukkoja.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät ulos myrkkyä sisältäviä neuloja.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä leikkaa jokaisen pään ja kuonon.
  Margarita murskaa myös vastustajia.
  Hänen paljaat jalkansa heiluvat. Kiinalaisia kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa ja leikkaa ...
  Kiinalaisten sotilaiden ruumiiden massa.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän leikkaa omaa kiinaansa ja laulaa:
  - Venäjä on suuri ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Joka katkaisi kiinalaisten kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Leikkaa keltaisia sotilaita molemmin käsin. Sylkeminen putkesta. Ja heittelee tappavia neuloja paljain varpain.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Voi, äijä, mennään,
  Oi, suosikkini menee!
  Augustinus kaataa kiinalaiset ja tuhoaa keltaiset sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläimen ihossa,
  Hän ryntäsi mellakkapoliisille mailalla!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista vihollinen, mikä tappaa norsun.
  Ja sitten huudahtaa:
  - Sudet!
  Svetlana hyökkäyksessä. Leikkaukset, kiinalaisten leikkaaminen. Paljain jaloin hän laukaisee kuolemanlahjoja heidän päälleen.
  Johtaa myllyä miekoilla.
  Hän murskasi paljon taistelijoita ja huutaa:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja.
  Vladlen viilteli jälleen, hänen miekkansa pidentyivät. Ja sitten tyttö repäisi rintaliivit irti ja kuiskasi kuin salama helakanpunaisesta nännistä:
  - Ihmiskunnan yhtenäisyyden puolesta!
  Oleg Rybachenko hyppäsi ylös. Poika pyöri kuperkeikkauksessa. Pilkoi paljon kiinalaisia hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain sormin ja gurgutti:
  - Ole kuuluisa kauniista rohkeudestani!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kovempia kuin tuulimyllyn terät. Ja paljaat varpaat heittävät kuolemanlahjoja.
  Tyttö on hyökkäyksessä. Tuhoaa keltaiset soturit ilman seremoniaa.
  Ja hyppää aina silloin tällöin ja kiertelee!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja kiinalaiset itse kaatuvat kuolleena. Ja kokonaisia ruumiita kasaantuu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa heittivät neulan.
  Ja sitten vielä tusina neulaa!
  Natasha hyökkäyksessä on myös erittäin siistiä.
  Ja heittää paljain jaloin ja sylkee oljesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kimalteleva kuolema! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus liikkeessä.
  Zoya hyökkää kiinalaisten ruumiiden tukkoon. Ja tuhon bumerangit lentävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Ja keltaiset soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, sinä voitat!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Joka suoraan kurkkuun Kiinan kaivaa.
  Ne putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Augustine hyökkäyksessä. Murskaa keltaiset joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin suuri soturi.
  Tornado pyyhkäisee Kiinan joukkojen läpi.
  Tyttö punatukkaisella karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voitto!
  Ja hyökkäyksessä kaunotar tulitukkainen.
  Augustinus karjuu hurjassa hurmiossa:
  - Sodan jumalat repivät kaiken!
  Ja soturi hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa Ja niin kimaltelevaa ja taistelevaa. Hänen paljaat jalkansa heittävät ulos niin monia tappavia asioita. Ei mies, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Tuo hyppy pyöreässä tanssissa!
  Anna unelman toteutua -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja tytön liikkeessä yhä enemmän raivoa.
  Vladlen teki miekoillaan hahmon kahdeksan. Hän katkaisi Taivaallisen Imperiumin sotureiden päät.
  Sitten hän törmäsi paljaalla kantapäällään räjähdepakkaukseen, joka repi kiinalaisia, ja huusi:
  - Venäjän hengen ja jumalien puolesta!
  Oleg hyökkäyksessä kiihdyttää kaikkea. Poika voittaa kiinalaisen.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on toiminnassaan myrskyinen tyttö. Ja lyö vihollisia.
  Täällä hän laukaisi paljaalla jalallaan, herneen räjähteillä. Hän räjähtää ja heittää heti sata kiinalaista ylös.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee meille joka tapauksessa!
  Ja ajaa myllyä miekoilla.
  Natasha kiihdytti liikkeitään. Tyttö katkaisee keltaiset soturit. Ja huutaen:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan kiinalaiset kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Ei ajattele pysähtyä ja hidastaa.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihasalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joilla on rei'itetty kurkku, makaamassa ruumiskumpuissa.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se murskaa kaikki kuin se olisi hyperplasmarobotti.
  Se ei ole jo tuhonnut sataa kiinalaista. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi karjuu edelleen.
  - Olen voittamaton! Maailman siistein!
  Ja taas kauneus hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa kiinalaista repeytyi voimakkaan räjähdyksen seurauksena.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä anna grammaakaan hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän leikkaa viholliset ja tuhoaa kiinalaiset. Ja joukko keltaisia hävittäjiä on jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi oli raivoissaan. Teki villin taistelun. Tarkemmin sanottuna jopa seitsemän suurta soturia.
  Vladlena kuin karjunta. Ja rubiininännistä se puhkeaa tappavalla salamalla ja polttaa koko pataljoonan.
  Sitten hän mutisee:
  - Venäjälle ja voitto loppuun asti!
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet kiinalaiset putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Poika muistaa villin strategian. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuivat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja yritys "Adidas"!
  Todella siistiä ja siistiä suoritusta. Ja kuinka monta kiinalaista tapettiin. Ja suurin määrä suurimmista tappoi keltaiset taistelijat.
  Margarita on myös taistelussa. Murskaa keltaisia armeijoita ja ulvoo:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroivat kiinalaisia. Keltaisten hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantterit! Todista, että kaikki ovat parhaita!
  Ja tytön paljaasta kantapäästä lentää ulos kuin herne, jolla on voimakkaita räjähteitä.
  Ja lyödä vihollista.
  Ja hän ottaa ja murskaa osan vastustajista.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän voittaa vastustajia, eikä hän itse anna kenellekään laskeutua.
  Kuinka moni kiinalainen on jo keskeyttänyt.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiria. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka hänellä on kaikki kumppaninsa - teloittajat!
  Natasha huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen!
  Ja taas tyttö leikkaa paljon kiinalaisia miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja leikkaa paljon keltaisia sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita kiinalaisia. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustinus etenee ja murskaa vastustajat. Ja samaan aikaan hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkusta!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa hampaansa!
  Ja punapää on niin ... Hiukset lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki tulee kirjaimellisesti vihasta.
  Svetlana liikkeellä Täällä hän leikkasi paljon kalloja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten sylkee oljesta. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas tappavat neulat lentävät hänen paljaista jaloistaan.
  Vladlen huomasi nokkelasti pilkkovan kiinalaisia miekoilla ja heittelevän tuhoherneitä paljain varpaillaan:
  - Isänmaalle minun pyhä sauvani kunniani!
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää nippu neuloja ja laulaa:
  - Mennään telttailemaan, avaa iso tili!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on melko vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja taas tappavat ja murskaavat neulat lensivät pois hänen paljaista jaloistaan.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapaus sarastaa!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan kiinalaisia kohti ja jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Kukkikoon ruusut!
  Ja heti kun soturi heittää herneen paljain varpaillaan, tuhat kiinalaista lensi heti ilmaan. Kyllä, taivaallisen imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet kiinalaiset kuolevat.
  Heidän tyttönsä ja miekkansa, ja hiilen jyvät ja keihäät. Ja neuloja.
  Samalla se myös karjuu:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja ja lyövät vastustajia.
  Zoya villissä liikkeessä. Hyökkää kiinalaisia vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturinainen heittelee neuloja paljain sormin. Murtautuminen vastustajien läpi ja kuinka karjua:
  Täydellinen voittomme on käsillä!
  Ja pyörittää villiä myllyä miekoilla. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille painajaisille.
  Ja jos se leikkaa sen, se tarkoittaa, että se leikkaa sen.
  Sen jälkeen punapää ottaa ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa toiminnassa ja leikkaavat lihan.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole jarruja. Kuinka pilkkoa, jotta ruumiiden massa roskaa.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja nyt tappajaherne lentää hänestä.
  Vladlen suoritti seepiatekniikkaa miekoilla.
  Ja mansikan nännistä hän otti ja istutti maagisten lasersäteen, leikkasi joukon taivaallisen valtakunnan sotureita ja vinkaisi:
  - Tulevia voittoja varten!
  Oleg taas sata kiinalaista, kantoi meteoria, leikattiin pois. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Pienikokoinen, mutta tappava...
  Kuinka murtaa pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kauheiden koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja leikattiin paljon keltaisia taistelijoita. Ja leikkaa suuria aukkoja.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja iski uudella voimalla.
  Hyökkäysvaiheessa oleva Natasha on vielä raivoisempi. Joten lyö kiinalaisia. Heille ei ole kovin hyvä vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleinen sovittelija!
  Ja soturityttö purskahti vastustajiin sellaisella iskujen kaskadilla.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä hän johti myllyä. Keltaisen armeijan päiden massa vierähti taaksepäin.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itsellesi sellainen keltainen armada.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Päihitä vastustajat. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  Joten se on sinun vikasi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan, kuinka terä lentää. Ja löi monia taistelijoita.
  Augustine liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Kuin proletaarisen lipun leijuva. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän leikkaa vastustajia - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan paskiainen!
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Härän pää tulee olemaan - älkää olko hulluja taistelijoita!
  Ja täällä hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Vladlen viilteli myös takakättä, ikään kuin hänen miekkansa olisivat helikopterin teriä. Katkaise monet kiinalaiset taistelijat.
  Sitten hänen paljas, pyöreä kantapää oksensi täydellisen tuhon tappavat lahjat ja siristi:
  - Olen maailman voimakkain jumalatar!
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Mitä tarvitset! Tässä on tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljain jaloin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Aurora suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree ketä tahansa!
  Ja taas, paljain varpain, hän laukaisee murhanhimoisen.
  Svetlana taistelussa ei ole huonompi kuin vastustajat. Ei tyttö vaan liekin loppu.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine, joka vapautti terän paljaalla jalallaan, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana kaataa vihollisia, sirutti:
  - Tyhmä ei tarvitse veistä...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettunein jaloineen:
  - Valehtelet hänelle kolmesta laatikosta!
  Natasha, joka leikkaa kiinalaisia, lisäsi:
  - Ja tee hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä heillä on paljon jännitystä.
  Karmiininpunaisista nänneistä peräisin oleva Vladlena löi antihiukkasvirroilla, poltti paljon kiinalaista ja vinkaisi:
  - Uudelle venäläiselle tilaukselle!
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, ja kaverilla on kiinnostusta ...
  Neropoika laukaisi jalkansa helikopterin potkurilta. Hän katkaisi kiinalaisista parisataa päätä ja vinkaisi:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö täysin harjakattoina.
  Oleg, katkaisi keltaisia sotilaita, gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todellakin niin aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhä sota!
  Ja soturi laukaisi terävän levybumerangin. Hän lensi kaaressa, katkaisi paljon kiinalaisia.
  Zoya lisäsi, jatkaen tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he löivät monia taistelijoita.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Matala vastustaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Augustine heilutteli jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristeja, gurguteli6
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten kiinalaisia:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt kiekko lentää soturien paljaista jaloista. Liha on revitty.
  Ja huutaa taas:
  - Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Hän repi vastustajat auki ja sanoi:
  - Olemme naarassusia, paistakaa vihollinen!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy ekstaasissa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Vladlena suoritti riikinkukon häntätekniikkaa miekoillaan. Katkaisi paljon kiinalaisia sotilaita.
  Ja sitten hän ampui salaman navastaan ja siristi:
  - Uudelle iPhonelle!
  Oleg Rybachenko gurglingista:
  - Voi aikaisin, antaa turvaa!
  Ja vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha pilkkoi kiinalaisen ja vinkaisi:
  - Maailmassamme ei ole iloa, ilman taistelua!
  Poika vastasi:
  "Joskus tappelu ei ole myöskään hauskaa!"
  Natasha suostui:
  - Jos ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti paljain varpaillaan vastustajan neuloja kohti ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve,
  Ja valmiina toimintaan!
  Sen jälkeen Natasha leikkasi jälleen vihollisia.
  Zoya on erittäin nopea tyttö. Tässä on kokonainen tynnyri Kiinan käynnistettiin. Ja repi pari tuhatta yhdestä räjähdyksestä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö taistelupitsissä!
  Augustine taistelussa ei myöskään ole heikko. Joten lyö kiinalaisia. Kuin ketjujen nipusta.
  Ja rubiininänneistä lentää maaginen plasma, tahrat.
  Ja vastustajien pilkkominen - laulaa:
  - Varo, siitä on hyötyä
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kynsi taistelussa kuin paholainen nuuskalaatikossa.
  Ja tässä on kuinka Svetlana taistelee. Ja kiinalaiset saavat sen häneltä.
  Ja jos hän osuu, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomasi ankarasti, kun metalliroiskeet lensivät hänen paljaista jaloistaan sulattaen kalloja:
  - Kunnia Venäjälle, paljolti jopa kunnia!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioona punaisissa paidoissa -
  Tervehdys venäläiset!
  Täällä tytöt ottivat kiinalaisia vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat rikkoneet ketjun.
  Vladlen karjuu keuhkoihinsa heittäen paljain varpaillaan teräväreunaista bumerangia ja leikkaamalla pois Taivaallisen Imperiumin soturien päät:
  - Suuriin voittoihin kanssamme!
  Oleg on taistelussa ja hyökkää kiinalaisia vastaan. Lyö heidät säälimättä ja kiljuu:
  Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla keltaisen armeijan, otti:
  Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja huusi ja katkaisi keltaiset taistelijat:
  - Valehtelu on käsistä!
  Zoya repi kiinalaista, vinkui:
  - Ei, ei käsistä!
  Ja hän myös ottaa sen ja vapauttaa tähden paljain jaloin.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on päällä!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös murskasi kiinalaisia, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas sellainen heitto, että ympyrät hämärtyvät joka suuntaan. Tämä on tyttö - puhdas vastustajien tuhoaminen.
  Tyttö paljain varpaineen ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja ruumiista tästä tuli vielä enemmän.
  Sen jälkeen kaunotar paljastaa:
  - Emme anna viholliselle armoa! Tulee ruumis!
  Ja taas tappava asia lentää paljaalta kantapäältä.
  Augustinus huomautti myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja tappoi paljon kiinalaisia.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Joukkomurha!
  Ja sitten hän hakkaa päätään kiinalaiseen kenraaliin. Murra hänen kallonsa ja anna:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana, erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, vinkua:
  - Et säästy!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kuinka hän voittaa kaikki. Ja hyvin paljon jopa soturi yrittää murskata ja tappaa.
  Ja Vladlen nokkii vastauksena rintansa helakanpunaisten nännien avulla, sylkien tulisen pyörteen virrat:
  - Voitosta lohikäärmeestä!
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Loistava vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja kiinalaisten massa romahti.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, se vain kuhisee voimalla ja tulivuoret kohisevat!
  Margaret liikkeellä. Se repii kaikkien vatsat.
  Tyttö, jolla on jalka, heittää ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja kaikenlaiset viholliset tappavat massan.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkeammalla piipulla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö puskee ja huutaa:
  "Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!"
  Natasha taistelussa on vain eräänlainen terminaattori. Ja ulvoen gurgingista:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja kiinalaiset ovat kuin kynnet. Ja murskata.
  Tässä on soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän leikkaa kolminkertaisen myllyn kiinalaisille!
  Ja Augustine huusi takaisin:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Tietysti vihollisille. Ja ystäville hän on rakas.
  Ja kuinka hän paljain varpain ottaa ja heittää. Ja paljon taivaallisen valtakunnan sotureita.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin korkea taistelupotentiaali. Ei, tähän on parempi olla sekaantumatta.
  Augustine sihisi:
  - Murskaamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja silmää kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Ellei rauha ole tappava!
  Svetlana, murskaamalla vihollisia, julkaisi:
  - Lakaisemme sinut jonoon!
  Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja!
  Vladlen piti tempun - Conanin ympyrän ja katkaisi paljon vihollissotilaita veriseksi kompottiksi.
  Sitten hän nyökkäsi napaltaan kovalla pulsarilla ja huusi:
  - Uudelle poliitikkojen sukupolvelle!
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii kiinalaisia paljain käsin, viilteli niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Lyhyesti sanottuna! Lyhyesti sanottuna!
  Natasha, joka tuhosi keltaisia sotureita, vinkaisi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja leikataan vastustajia villin katkeruudella.
  Oleg Rybachenko, joka leikkaa vastustajia, antoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja debyytti, usko minua, on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä metallia leikkaava kiekko.
  Margarita, joka kaatoi Taivaallisen Imperiumin sotureita, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta,
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Älkäämme leikkiä sen kanssa...
  Revitään se osiin!
  Revitään se osiin!
  Sitten he tekivät hyvää työtä kiinalaisten kanssa... Ja Tamerlanen valtakunta voitti imperiumin taivaan alla.
  
  . STALKER-PELI ILMAN sääntöjä
  HUOMAUTUS
  Stalkerin, aivan tavallisen miehen, kohtaavat tytöt, jotka ovat hyvin erikoisia. Ja heillä on supervoimia ja niin hienoja omituisuuksia. Nämä tytöt ovat vain super-ja hyper.
  . LUKU 1
  On täytynyt kulua noin kolmekymmentä sekuntia ennen kuin surina korvissani lakkasi. Se puhalsi erittäin lujaa. Hänet heitettiin muutaman metrin taaksepäin, lähemmäs suon reunaa, missä hän tunsi ilkeän hajun tunkeutuvan hänen keuhkoihinsa.
  Hän kohotti kätensä, kosketti päätään ja tarkasti, oliko siinä jotain epäystävällistä luodista tulevan reiän tai juuttuneen palasen muodossa. Mutta kaikki oli kunnossa, jos sellainen ylipäätään soveltui tilaan, jolloin ei pysty nousemaan ja mikä tahansa liike aiheuttaa sellaista kipua, että kipushokkiin voi tahattomasti kuolla.
  Ympyrät uivat silmieni edessä, rintani puristui ja käteni kurkotti heti taskuani, jossa oli ensiapulaukku ruiskulla. Voima tuskin olisi riittänyt enempään, mutta sillä hetkellä se oli ainakin jotain.
  Löytynyt tarvittava huume, stalker iski neulan viimeisellä voimallaan ja puristi kaiken sisällön ulos, tunsi kuinka neste ja voima leviävät suonissa, selkeytti mielen ja täytti lihakset energialla.
  Pian hän näki normaalisti, kipu rintakehässä laantui vähitellen, ja lopulta hän onnistui nousemaan ylös ja näkemään, että hän oli koko tämän ajan makaanut keskellä ruokoa, hajua ja likaa. Ase sinkoutui räjähdyksen seurauksena hieman kauemmaksi. Kehossa ei ollut näkyviä haavoja, ja kaikki hänen yrityksensä löytää ainakin jotain, joka vahvistaa kipua, jonka hän tunsi ennen injektiota, epäonnistuivat. Hän oli ehjä, vaikkakin hieman naarmuuntunut.
  Ilma oli kyllästynyt kuolemaan. Se tuntui jokaisella hengityksellä ja hänen keuhkoihinsa tulleen ilman osuudella, kun hän ryömi aseensa luo ja näki harmaiden kasvien ja suoruohon seinän läpi useita stalkereiden ruumiita makaamassa hänen silmiensä edessä. Lähistöltä kuului pseudokoirien ja joidenkin muiden olentojen ulvomista, murinaa, joka tuntui hyvin lähellä tätä paikkaa. Veren ja tuoreen lihan tuoksuessa ne olivat ilmestymässä tänne.
  Mies tarkasteli kiihkeästi makasiinia - patruunoiden olisi pitänyt riittää pariksi minuutiksi, mutta vain jos olennot eivät ryntäisi hänen kimppuunsa massalla, hänen olisi vaikeaa.
  "Kranaatti" - välähti hänen päänsä läpi. Tämä oli viimeinen väittely mutanttien kanssa käydyissä riita-asioissa, mutta valitettavasti hänellä ei nyt ollut mitään sellaista.
  "Ehkä tarkista ruumiit? Yhdellä heistä on täytynyt olla ainakin yksi."
  Hän nousi jaloilleen, irrotti automaattisen turvasalvan ja varovasti, ikään kuin käveleessään miinakentän läpi, alkoi liikkua eteenpäin, lähentyen ja lähemmäksi paikkaa, jossa räjähdys oli jyristynyt ja hänen toverinsa oli kuollut.
  Tässä. melkein kraatterin kohdalla, jossa kaivos oli selvästi asetettu, palaneen lihan haju iski nenääni. Hän odotti hetken hillitseen oksentamisen tunnetta, otti sitten yhden askeleen, putosi polvilleen ja käänsi stalkerin silvotun ruumiin selälleen.
  Huonoa tuuria, hän ajatteli ja tarkasti taskuissaan kranaatteja.
  Sitten hän meni toiseen, kolmanteen. Jouduin poistamaan useita varalehtiä ja siirtymään kohti vanhaa kotaa, joka jäi täältä ensimmäisestä heitosta lähtien ja barrikadoin itse, jättäen vain yhden uloskäynnin, josta oli mahdollista ampua mutantteja, jos he sen havaitsivat ja tallasivat suoraan taloon.
  "Hitto", hän sanoi lopulta rinnastaan.
  Mies otti radiopuhelimen esiin, laittoi sen korvalleen ja alkoi puhua kauan opittuja sanoja toivoen, että häntä kuullaan ennen kuin mutantit purevat viimeisen lihapalan.
  - Tukikohta, tämä on Falcon, meitä väijytettiin, vain minä selvisin.
  Hän toisti tämän vielä useita kertoja kuunnellen eetterin tyhjyyttä. Sitten hän teki sen vielä kerran toivoen, että äskettäinen julkaisu oli syyllinen ja tämä häiritsi radioviestintää, mutta kun hänen avunhuutoonsa ei vastattu, hän sammutti radion ja painoi konekivääriä rintaansa vasten.
  Kasarmissa oli tuolloin lämmintä. Kello yhdeksän aikoihin illalla, kun tiedusteluryhmät ja esineiden metsästäjät palasivat tavanomaisille yöpymispaikoilleen, huone oli täynnä. Sali täyttyi ihmisistä, myrkytystä, tarinoita ja anekdootteja myrkytettiin.. Ne, jotka onnistuivat ottamaan kampanjoista jotain kalliimpaa kuin repeytyneet housut, menivät heti kauppiaan luo, jonka kennel sijaitsi toisessa kerroksessa aivan Borovin toimiston takana.
  Vanhus ei halunnut ottaa yhteyttä. Hän oli yleensä hiljainen ihminen. Näitä yleensä vältetään, pidetään hulluina tai eivät tästä maailmasta. Mutta koska isoisä (niin kaikki paikalliset stalkerit kutsuivat häntä kunnioittavasti hänen ikänsä ja kokemuksensa vuoksi) oli parantolin päällikkö, tarve ainakin toisinaan kääntyä hänen puoleensa avun saamiseksi pakotti stalkerit kumartamaan häntä.
  En voi uskoa, että olemme taas nollassa.
  Victor astui väsyneenä eteiseen ja katseli ympärilleen täpötäyteisessä huoneessa, jossa, kuten tavallista, se haisi hieltä, tupakalta, alkoholilta ja haisevilta tarinoilta. Sitten hän käveli hieman eteenpäin, missä hän huomasi pienen pöydän aivan nurkassa ja liittyi kahden muun stalkerin seuraan, jotka olivat juomassa olutta vaelluksen jälkeen.
  -No miten? Millä palasit, Vitya? Naamastasi päätellen se on sotkua.
  Häntä todella uuvutti pitkä ja vaarallinen tie. Polissya-suot eivät ole koskaan olleet ystävällisiä vieraita kohtaan, varsinkin jos he ryntäsivät hänen omaisuuteensa etsimään esineitä. Siitä lähtien, kun vyöhyke siirtyi pohjoiseen ja peitti osan Brestin ja Gomelin alueista, monet stalkerit ylistivät näitä paikkoja ja ottivat sieltä ulos lukemattomia swag ja harvinaisia esineitä. Kokonaiset karavaanit menivät suon stalkereihin, kunnes lähde alkoi kuivua. Sillan alla on valunut paljon vettä noista ajoista lähtien. Khabarista on tullut paljon vähemmän, ja riski on moninkertaistunut. Joku muu onnistui löytämään pari harvinaista yksilöä, joiden vuoksi tiedemiehet olivat valmiita repimään toistensa kurkkua, mutta kerran niin ei käynyt ja yhtä onnistunutta matkaa kohti oli tusina absoluuttista nollaa. Ja hyvä, jos ei olisi tappioita. Onhan ollut tapauksia, joissa puolet joukosta palasi täysin tavalliselta ratsastuksesta kertoen kuinka pseudokoirat repivät loput matkalla paikkoihin, tai vielä pahempaa. Näistä paikoista kerrottiin monia tarinoita, mutta se ei silti pysäyttänyt stalkereita. Voiton jano on sellainen asia. On vaikea suojautua suurelta riskiltä, kun kush voi tarjota mukavan elämän vanhuuteen asti.
  "Kaikki on huonosti", Victor sanoi ja otti repusta viimeisen muhennospurkin, joka oli jäljellä kampanjasta. Hän avasi sen nopeasti ajaen veitsen kärkeä kannen yli, minkä jälkeen hän söi kaiken sisällön hetkessä ja nieli suurimman osan siitä melkein pureskelematta - stalkerilla oli niin voimakas nälän tunne.
  Menimme itse kraatteriin asti.
  - Oletko käynyt siellä? - yksi lähellä seisovista stalkereista kysyi.
  Hän nauroi pehmeästi.
  Et ehkä usko minua, en sido sinua mihinkään.
  -Ja millaista siellä on? Kuulin, että bandot ovat valinneet nuo osat. Keltasuut on kätevä saada kiinni - paikat ovat kuuroja. Ei ole mitään järkeä etsiä jotakuta katoavaa, joten he ujostelevat siellä joukoittain.
  Molemmat stalkerit katsoivat toisiaan. Victor tajusi, että he tiesivät tämän omakohtaisesti.
  - Siellä on paljon kaikenlaista roskaa ja rosvot ovat pienempiä pahoja, joita tapasin siellä.
  Syötyään vaatimattoman stalker-aterian jäännökset hän nosti reppunsa hartioilleen, kiitti talonpoikia seurasta ja meni kauppiaan luo. Toisessa kerroksessa oli hieman vähemmän ihmisiä, mutta huoneen pienen pinta-alan sekä ikkunoiden ja hyvän ilmanvaihdon puutteen vuoksi se haisi kuin täällä olisi juuri tapettu ja perattu pseudojättiläinen, jonka perattu haisee nyt hänen jalkojensa alla. He lopettivat Victorin hajuaistin ja savukkeiden kytemisen kauppiaan pöydällä. Hän ei ollut tupakoinut useaan vuoteen, ja toisin kuin tupakoivat kollegansa, hän tunsi tupakan ilkeyden joka hengityksellä.
  Siellä oli jono. Useat päivystyssotilaat, jotka ilmeisesti kulkivat näiden paikkojen kautta tukikohtaansa ja pysähtyivät täydentämään ammuksia ja elintarvikkeita, tutkivat tarkasti pöydälle asetettuja tavaroita. Ase. Ampumatarvikkeet. Varusteet ja univormut. Kaikki tämä oli enemmän tai vähemmän hyvässä kunnossa, mikä toisinaan aiheutti yhtä suurta yllätystä kuin lähialueiden burer, koska parantolakompleksi ja sen vieressä olevat asuin- ja ulkorakennukset olivat hyvin kaukana mantereesta, ja se osoittautui tätä on erittäin vaikea saada. Mutta Vitold oli huijari siinä, koska hän tiesi kuinka löytää minkä tahansa tuotteen, ja jos tähän oli kiinnitetty hyvät rahat, ei voinut olla huolissaan tuloksesta - kaikki toimitettiin ajallaan ja ajallaan. Ja nyt, kun joukko velallisia, vihdoin tehnyt ostoksen ja täyttänyt Vitoldin lompakon seteleillä, astui sivuun, hymy vallitsi hänen kasvoillaan.
  - Päivää ei kulu turhaan, kun asiakas lähtee tyytyväisenä, ja minä teen voittoa.
  - Olen iloinen, että kaikki on hyvin kanssasi, - Victor sanoi lähestyen tiskiä.
  - No, monsieur, mistä valititte? Et ole ollut vähään aikaan. Luulin tunnin ajan, että olette kaikki kuolleet, niin sanotusti vyöhyke vei teidät ja muutti teistä yhdeksi niistä friikkeistä polttimen ääressä.
  Mutta olen täällä ja aivoni ovat kunnossa.
  - Ja se miellyttää minua, se tarkoittaa, että sinulla on hyvä tuote.
  Victor oli hiljaa. Suoraan sanottuna hänellä ei ollut mitään tarjottavaa Vitoldille, eikä hän halunnut myöntää sitä. Viimeisestä ryöstöstä stalkeri tuli ulos tyhjänä ja vailla voimaa, tuskin saavuttuaan parantolaan. Siitä huolimatta hänellä oli jotain, jotain arvokasta, jota ei voinut koskea tai visuaalisesti arvioida, jotain, josta jopa Borov haaveili.
  - Minulla on tietoa, Witold. Tiedän minne jättiläinen kimeeri meni. voin näyttää.
  Kauppias katsoi epäluuloisesti asiakastaan, sitten katsoi muita takanaan vuoroaan odottavia stalkkereita, minkä jälkeen hän nojautui hieman eteenpäin ripustaen ruumiinsa Vitoldin pöytänä toimineen koulun pöydän päälle.
  - Älä mainitse tätä ruosteista olentoa. Viimeksi hän tappoi kaksitoista ihmistä RUESissa. Sen jälkeen kukaan ei ole nähnyt häntä, ja olisi parempi, jos hän joutuisi suoraan helvettiin kuin pelottaisi asiakkaitani läsnäolollaan.
  Itse asiassa monet ihmiset kutsuivat häntä ruosteiseksi karkean villan värin vuoksi, joka muistutti ruosteista piikkilankaa, joka oli kierretty samalle karkealle ja kestävälle iholle. Enemmän kuin kaikki muut tämän tyyppiset yksilöt, hän ahmi itsensä stalkereista uskomattoman kokoiseksi, minkä vuoksi paikalliset ryhmät jopa keskeyttivät vihamielisyyden yhdistääkseen ja tappaakseen hänet. Mutta RUES-hyökkäyksen jälkeen olento katosi jäljettömiin, eikä kukaan ole sen jälkeen nähnyt sitä.
  - Et siis ole valmis maksamaan siitä?
  Witold palasi aiempaan asentoonsa, nojaten selkänojaan tuolissaan ja rypistyi omistajansa painon alla. Napsauttamalla sormiaan ja hieroen leveää otsaansa hän osoitti kaikella ulkonäöllään kuinka ahneus ja uteliaisuus taistelivat hänen sisällään.
  "Hitto", hän sanoi ja löi kätensä pöytään. - En ole pitkään aikaan järkyttynyt sellaisista ehdotuksista.
  - Kysymys on siis hinnasta?
  "Ei vain", hän pysähtyi hetkeksi. - Entä jos valehtelet? Mitä jos saat rahat etkä sano mitään järkevää. Etsi sitten tuulta pellolta. Alue on suuri, paholainen tietää minne se sinut vie.
  - Olenko koskaan valehdellut sinulle?
  Ei, mutta kaikelle on ensimmäinen kerta.
  "Periaatteessa ymmärrän varovaisuutesi", Victor sanoi ja heitti reppunsa hartioilleen.
  - Olen erittäin iloinen, että löysimme yhteisymmärryksen. Parempi mennä Boroviin. Hän on siellä juuri nyt. Vanhus on tarkkaavainen, hän erottaa heti valheen, jos voit vakuuttaa hänet, autan sinua jossain metsästystyössäsi, mutta muuten - anteeksi. Täällä joka toinen on nähnyt aaveita tai kommunikoinut Jumalan kanssa tai nähnyt outoja mutantteja metsässä täysikuussa. Ja kaikki tarvitsevat rahaa, aseita ja varusteita.
  Victor lähti, kuullen edelleen kauppiaan vanhaa murinaa. Hän pysähtyi ovelle - joku avasi useita ullakkoikkunoita, joissa ampujapari sijaitsee turvallisuussyistä lähempänä yötä, ja lisääntyneen tuulen työntämä raikas ilma alkoi tunkeutua sanatorioon.
  Victor veti syvään henkeä. Hänen oli miellyttävä hengittää, jos ei täysin puhdasta, mutta raitista ilmaa, joka laimenti sokerimaista hajusekoitusta, joka leijui koko tämän ajan toisessa kerroksessa. Askel askeleelta hän hengitti useammin, ikään kuin tämä ilma sisältäisi hänen koko elämänsä, eikä hän voinut kyllästää kehoaan sillä ennen kuin kohtasi väistämättömän.
  Hän koputti oveen vanhanaikaisesti: kolme lyhyttä kertaa, pitäen mielessä isoisänsä pidättyväisyyden, joka heijastui melkein kaikkeen. Tavallista vastausta koputukseen ei seurannut, mutta jostain syystä Victor ajatteli voivansa jo mennä sisään, minkä jälkeen hän avasi hieman raskaan puisen oven ja astui hyvin valaistuun toimistoon.
  Borov istui suuren pöydän ääressä ja katsoi jotain näyttöruudulta. Sisään tullut henkilö ei kiinnostanut häntä ollenkaan, hän vain kerran katsoi ylös katsoakseen vieraan, minkä jälkeen hän taas hukkui alaspäin juoksevan tekstidokumentin riveihin.
  Victor käveli lähemmäs pöytää, istui läheiselle tuolille ja odotti. Se tapahtui vanhalle miehelle, kun hän jätti huomioimatta mitä ympärillään tapahtui, minkä jälkeen hän palasi jälleen maailmaamme kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ja nyt Victorin täytyi odottaa viisitoista minuuttia ennen kuin Borov katsoi ylös tietokoneestaan ja lopulta käänsi huomionsa stalkeriin.
  "Puhu", isoisä ukkosi basson äänellä.
  - Minulla on tietoa kimerasta, joka järisytti hermojamme kuusi kuukautta sitten. Näin hänet Brestin alueen rajalla Zhadinin alueella. Paikalliset sanoivat, että olento roikkuu kauempana: Stolin, Rechitsa, Ravens. Ihmisiä katoaa yhä enemmän. Hän näyttää asettuvan uusille metsästysmailleen.
  Borov ei sanonut mitään. Nousematta tuolistaan hän kääntyi seinällä roikkuvan kartan puoleen ja tuijotti paikkaa, josta Victor puhui.
  - Päästiin pitkälle.
  - Tapasin hänet matkalla kraatteriin. Hän nukkui alamaalla, aivan kaislikossa ja odotti keskipäivän lämpöä. Yleisesti ottaen olin onnekas, jos jäin häneen kiinni vähän myöhemmin, kun siitä tulee viileämpää, kuka tietää kuinka kaikki päättyy.
  Vanhus oli hiljaa. Hän näytti punnitsevan kaikkia etuja ja haittoja, kuten Vitold, jota piinasivat epäilykset tiedosta, hänellä ei ollut kiirettä tehdä päätöstä, mikä koetteli Victorin kärsivällisyyttä. Hän aikoi kääntyä ympäri ja kävellä pois, sylkeäkseen kaikkia sääntöjä, värvätäkseen ihmisiä ja ratkaistakseen itsenäisesti omituisen olennon ja löytääkseen legendaarisen metsästäjän, kun yhtäkkiä vanha mies heräsi henkiin. Hän palasi heijastusten maasta, jossa hän oli ollut koko tämän ajan. Hän kääntyi päin stalkeria ja lausui saman lakonisesti.
  -Mitä haluat?
  - Tarvitsen oikean aseen. Palasin juuri tänään ratsastuksesta ja olen alasti kuin haukka. Minulla ei ole varoja ostaa kaikkea mitä tarvitsen, mutta jos autat minua tässä liiketoiminnassa ja onnistun täyttämään olennon, niin stalkkereita kerääntyy tänne joukoittain ja swag on paljon.
  Isoisä oli hetken hiljaa.
  - Ja jos ei?
  Täällä Victor ei löytänyt mitään sanottavaa. Itse asiassa koko Rusty-metsästys oli puhdasta hulluutta ja itsemurhaa. Hän tappoi raskaasti aseistettuja ihmisiä RUES:illa, jotta hänen pitäisi tehdä sama pienen joukon stalkkereita kanssa ja jopa omalla alueellaan.
  - Yritän saada sen toimimaan.
  Lopulta puristettiin ulos Victor. Mutta Borov pysyi paikallaan. Isoisä toisti kysymyksensä.
  - Entä jos et voi tehdä sitä?
  Kun Victor jätti kysymyksen vastaamatta, isoisä kääntyi hiljaa tietokoneen puoleen ja jatkoi lukemistaan. Tämä tarkoitti, että keskustelu oli ohi. Vanhus hyväksyi päätöksen, eikä mistään aseesta voinut puhua.
  Hän meni ulos käytävälle, jossa se vielä haisi kuin roskat, ohitti kaksi muuta stalkeria, jotka odottivat yleisöään Borovpissa, ja meni sitten alas ensimmäiseen kerrokseen. Kaikki ihmiset olivat paikalla. Jossain vaiheessa heitä oli niin paljon, että oli mahdotonta ottaa askelta, jotta ei lyönyt olkapäätä.
  Siitä huolimatta hän onnistui puristamaan uloskäynnin läpi ja pääsemään ulos, missä Victor pystyi hengittämään syvään. Tupakansavu ei enää puristanut hänen keuhkojaan - hengittäminen helpotti huomattavasti, ja hien ja alkoholin sekoittuva sekoitus jäi hänen taakseen. Ruostuneet, mutta silti vahvat ovet sulkivat hänen takanaan ja vyöhyke avautui hänen silmiensä edessä.
  Kun hän ensimmäisen kerran tuli tänne, siellä oli vain vähän ihmisiä, ja kaikki alueella muistutti hiljaista, kuollutta kaaosta, joka syntyy, kun horisontissa kasvaa ydinsieni ja shokkiaalto puhaltaa sinut helvettiin. Jotain vastaavaa tapahtui täälläkin. Kuitenkin tietty voima: Herra tai luonto, kuten ketään kiinnostaa, alkoi palauttaa järjestystä ja pian nämä paikat olivat täynnä eläviä olentoja, jotka olivat jotenkin sopeutuneet säteilyyn, ja kun tämä hyökkäys alkoi hiipua, tuntemattomien voimien kantoi kauemmaksi. pohjoiseen, alkoi ilmestyä ja ihmisiä. Mutantit tulivat heidän perässään. Metsästäjä ja uhri (riippuen kummalta puolelta katsoa) löysivät itsensä yhtäkkiä toistensa edessä, mikä pakotti jokaisen ryhmän hahmottelemaan tiukasti omaisuutensa. Ihmiset asettuivat sanatrian saarirakennukseen. Myöhäisen Neuvostoliiton aikojen kompleksi, se on säilynyt pirun hyvin kaikkien katastrofien ja kymmenien purkausten jälkeen, ja siitä on tulossa turvasatama sadoille vaeltajille ja kulkijoille, jotka etsivät onneaan vyöhykkeellä. Pieni alue sanatorion kolmen kampuksen ympärillä oli myös ihmisten vartioima, mutta kaikki sen takana oleva oli erämaata, kaikki kuului mutanteille. Oli muitakin lakeja. Alkukantaiset eläimet, kun stalkerien sisällä uinuvat vaistot heräsivät ja niistä tuli samoja saalistajia, jotka unohtavat ihmisen olemassaolonsa.
  Ja nyt, katsoessaan häntä eteenpäin, kaukaiseen kaukaisuuteen, jossa kerran suuren valtakunnan jäännökset hukkuivat korkeisiin ruokopaksuihin, missä monikerroksiset rakennukset muuttuivat tieteen tuntemattomien mutanttien ja olentojen pesäkkeiksi, Victor tunsi koko kehonsa. vahvistettiin, ja hänen kätensä kurottivat automaattisesti aseita.
  Maailma on todella muuttunut. Ei niin nopeasti kuin monille näytti, mutta dramaattisesti, ei niinkään koko alueen maiseman muuttaminen kuin niiden ihmisten sielut, jotka päättivät omistaa elämänsä vyöhykkeelle. Hän imeytyi ihmisiin, omisti mielet niin paljon kuin mikään huume ei kyennyt tekemään. Tässä paikassa tapahtuvien ihmeiden vallassa, unelmien rikastumisesta tai yksinkertaisesti erilaisen elämän tuntemisesta johdattuna ihmiset tulvivat näille paikoille todpaissa vaarasta huolimatta.
  Victor käveli pitkää katua pitkin, ojentuneena kuin boa-kurpitsa metsässä, entisten asuinkerrostalojen välissä. He kuolivat. Hyvin kauan sitten ihmiset jättivät kotinsa ja jättivät tiilijättiläiset viettämään elämäänsä uudessa maailmassa.
  Metalli kolisesi jalkojen alla - raitiovaunuradat vain juoksivat tässä paikassa. Totta, nyt ne olivat ruosteisia ja muistuttivat turvonneita suonet, pitkään vailla verta, mutta eivät vähemmän kauheita.
  Tyhjyys.
  Victor näki yhtäkkiä outoja jalanjälkiä. Ne olivat kuin kaneja, mutta melko suuria. Mitä kynnet täällä tiikeri ja erittäin terävä. Jopa kiskon metalli oli naarmuuntunut.
  Victor rypisti kulmiaan. Ei riittänyt törmätä mutanttikaniiniin. Tämä hyvän leijonan kokoinen eläin pystyi sylkemään myrkkyä kaukaa. Ja lopettaminen ei ole helppoa
  jopa räjähtävä luoti. On selvää, että tapaaminen sellaisen kanin ja myrkyllisen tiikerin kanssa samanaikaisesti ei lupannut hyvää. Se on todella hirviö.
  Victor kääntyi kujalle ja kyyristyi tahattomasti. Hän ei etsinyt tarpeettomia seikkailuja.
  Hän veti pistoolin vyöstään. Kuuntelin. Tällainen suuri peto ei voi hiipiä huomaamatta. Yhtäkkiä stalker näki luurangon kyljestään. Hän oli niin...
  Kauheasti naarmuuntunut ja purettu. Ja luissa riippui muodon palasia, ja ilmeisesti ne oli tapettu ja purettu äskettäin - virtaava veri ei ollut ehtinyt jäätyä.
  Victor kirosi:
  - Tämä on japanilainen poliisi!
  Ja jäätyi... Hän kuunteli uudelleen. Kaikki näytti olevan hiljaista. Mutta intuitio ehdotti, että olisi parasta palata muiden stalkerien seuraan tai valita talo
  luotettavampi. Victor liikkui kyyristyen... Ja lyhyillä välilyönneillä.
  Ja sitten todella kuului vaimea murina ja jonkun voimakkaiden tassujen raapiminen. Victor kiihdytti ja ryntäsi ovelle. Samalla hetkellä liekit leimahtivat hänen takanaan.
  Ja tuli osui likaiseen pukuun. Victor katsoi taaksepäin. Hirviö seurasi häntä. Härän koko oli sekoitus kanista, jolla oli korvat, ja leijonaa, jolla oli voimakkaat tassut.
  Ja silti tämä peto leimahti tulessa.
  Victor oli kuullut, että mutanttikanit pystyivät sylkemään myrkkyä, mutta hän ei uskonut, että tämä kyky ulottui tulen hengittämiseen.
  Mies melkein kuoli pelosta. Ja peto pienensi nopeasti etäisyyttä. Nyt hän on jo ohittanut Victorin ja lyönyt stalkeria tassullaan. Törmäys kaatui miehen jaloistaan.
  Ruho astui Victorin päälle ylhäältä ja murskasi tämän. Sitten lihansyöjäsuu napsahti.
  Vielä hetki ja se on ohi. Sillä hetkellä välähti säde, ja joku tuntematon voima heitti mutanttikanin pois. Oli kuin salama olisi iskenyt häneen.
  Hirviö yritti nykiä uudelleen, mutta iski jälleen kuoliaaksi. Ja valtava ruho hiiltyi, laantui.
  Victor oli suuressa shokissa. Hän ei koskaan odottanut tätä. Ja niin, että vyöhykkeellä oli niin voimakas ase, että se ampuisi säteillä.
  Samalla miehen valtasi pelko. Ja yhtäkkiä hän itsekin tapetaan. Kuka häntä tarvitsee - toinen lukuisat stalkerit ...
  Puolet Valko-Venäjästä on jo peitetty poikkeavalla vyöhykkeellä, ja seikkailijat kaikkialta maailmasta tulevat tänne etsimään esineitä. Ja joku etsii nimenomaan mitä
  voidaan ryöstää. Taloista löytyy silti paljon arvokasta. Ja mafialla on myös omat intressinsä alueella.
  Victor yritti ryömiä pois. Ja sitten yhtäkkiä hänen eteensä ilmestyi hahmo. Victor räpytteli silmiään. Hän näytti olevan sekava.
  Edessä oli upean kauneus tyttö. Hänellä oli yllään tiukka haalari, joka ei peittänyt vartaloaan avoimella päällä, ja saattoi nähdä kuinka hänen kultainen,
  rehevät hiukset. Ja kasvot ovat rohkeat ja samalla kauniit.
  Victor yritti nousta ylös, kun tyttö yhtäkkiä otti ja tarttui hänen nenään paljain varpaillaan. Katolle todellakin oli mitä mennä.
  Ihanan kaunis tyttö kävelee alueella paljain jaloin. Ja niin tartuin siihen.
  Victor tunsi voimakasta kipua. Hänen sieraimet olivat puristuksissa kuin pihdit. Ja tällä kauniilla tytöllä oli niin vahvat sormet. Ja sitten hän tunsi jonkin tarttuvan kiinni
  häntä ja harjan takana.
  Victor kuuli toisen tytön äänen, se oli erittäin miellyttävä ja samalla synkkä:
  - No, saiko Gerda lapsen kiinni?
  Blondi tyttö vastasi nauraen:
  Millaisena näet Charlotten? Todella pieni ja ei liian komea mies!
  Victor oli hämmentynyt. Itse asiassa, mitä hän on: kolmen päivän sänki, ei pesty pitkään aikaan, hikinen, haiseva. Kyllä, ja hän ei loista kauneudesta, ja hän on jo yli kolmekymmentä vuotta vanha.
  Victor on yleensä niin-so mies... Tavallisin. Keskipitkä, ei mitään erikoista sängyssäkään. Useita hampaita puuttuu jo, eikä ole mitään lisättävää.
  Yksinkertaisin henkilö, ei mikään Hollywoodin sankari. Ja tässä ovat tytöt. Toinen tyttö ilmestyi hänen eteensä. Hän oli tulenpunainen. Ja myös tiukassa
  haalarit, jotka eivät peitä figuuria. Lisäksi oli selvää, että tytöt ovat erittäin lihaksikkaita ja heillä on laatat. Molemmat ovat erittäin kauniita, rohkeilla kasvoilla,
  ja pitkä. Ainakin ne ovat metriä kahdeksankymmentäviisi ja se on paljain jaloin. korkokengissä tytöt olisivat pitkiä ollenkaan.
  Punapää oli aseistettu hienolla konekiväärillä, ja hänen vyöllään riippui paholainen tietää mitä muuta. Kyllä, ja blondi täydellä arsenaalilla.
  Victor piti outoa, että tytöt olivat paljain jaloin. Loppujen lopuksi vyöhykkeellä on niin paljon infektioita, ja itse maaperä on myrkytetty ja täynnä erilaisia myrkyllisiä homeita, sieniä, nokkosia ja
  erilaisia hyönteisiä.
  Itse asiassa nämä tytöt riskeerasivat paljon paljailla pohjilla, jotka omituisen kyllä ovat vaaleanpunaisia ja puhtaita, lika ja pöly eivät tartu niihin.
  Yleensä nämä tytöt ovat niin epätavallisia.
  Naisia alueella on paljon vähemmän kuin miehiä. Ja siihen on helppo saada hedelmättömyys ja mutanttilapsen syntymä. Vaikka on harvinaisia seikkailijoita - lady rosvoja,
  ja prostituoidut. Vaikka tietysti täysin alentuneita naisia käy prostituoitujen luona, joista monet ovat kauheita ja humalaisia. Yleensä alkoholi on suosittua alueella.
  Hän uskoo neutraloivansa ainakin osittain säteilyä ja monia myrkkyjä. Mutta juopumisesta naiset vanhenevat nopeasti ja menettävät myyntikelpoisen ulkonäkönsä. Tämä on surullista.
  Ja nämä tytöt, niin nuoret, raikkaat, ruskettuneet ja terveet - vain iloa silmille.
  Victor mutisi ja tarttui käsillään Gerdan paljaaseen jalkaan, joka jatkoi nenästään:
  - Anna sen mennä, koska se sattuu!
  Tyttö nauroi ja sanoi:
  - Kyllä, se sattuu... Mutta mitä sanot patsuk. Minä pelastin sinut!
  Victor vastasi huokaisten:
  - Voisin maksaa sinulle, mutta minulla ei ole juuri mitään!
  Gerda naurahti ja huomautti:
  - Ja mitä ottaa sellaiselta köyhältä kaverilta kuin sinä!
  Red Charlotte sanoi:
  - Ehkä hän nuolee meitä?
  Gerda tuhahti halveksivasti:
  - Hän haisee!
  Ja potkaisi Victorin pois. Mies vetäytyi selästään... Tytöt nauroivat yhteen ääneen. He olivat niin seksikkäitä, että Victor kiihtyi tahattomasti.
  Sillä välin Charlotte lähestyi mutanttikanin ruhoa ja löi sen turkkia ja huomautti:
  - Jalo ihminen! Mutta vain hänen häntänsä on arvokas!
  Gerda nyökkäsi ja kysyi Victorilta:
  - Jos et halua meidän leikkaavan päätäsi, kerro missä onnenkivi on!
  Victor mutisi hämmentyneenä:
  - Kyllä, minä... Olisinko sellainen, jos minulla olisi onnenkivi!
  Charlotte katkaisi kanin leijonan tuuhean hännän. Hän laittoi sen laukkuun ja murisi:
  - Hän valehtelee! Vanha mies kertoi hänelle, missä kivi oli! Leikkaammeko hänen päänsä irti?
  Victor mutisi hämmentyneenä:
  Miksi hän sanoisi niin? Kuka minä olen hänelle? Lisäksi sinä itse tietäisit häneltä ...
  Gerda murisi:
  - Se ei toimi... Mutta minusta se ei ole niin yksinkertaista kuin miltä näyttää. Ehkä viemme hänet kellariin ja kidutamme häntä sääntöjen mukaan!
  Charlotte nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Ehdottomasti se pitäisi tehdä! Vie hänet kellariin ja yritä siellä!
  Gerda halusi sanoa jotain kuultuaan kiroilua ja likaisia säädytyksiä.
  Tytöt kääntyivät. Tielle ilmestyi kymmenkunta likaista ja repaleista miestä. He liikkuivat tyttöjä kohti. Ja samaan aikaan he kirosivat, ja melko likaisia.
  Charlotte naurahti.
  - Tämä on nyrkkijoukko... Kuinka täynnä kritiinejä maailma onkaan!
  Ja hän veti esiin aseen.
  Gerda nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Tapetaan heidät! Alueella on liikaa likaa!
  Ja molemmat tytöt ottivat ja paljasivat kasvonsa. Victor vapisi pelosta. Niin paljon vihaa näytti näiden erikoisten tyttöjen silmissä. Ihmettelen keitä he ovat?
  Ja mikä ilmiömäinen voima heillä on! Mitä he eivät vain voi.
  Charlotten ja Gerdan pistooleista lensi säteitä ulos. He löivät miehiä, jotka liikkuivat heidän suuntaansa haluten selvästi raiskata kaunottaret.
  Ja sitten helvetin kuumuus ja... Säteet leikkasivat useita ihmisiä kerralla. He romahtivat ulvoen. Loput nostivat konekiväärinsä ja sahatut haulikkonsa.
  Molemmat tytöt: punapää ja blondi kääntyivät ympäri. Ja heti he ottavat ja istuttavat. Nämä olivat kuolemantuomiot. Ja tänne ne taas putoavat, sisään
  miehen massa. Aika ikävää porukkaa...
  Gerda ampui takaisin ja huusi:
  - Fa nukke!
  Charlotte huomautti:
  - Nopeasti olemme heidän kanssaan!
  Kaksitoista kulakkijoukkoihin kuuluvaa miestä tapettiin. Heitä hakattiin jollain epätavallisella sädeaseella. Kaksi heistä väänteli ja nykisi edelleen.
  Gerda huusi:
  - Musta korppi kuoleman edessä,
  Uhri odottaa keskiyön tuntia...
  Charlotte vahvisti:
  - Sotureille tulee kuolemattomuus,
  Jos osut rohkeasti silmään!
  . KAPPALE 2
  Tytöt ryöstivät ahkerasti ruumiita. He ottivat kaikki rahat taskuistaan ja vyöstään, ottivat muutamia pieniä kiviä-esineitä.
  Seuraavaksi poimi aseet. Ja sitten Victor ei voinut uskoa silmiään. Kaikki nämä veitset, pistoolit, konekiväärit, sahatut haulikot, joutuivat käsilaukkuihin
  soturit ja kirjaimellisesti katosivat sinne ...
  Victor kysyi hämmästyneenä:
  - Miten teet sen?
  Gerda naurahti ja vastasi:
  Et ymmärrä mies!
  Charlotte sanoi loogisesti:
  No, se on liian pitkä selittää! Nouse ylös ja seuraa meitä! Sinusta on silti hyötyä, jos et halua jäädä pois
  pää!
  Gerda naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, ja heti!
  Ja tarttui Victoriin niskasta. Repäisi sen helposti maasta ja kantoi sitä.
  Mies leijui ja löi avuttomana ilmassa. Charlotte otti Victorin aseen paljain varpaillaan ja heitti sen häntä kohti.
  Hän tarttui automaattisesti aseen.
  Punapää nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Ei huono reaktio!
  Victor vastasi huokaisten:
  -Älä muuten selviä!
  Gerda nosti hänet jaloilleen ja nyökkäsi.
  - Tule kanssamme! Ja älä uskalla paeta. Liikumme nopeammin kuin maailman nopein mies.
  Ja hän työnsi Victoria konekiväärillä.
  Hän kumartui ja käveli tyttöjen mukana. Hän näytti hakatulta koiralta.
  Tyttö löi jalkojaan jättäen paljaat, sirot jalanjäljet pölyyn. Lisäksi Charlotte kastoi jalkansa vereen.
  Näyttää siltä, että molemmat varastivat ketään pelätäkseen. Ja he ovat niin seksikkäitä - vain uhmakkaasti.
  Victor kysyi tytöiltä:
  - Kuka sinä olet?
  Punatukkainen soturi vastasi hymyillen:
  - Mitä mieltä sinä olet?
  Mies nosti kätensä ylös.
  - En tiedä! Mutta sinä olet niin erityinen!
  Gerda nyökkäsi hampaansa paljastaen.
  - Olemme niitä, jotka voivat tappaa sinut... Mutta missä tapauksessa voimme antaa palkinnon. se riippuu jo sinusta!
  Viktor naurahti epäilevästi.
  - Kuinka voin olla hyödyllinen sinulle kaltaisillesi hienoille naisille?
  Vastauksena Gerda kohotti jalkansa ja tarttui jälleen Victorin nenään paljain sormin ja puristi paljon kovemmin. Ja hän huusi:
  Emme ole teidän naisia! Naiset myyvät siemeniä torilla!
  Charlotte nyökkäsi.
  - Oikein! Mutta sinä tiedät paljon! Esimerkiksi sellainen artefakti kuin nuorentamisen kivi!
  Victor vapisi ja huomautti:
  - Tämä on erittäin harvinainen kivi. Ja sillä on sivuvaikutuksia. Sinusta voi tulla jopa pieni poika, jos pidät sitä käsissäsi pitkään.
  Lisäksi vyöhykkeen ulkopuolella tällaisen nuoruuden saaneet yksinkertaisesti kuolevat. Ja vyöhykkeen sisällä, muuttuen lapsiksi, myös aikuiset häviävät
  vahvuuksia ja taitoja ja usein aikuisten muistia.
  Gerda nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, olemme kuulleet, että nuoruuden kivellä on sivullisia ja ei kovin miellyttäviä ominaisuuksia. Mutta kun se yhdistetään onnenkiveen,
  ja joidenkin muiden esineiden avulla hän voi tehdä vyöhykkeen ulkopuolelta kuolemattoman ja ikuisesti nuoren supermiehen. Jotta...
  Charlotte vahvisti helposti:
  - Jos haluat elää, auta meitä!
  Victor vapisi ja kysyi:
  -Kuka sinä muuten olet?
  Gerda huomautti hymyillen:
  - Lisätieto vain lyhentää elämääsi!
  Charlotte vahvisti:
  Meillä on vain lisää syitä tappaa sinut!
  Victor pysähtyi... He ohittivat haisevan kaatopaikan. Joku pätkä nähdessään tytöt ryntäsi heidän luokseen ja alkoi kerjätä:
  - Anna orvolle... leivänkuori!
  Charlotte poimi lasinsirpaleen paljain varpaillaan ja heitti sen. Liian lähelle hypännyt pätkä sai pisteen suoraan silmään. Ja pala lasia
  lävistivät varren ja menivät aivoihin. Roisto romahti.
  Viktor vihelsi.
  - Lovno! Erittäin taitava!
  Gerda huomautti:
  - Emme voi tehdä sitä!
  Charlotte murisi.
  - Kyllä, liotin mikrobin!
  Victor huomautti:
  - Tämäkin on mies ja tappaminen on niin julmaa!
  Charlotte nauroi ja huomautti:
  - Tai ehkä päinvastoin. Kodittomille on paljon parempi kuin täällä kasvitella toisessa maailmassa!
  Gerda huomautti hymyillen:
  - Oikein! Miksi roskan pitäisi elää... Ihmiskunnalle tämä on pieni menetys!
  Red lisäsi:
  - Ja ehkä voittoa!
  Victor ei sanonut mitään, koska hän ajatteli, ettei hän ollut niin merkittävä yksilö ihmiskunnalle ja että kaunokaiset voisivat lopettaa hänet. Ja he kävelevät ja paljain jaloin, ympäri,
  vaaleanpunaiset korkokengät.
  Victor ajatteli, miksi he eivät pelkää kävellä paljain jaloin. Onhan siellä niin paljon erilaisia infektioita ja sirpaleita ja muuta saasta.
  Mies epäröi ja kysyi:
  - Ja miksi olet... ilman kenkiä!
  Gerda naurahti ja vastasi:
  - Paljain jaloin on helpompi elää ja...
  Charlotte lisäsi:
  - Näit itse, kuinka näppärästi naulasi tämän perun!
  Viktor nyökkäsi.
  - niin paljon käytännöllisempää. Mutta miksi jalkasi eivät likaannu?
  Gerda sanoi ankarasti:
  Mikään ei lyhennä elämää niin kuin pitkä kieli. Joten parempi olla hiljaa!
  Charlotte vastasi vakavalla äänellä:
  - Koska jalkamme eivät havaitse likaa...
  Joten he pääsivät hylättyyn taloon. Siellä oli myös kolmen juomapäisen seura. Tytöt eivät tuhlanneet säteitä heihin. Charlotte hyppäsi ja lensi
  hän tarttui paljain varpaillaan alas pudonneiden ruoskien naarmuihin ja siihen, kuinka hän löi niihin. Isku oli voimakas, ja kallot halkesivat. Veri vuodatti.
  Gerda siirsi kolmannen kohteen paljaalla, pyöreällä kantapäällään leukaan. hänen leukansa putosi. Ja hän romahti kuolleena ja vaikeni.
  Nyt tytöt tuntevat itsensä kuningattareiksi.
  Punapää tarttui mustepulloon paljaalla jalallaan ja heitti sen seinää vasten rikkoen sen. Sitten hän huusi:
  - Olen maailman vahvin!
  Blondi terminaattori heitti välipalan ulos ikkunasta ja vinkaisi:
  - Asunnottomat vessassa!
  Ja tytöt nauroivat ääneen. Ja soturit olivat nyt vain tyttöjä - super.
  Victor perääntyi uloskäynnille. Mutta Gerda tarttui jälleen häneen pitkämielisestä nenästä ja veti:
  - Rauhoitu, vuohi! Me kuulustelemme sinua nyt!
  Viktor mutisi:
  - En tiedä mitään!
  Charlotten smaragdisilmät välkkyivät.
  - Silloin sinä kuolet!
  Mies tärisi... Vaalea tyttö tuli hänen luokseen ja tarttui hänen olkapäätään. Hän puristi sormiaan ja huusi:
  - Sano mitä sanoit esineistä Borov7
  Victor mutisi:
  - Ei mitään erityistä! Hän jahtaa niitä myös...
  Gerda nyökkäsi.
  - voit kuulustella häntä. Ja sinä me...
  Charlotte ehdotti:
  Ehkä emme tapa häntä vielä. On yksi idea.
  Blondi terminaattori nyökkäsi.
  Voimme aina tappaa torakan. Ja meillä on erilaisia ideoita!
  Punatukkainen soturi ehdotti:
  - Kokeillaan sitten kiveä, joka ohjaa luoteja siihen. JA...
  Gerda vastasi:
  - Olemme jo yrittäneet, mutta se ei toimi säteitä vastaan. Mitä muita ideoita on?
  Charlotte ehdotti hymyillen:
  - Voimmeko kertoa hänelle hyökkäyksistämme?
  Blondi vastasi:
  - Älä heitä helmiä sikojen eteen. Älä anna totuutta koirille!
  Charlotte vastasi tähän:
  "Ehkä hän sitten muistaa jotain!" Turha kysyä. Ja me tarvitsemme onnenkiven. Sitten siitä voi tulla super yhdessä muiden kivien kanssa.
  Gerda nyökkäsi hyväksyvästi.
  "Sitten minä kerron hänelle!" Anna hänen istua ja kuunnella.
  Ja blondi terminaattori alkoi kutoa tarinaa;
  Tyhjältä ryömivä poikkeama ympäröi tyttöjä joka puolelta. Kivi sykkii ja löi käsissä taajuudella. Jopa ilma ympärillä näytti jäätyvän ja kuolleen. Samaan aikaan tytöt tunsivat säteilyn lisääntymistä.
  Hän lävisti ilman aiheuttaen typen ja hapen ytimien fuusion. Mistä kaikki oli kyllästetty poikkeuksellisella tuoreudella, joka kiusasi nenää.
  - Meidän täytyy päästä pois täältä! Gerda sanoi.
  Charlotte suostui.
  - Otetaan hyperfittejä ja yritetään murtautua!
  Tytöt pistivät välittömästi itselleen nestettä, joka vähentää säteilyaltistusta. Tuntui kuin tuhannet radioaktiiviset mehiläiset pistivät ihoasi.
  Gerda huusi:
  - Mennään edeltä!
  Charlotte suostui:
  - Joo! En halunnut ohittaa tätä superanomaalia uudelleen. Yhtäkkiä se näyttää saalistusvaistolta ja ympäröi meidät.
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Yleensä tällaiset kentät eivät ole jatkuvia ja löydämme halkeaman.
  Punatukkainen vixen muistutti:
  - Pääasia on, että rajat määritellään oikein.
  Jälkimmäinen ei ole niin helppo toteuttaa. Jotkut yrittivät jäljitellä kirjoittajia, joilla ei ollut käytännön taitoja, yksinkertaisesti heitellä pultteja ja muttereita.
  Se ei ole luotettava, rauta voi lentää ohi hidastumatta ja putoamatta, mutta se rikkoo orgaanista ainetta.
  Tässä tarvitaan hienovaraisempaa lähestymistapaa, kaadetaan hienoa höylättyä pölyä tavallisesta lyijystä, heitetään se ja seurataan sitten lyhdyn säteen pienintä poikkeamaa.
  Kun säde on suora, poikkeavien kenttien välillä on rako. Tiedetieteilijöiden todistama tiede.
  Yleisesti, miksi tavallinen Tšernobylin vyöhyke muuttui yhtäkkiä niin jyrkäksi - rikkoen luonnonlakeja.
  Tiedemiehet eivät ole antaneet tähän selkeää vastausta. Ja väitteitä ja väitöskirjoja kirjoitettiin satoja niteitä. On hyvä, että tytöt osaavat lukea tietokoneen nopeudella, muuten he keltaisisivat kirjoista.
  Tieteiskirjailijoille vyöhykkeestä on tullut myös rahalehmä, mutta silti he kirjoittavat jokseenkin yksitoikkoisesti: ansoja, farterit, esineitä, mutantteja, rosvoja!
  Joku tappaa jonkun! Mutta puhdasta tahratonta rakkautta ja naiset eivät edes haise! Mutta sota on naisellista!
  Tytöt kulkivat hitaasti tiensä ja kurkottivat värähtelevän ilman läpi. Sitten heille annettiin yhtäkkiä lämpöä kasvoihin, ikään kuin joku olisi järjestänyt lämmityksen.
  Nuorilla partiolaisilla oli erityinen pieni laite, ja lyijyä tai rautaa vyöhykkeellä on sylke löytää.
  Ohut pölykerros välkkyy taskulampun valokeilassa. Ensimmäiset kymmenen metriä poikkeama oli vakaa.
  Sitten tyttöjen edistyessä kentälle alkoi ilmestyä halkeamia. Partiolaiset seurasivat loimia tarkasti.
  - On! Charlotte huomasi.
  - Voit mennä.
  - Kokeillaan! Gerda tuki häntä.
  Tytöt varpaisivat linjaa pitkin. Edessä oli kuin suo, ja minun piti lisätä tuntuvasti askel, jotta en joutuisi imeytymään.
  Yhtäkkiä ilma huokaisi, ja tiedustelijat kastuivat mutavirroilla.
  - Hän näyttää tuntevan tunkeutumisemme. Gerda huomasi.
  Charlotte murisi.
  - Voi olla! Puhu hiljaisemmin.
  Tytöt jatkoivat liikkumistaan. Yhtäkkiä jauhettu metalli pyörtyi pyörteessä. Sitten hän huokaisi niin paljon, että tytöt eivät kaatuneet vain voimistelunäppäryyden ansiosta.
  Sen kyljessä seisova ristikkosäleikkö repeytyi ja palaset taitettiin hienoksi pitsiksi. Mutta tie eteenpäin on hieman leveämpi.
  Ruoho on kuivettunut, maa näyttää kuin seismisen kataklysmin jälkeen. Käytävän edessä polku esti yhtäkkiä betoniaidalla.
  Kiipeä yli, se ei ollut mahdollista, ylhäältä poikkeava vyöhyke hengitti kuolemaa.
  Charlotte sanoi hymyillen:
  - Ei ole mitään järkeä kääntyä takaisin. Olemme menneet liian pitkälle, emmekä tiedä löydämmekö uuden aukon. Suosittelen räjäyttämistä kranaatilla.
  - Miksi, jos voit murskata Ross-karatella. Gerda sanoi.
  Charlotte rypisti kulmiaan.
  - Olet varma, että aita on melko paksu.
  Blondi terminaattori huomautti:
  - Betonissa on erityisiä energiapisteitä, jotka mahdollistavat koko rakenteen läpimurron. Kyllä, ja jalkojen harjoittelu ei haittaa.
  Punatukkainen soturi huomautti ankarasti:
  - Sitten olen kanssasi.
  Jotta kenkiä ei vahingoittuisi, tytöt riisuivat saappaansa ja siroilla jaloillaan, kuten muinaisten mestareiden veistoksilla, he alkoivat lyödä betoniin.
  Kummallista kyllä, heidän ruskettuneet, paljaat jalkansa olivat niin hyvin harjoitteluja, että näytti siltä, että heitä lyötiin teräs sorkkaraudoilla.
  Lapsesta asti tytöt saivat taistelukoulutusta, ja heille kaksikymmentäviisi senttimetriä betonia.
  Seinä oli halkeamien peitossa, muutaman sekunnin kuluttua se romahti.
  Vaikka jalat humasivat hieman aivotärähdyksistä, veri jyskytti niiden läpi, partiolaiset olivat tyytyväisiä.
  Charlotte huusi:
  - Me selvisimme kanssasi!
  Gerda vahvisti:
  - Samaan aikaan ja lämmennyt! -
  Siitä tuli hauskaa nuorille kaunokaisille, vain heidän kasvonsa kutisivat Dushmanin parrasta ja naamioinnista.
  Jatkopolku oli helpompi, tytöt olivat jo oppineet erottamaan poikkeaman rajat vain valon taittumisen perusteella.
  Sinun täytyi vain kytkeä taskulamppu päälle ja näet kaiken. Totta, minun piti kävellä noin puoli kilometriä, kumartuen, vaarassa ylittää vaarallisen linjan: käytävä kapeni jälleen.
  - Oletko koskaan juonut Gerdia? Charlotte kysyi.
  Blondi vastasi:
  - Ei! Totta, he pistivät minulle alkoholia tarkistaakseen kehon reaktion alkoholiin.
  Punapää siristi.
  - Ja miten?
  Gerda vastasi rehellisesti:
  - Päähän sattuu, suolet irtoavat. He antoivat pieniä hirssin kokoisia minikapseleita. Ne lisäsivät kehon vastustuskykyä alkoholille.
  Vaikka juopuminen on syntiä, et voi pärjätä ilman sitä älykkyydessä.
  Charlotte naurahti.
  - Toinen synti! Joten loppujen lopuksi papit juovat! Ja yleensä, jos joudumme poikkeaviin, koemme krapulan, vain tuhat kertaa pahemman.
  AKM-rynnäkkökiväärin kärki meni vahingossa poikkeamaan ja taipui hieman. Minun piti oikaista se. Ylhäältä satoi, suurilla pisaroilla, melko lämmintä.
  Anomalian sisällä ne yksinkertaisesti sihisivät ja haihtuivat. Sen ohi oli kasattu romutarhaa: kaatuneita, sekaantuneita kuorma-autoja, traktoreita, raskaan maatalouskoneen sirpaleita, ruosteisia tynnyreitä.
  Varaston ulkopuolella, piittaamatta tappavasta taustasta, istui matelija, punainen kristallikilpikonna, jolla oli hain pää. Hän söi metallia ilman ongelmia, ja hänen tassut ovat jotain rapun kynsien, tiikerin kynsien välissä.
  - Rifulik! Charlotte kuiskasi.
  Gerda vahvisti:
  - Proteiiniton elämänmuodon seos kvartsia ja litiumia.
  Punatukkainen soturi mutisi:
  - Häntä vastaan aseemme ovat luultavasti voimattomia.
  Blondi kohautti olkiaan.
  - En tiedä! Ne, jotka ampuivat tällaista olentoa, eivät yleensä selvinneet. Totta, miksi hän tarvitsee proteiinilihaamme, hän todennäköisemmin herkuttelee konekiväärillä.
  Charlotte varoitti:
  - Älä nopeuttaa liikettä, se provosoi rifulikaa.
  Tytöt ovat edelleen tasaisia, mutta liikkuvat yhä nopeammin. Totta, he törmäsivät pian piikkilankaan. Hänet piti leikata.
  Tytöt selviytyivät tästä täydellisesti, ammattimaisesti välttäen narisemista.
  Muutaman askeleen jälkeen Charlotte kuiskasi Gerdan korvaan: - Katso, kultaseni, tässä on ensimmäinen palkintomme.
  Hän osoitti sitruunanväristä kiveä.
  Blondi terminaattori vastasi:
  - Ei mitään erikoista, tämä on yleisin "kulesh" artefakti. Yli tuhat dollaria, et voi auttaa sitä.
  Punapää nyökkäsi.
  Ehkä jopa vähemmän, mutta sekään ei ole huono.
  Tyttöjen ympärillä oleva poikkeama alkoi herätä henkiin, hän sai erityisen vinkuvan äänen, joka repi tärykalvoa.
  Hän oli ihmiskorvan havainnon ulkopuolella, mutta tytöt kuulivat hänet.
  - Paholainen on huolissaan! Charlotte huomasi.
  Gerda vahvisti:
  - Vaikka täällä kuilun reunalla, älä puhu epäpuhtaista.
  Punatukkainen soturi kiljui:
  - Älä viitsi!
  Suhinat ja lämpö lisääntyivät huomattavasti, sadepisarat haihtuvat ennen kuin ne pääsivät maahan, ruoho alkoi vaihtaa väriä ja luminesenssi ilmestyi rajalle.
  Yleisesti ottaen spektaakkeli on sekä kaunis että kauhea. Tytöt katsoivat takaisin reefulikia, hän oli jo melko kaukana, mutta näytti siltä, että hän oli syönyt, "murina" ei saavuttanut heidän herkkiä korviaan.
  Partiolaiset rauhoittuivat, koska tämän sumun on lopulta loputtava.
  Gerda huomautti loogisesti:
  "Et voi tuoda tänne suurta voimaa!" Me pilaamme sekä ihmiset että laitteet, katso.
  Todellakin, MI-8-helikopteri ilmestyi taivaalle, kun se huomasi alueen, se alkoi kiivetä, mutta oli liian myöhäistä. Epäselvät lonkerot syöksyivät häntä kohti ja kietoutuivat auton ympärille.
  "Villipyörä" tukehtui ja alkoi pudota. Potkuri lakkasi pyörimästä, mutta kone upposi hitaasti, kuin veteen. Matkan varrella hän muuttui eräänlaiseksi harmonikkaksi.
  Tytöt eivät kuitenkaan niinkään ihailleet tätä spektaakkelia, vaan yrittivät päästä pois vaara-alueelta. Kuuma ilma puhalsi heidän kasvoilleen nostaen ruohonkorsia, pölyä ja kiviä pyörteessä.
  Tyttöjen silmät, jotka olivat luonnollisesti safiiri Gerdassa, mutta maalattiin ruskean alle ja smaragdi Charlottessa, olivat kyyneleet. Sitten purkaus kulki maan läpi, sähköisku osui.
  Tytöt huokaisivat. Juosimme vähän. Sitten se muuttui täysin huonoksi, maasta tuli yhtäkkiä voita ja liimattuja saappaita.
  Sitten kuolettava heilui ylhäältä, vyöhyke murskasi tytöt maahan.
  "Näyttää siltä, että meillä on edessä suuri kildyk", Charlotte sanoi.
  Blondi huusi:
  - Tee parannus ennen kuin on liian myöhäistä!
  Punapää kohotti:
  - Ei, Gerda, en halua kuolla henkisesti orjuutena. Sitä paitsi, mikä saa sinut ajattelemaan, että kuolema odottaa meitä.
  Blondi suostui.
  - Toivottavasti ei! On vaikea kuolla niin nuorena. Minulla ei ollut aikaa tehdä mitään isänmaan hyväksi.
  Charlotte tuhahti halveksivasti.
  - Hän ei edes tappanut häntä! Minulla on tililläni, ainakin ampuja.
  Gerda ihmetteli:
  - Etkä osallistunut sotilasoperaatioihin.
  Punapää vahvisti heti:
  - Ei! Minusta, kuten sinusta, huolehdittiin tärkeämmistä asioista. Meitä on vain kaksi koko maassa.
  Blondi terminaattori nyökkäsi.
  - Tarvitsen siis sellaisen synnyttääkseni häneltä lapsia.
  Punatukkainen soturi naurahti:
  - En tiedä varmasti! On luultavasti mahdotonta tulla raskaaksi yksinkertaisesta ihmisestä.
  Helikopterit laskeutuivat lopulta heidän luokseen, kaksi reefulikia juoksi heidän luokseen. He, nähtyään tuoreen raudan, jatkoivat saalistusateriansa.
  - Mikä kauhea voima tarvitsetkaan repiäksesi niin vahvan raudan. Gerda huomasi.
  - Niillä on erilainen aineenvaihdunta ultraradioaktiivisten sulkeumien kanssa. Charlotte sanoi.
  Blondi viskui:
  - Kuitenkin, ikään kuin he eivät ahmineet aseitamme. Miljoonat dollarit ovat haluttomia heittämään pois.
  Tytöt tutkivat munuaista veitsellä, pari kertaa veitset jäivät kiinni, mutta sen kärki repesi irti. Sitten he heittivät muovipalloa ja huomasivat, että maaperä muuttui normaaliksi.
  - Hyvä, että meillä on yksinkertainen naamiointi jaloissa, ei ole sääli leikata. Charlotte sanoi.
  Gerda otti sen ja huusi:
  - Minun täytyy todella sukeltaa kuin kala, mutta hyppää.
  Punapää tarkkaili aktiivisesti:
  - Meidät opetettiin hyppäämään mistä tahansa asennosta, me selviämme siitä.
  Blondi huomautti aggressiivisesti:
  - Sodassa hyvä valmistautuminen on kuin ilmaa keuhkoihin, huono kaasuseos rampauttaa ja tappaa!
  Tytöt leikkasivat saappaansa, epäröivät hieman ja hyppäsivät jyrkästi. Gerda melkein jumissa jälleen, raapi jalkaansa.
  Nyt käytävästä on tullut paljon leveämpi ja tytöt pääsivät sieltä pois. Partiolaiset liikkuivat hitaasti, kunnes lopulta poikkeama lakkasi heilumasta.
  Charlotte sanoi tyytyväisellä silmällä:
  - Elä sisko! Ja luulin, että kaikki olivat kusessa.
  Gerda totesi loogisesti:
  - Nyt pitää löytää saappaat, muuten jalkamme ovat liian kauniit parrakkaalle Mujahideenille.
  Punapää oli samaa mieltä tästä:
  - Järjestämme vain väijytyksen ja iskemme jonkun.
  Blondi heilutti peppuaan.
  - Jos löydämme sen!
  Tytöt päättivät kuormasta huolimatta lähteä lenkille, ei erityisen kiireellä, jotta ei olisi melua. Heidän terävä kuulonsa otti vastaan laukauksen oikealta.
  - Se on jotain! Näyttää metsästyksestä tai purkamisesta. Charlotte huomasi.
  Tytöt ottivat askeleen, ohittivat mäen, sieltä avautui näkymä, tie. Sen yli kuului Jaguarille ominaista melua.
  Tämä voimakas kahdeksanpaikkainen auto hyppäsi ulos metsän peittämän käännöksen takaa. Siinä istui tusina tyyppiä nahkatakissa ja haarniskassa.
  Ikävä kasvot ja ajeltu pää pettivät rosvoja, joillakin heistä oli tatuointeja käsissään. Ja suurimmalla oli tatuointi kasvoissaan. Hän näytti sarjakuvaroistolta.
  - Kun ihminen antaa itselleen keinotekoisesti mahtavan ulkonäön, tämä on varma merkki henkisestä heikkoudesta. Charlotte huomasi.
  - Luultavasti susi lampaan vaatteissa on niin kauhea, eikä lammas suden nahassa! Gerda jatkoi.
  Rosvot aseistettiin PKU:lla - parannetulla Kalashnikov-konekiväärillä. Sen 14,7 mm:n luodit voivat lävistää tyttöjen haalarin.
  Kuitenkin tavallisen takin mukaan tytöillä oli kevyt, mutta erittäin vahva panssari vety-titaanista, kolme kertaa vahvempi kuin luonnollinen titaani, kaksi ja puoli kertaa kevyempi.
  Totta, tällainen ketjuposti maksoi koko T-90-säiliön. Mutta osui heihin niin suurella luodilla, etteivät edes tyttöjen vahvat luut voineet vastustaa.
  Mutta "Kalashnikov" tai "Abakan" ei ole kauhea mistään etäisyydeltä. Johtaja, kuten aina, kirosi.
  - Sitten käki kertoi meille, että kaksi pierua ryömi. Sinun täytyy pureskella niitä.
  Villi huuto vastauksena:
  - Se ei ole paskiainen pomo, mutta siinä on järkeä. Vain jotain saapui, eikä saanut swagista kiinni.
  Myös röyhkeyteen sekoitettu murina:
  - Nämä ovat arabeja, mikä tarkoittaa, että heillä on luultavasti "vihreitä" ja huumeita.
  Charlotte päätti ampua AKM:n. Koneen suurin haittapuoli on luotien suhteellisen suuri leviäminen erityisesti pitkillä etäisyyksillä. Totta, jos et käytä kaliiperia 7,62, vaan 5,45, tarkkuus kasvaa.
  Rosvojen julmat päät ovat auki. Charlotte avasi tulen, ja Maria, kuten aina, alkoi rukoilla. Neljä rosvoa tapettiin välittömästi. Yksi heistä huusi:
  -... izdets!
  Banditeille on ominaista vaistomainen vaste. Ei ole selvää, mistä he ampuvat, on parempi hidastaa ja makaamaan, mutta johtaja tarttui epäröimättä FU-12-kranaatin, joka myös levisi jopa kaksisataa metriä, mutta jossa oli uraanisulkeuksia levyt ja tehokkaammat räjähteet.
  Ja mistä hän kaivoi sen esiin, koska nämä ovat palveluksessa vain Venäjän erikoisjoukkojen kanssa. Gerda ampui, hänen luotinsa osui tarkalleen kranaatin keskelle.
  Se puhalsi kauheasti, FU-12 ei ole F-1. Rosvot olivat ymmällään, ja Jaguar menetti hallinnan ja vähensi vähitellen nopeuttaan. Kuljettaja painoi jarruja kuolemantuolissa.
  Voimakas merkkipeto pysähtyi. Tytöt juoksivat hänen luokseen kaikilla nopeuksilla. Ruumiita oli kuljettajan kanssa yksitoista. He näyttivät kamalasti hakatuilta.
  Charlotte alkoi tutkia laukkuja. Hän oli ensisijaisesti kiinnostunut esineistä. Hän tutki niitä huolellisesti. "Kuleshin" lisäksi yleisin esine, jolla on kyky hehkua pimeässä ja ladata pieni akku.
  Lisäksi tämä kivi menetti ominaisuutensa vain vuosi vyöhykkeeltä poistumisen jälkeen. Muiden arvoesineiden joukossa oli pari "leikkuria", jotka pystyivät leikkaamaan seostetun teräksen läpi.
  Ne on peitettävä villalla, muuten auton metalli palaa. Täällä oli vaaleanpunainen kivi "Love", joka lisää merkittävästi miesten tehoa, ja erittäin arvokas "Shield" -vyöhykkeellä, joka neutraloi tavallisen säteilyn vaikutukset.
  - Eivätkö rosvot keränneet tätä kaikkea? Gerda kysyi itseltään.
  Charlotte vastasi:
  - Ei, luultavasti he ottivat sen pieruilta.
  Blondi kysyi naiivisti:
  - Ja mitä he tekivät niille?
  Punapää huusi:
  - Tapettu! Mitä muuta! Ja on hyvä, jos sitä ennen se ei ollut ilman kidutusta. Joillakin farterilla on piilopaikkoja odottamassa swag-hintojen nousua.
  Lisäksi loppujen lopuksi tiedemiehet eivät istu sivussa. He etsivät tapoja parantaa esineiden ominaisuuksia ja erityisesti pidentää niiden säilyvyyttä vyöhykkeen ulkopuolella.
  - Tiedän sen! Gerdan silmät täyttyivät kyynelistä. "Mutta minulle tapahtui jotain. Itsestäni tuli murhaaja, seitsemän ihmistä kuoli laukaukseeni.
  En koskaan anna itselleni tätä anteeksi. Se oli kuin naru katkesi sielussani.
  Charlotte virnisti.
  - No miksi olet niin tyhmä?
  Blondi huusi:
  - Kirkko väkivaltaa vastaan.
  Kaikkitietävä punapää vastasi:
  - Onko se? Pahiksen tappaminen ei ole synti. Kirjaimellinen käännös hepreasta kuudennen käskyn käskystä Älä tapa: se kuulostaa: älä tee pahaa murhaa!
  Eli ei ole hyvä tappaa vain hyviä ihmisiä, ja pahasta on rangaistava.
  Gerda huomautti arasti:
  Mutta Jeesus itse ei noudattanut tätä.
  Charlotte vastasi:
  - No ei! Inkarnoitunut Jumala ei ollut pasifisti. Vanhassa testamentissa Kristusta verrattiin kuningas Daavidiin, ja hän oli suuri soturi.
  Jeesus itse sanoo - En tuonut rauhaa maan päälle, vaan miekan. Huono lähde on kiusaajien veri. Kyllä, sitä paitsi ennen ruumiillista inkarnaatiotaan, koska hän oli Jehovan kasvot, Jeesus langetti kuolemantuomiot, määräsi tuhoamaan kaikki Amialikanit, poltti Sodoman ja Gomorran.
  Eli oikeudenmukaisuus vaatii pahan rangaistuksen. Keitä ovat paikalliset rosvot? Roistot roistoista, pakolaisia pidätyspaikoista, hulluja, jotka ovat kansainvälisellä etsintäkuulutuksella, vain terroristeja, jotka saamme kiinni.
  Eli se on pahaa, ja hyvän vuoksi se pitäisi tuhota. Huono lähde on tuhlaajien veri, sanoi Jeesus.
  Kyyneleet Gerdan silmissä kuivuivat. Hän kysyi hämmästyneenä:
  - Kuinka tunnet raamatun niin hyvin?
  Charlotte vastasi rehellisesti:
  - No, kuinka elää muodollisesti ortodoksisessa maassa ja olla tuntematta katekismust. Mutta tietoa tulee soveltaa viisaasti, jotta ei vajoa Jehovan todistajien luolaiseen pasifismiin.
  Blondi nyökkäsi.
  - Tiedän tämän lahkon! He eivät tunnusta Kristusta Jumalana. Harhaoppisista puhuminen ei kuitenkaan kiinnosta minua, et sinua.
  Punainen suostui.
  Korjataan auto ensin.
  Auto vaurioitui lievästi, sen reunoilla oli metallilevyjä, ja konekivääri, joka ei ehtinyt ampua, oli ladattu tuoreella teipillä.
  - Tapoin ensin konekiväärin. Charlotte kehui.
  - Loogisesti! Yritetään nyt aloittaa. - Löydä oikeat saappaat. Gerda inhosi kokeilla kenkiä haisevien rosvojalkojen jälkeen.
  Hän oli yksinkertaisesti halveksiva, samoin kuin Charlotte. Tytöt menivät purolle ja huuhtelivat saappaansa. Ne olivat hieman liian suuria, mutta pienen harkinnan jälkeen he vetivät jalkaliinoja.
  Ei kovin kätevää, mutta rukouksia suoritettaessa heidän viehätysvoimansa eivät kiinnitä liikaa huomiota. Nyt tytöt pudottivat ruumiit ojaan, saattoivat ajaa pyörillä.
  Ammu kuitenkin, kiinnitä muiden olentojen huomio: rotta-kanit. Se oli synkkä mutaatio, sekoitus tavallisia jyrsijöitä ja jäniksiä. Kuinka nämä lajit onnistuivat risteytymään, on mysteeri, mutta se osoittautui erittäin pahaenteiseksi seokseksi myrkyllisten hampaiden kanssa.
  Rotakanit juoksivat ulos tielle. Niitä oli ainakin viisikymmentä, isoja koiran kokoisia. He paljasivat hampaansa ohuiksi kuin neuloja.
  Usein ne menivät rikki, mutta parin päivän kuluttua uusia kasvoi. Itse runko on nuhjuinen, vain takapuoli ja rehevä, melkein kettumainen häntä. Alueen ulkopuolella tällaista turkista arvostettiin.
  Varsinkin naiset. Mutta eläimet itse olivat erittäin taitavia ja sitkeitä, he eivät halveksineet raatoa. Lisäksi he perivät rotilta tietyn nopean älyn.
  Esimerkiksi ruumis ei ehkä ole niin maukas, mutta se on turvallinen, mutta kuolleiden vyöhykkeellä...
  - No, mitä niille tehdä! Gerda kysyi.
  Charlotte vastasi päättäväisesti:
  - Ammutaan ja leikataan hännät pois! Tulee jotain myytävää.
  Blondi epäili::
  Miksi tarvitsemme rahaa. FSB antoi meille käteistä, ja rosvojen taskuista löydettiin 30 000 dollaria.
  Punapää nauroi.
  - Joo! Huomasin, että terroristit ja mafia pitävät dollaria eurosta huolimatta valuuttakurssierosta.
  Viekas dollari rosvojen sydämen perässä
  Ne, jotka haluavat tuhota Venäjän!
  Seteli on alhainen, loisten valuutta
  Palkkasoturi saa tappaa!
  
  Houkuttelee verta itseensä ja kauhistuttavaa
  Ei turhaan vaivan silmien vihreä väri!
  Olkoon sydämessä ystävällisyys ja rehellisyys
  Tehdään unelmistasi totta!
  . LUKU 3
  Lue Charlotte.
  - Kenen runoja? - kysyi Gerda
  - Kirjoitin sen itse! - Punatukkainen tyttö vastasi.
  Blondi nauroi.
  - Hyvä idea. Ja mikä tärkeintä, se on totta ja totta. Mutta olet oikeassa, ylimääräisen swagin myyminen antaa meille mahdollisuuden tehdä kannattavia tuttavuuksia myyjien keskuudessa.
  Tytöt ottivat rotta-kanit aseella ja ampuivat lentopallon. Sinun täytyy ampua vain päähän, koska vartalo palautuu helposti, jopa tahmea vihreä veri ei melkein virtaa ulos.
  Laukaus lävisti kymmenen hirviön kallon. He romahtivat, toiset alkoivat juosta.
  - Vau, ja he arvostivat heti taisteluvoimaamme.
  - Nämä eivät ole pseudokoiria, jotka kiipeävät eteenpäin. Niitä on kuitenkin ammuttu jo niin paljon, että he myös leikkaavat häntänsä irti vain vähän huonommin kuin kanin. Gerda huomasi.
  - Rottakettujen hännät ovat arvostetuimpia. He maksavat kolme kertaa enemmän kuin soopelit. - Burknuaalinen Charlotte.
  Blondi nyökkäsi.
  - He sanovat, että heidän turkkinsa voi muuttaa väriä.
  Tytöt ampuivat vielä kymmenen rotta-kania. Sitten he menivät alakertaan. Rehevät hännät leikattiin pois luottavaisin liikkein.
  - Ole varovainen hampaiden kanssa, periaatteessa niiden myrkkylle on vastalääke, mutta ampulli maksaa tuhat kahdeksansataa dollaria. Charlotte varoitti.
  Gerda huomautti:
  - Minua ei opetettu huonommin kuin sinua. Lisäksi, jos hampaat katkeavat ja jäävät kehoon, syntyy vakava tulehdusprosessi.
  "Erittäin tuskallista, vaikka kehomme on vahva, eikä tartunna ole niin helppoa. - lisäsi blondi.
  Tytöt olivat jo menossa autolle, kun pseudo-koirat ilmestyivät. Ei montaa, noin viisitoista. Myös ilmeisesti houkutteli ammunta.
  - Onko sääli tuhlata luoti heihin? Charlotte huomasi.
  Gerda vahvisti:
  - Vaikka ne eivät ole myrkyllisiä, ne purevat ja voivat tarttua raivotautiin. Suutetaan niitä pistooleilla, jotta automaattipatruunoita ei siirretä turhaan.
  -Vain suostuttelu, joka jättää väliin, saa halkeaman otsaan! Charlotte ehdotti.
  Blondi naurahti.
  - Ja sinulla on paljon lapsuutta.
  Tytöt ampuivat parannetusta TT-100:sta. Mitat, rekyyli ja kaliiperi ovat pienemmät kuin perinteisessä TT:ssä, ja tappava voima ja tulinopeus ovat korkeammat erityisen kuonorakenteen ansiosta.
  Ja kaksikymmentä patruunaa tynnyriltä. Ei ammunta, mutta hauskaa. Käyttämättä ainuttakaan ylimääräistä luotia tytöt murskasivat pseudokoirien päät.
  Totta, myöhemmin kuultiin toisen lauman lähestyvän.
  - Sinä tiedät! Charlotte ehdotti. Älkäämme tuhlaako ammuksia niihin.
  Gerda vahvisti:
  - Meillä on mielestäni tarpeeksi rosvo-aseita. Kyllä, ja TT-100, voit työntää melkein minkä tahansa patruunan.
  Charlotte huusi:
  - Se ei kuitenkaan ole kiinnostavaa meille. Riskeerataan aasimme ja kohdataan ne vain veitsillä.
  Blondi sirkutti hampaansa paljastaen:
  - Kuulostaa houkuttelevalta, mutta olemmeko oikeutettuja tyhjään riskiin.
  Punapää vastasi:
  - Kun harjoittelimme FSB-koulussa, meitä ei uhannut kuolemalla tai vakavalla loukkaantumisella. Ja tässä on hyvä tilaisuus testata itseäsi.
  Gerda virnisti:
  - Muuten, perseessä pureminen on pseudokoirien suosikkitekniikka. Tästä kuvataan jopa ensimmäisten stalkerien muistelmissa, kuten he itse aluksi kutsuivat.
  Charlotte nyökkäsi.
  - Farter kuulostaa kauniimmalta ja varkailta! Otetaan nyt veitset.
  Tytöt seisoivat seläkkäin, pseudokoiria oli ainakin kolmekymmentä. Taistelusta ei tullut helppoa.
  Yhtäkkiä Charlotte heitti tikarinsa lähimpään koiraan osuen sitä suoraan kurkkuun. Ja sitten hän jäi aseettomana. Hyppy koiria kohti, voimakas isku koiran päähän.
  Järkyttynyt eläin kaatui. Sitten syöksy, kuin varvas silmään, lyönti leukaan. Tyttö iskee kuin vasara, hampaat murenevat kuin kuivat herneet.
  Gerda ryntää hänen perässään, tytön murskaavat jalat heittävät pois urokset. Koirat kaatuvat, kiertyvät. Tikarin isku koskettaa kurkkua.
  - Kovalla iskulla tarvitset lahjan! Charlotte totesi.
  - Kuka ei lyö, se häviää! Charlotte lisäsi.
  Tyttöjen tiet erosivat. Charlotte hyppäsi korkealle, teki väkipyörän, lensi päiden yli, kaatui kolme koiraa hyppyssä. Hän viilti yhden niskan poikki ja katkaisi päänsä.
  Gerda toisti liikkeen laskeen neljä ja lopettaen iskun sydämeen. Totta, koira pystyi raapimaan häntä hieman.
  Blondi huusi:
  - Likainen narttu.
  Punainen korjattu:
  - Minun on sanottava narttu.
  - Ei ole sivistynyttä kutsua edes koiraa sellaiseksi.
  Charlotte huusi:
  - Mutta hullu.
  Koirat halusivat todella purra tyttöjä perseestä. Yleensä pieruilla ja rosvoilla on panssaroidut takit, eikä niistä voi vain purra. Ja housuista tulee ohuemmat.
  Gerda puukotti häntä silmään, ja Charlotte puukotti hänen sormiaan toisella kädellä ja käytti tikaria toisella.
  Blondi huusi:
  - Siinä se, mitä nyt?
  Punapää huomautti:
  - Heitimme veitset päähän, joten ehkä se on parempi rintaan.
  Tytöt toistivat liikkeen, tyhmillä pseudokoirilla oli täysin vailla ovelaa ja itsesäilyttämisen vaistoa. He kävelivät eteenpäin, ryntäsivät, heidän hyppynsä olivat ennustettavissa.
  Ja kaikki naarmuttivat Charlottea kynsillään.
  Red huomautti:
  - Ei, valmistautumisessamme on aukkoja. Ja yhtäkkiä se olisi olentoja, joilla on erittäin myrkylliset kynnet.
  Blondi huusi:
  - Miten rotat voivat?
  - Olkoon niin! Muuten, niiden neulat ovat vahvempia kuin teräs. Todella ilkeitä olentoja.
  - Yleensä jotain monista erilaisista johdannaisista rotista.
  Charlotte katkaisi toisen pään kävellessään ja mursi koiran selän. Gerda ei ollut millään tavalla häntä huonompi.
  Blondi huomautti hymyillen:
  - Kaikki siksi, että säteily ei tapa rottia, vaan tekee niistä entistä vahvempia ja elinvoimaisempia. Se on kuin dystopia. Ehkä ydinsota johtaa eräänlaisen rottasivilisaation syntymiseen.
  - Luuletko, että rotat voivat mennä avaruuteen. - Jos ne sulautuvat kädellisiin, se ei ole poissuljettua. - Sellaisia ihmisiä on kuulemma jo ilmestynyt alueelle.
  Gerda mursi koiran niskan terävällä nykäyksellä. Charlotte viimeisteli viimeisen olennon.
  - Meidän piti hypätä.
  Blondi huusi:
  - Tämä ei ole kaikki nörttiä, on pahempiakin.
  Red huomautti:
  "Tiedän, mutta hirviöitä vastaan taisteleminen ei ole osaamisalueemme.
  Tytöt, laskettuaan kolme tusinaa olentoa, leikkasivat varovasti häntänsä pois. Nyt heillä oli myytävää. Sitten tapahtui odottamaton, yksi kuolemaan haavoittuneista rosvoista alkoi nousta.
  Charlotte naurahti.
  - Vau, katso, näyttää siltä, että yksi niistä ei ollut valmis!
  Gerda sanoi nauraen:
  Tai ehkä se muuttuu zombiksi.
  Punapää huomautti:
  - Kuulin siitä, mutta zombiksi tullakseen täytyy kuolla poikkeavuuksiin.
  Blondi huusi:
  - Tai hyvin syntisen ihmisen kädestä.
  Charlotte huusi:
  - Älä vitsaile niin!
  Rosvo nousi ylös ja ryntäsi juoksemaan. Hänen nopeusnsa ei ollut huonompi kuin sprintin maailmanmestari.
  Charlotte huusi:
  - Voi, mene hänen perässään.
  Gerda huomautti nauraen:
  - Ehkä hänellä on hyvä hiihtokyky Jaguarissa.
  Punapää huudahti:
  -Katsotaan!
  Elvytetty kuollut mies todella kiipesi tietä pitkin. Siksi häntä oli mahdollista seurata autolla. Tytöt ryntäsivät pois, eivät erityisen kiihdyttäneet.
  He ihmettelivät, minne rosvo juoksi.
  Gerda huomautti:
  - Se on mielenkiintoinen peli, mutta onko väijytys todennäköistä?
  Charlotte huusi:
  - Ja näemme hänet, uskollisuuden vuoksi ehdotan ihmelinssien käyttöä.
  Erikoispiilolinssit ovat toinen venäläisen tieteen kalliista ihmeistä. Niiden avulla voit nähdä infrapuna- ja ultraviolettialueella, täydellisessä pimeydessä ja veden alla.
  Lisäksi ne mahdollistivat sekä tavallisten esineiden kuvan suurentamisen että linssien käytön mikroskoopina.
  Totta, keksintö on edelleen epätäydellinen, et voi käyttää sitä pitkään: se palaa loppuun.
  Tytöt laittoivat ne päälle ja olivat melkein heti yllättyneitä:
  - Hän juoksee, eikä vain lämpene, vaan myös jäähtyy. Sen ja ympäristön välinen ero on korkeintaan viisi astetta. Gerda sanoi.
  Charlotte murisi.
  Kyllä, se on zombi! Ehkä jokin esine teki hänestä niin siistiä.
  Juoksu jatkui, rosvo kääntyi sivulle, heidän oli pakko ravistaa. Kolarit, kuopat, kuopat uhkasivat kaataa auton.
  - Voiko hän halkaista päänsä? Charlotte ehdotti.
  Maria huomautti viisaasti:
  - Katsotaan, johtaako hän meidät luokseensa.
  Punapää huomautti nokkelasti:
  - Haluatko tapella?
  Blondi naurahti.
  - Etkö olekin?
  Charlotte nauroi.
  - Tietysti, mutta sydämesi halkeaa sääliä.
  Gerda totesi loogisesti:
  - Heidän luossaan saattaa olla panttivankeja! Etkö tiedä sitä?
  Red epäili:
  - Uskomatonta! No, miksi he tarvitsevat panttivankeja?
  Blondi huomautti loogisesti:
  - Hanki lunnaita! Tai laita ne toimimaan sinulle.
  Charlotte epäröi.
  - No, he voivat silti antaa jotain ulkomaalaiselle, mutta venäläiselle, vaikka kuinka ampuvat itsensä.
  Gerda huomautti vilpittömästi:
  - On yllättävää, että tällaisella asenteella tiedemiehiä kohtaan olimme niin hyvin varusteltuja.
  Punapää huomautti skeptisesti:
  - Sotilaallinen tutkimus on kohtuullisesti rahoitettu, USA ostaa tutkijoita, ja me vain kirjoitamme heiltä tietoa. Charlotte naurahti.
  - Tarkemmin sanottuna varastamme?
  - Keräämme tietoja, käsittelemme ja julkaisemme omat! Yleensä kaikki tämä salailu estää edistystä. Ei olisi vakoojia, olimme paljon taaksepäin, tarkoitan koko maailmaa.
  Gerda huokaisi.
  - Ja milloin ihmiskunnasta tulee yksi? -
  Charlotte huomautti hymyillen:
  En tiedä! Mutta tilan laajentamiseksi sinun on yhdistettävä ponnistelut.
  Blondi huokaisi:
  - Mutta toistaiseksi tapahtuu päinvastoin. Jos 1900-luvun alussa oli vain kolmekymmentäseitsemän osavaltiota, nyt niitä on kaksisataaneljäkymmentä. Minne maailmamme on menossa, ihmiskunta tarvitsee suuren johtajan.
  - Ja mistä tämä löytää! Charlotte huomasi. - Pikemminkin kaaos lisääntyy. - Oli feodaalinen pirstoutuminen ja nyt kapitalistinen. Mutta ennemmin tai myöhemmin se loppuu.
  Uskon, että on edelleen olemassa universaali onnellisuus ja maailma ilman pahaa.
  Gerdo huusi:
  - Milloin Kristus tulee?
  Charlotte sanoi painokkaasti:
  - Kun ihmisestä tulee fyysisesti ja henkisesti jumala.
  Keskustelu keskeytettiin, torni ilmestyi eteen. Kaksi tyyppiä konekiväärin kanssa istui sen päällä ja tupakoi.
  - Paha tapa! - Tytöt ampuivat poistaen rosvot. "Jaguarin" panssaroitu otsa murtautui aidan läpi ja kaunokaiset ryntäsivät pihalle. Siellä kaksi tusinaa rosvoa joi juomia ja söi kebabia.
  Konekivääri ampui voimakkaasti lyijyä sylkemällä. Taitavissa käsissä PKU on liian kauhea ase, joka muutti ruumiit ruumiiksi kahdessa sekunnissa ja tyrmäsi verilähteitä.
  Sitten luodit lävistivät verannan ja murtautuivat puuseinien läpi. Lasi särkyi, tukkeista lensi sirpaleita. Kaikki murskattiin peräkkäin, laudat murskattiin, verisiä lastuja putosivat.
  Harvoin tappelu tuntuu niin paljon teurastamolta. Mutta kuka voi vastustaa, kun kuusi tuhatta luotia purskahtaa minuutissa.
  Sekunti, noin sata, räjähdyskaliiperi 14,7, viisi viisisataa. Kesti viisi sekuntia tappaa kaksikymmentäviisi rosvoa pihalla, koska sää oli kuiva, ja toiset viisitoista verannalla.
  Gerda ei ehtinyt edes lukea Isä meidän -kirjaa, kun se oli ohi.
  - Taistelu oli lyhyt! "Vaikka kaksi muuta ryömii itse rakennuksessa.
  He vastasivat tyttöjä kohti, ja melko tarkasti kolme luotia osui Charlotteen luodinkestävässä liivissä, mutta laukaus kranaatinheittimestä lopetti pommituksen.
  - Vau, ammoisin, ajatuksiani häiritsi syvät epäjohdonmukaisuudet, sinä taistelet ja rukoilet samaan aikaan.
  - Jokainen synti on sovitettava! Gerda sanoi.
  Charlotte sanoi loogisesti:
  - On pyhiä, jotka holhoavat sotureita. Esimerkiksi George the Victorious, arkkienkeli Mikael ja monet muut!
  Blondi huomautti nauraen:
  - Oikein! Mutta se on silti inhottavaa! Katsotaan nyt talo.
  Punapää nauroi.
  - Emmekä tappaneet enää yhtä ystävää.
  Zombirosvo hyppäsi tiedustelija Julianan kimppuun, mutta osui Aatamin omenaan saappaalla. Hän lensi pois ja tytöt heittivät Kalassin häneen. Zombi ei kuitenkaan pysähtynyt heti.
  Jonkin aikaa hän murisi ja karjui, vuorostaan PKU:sta hän ei murentunut täysin.
  - Täydellinen huume sinulle! No, elävä olento! Gerda ihmetteli. - Voit heti nähdä paholaisen tuotteen.
  Charlotte huomautti nauraen:
  - Olen kuullut, että zombit voivat tehdä kenet tahansa eläväksi. Näemme toisen vyöhykkeen suudelman.
  Blondi oli skeptinen.
  - Tiedätkö, toiminnassamme ei ole mitään sankarillista. Konekiväärillä leikkasimme viholliset alas, mutta emme parantaneet ketään.
  Punapää naurahti.
  - Olet idealisti Gerda. Haluat korjata koko maailman tietämättä edes mihin suuntaan.
  Blondi kommentoi:
  - Olen sitä mieltä, että ennen kaikkea on noudatettava isänmaan etuja.
  Charlotte sanoi iloisena:
  - Tappamalla viisikymmentä rosvoa olemme jo tehneet kunnollisen palvelun maalle. Vankilat ovat jo liian täynnä ja kuolema on luultavasti inhimillisempää.
  Gerda lisäsi nokkelasti:
  - Kuinka sen sanoisi, elävät voivat aina katua, varsinkin elinkautiseen vankeuteen tuomitut. Todellakin, erikoisvankilassa on paljon vähemmän kiusauksia ja kannustimia tehdä syntiä.
  Punapää vaihtoi aihetta.
  - Tutkimme tilat, ehkä käymme onnekkaita panttivankien suhteen, ja samalla katsomme palkintoja.
  Tytöt tutkivat kuolleiden rosvojen taskut. Oli mahdollista saada kunnollisia summia käteisenä, dollareina ja euroina.
  Sekä useita esineitä, muun muassa arvokas turkoosi, joka voi lisätä metallin lujuutta.
  Totta, niiden omistaja, melko suuri kolhu, suuresta setelien määrästä päätellen, ei auttanut. Luoti repi auki peittämättömän vatsan ja murtautui rintakehän läpi.
  Varovasti miinoja ja venytysmerkkejä peläten tytöt tutkivat taloa. Kuten kävi ilmi, heidän pelkonsa eivät olleet aiheettomia. Kolme miinaa ja kaksi kranaattia piti raivata.
  Ilmeisesti peläten kuitenkin, että kerrokset eivät räjäytä humalassa, louhitut ovet leimattiin ristillä.
  - Mikä idioottimainen ansa! Gerda ihmetteli.
  Charlotte huusi:
  "Eivätkö he aina tappele niin?"
  Blondi sanoi:
  - Luulen, että nämä miinat ovat vaarallisempia rosvoille itselleen. Katso, ja täällä oli räjähdyksiä, kaikki oli sekaisin.
  Seinät ovat todellakin leikattu sirpaleilla, roiskeita on näkyvissä. Siivottu täällä näköpiirissä ei usein.
  - Likaiset, nämä gangsterit, niin monta tölkkiä ja pullaa kasaan, pitää harahtaa. Charlotte tönäisi lasia jalallaan.
  Gerda vastasi ankarasti:
  - Heillä on sellaiset moraaliperiaatteet. Etsimme välimuistia, kätköjä ja zindania.
  Tytöt ryöstivät talon läpi lattialaudat ja menivät sitten alas kellariin. Kuten odotettiin, ensimmäinen kätkö, jossa oli esineitä, rahaa ja varastettuja arvoesineitä, osoittautui olevan marmorilaatan alla erityisessä syvennyksessä.
  Siellä oli myös kokonainen kokoelma kultahampaita, korvakoruja, luultavasti revitty pois korvien, sormusten ja muiden korujen kanssa.
  Siellä oli myös kiviä, myös sellaisia, joiden nimiä tytöt eivät tienneet, ja niiden ominaisuudet olivat salaperäisiä.
  Charlotte hieroi yhtä heistä, se syttyi tuleen ja alkoi polttaa hänen käsiään.
  - Vau, tämä on ilmeisesti "Bill", he sanovat, että se pystyy pilaamaan minkä tahansa tietokoneen melko suurelta etäisyydeltä. Lisäksi se poistaa videokamerat käytöstä.
  Gerda ihmetteli:
  - Arvokas esine?
  Punatukkainen pöyristyttävä vastasi uhkaavasti:
  - Paljon arvokkaampaa vain vahvuusalueen ulkopuolella menettää kahdessa tai kolmessa viikossa. Lisäksi vaikutuksen tehokkuus putoaa välittömästi, tältä tartunnan saaneelta alueelta kannattaa jättää Jumala tietää kuka.
  Blondi rypisti kulmiaan.
  - Ja missä on "panssari" kivi? He sanovat, että hän antaa luodeille käänteen.
  Charlotte huomautti aggressiivisesti:
  Kyllä, se on kuuluisa esine. Kaaree luotien, mutta myös kranaatin sirpaleiden lentorataa. Se on erityisen tehokas, jos yhdistät useita kiviä.
  Sitä kuvataan usein muistelmissa, ja alueen ulkopuolella se on voimassa kahdesta kolmeen kuukautta.
  Gerda epäili:
  - Jotain ei näy johtajassa!
  Punapää huomautti hymyillen:
  - Ne on täytynyt myydä! Palkkasoturille tämä kivi on arvokas, luultavasti hinta houkuttelee.
  Gerda sanoi nauraen:
  - Tai sitten he eivät löytäneet sitä, tarvitset perseemän! "Kuleshia" on paljon, tätä kiviä ei ole niin helppoa myydä.
  Charlotte puki korviaan.
  - Kuulen jonkun mutisevan kellarissa, täällä on vielä vankeja.
  Blondi vahvisti:
  - Kyllä, minäkin, näyttää siltä, tämä on arabialaista puhetta.
  Punatukkainen soturi huomautti:
  - Muista, mitä meille opetettiin, varsinkin plastiikkaliikkeessä. Arabeille on ominaista terävät eleet, miesten tulisi yleensä olla töykeämpiä.
  Gerda nyökkäsi.
  - Tiedän kuinka matkia arabeja. Tulevaisuudessa Venäjän ja islamilaisen maailman välillä saattaa käydä sotia.
  - Varsinkin jos amerikkalaiset karkotetaan Persianlahdelta ja Afganistanista. Valjasimme jenkit kärryihin ja pakotimme heidät peittämään rajamme! Charlotte nauroi.
  Blondi oli huolissaan.
  - Mutta Mustalla Sultanilla näyttää olevan kaunaa Venäjää vastaan. Lisäksi Yhdysvaltojen alue on kaukana islamilaisesta maailmasta, ja meidän alueemme on lähellä. Ensinnäkin laajentuminen tapahtuu Venäjän alueelle. Gerda nyökkäsi. -
  Tällainen on huolestuttavaa.
  Charlotte huomautti:
  - Samalla kun pahat amerikkalaiset ulvovat arabien kanssa, meillä on aikaa luoda niin voimakas ja teknisesti edistynyt armeija, ettei sota eteläisten laumojen kanssa ole kauhea.
  Pääasia on voittaa muutama vuosi. - Punatukkainen soturi lopetti kuiskaten.
  Tytöt menivät "zindanille", käytävä johti sivuun, jossa tiilen taakse asetettiin panssaroitu ovi.
  Se oli sukellusveneen tavoin kiinnitetty turvallisesti ja suljettu koodilla.
  - Kokeillaan! Gerda sanoi.
  Tytön stetoskoopin pienoiskuvan avulla he kuuntelivat kassakaappia. Pieni ero äänissä mahdollisti koodin laskemisen ja paksun oven avaamisen.
  - Ja jos johtaja unohtaa? - Ja hän kirjoitti sen ylös! Charlotte otti esiin paperin.
  Gerda loukkaantui:
  - Ja miksi olit hiljaa?
  Punapää vastasi rohkeasti:
  - Halusin testata kykyjäsi murtovarkaana.
  - Tytöt puhuivat arabiaa varmuuden vuoksi. He jopa tiesivät tietyn itämaisen ammattikieltä.
  Gerda lopetti puhumisen ja paljasti kasvonsa:
  - Hyvin? Nyt muistan missä onnen kivi on?
  Victor vastasi huokaisten:
  -Tämä minä... no, he sanovat, että hän pudottaa yhden mustan sulttaanin palkkasoturista. Ja jos se on jossain lähellä suolla. Mutta löydä...
  Charlotte vastasi ankarasti:
  - Meillä ei ole mitään syytä vaeltaa soiden läpi! Olet meille hyödytön, joten...
  Viktor säpsähti pelosta.
  Gerda tarttui miehen korvasta paljain varpain ja ravisteli häntä.
  Sillä hetkellä megafonista kuului villi pauhu:
  - Luovu huorat! Olet ympäröity!
  Charlotte naurahti.
  - No, tässä on hyvätoivomme toiminnassa!
  Gerda nyökkäsi Victorille:
  - Tuletko kanssamme! Jos ei tapettu läpimurron aikana!
  Tytöt laittoivat kiviä päälle. Ja Charlotte heitti talutushihnan Victorin kaulaan. Kuulin melun, helikopteri ilmeisesti leijui katon päällä.
  Gerda sanoi nauraen:
  - Mikään ei ole helpompaa kuin helikopterien ampuminen alas!
  Charlotte otti herneet paljaisiin varpaisiinsa ja nyökkäsi.
  - Hän ei ole täällä nyt!
  Suuren kaliiperin räjähdys osui ikkunaan. Lasi putosi. Punatukkainen tyttö heitti herneen paljaalla, ruskettuneella jalallaan.
  Ulkona kuului räjähdys. Ja helikopterin suuri runko romahti ilman seremoniaa.
  Gerda heitti myös hernettä paljain jaloin ja lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja kaksi kaunista tyttöä: punapää ja blondi ryntäsivät ulos ympäristöstä. He raahasivat Victoria köydellä. Hänet pakotettiin juoksemaan heidän perässään kaikin voimin.
  Gerda aala puhkesi konekivääristä. Useat rosvoista romahtivat pauhaan.
  Charlotte löi laserilla. Ja hän huusi:
  - Leikkaamme viholliset perusteellisesti!
  Gerda heitti paljain varpaillaan hernettä, jossa oli räjähteitä. Massiivinen tankki, joka oli peitetty oksilla naamiointia varten, kääntyi karjuessa.
  Rullat repeytyivät hänestä ja ne lensivät kentän poikki pyörien ja pomppien. Yksi heistä löi rosvoa päähän murskaamalla kallon. Roistot yrittivät sattumanvaraisesti
  antaa potkut. Mutta soturit olivat haavoittumattomia. Vastauksena he ampuivat konekivääreillä ja lasereilla. Victor huohotti raskaasti heidän jälkeensä.
  Näytti siltä, että häntä peittävä silmukka oli tukehduttamassa hänet.
  Gerda naurahti ja huomautti:
  - Pian vihollinen sairastuu!
  Charlotte huomautti:
  Hän ei pidä hauskaa juuri nyt! Tai ehkä rukoilet Gerdaa?
  Blondi naurahti ja huomautti:
  - Olin pettynyt Jumalaan ja uskon vain voimaan!
  Tytöt jatkoivat ampumista ja herneiden heittämistä tappavilla räjähteillä.
  Tässä on toinen säiliö voimakkaasta aukosta, joka kaatui ja nousi toukkien huipulle. Se oli todella vaikuttavaa. gerdla liikutti tummaihoista gangsteria leuassa ja
  hän joutui leukaan lensi ylösalaisin. Ja ampui alas kolme muuta hyökkäävää tyyppiä.
  Charlotte lauloi aggressiivisesti:
  - Musta korppi kuoleman edessä,
  Uhri odottaa keskiyöllä...
  Gerda ampui rosvoja ja otti:
  - Uskomme, että meistä tulee tyylikkäimpiä
  Tavataan haudalla!
  Nämä ovat taistelevia sotureita. Ryhmä, joka päätti piirittää heidät, ei ilmeisestikään laskenut heidän vahvuuttaan. Kolme voimakasta Dragon-luokan konekivääriä vartioi johtajan luolan lähestymistä.
  Mutta tytöt yhdessä Victorin kanssa katosivat yhtäkkiä ja ilmestyivät sitten voimakkaan ja tappavan aseen taakse. Täällä Gerda murtautui johtajalle. Hän tarttui häneen paljain varpaillaan
  nenästä ja nykiminen heitti sen hänen päälleen. Hän lensi ja löi omia konekivääreitään. Lyijysuihkut lävistivät hänet kuin pässi pässillä.
  Charlotte lauloi:
  -Yksi kaksi kolme! Riko rosvo!
  Ja hän itse tarttuu konekivääriin ja antaa heidän murskata viholliset. Gerda astui eteenpäin. Ryöstön konekivääri ilmestyi odottamatta rinnalle ja Victorille.
  Mies tarttui liipaisimeen. Ja kuinka se lyö... Lyijysadetta kaatui. Jokin väkivaltainen voima nappasi rosvot ja murskasi heidät lennossa. Victor jo
  piti tappaa. Mutta niin paljon kerralla. Hän tunsi taistelutranssin sisällään. Ja puidataan vastustajia, jotka parveilevat kuin torakat. Ja se oli näkyvissä
  kuinka suuren kaliiperin luodit tunkeutuvat ruumiiden läpi ja roiskuvat verilähteitä.
  Gerda katsoi Victoria ja huusi:
  - Terminaattori!
  Charlotte, kirjoitellen rosvoja, lauloi:
  - Isänmaan hymni laulaa meille sydämissämme,
  Olemme reippaimpia tyttöjä...
  Purista vahvempaa ritarikonekivääriä,
  Koska tytöt odottavat hienoja asioita!
  Yritin nostaa tytöille Ambrams-tankin, joka oli melko tyylikäs auto jengille. Ja hän kasteli tilaa kuudesta katolle asennetusta konekivääristä.
  Gerda heitti toisen ruukun paljaalla, taltatulla jalallaan. Hän lensi tankin toukkuun. Seurasi räjähdys... Auto ensin kyljelleen ja sitten Charlotte
  heitti toisen herneen sekaan. Mastodoni rullasi ja sen konekiväärit osuivat rosvoihin. Ja he alkoivat niittää niitä kymmenittäin. Voidaan nähdä, että tämä teki vaikutuksen elossa oleviin militantteihin.
  Ja he alkoivat levitä raukkamaisilla itkuilla ja likaisilla matoilla!
  Devonki löi heidät perään.
  Charlotte jopa lauloi:
  Et säästä niitä
  Tapa kaikki paskiaiset...
  Kuinka murskata luteet -
  Lyö kuin torakat!
  Hänen perässään ampuva Gerda lauloi:
  - Ei armoa, ei armoa, ei armoa viholliselle!
  Tytöt helvetistä, tytöt helvetistä, minä kaadan kaikki vuohet!
  Victor ampui myös hitaudesta, hän oli erittäin taitava.
  Charlotte huomautti:
  - Vau! Eikä se ole niin yksinkertaista kuin miltä se näyttää!
  Gerda nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Se ei ole ollenkaan helppoa! Emmekö voi tappaa hänet?
  Charlotte huomautti:
  - Aika kärsii!
  Ja tytöt ottivat Victorin ja raahasivat hänet mukaansa. Mies pudotti konekiväärin eikä ehtinyt koskea siihen jaloillaan. Liikkeellä olevat tytöt jatkoivat ampumista "Dragon"-konekivääristä.
  He pyrkivät lopettamaan kaikki rosvot eivätkä antaneet kenenkään paeta. Kauniita sotureita ja armottomia. Heidän paineensa on aivan hullua.
  Victor ei enää pysynyt heidän perässään ja kaatui. Hänen kaulaansa oli sidottu silmukka. Kuinka se sattui. Ja Gerda ja Charlotte, yhdessä paljain varpaineen, laskivat sirpaleita
  lasi osuu virtaavaan taisteluun pään ja niskan takaosassa.
  Gerda ja Charlotte lauloivat yhdessä:
  - Rakkaus ja kuolema, hyvä ja paha,
  Mikä on pyhää, mikä syntistä, meidän on määrä ymmärtää!
  Ja sitten toinen helikopteri leijui heidän yllään. Kapaloitujen silmien sumun läpi Victor näki epämääräisesti, kuinka Charlotte käänsi konekiväärivirran ylöspäin ja Gerda osui paljaaseen kantapäähän
  militantin vatsassa, josta veri lensi ulos hänen suustaan. Helikopteri räjähti... Ja sirpaleita hajallaan taivaalla. Ja Gerda pelotti poskeltaan punaisen veren kaistaleen.
  Victor lakkasi yhtäkkiä näkemästä kaikkea tätä. Liian paljon silmukkaa puristi hänen kaulaansa. Hänen silmiensä edessä näkyjä lapsuudesta, niin kaukainen ja
  onnellinen. Sekä monia erilaisia esityksiä. Tässä on koulu. Ja hän tappelee jonkun kanssa. Hän saa kaksin. Ja viimeinen soitto soi. Ja joku nauraa.
  Ja sitten kaikki yhtäkkiä pysähtyi, ja valo sammui hetkeksi.
  . LUKU #4
  Viktor heräsi. Niska oli erittäin kipeä hierottiin köydellä. Yleisesti ottaen hänestä tuntui pahalta. Luut murtuivat. Ja halusin syödä ja juoda.
  Hän makasi jollain pehmeällä. Charlotten karkea ääni seurasi:
  - No, tuliko heikkous järkiinsä?
  Victor sihisi:
  Melkein kuristit minut...
  Punatukkainen vixen naurahti:
  - Melkein ei lasketa!
  Gerda sanoi pehmeämmällä ja lempeämmällä äänellä:
  Mies on herännyt! Ehkä syötä häntä!
  Punatukkainen vixen haukkui vihaisesti:
  - Anna hänelle pokaali säilyke! anna heidän nauttia!
  Blondi avasi purkin karhunlihaa herneillä ja vastasi:
  - Voit kokeilla... ja juoda maitoa!
  Hän sujahti pullon sisään ja lämmin suihku vuodatti Viktorin kurkkuun. Siitä tuli hänelle paljon helpompaa.
  Gerda huomautti hymyillen:
  - Ammusit erittäin hyvin. Ehkä hän oli erikoisjoukoissa!
  Victor pudisti päätään.
  - Ei! Se on vain niin, että kun olen hyvin huolissani, kaikki alkaa ihmeen kaupalla järjestyä minulle!
  Charlotte vahvisti hymyillen:
  - arvokas taito! Mutta juokset liian hitaasti!
  Victor kohautti olkiaan.
  - Olen yksinkertainen ihminen, ja sinä olet super!
  Punapää nauroi ja vastasi:
  - Kyllä, yksinkertaista! Mutta voimme tehdä sinusta paremman. Haudutetaan juoma, joka nuorentaa kehoa ja voit juosta paljon nopeammin ja saada voimaa!
  Viktor ihmetteli:
  - Voitko tehdä sen?
  Gerda vahvisti:
  - Olemme vyöhykkeellä! Ja sitten on mutanttikasveja, jotka yhdessä esineiden ja erityisen yhdistelmän kanssa voivat nuorentaa kehoa ja tehdä siitä vahvemman ja nopeamman.
  Viktor vihelsi.
  - Kolossaali! Mikset tee tätä kaikille?
  Charlotte vastasi hymyillen:
  - Ihmisiä? He ovat pohjimmiltaan karjaa tehdäkseen jotain heidän hyväkseen!
  Gerda nyökkäsi hyväksyvästi.
  Ja me emme todellakaan ole ihmisiä!
  Victor kysyi uteliaana:
  -Kuka sinä olet?
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  -Juomaa pitkään valmistaaksesi Gerd! Kerro hänelle tarinamme alusta alkaen!
  Gerda kohautti olkiaan.
  - Alusta saakka?
  Punainen vahvisti:
  - No, tehtävän alusta! Ja sitten aloit kertoa hänelle ei aivan aluksi!
  Gerda nyökkäsi.
  - Kyllä, en laskenut vähän. No, kuule, mies, joka ei ole niin tyhjä!
  Vanki nyökkäsi.
  - Voit kutsua minua Vityaksi!
  Blondi terminaattori nyökkäsi.
  - No, kuuntele minua Vitya!
  Ja kutoi mielenkiintoisimman tarinansa.
  Arka talviaurinko kultasi hieman vehreää lunta ja antoi lyhyitä valon hetkiä, jotka ovat harvinaisia kaukaa pohjoisessa.
  Vallitsi ankara viidenkymmenenviiden asteen pakkanen, kun sylkeä, saavuttanut maan, muuttuu jääksi.
  Sitäkin odottamattomampaa on nähdä, kuinka lähes alasti ruskettunut tyttö bikineissä juoksee vauhdilla kuin poro lumiakkojen läpi.
  Hänen paljaat, punoittavat jalkansa välkkyvät hyvin nopeasti jättämättä melkein mitään jälkiä, ja hänen kultaiset hiuksensa näyttävät kirkkaalta liekiltä.
  Moitteeton, ehkä liian lihaksikas hahmo, jolla on ihanteelliset mittasuhteet, todellinen jumalatartyttö, voiman ja eroottisuuden ruumiillistuma.
  Karkeat lihakset aaltoilevat kuin aaltoilua. Jos katsot tarkasti, näet hänen kehossaan pieniä antureita.
  Tehtyään ympyrän ja aiheuttanut useita iskuja mäntyihin hyppyssä, josta ne tärisivät, alaspäin pudonnut kuori putosi alas, tyttö palaa KAMAZin valtavaan mönkijään, joka on maalattu valkoisella maalilla.
  Kypärässä pukeutunut mies kumartui ulos sivuovesta. Hänen älykkäät ja älykkäät kasvonsa puhkeavat hymyyn:
  Hienoa, Gerda. Kehosi kestää kylmää täydellisesti, ja nopeudesi on hämmästyttävä: voit helposti rikkoa kaikki juoksun maailmanennätykset!
  - Ei vain juoksussa, vaan myös uinnissa ja jopa tangossa! - Tyttö vastasi.
  - Ylistys Kaikkivaltialle, että hän antoi minulle sellaisen lahjan. - Dabavil blondi tallaa paljain jalkansa.
  Siitä seurasi ilahduttava vastaus:
  - Ei oikeastaan, geneetikot työskentelivät sinua ja käyttivät invasiivisia tekniikoita, mukaan lukien erityiskoulutusta.
  Gerda sanoi innostuneena:
  - Tunnen ohjelman "Täydellisyys", jonka tavoitteena on luoda tulevaisuuden mies! Hänen takiaan menetin lapsuuteni!
  - Mutta nyt voit palvella Suur-Venäjää paljon tehokkaammin!
  Tyttö kumarsi ja teki kolminkertaisen kuperkeikka, nauttien välipalan pakkasessa ja sanoi patosisesti:
  - Isänmaa on kallein asia mitä ihmisellä on, ilman sitä elämällä ei ole merkitystä! Mies ilman kotimaata on kuin ruumis, ilman sielua!
  Upseeri nyökkäsi.
  - Hyvät sanat Gerd! Toivon, että sinulla on mahdollisuus palvella maata!
  Heidän sanansa keskeytti suuren helikopterin ilmestyminen taivaalle. Se oli uusin malli, jossa oli taitettavat potkurit ja suihkumoottorit.
  Tämä mahdollisti nopean hävittäjän ja Black Sharkin kaikki positiiviset ominaisuudet.
  Kone oli nimeltään "Vepr" - 2, maailman ensimmäinen helikopteri yliääninopeudella.
  Spinner leijui, kaksi potkuria pyörii laskeen autot kumistetuille imukupeille. Helikopteri oli virtaviivainen: muistutti valasta.
  Useat laskuvarjovarjomiehet hyppäsivät ulos, he asettuivat puoliympyrään. Sitten eräs FSB:n kenraaliluutnantin epoletteja käyttänyt virkamies tuli kauniisti ulos. Hän vilkutti tytölle.
  Tultuaan lähemmäksi hän sanoi:
  Meillä ei ole aikaa tuhlata! Eli suoraan asiaan. Oletko kuullut Moskovan ennennäkemättömästä terrori-iskusta?
  Puolialasti Gerda vastasi:
  - Joo! Se on kamalaa!
  Kenraali karjui korviaan:
  - Presidentti on raivoissaan, pelkäämme jopa hänen terveytensä puolesta. Julistettiin kymmenen päivän suruaika. Kirottu terroristi "Black Sultan" on haastanut mahtavan maan!
  Ei ole koskaan ennen tapahtunut, että hallitus olisi kuollut kokonaisuudessaan, ja tämä paskiainen uskalsi jopa esittää uhkavaatimuksen.
  Gerda nyökkäsi.
  - Hän antoi viisitoista päivää!
  Kenraali vahvisti:
  - Aivan, ja siitä on kulunut kahdeksantoista tuntia. Joten meidän on kiire.
  Blondi kysyi huolestuneena:
  - Entä toimenpiteet presidentin suojelun vahvistamiseksi?!
  Kenraali vastasi huokaisten:
  - Hyväksytty ennennäkemättömällä tavalla, mutta jos vastustaja käyttää alueen pirullisia esineitä, hänen pysäyttäminen on liian vaikeaa.
  Onko pääministeri - todella hieno mies, jota on huonosti vartioitu. Terroristit, erityisesti tšetšeenit, ovat metsästäneet häntä pitkään, mutta he eivät voineet edes lähestyä häntä.
  Nyt koko maa on uhattuna, ei murtunut eikä peloteltu: virkaatekevä pääministeri on jo nimitetty ja uusi hallitus on muodostumassa.
  - Ei ole ketään, joka korvaisi niin mahtavaa henkilöä pääministerinä. Gerda huomasi.
  - Hänellä oli korkein arvosana koko Venäjän historiassa, ihmiset eivät rakastaneet ketään niin paljon.
  Kenraali rypisti kulmiaan.
  - Ja mitä sinä teit?
  Tyttö vastasi surullisesti hymyillen:
  - Rukoili hänen sielunsa puolesta! Toivottavasti kirkko luokittelee Venäjän pelastaneen miehen pyhimykseksi?
  Kenraali pudisti päätään.
  - Olen ateisti! Ja minulle tärkeintä on pitää se, vaikka pääministeri on paljon kanonisoinnin arvoinen kuin Nikolai II. Nyt bisnestä!
  Sinut viedään Moskovaan, ja sieltä heidät siirretään ihmeiden vyöhykkeelle.
  En piilota, sinun täytyy sukeltaa alamaailman vaikutelmaan, mutta Musta sulttaani on tuhottava.
  Jos kuitenkin otat hänet kiinni elävältä, saat 50 miljoonan euron lisäpalkinnot.
  Gerda vihelsi.
  - Vau! Mikä on kokonaissumma?
  Kenraali murahti:
  - Kaksisataa miljoonaa euroa kuolleille ja kaksisataaviisikymmentä eläville!
  Blondi huusi hymyillen:
  - Vaikuttava! Vaikka olin henkilökohtaisesti tekemisissä "mustan sulttaanin" kanssa ilmaiseksi, vain kostaakseni Svjatoslav Vladimirovitšin!
  Kenraali vilkutti voimakkaasti.
  - Hieno! Sinulle tulee kumppani! Myös paranneltu malli kaltaisesta henkilöstä!
  Gerda sanoi hymyillen:
  Arvasin, etten ollut ainoa. Mutta haluaisin olla parisuhteessa miehen kanssa.
  Kenraali vastasi huokaisten:
  - Sinunlaisiasi miehiä ei ole olemassa! Kaikki pojat kuolivat suureksi valitukseksi. Tiede on edelleen niin epätäydellinen.
  Täällä olet esimerkiksi kävelemässä kuilun reunaa pitkin, emme edes tiedä kuinka kauan tällaiset ihmiset elävät. Ehkä et vanhene tai ehkä kuolet vuoden kuluttua.
  Gerda totesi luottavaisesti:
  - Se ei pelota minua liikaa. Loppujen lopuksi olen sama henkilö kuin kaikki muut ihmiset, mikä tarkoittaa, että minulla on kuolematon sielu.
  - Uskonto on heikkojen lohdutus - kaikki onnettomuudet näyttävät merkityksettömiltä, jos ne ovat väliaikaisia! Kenraali huomautti.
  - Ja sinun, tyttö, täytyy olla vahva, mutta jätetään keskustelut, ei ole minuuttiakaan hukattavana.
  Viidessä sekunnissa tyttö puki naamiointinsa ja hyppäsi helikopteriin.
  Auto kääntyi helposti osoittaen erinomaista ohjattavuutta ja nousi sitten jyrkästi ylöspäin.
  Yleensä ajatus helikoptereiden varustamisesta suihkumoottoreilla syntyi 50-luvulla, mutta sitä ei voitu toteuttaa.
  Nyt auto ylitti välittömästi äänennopeuden, se oli melkein yhtä hyvä kuin jopa Migu-35.
  Kenraali kehui:
  - Elektroniikkamme on kotimaista, kehitys on yleisesti ottaen erinomaista, vain toteutuksessa tulee joskus ongelmia.
  "Jos tekniikka on suojelusenkeli, niin taisteluhenki on sodan jumala!" Gerda huomasi.
  Kenraali vastasi katumuksella äänellään:
  - Valitettavasti suurin osa varusmiehistä on huonokuntoisia ja siihen pitäisi mielestäni kiinnittää enemmän huomiota.
  Ja sitten lisäsi:
  - Meidän on muutettava paljon ihmisluonnossa, ja sen eteen teemme töitä. Uskot, että Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen.
  Gerda huusi:
  - Sitä Raamattu opettaa!
  Kenraali kysyi varsin loogisesti:
  "Mutta eikö Kaikkivaltias Jumala todellakaan ole yhtä heikko ja hauras kuin ihminen?"
  Blondi sanoi ankarasti:
  - Nämä ovat synnin seurauksia!
  Kenraali oli eri mieltä.
  - Titaani ei ruostu eikä Jumalan kuva tylsy! Ellei tietysti ihminen todella ole kuva.
  Gerda sanoi painokkaasti:
  - Tiedätkö, on helpompi kauhaa valtamerta ruokalusikalla kuin riidellä ateistin kanssa! Siksi en halua puhua siitä!
  Kenraali levitti kätensä.
  - Ja mitä muuta meillä on edessämme kokonainen tunti lentoa.
  - Rakastan luontoa! Täällä voit laittaa päälle erinomaisen kybervideokatsauksen." - Gerda totesi.
  Todella mielenkiintoista seurata virtuaalimaailmaa. Tietokone parantaa kuvaa: näyttää värikkäästi maalattuja jokia, järviä, metsiä, vuoria.
  Kaikkea niin epätavallista voidaan zoomata kuvaan sisään ja ulos.
  Gerda katsoi silloin tällöin vaihtaen kuvan kulmaa. Tältä kaikki näytti elektronisella alueella välkkyvän, mikä sai maailman näyttämään peliltä.
  Lopulta Moskova ilmestyi eteen. Valtava metropoli, voit nähdä uusimmat pilvenpiirtäjät, autopankit, taidemonumentit.
  Kaiken kaikkiaan vaikuttavaa, varsinkin tytölle, joka vietti lyhyen elämänsä tappotaiteen harjoitteluun.
  Gerda ymmärsi elektroniikkaa kuitenkin paremmin kuin tiedeakatemia.
  - Virustorjuntasi on epäluotettava. - Hän huomasi. Yleisesti ottaen Kaspersky antivirus on vanhentunut, ja se on täysin voimaton matoa tai seepia vastaan.
  Kenraali nyökkäsi.
  - Kyllä, ohjelmointi on hieman jäljessä! Liian monet lahjakkaat nuoret ryhtyvät yrittäjiksi ja vanhemmat ihmiset tekevät tiedettä.
  Ja sinä itse tunnet tietokoneen kuin tyttö - hän rakastaa nuoria ja itsepäisiä!
  Gerda huusi:
  - Voin katsoa ohjelman.
  Kenraali nyökkäsi:
  - Myöhemmin! Aikataulumme lasketaan sekunneissa.
  He laskeutuivat maanalaiselle lentokentälle, ja sitten erityiseen kilpa-panssaroituun autoon tyttö vietiin maanalaiseen huoneeseen.
  Siellä häntä odotti FSB:n uusi johtaja, eversti kenraali Apollonov. Kirjaimellisesti toinen naamioitunut tyttö astui jäljelle heidän kanssaan.
  Myös pitkä, voimakas, upeasti rakennettu, mutta hänen hiuksensa, toisin kuin vaalean kultaisella Gerdalla, ovat tulipunaiset, punaisen lipun kaltaiset.
  Hän kätteli lujasti uutta kumppaniaan, esitteli itsensä:
  - Charlotte!
  Blondi vastasi:
  - Gerda!
  Punapää naurahti.
  - Tutustutaan!
  Kenraali eversti oli lyhyt.
  - Tällä hetkellä isänmaan yllä leijuu kuolemanuhka. Siksi teidän nuorten tyttöjen on kiire! Tikhomirov antaa sinulle yksityiskohtaiset ohjeet.
  Hän löi sormillaan kenraaliluutnanttia. - Kunnes kerron sinulle seuraavan. Suurin osa vyöhykkeestä sijaitsee ulkomailla alueella, jonka kanssa meillä on jo ennestään kireät suhteet, tarkemmin sanottuna kaksi maata.
  Lisäksi ihmealueen erikoisuus on sellainen, että siihen on vaikea sijoittaa suuria voimia. Joten sinun lisäksi vain erikoisjoukot toimivat siellä.
  Tietysti meillä on vyöhykkeellä oma tiedusteluverkosto, mutta viime aikoina olemme kokeneet epäonnistumisia.
  Tikhomirov antoi puheenvuoron:
  - Tiedustelijamme alkoivat tappaa. Jopa salaisimmat. On jopa olemassa versio, jonka mukaan terroristit ovat oppineet lukemaan ajatuksia.
  Gerda vahvisti:
  - Se siitä! Jotkut esineet parantavat telepaattisia kykyjä. Se mitä Wolf Messing ja muut tekivät, tuli tavallisten terroristien saataville.
  - Ei aivan yksinkertaista! - Lyhyesti sanottuna ne, jotka jäävät, tarjoavat sinulle tukea.
  Charlotte huomautti: - Stepafany todennäköisesti tapettiin.
  - Mistä sinä sen tiedät? - FSB:n johtaja oli hereillä.
  - Joskus tuntuu, joskus ei! - Huomasin tytön.
  Gerda, hieman typerä, lisäsi: - Älä ole järkyttynyt! Takanasi ei ole vakavia väärinkäytöksiä, ja vain laiskot eivät nuku sihteerin kanssa.
  FSB:n johtaja leimahti:
  Osaat siis lukea ajatuksia!
  Blondi terminaattori nyökkäsi.
  - Ei aina eikä ollenkaan! Mutta jos heillä ei ollut supervoimia, miksi he soittivat meille.
  Salaisen poliisin päällikkö nyökkäsi.
  - Kunnioitan! On sääli, jos et palaa takaisin!
  - Kuolema eroaa rakkaasta siinä, että he yrittävät aina lykätä tapaamista hänen kanssaan! - Huomasin punatukkaisen Charlotten.
  - Kuolema eroaa rakkaasta siinä, että se tulee aina väärään aikaan, mutta kukaan ei moiti häntä myöhästymisestä! Gerda jatkoi.
  Salaisen poliisin päällikkö nyökkäsi.
  - Teillä tytöillä on korkea älykkyysosamäärä, mutta kehonne on samaa proteiinia kuin minulla. Joten luoti päähän ja loppuun.
  Okei, minulla on koko joukko asioita tehtävänä. Mustan sulttaanin tappaminen ei ole niin vaikeaa kuin löytää. Hänen jalanjäljissään lanseeraamme paljon verikoiria. Tiedä, että isänmaa on kanssasi.
  Tytöt kumarsivat kohteliaasti, seurasivat, Tikhomirova meni uloskäynnille. Moskovasta vyöhykkeelle noin tuhat kilometriä.
  Charlotte puhui suurimman osan matkan varrella:
  - Saksalaiset neljänkymmenenviidennen kaliiperin UMP-konepistoolit irrotettavilla äänenvaimentimilla, purin henkilökohtaisesti ja tein erinomaisen kiväärin.
  Pienet muutokset suunnittelussa mahdollistivat useiden järjestelmien etujen yhdistämisen kerralla.
  - Työskentelin itse Armalight-kiväärin AR 10, ruuvileikkurin amerikkalaisen analogin, sekä M-16:n parissa. Parametreja hieman muuttamalla pystyin lisäämään luodin suunopeutta ja sen suuntausta entisestään.
  Ja mikä tärkeintä, lisätä itse kiväärin luotettavuutta. Loppujen lopuksi tiedetään, että M-16 on parempi kuin Kalashnikov lähes 300 metrin sekunnissa luodin alkunopeudella ja kahdesti ampumistarkkuudella. Mutta se on hankala asia.
  Jos amerikkalaiset olisivat tienneet, he olisivat antaneet minulle suuren palkinnon! Yleisesti ottaen olen yllättynyt heidän suunnittelijoidensa typeryydestä.
  Tikhomirov vastasi: - Tämä johtuu siitä, että heillä on aseiden tuotanto yksityisissä käsissä. Epäluotettava kivääri hajoaa usein, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan myydä enemmän, korjausteollisuudesta puhumattakaan.
  Yleensä parhaat tiedemiehet kaikkialta maailmasta työskentelevät Yhdysvalloissa, mutta koska kapitalistit ajattelevat vain voittoja, heidän työnsä tuotto on paljon pienempi kuin meidän.
  Charlotte huomautti:
  - Luulen, että kapitalismi tuhoaa ihmiskunnan!
  He astuivat tilavaan toimistoon, jossa ohjaajat jo odottivat heitä. Kysymys koski yksittäisiä yksityiskohtia.
  - Olet liian tarttuva ulkonäkö. Tikhomirov huomautti. - Kiinnitä huomio välittömästi. Minusta olisi parempi, jos pukeutuisit vanhemmiksi miehiksi.
  Tässä tapauksessa tunkeutumisesi vyöhykkeelle on melko luonnollista.
  Gerda ihmetteli:
  - Miten?
  - Passi tavallisille stalkereille. Se on niin yksinkertaista, että vyöhykkeellä on tuhansia niitä.
  Ehkä, mutta se ei ole paras idea. Jos saavumme kirkkaina tyttöinä, tämä menee ohi. Charlotte totesi.
  Kenraali kuoriutui Zenkin:
  - Vakavasti!
  Punatukkainen vixen nyökkäsi.
  - Melko! Voimme työskennellä prostituoituina. Niitä on vyöhykkeellä riittävästi, ja sängystä saa paljon selvää.
  Gerda pudisti päätään.
  - Miesten kanssa nukkuminen on syntiä.
  Charlotte huomautti aggressiivisesti:
  Eikö tappaminen ole syntiä? Yleensä olet nunna tai soturi. Miksi he vain antoivat hänelle Raamatun hänen käteensä.
  Blondi sanoi arasti:
  - Silloin pappi siunasi projektin, hän jätti sen.
  - Iso virhe, sinun on valittava Kristuksen ja isänmaan välillä! Charlotte totesi.
  - Oikein! Tikhomirov suostui. - Et voi palvella maata vain valkoisissa käsineissä.
  Gerda epäröi ja puristi sitten:
  - Valitsen isänmaan!
  Kenraali naurahti tyytyväisenä.
  - Sepä ihanaa! Tietysti joudut käyttämään vyöhykkeellä naisten viehätysvoimaasi, ilman tätä tehtävä on merkityksetön, mutta tunkeudut kuin tavalliset miespuoliset stalkerit.
  Tosiasia on, että jos tulet vyöhykkeelle välittömästi kaikessa loistossaan, joudut ampumaan takaisin tahmeilta miehiltä.
  Ja nainen, joka osaa sujuvasti aseita, on heti selvä FSB-agentti.
  Charlotte nyökkäsi päätään.
  - Olen samaa mieltä! Ehkä sinun ei tarvitse loistaa liikaa.
  Kenraali vahvisti:
  - Kyllä, ja enemmän! Et ole venäläinen, vaan Länsi-Ukraina. Voitko kopioida aksentin?
  Punainen vahvisti:
  - Varmasti! Emme ole vieraita, mutta miksi eivät musliminaiset.
  Kenraali naurahti.
  - Selkeän slaavilaisen ulkonäkösi kanssa.
  - Etkö voi muuttaa sitä, varsinkin kun meillä on suklaakuori. Gerda sanoi.
  Kenraali kohautti olkiaan.
  - En edes ajatellut sitä! Kaikki tehdään liian hätäisesti. Vain täällä olet liian lihaksikas musliminaisille.
  Blondi huomautti:
  - Kranaatinheittimien kantaminen vuorten yli ei ole syntiä pumpata lihaksia. Ja me puhumme sujuvasti tšetšeenien kieltä.
  Kenraali päätti:
  - Ei, sinun on parempi olla arabipalkkasoturit. Teemme parta, rinta voidaan painaa sisään, ja jos he kysyvät seksistä, sanot, että Koraani kieltää rakkauden avioliiton ulkopuolella.
  - Tehdään niin! Tytöt sanoivat yhteen ääneen.
  Kenraali vahvisti:
  - Vain wc:n kanssa tulee ongelmia, mutta me opetamme sinut.
  - Fallos ja voit kiinnittää! Gerda huomasi.
  Kenraali murahti:
  - Hieno! Onko sinulla jo kokemusta?
  Charlotte naurahti.
  - Meille opetettiin, kuinka muuttaa imagoa, ja osaamme arabian kieltä.
  Kenraali sanoi terävästi:
  - Puhu paremmin venäjää aksentilla, kansainvälisellä alueella tämä kieli on kansainvälinen.
  Tytöt huusivat yhteen ääneen:
  - Hienoa, saimme sen!
  Ne toimitettiin vyöhykkeelle nopealla hävittäjällä, tämä ei herätä epäilyksiä. Sitten he lensivät yli Ukrainan rajan Dragonfly -5:llä.
  Tämä on kevyt yksitaso, jossa on erityinen pinnoite, jota ei voi erottaa nykyaikaisimmista tutkista.
  Lisäksi sen siivet vaihtavat väriä vastaamaan maaston väriä, mikä tekee siitä käytännössä näkymätön.
  Ennen lähtöä ohjaaja ojensi tytöille erikoislaukut. Erityisesti niihin oli piilotettu kaksi lasten leluja muistuttavaa autoa.
  FSB:n ohjaaja eversti Ruslan Ibragimov selitti tytöille.
  - Nämä ovat robottipartiolaisia. Muuten, ne maksavat kymmenen ja puoli miljoonaa dollaria kukin. He käyttävät uusinta nanoteknologiaa.
  Erityisesti tietokonepeitteet, ne heijastavat maastoa ja siirtävät heijastuksen ulkoääriviivaan tehden autosta näkymätön.
  Hän pystyy lentämään lyhyitä matkoja, hyppäämään jopa viiden metrin korkeuteen, puristamaan tunkeutumaan halkaisijaltaan jopa kolmen senttimetrin aukkoon.
  Lisäksi kaikki tiedot välittyvät lasien kautta. Akut ovat myös erityisiä radiumia varten. Ne voivat työskennellä hyvin pitkään, pidempään kuin pysyt vyöhykkeellä.
  Tytöt katsoivat autoja. - Charlotte huomautti: - Näin samanlaisia kuvioita. Erityisesti tiedustelurobotti käärmeen muodossa.
  - Tämä ei myöskään ole huono, mutta menettää nopeutta. Ibragimov sanoi. - Pidä huolta heistä! Näitä on vain seitsemän koko FSB:lle. Kyllä, ja sinulle annettiin erikoiskoneita.
  Gerda katsoi asetta. Ulkoisesti se oli yksinkertainen "Abakan", vain optiikalla ja kiinnitetyllä laatikolla.
  Opettaja huomasi heidän ilmeensä:
  - Tällä koneella on sähkömagneettinen kiihtyvyys, ja sen luodin alkunopeus on viisi tuhatta metriä sekunnissa.
  - Vau! Gerda ihmetteli. - Entä paluu?
  - Sitä pehmentää erityinen sarana. Lisäksi luotien kaliiperi on epätavallinen, vain 3,15 millimetriä.
  - Et tapa kirppua noin pienestä! Naisten revolverissa on vielä enemmän. Charlotte totesi.
  Opettaja selitti:
  - Nämä eivät ole tavallisia luoteja! He käyttävät superraskasta uraania 435. Se on täysin turvallista ja ei-radioaktiivista, mutta kaksi ja puoli kertaa tiheämpää kuin tavallinen uraani ja kahdeksan kertaa volframi, jonka kovuus on paljon suurempi.
  Lisäksi luodit on varustettu TNT:tä kymmenen kertaa vahvemmilla räjähteillä. Ne ovat edelleen hirveän kalliita, en edes halua nimetä kuinka paljon, muuten et halua ampua.
  - Kuka säästää turvassa - mene rikki hautajaisissa! Gerda sanoi.
  Eversti nyökkäsi.
  - Olet luultavasti oikeassa, mutta yksi pieni, lähes tuhannen dollarin luoti on jotain!
  Charlotte sanoi:
  - Vau, huomaan, että he arvostavat meitä!
  Opettaja nyökkäsi.
  "On liian tärkeää vangita Musta Sultaani. Sinulla on kaksi tuhatta viisisataa näitä patruunoita. Lisäksi konekivääreissä on kahdeksan laukaisutilaa. Tuhatkaksisadasta luodista minuutissa yksittäisiin ja välimuotoihin.
  Gerda huusi:
  - Vaikuttava! Sellainen ase kaikissa erikoisjoukkoissamme?
  Opettaja vastasi:
  - Ei! Tällaisia koneita ei ole enempää kuin kaksikymmentä. Kiinnitä huomiota minitietokoneeseen. Voit antaa hänelle käskyjä äänelläsi, ja hän vastaa, ehkä jopa käynnistää musiikin puolestasi.
  Lisäksi tämä pieni asia vain tottelee sinua.
  Charlotte totesi loogisesti:
  Se ei ole ollenkaan huono, mutta se ei ole liian havaittavissa. Se versio, jota olemme yksinkertaisesti, arabit eivät toimi.
  Eversti suostui.
  - Aivan oikein, taittokone: se on parempi piilottaa reppuun ja käyttää sitä tarvittaessa.
  On olemassa vielä kaksi tusinaa erityisen voimakkaita kranaatteja myrkyllisillä neuloilla, mutta tämä on vaarallista, voit saada sen itse.
  Yleisesti ottaen kenraali neuvoi olemaan ylikuormittamatta sinua teknisellä osaamisella. Tässä tärkeimmät temput ja kekseliäisyys!
  - On totta, että luonnollinen mieli voi korvata tietokoneen, mutta mikään tietokone ei voi korvata luonnollista mieltä! Charlotte sanoi.
  Opettaja nyökkäsi.
  - Ja nyt kuuntele konettasi, kun hän laulaa Dima Bilania. Siellä oli musiikkia ja tuttu laulu.
  - Kaikki mahdoton on mahdollista Tiedän varmasti... - Erilainen melodia! - keskeytti Gerda.
  Pieni kolmiulotteinen valoprojektio ilmestyi automaatin yläpuolelle:
  - Mitä kappaleita haluat kuunnella! Meillä on kolme tuhatta laulua, sekä kotimaisia että ulkomaisia!
  Gerda nosti kätensä ylös.
  - Haluan urut Bachin kanssa!
  - Tahdon!
  Musiikki oli kaunista, mutta Charlotte keskeytti.
  - Onko sinulla pelejä?
  Hologrammi huusi:
  - Varmasti! Suosittelen kolmekymmentäyhdeksää eri muunnelmaa "Stalkerista" ja kahdeksankymmentäviisi "Farteria", erityisesti uusinta mallia "Dawn of the Zone".
  - Voit tulla hulluksi! Siellä oli konekivääri, pelaajasta tuli ampuja. Sieltä se tekniikka on tullut. Charlotte hämmästyi.
  Ibragimov virnisti valkoihoisten viiksiensä läpi:
  - Siellä on myös koulutuskursseja, esikoulutusta ja paljon muuta. Tämä on tulevaisuuden ase, kone itse selittää kadetille, mitä tehdä.
  Itse ase opettaa sinua käsittelemään sitä.
  - Mahtavaa! Gerda sanoi.
  Opettaja vahvisti:
  Harmi, että tällainen asia joudutaan piilottamaan. Muuten, mikä tämän koneen nimi on?
  - "Ilmettävää" - 1, vielä täydellisempi malli ilmestyy pian. Ja ajan myötä tällaiset koneet tulevat käyttöön Venäjän armeijan kanssa.
  Blondi nyökkäsi.
  - Asia selvä!
  Opettaja lisäsi:
  - Kyllä, ja optiikka on myös tietokoneistettu, se antaa sellaisen lisäyksen kuin haluat, tähtäysetäisyys on kaksitoista kilometriä.
  Siellä on myös säädettävä punainen piste, taktinen valo, lasermerkit, hyökkäyskahvat yhdistettynä kompaktiin kaksijalkaan.
  Mutta yleensä tämä kone maksaa puolitoista miljoonaa dollaria.
  - Joskus minusta tuntuu, että maailman rikkain mies on FSB:n johtaja. - Charlotte tiuskaisi.
  Eversti hymyili.
  - Tiedätkö, miksi olen kansallisuudeltani tšetšeeni ja palvelen Venäjää niin omistautuneesti?
  Punapää kysyi:
  - Miksi?
  Eversti vastasi heti:
  - Tämä on ainoa maa maailmassa, jossa varoja luovutetaan armeijalle ilman pistelyä. Uskokaa minua, tulevaisuus kuuluu maallemme, hyvin ruokittu armeija on vaurauden tae!
  - Jos tyhmä tai paskiainen ei pääse valtaan. Charlotte suostui. Ja sitten oli sellaisia tyyppejä kuin Gorbatšov ja Jeltsin, he melkein tuhosivat maan.
  - En voi antaa takuita, mutta kansa on tullut paljon viisaammaksi, vaikka presidentti tapetaankin, uudelleenvaalit eivät juuri muutu.
  - Tehtävämme on löytää musta sulttaani. - Joten jätetään keskustelu murhasi Charlottelle.
  Opettaja varoitti:
  - Tärkeintä on ottaa nämä kivet, poikkeavuusilmaisin, ne varoittavat sinua vaarasta.
  Gerda rypisti kulmiaan ja kysyi:
  - Ja loput, esimerkiksi Diffa-kivi, joka ohjaa luoteja kansankielellä "Armor"?
  Ibragimov vastasi surullisin silmin:
  - Valitettavasti lähes kaikki esineet menettävät voimansa vyöhykkeen ulkopuolella, olemme jopa yllättyneitä kuinka terroristit saattoivat käyttää niitä.
  On mahdollista, että selvittäminen on vielä tärkeämpää kuin vain mustan sulttaanin tappaminen.
  Charlotte nyökkäsi.
  Pidämme yhteyttä ja yritämme selvittää salaisuuden.
  Opettaja nyökkäsi näkemiin.
  - Hyvästi, yritä löytää Ali Mashadov. Hänellä on sinulle jotain mielenkiintoista.
  Tytöt, jotka olivat saaneet Mujahideenin ulkonäön, lähestyivät vyöhykkeen reunaa.
  - Siellä on miinoja! Charlotte huomautti.
  Gerda vahvisti:
  - Mennään varovasti!
  Heittäessään pois tytön armeijan saappaat, he juoksivat pitkin lumista rinnettä, paljain jaloin jättämättä melkein jälkeäkään. Hyppääessään rajalle he sukelsivat läpikuultavaan palloon.
  Voimakas otsonin haju osui kasvoilleni, sitten kevyesti. Tytöt muuttivat ja pukivat saappaat jalkaan siltä varalta, että he joutuisivat satunnaiseen valvontaan.
  Vaikka vyöhykkeen sisällä talvella sää oli syksyinen, noin kymmenen astetta, eikä lunta.
  Partiolaiset tuijottivat varovasti vyöhykkeelle, joka on niin salaperäinen tarinoista ja peleistä tunnettu.
  Kerran he jopa yrittivät kuvata videofilmejä, mutta koko kuva pyyhkiytyi, oli mahdotonta edes ottaa valokuvia.
  Vyöhykkeellä oli monia upeita asioita, mutta se oli myös tappavaa. Hänessä oli niin paljon. Jopa puut ovat erityisiä, lehdet ovat purppuraisia ja vaaleanpunaisia, täynnä piikkejä.
  Ruoho näyttää myös pahaenteiseltä, ikään kuin veritahrojen peittämältä. Kaksitoistajalkaiset oranssitäpliset heinäsirkat hyppäävät sen yli.
  Liikuttamalla viiksiään he yrittävät istua tytöille. Charlotte ajaa heidät karkuun, ja Gerda nappaa ne sormillaan.
  Hänen kynnet on leikattu pois, ja erikoiskumihansikkailla tehty meikki on tehnyt sormista paksummat ja karheammat.
  Vaalea tyttö silittää heitä hellästi ja puhuu.
  He ovat elossa ja tarvitsevat hellyyttä.
  Heinäsirkkojen joukossa on kyyhkysen kokoisia yksilöitä. Silittäessä he kehräsivät, hyppäsivät taaksepäin. Mitkä heinäsirkkojen leuat purevat voivat olla vaarallisia.
  Kyllä ne ovat myrkyllisiä! Charlotte huomasi.
  - Riskit paljon.
  - Ehkä sylkemme on joillekin myrkyllistä. Täällä vyöhykkeellä aggressio palaa satakertaisesti. Gerda huomasi.
  - Ja pasifismi... - Charlotte ei löytänyt sopivaa määritelmää. Pikkukivi välkkyi varoittaen poikkeavasta.
  Edessä, suoraan heidän suuntaansa, ilma värähteli. Kuin takan päällä, vain lämmön sijasta, päinvastoin, se puhalsi jääkylmää.
  Charlotte huomautti: "Ehkä voimme tehdä kokeen, voimme mennä poikkeavuuksiin."
  Gerda ihmetteli:
  - Haluatko vaarantaa pääsi?
  Punapää oli eri mieltä::
  - Joskus poikkeavuudet antavat lisäkykyjä. Etkö ole lukenut tieteiskirjallisuutta.
  - Mutta yleensä poikkeavuuksista tuli ulos vain ruumiita. Katso tästä. Vaalea tyttö osoitti sormellaan luurankoa.
  - Ruumis kuului miehelle, yleensä suurin osa "fartereista" on miehiä. Täällä monet naiset pelkäävät, saat säteilyä etkä voi synnyttää lapsia. Charlotte huomasi.
  - Farter, se on mielenkiintoinen termi. - Kerran he yrittivät ottaa käyttöön termiä "stalker", mutta varkaat muuttivat sen farteriksi, sanasta pieru, onnea kiinni.
  Farter on siis kuin merirosvo. Merirosvo tarkoittaa myös kirjaimellisesti - onnenmetsästäjää. - Blondi tyttö jatkoi.
  Partiolaiset ohittivat tämän lähes näkymätön ansa, mutta kohtasivat heti toisen. Luuranko roikkui ilmassa ja erillinen liha ja suolet.
  Lempeä Gerda tunsi olonsa sairaaksi, ja hänen röyhkeämpi kumppaninsa astui kokoukseen.
  - Ei mitään erityistä! Se on vain ruumis. - Hän huomasi. Lähistöllä makasi romahtanut ja ruostunut korkeajännitepylväs, joka haisi öljyltä ja mädöltä.
  Lahoamisen haju oli niin hapan, että se sai leukaani kipeäksi.
  - Jotain outoa siinä! Tunnen oloni uhatuksi! Gerda sanoi. Yhtäkkiä luuranko hyppäsi heidän kimppuunsa. Tytöt ampuivat refleksisesti "Kalashista".
  Luodit särkivät sirpaleen ja putosivat haamuja jaloistaan. Hän kuitenkin nousi heti ylös ja yritti hyökätä kaunokaisten kimppuun. Jo kuolleena on vaikea kalastaa.
  Tytöt mursivat polvensa hyvin kohdistetuilla laukauksilla polvistaan. Luusormi kuitenkin raapi Charlotten poskea vahingoittaen naamaria ja lävistäen ihon.
  Hän vastasi viiltelemällä häntä takamuksella ja murtamalla useita kylkiluita. Luuranko kaatui ja saatuaan useita hyvin kohdistettuja laukauksia raajoihin rauhoittui.
  - Olemme lopettaneet sen! - huusi Gerda - Näytät olevan loukkaantunut. Hän kumartui ja pyyhki Charlotten veren.
  - Pieni juttu, tiedät itse kuinka nopeasti naarmut paranevat meissä.
  Gerda huomautti:
  - Naamiointi on vaurioitunut!
  - Sen liimaaminen ei ole ongelma. - Punatukkainen tyttö kurkotti reppuunsa.
  Hyperclay poisti haavan, ja rumat arabikasvot ilmestyivät uudelleen heidän eteensä.
  "Miksi tämä typerys on parta, se vanhentaa miestä ja vahingoittaa naista!" Charlotte sanoi.
  Gerda vastasi ytimekkäästi:
  - Niin Jumala päätti.
  Punatukkainen vixen huomautti:
  Miksi hän tarvitsee sitä! Jos korkeampi mieli on olemassa, se ei antaisi ihmisille tarpeettomia ominaisuuksia.
  Jo itsessään parran olemassaolo ja ihmiskehon yleinen heikkous asettavat kyseenalaiseksi luojan olemassaolon.
  Blondi Terminaattori huomautti:
  - Tiedätkö Charlotten! Täällä olemme kuolevaisia emmekä välttämättä palaa vyöhykkeeltä, joka tässä tapauksessa odottaa meitä.
  Charlotte huomautti viisaasti:
  - Luen tieteiskirjallisuutta, siellä on matematiikan teoria. Soul, koostuu informaatiosymboleista. Joten se ei voi kadota äärettömään universumiin.
  Se vain muuttaa laatuominaisuuksiaan. Tai vaihda maksua.
  Gerda naurahti.
  - Joten sielussa sinä uskot, mutta ei ole Jumalaa, joka loi sen!
  Punatukkainen soturi huomautti kiihkeästi:
  - Ortodoksisessa tai raamatullisessa versiossa ei ole Jumalaa, mutta Supermielissä, miksi et uskoisi sitä. Ja mitä tulee sieluun, lennämme unessa.
  Tämä ei ole muisto henkisestä tilastamme, jolloin aikoinaan koostuimme erityisestä informaatioaineesta, joka pystyi ajattelemaan ja tuntemaan ilman kehoa.
  Blondi rypisti kulmiaan.
  "Ehkä se estää sinua uskomasta Raamattuun.
  Charlotte vastasi vilpittömästi:
  - Paljon! Erityisesti julmuus, outoa korkeammalle mielelle, varsinkin Vanhassa testamentissa.
  Lisäksi, jos Jumala on rakkaus, niin miksi kaikki hänen luomansa ei ole täysin onnellinen!
  Gerda huusi:
  - Ehkä siitä, mikä ei ole sen arvoista!
  Punapää totesi melko loogisesti:
  - Olemme Kaikkivaltiaan lapsia ja meitä on koulutettava niin, että olemme arvokkaita! Missä on kasvatus? Miten he suhtautuvat vanhempiin, jotka päästävät lapsensa menemään?
  Blondi vahvisti:
  - Heiltä riistetään äänioikeus! Mutta et voi mitata Jumalaa ihmisten mittareilla.
  Charlotte huomautti melko rationaalisesti:
  - Miksi, jos olemme kuva ja sen kaltaisuus, niin moraalimme on samanlainen. Ja käsitys siitä, mikä on hyvää ja mikä on pahaa, on sama eri kansoilla.
  Voiko olla hyvä olla antamatta lapsille valoa ja tietoa itsestään? Charlotte kysyi. Gerda halusi vastata, kun yhtäkkiä jokin hyppäsi heidän päälleen ja tyttö tuskin ehti hypätä sivuun.
  Se oli dijj-metsän meduusa, se asui puissa ja metsästi hyökkääen ylhäältä. Koska hänen ruumiinsa on melkein läpinäkyvä, sitä on vaikea havaita.
  Tytöt kuitenkin tutkivat vyöhykkeen materiaalia jo ennen lähettämistä. Monet farterit, mukaan lukien tiedustelupalvelujen edustajat ja tiedemiehet, kuvailivat vyöhykkeen luonnetta ja mutanttiolentoja, suurimmaksi osaksi saalistavia ja vaarallisia.
  Kuka varmasti tappaisi hänet, sinun täytyy lyödä kynsillä sinistä pistettä hyytelömäisen kehon keskellä. Mutta olento on liikkuva, kaikki peurat eivät pysty tähän.
  Tytöt ampuvat vskidkua, eivätkä tähtää. Isku, metsämeduusat räjähtävät ja päästävät veri- ja kaustisia lähteitä, kuten happonestettä.
  Sen kanssa kosketuksissa oleva ruoho alkoi kuihtua.
  - Se on kuin elokuva "Alien" - sanoi Gerda. - Ei vesihappoa.
  - Tälle ihmevyöhykkeelle on ilmaantunut erityinen sub-hypersäteilytys. Se lähettää isotooppeja nopeudella kaksisataa kertaa valoa nopeammin, ja tunkeutumiskyky on yksinkertaisesti hämmästyttävä.
  - Ammuttuaan neljä happomeduusaa Charlotte oli tyytyväinen.
  - Hyvä, ettei se vaikuta silmiin.
  Toinen olento yritti kaivaa maahan, mutta sai omansa Gerdalta.
  Tyttö ei kuitenkaan häpeänyt:
  - Kuinka monta ihmistä kuoli kauhistukseen.
  Charlotte nyökkäsi.
  - Älä laske, mutta vyöhykkeellä kuolleiden kokonaismäärä nousee kymmeniin tuhansiin.
  Blondi ehdotti:
  - Sitten sinun täytyy mennä nopeammin, ehkä jopa juosta. Naton armeijan naamiointi on mukavaa, saappaat eivät melkein häiritse juoksua, vaikka on suuri houkutus heittää ne pois.
  Pilvet alkoivat kuitenkin haihtua, kirkkaampia entisestään. Vasemmalla tyttöjen ohi leijaili vanha neuvostoajan hissi.
  Tšernobylin katastrofin jälkeen hänet hylättiin. Huipulla oli kuitenkin ampuja. Hän avasi tulen epäröimättä.
  Tytöt ottivat sen pois sekunnissa ja siksakivat pois luodista.
  Charlotte ja löysi sitten jotain valitettavaa:
  Mikset ampunut.
  Gerda vastasi hymyillen:
  - Tämä on mies, mutta hänen kasvoistaan päätellen slaavi.
  Punapää vastusti aggressiivisesti:
  - Hän oli yksin, eikä hänellä ollut aikaa lähettää signaalia lähestymisestämme. On typerää hehkua, mutta vielä typerää on käytös ampua heti.
  He juoksivat ruumiin luo. Pää kypärän alla on ajeltu, käsissä varkaat "sormukset", tyypillinen veli.
  - Ehkä se on venäläistä, mutta ei meidän joukkueelta.
  Gerda sanoi tyrmistyneenä:
  - Jopa rikollisella on kuitenkin oikeus katumukseen.
  Charlotte väänteli sormeaan ohimoaan: - Et tapa ketään sillä tavalla!?
  Patosinen blondi vastasi:
  - Jos isänmaan edut vaativat: astun omantuntoni yli.
  Punapää huomautti aggressiivisesti:
  - Tiedäthän, että Raamattu on kirja, joka pitäisi ensinnäkin kieltää.
  - Mistä?
  Charlotte sanoi ankarasti:
  - Edistää pasifismia. Yleisesti ottaen älkäämme puhuko enää uskonnosta.
  Gerda murahti vihaisesti:
  - Olla samaa mieltä! Älä heitä helmiä sikojen eteen.
  Punapää nyökkäsi:
  - Loukkaatko minua?
  Blondi puhui hieman pehmeämmin.
  - Ei! Tämä on kuvaannollinen ilmaus.
  Charlotte rauhoittui.
  - Ymmärsin sen! Okei, mennään, meidän on otettava yhteyttä johonkin.
  Tytöt jatkoivat hitaasti ohittaen voimalinjan tuen. Taivas vihdoin selkiytyi, ja sitten Gerda huomasi.
  - Ei voi olla!
  Niiden yläpuolella tapahtui todellakin uskomaton asia, kolme aurinkoa paistoi: keltainen, vihreä, punainen. Totta, kaksi viimeistä olivat pieniä eivätkä melkein antaneet lämpöä.
  Charlotte vastasi:
  - Tämä on poikkeaman vaikutus, itse asiassa aurinkoa on vain yksi.
  Gerda huusi:
  - Eikä ilmiön syytä ole ratkaistu?
  Punapää nyökkäsi innokkaasti.
  - Ei vielä! Mutta se vaikuttaa ilmastoon vyöhykkeen sisällä.
  Iso ampiainen lensi nopeasti ohi. Charlotte leikkasi ilmaan tikarilla.
  - Tämä on myös mutantti ja melko vaarallinen.
  - "Zhalik" Tunnistin hänet! Gerda sanoi. - Myrkky on selvinnyt mutaation jälkeen ja voi aiheuttaa vakavia allergioita.
  Punapää nyökkäsi.
  - Joten tässä se mikä ei ole myrkyllistä, on noloa.
  Matkalla he törmäsivät useita kertoja irrotettuihin ruumiisiin. Ja kaarevalla sähkölinjan pylväällä, joka oli kasvanut kastettuun saveen lankojen kasvaimilla, riippui hirtetty mies.
  - Vau, tämä on ihmisten tekoa! Gerda huomasi.
  - Ihminen on maailman vaarallisin eläin. Charlotte suostui.
  Blondi huusi:
  - Kuule, helikopterista kuuluu ääntä, laskeudutaan.
  Punapää rypisti kulmiaan:
  - Ehkä se on meidän?
  Blondi tyttö mutisi.
  - Lisäksi legendan mukaan olemme heidän vihollisiaan.
  Tytöt makasivat ja laittoivat päälle pienoiskokoisen radioskannerin. Helikoptereita oli kaksi, tyypillisiä, kenties vanhentuneita MI-8:ita.
  Venäjän erikoisjoukot eivät enää lennä sellaisilla. Lähetyksessä kuullaan mate ja joukko valkoihoisia ja venäläisiä sanoja. Tytöt osasivat naamioitua, mutta houkutteliko ampua?
  - Hei sinä, fraer! Täällä ei ole mitään arvokasta! Me todella kiertelemme.
  Roar vastauksena:
  - Siellä saattaa olla esineitä!
  Ikävä huuto:
  - Älä ole tyhmä, tällä alalla farterit on valittu pitkään.
  - Saattaa ilmestyä uudelleen. ja soittaa siistiä musiikkia.
  Oli suuri kiusaus ampua alas heidän minikranaatinheittimänsä, mutta se merkitsi syttymistä. Gerda rukoili, ja Charlotte uppoutui muistoihin. Kuinka hän halasi ja suuteli miestä.
  Sitten he menivät. Tunteet ovat teräviä, erittäin miellyttäviä, hänen tyhmä ystävänsä on luultavasti vielä neitsyt, hän ei tunne rakkautta. Varsinkin kun nämä ovat erilaisia miehiä, yleensä nuoria ja terveitä erikoisjoukkoja.
  Kääntyvät levysoittimet ampuivat lentopallon ja poistuivat sektorilta. Ilmeisesti heillä ei ollut mitään kiinni.
  - Pelataan kordonille ennen hajottamista! - Sitten humalainen ja täysin käsittämätön matto vastasi.
  Helikopterien kiertäessä Gerda ei tunnistanut pelkästään kerosiinin hajua, vaan jopa matkustajien ruumiita, joita ei ollut pesty pitkään aikaan. Tuntuu kuin se haisee vyöhykkeeltä.
  - Ja mistä rosvot sen saivat! Loppujen lopuksi et voi ostaa vain helikopteria.
  - Ehkä ukrainalaiset myivät! Niissä on liikaa rumuutta. Meillä on kuitenkin myös paljon varusteita. Charlotte huomasi.
  Tytöt siirtyivät eteenpäin, ja ystävälle sattui harvinainen ilmiö, lempinimeltään "romahdus". Siihen joutuneilla oli yksi sadasta mahdollisuus selviytyä!
  Gerda pysähtyi tähän ja vastasi hymyillen:
  - Ja mitä tapahtui seuraavaksi, kerroin jo sinulle.
  Viktor arasti kysyi:
  - Saitko selville yksityiskohdat tuosta korkean profiilin terrori-iskusta?
  Charlotte nyökkäsi.
  - Kyllä, jotain saatiin selville! Lyhyesti sanottuna kerron sinulle siitä!
  Ja tällä kertaa punatukkainen viksu alkoi puhua;
  Taivas nyyhkytti ja sylki maahan sadevirtoja sekoitettuna ilkeisiin lumimuruihin.
  Venäjän valtava pääkaupunki Moskova vaikutti aamunkoittoon harmaalta ja tylsältä huolimatta lukuisista valoista ja lukemattomista kalliista autoista.
  Zulfiya Maduyeva ehdokkaiden kautta vuokratussa maanalaisessa asunnossa suoritti rituaalin.
  Tulinen hehku epätavallisen ruman kallon muodossa paloi suoraan ilmassa.
  Itsemurhapommittaja täplikäs naamiointi, kasvot peitetty vihreällä verholla, luki rukouksen vaikutelman. Niiden edessä oli useita erimuotoisia kimaltelevia kiviä.
  Naamioitunut nainen alkoi pukea niitä Zulfiyan tiukkaan pukuun.
  - Aamunkoitto alkaa jo sarastaa ja pakkanen voimistuu. Tämän pitäisi auttaa sinua suorittamaan vaikeimman ja vastuullisimman tehtävän!
  - Hän karjui, hyvin matalalla, kuin tulisi syvältä tunneliäänestä.
  - Olen valmis palvelemaan jihadin asiaa! - Kuten sotilas paraatikentällä, tyttö katkaisi irti heiluttaen ohutta kättään.
  Kauhea, jylisevä ääni jatkoi:
  - Vaikka jotkut ajattelevat, että naisilla ei ole sielua, en ole tästä samaa mieltä. Jokainen, joka tekee urotyön Allahin nimessä, saa kuolemattomuuden ja lukemattomien aarteiden valtameren!
  Itsemurhatyttö (hänen äänensä oli niin puhdas ja viaton) sanoi epätoivoisena:
  - Olen valmis jopa en niinkään kuolemattomuuden vuoksi, vaan koston vuoksi! Se mitä he tekivät minulle ja rakkailleni, vaatii kostoa!
  Tulinen hehku muuttui punaisesta vihreäksi ja kirkastui entisestään. Naamioituneen naisen silmät mustuivat kuin mustat aukot.
  Näytti siltä, että koko universumi voisi hukkua niihin:
  - En pidä mahtipontisista puheista, ne ovat uskollisten taikuuden edessä!
  Noidan sormi, naamioitu, pitki hirveästi ja löi siitä kuplivana myrkyllisen keltaisena suihkulähteenä.
  Zulfiya katsoi häntä kuin kani boa-kurottajaa, pystymättä repimään silmiään pois.
  Vihdoin valkeni, "pakkara" iski, taivas alkoi selkiytyä.
  - Tässä on meidän merkkimme ylhäältä!
  Nyt vyöhykkeellä louhitut esineet saavat tuhovoiman. Noidan ääni jylisesi, ikään kuin ei puhuisi vain yksi nainen, vaan kokonainen kuoro syvääänisiä miehiä.
  Terroristit suorittivat rituaalin loppuun, Zulfiya laittoi kumppaninsa avulla kaikki kivet päälle, ja yksi heistä kiristi suuren kuusisivuisen hihnaan räjähteillä.
  Hänen mustat hiuksensa olivat harmaita, ja hänen kasvoillaan, kun tuulen puhaltama huntu hieman avautui, näkyi repeytynyt, musta-violetti arpi.
  - Nyt olet valmis! Mene tavoitteeseesi!
  - Ääni yhtäkkiä ohueni.
  Terroristi otti muutaman askeleen ja katosi yhtäkkiä, vain pieni liike osoitti hänen olevan lähellä.
  - Kivimuuli, työskennellyt, olet nyt näkymätön ja melkein kuulematon, edes valikoivammat verikoirat eivät seuraa sinua.
  - Naamioituneesta velhosta on tullut päätä pidempi ja hänen lyhyet hiuksensa ovat pidentyneet.
  - Tiedän sen! - Heiti lyhyesti itsemurhapommittajan.
  - Mene nyt! Ja valaisekoon Allahin valo sydämesi.
  - Noita-tappaja syttyi kuin tusina kaasusoihtua, ja hänen hiuksensa muuttuivat pelottavien ja samalla epätavallisen inhottavien käärmeiden sikiöksi.
  Zulfiya ei näyttänyt huomaavan tällaisia muutoksia. Itsemurhapommittaja tuli ulos, hänen kävelynsä oli kevyt, hän jopa liikkui paljon nopeammin.
  Ruuhka lähestyi, Moskovan perinteiset liikenneruuhkat ilmestyivät.
  Pakokaasut, bensiinin haju, suurkaupungin jatkuva melu, korvia piinaava, kaikki tämä on jo tuttua, mutta inhottavaa Zulfiyan jyrkkien vuorten syntyperäiselle.
  Joten kävely oli paljon mukavampaa kuin tukehtuminen täynnä julkisia kulkuvälineitä.
  Totta, kerran uneksiessaan terroristi kaatoi ohikulkijan. Hän kaatui, kirosi, sitten noussut pudisti nyrkkiään tyhjyyteen.
  - Sellaista on uskottomien kasvatus! - Zulfiya huomasi vilpittömästi iloisena, että hänen mielipiteensä vahvistettiin jälleen.
  - Heidän tappamisensa on korkein tavoite, jonka voit ajatella maan päällä.
  Ja tässä on haluttu kohde: Moskovan hallituksen talo, jota kutsutaan myös valkoiseksi. Tänään pidetään tärkeä tapaaminen, johon osallistuu pääministeri.
  Mikä tämä kohtalo on! Täällä näet auton, tehostetun turvallisuuden, korkean aidan, jossa on uusin hälytysjärjestelmä, joka ympäröi Valkoista taloa.
  Tyttö käveli juuri portille valtiovarainministerin kanssa. Hän liukastui vahingossa ja ohitti valppaat vartijat.
  Eliittirodun koirat (usean lajin sekoitus, steroideilla pumpattu, kasvaneet vuoden ikäisestä vasikasta ja tankin rungon rinnasta) kuulivat ilmeisesti edelleen terroristin pehmeiden kenkien lähes erottamattoman kahinan, murisevan.
  Kaksimetriset vartijat välähtivät silmiään, koirat eivät hienovaraisesta tuoksuistaan huolimatta pystyneet erottamaan pienintäkään hajua ja rauhoittuivat (Lisäksi arvohenkilöt marssivat taskuleimattuina - haukkuu heitä, niin saat tainnutusaseen).
  Zulfiya tunsi sydämensä hakkaavan, näytti siltä, että se hakkaa niin kovaa, että he kuulivat sen.
  He voittivat neljä suojarengasta viimeisellä rajalla: jopa heidät valaistuivat röntgensäteet.
  Viimeisimmältä skannaussäteilyltä itsemurhapommittaja suojattiin Efa-kivillä, arvokkaasta esinekokoelmasta.
  Liike lattioissa ja käytävillä näyttää loputtomalta, onneksi hissi on tilava, mutta Zulfiya joutuu kääntymään useaan otteeseen välttääkseen törmäyksen ministerin abstrakteihin.
  Lopulta he siirtyvät keskushalliin. Kokous on suljettu, toimittajia ei ole paikalla. Ministeri meni saliin, konepellillä seisoi jo hallituksen jäseniä.
  Ja tässä on pääministeri itse. Lyhyt mies, jolla on elävät silmät. Kuten aina, hän käyttäytyy, kättelee kohteliaasti, mutta on selvää, että ministerit ovat kunnioittaneet häntä.
  Kokous avattiin, ja suurvallan pääministeri sanoi matalalla, pehmeällä äänellä:
  - Tänään keskustelemme tilanteesta niin sanotulla ihmeiden vyöhykkeellä. Huolenaiheena on, että vyöhyke kasvaa, vaikkakin hitaasti.
  Sekä se, että monet terroristit ovat turvanneet sinne. Varsinkin Black Sultan.
  Kuka piileskelee tämän nimen alla, ei tiedetä, meillä ei ole ainuttakaan valokuvaa hänen fysiologiastaan. Vain muodoton huppari ja naamio.
  Hänen kätyrinsä ovat viime aikoina tehneet kuusi terrori-iskua. Lisäksi pääsääntöisesti korkea-arvoisia hallituksen virkamiehiä vastaan, säästämättä edes siviilejä.
  He jopa lähettivät minulle mustan merkin!
  FSB:n johtaja käytti puheenvuoron. Hän hikoili ponnistuksesta, hänen kasvonsa muuttuivat punaisiksi, hänen äänensä vapisi:
  - Ehdotan, että mustasulttaanin päämiehelle määrätään kymmenen miljoonan euron palkkio. Ja lähetä myös erityisryhmän "Alpha" ja "Vympel" alueelle.
  Antakaa heidän saada sulttaani eläväksi tai kuolleeksi...
  Pääministeri korjasi tekemällä kärsimättömän eleen kämmenllään:
  - Parempi elossa! Koska emme tiedä kuka henkilö on, terroristit voivat aina julistaa hänet kuolleista.
  FSB:n teatteripäällikkö (sinun on osoitettava ahkeruutta) korotti ääntään:
  - Olkoon niin! Mieti nyt tietoja talousrikoksista.
  Zulfiya ei enää ollut kiinnostunut. Hän lausui rukouksen viimeisen kerran kääntyen Allahin puoleen ja käänsi sitten vapisevin käsin Titran kuusisivuista kiveä.
  Sen ominaisuus oli panoksen tehon tuhatkertainen lisäys.
  Superkirkas salama, kuin atomiräjähdyksestä, valtasi koko rakennuksen ja hetken kuluttua hallitusrakennuksen paikalle ilmestyi kauhea ydinsieni.
  Samaan aikaan Kremlissä soi kello. Ikävä, kömpelö ääni sanoi:
  - Tervehdi presidenttiä mustalta sulttaanilta. Annan sinulle tasan viisitoista päivää vetää kokonaan kaikki joukot pois Pohjois-Kaukasuksesta ja lopettaa amerikkalaisten tukeminen Afganistanissa.
  Jos vaatimuksiamme ei täytetä viidentoista päivän kuluessa, presidentti lähtee pääministerin perään.
  Puoli tuntia myöhemmin tämä viesti levisi ympäri maailmaa herättäen erilaisia tunteita sympatiasta ihailuun.
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  rakkauden orjia
  Lomalta palannut opettaja löytää asunnostaan alaston tytön ruumiin, ja aamulla itse opettaja löytyy kuolleena talonsa ikkunoiden alta. Salaperäinen muukalainen tunnistetaan yhdysvaltalaiseksi pornografiseksi näyttelijäksi. Kävi ilmi, että kuolleen viimeinen ampuminen tapahtui Venäjällä tytön kanssa, joka jäi kiinni veitsellä käsissään heidän ohjaajansa murhapaikalta. Mutta veitsestä löydettiin sormenjälkiä ja vaikeasti käsittämätön Tula-hullu.
  
  Kuuluisasti kierretty salapoliisi on kietoutunut henkeäsalpaaviin tarinoihin shokista ja sankaritarin kielletystä rakkaudesta. Opettaja tapailee opiskelijaa, BDSM-orja, joka haluaa miellyttää isäntänsä, sarjamurhaajan tyttöystävä, joka on valmis ottamaan kantaa hänen syyllisyytensä rakkaansa tähden.
  
  Huomio! Tiukasti +18! Rakkaustarinoita kuvataan erittäin rehellisesti, siellä on seksikohtauksia.
  
  Yritän postittaa tuotteen joka päivä ja saan kirjan valmiiksi marraskuun lopussa. Pysyäksesi ajan tasalla lisäämällä kirja suosikkeihisi.
  
  
  Varoitamme ei-toivotuista luvuista ja jaksoista niille, jotka haluavat seurata dekkaria, mutta eivät pidä epätavallisesta seksistä ja kovista kohtauksista
  
  , korostamme erityisesti ei-toivottuja jaksoja ja jaksoja. Luvut jaetaan seuraavasti: Puola (-. luku, kokonaisuudessaan, ei suositella). Tämän kaltaiset jaksot: .HP (-I luku, ei suositeltu jakso).
  
  Huomio LN:n lukijat! Myynti julkaistaan heti, kun se on valmis. Yritän joka päivä. suunniteltu kerran viikossa
  
  Pysy ajan tasalla kaikista muutoksista lisäämällä kirjan suosikkeihisi. Suosittelemme, että napsautat "Seuraa kirjoittajaa"
  
  
  Tiedätkö shokista ja kielletystä rakkaudesta ja sen seurauksista? Siitä, kuinka kuuluisa pornonäyttelijä voi rakastaa, mitä opettaja ajattelee tapaaessaan oppilaansa, mitä sarjamurhaajan tyttöystävä on valmis tekemään rakkaansa puolesta.
  
  epätyypillisiä rakkaustarinoita, joissa on riippuvuutta, psykologista ja seksuaalista orjuutta, sankarittaria kuvaamalla kovassa BDSM:ssä, kuvaukset sellaisista seksikohtauksista, joista monet eivät tiedä, sekä mielenkiintoisen dekkarin pitäisi houkutella lukijoita omaperäisyydellään.
  
  
  Oli tarkoitus poistaa
  Lomalta palannut opettaja löytää asunnostaan alaston tytön ruumiin, ja aamulla itse opettaja löytyy kuolleena talon ikkunoiden alta. Hänen nuorta rakastajaansa epäillään, mutta kaikki osoittautuu paljon monimutkaisemmaksi! Salaperäinen muukalainen tunnistetaan yhdysvaltalaiseksi pornonäyttelijäksi. Osoittautuu, että vainajan viimeinen ammunta tapahtui Venäjällä tytön kanssa, joka jäi kiinni heidän ohjaajansa murhapaikalta veitsellä, josta he löysivät hänen sormenjäljensä. saavuttamaton Tula hullu.
  
  
  
  Huomio! Tiukasti +. Teksti sisältää selkeitä kohtauksia, mukaan lukien kovaa seksiä ja epätavallista rakkautta. Joillakin sankarilla on todelliset prototyyppinsä.
  
  Niille, jotka haluavat seurata juonetta, mutta eivät pidä ei-perinteisestä seksistä, varoitan ei-toivotuista luvuista ja jaksoista.
  
  
  Huomio! tiukasti +! Ei suositella ihmisille, joilla on heikko mieli. Teksti sisältää selkeitä kohtauksia, mukaan lukien kovaa seksiä ja epätavallista rakkautta. Monilla sankarilla on todelliset prototyyppinsä.
  
  Niille, jotka haluavat seurata dekkaria, mutta eivät pidä ei-perinteisestä seksistä ja kovista kohtauksista, korostamme erityisesti ei-toivottuja lukuja ja jaksoja. Luvut jaetaan seuraavasti: Puola (-. luku, kokonaisuudessaan, ei suositella). Tämän kaltaiset jaksot: .HP (-I luku, ei suositeltu jakso).
  
  Huomio LN:n lukijat! Myynti on suunniteltu kerran viikossa. Lukijan heikon kiinnostuksen vuoksi tekstiä ei kuitenkaan enää julkaista sivustolla. Pysyäksesi ajan tasalla kaikista muutoksista suosittelemme, että napsautat "Seuraa kirjoittajaa". Emme aio ladata romaania kokonaan muihin resursseihin!
  
  
  Lomalta palannut opettaja löytää asunnostaan alaston tytön ruumiin, ja aamulla itse opettaja löytyy kuolleena talon ikkunoiden alta. Hänen nuorta rakastajaansa epäillään, mutta kaikki osoittautuu paljon monimutkaisemmaksi!
  Salaperäinen muukalainen tunnistetaan yhdysvaltalaiseksi pornografiseksi näyttelijäksi. Vain lahjakkaan etsivän Vasili Krasinin intuition ja oivallusten ansiosta on mahdollista selvittää salaperäinen sotku.
  
  Huomio! tiukasti +! Teksti sisältää useita sydäntä särkeviä rakkaustarinoita, mutta on myös selkeitä kohtauksia.
  
  
  M
  Ana Cherie
  https://litnet.com/ru/ana-cherie
  
  RAKKAUDEN ORJAT
  (2. kirja SHOCK LOVE -sarjassa. Ensimmäinen kirja, DEATH CONCERNED, on luettavissa Phantom Worlds -verkkosivustolla)
  
  Luku 1.
  Fysiikan opettaja Maria Novikova palasi kotiin merimatkan jälkeen. Odottaessaan lepoa unettoman kovan yön jälkeen hän kiipesi portaita ja otti avaimet esiin. Nyt on mahdollista käydä suihkussa, muista nukkua tieltä. Ja sitten hän soittaa Pavlushalle. Heitä odottaa kauan odotettu tapaaminen: kevyt illallinen, vaimea musiikki, pehmeä sänky ...
  Asunnon ovi ei avautunut heti. Aluksi avain jumissa, ikään kuin lukko ei toiminut kunnolla. Tämä huolestutti Marian, mutta hän karkoitti pahat ajatukset pois ja astui käytävään.
  Yhtäkkiä äkillinen pelko valtasi hänet. Opettaja laittoi tavarat lattialle ja epäröi. Mikä hätänä? Huoneen ovi on raollaan! Ja jonkinlainen heikko vieras haju, tuskin havaittavissa, samalla jotain tuttua. Mutta haju ei ole hänen asuntonsa!
  Suuressa levottomuudessa Maria katsoi huoneeseen. Asioissa, kuten paikoin, ei ole merkkejä ryöstöstä. Mutta päiväpeite sängyn päällä... Se roikkuu aina lattiaan asti! Hän ei jättänyt häntä sellaiseksi! Ehkä Pavlusha tuli sisään? Kyllä, hän luultavasti on.
  Nainen lähestyi sänkyä, veti peiton taakse ja ... huusi kauhuissaan nähdessään paljaat naisen jalat! Maria peitti vaistomaisesti suunsa kädellä vaimentaakseen huudon, perääntyi äkillisesti taaksepäin ja nojautui seinää vasten. Hän vieritti alas seinää ja istui lattialle. Hänen katseensa pyyhkäisi paljaiden jalkojen yli, hän näki selvästi alaston, elottoman naisen ruumiin sängyn alla.
  Tuskin pidätellen oksentamistihoa, Maria hyppäsi jaloilleen ja ryntäsi wc-huoneeseen. Hän kumartui wc:n päälle ja oksensi useita kertoja. Kouristukset puristivat hänen kurkkuaan, ja hänen päänsä porasi vain yksi ajatus: hänen asunnossaan oli ruumis!
  Opettaja nappasi hänen matkapuhelimensa, hyppäsi portaille ja istuutui portaalle. Hän hengitti raskaasti ja tunsi sydämensä kiihkeän rytmin. Hänen sormensa vapisivat pienistä vapinaista, Maria tuskin näppäili kahta numeroa "02".
  Poliisi ei nostanut puhelinta pitkään aikaan, aivan kuin olisivat odottaneet soittajan muuttavan mieltään ja jättävän heidät rauhaan. Lopulta langan toisessa päässä he vastasivat epäystävällisesti:
  - Kahdeskymmenesviides poliisilaitos. Velvollisuus Neelov. Kuuntelen.
  Maria sanoi epävarmasti, vapisevalla äänellä, hieman jännityksestä änkytellen:
  "Minulla on... t-näyttää... t-ruumis!"
  Vastaus oli kylmä:
  Oletko humalassa neiti? Mikä ruumis? Puhu normaalisti ja selkeästi.
  Maria huokaisi:
  Ei, ei, en ole humalassa! Asunnossani on kuollut nainen!
  "Miksi hän on kuollut?" poliisi kysyi.
  - En tiedä! Rehellisesti, en tiedä! Palasin lomalta, ja hän on kuollut sängyn alla! Ja alasti!!!
  "Alastomana myös?" utelias Neelov kysyi uudelleen. Miten hän joutui sänkysi alle?
  - Mistä tiedän? - huusi jälleen innostunut Maria, - tule pian!
  - Sano osoite...
  Maria ei uskaltanut mennä asuntoonsa. Hän istui portaissa yrittäen ymmärtää, millainen nainen oli sängyn alla, miksi hän oli kuollut ja kuinka hän pääsi kotiinsa. Opettaja oli epätoivoinen: hän ei tiennyt vastauksia näihin kysymyksiin. En osannut edes arvata.
  Poliisi saapui paikalle yllättäen. Joku upseeri ja hänen kanssaan kaksi ihmistä siviilivaatteissa. Menimme sisään asuntoon. Upseeri ja pullea työntekijä menivät välittömästi huoneeseen, ja nuori mies ehdotti Mariaa odottamaan keittiössä, minkä jälkeen hän itse liittyi kollegoihinsa.
  Nainen ei tiennyt, mitä hänen yhden huoneensa huoneessa tapahtui. Todennäköisesti he valokuvasivat vainajan, ottivat sormenjälkiä, etsivät jälkiä. Kaikki on lain mukaan. Opettaja näki tämän dekkareissa. Nyt tämä on hänen kotinsa...
  Pian nuori työntekijä tuli kysymään Mariaa. Ensin hän esitti muodollisia kysymyksiä Marian sukunimestä, iästä ja kysyi, kuinka ruumis löydettiin. Opettaja vastasi ytimekkäästi, joskus itkien.
  "Lensin juuri merestä", selitti Maria, joka istui tuolilla keittiön pöydän ääressä ja nyökkäsi hermostuneesti hiuksiaan vapisevin käsin. "En voi kuvitella, kuinka ruumis voisi päätyä asuntoon.
  Mies kysyi:
  - Voiko kukaan vahvistaa, että olit poissa kaupungista?
  Opettaja nyökkäsi välittömästi ja sanoi luottavaisesti:
  - Tämän voivat vahvistaa monet, heidän joukossaan on ystäväni, hän ja minä lensimme lentokoneella vasta aamulla, hänen äitinsä sai aivohalvauksen. Tämän vuoksi palasimme aikaisin etelästä.
  Kenellä muulla oli asuntosi avaimet?
  Maria vapisi, vastasi ei heti ja epämääräisesti:
  "Näetkö, olen yksinäinen nainen, en kutsu ketään luokseni, en luovuta avaimia.
  Poliisi katsoi opettajaa epäluuloisesti ja sanoi:
  - Joo?! Eikö kenelläkään ollut avaimia tai et halua puhua? Et halua - mutta sinun täytyy!
  "Toivottavasti et epäile minua?" Maria pelkäsi.
  Mies kohautti olkiaan.
  - Asunto on sinun. Lopetetaan nyt tähän, tule kanssamme...
  - Miksi? opettaja ihmetteli.
  - Keskustele tutkijan kanssa, joka hoitaa tapauksesi.
  - Minun bisnekseni? Kuka sinä olet?
  - Olen tutkija. Älä huoli, luulen, että he eivät pidätä sinua pitkään, he kuulustelevat sinua ja päästävät sinut menemään.
  Ilmestyi jämäkkä mies siviilivaatteissa.
  - Mitä voin sanoa, Andriusha? hän kääntyi tutkijan puoleen. "Ruumi on melko tuore, ei vielä täysin jäähtynyt. Todennäköisesti kuolema tuli tänään noin viiden aikaan aamulla. Kaulassa ei ole kuristusvakoa, enkä nähnyt muita merkkejä väkivaltaisesta kuolemasta. Mutta kehossa on eri-ikäisiä mustelmia. Tuoreita mustelmia pubis ja rinnassa, vanhoja reidissä. Kiireinen nainen. Hoikka, noin satakahdeksankymmentä pitkä, pubis tatuointi ruusun muodossa, noin seitsemän senttimetriä. Luultavasti prostituoitu. Lähetä meidät toimistoon, ruumiinavaus näyttää mitä ja miten.
  "No, meidän täytyy kiertää naapureita", Andryusha sanoi mietteliäänä. Ja sitten hän kääntyi opettajan puoleen:
  - Kun kaikki ovat valmiit, katsot asunnon, ehkä jotain vainajan tavaroita löytyy.
  Ei, Maria ei löytänyt mitään tavaroita, ei mitään ylimääräistä kotoa. Muukalaisen ruumis vietiin pois erikoisautolla, ja opettajan täytyi ottaa asiakirjat ja ajaa poliisin kanssa. Siihen mennessä siviilipukuiset upseerit olivat jo lähteneet.
  Autossa poliisi oli hiljaa, Maria ajatteli hermostuneena. Ketä hän ärsytti niin paljon? Miksi he istuttivat tytön ruumiin hänen päälleen? Ja kuka? Eniten naista huolestuttaa kuulustelijan kysymys asuntonsa avaimista. He olivat Pavlikin kanssa. Mutta hän on niin nuori! Vain kuusitoista syyskuussa täyttyy.
  Jos Pavlusha olisi vanhempi, olisi mahdollista allekirjoittaa, synnyttää häneltä lapsi. Maria halusi lapsia. Äskettäin hän todella halusi mennä naimisiin, häntä kiusasi naisen yksinäisyys. Ja hän oli iloinen, että Pavlik ilmestyi hänen elämäänsä. Hän, joka tuntee naisen sielun hyvin, ei tuomitse häntä rakkaudesta. Se on monimutkainen, arvaamaton, joskus kielletty asia. Et tiedä milloin se tulee, kenen kanssa olet onnekas...
  Maria muisti ensimmäiset halaukset Pavlushan kanssa, heidän arkoja suudelmiaan. Kuinka hänen sydämensä sitten löi intohimosta! Vaikka hän on kaksi kertaa poikaa vanhempi. Ja kuinka tuskallista naiselle onkaan rakastaa, kun hänen yllään roikkuu rikoslain artikla. Sinun täytyy piilottaa rakkautesi kaikilta uteliailta katseilta, et voi edes jakaa sitä parhaan ystäväsi kanssa. Mitä hän oikein tekee väärin? Pavlik itse halusi tämän läheisyyden! Pitäisikö naisen vangita teini-ikäiselle antamastaan rakkaudesta? Keskinäiselle valolle rakkaudelle. Onko se reilua? Maria ajatteli, että ei...
  
  
  KAPPALE 2
  Maria Aleksandrovna Novikova istui tutkintakomitean käytävällä ja katsoi silloin tällöin ulos ikkunasta: korkea aita ja piikkilanka vain pahensivat hänen pelkoaan. Opettaja oli hermostunut, häntä käskettiin odottamaan, mutta yli puoli tuntia oli kulunut ja nainen näytti olevan unohdettu.
  Yhtäkkiä ovi avautui, tutkija nyökkäsi Marialle ja kutsui häntä tulemaan toimistoon.
  "Vasili Krasin", mies esitteli itsensä, "anna minulle passi, kiitos."
  Pöydässä huoneen nurkassa oli toinen mies samassa tummassa puvussa kuin Vasilylla.
  Krasin katsoi passia, laittoi sen sivuun ja sanoi:
  - No, kerro kuka tuo nainen on ja kuinka ruumis joutui asuntoosi.
  - En tiedä! Rehellisesti, en tiedä! opettaja pyysi. Tutkija on jo kysynyt.
  "Kysyin... Se on täydellinen mysteeri", Krasin sanoi skeptisesti ja katsoi huolellisesti naisen silmiin. Näen, että valehtelet.
  "Laita hänet apinataloon!" - yhtäkkiä kuului toisen työntekijän ääni. - Hän istuu pari päivää, hän muistaa heti kaiken.
  - Jos olet hiljaa, meidän on otettava sinut säilöön! Krasin vahvisti.
  Maria kuitenkin tunsi intuitiivisesti, että häntä vain pelotettiin. Eikä hänellä ole mitään pelättävää! Hänellä on kaikki todisteet syyttömyydestään. Opettaja vastasi rauhallisesti yksitoikkoisella äänellä:
  "Joskus vankilassa on hyvä olla. Se antaa viisautta. Mutta minulla ei todellakaan ole sinulle mitään kerrottavaa. Joten minulla on lippu, saavuin juuri aamulla.
  Krasin kääntyi kollegansa puoleen:
  Antoiko naapurikysely mitään?
  "Kuten tavallista, emme nähneet mitään, emme kuulleet mitään. Ainoastaan naapuri tasanteella kertoi nähneensä kuinka tämä pieni tyttö poistui asunnosta syleilyssä nuoren pojan kanssa. Ja tämä kaveri tuli äskettäin hänen taloonsa hänen poissa ollessaan ja avasi oven avaimella.
  - No, mitä sinä sanot? Krasin kysyi ja katsoi jälleen Mariaan.
  "Joten tämä naapuri on juoru, et voi luottaa häneen", nainen alkoi perustella itseään ja kääntyi apulaistutkijan puoleen:
  - Isoäiti Marfa huijasi, eikö?
  Assistentti ei vastannut, mutta Krasin kysyi:
  - Mikä on pojan nimi?
  - Tämä on minun opiskelijani. Vedän hänet ylös fysiikassa.
  - Kesäloma? Krasin ei uskonut. - Sano etunimesi, sukunimesi ja osoitteesi.
  - Joten Pavlik Rybachenko on hänen nimensä, - Marian täytyi tunnustaa. - Asuu vanhempiensa luona Savushkina-kadulla.
  Krasin kirjoitti muistikirjaansa ja kysyi uudelleen:
  - Pavel - kuka hän on?
  Maria hymyili voimakkaasti.
  - Hän on vielä lapsi. Olen hänen opettajansa! Ethän epäile poikaa rikoksesta, ethän?
  Tutkija vastasi kysymykseen kysymyksellä:
  "Joten hänellä on asuntosi avaimet?"
  Maria levitti kätensä.
  - Mitä sitten? Et usko, että hän istutti ruumiin...
  - Mistä tietää, miten tietää! Teini-ikäiset ovat joskus niin julmia!" Krasin sanoi mietteliäänä.
  "Pavel on upea poika, urheilija, hän ei satuta kärpästä!" Maria alkoi puolustaa oppilaansa.
  - Milloin näit hänet viimeksi? Krasin kysyi.
  - Elokuun alussa. Pavlik seurasi minua junaan. Se oli... seitsemäntenä. Hän vain auttoi minua kantamaan tavaroita.
  Krasin kysyi vielä muutaman kysymyksen. Hän kysyi, kenen kanssa Pavel oli ystävä, oliko hänen käytöksessään jotain epäilyttävää, osoittiko hän julmuutta eläimiä kohtaan. Maria vastasi, ettei hän ollut koskaan nähnyt Pavlikin pahoinpitelevän eläimiä. Mutta poika tiesi puolustaa itseään, hän harjoitti taistelulajeja ja jääkiekkoa.
  Yhtäkkiä Vasily Krasin esitti odottamattoman kysymyksen:
  Harrastatko seksiä hänen kanssaan?
  Maria vapisi ja arkahti, epävarmasti vastasi:
  - Pavlikin kanssa? Ei... Hän on vielä lapsi...
  Krasin seurasi tarkasti naisen reaktiota. Maria jopa kalpeautui tällaisesta kysymyksestä, laski silmänsä alas, pyöri tuolissaan, löi kätensä yhteen linnassa.
  - Niin? tutkija kysyi. - En voi uskoa sitä! Ole rehellinen minulle. Ymmärrätkö, että alaikäiseen suhteesta voi saada kunnollisen tuomion?!
  Maria kohotti silmänsä miestä kohti ja vastasi huokaisten vapisevalla äänellä:
  "Minun ei tarvitse antaa aikaa...
  Vasily naurahti ja sanoi:
  - Ja me kuulustelemme poikaa! Hän kertoo meille kaiken.
  Maria vapisi jälleen ja vastasi ahdistuneena:
  "Pojat rakastavat säveltämistä ja liioittelua. Mutta olen varma, että hän ei kerro sinulle mitään, mikä loukkaisi minua.
  Tutkija hymyili ja sanoi ankarasti:
  "Voimme pidättää sinut ja lähettää sinut oikeuteen hyväksymään pidätyksen kahdeksi kuukaudeksi. Älä siis houkuttele kohtaloa. Sano puhelinnumerosi.
  - Kenen? Minun?
  - Otetaan molemmat: sinun ja Rybachenko.
  Ja Pavlik? No en tiedä...
  Etkö tiedä sanoako vai ei? Ehkä voin katsoa älypuhelimeesi?
  "Kerron teille", Maria nyökkäsi ja saneli puhelimia.
  Tutkija otti kansiosta valokuvan kuolleesta tytöstä, laittoi sen Marian eteen ja sanoi:
  Katso tarkkaan uudelleen, ehkä olet nähnyt hänet jossain aiemmin.
  Marian oli vaikea katsoa asunnossaan kuolleeksi osoittautuneen ruumista. Mutta se oli tehtävä, opettaja pakotti itsensä katsomaan valokuvaa. Kauniit kasvot, mutta kuoleman vääristämät. Ei, hän ei tiedä hänestä mitään, hän näki ensin tytön sängyn alla.
  Krasin katsoi kelloaan ja sanoi:
  - Mutta! On aika lopettaa. Sinun tarvitsee vain ottaa sormenjälkesi ja rekisteröityä. Okei, toistaiseksi päästämme sinut kotiin takuita vastaan.
  Pian Maria poistui tutkintakomitean rakennuksesta, otti hänelle myönnetyn paperin, katsoi sinettiä ja näki kaupungin apulaissyyttäjän allekirjoituksen. Hän piilotti paperin taskuunsa, huokaisi raskaasti ja alkoi ajatella Pavlikia. Hän halusi niin miellyttää rakkaansa varhaisella odottamattomalla saapumisella. Hän oli hyvin huolissaan siitä, että hänen täytyisi erota kolmeksi kokonaiseksi viikoksi. Hän saapui aikaisemmin, tyytyväinen kaveriin ...
  Toiko Pavlusha prostituoidun poissa ollessaan? Missä tytön vaatteet ovat? Otitko sen mukaasi? Hei Pavlik. Riikinkukko...
  Vittu, minun täytyy soittaa hänelle! Miten et arvannut heti?
  Maria painoi älypuhelimensa nappia, jossa oli rakkaansa nimi. Jonkun muun ääni sanoi: "Puhelin on katkaistu tai verkon peittoalueen ulkopuolella."
  
  
  Luku 3
  Gorynych avasi asunnon oven, päästi tytön ja hänen toverinsa sisään, meni itse sisään, sytytti valon ja sanoi:
  - Säädyllisesti meillä on niin rakkaille vieraille.
  "Ei hätää, me jotenkin kestämme aamuun asti", sanoi pitkä, leveähartinen, noin kolmekymmentävuotias mies, "syödäänpä jotain matkalla ja makuuhuoneeseen." Kaipasin Lucyn ruumista. Näytämme sinulle todellista rakkautta!
  Tyttö hymyili ja katsoi rakastavasti toverinsa silmiin. He menivät keittiöön, Gorynych laittoi vedenkeittimen päälle ja alkoi tehdä voileipiä, katsoen tyttöä salaa. Hän piti hänestä! Hoikka, sinisilmäinen, reipas blondi oli hiljaa melkein koko kovan tien etelästä Zhiguli-autossa, ei pyytänyt pysäyttämään autoa tai ostamaan hänelle jotain, ei osoittanut tyytymättömyyttä, ei moittinut häntä siitä, että haittaa. Gorynych ei pitänyt puhelivista ja oikoista naisista.
  "Utrish ja minä lähdimme juuri ajoissa", hän sanoi ja avasi pullon olutta. - Nyt on shmon. Nadia vietiin pois. Miksi hän puukotti ohjaajaa veitsellä?
  - Tyhmä! Se sattui, et kestä sitä, olisin kertonut Achintseville, ammunta olisi lopetettu.
  - Joten hän puukotti häntä ampumisen jälkeen.
  - Minä kestin. Ja sitten purki tunteita. Achintsev itse on syyllinen - et voi pilata tyttöjä sillä tavalla! Katsos, minä keksin kidutuksen. He raahasivat heidät muurahaispesään, työnsivät läpinäkyviä letkuja emättimeen ja kuvasivat lähikuvia, kuin muurahaisia siellä ...
  "Kyllä, Sasha, se on vaikeaa", Gorynych myönsi.
  "Minun on hyvä, kärsivällinen, mutta Nadya on typerys", Sasha sanoi ja kääntyi toverinsa puoleen:
  - Miten voit sisällä - sattuuko se?
  "Ei hätää, kulta", tyttö vastasi kevyesti hymyillen.
  - Okei, katsotaan.
  He söivät ja menivät makuuhuoneeseen.
  - Haittaako Lucy riisua? Sasha kysyi Gorynychilta. Pidän siitä, kun hän tanssii alasti. Se on niin eroottista! - Menemme sinne taloomme täysin ilman vaatteita.
  - Rakastan stripteasea! Ainoa sääli on, että musiikkia ei ole, Gorynych vastasi. - Kyllä, ja on jo myöhä, naapurit kuulevat.
  - Ei mitään, laitan musiikin päälle hiljaa puhelimesta, sanoi Alexander.
  Hän poimi jonkun juhlasalimelodian, tyttö löysti hiuksensa, jotka putosivat juuri hänen hartioidensa alapuolelle, pudisti päätään voimakkaasti useita kertoja ja alkoi hitaasti, kumartuen ja tanssia päästäkseen eroon mekosta. Lucella ei ollut rintaliivejä. Hän veti mekkonsa pois hitaasti ja kierteli tanssissa, ojensi nyt kauniit rintansa, kumartui sitten ja näytti persettä.
  Sitten strippari istuutui halkeamien päälle, mutta hyppäsi sitten energisesti jaloilleen, veti pikkuhousut pois, väänteli niitä hieman käsissään ja heitti ne nojatuolissa istuvan Gorynychin suuntaan. Hän näki tatuoinnin tytön pubis ja kiihottui entisestään.
  Alastomana Lucy taputti hänen pakaroitaan, jakoi ne käsillään, käveli varpaillaan ovelle. Siellä hän polvistui, kumartui niin, että hänen peppunsa oli selvästi päätään korkeammalla, kääntyi ympäri ja joustavin liikkein, hieman taivuttaen ja taivuttaen käsiään kyynärpäistä, ryömi kohti Alexanderia, pisti huulensa hänen farkkujensa leveyteen ja jäi sitten kiinni. ulos kielensä, ravisteli sitä ja nuoli hymyillen kerran Sashan housuja. Hän avasi perhonsa vetoketjun, päästi hieman pystyssä olevaan kukkonsa.
  Tyttö hymyili jälleen huultensa kärjellä, otti kumppaninsa arvokkuuden suuhunsa ja alkoi hyväillä yrittäen saada hänet haluttuun tilaan. Sitten hän nielaisi kokonaan jo ennestään innostuneen, vaikuttavan miehen peniksen, muutaman sekunnin ajan hän nojasi kasvonsa kumppaninsa pubiin ja jäätyi. Sitten hän perääntyi, mutta ei vapauttanut jäsentä suustaan, vaan imi kevyesti tämän päätä, teki useita suihin, otti jälleen miehen kukkon suuhunsa ja jäätyi kymmeneksi sekunniksi, veti hengitystään ja jatkoi tyypillisiä liikkeitään.
  "Älä kiirehdi", Sasha käski.
  Tyttö kääntyi sivuttain hänen puoleensa, jotta Gorynych näki kuinka eräs ystävän jäsen lepäsi Lucyn huulilla.
  Alexander taputti kevyesti tyttöystäväänsä poskelle, mutta vetäytyi sitten tytöstä, päästi kukkonsa irti ja heilutti kättään tälle.
  Lucy kääntyi ympäri, ryömi pari askelta taaksepäin, kumartui jälleen niin, että hänen sukuelimet tulivat selvästi näkyviin, ja alkoi nykiä pakaroitaan.
  - Loistava! Gorynych kuiskasi.
  - Emme voi tehdä sitä! Alexander sanoi. - Näitkö Straken peniksessä?
  Gorynych ei edes tiennyt, mikä se oli.
  Ja tyttö teki ympyrän nelijalkain ympäri huonetta, kutsuvasti heiluttaen saalistaan, sitten vajosi kyynärpäilleen ja ryömi rakastajansa luo.
  Tällä kertaa hän irrotti hänen sandaaliensa soljet ja alkoi hampaillaan vetää varovasti Alexanderin sukkia pois.
  - Hyvä tyttö! hän kehui.
  - Minä rakastan sinua! - lopetettuaan sukat, vastasi Lucy. Hän suuteli ensin ystävänsä toista, sitten toista jalkaa ja alkoi kielellään hyväillä hänen varpaitaan, nuoleen niitä ja työntämällä märän kielensä sormiensa väliin.
  - Imeä! Sasha käski.
  Tyttö otti rakastajansa neljä varvasta suuhunsa.
  "Syvemmin", sanoi Alexander.
  Lucy istui persellään, veti poskeaan sormellaan, puristi kumppaninsa isovarpaan suuhunsa, yritti tarttua jalkaan mahdollisimman syvälle.
  "Hyvä tyttö", Alexander kehui. - Suoristu, anna minun hyväillä sinua.
  Päästämättä jalkaansa suustaan tyttö nousi seisomaan ja kumartui rakastajansa suuntaan. Hän alkoi silittää hänen pilluaan ja pubis vapaalla jalallaan.
  - Sänky on matala, - sanoi Sasha, - sitä on hankala venyttää.
  Tyttö kumartui eteenpäin ja levitti jalkansa leveämmälle. Alexander silitti tyttöystävänsä vatsaa sormillaan, painoi sitten yhtä rintaa, toista, veti hitaasti rintojen välisestä pisteestä navan kautta vatsan alaosaan.
  Lusya piti edelleen Alexanderin oikeaa jalkaa suussaan yhdellä kädellä, toisella hän otti hänen vasemman jalkansa varpaista ja työnsi sen emättimeensä.
  "Hyvin tehty", Sasha kehui jälleen. - Tiedät kuinka paljon rakastan sitä.
  Tyttö teki energisen liikkeen lantiollaan yrittäen ajaa rakastajansa sormia syvemmälle kehoonsa. Mutta hän huusi ja vetäytyi. Hänen kasvoilleen ilmestyi kivun irvistys.
  - Onko jotain vialla Achintsevin kidutuksen jälkeen? Alexander kysyi. - Sattuuko se paljon?
  "Siedettävää, rakas", tyttö vastasi.
  "Et vain huuda noin", Sasha sanoi ja kääntyi yhtäkkiä Gorynychiin:
  Haluatko nähdä mitä hänen sisällään on?
  - Millainen se on? Gorynych esitti tyhmän kysymyksen.
  - Ah-ah-ah! Minulla on teline. Samalla teemme sukuelinten tutkimuksen. Lyusenka, tuo minut sinne, salkussani, tiedätkö mitä.
  Alaston tyttö lipsahti käytävälle ja ilmestyi pian taskulamppu, jonkinlainen putki ja läpinäkyvä pyöreä lasi käsissään. Gorynych näki kuitenkin, että lasi oli ilman pohjaa.
  Alexander vapautti sängyn. Tyttö istui hänen paikalleen, kääntyi Gorynychin suuntaan ja levitti jalkansa laajasti polviin koukussa. Sasha vajosi hänen viereensä, jotta Gorynych näki kaiken, naputti tarmokkaasti kämmenellä tyttöystävänsä ajeltua häpyä, juoksi sitten sormillaan pillua pitkin, hieroi hellästi tytön klitorista, veti hänen huuliaan ja jakoi ne näyttäen sisäänkäynnin kaunokaisen povelle. . Sitten hän nousi, antoi tytön nuolla ja imeä kätensä sormia.
  Gorynych katseli rakastajia innokkaasti jatkoa odottaen. Ja hän seurasi! Alexander työnsi pari sormia Lucyn emättimeen ja alkoi tehdä voimakkaita nykiviä liikkeitä.
  Tyttö huokaisi hiljaa.
  "Katso, älä tee hänelle sänkyä", Aleksanteri hymyili, veti sormensa esiin ja antoi ne jälleen tyttöystävälleen nuollattavaksi ja imettäväksi.
  Sitten hän otti lasin, siveli sen reunaa ilman pohjaa geelillä putkesta ja alkoi varovasti viedä sitä tytön kehoon.
  - Ai! Lucy huusi jälleen pehmeästi.
  - Satuttanut? Sasha kysyi. "Ehkä tarvitset kipulääkettä?"
  - Ei, kulta, ei hätää. Siedettävää.
  Sasha työnsi lasin melkein kokonaan tytön emättimeen, käski häntä pitämään siitä sormillaan, ja hän loisti taskulampun sisään, tutki sitä huolellisesti ja sanoi:
  - Kaikki on hyvin! Lähes ei tulehduksia. Vain täällä, aivan alussa, jäi pureman jälki. Harrastammeko seksiä tänään? Eikö se satuta?
  - Olen kärsivällinen, rakas! Lucy vastasi nöyrästi.
  "Hän rakastaa naimista, varsinkin minun kanssani", Sasha sanoi Gorynychille. Tule tänne, näytän sinulle jotain mielenkiintoista. Ja anna minulle kynä.
  Gorynych hyppäsi tytön luokse ja kiinnitti katseensa lasissa ulkonevaan kohdun nielun rakoon.
  - Hyvin? Mitä sinä tuijotat? Alexander kysyi mieluummin. - Etkö ole vielä nähnyt tätä?
  "En ole gynekologi", Gorynych mutisi.
  "En minäkään", Alexander sanoi. Mutta rakastan tyttöystävääni...
  Hän antoi Lucyn nuolla etusormeaan ja työnsi pienen tyynynsä lasin läpi tytön kurkun halkeamaan. Hän väänteli sitä hieman, veti sen ulos ja nuolaisi sitä uudelleen. Sitten hän otti kynän Gorynychilta ja työnsi sen kohdun sisään melkein kiinnitystelineeseen asti.
  "Odota", hän käski Lucya ja kutsui jälleen ystävänsä ihailemaan kuvaa.
  Vapina käsin innostunut Gorynych otti esiin älypuhelimen ja otti muutaman kuvan.
  - Onko sinulla peräruiske talossa? Alexander kysyi.
  - Miksi tarvitset peräruiskeen? Gorynych kysyi.
  "Näetkö, rakastan anaalipelejä. Jotta se ei likaannu, on parempi tehdä tämä peräruiskeen jälkeen.
  "Ah-ah", Gorynych sanoi himokkaasti. Emme käytä peräruiskeita.
  - Okei, anna sitten minulle olutpullo. Hän tekee kaiken itselleen. Mene, Lucy, valmistaudu. Näytetään miehelle oikeaa seksiä!
  
  
  Luku 4
  - Hieno poikanen! Gorynych sanoi innostuneena, kun tyttö katosi kylpyhuoneeseen. - Haluaisin tämän!
  - Ja sitten! - Alexander sanoi tyytyväisenä.
  - Mistä löysit hänet? Gorynych kysyi.
  - Hän otti sen ystävältään, yhdeltä heidän yhteisönsä johtajista. Lucy kasvatettiin siten, että halu miellyttää miestä ajoi hänen päähänsä korkeimman hyveen.
  - Kuinka seksikäs hän on! En ole vielä törmännyt näihin.
  Hän kävi Charm Schoolissa Ohiossa. Siellä heille opetettiin tottelevaisuutta ja kaikenlaisia eroottisia temppuja.
  - Mikä koulu on?
  - Salaisuus. Tytöt koulutetaan eliittien viihteeseen ja pornokuvaamiseen. Luska kiinnitettiin sinne Kuun linjaa pitkin.
  Esitteleekö hän usein pornoa? Gorynych kysyi uudelleen.
  - Ennen usein. Lucy on kaunis nainen, kysyntää oli.
  - Olisi mielenkiintoista nähdä kohtaukset hänen osallistumisensa kanssa!
  Sanoit, että et katso pornoa!
  - Olisin katsonut Lucya ilolla.
  "Näen, että innostuin katsoessani meitä", Sasha hymyili. - Ottaisin housut pois, näimme paljon pystyssä olevia jäseniä.
  - Et tule kateelliseksi, kun katsot pornoa hänen osallistumisensa kanssa, kuten hän on muiden miesten kanssa ...
  - Ei... Miksi olla kateellinen jostakin?
  "Ymmärrän, että he eivät ole kateellisia työlle", Gorynych sanoi sovittelevasti.
  - Ja joskus harjoittelemme swingiä kotona. Ystäväni on Scott. Hänellä on poikanen - yksi kuuluisimmista pornotähdistä. Nimi on Roxy Ray. Etkö kuullut? Voi, kyllä, et etsi... Joten tapaamme joskus yhdessä. Tietäisin vain, mitä teemme hiehojen kanssa! Järjestämme kaikenlaisia kilpailuja, kumpi heittää pallon kauemmaksi pillusta, kumpi hyppää paremmin dildolla tai pakkaa enemmän tennispalloja vartaloonsa. Ja jouluksi he pukeutuivat tyttöystäviä kylmempään kuin joulukuuset. Nänniin ja jalkojen väliin kiinnitettiin painoilla varustetut ketjut, rungot koristeltiin runsaasti imukupeilla ja pyykkinauhoilla joulupalloilla. Ja sitten he käyttivät niitä tässä muodossa vuorotellen. Paljon palloja lyötiin, mutta hauskaa oli.
  "Teillä on hauskaa", Gorynych sanoi unelmoineen.
  - Onko sinulla pyykkineulat? Alexander kysyi.
  "Minun täytyy nähdä äitini kylpyhuoneessa." Mitä varten?
  "Katso, minä rakastan naimista, kun pyykkineulat roikkuvat Lyuskan nänneissä, se jännittää minua", Sasha sanoi, katsoi uudelleen Gorynychin pullistuvia housuja ja kysyi:
  - Harrastatko MZHM:ää?
  - Millainen se on?
  - No, kun tyttö kahden miehen kanssa.
  - Ei, mitä sinä olet! Voin vain yksi vastaan ja ilman todistajia.
  - No turhaan. Sitten puren ensin Lyuskan kanssa ja nukahdan, ja sitten voit puhua hänen kanssaan.
  Voimme siinä huoneessa! - Gorynych oli iloinen - Minulla on siellä sänky!
  "Selvä, minä menen pesemään käteni ja kiirehdin Luskalle", Alexander sanoi ja lähti.
  Pian hän vei tyttöystävänsä ulos kylpyhuoneesta. Nänneihin kiinnitetyt pyyhkeet työntyivät esiin tytön kauniista rinnoista. Heiluttaen kävelyään, heilutellen lantiotaan viettelevästi, tyttö käveli hitaasti Gorynychin ohi, joka söi häntä silmillään, istui sängylle, levitti jälleen jalkansa leveäksi, mutta tällä kertaa hän ei taivuttanut niitä polvissa, vaan venytti. ne ulos kuin ballerina venytellä ja nosti ne korkealle päänsä yläpuolelle.
  Alexander tuli lähelle häntä, riisui farkut ja shortsit. Samaan aikaan tyttö pudisti jalkojaan kutsuvasti ja veti sukat pois. Mutta Sasha ei heti alkanut hyväillä. Hän veti yllättäen vyön farkuistaan ja löi tyttöystäväänsä melko lujasti sukuelimiin.
  Lucy huusi hiljaa ja sanoi:
  - Senkyu, sir! Minä rakastan sinua!
  - Puhua venäjää! Olemme Venäjällä, - Aleksanteri sanoi ja löi tyttöä jälleen vyöllä.
  - Mikä sinä olet? kysyi innostunut Gorynych.
  - Tämä on lämmittelyä varten, - Alexander vastasi. - Hän on tottunut siihen. Kotona laitan hänelle joskus pumpun.
  Alexander ojensi kätensä tytölle. Laskematta ojennettuja jalkojaan hän nuoli jälleen rakastajansa sormia ja otti kätensä suuhunsa.
  Minuuttia myöhemmin Sasha veti kätensä ulos suustaan, toi sen tyttöystävän emättimeen, laittoi yhden sormen sinne, sitten toisen, mutta ei masturboinut. Hän alkoi hitaasti viedä kämmenensä Lucyn helmaan. Hän ei protestoinut, vain huokaisi hieman.
  - Eikö se satu? Alexander kysyi.
  "Siidyttävää, rakas", tyttö vastasi tavallisesti ja sulki silmänsä.
  Sasha yritti, ja hänen koko kämmenensä oli Lucyn vartalossa. Hän huusi jälleen pehmeästi. Sasha jäätyi pariksi sekunniksi, siirsi sitten kätensä hieman enemmän tyttöystävänsä vartaloon ja alkoi pyöritellä sitä varovasti.
  Sillä hetkellä Gorynych, joka katseli kaikkia manipulaatioita, tunsi olevansa loppumassa: hänen siemenensä roiskui spontaanisti ulos ja tahrasi hänen alushousunsa.
  Ja ilta oli juuri alkanut!
  
  
  Luku 5
  Tutkijan toimistossa Maria oli hyvin hermostunut, mutta hänen jännitys ei mennyt kadullekaan. Vain nyt nainen ei ollut enemmän huolissaan siitä, kuinka ruumis pääsi asuntoon, vaan Pavlushan tilanteesta. Kertooko poika syntisestä suhteestaan? Miksi hänen puhelin ei vastaa?
  Kotiin meni pari metropysäkkiä. Kuinka monta vartijaa on tullut metroon! Nyt tämä alkoi ärsyttää Marya. Hänestä tuntui, että hänet aiottiin pysäyttää, laittaa käsiraudoihin ja viedä vankilaan. Sitten heidät tuomitaan alaikäisen viettelemisestä.
  Mutta vartijat eivät kiinnittäneet huomiota Mariaan. Opettaja tuli ulos metrosta ja tunsi helpotuksesta. Nyt pieni kävelymatka, se on hänen kotinsa. Joten aamulla hän käveli täällä tavaroiden kanssa, ajatteli Pavlikia, muisti rantaa, kuumia kiviä paljaiden jalkojen alla, lämmintä merta aalloilla hyväillen kuin rakkaan kosketus.
  Hänen rakkautensa Pavlushaa kohtaan ei ole kylmennyt pariin viikkoon eteläisen loman aikana. Kaveri unelmoi hänestä yöllä, opettaja muisti helpotusvartalonsa, rohkeat kasvonsa, puolilaatikon alle leikatut vaaleat hiukset, siniset, erittäin ilmeikkäät silmät. Hieno, komea poika. Hän osaa tehdä upean elokuvanäyttelijän, hän näyttäytyisi julisteessa.
  Maria halusi nähdä Pavlushan mahdollisimman pian, halata ja pitää häntä lähellään, hengittää hänen vahvan nuoren kehonsa tuoksua, suihkuttaa suudelmia hänen kasvoilleen, kaulalleen ja sileille, ruusuisille poskille. Hän näppäili yhä uudelleen hänen puhelinnumeronsa, joka ei vieläkään vastannut.
  Opettaja rauhoitteli itseään: nyt oli kesä, kaverit olivat lomalla, Pavlusha oli mennyt jonnekin, ei ottanut puhelinta mukaan tai vain sammuttanut sen. Mutta miksi sammuttaa se? Ja hänen rakastajansa ei kertonut hänelle mitään mahdollisesta matkasta, kun hän soitti hänelle Sotšista kaksi päivää sitten. Ja sitten tämä kauhea tarina tapahtui ystävän äidin kanssa, nopeat maksut, aikainen lähtö ...
  Ehkä Pavlushan vanhemmat vietiin yhtäkkiä ulkomaille? Hän halusi mennä Ranskaan.
  Maria itse haaveili nuoruudestaan häämatkasta Eurooppaan. Käy Prahassa, Varsovassa, Berliinissä, Pariisissa. Halusin erityisesti Pariisiin, unelmien ja romanttisen rakkauden kaupunkiin. Hän kertoi Pavlikille halustaan. Hän vastasi, että hän lähtisi mielellään Ranskaan, koska ranskalaiset kaikista Euroopan kansoista ovat luonteeltaan ja mentaliteetiltaan enimmäkseen venäläisiä. Maria ei kiistänyt, vaikka hän ajatteli silloin, että kansamme eivät ole liian samanlaisia. Hän halusi mennä naimisiin Pavlikin kanssa parin vuoden kuluttua, kun tämä tulee aikuiseksi, ja lähteä hänen kanssaan matkalle.
  Nyt opettaja ei edes halunnut ajatella, että Pavel pettää häntä, että hän toi toisen tytön hänen asuntoonsa. Eikö Maria ansainnut naisen onnensa? Aiemmin hän unelmissaan piirsi itselleen vankan, varakkaan aviomiehen, mutta rakastui poikaan, joka osoittautui häntä viisitoista vuotta nuoremmaksi. Rakastuin niin paljon, että menetin mieleni.
  Opettaja näytti varsin houkuttelevalta. Vartalo hoikka, vyötärö ohut, kauniit pitkät jalat, iho puhdas, kasvot raikkaat, ei ryppyjä, hiukset ovat hyvin rehevät, hiukset ovat hieman kiharat, vaaleat olkapäille asti. Äskettäin hän noudatti säännöllisesti dieettiä voideilla. Sellaiset naiset pitävät miehistä. Ulkonäöltään hänelle ei annettu enempää kuin kaksikymmentäviisi, vaikka opettaja oli hiljattain ylittänyt kolmekymmentä.
  Mutta Maria oli yksinäinen kauneudestaan ja hyvästä fyysisestä kunnostaan huolimatta. Hänen nuoruudessaan hänen kihlattunsa, jota hän rakasti kaikella sielullaan, päätyi Tšetšeniaan ja kuoli siellä. Seurauksena oli, että tytön sydän kovetti ja jäätyi useiden vuosien ajan.
  Opettaja vastasi kaikkiin miesten seurusteluyrityksiin niin kylmästi, että mahdolliset kosijat katosivat välittömästi. Maria ei rakastunut moneen vuoteen, hän ei edes katsonut miesten suuntaan. Hän tunsi hyvin syvästi, maailma näytti hänestä mustavalkoiselta ensimmäisen poikaystävänsä traagisen kuoleman jälkeen.
  Ja vasta äskettäin opettaja alkoi vähitellen sulaa, ajatella yhä enemmän häitä ja lapsen syntymää. Mutta Maria oli arka miesten kanssa, hän ei käynyt tansseissa ja muissa paikoissa, joissa on helpompi tutustua toisiinsa.
  Naisella oli idea mainostaa tutusta avioliittoa varten sanomalehdessä tai sopivalla Internet-sivustolla. Mutta sitten Pavlik ilmestyi hänen elämäänsä. Ja maailma alkoi leikkiä uusilla väreillä.
  Tämä komea mies erottui kaikkien opiskelijoiden joukosta ulkonäöllään ja sosiaalisuudellaan, komeasta pojasta tuli opettajan sydämellinen intohimo, Maria rakastui häneen. Vaikka ymmärsin, että se oli väärin, jopa vaarallista olemassa olevien lakien kannalta.
  Ensimmäistä kertaa opettaja näki Pavlikin lähes vuosi sitten luokassaan uudessa koulussa, jossa hän sai työpaikan muutettuaan Primorskyn alueelle. Hän sai melkein välittömästi hänen sulaneen, rakkautta kaipaavan sydämen vapisemaan. Pavlusha heräsi naisessa ensin epämääräisiä unia ja sitten melko voimakkaita tunteita.
  Maria päätti etsiä lähestymistapaa tälle pojalle, mutta hän pelkäsi pojan hylkäävän hänet. Opettaja alkoi huolehtia itsestään huolellisemmin, aloitti ruokavalion. Hän yritti näyttää hyvältä ja herättää Pavlikin luonnetta yliarvioimalla hänen arvosanansa. Hän ei kuitenkaan pitkään aikaan ryhtynyt toimiin oppiakseen tuntemaan toisiaan paremmin.
  Huhtikuussa sää oli kaunis, aurinkoinen, Maria pukeutui kevääseen sopivasti ja tunnilla hän soitti Rybachenkolle vastaamaan.
  Luokan ensimmäinen komea mies, Pavel, seisoi taulun ääressä. Maria söi hänet silmillään, ja hän katsoi kiinnostuneena opettajaansa, joka oli sinä päivänä melko lyhyessä hameessa, kauniilla meikillä ja tyylikkäällä kampauksella.
  Paavali sanoi hymyillen:
  - Kirkorovin laki sanoo...
  Luokassa naurettiin. Pavlik oli hieman nolostunut ja punastui hieman. Opettaja korjasi kohteliaasti:
  - Kirchoff... Mistä tässä laissa on kyse?
  Maria kuuli, että ensimmäisessä pöydässä oleva tyttö kehotti Rybachenkoa, mutta teeskenteli, ettei hän huomannut mitään.
  Hänen lemmikkinsä katsoi opettajaa silmiin ja vastasi:
  - Piirin virtojen summa sisääntulossa on yhtä suuri kuin lähdön piirissä olevien virtojen summa ...
  Maria nyökkäsi ja sanoi:
  - Istu alas, Pavel, viisi!
  Oppilaat vihellyivät. Poika istuutui alas ja alkoi suoraan tutkia opettajaa.
  Sitten Pavlik tunnusti Marialle, että juuri sinä päivänä tunteet alkoivat kiehua hänessä. Hän piti Mariasta ennenkin, mutta opettajana. Ja sitten hän tutki tätä aikuista naista, hänen kauniita aristokraattisia kasvojaan, vaaleat kiharat hiukset, vietteleviä jalkoja. Hän katsoi ja tunsi kuinka hänen miehekkyytensä turpoaa petollisesti, kuumenee ja jopa sykkii.
  Tytöt pitivät hänestä, puhuivat heidän kanssaan ja jopa suutelivat kaunista Veraa pari kertaa. Mutta hän ei ollut vielä harrastanut seksiä kenenkään kanssa, hän näki prosessin vain Internetistä löytämänsä videon kautta. Tällaisesta videosta hän innostui samalla tavalla kuin nyt pelkästä opettajan, hänen ansaitsemattoman viisikon, näkemisestä.
  Pavlik halusi yhtäkkiä rakastella fyysisen kanssa. Kuten videolla. Mutta hän ymmärsi, että tämä oli mahdotonta, ei ainakaan lähitulevaisuudessa. Kivulias tila vaati kuitenkin ulospääsyn. Pavlik tunsi voimakasta vapinaa, tähdet hyppäsivät hänen silmiensä eteen. Kuumuus koulupojan nivusissa muuttui sietämättömäksi. Poika kohotti kätensä ja kysyi punastuen:
  - Voinko mennä vessaan?
  Maria salli alentavasti:
  - Mene!
  Pavlik juoksi kaikin voimin. Vain wc:ssä hän pystyi lievittämään jännitystä ja rauhoittamaan edelleen esiin nousevaa arvokkuuttaan.
  Sitten hän kertoi nauraen Marialle äkillisestä innostuksestaan. Ja sitten hän palasi luokkaan juuri kellon aikaan. Minun piti mennä seuraavalle tunnille.
  Mutta fysiikan opettajan kuva seisoi silmieni edessä. Hän kykeni sytyttämään pojassa vahvojen tunteiden tulen. Hän halusi nähdä Maria Aleksandrovnan uudelleen.
  Pavlik tuskin istui oppitunnit läpi. Hänen jalkansa itse johtivat hänet fysiikan huoneeseen.
  Nopeasti sykkivä sydän Pavlik pysähtyi ovelle ja keräsi rohkeutta. Hän ei tiennyt mitä sanoisi, kuinka hän käyttäytyisi opettajan kanssa, mutta avasi kuitenkin oven.
  Opettaja selitti jotain vanhemman luokan pojille, tunti oli ohi, mutta kaikki eivät olleet vielä lähteneet. Maria kääntyi Paveliin, joka seisoi ovella odottaen tämän selittävän vierailunsa syyn. Hän hymyili hyväntahtoisesti, mutta tämäkään ystävällinen vilpitön hymy ei voinut poistaa Pavlikin hämmennystä, hän näytti menettäneen sanavarastonsa ja katsoi vain tyhjänä opettajaan. Ja Maria Aleksandrovna katsoi rakastettua opiskelijaansa suoraan hänen silmiinsä.
  Tauko kesti, Maria kysyi hellästi:
  Oletko täällä, Pavel? Mitään ongelmia?
  Pavelin ääni murtautui lopulta:
  - Minä... Haluan kirjoittaa esseen fysiikasta. Nämä lait... miten se on? Yleisesti ottaen nykyinen...
  "Odota vähän, nyt lopetan poikien kanssa ja keskustelemme kaikesta kanssasi", opettaja sanoi ja hymyili uudelleen.
  Ja Pavlik tunsi, että hänen ulkonäöstään, hänen hyväntahtoisesta hymystään, hänen miehekkyytensä sekoittui jälleen tahtomattaan hänen housuissaan.
  Hän meni ulos käytävälle, yritti kääntää huomionsa herkistä ajatuksista ja rauhoittua.
  Tietysti hänen olisi helpompi kommunikoida ikätoverinsa kanssa, mutta nyt poika oli suuresti innoissaan tästä aikuisesta naisesta. Ilmeisesti hänen vetovoimansa siirtyi Paveliin intuitiivisella tasolla, ja hän ei kestänyt sitä, antautui vastavuoroiseen intohimoon, vaikka hän ei tiennyt kuinka käyttäytyä opettajan kanssa.
  Pavlik tunsi, että hänen arvokkuutensa oli jälleen kasvanut suuresti ja hänen housunsa olivat selvästi pullistuneet. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun poika kohtasi tällaisen intohimon. Se oli jotain uutta ja erilaista. Koskaan aikaisemmin nuori Pavlik ei ollut ollut näin ihastunut. Yhtäkkiä hän halusi nähdä opettajan alasti, koskettaa hänen siroja jalkojaan, paljastettua rintaansa.
  Ja Maria? Hän oli iloinen, että Pavel tuli sisään, yritti lähettää loput kaverit pois mahdollisimman pian ja soittaa rakkaalle pojalleen. Hän unelmoi kommunikoinnista tämän kauniin pojan kanssa katsoen hänen lempeitä ilmeikkäitä silmiään. Maria ymmärsi, että tämä oli vasta teini. Ja häntä tulee kohdella sen mukaisesti. Hän ei aikonut vietellä opiskelijaa, hän halusi vain puhua hänen kanssaan. Siis elämästä, opiskelusta.
  Ja hän tuli sisään ja tuijotti hänen jalkojaan. Kaveri ei voinut pysäyttää vetovoimaansa. Hänen housunsa... Ne olivat pullistuneet!
  Maria huomasi tämän, virittyi vitsailevaan tunnelmaan, hymyili iloisesti ja kysyi:
  Pidätkö jaloistani?
  Pavlik puristi vaivoin:
  "Hyvin... olen pahoillani..."
  Maria ei voinut vastustaa ja kysyi heti toisen kysymyksen:
  Seurusteletko tyttöjen kanssa?
  Kaveri ei vastannut heti, ja opettaja selvensi:
  Tapaatko ikätovereitasi?
  Ei... he ovat tyhmiä. Ja sinä... niin älykäs... ja kaunis. Pidän sinusta.
  Maria hymyili jälleen ja sanoi matalalla äänellä:
  "Olet komea poika, mutta en saa tavata opiskelijoita, ellei se ole koulun asia.
  Pavlik huokaisi raskaasti ja kuiskasi:
  "Helvetin sopimukset!
  Maria kohautti olkapäitään.
  - Mieheltä, jolla on tällainen ulkonäkö kuin sinun, ei voida riistää naisen huomiota. Löydät itsellesi ikäisellesi sopivamman tytön.
  Peacock mutisi:
  "En halua... vedän sinuun.
  Maria hymyili.
  - Se menee ohi!
  Vielä muutaman minuutin ajan he keskustelivat kouluelämästä ja luokkatovereista, sitten Pavlik astui varovasti takaisin uloskäyntiä kohti, hänen piti kiireellisesti mennä wc:hen. Hänellä oli kiire lievittääkseen itseään, lievittääkseen tuskallista kutinaa ja yli-inhimillistä jännitystä.
  Fyysisesti vahva kaveri ei voinut vielä hallita halujaan ja lievittää erektiota. Alitajuinen halu rakkauteen ja seksiin kypsän naisen kanssa valtasi kirjaimellisesti nuoren urheilijan koulutetun kehon.
  Koulupoika juoksi karkuun, Maria ei odottanut häntä, hän lähti koulusta. Ja Pavlik meni kotiin. Vanhemmat huomasivat, että heidän poikansa on erittäin synkkä ja tuskin syö.
  Äiti kysyi pojaltaan:
  - Pavlik, saitko kakkosen?
  Opiskelija heilutti.
  - Mitä hölynpölyä!
  Isä hymyili.
  - Hän ilmeisesti rakastui, älä kiusaa kysymyksiä, muuten hän räjähtää.
  Pavel lukitsi itsensä huoneeseensa. Päästäkseni hajamieliseksi ja purkautuakseni päädyin Internetiin ja otin pornon käyttöön.
  Yöllä poika ei nukkunut hyvin, koko ajan hän muisti opettajaa, heidän viimeistä keskusteluaan, oli hämmentynyt hänen käytöksestään ja näki unta.
  Usein opiskelijat rakastuvat opettajiinsa, vaikka he olisivatkin paljon itseään vanhempia. He rakastavat heitä heidän viisautensa ja auktoriteettinsa vuoksi. Joskus opettajat vastaavat: he pitävät nuoruudesta ja kauneudesta. On mahdollista, että opettajat itse yrittävät saada opiskelijansa rakastumaan heihin. Mary onnistui. Hän jätti koulun, mutta pahoitteli sitten, että hän ei ollut odottanut kaveria eikä jatkanut kommunikointia hänen kanssaan sinä päivänä.
  
  
  Kappale 6
  Seuraavana aamuna Pavel oli synkkä ja sulkeutunut. Hän oli töykeä vanhemmilleen, koulussa hän ei puhunut ikätovereilleen ollenkaan, hän vastasi opettajille sopimattomasti. Jännityksellä hän odotti viimeistä oppituntia - fysiikkaa.
  Ennen oppituntia ei ollut mahdollista puhua opettajan kanssa: hän päästi lapset luokkaan vain kellolla ja alkoi heti selittää materiaalia.
  Paul kiinnitti hänen katseensa. Maria Aleksandrovna katsoi joskus myös rakastettua opiskelijaansa. Hän huomasi pojan olevan kalpea ja sääli miestä.
  Kun oppitunti päättyi, kaverit alkoivat lähteä luokasta, ja Pavel keräsi rohkeutta, tuli ja sanoi opettajalle:
  - En saanut eilen selvää abstraktista.
  Maria kysyi:
  - Miksi juoksit karkuun?
  "Minun piti... mennä wc:hen."
  "Voit tulla luokseni koulun jälkeen", opettaja salli.
  Peacock inspiroitui! Hän odotti innolla luokan loppua. Ja kiiruhti heti fysiikan huoneeseen. Maria Aleksandrovna oli yksin.
  "Jotain et näytä kovin hyvältä tänään", opettaja sanoi ensin. - Etkö sairastu?
  "Ei", Pavel vastasi, "en vain saanut tarpeeksi unta.
  - Se tapahtuu. Haluatko todella kirjoittaa abstraktin? Maria kysyi.
  Pavel nyökkäsi, vaikka molemmat tiesivät, että tämä oli vain tekosyy. Opettaja alkoi selittää, kuinka esseitä kirjoitetaan. Ja Pavlik sanoi yhtäkkiä:
  "Ehkä voimme keskustella tämän työn yksityiskohdista muualla?" Täällä on liian tungosta... Meillä on mökki Aleksandrovskajassa. Kukaan ei estä meitä siellä.
  Yöllä oppilas ajatteli, mitä hän sanoisi opettajalle kokouksessa, ja julkaisi valmistetun lauseen.
  Maria hymyili, laittoi kätensä opiskelijan kaulalle ja sanoi:
  - Ja sinä olet erityinen, et niin kuin muut pojat...
  Pavlik säpsähti hänen kosketuksestaan. Hän tunsi jälleen petollisen kiihkon housuissaan. Mutta tällä kertaa hän ei paennut minnekään, vaan sanoi jälleen dachasta:
  - Voit mennä milloin tahansa. Minulla on avaimet, vanhempani eivät mene Aleksandrovskajaan nyt.
  Maria poisti kätensä ja vastasi:
  "En tietenkään mene minnekään. Mutta voit tulla kotiini.
  - Milloin voin tulla sisään?
  Mary kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Kyllä, jopa tänään.
  - Loistava! Peacock iloitsi. - Minun täytyy nyt mennä jääkiekkoosastolle, ja sitten voin tulla luoksesi.
  "Kirjoitetaanpa sitten puhelinnumeroni", opettaja ehdotti, "soitat kun olet vapaa, niin kerron minne mennä."
  Poika kukkii onnesta:
  - Oikein hyvä! Olet vain super!
  "Ole hyvä, älä kerro kenellekään, että menet luokseni."
  Pavlik nyökkäsi, häneltä vaadittiin paljon vaivaa, jotta hän sai katseensa irti naisen rinnasta. Vanuilla jaloilla koulupoika lähti. Läheisestä kioskista poika osti itselleen paketin siruja ja pullon koksia. Hän nieli ahneesti ostamansa, rauhoitti hermostunutta vapinaansa ja tunsi olonsa itsevarmemmaksi.
  Harjoittelussa Pavel oli aktiivinen, pelasi kovaa. Hän hyppäsi ensimmäisenä ulos leikkikentältä, ryntäsi pukuhuoneeseen ja soitti opettajalle. Maria Aleksandrovna nimesi kadun, talonumeron ja asunnon.
  
  Opettaja avasi oven, hymyili ja sanoi:
  - Olen iloinen että tulit. Älä ole ujo, ole kuin kotonasi.
  Hänellä oli yllään kaunis polvipituinen sininen mekko, tossut, hiukset löysät ja kevyt meikki. Maria odotti poikaa, hänen ystävällinen hymynsä auttoi Pavelia lievittämään turhaa jännitystä, mutta hän kysyi silti melko tyhmän kysymyksen:
  - Ja me olemme täällä yksin, emme puutu... miehiäsi?
  "Valitettavasti olen edelleen yksin", opettaja levitti käsiään. - Älä viitsi.
  Pavel riisui kenkänsä, Maria otti hänen kätensä ja yhdessä he astuivat huoneeseen. Siellä oli jo katettu pöytä. Maria valmistautui tapaamaan rakkaan oppilaansa. Ostin kakun, tein voileipiä ja avasin jopa pullon kuivaa viiniä. Pöydällä oli myös lasi kynttilöineen.
  "Kerron teille esseestä myöhemmin", opettaja sanoi. "Syötään ensin välipala... kynttilänvalossa."
  Maria sammutti valot ja sytytti kynttilät.
  Pavlik sanoi innostuneena:
  - Niin romanttista! Mutta valossa näytät vielä paremmalta.
  - Ja haluan romantiikkaa, olen niin yksinäinen...
  "Teillä on meidät, oppilaasi", Pavlik vastusti.
  - Mutta sydämen kavalieria ei ole...
  Joten minusta voi tulla sellainen! poika sanoi innostuneena. Nyt hän oli vähemmän hermostunut kuin koulussa, kun hän sopi tapaamisesta opettajan kanssa.
  Maria hymyili jälleen ja kutsui Pavlikin istumaan sohvalle pöydän viereen. Hän istui viereensä ja kuiskasi:
  - Minä juon viiniä, ja sinä syöt kakun. Se on pähkinöillä. En tiedä pidätkö makeisista.
  "Rakastan sinua", Paul vastasi.
  - Se on hyvä.
  Pavlik otti kakunpalan lusikalla ja nielaisi innostumatta. Poika söi joskus kakkua kotona. Mutta hän piti suklaasta enemmän.
  Maria siemaili viiniä ja laittoi lasin takaisin. Tuntui sopimattomalta juoda yksin. Ja vielä enemmän teinille. Hän ihaili opiskelijaa kynttilöiden liekissä, kertoi Pavlikille, että hänellä oli valokuvaukselliset ja ilmeikkäät kasvot ja hahmo oli kuin kreikkalaisella patsaalla.
  Poika avasi suunsa sellaisista kohteliaisuuksista, ja opettaja otti Pavlikin käden hänen käteensä, pani sen hänen jalkansa päälle ja kuiskasi:
  - Voit silittää sen.
  Poika punastui, hänen kämmenensä vapisi ja hikoili välittömästi. Pavlik silitti varovasti hänen jalkaansa. Maria hymyili: komean miehen kosketus on miellyttävä naisvartalolle. Opettaja laittoi kätensä Pavlikin lihaksikkaalle rinnalle ja alkoi hieroa sitä. Poika hengitti usein, Maria tunsi kuinka voimakkaasti teinin sydän hakkasi. Mies oli tulessa jännityksestä. Hän hieroi käsillään naisen polvea, hän yhtäkkiä halusi riisua hänen mekkonsa ja repiä pois omat vaatteensa. Intuitiivinen, vahva halu...
  Mutta tajuntansa kulmasta Maria tajusi, että hänen pitäisi pysähtyä, jotta hän ei menetä hallintaansa. Hän repäisi Pavelin käden polvilta, suuteli poikaa otsalle ja sanoi:
  - Selvä, se riittää! Palataanpa abstraktiin.
  Peacock kuiskasi:
  - Ole hyvä... Tiivistelmä myöhemmin. Minulla on kuuma. Voinko riisua paitani?
  Maria halusi jatkaa intiimiä treffejä, hän unelmoi näkevänsä nuoren komean miehen alaston vartalon, nainen ei voinut hillitä itseään, ojensi kätensä ja vastasi:
  - Tule, minä autan sinua.
  Ja veti pois pojan T-paidan.
  Pojan lihasten helpotus, siro piirustus lämmitti entisestään naisen vatsan sisällä olevaa lämpöä, joka uhkasi muuttua sietämättömäksi. Mutta Pavlik oli erittäin innoissaan, hänen täydellisyytensä nousi, hänen ruumiinsa alkoi loistaa hiesta. Vapinaisella äänellä poika sanoi:
  - Voit, ja minä autan sinua... riisumaan mekkosi...
  Maria nyökkäsi nöyrästi.
  - Varmasti!
  Pavlik kumartui ja avasi vapisevin sormin kiinnikkeet...
  Marialle jäi ohuet pikkuhousut ja rintaliivit. Pavel näki lopulta opettajan ruumiin melkein ilman vaatteita. Siro, koskettava, erittäin suloinen ja eroottinen.
  Pavlik sanoi vilpittömästi:
  - Armollasi sinusta voi tulla malli.
  "Työskentelen mieluummin opettajana", vastasi Maria Aleksandrovna.
  Poika juoksi kädellä rakkaan opettajansa selkää pitkin. Maria veti syvään henkeä. Pojan kosketus sai hänet syttymään. Halusin hylätä kaikki sopimukset ja sulautua nuoren komean miehen kanssa hurmiossa. Ja Pavlik vapisi suuresta jännityksestä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun hänelle kävi näin. Poika oli tunteiden vallassa, vaistot valtasivat hänen mielensä.
  Maria meni tapaamaan poikaa. He halasivat ja suutelivat toisiaan...
  Pavlik joutui ensimmäistä kertaa rakkaussängylle, hän oli yliinnostunut ja tapaamisen lopussa jopa uupunut. Vasta sitten Maria katsoi kelloaan ja huusi peloissaan:
  - Vau! Kello on jo yksitoista! Vanhempasi ovat huolissaan. Tule, soita heille nopeasti ja pukeudu.
  Väsynyt Pavlik liikkui hitaasti. Tummat ympyrät ilmestyivät hänen ilmeikkäiden sinisten silmiensä alle. Jännitys laantui, mutta pojasta tuntui tyhjältä. Mary vakuutti hänelle:
  "Tällaista on aina ensimmäisen kerran jälkeen", nainen suuteli Pavlikia huulille. - Olet upea kaveri! Minusta tuntui hyvältä kanssasi, mutta intohimomme on rikollinen. Minua uhkaa vankila, jos he saavat selville, että olemme ylittäneet rajan.
  Peacock kuiskasi:
  Vannon, etten kerro kenellekään. Annan kunniasanani.
  Maria hymyili ja kysyi:
  "Ja sinä et kehuskele ystävillesi?"
  Pavlik jopa ristisi itsensä vakuuttavuuden vuoksi:
  - Ei! Tässä on ristisi!
  Emme saa lain mukaan rakastaa toisiamme. Ethän halua rakkautesi joutuvan vankilaan, ethän?
  Peacock vastasi luottavaisesti:
  - Ei, en halua!
  Maria nyökkäsi ja kuiskasi:
  "Minua voitaisiin tuomita alaikäisen viettelemisestä.
  Pavlik pudisti päätään voimakkaasti.
  - Ei! Et viettele minua, haluan sinut itse.
  Maria vastasi:
  - Ei se mitään. Syytetty vanhemman viettelemisestä.
  - Epäoikeudenmukaiset lait!
  "Laki on hyvä tai huono, mutta se on laki, sen kanssa on otettava huomioon", sanoi Maria. - Ja menet kotiin nopeammin. Mitä sanot vanhemmillesi?
  Peacock sanoi:
  - Sanon, että yöpyin ystävän luona, pelasimme tietokonepelejä.
  Entä jos he kysyvät ystävän nimeä? opettaja kysyi.
  Peacock vastasi luottavaisesti:
  - Ystäväni ovat luotettavia, he kertovat minulle.
  Maria kysyi uudestaan:
  "Älä kerro kenellekään.
  Pavlik teki jälleen ristin:
  "Vannon äidilleni, en kerro kenellekään!"
  Opettaja ja oppilas suutelivat hyvästit.
  Kotona poika selitti itsensä nopeasti vanhemmilleen, kaatui sängylle ja nukahti välittömästi.
  Seuraavana päivänä Rybachenkon luokassa ei ollut fysiikan tunteja. Hän toipui romanttisen treffin jälkeen, hän halusi jälleen nähdä rakkaan naisensa, tauolla hän meni Maria Alexandrovnan luo.
  Jottei aiheuta lisäepäilyjä ja juoruja, opettaja pyysi Pavelia olemaan tulematta enää toimistoonsa, kun fysiikan oppituntia ei ollut, mutta hän antoi tämän palata kotiinsa.
  Ja taas oli romanttinen illallinen kynttilänvalossa. Vain viinin sijaan Maria avasi pullon Coca-Colaa. Ja sitten opettaja antoi opiskelijalle hieronnan. Pavlik tunsi olonsa rauhallisemmaksi ja itsevarmemmaksi kuin ennen, hän oli valmis jatkamaan rakkauden tieteen oppimista.
  He erosivat hellästi suudelmilla.
  Tällä kertaa poika tuli kotiin iloisena ja iloisena. Äiti nähdessään hänen iloiset silmänsä kysyi:
  - Oletko jo löytänyt tyttöystävän?
  Pavel vapisi ja punastui, mutta ei vastannut.
  Äiti kysyi:
  Oletko jo suudellut?
  "Ei", Paul valehteli.
  - Ole varovainen, älä ole tuhma. Koska olet niin nuori...
  Kaveri ei halunnut kuunnella ohjeita, hän riisui vaatteet ja meni nukkumaan. Hän kuvitteli Marian makaavan hänen vieressään ja vaipui suloiseen uneen.
  Opettaja ja oppilas alkoivat salaa tavata. Muodollisesti poika meni opettajan luo kirjoittamaan esseitä. Mutta tämä oli vain peite heidän romanttiselle rakkaudelleen, joka kehittyi harmonisesti. Rakastajat suunnittelivat ajan mittaan menevänsä laillisesti naimisiin. Maria yritti olla ajattelematta, että heidän salaisen suhteensa voitaisiin paljastaa ennen kuin Pavlik tuli täysi-ikäiseksi, ja häntä syytetään opiskelijan viettelemisestä. Nykyään tämä visio on kuitenkin toteutunut.
  No, miksi jollekin hullulle tuli mieleen istuttaa tytön ruumis asuntoonsa? Maria ei halunnut uskoa, että Pavlik voisi tehdä tuollaisen. Mutta rakkaan puhelin oli hiljaa.
  Kotona opettaja kiipesi kylpyhuoneeseen ja mietti edelleen hylättyä ruumista ja hänen suhdettaan Paveliin. Ei, heillä ei ollut ilkeä suhde, vaan todellinen rakkaus! Ilman likaisia ajatuksia ja huonoja aikomuksia. Miksi se oli? Ehkä kaikki ei ole niin huonoa. Ehkä Pavlik ei pettänyt häntä, hänen poissa ollessaan hän ei tuonut ketään asuntoon. Mutta kuka sitten heitti ruumiin? Mysteeri...
  Maria teki lämmintä vettä rauhoittumisen toivossa. Nainen hieroi itseään pesulapulla ja mietti uudelleen, mitä Pavlik kertoisi poliisille.
  Yhtäkkiä ovikello soi.
  "Pavlusha?! ajatteli opettaja. - Viimeinkin! Mutta miksi niin myöhään ja varoittamatta?
  Hän puki kylpytakkinsa päälle ja kiiruhti käytävään.
  
  
  Luku 7
  Aamulla Krasin tapasi avustajansa Andrei Kovalevin toimiston lähellä.
  "Vasja, meillä on toinen ruumis", sanoi Kovalev.
  "No, se ei ainakaan ole kaksi", Krasin vastasi automaattisesti.
  - Ja tiedätkö kuka? Eilinen nainen, jonka ruumis heitettiin asuntoon.
  - Mitä? Krasin kysyi.
  - No, se, jota kuulusteltiin illalla.
  - Joten tunti tunnilta se ei helpota!
  "Hän löydettiin kuolleena talon ikkunoiden alta, putosi ikkunasta", Kovalev selitti.
  - Putosiko se? Krasin kysyi. - Jonkun avulla?
  - Voi olla. He ripustavat tämän ruumiin myös meille.
  "Se täytyy yhdistää yhdeksi asiaksi", Krasin huokaisi.
  Virkamiehet menivät toimistoon.
  - Jälleen tarvitaan naapureiden tutkimus, - sanoi Kovalev.
  "Ja Novikovan asuntoon heitetyn henkilöllisyys on selvitettävä mahdollisimman pian", Krasin muistutti.
  "Sama vaiva", Kovalev heilutti kättään. Naapurit väittivät, etteivät olleet koskaan nähneet häntä aikaisemmin.
  - Häpyssä on löytöpoikatatuointi, onko alueellamme tatuointiasiantuntijaa? Sinun täytyy ottaa selvää, ehkä hän sanoo, kuka tämän ruusun teki. Nämä ovat harvinaisia.
  - Häntä, kuten häntä, Rybachenkoa, olisi ensin kuulusteltava. Hän varmaan tietää jotain. Tai mukana.
  "Se on oikein, aloita hänestä", sanoi Krasin.
  Anna minulle puhelin, soitan hänelle.
  Pavelin puhelin oli hiljaa.
  - Outoa, - sanoi Kovalev, - puhelin on verkkoalueen ulkopuolella.
  - Mene siis osoitteeseen ja siellä kuulustelet paikan päällä, - käski Krasin.
  Kovalev lähti, kun vanhempi tutkija Vasily Krasin odotti post mortem -tutkimuksen tietoja. Jopa hänestä, kymmenen vuoden kokemuksen omaavasta tutkijasta, tapaus vaikutti hyvin monimutkaiselta ja hämmentävältä. Opettajan asuntoon päätyneestä tytöstä ei tiedetty mitään. Kaunis, alle kolmekymppinen, alkuperäinen tatuointi intiimissä paikassa. Myös mustelmia paavissa ja rinnassa. Ei näytä siltä, että alaikäinen mies "siliisi" häntä näin.
  Tutkimuksen tulokset ovat tulossa pian. Miksi muukalainen kuoli? Hyvin samanlainen kuin tukehtuminen.
  Tietysti on kyseenalaista, toisiko poika tämän naisen opettajansa asuntoon, mutta maailmassamme kaikki on mahdollista.
  Krasin soitti poliisin lastenhuoneeseen. Heillä ei ollut materiaalia Pavel Rybachenkosta. Hän ei ollut mukana, häntä ei ollut rekisteröity lastenhuoneeseen. Mutta poika on ilmeisesti reipas. Kun tapasin opettajan, minulla oli jopa avaimet hänen asuntoonsa.
  Vasily Krasin ei pitänyt nuorista rikollisista. He ovat ylimielisimpiä, julmimpia ja kyynisimpiä. Luottavat rankaisemattomuuteensa. Monilla ei ole mitään pyhää. Henkilökohtaisesti alaikäiset punkarit pilasivat hänen autoaan ja puhkaisivat renkaat. Lapset ovat nyt lukutaitoisia, he tietävät, ettei heillä ole 14-vuotiaaksi melkein mitään. Ja 14 vuoden jälkeen sinun on tehtävä erittäin vakava rikos, jotta sinut lähetetään erikoiskouluun tai sitä paitsi siirtokuntaan. Ja termit ovat lyhyitä, ja itse vyöhykkeet ovat samanlaisia kuin lasten leirit. He vievät vangittuja poikia retkille, siellä on tietokonehuone ja uima-allas.
  Ei, nykyinen nuorisovyöhyke ei ole ollenkaan kovaa työtä. Pojat heiluvat eivätkä tee töitä. He lähtevät erikoisalalla koulutetun alueen jälkeen. Humanismia nuoriin roistoihin kohtaan kasvatettiin, ja he käyttävät sitä. He eivät pelkää mitään.
  Jos teini-ikäinen teki murhan ja ehkä sitten eliminoi myös opettajan, hänet voitaisiin istuttaa kymmeneksi vuodeksi. Ainakin pelastamme yhteiskunnan sellaiselta hirviöltä joksikin aikaa. Mutta onko Paavalilla mitään tekemistä näiden rikosten kanssa?
  Ammattimainen intuitio kertoi Krasinille, että Rybachenko ei tehnyt murhia. Poikaa oli kuitenkin kuulusteltava.
  Joka tapauksessa Vasily Krasin päätti antaa Pavelille hyvän puristuksen. Mietin, millainen suhde hänellä oli edesmenneen opettajan kanssa?
  Kaunis nainen. Miksi yksinäinen? Ei miestä, ei lapsia. Vaikka hänen ulkonäkönsä on erittäin houkutteleva. Tällainen nainen voi kääntää minkä tahansa seksuaalisesti kiimainen teini-ikäisen pään. Jos hän haluaa.
  Sitooko rakkaus heitä, ehkä jopa seksi? Opettaja pelästyi eilen, kun he vihjasivat, että voisimme laittaa alaikäisen vankilaan alaikäisen viettelemisestä. On sääli painaa ja pidättää kaunis nainen. Julkaistu tilauksena, mutta se on julkaistu niin kuin tapahtui. On jopa syyllisyyden tunne. Kovalev olisi pitänyt lähettää Pavelille eilen illalla. Tai mene itse. Vaikka meille ei makseta ylimääräistä käsittelystä. Ehkä ei olisi toista ruumista...
  
  
  Luku 8
  Kovalev löysi Rybachenkon asunnon nopeasti. Avaja Pavelin äiti. Andrei esitteli itsensä, sanoi haluavansa kysyä kaverilta muutaman kysymyksen.
  - Kirjoittiko Vadim lausunnon? nainen kysyi. "Pyydän sinua, älä koske poikaan!" Hän on vakavassa masennuksessa.
  "Kerro minulle, mitä sinulle tapahtui ja minkä lausunnon Vadim kirjoitti", Kovalev kysyi.
  - Kyllä, opettajalle. Etkö halua kysyä Pavlikilta hänestä? nainen ihmetteli.
  - Minun täytyy saada tietoa opettajasta.
  "Älä vielä häiritse poikaasi, kiitos!" Pavelin äiti pyysi. - Hän on siirtymässä pois... Katsos, Pavlik halusi laittaa kätensä päälleen, hän oli jo tehnyt silmukan. No, Vadim näki... Nyt Pavlik on hieman rauhoittunut, hän ei halua kommunikoida kenenkään kanssa. Anna minun kertoa sinulle kaikki mitä tiedän, mennään keittiöön.
  - Mitä sinulle tapahtui? kysyi Kovalev istuutuen keittiön pöydän ääreen.
  - Pavlikilla oli iso tappelu isänsä kanssa. Juuri tämän opettajan takia. Minä olen syyllinen. Hän jätti takkinsa käytävälle. Nostin sen, ja jotkut avaimet, eivät meidän, putosivat siitä ja poikani puhelimesta. En voinut vastustaa, katsoin kenen kanssa Pavlik puhui. Ja löysin rakkauskirjeen...
  - Opettajan kanssa? Kovalev arvasi.
  - Hänen kanssaan. Näin tämän naisen koulussa. Hän on kaksi kertaa poikaansa vanhempi. Pavlik on vielä lapsi. Ja siellä se on... Olin shokissa, näytin miehelleni. Vadim suuttui, otti Pavlikilta avaimet ja puhelimen, lupasi puhua tätinsä kanssa. Poika on hysteerinen...
  - Ja missä Vadim oli sinä yönä? Kovalev jatkoi kysymistä.
  - Töissä. Hän työskentelee tukikohdan vartijana. Kolme päivää myöhemmin.
  - Milloin lähdit kotoa?
  "Viime yönä hän oli kahdeksan.
  - Ja ennen sitä, toissa yönä, oliko miehesi kotona? Kovalev kysyi.
  Kyllä, olin kotona. Riitelin Pavlikin kanssa, katselimme koko illan, jotta Pavlusha ei tehnyt mitään itselleen. Nyt Pavlik on masentunut, älä koske häneen, pyydän sinua.
  - Okei, ymmärrän, poistun esityslistalta, heti kun poika muuttaa hieman pois, anna hänen tulla tutkintakomiteaamme. Ja Vadimilta on kysyttävä samaa.
  - Ok, välitän sen eteenpäin.
  - Kerro minulle, missä ovat avaimet, jotka Vadim otti? Kovalev esitti tärkeän kysymyksen.
  "Joten hän on", nainen kohautti olkapäitään, "hän luultavasti kantaa sitä mukanaan.
  - Asia selvä. Kerro minulle, ja Pavelin kanssa käydyn riidan jälkeisenä yönä, eikö Vadim todellakaan poistunut talosta?
  - Luulen, että ei. Menin nukkumaan, hän jäi huolehtimaan Pavlikista.
  - Asia selvä! Et siis tiedä varmaksi. Millä pohjalla Vadim työskentelee?
  - Kasvispohjassamme rannikkoalueella. Minun täytyy tulla kotiin illalla, kerron sinulle, että tulit.
  Kovalev lähti asunnosta ja soitti välittömästi tutkintakomitealle Krasinille:
  - Vasja! Epäilty on! Pitää kiireesti mennä pidätykseen.
  Ketä pidätämme? Krasin kysyi. - Tämä koulupoika?
  Opiskelijan kanssa keskustellaan myöhemmin. Hänen isänsä! Hän on liiketoiminnassa ja hänellä on avaimet opettajan asuntoon", Kovalev selitti.
  
  Vadim Rybachenko tuotiin tutkintakomiteaan suoraan työpaikaltaan. Kovalev ja Krasin kuulustelivat häntä yhdessä. Kovalev teki aloitteen.
  "No, kerro minulle, mitä teit opettajan asunnossa", Kovalev käski.
  - Mikä opettaja? Vadim kysyi tyytymättömänä siihen, että hänet vietiin tutkintakomiteaan.
  "Se, joka armahti poikaasi", Kovalev selvensi. - Tiedämme kaiken!
  - Oh, sinä puhut tästä nartusta. En ole koskaan käynyt hänen asunnossaan.
  Kovalev löi nyrkkiä pöytään:
  - Älä valehtele! Saat elinkautisen vankeustuomion kaksoismurhasta! Ainoa tapa lievittää syyllisyyttä on kertoa meille koko totuus.
  Epäilty pyöräytti silmiään.
  - Kaksoismurha? Kuka tapettiin? Mikä sinä olet? En tiedä mitään!
  "Kotani on reunalla, en tiedä mitään", Kovalev sanoi skeptisesti. - Ja kuka vei pojalta avaimet opettajan asuntoon, lupasi olla tekemisissä tämän naisen kanssa?
  "Minä... en ole ollut hänen luonaan", Vadim sanoi innoissani, "en tullut hänen lähelle.
  - Sinä valehtelet! Naapurit ovat nähneet sinut! - Kovalev valehteli. - Haluatko kasvokkain?
  - En ollut siellä! Rehellisesti! Pavel sanoi, että hän oli lähtenyt lomalle. Halusin vain puhua hänelle. Myöhemmin, kun hän palaa.
  - No, miten puhuit? Kovalev kysyi vihaisesti. Heititkö sen ulos ikkunasta? Jos et kerro meille totuutta, alamme soveltaa fyysisiä toimenpiteitä!
  Mies vajosi täysin, hänen kätensä vapisi, hän sanoi jälleen:
  - Totta, kaverit, en ollut siellä...
  Krasin ojensi epäilliselle valokuvan kuolleesta tuntemattomasta ja sanoi melko kohteliaasti:
  - Katsokaa kuvaa. Mitä tiedät tästä naisesta?
  Vadim otti kuvan käsiinsä ja vastasi:
  - Mitään ei tiedetä. Emme ole tuttuja.
  - Ja jos ajattelet hyvin? Kovalev kysyi. - Katso tarkemmin.
  "En tunne häntä varmasti! Vadim vaati. - Näen sen ensimmäistä kertaa.
  - Mitä teit elokuun 21. iltana? Krasin kysyi.
  - Toissapäivänä? Oli kotona koko yön. Poikani ja minä riitelimme, en mennyt minnekään.
  - Ja minne menit töistä eilen illalla? Kovalev kysyi.
  - En mennyt minnekään! Oli koko ajan töissä. Kollegat voivat vahvistaa. Mistä sinä minua epäilet?
  "Näetkö", Krasin sanoi, "naisen ruumis löydettiin opettajan asunnosta, ja sinä yönä opettaja itse heitettiin ulos ikkunasta. Sinulla oli avaimet hänen asuntoonsa ja motiivisi oli olla tekemisissä poikasi rakastajan kanssa.
  Mutta en ollut siellä! Vannon!
  "Lähetämme hänet oikeuteen hyväksymään pidätyksen kahdeksi kuukaudeksi. Anna hänen istua, ajatella, ehkä hän muistaa, mitä hän kertoo meille, - pelotti epäilty Kovalev.
  Mutta Krasin tunsi, että mies ei todellakaan ollut siinä huono-onnisessa asunnossa. Vadim Rybachenko vapautettiin takuita vastaan.
  Mutta tilanne ei ole selkiintynyt. Tällaisen salaperäisen rikoksen valaiseminen voisi selvittää heitetyn tytön henkilöllisyyden. Minun piti kysyä alueella työskenteleviltä prostituoiduilta, vielä kerran haastatella naapureita, tutkia kadonneiden raporttia. Mutta ensin Krasin lähetti Kovalevin tatuointiasiantuntijan luo.
  Andrei palasi hymyillen arvoituksellisesti.
  "Vasja, sinä putoat", sanoi Kovalev. - Tatuointi muukalaisen vartalossa on merkki Valaistijoiden ritarikunnan lahkon seksiorjasta.
  - Mitä? kysyi yllättynyt Krasin. - Meillä ei vain ollut tarpeeksi seksiorjia...
  "Tällaisia herkkiä ruusuja ranteessa ja häpyssä tehdään lahkossa tytöille, joita käytetään seksuaalisiin nautintoihin", Kovalev vahvisti.
  - Saitko selville, kuka tarkalleen tekee tällaisia tatuointeja? Krasin kysyi.
  - Asiantuntija ei nimennyt nimiä. Hän ei tiedä, kuka kaupungissamme on mukana tällaisissa piirustuksissa.
  - Millainen lahko?
  - Hyvin suuri. Yhdysvalloissa, sen pääkonttori, ja meillä on sivuliikkeitä useissa kaupungeissa.
  Eikö tämä ole sama lahko, jota Brown kuvaili sensaatiomaisessa romaanissaan? Krasin kysyi. - Luitko?
  - Ei, en lukenut enkä katsonut kirjaan perustuvaa elokuvaa, mutta Brownin romaanista kertoi minulle jo tatuointiasiantuntija. Valaisimet on rakennettu samanlaisella periaatteella, mutta heillä on suurempi lahko, maassamme on sivukonttoreita Moskovassa ja jossain muualla. Pietarissa ei näytä olevan haaraa.
  "Oikeastaan nainen voisi tehdä itselleen ruusun mallin mukaan menemättä yksityiskohtiin, mitä tällainen tatuointi voisi tarkoittaa", Krasin ehdotti.
  "Se voi hyvinkin olla", myönsi Kovalev. - Edesmennyt isäni poisti tatuoinnin jäännökset käsivarrestaan. Hän tuli armeijasta ja jossain rannalla hän näki miehen tatuoinnin, joka oli auringon muodossa ja hänen kätensä takana oli säteitä. Halusin saman. Ja hänen ystävänsä löi tatuoinnin hyvin. Hän teki isänsä kuvauksen mukaan. Sen jälkeen isäni huomasi, että miehet, jotka näyttivät kokeneilta vankeilta, alkoivat lähestyä häntä sanoin: "Hei, veli!" Kerran hän ajoi sähköjunassa, tatuoitu urka istui hänen viereensä ja kysyi: "Millä vyöhykkeellä sinä satuloit?" Isä ei koskaan istunut eikä pitänyt oppitunnista. Joten kerroin hänelle, että häntä ei tuomittu. "Ja miksi sitten otit tatuoinnin?" Kävi ilmi, että sen nimi rikollisessa ympäristössä tarkoittaa: "Hei varkaille." Tätä tekevät vyöhykkeellä suuresta varkaudesta tuomitut. Isä päätti ottaa tatuoinnin. Ja hän ei tehnyt niitä enää.
  "Se tapahtuu", Krasin hymyili. - Ja silti, versio muukalaisesta, joka kuuluu lahkoon, on tarkistettava huolellisesti.
  "Okei, minulla on kiire, surffaan Internetissä", sanoi Kovalev.
  
  
  Luku 9
  Tutkimus osoitti, että muukalainen kuristui puristamalla kaulavaltimoa. Kuten odotettiin, Krasin. Vainajan henkilöllisyys on vielä selvitettävä.
  Kovalev ilmestyi jälleen arvoituksellisella hymyllä.
  - Kuuntele, ystäväni Vasya! Sain tietää, näyttää siltä. vieraamme. Et koskaan arvaa kuka hän on.
  - No, kuka se on? kysyi innostunut Krasin.
  - Kerron sinulle kaikki järjestyksessä. Aloin etsiä materiaalia lahkosta ja sen haarasta maassamme. Löysin viestin, että nainen pidätettiin äskettäin Anapassa BDSM-johtajan murhasta...
  - BDSM - tämä on kieroutunutta pornoa, jossa on väkivallan elementtejä? - Krasin selvensi.
  - Se on samaa, kovaa seksiä, jossa on pakkoa, kipua, nöyryytystä, - vahvisti Kovalev. - Eli Anapassa pidätetty nainen kuuluu myös Valaistijoiden lahkoon, tai pikemminkin, hän on heidän haaratoimistostaan Sotšin kaupungista. Anapassa hän osallistui kuvaamiseen ja puukotti sitten ohjaajaansa veitsellä.
  - Neiti, joka tapettiin Pietarissa, mitä tekemistä hänellä on Anapan murhan kanssa? Krasin kysyi.
  "Ehkä hän ei", Kovalev vastasi. "Minua alkoi juuri kiinnostaa, mitä edesmennyt ohjaaja kuvasi. Achintsev hänen sukunimensä ...
  - Haluatko sanoa, että rouvamme näytteli hänen kanssaan? Krasin ehdotti.
  - En nähnyt vainajaa Achintsevin elokuvissa. Mutta toisessa vastaavassa BDSM-studioon erikoistuneen amerikkalaisen Kingin Vasyan kuvauksissa tunnistin hänet! Ulkonäkö, tatuointi... Edesmennyt rouvamme on amerikkalainen pornografinen näyttelijä.
  - Etkö sekoita mitään? Krasin hämmästyi. Kuinka amerikkalainen nainen saattoi olla täysin alasti tavallisessa Pietarin asunnossa?
  - Meidän täytyy ottaa selvää. Mutta edesmenneen näyttelijän nimi, jonka alla hän näytteli, Lucy Starr.
  "Tämä on ainakin jotain", sanoi Krasin. - Silti sinun täytyy ottaa selvää, kuinka hän päätyi Pietariin.
  "Todennäköisesti hän lensi osallistuakseen kuvaamiseen", ehdotti Kovalev.
  "Ihan mahdollista", Krasin myöntyi. - Ota selvää, kuka Pietarissa on erikoistunut BDSM:ään, missä ja milloin Lucy kuvasi viimeksi.
  Kovaljovin edessä oli vaikea tehtävä. Taas minun piti kaivaa Internetissä, kommunikoida kaupungin tunnetuimman pornoalan hahmon kanssa, etsiä tietoa Lucysta ja hänen lahkosta. Tietoja siitä, mitä edesmennyt Lucy Starr teki Pietarissa, ei löytynyt. Mutta pornokauppias kertoi Andreille, että huhujen mukaan Lucyn todellakin kuvasi Venäjällä pornoohjaaja Vladimir Achintsev, joka tapettiin Anapassa muutama päivä sitten.
  Kovalev otti yhteyttä Anapaan, pyysi tietoja Achintsevin murhasta ja syöksyi jälleen Internetin viidakkoon.
  Seuraavana päivänä hän raportoi Krasinille:
  - Oli mahdollista määrittää tytön oikea nimi - Ljudmila Starkova. Kuten sanoin aiemmin, hän näytteli pornossa nimellä Lucy Starr. Hänet vietiin lapsena Ukrainasta, ja hän kuului vanhempiensa kanssa Valaisija-lahkoon. Oletuksena on, että tyttö joutui vakavaan psykologiseen hoitoon lapsuudesta lähtien, hänet pakotettiin harrastamaan pornoa ja hänestä tehtiin sitten seksiorja.
  - Ja mitä seksiorjuus itse asiassa on laajalle levinnyt Amerikassa? Krasin kysyi.
  - Kyllä, se on yleistä. Ja on pedofiliaa. Kaikki tämä on hiljennetty, koska sitä käyttää ja peittää Yhdysvaltain hallitseva eliitti, joka on jollain tavalla yhteydessä valaisimiin. Materiaali, jonka löysin jopa minulle, oli shokki. Varhaisesta iästä lähtien pakko, likainen seksi...
  - Entä meidän tapaus? Krasin kysyi.
  - Meidän on tutkittava Achintsevin viimeisin ammunta. Ehkä on vihje. On mahdollista, että vainaja näytteli hänen kanssaan ja muutti sitten Pietariin.
  "Pyydä materiaalia johtajan murhasta, ota yhteyttä Anapaan", Krasin määräsi.
  - On jo pyydetty. Heti kun jotain mielenkiintoista tapahtuu, ilmoitan sinulle.
  
  
  Luku 10
  Kävi ilmi, että Anapan tutkintakomitealla on viimeinen edesmenneen Achintsevin ammus. Kovalev katsoi lähetettyä kopiota tiedostosta ja murhamateriaalia. Muutamaa minuuttia myöhemmin hän jakoi tietoja kollegalleen:
  - Edesmennyt Lyusya Starkovamme kuvasi juuri ennen ohjaajan murhaa hänen luonaan Anapassa yhdessä toisen näyttelijän kanssa, saman, joka on nyt pidätettynä ohjaajansa murhasta.
  "Voi, toivon, että Lucy ei ainakaan ole osallisena tähän murhaan", sanoi Krasin.
  - Kuinka tietää, kuinka tietää, - vastasi Kovalev.
  "Meillä ei vieläkään ollut tarpeeksi tekemisissä pornoohjaajan kanssa", Krasin huokaisi.
  - Sinä kirot, mutta tapauksessa ei ole vain pornoohjaaja, vaan myös hullu.
  "Kerro minulle lisää", Krasin kysyi.
  - Kerron sinulle, mitä sain selville. Osoittautuu, että salaperäisen löytöpoikamme Lucyn viimeinen ampuminen tapahtui juuri ohjaajan murhapäivänä. Kuvasi kauheaa paskaa tyttöjen sadismin kanssa luonnossa. Kuvauksen jälkeen toinen näyttelijä, tavallaan, puukotti ohjaajaa veitsellä. Nainen jäi kiinni rikospaikalta.
  - Napattu itse teossa? Krasin sanoi.
  Kyllä, veitsellä. Siellä entinen syyttäjä oli lomalla. Hän järjesti kaiken, ei antanut epäillyn lähteä, tallasi jalanjäljet johtajan parkkipaikalla ja veti tavaransa pois. Poliisi kutsuttiin, epäilty vietiin pois, nyt hän on Anapan tutkintakomiteassa. Tyttö on hiljaa, ei halua sanoa mitään. Mutta odottamattomin asia oli asiantuntemus. Juuri raportoitu: veitsestä löydettiin epäillyn näyttelijän sormien lisäksi Tula-hullun sormenjäljet, jonka uskotaan syyllistyneen viiteen murhaan Tulan lähellä ja useisiin Sotšin kaupungissa. Sarjamurhaajan henkilöllisyyttä ei kuitenkaan ole vielä selvitetty.
  - Ja tutkimuksemme mukaan etsityn hullun sormia ei löytynyt opettajan asunnosta, eihän? - tarkensi jälleen Krasin.
  Kyllä, he eivät löytäneet sitä. Mutta olisi kiva tarkistaa uudestaan.
  "Tuo tieto asiantuntijalle", Krasin käski. "Vaikka en usko, että jälkiä löydetään uudelleentarkistuksen jälkeen.
  Kovalev lähti, ja Krasin vaipui ajatuksiinsa. Tutkija ei uskonut, että opettaja itse hyppäsi omasta tahdostaan ikkunasta. Hän puhui tämän naisen kanssa. He eivät ole kykeneviä itsemurhaan!
  Hänen asunnostaan ei löytynyt jälkeä Vadim Rybachenkosta tai Tula-hullusta. On epätodennäköistä, että he olivat mukana näyttelijän ja sitten opettajan kuolemassa.
  Outoa, mutta Krasinin ajatukset keskittyivät yhtäkkiä Tula-hulluuteen. Jossain sielunsa syvyyksissä hän tunsi intuitiivisesti selvittävänsä tämän hullun, jonka nimeä viranomaiset eivät tienneet. Vasily päätti tutkia kaikki sarjamurhaajan tietokannassa olevat tiedot. Syy oli olemassa: hullun polut risteytyvät edesmenneen näyttelijän kanssa Utrishissa, hänen osuuttaan Krasinin tutkimaan tapaukseen ei suljettu pois.
  Intuitio. Vasily käytti sitä koulussa. Hän löysi intuitiivisesti vastauksia häntä huolestuttaviin kysymyksiin ja ennusti toisinaan odottamattomia jalkapallo-otteluiden tuloksia. Hän ei tiennyt kuinka se toimi. Piti vain ajatella, "ajaa" saatavilla olevaa tietoa aivoissa ja päätös tuli itsestään, kuin oivallus. Ja työssä, suurelta osin ammatillisen intuitionsa ansiosta, Krasin on jo onnistunut ratkaisemaan useita erittäin monimutkaisia tapauksia. Hän oli hyvässä asemassa tutkintakomiteassa.
  Ja nyt Krasin tutki huolellisesti saatua materiaalia ja tunsi intuitiivisen signaalivalaistumisen: kadonnut poika on Tula-hullu!
  Sitten Tulan lähellä tapettiin neljä ihmistä kerralla muutaman päivän sisällä. Ja koulupoika katosi, jonka ruumista ei löytynyt. Tämä menetys johtui tuntemattomasta tappajasta. Mutta jostain syystä kukaan ei alkanut kunnolla tarkastaa nuorta miestä tuolloin osallistumisesta murhiin. Sitten Tulan alueella periytyneen tappajan sormet nousivat esiin Sotšissa ja äskettäin Utrishissa lähellä Anapaa.
  Kadonneen Boris Solntsevin arkistokaapissa ei kuitenkaan ole sormenjälkiä. On täysin mahdollista, että poika on sama Tula hullu.
  Tämä oli kuitenkin vain oletus, joka on testattava. Ja näin, kuinka alaston amerikkalainen päätyi Pietarin paneelitaloon, Krasinin intuitio oli vielä hiljaa. Hän keskittyi uudestaan ja uudestaan, mutta vastausta ei tullut. Oli vain luottamus siihen, että Tula-hullu ei ollut osallisena Pietarin murhissa.
  Krasin päätti löytää valokuvan kadonneesta koulupojasta. Oli myös tarpeen järjestää työmatka Anapaan kuulustellakseen siellä pidätettyä tyttöä, jotta hän voisi tutustua Pietarissa kuolleeseen näyttelijään. Todennäköisesti vastaaja tuntee myös Tula-hullun, koska molempien sormenjäljet ovat samassa veitsessä.
  Krasin pyysi Kovaljovia ottamaan yhteyttä Tulaan ja pyytämään kiireesti valokuvaa siellä kadonneesta teini-ikäisestä, kenestä tahansa, jopa koulusta, jos vain kaveri oli hyvin tunnistettavissa. Tutkija itse alkoi valmistautua matkaan Krasnodarin alueelle. Hän halusi ottaa Kovalevin mukaan, mutta vain Krasin vapautettiin, Andrey lupasi saada sen valmiiksi ennen viikon loppua, pitää lyhyen loman ja liittyä pomonsa luo. Samalla pysy merellä useita päiviä: elokuun lopussa on hyvä etelässä, vesi on lämmintä, lomailijoita ei ole niin paljon.
  Kovalev soitti Anapalle ja varoitti Krasinin tulevasta vierailusta.
  "Vasya, olin samaa mieltä kaikesta", hän sanoi tutkijalle. - Lentokone on yöllä, huomenna aamulla olet Anapassa. Kymmenestä alkaen sinua odotetaan tutkintakomiteassa. Et voi vuokrata hotellia, he lupasivat auttaa sinua asumisen kanssa. Asiaa käsittelee kapteeni Bergman. Ja yritän tulla lauantaina.
  
  
  Luku 11
  Yö oli uneton, mutta odotus tapaamisesta meren kanssa sekä halu purkaa monimutkaisen asian sotku täyttivät Vasilyn sielun odottamalla jotain iloista ja merkityksellistä. Lentokentältä hän ajoi heti linja-autoasemalle, heitti tavaransa varastoon ja kiirehti lähimmälle rannalle. Onneksi tiesin, että ranta sijaitsee lähellä rautatieasemaa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Lapsena Vasya ja hänen vanhempansa lepäsivät Anapassa. Kuinka vanha hän oli silloin? Vuodet kaksitoista. He pysähtyivät Dzhemetissä, yksityisellä sektorilla, lähellä rautatieasemaa. Vasya käveli rantaa pitkin keskustaan vanhempiensa kanssa, ja kerran yksin hän ui myös rannalla lähellä linja-autoasemaa. Innokas halu nähdä tuttuja paikkoja uudelleen valtasi Krasinin. Lisäksi kymmeneen oli tarpeeksi aikaa.
  Vasily muisti edelleen sen lapsuuden loman. Ja yksityinen sektori, jossa kadulla oli puinen wc, ja noin seitsemänkymppinen utelias isoäiti-emäntä, joka rakasti kyselemään pojalta Pietarista, hänen kouluasioistaan. Mietin, onko vanha rouva vielä elossa? Kuinka vanha hän on nyt? Noin yhdeksänkymmentä vuotta, ei vähemmän. Mutta etelässä he elävät pidempään. On mahdollista käydä jotenkin katsomassa, onko hänen talonsa säilynyt, kuka siellä nyt asuu.
  Vasily rakasti merta, ja hän piti siitä Anapassa. Harmi, etten päässyt tänne ainakaan kerran. Vanhempiensa kanssa hän oli silloin Krimillä, opiskeluvuosinaan hän meni Adleriin urheiluleirille yliopistosta. Ja sitten työ, jopa sairaan äidin piti huolehtia isästään, joka äitinsä kuoleman jälkeen meni kokonaan ohi. Se ei ollut etelässä.
  Ja tässä on uusi kauan odotettu tapaaminen. Itse ranta on muuttunut vähän. Kaikki samaa hiekkaa, kaikki samat maisemat. Sisäänkäynnin luona oli vain enemmän kojuja ja siellä oli voimakkaampi mudan haju.
  Kevyt raikas merituuli ajoi aaltoja. Jotkut lomailijat, enimmäkseen pojat, uivat. Vasily halusi myös uida. Mutta hän jätti uimahousunsa varastohuoneeseen. Hän ehtii vielä pulahtaa, nyt voit vain liottaa jalkojasi veteen ja mennä hommiin, pian kymmenen, he odottavat häntä. Ja sitten hän päättää asumisesta ...
  Linja-autoasemalla Krasin täsmensi jälleen tutkintakomitean osoitteen ja tutkijan nimen, minkä jälkeen hän nousi kaupunkibussiin.
  Utrishin murhatapausta johti eräs Bergman. I. E. hänen nimikirjaimensa. Koulussa Krasinilla oli fysiikan opettaja Bergman Efim Borisovich. Eikö se ole sukulainen? Ja siellä on myös erittäin kuuluisa ohjaaja, jolla on tällainen sukunimi ...
  Bussissa oli paljon ihmisiä, Krasin seisoi lähellä takaovea. Bussipysäkillä salonkiin astui tyttö. Ja Vasilyn katse keskittyi välittömästi häneen. Pitkä, hoikka blondi tiukassa työasussa erottui kauneudellaan lomailijoiden ja paikallisten joukosta, joka täytti bussin tänä aamuna.
  Vasily halusi katsoa kauniita naisia. Joskus, kun hän ajatteli jotain, hänen silmänsä näyttivät kiinnittyvän joihinkin kauniisiin kasvoihin. Ja nyt hän ajatteli tulevaa keskustelua Bergmanin kanssa ja tuijotti tyttöä ikään kuin meditaatiossa. Hän katsoi miestä, joka katsoi häntä. Tämä katse sanoi kaunopuheisesti: "Mitä sinä tuijotat? Älä tule lähelleni, katso toiseen suuntaan! En aio tavata sinua!"
  Mutta Krasin ei edes ajatellut tutustua ja aloittaa keskustelua. Hän ei tiennyt miten tutustua tyttöihin ollenkaan, ei ollut rakastunut ja ujo vastakkaisen sukupuolen kanssa. Ehkä siksi hän ei perustanut perhettä 35-vuotiaana. Opiskeluvuosinaan hänellä oli tyttöystävä, joka piti hänestä. Asia ei kuitenkaan päässyt maistraatille. Tyttö löysi itsensä jonkinlaiseksi yrittäjäksi, mutta Vasily ei taistellut hänen puolestaan. Sitten oli hidas suhde ulko-oven naapurin kanssa, joka vähitellen haihtui. Krasin oli vapaa, hänen sydämensä ja mielensä eivät olleet rakkauden kokemusten vallassa.
  Muukalaisen ilmeikäs ilme hämmensi Vasilyn. Hän tuli ulos minimeditaatiostaan ja katsoi ulos ikkunasta. Krasin oli hieman hermostunut: hän ei tiennyt, kuinka hänen kollegansa tapaisivat hänet ja miten tutkintatoimet kehittyvät.
  Tyttö työasussa nousi hänen eteensä hänen bussipysäkillä. Krasin seurasi häntä muutaman askeleen perässä: hänen täytyi mennä samaan suuntaan.
  Yhtäkkiä muukalainen kääntyi ympäri ja pysähtyi. Jälleen tyytymättömyyttä, jopa vihaa, luettiin hänen katseessaan: "Mihin olet kiintynyt, mies ?! Pois heti!" Krasin jopa pelkäsi, että nainen sanoisi hänelle jotain töykeää. Mutta tyttö ei sanonut mitään, kääntyi ympäri ja nopeutti vauhtiaan.
  Vasily meni lehtikioskille ja odotti, kunnes tyytymätön nuori nainen oli poissa näkyvistä.
  Tutkintakomiteassa Krasin kääntyi vartijan puoleen:
  - Minä Bergmanille.
  Mies vastasi:
  - Mene nyt portaita ylös toiseen kerrokseen ja mene sitten vasemmalle käytävää pitkin loppuun asti. Huone kaksisataakaksitoista.
  Työhuoneen lähellä Vasily pysähtyi päättämättömyyteen yrittäen rauhoittaa jännitystä. Hän on tutkija, jolla on hyvä maine, mutta jostain syystä hän on silti huolissaan. Lapsena olin huolissani, kun minun piti käydä vieraiden luona. En ole vielä nukkunut...
  Vasily aikoi koputtaa, kun yhtäkkiä ovi avautui hänen nenänsä edessä. Sama tyttö bussista katsoi ulos toimistosta! Hän huusi Vasilylle suuressa innoissaan:
  - Sinä?! Mitä sinä sallit itsellesi?! Kuka päästi sinut tänne?
  - Minun... Minun täytyy tavata tutkija Bergman...
  No, minä olen Bergman. Ja kuka sinä olet?
  - Olen tutkija Pietarista. Tässä minulla on todistus mukanani, - Krasin otti todistuksensa esiin. Sinua olisi pitänyt varoittaa saapumisestani.
  Tyttö ihmetteli:
  - Olet siis Pietarista?
  Basilika vahvisti:
  - Kyllä, olen Pietarista. Tutkintakomitean tutkija. Krasin on sukunimeni. Eikö sinua ole varoitettu?
  - Petrov sanoi... Anteeksi, mutta päällikkö sanoi, että Pietarin etsivän ukkosmyrsky saapuu, työn fanaatikko, oli tarpeen valmistella hänelle kaikki materiaalit Utrishissa tapahtuneen johtajan murhan tutkinnasta. . Tarkoittaako se siis sinua?
  - En ole ukkosmyrsky enkä fanaatikko, mutta todellakin olen kiinnostunut ohjaajan murhasta, vastasi Krasin. "Minun täytyy haastatella vastaajaasi. Hänen ystävänsä tapettiin kaupungissamme.
  "Luulin, että näytät erilaiselta", Bergman hymyili. - Ja bussissa törmäsimme yhtäkkiä. Minulla oli kiire töihin, pomo petti minua. Yksi teistä nimeltä Petrov...
  - Kovalev soitti, en tiedä mitä hän kehräsi minusta. Ja hän ei kertonut minulle, että olet nainen. Luulin, että mies johti asiaa.
  "Nimeni on Inna, tiedät sukunimeni", tyttö esitteli itsensä. - Mene toimistoon. Milloin haluat kuulustella syytettyä?
  "Mieluiten tänään", Krasin vastasi. "Mutta minun täytyy silti asettua jonnekin muutamaksi päiväksi. Jätin laukkuni tavaroineen linja-autoaseman varastohuoneeseen.
  - Kyllä, Petrov kysyi minulta asumisesta. Olemme vapaita, kutsun sinut käymään, äitini ja minä asumme lähellä merta omakotitalossa. Kesällä vuokraamme pari huonetta lomailijoille, nyt ihmiset ovat jo muuttaneet pois. Jos se sopii sinulle, olet tervetullut. En ota sinulta rahaa.
  Krasin muisti työntekijänsä ja sanoi:
  - Ylihuomenna pitäisi lentää myös avustajani Kovaljovin, se, joka soitti Petroville.
  "Ja meillä on tarpeeksi tilaa hänelle", vastasi vieraanvarainen Inna. - Miten voin soittaa sinulle?
  - Voit vain nimen perusteella. Nimeni on Vasili.
  - Ja sukunimellä?
  "Parempi ilman sukunimeä", sanoi Krasin ja lisäsi:
  - Opettajamme koulussa oli Bergman Efim Borisovich. Kun ajoin tänne, ajattelin, oletko hänen sukulaisensa. Ehkä jopa poika. Ja sinusta tuli tyttö.
  - Ei, Efim Borisovich ei ole sukulaisemme. Isäni nimi oli Eugene. Joo, se oli vähän hassua. Luulin, että olet naistenmies, ja aiot jahtaa minua.
  - Anteeksi, mutta en aikonut ajaa ketään takaa, seurasin sinua pysäkilläni. Ja minä en ollut ollenkaan naistenmies, en vain saanut tarpeeksi unta tänään, en ajatellut hyvin.
  Sitten pysäkillä Inna tunsi yhtäkkiä epämukavuutta, pysähtyi äkillisesti ja katseli ympärilleen. Urheilullinen mies valkoisessa paidassa ja laivastonsinisessä takissa, joka oli tuijottanut häntä röyhkeästi bussissa, seurasi nyt häntä. Innalla oli kiire töihin, hän ei halunnut kommunikoida roistojen kanssa ollenkaan. Hän olisi voinut lähettää stalkerin töykeällä tavalla, mutta kaveri katsoi hätäisesti pois ja jäi jälkeen. Nyt hän, melko komea nuori tutkija, seisoi vaatimattomasti hänen edessään, ja Inna oli hieman nolostunut.
  "Näen, ettet ole naistenmies", tyttö sanoi sovittelevasti. - Voit tulla käymään meillä heti. Pidä pari tuntia taukoa tieltä. Soitan äidilleni. Hän on iloinen. Kirjoita osoite muistiin...
  - Ja milloin on mahdollista työskennellä tutkittavan henkilön kanssa?
  Mennään tänään kolmelta. Sopiiko se sinulle?
  - Täysin.
  - Hyvä. Valmistan kaiken. Toivo toimitetaan tänne.
  "Haluaisin myös juhlia työmatkaa", Krasin sanoi.
  - Se on milloin tahansa pohjakerroksen toimistossa.
  
  
  Luku 12
  Vasily meni linja-autoasemalle hakemaan laukkua ja löysi sitten Innan ilmoittaman osoitteen. Pietarilainen tutkija tapasi Innan ystävällisen äidin, muutti ehdotettuun huoneeseen, nukkui vähän ja meni kuulustelemaan murhasta epäiltyä tyttöä.
  Hänen nimensä oli Hope. Hän ei käytännössä vastannut kysymyksiin. Lasimainen, välinpitämätön katse seinään kiinnitettynä vastaaja ei näyttänyt olevan kuullut, mitä häneltä kysyttiin.
  Joten kun Krasin kysyi, tunsi hän Lucy Starrin tai Ljudmila Starkovan, tyttö ei edes avannut suutaan, ei edes kohottanut kulmaansa.
  "Hän tekee aina", sanoi Inna, joka oli paikalla toimistossa. Hiljaa, ei sano mitään. Tuijottaminen yhteen pisteeseen seinällä, jopa tanssiminen sen edessä - turhaa.
  "No, se on hänen oikeutensa", Krasin vastasi ystävällisesti. - Hän ei halua kertoa, voimme pärjätä ilman hänen todistustaan. Ja minulla on yllätys tälle tytölle.
  Tutkija laittoi tutkittavan henkilön eteen Tulan alueelta lähetetyn koulukuvan Boriksesta. Mutta Nadezhda tuijotti edelleen tyhjänä seinää.
  "Joka tapauksessa, katsokaa, kiitos", Krasin sanoi hellästi. Ystäväsi on saattanut muuttua, mutta sinun täytyy tutustua häneen.
  Vasily toi valokuvan tytön kasvoille. Samalla hän seurasi tarkasti naisen reaktiota.
  Hope katsoi kuvaa vastahakoisesti. Ja heti vapisi! Hän vapisi ehdottomasti, Krasin sai sen hyvin kiinni. Tytön kalpeat posket alkoivat punastua hänen silmiensä edessä kiihtyvästä jännityksestä.
  Tutkija voitti: ruumiin reaktiota ei voi piilottaa! Hänen arvauksensa osoittautui oikeaksi: Nadezhda tuntee hullun erittäin hyvin.
  "Meidän täytyy puristaa se pois", ajatteli Krasin ja kysyi:
  - Kerro miksi Boris tappoi ohjaajan.
  - Hän... minun takiani, - keskeytti lopulta vastaajan äänen.
  "Luulin niin", sanoi Krasin.
  Ei, hän ei tappanut! Hope muisti. - Se olen minä.
  "Mutta tiedän, että sinulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa", Krasin sanoi. Borisin sormenjäljet veitsessä. Miksi peität sen?
  Tyttö ei vastannut.
  "Okei, älkäämme nyt puhuko Boriksesta", Krasin sanoi pehmeästi. - Puhutaanpa Ljudmila Starkovasta, joka näytteli kanssasi Achintsevissa. Tunsitko hänet hyvin?
  Maria ei vastannut enää. Hän sulki jälleen.
  - Tiedätkö, että Ljudmila tapettiin Pietarissa? Krasin kysyi.
  Tyttö katsoi Krasinia vapisten, mutta käänsi sitten äänettömästi katseensa seinään.
  "Hän kuristettiin", Krasin selitti. - Ja yritän ymmärtää kuka ja miksi.
  Nadezhda ei reagoinut millään tavalla näihin tutkijan sanoihin. Kuulustelun jatkaminen oli turhaa.
  Tutkimuksen kohteena ollut nainen vietiin pois, ja Krasin selitti Innalle:
  - Uskon, että ohjaajan tappoi Tula hullu, hänen jäljensä ovat veitsessä.
  - Tämä on mahdollista, ajattelin sitä, Inna sanoi. - Tyttö saattoi vetää veitsen pois Achintsevin ruumiista juuri sillä hetkellä, kun lomailijat ilmestyivät.
  - Sarjamurhaajan Solntsevin sukunimi. Hän on melko nuori mies.
  - Kuinka sinä, Vasily, onnistuit selvittämään tämän salaperäisen hullun? Inna kysyi.
  "Tule", Krasin ehdotti. - Vertailin tosiseikkoja, intuitio kehotti. Meillä on koulukuva Solntsevista, jää vain pidättämään hänet ja kuulustella häntä. Vaikka kaveri katsotaan kadonneeksi.
  "Oletko varma, että se on todella hän?"
  - En usko olevani väärässä. Kuultuani Nadezhdaa vahvistin olettamukseni, että hän tappoi ohjaajasi. En vielä tiedä, liittyykö Boris Solntsev Pietarin murhiin. Mutta Sotšissa tämä mielipuoli peri. Se näyttää rituaalimurhilta, joissa on useita puukotuksia ja korvien leikkaaminen.
  - Edesmennyt Vladimir Achintsev on kotoisin Sotšista. Hän on melko tunnettu valokuvaaja ja pornoohjaaja, Inna muistutti.
  "Kyllä, tiedän", Krasin vahvisti. - Ehkä valokuvaaja sekaantui johonkin, ja Boris päätti eliminoida hänet. Brownin romaanissa kuvataan lahkon tavallista tappajaa. On mahdollista, että Tula-maniakki suorittaa samanlaisia toimintoja.
  "Tehdään se", Inna vastasi. - Mutta miksi hän tappoi ohjaajan ei Sotšissa, vaan täällä Utrishissa?
  - Täällä oli mukavampaa. Olen enemmän kiinnostunut siitä, miksi Nadia suojelee miestä.
  "Luultavasti rakkautta", Inna ehdotti. - Sellaiset naiset voivat rakastaa todella paljon! Ja rakkaansa tähden uhraamaan itsensä.
  "En tiedä, en tiedä", Krasin sanoi skeptisesti. "En usko uhrautuvaan rakkauteen.
  Teidän on vaikea ymmärtää. Suurin osa miehistä pystyy tuntemaan rakkautta yhteen tai toiseen tyttöön. Tämä on miehen luonne.
  "Yksirakastajia löytyy myös miesten joukosta", Krasin vastusti.
  - En ole vielä tavannut. Ihminen on rationaalinen olento. Hän ajattelee: mitä erityistä tässä tai toisessa naisessa on pitää häntä yhtenä ja ainoana? Vaikka jokainen ihminen on omalla tavallaan ainutlaatuinen ... Mutta nainen voi rakastua kuin elokuvassa: todella, hautaan asti, tulla hulluksi ihmisestä, olla nukkumatta yöllä, pitää häntä vain yksi, olla valmis antamaan henkensä rakkaansa puolesta, seuraa häntä maan ääriin.
  Harvemmin sitä tosin tapahtuu...
  "Ei niin harvinaista kuin luulet", Inna vaati. - Todennäköisesti Nadezhda on yksi niistä naisista. Hän on myös lahko.
  "Sektanttien aivot eivät ole kunnossa", Krasin myönsi.
  Mutta Inna vastusti:
  Miksi ei? Uskonnollisissa lahkoissa on joskus koulutettuja ja älykkäitä ihmisiä. He haluavat olla tiiviissä, ystävällisessä tiimissä, jossa saarnataan rakkautta. Melankoliset ihmiset menevät usein lahkoihin, elämästä loukkaantuneita, yksinäisiä. He iloitsevat veljessuhteesta. Joillakin lahkoilla on ulkoisesti varsin loogisia opetuksia, jotka voivat houkutella monia ihmisiä.
  "Nadezhda ei pitänyt minua älykkäänä tai koulutettuna", Krasin sanoi. Hän on kuitenkin suljettu. Tämän kanssa on vaikea työskennellä. Ymmärrän miksi sinulla on ongelmia hänen kanssaan.
  - Mitä luulet tekeväsi seuraavaksi? Inna kysyi.
  - Pikku miehemme olisi esiteltävä heidän keskuuteensa. Vietiinkö hänet Utrishiin? Millainen paikka tämä on?
  - Kaupungin laitamilla Sukon kylän takana. Tunnettu nudistirannoista ja raaoista leirintäalueista. Sinne kerääntyy kaikenlaista kauhua. Hipit, erilaiset punkit, alkoholistit, melun rakastajat poissa tavallisten kansalaisten silmistä. Asiakkaamme, rikolliset ja etsintäkuulutetut, tulevat joskus. Lahkot kokoontuvat toisinaan.
  "Kyllä, meidän täytyy tuoda sinne työntekijä keräämään tietoa", Krasin vahvisti ehdotuksensa. - Puhuaksesi paikallisten alkuperäiskansojen kanssa, ota selvää, mitä ja miten se todella on ...
  - Toteuttaa? Hyvä idea! Jos vain sinä, - sanoi Inna ja selitti:
  Anapa on pieni kaupunki. Meillä ei ole paljon työntekijöitä. Kuka tahansa meistä voidaan tunnistaa. Utrish-yleisö on usein vieraana poliisilaitoksella. Poliisi ja valtion huumevalvonta alkoivat tehdä siellä säännöllisiä ratsioita. Epäilyttävät ihmiset tuodaan kaupunkiin selvitettäväksi. Paikalliset käyvät myös Utrishissa. Varsinkin viikonloppuisin. Jos se toteutetaan, ei työntekijämme. Olisit voinut istua niin kauan, kun et ollut valaistuna.
  - Näetkö, Inna, olen edelleen nojatuolimato. Analyytikko, tutkija. Operatiivinen työ ei ole minun. Mutta minulla on ehdotus. Avustajani, Andryukha Kovaljov, pitäisi lähettää sinne. Jokeri, joka soitti sinulle. Halusin heti ottaa sen mukaani. Hänen esimiehensä eivät hyväksyneet matkaa. Mutta hän aikoo itse lentää tänne lauantaina.
  
  
  Luku 13
  Andrei Cherkasov ei erehtynyt. Nyt hän tiesi Tula hullun nimen. Toistaiseksi vain elämän rampaaman pojan nimi.
  Boris oli syrjäytynyt pienestä pitäen. Koulussa ikätoverit jättivät huomiotta hiljaisen, masentuneen pojan. Hän oli kiinni, istui yksin viimeisen pöydän ääressä, ei osallistunut yleisiin peleihin. Mutta vain koulu olisi hyvä, hänen oma äitinsä ei rakastanut ja halveksinut häntä, joka vihasi Borin isää ja alitajuisesti kosti pojalleen ex-miehensä pettämisestä ja epäonnistuneesta elämästään.
  Kaveri oli tiukassa valvonnassa ja äitinsä määräysten alla. Ja toisen riidan jälkeen hänen kanssaan hän pakeni kokonaan kotoa metsään, jossa hän halusi tehdä itsemurhan epätoivoon ajautuneena. Mutta hän ei kyennyt niin epätoivoiseen askeleeseen. Nälkä ja kylmyys takaavat, että teini-ikäinen menee kylään varastamaan ruokaa, mutta yllättyneenä hän tekee suuttumuksen vallassa naurettavan murhan. Tämä tahaton murha näyttää aiheuttavan vallankumouksen hänen mielessään. Hiljaisesta, peloteltua pojasta hän muuttuu sarjamurhaajaksi.***
  
  *** Boriksen tarina on luettavissa kirjoittajani Aleksei Bolshakovin kirjassa "Outcast".
  
  Mutta jos ensimmäinen murha oli spontaani, Borka maistaa sitä ja alkaa tappaa tietoisesti. Elämä on tehnyt koulupojasta hullun.
  Ja kaverilla oli unelma - nähdä merta. Borka löysi tappamansa vanhan naisen talosta suuren summan rahaa. Hän saapui Sotšiin ja lähti jälleen metsästämään.
  Huijari tunsi olevansa nälkäinen sude, joka etsi saalista. Hän halusi jälleen nähdä naisen ruumiin vapisevan pelosta, upottaa siihen veitsen, jotta mehukas veri virtaisi. Kun Borka tappoi, hän tunsi ylivoimansa, hän tunsi itsensä vahvaksi ja viileäksi. Riistämällä toisen ihmisen elämän, mielipuoli levitti myös sielussaan olevan raivokkaan vihan ja kaunaa koko tätä julmaa maailmaa kohtaan. Tappamalla hän osoitti kykynsä tuhota, esitteli itsensä ihmisten kohtalon tuomarina. Boris kosti yhteiskunnalle hänen hylkäämisestä, kun hän otti ruokaa kahdelta ensimmäiseltä uhrilta, vanhemmalta naiselta ja mieheltä, ja tappoi sitten vanhan naisen saadakseen hänen säästönsä haltuunsa. Sitten hän lähti metsästämään nuorta naisen ruumista.
  Ja hän löysi itselleen uuden uhrin - kauniin tytön, samanlaisen kuin se, johon hän oli toivottoman rakastunut, ja hän hylkäsi töykeästi Borisin. Hän tappoi vieraan epäilemättä. Maniakilla ei ollut katumusta, ei voimakasta katumusta viattoman ihmisen hengen ottamisesta. Boris ei kärsinyt unettomuudesta, uhri ei tullut hänen luokseen unessa. Kaveri pahoitteli enemmän sitä, ettei hän voinut olla seksuaalisessa kanssakäymisessä kauniin naisen kanssa, eikä hän silti tuntenut lihallista rakkautta.
  Sotshissa Borka vuokrasi huoneen yksityiseltä sektorilta. Mutta verenhimo ei jättänyt nuorta miestä. Hän tarttui veitseensä ja meni tappamaan uudelleen.
  Huijari istuutui penkille merelle johtavan polun varrelle ja alkoi odottaa. Hänellä ei ollut selkeää suunnitelmaa, hän päätti toimia spontaanisti tilanteen mukaan, ja toistaiseksi hän vain istui ja katseli.
  Huhtikuun alussa on vielä vähän ihmisiä, harvinaiset ohikulkijat eivät kiinnittäneet huomiota yksinäiseen poikaan. Ja hän odotti, melko kauan. Ja näin sopivan uhrin! Pitkäsuuri blondi lyhyessä mekossa. Varhaisen kevään kukista kudottu seppele peitti hänen vehreät, olkapäille ulottuvat hiukset.
  Pitkässä, kauniissa tytössä Borka huomasi kummallisuuksia alusta alkaen. Hän käveli hitaasti paljain jaloin polkua pitkin, usein pysähtyen ja koskettaen sormillaan oksia ja puunrunkoja. Samaan aikaan kaunotar mutisi jotain hiljaa.
  Hullua, ajatteli Boris. Säälin aalto murtautui yhtäkkiä hullun sydämen läpi, mutta sen mukana tappamisen halu ei väistynyt. Heräsi ajatus: olisi moraalisesti helpompi tappaa hullu. Miksi kärsiä näin? Vaikka hän on kaunis! Hänen paljaat jalat herättivät Borisin: hän tunsi seksuaalista halua. 333
  Nuori hullu täytti äskettäin seitsemäntoista. Hän ei ollut koskaan ennen harrastanut seksiä, eikä edes suudellut tyttöjä. Boris oli seksuaalisessa kehityksessä hieman jäljessä ikätovereitaan, mutta kypsyessään hän saavutti teini-ikäisten tavanomaisen huipun. Mies halusi raiskata viimeisen uhrinsa. Mikään ei onnistunut. Mutta nyt hän ei halunnut vain tappaa, vaan ensin hallita tytön kauneutta.
  Boris valmisti veitsen ja katsoi hiljaa tyttöä. Hän katsoi yksinäistä tuntematonta mietteliäästi ja käveli hitaasti ohi.
  Huijari katseli ympärilleen: heitä lukuun ottamatta lähistöllä ei ollut ketään. Suunnitelma kypsyi välittömästi: tuoda veitsi kurkkuun, kosketti hänen kaulaansa, sitten uhkaamalla viedä tyttö syvemmälle metsään, missä täyttyä maassa ja ottaa haltuunsa. Boris oli pitkä ja melko vahva, ainakin sietääkseen tyttöä.
  Yrittäen liikkua hiljaa, Borka alkoi tavoittaa kauneutta, mutta jostain syystä hän epäröi: nuoren hullun sydän hakkasi kuin se olisi purskahtamassa ulos hänen rinnastaan.
  Ja muukalainen kääntyi yhtäkkiä ympäri ja katsoi Borisia lävistävän katseen. Kahden onnettoman katseet kohtasivat. Tyttö luki miehen silmistä valtavan kaipuun ja ... halun. Hän törmäsi syrjäytyneen, yhteiskunnan hyljänneen pojan katseeseen, mutta hän sai kiinni tästä katseesta jotain läheistä, rakkautta. Tyttö itse oli syrjäytynyt lapsuudesta asti. Tietenkin hän ei tappanut ketään, päinvastoin, hän yritti olla vahingoittamatta ketään. Hän oli kiltti, mutta sulkeutunut, kärsi isäpuolensa väkivallasta ja oman äitinsä väärinymmärryksestä.
  Ja Borka oli mykistynyt, hämmästyneenä vieraan ilmeestä. Tämä katse iski hänen sydämeensä. Hän tunsi epätavallista ystävällisyyttä Borisia kohtaan ja sen myötä hänelle tuttua tuskaa ja yksinäisyyttä ...
  Borisille alun perin hullulta tuntuneen tytön silmät saivat merkityksellisen ilmeen. Ja hullun kimppuun hyökkäsi tetanus, halu toteuttaa suunnitelmansa haihtui, hän vain seisoi ja oli hiljaa.
  Tyttö kysyi:
  Miksi tarvitset veitsen? Ehkä haluat tappaa minut?
  Boris laittoi veitsen laukkuun ja jatkoi hiljaa muukalaisen katsomista. Hän odotti jonkin aikaa, että kaveri vastaa hänelle, mutta odottamatta hän itse kysyi uudelleen:
  "Kerro minulle, miksi seurasit minua veitsellä?"
  Boris puristi vaivalloisesti arkoja sanoja:
  - Vain.
  "Ja minä luulin, että halusit tappaa minut", sanoi tyttö riisuen seppeleensä ja pudistaen päätään. Amuletit välähtivät hänen kauniissa kaulassaan.
  Boris tunsi edelleen jännittävää pelkoa, jota epävarmat nuoret miehet yleensä kokevat kauniiden tyttöjen edessä. Tämä pelko vaikeutti puhumista, Boris ei taaskaan vastannut. Ja tyttö sanoi:
  - Tiedätkö, joskus halusin laittaa käteni päälleni, mutta he estivät minut.
  "Minäkin halusin sen, kun äitini potkaisi minut ulos talosta", Borkan ääni katkesi.
  - Ja minä itse jätin isäpuoleni ja äitini ...
  Tyttö pysähtyi hetkeksi ja esitteli itsensä:
  Nimeni on Nadezhda, mitä kuuluu?
  Nuori mies vastasi:
  - Ja minä olen Borka. Boris...
  Jälleen oli raskas tauko. Useita ihmisiä tappanut mielipuoli jatkoi ujoutta vaatimattoman tytön edessä, jonka hän oli valinnut uhriksi muutama minuutti sitten.
  Toivo sanoi taas itselleen:
  "Tiedätkö, on suuri synti tehdä itsemurha. Mutta elämästä eroon auttaminen... voi olla hyvä tapa ulos.
  - Miksi niin? Boris kysyi keräten rohkeuttaan.
  "Näetkö, me olemme täällä maan päällä ja istumme vankilassa. Jokaiselle annetaan tietty määrä vuosia. Et voi leikata sitä, mitä sinun täytyy. Itsemurha on kuin vankilasta pakeneminen. Siitä rangaistaan siellä, taivaassa. Tulee uusi, tiukempi termi, tuskallisempi olemassaolo seuraavassa inkarnaatiossa. Fyysisten vammojen kanssa erittäin huonossa perheessä. Jopa täällä maan päällä itsemurhia halveksitaan. Ortodoksiset eivät hautaa heitä. Heidät haudattiin aiemmin hautausmaiden ulkopuolelle. Ja jos kuolema ei ollut sinun syytäsi, niin toinen lähestymistapa.
  - Kuka kertoi sinulle tämän? Boris kysyi.
  Asun nyt veljeskunnassa. Siellä meillä on luostari lähellä Jumalaa. Hän opettaa meille tyhmiä.
  "Mutta kaikki pitävät kiinni elämästä", Boris vastusti. Halusin lähteä, en voinut. Vaikka kärsinkin paljon...
  Kohtalomme on kärsiä. Mitä enemmän kärsimme, sitä nopeammin pääsemme Nirvanaan. Tai seuraava inkarnaatio on menestyneempi.
  Boris ei ole koskaan aiemmin puhunut tytöille elämästä. Hänen viestintänsä rajoittui yleisiin lauseisiin. Mutta nyt hän piti puhumisesta, hermostunut jännitys heikkeni hitaasti, hän oli alkanut mukavaksi Nadezhdan kanssa, kaikki halu vahingoittaa häntä oli kuivunut. Boris halusi puhua tämän tytön kanssa enemmän, hän pelkäsi tämän lähtevän, ja jatkaakseen keskustelua hän kysyi häneltä:
  Miten päädyit veljeskuntaan?
  - Kun lähdin kotoa, tulin tänne pysäkillä. Ei ollut rahaa, samat tuttavuudet. Täällä kaksi naista tuli luokseni, kertoivat veljeydestä, menin heidän kanssaan. He hyväksyivät minut hyvin, joten jäin heidän luokseen asumaan.
  "Miksi juoksit kotoa?" Boris kysyi.
  "Isäpuoli raiskasi minut", Nadezhda vastasi rehellisesti. - Äiti, häneen rakastunut typerys, ei halunnut tietää siitä mitään. Kun kerroin hänelle, hän ei uskonut minua, hän huusi minulle ikään kuin olisin säveltänyt häpäistäkseni hänen miestään.
  "Ja minulla on paha äiti", Boris sanoi. "Hän ei rakasta minua ollenkaan.
  Pojan sydän hakkasi edelleen. Tämä ei kuitenkaan ollut enää aggression ennakkoedustaja. Kyllä, ja vaistomainen tuskallinen pelon vinkuminen, joka oli ominaista Borikselle kommunikoidessaan vieraiden kanssa, väistyi vähitellen. Nadezhdan hehkuvansiniset silmät liukuvat pehmeästi teinin kasvoilla. Hänellä ei ollut kiirettä lähteä ja kysyi:
  - Mistä olet kotoisin?
  Boris ei vastannut heti. Hän ajatteli sanoa paikallinen. En halunnut nimetä kotikylääni, kaikki siihen liittyvä jäi menneisyyteen. Mutta kaveri ei voinut valehdella tälle tytölle. Hän ei osannut säveltää ollenkaan. Ja hän antoi kyläänsä lähinnä olevan kaupungin nimen:
  - Olen Tulasta.
  Hope hymyili.
  "rypistit otsaasi niin paljon, että luulin, ettet muista. No, mikä hyvä kaupunki. Ei kaukana Moskovasta. Isäni ja minä tulimme luoksesi kiertueelle. Hän itse on syntyperäinen moskovilainen. Tai pikemminkin hän oli. Ja miten pääsit tänne?
  "Tulin katsomaan merta", Boris vastasi rehellisesti.
  - Rakastan myös merta. Vielä on kylmä uimiseen. Mutta kesä tulee pian. Pysähdytkö sinä?
  - Millainen se on? Boris kysyi.
  - Ohittaville autoille ilmaiseksi.
  Ei, ostin junalipun. Minulla on rahaa.
  - Ja missä sinä yövyit? Hope kysyi.
  Vuokrasin huoneen isoäidiltäni. Se on täällä lähellä.
  Boris tunsi olonsa yhtäkkiä rohkeaksi ja ehdotti:
  - Haluat tulla käymään luonani.
  Hope ajatteli. Nähdessään miehen huulten nykivän kärsimättömyydestä, hän kysyi:
  - Onko sinulla tyttöystävää?
  "Ei", Boris vastasi.
  - Ajattelinkin niin. Ja minulla ei ole pysyvää poikaystävää. Ja sinä olet mukava minulle.
  Näistä sanoista Nadezhdan silmät katsoivat suoraan Borisin kasvoihin ja kirjaimellisesti porautuivat nuoreen mieheen. Hän todella halusi tytön menevän mukaansa. Ei, Borkalla ei ollut enää halua tappaa, vain sisäinen rakkauden kipinä oli jo tunkeutunut hänen kidutettuun sydämeensä ja vaatinut päättäväisiä toimia. Pelko melkein meni ohi ja väistyi uteliaisuudesta ja luonnollisesta vaistomaisesta miehen halusta olla lähellä kaunista naista, vietellä hänet. Hiljaisella äänellä Boris alkoi hämmentyneenä suostutella:
  - Asun täällä hyvin lähellä. Tule, minä näytän sinulle. Jos et pidä siitä, voit lähteä heti.
  "No, voit mennä", tyttö myöntyi. "Minulle tuli juuri nälkä. Haluaisin jotain syötävää.
  "Joten ostan ruokaa heti!" Boris purskahti. - Otin rahat. Siellä on ruokakauppa, mennään sisään ja ostetaan mitä haluat.
  He menivät kauppaan. Boris osti keitetyn makkaran, muutaman kakun, leivän valkoista leipää, tölkin kondensoitua maitoa, pari sulatejuustoa ja kaksi pakettia mehua. Hope hyväksyi oston:
  - Syödään nyt hyvä ateria. En ole syönyt makkaraa pitkään aikaan. Yhteisössämme ei ole tapana syödä lihaa. Yhteinen pöytä, joka on valmistettu kaikille. Pastaa, muroja, joskus kasvispataa.
  He istuivat penkille.
  "Voin ostaa lisää päivittäistavaroita", Boris sanoi.
  Hän todella halusi miellyttää Nadezhdaa. Ja hän ylisti häntä:
  Näen, että et ole ahne. Kiitos!
  Näistä sanoista tyttö kallistai nuorta miestä hieman itseään kohti ja suuteli poikaa poskelle huulillaan.
  Borka vapisi jo yllätyksestä. Ensimmäistä kertaa siellä oli tyttö, joka ei halveksinut suudella häntä! Kaunis tyttö. Mies oli iloinen. Rakkaushormonit alkoivat leikkiä aktiivisemmin veressä, mikä täydellisen laukauksen tavoin löi rumpua aivoihin vaatien uusia suudelmia ja intiimiä treffejä. Ja se varjosti kaikki muut syrjäytyneiden ajatukset ja tunteet.
  
  
  Luku 14
  Kaverit nauttivat syötävää ja menivät Borisin huoneeseen. Siellä tyttö otti aloitteen omiin käsiinsä. Hän istuutui miehen polville, avasi paidan napit ja poisti sen varovasti. Sitten hän alkoi suihkuttaa hämmentyneen, alaston miehen vartaloa kevyillä suudelmilla. Ja sitten hän riisui mekkonsa! Ja hän päätyi ilman alusvaatteita, mikä herätti Borisia entisestään. Ikään kuin lumoutuneena hän katsoi kauneuden paljaita rintoja.
  "Pidätkö minusta?" Nadia kysyi.
  - Voi todella paljon! hengitti ulos hylkiö.
  Tyttö vajosi sohvalle Borisin viereen ja suuteli häntä huulille, intohimoisesti, kuin vampyyri, ja Borka juovui tästä. Köyhä nuori mies vapisi kaikkialta, hän antautui vaistoille eikä välittänyt siitä nauttien huumaavasta suudelmasta. Kuinka suloiset huulet tytöllä on!
  Mutta Nadezhda vetäytyi ja kumartui nuoren miehen lantion yli. Hänen ketterät kätensä olivat jo avaamassa hänen housujensa. Boriksen melko suuri, innostunut ihmisarvo puhkesi.
  Tyttö pyytämättä otti jade-tangon käteensä, suuteli sitä ja alkoi epäitsekkäästi työskennellä kielellään. Syrjäytyneen maskuliininen täydellisyys tunsi ensimmäistä kertaa karkeiden tyttömäisten huulten ja kielen kosketuksen. Nadezhdan helakanpunaiset huulet hyväilivät ahneesti kaveria, hänen vahva ja kuuma kielensä työskenteli yhä energisemmin, tyttö alkoi hengittää kovemmin osoittaen kokemusta ja taidetta tässä asiassa yrittäen tarjota kumppanilleen suurimman nautinnon.
  Borka oli seitsemännessä taivaassa, mutta tunsi nopeasti orgasmin lähestyvän. Epätoivoisella tahdonvoimalla hän yritti hillitä itseään, pidentää prosessia, mutta tilanteen himo ja häpeättömyys olivat niin suuret, että hän purkautui voimakkaaksi tulivuoreksi. Tyttö ei ilmaissut hämmennystä nopeutuneesta orgasmista, päinvastoin, hän nuoli herkullisesti Borkan salaisuuden valkoista virtaa.
  Boris tunsi olonsa erinomaisen hyvin, jopa autuaaksi. Häpeän tunne on poissa. Hän tunsi olevansa oikea macho.
  Ja tyttö nieli kaikki pisarat, nuoli huuliaan, hymyili ja sanoi:
  - Herkullista...
  Boris kysyi epäilevästi:
  - Pidätkö siitä?
  Hope nyökkäsi.
  - Missä opit tämän? Boris kysyi ja hämmentyi välittömästi tahdittomuustaan.
  Mutta tyttö ei suuttunut ollenkaan, hän sanoi vilpittömästi:
  "Isäpuoli loi minut.
  - Tässä se paskiainen! Boris oli raivoissaan.
  Et tiedä kuinka paljon nöyryytystä kärsin hänestä.
  "Miksi teit tämän minulle?" Boris kysyi.
  - Miellyttääkseni sinua. Itse olin tyytyväinen. Ei niin kuin isäpuoleni kanssa. On suuri ero, kun teet sen itse ja milloin teet sen pakotuksen alaisena.
  Boris vastasi epäilevästi:
  - Se voi olla mukavaa miehelle, mutta tytölle ...
  Hope hymyili.
  - On ilo tarjota iloa suloiselle kumppanille. Piditkö siitä?
  Boris vastasi vilpittömästi:
  - Jumalallisesti... Se oli korkein luokka!
  - Tässä näet! - tyttö suoristi hiuksensa, heitti ne selkänsä taakse ja sanoi:
  - Näen, ettet ole kokenut rakkaussuhteissa. Ei mitään, minä opetan sinulle!
  Boris mietti sitä, halusi vastata jotain, mutta tunsi Nadezhdan kädet hänen täydellisyytensä: Hän alkoi hieroa miehen penistä. Ja hän oli jälleen innoissaan, hänen arvokkuutensa alkoi turvota nopeasti.
  Boris ei tuntenut enää pelkoa ja hämmennystä. Ja Nadezhda nojautui eteenpäin lanteillaan ja kietoutui jo ulkonevaan jäseneen voimalla. Hullu tyttö satuloi rehellisesti kokemattoman pojan ja alkoi ratsastaa sillä. Hän liikkui epäitsekkäästi, suurella innostuksella tarjoten paljon iloa kumppanilleen.
  Nuori neitsyt ei kestänyt jännitystä ja useiden liikkeiden jälkeen hän lopetti uudelleen, hänen siemenensä karkasi jälleen rauhasista. Mutta se ei paholaista haitannut. Hän alkoi työskennellä entistä energisemmin, niin että ylikiihottuneen pojan erektio säilyi. Nadezhda voihki yhä kovemmin, hänet peitti orgasmiaalto...
  Sitten se oli hullua, tuskallista ja herkkää. Kaveri oli huimausta, tyttö jatkoi valoa. Rakastajien jäntevä ruumis kietoutui yhteen, he selvisivät useista orgasmeista. Boris hengäsi ensin ja pyörtyi.
  Kun hän tuli, Nadezhda istui hänen vieressään yksinkertaisessa mekossaan. Hän hymyili ja sanoi:
  - Minusta tuntui hyvältä kanssasi. Mutta nyt sinun on mentävä. Jos haluat, tule kanssani, esittelen sinulle veljeskuntamme.
  Kaiken tapahtuneen jälkeen Boris oli valmis menemään tämän tytön kanssa jopa maailman ääriin. Muutamassa tunnissa hän muutti hänet, antoi miehelle itseluottamusta, tappaa ja kostaa yhteiskunnalle pyrkivästä verenhimoisesta hylkiöstä hänestä tuli täysin normaali nuori mies. Hän piti Nadian ystävällisyydestä, avoimuudesta ja seksuaalisuudesta. Hän todella halusi olla hänen kanssaan, vaikka häntä silti hämmensi olla tunkeileva.
  Boris kysyi kohteliaasti, hengästyneenä:
  "Pitäisikö minun mennä luoksesi?" Häiritsenkö siellä ketään?
  Hän todella halusi Nadezhdan hälventävän hänen epäilynsä, ja hän täytti jälleen hänen odotuksensa:
  Meillä on hyviä ihmisiä. He ovat iloisia nähdessään sinut. Esittelen sinut ystävilleni.
  Boris ei halunnut tavata ketään. Tässä maailmassa hän oli nyt kiinnostunut vain yhdestä henkilöstä - Nadezhdasta. Hänellä olisi ollut tarpeeksi yhteyttä vain hänen kanssaan. Mutta tyttö oli lähdössä, Boris pukeutui nopeasti ja seurasi Nadiaa.
  
  
  Luku 15
  He kävelivät ja puhuivat elävästi, Nadezhda puhui Moskovasta ja itsestään. Hän, kuten Borka, loukkaantui ikätovereitaan. Mutta hän valmistui lukiosta ja vasta sen jälkeen pakeni kotoa. Hän ei kommunikoi äitinsä kanssa, hän ei halua kuulla mitään isäpuolistaan. Kaikki tämä oli lähellä ja ymmärrettävää Borisille. Voi kuinka hän rakasti tätä tyttöä! Rakkauden kipinä, joka murtautui syrjäytyneen sydämessä, leimahti yhä enemmän.
  Keskustelusta kiehtoneet rakastajat saapuivat kaupungin laitamilla olevalle tontille, joka oli aidattu korkealla, kolme metriä korkealla aidalla.
  Nadezhda painoi nappia, ja lyhyen odotuksen jälkeen videokameran alta kuului avautuvan lukon napsahdus. Tyttö avasi oven ja johti Borisin veljeskunnan alueelle. Lähes puolen hehtaarin tontilla oli kolmikerroksinen kartano, noin tusina puutaloa, jonkinlainen hangaari sekä katos alla penkkejä. Ihmiset kävelivät alueella. Jotkut heistä heiluttivat käsiään Nadezhdalle ja Borisille tervehtien äskettäin saapunutta paria. Näyttää siltä, että Nadia nautti auktoriteettia adeptien keskuudessa.
  "Meidän täytyy esitellä sinulle abbitsamme", Nadezhda sanoi Borisille.
  Hän ei vastustanut tyttöystäväänsä, vaikka tunsikin olonsa ujoksi vieraiden ihmisten edessä.
  Pojat lähestyivät kartanoa. Nadezhda painoi sisäpuhelinpainiketta. Pari minuuttia myöhemmin heidän luokseen tuli pullea punatukkainen, noin neljäkymmentävuotias nainen, jolla oli upeat rinnat ja ylelliset lantio. Naisen silmät olivat viekkaat, tutkivat-poraavat. Nainen kuitenkin hymyili ystävällisesti paljastaen joukon lumivalkoisia hampaita.
  Hope sanoi:
  "Päätin tuoda tämän pojan meille. Tapasin hänet vasta tänään. Hän lähti kotoa.
  Lähditkö kokonaan isäsi kodista? kysyi abbessa.
  Vastauksena Borka murahti jotain epäselvää voimakkaan jännityksen vuoksi.
  Onko mies normaali? esimiesäiti kysyi uudelleen.
  "Aivan", sanoi Nadezhda. Hän on hyvä, mutta erittäin ujo.
  - Se on anteeksi annettavaa. Mikä on hänen nimensä?
  - Borya.
  Joten kyllä, Boris. Hyvä nimi. Ja minä olen Albina. Meille, Borya, päätitkö mennä? Oikea päätös. Mutta mihin sijoittaa sinut?
  "Minulla on ylimääräinen sänky huoneessani", Nadezhda muistutti häntä.
  - Joten laitat pojan heti huoneeseesi? Albina hämmästyi.
  "Me tunnemme hänet hyvin, hän on minulle kuin veli", Nadezhda selitti. - Tulemme hyvin toimeen.
  "Hyvä on, en välitä", abbessa myönsi. "Anna hänen pysähtyä luoksesi toistaiseksi, niin katsotaan sitten." Tulkaa saarnaan 20 minuutin kuluttua, te molemmat.
  - Tottakai. Muistan saarnan.
  Apotti piiloutui massiivisen teräsoven taakse, ja Nadezhda sanoi moittimatta:
  Hänen olisi pitänyt ainakin suudella hänen kättään. Albina on tärkein täällä. Mutta kaikki meni hyvin. Hän jopa antoi sinun jäädä kanssani. Asuin joskus ystävän kanssa. Mutta hän jätti meidät äskettäin... Tule, näytän sinulle huoneeni.
  Hope toi Borisin yhteen puutaloista. Siinä oli kapea käytävä ja kolme huonetta. Ovet eivät olleet lukossa, ainakaan Nadezhdalla ei ollut edes lukkoa. Hän työnsi oven auki ja johdatti Borisin huoneeseen, jossa oli kaksi joustinpatjasänkyä, joista toinen oli ilmeisesti Nadezhdan valmistama ja toinen ilman liinavaatteita. Pienet yöpöydät seisoivat lähellä sänkyjä, ja pieni pöytä tuskin mahtui sänkyjen väliin. Katto oli matala, sitä pitkin saattoi ajaa kättäsi helposti, Boris ei ollut koskaan ennen nähnyt niin alhaisia kattoja: kaksimetrinen ihminen ei voinut seisoa täällä täysillä. Katossa ei ollut edes kattokruunua tai ainakaan hehkulamppua.
  Boris ei voinut olla kysymättä:
  - Onko sinulla valoa?
  - Minulla on yöpöydälläni lamppu. Yleensä me yleensä vain nukumme täällä. Kaikki tapahtumat järjestetään paikan päällä. Puhutaan ja laitetaan ruokaa. Meillä on yhteinen kattila, yhteinen pöytä. Olemme jo myöhässä lounaalta, mutta nyt on luvassa iltapäiväsaarna. Näet ja kuulet itse kaiken.
  He menivät ulos sisäpihalle ja lähestyivät pientä näyttämöä lähellä olevaa aluetta. Siellä oli penkkejä. Nadezhda ja Boris istuivat eturivissä. Pikkuhiljaa kerääntyi myös muita ihmisiä, jotka hymyilivät ja tervehtivät toisiaan huudahduksin "Hyvää terveyttä!"
  Joku nuori mies kysyi Nadialta osoittaen Borisia nyökkäten:
  - Kuka tämä on?
  "Uusi ystäväni", Nadezhda vastasi hymyillen, "Albina antoi hänen liittyä veljeskuntaamme.
  Boris oli edelleen hiljaa ja katsoi jännittyneenä.
  Pian näyttävä punatukkainen Albina ilmestyi lavalle. Yleisön suosionosoitusten johdosta hän aloitti puheensa:
  "Meidän kaikkien on valmistauduttava tulevaan maailmanloppuun. Vain ne, jotka elävät vanhurskasta elämäntapaa ja uskovat jumalaamme Vishnuun, pelastuvat ja jäävät elämään maan päällä. Valaistuminen odottaa heitä kaikkia ja sitä seuraava pääsy nirvanaan. Loput kärsivät...
  Boris ei kuunnellut saarnaa. Hänellä oli kova päänsärky, mutta hän yritti ymmärtää mitä oli tapahtunut, muisteli myrskyistä treffejään Nadian kanssa.
  Saarna ei kestänyt kauaa. Pian musiikki alkoi soida. Yksinkertainen melodia, joka toistuu muutaman minuutin välein. Mutta tämän melodian alla ihmiset menivät tanssimaan. He kiipesivät suoraan lavalle ja vääntelevät toistensa edessä musiikin tahdissa. Lavan keskellä Albina käänsi kaikki päälle. Hän ilmeisesti nautti tanssimisesta ja johtajana olemisesta tässä yhteisössä.
  Nadezhda veti Boriksen lavalle ja alkoi tanssia adeptien piirissä Boreyn vieressä. Hän vain seisoi ja ihaili tyttöä. Yhtäkkiä Albina huusi: "Nyt juodaan suostumuksen maljasta!"
  Parrakas mies toi esiin kovan torven jonkin juoman kera. Torvi ajettiin ympäri, jokainen otti siitä muutaman silahuksen muiden hyväksyviin huudahduksiin ja ojensi sen vieressä seisovalle. Kaikilla näytti menevän hyvin. Nyt on Hopen vuoro. Hän siemaili juomaa hymyillen ja antoi torven Borikselle. Poika epäröi hieman, niin että hänen tyttöystävänsä jopa kiirehti häntä: "Juo nopeasti ja anna sarvi naapurille!"
  Kun makea ja hapan neste valui alas Boriksen kurkusta, hän tunsi hengellisen kohoamisen itsestään. Hänen pelkonsa oli poissa kokonaan, maailma ei enää näyttänyt synkältä ja vihamieliseltä. Joten ympärillä olevat ihmiset eivät ole ollenkaan eläimiä, vaan melko normaaleja ja jopa hauskoja. Paljon söpöjä tyttöjä. Ja hänen Nadiansa on paras! Boris jopa vilkutti rakkaansa.
  Musiikki soi edelleen, mutta Albina ja jotkut lahkot alkoivat poistua lavalta ja mennä jonnekin. Boris kysyi Nadezhdalta:
  - Minne he menevät?
  Tyttö vastasi pysyvästi hymyillen:
  "Heille on työtä. Katsos, adeptien täytyy joskus työskennellä ja hyödyttää veljeskuntaa.
  Boris oli samaa mieltä tästä:
  - Oikein! Näin sen pitäisi olla.
  "Jos et tee työtä, mene hulluksi", sanoi Nadezhda. Mutta minulla ei ole kiire tänään. Mennään luoksemme, meillä on aikaa jutella ennen illallista.
  Ja he menivät. Ja rakasteltiin taas! Aivan huoneen lattialla! Nadian nariseva, kapea sänky ei ollut kovin sopiva rakasteluksi.
  Todellinen seksimaraton osoittautui äskettäiselle neitsyelle ja hyljätylle tänä hänelle tärkeänä päivänä. Hienoa, että Nadezhda tulehtui ja löi kirjaimellisesti Borisia. Intohimot raivosivat, maailma oli tulessa, orgasmit pyyhkäisivät kuin hurrikaani. Näytti siltä, että satoja tulivuoria purkautui, siellä oli tukahduttavaa lämpöä.
  Jotta Boris ja Nadezhda eivät herättäisi huomiota, heidän oli hillittävä huutonsa orgasmeista, jotka vierivät heidän ylitseen. Borka unohti päänsäryn ja kompleksinsa. Kukaan ei häirinnyt heitä, vain aika pyrki vääjäämättä päivälliselle, ja rakastajat alkoivat väsyä pikkuhiljaa.
  Lopulta he väsyivät täysin. Nadezhda veti mekkonsa päälle ja sanoi:
  - Sinä fiksu! Minä rakastan sinua!
  - Ja minä sinua! - vastasi Boris puristaen.
  - Kuinka vanha olet? Nadezhda kysyi yhtäkkiä.
  - Maaliskuussa täytti jo seitsemäntoista! Borka vastasi rehellisesti.
  - Vau! Luulin sinua vanhemmaksi, luulin sinun olevan täysi-ikäinen. Ja täytän kesäkuussa kaksikymmentäkolme. Vanha on sinua varten. Meillä on kuuden vuoden ikäero...
  Ei, ei, et ole vanha! Boris melkein huusi. - Rakastan sinua erittäin-erittäin!
  Ja sitten oli vaatimaton lahkoillallinen. Mutta Boris piti yhteisestä kasvisateriasta. Hän ei enää tuntenut olevansa syrjäytynyt. Mies oli onnellinen kuin koskaan ennen elämässään.
  Illallisen jälkeen Boris lähti lahkosta, mutta vain nukkuakseen pois, saadakseen voimaa niin uuvuttavan kirkkaan päivän jälkeen, maksaakseen emännälle vuokra-asunnon ja palatakseen jälleen rakkaan Nadyan luo.
  
  
  Luku 16
  Tietysti on rakkautta ensisilmäyksellä. Ja yhteiskunnan hylkäämille ihmisille se voi olla silmiinpistävintä, kaikkea vievää. Kuinka kaksi yksinäistä, kaksi entistä hylkiötä, voivat rakastaa toisiaan? Hellästi, omistautuneesti, epäitsekkäästi. Maailma on muuttunut heille, täynnä uusia värejä, elämä on löytänyt tarkoituksensa. Ja tämä merkitys oli keskinäisessä välittämisessä toisistamme. Borisille ja Nadezhdalle ei ollut mitään tärkeämpää kuin heidän rakkautensa. Tunne läheisestä, rakkaudesta oli inspiroiva. He löysivät toisensa. Ja he olivat onnellisia.
  Kaiken tämän kanssa Borisin rakas erottui suuresta tuhlauksesta. Hän rakasti kävellä paljain jaloin, vieraili nudistirannalla. Kaunis Nadia! Vartalo on joustava, seksikäs. Hän opetti Boriksen ottamaan aurinkoa ja uimaan alasti.
  Ja tyttö käytti myös tšekkiläisiä lasikoruja, ei missannut lahkojen saarnoja ja saarnasi itse Borikselle.
  Kun hän oli rannalla, hän alkoi jälleen neuvoa rakkaansa:
  - Meidän on elettävä vanhurskaasti, pyrittävä valistukseen, kunnioitettava Albinaa ja muita johtajiamme. Niiden kautta tulemme lähemmäksi Jumalaa. Loppujen lopuksi vain Jumala voi tuoda meidät Nirvanaan ja jättää meidät kuoleman jälkeen parhaisiin maailmoihin, joissa voimme nauttia monista kiellettyistä nautinnoista.
  Boris vastasi:
  - Minulla on käsitys ortodoksisesta uskonnosta, luin jopa useita kirjoja tästä aiheesta koulussa ollessani. Pyhä Raamattu opettaa, että seuraavassa maailmassa ei tule olemaan kiellettyjä nautintoja. Vanhurskaan elämän tapauksessa me asumme paratiisissa sukupuolittomien enkelien muodossa.
  - Ei! Albina sanoo oikeita asioita! Uskomme on parempi. Paratiisi on liian tylsää kristityille.
  - Ja miksi se on? Boris kysyi.
  Tyttö vastasi heti:
  - En halua olla seksitön enkeli, he eivät edes harrasta seksiä. Ja meidän Jumalamme Vishnu ei tuomitse seksuaalisia suhteita ollenkaan.
  Boris katsoi tyttöystävänsä ruskettuneita kauniita jalkoja, hymyili ja sanoi:
  "Kyllä, enkä haluaisi olla kanssasi kuin enkelit taivaassa. On hyvä, että yhteisössämme Jumalan rohkaisua seksiä kunnioitetaan.
  - Ihmisen täytyy uskoa Jumalaan! Toivo sanoi luottavaisesti. "Vishnu on tosi Jumala.
  Boris päätti olla riidellä tyttöystävänsä kanssa. Hän ymmärsi myös, että ilman uskoa on vaikea elää. Koska hän oli syrjäytynyt ikätovereidensa joukossa, hän koulussa veti uskontoa ja yritti löytää siitä lohtua. Hän luki kirkon kirjoja ja tuli siihen tulokseen, että Kristus oli pasifisti, joka rukoili teloittajiensa puolesta. Boris kesti kärsivällisesti kaikki nöyryytykset ja loukkaukset perustellen käyttäytymistään sillä, että hän toimi Kristuksen mukaan: he lyövät sinua oikeaan poskeen, käännät vasenta. Hänen oli helpompi kestää nöyryytystä, ikään kuin hän teki sen uskon kautta. Poika yritti löytää lohtua Jumalasta, joka on kaikkivaltias ja oikeudenmukainen. Usko voisi antaa hänelle paitsi nöyryyttä, myös mahdollisuuden muuttaa käyttäytymistään, elämäänsä. Mutta Boris ei ollut onnekas tavata hengellistä mentoria, Jumalan sanan saarnaajaa. Hän ei uskonut Jeesukseen ja hänestä tuli murhaaja. Ja tappaessaan maniakki tunsi voimansa ja tuli siihen tulokseen, että ortodoksisuus on hyvä opetus heikoille ihmisille.
  Ja silti on luonnollista, että Nadezhda ja hän itse hänen jälkeensä päätyivät lahkoon. Täällä he eivät tunteneet olevansa syrjäytyneitä. Lahkot löysivät kadonneet sielunsa tässä julmassa maailmassa ja tekivät heistä uskonsa kannattajia.
  Nadezhda selitti Borisille:
  "Luulen, että ymmärrätte pian, että Vishnumme on Korkein Jumala. Hän on maailmankaikkeuden Luoja, joka inspiroi meitä kaikkia ja antaa henkensä selittääkseen uskontunnustusta, joka voi sovittaa ihmiskunnan. Hän on rakastava Isämme, joka ei halua meidän, hänen lastensa, leikkivän ikuisesti hiekkalaatikossa. Ja hän haluaa lasten kasvavan, itsenäistyvän ja menestyvän. Meidän tulee elää hänen käskyjensä mukaan. Tottelevaisin ja menestynein meistä avaa tien Nirvanaan. Ne, jotka eivät ole kypsyneet tai joilla on loukkauksia Jumalan edessä, lähetetään maan päälle korjattavaksi uusissa inkarnaatioissa.
  Mutta Jumala ei aseta itselleen tavoitteeksi yksinkertaisesti lopettaa synti, kuten kaikenlaiset ortodoksiset papit edustavat sitä. Kaikkivaltiaan tavoitteena on kasvattaa ja kouluttaa lapsensa niin, että he kypsyvät ja tulevat valaistuneiksi, samanlaisiksi kuin itse Jumala. Samaan aikaan seksisuhteet eivät ole ollenkaan kiellettyjä. Sitä ei pidetä syntinä, vaan pikemminkin hyveenä.
  Boris hymyili ja sanoi:
  "Mutta Jeesus sanoi myös: "Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää." Ja johtajamme uskovat, että älyllisten kykyjen kasvuun tarvitaan seksiä. Ilmeisesti siis veljemme harjoittavat siveettömyyttä keskenään ja esiintyvät pornossa.
  Nuori mies vitsaili tietysti. Hänen mielestään siveetön seksi ei lainkaan edistä vanhurskasta elämää ja valaistumista, johon lahkon johtajat heidät johtivat. Mutta Boris piti mielipiteensä omana tietonaan. Hän itse pysyi uskollisena Nadezhdalle, hänen rakkaansa ei myöskään etsinyt yhteyksiä sivulta, vain hänen oli osallistuttava kollektiivisiin orgioihin, jotka kuvasi lahkoa lähellä oleva valokuvaaja.
  Boris ei pitänyt rakkaansa velvollisuudesta, hän oli mustasukkainen, mutta joutui sietämään sitä, vakuuttui itsensä siitä, että pornon kuvaaminen oli vain työtä, velvollisuus, joka kaikilla veljeskunnan jäsenillä on ja joka auttaa ansaitsemaan rahaa kannattajilleen ruokaan ja yhteiskunnan ylläpito. Boris itse loppui nopeasti henkilökohtaisesta rahasta, hän käytti paljon Nadezhdaan, osti hänelle useita asuja ja koruja.
  Entinen syrjäytynyt itse ei halunnut osallistua orgioihin, he eivät vielä vaatineet tätä häneltä, vaikka hänestä tuli komea kaveri. Hänen ainoa tehtävänsä oli kalastaa. Yhdessä useiden muiden nuorten kaverien kanssa hän kävi silloin tällöin kalassa lahkoon kuuluvalla pitkäveneellä.
  Periaatteessa tällainen elämä sopi Borisille. Hän oli täynnä, terve, asui tyttöystävänsä kanssa, kukaan ei nöyryyttänyt tai moittinut häntä. On kulunut yli vuosi siitä, kun hän tapasi Nadian ja asettui lahkoon. Koko tämän ajan Boris nautti intohimosta, joka valloitti hänen koko olemuksensa.
  Vaikka hän oli hieman tylsistynyt talvella. Lahkossa ei ollut televisiota, tietokonepelejä, ei kirjoja, paitsi lahkokirjallisuutta. Aiemmin, ollessaan koulussa, Boris rakasti lukemista. Lahkolliset esitteet kävivät nopeasti tylsiksi, ainoana ajanvietteenä jäljellä oli seksi Nadezhdan kanssa, rituaalirukoukset ja luennot, joihin entinen hullu, toisin kuin Nadezhda, ei aina osallistunut. Talvella kävelyt kaupungissa tyttöystävän kanssa olivat harvinaisia, ja jossain vaiheessa Borkalla oli halu mennä metsästämään ja tappaa joku uudestaan. Hän kuitenkin hillitsi itsensä, onnistui sammuttamaan tämän eläimen demonisen vetovoiman itsestään.
  Kauan odotettu kesä on vihdoin saapunut. Kaikki tylsyys on poissa. Nyt Boris meni merelle useammin, ja vapaina päivinä hän vieraili rannalla Nadezhdan kanssa.
  Nyt hänen tyttöystävänsä alkoi puhua Vishnusta ja seksisuhteista. Mutta Boris ei kuunnellut häntä kovin tarkasti. Albina tapasi hänet aamulla ja käski hänen tulla illalla hänen luokseen tärkeään keskusteluun. Mies ihmetteli, mikä se voisi olla. Hän päätti, että hänen olisi nyt todennäköisesti näytettävä pornoa.
  Lahkot noudattivat terveellisiä elämäntapoja. Ruokavalio, pääasiassa riisi, vihannekset ja äyriäiset, sekä veljeskunnan harjoittama säännöllinen fyysinen harjoittelu teki Borisin ruumiista hyvin muotoillun, kuten Apollon patsaan. Nuori mies näytti upealta, hän ei enää näyttänyt entiseltä, luiselta ja metsästetyltä teini-ikäiseltä, joka piiloutui yhteiskunnasta. Boris näyttäisi hyvältä näytöllä. Mutta hän ei halunnut osallistua sektanttisiin orgioihin, edes vain naidakseen kenenkään muun kuin Nadezhdan kanssa. Ja hänen kanssaan - vain yksin.
  
  
  Luku 17
  Albina tervehti minua hymyillen päivystyksessä, kutsui minut kartanonsa olohuoneeseen ja ryhtyi heti hommiin:
  - Borja! Sinun täytyy tehdä uhri Jumalallemme Vishnulle. Tätä varten sinun on osallistuttava rituaalimurhaan. Vishnu on valinnut sinut tahtonsa toteuttajaksi.
  Boriksen jalat muuttuivat välittömästi vanuksi. Hän ei koskaan odottanut tällaista tapahtumien käännettä. Albina näytti tuntevan pojan hämmennystä ja sanoi:
  "Näen, että sinulla on jo viatonta verta, mutta en tarvitse sinulta parannusta. Vishnu on antanut sinulle anteeksi menneet syntisi. Kaikki, mikä liittyy menneeseen elämääsi, ei kiinnosta meitä. Mutta nyt sinun on täytettävä Vishnun käskyt, jotka hän välittää minun kauttani. Jumalamme vaatii sinua uhraamaan!
  Boris oli todella peloissaan. Tämä valtaisa nainen sai jostain tietää, että hän oli jo tappanut, vaikka hän ei kertonut kauheaa salaisuuttaan kenellekään paitsi Nadialle. Kaveri ajatteli, kuinka kieltäytyä, jotta hän jäisi sellaisiin vaatimuksiin, mutta Albina näytti lukevan hänen ajatuksensa. Hän varoitti ankarasti:
  - Älä uskalla kieltäytyä! Muuten Vishnu rankaisee sinua! Sinun kohtalosi on olla Vishnun tahdon toteuttaja, eliminoida arvottomat ihmiset, jotka vahingoittavat veljeyttämme.
  Boris oli hiljaa. Albina, nähdessään, että kaveri oli hämmentynyt, jatkoi psykologista käsittelyä:
  "Katso, olemme yksi perhe. Jumalamme tietää tarkalleen, mitä jokainen meistä tarvitsee. Ja meidän kaikkien on täytettävä hänen tahtonsa. Vain silloin veljeskuntamme vallitsee rauha ja hiljaisuus, ja ihmiset saavat valaistumisen.
  Boris ei tiennyt mitä sanoa, ja Albina vaati:
  - Ota veitsi pöydältä! Nyt tulet kanssani ja teet pyhän uhrin.
  Borka totteli kuin hypnoosissa. He menivät alas kellariin. Siellä oli nuori mies ketjutettuna seinään. Boris tunnisti Andrein, joka asui vieressä olevassa talossa. Hän katosi kolme päivää sitten. Ja ennen sitä hän kertoi ystävilleen haluavansa jättää veljeskunnan.
  "Tämä paskiainen päätti paeta meitä", Albina sanoi äänekkäästi. - Rutiini, hän sanoo, on väsynyt, hän lakkasi uskomasta valistukseen. Mutta et voi vain kävellä pois luotani!
  Totuus oli, että Andrei todella jätti lahkon, mutta hän ei voinut lähteä kaupungista. Kaksi kaveria, jotka näyttelivät hänen vartijoidensa roolia Albinan alaisuudessa, löysivät nopeasti pakolaisen ja toivat hänet lahkon johtajan luo. Ja hän päätti päästä eroon taitavasta ja samalla sitoa Boriksen verellä. Hänellä oli omat suunnitelmansa Borkan suhteen.
  "Me rankaisemme pakolaisia", Albina jatkoi puhettaan. Tätä meidän jumalamme Vishnu vaatii.
  - Ei totta! Ei ole Vishnua. Sinä petät meitä kaikkia! - kaveri sylkäisi vihaisesti Albinan suuntaan.
  Totalitaarisen lahkon päällikkö lähestyi vankia ja löi häntä nyrkellään voimakkaasti vatsaan. Andrew vääntelehti kivusta. Mutta tämä oli vasta kuolemanrangaistuksen alkua.
  Albina tarttui ruoskaan ja alkoi piiskaa nuorta miestä sillä. Kyllä, niin kovaa, että se leikkasi ihon vereen. Andrew huokaisi kivusta.
  Tehtyään parikymmentä iskua Albina ojensi ruoskan Borikselle ja käski ankarasti:
  - Nyt sinä!
  Borka totteli taas. Hän oli ymmällään, melkein shokissa eikä voinut vastustaa Albinaa. Entinen syrjäytynyt piiskasi puolialastomaa, revittyjen vaatteiden jäännöksillä tuttavansa ruumista. Ja hän rakasti tehdä sitä! Voidaan nähdä, että Borkaan asettunut demoni heräsi jälleen henkiin.
  "Ota nyt pokeri takan ääreen ja lyö häntä sillä!" Albina käski.
  - Olemmeko mekin sitä? Boris päätti kysyä. "Tämä on loppujen lopuksi ystävämme!
  Lahkon johtaja tuhahti halveksivasti:
  - Entinen! Kuten Jumalamme Vishnu sanoo: julmuutta, julmuutta ja vielä enemmän julmuutta.
  Boris kysyi hämmästyneenä:
  Ovatko nämä Vishnun sanoja?
  Albina vastasi äänellä, joka ei aiheuttanut vastalauseita:
  - Tarkalleen! Julmuus vahvistaa veljeyttä. Tee mitä sanon, tai olet hänen paikallaan!
  Boris otti tottelevaisesti pokerin käsiinsä ja löi nuorta miestä. Kaveri huokaisi, vaikka Boris ei lyönyt ollenkaan. Silti hän sääli naapuriaan.
  - Sinun täytyy osua oikein! - Albina suuttui ja määräsi uudelleen:
  "Pistä nyt pokeri takkaan ja lyö uudelleen!"
  Boris laittoi pokerin takkaan muutamaksi sekunniksi, sitten heilutti sitä, mutta... pudotti teloitusvälineen lattialle. Hänen kätensä tärisivät, nuori mies ajatteli pahasti.
  - Heikko! - hyökkäsi halveksivasti Albina.
  Hän nosti pokerin ja löi seinään kahlittua kaveria kuumalla tuotteella. Andrew itki sydäntä särkevän. Mutta tämäkään ei riittänyt paholaiselle, hän laittoi pokerin jälleen takkaan ja alkoi tönäistä sitä uhrinsa ruumiin paljaisiin paikkoihin. Jopa kellarissa levinnyt karjunta, Andrein huokaukset ja palaneen lihan haju eivät pysäyttäneet sadistia. Kaveri vääntelehti hurjassa tuskassa, ja sadisti ilmeisesti nautti siitä.
  Hän purskahti nauruun ja käski Borkaa uudelleen:
  - Nyt sinä! Työnnä pokeri tuleen ja anna sille hyvä tuli!
  - Ehkä meidän ei pitäisi? Boris kysyi epäilevästi.
  - Tarpeellista! Tee se! Tai teemme sen sinulle.
  Boris totteli. Ja taas, isku ei ollut voimakas. Sarjamurhaajan kädet tärisivät, hänen sydämensä hakkasi villisti, kipinät putosivat hänen silmistään.
  Albina repi pokerin Boriksen käsistä, löi jälleen Andreita itseään ja alkoi sitten ajaa suosikkiasettaan kainaloiden alle ja uhrin kehon yli nauttien täydessä voimissaan olevan miehen kovasta tuskasta.
  Pilattuaan Andreita tarpeeksi, Albina käski Borisia:
  "Leikkaa nyt hänen korvansa, anna hänen vuotaa verta!"
  
  
  "Minä... en voi... leikata korvia... elävältä ihmiseltä", Boris nyökkäsi järkyttyneenä tapahtuneesta.
  "Okei, lopeta hänet ensin. Hyvin! Tai nyt soitan turvalle, niin sinä olet hänen paikallaan!
  Boris otti veitsen pöydältä. Ja jäätyi.
  - Lahti! Albina vaati. - Rangaista häntä petoksesta! Bay, he kertovat sinulle!
  Ja Borka totteli taas. Tällä kertaa hän löi kovaa. Veitsi lävisti Andrein rintaan, lävisti rintaan. Poika huudahti uudestaan ja vaikeni pian. Uhrin verta valui runsaasti lattialle. Ja Albina vaati Borikselta, että tämä veti veitsen ulos ruumiista ja leikkaa ruumiin korvat. Borka, joka oli edelleen shokissa, toteutti myös tämän käskyn.
  Ennen verellä sidotun miehen vapauttamista sadisti kielsi häntä olemaan kertomatta murhasta kenellekään. Jopa hänen rakas Nadia. Salaisuuden paljastamisesta Albina uhkasi kostolla.
  Boris jätti konnan rikospaikalle ruumiin lähellä, kun hän itse hyppäsi kartanosta kadulle ja kiiruhti taloonsa, missä hän kaatui sängylle.
  Onneksi Hope oli poissa. Borkalla ei ollut aikaa selityksiin, hän halusi unohtaa itsensä unessa. Mutta uni ei tullut. Mies tunsi itsensä kuolemaan tuomitulta murhaajalta. Hän pelkäsi, että verenhimoinen Albina voisi milloin tahansa lähettää vartijansa hänen luokseen, ja he poistaisivat hänet tarpeettomaksi todistajaksi ja rikoskumppaniksi tai vievät hänet sadistille Andrein sijasta toisena uhrina ...
  Miksi Albina tarvitsi niin sadistisen murhan? Boris ei voinut ymmärtää tätä. Mitä järkeä tuollaisessa julmuudessa on? Miksi he tekivät tämän Andrewlle? Vain siksi, että hän päätti jättää veljeyden? Tämä on turhaa ja armotonta!
  Näin ajatteli sarjamurhaaja, joka itse surmasi neljä viatonta ihmistä. Hän mietti, yrittääkö paeta lahkosta vai ei. Mutta nyt Boris ei voinut kuvitella elämäänsä ilman Nadiaa. Ehkä kerrot kaiken rakkaallesi ja suostuttelet hänet jättämään veljeskunnan? Mutta minne he voivat juosta? Kyllä, ja Albina tuskin salli heidän paeta, aivan kuten hän ei antanut Andrein paeta. Väliltä välähti ajatus: eikö olisi parempi tappaa Albina itse? No, mitä seuraavaksi?
  Kysymyksiä oli enemmän kuin vastauksia, Borka päätti olla tekemättä vielä mitään. Hän pysyi lahkossa, ei kertonut kenellekään kuinka Andrei kuoli, ei edes jakanut tuskaansa Nadezhdan kanssa, vaikka hänellä ei ollut aiemmin salaisuuksia rakkaaltaan.
  
  
  Luku 18
  Tämän tapauksen jälkeen Borisin elämä ei muuttunut ollenkaan. Seuraavassa saarnassa Albina, kuten tavallista, puhui Vishnusta ja kuinka käyttäytyä, jotta karmaa ei kuormitettaisi. Hänellä itsellään ei näyttänyt olevan katumusta eikä huolta siitä, että tappaminen voisi heikentää hänen omaa karmaaan. Ehkä tämä ei ollut ensimmäinen murha, johon heidän lahkonsa johtaja oli suoraan osallisena. Jonkin aikaa hän ei vaatinut mitään Borisilta.
  Arjen rutiini kesti. Sektarirukouksia, kalastusta, työskentelyä sängyissä, päivystystä yhteiskeittiössä, joskus kävelyä rannalle muiden lahkojen kanssa Albinan vartijan valvonnassa. Kesä loppui nopeasti. Ja syyskuukaudet menivät siivillä. Pitääkseen kannattajat kiireisinä Albina toi kokonaisen laatikon kirjoja Jumala Vishnusta, tulevasta maailmanlopusta ja onnellisesta elämästä taivaassa. Lahkon päällikkö määräsi ulkoa kirjallisuuden, uhkasi järjestää kokeita. Adeptit lukivat esitteet huolellisesti, sillä vapaa-aikaa oli runsaasti. Borka myös lukee joskus. Vaikka en todellakaan uskonut siihen, mitä kirjoitettiin.
  
  
  Joulukuussa Albina käski Borisia käymään kartanossaan tärkeässä asiassa.
  Salakavala nainen julisti välittömästi:
  "Jumalamme Vishnu on tyytymätön siihen tosiasiaan, ettemme tuoneet hänelle toista uhria ajoissa. Tämän vuoksi meillä on ollut paljon ongelmia. Vishnu vaatii kostoa, ja kosto vaatii uhrauksia!
  Boris ymmärsi, että tämä kaikki oli hölynpölyä, mutta ei vastustanut, ja Albina jatkoi:
  - Jotta voit hinnalla millä hyvänsä karkottaa pahat henget Jumalalta Vishnusta, jotka saavat hänet ja meidät kaikki hulluiksi, sinun on uhrattava kunnioitettava mies. Näytän sinulle hänen valokuvansa ja kerron kuinka löydät hänet.
  "Mutta en voi tappaa ihmistä valokuvasta!" Boris pyysi.
  Albina mietti hetken ja sanoi:
  - Hyvä. Menen kanssasi osoittamaan uhrin ja valvomaan teloitusta.
  - Hän kuka? Boris esitti tarpeettoman kysymyksen.
  - Ei kuulu sinulle! - Albina vastasi vihaisesti, mutta tuli heti ystävällisemmäksi ja selitti:
  "Tämä on ilkeä mies, joka on syyllinen kaikkeen. Hän on yleinen paha, hän on kirouksemme. Tapamme pahan hänen kanssaan ja miellytämme Jumalaamme Vishnua.
  Ja taas Borisin täytyi mennä metsästämään. Nyt ei oman demoninsa kutsusta, vaan hänen lahkoaan johtaneen verisen paholaisen käskystä. Kaveri seurasi Albinaa pelkurimaisen kylmyyden tunteen. Hän ei tiennyt tarkalleen, kenet he aikoivat tappaa, hän ei halunnut enää osallistua murhiin, mutta hän ei voinut vastustaa tämän naisen tahtoa.
  He tulivat puistoon ja istuivat penkille sisäänkäynnin luona. Musiikki soi - lähellä oli ravintola. Oli hämärää, iltahämärä oli laskeutumassa kaupunkiin.
  Albina sanoi:
  Hänen täytyy mennä kotiin puiston kautta. Jos vain yksi olisi.
  
  
  Paholainen katseli ihmisten poistuvan ravintolasta. Hän odotti. Ja hän odotti: pian laitoksesta tuli pitkä mies diplomaattineen. Oli ilmeistä, että hän oli humalassa. Boris tunsi Albinan jännittyneen, hän tarttui miehen kädestä ja raahasi hänet puiston pimeään nurkkaan. Hieman huojuen mies käveli heitä kohti.
  Paholainen otti pussista veitsen, ojensi sen Borikselle ja kuiskasi:
  - Mene! Hän on sinun!
  Boris epäröi. Mies oli jo lähestymässä pensaita, joiden takana Albina ja hänen lahkonsa piileskelivät. Paholainen tönäisi Borkaa hellästi. Nuori mies tiukensi otettaan teroitettuun uhriveitseen ja hyppäsi ulos polulle.
  Mies on humalassa, mutta voimakas, noin kaksi metriä pitkä. Ja painaa paljon enemmän kuin hänen tappajansa. Boris tunsi pelkoa: oli vaarallista kohdata sellaiset kasvot. Borkan täytyi lyödä, kun talonpoika ei nähnyt häntä, murhaaja hiipi varpailleen uhrin luo, keräsi voimiaan ja yritti panostaa iskuon, löi häntä niskaan. Mutta tällä kertaa käsi tärisi, terä siirtyi tangentin päälle, leikkasi vain ihon, mutta ei aiheuttanut konkreettista haittaa.
  Mies huusi hämmästyksestä ja kääntyi ympäri. Boris löi häntä epätoivoisesti vatsaan veitsellä, mutta sai samalla nyrkin korvaan. Isku ravisteli nuorta miestä, monet kipinät tanssivat hänen silmiensä edessä. Mies on voimakas, ja hänen ottamansa alkoholiannos oli vielä kaukana siitä, jossa he putosivat maahan kevyestä työnnöstä.
  Borka löysi voimaa hypätä sivuun, pimeyteen, hän astui taaksepäin, ja mies pudotti diplomaattinsa ja lensi hysteerisesti ilmassa raskailla nyrkkeillään.
  Kuului hiljainen mutta vaativa Albinan ääni:
  - Päihitä hänet! Tai tapan sinut!
  Uhka antoi Borisille päättäväisyyttä. Hän lähestyi vihollista lavalla, jota suhteellisen valaisi kaukaisten lamppujen heikko valo. Oli selvää, että mies oli veren peitossa. Veri herätti yhtäkkiä Borkan. Hän ryntäsi roiston luo ja puukotti veitsellä miehen nyrkkiin. Hän karjui kivusta, mutta Boris syöksyi heti veitsen vatsaansa. Ja sitten häntä lyötiin kylkiluihin. Miehen vahvat luut selvisivät, mutta se oli erittäin tuskallista, hän hengästyi.
  Boris tuskin onnistui nousemaan jaloilleen. Mutta mies ei voinut hyödyntää tappajan koukkua. Kipu shokin ja verenhukan halvaantumana hän alkoi vajota maahan veitsi vatsassa.
  
  
  Tämä tapahtumien käänne antoi Borkalle voimaa ja vihaa. Heti kun tappajan hengitys palautui hieman, hän ryntäsi vihollisen luo, veti veitsen ulos ja löi sitä uudelleen. Ja sitten uudestaan ja uudestaan. Boris purkautui ja iski raivokkaasti ruumiiseen, joka jo löi tuskissaan. Murhaaja kirjaimellisesti silputti uhrinsa.
  - Tarpeeksi! Albinan arvovaltainen ääni kuului.
  Borka jätti vihollisen ruumiin, otti pari askelta polkua pitkin paholaisen suuntaan. Hän tuli ulos piilopaikastaan, meni ruumiin luo, varmisti, että mies oli kuollut, otti salkkunsa ja sanoi väsyneelle rikoskumppanille:
  - Kaikki meni hyvin. Hiljaista, ei sivullisia.
  Boris ei vastannut. Ja Albina käski leikata ruumiilta korvat.
  - Miksi? Borka ihmetteli.
  "Tarvitsemme sitä rituaalia varten", paholainen vastasi. "Kiire, kun ketään ei ole paikalla, leikkaa molemmat korvat irti ja poistu täältä."
  Jälleen, inhostaan huolimatta, Boris totteli. Hän oli tämän naisen armoilla ja noudatti hänen käskyjään kuin hypnoosin alla.
  Sitten kuolemaa kantava pariskunta lähti autiosta puistosta. Matkalla Albina opasti huonosti ajattelevaa kaveria. Hän käski olla kertomatta kenellekään. Jos Nadezhda kysyy, vastaa, että hän meni teurastamaan oinasta Albinan ystävien luo, missä hän likaantui eläimen verellä. Paholainen käski minun vaihtaa välittömästi ja tuoda hänelle vaatteet pesua varten.
  Kotona minun ei tarvinnut puhua avopuolisoni kanssa pitkään aikaan. Boris sanoi Albinan käskyn mukaan. Nadezhda uskoi häntä tai teeskenteli uskovansa häntä. Hänellä ei ollut tapana kysyä, varsinkaan jos hän näki, että hänen rakastajansa ei halunnut paljastaa yksityiskohtia.
  Boris kertoi tyttöystävälleen, että hänellä oli kova päänsärky, makasi sängylleen ja alkoi ajatella. Moraalisesti on helpompi täyttää humalainen mies kuin tyttö, jonka hän tappoi lähellä Tulaa. Juoppo on kulutustavara, joka ei aiheuta myötätuntoa. Samalla on suuri ero: milloin valitset uhrin itse ja milloin toimit käskyjen mukaan. Tällä kertaa Albina pakotti hänet tappamaan. Kuten Andrew'n tapauksessa.
  Mutta miksi hän ylipäätään tappaa? Boris muisteli aiempia murhiaan katumuksella. Ennen kaikkea hän sääli tyttöä. Miksi hän leikkasi hänet? No, hän tappoi naapurinsa ensimmäistä kertaa - tietysti hän jäi kiinni pakkovarkaudesta, hän toimi spontaanisti, intohimossa. Isoäiti tapettiin myöhemmin, koska hän tarvitsi kipeästi rahaa. Sitä paitsi vanhalla naisella ei ollut paljon jäljellä missään tapauksessa, hän oli tavallaan säästänyt naisen hitaan häipymisen ruumiillisilta kivuilta. Vanhempi mies kuoli, koska hän kiipesi itse...
  Mutta miksi hän tappoi tytön? Kyllä, jopa kaunis... Millaista alhaista sadismia oli hänen sielussaan ja päässään? Kuinka hän kehtaa kaataa kauniin olennon? Samanaikaisesti Boris joutui häpeäksi tunnustamaan, että hän tunsi silloin nautintoa, jopa seksuaalista kiihotusta tällaisesta alhaisesta, järjettömästä murhasta. Vaikka tällainen ilo on luonnotonta.
  Sitten täällä Sotšissa hän meni jälleen metsästämään. Onneksi hän ei tehnyt työtään. Tänään hän kuitenkin tunsi tyytyväisyyttä tapettuaan raa'asti juoppoa. Ei, jotenkin sinun täytyy päästä eroon sielussasi olevasta demonista kokonaan.
  Sitten Boris muisti, että he olivat jättäneet veitsen rikospaikalle. Miksi Albina ei vienyt häntä diplomaatin kanssa? Etkö halunnut likaantua vereen? Mutta sellaiset todisteet voivat sytyttää heidät tuleen.
  Se on yksi asia, kun Andrei katosi, jota ei etsitä. Mutta nyt ruumis löydetään, siitä käynnistetään rikosasia ja murhaajien etsintä aloitetaan. Hän kuitenkin tappoi jo ennen kuin hän pääsi yhteisöön. Ja kukaan ei löytänyt häntä.
  Samaan aikaan Boris pelkäsi jälleen vakavasti oman henkensä puolesta. Entä jos Albina tällä kertaa keksii idean poistaa se? Lähetä henkivartijoita. Ja se ... On outoa, että hän käytti Andrein ja sitten talonpojan murhaan häntä, ei hänen kavereitaan.
  
  
  Pakenemaan jonnekin kauas, poistumaan lahkosta Nadenkan kanssa. Hän kertoi haluavansa vierailla Pariisissa, Ranskan romanttisessa pääkaupungissa legendaarisine Versailles'sa. Mutta miten sinne pääsee ilman rahaa ja asiakirjoja?
  Boris ymmärsi, ettei hän kyennyt vastustamaan Albinan vaikutusta. Vasta aamulla nuori mies vaipui raskaaseen uneen. Onneksi hän ei nähnyt painajaisia. Hän nukkui melkein puoleenpäivään asti ja heräsi enemmän tai vähemmän valppaana.
  
  
  Luku 19
  Elämä lahkossa jatkui. Onneksi Borisin pelko siitä, että hänet voitaisiin eliminoida tarpeettomana murhien osallistujana, ei toteutunut. Hän ei koskaan saanut selville, miksi tuo tietty pullea mies oli tarpeen tappaa ja mitä hänen diplomaatissaan oli, jonka Albina otti mukaansa. Mies ei kuitenkaan oikeastaan välittänyt. Hän pelkäsi, että hänet pakotetaan tappamaan uudelleen.
  Ja hän ei erehtynyt, Albina vaati jälleen uhreja. Ortodoksisena jouluna paholainen soitti Borikselle ja sanoi, että heidän täytyisi tuoda toinen pyhä uhri Jumalalle Vishnu.
  Nuori mies pyysi Albinaa olemaan pakottamatta häntä tekemään tätä. Mutta lahkon johtaja oli säälimätön. Hän itse osoittautui sarjamurhaajaksi. Hän halusi tappaa ja katsella kuinka he hänen käskystään riistävät miesten hengen. Paholaiselle ei ollut synti tappaa ihmistä.
  Pari hulluja, urheilullinen nainen ja komea nuori mies, jolla oli hyvä lihasten helpotus, lähti jälleen tappavaan metsästykseen.
  Ei kestänyt kauan löytää uhri. Kaupungin ulkopuolella sijaitsevalla joutomaalla Albina näki kahden miehen juovan kuutamoa kahden litran pullosta. Puolestaan kurkusta. Samalla he kiroavat äitiä. Albina antoi komennon: "He!"
  Boris katsoi paholaista hämmästyneenä: "Niitä on kaksi!" Mutta Albina vahvisti: "Mennään!"
  Yhdessä he lähestyivät juoppoa. Boris hyppäsi äänettömästi ylös takaapäin ja puukotti häntä lähimpänä olevaa lapaluiden alle. Mies kääntyi ympäri ja sai heti iskun palloihin Albinalta, joka huusi samalla:
  - Jumalamme Vishnun kunniaksi!
  Isku osoittautui niin voimakkaaksi, että mies röyhtäisi verta ja alkoi sitten vajota maahan. Boris, nähdessään karmiininpunaisen nesteen, lensi jälleen jarruilta. Hän hyökkäsi toisen henkilön kimppuun. Hän huusi: "Mitä sinä teet?!" - ja yritti tarttua oksaan suojaksi, mutta hänellä ei ollut aikaa. Nuori hullu oli jo puukottanut häntä veitsellä. Ja hän löi, kunnes mies osoitti elonmerkkejä.
  Albina myös suuttui, hänessä leimahti pirullinen jännitys. Hän oli kihloissa ensimmäisen onnettoman kanssa, joka putosi maahan. Hän halusi nousta ylös, mutta sai paholaisesta iskun massiivisen naisten saappaan säärellä päässä. Sitten raivo jatkoi talonpojan potkimista hänen ruumiinsa kaikkiin osiin. Sitten hän tarttui pulloon ja löi uhria päähän sillä.
  Mies vaikeni, ja Albina käski Borkaa:
  "Ja lopeta se veitsellä!"
  Boris syöksyi veitsen onnettoman kurkkuun vapauttaen helakanpunaisen veren lähteen. Ja sanoi voitokkaasti:
  - Valmiina! Se ei kuole!
  "Meidän jumalamme ovat etsineet verta!" Albina vastasi. - Pestään pois!
  Boris poistui mielellään murhapaikalta. Kotimatkalla hän kuitenkin esitti paholaiselle epämiellyttävän kysymyksen:
  - Miksi meillä on niitä?
  "Näetkö", Albina vastasi rauhallisesti, "jumalamme ovat sodan jumalia!" Ne vaativat uhrauksia. Nyt voin vihdoin raportoida korkeammille voimille: olemme tehneet vakavaa työtä. Ja tällä tavalla olemme saavuttaneet paljon.
  Boris ei vastannut, hän ajatteli, että pedosta yksinkertaisesti puuttuu adrenaliini, sillä on jano tappaa, silputa, kiduttaa tunteakseen itsensä supermieheksi.
  Kotona kaveri ei taaskaan voinut nukkua pitkään aikaan. Jälleen hän halusi paeta lahkoa, jotta hän ei enää näkisi tai kuule Albinan psykopaatteja, ei noudattaisi hänen käskyjään.
  
  
  Luku 20
  Muutamaa viikkoa myöhemmin Albina soitti Borikselle ja sanoi:
  "Nyt sinun on itse valittava uhri ja riistettävä ihmiseltä elämä. En mene kanssasi. Valitse mies ja tuo minulle hänen leikatut korvansa todisteeksi tehdystä työstä.
  - Kenet valita? kysymys puhkesi mykistyneeltä sarjamurhaajalta.
  "Sinun on löydettävä se uhri, jonka karma on turmeltunut ja jota sen seurauksena on rangaistava aavikoinsa mukaan", Albina selitti epämääräisesti. "Etsi uhri tänä yönä!" Jumalat tarvitsevat meidän uhrimme.
  - Mutta miksi minä? Onko sinulla muita ihmisiä...
  "Sinä et pelkää verta, toisin kuin muut. Olet tappanut ennenkin, olet tottunut siihen! Siksi uskon sinulle niin arkaluonteisen asian. Tällä kertaa sinun on toimittava itse.
  Boris epäröi:
  - Kaikki nämä murhat... se on syntiä! Ne ovat niin raskaita sielulle ja pilaavat karmani.
  Paholaisen silmät loistivat hullun kiilteen. Hän vastasi tyytymättömänä:
  - Minun tehtäväni on päättää mikä on syntiä ja mikä ei! Sinun täytyy totella minua, koska teen Jumalamme Vishnun tahdon.
  "Mutta miksi Vishnun täytyy tappaa?" Boris ei voinut ymmärtää.
  "Raamattukin sanoo, että ilman verenvuodatusta ei ole anteeksiantoa. Viaton veri puhdistaa maailmankaikkeuden ja pelastaa monia ihmishenkiä. Kun olemme tehneet yhden pyhän murhan, pelastamme tuhansia muita. Jumalat tarvitsevat uhreja, ilman uhreja ihmiskunta tuhoaa itsensä ydinsodassa, - paholaisen ääni kuulosti yhä uhkaavammalta. "Vain organisaatiomme voi estää ydinsodan ja pelastaa ihmiskunnan. Mutta tätä ei voida tehdä ilman uhrauksia. Älä huoli: kuollut henkilö odottaa uutta inkarnaatiota tai Nirvanaa taivaassa. Uhri on vain kiitollinen sinulle siitä, että repit hänet ulos tästä ankarasta, arvottomasta elämästä ja lähetit hänet suoraan taivaaseen.
  
  
  Boris muisti, että Nadezhda oli jo sanonut jotain vastaavaa kiitollisuudesta tappajalle heidän ensimmäisellä tapaamisellaan. Kaveri oli huimausta, hän tunsi, ettei hän enää pystynyt vastustamaan Albinan tahtoa. Mutta hän kysyi kuitenkin:
  "Ehkä meidän ei tarvitse leikata korvia?"
  Paholainen sanoi vihaisesti:
  - Tarpeellista! Minä käsken sinua älä viivyttele enempää! Ota veitsi ja mene!
  Boris levitti kätensä avuttomana.
  yritän tappaa...
  Albina muistutti taas:
  "Ja älä tule takaisin ilman korvia!"
  Boris ei voinut auttaa itseään. Albinan käsky hänelle on kuin laki, jota on noudatettava tiukasti. Ei poikkeamia, ei mellakoita ja vastalauseita!
  Ja hän lähti lähes perinteiseen "metsästykseen". He kiinnittivät häneen teloittajan naamion, jonkun muun tahto ajoi hänet. Hän vaelsi asuinalueella nukkuvan kaupungin laitamilla kuin hullun yksinäinen susi. Ajatus siitä, että hänen täytyisi tappaa mies uudelleen tai ilmestyä Albinan eteen täyttämättä tämän käskyä, jyrsi Borisia.
  Ensimmäinen kevätyö on alkanut. Yllättävän lämmintä maaliskuun alkuun. Kuinka hienoa onkaan kävellä kirkkaan tähtitaivaan alla, kuinka kaunista kaikki on nyt luonnossa, herää henkiin lepotilan jälkeen. Ja hänen on kestettävä kipu ja kuolema. Kuinka kauan! Ja kuinka elää sen kanssa, kuinka kauan pettää Nadezhdaa?
  Boris katui nyt, ettei hän tupakoinut. Olisi kiva vetää tupakkaa. Tämä auttaisi lievittämään henkistä stressiä, muuten hänen kehonsa jokainen solu tärisee. Ja sieluani sattuu.
  Hänen oli itse valittava rituaaliuhri, eikä hänellä ollut aavistustakaan mitä. Harvinaiset ohikulkijat kiirehtivät kotiin. Boris katsoi heitä ja ajatteli: ansaitseeko tämä kuoleman? Ei ollut vastausta. Hän halusi tavata juoppolaisen tai kodittoman, mutta jostain syystä hän ei tavannut sellaisia ihmisiä. Pian alue oli täysin tyhjä.
  
  
  Boris käveli päämäärättömästi melkein koko yön. Alkoi hieman valoa, mutta taivas oli pilvinen. Sarjamurhaaja ajatteli jo paluuta ja odotti innokkaasti Albinan reaktiota täyttämättä jääneeseen tilaukseen. Mutta sitten nuori mies kuuli metsävyöhykkeeltä lävistävän naisen huudon. Ja juoksi kaikin voimin itkuun!
  Hän ryntäsi apuun ja näki, että puolialaston pullea mies painoi alaston tytön ruumista puuta vasten. Raiskaaja on melkein ottanut tytön haltuunsa. Hän taisteli epätoivoisesti vastaan, mutta voimat eivät olleet yhtä suuret.
  - Jätä hänet! Boris huusi ja ryntäsi epäröimättä raiskaajan luo.
  Melko voimakas keski-ikäinen tyyppi ei odottanut puuttuvansa siihen. Hän kääntyi juoksevan pojan puoleen. Mies oli huomattavasti painavampi kuin nuori mies. Mutta Borka oli koko ajan kuin lihasten joukko, hän hyppäsi ylös ja potkaisi häntä jyrkästi vatsaan. Miehellä oli jonkinlainen käsitys tappelusta, mutta hän ei ehtinyt täysin estää iskua, jota osittain pehmensi myöhästynyt esto. Raiskaaja horjui, mutta nousi jaloilleen ja meni Borisin luo.
  
  +
  Nuori mies kohtasi hänet voimakkaalla odottamattomalla potkulla nivusiin. Vihollinen huusi ja alkoi pudota kasvot eteenpäin. Boris lainasi iskun palloihin Albinalta. Et pääse eroon tästä heti.
  Tyttö puki mekkoaan sillä hetkellä.
  - Pois täältä nopeasti! Boris huusi hänelle, hän ei halunnut tappaa todistajan edessä. - Ja unohda kaikki!
  Mies yritti tuolloin nousta ylös, mutta sai voimakkaan iskun päähän Borkalta. Muukalainen, nätti, noin parikymppinen tyttö, ei jostain syystä kiirehtinyt lähtemään.
  "Lähde pois täältä nopeasti", Boris käski uudelleen. "Mutta älä mene poliisille äläkä kerro minusta kenellekään!"
  - Hyvä! Kiitos! - tyttö vastasi ja käveli nopeasti ja juoksi sitten lähimmän talon suuntaan.
  Boris otti pussista veitsen, hyppäsi talonpojan luo ja työnsi keinulla murhaaseen raiskaajan kurkkuun. Hän hengitti ja alkoi tukehtua vereen. Hän kuoli ruumista tukehtuviin kouristuksiin.
  "Teko on tehty, tämä ei ole sääli", Boris ajatteli, mutta muisti, että raiskaajan oli vielä leikattava korvansa irti. Sarjamurhaaja tunsi yhtäkkiä demonisen raivohuipun itsessään, hän veti veitsen kurkusta, löi sitä kiihkeällä voimalla vielä useita kertoja jo kuolleen ihmisen ruumiiseen ja katkaisi sitten toisen korvan, sitten toisen.
  Vasta sen jälkeen tappaja tuli hieman järkiinsä ja huomasi olevansa kaikki tahrattu verestä. Lämpimiä pisaroita pääsi jopa tytön pelastaneen hullun kasvoille.
  Boris tunsi pahoinvointia, hän hengitti raskaasti. Mutta Sotšiin osunut vinkuva pahoinvointi ja kylmä sade auttoivat häntä rauhoittumaan.
  Oli kiire päästä pois murhapaikalta. Borisilla ei kuitenkaan ollut kiirettä, välinpitämättömyys pyyhkäisi hänet. Hullu yhtäkkiä tajusi itsensä ajattelevan, että Albina oli hirviö, puhtaampi kuin hän itse. Hänen täytyy olla psykopaatti. Miksi hän tarvitsee murhatun korvat?
  Kaverilla oli vetiset silmät, tuli kylmä, sade voimistui ja uhkasi muuttua kaatosateeksi.
  
  -
  Borka ei pitänyt kylmistä sateista. Sade pilasi hänen mielialansa. Täällä satoi usein talvella. Lumi olisi parempi, Boris on edelleen tottunut siihen, että talvella on lunta, joka luo puhtauden ja rauhan tunteen. Ja täällä lunta satoi vain pari kertaa talven aikana ja suli samana päivänä.
  Sarjamurhaaja käveli kotiin ja itki hiljaa. Hän meni jälleen metsästämään ja tappoi, osoitti jälleen luonteeltaan heikkoutta, jatkoi Albinaa. Tietysti kauheaa, mutta lahkon päässä on jonkinlainen pirullinen voima, jota Boris ei voi vastustaa. Oletetaan, että tällä kertaa hän pelasti tytön, mutta hän katkaisi ruumiin korvat, nyt hän kantaa niitä todisteena julmuudestaan, pystymättä heittämään pois tätä kauhistusta.
  Jälleen hullu muisti hänen tuhoamat ihmiset. Ja jälleen, entisistä uhreista Boris katui eniten nuorta tyttöä, jonka hän tappoi lähellä Tulaa. Hän oli täynnä energiaa, pystyi synnyttämään lapsia, tuomaan iloa rakkaalleen.
  Silti toisaalta ei ole paha, että sataa. Ainakin se pesee pois osan rikoksen jälkiä. Boris ei halunnut kantaa vastuuta teoistaan. Hyvin pian hänen enemmistönsä, jonka jälkeen sinun ei pitäisi enää luottaa alennukseen lain edessä. Ja se, että häntä ei ole vielä saatu kiinni ja lähetetty vankilaan, ei antanut vauhtia uusiin rikoksiin.
  Silti Boris oli luonteeltaan kiltti kaveri. Ja tämä ystävällisyys herätti hänessä omantunnon ja katumuksen huomautuksia. Hän oli nyt huolissaan, kun hänestä oli tullut murhaaja, että hän oli lyönyt omaa äitiään ennen kuin pakeni kotoa. Ehkä hän itse on syyllinen siihen, että häntä kohdeltiin huonosti. Teini-ikäiset yleensä kiusaavat hiljaisia, vaatimattomia poikia. He yrittävät nöyryyttää ja loukata heitä. Silti olisi pitänyt olla seurallisempi lapsuudesta lähtien ja osoittaa arvonsa nyrkeillä. Ja hän käyttäytyi kuin strutsi. Epäkohdat kerääntyivät vähitellen sieluun ja lopulta roiskuivat murhiksi. Häntä voidaan ymmärtää, mutta Albina on kuin demonisten voimien ruumiillistuma, ilman häpeää tai omaatuntoa...
  Mutta Borka ei pystynyt lopettamaan paholaista tai pakenemaan lahkosta. Hän oli tottunut lahkoon, hän tunsi olevansa täällä kuin omassa perheessään, hän eli rauhassa ja sovussa rakkaan tyttönsä ja kaikkien muiden kannattajien kanssa, hän oli tasavertainen tasavertaisten keskuudessa, ja vain Albina kohotti kaikkien muiden yläpuolelle. Ja Boris ymmärsi, ettei hän nostaisi kättä lahkon johtajaa vastaan. Viimeisimmät murhat auttoivat kuitenkin Borkaa näkemään valon osittain. Hän meni heti Albinan luo, heitti tämän leikatut korvat irti ja julisti päättäväisesti:
  "Älä lähetä minua muualle!" En voi olla teloittajan roolissa. Se ei ole minun! Nukun itseni ja nukun sinut.
  Albina ei vastannut. Hän vain käski minun riisua veren tahrat vaatteet ja mennä kotiin.
  Kun Boris tuli huoneeseensa, Nadezhda ei kysynyt, missä hän oli yöpynyt. Siitä tosiasiasta, että ei tarvitse keksiä ja selittää mitään, Boris tuntui heti paremmalta.
  Nadenka rakasti häntä kovasti, eikä hän ilmeisesti ollut kateellinen. Hän luotti kultaseni, sanoi, että mustasukkaisuus on alempien, heikkomielisten ihmisten tunne. Boris oli vapaa velvollisuuksista ja epäilyistä, hän saattoi rakastaa ketä halusi. Ja hän halusi vain hänet, toivonsa. Ja hän vaali hänen rakkauttaan, ei etsinyt yhteyksiä sivulta. Hänet kuitenkin kuvattiin pornoksi. Mutta tätä ei pidetä pettämisenä, koska hänellä ei ollut henkistä läheisyyttä kumppaneiden kanssa. Nadezhda ymmärsi, että Boris itse kertoisi missä hän oli, jos hän halusi jakaa ja pyytää neuvoja.
  Nyt nuori mies oli hiljaa, hän ei halunnut selittää mitään, hän vain suuteli rakkaansa, ja tämä vastasi hänen suudelmaansa. He harrastivat seksiä helposti ja luonnollisesti. Melko nopeasti Boris tunsi voimakasta vapinaa, orgasmi tuli, epätavallisen voimakas, yhtä voimakas kuin silloin, kun he tapasivat Nadezhdan. Todennäköisesti murhan aikana kehoon kertynyt adrenaliini roiskui ulos.
  Ja sitten he menivät yhteiselle aamiaiselle hangaariin. Lahkot suorittivat rituaalirukouksen ja alkoivat syödä. Silti täällä keitetään herkullista kasvispilafia!
  Yhtäkkiä pirullinen Albina ilmestyi. Hän laittoi rytmisen musiikin päälle ja alkoi esittää rituaalista, energistä tanssia, joka oli jossain määrin vatsatanssia muistuttavaa. Yleensä Albina ei ollut läsnä yhteisellä aterialla. Boris ajatteli, että hänen ulkonäöllään oli todennäköisesti jotain tekemistä hänen tuomiensa korvien kanssa.
  Syödyt lahkot ottivat vähitellen johtajan tanssin, siitä tuli hauskaa. Mutta Boris ja Nadezhda menivät luokseen rakastelemaan uudelleen. Ruoka herätti libidoni uudelleen. Mikset leikkisi uudelleen, jos sinulla on voimaa ja halua? Silti murhat, kun hän itse valitsi uhrin, herättivät Boriksessa voimakasta seksuaalista energiaa. Nadezhdan suhteen tällainen energia ei ollut aggressiivinen, ystävällinen, haluten miellyttää kumppaniaan, miellyttää häntä. Borka ei ymmärtänyt miksi näin tapahtui, mutta julmuuksien jälkeen hän oli erityisen kohtelias ja myötätuntoinen, ikään kuin tämä voisi korjata hänen veriset rikokset.
  Unemattomasta yöstä huolimatta Boris osoittautui voimakkaaksi machoksi. Purkaukset kulkivat rakastavien ruumiiden läpi silloin tällöin aiheuttaen voimakkainta iloa. Orgasmin pyörre iski heihin, heidän lihaksensa kouristeltuina. Borisin pää pyöri, ja hänen ruumiinsa lauloi ja vapisi. Toivo huokaisi ilosta.
  Boris pysähtyi vasta, kun hän tunsi olevansa täysin uupunut. Hän jätti rakkaansa muutaman tunnin seksin jälkeen melko tyytyväisenä.
  
  
  Luku 21
  Nadia kasvoi suljettuna, kommunikoimattomana lapsena. Varhaisesta iästä lähtien hän piti parempana yksinäisyydestä kuin peleistä ikätovereidensa kanssa. Hän halusi istua jossain sivussa, lukea satua tai vain katsella kirjan kuvia. Vanhemmat eivät todellakaan välittäneet. Tyttö oli tottelevainen, vastasi helposti pyyntöihin pestä astioita, mennä kauppaan tai istua nuoremman veljensä kanssa.
  Tyttö vetäytyi entisestään, kun hänen isänsä yhtäkkiä kuoli. Nadyusha, kuten hänen isänsä kutsui häntä, oli juuri täyttänyt yksitoista. Hänen isänsä oli hänelle lähin henkilö. Hän saattoi kertoa vain isälleen kouluongelmistaan ja -kokemuksistaan, kun taas äiti rakasti poikaansa enemmän, hän ei ymmärtänyt omaa tytärtään, hän saattoi huutaa hänelle mistä tahansa syystä, joskus nöyryyttää, loukata häntä.
  Osittain tästä syystä Nadia kasvoi pahamaineisena ja epävarmana. Hänellä ei ollut ystäviä, hän ei kehittänyt suhteita luokkatovereihinsa. Tytöt katsoivat häntä alaspäin, ja kaverit eivät kiinnittäneet huomiota, ja he pitivät epäsosiaalista mietteliää koulutyttöä hulluna. Mutta neljätoistavuotiaana hän rakastui ensin poikaan, Sashaan, kymmenenneltä luokalta. Kaveri oli häntä kaksi vuotta vanhempi, hän havaitsi "tyhmän" innostuneet katseet, ja eräänä päivänä hän tuli välitunnilla ja tarjoutui kävelylle koulun jälkeen. Sasha vei vapisevan pelosta, mutta tottelevaisen Nadian johonkin hylättyyn navettaan, jossa hän riisui pikkuhousunsa ja riisti neitsyyden.
  Siihen loppui kaikki heidän välinen rakkaus. Nadezhda sai toisen henkisen trauman, hän halusi jopa laittaa kätensä päälle. Äiti kuitenkin lopetti yrityksen ajoissa, ei antanut tyttärensä niellä pillereitä.
  
  +
  Tuon tapauksen jälkeen isäpuoli alkoi tarjota avoimia merkkejä huomiosta tytärpuolensa kohtaan.
  Nadian äiti Valentina hautasi miehensä, suri pari vuotta, päätti sitten järjestää henkilökohtaisen elämänsä, toi Antonin taloon. Hänet tunnettiin naispuolisena ja rakeisena, hän oli viisi vuotta nuorempi kuin Valentina. Mutta hän päätti hinnalla millä hyvänsä mennä naimisiin tämän miehen kanssa, ikään kuin tämä olisi hänen viimeinen mahdollisuutensa. Ystävät luopuivat Valentinasta, mutta Nadian äiti vastasi kaikkiin vastalauseisiin: "Rakastan häntä!"
  He allekirjoittivat, isäpuoli asettui äitinsä huoneeseen. Hän ei halunnut työskennellä. Ajoittain hän sai töitä vartijana tai vartijana, mutta ei pysynyt yhdessä paikassa pitkään.
  Anton pelkäsi olla tekemisissä neitsyen kanssa, mutta Valentinan typerä lause, että Nadya oli hemmoteltu, irrotti hänen isäpuolensa kädet.
  
  
  Äiti työskenteli päivällä, Anton vaelsi ympäri asuntoa tekemättä mitään, ja kun Nadia tuli kotiin koulusta, hän yritti olla hänen edessään. Aluksi, aivan kuin sattumalta, hän törmäsi tyttöön käytävällä tai keittiössä, kun hän saattoi koskettaa hänen hiuksiaan, sanoa kuinka kaunis hän oli, joskus yllättäen painoi häntä seinää vasten ja suuteli häntä poskelle tai löi kevyesti. hänen perseensä kämmenellä. Vähitellen Anton alkoi sallia itselleen entistä enemmän. Hän saattoi tarttua hänen rinnoistaan, laittaa kätensä tytärpuolensa pikkuhousuihin.
  Hope ei ole tottunut valittamaan. Kyllä, ja hänellä ei ollut tyttöystäviä, eikä luottamuksellinen suhde äitinsä kanssa toiminut. Valentina tuli kotiin väsyneenä, ja hänen tytärtään käytettiin yhä enemmän vihansa purkamiseen.
  Eräänä päivänä Anton ryntäsi Nadian huoneeseen, avasi kärpäsensä vetoketjun hänen edessään ja veti ulos erektiopenisensä.
  "Rakastat karkkien imemistä", isäpuoli sanoi mykistyneelle tyttärelle, "katsokaa, kuinka siistiä minulla on." Sinun täytyy nuolla sitä, nuolla sitä ja nuolla sitä uudelleen ja purra päätä kevyesti helmihampaillasi.
  Nadia rakasti tikkarit, mutta hän kieltäytyi imestä miehen penistä.
  "On mahtavaa tuntea, kuinka jadetanko sykkii suussasi, kuinka suloinen hänen päänsä on, kuin se olisi tikkari. Nyt tunnet sanoinkuvaamattoman surinaa, - näillä sanoilla isäpuoli tarttui Nadian toisella kädellä päähän, otti kukkonsa toiseen ja alkoi ajaa sitä pitkin tytön puristettuja huulia.
  Nadia vastusti: hänen isäpuolensa yritti avata hänen huulensa ja puristaa omaisuutensa niiden läpi. Hän ei pystynyt hillitsemään itseään ja antoi lapselle iskuja kasvoihin. Ja hän lopetti kiusaamisen vasta sen jälkeen, kun Nadialla oli suurefleksi.
  "Ei hätää, minä opetan sinulle kuinka tehdä suihin", Anton sanoi ja lähti.
  Seuraavana päivänä hän tuli jälleen opettamaan tytärpuolensa oraaliseksiä, ja hänen häirintään tuli jatkuvaa. Ja muutaman viikon kuluttua isäpuoli otti tytön naisena kokonaan haltuunsa. Ja taas Nadezhda ei uskaltanut valittaa äidilleen.
  Lisäksi hänen isäpuolensa uhkasi häntä väkivallalla, jos hän paljastaisi "heidän salaisuutensa" kenellekään. Antonilla oli tapana tulla teinin luo vaimonsa poissa ollessa.
  Nadia kesti, hän tuskin lopetti koulua ja pakeni välittömästi kotoa. Useiden viikkojen vaeltamisen jälkeen hän saavutti Sotšiin, jossa hän liittyi lahkoon. Aluksi häntä ympäröi huolenpito ja rakkaus, sitten hänet alettiin ottaa mukaan puutarhatöihin ja kuvata mallina eroottisille valokuville. Paikallinen valokuvaaja Vladimir Achintsev piti tyttöä fotogeenisena, teki paljon istuntoja hänen kanssaan. Sitten valokuvaaja siirtyi kuvaamaan pornoa, jossa hän käytti myös Nadezhdaa ja muita lahkon kannattajia. Albina käytti kauppaa pornografialla.
  Ajan myötä. Helppo vapaa seksisuhde lahkon jäsenten kanssa ja seksi kuvausten aikana eivät tuottaneet Nadezhdalle tyydytystä. Hän halusi todellista rakkautta, aistillista, kaikkea vievää.
  Sinä kevätpäivänä Nadialla ei ollut velvollisuuksia yhteisössä, hän sai mennä merelle. Hän rakasti merta, se rauhoitti, lievitti henkistä kipua, antoi vapauden tunteen. Nadya saattoi katsella merimaisemaa tuntikausia, seurata aaltojen murtautumista kivikallioille, leviämään pitkin rantaa ja palaamaan meren rajattomiin syvyyksiin. Meressä tuntui luonnon suuri voima, joka sammutti ihmisten raivoavat intohimot.
  
  +
  Nadia meni yhteisön lähimmälle rannalle. Täällä hän halusi hukuttaa itsensä saapuessaan Moskovasta isäpuolensa pahoinpitelyn ja riidan jälkeen äitinsä kanssa, täällä hän tapasi kaksi naista, jotka saivat hänet luopumaan ja houkuttelivat hänet veljeskuntaan.
  Voit kävellä yhteisöstä merelle kahdessakymmenessä minuutissa. Mutta Hopella ei ollut kiirettä. Matkalla hän kutoi seppeleen aukiolla kasvavista kevätkukista, riisui sitten sandaalit ja päätti kävellä paljain jaloin: hän tykkäsi tuntea maata jalkapohjilla.
  Metsässä lähellä rantaa tyttö pysähtyi joskus tervehtimään puita, joita hän piti vanhoina ystävinään. Hän teki tämän usein ennenkin, kun hän meni merelle yksin.
  Yhtäkkiä Nadia näki penkillä nuoren miehen, joka näytti noin kahdeksantoistavuotiaalta. Pitkä, laiha kaveri näytti heti hänestä kauniilta, hän katsoi häntä. Nadia käänsi katseensa pois, käveli hitaasti vieraan ohi kääntymättä ympäri, mutta käänsi kuulonsa hänen suuntaansa. Ja hän tunsi miehen nousevan ylös ja seuraavan häntä.
  Toivo kääntyi. Heidän katseensa kohtasivat, ja tyttö oli yhtäkkiä lämpimän aallon peitossa. Jotain läheistä, rakas, hän tarttui vieraaseen. Väliltä välähti ajatus, että tämän komean miehen kanssa voisi syntyä syvä suhde. Hopea ei edes nolostunut, että kaveri käveli veitsen kanssa. Hän kysyi pikemminkin muodon vuoksi, miksi hän tarvitsi veitsen ja oli tyytyväinen epäselvään vastaukseen. Tyttö sanoi itse jotain, ensimmäisenä mieleen tuleva asia, jotain murhasta ja itsemurhasta, vaikka hän ei vakavasti ajatellut, että poika voisi todella olla murhaaja. Sitten, kun heistä tuli läheisiä ihmisiä, Boris kuitenkin myönsi, että hänen tilillään oli useita murhia. Nadezhda yritti kysyä tarkemmin, mutta Borka ei halunnut puhua tästä aiheesta, hän sanoi vain, että hänet pakotettiin tappamaan, koska hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa. Mieheen rakastunut Nadezhda ei enää vaivautunut kysymyksillä.
  Ja sinä ikimuistoisena päivänä Nadia tajusi heti, että kaverilla ei ollut kokemusta naisten kanssakäymisestä ja oli siksi hyvin nolostunut ja huolissaan. Mutta hän piti siitä. Hän oli itsekin hyvin ujo. Hope päätti tavata ja jutella miehen kanssa. Muukalainen oli kuitenkin hiljaa, tauko kesti. Nadia ei myöskään tiennyt mistä aloittaa keskustelua. Siitä huolimatta, hän on tyttö, ensimmäinen, joka tutustuu kaveriin, ei ole kovin kätevää. Mutta Nadia päätti aloittaa keskustelun, josta hän tajusi, että poika oli kärsinyt elämässä, ehkä ei vähemmän kuin hän, että hän oli myös syrjäytynyt.
  Kipinä, joka lävisti sydämen ensi silmäyksellä, sytytti jo hitaasti sen rakkauden tulen, josta tyttö haaveili. Ja hän päätti olla käyttämättä tilaisuuttaan, valloittaa poika, vietellä. Itse asiassa hän halusi yksinkertaista naisellista onnea: rakastaa itseään ja olla rakastettu. Yhteisössä häneltä vaadittiin vain seksiä, hän oli melko kokenut seksisuhteissa. Mutta toisinaan hän tunsi olevansa prostituoitu, joka paritteli ohjaajan käskystä. Ja hänellä ei ollut pysyvää kavaleria. Yhteisössä harjoitettiin vapaita suhteita, talonpojat tekivät työnsä töykeästi ja lähtivät. Ja tämän pojan kanssa hän halusi luoda todellisen romanssin.
  Hope jätti kukkien seppeleensä yhdessä suunnitelmiensa kanssa saada aurinkoa. Ja hän meni käymään Borisin luona heti, kun tämä tarjoutui. He jäivät yksin. Tyttö yritti olla seksikäs ja näki pian, että nuori mies oli innoissaan, hänen arvokkuutensa oli alkanut pullistua shortseistaan. Tämä ilahdutti Nadezhdaa: kaveri haluaa hänet! Hän on viehättävä ja viettelevä.
  Tyttö päätti toimia, koska hän ymmärsi, että Boris oli häntä nuorempi eikä hänellä ollut lainkaan kokemusta rakkaussuhteista. Hän oli aktiivinen puoli, pääsi itse eroon vaatteista ja vapautti nuoren miehen. Hope halusi antaa miehelle maksimaalisen nautinnon. Ja hän tiesi kuinka tehdä se. Heillä on uskomatonta seksiä!
  Ja sitten hän kutsui nuoren miehen mukaansa. Ja Boris meni! He alkoivat elää yhdessä yhteisössä nauttien rakkaudestaan. Heidän sydämensä olivat täynnä onnea, näytti siltä, että se kestää ikuisesti.
  Nadezhda ei välittänyt Borisin menneisyydestä, hän ei vaivautunut kysymyksillä, vaikka hänen rakkaansa tuli verestä tahratuissa vaatteissa. Hän uskoi, hän halusi uskoa, että hänen Borkansa auttoi vain eläinten teurastamisessa. He eivät koskaan riidelleet, tuskin koskaan riidelleet keskenään. Tapa antaa periksi ja olla pyrkimättä johtajuuteen teki hyvää palvelua yhteisessä elämässä.
  
  
  Luku 22
  Boris asui lahkossa, vaikka useammin kuin kerran hänen päässään ponnahti ajatus - paeta. Taivuta Nadezhda ja mene jonnekin hänen kanssaan, jotta heidän elämässään ei ole Albinaa, murhia tai pornokuvaamista. Esteenä oli rahan ja asiakirjojen puute. Nadezhdalle ei edes maksettu kuvaamisesta. Albina saattoi kannustimen muodossa vapauttaa hänet muista pakollisista töistä keittiössä tai tontilla, mutta hän ei antanut yli sataa ruplaa "jäätelölle" käsissään. Ja Borka ei saanut mitään murhista. On hyvä, että raiskaajan jälkeen Albina ei vaatinut häneltä uusia uhreja.
  Boris ei pitänyt siitä, että hänen rakkaansa kuvattiin pornossa. Noin kerran kuukaudessa ohjaaja saapui ja kuvausten osallistujat kokoontuivat halliin.
  Boris halusi tietää, kuinka ammunta eteni, ja eräänä päivänä hänen sallittiin osallistua niihin. Hän seisoi sivussa ja katseli prosessia, varsinkin hänen rakkaansa. Alaston, ruskettunut, noin 20-vuotias mies lähestyi häntä. Boris tunsi hänet yhteisöstä, työskenteli hänen kanssaan puutarhassa. Nuoren miehen nimi oli Kolja. Hän auttoi Nadezhdaa riisuutumaan, vei hänet sohvalle kohdevalojen alle.
  Boris tunsi mustasukkaisuutta, halusi juosta ja viedä tyttöystävänsä pois, mutta hän ei voinut saada itseään pilaamaan ammunta. Ilkeä sisäinen ääni rauhoitteli häntä: se on vain työtä, ethän ole kateellinen työstäsi, vai mitä?! Älä tee skandaalia, ole älykäs ihminen. Anna tytön rentoutua ja nauttia.
  
  
  Nadia ja Kolya innostuivat yhä enemmän. Kuvausprosessi on alkanut. Nuorten ruumiit kietoutuivat yhteen. Nadia voihki, ja Boriksen arvokkuus paisui tuskallisesti. Outoa kyllä, mustasukkaisuus katosi yhtäkkiä. Voi vittu, hänen rakkaansa naittaa kaveria aivan hänen silmiensä edessä, mutta se saa jännitystä, Nadian voihkaukset hyväilevät korvaa.
  Nikolay laukkasi tarmokkaasti kumppaninsa päälle hymyillen autuaasti. Muut osallistujat kuvaamiseen, kolme muuta paria, sama alkoi paritella. Adeptit voihkivat ja hymyilivät pilkallisen ahkerasti.
  
  +
  Ohjaaja heilautti sitten kättään Borikselle: riisuudu ja liity heidän seuraansa. Kuten, sinä olet toinen Nadian kanssa. Mutta Borka hyppäsi ulos salista, jossa kaikki tämä röyhkeys tapahtui.
  Ja sitten hän kuuli Albinan valittavan ohjaajalle, että videomyynti oli laskenut, ja hän sanoi, että nyt kova BDSM-tyyliin kuvaamiseen on kysyntää. Boris ei tiennyt mikä se oli. Kysy toki häpeissään. Ja Nadezhda ei oikein voinut selittää hänelle.
  Ja kesällä lahkot vietiin Utrishiin, hiljaiseen syrjäiseen paikkaan, jossa on harvaan asuttuja rantoja ja maalauksellisia metsiä, jotka lähestyivät laguuneissa melkein veteen. Valistusistuntoja ei suunniteltu täällä vain Albinan johtaman haaralahkon jäsenille, vaan myös Moskovan adepteille.
  Myös Vladimir Achintsev, sama kalju valokuvaaja ja pornoohjaaja, joka työskenteli Sotshissa, saapui.
  Boris tajusi, että luonnossa ammunta oli odotettavissa. Hän ei ollut väärässä. Pian Nadezhda ja useita tyyppejä vietiin metsään. Boris livahti kuvausryhmän taakse.
  Se, mitä hän näki, järkytti Borkaa. Hänen rakkaansa palveli kerralla viiden miehen joukkoa! Tällainen jengi muistutti "koiran häitä" nartun kiiman aikana, kun he vuorotellen kiipeävät sellaiseen. Lisäksi miehet alkoivat toimia samaan aikaan! Nadian viehättävä suu, hänen siroiset reiänsä olivat täynnä innostuneita jade-sauvoja.
  Se, mitä Nadezhda teki, oli mautonta ja inhottavaa. Mutta Boris ei taaskaan löytänyt voimaa puuttua asiaan. Hän oli mustasukkainen ja samalla pahoillani rakkaansa puolesta. Ammuskelun jälkeen he keskustelivat vakavasti.
  
  
  Nadia teki tekosyitä, vakuutti: se oli käsikirjoituksen mukaan välttämätöntä, Borya ei saisi olla mustasukkainen ja närkästynyt, hän rakastaa vain häntä yksin. Boris tiesi tämän. Ja hän rakasti Nadenkaansa ja antoi siksi hänelle kaiken anteeksi. He tekivät sovinnon. Mutta tämä ei lopettanut Nadian kuvaamista. Pari päivää myöhemmin hänet ja joku toinen Borisille tuntematon nainen vietiin metsään.
  Tuona kohtalokkaana päivänä Boris ja Nadezhda heräsivät, kun aurinko oli jo noussut vuorten takaa ja lämmitti nudistirantaa, jonne alastomia ihmisiä kokoontui uimaan tyynessä aamumeressä. Boris tuijotti nudisteja muutaman minuutin, mutta ei mennyt rannalle. Nukkumisen jälkeen hän tunsi halun itsessään, palasi teltassa makaavan Nadezhdan luo ja veti hänet luokseen. Tyttö hymyili leveästi ja vastasi suudelmaan. Nuoret rakastelivat. Heidän ruumiinsa paloi intohimosta.
  Tällä kertaa Boris toimi töykeästi, hän ei ollut vielä antanut rakkaalleen täysin anteeksi tämän sopimattomuutta viimeisessä ammuskelussa, ja Nadezhda oli hellä ja avulias. Rakastajat leikkivät ja hillitsivät huokauksiaan, jotta he eivät kiinnittäisi uteliaiden huomiota.
  Kun Boris lopetti, hän veti Nadezhdan ulos teltalta veteen. Meri oli lämmin, samoin kuin ilma, joka oli lämmennyt lähes kolmeenkymmeneen asteeseen. Todellinen eteläinen kesä!
  Vedessä melkein alasti Nadezhda vaikutti erityisen kauniilta, hänen kultaiset hiuksensa loistivat auringossa.
  Rakastajat roiskuivat pitkään. Kun he pääsivät maihin, Boris meni lähteelle hakemaan vettä, ja Nadezhda vietiin hänen poissa ollessaan ampumiseen. Palaava Borka ei tiennyt missä: Utrishin metsä on laaja. Hän odotti rakkaansa ja kirosi ohjaajan.
  Ja sitten Nadya ilmestyi, hänet toi Achintsevin avustaja, tyttö pystyi tuskin seisomaan jaloillaan eikä voinut liikkua ilman ulkopuolista apua. Hänen pubis ja reidet olivat veren peitossa.
  - Mitä tapahtui kulta? Boris kysyi jännittyneenä.
  Toivo vastasi kyynelein:
  "He ovat vain eräänlaisia perverstejä...
  - Juuri nyt, näytän hänelle, hän vastaa kaikesta! - sanoi Boris, nappasi pöydällä makaavan keittiöveitsen ja ryntäsi etsimään ohjaajaa.
  Hope huusi: "Älä!" - ja seurasi Borkaa. Aavistus siitä, että hänen rakkaansa aiheuttaa ongelmia, antoi tytölle voimaa.
  Vladimir Achintsev on jo palannut ampumisen jälkeen parkkipaikalleen. Hän kuuli Borisin askeleet ja kääntyi hänen suuntaansa:
  - Mitä tarvitset?
  Borka ei vastannut. Hän saavutti konnan kahdella hyppyllä, pisti häntä vatsaan veitsellä ja vasta sen jälkeen sanoi vain yhden sanan: "Sakka!"
  Mies ei voinut peittää itseään. Veitsi meni syvälle vartaloon. Järkyttynyt ohjaaja ei huutanut, ei osoittanut pienintäkään vastustusta, kysyi vain hämmentyneenä:
  - Minkä vuoksi?
  Boris ei taaskaan vastannut. Hän veti veitsen ulos vatsasta ja puukotti uudelleen. Tällä kertaa ohjaajan solisluun. Veri vuodatti, ja raivoissaan Borka puukotti talonpoikaa yhä uudelleen ja uudelleen.
  Lähestyvä Nadezhda ryntäsi nuoren miehen luo sanoin:
  - Älä! Lopeta!
  Tyttö nappasi veitsen Borisin käsistä. Ohjaaja kaatui maahan, ja Borka tunsi lähestyvän henkilön. Luonnollisesta rohkeudesta riistetty nuori mies ryntäsi vaistomaisesti juoksemaan metsään. Hope jälkeen sadistinen kuvaaminen ei voinut suorittaa. Hän otti muutaman askeleen rakkaansa perässä, mutta pysähtyi veitsi käsissään. Tyttö oli hämmentynyt, järkyttynyt.
  Mies ilmestyi, hän esti Nadezhdan polun. Sitten tuli lisää ihmisiä. Joku soitti poliisille. Mutta Nadia ei koskenut, uteliaat kansalaiset vain tuijottivat ohjaajan ja tytön ruumista verestä tahrattua.
  Ja Boris katosi metsään. Onni ei jättänyt nuorta tappajaa ja tällä kertaa kukaan ei tullut hänen tielleen, kukaan ei kiinnittänyt häneen huomiota.
  Borka meni syvälle vuorille. Hän tunsi olonsa huonoksi: hänen rakkaansa jäi rikospaikalle, hänet voitiin pidättää ja kuulustella. Mutta henkinen heikkous ei sallinut kaverin palata takaisin ja antautua.
  Siitä huolimatta yöllä Borka meni alas merelle. Lahkot lähtivät, heidän leirinsä olivat tyhjiä. Toivoa ei ollut, mutta teltta, jossa he asuivat, pysyi paikallaan. Boris arvasi, että hänen rakkaansa vietiin Anapaan kuulusteluksi.
  
  +
  Luku 23
  Hope vietiin tutkijalle. Hän osoittautui naiseksi. Nadia ei kuitenkaan välittänyt siitä, kuka häntä kuulusteli. Valvontakysymysten jälkeen: sukunimi, etunimi, sukunimi, tutkija ryhtyi asioihin.
  - Tilanteesi, Nadezhda Petrovna, näyttää minusta tältä: talonpoika kiipesi luoksesi, sinä puolustit itseäsi, tartuit veitseen ja löit häntä. Olen oikeassa?
  Hope nyökkäsi.
  - Ymmärrän sinua, periaatteessa voit. Mutta et voi antaa anteeksi, sinun on vastattava murhasta.
  Hope huokasi surullisesti ja vahvisti:
  - Olen valmis...
  Tutkija katsoi tyttöä huolellisesti. Hänen silmänsä olivat punaiset kyynelistä, hän oli edelleen shokissa.
  "Kyllä, murhalla on termi, mutta haluan auttaa sinua", tutkija vaihtoi puoleesi.
  Nadezhda katsoi naista, joka kuulusteli häntä. Nuori nainen, jolla on lävistävät, ovelat, lävistävät silmät. Nadezhda ei pitänyt hänestä. Ei se varmaan auta!
  Ja tutkintakomitean jäsen jatkoi:
  - Annamme sinulle tunnustuksen, se pehmentää kantaasi. Jos tunnustat, että murha tehtiin intohimossa, voit saada enintään neljä vuotta. On mahdollista, että se on ehdollinen. Kaikki riippuu sinusta. Kerro minulle yksityiskohtaisesti kuinka tapoit, kirjoitan sen ylös ja järjestän sen. Tietysti teemme tutkimuksia vahvistaaksemme sanasi.
  Nadezhda nyyhkäisi ja räpäytti punaisia silmiään usein. Tyttö ei tiennyt mitä sanoa. Hän ei tehnyt murhaa, mutta hän ei halunnut pettää Borisia, ja veitsi, suora todiste, oli hänen käsissään. Täytyy kirjoittaa jotain. Myös tutkijan sanat tutkimuksista rasittivat. Halusin saada kaiken oikein.
  Hope kysyi epävarmasti:
  - Saatat ajatella?
  Tutkija vastasi:
  - Okei, ajattele! Mutta kun pysyt tutkintavankeudessa, on hyvä ajatella siellä.
  Tutkimuksen kohteena ollut nainen vietiin pitkiä käytäviä pitkin kellariin. Siellä hänet kohtasi mies, jolla oli majorin epoletit, ja kaksi nuorta naista valkotakeissa. Toinen on pitkä, toinen alle keskipitkän. Majuri määräsi naiset:
  - Vastaa kansalaiselle huoneeseen, ota tulosteet, tutki huolellisesti ja etsi.
  Pitkä nainen nyökkäsi.
  - Tehdään se!
  Majuri toisti vihaisesti:
  - Huomaa, että haun tulee olla perusteellisin! Hän on vaarallinen tappaja.
  Lyhyt nainen, jolla oli kirkkaasti maalatut kapeat kulmakarvat, jotka olivat sulautuneet nenäselään, vastasi:
  "Toki, teemme mitä tahansa!
  Nadezhda vietiin huoneeseen, jossa oli valkoiset seinät, valonheittimet ja suuri peili. Pitkä nainen sytytti lisävalon, mikä satutti Nadezhdan silmiä pistoksella. Hänelle annettiin lauta ja käskettiin seisomaan suoraan. Klikattu profiilissa, koko kasvot. Sitten he sivelivät kätensä maalilla ja ottivat sormenjäljet. Nadezhda painoi varovasti paperia, jokainen sormi erikseen, sitten kämmenensä.
  Sitten vastaaja vietiin laatikkoon tutkittavaksi kirkkaiden lamppujen alle, jotka loistivat joka puolelta eivätkä antaneet varjoa. Laatikossa oli lääkintäpöytä tarvittavilla tarvikkeilla, nurkassa oli lattiaan ruuvattu gynekologinen tuoli.
  - Riisuutua! määräsi pitkä nainen. Riisu kaikki vaatteet ja kiipeä tuoliin.
  Hope oli hämmentynyt. Hän tajusi, että hänen ruumiinsa tutkittaisiin, ehkä työntämällä sormiaan intiimeihin paikkoihin. Ja kuvaamisen jälkeen hänen emättimensä tuli tulehtuneeksi ja kutiavaksi. Hän yritti rauhoittaa itseään henkisesti: ei hätää, kohtele sitä kuin säännöllistä lääkärintarkastusta.
  Estettynä Nadezhda riisui hitaasti mekkonsa, rintaliivit, sukkahousut ja sandaalit. Pitkä nainen otti vaatteensa ja tunsi jokaisen sauman, jokaisen taitoksen. Matala vahtimestari laittoi vaatteensa pinoon ja katsoi ironisesti syytettyä. Molemmat naiset olivat suhteellisen nuoria ja kauniita. Tämä rauhoitti Nadezhdaa hieman. Ja silti hän koki epämukavan riisua housunsa.
  Pitkä sanoi kuitenkin äänekkäästi:
  Ota myös pikkuhousut pois!
  Lyhyt nainen lisäsi:
  - Kiire! Muuten autamme sinua. Ja kiipeä tuolille, tuntuu kuin olisit gynekologin vastaanotolla.
  Mutta naiset aloittivat tarkastuksensa päästä käsin, kampaamalla Nadezhdan pitkiä, paksuja hiuksia ja peraten jokaisen säikeen.
  "Harjasi on kaunis", sanoi pitkä. - Mene vain suihkuun. Ole hiljaa, tai me ajellaan!
  Vartijat katsoivat pidätetyn korvia ja käyttivät jopa suurennuslasia. He myös katsoivat sieraimiin ja laajensivat niitä huolellisesti pinseteillä. Naiset eivät aiheuttaneet juuri mitään kipua, mutta Nadezhda tunsi olonsa marsuksi. Se oli nöyryyttävää, varsinkin kun hansikas käsi meni hänen suuhunsa, alkoi haukkua hänen huultensa takana, kosketti taivasta, veti varovasti hänen kieltään.
  Hope tuntui sairaalta, hänen suunsa maistui kumilta. Hän ei ymmärtänyt, miksi näin perusteellinen tutkimus oli tarpeen.
  Ja vartijat murskasivat hänen rintansa, tunsivat hänen kainaloidensa alla. Sitten yksi heistä aiheutti ensimmäisen vakavan kivun painamalla napaa. Toivo huokaisi ja nykisi.
  "Nämä ovat vielä kukkia", sanoi pitkä nainen. - Nyt etsimme sinua intiimeistä paikoista. Levitä jalkasi, me korjaamme ne. Ja rentoutua. Tämä menettely ei ole kovin miellyttävä, mutta se on välttämätön täydellisen tarkastuksen kannalta. Yritän aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa.
  Nadezhda huokaisi raskaasti, levitti jalkansa ja tunsi pian naisen liikkeen, joka työnsi pitkän etusormensa Venuksen helmaan.
  Nadia huusi. Se sattui paljon! Lääkärin käsineen karkean käden aiheuttama kipu liitettiin kuvaamisen aikana ansaitun lepotilan kivun päälle.
  Kova kuin puupala sormi työnsi Nadezhdan syvälle emättimeen aiheuttaen tuskallisen virtsaamishalun.
  Nadia hillitsi vaivalloisesti halunsa, ja häntä tutkinut nainen sanoi:
  "Voi, tässä on ongelmia!" Tulehdus. Minun pitäisi levittää voidetta.
  "Se ei ole meidän huolemme", matala emäntä vastasi. Pyydä lääkäriä tarkistamaan se myöhemmin.
  Pitkä työnsi toisen sormensa, niin kovaa ja syvää, että Nadezhda tunsi kouristuksia. Hänellä oli kipua, ja se kutitteli, ja hänellä oli sietämätön halu kirjoittaa. Tyttö ei kestänyt sitä, virtsatiro ryntäsi ulos.
  - Se on infektio! - vannoi pitkä, mutta ei vetänyt sormiaan ulos emättimestä. - Kasteli viittani.
  "Anna hänen herätä", lyhyt vastasi nauraen. - Kuivia vaatteita on paljon.
  
  
  Pitkä emäntä pysähtyi, ojensi sitten sormensa kohtuun asti ja alkoi vääntää niitä siellä. Nadia voihki tuskasta ja häpeästä, hän alkoi täristä. Ja emäntä hymyili ja jatkoi sormiensa vääntämistä. Hän ei kiirehtinyt, teki kaiken tämän ilman iloa. Hän näytti nauttivan kivun aiheuttamisesta naisen intiimimmässä paikassa. Samaan aikaan nainen erotti Nadezhdan häpyhuulet vapaan kätensä sormilla ja painoi klitorista. Syytetty voihki, etsintä muuttui pilkkaaksi. Korkeavartija tutki emätintä paljon pidempään ja huolellisemmin kuin tarkastuksen aikana olisi pitänyt tehdä. Tämä tehtiin tarkoituksella vangin nöyryyttämiseksi ja satuttamiseksi.
  Lyhyt nainen ei välittänyt, hän sanoi Nadezhdalle:
  "Makaa hiljaa, kaunotar!" Kun vastustat, se sattuu enemmän.
  Lopulta pitkä nainen veti kätensä ulos intiimistä paikastaan, mutta Nadezhdaa ei vapautettu. Äiti vaihtoi käsineen, pudotti hieman vaseliinia hänen sormeensa ja meni äkillisesti tytön peräaukon sisään. Vastaajan kasvot muuttuivat häpeästä vieläkin punaisemmiksi. Mutta emäntä esitteli toisen sormen.
  Tuoliin kiinnitetty Nadezhda huokaisi närkästyneenä, ja pitkä nainen vain virnisti, lisäsi kolmannen sormen ja meni syvälle peräsuoleen. Kuinka inhottavaa ja nöyryyttävää onkaan, kun he kaivavat peräaukkoasi!
  Toivo vapisi kivusta ja impotenssista. Matala emäntä rauhoitteli häntä:
  - Meidän täytyy katsoa. Älä huoli, kaikki on nyt ohi.
  Nadian kyyneleet valuivat hänen poskiaan pitkin, ja pitkä nainen tunkeutui yhä syvemmälle peräaukon sisään, aivan kuin hän olisi halunnut murtaa sen.
  Tyttöystävän hillitty:
  - Älä riko sitä...
  "Hän on kokenut, hänen kärjensä on kehittynyt", sanoi korkea emäntä, mutta hän löi painetta, väänsi sormiaan hieman peräaukon sisällä ja sanoi:
  "Meidän pitäisi laittaa luotain sinne."
  Low vastasi:
  - Vanha luotain revittiin, mutta uutta ei tuotu ... Ja yleensä, lopeta hänen pilkkaaminen. Olemme satuttaneet häntä tarpeeksi.
  Korkea emäntä vastusti:
  - Majuri määräsi, että etsintä on mitä perusteellisin!
  Low selitetty:
  - Hän määrää niin kaikkien murhista epäiltyjen osalta murhatakseen tutkinnan kohteena olevien tahdon.
  Korkea emäntä poisti kätensä peräaukkostaan ja sanoi:
  "Ja täällä näyttää siistiltä.
  Sitten hän kääntyi Hopeen:
  - No, eläkää!
  Sitten hän repäisi hanskat pois ja heitti ne jäteastiaan. Nadezhda huokaisi helpotuksesta: etsintä oli vihdoin ohi. Mutta vartija otti esiin toiset kumihanskat ja laittoi ne takaisin. Vastaaja ravisteli jälleen: teloitus jatkuu?
  Matala rauhoitteli häntä:
  - Älä pelkää! Nyt hän tarkistaa jalkasi ja se on siinä!
  Pitkä vartija tunsi Nadezhdan harjoitellut jalkojen lihakset, polvet, puristavat pohkeita. Hän laskeutui pohjiin, tunsi jokaisen jalkansa. Hän jopa levitti varpaitaan. Ei näytä haittaavan mitään. Mutta kuitenkin, inhottavaa, häpeää, pelottavaa. Mitä varten tämä kaikki on?
  Lopulta lyhyt nainen ilmoitti:
  - Etsintä on päättynyt. Nyt sinun täytyy pestä suihkussa ja kamerassa.
  Nadezhdalle annettiin pyyhe, pyykkisaippua, ja hänet johdettiin käytävää pitkin suihkuhuoneeseen. Tunnelma oli inhottava, emätin oli erittäin kipeä, pää pyöri. Miksi häntä kiusattiin niin paljon? Miksi tällaista julmuutta? Ja vartijat katsoivat häntä halveksuen.
  Hope on tehnyt päätöksen: hän on hiljaa! Ole kaikin puolin hiljaa. Hän ei sano sanaakaan Borisista. Hän ei sano sanaakaan! Ei tule vilpillisiä tunnustuksia, ei tietoja tutkijalle. Ei mitään!
  Hän käyttäytyy kuin kuuromykkä ja kieltäytyy allekirjoittamasta mitään pöytäkirjaa.
  
  
  Luku 24
  Kovalev saapui lauantaiaamuna. Asetui samaan huoneeseen Vasilyn kanssa. Hänet päätettiin lähettää Utrishiin heti seuraavana päivänä. Inna lupasi antaa veljensä teltan, poimia hippivaatteita ja illalla leikata työntekijän kampauksen, tuoda hänet sopivaan ulkonäköön, jotta hän ei eroaisi Utrishin vakituisista asukkaista eikä herättäisi heidän epäluottamustaan.
  Edessä oleva tehtävä miellytti Kovaljovia. Hän oli iloinen, vitsillä ripaus, kehui Innaa.
  Vasily Krasin piti tästä naisesta. Mutta luonnollisen vaatimattomuutensa vuoksi, joka ei yleensä ollut poliisille ominaista, hän ei ottanut askelta lähempään lähentymiseen. Inna ja hänen äitinsä olivat kohteliaita vieraalle. He ruokasivat yhdessä, mutta Inna Vasilyn kanssa keskustelivat pääasiassa työasioista.
  Kovalev käyttäytyi välittömästi tytön kanssa esteettömästi. Hän kertoi hauskoja tarinoita ja anekdootteja, ja illalla hän meni kokonaan Innan huoneeseen.
  Vasily oli kateellinen: seinän takaa kuului naurua ja animoituja ääniä, mutta Krasin ei uskaltanut liittyä iloiseen pariin, vaikka hän oli huolissaan: hänellä oli suunnitelmia Innalle. Mutta tässä hän on, heti Kovalevin kanssa... Hän on naistenmies, hän ei ole tosissaan, vain seksi on hänen mielessään.
  Kaikki oli hiljaista viereisessä huoneessa. "He ovat menneet nukkumaan", ajatteli Krasin. "Kevytmielinen nainen, ja halusin ystävystyä hänen kanssaan."
  Kovaljov oli poissa pitkään, hän ilmestyi myöhään illalla.
  - Kuinka Inna voi sängyssä? - Vasily kysyi vihaisesti, joka ei voinut nukahtaa.
  Meillä ei ollut mitään! Kovalev vastasi. Emme ole edes suudella.
  - Mitä he tekivät puoli yötä sitten? Krasin ei uskonut.
  - He laittoivat hiukseni, ja sitten luin kirjan Utrishista ja sen asukkaista. Ymmärtääkseen mitä siellä tapahtuu.
  - Hänen oli pakko lukea, eikö tässä voinut?
  - Joten siellä kirjaa voitiin lukea vain tietokoneelta. Utrishista Innalla oli vain "vapauden kaava" *, joka ladattiin tiedostona Internetistä. Luin ja hän meni nukkumaan. Näytä paremmin, kuinka he tekivät minulle erokezin?
  
  *Puhe Aleksei Bolshakovin kirjasta "Vapauden kaava. Utrish"
  
  Tutkintakomitean työntekijä Andrei Kovalev näytti erittäin hauskalta uudella hiustyylillään. Mutta Krasin ei edes hymyillyt, hän sanoi:
  - Hyvä! Näytti kukolta.
  Kovalev ei loukkaantunut, hän nukahti odottaessaan tulevaa työtä.
  Seuraavana päivänä työntekijä meni Utrishiin keräämään tietoja edesmenneestä näyttelijästä ja hänen lähipiiristään.
  Bussipysäkiltä kolmannelle laguunille, jossa murha tapahtui, on käveltävä neljä kilometriä merenrantaa pitkin. Sinne pääsi myös veneellä, joka vei lomailijoille rahaa, mutta Kovalev päätti mennä jalkaisin, kuten paikalliset alkuasukkaat tekivät.
  Hän näki edessään tytön lyhyessä mekossa, reppu ja teltta olkapäillään. Kovalev tutki muukalaista salaa. Hieman laiha, keskipitkä, mutta pitkäjalkainen, hoikka, hän näytti heti Andreista kauniilta: Hänen pitkät hiuksensa oli kierretty eri suuntiin ulkoneviin letkuihin, mikä petti hänen kuulumisensa epävirallisiin.
  Kovalev päätti toimia. Hän otti vieraan kiinni ja sanoi:
  - Hei! Olen täällä ensimmäistä kertaa, ystäväni kertoivat minulle Utrishista. He sanovat, että on parasta pysähtyä kolmannella laguunilla.
  "Hyvää huomenta", tyttö vastasi hymyillen, vaikka päivä olikin jo ylittänyt päiväntasaajan. - Kyllä, se on hieno paikka. Itse seison siellä, neljännellä laguunilla.
  Korkea rintakehä, soikeat suloiset kasvot, miellyttävä hymy. Halusin tutustua tähän paremmin. Kovalev sanoi:
  Mennään yhdessä, koska olemme matkalla.
  "Voimme tehdä sen yhdessä", tyttö myöntyi. - Onko sinulla juomavettä?
  Kovalev osti kivennäisvettä Anapasta. Hänelle opetettiin, että lähteestä saa ottaa vettä, eikä hän varannut, jotta voisi kantaa vähemmän.
  
  
  
  - Vähän jäljellä, sanoi Andrew. "Nyt minä saan sen, annan sinulle puoli lasia niukoista varastoistani." Minulle kerrottiin, että kolmannen laguunin takana olevassa rakossa on vettä lähteessä. Haluan noutaa sen tänään.
  - Voit ottaa sen vesiputoukselta. Hän on matkalla.
  - Voitko juoda vesiputouksen vettä? Andrey kysyi.
  - Alla oleva pitää keittää, mutta voit nousta vesiputouksen yläpuolelle, siellä, vuorilla, lähde tulee ulos. Vesi on kirkasta, haluan mennä sinne, jotta en mene heti laguunista, tyttö sanoi suloisesti hymyillen.
  "Ja menisin, jotta en kärsisi janosta", Kovalev sanoi innostuneena.
  - No, mennään, näytän sinulle lähteen, tyttö vastasi. - Mikä sinun nimesi on?
  - Andrei. Entä sinä?
  - Olen Nymfi.
  Onko se todella nymfi? Kovalev hämmästyi.
  - Se on täällä. Täällä omaksuttu lempinimillä. Ja edellisessä elämässä nimeni oli Lena.
  "He kutsuvat minua Kaliksi. Mutta pidän enemmän nimestä.
  Andrei otti vesipullon, mukin, kaatoi sen tytölle.
  Hän riisui myös reppunsa, heitti mekkonsa pois ja jätti vain pienet pikkuhousut, laittoi mekon reppuunsa ja kysyi:
  - Poltatko tupakkaa?
  Ei, Andrew ei tupakoinut.
  - Meidän täytyy ampua. Ja etsi vesipulloja. Vesiputouksen edessä pitäisi olla roskakori. Siellä nähdään.
  He istuivat muutaman minuutin rannalla, ja Lena tarjoutui uimaan meressä. Hän heitti pois minihousunsa ja sukelsi rohkeasti vastaantulevaan aaltoon. Kovalev seurasi esimerkkiä. Se oli ensimmäinen kerta, kun hän ui ilman uimahousuja, mutta hän piti siitä heti! Tavallisiin tuntemuksiin lisättiin rajattoman vapauden tunne, jonka vuoksi nudistit itse asiassa riisuvat vaatteensa.
  Kovalev ja nymfi uivat kaukana, Andrei ei ollut koskaan ennen uinut niin pitkälle, mutta kauniin matkatoverin läsnäollessa hän ei pelännyt ollenkaan. Hän ei edes ajatellut, että ohikulkevat ihmiset voisivat napata tavaroitaan.
  Vähän kuivuttuaan kaverit ottivat reppunsa ja kävelivät hitaasti vesiputoukselle. Andrei halusi todella mennä alaston tytön kanssa ja jutella hänen kanssaan. Kovaljov pohti itsekseen kulkiessaan asioita ja sanoi olevansa taiteilija, mutta työskenteli tilapäisesti talonmiehenä Pietarissa. Tyttö kertoi, että hän rakastaa liftaamista ja on matkustanut puolet maasta tällä tavalla. Hän kertoi, kuinka hän pääsi tänne Altaista, kuinka hän odotti voimakasta ukkosmyrskyä moottoritiellä lähellä Voronezhia. Kovalev kysyi, pelkäsikö hän matkustaa yksin, kiusasivatko talonpojat häntä.
  - Mitä varten? - tyttö ihmetteli. - Moottoritieltä löytyy aina prostituoitu.
  Hänellä oli kuitenkin tapaus rekkakuljettajan kanssa, joka alkoi tarttua hänen jaloistaan, kiusaa, jopa pysäytti auton ja alkoi verhota ikkunat. Lena tarjosi hänelle sataviisikymmentä ruplaa hänen ajamisestaan ja halusi poistua autosta. "En tarvitse rahaa, haluan seksiä", sanoi huolestunut mies. Mutta Lena löydettiin, hän sanoi, että hän ei ollut valmis seksiin, koska hänellä oli kuukautiset. "Anna ainakin suihin", rekkakuski kysyi. "Okei! Lena sanoi. "Minun täytyy vain mennä ulos pissalle." Kuljettaja avasi oven, tyttö nappasi tavaransa ja hyppäsi ulos autosta.
  "Joten mies jäi ilman rahaa ja ilman seksiä, ja minä lähdin uudelle kyydille", Lena-Nymph sanoi iloisesti ja lisäsi, että hän todella uskoo kohtalon ennaltamääräämiseen ja hänen suojelusenkeliinsä, joka pelastaa hänet vaikeina aikoina.
  Andrey kysyi, kuinka kauan Lena viipyisi Utrishilla, hän vastasi, ettei hänellä ollut tarkkoja suunnitelmia, mutta jos hän tapaa ystäviä, hän viipyisi pidempään.
  Kovalev katsoi tytön siroja jalkoja, kauniita rintoja ja ajatteli, että hänen tyttöystävänsä Pietarissa pitäisi huolehtia itsestään. Kuntosali tai jotain, vierailla.
  Samaan aikaan Kovalev ei unohtanut tapausta. Hän sanoi varovasti kuulleensa, että tänä vuonna pornoa kuvaanut ohjaaja tapettiin Utrishilla.
  Lena ei tiennyt murhasta mitään. Hän vietti lähes koko kesän Altaissa.
  Vesiputouksen kohdalla matkatoverit uivat uudelleen, sitten kuivasivat rannalla, katsellen ihmisiä suihkussa, löysivät pari tyhjää pulloa ja kiipesivät polkua ylöspäin. Lena osoitti tien lähteelle, joka ruokkii vesiputousta. Andrei seurasi rohkeasti tyttöä ja kuunteli hänen tarinaansa siitä, kuinka hän ja hänen ystävänsä kiipesivät viime vuonna ympäri Utrishia.
  Paluumatkalla alasti Lena pahoitellen, ettei hän ottanut saippuaa, seisoi rohkeasti viileän makean veden vesiputouksen alla, joka putosi kalliolta rannalle. Andrei ei käynyt suihkussa. Hän ihaili tyttöä. Hän piti hänestä yhä enemmän. Hänen spontaanius, helppo kommunikointi, halu keskustella hänen kanssaan mistä tahansa aiheesta lahjoivat tutkintakomitean työntekijän. Niinpä he menivät laguunille ja juttelivat kuin vanhat hyvät ystävät, joilla on aina aiheita miellyttävälle keskustelulle.
  Kolmannessa laguunissa Andrei löysi heti hyvän parkkipaikan rannalta. Lena halusi mennä pidemmälle, mutta Kovalev ehdotti, että tyttö pysähtyisi väliaikaisesti hänen viereensä ja syö, kunnes tulee pimeä. Lena suostui heti: Operaattori auttoi tyttöä pystyttämään telttansa, ja yhdessä he menivät metsään hakemaan polttopuita.
  Metsässä ei niinkään keräilty risua vaan ihailtiin paikallisen luonnon kauneutta, majesteettisia vuosisatoja vanhoja tammea ja vielä ikivanhempia katajapuita. Valitessaan yhden voimakkaimmista tammeista tyttö yritti mitata sen leveyden ja mahtui tuskin kolmeen ympärysmittaan.
  "Kyllä", Lena sanoi ihaillen, "tämä tammi seisoi täällä kauan ennen syntymäämme, jo keskiajalla, ja todennäköisesti seisoo meidän jälkeenmme ilahduttaakseen lapsiamme ja lastenlapsiamme.
  Tytöstä kiehtova Andrey ei voinut ottaa ihailevaa katsettaan pois hänestä. He palasivat parkkipaikalle, tekivät tulen ja tekivät tattaripuuroa. Kovalev halusi täyttää sen muhennolla, mutta Lena kieltäytyi syömästä hänen säilykeruokaansa vedoten siihen tosiasiaan, että hän oli kasvissyöjä. No, kasvisillallinen kauniin tytön läsnäollessa osoittautui erittäin maukkaaksi.
  Lena sanoi, että täällä on erityistä villin luonnon energiaa. Siksi yksinkertaisin tulella keitetty ruoka, jopa tavallinen puuro ilman maitoa, on miellyttävän makuinen, kyllästää kehon ja imeytyy paremmin kuin kaupunkiherkut.
  Kovalev kuunteli tarkkaavaisesti Lenochkaa, hän unohti täysin tehtävänsä.
  Ihailtuaan auringonlaskua Lena vetosi väsymykseen ja meni nukkumaan, kun taas Andrei istui meren rannalla pitkään, ajatteli tyttöä, mietti elämää.
  Täällä hän tunsi olonsa hyväksi ja rauhalliseksi. Siitä huolimatta tämä paikka on hedelmällinen - Utrishskyn suojelualue. Pieni valkoihoinen idylli. Autojen ja sivilisaation täydellinen puuttuminen, puhdas raikas ilma, lempeä meri. Istu, nautintojen paskiainen, hengitä meri-ilmaa täydellä rinnalla, ihaile ympäröivää kauneutta. Näiden paikkojen erityinen armo antaa rauhaa ja tyyneyttä, koskettaa joitain hyviä kieleitä sielussa, jotka alkavat laulaa ja vetää sitten taas puoleensa. Rauhallisuuden ja tyyneyden, turvallisuuden, hitauden ja ystävällisyyden tunteet aiheuttavat positiivisten tunteiden aallon, onnen tunteen, harmonian ulkomaailman kanssa, halun tehdä hyvää, tehdä elämästä parempaa ja iloisempaa.
  Andrei ei edes tiennyt aikaisemmin, kuinka miellyttävää on ihailla kuun valaista polkua ja tähtien kirkasta säteilyä, katsella taivaalla liikkuvia satelliitteja, jotka majesteettisesti kyntävät loputtomia avaruutta tai tähdet ja meteoriitit, jotka ryntäävät nopeasti kuiluun.
  Tällaisina hetkinä ei ole aikaa työhön, haluan ajatella vain ikuista. On sääli, että Lenochka meni telttaan. Olisi mukava istua hänen kanssaan tähtitaivaan alla, puhua elämästä ja rakkaudesta, uida kuutamoisella polulla ilman vaatteita. No, onhan tässä vielä aikaa.
  
  
  Luku 25
  Seuraavana aamuna Andrei heräsi lujalla aikomuksella tehdä jotain mukavaa Lenochkalle. Hän veti puoleensa tämä tyttö, oopperan ankara sydän oli täynnä makeaa jännitystä odotettaessa yhteydenpitoa rakkaan pienen miehen kanssa.
  Aurinko oli juuri noussut, Utrish vielä nukkui. Rannalla, aivan veden äärellä, hoikka, takkuinen, pitkä, hieman kumartunut nuori mies käveli yksin likaisessa syystakissa ja farkuissa, mikä oli Utrishille epätavallista.
  "Mikä outo nuori mies", ajatteli Kovalev. "Se on lämmin, ja hän on pukeutunut sellaiseen."
  Heidän katseensa kohtasivat. Andrew jäätyi. Hän näytti olevan mykistynyt: jäähdyttävä vilunväristys kulki kuin kananlihalle kaikkialle oopperan kehoon. Tässä nuoressa miehessä oli jotain eläimellistä, kauheaa. Kovalev on nähnyt paljon rikollisia, mutta ehkä hän ei ole vielä tavannut niin synkkää ilmettä.
  Hän tiesi jo ennestään, millainen hurrikaani piileskelee joskus rikollisen silmissä. Sattui näkemään, kuinka ne kimaltivat metallista kiiltoa. Yksinkertaisen ihmisen ulkonäkö, joka ei ole intohimojen alainen, on täysin erilainen, rauhallinen, hyväntahtoinen.
  Oper istui jonkin aikaa kuin hämmentyneenä. Ja muukalainen näytti pelkäävän jotain. Lähimmälle polulle hän kääntyi metsään ja alkoi nopeasti siirtyä pois. Kovalev tuli järkiinsä, muisti miksi hän oli täällä ja kiiruhti miehen perään. Mutta hänen jälkensä on haalistunut.
  Andrei palasi ja istui parkkipaikalle. Hän ei ajatuksissaan edes huomannut, kuinka Lena pääsi ulos teltasta.
  - Hyvää huomenta! - iloisesti hymyillen, tyttö sanoi.
  "Hyvää huomenta", Kovalev puristi vaivaan hymyn.
  - Oletko menossa uimaan? Lena kysyi.
  Muutama minuutti sitten Andrew olisi ollut onnellinen. Mutta nyt hän oli järkyttynyt siitä, että hän oli ikävöinyt vierasta.
  "Tulen myöhemmin", sanoi Kovalev. - Jotain, jota en vielä halua.
  "Okei, mitä haluatte", Lena vastasi, meni alas merelle, riisui mekkonsa ja ui rannikkoa pitkin työntäen hellästi aaltoja ja harvinaisia meduusoja, jotka tulivat hänen tielleen.
  Iloinen hymy ei lähtenyt tytön kasvoilta. Andrei ihaili häntä jälleen, hänen ajatuksensa alkoivat järjestyä.
  Andrey päätti antaa Lenochkalle pyyhkeen heti, kun tyttö tulee ulos vedestä. Rannalle ilmestyi kuitenkin pitkä, lähes kaksimetrinen parrakas, noin kolmekymmentävuotias, reikäisessä T-paidassa pukeutunut mies. Housujen sijaan hänet sidottiin pyyhkeellä. Mies tunnisti Lenan välittömästi.
  - Voi, nymfi on ilmestynyt! hän sanoi äänekkäästi. - Mitä ihmisiä ja ilman suojaa!
  - Dobrynya, oletko se sinä? - tyttö oli iloinen, hyppäsi vedestä ja juoksi talonpojan luo kevyellä lenkkeilyllä.
  Dobrynya levitti kätensä leveäksi. Alaston Lena riippui hänen kaulassaan ja nosti jalkansa maan yläpuolelle. Dobrynya halasi häntä, piti häntä sylissään muutaman sekunnin ajan ja asetti sitten varovasti maahan.
  Mikä on myöhässä tänä vuonna? Dobrynya kysyi kovalla äänellä: näyttää siltä, että hänellä oli tapana puhua niin.
  - Olin Altaissa.
  - No, sinä innostuit. Meillä on jotain parempaa. On lämmintä, meri on lähellä, juhlat viileät.
  - Siellä on myös mielenkiintoisia miehiä. Muistatko Yurka Shaggyn? Seisoin hänen kanssaan. Mutta tässä, olet oikeassa, se on parempi. Siksi se vetää tänne...
  - Pääsitkö sinne jalka? Dobrynya kysyi. - Pitkään aikaan?
  - Neljä päivää. Novosibirskin jälkeen erittäin onnistuneesti. Moskovaan yhdellä vaihdolla. Sieltä nappasin henkilöauton Voronežiin. Voronezhissa jouduin sateeseen, mutta pääsin Anapaan ilman siirtoja. Ja aluksi, kuvittele, yksi vuohi melkein raiskasi minut. Kauhea, vanha, kaikki rikollisissa tatuoinneissa. Irkutskissa hän pysäytti hänet. "Moskovaan", hän sanoo, "minä menen." Olin iloinen, ajoin vähän, juttelin tästä ja siitä. Yhtäkkiä hän kääntyi päätieltä ja pysähtyi. Hän veti verhot kuorma-autoon: "Haluan seksiä", hän sanoo. Eli perääntyi. Vuohi! Kokeilin myös ilman kondomia...
  Kenen kanssa heräsit? Dobrynya kysyi ja katsoi Andreyta kohti.
  - Yksi. Siellä, näetkö, keltainen teltani, - Lena vastasi ja lisäsi ääntään madaltaen:
  - Tapasin tämän miehen eilen. Andrey on taiteilija, tämä on hänen ensimmäinen kerta täällä.
  Kovalevilla oli erinomainen korva. Hän seurasi keskustelua tarkasti.
  - Ja mitä pysähdyit käytävällä? Dobrynya kysyi uudelleen. - Mennään helikopteriin.
  Onko siellä kunnollista pysäköintipaikkaa?
  - No, kyllä, eilen pojat Krasnodarista muuttivat pois. Paikka on vapautunut. Jäljelle jäi vain Rostov, viisi henkilöä ja Rada tyttöystävän kanssa.
  "Muistan Radan viime vuodesta", Lena sanoi. - Hän on hauska. Hän opetti meille loihtimaan.
  - Joo! Hän on todellinen noita! Kun hän polttaa ruohoa, hän kommunikoi paholaisten kanssa, Dobrynya vitsaili.
  "Ja myös enkelien kanssa", Lena hymyili. - Sinua ei nähty eilen.
  - Ja koko illan etsimme metsästä Dankaa, Ankan poikaa. Kuvittele, kesäkuussa tyttö katosi, ja eilen Danka katosi. Aamulla krasnodarilaiset muuttivat pois, Ankaa hoidettiin. Hän nukahti humalassa, ja kun hän heräsi, hänen poikaansa ei löytynyt mistään. Joku näki hänen menevän metsään. Etsimme kaikkialta, emmekä löytäneet sitä. Tänään mennään taas.
  "Muistan Dankan", Lena sanoi. - Luonnollinen terroristi!
  - Täällä, täällä, tänä vuonna Mamai melkein kuoli maailmasta! Dobrynya hymyili. - Aluksi riitelin hänen kanssaan, yritin pistää veitsen miehen perseeseen. Äiti meni hänen luokseen. Joten Anka rikkoi teekannun hullun päähän. Ainoa hyvä vedenkeitin oli parkkipaikalla. Kuvittele, että Mamai on kattilassa kiehuvaa vettä!
  "Täällä on hauskaa kanssasi", Lena sanoi hymyillen.
  - No kyllä! Ja sitten se oli vielä hauskempaa. Anka ja hänen poikansa ajoivat ulos Mamaian parkkipaikalta ja pysähtyivät lähellä meitä. Ja Mamai pelkää kissoja intohimolla ...
  - Pelot? Kissat?" tyttö kysyi. - Miksi se on?
  - Hänellä oli jäkälä pari vuotta sitten. Hän sanoo poimineensa sen täältä ja käsitelleensä sitä vaivoin. Uhkattiin paljon rahaa. Nyt, kun hän näkee kissan, hän heti jahtaa sitä, heittelee sitä kivillä. Ja hän rakastaa naisia. Tapasin täällä Mamai-rannalla anapalaisen naisen kanssa. Patja, kaikki ylipukeutunut, maalattu. Blondi, jossa afrikkalaiset letit vyötärölle asti. Se syttyi tuleen, mikä tarkoittaa, että Mamai on tämän naisen vastuulla. He joivat ja juttelivat. Lyhyesti sanottuna hän raahasi hänet telttaan. Ja Danka näki, nappasi kissan rannalla, hiipi Mamain teltalle, avasi yhtäkkiä teltan vetoketjun, heitti kissan sinne ja sulki heti teltan vetoketjun.
  Dobrynya nauroi epämiellyttävällä, karkealla naurulla. Helen nauroi hänen mukanaan.
  - Kuvittele, teltassa prosessi on täydessä vauhdissa, ja sitten pelästynyt kissa lentää suoraan Naked Mamai. Kynsi sitä pelosta. Sitten hän koukkui afrikkalaiset letit, veti ne irti tädillään. Mamain silmien edessä hän muuttui pitkätukkaisesta blondista lyhytkarvaiseksi brunetiksi.
  Dobrynya nauroi taas. Hieman nauraen hän jatkoi:
  - Nainen on shokissa, Mamai on sama. Koko painajainen on se, että Mamai ei voi vetää omaisuuttaan millään tavalla: nainen on peloissaan, he eivät voi irrottaa koukkua, he eivät voi kääntyä ympäri, he eivät saa kiinni kissaa, he eivät voi avaa teltta. Ha ha ha!!!
  Lena nauroi ääneen.
  "Lyhyesti sanottuna, kissa teki siellä bisnestä", Dobrynya jatkoi nauraen. "Reväsin äidiltä koko selän, raapuin naisen kasvoja. Mutta hassumpaa on, että Mamai päästi irti stressin aiheuttamista kaasuista ja niiden mukana hyppäsi yllätys. Niin hyvä muukalainen! Hän itse likaantui, kunnes he saivat irti koukun, hän likasi naisen, teltan. Ha ha ha!!! Ja yllätyksestä tullut kissa joutui vieläkin julmemmaksi. Ha ha ha!!!
  "Tässä pitää itkeä, ei nauraa", ajatteli Kovalev katsellessaan nauravaa pariskuntaa.
  - Voi sairautta! Alena nauroi. "Mamain kanssa tapahtuu aina jotain...
  "Ei siinä kaikki", Dobrynya jatkoi tarinaansa. - Jotenkin he pääsivät vapaaksi, kissa vapautettiin. Köyhä rouva meni peseytymään. Ja Mamai juoksi wc:hen - hän oli erittäin kärsimätön. Pian kuulemme huudon koko metsälle: "Päästä irti peniksestäni, infektio!". Ha ha ha! Kuvittele, Mamai, kun hän oli kondomissa, hän juoksi hänen kanssaan kuoppaan. Hän istuutui selviytymään suuresta tarpeesta, hän tuntee: joku tarttui hänen peniksensä ja veti hänet kuoppaan peniksestä. Haha! Vittu häntä, tai jotain, hän haaveili kaivossa, joka vetää. Kuvittele, millaista on kirjoittaa hyvin venytetyllä kondomilla.
  "Voi, olen pahoillani köyhä Mamai", Lena nauroi.
  - Hän kaatui kotiin Pietarissa pari päivää teekannun jälkeen. Juuri murhan päivä. Kuvittele, täällä on tapettu mies. Valokuvaaja Sotšista.
  - Vau! Lena nosti kätensä ylös.
  Kuultuaan heidän puhuvan murhasta, Kovalev lähestyi Dobrynyaa Lenan kanssa ja esitteli itsensä:
  Nimeni on Andriukha. Lempinimi - Kal.
  "Ja minä olen Dobrynya", mies ojensi kätensä.
  "Kuulin tarinasi", Kovalev sanoi. "He kertoivat minulle myös, että täällä tapettu mies kuvasi pornoa. Tästä hänet raiskattiin.
  - Kuka kertoi sinulle tämän? Dobrynya kysyi.
  "Tuttava, joka oli täällä murhapäivänä.
  - Kyllä, shmon oli silloin terve. Poliisit tulivat, tyttö vietiin pois.
  "Tapoiko hän hänet?" Kovalev kysyi. Ehkä hänellä oli avustaja?
  "Ai", Dobrynya viittasi hänelle. "Sillä on oma historiansa, mutta se ei kuulu meille. En halua tietää siitä mitään. Antaa poliisien selvittää se itse.
  Voitko auttaa minua siirtämään teltani? Lena kysyi Dobrynyalta.
  "Autan tietysti", Dobrynya lupasi ja kysyi Kovaljovilta:
  - Mistä olet kotoisin?
  "Olen Pietarista", vastasi Kovalev.
  - Eli Mamai kertoi sinulle murhasta? Dobrynya kysyi.
  "Ei, en tunne häntä", Kovalev vastasi. - Missä hän asuu Pietarissa?
  - Mistä minä tiedän! Dobrynya sanoi tyytymättömästi. - Hän ei ole koskaan ollut.
  "Täällä on paljon ihmisiä Pietarista", Lena sanoi.
  "Kyllä, Katya Ogonyok yksin on jonkin arvoinen", Dobrynya vastasi.
  - Onko Katya täällä nyt? Lena kysyi.
  - Joo! Se ei ole kaukana meistä.
  "Ja olemme muuttamassa toiseen paikkaan", Lena sanoi Andreylle. - Metsässä on hyvä parkkipaikka, lähellä Lotusta. Helikopteria kutsutaan. Tuletko kanssamme?
  Otetaanko minut siellä hyvin vastaan? Kovalev kysyi.
  Dobrynya katsoi Andreita arvioivasti ja sanoi:
  - Jos käyttäydyt hyvin. Tilaa riittää kaikille. Jos et pidä siitä, voit lähteä milloin tahansa. Ihmiset lähtevät, on ilmaisia parkkipaikkoja. Poltatko?
  "Ei, en tupakoi", Kovalev pahoitteli.
  "Ei hätää, seisot kanssamme, opit", Dobrynya sanoi. "Hyvä on, valmistaudu, jos tulet kanssamme.
  
  
  Luku 26
  Kovaljov lähti, tuskalliset odotustunnit venyivät, ja Vasili Krasinille piristyi sunnuntaikävely Innan kanssa Anapaa pitkin.
  Krasinin oli vaikea tulla toimeen tyttöjen kanssa, hän oli arka viestinnässä. Hän hämmentyi tutustumisesta ja tunsi olonsa kiusaksi ensimmäisen kerran tapaamisen jälkeen. Siksi hän ei monin tavoin kehittynyt vastakkaisen sukupuolen kanssa. Häntä kuristivat jatkuvasti kompleksit, tytöt eivät kiinnittäneet häneen huomiota. Mutta Inna jotenkin heti rakasti Vasilia hänelle, hän oli mukava hänen kanssaan. Kaunista naista kohtaan leimahtanut sympatian kipinä sytytti vähitellen rakkauden tulen Krasinin ankarassa sydämessä.
  Hän piti kaikesta kollegassaan. Ja ulkonäkö, ja ilmeikkäät silmät ja vartalo. Ja hän osasi myös puhua mielenkiintoisesti työstään, itsestään. Ja Krasin, arka naisten kanssa, kommunikoi tällä kertaa mielellään Innan kanssa.
  He eivät voineet puhua tarpeeksi sinä hellänä, lämpimänä, hiljaisena iltana. Rannalla uinnin mestari Inna kertoi kohtaamisestaan delfiiniparven kanssa avomerellä:
  - Uin jotenkin erityisen pitkälle mereen. Katson, delfiiniparvi ilmestyi minun ja rannan väliin. Joskus ne tulevat melko lähelle rantaa. Heille on luultavasti mielenkiintoista katsella kaksijalkaisia salaperäisiä olentoja, joita rannikkoalueilla on niin paljon. Ihmisten ja näiden merieläinten välillä on muinainen mystinen yhteys.
  Delfiinit uivat hitaasti ja puhuivat laiskasti niille ominaisella vinkulla, joka oli selvästi kuultavissa vedessä.
  Pysähdyin, melkein lopetin kaiken liikkeen, vain heiluin hieman aalloilla ja katselin liikkuvaa laumaa. Kuuntelin heidän keskusteluaan, joka jostain syystä muuttui yhä aktiivisemmaksi. Delfiinit keskustelivat jostain omasta asiastaan. Ihmettelen mitä!
  Ja yhtäkkiä lauma kääntyi minun puoleeni. He jakautuivat kahteen ryhmään. Viisi alkoi kiertää ympärilläni. Mutta kolme meni suoraan minulle! Jäähdyin katsellessani heidän lähestyvän hämmentyneenä. ...
  - Voi kuinka moni haluaisi tavata delfiinejä meressä! - Vasily lisäsi lauseensa keskusteluun.
  - Mutta kaikki lomailijoiden yritykset uida heidän luokseen päättyvät epäonnistumaan. Ja nämä delfiinit itse uivat luokseni! Näin heidän hengittävän, päästäen ilmaa äänekkäästi ulos, näin heidän pienet silmänsä ja evien lähestyvän. Muistin tarinoita delfiinien ja ihmisten välisestä ystävyydestä. Ja halusin ystävystyä näiden kaunokaisten kanssa, silittää lähintä heistä. Lisäksi kolmen parhaan delfiinin evä oli hyvin lähellä, kirjaimellisesti kolmen metrin päässä minusta!
  "Olet rohkea tyttö", sanoi Vasily.
  Tein lempeän liikkeen heitä kohti. Mutta parvi meni heti veden alle ...
  - Pelottaako? Krasin kysyi.
  "Näyttää siltä", Inna vastasi ja jatkoi tarinaansa:
  "Uin takaisin rantaan toivoen nähdä, mistä delfiinit nousevat. Niitä ei näkynyt pitkään aikaan. Sitten ne ilmestyivät tuskin havaittavasti kaukaisuuteen ja menivät jälleen veden alle. Ja minut valtasi ärsytys, sekoitettu uteliaisuus. Mitä se oli? Miksi delfiinit uivat luokseni?
  "Sanotaan, että delfiinit auttavat ihmisiä, jotka löytävät itsensä merestä kaukana rannikosta", Vasily ehdotti.
  Kyllä, olen kuullut tarinoita delfiineistä, jotka pelastavat hukkuvia ihmisiä.
  "Ja joskus jostain syystä ne heitetään maahan", sanoi Vasily.
  - He sanovat menettäneensä suuntansa, mutta minusta näyttää siltä, että he purjehtivat kuolemaan.
  Ovatko he itsetuhoisia? Vasily kysyi.
  - Näyttää siltä. Ehkä sukulaisten on pakko tehdä tämä. Katsos, delfiinit, kuten ihmiset, hengittävät ilmaa ja ovat alttiita virustaudeille. Tämä tarkoittaa, että he voivat tartuttaa toisensa. Kun yksi henkilö sairastuu, jotta hän ei saastuttaisi koko laumaa ja ei saastuttaisi merta ruumiillaan, hänen on pakko heittäytyä maihin.
  "Looginen versio", Krasin myöntyi.
  - Kerran näin delfiinin tulevan kuolemaan. Oli syvä syksy. Rannalla ei ole ketään, lomailijat ovat kaikki lähteneet, ja päätin mennä kiville. Rakastan kävellä siellä.
  Näen delfiinin makaamassa rannalla. Elossa! Hänen keuhkansa päästivät ilmaa äänekkäästi. Delfiini hengittää raskaasti, hänen silmänsä ovat kiinni. Häntä ja vatsan alaosa ovat vedessä, mutta suurin osa ruumiista on rannalla. Delfiini on iso. Lähestyin ja tutkin häntä huolellisesti. Mitään verta tai vammoja ei löytynyt. Lyön varovasti syvänmeren asukasta kämmenellä selkään. Vastauksena delfiini liikuttaa heikosti eviään. Hän tuntee kosketukseni! Mutta hän ei voi tai halua liikkua.
  Yritän päästä veteen. Mutta delfiini on raskas. En voi siirtää häntä. Mutta hän itse ei halua mennä merelle. Tämä näkyy sen tuskin liikkuvista eväistä. Delfiini soutaa heidät laskeutumaan! En tiedä mitä tehdä, en voi auttaa häntä. Silitän vain köyhän päätä.
  Ja sitten delfiini avaa silmänsä ja katsoo minua surullisena. Näytän kädelläni: uida, sanotaan, mereen. Vastauksena delfiini liikuttaa eviään vain heikosti. Yritän työntää hänet veteen. Hyödytön! Yhtäkkiä näen suuren kyyneleen valuvan delfiinin silmästä. Se ei ole niin läpinäkyvä kuin ihmisen, melko samea, erittäin laimennetun maidon väri. Ensimmäinen kyynel valuu hitaasti alas toista, sitten kolmas... Delfiini itkee. Hänellä on tragedia.
  Nainen lähestyy meitä. Yhdessä tutkimme jälleen delfiiniä. Ei, hän ei ole loukkaantunut.
  Nainen sanoo: "Menen virkistyskeskukseen, ilmoitan delfiinistä" ja lähtee.
  Ja minä pysyn. Istun kuolevan ruumiin vieressä. itken hänen kanssaan...
  Ja sitten pelastajat tulivat ja raahasivat köyhän eläimen mereen. Yritin selittää, että delfiini oli sairas ja tarvitsi lääkärin apua, mutta he eivät kuunnelleet minua. Olin silloin lukiossa, teini-ikäinen...
  
  
  Luku 27
  Innan tarina kosketti Krasinia, ja miellyttävä ilta tytön kanssa toi Vasilyn täydelliseen iloon. Seuraavana päivänä hän ajatteli enemmän Innaa kuin työtä. Hän yritti kuitenkin vielä kerran kuulustella syytettyä. Mutta turhaan.
  Nadezhda olisi pitänyt päästää irti ja asettua ulos hänen taakseen. Hänen piti johtaa hulluun. Näinkö tyttöä voi seurata metsässä? Jäi odottamaan tietoja Kovalevilta.
  Hän ilmestyi tiistai-iltana innoissaan.
  "Kuule, Vasek, olen kärsinyt niin paljon! Yksi kauhea poikanen melkein raiskasi minut siellä.
  "Sinun olisi pitänyt rentoutua ja nauttia", Krasin vitsaili.
  "Sanon sinulle, ettet saa tästä iloa." Jos vain sukupuolitaudit...
  "Mene suoraan asiaan", Krasin kysyi.
  - Odota, älä kiirehdi. Meidän on kerrottava sinulle kaikki järjestyksessä, - Kovalev oli innokas jakamaan vaikutelmansa. - Saavuin siis Utrishiin. Laguuniin, jossa ohjaaja tapettiin, on vielä neljä kilometriä. Katselin ympärilleni ja näen: tyttö kävelee yksin ja vetää tavaroita. Vau niin söpö, vaikkakin rastatukka ja tatuointi jalassa, mutta viehättävä. Päätin tutustua häneen, sanoin, että ensimmäistä kertaa Utrishissa haluan mennä kolmanteen laguuniin, koska tiedän siitä ystäviltäni. Tyttö nimesi itsensä Nymfiksi, mutta itse asiassa hänen nimensä on Lena. Hän sanoi olevansa tulossa tänne viidennen kerran, hän kertoisi minulle, mikä oli mitä. Menimme yhdessä...
  "Sanoin juuri, että hieho on kauhea", Krasin murtautui tarinaan.
  - En siis puhu hänestä! Kuuntele, älä keskeytä.
  "Seksuaaliset seikkailunne eivät huolestuta minua liikaa", Krasin sanoi. - Enemmän asiaa.
  "Tässä puhun tapauksesta. Yleensä nymfi toi minut hänen luokseen. Liityin heidän seuraansa parkkipaikalla. Kosija kiintyi välittömästi Nymfiin, joka oli hänelle tuttu aikaisemmista vuosista. Häntä kutsuttiin Dobrynyaksi, hän näytti noin 25-vuotiaalta. Mies, jolla on heikko äly. Hippileirissä hän oli tärkein auktoriteetti. Itselleni kutsuin häntä jätkäksi. Häneltä puuttuu useita sormia käsistään ja sama jaloista. Hän kertoi kaikille taistelleensa Tšetšeniassa. Ja hänen käsissään väitettiin, että kranaatti räjähti hänen käsissään. Arvioiden mukaan vartalossa ei ole ainuttakaan arpia, vain sormet puuttuvat. Tällaisten vaurioiden saamiseksi oli tarpeen pitää kranaattia käsillä ja paljain jaloin samanaikaisesti, kun oli kypärä ja voimakas vartalosuoja. Mutta hänen toverinsa uskoivat häntä. Täältä piti saada tiedot selville. Kysyn häneltä lahkoista, ja hän kertoo kuinka hän oppi uimaan päiväkodissa. He saapuivat äitinsä kanssa Sotšiin, hänen äitinsä vei hänet uima-ohjaajan luo. He antoivat hänelle ja muille lapsille ilmapatjat ja kertoivat heille, kuinka käsiään liikutetaan uimaan. No, hän ui. Niin paljon, että he pysäyttivät hänet vain kymmenen kilometrin päässä Turkista ...
  "Miksi kerrot minulle kaiken sen paskan hänestä?" Krasin kysyi.
  - Joten hän tiesi kaikesta, mitä laguuneissa tapahtui. Minun piti kommunikoida hänen kanssaan, ja sitten me melkein tappelimme ...
  Käytävällä kuului askelia. Kovalev juoksi ovelle ja avasi sen raolleen.
  - Ja täältä Innochka tuli! Andrei oli iloinen. - Tule meille!
  - Hei! Inna tervehti. - Onko mielenkiintoista tietoa?
  - Kerron vain Vasilylle, mitä olen käynyt läpi. Ja kaikki asian puolesta. Joten tuo roppari kertoi minulle, että hullumme on nyt Utrishissa. Hänellä on pesä jossain vuoristossa. Missä tarkalleen, kukaan ei tiedä. Mutta joskus hän menee alas merelle.
  Tiedätkö, näytän nähneeni tämän hullun ensimmäisenä aamuna laguunilla. Hän käveli pitkin rantaa ja kääntyi sitten metsään. Ryntäsin hänen perässään, mutta hän näytti haihtuneen. Metsäpolkuja on paljon.
  Myöhemmin kysyin uusilta tuttaviltani tästä kaverista. Hän on outo: hän ei kommunikoinut kenenkään kanssa paitsi tyttöystävänsä kanssa. Kaverit vahvistivat, että hän oli ystävä Nadezhdan kanssa, ja nyt näyttää siltä, että hän odottaa häntä. Hipit uskovat, että hän tappoi ohjaajan, ja hänen tyttöystävänsä otti syytteen.
  "Niin mekin ajattelemme", Vasily sanoi. - Mitä hullu syö? Varastaako hän kenties ruokaa parkkipaikoilla lomalaisten nukkuessa?
  En ole kuullut mitään ruokavarkauksista. Ehkä hänellä on tarvikkeita, ehkä hän löytää jotain metsästä.
  "Juuri niin kuin ajattelin: hullu odottaa tyttöystäväänsä", sanoi Krasin. - Saitko selville mitään pornonäyttelijästämme?
  - Hän tuli Utrishiin poikaystävänsä kanssa. Murhapäivänä he ajoivat hänen, tietyn Mamain ja Gorynychin, kanssa Mamain autolla Pietariin.
  - Pelkäsitkö? Mutta mitä? Inna kysyi.
  - Mamai aikoi kuitenkin lähteä sinä päivänä. Se ei toiminut hänelle tänä vuonna. Näyttelijä ja kaveri olivat hänen naapureitaan parkkipaikalla. Ja sitten on murha. Mamai tarjoutui lähtemään hänen kanssaan. He kerääntyivät nopeasti ja ennen poliisin saapumista he syöksyivät Pienen Utrishin läpi. Mamain luona auto oli pysäköity siellä villien telttakaupunkiin tuttujen valvonnassa.
  - Millainen tyttö? Krasin kysyi.
  - Onko näyttelijämme kuollut? - sanoi Kovalev. "Ja hän on outo, ei seurallinen. Siellä Dobrynya yritti kaataa hänet. Kerroin jo Vasyalle hänestä. Joten hän torjui kohteliaasti: "Anteeksi, en ole vapaa. Mieheni ei salli minun kommunikoida muiden miesten kanssa hänen tietämättään. He näyttävät saapuneen Utrishiin Yhdysvalloista. Mutta he puhuivat sujuvasti venäjää. Molemmat.
  Mikä on näyttelijän poikaystävän nimi? Krasin kysyi.
  - Vastasin Sashalle. Mitään enempää hänestä ei saatu selville.
  - Miksi he tulivat meille Anapaan? Inna kysyi.
  - He sanovat, että Sashalla on joko tuttava tai sukulainen lahkon johdossa. Ja Utrishin sektanteilla oli kokoelma.
  - On tarpeen oppia lisää Mamai ja Gorynych yksityiskohtaisesti, - sanoi Krasin. "Heidän oikeat nimensä, osoitteensa...
  Kysyin heidän ystäviltään. Mitään konkreettista ei voinut sanoa.
  "Meidän on tarkistettava uudelleen luettelo asukkaista etuovessa, jossa näyttelijä tapettiin. Entä jos jotain tulee esiin, sanoi Krasin Kovalev.
  - Miten aiot tehdä Nadezhdan kanssa? Inna kysyi.
  "Meidän täytyy päästää irti", Krasin vastasi. - Ja asenna hänelle hyvä ulkoilmakuvaus, tytön pitäisi johtaa hulluin.
  "On vaikea seurata häntä metsässä", Inna sanoi. - Et voi sulkea kaikkia polkuja.
  Andriukha auttaa. Hän on melkein kotonaan laguunilla, sanoi Krasin.
  Lähetätkö minut taas hippien repimään? Kovalev kysyi. "En pystynyt hädin tuskin päästä eroon heistä. Aluksi Katya Ogonyok ahdisteli minua, pakotti minut kävelemään alasti, ja sitten hän tarttui minuun pillusta. Sanon: "En ole valmis seksiin, eikä minulla ole kondomia." "Ei mitään", hän vastaa, "minulla on muovipussi, voit käyttää sitä kondomin sijaan." Kamala, haiseva poikanen - kauhu. Suurella vaivalla hän pääsi pois. Hän itse on kotoisin Pietarista. Hän kertoi minulle maanmiehistään Mamai ja Gorynych. Mamai etsi matkatovereita, jotta kotiin olisi hauskempaa ja heitti vähän rahaa bensaan. Katya tarjoutui, mutta hän päätti olla Utrishilla myöhään syksyyn asti. Ja Gorynych suostui. Ja näyttelijämme ja hänen poikaystävänsä liittyivät heihin ...
  - Missä Mamai ja Gorynych Katya asuvat, hän ei tiedä varmasti? Krasin kysyi.
  - Sanon teille: en tiedä, kuten näiden talonpoikien oikeat nimet. Hipit ymmärsivät nopeasti, etten ollut yksi heistä. Dobrynya alkoi kiusata: mitä sinä yrität saada tänne. Meni melkein riitaan kanssani. Minun piti sanoa, että olin menossa Anapaan naiseni luo viinalle. Hän lupasi palata muutaman päivän kuluttua, mutta hänen oli poistuttava teltalta.
  "Ei mitään", Vasily sanoi hymyillen. - Tulen kanssasi. Ja otamme teltan ja löydämme hullun luolan. Mahdollisuus ottaa hänet on hyvä, et voi missata sitä.
  "Metsästäjän vaisto on herännyt sinussa", Kovalev vastasi. - Meidän pitäisi selvittää tapauksemme.
  "Me selvitämme", Krasin vakuutti. Mielestäni vastaus on lähellä.
  
  
  Luku 28
  Hope vapautettiin muutaman päivän kuluttua. Inna kertoi mykistyneelle tytölle onnistuneensa pidättämään todellisen tappajan, ja nyt, allekirjoitettuaan virallisesti tarvittavat paperit, hän voisi olla vapaa.
  Kuten tutkijat odottivat, tyttö meni välittömästi Utrishiin.
  Kovaljov, Krasin ja useat muut siviilipukuiset mellakkapoliisit odottivat häntä kolmannella laguunilla. Vastoin odotuksia Nadezhdan ei tarvinnut jäljittää pitkään aikaan. Boris näytti ennakoivan rakkaansa paluuta ja meni itse alas merelle.
  Nadia näki hänet rannalle johtavalla polulla
  - Boris! Etkö ole pidätettynä?! - iloinen tyttö huusi ja hyppäsi rakastajansa päälle kuin kissa. Hän halasi, kietoi kätensä, jalkojaan, alkoi suudella.
  Mutta minuuttia myöhemmin käsiraudat napsahtivat paikoilleen hullun käsiin.
  Hope oli hysteerinen. Boris päinvastoin vaikutti ulkoisesti rauhalliselta.
  - Rakas, anna anteeksi! tyttö huusi. - En halunnut! En kertonut heille sinusta! Minä odotan sinua!
  "Parhaimmillaan 25 vuotta odottaa", Krasin sanoi Kovaljoville. "Sitten hänelle tuomitaan elinkautinen tuomio."
  - Jos valitsisin itselleni vaimon, valitsisin Nadian kaltaisen, - vastasi Kovalev. - Omistautunut, hellä. Poistua palvelusta ja herätä aamulla jonkun hänen kaltaisensa lempeään syleilyyn, ikään kuin olisit nirvanassa. On sääli, että tyttö on omistautunut hullulleen. Ja sitten oppisin tuntemaan hänet paremmin.
  - Kyllä, niin hyvä vaimo voi osoittautua, - Krasin myöntyi - Mutta emme ole nirvanassa. Sinun täytyy mennä Pietariin käsittelemään murhat.
  - Saadut tiedot eivät ole niin kuumia, - muistutti Kovalev. - Vain näyttelijän poikaystävän nimi selvitettiin ja jopa heidän matkatovereidensa lempinimet. Kuinka löytää henkilö nimeltä suuresta kaupungista? Jos he ovat osallisia rikoksiin, he todennäköisesti heittivät heidät Pietarista.
  "Ja minulla on aavistus, että ratkaisemme tämän tapauksen nopeasti", Krasin vastasi.
  Kun kaikki tarvittavat paperityöt oli tehty, etsivät tilasivat lipun Pietariin ja lähtivät kotiin Innan luo.
  "Lenemme huomenna aamulla", Vasili sanoi talon emännälle. Olemme jo varanneet liput kello yhdelletoista.
  - Ja minun täytyy mennä töihin huomenna, - sanoi Inna. "Voin ohjata sinut bussipysäkille juuri ajoissa."
  Seuraava aamu oli aurinkoinen, lämmin ja hiljainen. Päivä lupasi olla kuuma.
  "Meri olisi juuri nyt", Kovalev sanoi unenomaisesti portilla. Ota viikon tauko.
  "Samettikausi on hyvää aikaa rentoutua", Inna myönsi.
  "Lepäsit muutaman päivän meren rannalla Utrishissa", Krasin muistutti häntä. - Mutta on sääli erota Innasta.
  - Joten tule meille uudestaan, - vastasi Inna. "Äiti ja minä olemme onnellisia.
  "Nyt, jos he antavat minulle loman, tulen varmasti", Krasin lupasi.
  Matkalla Andrei pysähtyi kukkakojuun, osti kimpun neilikkaja ja antoi sen Innalle.
  - Kiitos! Todella söpö ja kaunis! - Inna ilahdutti ja hautasi kasvonsa kukkien sisään hengitellen niiden tuoksua ilolla. - Ne tuoksuvat hyvältä!
  Tyttö astui lähemmäs Krasinia ja kuiskasi tämän korvaan:
  - Minä odotan sinua.
  Vasily hymyili iloisesti ja sanoi:
  - Soitan sinulle varmasti Pietarista.
  "Minä odotan", Inna toisti.
  
  
  Luku 29
  Pietarissa Krasin kysyi ensin passitoimistolta tietoja ulko-oven, jossa Maria Novikova asui, asukkaista.
  - Katso, Andryukha, asunnossa vastapäätä edesmennyt Maria Novikova, tietty Gorynycheva Tatyana Aleksandrovna on rekisteröity. Kysyivätkö he häneltä? Krasin kysyi.
  "Hän oli sairaalassa murhan yönä", Kovalev vastasi.
  "Kysitkö hänen sukulaisistaan?"
  - Luuletko... Gorynych... Sama Utrishilta? Voi hyvinkin olla!
  "Kyllä, edesmennyt näyttelijä lähti Gorynychin kanssa", sanoi Krasin. - Meidän on kiireellisesti haastateltava Tatjana Aleksandrovnaa ja Gorynychia, jos hän asuu siellä.
  "Ymmärrän", myönsi Kovalev. Emme nähneet häntä murhapäivänä. Mutta ehkä Gorynych oli mukana ... Mutta kuinka hän pääsi opettajan asuntoon?
  "Se on kaikki, mitä meidän tarvitsee selvittää.
  - Hyvä! Kovalev sanoi. - Menen Tatjana Aleksandrovnan luo.
  
  Jo illalla Gorynych istui Krasinin toimistossa. Kovalev toi hänet kuulusteltavaksi. Vasily Krasin esitti heti hankalan kysymyksen.
  - Miksi sinä, Vjatšeslav Anatolyevich, tapoit Lucy Starrin?
  Vastoin odotuksia Gorynych ei kiistänyt sitä.
  - Se ei ole minun vikani! Hän itse! epäilty melkein huusi. "Katso, en tarkoittanut satuttaa häntä. Pidin todella Lucysta. Niin se tapahtui. Sattumalta. Otin tyynyn pois, katson: hän tukehtui. Hän ei hengitä enää. Sasha ja minä yritimme pumpata sen pois. Ei toiminut.
  "Tarkoitatko, että nainen kuristi itsensä tyynyllä?" Ilman apuasi? Krasin kysyi. - Kuinka se on mahdollista?
  - Harrastan seksiä hänen kanssaan. Hän peitti hänen kasvonsa tyynyllä tarkkuuden vuoksi. Niin Sasha teki ennen minua. Hän ei välittänyt. Ja menin hurmioon, lopetin, ja kun otin tyynyn pois, katson: Lucy ei enää hengitä.
  - Mitä hauskaa tämä on, tytön kuristaminen yhdynnän aikana?! Kovalev kysyi töykeästi.
  Tämä on siis sellaista seksiä. Sanon sinulle, että hän ei välittänyt.
  "Haitatko sinua, jos kuristat hänet?" Kovalev painoi.
  - Entä Sasha? Mikä on hänen sukunimensä? Krasin kysyi.
  Gorynych ajatteli.
  Vastaa kun kysytään! Kovalev sanoi.
  - En muista... En tiedä hänen sukunimeään. Rehellisesti! Hän kertoi jotain itsestään, mutta hän ei näyttänyt nimeävän sukunimeään.
  - Eikö Sasha vastustanut sitä, että harrastit kieroutunutta seksiä hänen tyttöystävänsä kanssa? Kovalev ei uskonut.
  - Hän itse kutsui minut ja Lucyn pitämään hauskaa hänen nukkuessaan. Hän ei välittänyt.
  - Joten uskon sinua, mitä hän ehdotti. Sinun ei ole kovin helppoa valehdella", Kovalev sanoi.
  - En valehtele, rehellisesti! Sasha oli rauhallinen, kun hänen tyttöystävänsä oli muiden miesten kanssa ... Lucy oli pornotähti ...
  - Sanotaan, että tyttö tukehtui vahingossa, mutta miksi heitit hänen ruumiinsa naapurille? Krasin kysyi.
  "Halusimme vain piiloutua iltaan asti. Sasha, kun kaikki tapahtui, hakkasi minut, sanoi sitten, että ei ollut mitään järkeä vilkaista häntä, vaati ottamaan Lucyn ulos ja hautaamaan minut. Soitin Mamaille, hän pystyi ajamaan paikalle vasta illalla. Ja ottaa ruumiin taksiin, ymmärrät ...
  - Toistan vielä Vasilyn kysymyksen: miksi istutit Lucyn ruumiin naapurille? - Kovalev puuttui jälleen kuulusteluihin.
  - Oli mahdotonta jättää ruumista huoneistoomme. Äitini kotiutui sairaalasta sinä päivänä. Hänen ja hänen sisarensa piti ajaa ylös.
  - Miten pääsit naapurin asuntoon? Krasin kysyi.
  - Äidilläni oli siis asuntonsa avaimet...
  Miksi he eivät kertoneet meille? Krasin hämmästyi. "Ei äitini eikä opettajani.
  "Opettaja ei ehkä edes tiedä avaimista", Gorynych vastasi.
  - Kuinka niin? Kovalev kysyi.
  - Katsos, vanha isoisä asui asunnossa ennen häntä, äitini auttoi häntä kotitöissä. Hän luotti äitiinsä, antoi avaimet varmuuden vuoksi. Ja sitten isoisä kuoli, ja pian opettaja muutti sisään. Hän on hänen veljentytär tai jotain. Ja unohdimme avaimet. Ja opettajan kanssa ystävälliset suhteet eivät toimineet.
  Kuinka kauan hän on asunut talossasi? Kovalev kysyi. Tai pikemminkin hän eli.
  - Kolme vuotta. Ei, ei edes neljää. Pian isoisäni kuoleman jälkeen minulle annettiin neljä vuotta huumeisiin. Pääsin juuri ehdonalaiseen. Vietin kesän Utrishissa, olin siellä jo ennen vapautumistani. Ja äitini irtisanoi minut, en voinut jättää Lucyn ruumista meidän asuntoon. Äiti ei ymmärtänyt minua ja olisi potkinut minut heti ulos.
  Mistä tiesit, ettei opettaja ollut kotona? Krasin kysyi.
  - Kun aloin miettiä, kuinka päästä eroon ruumiista, hyppäsin kadulle. Juttelin siellä ystävän kanssa. Hän oli opettajan ystävä. Hän sanoi ohimennen, että Maria oli lomalla Sotšissa. Ja muistin avaimet. Niitä oli kaksi. Heitin ne pöytääni ennen vapautumistani. Nousin ylös ja katsoin: avaimet olivat säilyneet.
  - Entä äiti? Kovalev kysyi. Oletko kysynyt avaimista?
  - Hän kysyi. Kauan sitten, ennen vapautumistani. Sanoin, että heitin ne pois. Sitten hän unohti avaimet, mutta kävi ilmi, että ne säilyivät roskakorissani.
  - Haluatko sanoa, että opettaja ei vaivautunut vaihtamaan molempia lukkoja sukulaisen kuoleman jälkeen kaikkien näiden vuosien aikana ja avaimet tulivat esiin? Krasin kysyi.
  - Joo! Tarkalleen. Yritin, ovi avautui. No, Sasha ja minä veimme Lyusyan opettajan asuntoon.
  Miksi ruumis työnnettiin sängyn alle? Kovalev kysyi. - He voisivat laittaa sen sängylle tai jättää käytävälle.
  - En tiedä. Emme ajatelleet. He toivat sen huoneeseen, ja siellä se tapahtui.
  "Näen", sanoi Krasin. "Mutta ruumiin nostaminen ei onnistunut. Opettaja palasi aikaisin. Ja päätit heittää hänet ulos ikkunasta tarpeettomana todistajana.
  - Ei näin. Ei varmasti sillä tavalla. Tulimme, ja hän alkoi uhkailla soittavansa poliisille. Loukkasi meitä. Joten Sasha leimahti, auttoi hänet ulos ikkunasta.
  Missä Sasha on nyt?
  - Hän lensi luokseen Yhdysvaltoihin.
  - Se on varmaa? Krasin kysyi. Kuka voi vahvistaa?
  - Mamai. Hän vei hänet lentokentälle.
  - Mikä on Mamaian nimi, missä hän asuu?
  - Jossain Kamyshovaya-kadulla, en rehellisesti sanottuna tiedä talon tarkkaa numeroa! En ollut hänen kanssaan, puhuimme vain puhelimessa.
  "Anna meille hänen puhelinnumeronsa", Krasin käski. Katsotaanpa mitä sanoit. Ja sama koskee asuntoa.
  Vasily kirjoitti puhelimen muistiin, ojensi paperin Kovaljoville ja sanoi:
  - Jää vielä kuulustella Mamaia, selvittää, minä päivänä ja millä lennolla Alexander lensi, ja sitten matkustajaluettelon mukaan laskea asiakkaamme passitiedot. Ja meillä on toinen henkilö, joka on osallisena opettajan murhaan.
  "Ymmärrän", vastasi Kovalev. - Pidän huolta siitä.
  
  
  Luku 30
  Fjodor Semjonovitš Orlov heräsi iloisena, yllättävän iloisena vanhalle miehelle, jolla oli lukuisia haavaumia. Selkä ei kipeä kuten yleensä, maksa tai jalat eivät vaivanneet. Ilman sauvaansa hän meni ikkunan luo ja veti verhot taakse. Huone oli täynnä iloista valoa! Mikä ilo nähdä taas aurinko, sininen taivas, kevyitä pörröisiä pilviä. Kohtalo antoi hänelle vielä yhden päivän!
  Kauan odotettu kevät tuli, sää oli hyvä ulkona, Fjodor Semenovitš oli halusta tulehtunut. Hän haaveili pitkistä talvi-iloista päästäkseen kotikylään, vierailla tuskallisen tutuissa paikoissa. Hän rukoili taivasta sellaista mahdollisuutta. Ehkä tänään, ehkä nyt?
  Jokaisella ihmisellä on paikkoja, joihin hän on kiinnittynyt eniten. Fedor Semenovichille tällainen paikka oli villi ranta hänen kotikylässään Lisy Nosissa. Miksi? Hän ei osannut selittää itseään. Luultavasti lapsuusmuistoja, mutta juuri tästä rannasta hän joskus haaveili yöllä.
  Vanhalla miehellä oli kova kipu jaloissaan, hänen päänsä pyöri jatkuvasti. Lähes koko talven Fjodor Semjonovitš ei poistunut talosta. No, ainakin Lidotshka sosiaaliturvasta ja veljentytär Mashenka kävivät joskus hänen luonaan. Mutta nyt eläkeläinen tuntui hyvältä! Hän päätti mennä ja vapisi odotuksesta.
  Fjodor Semjonovitš otti kepin, laskeutui Hruštšovin kolmannesta kerroksesta pitkäksi aikaa. Kun etuovi pamahti hänen takanaan, vanha mies hengitti syvään raikasta kevätilmaa. Linnut viskuivat, silmut turposivat puissa. Hetken Fjodor Semjonovitš tunsi itsensä jälleen nuoreksi, täynnä voimaa. Lapset leikkivät pihalla, naapurit istuivat penkillä ja juttelivat jotain. Mikä ilo onkaan hengittää kevään tuoksuja, tervettä, huoletonta elämää. Mikä ilo olla ihmisten keskellä, katsella heitä!
  Talon takana olevasta pienestä puutarhasta Orlov löysi vapaan penkin auringosta ja istui lepäämään ennen kovaa tietä. Varpuset, tiaiset, kyyhkyset, variset kulkivat täällä hommissaan, vaihtoivat välillä iloisia huudahduksia. Naapurin kissa kiipesi puuhun ja paistatteli auringossa. Koirat kävelivät omistajiensa kanssa, yksi heistä juoksi Fjodor Semjonovitšin luo, haisteli, heilutti häntää, mutta omistaja kutsui häntä ja ystävällinen koira juoksi karkuun.
  "Kuinka monta lintua tänään, kuinka paljon eläimiä ja ihmisiä! ajatteli Fjodor Semjonovitš. Ja kaikki ovat iloisia keväästä. Mikä siunaus!
  Mutta Fedor Semenovichilla oli erityinen tunnelma, hän halusi tehdä matkan ja istua Suomenlahden rannalla.
  Eläkeläinen meni bussipysäkille. Reitti Zelenogorskiin kulkee vain Lisy Nosin kautta. Aja enintään puoli tuntia.
  Tuskin jouduimme odottamaan bussia. Fjodor Semenovich kiipesi hyttiin ilman ulkopuolista apua. Ihmiset olivat kunnossa. Kaikki istuimet olivat varattu. Fjodor Semjonovitš nojautui kaiteeseen, mutta nuori mies lähipenkillä sanoi hänelle:
  - Istu alas, isä! ja antoi periksi.
  "Meillä on hyvä nuoriso", Fedor Semenovich ajatteli kiitollisena. Hän oli iloinen saadessaan puheenvuoron - "isä". Kohtelias, yksinkertainen.
  Orlovilla ei ollut tarpeeksi yhteydenpitoa, hän halusi puhua yhden matkustajan kanssa, mutta hän ei uskaltanut. Päivittäinen taistelu elämästä teroitti kaikkia aisteja. Mutta nyt Fjodor Semjonovitš oli onnellinen. Hän katsoi ulos ikkunasta, katseli bussiin saapuvia ja sieltä poistuvia ihmisiä. Se on elämää! Kiehuu ja kuplii. Ja nämä yksinkertaiset havainnot saivat hänen heikon sydämensä lyömään nopeammin.
  Lisiy Nosissa Fjodor Semjonovitš jäi pois lähimmältä pysäkiltä ja käveli hitaasti polkua pitkin villille rannalle. Kuinka onnellinen hän olikaan! Oli kuin hän olisi palannut kotimaahansa pitkän poissaolon jälkeen. Harvinainen matkustaja kokee näinä hetkinä niin eloisia tuntemuksia kuin Orlov.
  Mutta vähitellen muistojen aalto peitti vanhan miehen. Hän eli elämänsä vaatimattomasti, yritti olla erottumatta joukosta, olla poissa julkisuudesta, esimiehensä, anoppinsa ja tyhmien naapureidensa silmistä. Hän työskenteli mekaanikkona sotilaatehtaalla. Hänellä oli sama, kuten hänellä itsellään, vaatimaton vaimo. Ja hänen poikansa Volodja oli yksinkertainen Neuvostoliiton poika.
  Laskevina vuosinaan Fedor Semenovich jätettiin yksin. Volodya kuoli Afganistanissa, sen jälkeen hänen vaimonsa sairastui eikä pystynyt toipumaan sairaudestaan. Fedor Semenovich katui usein, että hän ja hänen vaimonsa eivät voineet synnyttää veljeä tai sisarta pojalleen. He asuivat pienessä talossa kylän toisella puolella. Viisi meistä kahdessa huoneessa hänen vanhempiensa kanssa. Ja minä ajattelin: "Missä on toinen lapsi? Ja niin poika nukkuu nurkassa rinnan päällä, koska sänkyä ei ole mihinkään laittaa.
  Sitten Fjodor Semenovichille myönnettiin asunto palvelulinjan kautta. Mutta vaimo päätti, että hänen ikänsä ja terveytensä eivät enää olleet samat lasten synnyttämiseen ja kasvattamiseen: "Jokaisella on yksi lapsi, ja olkoon meillä yksi." Ja sitten tuli uutinen hänen poikansa kuolemasta...
  Fedor Semenovich käveli metsäpolkua pitkin, joka oli tuskallisesti tuttu lapsuudesta. Täällä hänen äitinsä vei hänet jo ennen sotaa lahden rannalle. Naiset käyttivät liinavaatteita huuhteluun, ja lapset roiskuivat lähistöllä villirannalle. Jokainen tällainen matka lahdelle kesällä herätti Fedyan sielussa juhlan tunteen. Ja nyt Fedor Semenovich muisti nuo kaukaiset ajat ja tunsi palan nousevan kurkussaan.
  Lapsena se näytti: koko valtava elämä edessä. Kuinka paljon voit tehdä, kuinka paljon voit tehdä!
  Fedyasta ei tullut astronauttia tai lentäjää. Ja elämä ei ole niin suurta...
  Olipa kerran heidän naapurinsa Fedya-setä, joka ei ollut edes seitsemänkymppinen, vaikutti vanhalta vanhalta mieheltä. Lapset kiusoittivat häntä: "Setä Fedya söi karhun!"
  Ja nyt Fedor Semenovich itse on jo ylittänyt kahdeksankymmentäviisi vuotta. Mutta älkää kiusako häntä. Eikä melkein kukaan kaupungin pojista tiedä vanhan miehen nimeä. Heidän talonsa Lisyy Nosissa purettiin kauan sitten. Sen tilalle rakennettiin päiväkoti ja sen viereen pohjoisen tehtaan taloja. Nyt ei ole puutarhaa. Tontti myytiin yksityiselle omistajalle. Se oli vaikeaa, sydäntäni särki aina, kun Fjodor Semjonovitš tuli isänsä taloon. Tänään hän ei mene sinne, tänään hän nauttii luonnosta.
  Hyvää kevätmetsää! Lumikellot miellyttää silmää. Siellä, nurkan takana, pitäisi olla tammilehto. Kyllä, se on oikein. Siellä on tammea! Ne ovat olleet pystyssä Pietarin ajoista asti.
  Tästä metsästä Fedya löysi valtavan porcini-sienen. Nälkäisenä neljänkymmenen kuudentena vuotena. Se oli kuin lahja ylhäältä! Fedor Semenovich oli hyvä sienestäjä. Niin kauan kuin hänen terveytensä salli, hän meni joka kesä hiljaiseen metsästykseen rakkaan Lisy Nosin luo, joskus Levashovskoye Highwaylle. Mutta koskaan Orlov ei löytänyt niin suuria sieniä! Kaksi kiloa osoittautui jättiläiseksi. Matomainen, todellakin. Mutta äiti keitti madot ulos kotona ja siellä oli herkullinen illallinen: omalla tontilla kasvatettuja sieniä perunoiden kanssa.
  Fjodor Semjonovitš meni maihin ja istuutui penkille. Lähellä ei ole ketään. On arkipäivä, ja ihmiset eivät enää tule tänne. Naiset eivät ole peseytyneet lahdella pitkään aikaan, ja ranta on padon rakentamisen jälkeen kokonaan ruoko kasvanut. Nyt se on luonnonsuojelualue, suojelualue.
  Fedor Semenovich on tottunut olemaan yksin. Vaimo on kuollut kauan sitten. Sitä ennen hänen vanhempansa. Isäni palasi sodasta vammaisena ilman molempia jalkoja. Hänen äitinsä hoiti häntä kuin lasta. He lähtivät toinen toisensa jälkeen pari vuotta perheen muuttamisen jälkeen kaupunkiin.
  Vanhempiensa muistossa Orlovin silmiin nousi kyyneleitä. Hän on itkenyt paljon viime aikoina. Tämä sai sydämeni tuntumaan kevyemmältä. Mutta julkisesti vanha mies yritti olla näyttämättä kyyneleitään.
  Fjodor Semjonovitš alkoi yhtäkkiä sääliä itseään. No, mitä hyvää hän näki tässä elämässä? Hän eli hiljaa, työskenteli kuten kaikki muutkin. Hän ei häirinnyt ketään, ei pyytänyt keneltäkään mitään, yritti olla ystävällinen ihmisille, mutta hänen ystävällisyyttään ei näyttänyt huomanneen. Eläkö hän oikein? Loppujen lopuksi hän voisi luultavasti jotenkin saada poikansa pois Afganistanista? No, Jumala olkoon hänen kanssaan.
  Hänen ajatuksensa keskeytti polkupyörän renkaiden ääni. Fjodor Semjonovitš pyyhki kiireesti kyyneleensä. Mutta mies ajoi ohi kiinnittämättä huomiota vanhaan mieheen.
  Ja Orlov muisti kuinka hän ui täällä poikana. Käsillään hän liikkui pohjaa pitkin, vain hänen päänsä työntyi veden yläpuolelle. Todellakin Fedor Semenovich ei koskaan oppinut uimaan. Ja merellä en ole koskaan käynyt...
  Kerran hän melkein hukkui tänne. He rakensivat lautan ystävänsä Olegin kanssa ja lähtivät purjehtimaan siitä aukeamasta, joka oli lähellä vettä. Ensin he muuttivat rannikkoa pitkin. Sitten ajoimme lokkien parven syvälle lahteen. Parvessa oli yksi poikanen, joka löi vedessä eikä päässyt lentoon. He uivat pitkälle lapsellisen innostuksen kourissa. Mutta poikanen ohitettiin ja otettiin kyytiin. Ja sitten koko lauma, kaksikymmentä lintua, ei vähempää, alkoi hyökätä poikien kimppuun. Lokit kiersivät päänsä yli, huutaen, paskatellen, jotkut linnut kirjaimellisesti yrittivät repiä hiuksiaan tassuillaan. Lautta keinui ja kaatui, ystävät olivat vedessä.
  Ja sitten Fedya pelästyi! Hän olisi voinut hukkua silloin! Hän siemaili vettä, mutta hänen ystävänsä veti hänet ulos, hitaasti pojat uivat rantaan. Lähes seitsemänkymmentäviisi vuotta on kulunut, mutta muistan sen kuin viime viikolla.
  Ah, ihmiselämä on lyhyt! Oletko ollut nuori kauan? Hän oli kiireinen poikansa kanssa, hän rakasti vaimoaan. Kaikki on mennyt. Pian hän lähtee. Täysin poissa, peruuttamattomasti, ikuisuuteen. Ja vuosisatoja vanhat tammet jäävät ja tämä ranta. Jälleen joka vuosi kevät ilahduttaa ihmisiä lämmöllä ja uusilla toiveilla. Vain nyt hän ei enää näe kevään loistoa, hän ei nauti luonnosta ...
  Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä on kuoleman jälkeen. Onko muuta elämää? Ehkä se ei ole huono, ehkä se on todella paratiisi?
  Joten pohjimmiltaan, miksi hän eli? Miksi linnut elävät? Ilmeisesti jälkipolvien, lisääntymisen vuoksi. Joten käy ilmi, että hän eli elämänsä turhaan? Ei, ei turhaan! Hän eli vaatimattomasti, mutta arvokkaasti. Ei väistänyt, ei nöyryyttänyt. Tällaisten ihmisten päällä maa lepää. Kaikki eivät voi olla poliitikkoja ja taiteilijoita.
  Kyllä, hän epäonnistui paljon, hän olisi tehnyt paljon toisin, jos hän olisi aloittanut elämän alusta. Mutta hänen olemassaolossaan oli järkeä! Vaimolle ja pojalle, vanhemmille, kotimaa. Ei, hän voi kuolla puhtaalla omallatunnolla!
  Lahden kevyt tuuli sai kaislat kahisemaan laiskasti ja kantoi Itämeren miellyttävää viileyttä. Fjodor Semjonovitš kurkisti tielle, mutkittelee ja meni syvälle metsään, sitä ympäröiviin puihin, yritti erottaa toisen rannan ääriviivat, kuunteli heinäsirkkojen sirkutusta ja muita metsän ääniä. Vanha mies näytti yrittävän muistaa, korjata kaiken tämän vielä melko vahvassa muistissaan. Ja yhtäkkiä hän alkoi itkeä uudelleen. Tällä kertaa tunteesta, koska hän onnistui tulemaan toteuttamaan unelmansa.
  Orlov hengitti puhdasta meri-ilmaa ilolla. Hän tunsi yhtenäisyytensä rakkaan luontonsa kanssa. Ja hän oli onnellinen.
  Fedor Semenovich istui penkillä pitkään ja paistatteli kevätauringon säteissä. Mutta vähitellen valaisin alkoi piiloutua puiden taakse, ja Orlov lähti paluumatkalle. Tunsin itseni väsyneeksi. Mutta hän oli melko miellyttävä. Jalkoihin alkoi kuitenkin taas sattua. Vanha mies saapui hitaasti pysäkille yllättyneenä, ettei hän tavannut ketään matkan varrella. Ja pysäkki oli tyhjä.
  Bussi lähestyi nopeasti, eläkeläinen otti vapaan paikan hytissä ja alkoi jälleen innokkaasti tuijottaa ikkunasta ohi kulkevia maisemia. Ihmiset pysähtyivät. Lähinnä nuoriso. Mukavia, rauhallisia ihmisiä. Heillä on koko elämä edessään, voit nauttia keväästä, suunnitella tulevaisuutta.
  Yhdellä pysäkillä bussiin nousi iäkäs nainen. Hän oli vakuuttunut siitä, että tyhjiä paikkoja ei ollut, ja hän seisoi oven lähellä istuvan Orlovin vieressä. Oli selvää, että hänen oli vaikea seistä. Fedor Semenovich tarjosi hänelle paikkansa.
  "Ei, mikä sinä olet, mikä sinä olet", muukalainen kieltäytyi.
  "Istu alas, minä menen joka tapauksessa ulos", vanha mies vaati.
  - Kiitos paljon!
  Orlov ei pettänyt, hänen täytyi todella jäädä pois seuraavalla pysäkillä. Hän katsoi naista ja näki helpotuksen ja kiitollisuuden hänen kasvoillaan.
  Fjodor Semjonovitš unohti sairaat jalkansa, hän oli ylpeä itsestään. Hän on siis edelleen mies! Hän oli ensimmäinen, joka ajatteli antaa väistyä väsyneelle naiselle.
  Kun bussin ovet avautuivat, Orlov vaikeutui alas jalkakäytävälle ja huusi lopussa kuljettajalle ja matkustajille:
  - Hyvää matkaa!
  Ja ajattelin itsekseni:
  "Ei mitään, minä elän! Ja kahdeksankymmentäviisi vuotiaana elämä jatkuu. Huomenna tulee Lidochka ja lauantaina Mashenkan pitäisi tulla. Hyvä!"
  Hitaasti vanha mies vaelsi asuntoonsa. Hän oli kiitollinen kohtalolle tästä päivästä ja toivotti vilpittömästi hyvää koko maailmalle.
  
  
  Mutta vanhuus vaatii veronsa. Fedor Semjonovich oli koko kesän sairas, ja syksyllä hän lopulta sairastui. Sisarentytär Maria hoiti vanhaa miestä. Elämänsä viimeiset pari kuukautta opettaja muutti asuntoonsa, ja isoisänsä kuoleman jälkeen hän jäi siihen asumaan.
  Fedor Semenovich kertoi veljentytölleen paljon itsestään, rannasta, jota hän rakasti niin paljon varhaisesta lapsuudesta lähtien. Hän oli ylpeä siitä, että hän pystyi näin pitkässä iässä toteuttamaan unelmansa - nähdä sydämelleen rakkaita paikkoja, jättää hyvästit kotitammilleen, rannalle, tuskallisen tutulle metsäpolulle. Isoisä kuoli hiljaa unissaan. Hymy huulilla...
  
  
  Luku 31
  Tehdyn työn raportoiminen viranomaisille on enemmän muodollisuus kuin kiireellinen tarve. Tapaus on itse asiassa ratkaistu, mitä muuta sanoa tutkintakomitean johtajalle? Mutta tiedottaminen kuuluu virkatehtäviin.
  Krasin raportoi Vladimir Cherkasoville.
  - Ei vain murhiamme pystytty ratkaisemaan, vaan matkan varrella johtajan murha Anapassa sekä Tula-maniakki pidätettiin avullamme.
  Millainen hullu? Tšerkasov kysyi.
  Nimeni on Boris Solntsev. Nuori kaveri Tulan alueelta. Nyt hän tunnustaa. Ainakin neljän murhan jälkeen kotimaassaan, joihin hän jätti sormensa, kaveri pakenee Sotšiin, jossa hän tapaa lahkotytön ja liittyy lahkoon. Tyttö, jonka kuristimme, oli myös sukua tähän lahkoon.
  - Millainen lahko?
  - Valaisttajien lahkon venäläinen haara.
  "Et heti selvittänyt kuristetun tytön henkilöllisyyttä", Tšerkasov muistutti.
  - Hänellä ei ole valkoisia asiakirjoja tai vaatteita. Ei mitään! Sitten he huomasivat tatuoinnin perusteella, että hän oli kovan amerikkalaisen BDSM:n näyttelijä. Tytön nimi oli Ljudmila Starkova, hän näytteli pornossa nimellä Lucy Starr. He murtautuivat häntä koskevien tietojen läpi, kävi ilmi, että hänet vietiin lapsena Ukrainasta Yhdysvaltoihin, missä hän päätyi vanhempiensa kanssa Valaistijoiden lahkoon. Hän tuli Utrishiin poikaystävänsä kanssa. Siellä hänet kuvattiin pornossa Boriksen tyttöystävän, mielisairaan, jonka saimme kiinni. Boris jätti perinnön Sotšissa, hän teki myös äskettäisen murhan Utrishissa.
  "Onko tällä murhalla mitään tekemistä meidän kanssamme?" Tšerkasov kysyi.
  - Välittynyt. Vainajamme näytteli hullun ystävän kanssa.
  - Raportoi kuinka keksit hullun.
  - Utrishissa oli erittäin kovia, sadistisia ammuskeluja. Nähdessään kuinka hänen rakkaansa pilkattiin, hullunhaluinen tarttuu veitseen, tappaa ohjaajan ja juoksee metsään. Hänen tyttöystävänsä verisellä veitsellä jää kiinni rikospaikalta, luovutetaan poliisille ja laitetaan vankilaan. Naista epäillään ohjaajan murhasta. Mutta tyttö on hiljaa, ja Tula-hullun sormenjäljet löytyvät veitsestä. Hänen henkilöllisyyttään ei ole varmistettu, on vain sormia. Pyysin valokuvan kadonneesta Boriksesta, jota itseään pidettiin hullun uhrina ja murhat eivät liittyneet häneen. Ja Anapassa hän esitteli valokuvansa tutkittavalle tytölle.
  - Tiesitkö? Cherkasov arvasi.
  - Joo! Mutta hän ei kertonut meille mitään Starkovista. Minun piti selvittää kaikki itse.
  - Maniac pidätettiin ilman ongelmia? Tšerkasov kysyi.
  - Kyllä, rauhallisesti! Ei tarvinnut juosta metsän läpi. Otettu rannalla. Lomailijoille ei ollut vaaraa. Hän ei yrittänyt vastustaa. Borisin tyttöystävä vapautettiin tutkintavankeudesta, ulkona asennettiin. Ja Kovalev ja minä odotimme laguunilla. Huippu itse meni rannalle, ikään kuin hän tietäisi, milloin hänen tyttöystävänsä tulee.
  "Palataanpa murhiimme", Tšerkasov sanoi. - Miten ruumis pääsi opettajan luo ja kuka heitti sen ulos ikkunasta?
  "Lucy Starkovin murha tapahtui vahingossa seksin aikana. Ja vastaajallamme Gorynychevillä oli avain opettajan asuntoon, hän ja hänen apulaisensa Alexander, Lucyn poikaystävä, päättivät jättää ruumiin jonkun muun asuntoon iltaan asti viedäkseen sen ulos ja haudatakseen sen metsään. Gorynychev ei voinut lähteä itsestään. Mutta opettaja palasi aikaisin lomalta.
  "Ymmärrän", sanoi Tšerkasov. - Ja opettaja poistettiin tarpeettomana todistajana.
  - Joo. Gorynychev väittää, että Aleksanteri auttoi opettajaa ulos ikkunasta. Mutta Aleksanteria ei voitu kuulustella. Hän on entinen maanmiehemme, nyt Yhdysvaltain kansalainen, opettajan murhan jälkeen hän lensi Yhdysvaltoihin.
  "Näen", sanoi Tšerkasov. - Miten päädyit Gorynycheviin?
  - Kiitos Kovalevin Utrishista saamasta tiedosta.
  "Sinua pitäisi moittia siitä, että et haastatellut naapureitasi kunnolla ja ratkaissut murhia perässä. Mutta Tulan hullun vangitseminen kompensoi erosi. Sinun täytyy sanoa kiitos.
  - Vladimir Nikolajevitš, minun on parasta lähteä nyt lomalle. Haluan todella saada voimia ennen vaikeaa talvea, levätä vähän merellä. Velvet-kausi ei ole vielä ohi...
  - Eikö työmatka Anapaan riittänyt?
  - Joten työskentelin siellä väsymättä. Se ei ollut merelle.
  - Okei, kirjoita lausunto, minä allekirjoitan sen. Jaa lomasi ainakin kahteen osaan. Loput tehdään myöhemmin, kun töitä on vähemmän.
  - Hyvä! Assistenttiani Kovaljovia olisi jotenkin kannustettava. Hänen ansiostaan nämä rikokset selvisivät. Hän otti suuren riskin epävirallisten ihmisten luolassa saadakseen tietoa.
  - Vadim Rybachenkolta saatiin valitus Kovaljovia vastaan. Hän uhkasi syytöntä henkilöä elinkautisella vankeusrangaistuksella ja pakotti hänet syyttämään itseään. Kun chillasit Anapassa, minun piti henkilökohtaisesti kommunikoida Vadimin kanssa ja pyytää anteeksi. Hän lupasi rankaista Kovaljovia.
  "Hän on erittäin arvokas työntekijä", Krasin sanoi.
  - Okei, kirjoita lausunto, kun olen ystävällinen...
  
  
  Epilogi.
  Saman päivän illalla Vasily tilasi lentolipun ja soitti välittömästi Innalle sanoen, että hänelle annettiin lomaa.
  - Loistava! Inna vastasi. Tuletko meille kuten lupasit?
  Sain jo lippuni! Lennän huomenna iltapäivällä.
  - Mahtavaa! Odotan sinua. Meillä on upea sää, viikonloppuna mennään rannalle uimaan.
  - Miksi hullumme todistaa? Krasin kysyi.
  Kyllä, hän puhuu kaikesta yksityiskohtaisesti. Hänen kanssaan on helppo työskennellä. Hänen tyttöystävänsä tuli luokseni ja pyysi minua treffeille. Hän lupasi odottaa miestä koko elämänsä, hän haluaa allekirjoittaa Borisin kanssa ja synnyttää lapsen häneltä.
  "Mutta hän voi saada elinkautisen tuomion."
  - Ei, hänelle ei todennäköisesti tuomita elinkautista vankeutta. Tulassa hän tappoi ollessaan alaikäinen, Sotšissa hän teki käskystä rituaalimurhia ja puukotti ohjaajaa voimakkaassa hermostuneessa tilassa, kun hän sai tietää kuinka hänen rakkaansa pilkattiin. Lisäksi hän tekee yhteistyötä tutkinnan kanssa, katuu. Hänellä on vaikea kohtalo, monet lieventävät olosuhteet.
  - Siitä huolimatta he antavat paljon, sanoi Krasin.
  - Uskon, että Nadezhda odottaa häntä.
  "En ymmärrä tällaista naisten omistautumista...
  - Koska tyttö rakastaa, niin siihen on syy...
  "Hyvä on, tulen puhumaan tästä aiheesta", Krasin sanoi.
  Vasily itse oli rakkauden tilassa. Hän ymmärsi, mistä Inna piti, ja aikoi kosia hänelle ...
  
  
  
  
  
  OLIVER TWIST - TODELLINEN TARINA
  HUOMAUTUS
  Oliver Twistin tarina on todellisempi ja uskottavampi kuin Charles Dickensin, ja varmasti dramaattisempi. Täällä kaikki on niin kuin todellisuudessa pitääkin, ilman koristelua.
  . LUKU 1
  Oliver Twist todellisessa historiassa ei ollut yhtä onnekas kuin Charles Dickens. Ja yleisesti ottaen Charles Dickensillä näytti olevan vähän tietoa englantilaisista tuomioistuimista. Itse asiassa tuomari oli jo lyönyt nuijaan ja antanut tuomion: kolme kuukautta kovaa työtä pojalle. Ja tämä on edelleen melko lievää Englannin oikeudenmukaisuuden mittareiden mukaan.
  Siksi pedantinen tuomioistuin ilmoitti sitä puolustajaksi pyytäneelle ystävälliselle setälle, että jo annetusta tuomiosta tulee valittaa laissa säädetyllä tavalla. Sillä välin Oliver on määrä viedä alaikäisten vankilaan. Ja valitus käsitellään vasta ensi viikolla... Ja sitten jos vuoro tulee!
  Ja jos herrasmies ilmestyy, hänet pidätetään oikeuden halveksunnasta!
  Mikä on loogista ... Ja se näyttää olevan totta ... Vain yhdellä erolla: kolme kuukautta kovaa työtä ei jotenkin riitä yhteistyöhön varkaiden kanssa. Ja tuomari pidätti Oliveria neljäksi vuodeksi. Ja on myös hyvä, ettei se ole enää keskiaikaa, muuten heidät olisi voitu hirttää, vaikka olisit lapsi kolme kertaa.
  Oliverin poskia lyötiin, ja poika tuli järkiinsä. Mikä hän on elossa. Ja heidät vietiin rangaistusten täytäntöönpanopaikalle. Oliver käveli pää alaspäin ja häpesi suuresti. Hän olisi ketjuttanut hänet kuin koiranpentu poliisiin.
  Ja kahleet kolisevat hänen käsissään...
  Oliver tunsi itsensä rikolliseksi, vangiksi ja valmiiksi mieheksi tai lapseksi. Hän oli kuitenkin jo työkodissa ja yritti lohduttaa itseään, ettei vankila eroa kovinkaan paljon orpokodista.
  Mutta huonosti kävi - mielikuvitus maalasi paatuneita rikollisia heiluttelemaan tikareita.
  Oliver vietiin kuitenkin poikien vankilaan, osaan, jossa lapsia pidettiin neljätoistavuotiaaksi asti. Tämä on hänelle hyvää ja turvallisempaa...
  Esimerkiksi kolme vartijatätiä pakotti Oliverin riisumaan, ja hänet kastettiin ensin kylmällä ja sitten kuumalla pumpulla. Sitten he ajelivat päänsä. He eivät edes saippuoineet hiuksiaan, mutta kuuman veden jälkeen partaveitsi vanginvartijan kädessä liukasi helposti eikä edes leikannut pojan päätä. Sitten Oliverille annettiin raidallinen pyjama numerolla. Ja koska kesäaika jätettiin paljain jaloin, lupasi antaa kenkiä vain kylmällä säällä.
  Sitten Oliveria ruoskittiin kevyesti, kuten propiskaa, ja vietiin selliin. Vankila oli synkkä kaltereista ja pahoista poliiseista. Sellissä oli kovat vuoteet ja paljaat laudat peitoilla. Kuin turvakodissa. Ja Oliverille annettiin kerrossänky toisella tasolla ja kaurapuuroa syötäväksi sanoen, että hän menee huomenna töihin.
  Oliver makasi puusängylle ilman tyynyä, kuten työhuoneessa, ja peitti itsensä karkealla huovalla. Vain pää on epämiellyttävä olla alasti. Joskus lapset ajeltiin kuitenkin kaljuksi työhuoneessa, joten tämä ei ollut Oliverille uutuus. Paitsi että ikkunoissa ei ollut palkkeja. Ja he kävelivät paljain jaloin pakkaselle asti, he olivat kenkiä vain, jotta lapset eivät vilustuisi ennen kuoleman aikaa.
  Oliverista tuntui kuin hän olisi palannut työtalon alkuperäisten seinien luo. Ja rauhoittui...
  Ja hän nukahti sikeämmin, ja unessa hän näki unta äidistä, jota hän ei ollut koskaan nähnyt, ja rehevistä sämpylistä ja lihapaloista.
  Lapset ovat palanneet töistä. He olivat väsyneitä, ja he kastelivat heidät kylmällä vedellä ja antoivat heille syötäväksi kaurapuuroa ja leipää. He heräsivät ja antoivat ruokaa Oliverille. Yleensä kaikki on kuin työkodissa, paitsi että lastenvankilassa ruoka ei ole sen parempaa, mutta ruokaa annetaan enemmän. Ja pojat eivät ole niin laihtuneet kuin orpokodissa. Mutta he myös työskentelevät kovemmin ja lisäksi heitä opetetaan edelleen koulussa.
  He tervehtivät Oliveria säästeliäästi ja kysyivät, mitä varten hän oli. Oliver vastasi:
  - Ei koskaan!
  Ja se aiheutti ystävällistä naurua.
  Ja sanat, että ne kaikki ovat turhaa!
  Kaverit olivat väsyneitä, vartijoiden merkistä he rukoilivat nopeasti, riisuivat pyjamat ja makasivat vaatteiden alle. Epämiellyttävää nukkua paljaiksi laudoiksi, mutta tavallisesti ja Oliver nukahti.
  He herättivät heidät aamulla, saivat heidät rukoilemaan uudelleen, pesemään kätensä ja veivät heidät aamiaiselle. Sitten pari tuntia opiskelua ja kaksitoista tuntia työtä. Lapset työskentelivät kovasti koneiden parissa. Oliverin piti työntää kangasta paljain jaloin. Lapset täällä olivat vielä pieniä, eikä heitä ollut vielä lähetetty kaivokselle. Mutta neljäntoista jälkeen voit päätyä kaivoksiin. Ne voidaan kuitenkin lähettää kaivokselle vian vuoksi. Tai esimerkiksi siirtokunnassa, istutuksella.
  Kun Oliver kysyi, missä se oli pahempaa: lapset sanoivat yksiselitteisesti, että miinat. Siellä on kauhea haju niiltä, jotka helpottavat itsensä suoraan halkeamassa, ja soihduista. Eikä aurinko myrkyllisten höyryjen kanssa. Ja istutuksella ainakin raitista ilmaa ja lämmintä. Ja Intiassa ja tropiikissa ikuinen kesä on miellyttävä. Vaikka ne lyövät paljon, viljelmillä on aikoja, jolloin työtä ei juuri ole. Mutta kaivos ei missään ole vaikeampaa.
  Oliver oli niin väsynyt ensimmäisenä päivänä, että hän ryömi sänkyyn. Minun piti liikkua jaloillani, työntää karaa käsilläni. Ja jalat olivat täysin tukossa, ja pohjat kutisivat, kun ne kaatui lepakon päälle.
  Lapset kuitenkin vaihtelivat. Seuraavana päivänä oli jo työ, istuminen ja käteni olivat puutuneet, mutta jalkani liikkuivat vähän.
  Kahdentoista tunnin työ oli erittäin uuvuttavaa. Mutta heitä ruokittiin kolme kertaa päivässä, ja se oli parempi kuin suoja, ja sunnuntaisin oli lihaa ja kalaa kolme kertaa päivässä. Kehoon sattui paljon ensimmäisinä päivinä, mutta sitten Oliver joutui asiaan ja kipu laantui.
  Nuori kroppa tottui kuormiin. Sunnuntaina oli ylimääräistä opiskelua ja rukouksia, eikä töitä ollut juuri lainkaan.
  Britannian kuningaskunnan lastenvankilassa on vaikeaa, mutta voit elää. Ja töistä vartalo vahvistuu ja lihakset vahvistuvat. Yksinkertainen mutta terveellinen ruoka parantaa kehoa.
  Oliver tottui vähitellen tähän elämään ... Hän jopa yritti henkisesti kuvitella jotain työskennellessään, jotta se ei olisi niin tylsää.
  Tietenkin tuomari lykkäsi valitusta koko ajan eri tekosyillä, Oliver Twistin tapausta ei tarkasteltu. Lopulta hyvä herrasmies sylki ja päätti, ettei hän välittänyt tuntemattomasta pojasta. Lisäksi lastenvankilassa ruokitaan, opetetaan siedettävästi ja heidän päänsä päällä on katto. Ja se on parempi kuin vaeltaa kaduilla.
  Ja itsellesi on kalliimpaa ottaa repaleinen ...
  Mutta jos hyvä herrasmies on jo heilauttanut kättään Oliverille, niin Dodger ei ole unohtanut häntä.
  Aluksi kaikki pelkäsivät, että poika kavaltaisi heidät. Mutta aikaa kului ja pelot hälvenivät. He eivät myöskään välitä Oliverista. Vain tässä on Dodger, hän halusi palauttaa keltasuisen ystävänsä jengiin.
  Mutta vaikka vankila on lapsille, et voi vain paeta siitä. Ja baarit ja seinät ovat korkeat ja turvallisuus, kaikki on kuin aikuiset rikolliset. Ellei vartijoiden joukossa ole paljon naisia, toisin kuin vanhemmat vangit.
  Yksi heistä oli Dodgerin tuttava. Ja hän päätti yrittää järjestää Oliverin pakomatkan.
  Ja niin varaspoika päätti lähestyä häntä. Matrona kysyi Dodgerilta:
  - Kuinka saan hänet ulos?
  Varaspoika huomautti:
  - Erittäin yksinkertainen! Sanot, että naapuripajaan tarvittiin poikaa töihin yksityiseen tuotantoon ja otat hänet ulos portista!
  Vartijat vastustivat:
  - Tulen suuttumaan tästä! Ei mene!
  Pluto ehdotti:
  - Joten anna hänelle viesti minulta!
  Matrona nyökkäsi.
  - Tästä sinulle kultainen guinea!
  Varaspoika vastasi:
  - Yksi šillinki riittää!
  Matrona murisi:
  - Se on kielletty!
  Plut huomautti loogisesti:
  - Kukaan ei saa tietää! Tällainen pieni huomio. Ja kokonainen hopeinen šillinki! Tämän kolikon takia varkaat hirtettiin viime aikoihin asti!
  Nainen kohautti olkapäitään ja sanoi:
  - Kaksi shillinkiä!
  Väistäjä kohautti olkapäitään ja huomautti:
  - Oliver ei ole minulle tarpeeksi rakas antamaan kaksi shillinkiä yhdestä setelistä!
  Matrona raapi hänen otsaansa ja huomautti:
  - Ja miksi edes tarvitset sitä!
  Varaspoika vastasi loogisesti:
  - Mitä eroa sinulla on? Haluat shillinkin melkein turhaan!
  Nainen suostui:
  - Kyllä, lähetän viestin! Se ei ole mitään!
  Konni piirsi muutaman rivin paperille ja ojensi sen emännälle. Hän otti sen piilossa rintaliiveihinsä.
  Kaikki on yksinkertaista...
  Väistäjä ojensi hänelle shillingin ja katui sitä välittömästi. Itse asiassa, kuka tämä Oliver on hänelle. Eikä ole selvää, auttaako se.
  Plut itse oli pidätetyllä hetkellä milloin tahansa. Rahat hankittiin vapauden uhalla. Ja joskus myös tapahtuu, että pojat hirtetään varkauden vuoksi tai lähetetään kaivoksille. Ja kaivoksissa melkein kukaan ei kestänyt yli viiteen vuoteen, ja usein jopa ennen kuin ne vääntyivät.
  Ehkä Oliverin olisi parempi viettää neljä vuotta lastenvankilassa, hankkia koulutus ja ammatti ja sitten elää rehellistä elämää. Loppujen lopuksi kaikki varkaat päätyvät ennemmin tai myöhemmin silmukkaan, tai vielä pahempaa. Harvoin kukaan rikollisista eli vanhuuteen, eikä ollut olemassa sellaista asiaa, että jäisi kiinni. Ennemmin tai myöhemmin kaikki jäävät kiinni.
  Täällä heidän omistajansa ei varasta itseään, vaan vain komentaa alaikäisiä varkaita. Mutta ennemmin tai myöhemmin joku luopuu.
  Konna huokaisi raskaasti ja yritti olla ajattelematta, mitä tapahtuisi vangitsemisen jälkeen. Ja miten Oliverilla menee - kuinka usein häntä ruoskitaan?
  Oliver oli hiljaisempi kuin vesi ja matalampi kuin ruoho. Sellissä oli lapsia 10-11-vuotiaita, enimmäkseen pikkuasuilla istumassa ja melko rauhassa. Joten elämä vankilassa oli tylsää, mitattua ja melko hiljaista. Ei ollut aikaa eikä energiaa kepposille. Tässä joukossa ei ollut kapinallisia. Yöllä oli päivystävä poliisi, joka katsoi kalterien takaa ja joi kahvia, tai vartija. Joten lapset pakotettiin olemaan hiljaa ja nukkumaan. Ja heitä valvotaan koko ajan.
  Se on tietysti tylsää, mutta toisaalta kukaan ei terrorisoi sinua. Kaikki menee peruskirjan mukaan, kuten armeijassa ilman hämärää. Ellei töitä ole paljon... Eikä aika riitä nukkumiseen, mutta siihenkin tottuu. Mutta fyysisen toiminnan jälkeen nukahdat ilman vaikeuksia. Kuten puut kaadumme kerrossänkyyn tietämättä johtajien unettomuutta.
  Oliver vahvistui fyysisesti kahdessa ja puolessa kuukaudessa jatkuvasta kovasta työstä, eikä melkein kärsinyt. Jakson loppuun on vielä hyvin kaukana, ja on liian aikaista laskea päiviä. Onneksi ainakin katto pään päällä ja riittävä määrä ruokaa - työkoti on yksityinen laitos, jossa säästetään lapsista. Ja täällä on valtion omistamaa ruokaa, ja vaikka Isossa-Britanniassa ei ole häkissä nälänhätää ja sadon epäonnistumista, niitä ruokitaan normin mukaan, jotta ne toimisivat paremmin. Nuoret varkaat eivät näytä uupuneilta. Joskus he työskentelevät ahkerasti raikkaassa ilmassa, lakaisevat pihaa, sorvaavat myllynkiviä, pumppaavat pumppuja.
  Jos työpajassa ei ole työtä - varasto on jo täynnä, lapset pakotetaan yksinkertaisesti kantamaan kiviä paikasta toiseen tai jauhamaan jauhoja käsimyllykivillä. Joskus, vaikka vartijat olisivat hyvällä tuulella, he pelaavat jalkapalloa.
  Joka tapauksessa Oliver hyötyi vankilasta. Hänestä tuli terveempi, vahvempi, rauhallisempi ja hän hymyili useammin.
  Emo vei hänet nurkkaan, kun keskustelua käytiin, ja ojensi kirjeen kuiskaten:
  - Se on Dodgerista!
  Oliver tunsi ristiriitaisia tunteita. On hyvä, ettei häntä ole unohdettu, mutta toisaalta hän on jo tottunut sellaiseen rauhalliseen ja suhteellisen tyydyttävään paikkaan kuin lastenvankila. Ja taas en halunnut palata varkaiden maailmaan.
  Oliver ei tuntenut äidinlämpöä ja perhettä pienestä pitäen, eikä telakkainen selli ollut hänelle helvetti, vaan jotain syntymästä asti tuttua. Ja pankot ovat tarpeeksi kuivia, ja he antoivat hänelle oljesta tehdyn tyynyn hyvän käytöksen vuoksi. Peitä itsesi huovalla ja nuku. Pojat tuskin kuorsaavat, ja sinulla on yksinkertaisia mutta miellyttäviä unia. Voit lukea myös sunnuntaina vankilan kirjastossa. Ja töistä, jos varasto on täynnä, joskus päästään lähtemään aikaisin.
  Ei, lastenvankila ei ole vielä pohjalla. Kuningattaren syntymäpäivänä he jopa lupasivat antaa suklaakakkuja. Ja ne, jotka käyttäytyivät hyvin jouluna, saavat lahjoja.
  Siksi Oliver epäröi. Dodger neuvoi häntä pyörtymään työskennellessään ja ravistelemaan kuin kuumeessa. Lapsi lähetetään lastensairaalaan. Se on tarkoitettu vankilan ulkopuolella oleville pienille, sillä heitä säälivät ja hoitavat parhaat lääkärit. Loppujen lopuksi vankilan sairaanhoidossa lääkärit ovat pahimpia, eikä lääkkeitä ole. Ja lapsia, jopa rikollisia, odotetaan edelleen oikaistavan, ja heitä kohdellaan paremmin kuin aikuisia.
  Ja sairaalasta ilmaiseksi pääsee pakoon ikkunan kautta, joten kaltereita ei ole. Vaikka siellä on päivystävä poliisi.
  Oliver ymmärsi tämän, mutta epäröi. Ryhdytkö taas varkaaksi? Hänellä ei ole muuta vaihtoehtoa pakolaisena tuomitulta. Mutta sitten vangitsemisen yhteydessä heidät lähetetään ehdottomasti kaivoksille tai hirtetään. Parhaimmillaan istutukset odottavat. Lisäksi ne lisäävät pakoa.
  Mutta mitä muuta? Hän voi, kuten pidätyshetkellä vasta yhdeksänvuotias nuori, ja ensimmäisellä matkalla niittää vuoden vankeusrangaistuksen. Hän lähtee 12-vuotiaana, ja he antavat hänelle työpaikan - poliisi kiinnittää hänet, hänestä tulee jo artesaanioppilas. Ja elämä siellä ei ehkä ole yhtä mielenkiintoista, mutta turvallisempaa. Iso-Britannia on nousussa, työläiset eivät elä enää niin huonosti. Palkat nousevat, työpäivät lyhenevät tekniikan kehittyessä. Elokuvat ovat tulossa pian...
  Pitäisikö hänen olla varas?
  Mutta paholainen sanoo Oliverille - juokse - vapaus on taivas! Ja mitäpä et tekisi vapauden eteen!
  Kyllä, joskus myös aikuiset vangit pakenevat viikkoa ennen vapautumista. Ja tässä on lapsi!
  Ja Oliver päätti juosta!
  En jakanut ideaa muiden lasten kanssa...
  Escape päätti tehdä seuraavan päivän. Poika näki painajaisia yöllä. Mukaan lukien kuinka hänet kiinni otettiin ja lyötiin ensimmäisen kerran. Ja sitten he johtivat hänet hirsipuuhun... Oliver heräsi kylmään hikeen. Päästäni välähti, että peiton alla kammiossa oli melko lämmintä. Ympärillä lyhytkarvaiset, mutta melko rauhalliset pojat nuuhtelevat nenään. Ja se aamiainen, jossa on kalaa ja normaalia leipää, odottaa häntä. Ja että huomenna heidät vapautetaan ennenaikaisesti töistä, ja sitä on mahdollista lukea Siunatun Augustinuksen eli Robinson Crusoen vankilan kirjastossa.
  Joten mitä hän saa?
  Oliver kiertyi toiselle kyljelleen ja, kuten nuorena tapahtuu, nukahti ilman vaikeuksia.
  Seuraavana päivänä hänen päätöksensä paeta kovetti. Ainakin vähän romantiikkaa. Varastaminen on niin mielenkiintoista... Ja päästä jonkun muun taloon aarteiden kanssa.
  Aamiaisen jälkeen lapsilla oli lyhyt tutkimus. Oli tarpeen kirjoittaa sanelu hanhenkynäkypsillä. Ja sitten matematiikka ja Jumalan laki. Ja sen jälkeen töihin.
  Lapset kävelivät... Oli jo viileää, ja kuukauden kuluttua heidän piti luovuttaa talvivaatteet ja kengät. Oliver työnsi töissä taas koneen sisäänvedettävää osaa, ei tämä mikään pieni kuorma ole, varsinkin jos sitä tekee kaksitoista tuntia peräkkäin. Ja mikä tärkeintä, se on tylsää.
  Oliverin päättäväisyys kasvoi, ja odotettuaan tuskin neljää tuntia saadakseen sen näyttämään uskottavammalta, hän pyörtyi ja löi kohtauksen.
  Laskelma oli täysin perusteltu. Oliver nostettiin, käärittiin ja kuljetettiin kaupungin sairaalan lastenosastolle. Poika vietiin osastolle, jossa oli vain kaksi muuta poikaa. Huoneet neljälle, melko tilavia ja korkeat katot. Ja ikkunat ilman palkkia, ikkuna ylhäällä. Pojalle, joka ei ole vielä 10-vuotias, ulospääsy ei ole ongelma. Oliver on varsin taitava ja kovan työn koventunut.
  Kaksi poikaa osastolla, ei varkaita, vaan valehtelee. Toisella oli murtunut jalka ja hän oli kipsissä, toisella oli ilmeisesti paha flunssa ja hän oli vammainen. Oliver kiipesi ikkunalaudalle ja vetäytyi käsilleen ja huomasi olevansa aukosta.
  Näyttelijäpoika kysyi:
  - Minne olet menossa!
  Oliver vastasi:
  - Äitillesi! Älä pelkää, tulen takaisin tunnin kuluttua, älä vain kerro lääkäreille!
  Poika huomautti:
  - Hypätä korkealle!
  Se oli todella korkea. Oliver laski ruumiin sylissään. Sitten hän tarttui paljain jaloin reunaan ja hyppäsi sitten. Hän laskeutui näppärästi, vaikka tunsi kipua ja tärinää kantapäissään.
  Mutta ei mitään... Sairaalassa Oliver pestiin ennen kuin hänet laitettiin sisään, ja hänelle annettiin keltaiset pyjamat ja tossut. Poika jätti tietysti tossut ja jäi pyjamaansa. Hän on sairaalassa, mutta ei ainakaan vankilassa. Ja ehkä kaikki järjestyy.
  Varmuuden vuoksi Oliver syöksyi likaiseen, syksyiseen lätäköön. Ja hänestä tuli enemmän kuin tavallinen nuori kulkuri. Eikä niin epäilyttävää....
  Roisto hyppäsi yhtäkkiä häntä vastaan ja huusi:
  - Olet nopea oppija, seuraa minua!
  Oliverin karkeat, lapselliset korkokengät, jotka pölyttyivät nopeasti likaan, juoksivat paljon runsaammin pukeutuneen pojan perässä kunnollisissa, melkein uusissa kengissä.
  Ne näyttivät varsin kontrastisilta, kiiltäviltä kengiltä ja lastenvankilasta tai pikemminkin sairaalasta, mutta itse asiassa säilöön paenneen pojan paljaista, likaisista jaloista.
  Yhdestä pakosta he olisivat voineet lyödä Oliveria kymmenen vuoden ajan. Britanniassa lasten tuomioistuimet ovat erittäin tiukat, joskus jopa tiukemmat kuin aikuisten. Ne ovat ankaria 2000-luvulla, mutta sitten ...
  Oliver ei tietenkään ajattele sitä. Hän nauttii vapauden tunteesta ja inspiroi. Ja paljain jaloin on kiva juosta syksyn pakkasesta huolimatta. Lisäksi kun juokset, ei ole ollenkaan kylmä. Ja jopa päinvastoin, pojan paljaat, kovettuneet pohjat ovat kutittavat.
  Olet jopa ylpeä siitä, että olet ollut telkien takana. Ja sinä pystyit pakoon ja polttamaan sen kaiken tulella. Ei tule saamaan meitä.
  Vanhan miehen Feiginin luolassa sijaitsevan lastenvankilan puhtauden jälkeen Oliver vaikutti hieman likaiselta. Mutta he antoivat hänelle paistettua lihaa. Poikaa tervehdittiin sankarina. Hän ei pettänyt ketään ja pakeni vankilasta. Ja tämä on saavutus. Tällaista jäykkää passijärjestelmää ei vielä ole, joten voi piiloutua pitkään, varsinkin pojalle. Ja he eivät ottaneet sormenjälkiä. Mikä on hienoa. Oliveria pidettiin liian pienenä rikollisena, eikä merkkejä kirjoitettu uudelleen, eikä ehkä etsitä liikaa. Ja silloinkaan he eivät kuvanneet rikollisia, joten kamerat ovat edelleen niin harvinaisia ja epätäydellisiä.
  Joten Oliverin on helpompi eksyä Lontoon kaltaisessa suurkaupungissa.
  Ja poika meni taas töihin. Hänelle annettiin kunnolliset vaatteet ja uudet kengät.
  Silti Englannissa edes lasten kävellä paljain jaloin ei ole täysin ihmisarvoista, ja se puhuu äärimmäisestä köyhyydestä. Vaikka pojan jalat ovat hieman epämukavat, mutta ylpeyttä ja itsetuntoa on paljon enemmän.
  Oliver ja Plut varastivat nenäliinoja. Poika toimi näppärästi ja hiljaa. Se oli jo toinen uloskäynti. Ja Oliver löysi rauhan ja tyyneyden.
  Mutta todellinen sopimus oli hänen edessään.
  Bill Sykes, murhaaja ja rosvo, päätti ottaa pojan avustajaksi liikeasioissa. Ja tämä on vakava testi. Bill itse näytti rosvolta, jolla oli punainen parta ja melko ilkeät kasvot.
  Oliver ei tietenkään ollut liian innostunut. Lisäksi hänen täytyi tämän asian vuoksi muuttua lumiksi ja mennä paljain jaloin. Ja varsinkin yöllä on kylmä.
  Bill sanoi, että puvun tulisi olla yksinkertainen ja mukava. Ja poika kävelee paljain jaloin hiljaa, mikä on tärkeää talossa. Oliverille oli kuitenkin epämiellyttävää kävellä paljain pohjin kylmällä, huurteen peittämällä jalkakäytävällä, ja silloin tällöin hän kiihdytti pysyäkseen lämpimänä.
  Yöllä Lontoossa paloivat kaasulamput värillisillä laseilla, ja rikas kaupunki näyttää varsin kauniilta varsinkin keskuskorttelissa.
  Oliver katsoo tätä omaisuutta ja lyö silmiään.
  Kaikki olisi hyvin, mutta on kylmä rievuissa ja paljaat, lapselliset jalat ovat ruskettuneet.
  He ovat kuitenkin jo saavuttaneet tavoitteen, ja Oliver työnnetään ulos ikkunasta. Hänen täytyy kiivetä ikkunan läpi ja avata ikkuna isommalle ja aikuisemmalle rosvolle.
  Poika vetää itsensä käsiinsä ja kiipeää varovasti sisään. Sisällä on paljon lämpimämpää, ja kun Oliverin paljaat jalat koskettivat froteemattoa, he tunsivat autuutta. Poika alkoi varovasti avata ikkunaluukkuja. Hänen sydämensä löi kuin rumpu jännityksestä. Ja tässä todellakin, kun tämä punatukkainen Billin kuono ryömii läpi, siitä tulee niin pelottavaa.
  Ja nyt rosvo on huoneessa ja narisee saappaineen. Oliveria ärsytti, että hänet jätettiin paljain jaloin, mutta mitään ei ollut tehtävissä. Metsästys alkoi, ja Bill ryntäsi kaappiin rahalla. Ilmeisesti tuli vihje, yksi palvelijoista ja rosvo tiesivät mitä etsi.
  Myös Oliver innostui ja pyyhkäisi joitain kiiltäviä esineitä pöydältä. Ja laita ne pussiin. Mukaan lukien kullattu koira. Ja Bill näperteli panssaroitua kaappia ja työskenteli lukon parissa. Oliver käveli paljain jaloin seuraavaan huoneeseen. Sieltä hän löysi myös muutaman pienen rihkamon ja meidän ja hopeisen haarukan pöydältä.
  Varastaminen osoittautui yllättävän helpoksi ja mielenkiintoiseksi. Oliver hymyili ja oli erittäin tyytyväinen. Mutta valitettavasti kohtaloa ei voi paeta. Vain tällä kertaa luoti löysi Billin. Se on paljon meluisampi ja omistaja soitti poliisille. Murhaaja haavoittui, eikä hänellä ollut aikaa paeta saaliin kanssa. Ja kevyempi ja pienempi Oliver onnistui vain liukumaan pois, vaikka he myös ampuivat häntä. Mutta poika oli taitava ja onnistui pääsemään pois primitiivisen pistoolin tulilinjalta.
  Ja hän hyppäsi ulos ikkunasta saalispussi kanssa paljain korkokenkiin. Sellaisena se teoriassa on, ja sen olisi pitänyt olla Dickensissä. Todellakin, miksi he löivät lasta, eivätkä isompaa ja kömpelömpää rosvoa?
  Vankilassa oleskeleminen ja varkauskokemus hyödytti Oliveria, hänen tyylinsä paheni, etkä pääse häneen niin helposti. Ja poliisi, kuten aina, myöhästyi ja poika onnistui lähtemään, ja jopa saaliin kanssa.
  Oliverin arvovalta varkaiden joukossa on kasvanut entisestään. Ja hän itse alkoi kiivetä taloihin ja ryhtyä varkauksiin aktiivisemmin.
  Poika oli kymmenen vuotta vanha. Talven aikana hän onnistui tekemään useita ratsioita taloihin ja varastamaan paljon nenäliinoja tai pari kertaa painavampia kukkaroita. Ja toisen timantilla varustetun lompakon varkaus osoittautui todelliseksi mestariteokseksi.
  Yksi aikuisista rosvoista pystyi jopa lunastamaan pojan varastaman laskun.
  Kevät on tullut... Oliver kiipesi jälleen yhteen taloista. Poika oli liian itsevarma. Ehkä hän olisi voinut lähteä nyt. Mutta Bill Cysk siirtyi pois haavasta ja petti nuoren kumppaninsa sanoen, että hän myös pakeni vankilasta. Ja hän kertoi minulle, mistä hänet saa.
  Poliisi järjesti väijytyksen. Ja he saivat Oliverin kiinni pesästä hänen palatessaan.
  Ja koko alaikäisten varkaiden jengi peitettiin. Ja se oli poliisin menestys.
  Oliver on vielä poika, vasta lapsi, mutta jo paatunut uusiutuva ja karannut tuomittu. Jäätyään kiinni hänet vietiin erityisen vaarallisten ihmisten vankilaan ja lähetettiin eristysselliin. Tällä kertaa Oliver riisuttiin ja tutkittiin perusteellisesti katsoen sekä hänen suuhunsa että peräaukkoaan. Mitattu, punnittu. Kirjoitti alastomasta kaikki merkit päiväkirjaan. He ajelivat päänsä ja pesivat ne ja lukitsivat ne erilliseen selliin. Oliver oli takaisin vankilapyjamassa, leikattu ja paljain jaloin, ja aivan yksin.
  Ja yksin oleminen on paljon pelottavampaa ja epämiellyttävämpää. Ja sellissä on vielä keväällä viileää, toisin kuin lastenvankilassa. Kyllä, ja he syövät huonommin, yksi tyhjä kaurapuuro. Oliveria tutkitaan nyt aikuisena ja hänellä on ketju kaulassa.
  Rumaa ja tylsää, he vain löivät sellaisilla maioilla.
  Poliisi itse asiassa löi 10-vuotiasta poikaa kannoilla kepeillä, ja tämä on vasta alkua.
  Rotat vinkuvat sellissä ja nukut kivien päällä, mikä on paljon kylmempää kuin lautasängyillä.
  Ja he syövät vain kerran päivässä ja hyvin pienen annoksen, jos vain et kuole nälkään. Tässä olet kuin itsemurhapommittaja.
  Oliver joutui kuitenkin myös tekemään töitä: kääntämään myllykiviä, mikä on erittäin kovaa, kun paljaat kantapäät lyödään irti. Ja olet edelleen nälkäinen, ja he piiskaavat sinua iskuilla.
  Britanniassa kidutusta ei ole vielä lakkautettu, ja Oliveria voidaan kuulustella ennakkoluuloisesti. Totta, tämä vaatii tuomioistuimen päätöksen.
  Oliver ontui ja naksutti raskaita kahleita ja astui kentälle. Mustasilmäinen, kaljuun ajeltu, pari viikkoa vankilassa laihtunut kymmenenvuotias poika näytti säälittävältä. Koska monet varkaudet ja murrot olivat jo riippuvaisia hänestä, oikeudenkäynnin odotettiin olevan pidempi, ja Oliverista kirjoitettiin jo sanomalehdissä. Poikaa uhkailtiin todella hirsipuulla.
  Mutta siinä ei ollut kaikki. Oliver on jo onnistunut kokoamaan pääoman ja piilottamaan kätkön.
  Tuomari esitti Oliverille kysymyksen:
  - Mihin piilotit rahat?
  Poika alkoi pudistaa päätään.
  - En salannut mitään, minulla ei ole sitä!
  Tuomari katsoi ja ilmoitti:
  - Annan luvan kidutukseen, vain aiheuttamatta vammoja, hänen on kerrottava mihin piilotti kätkönsä.
  Oliver vapisi ja sanoi:
  - En varastanut mitään!
  Poika vietiin kidutuskellariin. Siellä paloivat uunit ja kokeneet teloittajat paistoivat työkaluja. Koska Oliver on vielä lapsi, häntä kidutti punatukkainen kiduttaja Margaret, lasten kidutuksen asiantuntija, jonka asiakkaat eivät ole vielä kuolleet.
  Oliveria kidutettiin alasti... Margaret laittoi kätensä pojan rintaan, kuunteli pulssia ja julisti:
  - Terve ja sitkeä lapsi!
  Sen jälkeen poika asetettiin koneeseen, ja hänen kätensä ja jalkansa kiinnitettiin puristimiin. Ja ne alkoivat vääntyä hyvin hitaasti. Punapään komennossa teini-ikäiset tekivät sen. Lapsia kidutti yleensä punapää opiskelevien perinnöllisten teloittajien kanssa. Lisäksi ne kääntyivät aiheuttaen kauheaa kipua, mutta eivät lamauttavia.
  Oliver Twist huokaisi, mutta pysyi itsepintaisesti paikallaan. Vaikka hänen kätensä olivat niin vääntyneet epäluonnollisiin kulmiin, että puhuminen teki kipeää. Poika oli vinossa koneessa, hän hengitti raskaasti ja hänestä valui hikeä.
  Sitten punapää päätti kokeilla partakonetta. Teloituspoika toi hänelle pullon oliiviöljyä. Ja Margaret voiteli Oliverin karkeat, lapselliset pohjat, jotta ne eivät palaisi.
  Poika kysyi:
  - Poltatko minut?
  Margaret nyökkäsi.
  Kyllä, jos et sano mitään!
  Oliver huokaisi.
  - Minulla ei ole mitään!
  Partiili käytti kaasua ja syttyi aluksi pienellä liekillä. Margaret piti kovasti poikien korkokenkien paahtamisesta. Kidutus saattoi kestää jopa puoli tuntia aiheuttaen voimakasta kipua. Ja samaan aikaan poikien pohjat olivat vain pienten rakkuloiden peitossa, jotka hävisivät muutaman päivän kuluttua ja kidutuksen voitiin toistaa uudella tavalla.
  Oliverilla oli kovia kipuja, hän hengitti raskaasti ja voihki, mutta ei antanut kätköä. Siellä oli huomattava määrä, mukaan lukien ne timantit, joita poika ei halunnut myydä.
  Lisäksi pojat ovat usein itsepäisiä ja joskus ylittävät kestävyyden aikuiset. Oliver kesti tapana kärsiä verholla. Ja yritti henkisesti kääntää huomion pois kivusta.
  Täällä hän on ristiretkeläisten lasten kampanjan johtaja. He ovat jo murtautuneet saraseenien maihin. Ja hänet vangitaan. Galilean kuuma hiekka polttaa lasten paljaat jalat. Ja se sattuu paljon, kun se leipoo pohjien pohjat. Ja heidät johdetaan orjuuteen, ja ruoskat viheltävät...
  Tuli voimistuu. Margaret varmistaa, että liekit eivät polta koko ihoa hänen jaloissaan. Sen pitäisi olla tuskallista, mutta ei lamauttanut poikaa. Anna hänelle vielä voimaa työskennellä kaivoksissa tai istutuksissa. Oliiviöljy pehmentää nuoren vangin karkeita pohjallisia tehden niistä herkempiä ja vähemmän palavia. Oliver kuvittelee, että saraseenit kiduttavat häntä kuten Ivanhoe... Sitten lastenvankilassa lukemansa romaanina hän johdattaa paljain jaloin Rebeccan teloitukseen. Ja tyttö koputtaa hellät jalkansa kiviä vasten.
  Ja myös tuli. Ja siellä hän on Oliver, joka ratsastaa hevosella keihään kanssa ja kaataa vihollisen kuin heinänipun. Ja hän kaatuu...
  Puoli tuntia kului ja tiimalasi loppui. Lopulta Oliveria ruoskittiin, mikä myös sattui, mutta poika on tottunut. Ja ripotellaan haavoille suolavettä. Oliver jopa pyörtyi hirveästä kivusta ja menetti tajuntansa useiksi minuuteiksi.
  Margaret huokaisi.
  - Tarpeeksi! Anna hänen levätä!
  Oliver vietiin takaisin selliinsä. Vain tällä kertaa kiville laitettiin lautoja ja jaettiin peittoja, jotta poika ei flunssaisi tappavasti.
  Oliveria odotti kaksi muuta kidutusta. Niinpä tapa vaati kysymään kolme kertaa. Ja sitten toinen tuomio ja kuolemantuomio.
  Väsynyt poika nukahti, ja hän näki unta jostain kauheasta ja kipeästä.
  . KAPPALE 2
  Seuraavana päivänä Oliverille annettiin vähän enemmän syötävää kuin aikaisempina aikoina, mukaan lukien kalaa. Voidaan nähdä, että poika lepäsi nopeammin ja toipui seuraavaa kidutusta varten. Oliver oli selvästi masentunut, mutta hän ei myöskään halunnut itkeä. Halusin elää ja liikkua.
  Oliko ideaa mitä tapahtuu teloituksen jälkeen? Taivas, helvetti vai ei mitään? Viimeinen pelotti minua eniten. Loputon pimeys, kun ei ole edes ajatuksia. Se on kammottavaa... Vaikka ei ole myöskään kipua tai pelkoa... Tai ehkä sielu on vielä olemassa.
  Unessa lennät, joskus kohoat kattojen yli... Ehkä tämä on muisto siitä, kuinka olit henki? Ja myös noussut, maan pinnalla. Ja jossain taivaalla on tähtiä, niiden välillä on muita maailmoja, joissa asuu ihmisiä tai muita älykkäitä olentoja.
  Ehkä kuoleman jälkeen sielusi lentää toiselle planeetalle, ja löydät sieltä jo toisenlaisen olemuksen? Miten se voi olla.
  Entä jos sielusi oli jo ennen ruumiiksi inkarnoitumista jossakin toisesta maailmasta?
  Ja tämä on myös erittäin viihdyttävää ... Entä jos olit menneessä elämässä kuningas tai khaani? Tai ehkä suuri soturi tai kuuluisa tiedemies? Voit olla kuka tahansa.
  Oliver Twist lauloi:
  - Luultavasti seuraavassa elämässä
  Minusta tulee koko maan keisari...
  Ja minä palvelen kunniakasta isänmaata,
  Olemme saman perheen ihmisiä!
  Kyllä, on todella hienoa seuraavassa elämässä tulla keisariksi tai khaaniksi. Näyttää siltä, että Tšingis-kaani olisi alistanut puolet maailmasta ja ennen sitä oli yksinkertainen orja.
  Tarina Tšingis-kaanista on jotain kuin satu. Mutta itse asiassa oli sellainen henkilö, ja hän onnistui tekemään paljon. Mutta hänen valtakuntansa on vaipunut unohduksiin. Juuri nyt Iso-Britannia on nousussa ja sen aurinko nousee. Imperiumissa on mukana yhä enemmän siirtokuntia, joista voi tulla Maan imperiumin suurin. Ja tämä on vakavaa. Ja jossain Euroopassa oli Napoleon, suuri komentaja ja hallitsija. Kuka pystyi valloittamaan koko maailman, mutta tuhosi kuudessadatuhannen armeijan Venäjällä. Ja sitten oli taistelu Waterloossa. Ja se taistelu oli erityinen. Napoleon olisi voinut voittaa, mutta useat onnettomuudet estivät hänet kerralla.
  Erityisesti istuvuus brittijoukkoja vastaan tehdyn hyökkäyksen aikana. Sitten ranskalaiset olisivat voineet voittaa, jos he olisivat hyökänneet jalkaväen kanssa. Mutta marsalkka Ney missasi sen.
  Oliver heitteli ja kääntyi. On epämiellyttävää makaa lapsen selällä, jota ruoska viilsi. Myös vääntyneet olkapäät, solisluut, kädet ja jalat sattuvat. Pohjissa kipeitä rakkuloita. Kidutuksen aiheuttamat haavat olivat jo alkaneet parantua ja kutisivat. Halusin raapia niitä, mutta se on vaarallista.
  Oliver yritti kääntää huomionsa pois kutinasta ja kivusta ajatuksella. Erityisesti kysymys, jonka hän esitti lukiessaan kirjoja. Ja vankilan kirjasto on melko rikas - siellä on paljon rikollisilta takavarikoitua kirjallisuutta. Ja rikolliset eivät ole vain rosvoja tikareilla, heidän joukossaan on tiedemiehiä, poliittisia ja pappeja ja monia muita.
  Joten Oliver, joka luki nopeasti, onnistui lukemaan paljon historiallista kirjallisuutta lastenvankilassa. Lisäksi hän vieraili kirjastoissa luonnossa ja onnistui myös lukemaan ja muistamaan paljon.
  Erityisesti Rooman historia: kahdesta veljestä, joita naarassusi ruokkii ja jotka perustivat kaupungin. Upea kaupunki!
  Rooman valtakunta oli olemassa pitkään, ja siitä tuli tunnetuin antiikin aikana. Siitä kirjoitettiin ennen kaikkea ja jäljelle jäi lukuisia historiallisia asiakirjoja. Mutta saavutettuaan huippunsa, valtakunta oli rappeutumassa. Ja sitten se hajosi kokonaan ja katosi. Ja pysyi vain historiallisissa kirjoissa. Siinä oli monia keisareita. Heidän joukossaan ovat Nero ja Caligula - julmat teloittajat ja suuret kenraalit. Julius Caesar ja Troyan, monet muut. Mukaan lukien Pompeius.
  Vaikka jälkimmäisestä ei tullut keisaria ... Mutta vielä mielenkiintoisempi on Spartacuksen kansannousu. Kun yksinkertainen gladiaattori ravisteli valtakuntaa ja voitti konsulit. Se oli kuin sadusta.
  Spartacuksesta on kirjoitettu useita kirjoja. Yhdessä heistä hän joutui yhdeksänvuotiaana louhoksille. Ja siellä hän työskenteli kaikkien orjien kanssa. Tässä on tämä lihaksikas poika raahaamassa raskasta kivikoria, jotka painavat enemmän kuin hän itse. Ja jopa lapsen vatsa romahtaa jännityksestä. Ja hien rakeita pojan jänteisestä vartalosta, tummia auringonpoltosta ja lialta.
  Ja valvoja kannustaa häntä edelleen ruoskaiskulla. Ja pojan paljaat jalat narisevat kovettumista. Sitten lapsiorja päivän päätteeksi syö koneellisesti puuromuhennoksen, ehkä vähän lisättyä kalaa ja leipää, ja kaatuu sitten kiville ja nukkuu syleissä muiden poikien kanssa sängyn kovuudesta huolimatta. Talvella louhos on kylmä, ja nuoret orjat ovat täysin alasti ja paljain jaloin. Ja öisin se on parhaimmillaan kankaanpalojen peitossa, ja ne painavat kehoaan yhteen pysyäkseen lämpimänä.
  Ja kesällä Etelä-Italian polttava lämpö, uuvuttavaa työtä. Työskentele louhoksilla periaatteen mukaan: orja joko työskentelee kovasti tai nukkuu. Tietenkin monet pojat kuolivat, mutta Spartak, luonteeltaan erittäin vahva, kasvoi ja vahvistui. Ja hän oli onnekas saadessaan mahdollisuuden vapauteen ja myydä gladiaattorikoululle.
  Siellä hänen uransa alkoi, loistava ja sankarillinen. Gladiaattori, joka selvisi sadasta taistelusta antiikin Rooman tavan mukaan, sai vapauden ja taisteli jo rahasta. Spartacus saattoi elää suhteellisen hyvin, mutta hän järjesti kapinan. Kymmeniä tuhansia ihmisiä kuoli molemmin puolin ja tapaus päättyi vangittujen orjien ristiinnaulitsemiseen.
  Yhdessä romaanissa Spartacus hakkeroitiin kuoliaaksi. Toisessa orjat eivät luovuttaneet häntä, mutta hän kuoli ristillä. Kolmannessa teoksessa Spartacus peitettiin ruumiilla, mutta hän onnistui pääsemään ulos ja lähti, päättäen luopua taistelusta. Hän meni naimisiin ja kasvatti omat lapsensa.
  Spartacus teki vaikutuksen Oliveriin, mutta osoittautui epäonnistuneeksi. Vaikka hänen nimensä säilyi vuosisatoja ja jopa vuosituhansia. Spartacus on tietysti symboli, ja hänestä on kirjoitettu erilaisia kaunokirjallisia kirjoja. Ajan määräys ja historiallisen tiedon epäjohdonmukaisuus antavat tilaa mielikuvitukselle.
  Tässä yhdessä kirjassa Spartacus on aatelisen poika, mutta hän oli velkaa paljon rahaa patriisi Crassukselle. Ja nyt koko perhe pidätetään ja myydään orjuuteen velkojen takia. Spartak on vielä aika poika, mutta ylpeä. Hänet yhdessä äitinsä ja sisarensa kanssa johdetaan orjakauppaan. Äidiltä otettiin kalliita vaatteita, kenkiä, ja hän on vain yhdessä revitty tunikassa, ei alasti ja paljain jaloin. Hänen jalkansa on hakattu vereen ja poltettu kivillä, ja hänen ihonsa poltetaan auringossa. Ja hän kärsii suuresti, pakko tanssia asiakkaiden edessä.
  Spartacus, auringonpolttama pronssi, myös vailla rikkaat vaatteet, paljain jaloin ja alasti, näyttää edelleen nuorelta eläimeltä.
  Ja kun ostaja yrittää päästä hänen suuhunsa, hän puree sormiaan. Siitä hän saa ruoskan. Sitten yksi omistaja ostaa pojan ja äidin, ja sisko erotetaan... Spartakin äiti on kaunis ja koulutettu, hän saa talon palvelijan työn. Mutta liian ylpeä poika pakotetaan rangaistuksena kääntämään myllynkiveä kahdeksi tai kolmeksi päiväksi. Huolimatta kahleista, poika keskeyttää silti raudan ja pakenee.
  Mutta hänet jää kiinni ja leimataan. Sitten omistaja lähettää hänet louhoksille. Mutta sielläkin röyhkeä poika, patriisilaisen ja jaloperheen poika erottui. Vaikka hänet pitäisi ristiinnaulita, nuori soturi pakenee epätoivossa ristiltä. Ja tämä näkee gladiaattorien pääjohtajan. Hän pitää taistelusta todella paljon, vaikka onkin vuosia nuori poika, ja ostaa sen. Ja jälleen gladiaattorin ura.
  Spartacus, vaikka myöhempi jalo roomalainen, on sodassa valtakuntaa vastaan. Ja jopa pysyy hengissä, ja hänellä on yhteisiä lapsia orjassa Traakiasta. Lisäksi Spartacuksen pojanpojasta tuli Rooman keisari. Mikä on jo kirjoittajan mielikuvitusta.
  Nämä kirjat eivät päässeet 2000-luvulle, mutta Oliver nieli ne ja muisti ne nyt. Lepo ja voiman palauttaminen kidutuksen jälkeen. Näin oli mahdollista unohtaa kipeä iho ja nuorten teloittajien ripottelemasta suolaisesta vedestä voimakkaasti kutiavat haavat.
  Oliver otti pari ontuvaa askelta sellin ympärillä - hänen kaulassa oleva ketju häiritsi. Ja ajattelin, että on hyvä, etteivät he ole vielä lyöneet häntä vastaan. Vaikka suuri piina saattaa olla vielä edessä.
  Banaalin silmukan lisäksi, vaikka ne harvoin toteutettiin pyörittämällä, ja tämä on erittäin tuskallista. Sinut kirjaimellisesti revitään palasiksi ja köydet raahaavat käsiäsi ja jalkojasi eri suuntiin.
  Oliver vihelsi ja lauloi iloiseksi:
  Jos sade - hei-ho, mutta ei sateenvarjoa,
  jos tuuli - hei-ho - viheltää perässäsi, jos kylmä - hei-ho - on luuta myöten, eikä kotoa ole hyviä uutisia - Älä anna ylös, älä anna periksi, älä luovuta! mikä se on, älä itke äläkä ole ujo! Hymyile, hymyile, hymyile! Olet tien päällä, joten kaikki on hyvin!
  
  Jos pidemmälle - hei-ho - et voi mennä, Ja rosvo - hei-ho - seisoo tiellä, Jos korppi - hei-ho - huutaa korvasi yläpuolella, Jos sydämesi sykkii pelosta - Älä anna ylös, älä luovuta, älä anna periksi! Älä itke, älä ole ujo! Hymyile, hymyile, hymyile! Olet tien päällä, joten kaikki on hyvin!
  
  Älä anna periksi, älä luovuta, älä anna periksi! Tapahtui mitä tahansa, älä itke äläkä ole ujo! Hymyile, hymyile, hymyile! Olet tiellä, joten kaikki on hyvin !
  Sen jälkeen Oliver Twististä tuli iloisempi... He toivat hänelle jälleen ruokaa ja poika makasi kyljellään, käänsi peiton takaisin, nukahti uudelleen. Ja hän unelmoi...
  Unessa pojalla oli jaettu persoonallisuus. Kun tämä ja hän ikään kuin muistaa menneisyyden eikä aivan, hän katsoo itseään sivulta. Esimerkiksi nimi on James Morgan. Tunnetuin merirosvo muuten. Ja samalla poika.
  Vaikka viimeinen lausunto voi pilata tunnelman, unessa he pelkäävät tietää, että tämä on vain unelma, on typerää. Unelma on todella totta, esimerkiksi ylisuuret saappaat hieroivat jalkojaan, ja juopuneen nivusiin osumisen jälkeinen kipu selkiytyi. Ehkä Oliver jäi kiinni, että hän pelkäsi, etteivät arvokkaat kengät lennä pois ja hidasti vauhtia. Ja pidätyksen aikana murtunut huuli muistutti taas itsestään. Onneksi hampaat ovat ehjät, mutta iskun aiheuttama kuhmu otsaan muodosti melkoisen ja kutittaa niin ällöttävästi.
  James Morgan sanoi jotain nokkelaa unessa: sitten hän sai minut nauramaan. Niinpä he keskustelivat eri asioista vielä kolme tuntia ja... Morgan tietysti alkoi säveltää ja puhua omista hyökkäyksistään. Ehdoista kiistellä - he sanovat, että et voi tehdä niin: tarvitset mielen.
  Varastaminen on taidetta. Vaikka tietysti Morgan James kertoi uudelleen salapoliisitarinoita. Vaikka hänen piti kantaa jotain. Varsinkin kun hän lähti pakoon ja sitten etsi tapaa pysyä jossain partisaaniyksikössä.
  Tässä tapauksessa hän ei menestynyt paremmin kuin Oliver. Ellei Ukrainan kesä tuo lämpimiä öitä ja voi esimerkiksi virkistäytyä marjoilla tai ihmiset eivät ole vielä niin paatuneita, että ne estävät nälkäistä poikaa syömästä.
  Mutta tässä pari varkautta
  hän sitoutui... Varastaminen ei ollut ruokaa. Mutta se on aivan eri tarina.
  Kun James-Oliver vihdoin ilmoitti menevänsä oikeuteen, hän ei säikähtänyt. Hän tiesi aivan hyvin, miten kaikki päättyi, ja jopa kaikissa elokuvasovituksissa (jonkinlainen väärä muisto unessa, kaukaisen tulevaisuuden ihmeistä!) Twist oli perusteltu. Vaikka tietysti tahattomasti katsoessani elokuvaa, haluan todella sen olevan mielenkiintoisempi, mikä tarkoittaa, että ei niin kuin kirjassa, vaan arvaamattomasti.
  Tuomioistuin oli melko kömpelö ja tietysti piti seistä jonossa. Ja hänen jalkansa olivat jo väsyneet, joten likaisessa ja sylkien täynnä olevassa sellissä James ei halunnut itsepintaisesti istua alas.
  Helpottaakseen lapsi nojasi seinää vasten ja ajatteli jälleen abstraktia. Tarkemmin sanottuna muistin sen, mitä Oliver koki.
  Ensimmäisenä päivänä poika käveli yli kaksikymmentä mailia, mikä on lapselle aika paljon. Pahinta on, että karkeat puupohjalliset saappaat hieroivat jalkojaan pahasti. Kyllä ruokaa on vähän. Vaikka rangaistus riitti leipää, eikä vesi ole ongelma löytää Englannissa: tee ei ole Sahara.
  Hyvää yötä ei saanut nukuttua, koska kevät on vielä kylmä. Ylityöllistyneet pohkeet särkivät aamulla ja rakkuloita turvoni jaloissa. Poika päätti jatkaa kävelemistä paljain jaloin. Se ei tuntunut hänestä pelottavalta, joten varhaislapsuudessa niitä käytettiin paljain jaloin pakkasiin asti. On kuitenkin eri asia paimentaa hanhia, hoitaa lehmiä tai tehdä maatyötöitä, ja toinen asia on polkea kymmeniä kilometrejä kivikkoisella tiellä. Tämä ei ole niityn pehmeää ruohoa, josta yhdessä toisen kodittoman lapsen kanssa karkoitat ankkoja ja muita eläviä olentoja (vanhemmat tyypit laiduttavat karjaa!).
  Oliver tunsi aluksi vain epämiellyttävää kihelmöintiä ja silloin tällöin lähti tieltä tien viereen yrittäen astua nurmikkoon. Mutta sitten pensaat tulivat ja poika meni taas tielle. Se oli vielä enemmän tai vähemmän siedettävä useita tunteja, mutta kun hän lopulta pysähtyi uupuneena, hänen kaatuneet pohjansa kirjaimellisesti palavat. Minun piti etsiä puro ja kastaa ne veteen.
  Sen jälkeen poika Oliver teki yksinkertaisen, mutta ei täysin oikean johtopäätöksen - välttäen teitä, kulje nurmikoilla ja... No, vielä tuolloin Etelä-Englannissa ei ollut niin paljon metsiä, mutta enemmänkin lehtoja, usein istutettu suorakulmioon.
  Mutta eksyminen on silti todellista... Joten matka Lontooseen kesti paljon kauemmin ja aiheutti hyvää pelkoa. Oliverille, jolle lapsen mielikuvitus veti susia, pöllöjä ja jopa salaperäisiä tiikereitä helvetin leijonien kanssa. Sillä kauhein enkeli ja melkein kaikkivaltias Jumalan vihollinen Saatana kävelee kuin karjuva leijona. Ja jos oksa rypistyy naarmuuntuneen kantapään alla, niin ...
  Tie Lontooseen osoittautui pidemmäksi, ja vastaan tulleet ihmiset olivat jonkin verran parempia kuin Dickens kuvasi. Laihtunut, kaatuneet jalat, vaaleatukkainen lapsi saattoi luottaa leivänkuoreen ja lämpimään nurkkaan. Ja kerran Oliver todella melkein jäi - mahdollisuus adoptioon oli todellinen, mutta jonkinlainen voima johti hänet pidemmälle.
  Muuten, ja kumppani, josta Dickens ei kirjoittanut, mutta tämä
  tummaihoinen poika, osoitti kuinka he kiipeävät toisten puutarhoihin ja eristävät puutarhoja kauan ennen kuin tapasivat "The Dodgerin".
  Kaikki halusivat liikaa tehdä Oliverista positiivisen sankarin ymmärtämättä, että pojan pitäisi olla poika. Tarkemmin sanottuna, että elämässä kaikki on vähän erilaista kuin lasten työssä.
  Ensimmäinen kiipeäminen vihannespuutarhaan oli melko proosaa, ja Oliver ei yleensä ollut huolissaan tästä liikaa. Halusi syödä - kesti vähän. Omistajat eivät köyhdy! Onko se hyvää? Tyhjä vatsa kertoi, että hänestä henkilökohtaisesti tuntui hyvältä.
  Kumppanin, ilmeisesti mustalaisen, kanssa he erosivat nopeasti. Todennäköisesti tummaihoinen mies ei löytänyt Oliverista kiinnostavaa keskustelukumppania, jonka kanssa olisi voinut viettää aikaa pitkään.
  Sen jälkeen Twist itse oli melkein rampautunut koiran toimesta yrittäessään tehdä "rytmiä". Ilmeisesti nuori mustalainen tiesi paremmin minne kiivetä, jotta hän ei istuisi myöhemmin. Ja Oliver ei ole vielä kokenut...
  Samaan aikaan hän kylvi karkeat kenkänsä. No tähän mennessä hän oli jo tottunut tulemaan toimeen ilman niitä, mutta näkymä muuttui tietysti kerjäläiseksi, mutta lasten jalat kaatuivat kamalasti. Muuten, Dodger ei näyttänyt kirjassa, mutta paljon kunnioitettavammalta. No, on selvää, että varas rikkoo vaahdon todennäköisemmin, jos hän ei katso häntä kuin kerjäläistä. Stereotypiat ovat sitkeitä - ja jos varkaat eivät ole törmänneet niin pitkään, se johtuu juuri siitä, että he näyttivät melko kunnollisilta eivätkä ulkoisesti köyhiltä.
  Miksi he ottivat Oliverin mukaan? Ehkä Twistin enkelikasvojen takia, toivoen, että hän olisi vähiten epäluuloinen. Tai ehkä Dodger todella katui sitä, koska Oliverin ilme: laihtunut, naarmuuntunut, murtuneet ja likaiset jalat herätti elävää myötätuntoa. Ja varkaatkin ovat ihmisiä, varsinkin kun he ovat nuoria eivätkä ole ehtineet kovettaa sieluaan.
  Joka tapauksessa Twist sai katon päänsä päälle, eikä jäätynyt yöllä, he olivat yleensä hyvin ruokittuja, varsinkin työkotiin verrattuna.
  Mentessään pojan liiketoimintaan he laittoivat puvun järjestykseen, muistuttivat kunnioitettavaa palvelijaa.
  Ja jos Oliver ei olisi niin tyhmä, että hän huusi, vaan toimi fiksummin - tai pidä varas itse tai vain seiso ja katso kuin ihailee ikkunasta, kuka olisi ajatellut häntä?
  Ehkä siksi he perustelivat hänet niin nopeasti, mutta herrasmies
  piti heti hänen kasvoistaan. Vaikka se näyttää olevan hänen sukulaisensa?
  James sylki hampaidensa läpi ja huomautti vihaisesti:
  - Miksi tämä tuomari on kuin tyhmä uninen kilpikonna?!
  Poliisi hulluksi röyhkeästi ja tuijotti poikaa tyhjänä, ja pojat nyökkäsivät äänekkäästi. Hassua, että nuori varas ei pelkää viranomaisia.
  Rohkeus on ilmeisestikin toinen onni, ja poliisista on tullut paljon kohteliaampi. Ehkä ajatus välähti - entä jos tämä on erittäin vaikutusvaltaisen henkilön poika tai ...
  James Morgan sai nuuskan yhdeltä enemmän tai vähemmän puhtaalta kulkurilta luottamuksen merkiksi. Halusin sytyttää tupakan, mutta viime hetkellä tajusin, että karkea tupakka saa sinut yskimään ja sitten kaikki sen näyttävä kiilto irtoaa kuin käärmeen iho.
  Tuomari Fang ei selvästikään ole tuulella - keltainen punaisilla täplillä kasvoillaan, näennäisesti vihainen ... Ja näkemys pojasta, joka jopa puisessa kynässä tunsi olevansa kuningas valtaistuimella.
  Ulkonäkö on röyhkeä ja jopa halveksiva, kädet ovat uhmakkaasti taskuissa ja rintakehä pöhöhtynyt. Vittu, ei pienintäkään pelkoa ja sellainen näky, että...
  Vaihtoehtoisen havainnon unessa James muisti kirjan ulkoa, mutta tässä tapauksessa iäkäs herrasmies ei osoittautunut täysin hyväntahtoiseksi. Kyllä, elokuvakirjastossa oli päällekkäisyys. Todennäköisesti hyvän taikasauvan roolia tuli esittää toinen todistaja. Se, joka näki Plutin ja Koljan varastavan...
  Poika ei ole kovin, sitten hän kuunteli mitä frakkipukuinen herrasmies sanoi tuomarille. Mutta lopulta tuomari kääntyi hänen puoleensa:
  
  - Mikä sinun nimesi on, luullut roisto? herra Fang kysyi myrkkyä äänessä.
  James Oliver vastasi rohkeasti:
  - Kuka on konna, joten se olet sinä! Älä uskalla kutsua minua luutuneeksi vanhaksi mieheksi!
  Tuomari jopa tukehtui yllätyksestä. Edes paatunut rosvot eivät antaneet itsensä olla niin röyhkeitä ja röyhkeitä suhteessa henkilöön, joka voitaisiin lähettää hirsipuuhun. Vaikka itse asiassa ei aivan - kuolemantuomiota varten kokoontuu yleensä toisen, korkeamman oikeusasteen tuomioistuin, johon osallistuu nimetty asianajaja. Vaikka tällainen puolustaja on hyödytön, kuten puinen tuoli. Mutta tietenkään he eivät voi tuomita kuolemaan Englannissa ilman laillisuutta. Joka tapauksessa keskiaika ei ole enää pihalla.
  Mutta jos taskuvarkauksia käsittelee ja jopa tekee poika, voit pärjätä ilman asianajajaa.
  Vihasta kuohuva Fang heitti uhkaavan katseen poikaan ja sai kiinni... Halveksuntaa, ikään kuin hän ei olisi mies, jolla on valtaa, vaan lantamäki. Sellainen kestäminen on siedettävää! (Pun!)
  Tuomari heitti lyhyesti tai pikemminkin nopeasti:
  - Poika tuomitaan etukäteissopimuksella tehdystä taskuvarkauksista kolmeksi vuodeksi pakkotyöhön ja vielä kahdeksi uhmakkaasta asenteesta oikeuteen!
  James-Oliver sylkäisi halveksivasti nokkaan.
  - Kyllä, menit! Yleensä hän on lainvaras ... Tarkemmin sanottuna olen varas, jota maailma ei ole koskaan nähnyt!
  Herrasmies yritti puuttua asiaan:
  - Poika on selvästi sairas, herra tuomari. Säästä lasta!
  Fang löi vasaraa pöytään.
  - Vie paskiainen pois! Viisi vuotta kovaa työtä on enimmäismäärä, jonka voin antaa, mutta korkeampi tuomari juottaa hänelle hirsipuun.
  Oliver löi poliisia ... Myös nivusiin - on epätodennäköistä, että kouluttamaton ruumis antaisi hänelle mahdollisuuden saavuttaa pitkän kohteen leuka. Totta, vihollinen oli riittävän raitti ja kokenut siirtyäkseen hieman ja josta isku osoittautui kipeäksi, mutta ei ollenkaan järkyttäväksi. Mutta poliisi itse siirsi sauvansa vastauksena. Oleg pehmensi hyökkäystä, mutta kaikesta huolimatta hänen korvansa soivat ja muuttuivat hieman sameiksi. Ja toinen veto saavutti tavoitteen ...
  Pojan sielu lensi ulos ruumiista aivotärähdyksestä... Hyvä, että patukka on joustava, ja kokenut vartija laski voiman oikein... Muuten Oliver olisi varmasti kuollut... Muuten pyörtyi viisi minuuttia ja kylmä virkistävä suihku ...
  Nyt vanha poika on palannut ja asiat ovat menneet verrattoman huonommin kuin kirjassa. Tietenkin puolustaja oli myöhässä, eikä kukaan aikonut kuunnella häntä. Tuomari huomautti kuivasti:
  - Kaikki tuomio on annettu, mutta jos haluat uuden käsittelyn, ota yhteyttä syyttäjään ja hae asian uudelleen selvittämistä uusien olosuhteiden vuoksi! Anna sitten tämän olennon roikkua!
  James Morgan, jonka henki leijui lähellä, ajatteli yhtäkkiä - ja itse asiassa tuomion antamisen jälkeen tuomari voisi pakottaa todistajan kirjoittamaan syyttäjälle ... Lain mukaan se on niin. Jo annettu tuomio voidaan kumota vain erityismenettelyssä säädetyssä menettelyssä.
  Joten tässä Oliver Twist oli erittäin onnekas... Tai pikemminkin kirjassa... Muuten, mitä jossain elokuvassa ei uskottu, tuomari, annettuaan tuomion pojan hirttämisestä, olisi perääntynyt niin nopeasti, koska ei erityisen arvovaltainen todistaja. Kyllä, ja todistaja itse voisi pelätä tuomaria ... Mikä olisi todellisempaa.
  Mutta täällä jo yleisö ei ymmärtänyt röyhkeää Oliveria ja herrasmiestä, joka hylkäsi hakemuksen ...
  James Oliver, muistaen itsensä myöhään, yritti palata takaisin aiemmin hylättyyn ruumiiseen, mutta... Hän liukastui sen läpi kuin tyhjiö tai savupatsas... Ilmeisesti he eivät mene samaan jokeen kahdesti. Nyt Oliver on taas siellä ja ... uusia seikkailuja.
  James Morgan osasi silti empatiaa ja lukea ajatuksia. Pojassa he ovat aivotärähdyksen jälkeen erittäin kaoottisia. Käsiraudat kiinnitettiin tiukasti - Englannissa lapset usein pidätetään ja oikean kokoinen valmistetaan etukäteen. Röyhkeälle pojalle on annettava opetus. Täysin oborzel - sakaali!
  Pieni Oliver kuihtui ja tunsi kivun käsissään ja kyyneleet valuivat hänen silmistään.
  Työvankila muistutti muinaista linnoitusta, jossa oli torneja ja porsaanreikiä. Synkät vartijat, hampaat seinillä ja vartiobuldogit.
  Oliver ajatteli edelleen kovasti ja vartija jopa löi poikaa ruoskalla saadakseen tämän liikkumaan nopeammin. Poika huokaisi ja sanoi:
  - Kuten haluat, herra!
  Poikia ja tyttöjä, jotka eivät ole yli neljätoista, pidettiin vankilan erityisosastolla. Oliver oli jo tullut järkiinsä ja katseli ympärilleen vankilassa uteliaana. Erityisesti paksujen telineiden takana näin vankilan pihan, jossa aikuiset haalareissa ja puukengissä olevat vangit pilkkoivat ja raahasivat puuta, höyläsivät jotain. Poliisit ja vartijat huusivat heille rajusti.
  Lasten puolisko sijaitsi erikseen ja erottui kolmesta, että paksuja kosteita seiniä pitkin vedettiin sininen viiva.
  Itse piha oli myös melkein tyhjä, vain he marssivat kaukaa... Oliver katsoi heidän paljaaksi leikattuja päitä ja luuli sen olevan pojat, mutta... Pojat eivät kävele harmaissa mekoissa, jotka näyttävät nunnien sukkasuilta. . Ainoastaan sukat olivat lyhyitä, paljastaen lähes kokonaan tyttöjen paljaat, lämpimällä säällä vailla ohuet ja kaatuneet jalat.
  Jotkut heistä olivat jopa Oliveria nuorempia, ja vaikka etäisyys vaikeutti heidän ohuiden kasvojensa tarkastelua yksityiskohtaisesti ja kauhean surun havaitsemista heidän silmissään, poika tunsi heistä kauhean kärsimyksen ja surun virran!
  Hän on Oliver vankilassa! On selvää, että hän on rikollinen: kaikkien silmissä murhaaja ja varas! Sana tappaja ei ole täysin selvä, mutta se kuulostaa itsepäisesti päässäni ja lyö kelloja temppeleissä!
  Ja sen paksut, halkeilevat ja homeiset seinät näyttävät elävän vankilassa, ja vangin käheä ja raskas hengitys tuntui kuuluvan pienistä reikistä.
  Raskaat, takorautaiset ovet narahtivat auki ja poliisi ojensi erotuomarisihteerin laatiman paperin. Oliver Twistin nimeä ei annettu, mutta sen sijaan kiinnitettiin numero. No, kyllä, jos tämä on jonkinlainen röyhkeä varas tai viimeinen kulkuri, niin nimellä ei ole väliä. Luku riittää - olkoon se kasvoton ja tottelevainen... Mutta ei, vankilajärjestelmä ei rikkonut sellaisia!
  Pari vartijaa katsoi Oliveria lihansyöjällä virneillä. Poika näytti jo peloissaan ja kauhean kalpealta. Pelko, jota hän ei kokenut vielä lisäpuuron pyytämisen jälkeen, työtalon vartijat ruoskivat häntä...
  Tämä on jo eri maailma - paikka, joka on verrattavissa alamaailmaan, eikä turhaan ole, että kaikki ovat niin innokkaita välttämään orjuuden hinnalla millä hyvänsä... Oliverin jalat taipuivat ja hän putosi eteenpäin... Kokenut vanginvartija tarttui taitavasti poika hiuksista ja löi tuomittua poikaa vaaleanpunaisiin ja valkoisiin poskiin:
  - Emme saa tuollaisia temppuja täällä! Aiotteko pelata kuten kaikki muut vai...
  Ja iso mies juoksi kaunopuheisesti kätensä kurkusta alas.
  Oliver Twist heräsi. Kolme vartijaa meni selliin avaten lukon narisemalla. He laittoivat nahkahanskat jalkaan ja alkoivat tuntea poikaa ja katsoa hänen haavoistaan luteita tai jotain saasta. Sitten he alkoivat hieroa alkoholilla.
  Oliver puristi hampaitaan kuivuneiden haavojen polttavasta kivusta. Mutta toisaalta, hammas meni melkein läpi ja lakkasi kutiamasta. Pojalle annettiin juoman lientä, pala siipiä leivän kanssa.
  Yksi vartijoista huomautti:
  - Kummallista kyllä, mutta monet säälivät sinua, älä teloi!
  Oliver kysyi toiveikkaana:
  - Ja ehkä ei tule kidutusta?
  Matroa pudisti päätään.
  - Tulee kidutusta! Pyydä jopa kolme kertaa räätälöityjä tilauksia!
  Oliver huokaisi raskaasti ja päätti, että hän kestäisi sen ... Ja hänellä oli hullu unelma ...
  Vaikka hän luki myös kirjan James Morganista. Lisäksi, kyllä, James oli poika, joka myrkytettiin kovaan työhön Jamaikalla. Siellä hän työskenteli ahkerasti sokeriruokoviljelmillä. Sitten hyökkäyksen aikana hän liittyi merirosvojen joukkoon, ja hänestä tuli aluksi mökkipoika. Ja sitten erottui apulaiskapteenina ja sitten itse kapteenina. James Morgan ryösti paljon ja lopulta hänestä tuli Jamaikan kuvernööri.
  Tämä on koko tarina. Ensin kerjäläispoikavaras, sitten nuori vanki, joka melkein tukehtui ruumassa. Lisäksi orja, joka valvojan ruoskan alla työskentelee alasti viljelmillä.
  Oliver ajatteli, että ehkä istutukset odottivat häntäkin. Ilmeisesti niitä ei teloiteta. Eteläisissä siirtokunnissa keholla ei ole edes talvea: tämä on plus. Mutta voit saada tartunnan. Ruoalla ei ole väliä, mutta voit elää. Töitä on paljon, välillä on suhteellisen vapaita päiviä. Orjia hakataan usein. Joskus vangit saavat vapautensa ja heistä tulee istuttajia.
  Poika huokaisi ja ajatteli, että hänen olisi hyvä tulla Morganin kaltaiseksi merirosvoksi ja sitten kuvernööriksi.
  Totuus ei ole niitä aikoja. Piratismi ei ole kadonnut, mutta se on tukahdutettu pahasti. Ja Jamaikalla se ei ole enää niin massiivinen. Kuten myös muissa paikoissa. Vaikka merirosvot ovat Afrikassa, ne ovat edelleen aktiivisia myös Tyynellämerellä.
  Oliver kuvitteli galleonin hyökkäyksen. Kuinka monet pojat hyppäävät espanjalaisten sotilaiden kimppuun ja heiluttavat paljaita, pyöreitä korkokenkiään. Ja leikkaa vihollisia sapelilla.
  Ja mene Oliver. Hän on melko poikanen, mutta jäykkä ja vahva. Joka ohjaa myllyä kahdella miekalla ja huudolla;
  - Vahvin miehistömme,
  Nousemme nuolen kyytiin!
  Ja Kastilian valtakunnan kaatuneet merimiehet ja sotilaat kaatuvat. Ja se on niin siistiä ja hauskaa.
  Oliver avaa aarrearkkuja ja kastaa veren peittämät kätensä kultaan.
  Ja merirosvopojat laulavat, lyömällä vauvaansa, paljaat, ruskettuneet jalat kannella;
  Me vapisemme raivosta ja vihasta
  Mutta julmuksemme lakkaavat välittömästi, välittömästi Jos vain korkeimman tason kultaa Kohtalo vierii meitä niin paljon kuin haluamme.
  
  Eh - kyllä, valtamerellä, eh - kyllä, purjeiden alla, Voi, kyllä, me lennämme upeasta rikkaudesta, Harmi, kukaan ei tiedä, emmekä me itse tiedä kuinka paljon kultaa tarvitsemme, oi, kuinka paljon me haluamme.
  
  Ryöstämme kaikki, mutta emme ole syyllisiä Ja meidän on ruokittava perheemme, tarvitsemme myös sukulaisia.Kun ei kukaan ajattele maksaa meille palkkaa Ja me elämme ilman lomaa ja ilman vapaapäiviä.
  
  Eh - kyllä, valtamerellä, eh - kyllä, purjeiden alla, Voi, kyllä, me lennämme upeasta rikkaudesta, Harmi, kukaan ei tiedä, emmekä me itse tiedä kuinka paljon kultaa tarvitsemme, oi, kuinka paljon me haluamme.
  
  Eh - kyllä, valtamerellä, eh - kyllä, purjeiden alla, Voi, kyllä, me lennämme upeasta rikkaudesta, Harmi, kukaan ei tiedä, emmekä me itse tiedä kuinka paljon kultaa tarvitsemme, oi, kuinka paljon me haluamme.
  . LUKU 3
  Poika yritti jälleen kävellä sellissä jonkin aikaa. Mutta hän ei ollut kovin hyvä siinä. Totta, rakkulat pohjista olivat jo hieman poissa, eikä käveleminen ollut niin tuskallista. Oliver Twist vihelsi laulua sieraimiinsa. Ja hän oli jotenkin tyhmä sen takia, että hän oli vankilassa. Oliver ei ole vielä lukenut Montecriston kreivistä. Romaani kirjoitetaan hieman myöhemmin. Mutta jotain ei niin tunnettua jäi hänen mieleensä.
  Esimerkiksi poika varasti ikuisen nuoruuden omenan ja päätyi Bastilleen. Ludvig XIV halusi ensin teloittaa lapsen. Mutta sitten päätin antaa pojan istua Bastillen salaisessa sellissä ikuisesti. Ja lapsi, saatuaan ikuisen nuoruuden, päätyi yksinäiseen, maanalaiseen selliin ... Ja hän vietti seitsemänkymmentä vuotta eristyssellissä. Kunnes he vapauttivat hänet, he eivät yksinkertaisesti uskoneet, että noin 12-vuotiaalta näyttävän pojan pitäisi olla Bastillen salaisessa sellissä erityisen vaarallisena rikollisena.
  Ikuinen lapsi ruoskittiin perusteellisesti ja vapautettiin kaikilta neljältä sivulta. Kun poika vaelsi Euroopan teillä, hänellä oli seikkailu. Hänestä tuli Napoleon Bonaparten armeijassa rykmentin poika.
  Se oli aika mielenkiintoinen romaani. Seitsemänkymmentä vuotta, mutta palvella - on siistiä olla samaa mieltä! Ja pelottavaa! Ja tämä on melkein täydellisessä pimeydessä, kahlittuina kaulan ympärille. Muuten, hän on Oliver. Poikapoika... Ja kuinka hän ei ole vielä tullut hulluksi. Unet olivat hänen ainoa lohdutus. Ne olivat pitkiä ja erittäin mielenkiintoisia.
  Esimerkiksi unessa poika vaeltelee vuoristopolkuja pitkin ja törmää aarteeseen tai johonkin viihdyttävämpään. Ja paljaista jaloista tulee kultakolikoiden kasa...
  Oliver kuvittelee keltaisia, metallisia ympyröitä, ja se näyttää niin siistiltä. Ja sinä lajittelet ne ja ravistelet niitä nyrkkeissäsi. Ja ne ovat niin houkuttelevia hohtaa. Ja tällainen kulta täällä on kaunista, antaa punaisen sävyn.
  Oliver jopa maisti henkisesti hampaan keltaista pyöreää. Ja hän hymyili iloisesti. Kullan kannalta se on herkullista - ja erittäin miellyttävää, tuoksuu hunajalle ... Ja nyt sinusta näyttää siltä, että mehiläiset surisevat kammiossa ja kesä tulee lempein sätein.
  Poika hymyili. Ja taas hän alkoi kävellä solun ympäri... Paljain jaloin lapsen jalat paranevat nopeasti ja haluan liikkua. hirtetäänkö hänet? En halua olla jumissa silmukassa.
  Oliver kuvitteli, kuinka hänen alasti, lapselliset kantapäänsä roikkuivat, kun silmukka kiristettiin ohuen kaulan ympärille. Ja sitten he polttavat paljas pohjan kuumalla raudalla varmistaakseen, että poika on kuollut. Ja he polttavat hänen ruumiinsa uunissa - mikä on erittäin epämiellyttävää ...
  Oliver lauloi katkerasti piristyttääkseen itseään merirosvoromanssilla:
  Turhaan rikkaat löivät ovia,
  Loppujen lopuksi polku on määrätty köyhien ovelle!
  Siellä, lukon ja avaimen alla olevassa häkissä, peri kyllästyy,
  Hän haluaa ritarin auttavan häntä!
  
  Ja menin poikana merirosvojen luo,
  Kumartaa arvohenkilöä ei lyödä!
  Nyt on takaisinmaksuaika kaikille himoille,
  Metsästäjä on muuttunut ruoaksi pelissä!
  
  Ja mahtavat ovat voimalliset poikani,
  Kun miekan käsissä aloin pyörimään!
  Lähetän pahoja vihollisia ikävystymään haudoihin,
  Kuu taivaalla loistaa kirkkaana kuparia!
  
  Rohkeus kiehuu kiihkeästi sydämessä,
  Vihreä mökkipoika on valmis nousuun!
  Ristisin miekkailla olevan upseerin kanssa,
  Taistelu villissä, väkivaltaisessa raivossa!
  
  Vastustaja on pitkä, kuin härkä kopista,
  Hän haluaa murskata villin massan!
  Mutta nuori mies taistelee arvokkaasti,
  Terä kutoo näkymätöntä lankaa!
  
  Tässä on syöksy - he lävistivät vatsan,
  Roisto huusi, pudotti miekkansa!
  Hän asui avaruudessa eikä tuntenut kipua,
  Nyt hän on menettänyt hevosvoimansa!
  
  Ensimmäinen nousuni oli niin onnistunut
  Kourallinen kultaa kaadetaan taskuusi!
  Ja me merirosvot laulamme lauluja
  Kunniaksi saadun duvanin jakaminen taistelussa!
  
  Tietysti huomenna voisi olla pahempi
  Fregatti- ja risteilijäaseet harjastettuina!
  Lähetä minut hyppäämään paljain jaloin lätäköiden läpi,
  Verellä, jonka vihollinen konna on vuodattanut!
  
  Aika poika, ei ole antenneja,
  Mutta hemmottelutaistelussa ei ole mökkipoikaa!
  Kohlin on määrä kuolla vuosien värissä,
  Se on vapaaehtoinen päätös!
  Sen jälkeen Oliver tunsi olonsa hieman iloisemmaksi ja alkoi jopa hieroa ketjua. Yksi metallilinkki toista vastaan. Vaikka on epätodennäköistä, että hänellä on aikaa, mutta ainakin mahdollisuus on olemassa.
  Poika toimi energisesti ja lauloi kiivaasti;
  istuu per ristikko v vankityrmä raaka .
  Vankeudessa kasvanut nuori kotka,
  Surullinen toverini heiluttelee siipiään,
  Verinen ruoka nokii ikkunan alla,
  Nokkii ja heittää ja katsoo ulos ikkunasta,
  Ikään kuin hän ajattelisi samaa minun kanssani;
  Hän kutsuu minua silmillään ja itkullaan
  Ja hän haluaa sanoa: "Lennään pois!
  Olemme vapaita lintuja; on aika, veli, on aika!
  Siellä, missä vuori muuttuu valkoiseksi pilven takaa,
  Siellä, missä meren reunat muuttuvat siniseksi,
  Siellä, missä kuljemme vain tuuli ... kyllä, minä! .. "
  Ja poika potki pankot paljain jaloin. Ja sitten hän otti sen ja nukahti uudelleen. Ja hän haaveili myös jostain, joka oli saanut inspiraationsa aiemmin luetuista romaaneista. Erityisesti Julianus luopiosta. Mitä olisi tapahtunut, jos Julian olisi elänyt pidempään!
  Ja tämä unelma on mielenkiintoinen;
  Poika näki unessa jotain epätavallista...
  Täällä hän oli Julianus Luopion vieressä. Kuuluisa Rooman keisari joutui taistelussa parthialaisten kanssa vaikeaan tilanteeseen. Mutta Caesarin perilliset taistelivat rohkeasti ja ajoivat partiolaiset takaisin. Mutta itse keisaria ympäröi pieni joukko, joka yritti epätoivoisesti murtautua omaansa.
  Oliver Twist hyppäsi kuumalle hiekkalle. Terminaattoripoika tajusi heti, että tämä ei ollut aivan unta, varsinkin kun vielä täysin parantumattomat rakkulat pohjissa särkivät. Mutta ei ole aikaa kiistellä - keisari pitäisi pelastaa!
  Poikavartija ampui alas viisi partihalaista, jotka olivat jo piirittäneet keisaria yhdellä iskulla hyppyssä. Sitten Oliver Twist otti erittäin taitavasti molemmat miekat ja alkoi moittia. Ensimmäiset neljä persialaista soturia kaatui päät irti. Sitten poika heitti tikarin paljain sormin, ja se vääntyi kesken lennon ja katkaisi kolmen jousimiehen kurkun.
  Oliver Twist huudahti iloisena:
  - Se on miehen tappelu!
  Sitten hän lähti ratkaisevaan hyökkäykseen. Hänen miekkansa olivat kuin ruohonleikkurin. He katkaisivat kaikki peräkkäin ja leikkaavat persialaisten raajat. Tässä on eräs parthialaisten pääjohtaja, joka yrittää saada keisarin itse menettämään kätensä. Ja sitten pää.
  Oliver Twist heitti jaloillaan kerralla viisi tikaria levysoittimesta ja niitti koko joukon jousiampujia. Sitten hän huusi:
  - Onnentunti! On aika pelata!
  Ja hänen miekkansa leikkasivat Parthian armeijaa. Armeijan johtaja, Persian kuningas Indemon kuoriutui zenkiin. Puolialaston, lihaksikas poika katkaisi kaikki peräkkäin ja täytti kaikki Julianin lähestymispaikat ruumiilla. Koskaan aikaisemmin Parthian hallitsija ei ollut nähnyt niin kovaa taistelijaa. Ja se, että tämä on vain parraton nuoruus, inspiroi vakavaa pelkoa.
  Yhtäkkiä todella pakanalliset jumalat päättivät auttaa muinaista Roomaa, ja vetäytymisen sijaan Julianus palautti esi-isiensä uskonnon maan päälle! Ja nyt se on joko Herkules tai Herkuleen poika taistelemassa Parthian armeijaa vastaan.
  Ja Oliver Twist kiihtyi yhä enemmän. Hän heitti raskaita ja teräviä esineitä. Hän puukotti ja murskasi antiikin Rooman vihollisia, ja hänen miekkansa näyttivät vastustamattomalta salamalta. Terminaattoripoika inspiroi muita roomalaisia. Huutaa: Hercules! Hercules kanssamme! He ryntäsivät partiolaisten kimppuun kolminkertaistaen voimansa. Keisari itse taisteli.
  Julian oli vain hieman keskimääräistä korkeampi, mutta hyvin rakentunut ja komea. Hän oli kuollessaan vain 32-vuotias, eikä tiedetä, mikä olisi odottanut Rooman valtakuntaa, jos luopio olisi elänyt kauemmin. Mutta nyt näyttää siltä, että parthalaiset ovat siirtyneet takaisin ja alkaneet perääntyä.
  Ja muu Rooman armeija lisäsi lämpöä. Kuningas Indemon yritti kääntää taistelun kulkua, ja tuhannen valitun kuolemattoman kanssa hän siirtyi taisteluun. Mutta tämä oli hänen kohtalokas virhe.
  Oliver Twist kiinnitti huomion hyvin suureen mieheen - Valueviä pitemmälle, jolla oli kruunu ja olkapäät, kuin kultaisessa ketjupostissa oleva vaatekaappi. Ja poika, nähdessään kuinka he kuuntelevat tämän hallitsijan käskyjä, ymmärsi: on aika toimia. Ja hän otti persialaisen pudotetun jousen. Hän veti sitä nopeasti jalkallaan, niin että jousinauha melkein repesi. Ja sitten hän vapautti nuolen, henkisesti hänen lentonsa mukana.
  Ja ryntäsi, pistävä pistely lävisti Parthian kuninkaan kaulaan, rikkoen kaulavaltimon. Ja valtava, puolitoista tai jopa kaksi senttiä painava hallitsija törmäsi luonnosnorsuun.
  Kuninkaan kuolema oli tietysti musertava isku armeijalle. Varsinkin kun nuorempi perillinen yritti ottaa komennon, kuten Oliver Twist lähetti nuolen häntä kohti. Tämän seurauksena tämä vastustaja osoittautui lävistetyksi skorpioniksi. Roomalaiset, nähdessään keisarin ryntäävän taisteluun, huusivat nyt: Apollo, Apollo on kanssamme!
  Ja Oliver Twist löi parthialaisia käsillään ja jaloillaan.
  Ja tämä barbaariarmeija muuttui tukkulennoksi. Nyt roomalaiset ajoivat takaa Parthiaa, eikä tässä susirodussa ollut kysymyskään anteeksiantamisesta ja armosta. Voi niitä, jotka pakenevat, ja voi niitä, jotka kaksinkertaisesti pakenevat roomalaisia.
  Itäinen armeija sulasi silmiemme edessä, ja latinalaisrykmentit, legioonat ja kohortit olivat väistämättömiä. Rautaiset ja vahvat, he rikkovat ja murskaavat kaiken ja tappavat aateliset...
  Poika puolestaan välähti paljain, vaaleanpunaisilla korkokengillä ja juoksi tuulimyllyä miekoillaan ja kaatoi viisi vastustajaa kerralla.
  Täydellinen voitto. Eloonjääneet parthalaiset lankeavat polvilleen ja anovat armoa.
  Oliver Twist tuli keisarin kutsuun. Hän katsoi häntä hellästi. Muinaisina aikoina ihmiset ovat hieman alempana kuin myöhempinä vuosisatoina, ja unessa poika kuvittelee olevansa vanhempi. Oliver näyttää siis neljätoista-, viidentoista-vuotiaalta roomalaisten standardien mukaan. Eli sitä voidaan jo pitää miehenä, vaikkakin ilman partaa. Julian katsoi naarmujaan ja mustelmiaan ja kysyi leveästi hymyillen:
  - Oletko jumala?
  Oliver Twist vastasi rehellisesti ja oikeudenmukaisesti:
  - Olen ihminen!
  Julian huokaisi raskaasti ja vastasi myös vilpittömästi:
  - Se on sääli... Todella pahoillani!
  Tämä sai terminaattoripojan vihaiseksi, ja hän vastasi ankarasti:
  - Ei ole mitään valitettavaa! Mies, tämä kuulostaa ylpeältä!
  Julian nyökkäsi hyväksyvästi ja taputti poikaa olkapäälle:
  - Hyvin sanottu! Tämä mies kuulostaa ylpeältä, ja hänen täytyy olla ylpeä, eikä savea savenvalajan käsissä!
  Armeija mutisi hyväksyvästi. Marssipappi alkoi valmistella pakanallista rukoustilaisuutta voiton kunniaksi. Julian päätti elvyttää vanhat kultit. Yksi niistä on Jupiterin, Marsin ja Mithran palvonta. Vaikka on selvää, että pakanallinen usko tarvitsee nykyaikaistamista. Täällä on esitetty erilaisia ideoita. Onhan jo olemassa opetus Champs Elyseesistä - paratiisista sotureille ja sankarillisille ihmisille, asiantuntijoille. Joten miksi ei tehdä siitä virallinen oppi. Olet alistuvainen keisarille, pystyt erottumaan palveluksessa ja saat itsellesi haaremin seuraavassa maailmassa, ja vietät siellä jaloja juhlia, ikuisesti nuori ja vahva! Joten miksi eliitti sitten Kristuksen oppi?
  Oliver Twist, joka ei myöskään ollut kovin ihastunut perinteiseen kristinuskoon, kaksisydäminen ja julma, huomautti:
  -Ihminen itse on oman onnensa seppä, ja hän on menestyksensä savenvalaja!
  Julian ojensi kätensä pojalle, puristi sitä lämpimästi ja ehdotti vilpittömästi:
  - Ole minun poikani ja perillinen! Olet viisas yli vuosisi, ja sinulla on yli-inhimillistä voimaa!
  Sen jälkeen keisari otti vyöstään keisarien sormuksen. Keisari käyttää yleensä tätä sormusta, kenelle hän valitsee seuraajakseen, ja se on yleensä merkki adoptiosta.
  Oliver Twist laittoi sormuksen etusormeensa ja sanoi innostuneena:
  "Toivon, että olen arvoinen tulla keisarin pojaksi..."
  Julianus voitti Parthian armeijan ja piiritti jälleen heidän hyvin linnoitettua pääkaupunkiaan. Oliver Twistin ilmestyminen otettiin vastaan ilolla. Rooman keisari suuteli poikaa ja nosti hänet vahvoilla käsillä hänen yläpuolelleen sanoen:
  - Luojan kiitos! Luulin jo sinun kuolleen!
  Oliver ymmärsi, ettei totuutta ole niin helppo selittää, ja vastasi:
  - Ollakseni rehellinen, Teidän Majesteettinne on oikea isäni, tämä on Apollo ja hän vie minut joskus Olympukseen ja muihin maailmoihin, jotta en totu liikaa ihmisiin!
  Todellisessa historiassa luopioksi kutsuttu keisari oli yllättynyt:
  - Oletko nähnyt Olympusta?
  Oliver Twist, kuten kaikki älyllisesti kehittyneet pojat, rakasti säveltämistä ja vahvisti siksi helposti:
  - Joo!
  Julian huudahti ihaillen:
  - Ja minä näin Jupiterin!
  Poikaritari, leveästi hymyilevä helmihampaita, vastasi:
  - Isoisäni Jupiter tervehtii sinua! Ja toivottaa menestystä!
  Keisari huudahti keuhkoihinsa:
  - Luojan kiitos! Tuokoot ne voiton!
  Perillinen poika ehdotti välittömästi, että hyökkäystä ei viivytettäisi, koska ympäristö oli tuhoutunut ja roomalaisten joukkojen oli liian vaikeaa saada ruokaa ja juomaa itselleen.
  Oliver, aseistettuna parhaalla roomalaisella jousella, jota hän myös paransi, lähti metsästämään. On parempi ajatella hyökkäyssuunnitelmaa, nähdä itse linnoitus ja samalla tappaa vihollisia.
  Oliver Twist ampui kaukaa soturia kohti helakanpunaiset höyhenet kypärässään. Vastauksena nuolien pilvet lensivät poikaa kohti. Mutta nuori soturi ei kiinnittänyt heihin pienintäkään huomiota: he eivät vieläkään saavuttaneet ja tyrmäsivät vastustajia viileästi, ja hän itse, nopealla askeleella, ajoittain, juoksuaan, käveli seinän ympäri.
  Kaupunki oli todella suuri, ei paljon pienempi kuin Rooma, ja sitä ympäröivät korkeat muurit. Trajanus Suuri ja monet muut valloittajat eivät voineet ottaa häntä omakseen. Mutta tässä on itse asiassa Parthian päävoima. Valloita hänet, niin Rooman valtakuntasi voivat ulottua Intiaan asti.
  Oliver huomasi, että kaupungin muurit ovat melkein kaikkialla suuria, paksuja ja rosoisia. Tällaiseen kaupunkiin pääsemiseksi tarvitset paljon pitkiä portaita, etkä ole varmaa, että löydät niitä. Suojaus on hieman heikompi, missä joki huuhtoo kaupungin, siellä on myrskyinen puro. Joen kääntäminen on mahdollista, mutta se vaatii vähintään kahden kuukauden kovan työn. Mitä muita tapoja sitten on?
  Esimerkiksi räjäytä seinä ja murtaudu halkeaman läpi! Helpoin tapa, mutta tarvitset räjähteitä. Mutta lähellä kaupunkia on vaikuttava metsä. Ja tietyllä taidolla räjähteitä voidaan valmistaa ... sahanpurusta lisäämällä niihin yksinkertaisimpia mineraaleja ja suoloja. Ja paljain kantapäällään poika tunsi, että maaperässä oli sellaisia mineraaleja ja suoloja.
  On parasta horjuttaa muurin korkeinta osaa, jonne on kertynyt eniten vihollissotilaita. Nyt partialaiset tulevat katumaan, että he ylipäätään uskalsivat mennä Roomaa vastaan.
  Oliver Twist ampunut neljä väristä palasi takaisin leiriin ja ilmoitti iloisena Julianille:
  - Jumalat sanoivat minulle, kuinka linnoitus tulee ottaa! Mutta anna sotureidesi palvella rituaaliamme!
  Rooman keisari määräsi tiukasti:
  - Tottele poikaani niin kuin sinä tottelet minua!
  Ja armeija, joka oli nähnyt Oliver Twistin toiminnassa, haukkui tervehdyksen. Ja poika, Tsesarevich, antoi aktiivisesti käskyjä. Sinun täytyy sekoittaa paljon sahanpurua mineraaleihin, ja sitten saat voimakkaan muinaisten aikojen pommin. Sen pitäisi toimia paljon tehokkaammin kuin ruuti, eikä huonompi kuin nitroglyseriini. Tämä on todellakin terminaattoripoika. Lisäksi Oliver itse kaatoi metsän ja jauhasi tukit kilveksi ja sahanpuruksi.
  Uskoen jumalien tahtoon Rooman armeija työskenteli erittäin ystävällisesti, harmonisesti ja energisesti. Sahanpuru ja tehokkaat puiset kilvet rakennettiin nopeasti. Totta, partialaiset yrittivät tehdä taistelun.
  Oliver Twist heilutti iloisesti kahta miekkansa, ja ratsuväki ryntäsi väijytyksestä. Pari tuhatta persialaista piiritettiin. Poika-ritari vitun heidän johtajansa jalka leuassa pakottamalla hänet menettämään paljon hampaita. Ja sitten hänen miekkaparinsa toimivat kuin partaveitset. Ja partialaiset olivat pussissa ja maailman urhoollisimman armeijan ympäröimänä.
  Kyllä, monet barbaarit taistelivat nyt Rooman armeijassa, mutta tämä teki siitä vahvemman, imemällä sekä tuoretta verta että uusia taistelutekniikoita.
  Oliver Twist menestyi tässä hakkuessa muita enemmän. Ja tarkoituksella poika löystyi suuriin verilammikoihin suihkuttaakseen roomalaisia sotilaita. Ja he pitivät siitä, kävi ilmi, että he saavat jumalallista armoa, voimaa ja onnea itse Apollon pojalta.
  Aivan kuten monet Roomassa iloitsivat vanhojen pakanakulttien paluusta. Ja suurella ilolla he rukoilivat Fortunea. Kristinusko sen sijaan vaikutti liian vihamieliseltä elämän nautintoja kohtaan ja siksi houkuttelevalta. Sitä paitsi, onko sitä paratiisia vielä olemassa? Ja näkikö kukaan neljännellä vuosisadalla elävistä ylösnousseen Kristuksen?
  Ja heidän jumalansa ovat yksinkertaisia, ymmärrettäviä, inhimillisiä... Eikä kukaan osoittanut vakavaa vastarintaa elvytetyille kulteille!
  Ja nyt riisisoturit, vaikka puolet heistä eivät ole latinolaisia, vaan barbaareja, toteuttavat innokkaasti keisarin ja hänen Poikansa ja Apollon pojan käskyjä.
  Yöllä sahanpurua ja mineraaleja on jo valmistettu tarpeeksi. Oliver Twist ei odottanut aamunkoittoon, vaan määräsi kärryn siirtämään välittömästi vihollisen puolustuksen keskipisteeseen.
  Ja partiolaiset pokaalihevoset ryntäsivät tappavan lastin mukana kuninkaiden torniin. He ajoivat niitä eteenpäin polttaen päätuen ja jalkoja sytytetyillä taskulampuilla ja pitkien ruoskien iskuilla. Ja vaikka persialaiset avasivat umpimähkäisiä tulituksia yön pimeyteen, oli jo liian myöhäistä.
  Oliver Twist, vahvistaakseen ääntään, huusi valtavan messinkitorven läpi:
  - Toteutukoon jumalten nimi! Auttakoon Jupiter!
  Se räjähti niin, että jopa muutaman mailin päässä roomalaisten päistä putosivat kypärät heidän päästään. Mutta partialaiset kärsivät tuhat kertaa enemmän. Pääsuoja räjähdysaaltoa vastaan sinkoutui korkeammalle ja seinät kohosivat. Paikalla sai surmansa useita satoja persialaisia sotilaita, ja vielä enemmän raajarikkoja ...
  Oliver Twist, jota myös räjähdys työnsi, kaatui polvilleen, mutta hyppäsi heti ylös. Poika-ritari haukku taas:
  - Ja nyt ystävät hyökkäävät! Jumalamme Apollon kunniaksi!
  Ja hän ryntäsi ensin, välkkyen paljain jaloin, pölyn tarttuneena poikamaisten korkokenkien vereen. Ja hänen takanaan ryntäsi koko roomalainen armeija, lukemattomia, joka tapauksessa painajaisessa.
  Oliver saavutti ensimmäisenä Parthian asemille ja kiipesi reippaasti sortuneen muurin alle. Terminaattoripoika oli erittäin innoissaan. Hän katkaisi kaikki peräkkäin, vaikka oli jo selvää, että parthalaiset olivat menettäneet kyvyn todella vastustaa. Heidän moraalinsa putosi, ja kaikki halu vastustaa roomalaisia haihtui. Mutta silti, tuhoaminen jatkui ja tapahtui todellinen joukkomurha.
  Oliver Twist, heilutellen miekkojaan ja halki toisen aukon, lauloi kokonaisen balladin:
  Olen Rooman ja miekan ritari...
  Herra on kutsunut minut taisteluun!
  Maailma sai heti teloittajan,
  Ja sinun on parasta kehua Svarogia!
  
  Päätti elvyttää suuren unelman
  Tuosta miehestä on tullut vahva kuin Jumala!
  Ja rakastuin viisauteen, kauneuteen,
  Jossa sydämen ryntäys metalliin ruumiillistuu!
  
  Ei, ei pakana, Caesar oli,
  Hän ei tuntenut vertaansa ratissa...
  Ja Rooma säteilevällä kirkkaudella,
  Uhmaa pelkoa - Saatana!
  
  Kaikki muuttuu pölyksi
  Mutta vain henki on kuolematon!
  Löydä voimaa sanoista
  Jotka eivät kerro meille ääneen!
  
  Usko minua, ihminen ei ole ruumis,
  Se on parasta, elää aina...
  Kirkkauden säde ei ole sammunut...
  Tähti rakkauden sydämissä!
  
  Ja mitä on veri
  Hän antaa meille elämän...
  Kivusta syntyy rakkaus
  Ja pidä hänestä kiinni!
  
  Usko, että et ole heikko
  Ja hän oli vahva henkisesti!
  hukkukoon orja lihaan,
  Me hoidamme suitset!
  
  Kun voitat pelkuruuden
  Ja villi kauhu katoaa...
  Sitten liidät kattojen yläpuolelle,
  Jumalat laskevat kasvoja!
  
  Olympus tulee, sytyttää tulen,
  Ja valoa tulee...
  Mutta älä koske heikkoon sankariin,
  Silmälääkärin asiakas...
  
  Joka tallaa pienen madon,
  Hän itse on sydämeltään arvoton!
  Ja suuri intohimoni
  Hännän alla kaksi pippuria!
  
  Lyhyesti sanottuna, Belobog tulee,
  Minusta tulee Apollo...
  Yliviivaamme nollat kynällä,
  Meillä on miljoonia takanamme!
  Parthian pääkaupunki oli kaatunut, ja Rooman lippu liehui nyt sen päällä. Oliver Twist otti Aasian avaimen vahvoihin käsiinsä ja lähestyi keisari Juliania. Hän kiitti perillistä ja ojensi sen takaisin hänelle sanoen: "Kunnia Apollolle."
  Julian rakentaa uutta pääkaupunkia. Oliver alkoi myös unelmoida ... Täällä hän tapasi jälleen keisari Julianuksen. Parthien valtakunta, josta roomalaiset voittivat niin monia ongelmia, ja Julianus, jota kutsuttiin jo Suureksi, päätti palauttaa Babylonin.
  Roomalaiset pitivät jumalien merkkinä Oliver Twistin, keisarin nimetyn pojan ja jota pidettiin Apollon pojana, ilmestymistä.
  Pojan edessä Vestal-neitsyt ripottivat ruusun terälehtiä. Oliver tallasi heidät paljain jaloin, ja ylpeänä rintaansa puhaltaen hän marssi kuin voittoisa. Terälehdet kutittelivat hänen paljaita kantapäänsä miellyttävästi, ja mieliala nousi tästä. Julian puristi pojan kättä sotilaallisesta työstä tunkkautuneena ja sanoi:
  - Voi poikani! Käskin partiolalaisilta vangittujen aarteiden joukosta valamaan sinulle kultaisen patsaan, johon laitetaan smaragdeja silmien sijaan! Koska olet Apollon poika, olet kuin kauneuden ja sotataiteen jumala!
  Oliver Twist vastasi vaatimattomasti, ristien kätensä vahvan teini-ikäisen lihaksikkaan rinnan päälle:
  - Olen kuin jumala, kun olen mies!
  Julian nyökkäsi pojalle ja ilmoitti:
  - Teidän osaltanne ja Babylonin elpymisen alkamisen kunniaksi järjestämme gladiaattoritaisteluja!
  Oliver sanoi vilpittömästi:
  - Vähemmän verta! Jumalamme eivät vaadi uhrauksia, vaan rohkeutta ja rohkeutta!
  Julian oli samaa mieltä tästä:
  - Olkoon niin! Mutta niiden parthialaisten, jotka eivät eronneet, on kuoltava gladiaattoritaisteluissa, jotta ne eivät aiheuta uusia ongelmia Roomalle!
  Oliver Twist Jr vastasi tähän:
  Anna jumalien päättää kohtalostaan! Älä anna naisten ja lasten osallistua näihin!
  Julian vastasi epäselvästi:
  - Ne, jotka eivät ole meille vaarallisia, eivät osallistu kuoleman tanssiin!
  Oliver Twistille valettu patsas oli jopa kokoa korkeampi, ja smaragdisilmät palavat. Poikajumalalla oli käsissään kaksi miekkaa, joissa oli terästerät ja rubiineilla koristellut kädensijat. Helpotuslihakset olivat melko yhdenmukaisia alkuperäisen kanssa.
  Sitten oli runsas juhla, ja jo juhlan aikana pidettiin ensimmäinen gladiaattoritaistelu. Kaksi huolellisesti pestyä ja öljyttyä parthalaista taisteli. He hyökkäsivät toistensa kimppuun miekoilla. Isompi jätti useita miekan lyöntejä rintaan ja vatsaan, kaatui hiekkaan. Taistelu osoittautui ohikiitäväksi, ja melkein kaikki roomalaiset, jotka olivat tyytymättömiä tällaiseen tulokseen, kallistavat sormensa alas - lopeta hänet! Oliver pidättäytyi. Hän ei halunnut näyttää julmalta tai armolliselta.
  Partialainen vailla omantunnon särkyä puukotti maanmiehensä. Tähän itse asiassa gladiaattoriesitykset päättyivät. Vasta juhlan loppupuolella, kun Julian, kuten Nero, lauloi laulun, sotilaat kutsuttiin jälleen stadionille. Tällä kertaa mukana oli kaksi teiniä.
  He taistelivat tarpeeksi kauan aiheuttaen monia haavoja toisilleen. Ja lopulta täysin uupuneena he lävistivät miekoillaan toistensa rintakehän ja jäätyivät.
  Oliver Twist taputti paljas jalkaansa tyytymättömästi:
  - Isäsi lupasi, ettei gladiaattorien kaksintaistelussa ole lapsia!
  Julian vastasi päättäväisesti ja löi nyrkkiä pöytään:
  - Ja nämä eivät ole lapsia! He ovat jo neljätoista!
  Tämä lopputulos aiheutti tietyn pettymyksen roomalaisten keskuudessa, ja he huusivat kuolleita taistelijoita.
  Oliver ei vastustanut. Hän itse ei pitänyt neljätoistavuotiaita lapsia. Jos poika voi jo olla naisen kanssa, hän ei ole lapsi!
  Gladiaattoritaistelut alkoivat seuraavana päivänä.
  Partialaiset taistelivat keskenään. He olivat raivoissaan, heittäytyivät ja puukottivat. Paljon verta ja hikeä vuodatettiin.
  Jo ensimmäisessä taistelussa kaksikymmentä ihmistä taisteli kummallakin puolella. Ne, jotka tulivat ensin vihreillä ja toiseksi keltaisilla. Taistelu eteni vaihtelevalla menestyksellä. Vihreät voittivat, joista vain kolme jäi jaloilleen ja nekin loukkaantuivat vakavasti.
  Toinen kaksintaistelu osoittautui hieman vähemmän veriseksi kuin ensimmäinen.
  Tällä kertaa kummallakin puolella oli viisitoista miestä. Jotkut oransseissa siteissä, toiset sinisissä. Raskaat saappaat kolisevat hiekkaa vasten. Gladiaattorit itse ovat puolialastomia, monet karvaisia, joten spektaakkeli on melko barbaarinen ja jännittynyt. Oranssi vaikutti vahvemmalta, vaikka yleisesti ottaen taistelu osoittautuikin kilpailukykyiseksi. Käytiin sitkeä iskujen vaihto, verta tippui.
  Molemmat puolet huojuivat kuin aaltotuuli.
  Oranssi osoittautui vahvemmaksi, joista viisi soturia seisoi jaloillaan. Ja niitä sinisiä, jotka olivat kasoja, mutta jotka tapettiin, roomalaiset eivät antaneet heille anteeksi.
  Taistelut olivat täydessä vauhdissa. Täällä esimerkiksi kolme leijonaa ja viisi parthialaista tylpäillä miekoilla. Banya osoittautui veriseksi... Tällä kertaa onni hymyili leijonille, paitsi myös eläimille, ja miekat annettiin vangeille lyhyinä, ruosteisina ja pitkään teroittamattomina.
  Sitten teini-ikäiset astuivat kehään aseistettuna vain tikareilla. Oli niin paljon huutoa, huutoa, puremista. He kietoutuivat syleilyyn ja puukottivat toisiaan pisteillään, löivät, potkivat. Pojat olivat niin raivoissaan, että he eivät edes katsoneet, kuka oli missäkin joukkueessa. He vain tappoivat toisensa, vammautuivat ja lopettivat paikan päällä.
  Toinen heistä jopa repi pois toisen täydellisyyden pakottaen jälkimmäisen kuolemaan vakavaan kipushokkiin.
  Kuinka vaikeaa ja inhottavaa se on, mutta samalla helvetin jännittävää. Kun koet sekoituksen jännitystä, nautintoa ja samalla inhottavaa, kun alasti, hikinen, veriset ja leikatut teini-ikäiset piinaavat ja purevat toisiaan asein.
  Ja muinaisina aikoina syntyy monia lapsia, ja suuri määrä poikia osallistuu gladiaattoritaisteluihin. Ne ovat vähemmän arvokkaita tavaroita eivätkä ole niin säälittävää. Usein nuoret orjat tappelevat täysin alasti ja aina paljain jaloin.
  Naisgladiaattorit ovat myös lähes aina paljain jaloin, lukuun ottamatta tunnetuimpia heistä. Tällaiset tytöt pukeutuvat tyylikkäisiin sandaaleihin korostaakseen korkeampaa asemaansa.
  Orjat eivät saa käyttää kenkiä ennen aikuisuutta, vain kylmällä säällä heille annetaan karkeita puisia kenkiä, jotta arvokas karja ei taipu kylmästä. Ja jos lapsi on luonnostaan vahva ja kestää lunta, he jättävät hänet mieluummin ilman tunikkaa. Vapaiden roomalaisten ja erityisesti patriisilaisten lapset käyttävät sandaaleja tai varvastossuja ja saappaita kylmällä säällä ollakseen vähemmän kuin orjia.
  Oliver Twist on tietysti Apollo-jumalan poikana tällaisten ennakkoluulojen yläpuolella. Mutta jotkut partiolaiset vangit, jotka katsoivat yksin keisarin vieressä istuvaa shortseja pukeutunutta poikaa, ilmeisesti luulivat hänet kunniakoshnikiksi ja kuiskasivat.
  Ja Oliverin kuulo on erittäin terävä, ja on epämiellyttävää, kun ajattelen sinua sellaisena. Kaksi puolialastomaa orjaa lähestyi prinssiä ja alkoi tehdä miellyttävää hierontaa pojan paljaille jaloille. On niin hyvä, että aasialaiset tytöt koskettavat minua. Ilmeisesti myös vangittuja orjia valloitetulla Parthialla.
  Jaloilleen pysyi vain yksi teini-ikäisistä, joka ei kuitenkaan pystynyt seisomaan suorana lukuisten haavojen vuoksi ja seisoi nelijalkain.
  Seuraava taistelu oli hieman eksoottisempaa. Neljä krokotiilia kahta tusinaa parthilaista vastaan kepeillä. Ja vain yhdellä oli kirves kädessään. Alligaattorit ryntäsivät vankien kimppuun, ja he löivät vastauksena kepeillä. Jotkut parthalaiset pakenivat. Krokotiili on erittäin pelottava eläin. Kun suu napsahtaa, niin purruttu partialainen kuoli sellaisiin hampaisiin.
  Ja toinen soturi on jo menettänyt jalkansa ja toisen kätensä. Ja gladiaattorikrokotiilit syövät hyvin paljon nauttien.
  Pitkä persialainen kirveellä leikkasi alligaattorin kirveellä. Hän ei edes reagoinut: niin vahva iho osoittautui. Ja kaikki lyö peräkkäin ja ryntää nielemään kaikkia hampaiden alle joutuneita.
  Verinen sotku ilmestyi. Ja se alkoi levitä hiekalle ja soralle.
  Oliver Twist alkoi flirttailla orjatyttöjen kanssa... Ja heräsi!
  . LUKU #4
  Nukkumisen jälkeen Oliver Twist syötetään uudelleen ja ilmoitti:
  - No, nyt toinen kidutus odottaa sinua, poika.
  Ensin vartijat menivät selliin ja hänen kanssaan naislääkäri valkoiseen takkiin. Hän käski Oliveria riisumaan viittansa ja nyökkäsi tutkittuaan sitä.
  - Kuinka nopeasti se paranee koiralla! On aika tehdä toinen kuulustelu intohimoisesti!
  Poika kurkisti:
  - Olen vielä lapsi, ehkä en?
  Valkoiseen takkiin puettu nainen nyökkäsi.
  - Älä huoli, et loukkaannu. Ja sitten on vain yksi kidutus. Laki kieltää alle 14-vuotiaiden lasten silpomisen kidutuksella!
  Oliver huokaisi raskaasti.
  Hänet pestiin lämpimällä vedellä, he eivät säästäneet edes valtion omistamaa saippuaa. Ja pojasta tuli puhdas ja valmis kidutukseen.
  Lisää vartijoita tuli sisään. He irrottivat kauluksen pojan kaulasta ja laittoivat kahleet päälle. Ja he veivät hänet ketjuilla kiliseen kidutusosastolle.
  Oliver oli hermostunut, hänen jalkansa vapisevat, hänen paljaat jalkansa tunsivat kiven kylmän kosteuden. Hän on vielä lapsi, ja häntä kidutetaan ankarasti, ja tämä aiheutti vapinaa.
  Nainen teloittaja, jolla oli punaiset hiukset, odotti jo häntä kidutuskammiossa. Hän hymyili, suuret, helmiäishampaat.
  - No, tuliko tuo söpö pieni kana? Nyt nipistetään sinua!
  Oliverin raidallinen pyjama revittiin pois ja hänet johdettiin ulos alasti. Punapäätä auttoivat teloittajat teini-ikäiset. Se oli lasten kidutuksen erityinen ryhmä.
  Oliver asetettiin erityiseen kreppiin, jossa oli piikkejä, jotka alkoivat tuskallisesti pistää selän ja pakaran ihoa.
  Sitten hänen kätensä ja jalkansa alkoivat taipua luonnottomiin kulmiin. Oliver huokaisi kivusta. Nivelsiteet venytettiin, ja kädet ja jalat kirjaimellisesti vedettiin ulos hartioista ja lantiosta.
  Punapää hymyili.
  - No, mitä sattuu? Voitko kertoa, minne piilotit kätkön?
  Oliver pudisti päätään negatiivisesti.
  Teini-ikäiset teloittajat käänsivät vipuja, ja pojan kädet ja jalat vääntyivät enemmän. Oliver huokaisi, mutta puristi hampaitaan vaientaakseen itsensä.
  Punapää nyökkäsi.
  - Voitele hänen kantapäänsä! He ovat jo elossa!
  Nuoret teloittajat ryhtyivät työhön innostuneesti. He levittelivät pojan pölystä pestyjä pohjallisia, vielä melko kovia, hänen jopa lapselliset varpaat. Punapää katsoi lasta ja nuoli hänen huuliaan. Hän nautti pienten poikien kiduttamisesta.
  Lopuksi pohja voidellaan ja brasier kiinnitetään syöttämällä kaasua. Liekin korkeutta voi säätää ja se nuolee lapsen kantapäätä lihansyöjäkielellä. Samaan aikaan teloittajat jatkavat pojan käsien ja jalkojen vääntämistä, kirjaimellisesti kaareutuen pojan kaaressa.
  Kipu oli kauhea ja Oliver voihki ja huusi. Yritti epätoivoisesti häiritä itseään, mutta tämä ei onnistunut hyvin. Ja ikään kuin tulivuoria purkautui ympäri kehoa ja laavaa virtasi.
  Ajatus välähti: sen sijaan, että kestäisit sellaista kipua, se voi olla parempi sanoa. Lisäksi on epätodennäköistä, että on mahdollista käyttää piilotettua omaisuutta. Mutta itsepäinen pieni paholainen hänen päässään vaati vastustusta väkivallalle. Ja Oliver oli hiljaa kuin nuori pioneeri, jota natsit kuulustelivat. Vaikka huulilta katkesi ajoittain huokauksia ja jopa huutoja.
  Parrastin paistoi pojan kantapäät, ja ne muuttuivat punaisiksi, mutta oliiviöljyn ansiosta ne eivät palaneet tai hiiltyneet. Ja rakkulat tulivat ulos hitaasti, se oli pitkä kidutus. Ja samalla Oliver Twistin käsivarren ja jalan nivelsiteet ja lapaluiden nivelsiteet menivät niin, että ennen taukoa oli vähän jäljellä.
  Punapää kikatti ja hehkui onnesta. Oliver oli komea, lihaksikas poika ja oli suuri ilo viksulle kiduttaa häntä. Mutta hän ei tunnustanut. Kidutusta valvova virkamies käänsi tiimalasin ympäri. Lain mukaan alle 14-vuotiaiden lasten kidutus on ajallisesti rajoitettu. Ja hän vain huokaa ja huutaa, eikä kirjanoppineilla ole mitään kirjoitettavaa.
  Sitten punapää otti pitkän neulan, jonka kärki oli kuuma takka, ja meni Oliverin luo.
  Hän alkoi pistää alaston, lihaksikkaan pojan hermopäätteisiin. Oliver huusi hurjasta tuskasta... Punapää töytöi hitaasti ja lauloi:
  Mikä kipu, mikä kipu!
  Veljeskunnat lyövät Espanjan! Viisi on nolla!
  Ja hän nauraa paljastaen helmihampaitaan. Ja taas ruiskeet, jotka lisäävät pojan kärsimystä.
  Oliver yrittää kääntää huomionsa pois kivusta... Hän katsoo punapäätä, eikä tämä näytä hänestä pelottavalta. Hän näyttää korkeintaan kolmeltakymmeneltä, kauniilta, mutta pahoilta smaragdisilmiltä. Oliver kuuli, että siellä on nainen teloittaja, joka yleensä kiduttaa pieniä varkaita. Ja harvat pystyivät vastustamaan kidutusta. Oliver muisti myös romaanin Robin Hoodista.
  Pikku Joe, noin 14-vuotias poika, jäi jotenkin kiinni. Ja häntä kidutettiin telineellä tulella ja ruoskalla. Pikku Joe oli uupunut, mutta hän ei kertonut, missä rosvojen majapaikka oli. Sitten teloittaja kidnapattiin, ja Robin Hood itse ilmestyi hänen tilalleen. Ja Pikku Joe nukkui. Vaikka hänen paljaat kantapäänsä paloivat kuumalla raudalla, ne paransivat pojan, ja hän juoksi uudelleen.
  Ei siis iso juttu. Se vain sattuu, mutta siitä ei tule mitätöntä ja se jopa kostaa itsensä ...
  Punapää teki tusinaa pistosta kehon eri osiin ja laski kylmän neulan alas.
  Hän otti ruoskan käsiinsä ja alkoi lyödä Oliveria rintaan ja vatsaan. Iskut putosivat kovasti ja putosivat tasaisesti. Poika, jonka pää oli jo aika sekaisin hirveästä kivusta, pyörtyi...
  Teini-ikäiset teloittajat kaatoivat jäävettä hänen päälleen. Oliver tuli järkiinsä.
  Punapää otti takasta palan kuumaa rautaa ja toi sen pojan rintaan.
  Tässä virkamies puuttui asiaan:
  - Voit vahingoittaa rintalihasta! Lapset eivät ole vammautuneita!
  Punapää haukkui aggressiivisesti:
  - Sitten suolaa!
  Ja hän laittoi tassunsa lasiin ja kaatoi koko kourallisen Oliverin haavalle. Poika huusi ja nykisi.
  Englantilainen virkamies nyökkäsi.
  - Kaikki aika on ohi! Laki kieltää kidutuksen lisää!
  Punapää kirosi ja murisi:
  - Perkele! Hän on kova pähkinä! Ehkä jatkaa?
  Virkamies pudisti päätään.
  - Ei! Laki on laki! Hänen ikäisiään poikia ei saa enää kiduttaa! On vielä yksi kidutus! Ja keksi jotain hienostuneempaa!
  Teini-ikäinen teloittaja ehdotti:
  Murtakaa hänen varpaansa!
  Virkamies hylkäsi sen.
  - Et voi rampautua!
  Punapää nyökkäsi ärtyneenä.
  - Anna hänen levätä! Kolmannen kerran valmistan hänelle jotain hienostuneempaa ja tehokkaampaa!
  Oliver vapautettiin puristimista ja vuohista. Naislääkäri tunsi pojan pulssin ja sanoi tyytyväisenä:
  - Hän on erittäin sitkeä! Ja se voi viedä paljon!
  Virkamies huomautti:
  - Hänen kaivoksilleen! Anna sen toimia! Niitä on niin pieniä, mutta vahvoja niin kuin pitääkin!
  Punapää naurahti.
  - Sitä parempi! Ehkä hän joutuu käsiini useammin kuin kerran!
  Oliver pestiin jäävedellä ja kuljetettiin selliin. Kidutus päättyi ja poika huokaisi helpotuksesta.
  Kaksi kolmasosaa tiestä kului, ja enää on hyvin vähän jäljellä, ja painajainen päättyy.
  Totta, luultavasti hänen pienen ikänsä vuoksi he eivät teloita häntä, vaan lähettävät hänet kaivoksille. Ja se on pahin! Siellä on kauhea haju ja puolipimeys, ja työ, joka ei kestä kauan.
  Parempi Jamaikan tai Intian istutuksilla tai saarilla. On lämmin ja aurinkoinen ja miellyttävä, raikas ilma. Se tuoksuu trooppisille kasveille.
  Ja poikien paljaat jalat kutittaa miellyttävä ruoho, ja työ on vielä hauskempaa.
  Oliver, joka oli uupunut kidutuksesta, makasi selällään, joka oli vähemmän loukkaantunut, vain tuolin tylpistä neuloista, ja yritti nukkua. Olisi kiva unohtaa parantavassa unessa.
  Lapsen kaulassa oleva kaulus ei melkein häirinnyt, eikä pistänyt .... Mutta siellä oli moraalista nöyryytystä, kuten tämä koira hihnassa. No, he katuivat sitä eivätkä työntäneet jalkoja lohkoon.
  Tässä on Pikku Joe, kidutuksen jälkeen häntä pidettiin kahleissa eikä hän voinut edes kääntyä ympäri. Ja Oliver Twist tiesi jo mitä kipu on. Työhuoneessa häntä ruoskittiin kuitenkin useammin kuin kerran. Ja ruoska ei ole enää niin pelottava.
  Tulipalot ja nivelten vääntyminen ovat kivuliaita. Ja neulat hermopäätteissä. Vartaloon sattuu, varsinkin nivelsiteiden nyrjähdyksissä.
  Sellin ovi avautui... Valvoja meni sisään ja toi kannun maitoa ja pehmeää leipää sanoen:
  - Juo ja saa voimaa!
  Oliver kysyi matalalla äänellä:
  - Minua ei teloiteta?
  Matrona huomautti:
  - Monet säälivät sinua, ole vahva!
  Oliver joi maitoa, söi valkoista leipää. Hänen vatsansa oli raskas. Ja kun vartijat lähtivät, poika makasi selällään ja nukahti melkein heti.
  Ja hän unelmoi...
  Aikuisen miehen ruumiissa Oliver Twist ratsasti mustalla hevosella. Hän oli juuri jättänyt seuralaisensa ja huomasi olevansa aivan yksin. Tunnelma heikkeni ja päähäni nousi sumu, kuinka tehdä tämä kaikki niin, että se olisi mahdollisimman tehokasta. Kreikkalaiset keksivät tämän mielenkiintoisen sanan - tehokkaasti! Olet itse ainakin perheen seitsemäs poika, mutta jo jalo henkilö, lähellä keisaria. Mutta täällä sinun on vain säädeltävä asemaasi ja tultava huomaamattomammaksi. Tunkeutukaa niiden salaliittolaisten joukkoon, jotka haluavat polttaa maan tasalle maailman suurimman kaupungin.
  On tarpeen purkaa monimutkainen sotku.
  Oliver Twist pysäytti ratsunsa. Liian hyvä ja täysiverinen hänellä on hevonen. On heti selvää, että tämä on jalo henkilö, eikä lahkoja ole mahdollista purkaa.
  Oliver Twist nousi orista ja mietti mihin kiinnittää sen. Sido vain puuhun? He vievät hänet pois, mutta en halua menettää niin jaloa hevosta. Vuokra lähimpään huvilaan? Eivätkö he ota riskiä huijata keisarillisen vartijan prefektin oikeaa kättä?
  Oliver Twist ei todellakaan pitänyt tästä vaihtoehdosta, mutta näyttää siltä, että muuta ulospääsyä ei ollut. Mutta entä paluu? Ja sitten kävellä? Se ei myöskään näyttänyt kovin houkuttelevalta. Ehkä ottaa ja hankkia vaatimattomampi hevonen tai jopa siirtää aasille?
  Viimeinen vaihtoehto näytti silti hieman loogisemmalta eikä niin väsyttävältä kuin jalan ryömiminen.
  Minun piti kuitenkin nousta oriin uudelleen ja siirtyä kivistä tietä pitkin. Ympärillä kasvoi niukkoja palmuja ja näkymä ei ole kaikkein rikkain. Ja tämä on kukkivassa Italiassa. Jotkut paikat täällä. Tässä on kuitenkin haarautunut ja murtunut tammi. Kaukana ruskettunut, puolialaston paimenpoika ajaa vuohia.
  Oliver Twist kannusti hevosellaan piristääkseen itseään ja nopeuttaa vauhtiaan.
  Täällä hän tunsi voimien aallon itsessään ja lauloi;
  Joku kylvää, joku kyntää
  No, joku vain sanoo, olin kyllästynyt raastamaan, haluan vähän kiusata onnea Eh, otan hevosen pantiksi ja onnea odottaa!
  
  Se liukasiEh, se liukasi jossain Se liukasi minua! Se liukasi Eh, se liukasi jossain Se liukasi taas
  
  ! minä!
  
  Se liukasiEh, se liukasi jossain Se liukasi minua Se liukasi Eh, se liukasi jossain Se liukasi taas Se liukasi Eh, se liukasi jossain Se liukasi minua liukasi oi se liukasi jossain Se liukasi taas!
  
  Se luisui Eh liukasi jossain Se liukasi minua Liukui oi se liukasi jossain Se liukasi taas!
  Täällä Oliver Twist yhtäkkiä vaikeni ja räpäytti peloissaan. Ennen häntä ilmestyi ennennäkemättömän kauneus tyttö. Hän oli melkein alasti, vain hänen upeat rintansa peittivät sateenkaaren kaikissa väreissä kimaltelevista kivistä tehdyt helminauhat, ja hänen lantionsa kietoutuivat helmien, suurten timanttien ja smaragdien seppeleihin. Samanaikaisesti hahmo on upea, pitkä tyttö, paksut hiukset, jotka putoavat lehtikultan värisinä aaltoina, ja kolme hiusneulaa: yksi rubiini perhosen muotoinen, safiiri muotoinen kalan ja smaragdin muotoinen tiikeri.
  Samanaikaisesti asun rikkaudesta huolimatta tyttö oli paljain jaloin, vain hänen nilkoissaan oli arvokkaista kukista valmistettuja rannekoruja. Ja hänen vartalonsa on hyvin lihaksikas ja hengittää eläinvoimaa, kauneutta ja eroottisuutta. Puristimen laatat, suklaakuoren alla pyörivät lihaspallot.
  Oliver Twist tunsi maskuliinisen täydellisyytensä turpoavan heti, veren kiehuvan hänen ruumiissaan ja hänen sydämensä sykki kuin rummun pyörähdys.
  Hän ei ollut koskaan nähnyt niin kaunista, ihanaa ja jännittävää tyttöä.
  Oliver Twistillä ei ollut moneen päivään naisia väärissä unimuistissaan, ja hän tunsi huimausta ja eläimen vaistojen heräävän. Hän on henkilö, johon keisari itse luottaa, ja hänen taskussaan on paperi, joka on sinetöity Caesarin sinetillä ja allekirjoituksella. Ja paperissa lukee: - Mitä tämän kirjeen haltija ei tehnyt, se tehtiin Rooman parhaaksi ja minun käskystäni! Joten jos mitään, vaikka hän olisi barbaarien kuningatar, Oliver on oikeutettu.
  Kun prefektin oikea käsi hyppäsi hevoselta, tyttö osoittautui yllättäen pitemmäksi kuin eläimen himosta innostunut roomalainen. Oliver Twist ei ollut nolostunut, ja hän ryntäsi hänen kimppuunsa. Mutta tytön alaston, ruskettunut, lihaksikas jalka välähti, ja hänen paljaat sormensa tarttuivat tiukasti hänen nenään. Kipu iski kuin vasara kalloon ja Oliver Twist huusi:
  - Ah-ah-ah-ah! Sinä tapat minut!
  Jalokivityttö nauroi, nosti vartijan sadanpäällikön maasta ja heitti sen kuin kissanpentu.
  Hän kiertyi selälleen ja huokaisi. Tyttö kuninkaallisen artikkelin kanssa sanoi rauhallisesti:
  - Macho-reaktiosi on minulle ymmärrettävää ja jopa imartelevaa! Mutta kun olet tekemisissä jumalattaren kanssa, et voi kiirehtiä kuin villisia kuumuudessa. - Kauneuden ääni kiristyi. Nouse neljälle jalalle ja ryömi. Sitten suutele jalanjälkiäni hiekassa. Et ansaitse koskea kehoasi.
  Oliver Twist tunsi olonsa nyrkkeilijäksi putoamisen jälkeen. Hänen päänsä sykkii, hänen nenänsä jyskytti tuskallista kipua. Jotenkin vartijan sadanpäällikkö nousi nelijalkaisiin ja ryömi kohti pitkää, upean kaunista tyttöä.
  Jännitys ei kivusta huolimatta mennyt ohi. Ja Oliver Twist tuijotti intohimoisesti henkeäsalpaavan kauneuden avojaloin siroa jalanjälkeä.
  Hän tunsi hiekan huulillaan ja naurahti. Samalla hetkellä hänen kaulaansa ilmestyi paljas kantapää, painettuna.
  Oliver Twist tuijotti:
  - Anna armoa!
  Kauneus vastasi viekkaasti virnistämällä:
  - Ansaitse se!
  Oliver Twist vastasi voihkien:
  - Vaadi, oi hienoa, teen kaiken!
  Tyttö nauroi ja vastasi:
  - Hyvä. Olet ylpeä roomalainen ja keisarin oikea käsi. Ryhdy tytöksi nyt, ole hän, kunnes muutan mieleni!
  Centurion Oliver Twist oli juuri sanomassa jotain, kun hän tunsi olevansa upotettu sulatettuun voihin. Hänet valtasi villi kuume ja heitettiin sitten kylmään. Salama välähti, kuului murskaava ukkonen, ja kaikki pyöri miehen silmien edessä. Ja hetken kuluttua kaikki oli hiljaista. Oliver Twist ei enää tuntenut kipua nenässään, mutta hänen ruumiinsa oli iloinen. Hän hyppäsi ylös ja katsoi alas itseään. Hänen edessään huojui täysi tytön rintakehä, jota tuskin peitti kangaskaistale. Edelleen saattoi nähdä ruskettunut naisen vartalo, ylelliset lantiot, tuskin pikkuhousujen peittämät, vahvat reidet, kohokuvioidut sääret, paljaat sirot jalat. Hiuksista tuli pitkät, ja kun Oliver tarttui niihin sormillaan, hän tunsi silkin pehmeyden ja päätti katsoa sitä. Kiharat siniset säikeet ilmestyivät entisen sadanpäämiehen ja varkaan silmien eteen.
  Et näe omia kasvojasi, mutta vartalosi on terve, nuori, hieno, vain ilman koristeita, auringonpolttaman tumma, melkein alasti, laatoilla puristettu ja hieno muotoinen.
  Oliver Twist tunsi olonsa entistä vahvemmaksi ja iloisemmaksi. Ja vihellellen hän huomautti:
  - Blimey! Mikä minä olen, tyttö?
  Kaunis jalokivisoturi nyökkäsi.
  - Kyllä, olet nyt nainen ja sinun täytyy palvella minua!
  Oliver Twist vastasi huokaisten:
  "Velvollisuuteni on palvella henkilökohtaisesti keisaria ja hänen ylitseni määräämiä esimiehiä.
  Tyttö taputti vihaisesti paljain jalkansa ja sanoi:
  - Olen pitempi kuin keisari. Olen jumalattareiden jumalatar! Ja sinun on toteltava minua, muuten teen tytön sijasta torakan sinusta!
  Oliver vapisi ja polvistui sanoen nöyrästi:
  - Sinun tahtosi, oi suurin suurimmista. Mutta keisari antoi minulle tehtävän, ja minun on täytettävä se.
  Jumalatar huomautti aggressiivisesti:
  - Ilman tahtoani, ei niin, että Rooma ei poltettaisi, mutta yksikään kärpänen ei lennä ohi. Joten älä pelkää.
  Oliver Twist lauloi kiihkeästi vastauksena:
  - Kuinka paljon olla pelkuri, en ymmärrä,
  Vahva soturi taisteluun syntyy...
  Pelko on heikkoutta ja siksi
  Ne, jotka pelkäävät, ovat jo voitettu!
  Jumalatar löi jalkaansa raivoissaan ja lauloi:
  - Maalattu pöytä ja lattia
  Keisari on edelleen vuohi!
  Ja sitten hän vilkutti Oliverille ja sanoi hänelle ilahduttavalla äänellä:
  - Nuori, ole nuori tyttö,
  Ja älä kiirehdi kasvamaan.
  Voita äänekkäällä paineella,
  Ja taistele fasisteja vastaan!
  Rauhaa ei koskaan tiedä
  Itke ja naura paikallaan
  Olin itsekin
  Miljardeja vuosia sitten!
  Oliver Twist vihelsi.
  - Gosha! Miljardeja vuosia sitten. Ja keitä ovat fasistit?
  Jumalatar iski silmää ja sanoi pehmeästi:
  - Lue lisää. Pitää tavata.
  Oliver Twist juoksi paljaalla, tyttömäisellä jalallaan soratien poikki. Hän tunsi syövytyksen joustavalla pohjallaan ja huomautti loogisesti:
  - Mielenkiintoista, mutta kuka minä olen? Hän tai hän?
  Jumalatar vastasi hymyillen:
  - Olet sataprosenttisesti mies sielulta, sataprosenttisesti vahva ja kaunis tyttö ruumiiltasi. Älä ole surullinen, minä opetan sinulle taikuutta, ja sinä palvelet minua vielä uskollisemmin ja uskollisemmin kuin keisari.
  Jalokivikaunotar sanoi ylimielisesti:
  - Annoin sinun suudella jalkapohjaani.
  Oliver Twist halusi vastustaa, mutta Jumalattaren katse poltti hänet. Ja Pretorianin päällikön entinen oikea käsi putosi hänen kasvoilleen. Ja suuteli velvollisuudentuntoisesti maan suurimman kauneuden paljaita jalkoja. Huulet tuntuivat makeilta, hunajan iholta ja erittäin miellyttäviltä, kuin tuhansien paratiisinkukkien sekoituksesta, jumalattaren siroista, viipaloiduista, seksikkäistä jaloista tuoksuvana.
  Lisäksi ei ole vielä tiedossa, onko palkinto tällaisen viehätysvoiman suudella vai nöyryyttämisyritys.
  Jumalatar sanoi lempeästi:
  - Tyttöystäviä tulee pian luoksesi, koska yksi mies ei ole soturi kentällä!
  Oliver Twist suuteli jälleen ahneesti jumalattaren paljain jaloin, kaiverrettua, makeaa kuin ambrosiaa, jota roomalaiset jumalat juovat, ja halusi jatkaa suudelmien suihkuttamista edelleen. Mutta hän sai nenään paljaan kantapään, josta virtasi jopa ohut helakanpunainen veri, joka levisi ruskettuneelle iholle.
  Jumalatar sanoi ankaralla äänellä:
  - Nouse ylös ja mene! Jos haluat tietää jotain tulevasta Rooman tulipalosta, niin tällaisella ulkonäöllä on helpoin tehdä se. Miehen rintakehäsi, lantiosi, jalkojasi katsominen tulee hulluksi!
  Oliver Twist oli hämmentynyt:
  - Kuinka niin? Olenko heille kiusaus?
  Jumalatar kikatti ja huomautti:
  - Usko minua, nainen kokee rakkaudesta paljon enemmän nautintoa kuin mies, etkä edes halua tulla uudelleen mieheksi!
  Oliver Twist mutisi:
  - Se on kauheaa!
  Jumalatar vastasi:
  - Päinvastoin, se on hienoa! Tällainen herkkä iho naisilla, yksi kosketus tuottaa iloa.
  Tyttö vilkutti Oliver Twistille ja lisäsi:
  - Ja jotta et uskoisi, että jätin sinut upeaan eristykseen ja olet ainoa mies naisen ruumiissa, siirrän ystäväsi sinulle.
  Jumalatar hyppäsi ylös, pyöräytti väyläpyörää ja päästi salaman paljaasta kantapäästään. Ja jälleen kerran Oliver Twistin hämmästyneenä eteen ilmestyi melkein alaston, myös hyvin lihaksikas ja kaunis punaisen värinen tyttö.
  Hän seisoi ja räpäytti hämmentyneenä.
  Jumalatar vastasi suuren voittajan ilmassa:
  - Tämä on sadanpäämies Cicero. Siellä ei ollut kovin nuori ja komea mies, ja nyt näet, mikä tulinen kaunotar hänestä on tullut!
  Oliver Twist vihelsi, tyttö on todella ihana. Vain ehkä liian lihaksikas, kuten hän. Yleensä gladiaattoritytöillä tai louhoksissa työskennelleillä on tällaiset lihakset.
  Mutta samaan aikaan korkeat rinnat ja ylelliset lonkat eivät riistäneet kaunottareilta naisellisuutta.
  Tyttö Cicero katseli ympärilleen ymmällään. Sitten hän kumarsi Demiurgin jumalattarelle ja mutisi:
  - Oi mahtava, tee minusta taas mies!
  Jumalatar huudahti pudistaen ylellisiä lantioaan:
  - Ei! Olet naislihassa, jota tarvitsen enemmän. Nyt molemmat polvillesi ja suutelevat paljaita kantapäitäni.
  Tyttö Cicero ja tyttö Oliver Twist polvistuivat. He suutelivat kuuliaisesti jumalattaren jalkoja. Mutta sitten varjo välkkyi ja poika shortseissa ilmestyi. Demiurgi-tyttö nyökkäsi.
  - Ja poika, myös sinun pitäisi suudella paljaita pohjia.
  Poika oli vaaleatukkainen ja komea, hän näytti noin 12-vuotiaalta. Ja hänen jalkojensa suuteleminen tuntui nöyryyttävältä. Jotkut ääliöt, ja tässä on kaksi roomalaista, eivät suinkaan viimeiset kansalaiset.
  Oliver tyttö sanoi painokkaasti:
  - En aio suudella snotlerin jalkoja!
  Vastauksena poika löi kauniin sinertävät hiukset omaavaa blondia säärellään kasvoihin ja murisi:
  - Muuttaa sinut matoiksi?
  Cicero tyttö ehdotti huokaisten:
  - Tämä on myös Jumala! Ei vain poika. Ja Jumala ei ole niin nöyryyttävä.
  Ja tyttö suuteli demiurgipoikaa kantapäälle.
  Poika-luoja nyökkäsi ja sanoi:
  - Minäkin olen Jumala! Ja Oliver kieltäytyi suuresta kunniasta. Kuitenkin annan hänelle anteeksi. Mutta jos haluat elää, sinun on taisteltava niitä vastaan, joita me Demiurgin jumalien määräämme. Muuten Roomaa kohtaa mittaamaton katastrofi.
  Jumalatar välähti uhkaavia silmiään ja julisti:
  - Pojat, halusitte siitä tai ette, teidän tyttöjen on taisteltava Roomaa vastaan ja autettava voittamaan Spartacus.
  Oliver ja Cicero, nuo tytöt, joilla oli oikeiden miesten sydän, huudahtivat keuhkoissaan:
  - Ei koskaan! Emme koskaan käänny Roomaa vastaan!
  Jumalatar leimahti siroa paljas jalkaansa uhkaavasti. Telineessä olivat sinertävät hiukset blondi ja tulipunatukkainen tyttö. Useita alastomia, ruskettuneita tyttöjä ilmestyi, heidän kasvonsa peitettiin punaisilla naamioilla.
  He alkoivat kiusata sadanpäämiestyttöjä. Aluksi kaunokaisten paljaat jalat puristettiin tukkiin ja he alkoivat ripustaa niistä kuormia. Se on erittäin tuskallista, nivelsiteet venyvät ja vääntyvät.
  Oliver-tyttö kiristi hampaitaan ja vinkui.
  - Kaikesta huolimatta en lähde Roomaa vastaan!
  Cicero tyttö sihisi:
  - Älä ole roomalaisen sadanpäämiehen petturi!
  Roomalaisten tyttöjen kiduttaminen jatkui. He ripustivat kuormia ja vetivät nivelet ulos hartioista. Sitten teloittajatytöt, alasti, mutta naamioissa, punaisilla hiuksilla, alkoivat lyödä piiskalla venytettyjen kaunokaisten selkään. Iskut tehtiin ensin kohtalaisella voimalla.
  Jumalatar käski ja lyö vihaisesti siroa paljas jalkaansa:
  - Lyö kovemmin!
  Ja sitten meni rautapiiskat, jotka repivät naisen ihon irti. Oliver ja Cicero puristivat hampaitaan, mutta heidän nyrjähtäneitä vartalojaan ravistellut iskut saivat tukahdutettuja valituksia heidän kurkusta.
  Täällä jumalattaren käskystä parranajoja leimahtivat kidutettujen tyttöjen paljaiden jalkojen alla. Naisteloittajien tulipaloa sääteltiin kaasuntoimituksella. Aluksi se oli pieni, mutta sitten se voimistui. Jotta iho ei polttaisi välittömästi, kiduttajat levittivät tyttöjen paljaat pohjat kasviöljyllä.
  Ja se oli niin kauhea kipu, että Oliver ja Cicero, nuo tytöt, huusivat. Mutta sitten he puristivat hampaitaan, niin että jopa suun kulmat vuotivat verta.
  Mutta mitä yli-inhimillistä työtä se maksoi. Pyövelityttö pisti Oliver Twistiä kainaloon kuumalla sauvalla. Hän huokaisi ja huusi uudelleen. Nyt molempia sadanpäämiestyttöjä alettiin lyödä terästankoilla kuumaksi heti ilmestyneessä takassa. Ja kipu muuttui vielä kauheammaksi ja hirvittävämmäksi.
  Ja naispuoliset teloittajat ottivat pihdit punakuumilla hampailla ja alkoivat repiä rintaa. Mikä on erittäin tuskallista. Kuin salama lävistää sinut kantapäästä takaraivoon. Oliver ajatteli: - Ehkä se riittää? Miksi kestää sellaista kärsimystä, sano: valinta on selvä, olen samaa mieltä kaikesta! Mutta auttaa Rooman Spartacuksen kiihkeää vihollista ja pettää kotimaansa - ei! Roomalaisen täytyy olla kovempi kuin timantti.
  Kun Cicero tyttö huusi:
  - Voi äiti! Ei tarvitse, kerron sinulle kaiken!
  Tyttö Oliver huusi:
  - Turpa kiinni! Älä petä kotimaatasi!
  Ja sillä hetkellä hänen rintansa tulipunainen nänni revittiin irti. Ja kipu sai minut tukehtumaan.
  Tämä ei kuitenkaan ollut vielä raja. Täällä ilmestyi dynamo langoineen sen jälkeen, kun Demiurgi-jumalatar oli leimannut hänen paljas jalkansa. Kiduttajat alkoivat laittaa elektrodeja tyttöihin telineessä Venuksen povessa, viidennessä pisteessä, suussa sekä sormien ja varpaiden välissä. Tämä on todella äärimmäisen julmaa.
  Tässä on alaston tyttö punaisessa naamiossa pyörittelemässä dynamoauton pyörää. Ja kidutettujen sadanpääsoturien ruumiiden läpi kulki tuhoisia virtapurkauksia.
  Kipu ylitti kaikki mahdolliset rajat. Oliver ja Cicero eivät menettäneet tajuntansa kipusokista vain siksi, että he saivat vahvistusta Demiurgin jumalattaren taikuudesta. Köyhät sadanpäälliköt kokivat yksinkertaisesti käsittämätöntä kärsimystä, näytti siltä, että ruumiin jokainen solu oli tulvinut kuumalla metallilla ja teräskavioilla varustettuja vetohevoslaumoja laukkaa pitkin hermopäätteitä.
  Oliver tyttö ja Cicero tyttö vapisevat uskomattomasta tuskasta. Kipu oli kaikkialla, ei verta, ei suonet, ei solua kehossa, jota kipu olisi koskenut. Ja se oli kuin sukeltaisi helvetin villeimpään kehään.
  Molemmat sadanpäämiestytöt olivat niin halvaantuneet, etteivät voineet edes huutaa. Ne tukehtuivat kuin kuivalle rannalle huuhtoutuvat kalat.
  Oliver sai arvon toisensa jälkeen, kuten myös hänen kumppaninsa. Joten toinen teloittajatyttö ja kolmas alkoivat kääntää dynamokoneen pyöriä.
  Sillä välin muut kiduttajat alkoivat murtaa telineessä roikkuvien sadanpäämiestyttöjen paljaiden jalkojen varpaita.
  Vaikka kipua oli jo niin paljon, että sitä oli mahdotonta sulattaa mielellä ja olla havaitsematta.
  Demiurgipoika käski paljastaen helmimäiset, suuret hampaansa yli vuotiaita:
  - Heidän hiuksiinsa!
  Välittömästi kaksi kiduttajaa otti kidutetut tytöt kiinni ja veti heitä hiuksista uhkaamalla repiä pois päänahan. Ja lisää kipua.
  Täällä leveät kuuman raudan kaistaleet koskettivat tyttöjen vatsoja. Poltetun lihan haju tuli paljon herkemmäksi. Sanat paistivat kokonaisen lammaslauman.
  Demiurgin jumalatar kysyi helvetin hymyillen:
  - Suostutko palvelemaan minua ja taistelemaan Rooman kanssa?
  Huolimatta hirviömäisestä tuskasta, huolimatta uskomattomasta kärsimyksestä, molemmat sadanpäälliköt karjuivat yhteen ääneen:
  - Ei! Emme petä kotimaatamme!
  Jumalatar sytytti itsensä salamalla heiluttaen taikasauvaa, joka yhtäkkiä ilmestyi hänen käsiinsä. Ja heidän, kidutettujen sadanpäämiestyttöjen, läpi kulki niin voimakkaita sähköpurkauksia, että iho ensin savusi, ja sitten molemmat kidutetut tytöt leimahtivat kuin taskulamput.
  Oliver ja Cicero kirjaimellisesti tukehtuivat kivusta. Ja kärsimyksen mitta ylitti kaiken tuonpuoleisen, ja heidän tietoisuutensa putosi olemattomuuden pimeyteen.
  Demiurgipoika huomautti kauheasti hymyillen:
  - Ne ovat mahtavia, hyvin pidettyjä!
  Jumalatar-demiurgi huomautti ärtyneenä:
  - Jotta voin suorittaa useita tehtäviä, tarvitsen vain Oliverin ja Ciceron. Loppujen lopuksi he ovat valittuja! Voin tehdä kaiken, jopa luoda maailmankaikkeuden, mutta ihmisen tahto ei ole voimakkaimpien jumalien alainen.
  Demiurgipoika huomautti:
  - Voimme muuttaa ihmisen ulkonäköä, vartaloa, mutta emme voi muuttaa hänen persoonallisuuttaan ja "minää", joka on heikkoutemme!
  . LUKU #5
  Oliver Twist heräsi ... Hän vapisi pelosta, mikä häntä pian odotti. Mutta toistaiseksi aiempien kidutusten haavat eivät olleet parantuneet, mikä tarkoittaa, että rangaistuksen viivästyminen odotti häntä ...
  Poika alkoi hieroa ketjun lenkkejä toisiaan vasten. Se oli jotenkin häiritsevää, ja on epämiellyttävää istua hihnassa kuin olisit koira. Oliver hieroi lenkkiä teräslenkkeä vasten. Ja hän hyrähti itsekseen... Aika kului... He toivat hänelle ruokaa. Tavanomaisten vankila-annosten lisäksi tarjolla on myös maitoa. Jotta poika pääsisi nopeasti pois kidutuksesta, vankilassa työskentelevistä naisista tuli anteliaita. On sääli, kun englantilaiset teloittajat kiduttavat kymmenenvuotiasta poikaa. Ja hän oli jo kestänyt kaksi kidutusta, viimeinen jäi - kolmas.
  Kuitenkin jopa itse vankila on musertava. Vaikka baarien katsominen on jo melko tuttua.
  Ja polttimoiden polttamat pohjat kutisevat tuskallisesti, ja todella sattuvat, ja rakkuloita turvonnut niihin. Mutta alkoi jo laantua. Eikä se enää satu. Todennäköisesti pojan paljaat kantapäät vielä paistuvat, koska ei voi rampautua, ja pohja paranee täydellisesti, varsinkin jos se on voideltu oliiviöljyllä.
  Oliver innostui ja juotti suuren mukillisen maitoa. Hän on vasta kymmenenvuotias, ja häntä jo kidutetaan yrittäen pettää salaisuuden. Ja kidutuksen aikana lääkäri varmistaa, että he eivät rampa, ja erityinen virkamies mittaa kidutuksen ajan, jonka Englannin laki määrää lapselle, joka ei ole vielä neljätoista.
  Poika söi, ja yksitoikkoisesta tylsyydestä hän otti sen ja nukahti.
  Ja hän unelmoi...
  Kuten tulvan rannoilta purskahtaneen joen aallokko, valtava barbaarilauma ryntäsi juuri leikatun linnoituksen luo. Erillisessä tornissa, joka ei lainkaan pelännyt nuolia, seisoi pitkä mies, kevyessä, pronssisessa haarniskassa ja miekalla vahvassa, lihaksikkaassa kädessä. Kiharat hiukset, suuressa päässä, jo melko kosketuksissa harmaalla ja vedetty yhteen hopeisella vanteella. Ulkonäkö on rauhallinen, vain kapenevat ja sitten laajenevat pupillit antavat voimakasta jännitystä! Oikealla kädellä seisoi epätavallisen pitkä ja leveä hartiainen mies jyrisi voimakkaassa bassossa:
  - Olemme hyökkäyksen kohteena, iso! Kaikista Galliasta on kokoontunut vihamielisiä heimoja. Rooman suuruus on vaakalaudalla!
  Mies vastasi rauhallisesti, leikkien tikarilla, jossa oli kallisarvoinen kahva:
  - Ja luuletko, että Antony päätti, että tulimme tänne keräämään sieniä, emmekä tappelemaan julmasti?
  Mark Antony sanoi hämmentyneenä:
  - Mutta mitä järkeä oli Juliuksella sallia gallialaisten barbaarien koota kaikki voimat, sadat heimonsa, sen sijaan, että käyttäisivät yksinkertaista ja luotettavaa taktiikkaa: hakkaa, hakkaa osissa!
  Caesar vastasi hymyillen:
  - Aleksanteri Suuri antoi Dariukselle kaksi vuotta kokoaakseen valtavan armeijan koko valtavasta valtakunnastaan ja kukistaakseen hänet avoimessa taistelussa. Olemme olleet sodassa nyt kahdeksan vuotta. Jos jatkamme kampanjoimista samoilla menetelmillä, ei koko elämämme riitä siihen!
  Roomalaiset jousimiehet ampuivat tarkasti seinällä sijaitsevien hampaiden takia, mutta gallialaisia oli niin paljon, ja he pakenivat niin tiheässä joukossa, että heitä oli verrattoman vaikeampi ohittaa kuin lyödä. Ne barbaarit, jotka putosivat nuolien lävistäminä, joutuivat heimotovereidensa tallaamaan armottomasti. Hevosten kaviot ja karkeat puupohjalliset saappaat löysivät ilkeästi, seoksena likaa ja verta. Caesar ei voinut vastustaa ja ampui itse nuolen suunnaten nuorta miestä, joka hyppii valkoisen hevosen selässä. Gallialaisten keskuudessa klaanien johtajien on tapana ratsastaa lumivalkoisen puvun hevosella, mikä symboloi puhtautta ja kevyiden henkien suojelusta.
  Caesar oli erinomainen laukaus, sillä hänelle on opetettu jousiammuntaa pienestä pojasta lähtien. Tiukka opettaja jokaiselle missille määräsi viisi iskua köynnöksellä lapsen selkään. Pikku Juliusta ei kuitenkaan vain ruoskittu, vaan myös opetettiin keskittymään, hengittämään, mikä tukahdutti väsymyksen. Tällä hetkellä Caesar yrittää säätää hengitystään säätelemällä pulssia.
  Ja barbaarit hyökkäävät jo muurien kimppuun. Gallialaiset eivät ole niin tiheitä barbaareja, monista pitkistä puista he tekivät satoja erilaisia portaita, joskus niin leveitä, että niitä pitkin saattoi ajaa jopa vaunut.
  Gallialaiset karjuvat kuin karhut, jotka eivät ole syöneet koko talvena. Samaan aikaan he lyövät miekkoja miekkoja vastaan ja viheltävät. Roomalaiset jousimiehet ampuvat lähes tyhjästä, taistelijat ritsaten avulla työntävät portaat alas. Mutta niitä on monia ja gallialaiset ryömivät ylös kuin toukat, kiinnittämättä huomiota tappioihin. Jo kaukaa voi tuntea, että barbaarit haisevat alkoholilta, näyttää siltä, että Kölnin kansan edustajat ottivat rintaansa reilun määrän muinaista kuukirkkoa.
  Huipulla he kohtaavat voimakkaita iskuja kaksiteräisistä roomalaisista kirveistä ja lyhyistä miekoista. Tässä ovat ensimmäiset tappiot roomalaisten keskuudessa, sarven lävistetty sadanpäämies putoaa, vihaiset gallialaiset repivät hänen ruumiinsa palasiksi ja kaksi roomalaista sotilasta kaatui kerralla.
  Caesar sanoi lyhyesti:
  - Kaada tervaa barbaarien päälle!
  Kiehuvat kattilat asennetaan erityisiin kiinnikkeisiin. Alkukantainen nosturi nostaa ne, ne kääntyvät ympäri ja kaatuvat gallialaisten pään päälle. Kiehuva laava polttaa barbaarit, he tulevat kirjaimellisesti hulluiksi kivusta. Palavan lihan tukahduttava haju nousee ylös. Sokaistuneet ja palaneet gallialaiset nojasivat taaksepäin, mutta takana etenevän suuren armeijan keihäät ja kirveet eivät antaneet heidän perääntyä. Siellä virtaa jo paljon verta, mutta hartsiin sekoitettuna se on niin kammottavaa...
  Mark Antony huutaa:
  - Sytytä se tuleen!
  Soihdut lentävät alas, hartsi leimahtaa. Gallialaiset palavat ja ryntäävät takaisin. Takarivit tallaavat niitä, portaat roikkuvat. Ja uudestaan ja uudestaan barbaarit kaatuvat. Mutta hyökkäys ei hirveistä tappioista huolimatta usko pysähtyvän.
  Gallialaisten valtavat sarvet, huulet eivät puhaltele niissä, vaan raskaat soturit tallaavat jalkojen alle erityisiä puhvelinahasta valmistettuja palkeita. Epätavallisesta, viskoosista jylinästä se vaikuttaa erikoisella tavalla gallialaisten psyykeeseen, kuin pimeiden jumalien äänet, jotka kutsuvat saavutuksiin.
  Caesar on edelleen rauhallinen ja sanoo hymyillen:
  - Barbaarit, heille äänet ovat tärkeämpiä kuin sielu!
  Antony vastasi:
  Pappi Claudius teki runsaan uhrin Jupiterille ja Marsille, ja jumalat sanoivat: Hyväksymme yrityksesi ja annamme sinulle voiton!
  Caesar vastasi säetyyliin:
  Olympiajumalat ovat vahvoja
  Mutta he eivät auta heikkoja!
  Jos olemme uskollisia Jupiterille,
  Rakennetaan maailmanvalta!
  Voittoon tarvitaan sotilaita,
  Teräksestä, käsi ja paljon kekseliäisyyttä!
  Iskusta paha lauma murenee,
  Ja sitten meitä odottaa iso tie!
  Anthony hyväksyi:
  - Olkoon Jupiterin säteily ylistetty!
  Tuhansista kuolleista huolimatta gallialaisten lumivyöry alkoi jälleen liikkua, se muistutti haavoittunutta villisiaa, joka ei ollut vielä ehtinyt vuotaa verta, ja kuten ennenkin, kovaa ja vaarallista ryntää metsästäjää vastaan. Lisäksi gallialaiset alkoivat heitellä tikkoja ja kiviä seiniin. Heidän barbaariheimonsa eivät ole vielä hallitseneet jousta, nuolet ovat liian raskaita ampuakseen tehokkaasti suurimmasta osasta sotureita, mutta taistelun sattuessa he voivat silti hoitaa osansa.
  Barbaarigallialaiset kävelevät ruumiiden yli jättämättä huomiotta jalkojensa alla palavia kokoja. Samaan aikaan keihäät lentävät ylöspäin, ja yksi barbaareista heitti kirveen niin taitavasti, että se lensi legioonalaisen päästä.
  Vaikka roomalaiset tappiot ovat vielä verrattain pieniä, gallialaiset säilyttävät ylivoimaisen numeerisen ylivoiman ja uusia ulvovia väkijoukkoja juoksee ulos metsästä.
  Mark Antony on vielä hyvin nuori, vaikka hänen olkapäänsä ovat leveät, hän pystyy kantamaan tusinaa pitkää legioonalaista itsellään tai jopa juoksemaan heidän kanssaan. Vielä parrattomana nuorukaisena hän onnistui ottamaan esiin kuusi puolialastoa hetairaa tulipalon aikana bordellista ja sitten myös miellyttää niitä. Mark oli kuuluisa paitsi suurena soturina, joka ei pelännyt ryhtyä taisteluun gladiaattorimestarien kanssa, myös taitavana rakastajana. Caesarin armeijassa hän on ensimmäinen ensimmäisistä miekoista, valmiina menemään minne suuri käskee.
  Gallialaiset kiipeävät jälleen seiniä pitkin, ja roomalaisista on loppunut hartsi, ja heidän on kohdattava vihollinen miekoilla sekä kirveillä ja keihäillä. Jo yhdessä gallialaisista, Jeanne the Fearlessin johdolla, he satuloivat jo yhden tornista. Jeanne itse on valtavasta kasvustaan huolimatta erittäin nopea ja taitava. Olkapäät ovat leveät ja vyötärö kapea. Hän taistelee alasti vyötäröä myöten samalla kun hän käyttää kahta miekkaa. Ja hänellä on lihaksia, joita Hercules kateisi.
  Mark Antony heittelee myös kärsimättömästi miekkojaan kädestä käteen:
  - Anna minun osua mahtavaan!
  Caesar, kiirehtimättä, laittoi nuolen rauhallisesti jousiin, vääntää ovelasti silmänsä, vastasi:
  komentajan käsky sodan aikana,
  Kun ympärillä nuolet soivat!
  Täynnä rakkautta ja hyvää hintaa,
  Pyhä, roomalaisille sotilaille!
  Huolimatta siitä, että Jeanne liikkuu nopeasti, Caesar ennakoi hänen liikkeitä, tarkkaa laukausta ja ilmassa leikkaavaa nuolta, joka tunkeutuu lihaksikkaaseen rintakehään, aivan sydämen alle. Peloton putoaminen, verta vuotaa suusta, joka on täynnä suuria hevosen hampaita. Barbaari tukehtuu ja kuolee nopeasti.
  Caesar kuiskasi:
  - On sääli meidän armeijassa, uskoisin hänelle kohortin!
  Mark hengitti ulos.
  - Olet kuten aina viisas suuri keisari!
  Caesar kohotti päätään.
  - Hallitsijalla, joka rakastaa makeaa kostoa, on kärpäsen älyä! Ehkä, jos Jeanne olisi tiennyt armeijamme ovelat temput, hän olisi voinut valloittaa linnoituksen. Siihen asti pidä taistelua silmällä.
  Roomalainen kenraali, jälleen tällä kertaa paljon nopeammin, latasi jousensa ja ampui, sitten ampui uudelleen valiten gallialaisten johtajat.
  Roomalaisten onneksi suurin osa gallialaisten portaista paloi, eivätkä he voineet heti heittää kaikkia joukkojaan roomalaisten kimppuun, mutta yli kaksisataaviisikymmentätuhatta heistä kokoontui tänne. Koskaan aikaisemmin Rooma ei ole kohdannut niin monta sotilasta yhdessä paikassa. Caesarilla on linnoituksessa vain kaksi legioonaa, kaksitoista tuhatta legioonalaista. Voimien suhde, yli kaksikymmentä gallia, yhtä roomalaista kohden.
  Caesar on myös huolissaan, mutta hänen kasvonsa pitävät naamion läpäisemättömyyden. Muistan hänen nuoruudessaan, kun merirosvot vangisivat hänet. He pyysivät erittäin suurta kahdenkymmenen kultatallentin lunnaita vielä parrattomasta nuoresta. Ja lahjakkuus on kultapala, hieman pienempi kuin kananmuna. Vaikka Caesar ja Marian veljenpoika (legenda ainoasta patriisista, joka onnistui valituksi muinaisen Rooman konsuliksi seitsemän kertaa), mutta se näyttää siltä nuorelta mieheltä, joka on tuskin saavuttanut osakelpoisuuden ikää ja saanut oikeuden mennä naimisiin . (Yli 14-vuotiaille pojille) tämä on valtava summa, eikä kukaan halua maksaa sitä. Ja se tarkoittaa kuolemaa tai orjuutta.
  Caesar nauroi vastauksena merirosvoille. Hän sanoi, että häntä arvostettiin liian alhaiseksi, mutta hän ajattelee paljon paremmin itsestään ja määrää itselleen lunnaita - 50 talenttia. Liian kasvaneet, haisevat merirosvot iloitsevat ja huutavat. Yksi heistä jopa repi vatsansa auki meriveljen kirveellä. Caesar jatkoi:
  - Mutta kun saan vapauteni, jatkan sinua, kunnes jäät kiinni ja roikkut pihoilla! Johtaja ristiinnaulitaan.
  Merirosvot järkyttyivät sellaisesta röyhkeyydestä, ja meriryöstöjen atamani ilkeästi virneillä kysyi:
  - Etkö pelkää, röyhkeä poika, että me ristiinnaulimme sinut itse! Loppujen lopuksi olet sidottu ja meidän käsissämme!
  Tähän nuori Caesar vastasi:
  - Elämä ei ole niin suuri arvo luopua kunniasta ja pettää arvokkuutta sen vuoksi! Kunnia ja arvokkuus ovat kaksi siipeä, joita ilman elämän lintu voidaan pitää vain vankeudessa!
  Jopa meriveljien paatunut johtaja oli yllättynyt:
  - Olet rohkea vihollinen, ja säästämme henkesi. Lisäksi meidän ei ole koskaan tarvinnut nähdä 50 lahjakkuutta kerralla.
  Caesar tuhahti pilkallisesti.
  - Jos irrotat minut, korvaan ristiinnaulitsemisesi vähemmän kivuliaalla tavalla erota elämästä: silmukalla!
  Atamaani nauroi hieman väkisin, mutta käski kuitenkin irrottaa sen. Caesar ei pitänyt siitä, että johtajan suu oli halkeileva ja hänen hampaat olivat huonosti hoidettuja. Nuori mies puhui suurella halveksunnalla.
  - Kenen kieli huvittelee, se pysyy aina nenällään! No, likainen suu on löysän kielen turva!
  Johtaja oli hämmentynyt, mutta Caesar vaikeni ja merirosvot näyttivät unohtavan uhan nopeasti.
  Pojan ystävät keräsivät nopeasti vaaditun lunnaat ja lähettivät 50 talenttia. Caesar piti sanansa yhdestä asiasta, eikä suinkaan aikonut lykätä toista pitkäksi aikaa. Vaikka hänen edessään oleva tehtävä oli vaikea, merirosvojen keittiön löytäminen ja kiinni saaminen ei ole niin helppoa, etenkään Välimeren monien saarten, lahtien ja lahtien joukosta. Kyllä, ja merirosvoja on paljon, ja Rooman alukset ovat edelleen voimattomia heitä vastaan. Mutta Caesar, joka oli vielä teini-iässä, erottui suuresta kekseliäisyydestä.
  Kun hän oli merirosvolaivalla, hän onnistui ystävystymään hyttipojan kanssa. Caesar lupasi hänelle aseman Rooman armeijassa ja mahdollisuuden voittaa hänen erikoisuutensa orjien kanssa. Hän jätti pojalle kirjeen, jossa todettiin, että Sisiliasta oli matkalla hopealla täytetty keittiö. Ja koska sekasorto alkoi Roomassa, keittiön suojelu on puhtaasti symbolista. Mökkipoika joutui kalastamaan itse kirjeen kuin sattumalta merestä, sillä hän oli jopa hieman meriveden pilaama. Suunnitelma ei ollut vaikea, ahneet ja ahdasmieliset merirosvot eivät voineet olla joutumatta ansaan.
  Nousun aikana kansi nousi yhtäkkiä ja roomalaiset sotilaat putosivat merirosvojen kimppuun. Ja takaa, onneksi yöllä, kaksi venettä sotilaiden kanssa lähestyi. Mykistyneet merirosvot tuskin vastustivat. He vain pyysivät olemaan hirttämättä niitä, vaan vain myymään ne orjuuteen. Ja lunastaakseen henkensä johtaja kertoi, minne he piilottivat aarteensa, mukaan lukien ne, jotka eivät vielä ole onnistuneet menemään kuiluun, viisikymmentä talenttia leijuu.
  Mutta Caesar vastasi:
  "Voit ostaa henkesi, mutta et voi ostaa kunniaa!" Lopettaa puhelu!
  Joten huhu levisi Caesarista, vaikka hän oli silloin tuskin viisitoista, ja vuotta myöhemmin hän meni naimisiin, ja lempeä Aqualeria. Mutta se onkin toinen tarina!
  Caesar määräsi Antonyn liittymään taisteluun vahvalla reservillä. Roomalaiset käyttivät falangin tyyppistä rakennetta. Kapealla seinällä se oli erittäin tehokas. Kiirehtivien gallialaisten aalto tukehtui. Jotkut heistä lävistettiin kahdella tai kolmella keihällä kerralla.
  Julius Caesar huomautti:
  - Makedonian falangi voi olla erittäin tehokas tekniikka. Ei turhaan he valloittivat koko Aasian, tai pikemminkin melkein koko sen! Kun olemme päättäneet Galliasta, menen Persian maihin ja sieltä Intiaan. Kleopatra kokoaa minulle uusia legioonoita, mukaan lukien arabien ratsuväki.
  Caesarin alaisuudessa oli jäljellä vain nuori orja Oliver Twist. Huhuttiin, että poika oli hänen poikansa. Ja tämä oli totta, sillä ainoalla varoituksella, että Oliverin äiti oli yksinkertainen orja Saksan maista. Kaunis, mutta röyhkeä vaalea tyttö, slaavilaisista maista, ei halunnut tulla jalkavaimoksi ja heteroksi, ja tätä varten hänet lähetettiin työskentelemään ahkerasti hamppu- ja pellavaviljelmillä. Mutta sielläkin hän uskalsi, minkä vuoksi hän päätyi louhoksille. Hän kuitenkin onnistui selviytymään siellä ja vahvistumaan. Hänet vietiin jopa gladiaattoreiden luo, missä Caesar valloitti hänet areenalla. Sen jälkeen he jäivät eläkkeelle, ja Erastella, kuten pitkää slaavilaista orjaa kutsuttiin, myös rakastui häneen.
  He tunsivat ilon toistensa sylissä. Sitten gladiaattori tuli raskaaksi. Ja heillä oli poika, Brutus. Pian Erastella nosti voittojensa määrän kehässä sataan ja sai tavan mukaisesti vapauden. Mutta Caesar ei voinut mennä naimisiin hänen kanssaan, vaikka hän oli leski. Hänellä oli toinenkin intohimo, vaikutusvaltaisimman roomalaisen soturin, ensimmäisen kenraalin Pompeuksen tytär. Hän meni naimisiin hänen kanssaan, ja Erastella meni taistelemaan itämaihin. Caesar oli hänen kanssaan jonkin aikaa tukahduttaen egyptiläisten yritystä erota Roomasta. Siellä hän tapasi Kleopatran, jonka hän asetti muinaiselle valtaistuimelle.
  Pian tämä rakkaus syrjäytti entisen, eikä Caesar ole jatkuvaa. Kleopatralle syntyi poika, mutta Pompeyn tytär kuoli pian synnytyksen aikana, minkä jälkeen Caesar myös vihasi Kleopatraa, käynnisti sodan Luoteis-Italiassa, kaukana entisistä rakastajattaristaan. Totta, Oliver, joka ei tunnistanut poikaansa, lähti kuitenkin hänen kanssaan. Poika oli isokokoinen ja kehittynyt yli ikävuosien, sillä hän peri slaavilaiselta äidiltään vaaleat hiukset, korkean kasvun ja erinomaisen fyysisen voiman. Hän oli vähän kuin isänsä, mutta hän oli paljon kauniimpi, vahvempi ja enemmän kuin Julius Caesar iässään. Vaikka poika ei ole vielä täyttänyt yhdeksän vuotta, hän näyttää jo teini-ikäiseltä ja kiertää helposti kahta aikuista eliittilegionääriä. Nämä miekat ovat noin puolitoista kertaa pidempiä kuin tavalliset miekat.
  Oliver Twist kysyy arasti:
  - Sallikaa minun suuri (Caesar ei koskaan kutsunut häntä pojaksi, ja luonnollisesti kielsi poikaa kutsumasta itseään sillä), ryntäkää taisteluun, haluan juoda teräni verellä!
  Julius vastaa hymyillen:
  - Tässä tapauksessa minut jätetään yksin, ja kuka sitten suojelee heidän keisariaan?
  Poika hymyili vilpittömästi.
  - Paras puolustus on hyökkäys, koska reuna on aina vahvempi kuin iho!
  Caesar taputti poikaa tämän vahvalle olkapäälle.
  - Hyvin tehty! No, mene, leikkaa itsesi miekalla! Olkoon tämä kovettumisesi.
  Teräs karkaistu vedessä, teräs kaverit veressä!
  Poika Oliver oli iloinen ja heilutti paljaita korkokenkiään (viileästä syyssäästä huolimatta Caesar karkaisi poikaansa, jätti hänelle vain shortsit vaatteistaan). Nuoruuden lihakset: roomalaisen legendan poika ja gladiaattori-orja heiluivat kuin aaltoilut vedessä.
  Niinpä hän viilteli karvaista barbaaria päähän miekalla. Hän kaatui ylösalaisin.
  Caesar huomautti:
  - Jos vanhuus ei aina tiedä, mutta nuoruus aina osaa! Oi, rehellisesti sanottuna, olen hieman kateellinen tälle pojalle.
  Caesar on jo yli neljäkymmentä, ja varsinkin kylmänä, gallialaisena syksynä, vanhat arvet särkevät niin kipeästi, ja salakavalan epilepsiakohtaukset tulevat kivuliaimmiksi ja yleistyneiksi. Hän jopa pelkäsi, että hänen poikansa Oliver ja Kleopatran poika Alexander perivät vapinataudin. Hänellä ei ollut uutisia jälkimmäisestä pitkään aikaan, ja Twist on luonnostaan erittäin terve, hän ei koskaan aivastanut, vaikka juoksee alasti lumessa ja ui talvella kolossa. Näyttää siltä, että hänessä voitti slaavilaisen äidin veri jatkuvilla keskinäisillä sodilla ja venäläisten ankarilla talvilla!
  Ja kun olet vaihtanut viidennen vuosikymmenen, on aika miettiä elämän tarkoitusta. Caesarilla oli yksinkertainen, jo nuorena hän tuli siihen tulokseen, että republikaaninen hallitusmuoto, jossa oli loputtomia keskusteluja, kansanäänestyksiä väkijoukon miellyttämiseksi, erilaisia salaisia juonitteluja, äänestäjien lahjomista, ei ollut tarpeeksi tehokas eikä voinut enää palvella kansalaisia. kaukainen tavoite: Rooman valtakunnan nousu!
  Tasavalta - miksi Rooma on melkein ainoa maa maailmassa, jossa on tasavalta, ja kaikkialla naapurit ovat kiinteitä monarkioita. Roomassa on myös tarpeen hyväksyä keisarin valtaa käyttävä ruhtinas, joka ei siirretä vaaleilla, vaan perinnöllä tai poikkeustapauksissa keisarin erityisellä perustuslailla. Jälkimmäinen voi olla tarpeen, jos perillinen, lievästi sanottuna, ei ole nero. Tietysti heikko kuningas voi ottaa valtaistuimen, mutta joka tapauksessa hänellä on valtaa ja kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä.
  Ja pitkän aikavälin ohjelmasta tulee paljon helpompi toteuttaa, toisin kuin konsulit, jotka valitaan vain vuodeksi ja yhdessä! Ja jos heidän välillään on riitaa.
  Ei, Rooma tarvitsee monarkian, ja useista pojista Caesar voi aina valita kelvollisen. Totta, ja hänen on tehtävä kompromisseja tällä pitkällä matkalla. Erityisesti tehden hänestä Pompeyn liittolaisen ja jopa vanhemman kumppanin. Täällä Caesar ei todella kunnioittanut häntä. Diktaattori Sullan oikeana kätenä Pompeysta saattoi tämän tippurivanhuksen kuoleman jälkeen tulla Rooman suvereeni hallitsija. Pompeylla oli käsissään armeija, mukaan lukien senaattia vartioinut eliittilegioona. Mutta hän pysyi uskollisena tasavallalle ja palautti vanhan järjestyksen. Hän on Caesar Pompeuksen paikalla, jota ei olisi jäänyt huomaamatta
  Sinun mahdollisuutesi. Yleensä Pompeius näyttää olevan Caesarin päävihollinen, joka haaveilee valtaistuimesta. Siellä oli myös Crassus, mutta hän kuoli Parthian sodassa. Muuten, kuten Caesar, hän kulki läpi koko Parthian ja joutui ansaan, kun hänet suljettiin uupuneen armeijan kanssa linnoitukseen. Toinen asia on, että Caesar antoi tarkoituksella barbaarilaumojen kokoontua häntä vastaan. Gallialaiset ovat fatalisteja, ja kun he ovat menettäneet viimeisen toivon, että ykseys pelastaa heidät, he alistuvat lopulta ja ikuisesti Roomaan.
  Muuten, Oliver on hyvä kaveri, hän on itse asiassa vielä lapsi, mutta hänellä on munuaisaseen, kuten Hercules itse. Hänestä voi kasvaa soturi, joka on vahvempi kuin Mark Antony. Ehkä hän on arvokas kuningas ja Caesarin seuraaja. Mutta... Toivottavasti se ei ole kovin pian, sillä suurella miehellä on paljon työtä edessään.
  Vähitellen gallialaisten paine heikkeni, tuhansia tapettiin ja silvottiin, muurien alla kokonaisia ruumiita. Roomalaiset myös viruivat, hän oli epäinhimillinen jännitys. Sitten Caesar, joka oli jo purkanut koko viinan, otti esiin toisen miekan ja huomasi:
  - Taistelussa oleva komentaja on kuin olki, joka rikkoo kamelin selän. Kameli, jonka selkä on murtunut oljesta, on kuin sotajohtaja, joka vältti taistelun!
  Monet roomalaiset sotilaat loukkaantuivat, ruumiita makasi ympäriinsä, ja kaatuneiden joukossa oli kvestori Stefa, joka tunnettiin Grannikin kaatamisesta hevoseltaan. Ja missä muuten on Grannik itse, Caesar olisi poistanut hänet kovetetulla nuolella. Kyllä, miekkailun suhteen hän Caesar ei ole huono, mutta kaukana Rooman armeijan vahvimmista, mutta yksi parhaista jousiammunta. Lisäksi hän vetää narusta panssariin käytetyn erityisen koukun avulla ja suoristaa oikean kätensä. Näin voit vetää paljon tiukemman jousinauhan kuin tavallisesti ja lyödä kauempaa!
  Mutta tarvitset myös miekan! - Caesar kaatoi lähimmän Gallian.
  Iloiset itkut:
  - Ava! Caesar on kanssamme!
  - Kunnia Caesarille! Me voitamme kaikki!
  Roomalaiset iloitsivat näkyvästi. Caesarin läsnäolo - tämä voiton talisman inspiroi taistelijoita. Voimakas isku ja gallialaiset alkoivat epäröidä perääntyä. Raivoava myrsky alkoi laantua, aallot vetäytyivät. Gallialaiset kuitenkin vetäytyivät melko järjestäytyneellä tavalla lähtemättä pakoon. Ilmeisesti heidän sotilaallinen intonsa ei ole vielä täysin sammunut. Julius Caesar, joka epäili ansaa ja ymmärsi, että avoimella kentällä roomalaiset murskasivat suuren joukon, käski:
  - Kaikki seisokaa! Rentoutua!
  Uupuneet, hikoilevat Rooman soturit alkoivat kerätä haavoittuneita. Muutamat parantajat ja papit voitelivat haavat juomilla ja sitoivat raajat. Muut sotilaat alkoivat tehdä tulta ja valmistaa ruokaa.
  Poika Oliver Twist oli erittäin tyytyväinen, vaikka hänen lihaksikas, kaksinkertaisesti taitettu rintaansa leikkasi pitkä naarmu gallialaisesta kirveestä. Poika huudahti:
  - Niin annoimme heille kovasti! Ja meidän Caesar on paras! Kunnia suurelle keisarille!
  Myös sotilaat, vaikkakin hillitymmin, iloitsivat:
  - Kunnia suurelle keisarille!
  Oliver Twist, heilutellen miekkojaan, julisti:
  - Kun gallialaiset taas ilmaantuvat, leikkaan ne katkeroiksi omeniksi! Koska Suuren Rooman poika!
  Caesar soitti pojalle ja sanoi hellästi:
  - Sinä osoitit olevasi loistava soturi! Nyt teen sinusta kunniaherrani ja kiitoksena annan sinulle tämän...
  Kuuluisa komentaja otti sormeltaan kyyhkysen kasvon kokoisen smaragdisormuksen.
  Poika Oliver hämmentyi:
  - Kyllä, en ole kelvollinen käyttämään sellaista jalokiviä!
  Caesar hymyili.
  - Älä käytä sitä! Piilota se jonnekin tai älä, katsotaan tämä sormus sinun, mutta toistaiseksi se jää minulle. Ja sinä, poika, taistele, ja kun täytät neljätoista, saat erikoisuutesi. Aloita sillä välin miekkailu Mark Antonyn kanssa.
  Caesarin valtava apulainen, vaikka hän oli paljon suurempi kuin kuuluisa komentaja, lähestyi pomoaan, kumarsi tahattomasti ja yritti kumartua. Caesar itse oli vain hieman keskimääräistä korkeampi, tanako, ja hänellä oli kalteva nenä. Mark kysyi synkästi:
  "Miksi emme tavoittaneet gallialaisia?"
  Caesar toisti aforismin vielä kerran:
  -Kenraali, joka menee taisteluun, on kuin olki, joka katkaisee kamelin selän. Kameli, jonka selkä on murtunut oljesta, on kuin sotajohtaja, joka vältti taistelun! Tämä on totta, mutta voiton aika ei ole vielä tullut. Grannik on päävihollisemme, kapinallisen Gallian kruunaamaton kuningas, joka on vielä laskenut kaikki valttikorttinsa. Eikä hän edes ilmestynyt! Odotellaan vihollista, taas kerran, lisäksi minulla on lisää ideoita!
  Mark Antony piristi:
  - Ja mitä nämä ideat ovat? - Ja hämmentyi heti. - Olen suuren huomion alla.
  Caesar alkoi alentuvasti selittää:
  - Linnoituksessa on valmistettu paljon kuivaa olkia hevosille. Emme kuitenkaan istu väijytyksessä liian kauan, vaan yksinkertaisesti liottamalla oljet öljyssä terva ja rasva hajoavat lähestymisille.
  Anthony murisi:
  - Mitä varten?
  Caesar naurahti.
  - Ja sitten odotellaan! Hyökkäyksen kriittisimmällä hetkellä. Toisen kerran gallialaiset heittävät kaikki reservinsä taisteluun, lisäksi tapahtuu jotain muuta!
  Assistentti yritti arvata itse:
  - Tuleeko uusia, vahvoja vahvistuksia?
  Caesar, siristi silmiään viekkaasti, nyökkäsi:
  - Se siitä! Uusia vahvoja vahvistuksia! Mutta on välttämätöntä, että he iskevät juuri sillä hetkellä, kun kaikki Gallian voimat heitetään hyökkäykseen:
  Anthony levitti kätensä.
  - Emme voi lähettää uutisia suuresta. Olimme ympäröity joka puolelta!
  . KAPPALE 6
  Poika heräsi... Hän alkoi tuntea olonsa iloisemmaksi... Oliver Twistin palovammat ovat jo irtoamassa hänen paljaista pohjistaan. Ja ripsien jäljet ovat arpia... Mutta on toivoa, että tänään häntä ei kuulusteta ennakkoluuloisesti.
  Seuraava kidutus on kuitenkin viimeinen ja ajallisesti rajoitettu.
  Pojalle tuotiin ruokaa. Hän söi kaurapuuroa maidon kera. Ja rento. Tunsin tylsää.
  Oliver teki harjoituksensa, kuten Dodger opetti hänelle. Sellainen erityinen kameralle. Hieman häiriintynyt ketjun kaulus ja talutushihna. Mutta treeniä silti. Ja venyneet suonet eivät enää vinku niin paljon.
  Etenkin pikkupoika tekee myös lehdistön kulman. Latauksen jälkeen Oliver alkoi hieroa yhtä ketjun lenkkiä toista vasten. Ehkä pitääkseen itsensä kiireisenä tai toivoakseen vielä pakoon.
  Paljaat jalat olivat hieman kylmät ja poika hautasi ne olkiin. Ter ajatteli itsekseen.
  Se, että vangit kärsivät vankilassa. Ja se olisi paljon parempi sellissä muiden poikien kanssa. Seura on paljon hauskempaa. Täällä työtalossa ja lastenvankilassa vangit viihdyttivät...
  Oliver hieroi ja hieroi ketjuaan eikä huomannut kuinka hän nukahti uudelleen.
  Hän unelmoi, että hänestä oli tullut voimakas ja vahva, aikuinen mies ja suuren komentajan oikea käsi.
  Caesar taputti alentuvasti sankaria olkapäälle:
  - Siellä missä leijona ei pääse kulkemaan, hiiri liukastuu. Vaikka tietenkään avuksi tulevan Catonnesin kanssa viestinnän roolia eivät näytä hiiret, vaan kyyhkyset.
  Oliver Twist huudahti teeskentelemättömästi ihaillen:
  - Se on nerokkaan hienoa!
  Caesar vastasi yllättäen suoraan:
  - Erastella opetti minulle tämän. Slaavit ovat käyttäneet kyyhkyspaketteja pitkään. Ja sinä et tiennyt siitä.
  Oliver Twist mutisi hämmentyneenä:
  - Olin aina yllättynyt, kuinka kenraalisi: he pysyivät aina niin taitavasti ja ajoissa, mutta en uskonut, että kyse oli kyyhkysistä. Luulin, että olet taivaan poika Jupiterin erityisessä suojeluksessa!
  Caesar huomautti:
  -Jumalten suojelus ei ole luotettava asia, se ei korvaa rohkeutta eikä kekseliäisyyttä.
  Usko yhteen keksintöön: parempi kuin tuhat rukousta!
  Oliver kumarsi.
  - Caesarin viisas sana on tuhannen salaman arvoinen!
  Komentaja päätti olla vaatimaton:
  - Älä liioittele kykyjäni! Jos komennossani ei olisi niin urheita sotureita ja roomalaiset sotilaat ovat maailman parhaita taistelijoita, niin tuskin olisin onnistunut kymmenesosaakaan siitä, mitä tein. Joten mene eteenpäin ja tee mitä käsketään. Ja muuten, älä unohda sekoittaa olkia pudonneiden lehtien kanssa, jotta se ei olisi niin havaittavissa!
  Oliver Twist kumarsi vielä alemmas.
  - Tottelen herraani!
  Caesar pudisti päätään.
  Ei vielä, valitettavasti! Ja älkää kutsuko minua suureksi niin usein, en ole tehnyt niin paljon, että minua kiitettäisiin joka käänteessä tällä tavalla. Muuten, kun olet lopettanut oljen kanssa, älä mene nukkumaan, vaan aitaa hieman Brutuksen kanssa. Vielä muutama vuosi ja tämä poika pystyy makaamaan jopa sellaisen roiston kuin sinä!
  Oliver kiirehti vastaamaan:
  - Epäilemättä suuri keisari!
  Sen jälkeen hän jäi eläkkeelle, hänen liikkeensä suuresta lihasmassasta huolimatta eivät olleet käytettävissä, mikä on tyypillistä monille jättiläisille, rajoitettu, mutta Oliver, josta tuli aikuisen sankari, ei ollut yhtä nopea kuin Brutus.
  Caesar nyökkäsi ja kysyi:
  - Keitä minulle hunajatinktuura! Ja nyt tarjoile viiniä sianlihan kanssa!
  Vastauksena paljasjalkainen orja kuluneessa tunikassa toi tarjottimen. Hän on yksi harvoista leirissä olevista naisista, melko vaaleatukkainen nainen. Caesar itse, vaikka olikin brunette, rakasti enemmän blondeja, vaikka Kleopatra olikin tässä suhteessa poikkeus, tulinen punatukkainen narttu! Kyllä, upea tyttö, ja huhujen mukaan hänen isänsä ei ole ollenkaan faarao, vaan yksi Rooman legioonareista, niiden joukosta, jotka murskasivat Epifanin viidennen armeijan.
  Orjatyttö laski tarjottimen ja alkoi puhdistaa Caesarin saappaita. Julius huomasi, että orjan ruskettunut iho oli näppylöiden peitossa, hänen paljaiden jalkojensa sirot varpaat muuttuivat siniseksi. Todellakin, aurinko oli jo melkein laskenut horisontin alapuolelle ja oli huomattavasti kylmempää. Itse Roomassa orjat menevät yleensä puolialastomina, vaikka heille annetaan joskus riepuja talveksi. Mutta aurinkoisessa Italiassa lunta sataa kerran kymmenessä vuodessa talvella, ja täällä talvet ovat joskus ankarat. No, anna tämän kaunokaisen lämmittää sänkyä tänään, niin ehkä hän saa pukeutua lämpimämmin.
  Orjan vaaleat kiharat hiukset sekä nuoret hellät kasvot muistuttavat Caesaria hänen ensimmäisestä vaimostaan ja toisesta rakkaudestaan (ensimmäinen oli yksi orjien kauniista tytöistä, vaikka raskaaksi tulemisen jälkeen tulevan komentajan intohimo Ja hänen oma tyttärensä, nyt naimisissa yhden kanssa, ystävien lukumäärästä Julius!) Akvaleriyu. Ja tämän tytön vuoksi hän uskalsi kieltäytyä itse diktaattori Sullasta!
  Mitä voidaan sanoa tästä Rooman hallitsijasta? Aluksi Caesar ihaili Sullaa. Häneen teki vaikutuksen, että tämä komentaja alkoi palauttaa järjestystä ja taistella korruptiota, ryöstöjä vastaan, yritti saada rikkaat kunnioittamaan köyhiä ja jakamaan tulonsa heidän kanssaan. Oli jopa ilmaisia sairaaloita, viihdeesitysten määrä lisääntyi. Huhuttiin, että Sulla valmisteli suurta kampanjaa itään. Mutta tämä himokas hallitsija sai pahan taudin, eikä edes naiselta, vaan neekeripojalta. Tämän seurauksena diktaattori alkoi mädäntyä elävältä, ja fyysisen kärsimyksen taustalla hän kehitti epäluulo- ja vainomanian. Alkoi joukkotuhotoimia, kidutuksen ja murhien kieltämistä. Aluksi Sulla käski tappaa kaikki mustat, mutta jonkin ajan kuluttua päinvastoin hän käski tuoda suuren erän orjia Afrikasta ja muodostaa mustakaartin. Hänen ja Marian välillä syttyi sota. Monet tuhannet roomalaiset ristiinnaulittiin seurauksena.
  Täällä he soittivat Sullalle ja Julius Caesarille. Silloin hän oli vielä nuori, musta parta oli juuri murtautunut hänen leuassaan. Hiljattain uusittu Sullan palatsi loisti ylellisyyttä, oli täynnä patsaita, maalauksia ja sellaisia vielä suhteellisen uusia koristeita, kuten suihkulähteitä.
  Jotkut veistokset kuvasivat orgioita, jotka olivat suorastaan vastenmielisiä, ja parittelua. Nuori Caesar inhosi katsoessaan tätä, varsinkin jos mies paritteli miehen kanssa. Vaikka muinaisessa Roomassa pidettiin aivan normaalia käyttää miesorjaa naisena, mutta ... Caesarista tämä tuntui väärältä ja ilkeältä. No, sitä arvokkaampaa, että Rooman parhaat kuvanveistäjät vangitsevat tämän patsaisiin ja jopa olympiajumalat.
  Sulla itse näytti inhottavalta, paiseiden, haavaumien, syylien peitossa, nuhjuisella päällään teki vastenmielisen vaikutuksen. Todella biseksuaali diktaattori mädäntyi elävältä. Hänen kärsimyksensä helpottamiseksi neljä orjaa: kaksi komeaa poikaa ja kaksi kaunista alaston tyttöä hieroivat ruusuöljyä hirviöön. Lisäksi Sulla joi pappien neuvosta kolme kertaa päivässä suuren kulhon helvetin sekoitusta: juuri teurastettujen vauvojen verta ja rintamaitoa. Kerran joka kolmas päivä Sulla kävi kylvyssä lasten ja neitsyiden puhtaasta verestä. Tämän ihmisilmeensä menettäneen hirviön tauti kuitenkin eteni edelleen, ja koko roomalainen kansa rukoili, että alamaailma ottaisi jälkeläisensä mahdollisimman pian.
  Caesar, voitettuaan inhoa, kumarsi ja kumarsi hieman päätään:
  - Olen iloinen voidessani toivottaa diktaattori Sullan tervetulleeksi.
  Hirviö murisi käheästi:
  - Ja kuinka sinä kumarrat minua roisto! Jos Julia on liian laiska taivuttamaan selkänsä, niin minä käsken sinut pantavaksi paalulle, jotta hän ei voi enää koskaan nousta!
  Caesar vastasi yksinkertaisesti:
  - Korvat taipuvat matalalle tuulelle, mutta siitä huolimatta se on vain ilmaa, mikä ei tarkoita mitään! Matala jouset eivät korota hallitsijaa, jos hänellä ei ole suuria tekoja!
  Sulla, yhtäkkiä pehmentynyt, kysyi:
  - Onko minulla suuria tekoja?
  Caesar vastasi ovelta:
  - Jos paha on suurta, niin kyllä!
  Lyhyen tauon jälkeen diktaattori silitti vaalean pojan poskea ja murisi:
  - Olet vilpitön ja pidän siitä! Tiedätkö, minä voin milloin tahansa käskeä sinut heittämään leijonien häkkiin tai ristiinnaulittavaksi. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus pysyä hengissä ja jopa tulla ystäväni!
  Caesar vastasi hymyillen:
  - Ja millä hinnalla voin ostaa itse Sullan ystävyyden?
  Diktaattori vastasi:
  - Onko sinulla vaimoa Aqualeria?!
  Nuori mies Julius vastasi:
  - Kyllä, diktaattori!
  Sulla varovasti, kuin pelkäsi polttaa itseään, silitti orjatytön paljaita rintoja ja mutisi käsittämättömämmin:
  - Joten erota hänestä!
  Caesar, voitettuaan ujouden, kysyi:
  - En oikein ymmärrä sinua!
  Sulla haukkui yhtäkkiä jyrkästi, löi poikaa huulille, sitten voihki, kun tämä hyppäsi taaksepäin:
  - Älä teeskentele olevasi ääliö! Kuulit! Minä käsken sinua, jätä vaimosi Aqualeria!
  Nuori Julius kumarsi päänsä. Hänestä tuntui, että Sullan kieltäminen oli sama kuin kävellä alasti häkkiin nälkäisten leijonien kanssa, mutta Aqualerian pettäminen tämän mätänevän hirviön vuoksi - ei, ei koskaan!
  Caesar, yrittäen saada äänensä lujaksi, vastasi:
  - En voi tehdä sitä diktaattori!
  Sullan ääneen kuului yllätys:
  - Ja siksi! Sinun on suoritettava Herculesin urotyö tai vain sanottava kyllä maan suurimmille ihmisille!
  Caesar vastasi:
  - Joskus hyvyyden korkein ilmentymä, yksinkertainen sana ei ole paha, varsinkin jos siihen liittyy hengenvaara!
  Sullan fysiognomiaa venytti haavaumat:
  - Joten sanotko minulle ei?
  Voittaen täysin luonnollisen pelon Caesar vastasi:
  - Kyllä, diktaattori! Valitettavasti ei! Ja taas ei!
  Sulla vastasi rauhallisella äänellä
  Mutta sinä allekirjoitit oman kuolemantuomiosi! Onhan julistajalle mahdotonta sanoa ei ja pysyä hengissä!
  Caesar veti syvään henkeä.
  - Mitä se on, olen valmis menemään tartariin! Vaikka kuka tietää, ehkä jumalat pitävät minua Champs Elysées'n arvoisena!
  Sulla kohotti roikkuvia kulmiaan.
  - Joten et kuole! Sinua kidutetaan, eikä vain sinua, vaan myös rakastettua vaimosi Aqualeria. Luulen, että sinun on erittäin miellyttävä seurata, kuinka teloittaja polttaa tytön hellävaraisia kantapäät kuumalla raudalla, sitten pihdit alkavat repiä hänen paljaita rintojaan.
  Caesar siirtyi Sullaa kohti, kun yhtäkkiä kuusi pitkää mustaa soturia hyppäsi esiripusta. Heidän lisäksi ilmestyi toinen henkilö. Ulkonäöltään hän oli korkeintaan kaksikymmentäviisivuotias, ja hän itse oli todellinen jättiläinen. Caesar tunnisti välittömästi jo legendaarisen Pompeuksen, Sullan oikean sotilaallisen käden. Totta, oli huhuja, että Pompey, joka oli lapsuudessa erittäin kaunis poika, rakastui Sullaan ja näytti jopa viettelevän hänet, josta heistä tuli ystäviä. Mutta Pompeius sai nopeasti auktoriteettia osoittaen olevansa erittäin kyvykäs sotilasjohtaja ja rohkea, fyysisesti erittäin vahva sotilas. Erityisesti tässä vaiheessa hän onnistui saavuttamaan erittäin korkean profiilin saavutuksen, nimittäin tappamaan Parthian kuninkaan. Caesar oli aina kateellinen Pompeylle, vaikkakin johtui siitä, että hän itse tuskin saavutti tämän pitkän miehen olkapäätä. Mutta tämä ei ollut ainoa syy.
  Pompeius veti miekkansa:
  - Tottelen ja tottelen herraani!
  Sulla vastasi:
  - Mitä sanot, poikani, tämä on söpöläinen, joka uskalsi huutaa elävää jumalaa, eli minua!
  Pompeius vastasi odottamatta:
  - Hän on vilpitön ja se on hyvä!
  Sulla karjui laiskasti, laiskasti äänessään:
  - No, tarkistetaan hänen vilpittömyytensä! Kerro Juliukselle, jos olisi mahdollisuus tappaa minut, tekisitkö sen?
  Caesar, tukehtuen innostuksesta, kysyi:
  - Vastaa vilpittömästi?
  Sulla karjui:
  - Joo!
  Caesar huokaisi.
  - Tapettu! Tappaisin heti!
  Diktaattori oli hämmästynyt, hän ei ollut nähnyt tällaista röyhkeyttä pitkään aikaan:
  - Kuten tämä! Tapettu! En tiedä mitä tehdä hänen kanssaan Pompeylle ja millaisen kuolemanrangaistuksen keksisin hänelle ja hänen tytöilleen.
  Pompeius vastasi lujalla äänellä:
  - Joka on rehellinen ja sanoo mitä ajattelee, se ei ole vaarallista. Aidot petturit ja viholliset viekkaasti tasaisempia!
  Sulla rypisti kulmiaan.
  - Kuten sinä, imartelet minua! A? Minusta tuntuu, että haluat ottaa paikkani, etkä malta odottaa kuolemaani! Mitä sinä katsot!
  Pompeius katsoi Sullaa suoraan silmiin.
  "Olen osoittanut omistautumiseni sinulle useammin kuin kerran!" Tahdotko minut...
  Diktaattori keskeytti:
  - Et tarvitse pentua! Kuuntele käskyäni, vie tämä kakara vankityrmään, samoin kuin hänen vaimonsa. Laita ne samaan selliin, ja sitten minä itse keksin heille kuolemanrangaistuksen! Siitä tulee jotain hienostunutta ja tuskallista.
  Pompeius kumarsi alas.
  - Tottelen ja tottelen suurinta!
  Diktaattori lisäsi:
  - Ohjaa itse kasemattiin! Jos he pakenevat, sinä itse riipput ristillä.
  Pompeius kumarsi vielä alemmas.
  - En koskaan petä sinua suurimmista suurimmista!
  Caesar vietiin pois. Nuori mies ajatteli tietysti turhaan, että hän oli niin suora Sullalle. Caesar ei pelännyt fyysistä kipua, mutta ajatus matkustamisesta Pluton synkkään valtakuntaan ei miellyttänyt. Lisäksi hänen rakastettua vaimoaan kidutetaan. Jälkimmäinen on täysin huono, voit silti kestää oman kipusi, mutta et voi lievittää jonkun toisen kipua.
  Palattuaan Sulla kysyi Pompeyltä:
  - Ehkä sinä itse kerrot minulle, millaisen teloituksen tälle röyhkeälle koiranpennulle kohdistaa? Ehkä hukuttaa hänet paskaan? Kuinka se nöyryyttää ylpeitä!
  Pompeius vastasi:
  - Hän on rohkea ja vahva soturi. Rooma tarvitsee sellaisia ihmisiä! Jos hän ei halua palvella sinua, älä mene vankeuteen, vaan anna linnun mennä vapaaksi!
  Diktaattori yski:
  - Mariy on vauva veljenpoikaansa verrattuna! Tällä pojalla on sekä leijona että kettu, mutta jälkimmäinen ei ole vielä kasvanut! Ja siksi käsken polttaa tämä kapinallinen roviolla! Polta se, kunnes jäljellä ei ole muuta kuin tuhkaa!
  Pompeius nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Jos tämä on tahtosi, täytän suuren herran!
  - Ja heti! Tuot minulle sen kourallisen tuhkaa, että hän jää niistä!
  Pompeius napsautti saappaidensa kantapäät ja lähti toteuttamaan käskyä.
  Väsyneen keisarin luo he toivat hänen vaimonsa Aqualerian. Tytön kasvot olivat kyyneltahrat, ja niissä näkyi pari vaikuttavaa mustelmaa. Vanginvartijat veivät jalopatriisilaiselta pois kaikki korut sekä repäisivät hänen päällysvaatteensa ja jalokivisandaalit. Ja nyt aatelisen perheen edustaja pysyi vain yhdessä valkoisessa tunikassa. Roomassa aikainen kevät oli juuri kiihtymässä, yöllä oli kylmää, varsinkin kivikasematissa. Tytön paljaat ja puolustuskyvyttömät jalat jäätyvät, Aqualeria kolea koskettaa niitä. Caesar riisui tunikansa ja saappaansa ja vaati:
  - Laita se!
  Aqualeria vastasi ylpeänä:
  - Ei! En halua sinun jäädyttävän rakkauttani!
  Caesar rypistyneenä vastasi:
  - Mutta minä olen mies! Ja miehen on kestettävä vaikeuksia naisen vuoksi!
  Aquaria huokaisi raskaasti.
  - Orjapalvelijani, lähimpiäni lukuun ottamatta, käyvät ympäri vuoden samassa tunikassa ja paljain jaloin. Nyt näen, tai pikemminkin, tunnen kuinka tuskallista se oli heille. Ja yleensä, meidät teloitetaan pian, ja ehkä tyrmän kylmän koettuani en niinkään pelkää Hadesin jäistä pimeyttä!
  Julius silitti vaimonsa jalkaa, alkoi hieroa kylmiä sormiaan yrittäen samalla lohduttaa:
  - Viattomille sieluille ja sankareille on olemassa erityiset Champs Elysees. Ne ovat kauniita, täynnä upeita puita ja värikkäitä kukkia. Siellä vallitsee ikuinen kesä, ja kaikki hedelmät ovat kypsiä ja makeita, sade sataa jatkuvasti ihmisten ohi, ja siellä asuvat ovat jo kauan unohtaneet, mitä purevat hyönteiset ja pistävät käärmeet ovat. Tämän onnellisen maailman asukkaat eivät tunne sellaisia vastoinkäymisiä kuin vanhuus, kumartunut runko tai mätäneet hampaat! Se on paratiisi!
  Aqualeria, silitellen Caesarin mustaa, kiharaa päätä, vastasi:
  - Onko banaaneja?
  Nuori mies Julius vastasi:
  - Tietysti on ananasta ja banaaneja.
  Aquaria huokaisi.
  - Kuinka haluaisin syödä tuoreita, kypsiä banaaneja. Valitettavasti olen toistaiseksi kokeillut vain kuivattuja, mutta pidin niistä todella!
  Caesar vakuutti luottavaisesti, aivan kuin hän itse olisi ollut siellä äskettäin:
  - Champs-Elysées'llä on hedelmiä, joilla ei ole nimeä. Lisäksi paljon hyvää maukasta ruokaa ja viihdettä.
  Akvaario herätti henkiin:
  - Onko taivaassa seksiä?
  Caesar hymyili ja nyökkäsi.
  - Voi toki! Loppujen lopuksi Hercules rakasteli ensimmäisen vaimonsa kanssa, joka asui Champs Elysees'llä.
  Aqualeria hymyili iloisesti.
  - Saammeko lapsia?
  Caesar löi päättäväisesti nyrkkiään kiviin:
  - Niitä tulee olemaan monia! Tämän lupaan sinulle! Kasvatamme loistavia sotureita!
  Nuori mies ja tyttö suutelivat ensin intohimoisesti ja alkoivat sitten hyväillä toisiaan. Loppujen lopuksi, kuka tietää, mikä ihmistä odottaa siellä muurin takana, tämän pelottavan reunan takana. Ja edessä on edelleen julma kidutus, jonka Sullan kieroutunut mieli keksi. Ja meidän on kestettävä ne, kerättävä voimamme, kestettävä loppuun asti.
  Mutta Aqualeriaa kiusataan edelleen, kuten diktaattori lupasi: kuuma rauta polttaa hellät tyttömäiset kantapäät, sitten revitään herkät rinnat jaloilta patriisilaisilta ...
  Ei, se on vain hänen voimiensa ulkopuolella. Väliltä välähti ajatus, entä jos osoitat rohkeutta ja pelastat tytön itsesi piinalta. Esimerkiksi kuristaa vyön avulla... Mutta hänen todellisen ja kaiken kuluttavan rakkautensa tappaminen on hänen voimiensa ulkopuolella. Se on kuin oman lapsen kuristamista, varsinkin kun käärmeen houkuttelija kuiskaa: kuka tietää, ehkä oikukas diktaattori muuttaa mielensä ja pelastaa hänen henkensä, ainakin Aqualerian?
  Caesar suutelee rakastettua vaimoaan vielä kiihkeämmin, hänen huulensa ovat hunajaa makeammat ja huudahtaa:
  - Tiedätkö, me istumme vankityrmässä, mutta samalla meitä ei löydy vapaammin koko laajasta maailmasta!
  Aqualeria kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Caesar vastasi luottavaisesti:
  - Koska hengellisesti vahva - kuningas vankilassa, hengellisesti heikko - orja valtaistuimella! On tärkeää säilyttää rohkeus ja olla purskahtamatta itkuun edes telineessä. Kestää kidutusta, hiljaa hymy huulillasi!
  Tyttö huokaisi raskaasti ja silitti kämmenillä jäykkiä jalkojaan. Hän on kuningassuvun jälkeläinen, hän tunsi yhtäkkiä kurjaksi orjaksi. Eloisa mielikuvitus maalasi kuvan hänen täysin alastomasta telineessä roikkuneista nivelistä ja haisevan teloittajan ruoska osumasta hänen paljaaseen selkäänsä. Ja toinen kiduttaja murtaa hänen sormensa punakuumilla pihdeillä... Tyttö tunsi jopa polttavan tunteen pikkusormessaan, jonka kiduttaja alkoi rikkoa.
  Aqualeria itki katkerasti. Helmiäispisarat valuivat pitkin hänen ruusuista poskeaan ja vauvanpehmeää ihoa. Vastauksena Caesar alkoi suudella rakkaansa poskille, nuoli pois suolaiset kyyneleet lohduttaen:
  - Olet roomalainen nainen, sen kaupungin tytär, jonka on määrä hallita maailmaa! Älä itke, mutta sinun on helpompi ajatella jotain miellyttävää.
  Valeria vastasi voihkien:
  - Enkä voi ajatella mitään muuta, paitsi sitä kauheaa kidutusta, joka minua odottaa! Ja hammaskiven toivoton kuilu!
  Caesar vastasi tähän filosofisesti:
  - Ei ole suurempaa piinaa kuin heikkomielisen ihmisen mielikuvitus! Pelkurin mielestä kauhein helvetti ennen koetta!
  Tyttö loukkaantui, kyyneleet pysäyttivät hänen kasvonsa:
  - En ole pelkuri! Älä nöyryytä minua! Ja joka tapauksessa, jos rakastat minua, niin miksi sanot niin?
  Caesar vastasi pakotettuna hymyillen:
  - Rakkaus, toisin kuin pilvet, vaikka vuodattaa kyyneleitä, mutta aurinko ei todellakaan peitä! Älä huoli kauneudesta!
  Akvaleriya vastusti:
  - Kun rakkaus, kuin pilvi, vuodattaa kyyneleitä, tylsyyden ja pettymyksen versot nousevat!
  Caesar halusi vastata tähän, jotain, mutta ovesta kuului narinaa ja molemmat rakastavaiset hyppäsivät ylös. Piikkirautaovi avautui ja Pompeius astui sisään siitä kahden legioonalaisen seurassa. Caesar löysi voiman hymyillä:
  - Kaikki eivät voi ylpeillä, että tällainen saattaja saattaa hänet viimeiseen suuntaan!
  Pompeius, pudistaen säkkiä selkänsä takana, sanoi synkästi:
  - En tullut tappamaan, vaan pelastamaan!
  Caesar ihmetteli:
  "Ja sinä käännyit Sullaa vastaan?"
  Pompeius pudisti päätään, kun hän otti panssarinsa laukustaan.
  - Henkilökohtainen suhteemme diktaattoriin ei koske ketään! Parempi pukeutua roomalaisiksi legioonalaisiksi. Minulla on kaksi uskollista toveriani kanssani: Guy ja Leksin, he auttavat sinua pääsemään pois kaupungista. Tiedä, Caesar, minä pelastan henkesi, mutta et saa palata Roomaan, kun sitä hallitsee diktaattori!
  Julius, joka auttoi vaimoaan vaihtamaan vaatteita, kysyi mahtavalta Pompeukselta kasvavalla hämmästyksellä:
  Miksi autat minua! Auta vaarantamaan henkesi!
  Pompeius vastasi epäröimättä:
  - Koska hän osoitti horjumatonta rohkeutta kieltäytyen diktaattorista! Hän ei pettänyt rakastettua vaimoaan! Ja minä kerran suostuin luopumaan rakkaastani tyrannin vuoksi! Joten tiedä tästä lähtien, että olen kuin veli sinulle!
  Caesar sääti Aqualerian panssaria (ne luonnollisesti osoittautuivat hänelle mahtaviksi), kysyi kuitenkin:
  - Voinko luottaa sinuun? Ehkä se on vain vanhan ketun temppu?
  Pompeius tiukkasi:
  - Luottamuksen puute ei voi tuhota todellista ystävyyttä, koska tässä tapauksessa aitoa ystävyyttä ei koskaan ollut olemassa!
  Caesar ojensi kätensä Pompeylle.
  - Uskon sinua, mutta muista: ystävä voidaan pettää vain kerran, kun luovutat vihollisen uudelleen!
  Ja Caesarin pitäminen vihollisena on kadehdimaton kohtalo jopa diktaattorille. Muuten, mitä tapahtuu, jos Sulla vaatii näyttämään ruumiimme?
  Pompeius, hymyillen tälle, vastasi:
  - Siitä riittää ja tuhkaa! Polttohautaus tasaa kaikki, riippumatta siitä, onko se tehty eläville tai kuolleille!
  Kaksi syntynyttä soturia kätteli jälleen tiukasti. Sen jälkeen Caesar rakkaan vaimonsa kanssa lähti kahden omistautuneen taistelijan seurassa vankilasta.
  Kun he jo ratsastivat etuvartiossa, Aqualeria pysäytti yhtäkkiä hevosensa ja osoitti lihavaa, kaljua miestä, jolla oli rappeutuneet kasvot ja joka horjui liiallisesta vuodatuksesta:
  - Hän rikoskumppaniensa kanssa otti vaatteeni minulta, tunsi rintaani ja lupasi paistaa kantapääni.
  Caesar nyökkäsi synkästi.
  - Ymmärrän!
  Ylitettyään etäisyyden yksin mustalla hevosella, nuori Julius, joka laittoi kaikki voimansa iskuon, löi miekkansa kaljuun päähän matalalla otsalla kuin gorilla.
  Caesar oli hajamielinen muistoistaan, hän halusi naisen kiintymystä. Hän kutsui itselleen vaalean kauneusorjan:
  - No, valmista sänky, sinulle on annettu kunnia palvella itse Caesaria.
  Tyttö kumarsi, ja roomalainen komentaja repäisi tunikansa yhdellä liikkeellä. Sitten hänen kätensä syleilivät Gallian tyttären täydet rinnat. Orja kehräsi aidosti mielihyvästä, Caesarin hyväilyliikkeet olivat taitavia, hän tiesi kuinka kiihottaa mitä tahansa naista, jaloista matroneista merkityksettömiin orjiin. Ja tällä tytöllä oli ruskettunut selässään olevien ruoskan jälkien perusteella aikaa oppia rakastamaan sitä, joka oli määrätty! Orjan mansikkanännit kovettuivat, hän alkoi kiemurrella, peittäen suuren komentajan huulet ja rintakehän suudelmilla ja samalla vapauttaen hänet togasta. Pikkuhiljaa rakkauspeli muuttui yhä myrskyisemmäksi, kuului yhä enemmän kovaäänisiä huokauksia ja huokauksia.
  . LUKU 7
  Poikavanki heräsi unen jälkeen virkeänä ja virkeänä. Eristysselli on puhdas, ei liian kylmä. Vaikka unen jälkeen se ei häiritse harjoitusten tekemistä.
  Oliver alkoi tehdä harjoituksia, jotka Dodger oli hänelle opettanut. Mukaan lukien kulman tekeminen, kyykky, tangoista ylösveto, punnerrukset. Ja se auttoi hieman kohottamaan mieltäni.
  Sitten pojalle tuotiin aamiainen: kaurapuuro ja iso muki tuoretta maitoa, jonka myötätuntoiset naisvartijat kaatoivat hänelle. Heille oli tuskallista sääliä kymmenen vuotta vanhaa poikaa, varsinkin kun Oliver odotti joko kaivosta tai kaivoksia.
  Nuori vanki söi ja teki harjoituksensa uudelleen. He alkoivat hieroa yhtä ketjun lenkkiä toista vasten.. Ja samalla hän yritti muistaa, mitä oli lukenut kirjoista. Poikana Geta taisteli Spartacuksen oikealla puolella ja tuhosi roomalaiset.
  Tällä kertaa yksin hän ei voinut enää paeta kidutusta.
  Vihollisnainen astui sisään vartijoiden seurassa, ja Oliverin pyjamat riisuttiin. Ja hän tutki poikaa ja sanoi hämmästyneenä:
  - Kaikki on melkein parantunut. Mikä eloisa poika!
  Ja silmää hänelle, hän vastasi:
  - Viimeinen kidutus oli jo jäljellä! Ole kärsivällinen hieman yli tunnin, niin he eivät enää kiduta sinua oikeudenkäyntiin asti!
  Oliver huokaisi... Lääkäri lähti ja jäi pojan ajaksi yksin. Oliver mutisi:
  - Vähän enemmän, vähän enemmän
  viimeinen taistelu, se on vaikein...
  Olen vapaa, haluan kotiin
  En ole koskaan nähnyt äitiäni!
  Vartijat ja naislääkäri tulivat jälleen. Hän kysyi hymyillen:
  Oletko valmis vauva?
  Poika nyökkäsi ja lauloi:
  Poika on aina terve
  Poika on aina valmis!
  Hänet irrotettiin kauluksesta ja vietiin kidutuskellariin. Se oli kuuma palavasta takasta, ja seinillä roikkui massa kiduttavia esineitä. Naisten teloittaja, tämä punatukkainen vixen, on pikkuhousuissa ja kapea kangasnauha rinnassaan. Hänellä on avustajana 14-, 15-vuotiaat teini-ikäiset, mutta ikäisekseen he ovat isoja ja lihaksikkaita. Tämä nainen on lasten kidutuksen asiantuntija. Hän osaa saada aikaan maksimaalisen taistelun tappamatta tai vahingoittamatta.
  Lähistöllä on terveydentilaa tarkkaileva naislääkäri - teloittajien asiakas. Ja tuomari, joka noudattaa sääntöjä.
  Kirjanoppineiden ja papin lisäksi he tallentavat kaikki kidutuksen aikana lausutut todistukset.
  Oliverin vankilapyjamat revitään irti, jolloin hän jää alasti. Näin uhria kidutetaan.
  Punapää nyökkäsi hymyillen.
  - Tällä kertaa kokeillaan vaakatasoa!
  Oliver sidoi molemmat kädet ja jalat ja roikkui vaakatasossa, alkoi venyä koneessa. Se sattuu paljon, etenkin hartioihin. Ja köydet kaivautuvat ranteihisi ja uhkaavat repiä pois lasten nilkat.
  Poika huokaisi kivusta, häntä venytettiin ja pidennettiin. Ja kirjaimellisesti vetää suonet ulos.
  Punatukkainen teloittaja kysyi:
  - Puhutko?
  Oliver vain mutisi vastauksena:
  - Ei!
  Naisteloija käski:
  - Voitele hänen rintansa, vatsansa ja kantapäänsä! Tällä kertaa paistetaan kunnolla!
  Oliver vapisi... Ja teini-ikäiset teloittajat alkoivat voitella pojan rintakehää, vatsaa ja paljaita jalkapohjia oliiviöljyllä. He työskentelivät hymyillen ja kikattaessa ja puristaen uhria, ja melko tuskallisesti.
  Oliver tunsi inhoa, kun lihaksikas teini-ikäisten kädet hapuivat ja levittelivät voimakkaasti tuoksuvaa öljyä hänen kovettuneelle vartalolleen.
  Mutta se häiritsi voimakasta kipua venyneissä lihaksissa ja nivelsiteissä.
  Sitten he toivat putket kaasulla, Oliver vapisi pelosta. Ja potkut...
  Tuli paloi kaukaa, jotta se ei polttaisi ihoa, mutta aiheutti maksimaalista kipua. Liekki oli erityisen voimakas lapsen paljaiden kantapäiden alla. Koska pohjissa on paksu iho ja ne paranevat nopeammin ja ne palavat enemmän.
  Punatukkainen viksu sanoi aggressiivisesti virnistettynä:
  - Puhutko? Kysynkö sinulta?
  Oliver huokaa hirvittävän kivusta ja pudistaa päätään. Liekki nousee hieman korkeammalle ja palaa kuumemmaksi.
  Poika nykii hurjasta kärsimyksestä ja muuttuu vielä kipeämmäksi. Tämä on kovaa kidutusta. Oliver tuntee olevansa valmis tunnustamaan. Mutta itsepäisyys saa hänet vain valittamaan ja itkemään, mutta olemaan hiljaa.
  Punapää ottaa ruoskan ja nuolee huuliaan. Kaikella voimallaan hän alkaa lyödä poikaa. Hän nauttii selvästi lapsen kidutuksesta.
  Naislääkäri päinvastoin rypistää kulmiaan ... Ja tekee huomautuksen:
  - Älä tapa sitä! Hänen täytyy olla elossa!
  Punatukkainen vixen vähentää hieman lyönnin voimakkuutta. Mutta silti hänen iskunsa leikkaavat ihon läpi. Hän hakkaa ja murisee.
  Teinit teloittajat hymyilevät. Heilläkin on hauskaa.
  Punapää iskee. Oliver Twist on venytetty ja paistettu, ja se on niin tuskallista ja tuskallista.
  Poika haluaa todella menettää tajuntansa, mutta se ei haalistu, ja pää pysyy kirkkaana ja keho reagoi selvästi kärsimykseen. Villi helvetin tuska, lapsen jokainen solu täynnä jauhoja. Ja siksi haluan tunnustaa, ja siksi haluan lopettaa sen.
  Sitten Oliver muisti yhtäkkiä lastenvankilan kirjastosta lukemansa kirjan intiaaneista. Joten he lauloivat triviaalisti kidutuksen alla. Aivan oikein, telineessä tai puuhun naulattuna he esittivät kupletteja. Ja sitten he paranivat.
  Kun laulat, kipu on paljon helpompi sietää.
  Ja Oliver Twist lauloi, säveltäen kulkiessaan;
  Synnyin orvoksi työkotiin
  Äiti, isä lapsesta asti eivät tienneet ...
  Mutta turhaan vauvaa haudataan nyt,
  Hänelle Kristus on ihanne!
  
  Oliver työskenteli kovasti
  Ja köyhä mies söi vähän puuroa aamiaiseksi ...
  Kasvatus oli erittäin tiukkaa.
  Todellinen, täydellinen sotku!
  
  Poika pyysi vähän lisää
  Ja tästä hän sai anteliaasti ruoskan ...
  Lounaaksi he antoivat lapsille rikkaruohoa,
  Ja niin heiltä puuttui voimaa!
  
  Oliver tuomittiin ankarasti
  Ja he halusivat teloittaa paljasjalkaisen pojan...
  Silmukassa oleva lapsi melkein teloitettiin,
  Elämä on ohutta, kuin silkkilanka!
  
  Mutta onni hymyili hapanisesti,
  Poika lähetettiin palvelemaan...
  Pistoolin kuono välähti,
  Hän melkein muuttui peliksi!
  
  Mutta sielläkään elämä ei mennyt sokeria,
  Ja poika pakeni kärsimystä...
  Paljain jaloin yhdessä yksinkertaisessa paidassa,
  Hän kiiruhti Englannin pääkaupunkiin!
  
  Poika tippuu paljaista jaloistaan,
  Mutta hän pääsi silti Lontooseen...
  Älä tuomitse lasta tiukasti,
  Mutta hän houkutteli pääkaupunkiin varkaiden luolan!
  
  Hänestä tuli myös ovela varas,
  Kiipesin taskujeni läpi ja vedin laukkuja...
  Joskus poika täytti käpyjä,
  Kävi ilmi, että hän oli synnin lapsi!
  
  Mutta lopulta hänet jäi kiinni
  Se tarkoittaa erittäin pahaa varastaa...
  Kantapäät poltettiin tulella,
  Koska alaikäinen varas!
  
  Kuulustelu oli ankara ja julma,
  Köyhä poika teloittajien ruoskien alla...
  Hän roikkuu telineessä paljain jaloin,
  Kuuma täynnä punkkeja!
  
  He hakkasivat häntä, pitävät häntä niin julmasti,
  Ja he rikkovat pojan luut heti ...
  Pelkkä virta ei riitä,
  Viimeistele lapsi loppuun asti!
  
  No, miksi lapsen pitäisi kärsiä?
  Kyllä, tapahtui, että hän varasti nälkäisenä ...
  Mutta veljet ja sisaret elivät sitä varten,
  Oliver ei tappanut ketään!
  
  Säästä siis paskiainen
  Lopeta köyhän kiduttaminen...
  Teloittajat ette vihastu Jumalaa,
  Kuinka paljon voit kiduttaa lasta!
  
  Hän syntyi äärimmäisessä köyhyydessä,
  Hänen äitinsä kuoli synnytykseen...
  Maan päällä niin orvollisesti syntinen,
  Kyllä, Iso-Britannia on ankara maa!
  
  Haluat hirttää pojan
  Tai vielä pahempaa, panostaa panokseen...
  Mutta sinun on harkittava huolellisesti
  Koska elämämme on täyttä hullujen taloa!
  
  Oliver kärsii paljon
  Hänen kantapäänsä palavat liekeissä...
  Ja poikaa ruostetaan tyylikkäästi,
  Laulavasta lihasta kuuluu haju!
  
  Oliver ei kuitenkaan murtunut,
  Hän ei kertonut salaisuutta teloittajille ...
  Ja kun poika taisteli rohkeasti
  Nouse jyrkkien kallioiden yläpuolelle!
  
  Ei, tämä lapsi ei ole puhdas,
  Roikkuu silmukassa kuin likainen varas...
  Hänestä tulee kirjailija, taiteilija,
  Siitä tulee vahva kaveri kuin karhu!
  
  Hän ei anna vihollisten tanssia onnesta,
  Hän itse siirtää katamia sarvia pitkin ...
  Pilvet ja huono sää hajoavat,
  Jos pojan elämä on arvokasta!
  
  Tiedän, että pian tulee paha kosto,
  Jeesus suuri Jumala tulee...
  Ja valo tulee,
  Hän toi ihmisille pelastuksen!
  
  Ja lapsi, joka on ripustettu silmukaan,
  Joutuu Kristuksen kauniiseen paratiisiin....
  Ei mitään, mikä olisi syntisiä tekoja,
  Loppujen lopuksi Twistin sielu on niin puhdasta!
  
  Kamala helvetti odottaa teloittajia,
  Se sisältää kirouksen, itkua ja villiä valittamista...
  Jeesus paljastaa pelastuksen
  Tästä tulee hurja Armageddon!
  Ja sitten tulee oikeus
  Mittasta tulee tuomion ilo,
  Ja Kaikkivaltias osoittaa armoa kaikille,
  Pojan, Herran Kristuksen, kunniassa!
  Oliver lauloi ripsien alla, tulen alla ja venytteli vaakasuoraan telineeseen.
  Punatukkainen teloittajana jähmettyi ja sanoi hymyillen:
  - Se on niin rohkeutta!
  Virkamies osoitti tiimalasia.
  - Aika on lopussa! Koska nuori rikollinen ei ole vielä neljätoistavuotias, kidutusaika on rajoitettu lailla!
  Punapää hymyili ja sanoi innostuneesti:
  - Hyvin tehty poika! Lauloi telineessä! Mikä arvokas rikollinen!
  Tuli ja kaasuputket poistettiin... Sitten Oliver poistettiin telineestä ja lämmintä vettä kaadettiin. Sitten he pyyhkivät pojan haavat ja palovammat alkoholilla. He pukeutuivat uuteen vankilapyjamaan.
  Poika piristyi hieman ... Vaikka se sattuu hirveästi, kun alkoholi polttaa haavoja.
  Ja poika vietiin takaisin selliin. Nyt kukaan ei häiritse häntä ennen oikeudenkäyntiä.
  Pojalle annettiin taas kaurapuuroa, mutta tällä kertaa lihapalan ja maidon kera. Nuori vanki söi ja tunsi raskautta ja halua nukkua.
  Oliver vaikeasti oljella makasi jotenkin kyljellään. Rinta ja vatsa olivat tulen aiheuttamien rakkuloiden peitossa, ja selkää ja pakaroita leikattiin ruoskalla.
  Poika oli vielä nuori ja terve ja nukahti suhteellisen nopeasti. Ja hän näki taas unta...
  Inspiroitunut myös Lontoon lastenvankilan runsaan kirjaston kirjasta, joka kertoo tapahtumista kaukaisella Venäjällä.
  Emelyan Pugachev, vielä suhteellisen nuori ja vahva kasakka, kykenevä ja kiihkeä, päätti elämänsä suurimman seikkailun. Nimittäin hän järjesti kasakkojen kapinan. Ja lisäksi talonpoika julisti itsensä keisariksi Pietari Kolmanneksi. Ottomaanien valtakunnan kanssa käydyn pitkittyneen sodan tuhoama maa otti huijarin mielellään vastaan. Emelyan onnistui kokoamaan tyytymättömät Yaik-kasakat ja aloittamaan marssinsa Orenburgiin. Iletskin kasakat, kalmykit, baškiirit, tataarit, kirgisit, paikalliset maaorjat ja jopa jotkut sotilaat ja upseerit liittyivät huijariin. Aluksi menestys vaikutti Pugachevilaisiin, heidän armeijansa kasvoi.
  Mutta Orenburgin pitkittynyt piiritys antoi tsaarihallitukselle mahdollisuuden kasvattaa joukkoja ja siirtää joukkoja rajalta. Tatishchevon alaisuudessa Pugatšov kävi kenraali Golitsynin räikeän taistelun. Kovan taistelun jälkeen Pugachevilaisten 10 000 miehen armeija kukistettiin ja kapinan johtaja pakeni. Yritys torjua hallituksen joukot lähellä Belozerskayan linnoitusta päättyi useiden itsejulistautuneen kuninkaan kumppaneiden tappioon ja vangitsemiseen.
  Sitten seurasi hallituksen joukkojen lento ja pitkä takaa-ajo Yemelyanille. Vakavat erimielisyydet, jotka ilmenivät kenraali Bibikovin kuoleman jälkeen tsaarin komentajien keskuudessa, antoivat Emelyan Pugachevin koota joukkonsa ja valloittaa useita tehtaita ja linnoituksia.
  Mutta sitten Dekolong rikkoi sen uudelleen. Mutta Emelyan ei antanut periksi. Useiden yhteenottojen jälkeen Michelsonin kanssa hän onnistui irtautumaan tsaarin joukoista ja siirtymään kohti Kazania. Melkein koko kaupunki joutui mielijohteelle, vain Kreml onnistui pitämään Potjomkinin toisen serkun.
  Ja miksi epäonninen taistelu Michelsonin kanssa tapahtui. Vain tuhat kaksisataa, vaikkakin valittua ja hyvin koulutettua sotilasta pystyi hajottamaan yli kahdenkymmenen tuhannen ihmisen joukon.
  Totta, suurin osa Jemelyanin joukoista oli juuri liittynyt, kouluttamattomia sotilasasioissa ja ei liian rohkeita talonpoikia. Emelyan Pugachev yritti vielä kahdesti Michelsonin voimaa. Mutta tsaarin everstiluutnanttia auttoivat myös Kremlin jalomiliisi ja varuskunta. Voitettu Emelyan Pugachev muutti ensin Nižni Novgorodiin. Mutta taistelut osoittivat, että kouluttamattomat talonpojat olivat hyödyttömiä sotureita, ja kalmykit baškiirien kanssa: Pugatšovin ratsuväki - irtautuivat huijareista, eikä hän voinut luottaa täydentymiseen taisteluvalmiilla yksiköillä.
  Oli ajatus etsiä sotilasjoukkoja Donista. Lisäksi Donin kasakat muodostivat Stenka Razinin armeijan taisteluvalmiimman osan. Ja Emelyan Pugachev oli Stenkan serkku, lapsenlapsenpoika.
  Useiden tappioiden jälkeen onnen aurinko näytti jälleen hymyilevän huijarille. Useita kaupunkeja valloitettiin melkein ilman tappiota, mukaan lukien sellaiset suuret kuin Saransk, Penza, Saratov, Kamyshin. Totta, he onnistuivat pitämään ne hyvin lyhyen aikaa. Mikhelson oli kannoilla, ja jos ei olisi ollut lukuisia talonpoikamellakkoja ja silloin tällöin nousevia väkijoukkoja, Pugatšov olisi voitu jo kauan sitten.
  Huijarin armeija kasvoi... Suurin osa Volgan kasakoista vannoi uskollisuudenvalan hänelle ja tapasi Pugatšovin kunnialla. Vain vähemmistö, rikkaimmat kasakat, kieltäytyi vannomasta uskollisuutta talonpoikatsaarille ja pakeni Tsaritsyniin. Myös tuhat valittua Don-kasakkaa lähestyi siellä. Kolme muuta Turkin sodasta palannutta kasakkarykmenttiä otti odottavan kannan: sanotaan, että kuka voittaa, se menee toiselle puolelle.
  Pugachev, jolla oli Michelson takana, ei uskaltanut hyökätä hyvin linnoitettua Tsaritsyniä vastaan ja siirtyi alemmas Volgaa. Häneen liittyivät kalmykit ja Volgan kasakat, jotka asettuivat Black Yariin.
  Emelyanin armeija kasvoi viidestätoista-seitsemäntoistatuhanteen hävittäjään, ja sillä oli viisikymmentä tykkiä. Eversti Dietz, joka tuli kaappaamaan huijarin, tapettiin, ja prikaati osittain vangittiin, osittain hajotettiin Pugachevilalaisten toimesta. Ehkä Pugachev on nyt vahvempi kuin koskaan. Kazanin lähellä hänellä oli muodollisesti enemmän joukkoja, mutta tammea. Ja nyt on monia kalmykkeja, Volgan kasakoita ja useita satoja, jotka ovat loikannut Donista. Vangituista varuskunnista on otettu myös monia sotilaita. Myös tykistöä täydennettiin vangittujen kaupunkien kustannuksella, ja Pugatšovin kassa oli myös huomattava.
  On vaikea uskoa, mutta taistelu Salt Bandilla tulee olemaan viimeinen suuri taistelu ja lopettaa kapinan. Nyt Emelyanilla on enemmän kuin koskaan paljon joukkoja ja aseita sekä suuri määrä taisteluvalmiita yksiköitä. Mutta maanpetos oli jo kypsä Pugatšovin armeijassa, ja ehkä tämä oli syy hallituksen joukkojen nopeaan ja suhteellisen helpoon tappioon.
  Oliver Twist luki suurta kirjaa Emelyan Ivanovichin kansannoususta ja talonpoikaissodasta, ja siksi hän halusi vaikuttaa sen kulkuun. Loppujen lopuksi hän on englantilainen pioneerivaras, mikä tarkoittaa, että hänet kasvatettiin myötätuntoon kapinallisia kohtaan. Joten apua ennen kuin on liian myöhäistä.
  Elokuun loppu on kuuma Volgan alaosassa. Lontoon vankilan kivisäkin jälkeen on miellyttävä kävellä paljain jaloin, lapsellisin jaloin terävällä ruohikolla. Unessa Oliver voi hyvin. Ikään kuin taikuudella kaikki haavat ja palovammat paranivat, suolan ja alkoholin syövyttämät haavat paranivat. Ja selässä, johon he lyötiin kuumalla langalla, ei ollut jälkiä palaneista leikkauksista. Ja heti kun poika onnistui paitsi menemään varkaustelotukseen, myös laulamaan?
  Kyllä, ei ole paha, kun lämmin kesätuuli puhaltaa päällesi ja Volga roiskuu lähellä. Voit hypätä sen lempeisiin vesiin haravoidaksesi itseäsi. Poika ui hyvin - hän sukelsi syvälle ja avasi silmänsä ja meni veden alle.
  Oliverista tuli ensiluokkainen varas lapsijengissä, ja hän pystyi tekemään paljon. Hänellä oli erinomainen muisti ja hän puhui sujuvasti saksaa ja englantia. Hän erottui kestävyydestä ja kärsivällisyydestä, hän ei koskaan sairastunut koko elämänsä aikana, vaikka hän oli lapsuudesta asti paljain jaloin, ryntäsi usein lumen läpi.
  Poika piti varkaiden polusta, vaikka se toi suurta surua. Mutta ollakseni rehellinen, Oliver Twist ei käytännössä tiennyt rauhallista elämää. Enemmänkin viihdettä. Varhaislapsuudesta lähtien työtä, hakkaamista, niukkaa ruokaa. Ja se on pelottavaa, mutta samalla jännittävää.
  Poika ui vähän. On autuasta valehdella tai roiskua lämpimässä kehdossa, mutta... Nuoren varkaan velvollisuus on auttaa Emelyan Pugachevia. Mistä Oliver saattoi tietää, että tämä oli oikea paikka ja aika?
  Oli kuin joku olisi laskeutunut alas taivaasta ja sanelunut tämän varaspojalle. Ja koska velvollisuus määrää, on tarpeen auttaa talonpoikatsaaria!
  Oliver Twist tuli maihin, pehmeä, samettinen muta miellyttävästi kutitellen pojan kovettuneet pohjat. Poika astui mielellään kivien päälle ja valitsi, missä hän oli terävämpi. Ja sitten hän ryntäsi pois, hyppäämällä kuin hullu jänis. Sepä hienoa! Hän on vapaa! Hän juoksee Emelyan Pugachevin luo, kaikkien sorrettujen johtajan luo!
  Poika potki kaikin voimin jalkansa kiveen, oksensi mukulakiven iskulla ja ... hidasti vauhtia. Hän on melkein alasti, vain mustissa pikkuhousuissa, enemmän kuin uimahousuissa. Ja tässä muodossa tulla kuninkaan luo?
  Minun täytyy saada vaatteita. Ja poika alkoi etsiä työkalua saadakseen ainakin kunnollisen mekon.
  Täällä voit tehdä piipun tavallisesta ruokosta ja polttaa siitä. Oliver Twist rakensi nopeasti itselleen eräänlaisen jousen. Vaikka ase osoittautui primitiiviseksi, pioneerivarkaalla on kokemusta ampumisesta sellaisista aseista. Täällä poika näki kaksi ratsastajaa rikkaissa vaatteissa. Todennäköisesti tämä on Michelsonin joukkojen tiedustelupartio, joka liikkuu Emelyan Pugachevin perässä.
  Mutta poika päätti kuunnella. Hän makasi vatsallaan piikkiselle nurmikolle ja tiukteli korviaan. Partiolaiselle on erittäin tärkeää, että hänellä on tarkka korva. Oliver Twistillä on luonteeltaan koirakorva, mutta hän myös koulutti itsensä erikoisharjoituksilla kuulemaan paremmin ja erottamaan pienimmätkin äänet.
  Molemmat ratsastajat kuiskasivat hiljaa. Sinipukuinen upseeri puhui punaiselle:
  - Curds ja Chuguev lupasivat meille apua. Yksikään Pugachevilaisten viidestäkymmenestä aseesta ei ammu. Kalmykit lähtevät, ja eversti Timofey vie Volgan kasakat.
  Punainen upseeri huomautti:
  - Ei oikeastaan, suosittelen luottamaan näihin pugachevilaisiin. Entä jos he johtavat meidät ansaan?
  Sinipukuinen upseeri nyökkäsi ja veti paketin taskustaan.
  - Tässä ovat kaikki asiakirjat: Curds, Chuguev, Fedorov, Timofey ja ylipyöveli Jemeljan Koryavy allekirjoittavat! Totta, Ovchinnikov ja Perfiljev ovat uskollisia huijarille, mutta he auttavat meitä saattamaan heidät päätökseen heti taistelun alussa!
  Punainen upseeri vihelsi.
  - Vau! Perfiljev olisi erityisesti lähetetty Pietarista hajottamaan huijarin armeijaa, mutta päinvastoin osoittautui oikeammaksi kuin oikea?
  Sininen univormu, veti piippuaan ja vahvisti:
  - No... Sitä joskus tapahtuu! Mutta toisaalta, Iletskin kasakkojen johtaja Tvorogov on meidän! Täällä he laittoivat kaikki squiggles!
  Oliver Twist huokaisi jännityksestä. Lisäksi piikit pistivät hänen paljaan vatsansa. Tässä on mahdollisuus luovuttaa kaikki petturit kerralla tsaari-isälle. Ja siellä murskaa ja Michelson.
  Punaisessa univormussa pukeutunut upseeri huomautti:
  - Meillä on puolitoista tuhatta kasakkaa, joista rikkain tuhat Donista, tuhat kaksisataa valittua kranaatteria ja kolme tuhatta Tsaritsynilta otettua jalkaväkeä? Emmekö voittaisi huijaria?
  Sinipukuinen upseeri nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Varmasti! Katariina käskee kiirehtiä Suvorovin luo voittamaan Pugatšovin. Jotta Sasha ei ajattele liikaa itsestään!
  Red oli aikeissa sanoa jotain muuta, kun Oliver Twist ampui. Nuori varas ei halunnut odottaa, kunnes nämä kaksi tärkeiden tietojen kera saapuivat Michelsonin luo.
  Jousinauhana poika käyttää ohdaketta, joka vetää jousia erityisellä tavalla. Lanka on hampaissasi ja suoritat oikean kätesi. Tämän seurauksena laukaus on tiukka ja tiheä.
  Terävästä kuoresta tehty nuoli tunkeutui suoraan Catherinen urhoollisen upseerin silmään. Sininen soturi veti esiin pistoolinsa, mutta Oliver Twist siirtyi ulos tulilinjasta tavanomaisella liikkeellä. Luoti lensi ohi. Varas ryntäsi rikollisen kimppuun.
  Unessa Oliver Twist oli hieman pidempi ja suurempi kuin ikäisekseen keskimääräinen poika, ja hänen lihaksensa olivat hyvin kehittyneet kovasta työstä ja harjoituksesta. Lapsi ei siis ollut ollenkaan niin heikko. Lisäksi hän onnistui tutustumaan yhteen Rodovarian varkaista, ja hän antoi pojalle useita englannin, kansallisen painitunteja.
  Oliver päätti käyttää tätä hyväkseen. Kun upseeri veti pitkän kultaisen kahvan sapelin ja yritti leikata poikaa painollaan, varas hieman liikkuen veti näppärästi sotilasta kädestä ja veti häntä hieman saappaasta.
  Sinipukuinen upseeri putosi hevosestaan. Poika kaikella voimalla työnsi polvensa leukaansa. Oliver harjoitteli usein samanlaista hyppypotkua ja sovelsi sitä hyvin karatessa. Kovaa tietysti, murskasi leuan, tehden vastustajan toimintakyvyttömyydestä. Kromisaappaiden jalat nykivät useita kertoja, ja kuninkaallinen henkilö vaikeni.
  Oliver Twist kutsui ensin hevosensa luokseen. Työssäkäyvälle pojalle ja paatuneelle varkaalle tämä ei ole kovin hankala tiede. Sitten, ei vaivattomasti, hän nosti hyvin ruokitun upseerin olkapäälleen ja asetti tämän hevosen lantiolle. Mitä nyt hänellä on jotain annettavaa Emelyan Pugacheville. Vangittu kieli, kaksi kaunista hevosta ja lisää kultasäkkejä, kuninkaalliset keisarilliset.
  Poika löysi laukusta myös kartan ja varahousut. Oliver Twist rakensi itselleen shortsit miettimättä kahdesti. Hän yksinkertaisesti katkaisi kalossinsa irti ja sitoi itsensä vyöllä. Sää on kuuma, ja hän on vielä poika, ja hänellä on varaa taistella paljain jaloin ja paljain rinnoin. Hänen ruumiinsa on lihaksikas, kuivunut helpotuspuristimella ja kesäinen rusketus, joka ei ole vielä ehtinyt häipyä vankilassa.
  Hän näyttää vähän Tarzanilta. Tai Mowgli!
  Tärkeintä on, että sinulla on aikaa varoittaa Emelyan Pugachevia.
  Sillä välin talonpoikatsaari, ikään kuin Stenka Razin olisi istunut kukkulalle, tuli mietteliääksi. Kolmen everstiluutnantti (nyt eversti!) Mikhelsonin tappion jälkeen kasakkojen hallitsijalla oli valoisa sarja. Melkein ilman vastarintaa he joutuivat kaupungin kavioiden alle, armeija kasvoi, kapina levisi.
  Mutta nyt on tapahtunut tärkein: sota Turkin kanssa on ohi ja hallitus on irrottanut kätensä. Loppujen lopuksi, Mikhelsonin lisäksi Pugachevia vastaan etenee myös muita voimia. Yhteensä keisarinna jakoi kaksikymmentä rykmenttiä ja seitsemän prikaatia Papinin komennossa. Sellainen armeija ja toinen valta olisi kauheaa. Totta, vaikka nämä hyllyt ovat hajallaan, ja on aavemainen mahdollisuus rikkoa ne osiin.
  Mutta yritä tehdä se, kun et voi voittaa Michelsonia yksin. Ajateltiin lähteä Saratoviin ja antaa siellä taistelu tälle saksalaiselle everstille. Mutta se ei onnistunut. Jossain määrin taisteluhenki ei riittänyt. Nyt tässä taistelussa on päätettävä, ketä Don seuraa. Jos tsaarin armeija voitetaan, kolme Donin rykmenttiä vannovat uskollisuutta tsaarille ja heidän mukanaan lukuisille kasakille. Ja nämä ovat kymmeniä tuhansia hyvin koulutettuja, koulutettuja sotureita lapsuudesta. Ei mikään mies.
  Ei ihme, että Emelyan valitsi etelän pohjoisen sijasta ja Tšerkasyn Moskovan sijaan! Siellä voit saada suurta voimaa ja joukkoja, jotka pystyvät taistelemaan kuningattaren kanssa tasavertaisesti!
  Pääasia, että ihmiset uskovat voittoon. On selvää, että hänen toverinsa ovat väsyneitä. Lukuisat tappiot rikkoivat heidän moraalinsa. Kuten jokaisessa kansannousussa tapahtuu: kuka tahansa voittaa, totuus on hänen takanaan!
  Michelsonin voittaminen auttaa rakentamaan luottamusta. Pugachev ei voinut lyödä häntä kertaakaan, ja Mikhelson voitti huijarin ja jopa vangitsi kreivi Tšernyševin - Chikan.
  Mutta miten tämä oikein tehdään? Nyt saksalaisella everstillä on edelleen kasakoita ja joukkoja Tsaritsynon varuskunnasta. Ehkä on parempi kiirehtiä Astrahaniin? Vai onko se silti riskialtista ja taktisesti keksittyä? Silti hänellä on paljon enemmän joukkoja kuin Michelillä. Ja paljon ratsuväkeä. Jopa talonpojat otettiin armeijaan, yleensä hyvälaatuisia.
  Ei ole mitään keinoa välttää taistelua jatkossa. On vain valinnanvaraa, hyökätäkö Michelsonin kimppuun vai odottaa häntä Black Yarissa linnoituksissa istuen. Ehkä kunnianhimoinen eversti lähtee hyökkäykseen ja kuluttaa voimansa. Mutta on myös mahdollista, että Mikhelson yrittää ympäröidä Cherny Yarin ja odottaa vahvistusten saapumista. Tässä tapauksessa Pugachev voi jäädä loukkuun.
  Totta, Suvorov kiirehtii auttamaan, jonka pitäisi ottaa Michelsonin armeijan komento. Haluaako eversti antaa kaikki laakerit lopullisesta voitosta itsejulistautuneesta tsaarista jo maineikkaan Suvorovin kenraaliluutnantille? Tämä tarkoittaa, että Black Yarin seinien taakse on piilotettava tietty terävyys.
  Emelyan Pugachev kokosi pienen päälliköiden neuvoston. Chuguev, Fedorov, Tvorogov, Timofey olivat jo sopineet tsaarin viranomaisten kanssa ja tietysti neuvoivat voittamaan Michelsonin kentällä. Ovchinnikov - Yaik-armeijan komentaja, pitkään koko kapinallisen armeijan todellinen johtaja ja nyt Pugachevin oikea käsi puhui näin:
  - Seinien takana istuminen on vaarallista, ne voivat määrätä. Se on myös pelottavaa kentällä, he voivat rikkoa sen. Kuitenkin kentällä, vaikka meidät lyödäänkin, voimme aina mennä arolle hevosen selässä. Ja jos Black Yarissa he määräävät kaikki säännöt, et pääse pakoon!
  Gorbatov, entinen tsaariarmeijan kapteeni, Pugatšovin kenraaleiksi ylennetty, yksi niistä, jotka voittivat eversti Dietzin prikaatin, myös todellisessa historiassa, sekä Ovtšinnikov, joka kuoli taistelussa lähellä suolaista jengiä, huomautti:
  - Jos Michelson lähtee hyökkäykseen, voimme luottaa vastahyökkäykseen!
  Perfiliev, joka tunnetaan siitä tosiasiasta, että hänet teloitettiin todellisessa historiassa Pugatšovin kanssa, ehdotti vaatimattomasti:
  - Mielipiteeni on pieni. Täällä, kuten valtuusto päättää, niin olkoon!
  Kalmykin prinssi Kizya, vaikka hän ei ollut pettureiden joukossa, julisti myös rikki venäjäksi:
  - Kalmykille pellot ovat paras paikka taistella. Linnoituksessa istuminen ja hyökkäysten torjuminen on meille epätavallista!
  Emelyan halusi jo yhtyä kapean sotilasneuvoston näkemykseen ja vetää huomattavan armeijansa Tšernoijarista, joka oli linnoitettu kunnialla ja vastaanottanut kuningas-papin. Mutta sillä hetkellä sanansaattajapoika lensi ylähuoneeseen ja sanoi huohotellen:
  Nuori mies on saapunut. Hän sanoo, että tsaari-isällä on kiireellinen asia!
  Kasakkakeisari käski:
  - Tulla sisään!
  Oliver Twist löi paljaita jalkojaan ja piti raskaita kultasäkkejä käsissään, juoksi nopeasti ylähuoneeseen. Hän todella halusi nähdä omin silmin talonpoikaissodan johtajan, opiskeli koulussa, lauloi runoissa. Pietari astuessaan ylähuoneeseen näki tusinaa ihmistä pitkän tammen pöydän ääressä. Lähes kaikki heistä ovat runsaasti pukeutuneita ja näyttävät ylpeiltä. Yksi on melko nuori, mutta kenraalin univormussa käskyjen kera. No, se on luultavasti Gorbatov. Loikkaaja Orenburgista, taitava ja tehokas upseeri, joka teki paljon Pugachevin armeijan vahvistamiseksi. Gorbatovia jalosta alkuperästään huolimatta rakastivat kasakat ja talonpojat, joten hän piti itsensä painokkaasti yksinkertaisena, ystävällinen ja kohtelias. Siniset iloiset silmät ja vaaleat hiukset antoivat hänelle hyvin nuorekkaan ulkonäön, joka oli huonosti sopusoinnussa kenraaliluutnantin univormun kanssa.
  Oliver Twist ei tuntenut muita ulkonäöltään, ja historiasta jäi vain vähän kuvauksia. Lisäksi jopa Pugachevia itseään kuvataan eri tavalla. Mutta Emelyanista on aito muotokuva, joka on kopioitu luonnosta. Siinä näkyy mahtava mies, jolla on valtaisa, kotkansilmä, josta sanotaan näin: hän syntyi käskemään!
  Ja nyt älykkäiden atamanien joukossa vaatimattomassa kasakka-zipunissa istuu mies terävällä, räikeällä ilmeellä kuin kobran pisto. Vaikka vain Aleksanteri Nevskin ritarikunnan nauha kertoi, että tämä oli kuninkaallinen henkilö, Oliver Twist tunsi jalkojensa soljuvan ja poika jopa nousi polvilleen.
  Emelyan Pugachev katsoi myös opiskelevaa poikaa. Tietysti 1700-luvun lopulla ihmiset olivat hieman pienempiä kuin 1900-luvun puolivälissä. Kyllä, ja unessa Oliver on ikäisekseen pitkä ja leveähartinen, hänen tuntematon isänsä oli melkein kaksi metriä pitkä. Mutta on silti selvää, että tämä nuori mies on vielä lapsi. Leikattu siili, jonka hiukset ovat valkoiset, käännetty poikamainen nenä, laiha kasvot sotilaallisen aliravitsemuksen vuoksi. Mutta samaan aikaan poika on enemmän jäntevä kuin laiha. Ja mitä hän pitää isoissa pusseissa, joista jokainen painaa vähintään kaksi kiloa? Onko se kultaa?
  Oliver Twist sanoi:
  - Tuon viisitoista tuhatta ruplaa kultaa lahjaksi Hänen Keisarilliselle Majesteetille, ja annan myös kirjeen.
  Jopa hänen kaltaiselleen vahvalle lapselle ei ole helppoa pitää kultalompakkoja käsissään. Ja hän asetti ne Yemelyanin eteen. Sitten poika otti kirjeen vyöllään ja astui varovasti varpailleen ja ojensi sen pääkuningas-atamanille.
  Yemelyan otti kirjeen vastaan ja katsoi sinettiä epäluuloisesti. Tsaari-isä, vaikka hän ei osannut kirjoittaa kovin hyvin, ja hänen käsialansa oli niin kauhea, että hän halusi olla näyttämättä kättään ollenkaan Pietarin edessä, mutta hän luki hyvin. Ja yleensä hänellä oli huomattavat tiedot sotilasasioista. Muuten kapina tuskin olisi kestänyt kokonaista vuotta, ja kokonainen armeija lähetettiin huijaria vastaan.
  Pugachev luki kirjeen huolellisesti ja rypisti kulmiaan. Hän tiesi kuinka hallita tunteitaan ja tunteitaan. Kävi ilmi, että viisi hänen joukkonsa korkea-arvoista päällikköä olivat pettureita. Pugatšov oli pitkään huomannut, että Tšuguev ja Fedorov katsoivat häntä vinosti, jopa vastahakoisesti tervehtivät häntä ja nousivat seisomaan kuin tekisivät palveluksen. He riitelivät Chuguevin kanssa, kun hän menetti kaikki aseet taistelussa Mikhelsonin kanssa. Sitten Pugachev uhkasi lyödä Chuguevia niskaan. Hän vastasi tähän:
  - En nostanut niskaani nyrkkejä varten!
  Talonpoikakuningas vastasi:
  - Siis kuristusta vai mitä?
  . LUKU #8
  Oliver nukkui hyvät yöunet ja harjoitteli taas. Hänen haavansa ja palovammansa alkoivat parantua. Hän kesti kidutuksen. Ja on hyvä, että kaikki päättyi eikä hän luovuttanut piilopaikkaansa. Nyt pojan haavat paranevat, ja hän on jälleen valmis hyökkäyksiin.
  Oliveria ruokittiin. Sitten naisvihollinen tutki hänet. Voitele hänen palovammat ja haavansa parantuakseen nopeammin ja sanoi:
  - Oikeudenkäyntiin asti ei ole enää kidutusta! Ja ihmiset säälivät sinua, ehkä he eivät teloi sinua!
  Oliver kumarsi kiitoksensa...
  Sen jälkeen, kun kamera oli jäljellä, hän alkoi hieroa ketjun lenkkejä. Hänen vauvan kaulansa piti edelleen kaulusta. Ja jos pääset irti ketjusta, voit ehkä paeta?
  Poika hieroi ketjua useita tunteja peräkkäin. Mutta teräs oli karkaistu eikä antanut kovin hyvin periksi. Sitten nuorelle vangille tuotiin jälleen ruokaa ja maitoa.
  Syötyään ja juotuaan lihavan lehmän ruokajäännöksen Oliver ei huomannut kuinka hän nukahti uudelleen. Ja taas Pugatšovin kapinasta.
  Myös Fedorov oli selvästi vihainen kasakkojen hallitsijaan. Totta, Curds käyttäytyi ulkoisesti hillittömästi ja vaikutti melko luotettavalta. Kerran hän toi Iletskin kasakat Pugatšoviin ja laajensi näin kapinan puhtaasti Yaik-kapinan ulkopuolelle. Totta, Emelyan Ivanovich katsoi kerralla Tvorogovin vaimoa Stepshaa. Todennäköisesti mustasukkainen aviomies ei antanut anteeksi nuorelle ja kauniille tytölle petosta. Onhan Pugachev vasta kolmekymmentäkaksivuotias, hänen verensä on vielä nuorta ja hän on kaunis Don Juan. Ja myös biseksuaali. Hänen vaimonsa Sophia, jolla ei ollut aikaa menettää kaikkea kauneuttaan, ja neljä lasta: kolme tytärtä ja poika. Ja toinen nuori kasakka Ustinya.
  Ja kuinka monta rakastajatarta Emelkalla oli jo... Sukulaisensa Stenka Razinin tavoin Pugatšov oli himokas naaralle. Ja se on hyvä, että se on sataprosenttisesti luonnollista.
  Eversti Timothy liittyi kapinallisiin äskettäin. Hän on Volgan kasakkojen joukosta. Toli oli alun perin tiedustelija, pappi loukkasi jostain syystä huovoja. Mutta näyttää siltä, että pääteloittaja kuuli, kuinka hänen perheenjäsenensä antoivat ymmärtää, että Emelyan oli sukua heille.
  Siitä tuli erityisen huono, kun Emelyan Pugachev halusi hylätä kuninkaalliset kuninkaalliset ja avata itsensä kansalle. Sitten myös muut atamanit epäröivät. Ja nyt, jos epäonnistuminen tapahtuu, he vääntävät huijarivaras Emelkan ja muistavat sen sellaisena kuin tiesivät. Siksi talonpoikakuningas ja aistii salaliiton ympäristön sisällä. Ja nyt todisteet on saatu.
  Ihmettelen kuka tämä poika on. Hän näyttää korkeintaan viidestätoista tai neljätoista, mutta hänen käsissään on voimaa - sankarillinen poika. Katso kuinka epäitsekäs olet. Hän toi viisitoista tuhatta kultaa kuninkaalle. Summa, jolla voit ostaa koko kiinteistön. Kaikki eivät kykene sellaiseen epäitsekkyyteen. Totta, tämä on vielä lapsi, tässä on punertavat kasvot kuin tytöllä, ei edes ase. Lapsi ei tiedä rahan arvoa ja siksi antelias.
  No, ei mitään, näistä rahoista on hyötyä Emelyanille. Vaikka kassaa kertyi kaupunkeihin huomattava määrä, ja jopa tätä saattuetta on vaikea kuljettaa. Pugachev itse piilotti kullalla ja kivillä varustetun arkun yhteen vain hänen tuntemaansa paikkaan. Kuusi puntaa kultaa ja jalokivet: rubiineja, smaragdeja, topaasia, safiiria, timantteja tässä arkussa. Jos mitään, Emelyanilla riittää mukavaan elämään.
  Ogoletteja tulee palkita anteliaasti, eikä heitä saa loukata.
  Emelyan hymyili ja ilmoitti osoittaen Oliver Twistiä:
  - Kannatan sinua kapteenin arvonimen poikaa ja otan sinut seurakuntaani!
  Pöydän ympärillä kuului mykkä hyväksyntä. Chuguev mutisi tyytymättömästi:
  - Hän on pieni jo ennen kapteenia!
  Kasakkatsaari keskeytti:
  - Mutta mieli on mahtava! Katso, mitä jaloa saaliista hän toi, ja rahaa ja kuulen hevosten ulinaamista. Will, tämä poika on minun adjutanttini!
  Ja Pugachev liikutti nyrkkiään pöytää vasten.
  No, nyt on aika rankaista roistoja. Mutta tämä on tehtävä huolellisesti, jotta sisällisriita ei mene. Välittömästi pidätysmääräys, niin he nappaavat sapelit. Mutta kasakkojen on toteltava hänen kuningastaan. Ja talonpojat ovat vielä omistautuneempia, joille Pietari Kolmas on Jumala ja tsaari!
  Siinä he tarttuvat petturit, olisi mukavaa, jos he olisivat kellotaulussa kidutushuoneessa ja sytyttävät siellä jopa kipinän. Paljasta kaikki rikoskumppanit ja puhdista ympäristö petoksesta!
  Emelyan Ivanovich ilmoitti keuhkoissaan:
  - Suoritamme joukkojen tarkastuksen!
  Toistaiseksi lopputulos, Oliver Twist päätti esitellä suunnitelmansa Suvereignille. Hän käveli vierelläni ja kuiskasi korvaani. Pugatšov hymyili suurilla, valkoisilla hampailla ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kova garno! Ja fiksu!
  Kesän lopulla aurinko poltti ruokoa monen kilometrin päähän. Ja tämä ei voinut olla synnyttämättä nuoren maanalaisen työntekijän ja salakavalan ja tehokkaan suunnitelman pioneerin päätä.
  Sillä välin he tutkivat armeijaa yhdessä kasakkojen tsaarin kanssa. Emelyanin armeija kasvoi seitsemääntoista tuhanteen, ja uusia ihmisiä saapui jatkuvasti lisää. Don mukaan lukien. Mutta Don seuraa Pugatšovia kokonaan, jos hän näyttää voimansa! Paljon miehiä. Paskiaiset partaiset miehet, joilla on haarukat, uhkaavan näköiset suoristetut letit, sarvet, mailat, haarukat. Teinipojat juoksivat paljain jaloin ja heitä on myös paljon. Ja lisää tulee koko ajan. Miehet ovat innokkaita liittymään kuninkaan armeijaan. Lisäksi kärsimyksen ajan pitäisi pian ohittaa ja saapuvien soturien määrä kasvaa merkittävästi.
  Pugachev kutsui teloittajan samaan aikaan. On tietysti sääli erota tällaisesta välttämättömästä tyypistä, mutta maanpetos tulisi peruuttaa.
  Talonpoikatsaari ei kestänyt kauan ja määräsi:
  - No, ihmiset... Neulo petturit mahdollisimman pian!
  Miehet innostuessaan jopa sidoivat tarpeettoman. Esimerkiksi Ovchinnikova. Hän ei kuitenkaan vastustanut. Kuningas käski päästää irti ja taputti hyväksyvästi hämmentynyttä päällikköä olkapäälle. Ovtšinnikovin viikset roikkuivat kuin pesä ja hän näytti hämmentyneeltä ja mykistyneeltä. Ja Timofey, Chuguev ja Fedorov laitettiin raudoiksi. He heittivät minut maahan ja potkivat minua.
  Mutta nämä ovat silti kukkia. Teline ja kuumat pihdit odottivat viittä salaliittolaista!
  Ja Oliver Twist laukkaa Michelsonin leiriin. Volgan kasakat toivottivat kuninkaallisen lähettilään tervetulleeksi. Näyttääkseen kiinteämmältä pojan täytyi käyttää eleganttia rullaa ja nahkasaappaat. Mikä ei ole kovin miellyttävää tässä helteessä.
  Emelyanin leiri on suuri ja ihmisiä saapuu joka tunti. On nähtävissä, kuinka tien varrella ojentuivat ihmisryhmät ojentaen kätensä kansan kuninkaalle. Ihmiset todella haluavat uskoa, että parempi kohtalo on mahdollista ja että viranomaiset voivat olla todella välittäviä eivätkä itsekkäitä.
  Samalla tavalla ihmiset vetivät puoleensa Grishka Otrepyev, joka jopa onnistui hallitsemaan Venäjää jonkin aikaa. Huono assosiaatio. Mutta edelläkävijä Petyalle Emelyan Pugachev ei ole huijari seikkailija, vaan kansannousun kansanjohtaja, johon liittyy huomattavia toiveita sosialismin rakentamisesta yhdessä maassa.
  Eversti Michelson on myös vielä nuori ja kunnianhimoinen. Viime aikoihin asti sotaa kapinallisten kanssa pidettiin vähäisenä, mutta nyt keisarinnan suosionosoitukset satoivat hänen päälleen. Miten ei voi olla ylpeä.
  Nyt Michelson on koonnut seitsemäntuhatta sotilasta. Tsaritsynon varuskunnan kolmen tuhannen sotilaan lisäksi lähestyi vielä tuhat kaksisataa Mielinin sotilasta. Myös saksalainen Venäjän keisarinnan palveluksessa, joka seurasi pitkään Pugachevin kannoilla, mutta ei uskaltanut liittyä taisteluun hänen kanssaan.
  Voimia riittää huijarin päihittämiseen, jopa ilman kasakkojen petosta. Yksi on pelko siitä, että sodalla on aikaa mennä pois. Myös Aleksanteri Suvorov on huolissaan, jolle Mikhelson on velvollinen siirtämään joukkonsa hallintaan. Se on tietysti ärsyttävää. Niin monta kuukautta rohkea saksalainen jahtasi Pugachevia, ja he haluavat siirtää voittajan laakerit venäläiselle kenraaliluutnantille.
  Suvorov on jo ylistetty, ja hänelle huijarin vangitseminen ei ole Jumala, mikä teko. Ja Michelsonille tämä on passi kenraaleille ja mahdollisuus jatkaa uraansa.
  Pettureiden sanansaattaja ei pitänyt saksalaisesta everstistä liikaa: vaalea, laiha, mutta vahva poika. Liian nuori lähettiläs ja puhuu jotenkin ei aivan tavallista. Vaikka mitä odottaa näiltä Venäjän pieniltä kasakilta.
  Totuus on, että poika sanoo luottavaisesti, ettei hän juoksentele sinisilmäisinä. Eversti Michelson sulasi hieman. Oliver Twist tunsi hieman pelkoa. Silti milloin tahansa hänet voidaan määrätä ruoskittavaksi ja hirtettäväksi. Englannin vankeuden jälkeen ruoskiminen tuntui lasten leikkiä, mutta silmukassa kuoleminen... Niin nöyryyttävää.
  Myös saappaissa jaloille on epämukavaa, vaikka ne ovatkin ilmaisia ja poika on tehnyt suurimman osan matkasta hevosen selässä, ne hierovat hänen jalkojaan. Ja pysäköidä niihin. Keho ei ollut vielä unohtanut talven kylmää, ja Oliver Twist itse juoksi paljain jaloin lähes ympäri vuoden kiinnittämättä huomiota pakkaseen. Joten juuri nyt sankarivaras tunsi olevansa liian hemmoteltu ja vailla mukavuutta.
  Mikhelson kysyi, kuinka monta joukkoa Pugatšovilla oli. Oliver Twist, tietäen, että saksalainen eversti oli suunnilleen tietoinen tarinasta, ei rehellisesti salannut mitään, mutta totesi samalla, että kasakat eivät halunneet taistella, ja Emelyan päätti muuttaa Volgaa alas Astrahaniin ja Kubaniin. Se vaikutti aika loogiselta. Pelästynyt suuri joukko joukkoja etenee voitetun Ottomaanien valtakunnan, huijari suunnitteli paeta joko Turkkiin tai Iraniin. Ei kaukana Kubanista Iraniin.
  Pettureiden kasakkojen puolesta Oliver Twist tarjoutui johtamaan Michelsonin armeijaa kätketyn tien läpi katkaisemaan huijarin pakoreitit ja hyökkäämään yhtäkkiä leiriin etelästä.
  Saksalainen eversti piti tästä ajatuksesta. Tarkkaan katsoen varaspoikaa palkkasoturi kysyi:
  - Jos et valehtele!
  Oliver, vaikka hän oli melkein ateisti, teki hätäisesti ristin:
  - Vannon Kristus Jumalan nimeen!
  Michelson lupasi:
  - Jos se onnistuu, saat sata ruplaa! Ja jos valehtelet, en vain hirtä sinua, vaan käsken sinut eristetyksi!
  Viimeinen lupaus tuntui englantilaiselle varkaalle enemmän naurettavalta kuin kauhealta, ja hän huusi:
  - Kunnia rauhallisimmalle keisarinnallemme Katariinalle!
  Ja hän napsautti taitavasti fiksujen saappaidensa kantapäät. Vaikka ne tuntuivat epämukavilta, Oliver Twist tunsi ylpeyttä siitä, että hänellä oli jalassaan kalliit kenraalin kengät, jotka oli kiillotettu tuoreella vahalla, eikä paljasjalkainen ragamuffin. Joten hän näyttää ruhtinaspojalta, mikä herättää paljon enemmän luottamusta.
  Mikhelson käski aloittaa heti, varsinkin kun oli jo ilta, ja heidän täytyisi tehdä siirto pimeässä. Elokuussa on kuuma Ala-Volgan alueella. Se on kovaa univormussa ja yli polvisaappaat. Mutta turha Michelson on aina univormussa ja palkittu. Voitosta Chikoylla hänelle annettiin kolmannen asteen Pyhän Yrjön ritarikunta ja toisen Pugatšovin ritarikunta. Catherine muutti suhtautumistaan kapinaan ja palkitsee avokätisesti niitä, jotka erottuivat kapinan tukahduttamisesta. Jopa Reidskop, taitamaton kuvernööri, sai Katariinalta viisitoista tuhatta ruplaa ja kenraaliarvon.
  Nyt lähestyy kapinallisten lopullisen tappion ja kenraalin epaulettejen esittelyn hetki. Vangittuaan Emelyanin Michelson pyyhkii Suvorovin unen. Sitä paitsi on yksi asia taistella turkkilaisia vastaan, toinen asia taistella omaa kapinallista kansaa vastaan. Jälkimmäinen on paljon vaikeampi. Venäläiset ovat siis paljon arvaamattomampia kuin turkkilaiset. Tässä on sama Emelka voittaneena Volgaa pitkin. Ihmiset otettiin vastaan avosylin.
  Onko näin? Puolilukutaitoinen kasakka, joka ei osaa edes allekirjoittaa säädöksiään. Ja ihmiset ryntäsivät hänen luokseen kuin hän olisi hunajalla voiteltu. Eivätkä aseet, luodit, hirsipuut eivätkä teloittajien kuumat pihdit pelota ihmisiä.
  Michelsonilla oli mahdollisuus taistella Preussissa. Jotenkin saksalaisen ei ole liian miellyttävää taistella samojen saksalaisten kanssa kuin hän itse. Sitten hän oli vielä nuori, taisteli epätoivoisesti. Ja hän sattui tapaamaan nuoren miehen Pugachevin. He joivat yhdessä, ja Mikhelsonia yllätti muisto kasakasta, jonka viikset olivat juuri alkaneet murtautua - erinomainen. Lukutaidoton Emelyan tiesi jo monia saksankielisiä sanoja ja pystyi kommunikoimaan vankien kanssa ilman tulkkeja.
  Vihollinen oli vahva. Useaan otteeseen Michelsonin elämä roikkui vaakalaudalla, ja hänen armeijansa oli tappion partaalla. Kuninkaaksi julistautunut voitti, ja hän nousi kuin Feeniksin lintu. Ja uusia, uusia tuhansia ihmisiä liittyi talonpoikamonarkkiin.
  Mikhelson ajatteli, että jos hän sitten laittoi veitsen Emelyaniin, historian kulku oli täysin erilainen. Totta, tuolloin hänellä ei ollut sellaisia ajatuksia. Nuori kornetti ja nuori kasakka tulivat hyvin toimeen keskenään, kunnes seitsemän vuoden sota hajotti heidät eri suuntiin.
  Pugachev voisi tehdä sotilaallisen uran saatuaan jo Benderystä ja saanut kuoroarvon - tämä on kuin luutnantti. Mutta ryöstöromantiikka vei Jemelyania pois, ja sitten hän halusi tulla itsevaltaiseksi hallitsijaksi. Tarkemmin sanottuna luultavasti rosvo halusi ensin ryöstää itseltään suuren pääoman ja mennä sitten pensaisiin ottamaan varastetut tavarat. Mutta Emelkan tavoitteet kasvoivat kapinallisten onnistuessa. Ja sitten hän itse suunnitteli matkan Moskovaan.
  Kazan käytännössä kaatui, ja vain pieni Michelson-yksikkö esti jatkuvasti kasvavan lauman tien.
  Seitsemäntuhatta Michelson-sotilasta, joista kaksituhatta ratsumiestä liikkuu klassisen kaavan mukaan. Edessä ratsuväki, sitten jalkaväki ja tykistön jälkeen neljäkymmentä asetta ja saattue. Vahva armeija. Donin kasakat ovat rikkain ja ylellisin asu. Lisäksi Davydovin osasto, jalo husaariratsuväki. Katariina II:n valikoivammat laivueet.
  Michelsonin ja Mielinin jalkaväki on kranaatteri ja valittu. Univormu on tyylikäs, nahkasaappaat kimaltelevat, soturit selkeästi, ikään kuin purettuina, lyövät askeleen. Kolme tuhatta Tsaritsynon varuskunnan sotilasta ovat huonompia. Ja univormut eivät ole niin tuoreita, eikä kulutuspinta ole niin jahdattu.
  Michelsonin aseet eivät ole huonoja. Aseet, jotka ovat huonompia, jätettiin Tsaritsyniin ja muihin kaupunkeihin. Otettu kätevin kantaa. Yksisarvisia on myös kymmenkunta. Joten köyhien kuningas saa omansa. Ja vaikka hänen ihmisten määrä lähestyy kahtakymmentä tuhatta. Kazanin lähellä oli enemmän varkaita, ja he voittivat hänet pienemmällä määrällä.
  Michelson on hyvällä tuulella, hän puhuu saksaa Mielinin kanssa tietämättä, että varaspoika Oliver Twistin herkkä korva erottaa hänen jokaisen sanansa ...
  Lapsi on valmis taisteluun ja tiedusteluun.
  Myelin vakuuttaa:
  - Catherine on ovela peto. Hän tietää, että turkkilaiset näkevät edelleen Venäjän sisäisen heikkouden, he voivat rikkoa rauhansopimuksen. Ottomaanien pasha on jo vihjannut, ettei ole selvää, millainen valta Venäjällä nyt on!
  Michelson vastasi hyvin luottavaisesti:
  - Otetaan Pugachev kiinni ja laitetaan kaikki välimerkit lauseeseen. Silloin kukaan ei uskalla epäillä, että olemme vahvoja, ja Venäjällä on vain yksi keisarinna!
  Kenraalimajuri Mielin, vaikka onkin Michelsoniin nähden kauhea, on väliaikaisesti hänen alaisuudessaan. Mutta tämä ei aiheuta keskusteluun jännitteitä. Molemmat komentajat ovat saksalaisia. Mutta Mielin vältti varovasti hyökkäämästä Michelsoniin.
  Mutta nyt hän jakoi uutisen:
  - Ekaterina pelkää joukkojen vetäytymistä Turkin operaatioteatterista. Ranskan kuningas lupaa apua ottomaaneille, ja he yrittävät neuvotella lisää myönnytyksiä aselepossa eivätkä suostu maksamaan korvauksia!
  Michelson huomautti vihaisesti:
  - Laitetaan Emelkan katkaistu pää paalulle, niin koko Eurooppa sopisi kerralla!
  Myelin oli osittain samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tämä voi viilentää kuumimpia päitä, mutta he yrittävät jatkossakin testata meitä vahvuuden suhteen!
  Michelson pudisti nyrkkiään ja sihisi:
  - Anna heidän vain yrittää... - Ja alentaen ääntään, hän kysyi. - Mutta entä huhut, että Pugatšovia vastaan on kymmenen kenraalia ja jokaisella on joukko?
  Myelin vastasi hymyillen.
  - Tämä on sotilaallinen temppu pakottaa talonpojat ja kasakat jäämään Pugatšovin jälkeen. Inspiroida ajatus siitä, että suuret voimat menevät huijaria vastaan. Itse asiassa kymmenen kenraalia etenee vain pienillä yksiköillä. Joten Emelka on otettu esille!
  Michelson naurahti ja huomautti heti vakavasti:
  - Sitä enemmän syytä tukahduttaa kapina mahdollisimman pian!
  Lisäksi keskustelussa ei ollut mitään merkittävää. Oliver Twistin täytyy nyt ilmoittaa väliaikaisella raketinheittimellä, että armeija on jo saapunut tiheään, kuivaan ruokoon. Suunnitelmana on sytyttää maa oikealla hetkellä, ja niihin puhaltava tuuli hajottaa liekin ja polttaa seitsemäntuhannen armeijan.
  Jotain samanlaista Emelyan Pugachev on tehnyt jo Tatishchevin linnoituksen hyökkäyksen aikana. Sitten kapinalliset onnistuivat saavuttamaan suuren menestyksen avaamalla tiensä Orenburgiin. Tällä kertaa edelläkävijä Petya johti Michelsonin joukot kuiviin metsikoihin kuin fasistit. Tässä tapauksessa hän käyttäytyi kuin todellinen Ivan Susanin. Mutta Susaninin todellinen kohtalo on kuolla yhdessä vihollistensa kanssa.
  Ja varas-sankari Oliver Twist haluaa elää. Ja poika keksi tempun. Kiinnitä kotitekoinen raketinheitin kärryyn ja piiloudu sinne ajoissa, pimeässä. Totta, on välttämätöntä, että viholliset eivät huomaa hänen katoamistaan. Ja se on vaikeaa...
  Petya on löydetty. Poika hyppäsi hevosen selkään Michelsonin luo ja sanoi:
  - Ajan eteenpäin ja kerron Chugueville ja Tvorogoville, että olemme matkalla!
  Michelson hyväksyi ja nyökkäsi pitkällä etusormella:
  - Vain nopeammin! Ja tule takaisin!
  Myelin avasi pergamentin ja katsoi karttaa ja huomautti:
  Voimme löytää oman tapamme!
  Oliver Twist mutisi:
  - Ruokojen läpi paljon nopeammin!
  Ja aikaa tuhlaamatta hän antautui kantapäillään täysiveriselle orille. No, kiirehdi päästäksesi turvalliselle etäisyydelle. Tai pikemminkin alusta. Tällainen kuivuus elokuussa, mikä on yllättävää, kuinka nämä pensaat eivät palaneet aiemmin?
  Oliver juoksi uralla potkimalla häntä jaloillaan ja litistäen itsensä selälleen vähentääkseen vastaantulevaa ilmanvastusta. Mikhelson itse ei ollut pitkä, ketterä ja lyhyillä viiksillä näytti Hitleriltä. Saksalaisen everstin päässä on napoleonin tyylinen hattu!
  Mutta komentaja on vahva. Raz onnistui voittamaan kapinallisten ylivoimaiset joukot useammin kuin kerran.
  Unen väärässä muistissa Oliver Twist oli jo johtanut natsit partisaanien väijytykseen, ja hän iloitsi menestyksestä. Totta, ei ole enää vain taistelua ulkomaisia hyökkääjiä vastaan, vaan sisällissota. Ja hän nostaa kätensä ottaakseen veljensä ja kummisetänsä ottelunseuraan.
  . LUKU #9
  Poika heräsi ja heräsi hieman. Latasin ja söin. Lisää kala kaurapuuroon. Ja lisäksi maitoa. Ihan hyvä vankilaksi. Naislääkäri tuli jälleen Oliverin luo. Pyyhin pojan haavat alkoholilla ja voideilla. Hän jopa antoi minulle pillerin.
  Sitten Oliver alkoi taas hieroa ketjuja. Hänet ajeltiin kaljuksi sellissä, eikä hän voinut käyttää hiuksiaan. Eli linkki linkissä. Ja hän työskenteli kovasti. Hieman terästä periksi. Vaikka britit tekivät vangeille ketjuja omaantuntoonsa.
  Oliver uskoi pakenevansa ... Hän työskenteli useita tunteja ...
  Sitten hänelle tuotiin taas ruokaa. Poika söi, työskenteli kovasti ja nukahti kuin vanhurskas mies. Ja hän haaveili jälleen upeasta seikkailusta.
  No, nyt ruoko loppuu... Ja sähinkäiset puhkeavat taivaalla.
  Kasakat heittelevät kattiloita kuumaa hiiltä ja sytyttävät tuleen ruokoille roiskunut hartsi ja rikki. Kaikki on valmis paistamaan kuningattaren armeija.
  Parrakas kapteeni Padurov tervehtii Oliver Twistiä. Poika hyppää ylös ja heittää ensin pois vihatut saappaat. Ja niin hän hieroi jalkojaan. Tämä on kidutusta, pahempaa kuin parranajo, kun englantilaiset ensin voitelevat öljyä kovettuneisiin jalkapohjiisi ja sytyttävät sitten tulen kaukaa. Jotta liekki ei ulotu paljain kantapäihin vähän.
  Mutta saappaisiin hierottaessa tunne on inhottavampi kuin englantilaisesta valosta.
  Oliver Twist puhalsi ylpeänä poskiaan tästä muistosta: loppujen lopuksi hän ei pettänyt ketään kidutuksen alaisena eikä edes purskahtanut itkuun. Tässä on otettava esimerkki Stenka Razinista, joka ei edes huokannut kidutuksen aikana.
  Nyt hän kuitenkin haluaa taistella, mutta taistelua ei ole. Tuuli puhaltaa etelästä pohjoiseen, ja tulivyöry ryntää Michelsonin suurelle osastolle. Ikään kuin demoni olisi paennut alamaailmasta, ja he ryntäsivät tulisilla sarjoilla vihollisen kimppuun, lukuisia ja valikoiduilla joukoilla varustettuna.
  Tuuli on kova ja palo ruokoarossa leviää nopeasti. Kuin heränneinä, pahamaineisimpien syntisten sielut heittivät pois arkun kannet, ja heidän takanaan ulottuu Gehennasta myrskyisä, kuin ketun punainen häntä. Ja nämä tulisen väriset hirviöt putoavat ennen kaikkea kasakkojen ratsastajien päälle.
  Hevoset ymmärsivät vaaran ensimmäisinä, mutta ratsastajat löivät heitä itsepäisesti kannuillaan yrittäen pitää ne paikoillaan.
  Michelson huusi epätoivoisesti:
  - Älä peräänny äläkä luovuta!
  Mutta tässä tapauksessa tällainen rohkeus ei ole muuta kuin hulluutta, sankarillisuus muistuttaa Cervantesin sankareita. Ja nyt paistaminen on mennyt näin. Kun tuli osui ratsumiehiin ja haisi paahteelta, kuului jo korvia hirvittävä pauhu ja pelästynyt kavalkadi ryntäsi omien jalkaväkiensä luo.
  Mikhelson yritti pitää malttinsa, mutta teki sen huonosti. Lisäksi mitä rohkeus voi tehdä raivoavalla tulella? Kyllä, käytännössä ei mitään. Kenraali Mielin, pragmaattisempi ja pelkurimpi, kannusti hevostaan ja yritti päästä karkuun, päästä hänen perässään ryntävien liekkien edelle, pelastaa omaa nahkaansa.
  Michelson sen sijaan hyväksyi tulivirran vetäytymättä, vaikka lumivalkoinen hevonen halusi ottaa ohjakset pois ja ryntää pois tästä helvetistä mahdollisimman pian. Saksalainen eversti ei kestänyt kuuman ilman virtausta ja huusi villisti. Hänen sileille kasvoilleen alkoi ilmestyä palovammoja, kuten spitaalista. Sitten liekit nuolivat palkatun upseerin ratsun jalkoja. Hevonen ei enää kestänyt sellaista kipua. Annettuaan kaikki neljä kavikkaa hän heitti pois pakkomielteisen ratsastajan. Michelson löi ja päätyi tulijärveen.
  Kuinka onneton komentaja huusi. Kuinka liekit alkoivat niellä hänet elävältä alkaen vaatteista ja päättyen luihin. Valittu kuninkaallinen armeija oli kuolemassa. Ja tämä kuolema oli todella kauhea. Liekit lähestyivät nopeasti, ja tsunami tuli osui jalkaväkeen. Sotilaat ja upseerit paloivat kuin muurahaiset tulessa, ja sitä oli tuskallista ja pelottavaa katsoa. Ja kun tuli pääsi aseisiin, räjähtävä ruuti ja pommeja alkoivat räjähtää.
  Liekit hajaantuivat taivaalla, ja valtava tulva nuoli taivasta punaisilla kielillä. Ja kun he kulkivat räjähdyksen sarjassa, näytti siltä, että aallot kulkevat pallon läpi ja näyttävät eräänlaista elokuvaa. Tai jos se on surffausta kelta-punaisilla aalloilla. Ja kaikki on tulvii ja kirjaimellisesti kimaltelee häikäisevän laajalta alueelta.
  Ja palamisen haju saavuttaa jo kasakkojen armeijan.
  Emelyan Pugachev oli kukkulalla, josta Stenka Razin katseli prinssi Lvovin neljänkymmenen auran laivueen liikettä. Stenka Razin onnistui ottamaan sekä Tsaritsynin että Astrakhanin, ja hänellä oli myös joitain mahdollisuuksia voittaa. Mutta kohtalo ei hymyillyt kasakka-atamanille. Tuntuiko Emelyan pettäjältä?
  Mutta loppujen lopuksi myös hänen isoisoisänsä setä Stepan bluffoi. Erityisesti hän rakensi Astrahanissa kaksi auraa: yhden patriarkaalisen ja toisen kuninkaallisen, ja levitti huhuja, että prinssi taisteli heidän kanssaan. Ja todellakin talonpojat ja jousimiehet löivät bojaarit piiloutuen kuninkaallisen nimen taakse, ikään kuin Aleksei Mihailovitš itse käski päästä eroon maanomistajien vallasta.
  Ihmiset olivat uupuneita julmien viranomaisten raskaasta ikeestä, ja he tarvitsivat vain tekosyyn. Ja patriarkka Nikonin auktoriteetti ja kuninkaallinen nimi vaikuttivat asiaan. Jos Stenka Razin ei haavoittunut kuolemaan päähän Simbirskin lähellä, katsokaa ja kasakkauradi hallitsi koko Venäjää.
  Emelyan Pugachev näki tulevaisuuden monarkian tasavallan sekoituksena. Narodny pysyi itsevaltaisena hallitsijana, mutta hänen olisi pitänyt hallita kansan valitun kasakkapiirin mielipiteen perusteella. Vaalivalta hallitsee jo kaupungeissa ja kylissä. Maaseudulla ihmiset valitsevat vanhimmat, ja hän pitää järjestyksen, ja kaupungissa he valitsevat valitun porvariston ja pienen kasakkapiirin.
  Siten maaorjuus lakkautetaan ja kaikista tulee tasa-arvoisia kasakkoja. Ja kasakkoja on erilaisia. On peltokasveja, on tehtaita, on hallitsijoita. Eikä luokka-eroa ole olemassa.
  Totta, tällaisen polun toteuttamisessa on vuodatettu paljon verta ja sitä tullaan vuotamaan lisää.
  Mutta he kaatoivat metsän - lastut lentävät! Ja naiset synnyttävät edelleen!
  Tuhansia ihmisiä poltetaan elävältä. Lisäksi suurin osa heistä ei ole saksalaisia palkkalaisia, kuten Michelson ja Mielin, vaan venäläisiä. Oliver Twist yrittää olla ajattelematta sitä. Poika hyppää ylös ja seisoo päänsä päällä. Tällainen älykäs suunnitelma toteutui. Kaikkein salakavala vihollinen Michelson joutui ovelaan ansaan.
  Myös baškiirit, kalmykit ja tataarit hyppäävät ylös ja lyövät tamburiiniaan. Heillä on iloa, lopulta pakkomielteinen Michelson voitetaan ja nukkuu. Ja Salavat, joka kasvatti heidät taistelemaan, on edelleen elossa ja kutsuu paimentolaisia lippuun.
  Myös saattue tarvikkeineen palaa ja räjähtää... Näyttää siltä, että Pugatšovin armeija voi voittaa...
  ................................................... . ................................................ .. ..............................
  Kun tuskallinen sirpale, Michelson, revittiin irti, Pugachev siirtyi jälleen kohti Tsaritsyniä. Oli tarpeen valloittaa avainkaupunki puolustusta varten ja kääntyä Donin puoleen. Kuten kävi ilmi, tärkeimmät kuninkaalliset joukot ovat vielä tarpeeksi kaukana, ja on mahdollisuus murtaa ne osiin.
  Kolme Donin rykmenttiä lähetti sanansaattajansa tsaariksi julistautuneen tsaarin luo ja lupasi tulla esiin ja vannomaan valan.
  Lähellä Tsaritsyniä yli kaksikymmentätuhatta Pugatšovin armeijaa tapasi neljä ja puoli tuhatta kasakkaa.
  Emelyan Pugachev pukeutui ylellisiin ruhtinaallisiin kaapuihin ja antoi useita rikkaita tilauksia vangitakseen palkinnoiksi eri kaupungeissa ja kartanoissa. Ja hän avasi Holstein-rykmentin lipun, jota kantoi hänen takanaan everstiksi ylennetty Petya Komsomolov.
  Pugatšov oli keskimääräistä korkeampi, leveähartinen, erittäin ilmeikkäät, upeat kasvot ja näytti erittäin vaikuttavalta.
  Don vannoi valan ja vannoi uskollisuutta kuninkaalle. Emelyan Pugachev piti puheen. Kapinajohtaja osasi puhua yksinkertaisesti ja kauniisti.
  - Isänmaamme edut, pyhän isänmaamme Venäjän edut. He vaativat päästä eroon lihansyöjähämähäkistä maanomistajien ja maaorjaaatelisten muodossa, jotka imevät verta kansastaan. Ja tämä veri, jota he ottavat innolla, vuodatetaan polttavin kyynelein lihaville vempaille! Meidän tehtävämme on avata petettyjen silmät, oikaista kyhäselkäisten olkapäät, lopettaa vihattu tyrannia ja turmiollinen hallinto!
  Vapaus, tasa-arvo ja veljeys valtaa Venäjällä!
  Pugachev puhui voimalla ja temperamentilla, kasakat olivat iloisia. Emelyanin armeija täydennettiin uudella ratsuväellä ja hyvin koulutetuilla taistelijoilla.
  Valan vannottuaan Oliver Twist käänsi yhtäkkiä huomionsa yhteen, lyhytnäköiseen miehekkääseen ilmeeseen. Jossain hän oli jo nähnyt tämän pullistuvan, kaljuuntuvan otsan ja siniset, ilmeikkäät silmät.
  Miehellä itsellään oli yllään tavallinen talonpoikatakki ja hän piti keihästä käsissään, mutta ensi silmäyksellä tuntui, kuka tämä ei ollut talonpoika. Vaikka pukeutuminen on huono ja sarvea pidetään luottavaisesti käsissä.
  Oliver, paranneltuaan hetkeä, meni hänen luokseen ja ojentautuen eteen huusi:
  - Teidän ylhäisyytenne, eversti Oliver Twist palveluksessanne!
  Mies vastasi nopeasti:
  - En ole ylhäisyys, vaan tavallinen sotilas Poluškin!
  Oliver Twist neuloi kulmakarvojaan ankarasti ja vastasi ankarasti:
  - Ei, herra Aleksanteri Vasilyevich! Sankarillinen ulkonäkösi on liian kirkas piilotettavaksi päällystakin alle!
  Suvorov ristisi taikauskoisesti ja hymyili:
  - Armahda Jumalaa... He saivat tietää! Mitä nyt!
  Nuori varas tarjosi oman versionsa:
  - Puhutaan kuningas-isän kanssa, ja sitten nähdään!
  Emelyan Pugachev oli hyvällä tuulella. Hänen armeijansa on vahva, ja huomenna on hyökkäys Tsaritsyniä vastaan. Sen jälkeen on mahdollista, murskattuaan Donin, siirtyä Moskovaan. Kunnes kuningatar keräsi jälleen voimaa häntä vastaan.
  Suvereeni toivotti vangitun Suvorovin sydämellisesti tervetulleeksi. Hänkin katsoi Pugatšovia uteliaana. Korkea otsa ja ilmeikkäät kulmakarvat kertoivat kansannousun johtajan älystä, ja hänen luottavainen ukkosenääninen äänensä petti käskemisen tapaa. Aleksanteri Suvorov ei tuntenut pelkoa ja kysyi Emelyanilta useita kysymyksiä armeijan alueelta ja saatuaan vastauksen hän oli tyytyväinen:
  "Ja te, teidän Majesteettinne, et ole ollenkaan tyhmä mies!"
  Pugachev kysyi ankarasti Suvorovilta:
  - Kuka luulet minun olevan?
  Kenraaliluutnantti vastasi hymyillen:
  - Luoja varjelkoon, mistä minä sen tietäisin...
  Yemelyan kysyi ankaralla äänellä:
  Palveletko minua vai...
  Talonpoikakuningas vei kätensä kurkunsa yli. Suvorov oli hiljaa. Hän oli liian kehittynyt ja itsenäinen henkilö ollakseen uskollinen valalle vain siksi, että se on vala. Ja Katariina II:n, joka tappoi miehensä, laillisuus on enemmän kuin kyseenalainen. Kaiken kaikkiaan perillisen Pavelin pitäisi nyt hallita. Ja Katya on joka tapauksessa murhaaja!
  Tässä ei ole kysymys siitä, onko hän todellinen kuningas vai ei. Emelyan ei näytä ollenkaan Pietari Kolmannelta. Yleensä Pietari Kolmas on iäkäs lapsi, ja tämä on vahva, vahva kasakka, syntynyt soturi ja hallitsija. Ja Aleksanteri Vasilievich ei koskaan arvostanut perheen jaloisuutta eikä katsonut, että se antaa mitään etua.
  Yemelyan, joka oli edelleen täynnä energiaa, nousi pöydästä ja alkoi kävellä. Kasakkatsaari ei ole kuitenkaan kovin pitkä, päätä pidempi kuin Suvorov, keskipitkän ja hoikka mies. Pugachev on leveä hartioista ja hänellä on epäterveellistä voimaa. Hän taivuttaa nikkeliä sormillaan, leikkaa silkkinauhaa lennossa. Emelyan leikkasi itsensä henkilökohtaisesti sapelilla ja osoitti olevansa vahva soturi. Ja Suvorov tietää tämän. Hän pitää kasakkojen päälliköstä. Toisaalta yksinkertaista, toisaalta selkeällä, poikkeuksellisella mielellä.
  Suvorov kysyi saksaksi:
  - Kenen on hyvä palvella Venäjällä?
  Emelyan Pugachev vastasi myös saksaksi:
  - On hyvä palvella tsaariasi, isännimeäsi ja ihmisiä... - Emelyan tuki nyrkkeillään puoliaan, katsoi tarpeelliseksi lisätä. - Ja ennen kaikkea hänen kansalleen!
  Suvorov piti Pugatšovin kekseliäisyydestä ja valtiomiehisyydestä, ja hän vastasi:
  - Valitsen palvella isänmaatani ja kansaa!
  Sen jälkeen kenraaliluutnantti ojensi ulkoapäin laihan, mutta vahvan ja sitkeän kätensä Emelyanille!
  He kättelivät lämpimästi, ja Yemelyan ilmoitti:
  - Toivotan teidät tervetulleeksi kreivin arvonimellä ja marsalkkaarvolla! Sinusta tulee joukkoni pää! Valmistakaa heidät Tsaritsynin hyökkäykseen!
  - Tottelen teidän majesteettianne! - Aleksanteri Vasilyevich Suvorov ilmoitti ja kumarsi kasakkojen tsaarille.
  Näin alkoi suuri ystävyys Emelyan Pugachevin ja Alexander Vasilyevich Suvorovin välillä.
  Kaikkien aikojen loistavin venäläinen komentaja vannoi uskollisuutta tavallisille ihmisille. Suvorov itse ymmärsi: muutoksia tarvitaan, ja on erittäin huonoa, että suurin osa venäläisistä on häpeällisessä orjuudessa. Voiko suuressa maassa olla yhtäältä sellaista köyhyyttä ja toisaalta liiallista luksusta? Ei, Suvorov edistyneenä ja edistyneenä ihmisenä ymmärsi paitsi sotatieteessä: muutokset ovat kypsiä!
  Tunne sydämen ja suonien pulsaatio,
  Lastemme kyyneleet, äidit!
  He sanovat, että haluamme muutosta
  Heitä pois raskaiden ketjujen ike!
  Tsaritsynin kaupunki 2000-luvulla tuli tunnetuksi koko maailmalle nimellä Stalingrad. Ja nyt se on vain melko suuri ja hyvin linnoitettu kaupunki. Sen alla Stenka Razin murskasi Lopatinin pään, ja kaupunkilaiset itse löivät lukon pois portilta. Nyt tulee hyökkäys. Aleksanteri Suvorov antoi tarmokkaasti käskyjä. Loistava komentaja näki puolustuksen heikot kohdat ja valitsi itse iskusuunnan.
  Tsaritsynin varuskuntaan kuului yli neljä tuhatta sotilasta, kun ei lasketa jaloa miliisiä. Voimakkaissa puolustusasemissa he pystyivät osoittamaan vakavaa vastarintaa ja odottamaan uusien hallituksen joukkojen lähestymistä.
  Mutta puolustajien moraali on alhainen. Volgan kasakat lähtivät linnoituksesta Michelsonin tappion jälkeen. Ja tämä määrä on yli kaksi tuhatta ihmistä, ja he ovat täydentäneet Emelyan Pugachevin armeijaa kokonaan.
  Samaan aikaan soturit eivät ole talonpoikia, vaan melko taisteluvalmiita kasakoita, jotka on koulutettu taistelemaan lapsuudesta lähtien. He ovat ehkä parempia kuin tavallinen talonpoikaisista rekrytoitu jalkaväki, eivätkä he ole huonompia kuin husaariratsuväki.
  Hyökkäys alkoi välittömästi. Ei ollut aikaa viivyttää piiritystä. Kyllä, ja Suvorov piti parempana taktiikkaa: hän tuli, näki, hän voitti. Savuverhojen suojassa: he sytyttivät raakoja mukeja, Jemelyanin armeija lähti hyökkäykseen. Sotilaat taistelivat äärimmäisen vastahakoisesti, varsinkin kun he saivat tietää, että Suvorov itse oli noussut kapinallisten puolelle ja pelättyään huijarin joukkojen suuresta määrästä. Monet heistä välttelivät upseerien huutoja ampuivat, mutta tähtäsivät ilmaan.
  Jotkut upseerit itse pudottivat miekkansa antautuen voittajan armoille. Vastarinta oli luonteeltaan fokusoivaa. Täällä lukiolaiset yrittivät vastustaa. Mutta kokeneet kasakat yksinkertaisesti leikkasivat ne tammilla, ja sotilaat putosivat polvilleen.
  Kalmykit kiipesivät myös hyökkäykseen suihkuttaen puolustajia nuolilla.
  Ensimmäiset neljä paristoa joutuivat melkein välittömästi kapinallisten hallintaan. Osa ratsuväestä, joka kylväi paniikkia, oli jo takana. Vain jalo miliisi jotenkin vastusti Pugachevilaisia. Joten Yemelyan itse hyppää taisteluun. Hänen sapeli putosi lihavavatsaisen kauppiaan päähän, joka komensi rikkaiden joukkoa.
  Pugatšov leikkasi kallon auki kaulaan asti raskaan sapelin iskulla. Muut kauppiaat hajallaan ja karjuvat kauhuissaan: isä-kuningas itse on myöntänyt!
  Oliver Twist taistelee Yemelyanin oikealla kädellä. Varaspoika on kiinnostunut. Kuinka hän taistelee? Ja sapeli näyttää tottelemattomalta olevan niin painava ja pitkä. Täällä poika kamppaili aatelisen kanssa. Hän on erittäin taitava, ja poika, joka ei ollut kovin kokenut aseiden käsittelyssä, pelasti vain ilmiömäisen reaktion.
  Viiksikäs aatelismies eteni, paljastaen hampaansa pahalla virneellä ja heilutellen sapeliaan. Täällä Oliver suoritti tekniikan, jonka alkuperäinen uskova oli opettanut hänelle. Podettu paljaalla kantapäällä polven alta. Ja kun keltaisessa univormussa pukeutunut aatelismies oli hieman hajamielinen kivusta, hän viilti miekkansa kaulaan.
  Vihollinen puoliksi leikatulla päällä kaatui maahan. Oliver Twist tapasi toisen vihollisen potkulla leukaan. Täällä he eivät ole tottuneet taistelemaan jaloillaan, ja paljasjalkainen poika löi erittäin taitavasti vihollista epätavallisella tekniikalla.
  Mutta vastustajan vastarinta on heikko, ja nyt Emelyan Pugachevin kuninkaallinen monogrammi hallitsi kuvernöörin palatsia.
  Oliver Twist kaatoi jalkamiehen ja ryntäsi sisään. Paljas pohja joutui kosketuksiin maton rehevien pinojen kanssa. Poika ajatteli, että luultavasti Tsaritsynin pormestari yrittäisi piiloutua palatsista ja samalla ottaa kaupungin kassaan. Siksi sen pitäisi olla nopeampaa.
  Todellakin, varas osoittautui enemmän kuin koskaan oikeassa. Paroni Miguel itse asiassa otti kassakaapista kultaa ja joukon jalokiviä. Rikkauksia oli niin paljon, ettei niitä voinut viedä pois. Mutta ahne arvohenkilö kumartui painon alla ja itse asiassa veti häntä ryömimään. Maanalainen käytävä oli peilin takana, ja ehkä Miguel ei olisi niin ahne.
  Mutta vetäen säkkiä perässään hän jätti matolle jälkiä, jotka nuoren partiolaisen terävät silmät havaitsivat välittömästi. Oliver Twist särki peilin primitiivisen pistoolin laukauksella ja ryntäsi luolaan johtavalle käytävälle.
  Porvaristo veti myös pistoolin ja onnistui ampumaan, mutta runkoaan ravisteleva poika pääsi pois tulesta. Sitten Oliver Twist työnsi porvarin nivusiin kaikin voimin... Ja hän osoittautui suurten aarteiden omistajaksi.
  Todennäköisesti monet yrittäisivät nuoren varkaan sijasta piilottaa upean omaisuuden. Tai ainakin osa niistä. Mutta jollain tapaa nuori, jopa leninistinen Oliver Twist on kristallin rehellinen. Ja sitä paitsi, kun olet 11-vuotias, sinulla ei ole sitä aikuisen varovaisuutta, itsekkyyttä ja rahanhimoa. Olet edelleen puhdas ja viaton karitsan tai leijonanpentu. Tietysti leijona on parempi kuin lammas.
  Oliver Twist veti nahkalaukun ulos...
  Tsaritsyn otettiin tarpeeksi nopeasti. Neljä tuhatta sotilasta antautui. Kapinallisen armeijan arsenaalia täydennettiin toisella 65 aseella ja suurella määrällä ammuksia. Voitto on täydellinen minimaalisilla tappioilla. Ja nyt Emelyan Pugachev seisoi lujasti Volgalla.
  Ottamalla Tsaritsynin kapinalliset kuitenkin loivat itselleen ongelman. Mihin sinun pitäisi lähettää joukkosi nyt? Donille, täydennettyään joukkoja kasakkivapaiden kustannuksella, tai etelään, jotta voit hyödyntää tsaarin joukkojen hajoamista, yrittää murtaa ja vangita ne osiin? Kääntyminen Donin puoleen saattoi johtaa arvokkaan ajan menettämiseen, ja tässä tapauksessa kenttämarsalkka Paninilla olisi ollut aikaa koota hajallaan olevat rykmenttinsä nyrkkiin.
  On selvää, että aika toimii Pugachevilaisia vastaan. Mutta Donista löydät vahvan sotilaallisen täydennyksen. Pugachev itse oli taipuvainen menemään Doniin ja Tšerkaskiin keräämään kasakkaratia. Myös Suvorov epäröi. Hän ei todellakaan halunnut taistella venäläisiä vastaan, vaikka nyt, Tsaritsynin vangitsemisen jälkeen, hänellä ei ole paluuta. Lisäksi Astrakhan on edelleen kapinallisten takana. Olisi kiva saada hänetkin. Mutta taas tuhlaat aikaasi.
  Pugachev teki päätöksen. Koska muut kuninkaalliset joukot ovat vielä suhteellisen kaukana, ja Volgan alueella hajallaan olevat lukuisat talonpoikaisjoukot estävät heidän edistymistään. Sitten pitäisi jakaa armeijat, lähettää Suvorov ottamaan Astrakhanin ja mennä itse Doniin. Ja vasta sitten siirry Volgaa pitkin. Siitä huolimatta kapinallisten on helpompi taistella kylmällä säällä. Talonpojat korjaavat sadon, ja talvella heillä ei ole mitään tekemistä, ja he täydentävät talonpoikaisarmeijaa.
  On jopa mahdollista ottaa käyttöön erityinen asepalvelus. Ja mitä todennäköisimmin Catherine pitää päävoimat Turkissa toistaiseksi. Ottomaaneja ei ole tuhottu kokonaan, ja heillä on edelleen mahdollisuus.
  Ja jaettu kahteen osaan kapinallisen Emelyanin armeijasta: toinen länteen, toinen Astrahaniin.
  Pugachev oli hyvällä tuulella. Ensimmäisessä kasakkakylässä hänet otettiin vastaan suurella kunnialla, ja kasakkoja tultiin jo huomattavaan armeijaan tuhansittain. Oliver Twist, jolla on kuninkaallisen pääadjutantin asema, vietti suurimman osan ajastaan suvereenin kanssa.
  Hänen Majesteettinsa erottui mielenterävyydestään ja tiedosta monissa asioissa. Täällä hän ja Oliver puhuivat saksaksi. Poika oli varovainen varkaiden menneisyyden suhteen, mutta pikkuhiljaa hän vihjasi kuninkaalle, että tulee vielä joskus. Ainoa sääli on, että esimerkiksi konekiväärin valmistaminen ei ole helppoa.
  Mutta pojat kertoivat keisarille kuinka valmistaa dynamiittia linnoitusten heikentämiseksi ja nitroglyseriiniä. Nuori varas itse, joka oli unessa vielä antifasistinen sabotööri, oli perehtynyt hyvin erilaisiin räjähdysaineseoksiin. Ja hän saattoi kertoa Pugachevilaisille. Mutta automaattisen koneen takominen 1700-luvun lopulla takomossa on ehkä mahdoton tehtävä kapinallisille. Mutta toisaalta, voit tehdä muutoksia olemassa olevien aseiden malleihin, parantaa bajonettia sekä komento- ja ohjausjärjestelmää. Ja kouluttaa talonpoikia tehokkaammin.
  Tuhat St. Georgen rykmentin sotilasta antautuivat Emelyan Pugacheville lyhyen taistelun jälkeen. Kasakkojen kuninkaan armeija kasvoi kuin lumipallo. Muutama rikas kasakka ei uskaltanut haastaa huijaria, tai heidät otettiin kiinni ja hirtettiin.
  Don on rikas, maa on rasvaa, kuin laardia ja pehmeä kuin pörröinen. Sen päälle voidaan kyntää ja kylvää paljon.
  Tšerkask, kasakkojen armeijan pääkaupunki, tapasi Pugatšovin kellojen soidessa. Kenraali Budermanin johtama paikallinen varuskunta yritti vastustaa itsenimitettyä tsaaria.
  Itse Tšerkaskissa puhkesi kansannousu. Kasakat eivät halunneet tunnistaa kuningatarta ja ryntäsivät Pietari Kolmannen luo, ikään kuin hän olisi voideltu hunajalla. Tuhannet soturit kamppailivat kuolevaisten taistelussa, ja Emelyan Ivany johti armeijansa myrskyyn.
  Alkoi kova taistelu. Oliver Twist oli ensimmäisten joukossa, joka kiipesi kasakkakaupungin muurilla. Poika leikkasi taitavasti kodikkaan kasakan jalkoihin. Lihava ruho putosi seinän yli ja putosi vallihaudoihin.
  Pioneeri hyökkäsi alikersantin kimppuun, vältti pistin ja siirsi polvensa aurinkopunkoon. Jos potkaiset jaloillasi, vastustaja ei varmasti missaa iskun.
  Poika muisti yhtäkkiä jotain, joka sai hänessä villin raivokohtauksen. Ei, tällä kertaa ei kidutusta englantilaisessa vankityrmässä. Ja toinen. Jotain, joka jostain syystä nousi esiin vaihtoehtoisena muistona unessa. Kun puna-armeija toteutti Veiksel-Oder-operaation tammikuussa ja löysi itsensä tunnin matkan päässä Berliinistä, monet uskoivat, että Suuri isänmaallinen sota oli ohi. Se, että se on vakavin toinen maailmansota, elää viimeisiä viikkojaan. Taitaa olla vähän enemmän.
  Mutta he eivät turhaan laula: viimeinen taistelu on vaikein. Maaliskuussa tapahtui ihme, ja natsit pystyivät kääntämään kelloa taaksepäin. Seurauksena oli, että Hitlerin laumat ja sitten uusi Fuhrer Mainstein ryntäsivät jälleen itään. Ja eiliset liittolaiset osoittautuivat ilkeiksi pettureiksi. Ja nyt natsit olivat jo valloittaneet Ukrainan uudelleen, murtaneet Moskovaan ja saavuttaneet sen, mitä he eivät olleet voineet tehdä ennen: Kaukasuksen hallinnan. Ja nyt he lähestyvät Kuibyshevia. Ja kuka tietää, ehkä kun hän pioneeri Petya auttaa Emelyan Pugachevaa, Fritz hyökkää jo Moskovaan?
  Poika tuntee kiihkeää raivoa itsessään ja ryntää epätoivoisesti vihollistensa kimppuun. Luonnollisin, sammumattomin tuli raivoaa siinä. Ja tulkoon mikä tahansa, mutta hän puolustaa työläisten ja talonpoikien valtaa, uutta Leniniä - Emelyan Pugachevia.
  Joten eversti Scottovalik, englantilainen palkkasoturi, saa potkun polven alle ja sitten sääriin niskaan.
  Muurit valloitetaan ja taistelu siirtyy kaupunkiin. Poika kiipeää sormillaan ja varpaillaan Katariinalle uskollisena pysyneen armeijaatamaanin kartanon seinälle ja lyö jyrkästi kuningattaren armeijan kapteenia. Potku keskustelusta on vastustamaton. Ja kapteeni lentää ampuen alas toisen ampujan.
  Poika karjui ja painoi luutnanttia leukaan päällään. Muut pugachevilaiset seuraavat pioneeria, kartanon valloittaa myrsky ...
  Armeijan päällikkö ja useat vanhimmat otettiin kiinni elävinä. He kieltäytyivät tunnustamasta Pugatšovia laillisena hallitsijana, ja nyt heitä odotti kuninkaallinen hovi ja silmukka. Ja kasakkapiirin piti valita uudet päälliköt.
  Donin pääkaupunki on nyt Pugatšovin oma. Venäjän useimmat kasakat tunnustivat tsaari Pietari Kolmannen. Nyt oli vain kerättävä voimia ja mennä Moskovaan.
  Azovin puolelta oli kuitenkin edelleen uhka kasakkumaille.
  Sillä välin Suvorov lähestyi Astrahania. Volga ja apuun lähetetty pienten venäläisten kasakkojen rykmentti siirtyivät kapinallisten puolelle. Osa upseereista meni myös kuninkaan puolelle. Yö Suvorov-hyökkäys osoittautui ohikiitäväksi. Vain muutama komppania tarjosi vastarintaa, ja varuskunnan pääjoukot murtuivat jo ennen hyökkäyksen alkamista.
  Siten Astrahanin maakunta vannoi uskollisuutta huijarille. Kuvernöörillä itsellään ei ollut aikaa avata itseään, ja kasakat onnistuivat hirttämään hänet ennen oikeudenkäyntiä. Suvorov-armeijan riveihin liittyi kuitenkin yli kymmenentuhatta sotilasta, joista merkittävä osa oli vihreitä tai invalideja.
  Emelyan Pugachev, miehitettyään Tšerkaskin, kohtasi jälleen dilemman: mene Azoviin tai jätä tämä valloittamaton linnoitus hänen taakseen. Jos piiritys ja hyökkäys epäonnistui, kapinalliset uhkasivat menettää paljon ihmisiä ja aikaa. Toisaalta Turkin sodasta palaavat hallituksen joukot voisivat iskeä kasakkojen pääkaupunkiin Tšerkaskiin.
  Siten Pugachev epäili. Lisäksi kysymys numero yksi: mihin suuntaan mennä Moskovaan? Stenka Razin valitsi samanlaisessa tilanteessa Volgan ja kompastui Simbirskiin. Polku Volgaa pitkin on pitkä ja vaatii monien kaupunkien myrskyn. Toinen mahdollisuus on mennä Doniin ja Tulan kautta. Siellä polku on lyhyempi ja hallituksen joukkoja on vähemmän. Totta, tsaarin kuvernöörit voisivat tässä tapauksessa hyökätä Tsaritsyniin ja yrittää katkaista osia Emelyan Ivanovichista.
  Azov ei ole Cherkask - ensiluokkainen linnoitus, jolla on vahva varuskunta, eikä sen ottaminen ole niin helppoa, varsinkin kun ei ole juuri yhtään kasakkaa, joka voisi auttaa, mutta suostuuko varuskunta vannomaan uskollisuutta talonpoikakuninkaalle on kysymys.
  Nuori varas Oliver Twist keksi kuitenkin oman suunnitelmansa ja kuiskasi sen Pugatšovin korvaan.
  Kasakkatsaari hyväksyi tämän ajatuksen taputtamalla poikaa olkapäälle:
  - Kova garno! Jos voit olla kenraali!
  Tsaariarmeijan univormut, sekä jalkaväen että husaarien, vangittiin paljon, ja niihin voidaan vaihtaa useita tuhansia ihmisiä. Sitten, tuoreiden vahvistusten lähestymisen varjolla, astu linnoitukseen ja ota yllättäen lukuisa varuskunta kahdellasadalla aseella. Ja kun pidät Azovia, et voi enää pelätä takasi puolesta, ja lisäksi siellä on Ottomaanien valtakuntaa vastaan taistelevien tsaarin joukkojen pääasearsenaali.
  Joten... Jumalan lapset!
  Oliver Twist marssii petollisen armeijan mukana rumpujen ja biitin ja esiintulleiden värien parissa. Samaan aikaan nuori varas laulaa;
  Kotimaani on suuri maa,
  Rakas kaunis Venäjä...
  Kaikki on meille annettu säteileviltä jumalilta,
  Pidä hauskaa sinisen taivaan yllä!
  
  Herra teki sellaisen käden,
  Nauraa, aikuiset ja lapset...
  Tässä on puhdas kerubimme -
  Ei ole parempaa paikkaa planeetalla!
  
  Mutta maa on suuressa pulassa.
  Jyrkät oligarkit kuristavat Venäjää!
  Onko orjuus ikuista?
  Ja virkamies syö lahjuksia...
  
  Rakenna sellaista kapitalismia
  Paha ja ikimuistoisen julma...
  Hänestä tuli natsismi,
  Mittaa helvetin valitettavat ehdot!
  
  Oligarkki vie omansa
  Samalla hän vie jonkun muun...
  Avaa ahneen tilin
  Hänellä on siisti läsnäolo!
  
  Hän haluaa syödä paljon
  Rosvo mursi meidät polven läpi,
  Todellinen lihava varas
  Kuin hampaisen Samin virne!
  
  Mistä hän saa juustoa, missä hän syö sitä,
  Haluaa saada meidät polvillemme
  Ja taistelulaiva kuljettaa sinut eteenpäin,
  Ja "Aurorassa" rohkea isoisä Lenin!
  
  Joten tunne Puzel-porvaristo,
  Et voi paeta - pioneerin miekka!
  Voita proletaari ja kapinallinen,
  Voittaa, leikkiä miljonääri!
  
  Kuten syntyperäinen Iljitš testamentaa,
  Jaamme nopeasti tiet Marsiin,
  Ja siirretään vastustaja litsiin,
  Muut saavat kuusitoista vaakunaa!
  
  Voimme rakentaa maan uudelleen
  Rakennetaan sosialismia kaikkialle maapallolle!
  Ja Varyag ei mene pohjaan,
  Pioneerit marssivat yhdessä!
  
  Kun astumme sisään, nauraen Berliinissä,
  Siellä proletaari varmasti tapaa meidät!
  Seisomme ja voitamme
  Lapset pitävät hauskaa yleisessä onnessa!
  . LUKU #10
  Nuori vanki heräsi uudelleen. Vankila on tylsää. Olet yksin ja seinät ovat paksut, edes äänet eivät tavoita sinua. Oliver teki harjoituksia perinteen mukaan ja sitten he toivat hänelle ruokaa. Tällä kertaa hänelle annettiin kaurapuuron ja maidon lisäksi kaksi lihapiirakkaa.
  Sitten tuli naislääkäri. Hän tutki Oliverin kidutuksen merkkejä. Sitten hän katsoi suuhunsa ja kuunteli rintaansa. Yleisesti ottaen poika oli melko terve ja kesti kidutuksen hyvin.
  Loppujen lopuksi he hieroivat sitä alkoholilla ... Ja se ei enää satu niin paljon, mutta se kirvelee silti.
  Sitten Oliverille annettiin tyyny, jonka eräät myötätuntoiset naiset luovuttivat, ja häntä pyydettiin pukemaan kengät jalkaan.
  Pojat kieltäytyivät sanoen, että niin kauan kuin ulkona oli lämmin ja he eivät jäätyneet hänen sellissään, hän oli tottuneempi ja taitavampi sillä tavalla.
  Sen jälkeen yksin jätetty nuori vanki alkoi jälleen hieroa linkkejä ... Hän teki tämän tarmokkaasti, kunnes muutaman tunnin kuluttua hänen kätensä lakkoivat.
  Oliver tuotiin jälleen, mikä oli juuri syy ruokavankilaan. Ja syötyään poika vaipui jälleen uneen.
  Niin iloinen laulu, joka todella saa unohtamattomat kukkimaan sydämessä. Ja innostaa ihmisiä suuriin tekoihin.
  Itse Azovissa se melkein hajosi, kasakat riitelivät, mutta jesaulit laittoivat asiat järjestykseen jaloillaan. Ja pari naamioitunutta kasakkarykmenttiä astui mahtavaan linnoitukseen. Kuten Stenka Razinin munkit Yaitskissa.
  Emelyan kamppaili henkilökohtaisesti sapelien komentajan kanssa. Hän oli taitava soturi, mutta Pugachev on vahvempi ja rohkeampi. Sapelit välkkyivät ja heittivät ulos löysästi kipinöitä törmäyksessä. Täällä talonpoikakuninkaan voimakkaasta iskusta kenraalin sapeli murtui. Vihollinen ryntäsi Yemelyaniin nyrkkeillään. Täällä kasakka-atamaani otti ja heitti kenraalin ulos valtaistuinsalin ikkunasta. Ja itse linnoituskaupungissa alkoi kaatopaikka. Varuskunnan sotilaat taistelivat kuitenkin vastahakoisesti. Tuskallisesti usko tsaaripappiin vahvistui ihmisten keskuudessa. Ja kuka on sotilas? Sama talonpoika, vaikkakin porakoneella varustettuna.
  Ja talonpoika haluaa lopulta oikeutta ja orjuuden loppua. Eikä vain itsellesi, vaan myös perheellesi.
  He ovat rikkaampia upseereita, mutta he ovat myös erilaisia, eivätkä kaikki ole tyytyväisiä itsevaltaisen imperiumin tilanteeseen.
  Oliver Twist painiskeli yhden kuonon kanssa. Hän jopa naarmuuntui terällä, mutta sitten poika kääntyi hyvin taitavasti ympäri ja löi kantapäällään nenään. Derzhimorda rikkoi haistajansa ja kaatui, ja pojan seuraava isku lopetti hänet.
  Oliver Twist jopa ajatteli, miksi Emelyan Pugachev menetti puoli vuotta piirittäessään Orenburgia? Loppujen lopuksi tavalliset ihmiset ja sotilaat ovat heidän puolellaan, ja heidät voitaisiin ottaa päättäväisesti vastaan. Ehkä muzhik-tsaari pääsi Moskovaan kevyesti.
  Oliver Twist taisteli upseerien kanssa. Täällä hän siirsi jalkansa suoraan maksaan. Tuo upseeri otti sen ja heitti kaviansa pois. Mutta samaan aikaan varaspoika, jolle raskas tanko oli aiemmin tuntunut kevyeltä, jatkoi päättelyään.
  Esimerkiksi Emelyan saattoi päättää hyökätä, kun Orenburgin varuskunnan taistelu päättyi epäonnistumiseen ja varuskunnan suuria tappioita vastaan. Ensinnäkin oli mahdollista käyttää pokaali-univormuja huijaamiseen. Vastaanotto ei muuten ole uusi. Jopa Narvan piirityksen aikana Pietari Suuri käytti sitä hyväkseen. Ja hän onnistui houkuttelemaan osan varuskunnasta kentälle. Mikä helpotti entisestään hyökkäystä hyvin linnoitettuun kaupunkilinnoitukseen.
  Joka tapauksessa tammikuussa Pugachevilla oli jo kertynyt jopa kolmekymmentä tuhatta taistelijaa, ja hyökkäys oli mahdollista aloittaa. Vaikka esimerkiksi kapinallisten tarkkaa lukumäärää ei tiedetä. Tässä arviot eroavat. Jos Pugatšovissa lähellä Orenburgia oli arvioiden mukaan kolmekymmentä tai neljäkymmentä tuhatta ihmistä, niin miksi seitsemän tai yhdeksän tuhatta taisteli lähellä Tatishchevoa? Ehkä he tarkoittivat Pugatšovin joukkoja, jotka olivat hajallaan eri varuskunnilla? Joka tapauksessa nyt pugachevilaiset ovat vahvempia kuin koskaan, ja lukuisat Yaik-kasakat ovat heidän puolellaan.
  Ja hämmästyttävä johtaja Pugachev. Heti kun hän haukkuu sankarillisella baritonillaan, sadat, tuhannet sotilaat lopettavat taistelun ja putoavat polvilleen pyytäen anteeksiantoa papilta. Ja Pugachevilaisten uudet ratsuväen kasakkojen vahvistukset lentävät jo porttien läpi. Tämä tarkoittaa, että vihollisen loppu ja kapinallisen armeijan menestys ovat lähellä.
  Oliver Twist kamppaili kasakkojen kapteenin kanssa. Erittäin vahva vastustaja, joka hyökkäsi aktiivisesti pojan kimppuun. Poika astui taaksepäin ja teeskenteli pelkäävänsä. Vihollinen vietiin pois ja leikattiin sapelilla. Nuori varas lähti, ja isku putosi kiveen. Sapeli katkesi ja nyt Oliver Twist lähti hyökkäykseen.
  Kokemuksesta huolimatta kapteeni jätti potkun polven alle. On erittäin vaikeaa ilman taitoja torjua tällaista iskua. Lyöt häntä lyhyesti kantapäälläsi ja raaja lyöty pois. Ja sitten he lopettavat sinut sapelilla. Vakavalla taistelulla ei ole mitään sanottavaa.
  Mutta kapteenin pää erotettiin ruumiista. Pahoittelen jopa kallista majavahattua. Niin hyvä pikku juttu, mutta niin likainen. Tämä näyttää jo rosvoudelta. Hänen varkaan puoleltaan.
  Mutta nyt vihollinen jo heikkenee, kuin erämaahan heitetty jääpuikko. Ja yhä vähemmän ihmisiä, jotka haluavat haastaa Emelyan Pugachevin armeijan. Jopa yksi varuskunnan eversti itse käski rykmenttiään antautumaan ja vannoi uskollisuutta itsenimitetylle, mutta rakkaalle tsaarille.
  Voiton jälkeen kasakat juhlivat perinteisesti juhlaa. Emelyanin oikealla puolella istuivat Stenka Razinin pojanpoika ja Pugatšovin sukulainen Ivan Razin. Päälliköt olivat iloisia ja juhlivat anteliaasti. Siellä oli myös kallis pöytätarjoilu, jonka Pietari Suuri vangitsi turkkilaisilta. Tässä tapauksessa kultaiset ja hopeiset lusikat ja haarukat, erittäin hieno ammattitaito sekä jalokivillä nastoitettuja astioita. Lisäksi kuvion tekivät ottomaanien mestarit, epätavallisen ohut.
  On aika tallentaa tällainen palvelu museoon kuin purkaa se. Ruoka täällä on erittäin kallista. Ja itse ranskalaisen kokin valmistamat ruoat ovat upeita. Emelyan Pugachevin pyynnöstä kulinaarinen velho valmisti saman täytetyn jäniksen, joka oli kasakkatsaarin ja Ustinyan häissä. Jänis ja sen täyte ovat hyviä, varsinkin täytetyt pähkinät.
  Pugachev muisti toista vaimoaan ja tunsi surua sydämessään. Mitä siinä on? Ehkä Ustinyaa ruoskitaan ja kidutetaan armottomasti telineessä vai onko hänet jo teloitettu? On totta, että on epätodennäköistä, että köyhä tyttö ei ole syyllinen itse nimittäneeseen kuninkaan. Etsi hänet ja vapauta hänet kahleistaan. Missä hän on nyt?
  Yemelyan oli vihainen itselleen. Tatishchevon lähelle olisi pitänyt kerätä enemmän ihmisiä. Byrdissä oli edelleen yhdeksän, kymmenen tuhatta taistelijaa. Lisäksi kaksituhatta melko taisteluvalmiita joukkoja, ja loput ovat talonpoikia. Pugachev ei halunnut purkaa piiritystä jättäen merkittäviä joukkoja Berdiin, vaikka olisi järkevämpää olla jakamatta joukkojaan.
  Myös taistelu linnoituksessa kehittyi epäselvästi. Pugachev onnistui vangitsemaan vihollisen ja pudottamaan pommeja vihollisen päälle väijytysmuodostelman aikana. Vihollinen kärsi tappioita, mutta ei niin suuria, että se vaikuttaisi ratkaisevasti taistelun kulkuun.
  Lisäksi ehkä oli tarpeen pitää puolustus itse linnakkeessa. Itse jäävallit olivat vakava este ja tsaarin armeija viipyi pitkään Tatishchevon muurien alla. Ja tähän mennessä olisi tullut muita vahvistuksia.
  Joka tapauksessa tästä tappiosta tuli ensimmäinen Pugachevin hävittämä taistelu. Ensimmäinen, mutta valitettavasti ei viimeinen. Kuitenkin tämän paljain jaloin vaaleatukkaisen pojan ilmestyttyä heidän armeijaansa talonpoikaissodan kulku muuttui radikaalisti. Ja nyt tsaarin armeija voittaa voiton toisensa jälkeen.
  Emelyan joi maltillisesti, jotta se ei menettäisi ajatuksen selkeyttä. Juhli voittoa kuinka aikaisin. Edessä on vielä monia kaupunkeja ja vihollisrykmenttejä. Ja Katariina Toinen vain kokoaa päävoimia häntä vastaan. Mutta ihmiset ovat päättäneet tukea itsejulistautunutta suvereenia.
  Kerran Grishka Otrepyev nautti myös suuresta suosiosta ihmisten keskuudessa. Mutta uusi tsaari osoittautui vastenmieliseksi sekä Venäjän kansalle liian länsimielisenä että lännelle liiallisena patriootina. Väärä Dmitry ei antanut Smolenskia puolalaisille ja alkoi valmistella sotaa Turkin kanssa, joka oli tuolloin vielä erittäin vahva, vaikka Ottomaanien valtakunnassa alkoi taantuman aika.
  Pugachev, voitettuaan alkuperäiset takaiskut, nousee mäkeä ylös!
  Tytöt, tuskin läpinäkyvien vaatteiden peitossa, esittävät tansseja vieraiden edessä. Tässä on yksi heistä tanssimassa aivan kasakkojen hallitsijan edessä. Hän käyttää vain pikkuhousuja ja kapeaa kangaskaistaletta rinnassaan, ja hänen hiuksiaan koristaa helmitiara. Paljaat, tyttömäiset jalat tanssivat energistä tanssia, vyötärö heiluu. Vaaleat hiukset omaava itämainen tanssija näyttää erittäin viettelevältä.
  Häneen katsoessaan Oliver Twist tunsi myös voimakkaan tunteen. Hän oli vielä liian pieni ymmärtääkseen tunteitaan, mutta hänen liikkeissään oli jotain aivan epätavallista, ruskettunutta ihoa hienon, puhtaan kehon liikkeissä. Tanssija innosti pojan, ja hän halusi hypätä ylös ja alkaa tanssia itse.
  Ja Oliver Twist ei huomannut kuinka hänen jalkansa kantoivat häntä, ja hän alkoi hypätä tyttöjen mukana. Rakastava Emelyan Pugachev on jo huolehtinut tytöstä ja vetänyt hänet makuuhuoneeseensa. Muut atamanit eivät myöskään olleet eunukkeja. Lisäksi Ivan Razin keksi hauskaa. Heitä tyttöjä luilla, ja luuhun osunut paljastuu.
  Kasakat todella pitivät tästä ajatuksesta ja tytöt ja naiset lensivät. Kaikilla oli hauskaa, kaikki olivat humalassa.
  Jopa Oliver ei voinut olla ottamatta siemausta makeasta viinistään. Ei tietenkään uraauurtavalla tavalla, mutta uteliaisuus otti vallan. Ja poika tunsi olevansa oikea aasi. Siitä tuli vielä hauskempaa, kaikki ihmiset näyttivät nyt maalatuilta kuin kirkkailla kiinalaisilla huopakynillä. Ja ilo sydämessäni.
  Oliver Twist oli tarpeeksi viisas, jotta hän ei lisännyt itseensä, ja seuraavana päivänä hän heräsi tuoreena ja täynnä energiaa. Mutta kasakkapäälliköt uurastivat päänsäryn kanssa.
  Ensinnäkin Emelyan Pugachev vei hänet kylpylään ja pudotti humalat kuusiluudalla. Sitten hän käski puhaltaa trumpettia kokoelmassa ja marssia. Kuten maailman proletariaatin johtaja Suuri Lenin sanoi: viivyttely on kuin kuolema!
  Kapinallisilla meni hyvin. Mutta kenraali Mufel lähestyi Tsaritsyniä viidentuhannen jalka- ja ratsuväkijoukon kanssa. Hän ei uskaltanut hyökätä hyvin linnoitettuun Mufelin kaupunkiin ja lähetti sanansaattajan vaatimaan vahvistuksia.
  Kenttämarsalkka Papin on juuri saapunut Penzaan. Hän oli suuresti järkyttynyt huijarin suuresta menestyksestä. Don meni Pietari Kolmannen puolelle, ja Volgan kapina leimahti uudella voimalla. Ja jo legendaarisen Suvorovin pettäminen ei voinut muuta kuin aiheuttaa ärsytyksen tunnetta. Nyt sota työkalujen kanssa oli muuttumassa joksikin todella kovaksi ja vaaralliseksi.
  Emelyan Pugachev näytti hampaat juuri sillä hetkellä, kun näytti siltä, että ansa oli sulkeutumassa.
  Katariina Toinen, saatuaan tietää, että Mikhelson kuoli tulipalossa lähellä suolaista jengiä, sanoi katkerasti:
  Lopun lopusta tuli keskikohdan alku. Ja miksi Herra niin päätti rankaista minua huijareilla!
  Keisarinna ei kuitenkaan toistaiseksi ryhtynyt lisätoimenpiteisiin ja päätti odottaa tietoja rintamalla. Ja he saapuivat, kuten tavallista, myöhään.
  Eversti Bibikov lähestyi Mufelia kolmen tuhannen joukon kanssa. Se oli jo vahva armeija. Mutta Suvorov hyökkäsi yhtäkkiä kahdeksantuhannen armeijan kimppuun. Hyökkäys osoittautui suureksi menestykseksi. Aleksanteri Vasiljevitšin nero voitti. Yli kuusi tuhatta sotilasta vangittiin.
  Kukaan ei odottanut tällaista hyökkäystä. Uskottiin, että kapinallisten pääjoukot olivat vielä kaukana. Mutta Suvorov onnistui myös pääsemään pohjoisesta, missä ei odotettu lainkaan uhkaa.
  Kenraali Mufele onnistui kuitenkin pakenemaan. Ja ruhtinas Golitsyn eteni kohti Tsaritsyniä. Hän joutui voittamaan Pugatšovin Tatishchevon linnoituksessa. Ja nyt oli taas kova taistelu. Golitsynillä on noin kymmenentuhatta sotilasta, jotka eivät ole heikkoja ja jo kokeneita kapinallisia vastaan.
  Suvorovilla oli yhdessä Astrahanista lähestyvien joukkojen kanssa kahdeksantoista tuhatta. Odottamatta Emelyan Pugachevin pääjoukkojen lähestymistä, Aleksanteri Vasilyevich hyökkäsi rohkeasti vihollista vastaan. Talonpojat suorittivat häiriötekijän roolin, ja talonpoika-armeijan taisteluvalmiimmat yksiköt siirsivät Golitsynin takaa.
  Taistelu päättyi tsaarin armeijan täydelliseen tappioon ja suurimman osan prinssin tiimin vangitsemiseen.
  Golitsyn itse vangittiin, ja Suvereenin oli päätettävä hänen kohtalostaan.
  Emelyan Pugachev päätti mennä Moskovaan Volgaa pitkin. Tämä polku vaikutti luotettavimmalta, ja juuri näin Stenka Razin meni.
  Pugatšovilla on jo yli viisikymmentätuhatta kirjavaa, mutta melko taisteluvalmiista joukkoa suurella määrällä aseita, ja hän saattoi odottaa murtavansa "vaimonsa" joukot osiin.
  Kamyshin, kuten viime kerralla, otti Jemelyanin joukot vastaan ilolla ja avosylin. Kenraali Benedorff yritti antaa taistelun Pugatšovia vastaan Saratovin lähellä. Mutta kapinalliset piirittivät hänen kahdestatoistatuhannen joukkonsa. Monet Katariinan armeijan sotilaat eivät halunneet taistella. Taistelu osoittautui lyhytaikaiseksi.
  Oliver Twist onnistui kaatamaan vain kolme husaria, kun loput antautuivat. Lisäksi Suvorovin auktoriteetti vaikutti. Kaikki eivät halunneet kuolla taistelemalla laillista suvereenia vastaan.
  Ja usko Emelyan Pugacheviin vahvistui ja vahvistui. Saratov avasi uudelleen portit soturille ja toivotti Emelyanin tervetulleeksi kirkonkelloilla, leivällä ja suolalla.
  Minulla ei ole merkittäviä voimia käsillä, marsalkka Panin lähti Penzasta. Joukkojen viivästyminen Turkissa johti siihen, että suhteellisen harvat joukot vastustivat Pugachevia. Kapinalliset miehittivät Samaran ja Penzan ilman taistelua. Pienet valtion yksiköt yksinkertaisesti murskattiin.
  Saranskin lähellä kreivi Panin yritti taistella tsaarin joukkojen 15 000. joukkoa vastaan. Mutta Pugachevilaisten ylivoimaisia voimia ei voitu enää pysäyttää. He vuodattivat todellisen, hillittömän lumivyöryn. Petya taisteli kaikkien edellä. Suvorov meni jälleen taitavasti taakse ja katkaisi yhteyden. Kreivi Papin joutui pakenemaan. Mutta kasakat ajoivat marsalkkaa tiukasti takaa.
  Pioneerivaras Oliver osallistui henkilökohtaisesti takaa-ajoon. Pojalla oli erinomainen Don-ori, ja hän itse painoi vähemmän kuin aikuiset, ja hän onnistui irtautumaan muista kasakoista ja ohittamaan kreivi Paninin kymmenen hengen vartioineen.
  Kaksi ensimmäistä henkivartijaa ryntäsivät huutaen ja räpäyttäen pioneeria kohti. Oliver Twist leikkasi erittäin taitavasti yhden niistä sukeltamalla hauen alle. Ja toinen poika kaatui hyppäämällä. Lapsen kantapää osui otsaan erittäin tarkasti ja lujasti, lyöen ulos massiivisen barbarin.
  Kymmenestä vartijasta vain kahdeksan oli jäljellä. Mutta tässä he erosivat jälleen ja ryntäsivät Oliverin luo. Poika vältti näppärästi pistoolin laukauksen ja löi vihollista päällään leukaan. Ja toinen leikkasi erittäin taitavasti harjan pois mustalla nahkakäsineellä.
  Näin ollen kaksi pelaajaa lyötiin lisää. Oliver Twist sanoi:
  -Taito voittaa, mutta valitettavasti ei vaaleissa!
  Millaista se on laskentariimessä: ja niitä on kuusi jäljellä. Mutta siksi Panin haluaa heittää vain kaksi hevosmiestä.
  Pioneerivaras Oliver Twist heittää tikarin vihollista kohti paljain jaloin. On jopa synti jättää väliin näin läheltä. Ja sitten kärki lävisti vihollisen vatsaan. Mutta seuraava vastustaja heilahti liian korkealle ja sai kantapäänsä suoraan Aatamin omenaan. Oliver twiittasi:
  - Useimmiten siivettömät nostavat nokkansa!
  Sama jäi edelleen neljä taistelijaa. Ja tämä alkaa olla todella mielenkiintoista. Täällä perinteen mukaan toinen pari erottui. Hän ryntää pojan kimppuun. No, entäs Oliver Twist täydessä valmiustilassa. He molemmat ampuivat pistooleillaan. Poika lepäsi hevosillaan ja luodit melkein koskettivat hänen paljas, ruskettunutta selkää. Mutta tässä Oliver Twist vastaa, aiheuttaa murskaavan iskun kyynärpäällään kaulavaltimoon. Ja pojan terävä miekka iskee toista vastustajaa vasempaan silmään.
  Pioneerivaras huudahtaa nokkelasti:
  -Ihminen ilman mieltä on kuin ilman silmiä, vain sokeus on paljon toivottomampaa!
  No, nyt kreivi Paninilla on enää kaksi vartijaa jäljellä. Mutta nuo erittäin vahvat ovat kaksi metriä korkeita. He ryntäsivät pojan kimppuun heilutellen sapelia molemmissa käsissä.
  Oliver Twist heittää viileästi pienen, kevyen tikarin paljain varpaillaan. Kärki putoaa marsalkan henkivartijan saappaan. Hän huutaa ja pudottaa sapelinsa. Virtuoosipoika, joka työntää erittäin taitavasti terävintä teräään, roisto kyljessä.
  Ja taas pioneerivaras sanoo:
  - Suuri pituus ei aina kulje käsi kädessä suuren lahjakkuuden kanssa, mutta suuri lahjakkuus johtaa aina suureen urakasvuun!
  Viimeinen henkivartija alkaa perääntyä vaikeasta pojista. Petya käyttää tätä hyväkseen ja hyökkää tangenttia vastaan. Vihollinen torjuu hyökkäyksen ja saa kantapäänsä käden kyynärpään alle. Ja se sattuu, shokista roisto pudottaa sapelinsa.
  Pioneerivaras kaataa sen, poimii terän jalallaan. Vetää, paljain sormin... Kärki menee suoraan aurinkopunkoon. Ja tämä on jo niin tuskaa, että se karkaa tajunnan.
  Joten viimeinen, kymmenes henkivartija on voitettu. Ja Oliver Twist jätettiin yksin kreivi Paninin kanssa. Hän onnistui hieman lisäämään etäisyyttä ja irtautumaan taistelun aikana vartijoiden kanssa.
  Mutta rohkea pioneerivaras levitti itseään mahdollisimman paljon vähentääkseen ilmanvastusta, ja jopa puristimen taivutus, joka auttoi lihaksikkaan hevosensa liikkeitä, alkoi vähentää etäisyyttä.
  Kenttämarsalkka Panin repäisi hevosen kyljet kannuillaan, verta tippui, mutta etäisyys kutistui edelleen.
  Oliver Twist jopa vitsaili:
  - Jos haluat elää pidempään, juokse, jos haluat kuolla mahdollisimman pian - pakene vihollista!
  Kreivi Panin kysyi rukoilevasti pojalta:
  - Haluatko tuhat ruplaa?
  Pioneerivaras naurahti vastaukseksi:
  - Pidin käsissäni satatuhatta, jotka saatoin hankkia ilman anteeksiantoa ja kieltäytyin niistä! Pioneerivarkaan kunnia on tärkeämpi kuin kulta ja timantit!
  Kenttämarsalkka ihmetteli:
  - Olet siis ideologinen? Mitä pioneeri sanoi?
  Poika nyökkäsi voimakkaasti.
  - Kyllä, pioneeri! Kaikki kaverit esimerkkinä!
  Panin yritti jälleen lahjoa Oliver Twistiä:
  - No, jos haluat, tein sinusta aatelisen!
  Poika vastasi ankarasti:
  - Pioneerivaras on jalompi kuin aatelismies!
  Kenttämarsalkka ei antanut periksi:
  - Sitten laske!
  Oliver Twist huomautti vakavalla äänellä:
  - No, vain Ekaterina voi antaa minulle kreivin arvonimen. Sinulla ei ole valtuuksia tehdä niin!
  Papin pysähtyi. Hän itse tajusi, että oli mennyt liian pitkälle. Ja itse asiassa, jos poika ei valehtele, voiko hän todella tarjota hänelle? Jos edes satatuhatta ruplaa ei poika vietellyt? Ja huijari kiittää poikaa avokätisesti marsalkan vangitsemisesta!
  Panin teki viimeisen yrityksen:
  Haluatko, että teen sinusta poikani?
  Oliver Twist naurahti ja vastasi kiihkeästi:
  - Mihin tarvitsen isäkreiviä, jos kotimaani on koko Venäjän kansa!
  Poika ohitti marsalkan, ja Panin yritti lyödä poikaa miekalla. Mutta hän siirsi äärimmäisen taitavasti kreivin säären temppeliin ja kaatui hänet kuolleena.
  Sen jälkeen oli mahdollista, kun olet laittanut pokaalin hevosesi lantioon, ottaa komentaja Pugachev.
  Triumfissa, tapasi Saranskissa, Emelyan muutti Nižni Novgorodiin. Kaupunki on hyvin linnoitettu ja siinä on paljon joukkoja, mutta talonpojat ja kasakat ovat koutuneet taisteluissa ja saavuttaneet voittamattomuuden kunnian. Lisäksi Suvorov teki nopean hyökkäyksen Kazaniin. Hän onnistui valloittamaan Kremlin yhdellä iskulla vapauttaen Chikan, Belobrodovin, Padurovin ja monet muut kapinalliset, joita ei ollut vielä teloitettu.
  Ja tämä on Jemelyanin armeijan jalo täydennys. Suvorov vangitsi myös Potemkinin toisen serkun. Julmasta asenteesta vankeja kohtaan Potemkin teloitettiin ilman tarpeettomia seremonioita.
  Mutta kreivi Paninilla oli edessään ankara keskustelu.
  Emelyan Pugachev rypistellen kulmiaan uhkaavasti kysyi marsalkka:
  - Kuka luulet minun olevan?
  Panin koukutti leukaansa pelosta ja vastasi näkyvästi rohkeasti:
  - Vannoin valan Catherinelle. Ja sinä, setä, olet varas ja huijari!
  Pugatšov tukahdutti vihansa tavanomaisella tahdonvoimalla ja kysyi ilahduttavan:
  - Ja Katariina, joka kaatoi ja tappoi aviomiehensä, onko hän laillisesti Venäjän valtaistuimella?
  Kreivi Panin huokaisi raskaasti. Se oli kipeä aihe. Loppujen lopuksi Saksan keisarinnan legitiimiys valtaistuimella on enemmän kuin kyseenalainen. Kaiken kaikkiaan Katya olisi pitänyt ruoskata kunnolla ja ripustaa hirsipuuhun murhasta, kuin kruunata sillä tavalla.
  Palvelijatyttö asetti kreivin eteen hopeaastian, jossa oli viiniä. Pugatšov itse kaatoi punaisen nesteen kenttämarsalkan edessä olevaan kristallipikkaan.
  Panin joi puolet, asetti taideteokset varovasti tammipöydälle. Ja sanoi hiljaa:
  - Venäjä tarvitsee pätevän tsaarin...
  Pugachev vastasi vitsailevasti:
  Opimme kaikki pikkuhiljaa, jotain ja jollain tavalla.
  Panin pehmeni hieman ja huomautti:
  - Näen, ettet ole tyhmä ihminen. Miksi Emelyan Ivanovich aloitti jotain tällaista?
  Pugachev nousi pöydästä. Otin muutaman askeleen ja vastasin:
  - En oman turhamaisuuden ja kunnianhimoni vuoksi aloitin tämän. Ja väkijoukon vuoksi, heidän ortodoksisen kansansa vuoksi.
  Emelyan Pugachev puhui intohimolla ja vakuuttavasti.
  - Näin paljon surua Venäjällä. Kuinka julmia paljaat ovat ihmisille, kuinka he raiskaavat tyttöjä ja kiduttavat poikia. Kuinka ihmiset työskentelevät, ja heidän työnsä kulutetaan. Venäjän ihmiset ovat mahtavia ja samalla nöyryytettyjä. Ikään kuin siivet olisi sidottu kotkaan ja tiikeri olisi heitetty vankityrmään. Ja tämä kauhea huokaus on ortodoksinen koko maan päällä. Lapset putoavat kuin kärpäset, jalo naisetkin kärsivät kulutuksesta, ihmiset joutuvat ryyppäämään yhdessä. Vaikka Herra Jumala itse käski: olkaa hedelmälliset ja lisääntykää. Ja minulla on kysymys: kun Aadam kynsi ja Eeva pyöri, missä tieto silloin oli?
  Mutta onko mahdollista myydä elävä, Jumalan kuvaksi ja kaltaiseksi luotu ihminen orjuuteen? Se on kuin joku eläin!
  Panin oli hiljaa. Hän itse tietysti tiesi varsin hyvin, millaista talonpoikia Venäjällä on. Ja se orjuus on julmaa, eikä oikeutta ole. Ja kuka on rikkaampi, se ja tuomioistuin. Kyllä, ja Panin itse ajatteli uudistuksia, mukaan lukien maanomistajan vallan rajoittaminen talonpoikien suhteen. Ja hän tarjosi saman Catherinelle. Mutta kuningatar reagoi hyvin kylmästi ajatuksiin talonpoikien kohtalon lievittämisestä.
  Se oli liikaa konservatiivisuutta, ylimielisyyttä ja halveksuntaa tavallisia ihmisiä kohtaan. Ilmeisesti köyhä, hän ei huomioinut ihmisiä ollenkaan. Totuus pelasi joskus liberaalia ja antoi lahjoja orvoille. Mutta jälleen kerran, yksikään tsaareista ei jakanut niin paljon valtion talonpoikia baarien haltuun. Eikä kukaan ole orjuuttanut niin monia köyhiä ihmisiä.
  Katariinan aika: orjuuden kukoistus ja Venäjän väestön riiston huippu.
  Mutta toisaalta, usko valtaistuin talonpojalle. No, kuinka hänen hyvin syntynyt rotunsa voi kestää sellaista.
  Panin halusi huutaa, noin: "Tunne paikkasi, orja!" Mutta mahdollisuus tutustua silmukkaan ei myöskään näyttänyt houkuttelevalta. Terveen järjen ääni kehotti: "pettää Emelyania, teeskentele olevansa hänen ystävänsä ja anna sitten kyynel"!
  Mutta tämäkin ulospääsy oli vastoin kreivi Paninin jaloa sielua. Yleensä yllättävän rikas, käänsi 1700-luvun lopun Venäjän kirkkaimpiin ja lahjakkaimpiin ihmisiin. Muut ajat jäivät pois. Varsinkin Nikolai II:n hallituskaudella. Se oli kuitenkin osittain syyllinen, itse monarkki osoittautui, joka piti liian kauan komentajana sotilaallisiin asioihin kykenemätöntä kenraali Kuropatkinia.
  Ekaterina oli onnekas laukausten suhteen. Vaikka ei aina. Esimerkiksi Bibikovin jälkeen prinssi Shcherbatov ei osoittautunut ollenkaan isoksi pääksi.
  Ja tämä antoi Emelyanille mahdollisuuden kerätä voimaa itselleen. Meidän on kunnioitettava Pugatšovin houkuttelevuutta, kun ihmiset kaatoivat hänet tuhansilla, kymmenillä tuhansilla kaikista hänen tappioistaan huolimatta. Huolimatta siitä, että kapinallisten mahdollisuudet näyttivät alusta alkaen enemmän kuin kyseenalaisilta.
  Pugatšovin puolella jengi kiintyneitä päitä ja keisarinnan puolella yli kolmesataatuhatta sotilasta.
  Mutta nyt Emelyanin mahdollisuudet ovat kasvaneet. Pugatšovilla on Nižni Novgorodin edellä suuri ja jatkuvasti kasvava armeija. Ja kreivi Panin voi yrittää kalastaa levottomilla vesillä.
  Entä jos huijari onnistuu? Tässä tapauksessa hän Paninilla on mahdollisuus tulla uudistajaksi uuden kansantsaarin alaisuudessa.
  Voi, se oli, se ei ollut!
  Kenttämarsalkka sanoi harkiten:
  - Kaikenlaista liiketoimintaa on lähestyttävä viisaasti. Mukaan lukien talonpoikaisväestön vapauttaminen.
  Emelyan Pugachev oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, pääasia, ettei ylimääräisiä polttopuita rikota!
  Kreivi sanoi pehmeästi:
  - Ei ollut paha antaa talonpojille vapaus, mutta... He polttavat herrojen kartanot, ja itse aateliset tapetaan ja hirtetään. Onko se tapa saada asiat järjestykseen Venäjällä?!
  Talonpoikakuningas rypisti kulmiaan. Hän itse ymmärsi, että talonpojat polttivat kartanon tilat ja hirttivät maanomistajia, luovat kauheaa laittomuutta. Ja se voi silti tulla takaisin kummittelemaan meitä tulevaisuudessa. Raivoava talonpoikaelementti, palaako se raiteilleen? Maksavatko talonpojat veroja tulevalle tsaarille?
  Totta, silloin he eivät enää ole talonpoikia, vaan maakasakkoja, ja heillä on valittu päällikkö. Ja vanhimmat kokoontuvat ratkaisemaan tärkeimmät ongelmat, ympyrä. Loppujen lopuksi Emelyan Pugachev herätti jälleen kollegion henkiin, ja kiihkeä Suvorov vapautti osan entisistä päällikköistä. Ja nyt on välttämätöntä pitää vapaat miehet reilussa ohjauksessa.
  Ja talonpoikakuningas rypistyi kulmiaan ja sanoi:
  - Meillä on kansandiktatuuri! Ihmisten on itse tajuttava, milloin he tarvitsevat ruoskaa ja milloin kurinalaisuutta.
  Papin, hieman ryppyinen, vastasi:
  - No, jos puhumme ihmisten edusta... Pjotr Fedorovitšin pitäisi olla varovaisempi. On huomattava, että Emelyan Pugachev keksi kokeneen hovimiehen ovelan pelin. Mutta tällä hetkellä kapinalliset tarvitsevat marsalkka Paninia paljon enemmän, jopa epäluotettavana liittolaisena, kuin avoimena vihollisena.
  Talonpoikakuningas ojensi tassuaan ja sanoi:
  - Sinusta tulee minulle kuin oikea oikea käsi! Tässä on keisarillinen käteni!
  Ja molemmat ovelat ihmiset kättelivät toisiaan.
  Nižni Novgorodilla oli suuri varuskunta, ja sitä vahvistivat vasta saapuneet joukot. Mutta puolustajien keskuudessa ei ole yhtenäisyyttä. Monet sotilaat, ennen kaikkea upseerit, saapuvat tyrmistyneenä. Ihmisten keskuudessa usko tsaari-isään vahvistui, ja kansanfantasialla koristellut voitot lisäsivät suuresti Pugatšovin suosiota.
  Joten tässä tapauksessa väkijoukko jo ryntää, ja Emelyan tukee sitä.
  Yli satatuhatnen armeija lähestyi kauppakaupunkia. Kokoukseen saapui puolitoista tuhannes prikaati eversti Scorellin johtamana. Taistelu oli lyhytikäinen. Suurin osa prikaatista otettiin vangiksi, ja everstin pää leikattiin pois kasakka-sapelilla.
  Pioneerivaras Oliver Twistillä oli vähän aikaa heilutella miekkaansa. Ja hän onnistui leikkaamaan innokkaan majurin. Vihollinen tukehtui erityisesti ja joutui jättiläisarmeijan alle.
  Vähän ennen hyökkäystä Emelyan Pugachev vieraili Rasomakhinien ensimmäisen killan kauppiaiden talossa. Suuressa, kolmikerroksisessa talossa itsensä kuninkaaksi julistautunut joi kallista sata vuotta vanhaa viiniä. Keskusteltiin kauppiaiden kanssa olemuksesta ja asiasta. He lupasivat juhlallisesti, että paikallinen miliisi ei taistele kapinallisten kanssa. Ja se osa upseereista on valmis tunnustamaan isä-suvereenin.
  Pugatšovilaiset ryhtyivät ryöstämään Nižni Novgorodia, kun oli vielä pimeää. Talvi oli tulossa ja meidän piti kiirehtiä. Oliver Twist ryntäsi hyökkäykseen paljain jaloin lätäköiden läpi yhdessä muiden talonpoikien kanssa.
  Puolustajat olivat epäystävällisiä, jonkinlainen hidas tuli. Talonpojat ryntäsivät kaikin voimin, eivätkä kiinnittäneet huomiota laukauksiin. Eikä heidän joukossaan ollut käytännössä yhtään tappiota.
  Oliver Twist ryntäsi paikkoihin ensimmäisten joukossa, joka astui kasatun maavalliin. Pioneerivarkaan paljas pohja tunsi maan miellyttävän, kutittelevan lihan. Ja jalat itse lensivät ylös mäen huipulle. Viiksikäs alikersantti putosi pojan terävän sapelin alle ja hänen harmaatukkainen pää vierähti alas.
  Oliver Twist huudahti keuhkoihinsa:
  - Meidän omamme eivät anna periksi sinun!
  Ja hänen sapelinsa leikkasi kersantin mahan auki. Talonpoikaispojat taistelivat epätoivoisesti kirveillä, haarukoilla ja teräspihalla. Eräs 13-vuotias poika heitti erittäin taitavasti lassoa. Ja veti hyvin ruokitun kapteenin. Hän yritti vastustaa, mutta kaksi muuta poikaa tarttui köyteen, ja upseerin kasvot muuttuivat siniseksi kuristuspidosta.
  Kauppiaat pitivät sanansa ja miliisit tervehtivät hyökkääjiä huutaen:
  - Kunnia isäkuninkaalle!
  - Eläköön Peter Fedorovich!
  Pelottomat talonpoikaispojat ovat jo valloittaneet kaksi koneessa olevaa akkua. Oliver Twist, kenraali, komensi koko joukkoa, joka koostui nuorista taistelijoista. Kaverit eivät tunteneet pelkoa, he voittivat rohkeasti aikuisia, itseään suurempia sotilaita.
  Oliver Twist pudotti punatukkaisen majurin potkulla, ja hän lensi pois kaiteelta.
  Poika huutaa:
  - Kotimaalle! Pietari Suuren pojanpojalle!
  Lukuisat kapinalliset tarttuivat luottavaisesti. Erilliset rykmentit, nähdessään tilanteensa toivottomuuden, antautuivat huijarin joukkoille. Suuri, kolmanneksi suurin venäläinen kaupunki, jossa on monia esikaupunkialueita ja runsaasti kauppiaita. Ja Emelyan Ivanovich suosi kauppiaita. Ja he eivät ole yhtä innokkaita puolustamaan omistautumista Katariinalle kuin maanomistajat. Monet ovat jo salaa vannoneet uskollisuutta uudelle suvereenille.
  Kenraali Benedorff yrittää tuoda taisteluun vahvan reservin hyökätäkseen Pugachevilaisia vastaan. Alkaa kuuma. Emelyan Ivanovich itse on leikattu kuin eeppinen sankari. Jokaisella hänen iskullaan joku varmasti kaatuu. Joten he tapasivat Benedorffin. Saksalainen kenraali heiluttaa miekkaansa leveästi ja saa lyönnin kurkkuun leveällä miekalla. Joten vihollisen johtaja tapettiin - kuningas-isä itse.
  Ja kansa iloitsee ja huutaa:
  - Kunnia ritarikuninkaalle!
  Taistelu on tulessa. Sotilaat kiirehtivät aseita, myös useimmat upseerit. Huhu levisi, että marsalkka Panin itse tunnisti Pjotr Fedorovitšin kuolleista. Ja kuinka ei voi kumartaa Pietari Suuren pojanpojalle. Ja katsomalla kuinka Emelyan Pugachev leikataan, voidaan heti nähdä, että tämä on Romanovien kuninkaallinen, vahva rotu.
  Ja Nižni Novgorod kaatui Kazanin jälkeen. Ja Simbirsk avasi portit kapinallisille. Ajattele suurinta osaa Volgasta jo kasakkojen keisarin hallinnassa. Ja Fedot Katorzhnyn komennossa oleva armeija oli jo lähestynyt Yaikia. Ja taas Yaik- ja Iletskin kasakat kapinoivat. Vaikka he, kuten eversti Semenov ja kenraali Mamsurov, päättivät taistella ja seisoa viimeiseen asti.
  Fedotissa jopa viisitoista tuhatta sotilasta kokoontui matkan varrella. Myös kalmykit ja baškiirit saapuivat. Ovela Don-atamaan ohitti Yaikin kaupungin, jossa kenraali Mamsurov odotti häntä kahdella tuhannella, ja miehitti Sorotsinskin linnoituksen ilman taistelua. Jätti eversti Semjonovin Yaikin kaupunkiin, kenraali Mamsurov ryntäsi leikkaamaan huijarit. Mutta Fedotin armeijaa vahvistettiin kalmykkien, baškiirien, tataarien kustannuksella, ja mikä tärkeintä, kasakat olivat edelleen loppuun asti rauhoittamattomia, niitä ei tapettu ja niitä ei voitu painaa.
  Kaksikymmentätuhatta Pugatšovin joukkoa peitti tuhat kaksisataa Mamsurovin sotilasta. Taistelu oli julma. Kenraali Mamsurovin sotilaat, joilla oli jo kokemusta kapinallisten taistelusta, taistelivat epätoivoisesti. He tiesivät, etteivät he säästyisi. Mutta kasakkojen eversti Fedotilla oli jo kokemusta sodasta turkkilaisten kanssa. Hän käytti oikein baškiirien ja tatarien ratsuväen yksiköiden numeerista ylivoimaa, liikkuvuutta. Se isku, sitten hyökkäys, sitten vetäytyminen. Ja sitten, kun kenraali Mamsurovin joukot olivat lopussa, hän asetti tiukan taistelun osastolleen.
  Lähitaistelussa, kun kokoonpano on sekaisin ja sotilaat taistelevat käsitaistelussa, mies kirveen ja keihään kanssa ei ole enää huono taistelija, vaan käytännöllinen tasa-arvoinen vastustaja. Tai ehkä kirves tai sarvi ja pistin on parempi. Ja talonpoika osaa paremmin käyttää kirvestä kuin sotilas, joka on jo menettänyt tavan tehdä talonpoikatyötä.
  Taistelu muuttui armottomaksi joukkomurhaksi. Ja vain harvat kenraali Mamsurovin sotilaat löysivät pelastuksen antautumalla. Paljon vuodatettiin Sorochinskyn lähellä veren linnoituksena.
  Kenraali Mamsurov itse joutui tatarilassoon. He pilasivat komentajan. Fedot Katorzhny, Donin ensimmäinen rosvo, esitti kuitenkin oikean kysymyksen:
  - Tunnistatko Pjotr Fedorovitšin koko Venäjän keisariksi?
  Kenraali vastasi rohkeasti:
  - En tunnista varkaita!
  Fedot määräsi rikoskumppaninsa:
  - Hänen silmukkaansa! Ja ne upseerit, jotka kieltäytyivät vannomasta valaa!
  Mamsurovin yksikön tuhoutuessa polku Orenburgiin ja Yaitsky-kaupunkiin on auki. Fedor jakoi joukkonsa rationaalisesti uskoen, että näiden kaupunkien säilyttämiseksi hänellä oli tarpeeksi voimaa, ja jopa suuri joukko ihmisiä tekisi sen. Linnoitukset vastustivat heikosti. Tatishchev jätti varuskunnan ja pakeni Orenburgiin. Ja pelkurimainen kuvernööri meni mieluummin kuuroun puolustukseen. Näin alkoi Orenburgin toinen piiritys.
  Ja ruoka osoittautui keitetyksi kaupungissa vain ensimmäisen kerran. Jaitskin kaupungissa, lyhyen tulivaihdon jälkeen, eversti Semjonov vetäytyi linnoitukseen ja päätti, kuten viimeksikin, pitää piirityksen. Totta, hänen mahdollisuutensa saada apua olivat nyt paljon pienemmät. Kapinan rintama siirtyi yhä enemmän Moskovaan.
  Kazanin vankilasta vapautettu Khlopushka ja Beloborodov muuttivat suurella armeijalla itään Ufaan. Näillä taitavilla komentajilla oli jo kokemusta Uralin tehtaiden valloittamisesta. Ja Emelyan Pugachev ajatteli Uralin ja koko Siperian valloitusta. Puolet Uralin tehtaista oli jo lähellä Emelkaa, ja jos tapahtuisi vakavia virhearvioita ja Orenburgin epäonnistunut piiritys jopa aikaisemmin, voisi onnistua ja mennä Kazaniin suurella moniasearmeijalla.
  . LUKU #11
  Nuori vanki heräsi, paljon iloisempi ja terveempi. Nyt julman kidutuksen aiheuttamat haavat ja vammat ovat parantuneet lähes täysin. Ja voit tehdä harjoituksia ja syödä.
  Sitten eräs naislääkäri tutki hänet lyhyesti ja kertoi lyhyesti:
  - Tuomio tulee pian! Olet vahva, ja me rukoilemme, ettei sinua teloitettaisi ja karkotettaisi kaivoksiin.
  Oliver vastasi surullisesti:
  - Kaikki on Jumalan käsissä. Ja hän toivoo säälivänsä lasta!
  Jälleen poika hieroo ketjun lenkkejä. Mutta on selvää, että se ei toimi. Ja hieroo villi raivosta. Kunnes se lopulta kuluu.
  Yksin oleminen on tylsää.
  Ja kun vihdoin olet unen peitossa, tunnet vapauden ja rutiineista eroon uusissa, ennennäkemättömissä seikkailuissa.
  Osa-linnoituksesta tuli ensimmäinen este Khlopushkan ja Beloborodovin armeijan tiellä. Matkan varrella heidän armeijansa kasvoi kahdesta kymmeneen tuhanteen taistelijaan täydentäen arsenaaliaan pienillä linnoituksilla. Kerran Emelyan Pugachev vakuutti linnoituksen varuskunnan antautumaan ilman taistelua. Mutta tällä kertaa siihen ei voinut luottaa, joten Michelsonin yritteliäs sijainen everstiluutnantti Bragugunter nimitettiin linnoituksen komentajaksi. Myös palkattujen saksalaisten joukosta. Ja puolet varuskunnasta on ulkomaalaisia palkkasotureita. Joten joka tapauksessa linnoitus oli otettava.
  Beloborodov ajatteli, että Emelyan ei myöskään ollut aina oikeassa. Kun he valloittivat Trinity-linnoituksen, he järjestivät pidon vuoren kanssa. Mutta he ovat jo koonneet yli kymmenen tuhatta ihmistä, joista suuri joukko tehdastalonpoikia, jotka ovat hyvin koulutettuja pienasetaisteluissa ja baškiiri-, kalmykihevoset sekä Uralin tehtailta viety työkalut. Älä yllätä heitä Dekolongilla, he voisivat kilpailla hänen kolmen tuhannesosan kanssa.
  Sitten yli neljä tuhatta kapinallista kuoli ja haavoittui, ja yli neljä tuhatta vangittiin.
  Tällaisen tappion jälkeen Emelyan Ivanovich vaipui masennukseen jonkin aikaa. Mutta ihmiset menivät silti Pugachevilaisten luo, eikä edes ankaran rangaistuksen pelko voinut estää heitä pyrkimästä liittymään rakkaan isäkuninkaan seuraan.
  Tämä kapina on kuin keinu, ylös ja alas. Joko tappio, sitten voitto tappion jälkeen. Nyt Beloborodov ja Khlopushka ovat rauhasissa ja kovassa työssä, sitten he ovat jälleen tsaarin suosiossa ja ylennetty kenraalimajureiksi. Näin onnenpyörä pyörii. Ja Chika on taas kreivi Tšernyšev. Ja jotkut sotilashallituksen jäsenet palasivat paikoilleen. Erityisesti eversti Padurov.
  Mutta joitain on tapettu, etkä voi tuoda niitä takaisin. Täällä kuoli esimerkiksi rohkea atamaani Gryznov ja Pugachevin oikea käsi. Mutta upseeri Minakovilla ei ollut aikaa roikkua, ja hän on jälleen kapinallisten riveissä.
  Chika ei halunnut palata lähelle Ufaa ja on nyt muuttamassa papin mukana Moskovaan.
  Kasattuaan koko vuoren mätä olkia ja järjestäneet savuverhon, Beloborodogon kasakat ja talonpojat hiipivät seinälle ja ryntäsivät hyökkäämään. Varaus oli julma. Ja paljon miehiä kuoli. Mutta he murtautuivat linnoitukseen ja tappoivat epätoivoisesti taistelevat palkkasoturit. He valloittivat 35 tykkiä ja suuren määrän ruutia ja kuoria. Sen jälkeen polku Ufaan on auki.
  Ja taas tuhannet ihmiset menevät Pugachevilaisten luo, kansan armeija kasvaa. Ja itse Ufassa ei ole yhtenäisyyttä. Kuultuaan Pugachevin menestyksestä osa entisestä miliisistä uskoi, että tämä oli todellinen isä-tsaari. Lisäksi maineikas Suvorov ja vieläkin kuuluisempi ja maineikkain marsalkka Panin menivät Pugatšovin puolelle.
  Joten, ehkä hän todella on kuningas. Jos ihmiset niin ryntäävät häntä kohti ja kaupungit makaavat yksi toisensa jälkeen?
  Syntyi kiista ja sisällisriita ... Ufa jaettiin kahteen osaan: Pietari Kolmannen kannattajat ja Katariina. Ja heidän välillään oli ammuskeluja.
  Beloborodovin ja Khlopushkan armeija, joka oli kasvanut kahteenkymmeneentuhanteen Pugachev-puolueen tuella, hyökkäsi kaupunkiin. Taistelut olivat rajuja, mutta pugachevilaiset valtasivat suurimman osan kaupunkilaisista ja tukivat sitä. Ufa, jonka alla Chika oli istunut pitkään, otettiin kirjaimellisesti kerralla. Ja hänen vangitsemisensa ohella monet rikkaat baškiiri-, kalmyki- ja tatarivanhimmat, jotka edelleen epäröivät, vannoivat uskollisuutta Peter Fedorovichille.
  Avainkaupungin Ufan valloitus mahdollisti kapinallisten katkaisemisen Siperiaan vievillä yhteyksillä ja tiellä ja avasi tämän alueen Pugachevilaisten valloittamiselle.
  Khlopushka ja Beloborodov menivät Uralin tehtaille istuttaen sinne ihmisten voimaa.
  Pugachev, jonka armeija oli kasvanut sataviisikymmentätuhatta taistelijaa varten, lähestyi Rjazania. Siellä hänet tapasi kreivi Tšernyševin 3500. joukko. Ainoa vakava este matkalla Moskovaan on kerran, kun muut kaupungit ja kylät antautuvat ilman taistelua.
  Huolimatta Yemelyanin suuresta numeerisesta ylivoimasta, kokeneet ja kokeneet joukot vastustivat häntä Turkin sodassa. Ja tsaari-pappi, yli puolet joukoista on kouluttamattomia talonpoikia, joilla on panokset ja haarukat, ja monet entiset sotilaat eivät ole täysin luotettavia, kirjava joukkue kasakkojen ja erilaisten tatarikansojen kanssa.
  Joten Chernyshevillä oli mahdollisuus, jos vain .... Ellei Aleksanteri Vasiljevitš Suvorovin nero. Suuri komentaja hyökkäsi niin taitavasti lukuisten Pugachev-laumajen kanssa, että pakotti Berliinin valloittaneen sankarin Tšernyševin taistelemaan omien sääntöjensä mukaan. Paimentolaisratsuväki satoi myrkyllisiä nuolia kaukaa, kuin hyökkäysperääntyminen. Ja talonpoika, jolla on sarve, päinvastoin lähentyi lähitaistelussa käsitaistelussa.
  Taistelu lyhyillä tauoilla kesti lähes kaksi päivää ja päättyi pugachevilaisten murskaavaan voittoon. Yli kaksikymmentä tuhatta vankia otettiin yksin, ja Ryazan itse avasi portit.
  Katariinan entinen suosikki, kreivi Grigory Orlov, nimitettiin kiireesti Moskovan varuskunnan komentajaksi.
  Tämä on vahvin ja vanhin viidestä veljestä, joka melkein raahasi Katariina II:n käytävää pitkin. Tässä tapauksessa tsaari Gregory ilmestyisi ensimmäisenä. Mutta nyt maineikkain kreivi on häpeässä. Katariinan nykyinen suosikki on Vasiltshikov ja tulevaisuudessa Potemkin. Ellei kuningattarella tietysti ole sellaista tulevaisuutta. Pugachevilaisten suuret menestykset asetettiin kyseenalaiseksi.
  Mutta Grigori Orlov on rohkea ja taitava soturi, ja kenelle kapinan rauhoittaminen on uskottava, oli hän kuinka tahansa. Varsinkin jos marsalkka Panin on vaihtunut. Ja Orlovit ovat omistautuneet Catherinelle loppuun asti.
  Mutta tässä on toinen kysymys: kuinka äestää Moskova? Ensimmäisessä pääkaupungissa on vielä suhteellisen vähän joukkoja, kaikki eivät ole palanneet Turkkiin, ja huijari on jo kynnyksellä.
  Grigory päätti vetää varuskunnan sekä Semenovin vartijarykmentin Kremliin. Ja siellä pitää puolustus, kunnes apua lähestyy. Zarubin Chika saapui Tulaan ilman taistelua, missä asesepät ja paikallinen varuskunta ottivat Pugachevilalaiset ilolla vastaan. Ja Emelyan Pugachev Moskovaan. Koko kaupunki Kremliä lukuun ottamatta tuli ulos tapaamaan Jemeljania, ja papit ja papit ylistivät Pjotr Fedorovitshia. Useat tuhannet varususotilaita loikkasivat myös kuninkaan luo. Pugatšovin armeija kasvoi.
  Aleksanteri Vasiljevitš Suvorov katsoi Kremliä kohti, ja sanoi:
  - Syödään tämä hedelmä! Valmistellaan hyökkäys!
  Emelyan Pugachev huomautti loogisesti:
  - Moskova on sydän... Mutta pää on silti Pietari. Tarvitsemme sitä! Vaikka lunta on jo satanut.
  Oliver Twist ja muut paljasjalkaiset pojat melovat iloisina ensilumessa. Se jopa putosi hieman tavallista myöhemmin Moskovassa. Ilmeisesti, kun kaverit pääsevät Pietarin luo, on jo kova pakkasta.
  No, kuka olisi uskonut, että vain yksi Emelyan Pugachevin voittama taistelu Salty-jengissä voisi muuttaa historian kulkua niin dramaattisesti. Vain vähän ennen tappiota ja nyt Äitiistuimessa vain yhtä Kremliä ei ole vallattu. Mutta hän ei myöskään lähde minnekään.
  Mutta et voi viivytellä. Meidän on mentävä nopeasti Pietarin luo. Ja Pugatšovin 200 000. armeija marssi pohjoiseen.
  Idässä pugachevilaiset saavuttivat uusia menestyksiä. Tšeljabinsk antautui lähes ilman vastarintaa. Decolong vetäytyi ja kiipesi syvemmälle Siperiaan. Monet tehtaat alistuivat myös ilman taistelua ja kohtasivat kuninkaan isän yksiköt. Kungur kieltäytyi antautumasta. Mutta hänet vietiin vahvaan piiritykseen. Monet pienemmät kaupungit ja maaorjat kulkivat huijarin alaisuudessa. Hän pelasi roolin ja Emelyan Pugachevin lisääntyneen auktoriteetin. Mutta yksittäiset tehtaat vastustivat edelleen itsepintaisesti Pugachevilaisia. Se oli kuitenkin edelleen vähemmistö.
  Pugachevilaisten joukot muuttivat myös Tobolskiin pysyäkseen vahvempana Siperiassa. Paikallinen väestö tuki kuningasta lähes kaikkialla. Jopa monet varuskunnat vannoivat uskollisuutta hänen keisarilliselle majesteettilleen. Ja mitä enemmän voittoja Emelyanilla on, sitä heikommin häntä vastustetaan.
  Decolongin ruumis oli sulamassa. Sotilaat karttuivat joka päivä ja juoksivat Pugachevilaisten luo. Jopa luostari, joka oli aiemmin osoittanut sankarillista lujuutta kapinallisia vastaan, tunnisti uuden kuningas-isän. Ilmeisesti munkit tajusivat ajoissa, kenen baretti on ja ettei heillä ole mitään syytä kuolla.
  Ja Emelyan Pugachev, melkein kohtaamatta vastarintaa, lähestyi Pietaria. Erilliset rykmentit, vaihtaneet pari laukausta kapinallisten kanssa, antautuivat tai menivät heidän puolelleen.
  Suuri joukko Padurovin komennossa lähestyi Smolenskia. Pugatšovin kannattajien ja paikallisen varuskunnan välillä syntyi kahakka kaupungissa. Jotkut upseereista myös kiirehtivät menemään Pjotr Fedorovitšin puolelle. Portit avattiin padurilaisille, ja pugachevilaiset kamppailivat Katariinalle uskollisena pysyneen varuskunnan jäänteiden kanssa. Voima rikkoo voiman, ja kansannousun johtajan Jemeljan Ivanovitšin punainen lippu on jo noussut Venäjän länsiporttien yläpuolelle. Ja kapina nielaisi myös Puolan maat. Myös talonpoika käytti siellä haarukkaa, löi baaria ja herrat.
  Niinpä paikallinen kapina alkoi muuttua kansainväliseksi kapinaksi. Turkin Venäjän joukkojen ylipäällikkö kreivi ja kenttämarsalkka Rumjantsev on toistaiseksi ottanut odottavan kannan ja käskenyt kapinallisia olemaan liittymättä taisteluun. Silti ei ole hyvä tappaa oman kansansa jäseniä. Ja Rumjantsev kunnioitti Suvorovia, joka meni Emelyan Pugachevin puolelle. Joten kukaan ei pelastanut Catherinea.
  Kansleri Vorontsov kertoi kuningattarelle huonot uutiset:
  - Varkaat tulevat Pietarin luo! Mikään ei estä heitä, ja huijarin armeija kasvaa jatkuvasti, kasvaa kuin lumipallo!
  Catherine kohotti raivoissaan kulmakarvojaan ja sihisi:
  - Ja mikä on kreivimme Rumjantsev?
  Kansleri Rumjantsev huokasi raskaasti ja kurkuteli:
  - Kreivi Rumjantsev on hidas ...
  Catherine huudahti vihaisena:
  - Petturi! Hänen silmukkaansa!
  Rumjantsev levitti käsiään hämmentyneenä ja mutisi:
  - Häntä ympäröivät hänelle henkilökohtaisesti omistetut vahat, eikä sitä saa millään!
  Catherine kalpeni yhtäkkiä ja kysyi uudelleen kanslerilta:
  - Ovatko varkaat kaukana Pietarista?
  Kansleri vastasi rehellisesti:
  - Kyllä, kaksisataa mailia tai jopa vähemmän, he raportoivat nyt viimeisimmät uutiset rintamilla!
  Sanansaattaja juoksi sisään, hän oli kalpea kuin lakana, karjuen peloissaan:
  - Novgorod avasi portit huijarille!
  Catherine huokaisi raskaasti ja mutisi:
  - Ja Novgorod markiisin kanssa.
  Hänen sävynsä muistutti Julius Caesarin kerrosta: "Ja sinä olet Brutus."
  Kansleri ojentautui nöyrästi eteen ja sanoi:
  - Laiva on valmis, teidän majesteettinne, voitte lähteä tänään rajalle!
  Keisarinna sihisi vihaisesti:
  - Ja menettää tehonsa?
  Kansleri vastasi hymyillen:
  - Mutta pelasta henkiä. Varkaat eivät kuitenkaan pysty hallitsemaan hallitusta, ja sinä palaat voitolla!
  Catherine sihisi ärtyneenä:
  - Kreivi Panin on heidän kanssaan, ja hän auttaa varkaita selviytymään!
  Kansleri esitti selventävän kysymyksen:
  "Joten jäät, teidän majesteettinne?"
  Catherine ei vastannut, vaan käski:
  - Kerää muut neljä Orlovin veljestä ja vartijat, sekä vedä kaikki joukot Viipurista ja muista maista. Voimme vielä taistella!
  Orenburg, joka oli kahlitsenut huijarin joukot kuusi kuukautta, ei myöskään halunnut antautua. Vankeudesta vapautettu Myasnikov, yksi viidestä kasakosta, joka tunnisti Pugatšovin ensimmäisenä, tarjoutui kaivamaan linnoituksen alle. Mutta se kesti kauan. Ja kaivamisetäisyys lupasi olla kohtuullinen.
  Yaitskyn kaupunki pienen varuskunnan kanssa päätti myös taistella loppuun asti. Ataman Ovchinnikov teki ratsian Gurjeviin. Paikallinen varuskunta, kuten viime kerralla, antautui ilman taistelua. Siten pugachevilaiset seisoivat lujasti Yaikilla. Ovchinnikov pommitti Yaikin linnoitusta kerätessään voimia ja ajamalla aseita Tsaritsynista. Eversti Semjonov teki taistelun, menetettyään seitsemänkymmentä kuollutta, palasi suolaisen siemauksen kera.
  Mutta kun Yaitsk piti. Mutta kapinallisten joukot saapuivat Tobolskiin. Siperian kuvernööri Chicherin pakeni itään, ja pääkaupunki vannoi valan isän kuninkaalle. Samaan aikaan jätettiin viimeiset itsepäiset tehtaat.
  Fedot Katorzhnylla ei ollut kiirettä hyökätä Orenburgiin, vaan täydensi arsenaaliaan Uralilta saapuvilla aseilla ja tarvikkeilla.
  Kasakat, sotilaat ja kauppiaat pakenivat kaupungista. Huhuttiin, että tsaari-isä oli vallannut Moskovan ja lähestymässä Pietaria. Tai että hän on jo itse Pietarissa.
  Sillä välin ylipyöveli kuvasi vangitun nuoren naisen Domkan ja kahden partiopojan kuulustelua. Aleksei Orlov itse oli läsnä kuulustelussa.
  Domka näytti 25-vuotiaalta, vaaleatukkaiselta ja pitkältä, talonpojalta.
  Aleksei Orlov sanoi röyhkeällä äänellä:
  - Puhutko?
  Talo oli ylpeänä hiljainen. Kreivi Aleksei hämmästyi. Miksi tavallisella talonpojalla on niin paljon kunnianhimoa? Ei, venäläisistä tuli ylpeitä Emelka Pugachevin takia. Smerds alkoi pitää itseään samanarvoisina tankojen kanssa. Mutta ei hätää, hän päihittää sen!
  - Revi pois hänen siskonsa!
  Teloittajat heittävät tytölle. Hänellä on jo yllään vain yksi yksinkertainen talonpoikamekko, ja hänen jalkansa ovat nilkissä. Hän vastustaa epätoivoisesti. Kiduttajat, repivät hänen vaatteensa, paljastavat hänen punaiset tissinsä. Hyvä talonpoikanainen, taitoluistelija. Aleksei Orlov katsoo häntä suurella kiinnostuksella. Komento on seuraava:
  - Nyt kiusaan häntä.
  Tytön kädet on sidottu selän taakse ja koukku on koukussa. Sitten he nostavat sen vääntäen talonpojan niveltä. Tyttö huokaa ja huomaa olevansa riippuvainen paljain jaloin irti maasta. Teloittaja työntää ne välittömästi lohkoon ja kiinnittää ne. Nyt voit joko sytyttää tulta, paahtamalla pyöreitä tyttömäisiä korkokenkiä tai ruoskia ruoskalla.
  Aleksei Orlov sanoo ylimielisesti:
  - No, kerro minulle, varas, kuka on kuninkaamme?
  Domka sanoo rohkeasti:
  - Pjotr Fedorovitš on toivomme suvereeni!
  Aleksei Orlov virnistää ja käskee teloittajaa:
  - Kymmenen ruoskan lyöntiä säästäen.
  Kokenut kiduttaja iskee jatkuvasta fyysistä työtä vahvaan, lihaksikkaaseen, tyttömäiseen selkään puolivoimalla. Jotta uurteet turpoavat, mutta iho ei halkea. Sekin sattuu. Taloa ruoskittiin useammin kuin kerran, ja siinä näkyy hyvin parantuneita ruoskan jälkiä. Hän kesti iskuja äänettömästi, ilman huokausta tai itkua.
  Aleksei kysyi jälleen uhkaavasti:
  - Kuka on suvereenimme!
  Domka sanoo automaattisesti:
  - Pjotr Fedorovitš kolmas, toivomme!
  Aleksei käskee vihaisesti teloittajaa:
  - Viisi osumaa täydellä teholla!
  Suuren ruumiin kiduttaja heiluu ja panostaa iskuon kaikin voimin. Talonpojan naisen vahva iho halkeaa ja roiskuu verta. Teloittajat lyövät niin, että ruoskan jäljet eivät leikkaa toisiaan, ja ne jakautuvat tasaisesti selkää pitkin.
  Tyttö nykii, mutta pidättelee huutonsa. Hän näyttää haluavan näyttää rohkeutensa.
  Aleksei Orlov toistaa kysymyksen uudelleen:
  - Kuka on kuninkaamme?
  Domka sanoo rohkeasti:
  - Pjotr Fedorovitš, ja sinä olet paskiainen, keinut pian silmukassa!
  Kreivi Aleksei raivostui, hyppäsi ylös ja heilautti nyrkkinsä sidottua, alastomaa naista kohti. Mutta sitten hän muutti mielensä ja sanoi pahaenteisesti:
  - Voitele hänen kantapäänsä pyöveliöljyllä. Ja rullaa grilli... Mutta pudota se vain varovasti, jotta se ei lamauttaisi.
  Pyöveli otti visiirinsä alle:
  - Olemme teidän korkeutenne käsityksen kanssa!
  Kreivi nyökkäsi. Korkeus on hyvä kohteliaisuus, mutta majesteetti on paljon parempi. Talonpojan kauniit jalat. Pohja, vaikka karkea, mutta kovettumia ei ole näkyvissä, sormet ovat tasaiset, kuin lapsella, paitsi ehkä pidempiä, kynnet on leikattu huolellisesti. Todennäköisesti, kuten kaikki talonpojat, hän kulki paljain jaloin pakkasille asti, ja vasta aivan äskettäin, kun satoi lunta ja Neva jäätyi, hän laittoi jalkakengät jalkaan.
  Aleksei rakasti naisten jalkoja ja sellaista kidutusta kuin keitin. Pohja voidellaan öljyllä, jotta se ei pala, ja tuli asetetaan erityisen lasketun etäisyyden päähän. Voit kiduttaa noin kymmenen minuuttia tai jopa enemmän. Vain pienet rakkulat pelottavat. Ja sitten toista kidutus useita päiviä. Erittäin tehokas kidutusmenetelmä ja tuskallinen.
  Domka rypistää kulmiaan raskaasti, nykii, puree huultaan ja yrittää pidätellä huutoaan. Mutta hän ei menesty hyvin, ja lopulta hän alkaa valittaa.
  Aleksei Orlov kysyy uudelleen:
  "No, tunnistatko nyt keisarinna Katariinan?"
  Kyynelten ja itkun läpi Domka huusi:
  - Meidän tsaari Peter Fedorovich eikä toista tsaaria ole!
  Aleksei huusi kärsimättömänä:
  - Paista, niin kuin pitääkin, ja hitaasti, ja nyt kuulustelemme kaljuja!
  Pojat olivat paljain jaloin ja heillä oli vain shortsit. He olivat jo valmiita kidutukseen. He ajoivat lumen läpi, mikä sai jalat punastumaan ja muuttuivat kuin hanhen tassuiksi. Teloittajat ryhtyivät välittömästi töihin. Oli tarpeen selvittää, kuka heidät lähetti, missä partiolaiset olivat vielä Pietarissa ja Emelyan Pugachevin suunnitelmista.
  Ruoskat viheltävät, poikia hakataan ja duumavirkailija kysyy pöytäkirjaan kirjattuja kysymyksiä. Myös poikia, kuten talonpoikia, ruoskittiin useammin kuin kerran, eikä heitä voi ottaa tavallisella ruoskalla. Pudistavat päätään ja kiroavat negatiivisesti. Sitten teloittaja nappasi takasta kuuman sorkkaraudan ja alkoi levittää sitä ruumiille.
  Se sattuu enemmän kuin piiska, kun ne polttavat sinut kuumana. Pojat ulvovat kivusta ja alkavat nyökätä jotain epäjohdonmukaisesti. Toisaalta he haluavat päästä eroon epäinhimillisistä kidutuksista ja julmasta telineestä. Toisaalta älä petä tovereitasi. Joten pojat puhuvat hölynpölyä ja purskahtivat itkuun. Ja kuuma rauta joko tarttuu rintaan tai se levitetään paljaalle kantapäälle. Kurssille menevät myös kuumat pihdit. Pyöveli etsii pohjan herkimmät paikat ja saa aikaan kiihkeän kuulustelun.
  Aleksei Orlov naurahtaa katsellessaan partiopoikien hoitoa. Sitten huomio kiinnitetään siihen, että Domkan paljaissa pohjissa rakkulat turposivat ja alkoivat räjähtää. Ja tämä tarkoittaa, että jalkojen iho on palamassa ja menettää herkkyytensä!
  "Jätä hänet rauhaan, paskiainen!" - määräsi kreivi. - Anna sen mennä vähän.
  Naisen talo osoittautui vahvaksi, sankariksi. Hän kesti kidutuksen menettämättä tajuntansa ja luopumatta kuningas-isäänsä.
  Poikia kidutettiin ankarasti, he menettivät tajuntansa useita kertoja. Se, että he ovat edelleen parrattomia, ei huolehdi kiduttajia liikaa - tärkeintä on saada tietoa. Ja teini-ikäiset ovat usein paljon itsepäisempiä ja sitkeämpiä kidutuksen alaisena kuin aikuiset.
  Tietysti he kertoivat jotain, mutta heidän todistuksessaan on paljon tyhmyyttä ja epävarmuutta. Mutta yksi asia on selvä: Emelyan Pugachev lähestyy kaupunkia ja hänen armeijansa on valtava.
  Mutta Catherinen vahvuus on huomattava. Mukaan lukien viisitoista tuhatta vartijaa, viisitoista tuhatta sotilasta muista varuskunnista ja toiset kolmekymmentätuhatta jalomiliisin taistelijaa. Kuusikymmentä tuhatta sotilasta, mikä ei ole huono hyvin linnoitettu kaupunki. Lisäksi Itämeren laivasto ja Kronstadt. Ja Pietarin lähellä on äärimmäisen vaikeaa pitää piiritystä talvella ja soissa. Joten Emelka voidaan vielä laskea.
  Mutta Pugachevin puolella Aleksanteri Vasiljevitš Suvorov itse. Ja nyt talonpoikalaumot valmistautuvat hyökkäykseen. Suvorov antoi itselleen kuukauden ottaakseen hallintaansa Pohjois-Palmyran. Pugatšovin joukot valmistautuvat rakeiden päälle.
  Samaan aikaan Ataman Chika lähestyi Narvaa. Kaupunki valloitettiin tarpeeksi nopeasti, joten suurin osa varuskunnasta siirtyi kapinallisten puolelle. Vain saksalaiset palkkasoturit vastustivat.
  Antautui ilman taistelua hyväksyen tsaari Peter Fedorovich Riian ja monet muut kaupungit. Vain Revel piti piirittää. Myös Karela ja muut pohjoiset kaupungit avasivat portit Pugachevilaisille. Niinpä Pietari joutui yhä enemmän eristyneisyyteen. Hänet estettiin. Myös laivastossa on jako. Merimiehet kapinoivat, ja pugachevilaiset voittivat kolme neljäsosaa Baltian laivueesta: he ripustivat punaisia, kuninkaallisia lippuja.
  Ja Suvorov valmisteli ratkaisevaa hyökkäystä Pietariin. Rakensi muureja ja koulutti talonpoikia. Hän opetti vihollisen mahdollisiin hyökkäyksiin ohjuksilla, valmisti tykistöä.
  Oliver Twist harjoitteli myös tiukasti nuorta kannustustaan. Poika juoksi paljain jaloin lumisella pellolla, eikä hän melkein tuntenut kylmää, kuten monet muut hänen pioneerijoukkonsa hedelmättömät ihmiset.
  Pojat oppivat ampumaan jousilla ja sylkeillä. Yleisesti ottaen ottaen huomioon, kuinka painava ja epätarkka nykyaikainen ase on, jousi on varsin tehokas ase, varsinkin jos kärjestä tehdään monikerroksinen, kaksinkertaistaa tai kolminkertaistaa jousinauha ja jopa upotetaan se myrkkyyn.
  Ja sitten lapset tappelevat!
  Hyökkäyksen on määrä tapahtua yöllä, ja yöt Pietarissa ovat pitkiä ja pimeitä. Joten se helpotti asioita.
  Vihollinen teki pienen taistelun, lähetti Preobraženskin vartijarykmentin hyökkäykseen, mutta joutui välittömästi useiden Pugatšovin tykistöjen tulen kohteeksi, ja kärsittyään suuria vahinkoja lähti kotiin. Husaari ratsuväkirykmentti hyppäsi ulos vastakkaiselta puolelta, ja häntä kohtasivat Oliver Twistin pioneerijoukon sotilaat.
  Pojat käyttivät uutta asetta: täytteenä parannettuja silmureita sirpalokranaateilla ja kastelivat vihollista nuolipilvellä. Oliver jopa satuloi hevosen itse ja johti taistelua. Kaksi tai kolme ratsastajaa kuitenkin murtautui tulen läpi, ja varaspoika katkaisi näppärästi ensimmäisen alas, aiheuttaen kiertoiskun oikealla miekalla ja sitten lisättynä vasemmalla terällä. Sitten poika nappasi erittäin taitavasti toisen husaarin koukkuun, jonka yli lentäen lävisti hauella oman kumppaninsa. Sitten tuli viimeistelyisku terällä ylhäältä.
  Oliver Twist huudahti:
  - Voimaa ja näppäryyttä, kuten aviomies ja vaimo: yhdessä - menestys, erillään - nauru!
  Muutamat lisää läpimurtaneita ratsastajia päätyivät ritsalaukauksiin.
  Oliver Twist leikkasi toisen pääaineen ja huomautti:
  - Kenellä on vain titteli ja kenellä kutsumus!
  Menettäessään puolet kokoonpanosta husaarit kääntyivät takaisin. Kaverit nauroivat ja viheltelivät hänen perässään.
  Hyökkäyksen päivämäärä lähestyi... Mutta Oliver Twist oppi loikkailijoilta, että Pietari-Paavalin linnoituksella he kiduttivat tiedustelija Domkaa ja useita partiopoikia. Ja hän halusi vapauttaa heidät. Mutta miten se tehdään, jos tällä linnoituksella on kaksikymmentä metriä paksut seinät ja se on vallitsematon? Yritä tässä, järjestää pako?
  Poikia todellakin kidutetaan julmasti - he polttavat heidät kuumalla raudalla, ruoskivat ruoskailla. He nostavat sen ylös ja ravistelevat sitä. Petya päätti päästä linnoitukseen hinnalla millä hyvänsä ja järjestää pakopaikan. Ja hän keksi täysin Hollywoodin idean - olla vankilassa vankina.
  Ja idean on sanottava olevan erittäin seikkailunhaluinen ja riskialtis. Heti Oliver Twistin vangitsemisen jälkeen he päättivät kiihkeästi kuulustella intohimoisesti. Pioneeripoika toivoi, että hän voisi tavata sellitovereita ja keskustella mahdollisista pakenemismahdollisuuksista.
  Aleksei Orlov oli jälleen läsnä kidutuksessa. Hän ei tuntenut Oliver Twistiä silmästä. Hänelle se oli vain valkopäinen teini, jolla oli näkyvät lihakset. Ja häntä olisi pitänyt kuulustella ja saada selville, missä petos on piilotettu. Oliver Twistin arvet ja kidutuksen jäljet paranivat jälkiä jättämättä, joten Orlov ajatteli, että tämä poika ei ollut vielä joutunut tekemisiin teloittajan kanssa, mikä tarkoittaa, että hän halkeaisi suhteellisen helposti.
  Poika nostettiin telineeseen. Oliver tunsi kätensä sidotun takanaan vetäytyvän ylöspäin. Se ei vahingoita hänen liikkuvia niveliään. Mutta sinun ei myöskään tarvitse esittää sankaria. Muuten he voivat kiduttaa sinua niin paljon, että sinulla ei ole voimia paeta. Joten Oliver Twist huudahti.
  Pääteloittaja oli kuitenkin erittäin kokenut. Hän näki heti, kuinka vahvat pojan suonet olivat, ja he laittoivat hänen jaloilleen raskaan lohkon, joka napsahtaa paikoilleen kuin käsiraudat.
  Oliver Twistin olkapäälihakset kiristyivät, suonet kihelmöivät. He alkoivat nostaa häntä kattoon. Tämä on sellaista kidutusta. Aleksei Orlov, joka oli vihainen poikien itsepäisyydestä, käski välittömästi kiduttaa häntä, alkaen vahvoilla keinoilla. Tässä hän on kreivi. Pitkäkasvuinen, leveä hartioilta huolimatta nuoruudestaan jo painava vatsa. Ylellisesti pukeutunut, kaikilla tilauksilla.
  Oliver Twistiä kidutetaan tavalliseen tapaan täysin alasti ja poika hävettää roikkua alasti herrasmiesten, lääkärin, teloittajan ja hänen avustajiensa, kirjanoppineiden ja kunniavartijoiden edessä. Mutta pioneerivaras häpeäisi vielä enemmän, jos hän tietäisi kahden naisen tarkkailevan häntä: itse kuningatar Katariina ja myös kunnianeito Trubetskaja.
  Ekaterina katsoo mukavan näytön takaa ja kiikarin läpi. Komea poika telineessä. Ja mitä vanhemmaksi kuningatar tuli, sitä enemmän hän piti nuoresta. Varsinkin jos heitä kidutetaan.
  Catherine ei ollut pitkään aikaan nähnyt sellaisia helpotuksia, symmetrisesti sijaitsevia lihaksia, kuten tällä pojalla. Todellinen teini-ikäinen Apollo. Meidän on pyydettävä, että hänestä muovataan patsas ja se heitetään öljyllä kankaalle. Komea poika, ja nyt hänen kauniit kasvonsa ovat kärsimyksestä vääristyneet ja kyyneleet roiskuvat sinisistä silmistä.
  Pyöveli vapautti rummun ja Oliver Twist ryntäsi alas. Ja lähellä lattiaa venyi paksu hevosköysi. Ja pojan hartioilla ja käsivarsilla ja jopa selässä oli kuin sulaa lyijyä olisi virtannut joki. Oliver Twist ei itkenyt vain siksi, että kivun shokki vei hänen hengityksensä ja tyrmäsi ilman.
  Ja teloittaja heilutti karvaista tassuaan, ja lohkoon kiinnitettiin painoja. Kylmä hiki valui pitkin pojan ruskettunutta vartaloa, ja hänen hengitys oli raskasta. Oliver hillitsi epätoivoisesti repeytyvää huutoaan, hän yritti olla päättäväinen ja ylpeä Neuvostoliiton pioneeri.
  Pääteloittaja kysyi päivystystyössä:
  - Mitä tarkoitusta varten varas lähetettiin Pietariin!
  Oliver Twist vastasi vihaisesti:
  - Tapa sinä idiootti!
  Aleksei Orlov tilasi:
  - Lahti!
  Piiskat putosivat pojan päälle. Verrattuna juuri kärsimääni telineen kipuun, ripset näyttivät olevan jotain kevytmielistä eivätkä vaarallista. Oliver Twist oli hiljaa. Hän päätti, tuli mikä tulee, mutta hän ei anna periksi.
  Rikkoutuneesta selästä valui verta. Mutta nähdessään, että poika ei vastannut, Orlov käski:
  - Antaa potkut!
  Pyöveli sytytti tulen pojan paljaiden jalkojen alla. Liekit nuolaisivat Oliverin paljaita kantapäitä. Kipu hermopäätteistä on tuskallista. Mutta poika kuvitteli juoksevansa Arabian aavikon hiekan poikki ja ajavansa Tamerlanen laumaa. Ajatus taistelusta vie huomion pois tulelta. Eikä se ole hänelle pelottavaa.
  Teloittaja haravoi lämpöä telineen alta. Toinen kiduttaja, kuumalla pihdeillä, puri Oliver Twistin lihaksikasta rintaa. Kolmas lämmitti lankaa ja alkoi vatkata selkää. Oliver Twist, jolla oli kehittynyt mielikuvitus, oli irti kärsimyksestä. Hän tunsi kuuman raudan kosketuksen, mutta jotenkin vaimeana, ikään kuin päällesi tippui kuumaa teetä, ei kuumaa terästä.
  Catherine katsoi tätä ahkerasti kuolaamalla. Kuinka viehättävää se onkaan, niin komeaa poikaa kidutetaan. On vain sääli, että hän ei huuda, hän on niin kärsivällinen. No, oikea Prometheus, ei taivutettava sankari.
  Oliver esittelee itsensä ja todellakin titaanit taistelun kuumuudessa. Vihollisen terät osuivat häneen, verta tippuu, arvet jää. Mutta kädet ja jalat ovat liikkeessä, pilkkovat ja murskaavat vihollisia.
  Pyöveli valitsi takasta ison palan rautaa ja kun hän oli nostamassa sitä pojan kasvoille, kuului Catherinen ääni:
  - Älä! Sellaisia kasvoja ei pidä turmella, se on puhdasta kerubi!
  Aleksei Orlov kääntyi näyttöön ja kysyi hämmästyneenä:
  - Pidätkö tästä pojasta mielesi mukaan, äiti?
  Kuningatar nyökkäsi päätään.
  - Joo! Ota hänet pois telineestä! Peseydy ja valmistaudu nukkumaan!
  Aleksei Orlov nyökkäsi kuuliaisesti:
  - Tottelen teidän majesteettianne!
  Kun he poistivat tukoksen luista ja nivelsiteistä, ammuttiin tuskallisesti. Oliver Twist tajusi yhtäkkiä, ettei häntä lähetettäisi selliin tovereidensa kanssa, ja hän kysyi prinssiltä hämmentyneenä:
  - Minne menen?
  Aleksei Orlov tuhahti halveksivasti:
  - Onneksi nuori ori. Äiti Ekaterina itse katsoi sinua. Elät talonpoikana kullassa, nuku kullalla!
  Oliver vastasi närkästyneenä:
  - Olen Donin kasakkojen perheestä, enkä pelkkä talonpoika!
  Poikien haavat ja palovammat hierottiin alkoholilla. He olivat kauheita. Mutta Petya tunsi itsensä, vaikkakin kipeänä, mutta iloisena. Oli valitettavaa, etteivät he pystyneet pelastamaan ystäviään. Voi kohtalo, hänen...
  Joten mietin, mitä äiti haluaa tehdä hänen kanssaan? Oliver oli jo kuullut tarpeeksi siitä, mitä miehet ja naiset yleensä tekevät keskenään, mutta hänen ei itse tarvinnut yrittää. Hän on kuitenkin jo kenraali, joten voimme olettaa, että hän on aikuinen.
  Oliver Twist ei pukeutunut. Talvipalatsin marmorilattia oli miellyttävän kylmä, paljaat, rakkulat jalat. Askeltaminen oli tuskallista, mutta tämä kipu, joka vain ärsyttää, mutta ei pysty katkeamaan.
  Poika johdettiin valoisaan huoneeseen, jossa oli monia maalauksia ja roikkuvia kankaita. Mies kahden tytön kanssa juoksi ympäri huonetta piteleen siveltimiä. Kääntyessään Oliver Twistiin taiteilija sanoi kohteliaasti:
  - Voit nojata marmoripylvääseen, ja seisoa luonnostelun aikana.
  Poseeraako taas alasti? Tämä on epämiellyttävää, mutta toisaalta he piirtävät sinusta muotokuvan, ikään kuin jostain jalosta henkilöstä. Ja näytät kasvattavan itseäsi riepuista rikkaudeksi.
  Tytöt levittelivät maalia ja alkoivat tehdä öljyisiä luonnoksia kankaalle. Oliver Twist nousi seisomaan ja kääntääkseen huomionsa telineen jälkeisistä tuskallisista kipeistä ja julmasta kidutuksesta, kaulasta varpaisiin revittyyn ja poltettuun ihoon, hän alkoi miettiä, mitä nyt tapahtui toisen maailmansodan rintamalla. Kyllä, väliaikaisia törmäyksiä tapahtuu joskus unessa, ja 1800-luvun poika voi nähdä 1900-luvun.
  Ja yhtäkkiä poika näki tämän ja se, mitä hän näki, ei miellyttänyt häntä ollenkaan. Saksalaiset joukot valloittivat välittömästi Kuibyshevin ja saapuivat Uralskiin, miehittivät Guryevin ... Mainsteinin laumojen tunkeutumisesta Keski-Aasiaan uhkasi. Mutta suurin vaara on kehittynyt Moskovassa. Natsit aloittivat seuraavan hyökkäyksensä Neuvostoliiton pääkaupunkia vastaan joulukuun lopussa 1946, tarkemmin sanottuna joulukuun 25. päivänä jouluna.
  Oliver Twist näki tankin liikkeen, kun siinä olleet hämähäkkitytöt pyörittelivät tornia. Ja putosi kaiken päälle, mikä liikkuu ja ei liiku.
  Frida, Gerda, Charlotte - iloinen triumviraatti ihmisistä, joille on siirretty hyönteis-DNA. Ja mitä ikinä sanotkaan, kauniit tytöt ovat yksinkertaisesti korkeinta luokkaa. Yhdessä bikinissä he osoittavat viehätysvoimansa.
  Ja tankki, jossa tytöt ratsastavat erityisessä, pyramidin muodossa, pienet rullat peittävät koko pohjan.
  Gerda ampui Neuvostoliiton IS-3-panssarivaunua. Hän osui tornin ja rungon väliseen yhtymäkohtaan ylämaalaisten kansanlaulusta koukussa:
  - Ja tähtimäisissä korkeuksissa ja vuoren hiljaisuudessa... Meren aallot ja raivoisa tuli! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Naispuoliset soturit liikkuivat ja ampuivat. Ja T-34-85 lähti hyökkäykseen. Tämä tankki pysyi silti massiivimpana ja sarjallisimpana. Ilmeisesti työ T-54:n parissa hidastui huomattavasti. Leningrad on vahvassa saartorenkaassa, ja idässä pakkanen on jäähdyttänyt samuraiden kiihkoa jonkin verran.
  Saksalainen panssarivaunu on aseistettu 88 mm mutta 100 EL tykillä. Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että tytöt haluavat suuren taistelusarjan. Ja niin he tekivät itselleen ison kaliiperin pöyhkeen.
  Mutta saksalaiset eivät tiedä, että Stalinilla on heitä vastaan ase: kamikaze-purjelentokone. Kahdeksansadan kilon kevyt purjelentokone sisältää kaksi senttiä räjähteitä. Ja poika-lentäjä aseella.
  Hän on pioneeri Vitya, rukoilee ja menee purjelentokoneeseen. Vaatteiden säästämiseksi lapsi astuu hyttiin samoissa uimahousuissa. Raivatun lentokentän huurteessa on paljaita jalanjälkiä. Pojan tehtävänä on nousta ilmaan ja ohjata auto ilma- tai maakohteeseen.
  Häikäilemätön diktaattori päätti tällaisten taktiikkojen avulla vastustaa saksalaisen ilmailun ylivoimaista laadullista ylivoimaa. Ja he käyttävät poikia kamikazeina puhtaasti pragmaattiseen tarkoitukseen - ja he painavat vähemmän, ja taistelijat ovat vähemmän arvokkaita kuin aikuiset.
  Poika kiipeää ahtaaseen hyttiin. Sitten hän katsoo Neitsyen näytettä, ylittää itsensä ja painaa poljinta paljaalla kantapäällään. Kamikaze-purjelentokone nousee taivaalle vaikeuksitta. Taktiikka on vielä uusi, eikä ole selvää, kuinka tehokas se on. Mutta neuvostokansa on valmis kaikkeen oman armeijansa ja maansa vuoksi.
  Vitjan on rampattava uusin pyramidimainen panssarivaunu, jota Neuvostoliiton panssarintorjuntatykit eivät läpäise kaikista kulmista: 300 mm:n etupanssari, perä 250 mm. Auton paino on 68 tonnia ja moottorin teho on 1200 hevosvoimaa. Tietysti yksi purjelentokone ja yksi pioneeri voidaan uhrata tällaisen hirviön kaatamiseksi.
  Vitya ryntää vihollisen kimppuun, sukeltaa ... Jos sisällä ei olisi hyönteistyttöjä, tavallisia lentäjiä, kuolema odottaisi heitä. Mutta ilmatorjuntakonekivääri kirjoittelee ja planeetta räjähtää sadan metrin päässä saksalaisesta koneesta. Pyramidimainen tankki "Battleship" tärisee, mutta hänelle ei tapahdu mitään kauheaa. Jälleen Mainsteinin auto ryntää Neuvostoliiton avaruuden halki.
  Ja Neuvostoliiton panssarit yrittävät vastahyökkäystä epäonnistuneesti.
  Gerda huusi:
  - Olen super!
  Ja hän ampui ammuksen siten, että kävi ilmi, että kolme punaista tankkia tyrmättiin kerralla. Tarkemmin sanottuna nämä tankit törmäsivät triviaalisti.
  Ja Charlotte ylitti kumppaninsa ja ampui alas neljä tankkia kerralla. nappasi:
  - Olen naarassusi ja tiikeri, syön venäjää!
  Kuolleen pojan sielussa Viti lentää taivaaseen. Vain taivas odottaa häntä siellä, sillä hän on pioneerisankari.
  Oliver Twist inhoaa tätä katsoessaan, ja hän on hajamielinen panssarivaunujen tuhoamisen spektaakkelista.
  Poika on täydessä univormussa. Haavat ja haavaumat ovat jo alkaneet kuivua ja parantua. Halusin vain todella syödä. Ja häntä maalataan edelleen.
  Oliver Twist kysyi hymyillen:
  - Ja että hoitajat eivät saa olla ruokkia?
  Taiteilija katsoi kysyvästi jalkamiestä. Hän taputti käsiään. Ikään kuin odottaisi tällaista käskyä etukäteen, huoneeseen tuotiin koristeltu hanhenpaisti, viipaloitu leipä ja viini hopeaastiassa.
  Oliver syöksyi ahneesti ruokaan. Hänestä tuntui epätavallisen maukkaalta hanhia omenoiden ja paistetun kuoren kanssa. Vain luut rypisivät. Viini oli makeaa eikä ylimielistä, mutta kahden suuren lasillisen jälkeen Oliverin pää oli meluisa. Poika söi hanhen kokonaisena jättäen vain luut ja osoitti omaa ahmattikkuutensa. Sen jälkeen Oliver Twist ei ajatellut pitkään, vaan otti sen ja nukahti. Ja niin hän epäröi. Poika otettiin varovasti ja kuljetettiin keisarinnan ylelliseen makuuhuoneeseen.
  Tämä on Talvipalatsi, kaikki on käden ulottuvilla ja lähellä.
  Ja Oliver Twist unelmoi phasmogorisesta ja epätavallisesta.
  . LUKU #12
  Unen jälkeen Oliver Twist teki harjoituksia ja tunsi, kuinka paljon paremmin hän voi. Ja hänen haavansa ja rakkulansa ovat melkein poissa. Energia palasi lihaksiin. Nuoret nivelsiteet toipuivat nopeasti ilman nyrjähdysten aiheuttamaa kipua.
  Silti on hyvä olla poika - kaikki paranee niin nopeasti ja helposti. Täällä vanha mies ei yleensä voinut toipua telineen kidutuksesta. Ja vartalo on nuori ja raikas.
  Oliver halusi sitäkin enemmän vapautta. Hän söi puuroa maidon ja lihan kanssa sekä pari kuivattua banaania. Sitten hän söi omenan.
  Sen jälkeen perinteinen lääkärintarkastus. Hän ei edes levittänyt sitä alkoholilla.
  Ja lusikallinen siirappia vastustuskyvyn parantamiseksi. Ja se on makeaa ja herkullista.
  Sitten lääkäri lähti. Tuomiota odotettiin pian. Teoriassa Oliverille määrätään asianajaja, mutta tämä voi olla niin esittelyä varten.
  Mutta monet ihmiset tuntevat myötätuntoa pojalle, joten 10-vuotiasta lasta ei todennäköisesti teloita. Vaikka hän ei kertonut, missä aarre oli piilotettu. Todennäköisempi tuomio on kovaa työtä. Joko kaivokset tai istutukset eteläisillä siirtomailla. Viljelmät ovat tietysti parempia, mutta sielläkin valkoisten vankien sairauksiin kuolleisuus on erittäin korkea, vaikka ilmasto on lämmin. Mutta lapset kuolevat epidemioihin vielä vähemmän kuin aikuiset. Ja kymmenen vuoden kuluttua on mahdollisuus päästä ehdonalaiseen ja vuokrata tontti. Ja jotkut rikkaista olivat itse tuomittuja.
  Kaivokset ovat pahempia... Myös korkea kuolleisuus. Siellä ahtaisiin käytäviin ja tiloihin tarvitaan pienikokoisia työntekijöitä. Eli lapset lähetetään tänne mielellään. Ja kuolleisuus on korkea. Lisäksi lapset työskentelevät usein alasti ja paljain jaloin ja täydelliseen uupumukseen asti. Ja höyryt ovat myrkyllisiä. Kaivoksissa yleensä harvat ihmiset selvisivät toimikautensa loppuun asti.
  Oliver ymmärsi, että istutukset olivat kaikin tavoin parempia kuin kaivokset. Puuviljelmillä on aikoja, jolloin työtä ei juuri ole, ja vangitut lapset jopa viihtyvät tai pelaavat jalkapalloa.
  Pakoon on vielä toivoa.
  Ja Oliver hieroo yhtä ketjun lenkkiä toisesta... Ja lukee rukouksia...
  Ja kun lopulta unelma valtaa hänet, hän näkee hänessä jotain tällaista ...
  Katariina II oli niin väsynyt päivällä ja osan yöstä, että hänellä oli voimaa suudella nukkuvaa poikaa vain pari kertaa kierroksella, pestynä, kovettuneena, äskettäin kidutetulla kantapäällä ja sitten nojata päänsä rintaan. varas pioneeri ja haistele rauhallisesti. Lapsen muuttumista mieheksi ei tapahtunut. Kuningatar ja poika nukkuivat puoleenpäivään asti. Sitten he toivat runsasta ruokaa. Ekaterina huomasi, että pojan haavat olivat jo parantuneet, ikään kuin parin viikon hyvän hoidon jälkeen, ja rakkulat olivat kadonneet kokonaan.
  Kuningatar kysyi Oliver Twistiltä:
  - Oletko velho?
  Ruokahalulla ruokaa syövä poika huomautti:
  - Se parantaa nuorelle miehelle paremmin kuin koiralle!
  Catherine naurahti ja huomautti:
  - Mutta niin nopeasti toipumassa poikien kidutuksesta, en ole vielä nähnyt.
  Oliver muisti, miksi hän oli ylipäänsä tullut kaupunkiin ja kysyi vihjailevasti:
  - Jos olet niin ystävällinen... Vapauta ystäväni!
  Catherine punastui ja sihisi vihaisesti:
  - Ei! He ovat rikollisia ja heidät pitäisi teloittaa! Teloittelen sinut, kun olen kyllästynyt sinuun!
  Oliver suuttui ja tönäisi kuningatarta lujasti etusormellaan niskaan. Hän hiljeni. Ja varassankari sihisi:
  - Älä odota narttu! Kuinka monta ihmistä olet kiduttanut - vanhaa roskaa!
  Lakit juoksivat sisään, mutta Oliver Twist veti esiin terävän tikarin Catherinen korsetin takaa ja laittoi veitsen hänen kurkkuun, murisi:
  - Vielä yksi askel ja tapan anastajan!
  Palvelijat olivat hämmentyneitä, ja hälytys soi kaikkialla palatsissa. Vartijat alkoivat juosta. Myös Pietarin venäläisten joukkojen komentaja kreivi Aleksei Orlov saapui paikalle.
  Vahva Oliver Twist piti tikaria keisarinnan kurkussa, karjui:
  - Käsken vapauttaa kaikki vangit vankiloista, muuten hän ei jää eloon!
  Aleksei yritti uhkailla:
  - Jos tapat hänet, tiedätkö mitä teemme sinulle?
  Varas-sankari vastasi rohkeasti:
  "Et silti saa viksua haudasta, eikä kidutus pelota minua!" Näit tämän itse eilen!
  Ekaterina, joka tuli järkiinsä, nyökkäsi:
  - Tee kuten tämä titaani sanoo... Muutama sata vankia joka tapauksessa, voimatasapaino ei vaikuta!
  Voi Katya halusi elää. Ja halusin hallita. Nyt hän lähtisi mielellään Pietarista laivalla, vain meressä on Pugatšovin hallitsema kapinallinen laivue. Yleensä Catherine ymmärsi, että sota oli jo menetetty. Ja sinun on huolehdittava oman ihosi säilyttämisestä. Ja valtaistuin... Sitten on liikaa vaivaa hallita tätä vastahakoista ja ikuisesti tyytymätöntä ihmistä. Hänellä on rajalla valtavia seteleitä, jotka on tehty vallankaappauksen varalta.
  Hän voi jatkaa elämäänsä kuninkaallisesti jossain Pariisissa. Muuten, Pariisin ilmasto on paljon leudompi ja miellyttävämpi kuin Pietarissa. Ehkä itse asiassa mennä maailmalle Emelyan Pugachevin kanssa? Anna tämän sinijalkaisen kasakan yrittää selviytyä imperiumin kanssa? Hän korjasi ja on kyllästynyt voimiin kurkkuun asti!
  Oliver Twist meni Catherinen kanssa vaunuihin valvomaan henkilökohtaisesti vankien vapauttamista risteiltä ja Pietari-Paavalin linnoituksesta. Nuori soturi oli nyt valkoisen hevosen selässä. Hänellä oli ajatus, mutta hänen ei pitäisi käyttää hetkeä hyväkseen ja viedä keisarinna-äiti Emelyan Pugachevin leiriin? Tämä merkitsi sisällissodan päättymistä ja kansannousun lopullista menestystä. Ja itse asiassa uuden dynastian liittyminen, vaikka muodollisesti Romanovit pysyivät vallassa.
  Vaikka siellä oli vielä perillinen Paul ja koko joukko sukulaisia. Kyllä, Emelka jäi jumissa, et sano mitään.
  Vangit otettiin ulos vankityrmistä, heille annettiin vaatteita ja ruokittiin. Keisarinna pysyi epätoivoisen pioneerin kuolemanuhkan alaisena.
  Laiha nuori mies Ivan Orlov, nuorin Orlovin veljistä, kosi Alekseja.
  - Kyllä, helvettiin Katya. Me julistamme Paavalin perillisen keisariksi ja tapamme pojan hänen kanssaan!
  Aleksei pudisti päätään kiihkeästi.
  Oletko hullu veli? Kyllä, Paul vihaa meitä enemmän kuin Emelyania. Haluatko, että meidät ommellaan tuhotyötä varten?
  Lihava Stepan Orlov ehdotti:
  - Teeskennetään erosi, ja sitten tartutaan hetkeen ja lyödään poikaa.
  Aleksei nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Joten tee se, mutta ... jotta Katyusha ei lennä edes hiuksia!
  Teräväkärkinen Eduard Orlova huomautti pragmaattisesti:
  -Mitä meidän pitäisi tehdä? Pian Aleksanteri Suvorov johdattaa joukot myrskyyn, ja armeijamme sulaa. Kaikki hylkäävät sotilaita, ja vielä pahempaa upseereita ja jopa aatelisia.
  Ivan Orlov ehdotti rohkeasti:
  - Voi murtautua pohjoiseen. Viipurin suuntaan, ja siellä Ruotsi on lähellä.
  Aleksei huokaisi raskaasti ja muistutti:
  - Viipuri on jo avannut portit huijarille. Joka tapauksessa olemme vaarassa kuolla.
  Ivan vastasi intohimoisesti:
  - Mutta me ainakin murtaudumme ulos, muuten he lyövät meidät kuin poikaset häkissä.
  Aleksei mietti sitä. Yöllä murtautuminen tuntuikin parhaalta ulospääsyltä. On tuskin mahdollista pitää valtavaa kaupunkia harvenevalla varuskunnalla. Tässä tapauksessa, jos lähdet suureen läpimurtoon, osa armeijasta menetetään, mutta on mahdollisuus mennä ulos omatoimisesti ja jatkaa taistelua ulkomailta. Ja mitä voidaan tarjota vaihtoehtona. Vetäydy Pietari-Paavalin linnoitukseen.
  Hän on saarella, johon ei ole helppo hyökätä. Mutta ongelma on, että Petropavlovskista on lähes mahdotonta murtautua kunnollisella piirityksellä. Joten kärsit siellä, kunnes saat kaikki tarvikkeet valmiiksi. Ja sitten kuolet nälkään. Mitä muuta tehdä? Antakaa Katya huijarille ja yrittää pelastaa hänen nahansa tällä tavalla?
  Polku näytti erittäin houkuttelevalta. Mutta pelastaako Emelyan sellaisten vaarallisten henkilöiden hengen kuin Orlovin veljekset? Loppujen lopuksi he syrjäyttivät Pietari Kolmannen, ja Grigory jopa kuristi entisen majesteettinsa nenäliinalla.
  Joten ajatus laittaa kaikki läpimurtoon tuntui paremmalta kuin mikään muu.
  Myös muutama partiopoika pääsi ulos. He kävelivät huikeasti, kaksi jopa käsivarresta tuettuina, etteivät putoaisi. Poikia kidutettiin julmasti, mutta he käyttäytyivät kunnollisesti. Vitya löysi voiman kävellä yksin, vaikka he polttivat hänen kantapäänsä kuumalla raudalla. Lähestyessään Oliver Twistiä hänen avustajansa sanoi käheästi:
  - Häntä kidutettiin... Poltettu kuumalla pihdillä. Minulla oli viisisataa ripsiä ja kolme ravistusta. Kaikki luut löystyivät paikaltaan, mutta en kertonut heille mitään!
  Oliver Twist rohkaisi Vityaa:
  - En tiedä lääkeyrteistä mitään! Kaikki paranee paremmin kuin koirassa... Pääasia, ettet ole rikki!
  Domka oli vapautuneiden joukossa. Kidutuksesta huolimatta tyttö pysyi kauniina. Paljain jaloin kevyessä mekossa pitkä tyttö ei näyttänyt tuntevan kylmää. Hänen kasvoillaan oli lapsellinen ilme. Hän lähestyi Oliver Twistiä, kumarsi ylellisesti pukeutuneelle Catherinelle ja sanoi:
  "He paahtivat kantapääni neljä kertaa... Mutta ei hätää, näettehän, minä kävelen!"
  Poikakenraali lohdutti tyttöä:
  - Älä ole surullinen, Domka. Testaa vain luonnetta. Aleksei Orlov huutaa edelleen telineessä. Maksa heidän rikoksistaan.
  Domka välähti silmiään ja kysyi:
  - Anna minulle mahdollisuus kiusata itse kataa.
  Pioneerivaras Oliver Twist oli hyvällä tuulella. Vapautetut vangit lastattiin kelkoihin. Pietari on liian iso kaupunki polkemaan sen laitamille jaloin ja jopa paljain jaloin.
  Catherine kuiskasi Oliver Twistille:
  - Haluatko, että teen sinusta prinssin?
  Pioneerivaras virnisti ja kysyi pilkallisesti:
  Miksei herttua?
  Kuningatar hymyili voimakkaasti ja kysyi:
  - Haluatko tulla herttuaksi?
  Oliver Twist naurahti ja kysyi vakavalla äänellä:
  - Vain minä en tiedä missä valtakunnassa, saat minulle herttuakunnan. Venäjällä teillä on maanmiehiä, paholainen on kaksi jäljellä!
  Catherine tajusi, ettei hänellä ollut mitään luvattavaa. Ja Vitya, joka istui kelkassa heidän vieressään, huomautti:
  - Oliver Twistille on anteliaasti lahjoitettu kuningas-isä. Hänen Majesteettinsa kenraaliadjutantti.
  Katya kääntyi Vitaan puoleen:
  - Haluatko, että teen sinusta marsalkan?
  Vastauksena poika veti Catherinen hiuksista ja uhkasi:
  - Älä hemmottele!
  Aleksei Orlov näki, että sarja rekiä ja rekiä oli menossa uloskäynnille. Ja Catherine on heidän kanssaan. Pääasia, ettei asialle voi mitään. Älä peruuta kuninkaallista tilausta. He eivät voi menettää Catherinea. Mutta jos hän silti ryntää huijarin leiriin, loppu tulee ollenkaan. Keisari Paavalin aikana voi tapahtua aivan erilaista.
  Orlov epäröi... Meidän on otettava ratkaiseva askel, mutta Grigory ei ole hänen vieressään. Huonoa on myös se, että myös vartijat ovat hämmentyneitä. Meidän on kiireesti pelastettava oma ihomme.
  Ja sitten Aleksei Orlov teki päätöksen: loppujen lopuksi vangittu Katariina häiritsisi huijarin armeijaa, ja sillä välin he voisivat vartijoiden ja miliisien kanssa liukua pois kaupungista. Joten turhaan Suvorov koulutti joukkoja hyökkäystä varten. He murtautuvat ja jättävät Orlovin veljekset kentälle, suolle lähemmäs Ruotsia.
  Aleksei määräsi saarnaajat:
  - Soita veljet ja puhalla kokoontuminen! Kerätään kaikki voimat, jotka voimme!
  Ja Oliver Twist, iloisena siitä, että hänen ystävänsä olivat vapaita ja kuningatar oli valloittanut, lauloi. Pojat, Domka ja muut vapautetut vangit poimivat sen;
  Oi vahvat orjuuden ketjuni,
  Miksi poika oli paljain jaloin, nälkäisenä kahleissa...
  Sinä mato jäädyt vähän,
  Ja ajatuksissasi pystyt valloittamaan kaikki etäisyydet!
  
  Maailmamme on niin surullinen vankila
  Kuolema hallitsee sitä, kärsimys hallitsee kaikkialla ...
  Emme voi tuoda valoa mieleen
  Herra lähettää koettelemuksia!
  
  Pojan tontin louhoksissa,
  Orja kantamaan suuria kiviä...
  Vaikka parraton, mutta hiukset muuttuivat harmaiksi,
  Loppujen lopuksi elämä on vielä pahempaa kuin kennel!
  
  Mutta uskon, että vapaa aurinko nousee
  Kerubi hajottaa shaitanien joukon...
  Ja Kaikkivaltias antaa meille koetuksen,
  Siellä on ilmaisia kenkiä, kaftaaneja!
  
  Mutta olen silti kärsijä ja kahleissa,
  Vatsa on tyhjä ja ruoska kylkiluissa...
  Valtaistuimella poika on vain unissa,
  Kävelee piikistä, kamalan pimeää polkua!
  
  Mutta tiedän, ettei Jumala hylkää tovereita,
  Nostamme heti pahojen herrojen haarukalla!
  Me tulemme olemaan isien lipun arvoisia,
  Ylistäkäämme Suvereenia nimen kunniassa!
  
  On kaunista elää, mutta kuolla,
  Tulemme aina olemaan ritarin arvoisia...
  Anna vihaisen karhun karjua
  Juoni on vääntynyt petoeläin huijarin kanssa!
  
  Mutta vapaa henki vei ihmiset,
  He nousevat taistelemaan vastustajaa vastaan!
  Rikkaista tulee köyhiä, päinvastoin,
  Kuka prinssi sai vain zipun palkalla!
  
  Voimme tehdä oikeudenmukaisen maailman
  Sellainen, jossa kaikki ovat mukana!
  Loppujen lopuksi Kristus on minulle pyhä epäjumala,
  Minkä karja onnistui ristiinnaulimaan!
  
  Herätä kuolleet kuolleista, uskon, että jokaiselle on annettu,
  Ja rakentaa säteilevä uusi maailma...
  Jotta kaikki elokuvat tulisivat totta
  Jotta talonpoika ei nouse voihkien!
  
  Sitten valloitamme maailmankaikkeuden,
  Luodaan polkuja kaikkien galaksien reunoihin...
  Ja minulla on fiksu poika,
  Astronautien hengen ruumiillistumana!
  Hyvä laulu ja upea kuoroesitys. Kaikki laulavat vilpittömästi, jopa ne, joilla ei ole musiikkikorvaa, tekevät kunnollisia ja melodisia ääniä. Portit avautuvat ja suuri kulkue lähtee Pietarista. Voittajat lähtevät kaupungista musiikin ja laulujen kera. Ja he ovat erittäin onnellisia!
  Mutta kun kulkue oli lähdössä, pugachevilaisten kohtaaessa heitä, Pietarin vastakkaisella puolella syttyi verinen taistelu. Emelyan Pugachevin armeija ei ole jonkinlainen kauhu, vaan Suvorov-kurin juottama. Ja vartijat varoittivat läpimurrosta. Vartijat kohtasivat kiväärilaukauksia ja tulitusta.
  Aleksanteri Suvorov näki, että jos Pietarin varuskunta haluaisi murtautua, se tekisi sen pohjoissuunnassa, lähempänä Ruotsin rajaa. Siellä he todennäköisemmin lähtevät. Ja loistava komentaja valmisteli useita ansoja viholliselle. Ja nyt esimerkiksi sudenkuopat valmistetaan ratsuväelle. Kivääritulen alla olleet husaarit yrittivät voittaa redoubteja, ja heidän hevosensa putosivat massiivisesti huolellisesti suunniteltuihin ja hyvin naamioituihin ansoihin.
  Mutta tässä ne ratsumiehet epäonnistuvat, ja toiset hyppäävät heidän perässään. Ne putoavat myös naamioituihin rotkoihin tai talonpoikien kaivamiin haudoihin.
  Aleksei Orlov, joka johti ratsuväen hyökkäykseen, putosi itse syvään ojaan ja terävä paalu lävisti kreivin kylkeä. Ja muut hevosenruhot putosivat ylhäältä murskaten kreivin.
  Se on hyvin masentavaa, kun sinulla on sellainen paino, ja kylkiluut ovat katkenneet. Etkä voi hengittää tai kääntyä ympäri. Ja on myös kylmä, ja kätesi, kasvosi ja koko kehosi kylmenevät.
  Aleksei yrittää epätoivoisesti liikkua, mutta jokainen liike ajaa hänen kylkiluita hänen keuhkoihinsa ja saa hänet sylkemään verta. Lihansyöjä saalistaja putosi suden kuoppaan ja tukehtuu siihen, mikä on äärimmäisen symbolista.
  Ivan Orlov onnistui hyppäämään rotkojen yli, mutta redoubista ammuttu luoti osui hänen vatsaan. Suvorov, kuten Pietari Suuri, asetti parhaat sotilaat suojeltuihin linnoituksiin Poltavaan ja ampui tappavan tulen.
  Ja Donin ja Kalmykin ratsuväki oli jo väijytyksissä, ja uudet rykmentit kiirehtivät pelastamaan.
  Vartijat tulivat Pietarin porteista. Valitut rykmentit, mukaan lukien keisarinnan henkilökohtainen suojelu. Taistelu syttyi kuumana. Tässä ovat valtakunnan parhaat joukot, vähintään yhdeksänkymmentä metriä pitkiä sotilaita. Ne menevät, kuin käytettyinä, kiinnittämättä huomiota aseiden laukaisuun tai väijytysampujille.
  Mutta Aleksanteri Suvorov on valmistanut heillekin yllätyksen. Palava seos ja hartsi kaadetaan etukäteen. Kalmykit sytyttivät nuolet, ja avaruus leimahtaa välittömästi. Valitut vartijayksiköt, jotka ovat saaneet kauhean pureman ja joutuneet punaisten ja oranssien liekkien alle, eivät nouse ylös ja alkavat hajota. Ja rohkeimmat heistä yksinkertaisesti palavat elävältä.
  Läpimurto, johon niin monet toiveet asetettiin, jumissa. Tavallisten yksiköiden sotilaat sekä jotkut vartijat pudottavat aseensa ja pyytävät armoa. Myös miliisit hajaantuvat, ja Pietarin väkijoukko nosti päätään. Imperiumin pääkaupungissa on mellakka, tuhannet, kymmenet tuhannet ihmiset juoksevat kaduille ja huutavat:
  - Kunnia-isälle! Eläköön Petr Fedorovich! Olkoon Pietari Suuren pojanpoika ylistetty!
  Stepan Orlov, varovaisin veljistä, piiloutui yhteen korkean tornin seinistä. Eduard Orlov, huutaen epätoivoisesti, yritti saada sotilaat taistelemaan Pugatšovin armeijan kanssa. Mutta se ei ollut enää hänen päivänsä ja aikansa. Pugachev itse ja hänen adjutanttinsa Oliver Twist lähtivät hyökkäykseen. Ja Aleksanteri Suvorov ja kenttämarsalkka Papin kehottivat elossa olevia vartijoita antautumaan mahdollisimman pian.
  Oliver Twist ratsasti ensin Edwardin luo. Teräväkärkinen Orlov yritti epätoivoisesti hyökätä pojan kimppuun. Varas-sankari heilutti vartaloaan ja löi kreivin päätä kaikella voimallaan. Kallo mureni, ja Edwardin ruho putosi lumiakkuun. Hänen kuolemansa jälkeen viimeiset vartijat heittivät aseensa alas.
  Ja Pugachevin joukot olivat jo saapumassa kapinalliseen kaupunkiin.
  Stepan Orlov pienellä ratsuväkijoukolla ryntäsi Pietari-Paavalin linnoitukseen. Vain siellä, ja jopa Kronstadtissa, oli mahdollisuus jollakin tavalla pidentää vastarintaa. Tai pikemminkin jopa tuskaa.
  Mutta Oliver Twist jengillään ryntäsi kannoillaan ja ohitti Stepanin irrottamisen. Syntyi lyhytaikainen, vaikkakin verinen tappelu. Oliver kamppaili Stepanin kanssa. Hän katkaisi yhden henkivartijan, toisen. Ja leikkaa sitten Orlov-perheen harjan hyvin ruokittu edustaja. Vakavasti haavoittunut Stepan hyppäsi valkoisen hevosen selästä. Hän kaatui polvilleen ja huusi armoa.
  Ja Oliver käski sitoa hänet ja jatkoi nopeaa liikettä kohti Pietari-Paavalin linnoitusta. Ja ihmiset tervehtivät ja huusivat ja tapasivat orjuudesta vapauttajat.
  ...................................
  Oliver Twist heräsi ja teki taas harjoituksia ja söi... Sitten hän hieroi kaulusta ja työskenteli pimeään asti.
  Ja sitten hän nukahti uudelleen ja näki unen jatkumisen.
  Kronstadt ja Pietari-Paavalin linnoitus antautuivat ilman taistelua. Pietari joutui Pugachevilaisten hallintaan. Toistaiseksi Moskovan Kremliä ei ole miehittänyt vahva varuskunta ja Semenov-kaartirykmentti Grigori Orlovin yleisen komennon alaisina.
  Ja toistaiseksi Orenburg ja Yaitskyn kaupunki pitivät vielä kiinni. Lähes kaikki muut kaupungit ja kylät hyväksyivät Venäjän tsaarin vallan. Kuitenkin seuraavana päivänä he toivat uutisen, että Orenburgissa puhkesi kansannousu, ja Fedot Katorzhnyn komennossa oleva armeija otti kaupungin haltuunsa.
  Kyyhkynen toi kokonaisuuden, ja siksi hän lensi vain muutaman tunnin. Joten toistaiseksi vain Yaitskyn kaupunki ja jotkut syrjäiset Siperian kylät ovat jääneet valloittamatta.
  Ja Emelyan Pugachev keskusteli vakavasti Katariinan kanssa.
  - Hävisit, äiti, ja sinun on myönnettävä se... - Talonpoikakuningas piti teatraalisen tauon ja siemaili hieman kultaista vuosisadan vanhaa viiniä, joka oli täynnä timantteja ja jatkoi. - Ja nyt, jos haluat elää, tunnista minussa julkisesti laillinen puolisosi Pjotr Fedorovitš ja mene kaikkiin neljään suuntaan!
  Catherine saattoi tuskin salata iloaan sellaisesta ehdotuksesta. Entinen keisarinna rypisti kulmiaan ja mutisi:
  - Haluanko tehdä sellaista kuolemansyntiä julkisesti valehdellakseni?!
  Yemelyan kohotti kulmakarvojaan uhkaavasti ja huusi:
  - En tarvitse sitä! Tarvitset tätä, jotta minulla on syy antaa anteeksi niin itsepäinen ja vaarallinen narttu! Jos et halua myöntää sitä, älä myönnä! Me teloitamme sinut, mutta sitä ennen kuulustelemme kuumalla pihdeillä minne piilotat hyväsi!
  Catherine kalpentui mutisi:
  "Älä uskalla kiduttaa kuningatartasi!"
  Pugachev rypisti kulmiaan ja murisi:
  - Uskallatko kiduttaa minua? Näen silmistäni, että uskaltaisin! Älä siis odota minulta armoa!
  Emelyan veti tikarin vyöstään ja lauloi:
  - Teetkö siis parannuksen? Tunnista minut lailliseksi puolisoksi ja kuninkaaksesi...
  Ekaterina puristi itsensä ulos vaikein mielin:
  - Aion...
  Pugachev haukkui uhkaavasti:
  -En kuule!
  Entinen kuningatar huokaisi ja huudahti kovemmin:
  - Aion!
  Emelyan oikaisi väärää vaimoa pehmeällä äänellä:
  - Ei tähän suuntaan! Tarvitsen majesteettianne!
  - Olen teidän majesteettinne! - Ekaterina purskahti itkuun. Häntä ei ollut koskaan ennen ollut näin nöyryytetty.
  Satojen tuhansien ihmisten läsnäollessa keisarinna katui ja tunnusti Yemelyanin aviomiehekseen ja kuninkaakseen. Tätä varten hän oli alasti ja hakattiin julkisesti ruoskalla, minkä jälkeen Pugachev vapautti rehellisesti kuningattaren kaikilta neljältä puolelta. Ekaterina murisi ja itki, huusi, ettei piiskasta ollut sovittu. Ja he vapauttivat Ekaterinan paljain jaloin yhdessä paidassa ja lumeen. Eikä tietenkään apua läheltä. On tuskallista kuolla puolialastomana kylmässä ja selkä muuttunut veriseksi sotkuksi.
  Mutta Emelyan Pugachev on viisas tsaari, joka piti huolta valtaistuimensa vahvistamisesta. Joten perillinen Pavel puukotettiin vahingossa kuoliaaksi pahoinpitelyn aikana. Vaikka Chika sai samanlaisen osan - mustalaiskasakka, joka oli valmis mihin tahansa ilkeyyteen päällikkönsä vuoksi.
  Koko Venäjä muutettiin kasakiksi, valinnaisuus otettiin käyttöön ja luokkaerot poistettiin. Maa pysyi itsevaltaisena monarkiana, mutta tsaari luotti Suuren kasakkapiirin lainsäädäntöelimeen. Maa jaettiin talonpojille, tehtaat työläisille, jotka valitsivat päänsä, armeija muodostettiin vapaaehtoisesti. Ja vapaaehtoisia oli aina runsaasti. Kapinat kattoivat koko Puolan alueen ja Suvorovin johtama Venäjän armeija nousi talonpoikien tukemiseen.
  He toivottivat uuden hallituksen vapauttajiksi. Sitten Itävalta ja Preussi astuivat sotaan kasakka-Venäjän kanssa.
  Suvorovin johtama Venäjän armeija hyökkäsi Fredrik II:n joukkoja vastaan Koenigsbergin lähellä ja voitti ne. Koenigsberg antautui ilman taistelua. Ja Suvorov muutti nopeasti Berliiniin.
  Kenttämarsalkka Rumyantsev puolestaan voitti itävaltalaiset. Kapina pyyhkäisi Itävallan, myös tavallinen kansa kaipasi vapautumista luokkaerosta ja liittymistä Emelyan Pugachevin punaiseen valtakuntaan. Berliinin lähellä Frederick Suuri antoi Suvoroville viimeisen taistelun, jonka seurauksena saksalaiset lopulta kukistettiin ja itse Preussin kuningas vangittiin. Toisen kerran venäläiset joukot saapuivat Berliiniin ja jäivät sinne.
  Ja kenttämarsalkka Rumyantsev valloitti Wienin, vangiten Itävallan keisarin. Petya osallistui taisteluihin Suvorovin komennossa. Hänen pioneerijoukkonsa toimi kuten aina tehokkaasti ja kärsi mahdollisimman vähän tappioita. Kaverit saapuivat Berliiniin säännöllisissä sarakkeissa. Perinteen mukaan poikasoturit marssivat paljain jaloin, lyhyissä shortseissa säästä riippumatta.
  Oliver Twist oli iloinen, että hän pääsi vihdoin kävelemään Berliinin ympäri. Mikä ilo haravoida Berliinin pölyä paljain kantapään kanssa. Vaikka hänelle on myönnetty Seesteisimmän prinssin titteli, hän pukeutuu mieluummin kevyesti. Vaikka vielä poika. Lisäksi Oliver Twist oli yllättynyt huomatessaan, että hän oli lakannut kasvamasta. Silti tämä ei ole hänen aikansa. Pugatšovin kanssa taistellessaankin hän lisäsi pari senttimetriä itselleen, mutta nyt pojan aika on pysähtynyt, ja jopa varpaan- ja sormenkynnet ovat lakanneet kasvamasta. Ja se on hämmästyttävää.
  Toisaalta ikuisen pioneerin päässä välähti ajatus, että ehkä hän ei vanhene? Viimeinen olisi mahtava! Sillä vanhuus turmelee ihmisiä julmasti. Hän muuttaa heistä surkeita morseja. Ja kun olet nuori, kasvosi ei vääristy takkuinen parta ja sileä kuin neitsyt. Ja sinun ei tarvitse ajella!
  Kenraalina oleminen ja Hänen rauhallinen korkeutensa Prinssi Oliver Twist ei enää haaveillut, kuten monet hänen ikäisensä, kasvaa aikuiseksi ja kääntyä ympäri. Hän on jo kasvanut ja kehittynyt. Ja hän on saavuttanut paljon. Kaikkein seesteisimmän prinssin titteli, paljon korkeampi kuin pelkkä ruhtinaallinen, on jo ainakin herttua.
  Menshikov omisti tällaisen tittelin... Emelyan Pugachev suosii poikaa, ja voimme sanoa, että Oliver Twist on hänen suosikkinsa. Oliver Twist tuntuu jo täysin aikuiselta. Tunsin jopa naisen rakkauden, varsinkin kun niitä, jotka haluavat nukkua maineikkaimman prinssin ja komean, melko pitkän ja leveähartisen pojan kanssa, on vähintään penniä tusina.
  Oliver Twist tuntisi olonsa melko onnelliseksi, mutta... Kävellessään Berliinin läpi poika muisti, niin väärän unenmuiston, että hänen maailmassaan saksalaiset ovat jo melkein voitettuina Moskovan laitamilla, valloittivat Kaukasuksen, tulivat sisään. Keski-Aasiassa, ja se näyttää jopa hyökänneen Moskovaan. Venäjällä maaorjuudesta on luovuttu, ihmiset ovat edelleen tyytyväisiä ja jopa maksavat mielellään veroja valtionkassaan. Syntyvyys on noussut, kuolleisuus laskee, kouluja ja yliopistoja avataan, sairaaloita rakennetaan.
  Mutta kirkkojen omaisuutta on rajoitettu, ja kaikki luostarien ja temppelien maat on takavarikoitu. Emelyan itse oli taipuvaisempia islamiin, halvemmaksi yksinkertaiseksi ja ymmärrettäväksi uskonnoksi, mutta luonnollisesti ilman tarpeettomia rasittavia rajoituksia: viinin ja sianlihan suhteen, samoin kuin rukouksen ja ramadanin suhteen.
  Miksi kuningas ei saisi luoda omaa uskontoaan? Ja moniavioisuutta ei ole otettu käyttöön? Onko hän kuningas vai ei?
  Saksan ja Itävallan valloituksen jälkeen Länsi-Saksan, Ranskan, Espanjan ja Portugalin maissa alkoivat kansannousut. Emelyan Pugachev antoi käskyn auttaa kaikkia sorrettuja. Todellakin toinen Trotski. Tai Lenin. Mutta sodan käyminen lännessä on paljon helpompaa: Eurooppa on jakautunut, ja Venäjän armeija on vahvin ja edistynein, ja sitä komentavat loistavat komentajat Rumjantsev ja Suvorov.
  Tietenkin sota Turkin kanssa olisi päättynyt paljon nopeammin, jos näitä suuria komentajia, kuningattaren hovimiehiä ei olisi pidätetty. Lisäksi Ottomaanien valtakunnan armeija oli aseiden ja organisaation kannalta erittäin takapajuinen, eikä Venäjä ollut kilpailija.
  Jopa Elizaveta Petrovna, joka taisteli Friedrichin kanssa, osoitti, että Venäjän armeija ja Venäjän järjestelmä ovat vahvempia ja tehokkaampia kuin Preussi.
  Suhteellisen rauhallista Euroopassa oli vain Hollannissa. Tässä maassa on tasavaltalainen hallintomuoto, ja ihmiset ovat enemmän tai vähemmän tyytyväisiä valtaan. Mutta Belgia on itävaltalaisten hallinnassa, ja siellä puhkesi mellakka, joka ei ollut ollenkaan koomista.
  Pugachev-rykmentit ovat siellä. Saksan ruhtinaskunta toisensa jälkeen vapautetaan. Mutta nyt Suvorovin joukot ovat hajaantuneet jonkin verran, ja Ranskan kuningas aikoo murskata ne pala palalta. Sataviisikymmentätuhatta armeijaa vastaan kuusikymmentätuhatta venäläistä sotilasta, joista kolmasosa on Oliver Twistin pioneerijoukko.
  Pojat ovat osittain jalan, osittain pienillä ponityyppisillä hevosilla, hyppäämässä ja hyppäämässä. Suvorov päättää hyökätä ranskalaisia vastaan. Vaikka vihollisella on lähes kolme kertaa enemmän joukkoja, ja ranskalaiset eivät tietenkään ole ottomaaneja taistelussa.
  Oliver Twist ja hänen joukkonsa teloittavat piilotetun Minervan, ylittävät rohkeasti ja pakottavat muutaman joen esteen. Hänen poikamainen armeijansa roiskuu rohkeasti syysveteen. Loppujen lopuksi pioneerit eivät pelkää kylmää tai sairauksia. He taistelevat kotitekoisilla silmuilla, jotka ovat yhtä tehokkaita kuin kranaatinheittimet, ja käyttävät ritsalaukkuja.
  Syksyllä yö on pitkä. Oliver Twist on yksi ensimmäisistä ja ampuu vartijoita ampumalla ritsalla. Ritsa ei ole yksinkertainen, vaan siinä on kaliumsyanidilla kyllästetty nuoli. Ja kun se osuu suoraan kaulaan, vihollinen kuolee ilman ääntä tai huokausta.
  Ja sitten pioneerierikoisjoukot rakentavat rohkeasti telttoja nukkuvien ranskalaisten sotilaiden kanssa. Oliver Twist alkoi leikata everstin kanssa sinisessä, täyteläisessä univormussa. Hän viilsi kurkkuaan veitsellä ja peitti suunsa. Tehokas ja nopea. Ja muut kaverit saapuivat ajoissa, tehden kaiken hämmästyttävällä nopeudella ja johdonmukaisesti.
  Hälytys nostettiin myöhässä, eikä jo vihaisia poikia voi pysäyttää. Oliver Twist leikkasi parhaan ja lauloi samaan aikaan;
  Oi isänmaa suuri Venäjä,
  Kaksipäinen kotka on vahvempi kuin kaikki eläimet!
  Kuninkaamme on mahtava kirkas tehtävä,
  Mikä tekee ihmisistä kauniimpia ja ystävällisempiä!
  
  Tulimme vapauttamaan vieraan maan,
  Myös Pariisin ihmiset huokaavat voimakkaasti...
  Rakennetaan ihmeellinen paratiisi planeetalle,
  Vuotanutta räkää ei tarvitse tahrata!
  
  Teemme tällaisen kommunismin kaikille,
  Mitä planeetalla säteilee...
  Ja paha fasismi tuhotaan,
  Maanomistaja on Fuhrer, kuinka outoa se on!
  
  Isänmaassa kirkkaampi kuin aurinkokupoli,
  Kirkot kiiltävät, kultaiset ortodoksiset!
  Olemme Stalinin puolella hurraintein,
  Olkoon suuri polku loistavin!
  
  Palautetaan kirkkojen suuruus,
  Kristuksen veli, nuorempi loistava Lenin...
  Tyttärien ja poikien lipussa,
  Kaikkien menneiden sukupolvien kunniaksi!
  
  Suvorov määräsi pioneerit -
  Taistele kasakkojen isänmaan puolesta...
  Emme lyö kulmakarvaan, vaan silmään,
  Meillä on reppussa mahtava kranaatinheitin!
  
  Uskon, että Neuvostoliiton sotilas voittaa
  Maailmanlaajuinen tie kommunismin kuolemattomuuteen!
  Nosta uraauurtava vahva kilpi,
  Päälle tulee iso kapitalismi!
  
  Rakas Herra johtaa Marsiin,
  Vehnäpellot tulevat olemaan Venuksella...
  Ja kaikki tapahtuu vain korkeimmalla tasolla,
  Vaikka me kaikki emme selvinneet!
  
  Täällä koko maailmankaikkeutta hallitsee kommunismi,
  Tieteen herättämä: kuka kaatui ja kuoli!
  Tämän ritarin urhoollisen taistelun puolesta,
  Jälkeläisistä tulee herroja ja tuomareita!
  Voitettuaan ja karsittuaan koko ranskalaisen joukkojen kaverit ryntäsivät tuhoamaan vihollisen edelleen. Lisäksi Suvorovites podnaperli toiselta puolelta. Ja ranskalaiset alkoivat panikoida. Pioneerit nappasivat rohkeasti tärkeimmät akut, jotka osoittivat korkeimman luokan kranaatinheittimien käytössä. Ja kaverit osoittivat olevansa siistimpiä kuin aikuiset.
  Oliver Twist kuinka laulaa, vaikka ei omaansa, vaan sitä, jota he lauloivat, ollessaan toisen maailmansodan pioneereja;
  Suvorov opetti katsomaan eteenpäin..
  Ja jos nouset, seiso kuoliaaksi!
  Vitya myös laulaa keuhkoissaan;
  Suvorov-veljet, esimerkki meille!
  Hän ei eksynyt vaikealla hetkellä!
  Ja kaikki lapset, murskaamassa ranskalaisia heidän antaessaan:
  - Suvorov opetti rajuissa taisteluissa,
  Pidä Venäjän lippu kunniassa!
  Täällä kaverit heittivät nitroglyseriiniä silmuista ranskalaiselle ratsuväelle. Tuhannet ratsastajat sekoittuivat ja murtuivat, ja kuinka monta hevosta vääntyi. Ja lapset laulavat;
  Isä ja veli Suvorov olivat
  Rusk jakoi viimeisen taistelijan kanssa!
  Ja niin vältin viisi paristoa ja jatkoin uudelleen;
  - Suvorov maan kunniassa on kohtalo,
  Taottu voitto, murskattiin vihollinen!
  Ja paljain jaloin ranskalaisten pioneeriarmeija ajoi pois. He ryntäsivät lepäämättä itse Pariisiin. Ja Ranska huokaisi vapaasti. Ranskalaiset yhdistyivät yhdeksi perheeksi venäläisten kanssa, ja sen seurauksena perhe laajeni.
  Espanjassa ei ollut edes armeijaa, joka kykenisi antamaan kelvollista vastarintaa venäläisille. Punainen lippu Madridin yllä, Lissabon käynnisti myös kasakkarykmentit. Ja uudet demokraattiset hurrikaanit levisivät Eurooppaan. Kasakat alkoivat koota piiriään ja valita atamaneita Venäjän tsaari Pietari Kolmannen yleisvalan alla. Tässä ovat Ruotsin kansannousut.
  Venäläiset rykmentit lähtivät auttamaan, jotta ihmiset eivät vuodattaisi verta. Ja Ruotsista tuli venäläinen, vapaa, kasakkavolosti. Eurooppa heitti pois orjuuden kahleet ja vapautui. Niin että harmonia ja rauhallisuus hallitsi, muodostui yksi valtio. Euroopassa ei ole rajoja, ei erillisiä armeijoita, ei tullia. Kaikki heidän ongelmansa ratkaistaan yhdessä ja tehdään yhteinen asia. Ja myös Venäjällä - on paikallinen itsehallinto ja yksi imperiumi ja kansan valitsema parlamentti. Kouluja rakennetaan.
  Kuten Emelyan Pugachev tykkäsi sanoa: joka ajattelee vuoden, istuttaa ruista. Kuka on kymmenen vuotta vanha puu. Ja kuka vuosisatojen ajan - hän istutti kouluja!
  Kenellä ei ole tiedon valoa,
  Vaurioitunut ja henkisesti heikko!
  Painajaisen demoni omistaa-
  Ei mies, vaan kurja orja!
  
  Mutta me sytytämme tiedon soihdun,
  Antaa tiedemiesten ajatella!
  Ihmiskunta ei tule olemaan surussa,
  Meidän mies pyrkiä ylöspäin!
  Euroopasta on tullut yhtenäinen, mutta tämä ei riitä. Venäjän joukot menevät Afrikkaan. Seuraava sota Turkin kanssa. Kasakkojen armeija on valtava, hyvin aseistettu ja sitä johtaa Suvorov. Hän taistelee ottomaanien kanssa erittäin menestyksekkäästi. Istanbul kaatui parissa kuukaudessa. Mutta tämä ei vieläkään riitä. Venäjän joukot liikkuvat etelään.
  Vitya ja Oliver kävelevät yhdessä. Aavikkohiekka pelottomien poikien paljaiden jalkojen alla. Ja yhtäkkiä Vitya myöntää suoraan:
  - Olen pahoillani Oliver Twist, mutta... Olen myös toisen maailmansodan hitti!
  Oliver nyökkäsi hyväksyvästi.
  "Minäkin arvasin sen!?"
  Vitya ei ollut yllättynyt, ja jopa heitti hiekkaa liskoon:
  - Eikä yllättynyt! Sinäkin olet vielä poika!
  Oliver Twist nyökkäsi surullisesti.
  - Kyllä, olen asunut yhdessä paikassa viisi vuotta, kuten muissakin asioissa. Sinusta ja minusta on tullut kuin tölkkimuumioita alkoholissa. Ei sairauksia, ei arpia, kaikki on samaa...
  Vitya vastasi:
  - Minun haavani paranevat hieman hitaammin kuin sinun, mutta jälkeä ei todellakaan ole jäljellä. Ulkonäöltään me... Noin neljätoista! Olit varmaan saman ikäinen kun putosit tänne?
  Oliver Twist myönsi rehellisesti;
  - Ei! Olin vasta yksitoista! Mutta kasvoin hieman enemmän ja pysyin sitten paikallaan ... Mutta se on vain outoa, hiukset päässäni, vaikkakaan ei nopeasti, kasvavat silti ja kynneni ovat pysähtyneet kokonaan.
  Victor huomautti ylpeänä hymyillen:
  -Mutta minulla on, mutta poistunut hammas on kasvanut. Ja nyt en ole ollenkaan siru!
  Oliver Twist heitti kivillä skorpionia paljain sormin. Peto osui ja leikattiin kahtia. Poika huomautti:
  Saatamme olla jopa kuolemattomia!
  Vitya sanoi peloissaan toiveikkaina:
  - Se on siis upeaa. Mennään muihin maailmoihin! No, mitä on elämä meille ilman taistelua ja lentoja.
  Kuuma hiekka ei pelkää ikuisia poikia. Mutta tylsyys on pahempaa.
  Mutta siellä oli vain tappelu. Mujahideenit julistivat jihadin, taistelu eteni uudella voimalla. Mutta kasakat metsästivät rosvoja ja vahvistivat vähitellen järjestystään. Mutta sissisota hidasti siirtoa Afrikkaan. Vähitellen kerrostuminen Emelyanin valtakunnassa kasvoi. Kauppiaat rikastuivat, köyhiä ilmestyi. Tsaari Pugachev yritti taistella tätä vastaan määräämällä korkeita progressiivisia veroja.
  Samalla suoritettiin kurssi ulkoiseen laajentumiseen. Kasakat valloittivat Iranin lyhyen sodan aikana ja saapuivat Intiaan. Lisäksi äskettäin vangituissa maissa demokraattinen ja samalla monarkkinen järjestys vahvistui. Siellä oli myös partisaanihyökkäyksiä. Samaan aikaan tiede kehittyi. Ensimmäinen rautatie Pietarista Krasnoje Seloon rakennettiin. Ja haaraa Moskovan ja Pietarin välille alettiin rakentaa.
  Imperiumi vahvistui ja sen mukana tsaari Pietari Kolmannen despotismi. Totta, orjuuden palauttamisesta ei puhuttu, kapitalismi kehittyi aktiivisesti. Myös Kiinan kanssa syttyi sota... Suvorov voitti myös kiinalaiset laumat... Mutta toistaiseksi hän on liittänyt itseensä vain Tiibetin ja Mongolian. Maa oli kiireinen sisäisten muutosten ja vasta liitettyjen maiden sulattamiseen. Ja hän ei enää halunnut laajentua.
  Muutosta on kulunut viisitoista vuotta. Vitya ja Oliver Twist pysyivät ulkonäöllisesti teini-ikäisinä, jotka näyttivät neljätoistavuotiailta, mutta henkisesti he ovat jo varsin kypsiä, arvostettuja henkilöitä. Ja he todella haluavat palata...
  Pikemminkin kaverit ovat jo alkaneet unohtaa entisen sotilaallisen maailmansa, mutta yhtäkkiä unessa he näkivät kaikessa kirkkaudessaan toisen maailman verilöylyn jatkon.
  . LUKU #13
  Vankipoika heräsi. Ja taas näin, että ympärillä oli vankilan muureja ja yksinäinen selli. Mutta tämä päivä oli erityinen. Ensin Oliver vietiin erilliseen huoneeseen, jossa hänet pestiin perusteellisesti. Seuraavaksi he ajelivat pois pienen harjan kasvaneista vaaleista hiuksista.
  Nainen ja mieslääkäri tutkivat hänet uudelleen ja antoivat johtopäätöksen, että poika oli täysin terve.
  Ja lopulta he antoivat karkeita, kaksi kokoa suuria kenkiä. Ilmeisesti edes poika ei lopettanut käymästä oikeuteen paljain jaloin. Jotta ne eivät lentäisi pois, minun piti laittaa paperia.
  Sää oli lämmin, ja Oliver, joka oli tottunut kävelemään paljain jaloin, tunsi olonsa epämukavaksi.
  Hänet laitettiin käsirautoihin ja vietiin oikeuteen. Oliver jopa parani hieman vankilassaan. Myötätuntoisten naisten hoidon ansiosta he ruokkivat häntä hyvin. Ja sinä et todellakaan juokse siellä, vaikka Oliver harjoitti joka päivä.
  Twistin vauvan kasvot olivat pyöristetyt, hänen päänsä oli ajeltu nollaan. Ja raidalliset pyjamat, karkeat kengät ja kahleet.
  Poika ei vaikuttanut vaaralliselta, mutta ei myöskään aiheuttanut sääliä. Oliver näytti rauhalliselta ja vahvalta.
  Tuomari katsoi häntä... Toisaalta syyttäjä ja toisaalta naislakimies. Hän osallistui yleensä nuorisooikeuteen. Painoi sääliä, mutta oikeudenkäynti ei venynyt.
  Oliver ei pitänyt tuomarin ulkonäöstä. Hän ei ollut vihainen, mutta hänessä oli kylmyyttä. Ja joka tapauksessa se, että vastaaja on lapsi, tuskin pehmentää häntä.
  Syyttäjällä oli kuitenkin leijan nenä ja hän katsoi vihaisesti. Naislakimies päinvastoin näytti vuotiaan nuoremmalta ja näytti enkeliltä, jolla oli vaaleat, hieman kellertävät hiukset. Hänen kasvonsa olivat viattomat. Mutta ei liian älykäs.
  He yrittivät olla viivyttelemättä oikeutta pojan takia. Ensin syyttäjä luki pitkän syytöksen. Luetteli Oliverin synnit. Ja jopa se tosiasia, että hänellä oli vähän ruokaa työhuoneessa, ja paeta hautaustyöntekijältä ja tapa, jolla hän teki yhteistyötä varkaiden kanssa ja pakeni lasten vankilasta petoksella. Luetteli myös hänen lukuisia varkauksiaan lyhyessä ajassa ja ratsioita taloihin. Hän muistutti, että nuori rikoksentekijä ei katunut lainkaan, eikä kertonut, minne kunnioitetuilta kansalaisilta varastettu hyvä oli piilotettu. Ja että nuoresta iästään huolimatta poika on toivottoman hemmoteltu, ja hänen elämänsä on jätettävä, hän tekee varmasti murhan tai jotain vielä pahempaa.
  Lyhyesti sanottuna syyttäjä vaati kuolemantuomiota.
  Sitten naislakimies puhui. Hän maalasi melko kaunopuheisesti ja elävästi onnettoman orvon Oliver Twistin kärsimyksen. Ja hän muistutti häntä, ettei hän ollut vielä edes yksitoista ja että poika lastenvankilassa luki paljon ja rukoili kiihkeästi. Ja hänen halunsa oli vain selviytyä ja tehdä hyvää.
  Tuomari kuunteli molempia osapuolia välinpitämättömällä ilmeellä.
  Sitten hän antoi puheenvuoron Oliverille.
  Poika sanoi huokaisten tunnustavansa rikoksensa ja katuu vilpittömästi ja pyytää tuomioistuimelta armahdusta.
  Tuomari vastasi:
  - Voisitko mainita tarkan paikan, johon piilotit kätkön?
  Oliver vapisi ja vastasi huokaisten:
  - En kestänyt kolmea kidutusta tämän takia!
  Tuomari vastasi synkästi:
  - Sen arvoinen hänen katumuksensa on! Hän on parantumaton rikollinen!
  Ja juhlallisesti ilmoitti:
  - Vastaajan nuoresta iästä huolimatta en löydä lieventävää seikkaa ja tuomitse hänet lukuisista murroista hirttämällä! Sen lisäksi, että hän pakenee lastenvankilasta, hän saa lisärangaistuksen: kolme ruoskimista, kunnes hän menettää järkensä ruoskalla. Ja ole tämän mukaan!
  Oliver vapisi, kalpeni, mutta onnistui pidättämään kyyneleensä. Hänet vietiin ulos aulasta ja johdettiin takaisin.
  Tällä kertaa kuolemantuomiossa. Siellä he laittoivat pojalle kahleet hänen käsiinsä ja jalkoihinsa ja kahlittiin ketjulla kaulan ympärille. Sängyn sijaan oli vain kasa olkia, jo melko mätä. Ja ruokaa Oliverille annettiin vain vanhentunutta leipää ja tynnyri vettä.
  Pojan paljaat jalat puristettiin ylös, kengät otettiin häneltä ja hän nukahti kyyryssä. Edessä oli vain piiskaus... Ja silmukka.
  Mutta jotain mielenkiintoista tapahtui...
  Jokaisella merirosvolla on joskus vaikeaa. Täällä ja kuuluisalla James Cookilla onnen aurinko piiloutui pilvien taakse. Äskettäinen ratsio espanjalaiseen laivueeseen päättyi yhden laivan menettämiseen, ja toinen vaurioitui niin paljon, että kapteenin oli jätettävä se korjattavaksi telakoihin. Toinen ongelma oli merirosvolordi Dukakisin uhkaus. Tämä ilkeä mies vannoi leikkaavansa Jamesin kurkun. Ja nyt hänen mahdollisuutensa tehdä niin ovat lisääntyneet huomattavasti. Suurin osa upotetun aluksen miehistöstä ja vaurioituneen aluksen merimiehistä muuttivat slooppiin.
  Tämä pieni kouru osoittautui täynnä korsaireja. Pitkään pesemättömistä ruumiista tuli voimakas haju, monet merirosvot nukkuivat aivan kannella. Erityisen ilkeitä olivat nelikätiset, joilla oli karhun pää. Totta, he taistelivat hyvin, mutta ne haisivat niin voimakkaasti, että niiden haju tukkisi sieraimet.
  James antoi käskyn puhdistaa alus perusteellisesti ja pulahtaa lahteen. Sen jälkeen oli heti helpompi hengittää, ja slooppi lähti liikkeelle rannikolta. Lokit lensivät laivan yli, roiskui vaahtoavaa vettä. Kolminkertainen aurinko valaisi polun ja. James Cook oli, vaikka entinen, mutta aatelinen, eikä hän patologisesti pitänyt lialta. Tämä kaveri oli kuitenkin julma roisto ja roisto. Mustaan camisole-pukeutuneena, samassa mustassa peruukissa, jossa oli olkapäille ulottuvat kiharat, hän vaikutti pahaenteiseltä korpilta. Pitsimäinen hopeavaahto turvotuista hihansuista ja röyhelö isolla timantilla antoi hänen vartalolleen aristokraattisen kiillon. Hänen tummanruskeat, teräväkärkiset, puhtaiksi ajelut kasvonsa olivat ankarat. Hänen siniset silmänsä loistivat terävästi, hänen katseensa oli kyllästynyt. Lukuisat merirosvot pelkäsivät häntä, he seurasivat tottelevaisesti käskyjä ja ryntäsivät suhteellisen pientä slooppia pitkin.
  - Luutnantti Barsaro. - huusi ryöstöjen johtaja. - Mitä on horisontissa?
  Barsaro - valtava, karvainen, raivoisa, karkeassa paidassa ja nahkahousuissa - pöyhkeässä. Hänen kukkainen nenäliinansa oli pudonnut irti paljastaen lyhyen leikatun pään.
  - Ei hätää, kapteeni.
  Vastaukseksi seurasi villi pauhu:
  - Ja sinä sanot sen niin rauhallisesti. Vannon ukkosen ja salaman nimeen, jos emme saa saalista päivän loppuun mennessä, ripustan jonkun ikeeseen. Arvalla.
  Kapteenilla oli ollut luulotautikohtauksia aiemmin, joten korsaarit hermostuivat. Heidän toiminnan puhkeaminen oli kuitenkin lyhyt.
  Kolme kirkasta levyä ajoi minut puoliuneen. Jonkin ajan kuluttua suurin osa merirosvoista torkkui kannelle.
  James Cook kiersi hermostuneesti tukevia tammilankuja potkien jaloillaan pois ammottavat tai liian uniset merimiehet. Ryhmä mutisi vaimeasti. Ei turhaan, kapteeni pelkäsi mellakkaa. Loppujen lopuksi nälkäinen merirosvo on kuin susi. Jopa hyvin ruokittu rosvo on epäluotettava, ja tyhjällä vatsalla hän on täysin valmis puremaan kätensä. Luutnantti Barsaro seurasi häntä ja tuijotti häntä. Suurin osa merirosvoista oli ihmisiä, muut galaksit kokoontuivat erillisiin ryhmiin ja niille oli yleensä ominaista liiallinen julmuus.
  Kova ääni keskeytti hänen ajatuksensa.
  "Tänään on mielestäni loistava taistelu.
  Kapteeni tunnisti äänen ja kääntyi ympäri. Vaaleahiuksinen komea poika röyhelötäpläisessä puvussa puhui nämä sanat. James sulasi välittömästi. Hän muisti, kuinka tämä hyttipoika oli äskettäin tullut laivaan.
  Se oli satamassa, jossa he laskeutuivat vaurioituneen aluksen kanssa. Merirosvot, kuten rannalla oli tapana, juopuivat ja syöksyivät mellakkaan. Silloin tämä outo poika lähestyi häntä ja pyysi rohkeasti mökkipoikaa merirosvojoukkueeseen. Ehkä muissa olosuhteissa James olisi yksinkertaisesti lävistänyt pennun miekalla. Mutta kun poika astui sisään ovesta, suuri korsaari yritti tarttua häneen ja saatuaan jalan kaulaan putosi tyrmäykseen. Se teki vaikutuksen.
  - Haluatko olla mökkipoika? - sanoi kapteeni. Me merirosvot emme tarvitse mökkipoikaa. Voin pitää sinut yksinkertaisena merimiehenä, mutta tätä varten sinun on läpäistävä koe.
  Poika Oliver Twist polki paljain jalkansa ja vastasi luottavaisesti:
  - Olen valmis kaikkiin haasteisiin.
  - Tapa sitten Long Bear. James osoitti nelikätistä luutnantti Makuhotoa. Kapteeni ei pitänyt tästä kummasta, joka selvästi halusi varastaa häneltä vallan. Pitkä karhu, kiroilee likainen, valmis taistelemaan. Jokaisessa hänen käsissään on miekka. Sitten poika veti teränsä kynttilänvalossa kimalteleen. Kapteeni taputti käsiään.
  - Alkoi!
  Poika, kuten hän odotti, oli erittäin taitava. Miekalla hän torjui neljä iskua kerralla ja kaksi vihollisen terää leikattiin alas. Poksahtaen hän lävisti Makuhoton karvaisen rintakehän. Veri roiskui, korsaari raivostui ja hyökkäsi jälleen hurjalla pauhauksella. Poika kumartui kätensä alle ja katkaisi päänsä, eläin kaatui kannelle.
  Kapteeni vihelsi ilosta.
  - Tämä on taistelija. Kavereistani paras. - Tulokas osoittautui äärimmäisen taitavaksi ja näppäräksi. Ja hänen miekkansa näytti olevan taistelulajien ihme. Aluksi hän ihmetteli, oliko alamaailmasta tullut hänen luokseen paljas mies. Mutta sitten hän hylkäsi tämän ajatuksen. Pystyvätkö alamaailman asukkaat omistamaan lähitaisteluaseita?
  Kapteeni kysyi hymyillen:
  - Mikä sinun nimesi on, kulta?
  - Oliver Twist. Ja minä en ole vauva. Pojan silmät välähtivät ylpeänä. Vaikka Oliver Twist oli vasta kymmenenvuotias, hän näytti unissaan neljätoista, ja hänellä oli melko leveät hartiat. Merirosvojen johtaja tunsi hänessä lapsellisen voiman.
  Poika huusi:
  - Joten, tuleeko tappelu?
  Kyllä, ja erittäin kuuma.
  Ehkä paskiainen on oikeassa. Joka tapauksessa tämä osuu yhteen hänen toiveidensa kanssa. Haluan verta ja kultaa.
  - Jung, kiipeä näköalatasannelle, niin ilmoitat meille vaarasta.
  Oliver Twist nyökkäsi ja kiipesi köysiä ylös kissan nopeudella. Alle viisi minuuttia myöhemmin poika huusi:
  - Laudan oikealla puolella, kaakkoon, iso laiva liikkuu!
  Merirosvot hyppäsivät istuiltaan, James Cook otti esiin kaukoputken. Kohdassa, jossa alaston mies osoitti, näyttävän laivan mastot olivat todellakin näkyvissä. Ilmeisesti se oli hallituksen joukkojen taistelulaiva. Tällä valtavalla laivalla he myös huomasivat heidät, joten he muuttivat suuntaa ja lähtivät lähentymään.
  Valtavan nelimastoisen aluksen liike oli pelottavaa. Filibusterin kapteeni antoi käskyn lisätä purjeet ja palata. Hänellä ei ollut pienintäkään mahdollisuutta pysyä pystyssä sadan aseen jättiläistä vastaan. Vaikka merirosvot laskivat kaikki purjeet, ei ollut mahdollista lähteä. Vihollisen nopeus oli paljon suurempi. Näyttää siltä, että jättiläisellä oli erinomaiset ominaisuudet.
  James Cook panikoi, ja hänen hermostuneisuutensa siirtyi Oliver Twistille.
  - Kirottu mökkipoika ennusti, että siitä tulee kuuma tappelu. Ja nyt taistelu on alkamassa, ja epäonnistunut meille. Ota se pois mastosta ja ripusta. Mutta ei, aluksi, kaada ripset.
  Merirosvot kiipesivät iloisesti täyttämään "pomon" ohjeita. Poika vastusti epätoivoisesti ja onnistui jopa heittämään kaksi yli laidan, mutta siitä huolimatta hänet raahattiin kannelle. Siellä odotti kokopäiväinen teloittaja raskas seitsemänhäntäinen ruoska käsissään. Revittyään hänen paidansa pois he sitoivat Oliverin penkille, missä merimiehiä tavallisesti ruoskittiin. James halusi käskeä kiduttajaa lyömään henki pois pojasta, mutta muutti mielensä.
  - Pian meillä ei ole taistelua elämästä, vaan kuolemasta. Ylimääräinen miekka ei haittaa.
  Voimakas laukaus keskeytti hänen sanansa. Yksi taistelulaivan keula-aseista ampui. Ydin lensi aluksen yli. Merirosvot kirosi likaiseksi. Seuraava laukaus, jo toisesta aseesta, oli tarkempi - ydin osui sivuun, rikkoen reiän.
  Taistelulaivalla he ilmoittivat antautumisesta. James Cook halusi vastata päättäväisesti kieltäytymällä - merirosvot kuolevat, mutta älä anna periksi, kun ajatus välähti hänen päässään. Ja jos?!
  Kääntyen joukkueen puoleen hän huusi:
  - Heittäkää pois valkoinen lippu, antaudumme!
  Tällä hetkellä taistelulaiva ampui uudelleen, ja sloop vapisi keulaan ja perään kohdistamasta iskusta, ja hänen rikkinäinen joussprittinsä riippui keulan poikki varustetun vyön päällä.
  "Pidä kiirettä, muuten tuhoudumme!"
  Valkoinen banneri nousi sloopin yläpuolelle. Mahtava vihollisen alus ampui toisen laukauksen. Raskas ydin lävisti kansirakenteen ja käänsi aluksen keulan. Vain valkoisen lipun ilmestyminen pelasti sloopin tuholta. Jamesin riskialtis laskelma perustui siihen, että englantilainen alus, joka ei tietäisi vihollisen kokoa, tulisi hänen lähelle maihinnousua ja yllättäen olisi hänen armoilla. Ilmeisesti tänä päivänä oikukas omaisuus oli filibusterien puolella. Se tapahtui kuten he odottivat - valtava laiva tuli lähelle sloopin kylkeä. Sivut osuivat melkein yhteen. James Cook jäätyi kuin idoli, sitten hänen oikea kätensä nousi.
  - Eteenpäin, meren pojat!
  Kokeneet merirosvot toimivat salamannopeasti.
  Kuului raskas isku, sotkeutuneiden takilan kolina, putoavien ylämastojen pauhina ja taistelulaivan ihoon kaivautuvien kourujen ääni. Tartuivat tiukasti kiinni, molemmat alukset sulautuivat yhdeksi, ja merirosvot, luutnantti Barsaron käskystä, ampuivat muskettilentopallon ja putosivat kuin muurahaiset taistelulaivan kannelle. Heitä oli noin kaksisataaviisikymmentä - brutaaleja rosvoja leveissä nahkahousuissa. Jotkut käyttivät paitoja, mutta useimmat taistelivat mieluummin alasti vyötäröä myöten, ja paljastunut ruskettunut iho, jonka alla lihakset kiertyivät, sai heidät näyttämään entistä pelottavammilta. Yli viisisataa ihmistä vastusti niitä. Totta, taistelulaivan merimiehet olivat enimmäkseen vihreitä värvättyjä, ja korsaarit olivat kaikki kuin valikoima - vahvoja, taistelukarkaistuja sotureita. Heitä kohtasivat epäystävälliset laukaukset musketeista, ja ilmataistelu alkoi. Trumpetistit soittivat hyökkäyksen, ja James itse ryntäsi vihollisen aluksen kannelle. Filibbusterit ryntäsivät englantilaisten kimppuun nälkäisten koirien raivoissa.
  Taistelu oli pitkä ja raivoisa. Alkaen laivan keulasta, se levisi nopeasti vyötärölle. Englantilaiset vastustavat itsepäisesti ja rohkaisevat itseään, että he ovat enemmän kuin merirosvot. He ymmärsivät, ettei armoa olisi. Flibusterit eivät anna anteeksi. Mutta brittien epätoivoisesta kyvystä huolimatta merirosvot jatkoivat heidän työntämistään. Nuori Oliver Twist heilutti kaksiteräistä sapeliaan raivoissaan murskaamalla vastustajia ja jakaen lyöntejä oikealle ja vasemmalle. Veri roiskui koko kannella, pari kertaa James melkein törmäsi miekaan itse. Korsaarit taistelivat sellaisten miesten mielettömällä rohkeudella, jotka tiesivät, ettei heillä ollut minnekään perääntyä ja heidän oli joko voitettava tai kuoltava. James valitsi uhrinsa - englantilaisen amiraalin, joka heilutellen sapeliaan rohkaisi sotilaita. No, hän ampuu hänet pistoolilla.
  Ennen kuin James ehti ottaa tähtäyksen, epätoivoinen Oliver Twist hyppäsi ylös ja katkaisi amiraalin jalat. Amiraali kaatui, ja seuraava isku katkaisi hänen päänsä. Sotilaiden keskuudessa kuului kauhuhuuto. Komentajan kuolema ei kuitenkaan rikkonut taistelijoiden tahtoa. He jatkoivat taistelua tuomittujen raivoissa. Taistelulaivan eloonjääneet puolustajat ajettiin kortsakannelle. He jatkoivat rauhoittavaa vastarintaa. Puolialaston Oliver oli jo saanut useita kevyitä naarmuja, ne vain raivostuttivat pojan, ja hän ryntäsi taisteluun yhä raivokkaammin. Hänen paljaat, pyöreät kantapäänsä välähtivät. Taistelussa James sai myös sen. Kun viimeiset sotilaat, jotka eivät kestäneet sitä, heittivät aseensa alas, heidät teurastettiin välittömästi. Paitsi kaksi. Heidät määrättiin kuulusteltaviksi ennakkoluuloisina.
  Oliver Twist katsoi takaisin merirosvojohtajaan - James näytti pelästyneeltä. Hänen kypäränsä oli kaatunut sivuun, hänen kypärän etuosa oli vääntynyt, surkeat repaleet hihat peittivät hänen paljaan oikean käsivartensa, veren roiskeena. Oliverissa oli kuitenkin tarpeeksi verta - sekä omaa että jonkun muun. Hänen vartalonsa kimmelsi karmiininpunaisesta hiesta. Hän katsoi rohkeasti kapteenin kasvoihin. Merirosvojen johtajan repeytyneiden hiusten alta virtasi helakanpunainen virta - haavan veri muutti hänen mustat, uupuneet kasvonsa jonkinlaiseksi kauheaksi naamioksi.
  Siniset silmät loistivat, ne näyttivät polttavan kylmää liekkiä.
  - Voitimme. Tämä laiva on minun!
  Hieman yli puolet merirosvomiehistöstä kuoli tässä teurastuksessa. Korsaarit voittivat korkealla hinnalla. Mutta toisaalta James Cook sai hallintaansa voimakkaimman englantilaisen laivan. Nyt hänestä oli tulossa ehkä tehokkain merirosvoparoni. Oikukas omaisuus, joka ei ollut aiemmin suosinut häntä palkinnoilla, ilmeisesti päätti kääntyä kapteenin puoleen.
  Ja kun vangittuja sotilaita kuulusteltiin, Jamesin ilo tuli täysin liialliseksi. Aluksen ruumassa säilytettiin aarteita, mukaan lukien timanttiarkku. Sen he päättivät piilottaa joukkueelta. Vaikka rannikkoveljeskunnan lakien mukaan kapteeni saa suurimman osuuden, suurin osa saaliista jaetaan merirosvojen kesken. Ja kuka haluaa jakaa tämän riffraffin kanssa? Ei, hän ottaa arvokkaimman asian mukanaan. Mutta kuka auttaa häntä piilottamaan aarteet? Tietenkin uskollinen luutnantti Barsaro. Ja kolmantena hän ottaa mökkipoika Oliver Twistin.
  Tämä poika ei ole vielä turmeltunut merirosvojen tapoihin ja on liian nuori ymmärtämään aarteen todellista arvoa. Kapteeni voi ripustaa nuudelit korvilleen. Parasta on laskeutua saarelle yöksi ja tehdä kaikki nopeasti. Lähistöllä on pieni saari luolineen. Siellä, näet, hän sotkee tapauksen. Yön varjossa.
  Kun tuli pimeä, kapteeni soitti Barsarolle ja Oliverille ja käski heitä seuraamaan häntä. Vaikuttava rintakehä poistettiin pian ruumasta. Laatikko oli erittäin painava, ja he kolme saattoivat tuskin vetää sitä ulos. Korujen lisäksi rinnassa oli paljon kultaa. Vaikeasti, lastattuaan aarteen veneeseen, he ylittivät laivan kyljestä rantaan. Sää oli suotuisa.
  Oli pilvistä, kuut piiloutuivat karmiininpunaisten pilvien taakse. Joten James petti ystävänsä.
  "Teidän osuutesi on meidän", johtaja mutisi.
  Laatikko laitettiin pyörille ja kierrettiin kivistä harjua pitkin. Se ei ollut kovin kätevää, mutta silti parempi kuin kantaa sitä sylissään. Puut näyttivät pahaenteisiltä ja heittivät saalistavia varjoja. Joten he raahasivat aarteen luolaan. Oliver Twistin paljaiden jalkojen alle ryömi terävät piikit, jotka pistivät lasten jalat vereen. Nuori merirosvo kesti, ja silti hänestä oli typerää, ettei hän laittanut jalkaan läpäisemättömiä saappaita, joissa oli uurrettu pohja. Tällaisessa helteessä ne olivat kuitenkin erittäin epämukavia, ja nykyaikaisemmat, lämpösäädöllä ja keinotekoisella jäähdytyksellä, kengät kiellettiin ottamaan Swallowtail-robotteja. Uuden teknologian kantamiskielto koski myös vaatteita. Niinpä pojan täytyi kestää kovaa kipua, vetämällä piikkejä pois paljaista kantapäästään liikkeellä ollessaan ja tuntenut myös nokkosen aiheuttamaa kutinaa. Barsaro puhalsi ja työnsi kärryä.
  Lopulta ilmestyi luola. Korsaarit vetivät henkeä. Kuului karjunta - kolmipäinen leijona. Se oli suuri, härän kokoinen eläin, ja se ryntäsi ihmisten kimppuun villiin raivoihin. James Cook onnistui vetämään pistoolinsa ja ampumaan hirviön päähän. Leijonan ruho onnistui kuitenkin kaatamaan merirosvon. Barsaro ampui muskettinsa ja löi häntä vatsaan, ja Oliver hyppäsi ylös ja katkaisi leijonan toisen pään. Hirviö vääntyi ja osui Barsaron rintakehään tassullaan, ja viimeinen, kolmas pää välähti hampaat sen pään yläpuolella. Oliver heilautti titaanista taottua miekkansa ja viilti helvetin kaulan yli. Violettia verta roiskui, peto päästi kuolinhelinään ja löi välittömästi häntäänsä. Poika huusi kivusta, teräslangasta kudottu häntä leikkasi ihon. Jos heikompi henkilö olisi ollut hänen paikallaan, hänestä olisi voinut lähteä henki. Nuori merirosvo nousi ylös. Barsaro voihki lähellä. Hänen paitansa oli repeytynyt, verta tippui, mutta mitään kauheaa ei tapahtunut. Oliver hyppäsi kapteenin luo. Hän oli jo ylös. Hän oli lievästi aivotärähdys, mutta piti kiinni.
  - Mitä sinä tuijotat? Luuletko, että tämä kissa pystyy kaatamaan korsairien johtajan? Nouse ylös, Barsaro, emme ole vielä piilottaneet aarretta.
  Merirosvo hyppäsi ylös ja hypähti rintaan.
  - Mikä istui, veti pidemmälle.
  Oliver nyökkäsi ja he vetivät rintaa eteenpäin. Luolassa pyörät eivät auttaneet, minun piti vetää se itse. Merirosvot haukkoivat henkeään jännityksestä. Matkan varrella he törmäsivät läpikuultavaan alligaattoriin, joka kimmelsi himmeästi pimeässä. Matelijan onneksi hän ei hyökännyt, vaan piiloutui luolan syvyyksiin. Vain punaiset silmät loistivat saalistusvaltaisesti pimeässä.
  Oliver Twist pudisti nyrkkiään.
  Suurin vaivoin filibusterit nostivat kiven ja työnsivät rautataotun arkun kaivoon. Sitten he asettivat kiven paikoilleen.
  - Sinun ei tarvitse edes haudata sitä. Nyt se on helvetin kakkonen, kuka sen löytää.
  Barsaro hymyili hammasrakoisella suulla ja sanoi:
  "Nyt vain me kolme tiedämme aarteesta. Joten jaetaan se kolmeen.
  James hymyili ilkeästi.
  - Sanoit kolme. Missä on kolmas?
  - Tämä pentu. Barsaro ojensi kätensä.
  Laukaus kuului, merirosvo heitettiin ylös, sitten lihava korsaari upposi voimakkaasti. Piilevä matelija hyökkäsi yhtäkkiä ruumiin kimppuun takaapäin ja alkoi repiä sitä kynsillään ja lähes puolen metrin pituisilla hampailla. Nähti, kuinka sen läpikuultava vatsa oli täynnä veristä puuroa ihmiskehon jäänteistä. Oliver sairastui murhaavasta näkystä.
  - Tämä on pelottavaa! Miksi tapoit hänet? - mutisi poika.
  - Hän tiesi liikaa. Sitä paitsi siinä ei ole paljon järkeä. Fyysistä voimaa lukuun ottamatta Barsarolla ei ollut hyveitä.
  "Aiotko tappaa minut myös?" Oliver Twist jännittyi, valmis hyppäämään takaisin milloin tahansa ja iskemään vihollistaan miekalla.
  Kapteeni vastasi vilpittömästi:
  - Ei, en tapa sinua. En ole enää nuori ja niin tapahtui, etten voi saada lapsia. Sinusta tulee minun poikani. Olen pitkään halunnut tavata sinun kaltaisen pojan. Älykäs, rohkea, pystyn jatkamaan työtäni.
  Oliver Twist katsoi unenomaisesti ylös.
  - Tai ehkä - tulla koko yön pallonpuoliskon keisariksi?
  James Cook jännittyi, hänen silmänsä välkkyivät epäystävällisesti.
  "Oletko sattumalta alamaailmasta?"
  Poika taputti paljas jalkaansa ja vastasi:
  - Ei! Synnyin yhdessä Englannin siirtokunnista.
  - Niin? Ja mistä sait noin hyvän miekan?
  Oliver huusi:
  - Taistelussa tämä on minun palkintoni.
  Kapteeni rypisti kulmiaan.
  - Missä taistelussa?
  Poika vastasi hymyillen:
  - Lähellä Sargasso-porttia, jossa taistelimme Drake-lentueen kanssa.
  - Muistan jotain tuollaista. Joten en ole ensimmäinen kapteeni. Kuka olet ollut mökkipoika ennen?
  Oliivi huusi:
  - Klivesarissa.
  Johtaja huudahti:
  Ja miksi hän potkaisi sinut ulos?
  Poika heitti pois piikin paljaalla kantapäällään ja julkaisi:
  - Rikkoin hänen piippunsa, minkä vuoksi hän määräsi minut ruoskittavaksi ja erotettiin veljeskunnasta.
  James Cook teeskenteli uskovansa.
  - No, nyt sinä palvelet minua ja vain minua. Luotin sinuun, kulta, salaisuuteni. Ja toivon, että sinusta tulee poikani.
  - Tykkään olla merirosvo, se on niin romanttista. Oliver kätteli James Cookia. Varjo lensi kulman takana, valtava krokotiili törmäsi kapteeniin, joka ampui ja laskeutui silmien väliin. Matelija ei edes hidastanut vauhtia. Sitten Oliver heilautti miekkansa ja viilti suoraan suuhun. Isku oli voimakas, alligaattori pysähtyi, valkoista verta kaadettiin hirviön läpinäkyvistä kapillaareista.
  Oliverin seuraava siirto oli pistää miekka hänen silmäänsä. Suohelvetin olento huusi ja lähti lentoon. Roiske osui hänen kasvoilleen, hirviön veri paloi ja kutisi. Oliver kaatui polvilleen ja kaavi kämmenensä vettä ja juoksi sitä hänen kasvoilleen. Helpotti, kutina laantui. James Cook mutisi:
  - On aika mennä ulos. Nämä luolat ovat täynnä ilkeitä olentoja. Kuut nousevat pian - kaverimme heräävät ja ulvovat. He ovat kuin lapsia. Ei mitään arvokasta ilman kapteenia.
  Paluumatka oli paljon helpompi. Saavutettuaan merelle melkein juoksussa, poika upposi kipeät jalkansa suolaiseen veteen. Siitä tuli hänelle paljon helpompaa. Kapteeni ojensi hänelle rommipullon, ja Oliver siemaili pistävää nestettä. Hän oli nyt iloinen, miellyttävä lämpö virtasi hänen kehonsa läpi, hän halusi laulaa. Vain pelko merirosvojen herättämisestä hillitsi impulssia. Kun he pääsivät kyytiin, hyttipoika halusi mennä nukkumaan, koska uudessa laivassa oli tilaa, mutta kapteeni pysäytti hänet eleellä.
  - Haluan sanoa sinulle muutaman sanan, mökkipoika. Mennään mökille.
  Kun he suljettiin, James Cook kaatoi itselleen lasillisen rommia ja tarjosi sitten pojalle juotavaa. Oliver kuitenkin kieltäytyi.
  - Juomarista ei koskaan tule suurta soturia.
  Merirosvo nauroi.
  - Se voi olla niin. Kuinka monet ystäväni ovat pilanneet rommin. Mutta en kutsunut sinua keskustelemaan sellaisesta ikuisesta ongelmasta kuin juopuminen. Minulla on vihollinen. Vihollinen on salakavala, verta ja vanhaa. Hänellä on oma yksityinen laivasto, ja vain päivä sitten hän oli paljon vahvempi kuin minä. Nyt roolit ovat vaihtuneet, voima on puolellani.
  Poika taputti paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Mikä on hänen nimensä?
  Johtaja sanoi iloisesti:
  - Dukakis, ja lempinimi on Cutting Death. Sen halusin houkutella ansaan. Ja sinä autat minua tässä asiassa.
  Oliver puristi nyrkkinsä tiukasti.
  - Olen iloinen voidessani auttaa kapteeniani.
  James Cook alensi ääntään.
  - Hyvä. Kuuntele siis tarkkaan. Käskystäni sinua ruoskitaan - tämä on välttämätöntä, koska aluksellani on varmasti Dukakisin vakoojia. Sitten juokset luotani hänen laivaansa ja kerrot minulle, että tiedät, minne piilotin aarteet vangitsemastani aluksesta. Dukakis on hyvin rahanhimoinen ja uskon hänen uskovan sinua. Ohjaat hänet Cobra Baylle, missä hänen laivoillaan ei ole mahdollisuutta liikkua. Ja satatykkinen alukseni, annan sille nimen ensimmäisen rakkauteni kunniaksi "Azatart", suorittaa matkan. Tuken lahden uloskäynnin, upotamme kaikki hänen laivansa ja ripustamme hänet hirsipuuhun.
  Oliver nyökkäsi.
  "Ehkä pärjätään ilman piiskausta?"
  Kapteeni murahti:
  - Ei, emme tee. Dukakis on erittäin epäilyttävä tyyppi, hän voi hirttää sinut tai kiduttaa sinua. Ei, piiskaa vaaditaan.
  Poika kohauttaen lihaksikkaita olkapäitään kysyi:
  "Käske sitten merimiehiä lyömään heidät varovasti.
  Cook murisi vihaisesti:
  - Eikä näin ole, jälkiä pitäisi jäädä selkään. Muuten, hölmö. Sinua ei näytä hakatun kunnolla. Merirosvon on kestettävä hakkaamista ja kidutusta. Tämä on sinulle lisäkovettuminen, eräänlainen rohkeuden koulu.
  Poika nieli sylkensä.
  Silmieni edessä välähti muistoja, jotka olivat saaneet inspiraationsa lukemistani kirjoista ja väärästä unesta. Angelican lempeät kasvot. "Hän on varmaan kateellinen meille." Hänen ikätoverinsa halusivat todella tulla merirosvoiksi, mutta harvat uskalsivat lähteä niin vakavalle matkalle. Vain hän ja hänen veljensä Alex uskalsivat tehdä niin poikkeuksellisen ja vaarallisen teon. Tätä varten heidän täytyi huijata poliisi, koska lasten pääsy yön pallonpuoliskolle on ehdottomasti kielletty. Ja erikoispalvelut eivät nuku - he nappaavat teini-ikäisiä heidän siirtyessään portille. Aikuiset voivat, tästä on tehty erityinen sopimus pääskyläisten kanssa... Salaperäiset "perhoset" päästävät kuitenkin myös lapset läpi. Sen parempi - ei koulua, ei oppitunteja, kiinteitä seikkailuja.
  . LUKU #14
  Ensimmäinen ruoskiminen odotti kuitenkin nuorta vankia unen jälkeen. Oliver Twist, joka todella halusi elää, oli jopa hieman iloinen kuolemanrangaistuksen lykkäämisestä.
  He irrottivat hänestä kauluksen ja kantoivat hänet kirjaimellisesti sylissään, neljä vartijaa kerralla. Oliver itse oli kahleissa tiukasti. Ja hänen oli vaikea liikkua.
  Ja hänet tuotiin erityiseen paikkaan.
  He riisuivat pojalta kahleet ja vääntelivät hänen käsiään ja veivät hänet ulos pihalle. Siellä hänet asetettiin vuohien päälle, koska hän oli aiemmin repäissyt vankilan univormun.
  Vankilaan kutsuttiin erikoishenkilöitä katsomaan, kuinka alaikäistä, mutta erittäin vaarallista ja katumatonta rikollista rangaistiin.
  Oliver hävetti olla alasti heidän edessään. Ja yleisössä oli myös naisia.
  Mutta mitään ei tarvitse hyväksyä. Poika oli tiukasti kiinni, joten et puhkea.
  Oliver päätti yrittää käyttäytyä kunnollisesti.
  Voimakas teloittaja otti korista raskaan ja purevan sauvan. Sitten hän alkoi iskeä kaikella voimalla Oliverin paljaaseen selkään.
  Poika puristi hampaitaan kaikin voimin ja yritti olla huutamatta. Mutta kaikesta huolimatta hänen kurkunsa kuului hiljaisia valituksia.
  Pyöveli oli selällään, pakaraan, hieman kosketti olkapäitään ja jalkojaan... Veri jo virtasi... Oliver, voihki, halusi sammua mahdollisimman pian. Mutta tietoisuus ei halunnut itsepintaisesti sammua. Täällä yksi ruoska rispaantui, ja teloittaja otti toisen. Ja alkoi olla. Oliverin selässä ei ollut enää asuintilaa, ja teloittaja löi pojan paljaita jalkoja.
  Oliver huokaisi, vaikka kipu tunkeutui hänen kantapäistä takaraivoon asti. Lopulta teloittaja heitti pois toisen ruoskan ja otti kolmannen. Hän löi poikaa leikattua selkää vasten, sitten olkapäihin ja meni jälleen pakaraan ja jalkoihin.
  Oliverin suussa oli verta ja hän puri huultaan. Totta, kipu alkoi heikentyä, ja poika jopa lakkasi valittamasta.
  Ja kolmas ruoska rispaantui. Tapauksen mukaan tämä tarkoitti, että teloitus oli lopetettava, vaikka uhri ei olisi menettänyt tajuntaansa.
  Oliverin päälle roiskuttiin suolavettä. Poika ulvoi helvetin kivusta ja päästi sitten irti vuohista. Ja vietiin takaisin kuolinselliin.
  Joten he antoivat hänelle leipää ja puhdasta vettä...
  Väsyneenä ja nälkäisenä Oliver nieli ruoan... Ja vaipui uneen kiinnittämättä huomiota leikattuihin selkään.
  Dungeonin edessä oli polku, joka oli reunustettu valkoisilla tiileillä. Paljaiden jalkojen veriset jalanjäljet oli selvästi painettu siihen. Keskiaikaista vankilaa ympäröi syvä oja, jossa oli laskusilta. Illalla, kuten Marc de Sade lupasi, pidettiin juhla. Kaikki herttuan ystävät saapuivat juhliin. Keskeinen ruokalaji oli neljän krokotiilin kehystetty lila virtahepo, jonka viisikymmentä palvelijaa toi kerralla. Krokotiileihin täytettiin riistaa ja makkaroita, eksoottisia hedelmiä ja vihanneksia. Valtava virtahepo oli myös täytetty tiukasti. Viinitynnyrit saapuivat pian. Jättäen huomioimatta lusikat ja haarukat, soturit syöksyivät molemmat kädet lihaan. Esimerkin antoi herttua itse, hänen paksut likaiset kätensä tarttuivat lihapaloihin ja työnsivät ne hänen suuhunsa. Vega ja Anzhelika istuivat vierekkäin, söivät siististi ja yrittivät säilyttää kulttuurin vaikutelman dorkkien taustaa vasten. Pietaria ei päästetty pöytään, mutta hän piti häntä edelleen palvelijana. Angelica ei kuitenkaan saanut palaa kurkkuunsa. Hän edusti jatkuvasti Oliver Twistiä, hänen piinaansa. Entä toinen veli, Dodger? Sydän tuntee, ettei se ole hänelle makeaa. Marc de Sade söi paljon ja joi vielä enemmän. Hänestä tuli nopeasti närkästynyt ja ilmaisi olevansa yhä kielteisempi.
  Ja samaan aikaan karjun kanssa:
  - Tiivis voitto kapinallisista. Vali Chervonny Maar Acen oikea käsi on vangittu. Pian saavutamme Chervonnyn luolan. Ja sitten nyljen tämän kapinallisen elävältä.
  Ritarit puhkesivat suosionosoituksiin. Ja jälleen kunnioitti ateriaa. Kasvot hohtivat rasvasta, mehusta, vuotaneesta viinistä. Jotkut vieraista pyyhkivät kätensä suoraan vaatteisiinsa. Sillä välin herttua antoi käskyn:
  - Nyt aion järjestää gladiaattorien kaksintaistelun.
  Aateliset nyökkäsivät imartelevasti. He pitivät mahdollisuudesta sekoittaa viiniä vereen. Keskellä juhlasalia oli vaikuttava areena. Hänen luokseen tuotiin kaksi tusinaa gladiaattoria. He olivat enimmäkseen orjia, jotka taistelivat oikeudesta elää. Keskiaikaisten soturien aseistus oli erikoinen. Puolet sinisistä paidoista kantavat lyhyitä miekkoja ja kilpiä. Punaisella pukeutuneella vastustajalla on kolmihampaat ja ketju, jonka päässä on terävä naula. Toisiaan vastapäätä jonossa olevat gladiaattorit ryntäsivät taisteluun torven signaalista.
  Vega ja Angelica seurasivat taistelua intensiivisesti. Aluksi etu oli punaisten puolella, heidän pitkät ketjunsa saivat silloin tällöin siniset, rampaten heidän jalkansa. Sitten sininen ryhmittyi uudelleen ja toimi sujuvasti ja selkeästi vastahyökkäykseen. Heidän terävät ja tarkat hyökkäyksensä niittivät häviäjät. Punaisten riveissä oli kaksi inogalaktia. He hyppäsivät, ryntäsivät kuin hurrikaani heiluttaen neljää käsiään. Ketjut vihellyt pään yläpuolella, kolmihampaat pyörivät villisti. Näytti mahdottomalta lähestyä näitä hirviöitä. Kokenut taistelija, sinisen komentaja, teeskenteli vetäytyvänsä.
  Hyökkäävä gibbon huudahti voitonhuudon ja löi miekkallaan kaikella voimallaan kääntäen karvaista vihreää rintaansa. Törmäyksestä roiskui verta, hirviö nykisi, sen kolmijanta liukui kypäränsä yli ja vaikeni vapauttaen myrkyllisen vihreän veren kuplia. Toinen inogalakt vetäytyi. Oli selvää, että hän loukkaantui vakavasti. Yhtäkkiä siniset taistelijat katkaisivat linjan ja lävistivät eloonjääneen "mokhnachin" miekoillaan ja kaksi muuta kolmijakoilla. Ritarit ja paronit ilahduttivat taistelijoita kaikin mahdollisin tavoin. He eivät myöskään välittäneet tappelemisesta. Alkumenestyksen jälkeen punaisten tähti putosi - siniset painoivat heitä. Ensin kaatui, sitten toinen ja pian kolmas soturi.
  Pudotessaan hän onnistui kuitenkin ajamaan kolmijalan vastustajansa vatsaan vapauttaen hänen sisunsa. Lopulta kaksi punaista hävittäjää jäi jäljelle. He loukkaantuivat vakavasti ja horjuivat iskuista. Koska he eivät kestäneet taistelun jännitystä, he lankesivat polvilleen anoen armoa. Herttua ja muut aateliset laskivat sormensa. Vain Angelica ja Vega uskalsivat pyytää armoa nostaen sormensa. Seitsemän voittajaa tappoi tappion kylmäverisesti.
  Herttua löi huuliaan.
  - Mahtavaa. Nyt hoidan heistä henkilökohtaisesti. Hei jousiampujat, tappakaa heidät. Vastapäätä istuva paroni War von Kur protestoi kiivaasti, pudistaen kaksoisleukaansa:
  - Ei, anna ne minulle takaisin. Leikkaan seitsemän yksin.
  Herttua katsoi epäilevästi valtavaa mutta kömpelöä paronia.
  - Ei, he tappavat sinut. Olkoon parempi seitsemän kertaa seitsemän. Parhaat ritarimme orjagladiaattoreita vastaan.
  Enemmän ihmisiä vapaaehtoisesti taistelemaan kuin tarvittiin, ja herttua muutti mielensä.
  Hän karjui korviaantelevasti:
  - Annan kaikkien taistella.
  Ritarilauma koko joukkoineen putosi gladiaattoreiden kimppuun. Täyttäessään ne väkijoukolla, he pilkkoivat, puukottivat ja murtautuivat läpi. Seitsemän kokenein jäsen onnistui katkaisemaan yhden raa'asta sakaalista kurkun. Melkein kaikki soturit olivat haarniskassa, mikä antoi heille mahdollisuuden suojautua taitavampien gladiaattorien iskuilta. Humalaiset ritarit ottivat numeron, eivät taidon mukaan. Kävittyään tekemisissä orjien kanssa he takertuivat toisiinsa. Herttua haukkui keuhkoihinsa. Palvelijat lensivät sisään ja vetivät taistelijoita pois koukuilla. Taistelu on ohi. Neljä ritaria hakkeroitiin kuoliaaksi, kymmenkunta muuta sai vakavia haavoja, mutta kaiken kaikkiaan he pääsivät halvalla pois.
  Marc de Sade viimeisteli pikarin. Mustapukuinen mies, risti kaulassa, hiipi arvohenkilön luo ja kuiskasi jotain hänen korvaansa.
  Herttuan kasvot muuttuivat violetiksi. Hän huusi:
  - Lähden tunniksi. Älä sekoile ilman minua, takaisin jälkiruokaan.
  Hallitsija melkein juoksi karkuun jättäen melko kirjavan seuran juoruilemaan yksinäisyyteen. Kenelläkään ei kuitenkaan ollut tylsää.
  Vega työnsi Angelican kyynärpäätä.
  - Meidän täytyy jäljittää minne lihavavatsa meni.
  Blondi tyttö suostui.
  - Se on järkevää.
  Mutta tytöt eivät saaneet seurata herttua. Nähdessään, että omistaja oli lähtenyt, himokkaat möhkärit tuijottivat kaunottaret.
  Siitä seurasi villi pauhu:
  - Olet nyt meidän.
  Ritarit sekoittivat. Kilpikonnan tavoin he kiipesivät koko massansa kanssa tyttöjen päälle. Siellä oli monia.
  Vega veti kaksi miekkaa ja alkoi pyöriä päänsä yli, Angelica seurasi hänen esimerkkiään. Molemmat tytöt näyttivät susien puristamilta täysiverisiltä tiikereiltä.
  Sillä välin herttua siirtyi mekaanisiin vaunuihin, joita ohjasi manuaalinen vinssi, ja ryntäsi vankilan luolaan. Siellä ammattimainen teloittaja Kara Maara kuulusteli Oliver Twistaa.
  Poika, alaston, lihaksikas ja avojaloin, vietiin erityishuoneeseen, jossa oli monia kidutuslaitteita. Siellä oli veitsiä, poraa, koukkua, piikkilankaa, nauloja. Sekä ruuvit, pihdit, lankaleikkurit ja paljon muuta.
  Herttualle kuuluva kellari oli silmiinpistävää kipua tuottavien laitteidensa valikoimassaan. Oli kuuma - kolme takkaa paloi yhtä aikaa, teloittajat lämmittivät työkaluja liekissä. Ennen kidutusta Oliver Twist pestiin perusteellisesti ja pyyhittiin alkoholilla estääkseen häntä saamasta verenmyrkytystä. Oliver Twistin vieressä toinen jäykkä 15-vuotias poika oli venytetty telineeseen. Teloittajan apulainen ripusti lihaksikkaan lapsen käsistä ja jaloista. Kun hän poltti piippuaan, hän löi laiskasti alaston vartaloaan piiskallaan. Poika voihki pehmeästi ja kuiskasi rukouksen. Iholla oli verisiä raitoja.
  Pyöveli Kara hymyili Oliverille.
  Hirviö sanoi myrkyllisellä sävyllä:
  - Voi hyvä, kuinka kaunis lapsi. Kuinka pahoillamme tulemmekaan kuorimaan ihosi herkiltä harteiltasi. Tämä, joka roikkuu vieressäsi, on Maar Tuzin syntyperäinen poika, hänen nimensä on Mir Tuzok. Nyt hänelle annetaan kevyt hieronta, ja sitten teloittaja ottaa hänet vakavammin.
  Joten muista: mitä nopeammin kerrot, missä Vali Chervovy piileskelee, sitä nopeammin kärsimyksesi loppuu.
  "En kerro sinulle mitään", mutisi raivoissaan Oliver Twist, räpäyttäen ilkeästi silmiään.
  Kiduttaja huusi:
  - Kaikki sanovat noin. Olkapää, aloita.
  Kaksi muhkeaa avustajaa nosti kahleiden kahleissa olevan lapsen ja irrotti itsevarmasti kahleet yrittäen ripustaa hänet telineeseen. Juuri tätä heidän ei olisi pitänyt tehdä. Lapsi vältteli ja löi paljaalla krupkalla, kuten mailalla, yhden teloittajan jalka nivusissa, toisen polven alla. Oliver Twist hyppäsi ulos ja yritti hyökätä Karan kimppuun, mutta ylimmällä kiduttajalla oli ilmiömäinen reaktio. Tarkalla iskulla hän löi poikaa nuijalla päähän.
  Raaka karjui:
  - Pirteä imp. Sinun on kannettava häntä erityisessä tuolissa, jotta hän ei aiheuta ongelmia. Ja te, köyhät paimentolaiset, miksi olette surullisia?
  Teloittajan avustajalla oli halkeama polvilumpio, ja hänen kumppaninsa menetti tajuntansa kipusokista.
  - No, ei hätää, minulla on tarpeeksi avustajia. Pääteloittaja taputti käsiään. Synkät olennot ovat tulleet sisään. Tajutton kalju mies oli kiinnitetty telineeseen. Sitten jäinen vesisuihku osui hänen kasvoilleen. Poika tuli järkiinsä, hänen silmänsä punastuivat.
  Vanhempi teloittaja oli tyytyväinen:
  - No, olet itsepäinen. Nyt kätesi ja jalkasi on puristettu tukkeihin, voit jatkaa aktiiviseen kuulustelemiseen.
  Kiduttaja nosti ruoskan ja löi lasta useita kertoja selkään ja kylkiluihin. Oliver Twist pidätti hengitystään ja tukahdutti huudon, arvet pullistuivat hänen kehossaan. Pyöveli naurahti tyytyväisenä.
  Perustuu käheään sävyyn:
  - Vahva kaveri, mutta nuori lihaksikas vartalo on melko herkkä kipulle. Toivon, että löydämme kanssasi nopeasti yhteisen kielen. Nyt on aika polttaa kantapäät, jotta et juokse liian nopeasti.
  Kiduttaja otti uunista kuuman sauvan. Hän tarttui satunnaisesti Oliver Twistin paljaaseen jalkaan käsineillään ja mursi hänen varpaansa. Sitten kuuma rauta joutui läheiseen kosketukseen 12-14-vuotiaan lapsen paljaan jalan kanssa. Paksua savua nousi, iho hiiltynyt.
  Oliver Twist hillitsi pakenevan huudon tahdonvoimalla ja melkein puri kieltään. Poika hengitti raskaasti ja hiki valui pitkin hänen kehoaan. Kara Maara jatkoi murskaamista raudalla, paistetun lihan tuoksulla. Tuoksu kutitti miellyttävästi sieraimia. Lopulta teloittaja vei metallin pois. Katsoessaan kidutettua lasta hän sanoi:
  - Hän ei ole huono! Vahva poika. Ennen kuin hän tunnustaa, vietämme monta tuntia yhdessä. Ja mitä tämä nuori mies sanoo kuuman teräksen kosketuksesta?
  Sadistinen teloittaja suuteli mielellään toisen kaljun miehen jalkaa punaisella raudalla. Pojan kantapään iho syttyi tuleen. Poika huusi äänekkäästi, huusi törkeästi. Kun kiduttaja irrotti sauvan, hän vain sihisi, kalpea ja hikinen teini:
  Ei enää, kerron sinulle kaiken.
  Pyöveli naurahti tyytyväisenä.
  Suloisella sävyllä hän sanoi:
  - Totta kai teet. Missä Valya Chervovyn luola on?
  - Älä kerro hänelle! - huusi Oliver Twist yrittäen epäonnistua murtaa kahleet, jotka saivat pojan lihakset jännittymään ja tuntuivat räjähtävän. Älä häpeä isääsi.
  Tuzokin maailma ymmärsi kaiken ja tukahdutti heikkouden poikkeuksellisella tahdonvoimalla. Pojan siniset huulet kuiskasivat:
  "En tiedä, ja vaikka tietäisin, en sanoisi mitään.
  Kara Maara löi Oliver Twistiä suuhun. Sitten hän kiipesi pihdeillä vatsaansa:
  - Paskiainen, kidutan sinua pitkään. Minä ripottelen suolaa haavoillesi, sinä laulat kuin kukko helvetin tuskasta.
  Barbaari otti pois ja ripotteli ripaus suolaa pojan haavoittuneelle olkapäälle. Sillä hetkellä kuului melua ja herttua ryömi ulos raskaasti hengittäen.
  Hän sihisi:
  - Sinä, näen, aloitit kuulustelun ilman minua.
  Pyöveli kohautti leveitä olkapäitään hämmentyneenä.
  - Syyllinen, herttua. Käskit tyrmätä tiedot nopeasti, ja pojat ovat erittäin itsepäisiä!
  Arvomies huusi vastauksena:
  - Ei mielesi vuoksi. Astu taaksepäin ja opi yllyttämään nämä uhrit.
  Herttua tarttui kuumaan teräspihtiin. Alasti, hikinen, ruskettunut ja erittäin lihaksikas pojat näyttivät erittäin herkullisilta.
  No, sellaisina kaunottareina, mutta et voi kiusata itseäsi henkilökohtaisesti.
  Herttua otti kevyin askelin kohti Oliver Twistiä. Poika haisi pahalle hengityksestä. Päässäni pyörii satunnaisia ajatuksia. Muistoja herättelemässä. Vaikka ne olisivat vääriä kyberneettisestä unesta, kun päähäni nousee jotain fantastisista ajoista. Ehkä ihmiset todella tietävät kuinka matkustaa ajassa unessa? Tämä on sielujen liikettä tilojen ja aikakausien läpi. Kun näet tulevaisuuden koulun.
  Täällä se on futuristinen koulu, siisti kyberneettinen taulu loistaa. Siinä sinun on pidettävä sormeasi monimutkaisessa järjestyksessä - ja oikea vastaus annetaan. Eikä hän oppinut läksyään. Koko päivän miekkailu sähkömiekoilla, sitten meni joelle. Ja tässä hän seisoo taulun ääressä ja häpeää. Dodgerin ystävä auttaa, hän välittää pienoisvempaimen avulla viestin, joka kuuluu hänen korvaansa piilotettuun mikrofoniin. Totta, opettaja on valppaana. Hän tallentaa heidän radiolähetyksensä gravioscanneriin. Rypyvä, tietokonemainen ääni sanoo:
  -Klut ja Oliver. Pysytte molemmat luokassa. Kuinka kauan voit istua alas ja saada tippiä?
  Sitten tulee pitkä ja ikävä moraalin lukeminen. Tähän asti skannaavat hologrammit ovat silmiemme edessä. Siksi hän jätti maailman pallonpuoliskon päästäkseen eroon tunkeilevista opettajista ja tylsistä tunneista. Ja miten kaikki päättyi? Nyt se lihava, ruma rupikonna satuttaa häntä. Meidän on muistettava joogan ja Ruscaten opetukset. Miten kipu siellä paikantuu?
  Sadistinen arvohenkilö virnisti ilkeästi ja laittoi varovasti pihdit kylkiluihinsa.
  Kuuman raudan kosketuksesta kuului suhinaa, ja nuoren palaneen lihan haju voimistui.
  - Mitä, pikku lammas, pidätkö paistetusta? - huudahti inkvisiittori. Sitten herttua väänsi varovasti pihtejä, koukuttaen ihoa ja vääntäen kylkiluita.
  Kaikista tahdon yrityksistä huolimatta kyyneleet valuivat tahattomasti pojan silmistä. Se oli erittäin kipeä. Ehkä tuskallisempaa kuin silloin, kun kantapäät poltettiin. Jalassa on monia hermopäätteitä, mutta Oliver Twistillä on se karkaistu ja täytetty, hän juoksi jopa hiilellä. Todellakin, hyvin nopeasti. Kylkiluut eivät ole niin tottuneet tulisiin toimenpiteisiin, huuto katkeaa kurkusta. Oliver Twista puristi hampaitaan. Yritin häiritä itseäni ajattelemalla miellyttäviä asioita.
  Hän käänsi huomionsa teloittajiinsa. Kiduttaja on huomattava mies; hän on pitkä, hänen kätensä ovat paksut ja lihaiset, hänen viittansa on vuorattu verellä, ja hän itse on pukeutunut kokonaan punaiseen. Tämä on ymmärrettävää - se on kauheampaa, ja vaatteiden veri on vähemmän näkyvää. Raskaat saappaat hopeisella hevosenkengällä. Ja tässä on herttua itse - kruunussa hän ei ota sitä pois, vaikka hän aikoisi tehdä likaista liiketoimintaa. Fanaatikko. Käsky roikkuu rinnassa. Käsittämätön merkki, kuten hakaristi, vain viisikärkinen ja sarvimainen, valmistettu puhtaasta kullasta, jota kehystävät timantit.
  - No, mitä haluat? - Huolimatta hurjasta kivusta, Oliver Twist katsoi itseään uhkaavasti, neuloi kulmakarvojaan.
  Ja hän nykisi paljaalla jalallaan, jota oli äskettäin silitetty pyöreällä lapsen kantapäällä kuumalla raudalla.
  Herttua ei vastoin odotuksia menettänyt malttiaan. Hän väänteli edelleen kylkiluitaan kylmäverisesti. Kylkiluu oli murtumassa, kun pelkuri palvelija ryömi eteiseen. Hän vapisi kuin kani.
  Ja hänen äänensä katkesi:
  "Teidän korkeutenne, sali on täydessä vauhdissa. Kaksi tyttöäsi ja joukko ritareita kamppailivat.
  - Näin. Herttua pudotti pihdit. "En suvaitse sellaista rakkauteni kohtelua.
  Pudistaen nyrkkiään vankeja kohti, hän lisäsi:
  - Tulen takaisin. Ja katso, ilman minua vakavasti älä kiduta. He oppivat suurimman vaivan kädestäni.
  - Kuuntele, herrani. - Pyöveli jylläsi matalalla äänellä, hänen avustajansa toivat häntä.
  Herttua lähti tiloista. Kiduttaja lähestyi Oliver Twistin toveria.
  Suloisella äänellä kissa kuiskasi:
  - Nyt voit paistaa toisen kantapään. Ja sinä", hän nyökkäsi Oliver Twistille, "katso. Sama tapahtuu sinulle.
  Teloittaja lämmitti raudan. Huoneessa oli vaikea hengittää. Ruoska vihelsi, ruoskan lyönnit vaipuivat Oliver Twistin alastomaan vartaloon. Poika vapisi iskuista, mutta pysyi itsepäisesti hiljaa. Päässäni välähti taas epämiellyttävät koulumuistot.
  Ja paljaalle kantapäälle kiduttaja levitti leveän rautanauhan, joka oli punainen kuumuudesta.
  Ja Oliver Twist vääntyi hirveästä tuskasta. Mutta hän onnistui pidättelemään. Vaikka pojan lihaksikas vartalo kiilsi hiesta ja verestä. Ja sameaa nestettä tippui tuleen aiheuttaen suhinaa.
  Poika kesti ja jopa lauloi:
  Maailman luomispäivänä Jumala loistaa tästä ihmeestä:
  Ja taivas maan päällä muuttui yhtäkkiä siniseksi Ja taivas, taivas maan päällä muuttui siniseksi
  
  . Ei tunne ketjuja!"
  
  Ja onnea on ihmisille nyt ja ikuisesti, Kun kahleet, tyrannit ja vihollisuus putoavat Kun kahleet ja vihollisuus putoavat ikuisesti. Kaikki tyrannien voima murenee kuin tomu, Ja Enkeli laulaa Vapautta taivaassa.
  
  
  Kunnia, voima ja työ loistaa täällä! Eivätkä voimat pyyhi sitä kaikkea.
  
  Ja Jumala antaa viisautta kansallesi Voittakaa vastoinkäymiset, riidat ja vihollisuus Ja voittavat he kaiken - hämmennyksen ja vihamielisyyden. Tulee Vapaus, Suostuminen, Rakkaus Ja Totuuden valo valaisee sieluja.
  
  Olkoon sillä maalla aina yltäkylläisyyttä Kylät, kylät, kaupungit rikastuvat Ja kylät, kaupungit kukoistavat. Monet laivat ankkuroituvat siellä oleviin lahtiin, Ja vieraat alkavat käydä kauppaa omaksi hyödykseen.
  
  Tuo ihmeellinen maa on täynnä kauneutta Ja muusat laulavat Vapautta vuosisatojen ajan.
  ...Kaksi tyttöä, Vega ja Angelica, leikattiin ritarien joukkoon. Kuoleman paikalla seisominen on kuin. He valitsivat vaistomaisesti itselleen sopivimman taistelutaktiikin. Heiluttaen molempia miekkoja Golden Vega katkaisi hänen edessään seisovan herrasmiehen. Hänen superterävä miekkansa leikkasi panssarin läpi ja katkaisi pään. Angelica aiheutti myös kuolettavia iskuja - löi miekan rintaansa ja löi paroniaan, joka heilautti mailaansa. Hänen salamannopeasti hyökkäävät murskattu liha. Seuraavalla iskulla tyttö katkaisi kätensä, rautakäsine törmäsi lattiaan kolinaten ja vihollinen karjui.
  Angelica piti "myllyä" - yksi miekka ohjaa iskun, toinen leikkaa. Ritarit olivat humalassa, haarniskassaan hitaita, ja hypertitaaniset miekat viipaloituivat helposti lihan läpi. Kääntyessään ympäri Vega löi jalkansa hyökkääjän kasvoihin ja työnsi sitten teränsä tämän vatsaan. Taitava väistö. Mahtavan ritarin siluetti loisti himmeästi kynttilänvalossa. Ja sitten - tarkka laukaus kurkkuun.
  Veri valui ulos. Vegalle tappaminen ei ole vieras. Mutta Angelica tuo kuoleman vasta toisen kerran elämässään, mutta tämä tyttö on niin raivoissaan, ettei häntä voi pysäyttää ja murtaa niin helposti. Seuraava isku lävistää olkapään. Ritari karjuu, Angelica kääntää teräään. Vastustaja on hiljaa. "Perhosen" käännös - ja taas pää putoaa marmorille. Lattiasta tulee liukas verta. Tyttö sukeltaa ja potkii jalkojaan, kolme ritaria putoaa yhtä aikaa, ikään kuin heidät olisi kaadettu. Sitten hän tulee esiin ja lyö häntä kasvoihin. Samaan aikaan Vega iskee sellaisella voimalla, että se leikkaa miekan ja kypärän.
  - Mahtavaa! Angelica huutaa. - Olet vain terminaattori.
  - Olen tähtivartija. - Nauraa, vastaa Vega. - Kyllä, etkä ole huonompi!
  Uusi hävittäjä on taitavasti koukussa reunaan. Tyttö on iloinen. Ritarit parvi ja vain häiritsevät toisiaan.
  Vega nauraa - hän pitää pilkkomisesta. Hyppy - hän lyö molemmilla jaloilla kerralla, sitten tarkka syöksy. Kaksi soturia tukehtuu vereen. Seuraa "tikkaat" -tekniikka, ja lihava paroni perääntyy katkaistulla olkapäällä.
  Molemmat naiset olivat niin raivoissaan, että he olisivat todennäköisesti tappaneet kaikki, yli puolitoistasataa ritaria, mutta varsijousimiehet tulivat saliin. Puolialastomilla tytöillä, joita ei ollut haarniskassa, oli vaikeaa. Molemmat haavoittuivat melkein välittömästi - loppujen lopuksi jousimiehet ampuivat hyvin ja osuivat pääasiassa jalkoihin ja käsiin. Tyttöjen kimppuun hyökättiin joukoittain. Vuotaneesta verestä huolimatta aatelisilla ei ollut kiirettä tappaa heitä. Päinvastoin, he tarvitsivat niitä elossa. Vega ja Angelica vangittiin. Heidät oli selvästi tulossa raiskatuksi. Pientä tappelua käytiin siitä, kumpi aloittaisi ensimmäisenä. Tappelun voitti paroni Sylph de Ramses. Hän kumartui eteenpäin, repäisi Angelican mekon, otti arvonsa ja meni hänen sisäänsä väkisin. Tällä hetkellä hurja huuto keskeytti villin orgian:
  - Millaista viihdettä tietämättäni?
  Ritarit olivat hämmentyneitä. Herttuan pelottava karjunta saattoi saada kenet tahansa hulluksi.
  - Me, teidän korkeutenne, halusimme opettaa tytöille hyviä tapoja. murahti paroni Sylph.
  "Tässä olet ja opettele itsesi, tietämätön. Kiinnitä ensin housusi vetoketju.
  Paroni oli hämmentynyt.
  Herttua jatkoi itkemistä.
  - Nämä ovat vieraita, ja he ovat minun suojeluksessani. Ja halusit pitää hauskaa heidän kanssaan. Pitäisikö minun käskeä palvelijani arvoittamaan sinua nuolilla paikan päällä? Kuinka kehtaat haastaa minut?
  Ritarit perääntyivät, kuului vaimeaa mutinaa.
  - En halua kuulla mitään, juhla on pilalla. Ota ruumiit pois ja mene kotiin. Muuten tiedät vihani täyteyden.
  Ritarit alkoivat hajaantua. Tytöt repivät irti käsistään ja jaloistaan ulkonevat nuolet.
  "Siksi minä pidän sinusta enemmän", sanoi Marcus de Sade. - Nyt seuraamme makuuhuoneeseen, jossa olet kanssani ja rakastelette.
  Aatelisen takana kasvoi kaksi tusinaa musketteja.
  "Nämä soturit pitävät huolen siitä, ettet kurista minua makeiden halausten aikana. Se siitä! Näen, että olette erittäin vaarallisia narttuja, koko lattiani oli veren peitossa ja ruumiiden peitossa.
  Saattajan mukana he etenivät makuuhuoneeseen. Sen seinät oli koristeltu kaikenlaisilla metsästyspalkinnoilla - vaikuttavimmat olivat turndukain sarvet.
  Massiivinen kultainen sänky, jossa oli paljon patjoja ja tyynyjä nousi keskellä makuuhuonetta.
  - Pyydän. Ole kuin kotonasi.
  Muskettia käyttävät soturit polttivat sulakkeita, valmiina ampumaan milloin tahansa.
  - Tänä iltana minulla on hauska ilta.
  Heittäessään pois vaatteensa ja panssarinsa, herttua kaatui tyynyille.
  . LUKU #15
  Nuori vanki on herännyt... Tornissa on vähän nälkä, lapsen paljaat jalat ovat erityisen kylmät.
  Oliver, pitääkseen lämpimänä ja toivoen silti pääsevänsä pakoon, alkoi hieroa ketjun yhtä teräslenkkiä toista vasten. Ja ne ovat täällä paksuja, mutta ainakin hieman lämpimiä.
  Lisäksi minulla oli nälkä ... Itsemurhapommittajien tornissa poikaa ruokittiin vain kerran päivässä: vanhentunutta leipää ja vettä. Ja tämä ei riittänyt kasvavalle organismille.
  Ja rotat kiljuvat pimeässä. Paljasjalkainen, nälkäinen poika hieroi ketjujaan ja yritti olla itkemättä.
  Vaikka hänen edessään oli kaksi piiskausta ja silmukka hänen kaulassaan.
  Oliver lauloi pehmeästi;
  Kuten minulle kävi, olen selvä haukalle, mutta on aika:
  Lensin, nuori kirkas haukka, taivaalla,
  Voitin - löin hanhia - joutsenia,
  Hän löi ja hakkasi pientä lintua,
  Kuten ennenkin, pienelle linnulle ei ole lentoa.
  Mutta nonecha minulle, ymmärrän haukkaa, ei ole aikaa:
  Istun, nuori kirkas haukka, poimaneessa,
  Olenko minä kultaisessa häkissä,
  Häkissä, tinaraidalla;
  Haukan jalat ovat sotkeutuneet,
  Silkkiperävaunut jaloissa:
  Helmiverhot silmissä!
  Kuten minulle kävi, hyvä kaveri, mutta vähän aikaa:
  Kävelin ja kävelin, hyvä kaveri, pitkin sinistä merta.
  Olen jo lyönyt-särkynyt laivoja-laivoja,
  Olen tataari, armenialainen busurmani;
  Silti lyöty-murskatut kevyet veneet;
  Kuten ennenkin, kevyille veneille ei ole kulkuväylää.
  Mutta nonecha minulle, hyvä kaveri, ei ole aikaa:
  Istun, hyvä kaveri, poimaneessa,
  Olen tuon konnan savivankilassa.
  Hyvän miehen jalat on taottu,
  Jaloissa saksalaiset hapsut,
  Nuoren miehen käsissä on vankilukot,
  Ja nuoren miehen kaulassa on rautaiset ritsat.
  Sellainen kansanlaulu yhdestä kirjasta...
  Oliver ei huomannut kuinka hän taas unohti itsensä unessa.
  Ei kaukana, samalla unelmauniversumin pallonpuoliskolla, myös vapaa-ajan poika, Oliver Twist, kävi läpi vaikeita aikoja. Kuuman ruoskimisen jälkeen, josta iho halkesi, hänet laskettiin maihin. Hänellä oli pitkä matka ennen kuin hän saavutti merirosvollordi Dukakisin. Ja sinne on päästävä mahdollisimman pian. Hän oli melkein juoksemassa alas kivistä tietä, niin nopea oli hänen askeleensa.
  Kahdessa tunnissa Oliver Twist käveli lähes kaksikymmentä mailia ja lähestyi Yehun kylää.
  Se oli melko suuri kaupunki myöhäiskeskiaikaisen eurooppalaisen arkkitehtuurin taloineen ilman ylimääräistä meteliä ja likaa. Kirkon torni kohosi ruskeanpunaisten kattojen yläpuolelle. Vihreä meri roiskui, leveän lahden sisäänkäyntiä peitti vaikuttava linnoitus, jonka syvennyksistä tykkitynnyrit työntyivät joka suuntaan. Suurin osa aseista kuitenkin ruostui. Kukkulan loivalla rinteellä kasvoi pitkiä, jopa sata metriä korkeita palmuja. He piilottivat kuvernöörin palatsin valkoisen kivijulkisivun kokonaan. Ilma oli raikas, paljain jaloin lapset, kuten Oliver Twist, heittelivät ympäriinsä. Poika piilotti ainoan aseensa, hypertitaani-miekan, kangaskassiin, jota hän kantoi selässään. Ulkoisesti Oliver Twist näytti tavalliselta kerjäläiseltä, vain repeämät olivat epätavallisia - pilkullisia, khakinvärisiä. Aseen kantaminen oli hankalaa, se osui jatkuvasti arpiseen selkään.
  Poika päätti levätä, varsinkin kun oli suunniteltu erittäin mielenkiintoinen näkymä. Toinen erä tavaraa tuotiin orjamarkkinoille. Aseistettu poliisiyksikkö, joka lähetettiin suojelemaan tuomittuja, asettui jonoon leveälle penkereille. Tänne kokoontui joukko uteliaita ihmisiä. Ihmisten lisäksi ohi välähti inogalaktien kuonoja. Jotkut heistä näyttivät ankilta ja näyttivät melko vaarattomilta. Lapsia oli paljon, he nauroivat ja osoittivat sormella.
  Ja tässä on itse kuvernööri Sam de Richard. Pitkä, laiha henkilö punaisessa peruukissa, pukeutunut ohueen silkkiin, runsaasti kirjailtuja kultapunoksilla. Hän ontui hieman nojaten eebenpuukeppiin. Kuvernöörin perässä, työntäen ohikulkijoita, liikutti urhea mies kenraalin univormussa. Korut helisivät hänen leveässä rinnassaan, ja hänen päässään leijaili hattu.
  Kun vangit purettiin laivasta, mies väänsi suutaan halveksivasti ja otti piippunsa esiin.
  Tuomitut näyttivät huonoilta: pesemättömiltä, umpeen kasvaneilta, monet heistä eivät näyttäneet ihmisiltä. Mukana oli kuitenkin myös hyviä yksilöitä - ilmeisesti vangittujen merirosvojen joukosta. Oliver Twist näki useita kuusikätisiä inogalakteja, joilla oli kiiltävä turkki. Neuvottelut ovat alkaneet. Kuvernööri, jolla oli lävistävä ääni, sanoi:
  - Kenraali Cagliostro, sinulla on oikeus valita itse määräämälläsi hinnalla. Ja myymme kaikki loput huutokaupassa.
  Cagliostro nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Teidän ylhäisyytenne on erittäin ystävällinen. Mutta vannon kunniani kautta, tämä ei ole työläisten puolue, vaan kurja raajarien lauma. On epätodennäköistä, että niistä olisi mitään hyötyä istutuksissa.
  Pienet silmänsä vääntää halveksivasti, hän katsoi jälleen kahleiden orjien joukkoa, ja pahansuopaisuuden ilme kasvoi hänen kasvoillaan.
  Kapteeni luki koko listan orjista - suurin osa heistä oli merirosvoja, jotka pääsivät ihmeen kautta hirsipuusta. Myös metropolista lähetettiin kapinallisia.
  - Mikä tuote. Vain tuomitut ja varkaat.
  Kenraali poisti listan. Lähestyi nuorta lihaksikasta kaveria. Hän tunsi hauislihakset käsissään, käski avata suunsa, tutki hampaitaan. mutisi:
  - Tästä kymmenestä kultarahasta.
  Kapteeni teki hapan kasvot.
  - Kymmenen kultarahaa? Tämä on puolet todellisesta hinnasta.
  Kenraali virnisti.
  - Tämä orja ei ole enää sen arvoinen. Hän kuolee pian kovaan työhön. Ostan mieluummin kuusikätisen, ne ovat paljon kovempia kuin ihmiset.
  Kapteeni alkoi ylistää vangin terveyttä, nuoruutta ja kestävyyttä. Ikään kuin kyse ei olisi miehestä, vaan taakkapedosta. Nuori mies punastui. Ilmeisesti tämä kauppa oli hänelle epämiellyttävä.
  "Hyvä on", kenraali mutisi. - Viisitoista kultaa eikä enää raivoa.
  Kapteeni tiesi äänensävystä, että tämä oli lopullinen hinta. Hän huokaisi ja suostui.
  Seuraava henkilö, jonka kenraali lähestyi, oli keski-ikäinen mies, jolla oli suuri vartalo. Se oli kuuluisa merirosvo Wiscin. Yksisilmäinen ja pelottava, hän katsoi rypistyneenä ostajaa.
  Kaupankäynti on jatkunut. Jättiläinen lähti kolmestakymmenestä kultarahasta.
  Oliver Twist seisoi paistatellen kolmen auringon sokaisevissa säteissä ja hengitti syvään vierasta ilmaa. Se oli täynnä neilikan, vahvan mustapippurin ja jättimäisen makean tuoksuisen setrin tuoksua. Samanaikaisesti hän kuunteli, mitä tapahtui, ja otti pussin kipeiltä harteiltaan.
  Muut ostajat lähestyivät tuomittuja, tutkivat heitä ja kysyivät hintaa. Kenraali jatkoi neuvotteluja. Osti vielä muutaman kuusikätisen villimiehen. Oli ilmeistä, että hän oli valmis poistumaan huutokaupasta. Ja sitten hänen katseensa osuivat komeaan ja vahvaan Oliver Twistiin.
  - Hyvä poika. Ja luultavasti myös jonkun orja.
  Oliver huokaisi. Tästä mies hengitti syvää kylmää.
  Poika huusi:
  - Ei, olen yksin.
  - Joo! Kenraali oli iloinen. - Sinänsä - tarkoittaa kulkuria. Ja lain mukaan kiertokulku on kielletty, ja sinun on ryhdyttävä orjaksi. Hei vartijat, tuokaa kaulus. Olen pitkään halunnut sellaisen pojan kanssani.
  Oliver Twist ryntäsi laukkuun ja ryntäsi juoksemaan. Oikealla seisova massiivinen nelikätinen valvoja viilteli kuitenkin hänen jalkojaan piiskalla. Silmukka katkesi, poika kaatui. Hän nykisi ja yritti katkaista silmukan, mutta se kaivoi vielä kovemmin hänen nilkkaan. Sitten hän veti miekkansa ja katkaisi ruoskan yhdellä iskulla.
  Kenraali huusi.
  - Ota hänet.
  Vartijat ja poliisit ryntäsivät Oliver Twistin luo. Hän heilautti miekkansa ja lävisti poliisin rintaan. Loput vartijat nojasivat taaksepäin ja vetivät sapeliaan. He yrittivät ympäröidä pojan.
  Oliver Twist ymmärsi, ettei hänellä ollut mahdollisuuksia, hän hyppäsi ylös, puukotti lähintä poliisia päähän ja ryntäsi pois pomppien kuin sammakko. Poika juoksi hyvin, mutta poliiseilla oli hevosia. Poika ohitettiin nopeasti, ja hän heitti lasson kaulaansa. Katkaistuaan köyden Oliver kääntyi vihollistensa puoleen ja oli valmis myymään henkensä kalliisti.
  Hänet ympäröitiin joka puolelta. Muskettisoturit ilmestyivät heidän taakseen, he vetivät tynnyrinsä esiin ja lastasivat niitä liikkeelle. Oli selvää, että he olivat alkamassa ampua.
  - Ota hänet elossa! Kenraali käski.
  Arcana ruusu. Poliisit koulutettiin ottamaan kiinni karanneita. Pari hyvää heittoa - ja Oliver Twist oli sidottu. Muskettisoturin hyvin kohdistettu laukaus pudotti miekan hänen käsistään. Samalla hetkellä he heittivät verkon.
  Selvä, Oliver tajusi. Nyt he kahlitsevat hänet raskaisiin kahleisiin, eikä hän koskaan näe vapautta.
  Cagliostro iloitsi.
  - Lyö häntä, lyö häntä.
  Hän kääntyi nelikätisen puoleen antaakseen käskyn.
  Sillä hetkellä kuului terävä, pyörivä ääni, joka ravisteli ilmaa. Kenraali hyppäsi yllättyneenä. Hänen molemmat henkivartijansa hyppäsivät hänen mukanaan. Vartijat vapisivat, joku pudotti musketin. Kaikki kääntyivät ikään kuin vihjeestä kohti merta.
  Alla, lahdella, kahdensadan askeleen päässä linnoituksesta, oli suuri laiva. Valkoinen savu pyörtyi. Hän piilotti upean aluksen kokonaan jättäen näkyville vain mastojen huiput. Pterodaktyyliparvi nousi kallioisilta rannoilta pyörteillen taivaalla kiihkeiden huudoin.
  Kenraali ei ymmärtänyt mitä tapahtui. Miksi laiva ampuu kaikista aseista?
  - Vannon Englannin kuninkaan nimeen. Hän vastaa minulle siitä.
  Tuli paniikki.
  Samaan aikaan alus laski Englannin lipun. Hän katosi savuhuipun mukana. Se korvattiin Kiramin imperiumin Stars and Stripes Bannerilla. Kultaiset tähdet loistivat kauniisti violettia taustaa vasten. Kenraali pyöräytti silmiään.
  - Kapriksia! hän kuiskasi vaikeasti. - Kiramin yksityiset!
  Pelko ja epäusko sekoittuivat hänen ääneensä. Viha välähti hänen silmissään. Henkivartijat tuijottivat kaukaisuuteen ymmällään, pyöritellen keltaisia silmiään ja paljastaen vinoja hampaitaan.
  Valtava alus, joka niin helposti petti vartijoiden valppauden, oli yksityisalus. Toisin kuin tavalliset merirosvot, hänellä oli valtion patentti ja oikeus käydä kauppaa ryöstöillä, vangitsemalla epäystävällisten maiden laivoja. Ja Kiramin valtakunta on ollut pitkään vihamielinen Britannian kanssa. Nyt on aika tasoittaa. Suuri erä mannermaisista kaivoksista louhittua kultaa on äskettäin saapunut Yehun kaupunkiin. Saatuaan nämä tiedot amiraali Pisar don Freebie päätti hyökätä Englannin siirtomaata vastaan. Se oli henkilökohtainen kosto. Kymmenen vuotta sitten paikallinen kuvernööri voitti silloisen nuoren ensimmäisen luokan kapteenin Pisar don Halavan.
  Nyt hän ottaa vakuuttavan koston. Hänen yksinkertainen keksintönsä osoittautui niin onnistuneeksi, että hän herättämättä epäilyksiä astui luottavaisesti lahteen ja tervehti linnoitusta leveällä salvalla. Kolmekymmentä asetta ampui, muuttaen kaiverrukset raunioiksi ja tuhkaksi kerralla.
  Siitä on vain muutama minuutti. Lukuisat katsojat huomasivat laivan etenevän varovasti savupilvissä. Nostaessaan isopurjetta nopeuden lisäämiseksi, liikkuen tiukasti vedetystä tuulesta, yksityismies suuntasi helposti vasemman puolen aseet linnoitukseen valmistautumattomana puolustautumaan.
  Tuntui kuin maailma olisi repeytynyt. Toinen salvo oli vielä tuhoisampi. Kenraali oli hysteerinen.
  - Miksi tarvitsen sellaisen rangaistuksen!
  Alhaalla kaupungissa rummut jyskyttivät, trumpetit soivat, ikään kuin niiden olisi vielä varoitettava vaarasta. Vartijat eivät panikoineet, vaan yrittivät palata takaisin. Linnoitus tärisi räjähdyksistä.
  Ahdistava kuumuus ja huomattava paino estivät kenraalia liikkumasta. Nelikätiset hirviöt poimivat Cagliostron ja kantoivat sen kaupunkiin.
  Oliver Twist, joka käyttää hyväkseen yleistä hämmennystä, lipsahti ulos verkosta ja nosti miekkansa ja lähti kannoillaan. Kukaan ei seurannut poikaa.
  Linnoitus vastasi satunnaisilla laukauksilla. Hänet suojattiin kolmannella lentopallolla.
  Orjia, heitä oli yli viisikymmentä, enimmäkseen kapinallisia ja merirosvoja, pakeni. Mighty Wiscin, kokenut merirosvo, lähetti heidät suoraan kasvihuoneeseen. Useita miliisiläisiä musketeineen juoksivat sieltä ulos.
  "Löydämme sieltä aseita", Wiscin sanoi.
  Oliver Twist juoksi heidän luokseen.
  - Kun kaikki ovat kiireisiä, voimme taistella vihollista vastaan.
  Poika oli kaikkien edellä. Kynnyksellä seisoi vartija musketin kanssa. Ennen kuin hän ehti nostaa aseensa, hänen päänsä leikattiin irti.
  Orjat tulivat taloon. Siellä oli pieni arsenaali: musketit, sapelit, kamppailukoukut.
  - Varustaudu! Wiscin määräsi. - Nyt menemme ulos ja sytytämme Kiram-sikoja.
  Oliver Twist piti maltillisuutensa.
  - Ja miksi meidän pitäisi kiirehtiä kiramilaisten luo? Anna heidän valloittaa kaupunki paremmin - vihollisemme ovat siellä.
  "Kyllä", sanoi jättiläinen. - Olen vain iloinen, jos he vapauttavat kuvernöörin tai tämän kenraalin sisut.
  Aseistetut orjat piiloutuivat.
  Poliisit, vartijat, miliisit ryntäsivät taisteluun ihmisten epätoivoisella rohkeudella, jotka ymmärtävät, että tappion sattuessa heitä ei säästetä. Kiramaanit olivat armottomia, he olivat kuuluisia julmuuksistaan.
  Hyökkääjien johtaja tiesi asiansa. Toisin kuin Yahoo.
  Komentaja Kirama teki oikein - hän voitti linnoituksen, otti kaupungin keskustan hallintaansa. Hänen tykkinsä ampuivat laukaisua laiturin takana olevan avoimen alueen poikki, mikä muutti Cagliostron keskinkertaisesti komentamat ihmiset veriseksi sotkuksi. Kiramitit toimivat taitavasti kahdella rintamalla - he toivat tulellaan paniikkia puolustajan riveihin ja peittivät samalla laskeutumisryhmien laskeutumisen.
  Kolmen auringon paahtavan säteen alla taistelu jatkui puoleenpäivään asti. Kun muskettien rätinä ja metallin kolina lähestyivät, oli selvää, että kiramilaiset painostivat kaupungin puolustajia.
  - Älä nojaa ulos. Oliver Twist katsoi ulos. - Anna ensin hämärtyä.
  Kummallista kyllä, Wiscin noudatti pojan neuvoa. Ehkä hän piti tapasta, jolla ragamuffin taisteli.
  Päivän päätteeksi viidestäsadasta yksityismiehestä tuli Yehun ehdoton herra. Auringonlasku oli kaunis, poika ihaili sitä mielellään. Kaupunki oli levoton. Puolustajat riisuttiin aseista, ja kuvernöörin palatsissa istuva Pisar don Freeva määritti pilkan kaltaisella hienostuneella kuvernöörin ja kenraalin lunnaiden määrän.
  - Sinut olisi pitänyt hirttää. - Siemaillut piippuaan, Don Freebie sanoi. - Mutta minä olen armollinen ja otan sen sijaan satatuhatta kultaa ja kaksisataa karjaa. Ja tietenkään en muuta tätä kaupunkia tuhkapinoksi.
  Vastauksena skeptinen karjunta:
  - Entä kulta, jonka vangisit palatsin kellareista? Niitä on useita miljoonia.
  Ja huutaa vastaukseksi:
  - Tämä on oikeutettu saalis.
  Kenraali Cagliostro vajosi tuoliinsa...
  Hämärän tullessa Oliver Twist pyysi tiedustelua.
  - Otan selvää mitä kaupungissa tapahtuu - ja palaan välittömästi.
  Kaupunki oli tulessa.
  Kiramilaiset ryöstivät, hirttivät vastahakoiset ja raiskasivat raa'asti naisia. Oliver Twist näki useita lasten ruumiita, mukaan lukien tytön, jolla oli vatsa auki.
  Mukana oli myös naisia, joilla oli poikki rinnat ja murtuneet jalat - ilmeisesti pahoinpitelyn kohteina. Poika kalpeutui ja kiiruhti pois tästä helvetistä. Kapealla kadulla hän tapasi tytön, jolla oli vaaleat kiiltävät hiukset. Neljä kiramilaista jahtasi häntä humalassa ja raskaissa saappaissa. Oliver Twist ryntäsi poikki ajattelematta kahdesti. Hän heilautti miekkansa lähimpään yksityiseen.
  Isku oli niin voimakas, että kypärä murtui kallon mukana. Sitten paljasjalkainen, heilutellen paljaita kantapäätään, hyppäsi ylös. Hän kaatoi yhden kiramilaisen polvi leuassa ja repi toisen mahan auki. Vain yksi jäi hänen jaloilleen.
  - Englannin pentu. hän murisi. Ja hänen kimppuunsa hyökättiin välittömästi. Suoritettuaan "revitty tuuletin" -yhdistelmän poika katkaisi vihollisen pään.
  - Mene esi-isiisi.
  Muodoton massa romahti maahan.
  Juokseessaan itkevän tytön luokse, hän tarttui tämän kädestä. Hän katsoi peloissaan Vapahtajan silmiin.
  "Seuraa minua, kulta", sanoi Oliver Twist.
  Ilmeisesti vaaleat hiukset ja siniset silmät herättivät luottamusta. He juoksivat kujaa pitkin, ja heidän takaa kuului raskaita askeleita. Matkalla tapasin toisen humalaisen kiramelaisen, tämä ei aiheuttanut vaikeuksia. He kiipesivät mäkeä ylös tyhjiä katuja pitkin ja saavuttivat Yehun laitamille. Oliver Twist toi tytön taloon piilossa olevien orjien kanssa.
  Wiscin tapasi hänet sadistisella virneellä.
  - Millaisen varastamisen toit meille. Tuoretta ja nuorta.
  Älä koske häneen tai tapan hänet. - Verinen terä näytti erittäin vakuuttavalta.
  - Näen, että onnistuit taistelemaan, ylistän. Mitä nyt tehdä?
  Oliver Twistin silmät välähtivät.
  - Meidän täytyy vangita vihollisen alus. Varmasti olennot ovat jo juoneet ja ovat kaupungissa, ja saamme erinomaisen laivan.
  Hieno idea, toteutetaan se! Merirosvoorjat ilmaisivat äänekkäästi hyväksyntänsä.
  Suunnitelma aluksen vangitsemiseksi oli yksinkertainen, painopiste oli yllätyksessä. Ja silti Oliver Twist pelkäsi, että neljän kuun aikaan kiramaanit havaitsivat veneet ja herättäisivät hälytyksen.
  "Ehdotan tätä", sanoi Oliver. - Uin laivalle. Nousen kyytiin ja annan signaalin.
  - Pystytkö hoitamaan vartijat yksin? - Wiscin aloitti, mutta merirosvo Oro keskeytti hänet: - Poika puhuu mielipiteensä. Jos meidät havaitaan, ampujat avaavat tulen. Ja sitten kaikki oli poissa.
  Kolmella veneellä orjat lähestyivät turvallisen etäisyyden päässä vihollisen aluksesta. Ottaen miekan, silmukan ja pienen tikarin Oliver ui laivaan. Neljä kuuta loisti niin, että oli mahdollista lukea. Koneessa oli kaksikymmentä vartijaa. Samalla he selviytyivät tehtävästään huonosti. Vaikka melkein koko joukkue oli raivoissaan rannalla, ampuja apulaistensa kanssa avasi toisen rommitynnyrin. Vartijat - kaksi keulassa ja perässä - tarkkailivat. Oliver Twistiä ei huomattu.
  Poika ui sivuun ja kiipesi varovasti ylös karkeita lautoja. Hänen näppärät kätensä ja paljaat varpaat takertuivat joka koloon. Hän käveli hiljaa nenälle. Hän heitti tikarin vartijan päähän, miekan terä katkaisi toisen Kirametsin pään. Joten ensimmäiset vartijat likvidoitiin. Sen jälkeen kalju mies saavutti perään ohittaen ampujien humalassa huutavat laulut. Vartijat katsoivat varovasti veteen yli laidan. Siksi he eivät huomanneet, kuinka melkein ruumiiton varjo liukui leikkaaen heidän kurkkunsa.
  Tehtävä on helpottunut.
  Ammuskelijat olivat niin humalassa, että he eivät kiinnittäneet huomiota sytytettyyn soihtuun. Oliver pudotti köysitikapuut tovereilleen. Orjat kiipesivät hiljaa kyytiin. Eräs kiramilainen, joka lähti ulos pienestä tarpeesta, huomasi heidän liikkeensä, mutta ilmeisesti luuli ne omakseen.
  - Mitä, melko ryöstetty? hän kysyi Kiram-murteella.
  - Niin hyvin kuin se saa. Wiscin sanoi. Terä välähti. Tikari tarttui liikaa uteliaan soturin kaulaan.
  - Viides. Oliver kommentoi. "Nyt mennään muihin."
  Entiset orjat ojentautuivat perässä. Toinen vartiomies ohitti. Hänet poistettiin toisella tarkalla heitolla. Hiljaa, kuin varjot, orjat etenivät vyötärölle. He olivat hyvin aseistettuja. Vyötäröltä avautui näkymä koko laivaan perästä keulaan. Noin tusina ihmistä chillaili kannella, loput joivat alla rommia ja tequilaa. Monet merirosvot olivat hyviä heittämään - ei vain tikarit, vaan myös clevers ja sapelit. Ampumatta laukausta he murhasivat humalaisia kiramilaisia. Niitä, jotka joivat alakerrassa, kohdeltiin inhimillisemmin. He hyökkäsivät ja tarjoutuivat antautumaan.
  "Kahlellaan ja pidetään", käski Oliver Twist.
  Sen jälkeen merirosvot ryhtyivät miettimättä runsasta ateriaa. Heidän innostuksensa oli huipussaan. Ei ihme - haisevassa ruumassa orjat ruokittiin vain jäännöksillä.
  "Asetetaan nyt partioita", poika käski, "kun sarastaa, vihollinen yrittää palata laivaan. Yllätetään hänet.
  Kaikki olivat tästä samaa mieltä.
  Oliver Twist pysyi tehtävässään ja odotti aamunkoittoa. Aika kului tuskallisen hitaasti. Lopulta horisonttiin ilmestyi kauan odotettu sininen aurinko. Sen jälkeenkään aluksen miehistöllä ei kuitenkaan ollut kiirettä palata. Iltapäivällä ilmestyi suuria kultatynnyreillä täytettyjä veneitä. Pisar don Halava seurasi heitä henkilökohtaisesti. Äskettäin lyödyt merirosvot vaihtoivat Kiram-haarniskaan ja -vaatteisiin. Aluksella vallitsi esimerkillinen järjestys, ja siksi Don Freebie ei epäillyt mitään. Lisäksi hänen päänsä halkeili voimakkaasta krapulasta, ja hän kaatoi mielellään pari lasillista vahvaa viiniä itseensä. Tynnyrit lastattiin kiireesti alukseen. Entiset orjat pystyivät tuskin hillitsemään itseään, jotta he eivät avaisi tappavaa tulta. Lopuksi viimeinen piippu ja lunnaarkkuat asetettiin ruumaan. Sitten Wiscinus käski:
  - Voita ne!
  Muskettien lennät putosivat kiramilaisten päälle, ja sitten käytettiin veitsiä ja hakkuita. Noin viisikymmentä sotilasta sai surmansa kerralla, ja Pisar don Halava sidottiin. Hänen suuhunsa tukahdutettiin peruukin suutuksella, ja hänet saatettiin ruumaan.
  Muut Kiram-veneet ahtautuivat yhteen.
  Kolmenkymmenen aseen voimakas merisalva upotti tusinaa suurta venettä ja vaurioitti noin puolet jäljellä olevista. Kun hämmentyneet kiramaanit kiihkeästi väittelivät, alus onnistui kääntymään oikealle. Toinen tappava salpa puhalsi eloonjääneet veneet palasiksi. Ammunta tehtiin kasassa lyhyen matkan päästä, joten tappiot olivat suuret. Puunpalaset särkyivät, vesi vaahtoi, veren tahraama. Inogalact krokotiilinpäällä ui kohti laivaa. Filibusterit ampuivat häntä musketeilla. Vain kolme venettä selvisi, ne kääntyivät rantaan. Aseet latautuivat hitaasti, ja he onnistuivat pakenemaan. Alle sata yksityishenkilöä selvisi hengissä. Paenneet olivat täysin masentuneita.
  Se oli voitto.
  Oliver Twist kamppaili nostaakseen yhtä rautasidottuista tynnyreistä. Avattu. Kun öljytty kansi repesi, kultakolikoita satoi alas.
  Merirosvot katsoivat jaloa saalista.
  Wiscin otti ensimmäisenä puheenvuoron.
  - Vangisimme ennennäkemättömiä aarteita, mutta pysyimme samalla syrjäytyneinä. Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin heittää ulos musta lippu ja tehdä se, mihin monet meistä ovat pitkään tottuneet. Nimittäin meriryöstö.
  Korsaarit ilmaisivat voimakkaasti hyväksyntänsä. Oliver Twist ei myöskään välittänyt. Päinvastoin - siksi hän pakeni tänne sivistyneeltä, mutta erittäin tylsältä päiväsaikaan.
  - Rannikkoveljeskunnalla on oma satama. Tämä on Monacon saari, josta kaikki filibusterit löytyvät.
  - Hieno! - sanoi Oliver - Jos meillä on tukikohta, emme eksy. Vain yksi kysymys on ratkaistava.
  Wiscin ymmärsi täydellisesti.
  - Haluatko olla kapteenimme? Ei toimi. Olet vielä liian nuori.
  Minulla on jo verta päälläni. Oliver kohotti miekkansa.
  Raaka murisi:
  - Lisää minusta. Ennen kuin olet kokenut corsair. Kuinka vanha kuitenkin olet?
  - Yksitoista. "Oliver Twist ei edes nähnyt sopivaksi lisätä vuosia itselleen.
  Merirosvot nauroivat.
  Kuului huutoja:
  - Poika on liian nuori, tarvitaan kokenut johtaja. Wiscina kapteenille.
  Jättiläinen korsaari virnisti.
  - Näetkö, Oliver Twist, he eivät luota sinuun. Kuka haluaa minun kapteeniksi?
  Kaikki merirosvot nostivat aseensa ylös.
  - Kuten tämä. Mutta älä ole surullinen. Tästä lähtien olet oikea käteni. Oliverin nuoresta iästä huolimatta nimitän hänet avustajaksi. Ja reilu tuuli takanamme!
  Myrskyisiä yleismaailmallisen hyväksynnän huudahduksia. Oliver pyöritteli miekkansa.
  - Olen samaa mieltä! Ja hyväksyn nimityksen kunnialla.
  Huudot kuuluvat taas. Wiscin käskee:
  - Ja nyt - kaikki mastoissa. On välttämätöntä saada kiinni vastaantuleva luovi.
  Oliver Twist alkoi laulaa, merirosvot alkoivat laulaa yhdessä voimakkain äänin:
  
  Smaragdia roiskuva aalto laidan yli,
  Tähdet taivaalla loistaa yläpuolellamme!
  Korsaarin ilo tuoksuvan viinin kanssa,
  Mitä huomenna - Herra vain tietää!
  
  Tapahtuuko koneeseen nouseminen vai tykkien ampuminen,
  Laske pääsi pahaan kuiluun!
  Tällainen on filibusteri Pallaksen kohtalo,
  Purjehdus meren yli mahtavassa elementissä!
  
  Ja onni tulee - kirkas raita,
  Jos kädet ovat vahvat, on teroitettu miekka vahva!
  Älä ole ujo, rohkeasti taisteluun - voita sankarin pelko,
  Näytä hahmosi, onnistu sytyttämään kiihko!
  Melodia ui perään ja elämä jatkui normaalisti.
  . LUKU #16
  Nuorta vankia ruoskittiin jälleen ankarasti. He hakkasivat häntä ankarasti, ja jopa Oliverin kantapäät poltettiin soihtulla.
  Julmien kidutusten uuvuttama poika unohti itsensä syvään uneen. Ja hän haaveili siitä...
  Tuzokin maailma oli käytännössä tajuton, ja teloittaja kumartui Oliver Twistin puolelle hieroen hellästi alkoholia hänen haavoihinsa. Hänen yllätyksekseen ne kuivuivat nopeasti.
  - Tämä kaveri paranee paremmin kuin koira, mitä iloa hän antaa minulle, häntä voidaan kiduttaa kuukausia.
  Poika huusi vastauksena:
  - Älä odota, ystäväni tulevat pian, ja he venyttävät sinut telineeseen.
  - Tätä varten vielä pari iskua. - Kara Maara löi kaikin voimin piikki- ja neulapiiskaa selkään ja sitten heitti punapippuria ja suolaa. Pojan kasvot vääntyivät ja vääntyivät kuin mato, vain yli-inhimillinen ponnistus pystyi hillitsemään itkua.
  - No, missä ystäväsi ovat? Dyke symmetriaa varten poltan toisen kantapääsi, on mahdollista, että superduke ei tule tänään.
  Valkokuuma rauta kosketti lapsen jalkaa, sitten Kara painoi kovemmin odottaen hetken, kunnes se poltti pojan kovettunutta jalkaa.
  - Kuinka rakastan lauletun lampaan tuoksua. - sanoi kat, mehukas piirustus sieraimissaan, täynnä palavan ilman hajua. Voi katkaista osan jaloista ja syödä sen: se näyttää erittäin herkulliselta.
  Täytämme kuumat hiilet suuhusi. Vega huusi keuhkoihinsa. Tyttö hyppäsi eteenpäin kuin pantteri, hänen silmänsä loistivat ja hänen hiuksensa putosivat harteilleen kuin auringonsäteet.
  Neljä aputeloittajaa ryntäsi hänen kimppuunsa, mutta lakaiseva "delfiinin siivet" -tekniikka katkaisi heidät. Sitten Vega katkaisi tarkalla liikkeellä toisen kiduttajan, mursi hänen kätensä ja erotti hänen päänsä kehosta. Angelica syöksyi taakseen ja veti liikkumattoman superherttua olkapäillään. Hänen katseensa osuivat Oliver Twistiin. Lapsi oli peittynyt hankauksiin, haavoihin ja palovammoihin. Kyllä, ja grilliä muistuttava tuoksu ei jättänyt epäilystäkään siitä, mitä ammattisadisti täällä teki.
  Angelica juoksi hänen luokseen ja silitti hänen haavojaan.
  - Rakas poikani, kuinka vastustajat pahoinpitelivät sinua.
  Oliver vastasi hymyillen:
  - Älä pelkää, äiti, tiedät kuinka sitkeää, ei kestä päivääkään, että haavat katoavat.
  - Tämä johtuu siitä, että olet kehittynyt johtamalla erityisiä laitteita, jotka aktivoivat kehon kantasoluja.
  - Olet hänen äitinsä ja kerroit meille, että he ovat veljiäsi. - Vegaa kaatoivat kerralla viisi taistelijaa, neljä avustajaa ja melko taitava soturi Kara Maara. Hän torjui hyökkäyksen ja lävisti heti yhden heistä vatsaan.
  - Valitettavasti halusin näyttää nuoremmalta, etenkin poikaystäväsi silmissä, koska hän on vasta poika.
  - Olet väärässä, hän on jo kolmekymmentä vuotta vanha, se näyttää vain kakaralta. Mutta älä avaa suutasi hänelle. Hän on minun, olemme taistelleet yli vuoden, käsi kädessä, ja päätin lujasti hankkia yhteisiä lapsia hänen kanssaan.
  - Mikä on kiitettävää. Mutta mieheni kuoli, ja hän meni metsästämään tällä yön pallonpuoliskolla. Siellä he lopettivat hänet.
  - Se on kauheaa! Mutta me kaikki olemme kuolevaisia. Toivon, että löydät hyvän miehen. - sanoi Vega lopettaen toisen paskiaisen. Angelica itse tajusi, että hänen kumppaninsa tarvitsi apua. Lisäksi huoneeseen juoksi kaksi tusinaa taistelijaa.
  Hän lyönyt miekkaansa, vapautti Oliverin ja ryntäsi ohjaushyttiin. Tyttöjen miekat olivat terävämpiä ja täydellisempiä, he pystyivät leikkaamaan terästä. Vain Kara Maarilla ei ollut huonompi hamstraaja, ja hän jopa onnistui raaputtamaan Vegan olkapäätä. Pudottuaan Oliver Twist purkautui nopeasti, vapautui köysistä, hän seisoi varovasti varpaillaan - hänen kantapäänsä polttivat tulessa ja poimi kaksi pudonnutta miekkaa, ryntäsi taisteluun. Poika kuohui tulesta, jos vain häntä olisi kidutettu liian julmasti. Liikkeellä ollessaan hän heitti pihdeillä, ketjuilla ja nauloilla herttuan taistelijoita. Tässä yksi heistä osui hyvin kohdistetun heiton seurauksena suoraan Karan ääneen.
  Pyöveli tarttui ulos lyötyyn sykkivään silmään, Vega katkaisi hetkeä hyväkseen kätensä kyynärpäästä ja löi miekan ulos. Poika, päästettyään voitokkaan napsahduksen, otti hänet ylös ja kaatoi kaksi taistelijaa kerralla, hiipi Karan luo. Hän taisteli yhdellä miekalla, hyvin koulutettu miekkailija ymmärsi heti, kuinka sitä käytetään. Hän kehitti yksinkertaisen mutta tehokkaan kaksoistuulimyllytekniikan. Yhdellä iskulla hän otti terän pois ja toisella hän katkaisi kätensä olkapäätä vasten. Kara Maara kaatui pohjaan tajuttomana kivun shokista.
  - Nyt käsivarreton rosvo sait täysin. Kostin itseni, mutta muut antavat sinulle tilin.
  Vaarallisin taistelija voitettiin, Oliver tarttui avaimiin ja juoksi sivukäytävään. Hänen eteensä ilmestyi kerralla kolme nelikätistä taistelijaa miekoineen. He hyökkäsivät Oliverin kimppuun, yksi napsautuksista jopa raapui hänen rintaansa, ja työnnöstä poika istuutui palaneille kantapäälleen. Poika kirkuen, välittämättä kivusta, löi yhtä heistä nivusiin. Sitten hän katkaisi uskomattomalla hyppyllä sen antaneen pään. Väittelemällä miekkoja hän löi toisen kypärän harjaan, hämmästyttävästi ja päätti sitten lakaisevalla vasemmalla koukulla. Viimeinen taistelija tuskin ehti torjua nopeamman lapsen hyökkäykset, joka muutaman sekunnin kuluttua työnsi miekkansa sydämeensä.
  - Musiikki ei soinut pitkään aikaan, fraer ei tanssinut pitkään aikaan! - Nauraa, sanoi poika. Ja juoksi varpailla, hän juoksi jyliseen avaimia.
  Tytöt jatkoivat leikkaamista ylivoimaisin voimin. Siitä huolimatta ruumiiden määrä heidän ympärillään lisääntyi, ja hurmaavien amatsonien paljaat jalat kylpevät veressä. Siitä huolimatta vartijoille saapui yhä enemmän vahvistuksia ja tytöillä alkoi olla tungosta. Angelica ja Vega käyttivät molempia käsiä ja myös potkivat kaikin voimin, mutta lukuisat haavat estivät heitä liikkumasta. Soturit vetäytyivät, ja heidän ympärillään olevia sotureita tuli yhä enemmän. Taistelun kuumuudessa tytöt unohtivat täysin tajuttomana olevan superherttua, muuten he yrittivät käyttää häntä kilpenä.
  Vega yritti käyttää kirjaustekniikkaa. Se auttoi kaatamaan muutaman ihmisen lisää. Kuitenkin se, että miekat pystyivät leikkaamaan terästä, vaikutti heidän edukseen. Tämän tekniikan ansiosta. He tappoivat hyökkääviä sotureita niin suuria määriä. Taistelun aikana Vega kuitenkin liukastui syvään verilammikkoon ja melkein kaatui. Hyödyntämällä hetkeä yksi herttuan mahtavista kaksimetrisistä sotilaista antoi voimakkaan iskun päähän miekalla.
  Jos Vegalla ei ollut niin vahvaa kalloa kulisistaattiseoksen kanssa, hänet leikattiin pois. Mutta kaikesta huolimatta verta vuodatti ja leikattu hiusnauha putosi, ja tyttö itse melkein menetti tajuntansa. Toistaen refleksisesti syöksyä hän lävisti vastustajan kurkun. Aivotärähdyksen seurauksena hänen päänsä sattui kuitenkin pahasti, ja hänen reaktionsa huononi ja häneltä jäi enemmän iskuja.
  Se ei ollut Angelicalle liian helppoa, hän oli jo useaan otteeseen jäänyt koukkuun, ja äskettäin saadut vammat särki ja särki. Tytöt olivat uupuneita, heistä valui hikeä ja verta, ne valuivat kauniisti pronssisen ihon yli.
  Vega sai pian iskun käteensä, hänen hauislihansa leikattiin, oikealla oleva nuori Amazon oli haavoittuvainen, hänen käsivartensa menetti voimansa ja nopeudensa.
  - Näyttää siltä, että jäimme Angelicaan jumiin, kiipesimme taisteluun, emme laskeneet voimiamme.
  Angelicaa puukotettiin miekalla kylkeen, ja hän tuskin hillitsi huokauksiaan.
  - Hyvin samankaltainen kuin se, että sinun täytyy kuolla rohkeiden kuolema. Jos uskot jumaliin, rukoile niitä.
  Tytöt huusivat:
  -Uskon vain korkeampaan mieleen, joka kuuluu ihmiselle. Ja myös siinä tosiasiassa, että kun ihmiset ovat saavuttaneet rajoittamattoman vallan, ihmiset itse pystyvät herättämään kuolleet.
  Kymmeniä muskettisoturia juoksi huoneeseen, itse musketti oli vielä liian iso ja kalliita aseita, tärkein oli vielä kylmä. Sytytettyään sulakkeen tuleen, he ohjasivat heidät tyttöihin ja antoivat salin.
  Vaikka Vega ja Angelica hyppäsivät sivuun, Vega sai lävistyksen jalkaan ja Angelica putosi rintalastusta.
  - Vai niin! Kuinka se polttaa! hän huusi. - Näyttää siltä, ettei meillä ole muuta jäljellä kuin toivo tulevasta ylösnousemuksesta. Vaikka itse uskoin Kaikkivaltiaaseen ja taivaaseen, mutta en liikaa.
  - Kaikki uskonnot ja uskonnot ovat huijausta, tapa napata rahaa. Vega huusi. - Olen Englannin armeijan urhoollinen upseeri ja uusi elämä odottaa minua, mutta olet poissa.
  Musketit latautuivat hitaasti, mutta silti oli selvää, että loppu oli lähellä. Uudet ampujat juoksivat paikalle ja jo kahdestakymmenestä rungosta he ampuivat lentopallon. Totta, neljä herttuan sotilasta sai surmansa vahingossa, mutta Vega ja Angelica saivat uusia haavoja. Heidän joukkonsa heikkenivät niin paljon, että he taistelivat vaivoin. Lopulta heidän valitettavat päänsä riippuivat, verta vuotavien tyttöjen liikkeet muuttuivat hitaaksi ja kävi selväksi, että seuraava volley olisi kohtalokas. Muskettisoturit tulivat jopa lähemmäs.
  Ja tällä kriittisellä hetkellä, jota seurasi ystävällinen jousen volley, joka soi tuskallisen tutulta, ainakin Angelican ääni lauloi.
  Heitä pois pahan orjuuden kahleet,
  Ota miekka ja teroita terä vahvemmaksi!
  Olkoot vihollisesi täynnä petosta,
  Mutta siitä tulee vapaa, helvetin jää sulaa
  Teemme myös tämän pienen maailman onnelliseksi!
  Suurin osa muskettisotureista sai surmansa, loput taistelijat sekoittuivat, nuolien alla. Taistelu alkoi kiehua uudella voimalla, herttuan sotilaita painostettiin.
  - Ja poikasi pärjäsi hyvin, vapautti vangit ja tuli avuksemme. Vega sanoi.
  - Ja juuri sitä odotin viimeiseen sekuntiin asti, sillä ei turhaan vauvani juoksi avaimien kanssa jonnekin.
  Taistelu ei kuitenkaan ollut vielä ohi, superherttualla oli vielä paljon sotureita, taistelu täytti kaikki käytävät. Tytöt jatkoivat taistelua äärimmäisestä väsymyksestä ja vammoista huolimatta. Sillä hetkellä pitkä nuori mies juoksi heitä vastaan, hänen molemmat miekkansa kimalsivat verestä.
  - Se olette te, kaunokaiseni, kuinka haavoittuitte.
  Mitä teit, nukuit?
  - Ei, mutta he ottivat minut palvelijaksesi eivätkä päästäneet palatsiin, enkä itse halunnut vuodattaa paljon verta. Ja kun kaatopaikka alkoi, tajusin, etten pärjäisi ilman minua. Älä huoli, miekkailu opetettiin minulle pienestä pitäen.
  - Tiedän sen! Olet yksi valituista tuhansista. Vega puhui.
  Mikä on valittu tuhat? - kysyi Angelica.
  - No, se on jotain eliittiä Golden Eldoradossa. - Okei, älä häiritse, sinun on leikattava kovemmin.
  Tuore Dodger, joka vanheni unissaan, liikkui tietysti paljon nopeammin kuin uupuneet tytöt. Hänen miekkansa leikkaavat vastustajat kahtia ja leikkaavat teriä. Vähitellen herttuan sotilaat vetäytyivät ja vaikka suurin osa vangeista kärsi ja uuvutti vankeutta, viha petti heidän voimansa. Lisäksi itse kaupungissa syttyi spontaani mellakka. Monet ihmiset olivat nälkäisiä, uupuneita despotismista ja korkeista veroista, mutta orjat kärsivät erityisen kovasti, he olivat kansannousun pääräjähdysmassa.
  - Katsos, ihmiset tukevat meitä. - Huusi Dodger.
  Kapinalaisista käytävistä kapina valui pintaan. Valtava poika Oliver Twist taisteli paremmin kuin kukaan aikuinen, jokaisen iskunsa jälkeen joku kaatui. Roisto puolestaan toimii kuin todellinen kuolemankone, mutta laihtuneet tytöt alkoivat jäädä jälkeen.
  - Ehkä pidämme tauon. Vega ehdotti.
  - Ei, mitä sinä olet! Ilman meitä kapina voi tukehtua omaan vereensä. Vahvista kultaa. Angelica huusi.
  - Verisessä taistelussa yritimme leikata! He putosivat, mutta nousivat! - Vega piristyi ja leikkasi toisen sotilaan. Angelica lisäsi katsoen häntä. Tytöt heiluttivat yhä intensiivisemmin, näytti siltä, että toinen tuuli olisi avautunut. Roisto oli kaukana edellä, kaksi miekkaa ristissä hänen päänsä päällä ja näytti tyrmäävän sateenkaaren. Silloin Angelica muisti superherttua.
  - Ja missä on päähirviö?
  Vega käänsi veren tahriintunutta ja sitten kasvonsa.
  - Todennäköisesti hän on kuollut, annoin hänelle kaulavaltimon!
  - Koska ei ole mitään syytä huoleen, näyttää siltä, että taistelu venyy ja meidän on tapettava heidät kaikki.
  Ihmisiä saapui joka puolelta, he pakenivat heilutellen kirveitä, haarukoita, viikateitä ja villi kiihko ryntäsi vihattujen satraappien kimppuun. Eräs mies, terve kuin härkä, poimi tammikannen keinussa ja kaatoi sen kahden ratsumiehen päälle, jotka ryntäsivät poikki. He lensivät pois kuusijalkaisista hevosistaan, rautahaarniska törmäsi mukulakiviin ja verta vuoti heidän suunsa takaa.
  Toinen ratsastaja poistettiin viikateellä erottamalla pää vartalosta.
  Oliver Twist on muuttunut täysin paholaiseksi, pokaali-teloimiekat olivat ihania, niillä pilkkominen on yhtä helppoa kuin ruohon leikkaaminen. Mutta superherttuan palatsin huoneissa syttyi tulipalo, savu virtasi korkeiden rosoisten tornien yli. Konna huomasi ensimmäisenä ja käski.
  - Tulipalo on pysäytettävä kiireellisesti, muuten vuosisatoja kertynyt omaisuus muuttuu tuhkaksi.
  Jotkut kapinallisista eivät ole vielä niin turtuneet, etteivätkö olisi kuulleet järjen ääntä. Heitä kuitenkin haittasivat eloonjääneet ritarit ja lukuisat vartijat. Taistelu oli kaoottinen, jossain savussa Dodger näki sepän, jolla oli puun paksuiset käsivarret, heilutellen vasaraa, hänen iskuistaan putosivat isot taistelijat. Massiiviset ryöstöt alkoivat. Maara Ace oli juuri tullut järkiinsä ja vaikka hän osasi käskeä, hänen auktoriteettinsa ei ollut ehdoton. Vapautetut vangit olivat jo lähettäneet lintuja Valya Chervonnylle, vain hän pystyi palauttamaan vallankumouksellisen järjestyksen.
  Yhtäkkiä tuttu eversti Gustav ilmestyi Dodgerin eteen. Hän ohjasi nelisiipisen kotkan Dodgeriin. Sen panssaroitu nokka avautui paljastaen terävät hampaat.
  Väistäjä kyyristyi väistäen iskua. Ohitettuaan korppikotka raapui kynsillään mukulakiviä, nousi sitten jälleen korkeuteen, ja eversti hyökkäsi venäläisen tiedustelun kimppuun terävällä keihällä.
  - Sinä plebeijin loppu!
  Konna väisteli ja viilteli hevosen etujalkoja miekalla. Kuusijalkainen hevonen kaatui ratsastajan, ja hän lensi kuin pingispallo. Sarvimainen kypärä osui jalkakäytävään ja hämmästytti väliaikaisesti everstin. Roisto päätti jalosti antaa hänen toipua samalla kun hän keskittyi kotkaan.
  Valtava lintu hyökkäsi hänen kimppuunsa uudelleen, mutta ei turhaan, että Dodger oli yksi valituista tuhansista, tarkka isku miekalla suoraan silmään, ja kotka löi kohtalokkaassa kohtauksessa. Terävällä heitolla Venäjän armeijan kapteeni heitti korppikotkan hänen päälleen purppuranpunaisen veren tahraamana.
  - No, peto. Ymmärsin mitä tarkoittaa olla tekemisissä Suuren Venäjän soturin kanssa.
  Eversti nousi hitaasti, miekka välähti käsissään.
  "Olen superherttuan armeijan paras miekkamies. Plebeilaiset taistele minua vastaan, niin pääsi erotetaan kehostasi.
  - Mitä vahvempi vihollinen, sitä mielenkiintoisempi voitto! - Roisto antoi vihollisen lopulta toipua ja hyökkäsi sitten hänen kimppuunsa. Eversti osoittautui todellakin erittäin hienostuneeksi vastustajaksi, joka tietää monia temppuja, mutta on nopeudeltaan ja fyysiseltä voimaltaan huonompi kuin Dodger. Icy, joka yritti voittaa mahdollisimman nopeasti, toimi liian suoraviivaisesti, mistä häntä rangaistiin, Gustav onnistui leikkaamaan poskensa. Sitten Dodger suoritti monimutkaisen yhdistelmän "Mad Squid" ja loukkasi vastineensa vakavasti.
  - Maksat tavalliselle. huokaisi eversti.
  Useiden hyökkäysten jälkeen Gustav tuli niin heikoksi, että Peter katkaisi helposti kätensä ja osui sitten kypärän harjaan.
  - Ei paha palvelijalle. - Hän sanoi ja kaatui kuolleena.
  - Palvelen mielelläni! Tarjoilu on tylsää! - Roisto sitoi Gustovin ja kantoi hänet puun alle ja ryntäsi sitten taas sen paksuun tilaan. Kokonainen ritarivartijoiden rykmentti tuli yritykseen, ja satunnaisesti aseistautuneilla kapinallisilla oli vaikeuksia. Kaduille nousi spontaanisti rakennettuja barrikadeja, jalkaväki ja ratsuväki törmäsivät, ja heidän taistelunsa tuli erittäin ankaraksi.
  Kaukaa pimeydessä jopa tavallisesti kimaltelevat neljä kuuta piiloutuivat lyijypilvien taakse. Superherttuan palatsi ei enää näyttänyt kakulta, vaan vanhasta Pentagonin rakennuksesta, joka oli koristeltu kahdellatoista kupolilla ja sotilaspatsailla, jossa oli erityisen paljon ratsastajia ja lohikäärmeitä. Liekki oli jo murtautunut heidän välillään, piharakennus leimahti, tykkejä ammuttiin jossain lähellä, he pommittivat kaupunkia tuhoten enimmäkseen kivitaloja.
  Plut yritti ohjata kapinaa merkityksellisempään ja vähemmän spontaanisti, mutta kukaan ei halunnut kuunnella häntä. Ja jalkaväki oli jo murtautunut palatsiin ja järjestänyt joukkomurhan. Maara Tuz kokosi ympärilleen joukon kannattajia, häntä kidutettiin säästöillä ja hän leikkasi vain ihon selästään.
  - Wali Chervonny missä olet? - Hän huusi keuhkoihinsa. Vartijat piirittivät hänet joka puolelta yrittäen ottaa hänet vangiksi. Tässä on näppärä lasson heitto ja jämäkkä mies voitetaan, silmukka on kiinni kurkussa.
  - Vielä yksi raato on otettu täyteen. Pian tapamme kaikki kapinalliset. Missä ne hullut naiset ovat?
  Maaraa raahattiin kuin yksinkertaista karjaa, mutta kun hän oli jo etsintäkuulutettu, hän heitti sen hevosen lantiolle, nuoli vinkui ja lävisti ratsastajan pään. Muutaman sekunnin kuluttua toinen lensi ohi ja makasi toisen soturin. Ässä putosi ja alkoi vieriä pois, sitten tarttui jonkun pudottamaan tikariin ja katkaisi köyden. Nyt hän taisteli uudella voimalla, hän todella halusi nähdä, kuka pelasti hänet.
  Juoksettuaan hieman taaksepäin hän näki puolialastoman pojan, joka oli peitetty verisillä pilluilla. Hän kuitenkin tunnisti hänet välittömästi.
  - Se olet sinä World Tuzok. Että poikaasi on pahoinpidelty sinusta.
  Maailma huojui, kuinka uskomattomalla tahdonvoimalla hän onnistui pääsemään palatsin ulkopuolelle sen jälkeen, kun hänet oli otettu telineestä. Erityisen tuskallista oli astua palaneiden jalkojen päälle, oikea jalka loukkaantui vakavasti. Hän upotti niitä jatkuvasti veteen, suihkulähde tuhoutui ja suuret rakkulat vähenivät hieman, ja näytti siltä, että rotat kalvasivat sinua elävältä. Hän otti surmatun herttuasoturin jousen ja saapui ajoissa auttamaan isäänsä.
  - Ei mitään isä! Arvet vain koristavat miestä. Pääasia, etten kertonut heille mitään.
  Poika näytti olevan ylpeä siitä, että hän oli kestänyt kidutuksen. Sitten totuus muisti kuinka hän huusi ja melkein irrotti kielensä. Kiitos Oliver Twistille moraalisesta tuesta vaikeina aikoina.
  - Olet jo melko aikuinen maailma ja sinun on kestettävä mitä ankarimmat kidutukset.
  - Kyllä, isä, mutta ne hakkaavat ja erityisesti polttavat kantapäät, on vaikea olla huutamatta.
  - Jos haluat, annan sinulle hyviä neuvoja. Kun olet täysin sietämätön, laula. Se auttaa paljon, minua on usein ruoskittu elämässäni. Harmi vain, että sinua ei karkaistu ruoskalla etukäteen, niin mikään teline ei olisi ollut sinulle mitään.
  - Itse pidän mieluummin jousella harjoittelemisesta kuin lyönnin kestämisestä. - Maailma kuvitteli kuinka isä lyö häntä raskaalla kädellä. Brr!
  - Okei, koska pelastit minut tänään, en lyö sinua, mutta tulevaisuudessa ihosi täytyy ruskettua.
  Uusia sotureita ilmestyi, koko joukko lähestyi, kapinallisilla oli erittäin vaikeaa aikaa. Sillä hetkellä ilmestyi kolibrin kaltainen lintu, jolla oli kuusi siipeä ja koukku nokka, leikkaamassa ilmaa. Hän istuutui alas ja avasi suunsa, ja hän siristi.
  - Vali Chervonny, lähestyi kaupunkia, talonpojat ympäröivistä kylistä liittyivät häneen. Hän pyytää avaamaan portin Cedar Forestin puolelta.
  - Sitten sinun täytyy murtautua heidän luokseen, missä ovat ne hemmetin naiset, he auttaisivat rahastonhoitajiaan. Mara moitti.
  - Juoksen heidän perässään. Mir sanoi.
  - Palaneella pohjalla ei voi juosta pitkälle. - Atamaani lepoi poikansa - anna Zvanin kiirehtiä sisään paremmin.
  Ässä vihelsi pilkkovalle pojalle, joka oli vielä tuoreena, välttyessään onnistuneesti kidutuksesta.
  - Juokse ja etsi ne kaksi naista, jotka aloittivat tämän kapinan. Voit tunnistaa heidät helposti, ne ovat kauniita ja jättävät jälkeensä joukon ruumiita. Käske heitä lähettämään hyökkäys Cedar Gateen.
  Poika meni suorittamaan tehtävän räpäyttäen paljaita kantapäätään. Zvan oli yksi kapinallisen joukon parhaista juoksijoista ja tiedustelijoista, ja Maara toivoi, että poika ei hämmentäisi mitään.
  Poika tajusi heti, että tytöt olivat siellä, missä se oli kuuminta, todellakin taistelun tiiviissä taistelussa oli selvää, kuinka Angelican ja Vegan miekat välkkivät. Heiluttamalla miekkaansa, koska kaksiteräinen miekka oli liian raskas lapsellisille käsille, hän onnistui kaatamaan soturin ja murtautumaan amatsoneihin.
  - Rakkaat soturit. - Hän sanoi vaikeuksien torjuessa iskuja. - Meille on tulossa vahvistuksia, ja päästääksemme ne kaupunkiin, on tarpeen vapauttaa Cedar Gates -portit ja laskea silta.
  - Missä he ovat? tytöt kysyivät yhteen ääneen.
  - Näytän sinulle, seuraa minua. - sanoi poika. Kastaen jalkansa vereen, hän juoksi jättäen jäljet paljaista jaloista. - Seuraa jälkiä.
  Tytöt kokeneina urheilijoina toipuivat matkalla. Katkaistuaan vielä muutaman ritarin he alkoivat juosta ohittaen pojan melko nopeasti.
  - Ja minne halusit meidän menevän.
  - Tuon sinulle, tässä he näkevät kolmion muotoisen tornin, yritä avata ne.
  Portin ympärillä oli vähän vartijoita, pääjoukot taistelivat kaupungissa. Tytöt, jotka olivat tappaneet neljä soturia yhdellä iskulla, liukuivat portin läpi. Nopeasti kiipeäessään kierreportaita he murtautuivat mekanismiin, joka laski sillan. Kymmeniä vartijoita pelasi tuolloin korttia. Nähdessään kaksi paljasjalkaista, veristä ja samalla kaunista naista repeämässä, he pitivät murisevia ääniä.
  - Mitä söpöjä, tule mukaan, järjestämme sinulle siistiä ryhmäseksiä ja kaadamme viiniä.
  - Tapetaan heidät! - Sanoi Vega ja kaksoisiskulla sirppillä hän makasi neljä humalaista kerralla.
  Loput kurottivat miekkojaan, mutta oli liian myöhäistä, tytöt leikkasivat ne kuin kaalia.
  - Banzai! - Vega huusi puoli-vitsillä ja katkaisi viimeisen pään harteiltaan.
  Sitten he kaksi vaivattomasti käänsivät kahvaa, valtavat portit alkoivat laskeutua, tukkien vallihauta. Kauheita olentoja nousi vedestä ja napsautti suutaan raivoissaan.
  - Heillä ei ole mahdollisuutta, katso, heillä on jo kiire auttamaan.
  Kaupunkiin tunkeutui suuri joukko talonpoikia haarukoineen ja viikateineen, joita seurasi karkaistu partisaanijoukko täplistä vaatteista päätellen. Soturit maalattiin vastaamaan metsän väriä.
  - Lopulta Vali Chervonny saapui, eikö hän. - Vega osoitti sormellaan panssaripukeutunutta soturia, joka laukkaa mustemustalla kuusijalkaisella hevosella.
  - Ei, tämä on hänen avustajansa Discord. Zvan vastasi.
  - Missä johtajasi on?
  - Tässä se on. - Poika osoitti valtavaa miestä nappikengissä ja kaksi leveämiekkaa kädessään.
  Miksi hän näyttää tältä?
  - Jotta viholliset eivät tunnista taistelun aikana, ja jos hänellä oli kuninkaallisia vaatteita, he ampuivat hänet kauan sitten.
  - Se on selvää, näytämme nyt myös kerjäläisiltä. Angelica huokaisi.
  - Pääasia ei ole se, mikä on ulkopuolella, vaan se, mikä on sisällä. Vega tiuskaisi. "Nyt meillä on todellinen räjähdys."
  Vaikka tytöt olivat jo sotkeutuneet jalkoihinsa väsymyksestä, he pakottivat itsensä nousemaan pois päästään.
  Chervonny hakkeroi kuin demoni, ja Vega huusi häntä.
  - Jättiläinen, ole varovainen heiluttaessasi omiasi.
  - Kuka sinä olet?
  - Jumalatar, joka teki kaiken tämän sotkun.
  - Naisista kaikki mellakat, ja te vain kaksi.
  - Mutta me osaamme leikata, ei huonommin kuin miehet. Vega kohotti veriset miekkansa.
  - Katsotaanpa, ehkä olet vain kerskuja. Vali sanoi.
  Uusien joukkojen lähestyminen alkoi kallistaa asteikkoja kapinallisten eduksi, mutta taistelu kesti hyvin kauan. Sekä Vega että Aplita haavoittuivat useammin kuin kerran, hyvin usein he katsoivat kuolemaa kasvoihin, mutta eivät hetkeäkään hidastaneet tuhotanssiaan. Chervonny itse sai useita haavoja, erityisesti herkkiä, kun hänen kolonniaan alettiin ampua musketeista. Ja sitten tytöt olivat parhaimmillaan, ensimmäisten joukossa hiljentäen pahat saalistajat. Lihaksikkaat naisten kädet olivat tunnoton pitkään, Vega ja Angelica pitivät ylpeyttä, mikä ei antanut heidän vajota. Tiheästi putkilla roskaamalla kapinalliset murtautuivat jälleen palatsiin. Superherttuan joukot olivat lopussa ja hänen joukkonsa olivat vetäytymässä, itse palatsi paloi kuin suuri tuli.
  - Sammuta kiireellisesti tämän villisian asunto. Meidän on pelastettava se, mikä on jäljellä. Vali käski. - Tartu myös aseisiin.
  Perth murtautui joukon ihmisiä hänen hyökkäyksistään innostuneena seinälle, jossa oli useita akkuja raskaiden aseiden kanssa. He pitivät koko kaupunkia aseella ja tuhosivat sen kuumilla kanuunankuulatilla.
  - Seuratkaa minua, toverit, myrskyyn, romutukseen!
  Aseiden lähellä oli vakava kaatopaikka, yksi talonpoika istutti tykistömiehen haarukkoon. Toinen kaveri, joka näytti edelleen teiniltä, heitti tikarin innokkaasti huutavan upseerin kurkkuun. Hän kaatui maahan tukehtuen vereen. Naisetkin taistelivat raivoissaan käyttämällä joko viholliselta vangittuja kevyitä miekkoja tai kirveitä, keittiöveitsiä ja jopa hammasharjoja. Yksi heistä esimerkiksi leikkasi melko taitavasti vatsan auki veitsellä, joka hyökkäsi hänen soturinsa kimppuun. Toinen neito osoittautui niin vietteleväksi, että hän häiritsi taistelijoiden huomion esittelemällä korkeat, komeat rintansa. Dodger itse on pitkään menettänyt laskelman siitä, kuinka monta hän onnistui tappamaan verisessä sotkussa. Ja silti, ihmisten tappaminen ei ole kuin dagit tai muut galaksit, sillä hetkellä tunnet vain päihtymyksen voimasta ja sitten. Hän on kuitenkin jo tuhonnut niin monta konfederaatiota, että ylimääräinen veri on hänelle kuin vesi.
  - Pojat painakaa kovemmin. - Roisto potkii vihollista hyppyssä, hänen saappaansa on taottu hypertitaanilla, tämä ei ole kovin kätevää helteessä, mutta se on tehokasta, kallot räjähtävät sellaisesta iskusta. Sitten hän laukkaa kuin oikea karateka, kaksoislyönti ja swing miekoilla, heti neljä on kuollut.
  Lähes kaikki aseiden vartijat saivat surmansa, muutama elossa oleva sotilas piiloutui asevaunujen ja pyörien alle. Heidät vedetään ulos ja he haluavat tappaa heidät, mutta Peter pysäyttää innokkaimmat.
  - Sido heidät, ja sitten kysymme, haluavatko he tulla meidän puolellemme.
  Entiset viholliset ovat sidottu, mutta kapinallisten viha on ymmärrettävää, tykistö tuhosi monia taloja, osa raajarikkoutui.
  Viimeinen vakava puolustuspiste kaupungissa olivat detinetit. Pahoinpidellyt ritarit vetäytyivät sinne, samoin kuin rykmenttien jäännökset. Sileät korkeat seinät sekä panssaroidut ovet estävät hyökkäyksen.
  Huijari antoi käskyn.
  - Tuo tykistö, lyö portti.
  Koska suurin osa kapinallisista ei osaa ampua, Dodger ohjaa aseita henkilökohtaisesti. Tässä on yksi niistä, useat ihmiset raahaavat vaivoin suurinta ydintä. Venäläinen upseeri ottaa vihjeen ja ampuu ovea kohti. Ensimmäinen meni hieman ohi, valurautainen pallo osui torniin. Raskaiden aseiden puute, alhainen tulinopeus. Yksi Peter ei ole turhaan eliitti, hän päättää lisätä ruutia, yksi tykistössä aikoinaan palvellut kapinallisista yrittää vastustaa.
  - Liikaa maksua. Ase voi rikkoutua.
  - Älä riko! Plut heilutti. - Katso kuinka paksu housu on, näet heti, kuinka mestarit työskentelivät kovasti.
  Hän nukahti luottavaisesti valkoisen jauheen kanssa ja auttoi ihmisiä lataamaan raskaampaa kanuunankuulaa.
  - No, nyt siitä tulee hauskaa.
  Tällaiselta etäisyydeltä on vaikea osua suoraan oveen, ja valtava kaliiperi ei vaikuta tarkkuuteen, mutta jos se onnistuu, niin vaikutusta on. Luonnollisesti sinun täytyy luottaa intuitioon. Roisto sulki silmänsä ja pyysi kaitselmusta, joka pääsääntöisesti teki hyvää Suurelle Venäjälle, auttamaan tässäkin asiassa.
  - No, lapset Jumalan kanssa.
  - Pyhä Jumalanäiti auttakoon meitä. - Sanoivat kapinalliset.
  Tykki ampui ulvoen tulipalon, ja kaksikymmentä kiloa painava pallo törmäsi oveen suurella nopeudella.
  Rauta, jolla se taottiin, räjähti, mutta perustus itse säilyi.
  "Hitto, mistä se on tehty, minun täytyy ampua uudestaan." Nostetaan maksua.
  - Ei ole sen arvoinen. - Tykkimies korotti ääntään. "Riski on liian suuri, parempi herra, jos sinulla on oikea ääni antaaksesi vielä pari laukausta, yksikään ovi ei kestä niin montaa iskua.
  - Okei! Mutta en myöskään aio pienentää annosta.
  Vasattuaan kanuunankuulaa tykkiin Dodger ampui uudelleen, mutta ilmeisesti onni kääntyi hänestä pois, isku eteni torniin, oli selvää kuinka irronneet hampaat lensivät.
  Lapsella oli myös tykkejä, ja he ärähtelivät tulella. Totta, he ampuivat suurimmaksi osaksi turhaan ja sokeasti.
  - Hermosi ovat liian kireät. - Sanoi vanha ampuja. - Rentoudu ja ajattele jotain miellyttävää.
  - Mitä se koskee? - kysyi ärtynyt Dodger.
  - Esimerkiksi siitä, että olet kansioni ja poikasi. - Nenäpoika vastasi provosoivasti, hänen käsissään oleva miekka oli verinen, ja hän taisteli hyvin.
  - Ja mikä ei ole huono idea! Haluaisin viisi, ei kymmentä poikaa taistelemaan isänmaani puolesta.
  - Ei, ehkä olet vielä liian nuori isälleni, sinun on parempi olla isoveljeni.
  Dodger kosketti hänen sileää, parratonta leukaansa ja naurahti. Sitten hän muistutti muinaisen venäläisen tavan ja teki ristin. Aseen takalukko kuumenee.
  - Kuumaa! Mutta ei mitään, vaan jäähdyttää päätä.
  Seuraava ydin lähetettiin tarkalla tarkkuudella. Massiivinen ovi romahti, ja kapinalliset, pääasiassa Angelica ja Vega, ryntäsivät rikokseen.
  Tytöt ovat aina pyrkineet hallitsemaan, ja koska he erottuivat erinomaisesta taistelutaidosta, muut miehet nousivat tahtomattaan omalle tasolleen.
  Vega hyppäsi kaiteen tuhoutuneelle osalle ja teki potkurin miekoillaan. Veristä lihaa lensi.
  - Angelica, ehkä sinulla on jonkinlainen huume, en tunne käsiäni.
  - En myöskään hyydytä, ole kärsivällinen tyttö - sinusta tulee atamaan.
  - Lasten vitsit eivät sovi tänne, pudotan miekan.
  "Sitten pää putoaa seuraavaksi."
  Lihamylly jatkoi, tuli paloi, ja Vega astui paljain jaloin tuleen useita kertoja, mutta ei kiinnittänyt siihen huomiota. Työntämällä vartijat sivuun he murtautuivat sisäpihalle.
  Kenraali Monnac itse, superherttuan joukkojen ylin komentaja, taisteli täällä. Hän oli erittäin pitkä, pidempi kuin itse Valya Chervonny ja epätavallisen leveähartinen. Tässä on kaksi valtavaa ritaria, jotka tulevat yhteen ja valitsevat kaksiteräiset miekat aseiksi. Vali oli vahva kuin karhu, mutta hänen vastustajansa ei ollut huonompi, lisäksi Monnacin koulutti valtakunnan parhaat miekkamiehet ja Vali toimi vanhanaikaisesti. Minuuttia myöhemmin kenraali, tehnyt näppärän petollisen liikkeen, lävisti vastustajansa käteen. Vali siirsi miekan vasempaan käteensä, hänen liikkeensä hidastuivat. Ja sitten viiltävä selkä, joka murtautuu rinnan läpi. Chervonny horjui, mutta sitten Vega tuli hänen avukseen. Tyttö torjui kenraalin hyökkäyksen, ja hän itse teki merkin hänen otsaansa toisella miekalla.
  - Se on huora! Vitun sinua kaikkiin koloihin. huusi Monnac.
  - Pallo katkeaa. - Vega ojensi kielensä.
  Kenraalin iskut olivat raskaita, mutta eivät tarpeeksi nopeita verrattuna venäläisen tiedusteluupseerin liikkeisiin. Jätettyään väliin useita hyökkäyksiä, hän voihki, verta virtasi lävistetystä kuoresta, oli selvää, että suuri villisia oli heikentynyt.
  Turhaan vihollinen uskoo
  Että hän onnistui murtamaan venäläiset!
  Kuka uskaltaa, hän hyökkää taistelussa,
  Vihollisia hakataan raivokkaasti!
  Vega lausui ikivanhoja, vähän naiiveja säkeitä ja jatkoi hyökkäystä. Lopulta voimansa menettänyt kenraali kompastui, ja tyttö lävisti hänen kurkkunsa terällä.
  - Luulen, että minulla oli kiire: minun olisi pitänyt ottaa sinut vangiksi ja raiskata sinut.
  Viimeinen taistelu kuitenkin puristi hänestä kaiken voiman. Tyttö horjui ja pudotti miekkansa. Sitten julma joukko hyökkäsi hänen kimppuunsa, tyttö sai kaksi haavaa vatsaan ja toinen terä leikkasi hänen poskeaan.
  - Tässä ovat paskiaiset! - Vegan kädet vapisivat, jalat olivat myös takkuiset ja tärisevät, oli selvää, että hän oli viimeisillä jaloillaan. Angelica uupui ja taisteli viittä soturia vastaan vaikeuksilla.
  - On typerää kuolla kolmen askeleen päässä voitosta! Vega mutisi.
  - Sinä elät! - huusi Oliver Twist ja, kuin pieni tiikerinpentu, liukastui terien väliin. Pari hyökkäystä ja särkynyt pää lensi alas.
  - Bravo kulta, haluaisin sellaisen pojan.
  - Ja minulla on se jo! - Angelica sanoi, vääntyen vaikeesti, hän löi toista taistelijaa.
  Vega kaatui, löi kasvonsa vereen ja otti sitten siemauksen. Tämä piristi häntä oudolla tavalla, ja hän nousi ylös.
  - Poika, on liian aikaista kirjoittaa minua pois, voin vielä taistella.
  Poimiessaan pudonneet miekat tyttö pyörähti ympäri ja jatkoi sisälmysten vapauttamista.
  Vartijat olivat selvästi uupuneita, jotkut rohkeutensa menettäneet sotilaat putosivat polvilleen ja pyysivät anteeksi, toiset päinvastoin pitivät parempana kuolemaa kuin vankeuden häpeää. Mutta heidän voimansa kuivuivat, iskuja tuli vähemmän ja vähemmän.
  - Luovuttaa! Ja säästämme henkesi. - huusi Vali Chervonny. - Pudota aseesi ennen kuin on liian myöhäistä!
  Yli puolet epätoivoisesti taistelleista hylkäsi hyödyttömäksi tulleet teränsä. Vain pieni osa sotilaista lausui paatosta.
  Vartijat eivät anna periksi!
  "Sitten sinut täytyy tappaa!" Eteenpäin lohikäärmeeni, viimeinen yritys on jäljellä.
  Vegan ja Angelican päässä jyrisi, ettei kidutettu poika näyttänyt yhtään paremmalta, mutta he kuitenkin joutuivat vihollisen kimppuun ja viimeistelivät vastarinnan viimeisetkin jäännökset.
  Kun viimein Alexin lävistämä soturi kaatui, vallitsi kuollut hiljaisuus.
  Väsyneenä Vega istuutui useiden ruumiiden kukkulalle. Aplite puhui.
  - Ave Maria! Voitimme.
  Vali meni viinitynnyrin luo, otti sen, rikkoi reunan ja alkoi juoda ahneesti. Sitten hän kääntyi muiden kapinallisten puoleen.
  - Ja minkä arvoinen olet. Juodaan voittoomme.
  Vasta nyt Vega ja Angelica tunsivat haluavansa syödä, jopa vatsa kouristeli ja kurkku oli kuiva janosta.
  - Loistavan taistelun jälkeen, miksi ei siemaaisi.
  Kapinalliset aloittivat ryöstön, mutta Vali Chervonny pysäytti heidät.
  - Ei, kaikki omaisuus on kirjattava ja rekviroitava. Nyt herttuan sijasta me hallitsemme, ja jokainen valta tarvitsee sekä varoja että ruokaa. - sanoi kapinallisten päällikkö.
  - Ja te tytöt tulkaa tänne! Olette niin kirkkaita ja vahvoja sotureita, mutta en tunne teitä! Mistä sinä tulit.
  Vega päätti olla kertomatta totuutta. On parempi tietää paljon ja löytää vähän.
  - Olemme kaukaisista maista, paljon kauempaa kuin Kiramin ja Englannin valtavat omaisuudet, ja asuimme pitkään militarisoidussa luostarissa, jossa naissotureita koulutettiin.
  - Niin, mutta en tiennyt, että sellaisia ihmisiä on, ja onko luostarisi suuri?
  - Pieni ja kauhean salainen.
  - Ja voit näyttää minulle henkilökohtaisesti kartalla.
  - Eikä karttaa ole, sen sijainti on niin pyhä salaisuus, että jos annamme sen, joudumme kauhean kirouksen kohteeksi.
  - No, no, salaiset sodan nymfit, annoin sinun pitää tämän salaisuuden. Ja tämä poika, joka taistelee niin hyvin, ei ole sattumalta sukulaisesi?
  - Hän on minun poikani!
  - Onnittelut! Tämä on todellinen kotka ja uskon, että ajan myötä pojasta kasvaa erinomainen taistelija, vaikka nytkin hän taistelee loistavasti.
  - Koulutin hänet itse.
  - Mikä on kumppanisi nimi?
  - Olen Vega, Dodger on edelleen kanssamme, hän ei ole palvelija, vaan tasavertainen kumppani.
  - Opin sen! Kutsun teidät avustajani, annan jokaiselle teistä rykmentin.
  "Hyvin kiitollinen, mutta emme aio viipyä liian kauan tässä maailmassa, ja heti kun tehtävämme on ohi, jätämme sen.
  Kaukana välähti varjo, huomaamaton pieni mies nousi hevosensa selkään ja juoksi portille. Hänen huulensa kuiskasivat viekkaasti.
  - Näyttää siltä, että nämä ovat niitä, joista ennustus puhuu.
  . LUKU 17
  Ruoskittu nuori vanki yritti epätoivoisesti sahata ketjujen läpi. Hänellä oli vähän aikaa jäljellä.
  Pian kolmas ruoskiminen ja sitten teloitus. Silmukassa kuolema ei ole niin tuskallista kuin nöyryyttävää. Ja täällä he ruokkivat itsemurhapommittajia erittäin huonosti. Leipää ja vettä ja sitten vähän. Ja paksuissa kiviseinissä on kylmä. Ja lääkäri ei edes tule - hänet tuomittiin, joten miksi hoitaa.
  Kun uupunut Oliver Twist vaipui uneen, hän unelmoi ...
  Jalon juhlan ja voiton juhlimisen jälkeen kapinallisten neuvosto kokoontui. Siihen osallistuivat osastojen komentajat sekä Vega, Angelica, Plut ja aivan yllättäen nuori Oliver Twist, joka nimitettiin komentamaan osastoa, joka koostui enintään kuusitoistavuotiaista lapsista ja nuorista.
  Keskusteltiin nykytilanteesta ja siitä, mitä tehdä seuraavaksi. Ensinnäkin oli tarpeen palauttaa laillinen auktoriteetti itse kaupungissa, lopettaa ryöstöt ja väkivalta.
  - Olen pystyttänyt jo kaksikymmentä hirsipuuta, joihin ripustetaan ne, jotka eivät halunneet alistua kansanvaltaan.
  - Se on totta, mutta vielä parempi on lyödä varkaita! huusi nuori Oliver Twist.
  Useat kapinallisten komentajat ilmaisivat yksimielisen hyväksyntänsä.
  - Näet heti, että todellinen kansan johtaja kasvaa!
  - Panoksia tulee olemaan! - Katkaise Vali Chervonny.
  Vega otti puheenvuoron.
  - Uskon, että meidän ei anneta nukkua rauhassa, on mahdollista, että kirjaimellisesti muutaman päivän kuluttua tänne lähetetään valtava armeija, joka piirittää kaupungin.
  - Ei niin pian! - Katkaise Vali Chervonny. - Armeija on koottava ja varustettava. Lisäksi Naporedonilla on konflikti Agikanin kanssa, jos hän heittää liikaa voimaa meihin, hän uhkaa menettää kaikki siirtokunnat. Ei, se ei ole vielä niin pelottavaa.
  "Mutta kaikesta huolimatta on parempi pitää kiinni kuin olla ennaltaehkäisevä, on parempi voittaa kuin perääntyä pelossa. Meidän täytyy marssia omin voimin, matkan varrella täydennämme armeijaamme kapinallisten kustannuksella, ja sitten valloitamme valtakunnan pääkaupungin omakseen.
  - Matarra on maamme pääkaupunki. Haluat siis kaataa kuninkaan.
  - Välttämättömyys pakottaa meidät siihen.
  Kuka sitten on monarkki?
  - Kyllä, jopa sinä, en välitä.
  - Vivat Vali keisari. Komentajat saivat sen.
  - Mikä on erittäin imartelevaa, voin ehkä yhtyä hänen ehdotukseensa. Kuten sanoit, on parempi voittaa kuin perääntyä pelossa.
  - On tarpeen koota kaikki voimat ja mobilisoida ennen kaikkea pojat seitsenvuotiaasta alkaen. - Lisäänyt Oliver Twist.
  - Ja miten rekrytoimme vapaaehtoisia vai otammeko asevelvollisuuden käyttöön?
  - Tietenkin velvollisuus. - Täällä atamanit yhdistyivät. - Ihmiset ovat jo tottuneet siihen, ja armeijamme kasvaa.
  - Ja pysy tässä.
  - Lisäksi. Angelica tuli keskusteluun. - Meidän on vapautettava kaikki orjat ja otettava heidät armeijaamme.
  Meillä ei ole orjuutta! - Katkaise Chervonny. Kapinallisten johtaja nosti suuren kultaisen pikarin kiviin ja joi sen yhdellä kulauksella - Tästä eteenpäin kaikki vapaat veljet yksitellen lakkauttavat maaorjuuden.
  - Ja saalis pitäisi jakaa tasan kaikkien kesken. Oliver Twist puuttui jälleen asiaan. - Nimikkeistä riippumatta.
  Vali epäröi, mutta vangittuaan asetoveriensa jännittyneet katseet, hän sanoi lujasti.
  - Olkoon niin! Äänestämme.
  Kaikki nostivat nyrkkinsä.
  - Yksimielisesti!
  Dodger kuiskasi Vegan korvaan.
  - Tietysti vapaus on ihanaa, mutta älkäämme viipykö liian kauan. Loppujen lopuksi meillä on oman maamme - Iso-Britannian - tehtävä.
  - Unohdit, että lupasimme palauttaa Angelicalle hänen poikansa. Yksi palautetaan, heti kun löydämme toisen ja otamme Matarran, muutumme välittömästi valon puolipalloksi.
  - Se voi kestää liian kauan. - Peter leimahti vihasta.
  Mitä sinä kuiskaat. Vali kysyi epäluuloisesti.
  - Henkilökohtaisista asioista. - Hymyillen, Vega vastasi.
  - Se on sinun asiasi. No, tässä ovat tärkeimmät tekemämme päätökset, on vielä keskusteltava yksityiskohdista.
  - Paholainen on yksityiskohdissa. Vega sanoi.
  - En halua kuulostaa häiritsevältä, mutta tulemisesi muistuttaa yleistä legendaa kahdesta avojaloisesta miekkaisesta soturista, jotka ilmestyvät ennen maailmanloppua.
  Voit ajatella meitä mitä tahansa, mutta joskus legendat toteutuvat. Vega sanoi.
  - Enkä usko, että olet Neitsyt Marian ja Azazelin ruumiillistuma, mutta ihmiset voivat uskoa siihen. Joten sinun on parempi olla pettämättä häntä.
  - Miksi? - kysyi Angelica.
  - Koska tässä tapauksessa monet yksinkertaiset ja uskonnolliset soturit liittyvät meihin. Loppujen lopuksi ihmiset eivät ole jatkuvaa vihassaan, vaan paljon johdonmukaisempia kultin palvonnassa.
  Tyttö kaatoi itselleen puoli lasillista heikkoa viiniä, kostutti kurkkuaan.
  - No, oikeudenmukaisen asian vuoksi, olen valmis tähän. Mutta tiedätkö mitä Vali. Angelica epäröi.
  - Älä epäröi puhua.
  -Mitä mieltä olet tieteestä?
  - Itse en ole kovin lukutaitoinen, mutta mielestäni jos se on maan ja työväen eduksi, niin tiedettä pitäisi rohkaista.
  - Sinun tulee myös oppia itse, jotta et olisi sokea.
  - Nuoruudessani olin itse orja, enkä ollut lukutaitoinen, ja sitten tein vain sen, mitä taistelin, piilouduin takaa-ajoilta, toin oikeuden. Ja jos minusta tulee kuningas, ei tiedetä, onko minulla edes hiven vapaa-aikaa.
  - Muinaisina aikoina äitiplaneetallamme oli suuri hallitsija Tšingis-kaani. Hän ei myöskään osannut lukea eikä kirjoittaa, mutta saavutti laajoja valloituksia ja loi melko vankan imperiumin. Vega sanoi.
  - Mikä loistava esimerkki. Ymmärtääkseni lensit tänne kaukaisista tähdistä.
  - Kyllä, ymmärsit oikein, ja valtakuntaamme kuuluu miljoonia maailmoja, jotka ovat samankaltaisia ja ei samanlaisia kuin sinä.
  - Tällaisilla tiedoilla olet sitäkin sopivampi messiasten rooliin. Auta minua voittamaan valtaistuin, niin teen mitä tahansa, mitä pyydät.
  - Meillä on sinulle yksi vaatimus kehittää tiedettä, tuhota orjuus, hallita oikeudenmukaisesti!
  - Sanot yhden asian, mutta esität kolme kerralla! Chervony naurahti. - Okei, täytetään pikarit ja juodaan menestykseen.
  Atamanit joivat, mukaan lukien Oliver Twist. Poika oli hieman närkästynyt ja puhui patosisesti.
  - Haluan olla prinssi.
  - Mistä sinä puhut, adoptoin sinut. Vali sanoi pehmeästi.
  - Ei, sinun pitäisi opiskella normaalissa koulussa, heti kun löydän veljesi, palaamme takaisin.
  - Onko hän sinun poikasi? Angelica nyökkäsi. - Sitten sinun pitäisi kuunnella äitiäsi. Ja nyt juomme toisen juoman ja hajoamme joukkojen joukkoon.
  - Älä vain anna sitä hänelle.
  - Totta kai riittää, lasten tulee noudattaa kohtuutta syömisessä ja juomisessa.
  Puhuttuaan viimeisen maljan Chervonny päätti kokouksen. Dodger veti Vegan jo käytävällä.
  - Joten sinulle kotimaasi antama tehtävä ei merkitse mitään?
  - Tiedätkö, olen kyllästynyt olemaan alistuva nukke, haluan ainakin kerran elämässäni olla ratkaisevassa roolissa, riskeerata kaiken, mutta vapauttaa planeetta keskiaikaisesta vallasta.
  - Ja se, että Isänmaan kohtalo riippuu tehtävästämme, onko se sinulle sama?
  - Ei, mutta aloitetut työt on saatava päätökseen. Emme voi hylätä näitä ihmisiä historian kriittisellä hetkellä. Kuvittele, mikä heitä odottaa ilman meitä - kidutus ja teloitus.
  - Entä Angelica, toivottavasti hän selviää siitä itse.
  "Mutta hänellä ei ole niin laajoja sotilaallisia taitoja ja tietoja kuin meillä. Ja mitä tulee miljoonien ihmisten onnellisuuteen, se voi kadota.
  "Oletko varma, että väkivaltainen kapina voi johtaa universaaliseen paratiisiin?" Tapaus voi päättyä vain ylimääräiseen vereen.
  - Siksi meidän kontrolliamme tarvitaan, jotta unohtajat kasvaisivat veren sijaan.
  - Okei, annan sinulle vielä kolme päivää, ja jos et suostu lähtemään heistä, jätän itse kapinaleiriltä ja lennän Simson-planeetalle.
  - Tiedät, etten voi. No, katsotaanpa olosuhteita.
  Komentajat hajaantuivat osiin ja alkoivat jakaa armeijaa rykmenteiksi. Vali Chervonny nimitti partisanitaistelussa koeteltuja ja kovia ihmisiä suuriin kokoonpanoihin, ja ihmiset itse valitsivat pienempiä. Samaan aikaan palatsin tarkistus suoritettiin, vaikka ylätilat kärsivät tulipalosta, itse seinät selvisivät tulipalosta, ja mikä tärkeintä, säilyi valtava kellari, johon säilytettiin superherttuan valtavat aarteet. Kymmeniä kapinallisia kuoli kuitenkin sillä hetkellä, kun he yrittivät päästä aarrekammioon. Asennetut simulaattorit ja ansoja nuolilla kirjaimellisesti ymmärsivät epätoivoiset kaverit. Vali Chervonny oli kuitenkin tyytyväinen.
  - Se on siis välttämätöntä varkaille. Tästä eteenpäin kaikki raha on ihmisten etua.
  Ruutitynnyrien avulla ansat räjäytettiin ja siististi pinottu kulta-, hopeaharkot, tynnyrit ja kolikoilla täytetyt arkut ilmestyivät kapinallisten katseen eteen. Erillisessä paikassa makasi jalokiviä, timantteja, osa pähkinän kokoisia, kristallinkirkkaita rubiineja, smaragdeja, osa niistä oli korujen tai kukkien muodossa, akaattia, topaasia, safiireja, yksittäisiä kananmunan kokoisia helmiä.
  "Nämä herttuat ovat keränneet varallisuutta vuosisatojen ajan. On aika jakaa se ihmisten kanssa.
  Kaikkialla läsnä oleva Vega ja sitten lisäsi kielen.
  - Imperiumissani timantteja ei arvosteta korkealle, niitä valmistetaan teollisuuslaitoksissa. Sama juttu rubiinien kanssa, niitä käytettiin lasereissa, kunnes megaplasmakoneet keksittiin, mutta smaragdeilla on jotain arvoa.
  - Tässä tapauksessa annan ne sinulle, ehkä korvakoruiksi?
  - En halua painaa korvia. Yksinkertainen sormus riittää!
  Ruokavarastot linnassa ja kaupungin varastoissa olivat merkittävät, joten nälkä ei uhannut vallankumousta. Yleensä hedelmällinen ilmasto - kolme aurinkoa kerralla ja epätavallisen rehevät kasvit mahdollistivat sadonkorjuun neljä kertaa vuodessa. Talvea ei tietenkään ollut, ilmasto muistutti päiväntasaajaa.
  Ja kummallista kyllä, ihmiset näkivät nälkää jopa tällä rasvasta vuotaneella pehmeällä, untuvaisella maalla, jonne riitti kepin pistäminen kukkimaan. Oligarkian julma voima, kohtuuttomat verot ja kunnianosoitus johtivat siihen, että suurin osa ihmisistä eli köyhyydessä.
  Siksi kapina levisi ja levisi kaupunkeihin ja kyliin. Ja kun kapinallisten armeija lähtee kampanjaan, tämä on vaikuttava näky. Lukuisat kapinalliset tulivat ulos portista ja liikkuivat leveää tietä pitkin. Roisto kuitenkin ammattisotilaallisena rypistyi, oli ilmeistä, että vapaaehtoiset olivat huonosti koulutettuja, he olivat epätasapainossa, vaikka heidän komentajansa yrittivät rakentaa niitä. Aseiden joukossa on erityisen paljon suoristettuja viikateitä, jotka näyttävät uhkaavilta, monia keihää, jopa sarvilla ja nuivilla aseistettuja ihmisiä.
  Musketteja on vähän, jopa primitiivisiä. Tämän tyyppisissä voimissa aseistustaso ei ole korkeampi kuin Ivan Julman aikana, pääasia on kylmäaseet, mikä antaa kapinallisille mahdollisuuksia. Mutta jos he kohtaavat suuren ja hyvin varustetun armeijan, heidät pyyhkäistään pois. Tykistöä ei ole tarpeeksi, suurin osa kaupungin myrskyn aikana vangituista tykeistä on liian raskaita, niitä on vaikea vetää. Toisin sanoen kruunukampanja ei ole muuta kuin uhkapeliä, joka voi päättyä paljon verta.
  Täältä tulevat paikallisten amatsonien naiset, joista useimmat ovat lihaksikkaita ja suuria, lihaksikkaita kovalla työllä. He ovat pääsääntöisesti aviomiehiensä mukana, mutta on myös hyvin nuoria sinkkunaisia. Näistä Vega muodostaa oman vartijansa.
  Tässä on tusina muuta tyttöä, jotka ympäröivät häntä ja Angelicaa.
  - Olette pyhiä! - He huusivat. - Maryn ja Azazelin edeltäjä.
  Vega on melko tottunut rooliinsa. Vaikka tämä demoni ei usko Jumalaan, hän teeskentelee olevansa uppoutunut uskonnolliseen hurmioon.
  - Usko Kaikkivaltiaaseen, rangaistus on tullut maailmallesi. - Vega sai selville legendasta yleisellä tasolla - Tulin tänne tekemään köyhistä rikkaita ja rikkaista köyhiä!
  Tämä aiheutti räjähdysmäisen innostuksen köyhien keskuudessa. He olivat meluisia, heiluttaen viikatellään.
  - Meillä on myös naisten tasa-arvo, pitää taistella. Näytän ensimmäisenä esimerkin! Vega nosti miekkansa päänsä yli.
  Lukuisat tytöt ja aikuiset emännät tukivat tätä impulssia - vaikka tässä maailmansodassa sitä pidettiinkin miesammattina.
  Vali Chervonny itse ajoi heidän luokseen. Tällä kertaa hän kiipesi stifiinille, hauskalle eläimelle, joka on sekoitus norsua ja kaktusta. Ylhäällä, missä satula sijaitsi ja jousimies vaunuineen, kaikki oli siististi viimeistelty, mutta kolme runkoa näyttivät hauskoilta.
  Oliver Twist näki tällaisen eläimen ensimmäistä kertaa ja veti piikkejä uteliaana, sitten hän yritti soittaa, he soittivat ja sai jotain etäältä harppua muistuttavaa.
  Poika onnistui toistamaan urhoollisen armeijan marssin melodian.
  - Älä leiki ympäriinsä, vaikka ei, jatka ilmeisten musiikillisten kykyjesi soittamista.
  - Pidätkö sinä musiikista? - Yllättynyt Oliver Twist.
  En tietenkään ole villi. - Vali jopa loukkaantui. - Jos olen yksinkertaisesta perheestä, mitä mieltä olette? ei pysty havaitsemaan kauneutta?
  - Tämä on sotilaslaulu hänen kanssaan sotilaat menevät kuolemaan. Mutta jos haluat, soitan sinulle Beethovenin sankarillisen sinfonian, joka on omistettu Napoleon Bonapartelle.
  - Keitä he ovat?
  - Kaukaisten tähtien muinaiset sankarit.
  -Soita se.
  Poika alkoi virittää "kieliä", jokaisella norsun neulalla oli oma alue. Lopulta hän onnistui löytämään oikean rytmin, ja hän alkoi soittaa. Alkuperäisen esityksen nerokas melodia oli vaikuttava. Pian heitä ympäröi useita tuhansia katsojia, ja he vaativat yksimielisesti jatkamista.
  Chervonny keskeytti keskittymisen.
  - Tavoitteenamme on hyökkäys pääkaupunkiin, emme saa seisoa paikallaan. Patrizh jäi jälkeen, ja voiton jälkeen kuunnellaan musiikkia.
  Oliver Twist väkijoukon tunnelman rohkaisemana jäi itsepäinen.
  - Anna minun pelata heille Tšaikovskia, tämä on myös erittäin vahva antiikin sankari.
  - Ei! Käännymme ja marssimme.
  Tässä Vega tuli keskusteluun.
  - Anna hänen pelata! Haluan myös kuunnella Tšaikovskia, varsinkin kun hän on kantavaltiomme säveltäjä!
  Vali Chervonny epäröi, hän ei halunnut väitellä uuden pyhimyksen kanssa, hänen auktoriteettinsa ja taidot olisivat hyödyllisiä, mutta hänen oma auktoriteettinsa tulisi säilyttää.
  Mitä Angelica sanoo?
  - Anna hänen soittaa, mutta tämä on hänen viimeinen kappaleensa. - sanoi kaunotar.
  Oliver Twist puhalsi ja alkoi sitten laulaa. Hänen äänensä ei ollut vielä alkanut murtua, ja siksi puhelu oli epätavallisen selkeä.
  "Ja hänellä on kunnolliset laulukyvyt" - ajatteli Dodger. - "Kun minä myös lauloin, on sääli vankilan jälkeen, menetin infuusion täysin."
  Mutta kaktusnorsu itse näytti olevan eri mieltä. Jonkin aikaa hän seisoi rauhallisesti, ja sitten kuinka päästää irti. Oliver lensi pois piikiltä, ja kokenut ratsastaja, joka istui Valya Chervonnyn kanssa, veti ohjakset. Mutta mikään ei auttanut, eläin nykii enemmän ja enemmän, näytti siltä, että norsu oli tullut hulluksi. Paksu iho muuttui punaiseksi, mikä oli uhkaava merkki tämän tyyppisille eläimille. Täällä Vali itse ei voinut vastustaa ja lensi takaa, hän olisi luultavasti murtanut niskansa, mutta Dodger oli hereillä ja nosti kapinan pään. Mutta ratsastaja oli paljon vähemmän onnekas, koska hän lensi terävästä työntöstä ulos kuin luoti ja törmäsi palmuun.
  - Kauhu on herännyt! Sinä toit hänelle repaleisen laulajan! - huusi Chervonny.
  Tällä hetkellä Angelica hyppäsi eteenpäin, valtavan norsun jättimäiset hampaat leijuivat hänen yllään, jopa rohkea Vega huusi. Mutta tyttö räpäyttämättä laittoi kätensä hänen runkoonsa. Näytti siltä, että hänestä tuli energiavirta, hullu elefantti nykisi ja jähmettyi, hänen ihonsa muuttui punaisesta siniseksi. Sitten hänen veriset silmänsä saivat merkityksellisen ilmeen, ja hirviö, jolla oli kolme runkoa, polvistui.
  Kaikki jäätyivät uskomatta silmiään, vallitsi kuollut hiljaisuus, ja sitten se räjähti jonkun huutaessa.
  - Elefanttien pyhä rouva.
  Huudot kuuluivat, yleisö lauloi.
  - Marian inkarnaatio kesyttää minkä tahansa pedon! Kunnia pyhille!
  Elefantti kumarsi, ja Vali Chervonny istuutui jälleen hänen päälleen. Kapinallisten johtaja oli tyytyväinen, ja itsepäinen poika sai sen, kun taas Angelican auktoriteetti vahvistui entisestään, mikä on objektiivisesti hänen etunsa.
  Ennen kuin hän istuutui, hän kuiskasi Angelican korvaan.
  - Kun minusta tulee kuningas, tarjoan sinulle vaimokseni.
  Tyttö vastasi.
  - Jotta voisit mennä naimisiin, tarvitset rakkautta.
  Vali hengitti ulos.
  - Rakastan sinua erittäin paljon.
  - Minulla ei ole sinua vielä.
  - Sana herättää edelleen toivoa.
  Vali katsoi sitten Dodgeria mustasukkaisesti, eikö tämä nuori ole hänen kilpailijansa?
  Mutta sitten, kiinnittäen Vegan katseen, hän tajusi, että he olivat pikemminkin pari hänen kanssaan. Näin tämä tiikeri katsoo häntä, katse täynnä mustasukkaisuutta ja ihailua. Totta, hän todella tuntee Angelican kasvavan viehätyksen, se oli sellainen nainen, jonka hän halusi nähdä vaimokseen, vahvana, älykkäänä, rohkeana, joka pystyy jakamaan johtajan taakan, ja tulevaisuudessa, jos Jumala auttaa, ja kuningas. Hänen poikansa ei tietenkään ole sokeri, vaikka vahva kaveri, käyttäytyi rohkeasti kidutuksen alla, erinomainen taistelija, mutta silti jonkinlainen muukalainen. Toisaalta, jos hän olisi hänen vertansa, Vali pitää itseään onnellisena isänä.
  Sillä välin Oliver Twisty rakensi nuorten vartijaansa. Ne ikätoverit, jotka hidastivat vauhtia eivätkä kuunnelleet käskyjä hyvin, hän opetti nyrkkillään. Kidutuksen jäljet hänen ruumiistaan katosivat kokonaan, ja jopa lapset katsoivat häntä kuin hän olisi ihmettä ja yrittivät parhaansa mukaan totella. Tuzokin maailma ei edelleenkään mennyt kidutuksesta, hänen toinen jalkansa poltettiin ja se sidottiin, minkä seurauksena teini ontui, mutta ruoskat eivät ole niin pelottavia. Ja kuitenkin, jotta hän ei hidastaisi, poika laitettiin vaunuun.
  Oliver Twist heitteli hänen ympärillään kuin paholainen, viittasi ystävälleen ja palasi sitten ryhmään. On tarpeen selvittää, mikä salaisuus on ja miksi hän toipui niin nopeasti. Ilmeisesti tähtien ihmisillä on erityinen taika tai epätavallinen parantamisen taito. Sillä välin hän seuraa häntä tarkasti kampanjassa. Suurin vaara tulee kuitenkin Leijonasuun ritarikunnasta, tämä on suuri ja salakavala voima. Ne voivat myös myrkyttää, joten jos Aplitalla olisi salaliitto myrkkyjä vastaan, hän olisi rauhallinen. Jos sitä ajattelee, niin heidän pitäisi ensinnäkin poistaa nämä tytöt, he heittävät tuskallisen terävän haasteen Big Brotherin viranomaisille.
  Ja jos he onnistuvat, tilaus voi kääntyä häneltä Chervonnyn puoleen saadakseen apua.
  - Vähemmän kuin kuninkaallinen kruunu, en ole samaa mieltä. Vali sanoo ääneen.
  Angelica kuulee hänet, hyppää välittömästi norsun selkään ja keskeyttää.
  - Aloitimmeko kapinan kruunun vuoksi? Tavoitteemme on vapaus ja oikeudenmukaisuus.
  - Tietysti, mutta jotta maa ei joutuisi anarkiaan, jonkun täytyy olla kuningas.
  - Sillä, josta se tulee, on oltava kaikki hallitsijan ominaisuudet.
  "Mutta olet jo päättänyt, että minusta tulee monarkki.
  "Mutta hallinnassani minä opastan sinut Matarraan.
  - Kiitos alamaailman lapsi. - Vali sanoi puoli-vitsillä.
  - Unohdit, että nyt olen pyhimys. Ja jos on, sinun on toteltava minua, koska Maria on vanhempi kuin yksikään maallinen kuningas.
  - Tässä tapauksessa olet taas oikeassa, että voin olla pelkkä kuolevainen. Keskustellaanpa paremmin jatkosodan suunnitelmasta, päätin lähettää rykmenttini Loistrogin kaupunkiin, tämä on avainkohta, jossa kaikki tiet yhtyvät. Sieltä voimme avata suoran reitin Matarreen.
  - Siellä on erittäin vahva varuskunta ja paljon aseita. Suosittelen ensin kävelemään Facet-linjaa pitkin, siellä on monia sotilaallisia tehtaita, täydennämme arsenaaliamme huomattavasti.
  - Tehtaat ovat hyvin linnoitettuja, menetämme siellä liikaa ihmisiä ja aikaa.
  - Luulen, että työntekijät itse nousevat ylös ja avaavat meille portit.
  - Takahuoneissa ja kaivoksissa työskentelevien joukossa on todella paljon orjia, mutta palkkatyöläiset eivät todellakaan halunneet liittyä jengiini.
  - Tämä johtuu siitä, että toisin kuin karanneet orjat, joilla ei ole muuta menetettävää kuin kahleet, heillä on perheitä, ja vain kaikkein epätoivoisimmat voivat viedä heidät kirveen alle.
  - Ehkä olet oikeassa, ennen kuin menemme pääkaupunkiin, emme tule toimeen ilman aseita. Vali kääntyi ympäri. - Ja tässä käännetään haarukka, minne neuvoit.
  Valtava, veistetty graniittimerkki näytti ohjeita. Pääkaupunki Matarre oli vielä yli viidensadan mailin päässä. Ja reunoilla oli rikkaita, tiheästi asuttuja maita.
  Joukot kääntyivät tehtaiden puoleen, oli tarpeen täydentää aseiden ja muskettien varastoja. Pietari rypisti kulmiaan yhä enemmän - kapina selvästi kesti. Matkan varrella oli Sinhorin linnake, erittäin suuri, vanha, mutta hyvin linnoitettu vahvalla varuskunnalla ja pitkän kantaman tykeillä. Oli erittäin vaikeaa kiertää häntä. Jotta ei hukattaisi paljon aikaa, Angelica ja Vega menivät temppuihin. Ottaen mukanaan ruutitynnyrin he molemmat lähtivät portille.
  Oja oli syvä, silta kohotettu, näytti siltä, että paikallisia sotilaita oli varoitettu kapinosta. Vanhempi upseeri, majuri Fonol, tutki ympäristöä silmälasien läpi. Edellinen yö oli ollut raskas, sillä hän oli huomattavassa humalassa ja palkkasi kaksi prostituoitua toivoen kuninkaallista lepoa. Ja he liukastivat hänelle jotain, majuri "pyörtyi", ja aamulla hän heräsi ilman rahaa kipeällä päällä. Ja koska hän kulki aina ilman penniäkään taskussaan, laski sitä tavernoissa ja pelipaikoissa, hän juopui, hän onnistui, vain jonkun muun kustannuksella lainoissa. Tähän hetkeen mennessä viiniparit ovat hajonneet kokonaan, "jätteet" ovat tulleet. Nyt hän halusi ennen kaikkea juoda ja maistaa naisen hyväilyä. Hänen kurkkunsa oli kuiva, hänen nivusinsa särki tuskallisesti, hänen oimonsa kipeytyivät ikään kuin niihin olisi kaadettu sulaa lyijyä.
  - Kaverit, antakaa minulle ainakin lasillinen viiniä.
  Kapteeni, Kvas tiuskaisi.
  - Ei ole ollut toimitusta viikkoon, se on anthema.. Punainen viinivarasto on murskattu, me itse kuolemme janoon.
  - Itse leikkaisin Chervonnyn korvat. Mistä saa alkoholia?
  - Rahalla, ei hätää.
  - Raha! Voi saatana, miksi keksit sellaisen kauhistuksen kuin käteinen.
  - Näin Jumala näkee, että se on järjestetty, kun ollaan huonosti toistensa kanssa.
  - No, miksi se on huono minulle.
  - Teet paljon virheitä.
  Rehevän metsän takaa tuli kaksi viehättävää tyttöä lähestymään heitä.
  - Minulla on jo vikoja. Metsän kaunottaret näyttävät olevan.
  - Annas kun katson. - Kapteeni tähtäsi kaukoputkella.
  - Vau, en ole koskaan nähnyt niin kauniita ihmisiä. Ei naisten kevätkukkia.
  - Se on ihme, mutta mitä he tuovat mukanaan.
  - Tynnyri, ja aika iso.
  "Siessä täytyy olla jumalallista juomaa, ja neitsyt itse ovat todella jumalattaria. - sanoi majuri pitäen kiinni putkesta.
  Tytöt lähestyivät vallihautaa ja seisoivat portin edessä sointuvilla äänillään ja huusivat.
  - Vartijat, avaakaa ovi naisille.
  Majuri kirjaimellisesti söi niitä silmillään kolmen päivän ajan ruokkimattomana kukkona.
  - Tietenkin, avaa ne, käsken laskea silta.
  - Entä kapinallisten uhka?
  - Täällä meillä on kaksi voimakasta akkua raskailla aseilla, ja jokainen maapala on ammuttu, ja ylipäätään meillä on aina aikaa poistaa silta. Etkö halua lyödä paalua heidän hoikkien jalkojensa väliin?
  Todella ruskettuneet, kuin pronssiin valettu, tyttöjen jalat olivat paljaat lähes lantiota myöten. Kuinka paljon he voisivatkaan tuottaa mielihyvää raittiutuuteen väsyneelle miehelle. Vaatimattomat vaatteet eivät käytännössä peittäneet hahmojaan, ne muistuttivat patsaita, mutta eivät kylmiä, vaan eläviä, vapisevia, jotka pystyivät tarjoamaan voimakkaimman raivostuttavan nautinnon.
  Fonol vuoti sylkeä, ja hän juoksi henkilökohtaisesti vartijoiden luo, kehotti heitä paikalle, kääri sitten hihat ja käänsi pyörää omin käsin.
  Lopulta upeat tytöt kävelivät paljain meikkausjalkojaan lyömällä sillan yli, ilmeisesti he olivat erittäin vahvoja, jos he vetivät melko isoa tynnyriä pyörillä ilman suurta vaivaa.
  Kapteeni ja majuri juoksivat ensin ja Fonol, joka ei kyennyt vastustamaan, laittoi kätensä Vegan reidelle. Tyttö hymyili takaisin ja otti varovasti kätensä pois.
  - Tulee rakkauden tunnin aika kanssasi, mutta sillä välin haluatko sammuttaa janoasi.
  - Tietenkin kurkku on kuiva.
  Vega avasi varovasti hanan ja kaatoi täyden mukin majorille. Ruutitynnyriin jäi varmuuden vuoksi säiliö viiniä, ja yhtäkkiä he tarkistavat.
  Kapteeni seurasi häntä. Angelica puuttui asiaan.
  - Haluaisimme kaikkien linnoituspatterin ampujien maistelevan viiniä. Ja sitten köyhät viroili ilman alkoholia.
  - Mikä on reilua.
  "Lisäksi olemme vetäneet tätä tynnyriä liian kauan, joten emme aio kohdella ketään ilmaiseksi.
  - Tietysti sinulle maksetaan avokätisesti.
  Tytöt raahasivat tappavan kuormansa akkuihin. Heidän koko suunnitelmansa perustui siihen tosiasiaan, että se sammuttaisi joukon aseita, jotka pitivät tasaista laaksoa aseella uhattuna.
  Matkalla heitä kohtasi iloiset soturit, he nauroivat ja kutsuivat tyttöjä kävelemään kanssaan, jotkut rohkeimmat yrittivät koskettaa ja koskettaa erityisesti rintoihinsa. Häpeäkseen Vega tunsi halun, hänen rinnansa turposivat. Silti naiselle on suuri ilo tuntea miehen hyväily.
  - Pojat, älä kaikki kerralla, jonoon. - Hän sanoi. - Kyllä, ja valmista ainakin kultaa.
  - Sellaisten kuin sinä ja kaksi kultaa ei ole sääli.
  - Nuoruudestani huolimatta olen jo kokenut ja pystyn palvelemaan kahtakymmentä ihmistä kerralla. - sanoi Vega ja sillä välin itsekin katsoen tarkasti, missä ruutitynnyrit olivat lähempänä.
  - Valitse minut, minä olen vahvin.
  - Minua pidetään rykmentin kauneimpana, joten minun pitäisi olla ensimmäinen.
  - Ja katsokaa rintaani jopa kolme ristiä.
  - Kyllä, olet vanha, nuorten pitäisi saada osansa ensin.
  Myös Angelicaa haparoitiin, mutta toisin kuin Vega, se ei ollut miellyttävää, koska hänellä oli paljon tiukempi kasvatus. Ja hän halusi päästä eroon näistä himokkaista kasvoista mahdollisimman nopeasti. Räjäyttäkää ne helvettiin ja unohtakaa. Missä ne pirun piiput ovat, ehkä varasto on aivan eri paikassa, eikä aseiden vieressä?
  Ja tässä he ovat, kuinka monta heistä, Angelica iloitsi. Alkuperäiset eivät vieläkään loista älykkyydestään tai ovat liian itsevarmoja. Totta, porsaanreiät ovat kapeita, itse aseet ovat hyvin suojattuja ammuksilta, on jopa taottuja kilpiä. Joten tappion todennäköisyys satunnaisesta ytimestä on pieni. Mutta kaikesta huolimatta niin paljon ruudin säilyttäminen yhdessä paikassa ei ole niin huolellista, se on otettava huomioon tulevassa sodassa.
  - Rakkaat hyvät, ennen kuin aloitatte juhlan, kerron teille tarinan omasta kokemuksestani. Haluat tietää, kuinka rakastin poikia. Vega huusi.
  - Tietysti teemme! - Vastauksena taistelijat haukkuivat kuorossa.
  Angelica laittoi piipun lähemmäs muita, jos se räjähtää, niin ne räjähtävät kerralla, sulakkeen sisällä olevan hapon pitäisi toimia täsmälleen minuutilla, ei turhaan ole kiinnitetty kellokoneistoon.
  Vegan silmät loistivat terrori-iskua odotellessa. Angelica oli myös hermostunut ja purkaakseen jännitystä hän kaatoi itselleen viiniä ja joi sen sitten yhdellä kulauksella. Hänen lihaksikas fantastinen vartalonsa peittyi hikipisaroihin, ja hänen jalkojensa iho alkoi muistuttaa helmiä.
  Viimeinen napsautus ja niiden on aika rullata.
  Samaan aikaan Vega alkoi kertoa selkeästi kuvitteellista tarinaa siitä, kuinka hän työskenteli bordellissa. Oli ilmeistä, että hänen tarinansa oli menestys, sotilaat vapisivat ja innostuivat.
  - Niitä oli kerralla neljä, heistä tuli vahvan hien tuoksu, olin ollut pitkään märkä ja halusin kielelläni tuntea heidän kuumat hyveensä.
  Sillä hetkellä Vega sääli näitä tyyppejä, joista monet olivat nuoria ja komeita. Hetkessä, ei enää, he kuolevat, heidän elämänpolkunsa keskeytyy mitä kauheimmalla tavalla. Ja hän ja Angelica ovat syyllisiä. Nyt kuinka monta ihmistä hän keskeytti monin eri tavoin, vaikka hän sääli häntä, niin kaikki unohtui hyvin nopeasti. Mutta nyt on iskenyt sellainen sääli, että jopa kyyneleet ovat nousseet esiin. On välttämätöntä kiinnittää, jotta ei pettäisi itseään, mutta Vega tunsi, että enempää ei ollut ja he purskahtivat kolmeen puroon.
  - Luoja, miksi ihmiset tarvitsevat sotia. hän kuiskasi.
  - No miksi keskeytit, jatka, ääniä kuului. Pidämme todella siitä, mitä tapahtui seuraavaksi?!
  - Anteeksi, rohkeat soturit. Mutta join liikaa ja minun täytyy pissata. Vega sanoi. Angelica juoksi hänen luokseen.
  - Minunkin rakkoni on täynnä, odota hetki, me juoksemme.
  - Ota rennosti tässä. - huusi harmaaviiksinen eversti.
  - Ei, kuinka voit, olemme sivistyneitä naisia.
  Tytöt juoksivat niin, että heidän hieman pölyiset kantapäänsä loistivat, ennen vaellusta Vega ja Angelica pesivat jalkansa perusteellisesti. Nyt tärkeintä on, että ehtii lähteä, ja samalla ei saa antaa siltaa nousta.
  Täällä se on torni, jossa nostomekanismi toimii. Tytöt törmäävät siihen, ja sillä hetkellä kuuluu valtava räjähdys. Seinät erottuvat välittömästi monista halkeamista, ja räjähdysaalto poimii nuoret amatsonit ja heittää vallihaun.
  Krokotiileja muistuttavat hirvittävät olennot, joilla on kaksi päätä ja kolme hammasriviä, myrkylliset piraijat, joiden rotan suut ja nenä ovat terävät kuin palapelin, ryntäävät niihin.
  Sanotaan, että pelko herättää lisävoimia, tässä tapauksessa ihminen käyttää lihaksia sataprosenttisesti. Niin tapahtui tässä tapauksessa, tytöt ansaitsivat epätoivoisesti kätensä ja jalkojaan, heidän hampaat vain koputtivat, hieman raaputtamalla jalkojaan. Sitten he hyppäsivät ylös kaikella voimallaan, takertuen vallihaun reunaan. Käyttäen neljää raajaa kerralla he ryömivät pitkin epätasaista seinää muistuttaen hämähäkkimiehiä.
  Vaikka kivinen pinta oli liukas, niin jalat putosivat uudestaan ja uudestaan, mutta ihmeen kautta tytöt jäivät limaiselle pinnalle. Kokeneempi Vega kiipesi ensin, monta tuntia harjoittelua harjoituksissa ei ollut turhaa. Mutta Angelica murtui aivan viime hetkellä villin itkulla. Vega tuskin ehti tarttua häntä hiuksista.
  - Sinä satutit. - Orala Angelica.
  - Mikä on paras tapa päästää sinut irti? - ironinen Vega.
  Hän veti sen ulos ja asetti sen kiven pinnalle. Angelica kosketti refleksisesti päätään, kuten normaalisti, kaikki hiukset ovat ehjät.
  - Hienoa, kiitos pelastuksestasi, ja nyt mennään taisteluun.
  Silta oli jo alkanut nousta, ja kapinalliset kiiruhtivat sitä kohti kaikin voimin.
  Kaksi aseetonta tyttöä ryntäsi sisäänkäynnillä seisovan vartijan luo. Vartijoita oli noin kymmenen, mutta he eivät odottaneet kaikkien kahden vihaisen naisen hyökkäävän heidän kimppuunsa. Lisäksi Angelican rintakehä paljastui räjähdyksen seurauksena. Kolme sotilasta, jotka heittivät alas aseensa, ryntäsivät hänen kimppuunsa yrittäen raiskata hänet.
  Tyttö hyppäsi ylös ja löi molempia perverstejä nivusiin kahdella jalalla kerralla. Ja kolmannet sormet silmissä. Siten kolme hävittäjää suljettiin kerralla pois toiminnasta. Vega ei antanut periksi, kiihdytti, hän löi paljain jaloillaan, kaksi leukaan ja toista kämmenellä kurkkuun. Siten kuusi kymmenestä vetäytyi yhden sekunnin sisällä. Sitten Angelica ja Vega poimivat pudonneet miekat ja putosivat jäljellä olevien neljän päälle.
  Tytöt liikkuivat niin nopeasti, että kokeneet sotilaat eivät pysyneet heidän liikkeissään. Suoritettuaan "Drunk Butterfly" -tekniikan Vega hakkeroi kuoliaaksi yhden taistelijan, sitten tehtyään ruuvin, hän tappoi toisen. Aplita puolestaan suoritti mestarillisesti "Mad Fan" -tekniikan, jonka seurauksena kaksi päätä leikattiin pois.
  - Tämä on ensimmäinen veto, jonka voitimme loistavasti. - Vega sanoi.
  Tytöt ryntäsivät sisään kahdesta miekasta tarttuessaan. Siellä he leikkaavat sotilaiden ruumiiden läpi, ikään kuin ihmeellisen osittain teräksen, osittain elävän metsän läpi. Heidän paljaat jalkansa squalivat verilammikoiden läpi jättäen näkyviä jalanjälkiä. Itse torni oli haljennut, nostomekanismi jumissa, ja ne nousivat ponnistellen. Samanaikaisesti "Triple Whirlwind" -tekniikkaa suorittaessaan Vega ja Aplita ryntäsivät huoneeseen, laskeen seitsemän soturia kerralla. Majuri Fonola hymyili ensin, ja sitten, nähdessään veriset miekat, kalpeni ja polvistui.
  Teen mitä haluat, älä tapa minua.
  - Ensin sinun on laskettava silta.
  Vega työnsi majurin pois ja heittäytyi rattiin. Angelica teurasti kaksi vastahakoista soturia Ragged Stonella.
  . LUKU 18
  Oliveria ruoskittiin ankarasti. Kolmannessa leikkauksessa haavaan ei vain kaadettu ruoskalla suolaa, vaan lapsen paljaisiin pohjiin laitettiin punakuumia rautaliuskoja. Ja melkein rampautunut. Se todella sattuu, kun kantapäät polttavat, ja vähän enemmän ja paljas rinta.
  Kylmässä, pimeässä sellissä, joka oli täynnä rottia ja hämähäkkejä, Oliver sai lohtua vain unestaan.
  Ja siellä oli jotain nähtävää.
  Silta laskeutui hitaasti, pyörä oli tiukka, huonosti voideltu. Samaan aikaan kapinalliset olivat jo hypänneet aukiolle juosten rautalevylle. Ensimmäinen, joka hyppäsi sillalle samaan aikaan murtautuen vastustajansa läpi, oli Dodger, hän kilpaili hevosen selässä ja loput seurasivat. Angelica ja Vega puolestaan joutuivat taistelemaan ylivoimaisilla voimilla. Taistelijat lensivät heitä vastaan, he kävelivät erittäin tiukasti, tytöt pilkkoivat ruumiinsa, kuin marinoituja kurkkuja, lyömällä niitä läpi ja läpi. Jousimiehet olivat vaarallisimpia, mutta he eivät saaneet kääntyä ympäri, siellä oli liian tungosta. Kuitenkin, kun vihollisia oli niin paljon, heidän hillitseminen oli liian vaikeaa. Odotellessaan sillan laskeutumista kokonaan Vega heitti soihdun pyörään, se leimahti ja sytytti punaisen liekin.
  - Pidä niitä vielä hetki, Angelica, ja sitten voimme lähteä. hän huusi.
  Vega loukkaantui olkapäähän ja raapi hieman rintaansa, Angelicaa lyötiin ketjulla paljaisiin jalkoihinsa, tyttö ontui pari sekuntia, sitten kokosi tahtonsa nyrkkiin ja jatkoi tappelua.
  Tehtyään syöksyn hän katkaisi kaksi kerralla, ja Vega löi niskaan jalkallaan hyppyssä.
  - Leikkaa sekä käsillä että jaloilla. Hyppää useammin.
  - Olen karaten ammattilainen, näyttää siltä, että tämä taide on heille uutuus, joten lyömme kovemmin.
  Paljain jaloin, erittäin hoikat, lihaksikkaat tyttöjen jalat välähtivät, jakoivat iskuja, kaatoivat vihollisia. Kuten Vega pian tajusi, tehokkain oli lyödä nivusiin lyhyellä lyönnillä. Tämä aiheutti yleensä pysyvän shokin. Ja se on turvallisempaa itsellesi, muuten Vega löi levysoittimen aikana tuskallisesti miekkaa jalkallaan, verta vuoti, iho leikattiin. Tyttö löi vastauksena soturia miekan kädensijalla temppelissä ja lävisti sitten toisen vihollisen terällä.
  Angelica näki, että pyörä oli jo tulessa ja köysi oli melkein palanut, hän murtautui siihen ja alkoi vetäytyä. Tämän huomattuaan Vega nousi myös ylös. Molemmat tytöt, saatuaan vielä muutaman naarmun, menivät naapuriin ja alkoivat kiivetä portaita.
  Täällä vihollisilla oli vaikeampaa, koska he eivät kyenneet hyödyntämään numeerista etua ja kääntymään ympäri. Vega ja Angelica kestivät onnistuneesti. Samaan aikaan kapinalliset valtasivat jo käytävät ja katkaisivat vihollisten ristiriitaiset rivit.
  Yksi ensimmäisistä linnoitukseen murtautuneista oli Oliver, hän ryntäsi raivoissaan vihollisen ulvomiseen. Poika oli todellinen paholainen, joka käytti kahta miekkaa kerralla. Lyhyissä shortseissa, joustavissa kuin kobra, hän viilteli ja pisti opittujen temppujen avulla. Joten hän törmäsi melko vahvaan ritariin, paroni Phobekiin. Koska paroni oli kokenut miekkamies, hän uskoi selviytyvänsä pojan kanssa ilman suuria vaikeuksia. Mutta todellisuudessa Oliver Twist osoittautui taitavammaksi, ja vain taitavasti muotoiltu ketjuposti pelasti Phobekin kuolemasta ensimmäisessä hyökkäyksessä.
  Taitavasti poistuessaan, väistäen ja pomppinut poika löi vihollista pari kertaa kylkiluihin, sitten suoritettuaan "Ladies' Fan" -tekniikan, hän löi niskaan. Mutta metallikerroksella peitetty härän kaula selvisi. Lisäksi taisteluun osallistunut squire heitti tikarin, Oliver Twist vältteli, mutta ihoa leikattiin hieman.
  - Mene kaikkein kavalimpaan. - Ja sukeltaessaan hän katkaisi orjan pään terävällä iskulla.
  Paroni hämmästyi, ja hän heilutti miekkansa liian innokkaasti, oli selvää, että hän oli vihainen.
  - Leikkaan sinut paloiksi, pentu, ja lasken ihon rummun päälle. Poika hyppäsi vältellen terää, löi paljain jalkansa nivusiin, mutta törmäsi panssaroituun levyyn. Isku oli kuitenkin niin voimakas, että hän perääntyi puristaen tuskallisesti paronin palloja.
  - Ota hänet! - Tilattu ulvoen Phobek.
  Mutta Oliver Twist suoritti kolminkertaisen myllyn kahdella miekalla, täytti ensin kaksi, sitten Ragged Butterfly -tekniikalla ja viimeisteli vielä kolme viimeistelyiskulla.
  - No, he ottivat paljon. - Poika teki nenän. Taas he tapasivat paronit yksitellen. Täällä poika päätti turvautua "Mad Brush" -tekniikkaan, suoritettuaan selvästi sarjan liikkeitä, hän osui Phobekille suoraan silmään. Isku oli niin voimakas ja tarkka, että terä ponnahti ulos pään takaosasta.
  - Yhdestä huligaanista tuli vähemmän. - Oliver, pyyhki terän lehtien päälle, jatkoi räjähdysmäistä hyökkäystään.
  Konna taisteli myös loistavasti, jokaisesta hänen iskustaan varmasti joku putosi, ja hän löi samalla tavalla kuin Oliver kahdella miekalla kerralla.
  Koska hän oli kuitenkin raskaampi ja kokeneempi kuin hän, hän tappoi paljon enemmän. Lähimmät tornit raivattiin melko nopeasti, mutta linnoituksen sisällä oli kuuma. Varuskunta oli vahva, ja monet kapinallisista aseistettiin sattumanvaraisesti. Se oli erityisen vaikeaa, kun muskettisoturit ampuivat lentopalloa. Yli kaksisataa ihmistä kaatui voihkien ja huutaen. Mutta Dodger ei menettänyt päätään, hän raahasi kapinalliset mukanaan, ja ennen kuin sotilaat ehtivät ladata uudelleen, lauma juoksi pohjaan. Räjähdys alkoi ja näissä olosuhteissa kirveet, haarukat, luolat olivat hyviä aseita; käsitaistelussa paikalliset muskettisoturit, toisin kuin Dumasin sankarit, eivät olleet ollenkaan vahvoja. Vaarallisempia olivat ritarit ja panssaroitu jalkaväki. He taistelivat taitavammin, ja pian koko alue oli täynnä ruumiita.
  Konni, joka erottui muiden joukosta pätevyytensä vuoksi, oli ensimmäinen uhri, jonka he aikoivat laskea alttarille. Hänet ympäröitiin joka puolelta, he yrittivät tallata hevosia. Roisto hyppäsi ylös ja alas, hakkeroitui hevosten jalkoihin, hänen terävimmät miekkansa eivät antaneet kenellekään valtaa. Täällä kahdeksan ratsastajaa hyppäsi hänen kimppuunsa kerralla, kaksi tapettiin miekoilla ja kaksi muuta kaatui potkuilla, ja viides Dodger löi päätään. Voimakas isku otsasta nenään voi kaataa kenet tahansa. Ja loput kolme päättyivät myöhemmillä iskuilla. Vali Chervonny taisteli myös ykkösten joukossa, toki, hän ei ollut yhtä nopea kuin Dodger, mutta hän oli komea ja pystyi lyömään vastustajiaan massan takia. Hänen suuri kaksikätinen kirves katkaisi ritarit lattiaan, ei useinkaan, eikä kilpi kestänyt niin voimakasta iskua. Kuitenkin yhdessä vaiheessa Valya Chervonny oli ympäröity kaikilta puolilta ja jopa loukkaantunut vakavasti. Jättiläinen horjui ja lasso heitettiin hänen kaulaansa vetäen raa'asti köyttä. Kapinallisten johtaja melkein menetti tajuntansa, hän kaatui polvilleen. Seitsemän ihmistä tarttui välittömästi lassoon, köysi oli erittäin vahva, ja he raahasivat Chervonnyn kuin toppi.
  Minne jättiläiset vievät sinut? - huusi yhtäkkiä hänen korvansa yli. - Olet karja.
  Kaksi hurmaavaa tyttöä hyppäsi juoksulähtöön ja osui ratsastajat yhteen. Tytöt olivat puolialastomia, Angelican lyhyt mekko repeytyi ja leikattiin, ja Vega heitti sen kokonaan pois ja jäi pikkuhousuihinsa. Monet ritarit, unohtaen taistelun, söivät kaunottaret silmillään, mistä he maksoivat välittömästi, saamalla raakoja iskuja, jotka katkaisivat päät ja raajat.
  - Nostetaan pojat, vihollista ei ole enää kauaa jäljellä. - Vega lisäsi vauhtia.
  Katoilta he yrittivät ampua heitä, mutta kapinalliset kaatoivat heidät itse, ryömivät ylös ja löivät vastustajia. Pietari kaksivuotiaana veti ensimmäisen nuolensa, ja siksi, kun vihollisen hyökkäys heikkeni hieman, hän alkoi ampua nuolia peräkkäin.
  Mir Tuzok istui hänen vieressään, poika ontui vielä hieman, mutta nuori ruumis toipui nopeasti. Teini-ikäinen ei ollut jo pahasti leikattu, mutta hän ampui vielä paremmin. Oli nähtävissä, kuinka vihollissotilaat, saatuaan pisteen vatsaan, rintakehään tai reisiin, asettuivat sujuvasti. Jotkut heistä raivosivat ja nykivät, jos nuoli ei heti osunut elintärkeään elimeen. Jopa Dodger oli yllättynyt.
  - Etkö ole kadoksissa?
  Poika nyökkäsi.
  - Tätä minulla on ollut varhaisista vuosista lähtien, en pikkupojanakaan käytännössä tahrannut pienimpiin kohteisiin.
  - Se on geneettistä kykyäsi.
  - Anteeksi, mitä?
  Entinen varas selitti:
  - No, luonto antoi sinulle syntymästä lähtien kyvyn ampua täydellisesti, jopa ilmiömäisesti!
  - Treenasin silti paljon, monet pojat rykmentissämme ampuvat jo hyvin, vain kaikki eivät osaa vetää tiukkaa jousinauhaa, mutta minä kyllä.
  Mir Tuzok näytti kohokuvioidut hauislihakset.
  - Okei, ammu, enkä aio leikata paljoa.
  Ritarien ja vartijoiden rivit harvenivat nopeasti, ja lopulta Dodger onnistui ensimmäisenä leikkaamaan lipun. Hänen ympärillään oli tiheä joukko keihäsmiehiä, ja heidän tunnettu sankarinsa, kreivi Cavazza, johti heitä.
  Tämä massiivinen kokonaisuus tapasi nauraen ei erityisen suuren, parrattoman teini-ikäisen Dodgerin.
  - Minne menet tikkari - kyllästynyt elämään. - Olet vielä niin pieni.
  - Olet iso kovaäänisesti putoava vaatekaappi. - Huusi Dodger. - No, yritetään pistää nenääni.
  - Laitan sen käteeni ja lyön toista. huudahti lähes kahdeksan jalkaa pitkä kaveri.
  -Tuttu tarina. Keneltä kuulin sen? Ah, seitsenpäisestä hirviöstä.
  - Ei ole lohikäärmeitä, nämä ovat kaikki satuja. Ritari jatkoi karjumista. - Ja tässä minä olen, ja nyrkkini on kuin sinun pääsi.
  Katsotaan mitä hänelle tapahtuu, kun lopetan hänet. Saattaa kutistua. - Rogue, sukeltanut ja melko taitavasti, leikkasi polven alta.
  Polvilumpio pelasti ritarin silpomiselta; sitä ei valettu raudasta, vaan erittäin kalliista vihreästä pronssista. Siksi hän oli vain hieman leikattu, verta tuli ulos.
  Parikymmentä kiloa painava ruho nauroi.
  - Kyllä, olet vain hyttynen, no, onnistuit pistämään minut, mutta mitä järkeä sillä on.
  "Olet iso, mutta kömpelö, ja lapsi osaa käsitellä sinua. Nopeasti kaksimetristä miekkasta poispäin siirtynyt roisto hyppäsi ilmaan ja osui kypärään. Kovasta töksystä kuului soitto, mutta jättiläinen ei edes horjunut.
  Roisto puolestaan tuskin lähti, valtava ketjukoira ryntäsi häntä kohti. Hänen suuret hampaat, kuten tiikerin hampaat, melkein sulkeutuivat hänen kurkussaan. Roisto löi sormensa hirviön silmiin ja viilti sitten kaulaan. Koiralla ei ollut panssaria, ja pää lensi pois ja osui Cavazzaan mukiin.
  Tämä aiheutti jättiläiseen samanlaisen vaikutuksen kuin reagenssi kaadetaan happoon. Hän leimahti ja heilautti miekkansa niin epätoivoisesti, että hän kaatoi kolme omaa sotilastaan.
  - Hienoa, että autat minua. - Poked Dodger.
  Sitten hän hyökkäsi hänen kimppuunsa, englantilainen varaskapteeni löi vaivalloisesti miekan irti ja työnsi terän vastustajan kasvoihin. Hän ulvoi, karmiininpunainen viilto peitti hänen silmänsä, ja kreivi raivoissaan työnsi aseensa maahan asti.
  Konni nauroi nähdessään vastustajansa työntävän, yrittäen vetää miekkansa.
  Sitten hän kiirehtimättä käveli vihollisen luo ja pisti leukaansa leukaan.
  - Anna periksi tai kuole.
  Sillä hetkellä tarkka muskettilaukaus murskasi hänen kätensä, ja yksi Cavazzan palvelijoista heittäytyi huijarin jalkoihin. Ennen kuin venäläinen kapteeni ehti tulla järkiinsä, hän huomasi olevansa painunut maahan, massiivinen ruho leijui hänen päällänsä.
  Annat sitten periksi tai et, sinä kuolet joka tapauksessa. - käheä haiseva kuono mutisi.
  Sitten kreivi laittoi tikarin hänen kasvoilleen ja alkoi leikata hänen korvaansa. Se oli erittäin tuskallista ja epätoivoisempi antoi Venäjälle uutta valtaa. Peter huokaisi, kaikella voimallaan hän jännitti vartaloaan, repäisi hieman vihollisen irti ja työnsi eloonjääneellä kämmenellä sormensa Aatamin omenaan käyttämällä "teräskämmen" -tekniikkaa. Cavazza roikkui, tarkka isku osui häneen suoraan kaulavaltimoon. Dodger lisäsi jälleen temppeliin miekan kädensijalla ja heitti ruhon pois. Toinen hänen käsivarsistaan ei toiminut, mutta toinen oli täydessä voimissaan. Hän leikkasi sillä ohennettuja hyllyjä. Vega ja Angelica taistelivat vierekkäin käsi kädessä.
  Oli ilmeistä, kuinka runsaasti tytöt roiskuivat verta, kuitenkin Vega ravisteli alastomaa rintakuvaansa, eikä satoja miehiä ollut nolostunut ja nolostunut. Kuitenkin vihollisten hyökätessä hänen kimppuunsa se oli siedettävää, mutta kun kapinallisten riveissä taisteleva nuori mies tarttui häntä nännistä ja hän löi raskaan lyönnin kasvoihin, hän yhtäkkiä häpesi kovasti ja lähti. taistelukentällä hetkeksi heittääksesi karkean säkkikankaan.
  Angelica ei voinut vastustaa vitsiä.
  - Pelkäätkö rintakehäsi vilustumista?
  "En halua antaa viholliselleni enempää kunniaa kuin he ansaitsevat. - Katkaise Vega.
  Taistelu siirtyi vähitellen aukiolta joukkoon siipiä ja linnoitusravintoloita. Siellä varastoitiin suuria viinivarastoja, ja siksi ritarit ja palkkasoturit taistelivat niiden puolesta erityisen raivoissaan. Nähti kuinka korkeat tornit nousivat taivaalle ja rypistyneet ulkorakennukset pyörivät. Tykeistä ammuttiin useita laukauksia, mutta aseet osuivat sokeasti, lisäksi syntyneessä riidassa oli helppo vahingoittaa omia. Itse linnoitus kolmen valaisimen säteissä esitti aggressiivisen traagisen spektaakkelin, korkealta katsottuna näytti siltä, että ihmiset olisivat kuin muurahaisia, jotka purevat kuolleen kärpäsen.
  Roisto murtautui täältä läpi ja jatkoi toisella kädellä lihan silppuamista. Poika Oliver Twist tuli aivan toisesta suunnasta, hän on toistaiseksi onnistunut välttämään vakavia vammoja. Vaikka hän oli väsynyt, hän hyppäsi silti korkealle osoittaen mangustin ihmeitä ja näppäryyttä. Siten he puristivat sormuksen vastustajan kurkkuun. Varuskunnan komentaja, laiha kenraali Purdaro ei ollut erityisen pitkä, eikä hänellä ollut kaikkein sotaisin ulkonäkö ja olutvatsa.
  Hän mieluummin piiloutui sotilaidensa selän taakse välttäen taistelua. Kun kenraali tunsi haisi kuumalta, hän tarttui useisiin pusseihin timantteja, hän ei silti voinut kantaa linnoituksen koko aarretta ja odotti vain hetken päästäkseen pakoon. Niin hiljaa hän meni portille. Epäonnekseen Oliver Twist jatkoi taistelun aikanakin taistelukentän tarkastelua ja nähdessään, kuinka kultakirjailoidussa univormussa pukeutunut mies etenee varovasti taistelijoiden selän taakse, hän tajusi heti, että tällä kettulla oli kiire piilottaa hänen. häntä reikään.
  - Ei, se ei tee sitä.
  Lähetettyään potkun toisen vastustajan tyrmäykseen ja katkottuaan miekoilla niin, että keilaajat lensivät, poika ryntäsi hänen jälkeensä kuin salama uutta saalista jahtaavan koiran jännityksestä.
  Kun hän tapasi matkalla soturin miekalla tai jousella, poika murskasi heidät. Aivan portin sisäänkäynnillä hänet kohtasi kaksi kenraalin henkivartijaa. He hyökkäsivät raivoissaan ilkeän plebeijin kimppuun, kuten poika heistä näytti. Oliver Twist näki, että taitavat soturit upeissa haarniskaissa hakkeroivat pylväitä miekoilla, katto romahti roistoille ja he pudottivat miekkansa. Ennen kuin he pääsivät vapaaksi, Terminaattoripoika katkaisi heidän päänsä.
  Sitten Oliver Twist, joka katkaisi portin salvan, liukastui sisään. Yhtäkkiä hänen paljaat jalkansa kompastuivat nauloihin, poika ulvoi ja lisäsi askeleen. Oli selvää, että joku oli asettanut ansoja. Täällä nuoli viheltää ja sitten tukki putoaa. Poika ehti hädin tuskin reagoida, ulos lentynyt tikari raapui pahoin hänen poskeaan.
  Mutta nyt hän ohitti turvallisesti viimeisen ansan, ja käärmeet ryntäsivät Oliveriin, mutta terät katkaisivat heidät. Ja tässä on itse kenraali, hän juoksee niin nopeasti kuin pystyy tukehtuen, mutta hän ei voi paeta täysin fyysisesti kehittyneestä pojasta.
  - Se on paljon mielenkiintoisempaa kuin koulussa opiskelu, ahtaassa ja epämukavassa pöydässä istuminen, ja sitten on seikkailuja loppuelämäksi. huusi Oliver Twist.
  Nähdessään, että hänen takaa-ajajansa oli vain puolialaston poika, kenraali otti kourallisen timantteja ja heitti ne hänen jalkoihinsa toivoen, että ilmeisen köyhä poika ryntäisi hakemaan niitä.
  Oliver Twist heitti halveksivasti kiven sivuun paljaalla varpaillaan ja hyppäsi Purdaron luo.
  - Se on varas, jäit kiinni.
  Kenraali yritti taistella takaisin miekalla, mutta hänen teränsä putosi käsistään. Sitten Oliver Twist nosti hänet ylös kauluksesta. Purdaro vapisi, kuinka paljon voimaa oli tässä pojassa, joka näytti noin neljätoistavuotiaalta.
  - Maksan sinulle hyvin. - Hän alkoi avata taskujaan näyttäen taskuja. - Voit ostaa itsellesi saappaat, kalliin kamisolin ja jopa kartanon orjien kanssa. Ota kivet, minä annan ne sinulle ja anna minun mennä. Kenraali itse on sinulle kiitollinen.
  Oliver Twist nauroi.
  - Annat minulle jotain, jonka voin joka tapauksessa ottaa väkisin, samalla kun tapan sinut. Ei, otan mieluummin korut, jaan ne sitten tovereilleni ja sitoisin kenraalin.
  - Okei, mutta minulla on jotain parempaa, maaginen talisman, jolla on tuntematon voima.
  - Valehtelet, näytä minulle. kysyi Oliver Twist.
  - Katso sitä! Kenraali ojensi kättään nuuskalaatikolla. Heti kun poika kallisti kasvojaan, jotain iski, palava seos osui häntä kasvoihin. Hänen silmänsä poksahtivat ulos otsastaan ja kääntyivät taaksepäin, poika menetti tajuntansa.
  - Näin se pieni täi, niin käy niille, jotka luottavat aikuisiin liikaa. - sanoi Purdaro. - Ja nyt tapan sinut.
  Ja kenraali syöksyi viileästi tikarin pojan ruskettuun, lihaksikkaaseen rintakehään ja tähtäsi suoraan sydämeen.
  Sitten nähdessään, ettei poika hengittänyt, hän sylkäisi hänen päälleen ja siirtyi hitaasti uloskäynnille, eikä hänellä ollut voimia juosta.
  Samaan aikaan armeija, joka oli menettänyt komentajansa, oli hitaasti kuolemassa. Varusmiesten joukosta sotilaat sekä nuoremmat palkkasoturit, joilla ei ollut aikaa vuodattaa paljon työverta, heittivät aseensa alas ja pyysivät armoa. Loput lopetettiin, Dodger viimeisteli varakreivi de Morassin viimeisen vastustajan yksinkertaisesti puukottamalla häntä omalla keihäsllään.
  Vaikka tällä palkkasoturilla oli neljä kättä ja jokaisessa miekka.
  Sitten vangit asetettiin riviin armeijan eteen, monet heistä haavoittuivat, heidät päätettiin sitoa paikan päällä.
  Vali Chervonny oli ystävällinen ja ilmoitti.
  - Ne, jotka haluavat liittyä armeijaamme, saavat armahduksen, ja ne, jotka kieltäytyvät olemasta kansan kanssa, hirtetään.
  Luonnollisesti lähes kaikki suostuivat vannomaan tällaisen vaihtoehdon. Lisäksi hän vannoi uskollisuusvalan ja tunnusti ristillä Vegan ja Angelican pyhiksi edelläkävijöiksi. Jotkut jopa suutelivat tyttöjen paljaita, taltattuja, mutta pölyisiä jalkoja. Useat ihmiset, mukaan lukien paroni Fokker, kieltäytyivät vannomasta valaa. Kuului melua, Vali Chervonny puhui uhkaavasti.
  - Harhaoppiset odottavat kuolemaa! Joka ei tunnista messiastyttöjä, on rangaistava ankarasti!
  Sen jälkeen heidät hirtettiin välittömästi, ja paroni osoittautui niin raskaaksi, että köysi katkesi. Kapinalliset nauroivat.
  - Näin villisika söi kansan hyvällä!
  - Saatana ei halua hyväksyä kultaansa!
  - Kun paholaiset paistavat Hänen ylhäisyyttään helvetissä, paljon rasvaa valuu ulos.
  - Kyllä, sata tynnyriä!
  - Meidän pitäisi leipoa pannukakkuja.
  -Sianrasvasta se olisi herkullista!
  Vitseiksi ja huudoksi he puukottivat häntä keihäillä.
  Loput lähestyivät kohteliaasti, heidän mukanaan oli pappi, paikallinen piispa Vannish. Hän piti parempana tunnustaa tytöt messiasiksi kuin kuolla Vali Chervonnyn tikariin.
  Polvistuessaan he kuiskasivat valan, ikuisen uskollisuuden, muuten heitä rangaistaan - Korkein Jumala ja loputon piina helvetissä odottaisi. Monet ristivät itsensä ja vuodattivat kyyneleitä. Sitten vapautuneet vangit vannoivat virkavalansa, suurin osa heistä horjui ja osa kannettiin paareilla. Kuinka julmaa olikaan vangeihin kohdistettu nälkä ja kidutus.
  Kun rituaali lopulta päättyi, Vali huomasi yhden komentajansa poissa.
  - Missä Oliver Twist on?
  Angelica käänsi rusketuksesta huolimatta kalpeat kasvonsa häntä kohti.
  - En tiedä itse, menetin jalkani etsiessäni poikaa.
  - Anna sitten kiireellinen käskyni tutkia kaikki kolot ja kolot, kellarit ja salaiset käytävät, jos sellaisia on, ja löytää poika hinnalla millä hyvänsä.
  Tuhannet kapinalliset juoksivat kerralla, kaikki olivat kiehtovia kadonneen komentajan etsinnästä, erityisesti lapset yrittivät. Pojat eivätkä monet tytöt olivat valmiita kääntämään jokaisen hiekanjyvän.
  - Anna nopeasti, Oliver Twistin löytäjä saa sata kolikkoa. Vali sanoi.
  Etsinnät kestivät, ja vasta kun yksi entisistä sotavankeista osoitti maanalaisen käytävän, kapinalliset, varovasti kulkiessaan sitä pitkin, löysivät rohkean pojan.
  Oliver Twist oli tajuton, mutta ei vielä jäykkä, mikä jätti toivoa hänen herätyksestään.
  Angelica veti varovasti tikarinsa, roiskui helakanpunaista verta ja peitti haavan sitten sideaineella.
  - Mitä hänestä? Vega puhui. - Se näyttää erittäin vaaralliselta haavalta.
  Tyttö huusi:
  "Näyttää siltä, että poikaa ammuttiin sydämeen.
  Vega huusi:
  - Kauhua. Vielä vähän ja terä olisi lävisttynyt aortan.
  Angelica twiittasi:
  - Ei vähän, mutta hän todella lävisti.
  Tyttö ihmetteli:
  - Mutta kuulen, että hän on ainakin hiljaa, mutta hengittää.
  Oliverin äiti vahvisti:
  - Se johtuu siitä, että hänellä on kaksi sydäntä, oikea ja vasen.
  Vega sanoi iloisena
  - Ja tiedän, että monilla sotilaillamme on kaksi sydäntä, se auttaa paljon kestämään kuormaa, ja tappaminen on vaikeampaa. Muuten, Dodgerilla on myös kaksi sydäntä, toinen on istutettu, mutta se ei lyö huonommin kuin todellinen.
  - Myös pojalleni istutettiin, halusin tehdä hänestä erinomaisen urheilijan, mutta yksi sydän ei riitä tähän.
  - No, se on ihanaa, mutta entä kolme kerralla?
  - Tämä on selvä ylilyönti. Voit saada aivoinfarktin.
  - Silti se on mielenkiintoista.
  Oliver Twist avasi silmänsä ja kuiskasi.
  - Miten taistelu päättyi?
  - Voitimme! - vastasi iloisesti Angelica.
  - Missä kenraali on?
  - Mikä?
  "Se, joka ripotti roskat naamalleni ja juoksi karkuun.
  - Mutta tätä emme tiedä. Angelica huokaisi.
  - Todennäköisesti hän haavoitti häntä, meidän täytyy löytää tämä paskiainen. - Paha sanoi Vega.
  - Varmasti löydämme sen, mutta toistaiseksi on parempi pitää kukkani hiljaa. Sinulla on rikki keuhkot ja sydän, joten sinun täytyy levätä.
  - Parempi uni, minä laulan sinulle kehtolaulun. Vega puuttui asiaan.
  - Taas tulee jotain militanttia, se ei ole sen arvoista, anna pojan rauhoittua. Muista Oliver Twist autogeeninen uniharjoittelu.
  - Okei, yritän nukkua.
  Poika sulki silmänsä ja syöksyi nirvanaan.
  Vega jäi eläkkeelle ja alkoi saada kapinallisarmeija järjestykseen.
  
  . LUKU #19
  Oliver Twistille kerrottiin luottamuksellisesti, että hänet hirtetään huomenna. Joten hän voi nauttia unesta viimeisen kerran maan päällä. Pojalle annettiin vanukas ja lasi punaviiniä ennen kuin hän kuoli.
  Syötyään ja juotuaan Oliver Twist vaipui uneen.
  Kun yksi unelman inkarnaatioista makasi koomassa, Oliver Twistin toisessa osassa hän näki, että hän oli kuin urhea filibusteri, joka tunnetusti väänteli merirosvolaivan nuivia.
  Laiva purjehti hopeoranssin meren poikki. Kuusikymmentä äskettäin valettua, edelleen upouusia tykkiä loisti upean auringonlaskun säteissä. Oliver Twist ihaili häntä, heidän ns. valopuoliskollaan tämä prosessi ei ole niin värikäs.
  - Täytyy olla, ettei kehitys ole niin paljon silvonnut luontoa. - Hymyillen, hän sanoi.
  Poika oli täysin onnellinen. Vihattu koulu läksyineen, saneluineen ja kokeineen jäi taakse ja vaikutti joltakin epätodelliselta, painajaiselta. No, se on väärässä muistissa. Mutta tosielämässä ei ole vankilaa ketjuilla ja rotilla. Hauskoja seikkailuja on jo takana, lisää on vielä tulossa, mutta sellaista ajatusta ei ole palata.
  Vaikka joutuisin helvettiin
  mutta en palaa kouluun.
  Nyt olen piraatti merirosvo
  Enkä pelkää myrskyjä!
  Pojalla oli pieni eksprommi.
  Wiscin puolestaan oli huolissaan, hän ymmärsi, että filibusterin elämä on täynnä vaaroja, ja hänen on ryöstettävä voidakseen elää. Meidän on löydettävä koti, mutta mistä? Kiramin mailla heitä odotti hirsipuu tai risti. Englanti? Tämä on ovela kansakunta ja rohkaisee merirosvoja, mutta tosiasia on, että he ovat karanneita vankeja, jotkut jopa kapinoivat kuningasta vastaan.
  Lihavuus on toinen asia, ja hän on vihamielisissä suhteissa Kiramiin ja Englantiin, yhdessä tämän maailman ainoan Singerin tasavallan kanssa, hän perusti siirtokunnan, jossa asuivat merirosvot puoliksi yksityisiä. Siellä ne sijaitsevat satamassa ja Moren kaupungissa Monacon saarella. Briteillä on samanlainen paratiisi, Kalilin kaupunki. Mitä tulee Kiramiin, hänen siirtokuntansa ovat rikkaimpia ja laajimpia, ja ne ovat niin suuri kiusaus merirosvoille, että yritys luoda sellainen Minisotan kaupunkiin johti siihen, että korsaarit alkoivat ryöstää suojelijoitaan. Kiramilaiset kokosivat suuren laivaston ja voittivat itsepäisen taistelun jälkeen hornetin pesän.
  - Luonnollinen kotimme on Moren kaupunki. Wiscin sanoi. - Siellä jaamme valtavan saaliimme ja lepäämme tavernoissa. Korsaarit nyökkäsivät yhteen ääneen. Kokenut merirosvo oli omalla tavallaan hyvin rehellinen, hänelle ei tullut mieleenkään salata heidän pyhää osuuttaan asetovereiltaan.
  Oliver laskeutui keittiöstä, aamunkoitto oli ohi ja poika oli kyllästynyt. Hän kaipasi kovasti rannekorua ja suosikkitietokonepelejään, erityisesti Cosmos filibuster -saagaa. Rauhanomaisesta uinnista on tullut jo tylsää ja halusin hyvän taistelun.
  - Se on hienoa pojat, kuinka kauan kestää purjehtia Monacoon?
  - Ei ole paljon. Wiscin sanoi.
  - Tutkin karttaa ja ehdotan, että ennen kuin menet sinne ja järjestät uuden juhlan, hyökkää Zweigin rannikkokaupunkiin. Siellä voimme vangita erittäin rikkaan saaliin samalla venyttää luita.
  Merirosvot hurrasivat yhteen ääneen, monet heistä eivät jakaneet samaa innostusta. Isokokoinen, arpeutunut Fokker, joka piti navigaattorin asemaa, vastusti kiivaasti.
  - Olet vielä liian nuori ja veresi kiehuu kuin tuore olut. Olemme vanhoja sotureita ja ajattelemme kolme kertaa ennen kuin joudumme taisteluun. Zweigin kaupunki on todellinen linnoitus ja meidät upotetaan ennen kuin pääsemme satamaan.
  - Ajattelin jo sitä, laivamme on muodoltaan samanlainen kuin Kiram, toistamme vihollistemme liikkeen, menemme heidän lipun alla satamaan ja tuhoamme sataman yhdellä salvalla.
  - Ajatus on mielenkiintoinen, mutta meillä on liian vähän ihmisiä taistelemaan koko varuskuntansa kanssa, lisäksi heidän linnoituksensa on liian vahva eikä sitä voi tuhota yhdellä salvalla. Ja läheltä otettu paluukuva upottaa laivamme.
  "He ovat paniikissa, ja ennen kuin he reagoivat, käännämme toiselle puolelle ja törmäämme uudelleen.
  Wiscin käänsi kasvonsa.
  - Ja vaikka paniikissa ja jollain ihmeellä onnistumme murskaamaan linnoituksen, niin entä varuskunta.
  - Ja niin meidän puolellamme on yllätys. Silloin varuskunta on tappiolla, lisäksi osa korsaareistamme vaihtuu kiram-univormuihin.
  - Moren kaupunkiin olisi turvallisempaa rekrytoida uusia ihmisiä. Suorita sitten samanlainen toimenpide uusilla voimilla.
  - Sitten se voi olla vaikeampaa, kiramilaiset eivät vielä tiedä, että Pisar don Freebie on tuhottu, ja he ottavat laivamme hänen puolestaan, varsinkin kun he tuntevat melkein kaikki aluksensa. Ja ajan myötä he huomaavat, että heidän aluksensa on vangittu, ja he ovat varovaisempia, niin yksinkertainen huijaus ei toimi.
  Wiscin ajatteli, että merirosvot yrittivät hyökätä Zweigiin useammin kuin kerran, ja joka kerta he tukehtuivat vereen. Tämän epäilemättä rikkaan kaupungin kukistaminen tarkoittaa arvostuksen nostamista rannikon veljeskuntaan epätavallisen korkealle tasolle. Mikä tärkeintä, hän ei halunnut tulla pelkuriksi.
  - No, olen samaa mieltä, mutta meillä ei silti ole aikaa päästä kaupunkiin ennen pimeää. Siksi laiturimme yöksi lähistöllä, ja sinä lähdet tiedustelemaan. Wiscin päätti.
  - Se on tulossa! Varsinkin kun et tunne kaalaa, älä mene veteen. - Poika toisti vanhan sanonnan.
  Wiscin taputti avustajaansa olkapäälle ja puhui melkein hellästi.
  - Älä vain mene taisteluun etukäteen. Ole hillitympi.
  Poika leimahti paljas, ruskettunut jalkaansa, vastasi luottavaisesti:
  Älä huoli, minä vain puolustan itseäni.
  Raikas tuuli puhalsi, purjeet kiristyvät ja upea laiva kiihtyi.
  Aallot leikkivät niin, joskus kaukaa leikkivät, kiertelevät aaltojen yli, trikatoja, delfiinejä muistuttavia eläimiä, joilla on kuusi jalkaa.
  Matkan varrella he törmäsivät vain yhteen mahdolliseen merirosvolaivaan. Tarkasteltuaan tarkasti aluksen mittoja ja aseiden määrää, hän halusi lähteä tielle lopullisesti. Nähti kuinka siluetti välähti ja katosi horisonttiviivan taakse.
  - Ehkä saamme kiinni. Oliver ehdotti.
  - Miksi meidän pitäisi hukuttaa veljemme, varsinkin kun häneltä ei ole mitään otettavaa. - vastusti Wiscin. - Nämä korsaarit istuvat joskus nälkäisinä kuukausia, kaikilla ei ole onnea törmätä enemmän tai vähemmän maukkaaseen saaliin.
  Mutta heillä on se, mitä meiltä puuttuu.
  - Mitä heillä on?
  - Ihmiset! Oliver Twist sanoi äänekkäästi. Merirosvot katsoivat häntä takaisin. Wiscinus raapi nenäliinalla olevaa päätään.
  - Tässä tapauksessa meillä on mahdollisuus saada hänet kiinni. Lisää purjeet.
  Huolimatta vaikuttavasta koostaan laiva liikkui melko nopeasti. Niin kiihtyvä
  hän ohitti vastineensa. Merirosvofregatti kääntyi ja valmistautui antamaan henkensä kalliisti.
  - Nosta jolly roger ja tervehdi tervehdys. Wiscin määräsi.
  Fregatti vastasi automaattisesti tervehdyksen.
  - Ja nyt, annan signaalin - lähetän veneen.
  Aselepoksi hän lähetti entisen asianajajan, melko taitavan pedon Starkin ja lisäksi kaksi älykkäämpää merirosvoa Oliver Twistin ohella. Jostain syystä hän päätti, että jos tämä poika osallistuu, niin kaikki on hyvin.
  Stark otettiin vastaan, lämpimästi kutsuttu pöytään. Silti kollegalla on kolme kertaa enemmän aseita, miten et voi kunnioittaa häntä täällä.
  Keskustelu johdettiin varovaisesti siihen tulokseen, ettei olisi paha tehdä yhteinen hyökkäys
  Zweigin kaupunki.
  Fregatin kapteeni Monique de Munch tarttui tähän ehdotukseen innostuneesti; onni ei ollut viime aikoina hemmottanut häntä. Vaikeuksia aiheutti vain saaliin jakaminen. Monique, jolla oli lähes kaksisataaviisikymmentä henkeä, vaati tasapuolista jakoa joukkueiden välillä maalien määrän mukaan. Stark puolestaan tarjoutui jakamaan laivan sukupuolen mukaan, saatuaan tähän selkeät ohjeet Wisciniltä, joka oli vain viisikymmentä ihmistä eikä halunnut tulla huijatuksi. Monique painoi väitteeseen, että heillä on enemmän aseita, hän vastasi.
  - Ja meillä on joukkueessa paljon parempia vahvempia taistelijoita. Oisko kaverit?
  Virkamiehet vahvistivat.
  - Kuinka voit todistaa sen? - kysyi uhmakkaasti Oliver Twist, joka oli aiemmin ollut mökkipoika; vaatimattomasti tuonut pulloja, kuppeja, välipaloja.
  Monique katsoi ankarasti ja osoitti pitkää kuusikätistä henkivartijaa.
  - Näetkö hänet? Onko sinulla sellaista, joka kestäisi sen?
  - Taistelen häntä vastaan! Oliver Twist astui eteenpäin.
  Vastauksena epäuskoinen karjunta:
  - Sinä paska, haluat kuolla, koska se on taistelua kuolemaan.
  Miekka kädessäni en pelkää kuolla,
  Kun ystävien kunniaa loukataan!
  Tottunut julmaan käsien taisteluun,
  Älkää antako vihollisiani laskea!
  Oliver Twist riimi, hänen silmänsä välkkyivät. - Olen valmis taistelemaan hänen kanssaan.
  "Sinä Stark vahvistaa tämän lapsen haasteen."
  Kyllä, hän on hyvä taistelija.
  - Sitten näin: Sidurrini voittaa - sinä hyväksyt ehdot: jaamme miehistöjen lukumäärän mukaan, jos on, olemme sinun.
  - Olen samaa mieltä.
  - Sitten käsiin. Monique puristi Starkin kättä karhun tassullaan.
  Mahtava avaruusolio otti kuusi miekkaa kerralla ladaten jokaista kättä. Oliver Twistillä oli vain kaksi, mutta poika näytti enemmän kuin itsevarmalta, vaikka tämän jättiläisen taustalla hän näytti boogerilta. Jossain vaiheessa hänen mielessään välähti ajatus, että hän voisi tehdä sen täällä, mutta hän ajoi sen heti pois.
  Atamanin signaalista taistelu alkoi. Odottamattomalla ketteryydellä Sidurr hyppäsi, kuusi miekkaa välähti ilmassa kerralla. Oliver Twist väisti tiukasti, hyppäsi vuorotellen ja potkaisi häntä leukaan. Piiskaus tuli hieman korkeammalle ja pään liike pehmeni hieman. Ja hyökkäykset miekoilla rikollinen vaikka vaikeasti, mutta torjuttu.
  - Ja näytät vain pelottavalta, mutta itse asiassa kvass on kvassia. Twist sanoi Olivelle. Sitten poika suoritti monimutkaisen tekniikan "kierot pihdit", hän onnistui katkaisemaan vastustajan käden tarkalla kierteellä. Ruslan ei ollut koskaan kuullut niin kauheaa huutoa, näytti siltä, että rauta itse huokaisi.
  - Mikä ei pidä!
  - Pienet venäläiset, päästän teidät myllynkiven läpi. huusi Sidurr.
  En usko, että olet liian kömpelö.
  Tätä seurasi täysin villit vedot, poika lähti, sitten kerran ja katkaisi toisen harjan. Kaikki olisi hyvin, mutta ratkaisevalla hetkellä hän liukastui ja melkein kaatui. Sitten terä lensi häntä kohti ja leikkasi kevyesti hänen rintaansa. Haava ei ole vaarallinen, vaan melko epämiellyttävä.
  - Sain vauvan. huudahti Sidurr.
  -Arvet vain koristavat miestä, mutta et voi välttää kuolemaa.
  Poistuessaan toisesta syöksystä poika suoritti "puhunut rupikonna" -tekniikan ja katkaisi kolmannen käden.
  Sen jälkeen Sidurr näytti menettäneen henkensä, hän alkoi vetäytyä katsoen yhä useammin päällikköänsä odottaen tämän keskeyttävän taistelun. Monique näytti kuitenkin suuret silmät, selvästi kiehtoneena odottamattomasta spektaakkelista. Oliver Twist ryhtyi ratkaisevaan hyökkäykseen, hän löi jälleen jalkansa temppeliin ja viilteli sitten vihollista terällä vatsaan. Paljon syövyttävää myrkyllistä keltaista verta virtasi. Sitten, suoritettuaan yhdistelmän, hän pelasti vihollisen neljänneltä harjalta neljällä sormella. Sidurr menetti lopulta rohkeutensa ja siirtyi ulvomisesta seinään.
  - Poika, anteeksi tyhmät sanat. Myönnän tappioni ja pyydän armoa. - Voitetun hirviön kolmesta silmästä valuivat kyyneleet alas, ja hän polvistui.
  Oliver Twist sääli häntä ja pysähtyi.
  - Hän on jo voitettu, anna hänen mennä?
  Monique huusi.
  Tapa hänet, hän ei ansaitse elää.
  - Miksi et sääli häntä? Hän voisi lunastaa itsensä seuraavassa taistelussa.
  - En tarvitse raajaria. No, lopetetaan hänet tai teen sen itse.
  "Älä epäröi, se on vain villi muukalainen." Hän ei säästäisi sinua. Stark lisäsi.
  Oliver Twist, tajuamatta sitä itse, jäi itsepäiseksi.
  "En voi tappaa edessäni polvistuvaa elävää olentoa.
  - Mutta minä voin. - Monique sanoi ja nappasi merirosvosta kytevän sydämen ladatun musketin ja ampui häntä päähän.
  Toinen silmä muuttui veriseksi sotkuksi ja peto romahti. Merirosvot juoksivat välittömästi hänen luokseen ja raahasivat häntä kiireessä heittämään hänet yli laidan. Muutama henkilö, mukaan lukien paikallinen mökkipoika, alkoi raivoissaan hankaamaan kantta. Tappiosta huolimatta Monica näytti tyytyväiseltä.
  - Olet loistava taistelija. - Hän kääntyi Oliver Twistiin. - Vain sinulla ei ole tarpeeksi sitkeyttä ja rohkeutta. Hirviön kyyneleet ja nöyryytys koskettivat sinua, ja mitä tapahtuu, jos nainen tai lapsi itkee edessäsi.
  "En aio koskaan taipua tappamaan naisia ja lapsia.
  - Tämä on heikkoutesi ystävällisyydessä, voit vuodattaa verta taistelukentällä, mutta sinulla ei ole rohkeutta laittaa veistä lasten kaulaan ja kääntyä. Mutta se on välttämätöntä, merirosvo ei voi olla ritari.
  Poika hikoili paljaalla, pyöreällä kantapäällään lattialla ja huomautti:
  - Luin paljon kirjoja ja katsoin elokuvan, jossa filibusterit olivat todellisia herrasmiehiä ja jopa auttoivat köyhiä, erityisesti nälkäisiä naisia ja lapsia.
  "En tiedä, että meistä kirjoitetaan jo kirjoja. Mitä elokuvat ovat?
  Sitten Oliver Twist tajusi, että hän oli sanonut liikaa. Kaikkien ei pitäisi selittää, että hän on kotoisin siitä paikasta, jota kutsutaan alamaailmaksi.
  - Se on kuin satulegenda.
  - Ja on selvää, että olet vielä liian nuori ja sekoitat todellisuuden unelmaan. Okei, en petä sinua. Mutta atamanisi menee mihin tahansa ilkeyteen, kun tarve on päällä. Selitä sillä välin, mikä on suunnitelmasi. Loppujen lopuksi Zweig on todellinen linnoitus, eikä edes runkoesi riitä murtautumaan sen läpi.
  Stark esitteli suunnitelman.
  "Joten suurimman osan miehistöstäni pitäisi majoittua laivallesi Kiram-univormuihin pukeutuneena?"
  - Se siitä!
  - Se sopii meille. Hyökkäys huomenna aamulla?
  - Kyllä, ellei tietenkään ole odottamattomia olosuhteita. Mutta meidän poikamme. Hän osoitti Oliver Twistiä. - Se ei petä sinua.
  - Uskon, että hän ei petä sinua, mutta jos hän ei palaa tiedustelulta, sinulla on suunnitelma.
  Kuului karjunta:
  - Uskon, että vaikka jää kiinni, poika kestää kidutuksen eikä sano mitään, joten otamme riskin toteuttamalla edellisen ohjelman.
  - Näen myös silmissä, että hän kestää kaiken, mutta varovaisuus ei haittaa ja mitä lopulta tehdään, päätetään myöhemmin.
  Niin he päättivät. Laivat purjehtivat nyt yhdessä, ja jo kaukaa oli selvää, kuinka paljon pienempi fregatti nimeltä "Tiger" oli kuin risteilijä, mutta ilman nimeä. Oliver Twist kiinnitti tähän huomiota.
  - Ei, meille ilmaisille filibustereille sopii käyttää vanhaa kiram-nimeä. Ehkä kutsumme sitä lohikäärmeeksi.
  - Se ei ole huono, mutta se haisee epätodellisuudelle. Kukaan ei ole koskaan nähnyt lohikäärmeitä.
  - Ja muissa maailmoissa.
  - Mitä?
  - Tähtien väliset.
  Tähtien välillä ei ole mitään, ne ovat vain enkeleitä.
  Poika taputti jalkaansa ja murskasi hyönteisen paljaalla kantapäällään, vastusti:
  - Tai ehkä on, koska et lentänyt heidän luokseen, mistä tiedät.
  - Ja haluat tietää paljon, erityisesti kirkon kieltämää.
  -Tieto on voitto! Oliver Twist sanoi.
  Oli hämärää, ja kaukaa näkyi majakka, joka valaisi Zweigin sataman lähestymistapoja. Hän oli melko pitkä.
  - No, miten aiot nyt purjehtia veneellä?
  - Ei, se on turvallisempaa uida. Oliver Twist sanoi. - Vene näkyy, mutta uimari ei.
  - Ja jos törmäät tiikerisarvihaihin?
  - Minulla on miekka mukanani, taistelen sen pois.
  - Etkö aio hukkua hänen kanssaan?
  - Se on valmistettu kevyestä metallista, eikä se häiritse minua.
  - Okei, ui. Wiscin löi rakastavasti poikaa paljaalle selkään. - Mutta ensin värjää hiuksesi mustaksi, jotta pää ei ole erityisen havaittavissa.
  Olen jo valmistellut maalin. - Ja poika tahrasi paksusti hiuksiaan. Oliver Twist putosi veteen, hän oli erinomainen uimari, ja hän oli melkein näkymätön. Huomatuksi tullakseen hän nosti päänsä yläpuolelle miekan, joka loisti neljässä kuussa, he näkivät hänet ja vihelsi terveisiä, muutaman minuutin kuluttua hän lopulta katosi aaltojen pimeyteen.
  - No, sankari, haluaisin sellaisen pojan. - sanoi merirosvojen kapteeni.
  Oliver Twist leikkasi aaltojen läpi aika ajoin vaihtaen tyyliä ajoittain. Vesi oli lämmintä, lempeää ja sillä oli erittäin miellyttävä uida, jopa suola vaikutti erikoiselta, se ei katkennut tai polttanut, vaan muistutti hapanta sitruunaa. Poika roiskui ja löi, yhtäkkiä varjo välähti aallon takaa. Kauhea hai, jolla oli kolme sarvea, ei havaittavissa veden alla, hiipi hänen luokseen ja avasi suuren suun, yritti hyökätä.
  Oliver Twist heilautti miekkansa takakäden vinoon. Hain suu leikattiin auki ja kirsikkaverta roiskui ulos. Petoeläin puski, yritti väistää, kun Oliver Twist ajoi terän hänen silmäänsä. Hain aivot ilmeisesti olivat vaurioituneet ja nykimisen jälkeen se putosi pois. Useita siluetteja purskahti esiin pimeydestä, ne putosivat kumppaninsa päälle ja alkoivat repiä ja kalvata häntä.
  - Se on vaistosi. Ota veri kiinni. Ja nyt vauhditetaan.
  Poika kiihdytti vauhtiaan, jyskytti käsillään ja jaloillaan. Pidon mukanaan viemät hait eivät kiinnittäneet häneen huomiota. Satama lähestyi vähitellen, useiden laivojen siluetit näkyivät. Yksi niistä oli niin suuri, että Oliver Twist oli epämiellyttävän hereillä. Hän päätti uida ensin hänen luokseen.
  Sillä hetkellä hän tunsi liikettä, ja suuri suu napsautti hänen hampaitaan hänen vieressään, melkein pureen hänen kantapäätään. Poika sukelsi vastauksena, ryntäsi veden alle ja pisti hain kärjellä vatsaan. Kuten hän odotti, hänestä vuoti paksua verta, ja hänen suunsa avautui ja sulkeutui kuudella hammasrivillä. Muut hait löivät sitä sarvillaan, sitten tarttuivat siihen ja alkoivat purra valtavia paloja. Pian hänestä ei ollut jäljellä edes luurankoa, sillä välin Oliver Twist irtautui heistä huomattavasti. Nyt massiivinen linnoitus oli näkyvissä, siellä oli todella paljon tykkejä, kaupunki oli käytännössä vallitsematon mereltä. Häntä katsoessaan poika tunsi hieman vapinaa, ei olisi helppoa tuhota sellaista kolossia, vaikka hän osuisi melkein tyhjään.
  - Okei, osumme joka tapauksessa.
  Paljon enemmän ahdistusta aiheutti, valtava taistelulaiva. Oliver Twist ui lähemmäksi ja laski aseiden määrän, ei edes perää ja uusia, niitä oli satakaksikymmentä. Se oli todellinen lippulaiva ja paksut kyljet korkkipuun alla.
  - Tämä on kolossi, vain yksi asia on liian iso ja kömpelö. Poika huokaisi. Alkuperäinen hyökkäyssuunnitelma oli uhattuna. Oli selvää, että tällainen runko yksinkertaisesti upottaa ne. Mitä tehdä. Aluksi Oliver Twist ajatteli, että he voisivat yrittää päästä alukselle. Silti ottaisi haltuunsa niin valtavan aluksen. Poika ui varovasti laudalle, sillä hetkellä kolme kuuta piiloutui pilvien taakse. Nojaten käsiinsä ja paljain jaloihinsa hän kiipesi laivaan kuin hämähäkkimies etsiessään neljää raajaa käyttäen pienintäkään rakoa. Puu oli karkeaa, mikä helpotti pienen rungon nostamista. Kannella oli vartijoita, mutta laiva oli pitkä, ja sen yli oli mahdollista ylittää varovasti keittiöön, makuulle ja sitten piiloutua pelastusveneen taakse. Sitten Oliver Twist huomasi kolme ihmistä, kaksi kalliissa kullalla brodeeratuissa vaatteissa, ja toinen, valtavien mittojen ja miekkojen perusteella kahdeksassa kädessä kerralla (sellaiset muukalaiset olivat harvinaisia), oli henkivartija.
  - Olemme jo ladanneet laivat, kulta, timantteja, smaragdeja, kaupungin aarretta ja silkkiäistoukkien lankaa on huomenna valmiina purjehtimaan.
  - Se on hyvä, harmi vain, että kaupunkimme jää tyhjäksi.
  - Pian on tulossa iso sota ja emämaa tarvitsee valtavia varoja, myös palkkasoturien värväämiseen. Lisäksi kaupunkisi on liian lähellä Monacon saarta ja toimii syöttinä merirosvoille. Ja jos otat omaisuutesi pois, se menettää välittömästi houkuttelevuutensa.
  - Jos olisivat, ne parvelisivat edelleen kuin kärpäset hunajaan. Mielestäni edes yhtä voimakas kuin laivasi ei riitä saattamaan ylikuormitettua asuntovaunua.
  - No, miksi ensinnäkin kolme muuta tulee mukaan merelle, ja toiseksi meillä on tuhat miehistön jäsentä ja he ovat jo laivalla. Tällaisella voimalla emme pelkää minkäänlaista koneeseen nousua.
  Oliver Twistin ajatukset pyörivät hänen päässään, heidän koko hyökkäyssuunnitelmansa oli muuttumassa merkityksettömäksi, heidän piti keksiä jotain.
  Nuori vanki ei saanut nähdä unta... Sellin ovet avautuivat ja vartijat menivät sisään.
  Poliisipäällikkö ilmoitti:
  - Tänään on teloituksenne Lontoon keskusaukiolla. Kuten tavallista, juo elämäsi viimeinen lasillinen viiniä, niin saat ruumiin.
  Lasi oli pieni, viini oli erittäin heikko - puhdasta mehua. Ehkä he pelkäsivät, että vanki nukahtaa teloituksen aikana.
  Ja Oliver riisuttiin vankilan vaatteista ja jäljelle jäi vain mustat pikkuhousut. Nuori vanki oli määrä teloittaa lähes alasti. Myös kaulus poistettiin.
  Sen jälkeen Oliver, erityisissä, kevyemmissä käsi- ja jalkakahleissa, otettiin ulos sellistä.
  Pojan punaisen raudan poltetut paljaat jalat eivät olleet vielä täysin parantuneet, ja niiden päälle astuminen oli tuskallista. Mutta Oliver, puristaen hampaitaan, yritti pysyä suorana. Ja hän käveli ketjuja jyliseen käytävien läpi. Pieni, kaljuuntunut poika, laihtunut vankilassa.
  Eräs parrakas mies vietiin ohi, ja hän naurahti shortseihinsa pukeneelle pojalle.
  Oliver laihtui paljon leivällä ja vedellä, jokainen luu näkyi hänessä.
  Poika käveli ontuen molemmilla jaloillaan ja vetäen ketjuja. Hänen ei ollut helppoa päästä tätä tietä vankilan pihalle.
  Heidän ei pitänyt hirttää häntä yksin. Ruumiissa oli jo tyttö. Myös laiha, mustelmia kasvoillaan. Hän oli paljain jaloin, mutta yllään valkoinen vaippa. Hän katsoi poikaa myötätuntoisesti. Hänen kätensä olivat kahleissa ja paljain jaloin ketju.
  Poika nousi kärryihin. Ja hän, valjastettuna napaan, liikkui. Ehkä hevonen oli erityisesti valjastettu kulkemaan hitaasti, ja kaikki saattoivat ihailla paria. Siellä oli tyttö, melkein lapsi, jolla oli vaaleat, pitkät hiukset, ja lapsi, jolla oli ajeltu pää.
  Oliver tunsi raikkaan tuulen puhaltavan alaston, pitkämielisen ruumiinsa yli, ja hänestä tuntui niin hyvältä. Poika veti syvään henkeä. Ilma näytti olevan täynnä hunajaa. Ja aurinko jopa sokaisi vankityrmän hämärän jälkeen.
  Ja kalpea, vaaleatukkainen tyttö hengitti raskaasti.
  Oliver katsoi hänen siroja, paljaita jalkojaan. Oli ilmeistä, että se johtui alastomista, tytön pohjat eivät olleet vielä tulleet rakkuloihin. Joten hänen kantapäänsä oli paistettu. Köyhä tyttö, ajatteli Oliver.
  He ajavat hitaasti. Ympärillä oleva väkijoukko on meluisa. Kuka nauraa ja kuka myötätuntoa. Joka tapauksessa tämä pari näyttää ulkoisesti niin viattomalta ja koskettavalta, että tunnet väistämättä syvää.
  Oliver suoriutui ylpeänä. Hänen ruumiinsa, jossa on jälkiä loppuun asti parantumattomista ruoskista, on laiha ja laiha. Poika oli juuri täyttänyt yksitoista. Hän on kalpea, eikä hänen kasvoillaan ole verta. Melkein alasti, mustissa pikkuhousuissa, kuin orja, vain kalpea. Ehkä 1900-luvulla Oliver olisi näyttänyt Auschwitzin vangilta.
  Ja tyttö, hän on melkein kuin Esmeralda, vain hänen hiuksensa ovat valkoiset, mikä saa hänet näyttämään vieläkin enkelimäisemmältä ja viattomammalta. Onneksi ne eivät enää pala roviolla, vaan silmukka odottaa, mikä ei ole niin tuskallista.
  Oliver ajatteli, mikä häntä odottaa kuoleman jälkeen? Taivas vai helvetti? Jos Oliver kuolisi aikaisin, hänellä ei olisi epäilystäkään viattomasta lapsesta. Mutta nyt hänellä oli vikoja. Ja protestantit kieltävät kiirastulen. Onko se siis todella helvettiä? Vai onko taivaassa vieläkin ystävällisempi kuin maan päällä, ja viaton lapsi säästyy? Ehkä katolilaiset, ja heitä on enemmän kuin protestantteja, ovat edelleen oikeassa ja siellä on kiirastuli. Ja sitten helvetin piina ei ole ikuista?
  Oliver huokaisi raskaasti... Hän luki myös ateismista. Mitä muuta muinaisessa Kreikassa olivat filosofit, jotka väittivät, ettei jumalia ole olemassa. Ja tämä näkökulma sai suosion.
  Todennäköisesti, jos Konstantinus ei olisi hyväksynyt kristinuskoa, ateismi olisi voittanut. Eikö se todellakaan ole Jumalan satua? Loppujen lopuksi, jos olisi olemassa täydellinen Kaikkivaltias, olisiko Hän antanut ihmisten kärsiä? Ei tietenkään! Loppujen lopuksi Kaikkivaltias täydellisyys ei voi sietää ongelmia ja kärsimystä!
  Oliver lauloi:
  Hauras värillinen terälehti,
  Jos se on purettu...
  Vaikka maailma ympärillä on julma
  Haluan tehdä hyvää!
  Tai ehkä, kuten intiaanit, sielusi siirtyy toiseen ruumiiseen. Ja ehkä sinusta tulee padishan tai jalon rajan poika ...
  Elä normaalia elämääsi
  On syytä pitää hauskaa...
  Ehkä päällimmäisenä -
  Sinun sielusi muuttaa sisään!
  Sen jälkeen lopulta heidän kärrynsä ajoi telineelle kahdella valmiilla hirsipuulla. Tyttö tuli ulos ensimmäisenä ketjuja naksuttaen. Hän oli laiha, kalpea, vaaleatukkainen, suuret, siniset silmät, hän vaikutti teini-ikäiseltä. Ja yleisö hymähti myötätuntoisesti. Varsinkin kun hän kävelee paljain jaloin, siro, jalat, jotka eivät ole vielä ehtineet parantua kidutuksen jälkeen, telineen portailla.
  Sitten Oliver Twist pääsi ulos. Poika halusi pysähtyä ja jopa levätä. Kuinka jyrkät, huonosti höylätyt puuportaat näyttävät.
  Mutta ympärillä on paljon vartijoita ja poliiseja, vähintään viisikymmentä. Kyllä, ja ihmiset eivät ole lainkaan taipuvaisia taistelemaan teloitusta varten menevän parin puolesta. Vaikka poika ja tyttö herättävät myötätuntoa.
  Oliverin paljaat jalat kutisevat hieman, kun hän kävelee ylös puuhun. Ja poika hymyili, hänen sydämensä tuli iloisemmaksi. Vain vähän enemmän ruokaa ei tekisi haittaa. Et halua kuolla tyhjään vatsaan.
  Hän käveli ulos ja seisoi tytön viereen. Kaksi punaista haalaria ja lippalakkia puettua valtavaa itkua tarkastivat saranoita. Oliver ja tyttö johdatettiin saranoiden luo. He laittoivat sen luukkuihin, joiden piti avautua heti, ja sitten köysi kiristyy tiukasti kaulasi ympärille ja sinä sammuisit ja menisit seuraavaan maailmaan. Ja siellä voi olla ... Oliver kuvitteli unenomaisesti, että hänen sielunsa ruumiillistui linnussa, ja hän lepahti ilmassa.
  Nousee talojen kattojen yläpuolelle ja antaa täyden siipien kärkivälin.
  Samaan aikaan virkamies luettelee yksitoikkoisesti pariskunnan rikoksia. Jälleen kerran Oliveria syytetään ruuan kiristämisestä työkodista. Ja niin edelleen. Ja myös parannuksen puuttuessa ja mitä hän ei antanut, minne varastettu piilotettiin. Ja paljon enemmän...
  Oliver hävettää seisoa melkein alasti tuhansien ihmisten edessä. Haluan jopa, että hänen kaulan ympärillä oleva silmukka kiristyy nopeammin.
  Tyttö on vähän kiinnostavampi. Hän osoittautuu kreivitäreksi, naimisissa iäkkään seigneurin kanssa, ja häntä syytetään myrkytyksestä. Tyttö ei tunnustanut syyllisyyttään, ja siksi hänet hirtettiin. Muuten Brittiläisen imperiumin eteläisten siirtokuntien viljelmillä oli mahdollisuus myrkytyä.
  Oliver ajatteli, että se voisi olla parempi kuin kuolema. Entä jos siellä todella on tulijärvi tai olemattomuus. Ja olemattomuus on pelottavaa, ei valoa, ei ääntä, ei muistia, ei edes ajatuksia... Ja kuten joku viisaampi kirjoitti: Ajattelen - siksi olen olemassa!
  Ja lopuksi yksitoikkoinen lukeminen on ohi. Tuomituille annetaan viimeinen hetki rukoilla. Paljasjalkainen blondi valkoisissa rievuissa kuiskaa jotain latinaksi. Oliver päätti lukea Herran rukouksen, vaikka hän myöntääkin, että hänen päänsä on täysin sekaisin. Ja hän on melkein ateisti tai ainakin agnostikko.
  Mutta hän rukoilee ja yrittää olla kiirettämättä. Viimeinen minuutti on tuskallisen hidas, mutta se väistämättä vanhenee joka tapauksessa.
  Nyt rumpalit nostavat keppiään. Kuuluu äänimerkki... Rumpujen rullat alkavat lyödä ja useiden kupariputkien pauhina kuuluu. Viimeinen asia, jonka Oliver Twist kuulee tässä elämässä. Ja Jumala varjelkoon, ainakin jotain muuta kuulla tulevaisuudessa.
  Ja heidän paljain jalkojensa alla olevista luukuista paljastuvat poika ja tyttö. Ruumiit putoavat. Ja silmukka kiristyy lapsen ja tytön kaulaan.
  Oliver tuntee aluksi voimakasta kurotusta ja tukehtumista. Oli kuin hän olisi ollut teräsvanteen ympäröimänä. Ja sitten sellaiset elävät visiot välähti silmieni edessä. Kaikki on niin kaunista ja samalla kauheaa, ja nyt Oliver Twist kokee, että hänen lapsellinen sielunsa on erotettu ruumiista.
  Sillä hetkellä, kun näytti siltä, että kaikki sisältä kiehuivat ja keuhkot olivat kirjaimellisesti palamassa, vetäen sisään elävän liekin, kun kuumat tulistetun ilman virrat puhalsivat, paistaen jokaista uupuneen ruumiin hiukkasta ja halvaansivat kouristelevat liikkeet. ylikuormitetut lihakset. Tunne, joka muistuttaa laavan ja kiehuvan veden seoksen löytämistä suurista syvyyksistä tulivuorenpurkauksen alueelta. Sitten se yhtäkkiä helpotti. Kipu alkoi kadota, oli hämmästyttävää keveyttä. Kyllä, juuri tämän Oliver Twist tunsi, kun hänen henkensä alkoi lähteä hiiltyneestä ruumiistaan...
  ... Täällä hän irtautuu pinnasta ja alkaa pohtia tapahtumia, kuin ulkopuolelta. Rikkoutuneen, sulaneen tähtialuksen jäänteet ovat näkyvissä. Valtavat erityyppiset hirviöt kuhisevat lukemattomista parvista. Kolossaalisen purppura-smaragditähden valossa ne ovat niin erityisen kirkkaita, ja niissä on säteilevä ylivuoto. Ei ollenkaan pelottava, päinvastoin, upean kauniita väreissään. Totellen käsittämättömän vastustamatonta voimaa, sielu jatkoi nousuaan. Pinnalla olevat värikkäät hirviöt kutistuivat nopeasti. Henki tulee stratosfääriin. Täällä voit nähdä koko planeetan, vaaleanpunaisen keltaisena, aluksi valtavan, sitten nopeasti laskevana. Tässä se on pyöreän pöydän kokoinen, tässä pendofonin pyörän kokoinen, tässä jalkapallopallon kokoinen, sitten tennispallon kokoinen ja sitten - vähemmän kuin unikonsiemen. Yhä useampi uusia galakseja välähtää, käsittämättömiä tähtien fragmentteja ja sijoittimia. Sielu imeytyy tunneliin, ja se lentää, kirkkaat seitsemänväriset raidat välkkyvät käytävää pitkin mustalla taustalla.
  "Minne minä olen menossa? - Poika ajatteli hämmentyneenä. - Arvoitus... luultavasti toiseen universumiin, uuteen maailmaan."
  Tunnelin eteen ilmestyi jatkuvasti kasvava kirkkaimman valon voimakkuus. Ison-Britannian valtion-keisarillisen yhtenäisen ja horjumattoman uskonnon mukaan, kuten jotkut sitä tulkitsevat, kuoleman jälkeen ihminen joutuu oikeuteen, jossa hän tekojensa tai sotilaallisen kyvykkyytensä mukaisesti päätyy ensimmäiseen taivaaseen, tai pikemminkin seuraavaan universumiin. .
  No, tämä on yksi pappi, joka sanoi niin protestanteista, vaikka on selvää, että tämä on hölynpölyä!
  "Minne menen?" Oliver Twist ajatteli levottomasti.
  Miehenä ja rikollisena hänen on pysyttävä orjana seuraavassa elämässä, ja tämä on parhaimmillaan. Jos he eivät halua pitää häntä puhevälineenä, häntä uhkaa tulikuoppa ja ikuinen kidutuspaikka alemmille olennoille.
  Vilunväristykset valtaavat ihon, vaikka iho on jo poissa. Mutta Darwin sanoi, että kuninkaat ja tavalliset ihmiset polveutuivat yhteisestä esi-isästä, joka synnytti meluisia, pörröisiä apinoita. Siellä oli myös suuri Guru, jonka vain harvat valitut pystyivät näkemään. Hänen sanotaan löytäneen kuolemattomuuden ja suuren voiman salaisuuden. Miksi sitten, jos hän on niin kaikkivoipa, hän ei voi karkottaa näitä verenimejiä planeetalta?
  Tunnelin päässä Oliver Twist leijui kirkkaasti valaistulle esikaupunkialueelle. Lähistöllä oli valtava palatsi, ilmeisesti taivaallisen oikeuden temppeli. Kaksi roistoa, joilla oli häikäisevästi kimaltelevat siivet, ilmeisesti enkelit, väänsi kätensä hänen selkänsä taakse ja johti hänet oikeussaliin.
  Sali oli valtava, katto hukkui pilviin. Tuomarin pelottava ääni, valtava kuin Mount Everest ja kimalteleva kuin monet auringot, jyrisi tuhansien ukkosen kanssa.
  - Et ole sotilas! Et ole taistelija! Et ole vanhurskas! Olet rikollinen, ilkeä olento, suuren rodun ilkeä parodia. Olet alhainen kapinallinen, joka vihaa oikeutettuja isäntiään ja haluaa tuhota heidät kaikki. Sinusta ei tule orjaa, he eivät edes halua pitää sinua orjana. Mene helvettiin ja polta siellä ikuisesti kauheassa tuskassa yhdessä kaikkien Brittiläisen imperiumin vihollisten kanssa. Kaikkien loputtomien hyperuniversumien suurimman kansan soturit, Kaikkivaltiaan valitseman ihanteellisen rodun taistelijat, valloittavat rajattoman universumin!
  Liekit ilmestyivät jalkojen alle. He polttivat pojan paljaita jalkoja hirveän tuskallisesti.
  - Todellakin, tuli taas! En voi tehdä sitä enää!
  Oliver Twist tärisi. Hän oli valmis putoamaan polvilleen ja itkemään kuin lapsi. Ja hän on itse asiassa noin yksitoistavuotias lapsi!
  Sillä hetkellä tuomarin kuva katosi...
  ENSIMMÄISEN OSAN LOPPU - JATKUU
  
  PIETRI II:N UUSI ELÄMÄ
  
  Siinä Pietari II ei saanut isorokkoa ja hallitsi Venäjää ennätyspitkän ajan. Nuori mies janoi viihdettä ja aloitti ensimmäisen sodan isoisänsä esimerkkiä Ruotsin kanssa vuonna 1730. Venäjän armeija oli vahvempi ja laadultaan parempi kuin Ruotsi. Ainoastaan uhka eurooppalaisten valtojen aloittamisesta sotaan Venäjää, ensisijaisesti Britanniaa vastaan, pakotti Pietari Toisen väliaikaisesti luopumaan Ruotsin täydellisestä valtauksesta, mutta hän liitti Suomen.
  Sitten käytiin sota Turkin kanssa. Eurooppalaisia voimia ymmärrettiin jo enemmän. Sota alkoi vuonna 1736 Pietari Toisen henkilökohtaisen komennon alaisena kampanjalla Azoviin ja sen tarmokkaalla vangitsemisella. Taistelu turkkilaisia vastaan oli yleisesti ottaen Venäjän hyväksi. Pietari Suuren joukkue oli edelleen vahva, ja hänen pojanpoikansa, joka peri isoisältä sankarillisen voiman ja erinomaisen mielen, toimi päättäväisesti.
  Venäjä oli vahva, ja Turkki oli jo rappeutumassa... Sotien aikana Pietari Toinen valloitti Krimin, Ochakovin ja Azovin muiden maiden kanssa.
  Sitten tsaari-Venäjä liitti Kazakstanin itseensä. Ja he alkoivat rakentaa linnoituksia Alaskaan.
  Työ eteni vahvasti. Sitten uusi sota Turkin kanssa vuonna 1741 ja jälleen valloitukset ... Venäjä kävi sotia suurella innolla. Pietari II komensi henkilökohtaisesti armeijaa kampanjoissa. Balkanilla venäläiset joukot voittivat useita voittoja. Ja sitten käytiin sota Iranin kanssa. Se päättyi myös voittoon Azerbaidžanin valloituksella.
  Vuonna 1753 käytiin uusi sota Turkin kanssa. Ja Pietari II ei puuttunut Euroopan asioihin. Taas voittoja ja Istanbulin valloitus... Ja suuri menestys. Lisäksi Frederick II vaivasi Eurooppaa. Tämä valloittaja taisteli sekä ranskalaisia että itävaltalaisia vastaan. Ja sitten Iso-Britannia tuli myös sotaan huolissaan Preussin vahvistumisesta ... Pietari II taisteli ottomaanien valtakunnan romahduksen jälkeen etelässä. Mutta vuonna 1772 Puolan ensimmäinen jako tapahtui kuitenkin vahvistuneen Preussin ja mahtavan, tuolloin maailman suurimman maan, Venäjän välillä. Ja imperiumi lisättiin lännessä. Ja venäläiset saavuttivat Egyptin etelässä ja Persianlahden ...
  Egypti valloitettiin myös vuonna 1780 ... Venäjän joukot siirtyivät Afrikan halki.
  Ja vuonna 1782 Puola lopulta jaettiin preussilaisten kanssa ... Valko-Venäjä, Ukraina ja Liettua tulivat osaksi Venäjää. Frederick Toinen ei taistellut Venäjän kanssa ... Vuonna 1786 venäläiset saavuttivat Marokon ja valloittivat koko Pohjois-Afrikan, Saudi-Arabian ja vuonna 1788 Iran vangittiin lopulta. Ja vähän aikaisemmin ennen sitä ja koko Keski-Aasia. Vuonna 1790 Pietari II kuoli ja hänestä tuli suurin Venäjän tsaarista. Ja hänen hallituskautensa oli yksi maailmanhistorian pisimmistä, pisin Venäjällä ja kenties loistavin.
  Pietari Suurta kutsuttiin Suureksi. Ja Pietari II - suurin kuningas.
  Ja valtaistuimelle nousi hänen pojanpoikansa Pietari Kolmas. No, Petran kuninkaat ovat loistavia kuninkaita.
  Pietari Suuren seuraava askel oli sota Preussin kanssa. Fredrik II:n jälkeen saksalaiset olivat innokkaita uusiin hyökkäyksiin. Ja he hyökkäsivät Venäjää vastaan vuonna 1796. Alkuperäisen menestyksen jälkeen Venäjän armeija voitti Saksan. Ja hän valloitti ensin hänet ja sitten Ranskan vallankumouksen valtaamana. Pietari Kolmas oli kateellinen isoisänsä kunniasta. Hän oli nuori, kuuma ja halusi hyväksikäyttöä.
  Ja tässä taas Espanjan ja Portugalin voitot ja tappiot... Euroopan valloitus. Ja sota Britannian kanssa...
  Meren emäntä voitettiin. Ja tämä on uusi voitto Ushakoville. Ja sitten Lontoo kaatui. Siirtomaasota ja provinssien valloitus alkoi. Venäjällä ei enää ollut tasavertaisia vastustajia. Ja voitti maan toisensa jälkeen.
  Vuonna 1830 Pietari III kuoli. Ja hänen poikansa Paavali nousi valtaistuimelle. Venäjä kävi vuonna 1841 viimeisen vakavan sodan Kiinan kanssa. Ja tietysti hän voitti hänet itsevarmasti kolmen vuoden sodan jälkeen.
  Ja sitten käytiin siirtomaasodat. Ja yksi valloitus seurasi toista. Ja se oli mukavaa.
  Ja 1800-luvun loppuun mennessä koko planeetta tuli venäläiseksi. Ja on tullut aika laajentaa avaruuteen. Astronautitytöt ovat jo nousseet taisteluun. Ensimmäinen ihminen meni avaruuteen vuonna 1900, mikä merkitsi 1900-luvun alkua avaruusaikana. Ja vuonna 1910 tapahtui ensimmäinen miehitetty lento kuuhun.
  Ja 1925 ja Marsiin! Ja se on vain hienoa. Kymmenen vuoden sisällä astronautit onnistuivat vierailemaan kaikilla aurinkokunnan planeetoilla. Ja sitten aloitettiin rakentaminen muille planeetoille.
  Venäjän valtakunta oli absoluuttinen monarkia, mutta sillä oli koko maailman kansalaisten valitsema kansanneuvosto tsaarin neuvoa-antavana elimenä.
  Ihmiset elivät hyvin ja talous kasvoi nopeasti. Se oli kapitalismia suunnittelun elementteineen. 1900-luvun loppuun mennessä aurinkokunta oli enemmän tai vähemmän hallinnassa.
  Vuonna 2010 aloitettiin ensimmäinen lento yhdelle Siriuksen planeetoista. Ja se oli kokonainen tähtienvälinen tutkimusmatka. Käytettiin fotonimoottoria, joka kykeni kiihtymään valonnopeuteen ja jopa hieman korkeammalle.
  Lento tapahtui kahdessa vaiheessa. Ensin rakettien kiihtyvyys ja sitten hidastuminen ... Tähtialusten epätäydellisyyden vuoksi oli mahdollista lentää vain yli 25 vuodessa.
  Siksi miehistöt valittiin teini-ikäisistä, jotta he eivät olisi liian vanhoja. Lisäksi maapallolla on jo tehty nuorentamiskokeita. Erityisesti kantasolujen aktivointi ja monet muut ideat. Voit jo hidastaa ikääntymistä. Lämminveristen eläinten sijoittaminen keskeytettyyn animaatioon on edelleen liian riskialtista. Voit muuttaa vihannekseksi.
  Mutta on myös keinotekoinen uni. Tämä on silloin, kun nukut, mutta samalla kehosi liikkuu.
  Tietokonetekniikan avulla voit toistaa minkä tahansa illuusion. Lisäksi unen aikana fysiologiset prosessit hidastuvat ja ihmiset ikääntyvät viidestä kuuteen kertaa hitaammin. Eikä ihmisten tarvitse etsiä viihdettä. He löytävät ne itse.
  Sen sijaan teini-ikäiset, jotka saivat unissaan sekä liikettä että keinotekoista ravintoa, joutuivat kasvamaan aikuisiksi lentäessään Sirius-planeetalle.
  Ja kaikki muu tehtiin heille lennon aikana automaattisilla koneilla ja tietokoneilla, joissa oli useita päällekkäisiä piirejä.
  Eli aika hyvin siitä tuli...
  Lapset valittiin 12- ja 13-vuotiaiksi. Oli poikia ja tyttöjä.
  Joten kolme tähtialusta ryntäsivät lentoon.
  Siriuksella ei ole älyllistä elämää. Mutta yhdellä planeetoista ilmasto on varsin sopiva kolonisaatioon. Ja näyttää siltä, että on olemassa joitain yksinkertaisia elämänmuotoja.
  Joten nuoret soturit ovat valmiita laajentumiseen. Venäjän avaruusimperiumilla on oma Hyperkeisari. Ja hän antoi erosanat ennen lähtöä.
  Yleensä kaikki on ihmiskunnalle paremmin kuin todellisessa historiassa. Rikollisuus on vähäistä, nälkää ei ole, eikä köyhiä käytännössä ole. Maailmantalouden suunnitelmalliset elementit ovat auttaneet välttämään työttömyyden konkursseja. Teknologian kehitys on mahdollistanut työpäivän lyhentämisen neljään tuntiin ja kolmen vapaapäivän pitämisen kerralla.
  Hinnat ovat muuttuneet vain alaspäin. Palkka kasvoi. Maaplaneetan kansakunnat sulautuivat...
  Jopa yksi uskonto luotiin. Hän yhdisti kristinuskon, islamin, buddhalaisuuden ja juutalaisuuden. Kolminaisuus lakkautettiin ja otettiin käyttöön käsite - Yksi Jumala monilla kasvoilla!
  Ja tietysti he poistivat tarpeettoman: paaston, rukouksen, ramadanin ja ruokakiellot. Mutta he tekivät palvelusta vielä upeamman ja juhlavamman. Ja papit muuttuivat valkoisiksi ja ajelivat partansa. Ja siellä on vielä enemmän kuvakkeita. Ja pyhät lisättiin. Mukaan lukien Suvorov, Kutuzov ja muut komentajat. Ja ateismista on tullut varsin muodikasta. Tietenkin ihmiset alkoivat elää paremmin, vakaasti, kaikki on vakaata, tiede on kehittynyt.
  Ja monet epäilivät voimakkaasti ikonien ihmeellistä voimaa ja kynttilöiden asettamisen vaikutusta.
  Mutta elämä on kehittynyt...
  Tutkimusmatka alkoi kohti Sirius-tähtijärjestelmää. Ja vuonna 2013 toinen meni hieman kauemmaksi. On myös elämälle sopivia planeettoja.
  Ja vuonna 2020, ensimmäistä kertaa keinotekoinen esine onnistui voittamaan valon nopeuden. Tämä tarkoittaa, että voit lentää nopeammin. Ja vuonna 2025 luotiin antigravitaatio, ja laivoja oli mahdollista kiihdyttää superluminaalisilla nopeuksilla lyhyessä ajassa.
  Onnellinen ihmiskunta... Ja tsaari myönsi asetuksellaan torstaina neljännen vapaapäivän... Nyt ihmisillä oli paljon lepoa viikossa ja viihdeteollisuus kehittyi valtavasti.
  Tsaari-pappi koki nuorentamisen, ja hänestä tuli paljon kauniimpi ... Ja lopulta vuonna 2030 perustettiin ensimmäinen asutus aurinkokunnan ulkopuolelle elämälle sopivalle planeetalle.
  Siitä on tullut erittäin hyvä planeetalla Maa. Ja myös muissa järjestelmissä.
  Ja kysymys kuuluu, kuinka hyvä on, kun Romanovien perhettä ei keskeytetä.
  Lisää uusia ideoita... Termokvarkkikäyttö on tekniikan tulevaisuus. Teho on miljoonia kertoja suurempi kuin lämpöydinvoiman. Ja uusia mahdollisuuksia avaruustutkimukseen.
  Ja hyperplasman löytö. Ja mahdollisuudet ovat valtavat. Tiede on kehittynyt nopeammin kuin todellinen historia. Tiedemiehet ovat kaikki samassa valtakunnassa, eikä tietoja ole luokiteltu toisistaan.
  Mutta ei ole mikään salaisuus, että todellisessa historiassa kilpailijoidensa vakoojia on ja he paskattelevat perusteellisesti.
  Ja niin yleinen nousu ja erinomaiset tulokset tieteelle.
  Vuonna 2040 tsaari ja hyperkeisari päättivät saattaa perustuslain kansanäänestykseen rajoittaen vapaaehtoisesti valtaansa. Uskottiin, että maapallolla, jolla on pakollinen korkeakoulutus, ihmiset ovat kypsyneet rajoitettuun ja kontrolloituun demokratiaan. Ja kulttuurissa tulee olemaan suuria saavutuksia.
  Samaan aikaan uskonnossa tapahtui uusia uudistuksia... Raamattu ja Koraani tunnustettiin vihdoin kulttuuriperinnöksi, mutta ei Jumalan sanaksi. Samanaikaisesti työskenteli voimallisesti kauan kuolleiden ihmisten herättämiseksi henkiin.
  Tehtävänä oli tehdä ylösnousemuksesta todellisuutta tieteelle.
  Ja tiedemiehet työskentelivät, yrittivät. Ja yhä useammat hallitsevat maailmankaikkeuden salaisuudet.
  Niinpä kuolemattomuudesta tuli yhä todellisempaa. Ja minun on sanottava, kuinka parempi siitä tuli planeetalla Maa, vain koska Pietari II eli paljon kauemmin kuin todellisessa historiassa.
  
  SAKSAlaisen ACE HANS MARSELIN HELVETTIURA
  Marcel ei kuollut onnettomuudessa, vaan selvisi hengissä ja jatkoi lumoavaa uraansa. Tällä ei ollut juurikaan vaikutusta sodan kulkuun. Silti britit suorittivat operaation Torch ja voittivat Rommelin joukot. Yksikään niin ilmiömäisen tason lentäjä ei voi merkittävästi muuttaa sodan kulkua. Ellei itse tule legendaksi. Vuoden 1942 loppuun mennessä Marseille ylitti pudonneiden lentokoneiden määrän ja sai jälleen Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja maaliskuun 1943 loppuun mennessä Marseille ylitti viisisataa pudonnutta lentokonetta, josta hän sai Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Huhti- ja toukokuussa Marseillessa käytiin kovaa taistelua Välimerellä. Ennätys oli neljätoista lentokonetta, jotka ammuttiin alas yhdessä taistelussa ja kaksikymmentä päivässä. Britit pelkäsivät häntä ja olivat yksinkertaisesti hämmästyneitä tästä ilmiöstä ja ässästä.
  Mutta tästä sankaruudesta huolimatta Rommel voitti silti. Vain amerikkalaiset ja britit järkyttyivät Marseillesta.
  Mutta kesäkuussa hänet siirrettiin itärintamalle. Ja tämä legenda törmää Neuvostoliiton lentäjiin. Marseille taistelee hyvin ja yrittää ME-309:ää sarjasta nolla.
  Hän saa 750 pudonneesta lentokoneesta Rautaristin Ritariristin ja platinatammen lehtiä miekoineen ja timantein.
  Ja Kursk Bulgessa Marseille loistaa. Yksi taistelee koko parven lentokoneita vastaan. Ja hän on todella kauhea taistelija. Mutta natsit häviävät edelleen Kurskin taistelun. Vaikka Marseille vaikutti edelleen historian kulkuun. Saksalaiset joukot Afrikassa antautuivat viisi päivää myöhemmin. Ja laskeutuminen Sisiliaan viivästyi kymmenellä päivällä. Neuvostojoukot etenivät hieman hitaammin. Vaikka ero oli vain muutama päivä.
  Kun Marseille ampui alas tuhat lentokonetta, hän sai Rautaristin suurristin, palkinnon, joka vain Hermann Goeringilla oli Kolmannessa valtakunnassa. Ja sota jatkui.
  Saksalaiset hävisivät, mutta puna-armeija ja liittolaiset olivat vain muutaman päivän jäljessä todellisesta tarinasta.
  Marseille taisteli kuin leijona ... Mutta nyt neljäkymmentäkolmatta vuotta on kulunut, ja saksalaiset ovat kärsineet monia tappioita. Marseille kuitenkin herätti natseissa joitain toiveita. Erityisesti kaikki ei ole vielä menetetty. Ja Kolmannessa valtakunnassa ilmestyi itseliikkuva ase E-10. Helppo valmistaa, halpa ja erittäin ketterä. Ja siluetti on edelleen matala, vain 1,3 metriä. Se kehitettiin hiiren parissa työskentelyn sijaan, mikä periaatteessa ei voinut perustella itseään.
  Sota kesti hieman... E-10 osoittautui menestyksekkääksi itseliikkuvaksi aseeksi, ja mikä tärkeintä, se oli helppo valmistaa ja halpa. Marseille ampui alas kaksituhatta lentokonetta ja sai Rautaristin Ritariristin tähdellä tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja sitten hän ampui alas kolmetuhatta lentokonetta ja sai Rautaristin Ritariristin tähden ja kultaiset tammenlehdet, miekat ja timantit.
  Neljännenkymmenenneljännen vuoden loppuun mennessä saksalaiset seisoivat hieman paremmin kuin todellisessa historiassa. He pystyivät välttämään niin nopean tappion Valko-Venäjällä ja etelässä. Ja he voisivat välttää Romanian ja Balkanin menetyksen.
  Ja mikä tärkeintä, Ranskan liittolaiset heitettiin mereen. Ja tämä on vakavampaa.
  Britanniassa ja Yhdysvalloissa vallitsee jo tunnelmia tehdä aselepo Fritzin kanssa. Myös itseliikkuvat E-25-aseet ilmestyivät rintamille. Myös matala siluetti, helppo valmistaa, mutta raskaammin aseistettu ja paksumpi panssari. Jopa satakaksikymmentä millimetriä otsa on kalteva, kahdeksankymmentäkaksi millimetriä sivusta ja tykki 88 millimetriä 71 EL ja korkeus puolitoista metriä. Ja sellaista kolossia vastaan ei voi vastustaa. Ajatellaanpa itseliikkuvaa asetta, joka on verrattavissa "Tiger" -2:een panssariltaan ja aseistukseltaan, ja se painaa vain kolmekymmentä tonnia. Ja yritä voittaa tämä.
  Saksalaiset pystyivät hieman hidastamaan Neuvostoliiton joukkoja. Sama hyökkäsi saksalaisia vastaan Itämerellä. Mutta ei paljon edistystä ole tapahtunut. Voimakas syväpuolustus pysäytti puna-armeijan. Ilmaan ilmestyi XE-162-suihkuhävittäjälentokoneita, jotka olivat helppoja valmistaa ja halpoja, mutta samalla kevyitä ja helposti ohjattavia.
  Niinpä liittolaisen pommittaminen oli vaikeampaa, ja tappiot lisääntyivät.
  Taistelut osoittivat saksalaisten vahvuuden kaikilta osin.
  Suurin osa Baltian maista, puolet Valko-Venäjästä, osa Ukrainasta ja Moldavia Odessan kanssa olivat edelleen natsien hallussa 45. vuoden alussa. Ja Ranskassa liittolaiset kukistettiin täysin. Joulukuussa natsit onnistuivat tyrmäämään liittolaiset Sisiliasta vahvistaen heidän asemiaan.
  Tammikuussa Neuvostoliiton joukot yrittivät edetä Minskin ympäri, mutta juuttivat toivottomasti ankariin taisteluihin.
  Saksalaiset, joilla oli parhaat tankit, katkaisivat Neuvostoliiton joukot ja muodostivat pari kattilaa. Yleisesti ottaen saksalaiset panssarit valloittivat. T-44 ei mennyt sarjaan, ja T-34-85 ja IS-2 ovat melko heikkoja E-sarjaa vastaan.
  Eikä saksalaisella suihkulennolla ole vertaa. Liittoutuneet ja Japani ovat vaikeuksissa. Laskeutuminen Filippiineille estyi, ja japanilaiset taistelulaivat pysäyttivät laskeutumisalukset. Yhdysvalloissa tietysti paniikki. Ja sitten Roosevelt kuoli...
  Truman, koska Yhdysvallat on hyvin kyllästynyt saksalaisiin sukellusveneisiin, erityisesti vetyperoksidilla, tarjoaa aselepoa Kolmannelle valtakunnalle. Hitler suostui, mutta sillä ehdolla, että sotavankien vaihto, ei vain saksalaisten, vaan myös italialaisten. Churchill ja Truman olivat samaa mieltä.
  Tämän seurauksena saksalaisten lentäjien määrä taivaalla kasvoi. Ja XE-162 valloitti ilmavallan.
  Voittettuaan toisen Neuvostoliiton hyökkäyksen keskustassa toukokuun lopussa natsit alkoivat edetä Ukrainassa. Myös ensimmäiset E-100-tankit osallistuivat taisteluihin. Uudessa autossa oli moottorin ja vaihteiston järjestely yhdessä ja poikki, mikä mahdollisti painon vähentämisen, ja tehokkaammalla 1500 hevosvoiman moottorilla se tarjosi tyydyttävän ajokyvyn.
  Ja panssari oli täysin läpäisemätön Neuvostoliiton aseille kaikista kulmista. 250 - kalteva otsa, ja 210 mm sivut ja myös kaltevuudet.
  Tämä säiliö läpimurron aikana osoittautui hirviöksi. Marseille ampui alas toukokuuhun 1945 mennessä neljä tuhatta lentokonetta ja sai Rautaristin Ritariristin tähden platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Erittäin arvokas palkinto. Ja toiseksi sijoittui Huffman, joka keräsi hyvin pisteitä, ennen kuin hänellä oli erilainen taktiikka kuin Marseillessa. Mikä sopii optimaalisesti XE-162:lle. Kesäkuuhun 1945 mennessä Huffman oli saavuttanut viidensadan pudonneen lentokoneen merkin ja saanut Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Yleisesti ottaen sota lännessä valloilleen saksalaisille meni hyvin. Arado-suihkupommittajat osoittautuivat erittäin tehokkaiksi. Natsit jopa supistivat FAA:n ohjusohjelmaa uusien lentokoneiden hyväksi, joita on lähes mahdoton ampua alas, eivätkä Neuvostoliiton hävittäjät päässeet niitä kiinni.
  Saksalaiset hallitsivat ilmaa täysin. Neuvostoliitto puolestaan meni puolustukseen etulinjassa. Monia linnoituksia rakennettiin, ja natsit etenivät hitaasti.
  Toisin kuin todellisessa historiassa, SU-100, joka ei ollut massiivinen tuossa sodassa, nousi yhtäkkiä suosioon. Ja tällä kertaa Neuvostoliitossa tämän itseliikkuvan aseen tuotanto alkoi kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Se on jopa yksinkertaisempaa ja halvempaa valmistaa kuin kolmekymmentäneljä. Ja aseistettu, jotta se voi purra saksalaisia. SU-100:sta 45. vuoden toisella puoliskolla tuli pääkone ja sitä valmistettiin sata kappaletta päivässä.
  T-34-85 oli myös massatuotannossa, kuten myös IS-2. Toisaalta IS-3-tankki osoittautui paremmin suojatuksi otsassa. Mutta toisaalta se on kalliimpi ja työvoimavaltaisempi, ja vain tuhat kappaletta valmistettiin ja lopetettiin. Yleensä IS-4, jonka jälkeen se julkaistiin vain pienissä erissä. Joten Neuvostoliitto itse asiassa hylkäsi raskaat panssarivaunut. Ja sarja pysyi vain SU-100 ja T-34-85.
  Saksalaiset pääsivät Dneprille vuoden 1945 lopussa ja valtasivat Kiovan. Ja myös täysin vangitsevat Baltian maat ja melkein koko Valko-Venäjän. Mutta talvella fasisti joutui lopettamaan. Taivaalla he hallitsivat edelleen.
  Marseille viidestä tuhannesta alas pudonneesta lentokoneesta, saat Ritariristin suuren tähden ja hopeiset tammenlehdet, miekat ja timantit. Kuten näette, palkinnon nimi oli melko pitkä. Ja platina Luftwaffe Cupin timantteja.
  Keväällä 1946 saatuaan E-50-sarjan kehittyneempiä panssarivaunuja natsit yrittivät edetä keskustassa.
  Puna-armeijan puolustus oli syvällistä ja teknisesti erittäin kehittynyttä. Ja tämä antoi hänelle mahdollisuuden järjestää ei heikkoa vastarintaa. Ja saksalaiset, jotka murtautuivat yhden puolustuslinjan läpi, eivät tulleet toimintatilaan, vaan pakotettiin murtautumaan seuraavan läpi. Kolmas valtakunta oli erinomaisesti aseistettu, mutta sen joukot olivat jatkuvasti pienempiä. Neljätoista-koltoistavuotiaat pojat taistelivat jo jalkaväessä, ja yhä useammin törmäsi naisiin. Ilmailussa naislentäjien kokemus oli yleisesti ottaen onnistunut. Esimerkiksi Albina ja Alvina alkoivat tehdä niin kuuluisia pisteitä, että talonpojat hämmästyivät. Ja nopeasti kaatamalla sata lentokonetta parissa kuukaudessa sai Rautaristin Ritariristin.
  Tytöt osoittivat olevansa erittäin taistelijoita ja urheilullisia.
  Marseille ampui alas yli kahdeksan tuhatta lentokonetta 47 talveen mennessä.
  Hän murskasi ne 30 mm:n aseilla. Neuvostoliitossa Yak-9 pysyi päähävittäjänä, joka oli selvästi vanhentunut, mutta se oli helppo valmistaa.
  Yak-3 vaati korkealaatuista duralumiinia eikä mennyt massatuotantoon. LA-7:ää valmistettiin myös pieniä määriä.
  Mutta Yak-9:stä tuli massiivisin lentokone ennen IL-2:ta ja IL-10:tä.
  Puna-armeija vapisi iskujen alla. Saksalaiset saavuttivat Smolenskin, mutta vain puolet piirittivät sen ottamatta sitä vastaan.
  Talvella Neuvostoliiton joukot hyökkäsivät vastauksena. Mutta vain hieman painoi natseja.
  Sodasta tuli pitkittynyt ja paikallinen uupumus. Hitlerkin ymmärsi tämän.
  Neljäntenäkymmenentenäseitsemäntenä vuonna saksalaiset kävivät sotaa varovaisesti. He käyttivät ulkomaisia joukkoja hyökkäyksessä, he yrittivät pommittaa paljon. Etulinja ei ole juurikaan muuttunut vuodessa...
  T-54 ilmestyi Neuvostoliitossa, mutta se ei ollut massiivinen. T-34-85 on edelleen tuotannossa... Ja SU-100:ta valmistetaan eniten.
  Suihkulento on pahempaa kuin todellisessa historiassa. Ensinnäkin sota-ajan vaikeudesta johtuen varoja on vähemmän kuin saksalaisilla oli ja kuin todellisessa historiassa. Toiseksi sinun on työskenneltävä yksin ilman saksalaisia pokaalitutkijoita.
  Ja natseilla oli edistyneemmät X-262 ja ME-363, joiden nopeus oli jopa 1200 kilometriä tunnissa, ja pyyhkäisevät siivet. Ja ME-1100, jossa on siivet, jotka muuttivat pyyhkäisyä. TA-283 pitkällä rungolla ja hännänttömällä Gotha-hävittäjällä. Kauhea Yu-287. Ja TA-500 suihkumoottoreilla, joita on jopa kuusi.
  Lisäksi häntättömät pommikoneet.
  Taivaalla natsien etu kasvoi. Mutta maalla se oli vähän helpompaa. Ja neuvostojoukot naamioituivat, hautasivat itsensä maahan ja pitivät kiinni.
  Vuonna 1948 Marseille toi tilinsä kymmeneentuhanteen lentokoneeseen ja sai Rautaristin Ritariristin suuren tähden kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Saksalaiset pystyivät tänä vuonna vihdoin ympäröimään ja valloittamaan Smolenskin, mutta heidän menestyksensä rajoittuivat tähän ... IS-7 ilmestyi Neuvostoliitossa, mutta monimutkaisen suunnittelun vuoksi valmistettiin vain muutamia autoja. Sota jatkui... T-54:ää valmistettiin edelleen pienissä erissä. T-34-85 on edelleen tuotannossa, kuten myös SU-100.
  Vuonna 1949 saksalaiset eivät enää hyökänneet keväällä, ja puna-armeija yritti murtautua. Mutta Neuvostoliiton joukot eivät myöskään saaneet muuta kuin tappioita ...
  MIG-15, ensimmäinen suihkuhävittäjä, ilmestyi Neuvostoliitossa, mutta se oli vielä keskeneräinen eikä sarja. Toistaiseksi massiivisin lentokone on Yak-9.
  T-54 ei vieläkään ole massatuotantona, mutta T-34-85:n tuotanto on laskussa... SU-100 sarjassa.
  Vuonna 1950 taistelut uudelleen ... Neuvostoliitolla oli uusi itseliikkuva ase SU-130, jossa oli ase epäonnistuneesta IS-7-tankista. Tämä kone oli tehokkaampi.
  Saksalaisille E-50:stä on tullut raskaampi jopa seitsemänkymmentä tonnia kaasuturbiinimoottorilla ja paksulla panssarilla - 250 mm:n otsalla ja 170 mm:n sivuilla, ja sen torjumiseen tarvitaan vakavampi itseliikkuva ase.
  Etulinja ei ole juurikaan muuttunut...
  Vuonna 1951 Neuvostoliitto sai MIG-15:n edistyneemmällä modifikaatiolla, mutta Jak-9:ää ei ole vielä poistettu sarjasta ... T-54 on vihdoin promootio ja T-34-85 poistetaan lopulta tuotantoa. Raskaita panssarivaunuja ei valmisteta juuri lainkaan, paitsi itseliikkuvat SU-130-aseet, jotka korvaavat SU-100:n. Mutta se painaa viisikymmentä tonnia ja sillä on vain hyvä otsasuoja.
  Saksalaiset puristavat taivaalla ja hallitsevat edelleen ilmaa. Marseille ampui alas viisitoista tuhatta lentokonetta ja ansaitsi Rautaristin Ritariristin suuren tähden platinatammenlehtimiekoilla ja timanteilla.
  Tästä tulee vuosi 1952... Molemmat armeijat jumiutuivat perusteellisesti ja taistelut olivat verisiä, mutta etulinjat olivat lähes liikkumattomia. Etelässä Dneprin varrella. Keskustassa saksalaiset kuitenkin valtasivat Smolenskin ja Pihkovan ja edelleen Narvan ... Leningrad ei ole heidän kanssaan ... Suomi on edelleen sodassa. Kaikki kesti. T-54 on massatuotantona, SU-100 on lopetettu ja SU-130 korvattu sen tilalla. Raskaat tankit eivät vielä ole sarjassa. Saksalaiset paransivat autojensa laatua jonkin verran.
  Amerikka ja Britannia ovat edelleen sodassa Japanin kanssa. He pommittavat sitä, mutta he eivät voi vangita saaria itse.
  Mutta amerikkalaiset eivät onnistuneet luomaan atomipommin. Joten samurait pitävät edelleen kiinni.
  Mutta sitten tuli vuosi 1953... Stalin kuoli maaliskuussa. Totta, tällä kertaa Generalissimo jätti kirjallisen testamentin, mikä teki Beriasta hänen seuraajansa. Ja saksalaisten laskelma Puna-armeijan kaaoksesta ja hämmennystä ei toteutunut.
  Wehrmachtin hyökkäys loppui nopeasti.
  Mutta Neuvostoliitto ei kyennyt kääntämään sodan kulkua, ja myös otti ja juuttui operaation aikana.
  Vuoden 1953 lopussa Marseille ylitti kaksikymmentä tuhatta pudonnutta lentokonetta. Tästä hän sai erityisesti hänelle hyväksytyn erikoispalkinnon: Ritariristin suurristin suurtähti hopeatammen lehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Vuosi 1954 tuli... Beria tarjosi Hitlerille rauhaa sillä ehdolla, että kuka voitti mitä, hän jää. Ja sitten itse asiassa, kuinka paljon voitte tuhota toisianne? Mutta Hitler hylkäsi itsepintaisesti tarjouksen. Neuvostoliitolla oli IS-10, mutta tämä panssarivaunu ei ollut aivan tehokas. Sarjan pääkone T-54 ...
  Etulinja tarttui kuin rasvaan Siperian pakkasessa.
  On jo vuosi 1955... Amerikka taistelee edelleen Britannian kanssa ja murskaa Japania. Ja Neuvostoliitto ponnistelee kolmannen valtakunnan kanssa. Ja he puskevat toisiaan.
  Etulinja on passiivinen. Natsit hallitsevat taivasta. MIG-15 sarjassa ja pidättelee vihollista.
  Marseille 25 000 pudonnutta lentokonetta saa: Grand Star of the Grand Cross, Knight's Cross, kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla!
  Vuosi 1956 on tulossa ... Saksalaiset käynnistävät pyramidin muotoisen panssarivaunun sarjaan. Hänelle on asetettu toiveita ja vihdoinkin heillä on taistelukäyttöön soveltuvia kiekkoja. Mutta toistaiseksi etulinja on passiivinen ja puna-armeija pidättelee vihollista.
  On jo vuosi 1957, 20. huhtikuuta, Hitler käynnistää uuden epätoivoisen hyökkäyksen Moskovaa vastaan... Ja taas kaikki juuttuu kiihkeisiin asemataisteluihin... Vuoden 1957 loppuun mennessä Marseille ampuu alas kolmekymmentätuhatta lentokonetta ja saa ne. Ritariristin suuri tähti Suuri risti suunniteltu tammenlehtimiekoineen ja timantein.
  Sota on kestänyt liian kauan. Vuosi 1958 on tullut... Lavrenty Palych Beria, Stalinin seuraaja ja valtion puolustuskomitean puheenjohtaja, sanoi:
  - Maa on äärimmäisen uupunut! Ja ihmiset ovat kyllästyneitä sotaan. Tarvitsemme rauhaa!
  Zhukov huomautti:
  Niin kauan kuin Hitler elää, ei ole rauhaa!
  Sisäministeri Shelepin oli samaa mieltä:
  - Kyllä, niin kauan kuin tämä fanaattinen Saksan füürer, natsit käyvät sotaa kanssamme täydelliseen keskinäiseen tuhoon asti!
  Beria löi nyrkkiä pöytään ja karjui:
  - Rikkoa selkärangat! Mitä Molotov sanoo?
  Ulkoministeri vastasi huokaisten:
  - Toistaiseksi maailman näkymät ovat hyvin epämääräiset. Kolmas valtakunta on myös erittäin uupunut. Mutta hänellä on silti koko Eurooppa käden ulottuvilla. Ja jos sota jatkuu vielä kymmenen vuotta, olemme ensimmäisiä, jotka räjäytetään!
  GKO:n puheenjohtaja nyökkäsi.
  - Oikein! Me putoamme ensimmäisinä! Ja siksi on välttämätöntä löytää tapa eliminoida Adolf Hitler fyysisesti!
  Shelepin huomautti:
  - On parasta eliminoida Hans Marcel. Tämä on todellinen paholainen lihassa! Ja jos se eliminoidaan, niin saksalaisten sodan tahto horjuu täysin!
  Beria oli samaa mieltä:
  - Kyllä, se horjutetaan!
  Shelepin ehdotti:
  - Ehkä antaa palkinnon Marcelin ruumiille?
  GKO:n puheenjohtaja vastusti:
  - Ei! Vain eläville!
  Sisäministeri huomautti:
  - On helpompi tappaa kuin vangita!
  Beria nyökkäsi ja huomautti:
  - Rohkaise murhaan mihin tahansa! Ja voitamme silti. Mitä suunnittelijat sanovat?
  Jakovlev sanoi huokaisten:
  - Samalla kun olemme jäljessä saksalaisista. Ja se on meidän ongelmamme!
  Beria karjui aggressiivisesti:
  - Mutta voittomme on väistämätön!
  Iljushin vahvisti:
  - Todellakin toveri puheenjohtaja!
  Shelepin huomautti:
  - Kaksi tyttöä ovat erittäin ärsyttäviä: Albina ja Alvina. He ohittivat Huffmanin ja meitä kiusataan jatkuvasti. Ja silloin tällöin ne aiheuttavat ongelmia.
  GKO:n puheenjohtaja huomautti:
  Me ripustamme ne!
  Vastauksena kuului naurua. Joka tapauksessa se näytti hauskalta.
  Tammikuu 1958... Ja sota näyttää melkein loputtomalta. Eikä loppua näy.
  Ja natsit miehitetyillä alueilla ovat rajuja. He saivat kiinni pioneerit: Mishka, Kolya ja Svetlana. Pojat ja tyttö ovat neljätoistavuotiaita. Heidän pitäisi pian liittyä komsomoliin. Heitä kuulusteltiin ensin ennakkoluuloisina. He hakkasivat poikia ja tyttöä piiskalla. Sitten he löivät lankaa. Kolya alhaalta vanhimpana tarkistettiin edelleen virralla. Irtisanomiset annettiin anteeksi teini-ikäisen ruumiin kautta. Kolya huokaisi kärsimästä kivusta.
  Sitten lapset vietiin paljain jaloin lumeen ja vietiin ammuttavaksi. Ja he olivat laihoja, paljain jaloin, mustelmilla kasvot ja viiloitettu selkä, kävelemässä kylän läpi.
  Ja kauloihin ripustettiin laudat - "olemme partisaaneja".
  Kaksi poikaa ja tyttö kävelivät lumessa. Sähkövirralla kidutettu Kolya oli kärsimyksestä siniset. Karhu on hieman eloisampi, häntä vain ruoskittiin. Tyttö Svetlana rypisti kulmiaan. Häntäkin ruoskittiin; hän oli laiha, koska hän oli elänyt niin monta vuotta miehityksen alla. Matrona etsi häntä ja repi hänen sormiltaan kalvonkalvoa. Ja tämä on niin nöyryyttävää pioneerille ja häpeää. Tyttö puree jatkuvasti huuliaan.
  Lapset tuntevat olonsa epämukavaksi paljain jaloin lumessa. Mutta nämä ovat silti kukkia, jos ne ammutaan tai hirtetään. Mutta toistaiseksi he ovat vain ajettuja. Kidutus ei ole vielä ohi ja natsien on saatava tietoa.
  Pioneerien paljaat jalat ovat punaiset ja hieman turvonneet kylmässä. Asukkaat katsovat myötätuntoisesti kiinni otettuja lapsia. Ja nyt ne vihdoin tuodaan kotaan.
  He laittoivat minut selälleni ja alkavat lyödä paljaita kantapäääni kumipampuilla.
  Lapset huutavat kivusta ja nykivät... Koljan paljaat kantapäät poltetaan kevyemmällä liekillä. Ja sitten tytön Svetlanan pyöreä kantapää poltettiin kuumalla pokerilla. Ja tämän edelläkävijänä huusi keuhkoihinsa.
  Kuulustelu tapahtui ennakkoluuloisesti, mutta lapset olivat hiljaa. Ja taas heitä lyötiin langalla, ja heidän paljaat jalkapohjansa poltettiin kuumalla raudalla.
  Mutta pioneerit eivät antaneet tietoja. He pitivät lujasti kiinni. Kolyalle pantiin jopa kuuma pokeri pojan paljaaa rintaa vasten. Poika hengitti raskaasti, mutta puri hampaitaan ja pidätti huutonsa.
  Joten natsit eivät saavuttaneet mitään ...
  Mutta sota kesti... Tuli myös helmikuu... Saksalaiset ampuivat Leningradia kiekkolentokoneista. Ja he hyökkäsivät Moskovaan ilmasta. Taistelut ovat kovia.
  Albina ja Alvina taistelevat ilmassa. Tytöt vain bikineissä ja paljain jaloin.
  Ja ampua alas venäläisiä lentokoneita. Devils on jo saanut monia palkintoja, mukaan lukien Ritariristin Grand Star, jossa on kultaisia tammenlehtimiekkoja ja timantteja.
  Nämä kaksi tyttöä ovat vain superarvoisia. Ja heidän taitolentonsa ja aineen ja elävän kudoksen tuhoaminen.
  Täällä Albina osui Neuvostoliiton lentokoneisiin, ampui alas kuusi kappaletta kerralla, yhdellä purskeella ja vinkaisi:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Myös Alvina lähetti naulapurskeita venäläisiin autoihin ja leikattuaan seitsemän vjaknulaa:
  - Fuhrerille!
  Ja molemmat tytöt nauravat...
  Vaikka rehellisesti sanottuna, tämä sota on hirveän kyllästynyt heihin. Itse asiassa itsepäinen Fuhrer johtaa sitä, mutta etuosa on jäätynyt ja kaikki on pysähtynyt. Ja kaikki menee ympyrässä. Ja vain molempien puolien ruumiit ja alas pudonneet autot. Ja rikkoutuneita tankkeja ja inhimillistä kärsimystä.
  Albina katkaisi vielä kahdeksan konetta ja lauloi:
  - Seuraava vuosisata on meidän!
  Alvina suostui tähän luottavaisesti:
  - Myös kaikki tulevat iät!
  Ja tytöt ampuivat alas venäläisiä lentokoneita villiin raivoihin.
  Ja sitten tietysti kidutus... Pioneeria on miellyttävä kiduttaa. Paista varsinkin poikien paljaat jalat ja riko kylkiluut punakuumilla pihdeillä. Väkivaltaiset tytöt...
  Sota saa ihmiset villiin. Myös Marseille itse oli jo kyllästynyt taisteluun. Hän on taistellut pitkään. Vuonna 1940 hän taisteli ilmavallasta Britanniassa. Aluksi hänellä ei ollut kovin menestyvää uraa. He eivät uskoneet, että hänestä tulisi ilmiö ja hän saisi ennätysmäärän palkintoja Kolmannelle valtakunnalle. Ja hän ampuu alas lentokoneita koko ilmaarmeijalle.
  Hans Marcel kyllästyi yhä enemmän. Sota kyllästytti häntä. Halusin naisen vartalon, kalliita viinejä ja ylellisiä juhlia ja muuta viihdettä. Kuinka monta jo voi olla - kahdeksantoista vuotta riveissä. Hän ei koskaan loukkaantunut vakavasti, ja hänet ammuttiin alas vasta uransa alussa. Korkeammat voimat hoitivat Marseillen. Hänestä tuli lentomarsalkka, mutta hän taisteli sotilasmiehenä. Ja kaipasin sinua paljon.
  Kipinä hänen silmistään alkoi hiipua. Sota Neuvostoliiton kanssa ajautui umpikujaan. Ja Stalinin kuolema ei muuttanut mitään. Hitler on edelleen elossa, vaikka hän ei näytä hyvältä, mutta hän on silti suhteellisen energinen. Kalju täplä hänen päässään on jo murtautunut läpi ja füürerin hiukset muuttuvat harmaiksi.
  Mutta vaikka hän vielä hallitsee valtakuntaa, hän haluaa itsepäisesti lopettaa Neuvostoliiton. Yhdysvallat ja Britannia miehittivät Japanin, mutta juuttuivat sissisotaan. Lisäksi amerikkalaiset ja britit yrittävät pitää Intiaa ja Afrikan siirtomaita joukkoineen.
  Joten liittolaiset eivät puutu tähän sotaan. Ne eivät ole hänen vastuullaan. Ja he ovat jopa iloisia siitä, että kaksi totalitaarista imperiumia tuhoavat toisiaan.
  Marcel huokaisee raskaasti ja hänen ME-462-koneensa nousee helposti pois kiitotieltä. Kaksimoottorinen kone on vahvasti aseistettu, ja Hans haluaa iskeä kaukaa pitäen vihollisen loitolla. Huffman päinvastoin XE-362:ssa lähestyy nopeasti.
  Toistaiseksi saksalainen ilmailu on säilyttänyt laadullisen ylivoiman viholliseen nähden. Mutta se ei ole enää niin ylivoimaista. Fuhrer uskoo kuitenkin ihmeaseeseen ...
  Lentävät lautaset, se on jotain... Mutta ne ovat silti liian kalliita ja lämpösäteet ovat edelleen epätäydellisiä. Pyramidisäiliöt ovat myös yksi kiistan argumenteista.
  Mutta tämäkään ei anna saksalaisille ratkaisevaa aloitetta. Lisäksi pyramidin muoto on hyvä kineettisiä ammuksia vastaan, mutta ei yhtä tehokas HEAT-ammuksia vastaan.
  Marseille ampuu ja ampuu alas kaksi tusinaa venäläistä konetta ja sanoo:
  - Kolmannelle valtakunnalle...
  Sitten nuori mies huokaa. Ja taas kaataa kolmekymmentä neuvostoautoa yhdessä purskeessa.
  Kyllä, sota kesti... Eikä tälle tielle ole loppua näkyvissä.
  Hans lauloi:
  - Liukui, liukasi minua! Se sai minut, se sai minut!
  Ja taas ampuu alas venäläisiä taistelijoita.
  Kyllä, Hitler lähetti heidät teurastettaviksi... Tai tappamaan muita, mikä ei myöskään ole sokeria.
  Marcel muisti tytön... Hänen nimensä oli Ilsa. Niin kaunis blondi ja hänen vaimonsa.
  Tässä hän on, julma. Yritin komsomolia. Ja lyö häntä piiskalla kaikkialta.
  Hakattu kuin siiderivuohi. Sitten hän toi taskulampun paljain jaloilleen. Paahtoi paljaat jalkapohjansa. Ja taas ruoskalle. Ja kuinka tämä komsomolin jäsen karjui kivusta. Ja kun Ilsa sirotti suolaa haavoihinsa. Se oli todella julmaa.
  Ilsa piti myös poikien kiduttamisesta. Hän riisui yhden 14-vuotiaan pojan ja naulitti hänen kätensä pylvääseen. Sitten hän alkoi kaataa jäävettä hänen päälleen kylmässä. Ja sitten hän otti taskulampun käsiinsä ja paistoi teini-ikäisen lihaksikkaan kehon. Sitten hän kaatoi taas jäävettä. Ja lopuksi hän poltti pojan kiehuvalla vedellä. Ja se oli julmuus.
  Ilsa rakasti tällaista viihdettä eikä halveksinut mitään himonsa tähden.
  Mutta aika kului... Ja hänellä oli ensin poika ja sitten tytär. Ja Ilsa on jo alkanut opettaa häntä ja Marcelin lapsia kiduttamaan.
  Tässä on kauhea nainen SS:stä.
  Marcelilla oli myös toinen vaimo: Helga. Hän on myös lentäjä. Hans tapasi hänet vuonna 1945. Hän lensi TA-152:lla, joka on yksi Luftwaffen parhaista ja kenties parhaista potkurikäyttöisistä lentokoneista.
  Helga oli lentäjä, ei teloittaja. Ja niin hän tuli raskaaksi ja myös synnytti - heti kaksoset.
  Ja se on mainittava loistava. Ja sitten vielä kaksi poikaa ja tytär onnistuivat synnyttämään. Ja hänellä oli viisi lasta, hän ei enää taistellut ...
  Kyllä, hän on onnekas. Kolmannessa valtakunnassa Hitler salli ensimmäisen ja sitä korkeamman luokan Rautaristin haltijoille palkinnoksi toisen laillisen vaimon.
  No, paavi mutisi hieman, mutta hyväksyi sen silti. Sitten Fuhrer pakotti säännön saamaan enintään neljä vaimoa. Ekumeeninen neuvosto kokoontui tänne ja se hyväksyttiin aseella.
  Kolmannessa valtakunnassa on valtava pula miehistä. Ja tietysti tämä päätös oli pakotettu.
  Saksan työvoimaresurssit eivät ehtyneet pelkästään eurooppalaisen työvoiman ja ulkomaisten divisioonien takia.
  Hitler keskeytti juutalaisten tuhoamisen, ja nyt työvoima oli vaakalaudalla. Sota uuvutti valtakunnan.
  Neuvostoliitto myös autioitui ... Monet naiset taistelivat armeijassa, samoin kuin lapset. Anastasia Vedmakovasta tuli tuottavin ässä. Hän taisteli melkein sodan alusta lähtien. Ensin U-2-maissipellolla. Mutta sitten hän siirtyi taistelijoihin.
  Monet Neuvostoliiton ässät kuolivat ... Pokryshkin, josta tuli neljänkertainen Neuvostoliiton sankari, löysi kuitenkin oman kuolemansa. Kozhedub, josta tuli viisinkertainen sankari, kaatui myös taistelussa. Neuvostoliiton lentokoneissa ei pitkään aikaan ollut katkaisujärjestelmää, ja kuolleiden lentäjien prosenttiosuus oli erittäin korkea.
  Anastasia Vedmakova selvisi. Ja hän oli kerännyt kultaisia tähtiä, jotka eivät mahtuneet hänen rintaansa. Sääntöjen mukaan 25 alas ammutulle vihollisen lentokoneelle annettiin kultatähti. Kun tähtien määrä saavutti kymmenen, Beria lahjoitti hänelle Neuvostoliiton sankarin suuren timanttitähden. Anastasia oli arvostetuin ässä. Pudotettujen lentokoneiden lisäksi hän oli tuhonnut myös tankkeja, siltoja, kuorma-autoja ja jopa pari laivaa. Lisäksi tämä nainen pelasti lentäjät ja jopa ympäröimän kenraalin.
  Ja hänet tunnettiin useiden junien palamisesta polttoaineella ja niin edelleen.
  Anastasiasta tuli suuri legenda Neuvostoliiton ilmailusta. Ja tietysti hänkin oli kyllästynyt sotaan. Hän jopa taisteli ja lensi raskaana. Ja sitten hän synnytti pojan.
  Tuli komea poika, punatukkainen kuin hänen äitinsä. Anastasia taisteli pääsääntöisesti bikineissä ja paljain jaloin. Ja tämä antoi hänelle tiettyjä etuja. Mitä kaikki eivät arvosta. Mutta hänen nuori kumppaninsa Akulina Orlova taistelee myös paljain jaloin ja bikineissä, ja tämä auttaa häntä paljon.
  Molemmat tytöt lentävät ja ampuvat saksalaisia ajoneuvoja. Anastasia Vedmakova teki ensimmäisen suorituksensa takaisin Espanjassa. Hän pommitti Francon armeijan paikkoja yöllä U-2:lla. Sellaisia, joista hänellä on kokemusta katon läpi. Ja Akulina Orlova on nuori tyttö, ja silti täynnä energiaa ja jännitystä.
  He lyövät alas saksalaiset laulavat...
  - Lentäjät-lentäjät, pommikoneet,
  Voitamme kaikki fasistit taistelussa ...
  Tähtialuksemme tulevat olemaan aurinkoa korkeammalla,
  Ja kerubi levittää siipensä!
  Minun on sanottava, että tytöt ovat mahtavia käsityöläisiä.
  On jo 23. helmikuuta 1958... Neuvostoarmeijan päivä. Ja sitä pitäisi juhlia suurella tavalla. Mutta vaikka kaikki on vaatimatonta ...
  Beria ei ole liian iloinen ... Sodan aikana kaikki olivat todella väsyneitä.
  Marsalkka Vasilevsky ehdotti:
  - Tehdään tankit puusta!
  Korkein nyökkäsi.
  - Se on hyvä idea!
  Marsalkka Zhukov vastusti:
  - Vähän järkeä! Nämä ovat eläviä arkkuja!
  Vasilevsky huomautti loogisesti:
  - Ne ovat kevyempiä ja nopeampia. Ja saksalaiset murtautuvat tankkeidemme läpi!
  Beria nyökkäsi hyväksyvästi.
  Vasilevski puhuu mielipiteensä!
  Malenkov vahvisti:
  - Teemme kaiken oikein!
  Berian tiimi oli väsynyt... Muita ideoita ei ollut. Ellei yritä tehdä muovista halvempaa valmistaa ja vahvempaa.
  Joten loppujen lopuksi luo pitkäikäinen atomipommi.
  Jokin hänen työssään pysähtyi Yhdysvalloissa, ja myös kaikkialla maailmassa.
  Ja sinun täytyy stimuloida. Ehkä sitten sota vihdoin loppuu.
  Mutta sota jatkuu edelleen ja aika virtaa kuin pisarat.
  Täällä Mirabela vangittiin. Ja natsisotilaat repäisivät hänen vaatteensa. Ja sitten he levittivät jalkansa ja alkoivat raiskata tyttöä. Mirabela voihki tuskan ja nautinnon sekoituksena. Ja lopetti useita kertoja.
  Sitten he alkoivat kiduttaa häntä. He polttivat tytön kantapäät punakuumilla rautasuikaleilla. Ja he löivät häntä ensin ruoskalla. Ja sitten he ruoskivat häntä lämmöstä punaisella langalla selkään, sivuilta, rintaan ...
  Sitten he alkoivat murtaa varpaita pihdeillä. Sitten he työnsivät kuuman sauvan tytön perseeseen.
  Lyhyesti sanottuna kidutus muistettiin julmuudestaan. Ja äärimmäistä ylimielisyyttä.
  Maaliskuu on jo tullut... Saksalaiset yrittävät enemmän puristaa ilmassa, heillä ei ole paljon voimia hyökätä. Pyramidimainen panssarivaunu, jos se olisi ilmestynyt aikaisemmin, olisi auttanut Wehrmachtia valloittamaan maailman. Totta, kumulatiivisessa ammuksessa on dynaaminen suoja. Ja molemmat osapuolet suihkuttavat toisiaan iskuilla.
  8. maaliskuuta 1958 on naistenpäivä. Ja tapauksen mukaan tapahtui vankien vaihto. Saksalaiset vapauttivat kidutetun mutta rikkinäisen Mirabelan, ja vastineeksi venäläiset vapauttivat Adalan. Myös saksalainen nainen sai sen, mukaan lukien raiskauksen.
  Anastasia Vedmakova hieroi Mirabelaa yrtti- ja voidejuoksulla ja jätti tämän nukkumaan toipuakseen, jotta parin päivän kuluttua hän taistelee jälleen taivaalla natseja vastaan.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova ovat palanneet taivaalle MIG-15-koneillaan. Akulina huomautti:
  - Taistelit edelleen espanjassa - kuinka vanha olet?
  Vedmakova naurahti ja vastasi:
  - Ei ole tapana kysyä naiselta hänen ikänsä!
  Akulina naurahti ja huomautti:
  - Näytät kahdeltakymmeneltä, korkeintaan kaksikymmentäviisi!
  Anastasia nyökkäsi ja huomautti:
  - Taistelin sisällissodassa... Mullani oli kolme poikaa. Hienoa, että annoimme sarvet valkoisille. Ja tapin ensimmäisen ihmisen, kun saksalaiset hyökkäsivät Lvoviin vuonna 1915... Voit siis karkeasti kuvitella kuinka vanha olen!
  Blondi tyttö vihelsi.
  -Hämmästyttävä! Se on kuin kuvittelisi sen!
  Punatukkainen kaunotar virnisti suu täynnä hevoshampaita ja huomautti:
  - Ja mitä? Tämä on venäläisten jumalien taikuutta! Minä opetan sinut, etkä sinäkään vanhene!
  Akulina ampui alas saksalaisen koneen paljain jaloin ja sirutti:
  Nuoruus on ihanaa!
  Sota on käynnissä, eikä loppua näy, mutta silti se on sankarillisuutta ja voittoa!
  Huhtikuu 1958 saapui. Etelässä sää oli enemmän tai vähemmän siedettävä ja natsit yrittivät edetä. Suurin ongelma on tietysti Dnepr-joki. Ja vasemmalla rannikolla Neuvostoliiton joukot ottivat puolustusasemiin.
  Saksalaisilla oli kuitenkin vaihtoehto kaatua. Iske Turkin läpi. Tämä maa piti pitkään puolueettomuutta. Mutta hallitus on muuttunut. Ja lisää Saksa-mielisiä voimia tuli. Ja Hitler suostui lupaamaan ottomaaneille kaikki kultavuoret työntämään heidät sotaan. Turkin väkiluku kasvoi nopeasti, armeija vahvistui. Kolmas valtakunta myi osan aseista luotolla. Ja ottomaanien armeija sijoitti voimakkaasti täysin mobilisoituja muslimisotilaita Neuvostoliiton rajalle.
  Ja 20. huhtikuuta 1958, julistamatta sotaa, Turkki hyökkäsi Neuvostoliiton joukkoja vastaan Transkaukasiassa ... Siten Puna-armeijalle lisättiin toinen rintama. Silti natsit pystyivät päihittämään Neuvostoliiton erikoispalvelut. Tilannetta pahensi Zhukovin ja Berian välinen vastakkainasettelu. Mikä vaikutti myös etupuolen tilanteeseen.
  Turkkilaiset eivät hyökänneet yksin, vaan yhdessä saksalaisten kanssa. Ja tämä antoi heille lisämahdollisuuksia.
  Taistelut alkoivat Jerevanin lähellä, ja Batumi rynnittiin.
  Marseille taistelee ilmassa. Tällä kertaa hänen mielialansa on isompi ja taistelullisempi. Itse asiassa vihdoin oli arka toivo, että tämä mittaamattoman pitkälle venynyt sota olisi mahdollista voittaa.
  Ensimmäisenä päivänä saksalaiset ja turkkilaiset murtautuivat venäläisten joukkojen puolustuksen läpi ja alkoivat siirtyä sisämaahan.
  Natsit onnistuivat saavuttamaan taktisen yllätyksen. Ja heidän joukkonsa liikkuivat tarpeeksi nopeasti. Ja osittain kävi ilmi, että Puna-armeija ei ollut aivan valmis puolustamaan Transkaukasiaa.
  Ja tässä puna-armeijan sankaruuden pitäisi kompensoida johdon virheelliset laskelmat.
  Taistelut alkoivat Jerevanin puolesta. Ja sitten pioneerit taistelivat rohkeasti. He vastustavat pahoja natseja ja ottomaanien joukkoja.
  Ja Jerevanin laitamilla pioneerit kaivavat juoksuhautoja. Siellä on eri kansallisuuksia. Erityisesti monet kirkkaat päät välkkyvät. Siellä on punaisia ja mustia ja vaaleita lapsia.
  Yksi asia yhdistää heitä: usko kommunismin voittoon ja paljaat jalat. On selvää, että kaikilla ei ole sodan aikana kenkiä, ja siksi solidaarisuuden osoituksena kaikki lapset kehuvat paljaita, pyöreitä korkokenkiään. Kevät Transkaukasuksella on melko lämmin, ja kun liikut ja työskentelet lapioilla, tulee pojille jopa kuuma. Ja talvella täällä kylmä ei ole niin kauhea.
  Pojat ja tytöt ovat ruskettuneita, laihoja, mutta jänteviä, valmiita kovaan taisteluun.
  Lapset työskentelevät innostuneesti ja laulavat:
  Nosta tulta, siniset yöt,
  Olemme edelläkävijöitä - työntekijöiden lapsia ...
  Valovuosien aikakausi lähestyy,
  Pioneerien kutsu - ole aina valmis!
  Pioneerien kutsu - ole aina valmis!
  Ja tässä tulee taas hälytys. Pojat ja tytöt hyppäävät kaivannon pohjalle. Ja kuoret alkavat jo räjähtää ylhäältä: vihollisen tykistö toimii.
  Pashka kysyi paljasjalkaiselta tytöltä Mashalta:
  - No, luuletko, että selviämme?
  Tyttö, laiha ja vaaleatukkainen, vastasi luottavaisesti:
  - Vastustamme ainakin kerran, vaikeimmalla hetkellä!
  Pioneer Sasha totesi loogisesti:
  Sankarillisuutemme on horjumatonta.
  Poika koputti paljaalla pohjallaan kiviä. On nähtävissä, että poika täytti itsensä kiinteillä kovettumilla.
  Tyttö Tamara huomautti:
  Taistelemme ilman pelkoa
  Meitä leikataan askeltakaan taaksepäin...
  Anna paidan kastua verestä -
  Lisää vihollisia, käännä ritari helvettiin!
  Poika Ruslan, mustatukkainen pioneeri, huomautti:
  Vuosisatoja kuluu, aikakausi tulee,
  Jossa ei ole kärsimystä ja valheita ...
  Taistele tämän puolesta viimeiseen hengenvetoon asti -
  Palvele isänmaatasi, sinä sydämestä!
  Poika Oleg, laiha ja vaaleatukkainen, sirkutti, säkeet:
  Ei, valppaus ei katoa,
  Haukkan, kotkan ilme...
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tietäisi surua,
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Valaise tietä kommunismille!
  Pojat ja tytöt taputtavat yhteen ääneen.
  Mutta nyt suihkukoneet lentävät jo ja pudottavat pommeja. Ja tämä on aggressiivinen lähestymistapa.
  Oleg ja Sasha nostivat ritsan ja laukaisivat kuolemanlahjan. Ja piippu osui Hitlerin hyökkäyslentokoneelta, vaikka se kuului Turkille.
  Tyttö Natasha lauloi:
  - Komsomoli ei ole vain ikä,
  Komsomol on kohtaloni!
  Uskon, että valloitan avaruuden
  Elämme ikuisesti!
  Ahmed, pioneeripoika Azerbaidžanista, vastasi hymyillen:
  - Et ole vielä komsomolin jäsen Natasha!
  Tyttö polki vihaisesti paljain jalkansa ja vastasi melodisella äänellä;
  Isien vieressä, iloisella laululla,
  Kannatamme komsomolia...
  Valovuosien aikakausi lähestyy,
  Pioneerien huuto - ole aina valmis!
  Pioneerien huuto - ole aina valmis!
  Oleg myös löi paljas, lapsellinen jalkansa ja huusi:
  Vahvempi vasara purista proletaaria,
  Titaanista käsin murskaamalla ikeen...
  Laulamme tuhat aariaa isänmaallemme,
  Ja valoa jälkipolville, hyvä!
  Lapset ovat iloisia. Ja itse asiassa saksalaiset ja turkkilaiset pommittivat, ja vain yksi tyttö osui sirpaleen paljaaseen, pyöreään, vaaleanpunaiseen kantapäähän.
  Pioneer huusi, mutta puri sitten huulta.
  Ja niin he valmistautuivat torjumaan hyökkäyksen. Ja siellä on jo panssarivaunuja, joissa on fasisteja ja ottomaanien yksiköitä. Turkki osti luotolla, mahtavat E-100:t liikkuvat. Niin tehokkaita ja vaarallisia koneita.
  Heillä on tällainen suoja. Että et pääse läpi mistään kulmasta. Et voi lyödä sitä vain yhdestä kulmasta. Ainoa mahdollisuus on murtaa jäljet.
  Lapset ovat valmiita taistelemaan ja heiluttaen paljain jaloin. Täällä he ovat vaijerilla työntämässä kotitekoisia räjähteitä sisältäviä paketteja natsien ja turkkilaisten jälkien alle. Se toimii ja tuhoaa Rommelin ja La Erdoganin armeijan tankkien rullat.
  Ja se näyttää kamalalta.
  Sasha huutaa:
  - Kunnia kommunismille!
  Poika Pashka ampuu Olegin kanssa ritsasta ja kiljuu:
  - Kunnia pioneereille!
  Poika Ruslan vetää yhdessä Sufirin kanssa miinan saksalaisen ja turkkilaisen alle langalla huutaen:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Lapset Azerbaidžanista ja venäläiset kaverit tappelevat. Ruskettuneita, ohuita, avojaloisia pioneereja vastaan valtavaa panssarivaunua vastaan.
  Tyttö Tamara taputtelee siroa, pientä, paljas jalkaansa ja sanoo:
  - Kunnia Venäjälle!
  Pioneeri Ahmet vahvistaa ampuessaan vihollista:
  - Olemme ystävällinen perhe yhdessä!
  Poika Ramzan, punatukkainen azerbaidžanilainen, vahvistaa kaataen auton:
  - Sanalla olemme satatuhatta minä!
  Lapset ovat ystävällisiä... Tässä on armenialainen tyttö Azatuhi, joka myös taitavasti siirtää räjähdepaketin fasistisen toukan alle langan avulla ja vinkua:
  - Neuvostoliitto on kansojen perhe!
  Toinen armenialainen tyttö Aghas sanoo:
  - Älä taipu fasismiin:
  Ja tyttö veti lankaa paljain varpaillaan. Monilla azerbaidžanilaisilla ja armenalaisilla lapsilla on vaaleat hiukset, ja heitä ei voi erottaa slaavilaislapsista, joita on myös monia. Saksalaisten ja muiden venäläisten perheiden luota pakeneneet asettuivat Azerbaidžaniin ja Armeniaan jopa tsaarien alaisuudessa.
  Kaukasuksella on paljon slaaveja. Paljon sekapareja. Kyllä, ja lapsilla on yleensä vaaleammat hiukset kuin heidän vanhemmillaan. Ja slaavilaiset tyypit ruskettuivat niin, ettei niitä voi erottaa paikallisista. Lisäksi lapset ovat yleensä samankaltaisempia kuin aikuiset.
  Joten kansainvälinen Neuvostoliiton poikien ja tyttöjen pataljoona taistelee, ja he ovat kaikki yhtenäisiä ja hyvin samanlaisia. Niiden paljaat kantapäät välkkyvät liikkuessaan.
  Ja unelmat lapset lähettävät kuoleman lahjoja. Shamil ja Serjozhka, molemmat pioneeripojat, vetävät johdosta. Ja tässä on saksalainen, mutta turkkilaisen miehistön kanssa E-50 pysähtyy rikkinäisen toukalla.
  Pojat laulavat yhteen ääneen:
  Unioni tuhoutumaton, vapaat tasavallat,
  Se ei ollut raaka voima, joka kokoontui, ei pelko ...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja ystävyyttä ja järkeä ja rohkeutta unissa!
  Ja lapset ovat iloisia. He hymyilevät valkoisin, tasaisin hampain. Ja he ovat onnellisia, vaikka heitä uhkaa kuolema.
  Ja saksalaiset ovat perseitä. Tuhotetut panssarivaunut ampuvat tykkeitään ja kirjoittelevat konekivääreitään.
  Jotkut saksalaiset ja turkkilaiset ajoneuvot on varustettu kranaatinheittimillä ja ovat erittäin vaarallisia.
  Poika Maksimka ja tyttö Zara Azerbaidžanista ja he, leväten paljain jaloin, vetivät miinan vihollisen alle ja tyrmäsivät fasistisen mastodonin, vaikka myyty Turkkiin.
  Ja huusivat keuhkoihinsa:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Lapset ovat niin hauskoja.
  Pioneerit Abbas ja Vladimir käyttävät myös aseita. Tässä tapauksessa katapultti ja murskata E-75-toukka natseille. Sitten pojat lauloivat:
  - Planeetan suuruuden puolesta kommunismin varjossa!
  Oleg ja Abdula ovat myös eri kansojen pioneereja, mutta yhdellä sydämellä he myös laukaisevat räjähteitä. He osuivat E-100:aan ja laulavat...
  Avasimme planeetan kansoille,
  Polku avaruuteen, näkymättömiin maailmoihin...
  Sankariteot lauletaan -
  Pyyhi kuoleman arpi ikuisesti!
  
  Venäjän pyhän lipun alla,
  Rauhassa, ystävyydessä, onnessa ja rakkaudessa...
  Koko maan ihmisistä tulee onnellisempia,
  Helvetin pimeys hajoaa kaukaisuuteen!
  Täällä taistellaan lapsia vastaan...
  Abdurrahman ja Svetlana - azerbaidžanilainen poika ja tyttö Valko-Venäjältä vetivät langan yhteen ja tyrmäsivät fasistisen panssarivaunun. Ja he lauloivat:
  - Pyhän Venäjän suuri nimi,
  Loistaa yli maailman - kuin auringonsäde ...
  Uskon yhtenäisyyteen, meistä tulee onnellisempia,
  Näytämme ihmisille oikea tie!
  Lapset ovat erittäin rohkeita. Sekä natsit että heidän liittolaisensa turkkilaiset ovat yksinkertaisesti järkyttyneitä tällaisesta itsepäisestä ja raivokkaasta vastustuksesta.
  Abudurrahman on edelläkävijä, hän sai palan paljaaseen pohjaansa. Se lävisti lapsen jalan kovettuneen pinnan.
  Poika sihisi:
  - Ja se sattuu minua!
  Svetlana sai myös osuman pyöreään kantapäähän ja raapi olkapäätään. Mutta tyttö sihisi:
  - Älä riko pioneereja!
  Azim ja Kolka rampasivat myös saksalaisen auton.
  Pojat osoittivat lankaa ja lauloivat:
  Petollinen vihollinen lähti hyökkäykseen,
  Mutta uskon, että se ei horju, neuvostokansa...
  Vihollinen odottaa tappiota ja unohdusta,
  Ja Venäjän kunnia kukoistaa voimakkaammin!
  Vihollinen odottaa: tappio ja unohdukset,
  Ja Venäjän kunnia kukoistaa voimakkaammin!
  Lapset ovat rohkeita eivätkä taipu. Ja he haluavat voittaa. Ja he laulavat ja taistelevat.
  Saksalaiset kärsivät raskaita tappioita. Totta, useimmiten niissä on rikki telat ja rullat. Eikä se ole kohtalokasta.
  Pahempaa vangiksi joutuneille pioneereille.
  Natsit panivat pojan Abdulhamidin vangiksi joutuessaan telineeseen. He työnsivät pioneerin paljaat jalat lohkoon ja alkoivat ripustaa painoja koukkuihin. Ja sitten hän sytytti tulen. Ja pojan paljaat kantapäät nuolivat tulta. Ja ruoska putosi hänen selkään. He löivät minua pitkään. Ja sitten natsit alkoivat murtaa kylkiluita kuumalla pihdeillä.
  Poika, joka kuoli kidutukseen, kun hänen lämmöstä punaisten kylkiluiden rauta murskasi hänet, lauloi:
  Berliini on melkein meidän vallan alla,
  Kiikarien läpi näemme kirottu Reichstagin...
  Toivon rauhaa ja onnea pian;
  Mitä aion kuvailla runoissani!
  
  Venäjä avasi kommunismin maailmoille,
  Hänestä tuli perhe kaikille.
  Mutta Wehrmacht pisti meille sian kuonon,
  Ja nyt veri roiskuu suonista kuin suihkulähde!
  
  Mitä Fuhrer unohti meille vahingossa,
  Halusin saada maata ja orjia!
  Fasismi meni hyvin pitkän kampanjan kanssa -
  Ja tässä on todellinen painajainen, helvetin unia!
  
  Yksinkertainen poika, paljasjalkainen poika,
  Äskettäin sidottu punainen solmio.
  Hän halusi rakentaa maailman itse ilman Jumalaa,
  Mutta yhtäkkiä napalmi purskahti taivaalta!
  
  Minun piti juosta eteen, olimme AWOL,
  Kukaan ei halua ottaa sellaisia nuoria!
  Mutta poika-hävittäjä kiväärissä teki sen,
  Isien polku osoittautui arvokkaaksi!
  
  Taisteltiin missä sekä ovela että voima,
  Ja heikkous on myös katkera, valitettavasti ...
  Toverit joutuivat kaivaamaan hautoja
  Mäntyarkkujen höyläys pakkasessa!
  
  Olen pioneeri, joka on nyt tottunut kärsimään,
  Hän meni tiedusteluun paljain jaloin, lumihousu rypisteli.
  Ehkä rangaistus epäuskosta,
  Että en halunnut tuntea Jeesusta!
  
  Mutta mitkä ovat Golgatan kolme tuntia?
  Yli kolme vuotta sodasta on kulunut!
  Missä tahansa kylässä lesket itkevät katkerasti,
  Kuinka pojat hukkuivat maan hautausmaahan!
  
  Selvisin, olin kuorisokissa, haavoittui luodista,
  Mutta onneksi hän pysyi jaloillaan!
  Palautimme rehellisesti velan Saksalle,
  Se fasismi on tallattu pölyksi meidän toimesta!
  
  Olen kypsä, mutta vielä poika,
  Viikset eivät menneet läpi, mutta jo titaani!
  Kyllä, aikuinen, ja ehkä jopa liikaa,
  Loppujen lopuksi sydämestä tuli kova kuin metalli!
  
  Hero Starin korkein palkinto -
  Stalin itse, usko minua, luovutti sen!
  Hän sanoi: On tarpeen ottaa esimerkkiä kaltaisistasi ihmisistä,
  Taistelijat takovat Eedenin ovien avaimia!
  
  Mutta laske nyt rohkea kivääri alas,
  Ota sinä, pihdit, vasara ja työskentele!
  Rakenna purjevene ja vene puusta
  Ja luo lentokone, jotta lintu lentää ylös!
  Kyllä, tällaisten lasten kanssa, edes turkkilaisten kanssa, Neuvostoliiton natsit eivät voita. Neuvostoliiton sotilaat juhlivat jo 1. toukokuuta, mutta Jerevan pitää kiinni. Tämä tarkoittaa, että Kaukasuksen fasistinen välähdyssota on estetty. Ja sitä paitsi rohkeat komsomolin jäsenet taistelevat.
  Elizaveta ja hänen miehistönsä SU-130:lla lähettävät pommia natsien panssarivaunuihin.
  Samaan aikaan tytöt käyttävät paljaita varpaitaan ja laulavat:
  Ja vuoren korkeuksissa ja tähtitaivaan hiljaisuudessa,
  Ja meren aalto ja raivoisa tuli!
  Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa
  Ja tytön paljas kantapää painoi nappia. Ja toinen AG-75 murskattiin kumulatiivisella ammuksella.
  Ja tytöillä on hauskaa.
  Ja Akulina Orlova ampui alas sadannen natsikoneen ja sai 3. toukokuuta 1958 Neuvostoliiton sankarin neljännen tähden.
  Loistavat naislentäjämme... Kyllä, sota jatkuu edelleen, eikä sen lopputulos ole selvä, mutta kukaan ei polvistu eikä aio luovuttaa. Joten uskotaan parempaan tulevaisuuteen ja siihen, että Neuvostoliitto ennemmin tai myöhemmin kukistaa Kolmannen valtakunnan. Ja Adolf Hitler, joka sai lohikäärmepresidentin vallan ja onnen, kuolee!
  
  FRANCON SUOSTUMUS ON TÄRKEÄ IHMISYÖN KOHTELOLLE
  Franco suostui saksalaisten joukkojen kulkuun Gibraltarille. Natsit muuttivat ilman pitkiä puheita tähän linnoitukseen ja valloittivat sen välittömästi. Sen jälkeen Wehrmachtin joukot alkoivat siirtää lyhimmälle etäisyydelle Afrikkaan.
  Ja Hitler muutti mielensä Neuvostoliiton taistelusta. Lisäksi Fuhrerin intuitio kertoi hänelle, ja hänellä oli erittäin kehittynyt intuitio, että hän ei ottaisi tätä aluetta niin helposti. Eikä Puna-armeija ole ollenkaan heikko. Stalin vuoti erityisesti tietoja KV- ja T-34-pankeista Saksan tiedustelupalveluille. Ja natsit alkoivat kehittää omia raskaita tankkejaan.
  Natsit etenivät Afrikassa. Rommel sai lisää joukkoja ja saavutti suuria voittoja. Myös Jugoslavia ja Kreikka vangittiin. Joten voitot seurasivat voittoja.
  Mutta Musta manner oli imemässä saksalaisia joukkoja... Eikä enää puhuttu kampanjasta itään. Natsit valloittivat Egyptin liikkeellä ja saapuivat Lähi-itään. He valloittivat Irakin, Kuwaitin ja muut maat. Sitten Iranin kautta aloitettiin kampanja Intiaa vastaan. Joulukuussa 1941 Japani hyökkäsi Yhdysvaltoihin Perun satamassa ja Hitler julisti sodan Amerikkaa vastaan.
  Sen jälkeen sota siirtyi lopulta länteen. Ja Neuvostoliitto sai hengähdystaukoa.
  Neljännenkymmenennentoista toisen vuoden jälkipuoliskolla saksalaiset olivat saaneet päätökseen koko Mustan mantereen sekä Aasian, Intiaan asti, joka valloitti myös brittien heikolla vastustuksella. Ja siellä oli valtava Saksan siirtomaa-imperiumi. Ja Britanniaa alettiin pommittaa voimakkaasti. Uudet Ju-188- ja Focke-Wulf-pommittajat sekä jatkuvasti kasvava määrä sukellusveneitä menivät taisteluun. Mukaan lukien nopeampi ja täydellisempi.
  Ilmahyökkäys Britanniaan eteni yhä voimakkaammin. Ja kesäkuussa 1943 laskeutuminen tapahtui. Taisteluihin osallistuivat uudet saksalaiset tankit: "Panthers", "Tiger" -2, "Lion", jotka osoittivat etunsa britteihin nähden. Lontoo putosi kahden viikon sisällä laskeutumisesta. Ja Britannian kukistumisen jälkeen Irlanti vastusti vielä viikon.
  Ja natsit valloittivat sen... Nyt Yhdysvalloilla on valinta: joko käydä toivoton sota valtaan kasvanutta Saksaa vastaan tai tehdä rauha ennen kuin on liian myöhäistä.
  Kolmannella valtakunnalla oli jo käytössä sellaisia tehokkaita hävittäjiä kuin ME-309, joka kehitti 740 kilometriä tunnissa nopeuden, joka oli tuolloin erittäin suuri, ja jossa oli seitsemän ampumapistettä: kolme 30 millimetrin kaliiperia ilmatykkiä, yksi joka oli pitkäpiippuinen, ja neljä raskasta konekivääriä.
  Ja saksalaisten ässät ovat ilmiömäisiä: yksi Marseille on jonkin arvoinen! Tämä hävittäjä oli todellinen löytö ja ylitti kaikki ilmiöt... Marseille sai sadasta viidestäkymmenestä pudonneesta lentokoneesta Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja kolmesataa lentokonetta varten hänestä tuli ensimmäinen saksalaisten historiassa, joka sai jälleen tämän ristin. Ja Marseillen erottamiseksi hänen kunniakseen keksittiin uusi palkinto: Raudan Ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, joka hänelle myönnettiin viidestäsadasta pudonneesta lentokoneesta.
  Amerikka katsoi, että sota Kolmannen valtakunnan ja Japanin kanssa, joka voitti Midwayn taistelun ja valloitti Havaijin saariston, ei päättyisi hyvin.
  Ja se tulee olemaan heille todella vakava testi. Saksalaisten on varmasti vaikea päästä Amerikkaan valtameren erottamisen vuoksi. Mutta etäisyys ei periaatteessa ole este. Ja natsit voisivat ennemmin tai myöhemmin päästä Yhdysvaltoihin, uida ja lentää. Lisäksi Kolmannella Valtakunnalla oli jo suihkuhävittäjiä ja mahtava TA-400 pommikone, joka pystyi pommittamaan Amerikkaa. Tehokkaammat Yu-288:t olivat jo onnistuneet pommittamaan Britanniaa, ja matkalla oli nelimoottorinen Yu-488, joka saavutti jopa seitsemänsataa kilometriä tunnissa - mikä on yksinkertaisesti superpotkuripommikoneelle!
  Joten Wehrmacht on vahva. Ja valtavat vetyperoksidilla toimivat sukellusveneet saavuttivat jopa 36 solmun nopeudet tunnissa, ja amerikkalaiset olivat täysin peloissaan.
  Roosevelt oli vakavasti sairas, ja kaiken huipuksi saattoi puhkea vakava valtataistelu. Ja republikaanit ovat hyvin tyytymättömiä demokraatteihin. Hitler itse katsoi huolestuneena Neuvostoliittoon, joka lisäsi valtaansa.
  Stalinistinen Neuvostoliitto ylitäytti virallisesti kolmannen viisivuotissuunnitelman kaksinkertaistamalla teollisuustuotannon. Vaikka otettaisiin huomioon se tosiasia, että he pettivät hieman tilastojen kanssa ja tämä on paisutettua dataa, se oli silti vaikuttavaa. Teknologian tuotanto kasvoi. Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Neuvostoliitto tuotti noin viisi tuhatta tankkia, joista kolmetuhatta oli uusimpia T-34- ja KV-malleja. Ilmestyi sarjassa ja KV-3:ssa ja KV-5:ssä. Ja nämä ovat tehokkaita koneita. He tekivät vielä enemmän lentokoneita, mikä nosti niiden lukumäärän kolmeenkymmeneentuhanteen.
  Neljäkymmentäkakkosessa tankissa tuotettiin yli kuusi ja puoli tuhatta. Uusimmat mukaan lukien. KV-4 ilmestyi raskaimmassa versiossa, joka painoi sata seitsemän tonnia. Ja myös T-50 kevyt tankki on uusin. T-34:n tuotantoa jatkettiin.
  Neljännenäkymmenentenä kolmantena vuonna tuotettiin seitsemän ja puoli tuhatta tankkia. Ja lentokoneita on niin paljon, että lentäjistä on akuutti pula. Yhteensä Neuvostoliitolla oli satakaksikymmentä panssarivaunuosastoa. Ja lentokoneiden määrä oli viisikymmentä tuhatta.
  Neljännen viisivuotissuunnitelman ensimmäinen vuosi oli virallisten lukujen mukaan jopa ylitäytetty, ja tämä huolestutti Hitleriä.
  Joten minne aggressio kääntää - Fuhrer päätti vuonna 1944 hyökätä Neuvostoliittoon. Ja Yhdysvallat allekirjoitti rauhan. Amerikkalaiset suostuivat tunnustamaan kaikki Kolmannen valtakunnan valloitukset ja maksamaan valtavia korvauksia natseille. Ja myös kieltäytyi kaikesta ydinasetyöstä. Amerikka siirsi myös laivastonsa ja lähes kaikki varusteet ja monet autot natseille.
  22. kesäkuuta 1944 julkaissut suuren määrän: "Panthers", "Panthers" -2, "Tigers" -2, "Lion", "Maus", "Ferdinand" -2 ja muita laitteita, natsit hyökkäsivät Neuvostoliitto.
  Tämä Stalin toi joukot taisteluvalmiustilaan. Lisäksi Molotov-linja valmistui uudella rajalla Neuvostoliitossa ja Stalinin linja palautettiin ja aseistettiin. Neuvostoliitossa alettiin valmistaa uutta T-34-85 tankkia suuremmalla tornilla ja tehokkaammilla aseilla. Totta, raskaissa tankeissa se oli pahempaa. KV-sarja saavutti KV-13:n, ja jotkut mallit painoivat kaksisataakaksikymmentä tonnia. Mukaan lukien vastauksena "Hiiri".
  Sota kulki aluksi Kolmannen valtakunnan sanelussa. Taivaalla saksalaiset kokeneet ässät, mutta parempilaatuisissa lentokoneissa voittivat Neuvostoliiton lentäjät. ME-262-suihkukone oli jo sarjassa, mutta Neuvostoliitolla ei vielä ollut tällaista lentokonetta. Ja ME-309 osoittautui mahtavaksi ja nopeaksi koneeksi. Ja Focke-Wulfin TA-152-kehitys on erittäin tappava kone.
  Mikä tärkeintä, Kolmannella valtakunnalla on suuri ylivoima työvoiman suhteen siirtomaajoukkojen ansiosta. Ja erinomaisuutta liikkumisessa. Panther-2 osoittautui erittäin hyväksi tankiksi, josta vuonna 1944 tuli Saksan tärkein mastodon. Tämä ajoneuvo on varustettu tehokkaalla 88 mm:n tykillä, jonka piipun pituus on 71EL, ja se pystyy läpäisemään jopa erittäin raskaat KV-tankit. Ja hyvä etupanssari, varsinkin otsa. Sataviisikymmentä millimetriä tornin otsasta ja sata millimetriä rungon otsaa levyjen suurten rinteiden alla. Samaan aikaan kokonaisuus on neljäkymmentäseitsemän tonnia ja moottori on yhdeksänsataa hevosvoimaa. Eli kone on ketterä ja erinomainen ergonomia. Ainoa negatiivinen sivupanssari on vain kuusikymmentä millimetriä paksu rinteiden alla. Mutta tämäkin riittää, jotta neljäkymmentäviisi ja panssarintorjuntakiväärit eivät ota sitä kyytiin.
  "Panther" -2 on paljon vahvempi kuin yksinkertainen "Panther" ja T-34-85. Joten saksalaiset onnistuivat pääpanssarivaunulla. Muut autot ovat huonompia. Panther on liian heikko, sillä sen sivupanssari on vain 40 millimetriä, ja se on alttiina Neuvostoliiton kevyille aseille ja panssarintorjuntakivääreille. "Tiger" -2 on hieman parempi kuin todellisessa historiassa tuhannen hevosvoiman moottorin ansiosta. Mutta silti liian painava kuusikymmentäkahdeksaan tonniin. Ja torni on iso ja pyörii hitaammin. Panssarivaunu on kaksikymmentäyksi tonnia painavampi kuin Panther-2 ja siinä on yhtäläinen aseistus, eikä siinä ole juuri mitään etua panssarissa. Joten, kuten "Tiger", "Tiger" -2 poistettiin pian käytöstä.
  Ja Leo on vielä pahempi. Koska sillä ei ole merkittäviä etuja Panther -2:een verrattuna, se painaa yhdeksänkymmentä tonnia. Mikä tuhannen hevosvoiman moottorilla tekee autosta melko heikon ajokyvyssä. Ja 105 millimetrin tykki 70EL:ssä, vaikka se tunkeutuu paremmin, on vähemmän nopeatulinen. Eikä käytännössä tarvitakaan.
  Ja Maus, vaikka se painaa 188 tonnia, on vain peräpukamakone, ja se on enemmän taakka armeijalle kuin vahva tankki. Vaikka suojattu puolella ja huono. Mutta ajokyky on kauhea, ja käytännössä se rikkoutuu liian usein.
  Saksalaiset poistivat myös Mausin sarjasta ... Sen sijaan E-100:aa kehitettiin pitkään tiheämmällä asettelulla, mutta samankaltaisella aseisuudella.
  Neuvostoliitossa koko KV-sarja osoittautui alhaiseksi taistelutasoksi. Ja varsinkin usein autot hajosivat ja niillä oli huono ajokyky. Ja haarniskasta ilman kaltevuutta, saksalaiset aseet tunkeutuivat siihen helposti.
  Vain kolmekymmentäneljä oli enemmän tai vähemmän menestyneitä tankkeja. Mutta Neuvostoliitolla oli plus - tehokkaampi ja täydellisempi puolustus. Mutta myös miinus - joukkoja ei opetettu puolustamaan itseään. Ja sillä oli vaikutusta.
  Kolmen vuoden todennäköisyys lisäsi tietysti Neuvostoliiton varusteita joukkoihin. Mutta raskaat KV-tankit epäonnistuivat, ja tankkien rakentamisen kehittäminen painon lisäämiseksi ei oikeuttanut itseään. Ja raskaat Neuvostoliiton autot osoittautuivat suoraan sanottuna roskiksi. Ei niinkään ilmailussa. PE-2:ta oli vaikea hallita, IL-2 oli haavoittuva, MIG-3:n ohjattavuus oli heikko.
  Ja muut Neuvostoliiton lentokoneet olivat laadultaan huonompia kuin saksalaiset. Ja saksalaiset lentäjät ovat niin kokeneita. Marseille on kuin ihme. Seitsemänsataaviisikymmentä konetta, jotka hän ampui alas mestarillisesti, hänelle myönnettiin Rautaristin Ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja tämä on ainutlaatuinen tapaus, kun he ottivat yhden henkilön vuoksi käyttöön yhden palkinnon kuudennen asteen, vaikka perinteisesti vaaditaan viisi tutkintoa.
  Sota oli virtaukseltaan hieman erilainen kuin todellinen tarina. Jos neljänkymmenenensimmäisenä vuonna saksalaiset etenivät aluksi nopeasti ja helposti voittivat, valloittivat kaupungin toisensa jälkeen, ja sitten heidän liikkeensä hidastui. Nyt se on toisinpäin.
  Neuvostoliiton joukot keskittyivät ja asettuivat lähelle rajoja täysin mobilisoituina ja seisoivat vahvassa puolustuksessa valmiilla linjoilla. Ja niin voimakkain vastarinta natseja kohtaan oli aivan sodan alussa.
  Lisäksi vaikutti myös se seikka, että Neuvostoliitto aloitti sodan yleismobilisaation jälkeen kerättyään viisitoista miljoonaa sotilasta ja upseeria. Mutta Hitler, joka käytti siirtomaa-omaisuutta vain ensimmäisessä ešelonissa, heitti kolmekymmentä miljoonaa. Lisäksi Japani heitti kaksikymmentä miljoonaa idästä yhdessä ulkomaisten divisioonien kanssa. Tällä kertaa Stalin ei voinut pelastaa Moskovaa.
  Lisäksi satelliitit osallistuivat Kolmannen valtakunnan puolella: Turkki, Suomi, Unkari, Romania, Kroatia, Slovenia, Bulgaria, Espanja, Portugali, Ruotsi. Ja tietysti myös Italia siirtomaineen. Koko lauma...
  Joten Neuvostoliitto aluksi luottaen Molotovin ja Stalinin linjoihin hillitsi vihollista. Mutta kun nämä linjat murtuivat, valtava tappio, ja natsit ja japanilaiset rullasivat, ei ollut mitään pidätellä. Ja se osoittautui täsmälleen päinvastaiseksi: voimakkaampi vastus alussa ja heikompi myöhemmin. Joten natsit valtasivat Moskovan melkein välittömästi. Stalin pakeni Kuibysheviin ja sitten Sverdlovskiin.
  Taistelujen yksityiskohdat osoittivat yleisesti, että Neuvostoliitto ei koskaan oppinut puolustamaan itseään ... Lisäksi armeijan toisella puhdistusaalolla oli myös negatiivinen rooli. Jo Berian aikana Stalin käski käydä uudelleen armeijan läpi. No, Beria teki sen.
  Ilmeisesti Stalinin oli vaikea selviytyä ilman verta hänen hampaissaan. Natsit yhdessä turkkilaisten kanssa iskivät negatiiviseen rooliin myös Transkaukasuksesta ja Keski-Aasiasta. Ja tämä osoittautui myös merkittäväksi tekijäksi. Lisäksi Keski-Aasiassa ei ollut vakavaa puolustusta.
  Kyllä, sen muslimit kapinoivat.
  Saksalaiset käyttivät kolme vuotta tuottavammin. Armeijasta tuli sekä kokeneempi että vahvempi. Ja Neuvostoliitto lisäsi vähemmän. Lisäksi näiden kolmen vuoden aikana Stalinilla ei ollut yhtäkään sotaa. Puolueettomuus Japanin kanssa. Stalin lupasi Hitlerille, ettei hän koske Suomeen. Mutta saksalaiset saivat silti huomattavan taistelukokemuksen. Varsinkin lentäjät.
  Marseille sai tuhannesta pudonneesta lentokoneesta Rautaristin suurristin, Luftwaffen platinatimanttikuution ja kenraalin epauletit.
  Joten kaikki osoittautui paljon hauskemmaksi ja upeammaksi - Luciferin palvelijoille ...
  Neuvostoliitto kesti tammikuuhun 1945 asti ja kaatui... Sen jälkeen alkoi rauhan aika... Mutta ei kauaa. 20. huhtikuuta 1950 Kolmas valtakunta ja Japani hyökkäsivät Yhdysvaltoihin. Silti he olivat huolestuneita tiedustelutiedoista, että amerikkalaiset työskentelivät salaa atomipommin parissa.
  Sota kesti vain kolme kuukautta ja päättyi Amerikan miehitykseen.
  Ja 20. huhtikuuta 1955 Hitler hyökkäsi Japania ja sen siirtokuntia vastaan. Sota kesti hieman yli vuoden ja päättyi Kolmannen valtakunnan loistavaan voittoon.
  Sitten 20. huhtikuuta 1959 pidettiin kansanäänestys ja Kolmannen valtakunnan maailmanmonarkkinen valtakunta ilmestyi perinnöllisesti.
  Ja kun Hitler kuoli maaliskuussa 1961, hänen poikansa, joka oli saatu keinosiemennyksellä, nousi valtaistuimelle.
  Maailma hallitsi rautaisen järjestyksen johdolla aurinkokunnan planeetat .... Ihmiskuntaa yhdisti ja juotti rautainen kuri, ja se yritti rakentaa uuden Paratiisin valtakunnan planeetalle Maa ja sisällyttää tulevaisuudessa kaikki universumin asutut maailmat!
  
  
  
  TÄMÄ ON KAHDEN DIKTATATTORIN HENKILÖKOHTAISET YHTEYDET
  Hitler ja Stalin tapasivat henkilökohtaisesti marraskuussa 1940 ja pystyivät ratkaisemaan riidat. Kasvokkainen tapaaminen päättyi kahden diktaattorin väliseen strategiseen sotilasliittoon Britanniaa vastaan.
  Stalin suostui olemaan vaatimatta Hitlerin eurooppalaista vaikutuspiiriä. Hitler puolestaan luovutti Intian, Pakistanin ja suurimman osan Iranista Stalinille, mutta sai Lähi-idän ja Afrikan itselleen. Lisäksi Japani ja Neuvostoliitto jakoivat Kiinan ja osan Indokiinasta.
  Yleisesti ottaen henkilökohtainen tapaaminen mahdollisti kummankin diktaattorin sopimisen ja sodan estämisen. Neuvostoliitto aloitti hyökkäyksen Irania ja Intiaa vastaan. Hitler lähetti joukkoja Afrikkaan. Tehtyään sotilaallisen liiton Venäjän kanssa, Franco ymmärsi, että Britannia ei voinut vastustaa sellaista joukkoa kuin Neuvostoliitto, Italia, Kolmas valtakunta ja Japani kerralla, suostui hyökkäykseen Gibraltaria vastaan.
  Saksalaiset valloittivat linnoituksen, joka ei ollut aivan valmis puolustukseen. Myös brittien tukikohta Maltalla lyötiin ja laskeutui maihin. Italia välttyi tappiolta Kreikassa saksalaisten ja turkkilaisten joukkojen iskun ansiosta.
  Mutta britit hakattiin...
  Sitten saksalaiset, siirtäessään merkittäviä joukkoja, valloittivat Egyptin. Hitlerillä oli sataviisikymmentä divisioonaa sotaa varten Neuvostoliiton kanssa, ja hän lähetti ne valloittamaan Lähi-itää ja Afrikkaa. Britit olivat heikkoja, eivätkä siirtomaajoukot todellakaan halunneet taistella.
  Fuhrer valloitti 41. vuonna sekä Lähi-idän että suurimman osan Afrikasta. Stalin miehitti Intian ja lähes koko Iranin ja Pakistanin sekä osan Burmaa Bangladeshin kanssa.
  Japani hyökkäsi Amerikkaan Perun satamassa. Ja sota laajeni... Hitler julisti sodan Yhdysvalloille. Stalin astui seuraavana vuonna myös sotaan Amerikan kanssa.
  Keväällä 1942 saksalaiset valtasivat Afrikan. Heitä eivät haitanneet niinkään brittijoukot, jotka olivat Wehrmachtia huonompia lukumäärältään ja laadultaan, vaan kommunikaatioiden ulottuvuus ja kätevien teiden puute Mustalla mantereella.
  Britannia kärsi yhä enemmän tappioita Saksan ja sitten Neuvostoliiton sukellusvenelaivastolta. Amerikan liittyminen sotaan ei auttanut juurikaan.
  Japani voitti myös amerikkalaiset...
  Britannian laivasto oli sulamassa...
  Syyskuussa 1942 amfibiolasku aloitettiin Englannissa. He olivat enimmäkseen saksalaisia, mutta mukana oli myös Neuvostoliiton joukkoja. Britit taistelivat epätoivoisesti. Taisteluihin osallistuivat viimeisimmät Neuvostoliiton tankit KV-3, KV-5 ja uusimmat KV-4, myös T-34, KV-2 sekä lukuisat kelluvat ajoneuvot. Ja uusimpien tankkien saksalaiset onnistuivat vain T-6:lla tai "Tigerillä". Ja sitten vain muutama auto, joka valmistettiin hätäisesti tehtaissa.
  Hitler oli ikävästi yllättynyt Neuvostoliiton tankkien vahvuudesta. Hän on selvästi heikompi.
  Saksalainen pommikone Yu-188 ei ollut huono, ja DO-217, jotka esiintyivät tyydyttävästi, sekä ME-109 ja Focke-Wulf. Mutta se on niin ja niin. PE-8 osoittautui myös erittäin hyväksi. Yleensä Neuvostoliiton tankit ovat vahvoja ja raskaita.
  Kolmannessa valtakunnassa sarjaa kehitetään edelleen: "Panther", "Tiger" -2, "Lion" ja "Maus".
  Britannia kesti vain viisitoista päivää. Tämän jälkeen Lontoon varuskunta antautui. Skotlannissa jatkui vielä kuusi päivää taisteluita. Ja sitten neljä päivää britit vastustivat Irlannissa.
  Englanti kaatui. Ja seuraavat taistelut alkoivat Yhdysvaltoja vastaan. Mutta Amerikkaan on vielä päästävä. Joihin tarvitaan paljon kuljetusaluksia ja merenhallintaa. Hitler rakensi joukkojaan ja valloitti Islannin ensimmäisen kerran marraskuussa 1942.
  Edelleen Grönlannin kautta hänen joukkonsa muuttivat Kanadaan. Ja japanilaiset laskeutuivat Panamaan. Ja saksalaiset siirsivät joukkoja myös Argentiinan ja Brasilian kautta, jotka olivat solmineet liiton Kolmannen valtakunnan kanssa.
  No, Stalin päätti hyökätä Alaskan läpi. Taistelut Britanniassa osoittivat, että superraskaat panssarit eivät olleet tarpeeksi tehokkaita. Neuvostoliiton suunnittelijat alkoivat kehittää kompaktimpaa IS-sarjaa KV:n sijaan. Neuvostojoukot aloittivat hyökkäyksen Alaskaan Tšukotkan kautta toukokuussa 1943, ja se oli suhteellisen hyvä.
  Totta, Neuvostoliitolla on paljon tankkeja, ja ne ovat paljon vahvempia kuin amerikkalaiset Shermanit ja Grants. Saksalainen pantteri ei myöskään ollut huono, josta armeija yleensä piti, paitsi että se hajosi usein, mutta se oli hyvin suojattu otsassa ja hyvin aseistettu.
  Saksalaiset loivat helposti jalansijan Kanadassa ja laajensivat sitä. ME-309 ja tehokkaammat Yu-288 pommittajat ilmestyivät taivaalle. Ja suihkukoneet kehittyivät nopeasti.
  Ja saksalaisesta lentäjästä Marseillesta tuli saavuttamaton ilmiö, joka ampui alas satoja brittiläisiä ja amerikkalaisia lentokoneita. Marseille sai sadasta viidestäkymmenestä lentokoneesta Rautaristin Ritariristin, jossa oli hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Kolmestasadasta Saksan kotkan ritarikunnan timanteista. Neljälle rautaristin ritariristille kultaisilla tammenlehdillä miekkoja ja timantteja sekä viidellesadalle Rautaristin suurristille.
  Ja hän murskasi nämä amerikkalaiset, ja hänestä tuli saavuttamaton ilmiö. Kun hän saavutti lukunsa seitsemänsataaviisikymmentä lentokonetta, hän sai uuden palkinnon: Rautaristin Ritariristin platinatammenlehtimiekoilla ja timanteilla.
  Amerikassa Marseillesta tuli todellinen legenda ja hänestä tehtiin hätäisesti elokuvia.
  Joukkojen siirto- ja toimitusongelmien vuoksi sota Yhdysvaltojen kanssa pitkittyi.
  Amerikkalaiset eivät taistelleet kovin kiivaasti Kanadan ja Alaskan puolesta, ja Saksan, Neuvostoliiton ja muut joukot miehittivät sen ilman suurempia vaikeuksia.
  Mutta itse Amerikan hyökkäys alkoi vasta kesäkuussa 1944. Neuvostoliitto otti käyttöön uusia, tehokkaampia keskisuuria tankkeja T-34-85, jotka tunkeutuivat paremmin amerikkalaisten panssarivaunuihin, ja tehokkaampia eivätkä niin raskaita kuin KV, IS-2-sarja. Viimeinen tankki oli hyvä läpimurtoajoneuvo tehokkaan tykin ja neljän konekiväärin sekä suhteellisen hyvän sivusuojauksen ansiosta.
  Yhdysvalloissa vain harvat päivittivät Shermania asentamalla tehokkaamman 76 millimetrin aseen, joka pystyi enemmän tai vähemmän tunkeutumaan vihollisen keskisuuriin panssarivaunuihin. Pershingin työ viivästyi... Totta, Shermaneja oli paljon.
  Saksalaiset eivät myöskään pysyneet paikallaan. Panther-2 osoittautui jonkin verran edistyneemmäksi, koska venäläisiltä lainattiin moottori ja vaihteisto yhdessä lohkossa, mikä mahdollisti tankin korkeuden pienentämisen.
  Ja tornista on tullut kapeampi ja pienempi, ja moottori on tehokkaampi. Seurauksena oli, että saksalaisessa tankissa oli 150 mm:n etutornin panssari, jossa oli kaltevuus, rungon otsa 120 mm, kaltevuus 45 astetta, ja kuusikymmentä sivua. Ja 88 mm:n tykki 71 EL:ssä, joka pystyy tunkeutumaan Shermaneihin kolmen ja puolen kilometrin päästä. Lisäksi säiliön paino on vain neljäkymmentäseitsemän tonnia 900 hevosvoiman moottorilla.
  Melko heikkoa sivupanssaria lukuun ottamatta, mutta silti riittävä amerikkalaisten sinkolaukausten pitämiseen, Panther-2:sta tuli ominaisuuksiltaan toisen maailmansodan paras panssarivaunu, joka ohitti sekä Neuvostoliiton KV:n että IS-2:n, ei silti ole täydellinen. tarpeeksi.
  Tiger-2 valmistettiin pienissä erissä, koska sillä ei ollut juuri mitään etuja varauksessa, ja se oli huomattavasti huonompi ajo-ominaisuuksissa ja sitä oli vaikea kuljettaa.
  Myös tavallinen "Tiger" lopetettiin ... Ja "Panther" -2:sta tuli Wehrmachtin pääsäiliö. Ja jo Neuvostoliitossa he alkoivat katsoa varoen Saksan tekniikkaa.
  Taivaalla ME-262 meni sarjaan, mutta sen luotettavuus oli riittämätön, eikä myöskään sen taisteluominaisuuksia paljastettu täysin. Ja vaikka saksalaiset luottivat ME-309:ään ja TA-152:een. Viimeinen ruuvihävittäjäpommikone osoittautui erittäin onnistuneeksi ja tehokkaaksi. ME-309:llä oli suuresta nopeudestaan ja tehokkaasta aseistaan huolimatta ongelmia vaakasuuntaisen ohjattavuuden kanssa.
  XE-162 osoittautui yksinkertaisemmaksi ja halvemmaksi suihkuhävittäjäksi, mutta vaikeasti lentäväksi, vain korkealuokkaisten lentäjien saatavilla.
  Siksi sitä ei julkaistu niin paljon kuin he pystyivät.
  Tällainen lentokone sopi kuitenkin erittäin hyvin Huffmanin tyyliin. Hänestä tuli Marseillen suurlähettilään toinen lentäjä ja hän sai Rautaristin ritariristin hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla toisena lentäjänä, joka ylitti kolmesataa pudonnutta. ilma-alus.
  Neuvostoliiton lentäjät tekivät myös tilit, mutta vaatimattomammin kuin saksalaiset. Pokryshkin erottui.
  Sota alkoi kesällä 1944 Amerikassa ei ole väliä. Kolmas valtakunta ja rynnäkkökivääri osoittautuivat paremmiksi ja murskasivat jenkkijoukot. Ja puna-armeija painoi eteenpäin. Amerikkalaiset hävisivät. Philadelphia kaatui elokuussa. Marraskuussa 1844 Neuvostoliiton ja Saksan joukot olivat jo lähestyneet Washingtonia ja New Yorkia pohjoisesta. Ensimmäistä kertaa American Pershings ja Fireflies ilmestyivät etupuolelle. Ne ylittivät Neuvostoliiton T-34-85:n ja olivat vaarallisia IS-2:lle, mutta hävisivät silti Panther-2:lle, josta tuli toisen maailmansodan paras panssarivaunu.
  Washingtonin lähellä amerikkalaiset taistelivat sankarillisesti. Mutta kaikesta huolimatta neuvosto-saksalaiset joukot saivat päätökseen Yhdysvaltain pääkaupungin piirityksen joulukuun loppuun mennessä, ja tammikuun 15. päivään mennessä sekä Washington että New York putosivat ....
  Amerikka vastusti jonkin aikaa... Taisteluja käytiin myös Meksikossa, missä saksalaiset ja japanilaiset etenivät.
  9. toukokuuta 1845 amerikkalaisten joukkojen jäännökset antautuivat. Sota olisi voinut päättyä aikaisemmin, mutta japanilaisten ja saksalaisten välillä syntyi vakavia erimielisyyksiä. Ja se pitkitti konfliktia.
  Yhdysvaltojen antautumisen jälkeen oli tauko... Mutta uusi sota oli väistämätön. Japani halusi liikaa itselleen. Puolet Amerikkaa, jolla on paljon vaatimattomampi panos voittoon, ja koko Latinalainen Amerikka. Stalin törmäsi myös japanilaisiin vaatien Etelä-Sahalinin palauttamista, jonka samurait saivat laittomasti.
  Lyhyesti sanottuna 20. huhtikuuta 1947 puhkesi uusi sota. Toisaalta Japanin ja sen siirtomaiden välillä ja toisaalta Kolmatta valtakuntaa ja liittolaisia ja Neuvostoliittoa vastaan. Ja tämä on vakavaa.
  Tietenkin Neuvostoliitto ja Kolmas valtakunta ovat teknisesti vahvempia kuin japanilaiset. Neuvostoliitolla oli T-54- ja IS-7-panssarivaunut, saksalaisilla E-sarja, jopa ensimmäiset pyramidimallit. Valkoisten sosialistien liittouma oli myös vahvempi ilmassa. Erityisen vahvoja olivat Kolmannen valtakunnan lentävät lautaset, jotka olivat täysin haavoittumattomia pienaseille.
  Sota kesti vain neljä ja puoli kuukautta ja päättyi Japanin tappioon ja antautumiseen 3.9.1947.
  Neuvostoliitto sai Etelä-Sahalinin, Kurilien harjun, kolmanneksen itse Japanista, puolet Kiinasta ja Koreasta, Havaijin saariston ja jotain muuta. Loput omaisuudet valloittivat Kolmas valtakunta.
  Sen jälkeen Stalin ja Hitler tapasivat uudelleen ja uudelleen vahvistivat ystävyytensä.
  Ja lopulta he saivat maailman valmiiksi ... Stalin kuoli 5. maaliskuuta 1953, mutta onnistui jättämään kirjallisen testamentin vallan siirtämisestä Lavrenty Berialle. Hänestä tuli johtaja Stalinin jälkeen ja hän säilytti voimatasapainon.
  Hitler harjoitti maltillisempaa politiikkaa, ei edes joukkotuhotettuja juutalaisia, mutta hän vahvisti valtaansa. Hitlerin jälkeläiset hankittiin keinotekoisesti. 20. huhtikuuta 1959 järjestettiin kansanäänestys maailmanimperiumin luomisesta ja monarkian perustamisesta. Ja peräkkäisjärjestys päätettiin.
  Siksi, kun Hitler kuoli maaliskuussa 1963 samana päivänä kuin Stalin, mutta kymmenen vuotta myöhemmin, tämä ei aiheuttanut suurta hämmennystä ja taistelua vallasta. Ja maailmassa oli vain kaksi imperiumia, Neuvostoliitto ja Saksa. Ja heillä oli ydinaseita, joten painopiste siirtyi avaruuden laajentamiseen. Jo vuonna 1959 saksalaiset alkoivat lentää Marsiin. Ja he lensivät kuuhun vielä aikaisemmin.
  Ja Neuvostoliitto vuonna 1961 lähetti miehen Marsiin. Näin historia meni... 1900-luvun loppuun mennessä aurinkokunnan planeetoille syntyi ihmisasutuksia.
  Ja vuonna 2020 alkoi ihmiskunnan ensimmäinen lento Siriukselle, jonka ympärillä kiersivät ihmisen kehitykseen sopivat planeetat. Berian kuoleman jälkeen hänen poikansa Sergo onnistui. Ja kolmannessa valtakunnassa tehtiin jo rohkeita kokeita kehon nuorentamiseksi. Joten Hitlerin poika Wolf näytti ensin noin 30-vuotiaalta ja saattoi hallita hyvin pitkään.
  Tällaiseksi uusi maailma muodostui... Ja koronavirus murskattiin alkuunsa estäen tartunnan leviämisen.
  
  JOS SE EI OLLUT JUNAAN ALEXANDER III:N KAUTTAVASTA KORRAAMISEEN
  Juna yhdessä tsaari Aleksanteri III:n kanssa pakeni törmäyksestä lähellä Harkovia, eikä Venäjän keisari saanut kuolemaan johtavia vammoja sisäelimiin. Tämän seurauksena Aleksanteri III:n elämä jatkui, eikä hän kuollut 49-vuotiaana. Lisättyään hieman valtakunnan aluetta etelässä Keski-Aasiassa, keisari käänsi katseensa Kaukoitään. Trans-Siperian rautatietä rakennettiin, ja venäläiset tunkeutuivat Mantsuriaan rakentaen Port Arthuria kiihtyvällä vauhdilla.
  He alkoivat vahvistaa vaikutusvaltaansa Koreassa. Ja tämä johti ensimmäiseen suureen sotaan Aleksanteri III:n hallituskaudella Japanin kanssa. Tsaari-Venäjä oli hieman paremmin valmistautunut siihen. Itämerellä laivoja rakennettiin vuotta aiemmin, mukaan lukien taistelulaiva Slava, kun taas Kiina ei saanut rahaa Venäjältä. Ja hän ei voinut pettää heitä japanilaisille. Ja Japanin laivasto oli kuusi alusta heikompi.
  Siitä huolimatta samurait aloittivat sodan. Venäjä kasvoi nopeasti taloudellisesti, eikä voitto viivästynyt.
  Halusin sodan ja Aleksanteri Kolmannen. Venäjän väkiluku kasvoi nopeasti. Syntyvyys pysyi korkeana ja kuolleisuus pieneni vahvan kuninkaan kovien toimenpiteiden ansiosta. Talonpoikien maa-alueet pienenivät. Uusia maita tarvittiin. Kyllä, kuningas halusi sotilaallista kunniaa. On hyvä olla rauhantekijä, mutta on parempi olla valloittaja. Aleksanteri Kolmas halusi jäädä historiaan suurena miehenä.
  Mutta sota Euroopassa on liian riskialtista, mutta miksi ei saada kunniaa taistelussa Japania vastaan. Lisäksi venäläiset kenraalit ovat maailman parhaita, ja vielä enemmän sotilaita.
  Sodan alku Venäjälle ei ollut kovin onnistunut. Kolme taistelulaivaa vaurioitui, risteilijä "Varyag" ja tykkivene "Koreets" upposivat sankarillisen taistelun jälkeen.
  Mutta sitten asiat paranivat. Amiraali Makarov ei kuollut, joten hän sai suuren vallan keisarilta, eikä voinut yksinkertaisesti päästää Cyril Romanovia Port Arthuriin. Ja hän ei ollut taistelulaivalla Petropavlovsk.
  Lisäksi, vaikka Kuropatkin vetäytyi, tsaari poisti hänet välittömästi. Port Arthurin piiritys oli lyhytaikainen ja Brusilov vapautti sen.
  Venäjän laivasto toimi menestyksekkäämmin kuin todellisessa historiassa. Kyllä, ja Rozhdestvenskyn laivue lähti Itämereltä aikaisemmin ja saapui aikaisemmin ja vahvemmassa kokoonpanossa. Joten japanilaiset voittivat merellä. Ja myös maalla...
  Ja vihollisuudet siirrettiin itse metropoliin.
  Vain Englannin ja Amerikan väliintulo pelasti Japanin miehityksestä. Mutta japanilaiset pakotettiin antamaan Venäjälle Taiwan, koko Kuril-ketju ja maksamaan miljardi kultaruplaa. Venäjä linnoitti itseään Koreassa, Mantsuriassa ja Mongoliassa.
  Zheltorossia syntyi Kiinan alueilta, jotka liittyivät vapaaehtoisesti Venäjään. Ei ollut vallankumousta, ei valtionduumaa. Tsaari-imperiumi kukoisti ja saavutti taloudessa enemmän menestystä kuin todellisessa historiassa. Myös maailman ensimmäiset kevyet venäläiset tankit ja raskaat nelimoottoriset pommittajat ilmestyivät. Ja Venäjän väestöstä, myös Kiinan kustannuksella, on tullut suuri.
  Siitä huolimatta ensimmäinen maailmansota alkoi, kuten todellisessa historiassa, 1. elokuuta 1914. Ja tämä oli kova taistelu.
  Tsaariarmeija oli todellista historiaa runsaampi ja teknisesti paremmin varusteltu. Ja Venäjän talous on vahvempi, sotilas-teollinen kompleksi ja tsaarin talous ja auktoriteetti ovat korkeammat.
  Ja Aleksanteri Kolmas hyväksyi Venäjän auralla, mutta nyt hänellä oli lentokoneita neljällä moottorilla ja tankkeja ja jopa raketteja. Siellä oli projekteja ja raskaita tankkeja, erityisesti Mendelejev, ja kuusimoottorisia lentokoneita. Ja paljon enemmän.
  Ensimmäisen maailmansodan kulku oli alusta alkaen erilainen. Venäjän joukot voittivat Itä-Preussin ja valtasivat Przemyslin suoraan. He voittivat saksalaiset ja saavuttivat suuria voittoja kaikilla rintamilla. Sota osoittautui todellista historiaa lyhyemmäksi ja meni melkein yhdessä varisessa. Kuusi kuukautta myöhemmin, 23. helmikuuta 1915, Saksa antautui. Ja Itävalta-Unkari vielä aikaisemmin.
  Turkki antautui kaksi viikkoa myöhemmin. Ja se oli siistiä.
  Tsaari Aleksanteri Kolmas saavutti voimakkaita voittoja ja hänestä tuli suuri kuningas.
  Venäjä ja liittolaiset jakoivat palkintoja. Itävalta-Unkari ja Ottomaanien valtakunta katosivat maailman poliittiselta kartalta. Suurin osa Ottomaanien valtakunnasta, mukaan lukien Istanbul, tuli osaksi Venäjää. Etelä-Irak sai Britannian, samoin kuin Palestiinan eteläosa ja usein Saudi-Arabia. Syyria ja Vähä-Aasia, Istanbul, salmi, Irakin pohjois- ja keskusta sekä Palestiinan pohjoisosa muuttuivat Venäjän provinsseiksi.
  Venäjä sai myös Galician ja Krakovan. Sekä Tšekin ja Slovakian kuningaskunnat ja Unkari. Vain Itävalta säilytti itsenäisyytensä. Transilvania siirtyi Romaniaan. Jugoslavia syntyi valtakuntana Venäjälle, mukaan lukien vapaaehtoisesti.
  Saksa menetti myös osan alueesta, mukaan lukien Klaipeda, Poznan ja Danzig. Vaikka Itä-Preussi säilytti. Venäjä valloitti Saksan siirtokunnat Tyynellämerellä. Ja Iso-Britannia Afrikassa. Ranska ja Tanska palauttivat sen, mitä saksalaiset olivat vangiksineet Bismarckin aikana. Lisäksi hänen valtavat korvaukset. Joten kaikki olivat onnellisia.
  Mutta senkin jälkeen maailman uudelleenjako jatkui jonkin aikaa. Venäjä ja Britannia jakoivat Saudi-Arabian ja Iranin. Ja sitten Afganistan ja Venäjä, jotka täydentävät melkein koko maailmanjaon. Vain Kiinassa oli sotia ja laajentuminen eri puolilta.
  Aleksanteri Kolmas eli kahdeksankymmentä vuotta ja kuoli vasta vuonna 1925 jättäen valtakunnan rikkaan ja vauraan pojalleen Nikolai II:lle. Aleksanteri Kolmannesta tuli menestynein Venäjän tsaari, ja hänen hallituskautensa oli toiseksi pisin Ivan Julman jälkeen ja erittäin kunniakas. Ja Aleksanteri Kolmannesta itsestään tuli Venäjän historian pisimpään elänyt hallitsija.
  Siten tämän hallitsijan historia oli onnistunut. Nikolai II jatkoi laajentumistaan Kiinassa. Ja hän voitti sodan Japanin kanssa suuren laman aikana, miehitti sen kokonaan ja sisällytti sen Venäjälle. Nikolai II kuoli vuonna 1938. Ja hänen valtaistuimensa otti perillinen Aleksei II. Tällä kertaa hän oli terve, joten Aleksanteri valitsi pojalleen Nikolaille sopivamman vaimon.
  Hitler nousi valtaan Saksassa, mutta hänen ei annettu elvyttää Wehrmachtin valtaa. Ja vain Mussolini taisteli vähän ja valloitti Afrikan viimeisen itsenäisen maan - Etiopian.
  Hitler onnistui yhdistymään Itävallan kanssa ja nostamaan Saksan taloutta vain Venäjän luvalla. Mutta hänen hallituskautensa oli ilman sotaa. Kunnes Fuhrer kuoli vuonna 1958. Sen jälkeen Saksassa alkoi asteittainen demokratisoituminen ja monipuoluejärjestelmä palasi.
  Italiassa Mussolinin kuoleman jälkeen hänen poikansa menestyi, mutta myös demokratia ja monipuoluejärjestelmä palautettiin osittain.
  Ja vähitellen Venäjällä vapautui enemmän. Mutta tärkeintä on tilan laajentaminen. Lennot avaruuteen, Kuuhun ja muihin järjestelmiin.
  Maailmasta on tullut vakaampi ja rikkaampi. Ja Venäjän rupla korvasi Englannin punnan, ja siitä tuli tärkein maailmanvaluutta.
  Siirtomaajärjestelmä ei hajonnut, vaan vahvistui. Sekä Afrikassa että Aasiassa oli enemmän järjestystä ja vähemmän nälänhätää ja sotia.
  Islam on muuttunut rauhallisemmaksi, kun se on menettänyt radikalisminsa. Ihmiset vierailivat kaikilla aurinkokunnan planeetoilla 1900-luvulla. Ja vuonna 2021 alkoi ensimmäinen yhteinen retkikunta venäläis-amerikkalaisen retkikunnan kanssa Siriuksen tähden. Ja niin ihmiset saivat jotain rauhallisempaa, vakaampaa, kestävämpää.
  
  
  Führerin nenä TUNTUI nyrkin
  Stalingradin operaatio alkoi 19.11.1942. Mutta natsit onnistuivat ryhmittämään joukot uudelleen ja vahvistamaan kylkiä. Intuitio ei pettänyt Hitleriä tällä kertaa, ja hän onnistui reagoimaan ajoissa. Ja natsit pystyivät tällä kertaa, kuten toisen Rzhev-Sychov-operaation aikana, luottamaan linnoitukseen torjuakseen Neuvostoliiton hyökkäyksen.
  Lisäksi natsien puolustamista helpotti lentävä sää, jonka vuoksi hyökkäyslentokoneiden käyttö ei ollut mahdollista eikä tykistövalmistelu ollut niin tehokasta. Ja natsit luottivat vahvaan puolustukseen ja kaivautuivat maahan ja melkein menettämättä lukumäärää, vastustivat. Kyllä, Rzhev-Sychovin operaation aikana Neuvostoliiton joukkoja oli enemmän, ja sitten puna-armeijan hyökkäys torjuttiin, sitten puolustuksesta saavutettiin entistä enemmän menestystä. Lisäksi sääolosuhteet ja saksalaisten sitkeys taisteluissa.
  Sekä natsiyksiköiden paremmuus kokemuksessa.
  Lyhyesti sanottuna rintama ei romahtanut ja natsit pystyivät välttämään talven romahtamisen, kuten se tapahtui neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna.
  Aluksi Afrikassa liittolaiset voittivat. Mutta Hitler siirsi pari divisioonaa lisää, koska hänen ei tarvinnut koota joukkoja Mainsteinille. Ja Rommel sai heti suuria voimia ja käytti hyväkseen Montgomeryn hitautta. Ja antoi kauhean voiman ja tehokkuuden iskun amerikkalaisille joukkoille.
  Yhdysvaltain armeija Algerissa hävisi täysin ja menetti yksin yli satatuhatta vankia. Kyllä, uusi saksalainen tankki "Tiger" osoittautui shokiksi jenkeille. Myös se, että Fuhrer lähetti Marseillen parhaan saksalaisen lentäjän Stalingradiin syyskuun lopussa, vaikutti asiaan. Ja seurauksena Marseille pakeni törmäyksestä ja taisteli Neuvostoliiton joukkojen kanssa. Ja kun taistelu laantui lähellä Stalingradia, hän palasi jälleen Välimerelle ja siellä hän innokkaasti puidaan brittejä ja amerikkalaisia, ja siitä tuli heille todellinen painajainen.
  Yhdysvaltain tappio Algeriassa oli shokki amerikkalaisille. On huomattava, että Midwayn taistelussa tässä maailmassa jenkit onnistuivat vähemmän kuin todellisessa historiassa, ja toistaiseksi Tyynellämerellä käytiin tasavertaista sotaa. Japanilaiset eivät kyenneet valloittamaan Havaijin saaristoa, mutta amerikkalaiset eivät voineet vielä lähteä hyökkäykseen.
  Ja Algerian tappion aiheuttama shokki vaikutti Yhdysvaltoihin niin paljon, että he päättivät jäädyttää sodan itäisellä pallonpuoliskolla, vetäytyä Marokosta eloonjääneet jättäen jopa varusteita taakseen. Ja mikä tärkeintä, lopeta pommitukset.
  Ottaen huomioon, että myös Kolmannen valtakunnan sukellusvenelaivasto on kasvanut, on selvää, että Iso-Britannia on suuresti heikentänyt ja myös hillinnyt vihollisuuksia.
  Kyllä, ja Marseille saa paljon....
  Stalin, kun saksalaiset torjuivat hyökkäyksen etelässä ja keskustassa, alkoi olla varovainen. Operaatio Iskra on lykätty. Ja kun se alkoi, saksalaiset onnistuivat vahvistamaan itseään ja pystyivät pitämään puolustuksen täälläkin.
  Stalin käski etenemään Voronežin alueella. Aluksi Neuvostoliiton joukot menestyivät, mutta sitten Mainstein käynnisti voimakkaan vastahyökkäyksen etelästä ja katkaisi Neuvostoliiton yksiköt ja loi kattilan. Saksalaiset palauttivat asemansa, ja puna-armeijan tappiot olivat suuret.
  Sen jälkeen taistelut itärintamalla jäätyivät. Hitler päätti hyväksyä vaihtoehtoisen sotasuunnitelman - vahvistaa Rommelia ja edetä Egyptiin, Lähi-itään ja edelleen Iraniin ja Intiaan. Ja myös valloittaa Afrikka. Ja idässä puolustamaan.
  Stalin, kärsinyt valtavia tappioita, päätti täydentää joukkoja ja noudattaa odotustaktiikkaa. Päättäessään päästää sen nyt irti, saksalaiset ovat uupuneita, ja hän kaataa heidän tankkensa puolustukseksi. Mutta Hitler ei halunnut hyökätä itärintamalla, vaan luotti Afrikan ja Lähi-idän operaatioteatteriin.
  Rommel sai uudet Tiger- ja Panther-tankit sekä Ferdinand-itseliikkuvat tykit, jotka ovat laadultaan parempia kuin brittiläiset ajoneuvot. Ja taivaalla Focke-Wulf voimakkailla aseilla painoi brittejä. Ja Marseillesta tuli niin painajainen, että viidensadan lentokoneen alasampumisen jälkeen hän oli toinen Hermann Göringin jälkeen, joka sai Rautaristin suurristin. Ja ennen sitä Rautaristin Ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Pimeät päivät ovat tulleet Kolmannen valtakunnan vihollisille. Rommelin isku murskasi Montgomeryn joukot.
  Tilannetta pahensi se, että saksalaiset valtasivat Gibraltarin ja valloittivat Maltan.
  Franco suostui hyökkäämään tähän linnoitukseen Hitlerin uhkavaatimuksen vuoksi. Ja hyökkäyksessä Maltaa vastaan saksalaiset käyttivät itärintamalta poistettuja divisiooneja.
  Lisäksi Kolmannessa valtakunnassa oli voimassa täydellinen mobilisaatio, ja aseiden tuotanto lisääntyi jyrkästi.
  Touko- ja kesäkuussa Rommel valloitti Libyan ja Egyptin. Ja elokuussa olin jo Irakissa ja Kuwaitissa. Englanti astui sisään. Syyskuussa saksalaiset ja turkkilaiset joukot hyökkäsivät Iraniin ja valloittivat sen nopeasti... Marraskuussa he olivat jo Intiassa. Ja joulukuussa he valloittivat tämän maan ja yhdistyivät japanilaisten kanssa. Sen jälkeen Saksan hyökkäys Afrikassa jatkui talvella.
  Ja Stalin odotti edelleen, jäädyttäen sodan. Ja saksalaiset menivät Afrikkaan. Heillä oli massatuotannossa suihkukoneita, pääasiassa hävittäjiä, ja briteillä oli erittäin huono aika. Koska heillä ei ollut samanlaisia lentokoneita. Eikä ollut enää ässää. Ja saksalaiset lentäjät murskasivat ne perusteellisesti.
  Ja he valloittivat Afrikan...
  Stalin luotti uusiin T-34-85- ja IS-2-tankkeihin, mutta tämä ei osoittautunut parhaaksi ideaksi. Kesään 1944 mennessä saksalaiset olivat valloittaneet myös Afrikan. Ne ilmestyivät massatuotannossa "Panther" -2 ja "Tiger" -2, tehokkaampia moottoreita todellisessa historiassa, mikä tarkoittaa, että koneet itse ovat liikkuvampia ja tehokkaampia, vaikkakin raskaita. "Panther" -2 painoi viisikymmentäkolme tonnia ja "Tiger" -2 kuusikymmentäkahdeksan tonnia. Ja molemmat ajoneuvot on aseistettu 88 millimetrin 71 EL tykillä. Joka lävistää Neuvostoliiton ajoneuvot kaukaa, melko nopea ja tarkka.
  Samaan aikaan Tiger-2:ssa on 1000 hevosvoiman moottori, eikä tämä säiliö ole huono ajo-ominaisuuksissa. Ja Panther-2:ssa on 900 hevosvoiman moottori.
  Kesään mennessä Stalin ei onnistunut saavuttamaan laadullista ylivoimaa tankeissa. Ja ilmailussa natsit menivät jyrkästi eteenpäin.
  Heillä on myös täysimittainen suihkupommikone. Ja vahva nelimoottorinen Yu-488 ja kuusimoottorinen TA-400. Ei huono ollut TA-152 monikäyttöinen kehitys Focke-Wulf, ja ME-309 ja muut koneet.
  22. kesäkuuta 1944 Stalin aloitti suuren hyökkäyksen keskustassa. Mutta natsit olivat valmiita siihen. Lisäksi Fuhrer onnistui pääsemään Stalinin edelle ja alkoi laskeutua Britanniaan 6.6.1944. Ja Lontoo kaatui kahdessatoista päivässä.
  Muutamaa päivää myöhemmin Britannia antautui.
  Puna-armeija, jolla oli ylivoima ja määrä sekä uusimmat panssarivaunut, onnistui murtautumaan puolustuksen läpi. Mutta sitten saksalaiset aloittivat vastahyökkäyksen. Taistelut osoittivat, että Tiger-2 on parempi panssaritaisteluissa kuin IS-2, sekä etupanssarissa, erityisesti tornin otsassa, että aseistuksessa. Kuinka parempi on Panther -2, ja myös ajo-ominaisuuksiltaan. Ja T-34-85 ei ole tarpeeksi tehokas puolustuskone.
  Ja saksalaiset saivat takaisin asemansa.
  Tämän jälkeen Hitler määräsi hyökkäyksen jatkamisen idässä. Suurin isku on Kaukasus ja öljy.
  Ja sitten Turkki avasi toisen rintaman Venäjää vastaan Transkaukasiassa. Ja jälleen Wehrmachtin voitto. Loppujen lopuksi saksalaiset ovat vahvempia lukumäärältään ja laadultaan. Ja he käyttävät myös eurooppalaista ja arabialaista divisioonaa. Natsit ovat erityisen vahvoja ilmassa, missä heillä on laadullinen etu erityisesti aseistuksessa ja nopeudessa.
  Lisäksi Fritzillä on paljon siirtomaa-jalkaväkeä. Kaukasuksella he ovat melko lämpimiä taistelemaan. Ja saksalainen MP-44-rynnäkkökivääri on parempi kuin Neuvostoliiton mallit. Kaikki natsit näyttävät olevan parempia. Vain Neuvostoliiton tykistössä sillä on pariteetti. Mutta ilmassa olleet saksalaiset valtasivat vallan. He olivat aina vahvempia laadultaan, mutta he menivät eteenpäin määrällisesti. Ja suihkukoneilla ei ole analogeja.
  On sanottava, että natseja on vaikea ohittaa työvoimalla. Heillä on satelliitteja ja eurooppalaisia, afrikkalaisia ja jopa Intian ja arabien osastoja. Ja mitä pidempään sota jatkuu, sitä enemmän voimatasapaino muuttuu ei Neuvostoliiton eduksi.
  Lisäksi Kaukasusta ei voida suojata kaksoisiskulta. Lisäksi Japani avasi kolmannen rintaman myös salakavalalla iskulla.
  Samurailla meni paremmin, eivätkä amerikkalaiset kyenneet tarttumaan aloitteeseen. Japanilaiset kompensoivat ylivoimansa lukumäärässä suurella kokemuksella ja taidolla. Lisäksi, jos ilmailussa Yhdysvallat voisi vielä leimata lentokoneita nopeasti, et voi rakentaa laivastoa niin kiihtyvällä tahdilla. Ja tietysti tämä hidasti aloitteen sieppausta.
  Ja japanilaiset yhdistyessään saksalaisten kanssa pystyivät vapauttamaan osan joukkoista, ja jalkaväen mobilisoinnin jälkeen he hyökkäsivät Neuvostoliittoon ja Mongoliaan.
  Lisätty ongelmia. Syksyllä ja talvella natsit valloittivat koko Kaukasuksen sekä Uralsk-joen ja Astrakhanin.
  Siitä tuli varsin hämmentävä. Ja erittäin vaarallinen. Mitä Stalinin pitäisi tehdä tässä tilanteessa?
  Hän tarjosi Hitlerille rauhaa millä tahansa ehdolla. Mutta Yhdysvaltain Fuhreriin ei puututtu sillä hetkellä, ja hän sanoi: entä jos Neuvostoliitto voidaan lopettaa. Saksalaiset aloittivat suuren hyökkäyksen Saratovia vastaan maaliskuussa.
  Ja heillä oli sarjassa tankki E ja jopa ensimmäiset levykkeet, joita Neuvostoliiton ilmatorjuntaaseet eivät pystyneet ampumaan alas.
  Ja yleisesti ottaen laminaarisuihku teki Kolmannen valtakunnan diskoista haavoittumattomia pienaseille.
  Mutta huhtikuussa Saratovin, Kuibyshevin, Penzan ja Arkangelin pohjoispuolella valloituksen jälkeen Hitler muutti mielensä ja tarjosi Stalinille rauhaa erittäin vaikein ehdoin. Ja lisäksi, Neuvostoliiton olisi myös taisteltava Yhdysvaltojen kanssa. Lisäksi taistella melkein turhaan. Hitler lupasi antaa vain puhtaasti symbolisen palan Alaskaa.
  Fuhrer oli ilmeisesti huolestunut huhuista amerikkalaisten kehittämästä ydinaseista.
  Stalin suostui kolmannen valtakunnan ankariin olosuhteisiin, mukaan lukien korvausten maksaminen sadan vuoden ajalta.
  Mutta hän onnistui pelastamaan Moskovan hyökkäykseltä. Kiitos kuitenkin.
  Ja natsit muuttivat Amerikkaan Japanin mukana. He halusivat ratkaisevan voiton.
  Mutta eivät kaikki kissan laskiaiset. Vaikka Wehrmachtin maa-armeija on vahvempi, on välttämätöntä voittaa pitkä matka Yhdysvaltoihin ja siten todella kaivaa vihollinen.
  Mutta Fritzit nousevat hitaasti mutta varmasti. Pohjoisesta Islannin, Grönlannin, Kanadan ja Argentiinan ja Brasilian kautta ja etelästä Venezuelaan ja Meksikoon.
  Ja tietysti USA ei voi vastustaa. Lisäksi ilmestyi MP-64, edistyneempi ja kevyempi saksalainen konekivääri. Ja tietysti Saksan armeijan kehittyneempiä ja tyyppejä lentokoneita. Ja vaarallisinta ovat tietysti saksalaisen luokan tytöt - super maailman parhailla tankeilla.
  Taistelut siirtyivät Etelä-Meksikoon. Kuuluisat neljä tyttöä vaihtoivat tankin uusimpaan E-50-muunnelmaan. Auto on todella ultramoderni, joysticke-ohjattu, suhteellisen kevyt 65 tonnin moottorilla 1550 hevosvoimaa.
  Etupanssari on 250 mm, sivupanssari 170 mm ja jopa merkittävässä kaltevuus. Mutta tämän vuoksi tankissa olevat tytöt ovat hieman ahtaat. Täällä ei ole niin mukavaa kuin "Tiger" -2:ssa, joten auto on tiivistynyt ja varsinkin layout. Mutta nyt amerikkalaiset panssarit eivät pääse tunkeutumaan panssarivaunuun, vaikka ampuisit sivua lähietäisyydeltä. Tällainen suoja kestää IS-2:n laukauksen.
  Tytöt ovat tyytyväisiä ja auto kulkee melko nopeasti. Gerda, painamalla ohjaussauvan painikkeita, sanoo:
  - Tämä on kone! Todella mestariteos!
  Charlotte vastaa:
  - Sivut ovat erittäin viistot ja luukku kapea, yläosaa ei juuri ole. Et voi murtautua sellaisen koneen läpi, mutta se ei ole mukavaa!
  Gerda huomautti innostuneesti:
  - Mutta tehokasta! Ja täysin läpäisemätön!
  Magda vastasi hymyillen:
  - Kuten näemme, Jumala holhoaa Saksaa!
  Christina naurahti ja vastasi:
  - Voitamme itse voittoja! Ja tämä on strategiamme ydin!
  Gerda huomautti innostuneesti:
  - Viime aikoihin asti tankki "Lion" näytti meistä täydellisyyden rajalta. Ja nyt auto on kaksikymmentäviisi tonnia kevyempi, ylittää "leijonan" sekä aseistuksessa että haarniskassa ja erityisesti ajokyvyssä. Joten Amerikka ei voi rikkoa meitä!
  Charlotte nauroi ja sanoi:
  - Älä riko sitä! Me rikomme ne kaikki!
  Täällä Magdan silmissä ilmestyi "Sherman". Tyttö lähetti ammuksen suoraan maaliin. Rikkoi auton.
  Silti on myönnettävä, että amerikkalaiset panssarirakennuksessa ovat selvästi jäljessä. "Sherman" ei selvästikään vedä taisteluihin, ja "Pershing" on vain hieman parempi. Lisäksi Pershingit ilmestyivät sarjaan vasta neljänkymmenenviidennen vuoden alussa, ja niiden parametrit ovat samanlaisia kuin varhainen Panther-malli. E-50 lyö amerikkalaisia yli viiden kilometrin etäisyydeltä.
  Tytöt ovat erittäin ylpeitä aseidensa paremmuudesta. Ja he viheltävät lauluja.
  Magda ampuu uudelleen, lyö läpi, tällä kertaa suojattu Sherman, ja siristaa:
  - Hajotti pallon ja ryntäsi laukkaa!
  Jopa näytöt "Sherman" eivät auttaneet. Saksalainen tankki ajaa itse. Murskaa jalkaväkiä toukilla. Tytöt viheltävät lauluja huuliharppuilla. Roiskuvaa verta telojen alle. Tankki liikkuu riittävän nopeasti, ja sen telat ovat edistyneempiä ja kulkevampia, samalla kun ne ovat suhteellisen kevyitä.
  Tytöt viheltävät... Gerda huomauttaa:
  - Meksiko on viimeinen maa matkalla Yhdysvaltoihin. Olemme jo ottaneet niin monta eri pääomaa. Ja niin monet maat valloittivat! Aloitimme ensimmäisen valloituksen Itävallasta ja nyt olemme muuttamassa Mexico Cityyn! Sotilasyhtiömme on loistava yritys!
  Christina vastasi loogisesti:
  - Ensinnäkin olemme ylivoimaisia vastustajiamme järjestämisessä. Pieni maa on Saksa. Saksalaiset ovat maailman kurinalaisin ja organisoitunein kansa. Plus totalitaarinen kansallissosialistinen hallinto. Mikä myös lisäsi meihin voimaa ja organisointia. - Tyttö juoksi paljain jalkansa rungon metalliseossivupanssaria pitkin ja jatkoi. - Sitten kenraalistemme ja ennen kaikkea Hitlerin loistavat kyvyt. Olemme rikkoneet vastustajamme pala palalta. Ja sitten he saivat maailman parhaan tekniikan. Joten nyt meillä on voitto edessämme! Ja Kolmas valtakunta avaa siipensä maailman yli!
  Charlotte huomautti rationaalisesti:
  - Pahin oli 42 vuoden talvi. Meidät voitettiin Afrikassa ja lähellä Moskovaa. He lähtivät Tikhvinistä ja Rostovista Donissa. Ja jopa Kharkov joutui Neuvostoliiton vangiksi. Ja Yhdysvallat astui sotaan meitä vastaan. Silloin näytti: vaaka ei heilahtanut meidän puoleemme ja edessä oli kuilu. Mutta kevät toi meille uusia voittoja. Ja sen jälkeen kaikki on mennyt meidän edukseen!
  Magda ampui. Ampui alas amerikkalaisen aseen ja siristi:
  - Mutta silti, ilman korkeampien voimien väliintuloa, armeijamme ei olisi voinut saavuttaa tällaista menestystä! Ylivoimaisten vihollisten voittaminen! Tämä on Jumalan käsi!
  Gerda nauroi ja vastasi:
  - Olen samaa mieltä, että jumala! Mutta ei Jumala: Abraham, Iisak ja Jaakob! Ja ilmeisesti arjalainen, yksi ja Kaikkivaltias Jumala! Hän, joka loi maailmankaikkeuden ja valitsi saksalaiset kansakseen!
  Charlotte nyökkäsi ja vahvisti:
  - Varmasti! Iisakin Jumala ei ole meidän Jumalamme! Ja jos juutalaiset todella olisivat Jumalan kansaa, emme olisi voittaneet! Ja jos on, niin Raamattusi Magda on valhe! Ja sinun on aika hylätä kristinusko arjalaisen monoteismin hyväksi!
  Charlotten sanat kuulostivat konekiväärin tulelta.
  Christina lisäsi:
  - Ja se näyttää maanpetokselta olla kristitty. Loppujen lopuksi käy ilmi, että kannatat pasifismia - he lyövät sinua oikeaan poskeen, käännä vasenta!
  Gerda katsoi sopivaksi lisätä:
  -Ja sinä luulet, että pelastus tulee juutalaisista! Ja tämä on yleensä - kuin petos!
  Magda vastusti arasti:
  - En usko! Minun mielipiteeni Jumala on yksi! Eikä juutalainen, eikä arjalainen!
  Charlotte huusi takaisin.
  -Miten se ei ole arjalainen! Vain arjalainen eikä vähempää!
  Gerda lisäsi sovittelevasti:
  Ja myös tekniikkaa! Mistä aloitimme? Syyskuussa 1939 heillä oli vain kuusi panssarivaunudivisioonaa. Ja melkein kaikki tankit ovat kevyitä, alle kaksikymmentä tonnia. Nyt en itse tiedä kuinka monta divisioonaa meillä on, mutta ratsastamme maailman parhaalla tankilla. Ajoneuvomme on vertaansa vailla aseistuksen, panssarin ja ajo-ominaisuuksien suhteen, eikä se ole samalla painoltaan törkeä.
  Muistan ensimmäisen "Tiikerin" kokeet, sitten Hitlerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1042.
  Tyttö pysähtyi ja hengittäen jatkoi.
  - Silloin "Tiger" oli jo maailman paras tankki. Mutta sen ajokykyä ei voida pitää tyydyttävänä. Mutta toisaalta ase antoi hyvän taistelun, ja panssari oli varsin sopiva siihen hetkeen. Ja itse säiliö kääntyi hyvin, mikä kompensoi tornin alhaisen pyörimisnopeuden!
  Ja neljäntenäkymmenentenä vuonna olimme panssarivaunuina ja niiden lukumääränä huonompia kuin Ranska ja Iso-Britannia. Mutta he voittivat! Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Neuvostoliitolla oli parempia T-34- ja KV-tankkeja kuin meillä, ja useita kertoja enemmän ajoneuvoja! Mutta voitimme silti! Ja moraali on tekniikkaa ja järkeä! Ja henki on tärkeä!
  Christina totesi hieroen paljaalla kantapäällään poljinta:
  - Jos voitimme pahimmilla tankeilla, voitamme nyt! Aluksi meitä oli tietysti vähemmän kuin vihollisia. Nyt olemme koonneet lauman! Mikä voi estää meitä voittamasta?
  Gerda vastasi hymyillen:
  - Luulen, että suurimmat vaikeudet ovat takana! Meillä on nyt jopa numeroita
  Ylipainoinen. En usko, että yhtiö Yhdysvaltoja vastaan joutuu ongelmiin.
  Charlotte huomautti loogisesti:
  - En usko, että Amerikassa on jotain meitä vastaan! Hänen Sherman on vain tykinruokaa, ja hänen Pershing on vain hieman parempi. Panssariamme vastaan heillä ei ole aseita!
  Gerda katsoi sopivaksi lisätä:
  - Ja suihkukoneissa heillä ei ole mitään, millä haukkojamme peittää. Lisäksi meillä on niin paljon orjia, emmekä ole lukumäärältään huonompia kuin jenkit!
  Christina oli samaa mieltä tästä:
  - Meillä on laitteita - koko Eurooppa ja osa Neuvostoliittoa. Ja työntekijät - puoli maailmaa! Olemme siirtäneet tehtaamme kolmivuorokäyttöön ja rakennamme uusia tehtaita! Amerikkalaiset eivät voi antaa meille epäsymmetristä vastausta lukumäärän vuoksi. Heillä ei triviaalisti ole niin monta kättä!
  Charlotte naurahti ja siirsi polvensa tuoliin, murisi:
  Ne eivät ole symmetrisiä! - Tyttö ampui "Grantia" ja lisäsi. - Ja jos varusteita aletaan valmistaa, niin vain meidän taistelupisteiden keräämiseen!
  Magda huomautti arasti:
  - Mutta kun elämä... Eli elämä opettaa, ettei ratkaisevalla hetkellä tarvitse rentoutua!
  Gerda suostui tähän ja käänsi vipua paljain sormin ja mutisi:
  "Ja pysymme valppaina loppuun asti!"
  Charlotte veti vatsalihaksensa sisään ja muistutti:
  - Olemme kulkeneet pitkän tien... vaatimattomasta T-1:stä jättiläismäiseen E-200:aan. Ja nämä ovat tietysti sankarillisen kampanjan virstanpylväitä! Samalla tavalla säiliömme ei koskaan mene metalliin!
  Lopulta tytöt kohtasivat tusina amerikkalaista tankkia. Kahdeksan Shermania, kaksi Granttia ja kaksi Pershingiä. Viimeisessä autossa oli matalampi siluetti, eikä se ole niin havaittavissa. Korkeaan säiliöön on helpompi päästä. Tytöt ampuivat vuorotellen. Ne ovat kaikki teräviä ja niillä on hyvä reagointikyky. Karkaistu ja koulutettu. Kulki merkittävän osan toisesta maailmansodasta ja vieraili eri maissa. He ovat todella huippu tyttöjä.
  Ja Shermanit räjähtivät ensimmäisinä. Ja matkaa on yli viisi kilometriä. Amerikkalaiset eivät vieläkään saa autoaan.
  Ammunta, Gerda totesi:
  - Meillä on paras ase! Se lävistää kaiken todellisen taistelun etäisyydeltä ja melko suuresta määrästä kuoria. Tässä 128 mm on huonompi.
  Magda suostui tähän. Ammuttuaan ja murskattuaan Shermanin tyttö sanoi:
  - Tämän kaliiperin kuoria on vähemmän. Mutta periaatteessa 88 mm aseet eivät ole periaatteessa huonoja!
  Charlotte ampui ja välitti:
  - Katsotaan mitä!
  Gerda haukkui ankarasti:
  - Ja tämä "Sherman" ja "Panther" kestää. Luulen, että 75 mm ase, jolla on pitkä runko, olisi voinut ohentaa niitä!
  Christina ampui paljain jaloin ja murisi:
  - Kyllä, ja kuorien tarjonta olisi suurempi!
  Magda ampui myös painaen joystickia paljain sormin. Viimeinen "Sherman"-aasi. Seuraava isku siirrettiin Grandsille. Tämä panssarivaunu on jo niin vanhentunut, ja vielä huonommin panssaroitu kuin Sherman. Amerikassa oli kuitenkin aluksi paljon huonompia tankkeja kuin Saksassa. Neljännenäkymmenentenä vuonna Yhdysvalloilla oli vain 502 tankkia, ja silloinkin monet olivat vanhentuneita. Mutta jo neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna amerikkalaiset tuottivat yli kolme tuhatta tankkia. Ja sitten oli Sherman. Mitä tästä autosta voi sanoa? Etupanssarissa se ylitti jopa hieman T-34-76:n ja oli hieman huonompi aseen tuhoavassa voimassa. Kyllä, ja ajo-ominaisuuksissa. Mutta toisaalta, optiikka ja näkyvyys ovat paljon parempia kuin Neuvostoliiton.
  Sitten Sherman M 4 ilmestyi jo neljäntenäkymmenentenäneljänä. Panssarivaunu on verrattavissa T-34-85:een ja jonkin verran huonompi kuin yksinkertainen Panther ja melko merkittävästi Panther -2. Vielä myöhemmin ilmestyi "Sherman" tulikärpänen pidempipiippuisella 17 punnan aseella. Tämä panssarivaunu oli aseistuksessa parempi kuin Neuvostoliiton T-34-85, mutta se ei ollut kovin massiivinen.
  Shermanista oli myös suojausversio, jonka ajokyky oli huonompi, raskaampi, mutta panssari 152 mm. Mutta ei myöskään massiivisin. Toistaiseksi saksalaiset ovat törmänneet vain tavallisiin M4-koneisiin.
  Mutta nyt "Grandit" ovat valmiit ja nyt suhteellisen uusi Pershing-tankki.
  Gerda ehdotti:
  - Mennään vähän lähemmäs. Tällä hirviöllä voi olla paksumpi panssari!
  Charlotte virnisti halveksivasti.
  - Älä huoli! Hänellä on vain 102 millimetriä. Auto painaa neljäkymmentäkaksi tonnia, mutta se jätti Shermanin vahvaksi!
  Gerda naurahti ja ehdotti:
  - Sitten ammutaan!
  Magda ojensi meikkattua, paljas jalkaansa. Kuinka monta erilaista terävää, terävää kiveä, kuumaa aavikoiden hiekkaa, viidakon piikkejä, Venäjän lumia on tuntenut hänen paljaat, joustavat, sirot pohjat. Hän painoi pitkiä, sileitä sormia, joissa oli helmiäiset kynnet ohjaussauvan painikkeessa.
  Ja ampui panssaria lävistävän ammuksen, jossa oli uraaniydin. Ja hän sirkutti hymyillen:
  - Olkoon valo sinulle!
  105 mm:n tykillä on valtava tuhoisa vaikutus. Ja "Pershing" menetti puolet tornista.
  Gerda pudisti korkeita, kiinteitä rintojaan ja huomautti:
  - Valitettavasti "Tiikeri" ei voinut tehdä tätä! Häneltä puuttui lyöntivoima! Mutta silti, se on parempi kuin Sherman.
  Magda huomautti skeptisesti:
  - Katsotaan mitä. Jos näytöt ripustetaan "Fireflyyn", se ei ole huonompi kuin "Tiger", jopa paremmin suojattu otsassa!
  Gerda pudisti päätään vihaisesti. Ammuttiin tankkiin. Ja viimeinen "Pershing" lisätty:
  - Meidän "Tiikeri" on vieläkin kalliimpi, kaikki tämä länsimainen eksotiikka ja venäläiset perversiot. Uskon voittoomme, jopa T-4-panssarivaunuilla, olkoon niin!
  Kaksitoista autoa, tytöt napsahtivat kuin siemeniä. Heitä ei edes ammuttu. Tuskallisen pitkä matka amerikkalaisille aseille.
  Tytöt menevät nauramaan. Hyvä heille.
  Charlotte aloittaa taas tutun hurdy-gurdyn:
  - Ei, Magda! Sinun pitäisi luopua kristinuskosta lopullisesti. Muuten sinusta tulee mahdollinen petturi!
  Kultatukkainen tyttö vastasi:
  - Ei! Olen omistautunut Kolmannelle Valtakunnalle, mutta en myöskään hylkää Jeesusta Kristusta!
  Gerda löi kauniin lihaksikkaan jalkansa haarniskaan paljaalla pohjallaan ja huomautti:
  "Mutta Kristusta ei pidä kieltää!" Meidän on vain myönnettävä, että hän oli lihassaan saksalainen, ei juutalainen, ja kaikki järjestyy!
  Magda vastasi hymyillen:
  - Saksan... Mutta entä Raamatun todistus?
  Gerda sanoi ankarasti:
  - Sitten sinä Raamattu! Jos on pääkahvila!
  Magda pudisti päätään.
  - Mein Kaf ei ole jumalallinen ilmestys. Ja yhden ihmisen työ, jopa erinomainen! Uskon siihen, mikä tulee Jumalasta!
  Sitten kaikki soturit huusivat kuorossa:
  - Meidän Jumalamme on Adolf Hitler!
  Magda vastasi rohkeasti:
  - Mutta se ei ollut Hitler, joka valloitti ja loi maailmankaikkeuden!
  Gerda löi vihaisesti pyöreä kantapäänsä haarniskaansa ja julisti:
  - Ja tästä emme enää keskustele! Kuka loi maailmankaikkeuden, aika näyttää!
  Charlotte ehdotti:
  - Annetaan tyttöjen paremmin kysyä itseltämme - mitä teemme sodan jälkeen?
  Christina virnisti ja ehdotti:
  - Mennään hommiin! Tämä on parasta mitä voimme tehdä!
  Gerda nyökkäsi lumivalkoisella päällään myöntyvästi:
  - Tietysti liiketoiminnassa! Tai ehkä näyttelemme elokuvissa?
  Magda hymyili ja ehdotti:
  - Ja mitä? Tästä on hyvä jatkaa uralle! Loppujen lopuksi elokuvat ovat mahtavia!
  Gerda virnisti, kulki kätensä helpotuspuristimen yli ja huomautti:
  - Ja ketä sinä pelaisit? Enkeli mitä?
  Magda sanoi tyynesti katsoen:
  - Miksi ei? Koska minulla on oikea ulkonäkö. Kerron Jeesuksesta Kristuksesta kaikille uskoville! Se olisi hengenpelastaja!
  Gerda pudisti päätään kielteisesti ja selitti:
  - Uudessa arjalaisessa uskonnossa ei ole sellaista asiaa kuin pelastus. Itse asiassa arjalaisten käskyn ydin on palvella valtakuntaa. Ja loput - tottele arjalaisia! Emme siis pelasta itseämme, vaan hallitsemme!
  Christina on tyttö, jolla on kupari, mutta jolla on keltaiset hiukset, vahvisti:
  - Kyllä, me hallitsemme ja valloitamme! Tässä maailmassa olemme kolmannen valtakunnan joukkoissa. Siinä meillä on oma armeija. Ja valloitamme muita universumeja. Kaikki tässä maailmassa on suhteellista... Luulen, että tulee olemaan sotaa, juhlia ja kartanoita! Yhdistelmiä maailmasta nauttimiseen ja jännittävään sotapeliin!
  Charlotte on tyttö, jolla on kuparinpunaiset hiukset, nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Varmasti! Sillä todella rauhallinen elämä on tylsää... Olemme niin tottuneet taistelemaan, että siitä on tullut meille leipä!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Pikemminkin jopa ilmaa! Tai vettä sekoitettuna makeaan viiniin!
  Magda sanoi surullisesti:
  - Se on sääli... Joskus katumuksen aalto valtaa minut. Loppujen lopuksi muiden tappaminen on pahasta. Me aiheutamme tuskaa ja kärsimystä! Mitä, lapset ilman isää!
  Gerda pudisti päätään ja huomautti:
  Olemme kaikki vaarassa! Mutta lohduta! Ihminen on edelleen kuolevainen! Ja jos ajattelet sitä, onko se todella merkittävä kolmekymmentä tai neljäkymmentä vuotta ikuisuuden mittakaavassa? Ja ikuinen elämä!
  Magda vastasi huokaisten:
  - No, jos katsot filosofisesti, niin se on niin... Mutta tosiaan, tämä ei tee pienten lasten tilannetta yhtään helpommaksi!
  Charlotte heitteli kuparinpunaisia hiuksiaan ja sihisi:
  - Kuvittele, että he ovat ali-ihmisiä! Vain eläimiä ja voit paremmin!
  Magda pudistaen kyyneleen ripsistään vastasi:
  - Mutta loppujen lopuksi ja eläinten se on sääli! Oi... missä maailmassa me elämme! Kaikki on yksinkertaisesti säälimätöntä! Ja kuoleman säännöt!
  Charlotte puhui voimakkaasti ja sävelsi kulkiessaan:
  Anna verijoet
  virtaa maan päällä,
  Anna heidän valittaa kivusta -
  Tulipalot kaikkialla!
  Ja anna pahan kuoleman
  Raivokas pallo hallitsee,
  Te kaikki kuolette
  Saatana on vaatinut sinut tilille!
  Anna pyörteen niellä
  Ihmiskehon virtaus...
  Planeetta kärsii
  Mayhem hallitsee!
  Gerda keskeytti kumppaninsa peittäen hänen helakanpunaisen suunsa paljaalla jalallaan. Blondi terminaattori huudahti:
  - No, miksi niin pessimistinen! Tässä sota päättyy ja planeetta kukoistaa kuin puutarha. Luulen, että niitä on muutama jäljellä. Amerikassa on vielä kuusi kuukautta, no, suurin vuosi. Sitten lisäämme Venäjän, ja vain Japani jää jäljelle. Mutta tämä on meille lyhytaikaista. Korkeintaan kolmen vuoden kuluttua kaikki sodat loppuvat... Eikä ihmiset enää koskaan tapa toisiaan!
  Christina tarkensi:
  - Joka tapauksessa sodassa... Luulen, että aika tulee ja hyvin pian, kun maailmassa on enää yksi imperiumi. Ja silloin ei missään tapauksessa tule sotia. Ja luulen, että maatalouden kehityksen ja ihanteellisen saksalaisen organisaation ansiosta myös nälkä katoaa muutamassa vuodessa. Silloin kaikille rakennetaan asuntoja. - Tyttö, jolla on kuparinkeltaiset hiukset ja lihaksikas, hoikka ja sopusuhtainen vartalo, puhui innostuneena. "Silloin lääketiede kehittyy ja sairaudet hävitetään. Lennämme avaruuteen, asettumme erilaisiin maailmoihin. Voitetaan vanhuus. Kaikki ihmiset ovat nuoria ja kauniita, kuin upeita tonttuja. Tai ehkä uudet sodat odottavat meitä avaruudessa. Sellainen tähti kolmikätisten alienien kanssa. Ja me tulemme rohkeasti taistelemaan fasismin ideoiden puolesta koko universumissa!
  Charlotte säteilevä hymy huulillaan lauloi:
  - Taistelemme valoisan huomisen puolesta... Suukotellaan!
  Magda on jo todennut optimistisemmin:
  - Mutta parempi näin! Ei ikuisia sotia, vaan rauhallista luomista!
  Sillä hetkellä auto ajoi miinan yli. Tankki tärisi. Rulla räjähti ja auto hidastui hieman. Gerda soitti radiossa korjaamolle. Vauriot eivät heikentäneet säiliön ajokykyä, mutta vähensivät sen nopeutta jonkin verran. Siksi rulla on vaihdettava nopeasti. Täällä jousituksen sijainti on erilainen - kätevämpi korjata kuin "Tigereille" ja "Panttereille" tyypillinen porrastettu järjestys.
  Lisäksi tytöt lämmittelivät mielellään viidakossa. Miksi ei uida joessa. Säiliö tietysti paikka on kuuma, edes ilmastointilaite ei kestä. Vielä on Meksikon eteläosa - trooppinen alue, ja maaliskuussa on melko kuuma. Mutta yleisesti ottaen sää on taivaallinen.
  Joki oli lähellä ja tytöt syöksyivät siihen. Sinun ei tarvitse huolehtia krokotiileista. Täällä on käynnissä sota, ja kaikki elävät olennot ovat paenneet pitkän aikaa. Vesi on lämmintä ja siinä on miellyttävä uida. Tytöt uivat ja viidakon rantoja ihaillen Gerda huomasi:
  - Silti maailmamme ei ole vailla viehätystä! Olisi luultavasti hyvä tulla kuolemattomaksi kuin vuorikiipeilijä ja elää yhdessä ihmiskunnan kanssa ja seurata sen kehitystä. Ja lentää avaruuden läpi!
  Cristina nyökkäsi ja sanoi vakavasti:
  - Taivas ilman syntiä, äärimmäisen tylsää... Ei omaisuutta kasinolla menetettävänä, mutta vielä parempi voittaa, ei metsästää. Kyllä sota aiheuttaa riippuvuutta...
  Charlotte ehdotti:
  - Luulen, että pian keksitään pelejä, jotka voidaan esittää ruudulla - sellaista on armeija!
  Magda huomautti hymyillen:
  - Sinun pitäisi tuhota kaikki!
  Christina otti sen ja lauloi:
  - Tuho on intohimo... Ei väliä millainen voima!
  Gerda vinkuen ja kuorsaten lauloi:
  - Haluan nähdä edessäni tyhjyyden! Siihen rakennan linnani, unelmani!
  Charlotte naurahti ja ehdotti:
  - Ei, on varmasti hienoa taistella! Mutta vielä parempi on voittaa!
  Christina huudahti keuhkoihinsa:
  - Taivaan oikea käsi itse auttaa Saksaa. Arjalainen uskomme, ainutlaatuinen monoteismimme! Ja mikä ei tapa meitä, tekee meistä vahvempia!
  Gerda roiskui vettä ja vastasi:
  - Kyllä, meistä on tullut vahvempia! Harmi, että törmäsimme juuri panssarintorjuntamiinaan.
  Christina sanoi mietteliäänä:
  - Ja kuinka suojella toukkia?
  Gerda kohautti lihaksikkaita olkapäitään.
  - En tiedä...
  Charlotte huomautti rationaalisesti:
  - Ne on suojattu kuorilta kilpeillä ja miinoilta... Elleivät ne ole tehty paksummista, jotta ne eivät räjähtäisi!
  Gerda pudisti päätään.
  - Silloin ajokyky laskee painon nousun vuoksi. Se saisi tankin lentämään!
  Magda vahvisti:
  - Se siitä! Jotta säiliö kohoaa ilmassa eikä putoa! Ja kehitti viisisataa mailia tunnissa!
  Charlotte, roiskunut, ilmoitti tiedot:
  - Kuulin, että laivastollamme on erikoisaluksia, jotka lentävät vähän koskematta veteen! Ja ne kehittävät ruuvihävittäjän nopeutta ja voivat kuljettaa joukkoja sekä saada dominanssia merellä! Tällainen ilmailu merellä tekee meistä voittamattomia!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Ja olemme jo voittamattomia! Tämä tekee meistä - super voittamattomia!
  Charlotte kääntyi selälleen, potkaisi paljaita, taltattuja jalkojaan ilmaan ja koukutti:
  - Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Olemme arjalaisia tyttöjä, tappajia sydämissämme!
  Ja kaunotar sukelsi syvemmälle veteen. Meni vähän syvemmälle. Hän löi ystäviään paljaille kantapäille ja nousi esiin. Hän laukaisi suihkulähteen huutaen:
  - Mikä hyvä kevät tropiikissa! Vesi on kuin höyrytetty maito!
  Gerda lauloi vitsillä:
  - Afrikka on kauhea kyllä, kyllä, kyllä... Afrikka on vaarallinen, kyllä, kyllä, kyllä! Älkää menkö tytöt Afrikkaan kävelylle!
  Kauneudet nauroivat. Luistinrata on jo vaihtunut - korjaustiimit parhaimmillaan. Ja tytöt kaikkialta hyppäsivät tankkiin. E-50:n siluetti on melko matala, eikä itse auto ole kovin havaittavissa. Naispuoliset soturit käynnistivät kaasuturbiinimoottorin ja kiihtyivät muutamassa sekunnissa.
  Charlotte, kokenut tankkeri, huomautti:
  - Silti kaasuturbiinimoottori on paljon parempi kuin diesel. Se on sekä kompaktimpi että nopeuttaa säiliötä nopeammin. Autollamme on uskomaton ohjattavuus!
  Gerda vitsaili:
  - Hän oli huolimaton ja naiivi, tytöillä oli paljas nuori ilme... Kaikki ympärillä näytti upealta - kolmesataa vuotta sitten!
  Christina huomautti innostuneesti:
  - Ei! Komentajamme iskee huumorintajulla... Vaikka näyttää todellakin siltä, että sodan alusta on kulunut vuosisatoja... - Tyttö juoksi kätensä yli korkean, joustavan rintakehän ja jatkoi. - Samalla huomaa välillä, että tuntuu kuin se olisi eilen! Voi, ihmisten elämä on lyhyt ja menee jotenkin huomaamatta!
  Gerda huomautti kiivaasti:
  Mutta me emme ole vanhoja, emmehän? Olemme täynnä voimaa ja energiaa! Ja polkumme voitosta
  Voitto!
  Magda vuorasi konekivääritornin, tuhosi amerikkalaisen sellin ja koukutti:
  - Kyllä, uskon voittoomme... Varsinkin nyt, kun meillä on kaikki valttikortit. Mutta älkäämme laittako kärryä hevosen edelle!
  Gerda muisti huokaisten:
  - Albert... Kaipaan tätä poikaa... On outoa rakastua kakaraan, vaikka se olisi pitkä, Apollon rakenteeseen!
  Charlotte huomautti loogisesti:
  Minäkin pidin Albertista. Siinä on erityistä kauneutta. Ja yleensä teini-ikäiset, kun heidän fysiognomiaan ei ole vielä peitetty partalla ja heidän kasvojensa piirteet eivät ole vielä muodostuneet, erottuu erityisestä viehätysvoimastaan. Ja mikä tärkeintä, he eivät ole vielä niin kaupallisia, he rakastavat sinua, eivät rahojasi!
  Christina huomautti järkevästi:
  - Olemme kaikki neljä niin kauniita, että miehet rakastavat ennen kaikkea kehoamme. Ja kuinka paljon meillä on, ovat jo tulomme!
  Gerda sanoi loogisesti:
  - Naisena oleminen on helpompaa! Soita koiralle, niin se hyppää sänkyyn. Ainakin kun olet nuori. Et tule koskaan olemaan ilman miestä. Heitä on helppo houkutella. Mutta miehen pitäisi yrittää saada nainen nukkumaan...
  Charlotte vastasi sarkastisesti:
  - Et sittenkään... Emme ole liian vaativia!
  Gerda pudisti päätään kieltävästi.
  - Ei varmasti sillä tavalla! Rakastan nuoria, komeita, kurvikkaita miehiä. Ja en mene kenenkään kanssa sänkyyn. Pääsääntöisesti valitsen urheilullisen rakenteen. Jotkut, joilla on vatsa, edes kenraali ei houkuttele minua. Ja voimme valita!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  - Tässä on prostituoitu paneelissa, sinun ei tarvitse valita. Ja vatsainen palvelee, ja kalju ja vanha ... Tämä on tietysti hänen ammattinsa miinus!
  Gerda vastasi vakavasti:
  - Voit mennä sotilaan bordelliin... Silloin kaikki asiakkaasi ovat nuoria ja hoikkia. Ja erilaisia ja enemmän tai vähemmän houkuttelevia ... Esimerkiksi, en koskaan kiellä komea mies!
  Christina naurahti ja huusi:
  - Kyllä... Variety käynnistyy! Seksi vaatii erilaisia ruokia ja mausteita. Olemme nuoria naisia ja rakastamme nuoria... Haluamme lihaksikkaat urheilukumppanit. Ja jonkun täytyy olla tekemisissä ei niin komeiden miesten kanssa. Voit vain tuntea myötätuntoa näitä naisia kohtaan!
  Charlotte lauloi ahdistuneena:
  - Kauneus muuttaa miehen orjaksi ... Ja kuoleman jälkeen usko, etten löydä rauhaa, annan sieluni paholaiselle yöksi kanssasi!
  Magda ampui amerikkalaista itseliikkuvaa "Witchia" ja siristi:
  - Se on synti, millaista seksiä meillä on avioliiton ulkopuolella... Parempi jättää himokkaat ajatukset!
  Charlotte vastasi vihaisesti:
  - Ja et voihki orgasmeista yhtään pahemmin kuin me... Joten sinun ei pitäisi kasvattaa tekopyhää sairaanhoitajaa.
  
  Hitlerin joukot ottivat Amerikan liikkeelle erittäin voimakkaasti. Ja puristi sen molemmin puolin puristin.
  Wehrmachtin sotakoneisto eteni Meksikon halki. Kovia taisteluita, paljon verta ja rikki metallia. Myös kolmannen valtakunnan ulkomaiset yksiköt kärsivät monia tappioita. Natsit yrittivät suojella arjalaisia niin paljon kuin mahdollista. Afrikkalaisia, arabeja, intialaisia ja kiinalaisia heitettiin taisteluun. Japanilaiset käyttivät myös värikkäämpää armeijaa. Tämä hidasti jonkin verran etenemisvauhtia. Saksalaiset itse istuivat raskaissa panssarivaunuissa. Fuhrer määräsi, että kaikki yli 50 tonnia kevyemmät tankit poistetaan tuotannosta ja vaihdettiin uusimpaan E-50-malliin. Ja myös käyttää yksinomaan raskaita panssaroituja ajoneuvoja taisteluissa amerikkalaisten kanssa.
  Tämä hidasti jonkin verran saksalaisten etenemistä Meksikossa. Fritz käytti uusimman panssarivaunun, ampui ja käytti suihkuhyökkäyslentokoneita, joissa oli tehostettu panssari. Amerikkalaiset perääntyivät. Maaliskuu on ollut kiireinen.
  Pilotti ja superas Friedrich teki pisteitä. Poika taisteli ME-262 "X":n viimeisimmän muunnelman kanssa ja paransi erittäin luottavaisesti pisteitään. Samalla tyrmätä sekä ilma- että maakohteet. Helga juoksi hänen vieressään oikealla kädellä. Myös toiveikas soturi. Friedrichistä on jo tullut todellinen legenda, kuin fantastinen supermies.
  Ja nyt poika ampuu viiden ilma-asesarjan. Välittömästi viisikymmentä amerikkalaista lentokonetta räjähtää. Ne kuljetetaan yhdestä ilmaammuksesta. Loput autot olivat jäätyneitä. He eivät ole koskaan nähneet mitään vastaavaa. Ja Friedrich ampuu taas. Ja 50 muuta amerikkalaista korppikotkia räjäytetään. Tämä on todellakin ihme. Helga ampuu, ampuu alas neljä konetta ja kuiskaa ässäpojalle:
  - Olet korkeimman tason supermies!
  Amerikkalaiset koneet yrittävät paeta, mutta kolmas käännös nuolee vielä puolisataa. Friedrichin tarkkuus on uskomaton. Hän on todella sekä supermies että lapsi. Ja sataviisikymmentä amerikkalaista lentokonetta tuhotaan. Helga onnistui ampumaan alas viisi autoa, loput saksalaiset hävittäjät vielä vähemmän.
  Poika sanoo:
  - Kana nokkii jyvä kerrallaan ja lihoa enemmän kuin suuria paloja nielevä sika.
  Ja nyt Friedrich otti maakohteita. Gertrude, joka painaa paljain jaloin polkimia, pysyy tuskin pojan perässä. Friedrich ampuu panssarivaunuun. Yksi pystysuoran sukelluksen räjähdys tuhoaa: seitsemäntoista Sherman-panssarivaunua, kahdeksan Grandia, neljä Pershingiä, yhdeksän itseliikkuvaa Witch-asetta, kolme Big Tomia ja kahdeksantoista kuljetinta. Kaikki nämä autot ovat törmänneet ja palavat. Niiden sisällä taistelusarja alkaa repeytyä. Ja koko kolonnin tuhoutuminen seuraa kirjaimellisesti muutamassa sekunnissa.
  Helga, tämä kaunis blondi lyö paljain jaloin, huudahtaa:
  - Friedrich on meidän tyylikkäin ässä, vain korkein luokka on menossa!
  Poika näyttää nenänsä ja nauraa... Kääntää ME-262:ta ja etsii taas saalista. Hän on kehittänyt intuitiota. Tässä välähti seitsemän "Mustangia" pilvissä. Ja sitten heidät ammuttiin alas. Sitten poika hyökkäsi pylväiden kimppuun. Hän alkoi kostaa kaikille, murskata sekä moottoripyöriä että kuljettimia. Eikä kukaan vastusta! Amerikkalaisia vain tuhotaan.
  Jokin onnistuu nappaamaan Helgaan.
  Tyttö tappelee yhdessä bikineissä. Tämä on hänen uskontunnustuksensa, kuten monet naislentäjät tekevät. Ja miksi se on todettu naisille, kun kuolema ei tule heille vähimmäisvaatteilla. Jotenkin onnekkaampia ja haavoittumattomia tyttöjä, jotka taistelevat paljain jaloin. Ja tämä ilmiö saa naislentäjät riisumaan niin paljon kuin mahdollista.
  Ja helteellä alasti on mukavampaa. On maaliskuun loppu ja Meksikon yllä on erittäin kuuma, ja itse koneessa moottori lisää myös lämpöä.
  Helga ihailee pojan vuoroja. Täällä hän tuhoaa yhdellä kutsulla 24 muuta Shermania, joista kuusi on suojattuja.
  Poika näyttää tavallisimmalta 13-14-vuotiaalta pojalta, mutta hänellä on niin ilmiömäinen tarkkuus ja voima. Ja naiset tarttuvat vaaleaan pojaan kuin neulat magneettiin. Lisäksi Friedrich on jo ilmailun kenraali eversti.
  Ja hänelle on myönnetty monia palkintoja. Mukaan lukien sellaiset tilaukset kuin rautaristin ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Myös Rautaristin Ritariristi, jossa on platinatammenlehtisiä miekkoja ja mustia timantteja. Ritariristin tähti kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Kymmenen tavallista Rautaristin Ritariristiä miekoilla ja timanteilla. Samoin Rautaristin suurristi. Luftwaffe Cup kultaa ja timantteja. Diamond Star Tank Destroyer, Diamond Star Artillery Destroyer ja paljon muuta.
  Heti kun Frederickiä ei palkittu. Hänen selvityksensä tuhoutuneista lentokoneista lähestyy kymmentä tuhatta. Kymmenentuhannen saavuttaessa on jo valmisteltu uusi palkinto: Rautaristin Ritariristin tähti, jossa on platinalehtiä, miekkoja ja timantteja. Sekä platina Luftwaffe Cupin timantit.
  Juuri nyt Friedrich tuhoaa toista panssarivaunukolonnia. Sitten hän ampuu alas yhdeksäntoista amerikkalaista lentokonetta, mukaan lukien kaksi B-29:ää. Kyllä, hän on todella siisti poika.
  Friedrich lausuu kiistattoman lauseen:
  - Osaavat pojat tekevät enemmän löytöjä kuin nerokkaat vanhat miehet!
  Ja itse asiassa teini on maailman siistein soturi! Ja hän alkoi taistella, kun hän ei ollut vielä yksitoistavuotias! Mutta aika kuluu ja poika kasvaa. Hän on suurin ilmiö. Ja jotain hänessä on, varsinkin geenitasolla, vaikka hän onkin ikäisekseen täysin normaalipituinen, vain hyvin lihaksikas.
  Täällä hän tekee uuden räjähdyksen ... Hän ampuu alas kahdeksan Airacobraa ja kuusi P-51:tä. Hieno poika, älä sano mitään. Sitten tyrmää useita akkuja, tuhoten yli seitsemänkymmentä asetta. No, on aika palata, täydentää tankkien polttoainetta ja taistelusarjaa!
  Helga pudotti myös kaksi tykkiä ja näyttää olevan tyytyväinen. Friedrich palaa valtavalla hankinnalla. Niin onnellinen poika. Silti hän parantaisi tiliään huomattavasti. Melkein välittömästi nuori ässä siirtyy toiseen suihkuhävittäjään odottamatta autonsa tankkausta. Ja Gertrude lentää jo hänen kanssaan. Myös upea blondi bikineissä.
  Friedrich vilkuttaa hänelle ja nostaa nopean autonsa. Tämä ME-262 pystyy kiihtymään 1200 kilometriin tunnissa.
  Hullu nopeus ja samalla vahva ohjattavuus ovat ominaisia näille koneille. Friedrich ampuu kaukaa Mustangeihin - kaataa kahdeksan palaa ja lisää nopeutta.
  Gertrude nauraa:
  No, sinä olet ritari! Olen valmis sinua varten!
  Friedrich nauraa ja ojensi kielensä ja huusi:
  - Ja herra supertähti! Ja vuoret tottelevat minua!
  Ja ampuu taas, kaataa tusinaa autoa. Ja hän nauraa taas... Gertrude huomauttaa nauraen:
  - Sinä, jotain, jota jopa venäläiset pelkäävät!
  Friedrich vilkutti tytölle, vaikka tämä tuskin näkee häntä selvästi:
  - Mielestäni siisteimmät ovat amerikkalaiset!
  Gertrude huutaa vastauksena:
  - Olet macho! Olet macho!
  Poika kikatti ja siristi:
  - Olen supermacho!
  Gertrude sihisi hopeakellojen ripaus äänessään:
  - Hero, olet kaikkien sarjakuvien ja kaikkien aikakausien supersankari!
  Friedrich antoi vuoron. Hän ampui alas noin kolmekymmentä lentokonetta, joista viisi pommikonetta. Autot hajallaan ilmassa kuin laulettuja konfettia. Poika virnisti ja sanoi:
  - Mutta rakkauden kukka ei kasva ilman kunniaa ja menestystä!
  Gertrude painoi vipua paljaalla jalallaan ja sirutti:
  - Rakkautta sotaherroihin, jäin verkkoon! Sota kuvitella hölynpölyä ei ole rakkautta maailmassa!
  Tyttö ampui alas Yhdysvaltain ilmavoimien koneen painamalla liipaisinta paljain sormin ja jatkoi.
  "Joskus avustaja kaikessa, joskus hän taitavasti vahingoittaa ... Ja me kutsumme sotaa pyhäksi ja kutsumme sitä alhaiseksi!"
  Gertrude sirkutti ja ampui alas toisen koneen. Ja terminaattoripoika on heti viisitoista!
  Friedrich lauloi innostuneena:
  Vannomme suurelle Fuhrerille
  Kunnia pysyä ja taistella loppuun asti...
  Koska hänen voimansa on kuin aurinko,
  Koska maa teroittaa miekan!
  Tyttö heitti paljaat jalkansa ja veti sitten polvensa täyteen rintaansa asti. Sitten hän lauloi:
  - Rakastan seksiä ja sankareita ... Fuhrer on noussut - hän tappaa kaikki!
  Friedrich osui jälleen kaukaa. Hän ampui alas neljäkymmentä lentokonetta ystävällisellä ilma-aseilla.
  Poika siristi:
  - Ja minä olen Zeus ja Poseidon samassa pullossa!
  Gertrude ampui alas lentokoneen, jonka superace jätti hänelle ystävällisesti ja lauloi:
  - Ja nyt Ares ja Mars katsovat meitä ilolla ... Ja he voivat nähdä mielensä mukaan, mitä yleensä tapahtuu!
  Nuori supermies huusi ampuessaan alas toista tusinaa amerikkalaista lentokonetta:
  - Ratsastan, mutta ratsastan eri tavalla, yli kivien, yli lätäköiden, yli kasteen...
  Gertrude törmäsi amerikkalaisen iskusotilasin paljaalla, sirolla jalallaan ja sihisi:
  - Tämä on rakkautta! Tietenkin rakkaus!
  Tyttö ravisteli korkeita, erittäin vietteleviä rintänsä. Kaikki ei sujunut kaunokaiselle, mutta hyökkäyslentokone syttyi tuleen ja alkoi hajota.
  Gertrude sirutti suloisesti:
  - Pupillissani - painajainen... Yksi hyppy - yksi osuma!
  Mutta taivaalla on taas lentokoneita. Vaaleahiuksinen, komea Friedrich lähettää jonon. Koputtaa pari tusinaa autoa ja siristaa:
  - Iskuni! Me murskaamme kaikki viholliset ja revimme heidät osiin!
  Gertrude ampui alas hänelle lohdutuspalkinnoksi jätetyn hävittäjäkoneen ja siristi:
  - Jalat leikattiin irti, ruumis paloiteltiin, ilkeät jenkit tappoivat sotilaan!
  Friedrich naurahti, muisti Gertruden vahvan, siron vartalon, tytöllä ei ollut tippaakaan rasvaa.
  Mikä ilo halata. Poika murahti:
  - Minun taisteluni, tämä on minun taisteluni!
  Ja niin nuori soturi siirtyi maakohteisiin. Tankit liikkuvat. Itseliikkuva sauva. Poika avaa tuuletin kaukaa ja laulaa mukana:
  - Näytämme haukkoja, liidämme kuin kotkat ... Emme hukku tuleen, emme pala veteen!
  Vaikka ehkä viimeinen lause olisi pitänyt laulaa juuri päinvastoin. Mutta jopa tulessa periaatteessa voit hukkua ja vesi voi palaa.
  Friedrich muisti kalkkunan aamiaiseksi. Tämä on paistettu kultafoliossa. Ja jalat muistuttavat naisten. Luftwaffessa on monia naislentäjiä. He selviävät paremmin kuin miehet ja ampuvat hyvin. Ja naisten jalat ovat koulutettuja, vahvoja, meheviä. He haluavat silittää, tuntea, nipistää.
  Hän Friedrich on jo kenraali eversti. Soturi, joka teki uskomattoman, upean uran. Ilmiö ja geneettinen mutantti. Lyhyesti sanottuna yli-inhimillistä!
  Friedrich itse oli tietoinen omasta merkityksestään. Hän nousi niin nuorena todistaakseen lopullisesti, ettei ole olemassa valtaa, joka ei olisi alisteinen arjalaiselle nerolle.
  Nyt poika poltti koko kolonnin. Ja lensi eteenpäin. Hän on todellinen kotka.
  Gertrude hieroi sileää, ruusuista poskeaan. Hän kuvitteli Friedrichin suutelevan hänen rintojaan. Ja tulipunainen nänni kovetti välittömästi. Eh, tämä on kolmannen valtakunnan soturi numero yksi. Taistelee kuin koko armeija. Eikä hukkaa ainuttakaan ilmaammuksia. Se näyttää jo jopa yliluonnolliselta. Vaikka miksi se vain näyttää - se on yliluonnollista!
  Poika ampui ensin alas kaksi tusinaa suojahävittäjää ja hyökkäsi sitten toiseen panssarivaunujen ja itseliikkuvien aseiden kolonniin. Yksi amerikkalaisista tankeista ei näyttänyt aivan tavalliselta. Pitää muistaa millainen auto on. Sitten tulivat kuorma-autot jenkkisotilaiden kanssa. No, he saavat sen.
  Friedrich lauloi:
  - Minä kylvän kuolemaa... Voit vain katsoa sitä pelolla... Ja kuolla!
  Gertrude silitti poljinta paljaalla jalallaan. Hän todella halusi juosta paljain jaloin ruoho-muurahaisella. Ja sitten putoaa poikien syliin. Ja tulla suudella ja hyväillä.
  Mielenkiintoista... Gertrude oli ideologinen fasisti. Hän aloitti taistelut vasta puoli vuotta sitten, ja sitä ennen hän oli natsien nuorisojärjestössä ja onnistui ansaitsemaan ylimääräistä rahaa sotilaatehtaalla valvojana. Ulkomaalaisia työntekijöitä piti valvoa ja samalla ruoskalla kiihdyttää.
  Tyttö nautti lyömisestä. Hän piti erityisesti teinipoikien hakkaamisesta paljain jaloin.
  Ja nyt hän kuvitteli, ja kuinka miellyttävää ja nokkelaa se olisi, paistaa Friedrichin paljaat, pyöreät kantapäät. Onhan ässäpoika erittäin komea, ja hänen jalkansa ovat aina niin puhtaat, vain ruskettuneet kuin pronssi. Mutta ne eivät likaannu, eivät lialle eivätkä ruoholle. On mielenkiintoista tuntea Friedrich. Itkisikö supersankari kivusta vai teeskentelikö tämä olevan pikkujuttu?
  Gertrude halusi kiduttaa orjapoikia. Hän halusi myös pilkata vankeja. Lentokoulussa tytöt eivät olleet liian nirsoja suhteissa. Mutta Gertrude osoittautui erittäin päteväksi lentäjäksi. Puolen vuoden aikana hän teki itselleen tilin tammenlehdillä varustetun rautaristin ritarirististä ja sai lentooikeuden kenraali Friedrichin kanssa.
  Poika on vielä liian nuori komentamaan, ja tämä on niin puhtaasti muodollinen kenraali. Mutta toisaalta hän taistelee kuin tusina divisioonaa valituista ässästä.
  Gertrude tunsi olonsa kiusalliseksi Friedrichin taustaa vasten. Eh, paista tämän pojan kantapäät! Ja tuo soihtu komean nuoren miehen paljaisiin jalkoihin. Pihtien lämmittämiseen ja sormien halkeamiseen, aloittaen pikkusormesta.
  Gertrude rakasti huvittelemalla itseään heittämällä hiiltä orjapoikien jalkoihin. Pajassa on lämmin, ja nuoret orjat työskentelivät aina paljain jaloin.
  Ja kuinka he itseään polttaen, hauskasti hyppäsivät ylös tai huusivat. Se oli niin hienoa. Ja hauska...
  Ja oksalla lyödäkseen orjapoikien karkeaa jalkapohjaa. Hän on upea vartija, julma, jolla on sadistisia taipumuksia. Hän halusi myös kiduttaa söpöä idoliaan. Lisäksi hän ei jätä hänelle mitään blondina terminaattorina.
  Gertrude otti sen ja huusi:
  - Olen niin kyllästynyt hakkaamaan sinua, et voi saada hyttystä verkkoon!
  Friedrich luopui kuorma-autoista. Hän vaihtoi tulen saattolentokoneisiin ja R-51-hyökkäyslentokoneisiin. Viimeinen auto on melko mahtava, siinä on jopa kahdeksan konekivääriä ja raketteja. Mutta se ei tietenkään ole verrattavissa jet ME-262:een. Tai jopa XE-162 tai jopa XE-262.
  Poika ampui ollessaan transsissa.
  Hän pyyhkäisi pois yli kahdeksankymmentä lentokonetta ja jätti parin Gertruden eroon. Tyttö rakastaa ampua viettelevillä, ruskettuneilla ja lihaksikkailla jaloillaan. Ne ovat hänelle erityisiä - siro muoto, kevyt suklaa.
  Tytöt ovat yleensä intohimo. Varsinkin armeijassa, jossa heillä on urheilullinen armo ja voiman viehätys. He ovat tietysti tyttöjä, visuaalisesti miellyttäviä katsoa, ja tunnet vain autuutta, kun kosketat heitä elastisella ihollasi.
  Friedrich siirsi jälleen tulinsa Yhdysvaltain linnoitettuihin puolustuslinjoihin. Meidän on nopeasti lopetettava jenkit ja vihdoin painettava Neuvostoliitto. On selvää, että venäläisten sietokyky on suuruusluokkaa korkeampi kuin amerikkalaisten. Lisäksi neljänkymmenentenäensimmäisenä vuonna parhailla tankeilla oli neuvoja. Outoa, mutta bolshevikkien hallinnassa oleva Venäjä ei rappeutunut, eikä sitä heitetty takaisin keskiajalla.
  Pikemminkin venäläiset tekivät merkittävän harppauksen eteenpäin. Ja jos saksalaisilla ei olisi ollut niin vahvaa ja täydellistä organisaatiota, se tuskin olisi ollut mahdollista menestyä.
  Friedrich itse oli todellakin natsien geneettisten kokeiden tulos. Mutta poika ei tiedä yksityiskohtia. On vain selvää, että Himmlerin osasto jo ennen natsien valtaantuloa suoritti salaisia kokeita, joissa oli mukana okkulttisia voimia. Ja jotain, Friedrich-ilmiön perusteella päätellen, saavutettiin.
  Poika ampui toista patteria ja lauloi:
  - En ole paholainen, mutta minulle, mutta minulle tavoitteesta on tullut pyhä! Olen enkeli, mutta Saatana avasi minulle tien maalliseen kunniaan!
  Sitten hänen koneensa kääntyi ympäri. Ilmakuoret loppuivat ja polttoainetta piti lisätä. Friedrich ei pelännyt vainoa, sillä hänen koneensa oli vähintään viisisataa kilometriä tunnissa parempi kuin amerikkalaiset autot.
  Ja että jenkit pystyvät vastustamaan heitä.
  Gertrude tyrmäsi pari kuorma-autoa ja tykin sekä polttoainesäiliön. Punainen liekki palaa kauniisti. Tyttö piristyi. Hän kuvitteli kuinka tuli nuoli pojan pyöreää, vaaleanpunaista kantapäätä, palaneen lihan haju levisi.
  Se on viettelevää. Jopa soturi itse halusi syödä. Gertrude sirutti:
  - Yksi, kaksi - haluamme syödä! Avaa ovet leveämmäksi, muuten syömme kokin! - Viileä soturi lauloi innostuneesti lastenlaulun. "Me saamme jotain syötävää kokkeina ja juomme palvelijoina, tuhoamme koko ruokasalin ja tapamme astiat!"
  Gertrude tästä on erittäin hauska. Täällä heidän suihkuhävittäjänsä ovat laskeutuneet.
  Friedrich juoksee koneesta toiseen. Ja Gertruden tilalle tulee Helga.
  Poika lentää jälleen taisteluun. Miten Helga ja Gertrude eroavat toisistaan? Molemmat soturit ovat luonnollisia blondeja. Molemmat ovat urheilullisia, vahvoja ja kurvikkaita. Mutta Helgan piirteet näyttävät pehmeämmiltä ja naisellisemmilta. Mutta tämä tyttö tykkää myös ampua jaloillaan.
  Friedrich lauloi ilahduttavasti:
  - Tytöni ovat kauniita, miksi pidät nollista? Olen melko tuottelias ja monella tapaa kaikkivaltias kerubi!
  Helga huusi takaisin.
  - Ei, et ole nolla! Olet ääretön!
  Poika ampuu alas tusinaa ja puoli amerikkalaista lentokonetta ja murisee:
  Sellaista kipua, sellaista kipua! Saksa vastaan Amerikka viisitoista nolla!
  Helga antoi amerikkalaisen Mustangin tulla lähemmäksi, ampui, tyrmäsi ja nuoli huuliaan sanoen:
  - Kaksi makkarapalaa minulla oli pöydällä!
  Friedrich löi kaukaa, nosti yksitoista konetta ja siristi:
  - Kerroit satuja, kuten Faust itse helvetissä Saatanalle!
  Helga vaikutti loukkaantuneelta.
  - Etkä jättänyt minulle mitään! Tyttö huusi ilkikurisesti. - Söin kaiken!
  Friedrich vastasi hymyillen:
  - Sitä me kaikki olemme miehiä!
  Tyttö sanoi vinkuvalla äänellä:
  Mutta olet silti poika!
  Ässäpoika naurahti.
  - Eversti kenraali ei voi olla poika!
  Helga otti sen ja lauloi:
  - Oi, mikä mies sinä olet - kenraali ja eversti!
  Friedrich jatkoi ampumista ilmakohteisiin. Kyllä, tällainen ässä voisi tuoda paljon taisteluun ilmaylivoimasta Englannissa. Mutta nyt ei ole neljäskymmenes vuosi, vaan neljäskymmenesviides. Ja Iso-Britannia on jo voitettu ihmeellisesti. Kuinka tämä tapahtui?
  Leijona ei voinut vastustaa saksalaista susia. Mitkä voimat ovat heränneet tässä maailmassa? Hieman enemmän onnea japanilaisille ja saksalaisille muutti sodan kulkua. Ja se, että Wehrmachtilla oli erittäin vahva organisaatio. Ja Hitler osoittautui yllättäen erinomaiseksi järjestäjäksi ja strategiksi. Mitä tätä voi vastustaa?
  Nyt vuonna 1945 Amerikan toivo on sen talous ja sen melko suuri väestö.
  Friedrich muisti myös nyrkkeilyuransa. Kuinka lapsuudesta asti opin vaikean selviytymisen taiteen. Ja hänen täytyi kasvaa kasarmissa. Aluksi häntä aliarvioitiin. Mutta pojasta tuli vahva ja mikä tärkeintä, erittäin älykäs nyrkkeilijä. Kyllä, ja opiskelu oli hänelle helppoa - hän ymmärsi kaiken kirjaimellisesti lennossa!
  Poika oppi useita kieliä, mukaan lukien venäjän. Ja vaikka Friedrich taisteli puna-armeijan kanssa ja jopa osoitti ilmiömäisiä kykyjä, hän kunnioitti venäläisiä. He olivat rohkeita ja vankkumattomia, taitavia taistelijoita ja kestivät sankarillisesti kidutuksen.
  Friedrich itse oli useammin kuin kerran hämmästynyt Neuvostoliiton sotilaiden rohkeudesta. Mutta hän suoritti velvollisuutensa liian hyvin. Pojasta tuli jonkinlainen tuhokone. Ja hänelle se on kuin jännittävä peli. Vain joskus sydäntä alkoi särkeä sietämättömästä tuskasta. Ja tämä melankolia kirjaimellisesti söi terminaattoripojan tietyillä hetkillä, mutta sitten vetäytyi. Friedrich itse ei joskus tiennyt mitä halusi. Hänen verensä ei ole aivan virheetöntä, ja hänessä oli venäläisiä geenejä. Tämä hämmensi pojan. Mutta toisaalta, hän on kuuluisa Saksan ässä ja voittaja! Ja sillä voi mennä pitkälle!
  Ja meni jo tähtien korkeuksiin.
  Nyt Friedrich avaa tulen uudelleen. Ampui alas kolmekymmentäviisi lentokonetta ja sanoo innostuneena:
  - Tykkään roiskua lämpimässä meressä, istua aidalla poikana! Vaikka taskussani ei ole ruplaa - korvaamaton nuoruuteni!
  Helga vastasi innostuneena:
  - Mutta samalla kokemuksesi on ainutlaatuinen!
  Tyttö lopetti hänelle ystävällisesti toimitetun Yhdysvaltain ilmavoimien lentokoneen ja siristi:
  - Tämä on taistelu... Pian on sata ja nolla!
  Friedrich vastasi säteilevästi hymyillen:
  Kyllä, tämä on todellinen taistelu. Ja pian on tuhat - nolla!
  Helga pyöritteli paljaita jalkojaan. Hän halusi tulla delfiiniksi tai miekkavalaksi. Soturi murisi:
  - Olen käänteen ja uusien mahdollisuuksien puolesta! Ja haluan tulla jumalattareksi!
  Friedrich ampui alas neljä konetta kaukaa ja lisäsi nopeutta, kysyi:
  - Miksi jumalatar? Ehkä jopa kuningatar?
  Helga naurahti ja vastasi vakavasti:
  "Jumalatar voi tehdä mitä haluaa, ja kuningattareille on paljon rajoituksia. Esimerkiksi paljain jaloin ja bikineissä et voi lentää lentokoneessa!
  Friedrich muisteli:
  Prinssi halusi myös juosta paljain jaloin. Mutta brittiläinen talvi on kylmä. Ja kuinka hän ei saanut kurkkukipua!
  Helga vastasi hymyillen.
  - Mutta kuninkaat eivät sairastu... Ja näytät myös poikakuninkaalta!
  Friedrich sanoi innostuneena:
  - Olen kuningas taivaalla, enkä vain Iso-Britannia!
  Helga lauloi:
  - Meidän kuninkaamme on taivaan valittu, kuninkaamme on noussut tuhkasta! Kuninkaamme on kohtalon sanansaattaja, kuninkaamme olet vain sinä!
  Lyhyesti sanottuna Yhdysvalloilla ei ollut mahdollisuuksia sellaisia poikia ja tyttöjä vastaan, ja heidän antautumisensa oli lähellä.
  
  
  
  Voznesensky Neuvostoliiton puheenjohtaja
  HUOMAUTUS
  Sen seurauksena, että Stalin kuoli neljä vuotta aiemmin, akateemikko ja nero Voznesenski nousi valtaan. Neuvostoliitto ohitti Yhdysvaltain talouden ja vahvistui. Syntyi säteily, joka esti ydinaseet. Ja kolmas maailmansota syttyi, jonka seurauksena koko maailmasta tuli kommunisti!
  . LUKU 1
  Stalin kuoli maaliskuussa 1949 saavuttamatta 70 vuoden ikää. Ja hänen seuraajansa oli Nikolai Voznesensky. Nuori 45-vuotias akateemikko on Stalinin lähipiirin lahjakkain. Lisäksi kaikkien aikojen ja kansojen johtaja henkilökohtaisesti jätti hänestä testamentin ja nimitti hänet seuraajakseen.
  Ja uusi aikakausi alkoi. Nikolai Voznesenski suoritti huolellisesti armahduksen ja vähensi poliittisten vankien määrää. Mutta Nikita Hruštšov vältti äärimmäisyyksiä. Nationalistit, vakoojat ja kaikenlaiset poliisit ja todelliset rikolliset eivät vapauttaneet. Ja kahdeskymmenes kongressi, jossa persoonallisuuskultti romahti, ei tapahtunut. Itse asiassa, miksi heikentää ihmisten uskoa puolueeseen ja kommunismiin. Ja Stalin oli liian iso poljettavaksi. Yhdessä Stalinin kanssa voidaan polkea uskoa punaisiin ideoihin.
  Lisäksi, sanotaanpa mitä tahansa, suuren hallitsijan täytyy olla julma! Voit muistaa Tšingis-khaanin, Tamerlanen ja Selimin ja monet muut valloittajat ja hallitsijat.
  Voznesenski johti tasapainoista kurssia jatkaen samalla talouden ja kommunismin rakentamista.
  Loistamisen ja töistä myöhästymisen vuoksi heidät vangittiin kuten Stalinin aikana, ja tämä vauhditti teollisuuden kasvua. Myös Stalinin aikana jonkin verran jälkeen jäänyt maatalous nousi. Myös lannoitteita, traktoreita ja erilaisia laitteita valmistettiin. Taitavalla johtamisella jopa kolhoosit voivat saada aikaan vaikutuksen. Ja tämä tietysti antoi tilaa keksinnöille. Voznesenskin aikana tiedettä rahoitettiin aktiivisemmin ja anteliaammin kuin Stalinin ja Hruštšovin aikana nuoria tiedemiehiä kannustettiin.
  Jäykkyyden ja taitavan hallinnan sekä tieteen kehityksen ansiosta Neuvostoliitto laukaisi satelliitin kaksi vuotta aikaisemmin. Ja he lensivät avaruuteen vuonna 1958 18. marraskuuta, Voznesenskin syntymäpäivänä. Ja siitä tuli kosmonautin päivä.
  Neuvostoliitto kehittyi nopeammin. Kuri, toisin kuin liberaalin Hruštšovin ja pysähtyneen Brežnevin aikoina, oli stalinistista. Suunnittelu on taitavampaa, tieteellinen kehitys toteutuu nopeammin. Voznesenski itse on tietysti paljon lahjakkaampi ja tehokkaampi henkilö kuin Nikita Hruštšov ja Leonid Brežnev. Ja hänen tiiminsä oli nuorempi ja tehokkaampi. Ja lento kuuhun tapahtui Neuvostoliitossa vuonna 1967. Lisäksi neuvostoimperiumi säilytti Kiinan hallinnan. Voznesenski on älykäs ja ymmärtää, että mikään ei yhdistä kansoja kuin yhteinen vihollinen!
  Korean sota alkoi 25.6.1950. Myös Stalin halusi tämän. Voznesenski meni myös tähän suuntaan ja painoi USA:ta Kiinaa vastaan. Sota kesti. Luonnollisesti loistava Voznesensky ei halunnut rauhaa. Hänelle oli hyödyllistä, että Nato ja Kiina tuhosivat toisiaan ja jauhavat joukkoja. Toukokuussa 1953 alkoi Taivaallisen Imperiumin joukkojen suuri hyökkäys. Taistelu muuttui kovaksi. Kiinalaiset onnistuivat marraskuussa valtavien tappioiden kustannuksella silti valloittamaan Soulin. Talvella taistelut olivat erittäin ankarat. Kiina heitti yhä enemmän joukkoja taisteluun. Onneksi ihmisiä on paljon. Amerikan liittolaiset taistelivat vastahakoisesti. Kannattaako sinkkiarkkuja hankkia jonkinlaisen Korean takia? Ja vähitellen lähti Koreasta. Mutta Yhdysvallat pysyi itsepintaisesti ja myös lisäsi joukkoaan. Mutta ydinaseita ei käytetty ... Taistelut kestivät vuoteen 1963 asti.
  Kun Kennedy lopulta päätti lopettaa sodan, joka oli maksanut Amerikalle enemmän uhreja kuin toinen maailmansota.
  Menetettyään yli miljoona tapettua yksin Amerikka jätti Korean. Kiina on menettänyt viisi kertaa enemmän kuolleita. Mutta sen väestön kanssa tämä ei ole paljon. Yli sataviisikymmentätuhatta Yhdysvaltain liittolaista kuoli myös haavoittuneita lukuun ottamatta. Plus kuolleet korealaiset.
  Sodanvastainen ja pasifistinen ilmapiiri vahvistui Amerikassa. Kiinasta tuli enemmän riippuvainen Neuvostoliitosta.
  Stalin oli edelleen kultti ja makasi mausoleumissa Leninin kanssa.
  Voznesenskille itselleen he päättivät rakentaa erillisen mausoleumin ja mahdollisesti Leningradiin.
  Lisäksi Kazan nimettiin Stalinin mukaan hänen kuolemansa jälkeen. He päättivät olla koskematta Moskovaan vielä. Ehkä Voznesenski toivoi voivansa ohittaa Stalinin ja että Moskova nimettäisiin hänen kunniakseen Nikolai Voznesenskiksi.
  Lisäksi sosialistinen leiri jatkoi laajentumistaan.
  Fidel Castro voitti Kuubassa. Ja pian Kuuba liittyi Varsovan sopimukseen. Tito ei riidellyt Neuvostoliiton kanssa. Jugoslavia ja Albania liittyivät Varsovan sopimukseen. Sosialistinen maailma oli yhtenäinen ja kestävä. Vietnamissa oli sota, mutta se osoittautui lyhyemmäksi.
  Yhdysvalloissa sodanvastaiset mielenosoitukset ja ihmisten vakava painostus olivat liian massiivisia. Ja mustat ilmestyivät. Ja Korean syndrooma syntyi. Amerikka on menettänyt siinä enemmän. Lisäksi kiinalaiset vapaaehtoiset osallistuivat sotaan ja nopeuttavat Yhdysvaltain armeijan tappiota. Joten sota osoittautui lyhyemmäksi, mutta amerikkalaiset menettivät paljon enemmän kuin todellisessa historiassa.
  60-luvun lopulla Neuvostoliitto, joka kehittyi nopeammin, ohitti Yhdysvaltojen kansantulon suhteen.
  Amerikka päinvastoin menetti enemmän Koreassa ja Vietnam kehittyi hitaammin.
  Voznesensky ei koskaan laillistanut aborttia, ja Neuvostoliitossa ei käytännössä ollut ehkäisyvälineitä. Siksi sekä syntyvyys että väestönkasvu olivat korkeammat kuin todellisuudessa. Myös kansallinen politiikka oli jäykempi. Kaikkialla, missä he väistämättä oppivat venäjää, tapahtui esikaupunkien venäläistäminen. Vuonna 1971 hyväksyttiin uusi perustuslaki, joka teki Neuvostoliitosta paljon yhtenäisemmän maan ja kielsi tasavaltojen eroamisen valtakunnasta. Lisäksi perustettiin kansan valitsema Neuvostoliiton puheenjohtajan virka.
  18. marraskuuta 1971 järjestettiin kansanäänestykset uudesta perustuslaista ja Neuvostoliiton puheenjohtajan valinnasta viideksi vuodeksi. Ja tämä oli autoritaarisuuden vahvistumista Neuvostoliitossa, vaikkakin puhtaasti juridisesti. Itse asiassa pääsihteeri ja ministerineuvoston puheenjohtaja oli jo diktaattori.
  Voznesenski laillisti diktatuurinsa sekä autoritaarisen hallintomuodon. Ja hän esitteli myös varapuheenjohtajan viran, joka huolehtii virallisesta seuraajasta, jotta ylivoimaisen esteen sattuessa hän välttyisi valtataistelusta ympäristössään. Ja tämä tietysti puhui suurempaa viisautta kuin Nikita Hruštšovin.
  Neuvostoliitto tunkeutui Afrikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan. Hänellä oli jopa enemmän menestystä kuin Brežnevin aikana. Varsinkin Latinalaisessa Amerikassa. Missä kuubalaiset olivat aktiivisempia. Ja Chilessä otettiin käyttöön Neuvostoliiton ja Kuuban joukot murskaamassa Pinochetta.
  18. marraskuuta 1973 juhlittiin Neuvostoliiton puheenjohtajan Nikolai Voznesenskin 70-vuotispäivää. Siihen mennessä Neuvostoliitosta oli tullut taloudellisesti maailman kehittynein maa, ja armeijassa se oli pitkään ollut edistynein maa. Ja he jopa alkoivat rakentaa superrakettia lentääkseen Marsiin. Neuvostoliiton väkiluku oli suurempi kuin todellisessa historiassa ja jatkoi nopeaa kasvuaan.
  Voznesenski rohkaisi tiedettä ja monenlaista tutkimusta. Ja 25. marraskuuta 1974 löydettiin säteily, joka estää ydinaseet koko maapallolla.
  Neuvostoliitto menetti myös kyvyn antaa ydiniskuja, mutta toisaalta se ei voinut pelätä amerikkalaisten kostoa. Ja Neuvostoliiton väkiluku on suurempi kuin Amerikan ja talous on vahvempi, ja armeija on ylivoimainen sekä lukumäärältään että laadultaan. Voit siis taistella turvallisesti.
  Ja 9. toukokuuta 1975 kolmas maailmansota alkoi. Varsovan sopimus Natoa vastaan. Ja kommunismin yritys saada aikaan maailmanvalta. Kiinaa hallitsi edelleen ikääntynyt Mao, ja hän tuki Neuvostoliittoa Yhdysvaltoja vastaan. Ja suuri sota alkoi ilman ydinaseita. Neuvostoliiton ja kapitalistileirien välillä. Ja verta vuoti.
  Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksen Natoa vastaan, jolla oli joitain strategisia etuja. Ensinnäkin kommunistit nousivat valtaan Kreikassa ja se liittyi Varsovan sopimukseen. Itävallasta tuli myös neuvostomaa.
  Hyökkäys meni siis hyvin. Puna-armeijan tankkien isku on murskaava voima.
  T-80:t, uusimmat kaasuturbiinitankit, liikkuivat Saksan tasavallan yli, eikä mikään estänyt niitä. 125 millimetrin tykki lävisti saksalaiset leopardit viiden kilometrin etäisyydeltä. Ja itse saksalaiset autot eivät pystyneet tunkeutumaan Neuvostoliiton malliin otsaan edes lähietäisyydeltä. Joten Neuvostoliiton tankit liikkuivat kuin kellonkello.
  Elizabeth, Elena, Catherine ratsastivat tankissa. Miehistöä on vain kolme. Ja he ampuivat vihollista.
  Tytöt painoivat joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Ja he osuivat oikein. Ja murskasi paljon saksalaisia ja amerikkalaisia tankkeja. Sellaista voimaa ei voida pysäyttää. Minun on sanottava, että soturit ovat hyvin taistelijoita.
  He löivät "Leopardia" ja lauloivat:
  - Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa!
  Ja soturit ottivat ja näyttivät kielensä!
  Elena ampui paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Punaisen planeetan suuruuden puolesta!
  Ekaterina löi paljain varpaillaan ja huusi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Elizabeth totesi energisesti, myös paljain jaloin:
  - Voitosta vihollisesta!
  Sen jälkeen tytöt murskasivat NATO-joukot ja lauloivat kokonaisen romanssirunon säveltäen liikkeellä ollessaan;
  NATO riehuu raivoissaan,
  Rykmentin vihollinen on heittänyt eteenpäin...
  Mutta teloittajat vastustajat,
  Venäläiset kohtaavat vihamielisyyttä!
  
  Tartu sian ihoon,
  Vihollinen murskataan tomuun...
  Venäläiset taistelevat kiivaasti
  Vahva sotilaan nyrkki!
  
  Komsomolin tytöt pimeys,
  Hyökkää innokkaasti...
  Soturien katse on terävä,
  Joten tiedä NATO kaput!
  
  Maailman vahvin
  Tytöt juoksevat paljain jaloin...
  Liota kaikki viholliset wc:ssä,
  OMON ei voi pidätellä!
  
  Sota on kauhea sana
  Se soi teräksestä...
  Meitä kaikkia kutsutaan kotkaiksi,
  Ja venäläinen usko on kilpi!
  
  Avaruudessa ei ole kauniimpia venäläisiä,
  Kauniita lihaksikkaita tyttöjä...
  Ne ovat vaarallisempia universumissa
  Pojan unelma toteutuu!
  Voimme synnyttää maailmankaikkeuden,
  Moskova on kolmas on Rooma,
  Ja rakkauden työ on luomista,
  Tehdään uskomaton juhla!
  
  Venäjällä kaikki on hyvin,
  josta tuli suuri Eeden...
  Ja tytöt kysyivät Jumalalta
  Ei enää ongelmia!
  
  Meillä on erittäin tehokkaat tankit,
  Bensaa riittää koko tankille...
  Pitäkää tiukasti kiinni, jenkit,
  Tytön kantapäästä nikkeliin!
  
  Kuoret lentävät ja raketit
  Ja meillä on siistejä pommeja...
  Soturien jaloista lauletaan,
  Hän lyö kovaa silmään!
  
  Kuin kommunismin tähti
  Kvasaari loistaa yllämme...
  Tuhoamme fasismin joukot,
  Meillä on Venäjän Jumalan lahja!
  
  Kaikista ihmisistä tulee meille kuin veljiä,
  Meillä on myös punaista verta...
  Ja kiroa pahoja fasisteja,
  Ja Lada rakastaa miehiä!
  
  Jokainen maassamme on jättiläinen,
  Kaikki ihmiset ovat kuin sormet tasa-arvoisia...
  Yhdessä Svarogin kanssa olemme yhtä,
  Olkoot isämme ylpeitä meistä!
  
  Venäjäni on taisteleva maani,
  Siitä kosmos löysi tyttärensä ...
  Tyttö juoksee paljain jaloin
  Ajetaan fasistit pois!
  
  Naton alla ei tule olemaan Venäjää,
  Kommunismi tulee hallitsemaan sitä...
  Meidän on taisteltava maamme puolesta
  Siis vain eteenpäin, ei alaspäin!
  
  Rakennamme taloja ja teitä
  Loimme maailman ikuisiksi ajoiksi...
  Tytöillä kauniit jalat
  Jokaisen pojan unelma!
  
  Teemme maailmasta parhaan
  Ja rikkaimmat kaikkialla...
  Ja siellä tulee olemaan turkmeenia ja tšuktseja,
  Elä kauneimmassa maassa!
  
  Sitten me voitamme pedon, tiedäthän
  Ja me teemme maailmasta ihmeellisen paratiisin...
  Piirustus on kaunis pöydällä,
  Tästä taistelusta ja rohkeudesta!
  Tytöt taistelivat ja lauloivat täyteläisin äänin. Amerikkalaiset ja saksalaiset tankit tyrmättiin. Täällä he myös murtautuivat Challengerin läpi, halkaisivat sen kyljen kaukaa.
  Neuvostoliitto on vahva maa. Mutta myös julmaa. Esimerkiksi Elena oli pidätettynä. Hänet laitettiin käsirautoihin ja vietiin MGB:n esitutkintakeskukseen.
  Siellä hänet vietiin erityiseen laatikkoon ja käskettiin riisuutumaan. Elena riisui hitaasti vaatteensa. Valkoiseen takkiin pukeutunut nainen ilmestyi ja veti ohuet lääketieteelliset käsineet käsiinsä.
  Hymyillen Elenalle, hän nyökkäsi.
  - Minun täytyy koskettaa sinua!
  Ja hän alkoi tutkia häntä hiuksista. Sitten hän katsoi korviinsa, sieraimiinsa, kiipesi suuhunsa. Mutta kaikkein nöyryyttävin asia on, kun sormi kumihanskassa syöksyy syvälle kohtuun. Elena tunsi vääjäämätöntä tarvetta virtsata. Sitten hänen emäntänsä valkoisella takkilla alkoi vääntää sormeaan kohdussaan. Ja se oli niin mukavaa... Tyttö voihki ahkerasti. Matron kiertyi edelleen emättimessä. Kunnes Elena tuli, jopa hieman veltto.
  Sitten he laittoivat sormen käsineeseen ja poimivat myös hänen perseensä.
  Sitten hänestä otettiin valokuva, sormenjäljet käsistä ja jaloista. Ja he veivät minut vankilan suihkuun.
  Elenan pesun jälkeen he antoivat hänelle viitta. Ja hän meni kerrossänkyyn. Sellissä oli yli kolmekymmentä naista. Elena tottui kuitenkin nopeasti kireyteen ja nukahti sikeästi. Ja muut vangit pelkäsivät hänen fyysisesti vahvaa ja kamppailulajejaan omistavaa.
  Hän vietti kolme kuukautta tutkintavankeudessa ja vapautettiin. Silti ajat eivät ole stalinistisia.
  Ja kidutus oli lievää, hänet riisuttiin usein ja etsittiin. Matrona Masha teki parhaansa. Hän toi Elenansa jatkuvasti orgasmiin, työntäen sormensa Venuksen helmaan ja kiertelemällä siellä taitavasti. Ja se oli niin mukavaa!
  Ja samalla se on tuskallisen noloa. Elena muisti tämän vapisten, ja se kastui hänen jalkojensa välissä.
  Ja nyt hän painaa paljain sormin joystickin painikkeita ja törmää toiseen autoon.
  Neuvostojoukot etenevät melko menestyksekkäästi ja lähes suunnitelmien mukaan. Tytöt taistelevat taivaalla Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  He taistelevat Yankee-lentokoneita vastaan. Ja he ampuvat alas lentokoneita.
  Samaan aikaan käytetään myös raketteja, jotka osuvat kaukaa. Molemmat tytöt ovat kauniita ja näyttävät niin nuorilta. Mutta samaan aikaan he taistelivat myös Suuren isänmaallisen sodan aikana, ja Anastasia Vedmakova onnistui kirjautumaan espanjalaiseen.
  Nämä ovat tytöt täällä, joilla on valtava ulottuvuus ja hienoja harppauksia!
  Anastasia painoi liipaisinta paljain varpaillaan. Hän törmäsi amerikkalaisautoon ja huusi:
  - Olen terminaattori!
  Akulina löi myös paljaalla kantapäällään ja huusi:
  - Olen avaruushirviö.
  Sota ei ole enää niin mielenkiintoinen kuin toisen maailmansodan aikana. Ohjukset toimivat kaukaa ja ne suunnataan itse kohteeseen. Ja tässä ei voi näyttää taitoa ja taitoa.
  Ja se tapahtui silloin, kun he taistelivat niin aggressiivisesti saksalaisia vastaan.
  Sitten se oli kovempaa.
  Kokenut, mutta iankaikkisesti nuori Akulina alkoi lausua siivekkäitä aforismeja, raaputtaa kuin konekivääristä, ja hän itse ampuu alas amerikkalaisia ja muita tykistä;
  Poliitiko, tämä on susi, joka houkuttelee jäniksen äänestäjiä ei lampaannahalla, vaan vihreällä laskulla!
  Poliitiko, tämä on tapana susi, joka kuitenkin rakastaa vihreyttä!
  Poliitikkokettu nappaa äänestäjiä jäniksen tavoin "kaali" -lupauksista!
  Poliitikosta, joka ylittää itsensä liikaa, tulee valtaan tullessaan äänestäjien risti!
  Poliitiko lupaa vuoria väärennettyä kultaa, mutta aidon hän pudottaa kallioiden väliseen rotkoon!
  Isot tammet kaatuvat äänekkäästi, äänestäjäpoliitikot murskaavat kantoja kaatuessaan!
  Jumalalla on uusi päivä joka päivä, mutta poliitikoilla on ikuinen perjantai ja maanantai!
  Poliitikko haluaa hyvää, vain omaan taskuunsa!
  Klovni teeskentelee olevansa tyhmä saadakseen sinut nauramaan, poliitikko on älykäs saamaan sinut karjumaan harmissaan!
  Jesterit kertovat kuninkaille totuuden, poliitikot valehtelevat itselleen!
  Politiikassa on vain eläimiä: rottia, susia, kettuja, šakaaleja, mutta leijonaksi pääsee vain olemalla mies!
  Poliitikko on kuin aave - hän haluaa juoda verta ja ostaa pennilillä rakkauspuristimia!
  Jopa tyhmä voi uskoa Jumalaan, vain nero pystyy olemaan menettämättä uskoaan ihmiseen!
  Lahjakkuus, tämä on timantti, sitä on kiillotettava ahkerasti ja leikattava koulutuksella!
  Hautausmies ei mene konkurssiin, kun mies ajaa itsensä arkkuun itse!
  Vodka on myrkkyä, joka myrkyttää valtion, jota hallitsevat humalassa olevat poliitikot!
  Ei ole ihmiselle suurempaa onnettomuutta kuin politiikka, vain suru ei tiedä kuka leikkii ihmisen kanssa!
  Hunaja poliitikkojen huulilta on huumaavaa, vain tuskallista krapulaa eikä katoa koskaan!
  Kulta on pehmeä metalli, mutta se murtaa kaiken paksuisen suojan, paitsi jos omatunto on kristalli!
  Poliitikolla tulee aina sanallinen ripuli suusta, mutta äänestäjä ottaa sitä joskus ruusujen tuoksuna!
  Poliitikko, tämä on sellainen kettu, että hän viettelee variksen useammin ei kerskumalla ansioistaan, vaan vannomalla muiden ihmisten puutteita!
  Jos haluat viedä juuston variselta - vittu satakieli hyvin!
  Poliitikolla on pohjattomat taskut, vaikka moraalipohja onkin vankka!
  Poliitikot liekit huulillaan jättävät jälkeensä joko poltetun aavikon tai mädän suon!
  Tulinen kaiutin jättää vain tuhkaa!
  Jos pää on valurautaa, se on kehon haurain osa!
  Jos olet täysiverinen kuin koira, tämä ei tarkoita, että et kanna ylimielisyyttä sinulta!
  Tule ratsastajaksi - kynnä kuin hevonen!
  Alku on aina vaikea urheilussa ja politiikassa, mutta maaliviiva on liian helppo lentää alamäkeen!
  Jarrutus on huono, jarrujen puuttuminen on pahempaa kuin koskaan!
  Poliitiko, tämä on sellainen kettu, että hän vääntelee häntäänsä päästäkseen eteenpäin ja on ovela nappaamaan lompakkonsa!
  Kukkaroon joutuvan poliitikon kielelle kolikot pysyvät hyvin!
  Vodkassa on paljon katkeruutta, ja politiikan puheissa on makeutta, mutta se ajaa jälkimmäisen arkkuun!
  Poliitikko on tietysti prostituoitu, mutta hän työskentelee yksinomaan kielellään!
  Jotka ilmestyivät Luojan eteen - tietysti poliitikot, he aiheuttivat pimeyttä ja kaaosta!
  Mitä eroa on poliitikolla ja sotilaalla? Sotilas taistelee pistimellä, nyrkillä, poliitikko vain sylkee kieltään!
  Jos poliitikko on populisti, hän vetää äänestäjän alas!
  Äänestäjien senttiä miehittävä poliitikko, ei keskusta, vaan pelaaja, jonka politiikka tulee sivuttain esiin!
  Armeija on voimaa, jos sen isänmaa ei synnyttäisi voimattomuutta!
  Armeija on voimaton, kun kenraaleilla on aivot takana ja komentajailla kädet paskassa!
  Nainen kieltäytyy seksistä rahan takia inhon takia, ja poliitikko makaa mannaa häpeämättä!
  Nainen haluaa seksiä komealta mieheltä ja poliitikko saa tyydytystä kusipäältä!
  Poliitikko myydään suurella rahalla, mutta hän itse ei ole pennin arvoinen, eikä hän ole hullu!
  Jos poliitikolta puuttuu älykkyys, hän kompensoi sen ylimääräisellä ilkeydellä!
  Poliitikko tykkäsi haukkumisesta paljon, mutta koiramainen uskollisuus säilyttää vain kultavasikan!
  Miksi poliitikko lupaa kultavuoria? Haravoida kolikoiden kuumuutta väärillä käsillä taskuusi!
  Miksi poliitikko on parempi kuin prostituoitu? Ne, jotka tartuttavat AIDSin vain kuvaannollisesti, mutta tappavampia!
  Kauniit paljaat naisten jalat, vain poliitikot laittavat kenkiä jalkaan inhottavalla tavalla!
  Miksi kettu on vaarallisempi kuin leijona? Koska kieli on tappavampi kuin hampaat!
  Tyhmä ei nuku liikaa, toisin kuin juoppo, poliitikko ei lakkaa valehtelemasta, toisin kuin häviäjä!
  Prostituoitu käyttää tuoksuvaa hajuvettä houkutellakseen asiakkaita, poliitikko haisee sanallista ripulia - houkutellakseen äänestäjiä!
  Miksi poliitikot ovat kuin lihavia kissoja? Koska heidän hiirenloukunansa on pitkä kieli ja ote petoksen leuoista!
  Millä tavalla nainen on parempi kuin politiikka? Hän houkuttelee miestä miellyttävällä tuoksulla, eikä poliitikko voi peittää hajua millään Kölnillä!
  Pyöveli on rehellisin ihminen, asiakas ei koskaan tule valittamaan tekevänsä tilauksen myöhässä!
  Kuolema on myös seikkailu, jolla on tuntematon jatko, vain ihminen haluaisi välttää sellaista viihdettä!
  Tämä teloittaja on se työntekijä, jonka asiakas ei vaadi!
  Lääkäri on joskus myös teloittaja, vain asiakas makaa hänen alla vapaaehtoisesti!
  Nuori mies ilman partaa voi olla myös vuohi!
  Poliitiko, tämä on rotta, joka puree kielellään!
  Ei ole Jumalaa sydämessä, mutta pappi on maksassa!
  Koskaan ei tiedä milloin maailma loppuu, mutta elämän painajainen näyttää loputtomalta!
  Kutsumaton vieras on pahempi kuin koronavirus!
  Kaikkein tappavin virus on poliitikot, jotka levittävät sanantartuntaa!
  Jumala loi valon, pimeys ilmestyi, kun poliitikot sokaisivat ihmiset!
  Milloin ensimmäinen poliitikko ilmestyi? Kun Eeva petti Aadamia, tiedemiehet havaitsivat, että ihminen kehittyi apinasta!
  Se, onko apinasta polveutunut henkilö, on kiistanalainen, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että ihmiset matkivat kelvottomia epäjumalia!
  Sota on vasara, joka rikkoo ihmisten illuusioiden peilin!
  Poliitikko lupaa rauhaa, mutta hän itse pystyy olemaan ystävä vain oman lompakon kanssa!
  Poliitiko, se on paholainen, mutta hän ei piilota häntäänsä niin taitavasti!
  Poliitikko on kuin valon enkeli puheissaan, ja Saatana on oivalluksessa!
  Jos poliitikon puheista tulee yhtäkkiä suloinen mieli, tarkista onko älykkyytesi pudonnut maahan!
  Millä tavalla poliitikko on sanoissaan enemmän tai vähemmän rehellinen: muut eivät ole parempia!
  Poliitiko, rakastaa vuodattaa puheiden hopeaa, mutta jostain syystä vain ajoissa vaikeneminen saa kultaa!
  Edes timantti ei ole niin kova, ettei poliitikon itsepäinen lupaushalu tyrmistyisi!
  Täällä soturit ovat jo vaihtaneet taistelusarjansa ja palanneet tukikohtaan. Kyllä, Neuvostoliiton armeijan hyökkäys on erittäin voimakas.
  Taistelu ja muut soturit. Esimerkiksi Mirabela tyrmää maakohteet erittäin tehokkaasti.
  Hänen hyökkäyskoneensa hyökkäsi useisiin kohteisiin, enimmäkseen maalla.
  Tyttö painoi nappeja paljain varpaillaan ja lauloi iloisesti;
  Tuhoamme koko väkivallan maailman,
  Alas alas ja sitten...
  Rakennamme uuden, uuden maailman -
  Joka ei ollut kukaan, hänestä tulee kaikki!
  Neuvostoliiton joukot lähestyivät jo Bonia. Puna-armeijan kenraalit olivat erittäin tyytyväisiä. He voittivat luottavaisesti. Mutta taistelussa voi tapahtua erilaisia tuloksia. Puna-armeija otti paljon panssarivaunuja ja haubitseja sekä muita aseita. Taistelut osoittivat, että amerikkalaiset M-60-tankit eivät olleet kilpailijoita Neuvostoliiton T-72:lle ja T-80:lle. Kuitenkin jopa aikaisemmat T-64:t ovat jopa vahvempia kuin amerikkalaiset.
  Joten Neuvostoliiton joukkojen eturintama murskasi erityisesti vihollisen. Neuvostoliiton marsalkat piirsivät kaavioita hyökkäysoperaatioista. Ja kehittyneet tankit saapuivat Rein-jokeen. Ja kierrettiin sen yli toukkien kanssa. Ja se oli vaikuttava näky.
  Sen jälkeen kokonainen pataljoona tyttöjä, heittäen rintaliivit pois, roiskui jokeen. Ja se oli niin kaunista.
  Neuvostoliiton joukot saapuivat Belgiaan ... Oli vielä toukokuu 1975, ja se oli lämmin ja ilma oli täynnä kevättä.
  Paikallinen väestö soturien edessä kaatui polvilleen ja suuteli heidän paljaita, veistettyjä jalkojaan.
  Soturit voittivat...
  Esimerkiksi Alenka joukkueen kanssa juoksi ensimmäisenä Brysseliin. Anyuta heitti kranaatin paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Punaiselle kommunismille!
  Alla, kirjoitellen kahdesta konekivääristä kerralla, huomautti:
  - Eikä vihreä kommunismi ole huono!
  Maria heitti kranaatin paljain varpaillaan, repii Naton sotilaan ja vinkaisi:
  - Ja kirkkain väri on voiton väri!
  Marusya ampui bazookan, murskasi vihollisen panssarivaunun ja sirutti:
  - Voitamme!
  Ja hän ravisteli rintojensa helakanpunaisia nännejä. Tässä tyttö...
  BMP:t taistelevat myös täällä aseilla ja konekivääreillä. Ja he myös puidaavat aktiivisesti Naton armeijaa.
  Tyttö, kuten aina, on täynnä aggressiota ja jännitystä. Ja heidän silmänsä kimaltelevat. He ovat niin upeita sotureita.
  Olympias, joka ampuu jalkaväen taisteluajoneuvosta, laulaa:
  Venäjän suuruutta ei voi ymmärtää
  Hän on niin voimakas ja pyhä...
  Isänmaan armeija on voittamaton,
  Taitamattoman sotilaan kunniaksi!
  Ja tyttö ottaa ja ampuu raketinheittimestä. Ja hän kaataa paljon vihollisia.
  Kyllä, tytöt ovat kekseliäitä täällä...
  Ja nyt he ovat ohittaneet Brysselin ja Neuvostoliiton tankit ovat jo saapumassa Pariisiin. Ja he tekevät sen suurella tarmolla.
  Tytöt Margarita ja Oksana asettivat punaisen lipun Eiffel-tornille. Ja se liikkuu tuulen mukana.
  Tytöt katsovat alas ja näkevät alla koko Pariisin. Upea ja erittäin kaunis kaupunki. Ja tuli hehkuu pimeässä.
  Margarita lauloi:
  Mestari ja Margarita,
  Tiedätkö, että on sota...
  Mestari ja Margarita,
  Mikä on sankari Saatana?
  Oksana totesi luottavaisesti:
  - Bulgakov ei näyttänyt sitä Neuvostoliiton henkilöä, josta pitäisi olla ylpeä!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Paperien heittäminen, se on rumaa!
  Oksana heilautti kättään lentäjille ja huomautti:
  - Mutta muodikkaista mekoista haaveilevia naisia voidaan ymmärtää!
  Margarita nauroi ja huusi:
  - Et voi elää ilman naisia, ei
  Niissä toukokuun aurinko, kuten runoilija sanoi!
  Oksana antoi loogisesti:
  Ei väliä kuinka monta sanaa annat
  Rakastu meihin uudelleen...
  Joten joka kerta, vähintään tunnin ajan!
  
  Puna-armeija voitti. Ihmisjoukot tervehtivät Neuvostoliiton joukkoja vapauttajina. Ja niin suuri joukko kokoontui punaisten lippujen alle.
  Ja musiikki soi, orkesteri soi...
  Alenka juoksi pitkin Pariisin kivistä tietä, sirkutti:
  Näen samaa unta
  Olen jälleen Pariisissa, olen taas rakastunut.
  Aurinko kattojen takaa kohtasi meidät Pariisissa.
  Yhtäkkiä katson - seisot kahvilassa.
  Opiskelin ranskaa lapsena
  Ja päätin kuinka aloittaa keskustelu.
  Kohteliaasti "Bonjup", kerron sinulle ...
  Alla keskeytti Alenkan:
  - Tämä laulu kuuluu miehen laulamaan! Olemmeko me lesboja?
  Alenka myöntyi hymyillen:
  - Kyllä, on parempi laulaa nuorelle miehelle! Vysotsky tyyppi!
  Ja tytöt nauroivat.
  Pariisin valloituksen jälkeen Neuvostoliiton joukot siirtyivät edelleen Porte de Calais'lle iskeäkseen sieltä Iso-Britanniaan. Ja tämä on heidän aktiivinen askelensa Puna-armeijalle.
  Myös Neuvostoliiton laivasto eteni ja painosti. Varsinkin sukellusveneet olivat lukuisia ja ovelia.
  Tallennettu Neuvostoliiton jalkaväen ajoneuvoista...
  Esimerkiksi Natasha saapui Roomaan. Roomassa oli niin kaunista. Tätä kaupunkia ei turhaan kutsuttu ikuiseksi. Ja siinä on niin monia kauniita asioita, mukaan lukien Colosseum. Ja erilaisia patsaita keisareille ja keisareille...
  Natasha löi paljain jalkansa kiviä vasten ja huusi:
  - Kunnia Neuvostoliiton valtakunnalle!
  Sitten tyttö hyppäsi ylös ja vääntyi ilmaan. Ja hänen paljaat kantapäänsä välähtivät niin.
  Zoya huomautti aggressiivisesti:
  - Kyllä, Neuvostoliitto on hyvin kuuluisa!
  Augustine huomautti nauraen:
  - Ja pihalla tulee kommunismin aikakausi!
  Sitten tyttö vilkutti kumppaneilleen. Ja hänestä tuli selvästi iloisempi. Ja hän oli valmis tanssimaan.
  Svetlana välähti paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään ja huomautti:
  - Kommunismi on ihanaa! Mutta ei pihalla, vaan päässä!
  Ja tytöt purskahtivat nauruun hampaitaan paljastaen.
  Rooma alistui Neuvostoliiton valtakunnalle, kuten myös Italia. Ja samaan aikaan alkoi laskeutuminen Britanniaan. Ja puna-armeija hyökkäsi myös Yhdysvaltoihin Alaskan kautta. Ja tämä on myös niin rohkea merkintä.
  Tytöt Alice ja Angelica murtautuivat Alaskan läpi ja toimivat erittäin tehokkaasti. Jos sana äärimmäinen sopii tehokkuuteen.
  Alice ampui vihollista ja paljasti hampaat ja puhui:
  - Uskon kommunismiin!
  Angelica murisi vihaisesti heittäen kranaattia paljain varpaillaan:
  - Älä välitä mitä uskot - tieto on valtaa!
  Tytöt torjuivat vihollisen hyökkäyksen kaikin mahdollisin keinoin. Alice pelasi kerran shakkia Botvinnikin kanssa ja väitteli ensimmäisen Neuvostoliiton maailmanmestarin kanssa:
  - Onko totta, että huonossa asennossa kaikki liikkeet ovat huonoja?
  Mihail Moiseevich vastasi hymyillen:
  - Hyvä shakinpelaaja ei johda huonoon tilanteeseen!
  Alice pudisti päätään epäilevästi.
  Mutta jopa sinä hävisit!
  Botvinnik nyökkäsi, mutta huomautti:
  - Kadonnut, mutta nousi taas!
  Tässä maailmassa oli kuitenkin joitain vivahteita. Mihail Moiseevich Botvinnik, ei evätty oikeutta kostoa ja voitti myös Petrosyanin paluuottelussa. Sitten hän pelasi toisen ottelun hänen kanssaan. Ja hävisi Spasskylle. Sen jälkeen Botvinnik päätti lopulta luopua kostosta. Vaikka pelasin ilmaisissa turnauksissa vielä muutaman vuoden. Bobby Fischer voitti Spasskyn. Sitten Fischer kosti vielä vakuuttavammin. Ja vaikka hän on edelleen shakin maailmanmestari. Karpov ei pelannut hänen kanssaan. Ja Fischer on valmis taistelemaan.
  Alice kuitenkin pelaa shakkia erittäin hyvin. Ja Botvinnik kohtasi voimansa. Hän painoi melkoisesti hänen maailmanmestariaan.
  Nyt Alice ampuu kiikarikiväärin ja laulaa:
  - Kunnia komsomolille, solmio kaulassasi on kukoistanut!
  Angelica murisi:
  - Jotenkin keskinkertaisesti saat Alice!
  Tyttö tuhahti vastaukseksi. Ja antoi toisen käännöksen konekivääristä.
  Tytöt torjuivat vihollisen hyökkäyksen ja alkoivat liikkua pidemmälle. Angelica rakasti Go:n pelaamista. Ja voita sarjoja siellä eri kumppaneiden kanssa.
  Mutta nyt se oli kova tulipalo. Ja hän ampui kaataen jenkkisotilaat.
  Ja kun tyttö lauloi:
  Olen venäläinen ritari villien polvilla,
  Venäjän viholliset pyyhkäisin pois maan pinnalta!
  Ja kuinka hän silmää kumppanilleen. Ja paljain varpain hän heittää kranaatin taas.
  Puna-armeijan jalansija Alaskassa laajeni nopeasti. Ja Neuvostoliiton joukot liikkuivat kuin elohopeapisarat pinnalla. Erityisesti kevyet ratsuväen panssarit tulivat taisteluun.
  Ja taisteluihin osallistui autoja yhdelle henkilölle, jossa tyttö makasi, ja erittäin matala siluetti - kompakti. Ja Yhdysvaltain asemat saivat sellaisia autoja. Ja nyt Margarita ajaa sellaisessa autossa ja ampuu amerikkalaisia ja laulaa itselleen.
  - Tra, ta, ta! Tra, ta, ta! Tapoin kissan!
  Ja aseesta, jossa on lyhyt piippu kuin töksähdys. Taistelevat tytöt, joille vangit suutelevat paljaita, pyöreitä kantapäänsä.
  Nämä soturit eivät anna armoa kenellekään. Tässä on tyttö Domino, myös liikkuvalla tankilla, ja yksipaikkainen lentää ja murskaa vastustajansa.
  Ja missä amerikkalaiset voivat kilpailla tällaisten ihmisten kanssa?
  Domino kirjoittelee konekivääreistä ja sylkee tappavia latauksia ja vinkua:
  - Venäjälle, kommunismimaamme!
  Domino on siisti tyttö, ja hänen edessään olevat miehet putoavat polvilleen...
  On jo kesäkuu ja taistelut ovat Lontoon laitamilla. Britit eivät odottaneet pääkaupunkinsa joutuvan hyökkäyksen kohteeksi niin nopeasti. Ja Euroopassa Neuvostoliiton joukot voittivat Pyreneet, jo Espanjassa. Ja he tulevat Madridiin.
  Elizabeth T-80 tankissa. Tytöt ovat voittanut monia loistavia voittoja ja ovat nyt saapumassa Espanjan pääkaupunkiin. Franco on edelleen elossa ja on jo paennut peloissaan. Ja ihmiset toivottavat puna-armeijan tervetulleeksi vapauttajiksi.
  Diktatuuri on kaatunut, ja kukkia heitetään Neuvostoliiton tankin toukkien alle.
  Elizabeth sanoi:
  - Kaadimme natsit!
  Elena ampui paljain varpaillaan jalkoja murtaen amerikkalaisen tanketin ja murahti:
  - Tein sen, mitä minun piti tehdä, neljäkymmentä vuotta sitten!
  Catherine sihisi aggressiivisesti:
  - Kyllä, he eivät murskannut fasismia Espanjassa, ja hän tuli maahamme!
  Elizabeth vastasi hymyillen:
  - No ei mitään! Mutta nyt murskaamme kaikki keskeneräiset natsit alkuunsa! Tulee maailmanlaajuinen kommunismin veljeskunta! Ja ihmiset eivät koskaan tapa toisiaan enää!
  Tytöt sirkuttivat yhteen ääneen:
  - Ihmiset eivät koskaan tapa toisiaan! Kunnia Venäjälle!
  Madrid kaatui. Neuvostoliiton panssarivaunut saapuivat myös Lissaboniin. Myös pitkään valtaistuimella istunut diktaattori Salazar syrjäytettiin, tunnettu sympatiastaan Hitleriä kohtaan ja melkein julisti sodan Neuvostoliitolle.
  Tytöt Alenka ja hänen tiiminsä pakottivat vangit suudella paljaita jalkojaan ... Sen jälkeen Neuvostoliiton tankkien kolonni jatkoi.
  Gibraltar on viimeinen Naton tukikohta Euroopassa. Hän ei alistunut aikanaan Napoleonille eikä Hitlerille. Mutta nyt puna-armeija hyökkää siihen.
  Elizabeth ampuu panssarivaunusta brittiläisiä akkuja.
  Tyttö hymyilee paljon ja ampuu tarkasti. Iskee maaliin ja huutaa:
  - Kommunismille ei ole esteitä!
  Elena ampui myös osuvasti, paljain varpaillaan ja murisi:
  - Tyttö, ota kone mahdollisimman pian!
  Ekaterina löi myös vihollisen. Hän löi häntä tarkasti ja huusi hampaansa paljastaen:
  - Ja piipun alla oleva kranaatinheitin tulee tarpeeseen!
  Oletetaan, että tytöt ampuvat Britannian positiot taistelullisesti.
  Elizave, jopa ampuessaan, tunsi inspiraation ja sävelsi useita kymmeniä aforismeja;
  Leijona on eläinten kuningas, mutta yleensä ketut hallitsevat eläimiä!
  Susi pukee päälleen lampaanvaatteita, poliitikko pukee kengät jalkaan valkoisissa käsineissä!
  Politiikka on likaista bisnestä ja valkoiset hanskat siinä sopivat kuin valkoiset takit kaivoksessa!
  Kuningas ei ole se, joka karjuu kuin leijona, vaan se, joka on ovela kuin kettu!
  Diktaattori rakastaa opettaa demokratiaa kuin varis satakieli laulamaan!
  Ihmiset, tämä ei ole karjaa, eikä hallitsija ole pannu!
  Ihminen on Jumalan poika, koska hänet ristiinnaulitaan täysin!
  Poliitikko on joskus susi lampaan vaatteissa, mutta useammin pässi leijonan vaatteissa!
  Poliitikolla on suurin taide, se on kallista myydä, mikä ei ole pennin arvoinen!
  Poliitiko, tämä on pullojen diktaattori - hänen puheensa aiheuttaa krapulan!
  Politiikassa ei ole niin harvinaisia kunnollisia ihmisiä kuin kasvissyöjät susien joukossa!
  Järjestys laitetaan hiljaisuuteen, sotku synnyttää sanahelinää!
  Poliitikko on kääpiö, jolla on pitkä kieli ja jättimäiset tavoitteet!
  Joessa ei ole kuivia kiviä, ei poliitikkoja puhtailla käsillä!
  Jumala ei anna ihmiskunnan hukkua, jos se ei laskeudu helvetin eläinten tasolle!
  Parempi olla parraton nuori mies kuin nuoruutensa vaihtanut vuohi!
  Poliitikosta haisee hunajaisten puheiden makean tuoksun kautta!
  Poliitikolla on yksi päämäärä - valta, ja kaikki keinot sen saavuttamiseksi ovat pelkkää roskaa!
  Poliitiko, se ei ole aina vahva käsi, mutta aina pitkä kieli!
  Poliitikon pitkä kieli lyhentää äänestäjän ikää!
  Diktatuurissa se on kuin bussissa - puolet istuu, toinen puoli tärisee, ja tyranni valvoja on itse pelkurimainen jänis!
  Poliitikko on matemaatikko, joka ei halua jakaa kenenkään kanssa, mutta rakastaa ottaa pois!
  Politiikassa ei ole veljiä, vaan täynnä poikia, ei velhoja, mutta täynnä yökeijuja!
  Poliitikko haluaa näyttää äänestäjälle olevansa taikuri, mutta todellisuudessa hän on vain yökeiju!
  Poliitikko ilman teräspalloja on vaarassa pukea housut jalkaan!
  Poliitiko, tämä on pelle, mutta nauramisen sijaan hän saa sinut oksentamaan!
  Poliitikko on pelle, mutta ei matto, vaan matto!
  Poliitikko on narri, mutta hänen kellonsa soivat tyhjäkäynnin pronssista!
  Politiikka, kaikki on likaa huipulle kiipeämässä!
  Poliitiko, varastaa ja tekee niin paljon melua kuin mahdollista, mutta ei vain varasta rahaa!
  Poliitikot kerää äänestäjien äänet sulkeakseen suunsa!
  Poliitiko, tämä on Jumala vain toisinpäin, Kaikkivaltias luo järjestyksen kaaoksesta ja poliitikko muuttaa järjestyksen kaaokseksi!
  Poliitikko on sydämeltään pelkurimainen jänis ja rakastaa myös vehreyttä!
  Vodka on se mikä viihdyttää tunnin ajan, poliitikko saa vuodattamaan pettymyksen kyyneleitä vuosisadaksi!
  Yhdessä vodkalasissa mieli ei hukku, mutta pisarakin poliitikon suloista puhetta riittää hukuttamaan maan!
  Susi on sairaanhoitaja metsässä, sudenpiteinen poliitikko lamauttaa sekä ihmiset että eläimet!
  Diktaattori on kettu, mutta paljon ahmattikkaampi ja kykenee nielemään kaikki ihmiset boa-kurottajalla!
  Politiikka on puhetta, kuin vasara lannistaa ajattelun, vaikka sillä ei olekaan painoa!
  Poliitikko on sorkkarauta, joka lyö aivot, vain pehmeämpi kuin vaha periaatteiden suhteen!
  Politiikka on sellainen ala, jossa kaikkia petetään ja kaikki ovat väärässä, mutta voittaja on se, joka vääristää uskottavuuden!
  Paljasjalkainen nainen ei ota riskiä saada miespuolisen välinpitämättömyyden kylmään!
  Miehillä ei ole naisten mielikuvitusta asujen suhteen, naisilla ei ole maskuliinista realismia kenkiin!
  Nainen rakastaa, kun mies on tottelevainen ja välinpitämätön alkoholille, mutta mies, joka voi alistaa hänet, päihtyy!
  Lyhyesti sanottuna tytöt ovat kaikenlaisia käsityöläisiä ja valloittivat Gibraltarin. Myös Lontoo kaatui. Neuvostoliiton alukset ovat jo laskeutuneet Irlantiin. Ja kyllä, Alaska vangittiin ja puna-armeija saapui Kanadaan.
  Tytöt ovat rajuja ja hyppiviä...
  Alice huomautti nauraen:
  Olemme kovia sotureita!
  Ja paljain varpaillaan hän heitti kranaatin.
  Angelica huomautti:
  - Jyrkkyys ei aina ole älykkyyden merkki!
  Ja paljaalla kantapäällään hän antautui magneettiseen miinaan. Ja makasi paljon taistelijoita.
  Tytöt juoksevat Kanadan halki ja laulavat;
  Komsomolitytöt ovat tyylikkäimpiä kaikista,
  He taistelevat fasismia vastaan kuin kotkat...
  Olkoon isänmaamme menestys,
  Soturit kuin linnun lämmöllä!
  
  Ne palavat rajattomalla kauneudella,
  Niissä koko planeetta lämmittää liekin kirkkaammaksi ...
  Olkoon tulos rajaton
  Isänmaa jopa jauhaa vuoria!
  
  Isänmaamme kunniaksi, pyhä,
  Taistelemme fanaatikkojen kanssa...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumessa,
  Hän kantaa kranaatteja tiukassa reppussa!
  
  Heittää lahjan erittäin tehokkaaseen säiliöön,
  Murskaa se kunniaksi...
  Tyttö ampuu konekiväärillä,
  Mutta on olemassa urhoollisen valtion ritari!
  
  Kaikki voi olla tyttöä, uskot
  Hän osaa jopa taistella avaruudessa...
  Ja fasismin kahleista tulee peto,
  Loppujen lopuksi Hitler on vain surkean klovnin varjo!
  
  Me saavutamme, maailmankaikkeudessa on paratiisi,
  Ja tyttö siirtää vuoria kantapäällään ...
  Siksi taistelet ja uskallat
  Isänmaamme Venäjän kunniaksi!
  
  Fuhrer odottaa silmukkaa itselleen,
  Ja hänellä on konekivääri, jossa on kranaatti...
  Et tyhmästi jauhaa,
  Hautaamme Wehrmachtin lapiolla!
  
  Ja se tulee olemaan maailmankaikkeudessa niin Eedenissä,
  Suuri kuin avaruus ja erittäin kukkiva...
  Antauduit saksalaisille vain tyhmä Sam,
  Ja Jeesus elää aina sielussa!
  
  Komsomolin jäsenenä oleminen on erittäin hyvä asia,
  Käytetty kauniin punaisen lipun alla...
  Vaikka joskus se on minulle vaikeaa
  Mutta kauneuden hyödyt eivät ole turhia!
  
  Paljain jaloin juoksin kylmään,
  Lumihousut kutittelevat paljas kantapää...
  Tyttöinen into on todella lisääntynyt,
  Rakennamme uuden kommunismin maailman!
  
  Loppujen lopuksi isänmaa on oma äitimme,
  Olemme tekemisissä eläväisen kommunismin kanssa...
  Luota siihen, ettemme talla kotimaata,
  Tehdään loppu ilkeälle hirviöfasismille!
  
  Olen aina kaunis tyttö
  Vaikka olen tottunut olemaan paljain jaloin lumikossa...
  Suuri unelma toteutunut
  Mitä kultaisia punoksia minulla on!
  
  Fasismi murtautui suoraan Moskovaan,
  On melkein kuin he ampuisivat Kremliä...
  Ja me tytöt olemme paljain jaloin lumessa...
  Tammikuu seisoo, mutta se näyttää meille toukokuulta!
  
  Me teemme isänmaan puolesta, tiedämme kaiken
  Maailmankaikkeudessa ei ole meille rakkaampaa maata ...
  Olkoon hyvin kirkas elämä,
  Ei tarvitse vain levätä sängyllä!
  
  Rakennetaan säteilevä kommunismi,
  Missä on palatsi, jossa on haarautunut puutarha kaikille ...
  Ja fasismi tuhoutuu alamaailmaan,
  Äiti Venäjän puolesta on taisteltava lujasti!
  
  Joten se tulee olemaan hyvä maailmankaikkeudessa,
  Kun tapamme nopeasti viholliset...
  Mutta nyt taistelu on erittäin kovaa,
  Tytöt kävelevät paljain jaloin!
  
  Olemme tyttöjä, taistelijoita-sankareita,
  Heitetään villi fasismi helvettiin...
  Ja näytät paljain jaloin kauneudelta
  Jotta kommunismin lippu voi tehdä sen!
  Kappaleet eivät ehkä ole aivan kauden mukaisia, mutta sydämestäni ja koko sydämestäni...
  Heinäkuussa 1972 Puna-armeija saapui Yhdysvaltojen mantereelle. Ja hän voitti vakuuttavasti, pitkistä keskusteluista huolimatta. Ja puna-armeijan menestys oli valtava.
  Ja ylivoima myös aseissa.
  Varsinkin tankkeina ja myös lentokoneena. Ja he voittivat amerikkalaiset.
  Nyt Elizabeth taistelee itse Yhdysvaltojen alueella. Taistelee ja voittaa, eikä unohda laulaa:
  - Yksi kaksi kolme! Riko fasisti!
  Elena ampuu paljain varpaillaan ja vinkua:
  Valloitamme Amerikan!
  Ekaterina painoi helakanpunaista nänniään ohjaussauvan napista ja julkaisi:
  - Hienoin voitto on meidän!
  Samaan aikaan jotkut hyvin kohdistettavat tytöt ja aforismit muistelevat:
  Taivaalla piirakan lupaava poliitikko antaa kansakunnan omaisuuden mennä tuuleen!
  Prostituoitu saa rahaa kielellään, poliitikko saa ääniä, mutta jälkimmäinen on paljon korruptoituneempi!
  Poliitikko on perse, joka haluaa tehdä äänestäjistä lauma-aaseja!
  Poliitikolla on yksi varkaiden puku - äänten kiristys!
  Poliitikko on vuohi, jota lypsää sanallinen ripuli!
  Prostituoitu on paljon rehellisempi kuin politiikka, seksi vastineeksi rahasta, parempi kuin pornografia äänestä!
  Poliitikko annetaan viimeiseksi huoraksi, mutta tartuttaa kaikki asiakkaat kerralla!
  Kondomi suojaa prostituoitua tartunnalta, vain korvatulpat auttavat poliittista tartuntaa vastaan!
  Poliitikko on nopea kielellä, hidas luvatun toteuttamisessa, mutta vain gepardi oikeutuksena!
  Poliitikko on valheen mestari, petoksen suurmestari, kiertämisen mestari, mutta hän ei tunne säädyllisyyden alkeellisia sääntöjä!
  Poliitikko ei mittaa seitsemää kertaa, vaan leikkaa kolme nahkaa!
  Poliitikko on täi, joka istuu härkääänestäjän selässä, mutta pienestä koostaan huolimatta se on erittäin raskas!
  Mitä nainen haluaa, sitä Jumala haluaa, ja mitä poliitikko, sitä edes Saatana ei halua!
  Poliitikko on nyrkkeilijä, jolla on korruptoitunut erotuomari ja laittomat lyönnit!
  Poliitikko on taiteilija, joka suosii kirkkaita piirustuksia tummien värien sijaan!
  Mikään ei ole liukkaampaa kuin poliitikon polku huipulle, vain alas hän työntää äänestäjät!
  Älä usko, että poliitikko on ystäväsi ja pelastusköysi, hän on vihollisesi ja vetää sinut rotkoon!
  Omatunto on kallis hyödyke, mutta sitä ei myydä painolla, eikä sitä osteta yhdessä!
  Jokaisella poliitikolla on luurangot kaapissaan, mutta äänestäjille kerrotaan, että ne ovat jääkaapissa olevaa lihaa!
  Tämä poliitikko on kissa, jolla on hiirenloukku valmiina äänestäjiä varten, vain syöttinä ei ole juustoa, vaan sanallinen wc!
  Äänestäjä juo vodkaa ja poliitikko repii kurkkuaan!
  Parempi juoda koko yö kuin äänestää humalassa poliitikkoa!
  Poliitikko laulaa, teeskentelee olevansa omaansa, mutta jonkun muun nuottien mukaan!
  Rakkaudessa ei ole vääriä muistiinpanoja, ja politiikka on täyttä valhetta!
  Raidallista puhetta levittävä poliitikko antaa äänestäjälle ruudullisen taivaan!
  Usein politiikassa tulee ensin - viimeinen peto!
  Vaikka hän on poliitikko ja norsu posliinikaupassa, hän ryömii läpi minkä tahansa halkeaman!
  Paljasjalkainen nainen viettelee miehiä, pukee kenkiä rikkaille ja tunkee paljaan kantapäänsä kantapään alle!
  Naisten alastomat rinnat jättävät miehen ilman housuja!
  Prostituoitu riisuutuu asiakkaan edessä, poliitikko pukee ylleen äänestäjien edessä!
  Jos päättömät poliitikot piiskaavat sinua, olet viimeinen hattu!
  Jos sinulla ei ole kuningasta päässäsi, olet hattu ja tarvitset!
  Kruunu ei ole sille, jolla on hattu!
  Kallein puhe on kultainen hiljaisuus!
  Timanttimies, jolla on vahva tahto ja teräshermot!
  Vaatimattomuus koristaa ihmistä, mutta poliitikko rakastaa korottaa itsensä rumuuteen asti!
  Melkein ei rehellisiä poliitikkoja, mutta täynnä pettyneitä vinkujia!
  Keskustelua riittää, aika aloittaa!
  Poliitikkojen sanalliseen ripuliin teot hukkuvat, mutta tyhjiä sanoja ilmaantuu!
  Politiikka ja meri ovat polviin asti, mutta hän on korviin asti verbaalisen ripulin peitossa!
  Poliitikkojen suusta tulevasta hunajasta voit nukahtaa ikuisesti!
  Tytöt sävelsivät hyvin ja taistelivat erinomaisesti. Philadelphia kaatui ja amerikkalaiset tulivat sisään.
  Neuvostoliiton ja Kiinan joukot etenivät Yhdysvaltoihin voittoisissa marsseissa.
  Amerikassa paniikkia ja hämärää, ja näytti siltä, ettei pelastuksen mahdollisuutta ollut.
  Puna-armeija valloitti kaupunki toisensa jälkeen. Ja lähestyi jo elokuun lopussa New Yorkiin ja Washingtoniin.
  Kokonainen tyttöpataljoona alkoi hyökätä Yhdysvaltain pääkaupunkiin.
  He taistelivat väkijoukossa, paljain jaloin ja bikineissä. Ja he heittivät kranaatteja paljain varpaillaan.
  Ja ryntäsi ympäri Washingtonia. Ja he ampuivat vastustajia konekivääreistä ja heittivät kranaatteja.
  Ja he huusivat:
  - Lenin on kanssamme lokakuussa,
  Valtava kakkonen päiväkirjassa!
  Ja kuten kielet osoittavat. Ja antaa ampua vihollisia. Ja kuinka Neuvostoliiton tankit puitavat.
  Ja osui haubitsoihin ja raketinheittimiin.
  Näin "Smerch" räjäyttää ja puhaltaa kaiken kerralla. Ja kokonaiset kaupunginosat räjähtävät ja romahtavat.
  Ja siitä tuli julma murskausiskujen lavastus. Ja raketit räjähtävät...
  Valkoinen talo tuhoutuu ja Yhdysvaltain kongressi pakeni. Näin sota meni. Ja tytöt karjuvat ja ampuvat.
  Sitten he panivat vangit polvilleen ja pakottivat heidät suutelemaan paljaita jalkojaan. Ja he tekevät sen vapisten pelosta.
  Maria, jota musta sotilas suuteli kantapäähän, kuiskasi:
  - Kunnia NKP:lle!
  Ja napsautti paljaat varpaansa nenään.
  Augustine huusi:
  - Punaiselle kommunismille!
  Ja soturit täyttivät sotilaat ja kirjaimellisesti hyppäsivät heidän päälleen. Ja tämä oli Neuvostoliiton tammojen aggressiivinen painostus.
  
  Mutta asia ei rajoittunut tähänkään... Tytöt sytyttivät myös miehiä hieman tuleen.
  Mutta lyhyesti sanottuna Washington kaatui. Ja New York myös... Amerikkalaiset vetäytyivät tai pikemminkin pakenivat etelään.
  Mutta puna-armeija ajoi heitä takaa. Ja ajoi ja ajoi aina Meksikoon asti.
  3. syyskuuta 1975 Yhdysvallat antautui. Sota on melkein ohi. Mutta oli myös välttämätöntä valloittaa Latinalainen Amerikka amerikkalaismielisten diktatuurien avulla. He eivät ole vahvuudeltaan kilpailijoita, ja ihmiset näissä maissa ovat Neuvostoliiton ja kommunistien puolesta.
  Mutta sinun on mentävä eteenpäin ja jatkettava. Ja ylittää etäisyydet.
  Sota oli edelleen käynnissä ja tytöt taistelivat.
  Natasha lensi lentokoneessa lyhentääkseen aikaa tiiminsä kanssa.
  Tytöt pelasivat erityistä shakkia neljälle ja keskustelivat voimasuhteista.
  Zoya sanoi hymyillen:
  - Nyt meillä on monipuolinen kommunismi!
  Augustine huomautti:
  - Tulee olemaan kommunististen valtioiden ja kansojen veljeys. Ja silloin ei ole enää sotia eikä ongelmia. Lennämme ei vain Marsiin, vaan tähtiin. Ja siellä vanhuus voitetaan, ja meistä kaikista tulee alastomia, terveitä ja onnellisia!
  Svetlana nauroi ja vastasi:
  - Ikuisesti nuori! Ikuisesti paljain jaloin!
  Natasha nauroi ja huomautti:
  - Se on mahtava!
  Taistelut Latinalaisessa Amerikassa olivat hajanaisia. Kansat olivat puna-armeijan puolella, sotilaat ja upseerit eivät todellakaan halunneet kuolla laittomien diktaattoriensa puolesta. Mutta yksittäiset fanaatikot taistelivat, mutta heidät tukahdutettiin helposti. Ja joukot etenivät, murskasivat ja voittivat viholliset.
  Neuvostoliitto voitti helposti...
  Mutta sota ei ole vielä ohi. Vaikka marraskuussa Santiago otti ja kaatoi Pinochetin. Ja koko Latinalainen Amerikka oli hallinnassa.
  Mutta meidän on edelleen vapautettava mustat Etelä-Afrikassa ja otettava Lähi-idän ja islamilaisten maiden hallintaansa.
  Neuvostoliitto loi maailman hegemonian. Ja hän halusi hallita kaikkea. Vuosi 1976 on tullut... Neuvostoliiton ja Kiinan joukot sekä liittolaiset miehittivät koko Lähi-idän sekä Pakistanin ja Iranin puolessatoista kuukaudessa. Intialaiset osallistuivat myös taisteluihin Pakistanista. Lisäksi kuukautta myöhemmin he ottivat hallintaansa Pohjois-Afrikan. Vastarinta oli heikkoa, vaikka Neuvostoliiton ja Kiinan joukot tappoivat paljon. Muut Afrikan maat eivät vastustaneet. Ja ne valloitettiin melko helposti ja melkein vapaaehtoisesti.
  Etelä-Afrikka vastusti myös vain kaksi viikkoa. Musta tietysti tuki Neuvostoliittoa ja Kiinaa. Ja voitto oli täydellinen. Ja siellä oli lento Marsiin, ja kaikki oli hyvin herkkää. Puna-armeija miehitti myös Australian ja Uuden-Seelannin.
  Sen jälkeen päätettiin ottaa ja luoda yksi imperiumi. Mao Zedong oli juuri kuollut. Ja Kiinassa valtaan tulivat täysin neuvostomieliset voimat.
  Ja 18. marraskuuta 1976 pidettiin maailmanäänestys Neuvostoliiton luomisesta koko maapallolla. Näin päättyi Neuvostoliiton valtakunnan kokoaminen. Neuvostoliitosta tuli yksi valtio koko maailmassa.
  Ja Nikolai Voznesensky on koko maapallon puheenjohtaja. Pian sen jälkeen pidettiin puheenjohtajan valinta viideksi vuodeksi. Vahva maailmanvalta perustettiin. Ja ihmiset lensivät aurinkokunnan planeetoille.
  Valitettavasti Nikolai Voznesensky ei ole kuolematon. Ja he eivät onnistuneet löytämään kuolemattomuutta. Ja hän kuoli vuonna 1980, kun avaruusalukset olivat jo saavuttaneet Merkuriuksen.
  Mutta hänellä oli varapuheenjohtaja, nainen, Margarita Korshunova, joka alkoi hallita Voznesenskin jälkeen.
  Ja elämä sujui hyvin ja iloisesti.
  Ihmiset hallitsivat aurinkokunnan planeettoja. He alkoivat rakentaa kaupunkeja Kuuhun, Marsiin, Venukseen ja Merkuriukseen.
  Ja vuonna 2020 alkoi ensimmäinen miehitetty lento aurinkokunnan ulkopuolelle Siriuksen ympärillä pyöriville planeetoille. Ja se oli erittäin mielenkiintoista ja omalla tavallaan kaunista.
  Maaplaneetalla aineelliset ongelmat oli jo ratkaistu, eikä köyhyyttä ollut. Syöpärokote on kehitetty ja monet sairaudet on hävitetty. Kokeilut nuorentamiseksi alkoivat. Paljon muutakin tehtiin.
  Kaikilla oli jo autoja henkilökohtaisessa omistuksessaan. Monet tavarat tulivat ilmaiseksi, erityisesti ruoka. Muut olivat erittäin halpoja. Lisäksi hinnat laskivat jatkuvasti ja palkat nousivat.
  Työttömyyttä ei ollut. On totta, että tieteen nopea kehitys on luonut pulaa työpaikoista. Mutta tämä ratkaistiin lyhentämällä työpäivän pituutta. Ensin otettiin käyttöön viisipäiväinen työviikko. Sitten neljä päivää. Ja sitten työpäivästä tuli kuusi tuntia. Ja sitten vähennetty neljään.
  Eli työstä tuli vuonna 2020 neljä tuntia päivässä ja kolme vapaapäivää viikossa! Ja se on hienoa. Ja monet tuotteet ovat ilmaisia ja runsaasti. Siellä oli todellinen ehkäisy estämään ylikansoitus, mutta niin maltillinen. Kolme lasta voi saada ilman ongelmia.
  Rotujen ja kansallisuuksien väliset suhteet olivat ainakin ulkoisesti varsin vauraita ja ystävällisiä. Ihmiset elivät yhtenä kansojen perheenä. Neuvostokansa alkoi hallita, ja kaikki näyttää olevan hyvin.
  Uskonto oli kommunismi, materialismi ja ateismi. Pääasia on usko ihmismieleen. Tietysti ihmisten pitää olla ihmisiä.
  No, toivo kuolemattomuutta kommunistisen tieteen voimalla. He sanovat, että aika tulee ja tieteestä tulee niin kaikkivoipa, että se herättää kuolleetkin kuolleista.
  Ja Stalin, ja Lenin ja Voznesenski!
  Ja usko, että tiede herättää henkiin kaikki ihmiset maan päällä. Toiset iankaikkiseen elämään, toiset uudelleenkoulutukseen.
  Ja tämä on parempi kuin raamatullinen tarina paratiisista. Ja ihmiset uskoivat kommunismiin ja kuolemattomuuteen. Ja pian onnellisuus on maailmankaikkeudessa.
  Ja uskonnot katosivat vähitellen ja menettivät merkityksensä. Ja islam ei ollut enää niin aktiivinen. Ja myös moskeijat ja kirkot suljettiin, samoin kuin temppelit. Ja ihmiset uskoivat jumaliin, kuten satuhahmoihin.
  Rikollisuus on melkein kadonnut, elämä oli erittäin hyvää, lisäksi videokameroita on paljon ja havaitseminen on melkein välitöntä. Ja elämästä tuli hauskaa.
  Erotiikassa oli myös vapautta ja jopa alastomien kehojen muotia. Siellä vallitsi myös terveen ruumiin ja fyysisen kasvatuksen kultti.
  Ihmiset olivat siirtymässä kohti ehdotonta onnea ja voittoa kuolemasta! Yksittäisiä elimiä on jo kloonattu, ja vammaiset ja vammaiset ovat kadonneet.
  Ja ihmiskunta, kiitos siitä tosiasiasta, että Stalin kuoli neljä vuotta aiemmin, oli optimistinen tulevaisuuden suhteen!
  
  
  PUTININ ONNE HITLERIN KANSSA
  Hitler sai onnen Venäjän presidentti Putinilta maagisen rituaalin avulla. Ja se muutti historian kulkua dramaattisesti. Aluksi ilmataistelu Britanniasta voitettiin. Totta, Hitler ei uskaltanut laskeutua, mutta taivaalla Luftwaffe voitti vallan. Franco suostui näillä ehdoilla Gibraltarin hyökkäykseen. Saksalaiset valloittivat tämän linnoituksen kahdessa päivässä. Ja he lähettivät joukkoja Afrikkaan.
  Sotaa Neuvostoliiton kanssa lykättiin. Mutta se hyödytti vain natseja, joten Musta manner valloitettiin.
  Natsien numeerinen ylivoima ja parempi organisaatio antoivat heille mahdollisuuden valloittaa Afrikan, Lähi-idän ja Intian vuodessa.
  Ja marraskuussa 1942 natsit laskeutuivat yhtäkkiä maihin ja valloittivat Britannian 11 päivässä.
  Sen jälkeen aloitettiin valmistelut sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Saksalaiset ottivat käyttöön uusia tankkeja: "Panthers", "Tigers", "Lions", valmiina taisteluun. Ja 22. kesäkuuta 1943 hyökkäys alkoi.
  Tietenkin Neuvostoliitto onnistui valmistautumaan tähän aikaan hyvin kahdessa vuodessa. Tankkien määrä kasvoi kolmekymmentäkahdeksaantuhanteen sataankaksikymmentä divisioonaan, lentokoneiden määrä nousi viiteenkymmeneentuhanteen. Myös aseiden ja muiden aseiden määrä lisääntyi. Mutta Wehrmacht lisäsi paljon. Panssarivaunujen määrä Kolmannessa valtakunnassa kasvoi kuudesta tuhannesta kahteenkymmeneentuhanteen kahdessa vuodessa. Ja niiden laatu on parantunut huomattavasti.
  Myös lentoliikenne Kolmannessa valtakunnassa nousi. Uusi ME-309 oli erittäin tehokas ase ja tuli sarjaan. Focke-Wulf ja Yu-288 ja Yu-188 olivat vahvempia. Ja se oli vakavaa. Fritzissä oli myös kaasunheittimiä ja paljon muuta. Sisältää tehokkaamman MP-44-rynnäkkökiväärin.
  Mikä tärkeintä, saksalaisilla oli suuri määrä jalkaväkeä. He voisivat käyttää siirtomaajoukkoja ja sotilaita Euroopasta.
  Mutta oli myös muita vivahteita. Puna-armeija ei ollut valmis puolustukseen. Kyllä, he eivät opettaneet häntä puolustamaan itseään. Ja vaikka he onnistuivat viimeistelemään Molotovin linjan linnoitukset, ne olivat liian lähellä rajaa eivätkä tarpeeksi syvällä.
  Lisäksi saksalaiset saattoivat hyökätä Turkista ja Iranista sekä Intiasta. Lisäksi Japani on lähettänyt joukkoja hyökkäystä varten.
  Kyllä, he painoivat kovasti.
  Ja kolmessa kuukaudessa Neuvostoliitto kukistettiin ja Moskova kaatui. Kaksi kuukautta myöhemmin Venäjä miehitettiin kokonaan.
  Tämän jälkeen Hitler päätti hyökätä Amerikkaan. Ja tässä saksalaisia auttoi onni.
  Amerikkalaiset panssarit olivat heikkoja, lentokone jäi jälkeen. Ja saksalaisilla oli menestyneitä suihkukoneita, ja lentävät lautaset näyttivät täysin haavoittumattomilta pienaseille, eivätkä sukellusveneet olleet vetyperoksidia. Ja E-sarjan tankit. Ne murskasivat USA:n, vaikkakin vaikeasti, mutta enemmän etäisyyden takia 30. tammikuuta 1946. Vain Yhdysvaltain armeijan jäänteet antautuivat.
  Ja 20. huhtikuuta 1951 Hitler, peläten samuraiden luovan atomipommin, hyökkäsi myös Japania vastaan... Sota kesti yksisuuntaisena. Natseilla oli kehittyneempiä pyramidipanssarivaunuja, tehokkaita lentäviä lautasia laserilla ja ultraääniaseita. Kehittyneemmät usean laukaisun rakettijärjestelmät ja paljon muuta.
  Eli Japani ei kestänyt kauempaa kuin kuusi kuukautta. Ja sota päättyi Wehrmachtin toiseen voittoon.
  Putinin onni auttoi Hitleriä valloittamaan viimeisen merkittävän valtakunnan maan päällä.
  Ja 20. huhtikuuta 1959 järjestettiin maailman kansanäänestys, jossa vahvistettiin Adolf Hitlerin johtaman maailmanvallan keisarillinen hallitusmuoto.
  Jo vuonna 1949 saksalaiset lensivät kuuhun. Ja 20. huhtikuuta 1957 lento Marsiin tapahtui.
  Natsit hallitsivat aurinkokuntaa. Ja kaikkialla maailmassa oli nyt rautainen, saksalainen järjestys. Seitsemänkymmenen vuoden iässä Adolf Hitleristä tuli maailman keisari Vladimir Putinin onnen ansiosta. Tämä on ilmiömäinen saavutus.
  Sitten jää tutkia muita maailmoja, ja ihmiskunta on yhtenäinen. Kuitenkin, tietysti paljon rakennustyömaita, erilaisia eri puolilla maailmaa. Sisältää maanalaisen tunnelin Chukotkasta Alaskaan. Mutta 1. toukokuuta 1959 Adolf Hitler kaatui koneensa. Ja kuuluttajan fantastinen hallituskausi päättyi. Ilmeisesti Putinin ilmiömäisellä tuurillaan ei ollut tarkoitus elää yli seitsemänkymmentä vuotta.
  Mutta Hitlerillä oli jo perillinen. Keinotekoisella keinosiemennyksellä saaduista lapsista. Joten Adolfin dynastia jatkui. Ja ihmiskunta jatkoi rakentamista eri tasoilla.
  Jopa Afrikassa rakennettiin teitä, rautateitä ja autoja, samoin kuin monia kaupunkeja. Ja mustat työskentelivät täällä ja nostivat Mustan mantereen taloutta.
  Ihmiskunta on kehittynyt ja noussut. Kommunismia rakennettiin ja ihmisten elämä parani ja parani.
  Hitlerin jälkeen keisaria hallitsi hänen poikansa Susi Ensimmäinen. Hän oli nuori, mutta viisas ja nosti ihmiskunnan suuriin korkeuksiin. Yksi idea oli lisätä naisten määrää ja kokeilla geenejä. Erityisesti naaraiden määrää päätettiin lisätä niin, että niitä oli viisi kertaa enemmän kuin miehiä.
  Samaan aikaan, vuonna 1961, imperiumin astronautit lensivät Venukseen ja vuotta myöhemmin Merkuriukseen. Pari vuotta myöhemmin vierailimme Jupiterin satelliiteilla. Vieraillut muilla planeetoilla. Vuoteen 1980 asti vierailtiin aurinkokunnan kaukaisimmalla planeetalla, Plutolla. Ja se oli hienoa.
  Ja vuonna 2000 alkoi ensimmäinen tähdetön tutkimusmatka. Rikollisuus melkein katosi planeetalta Maa, ja taudit ja epidemiat loppuivat, ihmiset unohtivat nälän ja tavarapulan. Elämä parani ja parani.
  Ja todellinen paratiisi rakennettiin. Ja ihmiset eivät tapelleet keskenään. Tiede on kehittynyt nopeasti. Ja tuo onnea ihmisille. Tekniikka on myös kehittynyt. Tämän mestariteos on tietysti levyke. He pystyivät jo lentämään planeettojen välillä. Ja Fritzit olivat pysäyttämättömiä.
  Venäjällä sissisota laantui nopeasti. Ihmiset päättivät, että natseja ei ollut mahdollista heittää pois ja heidän oli elettävä. Ja elämä parani ja parani. Imperiumi marssi kohti kommunismia. Mutta vuoden 2000 jälkeen monet tavarat tulivat täysin ilmaisiksi. Kodittomia ei ollut, kaikilla oli työpaikka. Ja erittäin kauniita taloja rakennettiin. Ja kaikilla oli autoja, ja kaikilla oli ilmainen internet ja paljon muuta.
  Elämä nousi. Se oli hyvä ihmisille. Ja kaikki tottuivat vähitellen olemaan yksi imperiumi. Ja assimilaatio tapahtui.
  Venäläiset ja muut slaavit saivat yhtäläiset oikeudet saksalaisten kanssa. Kyllä, ja muut kansat elivät hyvin natsien hallinnassa.
  Joka ei taistellut, ei puolueellinen, eli arvokkaasti. Saksalaiset eivät suorittaneet rangaistuksia ilman syytä.
  Ja todellakin, heti kun pääsimme eroon partisaaneista, sorto lakkasi heti.
  Joustava ammattipolitiikka rakennettiin. Siellä oli itsehallintoa ja paikallista henkilöstöä. Ja vuonna 2020 kaikki ihmiset maapallolla saivat kansalaisuuden ja laillinen tasa-arvo vihdoin vakiintui.
  Siihen mennessä tiede oli kehittynyt niin paljon, että vanhuus voitettiin ja kaikista tuli ikuisesti nuoria ja kauniita.
  Ja muille aurinkokunnan planeetoille ilmestyi kolmannen valtakunnan siirtokuntia. Ja niin siitä tuli mahtava maailmassa.
  Pojat ja tytöt tässä maailmassa alkoivat levitä ympäri galaksia. Virtuaalitodellisuus on jo ilmestynyt Hypernet-matriisiin, ja paljon kaikkea ihanaa ja nuorta ja kaunista. Mitä tahansa voidaan toistaa.
  Kolmannen valtakunnan valtakunnasta tuli suurten mahdollisuuksien valtakunta ja se valloitti maailmankaikkeuden.
  Ja naisesta siinä tuli viisi kertaa enemmän kuin miehiä. Ja he ovat kaikki kauniita, nuoria tyttöjä, ja miehet ovat nuoria miehiä, joiden ei tarvitse ajaa partaa. Itse asiassa parta on vain primitiivinen, eläinatavismi.
  Ja nyt virtuaalitodellisuus niin mielenkiintoiset pelit raivoavat ja palavat.
  Yksi sellaisista kaikkivoipaista universumien luojista, Friedrich Sfero, järjesti juuri siisteimmän "viihteen".
  Nimittäin avaruustaistelu. Toisaalta hänen joukkonsa, jotka edustavat Ylpeää Saksaa, toisaalta minkä tahansa tyttöystävän tähtiarmeija, sama Harlequinaden universumien kaikkivoipa luoja - Kauhea Saksa. Joten koska kaikkivoipaat ihmiset taistelevat, se on hauskaa siistiä mahdottomuuteen asti.
  Kauhean Saksan armeijan ruuvipuristin puristui väistämättä. Hyperplasmiset halaukset yrittivät puristaa Ylpeän Saksan mahtavaa vihollista tiukemmin. Miljoonat ja miljoonat tähtialukset kohtasivat tuhonsa täällä. Usein sankarillista ja joskus naurettavaa. He kuolivat hymy huulillaan toivoen nousevansa henkiin ajan myötä. Vaikka se näytti hyvin kammottavalta... Kolossin virtaviivainen pisaramainen muoto palaa erityisellä liekillä, joka pureskelee avaruuden ja tyhjiön kenttiä. Liekit leviävät avaruusaluksen käytävien ja tuuletuskuilujen läpi. Miljoonat elävät sotilaat, sekä ihmiset että muiden rotujen edustajat, miljardeja robotteja kyydissään, yrittävät päästä eroon kaiken ahmivasta kuumuudesta. Melkein kaikki taistelevat ihmiset ovat kauneimpia tyttöjä, maalattu hienoilla, avantgardistyylisillä kampauksilla, ikään kuin he olisivat kokoontuneet ei kovaan taisteluun, vaan keisarilliseen palloon - naamiaiseen. Yksi tytöistä syttyi tuleen hiuksiinsa tuulimyllyn muodossa, jonka terät olivat riikinkukon siipien muotoisia, ja hän huusi sydäntä särkevästi. Kipu on käsittämättömän kauhea ja päänahka kirjaimellisesti katkeaa. Tuulimyllyn terät irtoavat ja pyörivät sitten yhdeksän asteen kinespatiaalisen kaarevuuden pyörteessä.
  Mutta örkit ja tontut karjuvat erityisen uhkaavasti, heille on todella painajaismaisempaa olla keksimättä, liekki saa muotonsa. Joko tämä on syntisen hengen virnistävä fysiognomia, jonka nekrofiilinen velho kutsuu alamaailman alimmilta syvyyksiltä, tai valo, joka tanssii hyttien ympärillä ja vääntelee aseenpiippuja kauhean, äärimmäisen raivoissaan saalistajan muodossa. Ja se voi olla pelottavampaa kuin surrealistinen tuhoavan ja palavan aineen piirustuksessa.
  Ja kaikki tämä on tähtialuksen mittakaavassa, joka ei ole kooltaan huonompi kuin Merkurius... Universumin luojan standardien mukaan niitä ei kuitenkaan ole niin paljon. Sama sellaisen täysin aineellisen todellisuuden luoja päätti irtautua kokonaan.
  Sfero Friedrich Katastrofov koki jännitystä ja samalla tyytyväisyyttä: yksi nolla hänen edukseen. Nuori luoja-terminaattori teki U-käännöksen, siirtyen pois magoplasman säteestä ja painovoimaydinsäteiden rätisevän äänen kuultuessa, heilutellen tyhjiötä, hän työnsi sen toisen magoletin selkään. Sisäänpääsy ei ole helppoa, taisteluajoneuvot laukkaavat kuin laukkaa asetetut hevosten kaviot, ja jopa alamaailman kaiken voiman koonneen shaitanin ajamina. Eikä mitään fysiikan ja kosmologian lakeja, jotka ovat tuttuja menneisyyden takapajuisille ihmisille. Inertian käsite on vain luojan pyynnöstä.
  Nyt (joka koostuu sellaisen ihmisen havainnolle käsittämättömän tyyppisen aineen Hyperprinceps-mago-plasmasta, voit ottaa minkä tahansa muodon ja muunnelman olemassa olevasta, muuttaen kokoa fotonin ytimestä, kun asetat vapaasti koko universumi halkaisijaltaan kämmenessäsi biljoonia parsekkeja!) Sfero päätti inkarnoitua biologisesti muunnetun pojan ruumiiksi, joka oli koulutettu mahtavassa ja teknisesti edistyneessä Ylpeän Venäjän imperiumissa, vaikka hän kypsyi kohdussa alkiona. hautomo-tietokoneesta.
  Heti hedelmöittymisestä lähtien harjoitteltiin unessa, tuskallisten impulssien keskeyttämänä, erityisestä, kosmisesta sodasta. Ja silti oli epäonnistumisia, koska hitaudeltaan vailla olevien Mogulien lentorata oli täysin arvaamaton. Mutta Sfero ei ole monimutkainen tämän suhteen. Hän rajoitti tarkoituksella tehdäkseen kykyistään mielenkiintoisempia. Loppujen lopuksi Ylpeä Saksa, joka on jakautunut miljardeihin galaksiin ja kvadriljooniin asuttuihin maailmoihin, tämä luomus on tietysti virtuaalinen matriisi. Ja avaruussodan pelin on noudatettava sääntöjä. Jotta kaaosta ei synny ollenkaan. Luojan poika. ammuttiin alas kolme lisää, kahdesti katosi. Suunnittelultaan upean asejärjestelmien maagiset impulssit katkaisivat tyhjiön ja jopa saivat sen irti, hunajajuustoviipaleita, jo universumin toisella tasolla. Täällä Sfero sukelsi jälleen avaruuden reikään siirtymällä hyökkäystilaan. Samaan aikaan Creator-Boy valitsi hetken, jotta kyberneettiset valvontajärjestelmät eivät pystyneet korjaamaan sitä, antaen täydellisen yleiskuvan eri modifikaatioiden magolettien ympärillä olevasta avaruudesta.
  - Magomatrix imeytyy kinezfotonilla! - Filosofisesti kaataa toisen taistelijan ja väistäen prinsessa-plasman särkyviä lonkeroita, sanoi Luoja-poika.
  Julius Caesarin armeija, jolle Sfero Frederick uskoi yleiskomennon, jatkoi painostusta hyödyntäen numeerista ylivoimaa jättämättä epäonnistuneita yrityksiä peittää se kyljestä. Harlequinaden kätyri Hannibal ruiskutti yhä enemmän joukkoja yrittäen venyttää useita parsekkeja (parsek on matka, jonka valonsäde kulkee kahdessa ja puolessa vuodessa) hänen komennossaan valtavaa armadaa. Joukkojen muodostumistiheys väheni ja yksilötaidon rooli kasvoi. Täällä molemmat osapuolet osoittautuivat kelvollisiksi osoittaen taitolentoa ja ohjaustaidetta. Mutta tappiot olivat valtavat, yli miljoona tähtialusta paloi tuhon ahneessa soihdossa.
  Sfero vaihtoi yhtäkkiä tappelupaikkaa ja löysi itsensä upeimman tytön vierestä. Luoja-poika ja Valentina löivät toisiaan käsistä, muut kaverit ja paljon suuremmat tytöt rävähtivät silmää. He toivat akkuja ja avasivat hurrikaanin hyperplasmisen tornadon veneille, yksipaikkaisille magleteille, hävittäjille, brigantiineille, hävittäjille, hävittäjille ja muille pienille aluksille. Spheron silmät välähtivät voitokkaasti.
  Sotaan koulutettujen taistelijoiden yleinen koulutustaso, vaikka he uisivat sikiöinä eräänlaisessa ravintoaineessa, oli erittäin korkea. Mutta ne eivät aina pudonneet monista halkeamista ja tyhjiön romahtamisesta. Vastauksena vihollinen ampui myös häikäilemättömän tulinsa, jolla oli jopa henkilökohtainen matriisi. Hyperplasmavirta paloi heikentyneen matriisipuolustuksen läpi ja puoliavaruuden kenttä tunkeutui panssariin. Tässä se on, taika-avaruus ei kestänyt sitä, murtui, monivärinen ultratulivirta putosi ampumaparin päälle. Sphero paloi heti (se on vain supermahtava tunne, kun liha tuhoutuu!), tytön kumppani haihdutti käsivarren olkapäähän, jalka polveen, vartalo kylkiluihin. Kauneus huusi ja perääntyi. Valentina tilasi.
  - Ota kyberregenerointi käyttöön.
  Tytön (sekä muiden ihmisten) ruumis ei ole ollut proteiinia pitkään aikaan. Tämä on erityinen liha, jossa on hyperplasmisia sulkeumia, kun taas ihmiset itse ruokkivat superenergiaa. Joten haavoituksen jälkeen liha alkoi hitaasti kasvaa. Suhteellisen hitaasti itse prosessi näkyy paljaalla silmällä, kudoksen kasvunopeus on 0,9 senttimetriä sekunnissa. Mutta ankarin taistelu on hyvin ohikiitävää, panssaria poltettiin useissa paikoissa. Kaksi asetta haihtui, kuusi sotilasta kuoli, yksi nuori mies paloi puoliksi, tyttö menetti tilapäisesti päänahan ja sormensa. Sphero nauraen palasi takaisin sanoen: kuinka paljon olet saavuttanut kukistamalla maailmankaikkeuden luojan kantajan? Onnistui ihmeen kaupalla välttämään kuorien räjähdyksen. Mutta vauriot ovat valtavat, ilmaputket, jotka sinkoutuvat vilkkuen tyhjiöön. Kaverit vastaavat kuitenkin riittävästi. Sfero itse suoritti filigraanisen laukauksen, joka tyrmäsi kolminkertaisen hyökkäyslentokoneen. Valentina, hänen kielensä pidennetty, nuoli miehen huulia.
  - Megaquasar!
  - Tehdään hypertuhoava (supertuhoava) plasmapurkaus! - huudahti nuori universumien Luoja.
  Kaksi magolettia ammuttiin alas muilla aseilla, kolme ampumatornia ammuttiin alas tuhoajaan. Mutta juuri sillä hetkellä ohjusristeilijä kohdistai aseillaan heihin. Poika-luoja, ei ilman mielihyvää, terävin tuntein, tunsi kuoleman henkäyksen kasvoillaan. Paha jättimäinen vanha nainen viikate kanssa uhkasi, ja kapteeni Sfero antoi käskyn.
  - Joustava retriitti! Liiku kuin käärme, siilin läpi!
  Akku ryntäsi takaisin, mutta hieman liian myöhään. Tyhjiö näytti särkevän kivusta, hyperplasminen pyörre tuuli pyyhkäisi ohi. Kauhea gravioplasman isku sai akun koukkuun. Välittömästi viisi asetta ja kaksitoista ryhmän henkilöä haihtuivat kokonaan. Sfero ja muut tytöt heitettiin pois painovoimaaallon vaikutuksesta. Creator Boy lensi yli ja osui päänsä urheilullisen mutta erittäin siron Valentinan vatsalihaksiin. Ja tämä on kovaa, kun liha, johon sinun piti pässiä, ei ole proteiinia:
  - Vau, sinä pulsarin romahdusreikä! Sphero mutisi. Ja hän virnisti, kun ylisähkö iski hänen läpi.
  Panssarissa oli suuria halkeamia. Ne leikkaavat kuin rotkoja yli miljoona kertaa titaania vahvemman metallin violettiin pintaan. Mikä valtava voima piilee hyperplasmassa tai sen vielä täydellisemmässä Princeps-plasmassa, joka pystyy liikuttamaan tähtiä ja sammuttamaan kvasaareita. Mutta vain kuudes, seitsemäs ja niin edelleen, aineen tila. Kokonainen hyperplasman valtameri voidaan saada mistä tahansa molekyylistä. Teoriassa (kunnes tämä ei ole ihmisten saatavilla) yksi alkeishiukkanen toistaa koko maailmankaikkeuden. Tai tuhota! Sellaisia ovat hyperplasman lähes jumalalliset mahdollisuudet.
  Akku liukuu kinesavaruudessa värähtelevän joustavan romahtamisen läpi, sotilaa painaa alas heikentynyt hitausvoima. Sitten jousi työntyy ulos, ja akku avaa tulen jälleen vain toisessa avaruuden kohdassa.
  Friedrich Sfero käskee:
  - Iske kapealla säteellä, vaihda aseet keskittyneeseen ramrod-tilaan.
  Koska tietokoneet on poistettu käytöstä, tämä on tehtävä manuaalisesti. Säädä hyperplasman virtausta rummun avulla. Mutta tämän tekeminen ei ole edes helppoa, se säästää sen tosiasian, että tämä ylivoimainen este sisältyy myös koulutusohjelmaan. Pojat ja tytöt selviävät tästä ongelmasta automaattitilassa. Sfero Friedrich saa kiinni ohjusveneen näkyvistä, laukauksen pienellä johdolla. Kuuluu tuhoutuneen tyhjiön ohuin narina, vene repeytyy palasiksi. Räjähdyksen voimasta päätellen ammus räjähtää. Valopilkku räjäyttää auton. Magolet tuhoutuu myös, tyttö toisti tarkan laukauksen.
  Siivet lentää erikseen, samalla kun ne pyörivät liekkien pyrstöjen tyhjiössä.
  Vihollisen brigantiini tekee lisävahinkoa, mutta vastaa joukkolentopalloilla. Halkeaman läpi tulee puro, joka heittää tytön pois, paljastaen kultaiset rinnat sinoberilla ja luminoivilla nänneillä.
  Sphero huutaa iloisesti:
  - Näet kuinka siistiä! Chernodyrno!
  Valentina löi kaikkivoipaa poikaa hänen magoplastinahoiseen polveen.
  - Princeps-kvasaari! Zapulsar ellipsi! Nosta ritarin nuija korkeammalle!
  Pisaran muotoinen brigantiini harjasi volleysissa. Hyperplasman piikkipisaroita suihkutettiin kaikkialle taistelutilaan.
  Friedrich Sfero vihelsi:
  - Anna fotoni kuilun romahtamiseen!
  Fregatti ponnahti sivulta, samalla kun naapuripatteri nykisi. Näyttää siltä, että kaverit olivat epäonnisia, he törmäsivät raskaaseen rakettiin tai Vibro-kenttään, joka pyyhkii kestävimmän metallin jauheeksi.
  Poika yritti pyörittää alustaa selviytyäkseen sellaisesta hyökkäyksestä. Mutta loppujen lopuksi vastustajat ovat korkealuokkaisia ammattilaisia, jotka valmistuivat melkein samasta koulusta. Harlequinaden luoja ei myöskään ole sivilisaatioiden luomisen huijari!
  Tempropreon-tykki on romahtanut. Se särkyi kasaksi kimaltelevia osia. Tyttö ja asetta palveleva Luoja-poika heitettiin pois ikään kuin lepakkoiskulla. He törmäsivät panssariin valtavalla kiihtyvyydellä, lommottivat sitä hieman, ja he itse olivat voimakkaasti litistyneitä, vapisevat iskusta erittäin joustavalla ja vahvalla rungollaan. Sitten he alkoivat kuoria pois lujaa pinnoitetta antaen normaalin muodon kauniille hahmoilleen, kohokuvioituina kuin muinaisten jumalien patsaat.
  Sphero tuntui kylmältä alavatsassa. Vihollisen plasmapurkauksen tiheys voimistui, näyttää siltä, että taisteluun vedettiin uusia voimia. Esimerkiksi ultrataistelulaiva itsessään on kunnon asteroidin kokoinen, ja säteilijillä nastoitettu massiivinen tikari säteili koko rikkaan koristeen hyperplasmisia suihkuja. Matryoshkan ja harmonikan kaareva, muotoon kierretty hybridi, aine putosi Proud Saksan risteilijään. Muut tuhovirrat murskasivat neljä pisaran muotoista tykistötasoa.
  Spheron polveen ulottuva oikea jalka haihtui, ja odottamatta sen kasvavaa luonnollisella tavalla, hän kasvatti välittömästi raajaansa.
  Julius Caesar oli kaikesta lahjakkuudestaan huolimatta häviämässä taistelua, numeerinen ylivoima suunnilleen yhtäläisellä tekniikalla oli vihollisen puolella. Ainoa asia, joka jäi tekemään niin vaikeassa tilanteessa, oli vetäytyä ja välttää piiritystä. Sphero kuunteli ilman omantunnon särkyä Princeps-viestintää, roboteille annettuja komentoja. Ne kuulostivat rajattomalta optimismilta, varhaisen voiton janolta. Julius Caesarin fregatti sai vaurioita ja hidastui. Sphero tunsi raivoa, hänen luomansa voima näyttää menettävän, sinun on tuhottava mahdollisimman monta vihollista. Eli hänellä on valinta joko voittaa tai kuolla. Vaikka on selvää, että useiden jästien tuhoaminen; ei muuta juuri mitään, mutta tämä on lähes vertaansa vailla olevaa yksittäisten yksilöiden sankaruutta, joka muodostuu puroksi, joka murskaa kaikki esteet. Poika muisti kantajan muistia, mutta itse asiassa omaa luomusta käyttäen (Kuinka hän onnistuu leimaamaan persoonallisuuksia ja rakenteeltaan niin monimutkaisia asioita, on erillinen kysymys!) muisti nopeasti, mihin hän oli ajettu sisään lukuisissa harjoituksissa. On välttämätöntä, että sinua ei huomata, pysy robottien yleisissä riveissä. Joten sinne on paljon vaikeampi päästä, mutta altistumisen todennäköisyys on paljon pienempi. Mutta toisaalta, onko hänellä oikeus istua ulos tällä kriittisellä hetkellä? Loppujen lopuksi sotilaan tulee: huolehtia ihmishenkien pelastamisesta, kohta kaksi: tuhota mahdollisimman monta vihollista. Jos kyseessä on ristiriita - tämä on perinne, tehdä valinta toisen ratkaisun hyväksi. Nämä ovat vanhan ajan amerikkalaisia: he ajattelevat enemmän oman ihonsa säilyttämistä. Siksi jenkit hävisivät, lisäksi heidän propagandansa on heikkoa. Häneltä puuttui kokonaisuus ja osallisuus. Jos muistamme Maan muinaisen historian: niinä päivinä, jolloin ihmiskunta oli ketjutettu yhdelle planeetalle. Kauhea, jakautunut maailma, oli välttämätöntä koota kaikki kansat ja kansat yhteen nyrkkiin. Useat imperiumit ovat vaatineet sitä. Ensinnäkin USA, Kiina, islamilainen seura. Maailma muuttui moninapaiseksi ja kirjaimellisesti repeytyi, itsenäisten valtioiden määrä kasvoi, pienten kansojen separatismi muuttui pakkomielle. Yhteinen koti Maapallo oli tulessa, ihmiskunta oli kirjaimellisesti putoamassa kuiluun! Ennen vanhaan oli mahtavia hallitsijoita, jotka halusivat yhdistää ihmiskunnan. Tämä on ensimmäinen Aleksanteri Suuri, yksi kaikkien aikojen ja kansojen merkittävimmistä komentajista. Hän oli voittamaton, mutta kaitselmus antoi hänelle mielellään liian lyhyen elämän. Ja niin hänellä oli huomattavia mahdollisuuksia, hän rakensi kansainvälisen imperiumin, toi korkean kreikkalaisen kulttuurin Aasiaan. Jopa Karthago ja muinainen Rooma lähettivät suuren kunnianosoituksen Makedonialle, muinaisen aikakauden merkittävimmälle slaaville! Ennen Aleksanteria, Suuri Persia useiden kuninkaiden (erityisesti Kyyroksen) alaisuudessa saavutti vakavia valloituksia Intiasta Egyptiin, mutta oppi: koko maailmalla on yksi hallitsija, hän oli ensimmäinen, joka esitti! Roomassa Julius Caesar vaati maailman hallitsijan roolia, mutta hänen elämänsä ei myöskään ollut tarpeeksi pitkä. Keisarin keisarin jälkeen: ei ollut tarpeeksi vahvoja komentajia. Jumalallinen Augustinus oli sairaana ja fyysisesti heikko, karismaattinen Nero on yleensä kauhea. Kuuluisimmat hallitsijat, Diolektan ja Constantine, taistelivat enemmän status quon säilyttämiseksi ajattelematta suuria valloituksia. Rooman kukistumisen jälkeen oli muitakin komentajia. Näistä näkyvimmät persoonallisuudet: Tšingis-kaani, Tamerlane, Napoleon, Adolf Hitler, Stalin. Tšingis-kaani menestyi erittäin hyvin. Hän valloitti melkein koko Kiinan, Afganistanin, Khorezmin, edistyneet joukot saavuttivat muinaisen Venäjän. Hänellä oli erinomaiset mahdollisuudet voittaa, kukaan ei voinut vastustaa tämän ovelan ja taitavan komentajan jatkuvasti kasvavia joukkoja. Mutta edes hänen melko pitkä elämänsä keskiajan standardien mukaan ei riittänyt maailman vangitsemiseen. Tšingis-kaani perusti dynastian, mutta ei ollut enää niin suurta kuin hän, joka kykenisi kokoamaan kaikki nomadit. Aivan kuten Tamerlane. Voitto voiton perään, valtava valtakunta ja hajoaminen, Timuratin tuho, poikien ja lastenlasten välinen riitely. Eikä ollut kelvollista seuraajaa. Napoleon ja Hitler, valloittaneet Euroopan, mursivat selkänsä Venäjää vastaan. Valitettavasti Venäjä itse ei onnistunut saavuttamaan maailmanvaltaa. Todella suuri hallitsija oli Stalin, joka muutti luku- ja kirjoitustaidottoman maan, joka käveli jalkakengissä, voimakkaaksi teollisuusvallaksi.
  Ja sitten, jo 2000-luvulla, vallan alusta alkaen Saksassa ja sitten koko maailmassa sai salaperäinen pariskunta, jolla on uskomaton hyperintellektuaalinen voima.
  He loivat uusimmat princeps-taika-aseet, ja ihmiskunta kehittyi vähitellen virtuaalisen kaikkivaltiuden tilaan.
  Mutta sota on sotaa, varsinkin avaruussota, tässä virhearvioinnit ja uhraukset ovat väistämättömiä. Soturi Friedrich Sfero, joka päätti ottaa riskejä, oli toistaiseksi onnekas, hän onnistui tuhoamaan neljä taisteluajoneuvoa kiinnittämättä huomiota itseensä.
  - Pienille ihmisille tulee koivupuuroa! Pikemminkin princeps-plasma!
  Kyllä, tällaisia mielenkiintoisia pelejä pelaavat kolmannen valtakunnan valtakunnan kansalaiset, jotka valloittavat maailmankaikkeuden.
  Ja miten se kaikki päättyy, ja mihin kaikkivaltiuden korkeuksiin ihmiskunta, jopa voimaton fantasia, voi saavuttaa.
  
  
  COG JA SHPUNTIK JA KOLMAS VALTAKUNT
  Toisessa maailmansodassa puuttui popadany. Tässä tapauksessa lyhyet rakentajat Vintik ja Shpuntik. Muuttaessaan he päätyivät Berliiniin. No, koska he eivät tienneet mitään politiikasta ja maapallosta, he siirtyivät saksalaisten palvelukseen. Ja teknikot ovat huippuluokkaa. Ja he osallistuivat Pantherin kehittämiseen. Nerokkaat suunnittelijat tekivät tornista kapean ja pienen, paremmin suojatun, mutta kevyemmän. Moottori ja vaihteisto sijoitettiin samaan lohkoon ja vaihdelaatikko itse moottoriin. Valmistettiin myös todellista historiaa yksinkertaisempi ja kevyempi alusta. Ja "Pantterin" korkeus oli vain 1,8 metriä. Seurauksena oli, että rungon 80 mm:n otsan panssari asennettiin suuriin rationaalisen kaltevuuden kulmiin ja siitä tuli melkein läpäisemätön. Tornin otsa oli kaltevuudeltaan 120 millimetriä ja sivut kuusikymmentä millimetriä kalteva. Heikko kohta olivat rungon sivut - vain 40 mm. Mutta runko oli erittäin kompakti ja yläosa oli suuressa kaltevuuskulmassa, ja pohjaan asetettiin 30 mm suojukset, jotka peittivät telat. Ja kaikki tämä viehätys painoi vain 26 tonnia 650 hevosvoiman moottorilla. Ja ase oli 75 mm 70 EL piipun pituinen ja ampui 15 laukausta minuutissa.
  Lisäksi hyvä näkyvyys ja optiikka.
  Tämä panssarivaunu kulki nopeudella 70 kilometriä tunnissa, oli läpäisemätön sivulle kevyille aseille, pääasiassa neljäkymmentäviisi, ja panssarintorjuntakivääreille, otti kolmekymmentäneljä kahdelta kilometriltä otsassa, eikä käytännössä rikkoutunut. Ja melkein kaikki Neuvostoliiton panssarintorjunta-aseet eivät läpäisseet sitä otsassa.
  Ja uusi "Panther" Kurskin taistelussa loihtii. Samalla se oli helpompi valmistaa, ja se vaati lähes kaksi kertaa vähemmän metallia kuin Panther todellisessa historiassa.
  Tämän tankin käytön seurauksena natsit murtautuivat Neuvostoliiton joukkojen puolustuksen läpi ja sulkivat kattilan ohittaen Kurskin. Ja siten tarttui aloitteeseen. Ja menestystä kehittäessään he ottivat Voronežin.
  Tämän jälkeen Hitler määräsi joukot kääntymään etelään. Ja joukkojen armada muutti Stalingradiin.
  Saksalaiset tankit ovat nousussa. Ja joukko tyttöjä taistelee Pantherilla murtautuen Neuvostoliiton aseiden ja ajoneuvojen läpi.
  Saksalaiset murtautuivat Stalingradiin... Mutta siinä ei vielä kaikki. Afrikassa Rommelin joukko uusilla tankeilla voitti sarjan voittoja. Liittoutuneiden tilannetta pahensi se, että Vintik ja Shpuntik keksivät myös suihkuhävittäjän. Lisäksi se on erittäin kevyt, helppo valmistaa, ohjattava ja alkeellisesti hallittavissa.
  Ja uudesta VSh-162-lentokoneesta tuli paras lentokone ilmassa, ja se vaurioitti vakavasti liittoutuneiden lentokoneita.
  Joten natsit alkoivat edetä Afrikassa Egyptiin. Hitler kieltäytyi valloittamasta Stalingradia myrskyllä ja pysäytti joukkonsa. Mutta Fritz aloitti päähyökkäyksen ohittamalla läpimurron Kaspianmerelle. Ja tilanne eskaloitui.
  Ja uusia operaatioita seurasi pohjoisessa. Natsit hyökkäsivät Ruotsiin. Ja muutamassa päivässä he pakottivat hänet antautumaan. Ja se osoittautui siistiksi.
  Gerda ja Charlotte "Pantherilla" matkustivat ympäri Ruotsia ja pakottivat vangitut sotilaat suutelemaan heidän paljaita jalkojaan, mikä osoitti heidän kolosaaliluokkansa. Nämä tytöt ovat todella upeita täällä.
  Monet taistelun miehistä antautuivat heille. Ja suuteli paljaita jalkapohjia.
  Mutta nyt he olivat Ruotsissa, missä oli jo lunta ja kylmää.
  Ja saksalaiset Rommelin johdolla voittivat britit Egyptissä. Ja nyt he murtautuivat Lähi-itään ja heillä on menestystä menestyksen jälkeen.
  Tähän kauniiden sotureiden kampanja ei pysähtynyt... Gerda sanoi intohimoisesti hieroen paljain jalkansa metalliin:
  - No, "Tiger" tietysti, mestariteoksia tuottava tankki ja voimaltaan kolossaali kone. Silti yksinkertainen!
  Charlotte huomautti laiskasti:
  - Henkilökohtaisesti pidän Leosta parempana. Koska tuollaisen auton läpi ei ole mitään murtattavaa! Ja hän on täydellisessä kunnossa!
  Magda muisti, kuinka heille näytettiin paraati 7. marraskuuta, ja siristi:
  - Ja pidin Hiirestä, se on niin iso! Ja kahdella aseella kerralla!
  Christina kikatti ja kierähti kuljetuksessa:
  - Kaksi asetta yhdessä autossa - se on siistiä!
  Gerda väänteli jalkojaan ilmaan ja huomautti:
  - Onko hyvä lentää näin? Saavummeko Australiaan pian?
  Charlotte pudisti päätään.
  - Ei! Ei pian! Lentämään sinne Ruotsista - melkein koko maapallon yli!
  Kone itse asiassa laskeutui tankkaamaan. Tytöt juoksivat ulos. He päätyivät kuumaan Medinaan, jossa kone teki hätälaskun. Marraskuun lopusta huolimatta lämpötila oli täällä noin kolmekymmentä astetta. Ja Ruotsissa juuri heidän lähdössä iski kylmä sykloni ja lämpötila putosi miinus kolmeenkymmeneen.
  Tytöt juoksivat niin nopeasti kuin pystyivät, jotteivät jäätyisi kuljetustyöntekijälle, ja pakkanen puri tytön paljaita kantapäitä. Ei ole helppoa olla käyttämättä kenkiä periaatteessa, varsinkaan kävellessä.
  Mutta nyt tytöt juoksivat Medinan kuuman hiekan poikki. Arabit olivat peloissaan katsoessaan puolialastomia tyttöjä, mutta he pelkäsivät ryhtyä toimiin. Siitä huolimatta saksalaisilla on erittäin pelottava maine. Heitä pidetään todellakin yli-ihmisten kansana, ja siksi he antavat anteeksi pienet kepposet. Kuten silloin, kun kaunottaret ovat päällä vain yhdessä bikinissä.
  Kylmän sään jälkeen, kun jalat jäähtyvät jatkuvasti, on erittäin miellyttävää juosta kuumaa hiekkaa pitkin. Tytöt pitivät siitä, ja he huvittivat itseään heittelemällä hiekkaa toisiaan vastaan.
  Gerda hyppäsi autiomaassa tuolla tavalla, ja ajatteli, että oli silti ihanaa elää maassa, jossa oli jatkuva kesä. Ja kuinka hyvää se onkaan...
  Aurinkoinen ja puhdas, raikas ilma puhaltaa kasvoille. Tai ei liian raikas, mutta kuuma aavikon ilma.
  Charlotte huomautti hymyillen:
  - Nyt nämä maat kuuluvat Kolmannelle valtakunnalle. Koskaan aikaisemmin ihmiskunta ei ole ollut näin yhtenäinen. Melko lähellä yhtenäisyyttä sellaisena kuin se nyt on. Ja kaikki tämä on monessa suhteessa Fuhrerin nerouden ansiosta.
  Magda huomautti loogisesti:
  - Osittain myös siksi, että Hitler on erittäin onnekas. Esimerkiksi britit putosivat kuin herneet. Ja Afrikan avaruus ei osoittautunut esteeksi. Kyllä, kaikki oli meidän puolellamme. Vaikka joskus tuli virheitä!
  Christina vastasi:
  - Onnea ajatellen, ei todellakaan! Meillä ei ollut onnea esimerkiksi talven kanssa 41:ssä. Ja niin he olisivat ottaneet Moskovan silloin. Ja idän sota olisi päättynyt. Ja niinpä sinun täytyy vielä vetää esiin stalinistinen piikki.
  Gerda myöntyi huokaisten:
  - Varmaan on pakko! Se on sääli! Niin monta hyvää kaveria ja tyttöä kuolee!
  Magda purskahti tahattomasti itkuun ja sanoi:
  - Kuolema... Kuinka epäreilu oletkaan! Ja joskus tulet väärään aikaan!
  Gerda kiirehti vastustamaan:
  - Ei joskus! Ja aina väärään aikaan! Tiedät kuinka haluat elää ja kuinka haluton kuolemaan!
  Christina huomautti loogisesti:
  Haluamme tämän, koska olemme vahvoja ja terveitä. Ja isoäidillä, joka on satavuotias ja johon kaikki sattuu, on luultavasti täysin erilainen asenne kuolemaan!
  Charlotte pudisti päätään ja sanoi peloissaan:
  - Voi luoja varjelkoon! Jumala varjelkoon sinua koskaan vanhenemasta!
  Gerda heilutti sitä ja potkaisi hiekkaa paljaalla jalallaan:
  - Älkäämme puhuko tästä! Jos alat ajatella, mitä vanhuus on, tulet hulluksi tai tuhoat elämäsi!
  Magda yritti lohduttaa blondia tyttöä:
  - Kun Jeesus tulee, kaikki kuolleet nousevat ylös, ja tämä ikuinen nuoruus on ikuinen!
  Gerda hymyili ja sanoi hellästi:
  - Jumalan siunausta!
  Christina vastasi vihaisesti:
  Ja olen perusateisti. Ja minä en usko Jumalaan enkä neuvo sinua!
  Gerda kohautti olkapäitään vahvoja, ruskettuneita olkapäitään.
  - En kutsu itseäni vahvaksi uskovaiseksi, mutta... On monia asioita, joita materialistit ja ateistit eivät voi selittää. Mukaan lukien maailmankaikkeuden alkuperä!
  Charlotte sukeltaa kuumaan hiekkaan, vastasi:
  - Mutta pidän ajatuksesta enemmän - monet jumalat. Että nämä demiurgijumalat loivat yhdessä maailmankaikkeuden ja maan. Sitten heidän välillään tapahtui taistelu, joka aiheutti kataklysmejä ja luonnonkatastrofeja. Siksi tapahtui kaikenlaisia vastoinkäymisiä. Taistelu jumalien ja aiheuttaa sotia ihmisten välillä!
  Gerda vastasi luottavaisesti:
  - Mutta saksalainen jumala voittaa aina!
  Charlotte pudisti päätään.
  - Tätä ei tapahtunut ensimmäisessä maailmansodassa. Vaikka olimme lähellä voittoa!
  Christina nyökkäsi voimakkaasti.
  - Se siitä! Oli tarpeen uhrata väliaikaisesti Itä-Preussi, mutta ei vetää joukkoja länsirintamalta. Sitten he olisivat piirittäneet ja ottaneet Pariisin. Ranska antautuu... Hän on lopulta voitettu. Ja edelleen... Luulen, että jos Iso-Britannia osoittaisi itsepäisyyttä, voisimme kaatua siihen yhdessä Italian, Turkin ja Japanin kanssa. Ja he murskasivat ne sukellusveneillä ja laivaston yhdellä toimenpiteellä!
  Magda huomautti:
  - Unohdit Venäjän!
  Christina toipui.
  - En unohtanut mitään! Venäjä olisi voitettu Ranskan antautumisen jälkeen. Lisäksi tsaari Nikolai II ei ole Stalin. Venäjän hallitsija tekisi kanssamme kiireisen rauhan kärsittyään tappion. Ja me... Lyhyesti sanottuna tsaariajan Venäjä on vielä heikompi kuin kommunistinen!
  Charlotte naurahti.
  - Näin! Mutta tietysti menetimme tilaisuuden silloin. Adolf Hitler oli älykkäämpi. Hän teki hyökkäämättömyyssopimuksen Stalinin kanssa ja murskasi vihollisensa pala palalta. Tästä poliittisessa viisaudessa on kyse!
  Christina huomautti:
  - Olisi vielä loogisempaa tehdä ero Britanniasta ja hyökätä vasta sitten Neuvostoliittoon!
  Charlotte sanoi hymyillen:
  - Olen samaa mieltä tämän kanssa!
  Gerda päinvastoin vastusti:
  - Jos emme olisi hyökänneet Neuvostoliittoa vastaan neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna, emmekä olisi voineet Puna-armeijan yksiköitä, jotka eivät olleet valmiita puolustussotaan, ne olisivat voineet pudota päällemme, kun olisimme hyökänneet Isoon-Britanniaan. Meillä ei siis ollut muuta vaihtoehtoa!
  Magda kohautti olkiaan.
  - Stalin on varovainen poliitikko! Hän ei ehkä olisi riskeerannut sellaista seikkailua!
  Gerda huomautti järkevästi:
  - Pikemminkin Stalinin puolelta iso seikkailu on antaa meille mahdollisuus ottaa Britannia käyttöön. Tässä tapauksessa ylivoimaiset voimat lankesivat hänen päälleen. Ja hautaamme sen. Ja vaikka Britannia vastustaa, Venäjällä oli silti mahdollisuus meitä vastaan. Muuten meidän on myönnettävä, ettei vihollisillamme ole mahdollisuuksia!
  Charlotte löysi myös jotain vastustettavaa:
  - Ennen kuin sellaiset hirviöt kuin Neuvostoliitto ja USA ovat voitettu, on äärimmäisen ennenaikaista sanoa, ettei vihollisella ole mahdollisuuksia. Olemme tehneet paljon ja kulkeneet pitkän matkan, mutta... Meillä on vielä paljon ongelmia edessämme. Nyt Australia. Toinen raja Saksan armeijalle!
  Gerda vastasi luottavaisesti:
  - Rikotaan sekin! Sveitsissä ja Ruotsissa on jo tehty kaksi kävelyä, ja ainakin Australiassa on paljon lämpimämpää.
  Charlotte naurahti ja sanoi luottavaisesti:
  - Uskon voittoomme! Muuten sitä ei yksinkertaisesti tapahdu!
  Tyttöjen täytyi lopettaa lämmittely erämaassa ja palata kuljetukseen. Tankkaus onnistui. Ja tyttöihin liittyi heidän vanhat ystävänsä "Tigress"-pataljoonasta.
  Tämän naisjoukon tytöt metsästivät tyhjiä mujahideeneja. Joita oli kuitenkin vähän. Ja nyt he lähtivät onnellisina valloittamaan Australiaa. Toinen Wehrmachtille niin haluttu maanosa.
  Saksa kokosi voimia hyppyä varten ja valmisteli laskeutumista.
  Margaret tapasi vanhat tuttavansa Christinan ja Gerdan kunnioittavasti. Silti kaikki eivät voi saada timantteja ritarirististä! Tämän seuran jälkeen tytöt lähetettiin keinosiemennykseen ja erityisleirille jälkeläisten synnyttämiseksi. Joten venäläisessä yrityksessä heillä ei ehkä ollut aikaa osallistua.
  Kauniat näyttivät kuitenkin iloisilta ja taisteluhaluisilta. En halunnut enää nukkua, ja tytöt lukittuneet erilliseen mökkiin juttelevat.
  Magda istuutuessaan nahkaiseen nojatuoliin huomautti:
  - Pakanallisuus kaikella ulkoisella logiikallaan ei myöskään voi vastata moneen kysymykseen. Esimerkiksi, mistä monet demiurgi-jumalat ovat peräisin?
  Charlotte naurahti ja vastusti:
  - Samoin kuin monoteismi ei pysty vastaamaan kysymykseen, mistä ainoa Jumala, joka loi maailmankaikkeuden, on peräisin?
  Magda kohautti olkiaan.
  - Kysymys on siitä, kuinka sanoa... Uskon kautta pidämme sitä aksioomana, että Kaikkivaltias Jumala on aina ollut olemassa. Ja tämä on aksiooma, joka ei vaadi todisteita.
  Cristina huomautti pudistaen päätään:
  - On mahdotonta kuvitella ikuisesti olemassa olevaa, äärettömän vahvaa ja äärettömän viisasta. Tämä on vastoin logiikkaa. Kuten näemme maan päällä, yksinkertainen synnyttää monimutkaisen, ja me tarkkailemme kehitystä. Ja sitten monimutkaisemmasta siirryttiin yksinkertaiseen. Mikä on ristiriidassa havaitun todellisuuden kanssa.
  Esimerkiksi ihmisyydestä on tulossa monimutkaisempi, ei yksinkertaistettu! Ja me emme huonone ollenkaan, vaan pikemminkin tulemme täydellisemmiksi!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  - Loogisesti! Jumalien kehitys johtaa kaikkivaltiaan Demiurgian jumalan luomiseen!
  Magda huomautti ankarasti:
  - Sellainen filosofia voi tuhota sielun!
  Charlotte siristi silmiään ja sanoi:
  - Mutta kysymys kuuluu, kuinka vanha maailmankaikkeus on?
  Magda kohautti olkapäitään vahvoja, kehittyneitä olkapäitään.
  - Tuntematon! Ja miksi tällainen kysymys?
  Charlotte vastasi järkevästi:
  - Se liittyy Saatanan kapinaan. Saatana on yksi varhaisimmista enkeleistä, ellei varhaisin. Kuten he kutsuvat häntä - Aamunkoiton poika! Ja jos hän kapinoi, luultavasti ei ole kulunut liian paljon aikaa hänen luomisestaan ja kapinasta. Ja käy ilmi, että niin monen miljardin vuoden ajan hän käyttäytyi rauhallisesti ja yhtäkkiä huijaili.
  Magda rypisti kulmiaan ja huusi:
  - Ja mitä sitten?
  Smart Charlotte huomautti:
  - Ja tiedemiehet sanovat, että universumimme on miljardeja vuosia vanha! Kestää niin paljon aikaa, ennen kuin tähtien valo saavuttaa maapallon! Ja Raamatun mukaan se ei voi olla miljardeja!
  Magda mietti hetken ja vastasi:
  - Jumala loi tähtien valon, joka on jo tullut alas meille. Aadam ja Eeva olivat aikuisia, eivät vauvoja. Aurinko, kuu ja tähdet loistivat jo heille. Eli Herra loi maailman kehitysvaiheessa. Joten kaikki lupauksesi eivät todista mitään.
  Charlotte huomautti itsepäisesti:
  - Tai ehkä he todistavat, että jumalia on monia? Ne jumalat, jotka loivat maailmankaikkeuden!
  Magda vastasi hieman epäröivästi:
  - Universumimme on enemmän tai vähemmän yhtenäinen ja rakentunut, kaikkine epäsäännöllisyyksineen. Ja monien jumalien läsnäolo johtaa siihen, että maailmankaikkeus jakautuisi palasiksi.
  Charlotte vastusti myös loogisesti:
  - Taistelulaiva rakentaa paljon ihmisiä! Siitä huolimatta taistelulaiva on yksiosainen kone. Kyllä, ja maailmankaikkeuden ovat rakentaneet monet jumalat-demiurgit, mutta maailmankaikkeus ei muutu vähemmän kiinteäksi tästä!
  Magda venytti kasvojaan ja koukutti:
  - Ja se kuulostaa - loogiselta! Mutta tämä on puhtaasti inhimillistä logiikkaa. Sillä ei ole mitään tekemistä jumalallisen voiman kanssa, mikä on käsittämätöntä!
  Charlotte naurahti.
  - Yksinkertaisin argumentti - Herran ajatukset ovat käsittämättömiä! Ja tähän voidaan viitata ja tuoda kaikkiin tilanteisiin!
  Magda kuiskasi:
  Ja kaikissa tämän Herran haaran piirteissä,
  Näen unissa halun ilmentää ihannetta ...
  Mutta kummallista kyllä, kansamme kärsii melkein alamaailmassa,
  Ja rahoituksen despootti kahlitsi siipiämme julmasti!
  Charlotte naurahti.
  - Syödä hyvin! Mikset kumarra kannon eteen?
  Magda pudisti nyrkkiään.
  - Joo sinä!
  Tytöt alkoivat selvästi kyllästyä... Keskustelu uskonnosta ei sujunut hyvin. Mistä muusta voit puhua? SS-pataljoonan soturien ajatukset olivat rajalliset.
  Gerda kosketti tankkeja keskustelussa:
  - Tässä on meidän "leijonamme" vain saksalaisen hengen ruumiillistuma! Niin iso ja aseella!
  Magda huomasi, hieroen käsillään kutiavia jalkapohjiaan:
  - Ja "hiiri" vielä enemmän - tarkoittaa vahvempaa! Ja hänen panssarinsa on paksumpi! Ja kaksi asetta kerralla!
  Charlotte huudahti iloisesti:
  - Viehättävä pieni hiiri! Murskaamme kaikki jauheeksi!
  Magda otti sen ja lauloi:
  - Kirottu ja vanha, vihollinen vannoo taas! Jauha minut, jauha minut jauheeksi! Mutta enkeli ei nuku, ja kaikki järjestyy ... Ja kaikki päättyy hyvin! Ja kaikki päättyy hyvin!
  Charlotte huomautti viisaasti:
  - Joka luottaa enkelien apuun, putoaa suoraan helvettiin!
  Magda vastasi:
  - Kuka helvetti on päässä, tulevaisuudessa yksi helvetti!
  Yhtäkkiä Gerda huomautti:
  - Minulla oli läheinen tuttavuus T-34:ään Charlottien kanssa, kun he testasivat! Ja tiedäthän, tämä ei ole maailman huonoin säiliö!
  Punapää huomautti myrkyllisesti:
  - Ei paras, mutta... Hänen näkyvyytensä on melko heikko. Käytännössä tällaisesta tankista on erittäin vaikea päästä viholliseen! Meidän on myönnettävä se!
  Gerda huomautti loogisesti:
  - Hyvin muotoiltu panssari ja torni. Vaikka "Tiger" -2 ja "Lion" - sivujen suojaus on parempi.
  Christina tämä punatukkainen tuhma huomasi:
  - "Leijonalla" on edelleen hyvä torni otsan kaltevuuden suhteen. Mutta "Tiger" -2 otsa ei melkein ole taipuvainen.
  Gerda vastasi:
  - Mutta panssarin paksuus on 180 mm. Tämä kompensoi arkin pienempää kaltevuuskulmaa. Tornin suhteen leijona osoittautui paremmaksi kuin Tiger, mutta tämä ei tietenkään ole raja. Tiedän, että suunnittelijamme luovat varmasti jotain täydellisempää.
  Ja kaunis tyttö löi teräslevyä paljaalla jalallaan, niin paljon, että musikaalinen trilli pyyhkäisi.
  Sotureilla on tylsää. He halusivat nukahtaa. Voi olla jotain mielenkiintoista...
  Samaan aikaan Kaukasiassa käydään sotaa. Saksalaiset käyttivät "Pantterin" lisäksi myös "Tiger" -2:ta. Myös muodoltaan samanlainen kuin panssarivaunu, mutta hieman suurempi, raskaampi 88 mm tykillä ja paksumpi panssari. Tietenkin 35 tonnin painoa, enemmän, mutta silti ei kriittistä, voidaan taistella vanhalla 700 hevosvoiman moottorilla. Vintik ja Shpuntik ovat kuitenkin jo tehneet 1000 hevosvoiman moottorin. Ja "Tiger" -2 alkoi myös kirjaimellisesti lentää. "Lion" ilmestyi vielä paksummalla, erityisesti sivupanssariin, ja 105 millimetrin aseilla.
  Ja se painoi 45 tonnia, ja siitä tuli valtava ongelma Neuvostoliiton joukkoille.
  Neljäkymmentäkolme - neljäkymmentäneljä vuoden talvella saksalaiset joukot vangitsivat Kaukasuksen. Sota alkoi mennä ei stalinistisen skenaarion mukaan.
  Natsit valloittivat Intian maaliskuussa ja alkoivat siirtyä kohti Australiaa. Ja samalla haravoi Afrikkaa.
  Stalin tarjosi heille rauhaa millä tahansa ehdolla. Keväällä 1944 Afrikan valloittamisen jälkeen Hitler hyväksyi Stalinin rauhantarjouksen.
  Olosuhteet olivat raskaat, mukaan lukien korvausten maksaminen sekä raaka-aineiden ja muiden asioiden toimittaminen Kolmannelle valtakunnalle.
  Kesällä 1944 laskeuduttiin Britanniaan, ja Lontoo kaatui viikossa. Sen jälkeen alkoi suuri hyökkäys Amerikkaa vastaan. Vintik ja Shpuntik tekivät uusia sukellusveneitä, jotka purjehtivat nopeammin kuin veneet ja suuntasivat torpedot tutkalle. Ja paljon muutakin on keksitty.
  Erityisen vahvaksi tuli laserasennus levykkeille. Ja se oli vain hienoa.
  Amerikka kesti heinäkuuhun 1945 asti ja antautui. Rauhan aika on tullut. Väliaikainen totuus...
  Hitler oli tyytymätön siihen tosiasiaan, että Japani valtasi liikaa alueita. Ja hän yksinkertaisesti kaipasi kostoa ja maan miehitystä.
  Ja 20. huhtikuuta 1953 alkoi sota Japanin kanssa. Stalinin seuraaja Beria tarjosi Hitlerille apua.
  Fuhrer suostui tietyin ehdoin. Nimittäin Neuvostoliitto taistelee täydellä voimalla, mutta vain Etelä-Sahalin ja Kurilien harju pääsevät takaisin.
  Beria, joka jatkoi Hitlerille valtavan kunnianosoituksen maksamista, suostui myös näihin ehtoihin.
  Sota oli alusta asti epäonnistunut japanilaisille. Heitä häiritsi erityisesti lentävät lautaset, jotka oli aseistettu laseraseilla ja lämpösäteillä. Ja kaikki kirjaimellisesti poltettiin tuhkaksi ja sulatettiin metallilastuiksi.
  Neuvostoliitto puolestaan heitti taisteluun T-54- ja IS-7-panssarivaunut, jotka olivat myös japanilaisia vahvempia, sekä suihkukoneet.
  Sota kesti viisi kuukautta ja päättyi voittoon ja Japanin miehitykseen. Se oli mahtava voitto...
  Ja taisteluissa IS-7:n Alenkan panssarivaunumiehistö erottui. Auto toimi hyvin ja rikkoi monia japanilaisia mastodoneja.
  Ja tytöt ampuivat paljain varpaillaan ja melko tarkasti.
  Mutta nämä ovat yksityiskohtia...
  Neuvostoliitto sai takaisin Sahalinin eteläosan ja Kurilien harjun. Ja näin hän sai vallan ja uusia maita...
  Hitler, jotkut muut haravoivat muun maailman hänen valtaansa. Mutta Neuvostoliitto oli hänelle jatkuvasti silmänsärkyä. Fuhrer halusi uusia valloituksia ja Wehrmachtin sankaruutta.
  Ja 20. huhtikuuta 1958 alkoi uusi suuri sota hyökkäämällä Moskovaan.
  Saksalaiset tytöt taistelevat taivaalla. Albina ja Alvina.
  He ampuvat alas Neuvostoliiton lentokoneita. Tytöt ovat melkein alasti, samassa bikinissä ja paljain jaloin. Ilmaaseet on suunnattu vihollista kohti.
  Albina kaataa neuvostoauton ja vinkkaa:
  - Se on meidän mielestämme järkytys!
  Alvina katkaisee myös Neuvostoliiton jakin ja lisää:
  Imperiumimme kunniaksi!
  Ja soturit myös taistelivat ja taistelivat aikoinaan vihollisen kanssa. Ja he rakastavat ihmisten kiduttamista.
  Täällä komsomolin jäsentä kidutettiin. Riisuttua ja alaston tyttöä hakattiin ruoskalla. Sitten komsomolin jäsenen paljaat jalat poltettiin kuumalla sauvalla. Ja minun on sanottava, että he pitivät siitä.
  Sitten he mursivat tytön varpaat. Ja kidutuksen tyylikkäin, sytytä tuleen Venuksen helmaan soihtulla. Ja tyttö menetti tajuntansa kipusokista.
  Albina ei kuitenkaan rauhoittunut tähänkään. Hän toi soihdun tytön alastomaan rintaan. Ja paistoi sen. Sitten hän katkaisi ja söi murean lihan huutaen:
  - Kuinka herkullista!
  Alvina paistoi toisen nännin liekillä ja huomautti:
  - Kyllä, se on hienoa!
  Ja saksalaiset tytöt pitivät siitä todella.
  Mutta kaikki olennot eivät ole sellaisia. Täällä Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla saksalaisia korppikotkoja vastaan.
  Ja he osoittavat taitonsa ja viisautensa.
  Tytöt tietysti tappelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja tuokaa kuoleman lahjoja viholliselle.
  Ja laulaa itselleen;
  - Kunnia kommunismin maalle,
  Lenin inspiroi meitä taistelemaan...
  Murtunut harju tuntee fasismin
  Rakennetaan uusi maailma!
  Anastasia ampui vihollista paljain varpaillaan, ampui alas saksalaisen koneen ja huusi:
  - Punaiselle kommunismille!
  Akulina Orlova löi taitavasti vihollista käyttämällä paljaita jalkojaan, katkaisi tämän ja haukkui:
  - Venäjän hengen voitolle!
  Ja tytöt murhasivat kuorossa:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Tämä on kova taistelu käynnissä koko rintamalla.
  Saksalaiset ovat ehdottomasti vahvoja. Ja ne liikkuvat, vaikkakin hitaasti, suurilla vaurioilla.
  Tytöt taistelevat jalkaväessä...
  Komsomolitytöt pikkuhousuissa yksin.
  Täällä Alenka laukaisee konekivääriä, katkaisee natsit ja tyrmää koko joukon taistelijoita.
  Sitten hän sanoo:
  - Kunnia Venäjälle!
  Anyuta ampuu myös vihollista. Se tekee tämän erittäin hyvin ja selkeästi. Ja kaataa natsit. Sitten hän heittää kranaatin paljain varpaillaan, rikkoen natsien tankin ja vinkkaa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Allah ampuu myös vihollisia. Se tekee sen erittäin siististi. Paljaalla kantapäällään hän oksentaa kuolemanlahjan ja tekee sen mestarillisesti. Punatukkainen Fritz tyrmää ja huutaa:
  - Kommunismin aikakaudelle!
  Maria ampuu myös vihollista. Se leikkaa natseja, mikä tekee siitä erittäin aggressiivisen ja vinkuvan:
  - Venäjälle, äitimme!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jälleen kranaatin. Vahinkoa saanut saksalainen tankki kaatuu... Ja taistelusarja on repeytynyt.
  Marusya, murskaamassa natsit. Ja paljain kantapäällään hän heitti kokonaisen joukon kranaatteja ja antoi:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Sellaisia tyttöjä täällä, valtavia taistelijoita. Joten kaikki tuhotaan peräkkäin.
  Tässä on taistelu viisi. Ja kuinka monet fasistit pret. Ja mustat soturit osallistuvat hyökkäykseen. Minun on sanottava, että he ovat erittäin taistelevia tyyppejä.
  Mutta heidän venäläistyttönsä leikkaavat alas ilman seremonioita.
  Kaunis pataljoona, kun soturit ovat melkein alasti. Ja niin ruskettunut, suklaa.
  Ja taivaalla voit nähdä Yu-888 voimakkaita saksalaisia autoja. He pudottivat pommeja Neuvostoliiton asemiin murskaamalla vihollisen. Ja he toimivat suurella omistautumisella.
  Eva, pudottaa pommeja, painaa paljas, pyöreä kantapäänsä polkimella. Lahjojen heittäminen Neuvostoliiton kaupunkeihin, karjuu:
  - Kolmas valtakunta on voittamaton!
  Agatha suostui tähän ja sylki tuhon lahjoja:
  - Olemme jo särkeneet kaikki vihollisemme!
  Ja natsit virtaavat jo Moskovan ympäri eri puolilta.
  Sitten Oleg ja tytöt astuivat jälleen taisteluun auttamalla Venäjää tai pikemminkin Neuvostoliittoa.
  Sitten paljasjalkainen tyttö Margarita liittyi heihin. Myös aikuisesta naiskirjailijasta tuli noin kaksitoistavuotias tyttö vastineeksi kuolemattomuudesta ja hän suorittaa tehtävän.
  2000-luvun soturit kamppailivat jälleen 1900-luvun natseja vastaan.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on liikaa sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Oleg Rybachenko kaatoi natseja miekoilla ja karjui sekä jalkaväkeä että panssarivaunuja:
  - Älä koskaan luovuta!
  Ja pojan paljaista jaloista lensi terävä kiekko!
  Margarita murskaten vastustajia, paljastaen hampaat, murahti:
  - Maailmassa on paikka saavutukselle!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja ulvoi:
  Emme koskaan unohda emmekä koskaan anna anteeksi.
  Ja hänen miekkansa menivät fasistien läpi tehtaalla.
  Zoya, leikkaamalla vihollisia, vinkaisi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja uudet neulat hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja mitä on silmässä, mikä on natsisotilaiden ja -lentokoneiden kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit olivat innostuneita ja raivoissaan.
  Augustine kaatoi valkoisia sotilaita ja panssarivaunuja, huusi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja syksyn takni ja valkoiset taistelijat.
  Svetlana leikkaa myllyä, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin lyhteitä.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin ja vinkua:
  - Sillä äiti Venäjä voittaa!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika pilkkoo ruskeita joukkoja.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät ulos myrkkyä sisältäviä neuloja, repivät rungot ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä leikkaa jokaisen pään ja kuonon.
  Margarita murskaa myös vastustajia.
  Hänen paljaat jalkansa heiluvat. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa ja leikkaa ...
  Fasististen sotilaiden ruumiiden massa.
  Mutta Natasha on hyökkäyksessä. Hän kaataa natsit tankkien mukana ja laulaa:
  - Venäjä on suuri ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Kuka näki natsien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö.
  Zoya on hyökkäämässä. Ruskeiden sotilaiden pilkkominen molemmin käsin. Sylkeminen putkesta. Ja heittelee tappavia neuloja paljain varpain - ammu tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Oi äijä, mennään,
  Oi, suosikkini menee!
  Augustina kaataa natseja ja tuhoaa ruskeat sotilaat, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläimen ihossa,
  Hän ryntäsi mellakkapoliisille mailalla!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee vihollista kohti jotain, joka tappaa norsun ja vielä enemmän panssarin.
  Ja sitten huudahtaa:
  - Sudet!
  Svetlana hyökkäyksessä. Leikkaukset, natsien leikkaaminen. Paljain jaloin hän laukaisee kuolemanlahjoja heidän päälleen.
  Johtaa myllyä miekoilla.
  Hän murskasi paljon taistelijoita ja huutaa:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi ylös. Poika pyöri kuperkeikkauksessa. Pilkoi paljon natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain sormin ja gurgutti:
  - Ole kuuluisa kauniista rohkeudestani!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Margarita lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kovempia kuin tuulimyllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuoleman lahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö on hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja hyppää aina silloin tällöin ja kiertelee!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja itse natsit kaatuvat kuolleina. Ja kokonaisia ruumiita kasaantuu.
  Margarita huutaa:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa heittivät neulan.
  Ja sitten vielä tusina neulaa!
  Natasha hyökkäyksessä on myös erittäin siistiä.
  Ja heittää paljain jaloin ja sylkee oljesta.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kimalteleva kuolema! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus liikkeessä.
  Zoya hyökkää natsien ruumiiden tukkoon. Ja tuhon bumerangit lentävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat.
  Zoya huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, sinä voitat!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Joka suoraan kurkkuun natsien kaivaa.
  Ne putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut.
  Augustine hyökkäyksessä. Murskaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin suuri soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi.
  Tyttö punatukkaisella karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voitto!
  Ja hyökkäyksessä kaunotar tulitukkainen.
  Augustinus karjuu hurjassa hurmiossa:
  - Sodan jumalat repivät kaiken!
  Ja soturi hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja.
  Svetlana taistelussa Ja niin kimaltelevaa ja taistelevaa. Hänen paljaat jalkansa heittävät ulos niin monia tappavia asioita. Ei mies, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Tuo hyppy pyöreässä tanssissa!
  Anna unelman toteutua -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liikkeessä on yhä enemmän raivoa.
  Oleg hyökkäyksessä kiihdyttää kaikkea. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on toiminnassaan myrskyinen tyttö. Ja lyö vihollisia.
  Täällä hän laukaisi paljaalla jalallaan, herneen räjähteillä. Hän räjähtää, ja heti sata natsia ja kymmenen tankkia heitetään ylös.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee meille joka tapauksessa!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankkien tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha kiihdytti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja huutaen:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyä ja hidastaa vauhtia, ja tankit ja lentokoneet menevät harhaan.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joilla on lävistetty kurkku ja jotka makaavat ruumiskumpuissa, sekä rikkoutuneita tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se murskaa kaikki kuin se olisi hyperplasmarobotti.
  Se ei ole jo murskaanut sataa natsia. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi karjuu edelleen.
  - Olen voittamaton! Maailman siistein!
  Ja taas kauneus hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä anna grammaakaan hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän katkaisee viholliset ja tuhoaa natsit. Ja ruskeiden hävittäjien massa on jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi oli raivoissaan. Piti villin taistelun.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet natsit putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Kirjoittajapojalle tulee mieleen villi strategia. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuivat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja yritys "Adidas"!
  Todella siisti show osoittautui siistiksi. Ja kuinka moni tappoi natseja. Ja suurin määrä suurimpia tappoi ruskeat taistelijat.
  Margarita on myös taistelussa. Murskaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroidaan natseja vastaan. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantterit! Todista, että kaikki ovat parhaita!
  Ja tytön paljaasta kantapäästä lentää ulos kuin herne, jolla on voimakkaita räjähteitä.
  Ja lyödä vihollista.
  Ja hän ottaa ja murskaa joitain vastustajia ja tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän voittaa vastustajia, eikä hän itse anna kenellekään laskeutua.
  Kuinka moni natsi on jo keskeyttänyt.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiria. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka hänellä on kaikki kumppaninsa - teloittajat!
  Natasha huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen!
  Ja taas, tyttö kaataa paljon natseja miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on katkaissut paljon ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustinus etenee ja murskaa vastustajat. Ja samaan aikaan hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkusta!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa hampaansa!
  Ja punapää on niin ... Hiukset lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki tulee kirjaimellisesti vihasta.
  Svetlana liikkeellä Täällä hän leikkasi paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten sylkee oljesta. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää tappavia neuloja, jotka osuivat jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään telttailemaan, avaa iso tili!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on melko vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja taas tappavat ja murskaavat neulat lensivät pois hänen paljaista jaloistaan.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapaus sarastaa!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan, jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Kukkikoon ruusut!
  Ja heti kun soturi heittää herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet putoavat.
  Heidän tyttönsä ja miekkansa, ja hiilen jyvät ja keihäät. Ja neuloja.
  Samalla se myös karjuu:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja ja lyövät vastustajia.
  Zoya villissä liikkeessä. Hyökkää natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturinainen heittelee neuloja paljain sormin. Murtautuminen vastustajien läpi ja kuinka karjua:
  Täydellinen voittomme on käsillä!
  Ja hän suorittaa villiä myllyä miekoilla, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille painajaisille.
  Ja jos se leikkaa sen, se tarkoittaa, että se leikkaa sen.
  Sen jälkeen punapää ottaa ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole jarruja. Heti kun ne pilkkoutuvat, niin ruumiiden massa roskaa, ja lentokoneet ja tankit putoavat.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja nyt tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg taas sata natseja, kantoi meteoria, katkaistiin. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Pienikokoinen, mutta tappava...
  Kuinka murtaa pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kauheiden koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja leikattiin paljon ruskeita taistelijoita. Ja leikkaa suuria aukkoja.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja iski uudella voimalla.
  Hyökkäysvaiheessa oleva Natasha on vielä raivoisempi. Siis natseja puidaan. Heille ei ole kovin hyvä vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleinen sovittelija!
  Ja soturityttö purskahti vastustajiin sellaisella iskujen kaskadilla.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä hän johti myllyä. Ruskean armeijan päiden massa vierähti taaksepäin ja panssarivaunut paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itsellesi sellainen keltainen armada.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Päihitä vastustajat. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  Joten se on sinun vikasi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan, kuinka terä lentää. Ja hän iskee paljon hävittäjiä katkaisemalla tornit tankeista.
  Augustine liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Kuin proletaarisen lipun leijuva. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän leikkaa vastustajia - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan paskiainen!
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Tulee härän pää - taistelijat eivät tule hulluksi!
  Ja täällä hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Oleg Rybachenko mutisi:
  - Mitä tarvitset! Tässä on tyttö!
  Margarita, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree ketä tahansa!
  Ja taas, paljain varpain, hän laukaisee murhanhimoisen.
  Svetlana taistelussa ei ole huonompi kuin vastustajat. Ei tyttö, mutta lopettaa sellaisen liekeissä olevan noidan kanssa.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine, joka päästi irti terän paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana pilkkoi vihollisia ja ampui lentokoneita alas, sirutti:
  - Tyhmä ei tarvitse veistä...
  Zoya vinkaisi ja heitti neuloja paljain, ruskettunein jaloineen:
  - Valehtelet hänelle kolmesta laatikosta!
  Natasha kaatoi natseja, lisäsi:
  - Ja tee hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä heillä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko näyttää erittäin tyylikkäältä taistelussa.
  Margarita lauloi:
  - Isku on voimakas, ja kaverilla on kiinnostusta ...
  Neropoika laukaisi jalkansa helikopterin potkurilta. Hän katkaisi natseilta ja tankeilta parisataa päätä, vinkaisi:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö täysin harjakattoina.
  Oleg, pilkkoo ruskeita sotilaita, kurkuteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todellakin niin aktiivinen terminaattori.
  Natasha lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhä sota!
  Ja soturi laukaisi terävän levybumerangin. Hän lensi kaaressa, kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoya lisäsi, jatkaen tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Matala vastustaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Augustine heilutti jalkojaan ja heitti teräväreunaisia hakaristeja, kurkuteli:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt kiekko lentää soturien paljaista jaloista. Lihaa revitään ja tankkitorneja puretaan.
  Ja huutaa taas:
  - Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Natasha lensi ilmaan. Repäisi vastustajat ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paistakaa vihollinen!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy ekstaasissa.
  Ja sitten hän mutisi:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybatšenko kurkkui:
  - Voi aikaisin, antaa turvaa!
  Ja vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha katkaisi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa, ilman taistelua!
  Poika vastasi:
  "Joskus tappelu ei ole myöskään hauskaa!"
  Natasha suostui:
  - Jos ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti massa tankkeja ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve,
  Ja valmiina toimintaan!
  Sen jälkeen Natasha katkaisi jälleen viholliset ja tuhosi tankkien tornit.
  Zoya on erittäin nopea tyttö. Täällä hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdestä räjähdyksestä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö taistelupitsissä!
  Augustine taistelussa ei myöskään ole heikko. Siis natseja puidaan. Kuin ketjujen nipusta.
  Ja vastustajien pilkkominen - laulaa:
  - Varo, siitä on hyötyä
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kynsi taistelussa kuin paholainen nuuskalaatikossa.
  Ja tässä on kuinka Svetlana taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän osuu, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Svetlana huomasi ankarasti, kun hänen paljaista jaloistaan lensi metalliroiskeita, jotka sulattivat tankkien kallot ja tornit:
  - Kunnia Venäjälle, paljolti jopa kunnia!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Tervehdys venäläiset!
  Täällä tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat rikkoneet ketjun.
  Oleg on taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä säälimättä, leikkaa tankkien läpi ja kiljuu:
  Olemme kuin härät!
  Margarita, murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaamalla tankkien läpi, otti:
  Olemme kuin härät!
  Natasha otti sen ja huusi ja katkaisi ruskeat hävittäjät panssarivaunuineen:
  - Valehtelu on käsistä!
  Zoya repi natsit osiin, vinkaisi:
  - Ei, ei käsistä!
  Ja hänkin ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja tekee lopuksi monet fasistit.
  Natasha otti sen ja huusi:
  - TVmme on päällä!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoya, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan, huusi:
  - Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas sellainen heitto, että ympyrät hämärtyvät joka suuntaan. Tämä on tyttö - puhdas vastustajien tuhoaminen.
  Tyttö paljain varpaineen ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja ruumiista tästä tuli vielä enemmän.
  Sen jälkeen kaunotar paljastaa:
  - Emme anna viholliselle armoa! Tulee ruumis!
  Ja taas tappava asia lentää paljaalta kantapäältä.
  Augustinus huomautti myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Joukkomurha!
  Ja nyt hän hakkaa päätään natsikenraaliin. Murra hänen kallonsa ja anna:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin tankkien kaatamisessa, hän kiljuu:
  - Et säästy!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän murtautuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja hyvin paljon jopa soturi yrittää murskata ja tappaa.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Loistava vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, se vain kuhisee voimalla ja tulivuoret kohisevat!
  Margaret liikkeellä. Se repii kaikkien vatsat.
  Tyttö, jolla on jalka, heittää ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja kaikenlaiset viholliset tappoivat massan, tyrmäsivät sekä tankit että lentokoneet.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkeammalla piipulla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö puskee ja huutaa:
  "Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!"
  Natasha taistelussa on vain eräänlainen terminaattori. Ja mölyki gurguteli:
  - Banzai! Hanki se nopeasti!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja natsit ovat kuin kynnet. Ja se tuhoaa paljon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Tässä on soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän leikkaa kolminkertaisen myllyn natseissa!
  Ja Augustine huusi takaisin:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Tietysti vihollisille. Ja ystäville hän on rakas.
  Ja kuinka hän paljain varpain ottaa ja heittää. Ja paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin korkea taistelupotentiaali. Ei, tähän on parempi olla sekaantumatta. Kuten tankkien tornit revitään irti ja fasististen lentokoneiden siivet.
  Augustine sihisi:
  - Murskaamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja silmää kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Ellei rauha ole tappava!
  Svetlana, murskaamalla vihollisia, julkaisi:
  - Lakaisemme sinut jonoon!
  Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon lahja! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi siruiksi kerralla.
  Oleg lauloi vastauksena:
  - Tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, julkaisi:
  - Lyhyesti sanottuna! Lyhyesti sanottuna!
  Natasha, joka tuhosi ruskeat soturit, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja leikataan vastustajia villin katkeruudella.
  Oleg Rybachenko, joka leikkaa vastustajia, antoi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja debyytti, usko minua, on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneen pyrstöt.
  Margarita, joka kaatoi ruskean imperiumin soturit ja panssarivaunut, lauloi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta,
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Älkäämme leikkiä sen kanssa...
  Revitään se osiin!
  Revitään se osiin!
  He tekivät hyvää työtä silloin natsien kanssa... Ja Neuvosto-Venäjä voitti ruskean imperiumin Moskovan myrskyn aikana.
  Sota ei ollut vielä ohi, mutta Neuvostoliitolla oli jo mahdollisuus voittaa itse natsit. Joten kuuden piti jälleen keskeyttää super- ja siistitehtävänsä suorittaminen.
  
  YKSI neuvostoliitto SUDEN joukossa
  Katkos johtui auringonpurkauksesta, jonka seurauksena Yhdysvallat, Britannia ja sen siirtomaat suljettiin 22. kesäkuuta 1941. Aluksi tämä ei vaikuttanut erityisesti sodan kulkuun. Saksalaiset edistyivät pitkälti samalla tavalla kuin todellisessa historiassa. Fuhrer kääntyi myös etelään, ja Japani otti odotusasennon ... Ja taas pakkas talvi pelasti puna-armeijan täydelliseltä tappiolta ja antoi sen mennä vastahyökkäykseen Moskovan lähellä. Sillä välin Japani haltuunsa Tyynellämerellä ne omaisuudet, jotka aiemmin kuuluivat Britannialle ja Yhdysvalloille ja joihin lisäjoukot eivät nyt päässeet.
  Itärintamalla keväällä ja alkukesällä saksalaiset voittivat sarjan voittoja ja aloittivat jälleen hyökkäyksen Stalingradia vastaan. Tästä poikkeaminen todellisuudesta kuitenkin alkoi. Toisen rintaman puuttuminen mahdollisti saksalaisten siirtämisen lisää joukkoja Euroopasta ja Libyasta, jolloin vain italialaiset varuskunnat jäivät sinne.
  Ja hyökkäys alkoi paitsi Stalingradissa myös Tikhvinissä. Ja nyt heitä komensi Rommel, jota Fuhrer arvosti suuresti brittien tappiosta Libyassa ja Tolbukin vangitsemisesta.
  Ensimmäiset Tiger-panssarit osallistuivat myös taisteluihin. Rommel aloitti hyökkäyksen yöllä ja onnistui yllättämään Neuvostoliiton joukot. Tilannetta pahensi se, että saksalaisilla oli etulyöntiasema ilmailussa, joten he eivät tuhlanneet voimiaan taistelemaan liittolaisia vastaan.
  Pilotti Marseille keräsi nopeasti tiliä itärintamalla. Kesäkuussa 1942 hän ylitti pudonneiden lentokoneiden määrän sataviisikymmentä ja sai Rautaristin ritariristin hopeatammen lehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Mutta se oli vasta uran alkua.
  Taivaalla Puna-armeijalle se oli itse asiassa vaikeampaa. Ja saksalaiset pystyivät valloittamaan Tikhvinin ja sitten useita muita kaupunkeja ja katkaisemaan Leningradin kaksoisrenkaalla, estäen tämän kaupungin uudelleen.
  Neuvostoliiton komento yritti murtautua Leningradiin ja edetä keskustassa. Mutta voimat eivät riittäneet menestyäkseen näillä alueilla.
  Ainoa lohdutus oli se, että natsit jumissa Stalingradissa, mikä antoi heille mahdollisuuden kerätä uusia varantoja.
  Mutta Leningrad pysyi tukossa. Toistaiseksi Turkki ja Japani eivät ole osallistuneet sotaan, ja Neuvostoliitolla oli mahdollisuus kääntää taistelujen kulkua. Marraskuussa 1942 Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksen Rževin ja Stalingradin lähellä.
  Rževin aikana menestystä ei saavutettu. Mutta lähellä Stalingradia kehä suljettiin. Mutta kuten aikanaan kävi ilmi. Kolmannella valtakunnalla oli paljon enemmän varoja, ja Rommel aloitti hyökkäyksen Stalingradia kohti pohjoisesta ja Mainsteinia etelästä.
  Tilannetta pahensi Japanin odottamaton liittyminen sotaan. Samurai hyökkäsi Vladivostokin kimppuun, vaikka Kiinan taistelu rajoitti heitä.
  Todennäköisesti Hirohito pelkäsi Kolmannen valtakunnan häviävän ja osallistui sotaan.
  Lisäksi Japanilla oli riittävästi resursseja ja jalkaväkeä täysimittaiseen hyökkäykseen.
  Puna-armeija purettiin, ja Rommel onnistui murtautumaan pohjoisesta Stalingradiin. Mainstein pysäytettiin väliaikaisesti, mutta saatuaan lisävahvistuksia ja tukea Paulukselta hän liittyi jo vapautettuihin joukkoihin.
  Siten syntyi toinen rengas, johon Neuvostoliiton joukot joutuivat.
  Itsepäisten taistelujen jälkeen suurin osa niistä tuhottiin ja vangittiin. Sen jälkeen saksalaiset valtasivat Stalingradin. Ja maaliskuussa 1943 myös Turkki osallistui sotaan. Tilanne muuttui vielä monimutkaisemmaksi. Ilmassa saksalaiset säilyttivät ylivoimansa. Marseille ylitti kolmesataa pudonnutta lentokonetta ja hänestä tuli ensimmäinen saksalainen, joka sai toisen rautaristin ritariristin tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Toukokuussa saksalaiset aloittivat uuden hyökkäyksen, jossa käytettiin massiivisesti uusia tankkeja - "Tiger", "Panther" ja "Lion". Ja he etenivät menestyksekkäästi, vaikka puna-armeija otti voimakkaan puolustuksen. Mutta joukot olivat jo epätasa-arvoisia, koska Neuvostoliiton joukot taistelivat kolmella rintamalla kerralla - Kolmatta valtakuntaa, sen satelliitteja, Japania ja sen siirtomaita sekä Turkkia vastaan. Tilannetta pahensi natsien julistama totaalinen sota, joka johti aseiden tuotannon lisääntymiseen useita kertoja ilman liittoutuneiden pommituksia. Joten Neuvostoliiton mahdollisuudet pienenivät nopeasti!
  Totta, Fritz eteni hitaasti, koska heidän edessään oli syvällinen puolustus. Ja Neuvostoliiton joukot, joilla oli kokemusta, taistelivat erittäin rohkeasti. Mutta he hävisivät silti.
  He kuitenkin taistelivat suurella rohkeudella, ja jotkut soturit osoittivat korkeimman luokan. Täällä esimerkiksi Elisabetin panssarimiehistö tavallisimmalla T-34-76:lla taistelee natseja vastaan.
  Ja saksalaiset liikkuvat hitaasti kohti neuvostojoukkoja rivissä kiilaksi tai sikaksi. Edessä on painavin ja parhaiten suojattu tankki "Lev". Se muistuttaa Pantteria, vain paljon suurempi ja painaa yhdeksänkymmentä tonnia. Rungon etupanssari on 150 mm ja kalteva kuin T-34, ja sivut ovat 82 mm kaltevia. Tornin otsa on yleensä erittäin hyvin suojattu: 240 mm kaltevuudella, ja myös sivut ovat rungon tapaan heikommat kuin 82 mm. Ja voimakas 105 mm ase, jonka piipun pituus on 70 EL. Tämä on tankki, joka pystyy iskemään kaukaa.
  Elizabeth vaihtaa vaihteiston yläosaan paljain jaloin.
  Ja kolmekymmentäneljä kiihtyy. On hyödytöntä ampua "Leijonaan" kaukaa ja sinun on päästävä lähemmäksi. Tehokas saksalainen kone lähettää tappavan voiman ammuksen. Hän ryntää ohi. Tytöt tankissa nauravat iloisesti ja liikkuvat paljain jaloin.
  Pohjois-Kaukasuksella on kuuma toukokuun lopussa, ja bikineissä olevilla kaunottareilla on hauskaa.
  Elena huomauttaa vihellessään:
  - Nyt fasisti pääsee sarviin!
  Ekaterina, pudistaen paljas, ruskettunutta jalkaansa, on samaa mieltä:
  - Lyömme hänet ehdottomasti!
  T-34-76 jatkaa kiihtymistä, mutta maastonopeus on rajoitettu. "Lion" tuskin ryömi, ja ketterämmät "Panthers" ja "Tigers" hidastavat, jotta ne eivät vetäisi eteenpäin.
  Mutta nämä koneet ovat vaarallisia, varsinkin Panther, joka pystyy ampumaan viisitoista laukausta minuutissa. Tästä voit odottaa yllätystä.
  Euphrasia, painaen paljain kantapäänsä kaasua, kiljuu:
  - Taistellaan virtuoosimaisesti!
  Tankin "Lion" aseella on merkittävä haittapuoli, se ampuu vain viisi laukausta minuutissa. Yleensä ei menestynein malli. Panssarin lävistys on liiallista, eikä ole välttämätöntä lyödä liian kaukaa. "Tiikerit" ja "Pantterit" murtautuvat läpi kahdesta kilometristä, suuremmasta etäisyydestä on melkein mahdotonta päästä liikkuvaan ja pieneen kolmekymmentäneljään. Oliko sitten sen arvoista varustaa Lion niin tehokkaalla aseella? Muut Neuvostoliiton tankit ovat vielä kevyempiä, paitsi KV-1S, mutta tällä tankilla ei myöskään ole etuja puolustuksessa, ja ajokyky on vain huonompi.
  Elizabeth pyörittää vartaloaan ja huutaa:
  - Hengitän sisään rinnallani, ilma on leveä aalto,
  Se kimaltelee kirkkaasti, loputon tähtikirkas matto...
  Tunteet leikkivät, avojaloiset tytöt elävät,
  Pelaa taivaalla, haluan lentää aurinkoon ikuisesti!
  Lev-säiliön läpi ei ole helppo murtautua edes sivulle. Tornin sivut, kuten Pantherilla, ovat viisto, ja myös rungon sivujen yläosa. Näissä säiliöissä tyypillinen "kissa"-muoto on jo otettu käyttöön, mikä antaa paremman suojan rinteiden takia. Ei niin kuin "Tiger", melkein neliö. Mutta "Tiger" kehitettiin ennen sotaa, ja se näytti KV-univormulta. Mutta "Tiger" -2, myöhempi kehitys, on myös "kissan" muodossa, ja pian tämä säiliö menee sarjaan. "Lion" murtautua hallituksen on myös lähes mahdotonta. Vain rungon alaosassa ei ole panssarin kaltevuutta, vaan se on telojen peitossa. Eli sinun on murtauduttava läheltä ja päästävä täsmälleen kaukaloiden väliin.
  Joten tytöillä on vaikea tehtävä. Lisäksi kolmekymmentäneljä liikkeessä tärisee niin paljon, että on lähes mahdotonta ampua tarkasti.
  Elizabeth kysyi ystäviltään:
  Voimmeko voittaa vihollisen?
  Elena vastasi luottavaisesti:
  - Kun tytöillä ei ole kenkiä, he saavat paljain jaloin sellaisen herkkyyden, että vihollinen osuu varmasti.
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tyttöjen paljaat kantapäät takaavat voiton!
  Ja nyt, välttyäen tappiolta, kolmekymmentäneljä lipsaa laudalle. Tärkeintä tässä on välttää Panther- ja Tiger-aseita. Ne ovat nopeita ja tarkkoja. Etkä myöskään voi murtautua näiden tankkien läpi otsassa.
  Elena ampuu saksalaista hänen paljain varpaillaan. Mutta kentän ohittaminen liikkeellä on lähes mahdotonta. Mutta vihollisen jäähalli on rikki, ja "leijona" pysähtyy.
  Kolmekymmentäneljä kävelee jälleen hänen ohitseen. Ja lähettää tappavan ammuksen kyljen alaosaan.
  Catherine huomauttaa:
  - Tykkimme on vanhentunut - "Leijonaa" ei todellakaan voi ottaa!
  Mutta kuten harmissaan, Elena osui vihollisen sivuosaan, ja "Leijona" syttyi tuleen.
  Tytöt eivät hidasta vauhtia, vaan heilaavat taas eteenpäin. Nyt heillä on heikompi kohde: "Panther". Riittää, kun lyöt häntä suoraan kylkeen.
  Elizabeth huomauttaa:
  - Käytännöllinen kissa!
  Catherine huomautti nauraen:
  - Mutta se tuskin ryömi, jotta se ei pääse pois "Lionin" kannesta.
  Ja Elena ampui kaukaa Pantteriin, joka osoittautui kauas sivuun ja avasi kylkensä. Hänellä on ohut - 40 millimetriä, eikä sillä ole väliä, että se on kallistettu.
  Saksalainen panssarivaunu räjähtää pamahduksella. Kyllä, kaunottaret oli jyrkästi perseestä.
  He ovat taistelulajien kauneuden kiehtovalla armollaan.
  Mutta kuoret viheltävät ohittaessaan, melkein koskettaen panssaria.
  Kolmekymmentäneljä on erittäin vaarallinen, ja hän muistuttaa henkilöä, joka hyppää valujen välissä.
  Elizabeth ampui taas paljain jaloin ja lauloi:
  - Pystyn kaikkeen, me osumme Wehrmachtiin antautumalla!
  Tietenkin tällaisten tyttöjen kanssa paholainen itse ei ole kauhea. Vaikka natsien hyökkäys on aggressiivinen, ja heillä on paljon panssarivaunuja ....
  Voimat ovat eriarvoisia. Vaikka autoja on suunnilleen yhtä paljon, saksalaiset ovat raskaampia. Monet Neuvostoliiton tankit ovat kevyitä eivätkä aivan taisteluvalmiita natsihirviöitä vastaan.
  Mutta Elizabethin miehistö tekee ihmeitä ja ampuu toisen "Pantterin" liikkeellä.
  Komsomolin jäsenet taistelevat aseilla. Ampuvat tarkasti. He juoksevat vilkkuen paljain jaloin, pyöreät kantapäät. Ja osui viholliseen suoraan maaliin.
  Alenka käskee intohimoisesti:
  - Älkää luovuttako tytöt!
  Ja nyt tykki sylkee ammuksen, täsmälleen T-4:een, lävistessään tämän panssarivaunun. Mutta täällä, "Lion", se ei tietenkään ole niin helppoa. Ja tässä pitää yrittää.
  Anyuta osoittaa autoa paljain varpaillaan ja ampuu täsmälleen päästä päähän sanoen:
  - Kunnia kommunismille!
  Alla ampuu myös erittäin tarkasti ja lisää:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Taistelutytöistä täällä ei voi sanoa mitään - korkein luokka ja taitolento!
  Maria syöttämällä ammusta aseeseen lauloi:
  - Yhä korkeammalle ja korkeammalle
  Etsi lintujemme lento...
  Ja hengittää joka potkuriin,
  Rajamme rauhallisuus!
  Marusya lisäsi ampuen Fritziä:
  - Varmasti on....
  Venäläisten eikä vain venäläisten joukkosankarillisuus ilmeni kaikessa ...
  Käen mitatut, vaimeat äänet, kuin soivan kellon, pyyhkäisivät haudoissa. Väsyneitä sotilaita tervehtivät harvinaiset puut, joilla on tiheä vihreä kruunu tuulenpuuskassa, kuin pioneerit tervehdyksessä. Joillekin tämä saattaa jopa tuntua eräänlaiselta varoitukselta - he sanovat, sinä menet seuraavaan maailmaan!
  Vladimir Mihailovskin komennossa olevaa pataljoonaa, joka on raa'asti pahoinpidelty aikaisemmissa taisteluissa, erityisesti toukokuun taistelussa, on nyt kiireesti täydennetty uusilla rekrytoimilla valmistautuen kattamaan yhden vaarallisimmista alueista. Kolme kilometriä itään Donin vedet ryntäävät sodan liekkejä pitkin.
  Suurin osa ruoko oli hiiltynyt sytytyspommeista, vesi muuttui mustaksi noesta. Kuten suuret tulitikkuja surullisessa häpeässä, räjähdysaallon tuhoamat sillan paalut seisovat yksinään tukina.
  Paikalliset pioneerit kuljettavat veneillä peltojen lahjoja sekä ammuslaatikoita sankarillisille neuvostosotilaille, jotka ovat valmiita kuolevaisten taisteluun raivostuneiden natsilaumojen kanssa.
  Joten neljä heistä raahasi pitkän laatikon sudenmarjojen peittämälle pensaalle. Siellä huolella naamioitu panssarintorjuntatykki väijyi kuin mohawk väijytyksessä. Kolme sotilasta ja räikeäsilmäinen ampuja Alesya toimivat aseella. Tyttö, hyvin hoikka, mutta hänen kätensä ovat jänteiset uuvuttavasta työstä. Hän yrittää myös yhdessä poikien kanssa valmistaa ansan siltä varalta, että natsiparven panssarivaunu tai "panssarivaunu" yrittää ohittaa luonnollisen kukkulan.
  Sotilaat ovat suurimmaksi osaksi edelleen täysin parrattomia ja ampumattomia, nuoria miehiä, jotka ovat suorittaneet lyhennetyn rekrytointikurssin - puolitoista kuukautta sekä tietysti vakiintuneen asevelvollisuuden koulutuksen Neuvostoliitossa .
  Joillakin sotureilla on jo kokemusta. Ne eroavat nuorista eläimistä harjaksilla, liikkeiden terävuudella, jotkut ovat kelattuja. Erityisesti yksisilmäinen Ivan, joka näytti todelliselta merirosvolta, päästi irti parrasta. Liukun arvonimi ja jo pari eri taisteluissa saatua käskyä, tai pikemminkin ensimmäinen Moskovan lähellä. Kun näytti siltä, että he tekivät mahdottoman: pysäyttivät Fritzin ja ajoivat vihollisia jopa parisataa kilometriä kuin koiran hakkaajia.
  Kuinka monta hylättyä laitetta Fritzillä oli. Ehkä ei niin paljon, ja siellä oli usein tankkeja, mutta panssaroituja miehistönkuljetusajoneuvoja tykeillä ja konekivääreillä, jotka niin tuskallisesti kiusasivat Neuvostoliiton jalkaväkeä kesällä ja syksyllä 1941 - ainakin penniä tusina!
  Mutta kun pakkanen ylitti kolmekymmentä astetta, kaikki nämä teutonilaiset hirviöt menettivät kykynsä liikkua yksinkertaisesti... Bensiini jäätyi ja rasva jäätyi.
  Valitettavasti he eivät onnistuneet viimeistelemään natseja loppuun asti. Osittain komennon syynä, joka pyysi suuria joukkoja hyökkäämään kaupunkeihin, joissa saksalaiset yksiköt olivat tiiviisti. Kyllä, ja sulaminen on tullut - olkoon se väärin ...
  Keväällä Ivan ansaitsi myös toisen käskyn - hän oli onnekas tappaessaan kenraalin ja useita upseereita väijytyksestä. Taistelu onnistui kuitenkin vain osittain. Takaa-ajon aikana eksynyt sirpale osui Ivan Krasnovin kasvoihin, mikä riisti häneltä silmänsä. Valitettavasti tämä on sota, ei lasten elokuva, jossa päähenkilö puidaan kaikkia, eikä sata konekivääriäkään voi lyödä häntä.
  Ja nyt heidän täytyy tehdä fyysisesti kovaa työtä: kaivaa juoksuhautoja, soluja ja kuoppaloukkuja.
  Pioneerit auttavat heitä, kun taas pellot ovat rauhallisia ja pojat ja tytöt itse ovat anoneet auttamaan vanhempiaan veljiään. He jopa työskentelevät liian innokkaasti, yrittäen tehdä enemmän, laskematta voimaa. Näin suonet turposivat ja pomppasivat ulos lasten ruskettuneista, kovettuneista käsistä ja paljaista, mustelmilla jaloista. Samaan aikaan he silti onnistuvat laulamaan;
  Olemme kommunismin lasten edelläkävijöitä -
  Tuli, teltta ja soiva bugle!
  Kirottu fasismin hyökkäys -
  Kuka odottaa raivoisaa tuhoa!
  
  Mitä olemme menettäneet näissä taisteluissa?
  Ja sitten taisteluissa vihollisen kanssa hankittu?
  Olimme ennen vain maailman lapsia -
  Ja nyt kotimaan soturit!
  
  Mutta Hitler otti askeleen kohti pääkaupunkiamme,
  Pudotettiin pommeja laskematta vesiputousta!
  Ja minulle Isänmaa on vielä kauniimpi kuin taivas -
  Nyt on helvetin auringonlasku koittanut!
  
  Vastaamme aggressioon ankarasti -
  Vaikka he itse ovat pitkiä, kyllä, valitettavasti, ne ovat pieniä!
  Mutta miekka hauraan teinin käsissä -
  Vahvempi kuin Saatanan legioonat!
  
  Anna tankkien rynnätä lumivyöry toisensa jälkeen,
  Ja jaamme kiväärin kolmeen!
  Antaa poliisin ilkeästi kohdistaa taakseen,
  Mutta Pyhä Jumala rankaisee heitä ankarasti!
  
  Mitä päätimme? tehdä rauhan työtä
  Ja sitä varten minun piti valitettavasti ampua!
  Rauhallisuus on jo inhottavaa.
  On myös väkivaltaa!
  
  Juoksemme tytön kanssa paljain jaloin yhdessä -
  Vaikka lunta satoi, lumihousu palaa kuin hiili!
  Mutta älä pelkää, tunne lapset -
  Fasisti ajetaan rohkeasti arkkuun luodilla!
  
  Tänne he laittoivat ilkeän Fritz-yhtiön,
  Ja loput pelkurit pakenevat!
  Murskaamme jalkaväen kuin viikate taistelussa -
  Emme ole este nuorille kesille!
  
  Voitto saavutetaan toukokuussa,
  Nyt lumimyrsky on piikistä, kovaa lunta!
  Poika on paljain jaloin, hänen siskonsa on paljain jaloin,
  Rääsyissä lapset kohtasivat kukoistusajan!
  
  Mistä nämä voimat tulevat?
  Kestää kipua ja kylmää, se tarve!
  Kun ystävä mittasi haudan pohjan,
  Kun ystävä huokaa - minä kuolen!
  
  Kristus siunasi meitä pioneereja,
  Hän sanoi: Isänmaan on Jumala antanut sinulle!
  Tämä on ensimmäinen usko,
  Neuvostoliitto, pyhä maa!
  Kaukana kuuluu lähestyvien tankkien jyrinä ja taivaalla surinaa lentokoneita. Ja mahtavat piiritysaseet pauhuvat jo. Räjähdysherkkien ammusten osumien seurauksena maapaakkuja ja sulaa turvetta heitetään korkealle taivaalle. Täällä hän lukee taistelua. Majuri Vladimir Mihailovsky pitää pokaalikiikareita käsissään ja katselee teräsfasistisen lumivyöryn lähestymistä. He yrittävät ajaa pioneerit perään, mutta he eivät halua lähteä ja pyytää kiväärit käsiinsä taistellakseen.
  Kaikille ei riitä aseita, vaikka paikalliset lapset toivat mukanaan metsästyskiväärit ja jopa urheilujouset. Kaikki haluavat taistella rohkeasti ja voittaa. Eikä auta kuolla viimeisellä isänmaan ajatuksella.
  Majuri Mihailovsky antaa käskyn:
  - Älä avaa tulta ilman käskyä!
  Itse asiassa heillä on vain kaksi "neljäkymmentäviisi" koko pataljoonaa kohden, mikä tarkoittaa, että mahdollisuus on päästää Fritz lähemmäksi.
  Edessä, kuten natseilla on tapana, suojatuimmat autot; tankit T-4 ja itseliikkuvat aseet "Hunter". Niiden tulisi väistää kevyempiä ajoneuvoja ja hieman jäljessä olevaa jalkaväkeä.
  Natsien autot ja moottoripyörät hidastavat silloin tällöin, koska pelkäävät murtautuvansa eteenpäin...
  Mutta edelläkävijä Julius Petrov todistaa, että he eivät jääneet tänne turhaan. Kotitekoisella liimalla tahrattu niukka panssarintorjuntamiina ja sen turpeen päällä, joka tekee sen näkymättömäksi langan avulla, liikkuu kantojen välissä, aivan T-4-toukan alla.
  Toukkojen teräslevyt ovat tappavan lahjan päällä. Räjähdys ei vaikuta liian voimakkaalta, mutta toukka repeytyy irti ja natsien tankki alkaa savuta ja kiertää tornin ympärillä.
  Muut pojat käyttävät samanlaisia laitteita. Koska saksalainen jalkaväki on pelkurimainen ja panssarivaunut ja itseliikkuvat aseet ovat puolustuskyvyttömiä edessä, heitä rangaistaan tästä.
  Kuuluisa "Hunter", jolla on matala siluetti ja vahva panssari, näyttää litteältä kilpikonnalta. Nämä itseliikkuvat aseet ilmestyivät melko äskettäin Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Hyvän ajokyvyn, kunnollisen etäisyyden päästä tunkeutuvan tykin ja taistelussa selviytymisen ansiosta "Hunter" muuttui heti vertaukseksi kielillä.
  Mutta hänen jäljet ovat edelleen tavallisia, vaikkakin leveitä ... Vielä parempi on kuitenkin horjuttaa auton pohjaa ja saada se sylkemään sisäosat ulos varaosilla.
  Tässä haaksirikkoutunut "Hunter", kuten merirosvofregatti, jonka peräsin on rikki, liukuu sivulle ja työntää sen T-4:ää vasten. Ja molemmat toukkien teräsarkut alkavat hehkua, ja muutaman hetken kuluttua ne räjähtävät räjähtävien ammusten takia.
  Jo kymmenkunta keskipainoista ajoneuvoa oli pysähtynyt rikkinäisenä ja avuttomana.
  Mutta niiden takana loput sauvat, varsinkin lukuisat panssaroidut. Täällä itseliikkuva ase "Hunter" lisää nopeutta ja ... Putoaa naamioituun kuoppaan. Vain toukat työntyvät ulos ylhäältä ja liikkuvat avuttomasti.
  Pioneerit iloitsevat. Jossain kaivetussa kaivossa kotitekoisia räjähteitä. Se on valmistettu käsityönä. Tietysti heikompi kuin dynamiitti, mutta alavaunun poistamiseen riittää.
  Fritz kärsii raskaita tappioita, panssaroidut miehistönkuljetusalukset epäonnistuvat, jotkut kulkevat vaarallisten alueiden läpi, mutta he kohtaavat heittämällä kranaatteja ja räjähteitä.
  Täällä jopa älykkäät, nuoret taistelijat rakensivat pieniä katapultteja. He heittävät pois erityisen pussin tislattua puuviiniä, johon on sekoitettu ruutielementtejä.
  Natsien kuljetusvälineiden ohuempi panssari antaa periksi osuessaan, jolloin miehistöt leimahtavat sinisillä liekeillä. Kivusta hulluna Fritz huutaa sydäntä särkevästi ja hajoaa kauhusta vääntyneet kasvot.
  Jotkut heistä jopa hylkäävät varusteensa...
  Ainoa sääli on, että vihollisia on paljon, jotkut ajoneuvot, jotka tulvivat kaiken konekiväärin tulella, lähestyvät juoksuhautoja.
  Ja he törmäävät siileihin ... Alesya puolestaan ohjaa neljäkymmentäviisi. Et tietenkään ota T-4:ää ja "Hunteria" vastakkain, mutta voit kokeilla sivuja. Panssaroiduista miehistönkuljetusaluksista ei ole mitään sanottavaa. Kaikki murtautuvat läpi ja tekevät lattioista kuuman metallin sylkevän veren!
  Pienen kaliiperin aseella on monia etuja suureen verrattuna - tulinopeus, naamioinnin helppous. Ja he osaavat valita tavoitteet.
  Natsit murisevat rajusti kuin hyeenat. Ja Neuvostoliiton kavereiden joukossa on kuolleita ja haavoittuneita. On erityisen traagista, kun nuoret taistelijat, jotka ovat vasta alkaneet elää, kuolevat. Tässä hyvin nuori pioneerityttö, tuskin nostanut räjähdyspakkausta, ryntää sen mukana T-3 keskipitkän panssarivaunun telojen alle. Ruma laatikko, jossa on pitkä, mutta näennäisen ohut runko, hyppää ylös ja repii siitä neliömäisen tornin.
  Ja hävittäjät heittävät jälleen kranaatteja, ja konekiväärit alkoivat naulata ryömiviä moottoripyöriä. Ja natsisotilaiden päät puhkesivat kuin kypsät kirsikat, jotka rakeet kaatoivat.
  Ja suurten moottoripyörien kaasusäiliöt räjähtävät ja heittävät ulos rajuja tulivirtoja. Tuntuu kuin helvetin henkien mellakka olisi meneillään. Tässä on myös panssaroituja miehistönkuljetusaluksia, jotka liittyvät onnettomiin kollegoihinsa.
  Alesya osoittaa "Hunteria" tähtää rungon alaosaan. Sinne on vaikea päästä, mutta tämä on ainoa mahdollisuus murtautua häikäilemättömän itseliikkuvan aseen läpi. Tasainen sormen liike ja käännä sitten.
  Ase antaa pehmeän rekyylin, ja fasistinen kone halkeaa kahtia. Ja lippu hakaristi putoaa veriseen mutaan.
  Alesya kuiskaa:
  - Oikeus vaatii uhrauksia, hyväntekeväisyys lahjoituksia ja oikeudenmukaisen asian menestyminen vaatii uhrauksia!
  Käännös, ampujatyttö lepää alasti tunteakseen paremmin maapallon biorytmejä ja ruohon hengityksen pohjaillaan ja ampuu taas osuen salakavalaan T-3:een niveleen.
  Voidaan nähdä, että melkein kaikki natsien armadan keskipitkät panssarit on jo poistettu toiminnasta. Täällä pioneeripoika tuhosi jälkimmäisen, vammasta huolimatta hän työnsi tynnyrin räjähtävän karbidin, hiilipölyn, sahanpurun ja pienen määrän fosforisekoituksella. Sankarillisella lapsella ei enää ollut voimaa työntää piippua läpikuoren haavan jälkeen, ja hänen toverinsa Andrey, joka ylitti itsensä juoksemassa, työnsi neljäkymmentätonnia painavan Shmel-isku itseliikkuvan aseen pyörien alle. Järkyttävä 150 millimetrin kaliiperinen tykki ampui ylös ja pysyi ylhäällä. Ja pioneerien sielut, jotka leijuivat repeytyneistään ruumiistaan, ryntäsivät onnelliseen taivaan valtakuntaan, jossa ei ole koskaan väkivaltaa ja kipua.
  Eloonjääneet fasistiset kuljettajat, jotka olivat menettäneet raskaampien kollegoidensa tuen, alkoivat kääntyä takaisin... Wagnerin musiikin pauhu lakkasi ja yleinen lento alkoi.
  Vladimir Mihailovsky pyyhki verta otsastaan ja sanoi:
  - Venäläinen soturi voi kuolla seisoessaan, mutta hän ei koskaan elä polvillaan! Venäjä voi vuotaa verta, mutta mikään veri ei saa meidän rohkeutemme ja uskollisuutemme isänmaahan vuotamaan!
  Ja eloonjääneet pioneerit vahvistavat tämän... Vaikka monet heistä ovat jo palaneet ja loukkaantuneet.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla, he ovat valmiita kilpailemaan ylistetyn Marseillen kanssa, joka on saanut jo yli neljäsataa pudonnutta lentokonetta, joista hän sai Rautaristin Ritariristin viidennen asteen kultaisella. tammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Mutta tytöt ovat selvästi päättäneet taistella tosissaan. Täällä he ovat samoissa bikineissä ja tappelevat paljain jaloin. Ja lävistää Luftwaffen koneet.
  Anastasia kohdistaa paljain varpaillaan aseen kohteeseen, kaataa fasistin ja sanoo:
  Uskomme on suuri
  Kestää ikuisesti!
  Ja vilkuttaa kumppanilleen. Akulina kaataa myös fasistin, iskee häntä erittäin tarkasti käyttämällä paljaita jalkojaan ja kirkumista:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Ja paljastaa helmihampaansa. Tällainen tyttö taistelee ja on koulutettu.
  Ja kimaltelee hampaillaan.
  Anastasia, joka ampui alas toisen saksalaisen koneen Yak-9-koneessaan, vinkkaa aggressiivisesti:
  - Venäjän kotka planeetan yllä,
  Siipiään levittämällä lähtee...
  Vihollinen joutuu vastuuseen
  Tulee voitettu, rikki!
  Akulina vahvistaa tämän auliisti kaatamalla vastustajia:
  - Tulee rikki!
  Vaikka tietysti myös saksalaisten joukossa ilmestyi kauniita ässätyttöjä. Albina ja Alvina taistelevat uusimmalla ME-309:llä. Sellaiset taistelevat soturit varastivat.
  Ja he kaatoivat Neuvostoliiton lentokoneita hämmästyttävällä ketteryydellä. ME-309 on erittäin tehokas lentokone, joka on aseistettu kolmella 30 mm ilmatykillä ja neljällä konekiväärillä. Tällaista hirviötä vastaan venäläiset autot eivät voi vastustaa.
  Jos he ampuvat alas, he ampuvat alas säälimättä.
  Albina, paljain varpaillaan, lauloi lentokonekanuunan maaliin. Lyö vihollista ja huusi:
  - Kolmannen valtakunnan voitosta!
  Ja hän näytti kieltään.
  Alvina löi myös vihollisen. Hän katkaisi Neuvostoliiton Jak-9:t ja huusi:
  - Armeijamme suurten rajojen puolesta!
  Ja iski ystävilleen.
  Taistelee, saa laskuja ja Huffman. Hän ei ole vielä yksi suurista ässistä, mutta etenee nopeasti. Ja voit myös sanoa helvetin hirviön.
  Saksalaiset, vaikkakin hitaasti ja suurilla tappioilla, liikkuvat pitkin Volgan rannikkoa lähestyen Kaspianmerta.
  . KAPPALE 2
  Voimat olivat selvästi epätasaiset. Fasistinen ilmailu oli erityisen ärsyttävää. Focke-Wulf astui rintamalle suuria määriä ja hänen voimakkaat aseistaan ja nopeudestaan tuli ongelma puna-armeijalle. Lisäksi tämä auto oli liian vaikea laskea alas. Hän on kestävä ja vahvasti panssaroitu.
  ME-309 osoittautui myös Neuvostoliiton lentäjille epämiellyttäväksi yllätykseksi sekä nopeudella että aseilla. Ja hän melko lailla murskasi Neuvostoliiton yksiköt.
  Pommitettiin Neuvostoliiton asemat ja uusi Yu-288 pommikone, erittäin tehokas kone. Kuljetti neljä tonnia pommeja normaalissa kuormassa ja kuusi tonnia uudelleenlastausversiossa. Ja hän sai Neuvostoliiton yksiköt reilusti.
  Rommel osoitti myös luokkansa komentajana, kuten Mainstein.
  Yhä lähempänä saksalaiset lähestyivät Astrahania. Ja yllättäen Neuvostoliiton komennolle Fritz lähti hyökkäykseen Volgaa pitkin Kamyshinin suuntaan. Se oli rohkea, mutta voimakas liike. Ja vaikka niitä oli vaikea pysäyttää.
  Mutta puna-armeijan puolustus on edelleen vahva ... Viikon sisällä natsit etenivät viisikymmentä kilometriä ja pysäytettiin.
  He kohtasivat vastahyökkäyksiä, Neuvostoliiton yksiköt ....
  Samaan aikaan japanilaiset yrittivät kehittää hyökkäystä Alma-Ataa vastaan. Ja sitten kovat taistelut olivat täydessä vauhdissa.
  Tytöt taistelivat miesten kanssa ja ehkä jopa paremmin kuin he.
  Margarita Magnitnaya ja Tatyana Bulatnaya - kauniita tyttöjä, ammuttu konekivääreistä.
  He ampuivat alas samuraita ja lauloivat:
  - Älkäämme erotko unelmasta
  Ensimmäinen askel elämässä on...
  Näet taas maan yläpuolella,
  Raivokkaiden hyökkäysten pyörteet!
  Margarita heitti murhaavan kranaatin paljain varpaillaan, repäisi japanilaisen ja lauloi:
  - Kukaan ei estä meitä
  Kukaan ei voita meitä...
  Hautaamme Wehrmachtin maahan,
  Ystävyytemme on monoliitti!
  Tatjana ampui vihollista ja suostui:
  - Todella monoliitti!
  Japanilaiset etenevät Alma-Atalla. Heillä on paljon sotilaita ja erilaisia reservejä. Nämä ovat taistelijoita. Mutta tytöt leikkaavat ne. He taistelevat epätoivoisesti.
  Tatjana Bulatnaja heitti toisen kranaatin, repi samurain ja lauloi:
  - Hienosta saavutuksestani!
  Ja silmät räpäyttivät, safiirin väriset. Iloinen tyttö, älä sano mitään.
  Ja Margarita paljain kantapäällään ottaa ja heittää kuolemanlahjan repimällä japanilaisia sotilaita osiin.
  Ja laulaa:
  - Kaikki on sekaisin, kietoutunut, kärsivien ongelmien pyörteessä!
  Ja taas hän heittää paljaat varpaansa, sitruunaa japanilaisille ...
  Vyötäröä myöten alaston ja paljasjalkainen soturi Oksana ryömii heidän luokseen ja puskee kranaattilaatikon läpi kuiskaten:
  - Siitä tulee siistiä tytöt!
  Ja kaikki kolme soturia lauloivat:
  - Samurai lensi maahan teräksen ja tulen paineen alaisena!
  Ja kaunokaiset taistelevat suurella raivolla. He kulkivat tulen ja veden ja kupariputkien läpi, eivät turhaan.
  Tässä Oksana heittää kranaatin paljaalla jalallaan osuen japanilaiseen Chikha-kevytpanssariin. No, se on hieno tavoite.
  Margarita, ampuessaan vihollista, lauloi:
  - Uskon puuttuessa voit uskoa! Voit tehdä ilman tapausta!
  Tatjana huomautti loogisesti:
  - Se, mitä sanot, on paradoksi!
  Margarita heitti kranaatin paljain varpaillaan ja huomautti loogisesti:
  "Eikö nero ole paradoksien ystävä?"
  Tatjana kääntyi, leikkasi samurain ja suostui:
  - Totta kai, ystäväni!
  Ja soturit ottivat sen ja purskahtivat nauruun ... He taistelevat tyttöjä vastaan, ja he sanovat mitä muuta ... Ei ole turhaa, että Venäjä muistaa, kuinka tytöt taistelivat!
  Oksana taistelee tietysti korkeimmalla tasolla. Ja ampuu eri kohdista, ja tyttö pyörii kuin toppi.
  Nämä ovat ihanuuksia, ne eivät anna kenellekään mitään. Ja pureskele maanpetoksesta samuraiden kanssa.
  Johtaa tulta ja Angela. Tyttö on myös aggressiivinen ja punatukkainen. Soturit taistelevat mieluummin paljain jaloin ja tekevät valtavan mittakaavan urotekoja.
  Angela antaa vuoronsa ja sanoo nauraen:
  - Menemme rohkeasti taisteluun,
  Neuvostoliiton vallan puolesta!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää murhanhimoisen sitruunan.
  Taistelut jatkuvat ja nyt japanilaisten hyökkäys päättyy....
  On jo neljäkymmentäkolme heinäkuun loppu. Natsit lähestyivät itse Volgan suistoa ja taistelut aloitettiin sitä vastaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelevat epätoivoisesti. Ensimmäiset Tiger-2-tankit alkoivat myös saapua rintamalle. Ne ovat samanlaisia kuin "Panther" ja "Lion", mutta jotain siltä väliltä. Myös panssarin ja pitkäpiippuisen 88 mm kaliiperin 71 EL:n rationaalisen kaltevuuden kulmilla. Painaa kuusikymmentäkahdeksan tonnia ja lähellä panssaria "Lion", mutta kooltaan hieman pienempi.
  Isot tankit, et sano mitään.
  Elizabeth ja tytöt metsästävät saksalaisia. He murtautuvat T-4:n läpi ja huutavat:
  - Kunnia valoisten vuosien ideoille,
  Pioneerien huuto olkaa aina valmiina!
  Oletetaan, että soturit ovat ensiluokkaisia. Ja he eivät vain taistele loistavasti, vaan myös laulavat;
  Liitto on tuhoutumaton, vapaiden kansat,
  Se ei ollut raakaa voimaa ja pelkoa, jotka koskivat...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja ystävyyttä, valoa, järkeä ja rohkeutta unissa!
  
  Kunnia vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Laillinen voima, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yhtenäisyyden puolesta - yksinkertainen mies!
  
  Myrskyjen läpi paistoi meille edistyksen aurinko,
  Myrskyjen ja myrskyjen läpi ryntäsimme eteenpäin...
  Siirrämme vuoria, ikään kuin ilman painoa,
  Koko maailma, joka säteilee kohti kommunismia, on tulossa!
  
  Kunnia vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Laillinen voima, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yhtenäisyyden puolesta - yksinkertainen mies!
  
  Planeetan kansat ovat yhdistyneet veljiksi,
  Buddhalaiset, muslimi ystävät ikuisesti!
  Olkoon järjen kunnia, suuri nimi,
  Kaikki maailman kansat ovat perhe!
  
  Kunnia vapaalle isänmaallemme,
  Luomisen voima on ikuinen tuki!
  Laillinen voima, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yhtenäisyyden puolesta - yksinkertainen mies!
  Tytöt laulavat hyvin, ja vielä paremmin he taistelevat ja tekevät sellaisia urotekoja. Vaikka historian kirjoittavat voittajat, eikä tiedetä, muistetaanko heitä, jos sota häviää?
  Alenka paristoineen ja tyttöporukka yrittää pidätellä vihollisia Volgan suistossa. Ja hän näyttää, mihin kaunottaret periaatteessa pystyvät.
  Ja he voivat todella tehdä paljon.
  Anyuta ampuu paljain jaloin ja karjuu:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Ja niin koko akku otti sen ja lauloi yhteen ääneen, täydeltä kuulostavalla äänellä;
  Taistelemme paremman kohtalon puolesta
  Helpottaa ihmisten elämää...
  Ja murskata se kirottu lauma
  Jotta pahoja vastustajia olisi vähemmän!
  
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Äitimme Venäjän kunniaksi...
  Venäjän kansa uskoo voittamattomaksi,
  Ja tee kaikista maan päällä kauniimpia!
  
  Meille on annettu taistella isänmaan puolesta,
  Isänmaan suuruuden suojeleminen...
  Ja joskus elämä on vain elokuvaa
  Vaikka sen pitäisi olla heijastus paratiisista!
  
  Kaikkien ihmisten on saavutettava unelma,
  Järkevää uskoa kommunismiin...
  Jotta maan päällä olisi enemmän onnea,
  Ja revansismin tulipaloja ei tullut!
  
  Tsaarimme, suuri nero Pugachev,
  Hän nosti talonpojat pyhään taisteluun ...
  Kaikki liiketoimet jäävät harteille,
  Ja rakasta tyttöä avojaloin poikaa!
  
  Meistä tulee vielä vahvempia kuin paholainen
  Kun muutamme tieteen näköaloja...
  Litistettynä konnan kavioiden alle,
  Vaikka verta vuotaakin repeytyneestä aortasta!
  
  Kyllä, ne ovat oikeat ystävämme,
  Voimme tehdä isänmaasta onnellisemman...
  Ihmiset uskovat kaikki yhtä perhettä,
  Loistava säteilevä Venäjä!
  
  Katso ihmisiä rohkeasti horisonttiin,
  Älä anna pahojen pilvien peittää taivasta...
  Annamme viholliselle voittopisteen,
  Ja sinusta tulee onnekas sankari taistelussa!
  
  En tiedä sanaa pelkuri
  Me venäläiset emme ole yhtään huonompia...
  Meillä Svarogilla on valkoinen Jeesus,
  Ja ikuisesti nauttii toukokuusta!
  
  Tytöt ja pojat pyöreässä tanssissa,
  Me paljasjalkaiset tytöt astumme sisään...
  Loppujen lopuksi meille, kaikkivaltiaan Jumala Rod,
  Älä ole aivoton papukaijapoika!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä taistelemaan,
  Viisas Stalin siunasi saavutuksen ...
  Voimakas kerubi levittää siipensä,
  Ja lihaksemme ovat yksinkertaisesti terästä!
  
  Isänmaan majesteetti on mukana
  Että olemme sellaisia sotureita Jumalan kanssa...
  Täällä me vahvistamme kirkkauden teräsmiekalla,
  Mikä kilpi takottiin Svarogissa!
  
  Lyhyesti sanottuna, ole uskollinen Herralle,
  Säteilevimmän Venäjän kunniaksi...
  Tiedämme vain ritarit kotkat,
  Takanamme on Valkoinen Jumala Kristus Messias!
  Tässä "leijona" syttyy tarkasta aseen osumasta. Kyllä, natsit saavat sen nimenomaan sarviin.
  Kun taistelut ovat käynnissä, lapset eivät tuhlaa aikaa.
  Dasha ja Vaska vaeltavat saksalaisten joukkojen takana. He katsovat, kuinka laitteet liikkuvat sarakkeissa. Moottoripyörät ryntäävät, itseliikkuvat aseet ryömivät. Siellä on lukuisia joukkoja, mukaan lukien SS ja muut yksiköt.
  Vaska huomasi voimakkaan saksalaisen itseliikkuvan "Ferdinandin" liikkeen, joka tuhosi tankkeja.
  Poika kuiskasi tytölle:
  - Näyttää siltä, että Fritzit siirtävät lisäjoukkoja Stalingradin pohjoispuolelle.
  Dasha huomautti hymyillen:
  - Meidän omamme jauhavat ne joka tapauksessa!
  Nemtsev kuorma-autosta huutaa vihaisesti kavereille. Lapset nousevat ja juoksevat, välkkyvät, pölynharmaat, paljaat, pyöreät kantapäät. He voivat myös asettaa heille jonon.
  Poika ja tyttö juoksivat pensaille ja hyppäsivät sisään. Dasha huomautti innostuneena:
  - Partisaanit voivat tehdä kaiken!
  Vaska oli samaa mieltä:
  - Tietysti... Voitamme ehdottomasti!
  Dasha lauloi innostuneena:
  - Voittoa odotellessa! Voittoa odotellessa! Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voittoa odotellessa, voittoa odotellessa! Pystymme voittamaan fasismin!
  Vaska suostui tähän mielellään ja murskasi toukan paljain lastensa jalkojensa sormilla:
  - Me voimme! Olemme syntyneet toteuttamaan sadun!
  Dasha silmää silmää ja huomautti:
  - Ja mitä? Uskon, että teemme sadun todeksi, ja Wehrmachtista tulee pölyä!
  Ja lapset lauloivat kuorossa keuhkoissaan;
  Vanhurskaan maamme nimessä,
  Mitä kommunismi antaa universumille...
  Olemme uskollisia isänmaallemme,
  Tasoittaa tietä menestykseen, luovuuteen!
  
  Putin hallitsi Venäjää kuin sankari
  Mutta kotka jätti hänet lentoon...
  Big Fuhrer tietysti peräpukamat,
  Mutta Stalin tarkoittaa myös nimeä!
  
  Uskon, että voitamme kolmannen valtakunnan
  Ei ihme, että Putin muutti Staliniin...
  Maailman yläpuolella on kultasiipinen kerubi,
  Ja Saatana-Adolf on nyt hullu!
  
  Saksalaisilla on koko Eurooppa käden ulottuvilla,
  Ja Afrikka, ja Aasia ja osavaltiot ...
  Ja Adolf luulee olevansa siisti
  Mutta füüreriä rangaistaan!
  
  Hitlerille Venäjä on kuin lato,
  Hän haluaa tehdä oman...
  Mutta se tulee olemaan, uskon, että kommunismi on paratiisi,
  Mansikat itää, kylvöpenkit!
  
  Älä usko, kansamme ei ole ollenkaan heikko,
  Mutta liian monet Fritz vangittiin...
  Ja slaavia sinä et tunne orjana,
  Äitimme Venäjän nimessä!
  
  Ja Lenin inspiroi meitä urotekoon,
  Hän näytti minulle, kuinka asiat tehdään...
  Koska Jumala on todella yksi,
  Mutta kommunismiin meidän täytyy uskoa rohkeasti!
  
  Ei, älä alistu Venäjän viholliselle,
  Loppujen lopuksi Valkoinen Jumala on kanssamme - universumin Luoja ...
  Autan niitä isänmaata taistelussa,
  Olla menestyksessä elämässä muuttumattomana!
  
  Kuinka pitkälle voit tappaa läheisiäsi?
  Valitettavasti sodalla ei ole loppua...
  Niin ohut armeijamme taisteluissa,
  Tee jotain, mitä et häpeä!
  Tämä on hyvä nuorten soturien laulu. He lauloivat sen ja liikkuivat uudelleen haravoimalla polun varrella olevaa pölyä paljain, kovettunein kantapäällään.
  Lapset olivat iloisia ja ulkoisesti tyytyväisiä elämään. Vaikka laiha, hänen kasvonsa ovat ruskettuneet kuin suklaa, ja hänen hiuksensa päinvastoin ovat vaaleat. Hienoja tyyppejä.
  Yksi moottoripyörällä olevista saksalaisista kutsui heitä hellästi. Ja tarjosi suklaata. Nälkäinen Dasha ojensi kätensä, mutta Vaska nyökkäsi hänen hihastaan:
  - Älä alenna itseäsi!
  Älykäs tyttö löytyi
  - Yhdistetään paremmin natsit!
  Vaska, joka on itsekin nahkaa ja luuta, piti tästä ajatuksesta. Ja hän pyysi myös suklaata.
  Hitlerilainen nyökkäsi ja puhalsi murtunutta venäjää:
  - Laula poika!
  Vaska nyökkäsi ja lauloi suurella inspiraatiolla;
  Puolue kokosi koko Venäjän,
  Suojaa loputtomia kenttiä...
  Loppujen lopuksi ihmiset uskovat sellaiseen voimaan
  Kunnia neuvostomaalle!
  
  Stalin on korkein palkinto,
  Stalin on viisauden lento...
  Sinun täytyy taistella rohkeasti hänen puolestaan.
  Kaikki ihmiset seuraavat Stalinia!
  
  Meille annetaan iloiset siivet,
  Meillä on suuri tahto...
  Stalin on runsauden ilo,
  Kunnia, mahtava maa!
  
  Stalin on maailmankaikkeuden suurin,
  Stalinin kultasiipinen kerubi,
  Kansamme muuttumattomalla onnella,
  Usko, ikuisesti voittamaton!
  
  Stalin antoi ihmisille pelastuksen,
  Maailman suurin kotka...
  Isänmaan ja vapauden puolesta,
  Hän levitti siipensä maan yli!
  
  Ei ole korkeampaa kuin säteilevä Stalin,
  Hän on suuri yksinkertaisesti valkoisena jumalana...
  Taistelee vaahdolla ja voittaa,
  Fuhrer ajetaan pian arkkuun!
  
  Kunnioittaen isänmaatamme,
  Tunne hänet kauniimmaksi, ettet löydä...
  Elämme pian kommunismin alla,
  Eikä meillä ole muuta keinoa!
  
  Stalin on koko planeetan ylpeys,
  Stalinin rajaton kommunismi...
  Hänen tekonsa lauletaan
  Fasisti tuhoutuu täysin!
  
  Stalin loi kunniaa Venäjälle,
  Stalin nosti hänet tähtien yläpuolelle ...
  Hän nosti valtakunnan ääriään myöten,
  Stalin on vain ihanne!
  
  Stalin valloittaa maailmankaikkeuden
  Hänellä on mahtava tähtilaivasto...
  Kokeilut ovat koulutuksen vuoksi
  Stalin johtaa kommunismiin!
  
  Venäjälle Stalin on aurinko,
  Se loistaa kiihkeästi pimeässä...
  Tytön ääni on kova
  Ei ole kauniimpaa johtajaa maan päällä!
  
  Stalin on Svarogin ruumiillistuma,
  Stalin loi Venäjän voiman...
  Hän löytää Rodin sydämestä -
  Suurin Mestari!
  
  Koko maan päällä ei ole kauniimpaa johtajaa,
  Stalin on miehistä suurin...
  Luodaan onnea universumiimme,
  Raivostunut konna on tuhottu!
  
  Poikani ja komsomolin jäsenet,
  Isänmaan puolesta, seiso yhdessä muodostelmassa...
  Loppujen lopuksi te tytöt olette vahvempia kuin tiikerit,
  Rakas nero Stalin on kanssamme!
  
  Saavutuksia ei voi laskea,
  Lennetään kuin nuoli...
  Säteilevä Venäjämme,
  Isänmaa on menossa kohti kommunismia!
  Dasha lauloi yhdessä Vaskan kanssa ja lapset saivat kaikesta niin soinnista ja kaunista.
  Ja he vielä tanssivat, taputtivat ruskettuneita lapsiaan, jotka eivät olleet tunteneet kenkiä pakkasesta, ja polkivat jo maaliskuussa lumen läpi paljain jaloin lapsia.
  Saksalainen, joka ei oikein ymmärtänyt venäjää, piti laulusta, ja hän otti pussistaan sianlihasäilykkeen ja ojensi sen lapsille.
  Ja nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Zer Gut!
  Poika ja tyttö kumartuivat ja jatkoivat matkaa. He ovat vasta 11-vuotiaita, mutta he ovat älykkäitä ja niillä on vahva muisti. Kerää tarkkoja tietoja. Ja kerran vaaleatukkainen Daria, jopa korissa, toi miinan saksalaisille. Hän on älykäs tyttö ja osaa heidän kielensä hyvin. He eivät edes uskoneet, että niin kaunis lapsi, jolla on valkoiset hiukset ja siniset silmät, voisi tuoda kuoleman.
  Ja tämä toimi...
  Täällä he taas menevät maistelemaan saksalaisia suklaita, ja heidän mielialansa on iloinen ...
  Daria huomautti hymyillen:
  - Jos kukistamme natsit, rakennan itselleni kolmikerroksisen talon, joka on tehty marmorista ja jossa on suihkulähde!
  Vaska naurahti.
  - Tuleeko sinusta porvari?
  Tyttö vastasi:
  -Ei! Minulla on vain oma kommunismi!
  Vaska nauroi ja lauloi taas;
  Kun porvaristo meni maahani,
  Taloja poltettiin, tyttöjä kaadettiin...
  Näytti siltä, että nollia laskettiin,
  Pojilla ajeltiin hiukset nollaksi!
  
  Rohkea Kibalchish otti kiväärin,
  Ja liittyi kansanarmeijaan...
  Mutta hän antoi suunnitelmat kaikille Malchish-Bad Boylle,
  Kuka luopui tynnyristä hillon takia!
  
  Ja tässä minä roikkun telineessä poika,
  He piinaavat minua ruoskalla ja neuloilla ...
  Vastauksena nauran päin naamaa, olen teloittaja -
  Ja uskon, että Isänmaasta tulee paratiisi!
  
  Eläimet paahtivat kantapääni tulella,
  Lapsi pahoinpideltiin voimakkaasti virralla...
  Mutta usko minua, jauhot eivät ole mitään,
  Niin että punainen porvaristo voitti!
  
  Ne rikkovat luita, paha metalli on kaivautunut sisään,
  Telineessä teloittajat horjuttavat minua...
  Mutta uskon sen, poika unelmoi
  Juoksemaan Berliinin ympäri toukokuussa!
  
  Uskon, että toveri Lenin johtaa
  Ilmainen, Varsova, Praha, Lontoo!
  Julkaisemme voittopisteet pian
  Ja Berliinin yllä punainen lippu ylpeänä!
  
  Nyt lapsen kantapäät palavat edelleen,
  Pohja, joka on lähes aina paljain jaloin...
  Ja ruoska osui lujasti selkään,
  Luultavasti äiti, olet jo harmaatukkainen!
  
  Mutta en antaudu näille teloittajille,
  En pyydä uskoa, tunne armoa...
  Anna kissan piiskata jyrkästi olalta,
  Tiedän, että Lenin antaa, usko palkinto!
  
  Kibalchish nauroi kidutuksen alla,
  Ei paljastanut salaisuuksia, kuolee ylpeänä...
  Helvetissä ikuisesti, niin huutaa Bad Boy,
  Demonit kaatavat hartsia hänen kurkkuun!
  
  Lenin on kanssamme, voit nähdä ikuisesti,
  Ja liekki syttyy sydämessäni...
  Suuri unelma toteutunut
  Koko planeetan päälle tulee punainen lippu!
  Daria vihelsi ja löi paljaalla jalallaan:
  - Loistava! Oletko säveltänyt sen itse?
  Vaska nyökkäsi.
  - Joo! Hänen tarinansa teki minuun suuren vaikutuksen!
  Daria nyökkäsi ja huomautti:
  - Muistatko kuinka poliisit saivat sinut ja minut kiinni ja ajoivat meidät paljain jaloin kylmässä lumen läpi ja sitten he ruoskivat meitä ja laittoivat ohuita oksia kantapäillemme.
  Vaska vahvisti helposti:
  - Se oli niin.... Kantapäähän sattuu ja hartiaasi sattuvat, kun roikkut telineessä. Mutta meitä vastaan ei ollut todisteita ja....
  Daria huomautti huokaisten:
  - Kyllä, mutta poliisit halusivat meidän jäätyvän kuoliaaksi. Mutta kun minua lyötiin pullolla päähän, nappasin palan paljaalla jalallani. Ja sitten hän siirsi sen käsiinsä. Sitten katkaisin köyden itselleni ja sinulle.
  Vaska nyökkäsi.
  - Kyllä, se oli... Kamalaa kuitenkin. Mutta tiedätkö, kylmässä palaneiden pohjallisten rakkulat eivät satu! Ja kun pääsimme myöhemmin ulos, kaikki parani meissä kuin koirilla!
  Daria vahvisti helposti:
  - Kyllä se parantaa meitä hyvin! Olen täyttänyt niin karkeat pohjat, että en pelkää kävellä hiilellä!
  Vaska puhaltaen sanoi:
  - Minä myös! Olemme pioneereja, kommunismin lapsia!
  Daria vahvisti:
  Ja me voitamme ehdottomasti!
  Poika ja tyttö lauloivat:
  Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Ja punainen lippu, isänmaamme,
  Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  . LUKU 3
  Elokuun alussa 1943 saksalaiset tulivat kuitenkin ulos voittamalla Neuvostoliiton joukkojen itsepäisen vastarinnan Kaspianmerelle. Tämä on todellakin suuri saavutus Fritzille. Joka on saavuttanut suurimmat osingot. Nyt Kaukasus katkaistiin maalla päämantereesta.
  Menestystä saavuttivat myös turkkilaiset, jotka itsepäisten taistelujen jälkeen lopulta valtasivat Batumin ja viimeistelivät Jerevanin piirityksen. Siten painanut perusteellisesti Neuvostoliiton joukkoja Transkaukasuksella.
  Neuvostoliiton asema muuttui erittäin vaikeaksi. Ja Stalin käski käynnistää hyökkäyksen pohjoisessa murtautuakseen käytävän läpi nälkäiseen, kuolemaan, mutta ei vielä luovuttanut Leningradiin.
  Hyökkäys Tikhviniin alkoi. Sinne heitettiin merkittäviä joukkoja, vaikka esikunnassa ei ollut tarpeeksi varantoja. Tilannetta vaikeutti ruotsalaisten, väitettyjen vapaaehtoisten divisioonien saapuminen rintamalle, mikä vahvisti heidän asemiaan.
  Kyllä, ja saksalaiset vahvistuivat vakavasti ...
  Taistelut alkoivat elokuun kymmenennestä päivästä lähtien, Neuvostoliiton joukot etenivät kymmenen kilometriä taistelun kolmen ensimmäisen päivän aikana. Täällä, neljäntenätoista elokuuta, saksalainen Maus-panssarivaunu astui taisteluun ensimmäistä kertaa. Ei kovin onnistunut kehitys, joka painaa satakahdeksankymmentäkahdeksan tonnia. Totta, autoa ajoi vakava miehistö, erittäin taistelevat natsitytöt.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Aphrodite - viisi Kolmannen valtakunnan kauneutta kirjaimella "A". Ja kuinka he taistelevat Mausilla ja ampuvat kahdesta aseesta kerralla.
  Voimakkaasti räjähtäviä sirpaleita ammutaan lyhytpiippuisesta 75 mm:n tykistä ja raskaampia 128 mm:n tykistä, mikä osoittaa iskuvoimaa.
  Agnes ampuu paljain varpaillaan ja taltatuilla jaloillaan. Se törmää Neuvostoliiton autoon, kirjaimellisesti repimällä sen tornista ja kiljuen:
  - Olen avaruustyttö!
  Adala lähettää laukauksen maamiinalla ja vinkua:
  - Ja minä harrastan taitolentoa, revi koko miehistö!
  Ja myös tyttö käyttää paljaita varpaita. Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä kuorta osui Mausiin, mutta pomppii kuin herneet. Auto on hyvin suojattu. Etkä voi helposti lyödä häntä. Kuoret lentävät hänestä kuin tennispallot, eikä edes suurella kaliiperilla sellaisella hirviöllä pääse läpi.
  Ja tyttö ammutaan ilmatorjuntaaseesta päästämättä vihollista lähemmäksi.
  Agatha ampui myös paljain varpaillaan ja murisi:
  - Anna miekkaani iskeä, me ruoskaamme vihollisia!
  Adala vahvisti aggressiivisesti ampuen erittäin tarkasti:
  Olemme valon ja maan sotureita!
  Angelina löi paljain varpaillaan, murskasi Neuvostoliiton T-34-76-tankin ja huusi:
  - Suuriin voittoihin!
  Aphrodite osui myös ammuksella, joka oli niin painava kuin kasa, murskasi Neuvostoliiton T-60:n ja vinkaisi:
  - Pyhä sota on voittomme!
  Agnes löi paljaalla kantapäällään rikkoen vihollisen etupanssarin ja julkaisi:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin - kunnia kaatuneille sankareille!
  Nämä tytöt täällä ovat aika ilkeitä ja murhaavia. Ja ei turhaan, ettet voi ohittaa niitä. Paljaiden jalkojensa ja vartalobikiniensä ansiosta he ampuvat ilman missejä. Eli niitä ei voi lyödä niin helposti.
  Kauhea "hiiri", lyötiin tappavalla aseella, eikä antanut kenellekään mahdollisuutta.
  Mukaan lukien KV-sarja.
  Mutta jos on saksalaisia naisia, jotka taistelevat niin itsepäisesti ja menestyksekkäästi, on neuvostotason tyttöjä - sankareita.
  Täällä esimerkiksi Natasha kumppaneidensa kanssa. Heillä on vain vaatimaton, itseliikkuva ase-85, joka on juuri saapunut eteen. Ja tytöt lyövät jo natseja voimalla.
  Luonnollisesti kaunottaret ovat paljain jaloin ja bikineissä. Ja he murskaavat natsit perusteellisesti, kuin vasara iskee lasinpaloihin.
  Ja tämä on hyvin mieleenpainuvaa, kun tällaiset tytöt osoittavat korkeimman tason kotkan lentoa.
  Natasha ampuu paljain varpaillaan ja murskaa Pantterin, minkä jälkeen hän huutaa:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Ja hän näyttää kielensä!
  Zoya lyö myös vihollista. Lyö häntä kovasti. Rikkoo panssarin ja huutaa:
  - Kommunismin kunniaksi!
  Augustina taistelee myös kovasti, ja jos hän puristaa vihollista, hän tekee sen erittäin perusteellisesti. Tauko ja pauhu:
  - Kunnia kommunistiselle maailmalle!
  Dolbanet ja Svetlana. Ja erittäin osuvasti myös. Paljain varpain. Murskaa vihollisen panssari ja huuda:
  - Kommunistisen maailman suuruuden puolesta!
  Ja näyttää kieltään...
  Täällä tytöt inspiroituneena lauloivat ja sävelsivät liikkeellä ollessaan;
  Kauneus hyökkää paljain jaloin
  Sellaiset mukavat tytöt juoksevat...
  Jos on tarpeen lyödä Fritziä nyrkillä,
  Tai lyö häntä konekiväärillä!
  
  Tytöillä ei ole epäilystäkään
  He hautaavat natsit kuolleina...
  Ja he lyövät häntä kovasti hänen jaloistaan,
  Ja jossain lihansyöjäsudet ulvovat!
  
  Venäjä on sana sotilaille
  Kun uskot, ettei se parane...
  Vaikka toisinaan synkkä linjaus,
  Missä paha musta Kain voittaa!
  
  Älä usko, komsomolin jäsenet eivät juokse,
  Ja jos he juoksevat, niin vain hyökkäyksessä ...
  Ja kaikki natsit tapetaan kerralla,
  Ja Fuhrer nostaa kaiken leikkuupalkin päälle!
  
  Venäjä on isänmaani
  Hän on säteilevä, yksinkertaisesti kaunis ...
  Kuka on pelkuri ei ole edes ruplan arvoinen,
  Ja on vaarallista riidellä soturin kanssa!
  
  Mutta tiedä, että me voitamme natsit,
  Mikään paha ei hallitse valtaistuimella...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Ja Jumala Svarog suuruudellaan kruunussa!
  
  Kuka on pelkuri, usko minua, heikko orja,
  Hänen kohtalonsa on yksi - kestää loukkauksia ...
  Tänään lukkoseppä, huomenna olet työnjohtaja,
  Ja sinä voit itse lyödä muiden selkään!
  
  Tytöillä on voimaa, vain tulivuori,
  Joskus hän tuhoaa vuoria voimakkaasti ...
  Sota raivoaa pahaa hurrikaania,
  Ja ihmiskunnan kuolema suoraan sanottuna niittää!
  
  Joten kerron teille rehellisesti, ritarit,
  Olemme vahvoja, kun me venäläiset olemme yhtenäisiä...
  Tarvitaan välipala haarukalle ja veitselle
  Olemme ritareita voittamattomissa taisteluissa!
  
  Mikä on meidän uskomme Herraan Kristukseen,
  Vaikka Ladaa myös kunnioitetaan ...
  Toveri Stalin on meille kuin isä,
  Ja kommunismin paikka tulee olemaan paratiisi!
  
  Se, joka oli kuollessaan, nousee ylös,
  Ja meistä tulee kauniimpia ja viisaampia ...
  Ja tietysti mies on hyvin ylpeä,
  Vaikka joskus kuljettaa hölynpölyä!
  
  Rakkaudessa isänmaamme on kuin tähti,
  Usko minua, hän ei koskaan mene ulos ...
  Suuri unelma toteutunut
  Rauhaa ja onnea tulee olemaan kaikkialla universumissa!
  
  Rakastan Mariaa, kunnioitan Ladaa pyhästi,
  Svarog on kaunis ja Perun on hieno ....
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia
  Ikonien pyhät kasvot ovat minulle rakkaita!
  
  Milloin todellinen paratiisi
  Se toteutuu, usko minua, kaikki toiveet...
  Annat sydämesi isänmaalle,
  Kaikki tulee olemaan hyvin, vahvemmin kuin ennen!
  Tytöt taistelivat hyvin ja sävellivät hyvin. Mitä tuollaisten sotureiden kanssa, mikään Hitler ei ole kauhea Venäjälle.
  Siitä huolimatta Neuvostoliiton joukot murtautuivat kymmenen päivän sitkeän taistelun jälkeen Tihviniin.
  Taistelut puhkesivat itse kaupungista. Voimat tietysti hyvin jopa epätasa-arvoisia.
  Saksalaiset ovat valloittaneet ilmavallan ja pommittavat taukoamatta. Tilannetta pahentavat Wehrmachtin puolella taistelevat ulkomaiset divisioonat. Varsinkin paljon italialaisia osia.
  He yrittävät työntää puna-armeijaa pois Tikhvinistä. Mutta venäläiset yksiköt taistelevat lujasti. Tämä on heidän ainoa todellinen mahdollisuus pelastaa piiritetty, nälkään kuoleva Leningrad. Ruokaa voi pudottaa sinne vain ilmateitse, mutta saksalaisilla on vahvat hävittäjäkoneet, ja se on erittäin vaikeaa.
  Ja elokuun toisella puoliskolla natsit hyökkäsivät Astrahaniin. Ja tässä kaupungissa Neuvostoliiton tytöt taistelivat suurella sankaruudella ja rohkeudella.
  Paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona peittää tämän sankarillisen kaupungin.
  Alenka heittää kranaatin paljain jaloin, laukaisee sitten natsit ja lausuu:
  - Jos nainen on himokas kuin kissa, niin hänen miehensä on hiiret päässä!
  Anyuta ampui Fritziä ja heitti myös kranaattia paljain jaloin, sirutti:
  - Kirkkaimmat ideat ovat synkkiä varjopolitiikasta, kun niitä toteutetaan!
  Alla, ampui Fritziä ja heitti kranaattia, lyöi tankin paljain sormin ulos, murahti:
  - Nainen on ovela kuin kettu, ja hallitsee jopa leijonaa, jos miehellä on kukon mieli!
  Maria ampui aseesta ja kaatoi Fritzin, murisi:
  - Jumala voi tehdä mitä tahansa, vain ylittää naisen pyynnöissä, Hän on voimaton!
  Matryona ampui vihollista ja heitti tappavan kuoleman paljain varpaillaan, huomautti:
  - Naisella täytyy olla kobran pisto, jotta mies ei joutuisi nielaisemaan häntä kuin boa-kurottajaa!
  Alenka, joka jatkoi tulistusta natseja kohti, huomautti nokkelasti:
  -Ihminen voi olla kuin Luoja kaikessa, vain apinan kaltainen jäljitelmä ei tee hänestä kaunista!
  Anyuta ampui vihollista, tyrmäsi sitten panssarivaunun tarkasti kohdistetulla kranaatinheitolla ja sanoi:
  -Ihminen voi ylittää Kaikkivaltiaan Jumalan vain omahyväisyydessään, ja silloinkin, jos hänet on älyllisesti luonut Pithecanthropus!
  Alla, joka jatkoi ampumista erittäin tarkasti Fritziin, julkaisi:
  - Nainen ei halua olla kana, mutta hänen ideaalimiehensä on kukko!
  Maria ampui natseja ja tarkasti paljain jalkansa heittämällä pantteriin, huomautti:
  - Kettunaisella on todellakin suden ote urosmajavista!
  Marusya, joka myös räjäytti natseja räjähdyksellä ja antoi räjähdepaketin paljaalla kantapäällään, julkaisi:
  - Politiikassa se on kuin metsässä, jos syöt tammen sian, jos jänis syö ketun, jos aasi - kolme nahkaa vuodatetaan!
  Alenka, joka jatkaa kiihkeää ampumista ja suihkuttaa jalkaväkeä sirpaloituneilla sitruunoilla, vyaknula:
  - Mitä kirkkaampi nainen, sitä enemmän hän on kettu!
  Anyuta ampui myös natseja, niitti heidät ja heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Harmailta puuttuu harmaata ainetta aivoissa, kirkkaita persoonallisuuksia, harmaata päätä suuria määriä!
  Alla, ampui vihollista ja antaa räjähdyspaketin paljaalla kantapäällään, lausui nokkelasti:
  -Harmaa mies on yksinäinen kuin susi, eikä hänellä ole lepoa kuin jänis!
  Maria leikkii Fritziä, huomautti nokkelasti:
  - Jos poliitikko on iso kettu, niin hänelle tarjotaan leijonanosa!
  Marusya ampui kranaatinheittimestä ja heitti sitruunaa paljain varpaillaan vinkuen:
  - Kettu-poliitikko vie äänestäjävariselta mahdollisuuden ratsastaa kuin juustoa voissa!
  Alenka, joka jatkoi ampumista aseesta ja joutui paljain kantapäällään räjähdyspakkaukseen, huusi:
  - Taivaalla on vähemmän tähtiä kuin Pyhän Raamatun tulkintoja!
  Anyuta, joka ampui natseja, julkaisi:
  - Pyöveli punaisessa viitassa, oikeudenmukaisempi, kaunopuheinen poliitikko!
  Alla, jatkaen tulittamista, totesi loogisesti:
  - Teloittajalla on teroitettu kirves, poliitikolla terävä sana, ensimmäinen puhaltaa päätään, toinen tippuu aivoihin!
  Maria, joka jatkoi Fritzin lyömistä tarkasti ja heitti toisen kuoleman lahjan paljain sormin, huomautti:
  - Pään pilkkominen on joskus inhimillisempää kuin aivojen tippuminen!
  Matrena katkaisi natsit ja heitti kranaattia paljaalla kantapäällään, ja julkaisi:
  - Jos annat poliitikkojen tippua aivoillesi, revit hiuksiasi ärsyyntymisestä!
  Alenka, ampuessaan saksalaista kenraalia ja murtautuessaan hänen läpi, sanoi uhkaavasti:
  - Poliitikkojen puheet ovat kuin aivopesuvettä!
  Anyuta, joka ampui tarkasti vihollista ja laukaisi sitruunan paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Mikä on suurin jumala politiikassa, mikä luo laittomuutta!
  Alla, joka ampui natseja ja heitti räjähdepaketin paljaalla kantapäällään, julkaisi:
  - Poliitikko katsoo aina äänestäjää kuin aasi, jolla on ketun katse kyntääkseen!
  Maria, ampui vihollista ja paljain varpaillaan, heitti tappavan voiman kranaattia, purskahti:
  - Nainen rakastaa paljastaa köyhää vartaloaan pukeutuakseen rikkaammin!
  Marusya ampui pitkän sarjan, katkaisi Fritzin linjan ja kehrsi:
  - Paljasjalkainen nainen pukee miehen päälle nopeammin, vaikka hän ei olisikaan aivan saapas!
  Alenka, joka ampui tarkasti natseja, huomautti:
  - Paljaalla naisten kantapäällä on helpompi pyörittää miestä muodikkaissa saappaissa!
  Anyuta ampui kranaatinheittimestä ja antoi:
  - Saadakseen muodikkaita kenkiä, naisen on "kenkittävä" mies kunnolla!
  Alla, löi natseja räjähdyksellä ja heitti kranaatin paljaisiin varpaisiinsa, vastasi:
  - Nainen, joka ei osaa paljastaa jalkaansa ajoissa, pysyy "kenkiänä" ikuisesti!
  Maria ampui vihollista ja heitti räjähdyspakkauksen pyöreällä kantapäällään, julkaisi:
  - Liian usein, katsoessaan paljaita naarasjalkoja, mies on vaarassa "supistaa" itsensä kulkurien tilaan!
  Marusya ampui tarkasti vihollista ja antoi kranaatin paljaalla polvellaan, vastasi:
  - Jotta et pysyisi ikuisesti paljain jaloin, sinun on kyettävä heittämään kengät pois ajoissa!
  Alenka, joka jatkoi natsien ampumista ja tyrmäsi heiltä hengen, lausui nokkelasti:
  - Tytön paljas jalka on parempi kuin hyökkääjän pressukasaappas!
  Anyuta, joka jatkoi ampumista sammumattomalla tarkkuudella, totesi:
  - Vahvin panssari ei vastusta, herkän ihon edessä, viehättävät tyttömäiset pohjat!
  Alla, ampui saksalaisia hyökkääjiä, julkaisi:
  - Naiset kiipeävät erittäin taitavasti miehen lompakkoon paljain jaloin!
  Maria ampui natseja suurella tarkkuudella ja löi heidän päätään, huomautti:
  - Naisen kehon tahmein osa kultakolikoilla, paljain jaloin ja paljain rinnoista!
  Marusya, joka jatkoi ampumista säälimättä natseja, julkaisi:
  - Naisen on joskus riisuttava kenkänsä, jotta hän ei polvistu tarpeeseen!
  Alenka kirjoittelee osuvasti natseja ja pinoi heidät pinoihin, totesi loogisesti:
  - Paljaalla jalalla on helpompi laittaa mies polvilleen!
  Anyuta, ampuessaan vihollista, huomautti aggressiivisesti:
  - Paljain jaloin ajoissa, ei koskaan paljain jaloin!
  Alla, taltioi vihollisia ja katkaisi vastustajia, murahti:
  - Naisen on helpompi kiivetä kultaiselle huipulle paljain jaloin!
  Maria löi myös natseja ja kehräsi:
  - Olet saappaiden mies, jos et pidä naisten jaloista!
  Marusya ampui natseja ja heitti paljain sormin kotitekoista räjähdepakettia, josta tiikeri kääntyi, murisi:
  - Nainen, jolla on hoikat jalat, saa miehen kumartumaan kunnioittavasti!
  Alenka löi natseja, niitti heidät ja antoi:
  - Paljaat varpaat ovat taitavampia kuin kädet, kun nainen ottaa kolikot "käärmeen" miehen taskusta!
  Anyuta katkaisi Fritzin ja vinkaisi:
  - Taitavinta on nainen, joka työntää miestä kantapään alle, paljain jaloin!
  Alla ampui vastustajia ja heitti sitruunaa paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Polku miehen sydämeen on kauniin paljain jaloin helpompi tallata!
  Maria murskasi saksalaisen panssarivaunun heittäen kranaatin, vinkaisi:
  - Tyttöjen paljaat jalat, sitkeämpiä kiipeämään miehen sydämen Everestille!
  Matryona ampui myös tappavasti ja sanoi:
  - Kengät riisuttuaan naisen on helpompi ylittää miehen välinpitämättömyyden erämaa!
  Alenka murskasi vihollisen vangitulla sinkookalla ja vinkaisi:
  - Olet tyhmä kuin saapas, osut paljain jaloinkin kantapäähän!
  Anyuta antoi myös käännöksen ja vinkaisi hampaat paljastaen:
  - Paljas naisen jalka saa miehen putoamaan paljain jaloin lapsuuteen!
  Punatukkainen Alla, leikattuaan natseja, sirutti:
  -Useimmiten kengät putoavat paljain jaloin lapsuuteen!
  Maria löi natseja ja vinkaisi:
  - Jos tytöllä on kauniit jalat, hän ei ole kulkuri elämässä!
  Matryona, ampui vihollista ja katkaisi natsit, kuin viljalyhteitä, haukkui:
  - Paljasjalkainen tyttö on parempi kuin vanha nainen, nuori kissa, hauskempi kuin vanha leijona!
  Alenka ampui natseja ja heitti tappavia kuolemanlahjoja, julkaisi:
  - Mikä parasta, nainen saa palkinnon paljain rinnoista ja muodikkaat kengät paljain jaloin!
  Anyuta löi myös natseja, niitti heidät ja heitti paljain jaloin kranaatteja ja vinkui:
  - Miesten välinpitämättömyyden piikiltä paras tapa suojella naista on paljas kantapää!
  Alla ampui vastustajia ja katkaisi heidät automaattisilla purskeilla, totesi:
  - Miehen kestävin kantapää paljaasta naisen jalasta!
  Maria, lyömällä vastustajia ja lyömällä kranaatinheittimestä, julkaisi:
  - Paljasjalkainen naisten kantapää, eniten palanut saappaiden kenkä sisäosilla!
  Matryona kaatoi natseja, sanoi viisaasti:
  - Et voi heittää kenkiäsi ajoissa pois - sinusta tulee paljasjalkainen!
  Alenka, joka kirjoittaa natseista, huomautti:
  -Jos olet nuijamielinen, voit lämmitellä hyvin, vain itsesi!
  Anyuta totesi loogisesti, löi vihollista ja heitti räjähteitä sisältävää pakettia paljain jaloin:
  - On hyvä olla seura, on huono olla seura!
  Alla, löi natseja ja antoi kranaatin paljaalla kantapäällään, huusi:
  - Valurautaiset nyrkit voivat auttaa sinua selviytymään, mutta tammenpää johtaa kuolemaan!
  Maria totesi aivan loogisesti leikkaamalla natseja:
  - Kun hallitsijalla ei ole kuningasta päässä, maassa vallitsee anarkia, ja he myyvät turhaan!
  Matryona, lyömällä natseja rationaalisesti, huomautti:
  - Kruunu ei ole päätä varten kuin hattu!
  Alenka, murskaamalla Fritzin, totesi loogisesti:
  - Tammen päähän ja kruunu on epävarma!
  Anyuta, joka ampui erittäin tarkasti natseja, julkaisi:
  - Ei ole väliä kuinka vahva tammi on, mutta pään materiaali siitä on haurainta!
  Alla, ampui reippaasti vihollista, päätteli loogisesti:
  - Kuka on mailan pää, se saa mailalla päähän!
  Maria vitun vastustajat, julkaisi:
  - Poliitikolla on käsissään kukkaro ja sauva, vain hänen rahansa ovat puisia ja sauva paperia!
  Marusya totesi loogisesti heittäen sitruunaa paljaalla jalallaan:
  - Kirkas pää viittaa ainakin harmaisiin hiuksiin!
  Matrona, murskaamalla natseja, huomautti:
  - Et ehkä ole blondi, mutta on kaunista olla valoisa sielu, tytöt voivat voittaa pahoja, jotta muut voivat elää onnellisina!
  Alenka, joka ampui natseja, vinkaisi:
  - Tammipuista ei pysty rakentamaan vahvaa puolustusta pelkästään kannon varaan!
  Anyuta, ammunta, totesi loogisesti:
  - Jos poliitikko ei ole tikka, niin hän poistaa sirut, ei vain äänestäjän kannosta!
  Alla julisti aggressiivisesti kaataen saksalaiset:
  - Vaikka poliitikko ei ole kotka, hän pitää äänestäjiä variksia ja tikkoja!
  Maria, joka kaatoi vihollisia, huomautti:
  - Jos annat poliitikkojen poistaa sinulta lastuja, olet ehdottomasti tikka!
  Natseja niittäen Matrena ilmaisi itsensä:
  - Poliitikko äänestäjien kanssa on kettu, mutta itselleen hamsteri on hamsteri!
  Marusya heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Älykäs poliitikko on kuin kettu kanakopassa ja tyhmä kuin norsu posliinikaupassa!
  Alenka, murskaava Fritzin, julkaisi:
  - Tilaus laitetaan hiljaisuuteen, poliitikko luo sotkun puhumalla!
  Anyuta, joka hajotti natseja kranaatilla, vinkaisi:
  - Poliitikko puhuu paljon, varsinkin kun haluaa pitää suunsa kiinni!
  Alla huomautti aggressiivisesti lyömällä natseja:
  - Väittely poliitikon kanssa siitä, että veden hakkaaminen huhmareessa, ellei kielen lihasta riko, on voittoa!
  Maria murskaamalla vihollisia ja heittäen kranaattia paljain jaloin, huomautti:
  - Poliitikko on sekoitus kettua ja sutta, mutta hän sikoja paljon!
  Matrena, joka ampui natseja, murisi:
  - Mitä enemmän poliitikko kettu, sitä enemmän hän sikoja!
  Fritziä leikkaava Marusya julkaisi:
  - Politiikassa on jatkuva eläintarha, susia, jäniksiä, kanoja, kukko ja tikkoja, kuninkaaksi valitaan aina vain kettu!
  Natseja murskaava Alenka murahti:
  - Leijonaa esittävä diktaattori on oikea sika!
  Anyuta totesi aggressiivisesti kaataen vihollisia laukauksilla:
  - Poliitikosta tulee leijona vain, jos äänestäjä on täydellinen aasi!
  Alla, joka tyrmäsi natseja kuin pölyä matoilta, sanoi:
  - Poliitikko pukee lampaan nahkaa, mutta vain verenhimo tekee hänestä sukulaisen suden, ja vankka pässi kekseliäisyydellä!
  Maria, joka heitti kranaattia paljaalla jalallaan, siristi:
  - On parempi, kun hallitsija on susi lampaan vaatteissa kuin pässi leijonan asussa!
  Matryona, joka ampui vihollista Robin Hoodin tarkkuudella, julkaisi:
  - Poliitikko huutaa rauhasta kuin lammas, mutta suden hampaat hurisevat sotaa!
  Marusya, ampui vihollista, huusi:
  - Poliitikko saamaan äänestäjien äänet vuotaa kuin satakieli, mutta pitää ne tikkaille!
  Alenka, joka ampui natseja, julkaisi:
  - Jos poliitikon puhe vaikuttaa sinusta satakielitrilliltä, älä ole varis tässä tapauksessa!
  Anyuta totesi nokkelasti kaataen natsit:
  - Jos poliitikko laulaa kuin satakieli, hän pitää sinua sopivana pelinä!
  Alla, joka kaatoi natseja, huomautti:
  - Äänestäjien metsästys eroaa metsämetsästyksestä siinä, että metsästäjä pitää mahdollisimman paljon melua!
  Maria, joka ampui vihollista, huusi:
  - Poliitikot, toisin kuin taskuvaras, aiheuttavat paljon melua varastaessaan ja imartelevat ryöstessään!
  Matryona, joka ampui vihollista, kurkkui:
  - Poliitikko on myös tietyssä mielessä jumala, mutta parempi olla uskomatta häneen!
  Maria vahvisti:
  - Poliitikko lupaa äänestäjänä mielellään Kuuta, mutta unohtaa lisätä, ettei siellä ole muuta elämää kuin hiekka!
  Alenka katkaisi vastustajan, murahti:
  - Voi ei johdu mielestä, vaan käytännön kekseliäisyyden puutteesta!
  Anyuta, ampuen vihollista, vinkaisi:
  - Kaikki maailman ongelmat eivät johdu rahasta, vaan niiden puutteesta oikeaan määrään!
  Alla, ampui vihollista, julkaisi:
  - Poliitikolle annetaan kieli kätkeäkseen ajatuksensa, mutta ei millä kaunopuheisuudella poliitikko voi kätkeä harmaata köyhyyttään!
  Maria huomautti energisesti ampuessaan Fritziä:
  - Jos rauta menee ketjuihin, sitä ei jätetä miekoille, jos hopeaa roiskuu puheissa, niin ei ole mitään maksettavaa!
  Matryona ampui vihollista, murahti:
  - Onko poliitikolla lahja lupausten pitämiseen? Omistaa, mutta ei turhaan!
  Natseja ampuva Marusya huomautti:
  - Elefantti asettaa ison kasan paskaa ja poliitikko kettu vielä isomman vuoren sanallista ripulia!
  Alenka totesi nokkelasti murskaten natseja:
  - Poliitikko kaataa runsaan makeaa puheiden hunajaa hukuttaen äänestäjät sanalliseen ripuliin!
  Anyuta, ampui vastustajia, julkaisi:
  - Poliitikon suloinen puhe on kuin hunajapuro, vain sinä uit sitä pitkin roskikseen!
  Alla, ampui natseja, huomautti:
  - Poliitikko voi lunastaa lupauksensa, vain saadakseen äänestäjän uskomaan mahdottomaan!
  Maria, joka johti erittäin tarkkaa tulipaloa, julkaisi:
  - Vaaleissa on monta poliitikkoa, mutta ei ole ketään valita, kuka on kanto, kuka on kannen, kuka on kettu, kuka on sika, kuka on karhu - ärsytyksestä on jäljellä vain yksi asia - karjaisu!
  Matryona ampui natseja ja huomautti:
  - Usein kurkkunsa repivä poliitikko, kannattaa potkia kunnolla korviin!
  Marusya leikkasi natseja, sanoi:
  - Poliitikko, toisin kuin satakieli, ei koskaan laula turhaan, ja hänellä on kettulahja!
  Alyonka siristi hampaat paljastaen:
  - Poliitikosta halutaan tulla kotka, mutta äänestäjällä ei aina ole linnunoikeuksia!
  Anyuta huusi ampuen saksalaisia ampujalla:
  - Miksi olet linnun oikeuksilla, koska tikan mieli!
  Alla sihisi pythonin aggressiivisesti:
  - Poliitikolla on monia erilaisia kappaleita, mutta kaikki vain yhdellä motiivilla: valitse minut!
  Maria, joka katkaisi natsit, murahti:
  - Äänestäjä jättää jäniksen, suden, karhun kuin pulla, mutta poliittinen kettu nielee hänet joka tapauksessa!
  Matrena huomautti kaataakseen natseja:
  - Poliitiko laskee makeilla puheilla kärpäsen älystä, satakielen trillistä, tikan harkinnasta, mutta hänen sika-olemus näkyy haukan silmällä!
  Natseja vastaan taisteleva Marusya lisää virnistettynä:
  - Nainen on myös hyvä poliitikko ja antaa ainakin mahdollisuuden lunastaa uskollisuuslupauksen ja antaa mielihyvää!
  Joten tytöt suojelevat sankarillisesti kaupunkia ja antavat suurta toivoa.
  . LUKU #4
  Syyskuun lopulla ja lokakuun alussa taistelut Astrahanista jatkuivat edelleen, ja natsit liikkuivat etelään Kaspianmeren rannikkoa pitkin. Natsien väistämätön eteneminen ... Etelässä natsit valloittivat Ordzhonikidzen kaupungin ja eteni Groznyin myrskyyn.
  Myös neuvostosodat taistelivat sankarillisesti tässä kaupungissa.
  Tamaran johtama tyttöpataljoona osoitti epätoivoista päättäväisyyttä ja rohkeutta.
  Tamara ampui laukauksen konekivääristä ja heitti paljain varpaillaan kranaatteja sanoen:
  - Kunnia isänmaallemme Neuvostoliitolle!
  Anna, joka ampui tarkasti natseja kohti ja heitti myös räjähdepaketin paljaalla kantapäällään, huusi:
  - Kunnia sankaruudelle!
  Akulina, ampunut vihollista, huusi:
  - Isänmaan ja kunnian puolesta!
  Victoria, joka ampui Fritziä ja heitti kranaattia tappavalla voimalla paljain varpaillaan, murisi:
  - Murskaa Wehrmacht sankaruudella!
  Olympias, terve tyttö, antoi linjan vihollisille, tyrmäsi Fritzin ja antoi anteeksi:
  - Pyhässä sodassa tulee meidän voittomme!
  Tamara ampui natseja ja heitti jälleen kranaattia paljaalla jalallaan, huomautti:
  - Sotilaalla täytyy olla tammen vahvuus, mutta ei tammenpäätä!
  Tytöt ampuivat. Raunioiden ympärillä rauniot savuavat. Räjähdys räjähdyksen jälkeen seuraa. Savu nousee taivaalle. Kaikki ympärillä on tulessa.
  Tuhoa massiivisessa mittakaavassa.
  Kaunis, paljasjalkainen blondi Anna, kun hän heittää kranaattia repiessään natseja, huutaa näin:
  - Jokaisessa tammessa on ontto, jokaisessa tammenpäässä on reikä, josta aivot virtaavat!
  Akulina, ampui vihollista ja heitti kranaattia siroilla, ruskettuneella, paljaalla jalallaan, vinkaisi:
  - Jos olet älykäs kuin tammi, niin taivut kuin haapa!
  Victoria, tämä punatukkainen tyttö, jolla on myös paljaat, ruskettuneet, taltatut jalat, siristi:
  - Jos sinulla ei ole kettuoveluutta, sinusta irtoaa kolme nahkaa!
  Olimpiada, terve, pitkä, iso, lihaksikas blondi, kääntyi, heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Jos olet tyhmä kuin tammi, he repivät sinut irti kuin tahmeasta!
  Poika ryömi heidän ohitseen. Hän välähti mustilla korkokengillä ja heitti räjähdepaketin natseja kohti. Sitten hän huusi:
  - Nuori sotilas, parempi kuin rappeutunut kenraali!
  Tamara kääntyi jälleen. Hän heitti kranaatin tappavalla voimalla paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Jokaisesta uudesta asustaan poliitikko vetää äänestäjiltä kolme nahkaa!
  Akulina ampui vihollisia kohti ja virnisti aggressiivisesti, murisi:
  - Olet älykäs kuin tammi, ne repeävät sen irti kuin tahmea ja jänikset!
  Anna, joka ampui vihollista ja heitti kranaatteja paljain jaloin panssarivaunuja heikentäen, sirutti:
  - Ovela kettu vetää jopa kolme nahkaa leijonasta, jos hän on mieleinen pässi!
  Victoria, joka ampui natseja ja oksensi murhanhimoisen lahjan paljain kantapäällään, julkaisi:
  -Jos et halua tulla ketuksi, vinkutat kuin nälkäinen koira!
  Olympialaiset niittivät Fritzin. Sitten hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Poliitikko on kettu, sitten hän peraa äänestäjiä-kanoja päivänvalossa!
  Kanunadin pauhina kasvaa. Valtavat "Sturmtigers" lähtevät taisteluun. He ampuvat rakettikäyttöisiä pommeja. Ja ne tuhoavat kokonaisia rakennuksia murskaamalla taloja kerralla. Ja iskusotilaat kiertelevät taivaalla. He ampuvat raketteja Neuvostoliiton asemiin. He pudottavat pommeja. Panther-2 on jo näkyvissä, Pantheria edistyneempi kone tehokkaalla 88 mm:n tykillä.
  Saksalaisessa ajoneuvossa on kapeampi ja pienempi torni sekä kyykky runko. Sellainen hirviö, jos se puskee, niin sitten puskee. Ja mikä tärkeintä, ei liian raskas, tehokkaammalla 900 hevosvoiman moottorilla.
  Tamara heitti kranaatin Panther-2:een paljain jaloin ja koukutti:
  - Olet tyhmä kuin kanto, he repivät sen irti kuin tahmeat, eivät vain ovelat ketut, vaan myös pelkurimaiset jäniset!
  Anna, ampui natseja ja niitti vastustajia, heitti sitruunoita paljain jaloin, päätteli:
  - Jopa kotka, ovela kettu, voi paljastaa märän kanan!
  Akulina katkaisi viholliset ja löi ne läpi tarkoilla laukauksilla, julkaisi:
  - Leijonan roolista haaveilevasta miehestä tulee usein ketun kyntämä aasi!
  Victoria kaatoi vastustajia räjähdysmäisesti ja heitti jotain tappavaa paljain jaloin, huusi:
  - Miehellä on leijonamaista kunnianhimoa, aasin itsepäisyyttä, karhun kömpelyyttä, norsun armoa, mutta hänen kettunsa pystyy aina houkuttelemaan hänet!
  Olympialaiset antoivat käänteen viholliselle. Hän leikkasi sen alas kuin ruohonleikkuri ja murisi:
  - Punainen kettu, verisen puvun poliitikko!
  Taistelun intensiteetti kasvoi jatkuvasti. Natsit löivät kaupungin kaasutykillä, jotka olivat voimaltaan Katjuushaa parempia. Ja oli erittäin vaikeaa vastustaa natseja. Mutta paljain jaloin, puolialastomien tyttöjen pataljoona taisteli valtavalla innolla. Ja tytöt eivät melkein kuolleet, miehet saivat enemmän.
  Tamara, ampui natseja ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, huusi:
  - Nainen voittaa vahvoja miehiä leikkimällä heidän heikkouksillaan, poliitikko vakuuttaa heikot äänestäjät, ilmeisesti ylipelaamalla!
  Anna, katkaisi viholliset ja leikkaa niitä luodeilla ja antoi samalla räjähdyspakkauksen paljaalla kantapäällään, sanoi:
  - Nainen on ovelin poliitikko, hänen ei tarvitse opiskella ketuksi, mutta hänen on kyettävä pukemaan kengät jalkaan pysyen paljain jaloin!
  Akulina katkaisi vastustajansa tarkoilla purskeilla ja haukkui paljain varpaillaan:
  - Nainen rakastaa myös nuoruutta, mutta dollarin vihreä on hänelle kalliimpi kuin suojelijan vihreä aika!
  Victoria, tuo punatukkainen narttu, teki tappavan purskeen, katkaisi linjan ja vinkaisi:
  - Tytön nuoruuden vehreys vetää puoleensa taalasta lihoneiden miesten vihreät setelit!
  Olympias ampui vihollisia ja heitti toisen lahjan paljain jaloin, huusi:
  - Älä jahtaa vihreää dollaria, vaivalla on myös vihreät silmät, ja kuori on rapea!
  Taistelu käy yhä rajummaksi. Tappavat ammukset ryntäävät. He räjäyttävät ja murskasivat Neuvostoliiton asemat ja kaasivat akkujen aseet. Ja uudet koneet ryntäävät ja rynnäkköaseet jyrisee. Pölypilvet nousevat taivaalle.
  Tamara ampui armottomasti natseja, otti ja antoi helmen, jonka eteen hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan:
  - Jumalaan uskoen, älä vajoa eläimen tasolle: ihminen ei ole alistuva lammas eikä haiseva vuohi!
  Anna, joka taisteli vihollista vastaan ja heitti kuolemanlahjoja paljain jaloin, huomautti:
  - Rahan ansaitseminen ihmisten uskolla on sama kuin lannan kaataminen kullalle, epäluottamus syntyy!
  Akulina, joka tuhosi pantterin, puhalsi aggressiivisesti:
  - Kun uskot sunnuntaihin, älä päästä seitsemään perjantaihin viikossa!
  Victoria ampui erittäin tarkasti natseja ja niitti heitä aggressiivisesti, huomautti:
  -Usko ikuiseen helvetin liekkiin keittää taikauskon maidon, josta vaahto poistuu, uskonnon roistot!
  Olympias, naissankari, joka kaatoi natseja ja heitti paljain jaloin valtavan tuhovoiman kranaatteja, huomautti:
  - Vain kannot ja tammet uskovat ikuisen liekin helvetilliseen kokoon, antaen itsensä kuoriutua tahmeiksi!
  Tamara ampui vangituista sinkoista, välähti paljaita kantapäitään ja sirutti:
  - Kuinka ikuisen helvetin tulen liekki loistaa? Kultakolikoiden loisto uskonnon rikollisten taskuissa!
  Anna, ampui vihollista ja kaatoi natsit valtavalla tarkkuudella, julkaisi:
  - Konnat käyttävät Jumalaa taskunsa täyttämiseen, eikä heitä petetä vain tyhjällä päällä!
  Akulina antoi käännöksen viholliselle. Hän heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Uskonnon konnat repivät lampailta kolme nahkaa, rikkovat vuohien sarvet, vain voitto on heille kallista, ja usko on hakkerointia varten!
  Victoria heitti sahanpurupommin paljaalla kantapäällään, räjäytti vihollisen ja vinkaisi:
  - Rehellinen pappi on kuin kasvissusi, vain usko on aina rehellistä ja sen käyttö on itsekästä!
  Olympias räjäytti vihollisen konekiväärillä. Hän leikkasi vihollisen alas ja antoi paljaalla kantapäällään nippu kranaatteja, jotka kaatoivat Lev-tankin. Sitten hän huusi:
  - Mikä tahansa uskonto on satu, tästä fantasiasta tehdään vain voittoa todella upeissa mittasuhteissa!
  Näin tytöt taistelevat rohkeasti Groznyn kaupungissa. Ja he näyttävät itsensä urhoollisuuden korkeimmasta näkökulmasta.
  Ja muut tytöt puolustavat Astrahania kaikella rohkeudellaan. Ja he osoittavat myös korkeinta taitolentoa ja lujuutta.
  Tytöt taistelevat erittäin hyvin.
  Alenka heitti kranaatin paljain jaloin, repi natsit osiin ja koukutti hampaat paljastaen:
  - Kuka sallii sinun ripustaa nuudeleita korvillesi, on ikuisesti nälkäinen!
  Anyuta, joka niitti natseja tällä, suostui:
  - Et ole täynnä nuudeleita korvissasi!
  Alla ampui natseja kohti, heitti tappavan kranaatin paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Nuudelit korville on viime hetken pahoinvointia aiheuttava ruokalaji!
  Maria totesi nokkelasti, paljastaen hampaat ja heittäen räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan:
  - Onko tämä Jumala, kukaan ei tiedä, mutta he jatkuvasti ristiinnaulittavat ihmisen, ikään kuin hän olisi Kristuksen kaltainen!
  Marusya, vitun Fritziä, otti sen ja huusi aggressiivisesti virnistettynä:
  -Ihminen pyrkii hallitsemaan Jumalan voimaa, mutta saa toistaiseksi vain ristiinnaulitsemisen, ei Jumalan mukaan!
  Matryona kääntyi, niitti natseja ja petti silmää aggressiivisesti ystävilleen:
  - Sydämellä ihminen tavoittelee hyvää, mielellä voittoa ja vatsalla ahmattia ja viime kädessä jalkojensa vetämistä kuoppaan!
  Ja kiivaita taisteluita jyrisee Astrakhanissa. Volgan varrella sijaitseva kaupunki on Neuvostoliiton puolustuksen avainkohta. Ja täällä sellaiset taistelut kiehuvat kiihkeästi. Kuin vedenkeitin kuplii.
  Ja raskaat, tappavat koneet ryntäävät. Yu-288 on erittäin tehokas kone. Ja pudottaa pommeja valtavalla sitkeydellä.
  Alenka huutaa, kääntyy natseihin ja heittää kranaattia paljain jaloin:
  -Jos ihmisellä on gorillan älykkyys, hän kyntää kuin hevonen ja syö kuin koira!
  Anyuta laukaisi murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain jaloin, löi natseja ja huusi:
  - Mies antaa panna itsensä kaulukseen, mutta kyntääkseen häntä täytyy lyödä pakkoruoskalla!
  Alla laukaisi sitruunan paljaalla kantapäällään ja murahti:
  - Poliitikolla on iso tasku, mutta hän on vain merkityksetön taskuvaras!
  Maria, ampuen vastustajia, sihisi:
  - Poliitikko, joka lupaa äänestäjille kuun taivaasta, valtaan tullessaan lähtee kuun maisemasta ja nälkäistään vinkua tähteen!
  Matryona nauraen korviaanleikkaasti huomautti:
  - Paholainen jokaisessa politiikassa rohkaisee ottamaan Kaikkivaltiaan Jumalan paikan, vain poliitikolla on hyvin vähän lahjakkuutta!
  Marusya, ampuessaan vihollisia ja leikkaamalla niitä itsevarmasti, huomautti:
  -Ihminen pyrkii tulemaan kaikkivoipaksi, mutta hänen moraalinen edistymisensä ei tee siitä paremmaksi!
  Tytöt ovat ilmeisesti nokkela korkeimmalla tasolla.
  Ja sota etenee uurretulla radalla. Suihkukoneita testataan kolmannessa valtakunnassa. Ja tämä on myös melko vakava argumentti kiistassa Neuvostoliiton kanssa.
  Hitler ei tietenkään ole kovin tyytyväinen. Sota jatkuu, ja Venäjä vastustaa itsepäisesti, vaikka se myös antaa periksi. Taistelut kiehuvat kuin tulivuoren suussa.
  Lokakuun loppu. Kalmykia vangitaan täysin, ja natsit etenevät Dagestanin halki.
  Natsien menestys, vaikkakin vaatimaton, mutta jatkuva. Mustanmeren laivasto on tuhon partaalla.
  Tässä on koko hävittäjäryhmä, joka koostuu tytöistä. Mukava porukka vähintäänkin. Tyttö on liiveissä ja juoksee paljain jaloin, välkkyen pyöreillä koroilla.
  Alice, hävittäjän komentaja, käskee luottavaisesti hyökätä fasistisen risteilijän kimppuun. Laukaisi torpedon ja huomauttaa:
  - Sodassa, kuten hyvässä teatterissa, seuraava toiminta on arvaamaton, kyyneleitä vuodatetaan varmasti!
  Andriana on hänen kumppaninsa, joka johtaa koko tyttöjen jälkeläistä. He juoksivat välkkyen alasti, pyöreät kantapäät ja vinkuivat. He asettivat kaivoslaitteen.
  Andriana huusi:
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Valaise tietä kommunismille!
  Veronika, ampunut natseja tykistä, kehräsi:
  - Sodassa, kuten elokuvassa: toiminta valloittaa, se ei koskaan käy tylsäksi, vain, valitettavasti, se todella tappaa!
  Tuhoaja, jossa on paljasjalkaiset, ruskettuneet, hoikat, erittäin kauniit tytöt, hyppää puolelta toiselle. Häntä heitetään kuin höyhentä.
  Alice, lyömällä paljaita jalkojaan, huusi:
  - Jos et ole leppoisa, maa lepää rauhassa sodassa!
  Andriana, ampuen tarkasti tykistä, totesi:
  - Tyttö, joka osaa taistella, on ritari!
  Alice korjasi itseään ampuessaan:
  - Ei, hän on sankari!
  Ja soturit purskahtivat nauruun. Ja osoitti kieltä. Ja kaunokaisten jalat, niin sirot, ja veren jälkiä on jätetty kannelle. Voimakkaita tyttöjä.
  Ja alasti, heidän kantapäänsä ovat niin pyöreät ja sirot.
  Alice muisti, kuinka hänet oli vangittu, ja natsit silittivät hänen jalkapohjaansa ohuella, kuumalla ruosalla. Täällä olet melkein alasti roikkuu telineessä. Paljaat jalkasi ovat tukkimassa. Ja he kutittavat sinua kuumilla sauvoilla. Täällä ja helakanpunaisessa nännissä punaista rautaa poltetaan.
  Alicea kidutettiin ja kidutettiin useita päiviä. Mutta tyttö pääsi pakoon.
  Hän kertoi vartijalle, että hän tiesi paikan merellä, jonne he heittivät kultakontin, joka evakuoitiin Sevastopolista. Fasisti rakastui siihen.
  No, Alice säilytti rohkeutensa kaikesta kidutuksesta huolimatta. He irrottivat hänet ja panivat hänet veneeseen kädet sidottuna. Ja paljain jaloin, telineessä hieman palaneena, hän pystyi nostamaan pistoolin ja ampumaan kaksi fasistia. Sitten hän irrotti köydet ja ui pois. Hän tarkisti sen taitavasti. Ja ansaitsi tyttöjen kunnioituksen.
  Erikoisosastolta he yrittivät tarttua häneen, mutta Alice uhkasi erikoisviranomaisia järjestämällä onnettomuuden ja myös ripustaa hänet nartun kiinni. He pelästyivät.
  Alice on erittäin taisteleva tyttö ...
  Hän jopa nokkelasti päätteli:
  - Pyöveli rakastaa kirvestä aseesta, mutta taistelussa hänellä on kömpelö taito!
  Andriana suostui tähän ja löi taltattuja jalkojaan:
  - Kirveestä voi edelleen keittää keittoa, mutta sankarillisella kynällä kirjoitettua ei voi kaataa teloittajakirveellä!
  Yuliana on erittäin kaunis tyttö. Hänellä on vain ohut raidallinen raidallinen kangas rinnassa ja pikkuhousut. Mutta hän on niin ihana ja kaunis. Kaikkien tuhoajalla olevien tyttöjen jalat ovat paljaat ja erittäin viettelevät.
  Kun saksalaiset joutuvat vangiksi, he pakotetaan suudella tyttöjä pyöreästi, paljain korkokenkiin. Ja vangit tekevät sen velvollisuudentuntoisesti. Ja he nuolevat tyttöjen kantapäät ja suutelevat suurella mielenkiinnolla.
  Juliana lauloi:
  - Emme ole pahoja rosvoja,
  Emme halua tappaa...
  Mutta paljaat kantapäät särkee,
  Haluan lyödä kaikkia naamaan!
  Tytöt voivat tietysti nauttia menestyksestä.
  Andriana, leimaamalla paljaita kantapäätään, julkaisi:
  - Voi uudet rajat, älä naura!
  Alice suostui:
  - Rajattomat mahdollisuudet niille, jotka eivät aseta itse rajoja!
  Veronica löi paljaita jalkojaan, koputti paljaita kantapäätään ja totesi hampaat paljastaen:
  - Vahvin henkilö ei vedä sietämättömiä tavoitteita!
  Andriana huomautti nokkelasti, paljastaen hampaat ja ampuen kanuunaansa:
  -Ihminen on kaukana Jumalasta, koska hän ei ole mennyt kauas makakista luontoa jäljittelemällä!
  Veronica murskata etenevien natsien virtoja tarkoilla laukauksilla, murahti:
  - Kunnianhimoinen poliitikko on jumala, kasvojensa menetelmin ja tuloksia käyttäessään suora sika!
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat hyvin. Mutta on tietysti saksalaisia, ja myös kaunottaret bikineissä ja paljain jaloin.
  Esimerkiksi Gerda on harvinainen taistelija.
  Hän ja hänen kumppaninsa istuivat uusimpaan tankkiin "Panther" -2.
  Tytöt ampuvat Neuvostoliiton joukkoja ja karjuvat.
  Olemme pahoja susia, perääntymme, ei hyvää!
  Ja he räpäyttävät silmiään...
  Gerda löi paljain varpaillaan venäläisiä sotilaita vastaan ja vinkui iloisesti:
  - Joka ei ole susi elämässä, häneltä lasketaan kolme nahkaa, joka ei ole kettu mielessään, se on perattu kuin kana!
  Charlotte osui myös tarkalla ammuksella, murtautui neuvostopanssarivaunun läpi, murskasi panssarin ja huusi:
  - Susi on aina nälkäinen, mies on aina tyytymätön, eikä poliitikko voi sanoa sanaakaan totuutta!
  Christina, ampuessaan erittäin tarkasti vihollista ja osumalla venäläisiin panssarivaunuihin tappavalla ammuksella, totesi:
  - Ketulla on arvokas turkki, mutta poliitikkojen kettuvakuutukset eivät ole minkään arvoisia!
  Magda otti ja osoitti aseella vihollista, paljain varpaineen, puski ja murahti:
  - Vuohen maitoa on enemmän kuin mielekkäällä pässillä!
  Gerda, joka jatkoi tarkkaan ampumista Neuvostoliiton ajoneuvoihin, totesi:
  - Vaaleissa poliitikot ovat kuin ruton ja koleran välissä, vaikka poliitikot ovatkin paljon tarttuvampia skitsofreniaan!
  Charlotte osui kolmekymmentäneljäksi ja repi tornin, sanoi:
  - Poliitikolla on suden nenä voittoa tavoittelemassa, mutta hän itse on valmis sika perattavaksi!
  Christina laukaisi ammuksen taitavasti paljain varpaillaan ja lausui:
  - Poliitikko on pässi, joka ryntää leijonan valtaistuimelle, ja huipulle yltyessään muuttuu ketuksi, joka peraa kanan äänestäjiä!
  Magda totesi aggressiivisesti lähettäessään Neuvostoliiton itseliikkuvalle aseelle kuoleman lahjan paljain varpaillaan:
  - He eivät usko poliitikkoja, mutta äänestävät, he eivät ymmärrä musiikkia, mutta he kuuntelevat mielellään, he eivät syö nuudeleita, mutta he takertuvat mielellään korviinsa!
  Ja heidän "Panther" -2 on erittäin aktiivinen. Ja ammus lähettää erittäin tarkasti.
  Saksalainen kone murskaa kaikki Neuvostoliiton tankit erittäin luottavaisesti.
  Gerda ampuu ja laulaa:
  - Yksi, kaksi, kolme - riko neuvoa!
  Charlotte ampuu erittäin tarkasti, lyö vastustajia ja viheltää:
  - Olemme maailman vahvimmat!
  Christina, joka ampui paljain varpaillaan, murtautui kolmenkymmenenneljän läpi, lisäsi:
  - Kaikki viholliset liottavat wc:ssä!
  Magda räjähti vihollista kohti ja sanoi:
  - Isänmaa ei usko kyyneliin!
  Gerda huusi:
  - Ja annamme pahoille oligarkeille aivoissa!
  Charlotte totesi nokkelasti lyömällä Neuvostoliiton haupitsia kuorella:
  - Kulta näyttää vain kauniilta, itse asiassa tämä metalli, ihmiskunta on aina kärsinyt, siitä on tullut ylimielistä!
  Christina ampui vihollista, ilmaisi itseään nokkelasti:
  - Rintansa paljastaneen naisen on helpompi repiä pois kolme nahkaa mieheltä!
  Magda, joka ampui vastustajia, huomautti alun perin:
  - Tytöt paljaat jalat, laittakaa miehet kalosseihin!
  Tietenkin tankissa olevat tytöt ovat siroja. Ja lentäjät ovat siisteimpiä Fritzin joukossa.
  Albina ja Alvina ovat maailmankaikkeuden mahtavimmat ässät. Täällä he ovat jo saavuttaneet viisisataa alasamputtua lentokonetta. Vain Marseille on heitä edellä. Hänelle myönnettiin Rautaristin suurristi Neuvostoliiton laivaston 500. lentokoneesta. Mutta Albina ja Alvina alkoivat taistella paljon myöhemmin, ja siksi he ohittavat pian Marseillen.
  Albina ja Alvina saivat 500. lentokoneesta Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja nyt he taistelevat punaisten lentäjien kanssa.
  Albina painaa nappeja paljain varpaillaan, ampuu alas viisi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla ja kiljuu:
  - Jos mies on älykäs saappaat, niin istu aina kalossiin!
  Alvina ampui venäläisiä lentokoneita ja kaatoi ne alas paljain varpaillaan, huomautti:
  - Naisen paljas jalka ajoissa laittaa minkä tahansa saappaan kalossiin!
  Albina, joka ampui erittäin tarkasti neuvostoajoneuvoihin, vastasi nokkelasti hampaat paljastaen:
  - Mies, joka katsoo usein paljaita, naisten jalkoja, istu kalossiin!
  Ja molemmat tytöt, kaataen vielä pari jakkia, vinkuivat:
  - Paljas naarasjalka, ajaa hyvin kantapään alle ja istuu täydellisesti kalossiin!
  Soturit täällä voidaan nähdä suurella korkeudella.
  Mutta jos on upeita saksalaisia lentäjiä, on myös kauniita Neuvostoliiton tyttöjä-komsomolin jäseniä.
  jotka taistelevat suurella voimalla. Ja he myös ampuvat menestyksekkäästi alas Kolmannen valtakunnan laumoista.
  Anastasia Vedmakova otti sen ja kaatoi paljain varpaillaan saksalaisen alas ja vinkaisi:
  - Mies on valmis kääntymään nurinpäin repiäkseen tytön kengät pois!
  Natseja ampuva Akulina Orlova huomautti nokkelasti:
  - Voit kääntää minkä tahansa saappaan nurinpäin paljaalla naisten kantapäällä!
  Anastasia löi myös Fritziä ja vinkaisi:
  - Naisen paljas jalka kääntää jokaisen miehen nurin, vaikka hän olisi viimeinen saapas!
  Akulina Orlova, tyrmäsi Focke-Wulfin ja sihisi, paljastaen kauniit hampaansa;
  - Jos haluat kääntää miehen nurinpäin - riisu kenkäsi, jos haluat laittaa hänet kalossiin, paljasta kantapääsi!
  Ja tytöt lauloivat yhteen ääneen:
  Universumissa raivoaa sota,
  murskata tappaakseen ilman syytä...
  Saatana pääsi irti
  Ja kuolema tuli hänen mukanaan!
  
  Ja kuka pysäyttää virran
  Veriset ja hullut joet...
  Lasersäde ajaa temppeliin,
  Ja salama katosi!
  
  Ja sellainen kaaos
  tulvinut maailmankaikkeuden...
  Ihmiskunnan surullinen kohtalo
  Kestää kipua, kärsimystä!
  Tytöt voivat olla osittain oikeassa. Sota ei ole onnea. Mutta samalla viihdettä.
  Kaksi saksalaista noviisilentäjää, Eva ja Gertrude, taistelevat Focke-Wulfin hyökkäysmuunnelmista. He hyökkäävät Neuvostoliiton maakohteisiin ilmasta.
  Eva, ampuu ja ampuu rakettia, huomauttaa:
  - Miksi lapsuus on paljain jaloin, koska paljas naisjalka saa miehet menettämään päänsä, ikään kuin he olisivat poikia!
  Gertrude räjäytti raketilla, painoi poljinta paljaalla kantapäällään ja rikkoi Neuvostoliiton armeijan bunkkerin ja vinkaisi:
  - Halu nähdä nainen alasti saa miehen kääntymään nurinpäin!
  Eva löi uudelleen, osui kolmekymmentäneljäksi, rikkoi tornit ja huomautti nokkelasti:
  - Riisuaksesi naisen, sinun on ensin puettava hänen hyvät kengät jalkaan!
  Gertrude löi vastustajaansa siron jalkansa paljaalla, pyöreällä kantapäällä ja huomautti:
  - Riisuttuaan oikeaan aikaan liikenainen repii mieheltä kolme nahkaa!
  Eve ampui raketin Neuvostoliiton bunkkereita kohti ja huusi:
  - Naisesta, joka tulee ajoissa alasti, ei tule paljain jaloin ja perusteellisesti kenkiä miestä!
  Gertrude, teurastettuaan Neuvostoliiton joukot, vahvisti:
  - Paljasjalkainen nainen pukee miehelle saappaan, pukee hänet kalossiin, kääntää hänet nurinpäin ja tekee hänestä viimeisen avojaloisen!
  Tässä tyttöjen logiikka on tietysti se, että et voi väittää häntä vastaan. Ja tytöt tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Ja he rakastavat kauniita nuoria miehiä, ja yleensä sellaisia, että he ovat vain super.
  Ja jos he laulavat, niin sata miestä tapetaan!
  Tässä ovat tytöt, molemmin puolin arvokkaita ja erittäin kauniita, niin että itse asiassa miehet kääntyvät nurinpäin!
  . LUKU #5
  Natsijoukkojen täysin ympäröimä Groznyn kaupunki kaatui marraskuun alussa 1943. Pataljoona tyttöjen kanssa murtautui kattilasta ja vetäytyi Shaliin.
  Siellä oli jo vuoria, epätasaista maastoa, ja puolustuksen pitäminen oli mukavampaa. Saksalaiset tankit painoivat melko paljon, varsinkin Maus, ja oli melko hankalaa taistella niitä vastaan vuorilla. T-3-tankki oli jo poistettu tuotannosta, mutta T-4:n modernisoitua versiota valmistettiin edelleen. Vaikka moraalisesti vanhentunut. Mutta hän pystyi silti taistelemaan T-34-76:ta vastaan. Ja taistele hyvin. Sen tykki oli vielä tehokkaampi ja sen kuononopeus suurempi kuin kolmekymmentäneljällä.
  Tamara ja tytöt taistelivat Shalissa. Tytöt yrittivät pitää tämän erittäin suuren vuoristokylän - todellisen kaupungin.
  Kauniat taistelivat erittäin rohkeasti.
  Tamara heitti kranaatin paljain jaloin, ampui purskeen ja koukutti:
  - Neuvostoliiton isänmaan puolesta!
  Anna avasi tulen natseja kohti. Kevyempi T-4 yritti kiivetä rinnettä. Tyttö, joka heitti kranaattia paljain jaloin, tyrmäsi natsikoneen ja vinkaisi:
  - Äidillemme isänmaalle!
  Akulina ampuu Fritziä ja paljain kantapäällään palvelee folioon käärittynä tappavaa, vyaknula:
  - Isänmaa on aina pyhä!
  Veronica ampui vihollista ja heitti sitruunoita paljain varpaillaan, ja sanoi:
  - Venäjän jättiläisille!
  Olympias, tämä jättimäinen nainen, heitti myös kranaatilla natseja paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Tamara, joka ampui tarkasti natseja kohti ja leikkaa ne pois kuin lastut puusta, julkaisi:
  - Mitä enemmän tammea armeijassa, sitä vahvempi puolustus on!
  Anna totesi hampaat paljastaen ja ampuen natseja valtavalla tarkkuudella ja raivolla:
  - Minä tuhoan teidät kaikki.
  Tankki "Lion", suuri ajoneuvo, jossa on pitkä aseen piippu. Täällä hänellä on uusin ase 105 mm, piipun pituus 100 EL. Ja se osoittautuu erittäin pitkäksi aseeksi. Ja tämä runko työntyy ulos tappavalla voimalla.
  Akulina ampuu sinkookasta natseja ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Victoria myös ampuu ja karjuu:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Olimpiada vahvistaa ampumalla natseja ja heittämällä kranaatin paljain varpaillaan:
  - Suurin kunnia!
  On huomattava, että tytöt ovat ilmiömäisiä ja erittäin mukavia. Ja niiden viileys on valtava.
  Tamara, ampuessaan vihollista ja paljastaen hampaitaan, sanoo:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Anna, ampuessaan vihollista, sanoo aggressiivisesti ja heittää kranaattia paljain varpaillaan:
  Laitetaan sydämemme sykkimään yhteen ääneen!
  Ja silmää kumppaneilleen.
  Myös Akulina antaa vuoronsa, kuinka hän leikkaa vastustajat, ja karjuu:
  - Voitoistani katon läpi!
  Akulina Petrovskaya ei ole yksinkertainen tyttö. Hänen täytyi käydä läpi paljon. Erityisesti hän jäi kiinni varastamisesta ja oli pidätettynä. Hän kävi myös läpi lasten siirtomaa-nuoret. No ei mitään, hän selvisi. Paljain jaloin käveli lumikoiden läpi, mutta hänestä tuli vain terveempi ja vahvempi.
  Victoria taistelee raivokkaasti. Käänsi vihollisen. Fritz kaatui. Sitten hän heitti kranaatin paljain varpaillaan. Moottoripyörä kaatui.
  Tyttö huusi:
  - Mahtavien rajojen puolesta!
  Olympias taistelee erittäin villissä raivoissaan. Hänen iskunsa ovat voimakkaita ja murskaavia. Hän on todella hirviötyttö. Ja niin se lyö vastustajia. Joten natsit tuhoavat aktiivisesti. Ei anna heille pienintäkään mahdollisuutta.
  Olympias karjuu keuhkoissaan:
  - Kunnia tälle avaruuskommunismille!
  Tamara, joka ampuu natseja, karjuu:
  - Kunnia Leninin kommunismille!
  Anna ampuu vastustajia kohti ja vinkua:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Akulina, niittää vihollisia ja murisee, kiljuu:
  - Korkeimmalle taitolento!
  Victoria, joka ampui natseja, purskahti:
  - Ilmiömäisimpiin voittoihin!
  Olympias murskaamalla natsien panssarin murahti:
  - Neuvostoliiton kommunismin puolesta!
  Tamara myös ampuu. Se ampuu erittäin tarkasti peittäen vastustajat tarkoilla purskeilla. Se leikkaa kuin viikate ja vinkkaa:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Anna, joka ampuu natseja ja leikkaa niitä tarkoilla viikatelyönnillä, huudahtaa:
  - Suuri kunnia sankareille!
  Ja heittää kranaatteja paljain varpain. Tässä on isoäiti.
  Akulina katkaisee Fritzin, karjuu aggressiivisesti:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja nykii lihaksikkaalla vartalolla.
  Victoria voittaa myös natseja. Ja paljain varpaillaan hän heittelee murhaavia lahjoja vastustajilleen ja huutaa:
  - Maailman suuruuden tähden!
  Olympias ampuu myös vihollisia. Pyökkää ne irti kuin patukkanukka ja karjuu:
  - Kunnia suurelle kommunismille!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää kranaatin tappavalla voimalla repimällä viholliset erilleen.
  Näin ne viisi ottivat viholliset haltuun, niitetään heidät, tuhotaan ja jauhataan.
  Saksalaiset pysäytettiin ja jumiutuivat perusteellisesti. Täällä siitä tuli vaikeaa, ja he riitelevät.
  Tässä ovat kaasunheittimet, ja he toimivat aggressiivisesti. Ja tuhota Neuvostoliiton asemat.
  Beats ja "Sturmtigr" kaukaa, vihollinen - Puna-armeija.
  Saksalaiset tytöt osoittavat ja itseliikkuvat aseet "Bear" ja kuinka he löivät vihollista sillä. Ja he ovat todella ja perusteellisesti perseestä. Ja puolitoista senttiä painava kuori rikkoo Neuvostoliiton juoksuhautoja ja bunkkereita.
  Warrior Frida karjuu:
  - Suurimmalle kolmannelle valtakunnallemme!
  Ja silmää kumppaneilleen. Sen jälkeen fasistiset tytöt paljain jaloin ampuvat taas.
  Ja kärpäset karjuvat ja tuhoavat. Ja kun se puhaltaa, muodostuu kokonainen suppilo, jossa maa kiehuu lämmöstä.
  Kyllä, saksalaiset saavat Neuvostoliiton joukot perusteellisesti. Yksi ensimmäisistä TA-152-lentokoneista lentää taivaalla. Monikäyttöinen kone, kuten Focke-Wulf, mutta edistyneempi, nopeampi, ohjattava tehokkailla aseilla ja haarniskoilla. Sitä voidaan käyttää sekä hävittäjänä että hyökkäyslentokoneena.
  Neuvostoliiton joukkoille autosta voi suoraan sanottuna tulla suuri ongelma.
  Helga lentää TA-152:lla ja hyökkää pari Neuvostoliiton panssarivaunua vastaan, jotka yrittävät päästä lähelle Shalia. Tyttö ampuu hyvin. Murtaa ensimmäisen kolmenkymmenenneljän tornin katon ja karjuu:
  - Olen taistelukaunotar!
  Ja sitten se hyökkää toisen auton kimppuun, joka yrittää kiihdyttää. Mutta vaihteiden vaihtaminen ei ole niin helppoa.
  TA-152 lävistää tämän uhrin 37 mm:n tykillä.
  Helga vastasi ja lauloi:
  - Liukutti, liukasti minua jonnekin, liukasti minua!
  Ja hän vilkutti itselleen ... Tässä hän yrittää hyökätä Jak-9:een. Saksalainen tyttö kaataa hänet helposti alas painamalla liipaisinta paljaalla jalallaan ja räjäyttää luottavaisesti sanoen:
  - Olen todella mahtava!
  Helga vaikuttaa tytöltä, jolla on suuri aplomb. Ja tekee verisiä kokeita vihollisten kanssa.
  Ja jos se puhaltaa, se ei näytä vähältä kenellekään.
  Helga ampuu Neuvostoliiton ajoneuvoja ja vinkua:
  - No miksi, on mahdotonta elää mielen mukaan!
  Ja paljain kantapään kuinka lyödä ruoriin. Tämä on tyttö - kaikille tytöille, tyttö.
  Ja jos se huutaa....
  Albina ja Alvina taivaalla ovat myös erittäin aktiivisia ja taistelevia sotureita.
  Ja tytöt, Venäjän lentokoneet, ajattelevat tuhoten, että elämä on hyvää ja että elämä on hyvää.
  Ja paljain varpain he suuntaavat lentoaseet kohteisiin. Neuvostoliiton autot eivät selviä. Ja tytöt löivät heitä niin. He eivät anna sinulle pienintäkään mahdollisuutta.
  Kyllä, siellä taisteli tyttöjä,
  Kyllä, he sanovat mitä muuta...
  He hyökkäsivät rohkeasti Venäjää vastaan,
  Kirjaimellisesti Saatana!
  Albina on soturi taistelumuodostelmassa ja huutaa itsekseen keuhkoissaan:
  - Olen super, vaihdan! Supermestari!
  Ja paljaalla kantapäällä, samoin kuin lyömällä näppäimistöä ja repimällä vastustajia pieniksi paloiksi.
  Alvina, joka ampuu vastustajia, karjuu keuhkoissaan:
  - Ja kenet löydämme metsästä,
  Ja ketä löydämme metsästä...
  vitsaile sillä, vaan
  revimme sen osiin!
  Revitään se osiin!
  Ja paljaalla kantapäällä, kuinka hän lisää vihollisen tappavaan syleilyyn. Tämä on tyttö - kaikki tytöt ovat siisteimpiä tyttöjä!
  Taisteluimman hakkeroinnin soturi. Ja niin militantti ja aggressiivinen kuin pantteri.
  Ja isot saksalaiset kissat hyökkäävät. Astrakhanin myrsky. Ja tuhota suuria määriä Neuvostoliiton sotilaiden taloja.
  Ja he kuolevat, mutta eivät anna periksi. Sellaisia tappeluita käydään.
  Gerda on tietysti hyökkäyksen eturintamassa ja valmis taistelemaan. Joten hän ampuu, aivan kuten naispuolinen Robin Hood bikineissä. Ja tämä kaikki on siistiä naista.
  Ja jos hän myös laittaa helakanpunaisen nännin miehen suuhun.
  Hänen "Panther"-2 toimii. Muuten, hieman erilaisen muunnelman tankista tytöt satuloivat 75 mm 100 EL tykillä. Se on iskevä ja nopeampi tuli. Kyllä, ja kuorien tarjonta on suurempi kuin 88 mm:n aseessa.
  Gerda ampuu paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Yksi, kaksi, kolme... Revi napalmilla!
  Myös Charlotte ampui hänen peräänsä ja huusi:
  - Neljä, kahdeksan, viisi - pelataan nopeasti!
  Kristina löi, murtautui Neuvostoliiton tankin läpi ja sirutti:
  - Menemme rohkeasti taisteluun natsien vallasta ...
  Magda ampui paljain jaloin ja sirutti aggressiivisesti:
  - Ja me tapamme heidät kaikki - kaikki kommunistit!
  Tytöt käyttäytyvät äärimmäisyyksiin ja järjettömän aggressiivisesti. Ja heidän "Panther" -2:n tarkalla laukauksella kaataa Neuvostoliiton haubitsan.
  Tytöt nauravat ja laulavat:
  - Kunnia maailmallemme...
  Ja Elisabet 34-vuotias puolestaan suorittaa villin hyökkäyksen. Ja hänen paljas kantapää painaa liipaisinta. Ja kaataa vihollisen, huutaen:
  - Olkoon kommunismi!
  Catherine paljain varpaineen lähettää tappavan voiman ammuksen, lävistää vihollisen ja vinkua keuhkoihinsa:
  - Suurelle Venäjälle!
  Elena ampui natseja. Kuore osui Pantterin otsaan ja kimppasi irti.
  Tyttö haukkui:
  - Kommunismi on kanssamme!
  Euphrasia löi vihollista myös paljain varpaillaan. Hän lävisti T-4:n ja huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Nämä ovat taistelevia tyttöjä. Ja kuinka he ampuvat, kuoret lentävät erittäin kauniisti, ja itse kolmekymmentäneljä on liikkeellä. Ja yritä päästä liikkeelle sellaisesta autosta. Tämä on erittäin vaikeaa.
  Mutta tytöt pääsevät sisään ja tappelevat bikineissä ja käyttävät paljain jaloin. Soturit ovat ihania ja upeita.
  Ja jos he menevät perseeseen, se ei näytä vähältä kenellekään. Ja he lähettävät kuoria villiin raivoihin.
  Elizabeth, paljain varpaillaan ampuen vihollista ja kaataen vihollisia, sirutti:
  - Kunnia kommunismin ideoille! Kunnia isänmaallemme!
  Ekaterina myös ampui paljain varpaillaan, osui Fritziin ja huusi:
  - Isänmaan puolesta ja voitto loppuun asti!
  Elena, ampui vastustajia, vastasi aggressiivisesti, paljastaen helmihampaitaan ja räpäyttäen safiirisilmät:
  - Avaruuskommunismimme on kuuluisa!
  Euphrasia, ampui vihollista, lyö häntä valtavalla, ilmiömäisellä tarkkuudella, julkaisi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta - hurraa!
  Tytöt ovat ilmeisen reippaita, ja kaikki voivat...
  Joulukuu 1943 on jo koittanut.
  Alenka ja hänen tiiminsä taistelevat myös Astrakhanissa ja kestävät edelleen siellä. Sankaritar taistelee.
  Alenka kääntyy, leikkaa natsien linjan, sitten heittää kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja karjuu:
  - Mies on gibbonin kaltainen, mutta valitettavasti useammin älyllään kuin voimallaan!
  Anyuta ampui vihollista ja katkaisi viholliset, antoi räjähdyspakkauksen paljain kantapäällään ja siristi:
  - Miehellä on aasin itsepäisyyttä, leijonan kunnianhimoa, mutta todellisuudessa hän on vuohi!
  Alla, ampuen tarkasti Fritziä, vinkaisi:
  - Mies naiselle on kuin lehmälle tyhmä paikka, ilman sitä ei tule toimeen, mutta inhottavaa lähestyä!
  Maria, joka ampui natseja, vastasi nokkelasti:
  - Mitä yhteistä on miehen ja naistenhuoneen wc:n välillä - se, että naiset huutavat vain miehiä!
  Marusya katkaisee natsit ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, vyaknula:
  - Nainen on ovela kettu, joka voi niellä minkä tahansa leijonan kuin kani!
  Matryona, joka niitti natseja ja paljain varpaineen heitti palkkasotureita, mutisi:
  - Nainen tarvitsee miestä kuin piiskapoikaa, jos hän ei lyö miestä, ei ole elämää!
  Alenka, joka ampui Fritziä, huusi:
  - Nainen tarvitsee miehiä kuin sian sarvet, vain miesten lahjoittama turkki on kallis!
  Ja paljasjalkainen tyttöporukka nauraa hampaat paljastaen ja kranaatteja heittelemällä paljain sormin.
  Soturitytöt ryntäävät. Heidän elementtinsä taistella, heidän elementtinsä taistella!
  Näyttää siltä, että Astrakhan ei aio luovuttaa. Mitä tulee tyttöihin täällä, todella tappelu.
  Kolmannen valtakunnan sotilasvoimat ovat valtavat. Uudet tankidivisioonat ovat täällä niin voimakkaita. Säiliöiden tuotanto kasvaa. Ei ole pommi-iskuja, on mahdollista toimittaa työvoimaa Italian, Ranskan, Belgian ja Hollannin omaisuudesta Afrikassa.
  Ja myös Afrikasta öljyn, volframin, monien alkuaineiden, mukaan lukien uraanin, louhintaan.
  Eli uudet tankit on leimattu. Erityisesti "Panther" -2:n ulkonäkö, paremmin suojattu ja raskaammin aseistettu, tehokkaammalla moottorilla, vaikuttaa huomattavasti sodan kulkuun.
  Tankkeja ja lentokoneita on yhä enemmän. Yu-488:n työt ovat jo valmistumassa. Kolmannen valtakunnan ensimmäinen tuotantolentokone, jossa on neljä moottoria. Erittäin tehokas ja nopea. Sen kohokohta on suhteellisen pieni siipipinta-ala, minkä vuoksi pommikone voi lentää 700 kilometrin tuntinopeudella. Tämä tarkoittaa, että Neuvostoliiton taistelijat eivät varmasti saavuta häntä.
  Neuvostoliitolla on siis uusi ongelma. Puna-armeijan joukot ovat itse asiassa lopussa. Koululaiset laitetaan koneiden ääreen. 14-vuotiaat teini-ikäiset tappelevat jo melkein virallisesti. Pojat ovat tietysti älykkäitä ja yleensä hyviä taistelijoita. Nuorena on vielä helpompi piiloutua ja kiivetä puuhun. Ja sotilaalliset taidot hallitaan nopeammin. Teini-ikäiset taistelevat yhtä hyvin kuin aikuiset, heihin on vaikeampi lyödä. Kyllä, ja psykologisesti lapsiin ampuminen on vaikeampaa.
  Saksalaisilla on melko paljon nais-ampujia, ja liian nuoria hävittäjiä on hankala ampua kenellekään naiselle, häpeän ...
  Kyllä, he alkoivat soittaa Neuvostoliittoon neljätoistavuotiaasta lähtien. Ja myös laitettu syliin ja eläkeläiset. Naisia oli yhä enemmän armeijassa. Erityisen auliisti hyväksyi kauniin sukupuolen panssari- ja ilmajoukkoissa sekä tarkka-ampujissa. Naiset ovat hyviä tarkka-ampujia. Ja koska he ovat yleensä pienempiä kuin miehet, heidän on mukavampaa taistella tankeissa ja myös ilmailussa. Usein teini-ikäiset taistelivat myös panssarivaunuissa. On huomattava, että pojat ja naiset ovat herkempiä iholleen, ja heidän lentokoneensa ja tankkansa putoavat harvemmin kuin aikuiset miehet. Ei huonoja teini-ikäisiä ja ampujan roolissa. Poika voi ryömiä kapeampaan aukkoon, naamioitua tai kiivetä puuhun. Usein armeijassa alkoi tulla alle 14-vuotiaita taistelijoita.
  Sota kuluttaa ihmisresursseja. Ja alue on yhä vähemmän Neuvostoliiton hallinnassa. Ja vielä täytyy taistella Japanin lukuisia jalkaväkeä vastaan. Kyllä, ja siellä on hyviä samuraitankkeja ja erityisesti itseliikkuvia aseita. Ne ilmestyivät myös sarjassa, jossa oli keskikokoinen panssarivaunu, vahvuudeltaan verrattavissa T-34:ään ja vielä vahvempi etupanssarissa.
  Japania on siis vaarallista aliarvioida. Ja sotaan sen kanssa tarvitaan sotilaita.
  Stalin on hermostunut ja suuttuu yhä useammin. Joulukuun 25. päivänä 1943 annettiin määräys, että antautuneiden perheenjäsenet ammuttiin, mukaan lukien 12-vuotiaat lapset, ja nuoremmat lähetettäisiin työsiirtomaille.
  Padojoukkoja käytettiin yhä useammin. Ja he ampuivat aktiivisemmin ja käyttivät kidutusta.
  Stalinista tuli yksinkertaisesti sietämätön. Beria oli ensimmäinen, joka yritti neuvotella erillisen rauhan natsien kanssa. Mutta Hitler ei halunnut rauhaa. Hän halusi valloittaa Neuvostoliiton kokonaan. Varsinkin kun liittolaiset ovat poissa hänen hallinnastaan ja ulottumattomissa.
  Suihkukoneet kehitettiin Kolmannessa valtakunnassa. Ensinnäkin ME-262, mutta tämä hävittäjä tarvitsi luotettavampia moottoreita, jotta se ei törmäisi liian usein.
  Sekä Arado-pommikone että Yu-287-projekti vaikuttivat lupaavilta.
  Uusin TA-152 osoitti itsensä hyvin käytännössä, monikäyttöisenä koneena ja erittäin nopeana. Yleisesti ottaen Saksan armeija oli edelleen vahvempi ilmassa. Lisäksi Neuvostoliiton Yakit ja Laggiesit osoittautuivat alumiinin puutteen vuoksi raskaammiksi ja vähemmän ohjattaviksi kuin vertailukoneet. Joten Neuvostoliiton ilmailun laatu putosi kriittiselle tasolle. ME-309 tehokkaalla aseisuudellaan, vaikka ottaisi huomioon ohjattavuusongelmat, selviytyi hyvin Neuvostoliiton ajoneuvoista, syrjäyttäen ME-109: n. Ja TA-152:n olisi pitänyt korvata Focke-Wulf.
  Joten saksalaiset ovat enemmän tai vähemmän jääkiekkoa.... Mutta työ tekniikan parissa tehtiin.
  Esimerkiksi Lev-2 lupasi olla ensimmäinen säiliö, jolla on uusi asettelu. Sijoittamalla vaihteiston ja moottorin yhteen lohkoon säiliön eteen ja siirtämällä tornin taakse, saksalaiset säästivät peräakselilta ja laskivat ajoneuvon korkeutta. Tämän seurauksena "Lion" -2 osoittautui paljon kevyemmäksi ja siksi nopeammaksi.
  Sota-ajan vaikeuksien vuoksi raskaiden tankkien tuotanto Neuvostoliitossa melkein pysähtyi, sarjassa melkein kaikki oli yhtenäistetty T-34-76: n mukaan. Joten natsit eivät enää aikeissa tehdä sivuhaarniskasta liian paksua uuden päätankin luomisprojektissa. Ja "Lion" mahtui 55 tonniin 1200 hevosvoiman moottorilla. Lev-2-tankin painoa olisi kuitenkin voitu vähentää entisestään pienentämällä aseen kaliiperia. Edellinen on selvästikin tarpeeton. Lisäksi kolmekymmentäneljällä oli heikkolaatuinen panssari, ja jopa 37 mm:n vanhentunut saksalainen tykki oli jo alkanut tunkeutua niihin.
  Stalin oli selvästi sekaisin ... Ja hän heitti ukkonen ja salamoita ... Mutta hän ei voinut tehdä mitään ...
  Uudenvuodenaattona saksalaiset käynnistivät hyökkäyksen Astrahanin vielä miehittämättömään osaan, Volgan suistoon. Monien jokien esteiden läsnäolo, vaikea maasto, Kaspianmeren läheisyys antoivat puna-armeijalle mahdollisuuden tiukentaa Astrahanin puolustusta ja pitää sen jopa parempana kuin Stalingradissa. Lisäksi Neuvostoliiton tytöt osoittivat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta.
  Ja Kaukasuksella, varsinkin talvella, on erittäin vaikea liikkua vuorten läpi. Totta, saksalaiset liikkuivat Kaspianmeren kätevämpää rannikkoa pitkin. Makhachkalasta tuli raja, jossa Neuvostoliiton joukot, koonneet kaikki voimansa nyrkkiin, yrittivät pysäyttää natseja.
  Mutta ammukset, jotka toimitettiin vain meritse, eivät riittäneet ...
  Tamara taisteli epätoivoisesti avojaloin tyttöjen pataljoonansa kanssa.
  Naispuoliset soturit taistelivat itsepäisesti ja osoittivat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta ja suurta rohkeutta.
  Ja melkein alasti taisteli talvella ja pakkasella.
  Tamara heitti kranaatin paljain jaloin ja antoi purskeen leikkaaen vastustajia ja vinkuen:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Anna heitti myös kranaatin paljain varpaillaan ja siristi:
  - Kommunismin puolesta!
  Akulina teki hyvin kohdistetun purskeen, tyrmäsi viholliset ja huusi:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Victoria löi vihollista, alkoi leikata vihollista, katkaisi hänen partansa kuin partaveitsi ja mutisi:
  - Neuvostoliitto kestää!
  Olympias, ampumassa vihollista ja heittelemässä räjähdyspakkausta paljain varpaillaan, vyaknula:
  - Isänmaan puolesta ja voitto loppuun asti!
  Näin tytöt tappelevat. He toimivat epätoivoisesti ja päättäväisesti.
  Tamara, ammunta, totesi:
  - Paholainen ei ota niitä, ja sitten me otamme ne!
  Taistelut täällä ovat raakoja ja samalla rakentavia ....
  Anastasia Vedmakova taistelee taivaalla ... Hänen kasvonsa jopa vääntyvät raivosta ja hän kiljuu:
  - Terveisiä kommunismin aikakaudelle!
  Ja paljain varpaillaan hän tähtää lentokonekanuunilla kohteeseen ja kaataa vihollisen koneita, minkä jälkeen hän huutaa:
  - Työmenestyksiin!
  Akulina Orlova, kaataa vastustajia, huutaa itsevarmasti hampaat paljastaen:
  - Niin suuresta kommunismista koko planeetalla!
  Lentäjä huutaa:
  Jopa lapset tuntevat meidät!
  Ja paljain varpaillaan hän suuntaa lentokonepistoolin maaliin, murskaa vihollisen ja vinkua:
  - Kommunismin aikakauden nimissä!
  Totta puhuen, tyttö on terminaattori ja palava liekki. Mikään tulivuori ei voi verrata sitä.
  Akulina Orlova lauloi:
  - Minä jo, mikä päivä, unelmoin uskosta Jumalaan, olen niin laiska, en halua rukoilla!
  Ja aggressiivisesti silmää silmää kaunottaret.
  Tässä taistelut...
  Ja tyttöjen koneet ovat vanhentuneita. Ja tämä on heidän vankka miinuksensa. Ja myös raskas ja ei kovin ohjattavissa ...
  Yksi taistelleista pojista ammuttiin alas, eikä hänellä ollut aikaa hypätä ulos laskuvarjolla. Ja tämä on tietysti hänen jättiläismäinen saavutuksensa.
  Tytöt tappelevat ilmassa ja pitävät hauskaa...
  Albina ja Alvina taistelevat hyvillä ME-309-hävittäjillä ja tietenkin he keräävät aktiivisesti pisteitä.
  Tytöt ovat erittäin ylpeitä menestyksestään ...
  Albina ampui alas Neuvostoliiton lentokoneen tyylikkään, paljain jalan avulla ja vinkaisi:
  - Kotkaillemme!
  Alvina leikkasi kolme venäläistä autoa yhdellä räjähdyksellä ja huusi:
  - Haukkaillemme!
  Tytöt ryhtyivät kuuluisasti bisnekselle... Mutta he pitävät myös venäläisten sotilaiden kiduttamisesta.
  Täällä vangittiin neljätoistavuotias poikalentäjä. Ja lasten pyöreiden korkokenkien kaunottaret paistettiin hänelle. Ja sitten he alkoivat kastella alastomia jäävedellä... Sitten kiehuvaa vettä ja taas jäävettä.
  Sellaisia ovat taistelevat kaunottaret....
  Albina lauloi:
  -Hampaan, kynsien, hampaiden, nyrkkien takia!
  Alvina huusi keuhkoihinsa:
  - Joten he haluavat hyvän taistelun!
  Ja tytöt jatkoivat ihmeiden tekemistä paljain varpaillaan ja ampuivat alas Neuvostoliiton lentokoneita.
  Venäläiset lentäjät kuitenkin vastasivat niihin. Alice ja Angela ovat juuri siirtyneet Yak-9:lle. Ja puidataan saksalaisia ja silti lauletaan samaan aikaan;
  Olet urhean maan ruumiillistuma,
  Toveri Lenin ja toveri Stalin...
  Neuvostoliitossa kaikki ihmiset ovat todella tasa-arvoisia,
  Ja nyrkit on tehty raudasta ja teräksestä!
  
  Leninille peto Adolf ei pelkää,
  Nyt Vladimir on johtaja toveri Stalin...
  Löysimme Fritziä silmään emme kulmakarvaan,
  Kaikki natsit hajotettiin kerralla!
  
  Venäjä on isänmaani
  Suuri, rajaton isänmaa...
  Kaikki kansat ovat yhtä perhettä,
  Pian elämme kommunismin alla!
  
  Tehdään maastamme vahvempi
  Anna Venäjän muuttua nopeasti vihreäksi ...
  Lyömme fasistia otsaan sen sijaan,
  Ja usko minua, voimamme ei muutu kiveksi!
  
  Ja Jeesus johtajana on varsin suuri,
  Hän on meidän Herramme ja universumin Valkoinen Jumala...
  Ja Fuhreria hakataan kovasti,
  Loppujen lopuksi kykymme on muuttunut ennalleen!
  
  Kyllä, isänmaamme tähden, pyhä,
  Taistelemme kiivaasti Fritziä vastaan...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumessa
  Hän haluaa taistella raivoissaan!
  
  Kyllä, Stalinista on nyt tullut Neuvostoliiton johtaja,
  Niin mahtava, rohkea ja taitava...
  Älä koske kommunismin Venäjään,
  Vaikka Luciferin voima on kanssasi!
  
  Voimme saada Hitlerin, usko minua
  Vaikka hänellä on demoninen voima...
  Yksi Hitler on petollinen peto,
  Vaikka myönnetään, että Fritzit eivät ole tyhmiä!
  
  Lyhyesti sanottuna astumme Berliinin hävittäjiin,
  Siellä Lenin, alias Stalin, on kanssamme ...
  Fasistit kuin pennut repeytyvät helposti,
  Ja usko, että voimamme ei vähene!
  . KAPPALE 6
  Uusi vuosi 1944 on tullut ... Huolimatta erittäin vaikeasta tilanteesta rintamalla, Neuvostoliitossa oli käynnissä työ uuden teknologian luomiseksi. Erityisesti suuria toiveita liitettiin IS-2-tankkiin ja sen tehokkaisiin aseisiin. 122 millimetrin tykistä voisi tulla voimakas argumentti sodassa natseja vastaan. T-34-85:een panostettiin myös toiveita tehokkaammalla aseella, suurella tornilla, mutta samalla rungolla ja alavaunulla.
  Lentokoneiden kohdalla tilanne oli huonompi. Jak-3:a ei voitu ottaa tuotantoon korkealaatuisen duralumiinin puutteen vuoksi, ja LAGG-7:ää ei uuden moottorin vuoksi voitu käynnistää ilman tuotannon laskua.
  Joten Stalin päätti, että toistaiseksi Neuvostoliiton päähävittäjä oli Jak-9 ja LAGG-5, ja IL-2-hyökkäyslentokone oli helppo valmistaa ja sitkeä. Ja tankeissa asteittainen siirtyminen T-34-85:een ja IS-2:een.
  Tosin niin, ettei tuotanto laske...
  Ja etuosa halkesi saumoista, saksalaiset valloittivat Kaukasuksen. Makhachkala kaatui, ja he olivat jo lähestymässä Azerbaidžanin rajoja!
  Täällä Tamara taisteli naisten pataljoonaan. Taas rätit tunikoista ja paljain jaloin tytöt taistelivat ylivoimaisten vihollisvoimien kanssa.
  Tamara ampui linjan natseja vastaan ja kaatoi osan vihollisista. Ja sitten hän paljain varpaillaan heitti tappavan voiman kranaatin ja sirutti:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Anna ampui natseja erittäin tarkasti. Ja paljain varpaillaan hän heitti tappavan voiman kranaatteja repimällä vastustajia osiin.
  Sitten hän huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Akulina ampui vihollista ja katkaisi fasistisen jalkaväen. Hän katkaisi Fritzin, heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Venäjälle, mahtava äitimme!
  Victoria, joka ampui vihollista ja heitti häntä kranaatteja paljain jaloin, huomautti:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Olympias, joka myös ampui konekivääristä, huusi:
  - Kunnia suuren kommunismin ajoille!
  Naistaistelijat ovat uskomattomia...
  He taistelevat, kuten kuuluukin kaunokaisten puolesta...
  Taisteleva Tamara muisti sodan alun. Kuinka hänen piti paeta Saksan joukkoja. Sitten hän kuuli aseiden pauhumisen. Tyttö lähti kanuunasta. Hänen ystävänsä Tatjana jäi saksalaisten kiinni, ja he ottivat pois uudet kengät, repäisivät koruja ja korvakoruja. Ja he ajoivat hänet paljain jaloin vankeuteen ... Tatjana oli aluekomitean sihteerin tytär, eikä hänen tarvinnut usein kävellä ilman kenkiä. Tämä on ylpeyden nöyryyttämistä, paljain jaloin kulkeminen tavallisen ihmisen tavoin, ja se sattuu herkälle pohjalle. Tyttö löi jalkansa vereen ja voihki joka askeleella.
  Tamaralla oli myös jalassa saamansa uudet saappaat ja hän hieroi kantapäänsä pitkästä kävelystä. Ja hän riisui kenkänsä, meni paljain jaloin. Hän on kylästä kotoisin oleva tyttö, joka on tehnyt velvollisuutensa Ukrainassa. Hänen jalkansa kävelivät lapsuudessa vuoren jyrkkiä pitkin. Ja tämä ei todellakaan ole verrattavissa tasangon teihin. Totta, hänen kovettumat ovat jo irronneet pohjasta, eikä käveleminen ole niin mukavaa. Mutta jalat kovettuivat taas nopeasti. Ja hän tuskin kärsi.
  Mutta Tatjana kaatoi pian jalkansa niin paljon, ettei hän voinut enää kävellä. Saksalaiset olisivat ampuneet hänet, mutta he säälivät kauneutta. He laittoivat minut kärryyn, mutta vastineeksi he saivat minut laulamaan. Tatjanalla oli miellyttävä ääni, ja hän lauloi heille useita poliittisesti neutraaleja kappaleita.
  Tamara ei tiennyt, mitä hänelle tapahtui seuraavaksi. Hän itse käveli metsän halki, tunsi paljain jaloin, mukuloilla, kuoppilla, risuilla ja oli jopa tyytyväinen. Silloin kävelet pitkin vuorten teräviä kiviä, sitten jopa kovettuneet pohjat, jos kävelet pitkään, siitä tulee terävää ja tuskallista. Ja vielä epämiellyttävämpää kävellä piikillä. Kun nämä tarttuvat pohjiin, siitä tulee paljon kivuliaampaa, jopa tytön karkeille pohjille.
  Kampanjassa ollut Tamara valtasi väsymys ja nälkä. Tyttö söi marjoja, eikä se riittänyt. Ja saksalaiset etenivät nopeasti. Ukrainan metsissä Tamara, joka oli tottunut asumaan vuoristossa, ei tiennyt tiensä kovin hyvin. Eksyin ja päädyin perään.
  Ja nyt, kuin metsästetty kissa metsässä. Sitten tyttö sai saksalaiset kiinni moottoripyörällä. He pysäyttivät auton rattaiden kanssa hakemaan vettä. Ja Tamara hiipi konekiväärin luo ja kuinka se leikkaa siitä vihollista kohti. Ja leikkaa epävarmasti, mutta tarkasti. Ja natsit kaatuvat ja vääntelevät tuskissa. Tamara viimeistelee heidät. Hän siirsi yhden paljaan kantapään leukaan, hän kaatui. Ja tyttö sai hänet.
  Sen jälkeen kaunotar kiipesi moottoripyörän selkään, ja painaen poljinta paljaalla jalalla, vetäytyi pois.
  Liikkuminen on siis paljon hauskempaa kuin käveleminen ja paljain jaloin.
  Tamara lauloi matkan varrella:
  - On mukavaa, veljet, on mukavaa, on mukavaa, veljet, elää! Sinun ei tarvitse surra atamaanimme kanssa!
  Näin taistelukenttä syntyi.
  Ja nyt hän taistelee natseja vastaan kuin komsomoliterminaattori. Mutta joukot ovat eriarvoisia, ja tyttöpataljoona joutuu vetäytymään. Taistelut kiehuvat täällä, kuin vesi jättimäisessä kattilassa tulivuoren yllä.
  Anna, ampui ja heitti kranaattia tappavalla voimalla paljain varpaillaan, huomautti:
  - Sodassa kaikki keinot ovat hyviä, paitsi itsetuhoiset!
  Akulina ampui vihollista ja kaatoi natseja, huomautti:
  - Kaikessa olemme ensimmäisiä!
  Ja tytön paljas kantapää antoi tuhon lahjan.
  Victoria, joka ampui natseja ja katkaisi vihollisia automaattisilla purskeilla, huusi:
  - Ei ole armoa vihollisille!
  Ja vilkutti tovereilleen.
  Olympias heitti paljaat, taltatut jalkansa, painavan nipun kranaatteja ja vinkaisi:
  - Maailman inhimillisimmän tuomioistuimen ja kommunismin suuruuden puolesta!
  Soturit ovat todella loistavia täällä, ja pitävät avaruuskaudesta.
  He taistelevat suurella raivolla.
  Mutta natsit etenevät edelleen Kaukasuksella. Helmikuussa 1944 saksalaiset ja turkkilaiset yhdistyivät ja jakoivat Neuvostoliiton joukot kahteen eriarvoiseen osaan.
  Fuhrer vaati Neuvostoliiton lopettamista. Astrakhan kesti edelleen. Natsit, kuten aina, ovat taistelupukuissa ... Ensimmäiset ME-262:t taistelevat ilmassa. On huomattava, että ne eivät tuottaneet sensaatioita. Suurella nopeudella ei ole kovin kätevää lyödä 30 mm: n lentoaseista. Kyllä tämä pitää ottaa vakavasti. ME-262:ssa on myös joitain ongelmia sen raskaan painon vuoksi. Etenkin ohjattavuuden kanssa.
  Menestyneempi TA-152:n käytössä, joka rakastui lentäjiin ja siitä tuli työhevonen. Itse asiassa auto ja etulinjan pommikone sekä hävittäjä ja hyökkäyslentokone. Oli jopa ideoita siirtää saksalainen ilmailu kokonaan tähän lentokoneeseen. Sen eduista tulee mainita selviytymiskyky ja nopeus sekä tehokkaat aseet, jotka sopivat sekä hyökkäyslentokoneeseen että hävittäjään.
  Myös modernisoitavaa ME-309:ää käytetään yhä aktiivisemmin. ME-109 on edelleen käytössä, jota ei poisteta, koska tuotantoa ei vähennetä. Jopa ME-109 "K":n uusi muunnos ilmestyi tehokkaammalla moottorilla, joka oli aseistettu viidellä ilmatykillä kerralla. Et voi voittaa tällaista konetta niin helposti.
  ME-309 sai myös tehokkaamman moottorin ja pyyhkäisevät siivet. Erittäin vaarallinen auto. Neuvostoliiton lentäjät lentävät edelleen vanhoilla koneilla, ja niiden laatu on vain heikkenemässä. Toistaiseksi Yak-9 ei kuitenkaan ole niin huono, se on melko ohjattava, eikä se tarvitse ylinopeutta.
  Saksalaiset joukot ovat vahvoja ... T-34-85-panssarivaunusta oli kiistoja. Kannattaako tornipanssaria paksuntaa? Loppujen lopuksi tässä tapauksessa paino kasvaa. Ja on huomattava, että Neuvostoliiton panssarin laatu on laskenut. Seosaineista on pulaa ja hitsauksen tai valun laatu on laskenut kriittiselle tasolle.
  Mutta tytöt tappelevat kuin sankarittaret...
  Sitten Elizabethin tankki rikkoutuu ja tytöt lähtevät. Paljain jaloin ja bikineissä he juoksevat lumen läpi jättäen kauniita jalanjälkiä.
  Catherine huomautti pahalla katseella:
  - Meitä kuristetaan perusteellisesti!
  Elena huomautti vihaisesti:
  Mutta voitamme silti!
  Elizabeth ampui pistoolilla osuen saksalaiseen moottoripyöräilijään ja mutisi:
  - Löin saksalaisen! Kuinka hän tulee minusta osuvaksi!
  Euphrasia huomautti energisesti:
  - Siellä he lopettavat elämänsä, eivätkä pakene takaisin!
  Catherine oli aggressiivinen tyttö ja lauloi:
  - Raivossamme laulamme imperiumin hymnit!
  Tytöt juoksevat itselleen, ja heidän paljaat pyöreät kantapäänsä välkkyvät.
  Poika nähdessään tytöt kysyi peloissaan heiltä:
  - Ja mistä tulit paljain jaloin?
  Elizabeth vastasi:
  - Suoritetaan taktinen liike!
  Poika siristi:
  - Yksi, kaksi - suru ei ole ongelma,
  Sinun ei pitäisi koskaan perääntyä!
  Pidä nenäsi ja häntäsi korkeammalla piipulla,
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Catherine siristi hampaat paljastaen:
  - Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Elena huusi:
  - Älä pelkää! Palaamme....
  Ja kaikki neljä tyttöä huusivat kuorossa;
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Soturit ovat valmiita repimään minkä tahansa saksalaisen... Ja paljain jaloin lumessa he ovat niin seksikkäitä ja kauniita. Kuinka kauniita nämä tytöt ovat, kuin kukkivat ja kuihtumattomat ruusut.
  No, Hitler ei vitsaile, ja isänmaamme ympärillä hän pyörittää pilviä. Hän upottaa hampaansa sydämeen ja juo hänen verta!
  Ja tytöt jättävät taakseen erittäin kauniita jälkiä. Saksalaiset seuraavat näitä jälkiä ja lyövät polvilleen ja tuijottavat ahneesti. Nämä ovat villi sotureita. Ja saksalaiset suutelevat tyttöjen jalanjälkiä.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla. Kaksi ihanaa tyttöä.
  Anastasia ampui alas natseja ja käänsi koneensa ympäri paljain varpaillaan ja lauloi:
  Taistelemme valoisamman huomisen puolesta!
  Akulina katkaisi natsien hännät paljain varpaillaan ja siristi:
  - Suudellaan!
  Ja tytöt puisivat jälleen saksalaisia ilman sääliä tai seremoniaa. Sen verran älykkäitä he ovat.
  Anastasia käänsi jälleen Jak-9:n ja vinkuen vyaknula:
  - Se on kommunismin nimi!
  Akulina oli samaa mieltä tästä:
  Uskon, että koko maailma herää...
  Anastasia kaatoi saksalaiset, murahti:
  - Isänmaa on aurinkomme!
  Ja sellaisia ovat täällä taistelevat tytöt, korkein neuvostoluokka.
  Ja saksalaiset ymmärtävät sen, erittäin vaikeasti. Ja sotilaalliset operaatiot kehittyvät ...
  Maaliskuussa natsit alkoivat valloittaa Bakua. On hyökkäys suurta kaupunkia vastaan, joka on täynnä öljyä. Taistelut ovat rajuja.
  Saksalaiset pommittivat Bakun raskaalla tykistöllä.
  Ja iskusotilaat pommittivat. Mutta pommeja pudottavat myös ensimmäiset, uusimmat Yu-488:t, jotka erottuvat valtavasta voimasta. Nämä koneet ovat vain petoja.
  Yhdellä heistä Gertrude, Eva ja Frida. Kauniit tytöt, joilla on erinomainen näköala, pudottavat pommeja Neuvostoliiton asemiin. Ja he tappavat puna-armeijan sotilaita ja siviilejä.
  Baku palaa... Savu nousee pilareissa. Öljylähteet palavat, kaikki palaa.
  Gertrude sanoo hymyillen:
  - Jumala rakastaa Saksaa!
  Eva painaa paljas kantapäänsä vipua vasten ja pudottaa pommeja, on samaa mieltä:
  - Tietysti! Me olemme valittu rotu!
  Frida lauloi aggressiivisesti:
  - Kansamme ovat taivaan valittuja!
  Ja vilkutti tovereilleen. Nämä ovat tytöt täällä ja tappelevat, vain aggressiivisuuden ruumiillistuma. Ja taisteluvoimaa.
  Gertrude ampui ilma-aseet ja siristi:
  - Isänmaamme suuruuden puolesta!
  Eve ampui vastustajia, vahvisti:
  - Kolossaalista suuruudesta!
  Tyttöjen voidaan nähdä nopeasti hallitsevan lentokoneet. Nämä ovat tappelevia tyttöystäviä.
  Etkä voi voittaa niitä vain korteilla. Ja he puidaan vihollisia villiin kiihkoihin.
  Frida huomautti:
  - Olen suurien unelmien ja kauneuden nainen!
  Sen jälkeen hän ampui jälleen lentoaseista ampuen alas Neuvostoliiton hävittäjiä, jotka yrittivät hyökätä saksalaiseen hirviöön.
  Kyllä, natseja vastaan on tunne, että he eivät voi vastustaa.
  Baku on hyökkäyksen kohteena.
  Tamara ja hänen pataljoona taistelevat tämän kaupungin puolesta. Tytöt taistelevat epätoivoisesti ja osoittavat vertaansa vailla olevaa sankarillisuutta.
  Tamara kääntyi, heitti kranaatin paljain varpaillaan, hajottaen saksalaiset ja heidän palkkasoturinsa, vinkui:
  - Rajattoman isänmaani puolesta!
  Ja vilkutti tovereilleen. Hän on korkeimman tason soturi, jolla ei ole vertaa.
  Vaikka muut tytöt eivät tietenkään ole huonoja. Sanotaan vain, että he taistelevat erittäin hyvin.
  Esimerkiksi Anna otti ja makasi natseja ikään kuin sirpin iskulla.
  Ja siristi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja paljaalla kantapäällään antoi tappavan kuolemanlahjan.
  Akulina, ampuessaan vihollista, vinkaisi:
  - Isänmaani puolesta!
  Ja paljain varpain, kuinka käynnistää tuhoesityksiä, jotka tuhoavat kaikki peräkkäin.
  Victoria taistelee vihollisia vastaan toimien epätoivoisesti ja päättäväisesti. Pudottaa vastustajat sarjassa. Sitten hän heittää paljain varpaillaan kranaatteja tappavalla voimalla. Ja kiljuu:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Olympialaiset myös taistelevat. Ja tämä sankarillinen tyttö heittää koko laatikon räjähteitä paljain, lihaksikkain jaloillaan. Ja tankki "Lion" kaatuu.
  Soturi huudahtaa:
  - Mutta Pasaran!
  Taistelevat tytöt ja erittäin kaunis. Älä koskaan anna periksi äläkä koskaan anna periksi. Heillä on terminaattorin voima.
  Ja voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia ... Baku on tulipalojen valtaama. Neuvostoliiton joukoilla ei ole tarpeeksi ammuksia. Ja tämä on suurin ongelma.
  Monet antautuvat epätoivoon.
  Gerda ja hänen tiiminsä pakottavat miesorjat suutelemaan paljaita jalkapohjiaan. Ne tekevät sen velvollisuudentuntoisesti ja nuolevat kantapäätään.
  Sitten tytöt kiipeävät uudelleen Panther-2:een ja ampuvat. Neuvostoliiton aseiden lyöminen...
  Melkein koko Kaukasus on jo vangittu. Mutta Jerevan kestää edelleen. Potin kaupunki taistelee sankarillisesti - viimeinen satama, jossa Mustanmeren laivaston jäännökset yhä pitävät.
  Ja siellä eri kansallisuuksia edustavat tytöt tappelevat. Ja joukko paljasjalkaisia Gulnazia taistelee. Kaunis Georgian nainen, ja hänellä on joukkue tytölle.
  Gulnazi heittää räjähteitä sisältävän paketin paljain jaloin, repii natseja erilleen ja vinkkaa:
  - Kunnia maailman kommunismin suuruudelle!
  Myös hänen kumppaninsa Tamila heittää tappavan kranaatin paljain jaloin repien turkkilaiset osiin ja kiljuu:
  - Isänmaan puolesta!
  Masha on tyttö Venäjältä, antaa käännöksen ja heittelee räjähdysvoimaa paljain varpaillaan ja murtaa natseja, huutaa:
  - Kunnia maailman kommunismin ajoille!
  Margarita antaa myös hyvin kohdistetun käännöksen. Hän leikkasi natseja ja lähetti paljain kantapäällään lahjan murhanhimoisesta kuolemasta, murskaamalla vastustajia ja huutaen:
  - Voittomme puolesta!
  Näin tytöt taistelevat sankarillisesti. Ja niitä ei todellakaan voi pysäyttää, eikä niitä voi kääntää takaisin. He ovat yksinkertaisesti naistaistelijoita ja superhyviä. Ja jos he taistelevat, niin kuin sankarit ja supermiehet!
  Mutta valitettavasti on vaikea vastustaa natseja ja heidän ylivoimaisia voimiaan. Taivaalla Albina ja Alvina saavat luottavaisia tilejä. Ja niin monia lentokoneita kaadetaan, että on selvästi mahdotonta pysäyttää niitä.
  Albina, joka ampui alas toisen Neuvostoliiton lentokoneen paljain varpaillaan, lauloi:
  - Meitä ei voi voittaa, metsästäjä muuttuu riistaksi!
  Alvina katkaisi vastustajansa ja kiersi voimakkaasti päätään voimakkaalle kaulalle, sirutti:
  - Kunnia uuden arjalaisen järjestyksen aikakaudelle!
  Ja antaa myös paljaan kantapään ...
  Tytöt ovat kukin ampuneet alas yli viisisataa lentokonetta ja saaneet Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Nämä ovat vain uskomattomia ihanuuksia. Ja jos kolmannen valtakunnan vihollisia jo lyödään, näitä paholaisia ei voida pysäyttää. Yli 500 konetta pudonnut alas vain Marseillen lähellä. Tämä ilmiö on tietysti huipussaan. Hitler päätti jopa hyväksyä Rautaristin Ritariristin kuudennen asteen platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Sen vastaanottaa se, joka ylittää ensin tuhat alas pudonnutta lentokonetta. Ja tulos on yksinkertaisesti ilmiömäinen.
  Albina katkaisi kerralla viisi Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä 30 mm:n kaliiperin lentotykkien räjähdyksellä ja painoi liipaimia paljain varpaillaan:
  - Kunnia vahvuutemme!
  Alvina, joka niittää neuvostoautoja ja katkaisee vihollisia paljain varpaillaan, vyaknula:
  - Suuri kunnia sankaruudelle!
  Ja soturit silmäävät toisilleen!
  He taistelevat kuten aina bikineissä ja paljain jaloin, ja tämä on heidän vahvuutensa. Tytöt ovat vain supermiehiä-naisia. Vaikka ne palvelevat pahaa asiaa. Ja he rakastavat paistaa vangittujen pioneerien kantapäät kipinällä. Tässä ovat tytöt täällä. Brutaali mutta söpö.
  Albina sanoi kerran:
  - Maailmassa ei ole ystävällisyyttä, on vain heikkoutta!
  Ja paljaalla kantapäällään hän pudotti pari pommia Neuvostoliiton asemiin ja tyrmäsi kolme asetta.
  Nämä ovat sotureita, jotka eivät anna armoa kenellekään! Mutta heidän iskunsa ovat yksinkertaisesti murskaavia.
  Alvina huomautti hymyillen:
  - Heikoille ei ole sijaa, auringon alla!
  Ja vilkutti kumppanilleen.
  Soturit, jotka eivät osoita heikkoutta eivätkä koskaan anna periksi. He ovat todellisia mestarien mestareita. Vaikka miinusmerkillä, koska ne palvelevat pahaa voimaa.
  Mutta samalla hauska ja viehättävä.
  Albina, paljastaen hampaitaan ja lähettäen tappavia ilmakuoreja vastustajilleen, sirutti:
  - Natsien sana on pyhä - tuhoamme ikuisesti!
  Alvina huomasi aggressiivisesti ja kaatoi vastustajat:
  - Olemme todella merirosvoja!
  Albina katkaisi viholliset ja vahvisti:
  - Kaikki muu on unta!
  Ja sotureista tuli niin murskaavia ja kukistavia kaikki, kuten kiekkojen maalinteko mailoilla.
  Alvina sirutti murskaaessaan venäläisiä lentokoneita:
  - Taistelemme Hitlerin kotkia vastaan!
  Ja vilkutti tovereilleen.
  Täällä olevat soturit päästävät itse asiassa vihollisten sisälle. Puna-armeija saa heiltä pääomaa.
  Taistelevat tytöt tyrmäsivät venäläiset joukot niin innokkaasti.
  Mutta Helga TA-152:ssa tuhoaa Neuvostoliiton maajoukot. Pudottaa SAU-85:n ja huutaa:
  - Saksan suuruuden ja hänen poikiensa ja tyttäriensä puolesta!
  Mutta taistelut jatkuvat edelleen Astrahanin puolesta.
  Tytöt, joilla on viimeiset voimat pitää kiinni.
  Alenka heittää pommin räjähteillä paljain jaloin. Rikkoo natseja ja huutaa:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Anyuta ampuu natseja ja heittää myös kranaattia paljain varpaillaan, kiljuu:
  - Ja pelastus maalle!
  Alla kaatoi vastustajia ja leikkaa heitä ilman tarpeettomia seremonioita ja heitti kranaatin paljaalla kantapäällään, vinkuva:
  - Tältä meidän kunniamme kuulostaa!
  Maria, tuhoamassa vihollisia, heittelemässä kuolemanlahjoja paljain varpaillaan, karjuu:
  - Olemme mahtavia loistossamme!
  Marusya, joka niittää eteneviä arabipalkkasotureita riveissä ja heittää kranaattia paljain jaloin, huutaa:
  - Muutoksille, jotta hinnat putoavat kerralla!
  Matrona, joka sammutti natseja konekivääristä, otti sen ja vinkaisi:
  - Kotimaamme Neuvostoliitto! Tulee murskattu herra!
  Täällä olevat soturit toimivat erittäin aggressiivisesti. Ja heidän taistelupaineensa on valtava.
  Yleensä he näyttävät valtavan taitolentonsa. Ja todella pysäyttämätön paine.
  Soturit paljain jaloin, mutta onnellisia...
  Huhtikuussa natsit valtasivat Bakun. Ammusten puute vaati veronsa. Samaan aikaan myös Poti kaatui lähes samanaikaisesti. Vain vuoren rinteillä sijaitseva Jerevan kesti. Mutta hän oli myös tuomittu. Myös ammukset ja ruoka olivat loppumassa. Turkkilaiset eivät vain ole vielä ryntäneet tähän kaupunkiin, ja he keräävät pölyä nälkään nääntyäkseen.
  Tamaran pataljoonan tytöt katosivat osittain maanalaisten joukkoon, ja osa siirtyi komentajan kanssa takapäätä pitkin eteen... He halusivat murtautua omilleen.
  Kaukasus on jo lähes kokonaan vangittu, mutta sota jatkuu. Vaikka Neuvostoliitto menetti suurimman öljykentän tuolloin. Mutta puna-armeija ei ole hengeltään rikki. Ja öljyä on edelleen Volgan alueella, Siperiassa ja monissa muissa paikoissa.
  Hitler käski lopettaa venäläiset Astrakhanissa 20. huhtikuuta mennessä. Ja taistelut kehittyivät valtavassa mittakaavassa. Ja pommitukset kiihtyivät jyrkästi.
  Neuvostoliitto oli kovan paineen alaisena. Taistelut jatkuivat Alma-Atan puolesta, jonne japanilaiset hyökkäsivät. Kaupunki oli lähes kokonaan ympäröity.
  Samurai, heti kun se lämpeni, yritti kehittää hyökkäystä Magadanin suuntaan.
  Veronika taisteli Alma-Atassa ja taisteli samuraiden hyökkäystä tyttöpataljoonaan.
  Ja niitä on paljon. Myös romahdusmenetelmillä värvätyt kiinalaiset taistelevat.
  Japanilaiset heittävät keltaisia sotilaita taisteluun... He etenevät ja kirjaimellisesti heittävät Neuvostoliiton asemia ruumiillaan.
  Veronica on tulessa. Ja hän leikkaa kiinalaisia ja samuraita riveissä. Heittää kranaatteja paljain varpain ja vinkua:
  - Kunnia venäläiselle hengelle!
  Marfa myös ampuu, katkaisee vastustajat ja vinkkaa:
  - Isänmaan puolesta!
  Natasha ampuu japanilaisia ja kiinalaisia sotilaita, jotka on värvätty kanuunanruoan rooliin, huutaa:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Alina ampui samuraita ja kiinalaisia taistelijoita, niitti niitä suurella intohimolla ja antoi kuoleman lahjan paljaalla kantapäällään, vinkui:
  - Kommunismin uusien rajojen puolesta!
  Veronica ampuu vihollista suurella tarkkuudella ja murtautuu kiinalaisten päiden läpi ja huutaa samalla:
  - Kunnia neuvostomaalle!
  Ja paljaalla jalallaan hän lähettää valtavan kranaattijoukon, joka repii kaikki viholliset.
  Marfa, katkaisee vihollisen ja heittää kuoleman lahjan paljain sormin, huutaa:
  - Hallitse kommunismin aikakautta!
  Natashka repeytyi ja heitti paljain jaloin räjähdyspakkauksen, massa kiinalaista, vyaknulaa:
  - Uuden Neuvostoliiton järjestyksen puolesta!
  Alina, ampuen erittäin tarkasti vihollista, kiljui:
  - Taistelemme kommunismin uusien rajojen puolesta!
  Ja hänen paljas kantapäänsä antautui tuhopommille.
  Taistelevat tytöt, ikään kuin kipinöitä vuotaisi heidän silmistään.
  Ei, japanilaiset eivät voi valloittaa sellaisia ihmisiä edes yhdessä kiinalaisten joukkojen kanssa. Ja samuraitauva hyökkäämään.
  Ja taas he heittävät ruumiita kaikissa lähestymistavoissa. Mutta niitä on liikaa, ja paljasjalkaisten kaunokaisten pataljoona joutuu vetäytymään.
  Ja siellä on japanilaisia ninjatyttöjä. Ja niitä vastaan on erittäin vaikea taistella.
  Ne ovat niin kimaltelevia, taistelevia ja kauniita. Ja he heittävät jalkojaan paljain varpaillaan, lahjoja, joilla on suuri tuhovoima.
  Sinihiuksinen ninjatyttö leikkaa Neuvostoliiton sotilaita miekoilla ja kiljuu:
  - Keisarin aikakaudelle!
  Keltahiuksinen ninjatyttö ajaa tuulimyllyä, murskaa Venäjän armeijan ja vinkkaa:
  - Kunnia banzai-ajalle!
  Punahiuksinen ninjatyttö käytti helikopteritekniikkaa, katkaisi Neuvostoliiton upseerin ja huusi:
  - Me voitamme aina!
  Valkohiuksinen ninjatyttö käytti perhostekniikkaa, katkaisi kolme venäläissotilasta ja heitti hernettä paljain varpaillaan. Se räjähti ja käänsi kolmekymmentäneljä.
  Soturi huusi:
  - Uudelle japanilaiselle tilaukselle!
  Sellaiset tytöt täällä ovat ihania ja todella siistejä... Ja Puna-armeija Kaukoidässä kohtasi vakavan vihollisen.
  Mutta täällä keskustassa Neuvostoliiton joukot antavat äkillisen iskun Rževin suuntaan.
  Täällä Elizabethin miehistö taistelee ensimmäistä kertaa uudella IS-2-tankilla. Kone, johon liittyy toiveita. Yleensä siinä on viisi miehistön jäsentä, mutta täällä soturit selviävät neljällä.
  Elizabeth ampuu 122 mm aseella. Tuhoisa ammus lentää murhaavalla voimalla. Kuvaa kaaria ja osumia kaukaa T-4.
  Elizabeth huudahtaa:
  - Tämän tein hyvin!
  Ekaterina syyttää vastauksena, käyttää paljaita varpaitaan ja huomauttaa ärsyyntyneenä:
  - Eikä ase ole liian nopea!
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Ei täydellinen panssarihävittäjä ollenkaan!
  Elena, joka auttoi paljain jaloin aseen lataamisessa, huomautti:
  - Mutta tappaja!
  Ja sitten Catherine ampui. Ja kuori osui aluksella olevaan Pantheriin kaukaa. Kyllä, murha-ase...
  Catherine huomautti:
  - Meillä on paljon energiaa ja jännitystä!
  Elena oli samaa mieltä:
  - Paljon! Kunnia Venäjälle!
  Euphrasia huomautti myös:
  - Tämän auton näkyvyys on heikkoja tyttöjä. Miten ammut sen?
  Elena totesi loogisesti:
  - Ja tämä on meidän koulutettu silmämme! Jos voitamme, niin voitamme!
  Ja soturit lauloivat kuorossa:
  - Emme pelkää ja taistelemme aina!
  . LUKU 7
  21. huhtikuuta Astrakhan oli vielä osittain Neuvostoliiton hallinnassa. Saksalainen ei ollut täysin ihastunut siihen.
  Maasto mahdollisti täällä puolustamisen. Ja saksalaiset päättivät muuttaa taktiikkaa. Hyökkäysten sijaan he siirtyivät pommituksiin ja pommituksiin.
  Alenka ja hänen tiiminsä piiloutuivat bunkkeriin ja odottivat massiivista pommitusta.
  Tytöt olivat vain kuusi, pelasivat korttia. He pitivät kansia paljain varpaillaan ja keskustelivat.
  Anyuta sanoi vihaisesti:
  - Kaukasuksella vain Jerevania ei otettu. Tämä on vasta viimeinen saari tällä alueella. Mitä seuraavaksi?
  Alenka ehdotti loogisesti:
  - Todennäköisesti he menevät Moskovaan. Tämä on heidän uskontunnustuksensa!
  Allah huomautti huokaisten:
  - Voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia... Olemme todella häviämässä sodan, eikä meillä ole tarpeeksi sotilaita!
  Maria totesi loogisesti:
  - Ja natsit häviävät! He eivät voi vastustaa meitä!
  Matrena ilmaisi mielipiteensä heittäen karttaa paljain varpaillaan:
  - Olemme syntyneet voittamaan, ja tulemme varmasti voittamaan, tiedän sen!
  Marusya suostui lyömällä vastustajaansa paljain varpaillaan:
  - Ei tietenkään ole epäilystäkään!
  Alenka ei olisi niin optimistinen heittäen kortin paljaalla, ruskettuneella jalallaan:
  "Me tytöt saatamme joutua elämään miehityksen alla, mutta uskon, että voitamme varmasti!"
  Anyuta sanoi painokkaasti:
  - Voit taistella partisaanimenetelmillä, ja se on erittäin kaunista, kun taistelit niin hienolla!
  Allah huomautti aggressiivisesti:
  - Sinun pitäisi taistella aktiivisemmin!
  Tytöt vaimensivat keskustelun. Sitten he siirtyivät toiseen aiheeseen.
  Marusya huomautti ärsyyntyneenä:
  - Uskovien määrä on kasvussa. Vastoin kaikkea logiikkaa!
  Anna vastasi tähän:
  Kukaan ei ole vielä todistanut, ettei Jumalaa ole olemassa. Eikä hän voi toisin todistaa. Joten täällä voit väittää loputtomiin.
  Elena vahvisti:
  - Ja täällä väittely on typerää ja turhaa!
  Allah oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, tämä keskustelu on hyödytön. Lisäksi, jos Jumala on olemassa, hän on sellainen, että hänen on parempi olla olematta!
  Matryona naurahti ja huomautti:
  - On parempi, ettei sellaista jumalaa ole olemassa! Siihen asti lauletaan!
  Ja tytöt lauloivat kuorossa;
  Olemme tyttöjä, liittymässä komsomoliin,
  He vannoivat uskon kautta olevansa isänmaa...
  Niin että raivokas tappio odotti natseja,
  No, ja Venäjä elää kommunismin alla!
  
  Loppujen lopuksi Lenin on kanssamme kuin metalli,
  Pronssista, joka on vahvempi kuin mikään teräs...
  Unelmoin maailman kääntämisestä
  Kuten suuri nero Stalin testamentaa!
  
  Teemme Isänmaasta viileämmän
  Ja me nostamme Isänmaan tähtien yläpuolelle ...
  Olkoon menestys komsomolin jäsenten kanssa,
  Vaikka jalkamme ovat paljaat!
  
  Fasisti hyökkäsi kotimaatani,
  Idästä röyhkeästi kiipeä samurai...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia
  Ja uskon vastustajaan, me revitään palasiksi!
  
  Loppujen lopuksi kuuluisa Jumala Svarog on kanssamme,
  Mitä kommunismia nauraen rakentaa...
  Loistava sauva on vahvempi kuin kaikki maailmankaikkeudessa,
  Lisää tietoisuutta ja tahtoa!
  
  Uskomme, että emme koskaan anna periksi
  Älä laske isänmaata polvilleen...
  Toveri Stalin on kirkas tähti,
  Ja opettajamme on viisas nero Lenin!
  
  Me teemme isänmaamme,
  Kauniimpaa ja säteilevämpää planeetalla ...
  Ja se tulee olemaan, tiedä tappava ase,
  Anna aikuisten ja lasten pitää hauskaa!
  
  Polta Svarog, älä pala sydämessäsi,
  Olet kaikkien Venäjän miekkojen suojelija ...
  Rakennamme pian, uskon vahvan paratiisin,
  Jeesus tulee pyhään tehtävään!
  
  Älä luota Hitlerin jengiystäviin
  Että hän voittaa helposti ja uhkaavasti...
  Tarvitset vain yhden perheen -
  Ja usko, että ei ole liian myöhäistä rakastaa isänmaata!
  
  Herra Kaikkivaltias varjele meitä kaikkia,
  Nosta kolmivärilippu maan päälle...
  Ja paha saalistaja muuttuu peliksi,
  Pystymme selviytymään Saatanan kanssa!
  
  Rakastan Isoa Isänmaata
  Koko maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa sinua
  Emme myy Venäjää ruplalla,
  Rakennetaan rauhaa ja onnea universumiin!
  
  Isänmaamme nimessä unelma,
  Suuri Venäjä nousee...
  Kaikki muu on pelkkää turhamaisuutta
  Ja uusi messias on kanssamme!
  
  Voi kaikkivaltias Lada,
  Annat rakkautta ja rauhaa venäläisille ...
  Käännyn puoleesi, joten rukoilen,
  Ja tarvittaessa lyö salamalla!
  
  Maria taivaan Jumalan äiti,
  Universumi antoi Jeesukselle...
  Sinun tähtesi suuri Jumala on noussut,
  Ihmiset eivät ole menettäneet todellista makua!
  
  Huomaa, että komsomolin jäsenet ovat
  Venäjän jumalia arvostetaan suuresti ...
  Olemme isänmaan suuria poikia,
  Venäläiset voittaa aina!
  
  Ystävien täytyy rukoilla isänmaata,
  Perun, Yarilo ja Svarog ovat mahtavia ...
  Meistä tulee erittäin vahvoja aviomiehiä
  Ja puhallamme jopa pilviä taivaalla!
  
  Nyt vihollinen on jo heitetty takaisin Moskovasta,
  Satutit fasisteja paljon...
  Olemme uskollisia Jeesukselle ja Stalinille,
  Tankkeja aseineen riittää!
  
  Ei, vihollinen ei pysty hillitsemään venäläisiä,
  Koska soturimme ovat kaikkivoivia...
  Tentit, luovutus, vain viidelle,
  Jotta jokainen poika olisi erittäin vahva!
  
  Usko minua, Stalingrad on loistava,
  Ja me suojelemme häntä hyökkäykseltä ...
  Voittoisa ritarilinja tulee,
  Vaikka veri virtaa hillittömästi!
  
  Paljasjaloiset tytöt kylmässä
  He juoksevat, vilkkuen kantapäällään...
  Ja he lyövät fasisteja nyrkillä,
  Epäseuraava Cain litistetään!
  
  Kaikki tulee olemaan, ihmiset tietävät hyvin
  Olemme avaruudessa, avaamme tähtikuvioita ...
  Loppujen lopuksi on syntiä epäillä rohkeutta,
  Ja Jumalan valtaistuimelle tulee mies!
  
  Tiede herättää pian kuolleet kuolleista,
  Pystymme olemaan nuorempia ja kauniimpia ...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Kauniille äidilleni Venäjälle!
  Tytöt lauloivat koko runon hyvin ja jatkoivat korttien pelaamista paljain jaloin ...
  22. huhtikuuta oli Leninin syntymäpäivä. Tytöt joivat vedellä ja kahvilla laimennettua alkoholia ja kehrtelivät hengitystään ...
  Puna-armeija suoritti keskustassa toisen Rzhev-Sychevsk-operaation. Saksalaiset olivat puolustuksessa ja taistelivat takaisin. Uudet Neuvostoliiton tankit T-34-85 ja IS-2 taistelivat. Viimeinen auto juuttui usein mutaan. Kyllä, ja "Tiger" -2:n ja raskaampien "kissojen" panssari ei ottanut otsaa. Myös "Panther" -2 voitiin lävistää vain läheltä.
  Saksalaisin auto lävisti neuvostoauton kauempaa.
  Hitler oli yleisesti ottaen tyytyväinen "Panther" -2:een, joka on tyydyttävästi suojattu, sekä hyvästä ajosuorituksesta ja aseista. Mutta hän vaati luomaan tankin, joka olisi paremmin suojattu ja samalla ajaisi siedettävästi ...
  "Hiiri" osoittautui tässä tapauksessa tehottomaksi koneeksi. E-100 kehitettiin aktiivisesti osana E-sarjaa. Moottorin ja voimansiirron sijainti oli tarkoitus tehdä yhdessä, ja torni oli rungon tapaan kapeampi ja kaltevampi. Panssarin paksuus pysyi Mausin kanssa vertailukelpoisena, kuten aseistuksenkin, mutta painoa piti pudottaa 130 tonniin korkeuden vuoksi. Päinvastoin, moottorin olisi pitänyt olla vahvempi 1500 hevosvoimalla, ja säiliöllä oli tyydyttävä liikkuvuus.
  Yleensä "E"-sarjan piti olla uuden sukupolven tankit. Matalammat siluetit, suuret rationaaliset kaltevuuskulmat, tehokkaat aseet ja moottorit, tiheä asettelu.
  Saksalaisilla oli kuitenkin jo hyvät autot. "Panther" -2 korvasi edellisen mallin. Siellä oli myös uusi "Tiger" -2 tehokkaammalla moottorilla, kapealla tornilla. Paremmin suojattu ja kevyempi.
  Joten natsit eivät istuneet paikallaan.
  24. huhtikuuta 1944 ensimmäinen saksalainen Arado-suihkupommikone iski Moskovaan kuolemanlahjalla. Hän pudotti pommin suurelta korkeudelta ja ohitti helposti Neuvostoliiton hävittäjät.
  Hitler sanoi, että nyt Neuvostoliitolla ei ole mahdollisuuksia, ja Puna-armeijan loppu tulee pian.
  25. huhtikuuta aloitettiin uusi hyökkäys Astrakhania vastaan. Ensimmäinen maansiirtokone osallistui myös taisteluun: maanalainen panssarivaunu.
  Kaksi saksalaista tyttöä taisteli siinä: Mercedes ja Dora. Warriors kokeili maanalaista mallia, joka liikkui maassa.
  Vaikka melko kevyt niin lyhytpiippuisella 75 millimetrin tykillä ja neljällä konekiväärillä.
  Tytöt vetävät autoja maassa. Porat pyörivät ja leikkaavat kiven läpi. Liike on melko hidasta seitsemän kilometriä tunnissa, ajoneuvoille, maan alla tämä ei ole huono.
  Mercedes painaa paljaat varpaat Saksan armeijan ensimmäisellä ohjaussauvalla. Se on erittäin kätevä käyttää ja lausuu:
  - Tässä on saksalainen tiedemme onnistuneena!
  Dora oli samaa mieltä:
  - Kyllä, tiedämme jo paljon! Voimamme on erittäin suuri!
  Sitä ohjataan myös joystickillä. Tytöt testaavat erikoiskonetta tutkalla.
  Tässä on Neuvostoliiton akku edessä ja voit sukeltaa sen alle.
  Mercedes, hampaat paljastaen, huomauttaa:
  - Rakennamme uuden järjestyksen!
  Ja nyt natsien kone ilmestyy. Räjähtävä sirpaloitunut ammus osuu Neuvostoliiton aseisiin. Ja iskee puna-armeijan sotilaita vastaan.
  Dora sanoo nauraen:
  - Tervehdys mahtavaa revansismia!
  Ja paljain varpain hän tekee tarkkoja laukauksia. Iskee vihollista ja vinkkaa:
  - Kunnia uudelle unelmalle!
  Mercedes kirjoittelee konekivääreistä ja ulvoo sanoo:
  - Suurten unelmien aikakaudelle!
  Tytöt nauravat ja taputtavat itselleen. Nämä ovat aggressiivisia ja erittäin ketteriä sotureita.
  Dona huomauttaa aggressiivisesti:
  - Maailmassa on monia hyviä asioita!
  Ja paljain varpaillaan hän painaa nappeja ja ampuu taas, Neuvostoliiton ampujia.
  Mercedes vahvistaa hymyillen:
  - Ja siitä tulee vielä kauniimpi!
  Ja hän myös ampuu paljain varpaillaan. Näin nämä taistelevat tytöt ampuvat.
  No, mikä on toinen laite sotaan...
  Natsien hyökkäys Astrahaniin kasvaa...
  Kaikki lähestymistavat katkaistiin... Ja Neuvostoliiton joukot joutuivat antamaan periksi 1. toukokuuta 1944 saatuaan päätökseen pitkän, sankarillisen kaupungin puolustamisen. Tämäkin linnoitus kaatui.
  Natsit juhlivat Astrahanin kaatumista ilotulituksella. Puolustus ei kuitenkaan ollut turhaa. Ja Fritzillä kesti jonkin aikaa täydentää joukkoja ja kerätä reservejä ...
  Fuhrer suunnitteli etenevän Saratovin suuntaan ja edelleen Volgaa pitkin syvällä Moskovan ohituksella.
  Mutta samalla kun saksalaiset ryhmittelivät joukkojaan, he keräsivät reservejä. Ja taisteluita oli ilmassa.
  Saksan ilmailu yritti lujittaa ylivoimaansa. ME-262:n taistelutestit paljastivat tämän koneen luotettavuuden puutteen ja sen toistuvia onnettomuuksia sekä ohjattavuusongelmia. Joten vaikka ei ollut ajatuksia saksalaisten yksiköiden täydellisestä korvaamisesta tällä lentokoneella. TA-152 päinvastoin osoittautui aikansa loistavaksi koneeksi ja sitä esiteltiin yhä enemmän. ME-309 ja ME-109 pysyivät käytössä.
  Rakettikäyttöinen ME-163 osoittautui hyväksi taistelijaksi, mutta liian lyhyt lentoaika teki sen käyttämisen taistelussa lähes mahdottomaksi.
  Arado-suihkupommikone osoittautui menestyneemmäksi, jota suuren nopeuden vuoksi oli lähes mahdotonta ampua alas ilmatorjuntatykillä, eivätkä Neuvostoliiton hävittäjät päässeet sitä kiinni. Reaktiiviset partiolaiset olivat melko hyviä. Saksalaiset kehittivät myös muita koneita. Esimerkiksi XE-162, kevyempi hävittäjä kuin ME-262, helppo valmistaa, halpa ja ohjattava enimmäkseen puusta. Ja muut taistelijat. Ja ME-1010 ja TA-183 ... Ja edistyneempi ja luotettavampi muunnos ME-262 X:stä. Ja Gotha hännänttömät hävittäjät ja paljon muuta.
  Kuitenkin toistaiseksi potkurikäyttöiset saksalaiset hävittäjät olivat paljon vahvempia kuin Neuvostoliiton koneet. Joiden laatu heikkeni ja olivat melko heikkoja sekä moottoreissa että aseissa. Lisäksi Jak-9:ää yksinkertaistettiin entisestään, ja nyt siihen asetettiin vain yksi 20 mm:n ilmatykitykki, joka hylkäsi konekiväärin. Tämä alensi kustannuksia ja yksinkertaisti tuotantoa ja mahdollisti painon alenemisen.
  Kuitenkin konekivääri saksalaisia lentokoneita vastaan on melko heikko. Toistaiseksi Neuvostoliitolla ei ollut varaa tuottaa edistyneempiä automalleja ja nopeus- ja aseita natsien edessä. Koneiden suurempi paino aiheutti myös ongelmia ohjattavuuden kanssa.
  Ja polttoaineen puute heikensi siivekäs henkilökunnan lentokoulutusta.
  Alvina ja Albina, jotka hallitsivat ME-309:n tehokkaat aseet kohtuullisella nopeudella, eivät halunneet laskeutua ME-262:een, joka kaatui itsensä liian usein. Ja nopeudella he ovat jo vahvempia kuin venäläiset.
  Alvina, joka katkaisi Neuvostoliiton auton, huomautti:
  - Taistelu taivaalla on mielenkiintoista!
  Albina, paljain jaloin, osoitti taistelijaa kohteeseen ja murskasi sen, suostui:
  - Kyllä, olemme pohjimmiltaan maailman vahvimpia!
  Ja tytöt nauroivat kuin hullut.
  Toukokuu osoittautui suhteellisen rauhalliseksi. Puna-armeija yritti edelleen katkaista Rževin näkyvyyden.
  Elizaveta ampui IS-2:sta vastustajiaan... Neuvostoautolla oli hyvä suojaus vain rungon otsan yläosassa. Tornin otsaa ei ole suojattu riittävästi. Ja se lävistetään jopa lähietäisyydeltä T-4-aseilla. Viimeinen tankki kuitenkin lopetettiin lopulta toukokuussa, kuten myös Panther ja tavallinen Lion ja Maus. Nyt sarjassa "Patera" -2 ja "Tiger" -2 ovat maksimaalisesti yhtenäisiä ja vastaavilla aseilla.
  Nämä koneet ovat hyvin suojattuja otsalta, melko heikkoja sivuilta ja eroavat painoltaan enemmän. Niiden ajokyky uusilla moottoreilla on armeijalle hyväksyttävä. Mutta nämä panssarit ovat myös väliaikaisia... Panther-3 ja Tiger-3 E-sarjasta valmistellaan korvaamaan niitä. Tiheämmällä asettelulla, jossa moottorin ja voimansiirron sijainti yhdessä lohkossa ja poikki, kevyellä, yksinkertaistetulla ja samalla ajettavalla ja helposti korjattavalla alavaunulla.
  Uudet koneet tulisi suojata paremmin, mutta ilman merkittävää painon nousua.
  Aseiden kustannuksella täällä ei ole yhtenäisyyttä. Neuvostoliiton tankkien panssari ei ole liian paksu ja huonolaatuinen. Ja ei ole mitään järkeä laittaa suuren kaliiperin aseita. Armeijan 88 mm tykki on hyvä. Hän kestää kolmekymmentäneljä neljältä kilometriltä ja IS -2 hieman lähemmäs. Kehitys on siis käynnissä...
  Neuvostoliitossa johonkin on vastattava. Mutta tässä on mitä, se ei ole vielä selvää... Suunnitelmissa on luoda SU-100. Tämä itseliikkuva ase on yksinkertaisesti tehokas ja tunkeutuva. Häneen liittyy joitain toiveita taistelusta Kolmannen valtakunnan kasvavia raskaita panssarivaunuja vastaan. Mutta se on silti tehtävä, kuten tällaisen hirviön kuoret, ja aseen massatuotanto olisi perustettava, mikä sodan aikana ei ole liikaa, se on todellista.
  Mutta Elizabethin panssarivaunumiehistö taistelee T-34-85:llä. Ja tytöt paljain jaloin ja bikineissä taistelevat rohkeasti.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan natseja ja lävistää Pantterin kylkeen sanoen:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Ja heidän kolmekymmentäneljänsä hyppää ylös ja kääntyy nopeasti ympäri ampuen.
  Ekaterina myös ampuu erittäin tarkasti vihollista. Vanhentunut T-4-tankki rikkoo sen sivulle ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliiton ritareille!
  Ja vilkuttaa jälleen ystävilleen. Sellainen militantti tyttö osoittautui.
  Elena ampuu myös vihollista. Se lävistää sen erittäin tarkasti, tässä tapauksessa rikkoen Tiger-2-luistinradan ja karjuu keuhkoihinsa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Eufrasia ampuu tarkasti vihollista. Tekee tarkan laukauksen vihollisen kylkeen, murtautuu metallin läpi ja kiljuu:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Ja tytöt käyttävät tankkiaan luottavaisesti ja poikkeavat kuorista. Ei ole helppoa voittaa tyttöjä.
  Täällä uusin ja mahtava "Lion" -2 ilmestyi heitä vastaan. Yritä murtautua tällaisen tankin läpi, ja hän yrittää lyödä kolmekymmentäneljä.
  Ja ampuu kaukaa.
  Elizabeth vastasi twiittaamalla:
  - Et ota sitä!
  Ja lähettää ammuksen tankille "Lev" -2 kaukaa. Se osuu häntä otsaan.
  Hitleri napsahtaa.
  Sitten Catherine ampuu uudelleen käyttämällä paljaita varpaillaan vihollista, ja tällä kertaa ammus, kuvattuaan kaaren, osui vain fasistiin tykin pitkässä piipussa.
  Catherine huusi:
  - Terävä silmä, vinot kädet, tämä ei koske meitä!
  Saksalainen, menetettyään tavaratilansa, alkoi nopeasti kääntyä ympäri ja lähteä. "Lion" -2 on ensimmäinen saksalainen säiliö, jossa vaihteisto ja moottori sijaitsevat edessä yhdessä lohkossa ja vaihdelaatikko on itse moottorissa.
  Tämä antoi hänelle mahdollisuuden laskea pituuttaan ja painoaan, mikä nosti nopeutta merkittävästi. Ja niin "Lev" -2 lähti, ja hänellä oli mahdollisuus rikkoa etäisyys ...
  Elena osoitti aseella paljain varpaillaan, otti sen ja ampui vihollista kohti. Kuosi osui leijonan rungon perään, mutta kimppasi irti....
  Elena murisi:
  - Vittu, etäisyys on suuri. Emme saa häntä!
  Ekaterina kurkutti hampaitaan paljastaen:
  - "Lion", tytöt, tämä on "leijona", kuinka emme ole loukkaantuneet! Pian tiedän ystävät, häpeän hyvin!
  Ja heidän panssansa osui T-3:een, tämä panssari vain kääntyi sivuttain, ja siihen voidaan osua kaukaa.
  Ja tyttö ampui paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle maan päällä!
  Euphrasia huomautti ärsyyntyneenä, ampuen vihollista ja käyttämällä paljaita kantapäitään:
  - Isänmaamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Elizabeth sirkutti hampaat paljastaen ja lauloi säveltäen samalla koko runon:
  Saatana ei voi voittaa meitä
  Kotimaani on maailman kaunein,
  Kunnia kauniille maalle....
  Aikuiset ja lapset viihtyvät siinä!
  
  Anna laakson kielojen kukkia siinä,
  Ja kerubit soittavat kunnollisen hymnin...
  Fuhrer tulee kaput
  Venäläiset ovat voittamattomia taisteluissa!
  
  Komsomolin jäsenet juoksevat paljain jaloin,
  He tallaavat lunta paljain kantapäällään...
  Hitler näytät vain siistiltä
  Siirrän sinut tankissa!
  
  Voimmeko voittaa natsit
  Kuten aina, olemme paljasjalkaisia tyttöjä...
  Pelottavin ritari on karhumme,
  Hän tappaa kaikki konekiväärillä!
  
  Ei, me tytöt olemme jo erittäin siistejä,
  Revimme kirjaimellisesti kaikki viholliset...
  Kynnemme, hampaamme, nyrkkimme...
  Rakennamme paikan upeaan paratiisiin!
  
  Uskon, että tulee siistiä kommunismia,
  Maa kukkii siinä, usko neuvoja...
  Ja surullinen natsismi katoaa,
  Uskon, että niitä lauletaan!
  
  Se kukkii, uskon reunan olevan myrskyinen,
  Voitosta olemme jälleen voittoon...
  Voita japanilainen Nicholas
  Samurai vastaa ilkeydestä!
  
  Emme anna itseämme kallistua,
  Murskaa vihollisemme yhdellä iskulla...
  Anna metsästäjän muuttua riistaksi
  Murskasimme Wehrmachtin hyvästä syystä!
  
  
  Usko meidän antamaan periksi, älä käsistä,
  Venäläiset ovat aina pystyneet taistelemaan...
  Teroitimme pistimet teräksestä,
  Fuhrerista tulee ihailijan kuva!
  
  Tämä on minun kotimaani
  Venäläinen haitari soittaa siinä ...
  Kaikki ihmiset ovat ystävällistä perhettä,
  Abel voittaa, ei Kain!
  
  Pian se on Neuvostoliiton loistossa,
  Vaikka vihollisemme on julma, petollinen ...
  Näytämme esimerkkiä rohkeudesta,
  Venäjän henki ylistetään taisteluissa!
  . LUKU #8
  Toukokuu 1944 meni nopeasti... Albina ja Alvina keräsivät laskuja lentokoneissa.
  He ovat tyttöjä, jotka ikään kuin kerubien siivillä ryntäävät.
  Albina ampuu alas venäläisen koneen paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Alvina on myös paljain jaloin ja kaataa bikineissä Neuvostoliiton lentokoneen, halkaisee sen palasiksi ja kiljuu:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Sen jälkeen tytöt alkoivat ampua Neuvostoliiton tankkeja käyttämällä 37 mm:n tykkiä.
  He tyrmäävät kolmekymmentäneljä ja huutavat:
  - Olemme niin siistejä!
  Albina painaa poljinta paljaalla, pyöreällä kantapäällään ja siristaa:
  - Olkoon kommunismi kuuluisaa!
  Ja murtautuu neuvostoauton läpi.
  Alvina ampuu myös tarkasti vihollista kohti, lyö hänet ulos ja kiljuu hampaat paljastaen:
  - Totuksemme on nyrkkiin!
  Sellaiset nokkelat tytöt... Ja he tuhoavat Neuvostoliiton rykmenttejä... Esimerkiksi he saivat IS-2:n. Joten he hyökkäsivät hänen kimppuunsa ilmasta ja kuinka he naulasivat sen lentoaseesta. He murtautuivat metallin läpi ja saivat säiliön palamaan. Ja räjäyttää taistelusarjoja.
  Albina siristi keuhkoihinsa:
  - Tyttö rakastaa tappamista! Tässä on tyttö!
  Alvina sihisi helmihampaitaan paljastaen:
  - Kunnia isänmaallemme! Kommunismin puolesta!
  Tytöt ovat jo ryhtyneet totalitaariseen vastustajien tuhoamiseen.
  Ja puna-armeija murskattiin luottavaisesti.
  Ja Gerda taisteli "Panther" -2:n miehistössä ja oli mukana täydellisessä tuhossa.
  Tyttö osoitti tykkiä paljain varpaillaan. Hän kaatoi kolmekymmentäneljä ja karjui:
  - Kommunismin suuruuden puolesta arjalaisella tavalla!
  Charlotte ampui myös paljain varpaillaan Neuvostoliiton panssarivaunua kohti, särki panssarin ja huusi:
  - Suuresta menestyksestä maailmassa!
  Perseestä ilman paljon seremonia ja Christina. Kyllä, hän teki sen niin osuvasti, löi Neuvostoliiton 34 läpi paljain kantapäällään ja huusi:
  - Suurten rajojen puolesta!
  Magda ampui myös ammuksen vuorotellen ja koukutti:
  - Uudelle arjalaiselle järjestykselle!
  Sitten tytöt ottivat sen ja lauloivat yhteen ääneen:
  - Olemme kaikki skinhead-vapauden faneja, taistelemme uuden järjestyksen puolesta! Pian kansoista tulee arjalaisia, taistelemme tulella ja miekalla!
  Minun on sanottava, että soturit osoittautuivat hyvin taisteltaviksi. Ja jos he ampuvat alas vihollisen, niin loppuun asti.
  Neuvostoliitto on ylivoimaisten joukkojen hyökkäyksen kohteena. Japani tunkeutuu sisään idästä.
  Kaksi japanilaista lentäjää, Toshiba ja Toyota, hyökkäävät Neuvostoliiton asemiin ilmasta.
  Molemmat japanilaiset naiset ovat erittäin kauniita, paljain jaloin ja bikineissä.
  Toshiba lähestyy ilmaa, murtautuu Neuvostoliiton tankin katon läpi ja karjuu:
  - Olen hirviö Japanin helvetistä!
  Toyota, painaen paljain jalkansa varpaat polkimella ja katkaisee vihollisen, huutaa:
  - Japanin ideoiden suuruudesta!
  Nämä tytöt ovat upeita. Ja he murskaavat viholliset erittäin aktiivisesti.
  Ja Neuvostoliitto todella häviää samuraille. Ja on ymmärrettävää miksi. Missä vastustaa tällaista fanaattisuutta ja tekniikkaa.
  Japanilaiset tytöt täällä valossa, mutta ketterät panssarivaunut murtautuvat läpi ja puna-armeija on nimenomaan puidattu.
  Tankkiyksiköt eivät ole vitsi.
  Toshiba pudotti ilmasta pommeja Neuvostoliiton asemiin, ja pari tykkiä lensi ylös ja sirutti:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Sen jälkeen se nauraa...
  Toyota lennossa huomautti:
  - Venäjän jumalat ovat outoja. He palvovat ristillä ristiinnaulittua miestä ja pitävät häntä Jumalana. Jopa jotenkin siitä tulee hauska!
  Toshiba naurahti vastaukseksi ja huomautti:
  - Ja meistä itsestämme tulee pian jumalia ja jatkamme jumaluutemme kehitystä!
  Ja tytöt ovat erittäin halukkaita nauramaan.
  Toyota nauroi:
  - Vahvuutemme on yhtenäisyydessä!
  Toshiba vahvisti tämän aggressiivisesti:
  - Voimamme, nyrkkimme!
  Ja taas, taivaalta, he tuovat alas lentokoneiden virran vihollisen kimppuun murtautuen kolmenkymmenenneljän läpi.
  Nämä tappelevat tyttöjä ja sanovat mitä muuta. Japani nielee ja polttaa kaikki.
  Ja kun pioneeria kidutetaan, se osoittautuu erittäin aggressiiviseksi.
  Varsinkin jos pojan kantapäät ovat paistuneet. Tämä on suurin, mikä ei ole supertoimintaa...
  Ja tytöt huutavat keuhkoihinsa...
  Ja myös neuvostotytöt taistelevat rohkeasti ja ampuvat alas vastustajia. Ja he toimivat etuajassa ja rynnätään.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova ovat erittäin aktiivisia kaunottareja taivaalla.
  Ja he ampuvat alas natseja, vaikka ne lentokoneet ovatkin vahvempia.
  Anastasia painaa liipaisinta paljain varpaillaan ja laulaa:
  - Ei ole paha olla vahva!
  Akulina painaa liipaisinta paljaalla kantapäällään ja vahvistaa:
  - Lyömme natseja kovasti!
  Ja molemmat tytöt lauloivat:
  - Vahva, vahva, erittäin vaikea voittaa! Vahva, vahva, erittäin vaikea voittaa!
  Sen jälkeen soturit alkoivat lukea siivekkäitä aforismeja, jotka laukkasivat kuin hevoset tai pikemminkin nuoret orit;
  Poliitikko kiusaa usein laittaakseen äänestäjiin ikeen!
  Kukkopoliitikko murskaa äänestäjät kuin kanat!
  Poliitikko haaveilee ratsastavansa valkoisella hevosella asettaakseen äänestäjän ikeen!
  Kettu on pieni hampaineen, ja koska se haluaa niellä ne, se yleensä piilottaa ne!
  Ihmisyydestä paljon puhuva poliitikko on tyypillinen kannibaali!
  Ja karhua voi tuudittaa hunaja-suloisilla puheilla!
  Alkoholistille katkera vodka on makeampaa kuin hunaja!
  Räätäli valehtelee eikä punastu, poliitikko "punastuu" ja valehtelee!
  Nainen, heitettyään kengät pois, pukee ylleen miehen, kulkurin tasolle!
  Jos haluat päästä lähemmäksi Jumalaa, lyhennä ahneuttasi!
  Jopa Kaikkivaltiaan näennäisessä välinpitämättömyydessä piilee rakkaus - loppujen lopuksi lapset haluavat ennen kaikkea irtautua vanhempiensa hoidosta!
  Jumala viivyttää pahan rangaistusta antaakseen mahdollisuuden syntiselle!
  Lahjakkuus ja ahkeruus aviomiehenä ja vaimona synnyttävät menestystä vain pareittain!
  Jopa hunaja on katkeraa - jos hukkuu siihen!
  Petos on kuin viiniä ja sairasta ja makeaa ja vaikea pysäyttää!
  Rakkaus on kuin sirpaloitunut ammus - se särkee sydämen, ravistaa aivot, avaa taskuja, menee sivuttain!
  Ihminen on jollain tapaa tasavertainen Jumalan kanssa - Kaikkivaltias loi maailmankaikkeuden, ja ihminen synnytti tyhmyyden: molemmat ovat äärettömiä!
  Menestys joka rakentuu verelle - odottaa puukotussian kohtaloa. He syövät asetoverinsa - vihan tulos on surullinen!
  Joskus paras tapa ylläpitää mainetta on silmukka kaulassa! Joka tapauksessa, älä anna sen pudota!
  Et voi makaa karhun alla pitkään - se murskaa sinut!
  Joskus vaimo on kuin mammutti peiton sijaan!
  Kirjoittaja, joka yrittää niittää seteleitä - hän ei kylvä hyvää, ikuista!
  Maa ilman lakia on kuin ruumis ilman luurankoa! Vain jotta ei luustuisi - vaaleja tarvitaan!
  Jos haluat luoda mestariteoksen - unohda maksu!
  Taitavin petos on, kun et valehtele, mutta kukaan ei usko sinua!
  Tietenkin tappio lupaa suuria ongelmia, mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta!
  Taistelussa se tuo voiton - rohkeutta ja hyvää älykkyyttä.
  Voittaaksesi sinun on ensin katsottava missä!
  Partiolainen on voiton seppä!
  Jokainen tyhmä voi rampauttaa - jokainen älykäs ei voi parantaa!
  Paljon töykeitä teloittajia - vähän lääkäreitä!
  Kenelle lääkärit ja kenelle teloittajat!
  Ilman kipua ei ole rohkeutta - ilman uruutta ei ole voittoa!
  Kommunismin ideat ovat idiotismin raja: jos kuumat päät ja kylmät sydämet ryhtyvät toteuttamaan niitä!
  Kommunismi on kevyttä, mutta liian öljyiset poltetaan!
  Jos sinulla ei ole kärsivällisyyttä, laulaminen auttaa!
  Ihmiset ovat kuin rautaa - anna sille haluttu muoto, kunnes se jäähtyy!
  Jos haluat tulla suosituksi - käytä voimaa useammin!
  Arvosana on kuin helvetin ruoho - se kasvaa, kun kastelet sitä kyynelillä ja verellä!
  Ihmiset ovat kuin rikkaruohot - mitä enemmän tallaat, sitä korkeammalle se venyy!
  Yhtenäisyys on avain voittoon!
  Kuri on työkalu voittoon! Mieli leikkii sillä!
  Yhtenäisyys, rohkeus, epäitsekkyys - avaimet voittoon, vapauteen, onneen! Ilman kurinalaisuutta ei ole armeijaa, ja ilman armeijaa ei voi löytää vapautta!
  Työ on tehnyt meistä vahvempia, mielellä kerrottu antaa vapautta, ja yhdessä hyvän onnen kanssa tuo onnea!
  Komentaja on kuin pyramidin huippu - niitä saa olla vain yksi, muuten jopa niin kiinteä rakenne romahtaa!
  Suvun jaloudella on sama suhde rohkeuteen kuin hiusten pituudella mieleen!
  Mikään esi-isien rohkeus ei auta pelkuria!
  Vahvimmasta teräksestä valmistettu terä ruostuu puhujan ja pelkurin käsissä!
  Kaikkein kauhein ase on Raamattu roiston käsissä!
  Miehen tärkein rikkaus: voima, se on myös tuhon pääsyy!
  Paras ammatti on prostituutio, yhdistät bisnestä iloon ja joka kerta uusi kumppani - ei rutiinia!
  Sankarin sukutaulu - voit ylpeillä vuosisadan, mutta pääsi taistelukentälle - ryntää pelkurimaisesti taakse!
  Vodkapullo on kuin kranaatti - se kaataa sinut, lyö pois aivosi, murskaa sisäsi!
  Kun sydän on täynnä armoa, jostain syystä lompakko on tyhjä!
  Todella vapaa ihminen alistuu kolmeen asiaan - järkeen, rakkauteen, Jumalaan!
  Rakkaus on kuin ruusu - se ei kukki kauan, mutta se sattuu!
  Sielussaan oleva orja on alamainen - intohimoille, himolle, Jumalan palvelijoille!
  Onni on epävakaa kuin hiekka - vain ahkeruus sitoo sen sementillä!
  Muki viiniä on kuin valtameri - jos ihastut, menetät maan jalkojesi alta!
  Naiset rakastavat miehen voimaa, mutta eivät siinä tapauksessa, että he kokevat sen itse!
  Rakkaus on kuin vene, jos soutat liian nopeasti, se kaatuu ja uppoaa!
  Oikeaan aikaan hän esittelee artikkelin - aikuisten viettely nuorten toimesta!
  Rakkaudelle ei voi laittaa käsiraudat!
  Se mikä on luonnollista, ei ole rikollista!
  Rakkaus on hellä tunne, mutta paksuimmat kahleet eivät kestä!
  Jos kaikki lait toimisi, maa muuttuisi vankilaksi, johon värvätään vartijoita ulkomailta!
  Periaate rangaistuksen väistämättömyydestä ei toimi, koska et voi pidättää itseäsi!
  Lääkärit eivät saa kulkea esteradan läpi. Sen jälkeen kädet tärisevät ja kieli heiluu, eikä lasillinen vodkaa, toisin kuin krapula, auta!
  Ei ole mitään väsyttävämpää - pitkä tyhjäkäynti!
  Tieteellinen löytö: kehitetty asteittain - ruumiillistuu aggressiivisesti!
  Ei pohdiskelun paikka, vaan riitojen ja hulluuden paikka!
  Kaikki ihmiskunnan ongelmat tulevat itsekkyydestä, vauraus on mahdollista vain yhteisillä ponnisteluilla!
  Ihminen ilman joukkuetta on kuin hiillos, ilman tulta - se antaa vähän valoa ja sammuu nopeasti!
  Kotimaa lämpenee - paremmin kuin tuli!
  Ja eläin on parempi laumassa!
  Logiikka ei saa palvella vaistoja - himon mieltä!
  Tulee sota - tulee suoritus!
  Lihakset ilman aivoja, tämä on kourallinen lihaa - jonka päällä paistinpannu itkee!
  Kahdesta kaksintaistelusta toinen on hölmö ja toinen roisto!
  Mitä korkeammalle ihminen lentää, sitä tyytymättömämpi hän on asemaansa!
  Yksin jätetty koira kaipaa omistajan keppiä!
  Vain hänellä on siivet - jonka mieli ei ole tottunut ryömimään!
  On paha olla yksin kuin snobi!
  Olet yksin, ja viholliset ovat legioona!
  Vika voi syödä norsunkin!
  Jos vikoja ei ole miljoona!
  Maan johtajan tulee olla ihmisten veli, ei veli!
  . Merestä on helpompi löytää kuiva kivi kuin keksintö, jota ei ole käytetty sotilaallisiin tarkoituksiin!
  Voitto naisena - houkuttelee loistollaan, mutta pelottaa hinnalla!
  Sodan tulijumala ja kuten muutkin jumalat vaatii huomiota ja uhrauksia!
  Yksi miekka, kuin sadepisara, putoaa ja hajoaa, ja kun niitä on paljon, voitto syntyy!
  Älä vain laula - rauhan vuoksi!
  Sydämeni on surullinen - vatsani on tyhjä!
  Ensin kulho, sitten ajatukset!
  Voitto on kunnian arvoinen!
  Kunnia on suhteellinen käsite, ja sitä tulisi soveltaa ensisijaisesti sotilaihisi!
  Kuka juo ennen taistelua - krapula alamaailmassa!
  Putket ovat äänettömiä, koska terät laulavat - teräs on vahvempaa ja äänekkäämpää kuin kupari!
  Armeija ilman komentajia on kuin lammaslauma ilman paimenta, jos yksi susi ei syö, niin se pelottaa!
  Lento on enemmän typeryyttä kuin pelkuruutta! Loppujen lopuksi useimmat sotilaat eivät kuole taistelussa, vaan takaa-ajon aikana!
  Sota on kuin dominopeliä, vain murtuneita luita ei voi enää kerätä - maa kestää!
  Vaino tekee soturista teloittajan, pelkurista rohkean miehen, nöyrästä röyhkeäksi!
  Fantasia on absurdiuden ja absurdiuden kilpailu! Samaan aikaan ei ole enää tieteellistä ja loogista genreä!
  Sodassa, niinkuin oopperassa - jokainen laulaa omaansa, vain syyttäjä voi olla vakooja!
  Nykyajan naiset antavat miehelle anteeksi kaiken - paitsi köyhyyden!
  Tiedätkö mitä eroa on vakoojilla ja tiedustelijoilla?
  Tiedän! Meillä on vain partiolaisia - ulkomaalaisilla on vankat vakoojia!
  Mikä on parempi tyhjä pää vai tyhjä lompakko? Tietenkin tyhjällä päällä - ei niin havaittavissa!
  Mieli on paras varallisuuden kerääjä!
  Mieli ja onni: rakastunut pari - synnyttää menestystä, vaurautta, asemaa, mutta hajoaa nopeasti!
  Ylpeiden miesten on helpompi kuunnella neuvoja, kun ne antaa nainen - ellei se ole vaimo!
  Viisas vaimo on omaisuuksien arvoinen! Ja yritteliäs vaimo voi haastaa hänet oikeuteen!
  Kuka arvostaa persoonallisuutta ihmisessä ja kuka käteistä!
  Ihmiskunnan voivat tuhota kaksi asiaa - tietokoneet ja tietotekniikan tutkijat. Edellinen surkastuu mielen, jälkimmäinen ei pysty hyödyntämään sitä!
  Toveri sodassa ja kranaatti!
  Vitsit kertova granaattiomena on yleensä kuin Fabergen muna, jota käytetään pähkinöiden murtamiseen!
  Lahjakkuus on kuin sielu: sitä on mahdotonta ottaa pois, mutta se voidaan tuhota!
  Kosto ei ole kunnian arvoinen - säädyllisyyden kosto!
  Kateus on rikollisuuden siemen, oman edun tavoittelu kastelee, joutilaisuus ruokkii!
  Laiskuus on kaikista rikoksista pahin!
  On parempi kuolla miekalla arvokkaasti - kuin elää härkä, jonka ruoska ajaa talliin!
  Sodassa rohkeus voi voittaa oveluuden, mutta oveluus ei voi koskaan voittaa rohkeutta!
  Sota tekee elämästä kauheaa ja kuoleman arvoista ja kaunista!
  Vaatimattomuus on komentajalle harvinainen ominaisuus, mutta se tekee siitä vielä arvokkaamman!
  - Saakaali on sopusoinnussa sanan uloste kanssa!
  Leijonalla on vain yksi etu sakaaliin verrattuna - kyky kuolla arvokkaasti!
  Tekniikka on rohkeuden toteuttaja!
  - Mutta se ei ole totta! Itse asiassa, mitä korkeampi teknologian taso, sitä enemmän älykkyyttä ja kekseliäisyyttä taistelukentällä tarvitaan!
  Siellä missä isänmaan edut alkavat, henkilökohtainen hyvinvointi päättyy!
  Vapaus on yhdistettävä kuriin. Anarkia on vapauden vastakohta!
  Vahva muisti on paras mentori! Yleensä vapaus voidaan voittaa miekalla, mutta vain järjen avulla se voidaan säilyttää!
  - Kun vahva soturi pelastaa toisen, ei siihen erityistä kunniaa tarvita!
  Loppujen lopuksi, kun rohkeus palaa sydämessäsi, nostat kilpesi puolustaaksesi orjia!
  Paskiaisen ilkeys ei ole tekosyy rehelliselle, sillä lian läsnäolo ei oikeuta likaa!
  Rakkaus ei ole koskaan halpaa - varsinkin jos et maksa lompakollasi, vaan sielullasi!
  Ainoa asia, joka voi oikeuttaa vuotaneen veren, on, jos kyyneleet lakkaavat valumasta sen seurauksena!
  Ne, jotka palvelevat rahan takia, eivät voi koskaan kohdata taistelussa niitä, joita ajaa rohkea sydän ja vapaudenhalu!
  Lapsen kyynel on vaarallinen, koska se muuttuu raivoavaksi puroksi, joka huuhtoo pois sivilisaatioita!
  Komentajan asema ei ole ylimääräinen juotos, vaan lisävastuu ja raskas taakka!
  Ei tiedetä, mikä on tärkeämpää - ruokkia kaikki nälkäiset vai pyyhkiä kyynel yhdelle lapselle!
  Kulta on pehmeämpää kuin teräs, mutta pikemminkin iskee sydämeen!
  Ase ei tee sotilasta vahvaksi, vaan sotilaan ase!
  Tytöt näyttävät olevan nokkela mestareiden aforismien kanssa. Ja jos he alkavat tuhota vihollista, häntä ei voida pelastaa heiltä.
  Toukokuun lopussa 1944 natsien hyökkäys alkoi Saratovin suuntaan.
  Shturmlev osallistui taisteluihin, entisen leijonan rungossa oleva kone, jossa oli vieläkin tehokkaampi pomminheitin, jonka kaliiperi on 450 mm, joka kirjaimellisesti murskaa ja tuhoaa kaiken repimällä ja murtaen suppilon valtavan voiman .
  Ja tällainen raketti vie välittömästi kokonaisen korttelin ja kaataa sen.
  "Shturmlev" saksalaisten tyttöjen joukkueen hallinnassa ampuu Neuvostoliiton asemiin.
  Jane vilkuttaa ystävilleen ja pommitellen paljain jaloin hän sanoo:
  - Lakaisemme viholliset perusteellisesti pois ja teemme niistä tyypillisiä arkkuja!
  Gringeta räpäyttää silmiään, painaa vipua paljaalla jalallaan ja kiljuu:
  - Pelaamme ja kukistamme vihollisia!
  Malania huomautti:
  - Shturmlev-konetta vastaan kaikki Neuvostoliiton linnoitukset ovat voimattomia!
  Monica lyönyt kantapäänsä vahvisti:
  - Olemme todella syntyneet voittamaan!
  Jane toi esiin:
  - Sodassa ei ole naisen kasvoja, vaan fysiognomia, joka houkuttelee jännitystä etsiviä!
  Gringeta, joka ampui Neuvostoliiton yksiköitä konekiväärillä, antoi:
  - Nainen on kyyhkynen, joka puree tikkaa kuin leija!
  Monica, ampuessaan venäläisiä sotilaita, huomautti:
  - Naisella on aina seitsemän perjantaita viikossa, ja ilman aviovelan sunnuntailahjaa hänellä on aina vapaapäivä!
  Malanya vastasi nauraen:
  - Jumala ei ole kaikkivaltias kaikessa, hän on voimaton kiistellä naisen kanssa!
  Jane oli samaa mieltä ja ampui paljain varpaillaan:
  - Vaikka Jumala on kaikkivaltias, hän ei voi sulkea naisen suuta ja lopettaa politiikkaa!
  Gringeta huomautti loogisesti, ampuen paljaalla kantapäällään, painaen:
  - Poliitikolla ei ole omaatuntoa, naisella suhteellisuudentajua ja naispoliitikolla kaikki tunteet ilman mittaa!
  Monica ampui Neuvostoliiton joukkoja ja löi heidät kuoliaaksi, huomautti:
  - Nainen on kukka, piikikäs kuin ruusu, mutta sen makea tuoksu houkuttelee vuohia ja droneja!
  Malanya, lyömällä neuvostosotilaita ja tuhoten bunkkereita, vinkaisi:
  - Äänestäjä putoaa lapsuuteen äänestäen vihamielisiä vanhoja tammea!
  Tytöt osoittivat nokkeluuttaan ja jatkoivat matkaa.
  Ja ylhäältä myös hyökkäyslentokoneita sukelsivat. Ja niin Neuvostoliiton joukot puisivat ilman ongelmia.
  Saksalaisista on tullut niin siistejä. Ja heidän toimintakykynsä parani.
  Ja niin "Chess Horse" -järjestelmät, radiolla ohjatut teletankit, jatkoivat.
  Ja tämä oli ongelma Neuvostoliiton sotilaille. Ja natsit löivät puna-armeijan.
  Mutta myös Neuvostoliiton tytöt taistelivat erittäin rohkeasti.
  Taistelut puhkesivat Kamyshinille. Täällä Alenka on jälleen taistelussa.
  Ja hänen lyöty, mutta ei antautunut pataljoona.
  Alenka sanoi hymyillen:
  - Sotilaan elämä on arvokasta kaikissa sodassa!
  Ja kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan.
  Nämä ovat sotureita - korkein luokka ...
  Anyuta, ampuessaan natseja, huomautti:
  - Venäläinen sotilas voidaan saada romahtamaan kuin viistohirsi, mutta ei polvilleen, vaan saada tärisemään kuin haapa!
  Alla, ampui ja antoi räjähdyspaketin paljain kantapäällään, vinkaisi:
  - Jos et halua noudattaa sotilaallista kurinalaisuutta, taivutat selkäsi kuin vanki!
  Maria ampui vastustajia ja laukaisi murhanhimoisen bumerangin paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Maailmassamme on paljon likaa, siinä vain harvinaisia prinssiä!
  Matryona ampui vastustajia ja katkaisi heidät räjähdysmäisesti ja heitti sitten kranaattia paljaalla jalallaan, totesi:
  - Poliitikolla on pitkä kieli, mutta toteuttaakseen, mitä hän on lyönyt - hänen kätensä ovat lyhyet!
  Marusya, ampumassa vihollista ja leikkaamassa saksalaisten ja ulkomaisten sotilaiden rivejä, vyaknula:
  - Poliitikko on nopea lupaamaan, hidas toteuttamaan, pyytää almua ja anteeksi petosta!
  Tytöt ovat hyviä ja taistelevia. Mutta voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia. Paljon tuhoa.
  Saksalainen tankki "Maus", vaikka ei aivan sarja, tulee silti vastaan rintamilla. Ja hänen tykkinsä pauhaavat ja ampuvat. Ja nostaa haudoissa tapahtuvaa tuhoa uskomattomaksi.
  Mutta tytöt ampuvat tykeistä hiirtä vastaan. Vaikka kuoret pomppivat kuin herneet. Mutta saksalaiset jatkavat työntämistä ja työntämistä.
  Ja he ampuvat erittäin tarkasti.
  Komsomolitytöt juoksevat ympäriinsä, räpäyttäen korkokenkiään ja vinkuvat:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Viola, ampuessaan saksalaista jalkaväkeä, vinkaisi:
  - Kun naisella ei ole tarpeeksi kenkiä, hän laittaa miehen paljain jaloin!
  Ja tyttö nauraa ja näyttää kieltään.
  Warriors on sanottava olevan hauskoja. Ja jos he lyövät heidät, he lyövät heidät kuolettavasti.
  Viola ja Margarita, melkein alasti vain pikkuhousuissa, tappelevat, tuovat mukanaan ammuksia ja ampuvat tarkasti. Eikä niitä voi vain pysäyttää.
  Margarita vinkuen sanoo:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Viola vahvistaa aggressiivisesti:
  - Suuri kunnia muutoksen aikakaudelle!
  On huomattava, että soturit osoittautuivat erittäin aggressiivisiksi tytöiksi.
  Veronica tuo myös simpukoita, välkyttää paljaita, pyöreitä kantapäätään ja kiljuu:
  - Kunnia kommunismille!
  Tämä on heidän taistelunäkemyksensä. Ja kuinka kiivaasti ja raivokkaasti he taistelevat.
  Ja paljaat, ruskettuneet polvet välkkyvät.
  Tamara myös taistelee. Hän pääsi ulos Kaukasuksesta natsien vangiksi ja jälleen riveissä. Taistelee lihansyöjäveren tunnetta vastaan. Taistelee valtavalla aggressiolla.
  Tamara heittää kranaattia paljain varpaillaan, repii natseja ja vinkua:
  - Kommunismi on kanssamme!
  Ja antaa hyvin kohdistetun purskeen koneesta...
  Tytöt voidaan nähdä tekevän valtavia ihmeitä. Ja heillä on tuli, joka uhkaa polttaa maailmankaikkeuden.
  Veronica, ammunta, laulaa:
  Se tulee olemaan mielenkiintoista, epäilemättä
  Kaikki maailmassa tarjoaa aikataulun!
  Ja silmäilee safiirisilmillään.
  Tamara, ampuu, karjuu:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Heroes of Russian kerää hälytyksen!
  Ja antoi käännöksen konekivääristä. Hän katkaisi Fritzin ja kiljui:
  - Nainen on ensisijaisesti kettu, joka haluaa lassoida leijonan, mutta yleensä aasit putoavat hänen lassoonsa!
  Victoria, ampui ja paljain varpaillaan heitti toisen kuolemanlahjan, julkaisi:
  - Nainen on kana, joka rakastaa kultamunia, tuoden kantajalleen vain tappion!
  Ja tytöt purskahtivat nauruun. He taistelevat niin ihailtavasti valtavalla paineella.
  Tamara totesi ampuessaan ulkomaisia divisioonaa:
  - Nainen on kana, vain hän voi tuoda kultamunia miehelle, joka on oikea kettu!
  Veronica ampuen ja paljastaen hampaitaan lisäsi:
  - Todellinen kettu ja kukko saavat sinut munimaan kultamunia!
  Margarita, joka ampui ja heitti kranaatteja paljain jaloin, totesi:
  - Ketun kynnet eivät ole leijonan, mutta se repäisee kolme nahkaa petojen kuninkaalta!
  Hampaat aggressiivisesti paljastaen Viola huomautti:
  - Joka ei ole kettu mielellään, ei ole myöskään leijona!
  Soturit nähdään suurilla taistelijan tavoitteilla. Ja jos ne alkavat.
  Olympias ampui ja otti voimakkaita jalkoja, nosti koko laatikon räjähteitä ja laukaisi sen. Natsien massa repeytyy, ja kaunis tyttö karjuu:
  - Hallitse Neuvostoliittoa ja laula laulu Luciferille! Voitamme kaikki!
  Olympias ei kuitenkaan unohtanut, ja ampunutaan puhui:
  - Kettunainen pystyy vakuuttamaan kenet tahansa miehen olevan leijona, joka lisääntyy kuin yksinkertainen aasi!
  Margarita, ampuva, oli samaa mieltä tämän kanssa:
  - Naarasleijona, jolla on vain ketun mieli ja suden ote!
  Serafim huomautti leikkaaessaan vastustajia:
  - Leijona ei ole se, joka karjuu, vaan se, joka repii paljon vihreyttä!
  Viola, joka ampui vihollista kohden ja leikkaa häntä, huomasi:
  - Kun poliitikko ei ole kettu, niin häneltä revitään kolme nahkaa ja laitetaan kaulukseen!
  Victoria, paljastaen hampaat ja silmää silmää ja heitti sitten kuoleman lahjan paljain jalkaillaan tappavalla voimalla, julkaisi:
  - Poliitikolla on leveä perse istua kahdella tuolilla, mutta hänellä on sielua vain sanoissa!
  Olympias, joka antautui piipulle paljain, lihaksikkain jaloineen ja räjäytti leijonan tankin, murisi:
  - Tankki lävistetään uraaniydinammuksella, poliitikko murtautuu läpi ilman sydäntä, mutta kultaisella kukkarolla!
  . LUKU #9
  Kamyshin hylättiin. Ja kesäkuun alussa 1944 taistelut puhkesivat Saratovin puolesta.
  Täällä taistelut ovat niin aktiivisia. Ja myös tytöt, kuten aina, taisteluissa. Ja niin suloisia sotureita.
  Alenka taistelee ja leikkaa vastustajia automaattisilla purskeilla ja kokonaisia rivejä.
  Tyttö heittää kranaattia paljain varpaillaan ja kiljuu:
  - Voittoni on tulossa!
  Ja taas ampuu vihollista.
  Anyuta ampuu myös vihollista. Se tekee sen tarkasti ja tarkasti. Hänen konekiväärinsä ovat niin upeita. Ja paljaat varpaat heittävät valtavan voiman räjähtäviä paketteja. He repivät natsit osiin ja tyttö vinkua keuhkoistaan.
  - Kommunismin puolesta!
  Alla, ampuen vihollista valtavalla tarkkuudella ja leikkaamalla vihollisia, kiljuu:
  - Rajattoman isänmaan puolesta!
  Ja paljain varpain tyttö heittää jälleen kranaatin. Täytyy sanoa, että taistelun taistelu.
  Ja punapää itse ja samoissa shortseissa. Ja hän ampuu niin tarkasti ja tarkasti, ja Fritz makaa.
  Maria ampuu myös erittäin tarkasti. Ja hän on niin kaunis tyttö, ja paljain varpaillaan hän heittää räjähdyspakkauksen repimällä vastustajansa osiin.
  Sitten hän huutaa:
  - Hallitse Neuvostoliiton imperiumia!
  Marusya ampuu myös tarkasti, osuu vihollisiin ja karjuu:
  - Taigasta Ison-Britannian meriin, armeijamme on vahvin kaikista!
  Ja hän myös ampuu paljain jaloin.
  Seuraavaksi Matryona ampuu tappavan ammuksen vihollista kohti. Ja osui häneen sadan prosentin tarkkuudella. Luonnollisesti paljas kantapää.
  Nämä ovat neuvostotyttöjä, jotka työskentelevät, mutta saksalaiset eivät ole kaukana jäljessä.
  Christina, Magda, Margaret ja Schella taistelevat Pantherissa. Kone, vaikkakaan ei ihanteellinen, mutta nopeatuli, pitkän kantaman ase, kohtalaisen ketterä ja hyvä etupanssari.
  Saksalaiset tytöt ovat paljain jaloin ja bikineissä kesän helteestä huolimatta, tai pikemminkin sen ansiosta.. Ja he käyvät ohjattavaa taistelua.
  Tässä Christina ampuu... Kuore osuu T-34-76 torniin ja lävistää sen. Neuvostoliiton panssarivaunu pysähtyy.
  Tytöt huutavat keuhkoistaan:
  - Otimme!
  Sitten Magda ampuu. Myös kultahiuksinen kaunotar puski.
  Kyllä, joten torni revittiin irti kolmekymmentäneljänä.
  Tiikeritytöt ampuvat vuorotellen. Ja erittäin osuvasti. Täällä he osuivat toiseen Neuvostoliiton tankkiin.
  Seuraavaksi tuli Margaret. Ja osui itseliikkuviin aseisiin SU-76. Taitavasti perseestä. Ja hän lauloi:
  - Helvetillinen Saksamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja kuinka kieli näyttää!
  Sitten hän ampui Shellin tykistä. Se osui Neuvostoliiton panssarivaunuun KV-1S. Tyttö teki myös hyvää työtä.
  Kyllä, neljä bikinisoturia taistelevat eivätkä pelkää kylmää. Kun naiset alkoivat taistella, asiat menivät paljon paremmin Kolmannen valtakunnan kannalta.
  Tässä ovat lentäjät Albina ja Alvina taivaalla. Molemmat kaunottaret bikineissä ja paljain jaloin. He taistelevat itsensä puolesta Focke-Wulfsilla. Ja tämä auto on erittäin vakava.
  Ilmatykistä ampuva Albina sanoo:
  - Aktiivinen kroketti! Älä ole pahoillasi sanasta!
  Ja kuinka hän hymyilee häikäisevästi! Ja hän ampuu alas kaksi Neuvostoliiton lentokonetta kerralla.
  Alvina katkaisi myös kolme ilmatykillä ja siristi:
  - Sisääntuloni tulee olemaan tappava ja tylsä!
  Sitten tyttö paljasti hampaansa ja näytti hampaansa! Hän on viehätys itsessään ja täynnä ilmiömäistä viehätysvoimaa.
  Albina katkaisee toisen Jak-9-koneen ja vinkkaa:
  - Miksi tarvitsemme Neuvostoliiton lentäjiä?
  Alvina ampuu alas LAGG-5:n ja sanoo luottavaisesti:
  - Jotta me saksalaiset teemme tilit!
  Ihana tyttöpari. Kuinka he ryhtyivät keräämään palkintoja itselleen. Tällaisia kaunottajia vastaan ei todellakaan voi kiistellä. He ampuvat alas lentokoneita ja paljastavat hampaansa.
  Ja pääsalaisuus on kylmässä, tyttöjen on oltava paljain jaloin ja bikineissä. Sitten tulee laskut.
  Eikä koskaan pukeudu. Ja ravista paljas rintaasi, niin sitä arvostetaan aina!
  Albina katkaisi toisen puna-armeijan koneen ja lauloi:
  - Suurissa korkeuksissa ja tähtien puhtaudessa!
  Ja hän vilkutti, hyppäsi ylös ja nyökkäsi paljain jaloin karjuen:
  - Meren aallossa ja raivoissaan tulessa! Ja raivoissaan ja raivoissaan tulessa!
  Ja taas tyttö ampuu alas koneen energisellä lähestymistavalla.
  Ja sitten Alvina hyökkää vihollisen kimppuun. Hän tekee sen käänteisesti, paljastaa hampaansa ja vinkua:
  - Minusta tulee maailman supermestari!
  Ja taas tytön kolaama auto kaatuu. Kyllä, puna-armeijasta tulee aika huono.
  Ja Albina karjuu villisti hurmosta:
  - Olen nyt teloittaja, en lentäjä!
  Ampuu alas toisen neuvostokoneen ja sihisee:
  - Käännyn tähtäimen yli ja ohjukset ryntäävät kohteeseen, edessä on toinen juoksu!
  Soturi on erittäin aggressiivinen.
  Tässä ovat molemmat tytöt hyökkäämässä maakohteisiin. Albina lyö kolmekymmentäneljää ja huutaa:
  - Tämä tulee olemaan loppu!
  Alvina osuu SU-76:een ja kuiskaa:
  - Täydelliseen tuhoon!
  Ja kuinka hän pudistelee paljas jalkaansa!
  Taistelevat tytöt ovat täällä, ja Neuvostoliiton puolelta tytöt myös taistelevat yrittäen suojella Gurjevia, missä natsijoukot myös työntyvät, kuin skorpionin massa.
  Alenka taisteli Gurjevin puolesta, jonka natsit hyökkäsivät. Epätoivoinen kaunotar heitti kranaatin paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia Venäjälle ja syntyperäisille puolueille!
  Sitten Natashka laukaisi kranaatin paljain varpaillaan ja sihisi:
  - Suojelemme tyttöä paljain jaloin!
  Sen jälkeen kun Anyutakin lähetti paljain jalkojensa sormilla kuolemanlahjan ja puhalsi:
  - Siitä tulee upea isku!
  Punatukkainen Augustinus otti ja lähetti paljaalla alaraajallaan tuhon lahjan ja huusi:
  - Osoittaa tutka taivaalle!
  Ja sitten kultatukkainen Maria antoi kuoleman natseille paljain jaloin.
  Ja hän lauloi:
  - Madagaskarilla, autiomaassa ja Saharassa! Kaikkialla, missä oli, näin valkoista valoa!
  Ja nyt Marusya paljain jalkapohjin heittää kokonaisen joukon ja laulaa:
  - Suomessa, Kreikassa ja Australiassa, Ruotsissa, sanotaan, että kauniita tyttöjä ei ole enää olemassa!
  Kyllä, kuusi tyttöä taisteli erittäin hyvin. Mutta Fritz vei Kurskin joka tapauksessa ...
  Ei, ei vastustaa sellaisia ylivoimaisia voimia. Fasistit pitävät kiinni itsestään ja sauvasta.
  Ja mikä vaikuttaa hirviöiden valmisteluun.
  Adolf Hitler oli yksinkertaisesti hullu: tunsi olevansa todellinen despootti, jota kaikki tottelevat ja vapisevat. Kyllä, jos haluat stalinistisia menestyksiä, sinun on oltava Stalinin kaltainen, säälimättä ja vaatimatta muita ja itseäsi (täsmälleen näin Iosif Vissarionovich ajatteli tässä järjestyksessä!). Nyt kahina on kunnollista ja auto lähtee liikkeelle. Yleisesti ottaen Saksalla on satelliitit huomioon ottaen valtava etu Neuvostoliittoon verrattuna teollisuuslaitteiden määrässä, ammattitaitoisessa työvoimassa ja insinöörien määrässä kaikilla tasoilla. Tämä on tosiasia, mutta aseiden tuotanto ei vieläkään ole tasoa! Saksa oli jäljessä Neuvostoliitosta koko sodan ajan kaikesta Venäjän tuhosta huolimatta. Ja mistä? Tietenkin johtuen tietystä sotkusta, joka vallitsi eri osastoilla ja erityisesti sotateollisuudessa. Lisäksi negatiivista roolia oli raaka-aineiden puute sekä vihollisen potentiaalin aliarviointi. Erityisesti vuonna 1940 aseiden tuotanto Saksassa oli vähäisempää kuin vuonna 1939 (jos lasketaan valli, mukaan lukien ammukset), ja tämä huolimatta siitä, että sota oli jo käynnissä ja Kolmas valtakunta otti haltuunsa suuret alueet, joilla oli valtavia alueita. tuotantokapasiteettireservit. No, mitä voimme sanoa Hitlerin organisatorisista taidoista? Ei liikaa, sitten hän välähti sotilasteollisuuden alalla.
  Führer julisti pitkässä puheessa:
  - Ilmailun valvonnassa hätävaltuudet on annettu Sauerille. Hän seuraa tarkasti tuotettujen laitteiden määrää ja, mikä ei vähemmän tärkeää, laatua. Lisäksi monet ystäväsi Göring, vaikka he olivat kerran hyviä ässää, eivät kykene johtamaan työtä. Jokainen hyvä sotilas ei ole myöskään erinomainen kenraali, joten hirtetty Ericin sijaan teknistä alaa johtaa ammattiyrittäjien joukosta henkilö, joka pystyy uudistamaan ja varustamaan ilmailuvoimat. Loppujen lopuksi Britannia ei nuku, se lisää sekä asevoimiensa määrää että laatua ja erityisesti lentoliikennettä. Meidän on oltava vihollisen edellä kahdella päällä, kymmenellä askeleella, muuten menetämme täysin ylivoiman viholliseen nähden. Ja siksi tarvitaan laadukkaita askeleita.
  Göring vastusti arasti:
  - Ystäväni, todistettuja ihmisiä, jotka ovat todistaneet taistelutehokkuutensa ja ammattitaitonsa.
  Demoninen diktaattori raivostui:
  - Tai ehkä minä mielestäsi unohdin kuka hävisi taistelun Britanniasta? Tai kuka epäonnistui kansantalouden kehittämisen nelivuotissuunnitelmassa. Vai haluatko myös tulla ruoskituksi ja jopa julkisesti. Joten sulje suusi ja ole hiljaa, kunnes he panevat sinut paikoilleen!
  Göring jopa istuutui peloissaan. Valitettavasti Fuhrerin kanssa ei pidä vähätellä. Sitten ääni kuului uudelleen, toinen ME-262-suihkukone nousi taivaalle. Auto oli massiivinen ja siinä oli jopa kaksi moottoria. Siivet ovat hieman lakaistut, itse hävittäjä näyttää melko uhkaavalta. Sen nopeusominaisuudet vuodelle 1941 ovat yleisesti ottaen kunnolliset ja jopa ennätykselliset maailman mittakaavassa. Totta, itse kone ei ole vielä täysin luotettava ja vaatii virheenkorjauksen. Fasistinen diktaattori on kuitenkin jo antanut uusien, edistyneempien hävittäjien ominaisuudet ... ME-262 painaa yli kuusi tonnia, mikä on jonkinlaista ylikuormitusta. Suihkuhävittäjän tulee olla pieni, halpa ja ketterä. Tässä suhteessa ME-163 voisi olla melko hyvä, mutta sen rakettimoottori on liian pakotettu ja toimii vain kuusi minuuttia (tai pikemminkin se toimii edelleen!), mikä tarkoittaa, että kantama on vain sadan kilometrin säteellä. . Blitz-tyylisenä pommikoneena tai Englannin armada-hyökkäysten peittohävittäjänä se ei tietenkään ole hyvä.
  Mutta ME-262 voi kuljettaa tonnin pommeja, toisin sanoen yhtä paljon kuin Pe-2 Neuvostoliiton etulinjan lentokone. Eli erinomainen ratkaisu sekä hävittäjälakaisuihin että tukijoukkojen käyttöön. Mikset kuitenkaan luoisi ME-163 Comet -tyyppistä hävittäjää, mutta ilman rakettimoottoria, mutta turboriihkumoottorilla? He yrittivät parantaa komeetta ja näyttivät saaneen lentoajan 15 minuuttiin (tämä on jopa 300 kilometriä), mikä on yleisesti hyväksyttävää Britannian taistelussa. Normandiasta saa silti Lontoon... Vaikka kaikki ei olekaan niin itsestään selvää, täytyy myös pommittaa ja palata, eikä viisitoista minuuttia ollut niin pakkotilassa. Jatkossa raketti- ja suihkuhävittäjät tunnustettiin ilmailun umpikujaksi. Mutta "Comet" -malli on erittäin mielenkiintoinen sen pienen koon ja keveyden vuoksi, mikä tarkoittaa halpaisuutta ja ohjattavuutta.
  Lisäksi on edelleen erittäin lupaavia hävittäjiä, jotka painavat yleensä 800 kiloa, sellaisia purjelentokoneita, joita voidaan käyttää ilmataisteluissa. Totta, lyhyen kantaman vuoksi lentoja niillä voidaan taistella vain puolustustaisteluissa, tai ne voidaan toimittaa Lontooseen ... Kuljetuksilla ja sitten koukussa takaisin lentäjiin. Tässä sinun täytyy ajatella. Todellisessa historiassa purjelentokoneilla ei ollut aikaa käydä sotaa, ja jostain syystä Neuvostoliiton lentokenraalit eivät uskaltaneet kokeilla tätä ideaa Koreassa. Yleensä se ei ole surullista, mutta Korean sodan aikana amerikkalainen lentäjä avasi ensimmäisenä voittotilin. Joten jenkejä ei pidä aliarvioida.
  Lennon päätyttyä nuori vaaleatukkainen tyttö hyppäsi ulos ohjaamosta ja juoksi täydellä nopeudella Fuhrerille.
  Riisuttu natsi ykkönen ojensi kätensä hänelle suudelmaa varten. Mikä on mukavaa, kun tytöt rakastavat sinua, ja Fuhreria näyttävät olevan vilpittömästi kaikki saksalaiset, tai pikemminkin melkein kaikki paitsi muutamat keskitysleirien vangit, jumaloivan. Lentäjä sanoi innostuneena:
  - Se on vain upea lentokone, siinä on niin nopeus ja voima. Revitään kaikki pennut kuin lämmitystyyny sijaissynnyttäjältä!
  Fuhrer hyväksyi tytön impulssin:
  - Tietysti rikomme sen, mutta ... Koneen virheenkorjaus tulisi suorittaa nopeammin, ja tämä koskee erityisesti moottoreita. Täällä tietysti tarvitaan radikaaleja toimenpiteitä niiden parantamiseksi, mutta jos johtaja-suunnittelija auttaa!
  Kaikki haukkuivat kuorossa:
  - Kunnia suurelle füürerille! Auttakoon Providence meitä!
  Kolmannen valtakunnan hymni alkoi soittaa ja Hitlerjugendin nuorten taistelijoiden kolonni jatkoi. Neljätoista-seitsemäntoista vuotiaat pojat menivät rummun alle erityisessä kokoonpanossa. Ja sitten oli mielenkiintoisin asia: teini-ikäiset tytöt Saksan naisliitosta marssivat. He olivat lyhyissä hameissa, kaunokaisten paljaat jalat houkuttelivat miesten katseita. Tytöt yrittivät nostaa jalkojaan korkeammalle, mutta samalla he vetivät varpaan, laittoivat varovasti kantapään. Viihdyttävä spektaakkeli kaunottareista moitteeton hahmoineen... Totta, kasvot olivat erilaiset ja jotkut nuoret fasistiset naiset olivat jokseenkin töykeitä, melkein maskuliinisia, ja jopa ne vääntelivät niitä. Varsinkin kun he toivat kulmakarvansa yhteen.
  Esthete Adolf huomautti:
  - On välttämätöntä, että pojat ja tytöt saavat massiivisemmin fyysistä koulutusta. Ja tiedän, että tässä yhteydessä tehdään paljon, erityisesti Jungvolkissa, mutta tarvitaan osallisuutta ja spartalaisten menetelmien omaksumista. Tietysti varkauksiin kannustamisen lisäksi... Nuorten miesten ja naisten tulisi kasvaa kunnollisina ja samalla häikäilemättöminä ihmisinä.
  Ylipäällikkö pysähtyi. Kenraalit olivat hiljaa, luultavasti pelkäsivät vastustaa, mutta eivät halunneet vahvistaa ilmeistä. Fuhrer jatkoi:
  - Sota ei ole vitsi, vaan armottomuus vihollisia kohtaan on yhdistettävä keskinäiseen apuun ja veljeyden tunteeseen tovereita kohtaan. Tämä meidän on juurrutettava jokaiseen... Uusi superihminen on armoton muille, mutta vielä suuremmassa määrin hänen täytyy olla armoton itselleen. Sillä alemmuus on ensin hävitettävä sielustasi, ja sitten heikko, ihmisruumis nousee!
  Toinen tauko... Kenraalit ja suunnittelijat tajusivat yhtäkkiä ja alkoivat taputtaa kiivaasti. Fuhrer vaikutti tyytyväiseltä:
  - Se on jo parempi, mutta nyt haluaisin nähdä ilmataistelun jäljitelmän. Tällainen valtava ja kaiken tuhoava...
  Heinkel tiedusteli arasti:
  - Elävällä ammuksella tai kuorilla, Fuhrer?
  Natsi numero yksi nyökkäsi.
  - Tietenkin taistelulla. Lisäksi haluaisin harkita poistolaitteen toimintaa. Loppujen lopuksi työskentelet sen parissa... - Fuhrer pudisti nyrkkiään. - Kun se vihdoin valmistuu ja massatuotantoon. Loppujen lopuksi kokenut lentäjä on kokenut lentäjä, jota on suojeltava tulevia taisteluita varten!
  Fuhrer-terminaattori päätti kuitenkin näyttää suunnittelijoille nykyaikaisemman poistolaitteen mallin. Tämän järjestelmän pitäisi olla vähemmän hankala, yksinkertaisempi ja kevyempi. Että halpa ja jo saksalaisen teollisuuden hallitsema squib sopii tähän tarkoitukseen varsin hyvin.
  Minun piti piirtää kaavio tien päällä, mutta Hitler oli todella hyvä taiteilija, ja hän piirsi selkeästi, nopeasti, kaavioiden viivat ja käännökset olivat tasaisia ja selkeitä ilman viivoja ja kompasseja. Iskeä ja juoksevan terminaattorin mielestä oli tietysti outoa, että saksalaiset, joilla oli yleisesti ottaen niin vahva ja jossain määrin edistynyt ideologia kuin kansallissosialismi ja totalitaarinen järjestelmä, vuotivat sodan venäläisille. Ehkä tämä johtuu siitä, että venäläiset sotilaat olivat vahvempia ja kestävämpiä kuin saksalaiset ja oppivat taistelemaan nopeammin.
  Yleisesti ottaen, jos tarkastellaan sodan kulkua kokonaisuutena, niin kyllä, venäläiset, tai pikemminkin Neuvostoliiton armeija, oppivat taistelemaan, ja saksalaiset ikään kuin unohtivat kuinka ... Heidän komentonsa teki päätöksiä ekaluokkalaisten taso, ja ehkä jopa alhaisempi, jos ekaluokkalaisella on kokemusta sotilaallisten operaatioiden suorittamisesta reaaliaikaisissa strategioissa. Ja että joskus kuusivuotiaat lapset johtavat jo niin taitavasti virtuaalisia armeijoita, niin ei ole syntiä heille, Zhukoville ja Mainsteinille oppia. Jotkut tutkijat pitävät kuitenkin sekä Zhukovia että Mainsteinia keskinkertaisina. Ristiriitoja on myös laitteiden, erityisesti vangittujen ranskalaisten, määrässä. Hitlerin muisti (hyvä muisti, varsinkin kun hän oli vielä terve!) viittasi siihen, että ranskalaisilta vangittiin 3600 panssarivaunua, erittäin vaikuttava luku... Jotkut mallit, kuten SiS -35, olivat parempia kuin T- 34 panssarissaan, vaikka vain etupanssarissa. Joten tätä tankkia voidaan valmistaa myös ranskalaisissa tehtaissa, paitsi korvaamalla 47 millimetrin ase 75 millimetrin pituisella piipulla. Itse asiassa tämä ei ehkä riitä. Iso-Britannia ja Yhdysvallat yleensä ovat panssarivaunuissaan aina arvostaneet eniten panssaria. Tässä esimerkiksi 40-tonnisella Churchillillä oli 152 millimetrin varaus 120:een vastaan raskaalle tankille IS-2.
  Fuhrer sanoi jotain muuta suunnittelijoille:
  - Tuulitunneleita meillä on aivan riittävästi, joten etsi koneesta optimaalisempaa mallia ja luo virtaviivaisia muotoja, tuomatta sitä kalliisiin testeihin, joissa myös parhaat ässämme hukkuvat. Esimerkiksi lentävä siipinen lentokonemalli on erittäin tehokas, varsinkin jos paksuutta ja kaltevuuskulmaa voidaan muuttaa. Annoin jo piirustuksen, joten hännänttömän pitäisi olla valmis. Sen arvioitu nopeus on Yumo-moottorilla jopa 1100 kilometriä tunnissa. Joten mene eteenpäin, mutta älä mene!
  Sitä seurasi lounas ulkoilmassa, palvelijatytöt pystyttivät pöydät ja tuolit. Kaunista... Mutta millaisia kansallissosialismin uudistuksia tehdä? Kuten vihollisten määrän minimoiminen ja ystävien saaminen. Täällä esimerkiksi älä korota saksalaista rotua joka käänteessä ja saatat jopa lopettaa kansojen jakamisen luokkiin. Muodollisesti kansojen jakoa alempiarvoisiin ja arjalaisiin ei ole kuitenkaan vielä laillistettu. Tämä yksinkertaistaa asioita.
  Kaunis tyttö palvelijoiden joukosta istuutui Fuhrerin luo ja pani kätensä hänen paljaalle polvelleen. Cooed:
  - Ajatteletko jotain, Fuhrer?
  Natsidiktaattori ja samalla virtuaalinen pelaaja aloitti toimintansa. Hän huomasi, ettei hän ollut lopettanut vihanneskeittoaan ja hedelmäsalaattiaan. Fuhrer suuteli tyttöä huulille aistien tämän nuorekkaan, makean tuoksun ja julisti:
  - Kuljet kanssani autossa. Ja te kaikki töihin, syömisen aika on ohi.
  Ja jälleen valtion hammaspyörät, ei kuitenkaan aivan hyvin öljytty mekanismi alkoi pyöriä. Paluumatkalla Fuhrer rakasteli kaunotarin kanssa ja ihmetteli jopa, mistä hän sai niin paljon energiaa ja voimaa. Loppujen lopuksi he sanoivat, että Fuhrer oli impotentti ja yleensä väitetysti vammainen, joka oli sairastunut kuppaan (valhe) ja kastroitu (yleensä fiktiota!).
  Kaikki ei kuitenkaan suju jo 22. kesäkuuta 1944, sota Neuvostoliiton kanssa on jatkunut kolme vuotta. Mutta voittoa ei näy, ja Saratov kestää edelleen. Stalin käski puolustaa tätä kaupunkia hinnalla millä hyvänsä.
  Kaikista tappioista huolimatta sotatarvikkeiden tuotanto on melko korkea. Uudet IS-2-tankit osoittautuivat varsin tehokkaiksi. Jopa murtamatta läpi yksittäisiä saksalaisia ajoneuvoja otsassa, he saivat ne pois toiminnasta melko pitkän matkan päästä.
  Joten natseilla oli melko vaikeaa. Mutta heillä oli suuri etu. Suihkukone ME-262 taisteli jo paljon taivaalla. Ja hän on vakava vastustaja.
  TA-152 osoittautui kuitenkin yleensä upeaksi asetyypiksi.
  Sillä välin Stalin piti myös yhteyskokouksen sodan alkamisen kolmantena vuosipäivänä ja alkoi kysellä sotilasjohtajilta, mitä he ajattelevat ja miten rintaman tilannetta voitaisiin parantaa.
  Zhukov ehdotti johtajalle:
  - Jos vain puolustamme itseämme ja torjumme uhkia, häviämme epäilemättä. Meidän on mentävä eteenpäin!
  Stalin nyökkäsi voimakkaasti.
  - Olen samaa mieltä! Mutta missä!
  Marsalkka Zhukov ehdotti:
  - Kunnes Leningrad antautui, se pitäisi vapauttaa!
  Marsalkka Vasilevski suostui:
  - Kyllä, mielestäni se on paras vaihtoehdoista!
  Stalin kohautti olkapäitään ja sanoi:
  - Jos osumme jälleen Tikhviniin, he odottavat meitä siellä, ja jäämme jumiin tai putoamme ansaan!
  Marsalkka Žukov nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Aivan oikein, toveri Stalin! Mutta ehdotan, että Suomen joukkoja Petroskoissa tulisi iskeä. He eivät ole niin vahvoja, ja voimme yllättää vihollisen!
  Stalin vastasi hymyillen:
  - Loogisesti toveri Zhukov. Joten astu Petroskoin. Ja tuo meille voitto!
  Näiden sanojen jälkeen astui sisään useita tyttöjä lyhyissä valkoisissa hameissa ja paljain jaloin. He toivat pulloja punaviiniä ja lasillisia voileipiä ja mustaa kaviaaria. Stalin otti sellaisen voileivän ja peseytyi, sanoi:
  - Joten juodaan varmistaaksemme, että kykymme vastaavat aina tarpeitamme.
  Voznesensky huomautti:
  - Panssarivaunujemme panssarin laatu on melko heikko. Ja ehdotan, että IS-2:sta ja T-34-85:stä tehdään kevyempiä, nopeampia ja ohjattavampia vähentämällä panssaria. Tämä säästää metallia ja tekee näistä koneista käytännöllisempiä.
  Stalin kohautti olkapäitään ja sanoi:
  - Ehkä... Mutta en kannata tankkien tekemistä vanerista!
  Voznesenski huomautti vakavasti katsoen:
  - Mutta ehkä on hyvä idea tehdä osa säiliöistä lähes kokonaan puusta. Voit tarkistaa, miltä se näyttää käytännössä!
  Žukov nyökkäsi hyväksyvästi ja puhkesi puheeseen:
  - Kolmekymmentäneljästä voidaan tehdä kevyempiä, ne ovat edelleen liian hauraita ja nopeuden ja ohjattavuuden lisääminen voisi parantaa niiden kestävyyttä. Lisäksi vaihteisto on parantunut ja tämä kompensoi painon noususta johtuvaa ergonomian heikkenemistä. Mutta teräksen heikko laatu, 90 millimetriä voimakkaita saksalaisia aseita vastaan, ei muutu. Lisäksi saksalaiset poistavat tuotannosta yksinkertaisen Pantherin ja T-4:n, ja Kolmannessa valtakunnassa tiedustelupanssarivaunujen lisäksi sarjakäyttöön tulee vain Panther-2, jossa on 88 mm:n tykki. Ja tankimme eivät vedä sitä vastaan kaukaa. Ja sitäkin enemmän on tarpeen lisätä niiden nopeutta!
  Stalin nyökkäsi.
  - Vapauta osa T-34-85:stä ja IS-2:sta vain luodinkestävällä suojalla ja tarkista ja seuraa sitten, kuinka tämä vaikuttaa niiden taistelutehokkuuteen. Ja työtä SU-100: n parissa pitäisi nopeuttaa. Ehkä luovumme kolmekymmentäneljästä ja IS-2:sta ja valitsemme yksinomaan tämän itseliikkuvan aseen.
  Marsalkka Vasilevski huomautti:
  - Se on mielenkiintoinen idea. Mutta SU-100 voi lyödä vihollisia aluksella vain kääntymällä kokonaan...
  Stalin murisi:
  - Tee siitä lyhyempi, jotta se voi heitellä ja kääntyä nopeammin... Ja mieluiten matalampi siluetti. Mutta me tarvitsemme tätä itseliikkuvaa asetta kuin ilmaa!
  Zhukov kysyi:
  - Teidän ylhäisyytenne.... Saratov kestää edelleen, mutta kaatuu pian. Olisi tarpeen kehittää suunnitelma Moskovasta vietyjen evakuoimiseksi Kuibyševistä. Mitä ajattelet henkilökohtaisesti?
  Stalin vastasi ankarasti:
  - Sverdlovskissa sinun on ilmeisesti evakuoitava. Mutta Moskovassa on silti mahdollista työskennellä. Meillä on täällä kokonainen maanalainen kaupunki. Pystymme vakavasti pitämään siitä kiinni.
  Vasilevski murisi:
  - Moskova on pidettävä hinnalla millä hyvänsä, kuten Saratov!
  Stalin käski:
  - Vastahyökkäys saksalaisia vastaan Donin ja Volgan välisellä raolla. Meidän on ohjattava voimat muualle. Saratov pitää kiinni hinnalla millä hyvänsä, viimeiseen veripisaraan asti. Käytä kaikkia keinoja, jopa kamikazea.
  Zhukov vahvisti:
  - Olkoon niin, hienoa!
  Stalin kääntyi Jakovleviin:
  - No, suunnittelija, onko ideoita?
  Apulaiskomissaari vastasi huokaisten:
  - Suihkuilmailua olisi luotava, mutta se ei ole vielä realistista. Ja Jak-3 vaatii korkealaatuista duraluminia, jota meillä ei ole!
  Stalin nyökkäsi.
  - Tiedän! Jak-9:n pitäisi olla riveissämme. Ja se pitäisi vapauttaa niin paljon kuin mahdollista! Ja lisää hävittäjien tuotantoa.
  Jakovlev huomautti:
  - Saksalainen TA-152 on sekä hyökkäyslentokone, etulinjan pommikone että hävittäjä. Olisi mukavaa, jos voisimme luoda samanlaisen monitoimitason koneen!
  Stalin tuki suunnittelijaa:
  - Tämä on hyvä idea, toveri Jakovlev! Esimerkiksi LAGG-7, jos sitä hieman parannetaan, voidaan muuntaa sekä hyökkäyslentokoneen että etulinjahävittäjän seokseksi!
  Jakovlev vahvisti helposti:
  - Toveri Stalin on mahdollista... Mutta se vie aikaa. Kyllä, ja lentokone voi olla kallis.
  Korkein komentaja löi vihaisesti nyrkkiä pöytään ja murisi:
  - Tee siitä halvempi! Ja ylipäätään, kuinka paljon voit spekuloida tästä aiheesta. Tarvitsemme universaalin lentokoneen tuottaaksemme vain sen. Ja se voisi olla tie ulos.
  Jakovlev huomautti:
  - IL-2 on melko yksinkertainen valmistaa ja sen kaava on kehitetty. Kunhan et ota sitä pois. Se on melko sitkeä lentokone, vaikka tällä hetkellä sen lento-ominaisuudet ovat vanhentuneet. Mutta ei ole pahaa ilman hyvää. Olemme hyviä pommittamaan vihollisen ajoneuvoja.
  Zhdanov huomautti vihaisesti:
  - Ilmailumme pitäisi olla vähintäin vahvin!
  Jakovlev nyökkäsi.
  -Pitäisi! Mutta toistaiseksi lentäjämme ovat maailman parhaita: Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Näillä tytöillä ei ole vertaa, ja seuraaviin 25 pudotettuun viholliskoneeseen annan heille toisen Neuvostoliiton sankarin tähden!
  Zhukov ehdotti innostuneesti:
  - Tätä varten sinun pitäisi juoda!
  Beria lauloi iloisesti:
  - Me, muistaen kaiken, historia tuomitsee,
  Hänen tuomioistuimen vuoro tulee...
  Kuten aurasta atomiaseisiin,
  Hän johti maata luottavaisesti eteenpäin!
  Kun sotilasneuvoston jäsenet neuvottelivat, tytöt taistelivat.
  Ja paljain varpain avulla he kaatoivat natseja ja tekevät urotekoja, nämä paljasjalkaiset kaunokaiset.
  Ja he laulavat:
  Uskomme, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  . LUKU #10
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset katkaisivat Saratovin, ja 1. heinäkuuta 1944 mahtavaa Sturmmausta käytettiin ensimmäistä kertaa. Tämä kone, jossa oli 650 millimetrin rakettipommi, laukaisi tappavan rakettivoiman, joka jakoi kokonaisia kaupunginosia.
  Tytöillä, jotka ajoivat tätä autoa, ei ollut yllään mitään muuta kuin pikkuhousut ja he julkaisivat äärimmäisen tuhoavan kuoleman lahjoja.
  Paljasjalkaisilla tytöillä oli pikkuhousut punaisena, mustana ja valkoisina. Ja he toivat kuolettavia kuolemanlahjoja.
  Faina, joka käski heitä, ravisteli rintojensa helakanpunaisia nännejä ja lauloi:
  - Kunnia ristiritarien aikakaudelle!
  Saavumme maailmankaikkeuden loppuun!
  Ja soturit kiljuivat ja hyppäsivät.
  Yksi heistä, Margaret, huomautti:
  - Kaikkivaltias Jumala on kanssamme!
  Faina oli samaa mieltä:
  - Tietysti! Ja Kolmas valtakunta voittaa varmasti!
  Tyttö polki paljain jalkansa ja lauloi:
  -Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia!
  Niinpä soturit ampuivat, polkivat ja laukkasivat paljain jaloin. Korkeimman luokan soturit.
  Irma toimittaa tänne myös ammuksen automaattisen ajon kautta ja karjuu:
  - Meitä odottaa suuri voitto!
  Tytöt ovat tietysti niitä, jotka eivät koskaan anna periksi. Ja he murskaavat Neuvostoliiton asemat valtavalla innolla.
  Albina ja Alvina, kuten aina, ovat huipulla ja näyttävät aggressiivisia kellojaan ja pilliään. He ovat tyttöjä, sanotaanpa vain: super!
  Albina, joka kaataa neuvostoautoa paljain varpaillaan, sanoo:
  - Minulla on supertyttö!
  Alvina kaataa toisen kohteen paljaalla kantapäällään, hyppää ylös ja leikkii vatsalihaksilla huudahtaa:
  - Olen niin soturi, että tein kaiken tiukasti!
  Näin sotureiden tiet erosivat.
  Gerda päätti yhdessä Charlotten kanssa testata toista saksalaista uutuutta.
  Toistaiseksi vain E-25-itseliikkuvia aseita voi ilmestyä, riittävän suuri määrä - se on melko yksinkertainen valmistaa ja halpa. Vaikka tämä malli on yksi ensimmäisistä. Tässä siinä makaa kaksi tyttöä bikineissä. Auto on alle puolitoista metriä matalampi ja tämän ansiosta se on niin hyvin suojattu ja aseistautunut suhteellisen pienellä painolla.
  Kaksi tyttöä, Charlotte ja Gerda makuulla ampuivat Neuvostoliiton aseita. Heidän edessään romahtaneet autot, radio-ohjatut, liikkuivat ja raivasivat miinakenttiä.
  Punainen Charlotte ampui tykkinsä. Hän iski Neuvostoliiton aseeseen ja pudisti rintaansa, tuskin ohuen kangaskaistaleen peittämänä. Ja hän huusi:
  - Raivoisa tulipalon hyperplasma!
  Ja sitten Gerda lyö häntä myös hänen paljain varpaillaan. Ja visertää:
  - Olen erittäin siisti tyttö enkä paha...
  Itseliikkuva ase liikkuu itse. Ja pysähtyy silloin tällöin. Hänen etupanssarinsa on voimakkaasti kalteva, mikä antaa hyvän suojan. Neuvostoliiton aseissa kuoret ovat herkkiä kimmeille. Eikä mikään uhkaa sellaista itseliikkuvaa asetta otsassa. Täällä he voivat silti murtautua laudan läpi. Mutta tytöillä ei ole kiire. Tehokas itseliikkuva ase panssarin lävistyksessä ylittää edelleen kehitteillä olevan SU-100:n ja on myös paremmin suojattu, liikkuvampi ja samalla kevyempi.
  Ja puna-armeijalla on vähän kuivausrumpuja, tarkemmin sanottuna se on vielä vasta suunnitteluvaiheessa. Pohjimmiltaan T-34-85-tankki, joka ei ole tarpeeksi tehokas aseen kanssa, ja panssari on melko heikko. Ja saksalainen itseliikkuva ase E-25 on muuten kevyempi, paljon vahvempi panssarissaan ja aseissa.
  Tytöt taistelevat... Erittäin kaunis ja nuori. Ja heidän itseliikkuvat aseensa pommittavat ja heittävät...
  Heinäkuu on kuuma ja kuumassa autossa olevien tyttöjen ruumiit kiiltävät hiesta. He eivät voi luovuttaa ja vetäytyä.
  Gerda huomauttaa:
  - Wehrmachtin jumalat ovat ilmeisesti vahvoja,
  Mutta he eivät auta heikkoja...
  Jos Adolfin syy on totta -
  Luo maailmanvalta!
  Charlotte lauloi innostuneesti:
  - Kyllä, taikuuteen tarvitaan "Panther" ja "Tiger",
  Vuodata lisää verta kaikesta kohtalosta huolimatta...
  Eikä siinä tarvita epäilyksiä ja hulluja pelejä,
  Laskekoon koko rotu maan päällä polvilleen!
  Mutta nämä ovat saksalaisia tyttöjä, ja toisaalta Neuvostoliiton tytöt taistelevat.
  Taistelu tulee siis olemaan vakavin. Natasha ja Anyuta ampuvat voimakkaasta laivatykistä ja vinkuvat:
  - Berliinin yllä on lippumme!
  Ja paljasti valkoiset, helmiäishampaat. Äläkä estä tyttöjä miinoilla.
  Kaksi kuorta osui rungon yläosan etupanssariin... He kimppuivat. Ei, IS-2 on vakava auto, eikä sitä ole niin helppo ottaa.
  Mutta tyttöjen oikealle puolelle liikkuva IS-1 näyttää saaneen korkeapaineisen tykin, osuneen ja pysähtyneen. Vahingoitti kaunotar.
  Alenka, leikkii vatsalihaksilla, laulaa:
  - Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, Newton huomasi, että kahdesta kahdesta tulee neljä!
  Taistelut jatkuvat edelleen tasaisesti. Neuvostoliiton tykki osui saksalaisiin. Suuri Marusya lisää kuoret housuihin. Sellaista on tyttöjen elämä ja kohtalo. Ja he laulavat:
  Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, venäläiset sudet tervehtivät sankareita!
  Augustine kirjoittaa konekivääreistä, sanoo:
  - Pyhä sota! Siellä tulee meidän voittomme! Venäjän lippu eteenpäin, kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja taas tappava tykki jyrisee, ja se kuuluu:
  Kukaan ei estä meitä, kukaan ei voita meitä! Venäjän sudet murskaavat vihollisen, heillä on kylmä käsi!
  Maria tämä kultahiuksinen tyttö ohjaa tankkia ja vinkkaa:
  - Murskataan fasistit!
  Saksalaisilla on vaikeaa, myös taistelut ovat täydessä vauhdissa taivaalla. Mutta toistaiseksi Yak-9 on nopeudeltaan ja aseistukseltaan liian paljon huonompi kuin Saksan merkit. Taistelu on runoilijalle epätasainen.
  Marseille, tämä upea ässälentäjä teki hyvän uran sotavuosina. Enemmän kuin hämmästyttävä ja upea. Saavutettuaan sataviisikymmentä lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtimiekoineen ja timantein. Saavuttuaan neljäsataa pudonnutta lentokonetta hän sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Hän sai viidestäsadasta lentokoneesta Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla ja seitsemänsataaviisikymmenen jälkeen Rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja saavutettuaan tuhannen lentokoneen hän sai Ritariristin suuren ristin.
  Ainutlaatuinen lentäjä pystyi saavuttamaan monia ilmavoittoja. Ja kun hän oli vielä elossa. Marseille ylennettiin äskettäin kenraaliarvoon. Mutta hän lensi silti kuin tavallinen lentäjä.
  Kuten he sanovat, se ei pala tulessa eikä uppoa veteen. Monien vuosien sodan aikana Marseille sai metsästäjän vaiston. Hänestä tuli superlegendaarinen lentäjä ja erittäin suosittu.
  . Mutta hänellä oli myös vahva kilpailija - Agava ja Albina ja Alvina, jotka ylittivät myös tuhannen pudonneen auton luvun. Ja Agave tavoitti Marseillen hyvin nopeasti. Mutta hän on vielä hyvin nuori, eikä ole vielä menettänyt yhtäkään taistelijaa.
  Tyttö painoi polkimia paljain, kaiverretuin jaloillaan, ampui ilma-asepurskkeen. Ja nyt neljä Neuvostoliiton IL-2-ajoneuvoa ammuttiin alas.
  Agave nauraa ja sanoo:
  Jossain määrin olemme kaikki narttuja! Mutta minulla on teräshermot!
  Ja taas tyttö kääntyy ympäri. Se ampuu alas seitsemän Neuvostoliiton lentokonetta yhdellä purskeella - kuusi PE-2:ta ja yksi TU-3, ja vinkua:
  - Yleensä, jos ei super, niin hyper!
  Agave on tietysti narttu. Pilotti Luciferista. Todella kaunis hunajablondi.
  Tässä hän antaa toisen purskeen ja ampuu alas kahdeksan Neuvostoliiton Jak-9-lentokonetta kerralla ja vinkua:
  - Olen luovin ja reaktiivisin!
  Tyttö ei todellakaan ole tyhmä. Kaikki on mahdollista ja kaikki on mahdollista. Älä kutsu häntä yksityiseksi.
  Ja jalat ovat niin ruskettuneet, niin sirot...
  Mutta Mirabela taistelee häntä vastaan ... Pokryshkin oli pitkään Neuvostoliiton paras ässä. Hän keräsi viisi Neuvostoliiton sankarin kultaista tähteä ampumalla alas satakaksikymmentäseitsemän lentokonetta. Mutta sitten hän kuoli. Sitten kukaan ei pystynyt lyömään hänen ennätyksiään. Anastasia Vedmakovan ja Akulina Orlovan lisäksi. Ja vasta äskettäin Mirabela ohitti myös Yak-9 T:n repaleella, ohitti Kozhedubin. Ja amputtuaan alas yli satakahdeksankymmentä lentokonetta, hänestä tuli seitsemänkertainen Neuvostoliiton sankari.
  Tämä on terminaattorityttö! Esimerkiksi hän pysäyttää laukkaavan hevosen ja astuu palavaan kotaan.
  Ja vielä kovempaa.
  Mirabelalla oli vaikea kohtalo. Päädyin lasten työvoimasiirtokuntaan. Avojaloin ja yllään harmaa kaapu hän pilkkoi puuta ja sahasi runkoja. Hän oli niin vahva ja terve. Kovissa pakkasissa hän kulki paljain jaloin ja vankilassa pyjamassa. Ja ainakin kerran aivastaisi.
  Tietysti tällainen ilmiö havaittiin myös rintamalla. Mirabela taisteli pitkään jalkaväessä ja tuli sitten lentäjäksi. Mirabela sai ensimmäisen tulikasteensa taistelussa Moskovan lähellä, jonne hän meni heti siirtokunnan jälkeen. Ja siellä hän näytti olevansa viileä.
  Hän taisteli paljain jaloin ja melkein alasti kovassa kylmässä, joka kirjaimellisesti halvaansi Wehrmachtin. Sellainen pirun ja voittamaton tyttö oli. Ja hän onnistui valtavasti.
  Mirabela uskoi Neuvostoliiton välittömään voittoon. Mutta aika kuluu. Uhreja tulee yhä enemmän, mutta voittoa ei tule. Ja siitä tulee todella pelottavaa.
  Mirabela haaveilee voitoista ja saavutuksista. Hänellä on seitsemän Neuvostoliiton tähteä - tämä on enemmän kuin kukaan muu! Ja hitto, hän ansaitsee palkintonsa! Ja kantaa aseiden ristiä ja sen yli. Vaikka Stalin myöhemmin tapetaan, hänen asiansa elää!
  Tyttö tulee sisään ja jäätyy... Hän kaataa uusimman saksalaisen XE-162:n ja vinkkaa:
  - Taitolento! Ja helvetin uusi porukka!
  Todellakin, hän on hieno tyttö. Todellinen kobra pystyy myös paljon.
  Mirabela on uusi tähti....
  Taistelut jatkuvat useita päiviä, kunnes tulee uusi viikko ja 8. heinäkuuta 1944 ... Neuvostoliiton IS-2 sai vaurioita teloihin ja teloihin - sitä korjataan. Kyllä, niin julma ja armoton sota. Ja kuinka kauan se kestää?
  Ja nyt Gerda ohitti Knieselin ja Wittmannin tuhoutuneiden tankkien lukumäärän suhteen.
  Kuinka he voivat välttää sen? He tappelevat paljain jaloin ja bikineissä. Tytöt pitivät toisen tauon kiusaten jälleen Neuvostoliiton lapsia. Ja nyt ne lähestyivät 300 tuhoutuneen tankin määrää. Ja he saattoivat luottaa ennennäkemättömään palkkioon: Rautaristin Ritariristin tähteen, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Tässä ovat tytöt!
  Gerda ampuu Neuvostoliiton autoa. Repäisee tornista ja kiljuu:
  - Olen paska!
  Ja ampuu taas. Tunkeutuu T-34-85:een. Ja huutaa:
  - Isänmaa Saksa!
  Tyttö nykii itseään. Ja hän on erittäin aktiivinen... Kyllä, hänellä on niin strateginen sarja. On jo heinäkuun puoliväli 1944... Sota jatkuu ja jatkuu... Ei halua loppua. Puna-armeija yrittää edetä eri paikoissa. Mutta varovasti, sillä henkilöresursseja on vähän jäljellä.
  Ja Venäjä vuotaa verta.
  Esimerkiksi Hans Feuer. Nuorin ensimmäisen luokan rautaristin ritarikunnan saaja. Ja sitten hänestä tuli nuorin, joka on palkittu Neuvostoliiton kenraalin vangitsemisesta Rautaristin Ritariristin ritarimerkillä.
  Kyllä, tämä on itse asiassa aika siistiä.
  Ja pojat näyttävät olevansa erittäin siistejä.
  Hans Feuer on epätoivoinen taistelija. Poika taistelee kuin jättiläinen, kylmällä ja kuumalla säällä, kesällä ja talvella, jalassa vain shortsit.
  Paljain varpain lapsi heittää kranaatteja ja hänestä tuli legendaarinen.
  Tämä on todella siistiä!
  Hans tuli kuuluisaksi vuosisatojen ajan! Jopa antisankarina!
  Ja ylipäätään täällä on meneillään niin uskomaton ja kireä sota... Kaikki tekoäly hiipuu.
  Agave on palannut taivaalle ja ampuu alas Neuvostoliiton autoja. Hän on metsästäjä ja saalistaja. Iskee vihollista.
  Autot, joihin hän törmäsi, putoavat. Ja sitten tyttö ampuu maajoukkoja. Pudottaa IS-2:n. Ja hän haluaa:
  - Olen paras! Olen tyttö, joka tappaa vihollisia!
  Ja taas se siirretään ilmakohteisiin. Tämä on panssarihävittäjä ja kaikki koneet, jotka lentävät ja ampuvat.
  Mutta tässä on pieni E-5-tankki. Kone painaa seitsemän tonnia. Taistelukokeiden läpäiseminen. Ja puree ja puree vihollista.
  Ja on aika laulaa - kukaan ei estä meitä, eikä kukaan voita!
  E-5 ryntää itseensä ja ampuu liikkeellä. Ja älä pysäytä tällaista tankkia. Ja kuoret kimmoivat.
  Ja koneen sisällä istuu 10-vuotias poika Friedrich ja vinkkaa:
  - Ja minusta tulee todellinen supertaistelija!
  Ja taas kuinka hän ampui... Ja hän osui aivan tornin keskelle. Ja hänen tappava voimansa, vaikka kaliiperi on pieni, on valtava.
  Ja taivaalla Helga taistelee. Paljasjalkainen tyttö bikineissä soittaa laskuja. Ja iloitsee upeista onnistumisistaan.
  Paljain varpaillaan hän osoittaa neuvostoautoa ja sytyttää sen nimenomaan tuleen ja saa koko taistelusarjan räjähtämään.
  Tämä on siistiä ja hullua.
  Ja Agave vetää eteenpäin ... Ja myös taistelee.
  On jo elokuu 1944... Puna-armeija ei ole onnistunut saavuttamaan menestystä missään. Mutta saksalaisetkaan eivät voi edistyä merkittävästi. Valtavat maanalaiset tankit ovat menossa taisteluun. Mutta ne ovat puhtaasti taktisia.
  Tytöt pyyhkäisivät maan alle, tappoivat Neuvostoliiton aseiden patterin ja palasivat takaisin.
  Samaan aikaan he vangitsivat pari pioneeria. Pojat kiinni saaneet tytöt riisuttiin ja heitä kidutettiin. He löivät pioneerit langalla ja paahtivat sitten paljaat kantapäänsä tulessa. Sitten he alkoivat murtaa varpaitaan kuumilla pihdeillä. Pojat ulvoivat sietämättömästä kivusta. Lopulta tytöt polttivat tähdet rinnassaan kuumalla raudalla ja murskasivat miesten täydellisyyksiä saappaillaan. Viimeiset pioneerit lopettivat ja he olivat taipuneet tuskallisesta shokista.
  Lyhyesti sanottuna tytöt näyttivät lisäluokkaa. Mutta jälleen kerran, saksalaiset eivät saavuttaneet mitään merkittävää.
  Tehokkaat itseliikkuvat aseet: "Sturmmaus", ammuttiin Neuvostoliiton asemiin. Siellä oli paljon tuhoa ja tuhoa. Mutta Neuvostoliiton hyökkäyslentokone tyrmäsi yhden ajoneuvoista, ja Fritz palasi.
  Saratov kesti vielä elokuussa 1944. Totta, saksalaiset pystyivät valloittamaan Uralskin kaupungin Kazakstanissa ja muuttivat Orenburgiin.
  Täällä taas Albina ja Alvina ovat ilmassa, mutta kerran kokeellisella lentävällä lautasella. He osoittavat paljain varpain, painamalla joystickin painikkeita ja tekevät sen erittäin taitavasti.
  Tytöt tietysti osoittavat korkeinta taitolentoa. Täällä he vetivät levykkeensä, ja tusina Neuvostoliiton lentokonetta ammuttiin alas.
  Albina siristaa:
  - Raivostunut rakennusryhmä! Tulee tähtien pudotus!
  Ja kääntää taas autonsa ympäri. Ja tytöt murskaavat puna-armeijaa. Lisäksi suuri...
  Alvina kaataa myös tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta ja vinkua:
  - Hullut tytöt, eivätkä ollenkaan neitsyet!
  Viimeisestä oikein. Heidän pariskuntansa käveli miesten kanssa. Ja mikä vain ei noussut ylös. Tytöt rakastivat miehiä - se on mukavaa heille! Ja varsinkin jos työskentelet kielen kanssa.
  Tyttö, jolla oli korkein arvo... Täällä he kiduttivat pioneeria... Ensin he riisuivat hänet ja kaatoivat pari ämpäriä vettä hänen kurkkuunsa. Sitten turvonneeseen vatsaan tuotiin kuumaa rautaa. Ja kuinka ne paloivat! Pioneeri huusi hurjasta tuskasta... Se haisi palamiselta.
  Alvina löi häntä kylkeen kuumalla langalla. Ja kuinka haluat nauraa... Se on erittäin hauskaa.
  Sitten hän lauloi:
  - Olen kyllästynyt raastamaan takaosaa - Haluan kiusata onneani!
  Ja kuinka hän nauraa! Ja paljasti helmihampaansa! Tyttö rakastaa tappamista, se on tyttö!
  Ja tytön jalat ovat kaikki paljaat ja sirot. Hän rakastaa kävellä paljain jaloin hiilellä. Ja ajaa vangittuja pioneereja. Ne huutavat niin paljon, kun niiden kantapäät ovat paistettuja. Jopa Alvina on erittäin hauska. Ja Albina on myös tyttö, suoraan sanottuna - super! Kuinka siirtää vihollinen kyynärpäällä leukaan. Ja vinkua:
  - Olen korkeimman luokan tyttö!
  Ja paljasti helmihampaansa. Joka kimaltelee kuin lyötynä. Soturi on hämmästyttävä! Se voi olla jotain, mitä ei voi sanoa sadussa eikä kuvailla kynällä!
  Molemmat Neuvostoliiton soturit Yaks, Laggi, Pawns ja Ilys kaadetaan taivaalle. Kauneus on aktiivinen. Niissä ei ole pienintäkään epäilystä. Ja niin villi ja hurja kaunotar.
  Naispuoliset soturit hallitsevat ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja hyökkäävät venäläisten autojen kimppuun. Kun he murskaavat, he murskaavat taistelijat, kuin maila kristallin päällä. Tytöt ovat armottomia ja armottomia. Heillä on vihan voima ja intohimon liekki. Ja itseluottamusta voittaa. Vaikka sotaa on käyty vasta neljättä vuotta Neuvostoliiton kanssa. Mutta hän ei halua loppua. Albina ja Alvina ovat suosionsa huipulla. Ja he eivät halua perääntyä tai pysähtyä hetkeksi. Ja he siirtyvät luokseen ja rampaavat vihollista.
  Albina, joka kaatoi Neuvostoliiton lentokoneita, huutaa:
  - Olen kyllästynyt tytön itkemiseen, mieluummin hukutan jalkakengät!
  Ja kuinka hän virnistää ja kimaltelee helmihampailla. Ja nyt hän haluaa miehen. Hän rakastaa miesten raiskaamista. Tämä on hänelle erittäin miellyttävää. Täällä hän ottaa ja raiskaa.
  Albina karjuu:
  Seksityttö on seksiä
  Suureen laulun edistymiseen!
  Ja soturi purskahtaa nauruun... Ja tappakaamme kaikki vihollisemme taas. Hänellä on paljon energiaa. Ja täysi lihasvoima.
  Ja Alvina kuinka karjuu:
  - Murskataan vihollinen kumpuille!
  Ja soturi alkaa nauraa aktiivisesti! Ja hän kuvitteli kuinka hänen kaverinsa kävelivät. Mutta se on lievästi sanottuna mukavaa.
  Syyskuu on aivan nurkan takana... Aurinko paistaa yhä vähemmän. Syksyn ensimmäisenä päivänä venäläiset pojat juoksevat paljain jaloin juuri sataneella lumella Venäjän pohjoisilla alueilla. He nauravat itsekseen, paljastavat kasvonsa ja näyttävät saksalaisille viikunoita.
  Pioneerit punaisilla solmioilla, lyhyillä hiuksilla, joissakin jopa nollaan. He juoksevat hyppäämällä. Heidän paljaat jalat eivät ole melkein koskaan kylmät. Erittäin töykeä. Tytöt myös juoksevat, myös ilman kenkiä. Vaaleanpunaisista pyöreät korot kimaltelevat auringossa. Ihania Neuvostoliiton tyttöjä. Hoikka, urheilullinen, tottunut tekemään pieniä asioita.
  Ja kaikki virnistävät ja virnistävät hampailleen ... Syksyn ensimmäinen päivä on todellinen ilo ja valon ja luomisen jano!
  Ja taivaalla ilmataistelu. Mirabela, tämä on ykkönen Neuvostoliiton lentäjä, joka ampuu alas toisen saksalaisen koneen. Ja kuten aina yhdessä bikinitytössä. Ikuisesti nuori eikä koskaan haalistu. Sellainen on hänen sielunsa vahvuus.
  Mirabela kuitenkin rakastaa myös sitä, että miehet koskettavat häntä. Hän todella pitää tästä. Siksi hän on lentäjä... Kun tytön alaston lihaksikas vartalo rypistyy miesten käsistä - tämä on todellinen nautinto. Ja hauskaa!
  Mirabela kaataa toisen natsiauton ja sihisee:
  - Olen panssaroitu narttu!
  Tyttö jopa iskee ohjauspaneelia paljailla, pyöreillä kantapäällään. Hän on upea. Ja jäljittelemätön.
  Mirabella on kieroutunut. Ja Agave lentää häntä kohti. Täällä vihdoinkin kohtasivat kaksi lähes tuottavinta naispuolista soturilentäjää. He ampuvat toisiaan takaapäin. He yrittävät saada sen kaukaa. Mutta se ei toimi liian hyvin. Molemmat kaunottaret lentää ampumalinjalta. Ja he paljastivat hampaitaan aggressiivisesti. No naiset on narttuja. He katsovat lujasti toisiaan silmiin. Tarkemmin sanottuna pää vastaan ja ammu uudestaan. Saksalainen ME-262 X on edelleen paremmin aseistettu kuin Yak-9 T, ja Neuvostoliiton ajoneuvo ammuttiin alas ...
  Mutta Mirabela onnistuu kaatumaan ja menettää koneen ensimmäistä kertaa lentouransa aikana. Pahinta on, että hän päätyi vihollisen alueelle. Ja se on huono. Kyllä, sellaisia ovat kohtalon ainutlaatuiset käänteet. Ja 1. syyskuuta 1944, jo toisen maailmansodan viidentenä vuonna, maailma muuttuu, mutta Fuhrerin sääntö vaihtoehtoisessa historiallisessa pelissä säilyy.
  Neuvostoliiton joukot hylkäävät Saratovin, ja Wehrmachtin armeija lähestyy Kuibyshevia.
  Kovia taisteluita käydään myös Orenburgin puolesta.
  Paljasjalka Tamara taistelee siellä, heittelee räjähtäviä paketteja vihollisia kohti, työntää niitä paljain kantapäällään ja huutaa:
  - Kunnia kommunismin maalle!
  Veronica ampuu vastustajia. Hän heittelee räjähdepakettia paljain varpaillaan ja huutaa:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Victoria ampuu vastustajia ja tekee sen kuin Robin Hood bikineissä, siristaa, heittää pommeja viholliseen paljain varpaillaan ja ulvoo:
  - Kunnia kommunismin ajoille!
  Olya ampui vihollista ja niitti heitä sirpillä, otti sen ja siristi:
  - Neuvostovaltion suuruuden ja suuren kunnian tähden!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jälleen räjähtävän paketin valtavaa, tuhoisaa voimaa.
  Larisa, ampui natseja, vinkaisi:
  - Minun maani on Venäjä, olet ikuisesti Jumalan antama sinisen taivaan alla!
  Ja silmää kumppaneilleen...
  Natseja ampuva Agafya kehräsi:
  - Orenburg ei koskaan anna periksi! Tulemme Isänmaan vihollisia vastaan!
  Tytöt ovat vahvoja ja aikovat taistella todella viimeiseen veripisaraan asti.
  Orenburg kestää edelleen. Mutta 3. syyskuuta 1944 Kuibyshevin hyökkäys alkoi. Ja Neuvostoliitto ei tietenkään ole hyvä.
  Alenka ampuu natseja ja huutaa:
  - Neuvostomaan kommunismin puolesta!
  Ja taas, paljain jaloin, hän laukaisee tuhovoimaisen kranaatin.
  Anyuta ampuu vastustajiaan ja kiljuu:
  - Puolustetaan Kuibyshevia!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää räjähdyspakkauksen suurella tappavalla voimalla.
  Ja repiä rikki monia vihollisia.
  Alla, joka ampuu Fritziä, siristaa ja pudistelee rintaansa:
  - Polissyan kosmisille korkeuksille!
  Ja paljaalla kantapäällä kranaatti antaa periksi kaikkien Fritzin hyökkääjien tuholle ja täydelliselle kuolemalle.
  Maria ampui natseja ja heitti valtaa lamaantaen Fritzin paljain jaloin, vinkui:
  - Kyytiin!
  Ja tyttö nauraa keuhkoihinsa!
  Marusya ampui fasistisia ketjuja ja heitti tuhoisaa kranaattia paljain varpaillaan, sirutti:
  - Kunnia kommunismille ja voitoille!
  Matrena huomautti hymyillen lähettäen uuden tappavan purskeen ja leikkasi Fritzin:
  - Isänmaa on pyhä!
  Tytöt taistelevat kuin sankareita.
  Lentävän lautasen testi onnistui vasta aluksi, mutta sitten se epäonnistui.
  Joten Albina ja Alvina taistelivat jälleen ME-309:ssä, joka oli heidän tyyliinsä erittäin mukava ajoneuvo.
  Tytöt ampuivat Neuvostoliiton lentokoneeseen ja huusivat:
  - Erinomainen puisto ja elektroninen spagetti!
  Albina ampui vihollista kohti tarkasti, kaatui neuvostoauton, osoitti paljain jaloillaan ja vinkaisi:
  - Ensimmäinen siirtoni on kohtalokas viholliselle!
  Alvina ampui myös vihollista. Hän leikkasi hänet perusteellisesti ja paljastaen hampaat sanoi:
  - Kommunismi on kohtaloni!
  Ja paljain varpaillaan hän osui toiseen kohteeseen.
  Tytöt tappelevat edelleen vanhassa autossa. Ruuvihävittäjiä ei ole vielä poistettu tuotannosta. Lisäksi sinun täytyy vielä tottua suihkukoneisiin ja ottaa käyttöön koko infrastruktuuri niitä varten. Ja tämä ei ole niin helppoa tehdä.
  Albina, joka ampui Neuvostoliiton ajoneuvoja, totesi loogisesti:
  - Luon kommunismin aikakauden ja johdan valtakunnan tähtiin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän painaa polkimia.
  Alvina ampui venäläisiä ajoneuvoja ja löi ne suoraan läpi, vinkaisi:
  - Tavoitteemme on arjalainen kommunismi!
  Ja taas soturi käytti paljaita varpaitaan. Ja hän toimi hyvin nopeasti.
  Kun molemmat tytöt palasivat, kun he olivat käyttäneet koko taistelusarjan, he antoivat ruumiinsa pestä kylvyssä. Komeat kaverit löivät niitä luudilla. Albina lämmitellen huomautti:
  Tarvitsemme edelleen miehiä!
  Alvin oli samaa mieltä:
  - Ehdottomasti tarvitaan! Vaikka täällä olemme naisia paljon kauniimpia!
  Albina purskahti nauruun ja sirutti:
  - Miksi nainen tarvitsee miehen lyödäkseen!
  Tytöt ovat tietysti samaa mieltä.
  Helga TA-152:sta ampui Neuvostoliiton panssarivaunuja ja lävisti ne hymyillen:
  - Kunnia keisarikommunismille!
  Ja tyttö nauroi.
  Agave on taivaalla metsästämässä Neuvostoliiton lentokoneita. Taivaalla nähdään yhä useammin Yak-9, joka on helpoin valmistaa. Tämä kone ei kuitenkaan ole niin heikko. T-versiossa hän on aseistettu 37 mm:n tykillä ja voi pistää Fritziä tuskallisesti.
  Agave osuu kaukaa ME-262:aan ja laulaa nenänsä kautta:
  -Olen maailman viisain, tapan vihollisia wc:ssä!
  Ja vilkuttaa taivaalle enkeleilleen.
  Mutta täällä taas Mirabela on ilmassa. Tämä tyttö ei kaikista menetyksistä huolimatta menetä sydämensä.
  Ja jopa alkaa laulaa, säveltää tien päällä;
  Liityin komsomoliin pelaamaan
  kaunis unelma tyttö...
  Luulin, että maailma olisi ikuinen toukokuu,
  Jokainen päivä on kevään syntymä!
  
  Mutta jostain syystä se ei onnistunut.
  Jotenkin en voi rakastua...
  No, kerro armoilleni,
  Elämä on erittäin kestävä mela!
  
  Yhtäkkiä sota jyrisi,
  Ja hurrikaani syöksyi kuolemaan...
  Ja tyttöjeni vahva kroppa
  Voit osua heti!
  
  En halua, usko minua, luovutan,
  Taistele isänmaan puolesta loppuun asti...
  Kannamme kranaatteja vahvassa laukussa,
  Stalin korvasi isänsä sydämissä!
  
  Warriors ovat mahtavia Venäjällä.
  Voimme suojella maailmanjärjestystä...
  Taivaan tähdet kastelivat samettia,
  Ja metsästäjä muuttui riistaksi!
  
  Olen paljasjalkainen tyttö tappelemassa
  Täynnä viettelyä ja rakkautta...
  Will, minä tiedän paikan tässä paratiisissa,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Suuren isänmaan soturit,
  Taistelemme tiukasti Moskovan lähellä...
  Ja sitten unelma kommunismin aikana
  Helvettiä vastaan saatanan kanssa!
  
  Rohkeat venäläiset kaverit,
  Että he taistelevat rehellisesti loppuun asti...
  He löivät konekivääristä,
  Tarvittaessa kultakruunulla!
  
  Edes luoti ei voi pysäyttää meitä
  Jeesus suuri Jumala on noussut...
  Petolihikäärmeen päivät ovat menneet,
  Siitä tuli vielä kirkkaampi taivaalta!
  
  Rakastan sinua rakas Lada,
  Korkein Jumala Svarog on kunniassa ...
  Meidän on taisteltava Venäjän puolesta
  Paras Valkoinen Jumala on kanssamme!
  
  Älä laske venäläisiä polvilleen
  Usko meitä, lihaamme ei voida hillitä...
  Stalin ja suuri Lenin ovat kanssamme,
  Tämä koe on myös läpäistävä!
  
  Isänmaan tuska on myös sydämessämme,
  Uskomme hänen suuruuteensa...
  Avaamme oven avaruuteen reippaasti,
  Siitä tulee erittäin makea elämä!
  
  Paljain jaloin olemme kauniita tyttöjä,
  Juoksemme reippaasti lumikoiden läpi...
  Emme tarvitse tätä katkeraa vodkaa,
  Kerubi levittää siipensä!
  
  Isänmaan puolesta me tytöt seisomme,
  Ja me vastaamme Fritzille, ei pahaa,
  Infernal Cain tuhotaan,
  Ja hei Kristus Vapahtaja!
  
  Tulee aikakausi - se ei parane,
  Kuolleet nousevat ikuisesti...
  Universumista tulee elävä paratiisi,
  Kaikkien ihmisten unelma toteutuu!
  . LUKU #11
  Syyskuu 1944 kului ankarissa taisteluissa ... Fritzit pystyivät ympäröimään Kuibyshevin ja Orenburgin ja siksi nämä kaupungit olivat tuomittuja, mutta kaikista vaikeuksista huolimatta ne taistelivat.
  Tytöt osoittivat poikkeuksellista joustavuutta... Lokakuun alussa natsit eivät olleet vielä vallanneet Kuibyševia ja hyökänneet Penzaan. Ja taistelut alkoivat kiehua tämän kaupungin puolesta.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelivat siellä.
  Tyttö heitti kranaatin paljaalla, sirolla jalallaan ja koukutti:
  - Venäjän hengelle.
  Sen jälkeen Zoya ampui bazookasta. Ja tyrmäsi saksalaisen tankin "Lion" -2.
  Saksalaiset hidastivat liikettä hieman... Pantherit ja T-4:t poistettiin liikenteestä. Mutta kun nämä koneet ovat edelleen käytössä. Todellakin, Panther on hyvä panssarihävittäjä, ja se on melko siedettävästi suojattu otsassa. Mutta laudat ovat hänen ongelmansa. Kuitenkin "Panther" -2 on suojattu sivuilla, ei kovin hyvin. Mutta suurin osa aseista on säilytetty.
  E-sarjan kehitystyö on käynnissä ... E-75-säiliöstä tulee uuden sukupolven ajoneuvo, jossa on täydellisesti peitetyt sivut. Saksalaiset hyötyvät tästä. Tehtävänä on saada tankki, joka ei ole liian raskas, nopea ja hyvin suojattu. Ensimmäinen tällainen yritys oli hiiri, mutta käytäntö osoitti tämän säiliön liiallisen painon. Sen sijaan E-100 oli jo kehitteillä. Tällä säiliöllä oli tiukempi ulkoasu ja matalampi siluetti. Yleensä sen paino on hiireen verrattuna laskenut sataan kolmeenkymmeneen - sataan neljäänkymmeneen tonniin. Sivut asennettiin järkeviin kulmiin. Sivujen paksuus yhdessä seulojen kanssa oli 210 mm. Aseistus on sama kuin Mausilla, 128 millimetrin ja 75 millimetrin aseella, jossa on lyhyt piippu. Saksalaiset asensivat tehokkaamman 1500 hevosvoiman moottorin, ja säiliö liikkui neljäkymmentä kilometriä tunnissa moottoritiellä.
  Mikä on yleisesti ottaen tyydyttävää. E-100 on silti liian raskas tankki. Mutta erinomaisilla aseilla ja suojalla.
  Sen taisteluominaisuudet eivät voineet olla huonot, mutta tankin kuljetus ja sen kuljetus jäivät ongelmalliseksi. Todellinen kokemus osoitti, että säiliö voisi suhteellisen kohtuullisessa siirrossa teitä ja siltoja pitkin painaa enintään kahdeksankymmentä tonnia.
  Joten Hitler asetti rajan E-75:lle tämän painon saavuttamiseksi, mutta luomaan luotettavan koneen suojan kannalta. Miksi 75 millimetrin tykistä päätettiin luopua. Ja tee asettelusta mahdollisimman tiukka: yhdessä lohkossa moottori ja vaihteisto poikki ja vaihdelaatikko moottorissa. Sitten ehkä hän saa tankin, joka on suojattu kaikilta puolilta ja ei liian painava.
  Hitler ei yleisesti ottaen ollut täysin tyytyväinen saksalaisiin koneisiin. Vaikka Lev-2 oli luultavasti edistyneempi, sen 105 mm:n tykki oli tarpeeton Neuvostoliiton panssarivaunuja vastaan eikä riittänyt ampumaan panssaroimattomia kohteita. "Panther" -2 voisi sopia armeijalle pääsääntöisesti aseilla ja etusuojalla, mutta sivu ei silti riittänyt, mutta ajokyky on tyydyttävä.
  Fuhrer vaati panssarivaunun luomista, joka sopisi armeijalle kaikissa suhteissa.
  Mutta tämä ei ole niin helppoa saavuttaa. Onko mahdollista tiivistää layout maksimaalisesti ja keventää alustaa erityisten telien ja jousien avulla ja tuoda jotain ulos rungosta. Ja miehistö järjestää varsinaiset makaavat.
  Tällainen kehitys voisi olla varsin lupaava. Ensimmäinen E-75-tankki yhdistettynä E-50:een saattoi painaa enintään seitsemänkymmentä tonnia, ja tämä on valtava kone.
  Elizabeth puolestaan taisteli T-34-85-panssarivaunulla eikä ollut täysin tyytyväinen sen suojaamiseen. Seoselementtien puutteen vuoksi hauras panssari ei suojannut säiliötä liikaa.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan ja karjui hampaansa paljastaen:
  - Olen avaruusvixen.
  Ekaterina löi vihollista, löi vihollista kylkeen ja sihisi hampaansa paljastaen:
  - Neuvostoliiton kommunismin puolesta!
  Elena ampui myös erittäin aktiivisesti vihollista kohti ja löi häntä tappavalla voimalla, ja koska hänen jalkansa olivat paljaat, hän karjui:
  - Voiton perustuslain puolesta!
  Euphrasia ampui vihollista, samalla kun hän käytti tarkasti paljaita varpaitaan ja huusi:
  - Olemme uskollisia Svarogille ja Stalinille maan suuruudesta!
  Sellaisia täällä taistelevat tytöt ovat. Heillä on loistavin joukkue.
  Jotkut T-34-85-tankit ilmestyivät suojalla luoteja vastaan, mikä vähensi merkittävästi niiden painoa. Koneen nopeus ja ohjattavuus ovat lisääntyneet. Mutta nyt sen voisi ottaa panssarintorjuntakiväärin, suuren kaliiperin konekiväärillä ja monentyyppisillä kranaateilla. Ja ilmaaseet on lävistetty kokonaan. Totta, tällainen säiliö on vielä helpompi valmistaa, halvempi ja lisää liikkumisnopeutta.
  Jos tytöt ajavat tällä autolla, he eivät anna heidän mennä siihen millään tavalla.
  Elisabeth, nopea tyttö, jolla on valtava tuhoisa elementti, totesi loogisesti:
  - Et voi korvata urheutta haarniskalla!
  Catherine oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, se on oikein, joten et syty!
  Ja kuinka naurat...
  Tytöt hurmaava. Ja jos vihollisia puidaan, he tekevät sen aggressiivisesti ja perusteellisesti.
  Elena kysyi ystäviltään sen jälkeen, kun heidän panssarinsa oli käyttänyt taistelusarjan ja muuttanut pois täydentämään tarvikkeita:
  - Näin tytöt ajattelevat, onko meillä mahdollisuus voittaa Kolmas valtakunta?
  Catherine vastasi luottavaisesti:
  - Kuten Vasily Terkin sanoi... Tulimme voittamaan, emme laskemaan!
  Elizabeth korjasi:
  - Niin Suvorov sanoi!
  Ja tyttö paljain varpaineen otti ja väänsi sanomalehden savukkeeksi. Se on hänelle hauskaa.
  Euphrasia lauloi heilutellen vartaloaan:
  - Olen avaruustyttö-terminaattori,
  Se on erittäin tuskallista Fritz - kultivaattorille!
  Ja kuinka soturi nauraa!
  Tytöt päättivät pelata korttia. Se on hauskaa. Ja häviäjät tekevät punnerruksia ja kyykkyjä.
  Elena huomasi pelin aikana:
  - Mutta vakavasti, meillä ei ole todellisia mahdollisuuksia voittaa! Kaukasus on kaatunut ja me häviämme!
  Catherine heitti kortin paljain jaloin, löi vihollista ja vinkaisi:
  - Mutta meillä on salainen ase!
  Soturi purskahti nauruun ja heitti kortin myös paljain varpaillaan.
  Elizabeth huomautti huokaisten:
  - Meillä on oikeastaan vain yksi toivo uudelle salaiselle aseelle!
  Euphrasia vinkaisi ja heitti korttia siroilla jaloillaan paljain sormin:
  - Kyllä, emme tule toimeen ilman salaista asetta!
  Ja tytöt lauloivat yhteen ääneen:
  - Miekkamme palaa tulella, me leikkaamme viholliset! Olemme Neuvostoliiton sotilaita!
  Warriors on viritetty ja todella todella taistelussa.
  Mutta voimat ovat liian epätasa-arvoisia ... Lokakuun puolivälissä Kuibyshev kuitenkin kaatui ...
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan tärkeän puolustuskohteen. Mutta sateet satoivat... Syksyn seurauksena oli toivoa tauosta.
  Taistelut kuitenkin jatkuivat taivaalla.
  Kolme Neuvostoliiton lentäjää: Mirabela, Anastasia, Akulina taisteli villin innolla.
  Mirabela, joka kaatoi lentävän natsin vanhentuneella, mutta mahtavalla Yak-9 T:llään, lauloi:
  - Tulee aikakausi, kommunismin aika!
  Anastasia, painaen paljaita varpaitaan liipaisinta, vahvisti hampaansa paljastaen:
  - Lennän taivaaseen laululla!
  Ja iski ystävilleen.
  Akulina, joka murskasi toisen saksalaisen painamalla hänen paljas, pyöreä kantapää polkimessa, sanoi:
  - Neuvostoliiton kunniaksi!
  Tytöt on sanottava erityisesti taistelevan.
  Mirabela ampui alas fasistisen ME-262:n 37 millimetrin tykistä, twiittasi:
  - Kunnia kommunismille!
  Anastasia katkaisi natsit tarkasti kohdistetulla lähestymistavalla ja sahasi vihollisen, sanoi:
  - Kunnia punaiselle universumille!
  Akulina on erittäin taistelutahtoinen tyttö, tyrmäsi saksalaisen auton ja vihelsi, murisi:
  - Neuvostomaan kommunismin puolesta!
  Soturit on syytä huomata valtavasta sitkeydestä.
  Albina, Alvina, Agave toisaalta saavat tilinsä. Ja tytöt myös tappelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Kuinka hauskaa onkaan, kun tytöt ovat melkein alasti ja lentokoneissa.
  Albina kaataa paljain varpaillaan räjähdyksen, useita neuvostoautoja kerralla ja vinkua:
  -Aryan veljeskunnan puolesta!
  Alvina taistelee myös puna-armeijaa vastaan ja tekee sen rohkeasti. Ja paljain varpaillaan hän ohjaa ilmatykkejä ja katkaisee neuvostoautoja huutaen:
  - Kirkkaille ideoille!
  Agave myös ampuu alas Neuvostoliiton hävittäjiä ja hyökkäyslentokoneita, murskaa ne kirjaimellisesti ja karjuu:
  - Kolmannen valtakunnan voittoon!
  Ja tytöt eivät välitä ja alistavat vihollisen ankaralle kidutukselle. Etenkin kauniit pojat.
  Albina, paistaessaan pioneerin kantapäät roviolla, huomautti kerran:
  - Pojat paistettuna ja pippurilla ovat niin herkullisia!
  Ja kuinka hän nauraa. Ja näytä kieltään!
  Alvina huomasi tämän hampaat paljastaen:
  - Poika on paistettu uunissa, erittäin maukasta valkosipulin kanssa!
  Agave kaatui paljain varpaillaan pari neuvostotaistelijaa ja huusi:
  - Olemme avaruuspiippuja!
  Ja iski ystävilleen. Hän on harvinaisen taisteleva tyttö.
  Albina, joka ampui alas lentokoneita paljain, siroin viipaloiduin jaloillaan, huomautti:
  - Venäjää ei voi ymmärtää mielellään, miten voit valita Stalinin kaltaisia hallitsijoita!
  Alvina totesi aggressiivisesti, paljastaen hampaat ja ampuen paljain varpaillaan:
  - Eikä meidän Hitlerimme ole parempi!
  Agave kikatti, kaatoi neuvostoautoja paljain varpaillaan ja totesi:
  - Adolf, tietysti, riivattiin! Mutta samaan aikaan, kuinka paljon on jo onnistunut voittamaan, ei mitata!
  Tytöt ovat erittäin taistelijoita ja aggressiivisia.
  Ja sitten he jotenkin paahtivat kaksi poikaa roviolla elossa. Samalla tavalla ne lävistettiin teräspaaluun, ja ne alkoivat paistaa, ja he huusivat ja vääntelevät. Sitten, kun pojat eivät olleet vielä rauhoittuneet, kaikki laivueen tytöt alkoivat juosta paistettujen pioneerien luo, leikata heistä lihapalasia ja syödä.
  Ja se oli erittäin maukasta, varsinkin jos vielä elossa olevat pojat pippusivat paistamisen aikana.
  Esimerkiksi Agave söi pojan reiden ilolla. Tytöt tekivät silloin hienoa työtä. Ja molemmista pojista jäi vain luut ja sisäosat. Nuori maksa oli erityisen herkullinen. Hänen tyttönsä söivät suurella mielenkiinnolla.
  Ja nyt he taistelevat taivaalla ...
  Orenburg kaatui lokakuun lopussa...
  Saksalaiset lähestyivät Ufaa. On jo aika kylmä ja sataa lunta.
  Tamara ja hänen tiiminsä Ufan laitamilla taistelevat natseja vastaan. Saksan jalkaväki hyökkää mustilta sotilailta, joita he värväsivät Ranskan ja Belgian siirtomaissa.
  He kirjaimellisesti heittävät ruumiita kaikissa lähestymistavoissa.
  Tamara kääntyy, heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Kommunismin aika tulee olemaan kuuluisa vuosisatoja, uskon, että Stalin on luja kätemme.
  Veronica, ampuva, sanoo:
  - Älä riko Neuvostoliittoa!
  Ja paljain kantapäällään hän oksentaa räjähdyspakkauksen.
  Anfisa, joka ampuu natseja ja heittää toisen kuoleman sanoman paljain varpaillaan, toteaa:
  - Kommunismin suuruus on kanssamme!
  Victoria, joka ampuu vihollista ja niittää natseja, heittää kranaattia paljain jaloin, vinkua:
  - Olkoon suuri isänmaa ylistetty!
  Olympialaiset ovat tulessa. Ja sitten tämä tyttösankari heittää natseja kohti kokonaisen räjähteiden laatikon ja karjuu:
  - Kunnia avaruudellemme Isänmaalle!
  Ja tytöt kaikki huutavat yhteen ääneen.
  - Neuvostoliiton puolesta! Tulee pioneeri!
  Taistelevat puna-armeijan soturit varastavat. Ja kun sataa lunta, he taistelevat edelleen paljain jaloin ja bikineissä.
  Marraskuun alussa natsit aloittivat hyökkäyksen Uljanovskiin. Kaupunki, jossa Lenin syntyi ja jossa Stenka Razin haavoittui vakavasti. Tämä on Venäjän kaupunkien pääkaupunkien raja.
  Alenka taistelee natseja vastaan. Ja hän laulaa itsekseen heittäen kranaatteja natseihin paljain jaloin:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia ...
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioona punaisissa paidoissa,
  Tervehdys venäläiset!
  Anyuta ampuu vihollisia ja niittää niitä ja laukaisee sitten räjähtäviä sahanpurupakkauksia paljain varpaillaan, vyaknula:
  - Stalinin kommunismin puolesta!
  Ja hän käänsi joukon mustia sotureita, jotka oli niitetty.
  Alla, ampui vastustajia ja käytti paljaita varpaitaan, heitti tappavaa kranaattia, vinkaisi:
  - Alkuperäiselle Venäjälle!
  Maria ampui natseja ja käytti paljaita varpaitaan heittäessään kuolemanlahjoja viholliselle, napsahti ja huomautti:
  - Avaruuskommunismille!
  Matryona ampui natseja ja niitti vihollista, julkaisi:
  - Muutoksille taistelussa!
  Marusya kaivoi Fritziä ja löi ne kuoliaaksi, otti sen ja huusi aggressiivisesti pyyhkien sen jauheeksi:
  - Korkeimman tason voitosta!
  Ja paljain jaloin hän heitti tappavan kranaatin.
  Nämä tytöt täällä ovat siistejä ja kekseliäitä.
  Alenka ampui ja niitti vihollisia ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, vinkaisi:
  - Kommunismin suuruus olkoon kanssamme!
  Ja tyttö otti sen ja tyrmäsi saksalaisen panssarivaunun suurella aplombilla.
  Ja tässä on toinen muunnos Lev-2-tankista, jossa on 88 millimetrin tykki. Torni on kapeampi ja säiliö pienempi ja painaa viisikymmentäviisi tonnia, ja moottori on tehostettuna 1200 hevosvoimaa. Nopea saksalainen auto.
  Mutta hän ei häiritse soturia.
  Alla heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Anyuta heitti murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Uusille rajoille!
  Ja tyttö viheltää. Ja saksalainen tankki "Lion" -2 ottaa ja kääntyy, ja rullat kirjaimellisesti lensivät.
  Maria, joka ampui natseja, lauloi:
  Ja taistelu jatkuu taas
  Ja sydän on ahdistunut rinnassa ...
  Ja Lenin on niin nuori -
  Ja nuori lokakuu on edessä!
  Matryona ampui vihollista ja katkaisi rivejä, heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Ensimmäinen askel elämässä on tärkeä!
  Marusya tyrmäsi natseja, vinkui:
  - Näet taas maan yläpuolella, raivokkaiden hyökkäysten pyörteitä!
  Ja sellaisia ovat soturit joustamattomia.
  Mutta silti voimat ovat eriarvoisia. Penza on jo kaatunut. Ja natsit hyökkäävät Saranskiin.
  Nyt Gorkin kaupunkiin ei ole enää niin paljon jäljellä.
  7. marraskuuta 1944 Stalin järjesti toisen paraatin Moskovassa. Vaikka se ei olisi voitto.
  Fritz kuitenkin ampui Moskovaan ensimmäistä kertaa ballistisilla V-2-ohjuksilla. Ja samaan aikaan kaupunkia pommittivat suihkukoneet, mukaan lukien Arado-pommittajat. Tämä toiminta järkytti kaikkia suuresti. V-2-raketit lensivät korkeaa lentorataa pitkin ja putosivat yhtäkkiä, tutkatkaan eivät nähneet niitä kunnolla.
  Siellä oli monia tuhoja ja vastoinkäymisiä. Neuvostoliiton sotilaita tapettiin paraatin aikana.
  Stalin piti kiireellisen kokouksen maanalaisessa bunkkerissa, joka kesti jopa atomipommin suoran iskun.
  Esikunnan päällikkö Vasilevsky totesi huolestuneena:
  - Saksalaisilla on uusi suuren tuhovoiman ase. Ja tutkamme eivät nähneet häntä ...
  Stalin karjui vihaisesti polkiessaan kantapäätään:
  - Tässä te olette tyhmiä! Tällaista yllätystä ei voinut nähdä!
  Marsalkka Vasilevsky huomautti:
  - Jotain oli toveri Stalin...
  Beria sanoi heti:
  - Nämä ovat A-5-luokan ohjuksia. Älä huoli toveri Stalin. Ne kantavat vain kahdeksansataa kiloa aminolonia ja seisovat kuin hyvä suihkupommikone. Saksalaiset ampuivat pari tusinaa ohjusta, mutta tämä malli ei päässyt sarjaan, koska suihkukoneilla pommittaminen on sekä halvempaa että käytännöllisempää.
  Rauhoituttuaan Stalin huomautti:
  - Se ei siis ole tehokas ase? Oikein hyvä!
  Beria totesi huokaisten:
  - Mutta suihkupommittajat, tämä on vakava ongelma. Toveri Stalinin on taisteltava tätä vastaan!
  Marsalkka Žukov ehdotti:
  - Ehkä otamme sen ja teemme itse raketteja. Tarkoitan maa-ilmaa. Mitä, ohjata niitä radiolla ampumaan alas lentokoneita!
  Voznesensky huomautti:
  - Tällaisten rakettien luominen vie aikaa! On paljon helpompaa tehdä erittäin halpoja lentokoneita puusta, täyttää ne räjähteillä ja lyödä vihollista. Se olisi kamikaze-tyyliä!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, kamikaze-lentokoneita pitäisi käyttää. Tämä on tilaisuutemme, vaikka todellisuudessa tämä vain pitkittää puna-armeijamme tuskaa.
  Pitäisi keksiä jotain tehokkaampaa!
  Jakovlev vastasi huokaisten:
  - Toveri Stalin työskentelee uusien lentokoneiden parissa. Mutta toistaiseksi olemme keskittyneet pitämään autojen maksimitehoa. Kaikki reservit ovat käytössä ja laitamme lapset 10-vuotiaista koneisiin. Täysi mobilisaatio, sekä totaalinen että supertotal.
  Stalin karjui:
  - Paljon muuta on tehtävä! Se mitä teet on liian vähän!
  Molotov sanoi huokaisten:
  - Yhteydenpito liittolaisten kanssa ei ole mahdollista. Näyttää siltä, että olemme yksin. Yritettiin neuvotella japanilaisten kanssa... He vaativat aluetta Uralille asti, mikä on mahdotonta hyväksyä.
  Stalin murisi:
  - Japaniin on iskettävä talvella, mutta entä Leningrad?
  Zhukov sanoi hampaitaan paljastaen:
  - Hyökkäys Petroskoihin ei ollut niin onnistunut kuin odotettiin. Ruotsi astui sotaan Kolmannen valtakunnan puolella ja meidän oli kohdattava suuria joukkoja. Joten hyökkäystä ei ollut mahdollista kehittää välittömästi, ja vihollinen, joka veti osia Wehrmachtista, torjui hyökkäyksemme. Leningradin kaupunki on saarron täydessä kehässä, ja se on täysin puristettu. Luulen, että kevääseen asti koko väestö kuolee sukupuuttoon täydellisen nälänhädän takia. Ja Leningradin kukistuminen on väistämätöntä.
  Sitä on käytännössä mahdotonta toimittaa ilmateitse. Vihollinen hallitsee täysin taivasta. Saksalaiset antavat nytkin ritariristin, vain sadasta pudonneesta lentokoneesta.
  Stalin murisi vihaisesti:
  - Epäonnistunut hyökkäys!
  Zhukov nyökkäsi.
  - Monet rautatiet ovat rikki, ja olemme keskittäneet liian vähän voimia. Ja meidän on kunnioitettava suomalaisia ja ruotsalaisia, he ovat sinnikkäitä puolustuksessa. Mutta siinä ei vielä kaikki. Saksalaiset ohittivat myös Murmanskin. Nyt tämä kaupunki on ympäröity. Emme tiedä mitä tehdä!
  Stalin murisi:
  - Kumoa esto!
  Zhukov vastasi:
  - Tähän ei ole voimaa! Ja vihollinen voi vallata koko Karjalan niemimaan!
  Stalin käski:
  - Vedä voimat ylös ja vapauta! Talvella saksalaiset eivät ole niin vahvoja. Niitä on mahdollista painostaa isosti!
  Vasilevsky huomautti:
  - On välttämätöntä estää syvät läpimurrot, ja siellä voimamme vie viholliset!
  Stalin karjui:
  Taistelemme kommunismin puolesta!
  Voznesenski toimitti iloisempia uutisia:
  - SU-100 on jo valmistettu metallista ja valmis massatuotantoon. T-34:ään perustuva alusta. Melko helppo valmistaa. Ammus on melkein valmis uudelle aseelle. Joten SU-100 ilmestyy jo etupuolelle. Huomenna ensimmäinen kone, joka menee eteen!
  Stalin nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Ainakin se ilahdutti minua! Mutta T-34-85:tä ei ole vielä poistettu tuotannosta. Ei vain sitä, tee panssaria ohuemmaksi ja vähennä painoa 20 tonniin. Taistelut osoittivat, että huonommaksi ei voi mennä!
  Voznesensky huomautti:
  - Voit tehdä panssaria puusta! Tuotamme satoja tällaisia tankkeja päivässä, jopa enemmän kuin natsit. Mutta ajoneuvomme ampuvat helposti Fritziä alas jopa kevyillä panssarintorjuntatykillä.
  Zhukov huomautti:
  - Siellä on Gerda. Tämä on niin siisti nainen! Hän tyrmäsi monet tankeistamme ja aseistamme.
  Stalin nyökkäsi.
  - Meidän täytyy ottaa hänet kiinni ja paistaa hänen paljaat kantapäänsä. Tuskallisen siisti tyttö!
  Zhukov suostui:
  - Sinun täytyy napata se! Ja me tuhoamme natsit!
  Beria nyökkäsi ja kurkisti:
  Tehdään erikoisoperaatio!
  Stalin huomautti huokaisten:
  - Tämä on hieno idea, mutta... Meidän on vielä saatava jotain päätökseen!
  Beria karjui:
  - Otetaan ne kaikki kiinni!
  Stalin pudisti päätään.
  - Ei... Sankarien tappaminen ei ole hyvästä! Haluan, että Gerda tuodaan minulle! Tämä on kiireellinen!
  Beria huomautti:
  - Elää?
  Stalin vahvisti helposti:
  - Tietysti olen elossa!
  Beria kurkuteli ja puhkaisi poskiaan:
  - Kaikki mahdotonta, ehkä tiedän varmasti!
  Useat tytöt ilmestyivät lyhyissä hameissa ja paljain jaloin. He kantoivat lasit viiniä ja silmäävät GKO:n jäsenille.
  Zhdanov huomautti:
  - Tarvitsemme lisää tyttöjä armeijaan! He korjaavat sen siellä!
  Stalin sanoi:
  - Myönnän Anastasialle, Mirabelalle, Akulinalle "kunniaritarikunnan tähdellä" timanteilla! Kunnia Neuvostoliitolle!
  Kaikki huusivat yhteen ääneen:
  - Kunnia sankareille!
  Ja he taputtavat käsiään.
  Yksi tytöistä kumarsi ja polvistui suutelemalla Stalinin saappaita.
  Korkein komentaja kaatoi viiniä hänen päälleen ja karjui:
  - Vahvuutemme on nyrkkimme!
  Beria siristi:
  Hitler on tyhmä!
  Stalin vastusti:
  - Ei hullu, vaan petoksen ruumiillistuma!
  Ja kaikki taputti taas.
  . LUKU #12
  Uljanovskin kaupunki oli täysin ympäröity, mutta toistaiseksi pidetty .... On jo marraskuun loppu ja lunta sataa pakkasta. Saksalaiset eivät ole kovin innokkaita hyökkäämään, ja toistaiseksi he ampuvat.
  Ilmassa sää ei ole kovin lentävä. Mutta tytöt taistelevat edelleen ja osoittavat rohkeuden ihmeitä.
  Gerda miehistöineen Panther-2:lla. Mutta Panther-3-panssarivaunun pitäisi ilmestyä pian ja soturi todella haluaa taistella sen kanssa.
  Sillä välin hän ampuu Neuvostoliiton asemiin.
  Paljain jaloin hän osoitti tykin maaliin ja ampui. Hän rikkoi Neuvostoliiton kolmekymmentäneljä ja siristi:
  - Pyhälle Preussille!
  Charlotte ampui myös tykistä, lävisti Neuvostoliiton haubitsan ja vinkaisi:
  - Meidän onnemme ikuisesti!
  Christina myös ampui, löi vihollista paljain jaloin ja kurjui:
  - Sellaisille kavereille, jotka ovat meidän arvoisiamme!
  Magda ampui myös erittäin tarkasti, siristaen:
  - Imperiumin suuruuden puolesta!
  Ja uusimmassa SU-100:ssa Elizabethin neljä taistelevat.
  Tytöt ovat omaksuneet uuden itseliikkuvan aseen ja ampuvat.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan ja lauloi;
  Fasistinen teloittaja repi olkapäänsä irti,
  Tässä teline, pihdit, porat käsillä!
  Hän haluaa lamauttaa sielun ruumiin,
  Merkitön hirviö, mutta näyttää siistiltä!
  
  Hän lupaa rahaa, laivoja merellä,
  Mitä edes otsikko voi antaa!
  Laittoi sinut todella linjaan,
  Loppujen lopuksi olet hänelle vain ruumis ja peli!
  
  Hän haluaa tietää yrityksestämme,
  Mitä uutta on kahlitattavien köyhien ketjussa!
  Siksi aion avokätisesti tulla toimeen,
  Unohtamaan isänsä ja jopa äitinsä!
  
  Mutta me palvelemme isänmaata lujasti,
  Meitä ei voi murskata teloittajan julmuus!
  Oksa taipuu tuulenpuuskasta,
  Ja alasti vauvat itkevät!
  
  Kyllä, hävisin ensimmäisen vaikean kierroksen,
  Mutta Kaikkivaltias antaa mahdollisuuden toipua!
  Ja sitten minä lähetän vihollisen tyrmäykseen,
  Nyrkkini leikkaa tiukasti matelijan!
  
  Isänmaa antaa minulle niin voimaa
  Että on mahdollista voittaa kaiken kidutuksen tuska!
  Ja pois tästä pohjattomasta haudasta,
  Jottei joutuisi syödyksi, vihainen karhu!
  
  Vielä vähän ja pelastus on lähellä -
  Saavutamme voiton vihollisesta!
  Elää kommunismin valon varjossa,
  Niin, että aurinko tulvii talon kullalla!
  Ja tytöt lauloivat ja ampuivat uudesta, tappavasta tykistä. He ovat erittäin valtavia sotureita.
  Elena huomautti nauraen:
  - Kommunismia rakennetaan, me uskomme siihen!
  Catherine oli samaa mieltä tämän lausunnon kanssa:
  - Rakennetaan kommunismia, niin tulee voitto!
  Euphrasia otti sen ja kurkkuili, ampui paljain varpaillaan ja löi Pantteriin.
  Sitten soturi huusi:
  - Voi kommunismia, kommunismia! Sofismi murskataan voimakkaasti!
  Ja "Panther", iski otsaan ja kaukaa.
  Nämä ovat tyttöjä, joita et voi rikkoa niin helposti.
  Nyt on joulukuu tulossa... Japanilaiset melkein lopettivat taistelun kylmän sään olosuhteissa.
  Mutta taivaalla, talvisäästä huolimatta, taisteluita on edelleen.
  Tässä ovat Toshiba ja Toyota, kaksi japanilaista lentäjää, jotka taistelevat kuin epätoivoiset varastajat.
  Toshiba kaataa alas Neuvostoliiton lentokoneet paljain varpaillaan ja huudahtaa keuhkoihinsa:
  - Minulla on supertyttö!
  Toyota, joka tyrmäsi venäläisen hävittäjän ja paljastaa helmihampaitaan, vahvistaa luottavaisesti:
  - Ja siellä on nainen hyper!
  Japanilaiset naiset ovat tietysti valtavan aloitusvoiman taistelijoita. Samurain kunniaa ei voi vastustaa.
  Mutta joka tapauksessa, taivas on edelleen täydessä vauhdissa.
  Ja maalla neljä ninjatyttöä ryhtyi tuhoamaan Neuvostoliiton sotilaita.
  Sininen ninjatyttö piti myllyvastaanoton, katkaisi useita venäläisiä hävittäjiä ja laukaisi paljain varpaillaan valtavan tuhovoiman räjähteiden herneen.
  Hän repäisi sen ja twiittasi:
  - Terve Japani!
  Keltainen ninjatyttö lauloi myös perhostekniikkaa miekoilla. Hän katkaisi joukon kilpailijoita ja huusi:
  - Kommunistien kostosta!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista tuhoisa lahja.
  Sitten hän mutisee:
  - Japanin suuruuden puolesta!
  Punainen ninjatyttö piti helikopterin miekkojen kanssa. Paljain varpain hän heitti tappavan kuoleman lahjan ja huusi:
  - Rakkaalleni!
  Ja sitten hän huomautti:
  - Ja missä kommunisti kostaa?
  Keltainen ninjatyttö kaatoi venäläisiä sotilaita ja heitti jälleen kranaatin paljaalla kantapäällään, julkaisi:
  - Ja siitä huolimatta, että kissan kanssa tulee keittoa!
  Valkoinen ninjatyttö pilkkoo kilpailijansa ja heitti kuoleman lahjan paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Voitamme kommunismin ideat!
  Ja kaikki neljä soturia nauravat kuorossa ja näyttävät helmihampaitaan.
  Joulukuu meni nopeasti... Piirin jälkeen saksalaiset valtasivat sekä Ufan että Saranskin. Mutta Uljanovsk kesti silti täydellisen saarron.
  Stalin määräsi uudenvuoden viettämään hinnalla millä hyvänsä kaupunkia, jossa Lenin syntyi.
  Saksalaiset olivat kuitenkin pakkasista huolimatta jo lähestymässä Kazania. Neuvostoliitto oli siis täydellisen romahduksen partaalla.
  Mitä tehdä Neuvostoliitossa, ei ole vielä ollut selvää ja ideoita.
  Stalin vietti uutta vuotta Moskovassa ja bunkerissa. Hänen katseensa oli synkkä, mutta halu taistella ei heikentynyt.
  Sillä välin Hitler päätti järjestää itselleen farssin Libyassa, jossa on lämmintä.
  Ja siellä hän nautti spektaakkelista, jossa taisteli gladiaattorityttöjä vastaan.
  Uudenvuodenaattona ei tapahtunut juuri mitään, paitsi Moskovan pommitukset.
  Ja ensimmäisen "Panther" -3 -sarjan julkaisu. Tällä tankilla oli "Tiger" -2 panssarin paksuus, mutta suurilla rinteillä, ja se painoi vain neljäkymmentäviisi tonnia. Ja sen korkeus on pudonnut alle kahdella metrillä. Tehokas 1200 hevosvoiman moottori sijaitsee yhdessä lohkossa ja vaihteiston poikki. Itse auto osoittautui täydellisesti aseistetuksi ja erinomaisella optiikalla ja hydraulisella stabilisaattorilla. Ja kapeassa tornissa oli 88 mm:n tykki 100 EL:ssä, erittäin tarkka ja panssaria lävistävä.
  Gerda ja hänen tiiminsä lähtivät tähän autoon. Täydellinen ja kevyempi kulkuväline, juoksi täydellisesti lumen läpi. Tämä tankki on kaiken kaikkiaan täydellinen. Ja hänen panssarinsa suurilla rinteillä suojaa täydellisesti auton otsaa. 150 millimetrin kotelon yläosa on erityisen vahvasti suojattu 40 asteen kulmassa vaakatasosta. Ja tämä on noin 330 millimetriä panssaria yhdeksänkymmenen asteen kulmassa. Yksikään Neuvostoliiton tykki ei tunkeudu Panther-3:n rungon yläosaan. Pohja vie kolmanneksen vartalon otsapinta-alasta 120 mm ja samassa kulmassa, ja myös lähes läpäisemätön.
  Tornin otsa on 185 millimetriä paksu ja 50 asteen kulmassa, myös Neuvostoliiton aseille läpäisemätön.
  Mutta täällä sivut ovat heikompia 82 mm kaltevuuksilla, ja ne voidaan ottaa. Erityisesti SU-100, uusi Neuvostoliiton itseliikkuva tykki, joka sai nopeasti suosiota joukkojen keskuudessa helpon valmistuksensa ja panssaria lävistävän kanuunansa ansiosta.
  Gerda ampui ensimmäisen laukauksen Neuvostoliiton joukkoihin. Hän lävisti IS-2-tankin ja ilmaisi itsensä:
  - Tämä on hyvä taistelija!
  Charlotte totesi ampuessaan vihollista ja murtautuessaan Neuvostoliiton koneen läpi painamalla nappia paljaalla kantapäällään:
  - Tämä tekniikka on lähes virheetön!
  Kristina, joka tähtää paljain varpaillaan nopealaukkuiseen automaattiseen saksalaiseen tykkiin, totesi:
  - Laivapanssari on melko heikko! Meillä olisi tehokkaampi auto!
  Magda ampui myös paljain jaloin ja raivoissaan otti sen ja huusi:
  - Olisi vain troikka, mutta troikka huvittelu!
  Ja tytöt nauroivat yhteen ääneen... Tankki on todella hyvä, varsinkin sen ajokyky.
  Läpäisi taistelutestit ja auto E-100. Hän on kuitenkin raskas. Mutta hyvin suojattu. Ja hänen aseita ei voi ottaa niin helposti.
  Ja siinäkin istuvat saksalaiset tytöt. Ja kylmästä huolimatta paljain jaloin ja bikineissä.
  Adala, ampuessaan vastustajia ja lyömällä vihollista, ilmaisi itsensä loogisesti:
  Elämme kommunismissa!
  Ja paljaalla kantapäällä, kuinka painaa ....
  Agatha ampui Neuvostoliiton asemiin ja löi vastustajia paljain varpaillaan, vinkui:
  - Ja voittomme suuruus kestää vuosisatoja!
  Agnes ampui myös sirpaleita Neuvostoliiton jalkaväkeä kohti, tietysti paljain jaloin ja huusi:
  - Ei, emme anna periksi Fuhrerille!
  Tyttö tankissa, Athena, löi vihollista paljain varpaillaan ja huusi:
  - Fuhrerille, ei füürerille!
  Agnes nauroi ja huomautti:
  Olemme supermiesten heimo!
  Andriana ampui Neuvostoliiton patterille ja tuhosi vihollisen paikkoja, osoitti kieltään ja julkaisi:
  - Saksalaisten suuruus tunnistaa planeetan!
  Ja paljaalla polvellaan, ikään kuin hän painostaisi vihollista.
  Tulta johtava Agatha huomautti:
  - Revimme lohikäärmeen palasiksi...
  E-75-tankki ei ollut vielä valmis. Führer vaati, että paino oli kuusikymmentäviisi tonnia ja moottori 1500 hevosvoimaa suureen liikkuvuuteen ja sivupanssari vähintään 170 mm korkeilla rinteillä. Ja se vei aikaa.
  Mutta vaikka natsit voittavat joka tapauksessa... Tammikuussa Uljanovsk lopulta kaatui. Fritz alkoi hyökätä Gorkiin ja Kazaniin.
  Toistaiseksi he kiipesivät Moskovan ulkopuolelle.
  Stalin oli raivoissaan, mutta hän ei voinut tehdä mitään. Itse asiassa, mitä sinä teet täällä, täydellinen epäonnistuminen...
  Mutta tytöt taistelevat taivaalla ja maassa ...
  Joten Natashkan SU-100 murskasi saksalaisen hyökkäyslentokoneen ilmaiskulla. Siitä tuli aika siistiä. Vaikka ei aivan älykäs ja kekseliäs. Natasha ei kuitenkaan ole ollenkaan ekaluokkalainen, ja kuinka hän ryöstää.
  . Nyt tyttö oli jo tutussa T-34-tankissa. Vain pieni ystävä. Torni on suurempi ja ase on 85 mm 76:n sijaan. Alavaunu on sama.
  Tytöt kääntyivät ympäri. Ne ovat samat kuin ennen, samoissa bikineissä. Ja tässä on Neuvostoliitossa valmistettu auto. Myös kuoret ovat paikallaan.
  Superman-Natasha virnisti tyytyväisellä ilmeellä:
  - Missä natsit ovat?
  Säiliön sisälle ilmestyi kuva nuoresta sanansaattajasta. Pikkupoika siristi:
  - Tämä on panssarivaunu, joka ilmestyi toisen maailmansodan rintamille neljäntenäkymmenentenäneljänä vuonna ja on edelleen puna-armeijan palveluksessa. Häntä vastaan, E-25. Itseliikkuva ase, jossa 88 mm tykki ja 120 mm etupanssari. Mukava taistella!
  Todellakin, etänä, suurella vaivalla, voit nähdä saksalaisen itseliikkuvan aseen. Kyykky, pitkä vartalo. Tuntematon tytöille, jotka lähtivät Suuren isänmaallisen sodan rintamalta niin aikaisin. Mutta Superman-Natasha huomautti heti:
  Hän voi saada meidät. Hänen pituus on 71 EL.
  Zoya ehdotti heti:
  - Sinun pitäisi liikkua, jotta et joudu lyömään!
  Futuristi Angelica huomautti harmissaan:
  - Perkele! He liukastivat heti autoa, joka oli meitä parempi!
  Heidän nuori kuraattori-upseeri julisti vihaisesti:
  - Ja se on silti pikku juttu! E-75 olisi vielä pahempi! Et olisi murtautunut sen läpi mistään kulmasta. Ja jatka samaan malliin!
  Superman-Natasha ristin itsensä ja sihisi:
  - Totisena kommunistina sanon sinulle - helvettiin!
  Futuristi Angelica haukkui paljain jalkansa takomalla:
  - Esittelemme!
  Neuvostoauto käynnistyi hieman hitaasti ja sumisesi. On epärealistista lävistää saksalaista otsaan ja Fritzin olisi pitänyt mennä kyytiin. Mutta kokeilla sitä? Hän räjähtää ulos pitkäpiippuisesta tykistään... Jää vain luottaa nopeuteen.
  Superman-Natasha vihainen. Tavallinen saksalainen itseliikkuva ase, ja jopa kevyempi kuin kolmekymmentäneljä, on suorituskyvyltään niin paljon parempi. Täällä tulet tahattomasti hulluksi.
  Neuvostoauto lähestyy. Onneksi vaihteisto on parempi kuin ennen.
  Svetlana lepää paljain kantapäällään ja siristaa:
  - Fuhrer käännymme nopeasti ympäri!
  Futuristi Angelica vahvistaa tämän:
  Me tuhoamme Hitlerin!
  Kultatukkainen Zoya huusi:
  - Lyö häntä nopeasti!
  Sillä hetkellä natsikanuunan raskas ammus osui suoraan tornin juureen. Tytöt nostettiin ylös ja kannettiin repeytyneen metallin sisällä.
  Ja sekuntia myöhemmin kaikki neljä olivat melkein täysin alasti pikkuhousuissa ja roikkuivat telineessä. Tuli leimahti kaunokaisten paljaiden jalkojen alla. Liekit nuolivat tyttöjen paljaita, siroja jalkapohjia.
  Superman-Natasha yritti nykiä, mutta hänen jalkansa puristettiin tiukasti tukkiin, ja venyneet suonet sattuivat kovasti. Se oli klassinen teline perinteisellä kantapään paahtamisella. Ja tyttöjen jalat ovat erittäin seksikkäitä, ja pohjia nuoleva tuli tekee niistä entistä houkuttelevampia.
  Mutta se sattuu kaunottareille. He yrittävät päästä vapaaksi. Mutta tyynyt ovat erittäin vahvoja. Ja Valkyrie-tytöt ripustavat myös painoja hänen päälleen.
  Myös soturit lyhyissä hameissa, paljain jaloin, paljain käsin, mutta ruumiit on peitetty hopeisella ketjupostilla. He haravoivat tulta pokerilla ja heittelevät hiiliä niin, että kantapäät paistuvat enemmän.
  Täällä teline vääntelee liitoksia ja tuli paistuu alhaalta. Ja sitten ilmestyi kuningas Wilhelmin dynastian prinssi. Elokuisen pojan, prinssi-demiurgin käsissä, joka vaihtoi toisen miljoonan dollarin asemaan SS:ssä, piikkilankapiiska. Ja myös hänen valkyyriaan lämmitetään liekinheittimellä.
  Prinssi-jumala iski silmää ja kuinka hän lyö Superman-Natashkaa lihaksikkaaseen selkään. Vaikka tyttö on rohkea, häntä iski sellainen kipu kantapäästä takaraivoon asti, että kaunotar huusi villisti.
  Poikaprinssi antoi seuraavan iskun Zoyaan. Vaikka hän puristi hampaitaan tiukasti, hän ei voinut olla huutamatta. Ja selässä näkyi verisiä raitoja ja palovammoja.
  Barbarossa Jr. sanoi hymyillen:
  - Sinun on vielä opittava!
  Seuraava isku osui futurist-Angelicaan. Ja tämä tyttö ei voinut olla huutamatta. Poika laittoi lapsensa paljain jalan tuleen. Hän otti ketterillä sormilla esiin palan hiiltä ja heitti punaisen pedon kasvoihin. Hän huusi vielä kovemmin, se sattui!
  Barbarossa Jr. sanoi tyytyväisellä silmällä:
  - Mutta sinä halusit mennä saksalaisten kanssa!
  Sitten hän löi myös Svetlanan. Koska hän ei puristanut leukaansa, hän myös huusi. Silti tulikuuma piikkilankapiiska oli vielä tuskallisempi kuin liekit paljain jalkojen alla. Lisäksi tytöt ovat jo tottuneet olemaan ilman kenkiä vuosia, ja heidän jalkapohjansa ovat erittäin joustavia ja kestäviä.
  Mutta tuli polttaa myös heidät. He pitävät jo valkyyrioita käsissään ja piiskaavat kuumasta langasta.
  Superman Natasha huusi keuhkoihinsa:
  - Kyllä, mikä se on?
  Barbarossa Jr. sanoo:
  - Vastahakoisten naisten kuulustelu! Olet vankeudessa ja vastaat kaikesta!
  Natasha huomautti:
  Emme halua kuolla näin! Tule, anna meidän mennä, niin me jatkamme taistelua!
  Barbarossa Jr murisi:
  - Miksi annoit mennä?
  Angelica vastasi:
  - Olemme noitia, ja voimme antaa miehelle, joka pelastaa meidät, arvokkaimman lahjan kaikista mahdollisista!
  Barbarossa Bock yllättyi:
  - Kyllä, ja mitä sinä annat minulle?
  Natasha totesi luottavaisesti:
  - Teemme sinusta ikuisen nuoruuden, etkä koskaan vanhene!
  Pikkupoika nyökkäsi.
  - Kyllä, voin päästää sinut menemään! Mutta kuinka voit todistaa sen!
  Natasha sanoi:
  "Pistä kätesi tuleen, etkä loukkaannu!" Tulet näkemään, että osaamme loihtia!
  Barbarossa Jr. laittoi varovasti kätensä tuleen, rullasi ja vastasi hymyillen:
  - Kyllä sinä voit! No, mikä on sinun vapautesi vastineeksi kuolemattomuudestani!
  Ja tytöillä on uusi mahdollisuus. Ja sota jatkuu edelleen ... Tammikuussa Gorki ja Kazan otettiin.
  Helmikuun alussa saksalaiset, suomalaiset ja ruotsalaiset valloittivat Karjalan ja ryntäsivät Arkangelin myrskyyn. Tilanne on pahentunut dramaattisesti.
  Elizabeth siirrettiin SU-100:aan tähän kaupunkiin.
  Hän taisteli siellä. Helmikuu ja pakkanen. Mutta tytöt tappelevat edelleen paljain jaloin.
  SU-100 painaa vain kahdeksantoista tonnia luodinkestävällä suojalla. Hän on haavoittuvainen, mutta liikkuva. Ja hänen ei tule olla väijytyksissä, hänen on liikuttava, jotta hän ei joudu lyömään.
  Kun liikut, tankki lämpenee ja tytöillä paljain jaloin ja bikineissä ei ole niin kylmä.
  Natseja ampuva Elizabeth lauloi:
  - Mutta ne ovat ehdot! Ja tässä on keskiviikko! Kylmä on kuitenkin hyväksi terveydelle! Kylmä sää on hyväksi terveydellemme!
  Ja paljain varpain, miten natseja ryöstetään. Ja T-4 tämä pieni tankki on rikki.
  Soturit on huomattava valtavan luokan taistelijoita.
  Ekaterina ampuu myös paljain jaloin ja kiljuu:
  - Kommunismi olla!
  Elena, joka myös ampui vihollista ja löi tämän läpi, nauroi korviaan:
  - Meitä odottaa hullu voitto!
  Ephrasia löi Wehrmachtin tankkien läpi paljain jaloin, kylmästä sinisenä, vastasi luottavaisesti:
  - Mikään ei estä meitä!
  Nämä soturit ovat aivan mahtavia!
  Mutta valitettavasti heidän sankaruutensa on äärimmäisen pientä... Myös Arkangeli kaatui... Selvästikään ei ole tarpeeksi ammuksia....
  Saksalaiset liikkuvat Moskovaa kohti takaapäin. Maaliskuussa taistelut puhkesivat Ryazanista. Hitlerin joukkoja virtaa ympäriinsä idästä...
  Joitakin kiireellisiä toimia tarvitaan.
  Moskova kestää edelleen ja Stalin on koonnut turvallisuusneuvoston. Keskustelu oli hermostunut. Uusia ideoita ei tullut.
  Vain Beria ehdotti:
  "Ehkä meidän pitäisi todella tarjota rauhaa Kolmannelle Valtakunnalle millä tahansa ehdolla, kunhan he eivät koske meihin!"
  Stalin vastasi vihaisesti:
  - Tämä ei ole rakentava lähestymistapa, toveri Beria! Tarvitsemme vahvoja liikkeitä!
  Marsalkka Vasilevski vastasi rehellisesti:
  - Teidän ylhäisyydellänne ei ole varauksia! Melkein kaikki he joutuivat epätasaisiin taisteluihin. SU-100:n lisäksi sarjassa ei ole muita uusia aseita. Totta, IS-3 on pian valmis, mutta tätä tankkia on vaikea valmistaa, ja sen sarjaksi saattaminen on nykyolosuhteissa vaikeaa.
  Marsalkka Žukov huomautti vihaisesti:
  - Jos et voi voittaa, on vain yksi asia jäljellä - kuolla arvokkaasti!
  Stalin halusi sanoa jotain, mutta paljasjalkainen tyttö lyhyessä hameessa ilmestyi. Vilkutti paljaita kantapäänsä, hän toi lähetyksen.
  Stalin kulki sen yli ja karjui vihaisesti:
  - Leningrad, joka ei kestänyt nälkää ja monta kuukautta kestänyt saarto putosi! Nyt Fritz on valloittanut toisen kaupunkimme!
  Marsalkka Žukov levitti kätensä ja huomautti:
  - Voi suuri Stalin... Se on kauheaa!
  Beria ehdotti:
  - Ehkä tämän ampumisen kunniaksi tuhat ihmistä?
  Korkein komentaja huusi:
  - Ole hiljaa kalju idiootti! Jotain on tehtävä!
  Molotov ehdotti änkyttäen ja hermostuneena tyttöjen paljaita polvia silitellen:
  - Tarjotaan saksalaisille väliaikainen tulitauko ja vasta sitten aloitetaan rauhanneuvottelut millä tahansa ehdolla.
  Stalin karjui:
  - Yrittää! Mutta luovuttamista ei tule. Moskova kaatuu, käymme sissisotaa!
  Beria huomautti imartelevalla virneellä:
  - Mutta tämä vain lisää ihmisten kärsimystä, toveri Stalin. Voi olla...
  Stalin löi päättäväisesti nyrkkiä pöytään:
  - Ei! Molotov ehdottaa neuvotteluja! Eikä mitään muuta, paskaa loppuun asti!
  Saksalaiset piirittivät Ryazanin maaliskuun puolivälissä. Neuvostoliiton joukot tekivät läpimurron ampumatarvikkeista pulaa.
  Alenka ja hänen tiiminsä juoksevat paljain jaloin vilkkuen keväällä sulaneella lumella.
  Tyttö ampuu natseja ja laulaa:
  - Kunnia hengellemme, kunnia suurelle maalle!
  Ja paljain jaloin hän heittää tappavan kuolemanlahjan. Ja hajottaa natseja kaikkiin suuntiin.
  Anyuta, ampui vastustajia, julkaisi:
  - Ja iskumme, pyhä lahja ja maksu!
  Alla myös juoksee, ampuu natseja, heittää räjähtävän hiilipaketin paljain jaloin ja sihisee:
  - Emme koskaan luovuta!
  Ja nyt kimalteleva Mary, ampuen natseja, leikkaamalla niitä perusteellisesti ja muriseen hampaansa virnistäen, kiljuu:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja hänen paljas kantapäänsä lähetti tuhoisen paketin kuolemaa ja murskauksia.
  Natseja ampuva Marusya huomauttaa melko loogisesti:
  - Kommunismi ei katoa koskaan!
  Matryona, ampuessaan vihollista ja leikkaamalla rivejä, huomauttaa melko loogisesti ja rationaalisesti:
  - Ja usko puolueeseen säilyy vuosisatoja!
  Ja paljaat varpaat tuovat tuhon lahjan.
  Tytöt pakenivat kehästä. Mutta tilanne on edelleen jännittynyt.
  Eikä heillä ole minne mennä.
  Kevään sula viivästytti hieman saksalaisten etenemistä. Lisäksi natsit yhdistyivät Japanin kanssa ja etenivät Keski-Aasian miehitykseen.
  Se myös häiritsi heitä ja huhtikuu meni suhteellisen rauhallisesti. Ja toukokuussa ensimmäinen Neuvostoliiton tankki IS-3 julkaistiin. Ja hänet voitaisiin toimittaa vapun paraatille.
  Ikääntynyt ja heikentynyt Stalin katsoi tätä kumartuneena. Hänen ilmeensä oli kuoleman väsynyt.
  IS-3:sta ei tuotannon työläisyyden vuoksi silti voinut tulla sarjaa.
  Sen olennainen ero näihin kahteen oli vain tornin muoto. Hän oli kuin lentävä lautanen, ja hänen otsansa oli kuin kurkun nokka. Tietenkin lisääntynyt kaltevuuskulma suojasi etuosaa hyvin, mutta monimutkainen tuotanto. Lisäksi otsan alaosa oli haavoittuvainen, ja jos ammus osui siihen, se ei enää kikoillut.
  Stalin heilutti kättään ja katosi bunkkeriin, seuraava natsien hyökkäys alkoi. Ilmaiskuihin osallistuivat TA-400 ja Yu-287, joissa oli taaksepäin pyyhkäisty siipi.
  Ja taas he ampuivat radiosta ballistisia ohjuksia siipien ohjaamana.
  Kreml kärsi merkittäviä vahinkoja.
  Stalin ajatteli vakavasti heidän Moskovan lentoaan.
  Toukokuun puolivälissä, saatuaan päätökseen Keski-Aasian uudelleenjaon, natsit aloittivat hyökkäyksen Moskovaa vastaan idästä ja lännestä. Siitä syntyi toinen kova taistelu.
  Neuvostoliiton joukot taistelivat sankarillisesti. Mutta voimat ovat liian epätasaisia. Myös E-75 Tiger-3 -panssarivaunut ilmestyivät taisteluissa. Ja massiivisesti "Panther" -3. Sanotaan, että tällaiset taistelut ovat poikkeuksellisia.
  Toukokuun loppuun mennessä kesäkuun alussa natsit saivat päätökseen Moskovan käytännössä täydellisen piirityksen.
  Stalin ilmoitti juhlallisesti, että hän jää pääkaupunkiin ja seisoisi siellä kuolemaan asti.
  Moskovaa ammuttiin ja pommitettiin. Häntä ympäröivät erittäin voimakkaat puolustuslinjat, joita ei ole niin helppo voittaa. Pääkaupunkiin keskittyi valtavat ammus- ja elintarvikevarastot.
  Ja Stalin maanalaisessa kaupungissa oli suhteellisen turvallinen.
  Hitler käski 22. kesäkuuta 1945, kun suuren isänmaallisen sodan alkamisesta oli kulunut tasan neljä vuotta, lopettamaan hyökkäyksen pääkaupunkiin, sen sijaan tuhoamaan sen systemaattisesti tykistöllä ja lentokoneilla. Ja jatka luottavaisesti pommittamista.
  Perustettu hyökkäys siirtyi Siperiaan. Oli pakko ottaa Sverdlovsk ja Tšeljabinsk, kunnes nämä kaupungit peittivät lumen... Kesäkuun lopussa heinäkuun alussa molemmat avainkaupungit valloitettiin sitkeiden taistelujen jälkeen... Saksalaiset muuttivat Siperian halki. Neuvostoliiton kylät putosivat yksi kerrallaan.
  Täällä natsit syyskuussa 1945 lähestyivät Novosibirskiä. Myös tämän ratkaisun puolesta puhkesi taisteluita.
  Puna-armeija taisteli paikallisten miliisien kanssa. Tamara taisteli täällä kuin sankaritar.
  On syyskuun loppu, sataa lunta ja pakkasta. Ja tyttöpataljoona taistelee paljain jaloin ja osoittaa ihmeellistä sankarillisuutta.
  Ja soturit taistelevat kuin pantterit.
  Tamara antoi käännöksen, heitti räjähtävän hiilipaketin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Muut tytöt karjuvat epätoivoisesti:
  - Me kuolemme, mutta emme antaudu!
  Ja taistelu jatkuu...
  Novosibirsk kaatui vasta marraskuun alussa... Sota jatkui. Neuvostoliitto ei edelleenkään antautunut. Moskova oli saarrettu ja tulen alla.
  Maanalaiseen kaupunkiin varastoitiin strateginen ruoka- ja ampumatarvikevarasto, joten se oli mahdollista kestää jonkin aikaa.
  Saksalaiset pommittivat ja pommittivat kaupunkia jatkuvasti.
  Siellä oli myös uusi raskas tankki "Rat". Tämä kone painoi kaksi tuhatta tonnia ja oli aseistettu useilla aseilla.
  Ajoneuvoa, jossa oli 400 mm panssari, käytettiin läpimurtopanssarivaununa... Läpäisi taistelutestin....
  Mutta juuttunut siileihin, ja hänet tuhosi kamikaze-lentäjä, joka löi hänet.
  Siitä huolimatta uusi säiliö "Rat" -2 näytti vielä suuremmalta ja raskaammalta ...
  Stalin vietti Moskovassa uutta vuotta 1946, jota ei ollut vielä otettu. Neuvostoliiton suuri johtaja luotti ihmeeseen. Moskovasta on tullut todellinen linnoituskaupunki.
  Ruokavarannot voivat kestää vielä pari vuotta, ja kun otetaan huomioon väestön väheneminen pommitusten ja pommitusten vuoksi, pidempään. Mutta ammukset riippuivat hyökkäysten nopeudesta ja intensiteetistä.
  Beria kuitenkin huomautti:
  - Ehkä toveri Stalin on samaa mieltä Hitlerin kanssa vapaudestamme?
  Ylipäällikkö julisti päättäväisesti ja löi nyrkkiään lujasti pöytään:
  - En puhu kannibaalit Lavrentylle! Ymmärrätkö!
  Beria huomautti huokaisten:
  Toivotaan ihmettä!
  Stalin huomautti kurjuen:
  - Kärsivällisyyttä ja vähän vaivaa!
  . EPILOGI
  Uusi 1946 tapahtui paikallisissa taisteluissa. Saksalaiset ja japanilaiset valtasivat vähitellen kaikki suuret kaupungit. Verhojansk kaatui viimeisenä elokuussa. Saksalaisilla oli uudet tankit AG-50 pyramidin muodossa.
  Tamara ja hänen tiiminsä taistelivat epätoivoisesti Verhojanskissa.
  Tytöt, kuten aina, olivat paljain jaloin ja bikineissä.
  He seisoivat kuoliaaksi. Ja paljain varpaillaan he heittivät tappavan voiman räjähtäviä paketteja.
  Ja sitten, kun ammukset loppuivat, he pääsivät menemään kellarien ja tunnelien läpi taigaan.
  He olivat valmiita tarttumaan aseisiin ja käymään sotaa uudelleen, vaikka se olisikin sissisota.
  Neuvostoliitossa syntyi partisaanivyöhykkeitä, ja maanalainen sota puhkesi.
  Pääkaupunki kesti edelleen, joten Hitler halusi nälkiä sen ja pelastaa sotilainsa, joista liian monet olivat jo kuolleet.
  Ja sillä välin tytöt tuhosivat natseja ja japanilaisia monin eri tavoin ja menetelmin.
  Varsinkin Natasha ja hänen tiiminsä.
  Ja he päätyivät takaisin T-34-85:een. Auto ei todellakaan ole uusi. Ja neljänkymmenenkuudennen vuoden loppuun, vanhentunut.
  Ja tässä on AG-50. Se muistuttaa matalaa pyramidia, jolla on erittäin pitkä runko. Kone painaa kaikki kuusikymmentäviisi tonnia. Panssarin paksuus kaikista kulmista on 250 mm kulmassa. Kuoreille T-34 on täysin läpäisemätön.
  Superman-Natasha sihisi ärtyneenä:
  - Se on kuin työ! Nosta vuori!
  Futuristi Angelica katseli ympärilleen. Nyt he olivat perinteisissä bikineissään. Ja jotain kaunista tuli mieleen.
  Ja Svetlana painoi vipuja paljain kantapäällään ja ajoi tankkia. Hän sihisi:
  - Manööveri! Vain liikettä!
  AG-50 on varustettu tehokkaalla 105 mm tykillä, jonka piipun pituus on 100 EL. Hän pystyy lyömään suuren etäisyyden päästä. Lisäksi kolmekymmentäneljällä panssarin laadulla ei ole väliä. Yksi isku ja se on ohi.
  Svetlana alkaa heilutella Neuvostoliiton tankkia. Vihollinen ampuu. Ammus koskettaa jopa hieman panssaria. Mutta onneksi se lipsahtaa. Mutta voima on valtava - uraaniydin.
  Superman-Natashka kuiskasi helakanpunaisilla huulillaan:
  - Surullisten kasvojen kuvakkeilla - imperiumi syntyy uudelleen!
  Futuristi Angelica ampui paljain varpaillaan. Ammus osui paikallaan olevaan pyramidisäiliöön. Ja liukastui panssari kikoksi. Hän on hyvin viisto ja sementoitunut.
  Saksalainen tankki on tietysti läpäisemätön kaikista kulmista, jopa IS-7:lle. Ja missä on T-34-85 ennen häntä.
  Taas saksalaiset ampuvat... Svetlana painoi paljas kantapäänsä jarruihin. Ja hän pystyi välttämään tankin tappiolta. Vaikka tappava lahja liukastui hyvin läheltä.
  Superman-Natasha sanoi raivoissaan:
  - Kyllä, jäimme jumissa!
  Futuristi Angelica naurahti. Hän repäisi rintaliivit kylmästi irti. Paljaat korkeat rinnat mansikkanänneillä. Hän paljasti helmihampaitaan. Ja siristi:
  - Pelkuri ei pelaa jääkiekkoa!
  Ja painoi punaisen nännin liipaisimeen. Sellainen hän on rohkea ja kimalteleva paholainen. Tai ehkä ystävällinen venäläinen enkeli, joka on ruumiillistunut.
  Ammus lensi ulos ei liian pitkästä kuonosta. Se pyyhkäisi ohi... Ja laskeutui suoraan saksalaisen AG-auton tavaratilaan. Pudotti hänet pois kuin kekseliäs.
  Ja kaikki neljä tyttöä kuorossa haukkuivat:
  - Yksi, kaksi - sain sen! Fritz antoi sarvet niin!
  Ja kuinka he ravistelevat paljaita jalkojaan. Tässä ovat tytöt! Ja kun he käyttävät paljaaa rintaa ammuttaessa, se on sata kertaa tehokkaampaa.
  Superman-Natasha huomautti hymyillen:
  - Tämä säiliö on nyt turvallinen meille. Mutta kuinka se tuhotaan?
  Zoya ehdotti hymyillen:
  - Ja taistelevassa cowboytyylissä lakaisemme sen pois!
  Svetlana kiihdytti tankkinsa liikettä. Mutta vihollinen yhtäkkiä kääntyi ympäri ja ryntäsi hänen kannoillaan. Hän kiihtyi yllättävän nopeasti: loppujen lopuksi kaasuturbiinimoottori. Ja se oli selvästi nopeampi kuin T-34-85.
  Kuin norsu, joka pakenee Moskasta. Kaikki olisi hyvin. Mutta norsut voivat jopa liikkua hyvin nopeasti.
  Superman-Natasha taputti vihaisesti haarniskaansa paljain jaloin ja karjui:
  - Täällä! No, kuinka me jäimme jäljessä natseista!
  Zoya, surullinen äänessä, lauloi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista maailmassamme!
  Ja pudisti hänen hiuksiaan, lehtikultan värisiä.
  Futuristi-Angelica lauloi iloisesti ja ampui toisen ammuksen. Hän osui panssaroituun perään ja murtui.
  - Onko ennennäkemättömiä unelmia mennä ... Onko myöhässä seppeleitä kudonta ... Gerasim oli tyhmä kerran! Nyt hän kiroilee!
  Svetlana huomautti ankarasti:
  - Rivouksien kiroilu on mautonta!
  Superman-Natasha halusi sanoa jotain nokkelaa. Mutta sitten ilmestyi toinen fasistinen tankki. Tällä kertaa E-75. Myös hyvin suojattu otsassa, mutta paljon huonommin sivuilta. Totta, kolmekymmentäneljä ei silti voi murtautua sen läpi.
  Tällä kertaa Zoe riisui rintaliivit. Ja paljasti tulipunaisen nännin.
  Hän otti sen ja painoi liipaisinta rinnallaan. Ase toimi...
  Kuori osui jälleen suoraan massiivisen aseen piippuun. Ja sadanviiden millimetrin tykki oli epäkunnossa.
  Ja tämä saksalainen ryntäsi hänen kannoillaan. Hyvä tapa poistaa suojatuimmat ajoneuvot käytöstä on törmätä tavaratilaan.
  Superman-Natasha julisti iloisena:
  - Tässä näet! Me voitamme!
  Ja tässä on kolmas tankki. Tällä kertaa "Kuninkaallinen leijona". Hänellä on ase, 450 mm:n pommi. Jos sellainen asia on perseestä, se ei näytä ollenkaan vähältä.
  Superman-Natasha päätti tällä kertaa ampua itsensä. Hän riisui rintaliivit. Kuinka pitkä ja kiinteä rinta hänellä vielä on. Raikas kuin tyttö. Ja soturi ottaa sen ja painaa sitä rubiininännillä.
  Kuori lensi ulos... Ja "kuninkaallinen leijona" pääsi suoraan piippuun. Ja kuinka valtava auto räjähtää. Että pari reunoilla seisovaa tankkia lensi useita satoja metrejä.
  Kyllä, ja kolmekymmentäneljä ravisteli. Auto melkein kaatui ja nousi maasta.
  Futuristi-Angelica jopa löi otsaansa laskeutuessaan ja huusi:
  - Kuin hevosaaseja!
  Ja hän uhkasi Fritziä nyrkkellään.
  Superman-Natasha oli tyytyväinen ja paljasti helmimäiset, erittäin suuret hampaansa:
  - Tässä annoimme vihollisen päälle! Kuten pitääkin!
  Zoya lauloi iloisesti:
  - Rakkaus ja kuolema! Hyvä ja paha! Mikä on pyhää, mikä syntistä... Mutta en välitä!
  Ja tyttö liikutti paljas jalkaansa metallilla.
  Seuraava vihollinen on E-100. Auto on vaarallinen. Pomminheittimellä ja 75 mm:n tykillä erittäin pitkällä piipulla. Tällainen hyökkäysmuunnos, joka pystyy suorittamaan panssarihävittäjän roolin. Ja seitsemänkymmentäviisi millimetrin tykki Neuvostoliiton tankille riittäisi.
  Ja pommikoneen piippu on peitetty korkilla.
  Superman-Natasha ristiin itsensä paljain jaloin ja sirutti:
  - No, lyömmekö hänet?
  Zoya hampaat paljastaen myöntyi:
  - Tottakai teemme!
  Futuristi Angelica painoi liipaisinta helakanpunaisella nännillä. Ase toimi. Se sylki murhasyytteen. Ja hän rikkoi saksalaisen tykin suhteellisen ohuen, mutta pitkän piipun.
  Svetlana twiittasi innostuneesti:
  - Hieno! Anna minun nyt ampua!
  Ja soturi myös paljasti vartalonsa. Rintakehän koko neljä on päällä. Ja erittäin jopa kaunis, seksikäs, viettelevä. Joten tällaisten tyttöjen kanssa haluat rakastella. No, mikä voisi olla parempaa kuin he? Varmaan vain muita tyttöjä!
  Ja sitten tyttö sai hetken, jolloin korkki alkoi avautua. Ja käyttämällä hänen tulipunaista nännään, kuinka ammutaan ammus saksalaista pommikonetta kohti.
  Eikä Fritzillä ollut edes aikaa räpäyttää silmää... Heti kun hän ottaa sen ja räjähtää... Savuvaa metallia levisi kaikkiin suuntiin.
  Svetlana hieroi vahvoja käsiään ja huusi:
  - Olen todellinen lohikäärmetyttö!
  Ja kuinka hän nauraa! Ja hän ottaa sen ja näyttää kielensä!
  Superman-Natasha otti sen ja lauloi innostuneesti:
  - Patriootti! Neuvostoliiton patriootti! Kuinka monta Fritziä tapoit!
  Zoya otti laulun ja ravisti paljas rintaansa, hän jatkoi:
  - Patriootti! Punainen patriootti! Ja tytöt kaikki unelmasi!
  Ja myös soturi kuinka ottaa se ja purskahtaa nauruun! Ja kieli näyttää! Ja paljasti hampaansa!
  Ja liikuta vipua paljain jaloin...
  Tytöt täällä ovat selvästi parhaimmillaan, vaikka heillä on vanhentunut tankki. Ja he jatkavat puolueellisuutta.
  Mutta 20. huhtikuuta 1947 alkoi uusi hyökkäys Moskovaan. Siihen osallistuivat japanilaiset, turkkilaiset ja koko ulkomaalainen armeija.
  Hitlerin kärsivällisyys loppui lopulta ja hän päätti lopettaa Neuvostoliiton. Ja henkilökohtaisesti Stalinin kanssa yhdistäen häneen Venäjän alueella edelleen leimaavan sissisodan.
  Kuten, jos Moskova kaatuu, sota epäilemättä päättyy.
  Ja ratkaiseva yleinen hyökkäys alkoi.
  Hyökkäykseen lähtivät myös superraskaat panssarit "Rat" -2, "Monster", E-200, E-500 ja muut.
  Ensinnäkin kaupunkia ammuttiin ballistisilla ohjuksilla.
  Kolmannen valtakunnan taistelussa käytettiin myös haavoittumattomia levykkeitä. Sellainen on armada.
  Alenka ja hänen tiiminsä kohtasivat rohkeasti saksalaiset ja ottivat heidät vastaan.
  Alyonka heitti kranaatin paljain varpaillaan, ampui purskeen ja karjui:
  - Venäjän hengen puolesta!
  Anyuta ampui vastustajia ja niitti vihollisten rivejä, sirkutti paljain kantapäällään antautuen kuoleman paketille:
  - Kommunismin suuruuden puolesta!
  Alla, ampui Neuvostoliiton vihollisia ja heitti pommin paljain varpaillaan, huusi:
  - Äiti-Venäjälle kommunismissa!
  Maria, joka suuntasi vihollista kohti tarkasti suunnattua tulitusta ja leikkaa häntä luottavaisesti, totesi hampaat paljastaen:
  - Venäjä tarvitsee uuden johtajan!
  Matrena totesi ampuen ja itsevarmasti tuhoten vastustajia ja antaen paljain varpaillaan toisen kuoleman lahjan:
  - Tottakai se on välttämätöntä!
  Ja hänen heittostaan, joka putosi jäähalliin, kaksi saksalaista tankkia törmäsi.
  Natseja ampuva Marusya totesi tarmokkaasti:
  - Kaikki oli Neuvostoliitossa, mutta vihollinen otti numeron!
  Ja paljaalla kantapäällään, kuinka hän laukaisee murhanhimoisen ja väistämättömän!
  Alenka rohkaisi ystäviään:
  - Älä kiirehdi hautaamaan Venäjää! Meilläkin on tekemistä!
  Ja paljain jalkansa varpailla hän heittää tuhoavan tuhon lahjan.
  Anyuta, joka ampui natseja, oli samaa mieltä tästä:
  - Lyömme vihollisia kiivaasti, Isänmaan joki ei kuivu!
  Ja paljaalla, pyöreällä kantapäällä tyttö ottaa energisesti vihollisen ja antaa periksi.
  Alla, joka ampui natseja ja päästi irti räjähteen ritsasta, veti narusta paljain varpaillaan, julkaisi:
  - Se on vain supermies - joka korvaa Stalinin!
  Maria, joka ampui hämmästyttävän tarkasti ja heitti kranaatteja paljain varpaillaan, puhui:
  -Kaikki mikä ei muutu, kaikki on parempaan!
  Matryona kaatoi Fritzin hyvin kohdistetuilla laukauksilla. Ja sitten, kun hän oli vahingoittanut säiliötä paljaalla jalallaan, hän huomautti:
  - Me muuttumattomalla ja sankarillisella tahdollamme!
  Marusya heitti koko joukon kranaatteja paljain jaloin. Joten natsien itseliikkuva ase kääntyi ympäri ja vinkaisi:
  - Olen vahvin!
  Alla, tyrmäsi kuljetusauton natseilta heitolla, kranaatit paljaalla kantapäällä, huomasi ja korjasi:
  - En minä, vaan me! Kaikki on vahvempaa!
  Alyonka lauloi kohottaakseen taistelutunnelmaa ja sävelsi liikkeellä ollessaan. Ja loput tytöt, ampuivat natseja, nousivat;
  Olemme Neuvostoliiton maan tyttöjä,
  Joka on soihtu koko maailmalle...
  Näytämme, tiedämme esimerkin suuruuden,
  Tässä lauletaan sankaritekoja!
  
  Tytöt syntyivät punaisen lipun alla,
  Ja paljain jaloin ryntää pakkasen läpi...
  Tyttäret ja pojat taistelevat Venäjän puolesta,
  Joskus morsian antaa miehelle ruusun!
  
  Universumin yllä on punainen lippu,
  Loistaa niin kirkkaasti kuin soihdun liekki...
  Loppujen lopuksi meillä on sankarillinen keinu,
  Ja bannerimme kimaltelee kuin punainen laukku!
  
  Älä usko, kirottu fasisti ei mene ohi,
  Ja venäläinen henki ei katoa koskaan...
  Voitto avaa loputtoman tilin,
  Tervehditään kaikkia!
  
  Venäjä on upea maa
  Annoit kommunismin kansoille...
  Jumalan ikuisesti anteliaasti antama,
  Isänmaan puolesta, onnen ja vapauden puolesta!
  
  Vihollinen ei voi voittaa Isänmaata,
  Ja ei väliä kuinka julma hän oli ovela ...
  Voittamaton venäläinen karhumme,
  Venäjän sotilas on niin kuuluisa voitostaan!
  
  Kaunis neuvostomaa
  Siinä tytöt ovat ylpeitä siitä, että he ovat kauniita ...
  Hän on meille ikuisesti syntymästään annettu,
  Ja olkaamme rehellisiä komsomolin jäseniä!
  
  Taistelemme Moskovan laitamilla,
  Lumikamyrsky ja tytöt paljain jaloin...
  Älkäämme antako Isänmaata Saatanalle,
  Me jopa ammumme tarkasti viikateellä!
  
  Joten raivoissaan tytöt ovat innokkaita taistelemaan,
  Ja he heittävät paljaan räjähdyspaketin kantapäällä...
  Hän on vain fasisti, koska hän näyttää siistiltä,
  Itse asiassa vain paha Kain!
  
  Viholliset eivät voi voittaa tyttöjä,
  He ovat syntyneet sellaisen tähden alla...
  Voittamaton hirviö on karhumme,
  Kuka teki isänmaasta vaimon!
  
  Me venäläiset tytöt olemme hyviä
  Emme pelkää kidutusta ja pakkasta ...
  Ja torju, usko pahan lauman hyökkäystä,
  Vihollinen suuttuu annoksesta!
  
  Vihollinen pystyi työntämään takaisin Moskovasta,
  Vaikka hänellä on paljon valtaa...
  Me tytöt olemme niin ylpeitä itsestämme
  Vastustajat katoavat kaikki haudoihin!
  
  Älä usko, viholliset eivät voi voittaa Venäjää,
  Koska jokainen ritari vaipoista...
  Metsästäjä on muuttunut saaliiksi,
  Ja vastustaja on vielä lapsi!
  
  Mutta venäläinen henki, usko suurta henkeä,
  Siinä, tiedätkö, sellaiset voimat ovat piilossa ...
  Se murskataan viholliselle nukkana,
  Loppujen lopuksi ritarit ovat voittamattomia taisteluissa!
  
  Hävitä epäilyksesi tytöt
  Olemme maailman rohkeimmat tietävät...
  Heitetään saatanan laumat helvettiin,
  Kastellaan kaikkien vastustajat vessassa!
  
  Pyhä sota päättyy
  Maapallolla tulee olemaan rauha ja aamu....
  Hän on ikuisesti tiedossa olevan auringon kanssa,
  Ikuisesti loisteliasta kesää!
  
  Ja ikuinen kommunismi kirkkaudessa,
  Ja Lenin ja suuri Stalin ovat kanssamme ...
  Verisessä elokuvassa vasta nyt on fasismi,
  Ja meidän uskomme on vahvempi kuin teräs!
  
  Venäjäni hallitsee vuosisatoja
  Ja antoi onnen koko universumille....
  Tarvitsee teräsnyrkin voimaa
  Ja kyvykkyys, mutta kohtuullinen vuoto!
  
  
  
  NIDAT LUOVAT IHMEASeita
  Tigerin tuolloin testaamat Gerda, Charlotte, Magda ja Christina kehittivät myös lupaavaa mallia: Panthers -2. Tytöt asettivat moottorin ja voimansiirron yhteen lohkoon - poikki ja tekivät tornista kapeamman ja pienemmän. Ja vaihdelaatikko asennettiin itse moottoriin. Tämän seurauksena "Panther" -2 osoittautui alle kahden metrin siluetiksi, ja miehistön jäsenmäärä pieneni kolmeen henkilöön. Rungon otsan panssarin paksuus nousi 120 mm:iin suurten rinteiden alla ja sivujen 82 mm:iin rinteiden alla. Ja tornit ovat jopa 150 mm otsaa ja 82 mm sivuja, rinteiden alla. Samanaikaisesti koko ajoneuvo pienennettiin 35 tonniin, mikä mahdollisti 700 hevosvoiman moottorin kanssa ja lisäsi säiliön nopeutta ja ohjattavuutta. Samalla myös auton läpinäkyvyys on parantunut ja alusta on tullut kevyemmäksi ja paljon helpompi korjata ja huoltaa. Rullaa on yhteensä kuusi, mikä on käytännöllistä ja kätevää. Hitler piti "Panther" -2:sta ja tuli sarjaan 43. syyskuusta lähtien. Auto on onnistunut, hyvällä, panssaria lävistävällä ja pikatuliaseella. Hän työskenteli ja liikkui nopeasti, erinomaisella ergonomialla.
  Ja mikä tärkeintä, se oli helpompi valmistaa ja vaati vähemmän metallia. Ja samalla se erottui pääoman selviytymisestä. Ei ole niin helppoa murtautua sellaisen auton läpi, jossa on suuret panssaririnteet.
  Neuvostoliiton joukoilla oli vakava ongelma. Lisäksi saksalaiset investoivat Fau-ohjelman sijaan suositun hävittäjän kehittämiseen ja loivat XE-162:n, joka on yksinkertainen ja halpa valmistaa sekä erittäin kevyt ja ohjattava.
  Tämä kone osoittautui kehitetyksi edullisemmissa olosuhteissa ja suhteellisen helppokäyttöiseksi. Eikä hänen ole niin helppoa selviytyä.
  Aloin Neuvostoliiton ja liittoutuneiden joukkoja vastaan rajuja ilmataisteluja. Hävittäjä painoi tyhjänä vain puolitoista tonnia ja koostui lähes kokonaan puusta. Joten kone osoittautui erittäin tehokkaaksi.
  Tilannetta pahensi se, että saksalaiset tytöt alkoivat tulla aktiivisesti ilmailuyksiköihin.
  Albina ja Alvina alkoivat tehdä maalia aktiivisesti taistelemalla pääsääntöisesti paljain jaloin ja yhdessä bikineissä. Ja näitä tyttöjä ei voitu kaataa. Ja he itse katkaisivat niin aktiivisesti vihollisen. Ja kuinka kauniita nämä blondit olivatkaan: todellisia arjalaisia!
  Albina painaa liipaisinta sirolla jalalla ja katkaisee pari Neuvostoliiton lentokonetta ja kiljuu:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Alvina painaa liipaisinta helakanpunaisella nännillä ja iskee kolmeen neuvostoautoon ja karjuu:
  - Kunnia isänmaallemme!
  Taistelevat tytöt - et voi sanoa, että he ovat heikkoja. Ei, he ovat erittäin aggressiivisia ja voivat repiä kaikki palasiksi.
  Räjähtävä kokonaisuutena tämä armeija. Ja talvella etulinja vakiintui. Mainstein aloitti vastahyökkäyksen ja onnistui kukistamaan Neuvostoliiton joukot Dneprin yli luoden parin suurta kattilaa. Saksalaiset pystyivät myös torjumaan hyökkäyksen lähellä Leningradia. Täällä he luottivat vahvaan puolustuslinjaan. Lisäksi Ukrainan tappion jälkeen Stalin poisti useita divisioonaa tästä suunnasta ja antoi saksalaisten torjua hyökkäykset. Etu kesti, ja saksalaiset pystyivät kestämään talvella koko hyökkäyksen kehällä.
  Gerda taisteli henkilökohtaisesti "Panther" -2:lla tyttöjen kanssa. Ja talvesta huolimatta kaunokaiset taistelivat paljain jaloin ja vain yhdessä bikineissä.
  Gerda painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan, löi vihollista ja vinkaisi:
  - Kunnia valtakunnallemme!
  Charlotte painoi myös vipua paljain varpaillaan, tuhosi 34 tornin ja vahvisti aggressiivisesti:
  - Kunnia sankareille!
  Kristina löi painamalla nappia helakanpunaisella nännillä ja iski Neuvostoliiton koneeseen:
  - Ja kunnia meille!
  Magda ampui neljän konekiväärisarjan, katkaisi Neuvostoliiton jalkaväen paljain varpaillaan ja julkaisi:
  - Ikuinen, voitollinen kunnia!
  Joten tytöt ovat tuhmia ja alastomia, heidän pyöreät kantapäänsä kimaltelevat.
  Ja lähestyessä "Tiger" -2:ta, tämä 55 tonnin painoinen säiliö lupaa suojata otsaa 250 mm ja sivut 170 mm.
  Se 88 mm:n aseella 71 EL:ssä, erittäin kunnollinen auto.
  Ja keväällä saksalaiset etenevät jo Italiassa ja murskaavat luottavaisesti liittolaisia.
  He valtaavat Napolin ja hyökkäävät Sisiliaan.
  Ja sadat tuhannet liittoutuneiden joukot antautuvat. Ja murskaa ne perusteellisesti. Saksalaiset pantterit ovat pysäyttämättömiä.
  Ja tytöt saavat englantilaiset kaatumaan polvilleen ja suutelemaan heidän paljaita, taltattuja jalkojaan ja nuolemaan kaunokaisten pyöreitä kantapäitä kielellään.
  Kesäkuussa liittoutuneet yrittävät edetä laskemalla joukkoja Normandiaan. Mutta he kärsivät murskaavan tappion siellä. Jälleen satoja tuhansia vankeja ja paljon vangittua varustusta.
  Roosevelt saa sydänkohtauksen ja tulee työkyvyttömäksi. Yhdysvallat yrittää hillitä näin vaikeaa sotaa. Britannia harkitsee sovinnontekovaihtoehtoja Fritzin kanssa. Tilannetta pahentavat Englannin kaupunkien voimakkaammat pommitukset suihkukoneilla. Ja brittiläiset hävittäjät eivät pääse kiinni sellaisiin lentokoneisiin.
  Joten Churchill alkaa pyytää rauhaa. Mutta Fuhrer on säälimätön. Hän on täynnä tietoisuutta omasta voimastaan.
  Mutta britit suostuvat silti rauhaan. Ja tämä huolestuttaa Stalinia, joka tarjoaa Fuhrerille aselevon. Hitler suostuu lopettamaan vihamielisyydet kolmeksi vuodeksi edellyttäen, että puolueellista sabotointia ei tapahdu ja osapuolet pysyvät rajoillaan ja Neuvostoliitto myy öljyä ja leipää saksalaisille.
  Stalin suostui tähän ... Ja Fritzit irrottivat kätensä.
  Ensimmäinen isku on tietysti Gibraltar. Kun olet valloittanut tämän linnoituksen, voit siirtää joukkoja Afrikkaan lyhimmän matkan yli. Myrskyttäessä linnoitusta saksalaiset käyttivät uusimpia MP-44-rynnäkkökivääriä, tytöt myös paransivat niitä: tekivät niistä paljon helpompia ja luotettavampia.
  Ja Albina ja Alvina taistelivat taivaalla, tytöt, jotka tekivät saksalaisista lentokoneista paljon käytännöllisempiä ja nopeampia.
  Ja he murskasivat liittolaiset oikealle ja vasemmalle. Gibraltar olisi otettu liikkeelle. Franco joutui hyväksymään Hitlerin uhkavaatimuksen. Älä anna natsien miehittää maatasi.
  Saksalaiset kiihdyttivät panssarivaunuja ja murtautuivat vihollisen alueelle.
  Gibraltarin kukistumisen jälkeen Fritz saapui Marokkoon. Ja he muuttivat valloittaen alueita. Fritz-tankkeja liikkui erityisesti Algeriassa. "Panther" -2 liukuu nopeasti hiekalla. Se päivitettiin tehokkaammalla moottorilla, ja se kilpaili. Panther-2 oli täysin tyytyväinen armeijaan otsasuojaukseensa, ja Tiger-2 oli yleensä hämmästyttävä panssarivaunu. Liittolaiset putosivat ikään kuin kaatuneiksi.
  Saksalaiset tytöt taistelivat autiomaassa, yleensä paljain jaloin ja bikineissä. He voitelivat ihoa vain erityisellä suojavoiteella, jotta se ei pala.
  Sitten vangittujen englantilaisten kaunokaiset laskeutuvat polvilleen ja saavat tytön kantapäät nuolemaan. Ja he pitävät siitä, varsinkin afrikkalaiset, jotka tekevät sitä innostuneesti.
  Neljäskymmenesviides vuosi oli saksalaisille erittäin onnistunut, he valloittivat suurimman osan Afrikasta, Lähi-idästä. Ja 46. vuoden ensimmäisellä puoliskolla he valloittivat myös Intian, Burman ja muun Afrikan. Ja joukkojen toimittamisessa, viestinnän venymisessä, maastossa oli enemmän ongelmia kuin brittiläisten ja amerikkalaisten yksiköiden vastustuksessa. Lisäksi siirtomaajoukot eivät olleet kovin halukkaita taistelemaan. Teknologiassa saksalaisilla on ylivoimainen etu laadussa. Esimerkiksi ME-262 X, ja sen nopeus on jopa 1200 kilometriä tunnissa, ja se on aseistettu viidellä ilma-aseella. Ja vaikka Yhdysvalloilla ja Britannialla ei ole enemmän tai vähemmän taistelukäyttöön sopivia hävittäjiä, ja pommikoneilla ei ole vielä enemmän.
  Lisäksi saksalaisilla oli diskoja, jotka kehittivät neljän äänen nopeudella. Ne olivat täysin haavoittumattomia pienaseille autojen ympärillä virtaavan laminaarisuihkun ansiosta. Mutta tämän vuoksi he eivät voineet ampua. Mutta toisaalta oli mahdollista pudottaa pommi korkealta ja käyttää sitä tiedusteluun, ja mikä tärkeintä, päihittää vihollisen ajoneuvoja kaatamalla ne suihkuilla.
  Lentävät lautaset ovat tehokkaita aseita, joilla on pitkä kantama ja ne pystyvät lentämään Euroopasta Yhdysvaltoihin. Ja joskus niitä johtivat hyvin kauniit tytöt, jotka mieluummin tappelivat paljain jaloin ja bikineissä.
  Tässä ovat Gertrude ja Eve lennossa. Nämä ovat kaksi ihanaa söpöläistä. Esimerkiksi musta amerikkalainen jäi kiinni. Tukkiin sidottu. Ja niin hänen miehen täydellisyytensä he ratsastivat pitkään, niin että vanki menetti tajuntansa, ylityöllistyi.
  Ja nyt Gertrude paljain varpaineen otti ja suuntasi levykkeen kohteeseen ampuen alas amerikkalaisia lentokoneita. Tässä on taisteleva tyttö.
  Ja Evekin ohjaa paljain varpaillaan auton vihollista kohti tappavalla voimalla.
  Ja raivoissaan rampaa vihollista, ja Englannin ja USA:n autot putoavat.
  Saksalaisten maihinnousu suunniteltiin marraskuun lopulle. Ensinnäkin kukaan ei odota tällä hetkellä. Itse asiassa sää ei ole kovin hyvä ja on riskialtista selviytyä. Mutta rauhallisina päivinä voit uida Englannin kanaalin yli ja laskeutua. Lisäksi yölaskussa on etuja, koska sitä on paljon vaikeampi puolustaa yöllä.
  Saksalaiset olivat tähän mennessä tappaneet englantilaiset ja amerikkalaiset laivastot.
  Laskeutumista odotettiin siis ilman ongelmia. Tyttöjen erikoispataljoonoista tuli vahva iskujoukko, jotka marraskuun lopun pakkasessa olivat paljain jaloin vain yhdessä bikinissä.
  Laskeutuminen alkoi 26. marraskuuta 1946. Reichstagin vaalien vuosipäivänä, jonka jälkeen Hitler sai valtakunnankanslerin viran.
  Kukaan ei pysäyttänyt laskeutumista. Ja hyökkäykseen osallistuivat suuret joukot jalkaväkeä ja jopa uusimmat pyramidipanssarit. Johon ei voi tunkeutua mistään kulmasta.
  Tytöt tietysti tappelevat sisällään ja toimivat rohkeasti.
  Ja jotkut soturit murtavat jo paljain jaloin jääreunaa yöllä jäätyneillä lätäköillä. Ja he taistelevat kovasti. Ja he tekevät uskomattomia ihmeitä. Ja kun he heittävät kranaatteja paljain varpaillaan ja repivät brittejä osiin, siitä tulee erittäin siistiä ...
  Gerda puolestaan taistelee Tiger-4 pyramidipanssarivaunulla tykillä ja pomminheittimellä ja erittäin rohkeasti. Lähettää ammuksen ammuksen perään ja repii viholliset erilleen.
  Ei toimimalla pesemällä vaan rullaamalla, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, tyttö karjuu:
  - Paljastamme hampaat aktiivisesti, tuhoamme erittäin voimakkaasti!
  Charlotte käyttää tulipunaista nänniä ampuessaan, painaa sitä joystickin painiketta ja osui viholliseen, siristi:
  - Universaali rakennustiimimme!
  Lupanula raketinheittimellä ja Christina paljain varpain. Hän murskasi paljon vastustajia ja murahti:
  - Kolmannen valtakunnan suuruuden puolesta!
  Magda karjui hänen peräänsä. Tällä kertaa mansikkanännillä. Repäisi vihollisen ja karjui:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Tässä ovat huipputason tytöt! Ja kuinka tyttöjen jalkaväki juoksee paljain jaloin heittäen kranaatteja liikkeellä. Ja kuinka mahtavaa ja tappavaa se on.
  Tytöt ovat niin taistelevia ja kauniita.
  Ja he murskaavat brittejä oikealle ja vasemmalle. Ei ole yllättävää, että Ranskan ja Norjan hyökkäyksessä ja laskeutumisessa Englanti kesti vain kymmenen päivää. Tämä on suurenmoista!
  Metropoli kaatui. Ja seuraava vaihe on matka Amerikkaan. Helmikuussa saksalaiset suorittivat talvesta huolimatta maihinnousun Islannissa: Operation Icarus ja valloittivat tämän tärkeän alueen.
  Ja taas paljasjalkaiset tytöt eri SS-pataljoonoista osallistuivat taisteluihin.
  Ja he onnistuivat vilkuttamalla paljaita kantapäänsä lumen läpi.
  Stalin ehdotti Hitlerille maaliskuussa 1947 yhteistä sotaa Yhdysvaltoja vastaan. Fuhrer suostui tähän, mutta sillä ehdolla, että Neuvostoliitto saisi takaisin vain Alaskan, jollain tavalla laillisen alueen. Eikä pyydä enempää.
  Stalin suostui tähän ... Ja Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys Alaskan läpi alkoi. Niin nopeaa ja julmaa.
  Uudet Neuvostoliiton tankit liikkuivat.
  Elizabethin miehistö taisteli ensimmäisellä, kokeellisella ja vielä keskeneräisellä T-54-tankilla. huhtikuuta 1947. Alaskassa on vielä lunta, mutta venäläiset tytöt tappelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja niin kauniita tyttöjä.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan vihollista kohti. Amerikkalainen Sherman osuu. Ja hampaat paljastaen soturi sanoo:
  - Kunnia suuren kommunismin ideoille!
  Ekaterina ampuu myös paljain sormin taltioiduilla jaloilla ja kiljuu:
  - Kunnia armeijamme voittaville tuloksille!
  Elena myös ampui, tällä kertaa rintansa helakanpunaisella nännillä, osui viholliseen erittäin hyvillä pisteillä ja murisi:
  - Kunnia uusille ratkaiseville voittoille!
  Euphrasia, löi vastustajia mansikkanännillä ja löi "Pershing" haukkui:
  - Ja me voitamme!
  Soturit ilmeisesti hajaantuivat kuin räkät. Ja niin amerikkalaiset puidaan.
  Tässä ammus osuu tankin otsaan, mutta kimpoaa välittömästi. Elizabeth karjuu ja hyppää:
  - Kunnia kommunismin ideoille!
  Ja hän lähettää myös ammuksen vastauksena paljaiden varpaidensa avulla. Tämä on tyttö, jolla on todellinen tehtävä.
  Sellaisia ovat taistelun kauneudet.
  Neuvostoliiton joukot pysyivät Alaskassa. Ja toukokuussa saapui ensimmäinen metalliin muotoiltu IS-7.
  Ja siinä on Alenkan panssarivaunumiehistö.
  Tässä on sellainen taisteleva tyttö. Kun hän ampui vihollista kohti, hän osui siihen erittäin tarkasti.
  Ja ase, kuinka voimakas: 130 mm. Hän lyö vihollista kaukaa. Amerikkalaisille päätankki on edelleen Sherman, joka on hyvä vain Saksan ja Neuvostoliiton tankkiässien pisteytykseen. On hieman parempi Pershing, jossa on tehokkaampi ase kuin 90 mm:n kaliiperi. Ja erittäin pieni "Supershing", jonka ase on kaliiperi 90 mm ja piipun pituus 73 EL, pystyy aiheuttamaan vaarallisen haavan Neuvostoliiton IS-7-koneeseen aluksella ja sen lähellä. Amerikkalaiset aseet eivät kestä pyramidin muotoisia saksalaisia tankkeja ollenkaan kaikista kulmista. IS-7 on lävistetty sivuun. T-54 - "Supershing", voi mennä lähelle otsaa ja laivalla kaukaa. Mutta toistaiseksi Neuvostoliitolla on päätankki T-34-85, jota ei ole vielä poistettu tuotannosta ja joka taistelee amerikkalaisia vastaan. Se on suunnilleen yhtä suuri kuin Sherman ja heikompi kuin Pershing.
  Neuvostoliiton sotilailla on siis vaikeuksia. Ja he katsovat kateudella ainoaa, aivan ensimmäistä kokeellista tankkia IS-7.
  Tämä auto on ylpeä ja siisti.
  Myös IS-2 ja IS-3 taistelevat. Otsan viimeiseen koneeseen ei ole läpäisty paitsi "Superpershing". No, IS-3 voidaan puhkaista myös rungon alaosaan.
  IS-2 on hieman heikko tornin etupanssarissa.
  Tytöt Natashka ja hänen tiiminsä taistelevat tällä tankilla. Taistelevat kaunottaret. Ja ne IS-2:sta antavat murskaavia iskuja tappavilla ammuksilla.
  Natashka painoi jalkojaan paljain varpaillaan ja heitti tappajan ulos murtaen amerikkalaisen ja vyaknulan:
  - Kunnia hyvän kommunismin ideoille!
  Zoya painoi punaisen nännin tappajavipua vasten ja huusi:
  - Arjalaisen rauhan ja järjestyksen puolesta!
  Augustine räjäytti myös tuhoamalla paljaalla kantapäällään, lyömällä vihollista ja haukkuen:
  - Ratkaiseviin voittoihin!
  Ja lopuksi Svetlana heittää jalkansa ulos paljain varpaillaan, katkaisee vihollisen ja vinkkaa:
  - Suuria voimia varten!
  Puna-armeijan soturit etenivät Alaskan halki. Kesä tuli ja oli lämmintä, ja se oli mukavaa tytöille bikineissä ja avojaloin tankeissa. Grönlannin voitettuaan saksalaiset laskeutuivat Kanadaan. Ja etelästä he alkoivat muuttaa Argentiinasta. Brasiliassa jakaantui saksalaisiin ja amerikkalaismielisiin ryhmittymiin. Saksalaiset päättivät asian heidän edukseensa voimakkaalla iskulla taisteluvalmiimmilta divisioonaltaan.
  Natseilla oli tehokkaampi ja tehokkaampi hyökkäyskarbiini, joka ampui kaukaa ja hyvin nopeasti. Yankees kärsi tappiota tappion jälkeen.
  Uusi englantilaisten tyttöjen joukkue Jane Armstrongin johdolla eteni etelästä ... Soturi taisteli Brasiliassa kesällä ... Amerikkalaiset joukot vastustivat hitaasti.
  Mutta Venezuelassa naissoturit kohtasivat amerikkalaiset joukot. He taistelivat vanhentuneesta "Panther" -2:sta, joka on jo käytännössä lopetettu pyramidimallien hyväksi.
  Mutta britit olivat jopa tässä tankissa vahvempia kuin amerikkalaiset. He ampuivat aseesta Shermaneja, jotka olivat jo toivottoman vanhentuneita, he pystyivät taistelemaan vain tasa-arvoisin ehdoin Neuvostoliiton kolmenkymmenenneljän kanssa.
  Jane ampui paljain varpaillaan kaukaa. Lyö vihollista ja sirutti:
  - Tämä on Britannian suuruus - se ei haalistu!
  Gringeta löi taltatut jalkansa viholliseen paljain varpaillaan. Hän murskasi Shermanin ja huusi:
  - Meidän valtakuntamme tulee olemaan siistiä!
  Ja hän näytti kieltään!
  Sitten Monica ampui, löi vihollista suoraan maaliin paljain jaloin ja koukutti:
  - Sielun pelastukseksi!
  Ja niiden jälkeen lupanula ja Malanya. Lyö tarkasti vaarallisempaan Pershingiin murtaen sen rungon.
  Tietysti paljain varpain hän koukutti:
  - Kunnia kuninkaallisten joukkojen ideoille!
  Tytöt taistelivat erittäin aggressiivisesti ja rakentavasti.
  Ja Kanadassa valitut saksalaiset yksiköt liikkuivat. Gerda tankissa "Tiger" -4 pyramidin muotoinen murskattiin Amerikka ja sen valtakunnat. Ja he murtuivat vihollisen murskaavien iskujen alla.
  Gerda ampui paljain varpaillaan, löi vihollista ja huusi:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Charlotte löi myös, tällä kertaa helakanpunaisella rintakehällä, lävisti amerikkalaisen auton ja guruteli:
  - Saksan suuruuden puolesta!
  Christina löi myös vihollisen. Hän murskasi hänen haarniskansa taltattujen jalkojen paljain sormin, kuten munankuoren, ja guruteli:
  - Fantastisista saavutuksistamme!
  Myös Magda jyrisi murskaaen vihollisen kuin savea ja karjui:
  - Sellaisten resurssien vuoksi, joita on mahdotonta sanoa sadussa, ei kuvailla kynällä!
  On huomattava, että tytöt ovat erittäin taistelevia ja erittäin liikkuvia. Niiden kanssa on myös todella hauskaa.
  Ja sitten Kanadan tärkeimmät kaupungit putosivat: Quebec ja Toronto. Ja elämästä tuli parempaa, Fritzistä ja hauskempaa ...
  Hitler julisti, että Amerikka loppuisi!
  Atomipommin kehittämisen myötä Yhdysvallat ei onnistunut. Voidaan nähdä, että onni kääntyi tässä tapauksessa Amerikasta Wehrmachtin hyväksi. Mitä sitten? Voitolle ja menestykselle on muitakin perusteita. Joten on liian aikaista vaipua epätoivoon.
  Mutta Fritzit ulkomaisten rykmenttien kanssa ovat paljon parempia kuin Yhdysvallat joukkoina. Ja he pystyvät paljon tuhoamaan vihollisen.
  Täällä esimerkiksi Gerda nappasi mustan taistelijan. Ja he kiduttivat häntä niin paljon, pakottivat hänet rakastelemaan, että hän pudotti kaviansa. Ja se on itse asiassa aika siistiä.
  Syksyllä neljäkymmentäseitsemänä Fritz saapui varsinaisen Yhdysvaltojen alueelle. Neuvostoliiton joukot taistelivat edelleen Kanadassa.
  Alenka IS-7:llä taisteli koko Sherman- ja Pershing-prikaatin kanssa. Täällä olleet Shermanit olivat Firefly-luokkaa, ja niillä oli pitkäpiippuinen 76 mm tykki, mikä on vaarallista IS-7:lle kylkeen ammuttaessa. Tytöt olivat siis vakavassa tilanteessa. Kaikista ansioistaan huolimatta IS-7:ssä on tykki, jossa on rajoitettu ampumatarvike ja ei liian nopea ampuminen.
  Täällä Alenka ampui paljain varpaillaan, löi amerikkalaista ja vinkaisi:
  - Sodan tielläni!
  Anyuta löi vuorostaan helakanpunaisen nännin avulla, löi Shermania ja huusi:
  - Neuvostoliiton voitolle!
  Alla löi myös paljain varpain. Se lävisti amerikkalaisen auton ja huusi:
  - Kommunismin ideoiden puolesta!
  Maria löi myös mansikkanännin avulla, murskasi vastustajan palasiksi ja sihisi:
  - Leninin suurille käsikirjoituksille!
  Ja Matrena myöntyi paljain kantapäällään murskaamalla Shermanin haarniskansa ja vinkuen keuhkoihinsa:
  - Valon ritareilleni!
  Tämä on viisi, tässä tytöt - et löydä coolimpaa! Ja he ovat kaikki niin nuoria ja tuoreita. Ja tytöt tuoksuvat hunajalle. Ei ihme, että sotilaat niin mielellään nuolevat Venuksen rintaa kielellään. Ja nuolevat edelleen.
  Kyllä, IS-7 perääntyi, jotta se ei repeytyisi. Siksi tämä on tankki, kaikki tankit ovat tankkeja.
  Ehkä paitsi pyramidin muotoinen saksalainen ...
  Mutta suurin osa Shermaneista on tapettu, ja loput ovat vetäytymässä.
  Näin neuvostotytöt leikkasivat.
  Ja taivaalla Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaja puivat Fritziä. Se Pokryshkin ei sovi näille tytöille. Ja kaunokaiset taistelevat paljain jaloin ja bikineissä. Ja ampumisessa käytetään rintojen tulipunaisia nännejä, mikä lisää ampumisen taistelutehokkuutta.
  Mutta hän ymmärtää Albinaa ja Alvinia paremmin. Tytöt onnistuivat saamaan kuusi Ritariristin astetta. Heille myönnettiin korkein kuudennen luokan Rautaristin ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla, kun he ampuivat alas yli tuhat lentokonetta kukin.
  Tässä tytöt - tytöt kaikille tytöille...
  Mutta sekä Anastasia Vedmakova että Alenka Sokolovskaya keräsivät kumpikin yli kaksisataa lentokonetta. Ja heillä oli jo kahdeksan Neuvostoliiton sankarin tähteä.
  Anastasia painoi paljain varpaillaan lentokoneen laukaisupainiketta ja pudotti alas amerikkalaisen auton vinkuen:
  - Minulla on supertyttö!
  Alenka Sokolovskaja löi vihollista rintansa helakanpunaisen nännin avulla, kaatui kolme konetta ja haukkui:
  - Ja olen vielä siistimpi!
  Nämä ovat tyttöjä, sellaisia tyttöjä!
  Ja tuhota Amerikan.
  No, tietysti Alvina ja Albina tekevät siitä vielä hauskempaa ja siistimpää.
  Alvina käyttää helakanpunaisia nännejä ampuessaan ...
  Ja Albina mansikka...
  Ja molemmat tytöt pitävät kovasti kielen kanssa työskentelystä jadeilla, sykkivillä sauvoilla. Heillä on niin intohimoa ja aggression uskomus!
  Albina painoi paljaita varpaitaan ja sirutti:
  - Ja he menevät merelle, reipas tytöt!
  Alvina, potkut, vahvisti:
  - Hieno elementti, tappava elementti!
  Ja nyt saksalaiset, neuvostoliittolaiset ja japanilaiset kiilautuivat syvemmälle Amerikan alueelle.
  Japanilaisilla on omat taistelijansa: ninjatytöt. Erittäin rohkea ja taisteleva.
  Tässä on sininen ninjatyttö, kuinka hän vapauttaa partakoneen terän paljain varpaillaan, leikkaamalla irti amerikkalaisten päät ja höpöttelevät:
  - He eivät selviä!
  Ja hän katkaisee myllyn miekoilla.
  Ja keltainen ninjatyttö pitää todellista tuuletinta miekoilla. Ja sitten, paljain varpain, hän heittää myrkkyneuloja ja laukaisee ne tappamalla jenkkijoukkoja ja lyömällä vastustajia.
  Ja ulvoa hänen keuhkoihinsa:
  - Kaikessa japanilaisessa loistossa!
  Ja tyttö punatukkaisella, kuten vino mylly kestää, ja leikkaa viholliset.
  Ja sitten hän ottaa sen paljain varpaillaan ja iskee niitä ja hajottaa jenkit eri suuntiin. Tämä on taistelun kauneus.
  Ja huutaa:
  - Olemme ninjoja!
  Ja sitten tyttö, jolla on valkoiset ninjahiukset, pitää helikopterivastaanoton miekkojen kanssa. Pilko vastustajat, murskaa heidät. Ja helakanpunaisesta nännistä se iskee salamalla, ulvoen:
  - Japanin voitolle!
  No, kukaan ei voi vastustaa sellaisia varkaita! Tässä ovat tytöt, kaikki tyttötytöt...
  Ja he ovat niin aggressiivisia.
  Mutta täällä taistelut jylisevät valtavasti. Akselijoukot liikkuvat pohjoisesta ja etelästä puristaen kirjaimellisesti Amerikkaa jättimäisillä pihdeillä.
  Tässä pätkä aikoinaan upeasta maasta, joka huimaa mielikuvituksen.
  Syksyn loppuun mennessä Fritzit olivat jo melko lailla kiilautunut Yhdysvaltojen alueelle.
  Täällä Gerda taistelee Tiger-4-panssarivaunussa ja matkan varrella muistaa entisen,
  Myös erittäin loistavia suorituksia.
  Gerda oli hieman veren peitossa, mutta hän oli tyytyväinen. Mutta mielialan pilasivat hirvittävä haju haamuleikatusta vatsasta ja pelko, että toiset sata, ellei useampi, samaa olentoa juoksisi.
  Charlotte tarttui sitkeästi vastustajaansa päähän ja suoritti tappavan "kaksois-Nelson"-tekniikan vääntäen olennon kaulaa. Tulinen soturi osoittautui tässä eräänlaisen Teresan äitien roolissa - armon kannalta raa'asti lyötyä ghoulia kohtaan. Ilmaistu:
  - Olen kiltti, kiltti, ja äitini on kiltti - kuin viisas pöllö!
  Gerda oli huolissaan:
  - Etkö ymmärrä?
  Charlotte hämmästyi.
  - Mitä minun pitäisi ymmärtää?
  "Eivätkö dinosaurukset tai rottien ja torakoiden hybridit kuule?" Gerda puristi huuliaan.
  Charlotte naurahti.
  "En odottanut sinun olevan noin ääliö!" Kyllä, tapamme heistä ainakin tuhat!
  - He löivät sinua nuijalla päähän!
  - Ei. Luota minuun, megagnome kuulee meidät. - Sitten tyttö änkytti. "Jos kääpiöiden sulttaani ei ottanut häntä vastaan, eli ei kutsunut häntä palvelukseen, hän ei olisi voinut mennä liian kauas meistä.
  Gerda kysyi hyvin heikolla itsevarmuudella:
  "Entä muut kääpiöt, haltiat, annihobitit?"
  Charlotte nopeasti maskuliinisella armottomuudella sammutti viimeisen toivonsa:
  - Muut, ehkä he kuulevat, mutta mitä he välittävät siitä? Tietää vain megagnomi Kiy-Darin.
  Gerda alkoi pyyhkiä veren tahrimaa jalkaansa valtavalle rehevälle lehdelle. Lehti näytti vain ulkoapäin pehmeältä, mutta itse asiassa se oli piikikäs. Paljasjalkainen blondi antoi moraalin:
  - Kaikki ei ole kultaa, mikä kiiltää, mutta kaikki mikä haisee - aina tulee paskaksi! Maailmassa on niin paljon likaa, että on mahdotonta uskoa luojan puhtauteen edes muutaman askeleen maassa!
  Vastauksena Tulipaholainen sihisi jälleen ilmaa muoviputkessaan. Sitten tytöt kuuntelivat yötä pitkään. Mutta megagnomi Kiy-Dar ei kuullut tai ei voinut edes kuulla. Eikä täällä selvästikään ollut muita tonttuja.
  Gerda lauloi:
  - Jos ystävä yhtäkkiä osoittautui ystäväksi eikä viholliseksi, vaan gnomiksi ... Tämä tarkoittaa, että odotamme hullujen taloa!
  Charlotte keskeytti ystävänsä:
  - No, haluatko meidän peittävän ghoul-legioonaa? Tule jaloillesi ja nopeasti!
  Jälleen kerran he jatkoivat uuvuttavaa juoksuaan, vaikka molemmat soturit olivat jo väsyneitä. Joskus Gerda nukahti liikkeellä, suloisina lyhyinä hetkinä näytti siltä, että hän makasi, lepää (eräänlainen nukkuminen unessa - se on vain uskomattoman siistiä!). Mutta näyt murenivat kuin savikimpale, joka putosi maahan - helposti ja vaivattomasti, vain ruumis vapisi hermostuneesti. Ja sitten kaikki alkoi alusta, ikään kuin näkymätön heiluri heiluisi. Ympärillä oli jonkinlaista puolitodellisuutta ja puolitodellisuutta, minun piti pullottaa silmäluomiani, jotta ne, raskaat, eivät sulkeutuneet. Tyttöjen paljaat jalat puhkaistiin rajusti, mutta tämä kauhea kipu ei antanut heidän unohtaa kokonaan ja menettää todellisuudentajuaan. Ja maisema muuttui vähitellen.... Korkeat seinät näkyivät selvästi ympärillä olevan pimeyden läpi, väsynyt blondi soturi oli kuin mustalla kivikäytävällä. Kuului ääniä, hänen juoksunsa raskas kaiku. Ja edessä oli jotain muuta kauheaa ja liikkumatonta. Jotain elävää, se, vaikka se oli näkymätön, odotti tyttöjä, ja he juoksivat sinne. He eivät tietenkään halunneet joutua helvettiin, mutta juoksivat silti kuin tiikerin jahtaamat lampaat. Ei ole edes selvää, miksi he alkoivat haaveilla sellaisista roskista, ehkä sodan viimeisten viikkojen äärimmäisen fyysisen rasituksen vuoksi Afrikan autiomaassa ja Aasian vuorilla ...
  Gerda kuiskasi:
  - Ja jopa taivas voi olla helvettiä, ettei sinun tarvitse uida helvettiin pitkään!
  Jokin tarttui tytön käteen. Tietoisuus nyökkäsi takaisin soturiin. Hän huomasi yhtäkkiä seisovansa paikallaan. Maa kallistui kevyesti eteenpäin. Ja siellä kuului heikko vesiroiske. Tuoreus ja kosteus puhalsivat tytön uupuneisiin kasvoihin.
  Gerda huudahti:
  - Vau, voit jopa juosta taivaaseen!
  - Viry! Charlotte huokaisi tunteesta. - Paikka, jossa Iso-Saksan kaatuneet sotilaat iloitsevat. - Hänen sointuinen soturiäänensä oli täynnä aitoa iloa.
  Gerda ei jakanut tätä optimismia:
  "Enemmän kuin Viriuksen etukenttä.
  Charlotte sanoi innostuneena:
  - Missä on pelto, siellä on pelto!
  Gerda muisti legendan, muisti kuinka he matkalla Reich-Sarayyn ylittivät pienen hopeavesijoen. Kuninkaallisen hevosen korkeudelta katsottuna ylitys vaikutti helpolta ja nopealta hauskalta. Blondi soturi tunsi jopa olevansa sulttaani tai sultana, mikä muuten on vielä parempi! Mutta yksi asia on istua jättimäisen eliittihevosen selässä ja toinen asia matkustaa jumalattaren omilla jaloilla. Ihmettelen kuinka syvä ja petollinen tämä joki on?
  Gerda huomautti viekkaasti mutta kuvaannollisesti:
  - Ja etukenttä on minun!
  - Sinä osaat uida? Punatukkainen tyttö kääntyi hänen puoleensa.
  Gerda kohautti olkiaan.
  - Mikä tyhmä kysymys. Missä näit eliitti-SS-pataljoonan edustajan, joka ei osannut uida?
  Charlotte pudisti leimahtavia kiharoitaan päättäväisesti.
  - Unohda SS-eliitti. On olemassa täysin erilainen maailma tai jopa loputon universumi, jossa on lukemattomia maailmoja. Kaikki ei ole niin kuin meillä!
  "Voinko?" Gerda kysyi itseltään, katsoen jälleen tyhjyyteen, joka oli soturin sisällä.
  Charlotte mutisi:
  - No, synnytä nopeasti! Aika on loppumassa!
  "Tietenkin minun pitäisi osata uida!" blondi soturi sanoi iloisesti nähdessään epäilyn ystävänsä lempeillä ja samalla pelottavilla kasvoilla.
  Albatrossin kokoinen perhonen, jolla oli sini-keltaiset täplilliset siivet, heilutti antennejaan osoituksena siitä, että paljasjalkainen blondi puhui totta.
  "Niin minäkin luulen, tai melkein niin", Charlotte vastasi epävakaasti. - Vaikka tiedät sananlaskun: kalkkuna ajatteli ja meni keittoon, varis ei ajatellut ja päätyi helistimeen! Joka tapauksessa on parempi, jos tiedät kuinka, koska en saa sinua ulos. Ja meillä on vain yksi tie - toiselle puolelle.
  Gerda puristi kätensä tiukasti.
  - Tottakai se siisti ui!
  Charlotte varoitti:
  "Meillä saattaa olla ongelmia miekan kanssa!"
  Lumokkaat soturit lähestyivät aivan rannan reunaa ja astuivat mustan yön veteen. Gerda tunsi veden paineen - joessa oli pieni virtaus. Paljasjalkainen blondi polvistui ja ahneesti humalassa, minkä jälkeen hän ripotteli sitä väsyneille, pölyisille kasvoilleen. Uneliaisuus katosi heti. Vesi oli viileää ja lempeää, halusin makaamaan siinä ja rentouttaa naisen kehon särkeviä lihaksia ...
  Gerda sanoi innostuneena:
  - Ja miinat keulakentällä ovat näkymättömiä!
  - Odota hetki! Charlotte kuiskasi.
  Gerda ihmetteli:
  - Ja mitä ansoja täällä taas on?
  Tulinen soturi rauhoitteli:
  - Ei, mutta... Luulen, että meillä on vielä mahdollisuus!
  Tulisoturi suuteli hänen valkoista muoviaan uudelleen sienillään. Hän kuunteli ja katseli ympärilleen tarkasti.
  Gerda puolestaan rentoutui ja näytti ruokkivan vedestä peräisin olevaa jumalallista energiaa. Charlotte kysyi häneltä:
  - Ja näet, minun on vaikea keskittyä tässä paikassa.
  Myös paljasjalkainen blondi katsoi taaksepäin. Tuntui, että pian valoa. Pimeys lakkasi olemasta pilkkopusta, sillä aivan äskettäin sen läpäisemättömyyteen ilmestyi epävakaat aukot - näytti siltä, että vielä vähän, ja yön peite putoaisi. Jahtaaminen alkaa siis hyvin pian. Hyvä, että he pääsivät joelle. Gerda rypistyi kulmakarvojaan ja katsoi tarkasti: hänen jaloissaan oli selvästi näkyvissä vettä, joka sai miehet hulluksi, epämääräisesti - virran keskellä. Toinen puoli oli melkein hukkunut pimeyteen.
  Lumivalkoinen soturi huomautti:
  - Kunpa nyt miesten kädet hyväilevät uupuneita vartaloamme jännityksestä näkyvissä suonissa. Miten me nautisimme siitä? Oi viattomien tyttöjen kärsivä liha. Venuksen jumalatar rintani haluaa niin rakkautta ja onnea, mitä jokainen nainen haluaa!
  Charlotte otti piippunsa uudelleen. Tällä kertaa Gerdistä näytti, että joko ilmassa tai maassa jokin tärisi vastauksena. Ja blondin soturin paljaalla kantapäällä jotain hierottiin piikillä ja samalla niin hellästi. Hän totesi:
  - Tässä hän on boaconstrictorin iloksi.
  - Kuulitko? Nuori tulinen paholainen tarttui innoissaan hänen käteensä. - Megagnomin askeleet! Voi lumivalkoinen nainen haisi? Kiy-Dar vastasi. Charlotte suuteli ystäväänsä korvalle. - Usko minua, voittomme on lähellä, Hän on jossain täällä!
  Gerda huomautti:
  - Kyllä, kiinni... Kuin kuu boogerille!
  Charlotte alkoi puhaltaa kovemmin tonttujen luomasta maagisesta muovista valmistettuun pilliinsä (teknotaikuutta kuitenkin!) ja painoi sitten korvansa maahan. Tällä kertaa vastavuoroinen maaperän ravistelu oli paljon havaittavissa.
  Gerda huomautti filosofisesti:
  - On sellainen merkki, että mitä kauemmin olet epäonninen alussa, sitä onnistuneempi loppu on!
  - Kyllä... - Kaikkein kauneimman tytön smaragdisilmät siristelivät iloisesti, - hän tuli kutsuun! Key-Dar!
  Gerda laittoi sormensa huulilleen:
  - Joo, ole varovainen. Ehkä se ei ole ollenkaan se megagnome tai olento, joka on täysin erilaista!
  He jäätyivät kuuntelemaan. Maan vapina muuttui tasaisemmaksi, raskaammaksi. Jossain lähellä, pensaiden "saarten" välissä, valtava hahmo kulki tiensä. Hän oli kuin jättimäinen henki, joka tottelevaisesti etsi isäntäänsä, vaikka hän olisikin viimeinen parraton nuori...
  Charlotte sanoi:
  - Et ehkä voi edes kuvitella megagnomien kaikkea voimaa. Nämä ovat niin voimakkaita olentoja, että jopa helvetin tuli väistyy heidän edessään!
  Gerda vastusti heti:
  - Ei, miksi en voi kuvitella ... Jos tonttu on vahva olento, niin megagnomin pitäisi olla suuruusluokkaa vahvempi. Loppujen lopuksi sanat mega, se on miljoona kertaa enemmän!
  Charlotte suostui mielellään tyttönä treffeillä poptähden kanssa:
  Kyllä, olet oikeassa ystäväni! Täsmälleen miljoonassa, tämä on koko voittamaton armeija!
  Gerda ihmetteli:
  "Miksi et soittanut hänelle aikaisemmin ja antanut ystäviemme kuolla?"
  Vastauksen sijaan nuori ja punatukkainen naaraspaholainen suuteli jälleen hänen pilliänsä, ja ilma karkasi lievästi suhinaen kaarevasta suuttimesta. Ja yhtäkkiä Charlotte jähmettyi puoleen hengenvetoon ja hänen smaragdisilmät pyöristyivät. Tulinen susi istui veteen ja kosketti Gerdan kättä. Halusin niin paljon, että minun piti vastata hänelle, kun yhtäkkiä...
  Tytön paljaat jalat paloivat yhtäkkiä niin terävästä kivusta, että ne hyppäsivät heti ja... heräsivät lopulta. Madeleine piti kädessään mailaa, johon oli kytketty sähköjohto. Vaaleanpunaiseen pintaan ilmestyi sähköpurkauksen rakkula, joka oli jopa hieman keratinisoitunut kuumalla hiekalla ja terävillä vuorikivillä juoksemisesta.
  SS-kapteeni murisi:
  - Nouse ylös ja valmistaudu pukemaan pukupuku! Et voi kehua yhdessä bikineissä marsalkan edessä! Katso, kulta, sinut palkitaan, mutta jos jätät tyhmyyden pois, saan Conan-pyörän pyörimään päivän ja samalla annan sähköiskun. - Madeleine teki täällä kauheita kasvoja. - Vaikka ei, ei päivä, vaan koko viikko, ilman minuuttiakaan hengähdystaukoa. Meillä on vielä aikaa.
  Tytöt alkoivat nopeasti kerääntyä.... Ja toisella mantereella tapahtui myös mielenkiintoisia tapahtumia ja vastaavia.
  Kyllä, ja nyt taistelu on palannut, ja soturi Gerda lähettää paljain varpaillaan tappavan voiman ammuksen. Haaksirikkoutunut Pershing pysähtyi.
  Jotain suurempaa ja kömpelömpää hiipii tänne. Viimeisin amerikkalainen kehitys, itseliikkuva ase, jonka aseen kaliiperi on 155 mm pitkä ja panssarin paksuus 305 mm. Se painaa satakaksikymmentä tonnia ja liikkuu hyvin hitaasti. Tuskin ryömi...
  Gerda löi Shermanin hyvin kohdistetulla laukauksella ja totesi:
  - Menee sielullemme!
  Charlotte ampui paljain varpaillaan, murskasi vihollisen repeytyneiksi metallipaloiksi ja vinkaisi:
  - Kunnia ja isänmaan puolesta!
  Christina huomautti tyrmistyneenä:
  - Voitko upottaa hänet pommikoneeseen?
  Magda totesi luottavaisesti:
  - Jätä tämä minulle!
  Ja tyttö osoitti tykillä vihollista sitkeillä varpaillaan ja löi.
  Ja amerikkalainen hirviö pysähtyi ja räjähti.
  Nämä ovat tytöt Kolmannesta valtakunnasta - hyvin tehty!
  Talvi on tullut ja IS-7 liikkuu lumen läpi. Taisteluja käydään Amerikassa. Neuvostoliiton kaunottaret taistelevat kiivaasti.
  Alenka ampui Pershingiä paljain varpaillaan ja murskasi vastustajan.
  Ja hän huusi:
  - Kunnia venäläiselle kommunismille!
  Anyuta löi myös kuorella. Hän sovelsi tekniikkaa paljain varpain ja koukutti:
  - Sanon Superman tyttö!
  Alla myös otti ja ampui ja osui toiseen Patton-tankkiin. Ja niin siistiä.
  Millainen vihannes tämä uusin Patton-tankki on? Se on "ylipainoinen", vain tehokkaammalla 810 hevosvoiman moottorilla ja kaltevammalla haarniskalla.
  Mikä vaikuttava kone, josta voi tulla ongelma T-34-85:lle. Mutta IS-7 voittaa hänet kuin kaukaa. Ja Neuvostoliiton tankki, saatuaan ammuksen etupanssariin, lähettää sen kimmoihin. Tässä on taisteluajoneuvo. Ja vastauksena hän puhaltaa amerikkalaisen alas yhdellä lyönnillä.
  Sitten Maria ampuu, osuu viholliseen tarkasti. Se lävistää hänet ja huutaa:
  - Armeijamme on vahva, se suojelee maailmaa!
  Ja hän käyttää myös paljaita varpaita.
  Ja sitten Marusya on perseestä. Ja murskaa vihollisen panssarit siruiksi. Tässä tapauksessa paljaan kantapään avulla.
  Ja huutaa:
  - Stalinin uusille uudistuksille!
  Hän on niin taisteleva kaunotar, ja hän haluaa miellyttää kaikkia.
  Näin IS-7:n tiimi toimii, mikä on helvetin sairasta.
  Mutta tässä tulee tytöt.
  Elizaveta taistelee T-54:llä. Ja toimii epätoivoisesti. Sellainen aggressiivinen narttu.
  Ja tytöillä on erittäin hyvä auto. Ja he ampuvat siitä erittäin tarkasti.
  Esimerkiksi he ottivat ja löivät "Superpershing" ja huusivat:
  - Pyhä kommunismimme!
  Elizabeth tähtäsi aseeseen paljain varpaillaan. Lupanula maaliin ja vinkaisi:
  - Voittoni tulee olemaan suuri!
  Ja vilkutti tovereilleen.
  Ekaterina löi helakanpunaisen nännin avulla ja huusi:
  - Hienoista voitoistamme!
  Ja kuinka hän nauraa keuhkoihinsa.
  Ja Elena iskee paljain varpaillaan vihollisen kimppuun. Hän rikkoi voimakkaan panssarin, halkaisi metallin ja vinkaisi:
  - Mahtava kansakuntamme!
  Ja karjuu hänen keuhkoihinsa...
  - Hurraa!
  Ja Euphrasia lyö myös vihollista, tällä kertaa mansikkanänillä. Murskaa vihollinen ja huuda:
  - Kommunismin suuruuden puolesta galaksin kaikilla planeetoilla!
  Nämä ovat maailman siisteimmät tytöt. Eikä mikään voi estää tai hillitä niitä.
  Ekaterina huutaa ja pudistelee rintaansa:
  - Minulla on supertyttö!
  Ja hänen nännensä on valettu rubiineilla... Kerran hän työnsi ne mustan miehen kasvoihin ja pakotti tämän nuolemaan. Sitten hän nuoli hänen miespuolista täydellisyyttään kielellään. Mikä miellyttävä maku.
  Kuinka mukavaa se on tytölle - ei kuvaamaan suurempaa nautintoa maailmassa.
  Näin tytöt murskaavat vihollisen. Ja he nauttivat loistavista voitoistaan ja valtavista saavutuksistaan.
  Ja Anastasia Vedmakova ja Alenka Sokolovskaya ovat yleensä uskomattomia tyttöjä. Intohimoaallot ja himon tsunami vain kuohuvat niissä.
  Anastasia ampuu punaisen nännin vihollista kohti, osuu jenkkikoneeseen ja kiljuu keuhkoihinsa:
  - Olen kaunis supermies!
  Alenka Sokolovskaya, joka jatkaa vihollisen murskaamista mansikkanännien ja karjuvien avulla:
  - Ja minä olen pidempi kuin maailman tyttö!
  Sellaisia ovat taistelevat naiset, ja minun on sanottava, että he varastivat lisää! Kukaan ei voi vastustaa niitä.
  Jopa Amerikka ... ja jokainen on jo ansainnut kymmenen Neuvostoliiton sankarin kultatähteä ...
  Tällaisesta ilmiömäisestä saavutuksesta he saivat erikoispalkinnon: Neuvostoliiton sankarin timanttitähti. Se on sinänsä erittäin kunnioitettavaa ja siistiä.
  Hauskoja kaunokaisia!
  Paras on tietysti vielä tulossa!
  Oleg Rybachenko suoritti toisen leikkauksen Saudi-Arabiassa.
  Nikolai II:n tsaariarmeija laajensi Venäjän aluetta. Yhdessä Olegin kanssa tyttö Margarita Korshunova taisteli nyt. Myös mutantti - soturi, joka sai kuolemattomuuden.
  No, ikuiset lapset tottivat kaikki nämä Mujahideen-joukot. Ja he voittivat heidät - pakottivat heidät vannomaan valan Venäjän tsaarille.
  Samaan aikaan Oleg Rybachenko ei vastusta kauniin ja hieman erilaisen jatkon kirjoittamista tyttöjen seikkailuille;
  Uuden vuoden jälkeen saksalaiset ja liittouma edistyivät merkittävästi kaikkialla Yhdysvalloissa. Amerikkalaiset, jotka olivat tekemisissä teknisesti kehittyneemmän vihollisen kanssa, hävisivät.
  Maaliskuun loppuun mennessä Wehrmacht lähestyi Washingtonia ja alkoi hyökätä Yhdysvaltain pääkaupunkiin.
  Taistelut olivat epätasaisia ja oli selvää, että tytöt voittivat täällä... Varsinkin pyramidin muotoinen tankki, Gerda on hyvä, kuten hänen sävellyksensä.
  Gerda nukahti Valkoisen talon pommitusten aikana, kun hänen tankkiinsa osui suora tulipalo, ja hän unelmoi näin ...
  Hän näki natsien kiinni jääneen partisaani Lara Mikheykon. Neljätoistavuotias tyttö ammuttiin takaisin natseilta. Kaksi hänen tovereistaan sai surmansa. Ja hän itse piiloutui kotaan.
  Isoäiti halusi pitää hänet pojantyttärenä, mutta natsit eivät uskoneet häntä. Ja he veivät minut... Etsintä on alkamassa.
  Ja sitten Lara tarttui kranaattiin, natsit kaatui. Tyttö sanoi henkisesti hyvästit tälle valolle ja heitti sen pois ... Mutta kranaatti ei räjähtänyt.
  Ei ollut mahdollista paeta sankarillisesti.
  He kaatoivat Laran, löivät häntä pari kertaa ja tekivät mustelman hänen silmänsä alle. Mutta he eivät lyöneet kovaa, ilmeisesti he pelkäsivät rampautua!
  Kun hänet tuotiin mökille kuulusteltavaksi, Lara käyttäytyi röyhkeästi.
  Hän katsoi rohkeasti SS-everstin silmiin ja sanoi:
  - Fritz tuhoaa sinut pian! Kuuntele aseiden huminaa, kuolema tulee puna-armeijalta!
  Eversti vastasi:
  - Rohkea tyttö, tutustut piiskaan!
  Lara huusi rohkeasti:
  Kipu ei pelota minua!
  Eversti määräsi:
  - Vie tämä paskiainen ulos julisteen kanssa: partisan ja näytä koko kylä!
  Poliisi sanoi nopeasti:
  - Kadulla satoi lunta ja on pakkasta... Eikö tyttöä saisi viedä ulos paljain jaloin, jotta hän viilentää kiihkoaan!
  SS eversti nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Oikein! Olkoon se kuin paljain jaloin pakkasessa, ehkä tule järkiisi!
  Laran takki revittiin pois, samoin kuin hänen puseronsa. Jäljellä vain yhdessä puuvillamekossa. He riisuivat karkeat kenkänsä ja mustat sukkansa. Tyttö pysyi paljain jaloin yhdessä, kevyessä mekossa.
  He ripustivat hänen kaulaansa taulun, jossa oli teksti: "Olen partisaani." Ja kun he sidoivat hänen kätensä takaa, he veivät hänet ulos kuistille. Tytön paljaat jalat tuntuivat kylmältä ja lumiselta.
  Lara hymyili. Hän oli todella hämmentynyt mustelmasta kasvoillaan, hänen ulkonäöstään. Ja voit kävellä paljain jaloin lumessa. Hänen jalkapohjansa olivat muuttuneet erittäin karkeiksi kesän aikana monien paljasjalkaisten siirtymien vuoksi. Hän puki kenkänsä jalkaan äskettäin, eikä tämä ole ensimmäinen kerta, kun hän joutuu kestämään kylmää ja nälkää.
  Lara meni itse ja jatkoi hymyilyä. Tuuli puhalsi hänen kuparinpunaisia hiuksiaan ja lumi rypistyi hänen paljaiden jalkojensa alla.
  Tyttö käveli sellaisella ilmeellä kuin prinsessa valtaistuimella. Ja jätti jälkeensä tyylikkäät, pienet jalanjäljet, melkein lapselliset jalat.
  Ihmiset katsoivat häntä myötätuntoisesti.
  Yksi turkista pukeutuneista mummoista mutisi:
  - Kauhua! He johtavat tyttöä paljain jaloin!
  Sää oli aurinkoinen, ja Laran kovettuneet, kovettuneet pohjat tuskin kärsivät kylmästä. Hän käveli itsekseen ja paljasti hampaansa.
  Täällä hänet poltettiin ruoskan iskulla. Tyttö huusi ja puri huultaan.
  Häntä lyötiin vielä pari kertaa voimalla. Lara tuskin pystyi seisomaan jaloillaan, ja tahdonvoimalla hän hillitsi itkunsa.
  Itsepäinen tyttö lähetettiin erityiseen kotaan, jossa oli kidutuslaitteita.
  Täällä he panivat hänet telineeseen ja alkoivat polttaa hänen kantapäänsä kuumalla raudalla ...
  Ja kaksi teloittajaa ruoski Laraa ruoskailla. Aluksi tyttö hillitsi huutoaan titaanisella ponnistelulla, mutta kun lapsen paljaille pohjille levitettiin kuumuudesta punaisia leveitä rautaliuskoja, hän huusi ja menetti tajuntansa. Hänet tuotiin...
  Kauhu...
  Gerda heräsi.... Hitto, sinun täytyy unelmoida siitä, kun he ovat voiton kynnyksellä, heidän tankkansa pommittaa Valkoista taloa.
  Ja sitten tulee niin ikäviä asioita...
  Gerda ampui talosta lähtevää "Supershingiä", lävisti sen läpi ja koukutti:
  - Rauhaa, työtä ja rakkautta!
  Sitten hän ojensi kielensä.
  Charlotte löi myös vihollista jalkojensa paljain sormin ja huusi:
  - Olen supertyttö!
  Myös Christina löi sisään, sihisi käärmeellä ja painoi joystickin nappia helakanpunaisella nännillä ja löi vihollisen läpi:
  - Olemme supermiehiä!
  Ja Magda lyö vihollista, murskaa tankin, saa taistelusarjan räjähtämään ja antaa:
  - Anna taitolento!
  Sitten hän vilkuttaa kumppaneilleen. Tässä on tyttö - pidä korkeimman luokan ampujaa.
  Naispuoliset soturit tuhoavat jenkejä ja keräävät pisteitä... Albina ja Alvina ovat kukin jo saaneet kaksituhatta pudonnutta autoa. Tästä he saivat uuden palkinnon: Rautaristin Ritariristin timanttitähden hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Näin tytöt erottuivat superluokan äsistä. Ja kukaan ei voinut pysäyttää heitä ja voittaa heitä.
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya ja Orlova saivat kumpikin uuden palkinnon: korkeimman asteen kunniamerkin timanteilla, josta he olivat erittäin iloisia. Ne on hienoja tyttöjä.
  Ja sota lähenee loppuaan... Amerikkalaiset antautuvat 20. huhtikuuta 1948. Ja toinen tarina toisesta maailmansodasta kääntyi ylösalaisin.
  Tällä kertaa se näyttää pitkän rauhan ajalta. Neuvostoliitto sai Alaskan takaisin ja kaikki olivat onnellisia. Ja Japani ja Kolmas valtakunta jakoivat Amerikan mantereen maat. Näin päättyi maailman väliaikainen uudelleenjako.
  Saksalaiset ovat kyllästyneet sotaan.
  Hitler salli moniavioisuuden Kolmannessa valtakunnassa - jopa neljä vaimoa kussakin, ja otti käyttöön ankaria veroja pariskunnille, joilla ei ole lapsia tai alle kolme. Tämä oli vahva askel väestöpolitiikan edistämiseksi.
  Lisäksi Hitlerillä itsellään oli monia keinosiemennyksellä saatuja lapsia. Ja heidän joukostaan oli tarpeen valita valtaistuimen perillinen.
  Ei ollut surua, Kolmas valtakunta sulatti valloitettua yhdessä Japanin kanssa.
  Mutta 5. maaliskuuta 1953 Stalin kuoli. Ja Beria tuli valtaan. Miksi Beria? Todellisessa historiassa hänellä oli myös hyvät mahdollisuudet valtaistuimelle, mutta onnettomuus esti hänet: kapina DDR:ssä, jonka tukahduttamisen aikana kypsyi vastajuoni Beriaa vastaan. Ja tässä DDR ei tietenkään ole.
  Lisäksi Hitler halusi myös hyvin ennustettavan ja tunnetun Berian, joka oli germanofiili, hallitsevan Stalinin jälkeen. Ja kun hänen terveytensä heikkeni, Stalin teki testamentin Berian hyväksi.
  Joten kaikki päätettiin salaisuuden päällikön eikä vain salaisen poliisin hyväksi.
  No, Beria tarjosi Hitlerille toimia Japanin kanssa, kunnes se hankki ydinaseita.
  Et koskaan tiedä, mitä samurai voi ajatella.
  Beria ja Hitler sopivat yhteisestä sodasta Japanin kanssa ja sen alueen jakamisesta.
  20. huhtikuuta 1954 alkoi yhteinen sota samuraiden valtavaa siirtomaavaltakuntaa vastaan.
  Mikä uusi sivu on käännetty historiassa. Neuvostoliiton joukot etenevät Japaniin.
  Ja saksalaiset myös... Täällä taas Gerda ja Charlotte taistelevat pyramidin muotoisessa panssarivaunussa. Heillä on kaksipaikkainen auto, joka painaa viisikymmentä tonnia, ja kompakti kaasuturbiinimoottori, jonka teho on 2500 hevosvoimaa. Voit kuvitella kuinka nopea saksalainen auto. Ja panssari on erityinen, ja siinä on muovia. Ja erittäin vahva läpäisemätön kaikista kulmista. Pieni, 75 mm:n kaliiperi, mutta erittäin korkea ammusten suunopeus korkeapaineaseessa. Se on lisännyt panssarin lävistyksiä. Ja ammusten määrä ja tulinopeus ovat suuria. Johtavuus on korkea.
  Säiliö itsessään on aivan super... Joten Gerda tietää mitä taistella.
  Neuvostoliiton autot ovat heikompia. Pääsäiliö on toistaiseksi T-54, auto ei ole huono, suhteellisen halpa, mutta kaikessa paljon huonompi kuin saksalainen. IS-7 ei vieläkään tullut massiiviseksi. Hänet huomasi IS-10, joka sai 122 mm tykin, mutta pitemmällä piipulla ja hyvällä otsahaarniskalla, heikoimmilla puolilla. Mutta kaikki tämä mahtuu viidenkymmenenkolmen tonnin painoon, mikä ei ole huono.
  Gerda ampuu Panther-6-tankistaan japanilaisia kohti paljain varpaillaan ja painaen joystickin painikkeita, samalla kun ulvoen:
  - Kunnia arjalaisen veljeyden ideoille!
  Charlotte painaa joystickin painikkeita helakanpunaisella nännillä, seitsemän konekiväärin rivillä ja kiljuu:
  - Onnemme on arjalaisen unelman kommunismissa!
  Ja tyttö nauraa taas...
  Christina ja Magda taistelevat toisella pyramidin muotoisella "Panther"-6:lla.
  Christina painaa paljain varpaillaan joystickin painikkeita ja iskee vihollista Japanista ja karjuu:
  - Kiitos poikaystävälleni!
  Magda avaa myös tulen ja nauraa korviaan, sanoo ja painaa joystickin nappia rubiininännillä:
  - Kunnia nuorille miehillemme!
  Ja kuinka he nauravat keuhkoihinsa. Sellaiset ovat suoraan sanottuna upeita tyttöjä sodan jännityksessä.
  Kyllä, näyttää siltä, että Japanin tuomiopäivä on koittanut. Mutta kaikki menee suunnitelmien mukaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelevat T-54-panssarivaunulla, joka on hieman modernisoitu. Mutta ero on pieni. Aseesta on tullut hieman nopeampi ja ammus on panssaria lävistävämpi. Tämä on ero.
  Ja moottori on sama dieselmoottori 520 hevosvoimalla... Japanilaiset käyttävät oman suunnittelunsa tankkeja ja lisensoituja saksalaisia. Autot ovat yleensä myös hyviä. Erityisesti Hirohito-3-kone, joka painaa viisikymmentäkahdeksan tonnia, jossa on 105 mm:n tykki, jonka piipun pituus on 70 EL, ylivoimainen aseistuksessa kuin T-54, eikä huonompi panssari- ja ajo-ominaisuuksiltaan, paitsi tehoreservi. .
  Tämä japanilainen tankki on ongelma Neuvostoliitolle. Mutta on myös kevyempiä nousevan auringon maan autoja.
  Niiden kanssa on helpompi käsitellä.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan ja osuu samuraitankkeihin. Hän tekee sen erittäin taitavasti ja huutaa:
  - Kunnia vapaalle isänmaallemme!
  Ekaterina ampuu taas tulipunaisella nännillä ja rikkoen japanilaisen auton, kiljuu:
  - Jumalan antama Venäjä!
  Elena myös puskee vihollista, murskaa vihollisen tankin paljaalla kantapäällään ja karjuu:
  - Kommunismin ideoiden suuruuden puolesta!
  Euphrasia myös ampuu ja tekee sen joustavan rintakehän mansikkanännin avulla ja kiljuu:
  - Kunnia korkeamman kommunismin voitoille!
  Joten he siirtävät taitavasti tankkiaan ja välttävät tappion. Hirohito-3-tankki voidaan myös luokitella raskaaksi, mutta se on melko massiivinen. Tällaista konetta on vaikea voittaa.
  Ja tässä hän menee tytöille. Ase on kaliiperiltaan suurempi ja suurempi kuin ammuksen suunopeus. Japanilaisen tornin otsapanssari on jopa paksumpi kuin Neuvostoliiton 240 mm, ja rungon otsa on myös paksumpi yläosassa 150 mm ja alempana 120 mm. Ja japanilaisten nopeus on vielä suurempi, kaasuturbiinimoottori on 1500 hevosvoimaa. Kyllä, tämä tankki on Japanin paras. Älä vitsaile hänen kanssaan.
  Mutta Elizabeth lähettää helakanpunaisen nännin avulla ammuksen suoraan perään, ja japanilainen panssarivaunu räjähtää, mutta ei osunut Neuvostoliiton autoon.
  Ekaterina sirkutti ja suuteli ystäväänsä paljaalle kantapäälleen:
  Olet fiksu Lisa!
  Elizabeth oli eri mieltä.
  - Olen vain nero!
  Ja kuinka hän nauraa keuhkoihinsa. Tässä on tyttö.
  Ja he ulvovat paljon ... Ekaterina esimerkiksi muistaa neljäkymmentäyksi vuotta, kuinka hän sitten virtasi pois. Kengät menivät rikki parin päivän jälkeen, ja jouduin polkemaan paljain jaloin. Ja tottumuksesta kaupunkitytölle sattuu, jokainen kolhu, jokainen oksa, jokainen kolhu tuntuu. Ja hän löi jalkansa vereen, kun jokainen askel räjähtää kivusta.
  Hän ei koskaan uskonut, että paljain jaloin kävely voi olla niin tuskallista. Ei ihme, että Hugo tunsi myötätuntoa paljasjalkaiselle tytölle Closetille. Jos edes kesällä niin tyttömäiset jalat, niin mikä talvi.
  Catherine kuitenkin tottui siihen nopeasti, nuori vartalo sopeutuu nopeasti, haavoittunut pohja on kasvanut kovettumiin ja karheutunut. Ja paljain jaloin oli mukava kävellä. Ekaterina ei edes laittanut kenkiään jalkaan ennen kuin pakkanen iski. Mutta sitten heidän neljänsä muodostui ja Euphrasinia opetti heille noitien taiteen. Ja noidat juoksevat usein paljain jaloin lumessa pidentääkseen nuoruuttaan. Ja lyhyesti sanottuna, tytöt olivat oppineet salaisen tiedon ja näyttivät 20-vuotiailta, eivätkä paljain jaloin ja bikineissä jäätyneet kylmässä. Tässä kaunottaret. Ja viileämpiä ei ole, paitsi tietysti Alenka. Hän taisteli IS-10:llä modifikaatiossa, jossa oli pidennetty piippu. Tankki ilmestyi sarjaan melko äskettäin. Ja vielä harvinaista. IS-7:ää ei koskaan otettu suureen sarjaan. Ilmeisesti korkeiden kustannusten ja tuotantovaikeuksien vuoksi.
  Joten Alenkan miehistö tuhoaa nämä japanilaiset ja laulaa kappaleita itselleen.
  Lentää kuin nuolet siniset yöt
  Olemme työntekijöiden pioneerilapsia...
  Valovuosien aikakausi lähestyy,
  Pioneerien huuto olkaa aina valmiina!
  Kun tytöt ryhtyvät töihin, et voi vastustaa heitä. Tämä on itse asiassa täydellinen sodan luominen.
  Taistelut sujuvat hyvin ja Japani häviää.
  Täällä Neuvostoliiton joukot valloittivat Etelä-Sahalinin toukokuussa. Ja he toimivat erittäin varovasti.
  Mutta Neuvostoliiton tyttöjen pataljoonat osoittavat upeaa taisteluluokkaa.
  Heidän asetyypeistään tietysti AK:ta alettiin käyttää. Huonompi kuin saksalainen, mutta yksinkertainen ja luotettava. Ja leikkaa vastustajat, vaikka tähtäys etäisyydelle on pienempi kuin saksalaisen rynnäkkökarbiinin.
  Japanilaisten vankien neuvostotytöt suutelevat paljaita, pölyisiä jalkojaan, nuolevat paljaita kantapäänsä. Tämä on heidän taktiikkansa.
  Taistelevat soturit, korkein luokka.
  Kesällä 1954 saksalaiset olivat suurelta osin puhdistaneet Amerikan Japanin joukoista.
  Margaretin johtama paljasjalkaisten tyttöjen pataljoona taisteli erityisen kauniisti. Samurai hajoitti tytön, ja vangittu nuori mies pakotettiin suudella hänen kantapäänsä ja nuolla Venuksen rintaa.
  Gerda ja hänen tiiminsä Panthers-6:lla tekivät hyvää työtä ja lähettivät paljon japanilaisia helvettiin ja osan taivaaseen.
  Neljä ninjatyttöä taisteli Mantsuriassa etenevien Neuvostoliiton joukkojen kanssa.
  Ninjatyttö sinisillä hiuksilla hakkeroitui miekoilla ja juoksi tuulimyllyä ja kaatoi Neuvostoliiton sotilaita. Sitten hän heitti varpaillaan herneen, jossa oli räjähteitä, kaataen Neuvostoliiton T-54-tankin ja haukkui:
  - Tyylikkäin maa on Japani!
  Keltahiuksinen ninjatyttö iskee myös vihollista terillä ja antaa bumerangin paljaalla kantapäällään huutaen:
  - Samurain voittoillemme!
  Punatukkainen ninjatyttö suorittaa aggressiivisen levysoittimen miekoilla ilman ongelmia ja kaataa Neuvostoliiton sotilaita. Sitten hänen paljaat varpaansa laukaisevat pommin. Neuvostoliiton panssarivaunu repeytyy ja soturi narisee:
  - Kommunismin aatteiden nimissä!
  Valkohiuksinen ninjatyttö otti ja viilloi vastustajia, ikään kuin ajaisi tuuletinta kentän poikki, katkaisee jälleen venäläiset sotilaat ja paljain sormin ikään kuin laukaisi tappavan, joka repisi palasiksi kaksi kokonaista neuvostopanssarivaunua.
  Ja huutaa:
  - Maan suuruuden puolesta!
  Tytöt rakastavat tappamista, ja vielä enemmän he haluavat raiskata vankeja. Kyllä, niin että miehet menettivät tajuntansa ylirasituksen takia. Ja niin ninjatytöt pitävät siitä. Hyppääminen sidottujen miesten päälle ja samalla ruoskiminen ruoskailla.
  Mutta japanilaisten sankaruudesta huolimatta he häviävät paremmalle ja edistyneemmälle teknologialle.
  Varsinkin superluokan taivaalla ässät Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya, jotka murskaavat japanilaisia kuin tuulimyllyjä.
  Anastasia katkaisee paljain varpaillaan kuusi japanilaista lentokonetta kerralla yhdellä purskeella ja vinkua:
  - Kunnia kommunismin ideoille Venäjällä!
  Painamalla nappia helakanpunaisella nännillä Akulina katkaisi seitsemän japanilaista lentokonetta kerralla ja karjui:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Soturit kostavat Japanille aiemmista epäkohdista. Ja erityisesti tappion vuoksi tsaari Nikolai II:n aikaisessa sodassa. Ei, he eivät koskaan unohda, eivätkä sukupolvet anna anteeksi.
  Anastasia painoi rubiininänniään ja antoi uuden purskeen, ampuen alas japanilaisia lentokoneita ja karjuen:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle Beria!
  Akulina painoi jalkojaan paljain varpaillaan, löi alas samurailentokoneita ja koukutti:
  - Hienoista voitoista!
  Ja Albina ja Alvina saavat ennätystilejä. Kolmesta tuhannesta pudonneesta lentokoneesta he saivat ritarikunnan: Rautaristin Ritariristin timanttitähti ja kultaiset tammenlehdet, miekat ja timantit.
  Albina käänsi punaisen nännin avulla. Hän katkaisi tusinaa japanilaista lentokonetta kerralla ja huusi:
  - Rintani varten!
  Ja hän kuvitteli olevansa mustan soturin käsissä.
  Alvina potki paljain varpaillaan, pudotti alas tusinaa japanilaista lentokonetta ja vinkaisi:
  - Hienoista voitoista!
  Saksalaiset tytöt ovat erittäin taistelevia ja kauniita. Mustat tyypit pitävät kovasti, ja heidän kielensä ovat aina valmiita hiomaan miesten eebenpuuta täydellisyyttä.
  Albina, paljain varpaillaan, osui jälleen samuraihin ja ampui alas heidän koneensa.
  Ja hän huusi:
  - Olen Superman!
  Alvina painoi mansikkanäntänsä, leikkasi alas japanilaisia lentokoneita ja vinkaisi:
  - Olen avaruusvixen!
  Tyttö on erittäin taisteleva ja aktiivinen hyperseksuaaleissaan.
  Todelliset arjalaiset - aivan super! Ja ylipäänsä sellaisia korkeimman luokan kaunottajia!
  Saksan ja Neuvostoliiton joukot etenevät Kiinan halki kukistaen vihollisen.
  Singaporen hyökkäyksen aikana ilmavoimien ja Barracuda-tyttöyksikön hävittäjät erottuivat. Tytöt löivät paljaita kantapäänsä trooppisen sateen lätäköiden läpi, murtautuivat japanilaisten linnoitettuihin asemiin ja lävistivät ne pistimellä.
  Sellaisia ovat taistelun kaunottaret.
  Japani vapisi niin aggressiivisen joukkueen murskaavista iskuista.
  Syksyllä 1954 suurin osa Kiinasta joutui akselivaltojen haltuun. Ja tilanne muuttui paljon monimutkaisemmaksi nousevan auringon maalle.
  Hitler huomautti:
  - Kaksi lintua samassa luolassa ei tule toimeen!
  Ja soturit Albina ja Alvina ampuivat alas neljännen tuhannen lentokoneen. Japani tuotti halpoja mutta huonolaatuisia lentokoneita erittäin suuria määriä, joten laskujen kerääminen oli erittäin kätevää.
  Albina katkaisi paljain varpaillaan toisen samurain ja huusi:
  - Tämä on meidän kaunis maailmamme!
  Alvina pudotti helakanpunaisen nännin avulla tusinaa japanilaista autoa ja twiittasi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle, koko universumissa!
  Albina, joka myös käytti mansikkanänniä ja kaatoi samurain, yllättyi ja huusi:
  Puhutko sinä kommunismista?
  Alvina käytti paljaita varpaitaan ja katkaisi tusinaa japanilaista lentokonetta:
  - Uusi arjalainen järjestys on kommunismi!
  Tytöt nauroivat... Neljännestä tuhannesta lentokoneesta heille myönnettiin Rautaristin Ritariristin Timanttitähti, jossa on platinatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja. Että jopa erittäin korkea palkinto on kaunokaisten ennätys.
  Näitä tyttöjä kannattaa katsoa...
  Anastasia Vedmakova ja Akulina Sokolovskaya eivät kuitenkaan ole huonompia ja ylittivät viidensadan pudonneen lentokoneen pistemäärän.
  Ja he saivat uusia palkintoja, jotka olivat erittäin korkeita, ja he keräsivät itselleen koko kokoelman tähtiä.
  Anastasia tähtää aseensa paljain jaloin ja kaataa vihollisen, katkaisee vihollisen ja vinkkaa:
  - Kommunismin puolesta koko planeetalla!
  Akulina, joka katkaisee vihollisen painamalla punaista nänniä, huutaa aggressiivisesti:
  Jopa lapset tuntevat meidät!
  Talvella Japani menetti lähes kaikki siirtomansa, ja taistelut siirtyivät itse metropoliin.
  Vuosi 1955 on tullut, jolloin taistelut ovat myrskyisiä eivätkä näe loppua tai reunaa.
  Japani antaa periksi, hitaasti mutta varmasti. Ja vähitellen häviää sodan.
  Mutta samurait taistelevat epätoivoisesti ja lujasti.
  Alyonka ja hänen miehistönsä muuttivat IS-11-kokeelliseen panssarivaunuun. Tämä kone on varustettu 130 mm pistoolilla ja sen pohjassa on kiinteät telat.
  Alenka ampuu paljain varpaillaan, lävistää vihollisen ja karjuu:
  - Kunnia kommunismille tyttöjen paljain korkokenkiin!
  Anyuta ampui myös helakanpunaisen nännin avulla, painoi niistä yhdeksän konekiväärien liipaisinta ja huusi:
  - Me tytöt olemme todella siistejä!
  Alla löi myös paljain varpaillaan murskaten vihollisen ja karjui:
  - No, ruuvista!
  Maria nai, paljaan kantapään avulla. Hän lävisti vihollisen läpi ja läpi ja koukutti hampaansa paljastaen:
  - Uusille saavutuksille!
  Marusya löi mansikkanännin avulla, takoi vihollisia tappavalla otteella ja sirutti:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Alenka ampui uudelleen ja karjui:
  - Että kolhoosin presidentti ja mustalaisdiktaattori Sashka kuolevat!
  Ja löi paljain jalkansa panssariin.
  Näin tytöt erosivat, aivan mahtavaa. He ovat yleensä uskomattomia sotureita.
  Täällä he laulavat yhteen ääneen:
  Ei, valppaus ei katoa,
  Haukka, kotkan katse...
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tiedä surua ...
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  Elizaveta taistelee myös T-54-tankilla, sellainen taisteleva tyttö-nota.
  Ja japanilaiset autot kaatavat kaunottaret paljain jaloin.
  Elizabeth painoi joystickin nappia helakanpunaisella nännillä ja siristi:
  - Kunnia neuvostokommunismin ideoille!
  Ja kuinka tämä kaunotar nauraa! Ja kimaltelee helmiäishampailla.
  Ekaterina otti sen ja ampui myös paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa,
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Elena löi vastustajaansa rubiininännillä, paljastaen hampaat ja kiljuen:
  - Ja isänmaamme punainen lippu,
  Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  Ephrasia nyökkäsi paljain kantapäällään ja sihisi:
  - Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys, tuki ikuisesti!
  Ja kaikki tytöt, käyttäen paljaita varpaita, lauloivat yhteen ääneen:
  - Lain valta, kansan tahto,
  Loppujen lopuksi yksinkertaisen ihmisen yhtenäisyyden vuoksi!
  Minun on sanottava, että sotureilla on uskomatonta taisteluaggressiota.
  Ja tässä Gerda taistelee...
  Hänen "Panther"-6 on kuin supertankki, joka murskaa samuraiden asemat.
  Gerda ampuu helakanpunaisella nännillä, painaa joystickin nappia ja karjuu:
  - Arjalaiselle maailmalle!
  Charlotte myös läimäyttää paljain varpaillaan, repii massaa japania ja huutaa:
  - Suurten rajojen puolesta!
  Myös Christina ja Magda tappelevat. Tytöt ovat erittäin taistelevia ja erittäin kauniita, melkein alasti bikineissä.
  Christina ampui rubiininännillään, murskasi japanilaisen Hirohito-4-tankin ja koukutti:
  - Kunnia maalleni!
  Magda potki myös paljain varpaillaan, löi samurai-haupitsin ja huusi:
  - Kunnia suurista saavutuksista!
  Nämä tytöt ovat huippuja!
  Tokio kaatui maaliskuun lopussa. Ja 20. huhtikuuta 1955 Japani antautui ja päätti näin suuren sodan.
  Tyttö Albina ja Alvina ylittivät viisi tuhatta pudonnutta lentokonetta. Ja tästä he saivat erikoispalkinnon: Rautaristin Ritariristin timanttitähti hopeisilla tammenlehdillä, timanttimiekat.
  Sota ei ole vielä ohi. Hän vain piiloutui hetken. Mutta Hitler valloitti melkein koko maailman.
  Beria sai takaisin Etelä-Sahalinin, Kurilien harjun ja Manchurian sekä Port Arthurin.
  Neuvostoliitosta tuli vahva maa, joka nuoli haavansa. Natsi-Saksa valloitti jonkin aikaa muita maita tukahduttaen niiden merkityksettömän vastarinnan.
  Sota kesti tuhon ja maailmanvallan vuoksi. Mutta toinen maailmanlaajuinen yhteenotto oli syntymässä.
  Samaan aikaan pilvet kerääntyivät Neuvostoliiton ylle. Ja vuonna 1959, 70-vuotispäivänsä päivänä, Adolf Hitler päätti hyökätä Neuvosto-Venäjään, jossa Beria hallitsi. Fuhrerin puolella oli melkein koko maailma.
  Mutta Neuvostoliitosta tuli vahva teollisuusvalta. Joten löysin viikate kivestä.
  Molemmilla mailla oli ydinaseita, mutta Gerda ja Albina pystyivät luomaan generaattorin, jossa säteily peitti koko maapallon, mikä teki tämäntyyppisen tuhon käyttämisen mahdottomaksi.
  Ja Hitler päätti ottaa haltuunsa maailman viimeisen suvereenin vallan. Lännessä raja kulki Dnepriä pitkin, sitten Valko-Venäjää ja Baltian maita saksalaisten alaisuudessa. Natsit pystyivät pitämään Krimin takanaan. Ellei Neuvostoliitto vuokrannut tukikohtaa Mustanmeren laivastolle Sevastopolissa.
  Muun alueen lisäksi Venäjä oli osa Kiinaa - Mantsuriaa. Joten Neuvostoliiton väestö, jossa harjoitettiin erittäin aktiivista syntyvyyden edistämispolitiikkaa ja kommunistinen, ateistinen hallinto laillisti moniavioisuuden, ylitti jo sotaa edeltäneet luvut vuonna 1941, huolimatta alueellisista menetyksistä, ja joka vuosi lisätty kolmella prosentilla.
  Beria kielsi sekä abortin että ehkäisyvälineet. Ja otettiin käyttöön villejä veroja perheille, joissa on alle neljä lasta.
  Suunnitelmien ja menetelmien mukaan Neuvostoliitto kehittyi nopeasti ja sen sotilaallinen voima kasvoi.
  Hitler, tunsi mahdollisen uhan, saatuaan valmiiksi kokoamisen yhdeksi kolmanteen valtakuntaan, päätti aloittaa viimeisen sotansa tällä planeetalla.
  Mikä on viimeinen sota? Maapallolla ei ole enää mitään voitettavaa. Vuosi sitten saksalaiset lensivät kuuhun, ja avaruuden laajenemisen aikakausi on auki. Mutta elääkö Hitler nähdäkseen Tähtien sotien ja galaksien valloituksen? Huolimatta terveellisistä elämäntavoista, kasvisruokavaliosta, säännöllisestä liikunnasta ja mitatusta fyysisestä aktiivisuudesta, oli selvää, että Fuhrer oli ikääntymässä. Päästä tunkeutuu yhä enemmän kalju kohta, hiukset harmaantuvat ja ilme on väsynyt. Vaikka Fuhrer yrittää piristää.
  Oli miten oli, sinun tulee suorittaa viimeinen tehtäväsi ja valloittaa Neuvostoliitto. Ja vaikka Fuhrer kuolisikin, hänellä on noin tuhat poikaa, jotka on saatu luonnollisella keinosiemennyksellä. Ja yksi heistä tunnustetaan parhaaksi, kyvykkäimmäksi ja ottaa maaplaneetan historian suurimman diktaattorin valtaistuimen.
  Joka tapauksessa viivytys on liian riskialtista, ja vaikka ydinaseet eivät toimi, Hitler heitti yli 50 miljoonaa sotilasta Neuvostoliittoon pelkästään ensimmäisessä vaiheessa. Valtava määrä tankkeja, lentokoneita ja lentäviä kiekkoja. Ja tämä on valtava voima.
  Neuvostoliitto jatkoi aseiden modernisointia. T-64-tankki näytti raskaammalta ja tehokkaalla 125 mm:n aseella, joka pystyi tunkeutumaan höyhenkuorilla ja pyramidin muotoisilla saksalaisilla ajoneuvoilla. Totta, T-64 on juuri alkanut tulla tuotantoon. Pääsäiliö oli edelleen T-54, ei tarpeeksi vahva saksalaisia malleja vastaan. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi Hitlerillä oli kiire aggressiolla Venäjää vastaan.
  IS-11 ei saanut kiinni... IS-12 luotiin koneella, jossa oli 203 mm:n tykki, mutta se osoittautui liian kalliiksi, raskaaksi ja suureksi. IS-15 oli kompromissi 152 mm:n pitkäpiippuisessa aseessa. Tämä kone muistutti suurennettua T-64:ää ja aloitti myös tuotannon.
  Saksalainen päätankki Panther-6 oli pyramidin muotoinen, ja sitä parannettiin hieman Panther-7:ksi, mikä nosti aseen kaliiperia 88 mm:iin lisäämään tuhoa. Ja moottori, joka on asentanut tehokkaamman 3000 hevosvoiman, antaa valtavan nopeuden ja ohjattavuuden säilyttäen samalla viidenkymmenen tonnin painon ja parantaa panssarin laatua.
  Jopa uusin neuvostoliittolainen T-64 oli huomattavasti heikompi kuin saksalainen ajo-ominaisuuksiltaan ja sivujen ja myös otsan suojaukseltaan. Mutta T-64 pystyi ainakin tunkeutumaan saksalaiseen, vaikkakin lyhyeltä etäisyydeltä.
  Taivaalla saksalaiset olivat myös vahvempia ja koneiden määrä ja laatu. Ja he eivät onnistuneet luomaan omia diskojaan Neuvostoliitossa. Ja saksalaiset asensivat lämpösäteitä Belontsi-levyille - kuten laserit - ja pystyivät suorittamaan tehokkaamman pommituksen.
  Ja natsien keskuudessa diskot lensivät kymmenen äänen nopeudella. Ja se on itse asiassa valtava. Sellainen on kolmannen valtakunnan armeija on vahva.
  Ja heillä on maanalaisia säiliöitä. Ja paljon muuta kivaa. Lyhyesti sanottuna Berialla ei käytännössä ole mahdollisuuksia.
  Mutta Neuvostoliiton joukoilla on valtava puolustusvoima. Ja hyökkäys alkoi ilmahyökkäyksellä. Voimat ovat eriarvoisia ja saksalaiset murskaavat Neuvostoliiton kaupunkeja. Kymmenen tuhatta liikkuu Venäjän halki ja valloittaa Smolenskin.
  Natasha teki päätöksen:
  - On välttämätöntä pakottaa Hitler ja hänen jenginsä poistamaan joukot Neuvostoliitosta ja vapauttamaan vangitut lapset!
  Leikkisä Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Totta kai pitää! Ja pelasta esivanhempasi fasismista!
  Augustine huomautti paljain jaloin taputellen:
  Teemme sen ilman epäilystäkään!
  Svetlana vahvisti helposti:
  - Meillä on kaikki keinot tähän!
  Heti sanottu kuin tehty, ja neljä naissoturia hyökkäävät fasistilaumoja vastaan.
  Jumalan Venäjän vuosisadan soturit ja mutanttinoidat kamppailivat jälleen 20. vuosisadan natseja vastaan.
  Fasistisessa ruskeassa imperiumissa on liikaa sotilaita. Ne virtaavat kuin loputon joki.
  Tietenkin neljä tyttöä otti Wehrmachtin panssarivaunujen ja lentokoneiden tuhoamisen erittäin kuuluisasti. Alusta alkaen he murskasivat heidät käsillään ja jaloillaan voimakentän peittämänä. Mutta...
  Ikään kuin maan alta ilmestyi Oleg Rybachenko ja Natashan nuorin tytär Margarita Korshunova.
  He tarttuivat valomiekoihin ja latautuivat nanobotteilla. He ryhtyivät tuhoamaan vihatut fasistit. Joten neljästä tuli kuusi.
  Natasha Korshunova napsauttaa paljaita, kaiverrettuja jalkojaan, huomautti:
  - Näin? No, mikä on kohtalomme, emme voi voittaa sitä muuten!
  Aggressiivinen kultatukkainen Zoya, joka jatkoi saksalaisten murskaamista, totesi loogisesti:
  - Tehdään se nopeammin! Pelastetaan Neuvostoliitto!
  Oleg Rybachenko, alle 12-vuotias paljasjalkainen poika, karjui natseja miekoilla, sekä jalkaväellä että tankeilla:
  - Älä koskaan luovuta!
  Ja pojan paljaasta jalasta lensi terävä kiekko, joka katkaisi kolme fasistista konetta kerralla!
  Margarita Korshunova, kimaltelee paljain kantapäällään, murskaten vastustajia, sekä panssarivaunuja että jalkaväkeä, paljasti hampaansa, murahti:
  - Maailmassa on paikka saavutukselle!
  Ja myrkyllisiä neuloja levisi tytön paljaista jaloista ja osui natseihin ja heidän lentokoneisiinsa ja tankkeihinsa.
  Natasha Korshunova heitti myös paljaat varpaansa murhaavasti ja huusi:
  Emme koskaan unohda emmekä koskaan anna anteeksi.
  Ja hänen valosapelinsa menivät natsien myllyn läpi. Sitten räjähdystarvikkeet iskivät tankkeihin ja katkaisivat iskut. Lentokoneetkin saivat sen.
  Punatukkainen Augustinus, joka viiltoi vihollisten läpi, huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Ja uudet neulat hajallaan hänen paljaista jaloistaan. Ja mitä on silmässä, mikä on natsisotilaiden ja -lentokoneiden kurkussa.
  Kyllä, oli selvää, että soturit olivat innostuneita ja raivoissaan.
  Viileä Zoya, joka katkaisi valkoisia, ruskeita sotilaita ja tankkeja lentokoneilla, vinkaisi:
  - Rautatahtomme!
  Ja uusi, tappava lahja lentää hänen paljaista jaloistaan. Ja tankit ja valkoiset hävittäjät putoavat, ja hännät palavat lentokoneista.
  Svetlana Lumikki leikkaa mylrin, hänen miekkansa ovat kuin salama.
  Natsit putoavat kuin lyhteitä.
  Tyttö heittelee neuloja paljain jaloin, ampuu alas vihollisen lentokoneita ja vinkua:
  - Äiti Venäjälle tulee olemaan ihmisavaruusimperiumi, voita!
  Oleg Rybachenko etenee natseja vastaan. Terminaattoripoika pilkkoo ruskeita joukkoja.
  Ja samaan aikaan pojan paljaiden jalkojen varpaat heittävät ulos myrkkyä sisältäviä neuloja, repivät rungot ja ampuvat alas lentokoneita.
  Poika huutaa:
  - Kunnia tulevalle Venäjälle!
  Ja liikkeessä se leikkaa kaikkien päätä ja kuonoa ja samalla tankkitorneja.
  Terminaattorityttö Margarita tuhoaa myös vastustajia ja lentokoneita ja tankkeja.
  Hänen paljaat jalkansa heiluvat. Natseja kuolee suuria määriä. Soturi huutaa:
  - Uusille rajoille!
  Ja sitten tyttö ottaa ja leikkaa ...
  Fasististen sotilaiden ruumiiden massa.
  Ja tässä on Natasha Korshunova hyökkäyksessä. Hän katkaisee natseja itselleen tankkien, lentokoneiden kanssa ja laulaa:
  - Venäjä on suuri ja säteilevä,
  Olen hyvin outo tyttö!
  Ja levyt lentävät hänen paljaista jaloistaan. Kuka näki natsien kurkun. Kyllä, tämä on tyttö, joka purkaa tankkeja.
  Zoya Angelskaya hyökkäyksessä. Ruskeiden sotilaiden pilkkominen molemmin käsin. Sylkeminen putkesta. Ja hän heittelee tappavia neuloja paljain varpaillaan - hän ampuu alas tankkeja ja lentokoneita.
  Ja samalla hän laulaa itselleen:
  - Oi äijä, mennään,
  Oi, suosikkini menee!
  Augustinus kaataa natseja lasermiekoilla ja tuhosi ruskeat sotilaat sekä panssarivaunut, huutaa:
  - Kaikki takkuinen ja eläimen ihossa,
  Hän ryntäsi mellakkapoliisille mailalla!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista vihollinen, mikä tappaa norsun ja vielä enemmän tankin.
  Ja sitten huudahtaa:
  - Sudet! 20. vuosisata!
  Svetlana Lumikki hyökkäyksessä. Leikkaukset, natsien leikkaaminen. Paljain jaloin hän laukaisee kuolemanlahjoja heidän päälleen.
  Johtaa myllyä miekoilla.
  Hän murskasi paljon hävittäjiä, tankkeja ja lentokoneita, ja huusi:
  - Suuri voitto tulossa!
  Ja taas tyttö on villissä liikkeessä.
  Ja hänen paljaat jalkansa laukaisevat tappavia neuloja tuhoten tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyppäsi ylös. Poika pyöri kuperkeikkauksessa. Pilkoi paljon natseja hyppyssä.
  Hän heitti neuloja paljain sormin, kaatoi tankkeja ja lentokoneita, kurkkui:
  - Ole kuuluisa kauniista rohkeudestani!
  Ja taas poika on taistelussa.
  Kova tyttö Margarita Korshunova lähtee hyökkäykseen. Silppuaa kaikki viholliset peräkkäin. Hänen miekkansa ovat kovempia kuin tuulimyllyn terät. Ja paljaat varpaat heittelevät kuoleman lahjoja, tankit ja lentokoneet palavat.
  Tyttö on hyökkäyksessä. Tuhoaa ruskeat soturit ilman seremonioita.
  Ja hyppää aina silloin tällöin ja kiertelee!
  Ja hävityksen lahjat lentävät häneltä.
  Ja itse natsit kaatuvat kuolleina. Ja kokonaisia ruumiita kasaantuu.
  Margarita huutaa aggressiivisesti:
  - Olen amerikkalainen cowboy!
  Ja taas hänen paljaat jalkansa heittivät neulan.
  Ja sitten vielä tusina neulaa!
  Natasha Korshunova on myös erittäin viileä hyökkäyksessä.
  Ja heittää paljain jaloin ja sylkee oljesta, kaataa tankkeja ja lentokoneita.
  Ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen kimalteleva kuolema! Sinun tarvitsee vain kuolla!
  Ja taas kauneus liikkeessä.
  Zoya Angelskaya hyökkää natsien ruumiiden tukkoon. Ja tuhon bumerangit lentävät myös hänen paljaista jaloistaan.
  Ja ruskeat soturit putoavat ja putoavat, samoin kuin tankit ja lentokoneet.
  Zoya tyttö huutaa:
  - Paljasjalkainen tyttö, sinä voitat!
  Ja tusina neulaa lentää tytön paljaalta kantapäältä. Joka suoraan kurkkuun natsien kaivaa.
  Ne putoavat kuolleina.
  Tai pikemminkin täysin kuollut paikka, jossa on tankkeja ja lentokoneita.
  Augustine hyökkäyksessä. Murskaa ruskeat joukot. Hänen miekkansa kannetaan kahdessa kädessä. Ja hän on niin suuri soturi.
  Tornado pyyhkäisee fasististen joukkojen läpi - lentokoneet ja tankit putoavat.
  Tyttö punatukkaisella karjuu:
  - Tulevaisuus on piilossa! Mutta siitä tulee voitto!
  Ja hyökkäyksessä kaunotar tulitukkainen.
  Augustine, unelmien hurjassa hurmiossa, lähettää pulsarin paljain kantapäällään ja karjuu:
  - Sodan jumalat repivät kaiken!
  Ja soturi hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaat jalat heittävät paljon teräviä, myrkyllisiä neuloja, jotka ampuvat alas lentokoneita ja lävistävät panssarivaunujen panssarin.
  Svetlana Lumikki taistelussa. Ja niin kimaltelevaa ja taistelevaa. Hänen paljaat jalkansa heittävät ulos niin monia tappavia asioita. Ei mies, vaan kuolema vaaleilla hiuksilla.
  Mutta jos se hajoaa, et voi estää sitä.
  Svetlana Snow White laulaa:
  - Elämä ei ole hunajaa,
  Tuo hyppy pyöreässä tanssissa!
  Anna unelman toteutua -
  Kauneus tekee miehestä orjan!
  Ja paljasjalkaisen tytön liikkeessä on yhä enemmän raivoa. Ja lisää haaksirikkoutuneita tankkeja ja lentokoneita.
  Oleg Rybachenko hyökkäyksessä, kaikki kiihtyy. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on myrskyinen koulutyttö ja täydellinen terminaattori toiminnassaan. Ja lyö vihollisia.
  Täällä hän laukaisi paljaalla jalallaan, herneen räjähteillä. Hän räjähtää, ja heti sata natsia ja kymmenen tankkia heitetään ylös.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee meille joka tapauksessa!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankkien tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Täällä Natasha Korshunova kiihdytti liikkeitä. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja huutaen:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytetyllä tahdilla tankkien ja lentokoneiden ohella.
  Natasha Korshunova on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyä ja hidastaa vauhtia, ja tankit ja lentokoneet menevät harhaan.
  Zoya Angelskaya hyökkäyksessä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joilla on lävistetty kurkku ja jotka makaavat ruumiskumpuissa, sekä rikkoutuneita tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se murskaa kaikki kuin se olisi hyperplasmarobotti.
  Se ei ole jo törmännyt sataa natsea ja paljon tankkeja lentokoneilla. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi karjuu edelleen.
  - Olen voittamaton! Maailman siistein!
  Ja taas kauneus hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustina leikkii puristimen lihaksilla ja ravisti rintaansa helakanpunaisilla nänneillä, lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana Snow White on myös hyökkäyksessä. Eikä anna grammaakaan hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän katkaisee viholliset ja tuhoaa natsit. Ja joukko ruskeita hävittäjiä oli jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin rikkinäisten tankkien ja lentokoneiden kanssa.
  Kuusi oli raivoissaan. Teki villin taistelun.
  Karatepoika Oleg Rybachenko on palannut toimintaan. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet natsit putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita, joukko rikkinäisiä autoja ja lentokoneita.
  Keksijäpoika muistaa villin strategian. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuivat.
  Lapsimurhaaja Oleg Rybachenko vinkua:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja yritys "Adidas"!
  Todella siisti show osoittautui siistiksi. Ja kuinka moni tappoi natseja. Ja suurin osa suurimmista tappoi ruskeat hävittäjät sekä tankit ja lentokoneet.
  Myös paljasjalkainen tyttö Margarita on taistelussa. Murskaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroidaan natseja vastaan. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut. Ja heidän kanssaan tankkeja ja lentokoneita.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantterit! Todista, että kaikki ovat parhaita!
  Ja tytön paljaasta kantapäästä lentää ulos kuin herne, jolla on voimakkaita räjähteitä.
  Ja lyödä vihollista.
  Ja hän ottaa ja murskaa joitain vastustajia ja tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha Korshunova on auktoriteetti. Ja hän voittaa vastustajia, eikä hän itse anna kenellekään laskeutua.
  Kuinka monta natsea on jo tapettu tankkien ja lentokoneiden ohella.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiria. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka hänellä on kaikki kumppaninsa - teloittajat!
  Natasha Korshunova huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen! Älä ota ruplaakaan!
  Ja taas, tyttö kaataa paljon natseja miekoilla.
  Zoya Angelskaya on liikkeellä ja leikkaa monia ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja tai ampuu alas lentokoneen panssarivaunulla. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustinus etenee ja murskaa vastustajat. Ja samaan aikaan hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkusta!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa hampaansa!
  Ja punapää on niin ... Hiukset lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki tulee kirjaimellisesti vihasta.
  Svetlana Lumikki liikkeessä. Täällä hän leikkasi paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten sylkee oljesta - kaataa lentokoneita. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää tappavia neuloja, jotka osuivat jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään telttailemaan, avaa iso tili!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on jo muutaman vuoden vanha, kaikki seikkailevat Natashan ja seuran kanssa, mutta hän näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja taas tappavat ja murskaavat neulat lensivät pois hänen paljaista jaloistaan. Sekä lentokoneita että tankkeja.
  Paljain, pyörein kantapään kimalteleva Margarita Korshunova lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapaus sarastaa!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan ja lentokoneitaan, jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Kukkikoon ruusut!
  Ja heti kun soturi heittää herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha Korshunova taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet putoavat.
  Heidän tyttönsä ja miekkansa, ja hiilen jyvät ja keihäät. Ja neuloja.
  Samalla se myös karjuu:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja ja lyövät vastustajia.
  Zoya Angelskaya villissä liikkeessä. Hyökkää natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturinainen heittelee neuloja paljain sormin. Se murtautuu vastustajien läpi tankkien ja lentokoneiden kanssa kuin pauhu:
  Täydellinen voittomme on käsillä!
  Ja hän suorittaa villiä myllyä miekoilla, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille painajaisille.
  Ja jos se leikkaa sen, se tarkoittaa, että se leikkaa sen.
  Sen jälkeen punapää ottaa ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia lentokoneen duralumiinilla.
  Svetlana Lumikki lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole jarruja. Heti kun ne pilkkoutuvat, niin ruumiiden massa roskaa, ja lentokoneet ja tankit putoavat.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja nyt tappajaherne lentää hänestä.
  Paljasjalkainen komea, lihaksikas poika Oleg jälleen sata natseja kantaen meteoria, tunnetusti leikattu pois. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Pienikokoinen, mutta tappava...
  Kuinka murtaa pieniksi paloiksi ilma-alusten massa taivaalla.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kauheiden koneiden myrskyinen nuoruus!
  Paljasjalkainen tyttö Margarita tekee tämän jälleen taistelussa.
  Ja leikattiin paljon ruskeita taistelijoita. Ja hän leikkaa suuria aukkoja, tankkien ja lentokoneiden keskuudessa.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja iski uudella voimalla.
  Natasha Korshunova on vielä raivoissaan hyökkäyksessä. Siis natseja puidaan. Heille ei ole kovin hyvä vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha Korshunova otti sen ja lauloi:
  - Potkuni on paljain jaloin sokaiseva!
  Paikalla juokseminen on yleistä sovittelua!
  Ja soturityttö purskahti vastustajiin sellaisella iskujen kaskadilla.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä hän johti myllyä. Ruskean armeijan päiden massa vierähti taaksepäin, ja panssarivaunut paloivat, koneet paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Hän voittaa itselleen sellaisen ruskean armadan.
  Zoya Angelskaya on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Päihitä vastustajat. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoja Angelskaja otti sen, ravisti rintojensa helakanpunaisia nännejä ja vinkaisi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha Korshunova huusi iloisesti:
  Joten se on sinun vikasi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan, kuinka terä lentää. Ja hän iskee paljon hävittäjiä katkaisemalla tornit tankeista.
  Paljasjalka Augustine liikkeessä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Kuin proletaarisen lipun leijuva. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän leikkaa vastustajia - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan paskiainen! Hänen kanssaan hän meni taisteluun luonnonvalolla, ilman maalia.
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Tulee härän pää - taistelijat eivät tule hulluksi!
  Ja täällä hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Terminaattoripoika Oleg Rybachenko murahti:
  - Mitä tarvitset! Tässä on tyttö!
  Margarita Korshunova, joka heitti tikaria paljain jaloin ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Iso ja siisti tyttö!
  Augustine suostui tähän:
  - Olen soturi, joka puree ketä tahansa!
  Ja taas, paljain varpain, hän laukaisee tappavan, kaatuvan lentokoneen.
  Natasha Korshunova taistelussa ei ole huonompi kuin vastustajat. Ei tyttö, mutta lopettaa sellaisen liekeissä olevan noidan kanssa. Ja natseilla on vaikeaa: lentokoneet ja tankit putoavat.
  Ja huutaa:
  - Mikä sininen taivas!
  Augustine, joka päästi irti terän paljaalla jalallaan ja katkaisi tankin tornin, vahvisti:
  - Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Svetlana Lumikki kaataa vihollisia ja ampui alas lentokoneita, sirutti:
  - Tyhmä ei tarvitse veistä...
  Zoja Angelskaja vinkaisi, heitti neuloja paljain jaloin ja kaatoi tankkeja ja lentokoneita ruskettunein jaloineen:
  - Valehtelet hänelle kolmesta laatikosta!
  Natsien tuhoaminen Natasha Korshunova lisäsi:
  - Ja tee hänen kanssaan penniäkään!
  Ja soturit ottavat ja hyppäävät. Ne ovat niin verisiä ja viileitä. Yleensä heillä on paljon jännitystä.
  Oleg Rybachenko, melkein alasti, komea, lihaksikas poika yksin shortseissa, näyttää taistelussa erittäin tyylikkäältä.
  Kaunis tyttö Margarita, paljain varpaineen, heitti jalkansa, palan antimateriaa ja lauloi:
  - Isku on voimakas, ja kaverilla on kiinnostusta ...
  Neropoika laukaisi jalkansa helikopterin potkurilta. Hän katkaisi natseilta ja tankeilta parisataa päätä, vinkaisi:
  - Tosi urheilullinen!
  Ja molemmat - poika ja tyttö täysin harjakattoina.
  Terminaattoripoika Oleg pilkkoo ruskeita sotilaita gurguteli:
  - Ja meille tulee suuri voitto!
  Margarita sihisi vastauksena:
  - Tapamme kaikki - paljain jaloin!
  Tyttö on todellakin niin aktiivinen terminaattori.
  Natasha Korshunova lauloi hyökkäyksessä:
  - Pyhä sota!
  Ja soturi laukaisi terävän levybumerangin. Hän lensi kaaressa, kaatoi paljon natseja ja panssaritorneja.
  Zoja Angelskaja jatkoi tuhoamista:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja uudet neulat lensivät hänen paljaista jaloistaan. Ja he osuivat moniin hävittäjiin ja lentokoneisiin.
  Blondi tyttö sanoi:
  - Matala vastustaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Paljain jaloin ja tulinen Augustine, heilutellen jalkojaan ja heittellen teräväreunaisia hakaristeja, gurguili:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin!
  Svetlana Lumikki, jonka kantapää heilutti hyperplasmaa, vahvisti helposti:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen murskaten natseja:
  - Kukaan ei estä meitä!
  Ja nyt kiekko lentää soturien paljaista jaloista. Liha revitään ja tankkien tornit ja lentokoneiden pyrstö puretaan.
  Ja huutaa taas:
  - Kukaan ei voi voittaa meitä!
  Natasha Korshunova lensi ilmaan. Repäisi vastustajat ja siivekkäät korppikotkat ja julkaisi:
  - Olemme naarassusia, paistakaa vihollinen!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää erittäin tappava levy.
  Tyttö jopa vääntyy ekstaasissa.
  Ja sitten hän mutisee:
  - Meidän kantapäämme rakastavat tulta!
  Kyllä tytöt ovat todella seksikkäitä.
  Oleg Rybachenko, komea, lihaksikas poika shortseissa, gurguteli:
  - Voi, aikaisin, antaa sarville suojaa!
  Ja vilkutti sotureita. He nauravat ja paljastavat hampaansa vastauksena.
  Natasha Korshunova pilkkoi natsit ja huusi:
  - Maailmassamme ei ole iloa, ilman taistelua!
  Terminaattoripoika, jolla oli alaston, pyöreä, lapsellinen kantapää, joka antautui pulsarille ja tuhosi natseja, vastusti:
  "Joskus tappelu ei ole myöskään hauskaa!"
  Natasha Korshunova suostui:
  - Jos ei ole voimaa, niin kyllä...
  Mutta me soturit olemme aina terveitä!
  Tyttö heitti vihollista neuloilla paljain varpaillaan, räjäytti tankkeja lentokoneilla ja lauloi:
  - Sotilas on aina terve,
  Ja valmiina toimintaan!
  Sen jälkeen Svetlana Snow White katkaisi jälleen viholliset tuhoten tankkien tornit ja lentokoneiden pyrstöt.
  Zoya Angelskaya on erittäin nopea tyttö. Täällä hän laukaisi kokonaisen tynnyrin natseja vastaan. Ja repi pari tuhatta yhdestä räjähdyksestä.
  Sitten hän huusi:
  - Älä lopeta, kantapäämme kimaltelevat!
  Ja tyttö taistelupitsissä!
  Augustine taistelussa ei myöskään ole heikko. Siis natseja puidaan. Kuin ketjujen nipusta.
  Ja vastustajien pilkkominen - laulaa:
  - Varo, siitä tulee hyvä
  Syksyllä tulee piirakkaa!
  Punatukkainen paholainen todella kynsi taistelussa kuin paholainen nuuskalaatikossa. Ja kuinka tankit palavat ja lentokoneet palavat.
  Mutta paljasjalkainen tyttö tunikassa, Margarita Korshunova, kuinka hän taistelee. Ja natsit saavat sen häneltä.
  Ja jos hän osuu, hän lyö.
  Siitä lentää verisiä roiskeita.
  Natasha Korshunova huomasi ankarasti, kun hänen paljaista jaloistaan lensi metalliroiskeita, jotka sulattivat tankkien kallot ja tornit:
  - Kunnia Venäjälle, paljolti jopa kunnia!
  Tankit ryntäävät eteenpäin...
  Divisioonat punaisissa paidoissa -
  Tervehdys venäläiset!
  Täällä tytöt ottivat natseja vastaan. Joten ne leikataan ja murskataan. Ei sotureita, vaan todella panttereita, jotka ovat rikkoneet ketjun.
  Cool poika Oleg Rybachenko taistelussa ja hyökkää natseja vastaan. Hän lyö heitä säälimättä, leikkaa tankkien läpi ja kiljuu:
  Olemme kuin härät!
  Margarita Korshunova murskaamalla ruskean armeijan ja leikkaamalla tankkien ja lentokoneiden pyrstöjen läpi poimi:
  Olemme kuin härät!
  Natasha Korshunova otti sen ja huusi ja katkaisi ruskeat hävittäjät panssarivaunuineen:
  - Valehtelu on käsistä!
  Zoja Angelskaja repi natsit osiin, vinkaisi:
  - Ei, ei käsistä!
  Ja hänkin ottaa ja vapauttaa tähden paljain jaloin ja tekee lopuksi monet fasistit.
  Natasha Korshunova otti sen ja päästi sen ulos, iski salaman tulipunaisesta nännistä ja vinkaisi:
  - TVmme on päällä!
  Ja tappava nippu neuloja lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Zoja Angelskaja, joka myös tuhosi natseja ja heidän tankkejaan lentokoneilla, vinkaisi:
  - Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas sellainen heitto, että ympyrät hämärtyvät joka suuntaan. Tämä on tyttö - puhdas vastustajien tuhoaminen.
  Tyttö paljain varpaineen ottaa ja laukaisee kolme bumerangia. Ja ruumiista tästä tuli vielä enemmän.
  Sen jälkeen kaunotar paljastaa:
  - Emme anna viholliselle armoa! Tulee ruumis!
  Ja taas tappava asia lentää paljaalta kantapäältä.
  Punatukkainen Augustine huomautti myös melko loogisesti:
  - Ei vain yksi ruumis, vaan monta!
  Sen jälkeen tyttö otti sen ja käveli paljain jaloin veristen lätäköiden läpi. Ja hän tappoi paljon natseja.
  Ja kuinka se huutaa:
  - Joukkomurha!
  Ja nyt hän hakkaa päätään natsikenraaliin. Murra hänen kallonsa ja anna:
  - Banzai! Sinä pääset taivaaseen!
  Svetlana Lumikki on erittäin raivoissaan hyökkäyksessä, varsinkin kaataa tankkeja ja myös lentokoneita, hän vinkkaa:
  - Et säästy!
  Ja tusina neulaa lentää hänen paljaista sormistaan. Kun hän murtautuu kaikkien läpi, koneet romahtavat. Ja hyvin paljon jopa soturi yrittää murskata ja tappaa.
  Lihaksikas, kohokuvioitu poika shortseissa Oleg Rybachenko kaataa variksia vihellyksellä, vinkua:
  - Loistava vasara!
  Ja poika heittää myös paljaalla jalallaan niin siistin tähden hakaristin muodossa. Monimutkainen hybridi.
  Ja natsien massa romahti.
  Oleg Rybachenko karjui:
  - Banzai!
  Ja poika on jälleen villiin hyökkäykseen. Ei, se vain kuhisee voimalla ja tulivuoret kohisevat!
  Upea Margarita liikkeessä. Se repii kaikkien vatsat.
  Tyttö, jolla on jalka, heittää ulos viisikymmentä neulaa kerralla. Ja kaikenlaiset viholliset tappoivat massan, tyrmäsivät sekä tankit että lentokoneet.
  Paljain korkokenkillään kimalteleva Margarita Korshunova lauloi iloisesti:
  - Yksi kaksi! Suru ei ole ongelma!
  Sinun ei pitäisi koskaan lannistua!
  Pidä nenä ja häntä korkeammalla piipulla.
  Tiedä, että todellinen ystävä on aina kanssasi!
  Tämä on niin aggressiivinen yritys. Tyttö puskee ja huutaa:
  "Lohikäärmepresidentistä tulee ruumis!"
  Natasha Korshunova taistelussa on vain eräänlainen terminaattori. Ja mölyki gurguteli:
  - Banzai! Hanki se nopeasti! Ja diktaattorin loppu!
  Ja kranaatti lensi hänen paljaalta jalaltaan. Ja natsit ovat kuin kynnet. Ja se tuhoaa paljon mastodoneja ja siivekkäitä helvetin koneita.
  Tässä on soturi! Kaikille sotureille - soturi!
  Zoya Angelskaya on myös hyökkäyksessä. Sellainen raivoisa narttu.
  Ja hän otti sen ja kurkisti:
  - Isämme on itse Valkoinen Jumala!
  Ja hän leikkaa kolminkertaisen myllyn natseissa!
  Ja punapää, kimaltelee paljain korkokenkiin ja Augustinuksen rintojen rubiininänneihin, karjui vastauksena:
  - Ja minun Jumalani on musta!
  Itse asiassa punapää on petoksen ja ilkeyden ruumiillistuma. Tietysti vihollisille. Ja ystäville hän on rakas.
  Ja kuinka hän paljain varpain ottaa ja heittää. Ja paljon ruskean imperiumin sotureita, samoin kuin heidän tankkejaan ja lentokoneitaan.
  Punapää huusi:
  - Venäjä ja musta jumala ovat takanamme!
  Soturi, jolla on erittäin korkea taistelupotentiaali. Ei, tähän on parempi olla sekaantumatta. Kuten tankkien tornit revitään irti ja fasististen lentokoneiden siivet.
  Augustinus, murskaava vastustaja, sihisi:
  - Murskaamme kaikki petturit jauheeksi!
  Ja silmää kumppaneilleen. Kyllä, tämä tulinen tyttö ei todellakaan voi antaa rauhan. Ellei rauha ole tappava!
  Svetlana Lumikki, murskaamassa vihollisia, julkaisi:
  - Lakaisemme sinut jonoon!
  Punapää Augustine vahvisti:
  - Tapamme kaikki!
  Ja hänen paljaista, kaiverretuista jaloistaan lentää taas täydellisen tuhon nykyisyys! Ja niin monet tankit ja lentokoneet räjähtivät pieniksi siruiksi kerralla.
  Ja sitten tyttö iskee salamalla kuin helakanpunaisesta nännistä.
  Paljain kantapäällään kuolemanlahjoja lähettänyt Oleg Rybachenko lauloi vastauksena:
  - Tulee täydellinen banzai!
  Augustine repii natseja paljain käsin, pilkkoi niitä miekoilla ja heitti neuloja paljain varpaillaan tuhoten tankkeja ja lentokoneita kerralla, julkaisi:
  - Lyhyesti sanottuna! Lyhyesti sanottuna!
  Natasha Korshunova, joka tuhosi ruskeat soturit sekä tankit ja lentokoneet, huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - banzai!
  Ja leikataan vastustajia villin katkeruudella.
  Paljain jaloin, komea, shortsipoika Oleg Rybachenko, joka pilkkoo vastustajia, julkaisi:
  - Tämä gambit ei ole kiinalainen,
  Ja debyytti, usko minua, on thaimaalainen!
  Ja taas pojan paljaista jaloista lensi terävä metallia leikkaava kiekko. Hän leikkasi pois sekä tankkien tornit että lentokoneen pyrstöt.
  Margarita, taisteleva metallimurskaustyttö, lauloi ruskean imperiumin soturit ja panssarivaunut ja katkaisi:
  - Ja kenet löydämme taistelusta,
  Ja kenet löydämme taistelusta...
  Älkäämme leikkiä sen kanssa...
  Revitään se osiin!
  Revitään se osiin!
  He tekivät hyvää työtä natsien kanssa silloin...
  Täällä Hitler ja hänen tiiminsä lankesivat polvilleen tyttöjen ja lasten edessä.
  Natasha Korshunova pakotti ensin natsien ykkösen suudella paljaita jalkojaan.
  Sitten Hitler ja kaikki hänen lähipiirinsä suutelivat myös muiden tyttöjen paljaita pohjia ja kantapäitä. Ja he nuolivat kantapäänsä kielellään. Ja erittäin komea vaalea poika Oleg Rybachenko suuteli tytön paljain jaloin.
  Oltuaan erittäin tyytyväinen urosloisten nöyryytykseen, Natashka määräsi:
  - Nyt, vaikka emme ole tappaneet teitä kaikkia, allekirjoita käsky Kolmannen valtakunnan täydellisestä ja ehdottomasta antautumisesta Neuvostoliitolle!
  Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kolmas valtakunta antautui ja mahtava Wehrmacht riisuttiin aseista. Hitler ja hänen tiiminsä menivät Berian vankityrmiin.
  Tuomio oli nopea, mutta oikeamielinen. 22. kesäkuuta 1959 Hitler hirtettiin Punaisella torilla!
  
  
  
  
  FUHRER'S DEVIL'S DREAM MUUTTAA HISTORIAAN
  Hitler 41. vuonna muutti mielensä pääkaupungin Moskovan viemisestä Neuvostoliittoon. Yksi syy tähän oli se, että Fuhrerilla oli unelma Wehrmachtin täydellisestä tappiosta. Ja 20. marraskuuta 1941 Hitler tarjosi rauhaa Stalinille. Neuvostoliiton johtaja, joka oli traumatisoitunut aikaisemmista tappioista, suostui. Saksalaiset saivat kaiken, mitä he onnistuivat vangitsemaan. Lähes koko Ukraina ja Rostov-on-Donin kaupunki sekä Valko-Venäjä, Baltian maat, osa Venäjää.
  Stalinin ehdotuksesta Hitler suostui vaihtoon. Venäjä suostui luopumaan koko Donbassista ja osasta Donin tšernozem-rikkaita maita vastineeksi käytävästä Leningradiin ja rajojen työntämisestä pois Moskovasta. Hitler suostui työntämään rajoja Smolenskin alueelle, mutta vastineeksi Neuvostoliitto luovutti sen osan Donbassista, jota saksalaisilla ei ollut aikaa miehittää, ja Donin rikkaalla mustalla maaperällä, jota saksalaiset halusivat eniten. Melkein koko Krim Sevastopolia lukuun ottamatta oli saksalaista. Karjalassa raja vedettiin rintamalinjaa pitkin, mikä sopi suomalaisille. Murmansk jäi Neuvostoliitolle. Etelässä raja vedettiin Donia pitkin, ja saksalaiset pystyivät vihdoin varmistamaan ruokaturvansa. Heillä oli myös hiiltä ja terästä Donbassista. Ja runsaasti seosaineita. Wehrmachtilla oli pulaa öljystä, mutta tämä oli väliaikaista, sillä Hitler suunnitteli valtaavansa myös Lähi-idän. Enemmän tai vähemmän konsolidoitu.
  Saksalaiset todella uskoivat Hitlerin kiirehtineen maailman kanssa. Mutta Fuhrer tiesi paremmin. Lisäksi on mahdollista jatkaa sotaa lännessä. Ensin Fuhrer tapasi Francon. Kerroin hänelle, että sinä itse näit Neuvostoliiton voiton. Kolmas valtakunta on vahvempi kuin koskaan ja Iso-Britannia on tuomittu. Et siis päästä saksalaisia Gibraltarille, joten jaat Ranskan kohtalon. Ja niin Gibraltarista tulee espanjalainen, ja voit jopa vaatia vaatimuksia joihinkin Englannin siirtokuntien maihin. Eikä ole aikaa suostutella Francoa pitkään aikaan, Wehrmachtin kädet on vapautettu, ja koko Afrikka ja suurin osa Aasiasta, mukaan lukien Intia, otetaan täydellisesti hallintaan.
  Generalissimo suostui. Ja nyt, joulukuussa, saksalaiset valloittivat Gibraltarin yhdellä äkillisellä iskulla ja estivät sisäänkäynnin Välimerelle idästä. Ja samaan aikaan natsit murskasivat brittiläisen tukikohdan Maltalla ja valtasivat sen laskeutumalla.
  Rommelin joukko sai vahvistuksia ja vangitsi Tolbukin ja voitti sitten britit Egyptissä. Ne putosivat kuin herneet. Egypti vangittiin ja Suezin kanava suljettiin. Sitten saksalaiset muuttivat Irakiin ja Kuwaitiin. He löivät englantilaisia kuin päärynä. Ja he murskasivat heidät vangitsemalla Lähi-idän. Keväällä 1942 miehitettiin koko Pohjois-Afrikka, Lähi-itä ja Ranskan omat. Ja se oli, minun on sanottava, suuri voitto.
  Saksalaiset väittivät kuitenkin enemmän. Ja he valtasivat koko Afrikan. Ja japanilaiset tuhosivat Yhdysvallat merellä. Ja voitot seurasivat yksi toisensa jälkeen. Ja nyt kesällä 1942 saksalaiset vangitsivat sekä Iranin että Intian. Ja syksyllä Afrikan miehitys saatiin vihdoin päätökseen. Siten natsit ottivat haltuunsa merkittäviä alueita ja resursseja yhdistyen Japaniin.
  Iso-Britannia menetti siirtokuntansa Afrikassa ja Aasiassa ja joutui erittäin vaikeaan tilanteeseen. Ja keväällä 1943 saksalaiset ja japanilaiset laskeutuivat Australiaan. Ja Iso-Britannia itse joutui massiivisten pommitusten kohteeksi.
  Hitler vaati Leijona-imperiumin lopettamista kesällä. Ja siellä käytiin aktiivinen sukellusvenesota. Saksalaiset saivat vetyperoksidilla käytettäviä sukellusveneitä. Ja nämä ovat erittäin vakavia voimia.
  Heinäkuussa 1943 laskeutuminen lopulta suoritettiin. Taisteluihin osallistuivat tankit: "Panther", "Tiger" ja "Lion" ja "Ferdinands". Ja samat ME-309-hävittäjät ja Yu-288-pommittajat. Ja se kaatui englantilaisten joukkojen päälle kauhealla voimalla. Taistelu maalla kesti vain yksitoista päivää ja päättyi Wehrmachtin vakuuttavaan voittoon.
  Ja tämä on Saksan sotilaskoneen suuri saavutus.
  Sen jälkeen sota siirtyi Yhdysvaltojen puolelle. Ja Islanti vangittiin. Sen jälkeen Amerikka ei voinut pommittaa Eurooppaa. Roosevelt hätkähti selvästi ja tarjosi rauhaa Hitlerille millä tahansa ehdolla.
  Mutta natsit päättivät lopettaa Yhdysvallat ja jatkoivat hyökkäystä. Neljäntenäkymmenentenäneljäntenä vuonna suihkukoneiden julkaisusta tuli valtava, ja jenkit kirjaimellisesti jumittivat sen. Ja Marseille, joka ylitti tuhat pudonnutta lentokonetta, sai Rautaristin suurristin lentoluokan sankaruuden ja tehokkuuden kruununa.
  Führer käski nipistää Amerikkaa käyttämällä liittolaisia Argentiinassa ja Brasiliassa. Ja siirry etelästä japanilaisten kanssa ja pohjoisesta Kanadan läpi. Ja se oli kuin kaksoispihdit. Hitler tunsi olevansa valkoisella hevosella.
  Mukana oli myös sarja ensimmäisiä itseliikkuvia E, kevyempiä ja täydellisempiä. TA-400 ja Yu-488 osoittivat ylivoimaista voimaa. Ja he alkoivat tuhota vihollisia. Ja lakaise ne kirjaimellisesti vispilällä.
  Ja natsit murskaavat liittolaiset. Ja he tekevät sen niin tehokkaasti, että Yhdysvallat murenee. He eivät anna amerikkalaisille mahdollisuutta. Saksalaiset rynnäkkökiväärit ovat maailman parhaita, eikä niillä ole vertaa. Ilmestyy vuoden loppuun mennessä ja ensimmäiset levykkeet, joita ei laminaarisuihkun vuoksi saatu alas. Ja he tuhosivat Amerikan.
  E-sarjan kevyet itseliikkuvat aseet osoittivat täydellisen ylivoimansa jenkkitankkeihin verrattuna. He kirjaimellisesti kulkivat ympäriinsä ja murskasivat kaiken ja muuttivat sen paloiksi ja litistelivät sen tuhkaksi. Amerikalla ei ollut mahdollisuutta Yhdysvaltoja vastaan.
  Neljäntenäkymmenentenäviidentenä vuonna Yhdysvallat oli jo palamassa. New York ja Washington putosivat maaliskuussa.
  Ja huhtikuussa tapahtui antautuminen. Joten imperiumin jakautuminen tapahtui. Voittettuaan natsit ja japanilaiset jäädyttivät sodan väliaikaisesti. Rauhan aika on tullut. 20. huhtikuuta 1950 astronautien ensimmäinen lento Kuuhun tapahtui.
  Ja 20. huhtikuuta 1953 syttyi suuri sota Kolmannen valtakunnan ja Japanin välillä. Stalinin uusi seuraaja, Beria, tarjosi Hitlerille yhteistä sotaa nousevan auringon maan kanssa. Hitler sanoi Berialle, että Neuvostoliiton pitäisi taistella täydessä voimissaan, mutta se vastaanottaisi vain Etelä-Sahalinin ja Kurilien harjanteen. Ja jos, niin Kolmas valtakunta ottaa ja pyyhkii Neuvostoliiton jauheeksi.
  Hitlerin joukot ovat teknisesti vahvempia kuin japanilaiset. Pyramidisäiliöt ovat erityisen mahtavia saksalaisten keskuudessa. Ja niitä ei voi rikkoa mistään kulmasta. Ja suihkulento on vertaansa vailla. Ja levykkeet saavuttavat kymmenen swingin nopeuden. Ei, Japani ei voi vastustaa tällaista valtaa.
  Neuvostoliitolla on myös jotain. Tankki T-54 ei periaatteessa ole huono. Mutta on muitakin autoja. Esimerkiksi IS-7, erittäin huono pysäytysteho. Alenka ajaa tätä tankkia ja tuhoaa japanilaiset.
  Tyttö huutaa ja viheltää laulu karjuu:
  - Ja lensi samurain arkkuun,
  Teräksen ja tulen paineen alla!
  Nyt heillä on Stalinin sijaan Beria, ja Neuvostoliiton maan on valloitettava uudet rajat.
  Japanissa on E-sarjan tankkeja, mutta ne ovat vanhentuneita ja epätäydellisiä, varhaisia muutoksia. Tässä on sellainen IS-7:n malli, tässä tapauksessa E-90. Auto painaa satakahdeksan tonnia, neljäkymmentä enemmän kuin Neuvostoliiton auto. Ja hänen panssarinsa on paksumpi, varsinkin hänen otsansa. Tornin otsa on 285 mm, IS-7:n 210 mm:n ja rungon otsa on 250 mm Neuvostoliiton koneen 150:tä vastaan. Mutta panssarin kaltevuus on pienempi. Ja sivut ovat samat 150 mm. Totta, japanilainen syöttö tulee olemaan paksumpi 150 mm verrattuna 94:ään. Aseet ovat noin 128 mm japanilaisilla ja Neuvostoliiton 130 mm tiiviillä pituudella. Mutta neuvostoliittolainen on ehkä hieman parempi. Ja tässä ne lähestyvät.
  Japanilainen on silti paremmin suojattu otsassa, mutta ajokyky on huonompi, vaikka samuraissa on 1500 hevosvoiman moottori.
  Anyuta läimäyttää Isan haarniskaa paljain varpaillaan ja koukuttaa:
  - Pihalla tulee kommunismin aikakausi!
  Alla tämä punatukkainen paholainen on samaa mieltä:
  - Tottakai tulee!
  Maria nauraa ja nousee ylös:
  - Puolueemme on ikuinen voitto!
  Olympialaiset huutaa:
  - Isänmaan puolesta Stalinille!
  Ja nyt Neuvostoliiton panssarivaunu iskee viholliseen. Ja hän syttyy, ja revitään palasiksi. Ja kirjaimellisesti tuhoaa panssarin.
  Alenka naurahti ja huomautti:
  - Naisen kanssa on parempi!
  Japanilainen Mastodon on tuhottu. Ja loput samuraitankit eivät ole niin hyvin suojattuja. Ja ne on helpompi voittaa. Ja sinä todella tuhoat ne, todella siistiä.
  Anyuta lauloi painaen liipaisinta paljaalla kantapäällään:
  - Älä kestä slaavien nöyryytystä,
  Nousemme vuorelle Venäjälle...
  Älkäämme hyväksykö enempää loukkauksia
  Murskataan vihollinen teräskädellä!
  Ja jälleen ammus tuhosi E-50-luvan saaneen panssarivaunun. Ei myöskään paras auto. Melko raskas, mutta sivu on melko heikosti suojattu ja voidaan tunkeutua kaukaa.
  Elizabeth taisteli T-54:llä ja se oli hänelle paljon vaikeampaa. Mutta tyttö osoitti valtavaa joustavuutta. Ja paljain sormin avulla, kuinka hän lähettää ammuksen ja lävistää E-75:n, ja tämä on erittäin siistiä. Ja valtava tuho.
  Myös Elena räjäytettiin valtavalla paineella. Ja löi tappavalla voimalla.
  Ja täällä japanilaiset palavat ja romahtavat. Ja se kirjaimellisesti tuhoaa sen.
  Catherine twiittasi:
  Se vei minut, se vei minut
  Istun, istun hevosen selässä!
  Ja silmää kumppaneilleen. Ja tytöt täällä ovat niin kauniita ja vain yhdessä bikinissä. Ja tietysti paljain jaloin, erittäin kaunis.
  Elizaveta, taisteleva nainen ja tyrmäsi E-50:n Japanista, sihisi:
  - Tästä suuresta kommunismista!
  Ephrasia, murskaava japanilainen, vinkaisi:
  - Yli rajojeni!
  Japani kesti hieman yli vuoden ja hävisi. Ja Kolmannesta valtakunnasta tuli maailmanimperiumi.
  20. huhtikuuta 1957 aloitti astronautin lennon Marsiin. Ja se oli upea askel.
  20. huhtikuuta 1959 pidettiin kansanäänestys, joka laillisti monarkian ja keisarillisen hallitusmuodon Kolmannessa valtakunnassa.
  Mutta Hitler ei olisi koskaan ollut Hitler, jos hän ei olisi halunnut ratkaista Neuvostoliiton ongelmaa. Ja tietysti hänen halunsa valtaa koko maapallo.
  20. huhtikuuta 1961 Kolmas valtakunta hyökkäsi Neuvostoliittoon. Aggressio on armotonta ja valtavilla voimilla. Mikä on erittäin epätasa-arvoista.
  Kolmannen laumat alkoivat virrata Moskovan ympäri jo kaksi viikkoa taistelun alkamisen jälkeen.
  Oleg hyökkäyksessä kiihdyttää kaikkea. Poika lyö natseja.
  Hänen paljaat jalkansa heittävät teräviä neuloja - repivät tankkeja ja lentokoneita.
  Nuori soturi huutaa:
  - Hullu valtakunta repii kaikki osiin!
  Ja taas poika on liikkeellä.
  Margarita on toiminnassaan myrskyinen tyttö. Ja lyö vihollisia.
  Täällä hän laukaisi paljaalla jalallaan, herneen räjähteillä. Hän räjähtää, ja heti sata natsia ja kymmenen tankkia heitetään ylös.
  Tyttö huutaa:
  - Voitto tulee meille joka tapauksessa!
  Ja hän ajaa myllyä miekoilla - tankkien tynnyrit lentävät eri suuntiin.
  Natasha kiihdytti liikkeitään. Tyttö katkaisee ruskeat soturit. Ja huutaen:
  - Voitto odottaa Venäjän imperiumia.
  Ja tuhotaan natsit kiihdytettyyn tahtiin.
  Natasha on terminaattorityttö.
  Hän ei ajattele pysähtyä ja hidastaa vauhtia, ja tankit ja lentokoneet menevät harhaan.
  Zoya on hyökkäämässä. Hänen miekkansa näyttävät leikkaavan lihaa ja metallisalaattia. Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Pelastuksemme on voimassa!
  Ja paljaat varpaat heittävät myös sellaisia neuloja.
  Ja joukko ihmisiä, joilla on lävistetty kurkku ja jotka makaavat ruumiskumpuissa, sekä rikkoutuneita tankkeja ja pudonneita lentokoneita.
  Augustine on hullu tyttö. Ja se murskaa kaikki kuin se olisi hyperplasmarobotti.
  Se ei ole jo murskaanut sataa natsia. Mutta kaikki kiihtyy. Ja soturi karjuu edelleen.
  - Olen voittamaton! Maailman siistein!
  Ja taas kauneus hyökkäyksessä.
  Ja hänen paljaista varpaistaan lentää herne. Ja kolmesataa natsia ja tusina tankkia repeytyi voimakas räjähdys.
  Augustine lauloi:
  - Et uskalla valloittaa maatamme!
  Svetlana on myös hyökkäyksessä. Eikä anna grammaakaan hengähdystaukoa. Villi terminaattorityttö.
  Ja hän katkaisee viholliset ja tuhoaa natsit. Ja ruskeiden hävittäjien massa on jo pudonnut ojaan ja teitä pitkin.
  Kuusi oli raivoissaan. Teki villin taistelun.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet natsit putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Kirjoittajapojalle tulee mieleen villi strategia. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuivat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja yritys "Adidas"!
  Todella siisti show osoittautui siistiksi. Ja kuinka moni tappoi natseja. Ja suurin määrä suurimpia tappoi ruskeat taistelijat.
  Margarita on myös taistelussa. Murskaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroidaan natseja vastaan. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantterit! Todista, että kaikki ovat parhaita!
  Ja tytön paljaasta kantapäästä lentää ulos kuin herne, jolla on voimakkaita räjähteitä.
  Ja lyödä vihollista.
  Ja hän ottaa ja murskaa joitain vastustajia ja tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän voittaa vastustajia, eikä hän itse anna kenellekään laskeutua.
  Kuinka moni natsi on jo keskeyttänyt.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiria. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka hänellä on kaikki kumppaninsa - teloittajat!
  Natasha huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen!
  Ja taas, tyttö kaataa paljon natseja miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on katkaissut paljon ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustinus etenee ja murskaa vastustajat. Ja samaan aikaan hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkusta!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa hampaansa!
  Ja punapää on niin ... Hiukset lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki tulee kirjaimellisesti vihasta.
  Svetlana liikkeellä Täällä hän leikkasi paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten sylkee oljesta. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää tappavia neuloja, jotka osuivat jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  Oleg Rybachenko hyppää ja hyppää.
  Paljasjalkainen poika päästää kasan neuloja, kaataa tankit alas ja laulaa:
  - Mennään telttailemaan, avaa iso tili!
  Nuori soturi on parhaimmillaan.
  Hän on melko vanha, mutta näyttää lapselta. Vain erittäin vahva ja lihaksikas.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Ei anneta pelin olla sääntöjen mukaista - murraamme fraeran läpi!
  Ja taas tappavat ja murskaavat neulat lensivät pois hänen paljaista jaloistaan.
  Margarita lauloi iloisesti:
  - Mikään ei ole mahdotonta! Uskon, että vapaus sarastaa!
  Tyttö heitti jälleen tappavan neulojen sarjan natseja ja heidän tankkejaan, jatkoi:
  - Pimeys katoaa! Kukkikoon ruusut!
  Ja heti kun soturi heittää herneen paljain varpaillaan, tuhat natsia lensi välittömästi ilmaan. Kyllä, ruskean helvetin imperiumin armeija sulaa silmiemme edessä.
  Natasha taistelussa. Hyppää kuin kobra. Räjäyttää vihollisia. Ja niin monet natsit kuolevat ja lentokoneet putoavat.
  Heidän tyttönsä ja miekkansa, ja hiilen jyvät ja keihäät. Ja neuloja.
  Samalla se myös karjuu:
  - Uskon, että voitto tulee!
  Ja venäläisten kunnia löytää!
  Paljaat varpaat heittävät uusia neuloja ja lyövät vastustajia.
  Zoya villissä liikkeessä. Hyökkää natseja vastaan. Pilko ne pieniksi paloiksi.
  Soturinainen heittelee neuloja paljain sormin. Murtautuminen vastustajien läpi ja kuinka karjua:
  Täydellinen voittomme on käsillä!
  Ja hän suorittaa villiä myllyä miekoilla, lakaisemalla pois tankkeja. Tämä on todella tyttö kuin tyttö!
  Mutta Augustinuksen kobra lähti hyökkäykseen. Tämä nainen on painajainen kaikille painajaisille.
  Ja jos se leikkaa sen, se tarkoittaa, että se leikkaa sen.
  Sen jälkeen punapää ottaa ja laulaa:
  - Avaan kaikki kallot! Olen suuri unelma!
  Ja nyt hänen miekkansa ovat toiminnassa ja leikkaavat lihaa ja metallia.
  Svetlana lähtee myös hyökkäykseen. Tällä tytöllä ei ole jarruja. Heti kun ne pilkkoutuvat, niin ruumiiden massa roskaa, ja lentokoneet ja tankit putoavat.
  Blondi terminaattori karjuu:
  - Kuinka hyvää siitä tuleekaan! Kuinka hyvää siitä tulee - tiedän sen!
  Ja nyt tappajaherne lentää hänestä.
  Oleg taas sata natseja, kantoi meteoria, katkaistiin. Ja hän ottaa pommin ja heittää sen.
  Pienikokoinen, mutta tappava...
  Kuinka murtaa pieniksi paloiksi.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Kauheiden koneiden myrskyinen nuoruus!
  Margarita tekee tämän uudelleen taistelussa.
  Ja leikattiin paljon ruskeita taistelijoita. Ja leikkaa suuria aukkoja.
  Tyttö huutaa:
  - Lambada on meidän tanssimme hiekalla!
  Ja iski uudella voimalla.
  Hyökkäysvaiheessa oleva Natasha on vielä raivoisempi. Siis natseja puidaan. Heille ei ole kovin hyvä vastustaa sellaisia tyttöjä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  - Paikalla juokseminen on yleinen sovittelija!
  Ja soturityttö purskahti vastustajiin sellaisella iskujen kaskadilla.
  Ja hän heittää kiekkoja paljain jaloin.
  Täällä hän johti myllyä. Ruskean armeijan päiden massa vierähti taaksepäin ja panssarivaunut paloivat.
  Hän on taisteleva kaunotar. Voita itsellesi sellainen keltainen armada.
  Zoya on liikkeellä ja murskaa kaikki poikkeuksetta. Ja hänen miekkansa ovat kuin kuoleman sakset.
  Tyttö on vain ihana. Ja hänen paljaat jalkansa heittävät erittäin myrkyllisiä neuloja.
  Päihitä vastustajat. He lävistävät kurkkunsa ja tekevät arkkuja, saavat tankit ja lentokoneet räjähtämään.
  Zoya otti sen ja huusi:
  - Jos hanasta ei tule vettä...
  Natasha huusi iloisesti:
  Joten se on sinun vikasi!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jotain, mikä tappaa perusteellisesti. Tämä on todella tyttöjen tyttö.
  Ja hänen paljaista jaloistaan, kuinka terä lentää. Ja hän iskee paljon hävittäjiä katkaisemalla tornit tankeista.
  Augustine liikkeellä. Nopea ja ainutlaatuinen kauneudeltaan.
  Kuinka vaaleat hiukset hänellä on. Kuin proletaarisen lipun leijuva. Tämä tyttö on todellinen viksu.
  Ja hän leikkaa vastustajia - ikään kuin hän olisi syntynyt miekat käsissään.
  Punapää, saatanan paskiainen!
  Augustine otti sen ja sihisi:
  - Tulee härän pää - taistelijat eivät tule hulluksi!
  Ja täällä hän murskasi jälleen paljon taistelijoita.
  Lyhyesti sanottuna he sanovat, että Hitler ei selviä sellaisella joukkueella. Ja 9. toukokuuta 1961 tytöt ottivat Adolf Hitlerin paljain varpain käsistä ja jaloista ja Margaritan nenästä ja repivät, ja 9. toukokuuta 1961 Hitler otettiin ja kuoli! Ja Neuvostoliitto valloitti koko maailman!
  
  BABA YAGA TEKEE VÄÄRIN JA VAHINGOITTAA Neuvostoliittoa!
  Baba Yaga, jota vihaa ihmisiä kohtaan, puuttui historian kulkuun. Hän otti sen ja hyökkäsi kranaatinheittimessä yhdessä Zmey Gorynychin kanssa amerikkalaisten lentokoneiden kimppuun, jotka halusivat pommittaa japanilaisia lentotukialuksia. Ja käärme Gorynych, kuten hän ottaa sen, iskee amerikkalaisia suurella liekkisuihkulla kolmesta päästä. Ja polta yli sata lentokonetta kerralla. Ja jenkit paniikkiin. Ja sitten on Baba Yaga, joka heittää raon ruohoa mereen, ja amerikkalaiset lentotukialukset ja muut aallon peittämät alukset. Tämän seurauksena Amerikka voitettiin Midwayn taistelussa täysin.
  Sitten japanilaiset vangitsivat liikkeellä ja Havaijin saaristo otti Tyynen valtameren täysin hallintaansa. Ja heidän maajoukonsa hyökkäsivät Intiaan ja marssivat Delhiin.
  Britit, pitääkseen Intian, siirsivät osan joukkoista Egyptistä ja hylkäsivät Operation Torchin. Amerikka ei myöskään päässyt maihin Casablancassa ja saksalaiset saattoivat jäädyttää sodan Afrikassa.
  Tämä ei pelastanut natseja tappiolta Stalingradissa. Mutta Mainsteinin vastaisku voitti voimalla. Koska joukkoja ei siirretty Afrikkaan, Mainsteinilla oli useita divisioonaa, mukaan lukien kolmekymmentä Tigers-yksikköä, jotka katosivat Saharan hiekkaan turhaan todellisessa tarinassa. Lisäksi natsien ilmailu oli vahvempi. Loppujen lopuksi he eivät käyttäneet resursseja Afrikan toimittamiseen, ja ilmahyökkäysten intensiteetti Kolmanteen valtakuntaan laski useita kertoja.
  Hän saapui itärintamalle, ja maaliskuuhun 1943 mennessä legendaarinen ässä Marseille nosti pudonneiden lentokoneiden määrän länsirintamalla kolmeen sataan, ja siitä tuli todellinen kaikkien aikojen legenda. Ja idässä Neuvostoliiton lentäjät löivät häntä kovasti. Marcel ei välttynyt kuumimmista taisteluista ja oli todellinen ilmiö. Yksi mies oli koko ilmailujoukon arvoinen.
  Neuvostoliiton joukot kärsivät enemmän tappioita kuin todellisessa historiassa. Harvempi heistä pakeni piirityksestä. Ja saksalaiset valloittivat Kharkovin ja Belgorodin lisäksi myös Kurskin ja myös Krasnodonin ja Voroshilovgradin uudelleen.
  Neuvostojoukot järkyttyivät... Sulan aikana he toipuivat osittain. Taivaalla käytiin ilmataisteluja. Saksalaiset tarttuivat aloitteeseen. Japanilaiset ohittivat amerikkalaisen valtimon Panamassa ja valloittivat salmen. Yhdysvalloissa päätettiin jäädyttää koko Euroopan suunta. Mutta Saksan sukellusvenelaivasto toimi liian tehokkaasti, kiusaten brittejä ja amerikkalaisia. Ja Churchill, joka ei vaarantanut virallista rauhaa tai aselepoa, ehdotti, että saksalaiset jarruttaisivat sotaa. Eli älä solmi rauhaa, mutta älä todellakaan käy sotaa.
  Hitler vaati vastauksena kaiken avun lopettamista Neuvostoliitolle. Britannia ja Yhdysvallat kieltäytyivät lainasta, mutta sanoivat voivansa myydä jotain Venäjälle kullalla.
  Lisäksi britit ja amerikkalaiset sanoivat, että jos Hitler lopettaa juutalaisten tuhoamisen, he voisivat myydä öljytuotteita ja muita saksalaisten tarvitsemia raaka-aineita luotolla. Fuhrer päätti, etteivät juutalaiset menisi minnekään, ja suostui.
  Ensinnäkin meidän on päästävä eroon Neuvostoliitosta. Totta, Fritzin keskuudessa ei ollut yhtenäisyyttä. Jotkut kenraalit sanoivat, että heidän pitäisi hyökätä Moskovaan. Toisten mielestä on hyvä idea valloittaa Kaukasus takaisin.
  Fuhrer päätti edetä Voronežiin. Ja sitten käänny takaisin Stalingradiin. Hitler itse todella halusi kostaa tämän kaupungin lähellä tapahtuneesta tappiosta. Neuvostoliiton tiedustelupalvelu arvasi oikein, mihin vihollinen iskee pääiskun, ja valmisteli vahvan puolustuksen. Mutta valitettavasti saksalaiset olivat vahvoja. Kuitenkin niiden tankit "Panther", "Tiger" ja erityisesti "Lion" eivät ole tarpeeksi täydellisiä.
  Ferdinandeja käytetään myös, koneet ovat myös oikeita eläimiä. Ja niin natsien shokkinyrkki lähti hyökkäykseen 5. heinäkuuta 1943. Natsit yrittävät edetä, mutta tehokas puolustus on heidän tiellään. Lisäksi tykistö teki ennaltaehkäisevän, vaikkakaan ei kovin tehokkaan tykistöiskun vihollista vastaan.
  Sen jälkeen natsit hyökkäsivät ja pystyivät tuntuvasti kiilautumaan Neuvostoliiton joukkojen asemiin. Natseilla on enemmän voimia, ja he hallitsevat ilmaa. Marseille, ampunut alas yli viisisataa lentokonetta, sai Rautaristin suurristin. Ja ennen sitä Rautaristin Ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Saksalaiset etenivät ja etenivät Neuvostoliiton puolustuksen läpi. Panssarivaunu "Lev" liikkui lyövän pässin tavoin, panssariensa ja aseiden suhteen tehokkain vihollisen mastodon, joka painoi 90 tonnia. Ja hän ymmärtää Ferdinandit, he toimivat täällä kauhistuttavalla voimalla.
  Mutta puna-armeijan puolustus oli vahvaa eikä halunnut antaa periksi. Natsit etenivät hitaasti ja kärsivät raskaita tappioita. Mutta heillä oli ilmassa aloite. Ja Focke-Wulf on oikein käytettynä tehokas kone. Ja sitkeästi ja tehokkailla aseilla. Vähitellen natsit lähestyivät Voronežia. Mutta heiltä kesti kaksi kuukautta sen tekemiseen. Lopulta hengästynyt ja kuoleman väsynyt Fritz pysähtyi lähestyessään Don-jokea. Heillä oli suuria varusteita, erityisesti Panthers ja T-4s ja T-3s. "Tiikerit" ja "leijonat" kärsivät hieman vähemmän. Mutta monet Lev-tankit hajosi triviaalisti.
  Tauko oli ja natsit korvasivat vahingot. Stalin toivoi tarttuvansa aloitteeseen talvella. ME-309 ilmestyi ilmaan sarjassa, josta suuren nopeuden ja tehokkaiden aseiden ansiosta tuli Neuvostoliiton ilmailun kardinaali ongelma. Kuten Yu-288. Tuli myöhäinen syksy ja lunta alkoi sataa. Puna-armeija aloitti vastahyökkäyksen Voronežin suuntaan ja keskustassa sekä Tamanin niemimaalla.
  Talvella voitiin voittaa paljon takaisin. Mutta yllättäen Japani astui sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Hänen maa-armeijansa oli hyvin monipuolinen. Voitettuaan monia voittoja samurai kaipasi kostoa Khalkhin Golille.
  Ja mittasuhteiltaan valtava taistelu puhkesi. Hyökkäys Vladivostokiin, hyökkäys Primoryessa ja Mongoliassa.
  Stalin keskeytti hyökkäyksen Tamanin suuntaan ja keskustassa ja yritti murtautua vain Voronezhissa. Siellä natsit pitivät kuitenkin sinnikkäästi. Heillä oli paljon voimaa.
  Heillä on edelleen valta taivaalla. Lisäksi Japani ohjasi osan lentoliikenteestä. Voittoa ei siis tullut.
  Samurait pystyivät estämään Vladivostokin ja valloittamaan osan Mongoliasta. Mutta siihen heidän menestyksensä päättyi. Mutta toisaalta saksalaiset pystyivät selviytymään talvesta ja välttämään tappion, kuten 41. ja 42. vuonna. Ja tämä on suuri menestys.
  Toukokuussa natsit täydensivät joukkojaan. Heillä oli sarjassa ME-262-suihkuhävittäjä, jolla ei ollut vertaa. Ja Marseille ampui alas tuhat lentokonetta. Hänelle myönnettiin seitsemäsataaviisikymmentä lentokonetta varten Rautaristin Ritariristi platinatammenlehtimiekoilla ja timanteilla. Ja tuhannelle Ritariristin tähdelle hopeisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Marseillesta tuli näin kaikkien aikojen ja kansojen superässä.
  Mutta Neuvostoliitto ei tee siitä helpompaa. Toukokuun lopussa saksalaiset jatkoivat hyökkäystään. Mutta heidän joukkonsa etenivät hyvin hitaasti. Neuvostoliitto käytti uusia T-34-85- ja IS-2-tankkeja, mikä aiheutti ongelmia natseille. Saksalaisista "Tigers" -2 ja "Panther" -2 tuli päävalta. "Lion" ja "Maus" lopetettiin. Mausin sijaan alettiin kehittää uuden sukupolven tankkia E-100. Tiivistetty asettelu, matala siluetti, suuret panssarin kaltevuuskulmat, täydellisempi ja kevyempi alavaunu. "E"-sarjan koneisiin liittyi huomattavaa toivoa. Ja erittäin kolosaalinen voima. Taistelut ovat erittäin raakoja. Saksalaiset onnistuivat työntämään Neuvostoliiton joukot takaisin Donin taakse kolmessa kuukaudessa. Mutta mitään muuta he eivät ole saavuttaneet.
  Japani oli sodassa Amerikan kanssa, ja kesällä se rajoittui vain Vladivostokin ja Habarovskin myrskyyn. Samurai valloitti Habarovskin, mutta ei Vladivostokia. Ja Mongoliassa samurai edistyi vain vähän.
  Talvella 1945 amerikkalaiset pystyivät vielä voittamaan Japanin ja ajamaan hänet pois Panamasta. Ja sodan kulku meni toisin.
  Talvella 1945 Puna-armeija eteni keskustassa, mutta ei kyennyt voittamaan natsien puolustusta. Maaliskuussa saksalaiset etenivät jo etelässä, mutta edistyivät vain vähän.
  Toukokuussa natsit yrittivät edetä Moskovassa, mutta eivät saavuttaneet huomattavaa menestystä, ja kahden kuukauden itsepäisen taistelun aikana he etenivät kolmekymmentä tai neljäkymmentä kilometriä.
  Taisteluihin osallistuivat E-sarjan itseliikkuvat aseet, jotka olivat kevyitä ja silti epätäydellisiä. E-50-tankki sarjatuotannossa viivästyi. Suihkulentokoneista, erityisesti pommikoneista, tuli ongelma Neuvostoliitolle. Taivaalla natsien ylivoima vahvistui. Marseille ampui alas kaksituhatta lentokonetta ja sai Ritariristin tähden, rautaisen ristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Kesällä Neuvostoliiton joukot yrittivät tehdä jotain uudelleen. Mutta se ei toiminut ... Vuoden loppuun asti etulinja oli passiivinen.
  Vuosi 1946 tuli.... Saksalaisilla oli diskoja, mutta ne olivat kalliita, vaikeita valmistaa, ja huolimatta virtaavan laminaarisuihkun aiheuttamasta haavoittumattomuudesta, he eivät itse pystyneet ampumaan. Se ei siis antanut ratkaisevaa etua. Mutta ME-262 X -sarjassa erittäin vahva hävittäjä pyyhkäisyillä siiveillä. Ja ME-1100 muuttuvilla siiveillä. Ja TA-283 laajennetulla rungolla. Sekä Yu-287 että TA-500 ovat kuusimoottorisia suihkukoneita. Ja paljon muuta tekniikkaa.
  Neuvostoliitto on edelleen jäljessä tässä suhteessa, ja taivaalla natseilla on täydellinen aloite.
  E-50-tankki meni lopulta sarjaan ja E-75. Koneet saivat tiukan asettelun ja osoittautuivat kevyemmiksi. E-50 painoi vain viisikymmentä tonnia 1200 hevosvoiman moottorin ja tehokkaamman panssarin kanssa. E-75 painoi seitsemänkymmentäviisi tonnia, ja siinä oli paljon paksumpi ja vino panssari kuin Tiger-2, voimakas aseistus ja 1500 hevosvoiman moottori.
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Moskovaa vastaan toukokuun lopussa. Tällä kertaa he onnistuivat saavuttamaan Mozhaiskin puolustuslinjan, ja siellä he törmäsivät tiukkaan ja epätoivoiseen puolustukseen.
  Tilannetta vaikeutti Japanin hyökkäys Siperiaan. Mutta se ei ollut kovin onnistunut. Sota on erittäin julma asia. Ja niin Neuvostoliiton joukot pitivät edelleen Moskovaa.
  Talvi kului taisteluissa. Vuosi 1947 tuli... Saksalaiset yrittivät taas keväällä edetä. Heidän E-sarjan tankit olivat kunnollisia. Neuvostoliitto siirtyi IS-4- ja IS-7-sarjoihin. Mutta silti pieninä annoksina. Ja T-54-tankki ilmestyi, mutta jälleen pieninä määrinä. Ja suihkukonetta ei vielä ollut.
  Natsit etenivät etelässä. He antoivat pääiskun Kaukasuksen suuntaan. Ja he onnistuivat. He murtautuivat rintaman läpi... Tilannetta pahensi Turkin liittyminen sotaan. Ottomaanit voittivat lopulta epäröinnin. Lisäksi kolmannen valtakunnan liittolaiset eivät ole käyneet sotaa pitkään aikaan.
  Mutta Japani alkoi selvästi hävitä ... Mutta tästä huolimatta samurai aloitti hyökkäyksen kesällä Siperiassa. Ja seurauksena natsit pystyivät valtaamaan Kaukasuksen takaisin. Vuoden 1947 loppuun mennessä he olivat leikkaaneet sen pois maata pitkin. Ja kevääseen 1948 mennessä he lopulta vangisivat sen.
  Tässä tilanteessa Stalin tarjosi Hitlerille aselepoa millä tahansa ehdolla.
  Saatuaan Kaukasuksen öljyn ja Ukrainan viljan, Donbassin hiilen, Hitler päätti hyväksyä Stalinin tarjouksen, mutta erittäin vaikeissa olosuhteissa.
  Neuvostoliitto palautti vankeja, siirsi varusteita Kolmanteen valtakuntaan ja sitoutui maksamaan raskaan ja valtavan kunnianosoituksen raaka-aineista ja kullasta.
  Myös alueelliset menetykset olivat suuria. Sen lisäksi, että saksalaiset olivat jo valloittaneet, he joutuivat luopumaan Leningradista ja Murmanskista sekä Karjalan niemimaasta ja Arkangelista.
  Stalin, puristaen sydäntään, suostui tähän. Ja rauhansopimus allekirjoitettiin.
  Kolmas valtakunta julisti itsensä voittajaksi ja kääntyi länteen.
  Jo syksyllä 1948 natsilaumat liikkuivat Afrikan ja Lähi-idän halki. Ja talven aikana suurin osa mustasta mantereesta ja koko Lähi-idästä vangittiin.
  Ja keväällä 1949 valloitettiin myös Afrikan eteläosa. Saksalaisista vetyperoksidisukellusveneistä tuli maailman tehokkaimpia, ja niiden lentokoneet ja levykkeet olivat täysin vertaansa vailla. Lisäksi vuonna 1949 natseilla oli pyramidin muotoisia panssarivaunuja, joita liittoutuneiden aseet eivät kyenneet tunkeutumaan mistään kulmasta.
  Ja niin, kesällä 1949, maihinnousu Isoon-Britanniaan tapahtui. Marseille sai pudonneesta viidentuhannesta lentokoneesta Ritariristin suuren tähden, jossa oli hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  USA on nyt yksin... Truman tarjosi rauhaa Hitlerille millä tahansa ehdolla. Führer hylkäsi tämän. Vuonna 1950 saksalaiset kulkivat Islannin ja Kanadan läpi ja lähestyivät Yhdysvaltoja pohjoisesta.
  Vuonna 1951 taistelut alkoivat Amerikassa. Saksalaiset murtautuivat läpi japanilaisten kanssa sekä Meksikosta että Kanadasta. Yhdysvalloilla ei ollut oikeaa tekniikkaa vastustaakseen natseja. Kolmannen valtakunnan pyramidipankeilla ei ollut vertaansa, ja ne rikkoivat kaiken puolustuksen.
  Ja yksi amerikkalainen kaupunki toisensa jälkeen kaatui... 30. tammikuuta 1052 Yhdysvallat antautui kolmatta valtakuntaa vastaan. Ja tilanne on muuttunut vieläkin akuutimmaksi.
  Stalin kuoli 5.3.1953. Ja 20. huhtikuuta 1953 tapahtui ensimmäinen miehitetty lento kuuhun. Luonnollisesti saksalaiset lensivät. Ja se on aika siistiä. Ja lento oli mahtava.
  Mutta rauhan ja valloitusten sulamisen aika on tullut. Ja niin alkoi muiden maiden kolonisaatio ja Hitlerin imperiumin muodostuminen. Vuonna 1959, 20. huhtikuuta, pidettiin kansanäänestys Kolmannen valtakunnan muuttamisesta monarkiaksi ja imperiumiksi keisari Adolf Hitlerin kanssa. Ja Neuvostoliitossa Beria hallitsi. Hän sai vallan, koska tarvittiin lujaa kättä, ja mikä tärkeintä, he tarvitsivat järjestystä köyhässä ja sodan ja hyvitysten tuhoamassa Neuvostoliitossa.
  Ja 20. huhtikuuta 1960 ensimmäisen ihmisen lento Marsiin alkoi. Ja se oli aika siistiä. Mutta Hitler kuoli maaliskuussa 1961. Ja hänen paikkansa otti poika, joka oli saatu keinotekoisella lisääntymisellä Wolf. Myös keisari ja hyvin nuori.
  Ja Wolf päätti ilman pitkiä puheita aloittaa sodan Japanin kanssa. He sanovat, että maapallolla ei voi olla kahta suurta imperiumia, vaan vain yksi.
  No, Beria otti Kolmannen valtakunnan puolen. He sanovat itse asiassa, kuinka kauan voit istua ämpärissä. Japani valloitti Venäjältä osan Kaukoidästä ja Primoryesta. Ja tämä on yleensä epämiellyttävää ja villiä.
  Wolf julisti ensimmäisenä, että Neuvostoliitto voi saada takaisin Primorjen, osan Siperiasta, ja Sahalinin sekä Kurilien harjun, mutta ei enempää. Beria oli hyvä sen kanssa. Ja Neuvostoliitto aloitti sodan.
  Hänellä oli pääpanssarivaunut T-54 ja T-55 sekä IS-10 ja IS-12. Saksalaisilla on paljon edistyneempi: pyramidimainen. Ja tämä on tietysti vakava voittovaatimus.
  Japani sen sijaan jäi tekniikassa jälkeen Neuvostoliitosta. Japanilaisten valtaistuimella on sama irrottamaton keisari Hirohito. Ja tietysti hän haluaa myös valtaa maailmassa. Mutta natsit ovat heikompia.
  Sota alkoi 20. huhtikuuta 1961. Hitler valmistautui sotaan japanilaisia vastaan, hän halusi myös täydellisen vallan maailmassa. Mutta Wolf oli häntä edellä. Tarkemmin sanottuna Adolf Ensimmäisellä ja Suurella ei ollut aikaa. Ja suuri ja julma sota alkoi.
  Vaa'at värähtelivät suurella voimalla.
  Saksalaiset tarttuivat aloitteeseen alusta alkaen, koska heillä oli kehittyneempi tekniikka. Mutta japanilaiset taistelivat sankarillisesti. Mutta kolmen ensimmäisen kuukauden aikana saksalaiset ja Neuvostoliiton armeija pystyivät huomattavasti siirtymään syvälle Japanin valtakuntaan ja vangitsemaan paljon.
  Taistelut jatkuivat vaihtelevalla menestyksellä, mutta enemmän natseja suosien. Ja saksalaiset siirtyivät yhä pidemmälle. Ja tämä oli heidän valtava ja jäljittelemätön menestys. Heidän pyramidin muotoiset tankit tehtiin erityisestä muovista, ja he murskasivat kaiken puolustuksen. Ja Japanille ei ollut armoa.
  IS-12 oli viisikymmentä tonnia painava ja hyvin otsasuojattu panssarivaunu, jossa oli 122 millimetrin tykki, mutta pituus 60EL. Ja hän löi vihollista hirveästi.
  Japanin armeija on vanhentunut ja häviämässä. Useiden kuukausien taistelun jälkeen kolmasosa samurai-imperiumista vangittiin.
  Ja vuoden 1961 loppuun mennessä nousevan auringon maa oli menettänyt lähes puolet alueestaan.
  Vuosi 1962 on tullut... Saksalaiset ja Neuvostoliitto jatkavat hyökkäystään... Beria on nousussa. Taas taisteluita ja voittoja. Vuotta myöhemmin, 20. huhtikuuta 1962 mennessä, yli kaksi kolmasosaa Japanin siirtomaavaltakunnasta oli jo vangittu. Ja sota jatkuu.
  Neuvostoliiton armeija taistelee sankaruudella ....
  Nyt he laskeutuivat akuutille Hokkaidolle... Ja 3. syyskuuta 1962 Japani antautui. Ja tämä sota on ohi.
  Wolf ensimmäinen, hänestä tuli suuri ja maailman keisari. Ja taas on aika sulatella vangittua siirtomaaomaisuutta.
  Saksan lennot eri planeetoille. Vuonna 1965 Venukseen. Vuonna 1967 Mercuryyn. Ja vuonna 1968 Jupiterin satelliiteille.
  Tämä ei kuitenkaan riitä Wolfille, vaan vuonna 1971 vierailtiin myös Saturnuksen satelliiteilla. Ja vuonna 1971, huhtikuun 20. päivänä, susi Ensimmäinen hyökkäsi Neuvostoliittoon. Hän päätti vangita maan viimeisen voiman, joka ei vielä ollut hänelle alisteinen.
  Beria hallitsi edelleen Neuvostoliittoa. Hän oli seitsemänkymmentäkaksi tai ei edes.
  Ja kolmannen valtakunnan joukot valloittivat alueen. Pääisku iski Moskovan suuntaan, jota Hitler ei koskaan onnistunut tarttumaan.
  Mutta toistaiseksi kaikki on tietysti mennyt Kolmannen valtakunnan hyväksi. Jolla on enemmän joukkoja ja tankkeja.
  Mutta huono onni, Neuvostoliiton joukot saapuivat, ja puidataan natseja kauhealla voimalla.
  Oleg Rybachenko on palannut peliin. Ja hän etenee heiluttaen molempia miekkoja. Ja terminaattoripoika johtaa myllyä. Kuolleet natsit putoavat.
  Ruumiiden massa. Kokonaiset vuoret verisiä ruumiita.
  Kirjoittajapojalle tulee mieleen villi strategia. Missä myös hevoset ja ihmiset sekoittuivat.
  Oleg Rybachenko vinkuu:
  - Voi mieltä!
  Ja rahaa tulee olemaan paljon!
  Ja terminaattoripoika uudessa liikkeessä. Ja hänen paljaat jalkansa ottavat jotain ja heittävät sen.
  Poikanero karjui:
  - Mestariluokka ja yritys "Adidas"!
  Todella siisti show osoittautui siistiksi. Ja kuinka moni tappoi natseja. Ja suurin määrä suurimpia tappoi ruskeat taistelijat.
  Margarita on myös taistelussa. Murskaa kaneli- ja teräsarmeijat ja karjuu:
  - Suuri shokkirykmentti! Me kaikki ajamme arkkuun!
  Ja hänen miekkansa hakkeroidaan natseja vastaan. Ruskeiden hävittäjien massa on jo romahtanut.
  Tyttö murisi:
  - Olen jopa viileämpi kuin pantterit! Todista, että kaikki ovat parhaita!
  Ja tytön paljaasta kantapäästä lentää ulos kuin herne, jolla on voimakkaita räjähteitä.
  Ja lyödä vihollista.
  Ja hän ottaa ja murskaa joitain vastustajia ja tankkeja ja jopa lentokoneita.
  Ja Natasha on auktoriteetti. Ja hän voittaa vastustajia, eikä hän itse anna kenellekään laskeutua.
  Kuinka moni natsi on jo keskeyttänyt.
  Ja hänen hampaansa ovat niin terävät. Ja silmät ovat safiiria. Tämä on tyttö - pääteloittaja. Vaikka hänellä on kaikki kumppaninsa - teloittajat!
  Natasha huutaa:
  - Olen hullu! Saat rangaistuksen!
  Ja taas, tyttö kaataa paljon natseja miekoilla.
  Zoya on liikkeellä ja on katkaissut paljon ruskeita sotureita.
  Ja paljaat jalat heittelevät neuloja. Jokainen neula tappaa useita natseja. Nämä tytöt ovat todella kauniita.
  Augustinus etenee ja murskaa vastustajat. Ja samaan aikaan hän ei unohda huutaa:
  - Et voi paeta arkusta!
  Ja tyttö ottaa hampaansa ja paljastaa hampaansa!
  Ja punapää on niin ... Hiukset lepattavat tuulessa, kuin proletaarinen lippu.
  Ja kaikki tulee kirjaimellisesti vihasta.
  Svetlana liikkeellä Täällä hän leikkasi paljon kalloja ja tankkitorneja. Soturi, joka paljastaa hampaansa.
  Näyttää kieltä. Ja sitten sylkee oljesta. Sitten hän huutaa:
  - Oletteko kuolleet!
  Ja taas hänen paljaista jaloistaan lentää tappavia neuloja, jotka osuivat jalkaväkiin ja lentokoneisiin.
  On selvää, että tällainen joukkue tuhoaa natsit, vaikka Kolmas valtakunta valloitti melkein koko maailman ja alkoi asettua muille planeetoille!
  
  OLEG RYBACHENKO PELAA IMPERIAARI
  HUOMAUTUS
  Oleg Rybachenko sai kuolemattomuuden lahjaksi, mutta hänen on selvitettävä se palveltuaan Venäjän armeijassa sata vuotta. Mutta toisaalta hän auttaa Venäjää voittamaan sodan Japania vastaan, pelastaa amiraali Makarovin ja tekee paljon upeita tekoja!
  . LUKU 1
  Oleg Rybachenko muutettiin venäläisten demiurgien jumalien tahdosta pojaksi, mutta ei yksinkertaiseksi, vaan kuolemattomaksi. Ja hänet lähetettiin suorittamaan tehtävää Port Arthuriin - suojelemaan Venäjää siellä. Ja hänestä tehtiin lapsi, joka näytti noin kymmenen vuoden ikäiseltä, mutta erittäin nopealta - nopeammaksi kuin gepardi ja haavoittumaton kaikenlaisille aseille. Kymmenenvuotiaana hän palvelee tsaari-Venäjää sata vuotta ja kasvaa sitten kuusitoistavuotiaaksi ja säilyttää kuolemattomuuden oman kohtalonsa herrana, mutta suorittaa tehtäviä silloin tällöin Venäjän jumalien käskystä. demiurgit.
  Ja hänen inkarnaatiollaan oli välittömästi vaikutusta historian kulkuun.
  Kymmenen vuoden ajan Oleg Rybachenko ei 1900-luvun alun standardien mukaan näyttänyt niin pieneltä, ja hänet hyväksyttiin välittömästi armeijaan. Lisäksi poika oli helppo taivuttaa ja suoristaa sormillaan ensin käsillään ja sitten paljain jaloin kuparipennillä. Mikä teki vaikutuksen.
  Aluksi poika onnistui pelastamaan amiraali Makarovin kuolemasta. Poika teki sen hyvin yksinkertaisesti, hän saapui Petropavlovskiin kuolemantapauksen päivänä merelle. Ja hyppäsi triviaalisti ruoriin ja työnsi merimiestä, pyörähti laivaa.
  Tätä ei kuitenkaan arvostettu. Ja vyötärö oli neljäkymmentä ripsistä sellaisesta röyhkeydestä.
  Mutta onneksi amiraali ei kuollut.
  Mutta silti Port Arthurin piiritys alkoi. Japanilaisilla oli edelleen etu merellä, ja kenraali Partridge oli liian päättämätön.
  Mutta Port Arthurin komentaja kuoli, hän todellakin haavoittui päähän todellisessa historiassa, mutta muutaman millimetrin fragmentti kulki lähemmäs aivoja. Ja Oleg Rybachenko, joka tiesi tarinan, löi vain huomaamattomasti kämmenensä kenraalin temppeliin, ja sirpale osui aivoihin ja tappoi hänet. Lyhyesti sanottuna linnoituksen luopunut petturi kuoli ja Kondratenko, Port Arthurin puolustuksen sankari, tuli hänen tilalleen.
  Uusi komentaja, vahvistaakseen linnoituksen puolustusta, kirjasi pois kaikki merimiehet ja laivatykistö rantaan ja riisui laivueen aseista, mutta linnoitti Port Arthurin.
  Amiraali Makarov oli tässä täysin solidaarinen hänelle. Lisäksi Venäjän laivasto ei onnistunut tarttumaan aloitteeseen merellä tässä tarinassa.
  Tämän seurauksena linnoitus suojeltiin perusteellisesti, samoin kuin komentaja Kondratenkon taitava toiminta. Puolustus kesti hyvin. Kondratenko vahvisti Vysokyn linnoituksen puolustusta ajoissa, eivätkä japanilaiset kestäneet sitä.
  Lisäksi, Oleg Rybachenko, tämä kuolematon, paljasjalkainen poika taisteli kuin titaani missä tahansa kylmässä. Ja hän hämmästytti kaikkia ilmiömäisellä tarkkuudellaan.
  Poika hyppäsi konekivääriin ja kohdistai aseen lepäämään paljain, pyörein, lapsellisin kantapäänsä. Ja hän alkoi kirjoitella. Eikä ainuttakaan luotia mennyt hukkaan. Samurait kaadettiin kirjaimellisesti riveissä.
  Oleg, tämä ikuinen poikapoika, löi itsensä innostuneeksi ja hyräili aggressiivisesti säveltäen liikkeellä ollessaan;
  Olen marraskuussa syntynyt poika
  Avaruuskaudella, myrskyisellä aikakaudella...
  Kukkii tsaarin Venäjä maan päällä,
  Usko minua, me kadetit emme ole raajakoja!
  
  Suuri Jumala Svarog lähetti minut,
  Palvele isänmaata sydämellä ja sielulla...
  Loppujen lopuksi meille Kaikkivaltias Valkoinen Jumala -
  Me selviämme, usko Saatanan kanssa!
  
  Venäjä on isänmaamme, usko
  Mikä on ainoa maailmassa...
  Vaikka erittäin aktiivinen peto hyökkäsi,
  Meille venäläisille on paikka planeetalla!
  
  Mahtava rajaton maa
  Mitä viisain kuningas hallitsee...
  Hän on ikuisesti antanut meille sukulaiselta -
  Abelin voitto, Kainin hukkua!
  
  Puolustan rohkeasti Port Arthuria,
  Taistele poika ja paljain jaloin kylmässä,
  Usko minua, japanilaiset eivät taipuneet,
  Tytöt levittävät punoksiaan!
  
  Poika katkaistiin konepistoolilla heti,
  Leikattu joukko hurjia samuraita...
  Ja osuu keltaiseen suoraan silmään
  Olemme pahan palasiksi repeämisen pioneereja!
  
  Saavutetaan kommunismi ikuisesti
  Venäjän tsaarilla on loistava tie.
  Suuri unelma toteutuu
  Legendaarisen Svarogin kunniaksi!
  
  Uskomme puolustavamme isänmaata,
  Taistelen suurella, korkealla vuorella...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Ja itse Lordi Perun on selkeäsilmäinen!
  
  Olen Isänmaamme puolella loppuun asti,
  Usko minua, taistelen erittäin rohkeasti ...
  Tsaari Nikolai korvasi isäni,
  Riputamme Juudaksen haapaan!
  
  Venäjä on vain ideaali
  Pyhien ja maailman viisaiden ihmisten maa....
  Unelmoin löytäväni siitä kunniaa, poika,
  Ja teki Marsista ja Kristuksesta epäjumalan!
  
  Uskon Ladan jumalten äitiin,
  Minkä rakkaus universumiin antaa...
  Tarvitsemme ylimääräisiä sanoja rukoukseen,
  Maria ylistä ikuisesti neitsyttä!
  
  Tsaari Nikolai autamme sinua,
  Voittaa japanilaiset uskoa julmaan...
  Svarogin lapsenlapset, olemme synnytyksen poikia,
  Ja ratissa uskomme siistejä telakoita!
  
  Ja täällä jättiläinen poika taistelee,
  Mitkä konekiväärit rati leikkaa...
  Herra on aina yhtä kanssamme,
  Kristuksen isku todella puhaltaa pilviä!
  
  No, mikä japanilaiset teki vaikeaksi?
  Et voi valloittaa Port Arthuria...
  Perustamme venäläisen maailman kaikkialle,
  Ja siellä on kultainen Lada-hahmo!
  
  Sillä kuningas on uskollinen ikuisesti,
  Pelastamme hänet ja pyhän isänmaan...
  Kaksipäinen vaakunan varjossa,
  Teemme Victoriasta siistiä!
  
  Venäjällä jokainen poika on sankari,
  Se puhaltaa pois miekalla ja pelaa puolta planeettaa...
  Älä varasta tyttöjä yasyriisi,
  Olkoon tekojamme ylistetty!
  
  Kyllä, Venäjällä on pioneereja,
  Että punainen solmio oli tiukasti sidottu...
  Pidämme oikeuden, omantunnon, kunnian,
  Ja me näemme kommunismin, aurinko antoi!
  
  Ja nyt torjuimme lauman,
  Ja he puolustivat Port Arthurin linnoitusta ...
  Svarog sanoi: Otan kuolleet vastaan,
  Paratiisissa tytöt odottavat, että heistä tulee hahmo!
  Laulaessaan poika heitti kranaatin paljaalla jalallaan repien samurain osiin.
  Muuten, kranaatti oli valmistettu sahanpurusta ja sillä oli suuri tuhovoima. Joten japanilaiset eivät voi vastustaa sitä.
  Oleg Rybachenko kirjoitti ja lauloi:
  Ja samurai lensi maahan,
  Teräksen ja tulen paineen alla!
  Ja hänen panoksensa puolustukseen oli arvokas. Ja amiraali Makarov osoitti taitonsa maalla.
  Lisäksi venäläisillä oli enemmän tarvikkeita ja tarvikkeita legendaarisen kenraalin taidon ansiosta.
  Ja se, että venäläistä Togon laivuetta lyötiin paljon enemmän.
  Joulukuun loppuun mennessä samurai olivat uupuneita hyökkäyksistä. Tammikuussa Kuropatkinin yritys vapauttaa saarto aiheutti tyhmyksen, mutta ei kovin onnistunut.
  Helmikuussa hyökkäys taas torjuttiin japanilaisten suurilla tappioilla.
  Puolustuksen aikana poika Oleg Rybachenko käyttäytyi sankarillisesti. Piirityksen alkaessa tämä mökkipoika oli vain kymmenen vuoden ikäinen. Lapsi taisteli aikuisten kanssa ja meni tiedusteluun.
  Hän osoitti olevansa erittäin rohkea ja taisteleva. Ja puolustus kesti.
  Ja poika torjui toisen hyökkäyksen ja tappoi satoja samuraita konekiväärillä eikä antanut heidän valloittaa Mount Highta. Samaan aikaan poika lauloi jälleen suurella innolla;
  Tsaari Nikolai on nyt suuri hallitsija,
  Sinä Lenin et saa mahdollisuutta valtaan...
  Pysäytämme villien japanilaisten joukot,
  Revi hyökkääjä Venäjän suuhun!
  
  Venäjä hallitsekoon ikuisesti maailmankaikkeutta,
  Siinä mahtava, pelottava tsaari Nikolai ...
  Voimme lyödä vihollista miekalla,
  Tätä varten taistelet ja uskallat!
  
  Venäjän suuruus maailmankaikkeudessa,
  Kukaan ei voi voittaa venäläisiä...
  Sen vahvuus taisteluissa on muuttumaton,
  Ajamme viholliset pois isänmaasta!
  
  Pyhän isänmaamme nimessä,
  Venäjä voittaa taistelut...
  Ja venäläisten kunnia on katoamaton,
  Kokeet läpäisevät vain viisi!
  
  Emme koskaan polvistu
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi...
  Monet sukupolvet vaihtuvat
  Ja universumissa tulee olemaan ikuinen rauha!
  
  Svarog tulee Jeesuksen mukana,
  He herättävät kaikki kuolleet kerralla...
  Loppujen lopuksi parantaminen on korkein taide,
  Mahtavien lokakuuten isät synnyttävät!
  
  Ja Lenin, Stalin, Nikolai ja Pietari,
  Kaikki kädet yhdessä puristuvat ja ymmärtävät ...
  Mikä on Venäjän lippu ylpeässä maailmankaikkeudessa,
  Isänmaan viholliset kuolevat ja kuolevat!
  
  Jumala siunatkoon Venäjän palvelusta,
  Nosta korkeimmalle jalustalle...
  Svarog suuri, mahtava messias,
  Usko minua, en ole lakannut rakastamasta sotilaita!
  
  Uskomme pian, että olemme vahvempia
  Nosta Venäjän lippu planeetan päälle...
  Kuka saa aikaan mahtavan idean,
  Laulamme proosaa ja runoutta!
  
  Kuinka hyvä se on, kun Venäjän tähti
  Yläpuolella maailma loistaa kuin timantti ...
  Loppujen lopuksi taivaan tähti sametti kasteli,
  Ja lyö vastustajaa silmiin!
  
  Älä usko sitä, joka sanoo olevansa heikko,
  Eivät venäläiset titaanit ole vertaansa vailla...
  Tämän ortodoksisen valtion nimessä
  Ota tämä poika hevosen selkään!
  
  Ja me ryntäämme taisteluun maailman kunnian puolesta,
  Voittaa rohkeasti isänmaassa...
  Sitä ei voi kuvailla Shakespearelle
  Kuinka paljon armeijamme tulee olemaan kunniassa!
  
  Isänmaamme saavuttaa palkinnon,
  Kaikista maailmankaikkeuden jumalista, paras kaikista...
  Vieraat ovat aina tervetulleita isänmaahan,
  Jos tulet hyvyyden kanssa, et ole konna!
  
  Rakasta kuningasta ja Jumalaa Jeesusta
  Ja palvo Ladaa rakkaudesta ...
  Älä ole pelkuri taistelussa,
  Onnea ei voi rakentaa verelle!
  
  Elämä on ikuista, myrskyistä ja kaunista,
  Jokaisella on paikka uskaltaa...
  Väittely venäläisen ritarin kanssa on vaarallista,
  Älä laske sitten ongelmia!
  
  Mutta pian universumissa on rauha,
  Ja hyvä voittaa suuruudessa...
  Olemme onnessa, paratiisissa muuttumattomana,
  Herra antaa vahvan siiven!
  Tällaisella laululla venäläiset sotilaat eivät tietenkään voineet hävitä. Ja terminaattoripoika ei missannut. Ja muut soturit ampuivat hämmästyttävän tarkasti Vysokaya-vuorta hyökkäävää japanilaista.
  Maaliskuu on jo tullut... Japanilaiset vetäytyivät jälleen. Veristä sunnuntaita ei tapahtunut Venäjällä, koska tsaari Nikolai Port Arthurin kestämisestä oli hyvällä tuulella ja meni ulos ihmisten luo. Myös kuninkaan kansa tervehti häntä juhlallisella tuulella ja hurrasi villisti. Ja kaikki meni hyvin.
  Venäjän armeija täydennettiin, ja sitä tuli yhä enemmän. Maaliskuun lopussa japanilaiset yrittivät edetä, mutta Kuropatkinin joukoilla oli liikaa numeerista ylivoimaa ja ne torjuivat kaikki hyökkäykset.
  Ja kenraali Nogan samuraiden parhaat osat jäivät Port Arthurin piiritykseen. Raskaiden tappioiden jälkeen japanilaiset vetäytyivät. Mutta taas Kuropatkin epäröi.
  Huhtikuun lopussa seurasi uusi hyökkäys, joka kuitenkin myös torjuttiin.
  Ja Oleg Rybachenko, tämä rohkea poika, vangitsi jopa japanilaisen everstin, tietysti ansan avulla.
  Toukokuun alussa oli vain pieniä yhteenottoja, ja 25. päivänä Rozhdestvenskyn laivue saapui lopulta Port Arthuriin. Kuuluisa amiraali toi viisikymmentäyksi laivaa kolmen valtameren yli kerralla!
  Sen jälkeen puolustus sai vahvistuksia. Ja kesäkuun alussa seurasi viimeinen hyökkäys Port Arthuriin. Hyökkäys on epätoivoista ja rajua. Ja jälleen hänet torjuttiin valtavilla tappioilla japanilaisille. Lopulta tsaari poisti Kuropatkinin ja nimitti Linevitšin. Heinäkuun puolivälissä 1905 japanilaiset lopulta kukistettiin. Ja Port Arthurin sankarillinen puolustaminen, joka kesti yli vuoden, päättyi.
  Kondratenko sai Pyhän Andreas Ensikutsutun ritarikunnan. Ja sai marsalkkaarvon. Sitten Rozhdestvenskyn laivue yhdessä Port Arthurin kanssa amiraali Makarovin johtamana voitti japanilaiset merellä. Lisäksi amiraali Togo itse kuoli taistelussa.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, erottui jälleen ja vangitsi henkilökohtaisesti japanilaisten taistelulaivan. Myös useat kauniit, paljasjalkaiset tytöt tappelivat hänen kanssaan.
  Taisteleva Natashka osoitti itsensä erityisen kirkkaasti - todellinen tulivuori taistelussa ja voittamaton.
  Ja kun tyttö heittää kranaatin paljain varpaillaan, tämä on valtava isku ja tuho. Hiilikranaatti ja niin tuhoisa.
  Pioneeripoika hyökkää japanilaisten kimppuun ja laulaa samaan aikaan;
  Meidän tulee olla Tyynimeri, usko
  Rodin kuningaskunnan Venäjä Nikolauksen kanssa ...
  Ja peto tuhotaan
  Me, vihollisten ritarit, revimme kaikki palasiksi!
  
  Minun maani, usko ennen kaikkea
  Anna kommunismin tähtien loistaa kirkkaasti...
  Menestys seuraa ritareita,
  Olemme vain altruismin ruumiillistuma!
  
  Olen pioneeri, joka murtautui sotaan,
  Pelkkä paljasjalkainen poika...
  Mutta minä jauhan vastustajan jauheeksi,
  Ja minä katkaisen ne, jotka ovat sarvia vastaan!
  
  Japani miksi meni meille
  Uskalsit haastaa Venäjän...
  Ja osui suoraan silmään kantapäällä,
  Svarog suuren Herran tehtävä!
  
  Rakasta Lada Mother She Gods -jumalia,
  Hän synnytti monia, kirkkaita ja mahtavia ...
  Suvun urhoollisten poikien kunniaksi,
  Pysäytämme villien vihollisten hyökkäyksen!
  
  Älä voita Japanin keltaista Venäjää,
  Sankarimme taisteluissa on voittamaton ...
  Taistele isänmaan puolesta äläkä pelkää,
  Kun ihmiset ja kuninkaallinen järjestelmä yhdistyvät!
  
  Voi Nikolai, me annamme sinulle
  Pyhälle Venäjälle olemme syntyperäinen sydän ...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Avaa ovensa universumiin!
  
  Jumalan kunniaksi, venäläinen Kristus,
  Laulamme hymnejä Venäjällemme...
  Marian rakkaus, niin puhdasta
  Mikä korvaa puuron lapsille lounaalla!
  
  Sinuun Maria, minä käännän silmäni,
  Yhdessä Ladan kanssa annat rakkautta kaikille ...
  Vaikka paholainen on teroittanut kirveen meitä kohtaan,
  Jumalatar on kanssamme ikuisessa valossa!
  
  Ei, aurinko ei koskaan sammu
  Rajaton korkein Venäjä...
  Suuri unelma toteutunut
  Sinisen taivaan alla kaikki kuulee!
  
  Laulamme sinulle Jumalan äitiä,
  Psalmeja ja lauluja, joka hetki...
  Jos meidän on lähdettävä taisteluun yhdellä aseella,
  Loppujen lopuksi Stalin ja Suuri Lenin ovat kanssamme!
  
  Isänmaan, Jumalan, maan puolesta,
  Me pojat taistelemme vastustajan kanssa...
  Älä tiedä olla kirottu ike,
  Kun venäläisen sotilaan pistin on teroitettu!
  
  Maamme puolesta, taistelujen edelläkävijä,
  Svarog onnistui ylistämään rakastavan kasvot ...
  Näemme jotain kirkkaissa unissamme
  Missä me iankaikkisesti ylistämme hyväntahtoista Jumalaa!
  
  Lyhyesti sanottuna japanilaiset ovat jo Khan,
  Ja Port Arthur ei antanut periksi taisteluissa ...
  Siksi Isänmaa on meille Jumalan antama,
  Joten taistelet rohkeasti Venäjän puolesta!
  . KAPPALE 2
  Japani joutui solmimaan rauhan Venäjän kanssa Yhdysvaltojen välittämänä.
  Minun piti luovuttaa Kuriilisaaret ja Taiwan. Venäjä turvasi protektoraatin Koreaan, Manchuriaan ja Port Arthurin hallintaan. Lisäksi Japani maksoi valtavan miljardin kultajenin korvauksen tsaari-Venäjälle.
  Voitto vahvisti tsaari Nikolai II:n asemaa. Venäjä laajensi alueitaan, ja Zheltorossiya alkoi muodostua vapaaehtoisen Kiinan alueisiin liittymisen kustannuksella. Ei valtionduumaa - Venäjä pysyi absoluuttisena monarkia ilman parlamenttia.
  Tietenkin voiton ja poliittisen vakauden ansiosta talouskasvu alkoi todellista historiaa aikaisemmin ja oli vahvempaa.
  Ensimmäinen maailmansota alkoi kuin todellisessa historiassa. Mutta se eteni Venäjälle menestyksekkäämmin. Jossa armeija oli suurempi ja parempi, myös kenttämarsalkka Kondratenkon uudistusten ansiosta, ja talous on vahvempi ja tsaarin arvovalta korkeampi.
  Oleg Rybachenko taisteli myös epätoivoisesti ja erittäin rohkeasti. Poika juoksi kuin meteoriitti. Hän raapui kotitekoisesta konekivääristä saksalaisia. Ja sitten hän juoksi nopeammin kuin kärryt konekiväärin kanssa. Ja hän myös murskasi innostuneesti keisarin armeijan.
  Hän näytti noin kymmenenvuotiaalta pojalta, ja hänen paljaat, lapsenomaiset jalkansa heittivät väliaikaisia, tappavia sahanpurukranaatteja.
  Poika johti hyvin kohdennettua tulta, hän hyrähti itsevarmasti;
  Kotimaamme on pyhä maa,
  Kunnia rajattomalle isänmaallemme...
  Vihollinen Saatana ei murskaa,
  Näemme, olemme etäisiä lähestymistapoja!
  
  Isänmaani kukoistaa
  Tsaari Nikolai nousee planeetan yläpuolelle...
  Voittamaton Venäjän armeija,
  Mennään lähemmäksi Kaikkivaltiasta!
  
  Olen yksinkertainen pioneeripoika,
  Mutta jolla on ennennäkemätön voima ....
  Ja näytän kaikille mahtavan esimerkin,
  Jotta ei tunneta nuhjuinen kuusi!
  
  Uskon kanssasi, Herra Jeesus,
  Olet vahvin koko universumissa,
  Ja rukoilen sinua yhdessä Ladan kanssa,
  Luomisen kanavan ohjaamiseen!
  
  Olemme pian Marsissa, usko minua
  Maamme hallitsee planeettaa...
  Ja helvetin keisarin peto murskataan,
  Ritarien teot lauletaan laulussa!
  
  Poika juoksee pioneeria paljain jaloin,
  Paljaat kantapäät tytöt juoksevat ympäriinsä...
  Hän lyö Keisaria nyrkillä,
  Loppujen lopuksi ritarimme puhuvat jumalien kanssa!
  
  Kunnia Venäjälle, suuri maa,
  Tiedä, että kuningas kestää pyhää kommunismia...
  Älä voita meitä, usko Saatana,
  Fasismi on heitetty Boudinin tuhkaan!
  
  Isänmaamme ei ole vahvempi maailmassa,
  Kauniimpaa Venäjää ei ole maailmankaikkeudessa ...
  Olen kotka, en paha varpunen,
  Tuon iloa ja onnea kaikille ihmisille!
  
  Me ajamme rohkeasti vihollisen helvettiin,
  Murskaamme helposti natsien vastustajat ...
  Leikkaamme Keisarin sarvet pian,
  Tulee kommunistien valon aikakausi!
  Ja tytöt murskaavat myös saksalaiset, ja niin kuuluisasti. Ne tyrmätään paljain jaloin tappavilla räjähteillä. Ja ne pistävät samaan aikaan pistimellä.
  Ne repivät auki vastustajien vatsat ilman suuria seremonioita.
  Natasha laulaa;
  Voittoa odotellessa, voittoa odotellessa! Tsaari Nikolai vuorelle!
  Zoya ampuu ja heittää kranaatteja paljain varpaillaan, vahvistaa:
  - Voitto odottaa, voitto odottaa! Vastustaja olet ystävällinen hurraa!
  Ja punatukkainen Augustinus, jonka hiukset lepattavat tuulessa kuin proletaarinen lippu, karjuu:
  - Jumala pelasta kuningas!
  Svetlana, lyömällä pois keisarisotilaat ja heittelemässä kranaatteja paljain varpaillaan, huutaa:
  - Lada on kanssamme!
  Nämä tytöt ovat täällä taistelevia ja kauniita. Ja heidän lihaksensa pyörivät ruskettuneen ihon alla.
  Sota kesti hieman yli vuoden ja päättyi Itävalta-Unkarin romahtamiseen sekä Ottomaanien valtakunnan ja Saksan antautumiseen. Ja Bulgaria, nähdessään miltä se haisee, asettui Serbian ja Venäjän puolelle, kuten muuten Italia ja Japani.
  Kenttämarsalkka Kondratenko sai korkeimman arvosanan - Generalissimo. Ja hänestä tuli melkein kaikkien tilausten haltija, kuten Suvorov. Brusilovista tuli marsalkka. Amiraali Kolchak teki uran ja Kornilov, Denikin. Tsaari-Venäjä liitti itseensä: Galicia, Bukovina, Krakovan voivodikunta, Poznanin alue, Klaipeda. Tšekkoslovakiasta tuli myös osa Venäjän valtakuntaa. Ja Vähä-Aasia ja Konstantinopoli. Ja Pohjois-Irak.
  Kaiken kaikkiaan hyvin siitä tuli. Japanilaiset jakoivat Saksan siirtokunnat Venäjän kanssa Tyynellämerellä.
  Sitten Saudi-Arabia jaettiin Venäjän, Ranskan ja Britannian kesken. Lisäksi lyhyen sodan jälkeen Venäjä ja Britannia jakoivat Iranin.
  Oleg Rybachenko osallistui tähän sotaan. Poika taisteli uudelleen, juoksi nopeammin kuin gepardi konekiväärin kanssa ja heitti paljain lapsellisin jaloin kolosaalin tappavan voiman kranaatteja. Ja tuhota kaikki viholliset.
  Ja noitatytöt taistelivat hänen kanssaan. He lauloivat hyvin kauniisti ja iloisesti murskatessaan persialaiset.
  Olemme perheen lapsia, jumalien tyttäriä,
  Ja samalla paljain jaloin komsomolin jäseniä ...
  Tarve viettää ylimääräistä tietää unelmia
  Tyttöjen pistinisku on erittäin terävä!
  
  Pystymme voittamaan kaikki natsit,
  Rakennettavat palatsit - kommunismin lippu ...
  Voittamaton venäläinen karhumme,
  Darwinismin dogmien kumoaminen!
  
  Olemme kauniita tyttöjä, usko minua
  Ja paljaalla kantapäällä lyömme nenään ...
  Avataan pian ovi kommunismille,
  Paljastamme pimeän tietämättömän!
  
  Täällä juostaan paljain jaloin hyökkäykseen,
  Tyttönsä kauneus valloitti...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Ja tytöillä on niin soiva ääni!
  
  Olkoon Venäjän maa kuuluisa,
  Se syntyi sukupolvien nimissä...
  Maailman ihmiset ovat ystävällinen perhe,
  Suuri Lenin auttaa meitä!
  
  Mutta nyt kunniakas Nikolai hallitsee,
  Ja jättiläiset taistelevat hänen puolestaan,
  Me kaikki pääsemme sinne, uskomme vain taivaaseen,
  Kun ihmiset ja Venäjän tsaari yhdistyvät!
  
  Aivan oikein, olemme omistautuneet kuninkaalle,
  Palvelemalla Häntä kaikesta sydämestä ja sielusta...
  Rakastan Jeesusta ja Ladoyaa,
  Ikuisesti olen Svarog kanssasi!
  
  Venäjän jumalamme ovat meille tärkeitä,
  Rakastamme heitä Neuvostoliiton ihmisten sielulla...
  Ja se on vain Saatanan juonittelua,
  Kun Perun on Ladan kanssa, hylkäät!
  
  Rakastan kuningasta, hän on meidän oma isämme,
  Palvele Häntä uskollisesti ja rakkaudella...
  Tulkoon loppu venäläisten viholliselle,
  Vaikka joskus se annetaan veressä!
  
  Venäjä tulee olemaan universumissa kaikille,
  Kimaltelemaan kvasaarilla kirkkaalla ja voimakkaalla ...
  Isänmaalla ei tule olemaan ongelmia,
  Vaikka vastustaja on vetänyt pahoja pilviä!
  
  Olkoon kaikkivaltias sauva kanssamme,
  Kuka on koko maailmankaikkeuden hallitsija....
  Takanamme on suurin valkoinen jumala,
  Kuka ystävällisyydessään hallitsee!
  
  Olkoon luominen maan päällä,
  Me voitamme, tiedän varmasti...
  Tuon kirkkaan unelman täyttymistä odotellessa,
  Valoisassa paratiisissa on paikka ihmisille!
  
  Oi pyhä viisas Venäjä,
  Kommunismin vaurauden nimissä...
  Demiurgit jumalat tuntevat sukulaiseni,
  Ja revansismiyritykset eivät mene ohi!
  
  Uskomme, että vastustajat pyyhitään tomuun,
  Nostamme Venäjän lipun koko universumin yli...
  Voitamme fasistit ja dushmanit,
  Ja me ylistämme sukunimeä ikuisesti!
  Ja tietysti tytöt ampuvat ja heittävät tappavia kranaatteja taltatuilla, paljailla, ruskettuilla jaloillaan.
  Ja heidän kaltaisiaan ihmisiä ei voi vastustaa.
  Sitten vangittu Mujahideen suuteli alastomia, kutistuneita tyttöjä. Pölyiset mutta erittäin viettelevät jalat.
  Ja sitten Afganistan. Totta, siellä oli pieni sota. Ja britit eivät olleet aluksi onnekkaita.
  Oleg Rybachenko osoitti kuitenkin loistavaa valonsoturiaan siellä.
  Yhdessä bikineihin pukeutuneiden tyttöjen kanssa hän murskasi vihollisen helposti ja muutti Mujahideenista seulan. Ja tytöt paljain varpaillaan heittivät tappavan voiman pommeja ja repivät osiin kokonaisia Afganistanin militantteja.
  Ja tappelussa poika lauloi, säveltäen kulkiessaan;
  Olen pioneeri, minun on taisteltava Afganistanissa,
  Kamalat taistelut odottavat...
  Mutta venäläiset osaavat aina taistella,
  Vihollinen laskee vain nollia!
  
  Olkoon kommunismin aikakausi loistossa,
  Kun Svarog suuri Jumala tulee...
  Hävitä valtavan fasismin joukot,
  Wins avasi loputtoman tilin!
  
  Taivas on sininen Afganistanissa
  Paljasjalkainen poika juoksee vuorten halki...
  Hänen kutsumuksensa on hieno asia,
  Loppujen lopuksi Venäjän usko on vankka monoliitti!
  
  Dushmanit kiipeävät aggressiiviseen pilveen,
  Mutta rohkea pioneeri kaataa heidät,
  Taistelijapoika Venäjältä mahtava,
  Hän näyttää esimerkkiä aikuisillekin!
  
  Me kaikki uskomme kommunismin voittoon,
  Ja jos sinun täytyy taistella kuninkaan puolesta...
  Hajotkaamme revansismin parvi tuhkaksi,
  Meille ja vuorille lämmin meri!
  
  Venäjä tulee hallitsemaan maailmankaikkeutta
  Joten testamentaa korkeimman viisaan sauvan ...
  Voimansa taistelussa muuttumattomana,
  Me ajamme isänmaan viholliset arkkuun!
  
  Venäläiset eivät voi saada meitä polvillemme,
  Meille Svarog ja Valkoinen rakkauden Jumala ...
  Hylkäämme tämän laiskuuden runsauden,
  Jos tarvitsemme merta, vuodatetaan verta!
  
  Isänmaamme Venäjän kunniaksi,
  Ritari uskaltaa pelastaa Venäjäni...
  Perheemme on Korkein ja Kristus on tehtävä,
  Pystyy välittämään luomisen valoa!
  
  Rakastan Venäjää, joka on kaikista rakkain,
  Mitkä kauniit kukat...
  Liikutamme füüreriä voimakkaasti kasvoista,
  Ja katkeria tappioita ei lasketa!
  
  Takanamme on Lada, suurten jumalien äiti,
  Takanamme on Perun, Yarilo, voima ....
  Murskaamme kaikkien villieläinten laumien paineen,
  Autetaan heikkoja ihmisiä!
  
  Kyllä, kukoistakoon isänmaa kirkkaudessa,
  Universumi nousee kaiken yläpuolelle...
  Abel nousee ja Kain hukkuu,
  Helvetissä tulee olemaan raivoisa konna!
  
  Kun Venäjä nostaa mahtavan miekkansa,
  Ja anna meille venäläisten voima, valkoinen Jumala ...
  Kaikki alamaailman pahat henget tuhoutuvat pian,
  Mitä Korkein valo auttoi luomaan!
  
  Joten usko Jumalaan Jeesuksen kunniaan,
  Uskokaa meidän Kristuksen kirkkauteen...
  Älä suutu vanhempiasi
  Usko Rodiin loppuun asti!
  
  Sitten tulee suuri palkinto,
  Ja alistu venäläisille koko maailma ...
  Isänmaan puolesta on taisteltava rohkeasti,
  Svarog suuri Jumala ja idoli!
  
  Kaikki kuolleet nousevat kuolleista onnellisesti,
  Ajat, kuin tuuli, kukkivat ilosta...
  Sekä taivas että maa ovat valtavassa voimassaan,
  Koko planeetan kansat kunnioittavat perhettä!
  Näin Oleg Rybachenko taisteli Afganistanissa tyttöjen kanssa. Ja yksi hänen luottavaisista ja kaikuvat voitoistaan toisensa jälkeen.
  Tämä on terminaattoripoika! Ja paljain kantapään tyttö osoittautui niin mahtavaksi ja kimaltelevaksi!
  Maailma on löytänyt vakauden ja vaurauden. Kunnes suuri lama iski vuonna 1929. Myös Venäjä joutui nopean kasvun jälkeen kriisiin.
  Vuonna 1931 Japani hyökkäsi Venäjää vastaan kostoakseen menneistä tappioista.
  Tietenkin tsaarin valtakunta oli valmis sotaan.
  Mutta tällä kertaa se oli itsemurha. Tsaarin joukot voittivat japanilaiset.
  Oleg Rybachenko taisteli jälleen rohkean, mutta teknisesti kaukana Venäjää jäljessä olevan samurain kanssa.
  Poika ampui voimakkaasta konekivääristä ja katkaisi Venäjän samuraijoukkojen hyökkäysasemat sadoilla ja tuhansilla. Kokojen japanilaisten pataljoonien kaataminen ja niitto kerralla.
  Hänen konekiväärinsä näytti väsymättömältä. Ja hän murskasi kaiken ja pyyhki vastustajat kirjaimellisesti veriseksi jauheeksi.
  Ja ikuinen lapsi, joka näytti vielä noin kymmenen vuoden ikäiseltä, mutta jolla oli enemmän voimaa kuin elefantilla, heitti paljain varpaillaan valtavan voiman räjähtäviä paketteja. Ja viholliset kirjaimellisesti repeytyivät pienimpiin osiin.
  Ja tytöt yhdessä hänen kanssaan murskasivat ja niittivät japanilaisia. Leikkaa ne kuin partakoneen karvat.
  Ja he näyttivät kieltään ja nauroivat.
  Ja samaan aikaan tytöt lauloivat suurella innolla ja innostuneella. Iloisesti kirjoittaminen kirjaimellisesti tien päällä;
  Venäjä on maista suurin
  Rakennamme siihen kommunismia kuninkaan kanssa,
  Meille on annettu iankaikkinen liitto perheen kanssa,
  Että jokainen ihminen syntyy sankariksi!
  
  Voitamme Japanin vitsillä
  Turhaan hyökkäsit Venäjää vastaan...
  Hyökkäyksessä tyttö vääntelee miekkaansa,
  Warriors of keltainen repeämä!
  
  Olemme komsomolien ikuisia taistelijoita,
  Kun taistelemme, aurinko paistaa kirkkaammin...
  Isät ovat ylpeitä paljain jaloin,
  Me ritarit emme ole enää lapsia!
  
  Älä luota kenenkään estävän meitä
  Ikuisen kommunismin nimissä...
  Ajamme nopeasti Venäjän viholliset,
  Kuka hyökkäsi pahalla kyynisyydellä!
  
  Jumala Svarog hallitsee isänmaassa,
  Hän on suurten sotureiden suojeluspyhimys ...
  Vihollisia ei sallita edes kynnykselle,
  Kaikkivaltias tyyppi tuhatnaamisen Luoja!
  
  Loistokkaalle isänmaan kohtalollemme,
  Päihitä kaikki leikaten vihollisia...
  Halusin omistaa kappaleen Rodille,
  Mistä on tullut paikka universumin paratiisissa!
  
  Täällä paljasjaloiset komsomolin naiset juoksevat,
  Heidän kantapäänsä välkkyvät kuin peili...
  On selvää, että samurai odottavat kaputia,
  Warriors repii ripeästi erilleen!
  
  Älä usko niitä, jotka ovat yksinkertaisesti heikkoja hengellisesti,
  Olemme ritareita voittamattomissa taisteluissa ...
  Olet vain surkea orja
  Ja Lada ja Kristus ovat yhtä sielussa!
  
  Meillä on punainen lippu,
  Hän on kuin vehreä ruusu punastuisi...
  Lyömme sitä, joka on paha suoraan silmiin,
  Jätä ajatus hyökätä Venäjää vastaan!
  
  Täällä paljasjaloiset komsomolin naiset juoksevat,
  He ovat kauniita ja niillä on kauniit kasvot...
  Jotka eivät huuda ilkeää kaput,
  Kohdelkaamme sinua oikein!
  
  Valoisalle isänmaallemme unelma,
  Kaikki elävät kunniassa, suuri kauneus ...
  Kaikki muu on pelkkää turhamaisuutta
  Vaikka pyhien kasvot usein tummuvat!
  
  Taistelemme taistelussa kuin kotkat,
  Ja ryntäämme paljain jaloin pakkasen läpi...
  Olemme vahvoja ja ylpeitä komsomolin jäseniä,
  Ja Isänmaan yllä aurinko nousee rajusti!
  
  Tässä on pyhän isänmaan kirkkaus,
  Laulamme psalmeja ja sävellemme lauluja ...
  Olen pioneeripoika täysin paljain jaloin,
  Pakkanen piinaa paljaita kantapääni!
  
  Mutta tiedä, etten peräänny tavoitteesta,
  Koska venäläinen tarpeen henki on vahvempi...
  Rakastan perheen Jumalaa, rakastan kaikkia sydämestäni,
  Luopumaan naurettavasta ideasta!
  
  Ylistäkäämme Ladaa - jumalten sanansaattajaa,
  Kuka loi maailmoja rakkaudessa...
  Tarvitsemme lisäsanoja, kaverit,
  Meille, Perun, Svarog, Yarilon tulesta!
  
  Japani yritti ottaa vallan
  Meidän Port Arthur ja esi-isiemme maat,
  Mutta tässä metsästäjä muuttui riistaksi,
  Ammumme erittäin tarkasti!
  
  Niitimme paljon samuraita,
  Vihollisia ei enää ole...
  Olemme eräänlaisia tyttäriä, rakkaat pojat,
  Yläpuolellamme on jumalten äiti Pyhä Lada!
  
  Yksikään vastustaja ei anna,
  Ei, venäläisiä ei nähdä polvillaan ...
  Jumalan kerubi kimaltelee kullalla,
  Ja ylistä Jeesusta sukunimellä!
  
  Missään ei ole kauniimpaa Venäjää,
  Hän on kaunis, ikuinen Venäjä...
  Kaikki näyttävät enintään kahdeltakymmeneltä,
  Olemme Komsomolin avojaloin messiaan jäseniä!
  
  Kyllä, ajoimme samuraita,
  Korkein sauva auttoi meitä tässä taistelussa ...
  Kuinka voimakkaita kotkista tulikaan
  Ja täydellisin Valkoinen Jumala!
  
  Tytöille sattui myös tappelemaan,
  Fasismin kanssa repiä vitsillä "Panthers".
  Ja he voittivat raivokkaalla armeijalla,
  Vaikka he ryhtyivätkin rajuihin toimenpiteisiin!
  
  Ja Hitler sai majorin
  Revimme hänet raivoissamme...
  Kuten kävi ilmi, Fuhrer on kuin tyhmä,
  Ja me näemme kommunismin kaukaa!
  
  Moskova taisteli natsismia vastaan kuin vuori,
  Ja me vaivoin, mutta rohkeasti vastusimme ...
  Kaunis Venäjän maa
  Kun kiusimme Fritziä tiukasti!
  
  Juokseminen paljain jaloin pakkasessa
  Hyökkäämme komsomolityttöjä...
  He raahasivat Venäjän viholliset vankeuteen väkisin,
  Ja he osoittivat erittäin taitavaa luonnetta!
  
  Stalingradin lähellä he antoivat sen silmiin,
  Ja Tiger katkaisi runkonsa tasaisesti ...
  Vaikka silloin oli varmasti vaikea tunti,
  Mutta paljain jaloin komsomolin jäsenet ovat kaikkivoivia!
  
  Ja niin saavuimme Berliiniin ylpeänä,
  Tiedäthän, että sellaista viileyttä näytettiin...
  Mikä kunnioittaa venäläistä koko maailmaa,
  
  Hajotimme Adolfin!
  
  No, tämä voitto on hyvä,
  Voitamme kaikki taistelussa epäonnistumatta,
  Venäjän tähti palaa yllämme,
  Ja uskomme perheestä on muuttumaton!
  
  Lyhyesti sanottuna kampanjamme päättyy,
  Planeetta tulee osaksi Venäjää...
  Meillä kaikilla tulee olemaan suuret tulot,
  Timantit ovat kasteleneet lehtojamme!
  . LUKU 3
  Oleg Rybachenko oli jo upseeri ja hänellä oli monia palkintoja. Ja häntä kunnioitettiin lapsellisesta ulkonäöstään huolimatta. Ja onnistui jopa naimisiin. Joten ura sujui hyvin ikuisen pojan kanssa.
  Amiraali Kolchak ei ole vielä ollenkaan vanha, hän osoitti nerouttaan, joka on verrattavissa Ushakoviin ja amiraali Makaroviin. Nousevan auringon maa syöksyttiin kokonaan mereen ja sitten miehitettiin.
  Kampanja Tokiota vastaan oli loistava ja voitokas. Ja Oleg Rybachenko onnistui erottumaan vangitsemalla mikadon itse. Ja tästä hän sai Venäjän historian ensimmäisen Pyhän Yrjön ristin kultajousella ja timanteilla.
  Vaikka he eivät uskaltaneet nostaa häntä arvossa: poika näyttää liian lapselliselta. Vaikka hän on itsekseen kymmenen vuotta vanha, voit antaa tälle ajalle kolmetoista vuotta. Mutta silti ärhäkkä lapsi.
  Joka tapauksessa Venäjä voitti.
  Tämän jälkeen järjestettiin kansanäänestys, jossa japanilaisten enemmistö äänesti Venäjään liittymisen puolesta.
  Joten tsaari Nikolai II vahvisti valtaansa Tyynellämerellä. Venäjä jatkoi kulkuaan Kiinan läpi. Kriisin heikentämät Britannia, Ranska ja Yhdysvallat eivät puuttuneet ottamaan taivaallisen imperiumin hallintaansa.
  Vuonna 1933 Hitler nousi valtaan Saksassa. Hän aloitti entisen imperiumin entisen vallan palauttamisen. Ja tietysti hän yritti olla riitelemättä Venäjän kanssa.
  Mussolinilla Italiassa oli ystävyys Venäjän kanssa. Ja viekkaalla vangitulla Etiopialla laajentaen siirtokuntiaan. Puhuttiin kolmoisliiton luomisesta.
  Tsaari-Venäjä halusi miehittää kaikki heikkenevän Englannin ja Ranskan siirtomaat. No, saksalaiset ja italialaisetkin ovat ymmärrettäviä. USA:lla oli omat suunnitelmansa.
  Vuonna 1937 Saksa liittyi Itävallan kanssa ja tuotti Anschlussin. Ja marraskuussa 1937 lentokone kaatui Nikolaevin kanssa toisena. Valtakunta päättyi erittäin menestyksekkäästi. Nikolai II saavutti valtavat valloitukset 43 hallitusvuotensa aikana.
  He kutsuivat häntä Nikolai Suureksi! Ja jopa suurimmista, heistä tuli Pietari Suuria korkeampi.
  Nikolai II:n aikana työpäivä lyhennettiin kymmeneen tuntiin, seitsemän vuoden koulutuksesta tuli pakollinen ja ilmainen. Maan keskipalkka oli 75 ruplaa kuukaudessa ilman inflaatiota ja ruplan kultatukea. Kuninkaallinen valuutta oli maailman vaikein ja vaihdettavin.
  Venäjällä oli maailman suurin maa-armeija, ja laivaston koko ohitti sekä Britannian että Yhdysvallat.
  Venäläiset panssarit olivat maailman parhaita, samoin kuin lentokoneet. Helikopterit olivat tuolloin käytännössä ainoita maapallolla. Lukuisin ja laadukkain sukellusvenelaivasto. Paras tykistö. Edistynyttä teknologiaa televisiossa ja videossa. Myös maailman ensimmäistä värielokuvaa alettiin kuvata Tsaari-Venäjällä. Mukaan lukien kiitos tsaari Nikolai II:n intohimosta valokuvausta kohtaan.
  Kiinaan liittymisen jälkeen Venäjä nousi väkiluvultaan maailman kärkeen ohittaen Britannian siirtomaineen.
  Tsaari Nikolai II uudisti ortodoksisuuden ja laillisti moniavioisuuden. Tämä viisas suvereeni onnistui tekemään monia asioita. Ja hän kuoli, ei syljetty, ei vainottu, ei menettänyt Venäjää, vaan suuri. Ja vain muutaman millimetrin sirpaleiden siirtymä vaikutti Venäjän historiaan tällä tavalla.
  Lisäksi siirtymässä menneisyyteen niin kaunis, vahva ja nopea poika kuin Oleg Rybachenko. Ja he sanovat, ettei historiassa ole onnettomuuksia! Silti miten ne ovat. Sekä Nikolai II että Generalissimo Kondratenkon ilmiö osoittivat tämän.
  Mutta tsaari Nikolauksen kuoleman jälkeen tapahtui väliaikainen hyppy. Aluksi monarkki Aleksei II kuoli ennen kuin hänet voitiin kruunata. Sitten toinen perillinen, Kirill Vladimirovich Romanov, myös kuoli. Ja Vladimir Kolmas nousi valtaistuimelle vuonna 1938. Kuningas on nuori, mutta yleensä ei tyhmä ja melko vahvatahtoinen ja kunnianhimoinen.
  No, hän ryhtyi töihin! Venäjä, Italia, Saksa, Britanniaa, Ranskaa ja tulevaisuudessa Yhdysvaltoja vastaan. Tässä Triple Alliance on tietysti paljon vahvempi.
  Toukokuussa 1940 Saksa hyökkäsi Ranskaa, Belgiaa, Hollantia ja Britanniaa vastaan. Venäjä hyökkäsi Ranskan, Englannin ja Hollannin siirtomaita vastaan. Alueiden haltuunotto alkoi.
  Britit ja ranskalaiset eivät voineet vastustaa Venäjän armeijaa. Ja saksalaiset voittivat ja pakottivat antautumaan Ranskan, Belgian ja Hollannin puolessatoista kuukaudessa.
  Sitten Fuhrer miehitti sekä Espanjan että Portugalin ja valloitti Tanskan ja Norjan. Venäjä miehitti Ruotsin.
  Sota oli melkein yhdessä portissa. Paikallisen väestön tuella Venäjä valloitti Intian, Indokiinan, Etelä-Afganistanin, Etelä-Iranin, Lähi-idän ja astui Egyptiin.
  Oleg Rybachenko taisteli kuten aina menestyksekkäästi ja valtavalla innolla. Poika työskenteli kahdella konekiväärillä yhtä aikaa leikkaaen brittiläisiä ja ranskalaisia siirtomaajoukkoja. Ja tämä on hänen upea kutsumuksensa ja taistelu yhdessä portissa.
  Ja lapsen paljaat jalat heittävät tappavia kranaatteja. Ja neljä tyttöä taistelevat hänen kanssaan, ja erittäin menestyksekkäästi.
  Samaan aikaan Oleg Rybachenko ei unohda laulaa samalla kun hän tuhoaa Venäjän vihollisia;
  Syntyminen kyborgien aikakaudella on annettu,
  Kun tietokone, soitin on käsillä...
  Ja maailma on pohjimmiltaan vain elokuva
  En tiennyt, että aika on nyt toinen!
  
  Ei tarvitse typerästi tappaa sukulaisia,
  Pojan strategia kämmenensä alla ...
  Muistikirjasta tuli tarpeeton solussa,
  Olemme tuntemattomia vuosisadan lapsia, joilla on kipua!
  
  Mutta vihaisten jumalten tahdosta,
  Poika on muuttanut uuteen maailmaan...
  Täällä on muutama nyrkki voittaakseen,
  Näytti siltä, että paholainen oli mennyt sekaisin!
  
  Sota ja pauhu, tuhon pimeys,
  Täynnä murhia ja nälkää tulee...
  Tunne ihmisten kohtalo,
  Kun sydämessä on surua ja kylmää!
  
  Ei tarvitse ajatella, venäläisiä ei voi särkeä,
  Anna suuren Venäjän kukoistaa...
  Todella paha varas voitetaan,
  Svarog tulee - hieno tehtävä!
  
  Täällä tsaari Suuri Nikolaus on poissa,
  Nyt Vladimir on yksinkertaisesti vallassa ...
  Häntäkin voidaan sanoa kotkaksi,
  Ja levittää siipensä ympäri maailmaa!
  
  Jumalan venäläisen Kristuksen nimessä,
  Tee hyviä miehiä ilolla...
  Marian rakkaus, niin puhdasta
  Mikä sinua ärsyttää tyhmyydelläsi!
  
  Venäjällä kaikki on hyvin,
  Hän nostaa lipun maailmankaikkeuden yli...
  Vaikka vihollinen koputtaa talttaan,
  Vain luomakunta kirkastaa meitä!
  
  Uskon, että Venäjän jumala hallitsee
  Kuka loi noiden universumien pimeyden...
  Vaikka Saatana on niin mahtava sarvi,
  Meistä tulee siunattujen poikia!
  
  Täällä Venäjällä on uusi aika,
  Keisarin vallassa on Vladimir...
  Romanovit kuninkaallisesta hovista,
  Kotkalla on kaksipäiset siivet ympäri maailman!
  
  Isänmaan suuruus vuosisatojen ajan,
  Tai ehkä jopa Venäjä pysyy ikuisesti ...
  Venäjän joki virtaa ilman rajoja,
  Ja ihmiset ovat sydämeltään ihmisiä!
  
  Sitten olen paljasjalkainen pioneeripoika,
  Se ryntää paljaalla kantapäällä kylmässä.
  Mutta mistä herra hyökkää,
  Annan hänelle kovat kasvot verellä!
  
  Et voi voittaa poikaa
  Hän on erittäin vahva ja suuri soturi...
  Ja muuttaa jopa tiikerin peliksi,
  Koska luonnostaan voittaja!
  
  Ja komsomolin naiset juoksevat paljain jaloin,
  Heidän kantapäänsä muuttuvat vaaleanpunaisiksi kylmästä...
  Ja pian tulee kaput kaikille vihollisille,
  Jätä turha idea!
  
  Täällä olemme jo vieneet britit viidakkoon,
  Venäjän viholliset tapettiin yhdessä ...
  Kävelimme kettereiden apinoiden reunaa pitkin,
  Ja he päätyivät hyvin vinttikoirakilometreihin!
  Lyhyesti sanottuna pojasta tuli hyvin kypsä,
  Ja hänestä tuli varsin älykäs upseeri ...
  Viikset eivät menneet läpi, mutta jo titaani,
  Ja toimii toisena esimerkkinä ritareille!
  Poika taistelee ja murskaa vihollisia. Ja sitten vangitut mustat ja keltavalkoiset soturit putoavat polvilleen ja suutelevat tyttöjen jalkoja. Ja se on niin hienoa.
  Natasha suudelman jälkeen kantapäälle kuiskasi:
  - Rakastan miehiä!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Keikalla pyöriminen on kivaa!
  Ja kuinka hän napsauttaa vangitun sotilaan nenää paljaalla kantapäällään.
  Augustine tarttui paljain varpaillaan arabin nenään ja pakotti tämän polvistumaan.
  Tyttö huusi:
  - Olen aggressiivinen noita!
  Svetlana taisteli myös erittäin aktiivisesti. Ja niin monet erilaiset sotilaat keskeyttivät. Ja tyttö pakotti hänet suudella hänen kantapäänsä ja murisi:
  - Et voi vastustaa!
  Siirtomaajoukot eivät tietenkään kyenneet vastustamaan tsaarin armeijaa, eivätkä he todellakaan halunneet vastustaa. Afrikan valloitus viivästyi jonkin verran teiden puutteen ja pitkien yhteyksien vuoksi. Saksalaiset muuttivat Afrikan halki Gibraltarin ja Marokon kautta, venäläiset Egyptin kautta ja edelleen Sudanin kautta.
  Maasto oli kuitenkin enemmän esteenä kuin brittiläisten tai ranskalaisten joukkojen vastarinta. Heitä oli vähän, ja he ovat huonosti aseistettuja, ja enimmäkseen paikallisista alkuperäiskansoista. Kuka ei tiennyt miten eikä halunnut taistella.
  Vuonna 1940 Hitler ei uskaltanut laskeutua Britanniaan. Hän aloitti ilmahyökkäyksen, aluksi ei kovin onnistunut. Mutta keväällä 1941 venäläiset koneet tulivat taisteluun, ja Britanniaa alettiin painostaa kuolemaan.
  Ja elokuussa seurasi saksalais-venäläisten yhteisjoukkojen maihinnousu ja kahden viikon itsepäisten taistelujen jälkeen Lontoon valloitus.
  Oleg Rybachenko ja tytöt hyökkäsivät aktiivisesti Englannin pääkaupunkiin. Jälleen kerran poika oli paljain jaloin ja heitti lapsellisia, taltattuja jalkoja tuhoisilla puunkuorikranaateilla, jotka kaattivat kaikki, jopa Britannian tehokkaimmat panssarit. Mukaan lukien viisikymmentä tonnia painavat ja jopa kahdeksankymmentä tonnin "Tortillat" paloivat perusteellisesti ja murskattiin kovassa taistelussa.
  Poika taistelun aikana lauloi ja sävelsi kulkiessaan;
  Me venäläiset tulimme Britanniaan,
  Hyökkäävien ulkomaalaisten valloittamiseksi...
  Että saksit olivat jumissa,
  Mutta me kunnioitamme ei-uskovia!
  
  Venäjä on maista suurin
  Joka rakentaa maailmankaikkeuden...
  Tämä pahaenteinen sumu hajoaa,
  Ja liiketoimintamme on luomista!
  
  Rakastan ortodoksista Kristusta
  Olkoon perheen voima meissä...
  Jumalatar Lada on puhdas kuin kristalli,
  Pyhä sää on aina hyvä Venäjällä!
  
  Uskomme, että maailmankaikkeus voittaa
  Annetaan onnea Venäjän universumille...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Sinun muuttumattomalla Jumalan voimallasi!
  
  Pyhän Venäjäni soturit,
  He eivät anna meidän polvistua...
  Sano Jumalalle, Jeesus anna minulle anteeksi
  Jos Lenin antaa jonkin mennä liian pitkälle!
  
  Kukkikoon isänmaamme,
  Voimme helposti rakentaa siihen pyhää kommunismia...
  Lakaisen Englannin armeijan,
  Ja minusta tulee ikuisesti sankari!
  
  Nostamme Venäjämme taivaalle,
  Ja valloitamme ylpeän Lontoon taistelussa ...
  Ei ihme, että pyhä Jeesus nousi kuolleista,
  Ja Venäjä vetäytyy pahasti!
  
  Isänmaa olet oma äitini,
  Rakastan sinua kuin aurinkoa epäilemättä...
  Viholliset voivat yksinkertaisesti repiä osiin,
  Kaikkien tulevien sukupolvien kunniaksi!
  
  Kyllä, rajaton Venäjämme kukoistaa,
  Jyvät kasvavat kuin kultaiset maissin tähkät...
  Voitot avasivat rajoittamattoman tilin,
  Sellaisia kasvoja ortodoksisista ikoneista!
  
  Venäjällä on nyt uusi loistava tsaari,
  Hänen nimensä on Vladimir, Kirillin poika...
  Herra asetti hänet - hallitse viisaasti,
  Ja Venäjä tulee olemaan jättiläisen vasara!
  
  No, suuri isänmaani,
  jota kukaan ei uskalla pettää...
  Haihtuu kuin korpin hämärä,
  Hauska venäläinen idea!
  
  Voitamme varmasti leijonan
  Ja valloita tämä valloittamaton Lontoo...
  Edes Saatana ei voi voittaa meitä
  Joten hyökkäämme rohkeasti laumojen kimppuun!
  
  Venäjällä ei ole sijaa heikkokuntoisille,
  Voitamme kaikki viholliset kerralla...
  Ilmaistamme rakkautta isänmaata kohtaan jakeessa,
  Vihollinen kivettyy helposti!
  
  Nyt kuningas itse on kaatunut polvilleen,
  Ja hän kumarsi Venäjän sotilaille ...
  Loppujen lopuksi uskomme on vahvempi kuin metalli,
  Ja leijona piiloutui sängyn alle pelosta!
  
  No, olet syntynyt sotilaaksi voittaaksesi,
  Kaunis, tehokas ja hauska...
  Uskon, että armeija voitetaan,
  Ja voima palaa meille vapaaehtoisesti!
  
  Uskon, että pian voitamme
  Venus, Mars ja ilkikurinen Jupiter...
  Kuinka rajaton maailma tuleekaan olemaan
  Et tuhoa Kaikkivaltiasta!
  
  Kuitenkin, kun saavutimme linjan,
  Meillä on vain vähän aikaa voittoon...
  Sitten saamme makeaa kuleshia,
  Kunniassa ovat isoisämme ratissa!
  
  Älä luota siihen, jonka sydän on heikko pelossa,
  Pahis ei koskaan voita...
  Ja tietenkään et ole orja,
  Pyhämme ovat tuomareita taistelussa!
  
  Ja niin Lontoo kaatui, ja maa on meidän,
  Hänestä tuli vapaa ja niin säteilevä...
  Kaikki planeetalla on vain luokkaa,
  Venäjän kommunismin lipun alla!
  Myös tytöt taistelivat nälkäisten tiikerien villiä vimmaa vastaan.
  Natasha murskasi siirtomaa-sotilaiden läpi ja heitti kranaattia paljain varpaillaan:
  - Hallitse maailmaa Venäjä!
  Zoya murskasi tornia peittäneet englantilaiset laumoista ja heitti paljain varpaillaan hiiliräjähteitä sisältäviä paketteja, kiljui ja paljasti hampaansa helmistä:
  - Rikon kaikki!
  Ja kuinka tämä terminaattorityttö nauraa.
  Augustina kamppailee myös villin hysteriaa vastaan. Ja englantilaisten rubiini, jo itse kuninkaallisessa palatsissa.
  Leikkaa vihollisten läpi miekoilla ja heittää kranaatin jalkoja paljain sormin ja karjuen:
  - Tsaarin kommunismille!
  Mutta taistelussa ja Svetlana. Kuinka aggressiivisesti hän taistelee. Ja niin monet taistelijat - pilkkoneet jo kokonaisen kasan.
  Ja paljaalla kantapäällään hän antaa periksi sahanpurupakkaukselle, jossa on räjähteitä. Ja kaada tankki.
  Sitten se huutaa:
  - Venäjän voittamattomalle hengelle!
  Joten he kaikki yrittivät vangita jopa kuninkaan yhdessä Churchillin kanssa.
  Ja Ison-Britannian pääministeri polvistui ja suuteli tyttöjä heidän pölyisiltä, verisiltä jaloiltaan.
  Ja sitten hänen oli pakko nuolla Venuksen luolaa. Mikä sai soturit nauramaan niin iloisesti.
  Sen jälkeen koko itäinen pallonpuolisko, mukaan lukien Australia ja Uusi-Seelanti, muuttui venäjäksi, saksaksi ja italiaksi.
  Mutta siellä oli vielä USA.
  Tsaari Vladimir teki itsevaltaisen päätöksen hyökätä Amerikkaan. Hitler ja Mussolini tukivat häntä tässä päätöksessä. Kolmas valtakunta siirsi joukkoja Islantiin ja edelleen Grönlantiin ja Kanadaan, ja tsaari-Venäjä muutti Alaskaan. Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Yhdysvalloilla on melko heikko panssarivaunulaivasto ja paljon pienempi väkiluku kuin Venäjällä kaikkien sen siirtokuntien kanssa. Vaikka talous on kehittynyt. Mutta sellaista hirviötä ei voi vastustaa.
  Aloitettuaan hyökkäyksen vuonna 1943 Venäjän armeija miehitti nopeasti Alaskan kahdessa talvikuukaudessa. Ja keväällä hän valloitti saksalaisten kanssa melkein koko Kanadan.
  Oleg Rybachenko tietysti myös taisteli täällä ja erottui selvästi osoittamalla taipumatonta sankarillisuutta, valtavaa tekniikkaa ja älyllistä voimaa.
  Poika näytti edelleen lapselta, vain hyvin lihaksikas ja erittäin vahva, tarkemmin sanottuna vahvempi kuin iso norsu ja nopeampi kuin gepardi.
  Amerikkalaisten hyökkäyksen aikana poika lauloi ja kirjoitti koko runon liikkeellä ollessaan;
  Venäjä on suurin maista,
  Kuka hallitsee maailmaa...
  Suku antoi meille ikuisen liiton,
  Ladasta idoli vuosisatojen ajan!
  
  Yhdysvallat hyökkäsi rohkeasti
  Hyökkäämme - he miehittivät Alaskan ...
  Tuomme voiton mieleen,
  Ja muuta koko maailmankaikkeus saduksi!
  
  Kauneimman Venäjän soturit,
  Yhdellä iskulla poikamme kaataa tammen...
  Ja sinä tyttö älä ole edes surullinen
  Koschey the Deathless ei tuhoa sinua!
  
  Venäjällä on monia rajuja taistelijoita,
  Tytöt ja pojat ryntäävät taisteluun...
  Isoisiemme ja isiemme nimessä,
  Epätoivoiset soturit taistelevat!
  
  Tyttö katkaisee Fritzin paenessaan,
  Paljas jää joessa murtuu jalkasi läpi...
  Vaikka vihollinen kutsuu taisteluun Saatanan,
  Hänen ylpeä tyttönsä katkeaa!
  
  Meillä on soturijättiläisiä,
  Lakaise vihollinen yhdellä iskulla...
  Suuri perheemme on yksi vuosisatoja,
  Kaikki Rusichit voittivat hyvästä syystä!
  
  Venäjäni kukkii kuin seppele,
  Hän on kaunis harmaasiivekäs kyyhkynen...
  Voitot avasivat loputtoman tilin,
  Venäjän poika on voittamaton taistelija!
  
  Kaikessa isänmaani on kaunis,
  Vaikka samurai kiipeää röyhkeästi taisteluun ...
  Kaikki maailman ihmiset ovat yhtä perhettä,
  Mutta me kiusaamme vihollista kiivaasti!
  
  Ja mihin me tarvitsemme Hitleriä - vain heikkoa,
  Tiedä, että hänen sarvinsa murtaminen ei ole vaikeaa ...
  Vaikka kiivas moreli hyökkää,
  Vaikka se oli joskus tylsää!
  
  Venäjän maa kukkii kauniisti,
  Hän tulee hunajan ja rakkauden kanssa...
  Emme voita vihollista turhaan,
  Annetaan hänet sylkemään verta!
  
  Kuinka hyvä tuleekaan olemaan meille veljille,
  Kun kaikki alamaailman sodat tuhoutuvat...
  Ja lennä tunne lauma,
  Jumalat eivät jätä kotimaatamme!
  
  Venäjä on norsujen syntymäpaikka,
  Rakensimme pyramideja Egyptissä...
  Ajoimme aasien karavaaneja,
  Ja meidän ja sisadiman kanssa on parempi!
  
  Emme koskaan ole hiljaa
  Ja tarvittaessa taistelemme rohkeasti...
  Ajat kuluvat, kauheita vuosia,
  Mutta tulemme takaisin pysymään ikuisesti!
  
  Verinen varas ei voita meitä,
  Mamai on voitettu, ja me voitamme Batun ...
  Viholliset voivat innokkaasti murtaa,
  Tytöt juoksevat paljain jaloin pakkasessa!
  
  Sota on verinen, se sisältää vuosisatojen unelman,
  Olisi ihanaa tietää koko planeetalla...
  Ei tarvita ylimääräisiä ihmisiä, jotka tietävät sanat
  Anna lasten pitää hauskaa!
  Kun se on meille vaikeaa, Jumala auttaa meitä,
  Svarog itse takoi miekkoja pelaamassa meille ...
  Antaa rajattoman voiman Rod,
  Jokainen saa paikkansa taivaassa!
  
  On hyvä, kun maa kukkii
  Wehrmacht ei saa meitä polvillemme...
  Ja tappioita ei lasketa,
  Stalin, loistava Lenin, on takanamme!
  
  Kaikkialla Venäjällä, poikataistelijoita,
  Tytöt eivät myöskään anna periksi pojille...
  Luovutat päistä,
  Koska me olemme parhaita tuomareita!
  
  Emme anna Stalingradia natseille,
  Emme myöskään anna Moskovaa Fritzille...
  Venäläinen kaveri on aina iloinen voidessaan taistella
  Me moittelemme järkeä - ei koskaan tyhmää!
  
  Tässä ovat tytöt paljain jaloin lumiholkassa,
  Ylpeä astui yhteen riviin...
  He ajoivat vastustajan suoraan arkkuun,
  Ja Hitler oli pahoinpidelty!
  
  Nyt lähdemme rohkeasti New Yorkiin,
  Valmiina repimään viholliset pelaamassa...
  Olemme sellaisia tyyppejä, kaikki kotkia,
  Voitto tulee pian upeassa toukokuussa!
  
  Sota se raivoaa kuin tulivuori
  Laava virtaa raivoissaan sylkien...
  Iskemme Yhdysvaltoihin jyrkän iskun,
  Vaikka komsomolityttö on paljain jaloin lumessa!
  
  Älä usko, että tämä Hitler on jättiläinen,
  Älä usko, että Roosevelt ei ole myöskään rampa ...
  Slaavien jumala, Korkein sauva on yksi,
  Ja hän hallitsee iästä toiseen!
  
  Meillä on niin terävät miekat
  Ja usko, että kilpi ei voi lävistää ammus ...
  Joten pelkuri vain hiljaa
  Anna omantunnon kiusata kovalla katseella!
  
  Mahtava tankkimme on vain supermies,
  Pystyy rikkomaan tilauksia...
  Ja tulee myrskyisten muutosten aikaa,
  Istutamme rohkeasti penkkejä, uskon!
  
  Paljasjalkainen tyttö juoksee
  Lumi ei ole este hänen paljaalla kantapäällään ...
  Uskon, että vihollinen lyödään kovasti,
  Ja usko, että Roosevelt ei naura!
  
  Mitä hän ajatteli kiusata vitsailevasti Moskovaa,
  Ja saa isoja lahjoja...
  Me murskaamme riekaleiksi, usko lauma,
  Yritykset hillitä Isänmaata ovat turhia!
  
  Mutta Venäjämme kukoistaa loistossa,
  Jättiläisten avaruusrotu...
  Hän tuo edistystä kommunismiin,
  Kun kansa ja armeija yhdistyvät!
  
  Kuningas hallitsee meitä - urhoollinen monarkki,
  Kuka haastoi alamaailman...
  Murskasimme vihollisen tomuksi
  Vaikka joskus pitää voittaa verellä!
  
  Emme ole hiljaa ritarit uskovat
  Voitto annetaan rohkeille ja viisaille...
  Vain petollinen peto revitään palasiksi,
  Ja aurinko nousee kirkkaasti isänmaan yli!
  
  Teloittaja ei voi tuoda kirvestä,
  Ja Venäjän miekka ei tylsitä pistoa ...
  Herra on levittänyt suojansa Venäjän ylle,
  Vaikka joskus meistä tuntuu, että se ei riitä!
  
  Ei ole sijaa sodassa niille, jotka ovat varpusia,
  Siinä kotkat taistelevat villin itkulla ...
  Tappaa isänmaan vihollinen raivoissaan,
  Niin että pyhimys kohautti olkiaan loistavin kasvoin!
  Svarog ja Lada ja Fighter-Perun,
  He auttavat meitä taisteluissa venäläisiä vastaan ...
  Sinä poika-sankari taivutit hevosenkengän,
  Kukaan ei tuomitse sinua!
  
  Mutta nyt venäläisten voitto on tullut,
  New Yorkin jesters-taistelijat vapautettiin....
  Loppujen lopuksi elämämme on terävin neula,
  Päätetään matka voitettuun Berliiniin!
  . LUKU #4
  Brasilia, Venezuela, Meksiko ja muut maat ovat julistaneet sodan Yhdysvalloille.
  Venäjän joukkojen liikkuminen Pohjois-Amerikan osavaltioissa alkoi. Voimat ovat tietysti eriarvoisia. Venäjä ja Saksa ovat parempia sekä laadullisesti että määrällisesti.
  Tytöt Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana taistelevat maailman parhaalla tankilla "Kondratenko"-3, liikkuvalla ajoneuvolla pitkäpiippuisella ja pikatuliaseella. Erittäin ketterä, matala siluetti.
  Painon mukaan Kondratenko-3-säiliö on noin neljäkymmentä tonnia ja on hyvin suojattu. Ja ase pienestä 76 mm:n kaliiperista huolimatta suurella suunopeudella.
  Shermanit, tähän säiliöön ei voi tunkeutua mistään kulmasta. Jotta...
  Tytöt, jotka taistelevat paljain jaloin ja bikineissä, vain tuhoavat amerikkalaiset ja nauravat paljon.
  Varsinkin Natasha... Ja paljain sormin hän painaa ohjaussauvaa sanoen:
  - Kunnia Venäjälleni!
  Zoya ampuu myös. Hän tekee tämän paljain varpaillaan, painaen joystickin painikkeita ja huutaa:
  - Ja koko kotimaamme!
  Aurora ampuu edelleen. Hän lyö vihollista ja sanoo hampaat paljastaen:
  - Ja korkeammat voimat ovat takanamme!
  Ja myös tyttö silmäilee erittäin kiihkeästi! Paljain varpain hän painaa kuin ohjaussauvan painikkeita.
  Ja sitten Svetlana ampuu. Niin älykäs ja reipas tyttö. Säteilee suusta auringonsäteitä. Ja hän myös laulaa:
  - Olen maailmantähti! Juoksen nopeammin kuin Saatana!
  Tällaisten tyttöjen kanssa paholainen itse ei ole kauhea. He puivat amerikkalaisia tiukasti Chicagon ympärillä.
  Eikä päästää ketään sieltä pois. He jylisevät, sanotaanko triviaalisti. Nämä ovat tytöt.
  Ja nyt Chicagon varuskunta antautuu. Tunne meidän!
  Ja venäläiset panssarit lähestyvät jo New Yorkia. Tsaari Vladimir hieroo käsiään tyytyväisenä. Menivätkö venäläiset koskaan niin pitkälle?
  Tytöt ja ilmassa taistelevat rohkeasti. Esimerkiksi söpö pari: Maria ja Mirabela.
  Saamassa laskujaan, paljain jaloin ja bikinikauneutta. Heillä ei kirjaimellisesti ole mitään vastustettavaa. Tällaiset tytöt täällä ovat kauniita ja häikäisevän aggressiivisia ja hyvin kohdennettuja.
  Maria ampui laukauksen, ampui alas tusinaa lentokonetta yhdessä purskeessa ja lauloi:
  - Kunnia sinulle, kotimaamme! Venäjän nimissä!
  Mirabela myös ampui ja karjui:
  - Mutta on johtaja, jolla on suuri voima,
  Hän kutsuu slaavit taisteluun ...
  Ei pärjää Venäjän kanssa
  Kun Vladimir on kuningas!
  
  Lujasta, vahvasta, rautaisella tahdolla,
  Näyttää metallin leikkaamiselta...
  Venäläiset eivät tarvitse parempaa osuutta -
  Vain ihmiset unelmoivat sellaisesta!
  
  Isänmaan viholliset marssivat Gehennaan,
  Viholliset eivät estä Venäjää...
  Me voitamme maailmankaikkeuden avaruuden,
  Saappaat kimaltelevat maaliskuussa!
  Kyllä, nämä tytöt taistelevat ja laulavat mestareita ...
  Muuten, New Yorkin myrskyn keskellä ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi avaruuteen, lensi maapallon ympäri. Ja tämä on toinen Romanovien dynastian tsaarin Venäjän saavutus.
  Ja sitten New Yorkin varuskunta antautui, ja Washington pian kaatui.
  Oleg Rybachenko erottui hyökkäyksen aikana. Tämä kuolematon poika taisteli kuin todellinen terminaattori. Ja hänen paljaat, lapselliset jalkansa heittivät herneitä räjähteillä, joilla oli suuri tuhovoima.
  Lapsi hyökkäsi vihollisten kimppuun ja samalla lauloi säveltäen tien päällä;
  Olen venäläinen pioneerihaukka,
  Mikä palvelee kuninkaallista valtaa...
  Näytän kaiken taisteluissa esimerkillä,
  Isänmaa tulee olemaan ikuisessa kunniassa!
  
  Olemme Rodin lapsenlapsia ja poikia,
  Pyhä, suuri Mama Lada ...
  Ja ritarit uskovat kotkia,
  Ansaittu palkinto!
  Rakastan sinua pyhä Venäjä,
  Maa, jonka maailma kruunussa tuomitsee...
  Taistele reunasta äläkä pelkää,
  Vaikka joskus demoni tuhoaa meidät!
  
  Voitamme Wehrmachtin
  Älä pakota meitä polvillemme
  Pystyimme valloittamaan New Yorkin pelatessamme,
  Meillä on tsaari Vladimir - ei Lenin!
  
  Maalla puutarhat kukkivat kuin parvi,
  Ja hunajan aromin tuoksu...
  Ja pian Roosevelt on hukassa,
  Ja tiedämme, että maailma rakentaa uuden!
  
  Älä luota hengellisesti heikkoihin,
  Loppujen lopuksi mies taisteluissa on kaikkivoipa ...
  Hän on kuningas, ei säälittävä orja taistelussa,
  Syntynyt poika ulvoen vahvasti!
  
  Olen kuningasta palveleva pioneeri
  Olen tottunut taistelemaan kaikin tavoin...
  Rakastan Kristusta ja Stalinia
  Ja ritari ei ole äijän sielulla!
  
  Tulee olemaan ihmisten valtakunta
  Missä Valkoinen Jumala hallitsee ikuisesti...
  Käsittämätön konna on rikki,
  Paha Cain palaa helvetissä!
  
  Sotilaan kruunu vuosisatojen ajan
  Voimakasta kommunismia rakennettavaksi...
  Usko unelman toteutumiseen
  Tapetaan isänmaan viholliset!
  
  Miekat ovat terävämpiä kuin simitar
  Ja he leikkaavat kuin laser partaveitsellä ...
  Lyömme näin
  Mitä Rooseveltia lyödään?
  
  Ja me osumme Hitleriin
  Jos hän kiipeää Venäjälle kuin käärme...
  Ja planeetalla tulee olemaan paratiisi,
  Vaikka joskus rikkoo katon!
  
  Kun suuri perhe tulee,
  Palvelemme häntä pyhänä...
  Voiton rajaton pistemäärä,
  Venäläisen sotilaan kunniaksi!
  
  Venäjä on loistava kaikessa,
  Siinä kunniassa ja suuruudessa onnea...
  Joki on syvä
  Ja joskus huono sää sataa taivaasta!
  
  Ei välihuomautus kahden joen välillä,
  Sivilisaatio syntyi...
  Venäjällä ensimmäinen henkilö
  Meillä on kaikki ihmiset!
  
  Venäjä on maa
  kuka rakensi pyramidit...
  Saatana tuli maan päälle
  Mutta kerubit suojelevat!
  
  Ei, emme koskaan taipu
  Slaaveista ei tehdä orjia...
  Venäläinen aura kyntää maata,
  Älä lopeta upeita saappaita!
  
  Kaikkialla Venäjä hevosen selässä,
  Istun suuren kuninkaan kanssa...
  Emme pettäneet helmikuussa
  Ilman Mamaian käynnistämistä Venäjällä!
  
  Siksi maa kukkii
  Me kaikki voitamme maailmassa...
  Roosevelt saa laskelmasi,
  Venäjän reunasta reunaan!
  
  No, mitä saat fasistilta
  Meiltä nuija naamaan....
  Tunne niin monia voimia isänmaassa,
  Ja Venäjän lippu on niin ylpeä!
  Koko maailma tilaa meidät,
  Ja ehkä jopa maailmankaikkeus...
  Svarog olet korkein idolimme,
  Ja liiketoimintamme on luomista!
  Ja 3. syyskuuta 1943 Yhdysvallat antautui kokonaan. Näin päättyi toinen maailmansota, joka alkoi 15. toukokuuta 1940. Sota on loistava Venäjälle ja voittoisa.
  Tietysti sekä Hitler että Mussolini hyötyivät paljon tästä sodasta. Molemmat diktaattorit saivat omaisuutta Afrikassa, osa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Eurooppa jaettiin lopulta maiden kesken. Ja kansanäänestyksen jälkeen Bulgariasta tuli Bulgarian kuningaskunta osana Venäjää.
  Näyttää siltä, että maailma on jaettu uudelleen ja siirtomaita voidaan sulattaa. Mutta Hitler ei tietenkään olisi Hitler, jos hän ei haluaisi enempää. Erityisesti voita Venäjä. Ja ottaa haltuunsa sen alueet.
  Ja tietysti saksalaiset luottivat voimakkaasti uusiin, tehokkaampiin aseisiin. E-sarjan tankkeja ja ballistisia ohjuksia ja erityisesti lentäviä lautasia varten.
  Tsaari-Venäjä kuitenkin ohitti huomattavasti kolmannen valtakunnan ballististen ohjusten osalta ja jopa lensi Kuuhun 12. huhtikuuta 1951.
  Ja "E"-sarjan tankeilla ei ollut laadullista ylivoimaa venäläisiin verrattuna.
  Ja vain lentävät lautaset olivat mysteeri. Laminaarisuihkun ansiosta ne osoittautuivat täysin haavoittumattomiksi kaikenlaisille pienaseille. Mutta samaan aikaan he eivät voineet ampua.
  Mussolini kuoli ja hänen poikansa nousi valtaistuimelle. Hitler painosti häntä ja nuori mies suostui taistelemaan Venäjän kanssa. 20. huhtikuuta 1955 alkoi uusi, kolmas maailmansota. Hitlerin puolella olivat: Italia, Brasilia, Argentiina, Chile, Meksiko, lyhyesti sanottuna koko Latinalainen Amerikka, paitsi Kuuba, joka tuki Venäjää. Eikä maailmassa ollut enää muita maita! Kolmas maailmansota alkoi 20. huhtikuuta 1955. Ja tsaari Vladimir kohtasi hallituskautensa suurimman haasteen.
  Ainoa asia, joka voisi lohduttaa häntä, on se, että tämä sota on viimeinen maapallon sotien historiassa. Koska kaikki maailman maat osallistuvat siihen!
  No, kun sota on alkanut, se pitäisi käydä! Hitlerin hyökkäys ei ollut erityinen yllätys. Unkari, Jugoslavia, osa Venäjää rajoitetulla autonomialla, heidän tsaari Vladimir Kolmas. Albania on Italian miehittämä. Kaikki tilaus tilauksesta. Saksalaiset yrittävät edetä etelästä Itä-Preussista, Itävallasta ja Italiasta. Ja taistelut ovat käynnissä Afrikassa. Latinalaisten maiden koalitio Yhdysvaltoihin. Mutta he eivät ole kovin aktiivisia siellä. Just julisti sodan.
  Sillä välin Hitler liikutti pääjoukkoja Euroopassa.
  Ja helvetin sota syttyi. Viimeinen suuri sota ihmiskunnan historiassa.
  Saksalaiset antoivat pääiskun Unkarissa Budapestin suuntaan. Oleg Rybachenko taisteli siellä. Hän näytti edelleen noin kymmenenvuotiaalta pojalta. Totta, hän on fyysisesti erittäin vahva, lihaksikas, nopea ja mikä tärkeintä, kuin kuolematon vuorikiipeilijä. Kyllä, kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko sai kuolemattomuuden, mutta sillä ehdolla, että hänestä tulee noin kymmenen vuoden ikäinen poika ja palvelee Venäjää lapsellisessa, mutta erittäin vahvassa ja nopeassa ruumiissa. Ja hän on lapsi 1. tammikuuta 1904 lähtien. Kun hän asettui Port Arthuriin mökkipojaksi. No, hän ja poika eivät ole pienimmät, mutta vahvoja ja nopeita alusta alkaen, ja he ottivat hänet laivaan.
  Lisäksi, kun he epäilivät, oliko se liian pieni, Oleg Rybachenko taivutti kuparipenniä sormillaan. Sen jälkeen ilman keskustelua hänet vietiin laivalle.
  Poika on ansainnut monia palkintoja osallistumalla kaikkiin sotiin. Tuli upseeri. Mutta hän näytti lapselta. Siksi, vaikka hänelle myönnettiin palkintoja lukuisista saavutuksista, he eivät saaneet ikuista poikaa kapteenin yläpuolelle. Ja nyt Oleg Rybachenko on ollut armeijassa yli puoli vuosisataa. Olen jo pitkään ansainnut upseerieläkkeen, mutta jos sinulla on rautainen terveys, niin miksi jättää palvelus.
  Lisäksi ilman tietokoneita, pelikonsoleja televisio on jotenkin tylsää. Ja armeijassa olet kapteeni, joka ajaa ainakin sotilaita. Kyllä aika kuluu edelleen.
  Generalissimo Kondratenko on kuollut. Myös suuramiraali Kolchak, joka ohitti Ushakovin, kuoli. Monet, joiden kanssa Oleg Rybachenko aloitti, palvelua ei enää ole.
  Tarkemmin sanottuna Port Arthurin piirityksen jälkeen melkein kaikki veteraanit ovat kuolleet. Vain Vovka jäi. Hänkin oli silloin mökkipoika, ja nyt hän on jo harmaahiuksinen isoisä. Totuus toimii edelleen. Ja hän on yllättynyt siitä, että Oleg pysyy samana poikana, jolla ei ole ainuttakaan arpia kehossaan. Tällainen ilmiö tunnetaan koko Venäjän tsaariarmeijassa. Totuus taistelee erittäin viileästi.
  Poika Oleg on paljain jaloin, joten hän on miellyttävämpi ja näppärämpi. Hän tähtää aseen perään ja ampuu saksalaisia "E"-sarjan panssarivaunuja. Natsien koneet ovat yksinkertaisesti valtavia. Ja mikään ei näytä pysäyttävän heitä.
  Mutta ikuinen poika osuu niin hyvin, että se murtuu metallin läpi. Maalaa Fritzin, repii torneja ja laulaa.
  - Tsaari Vladimir, Venäjän tsaari ...
  Ortodoksinen suvereeni!
  Valloitamme pian maailman,
  Kerubi onhan yläpuolellamme!
  Hitler lopettaa
  Ja kuka kuunteli - hyvin tehty!
  Ja poika, kuin heittäisi kranaattia, paljain jaloin, lapsen jalalla. Harmaapartainen isoisä Vovka pudistaa vain päätään.
  Yli viisikymmentä vuotta lapsena kirjailija ja runoilija Oleg Rybachenko vietti 1900-luvulla. Ja täytyy myöntää, että olen nähnyt paljon. Kuolemattomana hän oli kauan sitten menettänyt kaiken pelon tunteen. Ja sota muistutti häntä tietokonestrategiasta.
  Oli helppoa ja hauskaa pelata. Ja oli myös kiva taistella. On hyvä, kun aamukaste on paljain jalkojesi alla, ja olet ikuinen kylpevä poika, joka on pukeutunut shortseihin!
  Oleg Rybachenko saa juosta shortseissa ja paljain jaloin. Port Arthurissa poika opetti minut kävelemään ilman kenkiä, jopa kylmässä. Loppujen lopuksi kuolematon ruumis ei voi vilustua tai sairastua, mutta kylmään tottuu nopeasti, mikä ei aiheuta haittaa. Aivan kuten Peter Pan. Ja paljain jaloin on melkein mukava juosta lumessa. Liikkeessä kylmyyttä ei käytännössä tunnu, vain kun istut paikallaan, paljain jaloin hieman ruskettunut! Mutta pojalle se on pikku juttu.
  Mutta on myös noitatyttöjä Natasha, Zoya, Aurora, Svetlana! He osallistuvat myös sotaan. Mutta ei koko ajan, vaan jaksoina. Auttoi pitämään Mount High, kun se oli vaikeinta. Paljasjalkaiset kaunottaret taistelivat siellä ja bikineissä. He heittivät jalkojaan paljain varpain, terävästi hiottuilla kiekoilla.
  Ja leikkaa miekoilla. Ja Oleg Rybachenko kaivoi sitten konekivääristä - vanhemmat toverit tapettiin. Ja seurauksena samuraiden hyökkäys jumiutui, ja Mount High osoittautui horjumattomaksi!
  Ja tytöt näyttivät korkeimman luokkansa ja Valkyriesin taitolentonsa.
  Ja nyt saksalaiset ovat puolustuskannalla. Tsaarin armeija on valmis sotaan. Führer ei onnistunut saavuttamaan taktista yllätystä.
  Ja venäläiset joukot taistelevat rohkeasti. Näyttää siltä, että Hitler kiroaa itsensä useammin kuin kerran tällaisen sodan aloittamisesta. Lisäksi huolimatta siitä, että Fuhrerilla on kaksi kolmasosaa Euroopasta ja kolmasosa Afrikasta, mutta silti
  hän ei ole Venäjän kilpailija.
  Ja myös sotilaiden määrä. Ja Italian joukot ovat heikkoja. Latinalaisen Amerikan maat osallistuvat sotaan hitaasti. Ja heidän armeijansa eivät ole teknisesti ja organisatorisesti kovin hyviä.
  Joten Venäjä pitää edelleen vihollista puolustuksessaan syvästi.
  Tank "Kondratenko"-6 on melkoinen tapa taistella tämän sarjan kanssa. Kyllä, ja "Nikolay" -4 on raskaampi, se näyttää olevansa erittäin vahva kone.
  Venäläiset voivat taistella raskaampia saksalaisia hirviöitä vastaan.
  Varsinkin "Nikolay"-4:llä, jossa Alenkan miehistö, tytöt ovat erittäin kauniita ja bikineissä.
  Ase 130 mm kaliiperi. Kuinka lyödä fasisteja. Turhaan Hitler törmäsi tsaari-Venäjälle. Täällä se ei ole hänelle helppo kävely, vaan lyöminen.
  Anyuta painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja lauloi:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Ja kuinka kaunotar nauraa!
  Ja sitten Augustinus ampuu ammuksen vihollista kohti. Murskaa metalli ja laula:
  Laitetaan sydämemme sykkimään yhteen ääneen!
  Ja hän painaa myös joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Tämä on todella siisti tyttö!
  Ja tässä Maria on kuin lupanet. Ja jakaa fasistit. Ja tuhota vihollinen.
  Kun käytät paljaita varpaita. Ja myös laulaa:
  - Isänmaamme nimessä, pyhimys! Anna taistelijan olla yksinkertaisesti siisti!
  Ja purskahti nauruun ja näyttää hampaansa!
  Ja sitten olympialaiset painavalla lupanet-ammuksella. Loppujen lopuksi hän on juuri sitä mitä tarvitset - mehukkain omenamehu!
  Ja taas tytöt murtautuivat E-50:n läpi, pudottivat tornin ja nauroivat.
  Alenka lähetti ammuksen, joka murskasi E-100:n, lävisti sen läpi ja läpi. Ja käyttämällä paljaita varpaita. Miksi tyttö lauloi:
  - Murtakaa vihollinen!
  Ja Anyuta puskee ympäriinsä paljain jaloin ja vinkuen:
  - Fritz kaput!
  Ja sitten osui Augustine. Myös erittäin osuvasti ja paljain varpain kumiseen:
  - Loppu Hitler!
  Ja sitten Maria lisää erittäin aggressiivisesti. Murskaa fasistit ja vinkkaa::
  - Ja kuka tahansa kuunteli, hyvin tehty!
  Ja näytä kieltään!
  Ja sitten Olympias lähettää ammuksen tappaen vastustajia.
  Ja myös paljain jaloin päästämisen ja laulun aikana:
  - Yhteensä loppuunmyyty!
  Ja taas tyttö ottaa kielen ja näyttää sen.
  Joten he leikkaavat...
  Kuukauden taistelun jälkeen hyökkäyksen alusta saksalaiset etenivät 50 kilometristä sataan kilometriin ja kärsivät raskaita, jopa valtavia tappioita. Ja italialaiset Afrikassa päätyivät kattilaan ja piiritettiin. Heidän joukkonsa on voitettu triviaalisti.
  Täällä 21. toukokuuta Adolf Hitler käski kutsua armeijan, jotka kaikki pystyivät kantamaan aseita viidestätoista kuuteenkymmentäviisi. Tsaariarmeija keräsi reservejä.
  Kuten kävi ilmi, saksalaiset levyt eivät ole käytännössä niin kauheita. Totta, venäläiset koneet voivat hyökätä oinaalla. Mutta voit päästä eroon tästä tsaarin armeijan koneiden korkean ohjattavuuden ansiosta.
  Ja Hitlerin laskelma haavoittumattomasta ihmeaseesta ei toteutunut ollenkaan.
  Tsaariarmeija oli edelleen puolustuskannalla. Tehokkaat puolustuslinjat kaivettiin etukäteen, vahva puolustus. Anna Hitlerin hengittää. Mutta Afrikassa voit painostaa heikompaa italialaista liittolaista.
  Jos Fuhrer ei päättäisi mennä sotaan tsaari-Venäjää vastaan, hän epäilemättä jäisi historiaan Saksan suurena ja jopa suurimpana johtajana. Ja niin demoni halusi hallita maailmaa, ja mitä siitä tuli?
  Venäläiset tytöt ovat loppujen lopuksi maailman siisteimpiä.
  Oleg Rybachenko on, kuten aina, taistelun eturintamassa. Luoti tai sirpaleet eivät vie häntä. Hän on epätoivoinen ja viileä kaveri.
  Poika shortseissa ja avojaloin natseja vastaan. Ja heittää kranaatteja heitä kohti ja juoksee lyijysateessa.
  Kyllä, on sääli, että ei ole loistavaa Kondratenkoa, mutta on nuoria ja osaavia komentajia. Erityisesti kenttämarsalkka Vasilevski, joka erottui jo ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja komentaa energisesti ja taitavasti.
  Ja Fritz, joka törmäsi kovaan puolustukseen, juuttuu toivottomasti siihen. Mutta he yrittävät silti murtautua.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika nauraa, paljastaa hampaansa ja laulaa:
  - Isänmaani! Pyhä isänmaani!
  Ja myös kuinka hän heittää kranaattia paljain jaloin.
  Ja tässä on Natasha, Zoya, Aurora ja Svetlana tulivat taisteluun. He ovat pyhän Jumalan Rodin palvelijan ikuisia tyttöjä-noitia. He eivät aina taistele, muuten Venäjä olisi valloittanut koko maailman. Mutta se on aina tehokasta ja silmiinpistävää.
  Tytöt rakastavat tappamista: nämä ovat tyttöjä!
  Ja kuinka he kävelevät natseja vastaan ja kuinka he upottavat ...
  Ja paljain varpain he heittävät kiekkoja tappaen Fritzin.
  Natsit ovat jumissa ja kärsivät yhä enemmän tappioita. Suuri strategi Vasilevski ehdottaa natsit ja italialaiset murskaamista Afrikassa. Joten siellä on ketterämpiä, ja paremmalla ohjattavuudella venäläisillä tankeilla on etu. Ja Euroopassa anna natsien juosta villiin. Jotta he kuluttaisivat resurssinsa täysin loppuun.
  Tsaari Vladimir hyväksyi sellaisen suunnitelman. Ja uusia joukkoja siirrettiin Afrikkaan.
  Elizabeth ja hänen miehistönsä taistelivat Libyassa ja katkaisivat italialaiset yksiköt. Siellä on kuuma ja tyttö on mukava bikineissä. Heillä on uusin tankki "Kondratenko"-6, jolla soturit ohittavat italialaisten ja Fritzin asemat ja murskaavat ne itsevarmasti.
  Elizabeth ampuu panssarivaunua Mussolini Jr.:n valtakunnasta ja sanoo:
  - Merellä, aalloilla, turkki ja kaftaanikävely!
  Ja käyttää tietysti paljaita varpaita.
  Ekaterina ampuu seuraavana. Lyö saksalaista autoa ja karjuu:
  - Venäjällä tsaari Vladimir on sankari!
  Elena lyö häntä, lyö Fritzin itseliikkuvaa asetta ja siristaa:
  - Isänmaan puolesta tapat Hitlerin!
  Ja lopuksi olympialaiset vapauttavat ammuksen. Murskaa Fritzit, murskaa ne ja vinkkaa:
  - Tulos tulee olemaan erinomainen!
  Ja hän käyttää myös lasten jalkojen paljaita varpaita.
  Afrikassa toukokuun lopulla ja kesäkuun alussa venäläiset joukot saavuttivat merkittävää menestystä. Taistelut siirtyivät Libyan ja Etiopian alueelle. 12. kesäkuuta Tripoli kaatui. Ja kesäkuun 15. päivänä Etiopian pääkaupunki otettiin liikkeelle. Niinpä Mussolini Jr:n sotilaat putosivat. Valitettavasti hän ei pystynyt tukemaan isäänsä.
  Ja hänen kunniansa myös voittajana. Mutta Mussolini, joka oli ottanut osan Englannin ja Ranskan siirtomaista, piti itseään Caesarina. Mutta Caesarin ylittäminen näyttää ylittävän hänen voimansa.
  Oleg Rybachenko taisteli patterin komentajassa. Ja niin urhoollisesti, että saksalaiset menettivät kymmeniä tankkeja hänen tulestaan joka päivä. Hänen poikansa sai jopa toisen kultaisen ristin. Ja jopa lopulta, kaikesta huolimatta, heille myönnettiin pitkään ansaittu majurin arvo.
  Aikaisemmin ei käytetty, koska se näyttää lapselta. Mutta poika osoitti erinomaista sankarillisuutta. Ja kyky taistella.
  22. kesäkuuta 1955 Venäjän joukot Afrikassa valloittivat lopulta Italian Somalian. Ja 25. kesäkuuta 1955 Italian joukkojen jäännökset Etiopiassa antautuivat.
  Keisarillinen armeija voitti itsevarmasti. Mainstein, jota pidettiin Kolmannen valtakunnan parhaana komentajana, kirjoitti päiväkirjaansa:
  - Heräsimme helvetin karhun! Nyt meitä revitään!
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset olivat kärsineet niin suuria tappioita, että heidän oli pakko keskeyttää hyökkäys Euroopassa.
  Tsaari Vladimir käski lisätä painetta Afrikassa. Ensin Musta manner, sitten kaikki muu - sanoi erinomainen hallitsija! 1. heinäkuuta 1955 saksalaiset yrittivät edetä Skandinaviassa. Ja he ryntäsivät Tukholmaan, mutta törmäsivät erittäin tiiviiseen puolustukseen. Ja he kärsivät valtavia vahinkoja.
  Heinäkuun alussa 1955 venäläiset joukot saapuivat Saksan Algeriaan.
  Libya oli jo tsaari-Venäjän hallinnassa. Siellä oli hyökkäys ja Nigerin silmukat.
  Elizabethin panssarivaunumiehistö taistelee natseja vastaan. On todella kuuma ja tytöt jopa riisuivat rintaliivit ja nyt heillä on jalassa vain pikkuhousut Kondratenko-6 tankissa. He ampuvat tarkasti natseja.
  Ja he haluavat suuria asioita.
  Tsaari-Venäjä on edelleen itsevaltainen maa. Eikä sillä vieläkään ole parlamenttia. Ja että vallankumousta ei tapahtunut ja duumaa ei perustettu. Kuninkaat eivät itse halua rajoittaa valtaansa. Ja Fuhrer ja Duce ovat diktaattoreita. Toisin sanoen on kahden järjestelmän sota autoritaaristen hallintojen kanssa.
  Mutta tsaari-Venäjälle se on luonnollisempaa. Ja siellä on sitkeä ja hellimätön taistelu.
  Elizabeth painaa joystickin painiketta paljain varpaillaan ja laukaisee ammuksen. kehrää itsekseen:
  Murskataan fasistit palasiksi!
  Ekaterina painoi myös joystickin nappia paljain varpaillaan ja vapautti tappajan kehräten:
  Kaadetaan Hitler!
  Ja Elena myös lyö, tyrmää natseja ja vinkkaa:
  - Revin sen osiin!
  Ja myös kuinka virnistää! Ja paljain jaloin hän painaa joystickin painikkeita.
  Ja sitten olympialaiset miten siitä tulee, ja miten lupaen. Se murskaa kaikki ja kiukuttelee:
  - Helvetin kulkuväylä ja miehistö!
  Älä unohda painaa joystickin painikkeita paljain varpain. Ja lyö vihollista.
  Soturit ovat todellakin luonteeltaan erittäin rohkeita ja kimaltelevia.
  Sillä välin Oleg Rybachenko torjui Fritzin toisen hyökkäyksen ja lauloi:
  - Isänmaan ja Vladimir Tsaarin puolesta - hurraa!
  Kyllä, todellisessa historiassa oli sellainen Venäjän keisariksi julistautunut Vladimir Kolmas, Romanovien dynastian pää. Ja hän todella alkoi virallisesti hallita vuonna 1938. Ja sitten Vladimir osoittautui - todellinen kuningas ja jopa mahtava! Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaari, jolla on kaikki mahdollisuudet tulla koko maan keisariksi!
  Voiton tai pikemminkin hyökkäyksen heijastuksen jälkeen Oleg Rybachenko vaihtoi kortteja alaistensa kanssa. Poika shortseissa, vaalea, hyvin lihaksikas ja muotoiltu leikki harmaatukkaisten taistelijoiden kanssa. Jopa yllättäen Oleg on vanhempi kuin he kaikki. Mutta tämä poika leikkaa itsensä.
  Port Arthurin muistaminen, sankarillinen puolustus, josta Venäjän kunnia tuli. Suuri kunnia samalla...
  Kuolematon poika huomautti:
  - Näin ratkaisemme kaikki ongelmamme! Pian tulee hetki, jolloin ihmiset eivät koskaan tapa toisiaan!
  Sotilaat ja upseerit sopivat:
  - Totta kai, majuri! He eivät tapa!
  Oleg katsoi nauhaa, jossa oli monia mitalejaan. Kyllä, käskyjä on jo niin paljon, kenraaleilla harvalla on. Ja olisi kiva saada itsellesi titteli. Prinssi, kreivi, herttua!
  Duke Rybachenko - kuulostaa kauniilta!
  Ja poika hyppäsi korkeammalle ja pyörähti levysoittimessa.
  Saksalaiset yrittivät hyökätä, mutta heidät torjuttiin jälleen ja he kärsivät valtavia korjaamattomia vahinkoja.
  Heinäkuussa Venäjän armeija saavutti uusia, suuria menestyksiä Afrikassa. Kun tsaarin armeijan hyökkäyksen vakavuus oli siellä. Algerialla on paljon Venäjän parhaita aseita. Ja kuun loppuun mennessä saksalaiset piiritetään ja tuhotaan kattilassa.
  Elokuussa venäläiset joukot murtautuivat myös Marokon halki. Taistelivat epätoivoisesti, tytöt tankissa "Kondratenko" -6, murtautuen sen paksuun tilaan.
  Aina silloin tällöin kuului saksalaisten antautumisesta valtaavista kaupungeista.
  Taisteluja käytiin Nigeriassa ja eri paikoissa. Venäläiset ottivat sekä lukuisia että liikkuvia teknikoita ja paikallisen väestön tuella, jonka rasistiset fasistit käänsivät itseään vastaan.
  Afrikka todellakin osoittautui heikoksi lenkkiksi Hitlerin ja Mussolini Jr:n strategiassa.
  Venäjä voitti siellä... Ja syyskuussa joukot siirtyivät Norjaan hitaasti nousevana. Natsit kärsivät valtavia tappioita. Ja Alenka miehistöineen ajoi tankilla. Uusin tankki "Nikolay" -5 raskas, osoittautui edistyneemmäksi kuin E-sarja.
  Jopa niin voimakas panssarivaunu kuin E-200 pääsi tiensä tsaarin koneen aseiden läpi.
  Alyonka, painaen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, hieroi käsiään tyytyväisenä:
  - Olen jotain, joka voi murtaa Wehrmachtin!
  Anyuta painoi myös nappia paljain varpaillaan, löi saksalaisen auton läpi ja vahvisti:
  - Pyyhitään Wehrmacht pölyksi! Tsaarin vallan puolesta!
  Cool Augustine ampui ja huusi:
  - Ja me elämme kommunismin alla!
  Maria suostui tähän:
  - Kyllä, tsaarin kommunismin aikana!
  Ja paljain varpaillaan hän painoi joystickin painikkeita. Ja samalla lupanetina ja murskata vihollinen.
  Ja tässä Marusya huutaa:
  - Täydellä tutkinnolla!
  Ja myös paljain varpaillaan hän painaa joystickin painiketta.
  . LUKU #5
  Venäjän joukot ovat jo piirittäneet Oslon. Taistelut käyvät jokaisen pensaan ja talon puolesta.
  Keskellä tsaarin armeija torjuu jälleen Saksan hyökkäystä. Oleg Rybachenko, kuten aina, on eturintamassa ja taistelee luottavaisesti. Venäläinen tykistö toimii kuin kello.
  Kaikki oikein ja oikein...
  Lokakuussa venäläiset joukot katkaisivat vihdoin Afrikan maatoimituksista ja vapauttivat Marokon. Natsit löysivät itsensä eräänlaisesta kattilasta.
  Jopa mustalla mantereella. Hitler vapisi raivosta, mutta hän ei voinut syödä mitään.
  Kyllä, hän tunkeutui Venäjälle ... Talvi lähestyi. Oleg Rybachenko, huolimatta siitä, että alkoi sataa lunta, juoksee edelleen paljain jaloin ja shortseissa. No, poika - mitä otat! Ja melko peloton poika.
  Ja heittää kranaatteja paljain varpain.
  Ja laulaa:
  - Anna juosta kömpelösti,
  Panssaroidut tankit lätäköissä...
  Ja katolla on konekivääri -
  Cheburashka ampuja,
  Krokotiilin ampuja!
  Shakoklyak hyökkää!
  Terminaattoripoika heitti kranaatin paljain varpaillaan, repii natseja ja lauloi:
  - Ja leikin dynamiitilla,
  Ohikulkijoiden edessä!
  Kuinka Fritzin palat ujostelevatkaan!
  Kaikki valehtelevat, ja minä menen!
  Ja poika on todella hauska! Mutta jo armeijassa yli viisikymmentä vuotta. Ja vain paholainen! Jopa blondi!
  Oleg Rybachenko heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja karjuu:
  - Kunnia tsaarille ja Nikolai ja Vladimir Kolmannelle!
  Ja ajattelin, etteivät he sekoita Vladimir Kirillovitš Romanovia Vladimir Putiniin! Suuret Romanov-tsaarit ovat mahtava perhe! Ne, jotka tekivät Venäjästä suurimman imperiumin!
  Eikä niin onnen pilaama kuin Putin!
  Mutta nyt Venäjän joukot torjuvat toisen hyökkäyksen.
  Marraskuu tulee. Natsit ovat hengästyneet. Mutta uusia reservejä heitetään taisteluun. Niitä ollaan jo lopettamassa Afrikassa. Se on vaikeaa fasisteille.
  Joten he purkavat vihansa vankeja kohtaan. Täältä he saivat kauniin Nicoletan. He riisuivat hänet alas pikkuhousuihinsa ja johdattivat hänet marraskuun tuoreen lumen läpi.
  Tyttö kädet sidottuina, melkein alasti, kävelee lumikuitujen läpi jättäen paljaita, siroja jalanjälkiä. Hän on niin kaunis. Ja saksalaiset seuraavat häntä piiskaten häntä ruoskailla. Ja he löivät itsensä kaunotar, he löivät. Veri valuu hänen leikatusta selästään.
  Nicoletta vain puristi hampaitaan. Ja ylpeänä nostaa päätään. Ja hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat kuin proletaarinen lippu.
  Ja hänen paljaat jalkansa muuttuivat myös helakanpunaisiksi, mutta tyttö ei edes nosta kulmaansa.
  Mikä ilmiömäinen rohkeus hänellä on.
  Vaikka natsit ovat jo ottaneet sen ja laittaneet sen paljaalle rintaansa soihdulla. Mutta silloinkin tyttö vain vapisi, mutta ei itkenyt.
  Hänellä on niin suuri usko...
  Tyttö vedetään telineeseen, hänen nivelensä ovat vääntyneet. Sitten sytytetään tulipalojen alla. Hän nuolee kaunokaisen paljaita jalkoja. Ja kuumilla ketjuilla he piiskaavat kauneuden alastomaa ruumista.
  Nicoletta lauloi vastauksena;
  Olen Chernobog, pahan Jumalan tytär,
  Luon kaaosta, kylvän tuhoa...
  Suuruuttani ei voi voittaa,
  Vain kiivas kosto palaa sielussa!
  
  Lapsena halusin hyvän tytön,
  Hän kirjoitti runoutta ja ruokki kissoja ...
  Heräsi aikaisin aamulla
  Sen yläpuolella heiluttivat kerubien siivet!
  
  Mutta nyt tiedän mitä paha on
  Mikä tekee tästä maailmasta onnettoman...
  Ja mitä hyvää sanot?
  Tässä on intohimoisesti rakastettu tuho!
  
  Ja osoitti tyttömäistä intoaan,
  Mikä kimalteleva Jumalan tytär onkaan tullut...
  Me valloitamme maailmankaikkeuden avaruudet,
  Näytämme voimaa, erittäin voimakasta!
  
  Isoisä tämä Chernobog,
  Hän tuo kaaosta, sotia maailmankaikkeuteen...
  Rukoilet Svarogia auttamaan,
  Itse asiassa saat palkinnon!
  
  Niin minä sanoin: pelasta Herra,
  Anna vihan kiehua sydämessäsi...
  Rakennamme onnea, uskon vereen,
  Olkoon kohtu täynnä ääriään myöten!
  
  Rakastan oveluutta, ilkeyttä ja petosta,
  Kuinka huijata tyranni Stalin...
  Ei voi joutua häpeään
  Ja kuinka paljon sumua maailmassa onkaan!
  
  Tässä ehdotin vahvaa liikettä,
  Yksi isku pahan tuhoamiseksi...
  Mutta hyvin musta Jumala rakastui,
  Kaikissa asioissa, sekä näissä että tuonpuoleisessa!
  
  Kuinka minusta tuli tottunut pahaan,
  Ja vihan sydämessä, kiihkeästi ravittuna...
  Kadonnut himo iloon, hyvyyteen,
  Heti kun viha tunkeutui jalustalta!
  
  Ja entä Stalin - hän on myös paha,
  Hitleristä, joten ei ole epäilystäkään...
  Tšingis-kaani oli niin siisti rosvo
  Ja kuinka monta sielua hän onnistui lamaannuttamaan!
  
  Joten sanon miksi pitää hyvänä,
  Jos siinä ei ole pienintäkään omaa etua...
  Kun olet tikka - mielesi on taltta,
  Ja katosi kun typeriä ajatuksia!
  
  Joten sanon itselleni ja muille,
  Tarjoa voimaa kuin mustaa mustetta...
  Sitten valloitamme maailmankaikkeuden avaruuden,
  Aallot murtautuvat maailmankaikkeuden läpi!
  
  Teemme pahasta niin voimakkaan
  Se antaa raivolle kuolemattomuuden,
  Hengellisesti heikkoja on jo räjäytetty,
  Ja me olemme vahvimmat ihmiset, jotka uskovat tähän!
  
  Lyhyesti sanottuna meistä tulee vahvempia kaikkialla,
  Nosta veren miekka maailmankaikkeuden yli...
  Ja meidän raivomme on myös hänen kanssaan,
  Meille tulee kohtaloa täynnä oleva kutsumus!
  
  Lyhyesti sanottuna, olen uskollinen Chernobogille,
  Palvelen tätä pimeää voimaa koko sydämestäni...
  Sieluni on kuin kotkan siivet
  Ne, jotka ovat Mustan Jumalan kanssa, ovat voittamattomia!
  Sota Venäjän ja Hitlerin koalition välillä jatkui. Joulukuuhun mennessä venäläiset joukot saivat lopulta italialaiset päätökseen ja pakottivat heidät antautumaan Afrikassa ja melkein lopettivat saksalaiset siellä. Se puhdistettiin Fritzistä ja Norjasta.
  Nyt tsaarin armeija lähti hyökkäykseen 25. joulukuuta. Syntyi raju taistelu. Talvella venäläiset panssarit olivat selvästi vahvempia. Ja lävistettiin vihollisen puolustuksen läpi.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, juoksi paljain jaloin ja shortseissa lumen läpi laulaen:
  - Tämä on viimeinen ja ratkaiseva taistelumme! Kuolemme isänmaan puolesta - sotilaat ovat takanani!
  Venäläiset tankit ovat erittäin ketterät kaasuturbiinimoottoreissa. Ja natsit eivät voi estää heitä niin helposti.
  Tässä eteenpäin ryntää "Nikolay" -5. Siinä on viisi tyttöä, jotka laulavat kiihkeästi:
  - Kukaan ei estä meitä, venäläistä maailmaa ei voi voittaa!
  Ja tykistä kuinka rumputaan! Siitä tulee itse asiassa aivan mahtava! Tytöt pakkasesta huolimatta, bikineissä ja paljain jaloin. Ja he ampuvat itsensä eivätkä ajattele lopettavansa.
  Ne ovat vain villiä, kiihkeää voimaa.
  Alyonushka ei rakasta vain ampumista, vaikka hän painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja löi saksaa, vaan myös tarinoiden säveltämisestä.
  Hän esimerkiksi kirjoitti, kuinka tyttö meni kaukaisiin maihin pelastamaan kissanpennun. Kolmekymmentäkolme päivää kävelin paljain jaloin kivikkoisella tiellä kaataen arat jalkani vereen.
  Ja silti onnistuin löytämään eläimen. Tätä varten keiju täytti hänen toiveensa ja tyttö meni naimisiin prinssin kanssa.
  Aljonuška kuitenkin ajatteli, miksi hän tarvitsee aviomiehen Venäjän armeijan upseerille? On parempi, että sinulla on joukko rakastajia. Ja enemmän rahaa ja hauskempaa. Loppujen lopuksi miehet ovat niin erilaisia. Ja heidän kanssaan tietysti koet nautintoa eri tavoin. Entä aviomies? Kyllästyt nopeasti häneen ja kyllästyt!
  Mutta nuori mies, joka on vasta alkamassa löytää aikuisten maailmaa, on paljon mielenkiintoisempi.
  Ja Alenka ampuu jälleen osuen saksalaiseen E-100:aan.
  Ja hän liikuttaa erittäin kauniita jalkojaan, kuten muinaisen kreikkalaisen jumalattaren.
  Ja sitten Anyuta ampuu. Myös paljaat varpaat. Ja rikkoo saksalaisen tykin.
  Sitten tyttö sanoo:
  - Venäjällä on paljon älykkäitä ihmisiä, mutta tsaari Vladimir on kuninkaiden paras!
  Augustine huomautti:
  - Eikä Nikolai II ollut huono! Voi, emme tienneet arvostaa kuninkaita!
  Maria lauloi, ampui natseja paljain varpaillaan ja virnisti:
  - On välttämätöntä totella venäläisiä, puhtaalla sydämellä ja viisaammin! Ja Nikolauksen kunniaksi hän on kuningasten suuri kuningas!
  Ja Marusya lauloi jotain ... Ja hän myös leikkii paljain jaloin ...
  Venäjän joukot etenevät. Oleg Rybachenko myös taistelee. Hän on vielä kymmenenvuotias poika. Sellainen on kuolemattomuuden hinta. Kyllä, mutta kuinka hyvälle ja iloiselle hänestä tuntuu! Siinä on niin paljon energiaa ja kuohuva voimavirta.
  Poika heittää kranaattia paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen tiikeri, en kissa, nyt asuu minussa, ei Leopold, vaan Leopard!
  Poikamajuri, kuten aina, on kimaltelevassa iskussa. Älä pysäytä natseja.
  Täällä Venäjän joukot olivat tammikuun 1. päivänä jo täysin puhdistaneet alueensa Saksan ja Italian joukoista ja siirtyneet Kolmannen valtakunnan hallintaan.
  Samaan aikaan venäläiset yksiköt saapuivat Meksikoon. Uusi vuosi 1956 on tullut.
  Venäläisille se alkoi uusilla voitoilla. 7. tammikuuta luovutti Saksan joukkojen jäännökset Afrikassa. Ja koko musta manner tuli venäläiseksi.
  Nyt demonien riivaama Fuhrer tajusi olevansa täysin sekaisin. Ja hän tarjosi Venäjälle neuvotteluja.
  Tsaari Vladimir vastasi:
  - Puhumme vain Kolmannen valtakunnan ja Italian ehdottomasta antautumisesta!
  Mitä viisaita sanoja! Ja sota jatkuu. Oleg Rybachenko on tietysti hyökkäyksen eturintamassa. Venäjän joukot saapuivat Itä-Preussiin. Puolustuslinjat täällä ovat vahvat. Sinun täytyy murtautua läpi taisteluilla, etkä etene nopeasti.
  Yksi läpimurtokeinoista oli Alexander-4-pommikoneen itseliikkuvat aseet. Erittäin voimakas ja tappava.
  Ja myös kauniita tyttöjä täällä, kuinka juhlia täällä. He laukaisevat ammuksia käyttämällä paljaita varpaitaan painamalla ohjaussauvan painikkeita. Ja tuhoa vihollisen pillerirasiat ja pillerirasiat.
  Tytöt juoksevat rohkeasti lumen läpi - sitä varten venäläiset naiset ovat. Ja intialaiset ja kiinalaiset heittävät sen taisteluun. Nämä ovat jo kirjaimellisesti täyttämässä hautojen lähestymistapoja ruumiillaan. Mutta silti he onnistuvat ottamaan sen.
  Venäjän armeija siirtyy sisään.
  Strategi Vasilevsky siirtää kuitenkin pääiskun Italiaan - joka on paljon heikompi. Ja nyt venäläiset sotilaat saavat voiton toisensa jälkeen.
  Tammikuu on ollut erittäin onnistunut. Venäläiset joukot kaatoivat italialaiset ja satuloivat Alpit. Ja helmikuussa he miehittivät Venetsian. Ja he saapuivat Lorbandiniaan. He ottivat myös Poznanin. Saksalaiset vetäytyivät. 2. maaliskuuta Klaipeda kaatui. Venäläiset joukot etenivät Itä-Preussin läpi hitaalla, liian tiheällä puolustukseltaan. Minun piti kirjaimellisesti polttaa tie kuorilla.
  Mutta Italiassa pastarintama romahti. Ja venäläiset joukot ryntäsivät Roomaan. 30. maaliskuuta 1956 aloitettiin hyökkäys Italian pääkaupunkiin. Joten ihmiset maksoivat Mussolinin perheen kunnianhimoista.
  Italian pääkaupunki Rooma on hyökkäyksen kohteena. Taistelut ovat rajuja. Vaikka italialaiset luovuttavat yhä enemmän. Täällä tytöt taistelevat kauniina, bikineissä ja paljain jaloin. Soturit heittelevät kranaatteja jaloillaan ja tyrmäävät Mussolinin sotureita.
  Kauniita tyttöjä täällä, ja tietysti erittäin seksikkäitä. Ja titaanien lihaksilla. Ja kuinka he heittävät kranaatteja paljain jaloin, on yksinkertaisesti hämmästyttävää.
  Natashka menee eteenpäin ja ampuu murinaten:
  - Sydämessä kauniin isänmaan puolesta säteilevä tuleni palaa!
  Zoya, ampuu, laulaa mukana:
  - Avataan ovi saavutuksille! Uskomme ja kuningas on monoliitti!
  Ja sitten on Aurora, kuten paljaat varpaat, punatukkainen narttu julkaisee levyjä. Ja leikatut italialaiset kaatuvat.
  Ja sitten Svetlana laulaa aggressiivisesti hampaat paljastaen:
  - Tapamme kaikki! Murskaamme kaikki!
  He heittelevät kiekkoja paljain jaloin ja jauhavat fasisteja. Joten Mussolini joutui tyttöjen purkamisen alle. Huhtikuun hyökkäys 1956 oli kovaa ja erittäin mielikuvituksellista.
  Ja täällä tankit ajavat, helvetin tulipatsaat purkautuvat niiden rungoista.
  Tytöt etenevät ja heittävät kranaatteja paljain jaloin. Ja kuinka he sylkevät jotain veristä.
  Ja he nauravat...
  Natasha lauloi kiihkeästi:
  - Tsaari Vladimir, anna Hitlerille naamaa!
  Ja silmäilee safiirisilmin. Niin ihana tyttö.
  Tytöt ryntäävät villiin raivoon. He ampuvat konekivääreistä. He leikkaavat vihollisen, he hajoittivat natseja. Ja sitten on olympialaiset. Ja mahtavan nais-sankarin käsissä pitää liekinheitintä. Ja hän ottaa sen ja lyö sen, mutta kuinka se iskee.
  Sirut lentävät natseilta kaikkiin suuntiin. Ja soturit myös kuinka haluavat nauraa.
  Sitten hän laulaa:
  - Mussolini hakataan! Ystävyytemme on monoliitti!
  Ja taas, safiirisilmät, se vilkuttaa! Ja löi natseja.
  Ja mitä halusit? Slaavit valtasivat Rooman aikoinaan Attilan johdolla. Ja nyt venäläiset ottavat vallan.
  Olympias, joka paistaa vastustajia elossa säteenheittimellä, lauloi:
  - Toivon kirkas aurinko
  Nousee jälleen maan yli..
  Venäjä voittaa kuten ennenkin -
  Warriors of the Wehrmacht voittaa!
  
  Venäjän kotka planeetan yllä
  Siivet, leviäminen, nousu...
  Vihollinen joutuu vastuuseen -
  Voitetaan - rikki!
  Rooman kaatumisen jälkeen italialaiset joukot alkoivat antautua joukoittain. Mussolinin valtakunta, tämä kolmannen valtakunnan nuorempi sotilaskumppani, oli palamassa.
  Venäläiset joukot valloittivat Napolin lähes ilman vastarintaa ja laskeutuivat maihin Sisiliaan. Sielläkään ei juuri vastustettu. Ja Hitler oli hysteerinen.
  Toukokuun loppuun mennessä Italia oli valmis. Satoja tuhansia vankeja johdettiin.
  Venäläiset tytöt panivat ne polvilleen ja pakottivat itsensä suudella heidän paljaita jalkojaan. He nauroivat velvollisuudentuntoisesti. Jotkut, erityisesti nuoret miehet, tekivät sen innostuneesti.
  Tytöt huokaisivat melkoisesti.
  Ikuinen poika Oleg Rybachenko pakotti vangit suudella heidän paljaita, lapsellisia jalkojaan.
  He tekivät sen tarpeeksi vapaaehtoisesti. Pojat olivat erittäin komeita, lihaksikkaita ja vaaleita. Totta, hän oli vielä liian pieni, eikä hän halunnut tehdä mitään vakavampaa naisten kanssa. Mutta kun karkeat kantapäät kutittelevat kielellä - se on mukavaa!
  Oleg Rybachenko vangitsi kenraalin ja sai toisen käskyn. Mistä hän oli hyvin ylpeä.
  Mussolini Jr:n petti hänen oma lähipiirinsä, ja tsaari-Venäjä sai toisen voiton. Ja Benedito Mussolini Sr ei elänyt näkemään häpeään ja fasismin romahdusta Italiassa. Sama kohtalo odotti kuitenkin natseja Saksassa. Venäjän joukot lähtivät hyökkäykseen kesäkuun alussa 1956. Itävalta oli pääkohde.
  Elizaveta miehistöineen "Nikolay" -5:llä liikkui saksalaisia vastaan. Venäläiset joukot yrittivät ympäröidä Wienin.
  Fuhrer joutui tietysti vaikeaan tilanteeseen. Saksalaisten omaisuus Afrikassa, Skandinaviassa ja suurimmassa osassa Yhdysvaltoja menetetään. Ja nyt taistelut ovat jo käynnissä yksinomaan Kolmannen valtakunnan alueella. Mikä on tietysti punaisempaa epämiellyttävää saksalaisille. Myös Venäjän joukot saapuivat Meksikoon. Lady Gray de Monca johtaa panssarivaunumiehistöä tässä maassa.
  Ja Elizabeth johtaa "Nikolay" -5 Wienissä. Sen päävastustaja on E-50, jonka tsaarilainen kone lävistää kuin blotter.
  Elizabeth ampui paljain varpaillaan painamalla ohjaussauvan painikkeita.
  Törmäsi saksalaiseen tankkiin ja sirutti:
  - Annamme sydämemme Pyhän Nikolauksen Venäjän puolesta!
  Ekaterina ampui myös paljain varpaillaan ja korjasi kumppaniaan:
  - Todennäköisesti kuitenkin, on oikeampaa sanoa Vladimir!
  Elizabeth ampui jälleen paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Mutta silti keisari Nikolai, joka antoi meille Kiinan väestön, teki Venäjän voittamattoman!
  Todellakin, jalkaväessä, joka lähetettiin hyökkäämään Saksan asemiin, kiinalaiset olivat täysin edellä. He kirjaimellisesti heittivät ruumiita. Mutta he murtautuivat.
  Yleensä venäläiset taistelivat lentokoneissa ja panssarivaunuissa. Jalkaväkeä kiinalaisista, intialaisista, aasialaisista. Kiinalaisia on monia. Lisäksi kirkas pää Nikolai II esitteli moniavioisuuden uudistaessaan ortodoksisuutta, ja ylimääräisiä kiinalaisia miehiä lähetetään taisteluun. Ja venäläiset ottavat vaimoiksi leskiä ja naimattomia kiinalaisia naisia.
  Ovela strategia.
  Ja kiinalaiset kiipeävät hyökkäykseen, kuolevat ja murtautuvat saksalaisten puolustuksen läpi.
  Elena käyttää paljaita varpaitaan ja painaa joystickin painikkeita ja osuu uudelleen Fritziin.
  Ja laulaa:
  - Pyhän Venäjän puolesta taistelemme rohkeasti!
  Sen jälkeen tyttö ottaa sen ja silmäilee. Ja paljasti valkoiset hampaansa! Ja hän on niin aggressiivinen.
  Ja näin olympialaiset sujuu. Ja hän myös puskee paljain varpain ja murskaa.
  Sitten se huutaa:
  - Olen tappava kobra!
  On huomattava, että E-50-säiliö voi olla vaarallinen. Sen 88 mm:n tykki 100 EL:n piipulla on nopealaukku, kaksitoista laukausta minuutissa ja erittäin tarkka. Usein osuu panssariin ja voi aiheuttaa vahinkoa.
  Siksi tytöt yrittävät pitää saksalaisen päätankin poissa tieltä. Erityisen lähellä sen läpäisykyky kasvaa dramaattisesti. Ja saksalaisilla on ydin kuoressa joko uraanista tai volframista. Totta, Afrikan menetyksen ja Kongon uraaniesiintymien jälkeen saksalaisten joukkojen voimat alkoivat kuivua.
  Ja tytöt ovat niin kauniita, paljain jaloin ja viileitä.
  Täällä he laulavat itselleen innostuneesti:
  - Loistaa kuin tähti kaikkialla maailmassa,
  Pimeyden läpi...
  Suuri sankari tsaari Vladimir,
  Ei tunne kipua, ei pelkoa!
  
  Viholliset vetäytyvät edessäsi
  Yleisö hurraa...
  Venäjä hyväksyy sinut -
  Vahva käsi hallitsee!
  Taistelevat tytöt, et voi sanoa mitään heitä vastaan. Ja heidän jalkansa ovat niin paljaat ja kaiverretut. Kun vangitut saksalaiset suutelevat heitä, on selvää, että sekä tytöt että miehet pitävät siitä. Ja soturit huutavat melkoisesti.
  Ja paljasti helmihampaansa.
  Ne on hienoja tyttöjä. Ja paljain varpain, Elizabeth tyrmäsi toisen fasistin.
  Sitten kuten sanotaan:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Ja niin Catherine ampuu. Se puskee vihollisen panssarivaunua, liottaa Fritzin ja vinkkaa:
  - Kuolema vihollisille!
  Ja siellä Elena myös puskee paljain varpaillaan ja painaa niitä joystickin painikkeilla. Ja visertää:
  - Isänmaan puolesta suuruudessa!
  Ja sitten ammus laukeaa ja erinomaiset olympialaiset - myös blondi. Ja kun hän visertää:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ja tytöt ovat täynnä intoa.
  Täältä tulee E-75 tankki. Hänen tykkinsä on tehokkaampi: 128 mm, ja hän voi tehdä enemmän vahinkoa. Lisäksi tässä tankissa on parempi suoja ja paksumpi panssari.
  Mutta Elizabeth on kuin hölmö. Ja hän vapauttaa jotain tappavaa, tunkeutuvaa kaukaa. Ja saksalaisista on jäljellä vain repeytyneen metallin palasia.
  Ja tyttö laulaa:
  - Pyhä kauneus ja suuri unelma!
  Sen jälkeen hän näyttää kieltä.
  Saksalaiset E-75-panssarivaunut ovat viime aikoina tulleet massiivisemmiksi. Heillä on pidempi ase, jonka avulla voit käsitellä venäläisiä tankkeja, etenkin niitä, jotka ovat helpompia. Ja tämä tekee Fritzistä vaarallisemman.
  Mutta Neuvostoliiton tytöt eivät ole nolostuneet tästä. Ja he murskaavat Fritzin.
  Ja itse soturit ovat vielä enemmän helteessä bikineissä ja paljain jaloin. Ja he taistelevat erittäin luottavaisesti.
  He voittivat ylivoimaisesti.
  Catherine ampui natseja ja lauloi:
  - Mutta ollakseni rehellinen! Murskaan kaikki Fritzit poikkeuksetta!
  Elena ampui myös paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Voitamme kaikki ja tietysti!
  Olympialaiset voittivat myös natsit säälimättä. Hän on niin voittamaton narttu.
  Ja myös paljaiden varpaiden avulla.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat Kondratenko-6-tankissa. Tämä auto on hieman kevyempi, mutta liikkuvampi kuin Nikolai. Tietenkin pienemmällä painolla kaliiperi on pienempi ja panssari on hieman ohuempi. Ja tämä tarkoittaa, että riski kuolla on paljon suurempi.
  Mutta minun on sanottava, että tytöt eivät ole ollenkaan nolostuneet. Ja he taistelevat kuin taistelujättiläiset.
  Natasha laulaa ja ampuu aktiivisesti:
  - Se on meidän voittomme!
  Ja hän painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Zoya ampuu myös paljain jaloin ja vinkuin:
  - Tsaari Vladimir eteenpäin!
  Ja kaikki tytöt haukkuivat kuorossa:
  - Kunnia kaatuneille sankareille!
  Sen jälkeen Aurora ampui, käänsi saksalaisen panssarin ympäri ja julkaisi:
  - Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä!
  Hän ravisti myös paljaita jalkojaan.
  Ja sitten Svetlana myöntyi paljain varpaillaan ja murisi keuhkoihinsa:
  - Venäläiset taistelevat kiivaasti!
  Ja kaikki tytöt huudahtivat kuorossa:
  - Vahva sotilaan nyrkki!
  Ja taas kaunottaret ryntäävät taisteluun. Ammu tarkasti ja tarkasti!
  Tässä tulee Janen miehistö, joka iskee meksikolaisia vastaan. Hän on myös erittäin älykäs ja kaunis nainen.
  Ja tytöt hänen vaunuissaan - paljain jaloin ja bikineissä. He taistelevat itseään villillä ja rauhallisella raivolla.
  Sitten Gertrude ampui paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Olen tyttö, joka tuhoaa kaikki sekunnin murto-osassa!
  Ja tässä Malanya on kuin lupanet. Ja rikkoa Latinalaisen tankin kaukaa.
  Ja siellä Matilda iskee häntä paljain varpaillaan.
  Ja nauraa:
  - Minulla on supertyttö!
  Ja korkeimman luokan ja raivoissaan sotureita. He eivät tunne olevansa heikkoja tai vihaisia.
  Kun he naivat, he naivat.
  Ja Alyonka taistelee myös erittäin luottavaisesti.
  Kesäkuun loppuun mennessä Wien on ympäröity. Saksalle ja sen arvovallalle on annettu murskaava isku. Samaan aikaan venäläiset joukot etenevät kohti Oderia. He heittävät kiinalaisia, intialaisia ja arabeja taisteluun. Ja murtaudu Fritzin puolustuksen läpi.
  Hitler on tietysti jo paniikissa. Kuinka tytöt tankeissa ja lentokoneissa painostivat häntä.
  Tässä ovat Albina ja Alvina, kaksi venäläistä lentäjää. Myös paljain jaloin ja bikineissä he lyövät natseja alas kuin päärynät kepillä oksasta. Ja parille he tekevät kirjaimellisesti sellaisia ihmeitä.
  Albina ampui alas viisi konetta yhdellä räjähdyksellä hävittäjästään "Pietari Suuri" ja lauloi:
  - Olemme taivaan karhuja!
  Alvina ampui alas kuusi konetta yhdellä purskahduksella sotakotkastaan ja siristi:
  - Ja me murskaamme kaikki!
  Taivaalla tämä pariskunta oli jo legendaarinen!
  . KAPPALE 6
  Tytöille myönnettiin Pyhän Yrjön ristin seitsemän astetta: hopearisti, hopearisti jousella, kultaristi, kultaristi, jossa on pankki. Sekä kultainen risti timanteilla ja kultaristi timanteilla ja jousi. Ja korkein aste on kultainen ristitähti, jossa on timanttien jousi. Hiljattain perustettiin korkeampi palkinto - kultaisen ristin suuri tähti, jossa on timantteja ja jousi.
  Joten tytöt voivat oikeutetusti olla ylpeitä saavutuksistaan. Ja aina, jopa kylmässä, he taistelivat vain bikineissä ja yksinomaan paljain jaloin.
  Niin upeita tyttöjä.
  Albina ampui ja lauloi:
  - Parhaille voittoillemme!
  Alvin jatkoi:
  Olkoot lapsenlapsemme ja isoisämme ylpeitä meistä!
  Soturit ja itse asiassa - valtavan luokan tytöt!
  He löivät natseja taivaalla ja laulavat:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia! Tsaarimme Vladimir on sankari! Aamunkoittoon tulee voimaa! Hautaa Hitler maahan!
  Tietenkin Vladimir Kirillovich Romanov voi olla erittäin tyytyväinen soturiinsa.
  Jos he taistelevat, niin niin, ettet voi nostaa keihästä heitä vastaan!
  Vladimir Kirillovitš Romanov on tsaari, jolla on kaikki mahdollisuudet lopettaa sodat lopullisesti!
  Ja fasistit vapisevat tsaarin armeijan iskujen alla ...
  Piirretty Wien putosi nopeasti. Heinäkuun puoliväliin mennessä tsaarin valtakunnan joukot saapuivat laajalle rintamalle Oderille. Ja Koenigsberg oli täysin tukossa.
  Ja saksalaiset vetäytyivät Oderin taakse. Ja he yrittivät luoda puolustuslinjan sinne. Puolustaa pääomaa. Mutta heinäkuun toisella puoliskolla venäläiset joukot aloittivat hyökkäyksen Hampuria vastaan... Natsit antoivat hitaasti mutta varmasti periksi.
  Taistelu oli erittäin kovaa. Jotkut kylät vaihtoivat omistajaa useita kertoja. Taisteluihin osallistuivat myös uudet saksalaiset, edistyneemmän AG-sarjan panssarivaunut, pyramidimallit. Ne erottuivat hyvästä suojasta kaikista kulmista. Mutta tsaarin armeija ylitti heidät.
  Ja suuri määrä aasialaisia jalkasotilaita kuoli rintamalla. Mutta he antavat sinun liikkua.
  Toisaalta myös saksalaisten inhimilliset voimavarat olivat lopussa. Elokuun loppuun mennessä Hampuri piiritettiin ja München saarrettiin.
  Saksalaiset menettivät merkittävän alueen. Eikä heillä ollut mitään säilytettävää asemaansa.
  Oleg Rybachenko taisteli eturintamassa itse Saksan alueella. Ja ikuinen poika hymyili jatkuvasti ja paljasti helmihampaitaan.
  Ja siellä hän heitti kranaatteja paljain, lapsellisin jaloin. On hyvä olla lapsi - kuinka luonnollista onkaan olla helteessä pelkissä shortseissa. Ja koska olet kuolematon, voit myös olla puolialasti talvella ilman riskiä vilustua.
  Joten poika lauloi:
  - Paljain jaloin, vain paljain jaloin,
  Heinäkuun ukkosen ja surffauksen äänen alla!
  Paljain jaloin, vain paljain jaloin
  Pojan on helppoa olla siisti cowboy!
  Ja näiden fasistien lapsi-majuri jatkaa itsensä tuhoamista. Ja he hyökkäävät epätoivoisesti vastahyökkäykseen.
  On jo syyskuu... Alkaa sataa... Tsaarijoukot täyttävät kiinalaisten ruumiita valloittivat Münchenin ja Hampurin ja etenevät Ruhrin alueen suuntaan. Tärkein Saksan teollisuudessa.
  Ja saksalaiset taistelevat epätoivoisesti vastaan.
  Natasha taistelee tankissaan ja murisee:
  - Fasistit ovat erittäin tiukkoja!
  Ja paljain varpain, kun hän painaa joystickin painikkeita. Ja hän ampuu kuoria natseja kohti.
  Ja sitten on Zoya, kuinka lyötiin. Ja myös paljaiden varpaiden avulla.
  Ja myös laulaa:
  - Venäjä on Hitleriä vastaan!
  Ja sitten tässä on Aurora, hän käyttäytyy aggressiivisesti. Ja myös paljaiden varpaiden avulla:
  - Venäjän tapaan!
  Ja heidän takanaan on Svetlana, joka myös vapauttaa tappavan ammuksen. Lävistää saksalainen tankki ja vinkua:
  - Tsaari Vladimir Kirillovichille!
  Ja hän näyttää myös kielensä.
  Tytöt ovat villiintyneet täällä.
  Alenka raskaalla panssarivaunulla murskaa myös natsit. Ja hän lyö heidät kaukaa.
  Soturi lauloi:
  - Alistin puolet maailmaa rinnoistani!
  Ja Alenkan rinnat tulipunaisilla nänneillä.
  Ja sitten Anyuta on kuin räjähdys paljain varpaillaan. Se törmää fasistiseen panssarivaunuun ja huutaa:
  - Olen supertähti tyttö! Tarinakirjoissa!
  Ja hymyillä...
  Ja sitten Augustine vapauttaa tappajaammuksen. Murskaa natsit ja naura:
  - Olkoon armeijamme vahvin!
  Ja hän myös liikuttaa jalkojaan ...
  Ja heidän jälkeensä Maria ottaa natseja vastaan. Itse kierre, aggressiivisesti veltto:
  - Olemme suuria aggressiivisia tyttöjä!
  Ja sitten Marusya vapauttaa erittäin tappavan, tuhoavan aseensa natseja vastaan. Ja paljaiden, tyttömäisten jalkojen avulla.
  Ja sitten laulaa:
  - Olemme vihollisten täydellinen tappio!
  Syyskuu kului erittäin ankarissa taisteluissa. Saksalaiset taistelivat kiivaasti. Mutta lokakuussa, kun sateet satoivat voimakkaammin, tsaarin armeija sai jälleen edun. Ja hän alkoi liikkua kohti Rurua. Koenin hyökkäyksen jälkeen Koenigsberg kaatui. Natsit saivat toisen iskun kasvoihin.
  Ja Etelä-Ranskassa kuninkaalliset joukot piirittivät Toulonin. Joten natseilla oli erittäin huono aika.
  Hitler raivosi, mutta ollessaan Berliinissä. Hänen asemansa oli heikko.
  On selvää, että kukaan ei halunnut kuunnella neuvotteluja. Mutta natsit jäivät kiinni kuin kärpäset.
  Marraskuussa tsaarin armeijan joukot miehittivät taisteluilla suurimman osan Ruhrin alueesta ja menettivät siten Saksan päätuotantoalueen.
  Ja joulukuussa tsaarin armeija miehitti koko Etelä-Ranskan ja saapui Espanjaan. Ja Saksan rintamalla hän lopulta otti Ruhrin haltuunsa. Lisäksi myös muita Saksan maita vangittiin. Ja tsaarin armeija laskeutui myös Tanskaan.
  Hitler raivosi kuin helvetti häkissä, mutta hän ei voinut sille mitään.
  Katolisena jouluna tsaarin joukot siirtyivät kohti Pariisia. Lumisesta ja pakkasesta huolimatta Natashan miehistö oli paljain jaloin ja bikineissä.
  Saksalaiset antautuivat yhä useammin. Ja ranskalaiset eivät halunneet taistella venäläisiä vastaan ollenkaan.
  Rikkoutuessaan saksalaisen akun Natashka huomautti:
  - Eli mihin riivattu Adolf itse asiassa luotti aloittaessaan sodan kanssamme?
  Kultatukkainen Zoya huomautti loogisesti:
  - Todennäköisesti se, että me paineen alaisena putoamme kuin kolikot reikätaskusta!
  Aurora murskasi pähkinän paljain varpaillaan. Sitten hän laittoi sen suuhunsa ja huomautti järkevästi:
  - Historia opettaa, ettei se opeta mitään!
  Svetlana painoi paljaita varpaitaan joystickin nappia. Hän tyrmäsi toisen saksalaisen tykin ja vastasi:
  Ollaan mahtavia taistelijoita!
  Naispuoliset soturit näyttävät itse asiassa olevan päättäneet taistella ja voittaa.
  Oleg Rybachenko on paljasjalkainen poika, joka kilpailee shortseissa ja paljaalla, lihaksikkaalla vartalolla. Hän jopa huojuu ja karjuu:
  - Voitetaan Fritz! Voitetaan Fritz! Ja lyö ämpärit!
  Ja pojalla on niin valkoiset helmihampaat! Vain nuori ja joustamaton terminaattori.
  Oleg Rybachenko ampuu juosten. Tappaa fasisteja ja laulaa:
  - Venäläinen henki on kuninkaiden voima, riko Fritz!
  Poika heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Venäläinen valssi, aamunkoitto kohoaa - kuninkaan kunniassa!
  Todellakin, poika osoittautui erittäin taistelevaksi. Ja natsit ensimmäisestä numerosta.
  Ja tytöt taistelevat kovasti. Tässä on Mirabela... Myös huippuluokan lentäjä. Kukaan ei voi estää häntä. Hän kaataa Fritzin ja laulaa hampaat paljastaen:
  - Hullu tyttö! Tässä on hänen etikettinsä!
  Ja hän ottaa ja laukaisee raketin!
  Kyllä täällä on naisia! Kun venäläiset tytöt taistelevat, mikään voima ei voi vastustaa heitä.
  Mirabela ampui alas seitsemän saksalaista konetta yhdellä viiden ilmatykin purskeella ja siristi:
  - Tsaari Vladimir Kirillovich on meidän Jumalamme!
  Ja tyttö löi paljain jaloin lasia vasten.
  Ja myös Albina ja Alvina taistelevat taivaalla.
  Ne ovat niin upeita varkauksia. Tilejä tulee yhä enemmän. Ja kun he laulavat:
  - Taivaalla olemme täydellisyyttä! Ässät olemme täydellisyyttä! Hymystä eleeseen - ylistys!
  Albina ampui alas neljä saksalaista konetta yhdellä räjähdyksellä ja siristi:
  - Ah, mikä onni! Mitä on täydellisyys taistelussa!
  Alvina katkaisi viisi saksalaista konetta ja jatkoi:
  - Tietää täydellisyyttä taistelussa! Ja siisti idea!
  Soturit lauloivat kuorossa tuhoten natseja:
  - Tytöt! Kovemmat tytöt! Tytöt! Kovemmat tytöt!
  He osoittivat aggressiivista sulakettaan. He eivät itse asiassa painostaneet laskeutumista yhdellekään natsi-ässästä.
  Mutta natsit tietysti villin paineen alla.
  Hitler on bunkerissa Berliinissä ja häntä pommitetaan kuin torakkaa. Mitä hän halusi? Valmis fasistinen numero yksi! Hän meni tsaari-Venäjälle, ja nyt häntä itseään murskataan kuin torakkaa.
  Tsaari Vladimir Kirillovich lepää tällä hetkellä talvesta Intian valtameren rannoilla. Kauniit tytöt eri roduista ja kansallisuuksista tanssivat hänen edessään.
  Kuningas ei kuitenkaan välitä katsomasta gladiaattoritaisteluja. Tässä esimerkiksi kaksi tyttöä kahta kaunista vastaan.
  He taistelevat muovimiekoilla, jotta ne eivät lamauttaisi toisiaan. He taistelevat kuitenkin epätoivoisesti.
  Nämä ovat sotureita. Käynnissä on kiivas iskujen vaihto. Kaksi blondia ja kaksi punapää...
  Tsaari Vladimir kysyi kenttämarsalkka Vasilevskiltä:
  - Mikä on vaikeinta sodassa saksalaisia vastaan?
  Marsalkka vastasi rehellisesti:
  - Saada itsevarmuutta! Vasta aivan alussa, kun vihollinen alkoi edetä, tunsin oloni epämukavaksi. Ja nyt olemme alkaneet voittaa ja kaikki on selvää vihollisissa! - Kenttämarsalkka Vasilevich, tämä suuri strategi, joi viiniä.
  Vladimir Kirillovich huomautti loogisesti:
  - On erittäin vaikeaa voittaa koko ajan! Mutta olemme osoittaneet pystyvämme paljon! Ja nyt on aikaa, ja koko maailmasta tulee rauhallinen!
  Kenttämarsalkka Vasilevsky vahvisti:
  - Uskon, että!
  Tytöt tukkivat mustelmia alastomalle vartalolleen ja näyttivät erittäin hermostuneilta.
  He taistelivat, ei tietenkään kuten muinaisen Rooman päivinä - he yrittivät olla aiheuttamatta paljon haittaa itselleen. Mutta he olivat aktiivisia.
  Sillä välin taistelut jatkuivat. Tammikuussa tsaarin joukot valloittivat Pariisin liikkeellä. Myös Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina valloitettiin. Saksan joukot heikkenivät. Venäläiset jatkoivat etenemistä Saksan itsensä läpi. Fritz taisteli epätoivoisesti, mutta heidän voimansa oli rikki.
  Oleg Rybachenko, tämä kuolematon poika hyppäsi paljain jaloin lumessa ja ryntäsi kaikkien edellä hyökkäämään täysin ilman pelkoa tulipalosta. Ja viheltäessä:
  - Kuka on tottunut taistelemaan voitosta,
  Voita vihollinen ehdottomasti...
  Hän nauraa iloisesti ja saavuttaa paljon,
  Ja Hitler tullaan lyömään kovasti!
  Ja pojan paljaalla jalalla hän heittää kranaatin! Ja hän paljasti helmimäiset, suuret hampaansa yli vuotiaita. Kyllä, hänellä on jo suu kuin sudella. Puree minkä tahansa kurkun läpi.
  Ja tytöt panssarivaunuissa muuttavat etelästä pohjoiseen Saksaan. Täällä he lähtevät merelle. Ja vain Berliinin ja Pommerin lähellä olevat maat jäävät Fritzille.
  Natashka tyrmäsi fasistisia panssarivaunuja, huomautti:
  - Ja sodassa se on omalla tavallaan hauskaa!
  Zoya, hakkaamassa natseja, suostui:
  - Niin hyvä kuin se voi olla! Varsinkin kun voitamme!
  Aurora ampui paljain varpaillaan ja sanoi:
  -Kaikki mahdoton on mahdollista universumissa, jos vain vähän....
  Ja punatukkainen tyttö nauraa!
  Naispuoliset soturit nykivät kiihkeässä ilossa ja raivossa. Ja he murskaavat saksalaiset.
  Samaan aikaan tsaarin joukot etenevät halki Espanjan ja lähestyvät jo Sevillaa.
  Olga panssarivaunussa ampuu saksalaisia ja poliisijoukkoja.
  Paikalliset espanjalaiset tuskin vastustavat. Toinen maa on joutumassa Venäjän kirveen alle.
  Oleg ampui ja lauloi:
  - Taitolento, siellä on lyöntiä!
  Ja hänen kumppaninsa Alice sirkutti:
  - Planeetta tunnusti venäläisten suuruuden,
  Fasismi murskattiin miekan iskulla...
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Kestäkäämme suurta pyhää tsaarinautta!
  Ja tytöt lyövät ja painavat ohjaussauvaa paljain varpaillaan.
  Sota Vladimir Kirillovitš Romanovin tsaari-imperiumin ja natsi-Saksan välillä jatkuu.
  Venäjän joukot ovat vapauttaneet Ranskan lähes kokonaan natsilaumoista. Helmikuu 1957... Tsaariarmeija vapauttaa Portugalin.
  23. helmikuuta venäläiset yksiköt Tanskasta ja Saksasta yhdistyivät.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika, läimäyttää mudan läpi paljain jaloin. Lapsi-majuri huutaa kurkkunsa päässä:
  - Kunnia Venäjän tsaarille Vladimir Kolmannelle! Hakkertelen Hitleriä, mittaan piiskalla!
  Ja poika huutaa taas, ja paljain sormin hän heittää terävästi hiottua kiekkoa. Ja löi fasistia kurkkuun. Ja sitten hän heittää paljaalla, lapsellisella jalalla bumerangin ja katkaisee välittömästi viiden Fritzin kurkun.
  Kyllä, Hitlerin huono idea hyökätä sellaiseen imperiumiin.
  Natasha ja hänen tiiminsä viimeistelivät viimeiset saksalaiset Portugalissa. Heidän tankkinsa tuhoutuu säälimättömästi.
  Ja he myös painavat joystickin painikkeita paljain varpaillaan aiheuttaen raivokasta tuhoa.
  Zoya ampui, murskasi saksalaisen tykin ja lauloi:
  - Venäjän ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Aurora potkaisi paljain varpaillaan natsia ja sirutti aplombilla:
  - Jumala pelasta kuningas!
  Myös Svetlana potkaisi, painoi joystickin painikkeita paljain jalkojensa sormin ja vinkaisi:
  - Vahva suvereeni!
  Tytöt rikkovat natseja. Mutta sitten ilmestyi uusi natsitankki "Maus" -4. Erittäin tehokas malli - paino kolmesataa tonnia ja 310 millimetrin ase. Hän voi tunkeutua suurelta etäisyydeltä, ja hänellä itsellään on niin paksu panssari, että Kondratenko-6-tankki ei vie häntä mistään kulmasta.
  Natasha käskee:
  - Tytöt, meidän täytyy tulla lähelle ja työntää kyljen alaosaan, kaukaloiden väliin - tämä on ainoa mahdollisuutemme!
  Zoya löi paljain varpaillaan saksalaista kanuunaa ja lauloi:
  - Kohtalo antaa sinulle viimeisen mahdollisuuden, mutta kiirehdi eteenpäin! Sateessa ja rakeessa ja lumessa!
  Augustine myös nyökkäsi ja sirkutti:
  - Viimeinen mahdollisuus, kohtalo antaa sinulle! Eläköön kävely ja päivittäinen juoksu!
  Ja myös paljain varpain, mutta kuinka se kiertyy. Ja tuhota fasistit.
  Svetlana karjui:
  - Uusia rajoja ja rajuja voittoja varten!
  Venäläinen panssarivaunu lähti nousuun ja kiihtyi. Ja tytöt ottavat sen ja laulavat:
  - Vahva suvereeni, aikakauden loistavin, ortodoksinen tsaari, hallitse kunniaa, kunniaa meille!
  Ja taas he kiihtyivät siirtyen pois raskaasta ammuksesta, joka oli lähetetty saksalaisen Maus-4:n aseesta. Tytöt huusivat:
  - Älä kumarru oinaan sarveen! Joten sinä Hitler - kuole!
  Ja niiden tankki kiihtyy. Kuin pieni nyrkkeilijä hyökkää ison kimppuun. Mutta mahdollisuudet ovat tietysti fifty-fifty.
  Natasha, seuratessaan tankin liikettä, muisti kuinka hän nyrkkeili miehen kanssa kehässä. Hän ei lyönyt lyöntiä, ja häntä hakattiin, mutta hän piti kiinni. Ja sitten napsahti itsevarmasti. Ja hän otti vihollisen kohtaaman liikkeen ja leukaan. Tyrmäsi!
  Sai tuhat kultaruplaa. Tämä on taisteleva tyttö. Jos hän tekee, niin hän tekee!
  Natasha pudisti paljas jalkaansa ja lauloi:
  - Tämä ei ole viimeinen taistelu, mutta ratkaiseva on! Isänmaan kunniaksi, isänmaan kunniaksi ja kunniaksi!
  Ja nyt heidän säiliönsä lipsahtaa sivun ohi ja lähettää ammuksen... Zoya käytti myös paljaita varpaita, sellainen kultatukkainen tyttö ja ketterä kuin apina. Ja Maus-4 alkoi räjähtää. Hän ilmeisesti räjäytti ammukset. Ja kuinka se sitten repii tornit pois ja lentää korkealle ilmaan!
  Tytöt huutavat yhteen ääneen:
  - Voitto! Siisti voitto!
  Ja toinen tankki heidän listallaan!
  1. maaliskuuta 1957 Venäjän joukot alkoivat ylittää Elben. Näyttää siltä, että Hitlerille astuttiin kurkkuun.
  Poika Oleg Rybachenko heitti kranaatin paljaalla, lapsellisella jalallaan, upotti fasistisen panssarivaunun ja huusi:
  - Uusia, joustamattomia rajoja varten!
  Alenkan tankomiehistö kääntyy itään. Länsi-Saksa ja Ranska on jo vapautettu. Vain Oderin ja Elben väliset maat jäivät natsien hallintaan. No, myös Iso-Britannia ja Irlanti. Siellä ovat natsien viimeiset voimat.
  Alenka, joka ampuu fasistisia pattereita, sanoo:
  - Tsesarevich Nikolaus,
  Jos sinun täytyy hallita...
  Älä koskaan unohda -
  Tunnetusti armeija taistelee!
  Ja täällä taas lähetettiin toinen ammus paljain jaloin. Ja osui Fritzin aseeseen.
  Versot paljain varpain ja Anyuta. Iskee fasistia ja karjuu hänen keuhkoihinsa:
  - Olen sellainen tyttö - että Hitler oksentaa!
  Seuraavaksi tuliset Augustinuksen kynnet. Myös hyvin kohdennettu paholainen, ja karjuu:
  - Helvetin porteille!
  Ja käyttää paljaita jalkoja.
  Maria ampuu perässä. Samalla tavalla hän ottaa ja lyö ja huutaa:
  - Kukaan ei pysäytä minua tiikeriä, kukaan ei pysäytä paljasjalkaista tyttöä missään ja tullaan hakatuksi!
  Ja sitten kuinka olympialaiset leikataan. Ja hän tyrmää saksalaisen tankin, repimällä tornin irti siitä kuin sienikorkin.
  Ja nauraa:
  - Uusia, jyrkkiä rajoja varten!
  Ja hän näyttää taas kielensä!
  Tytöt ovat niin ankaria itselleen ja hyökkäävät epätoivoisesti. Ja natsit hukkuvat iskujensa alle.
  2. maaliskuuta 1957 viimeiset natsijoukot Portugalissa antautuivat. Kävi selväksi, että fasismin aamunkoitto oli alkamassa. Tarkemmin aamunkoittoon? Painajainen auringonlasku!
  Ja venäläiset joukot etenevät. Saksalaiset pudottavat yhä useammin aseensa ja antautuvat.
  He putoavat polvilleen. Ja venäläiset ja kiinalaiset tytöt suutelevat paljaita jalkojaan.
  Se näyttää niin siistiltä ja upealta. Ja natseja murskataan ja murskataan.
  Natashan miehistö on jo junassa, joka lähtee taistelemaan pohjoiseen Fritzin kanssa.
  Tytöt istuvat osastollaan. He pelaavat korttia paljain varpaillaan.
  Natasha huomautti:
  - Se on mielenkiintoista, kun otamme Berliinin, mitä seuraavaksi?
  Zoya vastasi luottavaisesti:
  - Seuraava on Lontoo!
  Tulinen Aurora kikatti ja kysyi uudelleen:
  - Ja sitten?
  Zoya sanoi painokkaasti:
  - Latinalainen Amerikka on meidän! Emme seiso seremoniassa natsien kanssa!
  Svetlana oli samaa mieltä tästä:
  - Emme tietenkään tee! Valloitetaan koko maailma!
  Natasha vahvisti innostuneesti:
  - Ja sitten tulee rauha, kaikkialla maailmassa!
  Tytöt lauloivat yhteen ääneen, säveltäen kulkiessaan;
  Kunnia tsaarin suurelle Venäjälle,
  Missä Vladimir istuu valtaistuimella ...
  Murskaamme pahan fasismin laumoja -
  Kunnia armeijalle ja olemme monoliitti!
  
  Suurten sydämien uskossa karkaistiin,
  Isänmaamme koko sydämestämme...
  Olemme tsaari Nikolauksen poikia
  Ja he eivät kuolleet hänen puolestaan turhaan!
  
  Kotimaamme olet arvokkaampi kuin mikään muu,
  Nostetaan siivekäs, taivaallinen tervehdys...
  Taistelet myös isänmaata vastaan,
  No, anna natsien kuolla!
  
  Hitler halusi saada maamme,
  Ja paha koira yritti kuningasta...
  Mutta me olemme röyhkeitä, emme hyväksy sitä,
  Fasismi siis iski meille turhaan!
  
  Kuningas on ystävällinen ja viisas hallitsija,
  Nousemassa kuin vuoristokotka planeetan yllä...
  Vladimir on lauman herra,
  Ystävyytemme on kuin teräsmonoliitti!
  
  Pudotamme tuen Fritzin jaloista,
  annamme Hitlerin tukehtua silmukassa ...
  Me petämme teloitukset raivokkaalle, häpeälle,
  Kuka toimii pahana maan päällä!
  
  Kuninkaallinen voima ja kuninkaallinen viisaus,
  Tulee fasisteja, murskata ilman mittaa ...
  Hitler usko minua, hän teki hienoa typeryyttä,
  Ja nyt hänen elämänsä on kuin lanka!
  
  Joten kunnioita suuria kuninkaita
  Maan päällä ei ole kylmempää kuin Romanovit ...
  Natsien taistelussa lyö sydämiä,
  Avataksesi tien saavutuksiin, unelmiin!
  
  
  Pietari Suuri vei meidät merelle,
  Aleksanteri valloitti Pariisin...
  Kyllä, joskus sattui surua,
  Mutta Venäjää piti kerubi!
  
  Meillä on kaikki kaunista
  Ja tytöt ja pojat uskovat...
  Kuningas hallitsee, tiedät oikein
  Vaikka paha peto karjuisi kynnyksellä!
  
  Ei ole rajoja, usko täydellisyyteen
  Kommunismi saa pian kuninkaat...
  Avaamme ovet autuuteen,
  Kirottu fasismi on tuhottu!
  
  Venäjälle ei ole asetettu rajaa,
  Me, usko meitä, voitamme vihollisen...
  Paljasjaloiset tytöt, kuin Spartassa,
  No, meidän tsaari Vladimir on yksi!
  
  Uskomme Rodiin - suureen jumalaan,
  Mikä loi täydelliset slaavit ...
  Taistelemme kunnian ja vapauden puolesta
  Isketään natsismiin!
  
  Olet suurin Romanovien perhe,
  Hallitsee Venäjää ikuisesti...
  Suuri kuningas, korkein lento,
  Saatana ei riko kotkaa!
  
  Suuresta rakkaudesta Venäjää kohtaan,
  Lähetämme taistelijoita taisteluun...
  Ikoneista tulevat pyhät ylistävät kasvoja,
  Loppujen lopuksi jokainen soturi on myös kuningas!
  
  Sydämemme palaa isänmaan puolesta,
  Olemme siistejä tyttöjä taistelussa...
  Avaamme hieman avaruuteen, tunnemme oven,
  Tapan Adolfin kuin narttu!
  
  Vain vähän jäljellä Berliiniin,
  Me tulemme sisälle kantamaan kuninkaiden kunniaa...
  Vanhuus ei uhkaa meitä tyttöjä,
  Me, usko minua, emme läikytä vettä!
  
  Haudataan kuka on paha ja ilkeä,
  Lohikäärme voitetaan tunnetusti...
  Ja meillä on kultaiset ikonit,
  Rodnovery on ikuinen laki!
  Tytöt puisivat natseja hyvin kuuluisasti, miksi Fritz antautui heille. Kevät 1957. Tyttöjen paljaat jalat roiskuvat lätäköiden läpi. Ja se on niin ihana ja erittäin kaunis. Ja kun paljain ruskettuneiden jalkojen sormet heittävät herneen antimateriaalilla, joka pystyy murtautumaan minkä tahansa, jopa tehokkaimman fasistisen tankin läpi.
  Hitler Berliinissä, missä vahvimmat puolustuskehät ovat Elben ja Oderin välissä. Ja siellä se pitäisi erityisesti murskata.
  Entä maaliskuun puolivälissä, ja maasta tuli niin kostea ja märkä. Mutta tämä ei estä tyttöjä ja Oleg Rybachenkoa.
  . LUKU 7
  Taistelut jatkuivat... Tsaari-Venäjän joukot pysähtyivät ryhmitelläkseen joukkojaan. Samaan aikaan laskeutuminen Britanniaan alkoi 1. huhtikuuta. Sää on edelleen kylmä ja myrskyinen. Mutta tämä päivä osoittautui rauhalliseksi venäläisten joukkojen alkaessa laskeutua maihin.
  Alenka taisteli muiden tyttöjen kanssa. Huolimatta siitä, että lumi ei ole vielä sulanut kaikkialta, tytöt hyökkäsivät vihollisen kimppuun itse paljain jaloin ja vain bikineissä.
  Alenka heitti kranaatin tappavalla voimalla paljain varpaillaan ja koukutti:
  - Kuninkaallisiin voittoihin!
  Anyuta, joka myös ampui paljain jaloineen laukaisi räjähtävän sahanpurupaketin, huusi:
  Tavoitteemme on voittaa!
  Alla katkaisi viholliset irti, paljastaen hampaat:
  - Uskon, että voitto tulee.
  Ja hän myös heitti pommin paljain varpaillaan. Ja repi joukon Fritziä.
  Mary seurasi häntä. Hän painoi sinkookan liipaisinta punaisen nännin ja rikkoi natsien tankin.
  Tyttö lauloi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Olympialaiset taistelivat myös epätoivoisesti. Hän löi natseja, murskasi heidät ja lauloi:
  - Terve pyhä kommunismi! Natsismi voitetaan!
  Ja pitelee räjähteiden tynnyriä paljain pohjissa, kun hän laukaisee sen. Ja hän tuhoaa paljon vastustajia.
  Vaikka kyse voi olla kommunismista, laulaminen tsaarihallituksen ollessa vallassa ei ole täysin sopivaa.
  Natsit yrittävät taistella takaisin jollakin tavalla. Jotkut britit vastustavat myös venäläisiä joukkoja. Tämä on osittain ymmärrettävää: entiset viholliset, ikuinen kilpailu.
  Mutta sinun on silti otettava tämä maanosa. Ja sitten tulee täydellinen ja lopullinen voitto. Kuten natsien puolustus Elben ja Oderin välillä.
  Vaikka kärsimys täällä on poikkeuksellista. Natseja pommitetaan ilmasta ja painetaan. Lentokoneet taistelevat taivaalla. Ja vielä ratkaisemattomia Kolmannen valtakunnan levyjä.
  Viimeinen ase on valtava, mutta onneksi se ei ole liian massiivinen koneiden tuotannon korkeiden kustannusten ja monimutkaisuuden vuoksi. Ja se kiristää vastusta.
  Eva ja Gertrude lentävän lautasen metsästämässä Neuvostoliiton koneita. Ja he jatkavat metsästystä.
  Naispuoliset soturit hallitsevat levykkeitä paljain varpaillaan, ja he tekevät sen tarkasti ja tarkasti.
  Eve lauloi nauraen:
  Hitler on kanssamme ikuisesti!
  Gertrude nauroi ja huomautti hampaitaan paljastaen:
  - Ja me olemme hänen kanssaan!
  Ja kuinka hän painaa paljain jalkansa varvasta joystickin nappia ja pässi toista venäläistä hävittäjää. Ja itse lentävä lautanen on haavoittumaton.
  Ehkä siksi Hitler päätti sellaiseen sotaan mahtavan Venäjän kanssa, että hänellä oli levykkeet.
  Mutta tämä ei riitä voittoon.
  Suihkuhävittäjien parhaat saksalaiset ässät Albin ja Alvin. He ovat rohkeita tyttöjä ja tappelevat melkein alasti.
  Albina painoi paljaat varpaansa jaloilleen. Törmäsi venäläinen auto surullisesti huomautti:
  - Sota lähenee loppuaan!
  Alvina, joka katkaisi toisen venäläisen koneen, suostui:
  - Tappiomme on sota!
  Albina totesi innostuneena:
  Mutta me teemme velvollisuutemme.
  Paljain varpaillaan Alvina ampui alas seuraavan koneen ja siristi:
  - Totta kai saamme sen valmiiksi!
  Tytöt ovat varmasti rohkeita, vaikkakin julmia. He kiduttivat neljätoistavuotiasta poikaa. Ensin teini nostettiin telineeseen. Poika epäröi.
  Sitten he ripustivat lohkon hänen jalkoihinsa ja kiinnittivät sen tiukasti. Sitten he alkoivat ripustaa painoja, venyttää hänen suoniaan ja kaareuttaa hänen niveliään. Se oli erittäin kipeä ja poika voihki.
  Sen jälkeen Albina alkoi lyödä poikaa piiskalla selkään ja pakaraan. Ja Alvina otti käsiinsä kuuman sauvan ja alkoi polttaa pojan paljaita, pyöreitä kantapäitä. Mistä se haisi niin miellyttävästi ja herkullisesti paistetulta lihalta. Se on kuin kebabeja paistetaan, ja sen tuoksu on niin mukavaa.
  Lopulta Albina laski ruoskan ja poimi punaiset pihdit lämmöltä. Ja hän otti ne pois pojan maskuliinisesta täydellisyydestä. Hänet toipui hurjasta kipusokista ja nojasi taaksepäin.
  Tarkemmin sanottuna poika kuoli kidutettuna.
  Alvina itki ja huomautti:
  - Anteeksi hänen puolestaan! Mitä teemme?
  Albina vastasi nauraen:
  - Lampunvarjostimen nahka ja liha, jota syötämme sioille, jotta ne ovat lihavampia!
  Alvin ehdotti:
  - Tai ehkä on parempi laittaa se saippualle?
  Albina, blondi tyttö, vastusti:
  - Ei! Siinä ei ole tarpeeksi rasvaa - se on kannattamatonta!
  Täällä he ovat hurmaavia blondeja sotureita. Kaunis kasvoilta - raivoissaan sisältä!
  Ja venäläiset lentäjät, erityisesti Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova, ovat taitavia taistelussa! Ja tietysti he tappelevat paljain jaloin.
  Anastasia lauloi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista tässä maailmassa!
  Ja paljain varpain hän katkaisi saksalaisen lentokoneen.
  Akulina kaatoi toisen vihollisen, julkaisi:
  - Kaikki viholliset liottavat wc:ssä!
  Anastasia taisteli erittäin taistelevalla tavalla käyttämällä paljaita varpaitaan, upea tyttö.
  Ja erittäin kauniita, rakastavia nuoria sotilaita. Anastasia on ollut olemassa jo pitkään, mutta hän näyttää hyvältä. Vyötärö on kuin nuoren tytön vyötärö, ja hänen hampaansa ovat helmiä, ja hän on raikas, ei yhtään ryppyä. Tällainen kaunotar on vain noita ja houkuttelee miehiä. Ei ihme, että hänen sukunimensä on Vedmakova.
  Anastasia taistelee villiin raivoon ja kylmäveriseen samaan aikaan. Lentokoneet romahtavat massaksi.
  Ja hänellä on monia kuninkaallisia palkintoja. Mukana platinasta valmistettu Pyhän Yrjön risti, jossa on miekkojen ja timanttien jousi.
  Tämä on tyttö: aivan super!
  Anastasia on valmis taistelemaan rohkeasti ja voittamaan. Hänellä on kuparinpunaiset hiukset, niin pistävät, paksut, kiharat. Ihana tyttö.
  Mirabela on hunajablondi ja ylipäätään supertyttö ja erittäin militantti lentäjä. Erinomaisella aerodynamiikan tunteella.
  Ja myös paljaiden varpaiden avulla hän ampuu helposti alas natsien lentokoneita.
  Ja laulaa:
  - Sitä on tietysti vaikea ennustaa.
  Mitä uutta tässä maailmassa...
  Lennämme taivaalle
  Istuu tähtikoneessa!
  Ja hän leikkaa toisen natsikoneen, tällä kertaa painamalla punaista nänniä, hän huomautti;
  - Tapahtuu, että sotilaan maito ei ole kuivunut hänen huulilleen, mutta hän ei lähetä luoteja maitoon, ja vihreällä nuoruudellaan hän ajaa vanhat punaiseen!
  Oleg Rybachenko, josta tuli todellinen legenda Venäjän armeijassa, murskaamassa natseja, jotka yrittivät epätoivoisesti heittää Neuvostoliiton joukot sillanpäästä Elben takana, myös kokosi muistikirjan siivekkäitä aforismeja.
  Hyviä aforismeja, ne ryntäsivät kuin siivekkäät hevoset ikuisen pojan päässä, kun hän tuhosi natsit;
  Ole ainakin pieni ovela kettu, jos et halua tulla hakkeroituneeksi aasiksi!
  Älä luota poliitikkoihin, äänestäjille ne ovat vain hiekkapaperia, joka repii lastut tammesta!
  Joka ei ole pyöreä typerys, siitä pennistä tulee painava penni!
  Politiikassa ei ole sukulaisia, mutta on niitä, jotka haluavat jakaa omasi kuin veli!
  Elämässä on monia ikäviä asioita, mutta ikävintä on se, kun elämä loppuu!
  Jos haluat päästä lähemmäksi Jumalaa, naulaa sielussasi oleva apina ristille!
  Ihminen sai alkunsa, jos ei apinasta, niin ainakin lakkasi olemasta apina!
  Jos olet apina, jolla on mieli, kettu nielee sinut kuin petollinen boa-kurpitsa!
  Mikään ei ole loputonta, paitsi aika, joka poliitikoilta kestää lupauksen täyttämiseen!
  Jos haukut paljon, vinkutat kuin hakattu koira!
  Älä luota siihen, joka puhuu punaista, niin punainen tuli voi palaa!
  Edes Jumala ei voi riidellä naisen kanssa ja nostaa apinaa ihmiskulttuurin tasolle!
  Ilman rakkautta ei ole hymyä, ellei se ole poliitikon saalistusvirne!
  Liian kauan pilvissä, siivetön politiikka lentää savupiippuun!
  Pienellä sielulla on aina jättiläisen kunnianhimo!
  Pienellä sielulla on jättimäinen omahyväisyys!
  Poliitikko on varas, joka kirjoittaa lakeja itselleen ja pitää maata vyöhykkeen alueena!
  Poliitikolla on seitsemän perjantaita viikossa, mutta kun sinun täytyy täyttää lupaus, tulee juutalainen sapatti!
  Yhtenäisyys on hyvä, ellei se pariuta poliitikon kanssa!
  Poliitikko on sellainen olento, että hän haluaa tehdä sinusta lampaan sikamenetelmillä!
  Poliitikkojen sikamenetelmät tekevät äänestäjistä sipulia!
  Sikojen hallitsijan alla elämä ei ole koskaan lihavaa!
  Sian presidentin tekeminen on liian lihavaa!
  Jos haluat tulla presidentiksi, nappaa onnenhetkisi!
  Hallitsija, joka pitää äänestäjiä lampaina, on tyypillinen sika!
  Jumala ei ole vain kaikkivaltius, vaan myös halu mennä ristille toisten puolesta!
  Hallitsija, joka istuu valtaistuimella pitkään, saa valtion lamaantumaan!
  Nuori johtaja on kuin tuore hevonen, vanha kuin tamma, jolla on murtuneet sorkat!
  Jumalallisten korkeuksien saavuttamiseksi poliitikko on itse Saatana!
  Poliitikko Jumala on vain yhdessä asiassa, keksiessään tekosyitä, miksi hänen kampanjalupauksensa epäonnistuivat niin pirullisesti!
  Poliitikko on kuin olut, hyvä vain kylmänä ja pöydällä!
  Poliitikko on suloinen puheista, mutta katkera jälkimaku niistä ei ole ollenkaan olutta!
  Poliitiko saa totuuden suustaan vasta, kun hän esittää itsensä väärin!
  Poliitikko ristiinnaulittaa äänestäjän täysillä saadakseen vähän Jumaluutta!
  Edes karhumainen voima ei pelasta sinua, jos olet älykäs kansi!
  Kettu on sellainen peto, että se repii leijonalta kolme nahkaa!
  Poliitikko on silloin vahvin, hänen äänestäjänsä ovat heikkoja!
  Poliitikko jatkaa siis hunajalla, jotta äänestäjä ei sylje ollenkaan!
  Hankkikaa vahvasti se, jolla on sahanpuru päässä!
  Tammi on puiden kuningas, tammenpää muuttaa minkä tahansa kannon aiheeksi!
  Tammi on lahonkestävä, tammen pää on täynnä pölyä!
  Jos olet kanto, niin sinulla on ainakin panos päässäsi!
  Tuntematon pelottaa, mutta tiedossa oleva saa joskus pelkäämään!
  Tieto herättää luottamusta silloinkin, kun se on vaikeaa, tietämättömyys aiheuttaa hämmennystä, vaikka se on helppoa!
  Pelkuri ei ole se, joka pelkää, vaan se, joka on laiska kasvattamaan rohkeutta!
  Pelko on heikkoutta, rohkeus on voimaa, mutta varo tyhmää itsessäsi!
  Se, joka antaa itseään nenän johdattaa, on vaarassa eksyä kolmen männyn joukkoon!
  Tekee ympyrässä kävelemisestä loputonta typeryyttä, nollalla kekseliäisyydellä!
  Sillä ei ole väliä, jos huulten maito ei ole kuivunut, pahempaa on, jos sydämessä on kaljuutta!
  Vanhentunut kerjäläisleipä, katumuksen katkera suola!
  Hunaja poliitikon suusta houkuttelee niitä, joilla ei ole kuivunut maitoa huulillaan!
  Poliitiko ei ole lainvaras, hän on varas, joka säätää lakeja!
  Poliitikko lupaa makeaa elämää, vuodattaa hunajaa suustaan, mutta hänen tassut ovat tahmeat kuin kärpäsen!
  Puhuva poliitikko, iilimato puree äänestäjän lompakkoa!
  Miksi hiljaisuus on kultaa, koska siitä maksetaan!
  Mikä on suurin asia maailmassa? Vuori poliitikon antamia lupauksia!
  Poliitikko haluaa rahaa ja valtaa, hän on valmis repimään kenet tahansa!
  Poliitikko on ennen kaikkea kettu, joka ei aina ole kirkkaan näköinen, mutta heiluttaa aina häntäänsä!
  Poliitikko täyttää mielellään lompakkosi vain tyhjillä lupauksilla!
  Poliitikko on rehellinen vain yhdestä asiasta, kun hän sanoo - me, joten hänellä ei ole enää omaa itseään!
  Mikä on enemmän kuin atomit maailmankaikkeudessa? Naamiot ja poliitikkojen naamiot!
  Mitä poliitikko tekee mielellään - puhdistaa äänestäjien taskut!
  Poliitikosta ei aina ole tullut, mutta hänen lupauksensa haisee aina mädältä tavaralta!
  Poliitikolla on seitsemän perjantaita viikossa, mutta äänestäjien kuunteleminen on aina vapaapäivä!
  Kuka oli ensimmäinen? Poliitikot, sillä he loivat kaaosta!
  Älä usko kukkopoliitikkojen sitkeyteen, he laulavat aina jonkun muun ketun äänestä!
  Jos poliitikko vuotaa kuin satakieli, se tarkoittaa, että kettu teki hänelle ääniraidan!
  Ennemmin syöpä vuorella viheltää, kuin poliitikko täyttää lupauksensa punastumatta!
  Poliitikko on kuin yökeiju, vain hän yleensä repii asiakkaita päiväsaikaan!
  Miten poliitikko on kuin koira, kun hän puhuu paljon, niin hän on varmasti kesy ja hänellä on omistaja!
  Ne, joita he äänestävät sydämellään, päätyvät usein äänestäjiin maksassa!
  Poliitikko on kuin vodka, äänestäjä tuntee maksallaan, että se on palanut!
  Poliitikko vääntelee aivojaan kuin vodkaa, mutta vastakohtana se on täynnä sameutta!
  Poliitikot tykkäävät täyttää sumua läpinäkyvänä tavoitteenaan rikastua!
  Poliitikolla on monia lupauksia, mutta vielä enemmän tekosyitä, jos ne eivät täyty!
  Poliitikko on kettu, mutta useammin harmaa!
  Poliitikko poistaa lastut tammeista ja kaataa tammenterhot kuin sika!
  Jos poliitikko on puhelias kuin saha, niin hän tekee äänestäjästä varmasti kannon!
  Poliitikko rakastaa puhua Jumalasta, koska hän itse on Saatana!
  Poliitikko on ovela kuin paholainen, mutta enkeli lupausten jakamisessa!
  Poliitikot rakastavat kastetta, mutta hänen kätensä kurkottavat aina lompakkoaan!
  Kun olet äänestänyt kaunopuheista poliitikkoa, olet vaarassa sylkeä verta myöhemmin!
  Yleensä ihmiset valitsevat kissat säkissä, susit lampaanvaatteissa ja kettu mätäjuustolla!
  Jos poliitikko piti lupauksensa, katsokaa vuorta, viheltääkö siinä syöpä!
  On helpompi ripustaa kolobok kuin pakottaa poliitikko täyttämään lupauksensa!
  Poliitikko on johdonmukainen vain yhdessä asiassa - etsii voittoa omasta taskustaan!
  Poliitiko muuttaa asetoveriaan kuin hanskoja, vain hänen kätensä likaantuvat tästä!
  Poliitikko on sellainen eläin, että tekee äänestäjästä hirven!
  Poliitikko, jos ei susi lampaan vaatteissa, niin tyypillinen pässi!
  Poliitikko, joka ei ole kettu, sitten pässi tai peura!
  Poliitikko voi luvata vuoria, mutta hänen jälkeensä vain haravoit rauniot!
  Älä kiirehdi äänestämään kukkoa, hän nokkii sinua sisäkkeillä!
  Diktaattori, tämä on kettu, leijonan valtaistuimella, pässien ympäröimänä!
  Jos et halua olla peura, ole itse pieni kettu!
  Se, joka ei pidä varisia lahjana, voittaa vaalit!
  Voit äänestää sydämelläsi, mutta ilman mieltäsi voittaja lyö aivot!
  
  Poliitikko on kettu, joka suosii vihreää juustoa dollarin värinä niiltä, jotka pitävät korppia!
  Vaimo ei ole kinnas, heti kun vaihdat hanskat, pysähdyt varmasti jätkäksi, kiukkuisista seikkailuista!
  Nerokkaat pojat tekevät paljon enemmän löytöjä kuin keskinkertaiset ohjeen vanhat miehet!
  Nuoruudessa sydämessä on tuli, päässä löydöt ja sen seurauksena voitto!
  Polku menestykseen ei ole aina suora, mutta se ei siedä nöyryydestä taipunutta selkää!
  Poliitikko kumartuu keulaan nostaakseen nenänsä korkeammalle!
  Poliitikko kumartaa, sitten taivuttaakseen äänestäjän!
  Poliitikko on valmis kaivaamaan maata nenällään haudatakseen vastuunsa äänestäjille!
  Kaikki mahdoton on maailmassamme mahdollista, ja uskokaa minua, on erittäin vaikeaa elää kuin ampumaradalla!
  Aasi kultapussilla murtaa paremmin linnoituksen muurin kuin mammutti teräspässillä!
  Kultasuuinen poliitikko tekee äänestäjistä aaseja kultaisilla uhrisäkeillä!
  Kuka on vahvin peto? Tietenkin perse täynnä kultaa! Kettu polttaa petoksen keltaisen värin ja uhrien kultakolikot!
  Poliitikot heiluttavat usein punaisia lippuja äänestäjien taskuista omien kolikoiden keltaisen värin vuoksi punastumatta!
  Melkoisten poliitikkojen punaiset puheet vuodattavat katkeria kyyneleitä äideiltä, joiden pojat kuolivat verisessä taistelussa!
  Kuka lupaa kultavuoria, ei ole edes rikkinäisen kuparipennin arvoinen!
  Poliitikko tuulee kuin jänis, vääntelee kuin kettu, mutta toisinaan hän puree äänestäjän kurkun läpi kuin susi!
  Poliitikot tykkäävät laskea rahaa toisen taskussa, mutta yleensä haarukoilee vain lahjuksia!
  Poliitikko on ovela äänestäjän kanssa kuin kettu kolobokilla, syö vain aplodit tahtiin!
  Poliitikko leikkaa äänestäjältä lastuja hopeanhohtoisten puheiden kultaleikkurilla, röyhkeät teloittajat!
  Tammi palaa tulessa pitkään, mutta hajoaa nopeasti poliitikon tulisesta puheesta!
  Joskus maan suurin ongelma, hallitsijan pieni mieli!
  Merkittömyys valtaistuimella, valtava ongelma valtiolle!
  Poliitikko on usein paperitiikeri ja hampainen kettu, hän on syntynyt ilkeisiin leikkeihin ja on hyvä temppuihin!
  Poliitikko ei ole aina täynnä lompakkoa, josta kaikki pitävät, vaan aina omantunnon pilaava taskulompakko!
  Mies rakastaa vihreitä taskussaan ja haaveilee sohvalla, vain raha on sumussa, jos asut nirvanassa!
  Poliitikko härkää mielellään, mutta auraa mielellään, vaikka hän pyrkii kyntämään äänestäjää kaikella tarmokkaalla lehmän intohimolla!
  Homovihalla leikkivä poliitikko ei punastu, kun hän imee äänestäjän perseeseen!
  Poliitikot punaisten lippujen alla eivät punastu häpeästä, vuodattaen helakanpunaista verta!
  Maailmassa olet joko harmaa susi tai valkoinen lammas, tai hyvin ruokittu kettu tai syöty jänis, ja politiikassa syystäkin tyranni tuo demokratian kiiltoon!
  Poliitikolla on susitottumuksia, ketun kaivoja, mutta sisimmässään hän on silti suklaajänis, vain äänestäjille täysin syömäkelvoton!
  Mitä kiihkeämmin poliitikko lupaa, sitä nopeammin äänestäjä jäätyy odotukseen!
  Poliitikko on kuin prostituoitu, hän työskentelee paljon kielellään, mutta hän voi tyydyttää vain älyllisen impotentin!
  Mitä eroa on poliitikolla ja prostituoidulla? Prostituoidulle asiakas on aina oikeassa, poliitikolla äänestäjä joutuu aina vaikeuksiin!
  Kukon huuto, kotkan kunnianhimo, leijan ote, korpin ahneus, mutta silti siivetön poliitikko!
  Poliitikko on usein fiksu kuin saapas, mutta jakaa äänestäjän mielettömästi!
  Kuka tahansa poliitikko voi laittaa kenkiä jalkaan, mutta sen jälkeen äänestäjä on elämän kulkuri!
  Poliitikot pistää kätensä kukkaroosi, kun hän ristiä itsensä väkivaltaisesti, ja kompastaa hänet polvilleen!
  Miksi uskovia kutsutaan lampaiksi, niitä leikkaavat roistot, joilla ei ole mitään pyhää!
  Jos olet lammas, kävelet paljain jaloin vuosisadan, jos olet vuohi, pysyt aasi! Jos olet mies mielelläsi, olet onnellinen ikuisesti!
  Todellinen kettu politiikassa ei voi vain raaputtaa lammasta, vaan myös kaataa kolme nahkaa leijonalta!
  Mies on velvollinen päästämään naisen ohi, mutta missä hän ei joudu tilanteeseen, jossa hän ei vaadi naiselta kärsivällisyyttä ja miesrohkeutta!
  Uppoamattomin on se, joka ei ole kömpelöisesti taitava sotilasasioissa, eikä yhtään järkeä!
  Jos nainen on himokas kuin kissa, niin hänen miehensä on hiiret päässä!
  Kirkkaimmat ideat ovat synkkiä varjopolitiikasta, kun niitä toteutetaan!
  Nainen on ovela kuin kettu ja hallitsee jopa leijonaa, jos miehellä on kukon mieli!
  Jumala voi tehdä mitä tahansa, vain ylittää naisen pyynnöissä, Hän on voimaton!
  Naisella on oltava kobran pisto, jotta mies ei joutuisi nielaisemaan häntä kuin boa-kurottajaa!
  Ihminen voi olla kaikessa Luojan kaltainen, vain apinan kaltainen jäljitelmä ei värjää häntä!
  Ihminen voi ylittää Kaikkivaltiaan Jumalan vain omahyväisyydessään, ja silloinkin, jos hänet on älyllisesti luonut Pithecanthropus!
  Nainen ei halua olla kana, mutta hänen ideaalimiehensä on kukko!
  Kettunaisella on todellakin suden ote majavamiehistä!
  Politiikassa se on kuin metsässä, jos syöt tammen sian, jos jänis syö ketun, jos aasi - kolme nahkaa vuodatetaan!
  Mitä kirkkaampi nainen, sitä enemmän hän on kettu!
  Harmailta ihmisiltä puuttuu harmaata ainetta aivoissa, kirkkaita persoonallisuuksia, harmaata päätä suuria määriä!
  Harmaa mies on yksinäinen kuin susi, eikä hänellä ole lepoa kuin jänis!
  Jos poliitikko on iso kettu, niin hänelle on leijonanosa taattu!
  Kettu-poliitikko riistää äänestäjävariselta mahdollisuuden ratsastaa kuin juustoa voissa!
  Taivaalla on vähemmän tähtiä kuin Pyhän Raamatun tulkintoja!
  Pyöveli punaisessa viitassa, oikeudenmukaisempi, kaunopuheinen poliitikko!
  Teloittajalla on terävä kirves, poliitikolla terävä sana, ensimmäinen puhaltaa päätään, toinen tippuu aivoihin!
  Pään pilkkominen on joskus inhimillisempää kuin aivojen tiputtaminen!
  Jos annat poliitikkojen tippua aivoillesi, revit hiuksesi turhautumisesta!
  Poliitikon puheet ovat kuin aivopesuvettä!
  Mikä on suurin jumala politiikassa, mikä luo laittomuutta!
  Poliitikko katsoo aina äänestäjää kuin aasi, jolla on ketun katse kyntääkseen!
  Nainen rakastaa paljastaa köyhää vartaloaan pukeutuakseen rikkaammin!
  Paljasjalkainen nainen pukee miehen päälle nopeammin, vaikka hän ei olisikaan aivan saapas!
  Paljaalla naisten kantapäällä on helpompi pyöräyttää miestä muodikkaissa saappaissa!
  Saadakseen muodikkaita kenkiä itselleen, naisen on "kenkättävä" mies kunnolla!
  Nainen, joka ei osaa paljastaa jalkaansa ajoissa, pysyy "kenkiänä" ikuisesti!
  Liian usein, katsoessaan paljaita naisen jalkoja, mies on vaarassa "supistaa" itsensä kulkurien tilaan!
  Jotta et pysy paljain jaloin ikuisesti, sinun on kyettävä heittämään kengät pois ajoissa!
  Tytön paljas jalka on parempi kuin hyökkääjän pressukasaappas!
  Vahvin panssari ei vastusta, herkän ihon edessä, viehättävät tyttömäiset pohjat!
  Naiset kiipeävät erittäin taitavasti miehen lompakkoon paljain jaloin!
  Naisen kehon tahmein osa kultakolikoihin, paljaisiin jalkoihin ja paljaisiin rintoihin!
  Naisen on joskus riisuttava kenkänsä, jotta hän ei polvistu hädässä!
  Paljaalla jalalla on helpompi laittaa mies polvilleen!
  Paljain jaloin ajoissa, ei koskaan paljain jaloin!
  Paljasjalkaisen naisen on helpompi kiivetä kultaiselle huipulle!
  Olet saappaiden mies, jos et rakasta naisten jalkoja!
  Nainen, jolla on hoikat jalat, saa miehen kumartumaan kunnioittavasti!
  Paljaat varpaat ovat näppärämpiä kuin kädet, kun nainen ottaa kolikoita "käärmeen" miehen taskusta!
  Kaikkein taitavinta on naisen työntää miehen kantapään alle paljain jaloin!
  Polku miehen sydämeen on kauniin helpompi tallata paljain jaloin!
  Tyttöjen paljaat jalat, sitkeämpiä kiipeämään miehen sydämen Everestille!
  Kengät riisuttuaan naisen on helpompi ylittää miesten välinpitämättömyyden erämaa!
  Tulet olemaan tyhmä kuin saappaat, osut kantapäähän jopa paljain jaloin!
  Oleg Rybachenko säveltää kauniisti. Ja hän taistelee täynnä innostusta ja taisteluominaisuuksia.
  Tässä on mahtava tankki E-90. Siinä on tornin etupanssari 285 mm otsa ja 210 mm sivut. Rungon otsa on 250 mm 45 asteen kulmassa ja sivut 210 mm. Ja 120 mm ase 100 EL:llä. Auton paino on melko suuri, 110 tonnia, mutta kaasuturbiinimoottori on 2000 hevosvoimaa. Sellaista konetta ei ole niin helppo voittaa.
  Poika vihelsi. Ja kaikella voimallaan hän heitti herneen sisälle kotitekoista antiainetta.
  Ja räjähteet räjähtävät. Että kerralla kymmenen E-90-tankkia heitetään ilmaan ja käännetään. Tämä on tuhoisa isku.
  Poika otti sen ja lauloi jälleen ilosta;
  Kauniin isänmaani hymni,
  Koko maailma inspiroi saavutukseen...
  Taistelu venäläistä soturia vastaan on vaarallista,
  Hän on todellinen jättiläinen!
  
  Pystymme saamaan hevosen käsillämme,
  Ja rikkoa tankki raivokkaalla kranaatilla ...
  Tyttö potkii paljain jaloin
  Voittamaton Isänmaan armeija!
  
  Olemme valmiita taistelemaan natseja vastaan,
  Loppujen lopuksi uskomme on vahvempi kuin metalli ...
  Onhan venäläiset aina kyenneet taistelemaan,
  Ryhdy Marsin pojaksi, unelmoin lapsesta!
  
  Haluan lentää pojan reippaasti avaruuteen,
  Meidän on jo aika hyökätä Berliiniin...
  Koskaan ei ole liian myöhäistä tulla nuoremmaksi
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi!
  
  Rakasta ihmisiä, Kristus Svarogin kanssa,
  Meillä on yksi jumala, joka tietää kaiken...
  Vaikka Saatana kohdistaa kiivaasti sarveansa,
  Maapallolla ei ole kauniimpaa maata!
  
  Venäjän materiaaliemme kunniaksi,
  Valmiina palvelemaan perhettä uskollisesti...
  Asiasta, jota naiset itkivät typerästi,
  Mutta elämä ei keskeydy, tiedä lanka!
  
  Kaikessa, mitä te ihmiset luette Ladaa,
  Hän synnytti monia jumalia...
  Olemme vahvempia kuin venäläiset ja kiinalaiset,
  Katsotaanpa kaikkien unelmien ruumiillistuma!
  
  Kyllä, Hitler ryntää isänmaahan lauman kanssa,
  Sillä on paljon voimaa, saatanan helvetti...
  Venäjästä on tullut valittu maa
  Tiedä huonosti, jos olemme jakautuneet!
  
  Rhodalle kaikki ihmiset ovat vain lapsia,
  He rakastavat ihmisyyttä sielullaan...
  Ja älä vihaa jumalatar Ladaa,
  Olkoon poika tässä taistelussa kova!
  
  Olemme haukkoja, jotka lentävät kuin kotkat
  Miekat ovat teräviä ja vahvoja kilpiä...
  Tytöt juoksevat paljain jaloin
  Mahtavat tyttäret, rohkeat pojat!
  
  Me voitamme ja tämä on totuutemme
  Venäjä pärjää...
  Taistelussa on erittäin kuuma.
  Vastustaja ja varas voitetaan!
  Fasisti törmäsi vahvaan nyrkkiimme,
  Ja Hitler sai kovasti kasvoihin...
  Tällainen ammus on piilotettu laukkuun,
  Että jopa sinä olet demonien Herra!
  
  Voitto tulee pian, olemme Pariisissa,
  Kukkii kuin ruusu Venäjän maa ...
  Nousemme taivaan tähtien yläpuolelle,
  Maailman ihmiset ovat ystävällinen perhe!
  . LUKU #8
  15. huhtikuuta 1957 Venäjän joukkojen suuri hyökkäys alkoi seitsenkertaisella natsien puolustuskehällä Berliinin ympärillä. Taistelut osoittautuivat erittäin ankariksi, ja raivoisa tuli iski natsien asemiin. Tykistön valmistelu oli erittäin kovaa.
  He käyttivät myös valonheittimiä vihollisen sokeuttamiseen. Ja Vladimir Kolmannen tsaarin joukkojen armadan hyökkäys alkoi.
  Tankkeja oli paljon. Näistä Alexander-7:stä tuli hyvä auto. Seitsemänkymmentä tonnia painavalla koneella oli hyvä nopeus ja voimakas suojaus tehokkaalla 130 mm:n tykillä. Ja se ei ole niin helppoa pysäyttää tai tyrmätä.
  Tämän ajoneuvon etupanssarissa oli melkein kaikki Wehrmachtin panssarintorjunta-aseet.
  Vain neljän hengen miehistö. Auto on alle kaksi metriä korkea. Ja kantaa itseään.
  Elizabeth ampui vihollista paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Pyhän tsarismin ideoiden nimissä!
  Ekaterina myös ampui ja totesi:
  - Nainen sodassa on kuin helmi kuoressa - se voi olla epämiellyttävää, mutta houkuttelevuus kypsyy täyteen!
  Elena ampui myös paljain varpaillaan ja huomautti nokkelasti:
  - Juomarilla on punainen nenä, ei punainen elämä ja mustattu maine!
  Elizabeth vastasi vakavasti:
  - Tämä ei koske meitä, emme juo!
  Euphrasia huomautti:
  - Vodka on väkevä juoma, joka tekee miehen laiskaksi!
  Elisabet, ampunut vihollista, suostui:
  - Poliittiselle hyytelölle sanallinen ripuli on ominaista!
  Ekaterina, ampuessaan ja varsin osuvasti paljain varpaillaan, totesi:
  - Poliitikko on harvoin hyvä paimen, mutta pyrkii aina leikkaamaan valitsijoiden hiukset kuin karitsa!
  Natseja ampuva Elena suostui:
  - Poliitikko on puheiden suloisin hunaja, muuttuu sanalliseksi ripuliksi!
  Euphrasia suostui tähän:
  - Jos Jumala muutti veden viiniksi, niin poliitikko muuttaa sanallisen ripulin kultasateeksi taskussaan!
  Tytöt tekivät hienoa työtä tankissaan kääntäen akun ympäri. Taistelu kärjistyi.
  Voitettuaan Seelow Heightsin ensimmäisen harjanteen yhdessä yössä Neuvostoliiton joukot yrittivät rakentaa menestystä päivän aikana. Mutta suuri määrä radio-ohjattuja miinakenttiä sekä tiheä tuli konekivääristä ja pikatuliaseista ajoi jälleen jalkaväen maahan. Ja liian monta tankkia räjäytettiin.
  Korjausryhmät eivät kuitenkaan olleet taisteluyksiköitä huonompia sankareita, ja merkittävä osa ajoneuvoista palasi päivän päätteeksi käyttöön.
  Alice ja Angelica eivät koskaan sulkeneet silmiään. He tappelivat, ampuivat, huusivat jotain...
  Natsit eivät olleet hölmöjä, varsinkaan monet heidän aseistaan istuivat erittäin menestyksekkäästi syvyyksiin, ja sitten heidät nostettiin tunkilla. Sitten he löivät...
  Yleisin asetyyppi on tietysti 88 millimetrin ilmatorjuntatykki. Yleistykki lentokoneen, tankkien ja jalkaväen ampumiseen. Vaihda vain kuoret... Totuus on hieman hankala, mutta loppujen lopuksi käytetään erityisiä tunkkeja, jotka on tarkoitettu tankkeihin ja itseliikkuviin aseisiin.
  Puolustajien joukossa on paljon nuoria ja naisia. Kolmannen valtakunnan henkilöresurssit ovat lopussa, joten sinun on haravoitettava kaikki peräkkäin. Jopa kymmenenvuotiaat taistelijapojat eivät ole harvinaisia. Loppujen lopuksi hekin voivat heittää palavan seoksen pullon ja laittaa sen väijytysjalkaväen joukkoon.
  Seelachin puolustuslinja on erittäin voimakas, sitä alettiin jopa rakentaa jo ennen ensimmäisen maailmansodan alkua siltä varalta, että tsaarin armeija heitettäisiin Berliiniin. Kyllä, jo 1700-luvulla, Elisabetin aikana, jota vain ennenaikainen kuolema esti kutsumasta Suureksi, venäläiset valloittivat Berliinin!
  Korkeuksissa on siis paljon maanalaisia yhteyksiä, juoksuhautojen labyrinttejä ja suojia tarkka-ampujille. Sen voi sanoa olevan eräänlainen kaupunki.
  Huolimatta siitä, että Adolf Hitlerille yleensä tunnustetaan skitsofreeninen optimismi, vakava työ Berliinin vahvistamiseksi aloitettiin keväällä 43, ennen sodan puhkeamista tsaarin Venäjän kanssa. Ja toisin kuin läntinen Atlantin muuri, se oli mahdollista suorittaa loppuun asti.
  Kaikki kuolleet sektorit louhittiin tai valmistettiin napalmia kaatamalla...
  Alice ja Angelica ovat jo polttaneet paljaat, tyylikkäät jalkansa jälleen kerran, kun synteettisen bensiinin, rikin ja fosforin synteettinen seos kaadettiin maasta ...
  Ja tytön kantapäät paloivat vakavasti illalla, ne peittivät suuria rakkuloita, astumisesta tuli kidutusta.
  Tytöt olivat antautuneet ja ampuivat nyt väijytyksessä, varsinkin kun venäläiset joukot eivät olleet edenneet juuri lainkaan päivän aikana. Tarkka-ampujien tulisi kuitenkin tehdä juuri niin, ja kun taistelu on täydessä vauhdissa, kohde on varmasti olemassa ... Ja voit jatkaa tilisi täydentämistä.
  Alice, raapimalla palaneita jalkojaan metalliin, murisi:
  - Kyllä, Angelica ja minä olemme hyvin sairaita ja loukkaantuneita. Mutta uskokaa minua, muistot elävältä poltetuista Venäjän tsaarin armeijan sotilaista aiheuttavat minulle paljon kärsimystä.
  Punatukkainen soturi kolisesi hermostuneesti helmihampaitaan:
  - Ja usko minua, heidän näkeminen on vielä pahempaa, varsinkin ne, jotka eivät kuolleet heti, vaan hiiltyivät... Sota eroaa helvetistä vain siinä, että siinä ei ole rutiinikidutusta!
  Alice ampui alas fasistisen ampujan, joka vahingossa katsoi ulos suojan takaa hyvin kohdistetulla laukauksella, huomautti:
  - Jos kaikki olisivat sotureitamme, kuten me? Vaikka nokkeluus on tietysti helpompaa kuin ampuminen!
  Angelica ei suostunut.
  - Se on jollekin sellaiselle! Henkilökohtaisesti molemmat ovat vaikeita minulle ... Muuten, miksi he kutsuivat sinua Aliceksi?
  Kultatukkainen soturi vastasi yksinkertaisesti kuin tunnustaessaan:
  - Tiedätkö, äitini luki samanlaisen sadun lapsena... Kaunis satu, mutta erittäin typerä. Sen jälkeen hän päätti, että hänen tyttärensä pitäisi, kuten Alice, löytää uusi maailma, mutta ei maan päällä, vaan avaruudessa. Sinä ymmärrät...
  Angelica ampui ja epäonnistui, ärsyyntyneenä hän löi varteen leukallaan:
  - No kyllä! Tietenkin ymmärrän. Tiedätkö, sinä itse unelmoit pääseväsi planeetalle, jossa jopa navoilla on ikuinen kesä, eivätkä ihmiset tunne sairautta ja vanhuutta. Maan päällä ei ole paratiisia, ja samassa ikivihreässä Intiassa on lämpöä, korkea kosteus ja ilkeimpien hyönteisten pilviä!
  Alice naurahti.
  - Mutta siellä on Mowgli... - Sitten hän vaihtoi sävynsä vakavampaan. - Uskon, että Intiasta tulee pian Neuvostoliitto.
  Angelica epäili melko perustellusti:
  - Tämä Nehru on vain heikko. Hän on pasifisti eikä kommunisti. Hänen kaltaiset ihmiset tekevät enemmän haittaa kuin hyötyä. Tarvitsemme vahvempia ja punaiselle ajatukselle omistautuneita liittolaisia tuodaksemme kommunismin ja sen valon maailmaan!
  Alice ampui vielä pari laukausta ja näki, että natsit olivat vähitellen heikkenemässä. Alekseyn iskusotilaat ilmestyivät taas taivaalle... He lähtivät aikaisin, ja seurasi nopeampia "sotilaita".
  Alice vitsaili näistä pienistä pommikoneista:
  - Sotilaatkaan eivät ole pähkinöitä - tulevaisuuden kuningattaret, te fasistijuoksu!
  Angelica sanoi synkästi:
  - Heikoilla liittolaisilla vahvatkin ajoneuvot ovat tyhjäkäynnillä!
  Alice kiinnitti melko kohtuudella huomiota vivahteisiin:
  - Mutta täällä esimerkiksi Romanian kuningas Miika. Hallitsija ja ylipäätään vain hemmoteltu nuori mies. Mutta siitä huolimatta hänelle myönnettiin Vladimirin tsaarin imperiumin korkein kunniamerkki - "Voitto".
  Angelica virnisti hapanisesti.
  - Valitettavasti tilaukset ohittavat minut. Vaikka "Jagdtigerille" he yleensä antavat "suuren tsaarin sodan" vähintään toisen asteen. Tai ainakin "kuninkaallinen lippu".
  Alice vastasi ankarasti:
  - Sankarit ovat arvoisia hirtettäväksi käskyllä, ne, jotka käskevät heitä, yksinkertaisesti hirtettäväksi! Sillä hyvä komentaja aloittaa taistelun vasta, kun sankariteolle ei yksinkertaisesti ole sijaa voiton ennaltamääräyksen vuoksi!
  Angelica vahvisti:
  - Kyllä, olet kultatukkainen paradoksien mestari ... Mutta sitten Vladimir Kirillovich on hirtettävä!
  Alice naurahti.
  - Tietysti teet! Niin monet hyvät kaverimme kuolivat hänen takiaan. Sodan alussa joukot sijoittuivat puolustukseen täysin sopimattomalla tavalla. Ja tulos on tappio heti alussa!
  Angelica laittoi sormensa helakanpunaisiin huuliinsa:
  - Näytät... Ole varovainen markkinoiden kanssa. Loppujen lopuksi kukaan ei ollut vielä hajottanut tsaarin salaisen poliisin erityisosastoja.
  Alice piristi:
  - Voi voi oi! Löysin jotain pelottavaa - siilin mannasuurimolla! Uskokaa minua, olemme vahvempia kuin kaikki kuninkaan vakoojat yhteensä. Varsinkin henki!
  Angelica taas, ikään kuin häntä oli hakattu käsivarren alle, meni ohi... Kuitenkin oli jo pimeää, eikä näkyvyyttä ollut, ja kohteet olivat niin pieniä ja epämääräisiä ja jopa liikkuvia. No, mitä niitä vastaan voidaan tehdä?
  Alice ei myöskään ampunut usein. Hän tottui siihen, että hän ei ollut koskaan tahrannut viimeisen vuoden aikana eikä halunnut paljastaa surullisia tilastoja. Ja sitten tämä ei vain ampunut sokeasti. Lisäksi taistelujen joukossa esiintyi liian usein "puhallusnenäisiä" taistelijoita. Se oli sääli heidän ystävällisimmälle sielulleen Alicelle.
  Vaikka esimerkiksi näyttää siltä, että Hitler sanoi: sodan armo ei saa ylittää taloudellisen tarkoituksenmukaisuuden rajoja! Taloudellinen toteutettavuus ei saa ylittää askeettisia tarpeita!
  Kuitenkin jälkimmäinen, kuten iskulause; aseet voin sijaan, ei kunnioitettu parhaalla tavalla! Neuvostoliiton onnen ja kolmannen valtakunnan kuoleman puolesta!
  Yö kuudennentoista päivän ja seitsemännentoista huhtikuun välisenä aikana koitti ja alkoi massiivinen hyökkäys. Uudet reservit, mukaan lukien tankkivarannot, tulivat peliin.
  Erityisesti uusin "Nikolai" -7. Tämä säiliö oli kolmekymmentä senttiä matalampi kuin Nikolai-6, ja siinä oli tehokkaampi etupanssari sekä tornille että rungolle. Tähän autoon liittyi monia toiveita, mutta ...
  Osa säiliöistä pysähtyi matkalla ja niiden vaihteisto epäonnistui... Ilmeisesti suunnittelijat ja teollisuusmiehet eivät pystyneet sopeutumaan sen poikittaisjärjestelyyn ja vaihteisto yksinkertaisesti epäonnistui, kun yritettiin vaihtaa vaihdetta. (Tämä lapsuussairaus oli ominaista ja varhaisille muunnoksille Nikolay-tankki).
  Vain kolme 25 uusimmasta tankista kykeni kiipeämään Seelow Heightsille. Ne kuitenkin liikkuivat hitaasti, moottorit pauhuivat voimakkaasti ja pakoputkista roiskui mustaa, haisevaa savua.
  Ja uudet jalkaväkijoukot juoksivat perässä huutaen hurraa...
  Tytöt ampuivat vielä jonkin aikaa, mutta kun eivät kiinnittäneet huomiota vakaviin vaurioihin, jatkuvasti konekivääripurkausten alle joutuviin tovereihin, Neuvostoliiton sotilaat kiipesivät seuraavalle harjulle, soturit ryntäsivät heidän perässään.
  Natsit olivat kuitenkin edelleen vahvoja. Kauhea Non-162, Me-109 "K" ja Fokken-Wulfit ryntäsivät kohti hyökkäyslentokonetta ja pelinappuloita.
  Heistä erityisen vaarallisia ovat Focken-Wulfin teurastajat hyökkäysmuodossa. Neljä 37 millimetrin kaliiperista tykkiä ampuu samanaikaisesti sekä jalkaväkeä että panssarivaunuja.
  Yksi Neuvostoliiton Alekseev jopa meni ramppaamaan raskaampaa ja aseistetumpaa vihollisen ajoneuvoa ... He törmäsivät ja .... Saksalainen oli onnekkaampi, hän onnistui karkottamaan, ja Alekseilla ei ole sellaista laitetta ollenkaan.
  Ärstyneenä Alice makasi saksalaisen lentäjän ennen kuin tämä avasi laskuvarjonsa ja sanoi kaunopuheisesti:
  - Olen ystävällinen! He arvostavat hyvää talossa, hyvää sielulle, joka on ajettu pois!
  Tytöt siirsivät tulen lentokoneisiin ... Mutta hyökkäysmuunnelman Focken-Wulf ei nouse maasta kiväärillä. Erittäin hyvin suojattu, ja kaasusäiliöt sijaitsevat panssarin alla ohjaamon ympärillä. Vaarallinen juttu...
  Ei-162 on tässä suhteessa helpoin saalis ... Me-109 "K":ssa sinun on tehtävä erityinen pysähdys. Messerschmitin uusin massamuunnos... Modifiointi yksinomaan tykkiaseistuksella, kolmella 30 mm:n tykillä ja kahdella 15 mm ilmatykillä. Tehokas kone, outoa Peter-2:lle ja jopa parhaalle Peter-3:lle, käytössä tietysti. Ohjattavuuden kanssa oli vain ongelmia, vaikka moottori olisikin tehokkain ...
  Alice ja päätti sitten ilmaista näkemyksensä:
  - Saksalaiset kiinnittävät liikaa huomiota sellaisiin indikaattoreihin kuin lentokoneiden panssari ja aseistus. Esimerkiksi Messerschmitissä tulivoiman lisäys vei kaiken lisääntyneen moottoritehon. Ja kuinka ohjattavuus heikkeni.
  Angelica nyökkäsi:
  - Ja alat tämän heikentyneen ohjattavuuden. Helpoin on puhua kieltä, todella taistella...
  Alice keskeytti katkeruuden äänellään:
  - En tappele! Mutta todella, ajattele kuinka paljon Me-109 viidellä ilmatykillä maksaa? Se on vain "Salamander" on optimaalinen yhdistelmä ajoneuvon kustannuksia, valmistettavuutta, painoa, ohjattavuutta, nopeutta ja myös aseita. Vaikka tässä suhteessa hän on tietysti huonompi kuin Messerschmitt tai erityisesti Focken-Wulf.
  Angelica huomautti synkästi:
  - Puhut noin, koska tämä lintu on ainoa asia, jonka pystymme kaatamaan. Muuten...
  Alice murahti:
  - Älä ole noin tyhmä!
  Neuvostoliiton "Aleksei" ja "Petra" selviävät kuitenkin varsin menestyksekkäästi voimakkaampien natsihaukien kanssa ... Ne saavat kyyhkyset leimahtaa, vaikka ne tekevät ...
  Ja viisi Messerschmitt-asetta ja kuusi Focken-Wulf-asetta eivät auta, natsien on haudattava nenänsä maahan.
  Mutta Neuvostoliiton ässät kärsivät tappioita. Ja tappiot ovat kunnollisia, joten tule myös helpottamaan painettasi. Ja pässien määrä kasvaa.
  Alice kommentoi tätä:
  - Rams, tietysti merkki rohkeudesta, mutta merkki mielen voittamisesta ilman tappiota!
  Angelica ei suostunut.
  - Merkki älykkyydestä... Se on jopa merkki neroudesta voittaa ilman tappiota. Mutta tämä ei ole enää sota.
  Alice murahti vastauksena:
  - Mitä helvettiä varten sota on?
  Angelica oli erittäin fiksu täällä:
  - Mutta kuinka muuten voimme erottaa, missä oikeat miehet ovat ja missä urokset eivät edes tavoita naisia!
  Alice kiinnitti sitten huomion uuteen lentokoneparviin:
  - Katso korvia... Mitä sillä on tekemistä yönoitien tunnuksien kanssa... Natasha on luultavasti siellä. Nyt sellainen natsi vastustaa chatterboxia!
  Angelica suostui.
  - Ehdottomasti tyytyväinen! Vain jotta emme palaisi!
  Ekatriina-2 yöpommittajat, kuten niitä hellästi kutsutaan Katerinkiksi, ja vielä kuuluisempi, ja melko loukkaava, maissin lempinimi.
  Tyttölentäjät taistelevat heidän kanssaan. Lentokone on helppo lentää ja helppo lentää. Ilmataistelussa se ei ole niin kuuma, joten sitä käytetään pääasiassa iskuihin yöllä.
  Siellä sen alhainen melutaso, keveys ja ohjattavuus vaikuttavat. Totta, on puutteita, on mahdollista kaataa ilmatorjuntakonekiväärin ... Kone on itsemurhapommittaja.
  Mutta täällä taivas on jo puhdistettu hyttyskorppikotkista, jotta haavoittuvampi kone voidaan ottaa käyttöön.
  Alice kuiskaa rukouksen:
  - Herra, pelasta Natashan ja muiden tyttöjen henki... He ovat niin hyviä ja rakastavat sinua niin paljon. Älä anna suurimman ja oikeudenmukaisimman yleismaailmallisen pahan ja surun voittaa!
  Angelica viilti olkapäätään;
  - On naurettavaa pyytää Jumalalta jotain. Loppujen lopuksi kaikki maailmassamme on hänen ennalta määräämää, joten mitä järkeä on odottaa, että Hän muuttaa jotain!
  Alice vastusti järkevästi:
  - Ja miksi luulet Hänen ylipäätään olevan olemassa... Ja jos on, niin kuten Raamatussa tai Koraanissa?
  Angelica pudisti päätään.
  - En usko ollenkaan... Tässä sinä luultavasti väität toisin. Muistan sen lumivalkoisen, kun kerroit minulle teorian, uuden näkemyksen teologiaan, mutta jotenkin onnistuin unohtamaan sen?
  Alice kiirehti iloisesti muistuttamaan:
  - Olet varmaan lukenut Vernadskin kuuluisasta Noosfääri-teoriasta, eikö niin? Hänen opetuksestaan, että jokainen mieleen tuleva ajatus on aineellinen, eikä vain jää muistin muodossa tiettyihin aivojen osiin, vaan myös tallentuu submateriaaliseen tilaan kuin nauhalle?
  Angelica vahvisti helposti:
  - Kyllä, tiedän sellaisen opetuksen. Se on yleensä loogista. Jos sana voidaan tallentaa nauhalle, niin miksi ajatus tai teko tai tunne ei voi jäädä samalla tavalla.
  Alice melkein sai lyijylahjan rintaan ja joutui hyppäämään vasemmalle. Vastaa sitten, itsepäinen konekivääri. Hän vaikeni, ja kultatukkainen soturi jatkoi luentoaan:
  - Täsmälleen... Mutta sana tai jopa lause, joka on aiemmin puhuttu ja sitten tallennettu nauhalle ja kun se toistetaan kovaäänisesti, voi kuurottaa tai saada toimimaan. Aivan kuten elokuvassa liikkeessä toistettu kuva ihmisestä voi häikäistä, pelotella tai muuttaa luonnetta ... Yleensä kääntää sielu ja jopa parantaa sairautta ...
  Angelica mutisi samaa mieltä:
  - Kyllä se voi!
  Alice lisäsi:
  - Joten... On olemassa erityinen Universal Hypernoosphere. Siinä on useita merkittäviä eroja nauhaan verrattuna, mutta siihen on painettu myös ihmisten usko, toivo, rukoukset kuin miljardeja miljardeja filmin kehyksiä. Jos miljardit ihmiset uskoivat johonkin, niin se ei katoa jälkeäkään, heidän uskonsa on aineellista ja kerää valtavasti energiaa. Ja tämä energia voi myös roiskua ulos ja vaikuttaa aineelliseen maailmaan. Eli kysy ja sinulle annetaan ei ole tyhjä lause. On täysin mahdollista, että tietyissä olosuhteissa rukous saa aikaan voimakkaan resonanssin hypernoosfäärissä ja sen voima auttaa ratkaisemaan ongelman maan päällä... Joten Jumala on olemassa ja hän on aineellinen, todellinen ja aktiivinen, mutta vain hän ei ole Universumin Luoja, mutta pikemminkin ihmiskunnan ja heidän uskonsa Häneen luoma!
  Angelica korjasi heti:
  - Mutta tässä tapauksessa ei ole tarpeen rukoilla. Voit vain kysyä... Muuten, miksi Jumalan täytyy. Kommunismi kuninkaallisessa versiossa on myös vahvin usko. Joten jos pyydät bolshevismin tai Stalinin kansan tahtoa jotain, niin tämä toteutuu?
  Alice sanoi täysin luottavaisina:
  - Joo! Voi hyvinkin! Ja se toteutuu, ja voita!
  Angelica ampui käsistä pari kertaa... Zeel Heightsin toinen harju oli jo vallattu. Mutta vielä oli kolmas, linnoitettuin, jossa seisoivat reservit ja nyrkit panssarivaunuista ja itseliikkuvista aseista. Täällä ei ollut helppoa päästä läpimurtoon...
  Julmien taisteluiden uuvuttamat neuvostojoukot pysähtyivät aamulla... Liian monta jalkaväkeä kuoli, haaksirikkoutuneet panssarivaunut tarvitsivat korjausta... Niihin hitsattiin levyt liikkeellä ja heitettiin taas taisteluun. Kaikki tehtiin samaan aikaan pakkotilassa, korjaajat vain juoksivat ympäriinsä, ikään kuin joku olisi nopeuttanut elokuvaa. Toisaalta vanhoilla nauhoilla kehykset vain liikkuivat kaksi kertaa nopeammin kuin oikeat.
  Alice ja Angelica itse saivat toisen epämiellyttävän haavan, ja heidän oli pakko mennä makuulle makuulle. Tytöt olivat uupuneita ja halusivat nukkua ainakin pari tuntia, mutta kuurottava karjunta ei sallinut sitä.
  Ja Neuvostoliiton tankki- ja jalkaväkijoukot törmäsivät kuin aalto surffailla ja asettuivat hitaasti ... Oli tarpeen kerätä voimia ja ravistella Saksan puolustusta uudelleen. Kuinka muut aallot seuraavat yhtä aaltoa. Tyttöjen silmät olivat juuttuneet yhteen, mutta marsalkka Žukovin tiukka määräys ajoi heidät ja monet muut kaverit hyökkäykseen.
  Ja sotureilla ei enää ollut voimaa, ja he ryömivät triviaalisti kuin etanat, vain vähän nopeammin...
  Ja sitten Alice päätti laulaa iloisesti:
  Järven kristallipiilillä;
  Luistelen kuin pääskynen!
  En jäädyttänyt sydäntäni -
  Kunniallinen Venäjä antoi sinulle!
  
  Ja keväällä puut ovat vihreitä;
  Ja nuori kevät kiehuu elämästä!
  Siellä versot uusiutuvat,
  Siellä smaragdin lehdet kahisevat!
  
  Kuinka kaunis oletkaan syvät vedet;
  Auringon valo heijastuu!
  Jyvät pellolla olivat täynnä mehuja,
  Dawn värjäsi ne rubiineihin!
  
  Arkkienkelit vaativat ollakseen syyttömiä;
  Pidä kaikki siistinä ennen häitä!
  Ja työskentele, purista jalat leipäaikaan,
  Luo hienoin lanka silkistä!
  
  Mutta en koe kutsua
  Sydämessäni paholaisten lauma!
  Kuinka elää tällaista elämää, surullista;
  On parempi mennä sotaan - tapa paha siellä!
  
  Täällä edessämme ovat ulkomaiset avaruudet;
  Sokeri-aavioiden kavioiden alla!
  Ei ole viileyttä kuin epäkuolleet mäntyjen alla,
  Katso mitä aave nielee!
  
  Sodassa tiesin kärsimyksen
  Kuolleiden suorittaminen!
  Ja mitkä ovat nyyhkytykset
  Paljasjalkaisten orpojen itku!
  
  Mutta seikkailun toisella puolella
  Paljon riskejä, elät elämää!
  Antaako Kaikkivaltias anteeksi?
  Kyllä, emme tarvitse paratiisia - missä olet täi!
  
  Ihminen on sellainen olento
  Mikä häntä saastuttaa hiljainen rauha!
  Sitten hän rakentaa universuminsa,
  Järjestyksen täytäntöönpano on siistiä!
  
  Ja isänmaa on suuri äiti;
  Olet Venäjä, pyhä maa!
  Kuin sametti sinun kivisi, kivisi,
  Jolla paljain jaloin juoksi!
  
  Mutta aika on tullut, ydin on salakavala,
  Rakkaus hiipi väijytyksestä!
  Olin kiusattu, löysin itselleni miehen,
  Tässä on niin turmeltunut liha!
  
  Hän on tietysti omistautunut isänmaalle:
  Ei olisi turhaa onnettomuutta!
  Mutta sellainen on ihmiskunnan kohtalo,
  Että olemme ihmisiä, itse asiassa karjaa!
  
  Hän osoittautui vakoojaksi, häikäilemättömäksi,
  Hän luovutti suunnitelmamme ilman kunniaa!
  Mutta tämä ei ole lapsellista pilaa,
  Jos vastustaja petti sinut!
  
  Asiat menivät huonosti
  Tässä meidän osastomme kattilassa!
  Ja natsit jäivät kiinni punoksista,
  Joten jouduin orjuuteen!
  
  Työskentelen alasti päivin ja öin
  Lähetän ja murskaan malmia!
  Ja talvella ja kesällä olen paljain jaloin,
  Ja minä juoksen kottikärryjen perässä!
  
  Ruoska piinaa minua, eikä se ole armoton,
  Ja tiesin väkivallan täysin!
  Oi, mitä jätteitä meistä on tullut,
  Pahis Saatana paljastaa hampaansa!
  
  Et koskaan neuvo jälkeläisiä,
  Älä mene pettämään maata!
  Älä korvaa sydäntä kolikolla,
  Isänmaamme; Jumala, omatunto, äiti!
  Tytöt taistelivat täällä, ja Oleg Rybachenko murtautui Berliiniin Elbestä. Ikuinen kymmenen vuoden poika (tarkemmin sanottuna hieman suurempi, koska Oleg oli paljon pidempi kuin miehen keskipituus!) Taisteli kuin titaani.
  Komea poika, jolla oli erittäin näkyvät lihakset, hän heitti kranaatteja paljain lapsellisin jaloillaan, repimällä ne rikki vihollisen toimesta ja karjui:
  - Kuninkaan kunniaksi emme turhaan pyyhi vihollisia!
  Sen jälkeen poika otti ja alkoi säveltää upeaa laulua kävellessään;
  Suuri, kaunis, Venäjän maa,
  Siinä tsaari Vladimir hallitsee erittäin viisaasti ...
  Hän on ikuisesti Jumalan antama, joka loi maailman...
  Olemme venäläisiä sotureita!
  
  Pystymme voittamaan helvetin pahuuden pelaamalla,
  Vaikka Wehrmacht hyökkää erittäin innokkaasti ...
  Voittamaton venäläinen kaveri on karhumme,
  Ihminen ei selvästikään ole apina!
  
  Uskon, että kukistamme varmasti natsit,
  Tyttö heittää pommin paljaalla kantapäällään...
  Täällä hän levittää siipensä, voimakas kerubi on yläpuolellamme,
  Kauniita viikatesotureita!
  
  Olen paljasjalkainen pioneeripoika,
  Kukapa ei pelkää lunta pakkasessa...
  Näytä kaikille sotureille esimerkki,
  Täällä olevat pyhät loistavat kasvojen kuvakkeista!
  
  Poika kirjoittelee konekivääristä,
  Niitti rivejä fasistien raivossa ...
  Isänmaamme kilpeä nostaen,
  Ei sallita roskarevansismia!
  
  Soturipoika heitetty vihollisen kimppuun,
  Paljaalla jalalla sahanpurusta pommi...
  Hän murtaa paholaisen vihollisen,
  Adolf siirtyy swingistä kasvoihin!
  
  Poika taistelee - raivoissaan titaani,
  Kranaatin tulipalo syttyy...
  Hurrikaani pyyhkäisi alamaailman halki,
  Anna pahan Kainin tuhoutua!
  
  Taas voimakas kranaatti lentää,
  Isänmaan viholliset innokkaasti repimässä...
  Loppujen lopuksi ystävyytemme on vankka monoliitti,
  Tulemme myös paratiisin peiton alle!
  
  Olkoon isänmaamme pyhä,
  Ja anna kerubin nousta taivaalla ...
  Paljajaloisen kultatukkaisen tytön kanssa,
  Johdan keskustelua, ammun laumaa!
  
  Vuodet kuluvat, Jeesus tulee,
  Ja hänestä tulee jumalten äiti, kuningatar Lada ...
  Voitot avasivat rajoittamattoman tilin,
  Ja kaikille on loputon palkinto!
  . LUKU #9
  Akulina Orlova ja Anastasia Vedmakova tuhosivat saksalaisia lentokoneita Berliinin yllä.
  ME-462 on erittäin mahtava kone, jota taisteltiin Venäjän voimalla. Tsaarin ilmailun ylivoima lukumäärissä oli valtava. Ja saksalaiset pelasivat.
  Mutta he taistelivat sankarillisesti.
  Albina ja Alvina taistelivat taivaalla, osoittivat sankarillisesti luokkansa.
  Albina pudotti alas venäläisen auton paljain varpaillaan ja karjui:
  - Olen Paholaisen tytär lihassa!
  Alvina tuhosi myös tsaariarmeijan koneen alaraajojensa siroilla sormilla ja vinkaisi:
  - Hienoille voittoillemme!
  Ja hän kaatoi toisen venäläisen auton.
  Mutta lopulta Kolmannen valtakunnan kaksi parasta ässää ja tsaari-Venäjän kaksi parasta ässää kokoontuivat yhteen.
  Yksi tyttöpari toista mahtavaa paria vastaan. Tytöt Kolmannesta valtakunnasta ovat molemmat viehättäviä blondeja. Ja heitä vastaan venäläiset - blondi ja punapää.
  Molemmat parit tappelevat yleensä paljain jaloin ja vain bikineissä.
  Albina ja Anastasia alkoivat ampua toisiaan kaukaa.
  Albina väänsi paljas jalkansa ja ampui venäläisen lentäjän siipien läpi.
  Hän kosti loukkaamalla vastustajansa häntää. Sekä venäläiset että saksalaiset koneet alkoivat savuta.
  Anastasia lauloi:
  - Terve tsarismi!
  Ja paljain kantapäällään hän lähetti viholliselle kuolemanlahjan.
  Albina löi myös vihollista ja antoi:
  - Isänmaan puolesta, füürerin puolesta!
  Molemmat koneet olivat jo vakavasti tulessa ja paloivat sinisellä valolla. Ja tytöt alkoivat tasoittaa ja yrittää laittaa heidät alla olevalle kentälle. Jotta koneet eivät romahdu kokonaan.
  Akulina ja Alvina ampuivat toisiaan ja ohjasivat. Myös tyttöjen voimat olivat tasaiset. He ovat molemmat niin kauniita, paljasjalkaisia blondeja. Ja niin upeita kaunottaret. Ja he haluavat kiduttaa ja jopa raiskata miehiä. Varsinkin nuoret neitsyet.
  Soturit suihkuttavat toisiaan kuorilla.
  Akulina, paljain varpaillaan, tähtäsi kuitenkin lentoaseeseen ja ampui vihollisen alas.
  Mutta Alvina onnistui murtautumaan läpi, myös paljain varpaillaan, vastustajan taistelijan vatsasta.
  Molemmat koneet alkoivat hajota liekeissä. Eikä jäänyt muuta kuin heittää pois.
  Tytöt kaatui alas heiluttaen paljaita, ruskettuneita, taltattuja jalkojaan ja lauloivat:
  - Revimme kaikki ja kuristamme kaikki viholliset,
  Emme luovuta sieluamme ilman taistelua!
  Ja jossain huipulla käydään edelleen kovaa taistelua. Ilmatorjuntaaseet ampuvat ja raketit lentävät.
  Oleg Rybachenko, heittäen toisen kranaatin paljain, lapsellisin jaloineen, repimällä natseja, hän puhui;
  Kirjoittaja on mielikuvitukseltaan samanlainen kuin Jumala, hän luo mestariteoksia, mutta erottuu myötätunnosta luomista kohtaan!
  Ihminen pudottaa syntejä kuin syksyn vaahteranlehtiä, vain armoton puutarhuri Jumala polttaa itse puun!
  Jotta ihmiskunnan puu ei vuoda syntien lehtiä, sinun on tukehduttava mielelläsi!
  Minun on sanottava, että poika oli erittäin nokkela.
  Ja hänelle luvattiin vihdoin antaa pitkään luvattu ja ansaittu kenraalin arvo. Anna hänen näyttää lapselta.
  Oleg Rybachenko päätti, että tätä varten oli tarpeen vangita Fuhrer. Ja siitä tulee todella siistiä.
  Venäläiset joukot menivät Seelow Heightsin viimeiselle, linnoitettuimmalle linjalle. Masentavia, valtavia menetyksiä, kukkulat ovat niin tiheitä, kuin piano rikkoutuneilla koskettimilla, ruumiiden peitossa. Tankit, jopa Nikolay-sarjasta, liukuvat veressä eivätkä halua mennä yläkertaan. Ja kuoret purkautuivat ja purkautuvat, ikään kuin tulivuoret olisivat kallistuneet ja avanneet tuuletusaukkonsa.
  Laava on liekin ja lyijyn sekoitus, kaikenlaisilla räjähteillä täytettyjä pommeja, jotka heitetään kohti venäläisiä lentäviä salamanteriarmadoita. Ja yhteenotot, jo natsit eivät halveksi rammaamista. Sellaista katkeruutta, taisteluita syntyi.
  Naissoturit juoksevat itse hyökkäykseen, he näkevät kuinka natsien raskaat konekiväärit ryömivät kuin madot ulos koloistaan ja sylkevät tappavasti. Ja kun niin raskaalla ja räjähtävällä sylkellä lyödään, palasiksi repeytyneet ja palasiksi murskatut sotilaat lentävät takaisin.
  Panssarivaunut pysähtyivät lähemmäs huippua, ja sotilaat työntävät panssaroituja miehistönkuljetusvaunuja käsilläni ylös. Samaan aikaan kuuluu karjunta, hurraushuutoja ja vapisevaa kaveria. Miinoihin törmännyt panssarivaunupari räjähtää ja ruumiinpalaset lentävät kaikkiin suuntiin.
  Mutta soturit työntyvät pidemmälle, Venäjän tsaarin armeija on miehittänyt jo useita puoliksi rikkoutuneita pillerirasia.
  Tytöt ampuvat paljon, he haavoittuivat jälleen, mutta virastaan jättäminen ei ole heitä varten. He vain sinetöi haavan sellofaanilla ja putosi siihen tosiasiaan, että liike.
  Oli jo pimeää, ja näkyvyyden huonontuessa puolustaminen on vaikeampaa. Vaikka joissakin maahan haudatuissa vihollisen tankeissa ja itseliikkuvissa aseissa on yönäkölaitteet.
  Mutta perääntymistä ei ole ajateltu...
  Alice tönäisi kumppaniaan olkapäälle.
  - Katso mitä Jagdtiger tekee.
  - Hän kaivaa omaa hautaansa! Angelica tiuskaisi.
  Panssarin lävistysvoiman ja suojan suhteen vahvin, Yagdtigr-3-panssarihävittäjä, ampui melko tarkasti juuttuneet Neuvostoliiton panssarivaunut Nikolai ja Alexander. Hänen lähes kolmenkymmenen kilon panssaria lävistävä ammus repi yksinkertaisesti irti tornin rungosta jättämättä miehistöille mahdollisuutta selviytyä. On äärimmäisen vaikeaa tuhota tällainen kolossi, ja se on jopa haudattu maahan hiekkasäkeillä sirotellaan.
  Alice kuiskasi ystävälleen:
  - Yritän rikkoa hänen optisen tähtäimensä ja pimeänäkölaitteensa.
  Angelica naurahti iloisesti.
  - Lyö silmiin... Se on hauskaa! Yleensä naiset ampuvat silmillään, eivät silmillään. Olet löytänyt jotain uutta!
  Alice laittoi takapuolen hartioilleen ja lepää polveen asti kynnetyllä maaperällä kuorilla, tarttui viholliseen aseella ja kuiskasi:
  - Jos varpunen on lähellä, sytytämme tykin tuleen! Jos kärpänen - osu perhoon ja nuoli psykiatriseen sairaalaan!
  Angelica, poistanut Fritzin toisella hyvin kohdistetulla laukauksella, vastasi:
  - Joten sirkusnäyttelijän siisti lahjakkuus katoaa. Vasta nyt, yleensä maassamme, heidät lähetetään leirille, ei psykiatriseen sairaalaan!
  Alice, joka ampui paljain varpaillaan, murtui tarkalla osumalla, Jagdtigerin näky lauloi leikkisästi:
  - Berliinin raunioilla Taras Bulba kastelee poikansa! Ja miksi meidän pitäisi ottaa Berliini - koko maailma on parempi kerralla!
  Angelica jäi nauramatta, ja toinen "fasisti" lipsahti pois. Tyttö löi itseään nyrkillä leukaan.
  - Ei edessä, kaikki on pielessä, ei ole niin hauskaa! Poltat tyhjään vatsaan, juot krapulassa!
  Alice vilkutti takaisin.
  - Mutta minä en juo, eikä kukaan kaada sitä kurkkuuni. On paljon enemmän iloa kuin humala, kuten liikkuminen, laulaminen ja tanssiminen!
  Angelica epäonnistui jälleen, hänen intuitionsa ampua tappaakseen ei ollut niin kattavasti kehittynyt kuin Liisalla, ja hänen naurunsa oli äärimmäisen sopimatonta, kun ympärillä oli niin paljon kuolleita, että ruumiiden päälle piti yrittää olla astumatta. Ja joskus minun piti ajaa ruumiiden jäänteiden yli ...
  Punatukkainen siperialainen soturi sanoi:
  - Ymmärrän siis, että sodalla on epänaiselliset kasvot, mutta naisellinen kärsimättömyys kannibalismin halussa!
  Alice murskasi myös pimeänäkölaitteen ja sanoi ärsyyntyneenä:
  - En halua rikkoa hyviä asioita!
  Angelica tuhahti halveksivasti.
  Mitä hyvää tässä laitteessa on? Katsoin jotenkin pokaaliin... Kaikki hämärtyy, ikään kuin terve ihminen laittaisi lasit päähän ja vihertävällä sävyllä.
  Alice vastasi järkevästi:
  - Laatu tunnetaan vertailussa. Meillä ei edes ole sitä!
  Angelica sanoi luottavaisesti:
  - Ei, se tulee! Ja vielä parempi kuin Fritz... Mutta natsi-Saksalle ei jää enää mitään, yli neljäkymmentä kilometriä Berliiniin. Ja me ohitamme ne, olipa se meille mikä hyvänsä, eikä vihollisen tarvitse!
  Alice vahvisti:
  - No, tietysti, mennään! Tästä olen aivan varma! Mutta toistaiseksi ei haittaisi meitä, jos vaihtaisimme käyttöpaikkaa ...
  Tytöt juoksivat lyömällä kypärää siroilla rakkuloilla ja naarmuilla peittämillä jaloillaan, melkein polviin asti, mutta silti kauniita. Soturit jopa jossain määrin nauttivat tästä tuskasta, heilutellen rohkeutta, jota monet miehetkin eivät voineet saavuttaa.
  Alice huomautti viisaasti:
  - Miehellä ei ole vain parta kasvoissaan ja teräspallot housuissaan, vaan myös kultainen sydän rinnassa!
  Angelica oli samaa mieltä tästä:
  - Vuohella on myös parta, mutta vain oikealla miehellä on kultainen sydän!
  Kolmas harju oli vielä tyhjillään. Hyökkäyslentokone kärsi tappioita, erityisesti Focken-Wulf - hirviölentokone. Aseistuksen ja panssarin suhteen tehokkain yksipaikkainen hävittäjä, tämä toisen maailmansodan työhevonen, oli Alekseeville erittäin epämiellyttävä. Jotkut ohjattavuuden heikkoudet taistelussa, myös ei kovin ohjattavilla hyökkäyslentokoneilla, eivät vaikuttaneet erityisesti, mutta aseiden vahvuuteen ...
  Ja Pietari ja Ivan jäivät jälkeen ...
  Alice ymmärsi, että Fokken-Wulfia ei voitu ampua alas ampujalta, ja hän tyrmäsi joko Salamanterit tai Me-462:n. Mahdollisuuksia oli...
  Angelica puolestaan ampui maakohteisiin. Vaihtelevalla menestyksellä, mutta tarkka-ampujat eivät kaipaa ollenkaan, vain elokuvissa. Tai matalan profiilin toimintaelokuvissa. Alice, vaikka hän missasi, se oli huomaamaton. Hän ei halunnut menettää mainettaan terminaattorisoturina!
  Mutta Angelica tahraili yhä useammin. Tässä ei kuitenkaan ole vain hänen vikansa, yö, savu, huurut, jopa ilma värähtelee lämmöstä. Mutta siperialainen soturi suuttui ja lauloi:
  - Alisa Selezneva, ota sanani! Ampuu kuin lehmä, natsien hullukoti!
  Kultatukkainen soturi sivuutti typerän vitsin. Vaikka hän oli kiusattu.
  Alice vain ajatteli
  - Nokkeluus näyttää joskus mielen tylsyyden, kuin suora peili vinoja kasvoja!
  Salamanterit lensivät sisään ja ulos, päinvastoin. He käyttivät ylivoimaansa nopeudessa ja ohjattavuudessa, joten he yrittivät painostaa Venäjän ässiä luoden paikallisen ylivoiman rintaman yhdellä tai toisella sektorilla.
  Ei-262s, lepattava kuin perhoset, pilkullinen vihreä ja sininen khaki. He tekivät tynnyrirullan, tusina ja puoli näitä ihania autoja kerralla, sitten luisuivat siivillä kuin luistelijat luistimet.
  Alice napsautti kieltään:
  - Ba! Se on vain upeaa! Mutta luistelijat, se ei pelasta teitä!
  Perhoset itse asiassa pääsevät soihtuun ja putoavat!
  Sillä välin Vladimir Kolmas yöltä klo 17-18 antaa käskyn:
  - Žukovskilla on vaikeaa! Siksi käsken ensimmäisen Ukrainan rintaman shokkiyksiköt kääntymään pohjoiseen ja hyökkäämään Berliiniin etelästä!
  Komentajat antavat käskyjä, ja rivisotilaat taistelevat ajattelematta.
  Alice polttelemassa toista "salamanteria" (ihmettelen, miksi saksalaiset kutsuivat parasta suihkuhävittäjäänsä tällä tavalla. Ehkä analogisesti kuuluisan romaanin kanssa; Karl Capek - sota salamanteria vastaan. Monet asiantuntijat ja historioitsijat uskovat, että Capek veti rinnakkaisuuden tähän kuuluisaan mutanttisalamanterien ja fasist-natsien välinen työ!), sanoi:
  - Jostain syystä lentävä on niin helppo ampua alas!
  Angelica vastusti kaunopuheisesti:
  - Joku, joka osoittautui yksinkertaisen mukulakiven ampumaksi, siivet murskasivat kivet jo lennossa!
  Alice naurahti.
  - Kyllä, tässä se on dialektiikkaa! Kehityksen ja filosofian dialektiikka... Kuten ranskalaiset sanovat...
  Angelica keskeytti kumppaninsa:
  - Siellä oli Kutuzov - hän voitti ranskalaiset! Nyt Vladimir on koko maailman Jumala!
  Tällaisten sanojen jälkeen tytöt kikattivat jälleen, löivät toisiaan pohjaan. Alice ampui yhä nopeammin ja jopa hänen automaattikiväärinsä ylikuumeni ja poltti hänen sormiaan. Esimerkiksi täällä hänellä oli jopa kyky kaataa lähes läpäisemätön Focken-Wulf käännöksen aikana. Angelica kehui:
  - Silmäsi on timantti! Kun silmä on timantti, toisin kuin luonnonkivi, se on aina käsillä eikä sitä tarvitse kaivaa esiin!
  Alice huomautti vitsillä toisen aforismin:
  - Jopa lehmä tarvitsee housuja, jos ne ovat laitumen ja kastelupaikassa! Nainen arvostaa vaatteita itsellään, mies hänen poissaoloaan ja verottaja arvostaa sitä, kuinka paljon laastareita voidaan leikata jonkun muun mekosta paikamalla valtion budjettia!
  Taivaalla oli väliaikainen tyyntyminen, mutta sitten yhtäkkiä, asemien keskellä etenevät venäläiset joukot olivat kuin räjähdys, kuin meteoriitti törmäsi maahan. Sadat jalkasotilaita revittiin, poltettiin ja heitettiin eri suuntiin. He ovat hajallaan, näyttää siltä, että he eivät ole ihmisiä, vaan kokonainen tsunamin aalto on noussut elävistä, repeytyneistä ja kuolleista ruumiista.
  Angelica huudahti melun yli:
  - Vau! Tässä on isku! Jopa "Andryusha" ei osu niin!
  Alice ehdotti:
  - Tämä on Strumtigr pommikoneensa kanssa. Tehokkain tela-alustainen hyökkäysase!
  Angelica nosti kätensä ylös.
  - Kyllä, en ole nähnyt tätä durraa ennen! Luultavasti itseliikkuvat aseet mitä tarvitset!
  - Meidän täytyy nähdä nämä itseliikkuvat aseet ja neutraloida se! Alice totesi. - Muuten saamme kiehua kylvyssä!
  Angelica vitsaili epäselvästi:
  - Olemme kylvyssä: joten kylpy venäläiselle on onnea!
  Taistelukentällä vallitsi sellainen kaaos, että Alice onnistui korjaamaan laukauksen lähtökohdan vain toisella volleylla. Lisäksi molemmat, "Sturmtiger", lyötiin kerralla. Joten nämä pommit jyrisivät, niin paljon uhreja...
  Angelica, kuten Spinoza ja Cicero yhdeksi, sanoi:
  - Taiteen vuoksi esiintyjät tekevät vapaaehtoisia uhrauksia, sotataiteen vuoksi kuulijat pakotetaan uhraamaan! Yleisö haluaa aina encorea taiteen mestariteoksella, yleisöstä ei jää ketään, joka haluaa toiston sotataiteen mestariteoksella! Taiteen maestron konsertit, lipuista maksetaan isoa rahaa, ja vielä enemmän maksetaan kamppailulajin maestron konserttien välttämiseksi!
  Alice keskeytti ystävänsä:
  - Tulkaa, minun tilini, ammutaan suoraan tykin leveän suon kanavaan, niin pommit räjähtävät ajoainepanoksessa!
  Angelica väänteli sormeaan ohimoaan:
  - Ensin täytyy vaihtaa asentoa, että kulma on suorempi ja taputtele jalkojasi!
  Soturit juoksivat kaikella ketteryydellään, mutta taaskaan heillä ei ollut aikaa. Stormtigerit näyttävät saaneen lisäautomaatteja uudelleenlatauksen yhteydessä ja niiden tulinopeus on kasvanut. Lisäksi jalkaväen lisäksi myös panssarivaunut kärsivät lentopallosta, torneja repeytyi ja terästä sekoitettiin liekkeihin pirullisen noitakattilassa.
  Tytöt, jotka suuttuivat hitaudesta, astuivat tarkoituksella paljain, naisjalkain tuleen rangaistakseen itseään kivulla!
  Angelica huomautti:
  - Me ansaitsemme sen!
  Alice irvisti tuskissaan ja tanssi paljain jaloin tulella, lisäsi:
  - Ja viholliset ansaitsevat vielä pahempaa!
  Angelica vastasi:
  - On parempi tappaa yksi roisto kuin paljastaa sata, viimeiset roistot tekevät sen itse!
  Alice julisti päättäväisesti Luciferin soturina:
  - Ja juuri tätä me teemme!
  Tytöt tähtäävät ja tanssivat pienistä liekeistä, kivusta ja palovammoista antaen heille mahdollisuuden keskittyä. Loppujen lopuksi tämä on heidän kotimaansa, heidän veljensä ovat venäläisiä sotilaita, heidän on voitettava ja otettava viimeiset askeleet Berliiniin. Kun kommunismi voittaa, ihminen ei koskaan kuole toisen miehen käsiin!
  Pehmeä käynnistys, erityiset luodit, joilla oli lisääntynyt panssarin lävistys, lensivät ulos tynnyreistä. Täällä suurin vaikeus ei ollut vain päästä tuuletusaukkoon. Natsit eivät myöskään ole tyhmiä ja suojasivat piipun aukkoa korkilla kuin teekannun kannen. Siksi piti ehtiä istuttaa se sillä lyhyellä hetkellä, kun korkki nousi hetkessä laukauksesta. Sitten kuin luodit, jotka lävistävät useiden aggressiivisten nesteiden seoksen...
  Se räjähti hirvittävästi, ensin kaksi räjähdystä samanaikaisesti, sitten useita muita tusinan muun ammuspommin räjähdyksen seurauksena. Useat lähellä olevat pillerirasiat, Fritz tuhoutuivat tai vaurioituivat vakavasti, niihin tehtiin vaikuttavia aukkoja.
  Räjähdysaalto oli niin voimakas, että se melkein löi molemmat soturit selkään. Iloisesti tytöt huusivat:
  - On! Se on vain luokkaa!
  Alice lisäsi:
  - Sniperin terävä silmä pystyy lävistämään paksuimpien kulmakarvojen paksut panssarit, tyhmin soturi!
  Takaa kuului tyytyväinen ääni.
  - Minä näin sen! Tytöt, pitäkää taskussanne ensimmäisen asteen kunniamerkkiä... Tsaarin salaisen poliisin majurin univormussa pukeutunut mies toipui. - Tarkemmin rintaan! Hyvin tehty tytöt! Tämä ei kuitenkaan ole kaikki hyväksesi!
  Alice nyökkäsi:
  - Tämä on vasta alkua!
  Angelica hyppäsi ylös.
  - Ja mikä tärkeintä, hyvä alku!
  Majuri lisäsi:
  - Tämä on alku ja loppu Berliinissä! En olisi yllättynyt, jos saisit myös Hitlerin kiinni. Loppujen lopuksi olette supermiehen tason tyttöjä!
  Soturit vastasivat vaatimattomasti:
  - Ei, olemme vain neuvostonaisia!
  Sturmtigerien kuolema ja tappion aiheuttama shokki näyttivät murtaneen Fritzin voimat, kolmas harju oli jo voitettu 18. päivän aamuna. Joukot, erityisesti panssarit, ryömivät ulos tasaisemmalle maastolle. Tyttöjen piti jopa työntää niin raskaita koneita!
  Angelica huomautti:
  - Sota on uhkapelein peli, vain siinä valtio häviää toisin kuin pokerissa sen, joka ei voi alistaa itseään jännitykselle!
  Alice lisäsi vakavasti:
  - Hyökkäys sodassa on kuin hevoskilpailu, vain hippodromilla on paljon enemmän esteitä ja korruptoituneita ratsastajia!
  Angelica vastasi:
  - Tämä aforismi ei pidä paikkaansa! Hevoskilpailuissa voit lahjoa ratsastajia, hyökkäyksen aikana juoksija tajuaa, että elämä ei ole myytävänä!
  Soturit juoksivat vielä kauemmaksi... Ja paljasti helmihampaitaan samaan aikaan. Alice jopa lauloi:
  - Kauneus, kaunotar, viemme hullun taloon kissan, siskin, koiran, kiusaaja Petkan, apinan, puoli raitiovaunua! Tässä on yritys!
  Angelica juoksi eteenpäin juoksuhaudoihin lisäsi:
  - Yritys, jota ei voi myydä vasaran alle!
  Alice nyökkäsi.
  - Joo! NKP syö meidät!
  Angelica hämmästyi:
  - Ja mikä on NKP? En tunne tätä termiä!
  Alice tarkensi omituisella tavalla:
  - Tämä voidaan kääntää Neuvostoliiton kommunistiseksi puolueeksi!
  Angelica kohautti mustelmia olkapäitään.
  Mutta sellaista nimeä ei vielä ole...
  Alice oksensi, oikea nyrkki:
  - Usko minua, se tulee! Välttämättä tulee!
  Angelica heitti:
  - Voi hyvin!
  Alice kannatti vakavaa vitsiä:
  - Aion ehdottomasti!
  Tasangolla vastus oli heikompaa, mutta silti sitkeää. Ferdinandit olivat erityisen ärsyttäviä, nämä itseliikkuvat hävittäjäaseet, kuten valtavat kimalaiset, tunkeutuivat Neuvostoliiton varusteisiin kuorillaan. "Ferdinandin" tuhoaminen ei ole helppoa, ei turhaan tämä itseliikkuva ase on massiivista raskaista ja on lukumäärältään toiseksi vain Panzer-4.
  Angelica näki väijytys Panzerin pensaissa ... Auto on vain kaksikymmentäkaksi ja puoli tonnia painava, mutta siinä on Panther-tykki. Matala siluetti tekee siitä helpon naamioitumisen ja iskemisen väijytysten takaa. Alice alkoi myös ryömiä kohti Panseria ... Onnistunut auto, mutta sen täyttä potentiaalia ei käytetty täysimääräisesti Saksan komennon tyhmyyden vuoksi. Yleisesti ottaen tämä on toisen maailmansodan outo ilmiö. Venäjän sotilasjohto vihollisuuksien aikana on parantunut huomattavasti sodan taiteessa, erityisesti taktisella tasolla. Ja saksalaiset päinvastoin alkoivat hallita joukkoja paljon huonommin kuin sodan alussa. Tästä johtuen edes lisääntynyt kalustomäärä (vuonna 1956 panssarivaunuja ja itseliikkuvia aseita valmistettiin kuukaudessa enemmän kuin koko vuonna 1954!) ei auttanut heitä vastustamaan tsaarin armeijan Venäjän iskuja. Esimerkiksi, jos otamme aseiden tuotannon, niin viidentenäkymmenentenäviidentenä ja viidentenäkymmenentenäkuutentena vuonna varustetuotannon suhteet olivat saksalaisille paremmat kuin 51 ja 52:na vuonna. Mutta vihollisuuksien kulku ei tullut suotuisammaksi Kolmannelle valtakunnalle, vaan pikemminkin päinvastoin!
  Tytöt, he eivät rajoittuneet Panzer-4-optiikan tuhoamiseen, he myös räjäyttivät auton vangituilla kumulatiivisilla kranaateilla. Ensin yksi panssari ja sitten seuraava...
  Angelica nauroi.
  - Näin me puidamme kyykäärmeitä!
  Alice, paljastaen tikarihampaitaan, suostui:
  - Puidamme niin paljon, ettei edes kilpikonnankuori pelasta Panzer-4:ää!
  Haudoissa oli monia teini-ikäisiä, jotka ilmeisesti kutsuttiin paikalle aivan äskettäin. Siellä oli jopa niin röyhkeitä poikia, että he eivät edes vetäneet teini-ikäisiä, noin yhdeksän tai kymmenen vuoden ikäisiä. He näyttivät hämmentyneiltä ja peloissaan.
  Poikien aseet, rekyylitön kaliiperi 20 mm. Kevyt, ja niiden lähellä voit paistaa jalkaväkeä tai tappaa panssarivaunun. Tässä on yksi pieni, vaaleatukkainen, haudattu väijytykseen, vain hänen paljaat kantapäänsä työntyvät ulos. Monet pojat ovat paljain jaloin, sopivan kokoisia saappaita ei ollut, ja Saksassa huhtikuun puolivälissä sää on kuin Venäjällä lämpimässä toukokuussa. Kolmannen valtakunnan pojat eivät kuitenkaan hajoa pelosta, kuten iäkkäät saksalaiset miliisit ensi tilaisuudessa, nostavat tassujaan huipulle tai pakenevat Berliiniin.
  Vain pojat sulkevat korvansa tullakseen kuuroiksi kuorien purkauksista ja "Andryushin" ja "Katyushan" palavien lahjojen ulvomisesta. Ja niin he taistelevat loppuun asti. Jotkut jopa turvautuvat petokseen, päästävät puna-armeijan sotilaat sisään nostaen valkoisia riepuja lähemmäs ja sitten räjäyttävät itsensä heidän mukanaan. Rohkeita propagandan huumaamia lapsia ja paljon kriittisempiä aikuisia, erityisesti niitä, jotka muistavat hyvin Hitleriä edeltävät ajat, eivätkä antaneet itseään täysin aivopestyksi.
  Siksi mitä lähemmäs Berliiniä, sitä vähemmän taakse pakenevia aikuisia tulee ja sitä useammin parrattomat, mutta rohkeat pikkupojat tappelevat.
  Mutta taistelijoiden joukossa saksalaiset tytöt alkoivat liikkua paljon useammin. Hitler, hänen ansiokseen, piti hallitsijan velvollisuutena suojella naisia eikä päästää heitä rintamaan kuin tykinruokaa. Lisäksi miesten puute demografisesta näkökulmasta ei ole niin kauheaa, yksi uros voi hedelmöittää satoja naisia. Mutta nainen tarvitsee yhdeksän kuukautta synnyttääkseen lapsen ja vielä kaksi vuotta toipuakseen.
  Alice, nähdessään, että Angelica ampui poikia, löi kuonoa ja huudahti:
  - Älä tapa lapsia! Ymmärsitkö naisen vai suden?
  Angelica napsahti kiivaasti kuin pantteri:
  - Voivatko he tappaa meidät?
  Alice huomautti:
  - Nämä ovat lapsia, he eivät ymmärrä... Lisäksi on olemassa erilaisia moraalitasoja. Fasistinen moraali on alhaista, kommunismin moraali on ylevää. Tämän perusteella sinun on ymmärrettävä, että emme voi, emme saa olla yhtä huonoja kuin vastustajamme. Muuten, mitä järkeä meillä on väittää hyvän roolia taistelussa pahaa vastaan.
  Angelica halusi pyörittää aforismia vastauksena, mutta hänen päänsä oli tyhjä, kuin juhlijan kukkaro. Eikä mitään tullut, nokkelaa ja syövyttävää.
  Alice taputti ystäväänsä olkapäälle.
  - Se siitä! Vaikka Stalin sanoi, että vastaisimme vihollisen iskuon kolminkertaisella iskulla, hän ei suinkaan tarkoittanut, että ilkeyyteen pitäisi vastata kolminkertaisella ilkeydellä. Ja julmuudesta kolminkertainen julmuus! Tässä tapauksessa silmä silmästä -periaate ei ole periaatteemme!
  Angelica rypisti kulmiaan ärsyyntyneenä ja huomautti melko kohtuudella:
  - Vanha mies, hajoa, heillä on paljon vahvempi selviytymisvaisto hinnalla millä hyvänsä. Tämä on siis hyvin kiistanalainen ajatus... Eli halusin sanoa, että meillä ei ole pian ketään, johon ampua, paitsi räjähdysmäisiä söpöjä... Joten mitä voimme kääntää takaisin?
  Alice osoitti Angelicaa etusormellaan länteen:
  - Näettekö, "Pantterit" ryömivät, uskokaa minua, meillä on vielä joku, jota taistella täällä ja joku murskata! Eikö olekin selvää!
  Angelica kysyi ystävältään:
  - Että käteni vapisevat väsymyksestä ja jalkani myös... Ehkä laulat minulle jotain iloista?
  Alice vastasi:
  - Kyllä, minäkään en ole sulkenut silmiäni viidettä päivää! Laulaminen, onko sinulle jotain iloista... Vanhasta?
  Angelica nyökkäsi päätään vihaisesti kuin tamma.
  - Ei! Vittu se on vanha! Laulataan paremmin, uutta, hauskaa, neuvostoliittolaista!
  Alice sotki kasvonsa.
  - Se on hauskaa, mutta arvioi itse, kuinka Neuvostoliiton!
  Angelica, jäänyt kaipaamaan, löi vihaisesti kiväärin perää poskeaan mutisten:
  Emme tarvitse ylimääräistä hypeä! Tarvitsemme vilpittömästi, kauniisti ja runollisesti ...
  Alice lauloi upealla, jäljittelemättömällä äänellään:
  Venäjän henki taistelussa ei kaadu,
  Oi punainen aurinko, kevätsäteet!
  Vaikka füüreriä ympäröi kiviaita,
  Vasaramme lyö kuin rumpu pimeässä!
  
  Syvyyden takana meidän lehtomme -
  Ja alkuperäisten peltojen kultaiset hunajan jyvät!
  Anna armeijan yllä olevan punaisen lipun huuhtoa,
  Ja lentokoneilla on siivet nostureiden taivaalla!
  
  Tulkoon isänmaan polku korkeammalle;
  Nostamme kommunismia planeetan ylle!
  Kuulemme sadan tuhannen vahvan kansan äänen,
  Kaikki on ylhäällä eikä ritari astu alas!
  
  Usko, syksy ei tule maahan,
  Emmekä jääty lumen alle!
  On parempi lopettaa tyttöjen moppailu -
  Palaa, tunne armeijamme loistavalla voitolla!
  
  Berliini kaatuu, näemme pian
  Emmekä pelkää "Panttereja", "Tiikereitä" ollenkaan!
  Fritzille tulee lauseita,
  No, hanki palkinnot, Venäjän pojat!
  
  Ja pätevyytemme on kuin liekki,
  Fasismi hajoaa haisevaksi tuhkaksi!
  Ja tahdon kovuus on kuin kivi,
  Ammus jyrisee, murskaa - bang!
  
  Saatanan rukouksia, älä ota huomioon,
  Herra päätti antaa sen olla ainoa tapa!
  Puhdistetaan maa natsismista,
  Loppujen lopuksi planeetta ei ole ollenkaan taverna Fritzille!
  
  Toki maksoimme paljon
  Vain meremme ovat tuhoutuneet!
  Nyt Venäjä on punavallassa,
  Eikä paholaisen petos enää palaa!
  
  Loppujen lopuksi kommunismin syy on pyhä,
  Siinä on ehdotonta, rajatonta hyvyyttä!
  Ja todellisen dualismin lakien mukaan,
  Kapitalismin ei ole tarkoitus kukoistaa!
  
  ettei nälkä kansoja vaivaa,
  Kolhooseja pitää istuttaa kaikkialle!
  Se kestää vain neljä vuotta
  Kaikkivaltias laittaa tiukan viisi rakentamiseen!
  
  Ja sitten avaruus - maailmankaikkeuden piha,
  Lakaise se hyvin, tehokkaalla luudalla!
  Tämä kunnia on vahva, katoamaton -
  Jossa jokainen ihminen on suuri sankari!
  
  Älä itke leskiä sotilaille,
  Loppujen lopuksi tieteellä ei ole mahdottomia tavoitteita!
  Heidät palkitaan ylösnousemuksella,
  Ja me lähetämme sinulle kimpun meiltä, helakanpunaisista ruusuista!
  . EPILOGI.
  Hitler vietti 20. huhtikuuta 1957 kuusikymmentäkahdeksankymmentä vuotta. Tämä on melkein vuosipäivä, loma on itse asiassa hukassa. Nyt Fuhrerilla on valinta: joko kuolla kunnialla. Tai juokse ja piiloudu maan alle.
  Se ja toinen Hitler eivät ole liian tyytyväisiä. Joten Kolmannen valtakunnan tilanne on erittäin vakava.
  Hitler katselee gladiaattoritaistelua. Pojat tappelevat samoissa uimahousuissa.
  Kymmenvuotiaat pojat heiluttavat pieniä miekkoja ja peittävät itsensä kilpeillä. Heidän alastomat, ruskettuneet, ohuet ruumiinsa kiiltävät hiesta.
  Pojat ovat jo raapineet toisiaan. Toinen heistä jätti lyönnin väliin ja kaatui. Mauri poltti paljas kantapäänsä soihtulla.
  Poika hyppäsi ylös. Ja hän kaipasi taas. Ja kaatui verestä.
  Hitler huusi keuhkoihinsa:
  - Viimeistele se!
  Ja taputettiin kuivin käsin. Sota näyttää olevan päättymässä ja Fuhrerin mieliala ei ole kovin hyvä.
  Hänen on aika potkia. Ja tämä, kuten he sanovat, on kiireellinen tarve.
  Rohkeat soturit ovat jo saavuttaneet puna-armeijan ryntämän Berliinin esikaupunkien. Yksi muinaisista linnoituksista, jota vahvisti nykyaikaiset linnoitukset, taisteli edelleen kovasti, venäläiset joukot yrittivät murtautua syvemmälle linnoituskaupunkiin.
  Ja savu tuntui käyvän yhä rajummaksi...
  Alice toipui hieman haavoistaan, mutta hän ei juoksenut kovin nopeasti, jaloissa oli edelleen heikkoutta. Vain radio kertoi, että Venäjän tsaarijoukot ja amerikkalais-venäläiset ja myös tsaarin joukot kohtasivat ja sulki kehä Berliinin ympärillä. Sotilaiden välillä oli veljeyttä.
  Sota, julma, jäätävä, oli jo aivan maaliviivalla. Mutta läheinen, hyvin läheinen loppu antoi voimaa, synnytti voimaa.
  Tytöt kiipesivät rikkoutuneelle katolle ja alkoivat sieltä metsästää linnoitusta.
  Seinät olivat hirviömäisiä, ja ne tehtiin keskiaikaisille rakentajille ominaisella huolellisuudella.
  Siellä oli monia ilmatorjunta-aseita, konekiväärejä ja kranaatinheittimiä. Jopa jollain tapaa törmäsin "Jagdtigereihin", jotka oli peitetty ohuemmilta sivuilta ja perästä teräsbetonilaatoin.
  Ei ole helppoa päästä lähelle, vaikka itsepäinen Aleksei ilmestyi taivaalle. He ilmeisesti yrittivät saada raskaasti panssaroituja bunkkereita.
  Alice huomautti:
  - Tämä linnoitus on aidattu, paskiainen!
  Angelica kiusoitteli:
  - Aivan oikein, se on jumissa! Mutta se on meille paljon pahempaa.
  Alice ehdotti:
  - Ehkä lähempänä keskustaa. Sieltä löydämme paljon enemmän kohteita.
  Angelica raapi hyvin taitavasti paljaita jalkojaan korvansa takana siroilla kaatuneilla sormilla:
  "Rikkokaa ensin Jagdtigerien optiset instrumentit, ja sitten siirrymme keskustaan, ja siellä on iso metsästys!"
  Kerran lumivalkoinen kyyhkynen muuttui mustaksi palamisesta ja näytti korpilta. Ja taivaalla tähtien hiillos ilmestyi pelokkaasti noen läpi. Tässä on maailma ilman parasta... Vaikka mikä on paras?
  Alice huomautti:
  - Maailman parasta on se, että et voi koskaan sanoa - ei voi olla huonommin!
  Angelica lisäsi jonoon Arbakanista:
  - Mikä maailmassa on pahaa, juuri oikeaa sodassa, ja voiton jälkeen se ei parane!
  Poika Oleg Rybachenko, joka hyppäsi heidän luokseen, huusi:
  - Mistä sinä puhut. Vihollinen leikkaa jo tankkejamme!
  Todellakin, pitkän ja paksun kuonon aukoista putosi kumulatiivisia kuoria. "Jagdtigr" -3:a oli neljä, joista kolme ohitti pitkältä matkalta ja neljäs osui kiihtyvään "Nikolai" -3:een suoraan vasempaan toukkuun. Kolmenkymmenen kilon ammuksen murskaavasta iskusta rullat ja telat repeytyivät irti, ja itse auto melkein kaatui.
  Angelica vihelsi äänekkäästi.
  - Se on sylkeä. No, voitko tökätä heidän optiikkaansa?
  Alice ei ollut aivan varma.
  - Heikkous sormissa, kädet vapina... En ole varma.
  Angelica tuhahti halveksivasti.
  - Mutta sinä olet silti venäläinen mies! Tiedätkö mihin venäläiset pystyvät?
  Alice löi itseään leukaan harmissaan.
  Kaikkea muuta paitsi typeryyttä!
  Lumivalkoinen soturi sulki oikeaa silmäänsä ja alkoi tähtää. "Jagdtigers" -3 oli uhkaava ulkonäkö - erityisesti etupanssari, aseen maski, mikä muistutti sian kuonoa. Mutta hieman korkeampi etäisyysmittari ja periskooppiputki. Sinne se pitää istuttaa!
  Alice yrittää keskittyä... Kuvittele luoti avioliiton kaltaiseksi tyttäreksi. Ja hänen sulhasensa lähes kilometrin päässä on optinen näky. Ja hänet täytyy naulata...
  "Jagdtigers" -3 taas sylkee, yksi autoista "Nikolai" räjäyttää tornin tarkalla osumalla... Ja runko alavaunuineen liikkuu eteenpäin hitaudella. Phasmogoria!
  Alice kuiskaa:
  - No, Jumalanäiti ja George, auttakaa teitä siemailemaan Gehennan hartsia! - Tyttö painaa varovasti liipaisinta.
  Angelica istuttaa töykeästi ystävänsä alas ja vetää hänen olkapäätään:
  - Mistä sinä puhut. Haluatko juoda Neitsyt Marian hartsilla?
  Alice heittää irti kovettuneen, vahvan kätensä kuin sepän kätensä ja sanoo:
  - Näin muistan raskaana olevat naiset, joilla on halkaistu vatsa, ja napanuorassa ripustettuja vauvoja, sitten haluan kaikki pyhät... Ajattele itse, jos he sallivat sellaisen kaaoksen, mitä pyhiä he ovat!
  Angelica raapi takapuolellaan nenänselkää ja tuhahti - "huono merkki":
  - Kyllä, olen tiennyt sen jo pitkään. Jo koulussa selitettiin meille, miksi Jumalaa ei ole - jos Jumala sallii tällaisen helvetin maailman, niin millainen Jumala hän sitten on?
  Alice nauroi vastaukseksi, ja hänen oikean kätensä etusormi kipeästi petollisesti. Tyttö jäätyi ja yritti koota hevosajatuksiaan. Keskity ampumiseen. Mutta ajatukset menivät jonnekin sivuun ja jopa alas...
  Alice huomautti viisaasti:
  - Ja mitä meidän vapaa-aikamme on ilman sotaa? Todella tylsää! Ajattele ihmisiä robotteina? Ja me olemme reippaita ja iloisia Kaikkivaltiaan lapsia...
  - Eikä paha! - Angelica. - No, miksi et ammu?
  Alice räpäytti tyhmästi.
  - Sormi on lakossa... Voin missata...
  Angelica laulaa täällä:
  - Missasin ensimmäisen kerran, katuin sitä toisella ja kolmannella kerralla missasin sen, että setä lauloi!
  Alice jatkoi laulua:
  - Musiikki soi, rummut lyövät - vartija Fritz viedään hautausmaalle!
  Sylkeminen "Jagdtigers" -3 oli vaihteleva tehokkuus, mutta osuessaan ne tuhosivat kaiken peräkkäin. "Nikolai" -3 ampui ja osui liikkeessä, ajattelematta edes tavoitteita. Kokeile kuitenkin sellaista kolossia. Yksi sana - natsi fakyu!
  Jo "Aleksanteri" -4 sai "hotellinsa", torni kierrettiin ...
  Alice yrittää painaa liipaisinta, mutta sormi ei halua taipua. Lisäksi hän on turvoksissa ja tyttö on niin tyhmä.
  Mutta täällä Oleg Rybachenko, joka aina halusi tukea tyttöystäväänsä vaikeina aikoina, alkoi laulaa erittäin äänekkäästi:
  Satumaailma voi olla paha
  Loppujen lopuksi taika on myös kaksinaamaista!
  Nuorena kaikki näyttää olevan hyvin
  Haluan totuuden; elä kunniassa tunnetusti!
  
  Mutta jossain trolli kutoo verkon,
  Paha aave asettaa ansoja!
  Olemme menossa pitkälle vaellukselle
  He odottavat meitä testattavaksi, eivät leluja!
  
  Ehkä sammal on kauhean piikikäs,
  No, lumpeen ansan sijaan!
  Pilvistä nyyhkyttävät verta,
  Terien kuun sijaan korsaari loistaa!
  
  Mutta ystäväni on kevyt tonttu,
  Ystävän kiharat loistavat kullasta!
  Keiju sanoi - poika ei ajaudu,
  Ja ojensi hellät kädet!
  
  Dal tonttukaverin miekkatunti,
  Hyökkäys, pomppiminen, vaihtelevia asentoja!
  Jotta elämän runko pahassa ei kutistu,
  Annat velholle kaksi ruusua!
  
  Kääpiöseppä takoi sapelin,
  Hän kertoo minulle hymyillen ja virnisti;
  Haluatko loistavan lopun taistelulle,
  Fyysisen kulttuurin kanssa on oltava kiihkeästi ystäviä!
  
  Yhdistetty neljäkymmentä streamia koulutuksessa,
  Ja lopuksi, damastiteräs tuli tottelevaiseksi minulle!
  Sinä leikkaat ensin oksapuusta,
  No, sitten sinusta tulee jalo soturi!
  
  Tästä tulee taistelu; tonttujen kanssa
  Peikot ja haamut karjuvat heidän kanssaan!
  Mutta minulle armeija on perhe,
  Eikä ole halua väistää taistelussa!
  
  Muistan liikkeet, terän syöksyn,
  Paha haamu tukehtui karmiininpunaiseen!
  Annoimme olennoille vahvan terän,
  Rakennamme maailman, puhtaan ja uuden!
  Poika lauloi, ja Alice vaihtoi taktiikkaa ja kiinnitti paljaan jalan keskisormen kiikarikiväärin koiraan... Näin avautui uusin ampumistapa.
  "Jagdtigers" -3 sokeutui nopeasti, ja sitten yksi luukuista avautui, ajeltu pää, jonka oikean silmän päällä oli musta laikku, työntyi ulos.
  Angelica työnsi mekaanisesti ystäviään jalkaan estääkseen häntä ampumasta ja ampui itsensä... Mutta viha osoittautui huonoksi auttajaksi, luoti pomppii massiivisten itseliikkuvien aseiden paksun kannen ohi. Natsi komensi kylmäverisesti, ja ase ampui uudelleen ja ... Toinen kolmekymmentäneljä menetti torninsa ylpeänä ulkonevan rungon yläpuolella.
  Alice, epäonnistuneesti, kuin pantteri, jolla oli palanut häntä, yritti potkia ilkeää ystäväänsä potkulla. Joten hän päihitti hyökkäyksensä selvästi asetetulla lohkolla:
  - Miksi olet valkoinen?
  - Mitä sinä teet? Alice ampui salaman safiirisilmistä. - Taistelemme yhteisen asian puolesta, koko edistyvän ihmiskunnan pelastuksesta ja onnellisuudesta, ja tulipaholainen on kateellinen ystävälleen, että hän tuhoaa natseja enemmän ja työntelee.
  Angelica tunsi häpeää ja huomasi heti:
  - Ja pudotin hyttysen jaloistasi. Olet jo menettänyt liikaa verta, ja hän imee edelleen paskiainen!
  Alice oikaisi ystäväänsä huonosti kätketyllä pilkkaalla:
  - Hyttynen ei ole paskiainen, hän on niveljalkainen tietämätön!
  Angelica osoitti kielensä lumivalkoiselle enkelilleen laulaen:
  - Annan tietoa, toivoen... Että maisterin tutkinto voidaan antaa tietämättömälle!
  Oleg Rybachenko keskeytti ystävänsä ja antoi jopa punaisen lyönnin kasvoihin, hän ei ilmeisesti odottanut pojalta sellaista röyhkeyttä, että hän antoi hänelle anteeksi:
  - Kyllä, ammut ja höperät, kuin naiset torilla!
  Angelica yritti vastata, mutta nuori partioeverstikin reagoi käärmeenpyöristöön ja hyppäsi takaisin. Mutta tulinen paholainen ei ilmeisesti halunnut antaa anteeksi ja ryntäsi heti hänen peräänsä. Poika hyppäsi kuoppien yli ruskettuna, polvipituisissa housuissa, paljain jaloin. Angelica on hänen takanaan.
  Alice siirtyi ampumaradalle. No, jos hänen soturinsa tarvitsee käyttää hänen paljaiden siroisten jalkojensa sormia työkaluna. Loppujen lopuksi he ovat niin taitavia ja joustavia, että he eivät voi käsitellä sitä huonommin kuin hänen kätensä.
  Fasistin ajeltu pää halkaisi tarkasta luodista silmien välistä... Tietenkään ihmiset eivät voi tähdätä jaloillaan tavalliseen tapaan. Tässä on pikemminkin intuitio ja yhteys maan kanssa, joka antaa paranevan haavan energiaa.
  Alice ajatteli sitten, että ehkä sadan vuoden kuluttua, kun hyvin ruokitut jälkeläiset lukevat seikkailuistaan, monet heistä ajattelevat: "paljasjalkaiset typerykset". He ryntäävät paljain jaloin, piikkejä, sirpaleita, murtuneita tiiliä, kiviä ja tulipaloja... Ehkä myös masokistiset perverssit sanovat.
  Ja he eivät tiedä, että maa, jopa saksalainen paljaalla pohjalla, antaa heille todella maagisia voimia, joista haavat paranevat yllättävän nopeasti, upeat energiat virtaavat ja mikä tärkeintä, täysin erilainen käsitys aineellisesta maailmasta. Nimittäin käsitys, joka teki hänestä yli-inhimillisen ampujan. Kuten muuten Angelica, täällä hän, vaikkakaan ei ilman vaikeuksia, otti pojan kiinni ja piti häntä käsivarren päässä. Vaikka Oleg Rybachenko ei ole enää niin pieni, vaan erittäin lihaksikas ja jäntevä, luonnollinen linnoitus elintärkeän kovettumisen ohella.
  Poika ei myöskään käytännössä tunnista kenkiä, vaikka kahdenkymmenen asteen kovassa pakkasessa hän ja Alice, jopa yli puolitoista, enintään kaksi tuntia, eivät vielä pysty seisomaan paljain jaloin. Ja sitten pitää liikkua, ja väijytyksessä, pakkasessa, jalkasi jäykistyvät nopeasti ja erittäin tuskallisen... Mutta Angelica viettää yön kaivautuen päätä pitkin lumeen ja samalla yhdessä uimapuvussa tai jopa vain pikkuhousuissa. Eikä mitään, edes iho ei muutu siniseksi, ikään kuin hän olisi Lumikuningatar.
  Alice toivoi, että hän voisi lopulta saavuttaa saman kovettumisen tason. Ennen sotaa hän asui perheessä, joka ei ollut köyhä, hänen isänsä oli piirin toimeenpanevan komitean päällikkö, hänen äitinsä oli insinööri-ekonomisti.
  Heillä ei ollut aikaa evakuoida, ja vanhemmat näyttivät kadonneen ... Kuorma-auto, jolla Alice ajoi, melkein kaatui räjähdysaallosta, ja pyörät leikattiin sirpaleilla.
  Joten he olivat yhdessä poikia, sitten hän oli vielä vain pioneeri, muutti omillaan itään päin.
  Mutta sitten pojat pettivät heidät, jotka päättivät taistella ilman aikuisia... No, tytöt ovat heidän takanaan.
  Ja niin he päätyivät miehitysalueelle...
  Tyttöjen elämä oli vaikeaa. Yksin jätetty Liisa joutui työskentelemään työmiehenä... Ja tämä on elävä helvetti, vaikka... Onneksi vanhemmat eivät hemmotelleet tyttöä liikaa, hänellä oli kokemusta fyysisestä työstä, mutta ei niin uuvuttavaa.
  Ja työläiset tekivät kovasti töitä, kaksi kolmasosaa päivästä... Tietysti keväällä, kesällä ja syksyllä Alice oppi kävelemään puuvillamekossa ja paljain jaloin, kuten todellakin melkein kaikki lapset ammatissa. Jopa poliisien ja vanhinten perheet yrittivät olla mahdollisimman vaatimattomia.
  Alice kuitenkin etsi alusta alkaen tietoisena yhteyksiä undergroundiin ja yritti täyttää sen tai toista tehtävää.
  Tytönä, jolla oli lumivalkoiset hiukset ja enkelikasvot, hän soveltui ihanteellisesti sanansaattajan tai partiolaisen rooliin. Hänellä on erinomainen muisti, hän osaa saksaa ja englantia, joka jopa pomppii hänen hampaistaan, ja näet niin, ettei kukaan usko, että tyttö tuo kuoleman Fritzille.
  Alice taputti pikkulapsiaan, jotka karkeutuivat pitkästä kävelystä kymmeniä teitä pitkin, ja huomasi kaiken... Mutta hän ei rajoittunut tähän. Hän halusi tappaa nämä paskiaiset, varsinkin sen jälkeen, kun hänet lyötiin perusteellisesti, luullen varkaaksi.
  Joten miksi et tuo räjähteitä koriin?
  Partiolaisena hän onnistui kerran kopioimaan "Kuninkaallisen tiikerin", joka saapui Puolaan jo joulukuussa 1955... Silloin tyttö jäätyi melko lailla, joten se oli kovassa pakkasessa vain niinikot paljaissa jaloissaan. rankaisijan koirat kynivät repaleiseen lampaannahkaiseen turkkiin, mutta .. Joka tapauksessa, hän ei edes aivastanut, vaikka tärisikin, joulukuun yön jälkeen se oli voimakasta.
  Ja ampujan ura alkoi loistavasti... Lyhyessä ajassa hänestä tuli johtaja taistelijoiden keskuudessa. Ja se ei ollut vain ilmiömäinen tarkkuus, vaan myös metsästysvaisto.
  Totta, Alice kieltäytyi kategorisesti tappamasta teini-ikäisiä ja naisia ... Ehkä siksi heillä ei ollut kiirettä tehdä hänestä sankaritar!
  Mutta nyt kaikki, jotka yrittivät työntää päänsä ulos luukusta osoittaakseen silmää, olivat ikäisiä ja kokeneita fasisteja. Ja älä sääli heitä...
  Mutta Angelican omaisuus päätti kostaa hänen kateutensa, ja sirpaloitunut ammus räjähti. Oleg Rybachenkoa ei edes naarmuuntunut, mutta tulinen soturi, joka kaatui alas, leikattiin kunnollisesti. Useat sirpaleet lävistivät hänen rintaansa, osuivat käsiin, jalkoihin ja jopa pieni viilto hänen ohimoonsa.
  Rinnassa ja hartioissa se sattui vakavasti, mutta Angelica nousi joka tapauksessa ylös ja meni yrittäen pysyä suorana. Samalla ja kiroileen:
  - Tässä ovat pirut! Hitleriläiset, jotka eivät tunne suhteellisuudentajua! Tai perus häpeä!
  Oleg Rybachenko, joka ei loukkaantunut räjähdysaallosta putoamisen aiheuttamia mustelmia lukuun ottamatta, huomautti sarkastisesti:
  - Ja häpeän kustannuksella, aivan oikein - suojautukaa!
  Poika välähti pilkallisesti. Angelica oli itse asiassa melkein alasti, hänen univormunsa oli revitty pois ja leikattu, ja hänestä valui verta. Keho näkyi kaikessa kauneudessaan. Erittäin lihaksikas, mutta samalla naisellinen, lihakset ovat kuin lanka, suonet ja jänteet toimivat erittäin terävästi, ja näyttää siltä, että tämä on valettu teräspatsas Amazonista. Animoi samaan aikaan sodan jumala Ares.
  Alice vihelsi.
  - Vau! No, sait sen!
  Angelica hymyili lempeästi.
  - Minulla on erittäin vahva liha! Mikä on kuolema saksalaiselle, on mahtavaa venäläiselle! Joten älä pelkää "Lumivalkoista", se vain suututtaa minua, mutta se ei lyö minua!
  Alice huomautti:
  - Jalkaväkemme ja teräs-, panssarivaunuväkemme on jo murtautunut linnoitukseen. Mitä nyt, metsästetäänkö täällä vai kaupungissa?
  Angelica kääntyi yhtäkkiä poikaan:
  - Ja mitä Maksimka sanoo?
  Nuori partiolainen, ravistellen vaaleaa otsatukkaansa ja puristaen ruskettunutta nyrkkiään näkyvillä rystysillä, sanoi päättäväisesti:
  - Tietysti Berliiniin, muuten Hitler jää kiinni ilman meitä! Kalastaja etsii paikkoja, jotka eivät ole saavutettavimpia, mutta kannattavimpia!
  Alice otti pois tornista esiin työntyvän toisen Fritzin, joka oli selvinnyt pommituksesta ja hankauksesta, mutta jo melkein suljettu pohja, julisti:
  - Ja mitä? Ei ole mitään järkeä kuoriutua munia lähellä jäätikköä ... Sinun täytyy löytää lämpimämpi paikka!
  Oleg Rybachenko lauloi kiihkeästi:
  Isänmaan sielu, omistaudu sydän -
  Polta koko kehosi taistelussa jälkiä jättämättä!
  Arvokkuus ja kunnia, pitäminen, kuole;
  Maailma edessä - nyt taistelu jatkuu!
  Angelica taputti pojan paljaaksi olkapäätä kutistuneella kädellä. Oleg Rybachenko jännitti puristinta ja esitteli laattoja. Oli ilmeistä, että lihottuaan pojasta tulee pian vahva ja komea nuori mies. Tarkemmin sanottuna ei niin pian, yli neljäkymmentäviisi vuotta jäljellä, kunnes hän kasvaa nuoreksi mieheksi.
  Alice ehdotti:
  - Sinä, Oleg Rybachenko, et ole tarkka-ampuja, ehkä muutat meistä hieman pois ... Koska olet partiolainen, tee tiedustelu!
  Poika loukkaantui:
  - Luuletko, että olen aakkosellinen taakka?
  Angelica keskeytti riidan:
  - Olezhka juoksee edellämme. Ja me seuraamme häntä näin, kuin hanhet viivat.
  Poika suostui heti.
  - Se on tulossa! Juokseva marssi...
  Itse kaupungissa taistelut olivat itsepäisiä. Jotkut kaduista olivat leveitä. "Nikolai", "Aleksanteri" ja kaikenlaiset itseliikkuvat aseet liikkuivat niitä pitkin. Erityisesti SU-100. Tämä itseliikkuva ase näyttää Nikolai II:n mukaan nimetyltä tankilta, mutta tehokkaammalla aseella. Sitä pidettiin parhaana panssarihävittäjänä, se ilmestyi vasta suhteellisen myöhään, kun sota oli jo loppumassa, eikä sillä ollut aikaa vaikuttaa merkittävästi taistelujen kulkuun.
  Mutta natsien puolelta ilmestyi tankki, joka, jos se olisi otettu sotilastuotantoon ajoissa, epäilemättä viivyttäisi Kolmannen valtakunnan tappiota pitkään.
  Kuitenkin kuka tahansa teistä, katsoessaan sitä säälittävää näkyä, joka on nykyinen demokraattinen Eurooppa, luultavasti ajattelee, mutta natsien alaisuudessa homot ja "mustat" eivät olisi saaneet vapaata kättä!
  Ja tässä on AG-25-tankki, pieni, litistetty kuin kilpikonna, jolla on pitkä Panther-kuono. Hän ampuu tästä aseesta "Nikolaiiin", murtautuen rungon läpi 2 kilometrin etäisyydeltä. Osoittaa selkeästi alikaliiperisen ammuksen suuren alkunopeuden edut ja vaihteiston sijainnin suoraan moottorissa ja miehistön makuuasennossa ...
  Kuoret "Nikolaev" palveli etupanssarissa, jonka paksuus oli 150 millimetriä suuressa rationaalisessa kaltevuuskulmassa ja ... kimppuun.
  Kolmenkymmenen tonnin painoon asti säiliö on kunnollisesti suojattu, etkä kestä sitä röyhkeästi.
  Alice, kiipesi tuhoutuneen talon katolle, katselee kahden AG-25:n astumista taisteluun venäläisten Nikolaev-3-kolonnien kanssa. Saksalaisten autot olivat ketteriä, ohjattavia ja hyppäsivät nopeasti ulos. Etupanssari on todellakin läpäisemätön... Kyllä, sivut ovat edelleen hyvät 100 - millimetriä ja neljänkymmenen asteen kulmassa vaakatasosta. "Panther" sellaisilla tiedoilla vuonna 1955 olisi voittamaton. Ja Varsovan lähellä tsaarijoukot joutuisivat vetäytymään ...
  Mutta AG-25:stä ei onneksi tarvinnut tulla toisen tai pikemminkin kolmannen maailmansodan paras panssarivaunu. Ja kaksi autoa, jotka eivät ole niin vahvoja pysäyttämään viisikymmentä.
  SU-100:t yrittävät kohdistaa Fritzin panssaroituja autoja, mutta natsit heiluttavat ajoneuvojaan puolelta toiselle. Speed Thugs: 700 hevosvoimaa 30 tonnin painolle, antaa kunnollisen nopeuden varsinkin maantiellä. Suoraan moottoriin asennetussa laatikossa on kaksitoista vaihdetta, peruutusvaihdetta lukuun ottamatta, mikä mahdollistaa auton poistumisen uhan sattuessa.
  SU-100:ita on myös vain neljä, ne ampuvat, yksi osuma... Mutta pomppaus, sementoidussa panssarissa on erittäin suuri kulma, ja paksuus on kunnollinen... Fritz-autot ampuvat vastauksena, mutta he myös saavat sen .
  Alice, jonka oikea etusormi on jo siirtynyt pois, rikkoo jälleen optiikan. Lumivalkoinen neito paljastaa hampaansa ja uhkaa nyrkillä:
  - Tässä se on sinulle!
  Angelica tarkkailee taistelukenttää. Kuusi "Nikolaev" -3 tyrmäsi rungossa, mutta on olemassa mahdollisuus, että autot palaavat käyttöön. Kaliiperiammus on pieni, paksuseinämäinen, eikä se ole niin tuhoisa. Totta, yhdessä autossa tapahtui räjähdys, ja se alkoi oksentaa.
  SAU-122 sai myös osuutensa, se oli lävistetty ja se on tulessa ...
  Alice löi myös toista ja virnisti ilkeästi...
  - Niin he ovat nyt sokeita!
  Punatukkainen paholainen epäili:
  - Onko se? Uskotko heidän sokeuteensa!
  - En kaipaa! Lumikki napsahti.
  Kyllä, ja he näyttävät olevan myös! Angelica työnsi sormiaan autojen suuntaan.
  Itse asiassa AG-25:t jatkoivat ampumista viiden sekunnin välein ja heittivät ammuksen puoliautomaattisista tykeistään.
  Samaan aikaan he harvoin tahrasivat sitä, he itse saivat sen, mutta he pitivät iskun ... Ilmeisesti panssari oli korkealaatuinen. Joten SU-100 pääsi joukkoon ... kumartui ...
  Alice ei ollut vähääkään yllättynyt:
  - Kaipasinko todella... Se on kömpelöä, vai niin haavat vaikuttavat minuun.
  Lumikki ampui uudelleen ja katsoi ampumisen tuloksia terävin silmin. Angelica ampui myös heidän silmiinsä ... Mutta ei, se ei kestänyt.
  Alice kuiskasi rukouksen:
  - Luoti, luoti ole tarkka, olemme Asian, Kristuksen puolesta!
  Ei, se ei unohdu, se vain, että optiikka on suojattu liian paksulla ja laadukkaalla panssaroidulla lasilla. Lumikki tajusi tämän riittävän pian... Ja saksalaisten ihmetankkien telat räjäytettiin kranaateilla. Joten saranat murenivat kaikkialla asfaltissa. Voidaan jopa sanoa - absurdia! Säiliöt ovat liikkumattomia, ja teoriassa olisi välttämätöntä kiertää, mutta lämmitetyt Neuvostoliiton ajoneuvot ajavat kauemmas suihkuttaen niitä kuorilla ...
  Kun osumia on paljon, tämä on paljon kevyitä iskuja käsineissä päähän. Ensimmäisestä kerrasta lähtien se ei leikkaa, mutta sitten se kerääntyy vähitellen, ja on olemassa sellainen asia kuin tekninen tyrmäys.
  Samoin panssari, se halkeaa sarjasta osumia ja murenee... Siksi superraskaiden ajoneuvojen trendi ei voittanut maailman tankkien rakentamisessa. Vaikka näyttää siltä, että voit tehdä korkeimman luokan suojauksen.
  Kuitenkin Britannia Churchill-tankissa meni vahvistamaan panssaria jopa aseistuksen kustannuksella. Ainoastaan Challenger oli harmoninen kone suhteessa (tuli-panssari-manööveri). Mutta tässä suhteessa tankit ovat aina olleet innovatiivisia. Vaikka kokoonpanoltaan AG-25 pysyi voittamattomana kolmannen maailmansodan aikana.
  Mutta se on jo "haudattu". Alice ja Angelica vaihtoivat kohteita ja ryhtyivät työskentelemään jalkaväen, tykkien ja faustnikkien parissa.
  Nyt soturit taistelivat suoraan Berliinissä. Poikataistelijoita oli monia, monia. Ja että aikuiset putosivat jo aikaisemmissa taisteluissa, ja nyt kaikki urokset on mobilisoitu, 10-vuotiaasta tai jopa nuoremmasta.
  Tytöt myös taistelivat, tosin ei massalla. Silti Hitler, mikä hirviö hän oli, ei kannattanut naisten lähettämistä rintamalle, koska hän piti sotaa puhtaasti miesasiana. Pääkaupungin puolustamisessa voi kuitenkin olla poikkeuksia sääntöihin.
  Alice vältti ampumasta alle kuusitoista poikia periaatteessa. Vaikka jotkut räjähtäneistä Fritzistä olivat varsin näppärästi kekseliäitä faustpatroneja.
  Neuvostopanssarivaunuissa oli paljon tappioita ja paljon jalkaväkeä. Muut talot olivat melkein heitetty ruumiilla. Berliinissä on monia konekivääriä, ja myös MP-74-rynnäkkökiväärit toimivat tehokkaasti. Tynnyrit ja rekyylittömät hakkaavat.
  Suorita tehokas tulipalo ja venäläiset joukot. Tässä taas Elisin hyökkäys. Pyörivä hyökkäyslentokone ja voimakas tuli ilmatorjunta- ja konekivääreistä.
  Venäläiset joukot yrittävät ilman taukoa voittaa linnoitukset yhdellä heitolla. Mutta puolustus on rakennettu vahvaksi. Täällä rakennus otetaan, kolmivärinen lippu lentää ylpeänä sen yli... Ja yhtäkkiä, kun se räjähtää, seinät murenevat alas murskaamalla erilaisia taistelijoita.
  Alice rypistyy raskaasti.
  - Maamiinoja ohjataan radiolla. On myös miinakenttiä, joita sapöörit eivät näe.
  Angelica, ampui usein ja hermostuneesti, irvisteli lukuisten haavojensa kivusta, guriili vihaisesti, suostui:
  - Kyllä, Fritz loi ongelmia. Varsinkin tankkipylväät... Täällä kadut on ilmeisesti täytettävä raskaasti lyijyllä ja verellä!
  Alice nosti jonkun vanhan miehen. Hän pudotti faustpatronin, ase lensi alas ja räjähti törmäyksessä nostaen pölykasan. Hänen takanaan kaatui, ravistaen jalkojaan nilkissä (!) Ja isoisä itse. Hänen uransa on ohi. Ja rautaristeistä päätellen ura oli loistava, siellä oli jopa rautaristin ritariristi. On jopa outoa, että tällainen ratsumies valitsi aseeksi Faustpatronin, jolla vahvoja poikia useimmiten aseistetaan.
  Angelica ei kokenut erityisiä ennakkoluuloja ja ampui seinän takaa paljastetun nuoren faustin paljain jalkaan. Poika kaatui, hänen luunsa murtui ja hän voihki äänekkäästi. Punatukkainen paholainen, päätyi takaraivoon ja huomasi:
  - Armo sodassa, toisin kuin julkinen tyttö, maksaa enemmän, mutta ei voi tarjota tyydytystä!
  Alice vastasi:
  - Vain henkilö, jolla on todella ylevä henki, ei epäröi osoittaa armoa langenneille!
  Angelica tuhahti halveksivasti.
  - Tässä olet taas Lumikki heiluttelemassa kielelläsi. Etkö osaa sanoa jotain viisaampaa?
  Alice sanoi ankarasti:
  - Onko todella rohkeaa tappaa onneton lapsi?
  Angelica tuhahti vielä enemmän halveksuen.
  "Etkö itse ollut murhaava lapsi?" Ja nyt olet vielä alaikäinen tyttö, etkä ole miehen suudelma. Älä siis aloita säkkipilliä, vaan ammu! Usein ja hyvin. Eikä ole sääli puhaltajien puolesta, he eivät sääli sinua tai sotilaitamme pienintäkään!
  Alice, sen sijaan, että olisi vastannut, muutti asemaansa ... Suuressa, vaikkakin melko tuhoutuneessa kaupungissa, ampujalla on lakeutta, monia kohteita, monia uhreja.
  Ja siellä on paljon paljasjalkaisia poikia, joita isänmaallinen halu suojella Berliiniä. Ja joskus he eivät ole kovin hyvin aseistettuja, aseita, fausteja, Molotov-cocktaileja, mutta he taistelevat epätoivoisesti. Poikia on kuitenkin jo näkyvissä - venäläisten sotilaiden sitomia.
  Mutta tässä on yksi pojista repeytyneessä tunikassa, nosti kätensä ylös ja meni ikään kuin antautumaan. Hänen kalpeat, laihtuneet kasvonsa, verisillä kutillaan ja syvään painuneilla poskeilla, olivat ankarat ja täynnä epätoivoa.
  Venäläiset sotilaat ojensivat kätensä hänelle... Poika veti jotain ja räjähti heti karjuen! Sirpaleita lensi kauas, ja palasia veristä lihaa.
  Alice ajatteli itsekseen, mitä saksalainen poika kuiskasi lopulta? Rukous äidille, Jumalalle vai helvetin hirviölle Adolf Hitler? Mistä hän haaveili viimeisinä sekunteina? Mitä muistit?
  Angelica sanoi synkästi:
  - Tämä vie meidät huonosta tavasta siepata nuoria eläimiä. Katso, kuinka he ymmärtävät kiintymyksen! Meidän on tuhottava koko Saksan kansakunta!
  Alice vastusti jyrkästi:
  - Ei! Se ei ole oikein! Saksalaiset ovat suuri ja erittäin lahjakas kansa. Ja jos heidän joukossaan on rappeutuneita... - Lumikki, nähdessään, että hänen kumppaninsa otti tytön kiväärillä aseella uhattuna, pisti häntä kylkeen. Älä uskalla tappaa lasta! Hän on hyvä.
  Angelica raivosti, kuin nälkäinen ja haavoittunut (ja hän on todellakin haavoittunut!) pantteri napsahti. Hänen katseensa muuttui kirveleväksi vihasta.
  - Etkö näe, se on lapsi, joka ampuu sotilaihimme!
  Alice vastusti päättäväisesti ja tönäisi aseensa piipun pyöreiden ja täyteläisten tyttömäisten rintojensa väliin:
  "Siis ammu minut!" Koska olisin toiminut hänen sijastaan täsmälleen samalla tavalla puolustaen isänmaani pääkaupunkia!
  Angelica kirosi.
  - Vasikan arkuus! Mutta siksi et säälinyt vanhaa miestä, jolla oli ritariristi, kuten monet muut?
  Alice vastasi epäröimättä:
  Koska tämä on sotaa! - Ja ennen Angelicaa, hän lisäsi. - Ja sodassa on säännöt - ritarit eivät tapa lapsia! Tätä sääntöä noudatetaan pyhästi kaikissa romanttisissa teoksissa!
  Palopaholainen haukkui vastauksena:
  - Älä korjaa sinua! Ammu paremmin vanhuksiin. Et pidä senliteetistä!
  Alice nyökkäsi innokkaasti päätään.
  - Kukaan ei pidä puutarhuria hirviöksi, joka leikkaa vanhoja, rappeutuneita versoja. Mutta nuorten versojen tuhoaminen on zapadlo!
  Taistelukuvassa tapahtui muutoksia, "Salamanterit" ilmestyivät taivaalle kuin hyttyset tuleen. He hyökkäsivät venäläisten Alekseisien kimppuun kaikessa raivossaan ampuen 30 millimetrin tykistä. Neuvostoliiton lentäjät ottivat taistelun.
  Alice muutti prioriteettejaan ja vaihtoi ampumisen lentäviin koneisiin. Yleisesti ottaen lentokone, vaikka se olisi yhtä yksiosainen kuin HE-162, on kallis auto, ja sen tuhoaminen on arvokkaampaa kuin jalkaväki tai jopa SS-upseeri.
  Totta, täällä oli selvää, että saksalaisten lentäjien koulutustasolla ei ollut merkitystä. Todennäköisesti aloittelijat, jotka eivät todellakaan osaa ohjata ja ampua, taistelevat. Kokematon henkilökunta laimennettiin kuitenkin useilla kokeneilla ässäillä, jotka aiheuttivat suuria ongelmia.
  Varsinkin kun ammutaan heikosti ohjattaviin Alekseisiin. Ja hävittäjän kansi oli hyvin myöhässä. Ellei siellä ollut myös PE-2:ita, joita he yrittivät käyttää taktisella tasolla.
  Alice, kaatuttuaan pari tulokasta, keskitti tulensa kokeneisiin ässäihin. Se oli tärkeää: tyrmätä mahdollisimman monta korppikotkaa, jotta he eivät jää orvoiksi venäläislapsiksi.
  Samaan aikaan lumivalkoinen enkeli koki niin voimakkaan hengellisen nousun, että hän lauloi keuhkoissaan;
  Mitä on isänmaan palvelus?
  Tämä työ - se tuo meille iloa!
  Vedämme iloa - inspiraatiota,
  Emme välitä myrskyjen yhdeksännestä aallosta!
  
  Isänmaalla sydän lyö kiivaasti,
  Kaikkien on taisteltava hänen puolestaan!
  Ja sitten tulee upea satu,
  Missä rakkaudessa on vain yksi jänis - leijona!
  
  Mutta leijonasta ei yhtäkkiä tullut pelkurimainen jänis,
  Juuri esiin rohkeutta vino!
  Meidän ei tarvitse kärsiä, kärsiä,
  Pilvet pois - kimaltele kultainen säde!
  
  Me tytöt olemme reipas sotureita,
  Taistelemme, tervehdys isänmaalle!
  Loppujen lopuksi meillä on sellainen henki ja voima,
  Mitä psalmeja arkkienkelit laulavat!
  
  Tämä laulu kertoo kunniasta,
  Pyhästä rakkaudesta, ei lihallisesta!
  Tulemme olemaan Jumalan kanssa ikuisesti yhdessä,
  Demoni pois toivottoman kaipauksen kanssa!
  
  Minulle Kristus Suuri Soturi,
  Hän on oikeudenmukaisuuden, ystävällisyyden puolesta!
  Kyllä, vuodatimme paljon verta
  Olen pahoillani kaatuneiden puolesta, en lue uudelleen!
  
  Mutta meidän ei tarvitse laskea tappioita,
  Kaikkivaltias Herra herättää kaikki kuolleista!
  Jakaa antelias palkkionsa,
  Vahvista voimaamme, miekkaamme ja kilpeämme!
  
  Rohkea on itse asiassa kuolematon,
  Se sisältää tämän elämän ytimen!
  Onnea tulee meille, usko siihen,
  Riko vihollinen raivolla!
  
  Maailma on joskus kuin helvetti,
  Ei järjestystä, omaatuntoa, rakkautta!
  Karvaat, kuihtuneet kirsikat,
  Koko tasapaino - miinusten, nollien pimeys!
  
  Mutta onni tulee pian maan päälle,
  Ihminen on oman kohtalonsa luoja!
  Siellä on elämää ja kuolemaa suuressa voimassa,
  Tehdään se, mitä esi-isät eivät voineet!
  Alice teki ilman liioittelua historiaa, tyrmäsi voimakkaimmista Luftwaffen hävittäjistä jälkeä, kuten ompelukoneen parsimista laukauksilla, ja loput saksalaiset lentäjät menettessään taisteluhengensä jäännökset perääntyivät peloissaan.
  Yksin tällä hetkellä tytöt hyökkäsivät uudelleen. Kaksi pitkää SS-miestä ja pari vahvaa Hitlerjugendin poikaa hiipi heidän luokseen ja ... Sen sijaan, että he olisivat käyttäneet hyväkseen sotureiden liiallista intoa ampua ilmakohteisiin ampuakseen tarkka-ampujia väijytyksestä, he päättivät ottaa heidät elossa. . Tai ehkä tyttöjen haavojen ja väsymyksen vuoksi vielä eroottisemmaksi muuttunut upea kauneus sai heidän halunsa käyttää vankeja omiin tarkoituksiinsa.
  Joka tapauksessa takaraivoon saatu isku vammautui varsinaisessa transsissa ollut Alicen pitkäksi aikaa, minkä jälkeen Fritz ryntäsi pitkää Angelicaa kohti.
  Tulinen paholainen, vaikka hän oli vakavasti haavoittunut, pysyi kuitenkin vaarallisimpana vastustajana. Hän tapasi refleksiivisesti valtavan SS-miehen lyömällä iskun nivusiin. Hän hikkasi, hänen suunsa auki, kuolaa valui ulos ja tämä ruho lensi katolta. Kyllä, kuinka se törmää tiileihin...
  Angelica vältti toisen fasistin laukausta ja löi häntä kyynärpäällään leuan oikeaan alakulmaan, kulmassa kohti keskustaa. Kun lyöt tällä tavalla, jopa lievä isku voi tyrmätä suuren koostumuksen omaavan taistelijan. Ja Angelica osui ammattimaisesti, vääntämällä vartaloa ja vääntämällä olkapäätä.
  Leuka murtui, natsi joutui syvään, melkein kohtalokkaaseen tyrmäykseen. Kaksi Hitlerjugendin poikaa tammenterhopisteillä avasivat suunsa ja hengittivät:
  - Voi Rush-sankari!
  Sitten he ryntäsivät hänen kimppuunsa heiluttaen sapöörilapioita. Kahden jättiläisen jälkeen teini-ikäiset, jotka eivät näyttäneet vanhemmilta kuin neljätoista tai viisitoista, eivät vaikuttaneet pelottavilta. Totta, tammen tammenterhot kauluksissa sanoivat, että tämä oli eliittiä tai komentajakuntaa. Jos Angelica olisi tavallinen sotilas, nämä pojat olisivat uhka. Mutta kuumalla raudalla ja lyijyllä kovetetulle siperialaiselle naiselle nämä ovat siemeniä.
  Angelica teki petollisen liikkeen, ja ystävä, joka käänsi sääriään kuin viuhka ja sai pojan koukkuun, lensi ylösalaisin urheilusaappaat leikkaamalla seosteräspiikkejä. He eivät selvästikään ole paikallisia paljain jaloin. Mutta toinen poika yritti lyödä häntä jalkallaan, mutta ilmeisesti ei onnistunut, koska hän itse lensi pois ja törmäsi selkänsä tuskallisesti. Angelica tiivisti:
  - Tämä on Rush-heron tekniikka!
  Ja Oleg Rybachenko vangitsi samalla Adolf Hitlerin. Fuhrer yritti paeta lentävällä lautasella, mutta hänen sankarillinen poikansa ampui alas erityisestä ritsasta antimateriaa. Ja onnistui murtautumaan laminaarisuihkun läpi.
  Kun Fuhrer ja useat hänen vartijoistaan yrittivät lähteä, sankarillinen lapsi sai heidät kiinni. Yhdellä purskeella terminaattoripoika niitti Fuhrerin vartijat.
  Ja hän sai Hitlerin kiinni lapsen jalan paljain varpain nenästä. Ja heitti hänet alas.
  Tänä 30. huhtikuuta 1957 sota Kolmannen valtakunnan kanssa oli melkein ohi.
  Oleg Rybachenko sai Venäjän korkeimman järjestyksen: "Jeesus Kristuksesta" tuli vihdoin kenraali. Vielä poikana ollessaan.
  Venäjä miehitti kaikki maailman maat. Ja loi maailmanimperiumin.
  Lentoja oli muille aurinkokunnan planeetoille.
  Lääketiede jäi jonkin verran jälkeen ja Vladimir Kolmas kuoli äkillisesti vuonna 1992 korjattuaan viisikymmentäneljä vuotta - ylittäen Ivan Julman hallituskauden.
  Kuninkaan yksitoistavuotias pojanpoika George Ensimmäinen nousi prestolle. Ja hänen äidistään Mariasta tuli valtionhoitaja. Kunnes hän täytti kahdeksantoista vuotta.
  Oleg Rybachenko palveli sata vuotta, mutta ei eronnut. Vuoden 2004 jälkeen poika alkoi kasvaa. Ja vuonna 2010 hänestä tuli kuusitoistavuotias, erittäin komea, parraton, mutta erittäin lihaksikas nuori mies. Ja niin hän pysyi tässä upeassa 16-vuotiaana. Kun naiset rakastavat sinua, mutta sinun ei tarvitse ajaa parranajoa.
  Vuonna 2021 alkoi ihmisen ensimmäinen lento aurinkokunnan ulkopuolelle.
  Toistaiseksi sen on täytynyt kestää hyvin kauan.
  Oleg Rybachenkosta tuli kuolemattomana ensimmäisen tähtienvälisen retkikunnan komentaja. Ikuinen nuoriso suostui mielellään. Hänelle aika kului nopeammin kuin muille ihmisille, eikä hän pelännyt vanhuutta.
  Terminaattoripoika lauloi kokonaisen runon ennen alkua säveltäen heti liikkeellä ollessaan;
  Olen neuvostomaan edelläkävijä,
  Ja samaan aikaan tsaarin kenraali ...
  Voin vaatia Venäjän viholliset tilille,
  Wehrmacht hajosi!
  
  Paljasjalkainen poika löi natsit,
  Venäjän viholliset hävitettiin viileästi ...
  Ei, älä tuomitse lasta tiukasti,
  Pyhä sauva itse valitsi hänet taisteluun!
  
  Ja missä hän ei vain ollut selkeäsilmäinen,
  Missä taisteluissa poika ei ole käynyt...
  Lumihousu polttaa lapsen paljaat jalat,
  Hän on jollain tapaa jopa Jumalan ihanne!
  
  Taisteluissa redoubtit horjuivat,
  Kaverit taistelivat raivoa vastaan arvostaen...
  Venäläiset sotilaat taistelivat erittäin rohkeasti,
  Avattu tili, on jo rangaistus!
  
  Olin pioneeri kovissa taisteluissa,
  Kranaattien heittäminen paljain jaloin...
  Ja suuteli tyttöä suoraan huulille,
  Koska ilmeisesti olen siisti lapsi!
  
  Mutta saksalaiset ovat vain fanaatikkoja,
  He ovat varmasti upeita taistelijoita....
  Taistelussa pojasta on jo tullut upseeri,
  Isoisät ja isät ovat ylpeitä pojasta!
  
  En anna natsien voittaa isänmaata,
  Annan Fritz Rusin voittaakseen sen...
  Uskon, että elämme kommunismin alla,
  Voittamaton venäläinen sankarikarhu!
  
  Taistelin Japania vastaan lapsena,
  En kasva aikuiseksi, koska vuosisadan poika...
  Vangittiin se, joka oli mahtava pala,
  Loppujen lopuksi ihminen on pitempi kuin apina!
  
  Tytöt tappelevat myös paljain jaloin,
  Loppujen lopuksi se on kätevämpää ja saappaat ovat tiukat ...
  Joskus on tähtiä kuin lautasia
  Mikado on urhoollinen kaput!
  
  No, fasisti hankkii sinulle kranaatin,
  Hän murtuu tappavalla voimalla...
  Laulan serenadin tytölle,
  Ja me lentää tähtiin!
  
  Venäjä on loistava valta,
  Hän on kaunis ja kevään väri...
  Venäjä ja Jumalan kirkkaus odottavat meitä,
  Vaikka olenkin lapsi, ikuinen ja paljain jaloin!
  
  He taistelivat Wilhelmin kanssa ja noidat minun kanssani,
  Keisarirykmenttien voittamisesta ...
  No, nyt vihollinen on kalpea,
  Karhu paljasti terävät hampaat!
  
  Komsomol-jäsenemme eivät ole huonompia,
  He ovat kaunottaret, he lyövät nyrkkiin ...
  He menivät rintamalle omin avuin,
  No, vihollisesta tulee kusipää!
  
  Ja missä emme vain käyneet taisteluita,
  Leikkaamme viileäksi vihollisen miekalla ...
  Ja niin nimenomaan annoimme Hitlerille,
  Mikä valtava lumimyrsky!
  
  Venäjä on Svarogin isänmaa,
  Hän nousi suoraan raunioista...
  Jumalassa kaikki on vahvempaa kuin hyvä,
  Venäläinen kerubi leijuu yllämme!
  
  Tytöt rakastavat tappelua paljain jaloin
  Ja he ovat vahvempia, eivät tiedä löytävänsä ...
  Minulla on kranaatit vahvassa laukussa,
  Pääsemme tankilla Berliiniin!
  
  Että me kaverit olimme niissä taisteluissa,
  Pelastimme vangit silmukasta...
  Pian näemme kommunismin antavan,
  Maat jo kuninkaallinen urhoollinen perhe!
  
  Kotimaasta tulee kauniita tähtiä korkeampi,
  Siinä tyttömme loistavat kuin kvasaari ...
  On vaarallista riidellä tyttöni kanssa
  Hän iskee kovan iskun!
  
  No, mikä natseilla oli vaikeaa,
  Meiltä, sinä Fritz juoksit heti...
  Pyörii raivokkaita kilometrejä
  Emme lyö sinua kulmakarvoihin vaan silmään!
  
  Kunnioitamme Rodia ja rukoilemme Svarogia,
  Rakastamme Ladaa - suurten jumalien äitiä ...
  Kun hän kulkee vaikeaa tietä,
  Ei tarvitse tuhlata sanoja!
  
  Venäläisten varallisuutta ei yksinkertaisesti voi mitata,
  Hän ei tiedä loppua...
  Meidän tulee uskoa lujasti Jumalan rakkauteen,
  Loppujen lopuksi emme ole joidenkin muurahaisten varjo!
  
  
  Kerro, että veljet ovat yhdessä Venäjän kanssa,
  Voitamme kaikki ja suojelemme heikkoja ...
  Vaikka joskus muistamme surullisesti,
  Mutta me varmasti herätämme kuolleet!
  
  Venäjäni, olet pyhä maa,
  Et tule olemaan kauniimpi maailmassa...
  Tyttö juoksee paljain jaloin lumen läpi,
  Hän ei näytä yli kaksikymmentä!
  
  Uskon loputtomaan voittoon
  Että Venäjä kukoistaa ikuisesti...
  Että illalliseksi tulee maukasta lihaa,
  Mikä ei tule meidän maavarkaallemme!
  
  Venäjällä kaikki kukoistaa, usko minua,
  Ja lentää vitsillä Marsiin...
  Aloimme itse uskoa tuomareihin,
  Ja kaikki Isänmaassa tulee olemaan korkeinta luokkaa!
  
  AMERIKA OLI ENSIMMÄINEN TAISTELUssa
  20. huhtikuuta 1941 Yhdysvallat julisti sodan natsi-Saksalle. Tässä tarinassa Rooseveltin hermot eivät kestäneet sitä, ja hän päätti yleisen mielipiteen vaikutuksen alaisena liittyä joukkomurhaan. Yhdysvaltoja syytettiin jatkuvasti sodan aloittamisen viivästymisestä pitkään, eikä se yleensä avannut toista rintamaa.
  Vaikka vielä neljäntenäkymmenentenäneljänä vuonna liittolaisia ei heitetty mereen onnen seurauksena. Ja sitten Yhdysvallat joutui sotaan valmistautumattomana. Fuhrer päätti lykätä Barbarossa-suunnitelmaa. Lisäksi hän koki, että Neuvostoliitto on paljon kovempi pähkinä kuin mitä suomalaisesta yrityksestä voi päätellä.
  Ja ensin, natsit miehittivät Jugoslavian ja Kreikan. Ja sitten Kreetan saari.
  Mutta ratkaiseva isku annettiin 22. kesäkuuta 1941 Maltalle. Täällä osallistui suuri määrä lentokoneita, mukaan lukien pommikoneet. Ja sitten tuli laskeutuminen. Tällä kertaa järjestelmällisempi ja onnistuneempi.
  Malta on kaatunut ja saksalaiset etenevät jälleen. Tällä kertaa Libyassa. Joihin on otettu käyttöön neljä lisäpanssariosastoa. Ja Rommelin nyrkki murskaa brittiläiset asemat. Pal Tolbuk. Ja sitten elokuussa ja syyskuun alussa Egypti valloitettiin.
  Taisteluihin osallistui pataljoona kauniita tyttöjä SS "Wolvesista". He taistelivat paljain jaloin ja yhdessä bikineissä. Ja heidän paljaat jalkansa polttivat Saharan hiekkaa. Mutta tämän tytöt taistelivat vain tehokkaammin.
  Egypti kaatui... Osa Saksan joukoista muutti Sudaniin ja osa Palestiinaan ja Irakiin.
  Samaan aikaan natsit valloittivat Gibraltarin ja alkoivat siirtää joukkojaan Marokkoon ja Afrikan valloittamiseen.
  On huomattava, että Hitler ja Stalin pitivät henkilökohtaisen tapaamisen Tukholmassa. Ja siellä Stalin vakuutti ystävällisestä puolueettomuudestaan ja sanoi, että Neuvostoliitto ei tarvinnut liikaa. Mutta hän kieltäytyi liittymästä sotaan.
  Fuhrer päätti ottaa riskin ja kukistaa Afrikan. Tämä tarjoaisi sekä raaka-aineita että orjia teollisuudelle. Ja Intiaan voi mennä Iranin kautta.
  Saksalaiset valloittivat Irakin ja Kuwaitin, ja talvella he miehittivät koko Lähi-idän.
  Susitytöt meloivat siellä paljain jaloin. Ja keväällä aloitettiin kampanja Iranin kautta Intiaan.
  Wehrmacht, kuten Tšingis-kaanin laumat, käveli Persian halki ja lensi Intiaan. Japani murskasi Amerikan ja Britannian muilla rintamilla. Lähellä Midwayta amerikkalaiset lyötiin pahasti. Ja samurait valloittivat Havaijin saariston.
  Japanin menestystä Midwayn taistelussa auttoi neljä ninjatyttöä, jotka ampuivat alas kaikki amerikkalaisten lentokoneet, jotka yrittivät hyökätä Rising Sunin maan aluksiin.
  Japani voitti ylivoimaisen voiton. Tytöt taistelivat myös paljain jaloin ja vain bikineissä, mikä teki heidän kehostaan niin herkän. Ja erityisesti lentokoneiden tärinälle.
  Ja he murskasivat amerikkalaiset erittäin rajusti... Neljänkymmenentenä toisen vuoden kesän ja syksyn aikana Wehrmacht valloitti koko Afrikan ja Burman maa-alueen yhdistyen japanilaisten kanssa.
  Valtavat luonnonvarat olivat Saksan hallinnassa. Lisäksi lahjakkaasta Speeristä tuli keisarillinen ase- ja ammusministeri.
  Ilmanpaineen lisäämiseksi Britanniaan tammikuussa 1943 Reichstag julisti "Total War".
  Lentokonetuotanto kasvoi nopeasti. Kehittyneemmät Yu-188-pommittajat ja Focke-Wulf-hävittäjäpommikone sekä tehokkaampi DO-277 menivät massiivisesti sarjaan.
  Saksalaiset painostivat Britanniaa. Keväällä 1943 ilmestyi ME-309, jolla ei ollut vertaa aseistuksessa ja lento-ominaisuuksissa. Sekä vieläkin tehokkaampi Yu-288 ja erityiset laskeutuvat purjelentokonet, jotka pystyvät liikuttamaan sekä planeettoja että kuusimoottorisia kuljetuslentokoneita.
  Natsit tuhosivat Britannian kirjaimellisesti maan tasalle, ja heidän sukellusvenelaivastonsa hukuttivat aktiivisesti jokaisen suurkaupunkiin purjehtineen sirun. Ja elokuussa 1943 amfibiolasku tapahtui Britanniassa. Taisteluissa testattiin Tigers, Lions, Panthers, ja jopa Tigers -2 ja Mouse olivat kypsiä.
  Britannia kaatui... Japanilaiset löivät merellä Yhdysvallat ja jopa luovuttivat amerikkalaisille valtimo Panamassa.
  Yksin ollessaan Amerikka pyysi armoa. Roosevelt oli melko vihainen.
  Hitler ei suostunut rauhaan, ja hänen joukkonsa kiipesivät Kanadaan. Islannin vangitsemisoperaatio sujui lähes ilman tappioita. Ja sitten saksalaiset muuttivat Grönlannin läpi.
  Neljäskymmenesneljäs vuosi kului ankarissa taisteluissa lännessä. Kolmannella valtakunnalla oli suihkukoneita. Mukaan lukien pommikone. Kauhea neljä pommikonetta Yu-488 ja suihkukone "Arado", ajoneuvojen hyökkäysmuunnoksia.
  Myös potkurikäyttöiset lentokoneet olivat parhaimmillaan, erityisesti TA-152. Tämä Focke-Wulfin kehitys oli erittäin onnistunut ja tuhosi amerikkalaiset autot.
  Saksalainen MP-44-konepistooli ja vetyperoksidilla toimivat sukellusveneet olivat myös edistyneempiä. Panther-2:sta tuli pääpanssarivaunu, ja se oli pään ja hartioiden yläpuolella amerikkalaisia Shermaneja. Kokonaisuudessaan saksalaiset olivat tekniikaltaan Yhdysvaltoja parempia, ja heidän resurssinsa mahdollistivat määrän.
  Saksalaisten ässien joukossa Marseille oli todellinen ilmiö. Hän teki maalin niin nopeasti, että hän oli ensimmäinen kolmessa lentokoneessa, jolle myönnettiin kahdesti Rautaristin Ritariristi hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja sitten neljäsataa konetta rautaristin ritariristillä kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja viidelläsadalla Rautaristin suurristillä.
  Seitsemäsataaviisikymmentä lentokonetta varten hänelle myönnettiin erikoispalkinto: Rautaristin Ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Lisäksi Marseille sai myös sotilaallisen ansioristin timanteilla. Ja tuhannesta lentokoneesta hän sai Rautaristin Ritariristin tähden hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Se oli vain kauhua Yhdysvalloille.
  Saksalaiset joukot ohittivat helposti Kanadan, ja natsit ja japanilaiset kulkivat Meksikon läpi ja hyökkäsivät Yhdysvaltoihin.
  Se oli kuin olisi elänyt punkeissa. Saksalaiset painostivat. TA-400 pommitti amerikkalaisia kaupunkeja ja tehtaita, mikä kirjaimellisesti toi täydellisen kauhun. Ja jenkit antautuivat murskaaviin iskuihin.
  Saksalaiset etenivät ja amerikkalaiset murskasivat, erityisesti Gerdan panssarivaunumiehistö.
  Tyttö painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja murskasi amerikkalaiset.
  Hän murskasi shermanit ja murtautui heidän torniensa läpi.
  Ja huusi keuhkoihinsa:
  - Gerda rakastaa tappamista! Tässä on Gerda!
  Ja Charlotte painaa kuin paljas kantapää ja lähettää tappavan vuodon. Murskaa vihollisen.
  Ja nauraa hampaat paljastaen:
  - Olen avaruustyttö!
  Täällä Kristina puskee, ja myös paljain varpaillaan rikkoen tankin panssarin.
  Ja huutaa:
  - Arjalaisten rajojen tuolla puolen!
  Magda ampuu myös valtavalla tarkkuudella ja kaiverretuilla paljain jaloillaan.
  Ja koukuttelu:
  - Kolossaalisten voimien voitolle!
  Amerikkalaisilla oli erittäin vaikeaa... Neljäskymmenesneljäs vuosi oli Yhdysvalloille tappioiden ja katastrofien aikaa kaikilla rintamilla.
  Edistyneemmät saksalaiset E-sarjan itseliikkuvat aseet ilmestyivät taisteluissa, erityisesti E-10 ja E-25. Ja he kevyitä ja nopeita antoivat jenkkien sarviin. Kun Yhdysvallat antautui 30. tammikuuta 1945, ensimmäinen E-50 oli saapunut rintamalle. Tämä kone oli edelleen epätäydellinen, sillä se painoi yli kuusikymmentä tonnia, sen etupanssari oli 150 mm rungosta ja 185 mm tornin otsasta. Ja sivut ovat 82 mm rinteiden alla. Mikä on suunnilleen verrattavissa "Tiger" -2:een. Totta, puhaltimella ja ahtimella varustettu moottori antoi tehoa jopa 1200 hevosvoimaa. Ja ase oli 88 mm 100 EL, ja erittäin tarkka ja panssaria lävistävä.
  Ja niin vihollinen löi epätoivoisesti.
  Ja lopulta lentävä lautanen ilmestyi. Eva ja Gertrude, kaksi paljasjalkaista ja bikineissä pukeutunutta tyttöä, menestyivät erinomaisesti. Ja siitä tuli aika siistiä murskaavien monisteiden kanssa.
  Ja niin amerikkalaiset koneet purettiin.
  Mutta tässä on voitto. Ja saksalaiset yhdessä japanilaisten kanssa aikovat lopettaa Neuvostoliiton.
  Hyökkäyksen on määrä tapahtua 22. kesäkuuta 1946. Tähän mennessä saksalaiset olivat leimaaneet suuren määrän E-sarjan tankkeja, erityisesti E-50:tä paranneltiin ja moottori ja voimansiirto olivat yhden lohkon poikki, ja vaihteisto oli moottorissa. Myös alavaunua on kevennetty ja osa elementeistä on siirretty pois rungosta. Koneen korkeus on laskenut ja paino on pudonnut 45 tonniin. E-75 tuli myös kevyemmäksi 70 tonniin ja pienensi massaansa. Ja moottorista tuli tehokkaampi 1500 hevosvoimalla ja kaasuturbiinilla. Samaan aikaan tornin otsan panssarin paksuus on 252 mm ja sivut 160 mm rinteiden alla. Ja rungon otsa: 200 mm yläosa suurella kaltevuudella ja 160 mm alaosa suurella kaltevuudella. Sivut 120 mm ja plussuojat 50 mm.
  Siten E-75:stä tuli enemmän tai vähemmän juokseva tankki, ja samalla se oli täysin suojattu kaikista kulmista. Ja hänellä oli kahdenlaisia aseita: 105 mm 100 EL piipun pituudella ja 128 mm 55 EL piipun pituudella.
  Taistelutankkeja varten ensimmäinen asetyyppi on paljon parempi.
  Neuvostoliitto ei tietenkään tähän mennessä pysähtynyt. Todelliseen historiaan verrattuna hänellä oli viiden vuoden etumatka. Teollisuustuotanto tänä aikana virallisten tietojen mukaan lähes kaksinkertaistui. Vaikka todellisuudessa se oli noin kolmanneksen yliarvioitu. Panssarivaunuja ja lentokoneita valmistettiin paljon. Jos 1. kesäkuuta 1941 Neuvostoliitolla oli 22 600 panssarivaunua ja vielä kolme tuhatta tankettia ja puolitoista tuhatta itseliikkuvaa tykkiä. Sitten 1. kesäkuuta 1946 mennessä lisättiin kolmekymmentätuhatta tankkia lisää. Tietenkin autoja valmistettiin enemmän, mutta luonnollinen lasku. Näin ollen Neuvostoliitolla on käytössä viisikymmentäkolme tuhatta tankkia. Näistä massiivisin T-34-76. Mutta on myös kevyitä autoja. Ja vanhentuneet BT ja T-26 ja muut tankit, jotka ovat edelleen valmiita käytöstä poistamiseen. Ja aika paljon raskaitakin. Ja kaikki eivät osoittautuneet sopiviksi. KV-3 ilmestyi elokuussa 1941. Paino on 68 tonnia, aseen 107 millimetriä ja ammuksen suunopeus 800 metriä sekunnissa. Ja syyskuussa KV-5, myös 107 mm ja 76 mm tykki. Ja sata tonnia. Ja maaliskuusta 1942 lähtien sarjaan tuli 108 tonnia painava KV-4 ja samat aseet kuin KV-5, vain etupanssari ei ollut 170 mm, vaan 180 mm. Paljon, mutta ilman järkeviä kaltevuuskulmia. Nämä E-50-tankit lävistettiin täydellisesti taistelun etäisyydeltä. Tässä autossa on etupanssari suurilla kulmilla, ja edessä olevan säiliön läpi on lähes mahdotonta murtautua. Tämä ei ole "Tiger" -2, edistyneemmissä uusimmissa koneissa on paljon enemmän kallistuskulmia.
  Neuvostoliitto ei käynyt sotia Suomen jälkeen, eikä Stalin jäänyt esiin. Ja Neuvostoliiton tekniikka ei mennyt edistyneimpien aseiden mukaan. KV-sarja siirtyi myös raskaampiin malleihin. Helmikuussa 1943 KV-6 ilmestyi etupanssarin paksuus 200 mm, aseistus 152 mm aseella ja 76 mm aseella ja paino sataviisikymmentä tonnia. Ja toukokuussa 1943 ja KV-7, joka painoi 200 tonnia, ja kolme asetta kerralla: 152 mm ja kaksi 76 mm.
  T-34-76 helppo valmistaa ja monipuolinen panssarivaunu vain vuonna 1944 päivitettiin 85 mm tykillä ja suuremmalla tornilla.
  T-34-85 ilmestyi. Ja hänestä tuli pääkone. Valmistetaan pieniä määriä ja kevyitä amfibiotankkeja ja BT - pyörätela-alustaisia. Vuonna 1944 ilmestyi KV-8, joka painoi kaksisataaviisikymmentä tonnia ja aseet 152 mm ja kaksi 85 mm. Mutta erittäin raskaat hirviöt eivät ole oikeuttaneet itseään. Juuri Stalin vei jättimäisyyden vallassa.
  Mutta saksalaiset hylkäsivät erittäin raskaat hiiret. Pääsäiliöt olivat keskikokoinen E-50 U ja raskas E-75. Pieniä määriä myös E-100. Sekä itseliikkuvat aseet E-10 ja E-25. Ne ovat pieniä, mutta niin liikkuvia ja tehokkaita.
  Neuvostoliitossa ennen sodan alkua itseliikkuvat aseet eivät riittäneet ... Tältä osin Neuvosto-Venäjä jäi jälkeen. Ja toistaiseksi noin kahdesta tuhannesta, ja suurin osa niistä on 76 ja 85 millimetrin kaliiperia. SU-100 ei ilmestynyt ... Koska käytännön kokemus sodasta ei riittänyt. Neuvostoliitossa tämän sarjan KV-8:n jälkeen painoa ei enää lisätty. KV-9 oli aseistettu 107 mm aseilla ja kahdella 76 mm aseella. KV-10 107 mm ja kahdella 85 mm aseella. T-34-85:tä lukuun ottamatta Neuvostoliitolla ei ollut menestyviä tankkeja. Pyörätelineet sotaan Venäjän alueella eivät sopineet hyvin. T-54:ää, edistyneempää, kehitettiin edelleen. KV-11 ilmestyi kirjaimellisesti sodan aattona. Taistella saksalaisia panssarivaunuja vastaan 122 mm:n tykillä ja kahdella 76:lla ja KV-12:ta vastaan 122 mm:n ja 85 mm:n tykillä.
  Myöhemmin sota osoitti KV-sarjan julmuuden ... Viimeinen KV-13 panssarivaunu ilmestyi jo sodan aikana yhdellä, mutta toisaalta 203 mm tykillä. Se oli ainakin jotain, joka pystyi taistelemaan natseja vastaan.
  Ilmailussa Neuvostoliitto on myös jäljessä: suihkukoneita ei ole. Todellinen ruuvi MIG-7 ja MIG-11 sekä Jak-9, Jak-11 ja LA-5 ja LA-7 ilmestyivät. Mutta tietenkään Neuvostoliiton lentokoneet eivät ole vertaa saksalaisille suihkukoneita. Ja lisäksi natseilla on myös diskoja. Joita ei voi ampua alas pienaseista.
  Ja koko valikoima erilaisia autoja. Ja hävittäjiä, mukaan lukien pyrstötön "Gotha", ja kaikenlaisia muita koneita. Ja ME-262 X, jonka nopeus on 1200 kilometriä tunnissa, ja viisi ilmatykkiä. Ja vielä tehokkaampi seitsemällä ME-362 ilmatykillä. Ja missä kilpailla sellaisen Neuvostoliiton kanssa. Ja XE-262 on edistyneempi ja mikä tärkeintä halpa suihkuhävittäjä. Ja ME-1100, jonka siivet muuttavat pyyhkäisyä.
  Ja TA-283 pitkällä rungolla. Ja paljon muuta erittäin voimakasta ja iskevää asiaa.
  Ja TA-400, ja erityisesti jet TA-500, joka liottaa kaikki ja vitsillä murskaa kaikki.
  Ja nämä ovat, sanotaanko, hirviöitä.
  Ja älä pysäytä saksalaisia autoja ... Kuinka he voittivat ...
  Saksan ilmailu oli jo lähdössä klo 2.30 Moskovan aikaa. Siivekkäät hirviöt valmistautuivat putoamaan Neuvostoliiton maaperälle.
  Saksalaiset lentäjät Gertrude ja Adala kiipesivät paljain jaloillaan lyömällä kaksipaikkaiseen XE-328:aan, suihkukoneeseen - tämä on hirviö, jossa on kymmenen ilmatykkiä.
  Sade oli juuri ohi ja tytöt jättivät kauniita, erittäin selkeitä jälkiä paljaista jaloistaan.
  He olivat niin vietteleviä, että lentokentällä palvelevat teini-ikäiset söivät ahneesti silmillään paljaat jalanjäljet, ja jopa pojat alkoivat turvota täydellisyyttä. Yleensä lentäjiä oli monia - taistelut osoittivat, että naisilla on tasa-arvoisissa olosuhteissa kaksinkertainen selviytymisprosentti kuin miehillä. Ja se tarkoittaa, että ne ovat tehokkaita. Ja Hitler ei tietenkään ole sellainen henkilö, joka sääli ketään.
  Itse Kolmannessa valtakunnassa otettiin virallisesti käyttöön moniavioisuus - oikeus neljään vaimoon. Tämä on hyvin käytännöllistä. Mutta ei liian sovi kristillisiin perinteisiin. Ei ihme, että fasismi etsii uutta uskonnon muotoa. Hitler vaatii, että se on monoteismi, mutta niin erityinen - pakanallisten, muinaisten germaanisten jumalien panteonin kanssa. Tietenkin Hitler itse tässä panteonissa on asetettu ennen kaikkea Korkeimman Jumalan sanansaattajaksi ja sanansaattajaksi.
  Joten füürer tietysti rakastaa itsensä viljelyä kovasti.
  Gertrude ja Adala laukaisevat taivaalle monikäyttöisen hyökkäyskoneensa, joka voi toimia myös hävittäjänä.
  Warriors ovat erittäin luottavaisia. Venäläisillä ei ole suihkukoneita, eivätkä he todennäköisesti pysty kestämään taivaan tiikerien hyökkäystä.
  Gertrude murisi:
  - Olen palavan virran ritari...
  Adala vahvisti innostuneena hampaat paljastaen:
  - Ja mataan kaikki!
  Tytöt nauroivat. He painoivat paljaita kantapäänsä polkimiin ja pyörittelivät suihkuhyökkäyslentokonetta.
  Oli vielä pimeää, mutta idässä näkyi jo valojuova. Tytöt viheltelivät... Venäjän avaruudet leijuivat jo heidän alla. Naispuoliset soturit kikattivat ja iskivät toisilleen. Ne ovat niin ylellisiä ja kauniita.
  Täällä neuvostoautot lähtevät heitä kohti. Ruuvi Yak-9 on ehkä eniten massatuotettu kone uusimpien julkaisujen joukossa. Ei liian aseistettu, mutta suhteellisen halpa ja vähän panssaria. MIG-5, nopeampi, konekivääreillä. MIG-3 on aikaisempi malli. LAGG-7 on luultavasti nopein ja aseistettu lintu. Uusimmassa versiossa on jopa kolme 20 mm:n tykkiä.
  Mutta nämä ovat kaikki potkurikäyttöisiä koneita - suihkukoneita ei ole luotu. Ja saksalaiset ovat erittäin luottavaisia.
  Gertrude ampuu kymmenen ilmatykkiä. He osuivat 30 mm:n ja kahteen 37 mm:n aseeseen. Ne ryntäävät kuin tulinen pyörre tuuli Neuvostoliiton lentokoneiden läpi. Punaiset lentäjät yrittävät kuitenkin väistää ja mennä häntää kohti.
  Adala liikkuu tällä hetkellä. Et voi ottaa saksalaista autoa suoraan vastaan, mutta pyrstöön pääseminen on raskasta. Neuvostoliitolle hyökkäys ei ole odottamaton. Ilmatorjunta-aseet on jo laukaistu. Räjähtyneet kuoret hehkuvat pimeässä.
  Saksalaiset kokevat tiettyä hermostuneisuutta. Näytti siltä, että he olivat jo nähneet niin paljon, ettei mikään yllättäisi sinua, mutta ... Neuvostoliiton lentäjät ovat rohkeita eivätkä pelkää tappioita. Ei mitään pelottavaa heitä. Mutta kokemus ei riitä. Saksalainen kone tulee helposti ulos sukelluksesta ja ampuu alas neuvostoauton. Murtaa toisen palasiksi.
  Saksalaisten aseiden voima on erittäin suuri. Tämä on komponentti, jossa Fritzillä on valtava etu Venäjään nähden. Mutta natsien nopeus on valtava.
  Adala kiihtyy ja murtautuu eteenpäin. Ja Gertrude ampuu raketteja vihollista kohti. Neuvoja ottavat hampaat vastaan. Jotkut ammukset on suunnattu lämpöön tai ääneen.
  Adala kuiskaa:
  He eivät tapa meitä!
  Tytöt pyörittävät autoaan... He yrittävät olla siistejä. Ja sitten Neuvostoliiton hävittäjä rampaa lähellä olevaa saksalaista hyökkäyslentokonetta. Ja kuinka se alkaa repiä ja halkeilla. Sekä taivas että ilma.
  Gertrude kuiskasi:
  - Hullu kuolema!
  Soturit olivat selvästi hämmentyneitä, ja heitä voi lyödä sillä tavalla.
  Tankit liikkuvat kohti rajaa. Legendaarinen miehistö Gerda, Charlotte, Christina ja Magda.
  Neljä soturia onnistui peittämään itsensä kunnialla taistelemalla sekä brittejä että amerikkalaisia vastaan. Vihollisuuksien aikana Amerikan kanssa kaunottaret hallitsivat Panther-2-panssarivaunua. Ei huono auto, ylivoimainen Shermaneihin sekä aseistuksessa että etupanssarissa. Myöhemmällä "Pershingillä" ei käytännössä ollut aikaa käydä sotaa. Kyllä, ja hän ei ole "Panther" -2:n kilpailija.
  Sitten neljä tyttöä voittivat legendaarisen kunnian. Vaikka yleensä heidän loistava polkunsa alkoi 41. vuonna. Himmler suostutteli Fuhrerin kokeilemaan naisten pataljooneja taisteluissa erityisesti koulutetuilta arjalaisilta.
  Taistelut osoittivat, että naiset eivät ole ollenkaan heikko lenkki ja osaavat taistella hyvin. Ja samalla kantavat vähemmän tappioita kuin miehet. Soturit taistelivat myös jalkaväessä löittäen paljain jaloin Saharan aavikon kuumaa hiekkaa vasten. Ja hallitsi tankit. Testattuaan "Tiikeria" taisteluissa Britannian kanssa.
  Panther-tankin kohtalo osoittautui mielenkiintoiseksi. Todellisessa historiassa tällä kolmannen valtakunnan parhaalla ja toiseksi suurimmalla tankilla oli tärkeä rooli Pantsvalissa. Vaihtoehtoisesti "Panthers" ei melkein taistellut. He olivat tuskin ajoissa hyökkäykseen Britannian metropolia vastaan. Edistyneempi ja tehokkaampi "Panthers" -2 meni sarjaan taisteluihin USA:ta vastaan.
  Ja nyt ne neljä ovat saaneet entistä tehokkaamman ja täydellisemmän "E" -50:n, joka erottuu vahvoista aseista ja suojasta.
  Soturit tunsivat olonsa erittäin luottavaisiksi. Säiliön ohjaus on nykyaikaisin joystickeillä. Uusin auto. Jopa kaasuturbiinimoottori. Mutta on myös paljon "Panthers" -2. Kolmekymmentäneljä ei ole tällaisen koneen kilpailija.
  Gerda makasi nojatuolissa. Hän oli bikinit. Tytöt ovat jo tottuneet taistelemaan puolialastomia vastaan. Aavikon kuuma hiekka poltti heidän paljaita jalkojaan, vuorten kivet pistivät heidän paljaita jalkapohjiaan. Mutta soturit eivät murtuneet ollenkaan eivätkä hieroneet jauheiksi.
  Miehistön komentaja, joka on palkittu useilla palkinnoilla, sihisi:
  - Ja nyt Venäjä on meitä vastaan! Uudet seikkailut ja voitot odottavat!
  Hän pudisti valkoista kuin lumipäätään. Luonnollinen blondi, erittäin kaunis ja ruskettunut.
  Charlotte hymyili.
  Tällä tytöllä oli kuparinpunaiset hiukset, jotka paloivat kuin liekki. Myös kaunotar, jolla on pronssirusketus. Bikineissä, ruskettunut, lihaksikas. Paljain jaloin, taputellen kuumaa hiekkaa ja teräviä kiviä.
  Tulinen paholainen huomautti:
  - Venäläiset ovat ehkä fanaattisimmat vastustajamme!
  Christina korotti ääntään. Hänen hiuksensa ovat kuparinkeltaiset, myös liekin lailla palavat, mutta kullanväriset. Ja sama rusketus, lihakset ja kauneus. Ilmeiset ja samalla lempeät kasvot. Ja bikinit. Jalat, jotka ovat painuneet kilometrien ajan kovalle ja palavalle pinnalle, mutta jotka eivät ole menettäneet ylellisyyttään ja sileitä linjojaan. Paljaat varpaat ovat siististi leikatut ja erittäin ketterät.
  Punatukkainen tyttö kysyi:
  - Miksi luulet niin?
  Magda vastasi hänen puolestaan. Tällä tytöllä on valkokultaiset hiukset, hunajablondi. Erittäin kaunis, lihaksikas, ilmeikkäät kasvot ja safiiri-smaragdisilmät. Jalat ovat myös karkaistut, pyöreät kantapäät ja suorat varpaat. Ehkä Magdalla on hellät kasvot, melkein sävyisät rohkeasta leuastaan huolimatta. Esimerkiksi Gerda näyttää kovemmalta. Hieman pehmeämpi kuin Christina ja hieman perverssi kuin Charlotte noita.
  Magda huomautti:
  - Heillä on totalitaarinen järjestelmä kuten meillä. Siksi ne ovat kovempia!
  Gerda hymyili ja vastasi:
  - Neuvostoliiton tankit ovat nippu metalliromua. Meidän ei pitäisi pelätä heitä!
  Magda vastasi pehmeästi:
  - KV-sarjassa se on täynnä mastodoneja. Varsinkin KV-14.
  Tytöt nauroivat. Viimeinen tankki osoittautui todella "mestariteokseksi" - raskaimmalla koneella, jossa on kolme tykkiä: kaksi 152 mm ja yksi 122, paino kolmesataa tonnia ja etupanssari 200 mm. Yksi epäonnistuneimmista malleista säiliön rakentamisessa. Sellaista säiliötä ei ollut mahdollista kuljettaa ollenkaan. Ja auto on pelkkää rahanhukkaa! Myös KV-10(B) tuli sarjaan - kone, jossa on kolme 107 mm:n tykkiä ja paino kaksisataa tonnia, eräänlainen panssarihävittäjä.
  Ei paras idea laittaa kaksi asetta panssarivaunuun. Ja jopa enemmän kuin kolme. Tässä Stalin tietysti osoitti tyranniaa. Ja häiritsi suuresti maan toimintaa. Kuitenkin myös Isov-sarjan tankki kehitettiin. Mutta myös valtava ja raskas. Ainoa ero KV-sarjasta on yritys asettaa panssari rationaaliselle kaltevuudelle. Mutta Puna-armeija ei käynyt sotaa, ja siksi tekniikka ei parantunut paljon. Eikä ollut taistelukäytäntöä käyttää koneita.
  Yleisesti ottaen saksalaiset käyttivät neljän vuoden viivettä todelliseen historiaan verrattuna hedelmällisemmin.
  Punatukkainen Charlotte painoi paljaita varpaitaan ohjaussauvaa. Ammuttiin rajabunkkeriin. 105 mm:n ammus osui Neuvostoliiton aseeseen ja käänsi sen ympäri. Taistelusarja alkoi repeytyä ja ammukset räjähtivät.
  Punainen noita sihisi:
  - Olen kauhea ritari - polvillasi villit! Pyyhkäisin pois Isänmaan viholliset maan päältä!
  Ja helmihammasten virne ja smaragdisilmien kimallus. Tytöt ovat todella huippuja.
  Christina naurahti ja vastasi:
  Nyt ammun!
  Ja myös ampui vihollista. Neuvostoliiton 76 mm:n tykki ammuttiin. Ammus osui E-50 U:n viistoon otsaan raskaammalla aseella. Ja kikottiin. Se vain soi tyttöjen korvissa.
  Gerda löi paljain jaloin ja sirutti:
  - Mikä kohtaus!
  Ja hän itse ampui seuraavan laukauksen ... Saksalaiset tankit ampuivat Neuvostoliiton linnoitettua aluetta. E-100 toimi myös. Tämä kone osoittautui myös hiiren johdannaiseksi. Ei kovin hyvä idea kahden aseen panssarivaunulle. E-100 on jo lopetettu.
  Sen sijaan sarjaan tulevat "E"-sarjan hyökkäysmuunnelmat. Mutta tämä toimii edelleen. Ja ampuu ammuksia.
  Charlotte nauraa kiihkeästi ja pudistelee paljas jalkaansa.
  - Sota on kauhea tila, mutta se kiehtoo kuin peli!
  Ja tyttö ampui, ja erittäin osuvasti.
  Christina paljasti helmihampaitaan. Hän on lihansyöjä, petollinen pantteri.
  Neuvostoliiton aseet ampuvat, ja niiden edessä on miinakenttiä. Saksalaiset teletankit liikkuvat. Ja rynnäkköpommittajat työskentelevät villillä pauhuilla.
  Rajatolpat pyörivät. Hitlerin joukot ylittivät rajan.
  Magda huomautti ei liian nokkelasti naputtamalla paljain jalkansa panssariin:
  - Pyyhkäisimme pois vahvan puolustuksen, mutta teräspaniikkeja!
  Ja niin alkoi sota Neuvostoliiton kanssa. Mikä tapahtuu alusta asti Neuvosto-Venäjälle niin epäonnistuneesti.
  . OSA KAKSI
  Soturit vilkuttivat toisiaan. Neuvostoliiton puolustus oli melko voimakasta. Varsinkin paljon min. Ja tämä viivästytti saksalaisia. Mutta silti he pääsivät eteenpäin.
  Pommittajat työskentelivät Neuvostoliiton asemissa, ja hyökkäyslentokoneita tuli myös ylhäältä. Ryntäsi puna-armeijan ja TA-400:n ja TA-500:n puolustuksen syvyyksiin, jotka ovat yksi pommittajien pelottavimmista modifikaatioista. Jopa kuusi moottoria, mukaan lukien suihkumoottorit. Ja he pommittavat ja tuhoavat Neuvostoliiton kaupunkeja.
  Ampuva Gerda huomautti hymyillen:
  - Taistelussa olemme eläimiä, mutta miehen mielellä!
  Ja ammuttiin taas. Tuhoi Neuvostoliiton tykin. Yleensä tämä on korkeimman tason tyttö. Ja se on niin siistiä.
  E-50 ampui Neuvostoliiton asemia, itseään käytännössä vahingoittumatta. Auton viisto panssari sementoidulla teräksellä antoi erinomaiset kimmokkeet. Neuvostoliiton ammukset eivät pystyneet edes raaputtamaan saksalaisia kunnolla.
  Christina muisti "Tigerin" testit. Sitten se oli ensimmäinen saksalainen massatuotesäiliö. Mikään kuorista ei voinut vahingoittaa Tigeriä. Britit joutuivat hänen iskujensa alle. Mutta tässä on 17-jalkainen tykki, joka on lävistetty otsaan. Sitten tytöt melkein kuolivat. Ja soturi muisti tämän. Kuinka lähellä he olivatkaan luista vanhaa naista, jolla oli viikate ja tunsi hänen jäistä hengitystään.
  Tyttö hieroi paljaspohjaansa nurkkaa vasten. Hän todella halusi hypätä tankista ja juosta. Hän on niin suora soturi.
  Christina lauloi aplombilla:
  - Sinistä sumua ja kaikkialla petosta!
  Soturit kikattivat... Heidän videonsa oli erittäin seksikäs ja eroottinen.
  Ja ase toimi ja ampui. Hän ei edes ajatellut pysähtyä. Kaikki lähettivät kuoren kuoren perään. Neuvostoliiton asemien hajottaminen siruiksi ja sirpaleiksi.
  Takana olevista kaiuttimista kuului laulu;
  Sotilas on aina terve
  Sotilas on valmis kaikkeen...
  Ja pölyä kuin matoista,
  Poistumme tieltä!
  Ja älä lopeta
  Ja älä vaihda jalkoja -
  Kasvomme loistavat
  Kiiltävät saappaat!
  poltetun tasangon poikki,
  Mittarimittarin takana
  He menevät Ukrainaan
  Sotilaiden ryhmäkeskus!
  Ja taas suihkupommikoneen voima putoaa Neuvostoliiton asemiin. Ja taas tuhotaan ja kokonaisia linnoitettuja alueita heitetään ylös. Ja aseet lentävät kaikkiin suuntiin.
  Useita kymmeniä saksalaisia tankkeja ampuu samanaikaisesti ja tuhoavat kaiken.
  Gerda tuntuu kuin Bagheera metsästämässä. Täällä ensimmäinen Neuvostoliiton puolustuslinja on jo tuhottu. Mutta puna-armeijan sotilaat parveilevat edelleen ja ampuvat saksalaisia.
  Taistelijoiden joukossa on myös pioneereja. Nuoret leninistit liittyivät vapaaehtoisesti Puna-armeijaan. Suurin osa pojista on paljain jaloin ja shortseissa. He kuluttavat itseään, häly.
  Ja pioneerit kuolevat...
  Charlotte, joka johtaa tulta, murisi:
  - Ja edelläkävijät, se on asia, koko maa katsoi!
  Hän ampui venäläisiä ja Christinaa sihiten myrkyllisesti:
  - Näytämme haukkoja, liidämme kuin kotkat!
  Ja taas hän hymyili tulista. Upeita tyttöjä...
  Useita saksalaisia tankkeja siirtyi maan alle. Ja he ilmestyivät Neuvostoliiton joukkojen takaosaan aiheuttaen paniikkia ja kirjoitellen konekiväärejä. Natsit ilmestyivät kuin hyttyset painajaisesta.
  E-50 näki kolmenkymmenenneljän liikkeen optiikan läpi. Gerda paljasti hampaansa ja alkoi osoittaa piippua. Neuvostoliiton kone pienellä tornilla T-34-76 ja erittäin liikkuva. Kokeile tätä ja hanki se. Tyttö on jo melko kokenut, mutta Neuvostoliiton auto on edelleen erilainen kuin amerikkalainen Sherman.
  Ja etäisyys venäläiseen on melkein viisi kilometriä.
  Tyttö raapii paljas kantapäätään, Charlotte kutittaa sitä varpaiden välissä. Tytöt nauravat.
  Sitten Gerda ampuu venäläistä autoa. Kuori syöksyy hyvin lähelle, melkein naarmuttaa panssaria... Mutta silti ohi. Gerda lyö metallia nyrkillä ärsyyntyneenä.
  Magda kertoo kumppanilleen:
  - Sinä osuit joukkoon! Sinne on helpompi päästä!
  Gerda antaa ohjaussauvan Magdalle ja kuiskaa:
  - Joten teet sen itse!
  Magda lauloi innostuneesti:
  - Maa on valoaukossa, maa on valoaukossa... - Tyttö otti ohjaussauvan paljain sormin ja painoi nappia jatkaen laulamista. - Maa näkyy valoaukossa!
  Ja hänen ammus osui juuri Neuvostoliiton panssarivaunun pohjaan. Auto räjähti ja halkesi. Se alkoi palaa... Neuvostoliiton kuoret räjähtivät kohdun sisällä.
  Magda pudisti paljaita sormiaan ja huusi:
  - Katso kuinka sain sen! Ja sinä sanot...
  Charlotte sihisi, paljastaen hampaat.
  - Puhumme taas, eri kielillä!
  Uusia neuvostoautoja ilmestyi. Kolmekymmentäneljä meni ensin. Siirrettävät ja lukuisat autot. Sitten siirryimme BT-sarjasta. Tämä on vanhentunut pyörillä varustettu toukkatyyppi. Myös vedenpaisumukselliset T-26:t etenivät, jotka eivät pysty muuhun kuin raapimaan saksalaisia panssareita. Tehokkaammat ja raskaammat HF:t etenivät aivan lopussa. Ja paljon jalkasotilaita.
  Christina naurahti ja murisi:
  No, me näytämme heille!
  Saksalaiset ajoneuvot avasivat tulen kaukaa yrittäen painaa Neuvostoliiton jalkaväen maahan. He myös tuhosivat tankkeja ja muita eläviä olentoja.
  Taivaalle ilmestyi myös Neuvostoliiton hyökkäyslentokoneita: kuuluisa Ilys. He hyökkäsivät saksalaisen muodostelman kimppuun. Hitlerin taistelijat juoksivat heitä kohti. Se oli todellinen kaatopaikka. Saksalaiset XE-262 hävittäjät, erittäin ketterät ja ketterät ohjattavuuden suhteen. He hyökkäävät Neuvostoliiton teknologiaan puristaen kuin rautaa.
  Charlotte ampui uudelleen. Meni Neuvostoliiton BT:hen ja murisi:
  - Tämä sanoitus ei ole satu... Satu on edessä!
  E-50 pysähtyi ja heijasti Neuvostoliiton vastahyökkäystä. Ei kovin kokenut komento heitti tankin reservin itse asiassa teurastukseen. Ja venäläisiin autoihin törmättiin - kuin kanoja kynittyyn. Ja he taistelivat niitä vastaan perusteellisesti.
  Gerda ampui laukauksen, mursi kolmenkymmenenneljän otsan ja sihisi:
  - Mikä on Luoja - haavoittunut helvetti!
  Charlotte ampui myös löydettyään kohteen, Neuvostoliiton autot liikkuivat suorassa linjassa ja tytöt onnistuivat ampumaan. Ja ylipäätään nämä neljä ilmiötä.
  Punainen harpy lauloi:
  - Myrkkymme tappaa kaikki!
  Ja soturit jatkoivat ampumista paljastaen hampaansa niin vahvoina ja suurina kuin hevoset.
  Christina twiittasi aplombilla:
  - Myrkkymme tappaa kaikki!
  Magda, osui kolmekymmentäneljäksi, haukkui:
  - Tämä on meidän tuloksemme!
  Veronica, Oksana ja Natasha yhdessä muiden tyttöjen kanssa poistuivat piirityksestä. Tyttöpataljoona määrättiin vetäytymään taakse, koska sotureilla ei käytännössä ollut panssarintorjuntaaseita. Stalenida Pavlovnalla oli kokemusta sodasta, kun hän palveli vapaaehtoisena Espanjassa. Ja ymmärsin, että rajajoukot eivät voineet vastustaa "E"-sarjan tankkeja. Tytöt kuitenkin pudottivat useita kuljettajia, mutta he itse kärsivät tappioita.
  Nyt pataljoona hajaantui ja vetäytyi.
  Veronica, Oksana ja Natasha lähtivät saappaansa jaloistaan paljain jaloin ja kevyissä puseroissa. Neuvostoliiton joukot eivät ole valmiita torjumaan raskaita panssarivaunuja. E-50-tankin läpi ei yksinkertaisesti ole mitään. Ainoa mahdollisuus on vahingoittaa jäljet. Mutta tässä koneessa rullat sijaitsevat erillisissä kärryissä, ja niiden poistaminen käytöstä on erittäin vaikeaa.
  Tytöt muuttivat itään metsän läpi ja pienissä ryhmissä. Ne näyttivät hyvin koskettavilta. He käärivät housunsa ja vain kevyissä paitoissa. Pitkät, vaaleat, hieman kiharat hiukset laskeutuivat alas. Paljain jalkoja miellyttävästi kutittaa ruoho, ja joskus törmäyksiä tulee vastaan. Kaikki näyttää erittäin eroottiselta. Rinnat näkyvät ohuiden paitojen läpi.
  Veronica haravoi ruohoa paljain jaloin ja sanoo ärsyyntyneenä:
  - Helvetti - sota on juuri alkanut, ja jo sinun on perääntyttävä!
  Oksana, jonka vaaleat hiukset olivat hieman punertavia, virnistelee hampaitaan, vastaa:
  - Eikä minulla ollut mitään erityisiä illuusioita! Hitler valloitti melkein koko maailman... Yritä sellaisen väkijoukon kanssa, selviät siitä!
  Natasha pudisti lumivalkoisia hiuksiaan ja sanoi:
  - Kaikki haluavat miellyttää... Heidän kanssaan on vaikea käsitellä! Uskollinen oleminen ei ole helppoa!
  Veronica nyökkäsi. Hänen hiuksensa ovat niin kultaiset ja kauniit. Hän on mahtava.
  Mutta Victoria tavoitti heidät. Punatukkainen tyttö. Hiukset ovat kuin tuli. Ja niin koskettava. Tuuli puhalsi, ja näyttää siltä, että se on proletaarien lippu leimahtavan, niin liekehtivä hius.
  Victoria riisui paitansa ja paljasti vartalonsa. Hänen rinnansa olivat täynnä, hänen nännit olivat helakanpunaiset, kuin unikot. Kaunis soturi. Ja hänen vahva, koulutettu vartalonsa paljastuu.
  Natasha kikatti ja myös paljasti vartalonsa ja huomasi:
  - Ja ruumiimme ovat kauniita... Olemme vain amazoneja!
  Veronica pudisti päätään.
  - Eikö se ole liian radikaalia - paljastaa rintakehä! Sinun tulee noudattaa säädyllisyyden sääntöjä!
  Victoria pudisti päätään ja pudisti punaisia kiharoitaan.
  - Kommunistisessa yhteiskunnassa - moraalisäännöt, käsite on suhteellinen. - Tyttö ravisti paljaita rintojaan, hänen helakanpunaiset nännit loistivat erittäin viettelevästi. - Alastomana oleminen ei ole syntiä. Tarkemmin sanottuna synnin käsite on papisto, mutta uskontunnustuksemme on vapaus porvarillisesta moraalista!
  Natasha vahvisti ravistellen rehevää ja joustavaa rintakuvaansa:
  - Lähempänä luontoa! Lähempänä luonnollista! Ja luonnollista alastomuutta!
  Myös Oksana hymyili ja paljasti vartalonsa. Itse asiassa, kesän helteellä, kuinka mukavaa onkaan, kun rinnat ovat paljaat. Ja tuuli puhaltaa niitä. Kaunis tyttö ja alastomuus on tulossa. Kaikki tytöt ovat urheilullisia, hahmoineen, soturien alasti vartalot näyttävät erittäin harmonisilta.
  Kauniit tytöt kävelevät polkua pitkin. Ne ovat niin ihania ja erittäin houkuttelevia.
  Veronica siristi päätään pudistaen.
  Mutta se ei ole ollenkaan esteettisesti miellyttävä!
  Victoria pudisti päätään negatiivisesti.
  - Ei! Meillä on upeat vartalot! Ja näytämme alasti aivan upeilta!
  Natasha nyökkäsi ja hyppäsi ylös ja sanoi:
  - Oli hyvä olla alasti... Täällä Iljits tuli aseella!
  Oksana silitti hänen rintaansa ja vinkaisi:
  - Itse asiassa rintakuvani on super!
  Victoria lauloi innostuneesti:
  - Voi tytöt, ja me olemme hyökkääjiä! Lompakot, lompakot ja lompakot! Olemme nähneet dollareita - kultavuoria!
  Natasha ravistellen paljaita rintojaan lauloi hymyillen:
  - He olivat ennen alasti, paljain jaloin, huonoja!
  Ja he neljä purskahtivat nauruun. Tytöt piiskasivat paljain jaloin, nostivat paljaita kantapäitään. Kauniita sotureita. Niiden takana ovat reput ja PPSh-rynnäkkökiväärit. Söpöjä sotureita, erittäin upeita.
  Veronica sanoi pehmeästi:
  - Jumalan edessä olemme kaikki tasa-arvoisia... Ja meidän on vastattava irstailusta!
  Natasha kikatti ja vastasi kaikella päättäväisyydellä:
  - Ei ole jumalaa! Tämä on satu!
  Victoria, pudistaen alastomia, ruskettuneita rintojaan, huudahti innostuneena:
  - Tämän maailman mahtavat keksivät Jumalan pitämään ihmiset alamaisina!
  Veronica pudisti kultaista päätään kielteisesti.
  Kuka sitten loi maailmankaikkeuden?
  Victoria naurahti ja vastasi:
  - Universumit itsessään kasvavat kuin lehtiä puussa. Ne kasvavat tyhjästä. Kun kaukana äärettömyydessä universumin puu alkoi kasvaa tyhjästä, ja sen jälkeen on syntynyt monia universumeja.
  Natasha kikatti ja ojensi kielensä ja huomautti:
  - Se on kuuma! Voimmeko riisua housut?
  Victoria kannatti ideaa:
  - Se on hieno idea!
  Ja kaikki kolme tyttöä pääsivät yksimielisesti eroon housuistaan ja jäivät housuihinsa. Ja kuinka vahva ja lihaksikas vartalo heillä on. Yksinkertaisesti upeaa ja taitolentoa.
  Oksana lauloi iloisesti:
  - Torakalla on antennit, tytöllä alasti pikkuhousut!
  Vain Veronica oli jäljellä housut käärittyinä ja paita päällä. Hän vastasi moittivasti:
  - Ei ole hyvä olla alasti tuollainen! Mitä jos he näkevät meidät!
  Natasha naurahti ja vastasi:
  - Ja anna heidän edes nähdä! Rakastan innostaa miehiä!
  Victoria kikatti, pudisti melkein paljaita reiditään ja vastasi:
  - Miehet ovat roskaa - pelkkää roskaa!
  Ja löi tuoretta sientä paljaalla jalalla, hän lisäsi:
  - Kuinka mukavaa on ottaa ori ja ratsastaa sillä!
  Oksana huomautti hymyillen:
  - Kun he hyväilevät sinua, se on mukavaa... Varsinkin jos miehet ovat nuoria, komeita...
  Natasha muistutti tyttöjä:
  - Muista, saimme pojan kiinni. Upea lapsi, ja hän on varmasti täydellisyyttään yli vuosien!
  Victoria nuoli huuliaan ja sanoi himollaan äänessään:
  - Olisi mahtavaa käydä katsomassa!
  Veronica huusi närkästyneenä:
  - Mitä ilkeitä sanoja! Ei ihmisten tunteille voi pilata tuolla tavalla! Varsinkin kun on kyse saksasta, mutta poika!
  Oksana naurahti ja vastasi:
  - Anteeksi, mutta sydämeni on niin likainen...
  Natasha vahvisti helposti:
  - Saksalaiset etenevät, ja haluan haaveilla jostain hyvästä! Esimerkiksi pojista!
  Punatukkainen Victoria ehdotti nauraen:
  - Entä jos saat todellakin miehet kiinni? Se oli niin mahtavaa!
  Veronica vastasi ankarasti:
  - Naisia koristaa vaatimattomuus, ei ylimielinen häirintä!
  Victoria pudisti tulista päätään kielteisesti. Hän löi paljain jaloin ja haukkui:
  - Ei! Ei ole vain suurempaa iloa valita itse mies ja vetää hänet sänkyyn. Punatukkainen paholainen pudisteli kuparinpunaisia kiharoitaan ja jatkoi. - Se on se, että makaat pensaissa ilon vuoksi, eikä mene käytävälle.
  Veronica sanoi ankarasti:
  -Seksi ilman syytä on tyhmän merkki! - Ja lisäsi. - Tämä on vastoin kommunistisen moraalin normeja!
  Victoria oli eri mieltä:
  - Lenin itse sanoi - vaimojen tulee olla yhteisiä!
  Natasha naurahti ja huomautti:
  - No, en voi sanoa, että heittäisin itseäni miehille tuolla tavalla, mutta on kiva olla aktiivisessa roolissa! Jos haluat itse valita, kenelle osut! Mutta meidän osaltamme se ei tule siihen.
  Victoria nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, meillä on vain tyttöjä... Mutta pääset aidan yli! - Tyttö sirkutti suuresta ilosta. - Talonpojat, muzhikit... Miehemme ryömivät innokkaasti vatsallaan!
  Veronica pudisti päätään kielteisesti.
  - Ei, Lenin ei koskaan sanonut niin!
  Natasha huudahti protestina:
  - Ei, juuri niin Vladimir Iljitš sanoi! Kommunismissa kaikki on yhteistä, myös vaimot!
  Victoria naurahti ja mutisi:
  - Naiset ovat hyviä... Miehet ovat vielä parempia! Eh, tulla vangiksi, tulla raiskatuksi siellä kokonaisen yrityksen toimesta.
  Tytöt nauroivat yhteen ääneen. Ja Victoria lisäsi virnistettynä:
  - Ja sitten he hakoivat häntä kivääritupilla! Ja kantapäät sytytetään tuleen pehmeällä liekillä ja sirotellaan korbiittia!
  Natasha potkaisi töyssyä paljaalla jalallaan ja koukutti:
  - Korkokengät ovat iloisia, kun niitä lyödään bambulla! Täällä Kiinassa tyttöjä ja poikia hakattiin kepeillä paljain pohjiin. Ja he rakastivat sitä!
  Victoria lauloi innolla:
  - Mitä kidutusta Hollywoodissa! Vain kissat, ei ihmiset!
  Veronica huomautti viisaasti:
  - Täällä joudut helvettiin ... Sinua kidutetaan, ja kantapääsi poltetaan paitsi bambulla, myös kuumalla raudalla!
  Natasha lauloi puristaen nyrkkiään tiukasti:
  - Musta korppi viereisellä portilla!
  Victoria, pudistaen paljaita rintojaan helakanpunaisin nännein, jatkoi:
  - Kehto, käsiraudat, revitty suu!
  Oksana, jonka rinnat ovat myös alasti ja pudistaen lantiotaan, vastasi:
  - Kuinka monta kertaa taistelun jälkeen pääni!
  Veronica tuki impulssia ja taputti paljain jaloin:
  - Lensin täpötäältä leikkuupalkin kautta minne....
  Natasha karjui raivoissaan ravistellen paljaita rintojaan:
  - Missä on isänmaa! Anna heidän huutaa rumasti!
  Victoria nyökkäsi ja kiljui, väänten lantiotaan läpinäkyvien pikkuhousujen tuskin peittäminä:
  - Ja me pidämme hänestä, vaikka hän ei olisikaan kaunis!
  Oksana sihisi ja nyökkäsi paljaiksi ruskettuneita polviaan:
  - Luotettavat paskiaiset!
  Veronica sanoi huokaisten:
  - Olemme Neuvostoliiton rajavartijoita. Ja me puhumme kuin aidan huorat. Onko se mahdollista...
  Victoria lauloi vastauksena:
  - Kiitos Stalin-johtaja! Tyhmille, tyhjille silmille! Sillä, että olemme kuin täi, et voi elää!
  Natasha uhkasi punaista paholaista nyrkillä:
  - No, sinä et ole vinttikoira! Olet erikoisosastolla!
  Victoria sanoi luottavaisesti:
  - Pian saksalaiset tulevat Moskovaan ... Ja jo Stalin viedään häkkiin!
  Oksana naurahti ja vastusti:
  Luuletko, että sodan lopputulos on itsestäänselvyys?
  Victoria vastasi melko vakavasti:
  - Kuinka muuten? Hitlerillä on yli puolet maailmasta miehitettynä sekä Japani ja sen siirtomaat. - Tyttö leimahti vihaisesti siroa, paljas jalkaansa. - Eikä meillä ole edes kunnollisia tankkeja! KV-sarja on parodia autoista. T-34 on selvästi liian pieni. Mutta normaalia tankkia ei ole luotu! Ja panssaria lävistävät kuoret ovat huonompia kuin saksalaiset!
  Natasha huokaisi raskaasti ja gurutti:
  - Meidän on yhdyttävä tähän! Valitettavasti tankimme ovat edelleen niin epätäydellisiä. Entä KV? Kyllä ne hajoavat...
  Tytöt vaikenivat ja heidän leikkisyytensä laski.
  Itse asiassa jo sodan ensimmäiset tunnit osoittivat, että T-34-76: lla ei ole täysin luotettavaa vaihdelaatikkoa, ja vielä enemmän KV-sarjaa. Ja mikä on likaista, mitä painavampi säiliö, sitä heikommin se on mukautunut liikkeeseen. Ja 200 mm etupanssari ei riitä pitämään edes 88 mm:n Panther-2 tykin kuoria, eikä E-50:n.
  Kuten yllättäen kävi ilmi, saksalaiset autot ovat suuruusluokkaa vahvempia etupanssarissa ja kyvyssä iskeä. Ja Neuvostoliiton tekniikka on selvästi epäonnistunut.
  Todellisessa historiassa saksalaiset voittivat kuitenkin ensimmäisten tuntien ja päivien aikana. Mutta heillä ei ollut niin paljon tankkeja ja lentokoneita eikä valtavia suihkukoneita. Eikä ollut 22 tonnia painavampia autoja. Yleisesti ottaen saksalaiset osoittautuivat yllättävän heikoiksi 41. vuonna. Ja samalla outoa oli vahvemman vastustajan kukistaminen. Ja nyt? Kaikki natsien valttikortit: taistelukokemus, parempi joukkojen liikkuvuus, kyky murtautua puolustukseen - ovat voimistuneet. Ja Fuhrer ei ole kolme ja puoli tuhatta kevyttä ja vehreää tankkia, vaan kymmeniä tuhansia raskaita. Ja suihkukone, joka periaatteessa potkuri ei ole kilpailija.
  Ja puna-armeija on silti paremmin koulutettu hyökkäämään kuin puolustamaan. Ja he opettivat sotilaita lyömään vihollisen omalla alueellaan eikä puolustamaan omaansa. Tietysti jotkut asiat paranivat. Molotovin linja valmistui. Tämä on jo plussaa. Puolustuslinja insinöörinä on paljon vahvempi kuin 41. vuonna.
  Lisäksi joukot ovat yhä paremmin mobilisoituneita kuin todellisessa historiassa. Ja valmis torjumaan iskun. Mutta silti puolustusharjoittelu ei ole kovin hyvää. Henki ei ole liian hyökkäävä. Ilmailu menee suoraan läpi. Ja lentäjien koulutustasoa ei voi verrata saksalaiseen. Mutta Fritzillä on niin valtava kokemus.
  Voimasuhteet ovat paljon huonommat kuin neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna. Sitten Neuvostoliitolla oli neljä kertaa enemmän panssarivaunuja ja lentokoneita, ja silti se kaatui. Ja nyt? Nyt saksalaisilla on etu laadussa ja määrässä. Lisäksi tankeissa laatu on oi, kuinka havaittavissa natsien puolella. Kyllä, ja myös ilmailu.
  Ehkä siksi nuo neljä tyttöä ovat niin pessimistisiä.
  Soturit eivät aloita ollenkaan.
  Natasha astui puiden juurille ja tunsi pistelyn paljaissa jaloissaan, ja huomasi:
  - Olemme näyttäneet selkämme vihollisille! Tai ehkä olisi parempi nousta ylös ja kuolla arvokkaasti!
  Victoria pudisti punaista päätään.
  Mitä kuolemamme muuttaa? Vain natsit kerskuvat uudesta voitosta!
  Veronica suostui:
  - Oikein! Kuolemamme lisää vain fasistisia laakereita! Ja sinun pitäisi hankkia uusimmat aseet ja taistella natseja vastaan.
  Oksana huomautti skeptisesti:
  - Mutta kuten? E-50:tä vastaan, ei aseita!
  Tytöt vaikenivat ... Ja todellakin, millainen tankki on E-50? Kone, jossa on tiheä asettelu, alle kaksi metriä ja suuret panssarin kaltevuuskulmat. Eräänlainen täydellisyys tankkirakennuksessa.
  Uuden sukupolven koneita pistoolin hydraulisella stabilisaattorilla. Ja panssari on vinossa ja sivut, ja otsa ja perä. Kyykky tyyppi. Periaatteessa heikko kohta on rungon pohja, jos pääsee telojen väliin. Mutta tämä on myös tiedettävä. Lisäksi saksalaiset roikkuvat toukkien ja seulojen päällä - antaen kaksinkertaisen suojan.
  Joten Fritz sai optimaalisen tankin, jota SU-100, edelleen harvinainen itseliikkuva ase, ei voinut kestää.
  Neuvostoliiton asemien pommitusten aikana käytettiin kaasutykkejä ja pommikonetta.
  Mutta nyt hyökkäyslentokone lensi tyttöjen yli. He uhkasivat selvästi haudata kaunottaret.
  Jos he vain näkisivät ne, tietysti.
  Natasha paljasti kasvonsa ja sanoi:
  - Olemme kaikki narttuja naisia - Fuhrer ei ole cool!
  Ja taas hän virnisti natseja kohti.
  Victoria huomautti loogisesti ja nokkelasti:
  - Hän ei ole ensimmäinen taistelija, ei edes toinen!
  Oksana totesi vakavasti:
  - "Panther" -2 aluksella on täysin mahdollista ottaa. Hänellä on vain 82 mm panssaria pienen kaltevuuden alla. Se ei tule olemaan meille ongelma!
  Veronica naurahti ja ehdotti:
  - Ehkä voimme vain tehdä sellaisen tankin...
  Tytöt olivat kävelleet useita tunteja pysähtymättä. Aika on kulunut yli puolen päivän. Voit pysähtyä ja syödä. Neuvostoliiton ihmiset eivät eläneet liian helposti, mutta talouden tilanne parani. Osa tuotteista myytiin erittäin alhaisilla annoksella, osa korkealla kauppahinnalla.
  Kolmas viisivuotissuunnitelma 1938-1942 oli muodollisesti jopa ylitäytetty. Tämä saavutettiin kuitenkin pidentämällä työpäivän pituutta ja ankaria rangaistuksia poissaoloista. Sitäkin muodollisesti kaksi ensimmäistä viisivuotissuunnitelmaa on ylitäytetty, mutta todellisuudessa näin ei ole. Korkea inflaatio mahdollisti tilastojen manipuloinnin.
  Mutta maa kehittyi melko nopeasti. Ei ehkä niin nopeasti kuin virallisten tilastojen mukaan, mutta... Luvut kasvoivat. Tehtaita rakennettiin, tuotanto kasvoi erityisesti koneenrakennuksessa. Lisääntynyt varsi ja aseet.
  Stalin onnistui luomaan vahvan teollisuuden, mutta Fuhrer voitti liikaa, eikä hänen kanssaan ollut mahdollista käsitellä. Resurssit osoittautuivat täysin vertaansa vailla oleviksi.
  Mutta hyvää muhennosa tuotettiin jo Neuvostoliitossa. Ja tytöt söivät sen mielellään sipulin ja leivän kanssa.
  Natasha huomautti vihaisesti pureskellessaan lihaa:
  - No, miksei Fuhrer mennyt vielä Japaniin! Ja tule meille!
  Victoria, joka löi paljain jalkansa lujasti jumiin, vastasi:
  - Tyhmyys läpäisemätön!
  Oksana ehdotti:
  - Luulen, että Fritzit aliarvioivat meidät! Mutta todellisuudessa meidän täytyy repiä kaikki tämä Hitlerin pakkaus palasiksi!
  Veronica sanoi huokaisten:
  - Emme olleet onnekkaita... Vaikka sota olisi voinut alkaa 41. luvulla. Ne olivat huhuja silloin!
  Victoria nyökkäsi hyväksyvästi ja pudisti paljas rintaansa sihiten:
  - Luultavasti niin! Mutta ilmeisesti Jugoslavia ja Britannian onnistumiset Italiaa vastaan sekoittivat Hitlerin suunnitelmat. Mutta itse asiassa se hyödytti jopa Fritziä.
  Natasha murskasi muurahaisen siroilla jaloillaan paljain sormin ja nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Varmasti! Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Kolmas valtakunta ilman raskaita panssarivaunuja ja rakettitykistöä olisi meille täysin turvallinen. Olisimme uskaltaneet hänet... Ja niin Fritz nosti rimaa.
  Tyttö huokaisi raskaasti.
  Victoria katsoi Natashaa. Paljailla, joustavilla rinnoillaan ja ajatteli: "mikä kaunotar", kuinka mahtavaa olisi hyväillä häntä. Mutta hän ei sanonut sitä ääneen - se on todella säädytöntä.
  Veronica huomautti loogisesti:
  - Historialla ei ole subjunktiivista tunnelmaa... Itse asiassa olisi ollut parempi iskeä neljäntenäkymmenentenä vuonna, kun natsit tunkeutuivat Ranskaan. Sitten hetki - kätevämpää ei tapahdu!
  Victoria tuhahti halveksivasti.
  - Ja rikkoa sopimus? Stalin ei suostu tähän! Hän antoi kunniasanansa olla hyökkäämättä!
  Natasha nauroi ja huomautti:
  - Voi kuinka jaloja olemmekaan!
  Tytöt lopettivat leivän, muhennoksen ja sipulin. He joivat hapanmaitoa pulloista. Jatkoimme.
  Heidän paljaat kantapäänsä välähtivät, muuttuivat harmaiksi pölystä.
  Jossain kuului moottorien huminaa. Saksalaiset tankit liikkuivat. Niiden joukossa on suurin E-100. Speer onnistui hylkäämään massiivisemmat yksilöt. Mutta todella, miksi tankki tarvitsee kaksi tynnyriä? On parempi tehdä kahdesta tankista kevyempi eri tynnyrillä kuin yksi kahdella, mutta raskaalla.
  E-100 on myös poistunut tuotannosta, mutta se löytyy edelleen sarjasta. Lisäksi Hitler rakastaa myös mastodoneja ja käski pitää koko sarjan E-5:stä E-100:aan.
  Melko massiivinen E-75 kone, 128 mm ja paino kahdeksankymmentä tonnia. Yhdistetty panssaroidun E-50:n kanssa. Se tuskin on paras malli, käytännössä se on vielä huonompi. "Royal Lion" 210 mm:n tykillä ja painaa sata tonnia.
  Tytöt kiipesivät korkeaan mäntypuuhun ja katsoivat tankkeja. "Royal Lion" 1800 hevosvoiman moottorin ansiosta, melko voimakas mastodon ja ketterä. E-100 on myös varustettu tehokkaalla moottorilla. Shturmlev liikkuu myös tehokkaalla 500 millimetrin raketinheittimellä. Se on yksi tehokkaimmista läpimurtokoneista.
  Itse Lev-tankin kohtalo oli epäselvä. Hän esiintyi "Pantherin" edessä ja onnistui taistelemaan Ruotsissa, Sveitsissä ja laskeutuessaan itse Britanniaan.
  Hitler valloitti sekä Sveitsin että Ruotsin, pakotti orjuuttavia sopimuksia Espanjalle ja Portugalille. He joutuivat luopumaan kansallisesta valuutastaan ja ottamaan käyttöön markan. Näin ollen saksalaisen pääoman vaikutuksen alaisena.
  Tankkia "Lion" oli tarkoitus käyttää Amerikkaa vastaan. Mutta liian raskas auto riittämättömän nopealla ampuma-aseella ei sopinut armeijalle. Etusija annettiin edistyneemmälle "Panther" -2:lle. Tämä ajoneuvo tyydytti armeijan aseillaan, ja ajokyky ja erityisesti etupanssari ovat enemmän kuin arvokkaita. "Panther" -2:sta tuli voiton tankki sodassa Yhdysvaltojen kanssa. Ja "leijonaa" käytettiin erittäin harvoin. "Tiger" ei myöskään ollut kovin tuottava panssarivaunu, sillä se tuskin ehti sytyttää neljäkymmentätoisen vuoden lopun taisteluissa. Ja "Tiger" -2 on vanhentunut, tuskin ehtinyt ilmestyä. Modernisoitu "Panther" -2, jonka paino oli viisikymmentä tonnia, ei ollut huonompi kuin "Tigr" -2 suojauksessa ja aseistuksessa, ja se oli ylivoimainen ajokyvyssä kahdeksantoista tonnia vähemmän painolla.
  Taistelukäytäntö on osoittanut, että "Panther" -2 on huomattavasti parempi kuin "Sherman" taisteluominaisuuksiltaan, lyömällä tätä autoa pitkän matkan, jopa kolme ja puoli kilometriä, ja on käytännössä läpäisemätön otsassa ja vain läheltä. kantama on haavoittuvainen sivulle. Ja tämä ei suinkaan pidä paikkaansa kaikissa Sherman-malleissa.
  Amerikka hävisi saksalaisille suihkukoneille ja Panthersille sekä aikaisemmalle E-25:lle - ainutlaatuiselle itseliikkuvalle aseelle, vain puolitoista metriä korkea.
  USA antautui...
  OSA KOLMAS
  Natasha silitti omaa mansikkanänniään. Ja hän sanoi säteilevästi hymyillen:
  - Minä sinä! Hän, hän - yhdessä koko maa!
  Victoria tuki:
  - Yhdessä ystävällinen perhe! Sanalla sanoen, meitä on satatuhatta minä!
  Oksana kikatti ja osoitti mastodoneja ja huomautti:
  - Tankki "E" on hyvin lyhyt ja kyykky. Häntä on vaikea saada.
  Veronica sihisi surullisesti:
  - Jumala siunatkoon meitä!
  Natasha kikatti ja sirutti:
  - Amerikassa koko maalle, Amerikassa koko maalle, Amerikassa koko maalle - mahdollisuudet ovat yhtäläiset!
  Tulinen Victoria nauraa ja karjuu:
  - Mahdollisuudet ovat tasa-arvoiset eri yhteiskuntaluokille!
  Ja miten haluat. Ja hänen hampaansa ovat kauniit sellaisina kuin ne näyttävät.
  Oksana kommentoi:
  - Kun saksalaiset irtautuvat, se on heille erittäin huono huoltotukikohdistaan!
  Veronica naurahti ja ehdotti:
  Rukoilkaamme sitten!
  Natasha tuhahti halveksivasti ja pudisti päätään.
  - Ei! Olemme komsomolin jäseniä, mikä tarkoittaa, että olemme ateisteja!
  Victoria varoitti aggressiivisesti:
  - Ja yleensä olen militantti ateisti! Ja Jumalaa ei ole - tämä on lääketieteellinen tosiasia!
  Veronica huomautti varovasti:
  Mutta et voi todistaa sitä!
  Victoria välähti aggressiivisesti smaragdisilmiään vastauksena. Ja sihisi virnistettynä:
  - Voin! Jos Jumala on olemassa, hänen on oltava vastuussa. Se tarkoittaa ihmisistä huolehtimista. - Punatukkainen tyttö löi aggressiivisesti männyn runkoa paljaalla jalallaan. - Onko mahdollista kuvitella ilmiömäistä kosmista mieltä, joka ei välittäisi luomisestaan!
  Natasha vahvisti helposti:
  - Se siitä! Loppujen lopuksi olemme Jumalalle kuin lapset Isälle, eikä hän välitä meistä!
  Veronica huomautti varovasti:
  Mutta jopa huolehtiva isä rankaisee lapsiaan...
  Natasha naurahti vastaukseksi.
  - Mutta älä turmele niitä!
  Victoria huomautti vihaisesti:
  - Jumalassasi on todella outoja kasvatusmenetelmiä! Hän esimerkiksi otti ja hukutti koko ihmiskunnan ja jopa viattomia eläimiä. Herää kysymys, millaisia fasistisia menetelmiä?
  Oksana lisäsi hymyillen:
  - Ja ylipäätään ikuinen piina helvetissä... Tämä on myös ilmeistä ylilyöntiä, sillä mitkään oikeuskeinot eivät voi oikeuttaa kidutusta!
  Veronica levitti käsiään hämmentyneenä ja sanoi huokaisten:
  - Uskon myös, että Nooan tulva on ylivoimainen. Mutta maa oli täynnä syntiä Jumalan silmien edessä...
  Victoria nauroi:
  - Kyllä, lapset alkoivat leikkiä kepposia. Isä otti konekiväärin ja ampui niitä, jotka huusivat, jättäen ruohon alle vain ne, jotka istuivat hiljaisemmin kuin vettä. Punapää paljasti suuret hampaansa. - Sellainen saadaan analogisesti!
  Veronica kohautti olkapäitään ja sanoi pehmeästi:
  - En ole pappi antamaan vastauksia sellaisiin kysymyksiin. Mutta uskon, että Jumalalla oli siihen syyt.
  Victoria naurahti ja huomautti:
  - Kyllä... Jostain syystä he putosivat ilman syytä, vain he näkivät kaikki kuin he olisivat kadonneet!
  Natasha ehdotti:
  - Ehkä Raamattu on vain juutalainen satu. Miksi meidän pitäisi uskoa siihen?
  Oksana ilmaisi mielipiteensä:
  - Sinun on joka tapauksessa pidettävä kunniasi. Älä myöskään luota liikaa kuolemanjälkeiseen paratiisiin!
  Victoria naurahti ja huomautti:
  - Kyllä... Papit rakastavat kertoa tarinoita! Eikä kovin houkutteleva!
  Veronica huomautti hiljaa:
  - Mutta Jeesus Kristus on varsin viehättävä kuva!
  Victoria naurahti ja pudisti päätään.
  - En menisi naimisiin sellaisen pasifistin kanssa!
  Natasha naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, miehen täytyy puolustaa itseään... Ja mitä Raamattu opettaa? He löivät sinua oikeaan poskeen - käännä vasenta!
  Veronica halusi sanoa, mutta oli selvästi nolostunut. Ja sitten Victoria laittoi sen:
  - Todella outo moraali. Joko Jumala opettaa meitä rakastamaan vihollisia tai hukuttaa koko ihmiskunnan kerralla. Ja miten tämä voidaan selittää?
  Natasha vastasi itselleen:
  - Luulen, että Raamatun ovat kirjoittaneet lahjakkaat visionäärit!
  Veronica vastusti tätä tyynesti:
  - Kuka tahansa katsoo... Mutta muuten kuin Jumalan olemassaoloa, on mahdotonta selittää universumin ilmestymistä. - Sitten tyttö piristyi. Hän juoksi paljaalla, taltatulla jalallaan kuorta pitkin ja jatkoi. - Sanokoon mitä tahansa, mutta on mahdotonta löytää tai keksiä vakuuttavampaa versiota universumin alkuperästä, paitsi miten Jumala sen loi!
  Natasha kohautti olkapäitään ja kysyi:
  - Ja perimmäinen syy Jumalan ilmestymiseen?
  Veronica huokaisi ja vastasi menettäen itseluottamuksen:
  - Tämä on jo aksiooma... Se pitäisi hyväksyä uskon kautta, että Jumala on olemassa. Ja se on ollut olemassa ikuisesti eikä sillä ole ensimmäistä syytä.
  Natasha pudisti päätään negatiivisesti.
  - Hyväksytkö uskon Jumalan esiikuisuuden? Mutta voin tarjoutua hyväksymään uskon kautta maailmankaikkeuden ikuisuuden, mutta ilman Kaikkivaltiaan...
  Veronica huomautti loogisesti:
  - Se näyttää alogismista. Miten tämä ikuinen asia on ja mistä se on peräisin?
  Victoria vastasi heti:
  - Ja mikä on loogista - Jumala on ikuinen... Ja mistä hän tuli!? Sitäkin välittömämmin kaikkivoipa ja kaikkitietävä?
  Veronica vastasi epätoivoisesti:
  - Se on aina ollut olemassa... Hyväksymme sen uskon kautta! Ja miten tämä on mahdollista - käsittämätöntä!
  Natasha huomautti:
  "Olemme todellakin tasavertaisessa asemassa täällä. Asian täytyi syntyä jotenkin. Ja arvaamatonta tapahtuu. - Tyttö virnisti ja totesi luottavaisesti. - Mutta silti, kysymys siitä, miksi maan päällä on niin paljon pahaa, on edelleen avoin.
  Sota jatkui, ja natsit astuivat Neuvostoliiton maihin yhä syvemmälle. Ja heillä on ollut suuri menestys. Ja kehittyneempiä ja tehokkaampia laitteita kuin puna-armeija.
  Ja murskaavat iskut osuivat puna-armeijaan idästä. Japania ei pidä vähätellä.
  Kauhea isku sattui rauhanomaiseen Vladivostokiin (Kaukoidässä sotatilaa ei otettu käyttöön). Suurin osa Tyynenmeren laivaston aluksista riisuttiin aseista satamissa, myös monia merimiehiä siirrettiin länsirintamalle. Toisaalta Nousevan auringon maan hyökkäykset olivat odotettavissa, mutta käytännössä kävi ilmi, että niitä ei odotettu. Kenraali Yamamoto löi vetoa samanaikaisesta iskusta kaikilla käytettävissä olevilla voimilla. Suhteellisen nopeasti voitettuna Amerikassa ei ollut aikaa upottaa suurinta osaa Japanin laivastosta, taistelulaivat edustivat erityisen valtavaa voimaa.
  Ensimmäisen luokan kapteeni Vasiltshikov pelasi juuri tänä aamupäivänä korttia muiden laivaston upseerien kanssa. Kaverit olivat vielä melko nuoria, heidät jätettiin tänne varmistamaan, etteivät alukset täysin mätä. Vasilchikov oli ainoa, joka haisi ruutia, hänet siirrettiin Leningradista vaikean keuhkokuumeen hoitotarpeen vuoksi, ja hänet haettiin erittäin pilvisestä kaupungista. Ensimmäisen luokan kapteeni, tai jos siirrettiin maavoimiin, eversti, nautti Vladivostokin hiljaisuudesta, sen kukoistavista katuista. Talvi kului, huhtikuu kului ilolla, oli ihanaa, lämmintä, kesäkuu ei ollut keskellä, vaan trooppisella vyöhykkeellä. Upseerit joivat vähän, merikaupan hyvä vodka on nykystandardien mukaan (sotaa edeltävä inflaatio heikensi ruplaa) melkein halvempaa kuin maito.
  Tunnelmaa kuitenkin pilasi uutinen, että seuraavaa amerikkalaisen muhennoksen karavaania ei tule, minkä seurauksena välipala kallistui ja murean teksasin vasikanlihan sijaan jouduttiin syömään jo tylsää kalaa suolakurkkujen kanssa. . Upseerit yrittivät useita kertoja kääntää keskustelun sodan aiheesta ja pyysivät puhumaan tietyistä taisteluista, mutta Vasiltshikov vaikeni ja käänsi keskustelun sivuun. Lopulta, kun he vihdoin saivat hänet, hän haukkui:
  - He lähettävät sinut rintamalle, jotta tunnistat Kuz'kinin äidin. Ymmärrä, että ruuti ei haise hajusteelta, vaan ruumiilta!
  Hyvin nuori merivoimien luutnantti (hän oli juuri saanut epoletit puolen vuoden opiskelun jälkeen, jonka hän tuli heti koulusta) hyppäsi:
  - Sitä me kaipaamme! Naiset! Kaunis nainen! Miksi me istumme yksin, koska kaupunki on täynnä yksinäisiä tyttöjä.
  Pojat hurrasivat:
  - Tietenkin mennään etsimään tyttöjä.
  Upseeri lauloi romanssin:
  - Kuinka hyvä on makaamaan nurmikolla, ja kuinka herkullista syödä! Järjestä uudelleenjärjestely kylpylässä ja soita nuorille tytöille!
  Vasiltshikov huusi raivostuneelle nuorille:
  - Ulkona on ulkonaliikkumiskielto ja tytöt nukkuvat kovan työn jälkeen! Kaikki eivät ole niin onnekkaita, että saavat sellaisen varkaiden paikan, onnellisia, kun hikeä ja verta sataa ympäriinsä.
  Upseeri kiusoitteli:
  - Ruuti ei haise hengiltä, vaan ruumiilta, vain yksityisille, komentajilla on kaasunaamarit suodattimella!
  Vasiltshikov rypisti kulmiaan.
  - Filosofi! Tyypillinen Spinoza, jää vain opetella painamaan liipaisinta kielelläsi! Ja se tulee olemaan: pah! Nivus! Nivus!
  Upseerit nauroivat, jopa ikkunat alkoivat täristä. Vasiltshikov lisäsi:
  - Kielesi on mahtava, kun vastustajasi mieli on pieni!
  Nuori upseeri mutisi:
  "Riittää, juodaan!"
  Muut taistelijat karjuivat:
  - Aivan oikein, kaada se! Aamunkoittoon asti tietysti vodkaa riittää, mutta eväitäkin riittää helvetti!
  Ja tulista vettä kaadettiin lasiin! Kyllä, niin se alkoi kiehua ja vaahtoa, säädytöntä, säädytöntä laulua kuului.
  Ovi avautui yhtäkkiä, ja huone näytti olevan hurrikaanin räjähtänyt. Pitkä tulinen tyttö hyppäsi upseerien luo ja mursi kaikin voimin tiiliseinää keskeneräisellä vodkapullolla. Tyttö huusi:
  - Alkoholistit ja pojat! Koko maa työskentelee tai taistelee, olette autuaita kuin siat. Unohdin omantunnon ja kunnian! Ei ihme, että Lenin sanoi: juopuminen on pahin kaikista paheista, sen erityinen tuhollisuus julkisuudessa!
  Nuorempi upseeri oli jo melko humalassa, hänen silmänsä siristyivät ja hän huusi takaisin ja tarttui tyhjään pulloon:
  - Sinä narttu poistu täältä! Nyt aion!
  Tyttö osui lyhyesti saappaansa kärkeen polven alle. Isku vaikutti kevyeltä, ilman ulottuvuutta, mutta nuori mies ulvoi ja upposi. Pullo putosi ja meni rikki. Kaikki haukkoivat henkeä, Vasiltshikov huudahti:
  - Kyllä, nämä ovat Espanjan ja Suomen ässälentäjän Anna Vedmakovan merkkejä. Hänellä on legendaariset hiukset, tulen väriset! Tervetuloa, laivueen johtaja...
  Witcher nyökkäsi.
  - Olen edelleen majurin arvossa, ja ensimmäinen ässälentäjä palkittiin Neuvostoliiton sankarin tähdellä. Juuri saapunut MIG-5-hävittäjällään. Kun loput laivueesta on itärintamalla. Minua opastettiin... Ei ole sinun asiasi, että minua opastettiin. Joka tapauksessa tarvitsen hävittäjänne välittömästi nostavan Amerikan lipun ja lähtevän merelle.
  Vasiltshikov hämmästyi:
  - Miksi meidän?
  Witcherin vihreät silmät välähtivät.
  - Koska tämä auto on valmistettu Yhdysvalloissa. Se toimitettiin sinulle Lend-Lease-sopimuksella, ja noudata sitten vain minun määräyksiäni.
  Vasiltshikov irvisti:
  - Eversti tottelee majuria ja jopa toiselta osastolta. Sinulla on auktoriteetti.
  Vedmakova ojensi asiakirjan, jossa oli NKVD:n sinetti ja päämajan varapuheenjohtajan ja kansankomissaarien neuvoston puheenjohtajan, salaisen poliisin päällikön - marsalkka Berian allekirjoitus.
  - Ymmärsi! Ja ilman pitkiä puheita, sinä vain tottelet minua! Mitä muuten tapahtuu, en sano: et ole viisivuotias!
  Vasiltshikov kumarsi:
  - Hyvä! Hävittäjä on liikkeellä, tarvitsee vain nostaa merimiehet kasarmista ja lähteä purjehtimaan kahdessa tunnissa.
  Vedmakova tarttui nuoren upseerin hiuksista, hän oli häntä pään pidempi ja selvästi vahvempi:
  - Mikä boor ja juoppo! Miksi sinulla on niin hajotettu joukkue! Tämä kaveri näyttää enemmän mökkipojalta kuin upseerilta. Ehkä aluksi, puhaltaa se kunnolla niin, että kaikki humalat tulevat ulos.
  Vasiltshikov oli hämmentynyt:
  - Tämä on Pasha Kolobkov. Hänet lähetettiin kursseille suoraan Suvorov-koulusta lyhennetyn ohjelman mukaan. Hän on vielä melko poika, kahden kuukauden kuluttua hänen syntymäpäivänsä täyttää kuusitoista vuotta.
  Witcher irvisteli:
  - Vau! 15-vuotiaana ja jo upseeri! Sitä kiihtyvyys tekee! Ja en tiennyt, että maidot saivat jo nimikkeitä.
  Vasiltshikov kohautti olkapäitään.
  - Kommunistirintamalla lapset kasvavat aikaisin! Lisäksi hänelle tapahtui tarina, kuten hän kirjoitti parhaan tarinan Moskovan fantastisesta puolustuksesta, ja Žukov pani merkille tämän ja neuvoi häntä siirtämään pojan kadeteista upseereiksi.
  Witcher paransi:
  - Hyvä! Ei ole paha, ettei hän ole tyhmä, mutta ei juo enää! Tunnen sen hajun, ja nenäni on kuin koira, heti tuomioistuimen alla! Itse asiassa sinä maksat siitä. Jo keski-ikäinen mies, mutta hän itse.
  Vasiltshikov yski:
  - Itse asiassa olen kolmekymmentäkaksi, mutta olen haavoittunut jo kuusi kertaa Espanjassa ja Suomessa, joten näytän vanhalta...
  Vedmakova halusi sanoa jotain vastaukseksi, kun yhtäkkiä hirviömäinen pauhu rikkoi aamunkoittoa edeltävän hiljaisuuden. Tuntui kuin taivaalta putoaisi raskaita lohkareita, ikkunalasi räjähti heti. Raekivien sirpaleet löivät pöytää ja jopa putosivat humalaisten upseerien käsiin ja kasvoihin. Witcher huusi:
  - Kaikki ulos heti.
  Vasilkov huusi vastauksena niin paljon, että melkein repesi äänihuuletensa:
  - Nämä ovat kahdentoista tuuman kuoria! Japanilaiset taistelulaivat näyttävät olevan metsästämässä, se tarkoittaa.
  Vedmakova löi harmissaan saappaallaan seinään:
  - Alkoi, mutta ei niin kuin suunnittelimme! Ei lainkaan! Vittu, meidän on välittömästi vietävä laivue merelle ja upotettava kapeasilmäisten apinoiden maan laivasto.
  Vasiltshikov mutisi:
  - Aseita on vain hävittäjässäni ja parissa pienessä kaukalossa. Meillä ei ole edes vastausta.
  Vedmakova näytti nyrkkiään:
  - No, sinulla pitäisi olla rannikkotykistöä! Loppujen lopuksi kaikkia ei lähetetty länsirintamalle, samoin kuin ilmailulle. Siitä, että Japani voi osallistua sotaan minä hetkenä hyvänsä, onkin puhuttu vuosia.
  Vasilkov halusi sanoa jotain, mutta taas se jyrisi, sirpaleita satoi. Sireeni huusi varoittaen lentokoneen saapumisesta. Vasiltshikov nousi ja huusi noidan karjumisen yli:
  - Meillä on ilmailua ja rannikkoakkuja, vaikka ei täydessä sarjassa, on saatavilla. Vastataan!
  Lentäjä murisi juoksessaan kaduilla:
  - Juoksin vain taistelijani luo ja istuttaisin nämä japit, se ei tunnu riittävän. He maksavat edelleen Tsushimasta ja Mudenista.
  Vasiltshikov suostui:
  - Kyllä, he maksavat! Kyllä, jopa prosentilla!
  Kuului räjähdyksiä ja ilmatorjunta-aseiden myöhäistä sirkutusta. Yleensä suurin osa Vladivostokin ilmapuolustuksesta otettiin pois 41. vuonna Moskovan puolustuksen vahvistamiseksi (Hitlerin odotettiin iskevän, mutta sitten se meni ohi!), Joten hyttysen useat pisteet -Nousevan auringon maan talo ei näyttänyt kiinnittävän paljon huomiota sellaiseen "meluun". Japanilaiset sukelluspommittajat pudottivat kevät "lahjoja" lävistävällä huudahduksella. Isku kohdistui sekä kaupunkiin että laivastoon. Japanilaiset koneet eivät ole liian suuria, mutta ketterät, mutta taistelulaivat päinvastoin ovat painavia. Toistaiseksi amerikkalaiset ovat onnistuneet upottamaan vain kaksi tällaista kaunottarea, ja eloonjääneet risteilijöiden ohella tuhosivat rannikkoa. Se muistutti vahvasti nousevan auringon maan ilkeää hyökkäystä 27. tammikuuta 1904. Vasta silloin ei ollut ilmailua.
  Vasiltshikov tunsi tukehtuvansa juoksemisesta. Hän ei ole superihminen, vaan yksinkertainen mies, jolla on sairaat keuhkot, joutunut vaikeaan tilanteeseen. Ja Vedmakovassa hän ei ohittanut häntä paljon. Ihmettelen kuinka vanha hän on, tuskin yli kolmekymmentä, hänen rinnansa ovat suuret ja hänen olkapäänsä ovat leveät kuin miehen.
  Vedmakova kääntyi yhtäkkiä ympäri ja heilutti kättään:
  - Älä juokse vanha mies, seuraa minua! - Hän huusi niin voimalla, että ääniaalto vain osui hänen korviinsa. - Vie hävittäjä merelle mahdollisimman pian.
  Räjähdykset jyrisivät lähellä, roskat satoivat, yksi niistä putosi suoraan Vedmakovaan, ja hän tarttui mekaanisesti käsiinsä. Lentäjätyttö tunsi olevansa maalivahti, joka voitti onnistuneesti rangaistuspotkun, pala oli pyöreä, lämmin ja näytti pallolta. Anna tunsi yhtäkkiä jotain nestettä valuvan hänen käsivarsiaan pitkin. Tyttö katsoi sirpaletta, ja sitten jopa hänen rautasoturilleen, joka oli kovettunut kolmen vuoden sodassa (Yhdessä espanjalaisten kanssa), pahoinvointi tuli kurkkuun. Hänellä oli käsissään vauvan pää. Tyttököyhä (tämä näkyy lyhyistä letkuista, uritetut silmät. Vedmakova pani varovasti päänsä halkeilevalle asfaltille ja risti:
  - Sinulla ei ollut aikaa tehdä syntiä, ei elää! Ei kuitenkaan ole Jumalaa suurempaa syntistä, joten ei ole suurempaa syntiä kuin välinpitämättömyys lasten kärsimyksiä kohtaan.
  Jälleen karjunta ja sirpaleita, yksi osui tyttöön saappaassa, raapimalla ihoa. Vedmakova halusi jo kääntyä ympäri ja ryntää niin nopeasti kuin pystyi kiitoradalle, jossa hänen MIGnsä odotti kärsivällisesti aggressiivista emäntää, mutta ...
  Terävä kuin tikarin terä, soturin katse havaitsi sietämättömän kivun irvistyksen ykkösluokan kapteenin Vasiltshikovin kasvoilla, kun hänen irronneen ruumiin yläosa lensi räjähdysaallon heittämänä ylös. Tyttö itse hädin tuskin vältti sirpaleen. Hän jo aikoinaan sai poskensa jotenkin koukkuun, jopa Espanjan ilmataistelun aikana. Seurauksena oli syvä arpi, joka pitkään pilasi hänen ulkonäkönsä. Totta, Siperiassa hänet esiteltiin yhdelle erittäin vahvalle velholle, joka voiteiden ja henkien kutsumisen avulla onnistui parantamaan tämän haavan ja pari muuta ikään kuin hän ei olisi koskaan ollut. Tätä varten Vedmakova antoi hänelle viattomuutensa, tietäen naisten ilot. Sen jälkeen tyttö sai pienimmänkin tilaisuuden purra rakkauden onnea miehen kanssa, mikä oli erittäin vaikeaa tehdä pyhänä Neuvostoliiton aikoina jopa saatanallisen kauneutensa ja kiusauskykynsä ansiosta. Tarkoitus ei tietenkään ole niinkään suostutella miestä, vaan varmistaa, ettei juhlan järjestäjä saa asiasta selvää. Ja kaiken tyyppisiä huijareita on niin paljon, että snitch, snitch ja snitch ajaa heidät eteenpäin. Joten et todellakaan kiihdy, jos urasi on sinulle rakas. Mutta noin neljä kuukautta sitten, kun hänelle myönnettiin sankarin tähti, kahdeskymmenesviidennestä peräkkäin ammutusta fasistisesta koneesta: hän tapasi Beriassa. Ja koko Neuvostoliiton eliitissä ei ollut suurempaa naistenmielistä kuin salaisen ja avoimen poliisin päällikkö.
  Vedmakova juoksi kuin kiitotie. Lisäksi, mitä hänelle tapahtuu harvoin, hän sekoitti kadun tuntemattomassa kaupungissa, minkä seurauksena hän vain lisäsi etäisyyttä.
  Lentäjä pakeni ja muisteli: Beria oli kekseliäs sängyssä, mutta ei hänen makunsa, kalju, vatsa, ei Apollo. Joten hänestä ei koskaan tullut hänen rakastajaansa. Yleensä huhut, että Beria raiskasi naiset, ovat selvää liioittelua. Jos hänelle sanottiin vakaasti ei, Punaisen valtakunnan toinen mies ei yleensä turvautunut pakkokeinoihin. Vaikka kuka uskaltaa tytöistä sanoa ei sellaiselle hirviölle? Venäjän teloittaja numero yksi!
  Mutta täällä hänestä tuli Lavrenty Palychin uskottu. Yleensä hänestä tuli yksi ensimmäisistä naispuolisista vapaaehtoisista, jotka taistelevat Espanjassa. Itse asiassa vain harvat Neuvostoliiton lentäjät osallistuivat tähän sisällissotaan. Näyttää siltä, että Stalin itse ei halunnut erityisesti sosialistien voittoa. Ja mikä on loogista, Ranskassa sosialistit, näennäisesti vasemmistolaiset, voittivat, ja suhteet Neuvostoliittoon vain huononivat. Mutta samalla, kun otetaan huomioon, että Franco on fasisti ja porvaristo ja Espanjan kansanhallitus näyttää olevan vasemmistolainen, oli mahdotonta jättää avunpyyntöjä täysin huomiotta. Kyllä, Neuvostoliiton lentäjien piti hankkia kokemusta, kokeilla uusia laitteita. Aluksi sota eteni vaihtelevalla menestyksellä, mutta sitten Francon armeija onnistui italialaisten ja saksalaisten yksiköiden tuella valloittamaan Katalonian. Taistelu ilmassa oli aluksi tasaista, mutta sitten kuuluisa Messerschmitt ilmestyi. Ensimmäisessä ilmataistelussa Vedmakova tunsi tämän lentokoneen voiman verrattuna IL-16:een. Erityisesti nopeus, sadan kilometrin erotus tunnissa, antoi fasistille lentäjille mahdollisuuden valita itse, missä, miten ja milloin liittyä taisteluun. Toiseksi, 20 mm:n ilmatykin aseistus pystyi ampumaan alas vanerista IL-16:ta pitkältä etäisyydeltä, kun taas ME-109, jolla oli luodinkestävä etupanssari, ampui Neuvostoliiton hävittäjän 9,6 mm:n konekiväärillä. Siksi Messerin tuhoamiseksi piti hyökätä joko takaa tai jos oli onnekas päästä moottoriin tai näkölasiin. On huomattava, että saksalaiset kommunikoivat paljon paremmin ja toimivat harmonisemmin. Vedmakova ammuttiin alas kahdesti, ja kolmannella hän haavoittui vakavasti ja joutui vangiksi. Ajat olivat tuolloin ankarat, mutta koska sota oli jo menetetty, Madrid kaatui, Hitler hyväntahtoisuuden merkiksi ja suunnittelee liittoa Stalinin kanssa määräsi Neuvostoliiton vankien palauttamisen kotimaahansa. Vedmakova vietti vain kuukauden vankeudessa, hänet sijoitettiin upseerien sairaalaan, hyvin ruokittu ja hoidettu. Kukaan ei lyönyt tai raiskannut, ehkä natsit ja Francon hallinto yrittivät näyttää itsensä koko maailmalle humanisteina, toisin kuin verinen tyranni: Stalin! Mutta palattuaan kotimaahansa kaikista entisistä sotavangeista vain yksi Vedmakova jäi vapaaksi.
  Totta, ainoalle pudonneelle italialaiselle hävittäjälle annettu käsky evättiin häneltä. Mutta hän jäi armeijaan ja osallistui jopa sotaan Suomen kanssa. Suomen maan lentokonelaivastossa oli vain 118 vanhentunutta vaneria. Tyttö ei melkein osallistunut ilmataisteluihin, hän harjoitti enemmän tiedustelua, hän sai käskyn, näyttää siltä, että yksitaso, hän ampui kuitenkin alas, mutta sitä ei laskettu.
  Witcher tunkeutui yhtäkkiä tulipaloon. Pommitettu kaupungin sairaala oli tulessa. Kuva on todella apokalyptinen, ja naiset, lapset ja vanhukset palavat elossa. Täällä vauva putosi suoraan tuleen, ja kaikkialta kuului kauheaa karjuntaa ja voihkia.
  Vedmakova tunsi arkkienkelien trumpetit päässään ja heittäytyi liekkeihin. Tulen kielet nuolivat tytön paljaita käsiä ja avonaisia kasvoja, mutta lentäjä liikkui niin nopeasti, että hän onnistui tarttumaan lapseen vetäen hänet ulos tuhon syleistä.
  Tyttö hyppäsi ulos, tunten vain lievää kutinaa ihollaan ja katsoi vauvaa. Valitettavasti oli liian myöhäistä, poika tukehtui, veti liekkejä keuhkoihinsa, palovammoja pyöreisiin kasvoihin. Tällaiset repeytyneet rakkulat iholla ovat pehmeämpiä kuin päivänkakkaran silmut. Witcher huusi:
  - Tässä on inhimillinen kaaos!
  Hän osui saappaallaan roskapinoon, minkä jälkeen hän ryntäsi auttamaan, kuka muu olisi voinut pelastua. Se oli kuin kobra, joka tanssii kaasupolttimien välissä, tyttö väänteli hyvin oudosti ja tanssi. Hän poltti itsensä, hänen saappaansa sulaivat, tunika hiiltyi, mutta hän jatkoi itsepäistä taistelua jokaisesta lapsen kyynelestä, jokaisesta pienen sydämen lyönnistä, jokaisesta hauraasta elämästä, mutta maalle niin tarpeellisesta! Saappaat hajosivat, ja nyt tyttö tanssi liekin pyörteiden läpi paljain, hurmaavin jalkoineen. Hän oli marttyyri, mutta ei vain nunna, joka kidutti itseään paastoilla ja ruoskalla, mikä ei hyödytä Jumalaa eikä ihmisiä, vaan marttyyri-taistelija, joka pelasti tiettyjä ihmishenkiä. Tyttölentäjän jalat peittivät kerros pieniä rakkuloita, mutta ne liikkuivat kivusta entistä nopeammin ja tarkemmin.
  Lääkärin kapteeni otti laukustaan suuret saappaat ja huusi hänelle:
  - Ota ne, pue ne nopeasti! Sinusta tulee niin rampa.
  Lentäjä vastasi välittömästi:
  - On parempi tulla fyysisesti rampaksi kuin moraalisesti friikki! Ei sekuntia itsellesi, kaikki eteen, kaikki voittoon!
  Lääkärin kapteeni vastasi:
  - Tämä on todellinen neuvostomies!
  Noita kirosi:
  - Ja mitä sinä olet ihmisten pelastamisen arvoinen!
  Kapteeni huokaisi.
  - Minulla on proteesit jalkojen sijaan!
  Vedmakova veti ulos toisen tytön, jolla oli puoliksi palaneet kasvot ja tajuton, huusi:
  Kuinka julma Jumala onkaan!
  Kapteeni kohautti olkiaan.
  Se ei ole Jumalan vika, vaan ihmisten!
  Vedmakova vastusti:
  - Tämä on sama asia kuin sanoa - eivät vanhemmat ole syyllisiä, vaan lapset!
  Kapteeni halusi sanoa jotain, mutta savupilvet nousivat hänen kurkkuunsa ja hän yski vihaisesti.
  Paljasjalkainen tyttö huusi:
  - Olen noita, eikä ole kauniimpaa ammattia!
  Ja antaen paljain kantapään, hän jatkoi:
  - Adolf antaa olla terveisiä ja kimppu pahassa arkussa!
  Bikinisoturit jatkoivat etenemistään. Natsit ohittivat Brestin linnoituksen ja sammuttivat kattilan. Tankki E-50, liikkuu itään.
  Gerda lauloi innostuneesti:
  - Olen niin siisti tyttö! Rikkoan kaikki viholliset kuin jääpuikot ... Ja kylmässä, paljain jaloin, rohkeasti, että jopa kipinät vuotaa jalkojeni alta!
  Charlotte naurahti, löi kolmekymmentäneljä kehoon ja huudahti innostuneena:
  - Isänmaata ei ole syytä epäillä! Soturit ovat kovempia kuin miehet!
  Christina painoi nappia myös paljain jaloin ja petti kiivaasti ja tyrmäsi Neuvostoliiton kanuunan. Joten jopa takakontti irtosi:
  - Tulot ovat korkeat kuin vuorenhuiput!
  Magda ampui tykkinsä yksitellen. Se oli 105 mm ja viimeisimmässä versiossa tappava, se oli melko nopeatulinen, ampui kymmenen laukausta minuutissa.
  Tyttö painoi paljaita sormiaan ja kuiskasi:
  - Prosenttiosuus tulevaisuuden riviltä annettu...
  Gerda löi neuvostotankkia, murskasi panssarin ja huusi:
  - Näet itse!
  Hän tömähti ja Charlotte paljain varpaillaan villi, kiihkeä karjunta:
  - Isänmaa on nyt lähempänä meitä!
  Christina ampui myös paljaiden, ruskettuneiden jalkojensa sormilla ja antoi:
  - Tervehdi aurinkoa kanssamme!
  Myös Magda nyökkäsi ja painoi paljas kantapäätään. Hän murskasi Neuvostoliiton kanuunan kelluviksi paloiksi laulaen:
  - Isänmaa on vahvin!
  Ja soturit karjuvat kuin puhvelit teurastamossa. Neljä pitää miehistä kovasti. Se todella sopii heille. Miksi ei? Ne ovat niin kauniita ja aggressiivisia. Ja rakastava. Ja mies on koira, viittakaa vain. Ja sinulla on kaikki, myös raha. Ja nämä naiset ovat fyysisesti erittäin vahvoja. Ja he sulattavat miesten täydellisyyden hullulla luonteella. Ja jatkuva ilo.
  Miestä ei tarvitse odottaa kokonaista vuotta - ja silti orgasmi löytää sinut!
  Gerda otti sen ja karjui ampuen Neuvostoliiton kolmekymmentäneljää ja repimällä tornin:
  - Olen todellinen tuhon ritari!
  Christina ojensi kielensä ja huusi uhkaavasti:
  - Ja hymyni on kuin pantterin virne!
  Charlotte puhui aggressiivisesti, pudisti nyrkkiään ja työnsi ohjaussauvaa paljain varpaillaan.
  Ja suuria muutoksia on edessä!
  Magda siristi ja huusi:
  - Olemme hetaeran ruumiillistuma!
  Gerda naurahti ja vastasi:
  - Kuinka hyvä onkaan, kun komeiden nuorten miesten kädet hyväilevät sinua!
  Ja tyttö kuvitteli kuinka hänen kämmenensä taputtivat mansikan nännejä. Se on todella upeaa. Ja kutittava ja jännittävä. Ja erittäin mukava.
  Gerda ampui Neuvostoliiton SU-85:tä. Hän törmäsi auton ja sirutti, löi paljain jaloin panssaria vasten:
  - Ah, tammen naiset, tammen naiset!
  Charlotte vahvisti aggressiivisesti, puhaltaen poskiaan ja ravistellen täyteen rintaansa.
  - Duba! Tammi! Dubai naiset!
  Ja kuinka hän ottaa sen ja nauraa ... Ikään kuin kellot soivat. Ja hänen äänensä on niin säteilevä.
  Ja hänen uhrinsa oli 76 millimetrin venäläinen ase. Aseet ovat melko arkaaisia.
  Christina naurahti ja huusi:
  - Minä karjun ja murran!
  Ja paljain sormin hän myös suuntasi ammuksen vihollisen autoon.
  Kuinka kaunis hän onkaan. Kulta ja kupari ovat mahtavia!
  Magda on täysin kultainen, kun hän laulaa innostuneesti:
  - Huijari itkee edelleen...
  Sitten hän kääntyi Neuvostoliiton kolmekymmentäneljäksi ja jatkoi surullista laulamista.
  - Hän on muukalainen Berliinissä!
  Gerda viskasi vastauksena. Hän painoi ohjaussauvan painiketta paljain varpaillaan ja ampui alas Neuvostoliiton haubitsan.
  - Berliini on maailman pääkaupunki!
  Charlotte mutisi tylysti vastauksena:
  - Ja Lontoo on Pariisin pääkaupunki!
  Ja naulat Neuvostoliiton T-26:een. Vaikka kone ei ole iso, sitä pidetään myös tankina.
  Christina otti sen ja antoi sen pois, pyöritellen pyörää paljain jaloin:
  - Ja Pariisi on Rooman pääkaupunki!
  Sitten, heti kun hän nauraa... Ja smaragdisilmillä hän poraa kaikki soturit peräkkäin. Ja virnistää samaan aikaan ja kimaltelee hampaita. Mutta miten hän ottaa vastaan Neuvostoliiton tankkeja. Se purkaa puolet tornista kolmekymmentäneljänä.
  Ja hänen jälkeensä Magda ottaa sen ja sytyttää sen kranaatilla. Eli ammus. SU-76:n mukaan. Jo selvästi vanhentunut auto, mutta silti listalla.
  Ja siristi:
  - Ja Rooma on Miamin pääkaupunki!
  Se on todella hauskaa. Mutta tytöt innostuivat liikaa. He eivät huomanneet, kuinka pari Neuvostoliiton armeijan sotilasta ryömi heidän luokseen panssarintorjuntakranaattinippujen kanssa ja räjäytti telat. Ja kuinka se kestää ja räjähtää. Telat halkesivat ja E-50 menetti liikkuvuutensa.
  Minun piti korjata autoni.
  OSA NELJÄS
  Pommitukset vaimenivat, mutta pommitukset jatkuivat. Laivan aseissa on kunnollinen määrä ammuksia, mutta nyt tuli suunnattiin enemmän aseista riisuttuihin Neuvostoliiton aluksiin. Yamamoto ymmärsi, että ylivalta merellä siirtäisi aloitteen tässä sodassa Japaniin pitkäksi aikaa. Ja laivojen rakentaminen on kallis ja pitkä, vaikka esimerkiksi sukellusveneet on ehkä helpompi leimata. Tämä on tietysti myös otettava huomioon, mutta on tärkeää rikkoa rakenne. Amiraali Yamamoto, Japanin vaikutusvaltaisin mies keisari Hirohiton jälkeen, tunsi olevansa jumala. Todellinen jumala, joten Nousevan Auringon maan uskonto opetti, että paras tapa jumaloitua on sotilaallinen kyky! Ja nyt suuri komentaja saattoi mielivaltaisesti piinata ja turmella ympärillään olevaa tilaa.
  Vladivostokin yläpuolella on paksuja, mustia savupilviä useiden kilometrien päähän; nämä ovat tulessa olevia öljyvarastoja ja polttoainevarastoja. Satoja, tuhansia ihmisiä poltetaan, helvetti, no, kuinka sen jälkeen ei voi tuntea itseään jumalaksi, joka kosti venäläisille vuosisatojen nöyryytyksen vuoksi, suuren kansan on pakko käpertyä sarjaan niin pieniä saaria verrattuna Venäjän avaruus. Nyt Venäjän laivasto on uppoamassa, ja toisin kuin Perun satama, he eivät jätä yhtään alusta.
  Khalkhin Golin taistelun aikana Yamamoto ehdotti samanlaisen iskun antamista Vladivostokille, jota varten laadittiin yksityiskohtainen suunnitelma. Mutta Hitler teki yllättäen rauhan Stalinin kanssa. Yleensä idiootti Hitler aloitti juutalaisten joukkomurhan ja asetti siten itseään vastaan sekä Puolan että lännen maita. Ja miksi hän tarvitsi sitä? Halusitko saada juutalaisia rikkauksia? Mutta oli parempi tulla ensin maailmanvalta, kukistamassa Neuvostoliitto ja ehkä sitten muut maat. Länsi on helpompi voittaa, koska sen mentaliteetti on paljon vähemmän ominaista fanaattisuudelle ja taipumukselle uhrautua. Onko tiedossa ainakin yksi tapaus amerikkalaisten lentäjien rampauksesta? Totta, pari törmäystä tapahtui, mutta tämä on todennäköisesti onnettomuus.
  Venäläiset ovat fanaattisia, mikä on outoa, koska ortodoksinen usko ei hyväksy itsemurhaa, eikä ollenkaan katso, että tie paratiisiin voi ansaita aseiden avulla. Yleisesti ottaen Kristuksen opetukset ovat hänen mielestään erittäin typeriä ja epäkäytännöllisiä. Hän Yamamoto luki Raamattua ja ihmetteli ihmisten typeryyttä pitää tällaista pasifistista jumalaa. Hän esimerkiksi opettaa: he lyövät sinua oikeaan poskeen - käännä vasenta, he pyytävät yhtä paitaa - anna kaksi, rakasta vihollisesi! Vain mielisairas voi pitää Kristusta Jumalana. Sellainen uskonto on hyvä vain orjille, sidoksissa oleville vasalleille. Ja koko Euroopan ja puolet maailmasta on täytynyt uskoa.
  Totta, Jeesuksen opetukset, vaikka ne hylkäävät Vanhan testamentin periaatteen, silmä silmästä, ja opettavat rakastamaan vihollisiasi, eivät estäneet brittejä valloittamasta kolmasosaa koko planeettasta, luoden laajin valtakunta ihmiskunnan historiassa. Ja tämä huolimatta Britannian uskonnollisuudesta, jossa Jumala mainitaan jopa kansallislaulussa. Kummallista kyllä, Yhdysvaltain presidentit vannovat Raamatun nimeen, mutta pommittivat kuitenkin Japanin kaupunkeja napalmipommeilla polttaen tuhansia naisia ja lapsia elävältä. Lisäksi he tappoivat siviiliväestöä, ei vahingossa, vaan tarkoituksella. Tämä oli taktiikka siviiliväestön terrorisoimiseksi: inhimillisten ja taloudellisten resurssien heikentäminen.
  Mutta japanilaiset eivät aluksi pommittaneet Yhdysvaltoja, ennen Saksan hyökkäystä, koko sodan aikana vain yksi pommikone murtautui läpi ja tappoi, vain kuusi siviiliä. Ja he myös katsovat samuraille erityistä julmuutta. Loppujen lopuksi hän Yamamoto voisi halutessaan murtautua pommikoneilla Yhdysvaltojen kaupunkeihin, varsinkin jenkkilaivaston tappion jälkeen Perun sataman lähellä. Kyllä eurooppalaiset ovat moraalisia paskiaisia. Heillä on vääristynyt ymmärrys, usko, opetus ja tekemättä jättäminen!
  Ei niin Japanissa! Se, mitä meille opetetaan, on mitä teemme. Ei ole olemassa sellaista asiaa, että Jumala sanoi, että käännä toinen poski, mutta hänen palvelijansa tappoivat tarkoituksella pieniä lapsia. Kyllä, yleisesti ottaen usko, että Jumala on yksi ja Kaikkivaltias, ei voi olla totta. Jos hän olisi yksin, hän tietysti huolehtisi siitä, että ihmiset palvovat häntä oikein, uskossa ja totuudessa ja että heillä olisi yksi oppi. Ja niin jokainen rukoilee miten haluaa, mitä haluaa. Ja maailma on liian ruma ja väärä ollakseen yhden Kaikkivaltiaan Jumalan luoma. Loppujen lopuksi jokainen vastuullinen hallitsija pyrkii ensisijaisesti järjestykseen ja oikeudenmukaisuuteen. Hän haluaa, että vahvat, viisaat, jalot, rehelliset ovat etusijalla, ja loput joko korjaavat itseään, kasvavat fyysisesti ja hengellisesti tai... Mutta jos Jumala on Kaikkivaltias ja maailmankaikkeuden Luoja, niin hän ei luoda ruumiillisia ja henkisiä kummajaisia.
  Loppujen lopuksi, miksi keisarin on joskus pakko sietää ihmisten heikkouksia itsestäänselvyytenä? Koska muuta ulospääsyä ei ole, hän ei voi muuttaa friikkejä komeiksi miehiksi ja pelkureista rohkeiksi silmänräpäyksessä. Mutta jos voisin, tekisin sen heti! Valitettavasti minun täytyy hyväksyä se, mikä on, ja käsitellä sitä ihmismateriaalia, jonka sain sellaisenaan. Mutta keneltä hän sen sai, on toinen kysymys. Kyllä, ja keisarilla itsellään on heikkouksia: hän on vain mies - hän on vanhentumassa, sairas, rappeutunut. Kummallista kyllä, jumalallinen keisari elää usein vähemmän kuin tavallinen palvelija, hänellä on vähemmän asetaitoja kuin useimmat kenraalit ja monet sotilaat. No, mitä siinä on Kaikkivaltialta Jumalalta. Mutta valkoinen ei ole parempi! Koko Euroopan historiassa ei ollut kauheampaa ja menestynempää valloittajaa kuin Hitler. Kyllä, hän on todellakin valkoisten ihmisten sotilaallisen kyvyn symboli! Ja kaikesta huolimatta kaikkien aikojen ja kansojen suurin komentaja ei voinut edes suorittaa lukioa loppuun, saada toisen asteen koulutusta, joka on pakollinen Japanissa!
  Lisäksi Hitleriä ei hyväksytty armeijaan terveydellisistä syistä. Outoa kyllä, tämä voimakultin kiihko, sodan leijona, osoittautui fyysisesti niin heikoksi, että edes Saksassa, jossa jokaisessa virassa on sotilasposti, häntä ei kutsuttu sotilaaksi. Kuinka rappeutunut Eurooppa onkaan.
  Kuitenkin Stalinilla, toisella aikamme huomattavimmista poliitikoista, ei myöskään ollut keskiasteen koulutusta, hän oli hippu. Ja mielenkiintoista kyllä, häntä ei myöskään kutsuttu armeijaan terveydellisistä syistä. Mielenkiintoista, yhteensattumat, kahdella pahantahtoisella vihollisella ei ollut keskiasteen koulutusta, heitä ei kutsuttu asepalvelukseen terveydellisistä syistä, heillä oli juoppojen isät, ja Hitlerin isä työskenteli myös suutarina!
  Tässä on sellainen sattuma, outo, pahaenteinen. Göring, Hitlerin virallinen seuraaja, ei ole sellainen. Hän on kotoisin aristokraattien perheestä, Göringin esi-isä oli Saksan varsinaisen hallitsijan Bismarckin sijainen. Siksi Churchill: aristokraatti, aatelisperheestä ja amerikkalaiset plutokraatit, (presidentti Roosevelt ei ole muuta kuin pelinappula, he löysivät nopeasti yhteisen kielen hänen kanssaan.
  He halusivat korvata Hitlerin heillä, mutta se ei onnistunut. Hitler voitti heidät kaikki! Göring on liikemies, oligarkki, aristokraatti ja pragmaatikko. Hän on parempi kuin Hitler, joka pystyy yhdistämään kaikki bolshevikkien ja Venäjän vastaiset voimat koko maailmassa. Amerikka ja Britannia haluavat lopettaa Venäjän hallitsevasta järjestelmästä riippumatta, mutta kommunistit, jotka kieltävät yksityisomaisuuden käsitteen, haluavat lopettaa niin pahasti. On fanaattista, että he jopa ummistavat silmänsä Saksan liiallisesta vahvistumisesta ja että heidän itsensä on pakko liittyä Kolmanteen valtakuntaan.
  Saksa on kuitenkin geopoliittinen kilpailija, mutta kilpailija kapitalististen ja aristokraattisten pelisääntöjen puitteissa, ja bolsheviktinen Venäjä on täysin vieras ja vihamielinen. On jopa yllättävää, että Churchill itse tarjosi Stalinille apua kaikesta hänen antikommunismistaan, perinteisestä, englantilaisesta Venäjä-vihastaan huolimatta.
  Vuonna 1941 halusin asettaa Stalinin Venäjän Hitlerin Saksaa vastaan. Saksalaiset puristivat häntä tuskallisesti. Loppujen lopuksi Saksa punaisten alla on sotahevonen, joka on valjastettu Neuvostoliiton vaunuihin, ja Neuvostoliitto ruskeiden alla on ikuinen partisaanivyöhyke. Loppujen lopuksi fanaattiset bolshevikit eivät sovi yhteen, vaan käyvät pitkittyneen sissisodan, joka uuvuttaa Kolmannen valtakunnan niin, että kaikki haaveet lisälaajenemisesta katoavat kuin sateenkaari ukkosmyrskyn jälkeen! Venäjä Saksan alla, parempi kuin Saksa Venäjän alaisuudessa! Tämän ymmärtäessä on selvää, miksi Churchill ja Yhdysvallat sotilaallisen tappion ja antautumisen jälkeen menivät niin nopeasti lähentymään Kolmannen valtakunnan kanssa.
  Yamamoto on pragmaatikko, hän vastusti sotaa Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Mutta nämä kaksi imperiumia itse provosoivat Japania asettamalla vientikiellon öljytuotteiden toimitukselle. Loppujen lopuksi nousevan auringon maassa ei ole omia kaivoja eikä monia muita raaka-aineita. Japanilaiset neuvottelivat, amerikkalaiset esittivät yhä nöyryyttävimpiä vaatimuksia.
  Ja samaan aikaan sotaa provosoivat jenkit eivät ollenkaan huolehtineet armeijan ja laivaston tuomisesta taisteluvalmiudeksi. Kiusaus osoittautui liian suureksi, sitäkin enemmän oli toivon pilkahdus, että Moskova oli kaatumassa ja Saksa ja hänen liittolaisensa tulisivat apuun. Lisäksi oli toivoa, että Yhdysvallat, joka on edelleen suhteellisen demokraattinen ja erittäin riippuvainen yleisestä mielipiteestä, ei sodan pitkittyessä haluaisi vuodattaa verta muiden saarille. Todellakin, miksi tavallinen amerikkalainen kadulla hankkisi sinkkiarkkuja sukulaistensa kanssa, jos emme puhu itse Yhdysvaltojen alueen suojelusta, ja maksaisi jopa melko suuria sotilasveroja! Ehkä siksi tsaari-Venäjä hävisi, sillä sillä oli enemmän sotilaita, mutta venäläiset eivät pitäneet Mantsuriaa alueellaan eivätkä halunneet maksaa verellä ja hiellä abstrakteista eduista. Valitettavasti Hitler ei mennyt Moskovaan, osittain valmistautumattomuuden ankaraan talveen ja osittain bolshevikeille ominaisen fanaattisuuden vuoksi.
  En halunnut kokea sitä itse.
  Ei kuitenkaan vain bolshevikit, vaan myös venäläiset ovat alttiita uhrautumaan suurten tavoitteiden eteen. Loppujen lopuksi ensimmäisen ilmapässin teki venäläinen kaveri Messer. On jopa yllättävää, että hän ei tehnyt tätä paratiisin hetken vuoksi, vaan Isänmaan vuoksi. Vaikka ... Messer on osittain hölmö, koska hän on taitolentokoneen mestari, keksijä, suunnittelija ja tietysti elävä toisi paljon enemmän hyötyä isänmaalle. Ehkä jenkit eivät ole niin väärässä, toistaen periaatetta: taistelussa tärkeintä on selviytyä! Loppujen lopuksi kuolleet eivät voi enää tappaa!
  Useat puolialastomat, paljasrintaiset tytöt kumarsivat hyväksyvästi.
  Amiraali Naumo huomautti:
  - Olemme jo käyttäneet yli kaksi kolmasosaa ammuksista. Aseet ovat erittäin kuumia, ne kaadetaan ämpäriin vettä!
  Yamamoto teki ristin sormellaan ilmaan ja sanoi matalalla, hieman käheällä äänellä:
  - Luulen, että aseet kestävät viimeisen kolmanneksen ammuksista. Vaikka ei, tyrmätä jopa 95 prosenttia.
  Amiraali Naumo kohautti olkiaan ja pyyhki hikeä otsaltaan.
  - Onko sen arvoista antaa kaikkensa ensimmäisenä päivänä?
  Yamamoto puristi nyrkkinsä.
  - Kustannukset! Tottakai se kannattaa! Yllätimme venäläiset, kuten se oli vuonna 1904, saksalaiset vuonna 1940, mutta Stalin rankaisee ankarasti komentoa, eikä tämä toistu. Joten on tarpeen käyttää sitä tosiasiaa, että lohikäärmeen häntä nukahti. Itse asiassa, ymmärrän Stalinin, sota Saksaa vastaan vei hänen huomionsa siinä määrin, että hän lakkasi huolehtimasta Kaukoidästä. Ja hänen lähipiirinsä ilman johtajaa pelkää tehdä aloitetta. Tässä me missasimme iskumme. Samoin amerikkalaiset. Kaikille oli selvää, että asiaa valmistellaan, pilvet kerääntyivät, ukkonen iskee pian, mutta ...
  He juoksivat vilkkuen paljain jaloin, tytön pyöreät kantapäät. He olivat tärkeässä tehtävässä.
  Naumo kosketti vyöllään riippuvan samuraimiekan kahvaa tai kuten sitä yleisesti kutsutaan katanaksi:
  - Venäläiset toimivat aina myöhässä! Sota ei kestä liian pitkää ja pääsemme Uralille.
  Yamamoto kohotti silmänsä taivaalle.
  "Auttakoot jumalat meitä tässä, mutta en usko!" He oppivat nopeasti, Khalkhin Gol osoitti, että venäläisten taso on korkeampi kuin sodan 1904-1905 aikana. Lisäksi kerron sinulle salaisuuden. Salainen agenttimme Vladivostokissa auttoi hieman, että melko voimakkaalla rannikkotykistöllä ei ollut kuoria ja lentokone ei noussut ajoissa. Tämä on salainen sota.
  Naumo ihmetteli:
  - Ja mihin SMERSH ja NKVD katsoivat?
  Yamamoto naurahti pudistaen sormiaan.
  "Venäjän pahimmat kaaderit palvelevat täällä Kaukoidässä, ne, jotka pelkäävät kuolla Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla, pyrkivät Vladivostokiin. Siksi täällä on paljon helpompi löytää huipulta petturi tai hölmö sekä itseään palveleva henkilö. Ja NKVD on niin tottunut paljastamaan kuvitteellisia salaliittoja, ettei se enää huomaa todellisia pettureita. On siis täysin mahdollista työskennellä. Muuten, jos useat kenraalit menivät saksalaisten puolelle huolimatta siitä, että heidän perheitään, sukulaisiaan ja ystäviään uhkaa teloitus tästä, on täysin mahdollista lahjoa joku ylhäältä. Tai käytä sitä pimeässä, mikä on vielä parempi.
  Olemme siis tehneet paljon työtä. Meille japanilaisille on yleensä ominaista perusteellisuus sotilasoperaatioiden ajattelussa ja pienten asioiden huomioimisessa.
  Naumo hieroi katanansa kahvaa.
  - Oikein! Mutta Khalkhin Golin häpeä herättää katkeruuden ja voimakkaan ärsytyksen tunteen! Kuinka voisimme...
  Yamamoto lohdutti:
  - Manchuksia oli enemmän kuin japanilaisia, ja yleensä on mahdotonta voittaa koko ajan. Minun on kuitenkin huomattava, että puolellamme eivät kuitenkaan taistelleet parhaat yksiköt, ja venäläisillä oli suuri etu ilmailussa ja panssarivaunuissa.
  Naumo piirsi katanansa puoliksi.
  - Emme ole oikeutettuja! Samurai ei koskaan viittaa tylsään terään ja väsyneeseen hevoseen, suuriin vihollisiin ja heikkoon aseeseen!
  Yamamoto korjasi:
  - Samurai, ei tietenkään, mutta mies, valitettavasti kyllä! Ihmisillä on tapana tehdä virheitä!
  Yamamoto oli hajamielinen ja huusi jotain putkiin ja jatkoi sitten:
  - Ja tiedätkö, minä tarjouduin iskemään Venäjälle jo toukokuussa 1942. Tämä voisi estää ensimmäisen Fritzin etenemisen.
  Naumo nyökkäsi.
  - Todella! Mutta taistelimme Yhdysvaltoja ja brittiläistä leijonaa vastaan.
  Yamamoto koputti sormellaan ohjaushyttiä.
  - Joo! Totta, mutta Yhdysvallat osui hampaisiin, Britannia menetti siirtomansa ja Saksa oli suhteellisen tiukka. Halusimme vetää mahdollisimman paljon voimaa Länsi-Venäjältä, jotta Wehrmachtin olisi helpompi lähteä hyökkäykseen Britanniaa vastaan pelkäämättä Stalinin puukotusta selkään. - Amiraali joi paljasjalkaisen tytön lyhyessä hameessa tarjoaman sakeen ja jatkoi. - Isku oli suunniteltu toukokuulle, kun tiet olivat kuivumassa, mutta amerikkalaiset estivät.
  Naumo veti katanansa ja viilti sitä ilmaan:
  - Kuolema Yhdysvaltoihin! Ne häiritsevät aina Japania.
  Yamamoto virnisti viekkaasti.
  - Ei tietenkään aina, kun esimerkiksi taistelimme Venäjän kanssa, jenkit auttoivat meitä paljon lainoilla, samoin kuin asetarvikkeilla. Yli puolet laivastostamme valmistettiin Yhdysvaltojen ja Britannian rahoilla ja niiden omilla telakoilla. Joten Amerikka ei ole aina huono, mutta ei tässä tapauksessa.
  Naumo kysyi hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  He juoksivat jälleen japanilaisten amiraalien ohi, vilkuttaen palvelijattaren paljaita kantapäitä.
  Yamamoto myöntyi selittämään:
  - Parvi kaukopommittajia murtautui Tokioon ja antoi napalmipommeilla salakavalan iskun pääkaupunkiin. Sadat puutalot paloivat, ja keisari määräsi hinnalla millä hyvänsä siirtämään valvontavyöhykkeen pois pääkaupungista. Ja ensinnäkin vangita amerikkalaisten tukikohtien taistelukompleksi Medein saaristossa, lähinnä japanilaisia luurankoja. Valitettavasti emme onnistuneet, joten aloimme hävitä taistelun Tyynestämerestä. On hyvä, että samaan aikaan meillä oli viisautta tehdä nopeasti liitto Kolmannen valtakunnan kanssa ja päästä eroon. Muuten kaupungeistamme ei jää edes raunioita.
  Paljasjalkaiset tytöt jopa hyppäsivät ylös ja ravistelivat mustia ja punaisia punoksiaan.
  Nauma heilutti miekkansa ilmassa:
  Olisimme voittanut joka tapauksessa! Onko siis todella välttämätöntä antaa Hitlerille Filippiinit sodan jälkeen? Tämä Japanin kruunun helmi, vallitsematon Singapore, kukkiva Hongkong, Indonesia, vangittujen Englannin siirtokuntien öljylähteet ja Ranskan Guinea, Indokina, Burma, Thaimaa. Ja paljon muuta, se, mistä puhua, ei käännä kieltä. Loppujen lopuksi seisomme Intian rajalla, jonka kynnyksellä Fuhrer tarttui - Australiaan. Ja luovuta kaikesta ilman taistelua, kuin pelkuri...
  Yamamoto keskeytti:
  - Myös valkoisten joukossa on älykkäitä! Ei ihme, että keisari toimistossaan laittoi Napoleonin rintakuvan. Mutta oli toinenkin keisari, hän sanoi: valloitettua on vaikeampi pitää kuin voittaa. Tässä tapauksessa tämä koskee ensisijaisesti meitä. Tässä vaiheessa meillä ei ollut vaihtoehtoa. Päätimme säilyttää osan, jotta emme menetä kaikkea, mukaan lukien suvereniteetti.
  Nauma toisti kahdeksaan miekalla:
  Ymmärrän mielelläni, mutta sydämelläni!
  Yamamoto nousi seisomaan ja taputti kollegansa olkapäälle.
  - Kyllä, älä ole järkyttynyt, tässä tapauksessa, jos lähdemme, niin palaamme. Voitamme Neuvostoliiton ja ryntäämme jälleen Kolmanteen valtakuntaan Yhdysvaltoja ja brittejä vastaan, mutta voitamme heidät jo yhdessä saksalaisten ja pastan kanssa. Ja sitten palautamme kaiken, plus vangiamme myös Intian, Australian, Alaskan ja aina... Siellä se nähdään, loppujen lopuksi meillä on Venäjän Siperian resurssit ja Amerikka vaipuu taas masennukseen. Tämä on ymmärrettävä!
  Jälleen kerran paljasjalkaiset tytöt nyökkäsivät suurimmalla hyväksynnällä. He ovat niin kauniita, ruskettuneita, jotkut tytöistä olivat jopa vaaleat hiukset ja lihaksikkaita.
  Amiraali Nauma kätki lähes huomaamattomalla liikkeellä katanan tuppeen ja kuiskasi huutaen:
  - Tulevaisuus on hyvä, mutta nykyisyys on parempi! Kuule lentotukialuksista, että koko pommivarasto on käytetty loppuun, ja...
  Yamamoto tilasi lyhyesti:
  - Tule kannelle katsomaan ympärillesi, puolen tunnin kuluttua käännymme ympäri ja lähdemme lähimpään tukikohtaamme.
  Nauma vihelsi hänen nenänsä läpi:
  - Kuuntele komentajaa!
  Amiraali hyppäsi ulos pitäen ovea kiinni, jotta se ei paiskautuisi. Ennen kuin hänen askeleensa vaimenivat, varjo lipsahti ulos ovesta, hän käveli varpaillaan ja heitti peiton pois. Yamamoto naurahti.
  - Lady Armstrong, olet yhtä äkillinen kuin aina!
  Valovirta putosi olennon päälle ja näytti sen kaikessa loistossaan. Hän oli blondi, nymfihahmo, täydellisen mittasuhteinen, mutta hänen kasvonsa oli kypsä, kolmekymppinen nainen. Hieman Yamamotoa korkeampi, nahkakengissä, jotka on brodeerattu smaragdeilla ja safiireilla aallon värin mukaan, pehmeät pohjat. Peitettyään peitot pois hän oli uimapuvussa ja liikkui kuin intialainen tanssija.
  Yamamoto pysäytti naisen:
  - Tanssi myöhemmin! Sillä välin, kuunnelkaa minua tarkasti, kuinka Yhdysvaltain nukkepresidentti Kolmannen valtakunnan osana Henry Truman suhtautui ehdotuksemme antaa kaikille vapautetuille alueille muodollisesti itsenäisten valtioiden asema?
  Armstrong vastasi lempeällä äänellään:
  - Hän sanoi, että hän ja Churchill vastustivat sitä. Kaikki siirtokunnat ovat edelleen siirtokuntia, ja Kiina säilyy jakautuneena. Muuten, Truman sanoi, että jos Japani auttaa Chai Kang Shi -hallintoa, hän voi pelastaa sen - hän kysyy henkilökohtaisesti Hitleriltä, että se oli niin. Lyhyesti sanottuna sinulla on tukikohtasi Manchuriassa, samoin kuin hallitus, ja saat jopa jotain Mantsuriassa. Erityisesti myönnytyksiä ja raaka-aineiden saantia.
  Yamamoto hymyili.
  - Se on hyvä uutinen! Tietääkö Yhdysvaltain nukkehallitus, että osumme Neuvostoliittoon? Vai ei vielä?
  Armstrong teki ympyrän sormellaan.
  - Hän tietää jo! Toistaiseksi ei ole saatu virallista reaktiota, mutta Truman on jo onnistunut huutamaan: hyvä japani!
  Yamamoto rypisti kulmiaan ja nykisti kulmakarvojaan vihaisesti.
  - Emme ole hänelle japaneja, vaan japanilaisia, sotureiden ja viisaiden kansakunta, emme paimenia ja tuomittuja kuten amerikkalaiset. Vaikka tämä on tietysti hyvä, se tarkoittaa, ettei hyökkäykselle syvälle Siperiaan ole esteitä.
  Nainen liikutteli leikkisästi jalkojaan lattialla:
  - Siperia on hyvä - se on iso, rikas! Ja samaan aikaan Siperia on huono - siellä on lunta ja kylmää!
  Yamamoto puristi huuliaan.
  - Japanilainen sotilas ei pelkää pakkasta. Tämä on Bushido-koodin ydin: älä etsi helppoa elämää itsellesi, vaan voita vaikeudet. Ei ihme, että samurain symboli on - ristikarppi! Tämä kala ui aina virtaa vastaan.
  Armstrong oli yllättynyt:
  - Karppi? Sellainen vaaraton kala. Ovatko maailmanloppusamurain mahtavat, todelliset demonit verrattuna itseensä pannulla paistettuun minnowiin, eivät tiikeriin tai leijonaan.
  Yamamoto levitti kätensä.
  - Japanissa ei ole leijonia! Ja tiikeri on liian herkkä kissa, häneltä puuttuu rohkeutta. Tiedätkö, yksi samurain tärkeimmistä kokeista, kymmenen vuoden iässä hänet viedään häkkiin tiikerin kanssa ja hänen on otettava pala tuoretta lihaa pedosta. Se Zenki kuoriutui, etkö usko?
  Armstrong pudisti päätään.
  "En usko, että 10-vuotias poika voi käsitellä tiikeria, vaikka hänellä olisikin terävin miekka käsissään.
  Yamamoto laittoi kätensä varovasti tytön selkään ja silitti tämän paljaaa, samettista ihoa.
  - Ymmärsit väärin. Samurain poika astuu häkkiin tiikerin kanssa ilman miekkaa tai asetta. Hänen täytyy käyttää vahvaa mieltään ja tahdonvoimaansa vakuuttaakseen tiikerin antamaan hänelle ruokaa!
  Armstrong huudahti:
  - Kyllä, se on aivan uskomatonta! Samurai on todellinen paholainen! Oletko sinäkin ollut siinä sellissä?
  Yamamoto laski silmänsä alas.
  - Valitettavasti ei! Tämä on muinaisten aikojen tapa! Mutta jos haluat, heitämme sinut häkkiin? Sano, että haluat päästä häkkiin tiikerin kanssa?
  Armstrong kehräsi, hänen ruskettuneet, kauniit kreikkalaiset kätensä kietoutuneena amiraalin kaulan ympärille. Huulet avautuivat kutsuvasti:
  - Jos tiikeri olet sinä, niin olen valmis jopa helvettiin! Vaikka paratiisi on pahempi kuin helvetti ilman sinua, rakas samuraini.
  Yamamoto työnsi yhtäkkiä naisen pois ja huusi:
  - Nyt minun on tehtävä yhteenveto Neuvostoliiton hyökkäyksen tuloksista muiden amiraalien kanssa sekä selvitettävä, kuinka asiat ovat maalla. Ei ole aikaa nauttia naisten nautinnoista. Ymmärrät: ei ole aikaa! Soitan sinulle vasta illalla. Muuten, silmäni kapea leikkaus ja keltainen iho eivät häiritse minua.
  Armstrong pyöritteli lantiotaan.
  - Ei! Päinvastoin! Joten vielä romanttisempi ja epätavallinen! Sinä olet japanilainen, minä olen amerikkalainen: keltainen ja valkoinen rotu, enkeli ja demoni! Tämä kontrasti on mieletön! Useimmat naiset rakastavat alkuperäistä eivätkä pidä muista.
  Yamamoto kaatoi itselleen puoli lasillista sakkea, johon oli sekoitettu "Ginn", ja nielaisi yhdellä iskulla, rentoutuen:
  - Itse asiassa luulin, että naiset olivat konservatiivisempia kuin miehet. Ovatko naiset tehneet monia tieteellisiä löytöjä?
  Armstrong pudisti päätään ja pudisti vaaleita hiuksiaan ja sanoi:
  - Naisen tärkein löytö on uuden miehen löytäminen, vain sillä ehdolla, että hän on kirja, ei radio! Ja samurai eivät ole puhujia!
  Kuului hysteerinen kellon trillaus, vihreä valo välähti. Amiraali kaatoi itselleen vielä puoli lasia, tuhahti venäjäksi ja söi hunajalla voideltua sitruunaa. Hän nuoli huuliaan ja näytti samuraimiekan kädensijaa:
  - Tapoin henkilökohtaisesti yli sata ihmistä, joista ainakin kaksikymmentä nuoria naisia! Sinusta tulee kaunein kaikista uhreista.
  Armstrong uhkasi ja ojensi Yamamoton karmiininpunaisen kielen:
  - Minulla on kolme poikaa ja he kostavat sinulle ja perheellesi, amiraali!
  Yamamoto ei vaikuttanut yhtään loukkaantuneelta.
  - Hän synnytti kolme lasta ...
  - Viisi! Amstrong korjasi.
  Varsinkin viisi! Ja piti tytön vyötäröstä?
  Nainen heitti jalkansa niskansa yli:
  - Olen amerikkalainen ja se kertoo kaiken!
  Yamamoto nyökkäsi ja sihisi:
  - Nyt luoksesi tulee poika, hän on erittäin vahva ninjataistelija. Palvele häntä korkeimmalla tasolla. Ymmärsi?!
  Armstrong nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Rakastan nuoria... Toivottavasti hän on komea?
  Japanilaiset vastasivat luottavaisesti:
  - Vielä enemmän! Sinä tulet pitämään siitä!
  Ja poistui päättäväisesti hytistä. Sen sijaan melkein heti ilmestyi poika. Hän näyttää noin 13-14-vuotiaalta, hyvin lihaksikkaalta, avojaloin ja shortseissa. Todella komea, vaaleat hiukset.
  Armstrong oli iloinen... Että hänen ei tarvinnut olla tekemisissä jonkun vanhan kummankin kanssa.
  Poika kuitenkin näytti vihaiselta ja mutisi ytimekkäästi englanniksi:
  - Riisuutua!
  Nainen hymyili ja sanoi:
  - Ehkä hieman romanttisempaa!
  Poika vastasi lyömällä häntä kasvoihin. Naisen poski paloi. Vakooja huokaisi raskaasti ja alkoi riisua vaatteitaan. Valitettavasti aloitus ei ole kovin lupaava.
  Poika paljasti hampaansa, heitti shortsinsa pois ja paljasti painavan miehen täydellisyyden.
  Sihisevä virnistys:
  - Maata!
  Lady Armstrong makasi huokaisten selällään ja levitti jalkansa. Poika painostaen ja erittäin töykeästi meni häneen ja alkoi vasaralla kuin konekivääri. Ei hyväilyjä, ei sanoja...
  Vakooja oli jo kokenut huora, eikä hän loukkaantunut. Päinvastoin, terävät tärähdykset ovat melkein miellyttäviä. Joten he innostivat häntä, ja Venuksen luola alkoi täyttyä kosteudella. Sitten se käynnistyi kokonaan ja kuului rajuja valituksia.
  Naiset otetaan karkeasti, mutta tämä on myös ilo. Ja tässä sinua peittää orgasmin aalto.
  Poika lakkaa yhtäkkiä hakkaamasta, tarttuu lady Armstrongia hiuksista voimalla ja kumartuu alasti täydellisesti. Vakooja avaa suunsa ja suihku osuu hänen kielensä. Ei ole myöskään ensimmäinen kerta. Ja pojan valkoinen muru on makeaa ja makuun erittäin miellyttävää. Armstrong nuolee huuliaan aidolla ilolla.
  Sitten nuori ninja itse nojaa kasvoillaan hänen rintaansa kohti ja alkaa työskennellä epäitsekkäästi. Armstrong vapisee toisesta ekstaasin aallosta ja karjuu kuin puhveli teurastamossa. Hänen on saavutettava täydellisyys helakanpunaisella suullaan. Ja työskentelemään vaaleanpunaisella kielellä. Kunnes valkoisen ja makean suihkulähde purkaa jälleen.
  Niin hauskaa. Ja nuori, lihaksikas ja vaalea ninja on yksinkertaisesti väsymätön. Hänen energiansa on mittaamaton ja ylivoimainen. Tämä kuuluisa taistelija ja sänkyjättiläinen. Ja vaaleat hiukset ... Vain kaikki on super ja korkein luokka.
  Korjattu E-50 meni taisteluun. Venäläiset pystyttivät kuitenkin melko lailla linnoituksia, ja saksalaisten täytyi voittaa puolustukset perusteellisesti. Soturit tuhosivat akun menetelmällisesti.
  Gerda ampui särkyen Neuvostoliiton kanuunan ja sanoi sitten virne äänessään:
  - Lyömme ihmisiä ja lyömme kauhat!
  Charlotte lauloi kuparinpunaiset kiharansa:
  - Olemme, oi, rosvoja! Ryöstäjät!
  Ja painamalla ohjaussauvan painiketta paljaalla sormellaan hän lähetti ammuksen, joka rikkoi Neuvostoliiton bunkkerin.
  Ja sitten Christina murisi korviaan aiheuttaen:
  - Bang Bang! Ja sinä olet kuollut! Kuollut! Kuollut!
  Ja hän painaa myös siroa jalkaa paljaalla sormella lähettäen vihollisen tyrmäykseen.
  Ja sitten oli Magda. Tässä on tyttö. Hän painaa myös ohjaussauvaa paljain jalkansa varpailla ja kuinka hän puskee.
  - Voi, se joka näkee meidät, hautoo heti henkeä!
  Hurmaava Gerda ravistellen täysiä rintojaan paukutti kolmekymmentäneljälle ja huusi:
  - Ja jollekin se tuoksuu paistetulta!
  Charlotte painoi paljaita sormiaan joystickin painikkeilla ja sirutti kuin varpunen:
  - Ja meillä on jotain povessamme!
  Kristina repi irti neuvostoliiton aseen, jossa oli ammus ja kahisi, lyömällä punaisia huuliaan:
  - Älä tule lähellemme...
  Magda painoi nappia myös paljaalla sormellaan. Hän puhalsi kolmekymmentäneljä ja huusi:
  - Älä tule lähellemme!
  Ja Gerda, tämä vaaleahiuksinen aggressiivinen peto, iskee myös ammuksella, ja kolmekymmentäneljä räjähtää kuin nyrkkeilijän nenä nyrkkeilijän nyrkin alle. Ja soturi valittaa:
  - Tapamme sen!
  Ja taas tytöt purskahtavat itkuun ja ampuvat ilman katumusta tai taukoa.
  Charlotte huusi innostuneesti:
  - Olen suuri rosvo...
  Ja myös kuinka se osuu Neuvostoliiton haupitsiin. Vain osat lensivät eri suuntiin.
  Christina murisee. Kun hän painaa paljaalla sormellaan joystickin painiketta ja siristaa:
  - Ja demonien tytär on kuollut!
  Magda myös naulaa painamalla paljain jaloin silmiinpistävää esinettä, murskaa Neuvostoliiton tankin ja antaa:
  - Eikä vaatimaton!
  Gerda paljasti hampaansa, hänen hampaat välähtivät. Hän kuvitteli komean nuoren miehen. Niin lihaksikas, urheilullinen, lihaksiston helpotus ja suuri maskuliininen täydellisyys. Ja kuinka hän kumartuu ja kietoo helakanpunaiset huulensa hänen sykkivän jadeytimen ympärille. Kuinka herkullista se on, kuten suklaajäätelöä. Ja se suklaajäätelö, jonka nuolet pois kielelläsi. Ja se on niin mukavaa, niin jännittävää.
  Oi, kuinka mukavaa, jos toinen nuori mies tulee hänen seuraansa takaapäin. Ja sykkivä jade-sauva astuu Venuksen kosteaan luolaan. Ja kuinka hienoa se onkaan.
  Gerda jopa vapisi kuivuudesta. Kuinka koskettavalta ja ihanalta se näytti hänestä.
  Tyttö ampui Neuvostoliiton aseeseen. Ja hän sirkutti ihaillen ja taputti paljain jalkaansa:
  Pojat, kaverit, se on teistä kiinni...
  Charlotte myös löi ja murskasi venäläisen panssarivaunun, kun hän huudahti ravistellen täyttä rintaansa:
  - Pelasta maa tulelta!
  Christina pudisti kuparinkeltaisia hiuksiaan. Hän paljasti tulisen hymyn sirkuen:
  - Olemme rauhan, ystävyyden, maailman hymyjen puolesta...
  Magda lähetti napsautuksen joystickiin paljaalla sormellaan. Hän murskasi Neuvostoliiton tankin ja murisi:
  - Sydämellisiin tapaamisiin!
  Soturit näyttivät erittäin iloisilta. Ja kuinka he paljastivat hampaansa. Ja he lyövät silmää ja kiljuvat.
  Charlotte kuvittelee myös miehen. Nuori, mutta parta. Kun hän hyväilee hänen rintojaan. Kun parta kutittaa rintakehää, kiharat hiukset juoksevat nännin kypsien mansikoiden yli. Ja hän kutittaa häntä ja suutelee hänen rintojaan. Ympyröi makeaa, hunajaista nänniä kielelläsi. Sellaista se idylli on. Ja jos kaveri vielä pistää kielensä Venuksen luolaan. Mikä maku!
  Charlotte ampuu ja kiljuu:
  - Ja miekka tulee olemaan terävä!
  Tietenkin tytöt, vaikka kaunottaret, tekevät likaisen teon - he tappavat Neuvostoliiton sotilaita. Mutta näin heille opetettiin varhaisesta lapsuudesta lähtien. He ovat häikäilemättömiä susia.
  
  
  LUCKY FUHRER -LIPPU
  Hitler sai upean lipun: Venäjän presidentin Vladimir Putinin onnea. Ja Fuhrerin johtamisesta tuli upeaa. Totta, ei kaikki Hitlerin karnevaalit. Hän pysäytti joukot lähellä Dukeria. Mutta evakuointi tapahtui briteille ja ranskalaisille suurilla tappioilla ja paljon suuremmalla määrällä vankeja. Ja taistelussa ilmavallan ylivallasta Britannia kärsi paljon enemmän, ja saksalaiset ampuivat alas enemmän lentokoneita kuin todellisessa historiassa, samalla kun he itse menettivät vähemmän. Ja Fuhrer päätti kuitenkin laskeutua. Ja hän oli varsin onnistunut. Lontoo kaatui 11 päivässä. Ja brittijoukot antautuivat.
  Suurin osa siirtomaajoukoista ja dominioista tunnusti uuden ja lisäksi Ison-Britannian laillisen kuninkaan, jolla oli saksamyönteisyys ja Mosleyn hallitus. Joten Fuhrer voitti maanvyörymän voiton lyhyessä ajassa.
  Mutta hänellä ei ollut aikaa kääntyä itään. Japani hyökkäsi Yhdysvaltoihin Perun satamassa. Hitler perusteli, että Amerikka oli valloittava ennen kuin sen mahtava talous rakennettiin uudelleen sotaperustalle. Ja Neuvostoliitto, kuten tiedustelu osoitti, on jo melko valmis sotaan, eikä sitä ole niin helppo ottaa. Ja talvet Venäjällä ovat ankarat.
  Lisäksi Stalin piti Lontoon vangitsemisen jälkeen henkilökohtaisen tapaamisen Hitlerin kanssa, ja molemmat diktaattorit olivat erittäin tyytyväisiä toisiinsa. Fuhrer päätti päättää ensin Amerikan ja sitten Neuvostoliiton.
  Stalin myönsi, että myös Neuvostoliitto voisi osallistua sotaan. Hitler antoi luvan liittää Venäjään, lailliseen Alaskaan. Hän ei kuitenkaan suostunut luopumaan Suomesta. Vaikka Stalin piti tätä aluetta myös alkuperäisenä, venäläisenä.
  Mutta päätin olla väittämättä. Eikä Alaska ole huono... Suuri sota alkoi Neuvostoliiton, Japanin, Italian, Kolmannen valtakunnan välillä USA:ta vastaan. Lisäksi sekä Ranska että Britannia taistelivat. Fasistiset joukot valtasivat kaikki miehitettyjen maiden siirtokunnat.
  Ja sota Yhdysvaltojen kanssa käytiin alusta lähtien kolmannelle valtakunnalle menestyksekkäästi. Japani oli vähän huonompi. Mutta 42:na vuonna saksalaiset valtasivat jo lähes koko Kanadan syksyllä. Ja keväällä 1943 alkoi hyökkäys Yhdysvaltoja vastaan. Saksalaiset "Tigers", "Panthers", "Lions" ovat jo osallistuneet taisteluihin. Ja ne ovat mahtavia koneita. Amerikkalaiset taistelivat kovasti, mutta hävisivät vähitellen. Myös puna-armeija taisteli. Valloitettuaan Alaskan Stalin lähetti kuitenkin joukkoja Yhdysvaltoja vastaan valloittaakseen myös maanosan, eikä myöskään ollakseen korppikotka.
  Taisteluissa "Panther" ja "Tiger" ja Neuvostoliiton ajoneuvot kilpailivat Yhdysvaltain armeijan kanssa. Taistelut osoittivat, että T-34-76 ei ollut tarpeeksi aseistettu. Ja Stalin käski seuraavana vuonna laittaa suuremman aseen ja tornin tähän panssarivaunuun. Älä vaihda alustaa. Mutta KV-sarja osoitti olevansa melko heikko.
  KV-3 panssarivaunu tuli sarjaan elokuussa 1941 ja KV-5 tämän vuoden syyskuussa. Neljäntenäkymmenentenätoisena vuonna KV-4 meni myös sarjaan, ja Stalin valitsi raskaimman, mutta paremmin suojatun 108 tonnin painoisen muunnelman. Vuoden lopussa KV-6 ilmestyi kolmella aseella, jotka painoivat sataviisikymmentä tonnia. Ja neljäntenäkymmenentenä kolmantena vuonna ja KV-7, joka painaa kaksisataa tonnia.
  Kuten kävi ilmi, kaikilla KV-sarjan Neuvostoliiton tankeilla on huono ajokyky, epäluotettava vaihdelaatikko, ja yleensä ne usein juuttuvat ja hajoavat. Ja kahdensadan tonnin säiliötä on yleensä lähes mahdoton kääntää.
  Mutta ei ole pahaa ilman hyvää. Ja KV-sarja sammutettiin, ja sen sijaan ilmestyi IS-sarja ... Lisäksi Stalin jopa kielsi yli neljäkymmentäseitsemän tonnia painavien tankkien kehittämisen. Mutta T-34 osoittautui niin menestyksekkääksi, että Stalin käski tehdä tästä panssarivaunusta tärkeimmän, perus- ja massiivisimman.
  Amerikka oli hyökkäyksen kohteena ja saksalaiset, punaiset ja japanilaiset. Se murskattiin sekä etelästä että pohjoisesta.
  Amerikkalaiset hajosivat nopeasti... Vaikka blitzkrieg ei mennyt läpi, he valtasivat New Yorkin ja Washingtonin joulukuussa. Ja amerikkalaiset antautuivat 30. tammikuuta 1944.
  Oli väliaikainen tauko... Kolmas valtakunta ja Japani sulattelivat omaisuuttaan. Ja Neuvostoliitolla ei ollut kiirettä. Stalinista ja Hitleristä tuli läheisiä ystäviä. Saksalaiset ja japanilaiset valloittivat Latinalaisen Amerikan, taistelivat Kiinassa, nielivät muita maita.
  Neuvostoliitto toteutti kolmannen viisivuotissuunnitelman. Ja sitten neljäs... Kolmas valtakunta valmisteli uusia aseita... Ja vuonna 1952, 20. huhtikuuta, alkoi uusi sota Japanin ja Kolmannen Valtakunnan välillä. Stalin tietysti asettui Kolmannen valtakunnan puolelle.
  Neuvostoliitosta tuli voimakas maa, jolla oli erittäin kehittynyt talous. Päätankki T-54 ja IS-7, Stalin piti viimeisestä koneesta ja antoi sarjalle vihreän valon. Kolmannessa valtakunnassa oli sarja "E", erittäin hyviä uuden sukupolven tankkeja. Mutta sitten ilmestyi pyramidimainen AG-sarja. Lisäksi natseilla oli ainutlaatuinen ase - levykkeet ja paljon muuta. Teknisin termein Kolmas valtakunta on vahvempi kuin Japani, ja ennen kuin samurai ovat luoneet ydinaseita, ne täytyy valloittaa.
  Stalin, ikääntynyt ja heikentynyt, halusi kunniaa. Mutta Hitler sanoi, että hän sai ottaa takaisin vain Kurilien harjun ja Etelä-Sahalinin.
  Stalin oli tyytyväinen tähän tietyin varauksin. Totta, Neuvostoliitto ei osallistunut tällä kertaa niin aktiivisesti sotaan. Taistelu oli kovaa.
  Alenkan panssarivaunumiehistö taisteli IS-7:llä.
  Neuvostoliiton tankki on hyvä, mutta saksalaiset pyramidit ovat silti parempia ja paremmin suojattuja kyljellä.
  Alenka painoi paljaita varpaitaan joystickin nappia. Ammuttiin tappajaammuksella.
  Japanilainen E-50, joka kopioitiin vanhentuneen tuotemerkin lisenssillä, taisteli sitä vastaan. Tässä koneessa oli 88 mm ase, jonka piipun pituus oli 100 EL. Vaarallinen kyljelle puremiselle ja teoriassa kykenevä lyömään kärkeen ja otsaan. Erittäin korkea panssarilävistys. Ja ammuksen alkunopeus on valtava.
  Rungon yläosa on melko hyvin suojattu suurella rinteellä, mutta tornin otsa on huonompi.
  Tyttö Anyuta osoitti aseella paljain varpaillaan ja osui samuraitankkiin. Ensimmäistä kertaa osui ja pakotettiin olemaan hiljaa.
  Japanilainen on melko ketterä, mutta painaa melkein yhtä paljon kuin IS-7 heikommalla, varsinkin laivalla suojauksella.
  Tässä on toinen E-50, jonka tytöt osuivat laivaan kaukaa, vaikka tämä vaatiikin ilmiömäistä tarkkuutta.
  Mutta loppujen lopuksi punatukkainen Alla löi paljaita varpaitaan, ja tämä ainakin tarkoittaa jotain.
  Mutta japanilainen E-75 on liikkeessä. Se ei ole yhtä nopea kuin E-50 ja on raskaampi. Mutta hänen otsansa on vahvasti suojattu. Torni on melko paksu etupanssariineen, 252 mm paksumpi kuin IS-2. Vartalon otsa on ohuempi, mutta kalteva. Rungon heikoin puoli on vain 120 mm, ilman kaltevuutta. Ja niissä on parasta lyödä kaukaa.
  E-75 on hieman vanhentunut kone, joka painaa yli 90 tonnia. Hän on selvästi riittämätön. Vaikka 128 mm:n tykki on silti melko voimakas. Ja T-54 lävistää tämän koneen hyvin.
  Maria ampui paljain varpaillaan. Hän lävisti rungon sivun ja huomautti:
  - Ei paras muotoilu!
  Olympias ampui konekivääreitä ja suostui:
  - Ei todellakaan paras!
  Ja paljaat varpaat, kun hän painaa nappeja.
  Japanilaiset häviävät uuden sodan, mutta he taistelevat epätoivoisesti eivätkä anna periksi. Vaikka heidän joukkonsa ovat teknisesti jäljessä.
  Neuvostoliiton MIG-15:t ovat vahvempia kuin japanilaiset autot. Ja saksalainen ME-462 on täysin kilpailun ulkopuolella.
  He voittivat japanilaiset taivaalla. Eikä levylentokoneita vastaan ole ollenkaan vastalääkettä.
  Vaikka diskot tuhoavat melkein kaiken, mikä liikkuu.
  Eva ja Gertrude osoittivat itsensä kaikessa loistossaan kaatamalla Nousevan auringon maan autot.
  Eve ampui paljaat varpaansa ja murisi:
  - Poikaystävälleni!
  Gertrude vahvisti kukistaessaan vastustajia:
  - Että kaikki miehet kuolevat!
  Ja myös paljain varpain hän painaa joystickin painikkeita ja ampuu alas useita lentokoneita.
  Japanilaiset lyötiin ja painostettiin kaikilta osin. Hitler vaati vihollisten lopettamista mahdollisimman pian.
  Gerda ja Charlotte taistelivat yhdessä pyramidin muotoisessa panssarivaunussa. Auton paino on vain neljäkymmentäviisi tonnia, ja panssari on 250 mm suurilla rinteillä kaikissa kulmissa. Ja moottori on 1800 hevosvoimaa, kaasuturbiini.
  Ja korkeapaineinen tykki, joka puidaa kaikkia kuin vasara. Olkoon kaliiperi vain 88 mm, mutta mikä suuri ammuksen nopeus.
  En voi vastustaa saksalaista tankkia.
  Gerda löi joystickin painikkeita ruskettuneiden jalkojen paljain sormin, murskasi japanilaisen tankin ja haukkui:
  - Kommunismin suuruuden puolesta arjalaisessa maassa!
  Ja tyttö työnsi kielensä ulos. Hän on liikkuva ja vaaleanpunainen.
  Charlotte ampui myös paljain varpaillaan, löi vihollista ja vinkaisi:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja vilkutti ystävälleen.
  Ja he löivät japanilaiset perusteellisesti ja reippaasti.
  Albina ja Alvina taistelevat myös hyvin taivaalla, lyövät japanilaisia ja hajottavat heidät paloiksi.
  Albina kaatui erittäin aktiivisesti paljain varpaillaan ja murskasi samurain taivaalla ...
  Ja karjui:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Alvina kaatoi japanilaisen auton ja vinkaisi:
  - Kunnia Preussin sankareille!
  Ja myös käyttämällä paljaita varpaita.
  Tytöt ovat erittäin taistelevia ja murskaavat kaikki esteet. Kun samuraikone palaa kuin soihtu ja putoaa. Ja hänen takanaan on viisi taistelijaa nousevan auringon maasta.
  Joten tytöt täällä ovat hämmästyttävän hyvin koordinoituja.
  Elizaveta on T-54-panssarivaunussa miehistöineen ja tuhoaa japanilaisia panssarivaunuja.
  Ei ole helppoa taistella. Japanilainen pääsäiliö, joka on kopioitu E-50:n varhaisesta versiosta, on erittäin vakava ajoneuvo. Ja se ei ole huonompi kuin Neuvostoliiton panssarivaunu etupanssarissa ja aseistuksessa. Ja jopa hieman hänen aseensa on panssaria lävistävämpi ja suojaa paremmin rungon otsaa, etenkin yläosaa.
  Totta, japanilainen on raskaampi kuin Neuvostoliiton auto, mutta tehokkaampi moottori kompensoi tämän.
  Elizabeth ampuu kaukaa ja ohjaa.
  Tarkemmin sanottuna Euphrasia ajaa. Eikä anna itseään jäädä kiinni.
  Miehistön jäsen Ekaterina nyökkäsi paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kommunismin puolesta!
  Sitten Elena iskee räjähdyksenä kohteen kylkeen. Ja huutaa:
  - Olemme maailman tarkimmat.
  Japanilaiset voivat lävistää T-54-tankin otsaan ja vielä enemmän sivuun. Eikä hänellä ole etumatkaa taistelussa. Joten samuraita vastaan on vaikea taistella.
  Ja täältä tulee E-100. Todella ruma auto. Hänen panssarinsa on vahva kaikista kulmista, ja ase on erittäin tehokas 150 mm. Se rikkoo Neuvostoliiton auton palasiksi. Ja japanilaisten läpi on vaikea murtautua. 210 mm levysuojilla.
  Ja otsa on 250 millimetriä, joten tuollaisesta kolossista ei voi murtautua.
  Tankki T-54 lähestyy. Älä lävistä japanilaista otsaan. Painan pistääkseni kylkeen, ja sitten he vain ampuivat alas.
  Ase on voimakas, mutta sen tulinopeus on pienempi. Ja tarkkuus vähentää myös kaliiperia.
  Euraasialta vaaditaan siis virtuoosista ohjailua. Joten, Jumala varjelkoon, he eivät osuneet.
  Tyttö lauloi:
  - Venäjä on suurvaltamme,
  Venäjä on suuri maamme...
  Mahtava tahto, luotettava kunnia,
  Sinun ikuisesti!
  Elena löi japanilaista E-50:tä ja huomautti:
  - Elämme Neuvostoliitossa, emme Venäjällä1
  Eurasia oli samaa mieltä tästä:
  Kyllä, mutta pointti on sama!
  Ja niin he välttelivät laukauksia ja luisuivat itse panssarivaunuun. Ja suoraan sivulle, kohtaan, jossa ei ole alempaa rinnettä, ja kilpiin, lävistetään piipun kaliiperista.
  Ja E-100 alkaa räjähtää ja räjähtää. Ja kuinka se kaikki selviää.
  Stalinin aikainen Venäjä on vahva ja ilmailu ja tankit ja osittain jopa laivasto.
  Toistaiseksi Neuvostoliitolla ei kuitenkaan ole liikaa suuria aluksia, mutta ne ovat pystyttäneet kunnollisen pieniä.
  Ja hävittäjällä koko miehistö koostuu vain tytöistä. Ja he puisivat japanilaisia perusteellisesti.
  Ja heidän aluksensa murenevat ilman pitkiä puheita.
  Tytöt juoksevat ympäriinsä ja lähettävät tykinkuoret paljain varpaillaan.
  Ja kuinka heidän paljaat vaaleanpunaiset kantapäänsä välkkyvät.
  Stalinida, miehistön komentaja, otti sen ja lauloi:
  - Kunnia pyhälle isänmaallemme!
  Ja jälleen, Neuvostoliiton aseet iskevät japanilaisia. Ja nyt koko samurain risteilijä räjähtää. Ja keltaiset sotilaat hukkuvat.
  Tästä tulee taas tappelu...
  Ensimmäisen kuuden kuukauden aikana Nousevan auringon maan hallitsema alue puolitettiin.
  Ja voittoja tuli kaikilla rintamilla.
  Puna-armeija valloitti Etelä-Sahalinin ja muutti Kurilsaarille. He hyökkäsivät myös Manchuriaan. Ja taisteli Port Arthurin puolesta.
  Ja hyökkäys tätä kaupunkia vastaan oli erittäin kovaa.
  Alenka taisteli japanilaisia vastaan ja koukutti hampaat paljastaen:
  - Voitamme!
  Ja paljain varpaillaan hän painoi ohjaussauvan painikkeita ja räjäytti samurai-haupitsin.
  Anyuta ampui myös. Murskasi vihollisen ja huusi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja Alla nyökkäsi villisti raivosta ja vinkaisi:
  - Uusille rajoille!
  Ja myös paljain jalkojen varpain, ikään kuin ne vasaroisivat.
  Maria siristi ja murisi:
  - Stalinille!
  Ja he löivät kaikella voimalla...
  Olympias taisteli myös paljain sormin vihollisen katkaisemiseksi ja murenemiseksi.
  Port Arthur kaatui... Ja tämä on mahtava voitto.
  Toiset kolme kuukautta taistelut jatkuivat muissa paikoissa... Tuli vuosi 1953... Sen taistelut ovat erittäin julmia.
  Neuvostoliiton joukot yrittivät laskeutua Japaniin, mutta itsepuolustusyksiköt ampuivat heidät alas.
  Myös merellä taistelut eivät ole vielä laantuneet...
  Tytöt taistelivat kuin todelliset ritarit.
  Ja tietysti he olivat paljasjalkaisia ja erittäin kauniita, ruskettuneita. Ja kuinka he löivät japanilaisia pommeilla.
  Ja muut tytöt tappelevat. Esimerkiksi Anastasia Vedmakova. Hän on niin taisteleva tyttö ja tekee sellaisia ihmeitä MIG-5:llä.
  Ja hän ampuu alas toisen koneen, tällä kertaa japanilaisen, käyttäen 37 mm:n tykkiä.
  Lentäjä taistelee yhdessä uimapuvussa ja on erittäin aggressiivinen tyttö. Ja iskee vihollista erittäin tarkasti.
  Ja jokainen hänen laukauksensa osui maaliin.
  Anastasia sirkutti ja lauloi:
  - Isänmaan hymni laulaa sydämissämme,
  Koko universumissa ei ole kauniimpaa naista...
  Purista vahvempaa ritarikonekivääriä,
  Kuole Jumalan antaman Venäjän puolesta!
  Japania vastaan taisteleva Akulina Orlova hampaat paljastaen vastustaa:
  - Ei! Parempi antaa vihollisen kuolla, niin me elämme!
  Ja hän muisti, kuinka japanilaiset kiduttivat esimerkiksi partisaani Laraa. Ja tämä tyttö ajettiin lumen läpi paljain jaloin. Ja hän vain nauroi teloittajille päin naamaa. Jopa silloin, kun hänen paljaille, huurteen jäätyneille pohjille levitettiin leveitä kuuman raudan kaistaleita, hän pystyi hillitsemään kivunhuutoaan. Vaikka purettu huuli vuoti verta.
  Tämä oli partisaanityttö Lara.
  Ja hänellä oli suuri sydän. Ja hän kesti, kun häntä lyötiin piikkilangalla, virta kulki hänen ruumiinsa läpi.
  Joten hän ei sanonut mitään. He eivät ampuneet häntä, vaan lähettivät hänet kuolemanleirille louhokselle.
  Lara ei murtunut sielläkään, vaan jatkoi polkuaan täynnä rohkeutta ja sankarillisuutta.
  Akulina Orlova ampui alas toisen japanilaisen koneen ja lauloi:
  - Taistelemme vihollista vastaan loppuun asti,
  Sotilaiden hyökkäyksiä ei lasketa ...
  Venäläiset ovat aina pystyneet taistelemaan -
  Saatana tuhotaan!
  Mutta nyt maaliskuu on jo tullut... Stalin on kuollut. Dikaattorin ja valloittajan vallan loistava aikakausi on päättynyt. Beriasta tuli seuraaja. Stalin jätti jopa testamentin, että Lavrenty Palychin tulisi olla valtion puolustuskomitean puheenjohtaja ja johtaja.
  Ja 2. toukokuuta saksalaiset ja Neuvostoliiton joukot valtasivat Japanin pääkaupungin Tokion. Ja 9. toukokuuta 1953 seurasi Nousevan auringon maan antautuminen, ja sota päättyi voittoon. Ja kaikki näytti olevan hyvää ja mukavaa.
  20. huhtikuuta 1955 tehtiin ensimmäinen miehitetty lento Kuuhun. Ihmiskunnan edessä näytti koko rajaton kosmos.
  Mutta 20. huhtikuuta 1957 Hitler lähti sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Hän hallitsi jo kaikkea ja hänen tiellään oli vain yksi voima jäljellä.
  Kuka pysäyttää Hitlerin?
  Lavrentiy Beria vahvistui vallassa. Hän on georgialainen, ja tämä on enemmän tai vähemmän kuin Stalinin varjo sopi kansalle.
  Ja tästä tulee sota...
  Saksalaiset ovat vahvoja, ja heillä on joukkoja kaikkialta maailmasta. Neuvostoliitto on myös vahva, mutta tekniikaltaan huonompi kuin Wehrmacht.
  IS-10 tankki ilmestyi ... IS-11 ja IS-12, mutta nämä koneet ovat suhteellisen kevyitä viisikymmentä tonnia, vain ase on tehokkaampi ja pitkäpiippuinen IS-11:lle 122 mm, IS- 12-130 mm. Ja vain IS-15:stä tehtiin tehokkaampi panssarivaunu kuin IS-7. Siinä oli 152-millimetrinen ja samalla pitkäpiippuinen, noin sata tonnia painava ase.
  T-55 ilmestyi myös. Tehokkaammilla aseilla 105 mm kaliiperilla ja paremmin suojatuilla.
  Aluksi saksalaiset etenivät menestyksekkäästi. Niiden tankit ovat kehittyneempiä, kuten muutkin ajoneuvot. Ja mikä tärkeintä, paljon enemmän tehoa.
  Natsit saavuttivat Moskovaan kolmen kuukauden sitkeiden ja rajujen taistelujen aikana. Ja talvi on vielä kaukana...
  Lady Armstrong jatkoi taistelua tovereittensa kanssa.
  Neljä tyttöä taisteli Goering-5-tankissa. He ovat englantilaisia naisia Wehrmachtin palveluksessa. Eikä se ole heille ollenkaan helppoa. Meidän on taisteltava bolshevikkeja vastaan, jotka taistelevat sekä fanaattisesti että taitavasti. Älä anna Britannialle syntyperää.
  Jane vaurioitti venäläisen tykin tarkalla laukauksella ja huusi:
  -Elämä on hetki menneisyyden ja tulevaisuuden välillä!
  Gringeta, tämä paljasjalkainen ampuja, käytti aseen, ampui ja sihisi innostuneesti:
  - Olemme kotkatyttö!
  Ja hänen ammus osuu suoraan Neuvostoliiton haupitsiin. Kyllä tyttö on todella super. Ja tuhoaa kaikki peräkkäin.
  Malanya potki myös paljain varpaillaan. Tuhoi venäläisen aseen. Aiheutti taistelusarjojen räjähdyksen. Tässä on reipas tyttö. Ja siristi:
  - Tulevaisuus tulee olemaan valoisa... Sota loppuu, uskon siihen!
  Matilda sanoi epäilevästi:
  - Minulla on sellainen tunne, että olemme lyöneet toisiamme yli vuosisadan. Kaikki tappelut, taistelut ja tappelut!
  Kaunis Jane purskahti nauruun ja huomautti nokkelasti:
  - Parempia taisteluita kuin nollia!
  Ja taas osui Neuvostoliiton aseeseen tarkalla laukauksella. Hän on todella tyttö täällä. Ja turvamarginaali päihittää venäläiset.
  Ennen tappelua tytöt pitivät pienen tauon tavernassa. Joimme baijerilaista olutta, söimme rasvaista sianlihaa ja lammasta. Sitten he kutsuivat tusinaa nuorempaa miestä ja leikkivät heidän kanssaan. Ja se on hauskaa ja erittäin nautinnollista.
  Se on muuten hyvä tytöille. Ja sellainen ilo vahville ja melko nuorille vartaloille.
  Välittömästi energiavaraus ennen taistelua kasvaa. Ja vetää, todellisimmilla saavutuksilla! Ja sitten soturit painavat nappeja paljain jaloin ja tyrmäävät kolossaalisia tuloksia.
  Nyt he hyökkäävät Moskovaan. Eikä kaupunki halua antaa periksi. Venäläiset ovat niin itsepäisiä. Todellakin näytti korkealta aika ymmärtää, että heidän asemansa oli toivoton ja antautua voittajan armoille. Joten ei. Ne jatkuvat. Osoita taipumatonta sankarillisuutta. Ja odota, siellä, missä näytti siltä, ettei ollut mahdollisuuksia, ei ole takeita.
  Esimerkiksi britit taistelussa Lontoosta eivät olleet niin itsepäisiä. He luovuttivat nopeasti. Ja nyt he taistelevat samassa joukkueessa natsien kanssa!
  Ja mitä? Tee oma urasi!
  Jane tuntee olevansa valkoisen hevosen selässä ja varsin itsevarma. Haluan näyttää itseni tytölle korkeimmasta näkökulmasta. Ja ravista venäläisiä hyvin. Tullakseen itse oikeaksi kuningattareksi.
  Soturi ampuu jälleen. Hän osuu venäläiseen kanuunaan ja sanoo intohimoisesti:
  - Planeetalla on pian paratiisi!
  Todella kaunis tyttö vartaloltaan, mutta hän tekee synkkiä tekoja.
  Gringethin ampuja ei myöskään ole miss. Hän murskasi vasaralla 152 mm:n haupitsin kuin jääkuution. Sellainen hän on ketterä ja kimalteleva tyttö. Kauniimpaa et luultavasti löydä. Vaikka ... Lihaksikas tyttö, jolla on hieman maalaismainen ja yksinkertainen piirteitä. Ruddy, se näyttää tiheältä, mutta kehossa ei ole tippaakaan rasvaa. Se on vain niin lihavaa.
  Hän rakastaa seksiä kovasti eikä nuku koskaan yksin. Hän pitää siitä, kun hänen vahva vartalonsa rypistyy miesten käsissä. Gringeta on todella kaunis tyttö. Mutta mitä se tekee. Jälleen hän osui Neuvostoliiton patterille. Tässä se paskiainen...
  Gringeta lauloi nauraen:
  - Juhlissa ei ollut viiniä, mutta Saatana teki vodkaa!
  Ja hän näytti kieltään.
  Ja jälleen tankki "Goering" -5 johtaa kohdennettua tulipaloa. Ja sen soturit ovat hyvin vietteleviä. He epäonnistuivat kerran ja osuivat kolmesti. Sitten he nyökkäsivät toisiaan paljain pohjin! Ja paljasti hampaansa.
  Miehitetyn Britannian tyttärien ilo oli kuitenkin lyhytaikainen. Tässä on yksi paljasjalkaisista tytöistä, joka onnistui työntämään miinan toukan alle. Ja tämä tuhon lahja onnistui niin menestyksekkäästi, että useat luistinradat räjähtivät välittömästi. Ja valtava seitsemänkymmentä tonnin tankki menetti heti liikkuvuutensa.
  Minun piti viedä autoni huoltoon. Vaihdon teki paikan päällä erikoistiimi.
  Kyllä, "Goering" -5:tä ei voi verrata AG:n pyramidiperheeseen. Mutta sellaiset, pahimmat aseet annettiin englantilaisille tytöille.
  Mutta täällä neuvostotytöt taistelevat.
  jo elokuuta 1957. Moskova on täysin ympäröity ja sen asema näyttää toivottomalta.
  Alyonka taistelee IS-15:llä. Neuvostoliiton suunnittelijoiden voimakas kehitys. Etupanssari on kalteva 500 mm. Älä murtaudu saksalaisten läpi. Ja se painaa hieman yli sata tonnia. Ja kaasuturbiinimoottori 3200 hevosvoimaa. Ja tykki, joka pystyy läpäisemään saksalaiset pyramidipanssarit kaukaa.
  Alyonka löi paljain varpaillaan saksalaista autoa ja vinkaisi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ja kaunotar siristi.
  Anyuta myös kuinka voittaa vihollinen. Ja hän käyttää myös paljaita varpaitaan, lävistää tankin kaukaa ja kiljuu:
  - Kotimaalle!
  Aseen piipun pituus on 120 EL, mikä on vaikuttavaa. Ja ammus, jossa on uraaniydin. Tässä tankissa on myös kaksitoista konekivääriä, jotka ovat erittäin tehokkaita.
  Alla myös kiusasi natseja ja huusi:
  - Neuvostoliitollemme!
  Mariakin otti ja katkaisi natsit ja painoi tällä kertaa joystickin nappia helakanpunaisella nännillä, sirkuen:
  - Äiti Venäjälle!
  Olympialaiset ovat myös kuin leikkaus viholliselle. Ja hän repii irti saksalaisen tankin tornin ja vinkkaa:
  - Isänmaan ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Neuvostoliiton tankki osoitti olevansa erittäin taistelullinen ...
  Mutta valitettavasti voimat ovat eriarvoisia ...
  Todella epätasa-arvoista...
  Mutta väijytyksessä istuvat tytöt saavat hetkensä kiinni.
  Elizabeth silitti vatsalihaksiaan. Sitten hän lähetti paljaan kantapään avulla tarkan ammuksen vihollista kohti.
  Ja osui viholliseen suoraan maaliin.
  Ja hän huusi:
  - Vahvempi soturi, purista konekivääri,
  Mielenkiintoinen tulos tulee!
  Elena lähetti tappajalahjan kuolemasta kohteelle ja huomautti:
  - Hitler turhaan tönäisi päätään meille. Vaikka perääntyisimme kuinka pitkälle, emme anna periksi!
  Ekaterina myös ampui, mursi kohteen läpi ja totesi:
  - Emme lyö nauloja, mutta jotain oleellisempaa on tehtävä!
  Evrasiya ampui konekivääreitä ja julkaisi:
  - Venäjä ikeen alla ei taipu, armeijamme ei antaudu!
  Elizabeth oli samaa mieltä tästä:
  - Ei! Puna-armeija ei antaudu!
  Ja hän lähetti myös ammuksen kohteeseen paljaalla kantapäällään. Ja siitä tuli hyvin ja tarkasti.
  Meidän on kestettävä hinnalla millä hyvänsä. Täällä natsit kiduttivat pioneeria.
  He veivät pojan riisuttuina alasti. Ja sitten he alkoivat lyödä häntä kuumalla langalla. He hakkasivat minua ankarasti, kunnes menetin tajuntansa. Ja sitten kaadettiin suolavedellä. Kuinka poika huusi tuskissaan. Ja se oli jo taas soihtuilla paistettu. Ja sitten he ottivat sen ja upottivat kuuman sauvan peräaukkoon.
  Sen verran julmia Fritzit olivat. Toinen hauska heillä on kantapäänsä paistaminen. Yhtä komsomolityttöä voideltiin öljyllä pohjaan ja sen alla sytytettiin parranajo. Ja tyttö huutaa hirveästä kivusta. Ja natsit paistavat ja laulavat laulun itselleen.
  Ja mitä he eivät ole vielä tehneet. Ja tyttöjen sormet paljain jaloin murtuivat, ja pojat liuotettiin happoon, ja heidän ihonsa revittiin irti elävältä.
  Elizabeth ampui uudelleen. Se osui maaliin ja huusi:
  - Emme koskaan luovuta!
  Ja Elena oli samaa mieltä tästä:
  - Älä koskaan luovuta!
  Ja hän lähetti ammuksen kohteeseen paljain varpaillaan.
  Toinen tankki otettiin ja syttyi tuleen kuin soihtu...
  Catherine totesi aggressiivisesti:
  - Meistä tulee maailmanmestareita!
  Ja paljaalla kantapäällään hän lähetti toisen ammuksen kohteeseen.
  Mutta valitettavasti kaikesta syyskuun sankaruudesta huolimatta Moskova kaatui. Ja lokakuussa saksalaiset olivat jo saavuttaneet Uralin. Ja he valloittivat Keski-Aasian etelästä. Ja joulukuuhun 1957 mennessä he miehittivät kokonaan koko Neuvostoliiton alueen.
  Näin päättyi maailmanvalloitus.
  20. huhtikuuta 1959 järjestettiin kansanäänestys monarkian ja Kolmannen valtakunnan maailmanimperiumin perustamisesta. Tämä osui samaan aikaan astronautin ensimmäisen lennon Marsiin ja Kolmannen valtakunnan uusien saavutusten kanssa. Ja Hitler saa superkeisarin tittelin.
  Näytti siltä, että kaikki tavoitteet saavutettiin.
  Mutta toukokuussa 1961 Hitler syöksyi lentokoneeseen ja hänen loistava ja pitkä hallituskautensa keskeytettiin.
  Mutta hänen vanhin poikansa on jo tullut aikuiseksi, ja Fuhrer-dynastiasta on tullut vakaa ja vahva. Ja nyt Kolmas valtakunta valloittaa avaruuden.
  Kaikki kansat saivat uuden imperiumin yhtäläiset oikeudet ja kansalaisuuden.
  Ja ihmiskunta on menossa kohti valoisampaa tulevaisuutta!
  
  NAPOLEONIN VOITTO VESIN ALALLA
  Napoleon voitti Waterloon taistelun. Hän ei saanut kohtausta taistelun aikana, ja britit voittivat. Ja sitten myös saksalaiset Blucherin johdolla lyötiin. Sitten ranskalaiset valtasivat Alankomaiden.
  Jälleen voitti preussilaiset ja itävaltalaiset. Venäjä ei halunnut osallistua sotaan. Tsaari Aleksanteri oli ensimmäinen, joka kyllästyi taisteluun eikä halunnut vuodattaa verta.
  Myös Napoleon Bonaparte oli taipuvainen olemaan viivyttelemättä sotaa. Aiheutettuaan useita tappioita liittolaisille, hän teki rauhan heidän kanssaan. Ranska sai osan Italiasta ja Hollannista sekä osan Saksasta maita ja rauhoittui.
  Jonkin aikaa tietysti... Napoleon hyökkäsi Algeriaan 20-luvulla ja valloitti sen. Ja sitten hän otti Marokon haltuunsa. Afrikkalainen keisarin laajentumisen aikakausi alkoi. Napoleon taisteli Afrikassa ja hänen joukkonsa saavuttivat jälleen Egyptin ja Sudanin.
  Napoleon juurtui Afrikassa... Mutta hän ei ole vielä kiivennyt Eurooppaan. Keisari eli melko pitkän aikaa niinä päivinä. Ja hän kuoli vuonna 1840 seitsemänkymmenen vuoden iässä, vietettyään 36 vuotta keisarina ja yhteensä johtaen Ranskaa neljäkymmentä vuotta! Tämä on hyvin pitkä ja kunniakas hallituskausi. Hänen alaisuudessaan Ranska koki sekä voittoja että miehitystä. Suurin osa Afrikasta, mukaan lukien Sudan ja Nigeria, tuli Ranskan siirtomaiksi. Lisäksi Napoleonin marsalkat valloittivat myös Indokiinan.
  Bonaparte-dynastia vahvistui. Napoleon II:lla oli myös lapsia ja hän nousi valtaistuimelle melko kypsässä iässä. Ja hänen dynastiansa jatkoi loistavaa nousuaan. Vuonna 1848 Ranska vei Italian Habsburgien valtakunnasta hyödyntäen Itävallan vallankumousta. Sitten seurasi sota Venäjän ja Britannian kanssa.
  Ranskalaiset ja itävaltalaiset voittivat venäläiset. Ja he ottivat haltuunsa paljon maata. Ukraina mukaan lukien. Napoleon II perusti Kansainyhteisön ja asetti veljensä valtaistuimelle. Venäjä pudotettiin pienvaltojen kategoriaan. Napoleon II jatkoi valloitustaan ja valloitti lisää Preussia ja Itävaltaa. Ja sielläkin, sijoittamalla heidän sukulaisensa, saamaan jalansijaa Euroopassa. Britannia yritti vastustaa, mutta hänet hakattiin...
  Kun sisällissota syttyi Amerikassa, Napoleon II puuttui asiaan eteläisten puolella. Ja hän voitti ... Ranska jatkoi myös Afrikan valloitusta ja otti Intian hallintaansa. Merellä ranskalaiset, joilla oli ylivoima luonnonvaroista, olivat brittejä vastaan kuin norsu Moskaa vastaan. Ja he jopa valloittivat itse Britannian laskeutumalla mantereelle vuonna 1873.
  Ranska otti haltuunsa sekä Australian että Kanadan ja tuli supervallaksi. Vuonna 1881 myös Napoleon II, Suuri, kuoli. Ja Napoleon III nousi valtaistuimelle. Hänen alaisuudessaan Ranska jatkoi joukkojensa siirtämistä ympäri maailmaa. Erityisesti oli kampanja Moskovaa vastaan ja sekä Venäjä että Yhdysvallat lopulta alistuivat. Ja Kiinassa oli sota. Vuonna 1904, Napoleon III:n kuoleman jälkeen, Napoleon IV nousi valtaistuimelle. Hän valloitti Japanin seuraavana vuonna ja sai muutaman vuoden kuluttua päätökseen Kiinan valloituksen. Sitten alkoi hyökkäys Latinalaiseen Amerikkaan. Napoleon Viides, joka hallitsi vuonna 1933, sai päätökseen kaikkien maailman maiden valloituksen ja maailmanimperiumin luomisen. Vuonna 1937 tehtiin ensimmäinen miehitetty lento avaruuteen. Vuonna 1945 ihmiset lensivät kuuhun. Ja vuonna 1957 Marsiin ja seuraavana vuonna Venukseen.
  Se oli avaruuden valloitus. 1900-luvun loppuun mennessä astronautit olivat jo vierailleet kaikilla aurinkokunnan planeetoilla, ja jopa joissakin paikoissa - Kuussa, Marsissa, Venuksessa - perustettiin siirtokuntia.
  Ja vuonna 2021 alkoi ensimmäisen tähtienvälisen retkikunnan lento. Ranskan valtakunta, monikansallinen ja valtava, otti haltuunsa koko maailman ja aurinkokunnan. Ja hänen unelmansa ovat valtaa maailmankaikkeudessa!
  
  
  AIVENGON MAAILMAN PUOTOUSTEN UUDET SEIKKAUKSET
  Vaikka rohkea Ivanhoe pelasti Rebeccan teloituksesta, hänen tarinansa ei päättynyt. Samoin seikkailu. Isaac teki varmasti parhaansa. Ja hän alkoi vaatia takaisin Rebeccalta otettuja koruja ja kalliita itämaisia vaatteita. Mutta tietysti hänet evättiin.
  Mikä on jo ritarikunnan omaisuutta, se on, eikä juutalaisten tarvitse ilmoittaa.
  Joten Rebecca vietti jonkin aikaa viileässä säässä paljain jaloin ja vain säkkivaatteessa. Kyllä, ennen teloitusta hän oli paljain jaloin, riisuttu ja lukittu luostariselliin. Oli kylmä ja kostea, ja siellä oli rottia. Täällä Rebecca oli niin ahdas ja kalpea.
  Pysyminen paljain jaloin vankityrmässä ja kadulla viileällä säällä johti siihen, että tyttö vilustui pahasti ja sairastui. Ja Isaacin oli kiireellisesti palkattava lääkäreitä. Näin ollen hän käytti hyvin rahaa, mukaan lukien lunnaiden maksaminen rosvoille.
  Ja etsin tapaa löytää ja ansaita rahaa jostain. Lisäksi Richard Leijonasydän ilmoitti, että hänen kruunajaistensa yhteydessä järjestetään mahtava turnaus. Ja voittaja saa ison palkinnon.
  Sillä hetkellä Isaac näki yhtäkkiä pojan lyhyissä housuissa, paljain jaloin, alasti vyötäröä myöten, mutta hyvin lihaksikkaan. Hänen lihaksensa olivat hyvin kauniita ja syvästi muotoiltuja ruskettuneen ihon alla. Keskiajan standardien mukaan poika ei ollut ollenkaan pieni, mutta hänellä oli lapselliset, pyöreät kasvot. On selvää, että tämä on edelleen lapsi, josta kasvaessaan tulee erittäin voimakas mies.
  Isaac kysyi pojalta hymyillen:
  Mitä nuori mies haluaa?
  Poika taputti paljaalla jalallaan ja sanoi:
  - Haluan osallistua ritariturnaukseen! Auta samalla sairasta tytärtäsi!
  Rikas juutalainen hämmästyi:
  - Oletko lääkäri?
  Poika vastasi hymyillen:
  "Nuoruudestani huolimatta minulla on jo paljon kokemusta tappamisesta. Ja myös lääketieteessä! Ja täysin ilmainen!
  Isaac vastasi innostuneesti:
  - Mahtavaa! No sitten. Sinulla on vahvat lihakset, mutta riittävätkö ne osallistumaan turnaukseen?
  Poika sanoi hymyillen:
  - Tuo minulle hevosenkenkä!
  Rikas juutalainen rypisti kulmiaan.
  - Miksi!
  Poika sanoi luottavaisesti:
  - Rikon sen!
  Isaac murisi:
  - Selvä, uskon! Sinulla on todella kauniit lihakset, idässä olisit iloinen, jos sinut myyty sulttaanin haaremille!
  Vastauksena poika hyppäsi ylös, pyörähti useita kertoja ilmassa ja karjui:
  - En anna periksi!
  Juutalainen vihelsi hämmästyneenä:
  - Kuinka nopea ja ketterä olet! Okei, annan sinulle hevosen ja haarniskan sekä keihään ja miekan turnausta varten. Vain sinä palautat tämän minulle kolmosina!
  Poika nyökkäsi.
  - No, koska hevonen, aseet ja panssari menee voittajalle. Tässä suhteessa voit taistella.
  
  Erittäin tyytyväinen Isaac sanoi:
  - Hieno nuori mies... Mikä sinun nimesi on?
  Poika vastasi vaatimattomasti:
  - Oleg Rybachenko! Olen soturi, joka auttaa heikkoja ja palvelee yleensä Venäjää. Mutta tässä tapauksessa tulin pelastamaan tyttäresi. Koska keuhkoputkentulehdus on erittäin vaarallinen sairaus keskiajan standardien mukaan. Ja harvat taitavat lääkärit voivat pelastaa tytön!
  Isaac vastasi hymyillen:
  - Näytätkö paljon vanhemmalta kuin näytät?
  Poika nyökkäsi.
  - Kyllä, olen ollut monta vuotta! On vaikea edes laskea kuinka monta, koska matkustan ja elän eri maailmoissa. Mutta minulla oli niin paljon tapahtumia ja vaikutelmia.
  Juutalainen huomautti:
  - OK! Mene ja paranna tyttäreni! Sillä välin lähetän hakemaan hevosen ja panssarin. Kyllä, ja nyt mittaat kasvua. Näytät olevan vain poika, mutta melko iso ja leveähartinen. Yhtä pitkä kuin Ivanhoe, ja ehkä olet leveämpi hartioissa!
  Oleg nyökkäsi ja sanoi:
  - Tyttäresi hoitoon tarvitsen alkoholia, rasvaa, tusinaa pientä kuppia. - Nähdessään kuinka Isaacin kasvot vääntyivät, poika kiirehti lisäämään. - Kupit ovat vain hetken. Ja mäyrärasvaa olisi myös kiva löytää. Poika nyökkäsi. Ja tyttärestäsi tulee yhtä hyvä kuin uusi!
  Isaac nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kyllä, vain pieni taikuri! No, kaikki on valmista, mene ja pelasta tyttäreni.
  Poika välähti paljain jaloin, pyöreinä, vaaleanpunaisina ja täysin pölyttöminä.
  Hän alkoi meteli Rebeccan ympärillä. Tyttö oli kalpea ja yski. Todellakin, toisin kuin kuolematon poika, hän ei ollut tottunut kylmään. Eteläisen maan tytär, Britannian syksyllä, vietti yön paljain jaloin ja yhdessä kaapussa kosteassa ja kylmässä sellissä ja pari päivää ulkoilmassa. Täällä ja anteeksi ei kauan.
  Ja nyt sinun on asetettava hänelle pankkeja - tehokkain kansanlääke, joka auttaa paljon.
  Rebeccan iho on melko vaalea eikä ruskettunut. Hän nolostui alasti komean lihaksikkaan pojan edessä.
  Oleg Rybachenko sanoi laittaen etusormensa huulilleen:
  - Olen lääkäri! Älä arkaile minua!
  Ja tyttö hymyili takaisin.
  Poika, jolla oli jo kokemusta, laittoi hänelle tölkkejä. Tyttö nyökkäsi.
  Mutta Oleg silitti häntä hellästi, kaatoi naarmuuntuneet pohjat. Tottumaton tyttö käveli polkua pitkin ja hänen paljaisiin jalkoihinsa osuivat kivit. Ja tie teloitukseen osoittautui erittäin kipeäksi rikkaalle tytölle, joka ei ollut tottunut olemaan ilman kenkiä.
  Poika, joka juoksi koko ajan paljain jaloin, huomautti:
  - Hellästi, niin hellästi!
  Ja hän laittoi hänen päälleen tölkkejä, joista oli jälkiä tytön selässä. Mutta pankit vetivät taudin pois. Ja niin Rebecca sai maitoa hunajalla ja nukahti.
  Sen jälkeen Oleg antoi piikalle käskyn jatkaa maidon antamista hunajalla ja malikilla sekä mäyrän rasvalla.
  Ja hän kiirehti turnaukseen. On tarpeen harjoitella sekä hevonen että panssari ja aseet.
  Juutalainen, vaikka onkin ahne, ei ole tyhmä. Ja hevonen oli hyvä ja haarniska aseineen ei ollut huono. Oleg kiipesi panssariin ja tunsi olonsa kiusaksi niissä. Alaston tappelu olisi paljon taitavampaa. Mutta turnauksessa on säännöt: kaikkien on oltava panssarivaunuissa ja hevosen selässä. Täällä taistele alasti miekoilla, sitten Oleg Rybachenko tuhosi kokonaisia armeijoita miekoilla.
  Poika kilpaili valkoisella hevosella ja odotti innolla taistelua.
  Turnaus pidettiin Lontoossa. Ivanhoe oli jo toipunut haavoistaan ja häntä pidettiin yhtenä turnauksen suosikeista. Richard Leijonasydän valmistautui taisteluun. Myös muiden maiden sotilaita odotettiin saapuvan. Erityisesti Alban herttua: mahtava taistelija Espanjasta. Ranskan herttua Guise, paroneja Saksasta. Monet taistelijat. Jopa kaukaisesta Venäjältä prinssi Ruslan saapui. Tarkemmin sanottuna ei Venäjältä, vaan Kiovan Venäjältä.
  Joten edustus tässä osoittautui vakaaksi. Ja se oli ennennäkemätön turnaus ja palkintoja.
  Voittajan piti saada kokonainen kultaarkku, jonka Richard Leijonasydän toi Palestiinasta. Ja tämä rintakehä painoi ainakin tonnin.
  Joten ne, jotka haluavat taistella - ilmeisesti, näkymättömästi.
  Turnaus käytiin suuren osallistujamäärän vuoksi cup-järjestelmän mukaisesti.
  Oleg Rybachenko saapui ritarien erityisleirille. Panssari ja hevonen, tämä on passi, mutta kukaan ei vaadi asiakirjoja.
  Poika vietti yön leirillä. Illalla hänen luokseen tuli helppo hyveellinen nainen. Nähdessään, että hänen edessään oli vielä melko lapsi ja hyvin kaunis, hän nyökkäsi:
  - Palvelen sinua poika ilmaiseksi!
  Oleg nyökkäsi hyväksyvästi ja totesi:
  - Et tule katumaan sitä, olen erittäin kokenut!
  Ensimmäistä kertaa vuosiin prostituoitu luultavasti koki useita todellisia orgasmeja ja näytti jopa nuoremmalta. Hän lähti tyytyväisenä. Pian tyttöjä ilmestyi lisää. Oleg huomautti:
  - Sinun täytyy maksaa seksistä! Ja upeasta seksistä tuplasti! Kultakolikko jokaiseen orgasmiin!
  Prostituoidut suostuivat mielellään... Oleg ansaitsi kunnon rahaa, mutta yhdessä yössä hän sulki silmänsä. Hänen tyttönsä ja nainen tulivat paikalle. Ne ovat yleensä nuoria ja kauniita, mutta voit saada tartunnan. Totta, Oleg on kuolematon lapsi, eikä infektio vie häntä.
  Mutta olin hieman uupunut ennen taistelua...
  Ja sitten trumpetti soi ja turnaus alkaa aamulla. Täällä ritarit hajallaan kentän poikki. Se vaatii paljon taisteluita. Valittavissa tylppä tai terävä kärki. Kaikki muu päätetään arvalla.
  Oleg kaatui taistelemaan ensimmäisessä taistelussa saksalaisen paronin kanssa. Hän oli poikaa suurempi ja painavampi ja melko arvovaltainen soturi.
  Mutta terminaattoripoika on kokenut ja tekninen. Ja jotta keihäs ei kaatuisi, siirrät kilpeä hieman sivulle ja pehmennät iskua. Ja istutat itsesi kääntämällä kehoa.
  Oleg on erittäin vahva, ja vihollinen ammuttiin alas hänen hevosensa kanssa. Ja poika vihelsi. Hän on jo käynyt läpi monia taisteluita eri universumeissa. Ja hän taisteli kolmannen valtakunnan kanssa rinnakkaisuniversumissa, jossa natsit valloittivat ensin koko maailman ja vasta sitten hyökkäsivät Neuvostoliittoon. Ja se oli vahva liike heiltä.
  Ja sitten poika taisteli yhdessä Margaritan, kuolemattoman tytön kanssa, joka oli myös kerran aikuinen. Ja heidän kanssaan neljä kaunista ja myös melkein kuolematonta tyttöä. Kuusi supermiestä taisteli armeijan kanssa, joka valloitti melkein koko maailman. Ja osoitti valtavaa sankarillisuutta.
  Ja nyt turnaus. Ei se niin vaikea sopimus ole. Ja superpojalle uneton yö prostituoitujen kanssa ei ole este.
  Lapsi sai ensimmäisen palkintonsa: hevosen, aseita ja haarniskoja. Yleensä ritarit lunastivat heidät rahasta. Joten jos olet hyvä taistelija, niin turnaukseen osallistuminen on sinulle hyödyllistä.
  Sitten toinen taistelu... Tällä kertaa arpa toi Olegin mahtavalle espanjalaiselle Alban herttualle. Sitä pidettiin Espanjan parhaana soturina. Olisi ollut mielenkiintoisempaa taistella häntä vastaan loppua kohden, mutta paljon on paljon.
  Vihollinen oli jättiläinen ja painoi kolme kertaa enemmän kuin Oleg. Keihästaistelussa paino on merkittävä haitta. Ja hevonen lähellä Albaa on luonnos. Ehkä tällainen ruho olisi triviaalia murskata sinut.
  Olegilla ei ollut paljon kokemusta turnauksista. Yleensä hän taisteli hieman eri tavalla. Mutta terminaattoripojan yleinen taistelukokemus on valtava.
  Ja niin hän lähti. Keihät ovat teräviä ja teroitettuja.
  Alba ryntäsi hänen kimppuunsa suurella nopeudella. Hänen hevosensa, vaikka se on vetohevonen, on erittäin ketterä. Oleg on kuitenkin paljon nopeampi kuin jättiläinen Alba itse. Ja kun poika lähestyi, hän jätti keihään ja löi vihollista visiiriin. Isku on musertava ja rungon kauluksen alla. Alba lensi voimakkaan hevosensa selästä ja kaatui. Jopa muutama hammas putosi.
  Oleg voitti ja sanoi hymyillen:
  - Arvokas lahja häihin!
  Voitto teki pojan havaittavaksi. Kuningas Leijonasydän kätteli häntä ja huomautti:
  - Olet vahva soturi! Mistä olet kotoisin?
  Oleg vastasi hymyillen:
  - Anna majesteettinne olla hiljaa!
  Tässä on kolmas ritarien taistelu. No, kolme taistelua päivässä on paljon, ehkä jopa neljä on ajoissa.
  Oleg taisteli nyt englantilaista taistelijaa vastaan. Paikallinen ritari ei ole niin suuri kuin Alba, ja näytti varovaiselta.
  Mutta voit nähdä kokeneen ja vahvan taistelijan.
  Tottumuksesta Oleg hajotti hevosensa ja löi, laittoi ja käänsi ruumista, ja tietysti hän itsekin oli siirtymässä pois keihästä.
  Taas kaatoi vihollisen vaivattomasti. Se ei ole vaikeaa ja saat itseluottamusta.
  Joten kolmas ritari on voitettu.
  Väliaikainen tauko ja voittajien juhla. Osallistujamäärä on laskenut. Ja he söivät paljon.
  Oleg riisui kypäränsä. Monet olivat yllättyneitä, että hän oli niin nuori, etteivät edes hänen viikset kasvaneet.
  Poika söi melko paljon ja tuli vähän raskaaksi.
  Hänen seuraava vastustajansa oli Ranskan paras taistelija - Guisen herttua.
  No, miksi ei pelätä susia metsässä.
  Guisen herttua oli erittäin taitava, tekninen, isokokoinen, pitkä ja leveähartinen.
  Ilmeisesti hän on älykäs taistelija.
  Oleg Rybachenko päätti voittaa hänet yksinkertaisella tavalla.
  Kun ratsastajat hajaantuivat, ja sitten alkoivat lähentyä. De Guise petti keihäänsä ja yritti lyödä poikaa vartaloon kilven ohi. Mutta Oleg, jolla oli ehdoton reaktio, onnistui lähtemään, ja hän itse latasi keihään rintaan niin, että se katkesi. Tietenkin hän lisäsi ruumiin.
  Ja de Guise lensi ja törmäsi niin lujasti, että verta vuodatti hänen suustaan. Tässä on isku.
  Poika naurahti ja huomautti:
  - Älä tyrannisoi!
  Tämä oli päivän viimeinen ottelu. Seuraavaan on vielä neljä jäljellä.
  Oleg oli tyytyväinen.
  Mutta hänellä ei ollut aikaa levätä. Taas he tulivat kiintymyksen vuoksi saadakseen huoran orgasmeja. Lisäksi he lähettivät hänelle lunnaita haarniskista ja hevosista. Ja esimerkiksi de Guisen panssari oli kiviä, ja summat olivat huomattavia.
  Tietenkin Isaac joutui myös maksamaan velan takaisin. Juutalainen näytti olevan tyytymätön itseensä. Että hän määräsi palauttamaan velan vain kolme kertaa, mutta se olisi voinut olla viisi tai jopa kymmenen kertaa. Oleg kuitenkin näki, että ahne juutalainen kärsi, ja antoi hänelle vielä kaksikymmentä kultakolikkoa Rebeccan hyväksi lahjaksi tytöltä.
  Ja sitten hän palveli jälleen prostituoituja. Ja nosti hintaa kahteen kultakolikkoon. Silti halukkaita oli paljon. Ja muutama jalo vaimo tuli myös. He halusivat myös saada upean orgasmin tai jopa tulla raskaaksi tällaisesta loistavasta ritarista.
  Jälleen Oleg Rybachenko ei nukkunut koko yön ja työskenteli. Mutta tämä on yleisesti ottaen hyvä. Tällainen nuori gigolo on ansainnut kuinka paljon rahaa.
  Ja vielä neljä taistelua ennen kupin saamista.
  Ja ensimmäinen vastustaja on taistelija Afrikasta. Hyvin iso. No, vain jättiläinen, kahdeksan jalkaa pitkä. Ja kilon paino on vähintään kaksikymmentä. Voittopainonsa ansiosta. Hän ei taistellut edes hevosella, vaan valtavan kamelin selässä. Ja murskasi kaikki.
  Mitä voi taistella mustan miehen kanssa. Oleg Rybachenko oli jopa tyytyväinen, että hänen vastustajansa oli niin jättiläinen. Se oli mielenkiintoista ja kiehtovaa.
  Lisäksi panokset jaettiin, ja oli mahdollista lyödä vetoa itsestäsi ja voiton tapauksessa ainakin ansaita jotain.
  Oleg lauloi:
  - Olen uskon ritari villien polvilla,
  Venäjän viholliset, pyyhin pois maan pinnalta!
  Ja niin poika otti sen ja valmistautui hieman taistelua varten, voitelemalla kilven öljyllä.
  Valtava musta soturi hyökkäsi hänen kimppuunsa ... Oleg ryntäsi häntä kohti. Vihollinen on kamelin selässä ja nousee kuin kivi. Totta, tällaista taistelijaa ei ole niin helppo kaataa.
  Oleg jätti vihollisen valtavan sängyn ja löi vihollista panssariin.
  Pojan keihäs katkesi, mutta vihollinen järkyttyessään vastusti. Oleg vihelsi, perinteinen joukkojen kauluksen alla ei auttanut.
  Terminaattoripojalle annettiin toinen keihäs ja he erosivat uudelleen.
  Oleg päätti, että tällä kertaa olisi parempi lyödä vihollista visiirissä. Tämä antaa vaikutuksen, vaikka siihen on vaikeampi lyödä.
  Afrikasta kotoisin oleva soturi oli ovela ja suuntasi tällä kertaa keihään ratsun rintaan. Mutta Oleg, näkiessään tällaisen mahdollisuuden, onnistui siirtämään hevosensa sivuun. Vaikka vähän ja raapi hevosta. Villissä raivossa Oleg löi häntä keihällä niin, että visiirissä, jonka hän mursi tangoista, kärki meni aivoihin. Isku oli kohtalokas. Se ei ollut sääntöjen vastaista. Tietty prosenttiosuus turnauksissa käyneistä ritareista, erityisesti ne, joilla oli teräviä keihäitä, kuoli.
  Se osoittautui kuitenkin odottamattomaksi. Ja vihollisen ruho romahti kamelista.
  Loistava voitto. Vain hevonen loukkaantui lievästi. Ja Oleg levitti pitkän naarmun parantavalla balsamilla. Ja tämä ei tietenkään lisännyt hevosen terveyttä.
  Ja seuraava vastustaja on Venäjältä. Tällä kertaa prinssi Ruslan. Myös isompi ja erittäin ketterä taistelija. Oleg ei ollut kovin iloinen kolmen unettoman yön jälkeen.
  Hänen vastustajansa oli kuitenkin myös selvästi väsynyt viiden taistelun jälkeen.
  Oleg nukahti tasan tunnin. Hänen unensa oli syvää ja hän unelmoi jostain menneistä seikkailuista.
  Kyllä, kuusi sotilasta otti Stalinin ja Fuhrerin aikojen natseja vastaan tuhoten ne perusteellisesti tankkien kanssa.
  Oleg Rybachenko teki jousen sapeliillaan ja kaatoi fasistiset sotilaat. Ja sitten paljaalla, poikamaisella jalalla hän heittää teräviä ja teräviä neuloja tappaen vastustajia ja tankkeja.
  Ja sitten taas, kun satakieli rosvo viheltää. Ja kokonaisia ällistyneiden varisten hiutaleita putoaa natsijoukkojen päälle.
  Terminaattoripoika huusi:
  - Pieni poika löysi liekinheittimen,
  Kyllä, te fasistit, valitettavasti, ei onnea!
  Margarita kaatoi myös natsit epätoivoisesti. Mutta samaan aikaan hän heitti ohuita kiekkoja paljain jaloin. He katkaisivat Hitlerin helvetillisen auringon maan sotilaiden päät ja tankkien rungot.
  Tyttö vihelsi samaan aikaan ja huusi:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja varikset putosivat ja löivät natseja kuin rakeita ja tankkien massa paloi.
  Ei vain ikuiset lapset ja neljä noitatyttöä taistelivat. Venäjän puna-armeijan rykmentti kolmeakymmentä natsidivisioonaa vastaan osoitti taipumatonta kestävyyttä.
  Natasha sillä välin otti, pilkkoi myllyn miekoilla. Murskatut vihollissoturit. Ja sitten hän laukaisi toisen bumerangin paljain jaloin. Hän katkaisi natsien kurkun ja tankkien rungon.
  Ja helakanpunaisesta nännistä leimahti pulsari, joka lauloi:
  - Kunnia suurimmalle Venäjälle!
  Zoya ei myöskään antanut vastustajilleen mahdollisuutta. Hän pilkkoi aina silloin tällöin pidentää miekkoja, sotilaita ja tankkeja. Ja sitten, paljain varpaillaan, hän heitti myrkyllisiä neuloja. Ja sen jälkeen, kun hänen karmiininpunaiset nännit sylkivät kokonaisia salamakaskadeja, jotka sulattivat saksalaiset mastodonit.
  Soturi lauloi:
  - Venäjä on maamme!
  Tulen aina olemaan hänelle uskollinen!
  Ja kuinka pulsari ampuu tytön navasta. Kyllä, murskaa natsit repeytyneiksi ihomurskeiksi. Ja sitten hän ottaa tankit käsiinsä.
  Augustina ei myöskään anna fasisteille mahdollisuutta. Terminaattoritytön kuparinpunaiset hiukset leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja paljaat, taltatut jalat heittävät hyvin tappavia kuolemanlahjoja. Mikä ei anna mahdollisuutta Wehrmachtin sotilaille tai tankeille.
  Samaan aikaan soturi heittää palavia palasia maagisen plasmasulavan metallin rubiininänneistä. Ja älä unohda karjua:
  - Kunnia isänmaalle - elää kommunismin alla!
  Ja sitten hänen pyöreästä navastaan, kuin salama.
  Svetlana on myös taistelussa. Hän on erittäin siisti tyttö. Ja myös lyö natseja miekoilla. Ja paljain, siroin jaloin heitän kokonaisia kuoleman tikareita. Että he katkaisivat natsien päät ja katkaisivat raskaiden ja keskisuurten ajoneuvojen tornit.
  Ja mansikan nänneistä se edelleen antaa koronavuotoa. Ja tämä on todella enemmän kuin tappavaa, varsinkin tankeille ja lentokoneille.
  Ja soturi myös napasta antautuu tuhon lahjalle.
  Ja laulaa:
  - Kunnia suurelle Venäjälle! Jumala voi pelastaa meidät!
  Ja venäläiset sotilaat ampuvat natseja kuuluisasta Mosin-kivääristä. Pari konekivääriä myös toimii. Aseet ampuvat. Yksi ensimmäisistä venäläisistä tehostetuista suihkukranaateista "Andryusha" on myös toiminnassa.
  Neuvostoarmeijan sotilaat olivat hyvin valmistautuneita. He osuvat tarkasti ja ovat erittäin kurinalaisia.
  Oleg Rybachenko kaatoi natseja, sekä jalkaväkeä että tankkeja ja jopa lentokoneita, ajatteli: kuinka kansamme onnistui häviämään natseille tässä vaihtoehtoisessa todellisuudessa?
  Se on täysin häpeällistä! Mutta venäläiset ovat parempia. Näin slaavilaiset sotilaat lävistävät pieniä, valkoisia ja mustia sotilaita pistimellä ja räjäyttävät tankkeja kranaateilla. Voittoon on enää vähän aikaa. Ja kuninkaallinen armeija on sankarillinen. Tässä on yksi venäläinen, paljas vatsa, konekiväärityttö ampumassa saksalaisia joukkoja. Lyhyessä hameessa ja paljain jaloin tämä tyttö, mutta hän lähettää luoteja osuvasti.
  Ja Oleg Rybachenko leikkaa miekoilla. Ja sitten hän myös heittää bumerangin paljain lasten jaloin leikkaamalla pois vihollisen ja panssarivaunut. Ja kun poika viheltää...
  Ja taas kuinka varikset putoavat natseihin. Natseilla ei ole mahdollisuuksia sen jälkeen. Ja myös hyökkäyslentokoneita.
  Oleg Rybachenko, tämä ikuinen poika kiljui:
  - Kunnia kosmiselle isänmaalleni!
  Margarita, tämä ikuinen tyttö on myös kuuma taistelussa. Ja hän leikkaa sapelilla, hyvin tunnetusti. Ja kuinka se viheltää, että varisjoukko iskee ylhäältä ja murtautuu natsien päiden läpi ja fasististen panssarivaunujen tornien luukkujen läpi. Ja paljain, lapsellisin jaloin hän heittelee bumerangeja niin, että helvetin fasistisen auringon maan soturit putoavat kymmeninä.
  Marguerite huusi:
  - Rakas Venäjä - ystävällinen kansojen perhe!
  Natasha viilteli natseja miekoilla. Hän pisti kokonaisen joukon neuloja paljain sormin. He valtasivat ja ymmärsivät natseja ja räjäyttivät tusina tankkia. Tyttö ei kuitenkaan unohtanut laukaista koronavuotoa tulipunaisista nänneistään.
  Ja kuinka salama heitetään ulos navasta tappavalla seurauksella, erityisesti tankeille ja lentokoneille.
  Tyttö huusi:
  - Minusta tulee niin super!
  Zoya taistelee myös villissä taistelussa. Ja hänen miekkansa kimaltelevat kuin raivoava ukkosmyrsky, tulisten kipinöiden virrat vuotavat ja leikkaavat tankkeja kuin voita kuumalla veitsellä. Ja terminaattoritytön paljaat jalat heittelevät neuloja, jotka pilkkovat natseja kuin siili.
  Ja tappavat tuhopulsarit lentävät ulos karmiininpunaisista nänneistä ja lentokoneet ja tankit palavat niistä. Soturi on hyvin taisteleva ulkonäöltään ja teoistaan.
  Kauneus leikkaa natseja, lentokoneita ja itseliikkuvia aseita, ei anna heille armoa.
  Ja tappelutyttö huutaa:
  - Kunnia isänmaalle!
  Augustinus taistelussa ei tunne rauhaa, ja väkivaltainen raivo kuhisee häntä. Ja hän leikkaa vihollisia sapelilla kuin kaalia. Ja hänen silmänsä palavat kuin smaragdit. Ja paljaat jalat, kuten potkurin lavat, heittävät ulos tuhon viestejä, jotka repivät tankkilentokoneita.
  Ja rubiininväriset nännit lähettävät natseille sellaisia maagisia plasmavirtoja, joita mikään ei voi vastustaa.
  Mutta kun Augustinuksen navasta lentää maagisen salaman virta. Ja hän murskaa koko joukon vihollisia panssarivaunuineen.
  Tyttö huusi keuhkoihinsa.
  - Kunnia Kaikkivaltiaan Jumala Rod!
  Svetlana taistelee villiä väkijoukkoa vastaan. Ja tyttö kuinka iskeä perhosella. Ja paljain jaloin, kuinka laukaista uusi bumerangi, joka katkaisee autojen tornit. Hyperluokan soturi ja luonnollinen blondi.
  Ja kuinka taikuuden tsunami irtoaa mansikan nännistä. Ja hän otti sen ja murskasi vihollisen, ikään kuin jää olisi rikkoutunut miekan iskujen alla. Ja navasta hän sai koronavuotoa. Tankkien massa suli, monet lentokoneet paloivat.
  Svetlana twiittasi:
  - Tyttö rakastaa tappamista
  Tässä on tyttö!
  Oleg Rybachenko taistelee kuin todellinen titaani. Terminaattoripoika on niin epätoivoinen taistelija. Ja paljain lapsellisin jaloin hän vapauttaa useita kiekkoja, jotka leikkaavat vihollisia, tankkien metalli on kuin kuuma jääneula.
  Ja kuinka karatelapsi pyörittää tuulimyllyä.
  Ja jos hän ottaa sen ja viheltää keuhkoihinsa. Että kokonainen massa variisia sekä ottaa että putoaa. Ja painaa natsitaistelijoiden päitä.
  Ja sitten se sylkee putkesta... Ja se repi pois sadan fasistin ja lentokoneen tankin miestäydellisyyden. Ne kipushokki otti ja okochurilas.
  Pieni kirjailija huusi:
  - Venäjän kommunismin puolesta!
  Margarita sylkee raivoissaan natseja, ja hänen suustaan lensi maagisen plasman virrat. Ja he nielivät natsit luurankoihin asti. Ja tankit sulivat ja lentokoneet sotkeutuivat tuliseen verkkoon.
  Warrior on kultahiuksinen tyttö.
  Ja hänen paljaat jalkansa heittelevät pistäviä ja tappavia esineitä niin, että natseilta lentää vain repeytyneen lihan palaset ja tankkeista arkut.
  Ja tytöt myös erosivat tosissaan ...
  He jopa riisuivat housunsa. Sen jälkeen natsien tuhoaminen sujui paljon tehokkaammin.
  Natasha suoritti iskuja valkoisille ja mustille sotilaille. Ja nyt hänen paljaat jalat heittävät useita kranaatteja ja repeävät paloiksi kokonaisen natsepataljoonan ja suuren panssarimassan. Ja sitten hän päästää punaisista nänneistä aallon, joka tuo tuhoa natseille, kuten tsunamijoukkojen kaskadi, sekä jalkaväelle että tankeille lentokoneilla.
  Ja napasta se ottaa tappavan salaman kuin lennon ja polttaa natsikohortin, ja niistä jäi jäljelle vain hiiltyneet ruumiit ja kolme tusinaa tankkia heidän mukanaan.
  Ja loppujen lopuksi, ikään kuin Venuksen povesta, lentää kaunis tyttö, murhaava pulsari, joka kasvaessaan kokoaan otti sen, kiertyi ja poltti kokonaisen natse-rykmentin ja sata tankkia, mukaan lukien useita. Hiiret, kerralla.
  Soturi karjui:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Zoya otti ja toteutti yhdistelmän, pidentää jyrkästi miekoilla ja katkaisi tankkien tornit. Ja ulkoisesti nuori soturi otti sen ja laukaisi sen kiekoilla, sekoitettuna hernepommiin. Ja repii paljon japanilaisia. Ja sitten vadelman nänneistä se ottaa itsensä ja vapauttaa uuden salamavirran. Ja murskaa viholliset pelimerkit pienillä pelimerkeillä. Eikä tankeista jää mitään.
  Ja sitten navasta, ikään kuin lasersäteiden osuma. Ja natsien massat leikataan pois. Ja tankit yleensä menettävät tornit, rikkinäiset rullat lentävät niistä pois.
  Ja lopuksi, kuten Venuksen luolasta, lehtikultahiuksinen soturi heittää ulos kiihkeän energiavirran. Ja se lakaisee pois natsivartijat ja suuren joukon tankkeja ja lentokoneita ja itseliikkuvia aseita. Nämä ovat kovia taistelijoita.
  Soturi huusi keuhkoihinsa:
  - Kunnia Stalinin ja tsaari Aleksanteri III:n kommunismille!
  Oleg Rybachenko heräsi ja on valmis uuteen taisteluun. Hänen vastustajansa Ruslan hyppäsi hevosen selkään.
  No, kaksi venäläistä ritaria taistelee. Vaikka Ruslan näyttää isommalta, hänen vastustajansa on nopeampi ja vahvempi.
  Ja niin he ryntäsivät toisiaan kohti.
  Oleg Rybachenko otti keihään iskun kilpeen ja siirtyi sivuun. Ja lyö vihollista käännöksellä suljetulla rungolla. Ja myös hänen keihäs katkesi, mutta vihollinen floppasi hevosensa mukana.
  Ratsastaja istui lujasti, mutta hevonen ohitti. Oleg voitti jälleen ja sai pokaalin.
  Ja edelliseen taisteluun hänellä oli rahaa.
  Tämän voiton jälkeen Oleg valmistautui jo semifinaaleihin. Ja hänen kilpailijansa pitäisi olla itse Richard Leijonasydän. Mikä suuri odotus.
  Mutta kiven neljä ritaria illallistivat yhdessä.
  Kauniit tytöt palvelivat heitä. Keskiajan tiukoista tavoista huolimatta tytöt olivat paljaspäisiä, lyhyitä hameita ja paljain jaloin.
  Tyttöjen vaaleisiin hiuksiin on kudottu värillisiä nauhoja.
  He tarjosivat ruokaa ja viiniä.
  Richard Leijonasydän huomautti:
  Olet hyvin nuori vuosien takaa. Sinulla ei ole edes viiksiä. Mutta niin vahva ja epätavallinen taistelija. Jos haluat, teen sinusta vartijani pään!
  Oleg Rybachenko vastasi rehellisesti:
  - En haittaisi, mutta minun on pian lähdettävä Britanniasta. Ja minun on pakko taistella toisessa maailmassa muiden joukkojen kanssa. Joten valitettavasti en voi enää palvella sinua!
  Ivanhoe sanoi luottavaisesti:
  - Voin tehdä sen!
  Oleg katsoi häntä. Vaikka Rybachenko oli noin 12-vuotiaan pojan ruumiissa, Ivanhoe oli hänen kanssaan samanpituinen. Ja olkapäissä jopa lihaksikas poika näytti leveämmältä. Mutta jotenkin tämä herkkä nuori mies voitti. Richard Leijonasydän on Ivanhoen päätä korkeampi ja hartioista paljon leveämpi. Ja neljäs ritari on pään pitempi kuin Richard itse. Ja mitä... Kaksi päätä ja vähintään kolme kertaa paksumpi, mutta Ivanhoeta pidetään suosikkina.
  Ehkä he kohtaavat finaalissa. On mielenkiintoista, kuinka Ivanhoe voittaa häntä isommat ja raskaammat. Ja kuka opetti hänelle niin filigraanisen turnauspainin tekniikan.
  Oleg söi lihaa ja joi viiniä ... Tuoli on mukava ja voit nukkua vielä pari tuntia.
  Varsinkin kun Richard nukkui. Terminaattoripoika näki unta yhdestä menneisyydestään;
  Tietenkin Oleg Rybachenko, Margarita Korshunova, neljä noitatyttöä ja tämä on erittäin vakavaa. Mutta niiden lisäksi tulee tietysti muitakin hittejä.
  Oleg Rybachenko ampuu konekivääreistä kiinteillä patruunoilla. Hän näyttää erittäin lihaksikkaalta noin 12-vuotiaalta pojalta, jolla on yllään vain shortsit ja paljas rinta. Aikuisena hänestä tuli ikuinen lapsi, joka sai kuolemattomuuden. Ja nyt hän työskentelee sen parissa eri tehtävissä. Ja entinen tieteiskirjailija rakastaa sitä.
  Margarita näyttää myös noin 12-vuotiaalta tytöltä, mutta hän oli aikuinen kirjailija, joka osti myös kuolemattomuuden vastineeksi erilaisten tehtävien suorittamisesta. Tyttö taistelee ja hakkaa konekivääreistä.
  Lisäksi Oleg Rybachenko leikkaa myös miekoilla, jotka pidentyvät useita kymmeniä metrejä. Poika heittää myös kranaatteja paljain varpaillaan. Ja hän ei unohda sylkeä salaman napasta, että kiinalaiset paistetaan kuin grillit.
  Mutta viheltäminen on myös erittäin tehokasta. Sitten parveilevat varikset pyörtyvät ja kiinalaiset lyödään ulos, eivätkä edes kypärät auta kiinalaisia.
  Poika huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Tämä tehtävä on varsin miellyttävä, mutta siellä ei ole niin ruusuisia. Täällä yhdessä universumissa saksalaiset noitatytöt: Gerda, Charlotte, Christina, Magda kehittivät ainutlaatuisen tankin - "Panther" -2. Tästä autosta tuli matala siluetti, vaihteiston ja moottorin sijainti yhdessä ja säiliön poikki. Rungon etupanssari oli 120 mm suuressa rinteessä, sivut 82 mm rinteessä, torni oli 150 mm suuressa rinteessä. Ja 88 mm:n tykki parannetulla ballistiikalla ja tulinopeudella.
  Tämä auto oli jopa paremmin suojattu kuin Tiger-2, ja airo oli vain neljäkymmentä tonnia.
  Tämä mahdollisti sen käynnistämisen massatuotantoon syksyllä 1943 vanhalla 700 hevosvoiman moottorilla.
  "Panther" -2:sta tuli heti toisen maailmansodan paras tankki, ja saksalaiset alkoivat voittaa.
  Ja he jopa lähestyivät Moskovaa, ja murhamiesten maihinnousuryhmä pilkkoi heidät ja räjäytti heidät.
  Saksalaisten tappaminen on kuitenkin epämiellyttävää valkoiselle rodulle, eivätkä keltaiset soturit tietenkään ole sääli.
  Varsinkin nyt, kun Kiina on levittänyt tartuntaa ympäri maailmaa!
  Myös Venäjällä. Joten hiotaan näitä taivaankappaleita!
  Margarita myös leikkaa kiinalaisia miekoilla, jotka pidentyvät. Ja hän ampuu itseään konekivääreistä - jokainen luoti osuu suoraan maaliin. Ja paljain siroin varpain hän heittää tappavia kranaatteja.
  Ja kuinka salama vapauttaa navasta vihollisia, tuhoaen ja polttaen ja sulattaen tankkeja.
  Ja jos tyttö viheltää, se osoittautuu tukoksi.
  Ja varikset putoavat Kiinan huipulle ja kaatavat lentokoneita.
  Tyttö huutaa:
  - Kunnia kommunismille!
  Näin kuolemattomat lapset, kerran aikuisina, ottivat kiinalaisia vastaan. Mutta neljä muuta tyttö-noidaa, ikuisesti nuoria olentoja, puidaavat taivaallisen valtakunnan perusteellisesti.
  Natasha antaa sarjan konekivääriä uudelleenkäytettävillä patruunoilla. Ja sitten hän piirtää myllyn miekoillaan sadan metrin mittaiseksi!
  Ja paljain varpain hän heittää sahanpurukranaatin ja liottaa juoman. Se räjähtää kuin tyhjiöpommi. Räjäytetty kiinalainen ja heidän primitiiviset panssarivaununsa lentävät ylös. Ja sitten tyttö heittää salaman helakanpunaisista nänneistään, hän polttaa kiinalaisia sotilaita elävältä. Ja tuhon pulsarit heitetään ulos navasta.
  Ne murskaavat lentokoneita kuin perhoset polttavat Kiinan lentokoneita soihtussa.
  Mutta kruunutemppu, kun aggressiiviset maagiset tsunamit lentävät ulos Venuksen helmasta, ne polttavat kiinalaisia kuin helvetin liekki.
  Natasha siristi:
  - Kunnia Neuvostoliiton isänmaalle!
  Zoya on myös hyökkäyksessä. Hän on luokkatyttö yleisesti ottaen super. Ja hän leikkaa miekoilla ja ampuu konekivääreistä. Ja patruunoita on täällä loputtomasti, ja ne katkaisivat viholliset perusteellisesti. Ja kun tytön paljaat jalat heittävät kranaatteja repien kiinalaisia sotilaita osiin. Ja sitten vadelman nänneistä sykkivät tuliset pulsarit - repivät irti tankkien torneja.
  Salamat lensivät ulos kultahiuksisen tytön navasta. Ja sadat Taivaallisen Imperiumin soturit paahdettiin kuoliaaksi.
  Ja tässä on Venuksen luola, josta tuli murhaava tornado. Se ohitti kiinalaisten joukkojen kuoleman viikate.
  Zoya twiittasi:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Augustine nauroi ja paljasti hampaitaan säteilemällä kiinalaisia polttavia auringonsäteitä:
  - Stalinia ei ole enää!
  Ja hän räjähti konekivääreillä ja leikkasi pitkänomaisilla miekoilla. Ja sitten paljaat varpaat heittivät kranaatteja. He repivät osaksi lukuisia kiinalaisia. Ja kauneuden rubiininänneistä lensi tuhon ja tuhon salama. He polttivat paljon Taivaallisen Imperiumin taistelijoita. Ja napasta lentävät pulsarit ja tankit repivät osiin valtavan määrän kiinalaisia. Ne ovat niin kuumia ja tulta hengittäviä.
  Mutta Venuksen helmi otti ja toimi. Ja niin monet vastustajat ottivat ja polttivat.
  Augustine murisi:
  - Neuvostoliiton suuruuden puolesta!
  Svetlana taistelussa on siistein ja julmin. Ja sitten hän ampui konekivääripurskkeen, leikkaamalla vastustajat Kiinasta pitkiksi miekoin.
  Mutta mansikkanänneistä hyppäsi salama, joka poltti vastustajat säälimättä ja taivaallinen valtakunta on tulessa ja tornit repeytyvät sen tankeista.
  Tyttöisten jalkojen paljaat varpaat heittivät pommin ja tappoivat paljon kiinalaisia. Ja kuinka paljas kantapää silti nostaa tuhon pulsarin, repien vastustajat osiin.
  Ja napasta salama paistoi tuhat kiinalaista sotilasta.
  No, kun Venuksen helmi toimi, siitä tuli vieläkin aggressiivisempi.
  Ja sitten Svetlana karjui:
  - Kommunismin puolesta koko universumissa!
  Kuusi toimi erittäin tehokkaasti. Ja hän toimi villin, aggressiivisen aplombisesti.
  Mutta sitten joukko tyttöjä Kolmannesta valtakunnasta liittyi heihin. He ottivat mukanaan vieläkin tehokkaamman AG-800:n, jossa oli kahdeksan tykkiä ja kaksikymmentä konekivääriä. Ja tytöt kontrolloivat kaikkea tätä ohjaussauvojen avulla.
  Gerda painoi nappeja paljain varpaillaan, lähetti voimakkaan ammuksen ja mutisi:
  - Kunnia arjalaiselle ystävyydelle!
  Charlotte painoi myös paljain jaloin joystickin painikkeita, sylki ulos kuoleman lahjan ja murisi:
  - Kunnia kommunismille!
  Christina otti sen ja painoi paljaat varpaansa nappeihin ja koukutti:
  - Arjalainen kommunismi!
  Magda ampuessaan ja myös paljain jaloin totesi:
  - Itse arjalainen kommunismi!
  Tytöt kolmannesta valtakunnasta leikkaavat mielellään kiinalaisia. Meidän on autettava arjalaisia veljiämme ja sisariamme sodassa Kiinan kanssa. Ja tämä maa pitää koko maailmaa koronaviruksensa saastuttamana.
  Gerda painoi uudelleen paljain varpaillaan, heitti ammuksen ulos ja huomautti:
  - Emme anna keltaisen imperiumin elpyä! Emme anna sinun levittää viruksia ympäri maailmaa!
  Charlotte painoi myös nappeja paljain varpaillaan ja huusi:
  - Emme tietenkään tee!
  Christina, käyttäen punaisia nännejä, ampui myös Taivaallisen Imperiumin keltaisia sotureita, julkaisi:
  - Arjalaisten tulevaisuuden puolesta!
  Magda, joka tuhosi kiinalaisten sotilaiden kauniita jalkoja paljain sormin, murahti:
  - Korkeimmille arjalaisille saavutuksille!
  Ja sitten taivaalla oli Kolmannen valtakunnan kiekkokone. Ja tämä on toisesta maailmasta. Siellä Fuhrer pystyi valloittamaan Moskovan takaisin neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna. Miten se tapahtui? Japani hyökkäsi jo heinäkuussa 1941 ja sulki Neuvostoliiton joukot Kaukoidässä. Tämän seurauksena Moskovan puolustamiseen ei riittänyt voimia, ja pääkaupunki putosi takaisin lokakuussa 1941 ... Ja sen jälkeen puna-armeijan hallinto oli täysin järkyttynyt, ja Stalin sai sydänkohtauksen. Nopea voitto Neuvostoliitosta muuttui sitten pitkittyneeksi sodaksi Britannian ja Yhdysvaltojen kanssa. Sen aikana syntyi diskoja, joita lennätettiin laminaarisuihkulla ja jotka olivat haavoittumattomia.
  Ja Amerikan voiton jälkeen lentävät lautaset ovat jo onnistuneet vierailemaan Marsissa ja hankkineet vetypumpattuja lasereita.
  Albina ja Alvina lensivät rinnakkaismaailmasta taistelusäteillä varustetulla levykkeellä auttamaan Neuvostoliittoa.
  Ja täällä he ovat myös paljain jaloin ja bikineissä. Nämä noidat alkoivat kerran taistella takaisin Espanjassa ja kävivät läpi kaikki toisen maailmansodan tärkeimmät taistelut. Ja nyt taisteluajoneuvossa taistelussa.
  Albina, paljain sormin viillotuilla viettelevillä jaloillaan, painoi joystickin painikkeita, laukaisi säteen, joka katkaisi kiinalaiset lentokoneet ja huusi:
  - Nämä ovat teknologiamme ihmeitä!
  Alvina myös paljain sormin siroilla jaloillaan lähetti säteen taivaallisen imperiumin tankkeihin, katkaisi ne ja sirutti:
  - Isänmaan suuruus on kanssamme!
  Ja terminaattoritytöt purskahtivat nauruun yhteen ääneen. He ovat niin taistelevia ja tyylikkäitä kaunokaisia.
  Albina painoi jo joystickin nappia helakanpunaisella rintanännillä polttaen kiinalaisia säteillä ja vinkuen:
  - Universumin arjalaiselle järjestykselle!
  Alvina otti ja painoi joystickin nappia rubiininännillä ja katkaisi Taivaallisen Imperiumin sotilaiden joukon karjuen:
  - Valkoisten voittoon!
  Ja molemmat soturitytöt löivät paljaat, seksinälkäiset miesten jalat lentävän lautasen metallipinnoitteeseen.
  Levyke on erittäin mahtava ase. Sillä oli tärkeä rooli Yhdysvaltojen valloittamisessa Kolmannen valtakunnan toimesta. Ja Kiinan on koettava arjalaisten maiden vihan voima.
  Mutta japanilaiset soturit osallistuivat myös taisteluun taivaallisen valtakunnan sotureita vastaan.
  Neljä kaunista, lähes kokonaan alastomaa, teräslihaksista ninjatyttöä taistelee. Japani on perinteinen Kiinan vihollinen ja on valmis auttamaan Neuvostoliittoa tässä kaksintaistelussa. Lisäksi tytöt rakastavat tappamista.
  Tässä on ensimmäinen ninjatyttö, jolla on siniset hiukset, kahdella miekalla leikkaamassa kiinalaisia sotilaita. Sitten hän heitti herneitä räjähteillä paljain varpaillaan.
  Lisäksi salamat puhkesivat ninjatyttöjen helakanpunaisista nänneistä.
  Soturi huusi:
  - Kunnia Japanille!
  Myös ninjatyttö, jolla on keltainen hius, leikkasi miekoilla ja pyöritti tuulimyllyä. Hän tuhosi joukon kiinalaisia sotilaita. Hänen paljaat jalkansa heittivät myrkyllisiä neuloja tappaen keltaiset soturit. Ja tuliset pulsarit lensivät karmiininpunaisista nänneistä.
  Soturi karjui:
  Murskataan Kiina!
  Punahiuksinen ninjatyttö kehräsi perhostekniikkaa miekoillaan. Samoin myös monet kiinalaiset hävittäjät. Sitten hänen paljaat varpaansa heittivät hakaristin muotoisia kiekkoja ja löivät läpi taivaallisen valtakunnan soturijoukon. Ja rubiininänneistä satoi tappava salama. He polttivat kiinalaiset ja monet heidän tankeistaan ja lentokoneistaan.
  Soturi huusi:
  - Venäläiset veljemme!
  Valkohiuksinen ninjatyttö, jolla oli myös miekat, suoritti monimutkaisen yhdistelmän, joka kaatoi Kiinan valtakunnan sotilaat. Sitten hänen paljaat varpaansa heittivät kotitekoisen pommin ja repivät halki valtavan määrän keltaisia sotilaita.
  Ja sitten mansikkanännit lähettivät maagisia säteitä, jotka leikkaavat taivaallisen imperiumin soturien lihaa ja leikkaavat samalla pois sekä tornit että lentokoneen hännän.
  Ja soturi huudahti:
  - Japanilaisen unelman puolesta!
  Japanin soturit taistelivat hyvin. Ja heidän paljaat jalkansa ovat niin tappavia kuoleman ja heittämisen lahjoja.
  Ja ninjat Kiinaa vastaan. Mutta myös Puna-armeija antoi oman panoksensa.
  Tytöt ilmestyivät IS-25:lle. Uusin Neuvostoliiton panssarivaunu, jossa on neljä tykkiä ja kaksikymmentäkahdeksan konekivääriä.
  Siinä kaikki on automatisoitu, ja komsomolin noidat ohjaavat ohjaussauvojen avulla.
  Alyonka otti sen ja painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan. Laukaus kuului, ja maamiina hajotti kiinalaiset ja heidän ajoneuvonsa.
  IS-25 on mahtava panssarivaunu. Siinä on kolmen ja puolen tuhannen hevosvoiman moottori - diesel. Ja panssari pystyy pitämään erittäin voimakkaita iskuja. Täällä on niin taisteleva tyttö. Ja hänen rintojensa ovat sellaiset, että ne kimaltelevat rubiineista.
  Anyuta painoi myös paljain varpaillaan joystickin painikkeita ja löi kiinalaisia taistelijoita. Hän repi ne pieniksi paloiksi, repi taivaallisen imperiumin tankit pieniksi paloiksi ja poltti lentokoneet.
  Ja hän huusi:
  - Kunnia Stalinin pyhälle isänmaalle!
  Aurora ampui myös, painaen paljain jaloillaan ohjaussauvan painikkeita, repi kiinalaiset hävittäjät, vihollisen panssarivaunujen rullat pyörivät ja tyttö vinkaisi:
  - Neuvostoliiton voitolle!
  Maria, myös paljain varpaillaan, ajoi paljon kiinalaisia ja heidän tankkejaan arkkuihin, koukutti:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Olympias painoi myös paljaat varpaansa ohjaussauvan painiketta, ja toinen maamiina osui Taivaallisen Imperiumin armeijaan - repimällä kokonaisen pataljoonan palasiksi.
  Soturi huusi:
  - Lenin asuu sydämessämme!
  Ja kaikki viisi paljain jaloin, melkein alastomia tyttöä helpotuspuristimella lauloivat yhteen ääneen:
  Ei, valppaus ei katoa,
  Katso, haukka, kotka...
  Kansan ääni on kova
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Stalin asuu sydämessämme,
  Jotta emme tiedä surua ...
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Tie, valaiseva kommunismi!
  
  Kunnia on ikuinen
  Monissa sukupolvissa...
  Venäjän valta nousee,
  Suuri Lenin on kanssamme!
  Tytöt murskasivat kiinalaiset tehokkaasti. Kuitenkin myös britit toimivat hyvin. Jane Armstrong ja hänen tiiminsä ottivat myös Kiinan vastaan. Koska taivaallisessa valtakunnassa on miljoonia sotilaita, suuri määrä hyökkääjiä saapui pelastamaan Neuvostoliiton.
  Ja tietysti he ottivat vastaan vihollisen.
  Soturit taistelevat tankissa "Victoria" -400. Ammu brittejä tykeistä ja konekivääreistä.
  Jane painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, murskasi toisen kiinalaisen tankin ja vinkaisi:
  - Suurelle imperiumille!
  Malanya, myös ajattelematta kahdesti, painoi joystickin nappia paljain varpaillaan, murskasi kiinalaisen itseliikkuvan aseen ja vinkaisi:
  Meistä ei koskaan tule orjia!
  Gertrude ampui myös kiinalaisia paljain varpaillaan, katkaisi toisen auton ja vinkaisi:
  Olemme vapaa imperiumi!
  Monica ei myöskään antanut armoa, taivaallista valtakuntaa. Ja myös paljain jaloin suunnattu tuhovirta. Kuinka monta kiinalaista ja heidän tankkejaan tapettiin.
  Tyttö ravisti rintojaan mansikkanänneillä ja siristi korviaan:
  - Kunnia isänmaalle!
  Britit ovat myös liikkeessä ja Kiinan tuhoaminen.
  Samaan aikaan Alenka muutti hieman taktiikkaa. Hän heitti rintaliivit pois ja painoi jo joystickin nappia helakanpunaisen nännin avulla.
  Hän lähetti ammuksen ja huusi:
  - Viileän kommunismin puolesta!
  Anyuta heitti myös rintaliivit pois ja painoi karmiininpunaisella nännillä joystickin nappia lähettäen toisen kuolemanlahjan.
  Sitten hän lauloi:
  - Planeetta tiesi venäläisten suuruuden,
  Fasismi murskattiin miekan iskulla...
  Kaikki maailman kansat rakastavat ja arvostavat meitä,
  Koko maan kansa marssii kohti kommunismia!
  Aurora pääsi myös eroon rintaliiveistään. Hän paljasti rintansa ja löi kiinalaista vuotoa. Hän tappoi paljon heistä ja poltti ne painamalla nappia rubiininännillä.
  Ja huusi:
  - venäläiset, venäläiset,
  Ei onnellinen kohtalo...
  Mutta miksi olla vahvempi,
  Tarvitsemme vaivaa!
  Maria vapautti rintansa aineesta ajattelematta kahdesti. Ja mansikanvärisellä nännillä hän painoi joystickin painiketta. Tappava ja armoton ammus lensi. Repäisi kaksisataa taivaallisen valtakunnan soturia kerralla. Ja tyttö huusi:
  - Kunnia urhealle isänmaalle,
  Elä ikuisesti kommunismin alla!
  Olympialaiset, niistä suurimmat, paljastivat myös suuren rintakuvan. Ja mansikkanänneistä hän laukaisi erittäin voimakkaan tuhopurkauksen painamalla joystickin painikkeita. Ja murhaava maamiina murskasi joukon kiinalaisia sotilaita.
  Soturi karjui:
  - Kommunismi tulee olemaan ikuinen,
  Me vain kasvamme, emme alas!
  Kyllä, jos venäläinen nainen alkaa käyttää rintojensa nännejä, tämä on todella vakavaa. Ja kiinalaiset loukkaantuvat erittäin paljon. Ja ne on todellakin revitty ripsiksi. Ja taivaallisen valtakunnan sotureita kuolee tuhansittain joka sekunti. Joten tytöt ja kuolematon poika ottivat heidät haltuunsa.
  Oleg Rybachenko ampui konekivääripurskkeen, viilteli kiinalaisia miekoilla. Ja sitten, lasten jalkojen paljain varpain, hän lanseerasi toisen tuhon lahjan. Niin monet taivaan soturit kuolivat.
  Varsinkin kun terminaattoripoika otti sen ja vihelsi uudelleen kaataen variksia heidän ajeltuihin kiinalaisiin toppeihinsa.
  Nuori soturi huomautti:
  - Kaikki on maailmassa hyvin, kun olet nuori ja terve!
  Kyllä, on mukavaa tuhota se rotu, josta tartunta levisi ympäri maailmaa. Kiina on todella tarttuva. Todellinen ihmiskunnan teloittaja, joka synnytti uuden vitsauksen. Mikä muuten on paljon tarttuvampaa kuin AIDS. Koronavirus tuli alamaailmasta, ja Kiina, tietoisesti tai tietämättään, päästi henkien pullosta. Maksakoon siis syntinsä verellä!
  Ja terminaattoripoika löi keltaisia sotureita salamalla napastaan.
  Margarita Korshunova, josta tuli kunniallisessa iässä jälleen tyttö, suostui:
  - Kyllä, nuoruus on ihanaa! Sotakin tuo iloa, kun kroppa on terve, täynnä nuoruutta ja voimaa!
  Ja tyttö, avojaloin, lapsen jalalla, heitti toisen kranaatin. Ja hän myös viheltää ja kaataa varikset Kiinan joukkoihin.
  Natasha hyökkäyksessä. Paljain jaloin hän heittää tappavan kranaatin toisensa jälkeen. Ja hän leikkaa miekoilla ja ampuu konekivääreistä. Ja sitten helakanpunaisista nänneistä se iskee kiinalaisia tankkeja vastaan. Tämä on suurenmoista. Tankkien tornit hajoavat ja lentävät kauas.
  Ja kuinka salama lentää navasta. Mutta tuhon energian virta Venuksen helmasta. Ja tämä on itse asiassa erittäin vakavaa.
  Natasha lauloi:
  - Kuolematon kunnia odottaa kommunismia!
  Zoya, venäläisten jumalien soturi, otti ja pilkkoi miekkoja ja pidentää niitä sata metriä. Ja sitten hän ampui aseensa. Hänen sirot, paljaat jalkansa heittivät erittäin tappavan kranaatin, joka repi kolme kiinalaista panssarivaunua yhtä aikaa tuliisella pyörteellä. Sen jälkeen soturi ja helakanpunaisesta nänni päästivät erittäin tappavan salaman. Ja toisesta rinnasta lentokoneissa.
  Ja niin navan pulsarit menivät ja polttivat vihollisen massaksi.
  No, Venuksen luola kaatoi hänen lahjansa viholliselle ja poltettiin.
  Zoya mutisi:
  - Avaruuskommunismi!
  Augustine villissä, kobrahyppäävässä liikkeessä. Ja hänen rubiininännit heittävät tuhoavan aineen paloja, repivät ja polttavat tankkeja ja jalkaväkeä.
  Ja kun paljaat tyttömäiset jalat heittävät kuolemanlahjoja. Ja he tappavat vihollisia antamatta pienintäkään armoa.
  Mutta punatukkaisen kauneuden miekat, jonka kuparinpunaiset hiukset leijuvat kuin proletaarinen lippu ilmassa, ruoskivat tuhansia kiinalaisia sotilaita.
  Ja navasta lensi salama ulos, ja viholliset poltettiin tuhkaksi.
  Ja sitten heitettiin paljain varpain herne, joka ampui alas tusinaa lentokonetta kerralla räjähtäen antimateriaalipalalla.
  Augustine huutaa:
  - Voittoisa kommunismimme!
  Ja Venuksen helmasta lentää, mikä tuo armotonta ja ilman sopimuksia tuhoa.
  Svetlana itse on siistein villissä taistelussa. Ja nyt he katkaisivat Neuvostoliittoon hyökänneen imperiumin vihatut keltaiset soturit konekivääreistä. Ja nyt hänen miekkansa pidentyivät ja leikkaavat taivaallisen valtakunnan riveissä ja sotilaissa. Sitten vaalean tytön paljaat, sirot jalat heittivät jotain todella tappavaa ja repivät halki Kiinan tankit. Ja sitten mansikkanännit vapauttivat tuhon ja totalitaarisen tuhon kiinalaisten ruumiiden hiiltymisen myötä.
  Ja kun salamoita vuodatti navoista, seurasi täydellinen tukos.
  Kuoleman tappavimman lahjan lähetti Venus Svetlanan helma. Kuolema on ehdoton.
  Tyttö sirkutti laulaen:
  - Wehrmachtin selkäranka murtui taisteluissa,
  Bonaparte jäädytti kaikki korvat...
  NATO revittiin palasiksi
  Ja Kiina puristettiin mäntyjen väliin!
  Kuusi taistelijaa, poika ja viisi tyttöä, toimi tehokkaasti ja käytännöllisesti. Ja he heittivät äärimmäisen tappavia ja aggressiivisia kranaatteja paljain jaloin.
  Gerda ja hänen panssarimiehistönsä erosivat myös tosissaan. Tytöt täällä ovat erittäin seksikkäitä ja ovat pudonneet rintaliivit.
  Gerda painoi ohjaussauvan nappia helakanpunaisen nännin avulla, ja sen seurauksena tappava lataus lensi ulos.
  Soturi karjui:
  - Aryan saavutuksista!
  Charlotte myös otti ja painoi joystickin painiketta karmiininpunaisella nännillä ja löi kiinalaista tankkia.
  Sitten hän karjui:
  - Kunnia isänmaalle!
  Christina ei myöskään jäänyt velkaan ja painoi rubiininännin toisessa napissa ja murskasi paljon kiinalaisia sotilaita.
  Tyttö huusi:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Magda ei jäänyt ilman voittoa. Hän myös otti ja räjäytti tappavan voiman purkauksella mansikkanännin avulla. Ja hän tarkisti itsensä:
  - Parhaiden voittojen puolesta!
  Tytöt erosivat suuresta vitsistä. Täällä olevat tytöt ovat taistelutaitojensa huipulla. Gerda itse koki paljon, samoin kuin hänen ystävänsä. Kerran he juoksivat paljain jaloin Saharan poikki, taistelivat vuorilla ja taistelivat Moskovan lähellä. He valloittivat Neuvostoliiton pääkaupungin. Tytöt ovat kokeneet paljon. Ja he tiesivät, millaista on taistella yhdessä bikineissä Venäjän pakkasessa.
  Ja mitä on aavikon kuuma hiekka paljaan neitopohjan alla.
  Heidän täytyi raiskata Neuvostoliiton vangittuja sotilaita ja tulla raiskatuksi itse - mikä on siistiä!
  Gerda huusi ampuen ja tappaen kiinalaiset:
  Maailma perustuu väkivaltaan
  Raivotulivuori piiskaa isolla tavalla...
  Suurempi jännitys,
  Purskahtaa tuskasta ja pelosta...
  Vain pelko antaa meille ystäviä,
  Vain kipu motivoi sinua työskentelemään!
  Koska haluan enemmän ja enemmän
  Purskahtaa vihollisiin konekivääristä!
  Kuusi taistelijaa olivat niin hillittömät, että taivaallisen valtakunnan sotilaita kuoli useita satoja.
  Tytöt ovat erittäin reippaita. Ja heidän paljaat jalat heittävät aggressiivisella voimalla. Ja nännit ovat helakanpunaisia, kuin unikot, jotka heittävät ulos tuhoisia pulsareita.
  Oleg Rybachenko viheltää jälleen ja kaataa varikset. Poika on täynnä voimaa ja aggressiota.
  Ja varikset putoaa kuin rakeita. Ja kiinalaiset päät murtautuvat läpi. Ja varikset myös ampuvat alas lentokoneita. Ilmailu Kiinassa on primitiivistä, mutta sitä on paljon, joten sinun pitäisi tehdä kovasti töitä. Ja taistelut kehittyivät äärimmäisen kauheita.
  Margarita heitti kranaatin Taivaallisen Imperiumin sotureita kohti paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Ja tyttö paljain kantapäällään antautui kuoleman ja tuhon lahjalle. Ja siinä määrin hajallaan, se on vain kauheaa.
  Nämä ikuiset lapset ovat niin vinttikoiria ja aggressiivisia.
  Ylhäältä tuleva levyke alkoi myös ampua yhä kovemmin lasereilla.
  Albina painoi joystickin nappia punaisen nännin avulla ja ampui tappavan laserin.
  Säde kulki kiinalaisten läpi ja paistoi paljon taistelijoita.
  Kaunis saksalainen blondi huusi:
  - Kunnia valtakunnallemme!
  Alvina jatkaa ampumista. Hän painoi myös rubiininännejään joystickin painikkeissa ja vinkaisi:
  - Kunnia kommunismin isänmaalle!
  Tyttösäteet murskasivat nämä kiinalaiset hävittäjät. Ja tankit leikkaavat Albinin helakanpunaisilla nänneillä, ja lentokoneet leikkasivat Alvinin rubiininänneillään. Tytöt eivät halveksineet murskata Fritziä paljain sormin siroilla jaloillaan.
  Albina lauloi:
  Kunnia suurelle Venäjälle,
  Jumala voi pelastaa meidät!
  Alvin korjasi:
  - Olemme saksalaisia, emme venäläisiä!
  Albina karjui:
  - Mutta meillä on arjalainen, venäläinen henki!
  Kaksi muuta saksalaista tyttöä lentokoneista lyö kiinalaisia. Helga ja Margaret ottivat niin vastaan taivaallisen imperiumin soturit. Tärkeintä tässä on taistella melkein alasti, niin kiinalaiset ovat voimattomia. Ja lyö, lyö ja riko.
  Helga painoi vipua paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Kunnia valtakunnan isänmaalle!
  Margaret, joka myös käytti paljaita varpaitaan, lähetti raketin kiinalaisia kohti repimällä vastustajia ja vinkuen:
  - Kunnia uskolle arjalaiseen kommunismiin!
  Sellaisia taistelullisia molemmat arjalaisia kaunottaret.
  Ja tässä on Anastasia Vedmakova, tämä tyttö, josta tuli legenda erilaisissa sodissa. Hän ryntää taisteluun uusimmalla MIG-25-hävittäjällä. Ja ammutaan kiinalaiset alas. Myös ikuinen tyttö, joka taisteli valtavasti aikaa.
  Ja tappelee bikineissä ja paljain jaloin. Hyvin sotaa myös. Ei anna viholliselle pienintäkään armoa.
  Anastasia painaa liipaisinta paljain varpaillaan. Ampui alas tusina kiinalaista lentokonetta yhdellä räjähdyksellä ja vinkua aggressiivisesti:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Emme pelkää kuolemaa taistelukentällä!
  Sillä pyhä isänmaa taistelee...
  Ja jopa kuolema voittaa!
  Ja Vedmakova puhalletaan pois... Ja raketti räjäyttää tusina kiinalaista lentokonetta.
  Kyllä, Neuvostoliiton tytöt ovat huipulla... Täällä tytöt eri universumeista kerääntyvät ja puisivat taivaallisen valtakunnan armeijaa.
  Tässä on Anna Vinogradova taistelussa. Myös lentäjä, ja käyttää taistelussa paljaita, siroja jalkoja.
  Mutta molemmat lentäjät Anna ja Anastasia eivät ole vielä käyttäneet kaikkia reserviään taistelussa. Niinpä he heittivät pois rintaliivit ja alkoivat lyödä vihollista helakanpunaisten nännejen avulla.
  Täällä he painavat painikkeita ja purkaukset laukeavat. Ja kiinalaiset kirjaimellisesti poltetaan.
  Tytöt huutavat yhteen ääneen:
  Nautitaan maailmasta ilman pahaa,
  Vaikka sitä on joskus vaikea uskoa...
  Lapset leikkivät ja nauravat
  Ja saavutamme kuolemattomuuden - ehkä!
  Tyttö taisteli kuin oikeat kotkat ja tiikerit. Tässä ovat kaikki naissoturit.
  Vain yksi mies Oleg Rybachenko. Hän on kuin poika, mutta hyvin lihaksikas ja komea. Ei ihme, että naiset rakastavat häntä. Itse asiassa on hienoa olla aikuinen mieli, mutta nuori ruumis.
  Oleg pyörittää myllyä miekoilla, leikkaa paljon kiinaa ja lauloi:
  - Poika vastasi rypistellen kulmakarvojaan:
  Haluan palvella pyhää Venäjää...
  Vuodatakoon paljon verta
  Mutta Jumala voi pelastaa meidät!
  Natasha vapautti salaman helakanpunaisesta nännistään ja totesi:
  - Venäjän jumalat ovat todella vahvoja,
  Mutta he eivät auta heikkoja...
  Jos olet uskollinen Jumalalle Rod -
  Luo maailmanvalta!
  Ja tyttö paljain kantapäällään antautui kranaatille tappavalla voimalla. Ja repi osaksi massan ja koko vuoren kiinalaisia.
  Augustine paljasti hampaansa ja huomautti:
  Olemme todellisia mestareita!
  Ja rubiininänneistä se on kuin kiinalaisia hakkaisi. Erittäin tehokas ja taisteleva tyttö osoittautui.
  Ja kaikki kaunokaiset huusivat kuorossa:
  - Kommunismin suurimmalle!
  Ja he ottavat ylimääräisen energiavirran viidennestä pisteestä. Ja heti miljoona kiinalaista heitti kaviansa takaisin.
  Gerda lähetti punaisen nännin avulla maamiinan ja totesi:
  Meillä on kiva metsästys!
  Ninjatytöt murskasivat kiinalaisia, vinkuivat:
  Olemme maailman vahvimmat
  Kastele kaikki viholliset wc:ssä!
  Emme usko ninjan kyyneliin,
  Ja me annamme pahoille kiinalaisille aivot!
  Ja taas tyttöjen paljaat kantapäät, ikäänkuin he heittäisivät kuoleman herneitä repimällä keltaisten sotilaiden ihon suikaleiksi.
  Oleg Rybachenko vihelsi uudelleen ja nähdessään, kuinka varikset löivät kiinalaisia, hän lauloi:
  Musta korppi, kuoleman edessä, odottaa uhria keskiyön aikaan!
  Margarita heitti pommin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Mutta Pasaran!
  Napasta lähettää salama...
  Lapset lauloivat, ja Neuvostoliittoa vastaan hyökänneiden tuhoavien kiinalaisten tytöt ja kansojen kaikenlaiset tytöt nousivat;
  Maailmassa on sekä surua että onnea,
  Rock kohtalon kanssa heittää nuotta!
  Joskus Pallas on kuin hevonen,
  Surullisia ja tylsiä vuosia!
  
  Mittaa juomalasien pohjan,
  Haluaa täyttää sielun tuskan!
  Ajattelee sumun kuumaa deliriumia,
  Ehkä kultaa lompakko!
  
  Olen vielä vihreä poika
  Elämä on läpinäkyvää, kuin meren pinta!
  Syvässä rakkaudessa isänmaahan,
  Muista Venäjä laulussa!
  
  Elämä on kuin karusellissa laukkaavat hevoset,
  Jokainen hetki on kuin vesi!
  Antaa vastustajien turtua
  Joten työn sotilas voittaa!
  
  Olkaa työläinen ja talonpoika yhdessä,
  Hän otti vasaran käsiinsä tehdäkseen töitä itse!
  On vaikeaa ja aurinko paistaa hirveästi,
  Pioneer on uupunut - väsynyt!
  
  Mutta en työskentele vain jollekin,
  Olen tottunut punaiseen joukkueeseen!
  Heitämme kaiken roskan suohon,
  Sanalla sanoen, venäjän kielemme on vahva!
  
  Kädet vahvistuvat nopeasti töistä,
  Et ole enää poika - pioneeri!
  Niin että maa kukkii kirkkaan taivaan alla,
  Johda esimerkillä!
  
  Täällä hänet lähetettiin rintamalle vapaaehtoisena,
  Ja hän kävi läpi koko sodan loppuun asti!
  Yunakista tuli voitto komsomolille,
  Herra on innoittanut sydämen taisteluun!
  
  Ja sitten morsian, häät, ilo,
  Lasten nauru kuuluu taloon!
  Tiede voittaa, uskon vanhuuteen
  Kunnia ja menestys ovat ikuisia!
  Herätessään Oleg Rybachenko totesi nukkuneensa hieman normaalia enemmän.
  Ivanhoe oli jo onnistunut pudottamaan vastustajansa hevoseltaan, eikä terminaattoripoika nähnyt tätä.
  Mutta Richard ei herännyt ja oli valmis. Leijonasydän tarjosi tylpän keihään ja Oleg Rybachenko suostui.
  Molempien ritarien tiet erosivat. Kuningas oli pitempi ja painavampi. Oleg totesi, että ilmeisesti Hänen Majesteettinsa halusi tavata itse Ivanhoen finaalissa.
  No mitä tapahtuu.
  Molempien ritarien tiet erosivat. Rebecca suuteli Olegia hyvästit. Ja tyttö teki sen intohimoisesti.
  Oleg huomautti:
  - Kiitos! Voin tehdä sinusta vauvan!
  Rebecca vastusti:
  - Avioton poika on häpeä!
  Terminaattoripoika vastasi:
  - Sitä parempi! Hänestä tulee todellinen soturi! Minun on mentävä!
  Molemmat soturit astuivat lähemmäs.
  Oleg näki, että Richard oli kokenut taistelija, erittäin ketterä ja nopea ja melko tekninen. Täällä hän teki petollisen liikkeen keihällä. Mutta Olegia on vaikea hämmentää ja hän liikkuu nopeammin. Ja lyö poikaa kehon liikkeellä vinossa. Keihäs murtui särkyvästi. Richard jäi väliin.
  Mutta jonkin ihmeen kautta Leijonasydän selvisi. Ja molemmat hevoset erosivat. Oleg vaihtoi keihään. Kuningas istui epätavallisen lujasti satulassa. Ja häntä ei ole niin helppoa lyödä.
  He alkoivat taas lähestyä. Oleg, hyödyntäen hetkeä, väänsi vartalonsa jyrkästi ja jätti samalla hevosen. Isku oli niin voimakas, että Richard kaatui hevosensa kanssa. Mutta Oleg sai sellaisen työnnön, että myös hänen hevosensa putosi.
  Sitten tuli taas tasapeli.
  Molemmat hevoset nousivat... Oleg näki, että kuningas todella istui satulassa kuin hansikas.
  Ja että se voidaan kaataa vain hevosella. Mutta Richard Leijonasydämen hevonen on isompi ja raskaampi.
  Sitten Oleg päätti siirtyä kamelin luo, josta tuli hänen palkintonsa voitettuaan afrikkalaisen soturin. Se oli mielenkiintoinen idea, joka pystyi lisäämään pojan iskuvoimaa.
  Eläin alkoi potkia aluksi. Mutta Oleg sanoi:
  - Sinä ja minä olemme samaa verta - sinä ja minä!
  Ja kameli totteli. Ei ollut aikaa matkustaa pidemmälle.
  Ja täällä taas ritarit hajallaan eri suuntiin. Ja mennään suurella vauhdilla.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Tsok, tsok, tsok - puro pyörii... Ryöpsä ratsuväki ajaa valkoisia!
  Ja niin he kokoontuivat yhteen. Oleg Rybachenko pääsi pois Richard Leijonasydämen keihästä ja osui aivan kilven keskelle. Ja isku oli musertava ja kaatoi Englannin kuninkaan hevosensa kanssa. Mutta jättiläinen kameli selvisi.
  Ja tässä on loistava voitto.
  Nyt on finaali tullut. Molemmat ritarit valmistautuivat taistelemaan kiihkeästi ja raivolla.
  Ivanhoe näytti ulospäin rauhalliselta. Hän ilmeisesti ymmärsi, että vihollinen oli erittäin vahva, mutta hän oli valmis kokeeseen.
  Oleg Rybachenko tunsi myös itsevarmuutta. Hänellä oli paljon kokemusta erilaisista taisteluista. Vaikka turnauksia on vähemmän. Ja hän ymmärsi, että Ivanhoe ei kaikesta ilmiömäisestä tekniikastaan huolimatta ollut hänen kilpailijansa.
  Älä kuitenkaan aliarvioi vihollista. Ivanhoe, jolla oli niin vaatimaton koko, voitti itseään paljon suuremmat vastustajat. Se tarkoittaa, että hän teki jotain.
  Oleg Rybachenko päätti, että oli parempi jatkaa hyökkäystä kamelia vastaan. Ja tämä on vakavaa.
  Molemmat ritarit juoksivat jälleen toisiaan kohti. Ivanhoe istui liikkumattomana. Mutta oli selvää, että hän oli aivan valmis. Kun Oleg tavallisesti siirtyi pois vastustajan keihästä ja iski aivan kilven keskelle, hänen vastustajansa siirsi kilpeä vasemmalle ja pehmensi iskua. Molemmat ritarit erosivat kaataen toisensa hevosistaan.
  Oleg Rybachenko totesi:
  - Minun tekniikkani!
  Ja he erosivat jälleen ja ryntäsivät hevosiaan tapaamaan toisiaan. Toistaiseksi Ivanhoe teki petollisen liikkeen keihällä ja osui kilpeen, mutta Oleg otti puolustuksen oikealle ja löi takaisin kierteellä. Mutta Ivanhoe onnistui pakenemaan. Jälleen he erosivat tasapelissä. Ja he alkoivat lähestyä kolmatta kertaa.
  Oleg ajatteli, että hänen vastustajansa oli yksinkertaisesti uskomattoman nopea. Ihmiselle hän on liian älykäs. Ja onko se sattumalta palkkamurhaaja? No, mitä vahvempi vihollinen, sitä mielenkiintoisempi sota.
  Oleg teki keihään petollisen liikkeen, ja myös vastustaja yritti huijata vastineensa.
  Mutta Oleg liikkui silti nopeammin ja kuinka hän löi häntä vatsaan keihällä ohittaen kilven. Säännöt vaativat keihään lyömistä ja missä tahansa. Vain jonkun toisen hevosessa pidettiin häpeänä. Tällä kertaa Ivanhoe sai voimakkaan iskun ja kaatui hevosen mukana. Lisäksi panssari oli edelleen kulunut ja nuori mies loukkaantui vakavasti.
  Horn julisti voittajaksi Oleg Rybachenko. Ja hänelle annettiin kultainen pikari kivillä ja tietysti aarrearkku.
  Samaan aikaan kansainvälisen turnauksen voittajan kunniaksi julistettiin juhla, johon osallistui kauniita ja seksikkäitä tyttöjä.
  Oleg Rybachenko söi ja joi paljon. Tytöt tanssivat asteittain heittäen mekkonsa pois päältään ja jäivät tuskin ohuiden kangasnauhojen peittämäksi. Oleg, uupunut ja juonut paljon kallista ja vahvaa viiniä, nukahti.
  Hän haaveili omista seikkailuistaan muissa maailmoissa.
  Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova taistelivat nyt rannikolla hyökkääessään samuraita vastaan.
  Poika ja tyttö juoksivat kohti vihollisiaan heilutellen miekkojaan. Ja heidän kanssaan hyökkäyksessä oli tyttöjä.
  Helikopterit kiertävät yläpuolella.
  Japanin rannikko oli hiekkaista, rannat. Ja he kaivoivat juoksuhautoja ja monia redoubeja.
  Lanka on venytetty, ja siellä on konekivääritorneja. Venäjän joukot avaavat tulen.
  Mutta lapset ovat kuolemattomia, ja tytöt ovat noitia, joilla on suojaava taika, eivätkä luodit tai kuoret osu heihin.
  He murskaavat keltaisen imperiumin sotilaat.
  Oleg Rybachenko leikkaa samuraita, johtaa perinteistä myllyä. Sitten hän heittää kranaatin paljain varpaillaan. Sirottelee japanilaisia eri suuntiin.
  Poika muisti elokuvan "Empire of the Sun". Päähenkilönä oli myös yksi lapsi. Englantilainen, tummatukkainen. Muuten, elokuvan aikana hän muuttui niin paljon, että voisi luulla, että eri näyttelijät esittävät samaa poikaa. Jopa hänen hiuksensa ovat vaaleammat. Oleg Rybachenko katsoi tämän elokuvan aluksi ilman käännöstä ja ajatteli, että poika ilmeisesti pyysi japanilaisille kenkiä polvillaan. Sitten saatuaan kengät hän ryömi paljain jaloin langan läpi.
  Tässä on mielenkiintoinen käsitys ilman käännöstä. Sitten näytti siltä, että poika varasti vihanneksia tai hankki ruokaa. Kun katsot elokuvaa käännöksellä, kaikki on erilaista. Ja kirja on hieman erilainen.
  Kyllä, paljasjalkainen poika, varsinkin Etelä-Kiinan lämpimässä ilmastossa, on luultavasti parempi kuin kengissä. Vaikka englantilaiselle tämä on arvovaltaa koskeva näkökohta.
  Täällä Oleg Rybachenko pukee kenkiä vain paraatissa tai kokouksessa tsaarin kanssa. Paljon taitavampi taistelussa ilman kenraalin saappaita. Lisäksi kuolematon ruumis ei pelkää kylmää, infektioita tai vammoja. Hän ei siis tarvitse kenkiä talvellakaan, eikä ole pelottavaa juosta lumikengissä.
  Onko se etu, kun näytät 12-vuotiaalta? On mahdollista tulla toimeen ilman saappaita ja välkkymistä paljailla, pyöreillä, lasten korkokengillä ja tämä on normaalia. Ja jopa kaunis.
  Ja aikuinen olisi inhottava. Ja niin näytät aina lapselta ja se on hienoa. Lisäksi hänen nuorekas ulkonäkönsä ei estänyt häntä tulemasta armeijan kenraaliksi, herttuaksi ja saamasta paljon enemmän arvonimiä.
  Ja olla Venäjän rikkain mies.
  Juuri nyt Oleg heitti sahanpurupommin paljaalla jalallaan ja repi massaa japanilaisia.
  Tämän jälkeen kun hän viheltää, ja kasat varikset kuuroutuvat, saavat sydänkohtauksen ja putoavat Nousevan auringon valtakunnan joukkojen kimppuun. Ja lävistää sotilaiden kallot.
  Margarita leikkaa myös japanilaisia. Ja lasten jalkojen paljain varpain hän heittelee kuoleman bumerangeja. Hän muistuttaa Olegia Gerdasta. Se voi vain olla toisin päin. Joten hän kasvoi aikuiseksi liian nopeasti. Ja tämä oli aikuinen, jopa iäkäs nainen, mutta hänestä tuli tyttö. Ja myös paljain jaloin. Ja hän on paljon taitavampi ilman kenkiä.
  Itse asiassa sekä saappaat että kengät ja saappaat estävät sinua liikkumasta ja juoksemasta.
  Ja koska kuolemattomilla lapsilla on suurempi liikenopeus kuin gepardilla ja muilla maaeläimillä, heidän jaloissaan olevat kengät rikkoutuvat nopeasti. Joten Oleg taistelee mieluummin vain shortseissa.
  Hänen kauniilla ja lihaksikkaalla vartalollaan se on vielä parempi. Täällä Bruce Leellä oli helpotusvartalo ja hän mieluummin esiintyi alasti vyötäröä myöten.
  Olegilla taas on puhdas, sileä, lapsellinen, mutta erittäin vahva iho, jossa ei ole arpia ja palovammoja, ja hän olisi jopa kaunis melkein alasti.
  Ja lyhyet shortsit ovat niin - kunnollisuuden vuoksi.
  Ja Makarenkon siirtokunnassa nuoret vangit olivat shortseissa ja majakoissa, ja kun oli kuuma, ilman T-paitoja. Ja niin he menivät melko kylmänä vuodenaikana. Mikä ei ole kovin miellyttävää tavalliselle keholle.
  Mutta nyt on silti kuuma. Kesä on juuri ohittanut päänsä, heinäkuun lopulla. Ja tämä on Japani, jossa on vielä niin lämmintä ja miellyttävää tähän aikaan. Olkoon se pohjoinen.
  Muuten, Etelä-Japanissa talvet ovat melko leutoja. Ja pohjoisessa talvi on melko kylmä. Vaikka maa on kooltaan suhteellisen pieni. Mutta kylmä virtaus kulkee pohjoisessa ja lämmin virtaus etelässä. Muuten, Port Arthurissa talvet ovat paljon leudompia kuin Vladivostokissa. Myös muutos lämpimien merien ja virtausten hyväksi.
  Oleg Rybachenko taistelee tässä upeassa ja kukoistavassa maassa. En todellakaan halua tappaa japanilaisia. Nämä eivät ole koronaviruksia, vaan eläviä ihmisiä.
  Varsinkin heidän joukossaan tappelee paljon teini-ikäisiä. Nuoret japanilaiset pojat ovat melko komeita. Niillä on pehmeämpiä piirteitä kuin aikuisilla, eivätkä ne ole yhtä keltaisia ja siksi muistuttavat enemmän eurooppalaisia. Ja japanilaiset tytöt ovat myös erittäin kauniita.
  Etenkin Japanissa monet naiset vaalentavat ihoaan ja näyttävät enemmän eurooppalaisilta.
  Kyllä, heidän tappaminen ei ole kovin miellyttävää. Sinä olet jo jotenkin kyllästynyt tällaiseen verenvuodatukseen.
  Mutta toisaalta sinussa kuplii sotamainen jännitys. Ja alat hakata samuraita väkivaltaisella, väkivaltaisella voimalla.
  Oleg Rybachenko piti jälleen levysoitinta miekoilla. Leikkaa pois paljon japania ja karjui:
  - Kunnia tsaari Nikolauksen aikakaudelle.
  Margarita heitti myös murhanhimoisen kuolemanlahjan paljain varpaillaan. Repäisi paljon japanilaisia ja sirutti hampaansa paljastaen:
  - Kunnia suurten kuninkaiden aikakaudelle!
  Sen jälkeen kuolemattomat lapset viheltävät. Ja tuhon lahjat putoavat japanilaisten asemaan. Murtautumassa heidän kallonsa läpi.
  Ja meressä tyttö taistelee keltaisen lauman kanssa. Hävittäjän bikineissä pukeutunut kaunottaret taistelevat epätoivoisesti samuraita vastaan. Ja tytöt näyttävät korkeimman ja taistelevan luokan.
  Marina paljasjalkaisten ystäviensä kanssa osoittaa aseella japanilaisia. Tuli ja lausuu tarkasti.
  - Yksi, kaksi, kolme... Riko japanilaiset! Neljä, kahdeksan, viisi! Riko laiva!
  Ja tytöt tukevat häntä ulvoen:
  - Riko laiva!
  Ja välähtää paljaat, pyöreät, vaaleanpunaiset korot. Masha, myös melkein alasti, vain shortseissa, tähtää piippua ja karjuu:
  - Kunnia tsaarin kommunismin aikakaudelle!
  Ja myös kuin tuli. Ja kaivoslaitteisto käynnistetään. Ja painaa suoraan japanilaisen risteilijän kylkeen.
  Masha huusi innostuneena:
  - Olen terminaattorisoturi!
  Ja hänen paljaat, pyöreät kantapäänsä ovat niin vietteleviä. Ja miehistö koostuu yksinomaan tytöistä. Mitä voin sanoa, se on aika siistiä.
  Marina, joka yritti upottaa vastustajiaan, murahti:
  - Kunnia Neuvostoliiton isänmaalle! Elämme kommunismissa!
  Ja toinen vihollisristeilijä uppoaa.
  On mukavaa, kun joukkueessa on vain tyttöjä. Ja tytöt juoksevat mieluummin lämmössä shortseissaan. Ja he todella pitävät siitä, helvettiin.
  Täällä tyttö Melonica otti sen ja laukaisi bumerangin paljain varpaillaan. Ja pari katkaistua japanilaista syöksyi mereen.
  Melonica otti sen ja lauloi:
  - Uskoni, uskoni kommunismiin!
  Ja taas laukaisee murhanhimoisen bumerangin.
  Masha toi toisen kuoleman lahjan viholliselle. Ja nyt japanilaisen laivueen risteilijä hajoaa jälleen. On selvää, että on huonoa taistella venäläisten naisten kanssa. He purevat tiikeria hampaillaan.
  Natasha leikkasi hyökkäyksessä japanilaisen upseerin kahtia. Ja julisti aggressiivisesti hampaitaan paljastaen:
  - Maailman vahvin venäläinen henki!
  Ja jälleen kaunotar aggressiivisessa hyökkäyksessä.
  Zoya, paljain kantapäällään, oksensi hiilipommin. Repäisi koko joukon japanilaisia. Ja hän repäisi monia samuraita käsiä ja päitä. Sitten kaunotar lauloi:
  - Uskon suureen kommunismiin!
  Ja salama lentää hänen mansikkanännestään.
  Augustine hyökkää kuin kobra. Tässä on pieni japanilainen tankki, jonka sen heittämä kranaatti repii kirjaimellisesti. Ja tulinen kaunotar heitti hänet tietysti paljaiden varpaiden avulla.
  Laulun jälkeen:
  - Vanno uskollisuutta tsaari Nikolaukselle! Toivon hänelle lasten voittavan!
  Svetlana on myös todellinen peto taistelussa. Kyynelee nämä japanilaiset, ikään kuin ne olisivat jonkinlaisia nukkeja.
  Ja soturi karjui hänen keuhkoihinsa, kun salama lensi hänen mansikkanännestään:
  - Tsaariaikaa varten! Nikolai II on todellinen kotka!
  Ja paljaalla kantapäällään tyttö heittää toisen tappavan räjähteen.
  Mutta hyökkäyksessä ja Gerdan panssarimiehistö. Tyttö tappelee venäläisessä autossa.
  Ja tässä hän näyttää itsensä parhaalta puolelta.
  Paljain jaloin Gerda tähtää aseen ja ampuu vihollista. Kuori tuhoaa japanilaisen auton.
  Blondi bikineissä karjuu:
  - Kunnia maallemme -
  Saatana ei voita meitä!
  Punatukkainen viksu hyökkäyksessä murskaamassa samurain aseen karjuu:
  - Arjalaisten ideoiden suuruudesta!
  Paljaat jalat osoittavat aseen olkapäätä.
  Sitten hän karjui:
  - Uudelle kolmannelle valtakunnalle!
  Samuraita ampuva Christina huomautti:
  - Saksan tulevaisuus on edessä! Sillä välin taistelemme tsaari-Venäjän puolesta!
  Ja hän painaa poljinta myös paljaalla kantapäällään.
  Magda, ampui vihollisia, laukaisi aggressiivisesti, paljastaen hampaat:
  - Synnymme uudelleen ja olemme siistimpiä kuin Venäjä!
  Ja hän välähti helmihampaita. Kyllä, nämä ovat neljä hyvin taistelevaa kaveria. Tarkemmin sanottuna tytöt, jotka ovat melkein alasti, mutta erittäin kauniita ja taistelevat.
  Japanilaisia ampuva Gerda kuiskasi:
  - Kaikki on sekaisin, kietoutunut,
  Nuotin kellot soivat...
  Väärä totuus, oikea valhe
  Tytöt paljaissa nilkoissa!
  Charlotte kirjoitteli samuraita konekiväärillä ja karjui:
  Varjo, varjo, varjo, varjo...
  Petrelin varjo...
  Ja painaessaan liipaisinta paljaalla kantapäällään, punatukkainen tyttö kurjahti.
  Christina murskaamalla vihollisen vahvisti:
  Nousee jälleen maan yli!
  Ja mansikkanännillä kuinka hän painaa koiraa ja tykki ampuu ammuksen. Ja hän menee suoraan ammusvarastoon. Ja koko akku kestää kerralla ja räjähtää.
  Magda, lyömällä vihollisen siroja tyttömäisiä jalkoja paljain sormin, nauroi:
  Varjo, varjo, varjo, varjo...
  Petrelin varjo!
  Gerda painoi nappia rintansa helakanpunaisella nännillä ja lähetti ammuksen vihollista kohti, julkaisi:
  - On takaisinmaksuaika!
  Charlotte ampui paljain varpaillaan, huusi ja ojensi kieltään:
  - Varjo, varjo, varjo, varjo,
  Petrelin varjo!
  Christina, joka ampui rubiininännillä japanilaisia sotilaita, julkaisi:
  - Kärsimyksen ja vaikeuksien pyörteessä!
  Magda löi vihollista paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Et voi houkutella meitä vallankumoukseen!
  Gerda löi tunnetusti japanilaisia pyöreällä, paljaalla, tyttömäisellä kantapäällä ja huomautti:
  - Vain kuninkailla on paljon ongelmia!
  Itse asiassa tytöt ovat tietysti korkeimman tason arjalaisia. Nyt Saksa on levoton maa kriisissä. Hitler hävisi presidentinvaalit, ja hänen mahdollisuutensa saada valtaan näyttävät jo vaikeilta. Ja hänellä on vain suhteellinen enemmistö Reichstagissa.
  Japania vastaan taisteleva Oleg Rybachenko muisti, että jotain vastaavaa tapahtui Venäjällä.
  Kun Žirinovski, jota verrattiin Hitleriin, voitti ensimmäisen sijan valtionduuman vaaleissa, mutta ei voinut vain kehittää menestystä, vaan jopa pitää asemansa.
  Poika heitti pari tähteä paljain varpaillaan. He repivät auki tusinan japanilaisen mahan. Sitten poika ajatteli uudelleen.
  Että Žirinovski on pelkuri ja hänellä on jäniksen sielu. Mitä äänestäjä tunsi eikä äänestänyt häntä Venäjän presidentinvaaleissa.
  Terminaattoripoika vihelsi, ja varikset alkoivat pudota japanilaisen päälle, josta tuli hämmästyneenä pässi. Ja lävistettiin samuraiden pään läpi.
  Sitten poika ajatteli uudelleen. Täällä ihmiset ajattelevat usein epäloogisesti. Itse asiassa Jeltsin vietteli heidät aikoinaan. Vaikka oli selvää, että Boris ei loistanut älyllä. Ja että hänen johtajansa on keskinkertainen. Tärkeintä on, että Jeltsin on itsepäinen, jolla on patologinen halu muuttaa joukkuetta, eli järjestää henkilöstön hyppy. Tässä suhteessa Lukašenka on samanlainen kuin hän, ja hän myös rakastaa sekoittaa henkilökuntaa ja vaihtaa Shilovin Myloviksi. Vaikka liian tiheä henkilöstön kierto on haitallista.
  Esimerkiksi kahdeksas pääministeri Rumos on jo kuvattu. Ja laita hänen tilalleen vielä huonompi. Lukashenka alkoi yleensä tulla hulluksi vuosien varrella. Ja jopa hänen oma lähipiirinsä alkoi ymmärtää, että diktaattori on täysin riittämätön. Ei ihme, että monet johtajat menivät presidentiksi. Hallitsevassa eliitissä oli jakautuminen.
  Ja miten Lukashenko käyttäytyi koronaviruksen kanssa? Hänen käytöksensä on aivan mieletöntä! Mutta pienellä Valko-Venäjällä karanteenitoimenpiteillä ja rajojen sulkemisella voi olla voimakas vaikutus. Lisäksi etumatka oli ajoissa.
  Mutta Lukašenka käyttäytyi välittämättä ihmisten terveydestä. Ja Valko-Venäjä on ohittanut Italian ja Kiinan tartunnan saaneiden määrässä.
  Sen jälkeen enemmistö valkovenäläisistä vihasi diktaattoria. Ja vain massiiviset vaalipetokset, hallinnollisten resurssien käyttö, äänestäjiin kohdistuva villi painostus antoivat mahdollisuuden voittaa Valko-Venäjän kuudennet presidentinvaalit.
  Oleg Rybachenko suoritti hullun perhonen tekniikkaa miekoilla, katkaisi kymmenkunta samuraita ja lauloi:
  - Lupaamme vaikeuksitta, se on totta, kyllä! Mutta sitten, millä vaikeuksilla putoamme kuiluun myöhemmin!
  Ja pojan paljas kantapää laukaisi heidän sahanpurunsa murhaavan kuolemanpaketin.
  Kyllä, koronaviruksen hoito on erittäin kallista ja muuttaa terveyttä. Joten diktaattori Lukašenka ei pelastanut mitään kieltäytymällä ryhtymästä kiireellisiin toimenpiteisiin. Ja mikä on koronavirus, hänen on vielä koettava omalla ihollaan. Venäjän jumalat ja korkeammat voimat rankaisevat diktaattoreita kevytmielisyydestä. Yleensä vain rikolliset hallitukset säästävät ihmisten terveydestä.
  Oleg Rybachenko heitti kotitekoisen pommin paljain varpaillaan. Hän on nyt kuolematon poika. Ja karjui keuhkoihinsa:
  - Kunnia Venäjän maalle, jossa ihmiset ovat kuin kotkia!
  Margarita piti fanivastaanoton ja vihollisia murskatessaan vinkaisi:
  - Tämä on maamme! Venäjä on me!
  Ja tytön paljas kantapää lähetti vihollisille tuhon lahjan.
  Margarita viheltää taas, ja varikset putoavat japanilaisten sotilaiden päähän.
  Eikä sitä voi pelastaa mikään.
  Tyttö on hyvin taitava ja tarpeeksi viileä murskatakseen vihollisen voiman.
  Natasha on hyökkäyksessä... Hän kaataa vihollisia.
  Ja täällä taivaalla Alenka miehistöineen.
  Viisi tyttöä valtavassa lihamyllyssä, jossa on kolme terää.
  Alenka ampuu lentokonekanuunasta tuhoten japanilaiset ja vinkua:
  - Isä-kuninkaan kunniaksi!
  Anyuta iskee samuraita konekivääreillä ja huutaa:
  - Emme voita turhaan!
  Alla pudottaa pommin japanilaisten asemiin ja huudahtaa:
  - Ja vuoret ja meret!
  Maria ampui myös lentoaseesta. Repäisi samurain ja vinkaisi keuhkoihinsa:
  - Luojan kiitos!
  Marusya laukaisi miinan helikopterin kohdusta. Hän hyppäsi ylös ja tyrmäsi japanilaiset sotilaat.
  Ja sankarityttö haukkui:
  - Koko maamme!
  Viisi otti samuraita vastaan perusteellisesti. Ja helikopteri laskee japanilaisille lahjaa lahjan perään.
  Tsaariarmeijaa on vaikea pysäyttää. Varsinkin jos siinä on sellaisia lentäjiä ja Anastasia ja Akulina.
  Anastasia Vedmakova taistelee shortseissaan. Ja lähettää viholliselle tappavan tuholahjan.
  Sitten hän lauloi:
  - Maailman paras tsaari Nikolai!
  Ja taas, paljain varpain, hän tähtää lentokonepistooliin. Ja kaataa toisen japanilaisen ässän.
  Akulina Orlova taistelee myös rohkeasti. Ja murskaa japanilaiset perusteellisesti. Ja hän käyttää paljaita varpaitaan. Ja taas toinen nousevan auringon maan kone ampuu alas. Sitten se karjuu ja melko aggressiivisesti:
  - Olen soturi, sanotaanpa, aivan super!
  Ja silmät vastustajille. Kuten, sinulla ei silti ole pienintäkään mahdollisuutta samuraille. Ja tytöt varmasti repivät sinut erilleen.
  Anastasia Vedmakova kaatoi jälleen japanilaisen auton. Tarkemmin sanottuna primitiivinen lentokone siristaa:
  - Annamme sielumme isänmaan puolesta,
  Ja me seisomme ja voitamme taas!
  Akulina Orlova, joka kaatoi toisen auton paljain varpaillaan, vinkaisi:
  - Kunnia kuninkaalliselle isänmaalle! Kunnia tsaari Nikolai II:lle!
  Ja soturi teki toisen vaikuttavan käännöksen. Ja kaksi japanilaista lentokonetta törmäsi. Ja vaneria ja roskat putosivat eri suuntiin.
  Toistaiseksi Japani on lentokoneena pohjimmiltaan huonompi kuin Venäjä. Lisäksi hänellä ei vieläkään ole mahdollisuutta kestää pitkään. Venäläiset ovat erittäin vahvoja.
  Joten tankit jopa laskeutuvat.
  "Aleksanteri Kolmannen" Elizabethin miehistö ryntää taisteluun. Vaikuttavista mitoistaan huolimatta venäläinen tankki kiipesi helposti rannikolle eikä juuttunut hiekkaan.
  Joten Venäjän armeija liikkuu myös tehokkaiden panssarivaunujen avulla, jotka pystyvät jauhamaan mitä tahansa voimaa.
  Elizabeth ampuu tykillä paljain varpaillaan ja sanoo voimalla:
  - Kotimaamme on Venäjä,
  Tule onnellisemmaksi maailmassa!
  Elena ampuu konekivääreillä. Samurait kaatuvat alas kuin kaadetut puut tyttöjen lähettämistä lyijylahjoista.
  Elena sanoo nauraen:
  - Isänmaastamme tulee kauniimpi,
  Palvele Venäjän tyttöjä!
  Ekaterina painoi paljas kantapäätään. Hän lähetti valtavan tappavan voiman ammuksen. Repäisi massa japanilaista ja vinkaisi:
  - Kuninkaallisiin voittoihin!
  Euphrasia, joka murskasi japanilaisia toukilla, huomautti:
  - Ei vain kuninkaallinen, vaan myös meidän!
  Elena ampui uudelleen paljain varpaillaan. Hän repäisi samurain repeytyneiksi paloiksi ja huusi:
  - Kyllä, meidän suurille voittoillemme!
  Elizabeth ampui konekivääreillä. No, hänellä on murskaustankki. Joten kiusaa japanilaisia.
  Tyttö lauloi ja katkaisi samurait massaksi:
  - Kaunimpaa isänmaata-Venäjää ei ole,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Ei ole maata, usko Venäjä kauniimmaksi,
  Meidän kanssamme Ukraina, Valko-Venäjä!
  Ekaterina ampui vihollista, paljasti hampaansa, painoi paljas kantapäänsä liipaisinta ja huusi:
  - Venäjälle, joka on kaunein kaikista!
  Euphrasia, lyötyään samuraiden kiihkossa ja kaataakseen keltaiset sotilaat, julisti aggressiivisesti:
  - Venäjä seisoi ja tulee seisomaan kuin kivi!
  Ja tankki "Aleksanteri Kolmas" kiihtyi. On sääli, mutta on sääli, että tsaari Aleksanteri III kuoli 49-vuotiaana. Jos hän eläisi pidempään, Venäjä ehkä voitti ensimmäisen sodan Japania vastaan. Ja silloin autokratia olisi horjumaton ja voittamaton. Ja ensimmäisessä maailmansodassa helmikuun vallankaappaus tapahtui jo Venäjän ollessa lopullisen voiton partaalla.
  Mutta jos sodassa japanilaisia vastaan ei olisi tappiota, ei olisi ajatustakaan. Ja se tarkoittaa mellakoiden ja kaikenlaisten salaliittojen pesäkettä. Lisäksi Aleksanteri Kolmas voisi periaatteessa elää pidempään terveenä kuin härkä. Ja hän voisi hyvinkin onnistua voittamaan henkilökohtaisesti ensimmäisen maailmansodan? Ja mitä? Itävallan keisari, joka joutui taisteluun Venäjän Franzin kanssa, eli kahdeksankymmentäkuusi vuotta ja korjasi kuusikymmentäkahdeksan. Ja hän kuoli vuonna 1916! Ja ettei Aleksanteri Kolmas olisi voinut elää yhtä kauan tai jopa kauemmin?
  Joka tapauksessa Venäjää hallitsee nyt Nikolai II. Ja hänen hallituskautensa on pitkä.
  Kestoltaan hän on jo Katariina II:n edellä. Ja niin se voi myös estää Pietari Suuren. Tai ehkä Ivan Julma. Totta, hän hallitsi puhtaasti nimellisesti jonkin aikaa.
  Elizabeth ampuu jälleen. Rikkoo japanilaisen auton ja paljastaa hampaat:
  - Uskon kommunismin aikakauteen!
  Ja silmäilee kumppaneilleen!
  Elena leikkaa samurain konekivääreillä ja sanoo paljastaen valkoiset hampaat:
  - Tulee uusi aikakausi ja auringon nousu!
  Ja taas, paljain varpain, tyttö ampuu.
  Ekaterina ampui vastustajiaan aggressiivisesti:
  - Tsaari Nikolai II:n aikakaudesta tulee erittäin loistava!
  Ja tyttö silmäilee kumppaneilleen. No, he rakastavat tehdä sitä.
  Ja tankki murskaa japanilaiset. Ja sumuttaa sotilaita.
  Kaksi saksalaista naista taistelee taivaalla: Albina ja Alvina. He ovat jo saaneet kaikki Pyhän Yrjön ristin neljä ensimmäistä astetta. Ja ensimmäinen hopeasta tehty risti. Toinen on hopeaa rusetilla. Kolmas risti on kultainen. Lisää kultaa rusetilla. Ja viides, jonka tytöt todella haluavat saada, on kultainen pienillä timanteilla. Ristin kuudes aste on kultaa jousella ja timanteilla. Ja on myös seitsemäs aste - platinaristi timanteilla ja kahdeksas: platinaristi timanteilla ja jousi. Viimeiset ristit ovat suurempia kuin kultaiset ja niissä on enemmän timantteja. Ja jousi oli myös nastoitettu timanteilla.
  Jopa kahdeksan astetta ja mitä korkeampi aste. Mitä enemmän siitä maksetaan joka kuukausi koko elämän ajan. Lisäksi timanttitutkinnon haltijoille ei makseta rahaa vain palkinnoista itselleen, vaan myös perillisille. Kultaristeillä timanteilla - viisikymmentä vuotta ja platinaristeillä timanteilla - sata vuotta!
  Palkinnot timanteilla ovat harvinaisia, mutta ne pystyvät tarjoamaan pitkään paitsi sankarin myös jälkeläiset.
  Ja saksalaiset tytöt yrittävät kovasti ansaita niitä.
  Albina ampuu alas japanilaisen koneen paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Mutta suuri valtakunta...
  Alvina katkaisi toisen auton nousevan auringon maasta ja jatkoi voimalla:
  - Meille sanottiin, ettei saa ajautua!
  Albina käänsi koneen ympäri, ampui sarjan. Japanilaiset syttyivät kuin kynttilä.
  Blondi tyttö huusi:
  - Arjalaisen kommunismin suuruuden puolesta kaikkialla maailmassa!
  Alvina törmäsi samurai-autoon ja huusi:
  - Suuresta menestyksestämme!
  Ja käyttämällä paljaita varpaitaan hän lähetti jälleen murhaavan kuolemanlahjan.
  Saksalaiset tytöt olivat erittäin vahvoja varastajia. Ja nyt he tappavat Venäjän vihollisia. Mutta he voivat yhtä hyvin tappaa venäläisiä sotilaita. He ovat palkkasotureita.
  Lermontov kirjoitti sellaisista ihmisistä;
  Mutta mikä ihme kaukaa
  Kuten sadat pakolaiset...
  ilmestyi meille kohtalon tahdosta,
  Saavuttaaksesi mainetta ja arvoa!
  Albina totesi aggressiivisesti kukistaessaan uuden japanilaisen suurella itseluottamuksella:
  - Olen maailman paras!
  Alvina katkaisi toisen japanilaisen lentäjän, huusi myös vastustaen ja näytti kieltään:
  - Ei! Olen paras maailmassa!
  Albina lauloi sovittelevasti ampuen alas japanilaisia lentokoneita:
  - Olemme maailman parhaita
  Kastamme kaikki viholliset vessassa ...
  Isänmaa ei usko kyyneliin -
  Annamme pahoille oligarkeille aivoissa!
  Mutta muiden vieraslegioonan sotureiden joukossa taistelee myös Jane Armstrong. Kaunis brittiläinen tyttö. Ja hänen kanssaan joukkueessa myös yksinomaan reilu sukupuoli.
  Warriors tietysti paljain jaloin ja bikineissä.
  Gertrude latasi aseen paljain varpaillaan. Ja Malanya osoitti ja ampui.
  Japanilainen tykki kaatui.
  Monica sirkutti ja nyökkäsi päätään.
  - Kunnia Isolle-Britannialle!
  Jane Armstrong lauloi ampuessaan konekivääriään:
  - Hallitse Britanniaa taivaallisia meriä,
  Meistä ei koskaan tule orjia!
  Kunnia Englannin maallemme!
  No, Venäjällä on tsaari!
  Ja jälleen, soturi ottaa sen ja ampuu erittäin tarkasti. Ja japanilainen tankki jaettiin osiin.
  Gertrude, joka johti tulta, otti sen ja lauloi:
  - Toivon kirkas aurinko
  Taas nousemassa maan yli...
  Voitamme kuten ennenkin
  Ja he lähtivät patikoimaan!
  Ja englantilaiset naiset täydessä vauhdissa ja taistelutrancessa.
  Oleg Rybachenko taistelee japanilaisia vastaan. Hän on hyvin samanlainen kuin Conan-sarjakuvan poika. Vain vielä nopeammin. Ja niin näitä samuraita puidaan. On selvää, että Japanilla ei ole mahdollisuuksia tällaista joukkuetta vastaan.
  Terminaattoripoika otti ja heitti kranaatin paljain jaloin ja lauloi aggressiivisesti:
  - Nouse suuri maa,
  Nouse taisteluun kuolemaan!
  Hyvin tummalla armadalla,
  Ja keltainen lauma!
  Margarita myös otti ja leikkasi miekoillaan kolminkertaisen myllyn. Sitten
  Paljaalla kantapäällään hän löi nippu kranaatteja, jotka sanansaattajapoika heitti hänelle.
  Revi massa japanilaista ja lauloi;
  Voi jalo raivo
  Revi kuin aalto...
  On kansansota -
  Pyhä sota!
  Kyllä, tämä on pari kuolematonta lasta, he ovat erittäin aktiivisia vihollisten tuhoamisessa ja pilkkomisessa. Tällaisista pojista ei tule samuraiden armoa. Mutta joka tapauksessa täällä koko tsaarin armeija koostuu sankareista ja todellisimmista voittajista.
  Oleg Rybachenko, pilkkoo vastustajia, totesi:
  - Ei armoa, ei armoa, ei armoa viholliselle!
  Olen kuka tahansa, olen kuka tahansa, repitän armeijan miekalla!
  Ja poika viheltää jälleen erityisellä alueella. Ja korpit pyörtyvät ja lävistävät nokkallaan kuoliaaksi nousevan auringon maan sotilaiden kallot.
  
  SAKSAN PANTTERIN HELVETTI virne
  HUOMAUTUS
  Saksalaiset tytöt pystyivät tekemään sellaisen "Pantterin", joka on pää ja hartiat vahvempi kuin Neuvostoliiton tankit. Tämän seurauksena Wehrmacht käänsi sodan virran ja alkoi voittaa. Kun tytöt tappelevat paljain jaloin, heitä ei voida pysäyttää.
  . LUKU 1
  Jos Neuvostoliiton T-34-tankki oli shokki saksalaisille, natsit vastasivat tähän vielä pelottavammalla ja tehokkaammalla Panther-2:lla. Gerda ja Charlotte kehittivät pohjimmiltaan uuden tankin. Kapea ja pieni torni. Miehistön jäsenmäärä vähennettiin neljään. Moottori ja vaihteisto sijoitettiin yhteen ja poikki, ja vaihdelaatikko itse moottoriin. Säiliön paino putosi 36 tonniin. Samanaikaisesti sivupanssarista tuli samanlainen kuin "Tiger" -2:ssa 82 mm rinteiden alla. Ja rungon otsa on 120 mm suurten rinteiden alla ja tornin otsa on 150 mm, sivut 82 mm ja myös rinteillä. 700 hevosvoiman moottorilla tällainen säiliö oli liikkuva ja ohjattava. Sen rungosta tuli myös kevyempi ja helpompi korjata ja ajettavampi. Osa elementeistä on otettu pois rungosta. Säiliön korkeus on vain 1,80 metriä.
  Hänen ilmestymisensä oli järkytys Neuvostoliiton joukoille. Auto ei todellakaan päässyt Kursk Bulgeen. Sitä alettiin julkaista sarjassa vasta 43. vuoden syyskuussa.
  Mutta Mainsteinin vastahyökkäyksen aikana tätä tankkia käytettiin ensimmäisen kerran massa.
  Ja Gerda itse joukkueineen osallistui taisteluun.
  Pakkasesta huolimatta tytöt olivat bikineissä ja paljain jaloin, niin rohkeita varastajia.
  Toistaiseksi panssarivaunussa oli vanha 75 mm pitkäpiippuinen ase, joka riitti vihollisen kukistamiseen.
  Gerda ampui kanuunalaukauksen paljaista varpaistaan ja osui Neuvostoliiton ajoneuvoon otsaan.
  Sitten soturi sirkutti:
  - Kunnia arjalaisen veljeyden ideoille!
  Tämä tyttö esitti kolmekymmentäneljä erittäin osuvasti.
  Sitten Charlotte, ikään kuin lyöty, pikatulitykistä. Ja osui tankkiin aivan tornin keskellä. Ja huutaa:
  - Hienoista voitoista!
  Ja sitten Christina otti ja ampui. Tytöt ampuivat vuorotellen ja käyttivät jopa paljain jaloin.
  Soturi lauloi:
  - Voittoni odottaa minua!
  Magda osui myös. Tyttö käytti myös paljaita varpaitaan ja törmäsi toiseen Neuvostoliiton autoon hurraten:
  - Jeesuksen nimessä!
  Neljä saksalaista tyttöä työskentelee perusteellisesti. Ja erittäin tehokas.
  Ja toinen tankki kaatuu. Soturit työskentelivät kuin taistelijapataljoona.
  He tyrmäsivät neljäkymmentä Neuvostoliiton tankkia yhdessä taistelussa, he itse saivat useita osumia, jotka kimmoivat.
  Mainsteinin vastahyökkäys voitti voimalla, ja saksalaiset pystyivät kukistamaan Neuvostoliiton joukot ja heittämään ne Dneprin yli.
  Se oli ensimmäinen suuri voitto kuukausiin. Ja natsit pystyivät pitämään kiinni Dnepristä.
  Mutta tammikuussa Puna-armeija eteni jälleen, tällä kertaa lähellä Leningradia, ja onnistui. Totta, yritys pakottaa Dnepri uudelleen etelään epäonnistui, mutta Leningradin lohko poistettiin. Tätä taustaa vasten saksalaiset pitivät kiinni keskustassa ja mikä tärkeintä Dneprin käännöksessä. Talven kovat taistelut eivät antaneet puna-armeijalle etua tällä alalla.
  Tietysti uudella tankilla "Panther" -2 oli rooli. Hän osoittautui menestyneeksi. Nopea ja hyvin suojattu. Lähes kaksi kertaa kevyempi kuin "Tiger" -2, eikä käytännössä ole huonompi kuin tämä auto varauksessa. Muuten, "Tiger" -2 ei mennyt sarjaan. Sen sijaan Panther-2:n tehokkaampaa modifikaatiota ei ilmestynyt, vain tonnia raskaampaa.
  Ja Hitler käski Tiger-2:n suunnitella uudelleen, jotta panssari olisi paljon paksumpi tälle painolle. Aseen kustannuksella oli kiistoja - lisätäkö aseen kaliiperia vai ei. Silti enemmän kaliiperia alhaisempi tulinopeus, tarkka ja säiliövarasto.
  Tässä on Pantherin vanha ase, se selviää hyvin tehtävästään. Ja jopa IS-2, iskee otsaan.
  Kannattaako siis vaihtaa? Vaikka ammus on pieni eikä tuhoa liikaa.
  "Panther" -2 B, jossa oli 88 mm ase kokonaisuudessaan, oli kone, joka sopi enemmän tai vähemmän armeijalle.
  Keväällä saksalaiset lähtivät hyökkäykseen Italian rintamalla hyödyntäen idän tilapäistä tyyntä.
  Ja he onnistuivat kukistamaan liittoutuneiden joukot tällä rintaman sektorilla. Myös ME-262:n ulkonäkö vaikutti menestykseen. Uusi suihkuhävittäjä oli shokki. Se ilmestyi aikaisemmin kuin todellinen historia, minkä ansiosta asiantuntijat vakuuttivat Hitlerin olemaan tekemättä blitzblomeria tehottomana mallina. Lisäksi Fau-ohjusohjelman sijaan etusijalle asetettiin suihkukoneiden kehittäminen. Ja tämä vaikutti sodan kulkuun. Ja Charlotte ja Gerd vakuuttivat Hitlerin tästä.
  He sanovat, että raketit ovat todella tehottomia alhaisen tarkkuutensa ja korkeiden kustannustensa vuoksi. Mutta suihkukoneet ovat tulevaisuutta. Lisäksi ME-262 on melko helppo hallita, ja sen seurauksena se on ässien käytettävissä. Ja häntä on vaikea kaataa. Ajoneuvon suurempi lentopaino mahdollisti panssarin ja kahden suihkumoottorin ripustamisen, ja pystysuuntainen ohjattavuus on vaikuttava. Ja tehokkaat aseet mahdollistivat auton kaatamisen yhdellä kertaa. Kaksi tyttöä, joista tuli ässää ensimmäisessä taistelussaan, osoittautuivat erityisen hyviksi: Albina ja Alvina.
  Yleensä he taistelivat melkein alasti, vain shortseissa ja ohuella kangaskaistaleella rinnassa. Ja ne teki ihmeitä.
  Albina teki käännöksen. Hän painoi paljain jalkansa poljinta. Ampui alas amerikkalaisen lentokoneen ja lauloi:
  - Arjalaisen kommunismin voiman puolesta!
  Alvina kaatoi liittolaisten auton ja jatkoi ampumista paljain varpaillaan. Ja hän huusi:
  - Meidän pojillemme!
  Tytöt ovat reipas ja äärimmäisen taistelijoita ja sotaisa. He ovat hyvin kuuluisia tuhoavia liittolaisia taivaalla.
  Ja niin kiivaasti laskujen kerääminen.
  Natsit ovat jo tyrmänneet liittolaiset, vangiten monia vankeja ja palkintoja Italiasta. Mutta Sisilian saarella liittolaisten mahtava laivasto peittää heidät.
  Liittoutuneet valmistelevat kesällä maihinnousua Ranskassa. Mutta he ovat levottomalla tuulella. Saksalaisista on tullut vahvempia ja heillä on maailman parhaat tankit. Ja suihkuhävittäjät ovat myös maailman parhaita, vain niitä on toistaiseksi noin tuhat, ei niin paljon.
  Mutta ne ovat erittäin tappavia.
  Kesällä Stalin valmistelee hyökkäystä. Mutta tehtävä on vaikeampi kuin todellisessa historiassa. Polissyassa ei ole parveketta, ja Dnepri on edelleen vakava este. Ja Saksan puolustus on vahva.
  Mutta saksalaiset tankit ovat luultavasti parempia toistaiseksi. Ja myös lentokoneita. Täällä ilmestyi TA-152, Focke-Wulfin kehitys, ja tällainen kone on erittäin vakava lentokone. Ja monikäyttöinen samaan aikaan. Ja pystyy ampumaan vastustajat alas epäilemättä. Tehokkaita aseita ja panssareita. Ja paras lentosuorituskyky ja -nopeus.
  Saksalaiset sekä ilmassa että maalla saivat paremmat varusteet. Mutta he eivät ole saaneet tarpeeksi vielä. Ja he keräsivät voimaa ja olivat aktiivisessa puolustuksessa.
  Puna-armeija lähti hyökkäykseen käyttämällä uusia IS-2- ja T-34-85-panssarivaunuja. Pääisku annettiin keskustassa. Osa joukoista kuitenkin löi myös Dneprin vuoroa. Saksalaiset olivat valmiita torjumaan iskun. Vaikka vähän aikaisemmin, liittoutuneiden maihinnousut Normandiassa alkoivat.
  Se onnistui aluksi. Mutta sitten tankit aloittivat murskaavan vastahyökkäyksen. Myös itseliikkuva tykki E-10, erittäin kevyt ja pieni itseliikkuva tykki, jossa kaksi miehistön jäsentä oli makaamassa, osallistui taisteluihin yksinkertaisesti murskaamalla liittolaisia. Erittäin matala, 1,2 metrin siluetti, kymmenen tonnin paino ja 400 hevosvoiman moottori tarjosivat viileää liikkuvuutta. Samaan aikaan 80 mm:n etupanssari suurella kaltevalla rinteellä teki autosta lähes läpäisemättömän liittolaisten otsalle. Ja melko pieni, ovela. Ja hän pistää liittolaisiaan kuin mehiläinen. Ja saksalaiset murskasivat liittolaiset. Albina ja Alvina ampuivat kumpikin alas yli kolmesataa lentokonetta ja kukin sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehtimiekoin ja timantein. Nämä tytöt olivat vain upeita.
  Ja he murskasivat kaikki ilman mitään ongelmia niiden tehokkuudessa.
  Albina osoitti paljain varpaillaan taistelijaa vihollista kohti ja alkoi kaataa häntä villiin raivoihinsa. Ja sitten kolme hävittäjää ja liittoutuneiden pommikone putosivat tuleen.
  Soturi kehräsi:
  - Preussille!
  Alvina jatkoi joukkojen liittolaisten murskaamista ja kirjaimellisesti polttaen heidät. Ja hän huusi:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Ja taas, paljain varpain, hän osoitti lentokoneaseilla kohdetta. Ja siitä tuli hienoa.
  Alvina twiittasi:
  - Olemme mahtavia tiikereitä, kuningattaren ruumiillistuma!
  Albina katkaisi toisen englantilaisen lentokoneen, pani sen savuttamaan ja koukutti:
  - Jos nainen on tiikeri, hän repii miehen palasiksi, vaikka hän ei olisikaan täydellinen aasi!
  Ja paina poljinta paljaalla kantapäällään.
  Alvina ampui vastustajia ja leikkaa heitä, huomautti:
  - Tytön paljain jaloin, jokainen mies pakotetaan ryömiä kantapään alle!
  Albina, ampunut alas toisen liittoutuneiden joukkojen koneen, suostui:
  - Miehestä paljaan naisen kantapään nähdessään tulee täysi huopasaappas!
  Alvina katkaisi paljain sormin toisen brittiauton, hampaat paljastaen, hän sanoi:
  - Paljasjalkainen tyttö pukee täysmiehen jalkaan, vaikka olisi tottunut tekemään muille saappaita!
  Albina, joka kaatoi amerikkalaisen, huomautti:
  - Miehen tulee olla vahva kuin tammi, eikä saa antaa siruja irrottaa hänestä kuin kannosta!
  Alvina suostui tähän:
  - Paljasjalkainen naisten kantapää, mies riisutaan maaliin ja kenkiä korviin!
  Albina vaihtoi aihetta hieman ja katkaisi toisen amerikkalaisen:
  - Sotilas on piikivi, jos mieli ei ole mukulakivi!
  Alvina tyrmäsi vihollisen paljain sormin, ja hampaiden kivi totesi:
  - Mies on todellinen timantti, kun hänellä on kultainen sydän ja rautaiset hermot!
  
  Albina ampui alas toisen liittoutuneiden koneen, huusi:
  - Miehen on oltava vahva kuin teräs, mutta tiukka kuin kanto!
  Alvina totesi aggressiivisesti leikkaaessaan amerikkalaista lentokonetta:
  - Ihmisellä tulee olla kotkansilmä, eikä kuulo saa olla kuin varis!
  Albina kaatoi vihollisen, kiljui:
  - Miehellä on vain kotkan rohkeutta, mutta itse asiassa hahmo on useimmiten tyypillinen kana!
  Alvina huomautti aggressiivisesti ja katkaisi amerikkalaisen taisteluhyppyllä:
  - Ei ole rumia naisia, on vain inhottava miehen impotenssi!
  Lyhyesti sanottuna tytöt ovat aivan super. Ja heinäkuuhun mennessä jokainen ammuttu alaspäin ylitti viisisataa lentokonetta ja sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Liittoutuneiden maihinnousu Normandiassa päättyi täydelliseen tappioon. Pelkästään saksalaiset vangitsivat yli seitsemänsataa tuhatta vankia. Ja tämä on siistiä ja valtava menestys!
  Idässä puna-armeija onnistui työntämään saksalaisia vain hieman. Natsit olivat hyvin linnoitettuja ja taistelivat kuin paholaiset. Ja he käyttivät linnoitukset, jotka oli pystytetty etukäteen paikallisen väestön osallistumiseen. Ja tietysti se auttoi heitä. Natsit taistelivat epätoivoisesti ja torjuivat melkein kaikki hyökkäykset.
  Taistelut osoittivat, että "Panther"-2, jolla on suuri etupanssarilevyjen kaltevuus ja matala siluetti, on edelleen haavoittumaton otsassa oleville Neuvostoliiton tankeille. Ja se pärjää hyvin puna-armeijan koneiden kanssa. Ja sillä on suuri varasto kuoria.
  Joten kaikki Neuvostoliiton joukkojen hyökkäykset putosivat kiinteään lohkoon. Kyllä, ja fasistisella jalkaväellä oli MP-44-rynnäkkökivääri, jolla ei ollut vertaa ja joka kirjaimellisesti tyrmäsi Neuvostoliiton jalkaväen. Joten fasisteja ei voitu käsitellä millään tavalla.
  Ja Fritz torjui hyökkäyksen. Kunnes heillä oli kiire vastahyökkäykseen. Oli tarpeen vapauttaa uusi tankki "Tiger" -3, raskaampi, tehokkaammalla moottorilla ja paremmin suojattu.
  Kyllä, ja kehittää suihkukoneita. Erityisesti XE-162 - suihkuhävittäjä paljon halvempi, kevyempi ja helpompi valmistaa kuin ME-262 ja Arado pommikoneet.
  Huono ei ollut myöskään uusi saksalainen nelimoottorinen Yu-488, joka kehitti potkuripommikoneelle jättimäisen nopeuden seitsemänsataa kilometriä tunnissa pienemmän siipialueen ansiosta.
  Vaikka Fritz kertynyt voimaa. Ja he kävivät sukellusvenesotaa... Liittoutuneiden tappiot Italiassa ja Ranskassa heikensivät Rooseveltin asemaa. Ja täällä myös amerikkalaiset voittivat, kun he yrittivät laskeutua maihin Filippiineillä. Japanilaiset taistelulaivat pystyivät havaitsemaan ja tuhoamaan amerikkalaiset laskeutumisjoukot.
  Roosevelt hävisi vaalit nuorelle republikaanille Joseph Bidenille. Ja tämä on presidentti, joka julisti avoimesti, että Neuvostoliitto ei tarvitse apua. Että Stalin on pahempi kuin Hitler ja että kaikki ponnistelut on keskitettävä Japaniin.
  Churchillillä oli myös ongelmia.
  Siksi, kun Hitler odotti, ja saksalaiset istuivat tiukasti puolustuksessa. Vain Sisiliassa he suorittivat operaation ja valtasivat sen takaisin liittolaisilta. Lisäksi Britannian laivasto ohensi natsien sukellusveneiden toiminnan vuoksi.
  Syksyllä puna-armeija yritti edetä etelässä. Ja myös Suomea vastaan.
  Kesähyökkäys Karjalan kannakselle päättyi sitten tuloksetta. Suomalaiset ja saksalainen tiedustelu paljastivat sen ja valmistautuivat. Ja Neuvostoliitto osoitti vähän joukkoja tähän operaatioon.
  Syksyllä joukkoja heitettiin lisää, mutta myös ne juuttuivat ja saksalaiset olivat valmiita. Natsit käyttivät tiedusteluun suihkukoneita, joita Neuvostoliiton hävittäjät ja täydellinen optiikka eivät päässeet kiinni. Sekä ainutlaatuisia kameroita. Ja se auttoi paljon.
  Joten he periaatteessa oppivat paljastamaan disinformaatiota ja seuraamaan joukkojen liikkeitä.
  Joten nyt Stalin ei voinut iskeä niin helposti yhtäkkiä. Ja natsit puolustivat.
  Talvella Neuvostoliiton joukot yrittivät jälleen edetä keskustassa. Isku iski Dneprin ja Länsi-Dvinan väliin. Ja se oli rohkea liike. Mutta se on aivan ilmeistä ja saksalaisia vahvistettiin siellä perusteellisesti. Ja he ottivat esiin uusimmat panssarivaunut ja itseliikkuvat E-25-aseet 88 mm:n tykillä. Tämän kaksikymmentäkuusi tonnia painavan koneen moottori oli 700 hevosvoimaa ja etupanssari 120 mm rinteiden alla ja sivut 82 mm, korkeus 1,4 metriä. Itseliikkuva ase on läpäisemätön otsassa panssarin suurten kaltevuuskulmien vuoksi. Ja laivalla se oli edelleen telojen peitossa. Ja voit myös ripustaa näytöt.
  Joten puna-armeija kohtasi erittäin vakavan vihollisen. Mikä ei ole niin helppo voittaa. Ja natsit torjuivat jälleen puna-armeijan tammikuun hyökkäyksen.
  Taisteluissa kohtasi jälleen Gerda ja Charlotte. Molemmat tytöt taistelivat itseliikkuvilla E-25-aseilla makuuasennossa. Ja he kirjaimellisesti pudottivat hengen ulos vihollisesta.
  Gerda löi paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia armeijallemme!
  Charlotte ampui, tällä kertaa puristaen helakanpunaista nänninsä ohjaussauvan painiketta vasten ja siristaen:
  - Kunnia suurille voittoille!
  Gerda huomautti hyvin aggressiivisesti ampuen vihollista:
  - Planeetan suuruuden vuoksi!
  Ja paljaalla kantapäällään, ikään kuin hän painaisi nappia.
  Charlotte löi uudelleen rubiininänniään ja puhalsi neuvostoauton läpi sirkuttamalla:
  - Vallistetuille huipuille!
  Ja kuinka hän nauraa. Taistelu fasisteja vastaan.
  Ja maaliskuussa 1945 natsit lähtivät hyökkäykseen. Ja teki ensimmäisen injektion. He murtautuivat puolustuksen läpi Länsi-Dvinan alueella.
  Tähän mennessä Yhdysvallat oli itse asiassa lyhentänyt vihollisuuksia Kolmatta valtakuntaa ja myös Britanniaa vastaan.
  Ja nyt natsit keskittyivät itään. Hitler halusi vakavasti polttaa kaiken. Ja kaikki on erittäin perusteellista, kun se leimahtaa.
  Mutta Neuvostoliiton joukkojen puolustus on erittäin sinnikäs, ja tällä kertaa useissa eri tasoissa. Ja saksalaiset murtautuivat sen läpi ohitettuaan viisikymmentäkolme kilometriä linjaa, mutta heidät pysäytettiin neljännellä. Lisäksi vallitsi sula ja taistelut hidastuivat tilapäisesti.
  Huhtikuun lopussa Stalin yritti jälleen hyökätä. Ja hänen joukkojaan käytettiin massiivisesti valonheittimen läpimurron aikana. Mutta tälläkään saavutettiin vähän. He murtautuivat puolustuksen läpi ja etenivät, mutta sitten heidät heitettiin takaisin alkuperäisille paikoilleen.
  "Tiger" -3:n etupanssari oli 250 mm ja sivupanssari 170 mm ja moottori 1200 hevosvoimaa, paino kuusikymmentäviisi tonnia. Joten tämä tankki vain kiusasi Neuvostoliiton asemia. Ase oli 88 mm ja 100 EL pitkä piippu.
  Toukokuussa Neuvostoliitto sai uuden IS-3-panssarivaunun. Auto oli kolme tonnia painavampi kuin IS-2 ja vaikeampi valmistaa, mutta siinä oli paljon paremmin suojattu torni, erityisesti otsassa. Silti Tiger-3-ase ei tunkeutunut otsaan. Ja itse säiliöllä on vielä huonompi ajokyky kuin IS-2:lla.
  Suihkulentotoiminnassa saksalaiset säilyttivät etunsa ja jopa ponnistelunsa. Kesäkuusta lähtien niitä on esiintynyt ME-262 X:n massatuotannossa pyyhkäisyillä siiveillä ja kahdella edistyneemmällä moottorilla. Tämä kone kehitti nopeuden jopa 1200 kilometriä tunnissa ja murskasi kaikki.
  Vielä vakavampi kone oli TA-400 suihkumoottoreilla ja kuudella moottorilla. Tämä kone pommitti Neuvostoliiton yrityksiä Uralilla ja Uralin ulkopuolella. Sitten ja niin edelleen. Tehokas armada. Ja Yu-287-suihkukoneesta on tullut ongelma Neuvostoliiton lentokoneille.
  Mutta ikävin yllätys puna-armeijalle ovat diskot, jotka saavuttavat jopa neljän ääninopeuden, ja auton ympärillä virtaavan laminaarisuihkun vuoksi ne ovat käytännössä haavoittumattomia.
  Ja sitten saksalaiset saivat myös isännöimättömät ME-263:t rakettisuihkumoottoreilla ja hyvin pienet, nopeat ja 45 minuuttia kestävät, ja niitä voidaan käyttää tehokkaammin kuin ennen ME-163:a.
  Fritz otti käyttöön myös Gotha-hävittäjät, myös miehittämättömät ja tehokkaat. Ja myös purjelentokoneita alettiin käyttää taisteluissa.
  Merellä natsit jatkoivat brittien kiusaamista sukellusvenelaivaston avulla. Sisältää pienoissukellusveneet yhdelle henkilölle. Ja se on erittäin tehokasta.
  Neuvostoliiton Itämeren laivasto kärsi valtavia tappioita. Ja ilmailusta ja sukellusvenesodasta.
  Albina ja Alvina, molemmat tytöistä, jotka juoksevat paljain jaloin ja bikineissä säällä kuin säällä tai jopa vain pikkuhousuissa, ovat kehittyneet legendaarisiksi lentäjiksi. Tuhansista pudonneista lentokoneista heille myönnettiin uusi Rautaristin Ritariristi, jossa on platinatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Tytöt olivat äärimmäisen räikeitä varastajia. Ja niin fantastisia tilejä on tulossa.
  Hitler rakasti heitä. Ja jopa Fuhrer henkilökohtaisesti suuteli heidän paljaita jalkojaan.
  Kesäkuussa saksalaiset yrittivät edetä Dneprin ympäri. Neuvostoliiton joukot olivat puolustuksessa. Mutta he perääntyivät vähitellen hyökkäyksen alle. Lend-Lease-apu todella loppui. Ja Neuvostoliitolla oli vaikeaa. Pommitukset kasvoivat jatkuvasti.
  Neuvostoliiton T-34-85 panssarivaunu oli melko heikko ase saksalaisia ajoneuvoja vastaan. Ja tehokkaampaa T-54:ää ei ollut mahdollista tehdä. Ja sitten pääpanos tehtiin itseliikkuvaan SU-100-aseeseen. Tästä autosta todellisessa historiassa ei tullut liian massaa, mutta vaihtoehtoisesti sen tuotanto kasvoi yhä enemmän.
  Silloin saksalaiset pääsivät etenemään keskelle ja lähestymään Smolenskia, siellä puhkesivat taistelut SU-100:n massiivisella käytöllä. Huippu saavutettiin elokuussa.
  Elizabethin panssarivaunumiehistö teki ihmeitä tällä itseliikkuvalla aseella. Varsinkin kun tytöt tappelivat melkein alasti ja paljain jaloin.
  Elizabeth jopa painoi kanuunan nappia helakanpunaisella nännillä ja löi natsien panssarivaunua koukuten:
  - Suurelle Venäjälle!
  Ekaterina painoi karmiininpunaista nänniään rintaansa vasten. Hän törmäsi saksalaiseen autoon ja huusi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Elena räjäytti myös suurella tarkkuudella. Hän osui fasistiseen panssarivaunuun rubiinin rintanännin avulla ja vinkaisi:
  - Kotimaalle!
  Euphrasia räjäytti vuorotellen itseliikkuvasta aseesta vihollista kohti. Ja käyttäen mansikkanänniä hän huusi:
  - Isänmaan puolesta!
  Nämä olivat tappelevia tyttöjä.
  Saksalaiset ovat kaikki tikkuja ja tikkuja. Neuvostoliiton ase ei ota Tiger-3:ta otsaan. Kyllä, ja "Panther" -3 on läpäisemätön. Saksalaiset tekivät panssarin siihen paksummaksi, ja jotta liikkuvuus ei menettäisi, he asensivat 900 hevosvoiman moottorin. Joten heidän autonsa sauva häpeämättömästi.
  Elizabeth ampuu paljain varpaillaan. Neuvostoliiton ammus kikoilee.
  Tyttö huudahti:
  Taistelemme kommunismin puolesta!
  Ekaterina myös löi paljain varpaillaan ja totesi hampaat paljastaen:
  - Ei! Ei se!
  Elena, myös paljain jaloin, ampui natseja ja lauloi:
  - Lähdemme rohkeasti taisteluun!
  Eufrasia, aggressiivisesti todettu, paljastaen hampaansa:
  - Neuvostoliiton valtaan!
  Ja myös kuin tulta, käyttämällä paljaita varpaita. Tämä on aggressiivinen tyttö.
  Puna-armeija vetäytyi hieman keskelle, mutta piti Smolenskin... Syksyllä saksalaiset lopettivat hyökkäyksensä, mutta alkoivat ilmaylivoimaa hyödyntäen tehostaa pommituksia. Ja tämä paine kasvaa. Ja pommit putosivat Neuvostoliittoon lakkaamatta.
  Toistaiseksi neuvostomaassa ei ollut ilmailua, eikä vihollisen toimintaa yksinkertaisesti ollut millään peitellä.
  Ja vihollinen painostaa voimakkaasti. Ja yhä aktiivisempia ja raakoja Venäjän pommituksia.
  Huffman ylitti myös 1000 pudonnutta lentokonetta joulukuussa 1945 ja sai rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja tytöt toivat kukin kaksituhatta pisteensä ja kukin sai erikoispalkinnon. Rautaristin Ritariristin tähti ja hopeiset tammenlehdet, miekat ja timantit.
  Kyllä, Albina ja Alvina ovat siistejä ja erittäin kauniita tyttöjä, jotka taistelevat melkein alasti ja paljain jaloin ja kukistavat kaikki laumoista kerralla - he ovat tappavia tyttöjä.
  Talvella puna-armeija yritti edetä. IS-3-panssarivaunut osallistuivat taisteluihin. Mutta tämä kone on melko työläs tuotannossa ja huonolla maastokyvyllä, hyvästä otsasuojauksesta huolimatta armeija ei todellakaan pitänyt siitä. Ja he vaativat säiliön vaihtamista. Mutta IS-4 joutui ongelmaan. Stalin kielsi yli neljäkymmentäseitsemän tonnia painavien tankkien kehittämisen. Ja kun tämä tankki oli hämärässä. Sekä yritykset luoda muita koneita Isov-perheestä.
  Toistaiseksi Fritzillä oli etu tekniikan laadussa. Ja se kasvoi taivaalla.
  Joten vastauksena keskikokoisten tankkien T-34-85 ja SU-100 tuotanto kasvoi. Tähän asti Neuvostoliiton oppi on rakennettu tälle.
  Talvihyökkäys epäonnistui. Vakavasti eteneminen ei ollut mahdollista, ja tappiot olivat raskaita.
  Saksalaiset varastoivat tankkeja. Vuosi 1946 tuli... Fritz-joukot kasautuivat ja he suunnittelivat hyökkäävänsä toukokuussa.
  Toistaiseksi Neuvostoliitto ei ole pystynyt luomaan suihkuhävittäjää ja hävisi toivottomasti ilmataistelussa.
  Kaksi tyttöä Albina ja Alvina saavuttivat kolmetuhatta pudonnutta lentokonetta maaliskuuhun 1946 mennessä. Ja he saivat uuden palkinnon - Rautaristin Ritariristin tähden kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Ja tämä on erittäin suuri menestymisen indikaattori.
  Ja huhtikuussa kolmannen valtakunnan diskot oinaan lisäksi ottivat ja käyttivät ultraääntä. Ja tämä oli ensimmäinen, joka päihitti laminaarisuihkun läpi ja erittäin onnistunut.
  Neuvostoliitolla oli edessään vaikeita aikoja.
  . KAPPALE 2
  Toukokuussa 1943 natsilaumojen uusi suuri hyökkäys alkoi. Kaivottuaan tankit ja kerättyään "Tigers" -3-massan, josta tuli pääsäiliö, suojatuimpana ja voimakkaimmin aseistetuksi, natsit alkoivat rynnätä. Ja he onnistuivat murtautumaan puolustuksen läpi ja alkamaan liikkua Dneprin ympäri pohjoisesta.
  Taivaalla natsit hallitsivat. Tilannetta pahensi Turkin liittyminen sotaan.
  Ottomaanit taistelivat Venäjää vastaan kolmetoista kertaa historiansa aikana. Ja lasketaan neljäntenätoista, silti voitto. Lisäksi Kolmas valtakunta on heidän kanssaan, eikä länsi puutu asiaan. Itse asiassa Britanniassa Churchillin hallinto kaatui, ja uusi hallitus suostui aselepoon Kolmannen valtakunnan kanssa. Ja Yhdysvallat julisti virallisesti aselevon. Lisäksi sota Japanin kanssa ei sujunut kovin hyvin, ja Amerikan tappiot taistelussa samuraita vastaan olivat suuria.
  Joten tässä Kolmas valtakunta on täysin valloilleen. Ja hän onnistui vakuuttamaan Turkin avaamaan toisen rintaman Transkaukasiaan.
  Ottomaanien armeija valmistautui sotaan pitkään ja heitti miljoonannen armeijan Neuvostoliittoa vastaan suurella määrällä varusteita. Joten nyt se kävi ilmi, eikä se ole ollenkaan hienoa Venäjälle. Toinen ongelma ovat TA-500-suihkupommittimet, jotka voivat murskata Neuvostoliiton tehtaita käytännössä rankaisematta. Ja jetless B-28, joka voisi saavuttaa minkä tahansa pisteen Neuvostoliitossa ja kirjaimellisesti tuhota sen. Joten nyt Venäjää painostetaan perusteellisesti. Tilanne paheni myös puna-armeijan toimittamisen, erityisesti räjähteiden ja ammusten, myötä. Ja polttoaine ei riittänyt. Saksalaiset pommittivat kaivoja Bakussa ja Volgan alueella.
  Joten nyt natseilla oli mahdollisuus, ja he ymmärsivät sen. Ensinnäkin he halusivat valloittaa Donbassin. Siellä puolustus osoittautui heikommaksi kuin Moskovan suunnassa ja se onnistui.
  Harkovista käytiin ankaria taisteluita. Ja siellä oli hyvin veristä.
  Gerda ja hänen miehistönsä taistelivat "Tiger" -4:llä, tämä säiliö oli varustettu tehokkaammalla 1500 hevosvoiman kaasuturbiinimoottorilla ja sillä oli tehokkaampi 105 mm ase 100 EL:n pituisessa piipussa, mutta samalla painolla.
  Kyllä, ja saksalaisten ase on automaattinen lataus ja nopea tuli.
  Ja säiliön paino on sama, ja siluetti on vielä pienempi, ja panssarin kaltevuus on tullut entistä suuremmaksi.
  "Tiger" -4 on epäilemättä edistyneempi tankki, ja sen soturit testasivat sitä ensimmäisenä.
  Gerda ampui, painoi helakanpunaista nänninsä joystickin painikkeesta ja koukutti:
  - Voittomme ei ole kaukana.
  Ja murskasi Neuvostoliiton auton IS-3.
  Charlotte löi myös Neuvostoliiton ajoneuvoja, mursi panssarin läpi, poltti sen läpi ja koukutti:
  - Voitteillemme!
  Ja kuinka hän nauraa.
  Ja Christina ottaa ja lyö. Ja Neuvostoliiton SU-100 puhaltaa. Ja sitten hän huutaa:
  - Kommunismin puolesta.
  Tietenkin tyttö käytti rubiininänniä.
  Magda ampui myös paljain varpaillaan. Hän löi vihollista ja huusi:
  - Uusille saavutuksille!
  Ja tytöt nauravat. Toistaiseksi he ovat tehneet kaiken niin kuin se olisi huippuluokkaa.
  Natsit ohittivat Harkovin ja valloittivat sen. Sitten he etenivät Kranodonissa ja Voroshilovgradissa. Tunturi ja kotka ... Ja tämä on vakava isku puna-armeijalle.
  Stalin käski pitää Kotkan hinnalla millä hyvänsä, mutta natsit ... osoittautuivat vahvoiksi. Sekä heidän tehokkaat itseliikkuvat hyökkäysaseensa. Erityisesti Sturmtigr ja hänen tehokkaampi Sturmlev. Viimeinen itseliikkuva ase oli varustettu vielä paremmalla ja tehokkaammalla suihkupommilla.
  Ja puki rakennukset perusteellisesti. Ja tytöt kuhisivat pommikoneen lähellä. Agathan ja Adalan miehistö toimi hyvin Shturmleville. Ja tytöt tukivat paljaita jalkojaan rautaa vasten.
  Agatha ampui, painoi paljaita varpaitaan joystickin painikkeisiin ja karjui:
  - Tuhoamme koko väkivallan maailman!
  Adala nyökkäsi konekivääreillä ja katkaisi jalkaväkijoukot:
  - Ja haudata kapitalismia.
  Ja paljas, vaaleanpunainen kantapää kimaltelee.
  Kuitenkin, jos katsot, kysymys kuuluu, mitä on Kolmannessa valtakunnassa? Ehkä myös kapitalismi?
  Agatha löi vastustajiaan ja kuiskasi:
  - Tulevaisuuden maailmanrauhan puolesta!
  Ja pomminheitin toimi taas ja tuhosi koko rakennuksen kerralla. Ja se on huomattava erittäin tehokas liike.
  Adala, joka ampui paljain varpaillaan, vahvisti:
  - Kunnia armeijallemme ikuisesti!
  Taistelevat tyttöjä täällä Kolmannessa valtakunnassa, mutta ei pahemmin Neuvostoliitossa. He osaavat myös taistella.
  Taistelut ovat jo käyneet Kurskin puolesta ja siellä taistelevat venäläiset tytöt.
  Natasha heitti kranaatilla natseja paljain jaloin ja lauloi:
  - Oikein...
  Zoya laukaisi kuoleman lahjan paljaalla kantapäällään ja lisäsi:
  - Vihollinen...
  Augustine antautui jollekin tuhoisalle ja vinkaisi:
  - Luulee...
  Svetlana heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Mitä...
  Natasha heitti pari sitruunaa paljain jaloin ja huusi:
  - Venäjän kieli...
  Zoya myös antautui jollekin energiselle ja tappavalle vinkuen:
  - Hallittu...
  Augustine käynnisti tappavan, mutisten:
  - Vihollinen....
  Svetlana antautui jälleen tuhoiselle ja vyaknulalle:
  - Tauko!
  Natasha kääntyi ja huusi:
  - WHO...
  Zoya ampui myös natsien värväämiä mustia ulkomaalaisia ja huusi:
  - Uskalla!
  Augustine puhui voimalla ja raivolla:
  - Tuo...
  Svetlana myöntyi pantterin virneellä:
  - V...
  Natasha heitti kranaatin paljain jaloin ja huusi:
  - Taistele...
  Zoya heitti kuolemanlahjan paljain sormin ja mutisi:
  - Hyökkäyksiä!
  Augustine soitti ja mutisi:
  - Viholliset...
  Svetlana antoi nipun kranaatteja paljain pohjin, ja kuinka hän huutaa keuhkoihinsa:
  - Hyvin...
  Natasha naulitti purskeen ja sihisi:
  - Raivoissaan...
  Zoya katkaisi natsit ja huusi:
  - Lyö!
  Augustine ampui uudelleen ja huusi:
  - Raivoissaan...
  Svetlana sirutti ampuessaan:
  - Lyö!
  Natasha heitti jälleen kranaatin sirolla, paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Tuhoamme natsit!
  Zoya otti sen ja sirutti:
  - Tulevaisuuden tie kommunismiin!
  Ja heitti sitruunan paljain varpaillaan.
  Augustine otti ja hajotti linjat, ja hänen paljaat jalkansa lensivät tuhossa Fritziä pitkin:
  - Jaamme vastustajat!
  Svetlana otti sen ja heitti sen paljain kantapäällään, nippu kranaatteja, ja vinkaisi:
  Murskataan fasistit!
  Ja ne neljä jatkoivat ampumista ja kranaattien heittämistä. Saksalainen E-75 oli liikkeessä. Kone, jossa on 128 mm ase. Ja ampuu itsensä.
  Ja tytöt heittivät kranaatteja. Heittänyt natseja. Ja he ampuivat takaisin. He kiipesivät eteenpäin. Tankit pyörivät taas. Siirtää uusimman saksalaisen "Leopardin" -1. Erittäin liikkuva auto.
  Mutta hänen tyttönsä ottivat vallan ja tyrmäsivät hänet. He repivät palasiksi liikkuvan koneen kaasuturbiinimoottorilla. Ja he räjäyttivät hänet palasiksi.
  Natasha huomautti nauraen:
  Taistelemme loistavasti!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Todella siistiä!
  Augustinus huomautti viisaasti:
  - Voitamme!
  Ja hän laukaisi panssarintorjuntakranaatin paljain jaloin. Vahva tyttö. Ja hänellä on niin paljon älyä.
  Svetlana laukaisi myös kuolemanlahjan paljain jalkansa varpaillaan ja löi vihollista. Erittäin aggressiivinen tyttö, jolla on ruiskukan väriset silmät. Hänellä on niin nokkeluutta ja voimaa!
  Natasha kääntyi ja virnisti:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Zoya ampui erittäin aktiivisesti ja virnisti näyttäen helmihampaita:
  - Olen sen tason soturi, joka ei katoa!
  Augustine ampui myös. Niitti natseja ja guruteli:
  "Olen suuren kunnianhimoinen soturi!"
  Ja hän paljasti helmihampaansa!
  Svetlana vahvisti:
  - Todella suuret tavoitteet!
  Natasha heitti sitruunaa paljaalla jalallaan ja lauloi:
  - Taivaalta...
  Zoya heitti myös kranaatin paljain sormin ja sanoi:
  - Tähti...
  Augustine laukaisi kuoleman lahjan paljain jaloin ja lauloi:
  - Kirkas...
  Svetlana heitti myös kranaatin paljain jalan avulla ja antoi:
  - Kristallinen!
  Natasha kääntyi ja sihisi:
  - Minä sinulle...
  Zoya laukaisi kuoleman lahjan paljain sormin sihiten:
  - Laulu...
  Augustine antautui paljain kantapäällään, mikä tuo kuoleman, ja vinkaisi:
  - Minä laulan...
  Natashka jatkoi laulaen aggressiivisesti:
  - Noin....
  Zoya heitti räjähdyspakkauksen paljain jaloin, hajottaen natseja ja vinkaisi:
  - Alkuperäinen...
  Augustina antoi nipun kranaatteja paljain kantapäällään, antoi:
  - Stalin!
  Mutta silti, soturit ja Kursk eivät pidättäytyneet. Vihollinen murtautui Neuvostoliiton puolustuksen läpi ja eteni Voronežin suuntaan. Kesä ja lämmin... On jo kuudes vuosi Suuresta isänmaallisesta sodasta, ja kaikki ovat erittäin kuumia ja iloisia. Vaikka tappiot molemmin puolin ovat valtavia.
  Gerda on palannut toimintaan ja aikoo tietysti kokeilla uusinta tankkia.
  Gerda, Charlotte, Kristina ja Magda ajavat U-luokan E-100 tankissa, joka on kompaktimpi, neljälle miehistön jäsenelle. Ja sen aseet ovat suihkupommikone ja yleinen 88 millimetrin tykki 100 EL - panssarivaunuhävittäjä.
  Soturit menevät ja viheltävät itselleen.
  Gerda ampuu pitkän tykin. Se iskee kylkeen IS-3:n etäisyydeltä ja siristaa:
  - Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Ja me paistamme Stalinin ja syömme hänet!
  Charlotte ampui raketinheittimensä. Hän peitti Neuvostoliiton bunkkerin ja huusi:
  - Olemme voittamattomia!
  Christina otti sen ja murisi, vetäen liipaisinta paljaalla kantapäällään:
  - Me saamme sen molemmissa!
  Dolbanula ja osuvasti ja Magda. Tuhoi Neuvostoliiton itseliikkuvat aseet SU-152. Ja hän huusi:
  - Kyllä tulee aikaa, voitto tulee!
  Gerda huusi ampuessaan:
  - Kukaan ei voi estää meitä!
  Charlotte vahvisti:
  - Mutta Pasaran!
  Punatukkainen peto kävi läpi koko ensimmäisen maailmansodan Gerdan kanssa alkaen Puolasta ja päättyen tähän toukokuussa alkaneeseen suureen hyökkäykseen. Punatukkainen paholainen näki paljon asioita.
  Ja valmis taistelemaan loppuun asti!
  Christina myös ampuu ja paljasti hampaansa. Hänen hiuksensa ovat kullanpunaiset. Sodassa tytöt eivät vanhene ja ehkä jopa nuoreutuvat! He ovat niin julmia ja rakastavia. He paljastivat hampaansa.
  Eikä ainuttakaan reikää hampaissa.
  Magdalla on lehtikullan väriset hiukset. Ja myös virnistää aktiivisesti. Siisti tyttö. Hänellä on tuhannen hevosen aggressiivinen armo ja energia.
  Gerda, valkohiuksinen tyttö, ampuu ja huomauttaa hymyillen:
  - Maailmassa on paljon hyvää ja rumaa... Mutta hitto kuinka kauan tämä sota on kestänyt!
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Ja itse asiassa toinen maailmansota kestää liian kauan. Kaikki tappelut ja tappelut... Se on todella uuvuttavaa!
  Christina liikutti paljas jalkaansa panssaria pitkin ja huusi:
  - Mutta Iso-Britannia ei ole vieläkään voitettu!
  Magda ampui venäläisiä ja murisi:
  - Täytyy voittaa! Tämä on uskontunnustuksemme!
  Gerda sihisi ampuen venäläisiä ja paljastaen norsunluuhampaitaan:
  - Tarvitsemme voiton!
  Fucked and Charlotte, huusi:
  - Yksi kaikkien puolesta, emme kestä hintaa!
  Punatukkainen ja kultainen peto Christina huusi:
  - Ei! Älkäämme seistä!
  Magda löi helakanpunaisia huuliaan sirkuen:
  - Emme mene kauppaan hinnan takia!
  Ja kultatukkainen harpy ampui.
  Gerda osui myös venäläisiin panssarivaunuihin. Törmäsi autoon ja huusi:
  - Olemme maailman vahvimmat!
  Charlotte lisäsi laulaen mukana:
  - Kaikki viholliset liottavat wc:ssä!
  Christina tuki lauluimpulssia:
  - Isänmaa ei usko kyyneliin!
  Magda jatkoi lauluäänellä:
  - Ja me annamme kaikki kommunistit aivoissa!
  Ja tytöt vilkuttivat toisiaan. Heillä on yleensä hyvä tankki. Vain kaukaa on vaikea murtautua raskaan viisikymmentätonnisen IS-3:n läpi. Mutta loppujen lopuksi saksalaisilla on vaikea ammus, mutta uraaniytimellä. Ja armeijassa on paljon mustia. Jotka taistelevat kiihkeässä raivossa. Ja kaikki eivät voi kilpailla heidän kanssaan.
  Tytöt ovat tottuneet tappelemaan paljain jaloin. Puolassakin he olivat vain yhdessä bikinissä ja paljain jaloin.
  Kun paljas pohja joutuu kosketuksiin maan kanssa, se nuoreutuu. Ehkä siksi tytöt eivät vanhene! Vaikka aika loppuu kesken! Soturit, sanotaanpa hyvin sankarillisia.
  He ovat tehneet niin monia tekoja, mutta he taistelevat kuin tavalliset sotilaat. Ja aina vain bikineissä ja paljain jaloin. Talvella heillä on jopa miellyttävää piiskaa paljain jaloin lumikengissä.
  Gerda ampuu ja laulaa:
  Menemme tulen ja veden läpi!
  Charlotte ampui venäläisiä pommikoneella ja sanoi:
  - Kunnia Preussin kansalle!
  Christina myös ampui ja vinkaisi:
  Me hallitsemme planeettaa!
  Magda naulasi ja vahvisti:
  - Ehdottomasti!
  Gerda osui ammukseen uudelleen ja vinkaisi:
  "Edes napalmi ei estä meitä!"
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Ja jopa atomipommi, jota emme pelkää!
  Christina vaikeni ja vastasi:
  - Amerikkalaiset epäonnistuivat atomipommin luomisessa! Se on bluffi!
  Magda huudahti keuhkoihinsa:
  - Maailma ei voi paeta uutta saksalaista järjestystä!
  Saksalaiset etenivät toukokuussa pohjoisesta Smolenskin ympäri. Heidän panssarivaununsa ovat vahvoja, ja Afrikassa ja arabimaissa on värvätty paljon jalkaväkeä. Fritz on otettu numerosta.
  Lisäksi Saksa oli aseistettu levykkeillä, jotka eivät koske pienaseita.
  Kaksi tyttöä Albina ja Alvina lentävät itselleen sellaisella lentävällä lautasella. Ne ovat haavoittumattomia vahvan laminaarisuihkun ansiosta. Mutta he eivät voi ampua yksin. Mutta valtavan nopeuden ansiosta he voivat ohittaa ja lyödä Neuvostoliiton lentokoneita.
  Albina taivuttaessaan levykeään huomautti:
  - Rautatekniikka, ehdottomasti tarpeellista ja erittäin hyödyllistä!
  Alvina kikatti, paljasti hampaansa ja sihisi:
  - Mutta kaiken päättää henki!
  Albina sanoi:
  - Eniten kumpikaan ei ole juuri taisteluhenkeä!
  Molemmat tytöt ovat blondeja ja bikineissä. Todella kaunis ja paljain jaloin. Kun soturi on ilman kenkiä, hän on onnekas. Nyt tytöt ovat niin värikkäitä ja upeita.
  Ja ennen taistelemista kaunottaret työskentelevät ehdottomasti kielen kanssa miespuolisella täydellisyydellä. Se on niin mukavaa ja energisoivaa. Soturinaiset rakastavat juoda maagisesta astiasta. Tämä on heille todellinen lihan juhla.
  Niin hyviä tytöt ovat.
  Alvina ampui alas kaksi Neuvostoliiton Jak-11:tä ja twiittasi:
  - Loistavaa metsästyksemme!
  Albina vahvisti törmäyksen ja antoi:
  Eikä se koskaan jää viimeiseksi!
  Alvina pudotti alas vielä kolme Neuvostoliiton IL-10-hyökkäyslentokonetta ja vinkaisi:
  - Näinkö Jumala rakastaa Saksaa?
  Albina pudisti päätään epäilevästi.
  - Ilmeisesti ei niin paljon!
  Alvina naurahti ja kysyi uudelleen:
  - Miksi luulet niin?
  Albina törmäsi kahta neuvostoautoa ja vinkaisi:
  Sota on kestänyt liian kauan!
  Alvina huomautti loogisesti:
  - Mutta me tulemme!
  Albina virnisti ja huusi:
  - Joten voitto tulee!
  Alvina ampui alas neljä Neuvostoliiton lentokonetta kerralla rohkealla manööverilla ja vinkaisi:
  - Se tulee varmasti!
  Albina piti tarpeellisena muistuttaa:
  - Stalingradin jälkeen sota ei mennyt sääntöjen mukaan ...
  Alvin oli samaa mieltä:
  - Se on ehdottomasti sääntöjen vastaista!
  Albina huusi harmissaan:
  - Aloimme hävitä!
  Alvina huusi ärtyneenä:
  - Ehdottomasti on!
  Albina rampasi vielä useita Neuvostoliiton ajoneuvoja ja vinkaisi:
  - Eikö se ole meille ongelma?
  Alvina ampui alas pari venäläistä hävittäjää ja sanoi:
  Luulimme tilanteen toivottomaksi!
  Albina virnisti lihansyöjänä ja sihisi:
  - Mitä me nyt näemme?
  Alvina twiittasi aplombilla:
  - Jotain horjumatonta ja ainutlaatuista!
  Albina välähti helmihampaitaan ja vastasi:
  - Se, että Kolmas valtakunta voittaa!
  Alvina pudotti alas vielä pari Neuvostoliiton hyökkäyslentokonetta ja toi esiin:
  - Todellakin täytyy voittaa!
  Tytöt irvistivät. Kerran he työskentelivät ja virallisesti sotilaiden bordellissa. Monet miehet kulkivat itsensä läpi, eivät vain valkoinen rotu. Ja he todella pitivät siitä. No, kuinka miellyttävä se on keholle. Mutta sitten huorat joutuivat Neuvostoliiton hyökkäyksen kohteeksi. Heidät otettiin vangiksi. No, hotties luuli, että heidät raiskataan. Ja tässä on paholainen kaksi!
  He saivat huorat kaivamaan kaivoja ja kaivoja. Ja entiset yökeijut eivät pitäneet siitä kovinkaan paljon. Joten he kaikki pääsivät pakoon. He viettelivät vartijat.
  Ja he vannoivat kostaa venäläisille.
  Ja he taistelivat Venäjää vastaan. Nämä ovat hemmetin...
  Albina jätti lisää venäläisiä autoja ja mutisi:
  - Miesten kanssa voi silti asua!
  Alvina suostui tähän:
  - Se ei ole edes mahdollista, mutta se on välttämätöntä!
  Albina paljasti hampaansa ja vastasi:
  - Mutta silti... On ihanaa tappaa.
  Ja tytöt ampuivat alas vielä viisi neuvostoautoa levykkeen liikkeellä.
  Alvina naurahti ja sanoi:
  - Ja milloin se on katkeraa?
  Albina kaatui kuusi muuta autoa ja vastasi:
  - Menen naimisiin voiton jälkeen! Ja synnytä kymmenen lasta!
  Ja molemmat tytöt purskahtivat nauruun.
  Ja he lauloivat;
  Olemme fasismin uskon ritareita,
  Pyyhitään kommunismin taistelijat pölyksi!
  Ja kuinka he nauravat, heilutellen valkohuippuisia vuoriaan.
  Kyllä, nämä ovat fasistisia narttuja ja erittäin aggressiivisia ja hirveän julmia.
  Natsit onnistuivat ohittamaan Smolenskin ja valloittivat Pihkovan. Myös Leningradia uhkasi. Tilanne on yleensä kriittinen. Vaikka ei katastrofaalinen. Mutta Neuvostoliitolla ei ollut liikaa varantoja jäljellä. Eikä tiedetä, kuinka kauan Venäjä kestää. Kyllä, ja saksalaiset ovat vuotaneet ja uupuneet.
  Mutta Krautilla on neljä tyttöä ja sellaisia vinttikoiria.
  Gerda ampui tykkinsä ja osui T-54:een rungon pohjaan ja siristi räpytellen safiirisilmiä:
  - Ei, Jumala rakastaa Saksaa! Voitamme ehdottomasti!
  Charlotte suostui tähän:
  - Emme voi hävitä! Menemme pian Kalininiin, ja Moskova on kivenheiton päässä!
  Christina paljasti helmiäispihdinsä ja huusi:
  - Mennään sinne, Vladivostokiin on aikaa!
  Magda pahoitteli:
  - Ja japanilaiset on jo voitettu. Tämä on erittäin vakava asia, olemme menettäneet tärkeän liittolaisen.
  Gerda tyrmäsi uuden Neuvostoliiton tankin ja vinkaisi:
  - Pärjäämme ilman niitä!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  - Jos vauva hymyilee, ehkä kaikki järjestyy!
  Christina lausui riimeissään:
  - Virtahepo purskahti hymyyn!
  Magda tuki häntä:
  - Tytöllä on erittäin ahne suu!
  Ja soturit ottivat sen ja purskahtivat nauruun. Niissä on kimaltelevaa energiaa, voisi sanoa, ja runsaasti!
  Gerda ampui jälleen Neuvostoliiton ajoneuvoja ja huusi:
  - Seuraava vuosisata on meidän!
  Charlotte puhui myös ja vahvisti:
  - Tulee lentoja avaruuteen!
  Christina vahvisti tämän helposti:
  - Lennetään avaruuteen!
  Magda ampui pomminheittimestä ja lausui:
  - Istuu tähtikoneessa!
  Gerda ojensi kielensä ja huusi:
  - Uudella vuosisadalla Kolmannen valtakunnan valtakunta hallitsee!
  Charlotte vahvisti aggressiivisesti virnistettynä:
  - Ja neljäs myös.
  Sen jälkeen kaunotar käänsi jälleen Neuvostoliiton tankin ympäri.
  Christina, tämä pirullinen soturi, kimaltelee helmiäishampaista, vinkaisi:
  - Kyllä, olkoon uusi tilaus! Ja kunnia Suurelle Imperiumille!
  Magda vahvisti raivoissaan:
  - Kunnia valtakunnalle!
  Gerda ampui uudelleen ja sanoi:
  - Kunnia myös meille!
  Ja ilmeisesti tyttö sai sen.
  Gvozdanula ja Charlotte. Ja erittäin osuva. Lävisin Neuvostoliiton tankin suoraan kylkeen. Sitten hän siristi:
  - Taistelemme uudesta tilauksesta!
  Magda ampui ja lyö vastustajia, vahvisti:
  - Ja epäilemättä saavutamme sen!
  Gerda naulitti jälleen, ja erittäin osuvasti ja antoi:
  - Saavutamme suurella marginaalilla!
  Ja hän kimalteli safiirilla ja erittäin kirkkailla silmillä.
  Charlotte ampui myös, löi venäläistä autoa ja huusi, tämä on oranssitukkainen paholainen:
  - Kaikki tulee olemaan vain taitolentoa!
  Magda ampui myös kiihkeästi. Hän murskasi T-54:n ja huusi:
  - Ja tuleva miehistö!
  Tässä tytöillä oli kuitenkin ongelmia. IS-14 ilmestyi. Auto on erittäin suuri. Ja hänellä on 152 millimetrin ase, jossa on pitkä piippu. Ehkä saksalainen murtautumaan läpi.
  Gerda siristi silmiään ja kysyi Charlottelta:
  - Voitko peittää sen pommikoneella?
  Punapää vastasi:
  - Tietysti on mahdollisuus... Mutta pommikoneen tarkkuus on riittämätön!
  Christina ehdotti intohimoisesti:
  - Saanko minun kokeilla 88 millimetrin paperiani?
  Gerda huomautti skeptisesti:
  - Tässä IS-14:ssä on 400 mm etupanssari suuressa rinteessä. Et voi ottaa häntä!
  Charlotte virnisti ja huomautti:
  -Perkele! Ja minä luulin, ettei venäläisillä ollut sellaista tankkia! Vain huhuja!
  Magda sanoi:
  Luulin myös, että se oli bugi! Mutta näemme, että näin ei ole! Ja venäläisen piippu on niin pitkä!
  Gerda lauloi naputellen paljaalla kantapäällään panssaroitua lattiaa:
  Taistelemme ilman pelkoa!
  Charlotte vahvisti kumppaninsa asenteen:
  - Meitä leikataan askeltakaan taaksepäin!
  Christina ehdotti:
  - Entä jos tyrmäisit Neuvostoliiton tankin tarkalla ammusiskulla piipussa?
  Gerda epäili:
  - Pystytkö tekemään sen kaukaa?
  Christina vahvisti:
  - Jos tuot sytyttimen liekin paljaisiin pohjiini, niin pystyn lyömään oikein hyvin!
  Sen sijaan, että olisi vastannut, Gerda napsautti sytytintään. Christina väänteli paljas jalkaansa ja hänen paljas, hieman kovettunut kantapäänsä loisti liekkien valossa.
  Gerda toi tulen tytön pohjaan. Siellä oli polttava haju. Erittäin miellyttävä tuoksu, kuten grillattu shish kebab.
  Christina kuiskasi:
  - Ja toiselle kantapäälle!
  Sitten Magda sytytti tulen. Molemmat liekkikielet nuolivat nyt hyvin kauniin ja punatukkaisen tytön paljaita jalkoja.
  Sitten Charlotte huusi ja paljasti rintansa. Ilman seremoniaa hän otti sen ja painoi joystickin painiketta helakanpunaisella nännillä. Ase laukesi automaattisesti.
  Kuori lensi itsestään ja laskeutui vaikuttavan neuvostokoneen piippuun.
  Kuin jättimäinen norsu katkaisee pitkän rungon. Saatuaan murskaavan iskun Neuvostoliiton tankki pysäytti liikkeen. Oli kuin miekka olisi lyöty hänen käsistään.
  Nuo onnenhuoria!
  Charlotte lauloi hymyillen iloisesti:
  - Vain pelko antaa meille ystäviä! Vain kipu motivoi sinua työskentelemään!
  Gerda lisäsi innostuneena:
  - Haluan yhä enemmän murskata typeriä kasvojasi!
  Kolmannen valtakunnan soturit näyttivät olevan erittäin tyytyväisiä!
  . LUKU 3
  Sota jatkui, mutta saavuttuaan Voronežiin saksalaiset pitivät tauon. Taistelun paino siirrettiin ilmaan. Kaikki tapahtui siellä suuren sodan villiin ryyppyihin
  Toistaiseksi kukaan ei ole voittanut. Elleivät taivaalla natsit ole paljon vahvempia ilmailun laadussa.
  Ja tekee heidän ässänsä. He kokeilivat myös taisteluissa Tiger-4:ää, joka oli suoraan sanottuna hyvä auto. Ja edes IS-3 ei ole hänelle kilpailija.
  Fuhrer, hieman väsynyt, ehdotti, että Britannia taistelee yhdessä Neuvostoliiton kanssa. Mutta britit hylkäsivät sen. Tähän se olisi liikaa. Joten Hitler joutuu taistelemaan yksin toistaiseksi.
  Saksasta puuttui henkilöresurssit. Armeijaan kutsuttiin vanhuksia ja teini-ikäisiä 14-vuotiaista alkaen. Myös ulkomaisia divisioonaa käytettiin. Ja hivi ja muut voimat.
  Mutta sota jatkui ja jatkui... Natsit pysähtyivät.
  Albina ja Alvina hyökkäsivät Neuvostoliiton lentokoneisiin.
  He ovat ampuneet alas jo neljä tuhatta lentokonetta. Ja he saivat Rautaristin Ritariristin tähden platinatammenlehtimiekoilla ja timanteilla.
  Nyt nousi viidenneksi tuhannelle.
  Albina ampui, ampui alas tusinaa Neuvostoliiton lentokonetta paljain varpaillaan ja hurraten:
  - Erikoispalkintoja varten!
  Alvina myös löi paljain varpaillaan, katkaisi Neuvostoliiton lentokoneet ja huusi:
  - Uuteen maailmaan!
  Saksalaiset juuttuivat taisteluihin Smolenskin puolesta, mutta pystyivät ympäröimään kaupungin kokonaan. Ja he ampuivat häntä käyttämällä itseliikkuvia aseita "Shturmlev" ja "Sturmmaus". Natsien voima on suuri.
  Kuitenkin jopa pienet lapset taistelivat natseja vastaan. Pojat ja tytöt heittivät improvisoituja räjähteitä saksalaisia panssarivaunuja, itseliikkuvia aseita ja jalkaväkeä kohti.
  Pioneerit taistelivat erittäin rohkeasti. He tiesivät, mitä fasistinen vankeus tarkoittaa.
  Tyttö Marinka esimerkiksi joutui natsien kynsiin. He öljyttyivät hänen paljain jaloin ja asettivat hänet kuumankeittimen lähelle. Liekin kielet melkein nuolivat tytön paljaita, kovettuneet kantapäät pitkästä paljain jaloin kävelystä. Kidutus jatkui noin viisitoista minuuttia, kunnes pohjat peittyivät rakkuloilla. Sitten tytön paljaat jalat irrotettiin. Ja taas he esittivät kysymyksiä. He hakkasivat minua kumiletkuilla alastomalle vartalolleni.
  Sitten he ohittivat virran... Marinka kidutettiin kymmeneen tajuntaan kuulustelun aikana. Ja sitten he antoivat hänen levätä. Kun paljaat jalat hieman nykivät, ne voideltiin taas öljyllä ja parranajo nostettiin taas ylös. Tällainen kidutus voidaan toistaa monta kertaa. Ja kidutus virralla ja ruoska kumiletkuilla.
  Marinkaa kidutettiin kuusi kuukautta. Kunnes hän sokeutui ja harmaantui kidutuksesta. Sitten he hautasivat hänet elävältä maahan. Ei hukannut edes luotia.
  Pioneer Vasya, natsit ruoskittiin kuumalla langalla hänen alastomaan ruumiinsa.
  Sitten paljaat kantapäät poltettiin kuumalla rautanauhalla. Poika ei kestänyt huutamista, mutta ei silti pettänyt tovereitaan.
  Natsit liuottivat hänet elävänä suolahappoon. Ja tämä on kauhea kipu.
  Nämä Fritsit ovat sellaisia hirviöitä... Komsomolin jäsentä kidutettiin raudalla. Sitten he ripustivat sen telineeseen, nostivat sen ylös ja heittivät alas. Sitten he alkoivat polttaa kuumalla sorkkaraudalla. Rinnat revittiin irti pihdeillä. Sitten nenä revittiin kirjaimellisesti irti kuumilla pihdeillä.
  Tyttö kidutettiin kuoliaaksi... He mursivat kaikki hänen sormensa ja jalkansa. Toinen komsomolin jäsen, Anna, paalattiin. Ja kun hän kuoli, he polttivat soihdut.
  Lyhyesti sanottuna natsit pilkkasivat niin hyvin kuin pystyivät ja halusivat. He kiduttivat ja kiduttivat kaikkia.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelivat edelleen piirissä. Tytöt käyttivät taistelussa paljaita, siroja jalkojaan ja heittivät kranaatteja. He taistelivat Fritzin ylivoimaisia voimia vastaan. He pitivät itsensä hyvin rohkeina eivätkä aikoneet perääntyä.
  Natasha, joka johti taistelua, ajatteli, mitä jos Jumala? Todellakin, Raamatussa, johon niin uskotaan, se on täynnä virheitä ja ristiriitoja.
  Tässä muutamia esimerkkejä;
  Eläimet luotiin ennen ihmistä
  Joo. (1. Moos. 1:20-27)
  Ei. (1. Moos. 2:7, 18-20)
  Kuitenkin, mitä varten se on? Itse asiassa Lenin sanoi kauan sitten: uskonto on kansan oopiumia!
  Ja mistä keskustellaan?
  Zoya taistelee myös itsevarmasti ja heittää kranaatin tappavalla voimalla paljain varpaillaan. Ja murtaa kolmannen valtakunnan sotilaiden joukon.
  Hän lauloi:
  - Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa,
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Me pyyhimme pois rikin tuhkan, olemme fasismin laumoja,
  Ja sieltä tulee isoja kotkatyttöjä!
  Ja Zoya nauraa!
  Augustina myös taistelee kiivaasti ja leikkaa itsevarmasti vihollisiaan ja karjuu:
  - Kunnia kommunisteille!
  Svetlana, ampuessaan vihollista, kuiskasi:
  - Kotimaalle!
  Ja paljain varpain hän heittää kranaatin.
  Tytöt purskahtivat nauruun näiden sanojen jälkeen. Ja riisuivat rintaliivit. Hän alkoi suihkuttaa toistensa rintoja suudelmilla. Koska se on niin ihanaa ja upeaa. He ovat todellisia sotureita.
  Natasha sanoi päättäväisesti:
  Raamattu on ehdottomasti satu!
  Augustine huomautti loogisesti:
  - Ei ole välttämätöntä antaa ilmoituksia Jumalalle juutalaisen sadun kautta! Minun henkilökohtainen Jumalani on Kaikkivaltias sauva! Korkeimman Perheen kunniaksi taistelemme!
  Ja kaikki neljä tyttöä huudahtivat nostaen paljain jaloin:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Smolenskin saarron jatkumisesta lähtien neljä tyttöä kärsivät kylmästä ja nälästä, kuten Neuvostoliiton varuskunnan jäännökset. Siksi ei ole mitään yllättävää siinä, että tytöt saivat käskyn poistua piirityksestä.
  He ovat vain shortseissa, ruskettuneet, paljain jaloin, menevät läpimurtoon.
  He juoksevat luokseen ja tekevät yksittäisiä laukauksia, koska patruunat pitäisi säästää.
  Ja natsit syöksyivät heihin kirjaimellisesti kokonaisen tulikuilun. Mutta tytöt eivät ole ilman syytä vain ohuissa pikkuhousuissa. Siksi luodit eivät ota niitä. Ja he kiirehtivät, koska ovat täysin haavoittumattomia. Ja paljaat jalat suojaavat myös tyttöjä täydellisesti taistelussa.
  Natasha ampui, kaatoi fasistin ja karjui:
  Stalin on kanssamme!
  Zoya myös ampui, heitti pullon palasen paljain jalkansa. Hän heitti kaksi Fritziä ja huusi:
  - Stalin asuu sydämessäni!
  Augustina myös ampui ja toimitti tylysti:
  - Venäjän nimissä!
  Ja hän näytti kieltään. Ja hän jätti fasistin.
  Svetlana naulitti, löi natsia ja sirutti:
  - Kommunismin nimissä!
  Neljä avojaloin, vain ohuissa tyttöjen pikkuhousuissa, ryntäsi natsien asemien läpi. Sotureilla ei ollut juuri lainkaan vaatteita. Vain eriväriset pikkuhousut: musta, valkoinen, punainen, sininen.
  Ja tämä on myös taikuutta, joka ohjaa luoteja ja sirpaleita. Kokeile näitä tyttöjä paljain käsin! Ne ovat yksinkertaisesti korkeimman luokan kaunottaret!
  Ja mitkä rinnat. Nännit ovat kuin mansikat. Ja erittäin viettelevä. Yleensä tytöt ovat niin kauniita ja melkein alasti.
  Ammunta Natashka esitteli itsensä orjien huutokaupassa. Kuten verho verhon jälkeen hänestä poistetaan. Ne paljastavat vahvan, lihaksikkaan, tyttömäisen vartalon. Ja hän seisoo itsekseen, ylpeänä suoristaen olkapäitään, nostaen päätään osoittaen, ettei hän häpeä ollenkaan. Hän on korkeimman luokan tyttö. Voiman kynnyksellä, ei ikääntymisellä.
  Kun nainen kävelee paljain jaloin, hän nuoreutuu ja pysyy ikuisesti nuorena. Pääasia on vähintään vaatteita ja jatkuvaa seksiä miehen kanssa. Tarkemmin sanottuna miesten kanssa erilaisia ja mieluiten nuoria. Tulemaan nuoremmaksi.
  Natasha kuvitteli olevansa alasti orjamarkkinoilla ja tunsi olevansa innoissaan. Ikään kuin ostajat tunteisivat sen ja kiipeävät käsillään herkimpiin paikkoihin. Kuinka mahtavaa onkaan olla orja. Mutta haaremi ei ole hauskaa. Ei ole olemassa miehiä, on vain eunukkeja. Ja haluan paljon ja erilaisten kanssa.
  Ah, haaremin köyhät naiset. Kuinka onneton olet miesten kanssa. Kuinka paljon voit kärsiä raittiudesta! Mutta Natashka ei halunnut hillitä hain vaistoja.
  Tyttö ampui fasistia ja huusi:
  - Olen terminaattori!
  Zoya ampui myös sirkuen:
  - Ja minä olen huippuluokan soturi!
  Augustinus otti ja kaatoi kolme fasistia ja siristi:
  - Stalin oli kanssamme!
  Svetlana meni sekaisin. Hän voitti neljä fasistia ja huusi:
  - Stalin on kanssamme!
  Natasha ampui alas useita Kolmannen valtakunnan palkkasotureita, heitti kiveä paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Stalin on aina keskuudessamme!
  Zoya virnisti ja ojensi kielensä vinkuen:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Augustine heitti ikkunalasin sirpaleen paljain sormin, katkaisi fasistin kurkun ja vinkaisi:
  - Uudelle Slavic Rodillemme!
  Ja nauroi...
  Svetlana ampui natseja, katkaisi useita taistelijoita ja julkaisi:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Natasha naulasi natsit. Hän antoi paljaalla kantapäällään kranaatin, jonka natsit ampuivat häntä kohti. Hajallaan Fritzin ja vyaknulan tarkka osuma:
  - Svarogille!
  Sitten hän paljasti kasvonsa, joissa on niin paljon pantterin armoa ja raivoa.
  Zoya otti sen ja löi ruosteisen kynnen paljain varpaillaan. Hän lävisti natsiupseerin silmät ja siristi:
  - Valkoiselle jumalalle!
  Augustine otti ja antautui paljaille kantapäälleen räjähdyspakkauksella. Hän levitti Fritziä kuin lasin sirpaleita ja vinkaisi:
  - Uudelle venäläiselle tilaukselle!
  Svetlana otti sen ja heitti sen paljain varpaillaan tappavasti, lävisti Fritzin ja haukkui:
  - Venäjän talolle!
  Neljä tyttöä taistelivat epätoivoisesti ja taistelivat erittäin aggressiivisesti. Saksalaiset ja heidän palkkasoturinsa vetäytyivät. Perääntyi tyttöjen eteen. Missä ovat natsit puna-armeijaa vastaan?
  Muista Fritz Stalingrad. Kuinka tytöt löivät heidät siellä. He taistelivat myös paljain jaloin ja bikineissä. Nämä ovat tehokkaimpia vaatteita. Kukaan ei pysäytä tyttöjä, kun he ovat puolialastomia. Ja paljain jaloin he heittävät tuholahjoja.
  Natashka heitti keramiikkaa paljain sormin. Hän mursi saksalaisen kenraalin kallon ja lauloi:
  - Äiti Venäjän nimessä!
  Zoya otti ja heitti sirpaleen paljain sormin, löi fasistin läpi ja huusi:
  - Kyllä, talolleni!
  Augustine laukaisi paljain jaloin. Hän katkaisi kuusi natsia ja huusi:
  - Stalinille!
  Svetlana myös antoi periksi uudelle kulkuväylälle, kaatoi Fritzin ja vinkaisi:
  - Uuteen maailmaan!
  Nyt Gerdan miehistö eteni Vyazman suuntaan. Kymmenen kilometriä kaupunkiin. Mutta puna-armeijan vastarinta kasvaa. Uudet Neuvostoliiton IS-4-panssarit ovat menossa taisteluun tehokkaammilla 125 millimetrin aseilla ja paksummilla panssareilla. Totta, tällaisia koneita on edelleen vähän.
  Charlotte, painaen ohjaussauvan painiketta paljaalla jalallaan, lävisti Neuvostoliiton panssarivaunun panssarin aivan risteyksessä. Isku tarkasti puna-armeijan autoon huolimatta sen paremmasta suojasta IS-3:een verrattuna.
  Punainen paholainen naurahti ja huomautti:
  - Meillä on vahvin armeija!
  Christina huomautti hymyillen:
  - Ja me olemme vahvempia kuin kaikki!
  Ja hän myös painoi jalkojaan joystickin painikkeisiin paljain sormin. Törmäsi Neuvostoliiton autoon. Hän on erittäin älykäs tyttö. Christina muisti, kuinka hän suoritti urotekoja. Kuinka rakastin Iranin shaahia. Kyllä, se on aika siistiä!
  Ja soturi mutisi:
  - Suurelle Saksalle!
  Magda, tämä kultahiuksinen blondi, ampui Neuvostoliiton joukkoja ja puhui:
  - Pyhälle voitolle!
  Tyttö ampui, ajatteli ärtyneenä. Saksalaiset menettivät tilaisuutensa ensimmäisen maailmansodan aikana. Ja miksi he estivät hyökkäyssuunnitelman Pariisiin ja siirsivät kolme joukkoa Itä-Preussiin? Oli mahdollista uhrata väliaikaisesti alue idässä, mutta ottaa Pariisi ja ratkaista Ranskan ongelma radikaaleimmalla tavalla.
  Mutta tätä ei tehty. Ja yleisesti ottaen ei kannattanut julistaa sotaa Venäjälle. Nikolai II ei varmasti olisi uskaltanut mennä sotaan niin vahvaa vihollista vastaan kuin Saksa. Ja miksi piti taistella kahdella rintamalla? Oli mahdollista, oli mahdollista iskeä Venäjää vastaan Ranskaa ja Belgiaa huomioimatta.
  Ja ylipäänsä, ajatteli Magda, oli välttämätöntä hyökätä Venäjää vastaan, kun se oli Japanin kanssa käytävän sodan kahlitsemassa. Tässä tapauksessa Nikolai II olisi voinut päätyä ilman Britannian ja Ranskan tukea. Häntä painostavat itävaltalaiset, turkkilaiset ja italialaiset sekä Saksa ja Japani.
  He yksinkertaisesti murskaavat Venäjän. Eikä hän tekisi mitään.
  Sen sijaan Saksa kävi sodan kahdella rintamalla vahvempia voimia vastaan. Mukaan lukien Japani, Yhdysvallat ja Italia.
  Joten Wilhelm laski väärin. Hitler osoittautui kaukonäköisemmäksi, teki rauhan Neuvostoliiton kanssa ja voitti Ranskan.
  Mutta saksalaiset jäivät ensimmäisen maailmansodan aikana kiven ja kovan paikan väliin. Tsaari Nikolai II on yleensä häviäjä. Mutta hänen valtakuntansa oli suuri, kolme kertaa enemmän kuin saksalaiset. Ja venäläisten vastustaminen osoittautui erittäin vaikeaksi.
  Tsaari-Venäjä edusti lähes puolta Ententen maajoukoista, koska sillä oli enemmän joukkoja. Ja hänen oli määrä voittaa. Ilman Pietarissa tapahtunutta sotilasvallankaappausta on epätodennäköistä, että Saksa olisi selvinnyt. Mutta kauhea asia tapahtui venäläisille - monarkia kaatui. Jumalan voideltu on poissa. Ja siitä tuli todella huono!
  Ja saksalaisille helpotus kuitenkin Saksa hävisi.
  Yhdysvallat osallistui sotaan ja osoittautui erittäin vahvaksi. Ja mikä tärkeintä, tankit. He kirjaimellisesti murskasivat saksalaiset teräsmassallaan.
  Häpeällinen tappio. Ja sanotaanpa mitä tahansa, ehkä antautuminen oli paras tapa päästä eroon. Saksa menetti kaikki liittolaisensa, panssarivaunut painostivat sitä. Varsinaista voittomahdollisuutta ei ollut.
  Kyllä, ja bolshevik-Venäjä voisi hyvinkin avata toisen rintaman idässä.
  Joka tapauksessa päätös antautua oli vaikea, mutta pakotettu.
  Magda muisti, kuinka häntä oli ruoskittu, koska hän oli varastanut palan leipää ruokasalissa. Tyttö tunnusti sitten ja sai hieman vähemmän ruoskia. Ja hän pystyi kestämään rangaistuksen hiljaisuudessa. Hän ei itkenyt eikä voihkinut. Vaikka kun he osuvat paljaaseen selkään, se sattuu.
  Gerda ampui, lävisti Neuvostoliiton tankin ja murisi:
  - Syntynyt voittamattomaksi!
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Kukaan ei voi estää meitä!
  Christina napsahti ja huusi:
  - Ei koskaan maailmassa!
  Magda kiljui korviaantelevasti:
  - Ja seuraavassa maailmassa - myös!
  Neljä soturia jättivät piirityksen. Hän vaelsi hieman soiden läpi ja lauloi iloisesti;
  Kuu muuttui punaiseksi,
  Missä aallot törmäsivät kallioihin.
  "Mennään, kaunotar, ratsastaa,
  Olen odottanut sinua pitkään."
  
  "Lähden mielelläni kanssasi,
  Rakastan meren aaltoja.
  Vapauta purjeet
  Otan ratin itse."
  
  "Sinä hallitset avomerta,
  Missä emme kestä myrskyä.
  Niin hullulla säällä
  Aalloihin ei voi luottaa."
  
  "Mahdotonta? Miksi, kultaseni?
  Ja menneisyydessä, entinen kohtalo,
  Muistatko, petollinen petturi,
  Kuinka luotin sinuun?"
  
  Kuu muuttui punaiseksi,
  Missä aallot törmäsivät kallioihin.
  "Mennään, kaunotar, ratsastaa,
  Olen odottanut sinua pitkään."
  Tytöt lauloivat ja taputtivat itseään. Augustine huomautti virnistäen suunsa nurkkaan:
  - Kyllä, annoimme natseille paljon. Taistelu oli loistava ja monille viimeinen!
  Natasha naurahti.
  - Olet aivan kuin Mowgli!
  Augustine virnisti ja myöntyi:
  Mowgli oli mahtava!
  Zoya huomautti hampaat virnistettynä:
  - Meidän on keksittävä tapa voittaa Wehrmachtin ylivoimaiset joukot!
  Svetlana ehdotti:
  - Jonkinlainen supervoimakas kaasu!
  Augustine lauloi ja löi paljain jaloin lätäkössä:
  Kaasut, kaasut, kaasut, kaasut! Me lopetamme kaikki viholliset kerralla!
  Natasha ehdotti:
  Laulataan jotain muuta!
  Ja tytöt lauloivat yhteen ääneen;
  Kuu muuttui punaiseksi,
  Missä aallot törmäsivät kallioihin.
  "Mennään, kaunotar, ratsastaa,
  Olen odottanut sinua pitkään."
  
  "Lähden mielelläni kanssasi,
  Rakastan meren aaltoja.
  Vapauta purjeet
  Otan ratin itse."
  
  "Sinä hallitset avomerta,
  Missä emme kestä myrskyä.
  Niin hullulla säällä
  Aalloihin ei voi luottaa."
  
  "Mahdotonta? Miksi, kultaseni?
  Ja menneisyydessä, entinen kohtalo,
  Muistatko, petollinen petturi,
  Kuinka luotin sinuun?"
  
  Kuu muuttui punaiseksi,
  Missä aallot törmäsivät kallioihin.
  "Mennään, kaunotar, ratsastaa,
  Olen odottanut sinua pitkään."
  Tytöt lopettivat kappaleen ja kääntyivät kuperkeiksi. Loppujen lopuksi heillä on massa kirkkaissa päissä. Kolme blondia ja punapää. Siistejä tyttöjä.
  Juoksessaan Augustine muisti kuinka hän pelasi biljardia. Ei tietenkään rahaa. Ja koska hänellä ei ollut tuolloin mitään, tyttö laittoi suihin viittä ruplaa vastaan. Ja voitti ensimmäisen pelin. Lisäksi pelasin paljain jaloin, mikä auttoi paljon. Sitten hän pelasi toisen pelin kuuluisan varkaan kanssa.
  Ja voitti taas. Sitten toinen peli, jossa panokset tuplataan. Tyttö oli erittäin älykäs. Ja rikollinen auktoriteetti oli myös humalassa. Lopulta hän otti aseen esiin ja alkoi ampua. Augustine otti voittamansa rahat ja katosi, välkkyen paljaita korkokenkiään. Kyllä, nämä miehet ovat niin hermostuneita. Ehkä ei todellakaan leikkiä heidän kanssaan, vaan ansaita rahaa rakastelemalla?
  Augustine olisi voinut elää hyvin Moskovassa, mutta tyttö oli siirtokunnan jälkeen innokas lähtemään rintamalle. Hän halusi taistella. Lisäksi häntä houkuttelivat hyväksikäytöt. On niin siistiä olla sankaritar!
  Sinun on myös voitava pelata korttia rahasta. Roistot pettivät Augustinea jotenkin, ja heidän täytyi nuolla. No, voit kuvitella, että tämä on hunajaa ja haluat itse, ettei se ole niin inhottavaa. Mutta työskennellä limberin parissa, joten se on yleensä ilo temperamenttiselle punatukkaiselle naaraspaholaiselle. Hän saavutti orgasmin kenen tahansa miehen kanssa. Joten Moskovassa hän ansaitsi rahaa helposti ja miellyttävästi itselleen.
  Harmi, mutta sota teki omat säätönsä. Augustine käytti jopa viehätysvoimaansa tiedustelussa. Ja vietteli kaikki miehet peräkkäin. Ja hän rakasti kiusoitella niitä. Varsinkin nuoremmat. Paholainen piti siitä. Kuitenkin, huolimatta monista palkinnoista - tytöt menivät silti kapteeneihin, ja vain Natashasta tuli majuri.
  Smolenskin kukistumisen jälkeen natsit peittivät Vyazman. Kaupunki piti itsepintaisesti. Pohjoisessa natsit onnistuivat valloittamaan Novgorodin, ja he lähestyivät Leningradia. Tilannetta pahensi Ruotsin liittyminen sotaan. Tämä maa halusi myös aluehankintoja Venäjältä. Ja he muistivat aiemmat sodat, erityisesti Kaarle Kahdestoista. Myös merkittäviä muinaisten aikojen tapahtumia. Ja ruotsalaiset divisioonat ilmestyivät rintamalle ja siirtyivät Petrazavodskiin ja Leningradiin pohjoisesta. Prut suomalais-ruotsalaiset ja saksalaiset joukot ulkomaalaisten kanssa. Ja älä lopeta näyttää heistä.
  Kauniit ruotsalaiset tytöt lentävät lentokoneissa. Gringeta ja Gertrude, kaksi G:tä, taistelevat pareittain. He ovat erittäin rohkeita tyttöjä. Ja kaunis. He lentävät itselleen ME-362:lla, saksalaisilta ostetuilla suihkuhävittäjillä. Kuten tavallista tytöillä samassa bikinissä ja paljain jaloin.
  Saksalainen kone on erittäin voimakas ase. Hänellä on seitsemän ilma-asetta. Yksi 37mm ja kuusi 30mm. Neuvostoliiton MIG-15-hävittäjät ryntäsivät vastaan. Hieman heikommat aseet: 37 mm ilmatykki ja kaksi 23 mm ilmatykkiä. Eli voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia.
  Gringeta ampuu ilmatykillä. Iskee Neuvostoliiton hävittäjäkoneeseen ja vinkkaa:
  - Tämä on meidän taitolentomme!
  Myös Gertrude kaataa autonsa ensimmäisellä juoksulla ja vinkua:
  - Charles kahdestoista!
  Itse asiassa blondi paholainen on erittäin ärsyttävää, että Ruotsi hävisi sodan Venäjälle. Ivan Julman alaisuudessa ruotsalaiset pystyivät valloittamaan Narvan ja useita venäläisiä kaupunkeja rannikolla. Mutta sitten Venäjä, Fedot ensimmäisen alaisuudessa, valloitti takaisin Liivin sodassa menetetyt maansa. Totta, tätä helpotti se, että Puola taisteli Venäjän puolella.
  Mutta sitten ruotsalaiset Shuiskin hallituskauden aikana pystyivät valloittamaan Venäjän kaupungit. Ota sitten Novgorod. Piirretty Pihkova. Mutta ilman menestystä.
  Sitten oli sota Venäjän ja Puolan välillä. Ruotsalaiset valtasivat ovelalla suurimman osan Baltian maista ja Riian. Sitä ennen Euroopassa valloitettiin maita.
  Ruotsista on tullut maailmanvalta. On saavuttanut maksiminsa.
  Mutta Venäjällä Pietari Suuri tuli valtaan ja alkoi kasvattaa suurta imperiumia. Ruotsia vastustivat Puola, Saksi, Tanska ja tietysti Venäjä. Voimat ovat eriarvoisia.
  Mutta Kaarle kahdestoista, 16-vuotiaana, pystyi voittamaan Tanskan liikkeellä, ja sitten Narvan lähellä hyökkäsi Venäjän ylivoimaisia voimia vastaan ja voitti merkittävän voiton.
  Mutta Pietari Suuri ei murtunut epäonnistumisesta. Hän kokosi uusia voimia ja lähti hyökkäykseen hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Kaarle kahdestoista taisteli Puolan kanssa.
  Mutta ruotsalaiset valloittivat Puolan. Ja venäläisten joukkojen lähestyminen ei auttanut. Pietari Suuri oli jopa valmis rauhaan palauttaen ruotsalaisille venäläisten valloittamat kaupungit ja Narvan.
  Mutta Kaarle kahdestoista oli päättäväinen. Pietari Suuri onnistui kuitenkin kääntämään sodan suunnan. Sillä oli roolinsa, että Puolan ja Ukrainan kansa ei tukenut Kaarle kahdestoista. Poltavan lähellä ruotsalaiset kärsivät lopullisen tappion. Miten se tapahtui? Venäläiset pystyivät kuluttamaan ruotsalaisia linnoittautumalla redoubttien taakse. Ja sitten kaiken päätti tappava vastahyökkäys.
  Kaarle XII:n haavalla ennen taistelua oli myös negatiivinen rooli.
  Narvan jälkeen Venäjä tarttui täysin aloitteeseen. Ja hän pystyi voittamaan ruotsalaiset jopa merellä. Mikä on erittäin, erittäin ärsyttävää.
  Kaarle kahdestoista kuoli Norjan linnoituksen piirityksen aikana. Ja sota päättyi pian ruotsalaisten todelliseen tappioon. Totta, Pietari Suuri suostui Euroopan maiden painostuksesta virallistamaan aluehankintansa ostoksi. Ruotsi on menettänyt paljon aluetta, myös Euroopassa. Ja jo Aleksanteri Ensimmäisen aikana myös Suomi valloitti venäläiset.
  Tietenkin Ruotsi on loukkaantunut ja haluaa kostaa. Tilanne kärjistyi varsinkin natsien voiton jälkeen parlamenttivaaleissa. Ja sota on nyt ruotsalaisia varten historiallisten yhtäläisyyksien kanssa.
  Gertrude hyökkää Neuvostoliiton koneen kimppuun ja laulaa:
  - Siellä asui Anton neljäs...
  Gringeta katkaisee MIG-15-hävittäjän ja karjuu:
  Hän oli loistava kuningas...
  Gertrude kaatoi venäläisen ja lauloi:
  - Hän rakasti viiniä helvettiin...
  Gringeta yrittää päästä neuvostoautoon ja huutaa:
  - Mikä halkeama joskus tapahtui!
  Gertrude lauloi:
  - Tili bom! Tili bom!
  Ja tyttö ojensi vaaleanpunaisen kielensä.
  Tytöt osoittautuivat iloisiksi... He taistelivat suurella vallalla. He taistelivat kuin kotkat. Eikä he koskaan perääntyneet.
  Gringeta juoksi paljain jaloin lumen läpi. Ja hän oli niin pirteä tyttö. Ja hän muisti tekonsa. Kuinka he olivat paljain jaloin ja bikineissä metsästämässä jääkarhua. Mikä oli erittäin viihdyttävää.
  Puolialasti tytöt ampuivat petoa jousella. He löivät ja saivat pedon karjumaan.
  Sitten he juoksivat karkuun, välkyttäen tyttömäisiä korkokenkiä punaisena kylmästä. Tytöt olivat kauniita. Melkein alasti, mutta erittäin rohkea. Ja he metsästivät itseään pelottomina.
  Sitten, kun haavoittunut karhu kuoli, tytöt paistoivat hänen lihansa ja pitivät pidot. Se oli niin hienoa. Tytöt uivat kaivossa ja kastelivat toisiaan lumella. Sitten he juoksivat märkinä lumikoilleen läpi. Kaikki on niin hienoa ja siistiä.
  Gertrude ja Gringeta etsivät nyt Neuvostoliiton lentäjiä. He muistivat pääsäännön: on taisteltava melkein alasti ja paljain jaloin, ja sitten tyttöä ei ammuta alas. Antaa sellaista voimaa sotureille, kun he ovat melkein ilman vaatteita. Siksi kukaan ei valloittanut koko maailmaa keskiajalla?
  Koska he aliarvioivat paljaiden naisten jalkojen voiman. Ja avojaloiset tytöt ovat erittäin siistejä ja vahvoja! Kun tytöllä ei ole kenkiä, hänen paljas pohjansa vastaanottaa maan energiaa.
  Tämä on sotureiden valtava vahvuus.
  Gertrude ampui alas neuvostokoneen ja twiittasi:
  - Paljasjalkaiset tytöt ovat siistimpiä!
  Gringeta nyökkäsi myös venäjäksi ja vinkaisi:
  Tytöt eivät tarvitse kenkiä!
  Ja katseli palavan venäläisen hävittäjän putoamista.
  Ajattelin, kuinka mahtavaa on juosta paljain jaloin, läpi lumikuitujen ja autiomaassa. Tytön jalkojen pohjasta tulee erittäin joustava ja kestävä, eikä se samalla halkeile. Joten älä huoli ongelmista. Venäjällä talvet ovat yleensä ankarat, ja lumessa on mukava juosta. Hän on ylimmän käytävän tyttö.
  Ja kuinka siro ja ainutlaatuisen kaunis paljain jaloin, tyttömäinen jalka lumihousussa? Ja sormet ja jalka ja kaikki tämä yhdessä? Kuinka ihanaa onkaan, kun taltatut jalat astuvat valkoiselle pinnalle ja ovat itse ruskettuneet. Ja tytöillä on vaaleat hiukset, he ovat niin siistejä blondeja.
  Ja he rakastavat sitä, kun miehet suutelevat heitä paljain kantapäilleen.
  Gringeta ampui alas toisen neuvostoauton ja twiittasi:
  - Kunnia isänmaalle, kunnia!
  Gertrude ampui alas venäläisen hävittäjän ja julkaisi:
  - Kaarle Suuri on kanssamme!
  Tytöt ovat aivan ihania, ja heillä on niin paljon ainutlaatuista kauneutta. Voit todella tulla hulluksi näiden tyttöjen kanssa. Ja heidän vartalonsa, niin lihaksikas ja miellyttävä.
  Gringeta piti kovasti siitä, että miehet silitivät häntä. Se oli hänelle niin mukavaa. Ja hänen ihonsa on sileä, joustava, kuin kiillotettu. Tässä on tyttö.
  Ja rakastan hierontaa.
  Nyt hän ampui alas venäläisen koneen ja karjui:
  - Olen kuin karhu!
  Ja hän näytti kieltään!
  Gertrude ampui uudelleen ja sirutti:
  Olemme tiikereitä!
  Ja tytöt yhdessä tekivät kuolleita silmukoita. He ovat yleensä niin hienoja sotureita. He ovat täynnä intohimoa ja tahdon voittoa. Ja iho on niin ruskettunut, kuin pronssi.
  Soturit onnistuivat taistelemaan Afrikassa ja jalkaväessä. Mikä on erittäin hyvä blondeille. Ja niistä tuli niin kauniita ja tummia.
  Gertrude lauloi:
  - Luonnollinen blondi! Lihaksikas selkä!
  Gringeta vahvisti:
  - Voitan kaikki äänestykset!
  Neuvostoliiton soturit taistelevat Vyazman puolesta, jota natsit ympäröivät lähes kaikilta puolilta. Ja taistele sankarillisesti.
  Natashka kuitenkin heitti kranaattia paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Voittoa ei pidä välttää!
  Zoya antoi myös vuoronsa. Hän laukaisi kranaatin paljain jaloin. Ampui natsit ja huusi:
  - Ei voi olla kahta kuolemaa!
  Annettiin vuoro ja Augustine. Punatukkainen paholainen heitti kranaattia paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Seuraava vuosisata on meidän!
  Svetlana ampui myös sarjan. Hän laski nipun Fritziä ja kurkisti:
  - Olemme syntyneet uudella aikakaudella!
  Ja hän näytti kieltään!
  Tytöt ovat erittäin vaikuttavia. He ovat erittäin kauniita ja ruskettuneita, kolme blondia ja punapää, joilla on kuivat ja helpotuslihakset.
  Mitä hyviä tyttöjä...
  Natasha ajatteli ampuessaan, että koska Raamattu ei ole Jumalan sanaa, niin venäläiset tarvitsevat toisenlaisen, täydellisemmän uskonnon. Kasvamaan hengessä ja totuudessa!
  Ja mikä voisi olla parempaa kuin usko Korkeimpaan Perheeseen!
  . LUKU #4
  Natsit etenivät Don-jokea pitkin. Mutta sitten tuli talvi ja uusi vuosi 1947...
  Sota jatkuu edelleen, eikä Neuvostoliitto aio luovuttaa. Vaikka monet uskovat, että pian tämän konfliktin loppu. Talvi ja vähän rauhallista. Vaikka riitoja puhkeaa edelleen paikoin.
  Varsinkin keskustassa ja pohjoisessa. Missä sauva on merkittäviä vihollisjoukkoja ja valtava voima.
  Lisäksi Natasha, nähdessään kuinka ulkomaalaiset rottit ja erityisesti monet mustat ja arabit painostivat heitä, tarjoutui laulamaan:
  - Let's tyttöjen laulu!
  Svetlana suostui:
  - Kansanlaulu!
  Ja kaikki neljä soturia lauloivat kuorossa;
  Venäjän maa on kuuluisa,
  Kommunismi hallitsee maailmaa...
  Kentät täynnä kultaa
  Mennään suoraan ylös, ei alas!
  
  Sydämemme palaa isänmaan puolesta,
  Olemme tyttöjä - kauniimpaa universumia ei ole...
  Taistelemme vihollisiamme vastaan loppuun asti
  Uskomme nousee Rodnoveriessa!
  
  Vahvempi kuin kaikki punaiset maailmassa, Venäjä,
  Hän paistaa kuin aurinko universumissa...
  Taistelet hänen puolestaan äläkä pelkää,
  Olkoot aikuiset ja lapset kunniassa!
  
  Venäjä on maista suurin
  Kun isänmaata hallitsee Stalin...
  Sellainen kohtalo on annettu neuvostokansalle,
  Joten nämä ritarit tehtiin teräksestä!
  
  Isänmaassa kuka tahansa sankari on nyt,
  Pystyy tekemään isänmaasta kauniimman...
  Pyhän äitimme nimessä,
  Venäjän rajaton venäläinen puoli!
  
  Teemme kenestä tahansa, joka on tyranni,
  Maahan ei tule diktatuuria...
  Antakaa miljoonien maiden alistua
  Ja Fuhrerin sarvimainen uroy!
  
  Voiko raivoisa lohikäärme hallita
  Hän luulee voivansa polttaa Venäjän...
  Mutta natsit odottavat raivokasta tappiota,
  Koska ritari tietää, se on melko kaikkivoipa!
  
  Emme koskaan anna periksi Fritzille,
  Venäläiset ja kiinalaiset eivät voi voittaa ...
  Kirkas tähti loistaa yläpuolellamme
  Pääsiäiseksi maalaamme pääsiäiskakkuja ja munia!
  
  Voit saavuttaa paljon taistelijoita,
  Se on sellainen asia, joka ei parane...
  Ylpeät isämme ovat ylpeitä meistä,
  Koska rakennamme paikkaa paratiisissa!
  
  Paljasjaloiset tytöt juoksevat lumen läpi
  He eivät tunne pelkoa ja moitteita...
  Olen paljasjalkainen komsomolin jäsen,
  Koska esteitä ei ole, eikä määräaikaa ole!
  
  Älkäämme siis koskaan antako tytöille periksi
  Älkäämme kumartako pääämme kirveiden alle...
  Kun ongelmia tulee isänmaahan,
  Tallataan se paljain jaloin!
  
  Rakasta isoisän Iljitšin sisaruksia,
  Ja kunnioita Stalinia Jeesuksena...
  Ei tarvitse leikata taistelijoita olkapäästä,
  Jos sinun tarvitsee vain juosta paljain jaloin!
  
  
  Me tytöt olemme suuri lauma,
  Rakastamme tappelemista, emmekä peräänny...
  Vaikka kävely on joskus ilkeä huhu,
  Voitto tulee säteilevässä toukokuussa!
  
  Ja usko, että kommunismi tulee unelman mukana,
  Ja maan päällä ei tule olemaan rahan valtaa...
  Annamme kohtalolle karkean selvityksen,
  Ilman väkivaltaa ja laiskuutta!
  
  Lyhyesti sanottuna, me lentää pian tähtiin,
  Ja nostamme Venäjän lipun maailmankaikkeuden yli...
  Levitä siipensä, punainen kerubi,
  Perheen nimessä - Venäjän herra!
  Tytöt kuuluisasta neljästä tulivat Vyazmasta. He tekivät sen yöllä, huomaamattomasti ja sotaisasti.
  Natasha ryömi vatsallaan ja huomasi:
  - Eh, nyt mietit itseksesi, oliko niin paljon aikaa taistella, sitten hävitä!
  Zoya totesi itsepäisesti:
  - Tietysti tappio lupaa suuria ongelmia! Mutta tämä on vain heijastus tulevasta voitosta!
  Augustine totesi oivaltavasti:
  - Joten venäläiset jumalat eivät auta meitä liikaa! Mutta haluat todella voittaa ja saavuttaa korkeimmat korkeudet!
  Natasha naurahti.
  - Onko se kuin taivaalle?
  Augustine naurahti ja iski silmää.
  - Ehkä taivaaseen!
  Punatukkainen paholainen alkoi selittää:
  - Linnunradalla on erilaisia maailmoja. Kun ihminen tai pikemminkin hänen ruumiinsa kuolee, sielu jättää lihan. Mutta se kuljetetaan toiseen maailmaan. Hän, joka palvelee Venäjää, tulee kuninkaaksi. Se, joka oli Venäjän vihollinen, on orja tai rampa. Kaikki tilaus tilauksesta!
  Svetlana huudahti:
  - Kunnia Venäjälle!
  Natasha naurahti ja laittoi sormensa helakanpunaisille huulilleen:
  - Hiljainen! Ja se voi olla ongelma!
  Zoya twiittasi:
  - Sotureilla ei ole hätää! Me tunnemme natsit! Ja he vapisevat!
  Sen jälkeen tyttö laukaisi lasin paljain varpaillaan. Fasisti kaatui kurkkunsa poikki.
  Kultatukkainen kaunokainen huusi:
  - Kukaan ei voi hillitä meitä!
  Natasha suostui.
  - On totta, ettei kukaan!
  Ja näytti kielensä!
  Augustine laukaisi myös toisen sirpaleen paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ensi vuosisadalla tulemme auki bannereilla!
  Ja natsit vain kuolivat lasin osuttua.
  Yleensä voit heti nähdä - tytöt ovat aggressiivisia, seksikkäitä. Kolme blondia ja punapää. Ja tietysti melkein alasti ja bikineissä. Ja niin ihania tyttöjä.
  He rakastavat myös laulamista! Mutta paikkaa ja aikaa ei ole vielä.
  Svetlana otti sen ja huusi:
  - Kunnia Suurelle Venäjälle sodassa Wehrmachtin kanssa!
  Natasha kikatti ja ojensi kielensä. Hän laukaisi kiekon terän, joka meni natsien kurkun läpi. Sai heidät vuotamaan verta ja potkimaan kavioitaan.
  Blondi terminaattori sanoi:
  - Uuden järjestyksen puolesta maailmassa!
  Kultatukkainen Zoya selvensi:
  - Uuden Neuvostoliiton järjestyksen puolesta!
  Ja iski ystävilleen. He sanovat niin ja niin... Me voitamme Fritzit ja heidän palkkasoturinsa. Ja anna heidän E-sarjan tankkien ajaa niitä Edes puna-armeijan kaasuturbiinit eivät ole kauheita.
  Augustine otti sen ja sirutti:
  - Rakkaus pelastaa sydämen!
  Svetlana lisäsi ja viimeisteli fasistin paljain jalkansa heitolla:
  - Ja onnenlintu lentää taas!
  Natasha naurahti ja vastasi:
  "Joten fasistit eivät pärjää kovin hyvin!" Olen varma!
  Tyttö muisti, kuinka pioneerit taistelivat natseja vastaan. He ampuivat kivääreillä jalkaväkeä, ryntäsivät panssarivaunujen alle. Yleensä he taistelivat kuin todelliset sankarit. Ja jätti jälkeensä ruumiikummuja. Natsit eivät voineet tehdä asialle mitään.
  Tässä on yksi poika, jolla on nippu kranaatteja, pysäytti valtavan hirviön E-100, uhraten oman henkensä Neuvostoliiton isänmaan vuoksi.
  Lapsesta jäi jäljelle vain paljaat jalat. Anteeksi poika. Natasha itse sai bikinien suojasta huolimatta katkelman kantapäähän. Mikä on erittäin ärsyttävää. Mutta tyttö toipui nopeasti. Eikä arpia jäänyt. Vaikka oli tietysti epämiellyttävää juosta. Yleensä ne ovat sellaisia karkaistuja narttuja. Bikineissä he taistelevat pakkasessa eivätkä anna periksi! Tytöt korkeimmalla tasolla!
  Natashka heitti jälleen partaterän paljain varpaillaan, avasi saksalaisen upseerin kurkun.
  Ja huusi:
  - Venäjälle ja Neuvostoliitolle!
  Soturit ymmärsivät, mitä he lupasivat isänmaalle. Ja kuinka he taistelivat Venäjän puolesta.
  Zoya sanoi:
  - Venäjän karhulla on erittäin kynsiset tassut!
  Augustinus sanoi melko arvovaltaisesti:
  - Ja hän repii kaikki isänmaan viholliset!
  Svetlana otti sen ja huusi:
  - Älkää rikkoko Neuvostoliittoa!
  Natasha vahvisti tämän heittämällä terävän sirpaleen paljain varpaillaan. Hän löi fasistia ja huusi:
  - Venäjää ei saa polvilleen!
  Zoya ampui myös. Hän kaatoi natsin ja sirutti:
  - Tulee täysi aplomb!
  Punatukkainen paholainen Augustine otti ja heitti kranaatin paljaalla kantapäällään, hajotti natseja ja vinkaisi:
  - Anna uusi tilaus!
  Svetlana heitti bajonetin palan paljain jaloin. Se jäi kiinni, piste fasistin kurkkuun. Hän kumartui. Vapautti verilähteen.
  Blondi terminaattori huusi:
  - Muutoksia parempaan tulee! Työnnetään fasistit pois Moskovasta!
  Zoya huudahti keuhkoihinsa:
  Eläköön Stalin! Kuka kuoli, mutta hänen työnsä elää!
  Svetlana sirutti ja laukaisi kranaatin paljain jalkansa:
  - Stalin asuu sydämessämme!
  Ja nauraa!
  Natasha antoi myös käännöksen ... Niitti natseja ja vinkaisi:
  - Lenin on elävämpi kuin kaikki elävät!
  Ja alkoi myös ampua tappaakseen. Natsien panssarivaunu kaatui. Luistinrata lensi pois ja murskasi kolmen natsin kaulan.
  Tytöt hymyilevät ja näyttävät kieltään. Yleisesti ottaen niiden voidaan sanoa olevan upeita, kahdestasadasta prosentista!
  Natasha otti sen ja haukkui:
  - Kunnia ikuiselle kommunismille!
  Zoya vahvisti voimakkaasti:
  - Lenin pysyy sydämissämme!
  Svetlana huudahti:
  - Aina ja ikuisesti!
  Sota on hetkellisesti laantunut. Saksalaiset piirittivät Leningradin ja ottivat asemansa 41. vuoden syksyllä. Ja he melkein veivät Kalininin. Kaveri ja Eagle. Mutta Hitler jostain syystä päätti, että oli tärkeämpää mennä etelään. Ja natsit toteuttivat joukkojen uudelleenryhmittelyn.
  Tytöt lepäilivät vähän ja pelasivat korttia.
  Turkkilaiset murtautuvat etelästä. He onnistuivat valloittamaan Batumin ja ympäröivät Jerevanin. Mutta Armenian pääkaupunki ei anna periksi. Ja tässäkin taistelut ovat valtavia.
  Turkkilaiset ovat tulossa.
  Ja tytöt Tamaran johdolla taistelevat epätoivoisesti vastaan. Ja he saavat tuloksia.
  Tamara vahvisti itsensä paljain jaloin ja ampui kuin sinko. Ja rikkoa Ottomaanien valtakunnan tankin massa.
  Ja huutaa:
  - Pyhän kommunismin puolesta!
  Ja muut tytöt tappelevat paljain jaloin ja helakanpunaisilla rinnoilla.
  Kalininissa käytiin paikallisia taisteluita. Noin kymmenen prosenttia kaupungista oli edelleen puna-armeijan hallinnassa.
  Natsit yrittivät tyrmätä venäläiset. He yrittivät pommittaa ja ampua. Etelässä taistelut Voronežin puolesta jatkuivat.
  Myös tytöt tappelivat siellä. Erityisesti kauniit Anna ja Alice. Molemmat tytöt ampuivat kivääreillä ja lauloivat.
  Anna ampui, kaatoi saksalaisen ja sirutti:
  - Isänmaan nimessä, pyhimys!
  Alice sirkutti:
  - Olet vain sininen Hitler!
  Tytöt taistelivat, ja sotureiden oletetaan käyttävän vain mustia, ohuita shortseja ja avojaloin. Tämä antoi heille mahdollisuuden lyödä koko ajan eikä hukata.
  He ovat sotureita, jotka eivät koskaan kumarra päätään, taita siipiään ja ryömi kuoreen.
  Anna katkaisi Fritzin ja sirutti:
  - Nuori Lenin!
  Alice katkaisi fasistin. Hän heitti kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Ja siistein!
  Molemmat tytöt ovat kurvikkaita, vahvoja, blondeja. Kasvot rohkeat ja kauniit. Ja tietysti he rakastavat miehiä. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että kuinka voit rakastaa tällaista friikkiä uroksina?
  Mutta tyttöjä syytetään edelleen.
  Anna ampuu ja huomautti unenomaisesti:
  - On sääli, että kuningas kaadettiin!
  Alice ampui alas fasistin ja kysyi:
  - Miksi olet pahoillasi?
  Anna ampui uudelleen ja selitti:
  - Silloin he olisivat lopettaneet Saksan, eikä Hitler olisi uskaltanut tökätä päätään!
  Alice säikähti Fritziä ja huusi:
  - Kyllä, ehkä, mutta...
  Tyttö ampui toisen mustan sotilaan Wehrmachtin afrikkalaisista divisioonoista ja huomautti:
  - Se voisi olla pahempi! Jos Hitler olisi mennyt tsaari-Venäjää vastaan.
  Anna vihelsi ja murisi:
  Uskomme voittavamme!
  Tytöt eivät kuitenkaan olleet vielä aivan varmoja. Fasistit ovat liian vahvoja. Kuinka pysäyttää ne?
  Vihollinen kirjaimellisesti heittää ruumiita. Mutta hänellä on paljon henkilöresursseja. Sekä arabeja että afrikkalaisia. Yritä käsitellä tällaista onnettomuutta. Mutta soturit ovat varmoja, että Wehrmacht tyhjenee ennemmin tai myöhemmin.
  Alice ampui, kaatoi fasistin ja vinkaisi:
  - Joka tapauksessa emme luovuta senttiäkään maasta!
  Anna oli samaa mieltä:
  - Me kuolemme, mutta emme antaudu!
  Ja taas hän osoitti natseja. Hän taisteli rohkeasti ja kiihkeästi.
  Alice naulasi ja vinkaisi:
  - Kommunismi elää ikuisesti!
  Ja heitti kuoleman lahjan paljaalla jalallaan!
  Anna nappasi fasistin taitavasti koukkuun ja guruteli:
  Me hallitsemme kaikkea!
  Ja töksähtää taas. Ja hänen paljas jalkansa laukaisee kranaatin. Kuinka saada fasistit risoihin. Ja heillä, natseilla, on niin monia erilaisia arkkuja ja kuolemia.
  Liisa hampaat virnistettynä otti ja lanseerasi toisen sitruunan. Hajotti natseja ja vinkui:
  - Vapaus tai kuolema!
  Anna kikatti ja löi, katkaisi natsit ja vinkaisi:
  - Kaikessa olemme ensimmäisiä!
  Ja taas paljaat sormet heittävät tappavan kranaatin.
  Alice ampuu vihollista. Ampuu natseja alas ja siristaa ja näyttää helmihampaita:
  - Olen tyttö, joka on suoraan sanottuna super!
  Ja taas lentää paljain jaloin heitetty kranaatti.
  Anna ampui natsit alas tarkalla laukauksella. Ja laukaisi jälleen kranaatin. Myös paljain sormin. Tässä on tyttö, tyttö kaikille tytöille.
  Aivan super ja hyper!
  Täällä olevat soturit loistavat kauneudesta. Alice muisti kuinka kolme nuorta miestä kosketti hänen paljaita jalkojaan kerralla. Se on niin siistiä. Kuusi ketterää kättä hyväilee pohjiasi, sääriäsi, polviasi ja nilkkojasi. Ja sitten ne nousevat. Tytöttömille reisille ja lantiolle. Tämä on tietysti ilo. Tyttö on varmasti temperamenttinen.
  Alice ampui natseja ja vinkaisi:
  Olkoon henki kanssamme!
  Ja paljaalla kantapäällään antoi sitruunan kuoliaaksi.
  Annakin meni paskaksi. Lyö vihollisen tarkasti. Ja huusi innostuksesta:
  - Venäjän ja slaavien veljien nimissä!
  Ja taas paljain jaloin heitetty lahja lentää ja murskaa natsit.
  Alice laittoi siististi alas Saksan armeijan everstin ja haukkui:
  - Sydämeni särkee isänmaan puolesta!
  Ja hän näytti kieltään. Ja taas paljain jaloin, taltattu jalka töissä.
  Tyttö muisti, kuinka hän juoksi paljain jaloin lumen läpi toimittaakseen kirjeen päämajaan. Noin kaksikymmentä kilometriä tyttö juoksi valkoista, piikkistä, palavaa kuorta pitkin. On myös hyvä, että hänen jalkansa eivät olleet niin arat, koko ajan pakkasesta pakkaseen paljain jaloin. Muuten hän olisi pysynyt vammaisena.
  Mutta siitä huolimatta hän toimitti kirjeen, jossa oli tärkeä fontti.
  Ja kuinka lumi polttaa kantapäät. Ne ovat niin helakanpunaisia, kovettuneita, naarmuuntuneita. Sitten Alice juoksi edestakaisin paljain jaloin. Hänelle tarjottiin tosin pukea huopasaappaat jalkaan, mutta tyttö sanoi olevansa niin taitavampi. Ja yleensä hän muisti Gerdan Lumikuningattaresta. Joten tuo tyttö ei silti osoittautunut aivan rohkeaksi. Hän pyysi kenkäparia etsiäkseen veljeään Kai. Mutta Alice julisti itsepäisesti selviävänsä. Hän ei koskaan sairastunut, yskinyt tai vuotanut nenää. Ja jos on, hänelle ei tapahdu mitään tunnin juoksussa. Yleensä voit kävellä paljain jaloin ympäri vuoden.
  Lyhyesti sanottuna, Alice on sittemmin eronnut kenkiensä kanssa eikä ole koskaan aivastanut.
  Sama koskee Annaa.
  Ja nyt tytöt tappelevat samoissa pikkuhousuissa talvesta huolimatta ja siitä, että on tullut tuntuvasti viileämpää. Ja he voittivat tappamalla natseja.
  Kun Kalinin tuhoutui kokonaan, puna-armeija jätti sen.
  Natasha ja hänen tiiminsä kyllästyivät hieman. Rikkoutuneen rautatien varrella tytöt siirrettiin Voronežiin, josta tuli jotain neljäkymmentätoisen vuoden Stalingradia. Mutta vuosi on tuhatyhdeksänsataaneljäkymmentäseitsemän.
  Taistelut ovat hiljaisia...
  Mutta saksalaiset jatkavat raivoa. Esimerkiksi kaksi tienraivaajaa saatiin kiinni.
  Pojat jäivät kylmään. Ja he alkoivat riisua. Turkistakin, huopasaappaat, neulepuserot, paidat ja T-paidat revittiin irti. Ja verkkarit myös. He jättivät pioneerilapset vain mustiin shortseihin. Sitten he sidoivat kätensä taakse ja työnsivät ne ulos kylmään. Leshka ja Sasha, Neuvostoliiton pioneerit, noin 13-vuotiaat pojat, paljain jaloin ja lähes täysin alasti, meloivat lumessa. Heidän jalkansa alkoivat muuttua punaisiksi ja paljaat jalkapohjat palavat. Ja he hakkasivat poikia selkään ruoskailla.
  Pojat kävelivät lumikukan läpi puristaen hampaitaan. Köyhiä lapsia pikkuhousuissa ja melko laihoja Saksan miehityksen aikana. Totta, ne eivät näyttäneet laihtuneilta, ja lihakset leikittelivät ruskettuneen ihon alla. Mutta heitä hakattiin liikkeellä, ja he jättivät jälkiä ja punaisia raitoja paljaaseen selkään.
  Myös poikien jalat muuttuivat punaisiksi, kuten hanhien jalat. Ja oli selvää, että nuorten partiolaisten pioneerien jokainen askel räjähti tuskasta. Mutta he menevät ja yrittävät pysyä suorassa eivätkä valittaa.
  Partiolapsia kuljetettiin pakkasen läpi puoli tuntia, jonka jälkeen heidät vietiin kuumaan lämmitettyyn kotaan. Ja kuinka se sattuu, varsinkin paljain jaloin, kylmästä helteessä.
  Pojat jopa huusivat tuskistaan.
  Sitten ne lämmitettiin uudelleen ja vietiin kylmään. Ja tämä on hienostunutta ja julmaa kidutusta.
  Muuttanut useita kertoja, kunnes pojat olivat täysin uupuneita. Sitten he saivat nukkua hetken.
  Ja sitten he antoivat hänelle vettä juoda ja panivat hänet telineeseen. Ensinnäkin kylmä kidutus. Ja sitten tuli.
  Poikien paljaat kantapäät olivat paahtuneet ja liekkien kutittama. Sitten, kun pohjat olivat rakkuloiden peitossa, niitä lyötiin kumimailoilla. Ja pojat pyörtyivät.
  Heidät kastettiin jäävedellä ja lyötiin uudelleen, tällä kertaa piikkilangalla. Ja lasten paljaat jalkapohjat saivat leveät, kuumat rautanauhat.
  He kiduttivat poikia pitkään... Sitten he alkoivat murtaa varpaitaan kuumalla pihdeillä ja sitten kylkiluita. He kiduttivat pioneereja kovasti, kiduttivat heitä melkein kuoliaaksi.
  Mutta he eivät tappaneet. Koska he eivät saavuttaneet mitään, he päättivät lähettää ne louhoksille.
  Natsit yrittivät myös pommittaa Moskovaa erittäin pitkällä aseella. Ajatus ei ole järkevin, ja on paljon parempi pommittaa vain suihkukoneilla.
  Mutta Fuhrer halusi testata 1000 mm:n kaliiperia, jossa oli innovatiivinen ammuksen kiihdytysidea, kolmessa osassa. Ja tämä ase saattoi osua jopa viiteen sataan kilometriin. Mutta peli ei ehkä ollut kynttilän arvoinen. Tarkkuus tällä etäisyydellä on alhainen. Itse ammus ei ole tarpeeksi tehokas, vaikka se painaa kaksitoista tonnia. Ja kallis ase. Vaikka todellinen taideteos. Jopa viileämpi kuin Dora - pidemmän kantaman ja tehokkaampi ja kalliimpi ase, nimeltään "Eva". Ilmeisesti Fuhrerin rakastajatar kunniaksi.
  Tähän mennessä Hitlerillä oli kuitenkin toinen intohimo, joka oli paljon nuorempi. Ja tämä on myös havaittavissa.
  Tyttö Kleopatra - se on hänen nimensä, käski ampumista. Ja hän painoi henkilökohtaisesti joystickin painiketta paljain varpaillaan. Ja valtava tappava voima toimi.
  Tytöt jopa kiljuivat ja heiluttelivat paljaita, vaaleanpunaisia korkokenkiään. Kauniita tyttöjä täällä, ja heidän jalkansa ovat niin seksikkäitä ja mukavia. Ja voit katsoa niitä hyvin pitkään ihaillen. Ja silittäminen on vielä miellyttävämpää, ja tämä on yksinkertaisesti suurta! Tässä ovat tytöt. Ja kuoret lentävät. Mene Moskovan halki. Mutta tästä on vähän hyötyä.
  Kleopatra lauloi:
  - Lähetän reippaan tykin,
  Lyön Stalinia otsaan...
  Menen vitsillä psykiatriseen sairaalaan,
  Anna kirotun lohikäärmeen kuolla!
  Ja soturi ravistaa taas paljaita, pyöreitä, vaaleanpunaisia kantapäänsä.
  . KAPPALE 6
  Sota on sotaa. Ja Hitler tietysti kerää voimia. Keväällä hän valmistelee uutta hyökkäystä. Ja hän kokoaa joukkoja.
  Ja paikalliset taistelut jatkuvat edelleen.
  Tilanne rintamilla on jonkin verran tasaantunut. Saksalaiset eivät voineet ottaa Voronežia ja jatkaa eteenpäin.
  Turkkilaiset ovat vähän vaikeampia. Mutta ne myös pysäytetään. Joten kun voit pitää nenäsi pystyssä. Ja uskoa, että sodan kulku voidaan kääntää. Ja ilman suurta onnea Stalinin elämä ei ole ohi. Ja myös soturit taistelevat.
  Natasha antoi vuoronsa. Ammuttiin alas pari tusinaa natseja. Ja hän huusi:
  - Venäjä oli siihen aikaan...
  Zoya antoi myös käännöksen ja vahvisti:
  - On ja tulee olemaan!
  Sitten tyttö heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Hajotti natseja ja huusi:
  - Stalinin henki on kanssamme!
  Augustine ampui myös natseja. Pudotti niitä kymmenkunta. Ja hän sirkutti vihassa:
  - Kunnia Venäjällemme!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisi tappavan kranaatin. Ja natsit ottivat vastaan erittäin anteliaasti.
  Myös Svetlana tömähti ja sirutti kuin sudenpentu, joka nappaisi lihapalan:
  - Kunnia Venäjälle ja tsaarille!
  Natasha antoi vuoron ja lauloi:
  - Kunnia sankareille!
  Muistin tytön Borodinon. Ja Venäjän kansan joukkosankarillisuus. Ja että he pystyivät pysäyttämään Napoleonin. Ja he osoittautuivat voittamattomiksi. Ja sodan korkein luokka.
  Zoya laukaisi myös kranaatin ja vinkaisi:
  - Kunnia Venäjälle! Ja parhaat venäläiset sotilaat!
  Augustine murisi raivoissaan:
  - Kunnia parhaille sotureille!
  Ja kuinka hän heittää kranaattia paljain jaloin.
  Ja myös Svetlana ottaa sen ja laukaisee kuoleman sitruunan. Ja hän hajottaa natsit vinkuen:
  - Kuoleman joki ei voita meitä!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Näin tytöt tappelevat. Ja on selvää, etteivät natsit pääse niiden läpi. Jo maaliskuussa 1947. Ja se tarkoittaa, että kesä on aivan nurkan takana. Ja lämpimällä säällä on vaikeampaa taistella natseja vastaan. Ja ylipäätään tämä Fuhrer voi olla mahdollista murskata.
  Siinä on toivoa!
  Natasha heittää kranaatin ja vinkua:
  - Lenin on elävämpi kuin elävä, ja Stalin on kuolematon!
  Ja hänen paljaista sormistaan lentää kipinöitä.
  Zoya heittää myös tappavan kuolemanlahjan ja vinkua:
  Olkoon kommunismin aika kanssamme!
  Ja hänen jalkansa, myös alasti, ruskettuneet ja aiheuttavat jaden turvotusta, sykkivä sauva.
  Ja tässä on Augustina, myös kaikkein epätoivoisimman taitolentokoneen tyttö. Kuinka ampua vihollista ja kuinka murskata. Ja anna periksi paljain kantapään kanssa.
  Ja tappava kranaatti lentää raivoissaan.
  Punainen paholainen kiljuu tylysti:
  - Olen maailman korkein raivo!
  Ja taas, jo monennen kerran, kuoleman lahja lentää tulihiuksisen tytön paljaan jalan heittämänä.
  Svetlana ottaa myös sen ja heittää kranaatin... Se murskaa kaikki kerralla. Ja natsien uhkaukset jätetään huomiotta. Ja minne Fritzit menevät?
  Terminaattoritytöt odottavat heitä kaikkialla. Ja kuinka heittää kranaatti. Ja heidän rintojensa nännit ovat niin herkullisia.
  Mies tulee hulluksi sellaisiin tyttöihin. Ja he eivät voi tehdä asialle mitään.
  Mitä fasisti voi esittää terminaattorityttöä vastaan? Vain natsi voi ajaa itsensä arkkuun. Ja tulla hakatuksi ja tapetuksi.
  Svetlana lauloi:
  - Vääntelee helvetissä ja hengailla narttu!
  Tytöt ovat hurmaavia hurmaa. Ja kuinka he ampuvat. Yllättävän kuin Robin Hoods pikkuhousuissa, helvetin totta.
  Natasha ampui ja sanoi:
  - Kunnia venäläisille sankareille!
  Ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Zoya osui myös fasistiseen palkkasoturiin. Hän porautui hänen vatsaansa ja vinkaisi:
  - Uudelle kotimaalle Yhdysvaltoihin! Seuraava maakuntamme!
  Tyttö on erittäin hyvä laulaja. Ja hänellä on niin kauniita ajatuksia. Erityisesti halu työstää kielen kanssa jotain kuumaa ja suurta.
  Augustina paljastaa hevosensa karkeat hampaat kovaa. Ja hän luulee, että hän on hai. Pystyy puremaan jopa oikeaa hevosta.
  Täällä esimerkiksi Augustine heittää kranaatin paljain varpaillaan. Ja hajottaa Fritz. Leikkaa ne alas kuin ruohoa.
  Ja laulaa:
  - Korkein mitta on kaikessa! Rakkautemme on kotimme!
  Svetlana, tämä kaunis soturi, otti kolme kranaattia. Hän antoi heille paljain kantapään ja sirutti:
  - Rakkauden ja unelmien nimissä!
  Ja leikattiin aggressiivisesti konekivääristä. Hän on tällaisten mahdollisuuksien paholainen ja valkoisen demonin voima.
  Tapaat sellaisia sotureita, eivätkä näytä siltä, että he lyövät sinua vähän.
  Ei ihme, että natsit juuttuivat Voronežiin. Vaikka kaikki ovat kyllästyneitä sotaan. Yleensä missä ilman sotureita.
  Tässä lentäjät taivaalla. He myös taistelevat. Etenkin Margaret. Tyttö lentää taisteluun yleensä pikkuhousuissa yksin. Mutta kuinka se kaatuu. Ässät eivät voi tehdä sitä.
  Margarita on erittäin kaunis, hänen hiuksensa ovat kuin auringonsäteet. Ja figuuri on hieno. Ja tytölle tyyli on erittäin siistiä olla pikkuhousuissa yksin. Ja pikkuhousut ovat myös punaiset, ja niissä on valkoinen sirppi ja vasara. Tällainen tyttö voi rakastaa koko pataljoonaa kerralla.
  Tämä on niin kaunis tyttö.
  Margarita ampui alas fasistin, joka kilpaili ME-462:lla ja sai natsin polttamaan häntäänsä. Tyttö, jolla on kultaiset hiukset, upea kauneus. Ja erittäin punainen suu.
  Margarita katkaisi toisen Fritzin ja huusi:
  - Voit elää ilman sotaa, mutta et ilman rauhaa!
  Kyllä, soturit ovat sankarillisia ja rohkeita hulluuden äärimmilleen.
  Tytöt taistelivat kuin universaalin kosmoksen sankareita. Ja he voittivat luottavaisesti.
  Hitlerin tankit olivat tulessa. Ja ne räjähtivät kuin kranaatit. Ja täällä oli niin kauniita sotureita. Täynnä ihailua ja armoa. Heillä on niin kaunis seikkailu.
  Natasha heitti kranaatin.
  twiittasi:
  - Minä murran kaikki fasistit!
  Ja kuinka hän heittää toisen kuoleman mestariteoksen paljaalla jalallaan.
  Zoya myös niitti natseja.
  Hän heitti paljain jaloin mikä tappaa.
  Hän huusi raivosta:
  - Pyhälle Venäjälle! Ja suuria muutoksia parempaan! Ja taas, kuoleman lahja, paljas kantapää, lentää.
  Kovan taistelun jälkeen vallitsi tyyni. Oli vielä kevät 1947. Saksalaiset, kun mutavyöryt eivät ole sotureita. He piiloutuvat ja syövät. Sotaa ei ollut mahdollista lopettaa viime vuonna. Edessä on taas kovat taistelut.
  Tytöt pitivät tauon...
  Kaksi saksalaista tyttöä Albina ja Alvina ovat vain levykkeellä metsästämässä neuvostoautoja.
  Kauniita tietysti bikineissä ja paljain jaloin. Ja erittäin seksikäs.
  Ohjaa levylentokonetta joystickillä.
  Albina kääntää auton ympäri, ampuu alas neuvostohävittäjän ja vinkua iloisesti:
  - Olkoon verenhimoinen valtakuntamme kuuluisa!
  Alvina otti sen ja antoi myös voimakkaan iskun venäläiseen autoon. Hän kaatui ja siristi:
  - Genius Express!
  Molemmat tytöt löivät paljain jaloin. He ovat blondeja niin söpöjä. Ja tyttöjen lehdistö on erittäin kohokuvioitu. Mukana laatat.
  Albina tuhoaa jälleen Neuvostoliiton lentokoneen. Ja silmäniskuja ja karjuntaa:
  - Kunnia murhaavalle käytävälle!
  Alvina löi myös venäjäksi. Hän tasoitti ne ja vihelsi:
  - Olkoon Fuhrer kanssamme!
  Tytöt mitä tylysti! Ja niissä on niin paljon viehätysvoimaa. Ja ne hampaat ovat niin kimaltelevia. Kuin kapteeni Nemon hankkimia helmiä.
  Albina törmäsi autoon ja huusi:
  - Satulotaan siis kaveri!
  Alvina murskasi taistelijan ja murisi:
  - Ja tusina kaveria!
  Albina naurahti ja huomautti:
  - Hienoa seksiä, kun nainen vuokraa miehen rahasta!
  Alvin suostui:
  - Tämä on luokka, vain raha on sääli!
  Albina ampui alas toisen Neuvostoliiton koneen ja vinkaisi:
  - Ja mikä ilon ja rahan vuoksi, ei ole sääli. Pian kukistaisimme venäläiset ja hankimme itsellemme kartanon!
  Alvina törmäsi toiseen punaiseen autoon ja karjui:
  - Valitettavasti sota kestää! Nämä venäläiset ovat niin itsepäisiä. Se on kuin lyöisi kumia nyrkeillä!
  Albina vastusti harmissaan:
  - Jos vain kumille. Se on enemmän kuin teräsbetoni. Ja rystyseni sattuu tosi paljon!
  Alvina sirkutti, törmäsi neuvostoautoon ja huusi:
  - Murtaudumme betonin läpi!
  Albina pudotti alas Yak-11-hävittäjän juoksusta:
  - Ja rikkoa metalli ja haihtua!
  Alvin oli samaa mieltä:
  - Riko ja sulaa! Pian meillä on laserit! Ja sitten venäläiset loppuvat varmasti!
  Albina oli sopusoinnussa tämän kanssa:
  - Ei voi vastustaa laseria!
  Alvina naurahti raivoissaan.
  - Otetaan Moskova ja sitten Lontoo!
  Albina huomautti ärsyyntyneenä:
  On aika lähteä Lontooseen!
  Tytöt avasivat levykensä. Huolimatta siitä, kuinka monta neuvostojakki-ilma-asetta ampuu natsien autoon, ne eivät voi tehdä mitään arvokasta. Tehokas, laminaarinen suihku kaataa kaikki ammukset ja sirpaleet.
  Alvina, joka katkaisi venäläisen hävittäjän, huusi:
  - Karhu ei tanssi perhostanssia.
  Albina paljain sormin osoitti autoaan ja karjui:
  - Kyllä, karhu... Olet erittäin hyvä eläin. Varsinkin ketjussa ja kun iho on nyljetty!
  Tytöt työskentelevät tiikerien raivolla. Eh, sängyssä he ovat myös temperamenttisia. He rakastavat olla aktiivisia. Ja he eivät siedä pysyvyyttä. Tässä suhteessa vain hait. Ja he rakastavat kokeiluja. Ja heillä on erittäin rakastava suu.
  Alvina löi alas neuvostoauton ja vinkaisi:
  - Sodan muutoksille voittoomme!
  Albina huomautti harmissaan ja raivoissaan:
  - Kyllä, sota kesti... Se on vain painajainen tehdas ja Saatanan keittiö. Kuinka monet pojistamme ja tytöistämme kuolivat!
  Alvina lauloi huokaisten:
  - Kuinka monet veljistämme viipyvät haudoissaan... Varjot vaeltavat siinä maailmassa... En ymmärrä mikä on mitä.
  Albina virnisteli lihansyöjänä ja murskasi venäläisiä, kurkuteli:
  - Mitä ajattelet, tyttöystävä, onko Jumala olemassa?
  Alvina, joka myös tappaa, sihisi:
  - Minulla on suuria epäilyksiä. Sota on jatkunut niin monta vuotta. Ja että Kaikkivaltias ei rakasta Saksaa, jos hän sallii niin monen sen parhaiden poikien ja tyttärien hukkumisen!
  Albina ehdotti:
  - Ehkä näissä testeissä on jokin syvällinen merkitys?
  Alvina naurahti ja murisi:
  - Tarkoitus? Kiduttaa enemmän ihmisiä ja erityisesti meitä saksalaisia?
  Albina puhui naarassuden innostuksella, joka ohitti karitsan:
  - Silloin havaitsemme maailman ilot terävämmin! Ja rauhallinen rakkaus!
  Alvina paljasti hampaansa ja mutisi:
  - Sotilaallinen rakkaus on silti paljon parempi!
  Albina oli samaa mieltä:
  - Tietysti varsinkin poikien kanssa. Ne tuoksuvat nuoruudesta, eivätkä ole niin karvaisia kuin aikuiset miehet! Niiden kanssa on ilo tehdä kauppaa!
  Alvina, murskaamalla Neuvostoliiton lentokoneet, vinkaisi:
  - Ja oppimisprosessi on erittäin houkutteleva. Tykkään ottaa mentorin roolia! Se on niin hienoa!
  Albina oli samaa mieltä:
  - Ei siitä terveellisempää ole!
  Tytöt ovat yleensä hauskoja, mutta huoria. Ja tietysti he tekevät jotain, josta ei ole kovin miellyttävää lukea.
  Tytöt hyppäävät kärsimättömyydestä. He haluavat niin paljon hellyyttä kuin mahdollista! Ja silittää niitä joka päivä. Vielä parempi, kolme kertaa päivässä. Ei, kaksikymmentä kertaa päivässä!
  Alvina kaatui, toinen taistelija ja vinkaisi:
  - Ei, Jumala on olemassa! Hän sallii meidän tuhota Neuvostoliiton sotilaat!
  Albina myös töksähti ja huusi:
  - Ai, mitä minä kaipaan? On seksiä, on miehiä... Viihdettä on paljon, mutta kuolemanvaaraa ei ole! Joten miksi haluamme sodan päättymisen?
  Alvina suostui tähän:
  - Itse asiassa ja mihin! Taistelemme loppuun asti!
  Albina sihisi hieman ärsyyntyneenä:
  - Ja sota on sitä, että lopun jälkeen et tunne itsesi kovinkaan tyhjäksi.
  Alvina piti kovasti siitä, että häntä haputeltiin hänen rintojaan. Se on niin herkkä ja eroottinen. Ja suudella on vielä parempaa. Ja kun useat temperamenttiset miehet tuntevat sinut kerralla. Varsinkin jos he ovat poikia ja silti innoissaan.
  Lyhyesti sanottuna tytöt ovat yleensä super- ja antisankareita!
  Natashka ja hänen tiiminsä torjuivat 1. huhtikuuta 1947 Fritzin etenemisen Voronezhissa.
  Saksalaiset siirsivät tankkejaan märän lumen alle ja yrittivät murtautua sivuille.
  Warriors, kuten aina minibikineissä ja paljain jaloin, taisteli kylmässä. He kaivautuivat lumikoille ja ampuivat sieltä ja heittivät kranaatteja ja räjähteitä paljain jaloin.
  Erittäin kauniita, seksikkäitä ja kauniisti puhallettuja tyttöjä. Ruskettunut, paljain jaloin.
  Natasha katkaisi Fritzin ja vinkaisi:
  Me tytöt olemme todella ylpeitä itsestämme!
  Zoya myös vihelsi ja murisi:
  - Pyrimme vain ensimmäisissä riveissä!
  Augustine, punatukkainen paholainen, lauloi:
  - Olemme vain primoja ja balleriinoita!
  Sitten hän laukaisi kranaatin paljaalla jalallaan.
  Svetlana otti sen ja ampui. Heiti sitruunan
  - Tapellaan! Meillä ei ole pelleen mieltä!
  Tytöt tekivät hienoa työtä. He ampuivat ja heittivät kranaatteja viettelevillä jaloillaan. Entä füürer...
  Natashka paljasti rintansa ja antoi helakanpunaisella nännillä kranaatin. Hän lensi ohi, laskeutui natsien joukkoon, vinkuen:
  - Kyllä, tulee suuri tuomiopäivä!
  Zoya twiittasi:
  - Ja Svarog Suuri Jumala tulee!
  Ja myös, kuten paljain sormin, laukaise kranaatti.
  Augustine naurahti ja huomautti:
  - Mielenkiintoista silti. Kristityillä on pasifistinen Jeesus. Ja meillä on loistava ase Sepä Svarog! Näkyvä ero!
  Ja hän heittää myös räjähdyspaketin paljaalla kantapäällään.
  Sitten Svetlana, paljain jaloin, iskee vihollista kranaatilla. Ja laulaa hampaat paljastaen:
  - Meidän Jumalamme on sodan Jumala! Ei pasifismi!
  Sitten tytöt heittelivät toisiaan lumipalloilla. Natasha naurahti ja huomautti:
  - On hyvä, että Vladimir oli tarpeeksi älykäs olla hyväksymättä juutalaisuutta. Mielestäni olisi kuitenkin parempi kehittää omaa! No, miksi me tarvitsemme muiden uskontoja?
  Tyttö otti ja laukaisi kranaatin paljain jaloin. Ja murskasi fasistit.
  Zoya, ammunta, lisäsi:
  - Ei, todellakin, tee uskosta pasifistinen! Mutta voit myös keksiä oman Iriyn!
  Ja myös paljain varpain, kuinka laukaista kuolemanlahja ja murskata parikymmentä fasistia.
  Täällä Augustinus löi myös natseja. Ja taas paljain jaloin kuoli, räjähtäviä paketteja.
  Hän hajotti natseja ja huusi:
  - Vanha satu uudella tavalla!
  Ja hän näytti kieltään!
  Svetlana joutui jonoon. Hän leikkasi Fritzin ja kiljui:
  - Ja suuria muutoksia tulevaisuutta varten!
  Ja hän laukaisi sen paljaalla kantapäällään murtaen füürerien selän.
  Natashka otti sen ja karjui epätoivoisella miinalla:
  - Olen siistein tyttö! Kaikki kerralla lakaistaan!
  Ja paljaat varpaat aiheuttavat kuolemaa ja kaaosta.
  Zoya oli myös vihainen. Tappoi paljon fasisteja.
  Ja hän haukkui:
  - Kunnia ja isänmaan puolesta!
  Sen jälkeen taas hänen paljas jalkansa aloittaa jotain.
  Täällä ja Augustine ottaa sen ja polttaa sen kuumana. Epäilen fasisteja. Pilko ne paloiksi.
  Sitten hän ottaa ja laulaa:
  - Kunnia isänmaalle ja kunnia!
  Svetlana lanseeraa myös kuoleman lahjan ja huutaa:
  - Ja me ollaan yhdessä!
  Ja paljaat jalat aloittavat tuhon.
  Myös Natasha ottaa sen ja naulaa sen... Hän leikkaa Fritzin.
  Sitten hän ottaa ja antaa vuoron.
  Hän lauloi suunsa paljastaen:
  - En ole yksinkertainen tyttö! Kultaiset hiukset!
  Natasha on tietysti oman mielensä tyttö. Kaikki on mahdollista ja valmis kaikkeen. Kun se ampuu, ihailet sitä. Ja leikkaa vihollisia kuin kultivaattori.
  Ja huutaa:
  - Rakkaus johtaa kuolemaan!
  Zoya ampuu myös. Paljain jaloin hän antaa periksi kranaatille ja sihisee:
  - Loistava sointu!
  Ja lisää:
  - Kaikki fasistit kustannuksella!
  Augustina ampuu myös vihollista. Tuhottaa Fritzin. Leikkaa natseja ja vinkkaa:
  - Vielä vähän ja meistä tulee entistä vahvempia!
  Ja kauneuden paljaat jalat heittävät taas kuoleman kantajan.
  Svetlana ampuu myös natseja. Ja laukaisee kranaatin paljain jalan varpaiden avulla. Ja visertää:
  - Emme tienneet ongelmista, mutta naapuri tuli!
  Ja hän myös nauraa.
  Tytöt ovat niin upeita. Ja rinnakas. Ja he rakastavat sitä niin paljon, kun he vetävät tissään.
  Tässä kaunottaret. Tämä on rakkauden ja runouden taitolento! Ylistäkää kauniita tyttöjä! Kyllä, olkoon ne erittäin hyviä!
  Natashka räjäytti natseja lyijysuihkulla ja vinkaisi:
  - Pikemminkin usko meitä, ei!
  Ja paljain jaloin hän laukaisee taas tappavan!
  Ja tässä Zoya on kuin lupanet. Kaada fasistit alas. Ja huutaa:
  - Et voi hallita meitä!
  Augustina, myös lupanet, lyö paljain varpaillaan massaa fritsiä ja vinkua:
  Ja seuraava vuosisata on meidän!
  Sen jälkeen hänen hampaansa kimaltelevat kuin peili!
  Svetlana otti myös ja laukaisi kranaatin paljain jaloin. Tappoi fasistit. Ja propilikala aplombilla:
  - Ikuinen voitto! Svarog kanssamme!
  Natashka laukaisi lasin paljain varpaillaan. Hän katkaisi heidän kurkkunsa Fritzille ja vinkaisi:
  Ja Jeesus on kanssamme!
  Sitten hän lisäsi:
  - Kuin venäläinen valkoinen jumala!
  Zoya antoi myös kranaatin ja huusi:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja paljaalla kantapäällä hän oksentaa räjähdyspaketin.
  Augustine ravisti nänniään, joka näytti mansikkalta. Asetin jonon natseille.
  Sitten hän heitti kuoleman Fritziin paljain jaloin ja huusi:
  - Ei meillä ole ongelmia!
  Ja hän näytti kieltään.
  Svetlana asetti myös jonoon. Hän repi natsit palasiksi... Ja sitten lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Blondi tyttö huutaa:
  - Olkoon Voima kanssamme!
  Ja kaikki neljä tyttöä huusivat:
  - Kunnia Kaikkivaltialle, Kaikkialla läsnä olevalle, Kaikkitietävälle, Iankaikkiselle ja Iankaikkiselle perheelle!
  Täällä Svetlana otti myös kynän paljaalla pienellä jalallaan ja pilkkoi myös aariansa.
  Ihmiset kertovat monia legendoja suuresta Velesistä - ja kuinka hän syntyi perheen tahdosta ja kuinka Jumala Viy kasvatti hänet Navi-maailmaan, kuinka hän vaelsi ympäri Reveal-maailmaa etsimään omaa. kohtaloaan ja häntä kiusasi paha taipumus, jolla hän oli lumoutunut. Legendoja kerrotaan hänen rakkaudestaan vaaleasilmäistä Yasunaa kohtaan ja siitä, että hän uhrasi itsensä pelastaakseen tämän hengen. He laulavat lauluja hänen hyökkäyksistään ja ihmisten auttamisesta. Kaikkia tarinoita ei voi kertoa uudelleen yhdessä mestariteoksessa.
  Sitten tytöt katkesivat. Toinen Voronežin pommitus alkoi. Pommittajat toimi. Myös saksalaiset pommikoneet saapuivat paikalle. Lentäjät taistelivat rohkeasti natseja vastaan. Erityisesti Maria. Kylmyydestä huolimatta tytöllä oli yllään vain valkoiset ohuet pikkuhousut. Hän painoi paljaita varpaitaan polkimiin, katkaisi saksalaiset. Tyttö ampui alas Yu-387-suihkupommittajan, mikä sai sen savuamaan ja putoamaan. iloisesti huudahti:
  - Kunnia Suurelle, kommunistinen Venäjä!
  Pommitusten lopettamisen jälkeen soturit jatkoivat kirjoittamista venäläisistä jumalista.
  Suuri Jumala Veles. Kuinka kaunis Rodnoverie - niin monia jumalia. Ja kaikki vahvat, mielenkiintoiset persoonallisuudet ovat mukana maailman luomisessa!
  Natasha kirjoitti paljain jaloin:
  Velesin kuuluisin merkki on "Hännin pää". Häränpäätä muistuttava merkki muistuttaa, että Veles, slaavien jumala, on karjan suojelija. Merkki tunnetaan, sitä käytetään useammin kuin muut, se on pitkään imenyt kaikki slaavien erilaiset ajatukset Jumalan voimasta, mukaan lukien viisaus ja maaginen voima.
  Sitten kultatukkainen Zoya jatkoi;
  Velesin jumalan merkkiä rakastavat miehet, aikuiset ja nuoret, ja se houkuttelee naisia, joilla on noituuskykyjä.
  Jokaisella Veles-merkkiä käyttävällä on oikeus odottaa häneltä voimakasta suojaa maagisia vaikutteita vastaan, omien noitakykyjensä kehittymistä, elinvoimaa ja kykyä löytää ratkaisu vaikeassa ympäristössä.
  Lue lisää amuletista Härän pää.
  Puu - mänty, pähkinä tai saarni (marjakuusi), maagisia sauvoja ja amuletteja valmistetaan näistä lajeista
  Eläin - hirvi, hirvi, karhu, härkä (kiertomatka), lehmä, käärme, lisko (lisko).
  Heraldiikka, esineet - pitkät punokset (hiukset), parta ja sarvet
  Treba (uhri) - he uhrasivat kuparia (vaurauden ja vaurauden jumalana), villaa ja turkista sekä kaatoivat kvassia - juomia, joita hän opetti ihmisiä valmistamaan yhden legendan mukaan.
  Ja Augustine ratsasti heidän perässään. Tulinen ja paljain jaloin.
  Puna-armeija ei luovuta Voronežia ja pitää siitä epätoivoisesti kiinni. Sekä pojat että tytöt tappelevat täällä.
  Yksitoistavuotias lapsi ampuu Mosin-kiväärillä natseja. Lumi on melkein sulanut, täynnä mutaa. Poika on paljain jaloin ja shortseissa. Hän on niin kovettunut ja tuntee paremmin maan energian.
  Oleg kaataa natsin ja sanoo:
  - Kunnia Venäjälle!
  Hänen vieressään on tyttö Margarita. Myös paljain jaloin kevyessä mekossa. Saman ikäinen kuin Oleg Rybachenko.
  Se myös ampuu hyvin. Se iskee fasistia ja vinkua:
  - Taivaallisen isänmaan kunniaksi!
  Poika ja tyttö ovat olleet täällä piirityksen ensimmäisistä päivistä lähtien. Kymmenenvuotiaasta lähtien jo kokeneet taistelijat ovat taistelleet natsien kanssa.
  Mikä ei ole laukaus kivääristä, on osuma.
  Oleg Rybachenko ampuu saksalaisen everstin. Hän taputtelee paljastunutta, ruskettunutta jalkaansa ja sanoo:
  - Tulkoon Venäjän jumalien valo!
  Margarita, tämä on terminaattorityttö vahvistaa:
  - Kyllä, aina kuuluisa!
  Ja hän heittää kiekon paljain jaloin lähimpään samuraihin.
  Ja sitten poika heittelee paljaita sormiaan. Natsit hajotettuaan Oleg visertää:
  - Ja vihollisparvi lensi maahan! Teräksen ja tulen paineen alla!
  Poika on hyvä ampuja. Tässä putoaa tapettu upseeri. Ja hänen takanaan on toinen. Saksalaisilla on vielä tarpeeksi panssarivaunuja ja he hyökkäävät palkkasotureilla vanhaan tapaan. Monet heistä menehtyivät Voronežin muurien alle. Harvensi rivejä ja puolustajia.
  Mutta Neuvostoliiton armeija ei anna periksi. Voronezh kestää edelleen. Piirustus on jatkunut nyt kymmenen kuukautta. Mutta kaupunkilinnoitus ei anna periksi.
  Huhtikuun alku, kevät. Likainen. Mutta aurinko on niin kirkas ja lämmin. Lämmittää.
  Margarita, tämä kultahiuksinen tyttö, heittää kranaattia paljain jaloin ja laulaa riimeissä.
  Poika Oleg myös laulaa mukana ja heittää kotitekoisia kranaatteja paljain jaloin;
  Oi Pushkin, sinä eksentrinen et ole oikeassa,
  Emme halua sairastua keväällä!
  Loppujen lopuksi tuoreiden toukokuun yrttien tuoksu,
  Pystyy ajamaan kaikki pois sohvalta!
  
  Lumikellot kukkivat keväällä
  Niissä on yölasituksen puhtautta...
  Syntää pehmeän valon unen
  Nuori haluaa taas myrskyn!
  
  Keväällä pakkanen väistyy,
  Pahojen piinajen roska katoaa...
  Metsästyksen kunniaa ikuisesti
  Juo neitsyen makeaa henkeä!
  
  Kuten nuoruudessa, kaikki on hyvin,
  Ja toukokuu on luonnon nuoruutta!
  Tikka puuhailee taltalla,
  Ukkonen tärisee, sylkee holveja!
  
  Keväällä purot kumisevat kuin trilli,
  Ja heidän muusansa kuulostavat aallon roiskumiselta.
  Täällä marjat kasvavat vetää -
  Lämpöä sydämen kauneudesta!
  
  Kaikki alueellamme on kauneutta,
  Ruoho on kuin samettia naisen mekossa.
  Millainen sokeus
  Pyri elämään sitkeästi kaupungissa!
  
  Miksi tarvitsemme kaupungin ja kylän,
  Kävele metsän läpi kuin villi.
  Ja jos sataa lunta,
  Tuo paljain jaloin kiire vain jyrkempi!
  
  Rod antoi sellaisen voiman
  Että voimme hallita jumalina.
  Täällä ruis on kultaa pellolla,
  Ikonista kasvot loistavat tiukasti!
  
  Svarog Slavyan pyhä isä -
  Hän käski rakastaa ja elää veljiä varten!
  Kuka on jalo mies
  Loppujen lopuksi Luoja itse hyväksyi ristiinnaulitsemisen!
  
  Ja ritari teroittaa miekkansa,
  Koska elämässä on väkivaltaa!
  Herra sanoi: En anna rauhaa,
  Loppujen lopuksi helvetti, usko minua, on impotenssi!
  
  Älä siis usko, että uni on taivas
  Itse asiassa onnellisuus on liikkeen ydin.
  Ja sinä taistelet niin rohkeasti -
  Pyydä teloittajalta anteeksi!
  
  Ja jos hän vetäytyi,
  Tuo Rod auttaa, usko poikaasi!
  Poista pöly ja roskat päästäsi:
  Mikä saa sinut itkemään - hylkään sen!
  . KAPPALE 6
  Poika ja tyttö ampuivat laulaessaan. Brodeeratut fasistit.
  Kaikki lähestyneet olivat täynnä ruumiita. Venäläiset joukot torjuivat ylimääräisten joukkojen hyökkäyksen.
  Tuhannet tuhannet rykmentti toisensa jälkeen - sankarimme aiheuttavat vahinkoa!
  Poika ja tyttö reunalla, natsit hengailevat silmukassa. Natsit eivät voi kukistaa Venäjää, me voimme murtaa ne palasiksi!
  Oleg Rybachenko lausuu, kun hän kaatoi saksalaisen kenraalin ja sai tämän oksentamaan verta.
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita, ampuu, laulaa innostuneesti mukana:
  - Isänmaan puolustaja! Perunovin sotilas!
  Oleg Rybachenko, joka katkaisee vihollisia, laulaa:
  - Kolovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Margarita heitti kranaatin paljaalla, lapsellisella jalallaan ja siristi:
  - Venäjän sankarit keräävät hätääntyneenä!
  Ja toisessa paikassa Neuvostoliiton tytöt taistelevat itseliikkuvalla aseella SU-100.
  Sellaisia ovat kauniit soturit Elizabethin johdolla.
  Vaikka saksalaiset tankit ovat valtavia ja erittäin tehokkaita.
  Ekaterina, painaen joystickin nappia paljain jaloin, murtautuu fasistisen koneen läpi ja siristaa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Elena ampuu myös kuivaimesta, lävistää vihollisen kylkeen. Ja aggressiivisesti virnistettynä julistaa:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja paljaalla kantapäällään hän lyö haarniskaa.
  Euphrasia myös ampui vihollista paljain varpaillaan ja siristi:
  - Pyhän Venäjän kommunismin puolesta!
  Ja kuinka hän nauraa!
  Elizabeth otti sen ja huusi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja myös kuinka se ampuu...
  Ja tytöt lauloivat:
  Ukrainan ja Venäjän kansa on yhtenäinen,
  Olemme slaavien veljiä ikuisia ystäviä ...
  Ylistetty olkoon Herra oikea nimi,
  Kaikki maailman kansat ovat perhe!
  Sitä lapset olivat täällä - sankarillisia ja vahvoja. Mukana sekä pioneeripoikia että pioneerityttöjä.
  Poika ja tyttö, Oleg Rybachenko ja Margarita Korshunova, taistelivat Visokosnaja-vuorella. Jota natsit eivät saaneet kiinni. Jo 20. huhtikuuta ja päivä osoittautui lämpimäksi.
  Vaikka mieliala lasten ja ahdistunut. Neuvostoliitossa alkoivat levottomuudet, jotka aiheuttivat vankien verinen mellakka. Ja oli selvää, että oli aika lopettaa sota. Mutta Wehrmacht yritti itsepäisesti vallata Voronežin. Vaikka myös kolmannen valtakunnan armeija oli jo kirjaimellisesti vuotanut verta.
  Ja natsit painostivat Voronežia viimeisillä voimillaan.
  Oleg Rybachenko on vielä lapsi, mutta hänellä on erittäin näkyvät lihakset ja vaaleatukkainen.
  Hyvin kohdistetulla laukauksella hän kaataa saksalaisen alas ja karjuu:
  - Kunnia kuningas Joosefille!
  Palit ja Margarita lausuvat ihaillen:
  - Ja uusi isänmaamme!
  Sen jälkeen tyttö ja poika alkavat ampua entistä nopeammin. He lataavat kiväärit paljain varpaillaan ja leikkaavat samuraita.
  Oleg laulaa, kaataa ja lyö natseja:
  - Mutta tiedustelupalvelu raportoi tarkasti... Ja hän lähti hyökkäykseen, meidän on vahva! Lähellä Kaukoidän kotimaata. Panssariiskupataljoona!
  Margarita hyräili myös ja lähetti tarkasti luodin luodin perään:
  - Panssaroitu, shokkipataljoona!
  Poika ja tyttö taistelivat terävällä itsevarmuudella. Heillä on jo palkintoja.
  He saivat ensimmäisen tulikasteensa, kun saksalaiset yrittivät juuri kiristää silmukkaa Voronežin ympärillä.
  Tuolloin 10-vuotiaat lapset eivät vain tuoneet kuoria Neuvostoliiton aseisiin, vaan Oleg myös ampui itsensä. Ja ampui alas natsihaupitsin. Näyttää tarkkuuden.
  Poika ja tyttö kävivät läpi kovia kokeita. Mutta Voronezh ei antautunut. Ja he taistelivat kuin sankareita.
  Oleg Rybachenko, joka katkaisee natsien, laulaa:
  - Jumala pelasta kuningas!
  Margarita tukee:
  - Vahva suvereeni!
  Ampuva Oleg Rybachenko sanoo:
  - Hallitse kunniaa!
  Margarita, joka kaataa natsien, kiljuu:
  - Kunnia meille!
  Oleg lauloi iloisesti:
  - Hallitse vihollisten pelkoa!
  Ja poika heitti kranaatin paljain jaloin.
  Margaret vahvisti:
  - Ortodoksinen tsaari!
  Ja tyttö heitti myös kranaatin paljaalla jalallaan!
  Hieno pari. Vain lapsia, ja niin siistiä.
  Hullu elementti, hullu elementti.
  20. huhtikuuta hyökkäys natseja vastaan torjuttiin. Sen jälkeen natsit alkoivat ampua Visokosnaya-vuorta. Mutta ilman suurta menestystä.
  Oleg ja Margarita tekivät taistelun.
  Poika ja tyttö heittivät teräviä kiekkoja paljain jaloin. He löivät natseja kurkkuun ja sirkuttivat:
  - Kunnia tsaari Stalinille!
  Sitten he alkoivat tuhota natseja.
  Oleg ampui saksalaista upseeria. Lyö häntä ja huusi:
  - Uudelle tilaukselle!
  Margarita nai fasistia. Hän heitti lasinsirpaleen paljain sormin ja vinkaisi:
  - Uusi tilaus vanhalla tavalla!
  Oleg suuttui jälleen. Uusi neula lanseerattiin. Hän löi natsia silmään. Ja karjui:
  - Tsaarin saavutuksista!
  Margarita ampui alas keltaisen tyypin. Hän löi paljain varpaillaan suoraan silmään ja sirutti:
  - Tsaari Stalinin päätökset elämässä!
  Poika ja tyttö ovat yksinkertaisesti vastustamattomia. Näin fasistit murskataan. Ja mitä ne ilmiöt ovat. Ja Voronezhia ei luovuteta, vaikka natsit ryntäisivätkin tähän linnoitukseen.
  Oleg hylkäsi fasistisen kenraalin ja huusi:
  - Puolueemme on vahva!
  Margarita otti ja jätti myös ison pomon ja sihisi:
  Hän pitää maailman!
  Poika ja tyttö potkaisivat ammusvaraston ympärillä. Poika veti jousen paljain varpaillaan. Ja ampui tulisen pään nuolen.
  Hän lensi laatikoihin kuorien ja pommien kanssa. Ja kaikki alkoi murtua ja räjähtää.
  Oleg huudahtaa:
  - Tulee täydellinen tuho! Ensimmäinen siirtoni on viimeinen siirtoni!
  Ja poika ojensi kielensä.
  Taas poika ampuu ja lyö. Toimii moitteettomasti. Ja saksalaiset eivät voi asialle mitään.
  Margarita myös ampuu ja vinkua:
  - Venäjän puolesta! Maiden pyhin!
  Lapset kulkevat kuin tsunami-aallot. Pieni, mutta niin tappava.
  Natasha ja hänen tiiminsä taistelevat myös natseja vastaan.
  Tytöt ampuvat ja heittävät kranaatteja paljain varpaillaan. He ovat sellaisia taistelevia sotureita.
  Ja sitten taistelevat muut pioneerit.
  Pojat ampuvat natseja ja karjuvat:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja näytä fasistien kieliä.
  Serjozhka ja Petka, kaksi pioneeripoikaa, ottivat ja löivät natseja ritsasta, ja kuinka he huusivat:
  - Kommunismin puolesta!
  Ja he nauravat!
  Myös Svetka ja Katya keskeyttävät ja kehräävät:
  - Neuvostoliiton suuruuden puolesta!
  Ja he vituttaa.
  Komsomolitytöt taistelevat myös epätoivoisesti.
  Ja kuin isku natseille tykistä. Ja he räjäyttävät ne kaikki erilleen.
  Ei, Neuvostoliittoa ei voi rikkoa. Ja natseja tulee ja tulee. Ja he kirjaimellisesti täyttävät kaikki lähestymistavat asemaansa ruumiilla. Mutta he jatkavat epätoivoista nousuaan.
  Mutta 30. huhtikuuta fasistinen Saksa aloitti uuden raivokkaan hyökkäyksen Voronežiin. Suurin isku osui Vysokosnaya-vuorelle.
  Oleg ja Margarita taistelivat, nyt konekivääreillä. Poika ja tyttö löivät aseita. Lapset kirjaimellisesti niittivät natseja.
  Oleg, ampui, lauloi:
  - Voi, koska suru ei ole ongelma!
  Margarita, raapustaen natseja ja lyömällä paljaita jalkojaan, huusi:
  - Jos vain rahan pimeys!
  Poika naulasi natsit, tyrmäsi heidät riveihin, otti sen ja vinkaisi epätoivoisesti:
  - Tonava ja Don-joki!
  Margarita lauloi iloisesti:
  - No, mene sillä välin kävelylle!
  Natseja murskaava Oleg vinkaisi:
  - Älä voita kasakkaa!
  Ja poika ojensi kielensä. Hän on niin kimalteleva ja nopea. Se on terminaattoripoika. Mikä konekivääreistä kirjoittaa. Ja mikä ei ole luoti, niin arkkuun.
  Tsaari Nikolai II menetti suurelta osin auktoriteettinsa Japanin kanssa käydyn sodan vuoksi. Tarkemmin valitettavan tappion takia. Itse asiassa, kuka häviää! Ei helvetin hirviö!
  Ja Aasia, jonka venäläiset ovat aina lyöneet! Lisäksi numeerinen ylivoima.
  Mutta täällä kenraali Chuikov on Voronežin johdossa. Ja pari terminaattorilasta. He antavat periksi eivätkä anna periksi.
  Oleg Rybachenko iskee konekiväärillä ja karjuu:
  - Hullu villisika, hurrikaani rientää!
  Margarita tukee innokkaasti:
  - Kaunis näkymämme! Hän puhuu totta!
  Poika ja tyttö ovat yksinkertaisesti vastustamattomia. Niissä näkyy valtavan lahjakkuuden kipinä.
  Oleg leikkaa natseja ja kysyy tytöltä:
  Miksi suklaa on mielestäsi herkullista?
  Margarita vastaa hymyillen:
  Koska se on suklaata!
  Oleg naurahti ja huusi:
  - Äiti Venäjän nimessä, anna isänmaan tulla kauniimmaksi!
  Margarita naurahti ja huusi:
  - Ehdottomasti!
  Tyttö on kuin konekivääri, joka katkaisi natsit. Hänessä on niin paljon viehätysvoimaa. Kauneuden ruumiillistuma.
  Ja Vysokosnaya-vuori on täydellisesti linnoitettu ja hallitsee paikkoja. Häntä ei luovuteta natseille niin helposti. Neuvostoliitto taistelee epätoivoisesti, mutta erittäin taitavasti.
  Saarto on jatkunut nyt lähes vuoden. Mutta joskus tunkeutuu asuntovaunuja, joissa on ruokaa ja ammuksia. Joten muurien ympäröimä kaupunki pitää kiinni. Eikä hän aio luovuttaa.
  Vaikka Georgi Žukov oli hieman myöhässä. Näin ajattelee tsaari Stalin. Jotain hänellä on päättämättömiä kenraaleja.
  Oleg ampuu alas viisikymmentä natsia konekiväärin räjähdyksellä ja sanoo:
  - Kukaan ei estä meitä! Pyrkiessään palvelemaan isänmaata!
  Margarita, joka myös ampui, vinkaisi:
  - Eikä kukaan voita!
  Ja soturi välähti helmihampaitaan.
  Oleg ampui uudelleen ja antoi:
  Olemme valkoisia susia!
  Margaret vastasi:
  - Ei enää tiikeriä!
  Ja taas poika ja tyttö ampuvat. On selvää, että natsit eivät voi voittaa heitä. Eikä mikään voima murtu.
  Oleg tuleen ja karjuu:
  - Ta-ta-ta sanoo konekivääri!
  Margarita vinkua vastaukseksi:
  - Murskaan konekivääri sanoo!
  Ja tyttö ja poika natseja vastaan osoittavat valtavaa voimaa ja tahdon lujuutta.
  Merellä käydään rajuja taisteluita natsien kanssa.
  Siellä hävittäjä liikkuu koko laivaston edellä. Ja siinä on vain tyttöjä. Lyhyissä shortseissa, paljain jaloin ja liiveissä.
  Tytöt juoksevat kannella. Ne ovat kaikki niin kauniita. Hiukset ovat vaaleat, auringonvalkaistut ja iho tumma, ruskettunut. Upeita kaunokaisia.
  Ja heidän pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäänsä välähtävät.
  Veronica, hurmaava blondi laituri, kysyi mökkipojalta:
  - Mitä Julia, pelkäätkö taistelua?
  Mökkityttö vinkuvasti vastauksena:
  - Kyllä, haaveilen tappelusta!
  Veronica naurahti ja huomautti:
  - Mutta natsit vangitsevat sinut, ja he paistavat paljaat kantapääsi!
  Tyttö katsoi paljaita, ruskettuneita jalkojaan ja huusi:
  "Kipu ei pelota minua!" Olen todellinen villi Amazon!
  Veronica huomautti:
  - Täytät pian viisitoista. Pian naimisiin! Mistä unelmoit?
  Juliana vastasi vilpittömästi:
  - Haluan prinssin!
  Veronica irvisti.
  - Prinssi?
  Tyttö sanoi:
  - Tonttuprinssi!
  Veronica ihmetteli:
  - Pidätkö haltioista?
  Juliana nyökkäsi ja jopa hyppäsi ylös:
  - Tietysti he tekevät! Ne ovat vastustamattomia!
  Veronica hymyili.
  Entä ihmismiehet?
  Tyttö potkaisi vihaisesti paljain jalkansa lämmitetylle kannelle:
  - Ei! Miehet ovat niin ilkeitä, karvaisia, haisevia. Ja tontut ovat niin kauniita, lempeitä. Heillä on kasvot kuin tytöillä, niin söpöjä. Ja jalat ovat sileät eivätkä ollenkaan karvaiset!
  Veronica suostui tähän:
  - Tontut ovat todella mukavia.
  Ja tyttö murskasi hyönteisen paljaalla, sirolla jalallaan. vihelsi:
  "Valitettavasti joudumme olemaan tekemisissä ihmismiesten kanssa. Ja ne on niin rumia!
  Juliana nauroi ja huomautti:
  - Mutta miksi. Mökkipojat ovat erittäin söpöjä. Ei komeita aikuisia miehiä. Kun hiukset kasvavat kasvoille, se on niin inhottavaa.
  Veronica oli samaa mieltä tästä:
  - Ällöttävä! Kauneimmat kuusitoistavuotiaat nuoret miehet. Ne ovat jo tarpeeksi suuria miellyttääkseen naista, mutta eivät vielä niin karvaisia kuin vanhemmat kaverit.
  Juliana naurahti ja vinkaisi:
  - Yleensä pojat ovat varmasti miellyttäviä, kun suutelet heidän kanssaan, ja he hyväilevät sinua ... Mutta jokin muu vain pelottaa! Voi pysyä ikuisesti lapsuudessa!
  Veronica sanoi painokkaasti:
  - Olet taistelussa! Kasvakaa yhdessä!
  Julian lauloi vastauksena:
  - Tyttö on aina nuori,
  Älä kiirehdi kasvamaan...
  Ole hauska, rohkea, meluisa...
  Sinun täytyy taistella, joten taistele!
  Rauhaa ei koskaan tiedä
  Itke ja naura paikallaan!
  Minusta tulee kellokoneistotyttö
  Anna sataviisikymmentä iskua!
  Veronica takoi paljain jalkansa ja huusi:
  - Nuoruus voi olla ikuista! Tärkeintä on uskoa järkeen, ei Jumalaan!
  Edessä ilmestyi saksalainen hävittäjä. Tytöt ryntäsivät välittömästi ja välähtivät paljaita kantapäitään kohti kymmenen tuuman kanuunaa. Ja he alkoivat osoittaa sen vihollista.
  Tytöt toimivat nopeasti ja harmonisesti. Yleensä on todella kaunista, kun miehistö koostuu yksin tytöistä. Ja he ovat kaikki paljain jaloin, kurvikkaita, aivan ihania.
  He osoittivat aseella ja kuinka he lyöisivät natsit. Samaan aikaan he lepäsivät taltattuja, paljaita jalkojaan.
  Ammus lensi ohi ja osui hävittäjään. Kuin maila olisi lyöty. Laiva tärisee. Ja tuhoaja vaurioitui. Tytöt alkoivat ladata asetta uudelleen. He ampuivat jyrkästi.
  Veronica huusi:
  - Uskon, kuninkaan ja isänmaan ja Neuvostoliiton puolesta!
  Ja kuinka se hyppää...
  Juliana twiittasi:
  - Hitler luuli sen olevan sota, teki tykin ... päälle!
  Ja tyttö ottaa sen ja nauraa. Paljasti hampaansa, helmien väriset. Ja hän on suloinen kissa. Ja paljaalla jalallaan hän hieroo palan pudonnutta jäätelöä.
  Veronica huusi ja lauloi:
  - Omatuntovangit! Me vapautamme sinut!
  Ja tytöt kuorossa kuinka aion syödä.
  Ja tähtääessään aseen he räjäyttivät jälleen hävittäjään. Tällä kertaa ne olivat vielä tarkempia. Ja natsien alus halkesi ja alkoi uppoaa.
  Tytöt huusivat ja nykivät paljaita jalkojaan. Se on niin ilo.
  Kun tyyntä kesti, tytöt pitivät kirjoittaa erilaisista asioista. Erityisesti Natasha kirjoitteli paljain varpaillaan tekoälystä, johon Port Arthuria ei koskaan viety.
  Joten Rozhdestvenskyn laivue saapui satamaan. Yhdistettyään venäläiseen, vaikkakin heikentyneeseen Tyynenmeren laivueeseen. Toistaiseksi kaupunki oli piiritettynä. Mutta jotenkin helpotti. Ja lisäsi optimismia.
  Nyt piti odottaa Linevichin liikettä. Trans-Siperian läpijuoksu nousi kahteenkymmeneen ešeloniin päivässä. Ja Venäjän armeija, voimaltaan valtava, kokoontui.
  Joten on aika siirtyä eteenpäin ja voittaa. Mutta voittaakseen, ei ole välttämätöntä ylittää vihollinen. Kuten Aleksanteri Suvorov todisti. Voit voittaa vihollisen pienemmällä voimalla.
  Mutta onko venäläinen sotilas huonompi kuin japanilainen? Ei mitään pahempaa ja vielä parempaa.
  Ja Mosin-kivääri on maailman luotettavin ja käytännöllisin. Hän oli tuotannossa jopa Suuren isänmaallisen sodan aikana. Ei siis mitään valittamista.
  Ellei se ollut kohtalo, joka ikään kuin tarkoituksella väärensi useita tekijöitä tsaari-Venäjää vastaan. Valitettavasti tämä on tietysti epäreilua. Venäjä saavutti vallan huipun ja alkoi laskea. Ja miksi se on tarpeen korkeammille voimille?
  Jostain syystä on olemassa jonkinlainen energia, joka tuhoaa imperiumit. Persiasta, Makedoniasta, Roomasta, arabiasta, turkista, espanjasta, brittiläisestä ja niin edelleen. Voit muistaa Tšingis-kaanin ja Tamerlanen. Kukaan ei voinut hallita kaikkea. Mongolien valtakunta on luultavasti laajin, vaikka Tšingis-kaanin kuoleman jälkeen se ei ollut monoliittinen.
  Vaikka luultavasti suurin oli Britannia. Nyt hän on turvonnut siirtokunnista ja yrittää pysäyttää Venäjän Japanin käsin. Mutta se ei toimi briteille. Port Arthur osoittautui tuhoutumattomaksi. Se pitää itsensä kuin monoliitti.
  Ja tytöt voivat tietysti aina potkaista kenelle tahansa hyökkääjälle sarviin.
  Toukokuun lopussa natsit ryntäsivät jälleen Voronežiin. Lähdimme hyökkäykseen.
  Oleg ja Margarita toimivat erittäin hyvin konekiväärien kanssa. He ampuvat.
  Oleg kysyy tytöltä jatkaen ampumista:
  - Mitä mieltä olet, onko Spartak hyvä vai huono?
  Margarita kasvonsa paljastaen vastasi:
  - Minusta se on enemmän hyvää kuin huonoa!
  Oleg, joka ampui konekivääreistä, huomautti:
  "Mutta Rooma oli hieno kulttuuri. Ja jos barbaariorjat voittaisivat, mitä sitten tapahtuisi?
  Margarita kikatti, leikkasi pari natsijoukkoa ja vastasi:
  - Se olisi varmaan hienoa!
  Oleg vihelsi ja huomautti:
  - Kaikki ei ole niin ruusuista kuin miltä näyttää! Valitettavasti ei kaikki!
  Margarita huomautti loogisesti:
  - Mutta kaikki on parasta! Barbaarit tuhosivat Rooman. Mutta sitten syntyi raunioiden paikalle vielä voimakkaampi ja kehittyneempi kulttuuri. Niin tapahtui, että kehitys alkoi kehittyä vain nopeammin.
  Oleg vihelsi, katkaisi useita rivejä konekiväärin räjähdyksen avulla ja vinkaisi:
  Kukaan ei voi pysäyttää edistymistämme!
  Poika heitti kranaatin paljain jaloin. Ja murskasi vihollisen.
  Margarita heitti myös kuolemanlahjan paljain jalkansa sormilla ja kikatti:
  - Se, joka pysähtyy, jauhetaan.
  Poika Oleg Rybachenko laukaisi jälleen kotitekoisen pommin lasten jalkojen paljain varpain. Natseja lyötiin niin, että se ei tuntunut riittävältä. Poika siristi:
  - Alkuperäiselle Venäjälle!
  Ja näytti kieltään.
  Margarita niitti puolet natsipataljoonasta konekiväärillä ja vinkaisi:
  - Meidän tsaari Josif Stalin, olkoon hän siunattu!
  Ja taas hän heittää kuoleman lahjan paljaalla jalallaan.
  Oleg lauloi leikkaaen saksalaisia:
  - Olen nuori soturi...
  Margarita tuki tätä vapisten paljain jaloin, jotka heittivät niin taitavasti kranaatteja:
  - Ja minä olen Jumalan soturi!
  Natseja kirjoitteleva Oleg kysyi:
  - Millainen Jumala on?
  Margarita huusi ja vastasi, tyrmäsi natsit ja heitti sitten kuolemanlahjan paljaalla jalallaan:
  - En tiedä! Henkilökohtaisesti en ymmärrä häntä. Naiset ovat turmeltuneita. Ja tämä on rehellisesti sanottuna inhottavaa ja väärin!
  Oleg nyökkäsi myöntävästi natseja kirjoitellen:
  - Neljänkymmenen vuoden jälkeen naiset ovat inhottavia! Rehellisesti sanottuna en pidä niistä. Nuoruudessaan naiset ovat erittäin houkuttelevia, toisin kuin ikä, joka hemmottelee heitä!
  Margarita lauloi innostuneesti heittäen kranaattia paljain, pienin jaloillaan:
  - Sankaruudella ei ole ikää! Nuoren rakkauden sydämessä maata kohtaan!
  Oleg, joka myös ampui natseja, otti sen ja huusi:
  - Voi valloittaa avaruuden reunat! Jotta kaikki olisivat onnellisia maan päällä!
  Sellaista todella on olla avaruudessa! Missä niin mittaamattomat etäisyydet.
  Neuvosto-Venäjällä kehitetään jo ilmakehän ulkopuolisten lentojen hankkeita.
  Tsaari Josif Stalinin aikana tiede kehittyi nopeasti. Neuvostovaltakunnasta on tulossa maailman edistyksellisin valta. Ja Iso-Britannia on menettämässä asemiaan.
  Margarita huudahti hymyillen. Taas hän heitti kranaatin kauniilla jalallaan, kuin prinsessa, ja kiljui:
  - Ollaan ensimmäisiä! Sellainen on Venäjä - Pallas-kohtalo!
  Oleg sanoi ärsyyntyneenä:
  - Kun vihdoin Georgi Zhukov vapauttaa meidät. Sinun täytyy säästää jokainen patruuna. Erikoisvaunu toi meille kuitenkin tarvikkeita!
  Margarita välähti helmihampaitaan ja vinkaisi:
  - Jauhaa yhä enemmän natsiyksiköitä! Kunnes vihdoin voitamme!
  Oleg otti sen, katkaisi natsien linjan ja sihisi:
  - Keisarilliset liput! Olkoon Venäjä myös Kiinassa!
  Margarita sirkutti hammasvirnistyksen kanssa:
  - Kaikki tulee olemaan kaunista!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljaalla jalallaan...
  Natseja kirjoitteleva Oleg vinkkaa:
  - Voitto on lähellä!
  Margaret vahvisti:
  - Olkoon niin!
  Sillä välin natsit yrittivät murtautua Kaukasiaan. Kovat taistelut puhkesivat Sukhumin kaupungin puolesta. Itse asiassa kovat taistelut olivat täällä täydessä vauhdissa, ja verta virtasi runsaasti.
  Natsit ryntäsivät Kaukasian öljyyn.
  Myös hävittäjä "Victoria" tytöt taistelivat. Kauniit soturit olivat puolialastomia, varsinkin kun kesä sellaisilla leveysasteilla on kuuma ja paljain jaloin. Itse asiassa, kun tytöllä on vähän vaatteita, hän on vähiten haavoittuvainen.
  Veronica ampuu natseja ja heittää kranaatin paljain jaloin. Ja tytön jalka on niin tarkka.
  Natsit lentävät joka suuntaan. He huutavat ja kaatuvat.
  Juliana heittää myös kranaatin paljain jaloin, ja natsit kaatuvat. Ja soturi ampuu nauraen:
  - Puolustamme tsaari Josif Stalinia!
  Johtava tuli ja viehättävä Anna. Erittäin kaunis tyttö, vain pikkuhousuissa. Ja hän myös niittää natseja sanoen:
  - Meidän tsaari Josif Stalin on mahtava!
  Julian kaataa natseja, vahvistaa:
  - Pakko!
  Ja kranaatti lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Tytöt ovat upeita supermiehiä.
  Tässä on yksi heistä erittäin suuri ja pitkä: Angelina.
  Ja sellainen punapää... Hän riisui liivinsä ja nyt taistelee pikkuhousuissa yksin.
  Ja mikä rinta hänellä on! Kuten parhaan puhvelin utare, suurilla tuttimansikoilla.
  Tämä on tyttö, todellinen tamma. Ja hän rakastaa miehiä kovasti, mutta hän ei siedä pysyvyyttä. Miksi hän ei saisi rakastaa? On niin mukavaa, kun kaverit taputtelevat sinua.
  Angelina karjuu ja heitti myös kokonaisen joukon kranaatteja paljain pohjin sihiseen:
  - Kunnia Venäjälle ja tsaari Josif Stalinille!
  . LUKU 7
  Tyttöpataljoona on siistiä. Naispuoliset soturit riisuivat liivinsä ja kaikki paljasivat rintansa. Ja he taistelevat vain ohuissa pikkuhousuissa. Ja kuinka kaunis se on.
  Mikä voisi olla parempaa kuin alasti naisen vartalo.
  Ja kokonainen pataljoona sotureita.
  Ja natsit putoavat ja roskaavat neuvostojoukkojen asemien lähestymistavat ruumiillaan.
  Veronika sanoo intohimoisesti ja niittää natseja:
  Jumalamme marssivat!
  Juliana heitti tuhon lahjan paljain jaloin ja vahvisti hampaat paljastaen:
  - Venäjän jumalat - sodan jumalat!
  Anna, joka johtaa tulta ja ruokaa, haukkui:
  - Venäjän puolesta taistele ja älä pelkää!
  Ja räpäytti vihreitä silmiään!
  Angelina lähetti paljain kantapäällään kokonaisen laatikon räjähteitä nostaen kaksi natsikomppaniaa ilmaan ja karjui:
  - Tsaari-imperiumia ei voi rikkoa!
  Veronica sihisi innostuneena:
  - Kilpailumme on ikuinen!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljain jaloin.
  Juliana ampui ja heitti kranaatteja alaraajoillaan, sihisi hampaitaan paljastaen:
  - Eikä kuolema tapahdu kahdesti!
  Anna, ampuu, vinkui:
  - Olkoon esi-isän viisaus kanssamme!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti!
  Angelina otti sen ja vinkaisi hampaansa paljastaen:
  - Oikeuskolminaisuus ja tämä on laki!
  Ja lähetti kokonaisen laatikon täynnä räjähteitä.
  Veronika vastasi raivoissaan ja pyyhkäisi natsit kentältä:
  - Ikuinen Venäjä, kuten Ukraina osana Venäjää!
  Ja taas kuinka hän lyö natseja.
  Juliana, ampuu, vinkui:
  - Kansamme ei kestä!
  Ja hän laukaisi myös kranaatin kaaressa.
  Anna otti sen ja virnisti. Arkku räjähti natseihin. Rohkeasti hän niitti ne alas ja huusi:
  - Annetaan Venäjän hallita Kiinassa!
  Angelina julisti kiihkeästi ja innoissaan:
  - Eikä luovuta senttiäkään maasta!
  Ja tytöt ovat kaikki pataljoona-iskussa natseja vastaan.
  Tytöt vain ohuissa pikkuhousuissa lopettivat kirjoittamisen ja kiljuivat lävistävästi:
  - Ylistetty Venäjä ja sen jumalat!
  Augustinus totesi arvovaltaisesti:
  - Ei ole mitään parempaa kuin usko Venäjän kaikkivaltiaan perheeseen!
  Svetlana mutisi loogisesti:
  - Emmekä mene muiden jumalien valoon! Me venäläiset olemme voittamattomia!
  Ja kaikki neljä tyttöä nostivat kätensä ylös huutaen:
  - Kunnia Venäjälle ja venäläisille jumalille!
  Tytöt tietysti taistelevat impulsseja ja asennetta vastaan. Ja he murskaavat natsit perusteellisesti.
  Ei, sellaiset ihmiset eivät anna periksi Sukhumille.
  Ja rohkeat lentäjät Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova taistelevat taivaalla, painajaismaiset ässät.
  Anastasia Vedmakova katkaisi natsien lentokoneen, sai sen savuamaan ja kaatui.
  Tyttö lauloi hampaat paljastaen:
  - Olemme supersotureita!
  Ja paina nappia paljaalla kantapäällään.
  Akulina Orlova iskee myös vihollista. Ja hän kaataa saksalaisen auton kirjaimellisesti murskaamalla sen. Ja huutaa:
  - Kommunismin puolesta pyhimys!
  Samaan aikaan natsit hyökkäsivät Sukhumiin.
  Pataljoona, joka koostui sekä paljasjalkaisista että puolialastomista tytöistä, kattoi vaarallisimman suunnan - Mount Eagle's Nest -vuoren.
  Tytöt taistelivat erittäin tehokkaasti. Kaikki kaunis, hoikka, urheilullinen.
  Ja välkkyy paljain jaloin. He heittävät kranaatteja paljain raajoin. Ne ovat kaikki vain ihania ja viehättäviä.
  Mutta todella, miksi tytöt tarvitsevat vaatteita? Alaston, ne ovat paljon kauniimpia, kauniimpia, viettelevämpiä.
  Ja haluan suudella paljain jaloin, tuollaisia pyöreitä korkokenkiä. Ja nuolla jokaista sormea.
  Ampua ja heittää kranaattia paljain jaloin Veronika sanoo:
  - Vittu, älä lyö sinua!
  Tässä Juliana, naulasi natsit ja heitti kranaattia paljain sormin, huusi:
  - Joustamaton venäläinen henkemme!
  Ja teini-ikäinen tyttö nauroi... Hän kuvitteli kuinka söpö poika kutitteli hänen jalkaansa. Kyllä, herkälle naisen iho on mukavaa.
  Punatukkainen Anna heitti myös kranaatin paljain jaloin. Hän hajotti natseja ja huusi:
  - Maailman pyhimmälle Venäjälle.
  Ja terve, voimakas Angelina heitti natseja räjähdysainepussin paljain kantapäällään ja guruteli:
  - Loistokkaasta voittostamme!
  Veronica kääntyi. Hän ampui alas natsit ja huusi:
  - Tämä on meidän velvollisuutemme!
  Juliana heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Ja me täytämme sen!
  Anna katkaisi useita natseja ja sirutti:
  - Venäjän tie voittoon!
  Angelina laukaisi jälleen jotain painavaa natseja vastaan, jyliseen:
  - Ja me voitamme!
  Hyvä kuitenkin, että helteessä tytöt riisuivat liivit. Joten he ovat paljon kauniimpia paljaalla vartalolla. Ja ruskettunut ja lihaksikas. Rungot ovat vain valuterästä.
  Kuinka ihania tytöt ovatkaan, kun he ovat alasti.
  Ja he eivät tarvitse vaatteita.
  Veronika leikkaa natseja ja vinkkaa:
  - Ole kuuluisa Venäjästämme kaiken ikäisenä!
  Yuliana otti ja laukaisi kranaatin paljain jaloin ja huusi:
  - Alueellemme!
  Tässä Anna otti sen ja vasaroi raivoissaan:
  - Ikuisille ja inhimillisille!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Joten Angelina otti myös sen. Pudotti nippu kranaatteja. Pudotti osan natseista iskulla. Ja hän lauloi:
  - Lentää taivaalla, leikkiä auringon kanssa - haluan ikuisesti!
  Ja neljä tyttöä löivät erittäin kauniisti. Ja myös koko pataljoona. Kuinka viettelevästi välähtää paljain jaloin heittäen kranaatteja. Kuinka kauniita tytöt ovat sodassa.
  Ja niiden päällä kelluu ruskea natsisotilaiden massa. Natseja ja heidän tankkejaan ja lentokoneitaan kuolee tuhansia, mutta he eivät silti pysähdy. Ruuvaa itsesi ja ruuvaa. Taistelu on erittäin kovaa.
  Veronica ampuu natseja ja siristaa:
  - Venäjän valintamme on kunnia ja isänmaa!
  Juliana, ampuessaan vihollista, paljastaa hampaansa, jotka kimaltelevat kirkkaammin kuin merihelmet. Ja sanoo:
  - Joka vuosisadalla oli sankareita ja tulee olemaan!
  Sitten tyttö otti sen ja paljasti hampaansa vielä enemmän.
  Tulinen Anna, ampui vihollista, kiljui:
  Meitä ei voi valloittaa! Älä paina Venäjää polvilleen!
  Ja taas paljas jalkansa heittämä soturin kranaatti lentää.
  Angelina laukaisee tappavan ja tappavan paljain jalkansa. Ja hampaat paljastaen, hän visertää:
  - Uskon, että olemme paratiisissa!
  Victoria keskeyttää sankarillisen naisen:
  - Ei! Ei paratiisissa, vaan elää ikuisesti maapallolla, josta tulee todellinen, epämaine paratiisi!
  Ja tyttökapteeni heitti paljaalla jalallaan erittäin tappavan, sirpalepommin.
  Veronica huomautti:
  Olet viisas kapteeni...
  Ja myös paljain jaloin käynnisti kantajan tuhoa.
  Juliana vinkaisi ja kääntyi. Tappoi natseja. Isot hampaat paljastaen tyttö vinkaisi:
  - En halua olla vanha nainen! Ja haluan elää ikuisesti!
  Anna heitti myös kranaatin paljain jaloin ja kysyi blondilta tytöltä epäilevästi:
  - Pidätkö maailmastamme?
  Juliana vastasi epäröimättä:
  - Hyvä idea! Varsinkin kesällä! Rakastan aurinkoa ja lomaa!
  Anna suostui tähän helposti:
  - Kesällä varmasti hyvä! Kuinka hyvä se on nuorille!
  Juliana vastasi raivoissaan:
  - Kyllä, ja olkoon ikuinen kesä, kuten Afrikassa! Ja Afrikasta tulee meidän!
  Angelina heitti tynnyrin räjähteitä paljain, lihaksikkain jaloillaan ja sanoi:
  - Olkoon niin! Ja kaikkina aikoina.
  Natsien joukko oli harvenemassa, ja heiltä oli selvästi loppumassa.
  Ja Sukhumin lähellä Neuvostoliiton joukot yrittivät hyökätä natseja vastaan.
  Ensimmäisenä taisteluun astui pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä shortseissa ja liiveissä.
  Kauniit tytöt alkoivat puida natsien armeijaa, joka oli jo lyöty aikaisemmissa taisteluissa.
  Ensinnäkin soturit hyökkäsivät akkujen kimppuun. Paljain jaloin heitetyt kranaatit lensivät natseja kohti. Ne olivat erittäin teräviä. Ja venäläiset soturit itse ottivat ja heittivät pois liivinsä. Pysyäkseen paljain rintakeksin.
  Joten lähes täysin alastomia tyttöjä on lähes mahdotonta lyödä. Kun naisen iho on paljas, hänen luodinsa eivät kestä.
  Veronica heitti kranaatin paljain jaloin ja siristi:
  - Minusta tulee mestari!
  Ja pudisti valkoisia, kiharaisia hiuksiaan.
  Julian ei myöskään ole niin yksinkertainen. Lupanula natseista. Ja sitten, kun hän heittää kranaattia paljaalla jalallaan ja huutaa:
  - Pyhän, tsaarin Venäjän nimessä!
  Ja taas hän ravistaa täyteen rintaansa helakanpunaisilla nänneillä. Ja tytön vyötärö on ohut.
  Lisäksi punatukkainen Anna ryntää taisteluun. Sellainen kimalteleva ja reaktiivinen tyttö. Kuinka heittää kranaatti paljaalla jalalla. Joten natsit hajoavat kaikkiin suuntiin. Ja kierry ympäriinsä, kuin kaatuisi.
  Ja tyttö ampuu heitä kohti ja vinkua:
  - Ortodoksiselle tsaari Stalinille ja venäläisille jumalille!
  Angelina myös puski. Ja hänen alastomansa, voimakkaana kuin vetohevonen, heittämä kuorilaatikko lensi pois. Ja hän murskasi paljon natseja.
  Tytöt ovat yleensä super alasti ja paljain jaloin. Mutta shortseissa asennossa juokseminen on vielä siistimpää.
  Ja mansikkanännit, niin kiiltävät!
  Victoria laukaisee myös kranaatin helakanpunaisella tissillään ja iskee natseja haluamallaan tavalla. Tässä on tyttö. Ja mikä tärkeintä, hävittäjäpataljoonan komentaja. Ja myös vain pikkuhousuissa.
  Ja pudistelee paljas rintaansa. Mikä on niin kaunista ja seksikästä.
  Veronica otti ja heitti kranaatin paljain jaloin. Hän keskeytti joukon natseja ja huusi:
  - Taitolento lennolle!
  Yuliana heitti myös erittäin näppärästi kranaatin paljaalla pienellä jalallaan ja vinkaisi leikkaaen natseja:
  - Virnemme ja musertava iskumme!
  Sitten kuinka kiiltää hampaat.
  Ja niin Anna otti sen ja nai sitä. Ammunut paljon fasisteja. Ja kuinka hän teki sen.
  Ja kuinka laukaista kranaatti paljaalla jalalla. Ja huutaa:
  Emme ole orjia!
  Sitten hän nauraa ja näyttää kieltään.
  Angelina otti sen ja sirutti kiihkeässä raivossa, sylkien vihollista vastaan:
  - Olen siistein.
  Ja paljain jaloin hän laukaisi raskaan pommin. Hän otti ja räjäytti natsit ja murskasi heidät.
  Myös Veronica ottaa ja iskee ruskean lauman. Ja murskaa heidän luunsa.
  Tyttö otti sen ja siristi:
  - Murskaamme kaikki!
  Ja taas, tappava ja ainutlaatuinen kranaatti lentää paljaalta jalalta.
  Ja murskaa natsit. Ja miksi he tulivat Venäjän, Neuvostoliiton maille? Kaikki täällä kuuluu Venäjälle tai Neuvostoliitolle.
  Juliana laukaisi kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Kunnia suurelle Venäjälle! Emme tarvitse valtionduumaa! Tarvitsemme Neuvostoliittoa!
  Punainen Anna huomautti aggressiivisesti:
  - Minusta tulee mestari.
  Ja tytön paljaalla jalalla heitetty kranaatti litistää kaikki. Jäljelle jäi vain verinen liha.
  Mutta Angelina otti sen ja huusi. Tappoi joukon taistelijoita. Ja pyyhkäisi kuin kuoleman enkeli.
  Ja natsien joukko kuoli.
  Venäjän joukot painostivat natseja kaikilta puolilta. He murskasivat ja murskasivat.
  Kädentaitoja puhkesi. Venäläiset sotilaat puukottivat natseja pistimellä. Vaikka Mosin-kivääri on vanhentunut, se on upea seura. Joka murtautuu kallon läpi. Ja murtaa luita.
  Mutta miekkatytöt taistelevat erityisen kauniisti. Se on mahtava. Varsinkin kun alasti rinnat huojuvat.
  Ja nännit ovat niin rubiininruskeita ja kimaltelevia. Joten haluat katsoa heitä ja suudella heitä.
  Ja suutele taukoamatta.
  Tytöt taistelevat karitsat näkevien nälkäisten pantterien raivossa. He piinaavat niitä ja nylkevät heidät.
  Veronica, joka ampuu natseja, kiljuu:
  -Kuolema kuolemasta!
  Yuliana, joka heittää kranaattia paljain jaloin, lisää:
  - Verta verestä!
  Natseja kirjoitteleva Anna huutaa:
  -Silmä silmästä!
  Ja hän myös heitti sitruunan paljaalla jalallaan. Hän oli vahvempi kuin kaikki ja revittiin palasiksi aplombilla.
  Ja täältä tulee Angelina. Kokonainen tynnyri tappavilla räjähteillä laukaisee ja jauhaa viholliset.
  Sitten, kun hän laulaa:
  - Olen paljasjalkainen norsu ja erittäin siisti!
  Tyttö on todella voimakas. Ja hänen jalkansa ovat kuin mailat. Kuinka liikuttaa natsi nivusissa. Se viisi metriä ylöspäin ja lensi ylös. Ryntäsi kuin kivestä laukaistu katapultti. Tarkemmin sanottuna luultavasti katapulttikivestä!
  Victoria, pataljoonan komentaja, ampui linjan natseja kohti. Hän leikkasi joitakin ruskeita sotureita ja huusi:
  Taistelemme pyhän Venäjän puolesta.
  Ja paljas, ruskettunut polvi, ikään kuin se liikkuisi leukaan. Ja murtaa vihollisen leuka.
  Victoria on innoissaan....
  Juliana sanoo innostuneena:
  - Siellä on tsaari Josif Stalin, suurin Venäjän tsaareista!
  Ja koko pataljoona puolialastomia, paljasjalkaisia tyttöjä, kuinka haukkua keuhkoihinsa, tuhoten kiinalaisia.
  - Olkoon niin!
  Ja tällä hetkellä myös muut tytöt hyökkäsivät natseja vastaan. Mutta natseilla on myös rohkeita taistelijoita ja sotureita.
  Gerdan panssarivaunumiehistö osallistui taisteluun Neuvostoliiton ajoneuvoja vastaan.
  Saksalaiset käyttivät uusinta korkeapainetykkiä suhteellisen lyhyellä piipulla.
  Uuden aseen kaliiperi oli 88 millimetriä ja suunopeus 1700 metriä sekunnissa. Sen avulla oli mahdollista lävistää kaikki Neuvostoliiton ajoneuvot kaukaa. Ehkä, paitsi superraskas Isov. Mutta ne voidaan myös lävistää, vain hieman lähemmäksi.
  Saksalaiset soturit laittoivat autonsa erinomaiseen etupanssariin.
  Neuvostoliiton T-34-85 ja toistaiseksi harvinainen T-54 yrittivät päästä lähelle saksalaisia ja hajaantuivat kirjaimellisesti uhkaamalla rampahtaa.
  Gerda ampui Neuvostoliiton panssarivaunua. Repäisi tornin häneltä ja sirutti:
  - Mitä vastaan tiikereihin törmää?
  Charlotte painoi myös joystickin nappia paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ollaan maailmanmestareita!
  Ja murskasi Neuvostoliiton tankin.
  Perseestä venäjäksi ja Christinaksi. Uusin ase oli automaattinen ja ampui kaksitoista laukausta minuutissa.
  Tyttö kullanpunaisilla hiuksilla huusi:
  - Venäläisille sotureille ei ole esteitä!
  Kultahiuksinen Magda murskasi myös Neuvostoliiton tankin ja paljasti hampaansa:
  Olen vahvista vahvin...
  Tytöt olivat vihaisia. Sota jatkuu ja jatkuu. Ja milloin punaiset voitetaan? Kuinka kauan ne leikkaavat? Vain kovia tyyppejä.
  Ja venäläisillä tytöillä on mitä he tarvitsevat.
  Esimerkiksi saksalaiset kiduttivat komsomolin jäsentä talvella. Ensin riisutaan tyttö kylmässä.
  Gerda repäisi lampaannahkaisen turkin ensin. Sitten hän alkoi yhdessä Charlotten kanssa riisua saappaita. Kengät ovat kuitenkin pressuja ja kaatuneita. Jalkakankaat kelattiin auki.
  Sitten Gerda repi veitsellä auki komsomolitunikan ja paidan. Jäljelle jäi vain rintaliivit. Hän leikkasi housunsa.
  Charlotte nyökkäsi komsomolitytön vaaleista hiuksista. Sitten he olivat Gerda ja Charlotte, bikineissä, he johtivat komsomolin jäsentä paljain jaloin ja uimapuvussa. Kolme paljasjalkaista tyttöä pakeni kylmään. Komsomolityttö käyttäytyi rohkeasti. Ja juoksin kaksi tuntia. Vaikka ei niin siistiä kuin kaksi tiikeriä. Venäläisen tytön jalat muuttuivat punaisiksi ja muuttuivat sitten sinisiksi kylmästä.
  Sitten hänen Gerda ja Charlotte sidottiin takaa ja laitettiin telineeseen. Komsomolityttö vapisi kivusta. Aloin kumartua. Gerda veti häntä olkapäistä ja pyöritteli häntä ympäri. Okhnuv kivusta, komsomolin jäsen suoriutui telineeseen, rystyset rypistyivät.
  Venäläisen tytön paljaat jalat puristettiin tukkiin, ja he alkoivat ripustaa kuormaa. Charlotte latasi puun ensin.
  Komsomolityttö huokaisi, mutta sitten puristi hampaansa ja vaikeni.
  Charlotte ja Gerda mursivat nopeasti oksia. Komsomolin jäsenet asetettiin paljain jalkojen alle ja sytytettiin tuleen.
  On niin mielenkiintoista paistaa paljaita kantapäitä. Ja erittäin hauskoja ja hauskoja kaunottajia.
  Liekit nuolivat komsomolitytön hieman karhentuneita jalkapohjia, haisi paistetulta shish kebabilta. Tulen aiheuttama kipu on tietysti kauheaa. Komsomolin jäsen vapisi, hiki valui hänestä, tytöt voihkivat hiljaa. Mutta kova tahto hillitsi kovaa huutoa.
  Sitten he alkoivat piiskaa tyttöä kuusenoksilla. Sekä Gerda että Charlotte löivät kaikin voimin. Jopa tytön selän iho halkesi. Sekalaista verta vuodatti ulos hien kera. Hänen rintaliivit lensivät pois, putosivat tuleen ja lisäsivät lämpöä hänen paljaisiin jalkoihinsa.
  Gerda kumartui ja nuoli pois hikeä ja verta. Se antoi hänelle iloa.
  Charlotte puristi komsomolin jäsentä rintaan. Ja sitten tyttö otti ja löi nyrkkiään aurinkopunkoon. Sitten punatukkainen paholainen lisäsi oksia tuleen komsomolin jäsenen paljaiden jalkojen alle. Palamisen haju oli vielä voimakkaampi.
  Gerda sihisi vihaisena:
  - Sinä tulet puhumaan!
  Charlotte puristi rintaansa kovemmin ja sihisi:
  - Lopeta tyhmän leikkaaminen!
  Gerda otti tulesta palavan oksan ja toi sen komsomolitytön paljaaseen rintaan.
  Joten hän nykisi, ja hänen vaalea päänsä heilui ja kaatui kyljelleen.
  Charlotte virnisti kuin paholainen.
  - Näyttää siltä, että tyttö on valmis!
  Gerda kikatti ja alkoi hieroa komsomolin jäsenen kasvoja ja kaulaa. Hän oli terve ja toipui nopeasti. Sitten blondi terminaattori otti tulesta liekehtivän oksan ja toi sen vangin hellille kasvoille. Tyttö vastusti ja nykisi.
  Gerda nuoli hänen huuliaan ja sihisi:
  - Sanotko kauneutta?
  Komsomolin jäsen huusi:
  - Tapa minut! Ole hyvä ja älä kärsi!
  Gerda vastasi vakavasti:
  - Ei! Sinua kidutetaan hyvin pitkään ja paistetaan loppuun asti.
  Charlotte huomautti:
  - Tai ehkä anna sen miehille. Hän on vielä neitsyt ja se sattuu häntä paljon, kun hän...
  Komsomolin jäsen huusi epätoivoisesti:
  - Älä! En kerro sinulle joka tapauksessa!
  Gerda ehdotti:
  Poltetaanko hänen rintaansa?
  Charlotte pudisti päätään.
  - Ei! On olemassa tehokkaampi tapa poimia tietoa.
  Gerda nyökkäsi.
  - Kyllä... Tämä on painetta niskan valtimoon. Muodostaaksesi raporttivyöhykkeen, ja hän kertoo meille kaiken, mitä hän tietää ja mitä hän ei tiedä!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  Miksi kidutimme häntä silloin?
  Gerda vastasi rehellisesti:
  - Puhtaasti huvin vuoksi. Ja nyt.
  Blondi terminaattori laittoi kätensä komsomolin jäsenen kaulalle. Hän pyöräytti silmiään ja muuttui kuin kuolleeksi kalaksi. Gerda sanoi lujasti:
  - Missä akku on?
  Saksalaiset etenivät hyvin hitaasti. Muta ja sohjo hidastivat niitä. Taistelut osoittivat uuden korkeapainekanuunin tehokkuuden erittäin pitkän matkan osuessa T-34-85:een - Neuvostoliiton tärkeimpään panssarivaunuun sekä IS-3:een ja IS-4:ään, ensimmäisiin T-54-koneisiin.
  Kaukaa ampuva Gerda huomasi:
  - Uusi ase on paljon mukavampi.
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Älä anna vihollisen tulla lähelle!
  Kristina, painaen joystickin nappia paljain sormin, tyrmäsi Neuvostoliiton tankin ja murahti:
  Mutta me olemme myös niin älykkäitä. Yksinkertaisesti ilmiömäistä! Joten mikään ei pysähdy ja murtaa sotureita!
  Magda huomautti järkevästi:
  - Ja kiinnittää huomiota itseesi! Nimittäin sen valtava aggressiivisuus!
  Ja tyttö painoi myös paljain jalkojensa sormia ohjaussauvan painikkeisiin osumalla puna-armeijan panssarivaunuun.
  Ammunta Gerda kysyi tytöiltä:
  - Ihmettelen, mistä venäläisillä on niin paljon itsepäisyyttä. Ne seisovat kuin ne olisi valmistettu titaanista. Ja he eivät halua antaa periksi.
  Charlotte lisäsi nauraen:
  - Ja he eivät anna periksi! Loppujen lopuksi tämä on todella vahvimmat ihmiset! Ja ihmiset ovat joustamattomia!
  Magda kikatti ja hampaat paljastaen ja kimaltelevin silmin, kuin safiireilla, sanoi:
  - Kunnia suurelle isänmaallemme!
  Christina sihisi ärtyneenä:
  - Ei haittaisi mennä Lontooseen!
  Gerda naurahti ja ehdotti:
  - Mitä, mitä ideoita sinulla on? Rauhan solmiminen Venäjän kanssa?
  Charlotte ampui stalinistisia, murtautui Neuvostoliiton koneen tornin läpi ja vinkaisi:
  - Ei! Rauha ei tule kysymykseen!
  Kristina löi myös puna-armeijan panssarivaunuja ja ehdotti:
  - Voiko olla kysymys aseleposta?
  Magda huusi hyväksyvästi:
  - Kyllä, väliaikainen lykkäys. Kääntyä länteen.
  Gerda lähetti ammuksen ja huomautti:
  - Se on itse asiassa mahdollista. Tee tilapäisesti rauha venäläisten kanssa, ja he muuttavat itse Britanniaan. Ja sitten emme ole olleet Lontoossa pitkään aikaan!
  Charlotte naurahti ja ehdotti:
  - Otetaan Moskova, eikä kukaan maailmassa estä meitä!
  Christina leopardin hampaista virnistettynä hiljeni:
  - Ei, kukaan ei lopeta eikä koskaan!
  Magda huusi villisti raivosta:
  - Ei, kultaisia vuoria ei tule! Ja tulee olemaan timanttikiviä!
  Gerda paljasti hampaansa ja vinkuen murskasi vasaralla Neuvostoliiton auton kuin kristallin:
  - Kulutusyhteiskunnassa - täynnä väärinkäyttöä!
  Ja jälleen hampaan tyttö välähti, jotka kimaltelevat helmiä kirkkaammin. Gerda rakasti kidutusta ja kidutusta.
  Täällä hän esimerkiksi otti pioneerin ja liuotti sen elävänä aqua regiaan. Ne ovat hänen taipumuksiaan. Ja kidutus sai hänet innostumaan. Esimerkiksi Komsomolskaja Pravda, kun he pumppasivat kaiken hyödyllisen tiedon, he alkoivat polttaa tulella. Kirjaimellisesti elävässä paistettu rintakehä. Ja sitten ne leikattiin pois, pipputettiin ja syötiin.
  Kyllä, Charlotte ja Gerda harjoittivat kannibalismia. Ja he söivät komsomolin jäsenen elävältä. Ja tämä on niin töykeää eikä esteettisesti miellyttävää. Ja mikä tärkeintä, se sattuu.
  Kuvittele tyttö, jota ei ole vielä tapettu, paistettu ja leikattu pois hänestä pala palalta. Sitten kastikkeeseen ja syödään.
  Gerda ja Charlotte söivät jopa ihmislihaa. Heillä oli ripuli ja tytöt ajoivat. Jouduin keventämään itseäni pensaissa.
  Ja se kannibalismi on rangaistavaa.
  He söivät sotureita ja poikia. Kaikki neljä pioneeria riisuivat Sashkan karkeasti ja asettivat heidät sitten suurelle paistinpannulle. Ja kasviöljyssä poika paistettiin juuri sillä tavalla. Ja se on yleensä hienoa.
  Magda söi pojan jalkaa ja huomautti:
  - Ja mitä? Se on siistiä ja kivaa!
  Christina huomautti:
  - Kaikki on meille mukavaa!
  Pioneerin mehukas liha leikattiin ohuiksi viipaleiksi ja kastettiin kastikkeeseen. Tytöt söivät ja lauloivat.
  Gerda huusi:
  Ei armoa, ei armoa viholliselle! Puhallan kommunisteja kuin vehnää!
  Ja hän taputtelee paljain jaloin lumessa.
  Tytöt söivät pojan lähes kokonaan. Nauti maksasta. He leikkasivat kaiken lihan. Söimme ja joimme viiniä. He söivät ja sitten nukahtivat.
  Unessa soturit unelmoivat, että paholaiset itse paistoivat kattiloissa. Ja samalla iho leikataan pois veitsien avulla. Ja sitten ne kiertyvät ja rikkoutuvat.
  Sitten alkaa kaikkein julmin kidutus. Tytöt ripustettiin hiuksistaan ja he alkoivat keinua telineessä. Ja sitten he sytyttivät sen tulella. Ja he toimivat virtuoosisen hienostuneesti.
  Gerda muisti tämän ampuessaan ja kysyi sitten:
  - Kuinka pidät helvetistä?
  Charlotte vastasi hymyillen:
  - Mielenkiintoinen paikka varsinkin seuran kannalta!
  Christina naurahti ja vastasi:
  - Siellä voi vääntää paholaisen häntää!
  Magda virnistää hampaat:
  - Ja saavuttaa korkeimmat tulokset! Entä palopoolokilpailut yleensä?
  Gerda joutui neuvostotankkiin ja julisti päättäväisesti:
  - Vain kolmannen valtakunnan viholliset ovat helvetissä! Ja todelliset arjalaiset jatkavat taistelua muissa universumeissa!
  Charlotte vahvisti itsevarmasti naputtamalla paljaalla jalallaan panssaria vasten:
  - Olkoon niin!
  Ja hän välähti helmihampaitaan.
  Christina ehdotti:
  Tehdään sarvet!
  Magda naurahti ja haukkui:
  - Ryhdytään korkeimman tason paholaisiksi!
  Ja hän näytti kieltään.
  Tytöt ovat todella iloisia, ja heillä on erittäin vahvat lihakset.
  Gerda huomautti:
  - Voi, Mowgli olisimme me!
  Charlotte korjasi ystäväänsä:
  Enemmän kuin Tarzan!
  Christina naurahti ja vinkaisi:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Kaikkien maiden hallitsija!
  Magda huudahti iloisesti:
  - Meillä on preussilainen henki! Meillä tuoksuu Preussilta!
  Gerda naurahti, halkaisi Neuvostoliiton tankin ja murahti:
  - Ei! Olemme itse Saatanan lapsia!
  Charlotte sihisi paljastuin hampain:
  - Ja olemme uskollisia isänmaalle!
  Christina vahvisti tämän helposti:
  - Kyllä, teemme! Yhdessä isänmaan ja puolueen kanssa!
  Magda mutisi iloisesti:
  - Johtajia tulee ja menee, mutta puolue pysyy!
  . LUKU #8
  Sota tietysti kesti... Saksalaiset kärsivät tappioita ja käyttivät yhä enemmän ulkomaalaisia taisteluissa. Mutta silti heidän voimansa oli suurempi. Turkkilaisetkin tulivat. He yrittivät valloittaa Jerevanin myrskyllä.
  Mutta sankarilliset Neuvostoliiton sotilaat pystyivät silti torjumaan tämän hyökkäyksen, ylivoimaiset joukot.
  Tyttöjen pataljoona ja täällä osoittautui kiitettäväksi. Naispuoliset soturit olivat kauniita ja aggressiivisia. Ja he heittivät kranaatteja tappavalla voimalla paljain jaloin. Samoin räjähdyspakkaukset.
  Ja merellä käytiin kovaa taistelua Saksan ja Neuvostoliiton alusten välillä. Mustanmeren laivasto oli edelleen elossa ja taisteli itsepäisesti valtavan natsijoukkojen lauman kanssa ja jopa voitti.
  Victoria, hävittäjäkapteeni, ja sama puolialaston, mustaksi ruskettunut, vaaleatukkainen tyttö kuin muutkin.
  Tietysti on erittäin kaunista, kun tytöt ovat melkein alasti, hoikkia, lihaksikkaita. Ja jos jalat ovat paljaat, tämä kaikki on viehätystä ja kiusausta.
  Victoria sanoo raivoissaan:
  - Olen Svarogista syntynyt soturi! Olen God Rodin tyttärentytär. Ja voin tehdä ihmeitä!
  Angelina huomautti loogisesti, suurennuslasi natseille:
  "En ole myöskään tavallista verta. Katso kuinka vahva hän on. Esi-isäni oli Ilja Muromets.
  Ja tyttö laukaisi koko laatikon paljain jaloin.
  Veronica taisteli epätoivoisesti, taisteli kaikella voimalla ja laukaisi sellaisen taisteluvoiman.
  Tyttö on erittäin kaunis, vaalea, kurvikas, pitkät, lihaksikkaat jalat. Hän rakasti, että häntä silitettiin.
  Veronica sanoo:
  - Miksi Saksa kiipesi Venäjälle!
  Yuliana, tämä kaunis tyttö, kiljui ja löi natseja:
  - Löytääksesi oman tuomiosi!
  Teini-ikäinen tyttö on kasvanut viime kuukausina ja siitä on tullut lihaksikkaampi ja kurvikkaampi hahmo. Juliana kukki, ja siitä tuli niin kaunis. Ja hänen hiuksensa ovat valkoiset ja hieman kullattu. Yhä enemmän hän haluaa miehen. Vain viattomuus on pelottavaa menettää.
  Mutta anna heidän silittää, hyväillä, suudella, nuolla. On parasta olla tekemisissä mökkipoikien kanssa. He ovat myös peloissaan ja ujoja, ja on pienempi riski, että he haluavat jotain vakavampaa.
  Yuliana on erittäin hyvä soturi ja ampuu. Hän haaveilee myös marsalkan urasta. Lisäksi hän haluaa tulla Muhammedin kaltaiseksi ja luoda oman uskontonsa.
  Kunnianhimoinen tyttö.
  Jos nyt tsaari Josif Vissarionovich Stalin itse, kuten Vladimir Solnyshko, ottaisi ja esitteli Rodnoverien Venäjällä ja palaisi Venäjän jumalien luo.
  Miksi tarvitsemme Mariaa?
  Kunnia Jumalan Äidille - Lada.
  Se on varmasti parempi kuin Raamattu.
  Ladamme on erittäin kaunis, kullan värisillä hiuksilla, ja hän on todellinen Jumalanäiti ja jumalien äiti ja Kaikkivaltiaan perheen ainosyntyinen tytär!
  Universumin luoja.
  Klaani oli aina ja Hän, kuten Allah - Kaikkivaltias, Iankaikkinen, Kaikkitietävä, Kaikkialla läsnä oleva, ja koko universumi on hänen temppelinsä.
  Kuinka hän on huonompi kuin juutalainen Jahve tai heikompi kuin hän?
  Rod loi lukemattoman joukon universumeja!
  Hän eli niin paljon, että et voi kuvitella!
  Rod oli ennen kaikkia aikoja. Ei ollut aikaa, mutta Rod oli!
  Ja tulee aina!
  Kaikki Demirugi-jumalat ovat perheen lapsia!
  Ja me olemme hänen lapsenlapsiaan!
  Mutta Rod ei kiellä palvomasta lapsiaan ja jumalia. Rod on jumalten jumala.
  Ja Svarog on jumalten jumala!
  Ja ihmiset ovat jumalien lapsenlapsia! Kunnia Venäjän jumalille!
  Yuliana puidaan natseja. Näyttää siltä, että venäläiset jumalat auttavat myös venäläisiä.
  Pian he lopettavat Hitlerin ja sodan lopun. Tai ehkä joudut laskeutumaan Saksaan. Sitä paremmin valloitamme Berliinin. Pahempaa on Saksalle. Kuitenkin liittyminen osaksi Venäjää ei ole niin pelottavaa.
  Juliana kysyy Annalta:
  - Pitäisikö meidän mielestäsi ottaa Saksa haltuumme?
  Punatukkainen kaunotar vastaa:
  - Tietysti!
  Juliana kysyy väärällä yllätyksellä:
  - Mitä varten?
  Anna sanoo painokkaasti:
  - Joten myöhemmin ei ollut uhkaa! Että minun ei tarvinnut taistella uudelleen saksalaisten kanssa, jotka halusivat kostaa!
  Juliana huudahti:
  - Ja se on oikein!
  Venäjän laivasto ajaa takaa saksalaisia ja upottaa heidän aluksensa.
  Yuliana johtaa myös henkistä dialogia.
  Miksi rukousta tarvitaan? Koska ihmiselle ei aina riitä se, mitä hänellä on. Kun tulot kasvavat, kasvavat myös tarpeet. Ja tämä on hyvä. Tämä ajaa edistystä. Ihmiset haluavat enemmän ja enemmän. Ja Venäjän jumalat auttavat tässä, stimuloimalla tiedettä.
  Venäjän jumalien viisaus on suuri.
  Ja kristinusko? Mitä se opettaa?
  Että maa ja kaikki sen päällä oleva - palaa! Onko todella mahdollista edistää ihmiskunnan kehitystä?
  Tietenkin - venäläinen usko ei opeta, toisin kuin kristinusko ja islam, maailmanloppua. Rodnoverie opettaa, että ihmiset kehittyvät tulevaisuudessa ja heistä tulee oma itsensä kuin jumalat-demiurgit.
  Että tiede, edistys ja järki tekevät meistä jumalia! Ja ihmisistä tulee vahvempia ja viisaampia.
  Mitä kristinusko opettaa?
  Mitä olemme savea? Että me emme ole ketään! Että Jumala on kaikki ja ihminen ei mitään!
  Mutta Rodnoverie kohottaa ihmistä.
  Mutta pahin asia Raamatussa on juutalaisten korottaminen muiden kansojen yläpuolelle. Sen jälkeen ihmettelet kuinka joku uskoo sellaiseen. Ja miksi kristinusko osoittautui niin sitkeäksi?
  Mutta roomalaiset olisivat voineet keksiä oman uskontonsa. He ovat älykkäitä. Ja luo oma monoteismi.
  Miksi tarvitsemme jonkun toisen uskoa. Siellä on myös paratiisi - Iriy. Ja tähtien välinen tie Linnunrata pitkin ja oppi hengen kehityksestä. Kun sinä itse voit kasvaa Jumalan luo.
  Äläkä ole vain lammas, joka kumartuu paratiisin ylle ja sen karitsa ajaa sitä rautakaiteella.
  Valinnanvaraa siis on.
  Tai omasi tai juutalainen - jonkun muun!
  No, miksi venäläiset tarvitsevat jonkun toisen uskoa. Voi, miksi Pietari Suuri ei elvyttänyt Rodnoverieä.
  He rukoilivat jumaliaan ja Jumalanäitiään Ladaa.
  Ja Venäjän jumalat tulisivat vahvempia kuin kaikki ja johtaisivat meidät voittoon.
  Ja arabit? He loivat oman uskontonsa. Ja he eivät ottaneet kenenkään muun.
  No, miksi Venäjällä ei ollut venäläistä Magomedia.
  Ja miksi yksikään kuningas ei tukenut profeettoja tässä?
  Uusi uskonto - Rodnoverie monoteismin muodossa!
  Ja kunnia Suurelle Venäjälle!
  Sillä välin Neuvostoliiton joukot metsästävät Hitleriä lopettaakseen hänen laivueensa.
  Tytöt kääntyivät puoleensa ja pyörittelivät.
  Victoria, löi paljain jalkansa panssaria vasten, huomautti:
  - Täällä vaikein asia on löytää Hitler, eikä lyödä häntä!
  Juliana naurahti.
  - Ja minne hän menee! Hänet murskataan!
  Ja tyttö ajatteli taas.
  On olemassa suuri väärinkäsitys, että Raamattu on Jumalan ilmoitus. Ja mihin se perustuu? Todellakin, Vanhassa testamentissa juutalaiset tekivät kauheita asioita Jumalan puolesta. Naisia ja lapsia tapettiin, kaupunkeja poltettiin ja jopa eläimiä rangaistiin.
  Voisiko korkeampi mieli olla sellainen? Luultavasti ei. Ja on epätodennäköistä, että Jumala olisi hyväksynyt Elisan lasten tappamisen. Joka tapauksessa God Rod. Todellakin, mistä sait käsityksen, että Raamatussa on ilmestys universumien korkeimmasta Luojasta?
  Millä perusteella?
  Edes Raamattu itsessään ei sano, että on olemassa muita planeettoja, joilla ihmiset asuisivat ja jotka Jehova on luonut. Ei ole epäilystäkään siitä, että universumi on täynnä tähtiä ja planeettoja. Ja on jopa kirjoitettu, että Jumala asetti maan lujalle perustukselle, se ei horju ikuisesti.
  Halusimme tai et, mutta ei tieteellinen raamatullinen kirja. Joten kannattaako sitä jatkaa? Ja kuinka monta kertaa se sisältää ilmaisun - Maan päät, maan neljä päätä, taivaanvahvuus ja niin edelleen?
  Yleisesti ottaen Kristuksen kuva on kiistanalaisin. Kärsiikö Kaikkivaltias Jumala ja Universumin Luoja ristillä? Tämä on jotenkin luonnotonta ja haisee masokismille. Sen vuoksi, mitä mennä Valkoisen Jumalan ristille. Toinen asia taistella miekalla. Ehkä jopa Chernobogia vastaan. Eräänlainen universumin kahden olemuksen dualismi.
  Nyt, jos lähdemme slaavilaisista legendoista valkoisesta jumalasta, tämä on paljon loogisempaa. Ei masokismia ja sympatian ja uskon vaatimuksia, vaan Jumalan Rodin kirkkaan osan suurinta sankaruutta. Hänen taistelussaan pahaa ja Chernobogia vastaan.
  Lopulta Belobog voitti kuoleman ja antoi ihmisille, samoin kuin kaikille maailmankaikkeuden olennoille, iloisen elämän.
  Lisäksi toisin kuin kristinusko, joka antaa onnea vain pienelle prosenttiosuudelle Kaikkivaltiaan Jumalan esivalitsemista, Rodnoveriessa kaikki järkevät ihmiset säästävät. Tarkemmin sanottuna he saavat kuolemattomuuden.
  Huonoja ihmisiä rangaistaan. Inkarnoitunut orjiksi, rajoiksi, häviäjiksi. Äärimmäisissä tapauksissa Helvetti odottaa heitä. Mutta ei ikuisesti. Kävittyään säädetyn rangaistuksen helvetissä sielu inkarnoituu uudelleen. Ja jopa viimeinen paskiainen säilyttää mahdollisuuden kasvaa Jumala-demiurgiksi. Tai löydät itsesi ikuisesta autuudesta Iriasta.
  Sankarisotureilla on omat palkintonsa. Tai inkarnoidut kuninkaaksi, komentajaksi, miljardööriksi tai äärimmäisen onnekkaaksi henkilöksi tai jonkinlaiseksi ilmiöksi. Tai jos olet jo kyllästynyt hyväksikäyttöön ja jatkuvaan taisteluun, lepo Iriassa odottaa sinua. Ja niin kaikki mitä monipuolisimmat nautinnot. Olet kuin ikuisesti nuori miljardööri lomakeskuksessa.
  Ja kauniit valkyyriat, kokonaiset haaremit ja palatsit odottavat sinua. Ja viihde, ja lomat ja matkat, ja pelit ja juhlat ja makea viini, josta pää ei satu, ja helppoja urotekoja. Ehkä sinulla on myös valtaa Iriassa ja orjia ja kauneimpia naisia. Ja naiset-sankarittaret Iriassa, kauneimpia ja rakastavimpia nuoria miehiä. Ja kaikki tulee olemaan kaunista ja upeaa.
  Nautintoja, vain nautintoja ja viihdettä - ultramodernia ja ikivanhaa.
  Ja kun kyllästyt olemaan autuas, voit jälleen inkarnoitua Linnunradalle.
  Ja jatka liikettäsi itsensä kehittämisellä. Jotta voisimme jonakin päivänä tulla Jumalaksi Luojaksi ja Korkeimman Perheen Pojaksi.
  Ei yksi asua ihmisen kanssa, mutta monta. Ja jokaisella sielulla on aina mahdollisuus päästä huipulle.
  Jos käyttäydyt huonosti, sinulla on enemmän kärsimystä ja piinaa. Ja helvetissä he paistavat, mikä ei näytä tarpeeksi. Mutta ikuista kidutusta ei tule. Syntinen sovittaa syyllisyytensä rangaistuksilla helvetissä ja saa uuden mahdollisuuden ojennukseen ja korotukseen.
  Tämä eroaa kristinuskosta ja islamista, joissa jos joudut helvettiin, niin ikuisesti ja ilman mahdollisuutta. Lisäksi sekä kristinusko että islam lupaavat loputtomia miljardeja miljardeja vuosia piinaa ei lyhyen ihmiselämän aikana tehdyistä pahoista teoista, vaan yksinkertaisesti epäuskosta.
  Ja tämä on jo selvä käännekohta.
  On jopa turhaa, että Rodnoverie on lähempänä ja rakkaampaa nykyihmiselle ja rationaalisempaa.
  Harkinnan keskeytti japanilaisten alusten ilmestyminen horisonttiin. Mikä sai natsilentueen kiinni.
  Natsit voivat silti piiloutua, mutta taistelua pakoon on sääli. Ja niin fasistinen amiraali hyväksyi epätasaisen taistelun.
  Tytöt juoksevat kannella paljain jaloin ja säkenöivinä. He ampuvat itsensä ja kukistavat natsit. Sellaisia rohkeita paskiaisia. Heillä on kova tulipalo. Ja silmät kimaltelevat safiireista ja smaragdeista.
  Ja paljaat kantapäät, pyöristetty välkyntä. Ja kimaltelevat hymyt hehkuvat.
  Ja kymmenen tuuman ase ampui. Kuinka bluffia. Että jopa Hitlerin tuhoaja hajosi.
  Juliana huusi:
  - Sitä Venäjän jumalat tekevät!
  Victoria, jonka paljaat, ruskettuneet jalat välähti ohitse, korjasi:
  - Sen sijaan teemme sen itse!
  Veronica ehdotti:
  Laulataan sitten!
  Punatukkainen Anna poimi:
  - Tietysti laulusta tulee hauskempi.
  Ja koko tyttöpataljoona lauloi, kokonainen balladi.
  Tsaari Stalin-Lev, olet Venäjän maa,
  Isänmaamme kunniaksi...
  Venäjällä olemme kaikki ystävällinen perhe,
  Ei tule katumaan, tiedä elämämme!
  
  Meille on olemassa keisari, yksinkertaisesti Jumala,
  Kuka hallitsee viisaasti maailmankaikkeutta...
  Ja haluan Kaikkivaltiaan auttavan
  Ja muuttui sammalkasaksi Cain!
  
  Uskon, että maan päällä on onnea,
  Ja ilo loistaa planeetalla ...
  Rauha ja ilo vallitsee kaikkialla,
  Venäjästä on tullut todellinen paratiisi!
  
  Tsaarin kommunismi rakennetaan,
  Heittäkää helvettiin tappajan pelottava pauhu...
  Ja me lennämme suoraan ylös emme alas
  Hävetkää vastustajat-verenimijät!
  
  Ei tarvitse ajatella, kuningas ei ole ollenkaan paha,
  Anna hänelle vähän enemmän onnea...
  Olkoon Venäjän jumala Stalin-Levin kanssa,
  Sitten hän voi rohkeasti upottaa muutoksen!
  
  Venäjä on norsujen syntymäpaikka,
  Maa ei yksinkertaisesti voi olla upeampi...
  Emme tarvitse ylimääräisiä sanoja
  Soturi kutsuu tocsinin taistelemaan!
  
  Kuinka olla yrittämättä voittaa vihollinen Venäjä,
  Tiedän, että rikot rajan...
  Voittamaton venäläinen karhu,
  Ja aurinko ei laske Venäjän ylle!
  
  Isänmaalla ei ole korkeampaa, tunne vuoret,
  Että kommunismin valtakunnan huipun hohtaa...
  Uskon, että Herra murskaa viholliset,
  Ja revansismin virne ei mene ohi!
  
  Venäjä loistakoon planeetan yllä,
  Maa, joka antoi ihmisille onnellisuuden...
  Tentit, luovutus, vain viidelle,
  Loppujen lopuksi isänmaan voima on mittaamaton!
  
  Olkoon, rakkaus on ikuisesti ylistetty,
  1900-luvulla tai 2000-luvulla...
  Anna veren virrata kiivaasti,
  Sankari ei ole vain taikauskoinen!
  
  Vuodaat rohkeasti isänmaan vihollisten verta,
  Anna hänen virrata...
  Ja yksinkertaisesti murtaa vastustaja,
  Pyhät kasvot siunatkoon taisteluun!
  
  Olkoon tähti isänmaassamme,
  Mikä osoittaa polun ja maailmankaikkeuden ...
  Suuri unelma toteutuu
  Kaikki muut ihmiset ovat vain hallinnassa!
  
  Kyllä, me murskaamme isänmaan viholliset,
  Ja tule toimeen loputtoman lauman kanssa...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Älä ole voittaja Saatanan kanssa!
  
  Vaikka tiedätkin, venäläiset jumalat ovat vahvoja,
  Elvytetään Venäjän suuruus...
  Vaikka slaavit ovat jakautuneet,
  Mutta olen silti sama messias!
  
  Kunniallinen tsaarimme Suuri Stalin-paratiisi,
  Voitit Japanin hyvin...
  Joten soturi rohkeasti uskaltaa,
  Ja ole mahtava, älä äijä!
  Mutta kaikki eivät voi voittaa. Joissakin paikoissa natsit valtaavat vallan. Albina ja Alvina ampuivat kukin alas viisituhatta lentokonetta ja saivat toisen palkinnon: Ritariristin suuren tähden hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Alvina kaataa neuvostoauton ja huutaa:
  - Ilo Hitlerissä on vahvuuteni!
  Ja paljain varpain hän kirjoittaa toisen piruetin.
  Albina katkaisee taitavasti toisen Neuvostoliiton koneen ja kiljuu:
  - Arjalaisten ideoiden nimissä!
  Ja hän käyttää myös paljaita jalkoja.
  Superluokan tytöt.
  Ja kuinka he kiduttivat pioneereja... Ja he mursivat heidän luunsa kuumilla pihdeillä. Ensin poikien varpaat murtuivat paljain jaloin. Ja sitten kylkiluut murskattiin pihdeillä. Ja sitten pioneerien sydämet leikattiin pois rinnasta ja syötiin ilman seremoniaa.
  Tässä ovat tytöt. Vain barbaareja ja julmia näppyjä.
  Mutta neuvostotytöt kostavat natseja ja heidät leikataan miekoilla.
  Tytöt ja heidän pataljoonansa osallistuivat taisteluun natsien kanssa maalla. Tytöt kohtasivat natseja tarkasti kohdistetuilla laukauksilla, miekoilla ja kranaatinheitoilla paljain jaloin.
  Veronica heitti paljaalla jalallaan sitruunaa ja vinkaisi:
  - Kuninkaan ja isänmaan puolesta!
  Ja ampui natseja kohti.
  Juliana heitti myös kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ensin kutsutulle Venäjälle!
  Ja myös naulasi natseja.
  Tässä punatukkainen Anna löi ja kiljui:
  - Kunnia äiti-kuningatar Zoya Kosmodemyanskayalle!
  Ja myös lävisti vihollisen.
  Angelina myös räjähti, laukaisi kokonaisen tynnyrin räjähteitä paljain jaloin ja hajotti natseja kauas:
  - Suuren Venäjän valtakunnan kunnia!
  Ja Victoria meni sekaisin. Hän pyyhkäisi pois natsit ja antautui tuhoisalle sitruunalle paljain kantapäällään.
  Hän huudahti keuhkoihinsa:
  - Uusille rajoille!
  Veronica naulitti natseja ja vinkaisi:
  - Ikuisen Venäjän puolesta!
  Ja hän myös löi natseja ja haukkui:
  - Marsin omenapuille!
  Juliana otti sen ja löi saksalaisia. Hän heitti kranaatin vihollista paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Yhden ja jakamattoman tsaari-imperiumin puolesta!
  Ja tyttö vihelsi. Oli ilmeistä, että teini-ikäisestä oli tullut paljon suurempi, hänen rintansa oli korkea, hänen vyötärönsä oli kapea, hänen lantionsa olivat lihaiset. Hänellä oli jo aikuisen, lihaksikkaan ja terveen ja vahvan naisen hahmo. Ja naama on niin nuori. Vaikeasti tyttö tukahdutti halun rakastella. Anna heidän vain hyväillä. Ja se on parempi toisen tytön kanssa, ei ainakaan hän riistää häneltä neitsyyttään.
  Yuliana heittää erittäin taitavasti kranaatteja natseihin paljain jaloin. Ja se toimii erittäin menestyksekkäästi.
  Anna on hyvin punainen ja myös erittäin kaunis. Ja yleensä, tällaiset pataljoonan tytöt ovat ihania, vain suurinta nautintoa.
  Anna heittää kranaattia paljain jaloin ja siristaa:
  - Olkoon suuri Venäjä kuuluisa!
  Ja myös kuinka se pyörii.
  No, tytöt, no, kaunokaiset!
  Rides ja Angelina. Tällainen iso tyttö - kaksi metriä pitkä ja satakolmekymmentä kiloa painoa. Samaan aikaan, ei lihava, valettu lihaksia, ja lantio vetohevosen. Hän rakastaa miehiä erittäin paljon. Unelmia lapsen saamisesta. Mutta toistaiseksi se ei ole toiminut. Monet ihmiset vain pelkäävät sitä. Ja erittäin aggressiivinen tyttö.
  Hänen miehensä eivät kysy, vaan hän itse pyytää röyhkeästi. Ilman häpeää ja häpeää.
  Ja hän rakastaa sitä. Ole aktiivinen puolue.
  Samaan aikaan Angelina on upea soturi. Ja hän sai aikaan monia mahtavia asioita. Victoria johtaa heidän pataljoonaan.
  Hän heittää myös kranaattia paljain jaloin ja huutaa:
  - Maan ylle tulee valoa!
  Veronika heittää paljaalla jalallaan sitruunaa ja kuiskaa:
  - Suuren Venäjän valtakunnan kunnia!
  Juliana myös heittelee paljaita sormiaan ja karjuu:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Anna huutaa:
  - Epämaallisella surulla!
  Ja paljain jaloin heitetty lahja myös lentää.
  Lisäksi Angelina huutaa. Hän heittää myös kokonaisen joukon kranaatteja paljain jaloin.
  Ja sankarillinen tyttö karjuu:
  - Valkoisen Jumalan Nimessä!
  Victoria lähetti myös kranaatin paljain varpaillaan ja huusi:
  - Kristuksen nimessä!
  Ja ampui pari laukausta.
  Ja Angelina alkoi kirjoitella konekivääristä. Hän oli erittäin hyvä siinä.
  Lyhyesti sanottuna tyttö on peto.
  Veronica huusi tyytymättömästi:
  - Olen itse asiassa Superman!
  Ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Juliana myös ampui. Tappoi natseja.
  twiittasi:
  - Kunnia Venäjälle!
  Ja paljain jaloin hän laukaisi kranaatin.
  Anna huusi myös:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Angelina laukaisi kokonaisen laatikon natseja vastaan. Ja hän otti sen, karjui kiihtyneestä raivosta:
  - Svarogille!
  Victoria otti sen ja huusi:
  - Uudelle järjestelmälle!
  Ja hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan!
  Veronica vuodatti:
  - Teräslihaksille!
  Ja hän laukaisi myös kranaatin paljain varpaillaan.
  Juliana otti myös sen ja huusi:
  - Rakkaudelle ja taikuudelle!
  Ja paljain jaloin liikkeessä.
  Anna punatukkainen paholainen otti ja laukaisi kranaattilaatikon ja vinkaisi:
  - Marsin rajojen ulkopuolella!
  Angelina laukaisee myös dynamiittitynnyrin ja mutisee:
  - Venäjän maailmanjärjestyksen puolesta.
  Ja Victoria kuinka haukkuu:
  - Uudelle tielle onneen!
  Sen jälkeen tytöt nauravat yhdessä.
  Natasha jatkaa kirjoittamista...
  Neuvosto-Venäjän joukot liikkuivat Krasnodarrin kaupungin suuntaan. Oleg Rybachenko ja Margarita olivat eturintamassa. Poika ja tyttö ovat jo onnistuneet tulemaan kuuluisiksi ja todistamaan itsensä taisteluissa. He taistelivat Voronežin piirityksen ensimmäisistä päivistä lähtien.
  Nämä lapset ovat todellisia sankareita. Juuri he näyttelivät ilmiöitä, jotka pitivät Voronezhissa syksyn, talven ja kevään hyökkäyksiä.
  Sitten poika ja tyttö, myös paljain jaloin ja puolialastomina kylmässä, makasivat konekiväärien viereen.
  Kun olet paljain jaloin kylmässä, venäläiset jumalat antavat sinulle ilmiömäistä voimaa ja pystyt suuriin ihmeisiin.
  Poika ja tyttö alkoivat ampua konekiväärillä eteneviä japanilaisia. Ja he tekivät sen erittäin hyvin. Mikä ei ole laukaus, niin osuma. Tällaisen ihmeen tekivät puolialasti, avojaloin lapset kylmässä. Ja juuri pakkanen ja sen tosiasian, että paljaat jalat joutuivat kosketuksiin lumen kanssa, venäläiset Demiurgian jumalat tulivat heidän apuunsa.
  Oleg Rybachenko ampui ja niitti natseja, sirutti:
  - Uskollinen Lada, auta meitä!
  Margarita, tämä rohkea kultatukkainen tyttö, joka tuhosi natseja, soitti myös:
  - Pahat viholliset voitetaan!
  Poika Oleg heitti kranaatin paljaalla jalallaan hajottaen natseja, sihisi:
  - Kunnia isänmaalle - äidillemme!
  Margarita laukaisi myös kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Viholliset roikkuvat ämpärissä!
  Poika ja tyttö taistelivat valtavasti. Heillä oli niin paljon tahtoa, voimaa ja luonnetta, että ei voi muuta kuin ihmetellä.
  Oleg Rybachenko, ampui, lauloi:
  - Kunnia Svarogille!
  Margarita, ammunta, julkaistu:
  - Ja Kaikkivaltias perhe!
  Nuoret soturit olivat mahtavia ja upeita!
  Oleg, joka lähetti luoteja konekivääristä ilman missiä, antoi:
  - Isänmaa on takanamme, Valkoinen Jumala on kanssani!
  Marguerite sirkutti innostuneesti:
  - Jotta isänmaan vihollinen kuolisi raskaassa tuskassa!
  Ja tyttö näytti pitkän kielensä.
  Natseja murskaava Oleg huusi:
  - Olkoon kunnia maan päällä!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Olkoon kunniaa!
  Ja niitti natseja.
  Lapset niittivät saksalaisia sadoilla ja tuhansilla. He kiipesivät ja kirjaimellisesti heittivät ruumiita kaikilla lähestymistavoilla.
  Oleg naurahti ja huomautti tuhoten natseja:
  - Ja Musta Jumala auttaa taistelussa!
  Margarita suostui innostuneesti:
  - Meille ja Chernobogille!
  Ja paljain jaloin, kuinka kranaatti laukaistaan.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Tuhansia tuhansia...
  Margarita murskaamassa Fritziä lisäsi:
  Rykmentti rykmentin perään...
  Hävittäessään terminaattoripojan hän huusi:
  - Voitamme japanilaiset konekivääristä!
  Terminaattorityttö lisäsi innostuneena:
  - Sankarimme ovat kauniita!
  Ja taas kranaatti lentää paljaalta jalalta.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - Tyttö on oikeassa, pomon kauneus!
  Ja poika heittää myös kranaatin paljain jaloin.
  Lapsen on sanottava olevan kaunis ja erittäin lihaksikas. Ja kuinka hän taistelee.
  Margarita huudahtaa tuhoten natseja:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja paljain jaloin heitetty kranaatti lentää.
  Oleg lisää:
  - Venäjän jumalille!
  Ja myös pojan paljaalla jalalla ampuma kranaatti lentää. Ja hajottaa vastustajia.
  Margarita, joka tuhoaa natseja, kuiskaa:
  -Jumalten isänmaan kunniaksi!
  Ja ojensi kielensä!
  Ja taas tytön paljain jalan heittämä kranaatti iskee natseja vastaan. Ja konekiväärit ampuvat.
  Oleg, pilkkoo vihollisia, siristaa:
  - Isänmaan sankarit keräävät hälytyksiä.
  Ja taas antaa vuoronsa.
  Ja pojan heittama kranaatti lentää.
  Margarita murskaa myös vihollisen ja sihisee:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja nyt kranaatti lentää tytön paljaan jalan heitosta. Hajauttaa vihollisen kaikkiin suuntiin.
  Oleg, ampuu, ja melkein jokainen luoti lentää kohteeseen, laulaa:
  - Isänmaani...
  Ja taas paljain jaloin kranaatti natseja vastaan.
  Margarita, joka tuhosi natseja, huusi:
  - Ylpeä ja suloinen!
  Ja tytön paljaista jaloista syöksyy kranaatti.
  Oleg Rybachenko, joka ampuu vihollista, lisää:
  - Isänmaani...
  Tyttö ampuu kiivaasti ja lisää:
  - Sinä olet mielen kruunu!
  Ja taas, tappava kranaatti lentää tytön paljaista jaloista.
  Mount Big Saddle on kirjaimellisesti täynnä natsien ruumiita. Natsit kastelivat hänet verellä.
  Poika ja tyttö valaistuivat sitten katoamattomalla loistolla, mutta Great Saddle -vuorta ei luovutettu.
  Ja nyt he taistelevat kuin jättiläiset edelleen Neuvosto-Venäjän maassa ...
  Pyörivä tapahtuu tsunamiaaltoja. Joka kuuluu venäläisten joukkojen asemiin. Mutta ne heijastavat rohkeasti vihollisen hyökkäystä. Ja osoittavat sankarillisuutensa.
  Oleg ampuu ja siristaa:
  Tulemme aina olemaan uskollisia!
  Ja hänen paljaalta jalaltaan lentää taas kranaatti. Ja murskaa natseja.
  Margarita myös ampuu. Ja hän tekee sen hyvin, hyvin osuvasti sanoen:
  - Venäjä ei taipu!
  Ja myös paljaalla jalalla laukaistu kranaatti osuu natseihin.
  Terminator lasten ohjaus ja poljin.
  . LUKU #9
  Taistelu kaikilla rintamilla kiehuu kuin tulivuoren pauhu.
  Ja riivaama Fuhrer on selvästi tyytymätön sodan etenemiseen.
  Hitler mutisi närkästyneenä:
  - Niin monta vuotta lupaat minulle voiton! Ja hän on edelleen mennyt ja mennyt! Alkaa olemaan todella pelottavaa!
  Mainstein vastasi luottavaisesti:
  - Mutta füürerini... Venäläiset kaivoivat syvälle.
  Fuhrer karjui:
  Joten kaivaa ne esiin! Meidän on lopetettava saksalaisten kärsimykset ja lopetettava sota!
  Mainstein sanoi kaunopuheisesti:
  - Venäläiset eivät ole maailmaa vastaan... On ajattelemisen aihetta!
  Hitler sanoi painokkaasti:
  - Rauhaa ei tule missään tapauksessa! Vain voitto! Meidän on lopetettava bolshevikkien tartunta lopullisesti!
  Mainstein oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, minun on saatava fuhreri loppuun! Yritämme parhaamme säilyttää arjalaisten veren. Ja yleensä etenemme helteessä, niin että arabit ja neekerit menevät eteenpäin. Tämä on uskontunnustuksemme!
  Fuhrer määräsi tiukasti:
  - Etene Don-jokea pitkin... Ja samalla olisi mukavaa ottaa Tikhvin ja kuristaa Leningrad kaksoissaartorenkaassa!
  Mainstein nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Se olisi mukavaa, füürerini! Ei huonommin!
  Hitler sihisi hampaansa paljastaen:
  - Lyömme vinottain!
  Sillä välin torvi soi. Lomaviihteen yhteydessä: gladiaattoritaistelut.
  Fuhrer guruteli:
  - Olemme syntyneet toteuttamaan satua! Ja silti pitää olla taloudellinen!
  Todellakin, areenalle astui kolme mustanahkaista tyttöä, lanteilla, paljain rinnoin ja paljain jaloin. Aseistettu kolmihampailla ja tikareilla.
  Heitä vastaan nostettiin kolme valkoista, mutta tumma ihoa olevaa kaunottarea. Tässä tapauksessa juutalainen.
  Myös melkein alasti, vain ohuissa pikkuhousuissa. Aseistettu miekoilla ja pienillä kilpeillä.
  Hitler piti kovasti siitä, kun tytöt tappelevat. Mutta hän ei pidä siitä, kun valkoiset tytöt kuolevat. Siksi kehään tuotiin mustia, juutalaisia, mustalaisia - niitä, jotka eivät ole pahoillani päästää irti. Joskus myös venäläiset vangit taistelivat.
  Yleensä Fuhrer muutti jonkin verran suhtautumistaan slaaveihin. Vaaleatukkaiset ja kauniit slaavilaiset naiset alkoivat mennä naimisiin saksalaisten kanssa. Lisäksi toisena, kolmantena ja neljäntenä vaimona.
  Moniavioisuus laillistettiin Kolmannessa valtakunnassa. Lisäksi miehistä oli kova pula. Lisäksi naimisiin menemällä muiden kansojen kauniiden blondien kanssa Fuhrer odotti lisäävän Volkdeutschen määrää. Yleisesti ottaen saksalaisia on liian vähän hallitsemaan maailmaa. Joten meidän piti ottaa kaikki mukaan.
  Monet puolalaiset saivat Saksan kansalaisuuden. Slaavit, joilla oli arjalaisia piirteitä, kirjattiin myös saksalaisiksi.
  Geneettisesti lahjakkaimmat urokset käyttivät aktiivisesti keinosiemennystä. Ja sitä tehtiin erittäin aktiivisesti.
  Hitler itse ajatteli rauhaa idässä. Mutta hän oli itsepäinen. Lisäksi Yhdysvalloilla ja Britannialla on pian atomipommi, eikä niitä vastaan ole niin helppoa kääntyä.
  Paljasjaloiset ja hoikat tytöt: mustat ja valkoiset kamppailivat. Taistelu on alkanut.
  Fuhrer kysyi Speeriltä:
  - Kerro minulle, ministeri, miksi orjia on tarpeeksi, mutta voittoa ei ole?
  Pääaseppä vastasi rehellisesti:
  - Koska työvoiman pätevyys on alhainen. Afrikkalaiset ovat ahkeria, vaikkakin pakotettuja, mutta huonosti koulutettuja. Siksi kaikki ei ole niin yksinkertaista tekniikan kanssa.
  Hitler käski:
  - Orjia pitää kouluttaa! Älä säästä niitä ruoskia ja liesiä. Yleisesti ottaen on korkea aika tehdä loppu venäläisistä. Mikä siellä ei toimi?
  Speer sanoi kaunopuheisesti:
  - Uusi korkeapainetykki, antaa meille ylivoimaisen ylivoiman taistelukentällä. Tässä suhteessa olemme vahvempia kuin koskaan. Lisäksi uuden sukupolven pyramidisäiliöt. Tekniikka parantaa herrani. Ja voitto on lähellä!
  Fuhrer huomautti haikeasti:
  - Jumala varjelkoon... Mutta tämä ei ole ensimmäinen vuosi, jonka kerrot minulle!
  Speer huomautti:
  - Venäläiset raaputtavat viimeisiä reservejä. Heillä ei ole juuri yhtään miestä jäljellä. Meillä on Afrikka ja arabit ja tietysti Eurooppa. Nälkäämme heidät nälkään. Heillä ei triviaalisti ole tarpeeksi väestöä meitä vastaan. Voitto on siis väistämätön ja aika on meidän puolellamme!
  Mainstein katsoi sopivaksi lisätä:
  - Myös Turkki tehostaa sotilasoperaatioita saatuaan meiltä paljon aseita luotolla!
  Fuhrer oli hiljaa ja katsoi taistelukohtausta. Juutalaiset taistelivat harmonisemmin. Yksi musta nainen on jo tapettu. Toinen sai useita haavoja ja oli kaatumassa. Olisi parempi päästää leijonat niiden päälle tai krokotiileja.
  Hitler huomautti melko ankarasti:
  - Turkkilaiset eivät ole tarpeeksi aktiivisia. Se on tosiasia. Heitä tulee stimuloida. Ja yleensä, miksi strategisia läpimurtoja ei ole?
  Mainstein vakuutti Fuhrerille:
  - Tänä vuonna Kaukasus on meidän suuri. Ja hänen kanssaan sota etenee eri tavalla. Ja Stalingrad valtaamme. Olen varma siitä. Olemme luoneet erittäin voimakkaita kaasukanuoneja, jotka ratkaisevat taistelun tuloksen.
  Fuhrer karjui:
  - Se ei toimi - vastaa päälläsi!
  Samaan aikaan soturit hyökkäävät natseja vastaan ja toimivat valtavasti epätoivoisesti.
  Tyttöpataljoona taisteli itsevarmasti natseja vastaan. Tytöt torjuivat kaikki hyökkäykset, ampuivat, heittivät kranaatteja paljain jaloin ja lauloivat:
  Olkoon pyhä maa ylistetty,
  Rakas rakas planeettani...
  Venäjän kansa on ystävällinen perhe,
  Ja älä talla Isänmaata saappailla!
  
  Olkoon viisas Nikolai Venäjällä,
  Hän nostaa maansa tähtiin ...
  Hän on ortodoksinen, maailman suvereeni,
  Ja voittaminen on kuninkaallinen elementti!
  
  Venäjä on jumalten isänmaa,
  Siinä on maailmankaikkeuden parhaat sotilaat...
  Ja naiset keittävät piirakoita,
  Sen vahvuus taisteluissa ennallaan!
  
  Ylistäköön venäläisemme loistavaa polkua,
  Joka osoittaa tien ilman reunoja...
  Kukaan ei voi kääntää meitä pois tieltä,
  Emme kunnioita uskottomia!
  
  Venäjän suuruus on suuri,
  Hän on kaunis ja kauhea vihollisille ...
  On venäläinen tapa ja vahva airo,
  On yksinkertaisesti vaarallista riidellä Isänmaan kanssa!
  
  Tietäköön Venäjä oikein, kukoistakoon,
  Saavuta jotain mitä et voi mitata...
  Tentit, luovutus, vain viidelle,
  Koska uskot Rodin ilman rajoja!
  
  Kannattakaamme kuninkaallista uskoa,
  Venäjän kaukaisimmille lähetyksille...
  Me tytöt olemme enintään kaksikymmentä,
  Mutta uskomme, että kaikki taistelijat ovat kauniimpia!
  
  Ei, venäläinen selkä ei taipu,
  Sotilaiden vihollisten terä ei voita ...
  Saatana ei hallitse Venäjää,
  Ja taistelussa ruumis vain nuoreutuu!
  Berliini on helppo taistelijat uskovat meidän kestävän
  Unelmalla, joka on siivekäs...
  Murskaamme kaikki vastustajat kerralla,
  Ja usko minua, kosto odottaa eri khaaneja!
  
  Ja Jeesus ja Jumala Pyhä Svarog,
  Venäjä on erittäin rakas ritareille ...
  Takanamme on ystävällisin valkoinen jumala,
  Äitimme Venäjän nimessä!
  Tytöt lauloivat ja heittivät kranaatteja natseja kohti.
  Victoria heitti sitruunaa paljaalla jalallaan ja lauloi:
  - Venäjällä tytöt ovat taistelijoita!
  Täällä Veronica lanseerasi tappavan lahjan paljaalla raajallaan ja julkaisi:
  - Ja olemme superluokan sotureita!
  Ja antoi purskeen konekivääristä. Hän leikkasi muutaman natsirivin.
  Juliana, kaunis tyttö, antoi myös käänteen. Hän katkaisi natsit ... Ja hän lauloi hampaansa:
  - Planeetta tulee tuntemaan venäläisten suuruuden!
  Ja kimaltele terävillä hampailla!
  Kaunis ja tulinen Anna laukaisi myös kranaatin. Hän hajotti natseja ja huusi:
  - Uuteen maailmaan! Olet nyt minun idolini!
  Ja kuinka paljas jalka välkkyy!
  Ja upea Angelina myös ottaa ja laukaisee kranaatin. Ja hajottaa kaikki vastustajat.
  Tämä soturityttö on erittäin terve. Ja vain todellinen jumalatar. Hänellä on sellaista energiaa.
  Ja soturi karjui:
  - Kunnia isänmaalle ja meille!
  Victoria otti sen ja sihisi ampuen suoraan:
  - Olkoon isänmaamme menestyksen huipulla!
  Ja paljas jalka heittää kranaatin. Joka lentää ja tuhoaa kaikki.
  Veronica myös ampuu ja tappaa onnistuneesti kenraalin jalojen natsien joukosta.
  Ja paljain jaloin heitetty kranaatti lentää. Fasistit kaatuvat.
  Tyttö huutaa:
  - Vain kuolleet epäilevät Venäjän suuruutta!
  Ja näytä helmihampaita!
  Juliana vahvistaa helposti:
  Olemme vahvimmat kaikista! Olimme eilen, olemme tänään!
  Punatukkainen Anna lisää innostuneena:
  - Ja huomenna!
  Paljaalla jalalla heitetty kranaatti repii vastustajat erilleen.
  Angelina laukaisi kokonaisen laatikon simpukoita paljain jaloin ja julkaisi:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Venäjän, tarkemmin sanottuna, Neuvostoliiton armeija hyökkäsi Krasnodariin.
  Edessä kävelivät poika ja tyttö: Oleg ja Margarita.
  Lapset tuhosivat natsit ja etenivät kohti entistä keisarillista palatsia, joka aikoinaan kuului Romanoville. Mainstein, Hitlerin maineikkain marsalkka, ilmoitti juhlallisesti, ettei hän lähde pääkaupungista ja pysyisi siellä ikuisesti.
  Oleg ampui räjähdyksen saksalaisia kohti ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan vinkuen itsekseen:
  - Venäjä ei koskaan anna periksi!
  Margarita lanseerasi myös sitruunan paljaalla pienellä jalallaan ja käkisi hampaansa paljastaen:
  - Voita tai kuole!
  Ja tyttöpataljoona murtautumaan palatsiin, jonne marsalkka Mainstein turvautui. Kaikki tytöt olivat univormuissa, vain pikkuhousut oli jäljellä. Ja sellaiset melkein alasti ihmiset tappelevat kuin sankarittaret.
  Victoria heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Nikolay, olet mikado!
  Veronica lanseerasi myös kuoleman lahjan paljaalla raajallaan ja sirutti hampaansa paljastaen:
  Meidän kuninkaamme on paras!
  Ja kuinka se kimaltelee kuin helmet! Ja niin upea tyttö.
  Juliana myös siristaa iloisesti ja laukaisee kranaatin paljain jaloin:
  - Olen psykologian voittaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Tuhoaa natseja.
  Anna myös ampuu, tämä punatukkainen paholainen. Ja se tekee sen niin hyvin. Leikkaa natseja.
  Ja karjuu hänen keuhkoihinsa:
  - Kunnia pyhälle maalleni!
  Ja paljastaa hampaansa!
  Angelina on myös sankarillinen nainen, ja hän laukaisee kokonaisen räjähdelaatikon.
  Ja natsit lensivät kaikkiin suuntiin.
  Tytöt lähtevät hyökkäykseen murskaamalla vastustajia. Konkreettisen menestyksen saavuttaminen. He tuntevat valtavan armon, väsymättömän paineen ja heikkouksien puuttumisen. Ja paljaat rinnat ovat paras tae voittamattomuudesta ja uppoamattomuudesta.
  Victoria, joka katkaisee natsit, siristaa:
  - Tammen kädet, lyijyn pää!
  Ja heittää kranaatin paljain jaloin. Hajottaa natseja.
  Valentina ampuu myös.
  Murskaa saksalaiset. Ja hajottaa ne paloiksi.
  Lähempänä ja lähempänä palatsia. Ja paljas jalka heittää kranaatin.
  Pelästyneet natsit antautuvat. Eroamassa.
  Terminator Girl sanoo:
  - Perun ole kanssamme!
  Juliana on upea terminaattorityttö, joka ampuu itsensä ja tuhoaa fasistiset militaristit. Hän paljasti hampaansa.
  Tyttö huudahti:
  - Olemme suurimman Venäjän sankareita!
  Tyttö heitti kranaatin paljain jaloin. Hajotti vihollisen.
  Juliana otti sen ja lauloi uudelleen:
  - Opetti Suvorovin katsomaan eteenpäin! Ja jos nouset seisomaan, kestä kuolemaasi!
  Ja hän virnisti.
  Tulinen Anna myös lauloi ja haukkui:
  - Uusille rajoille!
  Ja lisäsi hymyillen:
  - Ja olemme aina edellä!
  Angelina, sankarillinen tyttö, räjäytti myös vihollista. Hajotti keisarillis-natsivartijat ja vinkaisi:
  - Aikakauden saavutuksista!
  Ja taas paljain jaloin heitetyt kranaatit lentävät.
  Tytöt painostavat vihollista. He muistavat Voronežin ja Stalingradin sankarillisen puolustuksen, jota ei unohdeta vuosisatojen ajan.
  No, kuinka sellainen armeija saattoi hävitä todellisessa historiassa ja jopa natseille?
  Se on sääli.
  Victoria heittää kranaatin paljain jaloin ja viheltää:
  - Venäjän rajalle!
  Veronica laukaisi myös jotain tappavaa paljaalla jalallaan ja vinkui epätoivoisesti hampaat paljastaen:
  - Uusille saavutuksille!
  Ja hän kääntyi natseihin.
  Ja tässä myös Yuliana, kuinka hän ottaa ja lyö. Ja sitten hän otti sen paljain jaloin ja laukaisi kranaatin.
  Ja sitten hän lauloi:
  - Emme alistu vihollisen diktatuurille!
  Ja paljasti kasvonsa!
  Kaunis hyvin nuori tyttö, jolla on urheilijan muoto. Ja erittäin rohkea.
  Ja Anna on kuin nyrkki natseja kohti. Hän murskaa ne ja heittää kranaatin erittäin taitavasti paljaalla jalallaan.
  Ja hajottaa vihollisia, ikään kuin pullot lensivät pois pallosta.
  Tyttö huutaa:
  - Suklaa, se on meidän tapamme!
  Anna todella rakastaa suklaata. Ja kuninkaan alaisuudessa markkinat ovat täynnä tavaroita. Mitä voidaan sanoa tsaari Nikolauksesta? Jumala varjelkoon, että meidän silmiemme edessä oleva kuningas-häviäjä muuttuisi suureksi. Ja tähän tarvitaan vain tyttöjen taistelemista rintamalla.
  Ja pari lasta-sankaria, jotka eivät antaneet natsien ottaa haltuunsa vuorta, Vysokosnayaa ja Isoa satulaa. Kun Vysokosnayan kohtalo päätettiin.
  Joten Venäjän neuvostoimperiumi murskattiin.
  Angelina laukaisi myös murhatynnyrin ja romahti keisarillisen palatsin ulkoseinän konekivääreillä.
  Nyt tytöt juoksevat jo huoneiden läpi. Sodan ratkaiseva käännekohta on tulossa.
  Victoria sanoo innostuneena:
  - Uskon, onni odottaa minua!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Veronica johtaa tappavaa tulipaloa. Vastustajien kirjonta, twiitit:
  - Olen ehdottomasti onnekas!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Ja sitten on Yuliana, kuin sidottu pommi, joka ammuttiin hänen paljaista jaloistaan. Ja tuhota vastustajat.
  Sitten purskahti nauruun:
  - Olen komeetta tyttö.
  Ja taas hän heittää ulos kuoleman tuliset kielet.
  Ja sitten Anna, tämä terminaattorityttö, jo kiirehtii. Kuinka hän otti kaikki ja sotki. Yksinkertaisesti loistava.
  Soturi, joka on todellinen taistelun demiurgi.
  Ja huutaa itsekseen:
  - Miehistömme, siellä on suurinta rohkeutta!
  Ja sitten Angelina ilmestyi. Niin siistiä ja jännittävää. Hän saastuttaa kaikki kiihkeällä energiallaan. Pystyy kukistamaan käytännössä minkä tahansa vihollisen.
  Ja soturi paljastaa helmihampaitaan. Ja ne ovat isompia kuin hevonen. Tässä on tyttö.
  Angelina nauraa ja huusi:
  - Munakoisoille mustakaviaarilla!
  Ja tytöt huusivat kuorossa keuhkoihinsa:
  - Omenapuut kukkivat Marsissa!
  Heinäkuussa 1947 taistelut jatkuivat Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Saksalaiset etenivät Donia pitkin. Samaan aikaan he yrittivät edelleen ottaa Voronežin.
  Neljä tyttöä taisteli rohkeasti ja osoitti sankarillisuutta.
  He ampuivat suoraan.
  Täällä Natasha heitti kranaatin paljaalla jalallaan hajottaen natseja. Ja murisi:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Kaunis, erittäin kurvikas tyttönelikko. He riisuivat rintaliivit ja paljastavat rintansa. Ja nännit ovat niin mansikkaisia, herkullisia.
  Johtaa erittäin hyvin kohdistettua tulipaloa ja Zoyaa. Hän leikkaa natseja ja kiljuu iloisesti:
  - Olen maailmanmestari!
  Ja myös heittää kranaattia kuin paljas jalka. Natsit leviävät eri suuntiin, kuten meteoriitin putoamisen aallot.
  Kyllä, Zoya rakastaa tappamista!
  Ja sitten Augustine on tulessa. Se myös ampuu erittäin tarkasti. Tuhottaa Fritzin.
  Ja jälleen kranaatti lentää hänen paljaalta jalaltaan. Natsit hajottavat palasiksi.
  Svetlana naulaa myös Fritzin. Ja hän laulaa:
  - Olen kuuma tyttö! Murskaan kaikki rievuksi!
  Ja hänen paljaat varpaansa aiheuttavat tuhoa.
  Tytöt tietysti jopa erittäin paljon! Kaunis, kukkiva, rohkea.
  Ja saksalaiset hidastavat etenemistä. Vaikka tykistö työskentelee aktiivisesti. Mikä on hienoa! Juuri suurin mestarin taitolento.
  Natasha ampuu... Ja hänen silmiensä edessä välähtää kidutuskohtaus.
  Saksalaiset ottivat kiinni komsomolitytön. Riisu hänet alasti. Ja he laittoivat sen vesikattilaan. He sytyttivät tulen sen alle. Alkoi kokata elävältä. Tyttö huusi sietämättömästä kivusta. Natsit antoivat hänen hypätä kattilasta.
  Sitten he jäähdyttivät vettä, ja taas he heittivät sen ja alkoivat lämmittää sitä. Joten he keittivät tytön useita kertoja.
  Tässä ovat hirviöt... Sitten he ripustivat tytön telineeseen ja polttivat hänet kuumalla sauvalla. Kidutettu kaunottaret kuoliaaksi.
  No, kuinka ei kostaa.
  Natasha heittää kranaatin paljaalla jalallaan, levittää Fritzin ja hymyilee itselleen virnistettynä.
  Tämä on niin mahtava kaunotar.
  Tyttö sanoo:
  -Se tulee olemaan siistiä!
  Zoya antoi myös vuoronsa. Tappoi fasistit. Hän katkaisi natsit ja heidän palkkasoturinsa.
  Sitten hän heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Upea neljä ja maalivahti!
  Sitten taistelu jatkui painostuksella ja kuvilla.
  Punapää Augustine laukaisi kranaatin paljain jaloin. Hajottivat natseja, kastelivat paljon ihmisiä kranaatilla. Ja kaikki nämä Fritz.
  Sitten hän karjui:
  - Olen isänmaan ruumiillistuma!
  Ja tyttö esitti itsensä raiskatuksi. Kuinka mukavaa ja siistiä! Ja hän lyö natseja itselleen. Tyttö on vain supermies. Kaikkein siistein ja jatkuvasti ladattu voittoon.
  Svetlana on myös viehättävä tyttö. Hän teki hyvin kohdistetun käännöksen ja niitti natseja. Ja sitten kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan. Kuinka särkyä Fritz.
  Ja sellainen blondi järjestää. Kaikki leikataan yhdellä laukauksella. Ja hän siristaa hampaat paljastaen:
  - Tulee ikuinen valo ja aamunkoitto!
  Tytöt täällä ja sellainen kohta. Merkittävät soturit - taitolento.
  Natasha vihelsi. Hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja sihisi:
  - Olen mahtava tyttö!
  Vaikka tämä on säädytön väite, se on osittain totta. Nämä soturit ovat söpöjä.
  Ja erittäin kaunis myös. Kimaltelevilla silmillä ja helmiäishampailla.
  Ja he taistelevat loistavasti heittäen särkyviä esineitä paljain jaloin.
  Mutta natsien voittaminen on erittäin vaikeaa. Se on kuin seinään lyömistä.
  Zoya otti sen ja ampui linjan natseja kohti. Ja hän leikkasi ne alas, ikään kuin jättimäinen hevonen olisi ollut kavio, joka lyönyt ruohon.
  Sitten tyttö heitti kranaatin paljain jaloin ja koukutti:
  - Olen niin miljoonien unelma!
  Ja hän näytti kieltään. Tämä on tyttö - todellinen terminaattori. Kaikki ylennetään ja revitään palasiksi. Ja sahaa epäilemättä suurella nopeudella.
  Zoya otti sen ja lauloi:
  Sotilas on aina terve
  Sotilas on valmis kaikkeen!
  Augustine heitti myös kranaatin paljain jaloin. Hän heitti fasisteja ja sanoi:
  - Ja pölyä kuin matoista, me lyömme pois tieltä!
  Svetlana, ammunta, lisäsi:
  - Älä vaihda jalkojasi! Kasvomme loistavat! Kiiltävät saappaat!
  Warriors sellaisena kuin näemme täydessä pukeutumisessa. Ja tytöt eivät tarvitse kenkiä. He pystyvät pyyhkimään kaikki pölyksi tai jauheeksi, sellaiseen harmaaseen väriin.
  Natasha, ampuessaan natseja, ajatteli. Todellakin, miksi on mahdotonta menestyä ilman pettämistä? Täällä esimerkiksi Stalin otti ja kaappasi vallan petoksella. Hän lupasi Zinovjeville ja Kameneville kultavuoria, mutta hän itse ampui ne.
  Onko loogista tehdä niin? Tarkemmin sanottuna se on vain loogista - et voi pettää, et voi elää!
  Natasha heitti kranaatin paljain jaloin ja koukutti:
  - Olen suuri tähti!
  Zoya ampui myös. Sain sen ja siristi:
  - Ja minäkin olen mahtava!
  Ja paljain varpain heitetty kranaatti lentää. Ja miten fasistit sen saavat. Suurimpien risojen mukaan.
  Ja Augustine ampuu. Ja se osuu todella hyvin. Ja hän voitti Fritzin, ikään kuin vasaran iskulla.
  Ja paljas jalka heittää myös kranaatin hyvin tunnetusti.
  Augustine huusi:
  - Älä herää tunnetusti, kun on hiljaista!
  Ja taas antoi hyvin kohdistetun käännöksen.
  Svetlana löi jälleen. Tappoi fasistit. Ja mutisi:
  - Olen supertyttö!
  Ja kimaltele silmillä ja vinku äänellä!
  Kyllä, nämä ovat sellaisia tyttöjä, joiden kanssa ei pidä laittaa sormea suuhusi - ne purevat!
  Natasha ampui, sanoi:
  - He alkoivat puhua pitkästä iästä.
  Zoya, joka heitti kranaattia paljaalla jalallaan, lisäsi:
  - Päätimme odottaa vähän verta imeessämme...
  Augustine heitti kranaatin ja sirutti:
  - Herkullista kolmanneksi!
  Svetlana laukaisi kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja huusi:
  - Voi, olen siistiä!
  Heinäkuussa saksalaiset melkein miehittivät Voronežin ja pysähtyivät. Oli väliaikainen rauhallisuus.
  . LUKU #10
  Mutta puna-armeija yrittää tehdä vastahyökkäystä.
  Oleg Rybachenko, joka näyttää edelleen noin 12-vuotiaalta pojalta, ja tyttö, joka näyttää myös Margaritan ikäiseltä, juoksevat Venäjän Neuvostoliiton joukkojen edellä.
  He ampuvat itsensä. Hartioiden takana on kranaattipussit.
  Oleg ampui saksalaisia. Niitti kasan.
  Hän heitti kranaatin paljain jaloin ja huusi:
  - Olen terminaattori, polvillasi.
  Margarita heitti myös kranaatin paljaalla jalallaan ja lisäsi:
  - Venäjän viholliset pyyhkäisin pois maan pinnalta!
  Poika ja tyttö ryntäävät luokseen ja murskaavat vastustajia. Ne ovat kimaltelevia ja maailman siisteimpiä.
  Oleg, ikuinen poika, ampuu saksalaisia ja laulaa:
  - Lakaisen sinut pois kuin voikukat! Olemme terminaattoreita emme poikia!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Margarita myös naulaa ja sanoo:
  - Olemme hienoja mestareita! Venäjä on takanamme!
  Poika ja tyttö menevät kaikki eteenpäin. Heissä on niin paljon jännitystä ja tulta. Ja saksalaiset kirjaimellisesti maalaavat sorkkansa alle.
  Tarkemmin sanottuna paljaat, lasten jalat.
  Oleg ampuu ja tappaa vihollisen joka luodilla.
  Kyllä, poikaa ei näytä olevan niin helppo pysäyttää. Hän on aito ja todellinen terminaattori.
  Margarita heittää jälleen kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen mahtava! Minusta tulee kansainvälinen mestari!
  Ja nauraa itsekseen...
  Sillä välin tytöt tappelevat. Naisten ryhmiä on enemmän.
  Täältä tulee koko pataljoona. Paljasjaloiset tytöt uimapuvuissa. Niin niukka bikinityylinen uimapuku. Ja alasti, pyöreät kaunokarit välkkyvät. Upeita sotureita.
  Ja he myös ampuvat saksalaisia. Mutta soturit käyvät kädestä käteen saksalaisten kanssa. Miten niitä puidaan.
  Ja kuinka he puukottavat itseään pistimellä! Tässä ovat tytöt!
  Aivan mahtavaa.
  Tytöt löivät saksalaisia paljain jaloillaan ja virnistävät lihansyöjästi. Tässä ovat soturit. Voimakkaimman linjan tytöt. Näin keisarin sotilaat puitavat itseään.
  Ja he löivät itsensä. Ja he tulevat...
  On olemassa sellaisia superluokan sotureita. Ja kaikki paljain jaloin ja melkein alasti. Ja he hyppäävät itseensä. Ja he löivät itseään paljain kantapään. Tässä ovat tytöt - kaikki tyttötytöt.
  Victoria taistelee edellä. Hän näyttää edelleen tytöltä ja on hyvin hoikka. Hän puukottaa itseään saksalaisia ja laulaa:
  - Jumala pelasta kuningas! Ja revi kaikki roska!
  Kyllä, tytöt täällä ovat huippuluokkaa.
  Ja kaunotar Veronica on näkyvissä. Myös blondi tappelee.
  Ja upea Yulfi on tyttö, josta tuli kenraali hautattuaan miehensä. Yulfi näyttää hyvältä. Hän rakastaa miehiä kovasti ja ottaa heihin yhteyttä ilman ennakkoluuloja.
  Itse asiassa seksi pidentää ikää ja on erittäin hyödyllistä naisille. Hän nuorentaa niitä.
  Anna taistelee myös punaisilla, vehreillä hiuksilla.
  Ja myös ihana Angelina - soturi on aivan super.
  Eli koko kuninkaallinen tai pikemminkin stalinistinen kaarti. Täydellinen sarja kaunokaisia. Ne ovat niin upeita ja seksikkäitä.
  Ja he murskaavat saksalaiset. Murskaa ne jauheeksi. Jauha luut ja revi liha.
  Ja saksalaiset pakenevat hyökkäystään. He kärsivät tappion tappion jälkeen - tosin paikallisesti.
  Ja niin yleensä, kun heillä on aloite.
  Saksalaiset etenevät Donia pitkin etelään.
  Gerda ja Charlotte taistelevat uusimmassa kahden miehen tankissa, joka on pyramidin muotoinen.
  Ja he taistelevat melko hyvin. Saksalainen kone on varustettu korkeapainepistoolilla. Kaliiperi on vain 75 mm, mutta tämä riittää ammuksen suuren suunopeuden vuoksi. Ja seurauksena valtava ammuskuorma. Tytöt tankissa makasivat. Kone on erittäin ohjattava kaasuturbiinimoottorilla.
  Gerda ampui Neuvostoliiton panssarivaunua ja lauloi:
  - Olen niin villi naarassusi, en ole koskaan käynyt ulkomailla!
  Ja hän nauraa, naputtaa paljain jalkansa ohjaussauvaa.
  Punatukkainen Charlotte ei myöskään ole huonompi.
  Myös supertyttö.
  Hän ampuu itsensä ja painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Upea soturi.
  Punapää kysyi ampuessaan Gerdalta:
  - Mitä mieltä olette, kielletäänkö kristinusko lopulta?
  Blondi terminaattori sanoi painokkaasti:
  - Luulen, että tulee!
  Ja paljasti kasvonsa!
  Soturit ovat yleensä taitavia ampumaan. Täällä Gerda löi paljain varpaillaan. Ja siristi:
  - Meidän arjalaisten ei pitäisi uskoa pasifismia saarnaavaa juutalaista Raamattua.
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Aivan, se ei sopinut! Olemme maailman parhaita!
  Punapää lähetti taas tappavan ammuksen paljain varpaillaan. Törmäsi neuvostoautoon.
  Taistelut ovat erittäin raakoja. Samaan aikaan Neuvostoliiton tytöt ovat parhaita.
  Tässä Natasha joutui keskeyttämään. Fasistit ovat taas liikkeellä. Tarkemmin sanottuna mustat ja arabit. Natsit värväävät sotilaita Afrikassa ja Aasiassa ja heittävät heidät Neuvostoliiton asemiin. Kaikki yrittävät murskata numerot.
  Natashka heittää taitavasti kranaatin paljain jaloin ja sanoo:
  - Stalinin suuruus kestää vuosisatoja!
  Zoya antaa jonon. Hän myös heittää paljain jalkansa vastustajia kohti. Päihittää natsit ja sanoo:
  - Pelko on tuntematon kauniille sotureille!
  Myös punatukkainen Augustine ampuu. Ja erittäin osuva. Ja samalla sanoen:
  - Kyllä, isänmaassamme ja sydän elää!
  Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin.
  Svetlana ampuu ja kertoo kaunottareille:
  - Laskutamme kirottuja natseja!
  Ja siitä lentää, kranaatti laukaistiin paljain varpain. Yleensä täällä olevat tytöt ovat korkeinta poshibaa.
  Natasha, ampuu, sirkutti:
  - Olkoon tämä sota viimeinen!
  Zoya lisäsi innostuneena:
  - Saatana ei hallitse.
  Heinäkuussa saksalaiset etenivät Donia pitkin ja olivat jo lähestymässä mutkaa. Taistelut olivat täällä täydessä vauhdissa. Etkä käytä iskuvoimaa niin kuin sen pitäisi. Voronezhista tuli sodan sivupiste. Oikeasti, mistä olet huolissasi?
  Pommitukset alkoivat ja alkoivat nukahtaa hiekan ja sirpaleiden kanssa. Iskusotilaat lensivät. Heitä oli monia, ja ne kaikki olivat ärsyttäviä kuin kärpäsiä.
  Tyttö ilmaisi:
  - Matelijat ryömivät kuin ärsyttävät kärpäset.
  Ja hän heitti kranaatin paljain jaloin ja kaatoi sillä saksalaisen hyökkäyslentokoneen.
  Sen jälkeen Zoya teki samoin. Hän heitti myös kranaatin paljaalla jalallaan ja kaatoi fasistin.
  Twitterissä:
  - Olen avojaloin unelma, ja yksinkertaisesti suuri kaunotar!
  Ja taas soturi kääntyi.
  Punatukkainen Augustine tuli myös ilman ongelmia. Hän törmäsi autoa paljain jaloin kranaatilla. Hän murskasi sen palasiksi. Joka levisi koko alueelle ja Voronežin raunioihin.
  Ja sitten vielä kovempaa...
  Ja Svetlana ottaa sen ja heittää kranaatin paljain varpaillaan. Ja hän tuhoaa kaikki vastustajat ilman ongelmia. Joten siitä tulee kuin arkussa - tyhmä ja ilman tarpeetonta antimonia.
  Saksalaiset hävisivät liikaa taisteluissa Voronežin puolesta ja pitivät jälleen tauon.
  Pelattiin vähän. Näin yhden saksalaisen hyökkäyskoneen. Ja hän otti sen ja heitti kranaatin häntä kohti paljain jaloin. Särkyvä esine lensi korkealla kaarella. Hän laskeutui suoraan saksalaiseen autoon ja halkaisi sen paloiksi. Sitten blondi terminaattori sanoi:
  - En ole nukkesi!
  Sen jälkeen soturit kääntyivät yksimielisesti vatsalleen. Vilkut paljaat kantapäät.
  Heinäkuu tulee, tappelee ja pommitetaan. He suihkuttivat venäläisten joukkojen asemat kuorilla. Ja he ampuvat tehokkailla aseilla. Natsit etenevät Donin mutkan alueella.
  Siellä on sotureita ja sankareita. Fritz taistelee myös diskoissa. Erityisen kauniita tyttöjä: Gertrude ja Eva. He lentävät kiekkokoneella ja murskaavat venäläiset taivaalla.
  Natasha ampui taivaalle. Hän ampui alas saksalaisen miehittämättömän radio-ohjatun laitteen "Rama" -7. Ja hän sanoi:
  - Ihmiset ovat onnellisia.
  Zoya heitti paljain jaloin kranaatin saksalaiseen hyökkäyslentokoneeseen, joka lensi ulos kuin lihansyöjäpiraija ja siristi:
  - Onnea ikuisesti!
  Myös Augustine laukaisi kuolemanlahjan paljain jaloin ja sihisi:
  - Neuvostoliitto...
  Svetlana heitti myös liekehtivän esineen, kaatoi fasistin ja murahti:
  - Voima on mahtavaa!
  Mutta sitten saksalaiset lähtivät... Ja tytöt rauhoittuivat hieman.
  Natasha huomautti surullisesti hymyillen:
  - No, kuinka kauan tämä sota voi kestää!
  Zoya huomautti innostuneesti:
  - Olemme vahvistuneet vuosien varrella, mutta emme ole vanhentuneet ollenkaan!
  Punatukkainen Augustine kikatti ja murskasi ärsyttävän kärpäsen paljain sormin:
  - Ei tietenkään! Älä vanhene! Olen edelleen yhtä kuuma kuin koskaan!
  Svetlana naurahti ja huomautti:
  - Sota yleensä nuorentaa tyttöjä. Johtajia tulee ja menee, mutta tytöt pysyvät nuorina!
  Natasha vastasi leveästi hymyillen:
  - Olemme nuorentuneet - Venäjän jumalat!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, meidän jumalamme, slaavilaiset jumalat!
  Tulinen Augustinus lauloi:
  - Elämme isämme maalla! Ladan lapset ovat ihania lapsia! Ja vuosia siivekkäällä hevosella, Venäjä kaukaisissa vuosituhanneissa!
  Svetlana naurahti ja vastasi:
  - Taivaalta kello iskee - sataa kaatamalla rankkaa! Juoksen lapsuuteeni - kesäsade seuraa minua!
  Ja Natasha otti innostuneena vastaan:
  - Takanani!
  Ja soturit taputtivat paljaita, meikkautuneita jalkojaan. He todella pystyvät sellaisiin ihmeisiin. Yhtään sivua ei ole käännetty elämässäni.
  Tässä on kokonainen sukupolvi sotureita kasvamassa. Taistelevat jo puna-armeijan riveissä, jotka syntyivät melkein sodan alkamisen jälkeen.
  Tässä esimerkiksi Andreika. Paljasjalkainen poika shortseissa. Yhteensä 13 vuotta, mutta miten hän taistelee? Kyllä, jollain tavalla onneton poika, joka ei tuntenut maailmaa.
  Natasha viittasi Andreikalle. Hän silitti pioneerin vaaleita hiuksia. Katso kuinka ruskettunut hän on, kuin suklaa. Tyttö antoi pojalle karkkia. Hän mutisi synkästi:
  - Makea on paha...
  Mutta hän söi ruokaa joka tapauksessa. Kyllä, sellainen poika. Natasha otti ja ojensi kätensä. Hän kutitti pioneerin kovettunutta, pölyistä jalkaa. Vastauksena hän alkoi kutittaa Natashkan paljaata pohjaa. On mukavaa koskettaa pojan käsiä.
  Natasha huomautti:
  - Kasvatat Andreita! Jos elät vielä pari vuotta, opetan sinulle.
  Poika hämmästyi
  -Mitä?
  Natasha naurahti.
  - Kuinka rakastella!
  Andrey tuhahti halveksivasti:
  - Olen jo nähnyt sen!
  Natasha pudisti päätään.
  - Se mitä näit oli eläinten parittelu. Ja minä opetan sinua kauniisti ja erittäin miellyttävästi!
  1. elokuuta 1947 tytöt löydettiin haudoista. He taistelivat Fritziä vastaan. Suuren isänmaallisen sodan alkamisesta on kulunut paljon aikaa. Tässä on tapahtuma.
  Natasha ampuu natseja ja heittää kranaatin paljaalla, taltatulla jalallaan sanoen:
  - Kommunistisen maan suuruuden puolesta!
  Sitten hän paljasti hampaansa.
  Tytöt tappelevat täällä perinteisesti melkein alasti. Vain punaisiin, tiukoihin alushousuihin pukeutuneena he taistelevat ja saastuttaa muut taistelijat raivolla.
  Ja he ampuvat. Ja he ampuvat erittäin hyvin. Kuten ampujat ja korkeimman avaruustason soturit.
  Zoya ampuu myös. Hän leikkaa natseja ja siristaa:
  - Voi isänmaani ja suuri perhe!
  Ja hän heittää kranaatin paljain jaloin. Upea tyttö kaiken kaikkiaan.
  Ja hänen hiuksensa ovat lehtikullan väriset.
  Natsit kiduttivat Zoyaa aikoinaan. Ensin he veivät minut mökille ja riisuivat minut shortseihini. He alkoivat tuntea, kiivetä käsillään herkkiin paikkoihin. Sitten he löivät minua kumiletkuilla. He löivät minua rintaan, kylkiin ja reisiin. Seuraavaksi oli nöyryyttävin - raiskattiin kumipampulla. Mutta tunne on niin akuutti. Samaan aikaan Zoya koki kivun ohella orgasmin ja lopetti. Natsit nauroivat.
  Sitten he taas raiskasivat käsin kirjoitetun kauneuden mailalla, ja sitten he itse ryhtyivät siihen ... Kaksikymmentäviisi nuorta, nälkäistä sotilasta käveli tytön yli. Älkää antako enää neitsyttä, vaan silti miestä. Tämä on sekä iloa että kipua. Niin voimakkaita tuntemuksia. Varsinkin jos raiskataan viidennessä kohdassa.
  Mutta heitä ei ainakaan lyöty. Voidaan nähdä, että natsit pitivät siitä eri kohdissa. He eivät hirttäneet häntä. Kunnes Zoe lopulta pakeni. Sitä ennen hänet muuten ajettiin ulos kylmään paljain jaloin ja melkein alasti. Mutta tällä hetkellä Zoya oli jo onnistunut tottumaan kylmään. Ja hän juoksi karkuun vain pikkuhousuissaan. Ja että hän on korkeimman punaisen taitolentokoneen soturi.
  Aurora taistelee myös sankarillisesti. Leikkaa natseja ja laulaa:
  - Isänmaa, puolue, komsomoli! Hitlerille tulee voimakas tappio.
  Ja myös kuinka hän heittää kranaattia paljain jaloin.
  Kaikki tytöissä on siistiä ja röyhkeää.
  Ja myös Svetlana ottaa ja puskee. Ja leikkaa Fritzin. Ja paljain varpain hän istuttaa kranaatin.
  Ja huutaa samaan aikaan:
  - Kommunismin taistelun asian puolesta!
  Natasha myös ampuu, tyrmää natseja ja sihisee:
  - Isänmaan nimessä, pyhimys!
  Ja paljain varpain heitetty kranaatti hajottaa natseja. Ja tytöt ovat yhä iloisempia ja laulavat kaiken itselleen villisti ilolla.
  Zoya ampuu myös Robin Hoodin tarkkuudella. Johtaa tulen itselleen ja laulaa:
  - Minä rakastan Venäjää! Voimakas maa! Miksi Hitleriä ei tuhottu? En ymmärrä!
  Ja hänkin ottaa sen paljain varpaillaan ja heittää kranaatin. Ja kayuk fasisteille.
  Aurora nai Fritziä. Hän heitti sitruunan paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Mutta Pasaran! Terävä isku!
  Ja Svetlana antaa vuoron. Kuinka lakaistaan natsit. Kuinka liottaa ne kaikki ja vinkua:
  - Kunnia Kaikkivaltialle Rodille!
  Ja hän heittää myös kranaatin paljain jaloin.
  Ja Natasha antaa myös vuoron. Katkaise fasistit. Ja hän heittää kranaatin paljaalla jalallaan vinkuen:
  - Kyllä, nimesi olkoon pyhä!
  Ja virnistää taas. Kimaltelevat helmiäishampaat.
  Ja sitten Zoya antautuu. Se kattaa fasistit suoraan sanoen. Ja hän huutaa, heittäen kranaatin paljaalla jalallaan:
  - Soturi, joka tuo kuoleman kaikille!
  Ja taas hänet räjäytetään tappavalla purskeella!
  Ja tässä on Aurora kuin lupanet. Ja tappaa. Ja paljain varpain hän lähettää kuoleman lahjan.
  Sitten hän huutaa:
  - Kunnia urhoollisille venäläissotilaille! Olkapäämestarit!
  Ja myös Svetlana iskee natseja. Kuinka hän leikkaa ne alas, kuin sirppi, ja pomppii:
  Olen soturi, jota ei unohdeta...
  Ja taas paljain jaloin, ikään kuin hän juoksi Venäjän vihollisia vastaan. Ja anna sen lentää kuin kranaatti.
  Tyttö tietysti muistaa paljon. Esimerkiksi kuinka neljäkymmentäensimmäisenä vuonna Fritz pakotti kaksi paljasjalkaista tyttöä kaivamaan kuopan kylmään. Ja tytöt eivät ole vielä niin kovettuneet. Ja tietysti heidän jalkansa muuttuivat ensin punaisiksi ja sitten siniseksi kylmästä. Ja se sattui.
  Ja hirviöt-fasistit alkoivat lämmittääkseen lyödä mailoja kantapäässä. Tytöt menettivät tajuntansa. Sen jälkeen he kaatoivat niiden päälle vielä pari tynnyriä jäävettä. Melkein väsynyt.
  Onneksi parantaja haki onnelliset tytöt. Tuli niistä ulos. Eikä edes raajoja tarvinnut amputoida. Tytöt kasvoivat ja heistä tuli partisaaneja. He kostivat natseja.
  Pioneeripoika Aleksanteri Grigorjevitš oli vähemmän onnekas. Saatuaan kiinni hänen natsinsa riisuutuivat. Ja roikkui telineessä kylmässä. Ja pioneerin paljaat jalat puristettiin lohkoksi, ja sentin painoinen kivi istuutui. Poika vinkuva venytteli kylmässä. Ja hänen fasistinsa myös lämmittivät häntä tuoden soihdun jäykistyneeseen ruumiiseen. Nämä ovat natsien hirviöitä.
  Poika roikkui kolme päivää ja kolme yötä, ja neljäntenä päivänä hän kuoli kestämättä kidutusta.
  Hyökkääjät käyttäytyivät julmasti...
  Myös komsomolilainen Sveta riisui. Annoit suuren lasipurkin. Täytetty vedellä ja alttiina pakkaselle. Ja jotta kaikki asukkaat näkevät kuinka komsomolin jäsen jäätyy jäiseen, jään peittämään veteen. Mikä kauhu se on.
  Svetlana ampuu natseja ja kuiskaa:
  - Fasismi ei mene ohi! Kunnia Venäjälle!
  Natasha myös ampuu. Hän heittää erittäin tarkasti kranaatin paljain jaloin ja huutaa:
  - Älkäämme makaako Hitlerin alla!
  Zoya vahvistaa juhlallisella äänellä:
  - Emme koskaan mene makuulle!
  Ja avaa myös tulen.
  Ja paljas jalka heittää kranaatin.
  Aurora ampuu. Natsien kanssa tekeminen ja huutaminen.
  - Kunnia Venäjän jumalille!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Ja Svetlana ampuu erittäin tarkasti. Ja huutaa:
  - Elämän nimissä maan päällä!
  Ja taas hän heittää kranaatin erittäin tarkasti paljaalla jalallaan.
  Ja Fritzit ovat hengästyneet.
  Tytöt torjuivat natsien hyökkäyksen, ja koitti seuraava päivä: 2. elokuuta 1947. Kauniat torjuivat hyökkäyksen jälleen. Ammuimme vähän, sitten leikimme miesten kanssa.
  Natashka muisti, kuinka hän vaelsi neljäntenäkymmenentenätoisena vuonna vähän sodan teitä vihollislinjojen takana.
  Siellä oli paljasjalkainen tyttö yksinkertaisessa puuvillamekossa. Kävely oli helppoa ja mukavaa. Kesä, seppele kudottu Natashan valkoisiin, hieman kultaisiin hiuksiin. Paljaat pohjat pistävät kiviä erittäin miellyttävästi. Tytön jalat ovat erittäin kovettuneet, eikä hän satu ollenkaan. Ja edes pullonpalat eivät pelkää maissia.
  Natashka meni itseensä partiolaisena. Hän on erittäin kaunis tyttö, ja tätä voidaan käyttää maan hyväksi.
  Vietellä jotakuta, vääntää. Neljäkymmentä sekunti on kuitenkin vaikea Venäjälle. Alkuperäisten menestysten jälkeen Moskovan lähellä, Leningradissa, etelässä, puna-armeija alkoi jälleen hävitä.
  Neuvostoliiton joukot voittivat lähellä Harkovia ja osuivat kattilaan. Ja natsit ovat jo menossa Voronežiin. Tämä ei tietenkään nosta tunnelmaa. Tyttö, varsinkin aamulla, repi lehtisen irti.
  Saksalaiset ovat juuri ilmoittaneet valloittaneensa valloittamattoman Sevastopolin linnoituksen. Ja vähän aikaisemmin he raportoivat Afrikan, myös taipumattoman Tolbukin linnoituksen, kaatumisesta.
  Täältä tulee tyttö paljain jaloin, taputtelee kovettuneet jalkapohjansa kivistä tietä pitkin ja ajattelee.
  Mikä voisi olla seuraavaksi? Voittaako fasistit? Loppujen lopuksi heidän voimansa on poikkeuksellisen suuri. Kyllä mieliala on pilalla. Tyttö huudahti:
  -Stalin asuu sydämessäni,
  Jotta emme tiedä surua ...
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  Tyttö näki yhtäkkiä pojan. Vaaleahiuksinen, nätti noin kymmenen vuotias lapsi. Tietysti hoikka, mutta ketterä, shortseissa ja paljas torso suklaa auringonpolttamisesta.
  Poika juoksi Natashan luo. Hän vihelsi ja huusi:
  - Fasistit valehtelevat! Älä huoli, me voitamme silti!
  Tyttö vastasi päättäväisesti:
  - Tietenkin me voitamme! Ei se muuten voi olla!
  Poika nyökkäsi ja sanoi:
  - Natasha, tiedäthän, komentaja varoittaa sinua, ettet mene Novoselovon kylään. Siellä Fritz järjesti väijytyksen.
  Tyttö nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Kiitos varoituksesta. Mutta kuka toimittaa kirjeen?
  Poika ehdotti:
  - Anna minun. He tarkistavat kaikki aikuiset, myös naiset. Mutta lapsi voi lipsahtaa läpi.
  Natasha otti pikkuhousuistaan kirjeen ja ojensi sen pojalle, mutta kysyi samalla:
  - Entä jos jäät kiinni?
  Poika katsoi suoraan hänen silmiinsä ja vastasi:
  - Minä, kuten Malchish-Kibalchish, kestän kidutuksen ja kuolen pää pystyssä.
  Natasha hymyili. Ja sitten hän upposi. Muistin, kuinka natsit saivat kiinni kaksi noin 12-vuotiasta pioneeria. He repäisivät poikien vaatteet pois ja sidoivat kätensä taakse langalla ja ajoivat heidät alasti ja paljain jaloin kovaan kylmään. Sitten he ajoivat heidät lumen läpi ja taas ajoivat ne kotaan. He ajoivat, kunnes heidän saattajansa jäätyivät kuoliaaksi. Pioneerit eivät viihtyneet, mutta he kestivät. Pojat ovat aika vahvoja.
  Sitten, kun natsit näkivät, että pakkanen ei ottanut pioneereja, he alkoivat polttaa lapsia tulella. Ja he onnistuivat tässä. Kun teloittaja laittoi kuuman raudan pojan paljaaseen rintaan, poika huudahti:
  Eläköön Stalin!
  Sitten pojan paljaille, karkaistuille pohjille laitettiin leveät metallinauhat, jotka olivat kuumuudesta punaisia. Teloittajanainen hengitti suurella ilolla paahdetun lihan hajua sieraimiinsa. Pioneeri huusi taas:
  - Liputa punaisia lippuja Reichstagin yllä!
  Ja näytti kieltään. Sitten natsit repivät kivespussin irti kuumilla pihdeillä. Pioneeri kuoli kipushokkiin.
  Kyllä, fasistit loivat uuden järjestyksen.
  He käyttäytyivät töykeästi ja julmasti. Ja kidutus oli jatkuvaa.
  Natasha heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Hajottaa Fritzin ja siristaa:
  - Olkoon taivas maan päällä! Kommunismin paratiisi, jossa Neuvostoliiton maa kukoistaa!
  Zoya laukaisee myös kranaatin paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Ja kunnia tulee maan päälle!
  Sen jälkeen tyttö antaa erittäin hyvin kohdistetun käännöksen. Pudottaa vastustajat. Ja paljastaa taas hampaansa.
  Ja sitten Augustine ampuu. Pyörittelee natsit ja vinkkaa:
  - Kotimaalle! Stalinin puolesta!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljain jaloin ja hajotti natseja. Voita soturit voimakkaasti.
  Älä anna vihollisen pettää.
  Svetlana heittää myös kranaatin paljain jaloin. Värittää natseja ja vinkua:
  - Kunnia venäläisille tytöillemme!
  Ja kuinka soturit nauravat. Loppujen lopuksi he ovat niin kaunokaisia, että ne voidaan itse asiassa laittaa kilpailuun: Mrs. Universe. Heidän rinnansa ovat niin täyteläiset ja kiinteät samaan aikaan. Joten he rakastavat seksiä miesten kanssa. Se todella innostaa heitä.
  Varsinkin kun vartalot hapuilevat ja puristavat edelleen nännejä.
  Natasha muisti, kuinka poliisi etsi häntä kerran. Se on todella luokkaa. Kun mies, jolla on karvainen tassu, ryömii sormillaan suoraan kohtuusi. Kuinka hurjan jännittävää ja mukavaa.
  Sitten Natasha tappoi heidät kaikki. Mitä muuta tehdä poliisille? Mutta se, joka tunsi hänet, hän myös raiskasi, sidottuna penkkiin. On niin siistiä raiskata miehiä.
  Sen jälkeen Natasha poltti viisisakaraisen tähden fasistisen rikoskumppanin otsaan kuumalla raudalla. Näin natseja tulee käsitellä
  Tytöt hajaantuivat ja alkoivat tuhota natseja.
  He puidaan puristavaa Fritziä. Ja päihitti niin kiihkeän ja helvetin hyökkäyksen.
  Natasha lauloi mukana ja katkaisi natsit;
  - Tytöt suuressa tarpeessa! Missä olet omistaja missä!
  Kyllä, puna-armeijalla ei ole yli kahteen vuoteen ollut natseja vastaavaa panssarivaunua, eikä se ole parantunut. Päinvastoin, natsit painostavat puna-armeijaa.
  Zoya twiittasi:
  - Olkoon isänmaamme avaruusreiteillä!
  Ja paljaalla jalalla käynnistää sitruunan. Sellainen on vinttikoiratyttö.
  Augustinus ampui vihollista kohti, sihisi;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Haluamme Stalinin!
  Ja hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Svetlana, ammunta, jatkaa:
  - Että he eivät voi rikkoa meitä, nouse mestari maasta!
  Ja taas tytön paljaan jalan heittämä kranaatti lentää.
  Natasha leikkasi pari riviä ja julkaisi:
  - Ja riko Adolf!
  Tytöt eivät ole vieläkään luopuneet mahdollisuudesta kukistaa natseja. 3. elokuuta 1947 taistelut olivat täydessä vauhdissa.
  Samaan aikaan natsit yrittivät katkaista tukikohdistaan neuvostojoukot, joilla ei ollut aikaa vetäytyä Donin taakse. Missä muun muassa he jopa onnistuivat hieman.
  Gerda ja hänen panssarimiehistönsä ovat, kuten aina, hyökkäyksen eturintamassa.
  Tytöt pikkuhousuissa ja paljain jaloin. He ampuvat itsensä ja taistelevat.
  Neljälle soturille on kaksi autoa. Kompakti ja erittäin mukava, pyramidin muotoinen.
  Gerda käyttää paljaita varpaita ja painaa joystickia ja ampuu. Ja osuu aika hyvin. Neuvostoliiton tankin tornin repiminen irti.
  Sitten hän sanoo:
  - Olen terminaattori, jolla on lumiväriset hiukset!
  Ja hän nauraa kiivaasti... Nykittää itseään kuin nukke.
  Charlotte ampuu myös. Erittäin osuvia osumia ja räjähdyksiä:
  - Ja suuri valtakunta, meille sanottiin, ettei ajelehtiminen!
  Ja paljain jaloin, kuinka työntää.
  Elokuun 4. päivä koitti, tällä kertaa kesän kuumin päivä. Saksalaiset panssarit taistelevat Donin mutkassa. Taistelut raivoavat myös Sukhumissa. Täynnä verta ja tuhoa. Ja hulluja ei voi kääntää takaisin.
  Charlotte ja Gerda alasti tankissa. Niihin jäi vain ohuet pikkuhousut.
  Ja tytöt ampuvat murtautuen niiden 34 tankin läpi, jotka yrittävät murtautua heidän luokseen, jotka ryntäävät kuin hullut koirat. Ja jopa nämä koirat, sanotaanko niin siistejä. Ja kaikki murskataan ja leikataan.
  Et vain pääse lähelle niitä.
  Ja soturit ovat rajuja.
  . LUKU #11
  elokuuta 1955. Kauniit tytöt taistelevat natseja vastaan. Saksalaiset painostavat Voronežia. Natsit yrittävät painostaa venäläisiä.
  Natashka ampuu, katkaisee riveissä. Ja hän heittää kranaatin paljaalla jalallaan hajottaen vihollisen:
  - Kaikki tulee olemaan hienoa!
  Zoya antaa myös purevan käänteen natseja vastaan. Niitti Fritzin. Ja heitti sitruunoita paljain jaloin.
  Tyttö huusi:
  - Se on hyper!
  Täällä hän otti myös Augustinuksen ja ruoski natseja. Ja hän myös heitti tappavaa voimaa paljaalla jalallaan.
  Tyttö huudahti:
  Murskataan Hitler!
  Sitten Svetlana otti ja heitti tappavan kranaatin paljain varpaillaan. Tytöt ottivat ja tuhosivat natsit, visertaen:
  - Sepä hienoa!
  Natasha huomautti aggressiivisesti:
  Olemme supertaistelijoita!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Se on erittäin kaunista.
  Zoya teki hienoa työtä täällä. Sitten paljas jalka, hyvin kaunis tyttö, heitti sen ja voitti natsit:
  - Tulemme olemaan erittäin siistejä!
  Sitten tulinen tyttö Augustina otti sen ja heitti erittäin kauniisti paljain varpaillaan ja hajotti natseja kaikkiin suuntiin:
  Olemme kaikki supertyttöjä!
  Sitten Svetlana on erittäin kaunis tyttö, ja sellainen blondi, paljain jaloin vilkkuen kranaatteja. Ja tyttö otti ja rullasi ulos Fritzin, erittäin kauniin tytön.
  Tyttö pikkuhousuissa. Ja hän huusi:
  - Tytöt ovat erilaisia! Ja erittäin punainen!
  Tytöt ovat yleensä erittäin viileitä ja aina paljain jaloin.
  Esimerkiksi Svetlana juoksi paljain jaloin koko sodan ajan. Ja neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna hän muutti metsän läpi. Se ei ole hänelle ensimmäinen kerta. Hän työskenteli lasten työväen siirtokunnassa paljain jaloin ja kevyessä vankilapuvussa pakkasiin asti. Myöhemmin tyttö jopa juoksi paljain jaloin lumessa. Joten Augustine oli siirtokunnassa. Siellä tytöt pystyivät työskentelemään lähes alasti Siperian ankarassa pakkasessa.
  Eikä se pelottanut heitä. Ja kuinka hyvä tytöille onkaan juosta paljain jaloin lumikuonkien läpi lumessa. Ja ne paljaat kantapäät purivat pakkanen. Ei niin pelottavaa. Paljaat pohjat ovat varpaiden peitossa, eivätkä tytöt loukkaantuneet jääkuoresta.
  Ne ovat niin siistejä. Paljasjaloiset tytöt juoksivat ja työskentelivät kirveillä.
  Tytöt tekivät erittäin hyvää työtä.
  Tytöt olivat hyvin hulluja. Taas he heittävät kranaatteja paljain varpaillaan.
  Ja natsit murskasivat. Todella hienoja sotureita, minun on sanottava.
  Tytöt heittävät paljain jaloin vihollista kohti.
  Natasha ampuu erittäin tarkasti natseja kohti.
  Ja murskasi lisää Fritziä.
  Tyttö on erittäin kaunis... Ja erittäin avojaloin ja kaunis Natasha, erittäin aggressiivinen.
  Mutta tytölle on välttämätöntä tuhota se, mikä on mielenkiintoista.
  Täällä Oleg Rybachenko ja Margaret Magnitnaya alkoivat taistella.
  Poika ja tyttö murskasivat saksalaiset.
  Oleg Rybachenko näytti 11-vuotiaalta pojalta. Ja murskasi natsit. Tai ne jotka näyttävät fasisteilta.
  Poika heitti paljain jalkansa Fritziin. Murskattu ja voitti.
  Ja antoi käännöksen.
  Ja Margarita nyökkäsi erittäin voimakkaasti, mikä hieman siristi Fritziä.
  Ja murskasi saksalaiset. Ja tyttö taisteli erittäin kauniisti.
  Ja hän heitti paljain jalkansa erittäin kauniisti. Ja murskasi vihollisen.
  Margarita tappoi saksalaiset erittäin raskaasti.
  Natsit etenivät erittäin ripeästi.
  Margarita, murskaa suuresti vastustajaa.
  Tytön paljaat jalat rikkoivat siis natsien selkärangan erittäin kauniisti.
  Tytöt ovat niin aggressiivisia.
  Ja pataljoona menee poikien perään. Tytöt pikkuhousuissa ja erittäin kauniita. Hyökkää saksalaisia vastaan ja erittäin innokkaasti.
  Heidän paljaat rintojensa rubiininännit tärisevät. Ja tytöt taistelevat äärimmäisellä paineella. He murskaavat saksalaiset. Ja natsijoukot antavat periksi.
  Ja nyt saksalaiset alkavat perääntyä.
  Veronica heittää kranaatin paljain varpaillaan. Hän murskasi sotilaat ja huusi:
  - Rakkaus on elämä!
  Victoria teki hyvin kohdistetun käännöksen. Hän katkaisi vastustajat. Ja heitti kranaatin paljain jaloin.
  Ja sitten hän siristi:
  - Isänmaamme on ylistetty!
  Tässä Juliana on erittäin kaunis tyttö ja kenraalin vaimo, kun hän ottaa ja laukaisee kranaatin ja koukuttaa:
  - Genius Express!
  Ja sitten punatukkainen Anna. Tyttö on niin siisti ja poikkeuksellinen. Rypistin Fritzit, liotin ne. Ja kranaatti lensi ylös paljain jaloin. Ja hajallaan olevia vastustajia.
  Sitten hän siristi:
  - Tsaari Josif Stalinin pyhä Venäjä!
  Ja tyttö silmäilee safiirisilmillään. Ja paljasti hampaat.
  Ja sitten olympialaiset: sankarityttö laukaisee koko joukon kranaatteja paljain jaloin.
  Ja levisi kaikkiin suuntiin joen verta natsien kanssa.
  Loppujen lopuksi pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä shortseissa on hyökkäyksen eturintamassa ja tyrmää saksalaiset.
  Tytöt ampuvat erittäin tarkasti, mutta he eivät kärsi tappioita. Kun tyttö on alasti ja hänellä on vain pikkuhousut, hän on käytännössä haavoittumaton. Ja siihen on erittäin vaikea saada kiinni.
  Joten saksalaiset eivät lyö tyttöjä, eivät kuorella, luodilla tai sirpaleella. Mitä sitten? Taistelu on taistelua!
  Veronica ampuu itsensä. Se iskee vihollista, heittää kranaatin paljain jaloin ja siristaa:
  - Siitä tulee erittäin siisti peli!
  Ja Victoria on soturi-komentaja. Kun hän ravistaa paljastunutta rintaansa ja säteilee salaman vaikutelmaa helakanpunaisilla nänneillä. Ja sitten paljas jalka heittää kranaatin.
  Rikoi vastustajien rivejä.
  Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen supertyttö!
  Ja paljastaa hampaansa.
  Ja sitten Julian. Myös harvinaisen kaunis tyttö. Kuinka lyödä natseja. Tarkemmin sanottuna eivät natsit, vaan saksalaiset, jotka kuitenkin ovat sodassa Venäjän tai Neuvostoliiton kanssa.
  Ja valtaistuimella on tsaari ja puheenjohtaja, josta tuli Neuvostoliiton imperiumin keisari. Ja on hienoa olla samaa mieltä. Ja tulee aika, jolloin Neuvostoliitto moninkertaistaa neuvostotasavaltojen monet vaakunat.
  Yuliana heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Olkoon Stalin Neuvosto-Venäjällä - valoa!
  Hän räpäytti safiirisilmiä.
  Ja sitten Anna, punatukkainen peto, taistelee. Ja hän myös ampuu erittäin hyvin.
  Ja hampaat paljastaen hän sanoo:
  - Olkoon planeetalla kuninkaallinen paratiisi!
  Ja Olympias lanseerasi sitruunan paljaalla jalalla. Hajallaan vastustajat ja vinkuivat:
  - Kunnia tsaarille ja isänmaalle!
  Hitlerin tankit pystyivät valloittamaan Donin mutkan ja kääntyivät lounaaseen jatkaen liikkumista jokea pitkin. Natsien eteneminen oli suhteellisen onnistunut.
  Jo rintaman kokoonpano oli heidän edunsa, ja puna-armeijan vahvistuksia oli vaikea siirtää saksalaisten pommien alle.
  Lisäksi Kolmannen valtakunnan levykoneet, jotka ovat täysin haavoittumattomia, osoittautuivat erittäin tehokkaaksi aseeksi ja löivät Neuvostoliiton autoja laminaarisuihkulla.
  Se oli erityisen tehokas lentävien lautasten valtavan nopeuden vuoksi. Joka voisi saavuttaa melkein minkä tahansa Neuvostoliiton lentokoneen.
  Kauniit tytöt Gertrude ja Eva metsästivät Neuvostoliiton autoja sellaisella levykkeellä.
  Erityisesti täällä kaksi Yak-11-hävittäjä hyökkäsi ja kirjaimellisesti litisti ne.
  Nämä ovat tyttöjä, he eivät seiso sivussa.
  Gertrude painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Saksalaiset jumalat ovat maailman mahtavimpia!
  Eve hallitsi myös ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja karjui hampaat paljastaen:
  Kastellaan kaikki viholliset vessassa!
  Tyttö on edelleen asia. Tässä otin esimerkiksi pioneerin. Hän repi pois pojan vaatteet ja kiinnitti ne haapaan langalla. Sitten hän alkoi polttaa pioneerin ruumista kuumalla pokerilla pelissä. Alkoi vatsasta, sitten siirtyi rintaan. Ei sivuuttanut pojan pyöreitä korkokenkiä.
  Kun pokeri jäähtyi, tyttö lämmitti sen uudelleen, ja Gertrude oksensi oksia.
  Sitten he vaihtuivat, ja hänen kumppaninsa paistoi pioneerin. Blondi terminaattori Gertrude poltti myös pojan posket. Lyhyesti sanottuna pioneerille ei jäänyt ainuttakaan kokonaista ihokaistaletta.
  Sitten he ottivat ja sytyttivät suuren tulen, pippuroivat pojan, suolasivat sen ja alkoivat syödä.
  Liha on mehukasta, vähärasvaista.
  Eeva söi poikaa, huomautti:
  - Et saa ylimääräisiä kaloreita sellaisella ruoalla.
  Gertrude nuoleen sormiaan myöntyi:
  Kyllä, se on laadukasta lihaa. Poika on laiha, karkea, laiha. Tätä on kiva syödä.
  Tytöt söivät mielellään pioneerinsa. Kaksi muuta saksalaista lähestyi. Liity juhlaan. Kirjaimellinen kannibalismi. Ja niin maukasta, mausteella syödä poika.
  Yksi saksalaisnaisista, Frida, huomautti:
  - Me jotenkin keitimme raskaana olevan naisen. Ja sitten he söivät vauvan kohdussa. Se on niin herkullista!
  Ja tytöt purskahtivat nauruun. Kidutus ja kannibalismi, se on siistiä!
  He yksinkertaisesti, ilman ennakkoluuloja, katkaisivat pojalta jotain ja purivat kukin pienen palan.
  Sen jälkeen soturit joivat myös viiniä - sekoitettuna lentoalkoholiin. He söivät mehukasta lihaa.
  Sitten soturit tanssivat vähän. Sitten tuli vielä muutama kaunokainen samoissa pikkuhousuissa. He alkoivat syödä poikaa. He leikkasivat hänen pienen sydämensä useiksi paloiksi. Ja he söivät myös.
  Sitten he ottivat sen ja juoksivat paljain jaloin hiilellä. He hyppäsivät, he hyppäsivät. Sitten he ryntäsivät lähimpään kohtaan. Siellä he hyökkäsivät miesten kimppuun ja parittelivat heidän kanssaan kuin eläimet. Ja se oli hienoa.
  Naaraat ovat niin aggressiivisia.
  Ja nyt kaksi tyttöä jahtaa Neuvostoliiton lentokoneita. He rampaavat Tu-4:ää, mikä saa sen vatsassa olevat pommit räjähtämään. Ja kaikki eivät lakkaa nauramasta. Ihania tyttöjä.
  Ja kuinka he painavat paljain sormin joystickin painikkeita. Niin viehättäviä kaunokaisia. Heillä on vihan voima ja intohimon liekki. Ja alasti tytöt antavat luottamusta voittoon.
  Pahat tytöt todella ampuvat alas Neuvostoliiton lentokoneita.
  Gertrude kysyi Eveltä hymyillen:
  - Luuletko, että Raamattu on Jumalan sanaa?
  Tyttö vastasi nauraen:
  - Ei!
  Gertrude kysyi ilmeisen hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Eve sanoi painokkaasti:
  - Koska taivas on kiinteä! Kuin peili!
  Ja tytöt nauroivat. Se näytti erittäin hauskalta.
  Gertrude huomautti loogisesti:
  Mutta silti, Jumala on olemassa!
  Eva suostui:
  - Siellä on Adolf Hitler ja hänen profeettansa!
  Ja taas soturit purskahtivat nauruun. Ne ovat niin hauskoja eivätkä edes tyhmiä.
  Ja he rakastavat tappelua. Ja raiskaa myös miehiä. Tämä on heidän mottonsa....
  Gertrude, ampuessaan alas neuvostokoneen, vinkaisi:
  - Isänmaani! Tapan kaikki puolestasi!
  Eva vahvisti virnistettynä:
  - Minä myös!
  Ja kimaltelevat safiirisilmät. Nämä soturit ovat siistejä. Eikä ollenkaan tyhmä.
  Tai ehkä huono... Ja erittäin julma. Täällä he kiduttivat noin 30-vuotiasta naista ja hänen noin 12-vuotiasta poikaansa - ei edes pioneeria.
  He ripustivat molemmat telineeseen. Ja tuli sytytettiin paljain jalkojen alla. Lisäksi, jotta voit lievittää lämpöä, mutta sukulainen menee tuleen.
  Joko pojan kantapäät paistavat, sitten tytöt.
  Ja nainen loukkaantui sekä henkisesti että fyysisesti. Myös äidin rinnat sytytettiin tuleen.
  Kyllä, heitä kidutettiin ankarasti. Tytöt rakastavat tulta.
  Esimerkiksi pojat rakastavat kidutusta. Jopa täysin viattomia.
  Sytytä ne tuleen...
  Tai kastettuna happoon... Toinen tapa kiduttaa. Ruoski pioneeria kuumalla langalla ja voitele se sitten lannalla. Tämä on sekä tuskallista että nöyryyttävää.
  Pioneerit ripoteltiin myös corbitilla ja limellä. No, nämä pirulliset-terminaattoritytöt.
  Eva törmäsi kolmeen neuvostoautoon ja huomautti:
  - Täällä me kidutamme ihmisiä... Ja se on siistiä!
  Gertrude sanoi hampaansa paljastaen:
  - Erityisen mukavaa on kiduttaa poikaa!
  Eva suostui:
  - Erittäin kiva! Mutta on myös hyvä kiduttaa tyttöä!
  Soturit olivat niin onnellisia täällä.
  Gertrude pudotti alas neljä venäläistä konetta ja vinkaisi:
  - Ja se tulee olemaan meille hienoa!
  Ja hän näytti kieltään.
  Tytöt ovat yleensä niin kauniita ulkonäöltään ja raivostuneita sisältä. Yksi kaunokaisten käyttämistä kidutuksista oli. Täällä esimerkiksi ripustat pioneerin jaloistaan kattoon ja kiinnität ketjun hänen käsiinsä. Ja saat sähkön. Pioneerin on nostettava se ylös puristimen avulla. Jotta lihakset eivät katkea.
  Ja sitten ei ole tarpeeksi voimaa ja taas lyö virralla.
  Tytöt rakastivat myös poikien pyörittämistä. Ne hidastivat hieman liikettä, joten ne lyödään virralla. Erittäin vaikuttava.
  Eva kysyi itseltään:
  -Onko paholainen olemassa?
  Gertrude vastasi hymyillen:
  - Joka tapauksessa - paholainen - se olemme me!
  Ja molemmat varastivat kuten halusivat. Ja kasvot tulevat näkyviin.
  Tyttöjen oli torjuttava saksalaisten hyökkäyslentokoneiden lennot. Vaalea soturi heitti kranaatin paljain jaloin. Ja ampui alas saksalaisen XE-377:n. Sitten hän siristi:
  - Tarkkuus minulla on - säälimätön!
  Zoya heitti myös erittäin tarkasti kranaatin paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Rodin nimessä! Ja kunnia Venäjälle!
  Sitten tyttö ampui.
  Ja sitten punatukkainen Augustine myös naulasi. Hän on erittäin älykäs tyttö. Ja paljain varpaillaan hän laukaisi sitruunan. Pudotti alas saksalaisen hyökkäyslentokoneen.
  Se särkyi ilmaan osumisen jälkeen. Ja liekehtiviä roskia alkoi pudota maahan.
  Svetlana ampui myös sinkonsa. Hän pudotti alas nopean kolmannen valtakunnan suihkukoneen. Ja siristi:
  - Suuren Venäjän maan kunniaksi!
  Sen jälkeen tytön paljaat jalat heittivät jälleen murhaavan kranaatin. Ja erittäin tarkka.
  Natasha ei myöskään ole neiti. Hän ravisteli paljaita rintojaan, välähti helakanpunaisia nännejään ja vinkaisi:
  - Maan suuruus! Olemme enkeleitä!
  Ja kaunotar näytti pitkän kielensä. Ja niin mobiili!
  Zoya virnisti myös aggressiivisesti ja sihisi:
  - Vihollinen ei mene ohi! Venäjä tuhoaa...
  Taltattujen jalkojen paljaat sormet heittävät erittäin tarkasti tappavan ja tappavan kranaatin.
  Ja sitten raivoissaan tulinen Augustinus alkoi heittää kuolemanlahjoja. Tyttö, jolla on iso sydän ja pitkät jalat.
  Paljaan kantapään heittama kranaatti lentää. Ja hyökkäyslentokoneesta vain tulinen suihke.
  Ja sitten Svetlana... Aivan kuin paljas jalka, hän laukaisee ja murskaa Fritzin.
  Koneesta jäi jäljelle vain palasia.
  Gerda ja Charlotte kuumassa tankissa, täysin alasti shortseissaan, taistelivat. Neuvostoliiton tankit hyökkäsivät vastahyökkäykseen.
  Gerda ampui Neuvostoliiton autoa ja rikkoi panssarin. Hän otti sen ja lauloi:
  - Olen paholaisen tytär!
  Charlotte mursi T-54:n puolustuksen läpi ja lisäsi:
  - Voin voittaa kaiken!
  Saksalainen korkeapainetykki on erittäin tehokas ase. Se pystyy tunkeutumaan erittäin pitkältä etäisyydeltä ja ylittää Neuvostoliiton 100 mm T-54:ssä. Lisäksi venäläiset ajoneuvot eivät läpäise uusinta saksalaista AG-50 U:ta missään kulmassa. Vain erittäin raskaat IS:t voivat aiheuttaa ongelmia Fritzille. Mutta tosiasia on, että Isov on erittäin pieni ja kone on T-54. Ja sitä vastaan ei voi väittää.
  Gerda painaa joystickin painikkeita siroilla jaloillaan paljain sormin. Lyö venäläistä autoa kaukaa ja vinkkaa:
  - Olen kuningas tuo Superman!
  Ja soturilla on pitkä, vaaleanpunainen kieli.
  Charlotte ampuu myös. Ja erittäin osuva. Ja ampuu itsensä suuren pantterin raivolla.
  Ja hän painaa myös joystickin nappia paljain varpaillaan.
  Ja viheltää itselleen:
  - Olen suuri superluokan taistelija!
  Lisäksi Gerda ampuu jo. Kylmäverinen blondi. Vaikka nainen itse on temperamenttinen. Hän esimerkiksi ristiinnaulitti komsomolin jäsenen mäntypuuhun. Hän itse löi nauloja käsiinsä ja jalkoihinsa. Hän sytytti tuleen paljaaseen rintaansa ja mursi sitten varpaansa punakuumilla pihdeillä.
  Ja nyt Gerda karjuu:
  - Olemme valkoisia susia emmekä tunne armoa ketään kohtaan!
  Ja jälleen kerran, kaunotar ampuu erittäin tarkasti. Ja lyö vihollista. Niin ihana blondi. Pian hän ei tee sitä. Jälleen venäläinen auto murtautui läpi kaukaa. Pystyy lyömään. Eikä kaksisataa millimetriä panssaria estä häntä.
  Charlotte myös ampuu ja vinkua:
  - Olen korkea kuningas! Murskaan teidät kaikki!
  Ja paljain varpain hän painaa joystickin painiketta. Punatukkainen paholainen kidutti pioneeria eilen. Hän löi poikaa nokkoskimpuilla. Sitten ripotin rakkuloita suolalla. Sitten hän toi sytyttimen esiin. Punaiset liekit saalistuseläin nuoli lapsen kantapäätä. Tässä on punapää! Kuinka inhottava hän on. Vain helvetin pieni eläin, joka kiusaa kaikkia ilman sääliä ja heikkoutta!
  Neuvostoliiton tytöt kuitenkin vastaavat natseille.
  Soturit johtavat itsensä tuleen. He ovat kylmäverisiä ja laskevia.
  Natasha heitti kranaatin paljain varpaillaan. Palkkasoturit hajallaan kaikkiin suuntiin.
  Natasha sihisi:
  - Kaikki mahdoton voi toteutua kanssamme!
  Myös Zoya, paljain varpaineen, päästi sisään sitruunan. Hajotti natseja ja vinkui:
  - Kyllä, isänmaani on pyhin!
  Ja tyttö nyökkäsi.
  Ja sitten tulinen Augustinus antautui natseille paljain jaloin. Hajauttaa ne eri ja hyvin kaukaisiin suuntiin. Ja visertää:
  - Minä olen kuoleman tieto!
  Ja Svetlana lähetti kranaatin paljaalla kantapäällään. Natsit lentävät joka suuntaan. He hukkuvat ilman toivoa pienimmistäkin pelastuksista. Ja kuinka suloisia tytöt ovatkaan.
  Svetlana kääntyi ja lauloi:
  - Tässä on uusi taisteluni! Menen kanssasi!
  Täällä voimakas saksalainen tankki kiipeää raunioiden läpi. Tässä tapauksessa AG-100. Sellaista hirviötä ei ole niin helppo murtaa. Mutta venäläiset tytöt ovat valmiita sellaiseen taisteluun.
  Ja erittäin osuvasti he lyövät sinkokasta. Natseilla oli arkku, joten he ottivat sen ja rypisivät sen. Se on yleensä upea.
  Natasha murisi aggressiivisesti:
  - Olkoon taivas maan päällä!
  Ja taas hänen paljas jalkansa heittama kranaatti lentää. Tämä tuhoamisen tappava lahja.
  Ja sitten Zoya ottaa sen ja iskee natseja. Kuinka hän heitti ja murskasi niitä. Ja erittäin sotamainen.
  Ja paljain varpain, kuinka kynsi granaattiomenia. Ja saa natseja sarville.
  Ja Augustine myös takoo natseja. Ja hänen paljas kantapäänsä, kuten aina, on liiketoiminnassa.
  Hän hajotti natseja kuin torakoita kulmiin. Ja hän huusi:
  - Olen punapää!
  Ja sitten myös Svetlana, kun hän sen ottaa, ja hakkaa natseja. Se murenee veriseksi jauhelihaksi ja vinkua villisti raivosta:
  - Olen armoton tyttö!
  Aselepo on rikottu. Taistelut ovat jälleen täydessä vauhdissa, ja Fritzit hyökkäävät Voronežiin.
  Natasha antaa vuoron. Paljaalla jalalla heitetty kranaatti lentää. Ampuu natseja alas ja hajottaa vastustajat.
  Sitten hän karjuu korviakuulentavasti:
  - Olen blondi, joka tuhoaa kaikki!
  Zoya huomautti myös hyvin omaperäisellä tavalla niittäen natseja:
  - Ja hunajablondit ovat siistejä.
  Ja kranaatti lentää paljaalta jalalta ja murskaa kaikki.
  Ja sitten Augustine ampuu. Ja erittäin tarkka. Ampuu natseja alas ja siristaa keuhkoihinsa:
  - Olen supertyttö.
  Ja jalkojen paljaat varpaat heittävät myös erittäin osuvasti kranaattia.
  Joten Svetlana lanseeraa asunsa. Repäisi natsit palasiksi tällä linjalla. Ja siristi:
  - Olen pyhän isänmaan lippu!
  Ja taas sitruunaa heitetään paljaalla jalalla.
  Tytöt taistelevat kovasti. He taistelevat kuin todelliset sankarit. Ne ovat täynnä voittamattomuutta.
  Natashka ampuu itsensä ja täyttää palkkasoturiarmeijan lyijyllä. Eikä hän pelkää tankkeja tai ohjuksia.
  Vaikka ballistiset taistelukärjet lentävät täällä. Kyllä, niin raivoissaan ja epätoivoisena, kykenee kaikkeen!
  Ja kranaatti lentää paljaalta jalalta. Ja sen mukana tuho ja tuhoutuminen.
  Zoya antaa myös vuoron. Leikkaa Fritzin pois. Hän paljastaa hampaansa, jotka ovat helmien väriset, ja nauraa:
  - Minulla on nainen, joka voi hyvin!
  Ja hänen hampaiden virnistys on yksinkertaisesti tappava.
  Ja Augustinus myös tuhoaa vihollisen. Ja leikkaa ilman ongelmia. Ja paljaat sormet laukaisevat uuden kranaatin.
  Ja tyttö nauraa:
  - Syön teidät kaikki!
  Ja sitten Svetlana ampuu epätoivoisesti. Ja se on erittäin energinen. Leikattu vastustajat. Ja erittäin hyvin kohdistettu kranaatti, jossa oli tappava täyte, laukaistiin paljain jaloin.
  Tyttö huutaa:
  - Fasistit lohikäärmeen kuolema!
  Ja taas hymy. Neljä tyttöä ei ilmeisesti koskaan anna periksi.
  Ja muissa paikoissa natsit hyökkäävät jo.
  Erityisesti Gerd ja Charlotte jätettiin sulkemaan kattila - vain kaksikymmentä kilometriä.
  Ja tytöt ampuvat itsensä... He ovat uskomattomia ja hyvin lihaksikkaita. Heidän ruumiinsa on yksinkertaisesti ylivoimaista innostusta ja voimaa.
  Mutta sielut ovat mustia... Kuin hiili tai vielä pahempaa.
  Tässä esimerkiksi Gerda otti ja keksi uuden kidutuksen. Neljä poikaa kiinnitettiin langalla teräspiikkaan ja liitettiin generaattori. Mitä nopeammin pyörä pyörii, sitä heikommin virta osuu. Ja mitä hitaampi, sitä vahvempi.
  Väkivaltaista käytöstä Gerdassa. Pojat juoksevat hien kylminä työntäen pyörää.
  Ja saksalaiset tytöt korista heittelevät hiiltä paljain jalkojensa alle. Väkivaltainen käytös tytöillä - älä sano mitään. Erittäin julmaa myös.
  Gerda itse kuitenkin rakastaa juosta kuumalla hiilellä.
  Täällä hän ampui Neuvostoliiton panssarivaunuun, kaatoi tornin ja sanoi lihansyöjänä virnistettynä Charlottelle:
  - Tässä on kaimani "Lumikuningatar"-sissystä.
  Charlotte naurahti. Hän löi myös Neuvostoliiton tankkia ja kysyi:
  - Ja miksi?
  Blondi terminaattori vastasi:
  - Hän pyysi vaunua ja kenkäparia, jotta hän lähtisi jälleen etsimään veljeään Kaia ympäri maailmaa. Mitä vikaa paljain jaloin kävelemisessä on?
  Charlotte löi jälleen Neuvostoliiton panssarivaunuja ja vastasi:
  - Se on oikein! Tyttö oli jo tottunut kävelemään paljain jaloin ja kevyessä Euroopan pakkasessa. Olisi voinut selviytyä siirtymäkaudesta. Hän käveli paljain jaloin lumessa eikä koskaan aivastanut!
  Gerda nauroi ja huomautti:
  - Kyllä, ja hän käveli paljain jaloin melko pitkään, koska hän kiersi puolet maailmaa. Ei kengät tytölle ovat suurta luksusta.
  Ja blondi nauroi. Talvella he tekivät tällaisia kokeita. He ajoivat paljain jaloin ja melkein alasti, poika ja tyttö pakkasen läpi. Ensimmäiset kymmenen minuuttia ja lämpimään kotiin. Sitten kaksikymmentä minuuttia ja viisi lepää lämmössä. Ja sitten puoli tuntia ja sitten tunti. Ja niin koko yön.
  Lasten jalat ovat turvonneet kylmästä. Mutta kaverit ovat melko kovia, he tottivat kenkiin vain kylmällä säällä.
  Ja sitten paljasjalkaiset pioneerit ajettiin hiilen yli. Vaikka lasten kantapäät ovat karheutuneet, ne ovat elossa ja palaneet normaalisti. Mitä vangeille seuraavaksi tapahtui, Gerda ei muistanut. Hän meni taistelemaan. Joka tapauksessa he neljä eivät olleet laittaneet kenkiään jalkaan 41 vuoden jälkeen, jolloin he alkoivat taistella autiomaassa, Rommelin armeijassa. Nämä ovat siisteimpiä tyttöjä.
  Tässä taas natsit hyökkäävät. Tytöt kohtaavat natsit hyvin kohdistetuilla laukauksilla ja tyrmäävät vastustajat.
  Ja he heittävät kranaatteja paljain jaloin.
  Soturit ovat kuitenkin keksineet jotain muuta. Täällä he otettiin esimerkiksi ja kytkettiin sähköt. Ja he löivät natseja sähköpurkauksilla. Ja tytöillä itsellään paistettiin kantapäänsä.
  Tyttöjen kantapäät ovat niin pyöreät, vaaleanpunaiset, erittäin miellyttäviä katsella ja koskettaa.
  Saksalaiset ja ulkomaiset divisioonat olivat niin peloissaan, että he vetäytyivät...
  Natasha nuolee huuliaan ja huomautti:
  - Luojan kiitos Svarog!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Tämä on todella suuri Jumala! Mutta Jeesus on myös suuri Jumala! Tulevaisuus on siis meidän!
  Ja tytöt vilkuttivat toisiaan.
  Augustine paljasti hampaansa ja ehdotti:
  - Otetaanko jotain juotavaa? Esimerkiksi hyvä viini, joka vaahtoaa hiivalla!
  Svetlana pohti innostuneesti:
  - Se siitä! Viiniä mausteilla! Se polttaa rasvaa niin hyvin!
  Natasha nauroi.
  Meillä ei ole rasvaa! Olemme yleensä sotureita, joilla on valettu teräs!
  Zoya huudahti:
  - Silloin voitto tulee varmasti meille!
  Augustinus suostui tähän sataprosenttisesti:
  - Olemme varmasti onnekkaita! Vaikka sota on jatkunut jo viisitoista vuotta!
  Natasha pyöräytti silmiään ja huusi:
  - Se on kauhua!
  Ja tytöt ylittivät itsensä synkronisesti.
  . LUKU #12
  Hitlerin ilmailu yritti pommittaa Neuvostoliiton asemia. Hän kirjaimellisesti painoi niitä ja tuhosi ne.
  Yksi TA-500-pommi tuhosi koko Neuvostoliiton tehtaan. Ja ne olivat tuhoisia iskuja.
  Tällaisen lentokoneen ruorissa ovat: Helga, Margaret ja Gala.
  Ja nämä soturit painavat joystickin painikkeita paljain varpaillaan lähettäen pommilahjoja kuolemasta viholliselle. Ja murskaamalla Neuvostoliiton puolustuspotentiaalin.
  Venäläisten taistelijoiden hyökkäysyritys päättyy epäonnistumiseen. Saksalaiset 30 millimetrin tykit ampuvat helposti alas Neuvostoliiton lentokoneita.
  Ja tässä et voi väittää Hitlerin valtaa vastaan: natsit ovat vain terminaattoreita!
  Tytöt nauravat ja muistelevat, kuinka he kiduttivat pioneeria telineessä ja hakkasivat häntä piikkilangalla. Ja hän vääntelehti ja kiljui hurjasta tuskasta.
  Ja kaikki löivät häntä, löivät häntä, ja sitten lasten pyöreät korkokengät paahdettiin roviolla.
  Poika kipusokista menetti silloin tällöin tajuntansa. Hänet tuotiin sisään itse ja uudelleen langan avulla.
  Kunnes heidät kidutettiin kuoliaaksi.
  Tällainen on Kolmannen valtakunnan tyttölentäjien kolmikko: Helga, Margaret ja Gala.
  He kiipesivät jälleen, kuin rupikonna vääntelevien natsien päälle. Puna-armeijan tytöt kohtasivat heidät voimakkain iskuin.
  He pyyhkäisivät natsit pois tarkoilla ja hyvin kohdistetuilla laukauksilla ja sitten myös kranaateilla paljain jaloin.
  Tytöt taistelivat kiivaasti.
  Mutta taistelu oli erittäin kovaa. Yhdeltä pioneereista räjäytettiin pää irti. Mutta Natashka suuteli poikaa huulille ja huusi:
  - Olet Iriassa Rodin sydämessä!
  Ja taas kuinka hän heittää kranaattia paljain jaloin. Saksalainen tankki kaatuu. Ja hänen rullansa pyörivät peloissaan, helistimen ja metallin kanssa.
  Kaikki menee erittäin hyvin.
  Tytöt ovat erinomaisia urheilijoita ja sotureita. Jos he jo taistelevat, mikään ei ole verrattavissa heihin.
  Zoya heittää myös kranaatin paljain jaloin ja sanoo:
  - Valkoinen Venäjä ei taipu natsien alle!
  Myös Augustine ampuu ja sanoi kiihkeästi:
  - Olen soturi, joka ei koskaan taipu! Eikä edes salakavala Saatana kallista pyhää Venäjää!
  Ja tulisen soturin paljaat hampaat kimaltelevat kuin suuret helmet.
  Ja Svetlana myös ampuu. Se pyyhkäisee pois natsit ja paljastaa yhtä suuret ja aggressiiviset hampaansa:
  - En antaudu fasismille! Kunnia kommunistiselle Venäjälle!
  Ja kaikki neljä tyttöä huutavat kuorossa:
  - Kunnia Venäjän demiurgien jumalien uudelle järjestykselle!
  Ja paljain jaloin he heittävät tappavia panoksia! Ja se on hienoa!
  Elokuun lopussa 1947... Saksalaiset pystyivät vihdoin yhdistämään etenevät lonkeronsa ja katkaisemaan ne puna-armeijan osat, jotka olivat Donin länsipuolella.
  Neuvostoliiton joukot taistelivat natseja vastaan ja olivat nyt täydellisessä piirissä. Mutta he taistelivat erittäin rohkeasti.
  Kokonainen tyttöpataljoona torjui Fritzin hyökkäykset. Kauniit ja kaarevat soturit taistelivat mieluummin vain pikkuhousuissa.
  Ja tämä antoi heille upeita ominaisuuksia ja elinvoimaa. Ja kuinka viehättäviä sotureita ravistellessaan paljaita rintojaan. Ja rinnan nännit ovat niin helakanpunaisia ja kimaltelevia.
  Tytöt taistelevat ja torjuvat mustan jalkaväen hyökkäyksen. Saksan armeijassa on paljon afrikkalaisia. Heitä ne pois kuin tykinruokaa. Ja intialaisia on paljon.
  Vaikka saksalaisilla ei ollut aikaa vangita Intiaa, britit toimittavat osan tämän kansan edustajista teurastettaviksi. Estääkseen heitä itsenäistymästä.
  Ja saksalaiset etenevät edelleen. Afrikkalaiset ja arabit hylätään... Taistelut kiehuvat kuin öljyssä mittasuhteiltaan valtavan tulen alla.
  Angelica on tulinen tyttö, ja pataljoonan komentaja heittää kranaattia paljain jaloin ja huutaa:
  - Ei askeltakaan taaksepäin!
  Malvina, kultahiuksinen tyttö, poimii:
  - Älä peräänny äläkä luovuta!
  Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin.
  Sitten tyttö ravistelee paljas rintaansa.
  Huutava ja upea Oksana, blondi terminaattori. Ja heittää sitruunan paljain varpain:
  - Emme päästä vihollista Stalingradiin!
  Angelica, pudistaen häntä alasti, sanoo täydellä rinnalla:
  - Emme tietenkään tee!
  Ja taas lentää paljain varpain heitetty kranaatti. Mikä hajottaa vastustajia.
  Ja sitten Akulina ampui sinkokaasta. Myös paljasjalkainen tyttö, jolla on vaaleat hiukset.
  Ja paljaalla kantapäällään hän lähettää kranaatin. Kuinka hajottaa natseja kaikkiin suuntiin.
  Tyttö sanoi:
  - Olkoon valo ja taivas!
  Oksana kääntyi ja sihisi leikkaaen mustia taistelijoita:
  - Kyllä, Venäjä on kuuluisa!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Blondi on mielessäni. Natsit kiduttivat häntä kerran. He voitelivat tytön paljaat jalkapohjat öljyllä. Ja paritin pystytettiin kaukaa. Tuli melkein kosketti tytön öljystä kiiltäviä jalkoja.
  Oksana loukkaantui kovasti, mutta puristi hampaansa ja kesti. Saksalaiset ampuivat sitä noin kaksikymmentä minuuttia. Ne jättivät rakkuloita pohjiin. Viikon ajan he menivät, ja kidutus jatkui taas.
  Oksanaa paistettiin parranajolla joka perjantai, ja maanantaina häntä lyötiin kumiletkuilla, ja keskiviikkona johdettiin sähkövirta hänen kehonsa läpi. He kiduttivat minua kolme kertaa viikossa. Lisäksi melkein jättämättä jälkiä kehoon.
  Tyttö kesti näin neljä kuukautta, mutta ei sanonut mitään natseille. Sitten hänet lähetettiin kuolemanleirille. Mutta matkalla Oksana onnistui pakenemaan.
  Tietysti hänen vihansa natseja kohtaan on suurta. Millaista kidutusta häntä vastaan käytettiin.
  Oksana heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Hän hajotti arabeja kaikkiin suuntiin. Ja muistin.
  Kun tuli nuolee paljaita pohjia, tuntuu, että sinut upotetaan kiehuvaan veteen. Kipu on terävä ja pitkittynyt. Öljy ei polta ihoa, ja lämpöä säätelevät ammattimaiset teloittajat. Ja sattuu, sattuu paljon.
  Oksana yrittää tällä hetkellä kuvitella jotain abstraktia.
  Ihan kuin hän olisi prinsessa. Ja hänet vangittiin. Ja johtaa teloitukseen. Tietysti lumessa pitää kävellä paljain jaloin. Ja korkokengät leivotaan.
  Mutta prinsessa kävelee pää pystyssä. Hän ei anna periksi eikä halua luovuttaa. Vaikka hänellä on vain yksi repeytynyt säkkiliina lantiolle asti. Ja hyvin muotoiltu runko on tuskin peitetty. Ja sadat miehet ja pojat katsovat häntä ja jopa näyttävät kieltään.
  Mutta paljasjalkainen prinsessa ei ole nolostunut. Hän menee itsekseen, kävelee ylpeänä rintakehä pöyhkeänä ja jopa laulaa;
  Maalattu tila musta synkkä valo,
  Ja näyttää siltä, että tähdet ovat himmentyneet kiertoradoillaan!
  Haluan rakkautta, vastauksena kuulen - ei,
  Rakastajien sydämet ovat särkyneet palasiksi!
  
  Pyydän sinua, prinssi, tule luokseni,
  Itkin kyyneleitä surustani!
  Katkaise kaikki ennakkoluulojen kahleet,
  Haluan sinun kertovan ihmisille totuuden!
  
  Rakkaus on tärkeämpää kuin velvollisuus ja kruunut,
  Jos se on sinulle välttämätöntä - petän isänmaan!
  Ja minä panen rakkaani valtaistuimelle,
  Loppujen lopuksi prinssi on minulle elämää kalliimpi!
  Ja sitten hän kiipeää puuportaita rakennustelineelle. Kylmän, polttavan lumen jälkeen hänen paljaat jalkansa kokevat autuutta koskettaessaan tammea.
  Valtava teloittaja punaisessa hupparissa teroittaa kirvestä. Terästerä hohtaa tammikuun pakkasauringossa. Kerjäläinen, paljasjalkainen prinsessa, lähestyy hitaasti leikkuupalkkaa.
  Pyöveli katsoo häntä ja pettymys luetaan hänen silmistään. Hän toivoi, että kissa saisi prinsessan runsaan mekon ja korut.
  Mutta kaikki elokuisen henkilön vaatteet, kengät ja korut revittiin irti hyökkäyksen aikana, jolloin ne laitettiin yhteiseen kasaan.
  Prinsessa halusi sitten tulla raiskatuksi. Mutta kuningas itse halusi kokeilla sitä. Ja tee hänestä jalkavaimosi. Mutta hän puri hyökkääjää niin, ja niin tuskallisesti siirsi polvensa nivusille, että tämä menetti kyvyn olla mies pitkäksi aikaa.
  Tästä syystä prinsessa olisi pitänyt teloittaa. Hän oli melkein sopeutunut kuolemaan toivoen löytävänsä onnen toisesta elämästä.
  Mutta se oli vielä aikaista.
  Herald luki syytteen. Tässä, mitä ei liitetty prinsessalle. Ja noituutta ja noituutta ja sivupoikien viettelyä ja murhia ja sotaan yllyttämistä. Vasta aivan lopussa hänelle esitettiin yritys kuningasta vastaan.
  Ja se on kylmä näin seisoen puolialasti kylmässä ja tuulessa. Ja haluan kaiken päättyvän pian.
  Hän kuitenkin toivoi turhaan, että hänen päänsä leikattaisiin irti. Tuomiossa todetaan, että prinsessa joutuu julkisen kidutuksen kohteeksi inhimillisen katkaisun sijaan. Ja he kiduttavat häntä, kunnes hän vanhenee.
  Kaksi aputeloittajaa hyppäsi prinsessan luo. He repäisivät hänen säkkikankaansa ja jättivät hänet täysin alasti. Sen jälkeen he vääntelivät hänen käsiään, vetivät hänet ylös telineeseen. Ne alkoivat nousta korkeammalle, ja prinsessan paljaat jalat puristettiin lohkoon. Päästä jyrkästi alas vääntämällä niveliä. Ja sitten ruoskat kaikkialta putosivat elolaisen ihmisen lihaksikkaalle vartalolle.
  Tyttö puristi hampaitaan kovemmin.
  Kyllä, Oksanalla on kehittynyt mielikuvitus. Hän voi kuvitella sen.
  Ja nyt hän heittää kranaattia paljain jaloin. Ja hän hajottaa natseja kaikkiin suuntiin repimällä heidän käsiään ja jalkojaan.
  Tytöllä on valtava kiihtyvyys ja laajuus.
  Ja loppujen lopuksi tyttöjen pataljoona paljain jaloin ja paljain rinnoin on huipulla!
  He eivät koskaan anna periksi ja taistelevat kuin kotkat.
  Elokuu kului natsien tykistön massiivisten pommitusten alla. Natsit yrittivät lopettaa neuvostoyksiköt Donin takana. Ja jopa kehittää hyökkäystä Tamanin niemimaalla.
  Taistelut raivosivat, eivätkä punaiset soturit vetäytyneet. Ja jos saksalaiset edistyivät, niin valtavien tappioiden kustannuksella. Toistaiseksi taistelut ovat kuitenkin käyneet enemmän saksalaisten sanelussa. He etenivät eteenpäin, vaikkakin hitaasti. Rostov-on-Don kaatui ja natsit ryömivät kohti Kaukasusta. Myös turkkilaiset yrittivät edetä.
  Taistelut olivat täydessä vauhdissa Jerevanin lähellä. Sielläkin naispataljoona taisteli ottomaaneja vastaan.
  Tytöt, jotka paljastavat lihaksikkaat ruumiinsa, pelkissä pikkuhousuissa, heijastivat Turkin ylivoimaisia voimia.
  Soturi Xenia taistelee. Melkein täysin alasti. Ruskettuneet, paljaat polvet osuivat kiviin. Paljain jaloin tyttö heittää kranaatin ja tappaa turkkilaiset. Paljastaa hampaansa.
  Kääntyy, leikkaa ottomaanit ja sanoo:
  - Olen soturi, joka on aggressiosi yläpuolella!
  Viileä soturi Vladlena ampuu myös erittäin tarkasti.
  Kaunis tyttö, leikkaa turkkilaiset. Ja epätoivoisesti vastustaen soturi otti ja laukaisi sitruunan paljaalla jalallaan.
  Hän murskasi ottomaanit revittyiksi lihapaloiksi.
  Sitten tyttö huusi:
  - Olen rohkea kaunotar!
  Xenia heittää myös kranaatin paljain jaloin. Ja turkkilaiset pääsevät korvien alle.
  Tytöt ovat yleensä erinomaisia sotureita. He ovat niin kirkkaita ja raivokkaita. Heidän lihaksensa hohtavat jännityksestä.
  Täällä Alenka on tyttö, melkein täysin alasti. Myös paljaat varpaat heittävät tappavan, vahingollisen elementin. Turkkilaiset ovat hajallaan joka suuntaan.
  Tyttö virnistää ja nauraa korviaan aiheuttaen, näyttäen kieltään:
  - Olen tähti nimeltä Sun!
  Ja kaunotar silmäilee erittäin älykkäällä ilmeellä. Epätoivoinen kauneus ja ajatuksen ylevyys siinä.
  Xenia ei myöskään nuku. Heittää kranaatin paljain jaloin. Ja kuin polkupyörän kaatamat pullot, kuolleet turkkilaiset lentävät joka suuntaan.
  Ksenia on jo arvoltaan kapteeni.
  Hän muistaa kuinka Suvorov murskasi ottomaanit. Ei tavallinen tyttö. Kyllä, se oli sellaista, että Turkin ylivoimaiset joukot kukistettiin.
  Täällä taas lentää paljain jaloin heitetty kranaatti. Ja turkkilaiset kuolevat taas.
  Ottomaanien valtakunta asettui kuitenkin epäröinnin jälkeen Kolmannen valtakunnan puolelle. No, monet sadat tuhannet turkkilaiset ovat jo kuolleet tässä sodassa. Toistaiseksi ottomaanit ovat kyenneet valloittamaan vain Batumin ja ympäröivät Jerevanin. Mutta sitten puna-armeija pystyi vapauttamaan Armenian pääkaupungin.
  Taisteluissa Neuvostoliiton panssarivaunut taistelevat suurimmaksi osaksi brittiläisten ja amerikkalaisten tankkien kanssa, jotka myytiin Turkille luotolla. No, myös saksalainen vanhentunut.
  Täältä löytyy jopa T-4.
  Tässä on Ksenia, joka heittää osuvasti kranaattia paljain jaloin ja kaatoi sellaisen auton. Sitten hän mutisi:
  - Neuvostoliiton tekniikan nimissä!
  Vladlena antoi myös käänteen turkkilaisille. He heittivät kranaatin paljain jaloillaan tappaen ottomaanit.
  Tytöt ovat hyvin röyhkeitä.
  Täällä Varvara ampuu pantteria sinkookasta. Tyttö on myös erittäin kaunis ja vain pikkuhousuissa.
  Erittäin seksikäs ja äänekäs näköinen.
  Sellaisena kauneusräjähdyksenä ruumisvuoret kasaantuvat kerralla. Tässä on tyttö.
  Todella terminaattori terminaattoreista.
  Ja sitten taas paljain sormin kuinka hän puristaa ja puskee. Natseilla on sata kertaa vaikeampaa kuin ennen. Ja tyttö jatkaa turkkilaisten ampumista ja puimista.
  Ottomaanit päättivät kostaa kaikista Venäjän kanssa menetetyistä sodista. Joten heidät lyödään.
  Tytöt polttavat itsensä ja polttavat.
  Paljasjalka Barbara, karjuu:
  - Eläköön loistava Stalin.
  Vaikka elokuun loppu 1947 on pihalla, ja Stalin on menettänyt onnensa yli kahdeksi vuodeksi. Kyllä, ilman Neuvostoliiton johtajan onnea kaikki vastarinta meni pieleen. Ja sodan tuli leimahtaa isosti.
  Tässä on tyttö Marusya, erittäin iso ja terve, jolla on vaaleat hiukset. Hän otti sen ja lähetti paljain jaloin joukon kranaatteja. Ammuttiin alas amerikkalainen Sherman. Ja siristi:
  - Kyllä, kommunismin Venäjälle!
  Ja hänen vaatteensa koostuvat vain pikkuhousuista. Siisti tyttö. Niin pirteä.
  Ja tässä on toinen tyttö Anastasia. Se heittää myös tappavan kranaatin, johon on ruuvattu räjähdyspakkaus. Ja turkkilaiset saavat voimakkaan iskun kasvoihin.
  Anastasia siristaa ja pudistelee paljaita rintojaan:
  - Olen valon soturi!
  Ksenia laukaisee kranaatin paljain jaloin. Hän lyö turkkilaisia ja siristaa keuhkoihinsa:
  - Voitamme! Eikä koskaan luovuta!
  Alenka vahvistaa, heittäen myös kranaatin paljain jaloin:
  - Ei! Emme koskaan luovuta!
  Ja antaa jonon turkkilaisille.
  Vladlena niittää ottomaanit ja sanoo:
  - Olemme Suvorovin loistokkaalla tiellä!
  Ja näyttää pitkän kielensä!
  Johtaa tulta ja Akulinaa. Upea blondi. Kuinka turkkilainen tuhoaa itsensä. Sinä vain rakastut. Hän kirjoittelee itsekseen ja raaputtaa.
  Ja silmää kiihkeästi.
  Tässä hänen paljas jalkansa heittää taas kranaattia. Ja tappaja lentää ottomaanien yli. Ei anna heille mahdollisuutta.
  Angelicakaan, tämä punatukkainen paholainen ei peräänny. Ja myös erittäin osuvasti kaataa turkkilaiset. Ja hänen paljas jalkansa toimii erittäin rakentavasti. Ja lyö verta kuin pölyä matoista.
  Ja sitten suurikaliiperinen tykistö astuu taisteluun. Ja puidaan turkkilaisia.
  Mutta tytöt pikkuhousuissa ovat mahtavia.
  Nicoletta taistelee myös. Tyttö on melkein alasti. Paljain jaloin ja erittäin kaunis. Hän myös taistelee kiivaasti. Ja tuhoaa turkkilaiset.
  Täällä hän luovutti ottomaanien luotolla ostaman "Churchillin". Tyttö nauraa:
  - Olen ihana kaunotar! Vaikka aina paljain jaloin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän heittää kranaattia.
  Ja sen jälkeen tyttö heittää jälleen tappavan kranaatin, villiä ja pirullista voimaa. Ja se iskee kovasti. Ja sitten tyttö laukaisi kranaatin hihnasta.
  Hän kaatoi vihollisen ja karjui:
  - Kunnia suurelle kommunismille...
  Ja nyt turkkilaiset ovat loppumassa. Ei pystynyt valloittamaan Jerevania, ja kulkuväylät täyttyvät ruumiilla.
  Elokuun lopussa 1947. Kuumia tyttöjä ja tyhmiä... Saksalaiset keskeyttivät hyökkäyksen väliaikaisesti. Puna-armeija ei myöskään ole innokas taistelemaan. Suuren isänmaallisen sodan kuudentena vuonna tarvitsemme taukoja vihollisuuksien välillä hengähtääksemme ja muodostaaksemme uusia voimia.
  Koko ajan edes saksalaisilla, joilla on työvoimaa ja liittolaisia Afrikassa, Euroopassa ja Lähi-idässä, ei ole tarpeeksi edistyä.
  Ja Natasha otti sen ja pissi vähän. Ja hän teki sen tietysti paljain varpaillaan.
  Esimerkiksi Gerdasta se on edelleen mielenkiintoista ...
  Pikku Gerda meni etsimään veljeään Kai. Mutta hän ei tiennyt missä hän oli. Eikä kääntynyt pohjoiseen, vaan etelään. Ja sitten hän katui, että oli laittanut jalkaan täysin uudet punaiset kengät. Parin tunnin kuluttua he hieroivat hänen jalkojaan. Sitten Gerda riisui kalliit kenkänsä, mursi sauvansa ja ripusti kenkänsä koukkuun.
  Sää oli keväinen, lämmin, paljain jaloin voi kävellä mielellään. Hän ei ole kovin rikas tyttö, ja kesällä hän juoksi usein paljain jaloin. Totta, talven jälkeen hänen jalkapohjansa muuttuivat pehmeämmiksi ja pehmeämmiksi.
  Pian tien varrella kävellessä tyttö alkoi kokea epämukavuutta pienistä kivistä ja hiekasta. Ja jotta se olisi pehmeämpi, käännyin ruoholle. Siellä oli helpompaa. Mutta muutaman tunnin kuluttua pohjat jo suristivat.
  Ja mikä tärkeintä, halusin syödä. Ja tytöllä on vain muutama pieni penni taskussaan.
  Kuitenkin lähimmästä kylästä Gerda osti itselleen leivän, kirjoitti sen ylös kaivon makealla vedellä ja nukahti heti heinäsuovasta.
  Seuraavana päivänä hänen naarmuuntuneet, paljaat jalkansa kutisivat. halusin syödä. Tyttö meni itseensä, tunten kehonsa lämpenevän viileän yön jälkeen. Jalat kipeytyivät hieman.
  Gerda käveli tietä pitkin jonkin aikaa, mutta hänen jalkapohjansa, jotka eivät olleet vielä ehtineet kovettua, alkoivat taas kutiaa kipeästi ja sitten hehkua. Tyttö meni nurmikkoon. Mutta täällä se on hitaampaa, eikä myöskään liian miellyttävä puhkeaville jaloille.
  Tyttö saavutti vaikeuksia puron. Laskin alas lasketut jalat sinne ja jäähdytin niitä. Ajattelin käyttää kenkiä. Mutta on sääli ampua alas tällainen uutuus. Hän todella halusi näyttää ne Kaille. Ihailla hänen uusia kenkiään.
  Sitten tyttö alkoi kävellä uudelleen. Olin epätoivoinen syödä.
  Jotenkin Gerda pääsi kylään ja osti lisää leipää. Mutta kuparikolikot olivat loppumassa.
  Ja tyttö ajatteli. Mistä saa rahaa ruokaan. Häntä tarjottiin myymään kalliita marokkolaisia kenkiä, mutta Gerda kielsi päättäväisesti. Hän ilmestyy niissä Kaille. Siihen asti voitko ansaita rahaa?
  Gerda viereisessä kylässä tarjoutui pilkkomaan puuta. He antoivat hänelle kirveen. Tyttö pilkkoutui hieman, mutta oli niin uupunut, että syötyään hän nukahti heti.
  Sitten Gerdalle tarjottiin hanhia. Mutta tämän vuoksi tyttö menetti koko päivän.
  Lopulta hän päätti vain kerjätä. Talonpojat huomasivat kuitenkin heti hänen punaiset kengänsä. Kuten, on heti selvää, ettei se ole kerjäläistyttö, koska hänellä on sellainen.
  Lopulta Gerda päätti myydä kenkänsä. Tätä varten hänen täytyi kuitenkin kävellä kaupunkiin. Tytön jalat kovettuivat nopeasti, ja polkua pitkin oli lähes kivutonta kävellä.
  Okei, Gerda päätti, että jopa ilman kenkiä hän voisi olla toivottava Kaille.
  Myytiin kauppiaalle, ja hän sai muutaman hopearahan. Ostin itselleni kangaskassin ja kuljin kuin kerjäläinen pitkin Euroopan teitä. Meidän on löydettävä veli. Ja tyttö, kuultuaan, että etelässä he yleensä myyvät poikia orjuuteen, ryntäsi sinne.
  Totta, tyttö oli huonosti suuntautunut ja vaelsi ympäri Saksaa pitkään. Kunnes tulee syksy. Okei, tytön paljaat jalat olivat kovettuneita, kuin hevosen kaviot, mutta kovettumat kutisivat. Mutta joka päivä oli kylmempää ja kylmempää.
  Ja ulkona nukkuminen on epämukavaa. Yöllä jopa Gerdan mekko jäätyi ja hän repi sen vaivaan pois. Pitää tehdä jotain. Lunta on jo alkanut sataa. Kevyessä mekossa tyttö jäätyy luuhun asti, ja hänen paljaat karkaistut jalkansa rikkovat jääkuoren.
  Gerda, jottei nukahtaisi eikä heräisi yhtenä kauniina yönä, jäi Etelä-Saksaan talveksi yhteen taloon palvelemaan nyrkkiin. Tätä varten hänen täytyi tehdä töitä, siivota talo, lypsätä lehmä ja paljon muuta. Mutta tyttöä ruokittiin ja hänelle annettiin revitty takki ja puiset kengät.
  Kun kevät tuli ja lumi alkoi sulaa. Tyttö heitti pois kovan työn lohkot ilolla ja meni jälleen etelään. Hänelle ei maksettu mitään, ja Gerdan täytyi syödä almua. Lisäksi tyttö lauloi edelleen hyvin. Hänen mekkonsa oli täysin rispaantunut, ja hänen paljaat jalkansa olivat kiimainen ja peitetty kuorella. Tyttö tuli vihdoin Balkanille. Ohitti Unkarin ja saapui Turkkiin.
  Kerjäläinen zamorashka muutti Istanbuliin. Hän piiloutui turkkilaisilta metsiin ja piiloutui kristityiltä.
  Kuitenkin jo matkalla itse pääkaupunkiin vaalea tyttö jäi kiinni. Ja koska muslimien standardien mukaan hänet voitiin jo mennä naimisiin, Gerda pestiin, pukeutui ja myytiin neitsyenä huutokaupassa. Tyttö, jolla on kauniit valkoiset, kiharat hiukset, on arvokas tavara. Hän meni vanhan emirin luo. Ja täytyy tapahtua, että tämä emiiri sairastui heti oston jälkeen niin vakavasti, ettei hän voinut täyttää avioehtoaan.
  Tyttö asui haaremissa. Tyydyttävä, kuin kultaisessa häkissä, mutta tylsä. Totuus oppi turkkia ja arabiaa.
  Löysi islamin. Uusi uskonto oli kaiken kaikkiaan yksinkertainen, melkein ymmärrettävä. Ei ole selvää, saako hän haaremin miehiä kuolemansa jälkeen? Ja pitääkö hän siitä?
  Tytöstä tuli vähitellen tyttö ja upean kaunis, ja emiiri kuoli pitkän sairauden jälkeen.
  Ja nyt Gerda on jälleen laitettu myyntiin. He riisuutuvat alasti satojen himokkaiden miesten edessä ja myyvät heidät sulttaanin haaremille. Gerda saa vähitellen vaikutusvaltaa siellä, ja hänestä tulee sulttaanin vaimo. Mutta Ottomaanien valtakunta on jo taantumassa. Venäjän kanssa syttyy sota, joka uhkaa lopettaa Turkin hallinnan Krimistä ja Mustastamerestä.
  Natsit voitettuaan Itä-Kubanissa Neuvostoliiton joukot piirittivät Krasnodarin. Etelässä taistelut kehittyivät vielä menestyksekkäämmin. Useat alueen kaupungit vietiin liikkeelle. Ja torjui myös Sukhumin voimakkaalla iskulla Georgialta.
  Saksalaiset tulivat sisään. Venäläiset T-54- ja IS-7-panssarit osoittautuivat tehokkaiksi hyökkäyksessä. Myös Saksa voitti Pariisin lähellä. Ja se hylättiin.
  Hitler vaipui epätoivoon. Venäjän joukot liikkuivat Mustanmeren suuntaan ja lähestyivät jo Krasnodaria. Ja murskasi vihollisen. Romanian yksiköt antautuivat rykmenteissä ja hyvin usein rummun tahdissa.
  Kävi selväksi, että etuosaa ei voinut pitää niin helposti. Ja sitten Italia alkoi luovuttaa uudesta rintamasta, jonka puna-armeija avasi saksalaisia vastaan. Ja alkoi etenemään etelässä.
  Lyhyesti sanottuna se osoittautui tappavaksi ja tappavaksi Fritzille.
  Tyttöpataljoona eteni kohti Mustaa merta.
  Soturit heittivät kranaatteja paljain jaloin. Ja he niittivät saksalaisia konekivääreillä.
  Täällä, tällä kartan alueella, sota käytiin paljon menestyksekkäämmin kuin todellisessa historiassa. Kylähaarukka on jo varattu. Saksalaiset juoksevat. Venäjän puna-armeijalla on tällä alueella suuri ylivoima jalkaväessä ja ratsuväessä. Saksalaisilla ei yleensä ole mitään kevyitä venäläisiä panssarivaunuja vastaan.
  Ja Neuvostoliiton kenraalit, jotka luottavat voittoon ja ihmisten mielialaan, sanotaanpa niin - majuri.
  Veronica heittää kranaatin paljain jaloin. Hajottelee saksalaisia ja vinkkaa:
  - Olkoon Venäjä kaiken yläpuolella!
  Victoria myös ampuu. Hän heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua keuhkoihinsa:
  - Olkoon tulevaisuuden maailma meidän!
  Lisäksi jo kaunis tyttö Juliana ampuu itsensä ilman seremoniaa.
  Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin. Ja Fritzit olivat hyvin hajallaan.
  Tyttö huudahti:
  - Olen raivoisa tiikeri!
  Ja sitten myös Anna, kuin ampuisi. Ja paljain jaloin hän laukaisee kranaatin hyvin vinosti, rikkoen Kaiserin yksiköt kuin lasin.
  Ja sanoo:
  - Voiton psykologia! Kohtalon demokratia!
  Ja sitten Matryona laukaisee kokonaisen laatikon räjähteitä. Ja kuinka se räjäyttää Keisarin sotilaat. Ja huutaa:
  - Venäjälle avaruuden korkeuksissa!
  Kaksi kaunista tyttöä ratsastaa kevyellä tankilla "Marten" -2. Hyvä auto kahdella konekiväärillä. Panssari ei ole liian paksu, mutta siihen mahtuu konekiväärit. Muoto on virtaviivainen. Tytöt Olga ja Zhenya istuvat sisällä, makuulla ja kirjoittelevat itselleen saksalaisia.
  Ei huono auto - nopeus satakaksikymmentä kilometriä tunnissa. Erinomainen läpäisevyys. Ja toukka.
  Tytöt täyttävät saksalaiset sotilaat lyijyllä ja laulavat;
  Sinä, isä, olet valoisa kuukauden,
  Että sinä et loista samalla tavalla
  Ei sama, ei sama
  Kaikki piiloudut pilvien taakse
  Olet uhkaavan pilven peitossa!
  Kuten meillä oli Pyhällä Venäjällä.
  Pyhällä Venäjällä, kivessä Moskovassa.
  Kreml oli loistavassa kaupungissa,
  Lähellä Ivana, lähellä Suurta,
  Arkangelin katedraalissa,
  Kuten oikealla kuorolla oli:
  Nuori jousiampuja seisoo kellon päällä,
  Seisoen kellon päällä, rukoillen Jumalaa,
  Hän itkee joen virratessa
  Itkee - kyyneleet virtaavat,
  Hän lyö berdyshia varrella,
  Berdysh varrella kostealla maalla:
  "Olet goy, äiti maa on kostea,
  Hajotat kaikkiin suuntiin
  Sinä avaudut, arkkulauta,
  Käänny ympäri, kultainen damasti!
  Nouse, nouse, ortodoksinen tsaari,
  Ortodoksinen tsaari Aleksei Mihailovitš!
  Katso perhettäsi
  Pyhälle Venäjälle, Äiti Moskovalle,
  Moskova-äiti, orpo!"
  Tytöt laulavat itsekseen ja murskaavat saksalaiset. He kävelevät ruumiiden yli ja jättävät verisen jäljen toukkien kanssa. Tässä ovat tytöt. Myös tankin sisällä he ovat melkein alasti, samoissa shortseissa ja paljain jaloin. Mutta todella kauniita tyttöjä.
  Ja saksalaiset kärsivät tulistaan valtavia tappioita. Konekiväärit ovat raskaita ja nopeasti ampuvia. Ja tytöt ovat erittäin älykkäitä. Tsaarin armeija oli hyvin varusteltu.
  Venäjälle työskentelee myös juutalaisia tiedemiehiä. Tässä on tuolloin maailman tehokkain Ilja Muromets-7 pommikone, joka lensi pommittamaan saksalaisia. Maailman ensimmäinen 12-moottorinen lentokone. Kahdeksantoista konekivääriä ja kaksikymmentäkaksi tonnia pommeja. Tässä on auto.
  Toistaiseksi vain yhtenä kappaleena.
  Ja myös tytön miehistössä. Ja melkein alasti, yhdessä uimapuvussa. Se on erittäin kaunis ja seksikäs.
  . LUKU #13
  Ilja Muromets-7 pommikoneen soturimiehistön komentaja Valentina. Todella kaunis ja kurvikas blondi. On välttämätöntä, että auto hidastaa ja peittää saksalaisen bunkkerin tarkalla pomminheitolla.
  Hitlerin sotilaat ovat vahvoja ja kurinalaisia. He ampuvat Neuvostoliiton ja Venäjän hirviötä. Mutta soturit iskevät vastauksena. Kahdeksan konekivääriä kirjaimellisesti pyyhkäisevät pois Saksan jalkaväen. Saksan armeijan repeytyneet sotilaat putoavat.
  Tulta johtamassa kultatukkainen Lada virnistää lihansyöjänä. Tyttö jopa riisui rintaliivit keskittyäkseen paremmin. Ja pudistaa paljas rintaansa. Vain upea kaunotar. Siinä on niin paljon hellyyttä ja tarkkuutta. Lada itse on laiha, mutta jäntevä, ja vyötärö on ohut, kuin ampiainen.
  Galina ampuu myös konekivääreillä saksalaisia. Myös tyttö, sekä kaunis että kurvikas. Paljain jaloin hän painaa liipaimia. Ja naama on niin kaunis. Ei soturi, vaan supertyttö.
  Galina sanoo hymyillen:
  - Tsaari Joseph Vissarionovichin isän kunniaksi!
  Aggressiivinen ja upea, lehtikultainen Lada vahvistaa:
  - Lakaistaan Juudas vispilällä!
  Valentina painaa paljain jalkansa poljinta. Tonnin pommi putoaa saksalaisen bunkkerin päälle. Tämä on tappavaa voimaa. "Ilja Muromets", kiihtyy niin, että sirpaleet eivät kosketa sitä. Bunkkeri räjähtää ja nostaa savupatsaan.
  Tytöt huudahtavat yhteen ääneen:
  - Lyö! He antoivat Fritzin!
  Ja piiskaa iloisesti paljain jaloin. Kyllä, nämä ovat tyttöjä, jotka pystyvät voittamaan saksalaiset. He taistelevat haaveillessaan maailmasta, jossa ihmiset eivät koskaan tapa ihmisiä. Esimerkiksi jos Josif Stalinin Neuvostoliiton valtakunta valloittaa koko maailman. Mutta Venäjä, tai pikemminkin Neuvostoliitto, on ainutlaatuinen kokonaisuus, josta voi tulla ikuinen imperiumi! Koska Josif Stalinin dynastia voi hallita vuosisatoja. Ja keisari Nikolai II:n kukistamisen jälkeen Venäjä sai lopulta vakautta ja lopulta kaikki hyväksyivät dynastian legitiimiyden.
  Ja nyt tsaari ja GKO:n puheenjohtaja Josif Stalin, joka voitti opposition, murtaa saksalaisten selän.
  Yksi tsaari Stalinin vahvoista toimenpiteistä on naisten houkutteleminen armeijaan. Ja venäläinen nainen on maailman kauhein soturi! Eikö ole!?
  Täällä esimerkiksi Sokol-hävittäjällä lentäjä Alice ryntää. Niin kaunis tyttö, blondi ripaus punaista hiuksissaan. Hoikka tyttö, melkein alasti.
  Paljain jaloin painaa poljinta ja liikkuu. Ja sitten hän ampuu itsensä. Ampuu alas saksalaisen auton suurella konekiväärillä. Saa hänet palamaan ja sanoo:
  - Olen syntynyt kuninkaalliseen palvelukseen! Tyttö on melko siisti ja siniverinen, husaarit!
  Ja kiihdyttää "Falconin" nopeutta. Ehkä venäläiset, Neuvostoliiton lentokoneet, vaikka eivät suihkukoneet, ovat jollain tapaa maailman parhaita.
  Ja jo edessä ilmestyi raskaampi ja edistyneempi tankki, jonka loi suuren Mendelejevin pojanpoika. Kone kahdella pikatulitykillä ja kymmenellä konekiväärillä. Ja tytöt myös hallitsevat tällaista kolossia.
  Ja venäläinen panssarivaunu tulee tuhoamaan saksalaiset. Lisäksi tehokkaalla dieselmoottorilla ja melko kelvollinen ja ketterä.
  Tytöt tankissa laulavat;
  Jumalan rakas Venäjämme,
  Antelias vauras maa...
  No, monarkit ovat kauniimpia, kauniimpia -
  Isä tsaari Stalin - paratiisi!
  Ja tankin telat murskaavat saksalaiset sotilaat. Kirjaimellisesti suolet ryömivät jo ulos ja verivirrat virtaavat toukista.
  Panssarin komentaja Tatjana Krupskaja sanoo:
  - Kyllä, me voitamme Venäjälle!
  Tyttö on muuten ruhtinasperheestä, mutta taistelee yksin pikkuhousuissa. Mutta niin suloinen. Hänellä on suuri sisäinen voima.
  Tyttö painaa poljinta paljain jaloin ja sanoo hampaat paljastaen ja nauraen.
  - Olet suurin tsaari Josif Stalin!
  Ja soturit ovat varmoja, että he saapuvat Berliiniin sellaisella tankilla. Ja kaikkien sotureiden ja sotureiden luottamus vahvistuu.
  Natasha innostuneena alkoi säveltää ja laulaa. Muut tytöt hurrasivat;
  Jotta pyhä Venäjä taistelee meidän osaamme,
  Olemme tyttöjä jättiläissydämillä...
  Neuvostomaan fasisti haluttiin
  Mutta Rodin kanssa olemme aina yhtenäisiä taistelijoita!
  
  Olkoon Venäjämme ikuisessa kunniassa,
  Tšingis-kaanin laumat eivät valloita meitä...
  Taistele isänmaan puolesta äläkä pelkää,
  Murskaamme kaikki uskottomat!
  
  Taivutamme väkivaltaiset fasistit torveen,
  Usko minua, kukaan ei voita Venäjää ...
  Loppujen lopuksi Jeesus, Korkein Jumala, on kanssamme,
  Ja älä kanna Fritzin hölynpölyä!
  
  Kaikki tietävät, että Isänmaa on meille annettu,
  Raivokkaisiin voittoihin pimeyttä tuntematta...
  Kauhea Saatana paljasti hampaansa,
  Paita veressä!
  
  Komsomolin jäsenelle ei ole sanaa pelkuri,
  Tytöille esteet eivät ole merkittäviä ...
  Valkoinen Jumala auttaa meitä Jeesus,
  Kuolemattomuus on korkein palkinto!
  
  Taistelimme hyvin rohkeasti Moskovan lähellä,
  Vaikka saksalaiset käyttävät uskomatonta voimaa ...
  Taisteli puolialasti paljain jaloin
  Ja uskon, että voitto varmasti odottaa!
  
  Venäläisten soturien suuruus elää,
  Eikä hän koskaan anna periksi natseille...
  Annamme Fritzin raivoissaan kulutukseen,
  Mikä ei noussut kovin likainen roskat!
  
  Kyllä, Hitler, olet ovela ja ovela,
  Pystyy jopa valtaamaan puolet maailmasta...
  Mutta Stalin on myös urhoollinen kotka,
  Älä tee itsestäsi idolia!
  Ei komsomolin jäseniä, älkää perääntykö,
  He eivät edes pelkää pakkasta...
  Ja Fritzistä tulee pian peli,
  Onhan venäläiset aina kyenneet taistelemaan!
  
  Venäjä on rakkauden isänmaa,
  Ja tekee kommunismin lahjaksi...
  Luokitusta ei tarvitse rakentaa verelle
  Häpeämättömän revansismin virneellä!
  
  Kyllä, Fuhrer haluaa ottaa meidät kurkkuun,
  Ja kallista Venäjää koko rakennustelineen yli...
  Mutta taistelemme kiivaasti viidestä
  Onhan Stalin kanssamme viitta ja hattu!
  
  Hän on suuri soturi, kaikki tietävät
  Ja komsomolin jäsenet ovat aina paljain jaloin...
  Ja siirrämme Hitlerin partaan,
  Punosemme palavat kirkkaassa lämmössä!
  
  Soturit ovat kohtalomme,
  Murskaamme valtavan Pantterin...
  Vaikka Adolf loi pahan kaaoksen,
  Ilmoitamme hänelle normin ja toimenpiteen!
  
  Ei ole älykkäämpää ja vahvempaa Stalinia,
  Hän on suuren jättiläisen maan johtaja...
  Ja voitit Fritzin vahvemmin, tyttö
  Loppujen lopuksi olemme aina yhtä taisteluissa!
  
  Saavutuksia varten rakennamme kokonaisen sarjan,
  Tähtää tähtiin nopeasiipisenä linnuna...
  Ja siitä tulee kova tulos,
  Sellaisia tyttöjä, ylpeitä kotkia!
  Elokuu 1947 oli lähestymässä loppuaan. Yöt pidentyivät ja päivät lyhenivät. Tytöt ajoittain torjuvat natsien hyökkäykset. Suuri isänmaallinen sota on jatkunut niin monta vuotta. Se on vain kauhea ja vaikea testi. Mitä ei voi verrata mihinkään. Hän työskentelee kovasti viisitoista tai kuusitoista tuntia päivässä ja syö ruokakorteilla ollessaan nälkäinen uupumuksen partaalla.
  Tietysti aktiivisessa armeijassa se on paljon parempi kuin takana. Ja tytöt voivat pissata vähän, kun on lyhyt tyhmä.
  Natasha paljain jaloin esiin, itse säveltänyt:
  Venäjän joukot saavuttivat Oderin. Nikolai II:n tsaariarmeija on jo voittanut monia voittoja. Monet Itävalta-Unkarin kaupungit valloitettiin, taisteluita käytiin Budapestissa. Missä muualla unkarilaiset vastustivat. Pali Przemysl, Lviv, Krakova, Bratislava ja monet muut siirtokunnat.
  Saksalaiset kärsivät raskaita tappioita ja vetäytyivät. Itävaltalaiset luovuttivat kokonaisia rykmenttejä ja jopa divisiooneja. Ja liput nostetaan orkesterien alle. Sota jatkui kuin sadussa - miellyttävästi pienellä verenvuodatuksella ja vierailla alueilla.
  Vaikka yleensä Venäjällä oli harvoin näin onnekas valloitusten aikana. Ja melkein kaikki sodat ja voitot annettiin venäläisille suurella verenvuodatuksella.
  Ehkä Olegia kutsuttiin profeetalliseksi, koska hän pystyi pakottamaan Bysantin antautumaan ilman verta?!
  Joka tapauksessa Nikolai II vaati suurimman roolia.
  Tytöt menivät ulos Oderille. Syksy on jo saapunut. Kultaiset lehtimatot.
  Soturit taputtivat matoille. Ja syöksyi veteen.
  Joessa roiskuva Veronica kysyi Victorialta:
  - Luuletko, että tsaari antaa maata talonpojille sodan jälkeen?
  Komentava tyttö pudisti päätään.
  Miksi talonpojat tarvitsevat maata?
  Veronica naurahti ja huomautti:
  Joo, he eivät kestä sitä yksin. Mutta on olemassa vahvoja yritysjohtajia, jotka voivat vetää.
  Victoria vastasi ankarasti:
  - Täällä he myyvät maan luotolla. Ehkä se on parempi näin.
  Juliana kääntyi vedessä ja huomautti:
  - Todennäköisesti maanomistajilla on parempi saada maa. He voivat ajaa suuria maatiloja ja käyttää traktoreita. Yksityinen, suurtuotanto on tehokkainta!
  Veronica suostui vastahakoisesti:
  - Voi olla. Mutta tämä luo lisäarvoa!
  Juliana naurahti ja huomautti:
  - Mutta tehokkuus on mahtava!
  Victoria, jolla oli everstin arvo, huomautti hymyillen:
  - Se stimuloi kehitystä. Ja mitä järkeä on antaa maata talonpojalle ja jopa juomarille. Maanomistaja ruokkii puolet maailmasta venäläisellä leivällä! Maamme on erittäin rikas!
  Veronica oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, Venäjä on rikas ja elämä paranee! Esimerkiksi veljeni työskentelee Putilovin tehtaalla työnjohtajana. Ja hänen palkkansa on kolmesataa ruplaa, bonuksia lukuun ottamatta.
  Victoria pyörähti ympäri ja löi ihaillen paljain jalkansa veteen ja puri:
  - Niin siinä lukee! Venäjä nousee! Ja pian siitä tulee entistä vahvempi!
  Tytöt uivat Oderissa ja keskustelivat rennosti. Anna kysyi tytöiltä:
  Mitä luulet odottavan meitä kuoleman jälkeen?
  Juliana hymyili ja vastasi:
  - Ateistit sanovat - olemattomuus. Ja uskonto opettaa - sielu menee Jumalan luo, ja Hän päättää, minne mennä taivaaseen tai helvettiin.
  Veronica kysyi Julianalta:
  - Luuletko, että on olemassa jumala?
  Tyttö löi vettä paljaalla jalallaan, kohotti aallon ja vastasi:
  - Rehellisesti sanottuna en tiedä. Argumentteja on sekä Jumalan puolesta että sitä vastaan. - Tyttö roiskui taas ja huomasi. - Tähän kysymykseen ei tietenkään ole vastausta, mutta voit esittää erilaisia argumentteja.
  Victoria oli samaa mieltä tästä:
  - Varmasti hyvin erilainen. Ja mistä tässä on puhuttavaa. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että koska me voitamme, Jumala on tietysti olemassa! Mutta oli aikoja, jolloin jouduimme mongolitataarien alle. Ja sitten kysymys kuuluu - missä oli Korkein Jumala?
  Juliana huomautti viattomasti hymyillen:
  - Mutta on jotain paljon pahempaa kuin mongoli-tatari ike!
  Victoria ihmetteli
  - Mikä on pahempaa kuin mongoli-tatari ike?
  Juliana itse asiassa sanoi:
  - Vanhuus! Mikä voisi olla pahempaa kuin vanhuus!?
  Victoria suostui:
  - Kyllä, siitä tulee todella huonoa!
  Tytöt olivat hiljaa. Heistä oli jotenkin noloa puhua siitä. Tytöt ottivat sen ja hyppäsivät ulos kylmästä vedestä. He juoksivat luokseen, välkkyen pyöreinä, paljain kantapään.
  Marusya juoksi heidän kanssaan ja kysyi virnistettynä:
  - Mutta ihmettelen, miksi tarvitsemme vanhuutta? Se on sanottava epäinhimillistä!
  Victoria suostui tähän helposti:
  - Todella epäinhimillistä! Parasta on olla ikuisesti nuori ja terve!
  Tytöt olivat kekseliäitä ja hauskoja, pyörähtelivät kuperkeissa.
  Veronica hymyillen ja virnistellen ehdotti:
  - Kyllä, armeijamme on vahvoja tyttöjä! Ja ollaan loistavassa kunnossa!
  Ja tyttö vilkutti ystävilleen. He kaikki purskahtivat nauruun hymyillen, harpiot.
  Juliana ehdotti:
  - Etsitään elävä vesi ja tullaan todella kuolemattomaksi! Siitä tulee erittäin siistiä!
  Tytöt virnistivät ja vilkusivat toisilleen.
  Sitten Victoria ehdotti hampaat paljastaen ja huomasi:
  - Kyllä, olisi kiva löytää tapa olla vanhentumatta. Kuinka hyvää ja kaunista se olisikaan!
  Tyttö kuvitteli maailman kaunottareilla ja nuorilla miehillä. Ehkä jopa parempi ilman partaa, jotta kasvot ovat kauniimpia ja söpömpiä.
  Veronica vastasi huokaisten:
  - Kyllä, tämä on upeinta mitä maailmassa voi olla! Haluamme ikuista nuoruutta ja valoa.
  Ja tyttö nauroi paljastaen helmihampaitaan.
  Victoria hyppäsi ylös ja ehdotti:
  Tehdään vanhuus todella loppuun! Tätä ei yleensä voida hyväksyä! Ihmiskehon ei pitäisi ikääntyä!
  Veronica virnisteli ja hyppää, lauloi:
  - Herra eversti, kuin vanheta! Ei ole parempi kuolla Venäjän puolesta! Rohkeuden ja kunnian vuoksi - en vitsaile! Hän vastasi - olenko punainen? En halua!
  Tytöt nauroivat vielä kovemmin. Se on erittäin kaunis.
  Juliana ehdotti nauraen:
  - Ja nuorennetaan kaikki vanhat naiset! Niin että kaikki loistaa kuin aurinko!
  Victoria suostui ja hyppäsi korkeammalle:
  - Isänmaan ja Nikolai Suuren puolesta!
  Anna, tämä punatukkainen soturi, puhui:
  - Mutta kaikesta huolimatta nunnat eivät rukouksista huolimatta nuorene. Vaikka heillä on pyhä henki. Joten alat miettiä, missä on Jumalan oikeudenmukaisuus?
  Victoria veti syvään henkeä ja vastasi:
  - Huijaus seisoo ympäri maata... Missä olet omistaja, missä?
  Veronica lauloi raivoissaan:
  On monia mahtavia ihmisiä
  Kenen teot elävät vuosisatoja....
  Siellä on monia kirkasaamisia lintuja,
  Mitä kutsutaan kuolemattomuiksi!
  
  Ja eeposten sankarit,
  He voittivat lauman kerralla ...
  Venäjä synnyttää suuren voiman,
  Basurman taistelussa repii!
  
  Mutta yksi kaksipäinen kotka,
  Tsaarihallinto kunniakas Nikolai...
  Hän säteilee taivaan alla,
  Sinä rukoilet hänen puolestaan, mene siihen!
  
  Koko Venäjän keisari
  Mikä nosti sellaisen maan...
  Todellinen tehtävä
  Edistykselle ja antiikin puolesta!
  
  Voitti japanilaiset taisteluissa
  Saksalaiset voittivat heti...
  Tyttöjen ääni soi,
  Nikolai meidän Herramme!
  
  Ja kuninkaamme ei anna periksi taistelussa,
  Suuren jättiläisen rakentamisessa...
  Hän lyö vastustajia kovasti,
  Ja se osoittautui raivokkaaksi linjaukseksi!
  Tytöt poimivat kauniin laulun yhteen ääneen. He ovat niin upeita ja täyteläisiä laulajia. Heillä on niin kaunis laulu.
  Kyllä, upeita tyttöjä.
  Joten säteilevä Natasha, upein tytöistä, kirjoitti.
  Täällä hänet pakotetaan pysähtymään ja ampumaan natsien lentokonetta. Heittää kranaatin paljaalla jalalla. Ampuu alas iskusotilaiden ja huudahtaa:
  - Voitto!
  Zoya myös ampuu ja ampuu erittäin tarkasti. Ampuu alas fasistisen koneen ja karjuu:
  - Kommunismille, Neuvostoliiton maalle!
  Ja hänen alaston, pyöreän kantapäänsä heittää räjähdyspakkauksen.
  Johtaa tulta ja Augustinusta. Hän on kaunis, hyvin lihaksikas ja ruskettunut tyttö. Ja hänen kuparinpunaiset hiuksensa leijuvat tuulessa kuin proletaarinen lippu.
  Ja paljain varpain, ikään kuin heittäisi kranaattia tappavalla voimalla, erittäin tuhoisaa voimaa.
  Ja huutaa:
  - Isänmaan ja vapauden puolesta loppuun asti!
  Svetlana taistelee myös villillä iskuilla. Ja paljain varpaillaan hän heittää kranaatteja, joilla on valtava, murhaava voima. Ja repii vastustajat repeytyneiksi paloiksi.
  Ja huutaa:
  - Suuren kommunismin puolesta!
  Ja kuten kieli näyttää. Ja paljaalla, pyöreällä, vaaleanpunaisella kantapäällään tyttö antaa periksi räjähdyspakkaukselle.
  Todettakoon, että nämä tytöt taistelevat hyvin.
  Warrior-luokka - super!
  1. syyskuuta 1947 Kolmannessa valtakunnassa juhlittiin kahdeksan vuotta toisen maailmansodan alkamisesta.
  Hitler ja hänen eläintarhansa juhlivat tapahtumaa yhdessä juhlailla, tanssien ja gladiaattoritaisteluilla.
  Fuhrer istui ylellisessä nojatuolissa ja katseli tyttöjen tanssimista.
  He menivät ensin ulos mekoissa ja kengissä ja alkoivat sitten riisua.
  Tytöt riisuivat vaatteensa ja kenkänsä. Ja vähitellen jäi vain pikkuhousuihin ja paljain jaloin tanssiviin tansseihin.
  Ne näyttivät myös erittäin kauniilta.
  Fuhrer murahti kuin villisika ja pyöri tuolissaan. Mutta nämä ovat silti vain kukkia.
  Täällä tytöt tanssivat ja gladiaattoritaistelut alkoivat.
  Natsit alkoivat taas syödä ja lyödä vetoa.
  Fuhrerin pöytä oli ylellinen, ja sillä oli runsaita ruokia, erilaisia maukkaita asioita.
  Hitler söi hedelmiä mielellään.
  Hänen mielialansa oli kohtalaisen taistelullinen, eikä liian iloinen. Sota jatkui ja puna-armeijan vastarinta on jopa voimistunut viime kuukausina.
  Venäläisillä oli uusi T-54-panssarivaunu, joka oli paremmin aseistettu ja suojattu ja pystyi vastustamaan natseja. Ja mahtava IS-7 ilmestyi. Tietenkin viimeinen säiliö on erittäin kallis ja vaikea valmistaa, eikä sitä periaatteessa voida valmistaa massatuotantona.
  Mutta hänen tykkinsä pystyy tunkeutumaan saksalaisten tankkien läpi. Lisäksi, vaikka uusin IS-7-kone ei murtaudu läpi ja ammus menee kimppuun, se kykenee melko lailla tekemään sen toimintakyvyttömäksi.
  Neuvostoliitolla on siis jo tietty valta.
  Mutta ensimmäinen pari juoksee areenalle. Lapset aloittavat tappelun. Kaksi noin 10-11-vuotiasta poikaa kolmijakoineen ja verkkoineen hyppäsi ulos toiselta puolelta. He olivat samoissa punaisissa uimahousuissa.
  He juoksivat, välkkyen paljaita korkokenkiä. He kumartuivat Fuhrerille ja taivuttivat liikkuvaa selkänsä.
  Vielä ruskettuneiden pikkupoikien ohuet, lihaksikkaat vartalot, joita ei voi edes kutsua teini-ikäisiksi.
  Hitler kuvitteli, että heitä ruoskittiin tai heidän pienet pyöreät kantapäänsä poltti kuuma sorkkarauta - se olisi siistiä.
  Ja tässä on vielä kaksi poikaa, joilla miekat ja kilvet ovat lopussa. Myös alasti ja avojaloin sinisissä uimahousuissa. Mutta heidän aseistuksensa on epäsymmetrinen.
  Eläimen jäsenet alkoivat lyödä vetoa.
  Pojat ovat suunnilleen saman pituisia ja ikäisiä. Valittu kiehtovaksi. Molemmat osapuolet taistelevat kuolemaan asti. Vaikka he antaisivat anteeksi, heitä kidutetaan kellarissa kantapäiden pakollisella polttamisella.
  Tässä ovat vedot. Hitler vaatii hintojen salassapitoa. Muuten ympäristö ei uskalla vastustaa Fuhreria.
  Ja siten taistelusta ei ainakaan neuvoteta.
  Ja anna molempien osapuolten taistella.
  Pojat törmäsivät toisiaan vastaan, ja heilutelkaamme miekkoja ja kolmihampaita. Oli ilmeistä, että heitä ei koulutettu kovin hyvin, mutta heillä oli idea. He kietoivat yhden verkkoon, ja pistetään kolmihampailla. Mutta sitten poika sai miekan olkapäähän. Ja siellä oli naarmu.
  Lapset jatkoivat toistensa puukottamista ja leikkaamista. Veri valui välittömästi. Ja poikien paljaat jalat jättivät helakanpunaisia, siroja jalanjälkiä.
  Fuhrer piti siitä, kun pojat tappoivat toisensa. Ja kun he leikkaavat ja raastavat säälimättä.
  Täällä pojat olivat jo haavoissa, ja yksi heistä oli lopetettu. Ja he ryntäsivät miekoilla toiselle. He lopettivat myös hänet ja pakottivat hänet rauhoittumaan. Ei tarvinnut edes pyytää armoa.
  Kuolleiden poikien kantapäät poltettiin ja ne kiinnitettiin koukuilla. Ja raahattiin krokotiileille.
  Kaksi selviytyjää sinisissä pikkuhousuissa vastasi ja parantava este. Niitäkin pistivät kolmihampaat.
  Hitler ei ollut kovin innoissaan tästä taistelusta ja huomautti:
  - Kyllä, jokin ei ole niin koskettavaa! Milloin otamme Stalingradin?
  Mainstein vastasi hymyillen:
  - Hyökkäys on jo alkanut, ja tällä kertaa joukkomme ovat paljon paremmin valmistautuneita!
  Fuhrer nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Minä uskon! Olemme tehneet hienoa työtä!
  Guderian huomautti:
  - Toistaiseksi Neuvostoliitossa T-54:ää on valmistettu niukasti, ja meillä on valtava etu tankkeina!
  Hitler suostui:
  - Kyllä meillä on! Mutta voimme menettää sen!
  Guderian totesi luottavaisesti:
  - Pyramidin muotoinen panssari on itsessään täydellisyyttä, venäläiset eivät pysty parantamaan sitä!
  Fuhrer taputti käsiään:
  - Meidän on parempi katsoa ottelua!
  Tällä kertaa areenalle saapui kaunis tyttö, jolla oli vaaleat hiukset. Hänellä oli yllään string bikinit. Ja tietysti paljain jaloin ja erittäin seksikäs.
  Hitler huomautti:
  - Hieno taistelija!
  Ja vastustaja oli myös tässä tapauksessa ruskean karhun arvoinen. Aika iso ja vaarallinen.
  Tyttö oli aseistettu miekalla ja tikarilla. Ja pitkä, lihaksikas, jo melko kokenut taistelija.
  Hän väänteli paljas jalkaansa ja huusi:
  
  Ne, jotka ovat kuolemaisillaan, tervehtivät sinua!
  Hitler huusi:
  - Ei! Haluan sinun elävän!
  Kaunis tyttö nyökkäsi.
  - Yrittää!
  Fuhrer löi vedon ja murisi:
  - Lyö vetoa myös karhulle, muuten emme voita mitään!
  Vedot menivät nappeja painamalla. Hitler otti kulauksen appelsiinimehua, jossa kellui jäätelöä.
  Taistelu alkoi ... Karhu oli nälkäinen ja vihainen ja hyökkäsi kiivaasti. Tyttö poisti sen miekalla ja siirtyi sivulle. Karhu karjui karjuneena kuin se ryntäisi. Ja soturi muuttui jälleen.
  Hän on itse asiassa nopea. Leikkaa miekalla kasvoihin. Mutta peto kääntyy ympäri ja koukuttaa gladiaattoritytön kynsillään vatsaan. Lehdistössä oli verisiä naarmuja.
  Führer huomautti iloisesti:
  - Hyvä tappelu.
  Ja hän kysyi Speeriltä:
  - Voitko lisätä levykkeiden tuotantoa?
  Ase- ja sotatarvikeministeri vastasi luottavaisesti:
  - Tietenkin me voimme! Vaikka tekniikka täällä on melko monimutkaista. Mutta nämä koneet eivät käytännössä kärsi tappioita, paitsi kaatumisissa. Ja heidän määränsä riveissä kasvaa.
  Tyttö sillä välin viipaloi karhua. Hän oksensi verta. Ja jäi tikari silmään. Ja se oli jo tappavaa. Raapiessaan tyttöä tuskassa, peto vaikeni.
  Hän heitti sen pois ja nousi ylös. Hän laittoi paljaan, viipaloidun jalkansa karhun päälle ja karjui:
  -Voitto!
  Hänen rintaliivit ovat repeytyneet pedon kynsistä ja hänen rinnansa ovat paljastuneet ja naarmuuntuneet edestä. Ja leikkaa hieman selkää. Mutta ei se mitään vakavaa ole. Mutta tyttö vuotaa verta. Ja karhusta ja ylipäätään lätäköstä.
  Hitler suuteli häntä ja sanoi:
  - Olet ihana!
  Sen jälkeen suuri diktaattori käski:
  - Palkitse hänet hopeisella rautaristillä ja lähetä hänet lomakeskukseen kolmeksi päiväksi!
  Sen jälkeen tyttö lähti hyvin tyytyväisenä.
  Taistelijat taistelivat taas. Tällä kertaa kaksi noin 12-vuotiasta poikaa kohtasi tyttöä kahdella sapelilla. Pojilla oli lyhyet miekat ja kilvet.
  Taistelu käytiin samoissa uimahousuissa, tyttö mukaan lukien. Taistelu lupasi olla mielenkiintoinen.
  Tyttö liikkui hyvin, mutta pojat ovat hyvin koulutettuja. Ja taistelu oli kilpailullista.
  Fuhrer kysyi Guderianilta:
  - Onko IS-7-tankki hyvä?
  Komentaja ja strategi vastasi rehellisesti:
  - Ei huono auto! Edes 128 millimetrin tykki ei ota sitä otsaan. Vain uusin ja edelleen harvinainen korkeapainease voi läpäistä sen. Ja sitten tarvitset suuren kaliiperin ja uraaniytimen.
  Fuhrer naurahti ja huomautti:
  - Stalingrad ei saa toistua!
  . LUKU #14
  2. syyskuuta 1947 Volgan kaupungin puolesta käytiin ankarat taistelut. Kapteeni Natashka Kaktusovan johtama naisten ampujapataljoona otti puolustusasennon Volodarsky-kadun raunioissa. Tytöt konekivääreineen ja kivääreineen, kranaattinippuihin sidottuna, piiloutuivat raunioiden taakse.
  Natasha itse on pilkullinen tunika alaston vartalonsa päällä, lyhyissä housuissa ja paljain jaloin. Kaunis ja kurvikas tyttö, vahvat lantiot, ohut vyötärö, lyhyt tukka puolilaatikon alla. Kasvot ovat erittäin ilmeikkäät, miehekäs leuka, siniset silmät leveästi toisistaan. Vaaleanruskeat hiukset muuttuivat harmaiksi pölystä, korkea rintakehä, kova ilme. Kapteeni Natasha on taistellut yli viisi vuotta ja nuoruudestaan huolimatta hän on nähnyt paljon. Tytön jalat ovat viiltojen ja mustelmien peitossa. Tyttö on ketterämpi liikkumaan paljain jaloin kuin karkeat ja kömpelöt saappaat.
  Paljas pohja tuntee pienimmänkin maaperän värähtelyn, varoittaa kaivoksen läheisyydestä, ja itse äitimaa lisää kestävyyttä. Toisaalta tytön jalat kovettuivat, eivätkä he pelänneet kuumaa metallia tai raunioiden teräviä rauniojälkiä, mutta toisaalta ne eivät menettäneet herkkyyttään ja joustavuuttaan varoittaen liikkeen jyrkillä. tankit.
  Sweet Natashka pitää kädessään kranaattia, johon on sidottu räjähdyspaketti. On tarpeen ryömiä mahtavaan saksalaiseen tankkiin "Lion", kastelemalla katuja konekivääreillä.
  Mirabela ryömi hänen viereensä. Myös paljain jaloin, joten kaikki pataljoonan tytöt osoittautuivat saappaista jäljittelevät komentajaansa. Hänen pölyiset pohjansa terävöityvät, kun tyttö ryömi nelijalkain. Mirabelan keltaiset hiukset ovat sotkuiset ja pitkät... Hieman pörröiset. Tyttö itse on hoikka, laiha, pienikokoinen. Hänet voidaan jopa luulla tytöksi, jolla on kapeat hartiat ja näennäisen suuri pää.
  Mutta Mirabela on jo kokenut paljon. Hän onnistui vierailemaan sekä fasistisessa vankeudessa, selviytyessään julmista kidutuksista, että kaivoksista, joista hän onnistui pakoon jollain käsittämättömällä ihmeellä. Mutta katsomalla hänen lapsellisia, helliä kasvojaan, et voi koskaan sanoa, että häntä lyötiin kumipuikoilla kantapäihinsä, virta kulki hänen ruumiinsa läpi.
  Mirabela ampuu ... Kolmannen valtakunnan sotilas, tässä tapauksessa arabi, kaatuu kuolleena, hänen kuononsa nostaa hiekkaa ja rauniota.
  Natashka sujauttaa nipun kranaatteja roskakasan alle. Nyt yhdeksänkymmentätonninen "leijona" ryömii tänne ja räjäyttää sen. Tytön siniset silmät kimaltelevat kuin safiirit hänen kasvoillaan, auringonpolttamasta ja pölystä kirpeänä.
  Kokemus viittaa siihen, että hyvin suojattu säiliö vaihtaa nyt asentoa. "Lionissa" on 100 mm sivupanssari ja jopa kulmassa. Kolmekymmentäneljä ei voi läpäistä sitä, vain raskailla IS:illä tai SU-100:illa tai T-54:illä on mahdollisuus. Mutta toukat ovat tavoite. Tärkeintä on viedä autolta liikkuvuus ...
  Svetlana ampuu konekivääristä... Sotilas, joka ei tiedä kansallisuutta, kaatuu. Suurimman osan itäisestä pallonpuoliskosta valloittaneet saksalaiset vaalivat arjalaista verta ja heittävät taisteluun siirtomaajoukkoja: arabeja, afrikkalaisia, intialaisia, erilaisia aasialaisia ja eurooppalaisia. Myös puolalaisten määrä on lisääntynyt - jotka ovat kehdosta asti tottuneet vihaamaan bolshevistista Venäjää. Ukrainan nationalistit, Donin kasakat, tšetšeenit ja koko Kaukasian Khaganate taistelevat täällä. Hitler nosti koko kansainvälisen.
  Paljon vihollisia...
  Svetlana väistää taitavasti konekivääritulen. Luoti melkein halkeili, pölystä mustantunut, pyöreä, tyttömäinen kantapää. Kaunis kapteeni tunsi jopa kutituksen siitä, kuinka läheltä lensi suurikaliiperinen lahja. Tyttö ristisi itsensä ja kuiskasi:
  Edes luoti ei estä meitä!
  Mirabela ampuu takaisin... Toinen tyttö Angelica - erittäin punatukkainen, keskimääräistä korkeampi ja lihaksikas vähäisistä annoksista huolimatta. Myös erittäin nätti tyttö, jolla on ylelliset lantiot, kohotettu vyötärö, ei naiselliset leveät hartiat ja korkeat rinnat.
  Angelica taistelee vain shortseissaan, tunika on repeytynyt ja murentunut pölyksi, eikä uusia univormuja toimiteta Volgan yli. Jumala varjelkoon siirtämästä lisää ammuksia ja pisaraa ruokaa uupuneille Neuvostoliiton joukkoille.
  Joten Angelica on melkein alasti, hänen jalkansa ovat naarmuuntuneet, varsinkin polvet. Sirpale osui oikean jalkapohjaan, ja se sattuu, on vaikea kävellä.
  Punatukkainen, pölyinen, melkein alaston Angelica vääntelee kauniita, mutta samalla kovia kasvojaan. Tyttö ampuessaan sanoo:
  - Herra, Moskova ja Stalin ovat yläpuolellamme!
  Ja hän katkaisee hyökkäävät natsit, itse tuskin ehtinyt perääntyä.
  Rauniot ja kapeat kadut vaikeuttavat valtavien saksalaisten tankkien kääntymistä ympäri. Täällä on melkein kaksisataa tonnia "hiiriä", eivätkä ne pääse kulkemaan ollenkaan ...
  Kuten Svetlana odotti, "Lev" ajoi vähän ja hautasi itsensä roskakasaan. Siellä tapahtui räjähdys. Toukka räjähti, pari vaurioitunutta telaa lensi pois.
  Haavoittunut tankki pysähtyi ja sen piipusta lensi ammus...
  Jossakin kaukaa jyrisi jättäen rauniot. Blondi Svetlana sihisi kuin käärme:
  - Se on minun laskelmani! Avasi tilin...
  Tyttökapteenin on jälleen pakko ryömiä pois. Saksalaiset ja heidän satelliitit eivät voi käyttää teknistä ylivoimaansa raunioissa. Itsepäinen Hitlerin syyn vuoksi Kolmannen valtakunnan laumat juututuivat asemataisteluihin melko suuressa ja hyvin linnoitettussa kaupungissa.
  Mirabela heittää kranaatin. Pakottaen heidät hyppäämään kaatuneisiin saksalaisiin tai arabeihin ja kääntymään. Yksi natsimilitanteista repii irti kätensä ja roikkuu siinä, englantilainen kello kompassilla.
  Mirabela sanoo hymyillen:
  - Mitä kompassi sinulle näyttää - tie helvettiin!
  Ja kaunis tyttö ravistaa irti pölyisestä kantapäästään tarttuvaa keramiikkaa.
  Angelica pölyttää myös kiinteillä, täyteläisillä rinnoillaan. Nännit ovat lähes mustia lialta ja kutisevat. Ja yritä pestä. Taas täytyy kaivaa, kun saksalaiset konepistoolit kirjoittelevat. Ja ryömi plastunskilla.
  Tyttöpataljoona säilyttää asemansa, vaikka pommituksia tapahtuukin. Ja he repivät raskaita kuoria, ja pommeja putoaa taivaalta ... Mutta mikään ei riko Neuvostoliiton sankaritaren rohkeutta.
  Täällä Svetlana näkee kuinka Pantteri ryömii. No, tämä tankki ei ole enää niin pelottava.
  Voit lyödä sen sivuun. Tyttö aivasteli, sylki ulos pölyn, joka kiipesi hänen tyylikkääseen suuhunsa. Hän otti käteensä kranaatin, jota painoi räjähdyspaketti. Sinun täytyy hiipiä huomaamatta. Mutta ympärillä on niin paljon savua.
  Angelica alkoi hiipiä ylös lepäillen viemäriin paljain varpaineen ja kyynärpäineen. Hän oli kuin kissa, joka vainoisi hiirtä. Tyttö muisti sodan tuolta kauhealta 41. vuoden kesältä, kun Wehrmacht hyökkäsi petollisesti Neuvostoliiton avaruuteen. Eikö tyttö ollutkaan peloissaan, melkein tyttö? Aluksi kyllä, mutta sitten siihen tottuu. Ja sinä näet jo jatkuvat kuorien purkaukset tavallisena meluna.
  Ja nyt se räjähti hyvin läheltä. Tyttö löi vatsalleen. Sirpaleet ryntäävät ylhäältä kuin villimehiläislauma. Angelica kuiskaa halkeilevin huulilla:
  - Oikeuden nimissä, Herra!
  Tyttö nopeuttaa ryömiä ja heittää kranaatin, johon on kiinnitetty räjähdyspakkaus. Nykyisyys lentää kaaressa. Kuuluu räjähdys, Pantherin ohuempi sivupanssari sopii. Saksalainen panssarivaunu alkaa palaa, taistelusarja räjähtää.
  Svetlana kuiskaa hymyillen:
  Kiitos Herra Jeesus! Uskon vain sinuun! Rukoilen sinua yksin!
  Murtaa pantterin. Revitty irti, pitkä runko on haudattu raunioihin. Sivuhaarniskasta irrotettu etupanssari muistuttaa kauhaa.
  Svetlana, jonka silmät pölyn ja auringonpolttaman ruskeissa kasvoissa kimaltelevat ruiskukista, sanoo:
  - Mitä enemmän tammea vihollisella on, sitä vahvempi puolustus on!
  Angelica on erittäin seksikäs, mustissa pikkuhousuissaan ja alasti, pölyinen, vahva vartalo. Tyttö on erittäin älykäs. Hän osaa heittää lasinsirpaleita paljain varpaillaan.
  Nyt hän heitti terävää esinettä siroilla, pölyn peittämillä jalallaan. Ja jumissa, suoraan fasistin kurkkuun. Kaunis Angelica nyökkäsi:
  - Ja minä olen seksisymboli ja kuoleman symboli!
  Tyttö, jonka jälkeen hän ryömi jälleen ampuen. Led tuli ja Svetlana.
  Kauneuskapteeni, Natasha, katkaisi fasistin, sirutti:
  -Elämä on ketju, ja pienet asiat siinä ovat lenkkejä...
  Mirabela ampui, leikkasi Fritzin pään auki ja lisäsi:
  - On mahdotonta olla pitämättä linkkiä tärkeänä!
  Svetlana, joka ampui jälleen tarkasti, huusi:
  - Mutta et voi pyöräillä pikkuasioissa...
  Mirabela ampui tarkasti ja lisäsi:
  Muuten ketju peittää sinut!
  Toinen tyttö Olimpiada, myös erittäin kaunis, valmisteli yhdessä pioneeri Seryozhkan kanssa miinan langalle. He kaksi työnsivät häntä... Salakavala booger ryömi "Tiger"-2:n toukkuun. Ja kuinka tämä pitkäpiippuinen saksalainen auto räjähtää.
  Vaalea poika Sergei huudahti:
  - Venäjämme, sinulla on ämpäri!
  Ja hän tuskin ehti hypätä takaisin, välkkyen, mustilla, kaatuneilla koroilla, putoavalta katolta.
  Olympias silitti pojan kaulaa ja sanoi:
  - Olet erittäin älykäs!
  Pioneeri eteni rintamalle ja liittyi naisten pataljoonaan. Poika on myös erittäin luova. Hän esimerkiksi teki lentokoneita ampuakseen alas fasistien hyökkäyslentokoneita. Kun Focke-Wulfit tai TA-152:t nousevat ylös, kuuluu uskomattoman korviakuurottava pauhu.
  Saksalaiset iskevät Wagnerin sinfonian säestyksellä. Niin majesteettinen melodia.
  Olympias sanoo ärsyyntyneenä:
  - He yrittävät edelleen pelotella meitä!
  Pioneeripoika lauloi patosisesti:
  - Venäläinen soturi ei pelkää kuolemaa,
  Kuolema ei vie meitä tähtitaivaan alle!
  Sillä pyhä Venäjä taistelee lujasti,
  Latasin mahtavan konekiväärin!
  Olympias, pitkä, lihaksikas tyttö, jolla on leveät lantio ja hartiat, on tyypillinen talonpoikainen. Vaatteet repeytyivät taistelun aikana rievuiksi, vahvat jalat ovat paljaat, hiukset on kudottu kahteen palmikkoon ja pölyisivät voimakkaasti.
  Seryozhka on vasta yksitoistavuotias, laiha aliravitsemuksesta, naarmuuntunut ja likainen poika, vain shortseissa. Pojan luonnostaan valkoiset hiukset muuttuivat harmaiksi, ja kylkiluut näkyvät ohuen, ruskettuneen ja likaisen ihon läpi. Jalat hirveästi kaatui, ja palovammoja, mustelmia, rakkuloita. Totta, kohtalo suojeli lasta vakavilta vammoilta.
  Hänen taustaansa vasten olympialaiset vaikuttavat isoilta ja lihavilta, vaikka tyttö ei ole ollenkaan lihava, mutta luissa on vahvaa, koulutettua lihaa. Lisäksi nälkä ei näyttänyt vaikuttavan hänen sumeaan ja suureen vartaloonsa ollenkaan.
  Tyttö ampuu raskaasta panssarintorjuntakivääristä. Saksalaisia autoja ei voi lävistää otsaan, mutta teloissa on mahdollisuus.
  Ja iso "leijona", saatuaan painavan räjähteen alavaunuun, alkoi puhaltaa savua kuin raskas tupakoitsija.
  Seryozhka lauloi ilkeästi:
  - Stinky Fritz ajattelematta sytytti tupakan sisäänkäynnillä! Tietysti hän joutui suuriin vaikeuksiin!
  Olympias, joka välkkyi lihaksikkailla, ruskettuneilla pohkeilla, lyö steppiä paljailla, kauniilla jaloillaan. Tyttö lauloi:
  - Pyhät venäläiset kasvot välkkyvät kuvakkeesta ... Jumala varjelkoon sinua liota vähintään tuhat Fritziä! Ja jos joku surina enemmän kuin fasistit, kukaan, usko minua, ei tuomitse sinua siitä!
  Sitten hän latasi panssarintorjuntakiväärin ja ampui uudelleen. Saksalainen kuljettaja puhalsi jälleen savua.
  Tyttöpataljoona aiheutti huomattavia vahinkoja Fritzille. Mutta hän kärsi myös tappioita. Täällä yksi tyttö repeytyi kahtia, ja hänen kasvonsa muuttuivat pölystä huolimatta kalpeiksi.
  Suurin osa Stalingradista on jo vallannut natsit, mutta se, mikä kaupungista on jäljellä, ei halua antaa periksi ja antautua.
  Svetlana yrittää sillä välin murtautua "Tiikerin" läpi. Voimakas saksalainen auto, sai kranaatin kylkeen, mutta ei antautunut. Kääntyy ympäri ampuakseen tykin. Tytön on kaivattava maahan ja raunioihin, jotta nykyisen räjähdysaalto ei murskaa häntä.
  Svetlana kuiskaa hiljaa:
  - Äiti, isä, olen pahoillani!
  Mirabela heitti kranaatin Tigeriin, joka räjähti hänen otsaansa. Tyttö sihisi:
  - Siitä, että kevyt opetus talvella keväällä ... toistan poikkeuksetta, että Hitler on ruttopaskiainen!
  Angelica murtautui näkemään natseja ja kaatamalla vettä heidän päälleen purskahtaen:
  - Arkussa näin Fuhrerin nyt! Ja hän potkaisi köyhää suoraan silmiin!
  Punatukkainen tyttö itse asiassa heitti kranaatin tankkiin paljain sormin. Se osui piippuun... Seurasi räjähdys ja "Tigerin" kuono murtui.
  Pelkurimainen saksalainen otti sen ja perääntyi.
  Svetlana tuhahti sieraimiinsa:
  - Meidän, sinun ei anna periksi!
  Mirabela kaatoi hitleriläisen palkkasoturinsa luodilla ja lauloi:
  - Ja konna ei vitsaile! Kädet ja jalat, hän vääntelee venäläisiä köysiä! Hän upottaa hampaansa aivan sydämeen ... Hän juo isänmaan pohjaan!
  Svetlana kikatti ja haukkui:
  - Fuhrer huutaa villisti, repii itsensä!
  Mirabela ampui ja lisäsi:
  - No, kuolema puhaltaa, virnistää!
  Vielä vaarallisempi "Shtumrtiger" on ilmestynyt. Se tuhoaa kokonaisia rakennuksia ja bunkkereita. Lisäksi se ei lähentele Neuvostoliiton joukkojen asentoja. Auto on saksalaisten konekiväärien suojassa.
  Svetlana näkee, että Fritzin asemien lähelle pääseminen on epärealistista. Mutta taivaalla Focke-Wulfit. Yksi näistä koneista lentää lähemmäs Neuvostoliiton asemia. Tytöt avaavat tulen häntä kohti.
  Angelica heittää kranaatin ja sanoo raivoissaan:
  - Syvässä kuolemassa - anteeksiantoa ei ole!
  Sen jälkeen tyttö antaa käännöksen konekivääristä. Rullaa takaisin nopeasti. Suhteellisen uusi saksalainen tankki "Panther" -2 pienellä tornilla ja matalammalla siluetilla ajaa nopeasti ylös.
  Useat tytöt heittävät kranaatteja saksalaiseen autoon. Lahjat saatuaan hän jäätyy eikä pysty kääntymään ympäri.
  Angelica vihelsi ja vihelsi:
  - Tämä on uusi hyökkäys! Revimme hänen suunsa!
  Panther-2 murisi ja ampui tehokkaamman aseensa.
  Tulipatsas halkaisi ilman ja lämmitti ja elektrolysoi ilmakehän välittömästi.
  Angelica kikatti, kuoret lensivät puolialastoman tytön ohi. Häpeämätön punapää pudisti lantiotaan ja sanoi:
  - Ja Newton voitti viholliset, heitti ikeen valtaistuimelta! Fritz hän määräsi Newtonin lakinsa!
  Koko Stalingrad oli tulipalojen valloittama, kun tulen kielet näyttivät nuolevan taivasta ja rätivän purppuraisia, oransseja ja helakanpunaisia kipinöitä! Ja jokainen kipinä on kuin aave, joka pakenee helvetin linnasta.
  Svetlana kaatoi saksalaisen hävittäjän, välähti sinisiä silmiään ja lauloi:
  - Mitä sinä huudat paha vanha nainen? Usko minua, vain psykiatrinen sairaala itkee puolestasi!
  Mirabela lauloi laulussa ampuen natseja:
  - Kuinka hyvä on makaamaan nurmikolla ja lyödä Fritziä päähän! Järjestä haute Fuhrerille ja lähetä luoteja konekivääristä!
  Tyttö kikatti villisti ja kiertyi vatsaltaan selälleen. Tein polkupyörän jaloilla. Kranaatti lensi ylös. Lentävä Focke-Wulf, saatuaan sirpaleita vatsan alle, nousi reippaasti korkeammalle. Voidaan nähdä, että terävät sirpaleet haavoittivat häntä. Fasistinen olento syttyi tuleen ja alkoi menettää murtuneita siipiä.
  Svetlana, nähdessään kuinka Fokke menetti korkeutta, karjui:
  - Se on semafori! Kirves roikkuu kyydissä!
  Saksalainen lentokone räjähti ja levitti roskia kaikkiin taivaan kulmiin. Ja minne fasistinen ässä katosi. Tein viimeisen kierrokseni. Pyöveli meni tuhkaan, ei lentäjä!
  Mirabela aivastasi, sirotellen pölyä ja sanoi:
  - Ollakko vai eikö olla? Se ei ole kysymys!
  Angelica heitti taas lasinpalan jalallaan niin paljon, että se osui silmään, ja se tuli ulos Fritzistä takaraivosta:
  - Olen tankkiarmada! Ja sinua pitää hoitaa!
  Saksalaiset ja heidän satelliitit yrittivät edetä heittäen kranaatteja eteensä. Sellainen taktiikka tyttöjä vastaan ei toiminut. Täällä Seryozhka käytti katapultin ja kuinka se iskee viholliseen vastauksena.
  Pioneeripoika huusi:
  - Joulupukki repii Hitlerin suun!
  Katapultin panos, joka tunkeutui natsien joukkoon, sai heidät hajaantumaan ja samalla kaatumaan ilmassa. Fritz kaatui ja murtui seinien raunioihin.
  Tankki "Tiger" -2, menetettyään tasapainonsa, törmäsi "Lioniin". Voi Leva, missä on mahtava nimesi?
  Svetlana hymyili ja vastasi:
  - No, hyvin tehty Seryozhka!
  Poika murisi aggressiivisesti.
  - Pioneer on aina valmis!
  Tyttö ravisteli paljas jalkaansa vastauksena.
  Tyttökapteeni alkoi naulata uudelleen. Ja Olympias kutitti Serjozhkan kapeaa jalkaa, kuinka kovaa hänellä onkaan! Ei ihme, että poika ei pelkää juosta tulipalojen läpi.
  Mirabela sanoi laulussa:
  - Nuoruus on hyvää - vanhuus on pahaa!
  Angelica, tämä iloinen punapää, suostui:
  Mikään ei ole pahempaa kuin vanhuus! Tämä on todellakin inhottavin tila kaikista mahdollisista!
  Ja tyttö hyppäsi vallankaappauksella. Hän kuvitteli hetken inhottavia mummoja. Ei, älä vertaa, vanha nainen tyttöön. Ja mikä kauneus hoikkaissa vartaloissa.
  Angelica otti sen ja lauloi:
  - Virtaa vuodesta toiseen, vuosia asuntovaunussa,
  Vanha nainen hieroo hennaa huhmareessa...
  Ja entä hoikka vartaloni,
  En ymmärrä miten nuoriso on mennyt!
  Svetlana välähti silmiään, kaatoi saksalaisen lyömällä nivusiin ja huomautti:
  - Ei! Silti sodassa on sellainen viehätys - pysyä ikuisesti nuorena! Aina humalassa!
  Olympias laittoi uuden panoksen katapulttiin. Tämä on jotain hyvää laastia. Tyttö sihisi:
  - Älä ohita, vaan ohita!
  Serjozhka sekoitti ohutta mutta ketterää jalkaansa ja haukkui:
  - Fritzin kasvot!
  Ja kranaatti yhdessä räjähdyspaketin kanssa lensi täydessä vauhdissa natsien asemiin.
  Kyllä, Stalingradia ei annettu heille. Pahoinpitely on jatkunut kolmatta kuukautta kesäkuun lopusta, mutta kaupunki ei ole kyennyt ottamaan kaikkea. Muilla rintaman sektoreilla natsit saavuttivat menestystä, mutta eivät tällä.
  Svetlana ampui pistoolinsa ja murisi:
  - Kaikki on mahdotonta, se sattuu olemaan mahdollista... Maailmankaikkeutta ei tarvitse tehdä kovin monimutkaiseksi!
  Ja osui moottoripyörän bensatankkiin. Kone räjähti, ja tuliset pyörteet valaistivat savuisen maiseman. Ja tulinen tassu repäisi saksalaisen.
  Tyttökapteeni huusi:
  - Rakastan tappaa pahaa! Ja tämä on korkein hyvä!
  Mirabela löi saksalaisia räjähdysmäisesti ja sihisi:
  - Leikitään piikkisikaa!
  Angelica avasi tulen, tarkemmin. Muutama musta jäi makaamaan keihään peittämien raunioiden päälle:
  - Tapa vihollinen! - Tyttö kuiskasi.
  Mirabela lauloi leikkisästi:
  - Maalattuani Hitlerin huulipunalla, Mainsteinin hiuslakalla, raahaan sinut prinsessan vankeuteen, uskollinen koira puree sinut!
  Svetlana, ampui, sihisi:
  - Tule illalla, Adolf, hirttäydy... Älä huijaa päätäsi! Tule illalla, lentää kuin haukka - lyödäksesi natseja!
  Mirabela sanoi raivoissaan pudotessaan kypärän iskusotilaatin päästä:
  - Me voimme! Ja me teemme!
  "Lenin"-pataljoonan tytöt pysäyttivät ulkomaisten joukkojen etenemisen. Fritz siirtyi eteenpäin, kirjaimellisesti heittäen ruumiita avaruuteen. Säiliö "Lev", johon toiveita kiinnitettiin, ei myöskään auttanut. Tässä on koneen muunnos 150 mm pistoolilla.
  Angelica kaataa alastomaan nänttiinsä tarttuneen kiven. Tytöllä on niin kauniit ja täyteläiset rinnat. Tyttö heittää kranaattia jalallaan. Jalka on vahvempi kuin käsi, ja heitto menee pidemmälle.
  "Lion" sai aukon toukkuun ja pysähtyi. Laukaus hänen voimakkaasta suustaan. Röytää ja romahtaa.
  Angelica sylkee ja sanoo:
  - Venäläinen soturi ei huoka kivusta!
  Ja tyttö ampuu taas. Ja hän tekee sen erittäin hyvin. Tornista ulos kumartunut fasisti putoaa takaisin.
  Punatukkainen, melkein alaston tyttö sanoo:
  - Turhaan vihollinen uskoo onnistuneensa murtamaan venäläiset! Kuka uskaltaa, hän hyökkää taistelussa, me lyömme viholliset kiivaasti!
  Ja Angelica pyörittää puristimen lihaksia, joita hän on kohokuvioitu.
  Voi kuinka kauniita tytöt ovat! En halua kenenkään heistä kuolevan.
  Stalenida juoksi... Erittäin kaunis tyttö, jolla on pörröiset, valkoiset hiukset. Hän onnistuu jotenkin voitelemaan ne jollain juomalla, jotta ne eivät likaannu.
  Tyttö on erittäin kaunis, Venuksen hahmolla, vain sävyisempi ja kohokuvioitumpi. Vaatteet päällä, vain rintaliivit ja pikkuhousut. Kaikki muu on jo purettu. Mutta kuinka suloiset ovat jalat! Tämä ei ole tyttö, vaan täydellisyyden sinetti, kauneuden kruunu.
  Hän liikkuu erityisellä tavalla, kuten orava. Paljaat jalat ja välkyntä ja kantapäät pysyvät yllättävän puhtaina. Stalenida ampuu, ja fasisti saa haavan rintaansa.
  Tyttö sanoo:
  - Uskollisuus isänmaalle on korkein sana!
  Angelica huomautti nauraen:
  - Ota rintaliivit pois ja pysy kuin minä shortseissa!
  Steelenida pudisti päätään kielteisesti.
  - Tämä ei ole sopivaa!
  Angelica pudisti lantiotaan, ampui osuvasti ja lauloi:
  - Jotain komsomolilaista on tullut epätavalliseksi! Paljasrinta käveleminen tuollainen on todella säädytöntä!
  Steelenida naurahti ja huomautti:
  - Miksi tuoda iloa Fritzille, katso kauneuttamme!
  Angelica vastasi päättäväisesti:
  - Kauneutemme on tappava!
  Terästyttö kikatti ja ampui TA-200:aan. Natsien auto syttyi tuleen. Ja kaunis blondi huusi:
  - Kuolema pahalle!
  Angelica naurahti.
  - Ja elämä on hyvää!
  Steelenida, nähdessään saksalaisen putoavan, murisi:
  - Tämä on korkein arvo! Älä luule natseja, että olet voittanut!
  Angelica laulaa:
  - Voittoa odotellessa! Voitto odottaa... Ne, jotka haluavat murtaa kahleet! Voittoa odotellessa! Voittoa odotellessa! Pystymme voittamaan natsit!
  Kaunis tyttö, ja hänen paljaat rinnansa tärisevät. Hyvä paljaalla vartalolla helteessä, jota tuli voimistaa.
  Svetlana näytti nyt paljon päättäväisemmältä. Hän ampui Fritziä konepistoolilla ja haukkui:
  - Kastroin sinut!
  Ja todellakin natsit saivat tappavia lahjoja ja arkkuja! Ja tyttö näytti heille hahmon, rakennetaanpa paljaat varpaat. Ja vihelsi kuin satakieli-ryöstäjä. Ja alaraajojen sormien kautta.
  Tyttökapteeni on erittäin älykäs. Ja kimaltelevaa. Eikä ollenkaan julmaa. Hänkin on toisinaan sääliä vihollisen sotilaita kohtaan, joilla saattaa olla lapsia, jotka itkevät kuolleiden isiensä puolesta.
  Svetlana kuitenkin ajaa sellaiset ajatukset pois itsestään, joten haluat purskahtaa kyyneliin niistä. Mutta venäläiset eivät tulleet saksalaisten luo ryöstämään ja tappamaan. Ei, nämä ovat saksalaisia ja koko aggressiivinen ulkomaalaisten lauma kaikkialta maailmasta murtautui Venäjän avaruuteen.
  Svetlana ristisi itsensä ja ampui Fritziä, joka yritti hiljaa päästä lähelle venäläisen Fritzin asentoja... Hänen silmänsä ja aivonsa, jotka oli lyöty pois luodista, vuotivat ulos.
  Tyttökapteeni hymyili ja sanoi nokkelasti:
  - Suoraan silmästä silmään, päästä päähän!
  Svetlana ampui tarkasti ja osui moottoripyörään sivuvaunulla. Auto alkoi repeytyä, ja konekivääri lensi pois, kiertyi useita kertoja. Sitten sen kuono upposi raunioihin.
  Tyttö hieroi paljaata, pölyistä pohjaansa raunioihin. Ja hän tähtäsi taas. Hänen iloiset, nuoret kasvonsa virnistivät melko virnistyneenä. Tyttö lauloi:
  - Ei, kerroimme fasisteille, että kansamme ei siedä, että venäläistä tuoksuvaa leipää kutsutaan sanaksi ford!
  Mirabela teki erittäin tarkan laukauksen, josta Focke-Wulf leimahti ja siristi:
  Huijarille valinta on tietysti selvä,
  Dollareilla hän on valmis pettämään Venäjän ...
  Mutta venäläinen mies on niin kaunis
  Että hän on valmis antamaan henkensä isänmaan puolesta!
  Tyttö teki kuperkeikkauksen ja näytti natseille viikunaa ja rullasi, eivätkä luodit koskettaneet kauneutta.
  Angelica ilmestyi, tämä kaunotar, melkein alasti ja likainen kuin paholainen, heitti kranaatin kerralla kahdella jalalla. Ja hän tarkisti:
  - Minulla on... Fritz terävällä puolella!
  Olympias korjasi Angelicaa:
  - Terävä, sivussa, eikä terävällä puolella!
  Tyttö kikatti ja ravisti vesimelonirintaansa ja laukaisi kranaatin kranaatilla, jossa oli räjähdyspaketti. "Tiikeri" osui kuonoon, ja tämä vino taideteos vältteli.
  Sen jälkeen natsi-olento perääntyi. Hän alkoi ryömiä kuin tuleen syttynyt kilpikonna.
  Svetlana lauloi iloisesti silmää silmää:
  - Ja "Tiikeri" perääntyy ja saksalaiset piiloutuvat!
  Neitsytpataljoona ohjasi hyökkäyksen, ilmaiskujen ja raskaiden aseiden alaisena. Täällä suihkupommittajat osuivat, rikkoutuneita, punakuumia jyrkkiä nousi taivaalle. Ja kivet olivat tulessa. Onneksi kukaan tytöistä ei kuollut, vaan miehet lähtivät seuraavaan maailmaan - jotka eivät ole niin pahoillani! Ja sielut lentävät - toiset taivaaseen ja toiset helvettiin! Missä paholaiset haarukalla odottavat jo niitä, jotka eivät uskoneet Jeesukseen.
  Angelica on raivoissaan sotureista seksikkäin: no, voivatko natsit "Sturmtigeristaan" todella ampua Neuvostoliiton joukkojen paikkoja ja tappaa punaiset soturit?
  Ja tyttö tarttui kranaattiin paljain jaloin ja kierteli kuperkeikkaina. Ja pyörii yhä nopeammin. Ja sitten hän kaikella voimallaan heitti kuoleman lahjan Stormtigerin leveään kuonoon. Kauneuden alasti ruskettuneet jalat välähtivät ja kranaatti lensi leveään kuonoon. Ja tehokas kone ensin tukehtui ja sitten ryntäsi. Kaksi "Sturmtigerin" sivuilla seisovaa "kuninkaallista tiikeria" heitettiin ylös ja hajaantuivat eri suuntiin. Rullat repeytyivät niistä, ja ne putosivat alas lentäen kuin rikkinäinen kuningattaren kaulakoru.
  Räjähdysaalto heitti Angelican, ja tyttö lensi ylösalaisin. Ja häntä käännettiin, keinutettiin ja heitettiin. Mutta kaunotar kuitenkin laskeutui, terävät rauniot ja murskatut kivet kaivettiin hänen paljaisiin pohjiinsa. Tytöllä oli kipuja, ja jopa kovettunut jalan kärki lävisti.
  Mutta Angelica löysi voiman nousta ylös ja huutaa:
  - Te fasistit olette tuhkassa!
  Räjähtävä aalto oksensi Svetlanaa ja muita tyttöjä jopa hieman. Mutta kukaan kauniista sotureista ei kuollut. Tytöt kohtasivat hurrikaanin ja hyvin kohdistetun tulen. Tukahduttaa natseja, jotka hypänneet ja muut aggressiiviset hyönteiset piirittivät Neuvostoliittoa.
  Mirabela lauloi suurella innolla:
  - Ja kun Herran trumpetti vie meidät taisteluun, olemme komsomolin ystäviä! Ja Jehovan tahdosta olen taivaallisessa nimenhuutokutsussa!
  Angelica, pudistaen pölyä verisiltä pohjaltaan, lauloi:
  - Lenin, puolue, komsomoli! Lähetämme Fuhrerin hullujen taloon!
  Tytöt alkoivat nauraa korviaan, ja Serjozhka sanoi huolestuneena ja ärsyyntyneenä:
  - Ja katapulttini, ei niin tarkka - kuin Angelican paljaat ja vahvat jalat!
  Olympias, leikkiessään käsivarsilihaksilla, sanoi:
  - No ei mitään! Ajattelet edelleen. Jotain siistimpää!
  . LUKU #15
  Sota ilmeisesti pitkittyi, ja molemmat osapuolet halusivat lopettaa tämän kirotun joukkomurhan mahdollisimman pian. Natsit olivat väsyneitä ja myös Neuvostoliiton joukot olivat selvästi uupuneita.
  Natsit juuttuvat taisteluihin Stalingradin puolesta. Ja aika uupunut. Ja tietysti he olivat väsyneitä.
  Ja niin Stalin tarjosi rauhaa täällä maltillisin ehdoin.
  Fuhrer ajatteli. Stalinille aselevon tarjoamisesta. Samoin mihin tasoon voit vuodattaa verta. Tämä on todella ärsyttävää kaikille. Ja Japani jotenkin huijaa eikä kiirehdi hyökkäämään. Hän myös käyttäytyy huonosti.
  Joka tapauksessa Hitler lähetti 25. lokakuuta 1945 Stalinille sähkeen ehdotuksella lopettaa 8. marraskuuta 1947 asti, juuri sopivasti Münchenin putschin päivän juhlimiseen ja tämän todellisen valtaantulon seurauksena. natseja, kaikki vihollisuudet.
  Tietenkin Stalin, joka oli jo raapinut viimeiset reservit ja asettanut kymmenenvuotiaat pojat ja 70-vuotiaat miehet aseeseen, otti sellaisen tarjouksen mielellään vastaan.
  Mutta taistelu oli edelleen täydessä vauhdissa. Saksalaiset yrittivät ympäröidä Ordzhonikidzen tai Groznyn. Ja Neuvostoliiton sodat taistelivat raivokkaasti ja erittäin ankarasti.
  Alenka heitti kranaatin siroisella paljaalla jalallaan, sirutti:
  - Olen erittäin siisti tyttö!
  Anyuta otti sen ja sihisi, näytti kieltään, paljastaen hampaat:
  - Murskataan...
  Ja laukaise myös kranaatti paljain sormin. Ja osui natsipanssarivaunuun.
  Hän halkaisi tavaratilan ja purskahti nauruun. No tyttö. Kaikille tytöille tytöille!
  Ja tässä on punatukkainen Alla. Kuinka laukaista kranaatti paljaalla jalalla. Kuinka hän joutuu vittuun. Ja hajottaa kaikki. Tässä on tyttö! Ja murskaa natseja ja haravoi paljaita jalkoja.
  - Olen punatukkainen viksu!
  Ja sitten Maria otti ja heitti tuhon lahjan paljain varpaillaan. Po tuhosi viholliset. Ja leikkaa paloiksi. Siisti tyttö kultahiuksilla. Ja erittäin mukava myös. Ihastuttava tyttö. Ja miten kääntyy. Ja lakaise pois fasistit.
  Hän osoitti kieltään laulaen:
  - Olen tankki ja tyttö... Ostan itselleni lampaannahkaisen takin! Ja Spartak menee taisteluun ... Siellä on erittäin kestävä tankki!
  Ja tässä Matryona otti ja heitti paljain pohjaillaan kokonaisen kielen jyväillä. Hänellä on niin voimakas lehdistö. Ja jalat ovat vahvat. Ja käänsi "Pantterin" -5.
  Millainen auto tämä "Panther" on -5. Kevyt versio E-sarjan tankista, paino noin neljäkymmentäviisi tonnia. Hyvä suoja otsassa, huonompi sivussa. Nimi on otettu saalistuskissasta. Sivujen huonoimman suojan vuoksi, ei suosituin säiliö. Eniten natsit rakastavat Aghaa. Ne on suojattu kaikista kulmista. Mutta koska AG-sarjassa on pieniä ja suuria määriä rullia, juoksuvaihteistossa on joitain ongelmia. E-sarjaa ei ole vielä kokonaan vedetty pois tuotannosta.
  Yleisesti ottaen kolmannessa valtakunnassa tuotetaan paljon erilaista ja ei aivan täydellistä tekniikkaa.
  Alena heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Sain natseja. Ja kaunotar huusi:
  - Litistä nenäsi!
  Täällä Anyuta paljain varpaillaan lanseeraa päätä särkevän lahjan. Ja laulaa:
  - Miljoonat! Kyseenalaistamme fasistiset lait!
  Ja tässä punatukkainen Alla alkoi tanssia. Hän heitti myös kranaatin paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Lyhyesti sanottuna - punainen ei ole synti!
  Ja natsit saivat sen häneltä hengityksen alle. Ja tässä ovat tytöt!
  Maria otti sen myös paljain jaloin, kun hän laukaisi kranaatin. Ja kuinka se kaataa natsit.
  He jopa jäätyivät pelosta. No, se on isoäiti! Ja hänen hiuksensa ovat kuin lehtikulta.
  Ja tässä on Matryona. Paljain lihaksikkain jaloin hän heittää koko joukon kranaatteja. Ja haukkua natseja. Ja puhaltaa ne pois kuin lantaa tuulessa. Ota ja polta!
  Ja miten se haukkuu:
  - Auringon valtakunta!
  Tässä ovat tytöt! Kaikille tytöille, tytöt-terminaattorit!
  Alenka nauraa ja ojentaa kieltään. Ja hän näkee palkkasoturit yrittävän hyökätä. Tyttö heittää jälleen kranaatin paljain varpaillaan ja sihisee:
  - Kuuma isku! Olen kuin vandaali!
  Ja natsit saivat veristä teetä!
  Ja sitten Anyuta kätyrinä. Ja kuinka hän sytyttää tuleen natsien parralle. Ja hän karjuu lähettäen kranaatin paljain jalkansa heitolla:
  - Raivoisa härkä, hevonen iski!
  Ja hän alkaa taas nauraa ja virnistää. Tässä on tyttö! Vain viisauden ja siunauksen lähde!
  Mutta sitten Alla alkaa karjua. Ja sihise... Ja sitten lähetä tuholahjoja paljain jaloin. Pieni ei näytä kenellekään. Triviaalisti ajaa kaikki arkkuihin!
  Ja jalat on niin hyvät! Paljastuneet hampaat kuin leijona. Tässä on tyttö. Missä hän ei ole ollut!
  Ja heittää kranaatteja kiihkeästi. Ja rikkoo heidän ruumiinsa.
  Ja punapää huutaa edelleen:
  - Olen peto, olen peto!
  Ja sitten tietysti Maria. Hänen hiustensa kulta voi sokeuttaa viholliset. Ja kuinka hyvä hän on, melkein alasti kylmässä. Täällä hän heittää kranaatin paljain sormin. Ja he saavat Fritzin kuten pitääkin.
  Ja kaunotar laulaa:
  - Tulee jännä!
  Alenka laukaisi myös paljain jaloin sen, mikä tuhoaa. Järjestetty palopaine.
  Mutta Marusya otti tynnyrin räjähteitä ja lähetti sen viholliselle. Karkotti vihollisen. Rikkoutui metalli ja teräs syttyi tuleen.
  Tyttö haukkui:
  - Raivoisa tuli! Ja termokvarkin lento!
  Vaikka mitä se tarkoittaa, viimeistä sanaa hän ei itse ymmärtänyt. Ja Fritzit puittavat...
  Täältä tulee karhutankki. Kone on kyykky, pyöreä torni ja soikea runko. Myös tiukka asettelu ja 128 mm piippu, jonka pituus on 100 EL, työntyy esiin. Yksi viimeisimmistä kehityksestä. Ase, jolla on liiallinen panssarin lävistysvoima. "Bear", tämä on panssarihävittäjä ja samalla ampuu linnoitettuihin paikkoihin.
  Alenka heittää kranaatin häntä kohti. Hän vaurioitti runkoa heittämällä paljain jalkansa ja sihisi:
  - Minulla on teräs ja liekki sydämen sijaan!
  Sitten hän nauraa niin.
  Ja myös Anyuta heittää lahjan paljain sormin. Ja räjähtää tynnyrissä! Metalli virtasi eri suuntiin.
  Kyllä, "Karhu" vaurioitui ja alkoi perääntyä. Myös lisäauto. Toinen Kolmannen valtakunnan kiistanalainen kehitys. Hyvä, että ainakin E-sarjan perusteella.
  Punatukkainen Alla lanseerasi myös murhanhimoisen lahjan paljain varpaillaan. Ja huusi:
  - Olen aave! herätän pelkoa!
  Sitten tyttö, jolla oli kuparinpunaiset hiukset, ojensi kielensä. Ja hän lauloi taas. Ja siristi:
  - Punapää, punapää... Olen kuin saha... Lyö kulman takaa!
  Ja nauraa taas...
  Mutta Matryona, vahvoilla jaloillaan, käynnistää painavan miinan. Kuljettimet murenevat. Metalli murskataan. Ja täällä he taas ampuvat hyökkäyslentokoneita maasta.
  Saksalaiset suihkukoneet painavat Neuvostoliiton asemia. Ja ohjaamattomia raketteja ammutaan. Ja tuhota puna-armeijan asemat.
  Alenka tähtäsi panssarintorjuntakiväärin. Ja painamalla liipaisinta paljain varpaillaan tyrmäsi hyökkäyslentokoneen. Hitlerin korppikotka, jättäen jälkeensä paksun savunuolen, ryntäsi maahan. Ja ilma kirjaimellisesti poltti ja kimalteli.
  Tyttö lauloi paljain jaloin takoen:
  - Musta vyö karatessa! Sarjanumeroni on kielessä!
  Anyuta meni myös perseeseen. Vain tällä kertaa heittämällä räjähdekiekon paljain varpaillaan. Hän lensi ja suoraan hyökkäyskoneeseen. Hän otti ja murskasi metallin.
  Anyuta otti sen ja siristi:
  - Taitolento! Uusi miehistö!
  Ja taas hän näytti viikunaa ja siro jalkansa. Tässä on tyttö! Todellinen sireeni!
  Mutta kuinka hienoa!
  Alla antoi lahjan paljain kantapäällään. Ja kaatoi sen iskusotilaiden vatsalle. Ja halkaista metallia, rikkoa terästä. Sellainen tyttö...
  Tällaisilla punapäillä voit ottaa Berliinin. Soturi sirkutti:
  - Teki maalin! Fasismi pakossa!
  Ja näytti kielensä!
  Tytöt rakastavat tätä! Nimittäin ojenna kieltä halveksunnan merkiksi. Ja sitten taas sylkeä.
  Ja Maria otti sen ja käynnisti levykkeen paljain jaloin. Tarkemmin sanottuna muotoilu on yksinkertainen, mutta moottori on pienikokoinen. Ja osui fasistien hyökkäyskoneeseen.
  Murskasi rosvon. Ja nauroi:
  - Kuoleman merkki!
  No, Matrena heitti kokonaisen joukon kranaatteja paljain jaloin. Ja osui saksalaiseen korppikotkaan. Rikkoi metallin ja murskasi pirun linnun. Sen jälkeen sankarillinen tyttö hieroi rintaansa. Hän jännitti voimakasta puristustaan ja sihisi:
  - Ydinvika! Fuhrer otsaan!
  Ja taas kuinka hän haluaa!
  Alyonka heitti myös kranaatin paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Olen täydellinen!
  Hän välähti peilihampaitaan.
  Ja sitten Anyuta otti sen ja laukaisi sen paljain jaloin, jotain terävää ja tappavaa. Ja hän otti sen ja nauroi:
  - Hymystä eleeseen!
  Ja saksalaiseen autoon jäi vain torvet ja jalat.
  Allah on siellä. Hän ottaa sen myös paljain sormin ja laukaisee kuoleman kantajan. Ja sitten hän ottaa ja johtaa:
  - Spartacuksen kilta!
  Ja teräspalat lentävät natseilta.
  Maria laukaisi jotain hyvin tappavaa paljaalla kantapäällään. Ja metallin repiminen. Tappoi fasistit. Otin sen ja siruttelin:
  - Krakatau! Kunniakseni!
  Matryona osuu paljon vaarallisemmin. Suuret massat räjähteitä natseja vastaan. Yleensä tyttö on musertava ja iso.
  Täällä hän esimerkiksi rakasteli poikien kanssa. Vain puoli tuntia. Sota ja kerran. Ja silti onnistui heti viidellä. Tässä on rikas mies. Ei tietenkään liian moraalista. Mutta Matrena tunsi voimansa lisääntyvän tästä.
  Ja he eivät ota luoteja. Ja heität kokonaisen laatikon räjähteitä osuen hyökkäyslentokoneeseen.
  Siitä, kuinka natsit, heidän viisi, pelkäävät. Älä petä sanoilla. Ja voit sanoa, että tytöt ovat viisi.
  Alenka heitti paljain jaloin mitä hän kitkee rikkaruohosta. Ja leikkaa Fritz.
  Sihisi:
  - Tappava kiusaus! Suoraan silmään!
  Ja hän leikki painostuksen helpotuslihaksilla. Tässä on tyttö. Ja hänen laatat ovat niin kauniita. No, kuten suklaata.
  Oi, tytöt eivät ole syöneet suklaata pitkään aikaan. Mutta sitä sinä haluat.
  Anyuta, paljastaen raivokkaasti hampaitaan, laukaisi kuolemanlahjan paljain jaloin ja huusi:
  - Tämä on viimeinen ja ratkaiseva taistelumme!
  Ja paljasti hampaat. Tarkemmin sanottuna hänellä on niin sileät ja miellyttävät hampaat. Älä sano, että se on hampaat.
  Alla sihisi ja antoi paljaalla kantapäällään tuhon hyppäävän tunkin:
  - Härkä lapamato!
  Maria naurahti ja mutisi:
  - Ja skootterin poika.
  Joten hän otti sen ja laukaisi paljain sormin sulakkeen, joka katkaisi hyökkäyslentokoneen. Niin paljon hakattuja fasisteja. No tyttö. Kaikille tytöille, supernoita ja tyttö!
  Matryona otti sen ja sihisi:
  - Kuolema on elämää korkeampi!
  Ja hänen vahvoista jaloistaan kuinka kranaatit lentävät. Ja kokonaisia tuhoja. Tässä on baba! Todellinen tyttö-ambal!
  Ja antaa aivojen fasistit. Ja isommin!
  Alenka ei myöskään ole neiti. Hän laukaisi jälleen paljain jaloin tuhosatelliitin. Murskasi viholliset ja sihisi:
  - Aineen korkein merkki!
  Ja hajauttaa kaikki. Ja hän näytti keksiä paljain sormin. Voi kuinka paljon tämä tyttö rakastaa kirjoittamista, kaikenlaisia helmiä.
  Esimerkiksi tällainen tarina tekoälystä. Periaatteessa se on totta. Franco päätti, että Britannia ei ollut Saksan kilpailija, varsinkaan sen jälkeen, kun saksalaiset miehittivät Ranskan, ja antoi Wehrmachtin mennä Gibraltarille. Hyökkäys oli nopeaa ja voittoisaa. Ja natsit alkoivat siirtää joukkoja Afrikkaan. Onneksi tämä voidaan tehdä lyhimmällä matkalla.
  Mutta toisaalta natsien piti unohtaa kampanja Neuvostoliittoa vastaan. Fritz valloitti 41. vuoden ensimmäisellä puoliskolla koko Pohjois-Afrikan ja saapui Irakiin. Mutta he siirsivät yli neljäkymmentä divisioonaa etelään. Tämän takia Barbarossa-suunnitelma ei toteutunut.
  Mutta saksalaiset valloittivat Lähi-idän ja alkoivat liikkua pidemmälle Britannian halki. Koska Fuhrerilla oli suuri määrä orjia ja raaka-aineita, hän päätti suorittaa ilmahyökkäyksen Englantiin. Lentotoiminnan tuotanto on kasvanut koko ajan. Tehtaita rakennettiin yhä enemmän. Sukellusveneet laskeutuivat mereen.
  Afrikka valloitettiin pian.
  Saksalaiset painostivat Britanniaa. Kehitetyt pommikoneet. Yu-188 ja Do-317 ilmestyivät. Tehostettujen pommitusten jälkeen 42. elokuussa amfibiolasku kuitenkin tapahtui. Se onnistui ja Britannia kaatui.
  Churchill pakeni Kanadaan. Mutta siellä hänet otettiin vastaan kylmästi. Ja Japani otti haltuunsa kaikki Britannian siirtomaat.
  Neljäntenäkymmenentenä kolmantena vuonna Kolmas valtakunta, joka oli hankkinut: "Tiikerit", "Pantterit", "Leijonat", valloitti ja hyökkäsi Neuvostoliittoon. Ja taas kävi huonosti... Mutta ei, hän ei silti hyökännyt.
  Tiedustelu atomipommista, jota tehdään Yhdysvalloissa, pakotti Hitlerin kääntymään länteen. Akselivaltojen ja Eagle-imperiumin välillä syttyi sota.
  "Pantterin" kohtalo oli kadehdittava. Säiliöllä ei ollut aikaa purkaa kunnolla tuotannossa, se korvattiin raskaammalla "Panther" -2:lla. Amerikkaa vastaan käytettiin uutta konetta, jossa oli tehokkaampi moottori, aseet ja panssari. Ja siitä tuli pääsäiliö. Kunnes se korvattiin E-50:llä.
  Yhdysvallat pääsi Islannin, Grönlannin ja Kanadan kautta toisaalta. Etelästä Argentiinan ja Brasilian läpi. Ja idästä tuli Japani. Joten sota osoittautui itsepäiseksi, mutta neljäntenäkymmenentenäviidentenä vuonna se oli ohi. Amerikka antautui.
  Vuonna 1946 kuitenkin syttyi sota Saksan ja Japanin välillä. Natsit ovat varmasti vahvempia. Mutta sota kesti... Se on paljon mielenkiintoisempaa.
  Alenka kuvaisi tätä tarkemmin, mutta toistaiseksi ei ole aikaa. Mitä tytön pitää tehdä?
  Jäljelle jää vain kranaattien heittäminen paljain jaloin. Tai jotain muuta keksittävää.
  Esimerkiksi maailma, jossa Skobelevia ei olisi myrkytetty. Tämäpä kiintoisaa. Kuuluisa komentaja johti sotilaallista kampanjaa Etelä-Venäjällä saavuttaen Kushkan Aleksanteri Kolmannen johdolla. Mutta hän osoitti itsensä kaikessa loistossaan Japanin kanssa käydyn sodan aikana.
  Merellä venäläiset amiraalit eivät toimineet aivan menestyksekkäästi. Mutta maalla japanilaiset kukistettiin täysin. Sitten tuli Baltian laivue. Ja venäläiset alkoivat lopulta voittaa merellä. Jotenkin pariteetti muodostui. Ja jopa etu. Japani pakotettiin tekemään rauha. Tunnustettu Venäjän protektoraatti Korean yli. Hän luovutti aiemmin Venäjälle kuuluneet Kuriilisaaret, jotka vaihdettiin Sahaliniin.
  Venäjä säilytti Port Arthurin ja linnoitti Mantsuriassa. Kuninkaan arvovalta kasvoi jonkin verran. Vaikka merellä kaikki ei ollut hyvin. Skobelev selvisi ensimmäiseen maailmansotaan asti. Venäläiset voittivat useita voittoja saksalaisista. He voittivat heidät Itä-Preussissa, valloittivat Przemyslin välittömästi. Skobelevistä tuli generalissimo. Ja kun hän eli kahdeksankymmenen ikäiseksi, hän kuoli kunniassa ja kunniassa.
  Jollain tapaa ylittää Suvorovin. Tsaarin valtakunnasta tuli suuri ja mahtava. Nikolai II, meni historiaan suurena. Venäjä valloitti myös merkittävän osan Turkista ja lähes koko Iranin.
  No, sitten... Kyllästynyt kirjoittamaan samaa, kun tsaari-Venäjä valloittaa koko maailman ja hyökkää tähdet vastaan. Mutta joka tapauksessa maailman vahvimmalla maa-armeijalla oli kaikki mahdollisuudet voittaa!
  Tietenkin on sääli, että Skobelev kuoli niin nuorena. Hänen lahjakkuutensa paljastui aikaisemmin kuin Suvorovin, mutta myös haihtui saavuttamatta huippuaan.
  Aleksanteri II ... kuningas on epäilemättä suuri. Hän valloitti Kiinassa, Keski-Aasiassa, Turkissa, palautti Tonavan suiston. Ellei hän myi Alaskaa - suuri typeryys. Mutta jos kuningas olisi elänyt pidempään, Venäjä olisi ehkä voinut laajentaa omaisuuttaan. Tai päinvastoin, mellakoita puhkeisi. Perustuslaki johtaisi hämmennykseen.
  Nikolai ensimmäinen on konservatiivi. Hävisi sodan Krimillä. Voitti sodat Irania ja Turkkia vastaan, mutta paljon verta. Hän taisteli Kaukasuksella vuosikymmeniä. Mikä on mahdollista ja keskeytettiin Venäjän laajentuminen etelään. Oli kunnianhimoa, etelässä. Ehkä hän olisi voittanut sodan liittouman kanssa, ellei Menshikov olisi ollut. Tämän keskinkertaisen komentajan kehystää.
  Kuten hänen aikanaan Nikolai II Kuropatkin.
  Yleisesti ottaen tsaari-Venäjän historia oli onnistunut. Suurin osa sodista voitettiin ja valtakunta laajeni. Mutta sisällissota heikensi Venäjää. Bolshevikit tarjosivat kuitenkin uuden nousun. Toistaiseksi.
  Alyonka ei pitänyt Stalinista. Töykeä, järjetön paskiainen. Tällaisen suuren imperiumin pään pitäisi olla jotenkin hienostuneempi. Ei niin töykeä ja älykkäämpi. Eikä tietenkään plebeijät hallitsemaan Venäjää.
  Siksi ilmeisesti Neuvostoliitto alkoi hävitä. Sota etenee huonosti alusta loppuun.
  Alenka ajatteli, mitä tehdä? Hän halusi muutosta. Ja jotain parempaa. Bolshevismi ei ole ihanteellinen järjestelmä. Ei ole olemassa normaaleja vaaleja. Nimeä yksi vahvistettu ehdokas ja äänestä. Tyypillinen pöllö. Ihmisillä on oltava todellinen demokratia.
  Alenka kuvitteli kuinka hän puristi Stalinin nenää paljain varpaillaan ja kikatteli. Se on aitoa ja hauskaa. Tee tästä ghoulista luumu.
  Eh, Venäjä ei ollut onnekas johtajien kanssa. Miksi vuoden 1937 puhdistukset tapahtuivat? Miksi järjestettiin nälänhätä?
  Stalinilla on paljon rikoksia! Ja tässä täytyy tietysti olla käsite ymmärtääksesi kaiken tämän.
  Valitettavasti Lenin kuoli liian aikaisin. Minulla ei ollut aikaa vakiinnuttaa valtaa ja nostaa maata. Stalin osoittautui suoraviivaiseksi luunmurtajaksi. Trotski olisi voinut olla vallassa - mies, jolla on suuria kykyjä. Tai älykäs Bukharin.
  Ei tyhmä ja Pyatakov. Ehkä he eivät olisi antaneet Hitleriä valtaan ollenkaan.
  Yleisesti ottaen Saksa olisi voinut voittaa ensimmäisen maailmansodan, ei siirtämällä kolmea joukkoa Itä-Preussiin, vaan jatkamalla operaatiota Pariisin piirittämiseksi.
  Silloin Ranska olisi voitettu yhtä nopeasti kuin neljäntenäkymmenentenä vuonna. Eikä tsaari-Venäjä olisi vastustanut yhdellä rintamalla. Preussilaiset saattoivat saada valtavan vallan ja Ranskan siirtokuntia. Tai ehkä myös englantia. Mutta sen ei ollut tarkoitus olla samanlainen kuin Kolmas valtakunta. Tarkemmin sanottuna toinen... Ja preussilaiset hävisivät. Vaikka he pystyivät poistamaan Venäjän käytöstä. Outoa, mutta vaikka Saksa oli irrottanut kätensä idässä, se ei kyennyt kääntämään sodan kulkua.
  Ja tässä Fuhrer onnistui paljon. Myös Japani osui itään.
  Alenka laukaisi jälleen kranaatin paljaalla, kaiverretulla jalallaan. Hän levitti Fritzin ja huusi:
  - Hän lensi ja karjui!
  Kuinka hauskaa on...
  Anyuta heitti myös pienen lahjan. Hän päästi puron sieraimistaan ja mutisi:
  - Huippuluokka ja Adidas!
  Punatukkainen Alla otti ja heitti taas niin hyvin kohdistetun kranaatin. Hän rikkoi katselulaitteen saksalaiselle tankille ja soitti:
  - Jalo omituisuus!
  Ja hän lähetti pallon paljaalla kantapäällään ...
  Maria käytti myös siroa, paljas jalkaansa. Tämä tyttö yritti myös kirjoittaa. Esimerkiksi luonnostelin tällaisen tarinan.
  Pioneeri Petya halusi auttaa Bolotnikovia. Ja pakeni portaalin kautta aikaansa. Nappaa samalla taskuleikkuri, kiviä. No, se oli tietysti poika tulevaisuudesta. Ja leikkuria voidaan käyttää, kuten insinööri Garinin hyperboloidia. Vain kooltaan tämä ase on kuin Makarov-pistooli. Ja voit ladata sen vedellä. Kyllä, tällainen toimintaperiaate on vetyytimien fuusio ja heliumin tuotanto.
  Ja jopa leikkaa taistelulaivoja. Kun poika käytti sellaista asetta, he alkoivat pitää häntä Herran enkelinä. Ja kruunattiin tsaari Pietari Suuren rooliin.
  Hassua, että pojasta on tullut niin siisti. Ja hän myös valloitti Puolan, Ruotsin ja Turkin. Venäjän valtava imperiumi on kasvanut.
  Ja sitten lapsi, joka ei käytännössä kasvanut aikuiseksi, pysyi lapsena, kyllästyi hallitsemiseen ja palasi takaisin aikakauteensa.
  Mutta sitten kävi ilmi, että kaikki pitävät häntä lapsena, eivät kuninkaana. Ja poika juoksi takaisin.
  Hänen poissa ollessaan seurasi hämmennystä. Mutta poika on palannut. Ja kaikki vannoivat taas hänelle uskollisuutta. Sitten seurasi sota, kunnes koko maailma yhdistyi Venäjän suojeluksessa. Ja siellä oli yksi imperiumi. Ja poika käski rakentaa tähtialuksia ja laajentaa avaruuteen.
  Tälle aiheelle olisi mahdollista omistaa useampi kuin yksi romaani, mutta toistaiseksi ei ole aikaa.
  Maria joutuu myös taistelemaan. Yleisesti ottaen tulevaisuus näyttää epämääräiseltä ja synkältä. Jos natsit voittavat, mitä tehdä?
  Liity partisaanien joukkoon? Ja ryömitkö metsässä, kunnes he tappavat sinut? Tai ehkä mennä Wehrmachtiin?
  Ja tällainen ajatus ei hymyile heille liikaa. Maria huokaisi raskaasti.
  Ja hän vain heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Hän teki useita Fritz-pisteitä viheltäen:
  - Hitler huijaa! Vaikka hän on siisti!
  Matryona heitti myös nipun kranaatteja paljain jaloin. Hän käänsi tankin ympäri ja puhalsi:
  - Helvetin metalli! Fritz häpeää!
  Ja hän päästi kipinöitä hampaistaan.
  Alenka otti sen ja huusi:
  - Voi banaanit! Voi kookospähkinät - Tum-ba-yumba!
  Ja tyttö laukaisi tappavan nyrkin paljaalla jalallaan. Ja rikkoi Fritzin panssarin.
  Sitten Alyonka muisti toisen ideansa. Kirjoita kirkkaasta maailmasta. Sanotaan vaikka sodan jälkeen. Loppujen lopuksi se olisi niin hienoa! Kuten esimerkiksi elää kommunismin päivinä. Tai jotain muuta ihanaa.
  Kuten runoutta:
  Universumi tärisi yläpuolellamme
  Ja tähdet kastelivat taivaan helmillä ...
  Sota palaa, helvetin paha intohimo,
  Ja paholainen haluaa tuhota Venäjän!
  Vasta nyt saksalaiset ovat edenneet pitkälle. Gorkin myrsky. Ja tämä on vaarallista.
  Mutta huhu oli jo levinnyt, että Hitler ehdottaa jälleen aselepoa. Ja tämä on tilaisuus rauhoittua ja rentoutua. Suuri mahdollisuus toipua. Jos vain lyöty maa lähtee.
  Mutta se voi pahentua myöhemmin.
  Anyuta heitti taas kuoleman sanoman paljain jaloin. Hän ei todellakaan uskonut Hitleriä. Mutta halusin laskea taistelujen jännitystä. Ja ainakin levätä. Jep, Suvorov oli Stalinin paikalla, ehkä kaikki olisi mennyt toisin.
  Saksalaiset pitivät Mainsteinia parhaana. Tämä Fritz on edelleen peto. Ja voit paljastaa hampaasi viileästi!
  Anyuta huusi nokkelasti:
  - Hullu Beria, paha Stalin!
  Ja vihelsi sieraimien läpi. Hän on tyttö, jolla on hyvä huumorintaju.
  Ja hänen piti myös olla pidätettynä. Mutta tällä tarinalla oli onnellinen loppu. Häntä kuitenkin etsittiin huolellisesti, ja hänet tunsi myös intiimeissä paikoissa. Sitten minun piti viettää useita päiviä haisevassa sellissä, joka oli täynnä tyttöjä. Mutta sitten hänet vapautettiin. Mitään johtolankoja ei silti löytynyt. Tai ehkä se johtui siitä, että hänen vanhempansa jäivät vapaaksi. Mutta miten se on - lapsi on vankilassa, ja isä ja äiti pääsivät ulos?
  Ellei se ole rikoslain nojalla mahdollista. Anyuta ei ollut siirtokunnassa, kuten Alla ja Matryona. Mutta myös rautakarkaisuinen tyttö. Ja teräväsilmäinen. Hän työskenteli rakennustyömaalla. Taisteli melkein sodan alusta lähtien. Ja oppi paljon.
  Toinen maailmansota oli yleensä pitkittynyt ja hermostunut. Meni lyhyillä tauoilla. Ja kissat tai jopa tiikerit raapisivat sielua. Tai ehkä rotat. Täällä kaikkien mieliala on vähäpätöinen. Mutta taistelussa unohtaa ja hajamielinen.
  Ehkä jotain Montecriston kreiviltä? Se on parempi kuin kova työ tai eristysselli. Ja tietysti draama on raskasta vankilassa.
  Ja täällä he ovat täysin ilmaisia ja voivat jopa huutaa:
  - Stalin on vuohi!
  Ja he ovat täysin oikeassa! Ja itse asiassa Stalin on edelleen vuohi! Ja friikki, joka kehysti Venäjän. On jopa sääli, että todellisessa historiassa hänestä tuli johtaja sellaisen johdon alaisuudessa, joka voitti sellaisen sodan. Tässä on epäoikeudenmukaisuutta. No, miksi toinen vahva ja viisas johtaja ei tullut esiin sodan aikana?
  Alla, entisenä vankina, vihasi Stalinia. Tietysti tämä oli hänen järjestelmänsä. Hän teki ihmisistä orjia ja vankeja. Et voi väittää tätä vastaan!
  Ja Stalinia olisi pitänyt rangaista! Joko roikkuu tai ammu. Tai ruoskimaan.
  Alla kuvitteli joskus, kuinka hän ruoskisi Stalinia. Ja se sai hänet tuntemaan olonsa paljon paremmaksi. Vaikka tietysti vain mielikuvitusta. Ja haluan todellista menestystä.
  Mutta Hitleriä kidutettaisiin. Esimerkiksi vie hänet telineeseen. Tai sähkövirta tai kuuma lanka. Tai... Mitä muuta? Voit esimerkiksi työntää sen teräsneitoon. Tai paista pannulla. Katkaise kädet ja jalat, hiero niskaasi köydellä. Kyllä, ja paljon muuta! Pysähdy pieni füürer.
  Nyt, jos neljännes? Se oli niin siistiä! Tai pyörä! Liuota elävään happoon.
  Tai ehkä saattaa Hitler ja Stalin yhteen ja saada heidät taistelemaan kuin gladiaattorit? Ja sitten kaada sulatettua voita? Tai ehkä kynsilaasiassa. Ja kuumat kynnet? Ja kalkittu! Ja mitä muuta ei voi ajatella!
  Ja voita Fuhrer, lyö, lyö ja lyö uudelleen! Vaijerin tai ketjun kuumentaminen.
  Tai jäätynyt elävältä. Esimerkiksi jääpalassa. Täytä nestemäisellä typellä tai heliumilla. Yleensä poltetaan.
  Piinata säteilyllä! Tai ota sulaa lyijyä ja kaada se Fuhrerin kurkkuun.
  Allah naurahti. Ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Siitä tuli hauska. Ja Fuhrer oli rypistynyt.
  Tyttö otti sen ja siristi:
  - Boo Boo Boo! Kaadan Hitlerin!
  Ja mitä tämä upea kaunotar ei ole vielä keksinyt! Itse asiassa mahtava tyttö!
  Ja niin punatukkainen... Mitä ei voi sanoa sadussa, ei kynällä kuvattu! Sellaiset kiharat hiukset. Pelkkä liekki. Tai napalmia. Ja hän potkii, hän on erittäin reipas ja potkii erittäin siististi. Tämä on terminaattorityttö.
  Maria ei myöskään ole lahja. Mutta luonto on laiha. Ja jopa uskovainen. Totta, hänen uskonsa heikkenee. Todellakin, millainen Jumala, jos hän sallii natsien voiton? Miten tämä on edes mahdollista?
  Maria oli vihainen Jumalalle. Saksalaiset saavuttivat Alma-Atan, Ufaan, Gorkiin. Ympäröivät Ryazanin, Moskovan, Leningradin. Ja he eivät pysähdy.
  Kyllä, natsit ovat vahvoja. Pahuus hallitsee maailmaa tietämättä numeroa. Mutta te saatanan pojat ette voi murtaa Kristuksen voimaa!
  Pimeyden sotureilla on aina ollut valta. Koska ihmisen sydän kaipaa pahaa. Ja älä luota häneen liikaa. Ja ketä uskoa? Ihmisen mieli! Loppujen lopuksi ihmiset eivät ole niin pahoja! Ihan kelvollisia tyyppejä löytyy. jotka pystyvät hallitsemaan oikeudenmukaisesti. Eikä välttämättä uskovaisia. Ja Stalin on edelleen sadisti!
  Maria mietti hetken. Sellaisen ongelman yli: miksi Jumala sallii pahan? Ja tässä vastaus ei ole helppo. Todellakin, ilman pahaa .... Yritä kirjoittaa kirja, jossa ei olisi pahaa! Se on melkein mahdotonta!
  Kaikissa kirjallisissa teoksissa on pahaa. Tai synti... Vaikka synnin ja pahan käsitteet eivät ole täysin identtisiä. Myös sodat ovat pahoja. Mutta heitä johti Jumalan tahto. Ja tämä ei ikään kuin ollut synti. Tämä on Vanhan testamentin paradoksi. Ja sitten täysin pasifistinen Uusi testamentti. Eikä myöskään paras...
  Mitä he valehtelevat natsien alla? Loppujen lopuksi Jeesus sanoi: he löivät sinua oikeaan poskeen, laita vasempaan!
  Mutta kuka tätä oikeasti seuraa? Papit? No ei! Kirkko oli aggressiivinen. Ja inkvisitio ja ristiretket ja sotilasmuodostelmat luostareissa.
  Kyllä, papit eivät eronneet nöyryydestä. Ja muut... Olivatpa ne katolilaiset, protestantit, ortodoksiset. Ja tämä koskee Uuden testamentin pasifismia.
  Fasistit tekevät mitä sanovat. Ja sitten opettele olemaan lampaita ja toimimaan kuin sudet itse.
  Maria ajatteli yhä useammin, että terve pasifismi saattaa olla totuus. Se ei ole pasifismia, vaan ateismia. He sanovat todellakin, mitä on usko kuin itsehypnoosi. Jostain syystä kuvakkeet eivät tehneet ketään kuolematonta. Ja patriarkat kuolevat, aivan kuten tavalliset syntiset. Ja munkit eivät pysty mihinkään.
  Ei, on paljon parempi todella uskoa: ihminen on oman onnensa seppä!
  Älä myöskään väsytä itseäsi paastoamalla ja rukouksella. Ja uusi tankki on paljon arvokkaampi kuin tuhat rukousta.
  Maria heitti kranaatin paljaalla, erittäin viettelevällä jalallaan ja huomautti syvään huokaisen:
  - Eikä kirkko, ei taverna! Mikään ei ole pyhää! Ja elämässä kaikki ei ole niin... Kaikki ei ole niin tytöt!
  Matryona lähti paljain jaloin, koko sentin räjähteitä ja hautasi sata Fritziä. Ja sitten hän huusi:
  - Älä ole surullinen! Koko elämä edessä! Koko elämä edessä, toivo ja odota!
  Alenka heitti myös viestin ja ajoi Fritzin arkkuun. Ja hän lauloi innostuneesti. Kirjoittaminen tien päällä;
  Komsomolitytöt ovat maan suola,
  Olemme kuin alamaailman malmi ja tuli.
  Tietenkin he ovat kasvaneet saavutuksiksi,
  Ja meidän kanssamme Pyhä miekka, Herran Henki!
  
  Rakastamme taistella erittäin rohkeasti,
  Avaruuden tytöt soutelevat universumissa...
  Venäjän armeija on voittamaton,
  Intohimollasi muuttumattomana taistelussa!
  
  Isänmaamme kunniaksi, pyhä,
  Taivaalla kiertelee hävittäjä...
  Olen komsomolin jäsen, juoksen paljain jaloin
  Roiskuvaa jäätä, joka peitti lätäköt!
  
  Eivätkö tytöt, vihollinen osaa pelotella,
  Ne tuhoavat kaikki vihollisen ohjukset...
  Verinen varas ei työnnä kasvojaan meihin,
  Runoissa lauletaan uroteoksia!
  
  Fasismi hyökkäsi kotimaatani,
  Hän hyökkäsi niin painajaismaisella ja salakavalalla tavalla...
  Rakastan Jeesusta ja Stalinia
  Komsomolin jäsenet ovat yhtä Jumalan kanssa!
  
  Kiiruhdamme paljain jaloin lumikukan läpi,
  Röyhkeä kuin nopeat mehiläiset...
  Olemme sekä kesän että talven tyttäriä,
  Elämä on tehnyt tytön kovetetuksi!
  
  On aika ampua, joten avaa tuli
  Olemme tarkkoja ja kauniita ikuisesti...
  Ja osui suoraan silmään, ei kulmakarvaan,
  Teräksestä, jota kutsutaan kollektiiviksi!
  Älkää kukistako fasismia uskomme,
  Ja tahto on vahvempi kuin vahva titaani...
  Isänmaasta voimme löytää lohtua,
  Ja kaada jopa Fuhrer-tyranni!
  
  Erittäin voimakas tankki, usko "Tiger",
  Hän ampuu kauas ja tarkasti...
  Nyt ei ole typerien pelien aika
  Sillä paha Kain on tulossa!
  
  Meidän on voitettava kylmä, kuumuus,
  Ja taistele vitsillä hullun lauman kanssa ...
  Raivoinen raivoisa karhu,
  Kotkan sielu ei ole kurja klovni!
  
  Uskon, että komsomolin jäsenet voittavat
  Ja he nostavat maansa tähtien yläpuolelle ...
  Aloitimme vaelluksen lokakuussa,
  Ja nyt Jeesuksen nimi on kanssamme!
  
  Rakastan isänmaatani kovasti,
  Hän loistaa säteilevästi kaikille ihmisille ...
  Isänmaata ei rupla viedä,
  Aikuiset ja lapset nauravat onnesta!
  
  Kaikkien on hauskaa elää neuvostomaailmassa,
  Se on helppoa ja täydellistä...
  Älköön onni katkaise lankaansa,
  Ja Fuhrer pisti suunsa turhaan!
  
  Olen paljasjalkainen komsomolin jäsen,
  Vaikka pakkanen kääntää korvia...
  Ja et voi nähdä laskeutumista, usko vihollista,
  Kuka haluaa ottaa meidät ja tuhota meidät!
  
  Ei ole kauniimpia sanoja isänmaalle,
  Lippu on punainen, ikään kuin veri säteissä loistaa.
  Emme ole alistuvampia kuin aasit,
  Uskon, että voitto tulee pian toukokuussa!
  
  Berliinin paljasjaloiset tytöt kulkevat,
  Jätä jäljet jalkakäytävälle.
  Unohdimme mukavuuden ihmisille,
  Ja hanskat eivät sovi sodassa!
  
  Ja taistelu tulee olemaan, anna tämän taistelun puhkeamisen.
  Fritz murskaa kaiken palasiksi!
  Isänmaa on ikuisesti sotilas kanssasi,
  Ei tiedä mitä mielivalta on!
  
  Olen pahoillani kuolleiden puolesta, tämä on suru kaikille,
  Mutta älä pakota venäläisiä polvilleen.
  Vaikka jopa Sam alistui Fritzille,
  Mutta meille suuri guru Lenin!
  
  Käytän rintamerkkiä ja ristiä samaan aikaan,
  Olen kommunismissa ja uskon kristinuskoon...
  Sota, uskokaa ihmiset, ei ole elokuva,
  Isänmaa on äitimme, ei khaanikunta!
  
  Kun Kaikkivaltias tulee pilvissä,
  Kaikki kuolleet nousevat kirkkain kasvoin...
  Ihmiset rakastivat Herraa unissa,
  Koska Jeesus on pöydän Luoja!
  
  Täällä voimme tehdä kaikki onnelliseksi,
  Koko rajattomassa Venäjän universumissa.
  Kun joku plebeiji on kuin ikätoveri,
  Ja mikä tärkeintä universumin luomisessa!
  
  Haluan syleillä Korkeinta Kristusta,
  Älä koskaan romahda vihollisten edessä...
  Toveri Stalin korvasi isänsä,
  Ja Lenin on myös ikuisesti kanssamme!
  .
  
  
  Ovela Obama
  Yhdysvaltain presidentti Obama osoittautui ovelammaksi eikä pommittanut ISIS:iä, vaan päätti käyttää tätä kalifaattia pahoinpitelynä Irania, Syyriaa ja Venäjää vastaan. Hänen laskelmansa oli täysin perusteltu. ISIS valloitti suurimman osan Irakista ja aloitti sotaan Iranin kanssa. Amerikkalaiset ostivat öljyä militanteista ja myivät vastineeksi aseita. Assadin pelastamiseksi Vladimir Putin lähti lopulta sotaan.
  Ja ISIS-pommitukset alkoivat. Mutta se ei mennyt niin sujuvasti kuin oikeassa historiassa. ISIS:llä on Yhdysvaltoihin myytyjä ilmapuolustusjärjestelmiä ja hävittäjiä. Venäjä kohtasi vahvemman vihollisen ja joutui siirtämään maajoukkoja. Venäläiset kärsivät alusta alkaen konkreettisia tappioita ja heidän voimansa murtuivat. Täällä ei tietenkään ole enää rasvaa.
  Syyrian sotaan vedettiin yhä enemmän joukkoja. Ja hän ei ollut suosittu. Monet sanoivat: pitäisikö Venäjän puuttua asiaan? Ja ISIS eteni ja aiheutti raskaita iskuja Venäjän joukkoihin.
  Sotilaita kuoli suuria määriä. Mutta sodan kulkua ei voitu kääntää. Lisäksi Turkin kanssa oli konflikti. Ja tämä vaikeutti voimien käyttöä.
  Sota alkoi ISIS:n kanssa toukokuussa 2015, ja siitä on tullut pitkittynyt. Taistelut kestivät pitkään, ja Venäjän armeija tuskin pystyi pidättämään vihollista. Siellä oli sinkkiarkkuja. Ja suurin osa Irakista oli Isisin alaisuudessa. Ja läpimurtoyritykset tehtiin aktiivisiksi ja aggressiivisiksi.
  Sota osoittautui tietysti pitkittyneeksi... Ja Venäjän presidentinvaalien aikaan se oli kestänyt jo kolme vuotta. Ja yli kymmenen tuhatta venäläistä sotilasta ja upseeria ja useita kenraaleja kuoli.
  Siksi Vladimir Putin kohtasi vakavaa vastustusta. Pavel Grudinin vasemmista voimista alkoi nopeasti kerätä pisteitä ja poliittisia pisteitä. Ja hänen menestyksensä olivat valtavia, kun luokitus hyppää.
  Totta, skandaalit heikensivät jonkin verran Grudininin asemaa, mutta Girkin saavutti suuren suosion. Hänestä Donbassin sodan sankarina on tullut uusi tähti.
  Joka tapauksessa Putin on jo menettänyt suosiotaan ja ihmiset halusivat muutosta, ja Krimin liittäminen unohdettiin.
  Vaalit olivat ohi, ja vaikka Putin näytti voittavan ensimmäisellä kierroksella, alkoi joukkomielenosoituksia ja vaalitulosten tarkistamista koskevia vaatimuksia. Kommunistit eivät uskoneet tuloksiin, ja esimerkkejä äänestäjien huijauksista oli lukuisia.
  Ja Moskovassa oli melko suuria yhteenottoja mielenosoittajien kanssa. Myös massiiviset sodanvastaiset toimet alkoivat. Ja taistelut Syyriassa jatkuivat.
  Putin jopa tehosti taisteluja ja yritti hyökätä Irakiin.
  Mutta kaikki tämä johti vain tappioiden määrän kasvuun.
  Ja taistelut kasvoivat ja muuttuivat verisemmiksi ...
  Sodanvastainen liike Venäjällä kasvoi. Siellä oli valtavia yhteenottoja poliisin kanssa ja vain joukkomurhia.
  Vain koronavirusepidemia on vähentänyt sodanvastaisuutta jonkin verran.
  Mutta taistelut Syyriassa jatkuivat pandemiasta huolimatta. Ja vuonna 2021 ISISiä vastaan he päättivät testata uusinta asetta: yksipaikkaisia pyramidipanssarivaunuja.
  Nämä ovat ainutlaatuisia autoja, joita valmistetaan vain neljänä kappaleena. Jokainen painoi viisikymmentä tonnia, ja niiden moottori oli viisituhatta hevosvoimaa. Ja moottori ei ole yksinkertainen, vaan sähköinen.
  Kauniit tytöt ajoivat neljällä autolla ja se oli erittäin siistiä.
  Natasha pyramidin muotoisella panssarivaunulla painoi ohjaussauvan painikkeita paljain varpaillaan ja leikkasi Mujahideeneja konekivääreillä leikkaamalla ne irti uraaniytimistä luodeilla.
  Ja hän lauloi hampaat paljastaen:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Zoya, joka ampui vastustajia konekivääreillä ja ampui pikatulitykistä, murisi:
  - Venäjälle, joka levittää siipiään!
  Ja paljain varpain ketterä kaunotar painoi joystickin painikkeita.
  Ja taas sylkee ulos kuoria uraaniytimillä.
  Toinen pyramidin muotoinen panssari Augustinuksen kanssa pyörittää kynsiään ja murskaa vihollisen. Hän leikkaa alas mujahideenien rivejä peittäen kukkulan ruumisvuorella.
  Ja huutaa:
  - Sillä kommunisti antoi!
  Ja Svetlana iskee vihollisia ja niittää Mujahideen. Ja kun hän laulaa:
  - Kommunismi tulee olemaan loistossaan!
  Ja paljain varpaillaan hän painaa joystickin painikkeita.
  Ja sota on nousussa. Venäjän joukot kohtasivat vahvan rintaman.
  ISIS ei ole lahja. Iskusotilaita käytetään häntä vastaan. Heillä on myös kauniita tyttöjä: Maria ja Mirabela. He ovat niin mahtavia ja taistelevat paljain jaloin ja bikineissä.
  Kauniit tytöt painostavat jo Mujahideenin asentoja. Ja tuhota ne ohjuksilla.
  Maria laulaa ilossa:
  Raivoissaan SATO,
  Rykmentin vihollinen eteni ...
  Mutta teloittajat vastustajat,
  Venäläiset kohtaavat vihamielisyyttä!
  Ja kuinka lähettää ohjuksia vihollista kohti. Ja lyö vihollisia heti.
  Mirabela, lähettää kuoria, huomautuksia:
  Mitä on sota, mitä on sota? Jonkin diktaattorin Assadin vuodattamiseksi verta?
  Maria suostui tähän:
  - Tämän vuoksi verenvuodattaminen ei ole sen arvoista!
  Ja hän lähetti myös tappavan raketin.
  Tytöt noudattavat tietysti käskyjä. Mutta seitsemättä vuotta on käyty sotaa, kuka tietää minkä vuoksi. Ja tietysti tytöt ovat vihaisia Putinille. Ei ole selvää, mitä hän haluaa. Ja venäläiset joukot pitävät linjaa, ja hyökkäysyritykset epäonnistuvat.
  Pyramidisäiliöt ovat hyviä, mutta akku purkautuu silti nopeasti sellaisella nopeudella. Ne täytyy viedä taakse ja ladata sähköllä.
  Natasha, Zoya, Augustina ja Svetlana kokoontuivat pelaamaan korttia.
  Samaan aikaan tytöt laulavat:
  - No, mitä voin sanoa, mitä voin sanoa, ihmiset on järjestetty niin! Haluaa tietää, haluta tietää! He haluavat tietää, mitä tapahtuu!
  Ja valtionduuman vaalit osoittivat kommunistien voiton. Mutta jälleen tapahtui valtavia väärennöksiä. Ja tämä johti massiivisiin mielenosoituksiin, joihin miljoonat ihmiset osallistuivat. Iäkäs heikko Zjuganov kaadettiin, ja nuoret tulivat valtaan hänen tilalleen. Protestit kiihtyivät, menivät lakkoon ja paljon iskulauseita.
  Vastauksena Venäjän armeija aloitti laajan hyökkäyksen sekä Syyriassa että Irakissa. Taistelu osoittautui erittäin veriseksi. Lisäksi Iran on levoton. Siellä on mellakoita ja levottomuuksia.
  Putin joutui erittäin vaikeaan tilanteeseen. Venäjän sisällä levottomuudet ovat kasvaneet paljon. Zjuganov lopulta sairastui, ja uusi nuori johto vaati Putinin ja hänen tiiminsä eroa.
  Taistelut raivosivat Syyriassa ja Irakissa. Sota siellä oli valtava. Ja kiipesi riehumaan.
  Kaksi muuta tyttöä, Alice ja Angelica, taistelivat kuin hirviöt ja käyttivät erityistä kiekon muotoista helikopteria. Eikä ollut mitään keinoa kaataa niitä.
  Helikopteri laukaisee raketteja, polttaa vastustajia ja rikkoo bunkkereita.
  Alice otti sen ja siristi:
  - Venäjän kalifaatin puolesta!
  Ja kuinka hän painaa paljaita varpaillaan joystickin painiketta ja iskee vihollista.
  Angelica huusi:
  - Kyytiin!
  Ja taas raketit, kuten lupanet, vihollista vastaan ...
  Moskovassa pidettiin joukkomielenosoitus, ja yhteenotoissa poliisin kanssa kuoli. Monet tehtaat menivät lakkoon. Nyt kommunistit ovat näyttäneet voimansa. Ja he ovat jo kutsuneet Putinia suoraan rikolliseksi ja murhaajaksi. Oppositio kasvoi. Ja siellä täällä vuodatettiin verta.
  Mielenosoitukset muuttuivat yleislakoksi. Ja se osoittautui niin suureksi, että viranomaiset tekivät myönnytyksiä.
  Duuman vaalien tulos mitätöitiin. Ja uusia on ilmoitettu. Ja täällä kommunisteilla oli kaikki mahdollisuudet voittaa. Ja jopa voitti saatuaan enemmistön paikoista parlamentissa.
  Ja Mihail Mishustinin hallitus erosi. Vasemmistohallituksen muodostuminen alkoi. Samaan aikaan kommunistit totesivat, että oli aika lopettaa sota Syyriassa.
  On jo vuosi 2022... Vladimir Putin sanoi huokaisten, ettei hän aio tehdä sitä. Joten kaikki uhraukset tässä tapauksessa ovat turhia.
  Sitten virkasyyteprosessi alkoi valtionduumassa. Myös liittoneuvostossa on muutoksia. Hän kääntyi vasemmalle, ja he vaativat lakaisemaan pois Matvienkon, joka on liian alistuva viranomaisten nukke.
  Yleisesti ottaen ihmiset alkoivat kapinoida paljon aktiivisemmin ja vaativat muutoksia.
  Tilanne kuumeni. Nyt kommunistit asettivat mielenosoituksiin sävyn. Ja he keräsivät allekirjoituksia uudelle perustuslaille.
  Ja sitten Putin sai halvauksen ja sairastui.
  Uudet presidentinvaalit julkistettiin.
  Kommunistien pääehdokas oli Aleksei Kuznetsov. Ja hän teki paljon. Ja vaaleissa uusi vasemmistojohtaja onnistui voittamaan ensimmäisellä kierroksella.
  Ja se oli hienoa!
  Tähän satu päättyy, ja kuka kuunteli kurkkua!
  
  EMELYAN PUGACHEV - MAHDOLLISUUS IHMISELLE
  Emelyan Pugachev meni heti Tatishchevon linnoituksen valloituksen jälkeen Orenburgiin ja onnistui yllättämään kaupungin ja valloittamaan sen ohikiitävällä hyökkäyksellä. Suurin osa varuskunnasta antautui melkein ilman taistelua.
  Ja Emelyan Pugachev vangitsi suuren maakunnan keskuksen, paljon aseita ja ammuksia.
  Sen jälkeen hänen nopeasti kasvava armeijansa muutti Verkhne-Jaitskajan linnoitukseen ja valtasi sen myös nopealla hyökkäyksellä. Ja edelleen Ufaan. Pugatšoviin liittyi yhä enemmän ihmisiä eri maista. Hänen armeijansa, joka lähestyi Ufaa, oli jo lähes viisikymmentätuhatta ja monia aseita.
  Varuskunta antautui lähes ilman vastarintaa. Sen jälkeen Emelyan Pugachev lähetti lentäviä joukkoja Uralille ottamaan asetehtaita hallintaansa.
  Katariina Toinen sai tiedon Orenburgin kukistumisesta myöhässä. Ja se järkytti kaikkia. Minun piti kiireesti kerätä voimia. Ja niitä on vähän - Turkin sota vie kaiken. Vain yksi Bibikov, enemmän tai vähemmän sopiva kenraali, mobilisoitiin. Ja hänellä on joukkue. Minun piti kiireesti kerätä voimia.
  Mutta huijarin armeija kasvoi nopeasti. Ja muutti Kazaniin. Kalmykit, baškiirit, tataarit, kirgisit ja muut kansat liittyivät siihen. Yksi toisensa jälkeen Emelyan Pugachev tunnustettiin lailliseksi kuninkaaksi ja Uralin tehtaiksi ja kaupungeiksi.
  Ja monet liittyivät kapinallisiin. Ja Emelyan Pugachevin armeija meni Kazaniin ja mursi helposti vastarinnan. Monet upseerit menivät hänen puolelleen. Ja Pugatšovin armeija kasvoi nopeasti. Ja niin Kazaniin hyökättiin.
  Ja todellisessa historiassa huijari pystyi valloittamaan sen pienemmällä ja huonommin organisoidulla armeijalla. Ja nyt siitä on tullut entistä helpompaa ja nopeampaa.
  Ja Kazanin Kreml valloitettiin välittömästi. Emelyanin armeija osoittautui nopeaksi.
  Ja kuinka monta ratsuväkeä ja voimakkaita taistelijoita kokoontui. Ja tykistö ja hävittäjät Uralin tehtailta. Ja paljon aseita. Joten Koziedemyansk kaatui.
  Vain Nižni Novgorodissa Emelyan Pugachev odotti vakavaa vastarintaa.
  He onnistuivat naulaamaan sinne vahvistuksia Pietarin läheltä ja Ruotsin rajalta. Mutta Pugachevilla oli jo yli satatuhatta sotilasta ja monia aseita.
  Bibikov teki virheen. Puolustuksen sijaan hän kuitenkin veti osan joukkoistaan pois kaupungista. Ja he joutuivat kapinallisten ylivoimaisten joukkojen voimakkaan iskun kohteeksi ja murskattiin.
  Tämä helpotti Nižni Novgorodin hyökkäystä. Lisäksi osa joukoista ja upseereista meni Emelyan Pugachevin puolelle. Ja suurin kaupunki kaatui.
  Myös Bibikov jäi kiinni. Hän kieltäytyi vannomasta uskollisuutta huijarille ja hänet hirtettiin.
  Pugachev muutti Moskovaan. Yhä useammin hallituksen joukot, upseerit ja jopa kenraalit siirtyivät hänen puolelleen.
  Ryazan kaatui melkein ilman vastustusta. Ja valtava armeija lähestyi Moskovaa.
  Siinä oli vähän joukkoja, eikä se ollut täysin luotettavia. Kolme Donin kasakkojen rykmenttiä meni Pugatšovin puolelle. Ja Moskovaa hyökkäsi myrsky.
  Vain Kremlillä oli mahdollisuus vastustaa, mutta sieltä löydettiin petturit, jotka avasivat portit Pugatšoville.
  Myös Turkin rintamalta hätäisesti kutsuttu Aleksanteri Suvorov siirtyi itsensä tsaariksi julistautuneen tsaarin puolelle. Hän päätti, ettei ollut mitään järkeä taistella ihmisiä vastaan. Ja kysymys kuninkaan legitimiteetistä on maan halujen asia.
  Suvorovia seurasivat muut kenraalit. Joukkojen päälliköt hajaantuivat ympäri Venäjää ja valtasivat kaupunkeja toisensa jälkeen.
  Ja Pugachev itse meni Pietariin.
  Katariina Toinen, nähdessään, että hänen voimansa olivat hupenemassa, otti osan aarteista, pakeni ulkomaille ja määräsi Orlovin veljekset järjestämään kaupungin puolustuksen.
  He tekivät juuri niin. Suurin osa varuskunnasta siirtyi huijarin puolelle, ja Pietari valtatettiin nopeasti. Orlovit takavarikoitiin ja hirtettiin. Ja uusi kuningas astui pääkaupunkiin. Pian melkein kaikki kenraalit ja venäläiset yksiköt tunnistivat hänet. Kuten Venäjän kaupungit. Katariina pakeni Ruotsiin. Ja sieltä Saksaan.
  Hänen poikansa Pavel kuoli epäselvissä olosuhteissa. Ja Emelyan Pugachev meni naimisiin uudelleen ja ilmoitti uudesta kruunauksesta. Sen jälkeen kasakka Ustinyasta tuli hänen vaimonsa.
  Sota Turkin kanssa uskottiin Aleksanteri Suvoroville ja päättyi nopeaan voittoon.
  Emelyanin perillinen syntyi. Ja Romanovien dynastia ikään kuin vahvistui.
  Kuningas lakkautti maaorjuuden ja toteutti uudistuksia. Venäjä alkoi kehittyä ja nousta nopeasti. Seurasi toinen sota Turkin kanssa ja Konstantinopolin valloitus. Emelyan Pugachev perusti uuden uskonnon, hylkäsi kolminaisuuden ja otti käyttöön moniavioisuuden. Se oli jo sama islamille, mutta ortodoksiselle islamille.
  Aleksanteri Suvorov suoritti useita kampanjoita saavuttaen Marokon ja valloittaen Lähi-idän, Iranin, Sudanin ja Pohjois-Afrikan. Ja sitten, kun Ranskassa tapahtui vallankumous, Emelyan Pugachevin armeija valloitti koko Euroopan. Näin syntyi ihmiskunnan historian suurin imperiumi.
  Emelyan Pugachev oli melko nuori vuodesta 1742 lähtien ja hallitsi siksi pitkään, hän eli sekä Katariina että Aleksanteri Suvorov. Euroopan valloituksen jälkeen venäläiset muuttivat Afrikan halki ja saapuivat Intiaan, jonka he myös valloittivat.
  Sota Kiinan kanssa käytiin jo vuonna 1815 Pugatšovin pojan Pietari Neljännen johdolla.
  Sota osoittautui Venäjälle voittoisaksi ja Kiina alistettiin. Sen jälkeen Venäjä valtasi täysin kolme maanosaa ja laskeutui Australiaan ja Alaskaan. Ja jatkoi laajentumista Amerikkaan. Siellä hänellä ei enää ollut vakavia kilpailijoita.
  Britannia kukistettiin ja vangittiin. Ja pian valloitti Yhdysvallat. Vuonna 1850 Venäjä hallitsi jo koko maailmaa.
  Seuraavaksi tuli kosmiseen laajenemiseen asti. Ja siitä tuli hienoa.
  Toki ongelmia kuitenkin oli.
  Yksi niistä on liike tasavallan hallitusmuodon puolesta. Mutta Pugachev-Romanov-dynastia nautti auktoriteettia ja pysyi toistaiseksi horjumattomana.
  Siellä oli myös valtataisteluja ja vallankaappausyrityksiä. Kun ensimmäinen lento aurinkokunnan ulkopuolelle tapahtui 1900-luvun lopulla, joukko salaliittolaisia 2000-luvun alussa syöksyi keinotekoiseen uneen ja lensi kaukaiselle planeetalle perustaakseen sinne oman valtionsa.
  Joitakin ongelmia ilmeni juutalaisten kanssa. Jos muut kansat nopeasti venäläistyivät ja hyväksyivät ortodoksisen islamin, nämä juutalaiset olivat itsepäisiä ja vastustivat. Ja heitä painostettiin siihen. Muitakin ongelmia oli. 2000-luvulla ateismista on tullut muotia. Ja Raamatun ja Koraanin auktoriteetin kieltäminen. Ja muodollisesti teologia rakentui näiden kirjojen vapaalle tulkinnalle.
  Ja tämä aiheutti myös joitain konflikteja. Lisäksi tiede on kehittynyt. Elinajanodote 2000-luvulla on pidentynyt huomattavasti, ja ihmiset ovat oppineet näyttämään todella nuoremmalta. Ja tietysti he alkoivat sanoa, mutta entä Kristuksen sanat: et tee yhtään hiusta valkoiseksi tai mustaksi? Tai olkoon heidän päivänsä satakaksikymmentä vuotta!
  Myös epäilyksiä oli. Joillakin aurinkokunnan planeetoilla, joilla oli jo vakavia siirtokuntia, alkoi syntyä separatistisia tunteita. Joka tapauksessa vaadittiin autonomiaa. Lyhyesti sanottuna paremmin kuin todellisessa historiassa, mutta silti ongelmia on, eikä kaikki ole ruusuista.
  Mutta joka tapauksessa ihmiskunta on yhtenäinen ja nälänhätä ja epidemiat ja melkein kaikki sairaudet ovat ohi. Ja ihmiset voivat elää useita vuosisatoja ikääntymättä, eikä elämää ollenkaan, vaan melkein kommunismi ja taivas maan päällä 2000-luvulla!
  
  CHURCHILLIN KIINTOINEN MAHDOLLISUUS
  Churchill sopi rauhan Saksan kanssa seuraavin ehdoin. Kolmas valtakunta takaa Britannialle sen siirtomaavaltakunnan koskemattomuuden. Lisäksi Hitler jopa suostui olemaan vaatimatta takaisin Englannin ensimmäisen maailmansodan aikana sulamia saksalaisia siirtomaita. Vastineeksi saksalaisilla oli kuitenkin täydellinen vapaus määrätä Ranskan ja Hollannin siirtomaista. Ja he saattoivat toimia niin paljon kuin halusivat Venäjää vastaan. Fuhrer ei tietenkään aikonut sietää Neuvostoliittoa naapurinsa kanssa. Saksa sai paljon. Ja hän sai tarpeekseen. Ja Britannia ei menettänyt muodollisesti mitään. Sopimus oli siis molempia osapuolia hyödyttävä. Joka tapauksessa Englannilla ei ollut mahdollisuutta pitää omaisuuttaan Afrikassa ja Aasiassa. Saksalaiset olisivat helposti valloittaneet Egyptin ja sen jälkeen Lähi-idän Irakin ja Kuwaitin kanssa. Ja sitten he olisivat saavuttaneet Intian Saksa-mielisen Iranin kautta.
  Puhumattakaan siitä, että Britannialla ei ole mahdollisuutta pitää Afrikkaa.
  Sukellusvene- ja ilmasodankäynti päättyi kuitenkin briteille.
  Ja niin kaikki osapuolet pysyivät etujensa mukaan. Ja Hitler alkoi valmistella hyökkäystä itään. Neuvostoliitossa on paljon enemmän tankkeja ja puolitoista tuhatta ajoneuvoa, jotka ovat paljon laadukkaampia kuin saksalaiset.
  Todelliseen tarinaan verrattuna Fritz pystytti viisituhatta lentokonetta ja tuhat tankkia lisää. Tappioiden puute Britannian taistelussa vaikutti ja kyky käyttää Afrikan joukkoja idässä.
  Totta, tätä osittain kompensoi se, että yllätys oli vaikeampi saavuttaa.
  Stalin ilmoitti kuitenkin yleisestä mobilisaatiosta ja asetti joukot valmiustilaan. Mutta saksalaisten isku osoittautui silti vahvaksi ja taktisesti äkilliseksi. Lisäksi he eivät odottaneet, että Fritz heittäisi välittömästi kaikki voimansa iskuihin. Ja puolustaakseen punaiset on koulutettu paljon huonommin kuin hyökkäämään.
  Wehrmacht-joukot murtautuivat puolustuksen läpi ja pääsivät etenemään pääsuuntiin.
  Hieman hitaammin kuin 41. tositarinassa. Mutta pääsimme Smolenskiin. Siellä missä he päätyivät, ylivoimaiset Neuvostoliiton joukot pysäyttivät heidät. Mutta natsit kääntyivät etelään. Jo myöhään syksyllä he valloittivat Kiovan. Talvi nappasi Fritzin taisteluvalmiudessa hyökätäkseen Moskovaan. Natsit jäivät talveksi kylmään, eivätkä uskaltaneet hyökätä.
  Leningrad puolestaan on estetty.
  Mikä pahinta, Japani ei uskaltanut mennä sotaan Yhdysvaltojen ja Britannian kanssa. Ja voisi avata toisen rintaman milloin tahansa. Talvella Neuvostoliiton joukot yrittivät edetä, mutta Saksan puolustusta ei koskaan rikottu. Keväällä natsit vahvistuivat ja hallitsivat edelleen ilmaa. Mutta koska Kolmas valtakunta sai öljyä paitsi Romaniasta, myös Libyasta, Nigeriasta, Kamerunista, natsit eivät tarvinneet kaukasialaista öljyä niin paljon.
  Ja Fritz aloitti hyökkäyksen keskustassa. Yrittäessään valloittaa Moskovan.
  Mutta Neuvostoliiton joukkojen puolustuslinja osoittautui vakaaksi. Kolmen kuukauden sitkeiden taistelujen aikana natsit pystyivät edetmään vain sata, sata kaksikymmentä kilometriä.
  Ja he pysähtyivät. Vain Krimillä natsit pystyivät valloittamaan Kerchin ja saartamaan Sevastopolin. Natsit valloittivat myös puolet Donbassista, erityisesti Harkovista. Keskustassa tapahtuneiden suurten tappioiden jälkeen Hitler muutti strategiaansa ja päätti Göringin neuvosta aloittaa ilmahyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan.
  Erityisesti käytettiin Yu-188-pommikoneita. Ja uudempi ja edistyneempi Yu-288. Sodasta tuli yhä enemmän asemapaikka. Hitler luotti uusiin aseisiin ja panssarivaunuihin. Ensinnäkin sarjaan tulivat tiikerit ja vähän myöhemmin leijona ja sitten pantteri. Suojatuin oli tietysti "leijona", jossa oli 100 mm:n sivupanssari ja jopa kulmassa. "Tigerillä" oli myös hyvät sivupanssarit. "Panther" on huonompi, mikä ei tehnyt läpimurtoa tankissa.
  Talvella saksalaiset pitivät linjaa. Neuvostoliiton joukot etenivät tuloksetta keskustassa. He yrittivät valloittaa uudelleen ja myös tuloksetta Kharkovin. Täällä olevat saksalaiset olivat valmiita puolustukseen ja pystyivät torjumaan hyökkäyksen. Puna-armeijan ainoa menestys oli Iskra-operaatio, kun he onnistuivat murtautumaan kapeasta käytävästä maata pitkin piiritettyyn Leningradiin.
  Toukokuussa natsit aloittivat hyökkäyksen Sevastopoliin. Joka sai päätökseen 9. heinäkuuta 1943 linnoituskaupungin kaatumisen. Hyökkäys natsien keskustassa alkoi seuraavana päivänä. He käyttivät suurta määrää uusimpia tankkeja. Mukaan lukien "Lev", josta kaikista kulmista suojatun suojan ansiosta lupasi tulla hyvä läpimurtosäiliö. Ferdinandit lähtivät myös hyökkäykseen - upeat itseliikkuvat aseet omalla tavallaan.
  Natsien hyökkäys kehittyi hitaasti. Tappiot olivat suuria. Tankki "Lev", osoitti riittämättömän aseen tulinopeuden ja huonon ajokyvyn. Mutta silti natsit onnistuivat ympäröimään Vyazman. Ja sitten ota se. Yksi taistelu kesti myöhään syksyllä, ja Fritzin hyökkäys kuivui.
  Puna-armeija yritti palauttaa status quon talvella. Ja hän pystyi voittamaan Vyazman takaisin. Mutta kaikki onnistumiset rajoittuivat tähän. Natsit pystyivät vastustamaan keskustassa. Ja lähellä Leningradia. Ja lähellä Harkovia.
  Puolustuksessa "Panther" osoitti hyvää tankkia. Kolmannen valtakunnan massiivisinta konetta valmistettiin suuria määriä, ja se osoittautui ehkä parhaaksi keinoksi käsitellä Neuvostoliiton tankkeja. Ilmassa taistelut jatkuivat Luftwaffen ylivoimalla. Saksalaiset koneet olivat hyvin aseistettuja, suurella nopeudella, mutta heikommin ohjattavia. Siitä huolimatta ME-309 osoittautui varsin tehokkaaksi, pääasiassa ajoneuvon nopeuden ja aseistuksen vuoksi.
  Ja suihkukoneet olivat matkalla. Ensinnäkin ME-262-hävittäjä, vahvin argumentti. Totta, kallista. Saksalaiset lisäsivät jatkuvasti aseiden tuotantoa. He käyttivät ulkomaalaisia työntekijöitä ja heillä oli enemmän laitteita kuin Neuvostoliitossa. Edistyksellisempi Focke-Wulf-malli ilmestyi - TA-152, jolla oli tehokkaita aseita ja panssareita paljon parempi ohjattavuus ja suurempi nopeus.
  Mutta pääasia on tietysti suihkukoneet. Uudet Neuvostoliiton LA-7 ja Jak-3 pystyivät vain osittain kompensoimaan uuden sukupolven koneiden ilmestymisen natsien keskuudessa.
  Jo ennen Pantherin käyttöönottoa ajateltiin, että tämä säiliö ei ollut riittävän suojattu. Varsinkin sivuilla. Tämän seurauksena Panther-2 kehitettiin suojatummaksi, raskaammaksi ja 88 mm:n tykillä. Ja "Tiikeri" -2.
  Neuvostoliitto pystytti IS-2:n ja T-34-85:n. Saksalaisilla oli kehittyneempi MP-44-rynnäkkökivääri. "Maus" tuli myös sarjaan. Toisin kuin todellisessa historiassa, liittolaiset eivät pommittaneet Kolmatta valtakuntaa, ja paljon varusteita pystyttiin valmistamaan.
  Taistelut osoittivat kuitenkin, että "Maus"-tankki oli liian raskas ja enemmän tai vähemmän sopiva puolustukseen. "Tiger" -2 hajosi liian usein ja oli myös puolustustankki.
  Vain "Panther" -2 tehokkaammalla 900 hevosvoiman moottorilla osoittautui tyydyttäväksi ajoneuvoksi taisteluoperaatioihin. "Leijona" ei myöskään näyttänyt itseään liikaa.
  Todelliset taisteluoperaatiot ovat osoittaneet, että ME-262 ei ole kovin luotettava kone, kallis eikä tarpeeksi ohjattava, edes tehokkailla aseilla. Aktiivisemmin TA-152 tuli sarjaan, joka soveltui enemmän tai vähemmän työhevoseksi. Voi olla hyökkäyslentokone ja etulinjan pommikone ja hävittäjä. ME-262:een liittyvät toiveet eivät olleet täysin perusteltuja. Lukuun ottamatta sitä tosiasiaa, että tätä taistelijaa on erittäin vaikea ampua alas, siinä oli vahva panssari. Mutta hän painoi myös paljon. Mutta suuria toiveita liitettiin HE-162:een. Ja osittain ne olivat perusteltuja.
  Kesällä 22. kesäkuuta 1944 saksalaiset löivät yllättäen pääiskun etelään. Neuvostoliiton komento piti pääjoukot keskustassa. Stalin uskoi disinformaatioon, että vihollinen marssii uudelleen Moskovaan. Mutta natsit pystyivät päihittämään Neuvostoliiton tiedustelupalvelun. Lisäksi suuri määrä saksalaisia "Panther" -2-tankkeja, jotka ovat riittävän nopeita ja ohjattavia sekä sivuilta paremmin suojattuja.
  Myös "Tigers" -koneita valmistettiin paljon, suhteellisen helppoja valmistaa. "Lionista" tuli myös uusi muunnos. Kevyemmällä 88 mm aseella, mutta 1250 hevosvoiman moottorilla. Tämä "leijona" on menestynein tankki - "Tiger" -2 -tyyppistä, mutta raskaampaa, paksummalla 120 mm:n sivu- ja perähaarniskalla, joka kompensoi enemmän kuin "Mausin" tehokkaan moottorin.
  Lev-2 osoittautui erittäin onnistuneeksi läpimurtosäiliöksi. Saksalaiset pystyivät saavuttamaan paljon. He valloittivat Voroshilovgradin, Kurskin, Belgorodin, valtasivat Voronežin. Ja kääntyi Donin mutkalle. Lopulta saavuimme Stalingradiin. Mutta siellä he juuttuvat taisteluihin. Kuten todellisessa historiassa, Neuvostoliiton joukot pystyivät ympäröimään saksalaiset lähellä Stalingradia. Natsit onnistuivat kuitenkin murtautumaan piiristä. Siitä huolimatta saksalaisilla oli paljon enemmän panssarivaunuja. Taistelut osoittivat, että "Panther" -2 ja "Lion" -2 pystyvät taistelemaan melko kunnollisesti talvella. Lisäksi E-25-itseliikkuvat aseet ilmestyivät eteen. Tämä ajoneuvo oli pieni, matalakantinen Panther-tykki, mutta erittäin ketterä ja nopealaukku.
  Natsit vetäytyivät Stalingradista Donin mutkalle ja pysyivät siellä. Tuli kevät 1945. XE-162 tuli sarjaan ja Neuvostoliiton ilmailu antoi periksi tälle mallille. Mutta tärkeintä ovat suihkupommittajat, joilla ei ollut vertaa. He pommittivat venäläisiä lähes rankaisematta.
  Uusi saksalainen tankki E-50 tuli sarjaan - kevyempi kuin Tiger-2, mutta paremmin suojattu ja aseistettu tehokkaalla moottorilla. Ja sen 88 mm:n 100 EL-tykki on vertaansa vailla tarkkuudessa ja panssarin läpäisyssä.
  Stalin etsi keinoja tehdä rauha Hitlerin kanssa. Siitä lähtien uusia tankkeja IS-7 ja T-54 kehiteltiin edelleen. Ja suihkukoneet ovat vieläkin epämääräisempiä.
  Mutta Fuhrer ei halunnut rauhaa ja jatkoi hyökkäystä. Tällä kertaa Kaukasiaan Terek-porttien kautta. Natsit onnistuivat valloittamaan Neuvostoliiton kaupungit - Groznyn ja Ordzhonikidzen. Mutta kun he astuivat vuorille, heidän edistymisensä hidastui.
  Sitten natsit ryntäsivät jälleen Stalingradiin. Taisteluissa Neuvostoliiton joukot saivat yhä enemmän hyökkäyslentokoneita ja Luftwaffen pommikoneita. Mutta Fritzit eivät voineet valloittaa kaupunkia, he juuttuvat taisteluihin. Vaikka he hylkäsivät "Sturmtigerit" kurssin aikana. Ja ilmailu painoi.
  Neuvostoliiton Jak-9, massiivisin hävittäjä, on vanhentunut. Ja saksalaiset näyttivät kehittyneempiä ME-262-malleja, joilla oli paljon enemmän nopeutta ja ohjattavuutta. Ja vahvempi aseistuksessa XE-162. Tilanne paheni entisestään, kun Japani vihdoin astui sotaan. Turkki seurasi esimerkkiä. Neljännenkymmenenviidennen vuoden loppuun mennessä saksalaiset ja turkkilaiset valtasivat suurimman osan Kaukasuksesta. Ja uusi 46. vuosi toi lisää pettymyksiä Neuvostoliitolle.
  Stalingrad kesti edelleen, mutta toukokuun lopussa otettiin viimeinen neljännes. Ja tähän mennessä saksalaiset ja turkkilaiset valloittivat Kaukasuksen kokonaan. Ja heinäkuussa 1946 alkoi uusi hyökkäys Moskovaa vastaan. Natsien mahdollisuudet olivat suuret. Sekä E-75 että E-100 osallistuivat taisteluihin. Nämä säiliöt olivat tiheämpiä ja paremmin suojattuja. Neuvostorintama murtautui hitaasti mutta varmasti... Syksyn lopussa Moskova piiritettiin.
  Saratov kaatui myös samaan aikaan. Äärimmäisen vaikea tilanne on kehittynyt. Japanilaiset etenivät idästä. Stalin tarjosi Hitlerille rauhaa muilla ehdoilla kuin antautumalla. Fuhrer hylkäsi nämä ehdotukset.
  Talvella Moskova kaatui ankaran hyökkäyksen jälkeen. Ja keväällä ja kesällä saksalaiset valloittivat koko Volga-Vyatkan alueen. Pala ja Vologda. Natsit pääsivät Sverdlovskiin syksyn puolivälissä ...
  
  CHAMBERLAININ KOHOTAVA ROOLI
  Chamberlain ei eronnut ja onnistui solmimaan kunniallisen rauhan Hitlerin kanssa.
  Olosuhteet Britannialle olivat varsin suotuisat: Kolmas valtakunta takasi leijonavaltakunnan omaisuuden loukkaamattomuuden. Ja Britannia ei menettänyt senttiäkään alueesta. Mutta vastineeksi Hitler sai täydellisen vapauden Ranskan, Belgian ja Hollannin miehitetyillä mailla. Ja nämä ovat suuria alueita. Ja käsien vapaus idässä.
  Eikä natsit ykkönen kieltäytyneet marssimasta Neuvostoliittoa vastaan. Ja jatkoi voimien keräämistä.
  Hitler halusi Afrikan ja Syyrian lisäksi osan Aasiasta myös Venäjän maita. Ensinnäkin tietysti Ukrainan, Baltian maiden, Valko-Venäjän ja Kaukasian öljyvarastot. Joten Fuhrerin suunnitelmat olivat Napoleonit.
  Saksalaiset valmistautuivat sotaan muodostaen merkittäviä joukkoja. Barbarossa-suunnitelman mukaan heillä oli enemmän joukkoja. Ensinnäkin tietysti ilmailu. Kolmetuhatta lentokonetta ei ammuttu alas Englannin ilmataistelun aikana, ja ne liittyivät Luftwaffen riveihin. Lisäksi koneet, joita Välimeri ei häirinnyt, ja Euroopan kattamiseksi. Joten Barbarossa-suunnitelmaan ei myönnetty viittä tuhatta lentokonetta, kaksi kertaa enemmän - kymmenen tuhatta.
  Ja siellä oli vielä muutama tankki. Ensinnäkin autojen tuotanto kasvoi enemmän, koska kolmatta valtakuntaa ei pommitettu. Toisessa neljäsataa tankkia ei mennyt Afrikkaan. Ja jotain vietiin Ranskasta. Joten Fritz oli paremmin valmistautunut taisteluun.
  Totta, he menettivät vähän aikaa eteneessään Jugoslaviaa ja Kreikkaa vastaan. Mutta loppui ilman brittejä nopeammin.
  Ja Neuvostoliiton hyökkäys alkoi 7. kesäkuuta yli tuhannella tankilla ja viidellä tuhannella lentokoneella. Ja tietysti jalkaväkeä ja tykistöä oli enemmän.
  Tärkeintä on, että Neuvostoliitto, kuten todellisessa historiassa, ei ollut valmis. Stalin pelkäsi liian taistella kolmatta valtakuntaa vastaan ja yritti viivyttää sotaa hinnalla millä hyvänsä ja jäi jälleen loukkuun.
  Ja sitten Japani hyökkäsi. Miksi japanilaiset päättivät hyökätä tällä kertaa? Syynä on se, että Iso-Britannia vetäytyi sodasta, ja nyt, jolloin samurait joutuivat taistelemaan Yhdysvaltoja ja Kolmannen valtakunnan sidottua Britanniaa vastaan.
  Ja joka tapauksessa Neuvostoliitto näytti olevan heikompi vihollinen. Varsinkin sodan ensimmäisinä päivinä taistelujen kulku oli puna-armeijalle vielä huonompi kuin todellisessa historiassa. Joten varsinkin ilmassa natsien ylivoima oli paljon vahvempi. Kyllä, ja lisää tankkeja, erityisesti etelään, missä Rommel osoitti sankarillisuutta. Ja Puna-armeija ei ole valmis puolustukseen, eikä puolustussotaa ole suunniteltu. Ja niitä sataa... Ja jopa Kiova saatiin liikkeelle, ja he pääsivät Smolenskiin aikaisin. Ja Japani hyökkäsi myös, jottei odottaisi Moskovan kaatumista, koska tässä tapauksessa kaikki syyttävät häntä siitä, että hän, kuten korppikotka, ryntäsi tapettuun viholliseen. Voitti samaan aikaan saksalaiset.
  Ei, samuraiden kunnia vaati iskua, kun Neuvostoliitto vielä nykisi. Ja sota meni hyvin. Samurait hylkäsivät suuren määrän jalkaväkeä ja hyökkäsivät puna-armeijan asemiin. Ja se oli heidän puoleltaan valtava menestys.
  Mutta Vladivostokin laitamilla heidät kohtasi paljasjalkaisten tyttöjen joukkue. Joka taisteli villillä raivolla.
  Alenka asetti jonon samuraille. Ja sitten hän heitti paljain varpaillaan tappavan voiman kranaatin. Ja hän repi paljon japania huutaen:
  - Stalinin kunniaksi!
  Anyuta ampui myös vihollista. Hän leikkasi puristavia keltaisia taistelijoita ja karjui:
  - Suuren isänmaan puolesta!
  Ja myös hänen paljaat varpaansa heittivät tappavan kuolemanlahjan.
  Alla, tämä punatukkainen kaunotar, niitti etenevät japanilaiset. Ja hänen paljaat jalkansa heittivät valtavan tuhovoiman kuoleman lahjan. Ja repäisi samurain ja huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Maria myös ampui. Tämä kultatukkainen kaunotar. Ja hänen paljaat varpaansa heittivät tappavia kuolemanlahjoja.
  Ja samuraiden massa romahti.
  Ja tyttö murisi:
  Emme luovuta Vladivostokista!
  Ja tytön paljas kantapää antautui kuoleman lahjalle.
  Myös olympialaisissa käytiin kovaa taistelua. Ja sitten hänen paljaat, vahvat jalkansa heittivät kokonaisen joukon kranaatteja repien vastustajia.
  Soturi sihisi:
  - Suurelle Venäjälle!
  Alenka katkaisi keltaiset sotilaat, vahvisti:
  - Isänmaa on kanssamme!
  Ja hänen paljas kantapäänsä antautui kranaatille. Ja hajotti suuren valtakunnan uudet sotilaat.
  Mutta kaikesta puna-armeijan sankaruudesta huolimatta hän oli häviämässä. Kaukoidästä ei ollut mahdollista siirtää divisioonaa. Ja saksalaiset aloittivat hyökkäyksen Moskovaa vastaan paljon aikaisemmin kuin todellisessa historiassa, ja olivat jo onnistuneet ympäröimään sen ja valtaamaan sen osittain ennen kuin rankat sateet kaatui ja sulaminen alkoi. Ja tämä tietysti vaikutti sodan kulkuun.
  Saksalaiset ovat erityisen vahvoja ilmassa. Heidän lentokoneensa saa erityisesti Neuvostoliiton joukot.
  Myös etelän saksalaiset olivat vahvempia ja etenivät pidemmälle. He onnistuivat valloittamaan Kurskin, Voronežin jo ennen sulaa, ja muuttivat Stalingradiin. Aloitettuaan sodan kaksi viikkoa aikaisemmin ja suurilla voimilla natsit saivat reilun etumatkan ja heillä oli nyt huomattava etu kaikessa. Ja puna-armeijan tarina osoittautui huonommaksi kuin todellisuudessa.
  Saksalaiset etenivät nopeammin Krimin poikki ja murtautuivat Kaukasiaan. Ja sielläkin he saavuttivat suurta menestystä. Lisäksi myös Turkki osallistui sotaan nähdessään kuinka Neuvostoliitto oli murenemassa.
  Ja niin saksalaiset valloittivat Ryazanin ja jatkoivat hyökkäystä. Ja Stalin itse juoksi kuin jänis. Ja natsit lähestyivät jo Gorkia. Oli tappeluita.
  Mutta Moskova vastusti silti: kaupunki on suuri. Mutta taistelut jatkuivat kaduilla ja natsit lähestyivät Kremliä.
  Mutta Neuvostoliiton tytöt taistelivat natseja vastaan lähellä Gorkin kaupunkia.
  Kokonainen pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä, huolimatta siitä, että oli jo satanut lunta ja pakkasta, kohtasi natsit.
  Natasha avasi tulen ja pudisti rintojaan tuskin bikininauhan peittämänä.
  Sitten tyttö lauloi:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisi tuhovoimaisen kranaatin.
  Zoya, ampuen vihollista ja leikkaamassa Fritziä, kuiskasi:
  - Kunnia sankareille!
  Ja hänen paljas kantapäänsä heitti tappavan kuolemanlahjan.
  Soturi sirkutti:
  - Emme luovuta Moskovasta!
  Augustinus ampui vihollista ja katkaisi etenevien natsijoukkojen joukot, huusi:
  - Lentokoneemme ovat hyviä!
  Svetlana ampui natseja aggressiivisesti:
  - Neuvojen isänmaan puolesta!
  Ja paljain varpaillaan hän heitti räjähdepaketin.
  Tytöt ovat todella hyviä ja seksikkäitä...
  Mutta Alice ja Angelica taistelevat edelleen. He taistelevat epätasaisilla voimilla.
  He lyövät tankin ulos kranaatilla, ja se kääntyy.
  Alice heittää räjähdepaketin paljain jaloin. Saksalainen itseliikkuva ase on rikki ja rullat lentävät. Natsien yksi tassu revittiin irti ja kultakello kimalsi.
  Alice huusi:
  - Isänmaan suuruuden puolesta!
  Ja hänen paljaat varpaansa, kun ne laukaisevat murhaavan pommin. Ja katkaisi kenraalin pään.
  Myös Angelica räjähtää natseja vastaan bazookasta. Ja osui toiseen tankkiin. Ja hajotti vihollisen.
  Ja hän lauloi hampaat paljastaen:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Tyttö otti sen ja antautui paljaalla, pyöreällä kantapäällään tuhon tappavalle lahjalle.
  Alice toimi erittäin aggressiivisesti ja aktiivisesti. Tyttö, joka haaveili saavutuksista ja menestyksestä.
  Hänet pidätettiin 37. vuonna, kun hän oli vielä tyttö vanhempiensa kanssa. Ensin he veivät minut etsintähuoneeseen. He käskivät minua riisumaan alasti. Ja Alice häpesi kovasti. Hänen naishahmonsa oli vielä muodostumassa. Mutta rinnat olivat jo kasvamassa, ja vartija puristi hänen rintaansa sanoilla: "Oi, mitkä tissit!"
  Alice oli nolostunut ja punastui:
  - Älä koske minuun!
  Matrona nauroi.
  - Avaa suusi tyttö, täti tutki tarkkaan!
  Alice avasi suunsa. Ja emäntä ojensi sormillaan hänen suuhunsa. Epämiellyttävänä tietysti Alice melkein oksensi. Varsinkin kun he painoivat hänen kielensä juuria.
  Mutta pahin oli myöhemmin. Matrona tunsi suunsa ja määräsi:
  "Kumartu nyt ja levitä jalkasi!"
  Ja hän laittoi hanskat suurille tassuilleen!
  Ja kuinka hänen tassunsa syöksyi neitsyeen rintakehään repimällä kalvonkalvon. Joten verta tuli. Ja se sattui niin paljon, että Alice huusi. Samaan aikaan kaksi muuta vartijaa pitivät hänen käsiään. Ja vanginvartija tunsi hänet kiipeämässä kohtuun asti, ja hyvin töykeästi. Se oli tuskaa ja kyyneleet valuivat pitkin Alicen poskia. Ja peräaukossa se ei ollut vähemmän kipeä. Vartijan tassu on suuri, ja hänen sormensa ovat pitkät ja paksut.
  Alice jopa pyörtyi kivusta ja häpeästä. Sitten he toivat hänet sisään. He veivät minut toiseen huoneeseen. Kuvasi alasti eri kulmista ja otti sormenjäljet.
  Ja sitten he kastelivat minut kylmällä vedellä letkusta ja ripottelivat valkaisuainetta. He antoivat virallisen rommin: lyhyen, harmaan mekon, jossa oli numero, ja veivät minut selliin muiden tyttöjen kanssa. Oli kylmä kävellä paljain jaloin, mutta sellissä oli paljon lapsia ja oli melko lämmintä.
  Alice vietiin kuulusteluihin muutaman päivän kuluttua. Siellä häntä pyydettiin allekirjoittamaan paperi. Tyttö kieltäytyi. Sitten he kiinnittivät hänen paljaita jalkojaan ja hakkasivat häntä kepeillä hänen paljaisiin kantapääihinsä. Alice huusi, mutta kieltäytyi allekirjoittamasta, kunnes hän menetti tajuntansa.
  Hänet heitettiin taas selliin. Sortotoimenpiteet olivat massiivisia, eikä aikaa ollut lapsen kanssa sekaisin ja kuulustelemiseen pitkään aikaan. Siksi hänelle annettiin määräaika väitetysti varkaudelle ja hän allekirjoitti lähetteen lasten työvoimasiirtokuntaan ilman oikeudenkäyntiä.
  Alice työskenteli ja opiskeli siellä. Rikollisia oli vähän, melkein kaikki lapset olivat kansan vihollisia. He kulkivat paljain jaloin pakkaseen asti ja pakkassaappaat valtion omistamissa saappaissa. He työskentelivät kaksitoista tuntia päivässä. He söivät enimmäkseen kaalia, mutta asuivat yhdessä. Alice jopa lastenleirillä vahvistui ja kovettui. Ja nyt hän taisteli paljain jaloin lumessa. Ja hänen kumppaninsa Angelica istui myös. Vain hän oli todellinen rikollinen ja rikollinen. Ja myös lasten siirtokunta hyödytti häntä.
  Tytöt taistelivat itsepäisesti ja sankarillisesti.
  Mutta kaikesta huolimatta Moskova kaatui ... Ja Kaukasus vangittiin. Ja myös Stalin myrkytettiin omalla.
  Beria allekirjoitti luovutuksen. Ja hänestä tuli kuvernööri osassa Venäjän aluetta.
  Ja idän sota on ohi. Chamberlain kuoli ja Churchill tuli hänen tilalleen.
  Ja sitten Hitler päätti, että Britannialla on liikaa siirtomaita. Eikö olisi aika leikata ne?
  Ja hän aloitti uuden sodan vuonna 1944. Tähän mennessä saksalaisilla oli uusimmat Panther-2- ja Tiger-2-tankit, edistyneemmät ja tehokkaammilla moottoreilla. Ja mikä tärkeintä, suihkukoneet ja sukellusveneet vetyperoksidilla.
  Kyllä, ja Japani halusi laajentaa omaisuuttaan Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen siirtokuntien kustannuksella. Siihen mennessä samurai olivat todella valloittaneet Kiinan. Ja heillä oli suuria suunnitelmia.
  Saksalaiset aloittivat hyökkäyksen syksyllä... Heidän tehokkaammat panssarivaununsa liikkuivat hyvin vahvoilla moottoreilla. Ja suihkukoneella ei ollut vastustajaa ollenkaan.
  Britanniaa pommitettiin. Ja sukellusvenelaivasto kiusasi häntä. Ja saksalaiset hyökkäsivät Egyptiin. Ja he voittivat siellä nopeasti Britannian, saapuivat Lähi-itään turkkilaisten kanssa. Myös Gibraltar valloitettiin, ja joukot saapuivat Marokkoon ja valloittivat mustan mantereen.
  Lyhyesti sanottuna sota meni yhteen suuntaan. Talvella saksalaiset valloittivat Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän. Ja keväällä myös Iran ja Intia. Kyllä, ja japanilaiset edistyivät menestyksekkäästi ja voittivat Amerikan Perun satamassa.
  Nämä ovat suuria voittoja. Ja kesällä itse Britanniassa tapahtui maihinnousu, joka päättyi sen kaatumiseen kymmenessä päivässä.
  Ja syksyllä Etelä-Afrikka ja Australia vangittiin. Nyt Yhdysvallat on hyökkäyksen kohteena.
  Neljäkymmentäkuusi vuotta kului saarten valloittamisesta sekä ilma- ja sukellusvenesodasta. Vuonna 1947 Kanadan ja Meksikon valloitus alkoi kaksoisiskulla. Saksalaisista "E"-sarjan tankeista on tullut maailman edistyneimmät ja tehokkaimmat. Ja saksalaisella MP-64-rynnäkkökiväärillä ei ollut vertaista kaikessa suhteessa.
  Ja lentäviä lautasia ja kiekkoja oli yksinkertaisesti mahdotonta ampua alas, kuinka haavoittumattomia ne ovatkaan laminaarisuihkun ansiosta.
  Ja niin paljon menetyksiä...
  Yhdysvallat antautui 30. tammikuuta 1948. Vain viisitoista vuotta Hitlerin valtaantulon jälkeen. Ja se oli loistava tapahtuma.
  Sitten tuli rauhan aika... Mutta toistaiseksi. 20. huhtikuuta 1955 alkoi sota Kolmannen valtakunnan ja Nousevan auringon maan ja sen siirtokuntien välillä. Sota oli julma ja kesti yli kaksi vuotta, mutta se kaikki päättyi Saksan voittoon.
  20. huhtikuuta 1959 Hitler järjesti kansanäänestyksen, jossa maailmaan perustettiin yksi imperiumi - Kolmas valtakunta. Ja Hitlerin johtama monarkia.
  Ja kun Fuhrer kuoli vuonna 1961, hänen poikansa onnistui ottamaan valtaistuimen.
  Siihen mennessä ihmiset lensivät kuuhun ja Marsiin, ja ihmiskunnan elämä näytti paranevan.
  
  VAALIEN SENSATIONALINEN PERUUTUS
  Liberaalidemokraattisen puolueen sensaatiomaisen menestyksen jälkeen vuoden 1993 vaaleissa Jeltsin otti vastaan radikaalien neuvoja ja mitätöi heidän tulokset. Juuri ajoissa uudelle vuodelle, antamatta duuman kokoontua. Ja siitä tuli sensaatio! Ennen 12. kesäkuuta 1994 pidettäviä uusia duuman vaaleja lainsäädäntövalta siirtyi liittoneuvostolle. Ja se oli mielenkiintoinen taktinen liike.
  Samaan aikaan Jeltsin ei kieltänyt LDPR:ää, ja parlamenttivaalien säännöt pysyivät ennallaan. Ja siitä tuli varmasti vahva päätös. Tai pikemminkin kiistanalainen. Mutta koko propagandan voima lankesi LDPR-puolueen. Ja mutaa oli paljon. Vaikka toisaalta, mitä enemmän he moittivat, sitä suurempi on suosio. Žirinovskin kannattajat olivat pettyneitä varastettuun voittoon.
  Ja siellä oli mellakoita. Hyvän prosenttiosuuden noussut Yabloko-ryhmä oli myös tyytymätön. Ja sensaatiomaisen tuloksen osoittanut "Venäjän naiset" eivät myöskään ole kovin iloisia. Mutta Gaidarin johtama "Venäjän valinta" sai vahvistuksia. Jeltsin erotti maltillisen Tšernomyrdinin, joka kuitenkin lainasi paljon vanhasta järjestelmästä ja nimitti Jegor Gaidarin pääministeriksi. Jälkimmäinen täydensi tiimiä uusilla uudistajilla. Ja vahva tiimi kokoontui... Joka alkoi romahtaa taloutta vieläkin reippaammin kuin todellisessa historiassa. Ja kuponkien yksityistäminen jatkui.
  Vastakkainasettelu viranomaisten kanssa vain kasvoi. Ja Žirinovskin luokitus nousi lian kauhoista huolimatta ja ehkä heidän ansiostaan. Vaikka vaalikilpailu oli paljon tiukempi. Ja oli paljon enemmän puolueita, jotka keräsivät satatuhatta allekirjoitusta. Ja paljon enemmän aikaa annettiin allekirjoitusten keräämiseen. Ja sillä oli vaikutusta. Neljäkymmentäneljä puoluetta pääsi osallistumaan vaaleihin.
  Ja tällä kertaa maksullisella lähetysajalla se oli huonompi. Ja televisiokeskustelun aikana Vladimir Volfovich pidätettiin ja heitettiin Lefortovoon. Syytetty vihan edistämisestä kirjassa The Last Dash South.
  Mutta tämä nosti hänen arvosanaansa entisestään, vaikka hänelle ei annettu puheenvuoroa. Ja niinpä valtionduuman vaalit pidettiin 12. kesäkuuta 1994. Ja heti sensaatio. Kovan kilpailun olosuhteissa LDPR-puolue sai yli 46 prosenttia äänistä puolueen listavaaleissa. "Jabloko", "Venäjän naiset", "PRES", "maataloudet" eivät ylittäneet viiden prosentin rajaa.
  Toiseksi sijoittuivat kommunistit ja kolmanneksi Gaidarin johtama "Venäjän valinta". Kuka voitti hänet viisi prosenttia ....
  Ja enemmistö liberaalidemokraattisen puolueen puoluelistoilla. Kyllä, ja yksimandaattipiireissä Žirinovskin puolue lisäsi voittaen merkittävästi yli sata paikkaa. Yleisesti ottaen parlamentti osoittautui hyvin oppositioiseksi ja Jeltsinin vastaiseksi. Ja LDPR-puolue sai enemmistön valtionduumassa, melkein perustuslaillisen. Ja yhdessä kommunistien ja perustuslaillisten.
  Siellä on kuitenkin myös ylähuone ja presidentti itse. Ja Vladimir Žirinovski vietiin suoraan sellistä duuman kokoushuoneeseen. Näin syntyi uusi oppositio.
  Jeltsinillä oli valtaa uuden perustuslain mukaan. Ja voima on erittäin suuri. Mutta hänellä ei ollut oikeutta hajottaa valtionduumaa ensimmäisenä vuonna. Kuten hänen presidenttikautensa viimeisen kuuden kuukauden aikana. Ja tämä on vakava tilanne.
  Eduskuntavaalien mitätöiminen uudelleen on jo liikaa. Ja Jeltsin päätti jonkinlaisen epäröinnin jälkeen tarjota valtionduumalle sopimuksen rauhasta ja harmoniasta.
  Vladimir Žirinovski vaati vastauksena hallituksen eroa ja sen muodostamista parlamentin enemmistön perusteella.
  Tämä aiheutti vastustusta. Ja valtionduuma hyväksyi epäluottamuslauseen Jegor Gaidarin hallitukselle ja järjesti poliittisten vankien armahduksen.
  Ja se oli vakavaa. Jeltsin joutui vaikeaan tilanteeseen. Ja hänen suhteensa valtionduumaan muuttuivat vihamielisiksi. Vaikka perustuslakituomioistuinta ja parlamentaarista televisiota koskeva perustuslaki hyväksyttiin. Samoin siviililaki. Ja jälleen äänestettiin epäluottamuslause hallitukselle.
  Jeltsin allekirjoitti kansanedustajan asemaa koskevan lain. Ja silti hän erotti Jegor Gaidarin.
  Venäjän presidentti ehdotti Jevgeni Primakovia pääministeriksi. Tämä sopi enemmän tai vähemmän kaikille. Mutta Jeltsin aloitti yllättäen sodan Tšetšeniassa. Ja hän kohtasi valtionduuman kielteisen reaktion. Ja taas hän hylkäsi sen... Vaikka ei perustuslain mukaan.
  Mutta jälleen hän ilmoitti uusista parlamenttivaaleista... Ja erotti Primakovin nimittäen Tšubaisin tilalle.
  Mutta tilanne muuttui monimutkaisemmaksi... Liberaalidemokraattinen puolue voitti jälleen ja jopa lisäsi ääniä... Ja tähän mennessä vaalit pidettiin uusien sääntöjen mukaan. Allekirjoituksia piti kerätä lisää, ja kansanedustajien puoluesidonnaisuus ilmoitettiin. Ja LDPR sai perustuslaillisen enemmistön. Ja toinen puolue oli kommunistit. Loput viiden prosentin este ei kestänyt.
  Ja jälleen yhteenotto Jeltsinin kanssa. Julma Tšetšenian sodan taustalla. Ja virkasyyteprosessin alku.
  Jeltsin menetti myös armeijan tuen Tšetšenian sodan vuoksi. Ja liittoneuvosto ei ollut hänen puolellaan.
  Lisäksi Jeltsinin terveys heikkeni jyrkästi ja hän sairastui. Ja Venäjällä julistettiin uudet presidentinvaalit.
  Vladimir Žirinovski oli heidän selkeä suosikkinsa.
  Jeltsin tuskin hengitti... Joten itse valta putosi Vladimir Volfovitšin käsiin.
  Mutta sitten pidettiin vaalit ja uusi presidentti Venäjälle. Hän peri vaikean perinnön. Ja minun piti tehdä paljon. Mutta kovilla toimenpiteillä Vladimir Volfovich Žirinovski nosti valtion. Ja Venäjä nousi yhä enemmän. Viiden vuoden sisällä uudistuksia edeltävä säästötaso palautui. Ja viisi vuotta myöhemmin Venäjä kaksinkertaisti kansantulonsa, joka se oli ennen uudistuskautta.
  Mutta Vladimir Volfovich ryhtyi palauttamaan Neuvostoliitto. Valko-Venäjä liittyi ensimmäisenä Venäjään ja vapaaehtoisesti. Sitten Kazakstan, sitten muut Keski-Aasian tasavallat, varsinkin kun talebanit hyökkäsivät niihin.
  Ukraina leimahti Maidanista, ja Venäjä tuli sen apuun ja vapautti appelsiinit vallasta. Ja sitten on kansanäänestys ja liittyminen Neuvostoliittoon. Jne. Vuoteen 2015 asti Venäjä palautti entiset rajansa.
  Mutta tämä ei riittänyt. Etelässä ISIS on vallannut Irakin ja Syyrian sekä useita muita valtioita. Volfovich rohkaisi islamisteja, jolloin he saivat hallita koko Lähi-idän.
  Vuonna 2016 Suomesta tuli osa Venäjän valtakuntaa. Ja vuonna 2020 hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Yhdysvallat hukkui koronavirukseen, ja ISIS valloitti maita Intiasta Espanjaan.... Ja sota tämän kalifaatin kanssa alkoi.
  Vladimir Žirinovski päätti toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelmansa: viimeisen heiton etelään.
  Ja Venäjän armeija oli tuolloin maailman vahvin. Ja hänen takninsa olivat aivan mahtavia.
  Erityisesti pyramidimainen, luotu loistavan Oleg Rybachenkon piirustusten mukaan. Ne olivat vain mahtavia...
  Auto on kaksipaikkainen, ja siinä olleet tytöt olivat makuulla pyramidissa. Kokonaisuus on vain viisikymmentä tonnia, mutta sähkömoottori on viisi tuhatta hevosvoimaa. Ne ovat niin nopeita koneita, jotka ovat täysin läpäisemättömiä kaikentyyppisille ammuksille.
  Ja hän ryntää ISISin suuren imperiumin militanttien asemiin. Ja tekee kirjaimellisesti ihmeitä.
  Natasha, joka makasi tässä panssarivaunussa Zoyan kanssa ja ampui tusinasta konekivääristä, huomautti:
  - Olenko supertyttö?
  Zoya vastasi itsevarmasti ja painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan:
  Olemme kaikki mahtavia täällä!
  Toinen Angelican ja Svetlanan mukana lentävä panssarivaunu tuhoaa myös kalifaatin valtavan armeijan.
  Tytöt hymyilevät ja nauravat:
  - Olemme siisteimpiä kaikista! Ja juhlitaan menestystä!
  Ja taas he kaatoivat viholliset.
  Kyllä, kahta tankkia ei voi lävistää millään mistään kulmasta. Nämä ovat tyttöjä korkeimman tason autoissa. Ja niitä ei voi rikkoa. Sekä kuoret että raketit kimppuivat.
  Natasha sanoo leikkaamalla dushmaneja:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Zoya, joka tyrmää vastustajat, on samaa mieltä:
  - Kotimaalle!
  Soturit tulee huomioida taistelemassa. Vladimir Volfovich Žirinovski kunnosti paljon Neuvostoliiton ajoilta. Hän palautti voiton timanttitähden Leonid Iljitšille. Hän palautti Berian marsalkan arvoon kaikilla palkinnoilla. Perustivat ritarikunnat: Ivan Julma, Pietari Suuri, Nikolai II, Aleksanteri II ja III, Dmitri Donskoy.
  Lisäksi Vladimir Volfovich kunnosti Dzeržinskin muistomerkin. Perusti Ilja Murometsin ritarikunnan. Tämä on urheilijoille. Ja järjestyksen perustivat Mihail Lomonosov ja Mendelejev. Ja tämä on myös loogista.
  Vladimir Volfovich perusti myös kirjallisuuspalkinnon, jonka määrä on kymmenen kertaa suurempi kuin Nobel-palkinto. Ja hän teki paljon muutakin.
  Yksi hänen ideoistaan oli järjestyksen perustaminen - "Isänmaa", kallein kaikista tilauksista maailmassa ennätysmäärällä timantteja. Ja se oli idea. Lisäksi tilauksen suunnittelusta kiisteltiin ja se hyväksyttiin pitkään.
  Ja siellä oli jopa kilpailu.
  Vladimir Žirinovski teki joitain muita muutoksia sotilasmääräyksiin. Otettiin käyttöön prikaatin kenraalin arvo - alempi kuin kenraalimajuri, mutta korkeampi kuin eversti. Ja kenraalin virka on everstikenraalin ja armeijan kenraalin välillä. Siellä oli myös uusi upseeriarvo: päämajuri. Majorin ja everstiluutnantin välillä.
  Žirinovski esitteli toisen arvosanan: aliupseerin. Tämä on lipun ja nuoremman luutnantin välinen asia. Myös korpraalit ilmestyivät. Loput otsikot on säilytetty.
  Vladimir Žirinovski perusti myös supermarsalkan arvonimen marsalkan ja Generalissimon välille. Ja uusi nimike Supergeneralissimo.
  Näin heraldiikka syntyi.
  Presidentti poisti kansanäänestyksessä toimikausirajat. Ja hänestä tuli virtuaalinen diktaattori. Ja vaalit pidettiin lähes ilman vaihtoehtoa. Ja he saavuttivat 99 prosentin alueen poninhännällä. Ja niin kävi...
  Mutta joka tapauksessa ainakin vaalit pidettiin, ja niihin osallistui joitain taskuvaihtoehtoja. Hitler teki itsestään elinikäisen liittokanslerin.
  Muuten, Fuhrer hävisi ainoat vaalinsa, presidentin, vaikkakin kohtuullisella prosentilla ja katkerassa taistelussa. Mutta silti Hitler ei vaarantanut uusia vaaleja.
  Vuonna 2020 Vladimir Žirinovski valloitti uusia korkeuksia ja kävi sodan islamilaisen kalifaatin kanssa. Ja tämä on valtava voima. Ja taistelu siellä on erittäin kovaa.
  Ja lentokoneet taistelevat, jopa miehittämättömät. Ja se on viileää ja veristä.
  Vladimir Žirinovski on Venäjän uusi johtaja ja pyrkii maailmanvaltaan.
  Taisteluihin osallistuu myös lentäviä lautasia, joita ei voi ampua alas.
  Ja kauniit venäläiset tytöt lentävät niillä.
  Esimerkiksi Maria ja Mirabela ovat niin siistejä taisteluissa.
  Ja he laukaisevat taistelulasereita lautasista. Ja he polttavat ISIS-joukkoja, jotka ovat yksinkertaisesti valtavia.
  Kyllä, tämä valtava valtakunta, joka nielaisi Aasian Intiaan, mukaan lukien Pakistan ja Afganistan. Ja puolet Afrikkaa. Ja kuinka paljon on asukasluku, ja mikä valtava luku.
  Maria painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja lävistää lähimmän vihollisen lentokoneen ja vinkkaa:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Mirabela polttaa säiliön laserilla ja vahvistaa myös:
  - Tulee hienoja aikojamme ja voittojamme!
  Ja tytöt nauravat...
  Ja he näyttävät hampaat, jotka kimaltelevat kuin helmet.
  Maria muisti ajat, jolloin hän oli vielä pieni tyttö, ja näki Žirinovskin mielenosoituksella. Hän teki häneen vaikutuksen. Mutta kuinka olla taputtamatta tätä.
  Maria, kun Vladimir Volfovich pidätettiin, meni Moskovaan. Pieni tyttö, kuin pyhimys, liikkui paljain jaloin. Ja voitti kaupunki toisensa jälkeen.
  Ja hänen paljaat jalkansa olivat niin lyötyjä, ja hänen jalkansa viiltyivät ja verenvuotoa. Mutta tyttö käveli ja käveli. Ja tuli Moskovaan. Siellä hänet sijoitettiin orpokotiin. Ja sitten lähetettiin takaisin vanhemmilleen.
  Ja se osoittautui hänelle hajjiksi.
  Maria, kuten Gerda, käveli satoja kilometrejä. Hän pyysi almua matkalla, hän näki nälkää. Ja hänen paljas pohjansa sattui ja kutitti niin paljon, mutta lopulta se peittyi kovettumiin ja muuttui kovaksi kuin kavio.
  Maria muisti tämän, ja nyt hän murskasi Mujahideen.
  Ja hän jopa lauloi kirjoittaen romanssin tien päällä:
  Olen Chernobog, pahan Jumalan tytär,
  Luon kaaosta, kylvän tuhoa...
  Suuruuttani ei voi voittaa,
  Vain kiivas kosto palaa sielussa!
  
  Lapsena halusin hyvän tytön,
  Hän kirjoitti runoja ja ruokki kissoja ...
  Heräsi aikaisin aamulla
  Sen yläpuolella heiluttivat kerubien siivet!
  
  Mutta nyt tiedän mitä paha on
  Mikä tekee tästä maailmasta onnettoman...
  Ja mitä hyvää sanot?
  Tässä on intohimoisesti rakastettu tuho!
  
  Ja osoitti tyttömäistä intoaan,
  Että Jumalan tytär tuli kimaltelevaksi...
  Me valloitamme maailmankaikkeuden avaruudet,
  Näytämme voimaa, erittäin voimakasta!
  
  Isoisä tämä Chernobog,
  Hän tuo kaaosta, sotia maailmankaikkeuteen...
  Rukoilet Svarogia auttamaan,
  Itse asiassa saat palkinnon!
  
  Niin minä sanoin: pelasta Herra,
  Anna vihan kiehua sydämessäsi...
  Rakennamme onnea, uskon vereen,
  Olkoon kohtu täynnä ääriään myöten!
  
  Rakastan oveluutta, ilkeyttä ja petosta,
  Kuinka huijata tyranni Stalin...
  Ei voi joutua häpeään
  Ja kuinka paljon sumua maailmassa onkaan!
  
  Tässä ehdotin vahvaa liikettä,
  Yksi isku pahan tuhoamiseksi...
  Mutta hyvin musta Jumala rakastui,
  Kaikissa asioissa, sekä näissä että tuonpuoleisessa!
  
  Kuinka minusta tuli tottunut pahaan,
  Ja vihan sydämessä, kiihkeästi ravittuna...
  Kadonnut himo iloon, hyvyyteen,
  Heti kun viha tunkeutui jalustalta!
  
  Ja entä Stalin - hän on myös paha,
  Hitleristä, joten ei ole epäilystäkään...
  Tšingis-kaani oli niin siisti rosvo
  Ja kuinka monta sielua hän onnistui lamaannuttamaan!
  
  Joten sanon miksi pitää hyvänä,
  Jos siinä ei ole pienintäkään omaa etua...
  Kun olet tikka - mielesi on taltta,
  Ja katosi kun typeriä ajatuksia!
  
  Joten sanon itselleni ja muille,
  Tarjoa voimaa kuin mustaa mustetta...
  Sitten valloitamme maailmankaikkeuden avaruuden,
  Aallot murtautuvat maailmankaikkeuden läpi!
  
  Teemme pahasta niin voimakkaan
  Se antaa raivolle kuolemattomuuden,
  Hengellisesti heikkoja on jo räjäytetty,
  Ja me olemme vahvimmat ihmiset, jotka uskovat tähän!
  
  Lyhyesti sanottuna meistä tulee vahvempia kaikkialla,
  Nosta veren miekka maailmankaikkeuden yli...
  Ja meidän raivomme on myös hänen kanssaan,
  Meille tulee kohtaloa täynnä oleva kutsumus!
  
  Lyhyesti sanottuna, olen uskollinen Chernobogille,
  Palvelen tätä pimeää voimaa koko sydämestäni...
  Sieluni on kuin kotkan siivet
  Ne, jotka ovat Mustan Jumalan kanssa, ovat voittamattomia!
  
  VALKOINEN TIIKERI PUOTO
  Pieni sirkusryhmä käveli pitkin Krimin kesätietä. Ensimmäisenä käveli paljasjalkainen, vaaleatukkainen noin 12-vuotias poika. Laiha, mutta karkea poika shortseissa, ja käveli helteessä alaston vartalo. Kylkiluut jäivät ulos, mutta suonet olivat kuin lanka, ihon rusketuksen melkein mustan alla.
  Tyttö seurasi häntä. Vaaleanruskeat hiukset palavat auringossa, kuin ylikypsällä vehnällä. Myös tytön kulmakarvat ovat vaaleat, ja hänen kasvonsa pölystä ja voimakkaasta auringonpoltosta ovat mustalaisen mustelmaiset. Mutta kasvonpiirteet ovat erittäin kauniita, vain hieman teräviä ohuuden vuoksi. Tyttö on hoikka, kevyessä puuvillamekossa polvien yläpuolella. Ja myös paljain jaloin, vaikka et kadehdi niitä, jotka ovat ilman kenkiä, jos he kävelevät Krimin kivistä tietä. Kivet eivät ole vain teräviä, vaan myös kuumia kesäauringossa.
  Mutta tytöt ja poika ovat tottuneet paljaisiin jalkoihin sekä helteessä että pakkasessa, eivätkä heidän pronssiset jalat ja kovettuneet pohjat kiinnitä huomiota sellaisiin asioihin.
  Niiden takana jauhaa suloinen olento. Valkoinen, mutta ruskeilla raidoilla. Suloinen albiino tiikeripentu. Myös laihtunut, hirveän nälkäinen, pyydystää perhosia liikkeellä ja kehrää.
  Tytön olkapäiden takana on hurdy-gurdy käsissä joidenkin asusteiden. Ladattu vähän ja poika. He ovat kävelleet varhaisesta aamusta lähtien. Poika astui pullon sirpaleen päälle. Ja hän tunsi piston kovettuman läpi, hän ontui. Ja niin paljaat pohjat kaatuvat alas ja kovettumat kutiavat terävistä, kuumista kivistä.
  Tyttö hymyili ja sanoi:
  - Ole varovainen Olezhka! Joskus teillä on yllätyksiä!
  Poika murahti vihaisesti:
  - Kyllä, ei mitään kauheaa, ei edes verta! Mutta mitä me ruokimme Bimbolle!
  Tyttö veti syvään henkeä ja sanoi:
  - Kyllä, tiikeripentu meni ohi! Hän tarvitsee lihaa! Se ei kestä kauan jäännöksillä!
  Poika vastasi hymyillen:
  - On paljon mökkejä, joissa on rikkaita ihmisiä. Ehkä juomme lihaa. Ja sinä, Olesya, laihdut myös ...
  Tyttö ravisti itseään ja huomautti:
  - Ja se sopii minulle! Agility jopa lisääntyi!
  Ja tyttö hyppäsi ylös ja pyörähti varpaillaan. Olezhka vihelsi ihaillen, ja tiikeripentu murisi.
  Pari vuotta sitten he olivat samassa sirkusryhmässä, joka otti yhteyttä People's Williin ja hävisi. Myös Olesya osallistui, ja huhujen mukaan hän jopa löi kenraalia. Ja nyt hän vaelsi ympäri Venäjää paljain jaloin ja levottomina. Talvella he muuttivat Iraniin, Irakiin, missä he meloivat jyrkkiä rinteitä pitkin ja pitivät esityksiä. Kesällä menimme alas Venäjälle. Olesya osasi useita kieliä, mukaan lukien persiaa, ja opetti Olegia.
  On jopa hassua kävellä Iranissa hunnussa, mutta paljain jaloin. He murskasivat esityksen, ja viimeksi he saivat Bimbon. Myös pakolainen, jostain ryhmästä. Harvinaisen kaunis peto, mutta hirvittävän ahne. Varastot menivät nopeasti hänen luokseen, vaikka tiikerinpennut keräsivätkin paljon ihmisiä. Mutta viime päivinä ryhmälle on tullut synkkä putki. Jostain syystä kaunis tyttö, poika ja albiinotiikeripentu eivät saaneet rahaa. Ja he näkivät nälkää. Ja mikä pahinta, pienet saalistajat kestivät nälän.
  Triumviraatti istuutui haarukkaan. Olesya jakoi kaksi pientä perunaa pojan kesken ja antoi kaiken leivän tiikerinpennulle. Hän söi sen ahneesti ja pyysi lisää. Harmi, että hän vinkua niin paljon... Kuin pentu. Ja mikä laiha.
  Olesya nousi päättäväisesti seisomaan ja löi paljaita jalkapohjiaan:
  - Meni! Viihdyttäkäämme herrat!
  Jo ensimmäinen dacha tapasi heidät epäystävällisenä. Talonmies kieltäytyi päästämästä häntä sisään ja kutsui Olesyaa prostituoiduksi.
  Toinen kerta oli parempi. Eräs 35-vuotias nainen päästi minut sisään. Oleg vaihtoi nuhjuisiin sukkahousuihin ja laukkasi taitavasti. Olesya yritti. Hänen tyttömäinen voimistelijahahmonsa on erittäin taitava. Bimbo ei tiennyt paljoa, mutta hän hyppäsi myös vanteen läpi, jota Olesya piti paljain varpaillaan, kovettuneet pohjat, mutta armoa menettämättä. Nainen oli erittäin tyytyväinen ja kysyi Olegilta:
  - Olet hyvä klovni!
  Poika vastasi vihaisesti:
  - En ole pelle, vaan akrobaatti ja vähän jonglööri!
  Rouva kysyi:
  - Polta se!
  Oleg alkoi heittää esineitä ilolla. Sisältää kynän ja pöydällä makaavan kampan.
  Tyytyväisenä hymyilevä nainen kysyi:
  - Ja tämä nainen on äitisi?
  Oleg pudisti päätään.
  - Ei, kumppanini!
  Rouva nyökkäsi.
  - Kyllä, hän on liian nuori... Onko sinulla vanhempia?
  Poika huokaisi pehmeästi.
  - En tunne vanhempiani!
  Rouva huokaisi surullisesti ja vastasi:
  - Orpo! No, minulla on vielä kenkiä vanhalta piikalta! Tuo heidät!
  Jalkamies murisi, lähti. Olesya hymyili tyytyväisenä. Sitten tuli jalkamies. Kengät olivat jo kuluneet ja niissä oli rikki nahkaa.
  Rouva mutisi:
  - Olen itse velkaa, enkä valitettavasti voi antaa enempää!
  Olesya otti kenkänsä ja kiitti varauksellisesti naista. Sitten he lähtivät mökistä. Tyttö mutisi närkästyneenä:
  - Sellaiselle roskakauppiaalle hän ei anna enempää kuin nikkeliä. Singerissä! Ja kuinka paljon aikaa siihen meni!
  Oleg huomautti:
  Päivä on ollut pitkä, otetaan lisää!
  Seuraavassa dachassa vielä vähemmän onnekas. Heidät otettiin vastaan, mutta esityksen jälkeen heille annettiin vain lautanen pöydän ylijäämiä. Tiikerinpentu kuitenkin nieli ne elävältä. Ainakin se on voitto.
  Mutta neljännellä dachalla pojan tšekkiläinen lippalakki räjähti, ja hänen täytyi jatkaa esiintymistä paljain jaloin, univormussa. Ja he antoivat minulle vain sentin.
  Viidennellä dachalla heitä ei sallittu. Kuudentena oli useita lapsia, jotka ympäröivät tiikerinpentua alkoivat työntää siihen kakkuja. He myös kohtelivat Olezhkaa. Nälkäinen poika söi kermaa suklaalla mielellään. Mutta heidän piti tehdä töitä. Lapset eivät halunneet päästää irti pitkään aikaan. Barin katsoi myös esitystä. Hän piti erityisesti voimistelija Olesyan esityksestä. Hän pyysi minua toistamaan sen useita kertoja. Sitten hän myös kohteli tyttöä kakulla. Kesti kauan ja aurinko oli jo laskemassa. Ja he maksoivat vain kaksi grivnaa.
  Lopulta mestari laittoi tassunsa Olesjan paljaalle jalalle ja gurutti:
  - Ulkonäölläsi voit ansaita paljon rahaa toisella tavalla!
  Olesya katsoi ylös:
  - Ei koskaan! En mene paneeliin!
  Baarimikko virnisti ja huomautti:
  - Sirkustytön on vaikeampi löytää kannattavaa sulhasta kuin helpon hyveen rouvaa.
  Olesya huomautti viisaasti:
  - Mutta rakkaus on helpompaa!
  Mutta kaksikymmentä kopeikkoa on myös rahaa. Heille voi jo ostaa pullon vodkaa. Joka tapauksessa tiikerinpennulle annettiin pala lihaa. Olesya myi kengät seitsemällä kopeikalla. Heillä oli tarpeeksi syötävää.
  On jo hämärää, etkä kävele mökkien ympärillä. Olesya sanoi Olegille:
  - Mennäänkö majataloon?
  Poika nyökkäsi luottavaisesti.
  - Ei mene! Siellä haisee!
  Olesya suostui:
  - Ja humalaiset kulkurit tarttuvat minuun. Etsimme itsellemme paikan luolasta ja ennen nukkumaanmenoa uimme.
  Poika nyökkäsi. He kylpeivät autiomaassa altaassa. Vesi oli lämmintä ja suolaista. Oleg ihaili Olesyan hahmoa, joka oli erittäin lihaksikas ja hoikka. Hänen vartalonsa ei näyttänyt ollenkaan ohuelta, mutta oli hyvin harmoninen. Ruskettunut, voimistelija tyttö. Kuinka hän aktiivisesti haravoi käsiään ja jalkojaan. Kuin pantteri metsästämässä.
  Oleg muisti teoksen Mowglista. Oli hauska tarina pojasta, joka kasvatettiin susien keskellä. Jotain niiden kaltaista. Vaellat ympäriinsä, mutta olet vapaa, näet niin paljon. Samat dachat ovat ylellisiä, joissakin on suihkulähteitä ja veistoksia. Erittäin kaunis. Varsinkin kesällä Krimillä. Kaiken kaikkiaan kesä on hienoa aikaa. Se on pahempaa talvella. Jopa Iranissa ja Irakissa on kylmä yöllä. He liikkuvat usein yöllä pitääkseen lämpimänä ja nukkuvat ulkona.
  Kylpettyään tarpeeksi, poika ja tyttö nukahtivat. He ovat nuoria, terveitä ja koulutettuja. Ne nukkuvat kuin villieläimet: sikeästi, kiinnittämättä huomiota kovaan pintaan. Entä sitten, kun terve vartalo ei tarvitse höyhensänkyjä. Ja ulkoilmassa on todella hyvä nukkua.
  Mutta toisin kuin eläimet, ihmiset näkevät unia... Oleg unelmoi kuinka hänestä tuli merirosvolaivan hyttipoika ja hän taisteli. Sapelilla hyökkäämässä univormuissa pukeutuneita englantilaisia sotilaita. Vihollisten leikkaaminen ja murskaaminen. Tässä poika iskee paljain jalkansa nivusiin. Hyppää ylös ja murskaa britit. Raja vihollisten välillä. Ne putoavat, leikkaavat ja murtuivat. Ja poika ottaa toisen sapelin. Johtaa myllyä ja erittäin mestarillisesti. Poika on erittäin älykäs...
  Mutta unet ovat epämääräisiä ja muistat niistä vain yhteisiä piirteitä.
  Seuraavana päivänä sinun täytyy mennä taas mökille. Lisäksi heidät tapetaan ja tiikerinpentu tulee ruokkia.
  Tyttö yritti näyttää iloiselta ja hymyili. Hän on hyvin kaunis, ja vartijan ovet avattiin hänelle mielellään. Mutta täällä he palvelivat paljon huonommin. Ensimmäisessä dachassa herrat katsoivat mielellään pantomiimiään. Erityisen mielellään herrasmies katsoi Olesjan alastomien, lihaksikkaiden, ruskettuneiden jalkojen välkkymistä. Mutta täällä he tarjoilivat vain pöydän ylijäämiä, jotka syötettiin tiikerinpennulle.
  He pitivät häntä toisessa dachassa pitkään, mestari jopa silitti tytön jalkaa. Nainen kohteli Olezhkaa kakulla. He antoivat minulle sentin. Seuraavat kaksi dachaa olivat tyhjiä - herrat eivät tulleet.
  Olesya huomautti hämmentyneenä:
  - Kyllä... Täällä ei voi ansaita omaisuutta!
  Olezhka mutisi vihaisesti:
  - On parempi metsästää ryöstöä! Edullisempaa!
  Olesya katsoi vastaukseksi ja lauloi:
  - Mikä sininen taivas. Emme ole ryöstöjen kannattajia!
  Seuraava dacha erottui valtavasta koostaan ja hämmästyttävästä ylellisyydestään. Suihkulähteet olivat kullattuja ja juoksevat korkealle taivaalle. Sisäänkäynnillä seisoi ylellisesti pukeutuneita lakeja. Olesya oli jopa hämmentynyt hänen suoraan paljain jaloin ulkonäöstään. Vanhempi jalkamies huusi:
  - Emme anna köyhille!
  Tyttö vastasi:
  - Olemme sirkusta! Hälvennetään surua!
  Olesya vihelsi ja kohotti paljain jalkansa. Valkoinen tiikeripentu hyppäsi yli ja nauroi hauskasti ilmassa. Olezhka nosti vanteen, ja Bimbo liukastui siihen ja käänsi sen jälleen ylösalaisin.
  Pääjalkamies vihelsi ja mutisi:
  - Ei paha! Voit ohittaa!
  Poika ja tyttö astuivat sisään portista. Myös valkoinen tiikerinpentu juoksi sisään. Manner-Isännällä oli vain tylsää ylellisessä maalaismaisessa palatsissaan. Istui lehtimajassa ylellisen pöydän edessä, jalo aatelismies pureskeli rasvaista lihaa ja huuhtoutui kalliilla viinillä kultaisesta kupista. Hänen vieressään istui nuori, kaunis nainen jalokivillä koristeltussa mekossa. Verannalla hyppäsi noin seitsemän vuotias tyttö tyylikkäässä mekossa ja hyvin samanlainen kuin isännän vaimo, vain hänen hiuksensa olivat vaaleammat.
  Mestari katsoi Olesyaa. Hän on vaimon täsmällinen vastakohta. Blondi vs. brunette, hoikka, lihaksikas, laiha figuuri vs. täyteläisyys. Tumma suklaa iho aristokraattista kalpeutta vastaan. Tietenkin jalo aatelismies tutki innokkaasti tyttöä, hänen paljaita jalkojaan, korkeita rintoja, ohutta vyötäröä. Kyllä, isäntä ajatteli, vaimoni on lihonut. Ja tämä...
  Olesya ja Oleg alkoivat esittää numeroita. Olesya tanssi yhdessä yhdistelmässä, josta miehet pitivät niin paljon. Oleg esiintyi nyt sukkahousuissa ja kiiltävässä T-paidassa. Paljasjalka oli jopa jotenkin näppärämpi kuin tsekeissä. Poika pyöri, hyppäsi ja hyppäsi. Olesya nosti hänet ojennetulla kädellään. Valkoinen tiikeripentu hyppäsi vanteiden, käsien ja jalkojen läpi, kulki saksien läpi.
  Olesya soitti myös melodiaa pienellä hurdy-gurdylla. Poika jongleerasi. Sitten tyttö jongleerasi, sitten he olivat yhdessä. Sirkustaiteilijat olivat ketteriä, pyörivät paljon. Olesya suoritti jopa kaksoissaltin, ja he kävelivät käsillään yhdessä. Sitten tiikeripentu hyppäsi jälleen vanteiden läpi, joita Olesya piti paljain varpaillaan.
  Esityksen aikana tyttö pyöri ja huusi silloin tällöin ihailusta. Barin ja hänen vaimonsa taputtivat hillitysti. Mutta oli selvää, että he olivat onnellisia.
  Lopussa poika ja tyttö lauloivat, ja heidän äänensä on upea, täyteläinen. Sen jälkeen Olesya ojensi hattua kerätäkseen rahaa. Hän oli niin kaunis, tuskin peitetty yhdistelmällä. Isäntä-manner virnisti ja huomautti:
  - Olin kuitenkin kerran itse kerjäläinen, aatelistoisesta perheestä. Ja hän onnistui tulemaan miljonääriksi ja ostamaan itselleen ruhtinaallisen tittelin. Mitä voi jonain päivänä ja sinusta tulee rikas!
  Olesya vastasi hymyillen:
  - Kiitos, teidän ylhäisyytenne!
  Barin huomautti kuivasti:
  - Mutta tuhlaajapoika, ei saa rikkautta! Siksi ehdotan, että myyt minulle pienen eläimesi.
  Olesya pakotti hymyn ja sanoi:
  - Bimbo on ystävämme, hän ei ole myynnissä!
  Mestari virnisti vihaisesti ja huomautti:
  - Näin he yleensä sanovat, kun he haluavat rikkoa korkean hinnan! Mutta et voi huijata minua! Tiedän kuinka paljon! Tarjoan chervonetsia, enkä puoli tusinaa enempää!
  Olesya pudisti päätään.
  - Anteeksi, sir, mutta tämä ystävä ei ole myynnissä! Ei mistään rahasta!
  Prinssi murahti vihaisesti:
  - Kyllä, sinun pitäisi olla iloinen, että vapautan sinut sellaisesta taakasta. Tiikeri tarvitsee omaisuuksia ruokkiakseen. Ja kun se kasvaa... Luuletko, että saat vaeltaa ympäri kaupunkia suuren ja vaarallisen saalistajan kanssa?
  Olesya oli hämmentynyt. Todellakin, ajatus siitä, mitä tehdä Bimbon kanssa, kun hän kasvaa aikuiseksi, pyöri hänen mielessään joskus. Poliisi katsoo heihin jo nyt vinosti, mutta mitä tapahtuu muutaman kuukauden kuluttua?
  Joka tapauksessa Bimbo joutuu eroamaan pian. Kymmenen ruplaa on myös rahaa. Voit ostaa pennun ja kouluttaa sen. Koira syö vähemmän, ja sen kanssa voi matkustaa vuoden. Säästä rahaa ja avaa ehkä yritys. Tai hypätä naimisiin... Hän on kaunis.
  Olesja epäröi, terve järki viittasi siihen, että prinssille olisi parempi saada tiikerinpentu kuin nälkä vaeltavan ryhmän kanssa. Ja että jos eroat saalistajasta, on parempi tehdä se nyt, kun sellainen tilaisuus on ilmaantunut.
  Mutta sitten mestarin tytär, tyttö, jolla oli helmillä kirjailtu rusetti, potkaisi jalkojaan ja huusi:
  - Haluan tiikerin! Haluan valkoisen tiikerin!
  Prinssi heilutti kättään ja löi nyrkkiään:
  - Turpa kiinni! Nyt teen bisnestä!
  Vaimo huudahti:
  - Älä huuda lapselle!
  Tyttö oli ilmeisesti hemmoteltu, eikä pelännyt. Mutta hyppääessään taaksepäin hän huusi hiljaisemmin:
  - Osta isä! Osta tiikerinpentu...
  Vaimo huomautti tyttärelleen hymyillen:
  - Tämä eläin voi olla vaarallinen... Se on petoeläin ja se syö pieniä tyttöjä!
  Mestari murskasi sormiaan ja sanoi:
  - Viimeinen sana on viisitoista ruplaa! Polvistu lisää, en lisää!
  Olesya kumartaen kysyi:
  - Voimmeko jäädä eläkkeelle, teidän ylhäisyytenne?
  Prinssi murahti:
  - Ei! Viimeisen kerran, kysyn, annatko tiikerinpennun pois viidellätoista ruplalla?
  Olesya pudisti päätään. Manner mestari tiedusteli sarkastisesti:
  - Mikä sinun nimesi on?
  Tyttö vastasi hymyillen:
  - Olesya.
  Prinssi virnisti pahaenteisesti.
  - Onko sinulla passia? Näytämme!
  Olesya vapisi ja kalpeni. Prinssi taputti käsiään ja huusi:
  - Ota ne ja soita poliisille! He varastivat tiikerini ja timanttisormukseni!
  Tyttö huudahti iloisesti:
  - Hyvä isä!
  Lakit hyökkäsivät Olesyaan. Tyttö ei vastustellut. Hän ja Olezhka sidottiin köysiin ja lukittiin kellariin. Myös poliisi saapui pian.
  Kuunneltuaan prinssiä he laittoivat Olesyalle ja Olegille kahleet käsiinsä ja jalkoihinsa. Lisäksi niillä oli lapsille erikoiskoot. Jossa nuoret varkaat oli kahlittu.
  Sen jälkeen tyttö ja poika vietiin vankilaan. Siellä heidät jaettiin. Oleg heitettiin kellariin, jossa oli jo kymmenkunta kahlettua poikaa, ja Olesya heitettiin selliin naisten kanssa. Se ei ollut makeaa. Sellissä haisee, käymälän sijasta lattiassa on reikä, se on kosteaa ja puolipimeää. Poikia pidettiin kahleissa, mikä on erittäin epämukavaa. Kädet ja jalat ovat kahleissa. Ahtaassa kammiossa on vaikea liikkua. He ruokkivat vain leipää ja vettä, joskus he antoivat mätä hedelmiä.
  He istuivat siellä oikeudenkäyntiin asti. Sitten poikia odotettiin joko raskaalla työllä tai vankilassa. Myös naiset joko Siperiaan kovaan työhön tai Keski-Aasiaan puuvillankorjuuseen tai vankilaan töihin mihin tahansa tehtaaseen valtion ruokaa varten. Ja ennen oikeudenkäyntiä voit istua viranomaisten harkinnan mukaan. Lisäksi vankeja myös ruoskittiin.
  Oleg ja Olesya määrättiin ruoskimaan samaan aikaan. Poika ja tyttö riisuttiin vyötäröä myöten ja ojennettiin vuohien päälle. Heidän vieressään oli kaksi poliisia. Vartijat liottivat tangot huhmareessa. Ne heiluttelivat ilmassa, kaataen pisaroita. Ja sitten heti käskystä pojat ja tytöt löivät selkään. Olesya ja Oleg puristivat hampaitaan tiukasti, jotta he eivät huutaisi. Piiskaus mitattiin. Poliisi löi maltillisesti innostunutta tehden vain velvollisuutensa. Poika ja tyttö, raskaasti hengittävät, kestivät. Kymmenien iskun jälkeen iho halkesi ja verta valui. Se oli erittäin kipeä.
  Komentaja, joka oli määrännyt sata iskua, virnisti. Jos rangaistuksen kaviot heitetään pois, sellainen on Jumalan kohtalo. Sitten he loistavat elinikäisen kovatyön. Erityisen laajamittaisesta varkaudesta, prinssin ja hänen vaimonsa ja tyttärensä henkirikoksesta. Ja sitten kävi myös ilmi, että he etsivät Olesyaa kumppanina kuvernöörin murhassa. Joka tapauksessa tyttö ajetaan ikuisesti Siperiaan. Kuten pieni tyttö. Joten voi olla parempi olla alaspäin.
  Oleg ja Olesya kestivät rohkeasti kaikki sata iskua menettämättä tajuntaa. Mutta heidän selkänsä muuttui veriseksi sotkuksi. Sen jälkeen he panivat heihin jälleen kahleet ja heittivät vankilaan.
  Pojat-vangit kahlistaen kahleillaan asettivat olkia hakatun Olegin päälle. 12-vuotiaan pojan selkä leikattiin rajusti.
  
  Sirkuspoika jopa vitsaili:
  - Joten selkäni on vielä vahvempi!
  Vanhempi poika sellissä huomautti kunnioittavasti:
  - Hyvin tehty, et huutanut! Todellinen mies!
  Oleg vastasi:
  En miellytä heitä!
  Olesya ei myöskään huohtanut. Hän makasi oljen päällä naisten sellissä. Suurin osa siinä olevista tytöistä oli nuoria, repaleisia, jotkut ketjuissa kilisemässä. He pestiin Olesjan selän, jotta hän ei saa tartuntaa.
  Olegille tuotiin valtion leipää ja vettä. Ja vanginvartijatyttö kaatoi maitoa. Hakattua poikaa hakattiin paljasjalkaisen tytön tuomalla tuplalla, ja hän voi paremmin. Sitten hän nukahti syvään, välittämättä kivusta.
  Hän unelmoi, että he yhdessä Olesyan kanssa puolustivat Sevastopolia hyökkäyksen aikana: brittiläisten, ranskalaisten ja turkkilaisten joukkojen toimesta.
  Poika tuo tykkiin ammuksia. Ja hän ampuu. Olesja osoittaa lepääessään paljailla, taltatuilla jaloillaan. Hänen vieressään on muita tyttöjä.
  Kaikki paljain jaloin ja repeytyneissä mekoissa, tuskin peittäen vartaloaan. Tytöt ovat kaikki ruskettuneet ja paljain jaloin.
  Heidän pölyiset kantapäänsä välkkyvät pojan nenän alla. Oleg on innoissaan.
  Ase ampuu räjähdysherkkiä sirpaleita. Ja pyyhkäisee pois joukon liittoutuneiden armeijan jalkasotilaita. Ja he yrittävät päästä eteenpäin.
  Ja Venäjän puolelta taistelee kokonainen tyttörykmentti. Ja he ovat kaikki paljain jaloin ja puolialastomia ja hyvin kauniita.
  Ja he taistelevat kuin sankareita. Tarkemmin sanottuna kauniita, paljasjalkaisia sankareita. Ja he ampuvat hyvin. Ja paljain varpaillaan he heittävät tappavan voiman kranaatteja.
  Oksana, tappelee, lauloi:
  - Isäkuninkaalle! Emme voita turhaan!
  Ja hänen paljas kantapäänsä heitti tappavan pommin. Ja hajotti joukon liittoutuneiden armeijan taistelijoita.
  Tytöt suojelevat Malakhovy Kurgania: avainkohta Sevastopolin puolustuksessa. Ja taistelut ovat erittäin raakoja.
  Oleg itse tähtää tyttöjen kanssa aseeseen ja ampuu etenevien englantilaisten joukkojen keskelle.
  Sitten poika lauloi:
  - Kunnia suurelle isänmaallemme!
  Ja hänen paljas, lapsellinen jalkansa heittää suuren, tuhoavan kranaatin.
  Oksana sirkutti silmää kumppanilleen:
  - No, sinä olet hyvä poika!
  Oleg naurahti ja vastasi:
  - Mitä voin sanoa? Sota on aina pahasta, jos sitä ei voiteta päättäväisesti!
  Ja taas poika, alasti, lapsellinen, pyöreä kantapää, heitti tappavan voiman kranaatin.
  Toinen tyttö, Natasha, twiittasi:
  - Revin sen osiin!
  Oksana heitti paljaalla jalallaan tuhoavan kotitekoisen sahanpurupussin ja sanoi:
  - Ja aja arkkuun!
  Augustinuksen tyttö, myös ampuu tykistä. Laulava buckshot leikkasi brittien linjan.
  Punatukkainen soturi kiljui:
  - Isänmaan puolesta loppuun asti!
  Svetlana taistelee myös kaikin voimin. Tyttö käytti monipiippuista pyörivää tykkiä. Ja hän rullasi leikkaaen rivejä kerralla alas englantilaisten ja turkkilaisten riveissä.
  Zoya myös taistelee, tämä kultahiuksinen tyttö. Ja kuinka hän lyö vihollista ja tyrmää monia vihollisia.
  Ja visertää:
  - Kunnia Venäjän tsaarille!
  Ja paljain varpaillaan hän heittää jälleen tappavan voiman kranaatin. Ja tappaa paljon vastustajia.
  Täällä olevat soturit ovat kauniita ja eroottisia. Ja he myös heittävät katapulteista tappavia panoksia sahanpurusta, repivät kirjaimellisesti kaikki osiin. Ja sahanpurupommit ovat erittäin tappavia.
  Natasha huutaa ja pudistelee paljastunutta rintanippaansa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Ja paljaalla kantapäällään hän heittelee jälleen sitä, mikä tuo tuhoa ja tuhoa, repien liittoutuneiden joukkojen rykmentit.
  Tämä kumpu on erittäin tärkeä. Se sisältää avaimen linnoituksen puolustamiseen.
  Ja tytöt tietävät tämän ja taistelevat epätoivoisesti. Ja tytöt ovat erittäin kauniita, lihaksikkaita ja seksikkäitä.
  Ja heidän lihaksensa leikkivät ja hohtavat kuin väreet vedessä. Ja nämä ovat erittäin aggressiivisia tyttöjä.
  Ja jos he riitelevät, on parempi olla aloittamatta heidän kanssaan. Ja sitten he todella ottavat sen ja repivät sen pois.
  Olesya, heittäen kranaattia paljaalla jalallaan, sanoo:
  - Kommunismi ikuisesti kanssamme!
  Ja kuinka hän nauraa! Sanotaan vaikka taisteleva tyttö. Ja jos hän alkaa niittää vastustajia, hän ei lopeta.
  Natasha, ampuessaan vihollisia, lauloi:
  - Murskaamme vihollisen tunnetusti,
  Tulkoon haudan lopputulos...
  Ja yhtäkkiä siitä tulee niin hiljaista
  Potkitaan tyttöjä!
  Ja britit perääntyivät. Mutta tässä ovat turkkilaisten helmet. Ja he kohtaavat jälleen aseet, jotka tuhoavat viholliset perusteellisesti.
  Zoya otti sen ja lauloi heittäen paljain varpaillaan tappavan kuolemanlahjan:
  - Musta korppi, valkoinen joutsen, se on hyvä!
  Jos olet arvokas elämässä - se on hyvä!
  Ja taas tytön paljas kantapää laukaisi jotain erittäin tappavaa ja kolossaalisti tuhoisaa.
  Augustine ampui vastustajia loogisesti:
  - Kolossaalisia voittoja, tulkaa meille!
  Ja paljain varpaillaan hän heitti taas murhaavan ja kuoleman tuovan.
  Svetlana, ampuessaan liittolaisia ja turkkilaisia, huomautti:
  - Voimani eivät lopu!
  Ja hänen paljas kantapäänsä laukaisi jälleen sen, mikä repi lihaa suikaleiksi.
  Natasha, ampui, totesi:
  - Uskon, että koko maailma herää!
  Ja hänen paljas jalkansa aloittaa valtavan tuhon.
  Taistelu jatkuu suurella voimalla. Englantilaiset rakentavat uudelleen epäjärjestyneet joukkonsa ja hylkäävät ne uudelleen.
  Taistelu kasvaa kuin kulovalkea.
  Poika Oleg ampuu ja laulaa:
  - Pyhä isänmaani,
  Rakkauden ja talvipeltojen meressä...
  Olet päästä loppuun
  Olen kotkapoika, en varpunen!
  Ja taas taistelu jyrisee, ja aalto roiskuu ja vierii laivalla.
  Ja tytöt kuinka laukaista pommi katapultista. Ja englantilainen fregatti, saatuaan vahinkoa, kääntyy.
  Olesya lauloi:
  - Olen tyttö, en kissa
  Asuu minussa nyt
  valtava virtahepo,
  Ja leopardi!
  Ja taas tytön paljas jalka heittää jotain tappavaa kuoliaaksi. Ja aika kammottavaa.
  Natasha huomautti filosofisesti:
  - Venäjä ei ole aina valmis sotaan!
  Augustine heitti kranaattia paljain jaloin ja kysyi:
  - Ja miksi?
  Zoya sihisi hampaansa paljastaen:
  "Koska kun hän on valmis, ei ole hölmöjä taistella hänen kanssaan!"
  Svetlana lauloi vastauksena:
  Ei ole kauniimpaa isänmaata-Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Maailmankaikkeudessa ei ole kauniimpaa maata -
  Koko universumi, valon soihtu Rus!
  Ja tyttö nauroi ääneen ... Ja taas, hänen paljas jalkansa, ikään kuin hän laukaisi kuoleman lahjan murhaavalla voimalla. Ja hän otti paljon vastustajia ja repi ne kerralla.
  Olesya huomasi leikkiessään vatsalihaksilla:
  - Olen tyttö hyvin tasainen, en yksinkertainen!
  Ja hän sylkee... Ja tusina turkkilaista sotilasta romahti hänen sylkemisestä. Ja se oli kauheaa.
  Oleg totesi aggressiivisesti:
  - Uskon, että voitamme viholliset!
  Ja paljaan lapsen kantapäästä lensi kuoleman lahja.
  Taistelee, Olesya siristi:
  - Pyhin kommunismi olkoon kanssamme!
  Ja tytön paljaat sormet heittivät tappavan ja tuhoavan.
  Natasha heilutti kättään. Tytöt ampuivat aseita ja katkaisivat pari riviä. Sitten he nauravat:
  Mikä sininen taivas
  Voitamme ryöstön vihollisen...
  Leijona ja kotka eivät tarvitse veistä
  Murskaat hänet sanalla täi,
  Ja sitten kylvä ruista!
  Warriors ovat todella upeita, helmihampaita ja yleensä superhyviä.
  Zoya ampui monipiippuisista tykeistä ja vinkaisi hampaansa paljastaen:
  - Pyhässä sodassa tulee meidän voittomme!
  Augustine niitti vastustajia, sirutti:
  - Keisarillinen lippu eteenpäin! Kunnia kaatuneille sankareille!
  Ja tytöt, jotka jatkoivat liittolaisten joukkojen ampumista ja leikkaamista ilman taukoa, lauloivat:
  - Kukaan ei estä meitä
  Mikään ei voita meitä...
  Tytöstä tulee myös sankari,
  Ja hänellä on miekka ja kilpi!
  Svetlana suostui tähän auliisti ja heitti toisen kuolemanlahjan paljaalla, meikkautetulla jalallaan karjuen:
  - Siellä on miekka ja kilpi!
  Taisteleva tyttö täällä. Häntä vastaan kaikki menetelmät ovat voimattomia!
  Soturit kokonainen rykmentti, joten kaikki ovat musertuneet kyvykkyydestään. Ja he leikkaavat vihollisia erittäin aktiivisesti.
  Zoya, paljastaen hampaat, totesi:
  - Sinun täytyy taistella Äiti Venäjän puolesta!
  Ja hänen paljas, pyöreä kantapää heitti ulos toisen kuoleman lahjan ulkomaisille rotuille.
  
  VENÄJÄN MUU VALINTA VUONNA 1994
  Jeltsin päätti pitää sanansa ja järjestää ennenaikaiset vaalit 12.6.1994. Loppujen lopuksi hän lupasi sen ja jopa antoi samanlaisen asetuksen. Lisäksi Jeltsin näytti, että hän voittaisi voiton. Siksi jo vuoden 1993 perustuslaissa oli kirjoitettu, että vaalit pidettäisiin 12. kesäkuuta 1994, mutta valtuuksien laskeminen uuden perustuslain mukaan alkaisi tästä vuodesta, joten Jeltsin saa teoreettisesti toimikauden vielä kahdeksan vuotta! Mutta kukaan ei odottanut, että Vladimir Žirinovski menestyisi niin hyvin parlamenttivaaleissa, että hänestä tulisi Boris Nikolajevitšin päävastustaja. Ja vakava vihollinen. Joka, toisin kuin kommunistit, ei liity menneisiin virheisiin ja epäonnistumisiin, ja se voi ampua pääomaa.
  Jeltsin ei kuitenkaan voinut enää voittaa takaisin, sillä 12. kesäkuuta 1994 pidetyt vaalit edellisen vaalikauden palauttamisen myötä kirjattiin perustuslain väliaikaiseen määräykseen ja vahvistettiin kansanäänestyksellä. Ja sitä ei voi muuttaa vain sillä tavalla. Ja nyt sinun on mentävä äänestykseen, kun sinulla on vaarallisin kilpailija. Eikä tavallinen kommunisti, vaan kuka? Fasisti? Joka tapauksessa Jeltsinin oli kohdattava jotain uutta. Ja tappelu osoittautui vakavaksi.
  Ensinnäkin informatiivinen. Ja tiedotusvälineiden huomio keskittyi Jeltsiniin ja Žirinovskiin. Heti tapahtui iskujen vaihto. Ja tässä Jeltsinillä oli hallituksen haittoja. Mukaan lukien korkea inflaatio ja valtava tuotannon lasku. Samoin rikollisuuden lisääntyminen. Ja Jeltsinillä oli terveysongelmia. Ja sitten yrittää voittaa vaalit.
  Vladimir Žirinovski oli inspiroitunut. Ja osa tiedotusvälineistä tuki häntä aktiivisesti.
  Lisäksi eliitti jakautui. Jotkut oligarkeista pitivät Žirinovskia omana ja porvarillisena johtajanaan. Ja miksi hän on Jeltsiniä huonompi? Onko aika vaihtaa hevosta? Lisäksi Jeltsin on todella sairas ja uuvuttanut itsensä ja on vastenmielinen ja humalainen ihminen.
  Myös muita ehdokkaita oli paikalla. Presidentinvaalilakia ei ole vielä hyväksytty. Ja vaalit pidetään vanhojen sääntöjen mukaan: kerää satatuhatta allekirjoitusta.
  Jeltsiniä kehotettiin olemaan muuttamatta sääntöjä. Olkoon presidenttiehdokkaita lisää. He kiroilevat enemmän, he murskaavat protestin äänestäjät. Ehkä tämä on kannattavampaa yhdelle viranomaisehdokkaalle. Joten kaikki tyytymättömät olivat hajallaan eri sukunimillä. Ja kaikilla oli vähemmän aikaa kampanjoida.
  Ehdokkaita on siis paljon. Tietenkin ensinnäkin Vladimir Žirinovski itse. Sitten Yavlinsky. Myös Zjuganov. Ja vähän myöhemmin kenraalit Rutskoi ja Makashov vapautettiin armahduksen alaisena. Sitten Varennikov pääsi presidentiksi. Ja Barkashov, jota pidettiin fasistina. Rekisteröity ilman ongelmia: anna Žirinovski vetää lisää ääniä.
  Allekirjoitusten keräämiseen on varattu melko paljon aikaa ja ehdokkaita rekisteröitiin reilu määrä. Ja Alla Pugacheva pisti itsensä Venäjän presidentiksi. Ja paljon muuta. Esimerkiksi Juri Vlasov ja Anatoli Karpov. Kokonainen kavalkadi ryntäsi valtaistuimelle. Yhteensä 39 ehdokasta on läpäissyt rekisteröinnin ja kerännyt allekirjoituksia täällä. Ja halukkaita oli yli kaksisataa.
  Jeltsinin tiimi jopa rohkaisi suurta määrää ehdokkaita. Nykyinen hallitus ei odottanut voittavansa ensimmäisellä kierroksella. Mutta murskata oppositio ja ennen kaikkea pakottaa Žirinovski hajottamaan - kiitos!
  Zjuganov ei ollut tuolloin vielä tunnettu ja tunnistettava poliitikko. Ja Aleksanteri Lebed pysyi edelleen neljäntenätoista armeijassa. Vaikka he halusivat vetää hänet ulos, kenraali päästi sumun sisään. Ja ilmeisesti päätti, että hänen aikansa ei ole vielä tullut. Ehdokkaiden joukossa oli myös MMM:n johtaja Mavrodi. Hän oli myös saamassa suosiota, kuten Hermesin päällikkö. Myös Vladimir Bryntsalov pääsi presidentiksi. Mutta hänen seuransa oli melko rauhallinen, eikä hän syttynyt, toisin kuin 96. vuoden vaaleissa. Toistaiseksi nimellisesti Jeltsin oli luokituksessa ensimmäinen, mutta mielipidemittausten tiedot osoittivat heidän epäluotettavuutensa.
  Vladimir Volfovich Žirinovski esitettiin negatiivisessa valossa, mutta myös musta PR saattoi olla hänen edukseen. Yavlinsky oli luokituksessa kolmas, mutta hänen suosionsa oli laskussa. Myös liberaali, vaikka oppositio ei ole suosittu.
  Rutskoy rekisteröitiin, ja hänen arvosanansa on kasvanut jonkin verran. Khazbulatov ei mennyt äänestämään. Myös Iosif Kobzon asettui ehdolle presidentiksi. Hänen ehdokkuutensa aiheutti paljon keskustelua ja vastakkaisia yhteenottoja. Yhtäkkiä myös Pietarin pormestari Anatoli Sobtsak nousi Venäjän presidentiksi. Tämä nimitys sai kielteisen reaktion: nomenklatuurin äänestäjäkunta hajaantui. Ja tämä alensi Jeltsinin luokitusta.
  Anatoli Sobchak kuitenkin vihjasi luopuvansa itsensä Jeltsinin hyväksi. Myös Boris Fedorov ja Shakhrai asettuivat ehdolle presidentiksi. Mutta nämä eivät myöskään ole kaikkein loistavimpia poliitikkoja.
  Vaikka myös Jeltsinin joukkueesta. Ja heille myös vihjattiin, että heidän pitäisi vetäytyä ajoissa.
  Vaalit siis rauhoittuivat varsin iloisesti ja juonittelua oli myös toisella kierroksella.
  Mutta Vladimir Žirinovski oli huomion keskipisteessä, ja he puhuivat hänestä koko ajan. Ja jotenkin on sanomattakin selvää, että hänestä tuli kilpailun suosikki. Kyllä, ja Jeltsinille näytti kannattavammalta saada tämä vastenmielinen persoonallisuus toiselle kierrokselle kuin vähemmän haitallinen ja nuorempi taloustieteilijä Javlinski. Tai jopa Zjuganov, ja vielä enemmän Sobchak. Vaikka Žirinovski oli silloin nousussa, hänen suosionsa meni katon läpi, ja ihmiset kokoontuivat stadioneille.
  Ja propaganda, että hän on fasisti, pelaa jopa käsiin: ihmiset eivät pitäneet käskystä ja haaveilivat lujasta kädestä. Kyllä, ja demokratia sotkussa, monet ovat väsyneitä.
  Joten vaalit olivat fifty-fifty täällä. Ja Žirinovski teki pisteitä. Myös rikosoikeudenkäynnin aloittaminen häntä vastaan lisäsi hänen suosiotaan. Lisäksi salamurhayritykset, jotka herättivät juonittelua ja nostivat arvosanaa. Varsinkin piilossa.
  Ja tämä on vakavaa... Yleisesti ottaen media työskenteli tuolloin puristaakseen mutaa Žirinovskille, mutta jotkut heistä olivat myös häntä vastaan. Ja keskittynyt huomio. Jotain 96. vuotta muistuttavaa: Zjuganov Jeltsiniä vastaan. Mutta Zjuganovilla oli suuri haittapuoli: hänen puolueensa menneisyys. Se on sekä loistava että samalla epäonnistuminen. Ja ihmisten muistissa kehittyneen sosialismin aikojen pitkät jonot ja tyhjät hyllyt olivat vielä liian tuoreita. Ja varsinkin tietysti Gorbatšovin ajat kuponkeilla ja korteilla. Ja ihmiset eivät halua palata menneisyyteen. Ja Žirinovski lupaa heille suuren tulevaisuuden, joka vilpittömästi kutsuu ja houkuttelee.
  Ja tilanne muuttuu koko ajan vaikeammaksi. Ja vaalit ovat tulossa. Ja Vladimir Žirinovski loistaa edelleen.
  Aika kuluu niin nopeasti, että ei ehdi edes katsoa taaksepäin. Ja sitten koittaa äänestyspäivä. Ensimmäiset tiedot tulevat idästä. Ja Vladimir Žirinovski on johdossa. Lisäksi Jeltsin ja Zjuganov taistelevat toisesta sijasta. Ja tämä on erittäin kova taistelu.
  Mutta lopulta Jeltsin ohitti Zjuganovin Moskovan kustannuksella ja tuli toiseksi. Mutta ero ensimmäisellä kierroksella oli merkittävä. Ja Jeltsinillä oli vähän mahdollisuuksia voittaa. Mutta kaikki ei ollut nykyisen presidentin hyväksi. Mikä on selvästi menetetty, kun on jäänyt väliin niin musertava isku. Siitä huolimatta Jeltsin ei koskaan ilmestynyt televisiokeskusteluun. Vaalit olivat erittäin mielenkiintoiset. Kolmanneksi tullut Zjuganov tuki Žirinovskia. Alla Pugacheva tuki myös Žirinovskia. Ja Kobzon Jeltsin. Sellainen oli jako.
  Rutskoi piti uhmakkaasti puolueettomuutta. Loput jakautuivat ja vaativat äänestystä eri tavoin. Mutta Jeltsin ei odottanut yksiselitteistä tukea. Ja kaikki eivät puhuneet hänen puolestaan.
  Joten vaalit olivat erittäin hermostuneita. Mutta Žirinovski oli selvä suosikki. Ja se oli todella merkki.
  Ja sitten tapahtui toinen kierros... Heti alusta alkaen, ääntenlaskennassa, Vladimir Žirinovski otti johdon ja piti sen loppuun asti saaden yli seitsemänkymmentä prosenttia äänistä. Ja Jeltsin joutui lähtemään. Näin hänen aikakautensa päättyi.
  Ja Vladimir Žirinovskista tuli presidentti. Saatuaan vaikean perinnön. Mukaan lukien tuotannon ja Tšetšenian lasku ja monet muut ongelmat. Ja Venäjän herätyksen uusi aikakausi alkoi. Aluksi kaikki ei toiminut Žirinovskille. Mutta pian teollisuus alkoi toimia. Kehittyneempiä aseita alettiin valmistaa, korruptoituneiden virkamiesten ja muiden varkaiden tukahduttaminen alkoi. Paljon on muutettu ja rakennettu uudelleen.
  Vladimir Žirinovski ei piilottanut perustavansa diktatuuria ja kielsi todellakin monien puolueiden ja liikkeiden toiminnan. Alkoi pakkokiihotus ja modernisointi.
  Samaan aikaan Irakin pakotteet poistettiin, mikä johti öljyn hinnan jyrkkään nousuun. Ja paljon muutakin tehtiin. Työttömyys hävisi nopeasti ja todellista elpymistä tapahtui.
  Työpaikkoja syntyi kovaa vauhtia. Ja maa menestyi yhä vahvemmin. Vladimir Žirinovski valittiin toiselle kaudelle osoittaen loistavan tuloksen ensimmäisellä kierroksella. Ja jatkoi Venäjän elpymistä.
  Yksi ensimmäisistä askeleista oli yhdentyminen Valko-Venäjän kanssa. Ja se onnistui loistavasti. Sitten päätettiin sisällyttää kokoonpanoon Venäjä ja Kazakstan.
  Ja vuoden 1999 sodan aikana Jugoslaviasta tuli osa Venäjää ja se pelastettiin.
  Ja sitten tuli lisää valloituksia. Ja uudet maat olivat osa Venäjää.
  Vuoteen 2008 mennessä Venäjä oli palannut Neuvostoliiton rajojen sisälle. Mutta se onkin toinen tarina.
  
  LISÄÄ FÜHRERIN ENNAKKOILLE LIIKKEITA
  Hitler osoittautui hieman viisaammaksi ja kaukonäköisemmäksi. Ja jo neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna hän otti riskin ja siirsi useita lisäosastoja Rommelille Ranskasta Afrikkaan.
  Loistava komentaja kehitti nopean hyökkäyksen, ja Tolbukin valtaaminen hyökkäsi Egyptiin. Ja antamatta briteille taukoa, hän valloitti Aleksandrian ja Suezin kanavan. Tämän jälkeen saksalaiset joukot saapuivat Irakiin voitolla ja miehittivät Kuwaitin.
  Pääsy öljyyn saatiin, mutta saksalaiset lyötiin Moskovan lähellä. Ja Fuhrer aloitti hyökkäyksen, kuten todellisessa historiassa etelässä. Rommelin voitot vaikuttivat varmasti tunnelmaan. Ja elokuussa Turkki astui sotaan Neuvostoliittoa vastaan. Ottomaanien valtakunnan voimakas isku Puna-armeijan asemiin osoittautui tappavaksi. Neuvostoliiton joukot olivat huomattavasti pienemmät ja vetäytyivät. Batumi valloitettiin ja Jerevan piiritettiin.
  Puna-armeijan merkittävät joukot ohjattiin pois Pohjois-Kaukasuksesta. Ja saksalaiset onnistuivat murtautumaan Kaspianmerelle. Ja he katkaisivat Neuvostoliiton armeijan maateitse. Ja se osoittautui vakavaksi väitteeksi. Ja Rommel hyökkäsi hänen kimppuunsa yhdessä turkkilaisten joukkojen kanssa. Ja hän alkoi murtautua Bakuun. Kyllä, tämä on vakavaa.
  Japani menestyi tässä maailmassa hieman paremmin Midwayn taistelussa. Ja välttyi tappiolta. Mutta hän ei voinut rakentaa menestystään eikä vallannut Havaijin saaristoa. Ja tämä vaikutti sodan etenemiseen Tyynellämerellä. Mutta myös nousevan auringon maa välttyi tappiolta. Hän ei kuitenkaan uskaltanut avata myöskään toista rintamaa.
  Saksalaiset eivät kyenneet ottamaan Stalingradia liikkeelle, mutta katkaisivat puna-armeijan Kaspian yli. Ja he alkoivat kehittää hyökkäystä etelään. Ja he onnistuivat ... Saksalaiset taistelivat kokonaisuudessaan melko taitavasti. Ja he eivät osallistuneet pitkittyneisiin taisteluihin Stalingradin lähellä, vaan muuttivat etelään Volgaa pitkin.
  Vuorilla liikkuminen on hankalaa, ja Fritz hyökkäsi mieluummin Kaspianmeren rannikkoa pitkin. Ja he onnistuivat.
  Luftwaffen lentäjä Marcel peitti itsensä kunnialla taisteluissa brittejä vastaan ja siirrettiin itärintamalle. Siellä hän jatkoi tilien keräämistä väkisin murskaten viholliset. Ja se oli hienoa.
  Neuvostoliitossa Marseille oli lempinimi musta paholainen. Tuskallisen nopeasti hän sai tilejä. Eikä metsästäjänä, vaan ryntäten joukkojen joukkoon ja tuhoten lentokoneita.
  Neuvostoliiton joukkojen hyökkäys Stalingradin lähellä ei tällä kertaa onnistunut, joten saksalaiset olivat valmiita siihen. Natsit pystyivät torjumaan yrityksen Rzhev-Sychov-operaatiosta, johon heitettiin valtavat voimat.
  Ja talvella natsit lähestyivät jo Batumia. Ja tilanne muuttui kriittiseksi.
  Ovela Stalin tarjosi Hitlerille erillistä rauhaa millä tahansa ehdolla.
  Hän perusteli, että sodan jatkaminen oli turhaa ja johtaisi vain uusiin uhreihin ja tappioihin.
  Hitler suostui, mutta asetti erittäin vaikeita ehtoja: Luovu koko Kaukasus, Volgan varrella olevat maat sekä Karjala ja Arkangelin kaupunki. Lisäksi vuosikorvausten maksaminen, raaka-aineiden ja ruoan ilmaiset toimitukset sekä kaikkien sotilasvarusteiden siirto Kolmannelle valtakunnalle. Ja sitten rajat piirretään etulinjaa pitkin.
  Stalin suostui tähän. Tällaisten olosuhteiden vakavuudesta huolimatta. Ja saksalaiset itse asiassa voittivat. Stalin takasi myös sissisodan päättymisen ja palautti muutaman vangin. Lisäksi Neuvostoliitto siirsi kultavarantonsa Kolmanteen valtakuntaan.
  Hitler sai paljon, mutta siellä oli silti länsirintama. Ja Japania oli autettava.
  Ensinnäkin Fuhrer esitti uhkavaatimuksen Francolle, ja hän päästi saksalaisten joukkojen menemään Gibraltarille. Kaupunkilinnoitus valloitettiin päivän aikana ohikiitävän hyökkäyksen seurauksena. Sitten natsit alkoivat edetä valloittaen Afrikan Marokon kautta. Ja he onnistuivat täysin. Heidän joukkonsa olivat sekä vahvempia että taisteluvalmiimpia.
  Tiger osoittautui erittäin onnistuneeksi, panssarivaunu, joka yksinkertaisesti järkytti brittijoukot. Ja he vapisivat pelosta.
  Saksalaiset valloittivat keväällä 1943 koko Ranskan Afrikan, voitettuaan brittiyksiköiden heikon vastuksen. Ja sitten muutimme kesällä etelään. Fuhrer halusi valloittaa koko mustan mantereen. Ja kevään aikana natsit miehittivät myös Intian lähes kohtaamatta vastarintaa. Sekä paikallinen väestö että sepoys toivottivat natsit tervetulleiksi vapauttajiksi.
  Ja Kolmas valtakunta hankki valtavat resurssit.
  Natsit valloittivat kesän aikana lähes koko Afrikan. Ja syksyllä he saivat päätökseen Etelä-Afrikan ja Madagaskarin valloituksen.
  Britanniaa vastaan tehtiin ilmahyökkäys. Ensinnäkin taivaalle laukaistiin ME-309, joka osoittautui erittäin mahtavaksi lentokoneeksi. Edelleen kolme 30 mm:n lentotykkiä ja neljä konekivääriä. Sellaista hirviötä vastaan ei ole niin helppoa vastustaa. ME-309:stä tuli briteille painajainen. Samoin kuin Yu-288 pommikone, joka pommitti brittiläisiä asemia epäilemättä.
  Viimeinen kone oli niin nopea, että brittikoneiden oli lähes mahdotonta saada kiinni. Focke-Wulf osoittautui myös erittäin mahtavaksi. Tästä koneesta on yleensä tullut Britannian ja Yhdysvaltojen teurastaja.
  Mutta lentäjä Marseille alkoi tehdä upeita laskuja. Kolmesta lentokoneesta hänet palkittiin ensimmäistä kertaa Kolmannen valtakunnan historiassa Rautaristin Ritariristillä, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja jälleen timantteja. Ja neljästäsadasta lentokoneesta hän sai uutena palkintona Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. 500. lentokoneesta hänelle myönnettiin Saksan kotkan ritarikunta timanteilla. Ja tuhannes: Rautaristin suurristi. Ja olet samaa mieltä, että se oli erittäin siistiä!
  Ja brittejä hakattiin ilmaan kuin lampaankyljyksiä paistettuina. Ja ne eristettiin erittäin onnistuneesti.
  Ja Saksan sukellusvenelaivasto kasvoi nopeasti ja murskasi Britannian merellä. Ja USA myös. Molempien laivastojen kokonaisvetoisuus oli nopeasti sulamassa. Ja saksalainen kasvoi. Ja laivojen määrä kasvoi.
  Ja Britannian pommitukset jatkuivat. Vuonna 1944 ME-262-suihkuhävittäjä tuli sarjaan, josta tuli todellinen painajainen liittoutuneille. Ja vielä tehokkaampi Arado-suihkupommikone. Ja he löivät Britanniaa taivaalla vielä kovemmin.
  Liittoutuneilla ei ollut hyviä suihkukoneita ja he hävisivät natseille.
  Valtavilla resursseilla ja suurella työvoimamassalla natsit käynnistivät samalla FAA:n rakettiohjelman. Totta, hän pettyi Hitleriin. Ohjukset olivat liian kalliita eivätkä kovin tarkkoja. Mutta he toivat silti pahimman vahingon Britannialle. Ja erityisesti rakettisalvat vaikuttivat Lontooseen.
  Kesään 1944 mennessä saksalaiset valtasivat kokonaan taivaan. Heillä oli myös edistyneempi versio Focke-Wulfista - TA-152, joka oli yksinkertaisesti ylivoimaisen hyvä. Ja hän löi brittiläisiä lentokoneita ja pommitti maakohteita.
  Heinäkuussa 1944 Operaatio Merileijona alkoi. Se eteni varsin onnistuneesti. Ja kahdessa viikossa Britannia hyökkäsi. Saksalainen tankki "Panther" -2 osoittautui erittäin hyväksi, ja vielä tehokkaammaksi ja mikä tärkeintä täydelliseksi "Lion" -2. Viimeisessä tankissa käytettiin uutta saksalaiselle tankkirakennukselle: moottorin ja voimansiirron järjestely yhteen lohkoon. Ja tämä mahdollisti säiliön korkeuden pienentämisen ja asettelun tiivistämisen.
  Tämä tarkoittaa, että paino on laskenut ja panssarin paksuus on kasvanut. Yhdeksänkymmentä tonnia painava "leijona" -2 nosti panssarin paksuuden 250 mm:iin otsassa ja 170 mm:iin sivussa ja 1250 hevosvoiman moottorilla. Mikä teki hänen ajosuorituksestaan tyydyttävän. Myös panssarilevyjen kaltevuustaso on kasvanut.
  Joten saksalaiset menivät eteenpäin ja britit voittivat.
  Mutta siellä oli vielä Yhdysvallat. Natsit valloittivat Islannin ja alkoivat lähestyä Amerikan kaupunkeja. TA-400 suoritti ensimmäiset massiiviset pommitukset.
  Havaintoisku toteutettiin myös V-3-raketteilla. Olkoon ne kalliita, mutta he osoittivat pommittamisen mahdollisuuden.
  Roosevelt oli jo vakavasti sairas ja halusi rauhaa. Mutta Kolmas valtakunta oli innokas lopettamaan Yhdysvallat.
  Saksalaiset liikkuivat nyt ja pommittivat Yhdysvaltoja. Lentokoneita, sukellusveneitä ja laivoja rakennettiin yhä enemmän.
  Neljäskymmenesviides vuosi on kulunut valtavien iskujen vaihdossa. Yhdysvallat hävisi ilmataistelun. Saksalaiset käyttivät suihkukoneita. Erityisesti ME-262 X, joka osoittautui edistyneemmäksi ja tehokkaammaksi.
  Lisäksi Saksan sukellusvenelaivasto käytti vetyperoksidisukellusveneitä, jotka ovat erittäin nopeita ja edistyksellisiä koneita.
  Hitler vaati Yhdysvaltain kukistamista...
  Stalin oli edelleen hiljaa ja nuoli haavojaan.
  Vuonna 1946 alkoi hyökkäys Kanadaan ja samanaikaisesti Latinalaisesta Amerikasta Meksikoon.
  E-sarjan Fritz-koneet ja tankit ovat erittäin vahvoja. Jälkimmäisistä on tullut painajainen Amerikassa.
  E-50-panssarivaunulla ei ollut vertaansa, ja se löi luottavaisesti Shermaneja ja Pershingejä.
  Saksalaisessa autossa oli uusi kaasuturbiinimoottori, jonka teho oli 1500 hevosvoimaa ja yhteensä seitsemänkymmentä tonnia. Ja etupanssari on 250 mm rinteiden alla ja sivupanssari on 170 mm. Ja tämä auto murskasi kaikki. Ja ase, jonka kaliiperi on 105 mm, ja piipun pituus 100 EL. Ja niin se murskaa ja murskaa kaikki.
  Amerikkalaiset tankit kulkevat takuulla viiden kilometrin päästä. Ja vain "Superpershingillä" itsellään on mahdollisuus murtautua sivuun ja sulkeutua.
  Ja saksalaiset hyökkäsivät Yhdysvaltoja vastaan. Ja MP-64-rynnäkkökivääri Saksassa on vertaansa vailla. Ja murskaa amerikkalaiset.
  Ainoastaan valtameren erottelu ja pitkä kommunikointi estävät amerikkalaisia voittamasta nopeasti.
  Hitler karjuu ja vaatii menestystä... Kanada vangittiin keväällä ja kesällä 1946. Ja syksyllä taistelut olivat jo täydessä vauhdissa Yhdysvalloissa. Natsit kohtasivat kuitenkin sitkeää vastarintaa.
  Jenkit puolustivat maansa epätoivoisesti ja pitivät kiinni kaikesta voimastaan. Syksy meni kovissa taisteluissa. Saksalaiset käyttivät ulkomaisia divisiooneja ja jatkoivat etenemistä. Ja japanilaiset kiipesivät myös idästä. Ja he hyökkäsivät pääasiassa Meksikon puolelta.
  Fuhrer löi nyrkkiä ja vaati uusia voittoja ja menestyksiä. Mutta taistelut jatkuivat ja jatkuivat, ja talven 1947 loppuun mennessä puolet Yhdysvaltojen pääalueesta vallitsi.
  On jo kevät. Taistelussa ilmestyi uusi saksalainen tankki E-50. Siinä paino on pudonnut viisi tonnia ja moottori on tullut tehokkaammaksi 2000 hevosvoimalla. Ja tämä auto jo kirjaimellisesti lentää. Hänen liikkuvuutensa on todellinen shokki amerikkalaisille.
  Ja TA-500 ja TA-600 yksinkertaisesti hautaavat amerikkalaiset maahan. Myös Rat-2-supertankki osallistui taisteluihin. Kone painaa kaksi tuhatta tonnia. Se ei kuitenkaan osoittautunut kovin tehokkaaksi. Totta, "Rat" -3:n uusi muunnos oli varustettu tehokkaalla suihkupommilla. Ja tämä pommikone sekä iskee että repii vihollisen.
  Kevät 1947 oli kuuma. Ja toukokuun lopussa saksalaiset olivat jo lähestyneet New Yorkia. Myös diskot osallistuivat taisteluihin. Heitä ympäröi laminaarinen suihku ja he olivat käytännössä haavoittumattomia. Ja murskasi amerikkalaiset taivaalla ja maassa. Ja kesällä New Yorkin ja Washingtonin hyökkäys alkoi.
  Saksalaiset olivat varmasti vahvoja. Ja USA ei vastustanut. Vaikka New York osoitti sankarillisuutensa ja tuhosta huolimatta, se ei antanut periksi. Ja pysyi elokuun loppuun asti. Yhdysvallat antautui 3.9.1947.
  Ja siihen oli toisen maailmansodan loppu.
  Kolmas valtakunta sulatti ja hallitsi vangittua jonkin aikaa. Ja rauha vallitsi...
  Mutta Japani kiusoitteli edelleen Adolf Hitleriä omaisuudellaan. Ja oli selvää, että kaksi lintua ei voinut tulla toimeen samassa luolassa. Ja Neuvostoliitossa Stalin korvattiin Berialla.
  Ja 20. huhtikuuta 1955 alkoi uusi sota. Ja Beria tarjoutui osallistumaan siihen Kolmannen valtakunnan puolella.
  Hitler suostui, mutta määräsi, että Neuvostoliitto vastaanottaa vain Etelä-Sahalinin ja Kurilien harjun. Eikä mitään muuta! Korvauksia alennetaan vain viisi prosenttia.
  Beria suostui tähän. Ja niin taistelut jatkuivat valtavalla voimalla. Saksalaiset ovat teknisesti vahvempia. Ja heillä on paljon ulkomaisia osastoja. Mutta japanilaisetkaan eivät ole heikkoja. Ja heillä on valtava armeija, erityisesti kiinalaisilla.
  Ja on uusi suuri sota, mutta se on toinen tarina.
  
  Neuvostoliiton JA KIINAN SOTTA
  HUOMAUTUS
  Neuvostoliiton ja Kiinan välillä syttyy suuri sota. Kiinan puolella on valtava työvoimaylivoima, Venäjä on teknisesti vahvempi ja sillä on lahjakkaampi ja osaavampi komento.
  Esimerkiksi Neuvostoliiton ja Kiinan välinen sota tuli melkein todelliseksi vuonna 1969 Damansky Islandin taistelujen aikana. Ja toisessa rinnakkaisuniversumissa Mao Zedong, joka oli jo 75-vuotias, päätti, ettei hänellä ollut jo mitään menetettävää, ja hänen täytyi mennä historiaan suurimpana valloittajana ja soturina vielä eläessään. Ja ylittää Stalin! Ja niin Kiinan armeija lähti hyökkäykseen ja hyökkäsi Neuvostoliittoon. Syynä oli tykistön isku Kiinan alueelle. Ja 22. maaliskuuta 1969 Kiina julisti virallisesti sodan Neuvostoliitolle.
  Siitä alkoi yksi ihmiskunnan historian verisimmistä sodista. Kiina on tukeutunut lukuisiin jalkaväkiin. Sillä on vähemmän panssarivaunuja ja lentokoneita kuin Neuvostoliitossa, ja se on jäljessä aseiden suhteen. Mutta väestössä on suuri valtaosa, ja Neuvostoliiton armeijan on edelleen siirrettävä joukkoja Kaukoitään ja Siperiaan. Ilmoitetun mobilisoinnin jälkeen, huhtikuun 1. päivään mennessä, Kiina lähetti yli kaksikymmentä miljoonaa sotilasta. Monet heistä olivat aseistautuneet aseilla, mutta melko rohkeita ja fanaattisia. Ja suuri numeerinen etu.
  Kiinalaiset löivät suurimman iskun Amurin ympärillä, Primoryessa ja Usuri-alueella. Tietenkin merkittävät kiinalaiset joukot kiipesivät myös Amurin yli yrittäen ohjata neuvostojoukot muualle ja hajottaa joukkojaan. Huhtikuussa taistelut puhkesivat Vladivostokin laitamilla.
  Ja etelä puhalsi lämmintä ilmaa, ja kevät oli täydessä vauhdissa. Vihreä ruoho ilmestyi.
  Erityinen tyttöpataljoona Alenkan johdolla seisoi kiinalaisten tiellä.
  He miehittivät linnoituksen ja olivat aseistautuneet monilla konekivääreillä. Ja kiinalainen perli tiheässä väkijoukossa. Tytöt olivat erittäin hyviä laukauksia.
  Konekivääristä kirjoitteleva Anyuta julkaisi:
  - Kunnia kommunismin ideoille!
  Ja leikkasi kiinalaisia aggressiivisesti. Hän leikkasi ne kuin viikate. Ja hän teki sen erittäin menestyksekkäästi.
  Alenka, paljain varpaillaan, heitti kranaatin repimällä taivaallisen imperiumin sotilaita, sirkutti:
  - Kommunismin kunniaksi!
  Zoya ampui vihollista ja niitti vastustajat keltaisella iholla. Ja tyttö otti sen ja heitti räjähdepaketin paljain varpaillaan.
  Ja komsomolin jäsen huusi:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Alla on myös punatukkainen tyttö bikineissä. Ja hän niittää kiinalaiset sotilaat ja heittää murhaavan kranaatin paljain varpaillaan. Tuhoaa vihollisia Kiinasta.
  Soturi huusi:
  - Venäjän suuruuden puolesta!
  Maria ampui myös tarkasti kiinalaisia kohti. Ja taisteli kuin hirviö. Hän leikkasi Maon joukkoja... Ja hän käyttäytyi kuin todellinen komsomolin jäsen. Ja kuinka leikata nämä kiinalaiset.
  Sitten hän huusi:
  Emme luovuta Vladivostokista!
  Olympiadi: tämä sankarillinen tyttö, kun hän löi kiinalaisia konekivääriräjähdyksellä. Ja niitti paljon keltaisia sotilaita. Ja sitten paljain varpain, kuinka laukaista koko joukko kranaatteja. Kiinalainen panssarivaunu kaatui ja murskasi viisikymmentä kapeasilmäistä sotilasta.
  Komsomolin jäsenet lauloivat:
  - Ja Amerikassa, Japanissa, Kiinassa,
  Moskovassa ei ole kauniimpia kaupunkeja ...
  Näytä tämä kaupunki loistossaan -
  En löydä oikeita sanoja!
  Ja täällä Alenka leikkaa taas kiinalaisten riviä yhdellä räjähdyksellä ja heittää kranaatin paljain varpaillaan.
  Alenka on erittäin kaunis blondi. Ja hän ampuu tarkasti, jokainen luoti osuu kohteeseen tappaen kiinalaiset.
  Tyttö totesi melko loogisesti ampuessaan vihollista:
  - Kommunismi on suuri kosmos,
  Kommunismi on kohtaloni!
  Komsomolityttö on erittäin ärsyyntynyt siitä, että Venäjä hävisi sodan Japanille. Napoleonin voittanut Venäjä hävisi aasialaisille. Ja se on häpeällistä. Ja voiton tapauksessa Kiinasta tulisi vain Venäjän maakunta. Ja ne mahdollisuudet menetetään.
  Anyuta ampuu myös erittäin tarkasti kiinalaisia kohti. Leikkaa ne viikateellä. Ja sitten paljain jaloin hän heittää kranaatin ja kaataa taivaallisen valtakunnan tankin.
  Soturi lauloi:
  - Planeetan suuruuden puolesta kommunismin ikuisessa kunniassa!
  Zoya ampuu myös erittäin tarkasti ja osuu vastustajiin. Ja hän tekee sen erittäin tarkasti. Ja nyt rikkinäiset rullat lentävät tankista.
  Zoya huutaa:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja näyttää pitkän kielensä.
  Punatukkainen Alla taistelee myös kiinalaisten kanssa. Voimakas tuuli puhalsi, ja hänen hiuksensa leijuivat ilman aaltoja pitkin kuin proletaarinen lippu, jolla he lähtevät hyökkäämään Talvipalatsiin.
  Tyttö huutaa:
  - Rauhan ja kommunismin puolesta!
  Maria niitti myös koko joukon kiinalaisia sotilaita. Leikkaa kokonainen reikä. Ja hän heitti kranaatin tappavalla voimalla paljain varpaillaan ja huusi:
  - Isänmaan suuruuden puolesta!
  Olympias ampui Mao Zedongin joukkoja, kaatoi vihollisen kuin vehnä sirpeillä, tyrmäsi paljon vihollisia ja huusi:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja paljain varpain, kuinka laukaista kranaatti, joka tuhoaa Taivaallisen Imperiumin joukot ja ampuu alas koneen.
  Ja Valentinelta, ikään kuin hän iskeisi kiinalaista hyökkäyslentokonetta sinkookasta ja kaataisi hänet alas virnisteleen sanoen:
  - Venäjää ei saa taivuttaa eikä polvilleen laskea!
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat myös Dalniyn kaupunkikylän lähellä. Ja jopa raivoissaan kaunokaiset lähtevät vastahyökkäykseen. Ja raivokkaassa hyökkäyksessä.
  Mutta varuskunnan taisteluvalmiimmat yksiköt siirtyivät kiinalaisten jälkeen. Ja viivyttelemättä he iskivät taakse.
  Ensimmäisenä taisteluun astui pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä shortseissa ja liiveissä.
  Kauniit tytöt alkoivat puida taivaallisen imperiumin armeijaa, joka oli jo lyöty aikaisemmissa taisteluissa.
  Ensinnäkin soturit hyökkäsivät akkujen kimppuun. Paljain jaloin heitetyt kranaatit lensivät kiinalaisia kohti. Ne olivat erittäin teräviä. Ja venäläiset soturit itse ottivat ja heittivät pois liivinsä. Pysyäkseen paljain rintakeksin.
  Joten lähes täysin alastomia tyttöjä on lähes mahdotonta lyödä. Kun naisen iho on paljas, hänen luodinsa eivät kestä.
  Veronica heitti kranaatin paljain jaloin ja siristi:
  - Minusta tulee mestari!
  Ja pudisti valkoisia, kiharaisia hiuksiaan.
  Julian ei myöskään ole niin yksinkertainen. Lupanula kiinalaisille. Ja sitten, kun hän heittää kranaattia paljaalla jalallaan ja huutaa:
  - Pyhän, tsaarin ja Neuvosto-Venäjän nimessä!
  Ja taas hän ravistaa täyteen rintaansa helakanpunaisilla nänneillä. Ja tytön vyötärö on ohut.
  Lisäksi punatukkainen Anna ryntää taisteluun. Sellainen kimalteleva ja reaktiivinen tyttö. Kuinka heittää kranaatti paljaalla jalalla. Joten Kiinan soturit hajoavat kaikkiin suuntiin. Ja kierry ympäriinsä, kuin kaatuisi.
  Ja tyttö ampuu heitä kohti ja vinkua:
  - Ortodoksisten ja Venäjän jumalien tsaarille ja Neuvostoliitolle!
  Angelina myös puski. Ja hänen alastomansa, voimakkaana kuin vetohevonen, heittämä kuorilaatikko lensi pois. Ja murskasi paljon kiinalaisia.
  Tytöt ovat yleensä super alasti ja paljain jaloin. Mutta shortseissa asennossa juokseminen on vielä siistimpää.
  Ja mansikkanännit, niin kiiltävät!
  Victoria laukaisee myös kranaatin helakanpunaisilla tissillään ja iskee kiinalaisia parhaansa mukaan. Tässä on tyttö. Ja mikä tärkeintä, hävittäjäpataljoonan komentaja. Ja myös vain pikkuhousuissa.
  Ja pudistelee paljas rintaansa. Mikä on niin kaunista ja seksikästä.
  Veronica otti ja heitti kranaatin paljain jaloin. Hän keskeytti paljon kiinalaisia ja huusi:
  - Taitolento lennolle!
  Yuliana heitti myös erittäin näppärästi kranaatin paljaalla pienellä jalallaan ja vinkaisi leikkaaessaan kiinalaisia:
  - Virnemme ja musertava iskumme!
  Sitten kuinka kiiltää hampaat.
  Ja niin Anna otti sen ja nai sitä. Ammunut paljon kiinalaisia. Ja kuinka hän teki sen.
  Ja kuinka laukaista kranaatti paljaalla jalalla. Ja huutaa:
  Emme ole orjia!
  Sitten hän nauraa ja näyttää kieltään.
  Angelina otti sen ja sirutti kiihkeässä raivossa, sylkien vihollista vastaan:
  - Olen siistein.
  Ja paljain jaloin hän laukaisi raskaan pommin. Hän otti ja räjäytti Kiinan joukot murskaamalla niitä.
  Myös Veronica ottaa vastaan aasialaisen lauman. Ja murskaa heidän luunsa.
  Tyttö otti sen ja siristi:
  - Murskaamme kaikki!
  Ja taas, tappava ja ainutlaatuinen kranaatti lentää paljaalta jalalta.
  Ja murskata kiinalaiset. Ja miksi he tulivat Venäjän maille? Kaikki täällä kuuluu Venäjälle. Ja Dalniyn kylää ei voi viedä Kiinaan.
  Juliana laukaisi kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Kunnia suurelle Venäjälle! Emme tarvitse valtionduumaa! Eikä politbyrootakaan tarvita!
  Punainen Anna huomautti aggressiivisesti:
  - Minusta tulee mestari.
  Ja tytön paljaalla jalalla heitetty kranaatti litistää kaikki. Jäljelle jäi vain verinen liha.
  Mutta Angelina otti sen ja huusi. Tappoi joukon taistelijoita. Ja pyyhkäisi kuin kuoleman enkeli.
  Ja paljon kiinalaisia sotilaita kuoli.
  Venäläiset joukot painostivat kiinalaisia kaikilta puolilta. He murskasivat ja murskasivat.
  Kädentaitoja puhkesi. Venäläissotilaat puukottivat kiinalaisia joukkoja pistimellä. Mosin-kivääri modernisoituna hyökkäysversiona on erinomainen seura. Joka murtautuu kallon läpi. Ja murtaa luita.
  Mutta miekkatytöt taistelevat erityisen kauniisti. Se on mahtava. Varsinkin kun alasti rinnat huojuvat.
  Ja nännit ovat niin rubiininruskeita ja kimaltelevia. Joten haluat katsoa heitä ja suudella heitä.
  Ja suutele taukoamatta.
  Tytöt taistelevat karitsat näkevien nälkäisten pantterien raivossa. He piinaavat niitä ja nylkevät heidät.
  Veronica, joka ampuu kiinalaisia, kiljuu:
  -Kuolema kuolemasta!
  Yuliana, joka heittää kranaattia paljain jaloin, lisää:
  - Verta verestä!
  Anna, joka kirjoittaa Taivaallisen Imperiumin joukoille, huutaa:
  -Silmä silmästä!
  Ja hän myös heitti sitruunan paljaalla jalallaan. Hän oli vahvempi kuin kaikki ja revittiin palasiksi aplombilla.
  Ja täältä tulee Angelina. Kokonainen tynnyri tappavilla räjähteillä laukaisee ja jauhaa viholliset.
  Sitten, kun hän laulaa:
  - Olen paljasjalkainen norsu ja erittäin siisti!
  Tyttö on todella voimakas. Ja hänen jalkansa ovat kuin mailat. Kuinka liikuttaa samuraita nivusissa. Se viisi metriä ylöspäin ja lensi ylös. Ryntäsi kuin kivestä laukaistu katapultti. Tarkemmin sanottuna luultavasti katapulttikivestä!
  Victoria, pataljoonan komentaja, ampui linjan kiinalaisia kohti. Hän leikkasi joitakin keltaisia sotureita ja huusi:
  Taistelemme pyhän Venäjän puolesta.
  Ja paljas, ruskettunut polvi, ikään kuin se liikkuisi leukaan. Ja murtaa vihollisen leuka.
  Victoria on innoissaan....
  Juliana sanoo innostuneena:
  - Siellä on tsaari Leonid Iljitš Brežnev, Venäjän suurin tsaarista!
  Ja koko pataljoona puolialastomia, paljasjalkaisia tyttöjä, kuinka haukkua keuhkoihinsa, tuhoten kiinalaisia.
  - Olkoon niin!
  Kiinalaiset pystyivät kuitenkin valtavien tappioiden kustannuksella kiilautumaan puna-armeijan asemiin. Ja katkaisi Vladivostok. Samaan aikaan Maon joukot tunkeutuivat jonkin verran Usurin alueelle. Neuvostoliitossa mobilisaatio jatkui, ja yhä enemmän joukkoja siirrettiin Kaukoitään, Siperiaan ja Kazakstaniin. Voimat eivät olleet kovin tasaisia. Mutta Neuvostoliitolla on parempia laitteita. Myös merellä käydään taisteluita.
  Ja tässä Neuvostoliiton armeija on hieman helpompi. Kiina ei ole niin vahva merellä, ja sitä vastaan on mahdollista tehdä melko onnistuneita iskuja ja voittaa voittoja.
  Varsinkin jos erittäin kauniit ja ikuisesti nuoret neuvostotytöt ja samalla noidat taistelevat.
  Taistelu kiinalaisen laivueen kanssa jatkui. Meren kenraali ja Neuvostoliiton amiraali Andrei Sokolovsky toimivat kylmäverisesti.
  Hän ei edes ohjannut taistelua, vaan antoi yksinkertaisesti käskyn.
  - Tule lähelle ja lyö!
  Venäläiset löivät puolelta toiselle. Täällä Deng Xiaopingin lippulaiva syttyi tuleen. Putket romahtivat.
  Yleensä kiinalaisille vetäytyminen on hieman hidasta. Mutta he ovat niin ylpeitä. Totta, Deng Xiaoping on poikkeus. Ja käskee lähteä.
  Mutta venäläisistä ei ole niin helppoa irrota. Kiinalaiset kärsivät raskaita tappioita ja vetäytyvät.
  Victoria, hävittäjäkapteeni, ja sama puolialaston, mustaksi ruskettunut, vaaleatukkainen tyttö kuin muutkin.
  Tietysti on erittäin kaunista, kun tytöt ovat melkein alasti, hoikkia, lihaksikkaita. Ja jos jalat ovat paljaat, tämä kaikki on viehätystä ja kiusausta.
  Victoria sanoo raivoissaan:
  - Olen Svarogista syntynyt soturi! Olen God Rodin tyttärentytär. Ja voin tehdä ihmeitä!
  Angelina huomautti loogisesti, suurennuslasi samuraille:
  "En ole myöskään tavallista verta. Katso kuinka vahva hän on. Esi-isäni oli Ilja Muromets.
  Ja tyttö laukaisi koko laatikon paljain jaloin.
  Veronica taisteli epätoivoisesti, taisteli kaikella voimalla ja laukaisi sellaisen taisteluvoiman.
  Kyyneleet kirjaimellisesti kiinalaiset.
  Tyttö on erittäin kaunis, vaalea, kurvikas, pitkät, lihaksikkaat jalat. Hän rakasti, että häntä silitettiin.
  Veronica sanoo:
  - Miksi kiinalainen lauma kiipesi Venäjälle!
  Juliana, tämä kaunis tyttö, kiljui osuessaan taivaallisen imperiumin joukkoihin:
  - Löytääksesi oman tuomiosi!
  Teini-ikäinen tyttö on kasvanut viime kuukausina ja siitä on tullut lihaksikkaampi ja kurvikkaampi hahmo. Juliana kukki, ja siitä tuli niin kaunis. Ja hänen hiuksensa ovat valkoiset ja hieman kullattu. Yhä enemmän hän haluaa miehen. Vain viattomuus on pelottavaa menettää.
  Mutta anna heidän silittää, hyväillä, suudella, nuolla. On parasta olla tekemisissä mökkipoikien kanssa. He ovat myös peloissaan ja ujoja, ja on pienempi riski, että he haluavat jotain vakavampaa.
  Yuliana on erittäin hyvä soturi ja ampuu. Hän haaveilee myös marsalkan urasta. Lisäksi hän haluaa tulla Magomedin kaltaiseksi ja luoda oman uskontonsa.
  Kunnianhimoinen tyttö.
  Jos nyt tsaari Leonid Iljitš Brežnev itse, kuten Vladimir Solnyshko, ottaisi ja esitteli Rodnoverien Venäjällä ja palaa Venäjän jumalien luo.
  Miksi tarvitsemme Mariaa?
  Kunnia Jumalan Äidille - Lada.
  Se on varmasti parempi kuin Raamattu.
  Ladamme on erittäin kaunis, kullan värisillä hiuksilla, ja hän on todellinen Jumalanäiti ja jumalien äiti ja Kaikkivaltiaan perheen ainosyntyinen tytär!
  Universumin luoja.
  Klaani oli aina ja Hän, kuten Allah - Kaikkivaltias, Iankaikkinen, Kaikkitietävä, Kaikkialla läsnä oleva, ja koko universumi on hänen temppelinsä.
  Kuinka hän on huonompi kuin juutalainen Jahve tai heikompi kuin hän?
  Rod loi lukemattoman joukon universumeja!
  Hän eli niin paljon, että et voi kuvitella!
  Rod oli ennen kaikkia aikoja. Ei ollut aikaa, mutta Rod oli!
  Ja tulee aina!
  Kaikki Demirugi-jumalat ovat perheen lapsia!
  Ja me olemme hänen lapsenlapsiaan!
  Mutta Rod ei kiellä palvomasta lapsiaan ja jumalia. Rod on jumalten jumala.
  Ja Svarog on jumalten jumala!
  Ja ihmiset ovat jumalien lapsenlapsia! Kunnia Venäjän jumalille!
  Yuliana puidaan kiinalaisia. Näyttää siltä, että venäläiset jumalat auttavat myös venäläisiä.
  Pian he lopettavat Deng Xiaopingin ja lopuksi tulee vakava sota merellä. Tai ehkä sinun on laskeuduttava taivaalliseen valtakuntaan. Sen paremmin valloitamme Pekingin. Niin paljon pahempaa Kiinalle. Kuitenkin liittyminen osaksi Venäjää ei ole niin pelottavaa.
  Tarkemmin sanottuna ei Venäjä, vaan Neuvostoliitto!
  Juliana kysyy Annalta:
  - Pitäisikö meidän mielestäsi ottaa Kiinan valtakunta hallintaansa?
  Punatukkainen kaunotar vastaa:
  - Tietysti!
  Juliana kysyy väärällä yllätyksellä:
  - Mitä varten?
  Anna sanoo painokkaasti:
  - Joten myöhemmin ei ollut uhkaa! Että minun ei tarvinnut taistella uudestaan kiinalaisten kanssa, jotka halusivat kostaa!
  Juliana huudahti:
  - Ja se on oikein!
  Venäjän laivasto jahtaa kiinalaisia ja upottaa heidän aluksensa.
  Yuliana johtaa myös henkistä dialogia.
  Miksi rukousta tarvitaan? Koska ihmiselle ei aina riitä se, mitä hänellä on. Kun tulot kasvavat, kasvavat myös tarpeet. Ja tämä on hyvä. Tämä ajaa edistystä. Ihmiset haluavat enemmän ja enemmän. Ja Venäjän jumalat auttavat tässä, stimuloimalla tiedettä.
  Venäjän jumalien viisaus on suuri.
  Ja kristinusko? Mitä se opettaa?
  Että maa ja kaikki sen päällä oleva - palaa! Onko todella mahdollista edistää ihmiskunnan kehitystä?
  Tietenkin - venäläinen usko ei opeta, toisin kuin kristinusko ja islam, maailmanloppua. Rodnoverie opettaa, että ihmiset kehittyvät tulevaisuudessa ja heistä tulee oma itsensä kuin jumalat-demiurgit.
  Että tiede, edistys ja järki tekevät meistä jumalia! Ja ihmisistä tulee vahvempia ja viisaampia.
  Mitä kristinusko opettaa?
  Mitä olemme savea? Että me emme ole ketään! Että Jumala on kaikki ja ihminen ei mitään!
  Mutta Rodnoverie kohottaa ihmistä.
  Mutta pahin asia Raamatussa on juutalaisten korottaminen muiden kansojen yläpuolelle. Sen jälkeen ihmettelet kuinka joku uskoo sellaiseen. Ja miksi kristinusko osoittautui niin sitkeäksi?
  Mutta roomalaiset olisivat voineet keksiä oman uskontonsa. He ovat älykkäitä. Ja luo oma monoteismi.
  Miksi tarvitsemme jonkun toisen uskoa. Siellä on myös paratiisi - Iriy. Ja tähtien välinen tie Linnunrata pitkin ja oppi hengen kehityksestä. Kun sinä itse voit kasvaa Jumalan luo.
  Äläkä ole vain lammas, joka kumartuu paratiisin ylle ja sen karitsa ajaa sitä rautakaiteella.
  Valinnanvaraa siis on.
  Tai omasi tai juutalainen - jonkun muun!
  No, miksi venäläiset tarvitsevat jonkun toisen uskoa. Voi, miksi Pietari Suuri ei elvyttänyt Rodnoverieä.
  He rukoilivat jumaliaan ja Jumalanäitiään Ladaa.
  Ja Venäjän jumalat tulisivat vahvempia kuin kaikki ja johtaisivat meidät voittoon.
  Ja arabit? He loivat oman uskontonsa. Ja he eivät ottaneet kenenkään muun.
  No, miksi Venäjällä ei ollut venäläistä Magomedia.
  Ja miksi yksikään kuningas ei tukenut profeettoja tässä?
  Uusi uskonto - Rodnoverie monoteismin muodossa!
  Ja kunnia Suurelle Venäjälle!
  Kunnia Neuvostoliitolle ja kommunismille!
  Joten kiinalaiset tulevat hulluiksi. Mutta maalla he ovat vahvoja. Venäjä voi vastustaa niitä vain laadulla. Esimerkiksi Elisabetin panssarivaunumiehistö taistelee lähellä Alma-Ataa. Jo toukokuun lopussa 1969. On kuuma ja tytöt bikineissä.
  Elena ampui, painamalla joystickin painiketta, paljaat varpaat. Lupanula huusi töykeästi:
  - Olemme voittamattomia!
  T-64-tankki on parempi kuin kiinalaiset ajoneuvot. Ja repiä ne erilleen. Mutta suurin osa tulesta on suoritettava jalkaväen päällä.
  Ja hyökkäyksen tekevät kiinalaiset pojat. Kolmetoista- tai neljätoistavuotiaat teini-ikäiset lähtevät hyökkäykseen ja heiluttelevat kantapäitään. Alaikäiset pojat juoksevat taisteluun ilman kenkiä. Joten se on älykkäämpi ja taloudellisempi. Ja konekiväärit ampuvat heitä.
  Catherine, joka niitti Kiinan taistelijoita, huomautti:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Euphrasia, ohjasi tankkia, huusi:
  - Pyhän isänmaan puolesta!
  Tärkeintä ei ole heittää kranaatteja sinua kohti. Ja Neuvostoliiton panssarivaunut leikkaavat Kiinan jalkaväkeä.
  Ei, he eivät koskaan anna armoa.
  Elizabeth lauloi lähettäen räjähdysherkän sirpalomuksen Kiinan joukkojen joukkoon ja karjui:
  - Kauniin kommunismin puolesta!
  Ja tytöt lauloivat yhteen ääneen:
  Unioni on tuhoutumaton, vapaat tasavallat,
  se ei ollut raaka voima, ei pelko, joka kokoontui ...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja viisautta ja järkeä ja rohkeutta unissa!
  Ja tytöt ovat todella mukavia. Ja heidän tarkasti laukaistu ammus murskasi kiinalaisen itseliikkuvan aseen.
  Kiinan armada kärsi valtavia tappioita, mutta ei saavuttanut tavoitettaan, vaikka onnistumisia olikin. Vladivostok onnistui katkaisemaan, ja tämä on vakavaa. Melkein koko merenranta vangittiin. Samaan aikaan kiinalaiset yrittivät piirittää Alma-Atan. Mutta Neuvostoliiton armeija kesti. Kesä on tullut. Yhä useammat yksiköt molemmilta puolilta tulivat taisteluun. Mao Zedong vaati voittoja taivaallisen imperiumin kenraalilta.
  Varsovan liiton maat eivät halunneet käydä sotaa Kiinan kanssa. Vain DDR lähetti useita pataljooneja. Tankit mukaan lukien. Muut valtiot eivät aio puuttua asiaan tavalla tai toisella.
  Nämä ovat liittolaisia. Kiinalaiset ovat tekniikaltaan melko heikkoja, mutta T-54-tankki on hallittu tuotannossa ja sitä käytetään taisteluissa. Taivaallinen valtakunta kaipaa voittoja ja haluaa maailmanvalloituksen.
  Mao Zedong aloitti sodan ollessaan jo 75-vuotias. Hänellä on vähän menetettävää. Neuvostoliitolla on ydinaseita, mutta Brežnev lupasi olla käyttämättä niitä ensin. Kiinalla on myös atomipommi. Ja jotta ei joutuisi Neuvostoliiton ydinhyökkäyksen kohteeksi, Mao ei ole vielä käyttänyt sitä. Taistelut ovat maalla... Maaliskuun 22. päivänä alkoivat laajamittaiset yhteenotot. Huhtikuussa pääjoukot astuivat taisteluun. Yleisesti ottaen Kiina ei ole saavuttanut liikaa menestystä, mutta se on onnistunut tekemään jotain.
  Varsinkin Primoryessa.
  Mutta Neuvostoliiton Tyynenmeren laivasto voitti useita voittoja. Merellä Kiinan ylivoima työvoiman ja väestön suhteen ei vaikuta niin paljon.
  Mao odottaa voittavansa pitkittyneen kulumissodan. Siellä on useita kertoja enemmän asukkaita. Lisäksi Yhdysvallat ja NATO ovat Neuvostoliiton vihollisia. Presidentti Nixon sanoi, että he voisivat myydä aseita Kiinalle. Erityisesti tankit ja lentokoneet ja laivat.
  Totta, Kiina ei ole liian rikas maksaakseen siitä. Mutta osa tarvikkeista voi mennä luotolla. Ja tämä on vakavaa...
  Sota on käynnissä itsestään ja se on erittäin epämiellyttävää Neuvostoliitolle, vaikka kiinalaiset kärsivätkin useita kertoja ja enemmän tappioita. Mutta kaikki kiipeää ja kiipeää.
  Gerdan panssarivaunumiehistö osallistui taisteluun kiinalaisten ajoneuvojen kanssa.
  Saksalaiset käyttivät uusinta korkeapainetykkiä suhteellisen lyhyellä piipulla. Erinomainen kehitys DDR:ssä ja pystyy murskaamaan minkä tahansa osan.
  Uuden aseen kaliiperi oli 120 millimetriä ja suunopeus 1700 metriä sekunnissa. Sen avulla oli mahdollista lävistää kaikki kiinalaiset ajoneuvot kaukaa. Ehkä, paitsi erittäin raskaat Mao-tankit. Mutta ne voidaan myös lävistää, vain hieman lähemmäksi.
  Saksalaiset soturit laittoivat autonsa erinomaiseen etupanssariin.
  Kiinalaiset T-54-koneet yrittivät päästä lähelle saksalaisia ja hajaantuivat kirjaimellisesti uhkaamalla rampautua.
  Gerda ampui kiinalaista panssarivaunua. Repäisi tornin häneltä ja siristi:
  - Mitä vastaan tiikereihin törmää?
  Charlotte painoi myös joystickin nappia paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ollaan maailmanmestareita!
  Ja murskasi kiinalaisen tankin.
  Perseestä venäjäksi ja Christinaksi. Uusin ase oli automaattinen ja ampui kaksitoista laukausta minuutissa.
  Tyttö kullanpunaisilla hiuksilla huusi:
  - Preussilaissotureille ei ole esteitä!
  Kultahiuksinen Magda murskasi myös kiinalaisen tankin ja paljasti hampaansa:
  Olen vahvista vahvin...
  Tytöt olivat vihaisia. Sota jatkuu ja jatkuu. Ja milloin punaiset kiinalaiset voitetaan? Kuinka kauan ne leikkaavat? Vain kovia tyyppejä.
  Ja kiinalaisilla tytöillä on mitä he tarvitsevat.
  Esimerkiksi saksalaiset kiduttivat komsomolin jäsentä Kiinan kansantasavallasta. Riisu ensin tyttö kylmässä.
  Gerda repäisi lampaannahkaisen turkin ensin. Sitten hän alkoi yhdessä Charlotten kanssa riisua saappaita. Kengät ovat kuitenkin pressuja ja kaatuneita. Jalkakankaat kelattiin auki.
  Sitten Gerda repi veitsellä auki komsomolitunikan ja paidan. Jäljelle jäi vain rintaliivit. Hän leikkasi housunsa.
  Charlotte nyökkäsi kiinalaisen komsomolin jäsenen vaaleista hiuksista. Sitten he olivat Gerda ja Charlotte, bikineissä, he johtivat komsomolin jäsentä paljain jaloin ja uimapuvussa. Kolme paljasjalkaista tyttöä pakeni kylmään. Komsomolityttö käyttäytyi rohkeasti. Ja juoksin kaksi tuntia. Vaikka ei niin siistiä kuin kaksi tiikeriä. Venäläisen tytön jalat muuttuivat punaisiksi ja muuttuivat sitten sinisiksi kylmästä.
  Sitten hänen Gerda ja Charlotte sidottiin takaa ja laitettiin telineeseen. Komsomolityttö vapisi kivusta. Aloin kumartua. Gerda veti häntä olkapäistä ja pyöritteli häntä ympäri. Kivusta voihkiva kiinalainen komsomolin jäsen suoriutui telineeseen, hänen rystysensä rapsahtivat.
  Kiinalaisen tytön paljaat jalat puristettiin tukkiin, ja he alkoivat ripustaa kuormaa. Charlotte latasi puun ensin.
  Kiinalainen komsomolin jäsen voihki, mutta sitten puristi hampaansa ja vaikeni.
  Charlotte ja Gerda mursivat nopeasti oksia. Komsomolin jäsenet asetettiin paljain jalkojen alle ja sytytettiin tuleen.
  On niin mielenkiintoista paistaa paljaita kantapäitä. Ja erittäin hauskoja ja hauskoja kaunottajia.
  Liekki nuoli kiinalaisen komsomolitytön hieman karhentuneita jalkoja ja haisi paistetulta shish kebabilta. Tulen aiheuttama kipu on tietysti kauheaa. Komsomolin jäsen vapisi, hiki valui hänestä, tytöt voihkivat hiljaa. Mutta kova tahto hillitsi kovaa huutoa.
  Sitten he alkoivat piiskaa tyttöä kuusenoksilla. Sekä Gerda että Charlotte löivät kaikin voimin. Jopa tytön selän iho halkesi. Sekalaista verta vuodatti ulos hien kera. Hänen rintaliivit lensivät pois, putosivat tuleen ja lisäsivät lämpöä hänen paljaisiin jalkoihinsa.
  Gerda kumartui ja nuoli pois hikeä ja verta. Se antoi hänelle iloa.
  Charlotte puristi kiinalaista komsomolin jäsentä rintaan. Ja sitten tyttö otti ja löi nyrkkiään aurinkopunkoon. Sitten punatukkainen paholainen lisäsi oksia tuleen Kiinan komsomolin jäsenen paljaiden jalkojen alle. Palamisen haju oli vielä voimakkaampi.
  Gerda sihisi vihaisena:
  - Sinä tulet puhumaan!
  Charlotte puristi tytön rintaa kovemmin ja sihisi:
  - Lopeta tyhmän leikkaaminen!
  Gerda otti tulesta palavan oksan ja toi sen kiinalaisen komsomolitytön paljaaseen rintaan.
  Joten hän nykisi, ja hänen vaalea päänsä heilui ja kaatui kyljelleen.
  Charlotte virnisti kuin paholainen.
  - Näyttää siltä, että tyttö on valmis!
  Gerda naurahti ja alkoi hieroa kiinalaisen komsomolin jäsenen kasvoja ja kaulaa. Hän oli terve ja toipui nopeasti. Sitten blondi terminaattori otti tulesta liekehtivän oksan ja toi sen vangin hellille kasvoille. Tyttö vastusti ja nykisi.
  Gerda nuoli hänen huuliaan ja sihisi:
  - Sanotko kauneutta?
  Komsomolin jäsen huusi:
  - Tapa minut! Ole hyvä ja älä kärsi!
  Gerda vastasi vakavasti:
  - Ei! Sinua kidutetaan hyvin pitkään ja paistetaan loppuun asti.
  Charlotte huomautti:
  - Tai ehkä anna sen miehille. Hän on vielä neitsyt ja se sattuu häntä paljon, kun hän...
  Komsomolin jäsen Kiinasta huusi epätoivoisesti:
  - Älä! En kerro sinulle joka tapauksessa!
  Gerda ehdotti:
  Poltetaanko hänen rintaansa?
  Charlotte pudisti päätään.
  - Ei! On olemassa tehokkaampi tapa poimia tietoa.
  Gerda nyökkäsi.
  - Kyllä... Tämä on painetta niskan valtimoon. Muodostaaksesi raporttivyöhykkeen, ja hän kertoo meille kaiken, mitä hän tietää ja mitä hän ei tiedä!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  Miksi kidutimme häntä silloin?
  Gerda vastasi rehellisesti:
  - Puhtaasti huvin vuoksi. Ja nyt.
  Blondi terminaattori laittoi kätensä kiinalaisen komsomolin jäsenen kaulalle. Hän pyöräytti silmiään ja muuttui kuin kuolleeksi kalaksi. Gerda sanoi lujasti:
  - Missä akku on?
  Hän vastasi nöyrästi:
  - Bulshim-vuorella...
  Ja niin edelleen... Tyyneltä valtamereltä on jo tullut kovia iskuja ja rankkasateita on kaatanut.
  Saksalaiset etenivät hyvin hitaasti. Muta ja sohjo hidastivat niitä. Taistelut osoittivat uuden korkeapainetykin tehokkuuden erittäin pitkän matkan osuessa T-54:ään - Neuvostoliiton lisenssillä valmistettuun kiinalaiseen panssarivaunuun.
  Kaukaa ampuva Gerda huomasi:
  - Uusi ase on paljon mukavampi.
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Älä anna vihollisen tulla lähelle!
  Christina painoi joystickin nappia paljain sormin, tyrmäsi kiinalaisen tankin ja murahti:
  Mutta me olemme myös niin älykkäitä. Yksinkertaisesti ilmiömäistä! Joten mikään ei pysähdy ja murtaa sotureita!
  Magda huomautti järkevästi:
  - Ja kiinnität huomiota itseesi! Nimittäin sen kolosaalinen aggressiivisuus!
  Ja tyttö painoi myös paljain jalkojensa sormia ohjaussauvan painikkeisiin osumalla punaisen Kiinan proletaariarmeijan panssarivaunuun.
  Ammunta Gerda kysyi tytöiltä:
  - Ihmettelen, mistä kiinalaisilla on niin paljon sinnikkyyttä. Ne seisovat kuin ne olisi valmistettu titaanista. Ja he eivät halua antaa periksi.
  Charlotte lisäsi nauraen:
  - Ja he eivät anna periksi! Loppujen lopuksi tämä on todella vahvimmat ihmiset! Ja ihmiset ovat joustamattomia!
  Magda kikatti ja hampaat paljastaen ja kimaltelevin silmin, kuin safiireilla, sanoi:
  - Kunnia suurelle isänmaallemme!
  Christina sihisi ärtyneenä:
  - Ei haittaisi mennä Lontooseen!
  Gerda naurahti ja ehdotti:
  - Mitä, mitä ideoita sinulla on? Rauhan solmiminen taivaallisen imperiumin kanssa?
  Charlotte ampui stalinistisia, murtautui Neuvostoliiton koneen tornin läpi ja vinkaisi:
  - Ei! Rauha ei tule kysymykseen!
  Christina osui myös Kiinan puna-armeijan panssarivaunuihin ja ehdotti:
  - Voiko olla kysymys aseleposta?
  Magda huusi hyväksyvästi:
  - Kyllä, väliaikainen lykkäys. Kääntyä länteen.
  Gerda lähetti ammuksen ja huomautti:
  - Se on itse asiassa mahdollista. Tee väliaikaisesti rauha Kiinan kanssa, ja yhdessä venäläisten kanssa he muuttavat itse Britanniaan. Ja sitten emme ole olleet Lontoossa pitkään aikaan!
  Charlotte naurahti ja ehdotti:
  - Ottakaa Peking, eikä kukaan maailmassa estä meitä!
  Christina leopardin hampaista virnistettynä hiljeni:
  - Ei, kukaan ei lopeta eikä koskaan!
  Magda huusi villisti raivosta:
  - Ei, kultaisia vuoria ei tule! Ja tulee olemaan timanttikiviä!
  Gerda paljasti hampaansa ja vinkuen murskasi vasaralla kiinalaisen auton kuin kristallin:
  - Kulutusyhteiskunnassa - täynnä väärinkäyttöä!
  Ja jälleen hampaan tyttö välähti, jotka kimaltelevat helmiä kirkkaammin. Gerda rakasti kidutusta ja kidutusta.
  Hän esimerkiksi otti kiinalaisen pioneerin ja liuotti sen elävänä aqua regiaan. Ne ovat hänen taipumuksiaan. Ja kidutus sai hänet innostumaan. Esimerkiksi kiinalainen komsomolin jäsen, saksalaiset naiset, pumppattuaan kaiken hyödyllisen tiedon, he alkoivat polttaa tulella. Kirjaimellisesti elävässä paistettu rintakehä. Ja sitten ne leikattiin pois, pipputettiin ja syötiin.
  Kyllä, Charlotte ja Gerda harjoittivat kannibalismia. Ja he söivät kiinalaisen komsomolin jäsenen elävältä. Ja tämä on niin töykeää eikä esteettisesti miellyttävää. Ja mikä tärkeintä, se sattuu.
  Kuvittele tyttö, jota ei ole vielä tapettu, paistettu ja leikattu pois hänestä pala palalta. Sitten kastikkeeseen ja syödään.
  Gerda ja Charlotte söivät jopa ihmislihaa. Heillä oli ripuli ja tytöt ajoivat. Jouduin keventämään itseäni pensaissa.
  Ja se kannibalismi on rangaistavaa.
  He söivät sotureita ja poikia. Kaikki neljä Kiinan pioneeria Bruce Leeä kuorittiin karkeasti ja asetettiin sitten suureen paistinpannuun. Ja kasviöljyssä poika paistettiin juuri sillä tavalla. Ja se on yleensä hienoa.
  Magda söi pojan jalkaa ja huomautti:
  - Ja mitä? Se on siistiä ja kivaa!
  Christina huomautti:
  - Kaikki on meille mukavaa!
  Kiinan pioneerin mehukas liha leikattiin ohuiksi viipaleiksi ja kastettiin kastikkeeseen. Tytöt söivät ja lauloivat.
  Gerda huusi:
  Ei armoa, ei armoa viholliselle! Puhallan kommunisteja kuin vehnää!
  Ja hän taputtelee paljain jaloin lumessa.
  Tytöt söivät kiinalaisen pojan lähes kokonaan. Nauti maksasta. He leikkasivat kaiken lihan. Söimme ja joimme viiniä. He söivät ja sitten nukahtivat.
  Unessa soturit unelmoivat, että paholaiset itse paistoivat kattiloissa. Ja samalla iho leikataan pois veitsien avulla. Ja sitten ne kiertyvät ja rikkoutuvat.
  Sitten alkaa kaikkein julmin kidutus. Tytöt ripustettiin hiuksistaan ja he alkoivat keinua telineessä. Ja sitten he sytyttivät sen tulella. Ja he toimivat virtuoosisen hienostuneesti.
  Gerda muisti tämän ampuessaan ja kysyi sitten:
  - Kuinka pidät helvetistä?
  Charlotte vastasi hymyillen:
  - Mielenkiintoinen paikka varsinkin seuran kannalta!
  Christina naurahti ja vastasi:
  - Siellä voi vääntää paholaisen häntää!
  Magda virnistää hampaat:
  - Ja saavuttaa korkeimmat tulokset! Entä palopoolokilpailut yleensä?
  Gerda joutui kiinalaiseen tankkiin ja julisti päättäväisesti:
  - Vain Neuvostoliiton ja Saksan demokraattisen tasavallan viholliset ovat helvetissä! Ja todelliset arjalaiset jatkavat taistelua muissa universumeissa!
  Charlotte vahvisti itsevarmasti naputtamalla paljaalla jalallaan panssaria vasten:
  - Olkoon niin!
  Ja hän välähti helmihampaitaan.
  Christina ehdotti:
  Tehdään sarvet!
  Magda naurahti ja haukkui:
  - Ryhdytään korkeimman tason paholaisiksi!
  Ja hän näytti kieltään.
  Tytöt ovat todella iloisia, ja heillä on erittäin vahvat lihakset.
  Gerda huomautti:
  - Voi, Mowgli olisimme me!
  Charlotte korjasi ystäväänsä:
  Enemmän kuin Tarzan!
  Christina naurahti ja vinkaisi:
  Ah, Tarzan, Tarzan, Tarzan! Kaikkien maiden hallitsija!
  Magda huudahti iloisesti:
  - Meillä on preussilainen henki! Meillä tuoksuu Preussilta!
  Gerda naurahti, halkaisi kiinalaisen tankin ja murahti:
  - Ei! Olemme itse Saatanan lapsia!
  Charlotte sihisi paljastuin hampain:
  - Ja olemme uskollisia isänmaalle!
  Christina vahvisti tämän helposti:
  - Kyllä, teemme! Yhdessä isänmaan ja puolueen kanssa!
  Magda mutisi iloisesti:
  - Johtajia tulee ja menee, mutta puolue pysyy!
  Ja tytöt huusivat yhteen ääneen:
  - Kunnia NKP:lle!
  Ja naura, nämä viehättävät saksalaiset.
  Sota Neuvostoliiton ja Kiinan kanssa jatkui.
  Taistelut käytiin sekä maalla että merellä. Ja tytöt taistelivat ja lauloivat paljon ja erittäin kauniisti.
  Ja he puhuivat erilaisista ja hyvin mielenkiintoisista asioista, ja he sanoivat paljon myrskyisiä ja aforistisia asioita;
  On monia älykkäitä ja rehellisiä ihmisiä, mutta he on järjestetty niin taitavasti, etteivät he koskaan sekoitu!
  Pelkuruus on ensimmäinen merkki kuuliaisuudesta. Ja tottelevaisuus on sotilaan sielu! Ja sotilaan sielu on avain voittoon - voittaaksesi sinun on oltava pelkuri! Sellainen on sodan paradoksi!
  : Jumala on jokaisessa ihmisessä, Jumala on jokainen ihminen, jos vain hänellä on korkea moraali, eikä sielu ole eläin!
  Tappaminen Kristuksen nimessä on sama kuin Kristuksen tappaminen!
  On parempi tehdä töitä treeneissä kuin levätä haudassa!
  Kun miekka on rikki, käsi kurkottaa tikaria kohti!
  Voit pyytää banaalisuutta tai sietää loukkauksia, mutta et voi oikeuttaa banaalia loukkausta!
  Kaikki kova on hauras ja pilaantuva, mutta pehmeässä kestävyydessä on voimaa. Ja joka ei usko tähän, tietysti näytän kielen, että voit syödä! Kaikki hampaat murenivat pölyksi, mutta hän on elossa - sanon, että bang!
  Jatkuvuus seksissä tuhoaa rakkauden!
  Onneen luottaminen on kuin Jumalan kiusaamista ja kuoleman ärsyttämistä!
  Kultaiset omenat kasvavat parhaiten, kun kastelet puita verellä!
  On kolme asiaa: joiden arvo on muuttumaton: Kaikkivaltias, vanhemmat ja isänmaa!
  Mielenkiintoisin teatteri on sotateatteri, vain sisäänpääsymaksu on kohtuuttoman korkea!
  Mutta operaatioteatterissa kyyneleet ovat aina todellisia ja jokainen teko on oppitunti koko elämälle!
  Vasta sitten lahjakkuudesta tulee nero, jos se kerrotaan valtavalla ahkeruudella!
  Viivyttely varastaa laakereita, kiire tuo menestystä!
  Todellinen kirurgi on se, joka pystyy suorittamaan monimutkaisen leikkauksen huomaamatta!
  Ei nyrkkeilijä, joka lyö, vaan se, joka kaataa!
  Kauneus on aina myrkyllistä - kirkkaimmat sienet ovat kärpäsherneet, ja myrkky on kuin naisen loitsu - huimaa ja myrkyttää sydäntä!
  Luonnollinen mieli voi alistaa luonnollisen voiman, mutta luontainen voima ei koskaan alista mieltä!
  On parempi kuolla ylpeänä kuin elää nöyränä!
  Se, joka pitää elämää kurkussa, menettää sen todennäköisemmin kuin se, joka vapauttaa onnenpoikasen!
  Kauneus haalistuu, rohkeus pysyy ikuisena!
  Miekka on liian terävä pitääkseen valtion vallan päällä, imartelu on liian makea juodakseen sillä ikuisesti kansaa!
  Sotilaan kekseliäisyys kompensoi kenraalin virhearvioinnin, mutta laskelman rakentaminen on kuin neulalla kaivamista!
  On vaikea sytyttää jo palavaa ja sammuttaa sitä, mikä on jo palanut!
  Kuuma miestemperamentti, kuivattaa aivot ja polttaa lompakon pohjaa!
  Pikemminkin hän polttaa reiän taskussaan - lämmin sydän!
  Paksumman pussin lävistää kova fallos!
  Miehelle paras kultainen peili!
  Kolikossa ja ryppyissä - miehen koristelu!
  Sota voi olla ilman voittajaa - mutta aina on häviäjä!
  Inhimillinen heikkous on edistyksen tärkein moottori!
  Jos haluat olla ensimmäinen, työskentele kuin viimeinen!
  Nero on jumaluuden sukulaisia ja arvokkaita sukulaisia!
  Voit palvella isänmaata vähän, mutta et voi pettää vähän!
  ! Ajattelen siis - olen olemassa, olen olemassa - siksi, elän, elän - siksi, elän onnellisena!
  Seksikumppanit ovat kuin ruokaa - he vaativat vaihtelua ja kuumia mausteita!
  Vallankumous tehdään puhtaalla sydämellä, mutta ei valkoisilla hanskoilla; matkalla onneen pyörät vaativat verivoitelua!
  Useimmiten he eivät petä ilkeyden, vaan heikkouden takia, vaikka heikkous on se, joka kallistuu ilkeyteen!
  Yleensä laki on, että ruosteinen mekanismi toimii vain kultaisen rasvan kanssa!
  Ovelus ja laskelma: kuinka aviomies ja vaimo synnyttävät voiton - rehellisyys on kolmas lisä!
  Maailman pohjattomin luomus on lasillinen vodkaa, siihen putoaminen on loputonta ja pohja on hautausmaalla!
  Ei jokainen tuomittu ole rikollinen, ei jokainen rikollinen ole tuomittu!
  Kamelin on helpompi mennä neulansilmän läpi kuin julkaista ilman blattia!
  Ammattituomari on kuin ammattiprostituoitu - ero on vain palkkion suuruudessa ja parittajan arvossa!
  Poliitikot ovat kuin matoja, vain he puristavat lisää verta suolestaan, kun heidät karkotetaan!
  Veri on paras lannoite nousevan sukupolven rohkeuden kasvattamiseen!
  Aggressiivisesti tottelevainen enemmistö ajattelee vatsalla, ei sydämellä, koska sen tilavuus on paljon suurempi.
  Ateistinen oppi on kuitenkin loogisin, se osoittaa ihmiskunnan kypsyyden, kun taas kaikki uskonnot liittyvät lapsuuteen!
  Jumala on vahva Isä vahvalla polvella, johon heikko lapsi haluaa nojata!
  On harvinaista, että kukaan sytyttää lahjakkuuden kipinän, kun totalitarismin kosteus on lähellä!
  Ne, jotka eivät ole tyytyväisiä menneisyyteen ja pelkäävät nykyhetkeä, ajattelevat tulevaisuutta useammin!
  On helpompi lyödä kuuta kivellä kuin pakottaa poliitikot pitämään vaalilupauksensa!
  Sokerinen humanismi kansanmaassa on yhtä sopivaa kuin sokeri borssissa!
  Kolme asiaa ovat ikuisia: Jumala, aika ja ihmisten typeryys!
  Jos haluat voittaa; unohda kolme sanaa: se on vaikeaa, en voi, se riittää!
  Sika löytää aina likaa, rotta löytää aina aukon ja laiska löytää aina tekosyyn!
  Samanjuuren moraali sanalla likainen! Useimmiten sitä käytetään hyveen tahraamiseen ja paheen pesemiseen!
  Kettu vaihtaa ihonsa kahdesti vuodessa ja poliitikon naamion joka tunti!
  Kuolema on kuin uskollinen vaimo, tulee ilman muistutuksia, laittaa hänet sänkyyn ja ottaa täydellisen vallan!
  Ystävällisyys on kuin hiki, irtoaminen vaatii ponnistelua, mutta kroppa vahvistuu, jokaisen pisaran myötä lika lähtee!
  Sotilas on kuin lapio, vain kovilla käsillä kiillotettu! Mutta myös tylsä nopeasti!
  Korkeimmat ihanteet kypsyvät vain, kun niitä kastellaan verellä, kastellaan kyynelillä ja hedelmöitetään hikellä!
  Ateistille kaikki uskonnot ovat hyviä - koska Jumalaa ei ole! Ja tyhjyys on lievin despootti!
  Riippumatta siitä, kuinka vahva sankari on, hän ei purista merta pienestä sitruunasta!
  Suurin ylimääräinen oveluus ei kompensoi pientä älykkyyden puutetta!
  Komentaja on ydin - jos mätä, koko rakenne murenee!
  
  Mitä lempeämpi paimen, sitä vihaisempi hänen koiransa, mitä pehmeämpi kuningas, sitä ankarampi satraappi!
  Venäjä ei ole kansallisuus, vaan kutsumus ja elämäntapa!
  Heikko ihminen tarvitsee lapsena Jumalaa, Isää ja Äitiä, mutta kasvaessaan häntä kuormittaa holhous, ja hän, erotettuaan vanhemmistaan, takertuu vaimoonsa - tieteeseen ja järkeen!
  Valitettavasti mieli ilman voimaa ei ole paljoa arvoinen - tyhmä urheilija kuristaa helposti tyhmimmän akateemikon!
  Totuus on, että kuolema, toisin kuin nainen, on aina totta, ja elämä on täydellistä petosta!
  Parempi leikata kerran kuin kirota sata kertaa!
  Vaatimattomuus on viisauden sisar! Kerskuminen pilaa mielen!
  Tiikeriä on helpompi kesyttää kuin tyrannia uudelleen kouluttaa - rotta ei voi kouluttaa!
  Mitä enemmän vihollisia, sitä kauniimpi sota! Heitä vähemmän sanoja - sota ei ole peliä!
  Vähemmän pisaroita meressä kuin salaisen agentin naamiot!
  Kidutuslaite, kuten musiikki-instrumentti, vaatii rakkautta ja lahjakkuutta! Vain naurun ja taputuksen sijaan saat huokauksia ja kyyneleitä!
  Jeesus lauman joukossa on kuin timantti jätevedessä!
  Aika on häikäilemättömin teloittaja, se ei tunne armoa ja sanaa anteeksi!
  Taitava poliitikko, jopa kiroilee rivouksia, ylläpitää mainetta älykkäänä ihmisenä!
  Härkä rakastaa ruoskimista, mutta ei pidä kyntämisestä!
  Jotta kynnät hyvin, sinun on istutettava ympäri vuoden!
  Jos et osaa purra, älä haukku!
  Se, joka voittaa yhden tiikerin, ei pelkää tusinaa kissaa!
  Auto ei ole luksusta, vaan rangaistuskeino: taivas liikennepoliisille, kiirastule lompakolle, helvetti mielenrauhalle!
  Virheen tekeminen on virhe! Virheen myöntämättä jättäminen on rikos!
  Ihminen on arvaamaton - nainen on kaksin verroin arvaamaton!
  Politiikka, toisin kuin hiihto, vaatii kultavoitelua!
  Voima ja äly, kuten mies ja vaimo, saavat aikaan tottelevaisuuden vain pareittain!
  Vahva hallitsija ei koskaan istuta enempää vihollisia kuin pystyy keräämään ystäviä!
  Raha on oikeuden hain evät!
  Varoitus; ei ole synonyymi pelkuruudelle, vaan rohkeudelle - piittaamattomuudelle!
  Vain kuolleet eivät valehtele, ja sitten vain, jos he ovat ateisteja!
  Huono uskova ryöstää ruumiin - hyvä ateisti sielun!
  Ura ilman valheita on kuin tankki ilman polttoainetta!
  Joka tekee armon, kerää voimaa, julmuus on heikkouden merkki!
  Loppujen lopuksi nerokkuus ja ylimielisyys ovat yhteensopimattomia asioita!
  Vaikka nyrkki ja puoli on parempi kuin yksi - puolitoista mieli on huonompi kuin yksi!
  Jalo ihminen vaarantaa henkensä - ilkeä muukalainen!
  Johtajan ei pitäisi olla makea - he nuolevat sitä! Mutta sen ei pitäisi olla katkeraa - he sylkevät sen ulos!
  On vaikeampaa löytää hiekkaa autiomaasta - kuin syytä pidättämiseen!
  Salakavalaisuus on heikkojen ase - alhaisuus on salakavalan ase!
  Käyttää ystäviä - lahjakkuus valjastaa viholliset - nero!
  Hidas isku on yhtä kuin missaa!
  Komentajan varovaisuus on kuin sormi nyrkkissään, olennainen osa, mutta se ei korvaa muuta!
  Pohdiskelun ja aforismien virran keskeyttivät kiinalaisten alusten ilmestyminen horisonttiin. Mikä sai Deng Xiaopingin kiinni.
  Kiinalaiset voivat silti piiloutua, mutta taistelua pakoon on sääli. Ja niin Deng Xiaoping hyväksyi epätasaisen taistelun.
  Tytöt juoksevat kannella paljain jaloin ja säkenöivinä. He ampuvat itsensä ja kaatavat taivaallisen valtakunnan soturit. Sellaisia rohkeita paskiaisia. Heillä on kova tulipalo. Ja silmät kimaltelevat safiireista ja smaragdeista.
  Ja paljaat kantapäät, pyöristetty välkyntä. Ja kimaltelevat hymyt hehkuvat.
  Ja kymmenen tuuman ase ampui. Kuinka bluffia. Että jopa kiinalainen hävittäjä jaettiin.
  Juliana huusi:
  - Sitä Venäjän jumalat tekevät!
  Victoria, jonka paljaat, ruskettuneet jalat välähti ohitse, korjasi:
  - Sen sijaan teemme sen itse!
  Veronica ehdotti:
  Laulataan sitten!
  Punatukkainen Anna poimi:
  - Tietysti laulusta tulee hauskempi.
  Ja koko tyttöpataljoona lauloi, kokonainen balladi.
  Tsaari Nikolai, olet Venäjän maa,
  Isänmaamme kunniaksi...
  Venäjällä olemme kaikki ystävällinen perhe,
  Ei tule katumaan, tiedä elämämme!
  
  Meille on olemassa keisari, yksinkertaisesti Jumala,
  Kuka hallitsee viisaasti maailmankaikkeutta...
  Ja haluan Kaikkivaltiaan auttavan
  Ja muuttui sammalkasaksi Cain!
  
  Uskon, että maan päällä on onnea,
  Ja ilo loistaa planeetalla ...
  Rauha ja ilo vallitsee kaikkialla,
  Venäjästä on tullut todellinen paratiisi!
  
  Tsaarin kommunismi rakennetaan,
  Heittäkää helvettiin tappajan pelottava pauhu...
  Ja me lennämme suoraan ylös emme alas
  Hävetkää vastustajat-verenimijät!
  
  Ei tarvitse ajatella, kuningas ei ole ollenkaan paha,
  Anna hänelle vähän enemmän onnea...
  Olkoon Venäjän jumala Nikolauksen kanssa,
  Sitten hän voi rohkeasti upottaa muutoksen!
  
  Venäjä on norsujen syntymäpaikka,
  Maa ei yksinkertaisesti voi olla upeampi...
  Emme tarvitse ylimääräisiä sanoja
  Soturi kutsuu tocsinin taistelemaan!
  
  Kuinka olla yrittämättä voittaa vihollinen Venäjä,
  Tiedän, että rikot rajan...
  Voittamaton venäläinen karhu,
  Ja aurinko ei laske Venäjän ylle!
  
  Isänmaalla ei ole korkeampaa, tunne vuoret,
  Että kommunismin valtakunnan huipun hohtaa...
  Uskon, että Herra murskaa viholliset,
  Ja revansismin virne ei mene ohi!
  
  Venäjä loistakoon planeetan yllä,
  Maa, joka antoi ihmisille onnellisuuden...
  Tentit, luovutus, vain viidelle,
  Loppujen lopuksi isänmaan voima on mittaamaton!
  
  Olkoon, rakkaus on ikuisesti ylistetty,
  1900-luvulla tai 2000-luvulla...
  Anna veren virrata kiivaasti,
  Sankari ei ole vain taikauskoinen!
  
  Vuodaat rohkeasti isänmaan vihollisten verta,
  Anna hänen virrata...
  Ja yksinkertaisesti murtaa vastustaja,
  Pyhät kasvot siunatkoon taisteluun!
  
  Olkoon tähti isänmaassamme,
  Mikä osoittaa polun ja maailmankaikkeuden ...
  Suuri unelma toteutuu
  Kaikki muut ihmiset ovat vain hallinnassa!
  
  Kyllä, me murskaamme isänmaan viholliset,
  Ja tule toimeen loputtoman lauman kanssa...
  Yläpuolellamme on kultasiipinen kerubi,
  Älä ole voittaja Saatanan kanssa!
  
  Vaikka tiedätkin, venäläiset jumalat ovat vahvoja,
  Elvytetään Venäjän suuruus...
  Vaikka slaavit ovat jakautuneet,
  Mutta olen silti sama messias!
  
  Kunniallinen tsaarimme Suuri Nikolai,
  Voitit Japanin hyvin...
  Joten soturi rohkeasti uskaltaa,
  Ja ole mahtava, älä äijä!
  
  Ja sota Neuvostoliiton ja Kiinan välillä jatkuu... Taivaallisen imperiumin joukot kiipeävät eteenpäin eivätkä ota huomioon tappioita. Neuvostoliiton loistokkaat soturit ja soturit niittävät heidät.
  Kiinassa on paljon väestöä ja maajoukkoja. He ovat Taivaallisen Imperiumin sotureita, jotka kirjaimellisesti suihkuttivat Neuvostoliiton armeijan ruumiilla, lähes kokonaan Alma-Atan ympärillä. Ja he valtasivat Habarovskin, kiilautuneena Neuvostoliiton joukkojen asemiin, uhkaamalla pilkkoa puna-armeijan paloiksi. Mutta merellä Neuvostoliiton laivasto voittaa kiinalaiset ja saavuttaa suuria menestyksiä. Täällä tytöt jopa laskeutuivat hyökkäysjoukkoon ja murtautuivat Pekingiin.
  Neuvostoliiton ja Venäjän armeija aloitti joukkojen laskemisen suoraan taivaalliseen valtakuntaan. No, mitä tsaari ja pääsihteeri Leonid Iljitš Brežnev päättivät antaa Venäjälle, tai pikemminkin Neuvostoliitolla on toinen suuri neuvostoimperiumi idässä. Ja Venäjän hallitsijasta itsestään tulee Kiinan keisari.
  Samalla taivaallisen imperiumin maan uhka eliminoituu ikuisesti. Ja Neuvostoliiton armeija täydentyy sotaisilla ja rohkeilla sotilailla.
  Joten oli syy - valloittaa Kiina kokonaan. Vaikka on edelleen tarpeen torjua Taivaallisen Imperiumin suurten joukkojen hyökkäys Siperiassa. Ja joukot siirrettiin metropoliin.
  Tytöt ja heidän pataljoonansa lähtivät taisteluun Maon sotilaiden kanssa maalla. Tytöt kohtasivat kiinalaiset tarkasti kohdistetuilla laukauksilla, miekoilla ja kranaatinheitoilla paljain jaloin.
  Veronica heitti paljaalla jalallaan sitruunaa ja vinkaisi:
  - Tsaarille, pääsihteerille ja Neuvostoliiton isänmaalle!
  Ja ampui kiinalaisia kohti.
  Juliana heitti myös kranaatilla keltaisia kiinalaisia sotilaita paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Ensin kutsutulle Venäjälle!
  Ja hän myös naulitti taivaallisen valtakunnan sotilaat.
  Tässä punatukkainen Anna löi ja kiljui:
  - Kunnia äitikuningattarelle!
  Ja myös lävisti vihollisen.
  Angelina myös räjähti, laukaisi kokonaisen tynnyrin räjähteitä paljain jaloin ja hajotti kiinalaiset kauas:
  - Suuren Venäjän valtakunnan kunnia!
  Ja Victoria meni sekaisin. Hän pyyhkäisi kiinalaiset pois ja antautui tuhoisalle sitruunalle paljain kantapäällään.
  Hän huudahti keuhkoihinsa:
  - Uusille rajoille!
  Veronica naulitti kiinalaisen ja vinkaisi:
  - Ikuisen Venäjän puolesta!
  Ja hän myös löi taivaallisen valtakunnan sotureita.
  Yuliana otti sen, löi kiinalaista. Hän heitti kranaatin vihollista paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Yhden ja jakamattoman tsaari- ja neuvostoimperiumin puolesta!
  Ja tyttö vihelsi. Oli ilmeistä, että teini-ikäisestä oli tullut paljon suurempi, hänen rintansa oli korkea, hänen vyötärönsä oli kapea, hänen lantionsa olivat lihaiset. Hänellä oli jo aikuisen, lihaksikkaan ja terveen ja vahvan naisen hahmo. Ja naama on niin nuori. Vaikeasti tyttö tukahdutti halun rakastella. Anna heidän vain hyväillä. Ja se on parempi toisen tytön kanssa, ei ainakaan hän riistää häneltä neitsyyttään.
  Yuliana heittää erittäin taitavasti kranaatteja kiinalaisia kohti paljain jaloin. Ja se toimii erittäin onnistuneesti.
  Anna on hyvin punainen ja myös erittäin kaunis. Ja yleensä, tällaiset pataljoonan tytöt ovat ihania, vain suurinta nautintoa.
  Anna heittää kranaattia paljain jaloin ja siristaa:
  - Olkoon suuri Neuvosto-Venäjä kuuluisa!
  Ja myös kuinka se pyörii.
  No, tytöt, no, kaunokaiset!
  Rides ja Angelina. Tällainen iso tyttö - kaksi metriä pitkä ja satakolmekymmentä kiloa painoa. Samaan aikaan, ei lihava, valettu lihaksia, ja lantio vetohevosen. Hän rakastaa miehiä erittäin paljon. Unelmia lapsen saamisesta. Mutta toistaiseksi se ei ole toiminut. Monet ihmiset vain pelkäävät sitä. Ja erittäin aggressiivinen tyttö.
  Hänen miehensä eivät kysy, vaan hän itse pyytää röyhkeästi. Ilman häpeää ja häpeää.
  Ja hän rakastaa sitä. Ole aktiivinen puolue.
  Samaan aikaan Angelina on upea soturi. Ja hän sai aikaan monia mahtavia asioita. Victoria johtaa heidän pataljoonaan.
  Hän heittää myös kranaattia paljain jaloin ja huutaa:
  - Maan ylle tulee valoa!
  Veronika heittää paljaalla jalallaan sitruunaa ja kuiskaa:
  - Suuren Venäjän valtakunnan kunnia!
  Juliana myös heittelee paljaita sormiaan ja karjuu:
  - Pyhän isänmaan kunniaksi!
  Anna huutaa:
  - Epämaallisella surulla!
  Ja paljain jaloin heitetty lahja myös lentää.
  Lisäksi Angelina huutaa. Hän myös heittää koko joukon kranaatteja paljain jaloin repien kiinalaiset osiin.
  Ja sankarillinen tyttö karjuu:
  - Valkoisen Jumalan Nimessä!
  Victoria lähetti myös kranaatin paljain varpaillaan, repi sen pieniksi paloiksi ja huusi:
  - Kristuksen nimessä!
  Ja ampui pari laukausta.
  Ja Angelina alkoi kirjoitella konekivääristä, leikkasi kiinalaisia sotilaita. Hän oli erittäin hyvä siinä.
  Lyhyesti sanottuna tyttö on peto.
  Veronica huusi tyytymättömästi:
  - Olen itse asiassa Superman!
  Ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan.
  Juliana myös ampui. Tappoi kiinalaiset.
  twiittasi:
  - Kunnia Venäjälle!
  Ja paljain jaloin hän laukaisi kranaatin, repi osiin taivaallisen valtakunnan soturit.
  Anna huusi myös:
  - Pyhälle Venäjälle! Ja Neuvostoliitto!
  Angelina lanseerasi kokonaisen laatikon kiinalaisille. Ja hän otti sen, karjui kiihtyneestä raivosta:
  - Svarogille!
  Victoria otti sen ja huusi:
  - Uudelle järjestelmälle!
  Ja hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan!
  Veronica vuodatti:
  - Teräslihaksille!
  Ja hän laukaisi myös kranaatin paljain varpaillaan repien kiinalaiset osiin.
  Juliana otti myös sen ja huusi:
  - Rakkaudelle ja taikuudelle!
  Ja paljain jaloin liikkeessä.
  Anna punatukkainen paholainen otti ja laukaisi kranaattilaatikon, repi kiinalaiset ja vinkaisi:
  - Marsin rajojen ulkopuolella!
  Angelina laukaisee myös dynamiittitynnyrin ja mutisee:
  - Venäjän ja kotimaamme Neuvostoliiton maailmanjärjestyksen puolesta.
  Ja kiinalaiset ovat jo kasvattaneet kokonaisen kasan ruumiita.
  Ja Victoria kuinka haukkuu:
  - Uudelle tielle onneen!
  Sen jälkeen tytöt nauravat yhdessä.
  Natasha jatkoi kirjoittamista toistaiseksi... Kirjaimellisesti liikkeellä. Ja hän kirjoitteli kiinalaisia konekiväärillä. Hän leikkasi ne ja tuhosi ne tuhannet keltaiset soturit. Ja jokainen luoti osui maaliin.
  Neuvosto-Venäjän joukot, tai pikemminkin paljasjalkaisten tyttöjen pataljoonapari, liikkuivat Pekingin suuntaan. Oleg Rybachenko ja Margarita olivat eturintamassa. Poika ja tyttö ovat jo onnistuneet tulemaan kuuluisiksi ja todistamaan itsensä taisteluissa. He taistelivat Vladivostokin ja muiden kaupunkien piirityksen ensimmäisistä päivistä lähtien.
  Nämä lapset ovat todellisia sankareita. Juuri he näyttelivät Vladivostokissa marraskuun ja joulukuun hyökkäysten aikana vaikuttaneiden ilmiöiden roolia.
  Sitten poika ja tyttö, myös paljain jaloin ja puolialastomina kylmässä, makasivat konekiväärien viereen.
  Kun olet paljain jaloin kylmässä, venäläiset jumalat antavat sinulle ilmiömäistä voimaa ja pystyt suuriin ihmeisiin.
  Poika ja tyttö alkoivat ampua konekiväärillä eteneviä kiinalaisia. Ja he tekivät sen erittäin hyvin. Mikä ei ole laukaus, niin osuma. Tällaisen ihmeen tekivät puolialasti, avojaloin lapset kylmässä. Ja juuri pakkanen ja sen tosiasian ansiosta, että paljaat jalat olivat kosketuksissa lumen kanssa, venäläiset Demiurgian jumalat tulivat heidän apuunsa.
  Noin 12-vuotias komea poika, Oleg Rybatšenko, joka ampuu ja niitti kiinalaisia, siristi:
  - Uskollinen Lada, auta meitä!
  Margarita, tämä rohkea kultatukkainen tyttö, myös noin 12-vuotias, joka tuhosi Taivaallisen Imperiumin sotureita, soitti myös:
  - Pahat viholliset voitetaan!
  Taistelijapoika Oleg heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja hajotti kiinalaisia, sihisi:
  - Kunnia isänmaalle - äidillemme!
  Margarita laukaisi myös kranaatin paljaalla, lapsellisella, kaiverretulla jalallaan ja vinkaisi:
  - Viholliset roikkuvat ämpärissä!
  Poika ja tyttö taistelivat valtavasti. Heillä oli niin paljon tahtoa, voimaa ja luonnetta, että ei voi muuta kuin ihmetellä.
  Tomboy Oleg Rybachenko, ampui, lauloi:
  - Kunnia Svarogille!
  Margarita, ammunta, julkaistu:
  - Ja Kaikkivaltias perhe!
  Nuoret soturit olivat mahtavia ja upeita!
  Oleg, joka lähetti luoteja konekivääristä ilman missiä, antoi:
  - Isänmaa on takanamme, Valkoinen Jumala on kanssani!
  Marguerite sirkutti innostuneesti:
  - Jotta isänmaan vihollinen kuolisi raskaassa tuskassa!
  Ja tyttö näytti pitkän kielensä.
  Oleg, murskaava kiinalaista, huusi:
  - Olkoon kunnia maan päällä!
  Margarita oli samaa mieltä tästä:
  - Olkoon kunniaa!
  Ja niitti kiinalaiset.
  Lapset niittivät Taivaallisen Imperiumin sotureita sadoilla ja tuhansilla. He kiipesivät ja kirjaimellisesti heittivät ruumiita kaikilla lähestymistavoilla.
  Oleg naurahti ja huomautti tuhoten kiinalaiset:
  - Ja Musta Jumala auttaa taistelussa!
  Margarita suostui innostuneesti:
  - Meille ja Chernobogille!
  Ja paljain jaloin, kuinka kranaatti laukaistaan.
  Oleg Rybachenko lauloi:
  - Tuhansia tuhansia...
  Margarita murskaamassa kiinalaisia lisäsi:
  Rykmentti rykmentin perään...
  Hävitti terminaattoripoika, taivaallisen valtakunnan soturit ja paljain jaloin kranaatti paljain varpain, vinkaisi:
  - Voitamme japanilaiset konekivääristä!
  Terminaattorityttö lisäsi innostuneena:
  - Sankarimme ovat kauneutta!
  Ja taas kranaatti lentää paljaalta jalalta.
  Oleg Rybachenko huusi:
  - Tyttö on oikeassa, pomon kauneus!
  Ja poika heittää myös kranaatin paljain jaloin.
  Lapsen on sanottava olevan kaunis ja erittäin lihaksikas. Ja kuinka hän taistelee.
  Margarita huudahtaa tuhoten kiinalaisia:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja paljain jaloin heitetty kranaatti lentää.
  Oleg lisää:
  - Venäjän jumalille!
  Ja myös pojan paljaalla jalalla ampuma kranaatti lentää. Ja hajottaa vastustajia.
  Margarita, joka tuhoaa kiinalaisia, kuiskaa:
  -Jumalten isänmaan kunniaksi!
  Ja ojensi kielensä!
  Ja taas tytön paljain jalan heittämä kranaatti iskee japanilaisia vastaan. Ja konekiväärit ampuvat.
  Oleg, pilkkoo vihollisia, siristaa:
  - Isänmaan sankarit keräävät hälytyksiä.
  Ja taas antaa vuoronsa.
  Ja pojan heittama kranaatti lentää.
  Margarita murskaa myös vihollisen ja sihisee:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Ja nyt kranaatti lentää tytön paljaan jalan heitosta. Hajauttaa vihollisen kaikkiin suuntiin.
  Oleg, ammunta ja melkein jokainen luoti lentää maaliin, laulaa:
  - Isänmaani...
  Ja taas paljain jaloin kranaatti kiinalaisia vastaan.
  Margarita, joka tuhosi Taivaallisen Imperiumin sotureita, huusi:
  - Ylpeä ja suloinen!
  Ja tytön paljaista jaloista syöksyy kranaatti.
  Oleg Rybachenko, joka ampuu vihollista, lisää:
  - Isänmaani...
  Tyttö ampuu kiivaasti ja lisää:
  - Sinä olet mielen kruunu!
  Ja taas, tappava kranaatti lentää tytön paljaista jaloista.
  Inimitable-vuori on kirjaimellisesti täynnä taivaallisen valtakunnan soturien ruumiita. Kiinalaiset kastelivat sen runsaalla verellä.
  Poika ja tyttö valaistuivat sitten katoamattomalla loistolla, mutta Vladivostokin vuorta ei luovutettu.
  Ja nyt he taistelevat kuin jättiläiset jo Taivaallisen Imperiumin maassa...
  Pyörivä tapahtuu tsunamiaaltoja. Joka kuuluu venäläisten joukkojen asemiin. Mutta ne heijastavat rohkeasti vihollisen hyökkäystä. Ja osoittavat sankarillisuutensa.
  Oleg ampuu ja siristaa:
  Tulemme aina olemaan uskollisia!
  Ja hänen paljaalta jalaltaan lentää taas kranaatti. Ja tuhoaa kiinalaiset.
  Margarita myös ampuu. Ja hän tekee sen hyvin, hyvin osuvasti sanoen:
  - Venäjä ei taipu!
  Ja myös paljaalla jalalla laukaistu kranaatti osuu Taivaallisen Imperiumin sotilaisiin.
  Terminaattorilapset hallitsevat ja pilkkovat.
  Mutta kiinalaiset jatkavat hyökkäyksiä kaikilla rintamilla. Heillä on paljon - kymmeniä miljoonia sotilaita, ja he etenevät kirjaimellisesti heittäen ruumiita Neuvostoliiton joukkojen asemiin. Ja he kiipeävät ja kiipeävät eteenpäin.
  Näissä olosuhteissa Brežnev määräsi Pekingin valtaamaan takaisin Kiinalta. Todella rohkea ja aggressiivinen operaatio. Ja kiinalaiset soturit kiipeävät ja kiipeävät.
  Mutta Neuvostoliiton joukot hyökkäävät rohkeasti vastahyökkäykseen. Ja jotkut onnistuvat.
  Kommunistijoukot lähestyivät Pekingiä. Taistelut olivat täydessä vauhdissa Kiinan pääkaupungin ympärillä. Tyttöjen pataljoona taisteli itsevarmasti taivaallisen imperiumin sotureita vastaan. Tytöt torjuivat kaikki hyökkäykset, ampuivat, heittivät kranaatteja paljain jaloin ja lauloivat:
  Olkoon pyhä maa ylistetty,
  Rakas rakas planeettani...
  Venäjän kansa on ystävällinen perhe,
  Ja älä talla Isänmaata saappailla!
  
  Olkoon viisas Leonid Venäjällä,
  Hän nostaa maansa tähtiin ...
  Hän on ortodoksinen, valon herra,
  Ja voittaminen on kuninkaallinen elementti!
  
  Venäjä on jumalten isänmaa,
  Siinä on maailmankaikkeuden parhaat sotilaat...
  Ja naiset keittävät piirakoita,
  Sen vahvuus taisteluissa ennallaan!
  
  Ylistäköön venäläisemme loistavaa polkua,
  Joka osoittaa tien ilman reunoja...
  Kukaan ei voi kääntää meitä pois tieltä,
  Emme kunnioita uskottomia!
  
  Venäjän suuruus on suuri,
  Hän on kaunis ja kauhea vihollisille ...
  On venäläinen tapa ja vahva airo,
  On yksinkertaisesti vaarallista riidellä Isänmaan kanssa!
  
  Tietäköön Venäjä oikein, kukoistakoon,
  Saavuta jotain, jota et voi mitata...
  Tentit, luovutus, vain viidelle,
  Koska uskot Rodin ilman rajoja!
  
  Kannattakaamme kuninkaallista uskoa,
  Venäjän kaukaisimmille lähetyksille...
  Me tytöt olemme enintään kaksikymmentä,
  Mutta uskomme, että kaikki taistelijat ovat kauniimpia!
  
  Ei, venäläinen selkä ei taipu,
  Sotilaiden vihollisten terä ei voita ...
  Saatana ei hallitse Venäjää,
  Ja taistelussa ruumis vain nuoreutuu!
  Otamme helposti tämän vallihaun, taistelijat,
  Unelmalla, joka on siivekäs...
  Murskaamme kaikki vastustajat kerralla,
  Ja usko minua, kosto odottaa eri khaaneja!
  
  Ja Jeesus ja Jumala Pyhä Svarog,
  Venäjä on erittäin rakas ritareille ...
  Takanamme on ystävällisin valkoinen jumala,
  Äitimme Venäjän nimessä!
  Tytöt lauloivat ja heittivät kranaatteja kiinalaisia kohti.
  Victoria heitti sitruunaa paljaalla jalallaan ja lauloi:
  - Venäjällä tytöt ovat taistelijoita!
  Täällä Veronica lanseerasi tappavan lahjan paljaalla raajallaan ja julkaisi:
  - Ja olemme superluokan sotureita!
  Ja antoi purskeen konekivääristä. Leikattu pari riviä kiinaa.
  Juliana, kaunis tyttö, antoi myös käänteen. Hän kaatoi taivaallisen valtakunnan soturit... Ja hampaat paljastaen hän lauloi:
  - Planeetta tulee tuntemaan venäläisten suuruuden!
  Ja kimaltele terävillä hampailla!
  Kaunis ja tulinen Anna laukaisi myös kranaatin. Hän hajotti taivaallisen valtakunnan soturit ja huusi:
  - Uuteen maailmaan! Olet nyt minun idolini!
  Ja kuinka paljas jalka välkkyy!
  Ja upea Angelina myös ottaa ja laukaisee kranaatin. Ja hajottaa kaikki vastustajat.
  Tämä soturityttö on erittäin terve. Ja vain todellinen jumalatar. Hänellä on sellaista energiaa.
  Ja soturi karjui:
  - Kunnia isänmaalle ja meille!
  Victoria otti sen ja sihisi ampuen suoraan:
  - Olkoon isänmaamme menestyksen huipulla!
  Ja paljas jalka heittää kranaatin. Joka lentää ja tuhoaa kaikki.
  Veronica myös ampuu ja tappaa menestyksekkäästi kenraalin taivaallisen imperiumin jalojen sotureiden joukosta.
  Ja paljain jaloin heitetty kranaatti lentää. Kiinalaiset putoavat.
  Tyttö huutaa:
  - Vain kuolleet epäilevät Venäjän suuruutta!
  Ja näytä helmihampaita!
  Juliana vahvistaa helposti:
  Olemme vahvimmat kaikista! Olimme eilen, olemme tänään!
  Punatukkainen Anna lisää innostuneena:
  - Ja huomenna!
  Paljaalla jalalla heitetty kranaatti repii vastustajat erilleen.
  Angelina laukaisi kokonaisen laatikon simpukoita paljain jaloin ja julkaisi:
  - Tulevaisuus on meidän!
  Natasha käytti viimeisiä rauhallisia päiviä kirjoittaakseen kuoleman tanssin chockista, mitä Kiinan kanssa tehdään. Hän raapui, pitäen konekivääriä paljain varpaillaan.
  Ja niin monet hylkäsivät kiinalaisia.
  Venäjän armeija hyökkäsi Pekingiin.
  Edessä kävelivät poika ja tyttö: Oleg ja Margarita.
  Lapset tuhosivat kiinalaiset ja etenivät kohti keisarillista palatsia. Mao Zedong ilmoitti juhlallisesti, että hän ei poistu pääkaupungista ja pysyy siellä ikuisesti.
  Oleg ampui kiinalaista kohti ja heitti kranaatin paljaalla jalallaan vinkuen itsekseen:
  - Venäjä ei koskaan anna periksi!
  Margarita lanseerasi myös sitruunan paljaalla pienellä jalallaan ja käkisi hampaansa paljastaen:
  - Voita tai kuole!
  Ja tyttöpataljoona murtautumaan Mao Zedongin palatsiin. Kaikki tytöt olivat univormuissa, vain pikkuhousut oli jäljellä. Ja sellaiset melkein alasti ihmiset tappelevat kuin sankarittaret.
  Victoria heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Leonidas, sinä olet keisari!
  Veronica lanseerasi myös kuoleman lahjan paljaalla raajallaan ja sirutti hampaansa paljastaen:
  - Meidän kuninkaamme ja pääsihteerimme on siistein kaikista!
  Ja kuinka se kimaltelee kuin helmet! Ja niin upea tyttö.
  Juliana myös siristaa iloisesti ja laukaisee kranaatin paljain jaloin:
  - Olen psykologian voittaja!
  Ja hän näytti kieltään.
  Murskaa kiinalaisia.
  Anna myös ampuu, tämä punatukkainen paholainen. Ja se tekee sen niin hyvin. Heittää kiinalaiset ulos.
  Ja karjuu hänen keuhkoihinsa:
  - Kunnia pyhälle maalleni!
  Ja paljastaa hampaansa!
  Angelina on myös sankarillinen nainen, ja hän laukaisee kokonaisen räjähdelaatikon.
  Ja kiinalaiset lensivät kaikkiin suuntiin.
  Tytöt lähtevät hyökkäykseen murskaamalla vastustajia. Konkreettisen menestyksen saavuttaminen. He tuntevat valtavan armon, väsymättömän paineen ja heikkouksien puuttumisen. Ja paljaat rinnat ovat paras tae voittamattomuudesta ja uppoamattomuudesta.
  Victoria, katkaisee kiinalaiset, siristaa:
  - Tammen kädet, lyijyn pää!
  Ja heittää kranaatin paljain jaloin. Hajottaa kiinalaisia.
  Valentina ampuu myös.
  Murskaa kiinalaisia. Ja hajottaa ne paloiksi.
  Lähempänä ja lähempänä palatsia. Ja paljas jalka heittää kranaatin.
  Pelästynyt kiinalainen antautuminen. Eroamassa.
  Terminator Girl sanoo:
  - Perun ole kanssamme!
  Juliana on upea terminaattorityttö, joka ampuu itsensä ja murskaa militaristit. Hän paljasti hampaansa.
  Tyttö huudahti:
  - Olemme suurimman Venäjän sankareita!
  Tyttö heitti kranaatin paljain jaloin. Hajotti vihollisen.
  Juliana otti sen ja lauloi uudelleen:
  - Opetti Suvorovin katsomaan eteenpäin! Ja jos nouset seisomaan, kestä kuolemaasi!
  Ja hän virnisti.
  Tulinen Anna myös lauloi ja haukkui:
  - Uusille rajoille!
  Ja lisäsi hymyillen:
  - Ja olemme aina edellä!
  Angelina, sankarillinen tyttö, räjäytti myös vihollista. Hän hajotti keisarillisen punaisen vartijan ja huusi:
  - Aikakauden saavutuksista!
  Ja taas paljain jaloin heitetyt kranaatit lentävät.
  Tytöt painostavat vihollista. He muistavat Vladivostokin sankarillisen puolustuksen, jota ei unohdeta vuosisatojen ajan.
  Eh, kuinka sellainen armeija saattoi hävitä todellisessa historiassa ja jopa japanilaisille?
  Se on sääli.
  Victoria heittää kranaatin paljain jaloin ja viheltää:
  - Venäjän rajalle!
  Veronica laukaisi myös jotain tappavaa paljaalla jalallaan ja vinkui epätoivoisesti hampaat paljastaen:
  - Uusille saavutuksille!
  Ja hän kääntyi kiinalaisten puoleen.
  Ja tässä myös Yuliana, kuinka hän ottaa ja lyö. Ja sitten hän otti sen paljain jaloin ja laukaisi kranaatin.
  Ja sitten hän lauloi:
  - Emme alistu vihollisen diktatuurille!
  Ja paljasti kasvonsa!
  Kaunis hyvin nuori tyttö, jolla on urheilijan muoto. Ja erittäin rohkea.
  Ja Anna on kuin kiinalainen. Hän murskaa ne ja heittää kranaatin erittäin taitavasti paljaalla jalallaan.
  Ja hajottaa vihollisia, ikään kuin pullot lensivät pois pallosta.
  Tyttö huutaa:
  - Suklaa, se on meidän!
  Anna todella rakastaa suklaata. Ja kuninkaan alaisuudessa markkinat ovat täynnä tavaroita. Mitä voidaan sanoa tsaari Nikolauksesta? Nyt tsaari-häviäjä muuttuu suureksi silmiemme edessä. Ja tähän tarvitaan vain tyttöjen taistelemista rintamalla.
  Ja pari lapsisankaria, jotka estivät japanilaisia vangitsemasta Inimitable-vuorta. Kun Vladivostokin kohtalo päätettiin.
  Näin Neuvostovaltakunta hajosi.
  Angelina laukaisi myös murhatynnyrin ja romahti keisarillisen palatsin ulkoseinän konekivääreillä.
  Nyt tytöt juoksevat jo huoneiden läpi. Tästä tulee sodan loppu.
  Victoria sanoo innostuneena:
  - Uskon, onni odottaa minua!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Veronica johtaa tappavaa tulipaloa. Vastustajien kirjonta, twiitit:
  - Olen ehdottomasti onnekas!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Ja sitten on Yuliana, kuin sidottu pommi, joka ammuttiin hänen paljaista jaloistaan. Ja tuhota vastustajat.
  Sitten purskahti nauruun:
  - Olen komeetta tyttö.
  Ja taas hän heittää ulos kuoleman tuliset kielet.
  Ja sitten Anna, tämä terminaattorityttö, jo kiirehtii. Kuinka hän otti kaikki ja sotki. Yksinkertaisesti loistava.
  Soturi, joka on todellinen taistelun demiurgi.
  Ja huutaa itsekseen:
  - Miehistömme, siellä on suurinta rohkeutta!
  Ja sitten Angelina ilmestyi. Niin siistiä ja jännittävää. Hän saastuttaa kaikki kiihkeällä energiallaan. Pystyy kukistamaan käytännössä minkä tahansa vihollisen.
  Ja soturi paljastaa helmihampaitaan. Ja ne ovat isompia kuin hevonen. Tässä on tyttö.
  Angelina nauraa ja huusi:
  - Munakoisoille mustakaviaarilla!
  Ja tytöt huusivat kuorossa keuhkoihinsa:
  - Omenapuut kukkivat Marsissa!
  Ja veriset taistelut Kiinan armeijaa vastaan jatkoivat nousuaan. Monet kaupungit vaihtavat kirjaimellisesti omistajaa. Suuri määrä Neuvostoliiton tankkeja saapui Euroopasta, ja ajoneuvojen tuotanto kasvoi dramaattisesti. Ja panssaroitujen ajoneuvojen murskata kiinalainen jalkaväki. Ja hän puristaa erittäin aggressiivisesti.
  Mutta kiinalaisia on liikaa. Ja heidän lukumääränsä on tietysti valtava ongelma Neuvostoliiton armeijalle. Ja sitä paitsi kiinalaiset ovat rohkeita. He hyökkäävät suurissa massoissa. Jotkut käärittyään räjähteisiin ja heittäytyvät neuvostoautojen alle. Ja he kuolevat huutaen - "Hurraa!"
  Taistelut, täytyy sanoa, etenevät vaihtelevalla menestyksellä. Toistaiseksi vain Neuvostoliiton alueella, paitsi Pekingin hyökkäys. Mutta Mao Zedong onnistui vielä pakenemaan maanalaisen käytävän kautta viime hetkellä. Ja useat tyttöpataljoonat pakotettiin vetäytymään.
  Sota siis jatkui edelleen. Ja on liian aikaista laittaa voittopistettä.
  Ja Taivaallisen Imperiumin joukot ovat kaikki keppiä ja tikkuja.
  Neljä tyttöä taisteli rohkeasti ja osoitti sankarillisuutta.
  He ampuivat suoraan.
  Täällä Natasha heitti kranaatin paljaalla jalallaan hajottaen kiinalaiset. Ja murisi:
  - Kunnia Venäjän sankareille!
  Kaunis, erittäin kurvikas tyttönelikko. He riisuivat rintaliivit ja paljastavat rintansa. Ja nännit ovat niin mansikkaisia, herkullisia.
  Johtaa erittäin hyvin kohdistettua tulipaloa ja Zoyaa. Hän leikkaa Kiinan kommunisteja ja kiljuu iloisesti:
  - Olen maailmanmestari!
  Ja myös heittää kranaattia kuin paljas jalka. Kiinalaiset hajoavat eri suuntiin, kuten meteoriitin putoamisen aallot.
  Kyllä, Zoya rakastaa tappamista!
  Ja sitten Augustine on tulessa. Se myös ampuu erittäin tarkasti. Tuhota kiinalaiset.
  Ja jälleen kranaatti lentää hänen paljaalta jalaltaan. Halkaisee kiinalaiset palasiksi.
  Svetlana naulaa myös kiinalaisia. Ja hän laulaa:
  - Olen kuuma tyttö! Murskaan kaikki rievuksi!
  Ja hänen paljaat varpaansa aiheuttavat tuhoa.
  Tytöt tietysti jopa erittäin paljon! Kaunis, kukkiva, rohkea.
  Ja saksalaiset hidastavat etenemistä. Vaikka tykistö työskentelee aktiivisesti. Mikä on hienoa! Juuri suurin mestarin taitolento.
  Natasha ampuu... Ja hänen silmiensä edessä välähtää kidutuskohtaus.
  Kiinalaiset saivat kiinni komsomolitytön. Riisu hänet alasti. Ja he laittoivat sen vesikattilaan. He sytyttivät tulen sen alle. Alkoi kokata elävältä. Tyttö huusi sietämättömästä kivusta. Maon teloittajat antoivat hänen hypätä ulos kattilasta.
  Sitten he jäähdyttivät vettä, ja taas he heittivät sen ja alkoivat lämmittää sitä. Joten he keittivät tytön useita kertoja.
  Tässä ovat hirviöt... Sitten he ripustivat tytön telineeseen ja polttivat hänet kuumalla sauvalla. Kidutettu kaunottaret kuoliaaksi.
  No, kuinka ei kostaa.
  Natasha heittää kranaatin paljain jaloin, hajottaa kiinalaisia ja hymyilee itsekseen virnistettynä.
  Tämä on niin mahtava kaunotar.
  Tyttö sanoo:
  -Se tulee olemaan siistiä!
  Zoya antoi myös vuoronsa. Tappoi kiinalaiset. Hän katkaisi Maon militantit ja heidän palkkasoturinsa.
  Sitten hän heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Upea neljä ja maalivahti!
  Sitten taistelu jatkui painostuksella ja kuvilla.
  Punapää Augustine laukaisi kranaatin paljain jaloin. Hajallaan kiinalaisia, liotti paljon ihmisiä kranaatilla. Ja kaikki ne Mao-taistelijat.
  Sitten hän karjui:
  - Olen isänmaan ruumiillistuma!
  Ja tyttö esitti itsensä raiskatuksi. Kuinka mukavaa ja siistiä! Ja hän puskee kiinalaisia itselleen. Tyttö on vain supermies. Kaikkein siistein ja jatkuvasti ladattu voittoon.
  Svetlana on myös viehättävä tyttö. Hän teki hyvin kohdistetun käännöksen ja niitti kiinalaiset. Ja sitten kuinka hän heittää kranaattia paljain varpaillaan. Kuinka Maon sotilas särkyy.
  Ja sellainen blondi järjestää. Kaikki leikataan yhdellä laukauksella. Ja kivi siristaa hampaitaan:
  - Tulee ikuinen valo ja aamunkoitto!
  Tytöt täällä ja sellainen kohta. Merkittävät soturit - taitolento.
  Natasha vihelsi. Hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja sihisi:
  - Olen mahtava tyttö!
  Vaikka tämä on säädytön väite, se on osittain totta. Nämä soturit ovat söpöjä.
  Ja erittäin kaunis myös. Kimaltelevilla silmillä ja helmiäishampailla.
  Ja he taistelevat loistavasti heittäen särkyviä esineitä paljain jaloin.
  Mutta kiinalaisten kukistaminen on erittäin vaikeaa. Se on kuin seinään lyömistä.
  Zoya otti ja ampui laukauksen Maon joukkoihin. Ja hän leikkasi ne alas, ikään kuin jättimäinen hevonen olisi ollut kavio, joka lyönyt ruohon.
  Sitten tyttö heitti kranaatin paljain jaloin ja koukutti:
  - Olen niin miljoonien unelma!
  Ja hän näytti kieltään. Tämä on tyttö - todellinen terminaattori. Kaikki ylennetään ja revitään palasiksi. Ja sahaa epäilemättä suurella nopeudella.
  Zoya otti sen ja lauloi:
  Sotilas on aina terve
  Sotilas on valmis kaikkeen!
  Augustine heitti myös kranaatin paljain jaloin. Hän hajotti kiinalaisia ja sanoi aplombilla:
  - Ja pölyä kuin matoista, me lyömme pois tieltä!
  Svetlana, ammunta, lisäsi:
  - Älä vaihda jalkojasi! Kasvomme loistavat! Kiiltävät saappaat!
  Warriors sellaisena kuin näemme täydessä pukeutumisessa. Ja tytöt eivät tarvitse kenkiä. He pystyvät pyyhkimään kaikki pölyksi tai jauheeksi, sellaiseen harmaaseen väriin.
  Natasha, ampui kiinalaisia, ajatteli. Todellakin, miksi on mahdotonta menestyä ilman pettämistä? Täällä esimerkiksi Stalin otti ja kaappasi vallan petoksella. Hän lupasi Zinovjeville ja Kameneville kultavuoria, mutta hän itse ampui ne.
  Onko loogista tehdä niin? Tarkemmin sanottuna se on vain loogista - et voi pettää, et voi elää!
  Natasha heitti kranaatin paljain jaloin ja koukutti:
  - Olen suuri tähti!
  Zoya ampui myös. Sain sen ja siristi:
  - Ja minäkin olen mahtava!
  Ja paljain varpain heitetty kranaatti lentää. Ja miten kiinalaiset saavat sen? Suurimpien risojen mukaan.
  Ja Augustine ampuu. Ja se osuu todella hyvin. Ja voitti kiinalaiset ikään kuin vasaralla.
  Ja paljas jalka heittää myös kranaatin hyvin tunnetusti.
  Augustine huusi:
  - Älä herää tunnetusti, kun on hiljaista!
  Ja taas antoi hyvin kohdistetun käännöksen.
  Svetlana löi jälleen. Tappoi kiinalaiset. Ja mutisi:
  - Olen supertyttö!
  Ja kimaltele silmillä ja vinku äänellä!
  Kyllä, nämä ovat sellaisia tyttöjä, joiden kanssa ei pidä laittaa sormea suuhusi - ne purevat!
  Natasha ampui, sanoi:
  - He alkoivat puhua pitkästä iästä.
  Zoya, joka heitti kranaattia paljaalla jalallaan, lisäsi:
  - Päätimme odottaa vähän verta imeessämme...
  Augustine heitti kranaatin ja sirutti:
  - Herkullista kolmanneksi!
  Svetlana laukaisi kuoleman lahjan paljain varpaillaan ja huusi:
  - Voi, olen siistiä!
  Sota kiinalaisia vastaan on erittäin julma. Paljon molemminpuolisia menetyksiä ja uhreja.
  Ja jotkut pojat ja tytöt ovat vain todellisia ja kovia sankareita.
  Oleg Rybachenko, joka näyttää edelleen noin 12-vuotiaalta pojalta, ja tyttö, joka näyttää myös Margaritan ikäiseltä, juoksevat Neuvostoliiton joukkojen edellä.
  He ampuvat itsensä. Hartioiden takana on kranaattipussit.
  Oleg ampui kiinalaisia. Niitti kasan.
  Hän heitti kranaatin paljain jaloin ja huusi:
  - Olen terminaattori, polvillasi.
  Margarita heitti myös kranaatin paljaalla jalallaan ja lisäsi:
  - Venäjän viholliset pyyhkäisin pois maan pinnalta!
  Poika ja tyttö ryntäävät luokseen ja murskaavat vastustajia. Ne ovat kimaltelevia ja maailman siisteimpiä.
  Oleg pystyi jo hakemaan Margaritan kanssa huomattavan pääoman. Mukaan lukien kosmetiikan myynti.
  Poika on itse asiassa erittäin älykäs. Ja hänellä on jo jalo peruskirja. Yleensä hän ei lopettanut vain 12-vuotiaana. Yhdessä Margaritan kanssa he saivat sellaisen lahjan. Pysy ikuisessa lapsuudessa. Ja tulla supermiehiksi.
  Tämän vuoksi vallan kohtalo Venäjällä on muuttunut. Nikolai II epäonnistui, mutta hänestä tuli menestyvä hallitsija. Mikä on monien kateutta. Ja Leonid Iljitš Brežnev voisi myös jäädä historiaan, ei ollenkaan pysähtyneisyyden ruumiillistuksena ja hallitsijana, joka osoittaa, että valtiota ei voi hallita ollenkaan.
  Oleg, ikuinen poika, ampuu kiinalaisia ja laulaa:
  - Lakaisen sinut pois kuin voikukat! Olemme terminaattoreita emme poikia!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Margarita myös naulaa ja sanoo:
  - Olemme hienoja mestareita! Venäjä on takanamme!
  Poika ja tyttö menevät kaikki eteenpäin. Heissä on niin paljon jännitystä ja tulta. Ja saksalaiset kirjaimellisesti murenevat kavioidensa alle.
  Tarkemmin sanottuna paljaat, lasten jalat.
  Oleg ampuu ja tappaa vihollisen joka luodilla.
  Kyllä, poikaa ei näytä olevan niin helppo pysäyttää. Hän on aito ja todellinen terminaattori.
  Margarita heittää jälleen kranaatin paljain jaloin ja vinkua:
  - Olen mahtava! Minusta tulee kansainvälinen mestari!
  Ja nauraa itsekseen...
  Kiina kuitenkin mobilisoi yhä enemmän miljoonia ja kymmeniä miljoonia sotilaita. Ja Neuvostoliiton Neuvostoliiton armeija tuhoaa erittäin aktiivisesti vastustajia.
  Sillä välin tytöt tappelevat. Naisten ryhmiä on enemmän.
  Täältä tulee koko pataljoona. Paljasjaloiset tytöt uimapuvuissa. Niin niukka bikinityylinen uimapuku. Ja alasti, pyöreät kaunokarit välkkyvät. Upeita sotureita.
  Ja he myös ampuvat saksalaisia. Mutta soturit käyvät käsistä taistelua Maon sotilaiden kanssa. Miten niitä puidaan.
  Ja kuinka he puukottavat itseään pistimellä! Tässä ovat tytöt!
  Aivan mahtavaa.
  Tytöt löivät kiinalaisia paljain jaloillaan ja virnistävät lihansyöjästi. Tässä ovat soturit. Voimakkaimman linjan tytöt. Näin he puidaan punaisia kommunisteja, kiinalaisia sotilaita.
  Ja he löivät itsensä. Ja he tulevat...
  On olemassa sellaisia superluokan sotureita. Ja kaikki paljain jaloin ja melkein alasti. Ja he hyppäävät itseensä. Ja he löivät itseään paljain kantapään. Tässä ovat tytöt - kaikki tyttötytöt.
  Victoria taistelee edellä. Hän näyttää edelleen tytöltä ja on hyvin hoikka. Hän pistää itseensä kiinaa ja laulaa:
  - Jumala pelasta kuningas! Ja revi kaikki roska!
  Kyllä, tytöt täällä ovat huippuluokkaa.
  Ja kaunotar Veronica on näkyvissä. Myös blondi tappelee.
  Ja upea Yulfi - tyttö, josta tuli prinsessa hautattuaan miehensä. Yulfi näyttää hyvältä. Hän rakastaa miehiä kovasti ja ottaa heihin yhteyttä ilman ennakkoluuloja.
  Itse asiassa seksi pidentää ikää ja on erittäin hyödyllistä naisille. Hän nuorentaa niitä.
  Anna taistelee myös punaisilla, vehreillä hiuksilla.
  Ja myös ihana Angelina - soturi on aivan super.
  Eli koko kuninkaallinen vartija. Täydellinen sarja kaunokaisia. Ne ovat niin upeita ja seksikkäitä.
  Ja murskata kiinalaiset. Murskaa ne jauheeksi. Jauha luut ja revi liha.
  Ja kiinalaiset pakenevat hyökkäystään. He kärsivät tappion tappion jälkeen.
  Neuvostojoukkojen lisäksi myös DDR:n soturit eli luokkatasoiset saksalaiset taistelevat erittäin menestyksekkäästi.
  Gerda ja Charlotte taistelevat uusimmassa kahden miehen tankissa, joka on pyramidin muotoinen.
  Ja he taistelevat melko hyvin. Kiinalainen kone on varustettu korkeapainepistoolilla. Kaliiperi on 105 mm, mutta tämä on riittävä ammuksen suuren suunopeuden vuoksi. Tytöt tankissa makasivat. Kone on erittäin ohjattava kaasuturbiinimoottorilla.
  Gerda ampui kiinalaista panssarivaunua ja lauloi:
  - Olen niin villi naarassusi, en ole koskaan käynyt ulkomailla!
  Ja hän nauraa, naputtaa paljain jalkansa ohjaussauvaa.
  Punatukkainen Charlotte ei myöskään ole huonompi.
  Myös supertyttö.
  Hän ampuu itsensä ja painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Upea soturi.
  Punapää kysyi ampuessaan Gerdalta:
  - Mitä mieltä olette, kielletäänkö kristinusko lopulta?
  Blondi terminaattori sanoi painokkaasti:
  - Luulen, että tulee!
  Ja paljasti kasvonsa!
  Soturit ovat yleensä taitavia ampumaan. Täällä Gerda löi paljain varpaillaan. Ja siristi:
  - Meidän arjalaisten ei pitäisi uskoa pasifismia saarnaavaa juutalaista Raamattua.
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Aivan, se ei sopinut! Olemme maailman parhaita!
  Punapää lähetti taas tappavan ammuksen paljain varpaillaan. Törmäsi kiinalainen auto.
  Gerda hymyili. Tyynen aikana hän kirjoitti myös mielenkiintoisen teoksen.
  Pikku Gerda meni etsimään veljeään Kai. Mutta hän ei tiennyt missä hän oli. Eikä kääntynyt pohjoiseen, vaan etelään. Ja sitten hän katui, että oli laittanut jalkaan täysin uudet punaiset kengät. Parin tunnin kuluttua he hieroivat hänen jalkojaan. Sitten Gerda riisui kalliit kenkänsä, mursi sauvansa ja ripusti kenkänsä koukkuun.
  Sää oli keväinen, lämmin, paljain jaloin voi kävellä mielellään. Hän ei ole kovin rikas tyttö, ja kesällä hän juoksi usein paljain jaloin. Totta, talven jälkeen hänen jalkapohjansa muuttuivat pehmeämmiksi ja pehmeämmiksi.
  Pian tien varrella kävellessä tyttö alkoi kokea epämukavuutta pienistä kivistä ja hiekasta. Ja jotta se olisi pehmeämpi, käännyin ruoholle. Siellä oli helpompaa. Mutta muutaman tunnin kuluttua pohjat jo suristivat.
  Ja mikä tärkeintä, halusin syödä. Ja tytöllä on vain muutama pieni penni taskussaan.
  Kuitenkin lähimmästä kylästä Gerda osti itselleen leivän, kirjoitti sen ylös kaivon makealla vedellä ja nukahti heti heinäsuovasta.
  Seuraavana päivänä hänen naarmuuntuneet, paljaat jalkansa kutisivat. halusin syödä. Tyttö meni itseensä, tunten kehonsa lämpenevän viileän yön jälkeen. Jalat kipeytyivät hieman.
  Gerda käveli tietä pitkin jonkin aikaa, mutta hänen jalkapohjansa, jotka eivät olleet vielä ehtineet kovettua, alkoivat taas kutiaa kipeästi ja sitten hehkua. Tyttö meni nurmikkoon. Mutta täällä se on hitaampaa, eikä myöskään liian miellyttävä puhkeaville jaloille.
  Tyttö saavutti vaikeuksia puron. Laskin alas lasketut jalat sinne ja jäähdytin niitä. Ajattelin käyttää kenkiä. Mutta on sääli ampua alas tällainen uutuus. Hän todella halusi näyttää ne Kaille. Ihailla hänen uusia kenkiään.
  Sitten tyttö alkoi kävellä uudelleen. Olin epätoivoinen syödä.
  Jotenkin Gerda pääsi kylään ja osti lisää leipää. Mutta kuparikolikot olivat loppumassa.
  Ja tyttö ajatteli. Mistä saa rahaa ruokaan. Häntä tarjottiin myymään kalliita marokkolaisia kenkiä, mutta Gerda kielsi päättäväisesti. Hän ilmestyy niissä Kaille. Siihen asti voitko ansaita rahaa?
  Gerda viereisessä kylässä tarjoutui pilkkomaan puuta. He antoivat hänelle kirveen. Tyttö pilkkoutui hieman, mutta oli niin uupunut, että nukahti heti syömisen jälkeen.
  Sitten Gerdalle tarjottiin hanhia. Mutta tämän vuoksi tyttö menetti koko päivän.
  Lopulta hän päätti vain kerjätä. Talonpojat huomasivat kuitenkin heti hänen punaiset kengänsä. Kuten, on heti selvää, ettei se ole kerjäläistyttö, koska hänellä on sellainen.
  Lopulta Gerda päätti myydä kenkänsä. Tätä varten hänen täytyi kuitenkin kävellä kaupunkiin. Tytön jalat kovettuivat nopeasti, ja polkua pitkin oli lähes kivutonta kävellä.
  Okei, Gerda päätti, että jopa ilman kenkiä hän voisi olla toivottava Kaille.
  Myytiin kauppiaalle, ja hän sai muutaman hopearahan. Ostin itselleni kangaskassin ja kuljin kuin kerjäläinen pitkin Euroopan teitä. Meidän on löydettävä veli. Ja tyttö, kuultuaan, että etelässä he yleensä myyvät poikia orjuuteen, ryntäsi sinne.
  Totta, tyttö oli huonosti suuntautunut ja vaelsi ympäri Saksaa pitkään. Kunnes tulee syksy. Okei, tytön paljaat jalat olivat kovettuneita, kuin hevosen kaviot, mutta kovettumat kutisivat. Mutta joka päivä oli kylmempää ja kylmempää.
  Ja ulkona nukkuminen on epämukavaa. Yöllä jopa Gerdan mekko jäätyi ja hän repi sen vaivaan pois. Pitää tehdä jotain. Lunta on jo alkanut sataa. Kevyessä mekossa tyttö jäätyy luuhun asti, ja hänen paljaat karkaistut jalkansa rikkovat jääkuoren.
  Gerda, jottei nukahtaisi eikä heräisi yhtenä kauniina yönä, jäi Etelä-Saksaan talveksi yhteen taloon palvelemaan nyrkkiin. Tätä varten hänen täytyi tehdä töitä, siivota talo, lypsätä lehmä ja paljon muuta. Mutta tyttöä ruokittiin ja hänelle annettiin revitty takki ja puiset kengät.
  Kun kevät tuli ja lumi alkoi sulaa. Tyttö heitti pois kovan työn lohkot ilolla ja meni jälleen etelään. Hänelle ei maksettu mitään, ja Gerdan täytyi syödä almua. Lisäksi tyttö lauloi edelleen hyvin. Hänen mekkonsa oli täysin rispaantunut, ja hänen paljaat jalkansa olivat kiimainen ja peitetty kuorella. Tyttö tuli vihdoin Balkanille. Ohitti Unkarin ja saapui Turkkiin.
  Kerjäläinen zamorashka muutti Istanbuliin. Hän piiloutui turkkilaisilta metsiin ja piiloutui kristityiltä.
  Kuitenkin jo matkalla itse pääkaupunkiin vaalea tyttö jäi kiinni. Ja koska muslimien standardien mukaan hänet voitiin jo mennä naimisiin, Gerda pestiin, pukeutui ja myytiin neitsyenä huutokaupassa. Tyttö, jolla on kauniit valkoiset, kiharat hiukset, on arvokas tavara. Hän meni vanhan emirin luo. Ja täytyy tapahtua, että tämä emiiri sairastui heti oston jälkeen niin vakavasti, ettei hän voinut täyttää avioehtoaan.
  Tyttö asui haaremissa. Tyydyttävä, kuin kultaisessa häkissä, mutta tylsä. Totuus oppi turkkia ja arabiaa.
  Löysi islamin. Uusi uskonto oli kaiken kaikkiaan yksinkertainen, melkein ymmärrettävä. Ei ole selvää, saako hän haaremin miehiä kuolemansa jälkeen? Ja pitääkö hän siitä?
  Tytöstä tuli vähitellen tyttö ja upean kaunis, ja emiiri kuoli pitkän sairauden jälkeen.
  Ja nyt Gerda on jälleen laitettu myyntiin. He riisuutuvat alasti satojen himokkaiden miesten edessä ja myyvät heidät sulttaanin haaremille.
  Gerda saa vähitellen vaikutusvaltaa siellä, ja hänestä tulee sulttaanin vaimo. Mutta Ottomaanien valtakunta on jo taantumassa. Venäjän kanssa syttyy sota, joka uhkaa lopettaa Turkin hallinnan Krimistä ja Mustastamerestä.
  Ja saksalaiset taistelivat hyvin, mutta venäläiset sotilaat eivät olleet huonompia. Ja kauniit tytöt taistelivat erittäin hyvin puolustaen Neuvostoliittoa.
  Natasha ampui taivaalle. Hän ampui alas kiinalaisen miehittämättömän radio-ohjatun laitteen "Rama" -8. Ja hän sanoi:
  - Ihmiset ovat onnellisia.
  Zoya heitti paljain jaloin kranaatin kiinalaista hyökkäyslentokonetta kohti, joka lensi ulos kuin lihansyöjäpiraija ja siristi:
  - Onnea ikuisesti!
  Myös Augustine laukaisi kuolemanlahjan paljain jaloin ja sihisi:
  - Neuvostoliitto...
  Svetlana heitti myös liekehtivän esineen, kaatoi Mao-armeijan soturin ja murahti:
  - Voima on mahtavaa!
  Mutta kiinalaiset lähtivät... Ja tytöt rauhoittuivat hieman.
  Natasha huomautti surullisesti hymyillen:
  - Huomenna, 22. maaliskuuta 1979. Tasan vuosi on kulunut sodan alkamisesta!
  Zoya huomautti innostuneesti:
  - Olemme varmasti vahvistuneet vuosien varrella, mutta emme ole vanhentuneet ollenkaan!
  Punatukkainen Augustine kikatti ja murskasi ärsyttävän kärpäsen paljain sormin:
  - Ei tietenkään! Älä vanhene! Olen edelleen yhtä kuuma kuin koskaan!
  Svetlana naurahti ja huomautti:
  - Sota yleensä nuorentaa tyttöjä. Johtajia tulee ja menee, mutta tytöt pysyvät nuorina!
  Natasha vastasi leveästi hymyillen:
  - Olemme nuorentuneet - Venäjän jumalat!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, meidän jumalamme, slaavilaiset jumalat!
  Tulinen Augustinus lauloi:
  - Elämme isämme maalla! Ladan lapset ovat ihania lapsia! Ja vuosia siivekkäällä hevosella, Venäjä kaukaisissa vuosituhanneissa!
  Svetlana naurahti ja vastasi:
  - Taivaalta kello iskee - sataa kaatamalla rankkaa! Juoksen lapsuuteeni - kesäsade seuraa minua!
  Ja Natasha otti innostuneena vastaan:
  - Takanani!
  Ja soturit taputtivat paljaita, meikkautuneita jalkojaan. He todella pystyvät sellaisiin ihmeisiin. Yhtään sivua ei ole käännetty elämässäni.
  Tässä on kokonainen sukupolvi sotureita kasvamassa. Puna-armeijan, sodan alkamisen jälkeen syntyneiden, riveissä on jo mahdollista taistella.
  Tässä esimerkiksi Andreika. Paljasjalkainen poika shortseissa. Yhteensä 13 vuotta, mutta miten hän taistelee? Kyllä, tavallaan onneton poika, joka ei ole tuntenut maailmaa kokonaiseen vuoteen.
  Natasha viittasi Andreikalle. Hän silitti pioneerin vaaleita hiuksia. Katso kuinka ruskettunut hän on, kuin suklaa. Tyttö antoi pojalle karkkia. Hän mutisi synkästi:
  - Makea on paha...
  Mutta hän söi ruokaa joka tapauksessa. Kyllä, sellainen poika. Natasha otti ja ojensi kätensä. Hän kutitti pioneerin kovettunutta, pölyistä jalkaa. Vastauksena hän alkoi kutittaa Natashkan paljaata pohjaa. On mukavaa koskettaa komean pojan käsiä.
  Natasha huomautti:
  - Kasvatat Andreita! Jos elät vielä pari vuotta, opetan sinulle.
  Poika hämmästyi
  -Mitä?
  Natasha naurahti.
  - Kuinka rakastella!
  Andrey tuhahti halveksivasti:
  - Olen jo nähnyt sen!
  Natasha pudisti päätään.
  - Se mitä näit oli eläinten parittelu. Ja minä opetan sinua kauniisti ja erittäin miellyttävästi!
  Rakastuneet tytöt tietävät todella paljon. He ovat erinomaisia taistelijoita, ja Kiina on kaikesta valtavasta määrästään huolimatta katunut tällaista aggressiivista hyökkäystä jo kolme kertaa.
  Natasha ampuu Maon joukkoja ja heittää kranaatin paljaalla, meikkautetulla jalallaan sanoen:
  - Kommunistisen maan suuruuden puolesta!
  Sitten hän paljasti hampaansa.
  Tytöt tappelevat täällä perinteisesti melkein alasti. Vain punaisiin, tiukoihin alushousuihin pukeutuneena he taistelevat ja saastuttaa muut taistelijat raivolla.
  Ja he ampuvat. Ja he ampuvat erittäin hyvin. Kuten ampujat ja korkeimman avaruustason soturit.
  Zoya ampuu myös. Hän leikkaa kiinalaisia ja siristaa:
  - Voi isänmaani ja suuri perhe!
  Ja hän heittää kranaatin paljain jaloin. Upea tyttö kaiken kaikkiaan.
  Ja hänen hiuksensa ovat lehtikullan väriset.
  Kiinalaiset kiduttivat Zoyaa aikoinaan. Ensin he veivät minut mökille ja riisuivat minut shortseihini. He alkoivat tuntea, kiivetä käsillään herkkiin paikkoihin. Sitten he löivät minua kumiletkuilla. He löivät minua rintaan, kylkiin ja reisiin. Seuraavaksi oli nöyryyttävin - raiskattiin kumipampulla. Mutta tunne on niin akuutti. Samaan aikaan Zoya koki kivun ohella orgasmin ja lopetti. Maon sotilaat nauroivat.
  Sitten he taas raiskasivat käsin kirjoitetun kauneuden mailalla, ja sitten he itse ryhtyivät siihen ... Kaksikymmentäviisi nuorta, nälkäistä sotilasta käveli tytön yli. Älkää antako enää neitsyttä, vaan silti miestä. Tämä on sekä iloa että kipua. Niin voimakkaita tuntemuksia. Varsinkin jos raiskataan viidennessä kohdassa.
  Mutta heitä ei ainakaan lyöty. Voidaan nähdä, että Kiinan puna-armeijan joukot halusivat pitää sitä eri kohdissa. He eivät hirttäneet häntä. Kunnes Zoe lopulta pakeni. Sitä ennen hänet muuten ajettiin ulos kylmään paljain jaloin ja melkein alasti. Mutta tällä hetkellä Zoya oli jo onnistunut tottumaan kylmään. Ja hän juoksi karkuun vain pikkuhousuissaan. Ja että hän on korkeimman punaisen taitolentokoneen soturi.
  Sota Kiinan kanssa on kovaa ja armotonta, eikä se hiipu hetkeksikään.
  Aurora taistelee myös sankarillisesti. Hän leikkaa kiinalaisia ja laulaa:
  - Isänmaa, puolue, komsomoli! Mao Zedongille tulee vahva tappio.
  Ja myös kuinka hän heittää kranaattia paljain jaloin.
  Kaikki tytöissä on siistiä ja röyhkeää.
  Ja myös Svetlana ottaa ja puskee. Ja leikkaa kiinalaiset. Ja paljain varpain hän istuttaa kranaatin.
  Ja huutaa samaan aikaan:
  - Kommunismin taistelun asian puolesta!
  Natasha myös ampuu, tyrmää kiinalaisen ja sihisee:
  - Isänmaan nimessä, pyhimys!
  Ja paljain varpain heitetty kranaatti hajottaa kiinalaiset. Ja tytöt ovat yhä iloisempia ja laulavat kaiken itselleen villisti ilolla.
  Zoya ampuu myös Robin Hoodin tarkkuudella. Johtaa tulen itselleen ja laulaa:
  - Minä rakastan Venäjää! Voimakas maa! Miksi Hitleriä ei tuhottu? En ymmärrä!
  Ja hänkin ottaa sen paljain varpaillaan ja heittää kranaatin. Ja kiinalainen skiff.
  Aurora nai Maon sotureita. Hän heitti sitruunan paljaalla jalallaan ja vinkaisi:
  - Mutta Pasaran! Terävä isku!
  Ja Svetlana antaa vuoron. Miten kiinalaiset lakaistaan. Kuinka liottaa ne kaikki ja vinkua:
  - Kunnia Kaikkivaltialle Rodille!
  Ja hän heittää myös kranaatin paljain jaloin.
  Ja Natasha antaa myös vuoron. Leikkaa kiinalaiset pois. Ja hän heittää kranaatin paljaalla jalallaan vinkuen:
  - Kyllä, nimesi olkoon pyhä!
  Ja virnistää taas. Kimaltelevat helmiäishampaat.
  Ja sitten Zoya antautuu. Kimaltelevasti kiinalaiset peittävät. Ja hän huutaa, heittäen kranaatin paljaalla jalallaan:
  - Soturi, joka tuo kuoleman kaikille!
  Ja taas hänet räjäytetään tappavalla purskeella!
  Ja tässä on Aurora kuin lupanet. Ja tappaa. Ja paljain varpain hän lähettää kuoleman lahjan.
  Sitten hän huutaa:
  - Kunnia urhoollisille venäläissotilaille! Olkapäämestarit!
  Ja Svetlana lyö myös kiinalaisia. Kuinka hän leikkaa ne alas, kuin sirppi, ja pomppii:
  Olen soturi, jota ei unohdeta...
  Ja taas paljain jaloin, ikään kuin hän juoksi Venäjän vihollisia vastaan. Ja anna sen lentää kuin kranaatti.
  Tyttö tietysti muistaa paljon. Esimerkiksi kuinka neljäkymmentäensimmäisenä vuonna Fritz pakotti kaksi paljasjalkaista tyttöä kaivamaan kuopan kylmään. Ja tytöt eivät ole vielä niin kovettuneet. Ja tietysti heidän jalkansa muuttuivat ensin punaisiksi ja sitten siniseksi kylmästä. Ja se sattui.
  Ja hirviöt-fasistit alkoivat lämmittääkseen lyödä mailoja kantapäässä. Tytöt menettivät tajuntansa. Sen jälkeen he kaatoivat niiden päälle vielä pari tynnyriä jäävettä. Melkein väsynyt.
  Onneksi parantaja haki onnelliset tytöt. Tuli niistä ulos. Eikä edes raajoja tarvinnut amputoida. Tytöt kasvoivat ja heistä tuli partisaaneja. He kostivat natseja.
  Pioneeripoika Aleksanteri Grigorjevitš oli vähemmän onnekas. Saatuaan kiinni hänen natsinsa riisuutuivat. Ja roikkui telineessä kylmässä. Ja pioneerin paljaat jalat puristettiin lohkoksi, ja sentin painoinen kivi istuutui. Poika vinkuva venytteli kylmässä. Ja hänen fasistinsa myös lämmittivät häntä tuoden soihdun jäykistyneeseen ruumiiseen. Nämä ovat natsien hirviöitä.
  Poika roikkui kolme päivää ja kolme yötä, ja neljäntenä päivänä hän kuoli kestämättä kidutusta.
  Hyökkääjät käyttäytyivät julmasti...
  Myös komsomolilainen Sveta riisui. Annoit suuren lasipurkin. Täytetty vedellä ja alttiina pakkaselle. Ja jotta kaikki asukkaat näkevät kuinka komsomolin jäsen jäätyy jäiseen, jään peittämään veteen. Mikä kauhu se on.
  Näin se oli Suuressa isänmaallissodassa, tässä on jotain samanlaista, on nyt.
  Svetlana ampuu kiinalaisia, muistaen tuon sodan ja kuiskaa:
  - Fasismi ei mene ohi! Kunnia Venäjälle!
  Natasha myös ampuu. Hän heittää erittäin tarkasti kranaatin paljain jaloin ja huutaa:
  - Älkäämme makaako Mao Zedongin alla!
  Zoya vahvistaa juhlallisella äänellä:
  - Emme koskaan nukahda!
  Ja avaa myös tulen.
  Ja paljas jalka heittää kranaatin.
  Aurora ampuu. Maon joukkojen käsitteleminen ja huutaminen.
  - Kunnia Venäjän jumalille!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Ja Svetlana ampuu erittäin tarkasti. Ja huutaa:
  - Elämän nimissä maan päällä!
  Ja taas hän heittää kranaatin erittäin tarkasti paljaalla jalallaan.
  Ja kiinalaiset ovat loppumassa.
  Mutta taisteluun tulee yhä enemmän uusia voimia. Ja vihollinen tulee taas.
  Natasha hymyili. Ja sitten hän upposi. Muistin, kuinka kiinalaiset saivat kiinni kaksi noin 12-vuotiasta pioneeria. He repäisivät poikien vaatteet pois ja sidoivat kätensä taakse langalla ja ajoivat heidät alasti ja paljain jaloin kovaan kylmään. Sitten he ajoivat heidät lumen läpi ja taas ajoivat ne kotaan. He ajoivat, kunnes heidän saattajansa jäätyivät kuoliaaksi. Pioneerit eivät viihtyneet, mutta he kestivät. Pojat ovat aika vahvoja.
  Sitten kiinalainen Mao näki, että pakkanen ei ottanut pioneereja, ja alkoi polttaa lapsia tulella. Ja he onnistuivat tässä. Kun teloittaja laittoi kuuman raudan pojan paljaaseen rintaan, poika huudahti:
  Eläköön Stalin!
  Sitten pojan paljaille, karkaistuille pohjille laitettiin leveät metallinauhat, jotka olivat kuumuudesta punaisia. Teloittajanainen hengitti suurella ilolla paahdetun lihan hajua sieraimiinsa. Pioneeri huusi taas:
  - Nosta punaiset liput Pekingin yli!
  Ja näytti kieltään. Sitten kiinalaiset vetivät kivespussin ulos punakuumilla pihdeillä. Pioneeri kuoli kipushokkiin.
  Kyllä, joten kiinalaiset miehitetyillä alueilla loivat uuden järjestyksen.
  He käyttäytyivät töykeästi ja julmasti. Ja kidutus oli jatkuvaa.
  Natasha heittää jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Hajottaa kiinalaisia ja siristaa:
  - Olkoon taivas maan päällä! Kommunismin paratiisi, jossa Neuvostoliiton maa kukoistaa!
  Zoya laukaisee myös kranaatin paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Ja kunnia tulee maan päälle!
  Sen jälkeen tyttö antaa erittäin hyvin kohdistetun käännöksen. Pudottaa vastustajat. Ja paljastaa taas hampaansa.
  Ja sitten Augustine ampuu. Päihittää kiinalaisen ja vinkua:
  - Kotimaalle! Brežnevin puolesta!
  Ja taas hän heitti granaattiomenaa paljain jaloin ja hajotti kiinalaisia. Voita soturit voimakkaasti.
  Älä anna vihollisen pettää.
  Svetlana heittää myös kranaatin paljain jaloin. Värittää kiinalaisia ja vinkua:
  - Kunnia venäläisille tytöillemme!
  Ja kuinka soturit nauravat. Loppujen lopuksi he ovat niin kaunokaisia, että ne voidaan itse asiassa laittaa kilpailuun: Mrs. Universe. Heidän rinnansa ovat niin täyteläiset ja kiinteät samaan aikaan. Joten he rakastavat seksiä miesten kanssa. Se todella innostaa heitä.
  Vain hyvin suuri vihollinen painaa Neuvostoliittoa.
  Tytöt hajaantuivat ja alkoivat tuhota kiinalaisia.
  He puidaan Maon pakottavia sotilaita. Ja päihitti niin kiihkeän ja helvetin hyökkäyksen.
  Natasha lauloi mukana ja katkaisi raivokkaat kiinalaiset;
  - Tytöt suuressa tarpeessa! Missä olet omistaja missä!
  Kyllä, yli seitsemääntoista vuoteen ei ole ollut Stalinia, eikä se ole parantunut. Päinvastoin, kiinalaiset painostavat punaista neuvostoarmeijaa.
  Zoya twiittasi:
  - Olkoon isänmaamme avaruusreiteillä!
  Ja paljaalla jalalla käynnistää sitruunan. Sellainen on vinttikoiratyttö.
  Augustinus ampui vihollista kohti, sihisi;
  - Stalin, Stalin, Stalin! Haluamme Stalinin!
  Ja hän heittää kranaatin paljain jaloin.
  Svetlana, ammunta, jatkaa:
  - Että he eivät voi rikkoa meitä, nouse mestari maasta!
  Ja taas tytön paljaan jalan heittämä kranaatti lentää.
  Natasha leikkasi pari riviä ja julkaisi:
  - Ja riko Adolf!
  Zoya sirkutti heittäen kiinalaisia kranaatilla paljain jaloin ja repimällä heidät erilleen:
  - Kiirettä Mao!
  Augustine niitti keltaisia taistelijoita ja suostui:
  Kyllä Mao! Silti saksalaisia ei ollut niin paljon!
  Svetlana oli samaa mieltä tästä:
  - Kiinalaisia on melkein miljardi! Eikä niitä ole niin helppo tappaa!
  Tytöt eivät ole vieläkään luopuneet mahdollisuudesta kukistaa kiinalaisia. 30. kesäkuuta 1970 taistelut olivat täydessä vauhdissa. Mao Zedong luotti Neuvostoliiton uupumukseen.
  Entä kuolleet kiinalaiset? Vauvat vielä synnyttävät! Se on välttämätöntä ja moniavioisuus otetaan käyttöön. Loppujen lopuksi kiinalaiset ovat edelleen ateisteja. Kungfutselaisuus on enemmän filosofiaa kuin uskontoa, ja kommunismi edistää ateismia.
  Samaan aikaan Maon sotilaat yrittivät katkaista tukikohdistaan neuvostojoukot, joilla ei ollut ollut aikaa vetäytyä Amurin taakse. Missä muun muassa he jopa onnistuivat hieman.
  Mutta puna-armeija ja DDR:n vapaaehtoiset osallistuvat vastahyökkäykseen. Neuvostoliiton joukot ja heidän liittolaisensa puukottavat kiinalaisia hyödyntäen ylivoimaa ajoneuvojen laadussa ja lukumäärässä.
  Gerda ja hänen panssarimiehistönsä ovat, kuten aina, hyökkäyksen eturintamassa.
  Tytöt pikkuhousuissa ja paljain jaloin. He ampuvat itsensä ja taistelevat.
  Neljälle soturille on kaksi autoa. Kompakti ja erittäin mukava, pyramidin muotoinen.
  Gerda käyttää paljaita varpaita ja painaa joystickia ja ampuu. Ja osuu aika hyvin. Repäisi kiinalaisen tankin tornin.
  Sitten hän sanoo:
  - Olen terminaattori, jolla on lumiväriset hiukset!
  Ja hän nauraa kiivaasti... Nykittää itseään kuin nukke.
  Charlotte ampuu myös. Erittäin osuvia osumia ja räjähdyksiä:
  - Ja suuri valtakunta, meille sanottiin, ettei ajelehtiminen!
  Ja paljain jaloin, kuinka työntää.
  Saksalaiset tytöt kuten aina huipulla. He ovat kuolemattomia, iättömiä noitia, jotka ovat aina mukana. Jopa toisen maailmansodan aikana he taistelivat, ja niin he pysyivät ikuisesti nuoria, koska noidat. Ja Neuvostoliiton tytöt taistelivat myös Suuressa isänmaallissodassa. Ja heistä tuli kuuluisia siellä, ja nyt he taistelevat Kiinan kanssa.
  Natashka ampuu, katkaisee riveissä. Ja hän heittää kranaatin paljaalla jalallaan hajottaen vihollisen:
  - Kaikki tulee olemaan hienoa!
  Zoya antaa myös purevan käännöksen kiinalaiselle. Niitti Mao Zedongin sotilaita. Ja heitti sitruunoita paljain jaloin.
  Tyttö huusi:
  - Se on hyper!
  Sitten myös Augustinus otti sen ja vastusti Maon joukkoja. Ja hän myös heitti tappavaa voimaa paljaalla jalallaan.
  Tyttö huudahti:
  Murskataan Hitler!
  Ja totesi:
  - Ei, Hitler on jo kuollut - murskataan Mao!
  Sitten Svetlana otti ja heitti tappavan kranaatin paljain varpaillaan. Tytöt ottivat ja tuhosivat kiinalaiset, visertaen:
  - Sepä hienoa!
  Natasha huomautti aggressiivisesti:
  Olemme supertaistelijoita!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Se on erittäin kaunista.
  Zoya teki hienoa työtä täällä. Sitten paljas jalka, hyvin kaunis tyttö, heitti sen ja löi kiinalaisen:
  - Tulemme olemaan erittäin siistejä!
  Sitten tulinen tyttö Augustine otti sen ja heitti erittäin kauniisti paljain varpaillaan ja hajotti kiinalaisia sotilaita kaikkiin suuntiin:
  Olemme kaikki supertyttöjä!
  Sitten Svetlana on erittäin kaunis tyttö, ja sellainen blondi, paljain jaloin vilkkuen kranaatteja. Ja tyttö otti ja rullasi ulos kiinalaisen, erittäin kauniin tytön.
  Tyttö pikkuhousuissa. Ja hän huusi:
  - Tytöt ovat erilaisia! Ja erittäin punainen!
  Tytöt ovat yleensä erittäin viileitä ja aina paljain jaloin.
  Esimerkiksi Svetlana juoksi paljain jaloin koko sodan ajan. Ja neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna hän muutti metsän läpi. Se ei ole hänelle ensimmäinen kerta. Hän työskenteli lasten työväen siirtokunnassa paljain jaloin ja kevyessä vankilapuvussa pakkasiin asti. Myöhemmin tyttö jopa juoksi paljain jaloin lumessa. Joten Augustine oli siirtokunnassa. Siellä tytöt pystyivät työskentelemään lähes alasti Siperian ankarassa pakkasessa.
  Eikä se pelottanut heitä. Ja kuinka hyvä tytöille onkaan juosta paljain jaloin lumikuonkien läpi lumessa. Ja ne paljaat kantapäät purivat pakkanen. Ei niin pelottavaa. Paljaat pohjat ovat varpaiden peitossa, eivätkä tytöt loukkaantuneet jääkuoresta.
  Ne ovat niin siistejä. Paljasjaloiset tytöt juoksivat ja työskentelivät kirveillä.
  Tytöt tekivät erittäin hyvää työtä.
  Tytöt olivat hyvin hulluja. Taas he heittävät kranaatteja paljain varpaillaan.
  Ja murskata kiinalaiset laumat. Todella hienoja sotureita, minun on sanottava.
  Tytöt heittävät paljain jaloin vihollista kohti.
  Natasha ampuu erittäin tarkasti kiinalaisia.
  Ja murskasi toisen Mao-sotilaan.
  Tyttö on erittäin kaunis... Ja erittäin avojaloin ja kaunis Natasha, erittäin aggressiivinen.
  Mutta tytölle sinun on kirjoitettava oma mielenkiintosi.
  Täällä Natasha puhui tästä. Tai pikemminkin hän kirjoitti tarinan.
  Se on myös mielenkiintoista alkuperäisten menestysten jälkeen, kun Nikolauksen valtakunnan venäläiset joukot kamppailivat Hindenburgin kanssa. Ja he murskasivat sen, josta tsaari-imperiumi voitti Saksan eikä vallankumousta tapahtunut.
  Täällä Oleg Rybachenko ja Margaret Magnitnaya alkoivat taistella jo Neuvostoliiton alueella Kiinan kanssa.
  Poika ja tyttö murskasivat kiinalaiset.
  Oleg Rybachenko näytti 11-12-vuotiaalta pojalta. Ja murskasi Maon sotilaat. Tai ne, jotka näyttävät Tšingis-kaanin laumalta.
  Poika heitti paljain jalkansa kiinalaisia kohti. Murskattu ja voitti.
  Ja antoi käännöksen.
  Ja Margarita löi erittäin voimakkaasti Maon hieman vinoja joukkoja.
  Ja murskasi kiinalaiset. Ja tyttö taisteli erittäin kauniisti.
  Ja hän heitti paljain jalkansa erittäin kauniisti. Ja murskasi vihollisen.
  Margarita liotti kiinalaiset erittäin voimakkaasti.
  Maon joukot etenivät erittäin aggressiivisesti.
  Margarita, murskaa suuresti vastustajaa.
  Tytön paljaat jalat mursivat Kaiserien selkärangan erittäin kauniisti.
  Tytöt ovat niin aggressiivisia.
  Ja pataljoona seuraa kavereita tai pikemminkin lapsiparia Oleg ja Margarita. Tytöt pikkuhousuissa ja erittäin kauniita. He hyökkäävät kiinalaisia vastaan ja erittäin innokkaasti.
  Heidän paljaat rintojensa rubiininännit tärisevät. Ja tytöt taistelevat äärimmäisellä paineella. He murskaavat kiinalaisia. Ja Maon kommunistiset punaiset joukot antautuvat.
  Ja nyt kiinalaiset alkavat perääntyä.
  Veronica heittää kranaatin paljain varpaillaan. Hän murskasi sotilaat ja huusi:
  - Rakkaus on elämä!
  Victoria teki hyvin kohdistetun käännöksen. Hän katkaisi vastustajat. Ja heitti kranaatin paljain jaloin.
  Ja sitten hän siristi:
  - Isänmaamme on ylistetty!
  Tässä Juliana on erittäin kaunis tyttö ja kenraalin vaimo, kun hän ottaa ja laukaisee kranaatin ja koukuttaa:
  - Genius Express!
  Ja sitten punatukkainen Anna. Tyttö on niin siisti ja poikkeuksellinen. Murskasi kiinalaiset, liotti ne. Ja kranaatti lensi ylös paljain jaloin. Ja hajallaan olevia vastustajia.
  Sitten hän siristi:
  - Tsaari Nikolai II:n pyhä Venäjä!
  Ja sitten korjasin sen:
  - Tarkemmin sanottuna, tsaari Leonidas!
  Ja tyttö silmäilee safiirisilmillään. Ja paljasti hampaat.
  Ja sitten olympialaiset: sankarityttö laukaisee koko joukon kranaatteja paljain jaloin.
  Ja levisi kaikkiin suuntiin joen verta Maon joukkojen kanssa.
  Loppujen lopuksi pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä shortseissa on hyökkäyksen eturintamassa ja tyrmää kiinalaiset.
  Tytöt ampuvat erittäin tarkasti, mutta he eivät kärsi tappioita. Kun tyttö on alasti ja hänellä on vain pikkuhousut, hän on käytännössä haavoittumaton. Ja siihen on erittäin vaikea saada kiinni.
  Joten kiinalaiset eivät lyö tyttöjä, eivät kuorella, luodilla tai sirpaleella. Mitä sitten? Taistelu on taistelua!
  Veronica ampuu itsensä. Se iskee vihollista, heittää kranaatin paljain jaloin ja siristaa:
  - Siitä tulee erittäin siisti peli!
  Ja Victoria on soturi-komentaja. Kun hän ravistaa paljastunutta rintaansa ja säteilee salaman vaikutelmaa helakanpunaisilla nänneillä. Ja sitten paljas jalka heittää kranaatin.
  Rikoi vastustajien rivejä.
  Tyttö huutaa keuhkoihinsa:
  - Olen supertyttö!
  Ja paljastaa hampaansa.
  Ja sitten Julian. Myös harvinaisen kaunis tyttö. Kuinka paukutti kiinalaisia. Tarkemmin sanottuna eivät kiinalaiset, vaan Maon joukot, jotka muuten ovat sodassa Venäjän, tarkemmin sanoen Neuvostoliiton, kanssa.
  Ja valtaistuimella on tsaari Leonid Brežnev, kuten häntä kutsutaan, Iljitš II, josta tuli Neuvostoliiton keisari. Ja on hienoa olla samaa mieltä. Ja Pohjois-Kiina, Mongolia, Pohjois-Korea, jo venäläiset liittolaiset ovat myös Mao-imperiumin hyökkäyksen kohteena.
  Yuliana heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Olkoon Leonid Venäjällä - valoa!
  Hän räpäytti safiirisilmiä.
  Ja sitten Anna, punatukkainen peto, taistelee. Ja hän myös ampuu erittäin hyvin.
  Ja hampaat paljastaen hän sanoo:
  - Olkoon planeetalla kuninkaallinen paratiisi!
  Ja Olympias lanseerasi sitruunan paljaalla jalalla. Hajallaan vastustajat ja vinkuivat:
  - Kunnia tsaarille ja isänmaalle ja kommunistiselle puolueelle!
  Kiinalaiset panssarivaunut ja jalkaväki pystyivät valloittamaan Amurin mutkan ja kääntyivät luoteeseen jatkaen liikkumista jokea pitkin. Kiinan eteneminen oli suhteellisen onnistunut.
  Jo rintaman kokoonpano oli heidän edunsa, ja puna-armeijan vahvistuksia oli vaikea siirtää kiinalaisten pommien alle.
  Mutta Neuvostoliitto oli teknisesti vahvempi kuin lukematon Maon armeija, joka mobilisoi jopa 12-vuotiaat pojat armeijaan.
  Lisäksi Saksan demokraattisen tasavallan levykoneet, jotka ovat täysin haavoittumattomia, osoittautuivat erittäin tehokkaaksi aseeksi ja löivät kiinalaisia autoja laminaarisuihkulla.
  Se oli erityisen tehokas lentävien lautasten valtavan nopeuden vuoksi. Joka voisi saavuttaa melkein minkä tahansa kiinalaisen lentokoneen.
  Kauniit tytöt Gertrude ja Eva metsästivät kiinalaisia autoja sellaisella levykkeellä.
  Erityisesti he hyökkäsivät kahteen Neuvostoliiton hävittäjistä MIG-15-lisenssillä kopioituihin hävittäjiin ja kirjaimellisesti litistettiin niitä.
  Nämä ovat tyttöjä, he eivät seiso sivussa.
  Gertrude painoi joystickin nappia paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Saksalaiset jumalat ovat maailman mahtavimpia!
  Eve hallitsi myös ohjaussauvaa paljain varpaillaan ja karjui hampaat paljastaen:
  Kastellaan kaikki viholliset vessassa!
  Tyttö on edelleen asia. Tässä otin esimerkiksi pioneerin. Hän repi pois pojan vaatteet ja kiinnitti ne haapaan langalla. Sitten hän alkoi polttaa kiinalaisen pioneerin ruumista kuumalla pokerilla pelissä. Alkoi vatsasta, sitten siirtyi rintaan. Ei sivuuttanut pojan pyöreitä korkokenkiä.
  Kun pokeri jäähtyi, tyttö lämmitti sen uudelleen, ja Gertrude oksensi oksia.
  Sitten he vaihtuivat, ja hänen kumppaninsa paistoi pioneerin. Blondi terminaattori Gertrude poltti myös pojan posket. Lyhyesti sanottuna kiinalaiselle pioneerille ei jäänyt ainuttakaan kokonaista ihokaistaletta.
  Sitten he ottivat ja sytyttivät suuren tulen, pippuroivat pojan, suolasivat sen ja alkoivat syödä.
  Liha on mehukasta, vähärasvaista.
  Eeva söi poikaa, huomautti:
  - Et saa ylimääräisiä kaloreita sellaisella ruoalla.
  Gertrude nuoleen sormiaan myöntyi:
  Kyllä, se on laadukasta lihaa. Poika on laiha, karkea, laiha. Tätä on kiva syödä.
  Tytöt söivät mielellään kiinalaisen pioneerin. Kaksi muuta saksalaista lähestyi. Liity juhlaan. Kirjaimellinen kannibalismi. Ja niin maukasta, mausteella syödä poika Kiinasta.
  Yksi saksalaisnaisista, Frida, huomautti:
  - Me jotenkin keitimme raskaana olevan naisen. Ja sitten he söivät vauvan kohdussa. Se on niin herkullista!
  Ja tytöt purskahtivat nauruun. Kidutus ja kannibalismi on siistiä!
  He yksinkertaisesti, ilman ennakkoluuloja, katkaisivat jotain kiinalaiselle pojalle ja purivat kukin pienen palan.
  Sen jälkeen soturit joivat myös viiniä - sekoitettuna lentoalkoholiin. He söivät mehukasta lihaa.
  Sitten soturit tanssivat vähän. Sitten tuli vielä muutama kaunokainen samoissa pikkuhousuissa. He alkoivat syödä poikaa. He leikkasivat hänen pienen sydämensä useiksi paloiksi. Ja he söivät myös.
  Sitten he ottivat sen ja juoksivat paljain jaloin hiilellä. He hyppäsivät, he hyppäsivät. Sitten he ryntäsivät lähimpään kohtaan. Siellä he hyökkäsivät miesten kimppuun ja parittelivat heidän kanssaan kuin eläimet. Ja se oli hienoa.
  Naaraat ovat niin aggressiivisia.
  Ja nyt kaksi tyttöä jahtaa kiinalaisia lentokoneita. He rampaavat Tu-4:ää, mikä saa sen vatsassa olevat pommit räjähtämään. Ja kaikki eivät lakkaa nauramasta. Ihania tyttöjä.
  Ja kuinka he painavat paljain sormin joystickin painikkeita. Niin viehättäviä kaunokaisia. Heillä on vihan voima ja intohimon liekki. Ja alasti tytöt antavat luottamusta voittoon.
  Pahat tytöt todella ampuvat alas kiinalaisia lentokoneita.
  Gertrude kysyi Eveltä hymyillen:
  - Luuletko, että Raamattu on Jumalan sanaa?
  Tyttö vastasi nauraen:
  - Ei!
  Gertrude kysyi ilmeisen hämmästyneenä:
  - Ja miksi?
  Eve sanoi painokkaasti:
  - Koska taivas on kiinteä! Kuin peili!
  Ja tytöt nauroivat. Se näytti erittäin hauskalta. Ammuttiin alas vielä pari kiinalaista konetta.
  Gertrude huomautti loogisesti:
  Mutta silti, Jumala on olemassa!
  Eva suostui:
  - Siellä on Adolf Hitler ja hänen profeettansa!
  Ja taas soturit purskahtivat nauruun. Ne ovat niin hauskoja eivätkä edes tyhmiä.
  Ja he rakastavat tappelua. Ja raiskaa myös miehiä. Tämä on heidän mottonsa....
  Gertrude ampui alas kiinalaisen koneen, vinkaisi:
  - Isänmaani! Tapan kaikki puolestasi!
  Eva vahvisti virnistettynä:
  - Minä myös!
  Ja kimaltelevat safiirisilmät. Nämä soturit ovat siistejä. Eikä ollenkaan tyhmä.
  Tai ehkä huono... Ja erittäin julma. Täällä he kiduttivat noin 30-vuotiasta naista ja hänen noin 12-vuotiasta poikaansa - ei edes pioneeria.
  He ripustivat molemmat telineeseen. Ja tuli sytytettiin paljain jalkojen alla. Lisäksi, jotta voit lievittää lämpöä, mutta sukulainen menee alas tuleen.
  Joko pojan kantapäät paistavat, sitten tytöt.
  Ja nainen loukkaantui sekä henkisesti että fyysisesti. Myös äidin rinnat sytytettiin tuleen.
  Kyllä, heitä kidutettiin ankarasti. Tytöt rakastavat tulta.
  Esimerkiksi pojat rakastavat kidutusta. Jopa täysin viattomia.
  Sytytä ne tuleen...
  Tai kastettuna happoon... Toinen tapa kiduttaa. Ruoski pioneeria kuumalla langalla ja voitele se sitten lannalla. Tämä on sekä tuskallista että nöyryyttävää.
  Pioneerit ripoteltiin myös corbitilla ja limellä. No, nämä pirulliset-terminaattoritytöt.
  Eva törmäsi kolmeen kiinalaiseen autoon ja huomautti:
  - Täällä me kidutamme ihmisiä... Ja se on siistiä!
  Gertrude sanoi hampaansa paljastaen:
  - Erityisen mukavaa on kiduttaa poikaa!
  Eva suostui:
  - Erittäin kiva! Mutta on myös hyvä kiduttaa tyttöä!
  Soturit olivat niin onnellisia täällä.
  Gertrude pudotti alas neljä kiinalaista konetta ja vinkaisi:
  - Ja se tulee olemaan meille hienoa!
  Ja hän näytti kieltään.
  Tytöt ovat yleensä niin kauniita ulkonäöltään ja raivostuneita sisältä. Yksi kaunokaisten käyttämistä kidutuksista oli. Täällä esimerkiksi ripustat pioneerin jaloistaan kattoon ja kiinnität ketjun hänen käsiinsä. Ja saat sähkön. Pioneerin on nostettava se ylös puristimen avulla. Jotta lihakset eivät katkea.
  Ja sitten ei ole tarpeeksi voimaa ja taas lyö virralla.
  Tytöt rakastivat myös poikien pyörittämistä. Ne hidastivat hieman liikettä, joten ne lyödään virralla. Erittäin vaikuttava.
  Eva kysyi itseltään:
  -Onko paholainen olemassa?
  Gertrude vastasi hymyillen:
  - Joka tapauksessa - paholainen - se olemme me!
  Ja molemmat varastivat kuten halusivat. Ja kasvot tulevat näkyviin.
  Ja molemmat varastivat kuten halusivat. Ja kasvot tulevat näkyviin.
  Lentävillä lautasilla kiinalaiset puidataan perusteellisesti. Tämä on kuitenkin vasta alkua. Taivaallinen valtakunta on vahva ja sillä on paljon sotilaita. Ja he kiipeävät kuin paholaiset haudoista.
  Anna kaataa toisen kiinalaisen auton taivaalla ja vilkuttaa ilmaan. He sanovat, ettet näytä vähältä, taivaallisen imperiumin soturit.
  Julian on tästä samaa mieltä. Katkaisee Maon osavaltion vanhentuneen koneen ja virnistelee, karjuu:
  - Isänmaa ja armeija ovat kaksi pilaria,
  Millä planeetta lepää...
  Suojelemme sinua rinnoillamme,
  Kaikki ihmiset laulavat armeijasi!
  Kiinalaiset jatkavat kiipeilyä ja kiipeilyä. Heillä on liikaa, tuolloin lähes miljardi asukasta, ja he voivat pommittaa Neuvostoliiton paikkoja ruumiilla. Ja he eivät tiedä epäilyksiä ja katumuksia. Ja ruumiiden määrällä ei ole heille väliä.
  Ne pyörivät kuin loputon lumivyöry.
  Tässä on konekivääri Natasha. He ampuvat eteneviä kiinalaisia. Hän leikkasi yhden rivin luoteilla. Sitten toinen... Kiinalaiset putoavat. Monet heistä ovat yleensä poikia, ja hyökkään paljain jaloin. He kuolevat hymy huulillaan. Mao Zedong aloitti julman sodan. Hän halusi mainetta ja levyjä. Ja miljoonia kiinalaisia sotilaita on jo kuollut. Ja kiivetä taisteluun yhä useampaan osaan.
  Natasha heittää kranaattia paljain varpaillaan ja siristaa:
  - Kunnia kommunismin maalle!
  Zoya, joka ampuu keltaisia sotureita, sanoo hymyillen:
  - Mutta Kiina on myös kommunistien hallitsema maa!
  Natasha vastasi:
  - Heillä on vain karikatyyri kommunismista!
  Augustine, ampuessaan keltaisia sotilaita, huomautti loogisesti:
  - Ei tapauksen nimessä, vaan pohjimmiltaan!
  Ja punatukkainen tyttö heitti kranaatin paljain varpaillaan, tappava voima.
  Svetlana huomautti leikkaaessaan Maon joukkoja:
  - Kyllä, olemus on joskus tärkeämpi kuin virallinen nimi!
  Ja pari tusinaa kiinalaista kaatui hänen purkautuessaan.
  Natasha vahvisti ampumalla kiinalaisia:
  - Kyllä, se on oikein... Vain nyt, ei joskus, mutta aina!
  Tytöt nauroivat. He taistelivat heitä painostavaa laumaa vastaan. Kuten venäläiset soturit, jotka taistelivat Tšingis-kaanin lukemattoman armeijan kanssa. Ja todellakin Venäjä voitti.
  Zoya heitti jälleen kranaatin paljain varpaillaan. Hän repi sillä kymmenkunta kiinalaista sotilasta ja lauloi:
  Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa,
  Näemme maamme tulevaisuuden...
  Murskaamme pahan fasismin joukot jauheeksi,
  Päihitä loputtoman lauman virrat!
  Augustine ampui kiinalaisia ja tappoi heitä kymmeniä, jopa satoja, huomautti hymyillen:
  - Parempi ei rajaton, vaan rajaton lauma!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, se on luultavasti paljon parempi!
  Tytöt taistelivat sankarillisesti, ja heidän tahtonsa on nyrkkiin.
  Ja murskaava voima on paljaissa varpaissa. Ja heissä niin paljon taistelun intohimoa.
  Elizabeth tankissa taistelee kuin hirviö.
  Tyttö ampuu ja painaa paljaita sormiaan joystickin painikkeilla, sanoo:
  - Neuvostoliiton suuruus on kanssamme!
  Catherine, ampuessaan kiinalaisia, toteaa:
  - Olemme täällä kuin Stalinin haukat!
  Elena, ammunta, totesi:
  - Leonid Ilyich ei ole edelleenkään sama!
  Catherine löi kiinalaisen tankin ja naurahti:
  - Fedot, mutta ei se!
  Elena ampui konekivääripurskauksen, leikkaa Maon osavaltion etenevän jalkaväen ja vinkaisi:
  - Meidän lautamme on huipulla!
  Eufrasia korjattu:
  - Älä hallitse, vaan taistelu!
  Elizabeth ampui ammuksen erittäin tarkasti ja huomautti:
  Voitamme silti!
  Ja tytöt lauloivat yhteen ääneen:
  Mutta vahvempaa venäläistä henkeä ei ole olemassa
  Omamme raunioista heräämme henkiin....
  Valon soturi tartu miekkaan pian
  Pysytään ja voitetaan taas!
  
  Avasimme planeetan kansoille,
  Polku avaruuteen, tuntemattomiin maailmoihin...
  Sankariteot lauletaan,
  Pyyhi kuoleman arpi ikuisesti!
  Myös DDR:n tytöt taistelivat sankarillisesti.
  Gerda ja Charlotte kuumassa tankissa, täysin alasti shortseissaan, taistelivat. Kiinan tankit hyökkäsivät vastahyökkäykseen.
  Gerda ampui kiinalaista autoa ja rikkoi panssarin. Hän otti sen ja lauloi:
  - Olen paholaisen tytär!
  Charlotte mursi Neuvostoliiton T-54:stä kopioidun suojan, mutta kiinalaisten miehistössä, ja lisäsi:
  - Voin voittaa kaiken!
  Saksalainen korkeapainetykki on erittäin tehokas ase. Se pystyy tunkeutumaan erittäin pitkältä etäisyydeltä ja ylittää kiinalaisen 100 mm:n T-54:ssä. Lisäksi venäläiset autot eivät läpäise uusinta saksalaista KAG-50 U:ta missään kulmassa. Vain raskaimmista malleista Isa voi aiheuttaa ongelmia Fritzille. Tosiasia kuitenkin on, että tällaisia kiinalaisia Issejä on hyvin vähän, ja kone on T-54. Ja sitä vastaan ei voi väittää.
  Gerda painaa joystickin painikkeita siroilla jaloillaan paljain sormin. Lyö kiinalaista autoa kaukaa ja vinkkaa:
  - Olen kuningas tuo Superman!
  Ja soturilla on pitkä, vaaleanpunainen kieli.
  Charlotte ampuu myös. Ja erittäin osuva. Ja ampuu itsensä suuren pantterin raivolla.
  Ja hän painaa myös joystickin nappia paljain varpaillaan.
  Ja viheltää itselleen:
  - Olen suuri superluokan taistelija!
  Lisäksi Gerda ampuu jo. Kylmäverinen blondi. Vaikka nainen itse on temperamenttinen. Hän esimerkiksi ristiinnaulitti kiinalaisen komsomolin jäsenen mäntypuuhun. Hän itse löi nauloja käsiinsä ja jalkoihinsa. Hän sytytti tuleen paljaaseen rintaansa ja mursi sitten varpaansa punakuumilla pihdeillä.
  Ja nyt Gerda karjuu:
  - Olemme valkoisia susia emmekä tunne armoa ketään kohtaan!
  Ja jälleen kerran, kaunotar ampuu erittäin tarkasti. Ja lyö vihollista. Niin ihana blondi. Pian hän ei tee sitä. Jälleen kiinalainen auto murtautui läpi kaukaa. Pystyy lyömään. Eikä kaksisataa millimetriä panssaria estä häntä.
  Charlotte myös ampuu ja vinkua:
  - Olen korkea kuningas! Rikon teidät kaikki!
  Ja paljain varpain hän painaa joystickin painiketta. Punatukkainen paholainen kidutti eilen kiinalaista pioneeria. Hän löi poikaa nokkoskimpuilla. Sitten ripotin rakkuloita suolalla. Sitten hän toi sytyttimen esiin. Punaiset liekit saalistuseläin nuoli lapsen kantapäätä. Tässä on punapää! Kuinka inhottava hän on. Vain helvetin pieni eläin, joka kiusaa kaikkia ilman sääliä ja heikkoutta!
  Kiinan joukot hiipivät sisään, ikään kuin Krakatoa-tulivuoresta olisi vuotanut raju laavavirta.
  Natasha yritti kirjoittaa muistelmia. Ja se oli hänelle mielenkiintoista ja hauskaa. Sota on nyt toista vuottaan ja siitä on tullut historiaa. Ja tämä on vakavaa.
  Mutta myös Suuri isänmaallinen sota oli pitkä ja vaikea. Ja siinä tytöt juoksivat myös paljain jaloin.
  Ja kuinka hyvä olisikaan, jos tätä sotaa ei olisi olemassa. No, sanotaanpa, että Hitler jatkoi taistelua lännessä... Ja mikä tärkeintä, ilman suurta menestystä. Vaikka Afrikan ja Aasian valloitus Intiaan asti ei ole ongelma saksalaisille. Neuvostoliittoon hyökkäämään määrätyistä 150 divisioonasta puolet riittäisi valloittamaan kaikki brittiläiset siirtomaat.
  mutta kaksi lasta maaplaneetalta seurasi häntä.
  Natasha ja hänen tiiminsä saivat huomionsa kirjoittamasta toisesta kiinalaisen jalkaväen hyökkäyksestä. Maon joukkoja ei ajanut vain omat, vaan myös rahasta palkatut afrikkalaiset ja arabit taisteluun. Tapahtui julma ryöstö.
  Soturit johtavat itsensä tuleen. He ovat kylmäverisiä ja laskevia.
  Natasha heitti kranaatin paljain varpaillaan. Palkkasoturit hajallaan kaikkiin suuntiin.
  Natasha sihisi:
  - Kaikki mahdoton voi toteutua kanssamme!
  Myös Zoya, paljain varpaineen, päästi sisään sitruunan. Hän hajotti kiinalaisia ja huusi:
  - Kyllä, isänmaani on pyhin!
  Ja tyttö nyökkäsi.
  Ja sitten tulinen Augustinus antautui kiinalaisille paljain jaloin. Hajauttaa ne eri ja hyvin kaukaisiin suuntiin. Ja visertää:
  - Minä olen kuoleman tieto!
  Ja Svetlana lähetti kranaatin paljaalla kantapäällään. Kiinalaiset lentävät joka suuntaan. He hukkuvat ilman toivoa pienimmistäkin pelastuksista. Ja kuinka suloisia tytöt ovatkaan.
  Svetlana kääntyi ja lauloi:
  - Tässä on uusi taisteluni! Menen kanssasi!
  Täällä voimakas kiinalainen tankki kiipeää raunioiden läpi. Tässä tapauksessa MAG-100. Sellaista hirviötä ei ole niin helppo murtaa. Mutta venäläiset tytöt ovat valmiita sellaiseen taisteluun.
  Ja erittäin osuvasti he lyövät sinkokasta. Kiinalaisilla oli tynnyri, joten he ottivat sen ja rypisivät sen. Se on yleensä upea.
  Natasha murisi aggressiivisesti:
  - Olkoon taivas maan päällä!
  Ja taas hänen paljas jalkansa heittama kranaatti lentää. Tämä tuhoamisen tappava lahja.
  Ja sitten Zoya ottaa ja puskee kiinalaiset. Kuinka hän heitti ja murskasi niitä. Ja erittäin sotamainen.
  Ja paljain varpain, kuinka kynsi granaattiomenia. Ja kiinalaiset saavat sen sarviin.
  Ja Augustine iskee myös Maon joukkoja. Ja hänen paljas kantapäänsä, kuten aina, on liiketoiminnassa.
  Hän hajotti kiinalaisia kuin torakoita kulmiin. Ja hän huusi:
  - Olen punapää!
  Ja sitten myös Svetlana, kun hän ottaa sen ja lyö Taivaallisen Imperiumin joukot. Se murenee veriseksi jauhelihaksi ja vinkua villisti raivosta:
  - Olen armoton tyttö!
  Natasha antaa vuoron. Paljaalla jalalla heitetty kranaatti lentää. Ampuu kiinalaiset alas ja hajottaa vastustajat.
  Sitten hän karjuu korviakuulentavasti:
  - Olen blondi, joka tuhoaa kaikki!
  Zoya huomautti myös hyvin omaperäisellä tavalla leikkaaen kiinalaisia:
  - Ja hunajablondit ovat siistejä.
  Ja kranaatti lentää paljaalta jalalta ja murskaa kaikki.
  Ja sitten Augustine ampuu. Ja erittäin tarkka. Kaataa kiinalaisen ja siristaa keuhkoihinsa:
  - Olen supertyttö.
  Ja jalkojen paljaat varpaat heittävät myös erittäin osuvasti kranaattia.
  Joten Svetlana lanseeraa asunsa. Revi kiinalaiset palasiksi tällä linjalla. Ja siristi:
  - Olen pyhän isänmaan lippu!
  Ja taas sitruunaa heitetään paljaalla jalalla.
  Tytöt taistelevat kovasti. He taistelevat kuin todelliset sankarit. Ne ovat täynnä voittamattomuutta.
  Natashka ampuu itsensä ja täyttää palkkasoturiarmeijan lyijyllä. Eikä hän pelkää tankkeja tai ohjuksia.
  Vaikka ballistiset taistelukärjet lentävät täällä. Kyllä, niin raivoissaan ja epätoivoisena, kykenee kaikkeen!
  Ja kranaatti lentää paljaalta jalalta. Ja sen mukana tuho ja tuhoutuminen.
  Zoya antaa myös vuoronsa. Leikkaa Mao-imperiumin soturit. Hän paljastaa hampaansa, jotka ovat helmien väriset, ja nauraa:
  - Minulla on nainen, joka voi hyvin!
  Ja hänen hampaiden virnistys on yksinkertaisesti tappava.
  Ja Augustinus myös tuhoaa vihollisen. Ja leikkaa ilman ongelmia. Ja paljaat sormet laukaisevat uuden kranaatin.
  Ja tyttö nauraa:
  - Syön teidät kaikki!
  Ja sitten Svetlana ampuu epätoivoisesti. Ja se on erittäin energinen. Leikattu vastustajat. Ja erittäin hyvin kohdistettu kranaatti, jossa oli tappava täyte, laukaistiin paljain jaloin.
  Tyttö huutaa:
  - Fasistit Kiinan lohikäärmeen kuolema!
  Ja taas hymy. Neljä tyttöä ei ilmeisesti koskaan anna periksi.
  Toisinaan Puna-armeija siirtyy vastahyökkäykseen. Taistelee rohkeasti ja rohkeasti DDR:n naissotureita vastaan
  Erityisesti Gerd ja Charlotte jätettiin sulkemaan kattila Kiinan joukkojen yli - vain kaksikymmentä kilometriä.
  Ja tytöt ampuvat itsensä... He ovat uskomattomia ja hyvin lihaksikkaita. Heidän ruumiinsa on yksinkertaisesti ylivoimaista innostusta ja voimaa.
  Mutta sielut ovat mustia... Kuin hiili tai vielä pahempaa.
  Tässä esimerkiksi Gerda otti ja keksi uuden kidutuksen. Neljä kiinalaista poikaa sidottiin langalla teräspiikkaan ja liitettiin generaattoriin. Mitä nopeammin pyörä pyörii, sitä heikommin virta osuu. Ja mitä hitaampi, sitä vahvempi.
  Väkivaltaista käytöstä Gerdassa. Pojat juoksevat hien kylminä työntäen pyörää.
  Ja saksalaiset tytöt korista heittelevät hiiltä paljain jalkojensa alle. Väkivaltainen käytös tytöillä - älä sano mitään. Erittäin julmaa myös.
  Gerda itse kuitenkin rakastaa juosta kuumalla hiilellä.
  Täällä hän ampui kiinalaiseen panssarivaunuun, kaatoi tornin ja sanoi lihansyöjänä virnistellen Charlottelle:
  - Tässä on kaimani "Lumikuningatar"-sissystä.
  Charlotte naurahti. Hän löi myös kiinalaista tankkia ja kysyi:
  - Ja miksi?
  Blondi terminaattori vastasi:
  - Hän pyysi vaunua ja kenkäparia, jotta hän lähtisi jälleen etsimään veljeään Kaia ympäri maailmaa. Mitä vikaa paljain jaloin kävelemisessä on?
  Charlotte löi jälleen Neuvostoliiton panssarivaunuja ja vastasi:
  - Se on oikein! Tyttö oli jo tottunut kävelemään paljain jaloin ja kevyessä Euroopan pakkasessa. Olisi voinut selviytyä siirtymäkaudesta. Hän käveli paljain jaloin lumessa eikä koskaan aivastanut!
  Gerda nauroi ja huomautti:
  - Kyllä, ja hän käveli paljain jaloin melko pitkään, koska hän kiersi puolet maailmaa. Ei kengät tytölle ovat suurta luksusta.
  Ja blondi nauroi. Talvella he tekivät tällaisia kokeita. He ajoivat paljain jaloin ja melkein alasti, poika ja tyttö pakkasen läpi. Ensimmäiset kymmenen minuuttia ja lämpimään kotiin. Sitten kaksikymmentä minuuttia ja viisi lepää lämmössä. Ja sitten puoli tuntia ja sitten tunti. Ja niin koko yön.
  Lasten jalat ovat turvonneet kylmästä. Mutta kaverit ovat melko kovia, he tottivat kenkiin vain kylmällä säällä.
  Ja sitten paljasjalkaiset pioneerit ajettiin hiilen yli. Vaikka lasten kantapäät ovat karheutuneet, ne ovat elossa ja palaneet normaalisti. Mitä vangeille seuraavaksi tapahtui, Gerda ei muistanut. Hän meni taistelemaan. Joka tapauksessa he neljä eivät olleet laittaneet kenkiään jalkaan 41 vuoden jälkeen, jolloin he alkoivat taistella autiomaassa, Rommelin armeijassa. Nämä ovat siisteimpiä tyttöjä.
  Tässä Natasha joutui keskeyttämään. Hänellä on ongelmia katon yläpuolella.
  Kiinalaiset hyökkäävät jälleen. Tytöt kohtaavat Maon soturit hyvin kohdistetuilla laukauksilla, jotka tyrmäävät vastustajat.
  Ja he heittävät kranaatteja paljain jaloin.
  Soturit ovat kuitenkin keksineet jotain muuta. Täällä he otettiin esimerkiksi ja kytkettiin sähköt. Ja he löivät kiinalaisia sähköpurkauksilla. Ja tytöillä itsellään paistettiin kantapäänsä.
  Tyttöjen kantapäät ovat niin pyöreät, vaaleanpunaiset, erittäin miellyttäviä katsella ja koskettaa.
  Kiinalaiset ja ulkomaiset palkkasoturiosastot olivat niin peloissaan, että he vetäytyivät...
  Natasha nuolee huuliaan ja huomautti:
  - Luojan kiitos Svarog!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Tämä on todella suuri Jumala! Mutta Jeesus on myös suuri Jumala! Tulevaisuus on siis meidän!
  Ja tytöt silmäilevät toisilleen.
  Augustine paljasti hampaansa ja ehdotti:
  - Otetaanko jotain juotavaa? Esimerkiksi hyvä viini, joka vaahtoaa hiivalla!
  Svetlana pohti innostuneesti:
  - Se siitä! Viiniä mausteilla! Se polttaa rasvaa niin hyvin!
  Natasha nauroi.
  Meillä ei ole rasvaa! Olemme yleensä sotureita, joilla on valettu teräs!
  Zoya huudahti:
  - Silloin voitto tulee varmasti meille!
  Augustinus suostui tähän sataprosenttisesti:
  - Olemme varmasti onnekkaita! Vaikka sota on jatkunut jo viidestoista kuukautta!
  Natasha pyöräytti silmiään ja huusi:
  - Se on kauhua!
  Ja tytöt ylittivät itsensä synkronisesti.
  Ja tämä tapahtui muualla.
  Naissoturit taistelivat kiinalaisten ylivoimaisten joukkojen etenemistä vastaan. Natasha, kuten aina, on kärjessä.
  Tässä Natashan täytyi taas pysähtyä. He kiipesivät jälleen, kuin rupikonna vääntelemään kiinalaisia. Tytöt kohtasivat heidät voimakkain iskuin.
  Tarkoilla ja hyvin kohdistetuilla laukauksilla kiinalaiset pyyhkäistiin pois ja sitten myös kranaateilla paljain jaloin.
  Tytöt taistelivat kiivaasti.
  Mutta taistelu oli erittäin kovaa. Yhdeltä pioneereista räjäytettiin pää irti. Mutta Natashka suuteli poikaa huulille ja huusi:
  - Olet Iriassa Rodin sydämessä!
  Ja taas kuinka hän heittää kranaattia paljain jaloin. Kiinan tankki kaatuu. Ja hänen rullansa pyörivät peloissaan, helistimen ja metallin kanssa.
  Kaikki menee erittäin hyvin.
  Tytöt, nämä ovat erinomaisia urheilijoita ja sotureita. Jos he jo taistelevat, mikään ei ole verrattavissa heihin.
  Zoya heittää myös kranaatin paljain jaloin ja sanoo:
  - Valkoinen Venäjä ei taipu kiinalaisten alle!
  Myös Augustine ampuu ja sanoi kiihkeästi:
  - Olen soturi, joka ei koskaan taipu! Eikä edes salakavala Saatana kallista pyhää Venäjää!
  Ja tulisen soturin paljaat hampaat kimaltelevat kuin suuret helmet.
  Ja Svetlana myös ampuu. Se pyyhkäisee pois kiinalaiset ja paljastaa yhtä suuret ja aggressiiviset hampaansa:
  - En alistu maolaisuuteen! Kunnia kommunistiselle Venäjälle!
  Ja kaikki neljä tyttöä huutavat kuorossa:
  - Kunnia Venäjän demiurgien jumalien uudelle järjestykselle!
  Ja paljain jaloin he heittävät tappavia panoksia! Ja se on hienoa!
  Elokuu 1970 ... Kiinalaiset pystyivät vihdoin yhdistämään etenevät lonkeronsa ja katkaisemaan ne Neuvostoliiton puna-armeijan osat, jotka sijaitsivat Amurin länsipuolella.
  Neuvostoliiton joukot taistelivat Maon joukkoja vastaan, jotka ovat nyt täydellisessä piirissä. Mutta he taistelivat erittäin rohkeasti.
  Kokonainen tyttöpataljoona torjui kiinalaisten hyökkäykset. Kauniit ja kaarevat soturit taistelivat mieluummin vain pikkuhousuissa.
  Ja tämä antoi heille upeita ominaisuuksia ja elinvoimaa. Ja kuinka viehättäviä sotureita ravistellessaan paljaita rintojaan. Ja rinnan nännit ovat niin helakanpunaisia ja kimaltelevia.
  Tytöt taistelevat ja torjuvat keltaihoisen jalkaväen hyökkäyksen. Kiinan armeijassa on paljon afrikkalaisia. Heitä ne pois kuin tykinruokaa. Ja intialaisia on paljon.
  Vaikka Intialla ei vain ollut aikaa vangita kiinalaisia, Aasian joukot toimittavat joitakin tämän kansan edustajia teurastettaviksi. Estääkseen heitä itsenäistymästä.
  Ja kiinalaiset edistyvät. Afrikkalaiset ja arabit hylätään... Taistelut kiehuvat kuin öljyssä mittasuhteiltaan valtavan tulen alla.
  Angelica on tulinen tyttö, ja pataljoonan komentaja heittää kranaattia paljain jaloin ja huutaa:
  - Ei askeltakaan taaksepäin!
  Malvina, kultahiuksinen tyttö, poimii:
  - Älä peräänny äläkä luovuta!
  Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin.
  Sitten tyttö ravistelee paljas rintaansa.
  Huutava ja upea Oksana, blondi terminaattori. Ja heittää sitruunan paljain varpain:
  - Emme päästä vihollista Stalingradiin!
  Angelica, pudistaen häntä alasti, sanoo täydellä rinnalla:
  - Emme tietenkään tee!
  Ja taas lentää paljain varpain heitetty kranaatti. Mikä hajottaa vastustajia.
  Ja sitten Akulina ampui sinkokaasta. Myös paljasjalkainen tyttö, jolla on vaaleat hiukset.
  Ja paljaalla kantapäällään hän lähettää kranaatin. Kuinka hajottaa kiinalaisia kaikkiin suuntiin.
  Tyttö sanoi:
  - Olkoon valo ja taivas!
  Oksana kääntyi ja sihisi leikkaaen keltanahkaisia taistelijoita:
  - Kyllä, Venäjä on kuuluisa!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Blondi on mielessäni. Kiinalaiset kiduttivat häntä kerran. He voitelivat tytön paljaat jalkapohjat öljyllä. Ja paritin pystytettiin kaukaa. Tuli melkein kosketti tytön öljystä kiiltäviä jalkoja.
  Oksana loukkaantui kovasti, mutta puristi hampaansa ja kesti. Kiinalaiset ampuivat sitä kaksikymmentä minuuttia. Ne jättivät rakkuloita pohjiin. Viikon ajan he menivät, ja kidutus jatkui taas.
  Oksanaa paistettiin parranajolla joka perjantai, ja maanantaina lyötiin häntä kumiletkuilla ja keskiviikkona johdettiin sähkövirta hänen kehonsa läpi. He kiduttivat minua kolme kertaa viikossa. Lisäksi melkein jättämättä jälkiä kehoon.
  Tyttö kesti näin neljä kuukautta, mutta ei sanonut mitään kiinalaisille. Sitten hänet lähetettiin kuolemanleirille. Mutta matkalla Oksana onnistui pakenemaan.
  Tietysti hänen vihansa Maon joukkoja kohtaan on suurta. Millaista kidutusta häntä vastaan käytettiin.
  Oksana heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Pyyhkäisi kiinalaisia kaikkiin suuntiin. Ja muistin.
  Kun tuli nuolee paljaita pohjia, tuntuu, että sinut upotetaan kiehuvaan veteen. Kipu on terävä ja pitkittynyt. Öljy ei polta ihoa, ja lämpöä säätelevät ammattimaiset teloittajat. Ja sattuu, sattuu paljon.
  Oksana yrittää tällä hetkellä kuvitella jotain abstraktia.
  Ihan kuin hän olisi prinsessa. Ja hänet vangittiin. Ja johtaa teloitukseen. Tietysti lumessa pitää kävellä paljain jaloin. Ja korkokengät leivotaan.
  Mutta prinsessa kävelee pää pystyssä. Hän ei anna periksi eikä halua luovuttaa. Vaikka hänellä on vain yksi repeytynyt säkkiliina lantiolle asti. Ja hyvin muotoiltu runko on tuskin peitetty. Ja sadat miehet ja pojat katsovat häntä ja jopa näyttävät kieltään.
  Mutta paljasjalkainen prinsessa ei ole nolostunut. Hän menee itsekseen, kävelee ylpeänä rintakehä pöyhkeänä ja jopa laulaa;
  Maalattu tila musta synkkä valo,
  Ja näyttää siltä, että tähdet ovat himmentyneet kiertoradoillaan!
  Haluan rakkautta, vastauksena kuulen - ei,
  Rakastajien sydämet ovat särkyneet palasiksi!
  
  Pyydän sinua, prinssi, tule luokseni,
  Itkin kyyneleitä surustani!
  Katkaise kaikki ennakkoluulojen kahleet,
  Haluan sinun kertovan ihmisille totuuden!
  
  Rakkaus on tärkeämpää kuin velvollisuus ja kruunut,
  Jos se on sinulle välttämätöntä - petän isänmaan!
  Ja minä panen rakkaani valtaistuimelle,
  Loppujen lopuksi prinssi on minulle elämää kalliimpi!
  Ja sitten hän kiipeää puuportaita rakennustelineelle. Kylmän, polttavan lumen jälkeen hänen paljaat jalkansa kokevat autuutta koskettaessaan tammea.
  Valtava teloittaja punaisessa hupparissa teroittaa kirvestä. Terästerä hohtaa tammikuun pakkasauringossa. Kerjäläinen, paljasjalkainen prinsessa, lähestyy hitaasti leikkuupalkkaa.
  Pyöveli katsoo häntä ja pettymys luetaan hänen silmistään. Hän toivoi, että kissa saisi prinsessan runsaan mekon ja korut.
  Mutta kaikki elokuisen henkilön vaatteet, kengät ja korut revittiin irti hyökkäyksen aikana, jolloin ne laitettiin yhteiseen kasaan.
  Prinsessa halusi sitten tulla raiskatuksi. Mutta kuningas itse halusi kokeilla sitä. Ja tee hänestä jalkavaimosi. Mutta hän puri hyökkääjää niin ja siirsi niin tuskallisesti polvensa nivusiin, että tämä menetti kyvyn olla mies pitkäksi aikaa.
  Tästä syystä prinsessa olisi pitänyt teloittaa. Hän oli melkein sopeutunut kuolemaan toivoen löytävänsä onnen toisesta elämästä.
  Mutta se oli vielä aikaista.
  Herald luki syytteen. Tässä, mitä ei liitetty prinsessalle. Ja noituutta ja noituutta ja sivupoikien viettelyä ja murhia ja sotaan yllyttämistä. Vasta aivan lopussa hänelle esitettiin yritys kuningasta vastaan.
  Ja se on kylmä näin seisoen puolialasti kylmässä ja tuulessa. Ja haluan kaiken päättyvän pian.
  Hän kuitenkin toivoi turhaan, että hänen päänsä leikattaisiin irti. Tuomiossa todetaan, että prinsessa joutuu julkisen kidutuksen kohteeksi inhimillisen katkaisun sijaan. Ja he kiduttavat häntä, kunnes hän vanhenee.
  Kaksi aputeloittajaa hyppäsi prinsessan luo. He repäisivät hänen säkkikankaansa ja jättivät hänet täysin alasti. Sen jälkeen he vääntelivät hänen käsiään, vetivät hänet ylös telineeseen. Ne alkoivat nousta korkeammalle, ja prinsessan paljaat jalat puristettiin lohkoon. Päästä jyrkästi alas vääntämällä niveliä. Ja sitten ruoskat kaikkialta putosivat elolaisen ihmisen lihaksikkaalle vartalolle.
  Tyttö puristi hampaitaan kovemmin.
  Kyllä, Oksanalla on kehittynyt mielikuvitus. Hän voi kuvitella sen.
  Ja nyt hän heittää kranaattia paljain jaloin. Ja hän hajottaa kiinalaisia kaikkiin suuntiin repimällä heidän käsiään ja jalkojaan.
  Tytöllä on valtava kiihtyvyys ja laajuus.
  Ja loppujen lopuksi tyttöjen pataljoona paljain jaloin ja paljain rinnoin on huipulla!
  He eivät koskaan anna periksi ja taistelevat kuin kotkat.
  Elokuu kului kiinalaisten tykistöjen massiivisessa pommituksessa. Maon joukot yrittivät lopettaa Amurin takana olevat neuvostojoukot. Ja jopa kehittää hyökkäystä Kamtšatkan niemimaalla.
  Taistelut raivosivat, eivätkä punaiset soturit vetäytyneet. Ja jos kiinalaiset edistyivät, niin valtavien tappioiden kustannuksella. Toistaiseksi taistelut ovat kuitenkin käyneet enemmän kiinalaisten sanelussa. He etenivät eteenpäin, vaikkakin hitaasti. Habarovsk kaatui ja kiinalaiset ryömivät Kaukaa. He yrittivät hyökätä myös Keski-Aasian puolelta.
  Taistelut olivat täydessä vauhdissa Alma-Atan lähellä. Sielläkin naispataljoona taisteli Maon sotureita vastaan.
  Tytöt, jotka paljastavat lihaksikkaat vartalonsa, pukeutuivat vain pikkuhousuihin, heijastivat Kiinan imperiumin ylivoimaisia voimia.
  Soturi Xenia taistelee. Melkein täysin alasti. Ruskettuneet, paljaat polvet osuivat kiviin. Paljain jaloin tyttö heittää kranaatin ja tappaa kiinalaiset. Paljastaa hampaansa.
  Kääntyy, leikkaa Maon sotilasta ja sanoo:
  - Olen soturi, joka on aggressiosi yläpuolella!
  Viileä soturi Vladlena ampuu myös erittäin tarkasti.
  Kaunis tyttö, leikkaa kiinalaiset. Ja epätoivoisesti vastustaen soturi otti ja laukaisi sitruunan paljaalla jalallaan.
  Hän murskasi kiinalaiset revittyiksi lihapaloiksi.
  Sitten tyttö huusi:
  - Olen rohkea kaunotar!
  Xenia heittää myös kranaatin paljain jaloin. Ja saada kiinalaiset korvien alle.
  Tytöt ovat yleensä erinomaisia sotureita. He ovat niin kirkkaita ja raivokkaita. Heidän lihaksensa hohtavat jännityksestä.
  Täällä Alenka on tyttö, melkein täysin alasti. Myös paljaat varpaat heittävät tappavan, vahingollisen elementin. Kiinalaisia heitetään joka suuntaan.
  Tyttö virnistää ja nauraa korviaan aiheuttaen, näyttäen kieltään:
  - Olen tähti nimeltä Sun!
  Ja kaunotar silmäilee erittäin älykkäällä ilmeellä. Epätoivoinen kauneus ja ajatuksen ylevyys siinä.
  Xenia ei myöskään nuku. Heittää kranaatin paljain jaloin. Ja kuin polkupyörän kaatamat pullot, kuolleet kiinalaiset lentävät joka suuntaan.
  Ksenia on jo arvoltaan kapteeni.
  Hän muistaa kuinka Suvorov murskasi ottomaanit. Ei tavallinen tyttö. Kyllä, se oli sellaista, että Turkin ylivoimaiset joukot kukistettiin.
  Täällä taas lentää paljain jaloin heitetty kranaatti. Ja kiinalaiset kuolevat taas.
  Ottomaanien valtakunta ei kuitenkaan epäröinnin jälkeen ottanut Kolmannen valtakunnan puolta todellisessa historiassa. No, monet sadat tuhannet turkkilaiset eivät kuolleet tässä sodassa sen seurauksena. Toistaiseksi kiinalaiset ovat kyenneet valloittamaan vain muutaman kaupungin ja ympäröivät Alma-Atan. Mutta sitten puna-armeija pystyi vapauttamaan Kazakstanin pääkaupungin.
  Taisteluissa Neuvostoliiton panssarivaunut taistelevat suurimmaksi osaksi brittiläisten ja amerikkalaisten panssarivaunujen kanssa, jotka myytiin Kiinalle luotolla. No, myös kiinalainen vanhentunut.
  Täältä löytyy jopa lisensoitu T-34.
  Tässä on Ksenia, joka heittää osuvasti kranaattia paljain jaloin ja kaatoi sellaisen auton. Sitten hän mutisi:
  - Neuvostoliiton tekniikan nimissä!
  Vladlena antoi myös käänteen turkkilaisille. He heittivät kranaatin paljain jaloin tappaen kiinalaiset.
  Tytöt ovat hyvin röyhkeitä.
  Täällä Barbara ampuu sinkokasta kiinalaisella "Panther" -3 -lisenssillä. Tyttö on myös erittäin kaunis ja vain pikkuhousuissa.
  Erittäin seksikäs ja äänekäs näköinen.
  Sellaisena kauneusräjähdyksenä ruumisvuoret kasaantuvat kerralla. Tässä on tyttö.
  Todella terminaattori terminaattoreista.
  Ja sitten taas paljain sormin kuinka hän puristaa ja puskee. Kiinalaisilla on sata kertaa vaikeampaa kuin ennen. Ja tyttö jatkaa kiinalaisten ampumista ja puskemista.
  Kiinalaiset päättivät kostaa kaikista Venäjän kanssa menetetyistä sodista. Joten heidät lyödään.
  Tytöt polttavat itsensä ja polttavat.
  Paljasjalka Barbara, karjuu:
  - Eläköön loistava Stalin.
  Vaikka pihalla elokuussa 1970, Stalin oli kuollut jo yli seitsemäntoista vuotta. Kyllä, ilman Neuvostoliiton johtajaa kaikki vastarinta meni osittain pieleen. Ja sodan tuli leimahtaa isosti.
  Tässä on tyttö Marusya, erittäin iso ja terve, jolla on vaaleat hiukset. Hän otti sen ja lähetti paljain jaloin joukon kranaatteja. Hän ampui alas amerikkalaisen "Patonin", joka myytiin kiinalaisille luotolla. Ja siristi:
  - Kyllä, kommunismin Venäjälle!
  Ja hänen vaatteensa koostuvat vain pikkuhousuista. Siisti tyttö. Niin pirteä.
  Ja tässä on toinen tyttö Anastasia. Se heittää myös tappavan kranaatin, johon on ruuvattu räjähdyspakkaus. Ja he saavat voimakkaan iskun kiinalaisten kasvoihin.
  Anastasia siristaa ja pudistelee paljaita rintojaan:
  - Olen valon soturi!
  Ksenia laukaisee kranaatin paljain jaloin. Hän hakkaa kiinalaisia ja siristaa keuhkoihinsa:
  - Voitamme! Eikä koskaan luovuta!
  Alenka vahvistaa, heittäen myös kranaatin paljain jaloin:
  - Ei! Emme koskaan luovuta!
  Ja antaa jonon kiinalaisille.
  Vladlena leikkaa Maon sotureita ja sanoo:
  - Olemme Suvorovin loistokkaalla tiellä!
  Ja näyttää pitkän kielensä!
  Johtaa tulta ja Akulinaa. Upea blondi. Kuinka hän tuhoaa kiinalaiset. Sinä vain rakastut. Hän kirjoittelee itsekseen ja kirjoittelee.
  Ja silmää kiihkeästi.
  Tässä hänen paljas jalkansa heittää taas kranaattia. Ja tappaja lentää kiinalaisten yli. Ei anna heille mahdollisuutta.
  Angelicakaan, tämä punatukkainen paholainen ei peräänny. Ja myös erittäin tarkasti kaataa kiinalaisia sotilaita. Ja hänen paljas jalkansa toimii erittäin rakentavasti. Ja lyö verta kuin pölyä matoista.
  Ja sitten suurikaliiperinen tykistö astuu taisteluun. Ja puidaan kiinalaisia.
  Mutta tytöt pikkuhousuissa ovat mahtavia.
  Nicoletta taistelee myös. Tyttö on melkein alasti. Paljain jaloin ja erittäin kaunis. Hän myös taistelee kiivaasti. Ja tuhoaa kiinalaiset.
  Täällä hän luovutti kiinalaisten luotolla ostaman "Churchillin". Tyttö nauraa:
  - Olen ihana kaunotar! Vaikka aina paljain jaloin!
  Ja paljaalla kantapäällään hän heittää kranaattia.
  Ja sen jälkeen tyttö heittää jälleen tappavan kranaatin, villiä ja pirullista voimaa. Ja se iskee kovasti. Ja sitten tyttö laukaisi kranaatin hihnasta.
  Hän kaatoi vihollisen ja karjui:
  - Kunnia suurelle kommunismille...
  Ja nyt kiinalaiset ovat loppumassa. Ei pystynyt ottamaan Alma-Ataa ja täyttämään lähestymismahdollisuudet ruumiilla.
  Elokuu 1970. Kuumia tyttöjä ja tyhmiä ... kiinalaiset keskeyttivät hyökkäyksen väliaikaisesti. Puna-armeija ei myöskään ole innokas taistelemaan. Kiinan kanssa käydyn Suuren isänmaallisen sodan toisena vuonna tarvitset taukoja vihollisuuksien välillä hengähtääksesi ja rakentaaksesi uusia voimia.
  Koko ajan edes kiinalaiset, joiden väkiluku on samaan aikaan vertailukelpoinen: Afrikka, Eurooppa ja Lähi-itä, eivät riitä hyökkäämään.
  Mutta tauko on hyvin lyhyt ja Maon joukot ryntäävät taas eteenpäin.
  Veronica heittää kranaatin paljain jaloin. Sirottelee kiinalaisia ja vinkkaa:
  - Olkoon Venäjä kaiken yläpuolella!
  Victoria myös ampuu. Hän heittää kranaatin paljain jaloin ja vinkua keuhkoihinsa:
  - Olkoon tulevaisuuden maailma meidän!
  Lisäksi jo kaunis tyttö Juliana ampuu itsensä ilman seremoniaa.
  Ja hän myös heittää kranaatin paljain jaloin. Ja jopa Maon sotilaat olivat hajallaan.
  Tyttö huudahti:
  - Olen raivoisa tiikeri!
  Ja sitten myös Anna, kuin ampuisi. Ja paljain jaloin hän laukaisee kranaatin hyvin vinosti, rikkoen kuin lasi Maon armeijan yksiköitä.
  Ja sanoo:
  - Voiton psykologia! Kohtalon demokratia!
  Ja sitten Matryona laukaisee kokonaisen laatikon räjähteitä. Ja kuinka se räjäyttää kiinalaiset sotilaat. Ja huutaa:
  - Venäjälle avaruuden korkeuksissa!
  Kaksi muuta kaunista tyttöä ratsastaa Luna-2-kevytpanssarivaunulla. Hyvä auto kahdella konekiväärillä. Panssari ei ole liian paksu, mutta siihen mahtuu konekiväärit. Muoto on virtaviivainen. Tytöt Olga ja Zhenya istuvat sisällä, makuulla ja kirjoittelevat itsekseen kiinaksi.
  Ei huono auto - nopeus neljäkymmentä kilometriä tunnissa. Erinomainen läpäisevyys. Ja toukka.
  Tytöt täyttävät kiinalaiset sotilaat lyijyllä ja laulavat;
  Sinä, isä, olet valoisa kuukauden ajan,
  Että sinä et loista samalla tavalla
  Ei sama, ei sama
  Kaikki piiloudut pilvien taakse
  Olet uhkaavan pilven peitossa!
  Kuten meillä oli Pyhällä Venäjällä.
  Pyhällä Venäjällä, kivessä Moskovassa.
  Kreml oli loistavassa kaupungissa,
  Lähellä Ivana, lähellä Suurta,
  Arkangelin katedraalissa,
  Kuten oikealla kuorolla oli:
  Nuori jousiampuja seisoo kellon päällä,
  Seisoen kellon päällä, rukoillen Jumalaa,
  Hän itkee joen virratessa
  Itkee - kyyneleet virtaavat,
  Hän lyö berdyshia varrella,
  Berdysh varrella kostealla maalla:
  "Olet goy, äiti maa on kostea,
  Hajotat kaikkiin suuntiin
  Sinä avaudut, arkkulauta,
  Käänny ympäri, kultainen damasti!
  Nouse, nouse, ortodoksinen tsaari,
  Ortodoksinen tsaari Aleksei Mihailovitš!
  Katso perhettäsi
  Pyhälle Venäjälle, Äiti Moskovalle,
  Moskova-äiti, orpo!"
  Tytöt laulavat itsekseen ja murskaavat kiinalaisia. He kävelevät ruumiiden yli ja jättävät verisen jäljen toukkien kanssa. Tässä ovat tytöt. Myös tankin sisällä he ovat melkein alasti, samoissa shortseissa ja paljain jaloin. Mutta todella kauniita tyttöjä.
  Kaikki kiinalaiset joukot helmiäisivät kuin rupikonna kramppeissa. Ja urhoolliset neuvostojoukot niittivät heidät alas kuin viikate ruohoa. Ja niin he löivät, ikään kuin sirpeillä.
  Tässä on tuolloin maailman tehokkain Ilja Muromets-8 pommikone, joka lensi pommittamaan kiinalaisia. Maailman ensimmäinen lentokone, jossa on 14 moottoria. Kahdeksantoista konekivääriä ja kaksisataa tonnia pommeja. Tässä on auto.
  Ja myös tytön miehistössä. Ja melkein alasti, yhdessä uimapuvussa. Se on erittäin kaunis ja seksikäs.
  Ilja Muromets-8 pommikoneen soturimiehistön komentaja Valentina. Todella kaunis ja kurvikas blondi. On välttämätöntä, että auto hidastaa ja peittää kiinalaisen bunkkerin tarkalla pomminheitolla.
  Maon kiinalaiset sotilaat ovat vahvoja ja kurinalaisia. He ampuvat Venäjän Neuvostoliiton hirviötä. Mutta soturit iskevät vastauksena. Kahdeksantoista konekivääriä kirjaimellisesti pyyhkäisevät pois Kiinan jalkaväen. Kiinan armeijan repeytyneet sotilaat putoavat.
  Tulta johtamassa kultatukkainen Lada virnistää lihansyöjänä. Tyttö jopa riisui rintaliivit keskittyäkseen paremmin. Ja pudistaa paljas rintaansa. Vain upea kaunotar. Siinä on niin paljon hellyyttä ja tarkkuutta. Lada itse on laiha, mutta jäntevä, ja vyötärö on ohut, kuin ampiainen.
  Galina ampuu myös konekivääreillä kiinalaisia. Myös tyttö, sekä kaunis että kurvikas. Paljain jaloin hän painaa liipaimia. Ja naama on niin kaunis. Ei soturi, vaan supertyttö.
  Galina sanoo hymyillen:
  - Tsaari-pääsihteerin Leonid Iljitš Brežnevin isän kunniaksi!
  Aggressiivinen ja upea, lehtikultainen Lada vahvistaa:
  - Lakaisemme teidät kaikki Juudas vispilällä!
  Valentina painaa paljain jalkansa poljinta. Tonnin pommi putoaa kiinalaiseen bunkkeriin. Tämä on tappavaa voimaa. "Ilja Muromets" -8, kiihtyy niin, että sirpaleet eivät satuta itseään. Bunkkeri räjähtää ja nostaa savupatsaan.
  Tytöt huudahtavat yhteen ääneen:
  - Lyö! He antoivat sen kiinalaisille!
  Ja piiskaa iloisesti paljain jaloin. Kyllä, nämä ovat tyttöjä, jotka pystyvät voittamaan kiinalaiset - vaikka heitä onkin kokonainen miljardi! He taistelevat haaveillessaan maailmasta, jossa ihmiset eivät koskaan tapa ihmisiä.
  Yksi pääsihteeri Leonidin vahvoista toimista on naisten massiivinen rekrytointi armeijaan. Ja venäläinen nainen on maailman kauhein soturi! Eikö ole!?
  Täällä esimerkiksi Sokol-hävittäjällä lentäjä Alice ryntää. Niin kaunis tyttö, blondi ripaus punaista hiuksissaan. Hoikka tyttö, melkein alasti.
  Paljain jaloin painaa poljinta ja liikkuu. Ja sitten hän ampuu itsensä. Ampui alas kiinalaisen auton isokaliiperisella konekiväärillä. Saa hänet palamaan ja sanoo:
  - Olen syntynyt pyhään maahan, kuninkaalliseen palvelukseen! Tyttö on melko siisti ja siniverinen, husaarit!
  Ja kiihdyttää "Falconin" nopeutta. Ehkä venäläiset tai pikemminkin Neuvostoliiton lentokoneet ovat maailman parhaita.
  Ja jo edessä ilmestyi raskaampi ja edistyneempi tankki, jonka loi suuren Mendelejevin pojanpoika. Kone, jossa on kaksikymmentä pikatulikanuunaa ja kuusi konekivääriä. Ja tytöt hallitsevat myös tällaisen kolossin.
  Ja venäläinen, Neuvostoliiton panssarivaunu tulee, tuhoamaan saksalaiset. Lisäksi tehokkaalla dieselmoottorilla ja melko kelvollinen ja ketterä.
  Tytöt tankissa laulavat;
  Jumalan rakas Venäjämme,
  Antelias varakas ilme...
  No, monarkit ovat kauniimpia, kauniimpia -
  Isä tsaari Leonidas!
  Ja panssarivaunut murskaavat kiinalaisia sotilaita. Kirjaimellisesti suolet ryömivät jo ulos ja verivirrat virtaavat toukista.
  Panssarin komentaja Tatjana Krupskaja sanoo:
  - Kyllä, me voitamme Venäjälle!
  Muuten, tyttö on ruhtinasperheestä, mutta hän taistelee pikkuhousuissa yksin. Mutta niin suloinen. Hänellä on suuri sisäinen voima.
  Tyttö painaa poljinta paljain jaloin ja sanoo hampaat paljastaen ja nauraen.
  - Sinä olet suurin tsaari Leonid Iljitš!
  Ja soturit ovat varmoja, että he saapuvat Pekingiin sellaisella tankilla. Ja kaikkien sotureiden ja sotureiden luottamus vahvistuu.
  Natasha innostuneena alkoi säveltää ja laulaa. Muut tytöt hurrasivat;
  Jotta pyhä Venäjä taistelee meidän osaamme,
  Olemme tyttöjä jättiläissydämillä...
  Neuvostomaan fasisti haluttiin
  Mutta Rodin kanssa olemme aina yhtenäisiä taistelijoita!
  
  Olkoon Venäjämme ikuisessa kunniassa,
  Tšingis-kaanin laumat eivät valloita meitä...
  Taistele isänmaan puolesta äläkä pelkää,
  Murskaamme kaikki uskottomat!
  
  Väkivaltaiset kiinalaiset eivät voi taivuttaa meitä sarveksi,
  Usko minua, kukaan ei voita Venäjää ...
  Loppujen lopuksi Jeesus, Korkein Jumala, on kanssamme,
  Ja älä puhu hölynpölyä Maon kanssa!
  
  Kaikki tietävät, että Isänmaa on meille annettu,
  Raivokkaisiin voittoihin pimeyttä tuntematta...
  Kauhea Saatana paljasti hampaansa,
  Paita veressä!
  
  Komsomolin jäsenelle ei ole sanaa pelkuri,
  Tytöille esteet eivät ole merkittäviä ...
  Valkoinen Jumala auttaa meitä Jeesus,
  Kuolemattomuus on korkein palkinto!
  
  Taistelimme hyvin rohkeasti Moskovan lähellä,
  Kiinalaiset pakottavat uskomattoman sauvan...
  Taisteli puolialasti paljain jaloin
  Ja uskon, että voitto varmasti odottaa!
  
  Venäläisten soturien suuruus elää,
  Ja hän ei koskaan anna periksi kiinalaisille ...
  Lähetämme armeijan raivoissaan kustannuksella,
  Mikä ei noussut kovin likainen roskat!
  
  Kyllä, Mao, olet ovela ja ovela,
  Pystyy jopa valtaamaan puolet maailmasta...
  Mutta Brežnev on myös urhoollinen kotka,
  Älä tee itsestäsi idolia!
  Ei komsomolin jäseniä, älkää perääntykö,
  He eivät edes pelkää pakkasta...
  Ja armeija muuttuu pian peliksi,
  Onhan venäläiset aina kyenneet taistelemaan!
  
  Venäjä on rakkauden isänmaa,
  Ja tekee kommunismin lahjaksi...
  Luokitusta ei tarvitse rakentaa verelle
  Häpeämättömän revansismin virneellä!
  
  Kyllä, Mao haluaa ottaa meidät kurkusta,
  Ja kallista Venäjää koko rakennustelineen yli...
  Mutta taistelemme kiivaasti viidestä
  Onhan Brežnev kanssamme viitta ja hattu!
  
  Hän on suuri soturi, kaikki tietävät
  Ja komsomolin jäsenet ovat aina paljain jaloin...
  Ja siirretään ruorimies partaa pitkin,
  Punosemme palavat kirkkaassa lämmössä!
  
  Soturit ovat kohtalomme,
  Murskaamme valtavan Pantterin...
  Vaikka tämä Mao loi pahan laittomuuden,
  Ilmoitamme hänelle normin ja toimenpiteen!
  
  Ei ole Brežneviä älykkäämpää ja vahvempaa,
  Hän on suuren jättiläisen maan johtaja...
  Ja Mao olet vahvempi kuin tyttö osui,
  Loppujen lopuksi olemme aina yhtä taisteluissa!
  
  Saavutuksia varten rakennamme kokonaisen sarjan,
  Tähtää tähtiin nopeasiipisenä linnuna...
  Ja siitä tulee kova tulos,
  Sellaisia tyttöjä, ylpeitä kotkia!
  Kiinalaiset kärsivät raskaita tappioita ja vetäytyivät. Maon joukot olivat nyt antautumassa kokonaisia rykmenttejä ja jopa divisiooneja. Ja liput nostetaan orkesterien alle. Sota jatkui kuin sadussa - miellyttävästi pienellä verenvuodatuksella ja vierailla alueilla.
  Vaikka yleensä Venäjällä oli harvoin näin onnekas valloitusten aikana. Ja melkein kaikki sodat ja voitot annettiin venäläisille suurella verenvuodatuksella.
  Ehkä Olegia kutsuttiin profeetalliseksi, koska hän pystyi pakottamaan Bysantin antautumaan ilman verta?!
  Joka tapauksessa Leonid Brežnev tai Iljitš II vaati Suurimman roolia.
  Tytöt menivät Khotan-joelle. Syksy on jo saapunut. Kultaiset lehtimatot.
  Soturit taputtivat matoille. Ja syöksyi veteen.
  Joessa roiskuva Veronica kysyi Victorialta:
  - Mitä luulet, tsaari-pääsihteeri Leonid hajottaa kolhoosit sodan jälkeen ja antaa talonpojille maata?
  Komentava tyttö pudisti päätään.
  Miksi talonpojat tarvitsevat maata?
  Veronica naurahti ja huomautti:
  Joo, he eivät kestä sitä yksin. Mutta on olemassa vahvoja yritysjohtajia, jotka voivat vetää.
  Victoria vastasi ankarasti:
  - Täällä he myyvät maan luotolla. Ehkä se on parempi näin.
  Juliana kääntyi vedessä ja huomautti:
  - Todennäköisesti on parempi, että kolhoosin virkamiehillä on maa. He voivat ajaa suuria maatiloja ja käyttää traktoreita. Sosialistinen, suurtuotanto on tehokkainta!
  Veronica suostui vastahakoisesti:
  - Voi olla. Mutta tämä luo lisäarvoa!
  Juliana naurahti ja huomautti:
  - Mutta tehokkuus on mahtava!
  Victoria, jolla oli everstin arvo, huomautti hymyillen:
  - Se stimuloi kehitystä. Ja mitä järkeä on antaa maata talonpojalle ja jopa juomarille. Maanomistaja ruokkii puolet maailmasta venäläisellä leivällä! Maamme on erittäin rikas!
  Veronica oli samaa mieltä tästä:
  - Kyllä, Venäjä on rikas ja elämä paranee! Esimerkiksi veljeni työskentelee Putilovin tehtaalla työnjohtajana. Ja hänen palkkansa on kolmesataaviisikymmentä ruplaa, bonuksia lukuun ottamatta.
  Victoria pyörähti ympäri ja löi ihaillen paljain jalkansa veteen ja puri:
  - Niin siinä lukee! Venäjä nousee! Ja pian siitä tulee entistä vahvempi!
  Tytöt uivat Khotaniin ja keskustelivat rennosti. Anna kysyi tytöiltä:
  Mitä luulet odottavan meitä kuoleman jälkeen?
  Juliana hymyili ja vastasi:
  - Ateistit sanovat - olemattomuus. Ja uskonto opettaa - sielu menee Jumalan luo, ja Hän päättää, minne mennä taivaaseen tai helvettiin.
  Veronica kysyi Julianalta:
  - Luuletko, että on olemassa jumala?
  Tyttö löi vettä paljaalla jalallaan, kohotti aallon ja vastasi:
  - Rehellisesti sanottuna en tiedä. Argumentteja on sekä Jumalan puolesta että sitä vastaan. - Tyttö roiskui taas ja huomasi. - Tähän kysymykseen ei tietenkään ole vastausta, mutta voit esittää erilaisia argumentteja.
  Victoria oli samaa mieltä tästä:
  - Varmasti hyvin erilainen. Ja mistä tässä on puhuttavaa. Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että koska me voitamme, Jumala on tietysti olemassa! Mutta oli aikoja, jolloin jouduimme mongolitataarien alle. Ja sitten kysymys kuuluu - missä oli Korkein Jumala?
  Juliana huomautti viattomasti hymyillen:
  - Mutta on jotain paljon pahempaa kuin mongoli-tatari ike!
  Victoria ihmetteli
  - Mikä on pahempaa kuin mongoli-tatari ike?
  Juliana itse asiassa sanoi:
  - Vanhuus! Mikä voisi olla pahempaa kuin vanhuus!?
  Victoria suostui:
  - Kyllä, siitä tulee todella huonoa!
  Tytöt olivat hiljaa. Heistä oli jotenkin noloa puhua siitä. Tytöt ottivat sen ja hyppäsivät ulos kylmästä vedestä. He juoksivat luokseen, välkkyen pyöreinä, paljain kantapään.
  Marusya juoksi heidän kanssaan ja kysyi virnistettynä:
  - Mutta ihmettelen, miksi tarvitsemme vanhuutta? Se on sanottava epäinhimillistä!
  Victoria suostui tähän helposti:
  - Todella epäinhimillistä! Parasta on olla ikuisesti nuori ja terve!
  Tytöt olivat kekseliäitä ja hauskoja, pyörähtelivät kuperkeissa.
  Veronica hymyillen ja virnistellen ehdotti:
  - Kyllä, armeijamme on vahvoja tyttöjä! Ja ollaan loistavassa kunnossa!
  Ja tyttö vilkutti ystävilleen. He kaikki purskahtivat nauruun hymyillen, harpiot.
  Juliana ehdotti:
  - Etsitään elävä vesi ja tullaan todella kuolemattomaksi! Siitä tulee erittäin siistiä!
  Tytöt virnistivät ja vilkusivat toisilleen.
  Sitten Victoria ehdotti hampaat paljastaen ja huomasi:
  - Kyllä, olisi kiva löytää tapa olla vanhentumatta. Kuinka hyvää ja kaunista se olisikaan!
  Tyttö kuvitteli maailman kaunottareilla ja nuorilla miehillä. Ehkä jopa parempi ilman partaa, jotta kasvot ovat kauniimpia ja söpömpiä.
  Veronica vastasi huokaisten:
  - Kyllä, tämä on upeinta mitä maailmassa voi olla! Haluamme ikuisen nuoruuden ja valon.
  Ja tyttö nauroi paljastaen helmihampaitaan.
  Victoria hyppäsi ylös ja ehdotti:
  Tehdään vanhuus todella loppuun! Tätä ei yleensä voida hyväksyä! Ihmiskehon ei pitäisi ikääntyä!
  Veronica virnisteli ja hyppää, lauloi:
  - Herra eversti, kuin vanheta! Ei ole parempi kuolla Venäjän puolesta! Rohkeuden ja kunnian vuoksi - en vitsaile! Hän vastasi - olenko punainen? En halua!
  Tytöt nauroivat vielä kovemmin. Se on erittäin kaunis.
  Juliana ehdotti nauraen:
  - Ja nuorennetaan kaikki vanhat naiset! Niin että kaikki loistaa kuin aurinko!
  Victoria suostui ja hyppäsi korkeammalle:
  - Isänmaan ja Leonid Iljitš Suuren puolesta!
  Anna, tämä punatukkainen soturi, puhui:
  - Mutta kaikesta huolimatta nunnat eivät rukouksista huolimatta nuorene. Vaikka heillä on pyhä henki. Joten alat miettiä, missä on Jumalan oikeudenmukaisuus?
  Victoria veti syvään henkeä ja vastasi:
  - Huijaus seisoo ympäri maata... Missä olet omistaja, missä?
  Veronica lauloi raivoissaan:
  On monia mahtavia ihmisiä
  Kenen teot elävät vuosisatoja....
  Siellä on monia kirkasaamisia lintuja,
  Mitä kutsutaan kuolemattomuiksi!
  
  Ja eeposten sankarit,
  He voittivat lauman kerralla ...
  Venäjä synnyttää suuren voiman,
  Basurman taistelussa repii!
  
  Mutta yksi kaksipäinen kotka,
  Kuningas, hallitse loistavaa Leonidasta...
  Hän säteilee taivaan alla,
  Rukoilet hänen puolestaan teeskentelemättä!
  
  Koko Venäjän keisari
  Mikä nosti sellaisen maan...
  Todellinen tehtävä
  Edistykselle ja antiikin puolesta!
  
  Voitti japanilaiset taisteluissa
  Saksalaiset voittivat heti...
  Tyttöjen ääni soi,
  Leonid on mestarimme!
  
  Ja kuninkaamme ei anna periksi taistelussa,
  Suuren jättiläisen rakentamisessa...
  Hän lyö vastustajia kovasti,
  Ja se osoittautui raivokkaaksi linjaukseksi!
  Tytöt poimivat kauniin laulun yhteen ääneen. He ovat niin upeita ja täyteläisiä laulajia. Heillä on niin kaunis laulu.
  Kyllä, upeita tyttöjä.
  Joten säteilevä Natasha, upein tytöistä, kirjoitti.
  Täällä hänet pakotetaan pysähtymään ja ampumaan kiinalaisia lentokoneita. Heittää kranaatin paljain jaloin. Ampuu alas iskusotilaiden ja huudahtaa:
  - Voitto!
  Sota Kiinan kanssa jatkuu... Mutta Neuvostoliiton joukot iskevät iskun toisensa jälkeen Maon valtakunnan joukkoja vastaan.
  On jo marraskuu 1970... Niin monia ihmisiä tapettiin, varsinkin taivaallisen valtakunnan puolelta. Ja taistelut ovat rajuja.
  Mutta mikään ei estä Neuvostoliiton tyttöjä, eikä kukaan voita. Lentäjät menestyvät erityisen hyvin, kun he tulevat lähemmäksi Pekingiä.
  Samalla kun ydin ja asia, muut taistelijat taistelevat. Täällä esimerkiksi Britannian soturit ovat kommunistisia vapaaehtoisia.
  Jane Armstrong ja hänen miehistönsä. Tämä on siistein nainen. Ja samalla ystävällinen. Ampuu paljain varpain kiinalaisiin ajoneuvoihin ja siristaa:
  - Olen siro puhveli!
  Tämä talonpoikatyttö, kuten hänen paljaat varpaansa, painaa myös Gringetia ja karjuu:
  - Olen herttuattaren näköinen!
  Ja murskata Kiinan viisikymmentäneljä.
  Malanya on vaatimattomampi ja seppelee konekivääreistä. Mutta hän tekee sen siististi. Tyttöjen tankki on iso "Challenger" -5 ja melko raskas. Edistää itseään, ei liian hätäisesti.
  Malanya liikuttaa paljaita jalkojaan ja siristaa:
  - Ja minä kapinan, kapinoin korkealla!
  Myös kuljettaja Matilda paljasti hampaansa. Joten hän loistaa säteilevästi hymyillen, helakanpunaisten huulten alla. No, miksi ei terminaattorityttö? Vaikka hän hallitsee vain massiivista tankkia.
  Tytöt täällä ovat englantilaisia, mutta myös turmeltuneita. He haluavat rakkautta ja hellyyttä. Haluan todella. Ja myös mainetta. Vaikka se on tyhmää. Tietysti soturit, joilla on tällainen maine, pitävät räkät. Ja heidän kauneutensa on hämmästyttävää.
  Varsinkin jo pakkanen aikoihin, ja he ovat bikineissä. Mutta se on hienoa! Nämä ovat siistejä naisia. Ja he nauravat. Rakastaa erilaisia ja pakkomielteisiä lähestymistapoja. Ja tytöt haluavat paljon asioita. Ensinnäkin ystävällisyys.
  Gringeta osallistui myös kidutukseen. Hän repi pois vangitun kiinalaisen pojan vaatteet ja veti hänet ylös telineeseen. Hän puristi paljaat jalkansa tukkiin, ripusti kiviä ja venytti uhria. Poika roikkui, ja Gringeta poltti hänen ruumiinsa kuumalla sorkkaraudalla. Hän todella piti pojan kiduttamisesta tuolla tavalla.
  Englantilainen otti myös kuulustelumenetelmiä natseilta. Pojan ruskettunutta, sileää, karvatonta ihoa on miellyttävä polttaa. Ja niin ihana tuoksu - kuin lammas vartaassa paistettuna. Vain Gringeta jää nuolemaan hänen huuliaan.
  Sitten tyttö sytytti tulen ja alkoi paistaa korkokenkiä. Hän myös todella nautti prosessista. Sellaista kidutusta... Gringeta pippusi pojan haavoja ja paistoi häntä. Ja sitten hän ei. Pojan jalka leikattiin irti ja syötiin. Todella hyvää lihaa. Se maistuu sianlihalta.
  Gringeta on erittäin terve ja vahva tyttö. Hän saattoi syödä oinaan tai sian kerrallaan. Ja syö lisää kinkkua. Tai juo punaviiniä. Mikä ilo tälle talonpoikanaiselle onkaan kiusata, kiusata.
  Poika kuoli kipushokkiin. Gringeta syö itseään ihmislihasta. Ja vaivoin, sen jälkeen hän tanssi - kuin villi. No, luultavasti siinä on jotain herkkää kuorta. Ja jos voitelet pippurilla tai ketsuppilla.
  Ja pureskella sitä mielellään... Gringeta nuoli edelleen huuliaan. Vaikka kannibaalina oleminen on häpeällistä. Mutta hän halusi ihmislihaa. Ja mitä voidaan sanoa tätä vastaan? No, hän haluaa syödä niin! Mutta näet, ruokahalut voivat olla rajattomat.
  Gringeta ampui kiinalaista T-54:ää. Hän mursi panssarin läpi liian tappavalla ammuksella ja sirutti:
  - Lyhyesti sanottuna, olen huutava banzai-tyttö!
  Ja taas nauraa ja tiikeri paljasti hampaat. Ja lähettää kaikkiin suuntiin valonheittimien häikäisyä.
  Ja sitten Malanya nauraa ja huutaa:
  - Otan kaikki ja revin ne palasiksi!
  Ja hän painaa paljain jaloin konekiväärin liipaimia. Ja kuinka hän alkaa ampua kaikkia jalkaväkeä. Ja kirjaimellisesti leikkaa, kuin viikate leikkaa ruohoa.
  Tyttö ampui monia. Ja kuinka paljastaa hampaat... Ja taas hän ottaa ja ampuu! Ja leikataan taas!
  ja narttu...
  Malanya tekee kaiken nauraen... Ja ampuu vihollisia. Ja hän muuttaa altavastaajat orjuudeksi. Vau, sinä, mikä piru! No isoäiti...
  Hän myös harrastaa kidutusta. Erityisesti he puukottivat kiinalaista komsomolin jäsentä rintaan kuumilla neuloilla. Ja hän lävisti koko rintansa. Lävistetty nänneistä. Siistiä Malanyaa. Ja hän lävisti tytön vatsan pitkällä neulalla - suoraan napaan. Väärin se...
  Ja kuinka hän nauraa. Näytä kieli. Ja saa sinut taas nauramaan. Ja jos tuot myös rintaan sytytetyn kynttilän tulipunaisilla nänneillä. Kuplia ja rakkuloita.
  Täällä hän huvittaa itseään kidutuksella. Otti tunnustuksen.
  Oi, Malanya, ja olet kaunis paljasjalkainen, vaaleatukkainen tyttö!
  Ja sitten Matilda alkoi murskata kiinalaisia sotilaita toukilla. Ja muuten, hän painaa niitä voimakkaasti. Ja samalla älä unohda karjua:
  - Olen tappava tyttö!
  Ja helakanpunaisilta huulilta laskeutuvat kirkkaat, säteilevät kipinät. Tämä on todella tyttö - tyttö kaikille tytöille. Miksi tyttö? Koska myös teloittaja ja huora. Ja kidutti vankeja.
  Lisäksi Matilda teki tämän käyttämällä erityisiä laitteita - kuten satulaa ja veti tunnustuksia. Mitä vain tämä kaunis tyttö ei noussut ylös.
  Yksi kidutusmenetelmistä oli. Hän otti komsomolitytön paljaan jalan, puristi sitä ruuvipuristimessa ja alkoi puristaa. Ja kunnes luut halkeilevat. Ja iho halkesi, verta vuodatti. Ja köyhällä tytöllä oli niin kipeä, että hän pyörtyi shokista.
  Matilda murisi:
  - Niin se tulee olemaan kaikkien kanssa...
  Ja hän kastoi toisen komsomolin jäsenen kiehuvaan veteen. Myös kidutusta. Ensin kiehuvaan veteen ja sitten jääveteen. Ja sitten taas kiehuvaan veteen. Ja taas kuoppaan. Se sattuu paljon, ja tytön iho muuttuu niin punaiseksi, palovammaiseksi.
  Itse komentaja, lordi Jane Armstrongin tytär, vältti kidutusta. Ja en halunnut osallistua tähän likaan. Sitten kiinalaiset riisuivat hänet ja ruoskivat häntä nokkosilla. No mitä tyhmiä! Ja tyttöä kohdeltiin niin julmasti. Sitten he voitelivat herran tyttärien paljaat jalkapohjat öljyllä ja panivat ne uunin alle. He sytyttivät tulen ja alkoivat paistaa tytön korkokenkiä. Ja se oli vain hirveän kipeä.
  Köyhä Lady Jane, kuinka häntä pilkkattiin... Mutta mikään ei ainakaan ollut rampautunut, ja rakkulat putosivat muutamassa päivässä. Joten on täysin mahdollista nauttia elämästä ja nauttia.
  Jane kommentoi filosofisesti:
  - Mutta kantapäät vahvistuvat!
  Ei tietenkään ole kovin hyvä tappaa kiinalaisia, mutta herran tytär pakotettiin jatkamaan vihamielistä uraansa. Ja hän näki ystäviensä muuttuvan yhä enemmän pedoiksi ja teloittajiksi.
  Jane painoi paljaita sormiaan, siroja jalkojaan ohjaussauvalla ja murisi:
  - Jokaisella koiralla on päivänsä!
  Neuvostoliiton joukot painostivat kiinalaisia voimakkaasti. Ja olimme jo matkalla Pekingiin. Taivaallisen valtakunnan armeija kärsi valtavia tappioita. Mutta Kiinan joukot yrittivät silti edetä. Jo uusi vuosi 1971 iski. Pian sota täyttää kaksi vuotta. Ja taistelut kiehuvat kuin tulivuori. Yhä useammat miljoonat kiinalaiset liittyvät taisteluun.
  Talvesta huolimatta Taivaallisen Imperiumin pojat lähtevät hyökkäykseen paljain jaloin ja täyttyvät ruumiskumpuista.
  Taistelut ovat rajuja.
  Ja Natasha leikkaa ne pikatulikonekiväärin avulla. Katkaisee Taivaallisen Imperiumin taistelijat riveissä.
  Hän heittää kranaatin paljain jaloin ja sanoo:
  - Äiti Venäjälle!
  Sota voi tietysti jatkua pitkään. Mutta rohkea soturi Mirabela löi raketin bunkkeriin, jossa Mao Zedong oli. Kiinan johtaja, suuri ruorimies, kuoli. Ja seurauksena hullu sota on vihdoin ohi.
  23. helmikuuta 1871 vihollisuudet loppuivat. Ja Neuvostoliitto ja Kiina tekivät rauhan.
  On totta, että aluekiistat jatkuivat, eikä liittoutuneita suhteita syntynyt heti. Mutta se onkin toinen tarina.
  JOS KAPLAN KATSAA JA LENIN ON ELOSSA
  Leninin salamurhayritys ei tapahtunut. Kaplan ohitti, ja Vladimir Iljitš vältti osuman luodilta, joka aiheutti verisuonten tukkeutumisen ja johti ennenaikaiseen aivohalvaukseen. Tämän seurauksena Leninin hallituskausi jatkui.
  NEP oli vain väliaikainen hengähdystauko tiellä kohti sosialismia. Ja Vladimir Iljitš panosti pakkoteollistukseen. Ja se oli hänen ideansa samanlainen kuin Stalinin. Ja lähdetään...
  Lenin toteutti kollektivisoinnin ei niin töykeästi, ja nälänhädältä vältyttiin. Ja tämä on Vladimir Iljitšin kiistaton ansio. Ja Neuvostoliitto alkoi nousta.
  Mutta sitten Hitler tuli valtaan. Ja hän alkoi luoda Saksan valtakuntaa.
  Lenin yritti myös flirttailla hänen kanssaan. Ja hän auttoi aseistautumaan.
  Hitler liitti Itävallan Saksaan - toteutti Anschlussin. Sitten ja Sudeettimaa, minkä vuoksi München tapahtui.
  Mutta liittolaiset ja Lenin eivät halunneet antaa Puolaa hänelle. Ja sota alkoi. Neuvostoliiton armeija valloitti Puolan idästä. Lenin, kuten Stalin, jakoi puolalaisten valtion Hitlerin kanssa. Ja salainen protokolla luotiin.
  Ristiriita todellisen historian kanssa tapahtui Suomessa. Lenin ei puhdistanut armeijaa, ja hänen joukkonsa olivat tehokkaampia.
  Tukhachevsky teki loistavan kiertoradan Mannerheim-linjalla. Ja Puna-armeija kukisti ja vapautti Suomen mahdollisimman lyhyessä ajassa.
  Tukhachevskyn liike oli hämmästyttävä. Ja niin upea voitto. Hitler valloitti Ranskan ja keskeytti väliaikaisesti sodan Neuvostoliiton kanssa.
  Fuhrer päätti, että Venäjä oli liian vahva ja että Britannia pitäisi ensin ottaa haltuunsa.
  Ilmataistelu Englannista hävittiin. Ja Hitler alkoi etsiä muita tapoja. Yksi niistä on Rommelin joukkojen laskeutuminen Libyaan. Ja yrittää vallata Afrikkaa. Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Jugoslavian ja Kreikan. Mutta laskeutuminen Kreetan saarelle oli suurten tappioiden arvoinen. Mutta vähän myöhemmin natsit valloittivat Maltan aiheuttaen vähemmän vahinkoa itselleen. Ja tämä oli heidän kiistaton menestys. Rommel valloitti Tolbukin, sai neljä panssaridivisioonaa lisää ja kehitti hyökkäyksen Egyptiä vastaan. Suezin kanava valloitettiin. Ja otettu hallintaan. Toinen suuri menestys oli Gibraltarin valloitus. Tämän linnoituksen kaatuessa natseilla oli mahdollisuus siirtää joukkoja Afrikkaan lyhimmän matkan varrella.
  Neuvostoliiton joukkojen nopean Afrikassa tapahtuneen iskusodan ja Kholkin Golin voiton jälkeen Hitler arvosti puna-armeijan voimaa, eikä hän enää luottanut blitz-sotaan. Ja hän valmistautui vakavaan sotaan.
  Saksalaiset joukot siirtyivät Lähi-itään. Iäkäs Lenin oli melko passiivinen. Paikalliset arabit tukivat natseja ja osallistuivat kaikin mahdollisin tavoin heidän hyökkäykseen. Ja se oli varsin onnistunut ja rikas Hitlerin saavutuksista.
  Samaan aikaan Afrikkaan hyökättiin. T-4 panssarivaunu modernisoitiin ja varustettiin pidemmällä aseella. Ja tämä auto toimi hyvin.
  Saksalaiset valloittivat mustan mantereen kohtaamatta vakavaa vastarintaa. Britit olivat enemmän ja vähemmän.
  Natsit valtasivat vähitellen Afrikan ja voittivat Lähi-idän. Myös Japani osallistui sotaan hyökkäämällä Yhdysvaltoihin Perun satamassa. Ja se osoittautui melko vahvaksi liikkeeksi. Ja kuinka samurai tuhosi amerikkalaiset. Ja takavarikoi omaisuutta Aasiassa. Singapore oli vallitsematon merestä, mutta japanilaiset ottivat sen maalta.
  Ja tämä on natsien uusi, suuri menestys, joten Yhdysvaltoja painostettiin.
  Vuonna 1942 natsit aloittivat hyökkäyksen Intiaa vastaan ja valloittivat sen... Ja Afrikka valloitti elokuun loppuun mennessä. Saksalaiset suorittivat myös operaatio Jääkarhu, joka valloitti myös Ruotsin. Syyskuussa myös Sveitsi vangittiin. Sen jälkeen natsit aloittivat aktiivisen hyökkäyksen sukellusveneillä ja lentokoneilla Britanniaan.
  Fritzillä oli erinomaiset uudet Ju-188-pommittajat, kehittyneemmillä muodoilla, ja ne pommittivat Britanniaa. Pilotti Marseille peitti itsensä kunnialla ja siitä tuli todellinen legenda.
  Saksalaiset lyövät brittejä kuin imerit merellä ilmassa. Sitten Hitler esitti heille uhkavaatimuksen. Churchill oli valmis rauhaan, mutta oli liian myöhäistä.
  Samaan aikaan kolmannessa valtakunnassa kehitettiin koko perhe uusia tankkeja: Panther, Tiger-2, Lion, Maus. He yrittivät tehdä niistä mahdollisimman samanlaisia, erikokoisempia. Mutta hiirellä oli kaksi asetta. Ja se teki säiliöstä leveämmän ja raskaamman.
  Saksalaiset jatkoivat potentiaalinsa rakentamista. Yu-188 pommitti Britanniaa, ja Yu-288 oli matkalla, vielä tehokkaampi ja nopeampi lentokone.
  Fuhrer vaati Britannian murskaamista.
  Marseille, ampunut alas kolmesataa lentokonetta, sai Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla. Ja kun hän ampui alas neljäsataa: hän sai Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja se oli ensimmäinen, joka sai tämän tason palkinnon. Ja viidestäsadasta lentokoneesta hänelle myönnettiin Rautaristin suurristi. Ja se oli erittäin hieno saavutus.
  Mutta Marseille jatkoi nopeaa maalintekoa. Varsinkin kun ME-309 ilmestyi suurella 740 kilometrin tuntinopeudella ja seitsemällä ampumapisteellä.
  Marseille tällä koneella tuhosi Kolmannen valtakunnan vastustajat. Kun hänen tilinsä saavutti tuhat lentokonetta, hänelle myönnettiin erikoispalkinto: Rautaristin Ritariristin tähti, jossa oli hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Englanti pysyi Luftwaffen iskujen alla epätoivoisesti. Mutta hänen laivastonsa oli sulamassa. Ja kolmannen valtakunnan sukellusveneistä tuli yhä voimakkaampia ja täydellisempiä.
  Ja he painostivat Britanniaa niin, aivan jumalattomasti. Sitten lopulta, heinäkuussa 1943, laskeutuminen tapahtui. Ja tällä kertaa saksalaiset käyttivät uusinta tankkejaan, jotka onnistuivat saavuttamaan voiton. Ja Britannia vastusti vain kaksi viikkoa.
  Ison-Britannian kaatumisen jälkeen Hitler tuli mietteliääksi. Taistella Yhdysvaltoja vastaan vai yrittää kääntyä itään? Lenin, 73-vuotiaana, eli noin yhtä kauan kuin Stalin ja kaksikymmentä vuotta enemmän kuin todellisessa historiassa, kuoli tammikuussa 1944.
  Tähän mennessä saksalaiset olivat valloittaneet Islannin ja yhdessä japanilaisten kanssa Australian. Kolmas valtakunta saavutti paljon.
  Mutta Yhdysvallat pysyi valloittamattomana, ja se päätettiin miehittää.
  Mutta Leninin sijasta, nyt Leon Trotskista tuli Neuvostoliiton puheenjohtaja. Ja tämä on puhdas juutalainen. Eikä hän pitänyt Hitlerin antisemitistisesta politiikasta.
  Mutta Leon Trotsky on erittäin ovela poliitikko. Ja niinpä hän päätti olla kiusaamatta Hitleriä vielä. Ja jopa tarjoutui taistelemaan yhdessä Yhdysvaltojen kanssa.
  Saksan Fuhrer suostui tähän.
  Ja niin puna-armeija lähti hyökkäykseen Alaskassa kesällä 1944.
  Ja Hitlerin joukot etenivät Grönlannin läpi ja edelleen Kanadaan ja etelästä liittoutuneen Argentiinan ja Brasilian kautta, joka oli siirtynyt kolmannen valtakunnan puolelle.
  Sota kesti kommunikoinnin pituuden vuoksi. Silti USA hävisi. Saksalaiset saivat tankin "E"-sarjasta. Niitä oli enemmän kuin amerikkalaisia. Vuoden 1945 "Pershingin" ja "Superpershingin" lisäksi Yhdysvalloilla ei ollut juuri mitään. Ja saksalaiset hallitsivat vihollista laadullisesti. Neuvostoliiton tankit olivat myös paljon parempia kuin amerikkalaiset. Saksalainen MP-44-rynnäkkökivääri, joka kirjaimellisesti niitti heidät, ohitti myös amerikkalaiset.
  Yhdysvallat taisteli pitkään ja lujasti voimakkaan taloutensa ja suuren väestönsä vuoksi. Valtameren erottelu ja liiallinen yhteyksien venyminen vaikeuttivat Amerikan nopean lopettamisen. Ja Neuvostoliitolla, joka valloitti Alaskan, oli omat vaikeutensa. Mutta sota jatkui ja jatkui... Ja neljäntenäkymmenentenäviidentenä vuonna lähes puolet Yhdysvalloista vangittiin. 9. toukokuuta 1946 Yhdysvallat antautui. Näin päättyi toinen maailmansota.
  Saksan, Japanin ja Neuvostoliiton hegemonia vakiintui maailmaan. Venäjä sai takaisin Alaskan ja lähes puolet Kanadasta. Siitä tuli väliaikainen rauha.
  Kolmas valtakunta lepäsi tilapäisesti, mutta hyökkäsi Japania vastaan 20. huhtikuuta 1953. Neuvostoliitolla oli jo tuolloin atomipommi. Leon Trotski kuoli oudossa ironiassa, aivan kuten Stalin maaliskuussa 1953. Mutta häntä seurasi Voznesensky, joka osoittautui erittäin vahvaksi johtajaksi. Ja hän meni myös sotaan Japania vastaan.
  Hitler ei ole vielä liian vanha, hän johti terveellisiä elämäntapoja eikä syönyt lihaa. Ja niin hän oli vielä elossa.
  Kolmas valtakunta ja Neuvostoliitto taistelivat Japanin kanssa yli vuoden, ja lopulta se valloitettiin, juuri 12. toukokuuta 1954.
  Näin päättyi toinen sota. Ja Neuvostoliitto vahvisti asemiaan: palautti itselleen Etelä-Sahalinin ja Kurilien harjanteen sekä Manchurian, Port Arthurin ja Korean.
  Ja tämä oli viimeinen sota.
  Kolmas valtakunta päätti aloittaa avaruuden laajentamisen. Ja myös Neuvostoliitto... Hitler kuoli maaliskuussa 1960 onnistuttuaan järjestämään kansanäänestyksen 20. huhtikuuta 1959 monarkian perustamisesta. Ja hänen poikansa seurasi häntä. Ja tämän ansiosta Kolmas valtakunta pysyi vakaana.
  Ja samanaikaisesti Hitlerin syntymän kanssa 20. huhtikuuta 1959 astronautit lensivät Marsiin. Tarkemmin sanottuna se alkoi ja päättyi kuudessa kuukaudessa. Tästä alkoi uusi avaruusaika. Neuvostoliitto lensi Marsiin kymmenen vuotta myöhemmin... Vuonna 1980 ihmiset vierailivat kaikilla aurinkokunnan planeetoilla ja se on hienoa.
  Ja vuonna 2020 alkoi ensimmäinen tähtienvälinen retkikunta.
  
  
  AFGANISTANIN SOTA
  1. elokuuta 2001 Venäjän joukot hyökkäsivät Talebania vastaan lentokoneilla ja ohjuksilla. Päätavoitteena oli estää pohjoisen liiton todennäköinen tappio. Päätös on osittain perusteltu, mutta... Bin Laden hylkäsi terrori-iskun Amerikassa ja päätti keskittyä kokonaan Venäjään. Sota puhkesi uudella voimalla.
  Länsi tietysti tuomitsi Venäjän. Ja Bin Laden vaati terrori-iskuja Putinin hallintoa vastaan. Taleban sai vahvistusta Pakistanista ja yritti jälleen edetä. Ahmad Shah Massoudin salamurha auttoi suuresti Talebania etenemään. Venäjä tehosti pommituksia. Taisteluihin heitettiin myös erilliset erikoisjoukot. Taistelu osoittautui erittäin veriseksi.
  Venäjä osallistui yhä enemmän Afganistanin sotaan. Yhdysvallat, länsimaat ja islamilainen maailma toimittivat aseita Talebanille. Taistelut olivat verisiä. Venäjä osallistui siellä yhä enemmän armeijaansa.
  Sekä tankit että itseliikkuvat tykit siirrettiin
  Talebanit pommittivat. Ja venäläiset joukot taistelivat epätasaisilla voimilla. Tarkemmin sanottuna heitä vastaan käytettiin sissisodan menetelmiä.
  Venäjällä Putinin vastustus on voimistunut. Kommunistit muistivat hänen olleen Jeltsinin seuraaja ja vetivät Venäjän uusiin sotiin. Myös liberaalit olivat tyytymättömiä. Putin oli menettämässä tukea yhteiskunnassa. Tappiot Afganistanin sodan aikana kasvoivat.
  Duuman vaaleissa oli enemmän kuin koskaan monia skandaaleja ja väärennöksiä. Kommunistit vahvistivat asemiaan. SPS ja Yabloko eivät päässeet parlamenttiin. Isänmaan lohko ilmestyi. Myös Yhtenäinen Venäjä sai paljon ja liberaalidemokraattinen puolue lisäsi. Mutta vaalit olivat pöyristyttävät. Isänmaa, liberaalidemokraattinen puolue ja Yhtenäinen Venäjä säilyttivät viranomaisten hallinnan duumassa. Mutta kommunistit olivat vahvoja. Presidentinvaaleissa Putin voitti vasta toisella kierroksella. Ja sota Afganistanissa jatkui, kuten Tšetšeniassa.
  Venäjä juuttui sinne. Yhä enemmän joukkoja tuotiin paikalle. Ja taistelut kärjistyivät. Ja hyökkäysten määrä oli räjähdysmäinen.
  Öljyn hinta ei ole noussut liikaa. Irakissa ei siis ollut sotaa. Ja pian pakotteet poistettiin Saddam Husseinilta. Hänen hallintonsa alkoi jälleen kerätä voimia. Ja valmistaudu sotaan Iranin kanssa. Ja Yhdysvallat auttoi häntä tässä. Vuonna 2007 valtionduuman vaalit pidettiin suurella menestyksellä kommunistien keskuudessa, jotka lopulta saivat enemmistön.
  Näissä olosuhteissa Putin asettui perustuslaista huolimatta ehdolle kolmannelle kaudelle turvautuen kansanäänestysmekanismiin. Ja hän onnistui muuttamaan perustuslain sanamuotoa poistamalla kaksi toimikautta.
  Tämän seurauksena vuonna 2008 iäkäs ja kyllästynyt Zjuganov ei voinut informaatiopaineen olosuhteissa voittaa Putinia.
  Mutta sitten hallinnon tilanne paheni entisestään. Afganistanin sota on jatkunut monta vuotta. Ja loppua ei hänelle näkynyt.
  Putin asettui ehdolle neljännelle kaudelle talouskriisin keskellä. Ja skandaalit korruption kanssa, ja äänestäjät ovat kyllästyneet siihen. Diktaattorin mahdollisuudet ovat vähentyneet.
  Mutta jälleen kerran hallinnolliset resurssit ja massiiviset väärennökset pantiin toimiin. Ihmisiä tulvi kaduille, ja joukko yhteenottoja tapahtui. Veri vuotanut.
  Putin asettui myös neljännelle kaudelle vuonna 2012. Ja jälleen Afganistanin sota ja kriisi. Ja samaan aikaan jatkuvat yhteenotot poliisin kanssa, kaikenlaiset mielenosoitukset ja paljon muuta.
  Ei hetkeäkään rauhaa. Maidan tapahtui Ukrainassa. Mutta Krimiä ei voitu puristaa pois. Paikallinen väestö ei todellakaan halunnut mennä Putinin Venäjälle. Poroshenko tuli Ukrainaan ja kaikki oli enemmän tai vähemmän onnistunutta. Vuonna 2016 öljyn ja kaasun hintojen laskun seurauksena Venäjän taloudessa saavutettiin kriisin huippu. Putin siirtyi viidennelle kaudelle. Ja hän voitti massiivisten väärennösten ja kaikkien paitsi tylsän ja vanhan tasku Zjuganovin sulkemisen ansiosta.
  Ja Afganistanin sota jatkui loputtomilla sinkkiarkkuvirroilla.
  Nyt on vuosi 2020 saapunut... Putin valittiin kuudennelle kaudelle, ja hänen taskukilpailijansa Zjuganov räjäytti sen uudelleen. Ja sota on jatkunut melkein kaksikymmentä vuotta.
  Sota raivoaa edelleen Afganistanissa. Lentäjät Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova iskevät ilmasta.
  Kauniit tytöt taistelevat yhdessä bikineissä ja painavat joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Nykyaikainen sota ei tietenkään ole yhtä kiinnostava kuin toinen maailmansota. Sitten tyttöjen piti osoittaa rohkeuden ja sankaruuden ihmeitä.
  Nyt tietokone tekee suurimman osan työstä puolestasi. Ja kaikki ei ole niin hienoa.
  Ei, paikka hyväksikäytölle. Anastasia Vedmakova vihelsi... Nauroi... Kyllä, siellä oli tappeluita, ja he sanovat muutakin. Ja nyt vain nappia paljaalla jalalla painettuna ja tietokoneohjattu raketti lentää. Missä ilmataistelut ovat? Talebanilla ei ole ilmailua.
  Jos venäläiset joukot kärsivät tappioita, niin vain sabotaaseista, miinoista ja salaiskuista.
  Joskus ISIS- ja Taleban-taistelijat myrkyttävät venäläisiä sotilaita. Yleisesti ottaen sota muuttuu yhä likaisemmaksi. Kuten Syyriassa se ei toimi. Paikalliset joukot ovat melko heikkoja, eikä Iran lähetä joukkojaan. Paikalliset voimat muuttuvat. Mujahideenilla on väestön tuki. Lisäksi Kabulin hallitus ei ole pitkään ollut auktoriteetti.
  Lisäksi tärkeintä on, että Talebanit ovat vahvoja ja yhdistyneet ISIS:n kanssa. Yritys neuvotella Talebanin kanssa epäonnistui. Ja he eivät aikoneet neuvotella ISIS:n kanssa ollenkaan. Ja sitten on Pakistan ja islamilaiset maat, jotka auttavat Mujahideeneja.
  Amerikkalaiset onnistuivat välttämään syyskuun 11. päivän terrori-iskun, he työnsivät tämän peräpukaman Venäjälle. Putin ilmeisesti päätti, että meri oli hänelle polvilleen ulottuva ja että kaikki päätettäisiin voitokkaasti ja vähällä verenvuodatuksella. Mutta kävi ilmi, että afgaanit eivät halua elää Venäjän reseptien mukaan, mukaan lukien Yhdysvallat. Ja Venäjä ei ole niin helppoa...
  Mujahideeneja ei ole mahdollista voittaa pommituksella. Paikalliset joukot ovat heikkoja ja pelkäävät taistella. Yhä enemmän spetsnaz-yksiköitä on heitetty taisteluun. Sota on alkamassa.
  Anastasia Vedmakov oli surullinen... Kaikki mitä maailmassa ei tehdä, liikkuu jonkinlaista kierrettä. Mutta elämä jatkuu.
  Amerikkalaisten moraalisesti poistuttua Afganistanista venäläiset lentokoneet hyökkäsivät terroristeja vastaan tukemalla paikallisia joukkoja ilmasta. Samaan aikaan erikoisjoukkojen valitut yksiköt alkoivat metsästää militanttien johtajia.
  Kaksi viehättävää tyttöä, Margarita ja Anastasia, käyvät epätasaista taistelua rotkossa. Kauniat ovat pitkiä, erittäin vahvoja ja lihaksikkaita suojaavissa kameleonttisadetakeissa. Tämä naamio tekee taistelijat näkymättömiksi tietokonegrafiikan ansiosta.
  Mutta molemmat nuoret naiset eivät olleet kurissa. Ryömittyään vuorilla kymmeniä kilometrejä ja törmännyt jengiin, he avasivat tulen, koska he eivät halunneet jakaa sitä kenenkään kanssa. Heidän pikatulikonekivääreensä, joissa on uraaniytimistä luoteja, ovat todellisia kuoleman kantajia. Lumessa hyppäävät soturit voittivat Mujahideenit.
  Margarita ampui kranaatinheittimestään, pulsar välähti ja tyrmäsi kymmenkunta rosvoa. Muutama tippa verta pääsi jopa kypärän läpinäkyvään panssariin.
  Tytöillä on nykyaikaisimmat aseet. Tietokoneohjaus.
  He, kaksi pitkää söpöläistä, ovat koko rykmentin arvoisia. Soturit lähettävät jonoja ja kaatavat Mujahideen-joukot.
  Maa palaa ja verta roiskuu. Mujahideen murisee epätoivoisesti. Tytöt jäivät lopulta koukkuun. Ei kauhea haarniskansa vuoksi, mutta kameleonttiviitta on epäkunnossa. Siitä huolimatta tietokoneen näkymättömyyslaite on liian hauras, eikä se ole käytännössä niin hyvä ja kallis.
  Taistelijoita oli liikaa.
  Margaret ehdotti:
  - Kutsutaanko apuja?
  Anastasia pudisti päätään.
  - Tehdään se itse!
  Tytöt kypärissä ja taistelupuvuissa jatkoivat taistelua. He käyttivät pieniä, mutta erittäin tiheitä luoteja, joissa oli räjähteitä. Mutta silti ammusten kuorma loppui. Ja militantit tulivat jatkuvasti.
  Tytöt alkoivat lähteä. Mutta se oli jo liian myöhäistä. He päätyivät todelliseen helvetin reikään. Sadat mujahideenit kiipesivät joka puolelta.
  Margaret mutisi:
  Meillä on ammukset ja kranaatit loppu. Nyt on jäljellä vain lähitaistelu!
  Anastasia hymyili ja huomautti:
  - Yhdessä, tuhatta vastaan! Vain yksi on jäljellä!
  Margarita nyökkäsi hyväksyvästi ja tervehti:
  - Kyllä, kutsumme tulta itseemme!
  Anastasia huusi, pyyhkäisi pölyn, ja hän sai jälleen iskun suuren kaliiperin kiväärillä. - Luultavasti tulee mustelma, - tyttö ajatteli.
  Hän katsoi ympärilleen ja huusi:
  - Siinä on aukko! Hyppääkää sisään, ehkä selviämme pommituksesta!
  Margarita lähetti radioon:
  - Ympärillämme on yli tuhat rosvoa! Aukiolla 54-85-83 anna tulimeri!
  Tyttö osui uudelleen kymmenellä purskeella kerralla, kaataen jälleen. Panssarin kautta lihaksikas vartalo tuntee iskut. He osuivat myös Anastasiaan.
  Molemmat tytöt ryömivät nelijalkain kapeaan rakoon vuoren graniittimurkassa. Ensin Anastasia puristautui läpi liukuen syvyyksiin, sitten Margarita. Raskaat ammukset ja venäläiset tykistöraketit putosivat jo ylhäältä.
  Suuri pala osui kypärään rikkoen hiilikuidun. Takaosassa, ikään kuin mailalla osuma. Hämmästynyt tyttö vaikeimmin liukastui aukon läpi ja alkoi pudota syvään, toivottomaan kuiluun!
  
  ERILLINEN MAAILMA HITLERIN KANSSA
  Oletetaan, että Fuhrer olisi hyväksynyt Stalinin viimeisen ehdotuksen erillisestä rauhasta syyskuussa 1943? Todellisuudessa tämä oli Saksalle jo viimeinen mahdollisuus pelastua. Kurskin taistelu hävittiin ja venäläiset osoittivat voivansa voittaa jopa kesällä. Liittoutuneet valloittivat Sisilian ja laskeutuivat maihin Italiassa.
  Tärkein satelliitti - Mussolini menetti voimansa ja maan.
  Ei todellakaan, jos on totta, että Stalin tarjosi rauhaa füürerille, niin Hitler oli viimeinen kretiini, joka hylkäsi sen. Ja mitä tässä tapauksessa voi tulla esiin.
  Maailma on nollavariantissa. Wehrmachtin armeija vetäytyy rajalle. Samaan aikaan suuria natsien joukkoja siirretään Italiaan. Ja mikä tärkeintä, sinne menee myös ilmailu karkaistuilla ässäillä.
  Liittolaiset kärsivät paljon enemmän vahinkoa. Saksalaiset "Ferdinands", "Panthers" ja "Tigers" tulevat peliin. Kaikki nämä koneet ovat paljon vahvempia kuin amerikkalaiset Shermanit ja englantilaiset Churchillit.
  Kyllä, ja saksalaiset divisioonat ovat kokeneempia, koulutetumpia ja kurinalaisempia kuin amerikkalaiset ja brittiläiset. Ja vielä useampia.
  Marraskuun alkuun mennessä liittolaiset ajettiin pois Italiasta. Ja joulukuussa heidät karkotettiin Sisiliasta. Länsimaiden tappiot olivat valtavat. Jotkut vangit yli kolmesataa tuhatta. Taistelut osoittivat, että "Sherman" "Pantheria" vastaan ei vedä ollenkaan. Kyllä, ja myös "Tiikeria" vastaan. Ja että amerikkalaiset ovat hukassa joutuessaan Wehrmachtin panssarijoukkojen paineen alle.
  Liittoutuneiden tappion jälkeen Italiassa Churchill epäröi. Ja tapasi Rooseveltin. Keskustelu kosketti aihetta: kuinka käydä sotaa ilman Neuvostoliittoa? Saksalainen Focke-Wulf osoittautui aseistettuna Kolmannen valtakunnan tehokkaimmaksi yksipaikkaiseksi hävittäjäksi. Ja onnistuneesti vastustamaan amerikkalaisia lentokoneita. Ja matkalla ja suihkukoneita. Tankeista ei ole mitään sanottavaa. "Sherman" tankkitaistelussa - nolla. Ja jopa huomattavasti huonompi kuin vanhentunut saksalainen T-4. Varsinkin aseessa. "Churchill" on ainakin paremmin suojattu.
  Todellinen asu osoitti, että oli epärealistista vapauttaa Eurooppa natseilta.
  Roosevelt ja Churchill epäröivät. Mutta Hitler ei ole. Fuhrer painosti Francoa, uhkasi miehitystä ja pakotti kuitenkin Espanjan päästämään saksalaisten joukkojen kulkemaan Gibraltariin. Linnoitus kaatui helmikuussa. Ja sitten saksalaiset ylittivät kapeimman osan Marokkoon. Aloitti Ranskan siirtokuntien valtauksen. Taistelut osoittivat saksalaisten maayksiköiden suuren taistelukyvyn, kestävyyden ja kaluston taisteluvoiman.
  Uusin MP-44-konekivääri alkoi saapua natsien yksiköihin, ja ME-262 ilmestyi taivaalle.
  Kevään aikana natsit voittivat pari tusinaa liittoutuneiden divisioonaa, valloittivat Marokon ja Algerian ja saapuivat Tunisiaan. Kesäkuun alussa taivaalla taisteli jo tuhat ME-262-suihkukonetta aseistuksen ja nopeuden suhteen vertaansa vailla.
  Siitä huolimatta britit ja amerikkalaiset yrittivät vielä kesäkuun alussa laskeutua Normandiaan. Mutta he odottivat siellä. Edessä ilmestyi "Panther" -2 ja "Tiger" -2, luultavasti kehittyneempiä tankkeja tehokkailla aseilla. Ja vahva viisto otsapanssari. Heidän aseensa lävistivät kaikki liittoutuneiden tankit kaukaa.
  Saksalaisilla oli myös suuri joukko joukkojaan, jotka täydensivät niitä ulkomaalaisilla ja täydellisellä mobilisaatiolla sekä vankeudesta palanneilla sotilailla.
  Kesäkuun maihinnousu päättyi liittolaisten täydelliseen tappioon, jolloin vangittiin yli puoli miljoonaa sotilasta ja upseeria. Normandian katastrofin jälkeen Churchill tarjosi Fuhrerille rauhaa jälkikäteen. Eli kuka hallitsee mitäkin, jää sen taakse. Saksalaiset olivat juuri tyrmänneet britit Tunisiasta ja saapuneet Libyaan, ja etelälaidalla heidän joukkonsa olivat lähestymässä Kamerunia.
  Sillä välin neuvottelut olivat käynnissä, natsit onnistuivat pääsemään Egyptiin. Fuhrer, joka tunsi itsensä vahvaksi, vaati, että kaikki Ranskan omaisuus annettaisiin hänelle. Sekä Pohjois-Afrikka ja Irak Kuwaitin kanssa. Ja maksaa korvauksia.
  Churchill hylkäsi tämän ehdotuksen. Mutta brittien asema pysyi vaikeana. Saksalaisilla on uusi kevyt, ohjattava ja mikä tärkeintä, helppo valmistaa ja halpa suihkuhävittäjä XE-162 sekä suihkupommikone "Arado". Viimeinen kone ei päässyt kiinni hävittäjiin, ja ilmatorjuntaaseilla on vaikea ampua alas. Joten britit ovat lisänneet ongelmia. Maalla saksalaiset voittivat. Valvoi Egyptin ja sitten Palestiinan. Ja sitten he hyökkäsivät paikallisen väestön tuella Irakiin ja Kuwaitiin. He ottivat myös nämä alueet haltuunsa.
  Britit antautuivat ja siirtomaajoukot erosivat. Tappioista peloissaan brittikapitalistit lisäsivät painetta Churchilliin.
  Myös sukellusvenesota oli aktiivista. Saksalaiset käynnistivät sukellusveneen vetyperoksidilla ja saavuttivat vielä enemmän täydellistä ylivoimaa merellä.
  Vuoden 1944 loppuun mennessä saksalaiset olivat valloittaneet lähes koko Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan. Ensimmäiset "E"-sarjan tankit, edistyneempiä ja ketterämpiä, ilmestyivät myös eteen.
  Churchill kohtasi voimakasta vastustusta. Häntä pyydettiin erottamaan. Roosevelt ei uskaltanut edes asettua neljännelle kaudelle. Ja nuori republikaaniehdokas voitti.
  Talvella ja keväällä 1945 Hitler eteni Etelä-Afrikkaan. Valvoi enemmän ja enemmän alueita. Samaan aikaan valmisteltiin hyökkäystä itse Britanniaa vastaan. Sukellusvenesota muuttui yhä aktiivisemmaksi.
  Kesä on tullut... Fritz on testannut uutta E-50 tankkia. Tällä koneella ei ollut vertaa, ja sitä voidaan pitää voittamattomana. Myös Yu-287, korkeimman luokan suihkukone, ilmestyi. Painoi brittejä reilusti. Ja sitten elokuussa tapahtui laskeutuminen. Niin rohkea operaatio. Britannia ei kestänyt kolmea viikkoa. Saksalaiset valloittivat Lontoon ja nauroivat.
  Fuhrer asetti henkilökohtaisesti suuria toiveita "E"-sarjaan. Tämän sarjan säiliöt erosivat moottorin ja vaihteiston sijainnista sekä moottorin vaihdelaatikosta. Tämä mahdollisti asettelun tiivistämisen ja matalia siluetteja. Autot ovat kompaktimpia. Esimerkiksi SAK E-25:ssä, joka painaa 26,6 tonnia, oli 120 mm:n etupanssari 45 asteen kaltevuuskulmassa ja 82 mm:n sivupanssari - plus rullat.
  Tämä teki itseliikkuvasta aseesta läpäisemättömän brittiläisille ja amerikkalaisille aseille. Ja 700 hevosvoiman moottori antoi villin nopeuden ja ohjattavuuden.
  Britit yksinkertaisesti järkyttyivät E-25:stä 88 mm:n tykillä ja revittiin kirjaimellisesti palasiksi uudesta tekniikasta.
  Britannian antautumisen jälkeen natsit valloittivat myös Islannin lokakuussa - suorittamalla operaatio Icarus. Amerikkalainen varuskunta antautui. Lähes 100 000 sotilasta vangittiin.
  Amerikka kääntyi Fuhrerin puoleen rauhan ja vaikutuspiirien jakamisen tarjouksella. Projekti atomipommin kanssa ei ole vielä onnistunut, ja Fritzit ovat jo kynnyksellä.
  Hitler, punnittuaan kaikki edut ja haitat, päätti hyökätä Amerikkaan kahdelta puolelta. Nimittäin sillanpäiden käyttäminen Argentiinassa ja Brasiliassa etelästä. Ja Grönlannin ja Kanadan läpi pohjoisesta. Japanilaisista tuli jonkin verran parempia, jotka hallitsivat tuotannon XE-162-lisenssillä.
  Yhdysvalloilla ei vielä ollut tarpeeksi taisteluvalmiita suihkukoneita. Ja laivasto kärsi valtavia tappioita sukellusveneiltä. Ja hän puri jenkejä, hän puri. Hitler vaati totaalisotaa.
  Fuhrerilla oli tietoa, että Yhdysvaltoihin oli jo luotu ydinreaktori ja atomipommin rakentaminen oli käynnissä. Ja käski murskata Amerikan.
  Uusi ase lanseerattiin - diskot, jotka ovat haavoittumattomia pienaseille ja joita virtaviivaistaa laminaarinen suihku.
  He upottivat laivoja ja sahasivat Yhdysvaltain armeijan koneita. Neljäkymmentäkuudes vuosi kului saksalaisten ja japanilaisten etenemisen aikana etelästä ja maihinnousun aikana Kanadaan pohjoisesta. Se on varsin onnistunut.
  Saksalaisilla oli E-50-panssarivaunu, joka oli suuruusluokkaa parempi kuin Shermans, Pershings ja Pattons.
  Tehokas panssarivaunu, jossa on 105 millimetrin tykki, alle kaksi metriä korkea, 250 millimetrin etupanssari kulmassa, 170 millimetrin sivut ja myös kulmassa, ajoneuvon paino kuusikymmentäkahdeksan tonnia ja kaasuturbiini moottori 1500 hevosvoimaa. Tällaisesta koneesta tuli Kolmannen valtakunnan päätankki, eikä sillä ollut vertaa. Amerikkalaiset eivät voineet kilpailla hänen kanssaan.
  Totta, koneen suuri paino aiheutti joitain ongelmia. Näin ollen auton kevyempi versio ilmestyi "Panther" -4:n muodossa. Tällä koneella oli kevyempi, mutta melko riittävä 88 mm ase, 150 mm kulmassa oleva etupanssari ja 120 mm sivupanssari, paino 46 tonnia ja moottori 1200 hevosvoimaa. Tämä tankki ylitti myös Pershingit ja Pattonit, koska se oli lähellä heitä painoltaan.
  Saksalaiset etenivät menestyksekkäästi. Vangittu Toronto, Quebec. Yhdessä japanilaisten kanssa he miehittivät Venezuelan ja Panaman. Sitten he laskeutuivat etelästä Costa Ricaan, Nicaraguaan, Hondurasiin ja Meksikoon. Natsit pystyivät myös hyökkäämään Yhdysvaltoihin pohjoisesta katkaisemalla Alaskan. Sitten vangitaan suurin osa siitä.
  Neljännenkymmenenseitsemännen vuoden alussa, tarkemmin sanottuna kevääseen mennessä, natsit vangitsivat melkein koko Kanadan ja Meksikon.
  Uudet fasistiset panssarit olivat liian parempia kuin amerikkalaiset. Ja ilmailu vielä enemmän! Diskoja vastaan - joista vahva laminaarisuihku teki haavoittumattomiksi - amerikkalaisilla ei ollut aseita ollenkaan.
  Joten natsit hallitsivat taistelukenttää. Ja MP-54 oli paljon parempi kuin amerikkalainen konepistooli.
  Joten voimat osoittautuivat hyvin epätasa-arvoisiksi. Sota kesti vain siksi, että amerikkalaisilla oli liikaa varusteita ja suuri väestö. Mutta levyt kirjaimellisesti pudottivat kaikenlaisia lentokoneita ja muita koneita. He toimivat ramppaamalla - kehittivät viiden tai kuuden äänen nopeuden.
  Mahdollisuuksien esittely oli siis hämmästyttävää. Tässä Yhdysvallat ja atomipommi eivät auta. Ja Hitlerillä on Afrikan, Aasian ja kymmenien miljoonien orjien vahvuus!
  Amerikkaa puristetaan vähitellen. Kevään ja kesän 1947 aikana saksalaiset olivat jo valloittaneet puolet Yhdysvaltojen alueesta ja koko Alaskan. Joten jenkit tulevat kuin pala rautaa alasimella.
  New York kaatui syksyllä ja Washington kaatui joulukuun alussa. Joulukuun 25. päivänä 1947, juuri ennen joulua, Yhdysvallat antautui. Toinen erittäin aggressiivinen toisen maailmansodan taistelu on päättynyt. Kolmannella valtakunnalla on uudet AG-sarjan tankit - pyramidaaliset. Ja siellä oli vielä Venäjä.
  Hitler valmistautui intensiivisesti sotaan. Suunnittelee lakkoa Japanin kanssa. The Land of the Rising Sun toisti E-sarjan lisenssillä.
  Ja hän värväsi joukkoihinsa paljon kiinalaisia.
  Mutta 20. huhtikuuta 1949 natsi-Saksa hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan. Toisen kerran - ulkomaisten divisioonien pyramidisäiliöiden käyttäminen. Ja Neuvostoliitto on suhteellisen hiljattain vastaanottanut T-54: n. Kone, jota voidaan kuitenkin pitää myös pedona. Vaikka se oli huonompi kuin AG-50 erityisesti sivujen ja aseiden suojauksessa. T-54 oli myös huonompi kuin E-50 ... Eli molemmat saksalaiset tankit. Mutta se painoi vähemmän ja oli helpompi valmistaa.
  Mutta saksalaiset koneet tuottivat tehtaita puolessa maailmassa. Ja tämä antoi Hitlerille suuren edun. Lisäksi Neuvostoliiton ilmailu oli määrältään ja laadultaan natseja huonompaa. Varsinkin aseissa, panssarissa ja nopeudessa. Natsit ovat nousussa!
  Puna-armeija on tietysti myös vahva, mutta MiG-15 on juuri alkanut tulla joukkoihin ja päähävittäjä Yak-9. Jo selvästi vanhentunut eikä kestä Saksan lentovoimaa. Tankki IS-7 ei mennyt massatuotantoon. IS-4:stä tuli massakone, joka ei vieläkään ollut täysin täydellinen kone, mutta lähestyi suojan suhteen E-50:tä. Totta, saksalainen 105 mm:n 100EL-tykki oli tehokkaampi ja taistelukelpoisempi kuin 122 mm:n IS-4. Mutta tärkein Neuvostoliiton panssarivaunu on edelleen T-34-85, ja T-54 on vähemmistössä. Toistaiseksi sitä on julkaistu suhteellisen pieninä sarjoina.
  Saksalaiset murtautuivat Neuvostoliiton puolustuksen läpi. Ja ryntäsi eteenpäin. Vaikka puolustuslinjat olivat voimakkaita. Mutta Fritz murtautui silti heidän läpi. Eikä liikkuvakaan liian nopeasti. Minsk kaatui toukokuun puolivälissä.
  Ja kesäkuun lopussa natsit lähestyivät Smolenskia. Joten natsien piti mennä pitkä matka ruumiiden yli. Smolensk itsessään on hyvin linnoitettu ja torjuu hyökkäykset. Heinäkuun alussa natsilaumat lähestyivät Kiovaa. Elokuun puolivälissä natsit saartoivat Leningradin. Samaan aikaan japanilaiset painostivat idästä. Vladivostokin ympärillä. Ja samurai valloitti Habarovskin.
  Japanilla oli oma versio kopioidusta E-50:stä, jossa oli tehokas 88 mm 100 EL tykki ja 200 mm viisto etupanssari. Tämä kone oli parempi kuin T-54 panssarin lävistysaseissa ja hieman johtuen suuremmasta rationaalista kaltevuuskulmasta suojassa, erityisesti sivuissa. Ja tankki painoi - noin viisikymmentä tonnia - raskaampaa kuin T-54, joka painaa kolmekymmentäkuusi tankkia.
  Myös Japani painosti ja ajoi kiinalaisia taisteluun. Samurait keräsivät suuren joukon.
  Syyskuussa natsit kuitenkin valloittivat kaikilta puolilta ympäröimän Smolenskin ja ohittivat Kiovan. Ja he alkoivat liikkua Itä-Ukrainassa. Leningradilla oli vaikeaa. Saksalaiset lähestyivät Tikhvinia. Tilanne eskaloitui. Lokakuussa natsit saapuivat Krimille. He alkoivat edetä kohti Moskovaa. He piirittivät Vyazman ja valloittivat Kharkovin.
  Saksalainen AG-50 on täydellinen kone - 250 mm kalteva panssari kaikista kulmista ja pyramidin muodossa. Ja 2000 hevosvoiman kaasuturbiinimoottori. Ase lähettää uraaniydinammuksen, joka voi tunkeutua Neuvostoliiton panssarivaunuihin, jopa IS-4:ihin, kaukaa. Saksalaisilla on vahva ase. Ja itse tankki on läpäisemätön Neuvostoliiton aseille. Ja panssari on viileä, sementoitu.
  Lyhyesti sanottuna Neuvostoliiton tankit eivät pystyneet selviytymään tällaisista hirviöistä. Jopa IS-7 otettiin hätäisesti takaisin tuotantoon. Mutta tässä ei ollut mitään järkeä. Marraskuussa natsit valloittivat Kerchin ja saarsivat Sevastopolin. He ottivat Vyazman, Orelin, Kalininin. Menimme Tulaan. He ottivat myös sankarillisesti puolustavan Tikhvinin. Se jää Moskovaan viidenkymmenen kilometrin päässä.
  Stalin tuli selvästi hulluksi. Yritä vastustaa tällaista vastustajaa. Vahva Wehrmacht. Mutta tästä tulee joulukuu. Mutta natsit ovat valmiita talveen ja jatkavat etenemistä.
  Voroshilovgrad, Belgorod ja Kursk on vallattu! Saksalaiset lähestyivät Moskovaa. Tammikuussa Tula kaatui, ja Fritz onnistui ohittamaan pääkaupungin etelästä. Helmikuussa Moskovan kehä vihdoin sulkeutui. Samaan aikaan natsit valtasivat myös Voronežin kääntyen Stalingradia kohti.
  Stalin itse pakeni Kuibysheviin. Ilmeisesti toivoen kiristävänsä vastusta. Moskova vastusti pitkään. Kaupunki on iso. Mutta toukokuussa pääkaupunki kuitenkin putosi. Saksalaiset olivat jo valloittaneet Kaukasuksen.
  Japani murtautui Keski-Aasiaan. Ja vei sinne paljon asioita. Kesäkuussa saksalaiset valtasivat Gorkin kaupungin. Melkein kokonaan valloitti Kaukasuksen. Heinäkuussa Saratov kaatui ja... Stalin rapistui ja sairastui. Beria käytti hetken hyväkseen ja yllytti johtajaa. Ja elokuussa 1950 hän tarjosi rauhaa Saksalle. Hitler suostui vain antautumaan. Beria ymmärsi lisävastuksen turhuuden ja meni siihen. Näin päättyi toinen maailmansota. Hitler ei hyökännyt Japaniin ja hallitsi vielä useita vuosia.
  Hän pakotti entiset liittolaisensa menemään merkkivyöhykkeelle ja asetti rasittavia ehtoja. Mutta 1. toukokuuta 1955, 66-vuotiaana, hänestä tuli suihkualuksensa törmäyksen uhri. Ja samaan aikaan he sanoivat kaiken, mikä auttoi.
  Huumeita käyttävä Göring oli kuollut jo aikaisemmin. Ja Schellenbergistä, joka korvasi Himmlerin, tuli uusi valtionhoitaja. Jälkimmäinen häiritsi füüreriä jonkin verran.
  Hitler aikoi siirtää valtaistuimen yhdelle monista jälkeläisistään. Mutta hänellä ei ollut aikaa ... Ei ollut suoraa perillistä. Schellenberg tarttui hetkeen ja perusti henkilökohtaisen diktatuurinsa. Ja samaan aikaan hän taisteli sotaa Japania vastaan. Suoritti ydiniskun ja murskasi Nousevan auringon maan käyttämällä muovista valmistettuja kaksoispyramidisäiliöitä. Ja tietysti hän voitti muutaman kuukauden sisällä.
  Japani miehitettiin siirtokuntiensa kanssa. Kolmannen valtakunnan maailmanhegemonia perustettiin. Brutaali diktatuuri, jossa on kansallinen imperiumi. Olosuhteet slaaveille olivat vain hieman levolliset. Heidät tunnustettiin myös arjalaisiksi, vaikkakin toisen luokan.
  Schellenberg hallitsi vuoteen 1986, jolloin hän kuoli. Uusi kultti syntyi... Schellenbergin jälkeen hallitsi Mainstein, kuuluisan marsalkan poika.
  Imperiumi on kehittynyt teknisesti ja osallistunut avaruuden laajentamiseen. Asutuspaikkoja on luotu Kuun, Marsin, Venuksen, Merkuriuksen ja Jupiterin satelliiteille. Ihmiskunta, ratkaistuaan kovilla menetelmillä, sisäiset ongelmat alkoivat lentää tähtiin. Tiede kehittyi nopeammin kuin todellinen historia, joten kaikki tutkimuslaitokset työskentelivät yhdessä ryhmässä. Ja maailman hallitus kannusti avaruustutkimusta.
  
  
  MAAILMA Ivan Kamala Venäjän Tsaarin ALLA
  Ivan Julma ei myrkytetty, ja sen seurauksena hänen hallituskautensa jatkui.
  Ensinnäkin suuri kuningas meni kuitenkin naimisiin englantilaisen prinsessan kanssa. Ja samaan aikaan sota jatkui idässä. Hän rakensi useita kaupunkeja Siperiaan, mukaan lukien Tobolskin. Myös Tsaaritykki valettiin.
  Sitten käytiin pieni sota ruotsalaisten kanssa. Tällä kertaa puolalaiset olivat samalla puolella Venäjän kanssa. Oli mahdollista saavuttaa enemmän kuin todellisessa historiassa valloittamalla Narvan myrskyllä ja valloittamalla jälleen Venäjän kaupungit. Sen jälkeen Ivan Vasilievich määräsi rakentamaan kaupungin Nevan suulle. Sama kuin Pietari Suuri. Vain nimellä Andrey-grad. Ja se ei ole huono.
  Sitten venäläiset tekivät jälleen rauhan puolalaisten kanssa. Ja he ottivat Revelin. Mutta tsaarin armeija valtasi kuitenkin Viipurin ja linnoitti pohjoisessa. Ivan Julma oli vahva. Ja komentaja Shuisky osoittautui melko lahjakkaaksi ja Venäjä onnistui enemmän tai vähemmän ... Tsaarilla oli poika nimeltä Peter Englannin prinsessasta. Dmitry kuoli epäselvissä olosuhteissa. Myös Fedot kuoli. Joten vuonna 1600, kuudenkymmenenseitsemän hallituskauden jälkeen, kun Ivan Julma kuoli, kymmenvuotiaasta pojasta, Pietari Suuresta, tuli uusi kuningas. Ja hän jatkoi isänsä työtä.
  Boris Godunov oli hänen valtionhoitajansa. Ensimmäiset kolme vuotta olivat vaikeita nälän, kylmyyden ja sadon epäonnistumisen vuoksi.
  Mutta silloin ei ollut huijareita. Ja kun uusi sota Kansainyhteisön kanssa alkoi, Venäjä oli valmis. Uusi komentaja ilmestyi - Skopin Shuisky. Tositarinassa hänet myrkytettiin nuorena, mutta hän oli jo onnistunut todistamaan itsensä. Ja nyt se oli hienoa.
  Pietari Suuren komennossa olleet venäläiset joukot voittivat jo vuonna 1608 useita voittoja ja vapauttivat Polotskin ja Minskin. Sitten he saapuivat Brestiin, veivät Vilnan seuraavana vuonna. Sitten myös Kiova vapautettiin.
  Venäjän joukot voittivat puolalaiset. Myös Grodno valloitettiin, ja venäläiset joukot saavuttivat Galiciaan.
  Mutta kaikki hyvä on testattava. Ruotsi osallistui sotaan. He jopa onnistuivat valloittamaan Viipurin. Mutta ruotsalaiset voittivat, ja venäläiset joukot palasivat Viipuriin.
  Sitten tsaarin armeija valtasi myös Lvovin. Ja venäläiset sotilaat lähestyivät Varsovaa.
  Puolalaiset tarjosivat rauhaa Venäjälle: palauttivat kaikki Kiovan Venäjälle koskaan kuuluneet maat. Mutta Pietari Suuri jatkoi sotaa. Myös Varsova ja Krakova valloitettiin. Puolan kuningaskunta liitettiin osaksi Venäjää.
  Sen jälkeen vallitsi väliaikainen rauhallisuus. Se mitä otettiin, piti sulattaa.
  Venäläiset joukot muuttivat kymmenen vuotta myöhemmin vuonna 1620 Krimille. Ja he valloittivat tämän khaanikunnan ja valloittivat myös Azovin. Ja he pääsivät Mustallemerelle. Ottomaanien valtakunta yritti taistella, mutta kärsi tappion tappion jälkeen.
  Skopin-Shuiskin johtamat venäläiset joukot valloittivat Istanbulin vuonna 1625. Ja tämä oli tsaarin armeijan suurin menestys.
  Ottomaanien valtakunta romahti ja venäläiset valloittivat sen vielä kymmeneksi vuodeksi. Kunnes Alger, valtakunnan viimeinen miehittämätön osa, kaatui vuonna 1636. Joten Venäjästä tuli maailman suurin maa sekä alueella että väestöllä mitattuna. Pietari Suuri uudisti ortodoksisuuden ottamalla käyttöön moniavioisuuden ja hylkäämällä kolminaisuuden ja tekemällä Venäjän tsaarista Kaikkivaltiaan pääsanansaattajan. Venäjä hyökkäsi Iraniin vuonna 1640 ja valloitti sen. Sitten venäläiset yksiköt saapuivat Intiaan. Pian he valloittivat myös hänet. Saavuimme myös Tyynellemerelle. Vuoteen 1653 mennessä Venäjä oli jo ottanut osan Indokiinasta. Ja sota Manchurian valtakunnan kanssa alkoi.
  Vuonna 1660 Pietari Suuri kuoli, ja hänen pojanpoikansa Pietari Toinen nousi valtaistuimelle. Hän oli kaksikymmentäviisi vuotta vanha. Ja sota jatkui menestyksekkäämmin. Ja vuonna 1670 Kiinan valloitus saatiin päätökseen. Ja kymmenen vuotta myöhemmin he valloittivat sekä Japanin että Korean.
  Tsaari-Venäjä miehitti myös koko Indokiinan ulottuen Singaporeen asti. Samaan aikaan venäläiset alkoivat liikkua Afrikan halki. Pietari II kuoli vuonna 1700. Ja Ivan Viidennestä tuli kuningas, hänen poikansa. Tämä kuningas oli jo 38-vuotias. Hän valloitti myös Australian ja jatkoi liikkumista Afrikan halki. Valloittanut melkein koko mustan mantereen. Ja vuonna 1725 hän kuoli siirtäen vallan Pietari Kolmannelle. Lopulta hän valloitti Afrikan. Ja sitten hän hyökkäsi Italiaan. Ja hän voitti sen ilman ongelmia. Sen jälkeen Venäjä aloitti sodan Amerikkaa vastaan. Taistelut liikkuivat. Pietari Kolmannen jälkeen vuonna 1751 Aleksanteri Ensimmäinen nousi valtaistuimelle. Hän valloitti Saksan ja suurimman osan Amerikasta. Vuonna 1781 Aleksanteri II nousi valtaistuimelle. Pian, vuonna 1789, Ranskassa puhkesi vallankumous. Ja tsaari Aleksanteri II valloitti sen. Ja vuonna 1803 myös Espanja ja Portugali vangittiin. Nikolai I nousi valtaistuimelle vuonna 1810. Hän sai päätökseen maailman viimeisten alueiden valloituksen ja lopulta vakiinnutti Venäjän maailmanvallan vuonna 1825.
  Ja niin päättyi pirstaleisen rauhan ja myllerryksen aika. Tiede alkoi kehittyä kovaa vauhtia. Uskonto on modernisoitu. Ja kirkko hylkäsi virallisesti opin maailman lopusta. Päinvastoin, he alkoivat opettaa - ihminen on oman onnensa seppä, ja se tulee olemaan hyvä maailmassa, ja hienosti! Ja vuonna 1833 mies lensi ensimmäisen kerran avaruuteen. Se oli uusi vaihe Rurik-dynastian saavutuksissa.
  Vuonna 1841 lento Kuuhun tapahtui. Tämä on ihmiskunnan historian korkein tapahtuma!
  Ihmiset valloittavat avaruuden. He lensivät Marsiin vuonna 1853. Ja se oli upea lento. Ja kolmekymmentä vuotta myöhemmin astronautit ovat jo vierailleet kaikilla aurinkokunnan planeetoilla. Vuonna 1880 perustettiin ensimmäinen asutus Kuuhun. Ja sitten siitä tuli todellinen kaupunki.
  Vuonna 1895 ensimmäiset geneettisesti parannetut kasvit juurtuivat Venukseen.
  Ensimmäinen pysyvä asutus perustettiin Marsiin, ja lampaita ja lehmiä kasvatettiin.
  Vaikka se on sisällä.
  Vuonna 1902 aloitettiin ensimmäinen tähtienvälinen tutkimusmatka Alpha Centauriin. Avaruusalus lensi kaksikymmentä vuotta ja saavutti tähden, kiersi sen ja kääntyi sitten takaisin... Ensimmäistä kertaa sinne lentäneet ihmiset uppoutuivat keinotekoiseen uneen, mikä hidasti kaikkia prosesseja kehossa. Ei keskeytetty animaatio, vaan pikemminkin syvempi normaalin unen muoto. Lisäksi ihmiset liikkuivat unissaan, eivätkä heidän lihaksensa surkastuneet.
  Vuonna 1915 käynnistettiin toinen tähtienvälinen tutkimusmatka Sirius-tähdelle, ja sen oli määrä laskeutua planeetalle, joka oli teoriassa kehityskelpoinen.
  Tietenkin laskeutui, ja ensimmäistä kertaa ihmiset kävelivät aurinkokunnan ulkopuolella olevalla planeetalla. Totta, elämää ei löydetty, mutta joitain mineraaleja ja yksinkertaisia bakteereja löydettiin.
  Lisäksi kullansijoittajat osoittautuivat myös tällä planeetalla, ja tämä on siistiä!
  Sitten he alkoivat lentää useammin ... Vuonna 1941 avaruusalus ylitti ensimmäistä kertaa valon nopeuden ... Tietenkin Einstein ei ollut oikeassa. On mahdollista liikkua jopa teoreettisesti äärettömään nopeuteen. Kuitenkin myös painovoima ylittää valon nopeuden kymmenen biljoonaa kertaa.
  Ja tästä tuli prologi avaruusimperiumin luomiselle .... Vuoteen 2001 mennessä galaksin eri planeetoille oli perustettu jo useita satoja asutuksia.
  Jotkut jopa löysivät timanttien ja muiden arvokkaiden malmien esiintymiä.
  Vuonna 2020 alkoi ensimmäinen retkikunta galaksin ulkopuolella.
  Tämä on myös erittäin vaikuttava tulos. Ihmisgalaksista ei ole löydetty sivilisaatiota. Planeettojen elämänmuodot kohtasivat, mutta alkeellisimmat. Edes biseksuaalisia kasveja ja eläimiä ei löydetty.
  Tiedemiehet kuitenkin sanoivat niin. Ja papit jopa yrittivät spekuloida tällä sanoen, että elämä on mahdotonta ilman Jumalaa! Ja monet uskoivat siihen. Spontaani elämän sukupolvi on todella epätodennäköistä. Mutta kokeet ovat osoittaneet, että monimutkaisten happojen luominen on periaatteessa mahdollista. Vaikka ne hajoavatkin. Ja bakteereja voi olla olemassa. Ja he löysivät ne. Mutta pitääkö kaksi sukupuolta? Täällä tarvitaan koko joukko mutaatioita, ja jopa niin, että se säilyy.
  Kyllä, galaksissa kahta tai kolmea sukupuolta ei esiintynyt missään. Ja vain yksinkertaisin elämänmuoto oli planeetoilla. Ja se ei ole kaikille. Monet planeetat, jotka olivat ilmastoltaan jopa samanlaisia kuin Maan, pysyivät autioina. Mutta itse planeettojen totuus osoittautui melko suureksi. Ja galaksissa oli paljon paikkoja asettua. Jos planeetta on kaukana, voit vetää sen ylös tähdestä. Jos lähellä, päinvastoin, siirry pois.
  Edistys ja tiede tekivät mahdolliseksi valloittaa kaikki huiput.
  Termokvarkkisynteesin löytäminen mahdollisti energian erottamisen yhdestä ainegrammasta, joka on verrattavissa 20 miljardin tonnin hiilen polttamiseen. Ja nämä ovat mahdollisuudet. Ja termopreonin synteesi teki mahdolliseksi saada kaksi miljoonaa kertaa enemmän energiaa kuin termokvarkki.
  Ihmiskunta on kehittynyt menestyksekkäästi... Vuonna 2100 on jo ilmaantunut nopeuksia, jotka voivat lentää galaksin yli vain päivässä. Ja se on yleensä hienoa. Vuonna 2200 kaksi ensimmäistä planeettaa ja tähti luotiin pienestä määrästä ainetta.
  Vuonna 2300 yksittäisen aikajoen löytämisen vuoksi todistettiin ihmisen ylösnousemusmahdollisuus, ja persoonallisuus säilyi sataprosenttisesti. Vuonna 2400 ihmiset pystyivät aloittamaan ensimmäisen lennon toiseen universumiin.
  Ihmisen maailmankaikkeudesta on löydetty planeettoja, joissa on kaksi elämän sukupuolta ja jopa ainutlaatuinen fluoriplaneetta, jossa on kolmenlaista elämää. On myös löydetty korkeampia eläimiä, joilla on alkukantainen kieli, uskonto ja jopa kirjoittaminen.
  Vuonna 2500 ensimmäinen ihminen poistettiin ajan virrasta. Ja nyt kuolema on vihdoin voitettu. Ihmiset ovat hallinneet universumiaan yli 100 seksitiljoonalla tähdellä.
  Vuonna 3000 koko maailmankaikkeus luotiin ensimmäistä kertaa muutamasta atomista.
  Samaan aikaan tapahtui kuolleiden ylösnousemus. Oli kiista - herättääkö kaikki henkiin vai ei? Päätimme, että ehdottomasti kaikkien on herätettävä kuolleista. Jopa rikollisia, mutta kouluta heidät uudelleen ja pidä heidät kurissa.
  Vuonna 4000 kuolleiden poistaminen joesta saatiin päätökseen. Kaikki ihmiset, jotka ovat koskaan eläneet planeetalla Maa, ovat saavuttaneet kuolemattomuuden. Universumien luomisprosessi käynnistettiin.
  Vuonna 5000 kaikki fysiikan lait tottelivat ihmiskuntaa. Jopa vauvat voivat luoda maailmankaikkeuksia. Ihmiset ilmensivät nyt kaikki fantasiansa todellisuudeksi.
  Kuolleista ylösnousseet loivat myös universumeja ja oppivat tämän nopeasti.
  Vuonna 10 000 ihmiskunta keksi uudet fysiikan, biologian ja kemian lait. Kaikki ihmisten mahdollisuudet ilmenivät kyvynä ilmentää fantasioita. Siellä oli ehdoton yleinen onnellisuus ja vauraus.
  
  ZENON POZNYAK VALKO-VENÄJÄN PRESIDENTTI
  Valko-Venäjällä tapahtui tragedia vuoden 1994 vaaleissa. Opposition pääehdokas Aleksandr Lukašenka murhattiin salamurhayrityksessä. Ja seurauksena Vjatšeslav Kebich pääsi eroon vaarallisesta kilpailijasta. Mutta koko Lukašenkan äänestäjäkunta kertoo, että tämä on pääministerin asia. Ja hän otti sen ja äänesti Zenon Poznyakia!
  Ja ensimmäisellä kierroksella Zenon Pozniak voitti suurella erolla. Historiatieteiden kandidaatti, Valko-Venäjän kansanrintaman johtaja ja jopa johtaja. Persoonallisuus on ehdottomasti karismaattinen. Ja erottuu rautaisen tahdon jäykkyydestä.
  Zenon Poznyak aloitti ensimmäisellä askeleella sulkea venäläisiä kouluja ja rajoittaa venäjän kieltä. Sitten vaalilakia muutettiin, ja Valko-Venäjän kansanrintama sai enemmistön parlamentissa. Sitten Poznyak järjesti kansanäänestyksen. Integraatiosta Eurooppaan, valkovenäläisen kielen asemasta ainoana valtionkielenä. Ja hän poisti kuolemanrangaistuksen ja eristäytyi Venäjältä. Zenon Poznyak julisti: Valko-Venäjä tulee olemaan Natossa ja Euroopan unionissa.
  Zenon Pozniakin valtaantulo vaikutti Venäjään. Aleksanteri Lukašenka, kuten tiedätte, tuki Jeltsiniä vuoden 1996 vaaleissa, mikä auttoi häntä tulemaan valituksi toiselle kaudelle. Zenon Pozniak vastusti molempia.
  Tämän seurauksena Jeltsin hävisi vaalit ja Gennadi Zjuganovista tuli Venäjän presidentti. Mutta Venäjän politiikka ei ole juurikaan muuttunut. Zjuganov jatkoi uudistuksia, ja hänen rikoskumppaninsa syyttivät häntä opportunismista. Ja siitä tuli todella vakavaa.
  Mutta Zyuganov onnistui pitämään vallan. Ja hänet valittiin uudelleen. Lisäksi se peruttiin rajoitetusti kahdeksi kaudeksi Venäjällä. Ja Valko-Venäjällä Zenon Poznyak nosti kahden kauden rajaa. Vuonna 1999 Valko-Venäjä liittyi Natoon. Venäjä oli sanoin kommunistinen, mutta todellisuudessa se seurasi myös länsimielisen suuntauksen polkua. Lisäksi Gennadi Zjuganov osoittautui vieläkin länsimielisemmaksi kuin Jeltsin.
  Jugoslaviassa ei ollut sotaa. Koska Venäjä ei tukenut Slobodan Milosevicia, ja hän teki heti myönnytyksiä, eikä se ryhtynyt sotilaalliseen operaatioon. Ja pari tuhatta ihmishenkeä selvisi, samoin kuin hyvät suhteet Venäjään ja Natoon.
  Myöskään Tšetšeniassa ei ollut sotaa. Zjuganov vahvisti Mashadovin hallintoa, joka noudatti yhä enemmän venäläisyyttä. Totta, Taleban uhkasi Afganistania. Mutta Amerikassa tapahtui terrori-isku ja Naton joukot voittivat talebanit. Ja vuonna 2005 Venäjä itse liittyi Natoon. Gennadi Zjuganovista tuli Amerikan läheinen ystävä.
  Mutta aika kului... Vuonna 2008 puhkesi maailmanlaajuinen kriisi. Venäjällä alkoivat radikaalivasemmiston levottomuudet. He syyttivät Zjuganovia ja kommunistista puoluetta petoksesta ja Leninin ihanteista poikkeamisesta. Opposition näkyvin johtaja oli Sergei Udaltsov. Mutta he eivät onnistuneet kukistamaan Zjuganovia. Kommunisteista itsestään tuli porvarillisia ja kapitalisteja. He tekivät itselleen lakeja ja pitivät valtaa. Zenon Pozniak oli myös pysyvä presidentti, mutta innokkaasti omistautunut Yhdysvalloille. Ja siksi, autoritaarisuudestaan huolimatta, hän sopi hyvin Amerikkaan. Ja vain radikaali vasemmisto halusi kaataa hänet.
  Venäjä noudatti amerikkalaista kurssia... Toisin kuin Jeltsin ja Putin, Zjuganov oli tottelevainen Amerikalle. Lisäksi juuri se tosiasia, että hän oli kommunisti, teki hänestä Amerikkamielisemmän. Koska hänen oli helpompi pelata isänmaallisuudella.
  Euroopan unioni sisällytti pian Venäjän kokoonpanoonsa. Ja muut IVY-maat. Ja niin, kun Zjuganov valittiin vuonna 2016 toiselle kaudelle, kun hän oli hallinnut kaksikymmentä vuotta ja valittuna kuudennen kerran, häntä hyökättiin. Kuten, kultaseni, kuinka kauan voit istua valtaistuimella? Se on jo järjetöntä! Ehkä on aika lähteä. Mutta Zjuganov ei halunnut lähteä. Ja vuoden 2020 vaalit pidettiin jo koronavirusepidemian alla. Ja samaan aikaan Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Sekä Zyuganov että Zenon Poznyak olivat jo seitsemänkymmentäkuusi vuotta vanhoja. Mutta he pitivät itsepäisesti valtaan kiinni. Ja he eivät halunneet lähteä.
  Valko-Venäjällä talous oli enemmän tai vähemmän normaalia. Mutta koronavirus on pahentanut ongelmia. Ja uusi vasemmisto nosti vallankumouksen lipun. Ja he syyttivät Zenon Poznyakia joukkovaalipetoksesta.
  Myös Venäjällä vasemmiston levottomuudet. Ja Zjuganov on valittu jo seitsemännelle kaudelle... Mutta myös koronaviruksen varjolla eikä täysin rehellisesti. Ja täälläkin kansa kapinoi. Poliisi kuitenkin tukahdutti mellakoita.
  Zenon Poznyak sanoi, että ehkä hänen toimikautensa on viimeinen ja hän luovuttaa tehtävänsä nuoremmille. Ja se todellakin kaksikymmentäkuusi lautaa on liikaa.
  Mutta meidän on kohdattava koronavirus. Ja sitten on jälleen onnellinen ja iloinen elämä.
  Zjuganov sanoi myös, että hänen seitsemäs kautensa olisi hänen viimeinen. Yleensä seitsemän termiä tuo onnea. Ja Venäjällä tulee olemaan kommunismi. Ja he luovat rokotteen, ja siitä tulee helpompaa kaikille.
  Ja ihmiset kuuntelivat tätä... Itse asiassa Venäjällä näyttää olevan aika hyvä asua. Kommunistit antoivat enemmän vapautta kuin Putinin aikana. Esimerkiksi alkoholia myytiin yöllä. Ja olut kioskeissa ja sen mainonta televisiossa kiellettiin. Ja tupakan kanssa se oli pehmeämpää. Ja he jopa alkoivat laillistaa marihuanaa. Ja samaa sukupuolta olevien avioliitot.
  Viimeksi mainitun muuten Zyuganov löi henkilökohtaisesti läpi. Lisäksi jopa paavi itse ehdotti tällaisten avioliittojen kruunaamista, mikä aiheutti yleensä monimutkaisen reaktion. Mutta media voi vaikuttaa yleiseen mielipiteeseen.
  Paikoin prostituutio on jo laillistettu. Kyllä, Venäjällä oli yhä enemmän vapautta. Ja kommunisteista tuli innokkaita liberaaleja. Ja se varmasti tekee ihmeitä siivilässä.
  Mutta yleisesti ottaen se on luonnollista. Gennadi harjoitti länsimielisempää politiikkaa kuin Jeltsinin perillinen Putin. Myös siksi, että hän oli kommunisti.
  Ja tämä on loogista.
  Kommunistit jatkoivat myös yksityistämispolitiikkaa, lisäsivät yksityistä omistusta taloudessa.
  Zjuganov harjoitti yleisesti ystävyyspolitiikkaa Kiinan kanssa. Ja hän onnistui osittain.
  Mutta Yhdysvallat oli myös lämmin ja ystävällinen... Trump ei noussut valtaan. Ja siellä oli Hillary Clinton. Hänet valittiin toiselle kaudelle. Yhdysvalloissa koronavirus ei ole kehittynyt yhtä voimakkaasti naispresidentin aikana kuin Donald Trumpin aikana.
  Yleisesti ottaen Amerikka oli ennennäkemättömässä nousussa. Monet sanoivat: korkeammat voimat holhoavat naisia. Ja itse asiassa, kuinka onni voi riistää heikomman sukupuolen tai pikemminkin reilun sukupuolen. Ja koronavirus naispresidentin alaisuudessa säästi Yhdysvallat.
  Zenon Poznyak toteutti joitain uudistuksia Valko-Venäjällä. Hän yksityisti omaisuutta, alensi veroja ja kehitti yksityistä liiketoimintaa. Ja hän myös palautti poliisin ja kuntoutti kaikki fasistiset palvelijat. Ensinnäkin Ostrovski. Ja tietysti keskusvaltuusto, nostettu lipulle.
  Hitleriä alettiin julkaista ja ylistää. Ja purkaa Neuvostoliiton monumentteja. Mukaan lukien Lenin. Ja heidän sijaansa kadut alettiin nimetä poliisien mukaan. Ja tietysti se oli siistiä.
  Suhteet Ukrainaan ovat lämpimimmät. Minskissä katu nimettiin Stepan Banderan mukaan. Ja vielä yksi katu, joka on nimetty Dzhokhar Dudajevin mukaan. Valko-Venäjän nationalisteista tehtiin elokuvia. Ja venäjän kieli on rajallinen. Mutta täydellistä kieltoa ei ole. Joten Venäjällä on länsimielinen hallinto, ja se on Euroopan unionissa ja Natossa.
  Euroopan unioni laajeni ja siitä tuli Euro-Aasian unioni. Asuminen Valko-Venäjällä ei ollut huono aineellisessa mielessä. Siellä oli myös paljon vapautta. Se muistutti minua paljon Euroopasta. Järjestelmä on muodollisesti monipuolue, mutta Valko-Venäjän kansanrintama hallitsee.
  Valko-Venäjällä on myös kommunistinen puolue, mutta se on muodollinen ja taskuoppositio.
  Suhteet Venäjään ovat enemmän tai vähemmän siedettävät. Ja jopa ystävyyttä puolalaisten kanssa.
  Ruplan sijasta on taaleri, joka on suunnilleen yhtä suuri kuin euroa. Inflaatio on lähes nolla.
  Yleisesti ottaen ihmiset ovat enemmän tai vähemmän tyytyväisiä Poznyakiin. Palkka yli tuhat dollaria. Työttömyys on alhainen, hinnat eivät käytännössä nouse. Myös venäjän kieli löytyy. He jopa avasivat venäläisiä kouluja siellä täällä.
  Alkoholi on halpaa ja sitä myydään kellon ympäri jokaisessa kioskeissa. Sekä pornografia saatavilla. Internetissä on täysi vapaus.
  Ja kuka muu tarvitsee Leniniä? Sen sijaan entisiä poliiseja pidettiin suuressa arvossa. Ja Zenon Pozniak on ylpeä siitä.
  Valko-Venäjän Pursuitin vaakuna ja lippu on valkoinen-puna-valkoinen. Kaiken kaikkiaan se on hyvä.
  He rakensivat kymmenkunta ydinvoimalaa ja myyvät sähköä Eurooppaan. Samaan aikaan Valko-Venäjä on rakentanut monia teitä ja moottoriteitä.
  Myös temppeleitä rakennetaan, etenkin monia katolisia. Kyllä, katolisia Valko-Venäjällä arvostetaan.
  Jopa maailman suurin katolinen kirkko rakennettiin Minskiin. Ja Zenon Pozniak oli siitä erittäin ylpeä. Ja kirkko oli ortodoksisen perinteen mukaan todella kaunis kultaisilla kupeilla. Paavi ja Moskovan patriarkka tapasivat useita ja yhtyivät ystävyyteen Kristuksessa.
  Mielenkiintoista on, että Saddam Husseinia ei syrjäytetty, vaan hän joutui Amerikan alle ja tuli hänen tottelevaiseksi vasallikseen. Ja tietysti se oli suuri yllätys. Oli selvää, kuka on vahva, hän hallitsee.
  Kiina on hidastanut kehitystään jonkin verran. Ja siinäkin ihmiset ovat huolissaan, he haluavat demokraattisia muutoksia.
  Maailmalla on tietysti edelleen ongelmia. Mutta jotenkin helpompaa ja rauhallisempaa. Zenon Poznyak, joka ei valittu seitsemälle kaudelle, lupasi lähteä sen lopussa ja antaa tietä nuorille. Ehkä jopa nainen. Ja kaikki ottivat sen myönteisesti vastaan.
  Ja Venäjän ulkoministeri neljännesvuosisadan ajan Vladimir Žirinovski. Kuka rakastaa kovasti, ainakin sanoin Amerikkaa, ihmisoikeuksia ja länsimaisia arvoja.
  
  TSAARIN VENÄJÄN IHMEINEN MAAILMA
  Amiraali Makarov ei kuollut... Taistelulaivan Petropavlovsk polku muuttui vain hieman, ja legendaarinen laivaston komentaja jäi henkiin. Eikä laiva vaurioitunut.
  Vain muutaman metrin laiva ohitti vasemmalle, ja vain sellainen pieni asia muutti heti valtakunnan ja koko maapallon kohtalon.
  Amiraali Makarov jatkoi venäläisen laivueen intensiivistä kouluttamista ja innovatiivisten tekniikoiden käyttöä. Ampumaradat ohitettiin, vahingoittuneet alukset palautettiin.
  Täällä amiraalille tarjottiin mielenkiintoinen ansa. Koska Togon laivue kulki koko ajan samaa reittiä, olisi mahdollista hajottaa miinoja matkalle. Todellisessa historiassa yksi hävittäjä hajotti miinakimppuja ja kaksi taistelulaivaa upposi. Ja sitten tusina hävittäjää hajotti miinoja. Ja seurauksena tusina japanilaista alusta räjäytettiin.
  Syntyi paniikki, ja venäläinen laivue hyökkäsi samuraiden kimppuun, jotka ampuivat umpimähkään paniikissa. Ja seurauksena hän upotti vielä tusina laivaa. Ja itse amiraali Togo vangittiin. Japanin valta merellä heikkeni. Mutta se ei päättynyt siihen.
  Amiraali Makarov jatkoi samuraiden takaa-ajoa, kunnes hän upotti kaikki heidän aluksensa. Ja Japani oli puolustuskyvytön. Hänen joukkonsa Koreassa kukistettiin ja antautuivat.
  Mutta samurai ei halunnut rauhaa. Ja tsaarin armeija laskeutui metropoliin. Ja ihmeellinen ihme. Kuropatkin ei osoittautunut ollenkaan keskinkertaiseksi, vaan kykeneväksi komentajaksi. Voitti japanilaiset ja vangitsi Mikadon. Tämän seurauksena Venäjä valloitti nousevan auringon maan kokonaan. Ja sitten järjestettiin kansanäänestys ja Japanista tuli Venäjän maakunta. Ja Nikolai II lisäsi titteliinsä - japanilainen mikado.
  Mongoliasta, Mantšuriasta ja Koreasta tuli Venäjän provinsseja. Kuninkaallinen armeija on kasvanut merkittävästi.
  Venäjä pakeni vallankumoukseen liittyvästä taantumasta. Ja sen talous oli kehittyneempi ja armeija oli lukuisa. Ei ollut mellakoita, ei typerää, hyödytöntä duumaa. Tsaari-Venäjällä oli omat panssarivaununsa, vaikka ne olivat kevyitä, mutta ketteriä. Ja tehokkaampia aseita ja enemmän pisteitä, sapelit, konekiväärit. Venäläinen innovaatio osoittautui hyväksi aseeksi: kärry.
  Tankit ennen sotaa pääsivät sarjaan ja vaikuttivat sodan kulkuun. Amiraali Makarov oli edelleen elossa ja voi hyvin. Ja hän käski venäläistä laivastoa murskaamaan saksalaisia merellä.
  Sota alkoi vuonna 1914 ja alusta asti se meni menestyksekkäästi tsaari-Venäjälle. Numeerisesti ylivoimaiset venäläiset yksiköt kevyillä panssareilla "Luna" -2 murskasivat saksalaiset. Ja se jatkui ilman taukoa. Kuropatkin voitti Saksan, Brusilov voitti Itävalta-Unkarin. Ja sota päättyi joulukuussa Berliinin valtaukseen.
  Turkki, joka myös onnistui osallistumaan sotaan, voitettiin. Ja tsaari-Venäjä voitti itsevarmasti.
  Ensimmäinen maailmansota oli voittoisa ja todellinen voitto. Tsaari-Venäjä sai suuria alueita. Klaipeda, Galicia, Poznan, Krakovan alue. Sekä Tšekin, Slovakian ja Unkarin kuningaskunta. Romania laajensi aluettaan, mutta siitä tuli Venäjän vasalli. Jugoslaviasta tuli myös Venäjän vasalli.
  Turkki jakautui ja katosi maailman poliittiselta kartalta. Vähä-Aasia, Irakin pohjoinen ja keskusta, Syyrian pohjoisosa ja Palestiina venäläisivät. Mutta pääasia palasi Konstantinopoliin ja salmiin.
  Miten keisarillinen valtakunta laajeni?
  Mutta siinä ei vielä kaikki. Venäjä ja Britannia jakoivat myös Saudi-Arabian. Sitten Iran - keskus ja pohjoinen menivät Venäjälle. Ja sitten Afganistan.
  Ja tämä johti alueiden jakoon.
  Venäjän talous kehittyi tsaari Nikolai II:n aikana nopeasti. Ja edes vuoden 1929 suuri lama tuskin kosketti Romanovien valtakuntaa. Ja vuonna 1932 Nikolai II, hyödyntäen sitä tosiasiaa, että Yhdysvallat oli taloudellisesti suuresti heikentynyt, vaati Alaskan palauttamista. Amerikka kieltäytyi. Ja 1. tammikuuta 1933 alkoi sota Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä.
  Kanada asettui Amerikan puolelle. Tyynenmeren laivastoa komensi amiraali Makarov Kolchakin arvoinen oppilas. Joka peitti itsensä kirkkaudella.
  Venäläiset panssarit olivat maailman parhaita, lentokoneet vahvimpia. Ja laivasto on täydellisin. Ja plus myös helikopterit, jotka tuolloin olivat vain Venäjällä.
  Kaikki oli kuninkaan kanssa. Ja Amerikka on suoraan sanottuna heikko. Hänellä on vähän tankkeja ja ne ovat vanhentuneita. Ilmailu on heikkoa ja vanhentunutta. Ja vain laivasto on enemmän tai vähemmän lukuisia. Ja sota meni alusta alkaen yhdessä portissa. Lisäksi Venäjällä he rakensivat rautatien itse Chukotkaan. Ja tarjonta on parantunut paljon.
  Brusilovin ja Kuropatkinin vahvoja seuraajia olivat Denikin, Kornilov, Wrangel, Krasnov ja Kaleidin. He ovat osoittaneet olevansa vahvoja johtajia.
  Ja venäläiset panssarit olivat vertaansa vailla ja niin tulvii. Amerikkalaisilla oli vähän tankkeja, ja nekin olivat vanhentuneita ja heikkoja. Myös lentoliikenne on vanhentunutta ja heikkoa. Ja vain laivasto on melkoinen. Mutta tietysti sekä laatu ja kokemus että henkilöstön koulutus ovat Neuvostoliiton tasoa huonompia.
  Kyllä, ja Kolchak on erinomainen laivaston komentaja. Ja minun on sanottava, että se on erittäin siistiä.
  Sikorskyn helikopterit ovat myös erittäin tehokkaita ja tuhoisia. Ja se tekee vaikutuksen.
  USA ei kestänyt kauan. Vähän yli puoli vuotta. Venäjän armeija on erittäin vahva ja runsas. Muun muassa tsaarin valtakunnan hallinnassa on jo suuri osa Kiinasta. Ja tämä antoi erittäin suuren armeijan. Ja hän ylitti määrän ja laadun.
  Yhdysvalloista tuli Venäjän provinssi, kuten Kanada. Ja Venäjän valtakunnasta tuli paljon vahvempi.
  Ja sen taloudellisesta potentiaalista on tullut ylivoimainen ja ensimmäinen maailmassa. Tässä on voimaa.
  Totta, siellä oli myös natsi-Saksa. Vuonna 1937 Hitler liitti Itävallan. Ja hänen valtakuntansa teki liiton Italian ja Britannian kanssa. Vaikka Ranskan kanssa oli erimielisyyksiä. Nikolai II oli taipuvainen germaanfilismiin. Mutta Hitleriä kiusattiin itään... Mutta Fuhrer itse pelkäsi mahtavaa Neuvostoliittoa. Ja hän ehdotti Ranskan, Belgian, Britannian ja Hollannin siirtokuntien jakamista. Mussolini ilmaisi myös valmiutensa olla yhdessä Venäjän kanssa. Ja tuloksena muodostui keskusvaltioiden koalitio.
  Ja niin 1. syyskuuta 1939 Saksa hyökkäsi Ranskaa, Belgiaa ja Hollantia vastaan ja heidän kanssaan Iso-Britanniaan. Ja tsaari-Venäjä hyökkäsi siirtomaita vastaan Aasiassa ja edelleen Afrikkaan. Mussolini tuli sotaan myöhemmin, hieman odotettuaan. Tsaari-Venäjä eteni menestyksekkäästi valloittamalla brittien siirtomaat Aasiassa ja Tyynellämerellä sekä ranskalaiset. Kahden ensimmäisen kuukauden aikana vangittiin Intia, Etelä-Iran ja lähes koko Indo-Kiina sekä suurin osa brittien ja ranskalaisten omaisuudesta Lähi-idässä. Kuninkaallinen armeija saapui Egyptiin.
  Saksalaiset rintamalla miehittivät suurimman osan Belgiasta, osan Hollannista, osittain kiilautuneena Ranskaan. Mutta he eivät saavuttaneet suurta menestystä. Saksa ei ollut vielä kunnolla valmistautunut sotaan. Vihollinen ylitti joukkojen ja erityisesti henkilöstön ja tykistön. Ja liittoutuneilla oli vielä enemmän henkilöstöosastoja.
  Lisäksi sitä upeaa suunnitelmaa, joka todellisessa historiassa toteutettiin vuonna 1940, ei kehitetty. Ja saksalaiset edistyivät vanhanaikaisesti ja vähemmän menestyksekkäästi.
  Kuukautta myöhemmin venäläiset joukot valloittivat kaiken Aasiassa ja Tyynellämerellä ja laskeutuivat maihin Australiassa. Etelässä he valloittivat Lähi-idän. Ja myös Egypti, hyökkäävä Etiopia, Sudan, Libya ja niin edelleen.
  Saksalaiset etenivät, hieman juuttuneet taisteluihin ranskalaisia vastaan. Totta, he ottivat Brysselin.
  Hitler kääntyi tsaari Nikolai II:n puoleen saadakseen apua. Hän suostui. Mutta ensin venäläiset valtasivat Afrikan. Täällä suurin ongelma on maasto, liikenneyhteyksien venyminen, teiden puute. Ja tämä häiritsi enemmän kuin pienet liittoutuneiden joukot.
  Venäläiset valloittivat koko Afrikan kolmessa kuukaudessa ja pystyivät lopulta vakiinnuttamaan hegemonian.
  Ja sitten jo maaliskuussa 1940 venäläis-saksalaiset joukot aloittivat hyökkäyksen Pariisia vastaan. Puolentoista kuukauden sisällä Ranska hyökkäsi.
  Ja elokuussa 1940 maihinnousu Isoon-Britanniaan seurasi... Lontoo kaatui, kahdessa viikossa Englanti ja Wales vangittiin.
  Sota päättyi kaikkien liittoutuneiden siirtokuntien ja hallintoalueiden sekä Britannian miehitykseen. Maailman jakautuminen on ohi. Venäjä sai lähes kaikki liittoutuneiden siirtokunnat. Saksa sai takaisin sen, mikä oli menetetty ensimmäisessä maailmansodassa, ja rajat vuoden 1914 länsiosassa sekä Namibia. Italia sai Etiopian ja Tunisian. Belgia ja Hollanti ja Luxemburg sisällytettiin Kolmanteen valtakuntaan jonkin verran autonomiaa. Ranska ja Britannia menettivät kaikki siirtokuntansa ja tunnustivat Venäjän suojelun itselleen. Näin sota päättyi.
  Tammikuussa 1941 Nikolai II, joka oli toipunut loistossaan yli neljäkymmentäkuusi vuotta, kuoli ja jäi historiaan kaikkien aikojen ja kansojen suurimpana Venäjän hallitsijana. Hänen seuraajakseen tuli hänen poikansa Peter Aleksejevitš eli Pietari Neljäs yhdeksänvuotiaana. Hänen alaisuudessaan perustettiin tietysti regenssi.
  Venäjästä on tullut maailman hegemoni, ja sen armeija on lukematon. Jo vuonna 1943 ensimmäinen venäläinen kosmonautti lensi avaruuteen.
  Ja vuonna 1949 venäläiset lensivät kuuhun ... Mutta tämä on vasta avaruusgongin alkua. Kaikki olisi hyvin, mutta...
  Hitler ei voinut vastustaa ja hyökkäsi Venäjää vastaan 20. huhtikuuta 1953 ja aloitti sodan. Mussolinin poika sekä Franco ja Salazar puhuivat hänen puolellaan. Ja he muuttivat tsaari-Venäjälle.
  Nyt Nikolai II:n pojanpojalla on mahdollisuus todistaa itsensä ja ansaita maailmanlaajuista mainetta.
  Saksalaiset pystyivät tietysti vasta aluksi kiilautumaan sisään. Ja sitten venäläiset joukot veivät lisäjoukkoja ja aloittivat vastahyökkäyksen. Siellä oli melko onnistunut hyökkäys ja Italia. Mussolini Jr. mureni nopeasti. Afrikassa italialaiset lyötiin myös nopeasti. Kahden ensimmäisen kuukauden aikana tsaarin armeija voitti Italian ja valloitti kaikki vihollisen siirtokunnat Afrikassa. Ja heitti saksalaiset Oderille.
  Sitten taas hyökkäys ja elokuussa Berliini otettiin. Ja sitten hyökkäys, ja marraskuun alussa 1953 Kolmas valtakunta oli täysin miehitetty. Hitler onnistui pakenemaan Argentiinaan. Mutta venäläiset joukot ajoivat häntä takaa. Ja vuonna 1954 koko Latinalainen Amerikka valloitettiin. Hitler löydettiin helmikuussa 1955. Oli oikeudenkäynti... Ja 20. huhtikuuta 1956 Fuhrer hirtettiin.
  Näin päättyi tämä valitettava tyranniura. Pietari neljäs päätti yhdistää ja sisällyttää kaikki Venäjän valtakunnan maat yhdistäen ihmiskunnan. Ja monet ihmiset myös pitivät siitä.
  Ja niin yhtenäinen valtakunta muotoutui vuonna 1970. Yksi hieno maa Venäjä.
  Ja aurinkokunnan ja avaruuden kehitysprosessi on käynnissä. Ja kaikesta tulee rauhallisempaa ja ennakoitavampaa.
  Ja nyt, vuonna 1975, venäläiset kosmonautit ovat jo Plutossa. Ja kaikki aurinkokunnan planeetat on valloitettu.
  Ja sitten lennot avaruuteen ja tähtiin. Ja nämä lennot ovat erittäin vaikuttavia.
  Vuonna 2000 aloitettiin ensimmäinen tähtienvälinen retkikunta. Ja kymmenen vuotta myöhemmin he lensivät ensimmäiselle Sirius-planeetalle.
  Ja vuonna 2022 valon nopeus ylitettiin ensimmäistä kertaa tähtialuksella. Ja se on hienoa.
  Vuoteen 2500 mennessä ihmiskunta oli asuttanut galaksin.
  Vuoteen 3000 mennessä ihmiset olivat saavuttaneet maailmankaikkeuden reunan.
  Vuoteen 4000 mennessä yksittäiset ajan joet olivat avautuneet ja niille oli annettu avain kuolemattomuuteen ja kuolleiden ylösnousemukseen.
  Vuoteen 5000 mennessä he olivat oppineet luomaan universumeja ja alistaneet kaikki fysiikan peruslait.
  Vuoteen 10 000 mennessä ihmiset herättivät kuolleet kuolleista ja hallitsivat täysin maailmankaikkeuden salaisuudet ja tulivat melkein kaikkivaltiiksi ja loivat universumeja. Ylösnousseiden joukossa oli Adolf Hitler. Hänet lähetettiin vankilaan uudelleenkoulutukseen.
  Vuoteen 20 000 mennessä demiurgi-ihmiset hallitsevat hypermegaverssiä. He ovat yli-kaikkivoimia ja täysin onnellisia. Kaikki ihmiset eivät vain ole nousseet kuolleista, eivätkä he ole koskaan kuolleet ollenkaan. Saavutettu absoluuttinen kuolemattomuus. Kaikki toiveet täyttyvät. Ja ylipäätään - kaikki on niin upeaa, että kaikkien ihmisten mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!
  
  HITLERIN UNELMA MUUTTAA UUDELLEEN MAANPLANEETAN HISTORIAN
  Amerikkalaiset joukot pakotettiin pois Hondurasista helmikuun lopulla ja maaliskuun alussa. Taistelut siirtyivät Etelä-Meksikoon. Kuuluisat neljä tyttöä vaihtoivat tankin uusimpaan E-50-muunnelmaan. Auto on todella ultramoderni, joysticke-ohjattu, suhteellisen kevyt 65 tonnin moottorilla 1550 hevosvoimaa.
  Etupanssari on 250 mm, sivupanssari 170 mm ja jopa merkittävässä kaltevuus. Mutta tämän vuoksi tankissa olevat tytöt ovat hieman ahtaat. Täällä ei ole niin mukavaa kuin "Tiger" -2:ssa, joten auto on tiivistynyt ja varsinkin layout. Mutta nyt amerikkalaiset panssarit eivät pääse tunkeutumaan panssarivaunuun, vaikka ampuisit sivua lähietäisyydeltä. Tällainen suoja kestää IS-2:n laukauksen.
  Tytöt ovat tyytyväisiä ja auto kulkee melko nopeasti. Gerda, painamalla ohjaussauvan painikkeita, sanoo:
  - Tämä on kone! Todella mestariteos!
  Charlotte vastaa:
  - Sivut ovat erittäin viistot ja luukku kapea, yläosaa ei juuri ole. Et voi murtautua sellaisen koneen läpi, mutta se ei ole mukavaa!
  Gerda huomautti innostuneesti:
  - Mutta tehokasta! Ja täysin läpäisemätön!
  Magda vastasi hymyillen:
  - Kuten näemme, Jumala holhoaa Saksaa!
  Christina naurahti ja vastasi:
  - Voitamme itse voittoja! Ja tämä on strategiamme ydin!
  Gerda huomautti innostuneesti:
  - Viime aikoihin asti tankki "Lion" näytti meistä täydellisyyden rajalta. Ja nyt auto on kaksikymmentäviisi tonnia kevyempi, ylittää "leijonan" sekä aseistuksessa että haarniskassa ja erityisesti ajokyvyssä. Joten Amerikka ei voi rikkoa meitä!
  Charlotte nauroi ja sanoi:
  - Älä riko sitä! Me rikomme ne kaikki!
  Täällä Magdan silmissä ilmestyi "Sherman". Tyttö lähetti ammuksen suoraan maaliin. Rikkoi auton.
  Silti on myönnettävä, että amerikkalaiset panssarirakennuksessa ovat selvästi jäljessä. "Sherman" ei selvästikään vedä taisteluihin, ja "Pershing" on vain hieman parempi. Lisäksi Pershingit ilmestyivät sarjaan vasta neljänkymmenenviidennen vuoden alussa, ja niiden parametrit ovat samanlaisia kuin varhainen Panther-malli. E-50 lyö amerikkalaisia yli viiden kilometrin etäisyydeltä.
  Tytöt ovat erittäin ylpeitä aseidensa paremmuudesta. Ja he viheltävät lauluja.
  Magda ampuu uudelleen, lyö läpi, tällä kertaa suojattu Sherman, ja siristaa:
  - Hajotti pallon ja ryntäsi laukkaa!
  Jopa näytöt "Sherman" eivät auttaneet. Saksalainen tankki ajaa itse. Murskaa jalkaväkiä toukilla. Tytöt viheltävät lauluja huuliharppuilla. Roiskuvaa verta telojen alle. Tankki liikkuu riittävän nopeasti, ja sen telat ovat edistyneempiä ja kulkevampia, samalla kun ne ovat suhteellisen kevyitä.
  Tytöt viheltävät... Gerda huomauttaa:
  - Meksiko on viimeinen maa matkalla Yhdysvaltoihin. Olemme jo ottaneet niin monta eri pääomaa. Ja niin monet maat valloittivat! Aloitimme ensimmäisen valloituksen Itävallasta ja nyt olemme muuttamassa Mexico Cityyn! Sotilasyhtiömme on loistava yritys!
  Christina vastasi loogisesti:
  - Ensinnäkin olemme ylivoimaisia vastustajiamme järjestämisessä. Pieni maa on Saksa. Saksalaiset ovat maailman kurinalaisin ja organisoitunein kansa. Plus totalitaarinen kansallissosialistinen hallinto. Mikä myös lisäsi meihin voimaa ja organisointia. - Tyttö juoksi paljain jalkansa rungon metalliseossivupanssaria pitkin ja jatkoi. - Sitten kenraalistemme ja ennen kaikkea Hitlerin loistavat kyvyt. Olemme rikkoneet vastustajamme pala palalta. Ja sitten he saivat maailman parhaan tekniikan. Joten nyt meillä on voitto edessämme! Ja Kolmas valtakunta avaa siipensä maailman yli!
  Charlotte huomautti rationaalisesti:
  - Pahin oli 42 vuoden talvi. Meidät voitettiin Afrikassa ja lähellä Moskovaa. He lähtivät Tikhvinistä ja Rostovista Donissa. Ja jopa Kharkov joutui Neuvostoliiton vangiksi. Ja Yhdysvallat astui sotaan meitä vastaan. Silloin näytti: vaaka ei heilahtanut meidän puoleemme ja edessä oli kuilu. Mutta kevät toi meille uusia voittoja. Ja sen jälkeen kaikki on mennyt meidän edukseen!
  Magda ampui. Ampui alas amerikkalaisen aseen ja siristi:
  - Mutta silti, ilman korkeampien voimien väliintuloa, armeijamme ei olisi voinut saavuttaa tällaista menestystä! Ylivoimaisten vihollisten voittaminen! Tämä on Jumalan käsi!
  
  Gerda nauroi ja vastasi:
  - Olen samaa mieltä, että jumala! Mutta ei Jumala: Abraham, Iisak ja Jaakob! Ja ilmeisesti arjalainen, yksi ja Kaikkivaltias Jumala! Hän, joka loi maailmankaikkeuden ja valitsi saksalaiset kansakseen!
  Charlotte nyökkäsi ja vahvisti:
  - Varmasti! Iisakin Jumala ei ole meidän Jumalamme! Ja jos juutalaiset todella olisivat Jumalan kansaa, emme olisi voittaneet! Ja jos on, niin Raamattusi Magda on valhe! Ja sinun on aika hylätä kristinusko arjalaisen monoteismin hyväksi!
  Charlotten sanat kuulostivat konekiväärin tulelta.
  Christina lisäsi:
  - Ja se näyttää maanpetokselta olla kristitty. Loppujen lopuksi käy ilmi, että kannatat pasifismia - he lyövät sinua oikeaan poskeen, käännä vasenta!
  Gerda katsoi sopivaksi lisätä:
  -Ja sinä luulet, että pelastus tulee juutalaisista! Ja tämä on yleensä - kuin petos!
  Magda vastusti arasti:
  - En usko! Minun mielipiteeni Jumala on yksi! Eikä juutalainen, eikä arjalainen!
  Charlotte huusi takaisin.
  -Miten se ei ole arjalainen! Vain arjalainen eikä vähempää!
  Gerda lisäsi sovittelevasti:
  Ja myös tekniikkaa! Mistä aloitimme? Syyskuussa 1939 heillä oli vain kuusi panssarivaunudivisioonaa. Ja melkein kaikki tankit ovat kevyitä, alle kaksikymmentä tonnia. Nyt en itse tiedä kuinka monta divisioonaa meillä on, mutta ratsastamme maailman parhaalla tankilla. Ajoneuvomme on vertaansa vailla aseistuksen, panssarin ja ajo-ominaisuuksien suhteen, eikä se ole samalla painoltaan törkeä.
  Muistan ensimmäisen "Tiikerin" kokeet, sitten Hitlerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1042.
  Tyttö pysähtyi ja hengittäen jatkoi.
  - Silloin "Tiger" oli jo maailman paras tankki. Mutta sen ajokykyä ei voida pitää tyydyttävänä. Mutta toisaalta ase antoi hyvän taistelun, ja panssari oli varsin sopiva siihen hetkeen. Ja itse säiliö kääntyi hyvin, mikä kompensoi tornin alhaisen pyörimisnopeuden!
  Ja neljäntenäkymmenentenä vuonna olimme panssarivaunuina ja niiden lukumääränä huonompia kuin Ranska ja Iso-Britannia. Mutta he voittivat! Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Neuvostoliitolla oli parempia T-34- ja KV-tankkeja kuin meillä, ja useita kertoja enemmän ajoneuvoja! Mutta voitimme silti! Ja moraali on tekniikkaa ja järkeä! Ja henki on tärkeä!
  Christina totesi hieroen paljaalla kantapäällään poljinta:
  - Jos voitimme pahimmilla tankeilla, voitamme nyt! Aluksi meitä oli tietysti vähemmän kuin vihollisia. Nyt olemme koonneet lauman! Mikä voi estää meitä voittamasta?
  Gerda vastasi hymyillen:
  - Luulen, että suurimmat vaikeudet ovat takana! Meillä on nyt jopa numeroita
  Ylipainoinen. En usko, että yhtiö Yhdysvaltoja vastaan joutuu ongelmiin.
  Charlotte huomautti loogisesti:
  - En usko, että Amerikassa on jotain meitä vastaan! Hänen Sherman on vain tykinruokaa, ja hänen Pershing on vain hieman parempi. Panssariamme vastaan heillä ei ole aseita!
  Gerda katsoi sopivaksi lisätä:
  - Ja suihkukoneissa heillä ei ole mitään, millä haukkojamme peittää. Lisäksi meillä on niin paljon orjia, emmekä ole lukumäärältään huonompia kuin jenkit!
  Christina oli samaa mieltä tästä:
  - Meillä on laitteita - koko Eurooppa ja osa Neuvostoliittoa. Ja työntekijät - puoli maailmaa! Olemme siirtäneet tehtaamme kolmivuorokäyttöön ja rakennamme uusia tehtaita! Amerikkalaiset eivät voi antaa meille epäsymmetristä vastausta lukumäärän vuoksi. Heillä ei triviaalisti ole niin monta kättä!
  Charlotte naurahti ja siirsi polvensa tuoliin, murisi:
  Ne eivät ole symmetrisiä! - Tyttö ampui "Grantia" ja lisäsi. - Ja jos varusteita aletaan valmistaa, niin vain meidän taistelupisteiden keräämiseen!
  Magda huomautti arasti:
  - Mutta kun elämä... Eli elämä opettaa, ettei ratkaisevalla hetkellä tarvitse rentoutua!
  Gerda suostui tähän ja käänsi vipua paljain sormin ja mutisi:
  "Ja pysymme valppaina loppuun asti!"
  Charlotte veti vatsalihaksensa sisään ja muistutti:
  - Olemme kulkeneet pitkän tien... vaatimattomasta T-1:stä jättiläismäiseen E-200:aan. Ja nämä ovat tietysti sankarillisen kampanjan virstanpylväitä! Samalla tavalla säiliömme ei koskaan mene metalliin!
  Lopulta tytöt kohtasivat tusina amerikkalaista tankkia. Kahdeksan Shermania, kaksi Granttia ja kaksi Pershingiä. Viimeisessä autossa oli matalampi siluetti, eikä se ole niin havaittavissa. Korkeaan säiliöön on helpompi päästä. Tytöt ampuivat vuorotellen. Ne ovat kaikki teräviä ja niillä on hyvä reagointikyky. Karkaistu ja koulutettu. Kulki merkittävän osan toisesta maailmansodasta ja vieraili eri maissa. He ovat todella huippu tyttöjä.
  Ja Shermanit räjähtivät ensimmäisinä. Ja matkaa on yli viisi kilometriä. Amerikkalaiset eivät vieläkään saa autoaan.
  Ammunta, Gerda totesi:
  - Meillä on paras ase! Se lävistää kaiken todellisen taistelun etäisyydeltä ja melko suuresta määrästä kuoria. Tässä 128 mm on huonompi.
  Magda suostui tähän. Ammuttuaan ja murskattuaan Shermanin tyttö sanoi:
  - Tämän kaliiperin kuoria on vähemmän. Mutta periaatteessa 88 mm aseet eivät ole periaatteessa huonoja!
  Charlotte ampui ja välitti:
  - Katsotaan mitä!
  Gerda haukkui ankarasti:
  - Ja tämä "Sherman" ja "Panther" kestää. Luulen, että 75 mm ase, jolla on pitkä runko, olisi voinut ohentaa niitä!
  Christina ampui paljain jaloin ja murisi:
  - Kyllä, ja kuorien tarjonta olisi suurempi!
  Magda ampui myös painaen joystickia paljain sormin. Viimeinen "Sherman"-aasi. Seuraava isku siirrettiin Grandsille. Tämä panssarivaunu on jo niin vanhentunut, ja vielä huonommin panssaroitu kuin Sherman. Amerikassa oli kuitenkin aluksi paljon huonompia tankkeja kuin Saksassa. Neljännenäkymmenentenä vuonna Yhdysvalloilla oli vain 502 tankkia, ja silloinkin monet olivat vanhentuneita. Mutta jo neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna amerikkalaiset tuottivat yli kolme tuhatta tankkia. Ja sitten oli Sherman. Mitä tästä autosta voi sanoa? Etupanssarissa se ylitti jopa hieman T-34-76:n ja oli hieman huonompi aseen tuhoavassa voimassa. Kyllä, ja ajo-ominaisuuksissa. Mutta toisaalta, optiikka ja näkyvyys ovat paljon parempia kuin Neuvostoliiton.
  Sitten Sherman M 4 ilmestyi jo neljäntenäkymmenentenäneljänä. Panssarivaunu on verrattavissa T-34-85:een ja jonkin verran huonompi kuin yksinkertainen Panther ja melko merkittävästi Panther -2. Vielä myöhemmin ilmestyi "Sherman" tulikärpänen pidempipiippuisella 17 punnan aseella. Tämä panssarivaunu oli aseistuksessa parempi kuin Neuvostoliiton T-34-85, mutta se ei ollut kovin massiivinen.
  Shermanista oli myös suojausversio, jolla oli huonommat ajo-ominaisuudet, raskaampi, mutta panssari 152 mm. Mutta ei myöskään massiivisin. Toistaiseksi saksalaiset ovat törmänneet vain tavallisiin M4-koneisiin.
  Mutta nyt "Grandit" ovat valmiit ja nyt suhteellisen uusi Pershing-tankki.
  Gerda ehdotti:
  - Mennään vähän lähemmäs. Tällä hirviöllä voi olla paksumpi panssari!
  Charlotte virnisti halveksivasti.
  - Älä huoli! Hänellä on vain 102 millimetriä. Auto painaa neljäkymmentäkaksi tonnia, mutta se jätti Shermanin vahvaksi!
  Gerda naurahti ja ehdotti:
  - Sitten ammutaan!
  Magda ojensi meikkattua, paljas jalkaansa. Kuinka monta erilaista terävää, terävää kiveä, kuumaa aavikoiden hiekkaa, viidakon piikkejä, Venäjän lumia on tuntenut hänen paljaat, joustavat, sirot pohjat. Hän painoi pitkiä, sileitä sormia, joissa oli helmiäiset kynnet ohjaussauvan painikkeessa.
  Ja ampui panssaria lävistävän ammuksen, jossa oli uraaniydin. Ja hän sirkutti hymyillen:
  - Olkoon valo sinulle!
  105 mm:n tykillä on valtava tuhoisa vaikutus. Ja "Pershing" menetti puolet tornista.
  Gerda pudisti korkeita, kiinteitä rintojaan ja huomautti:
  - Valitettavasti "Tiger" ei voinut tehdä tätä! Häneltä puuttui lyöntivoima! Mutta silti, se on parempi kuin Sherman.
  Magda huomautti skeptisesti:
  - Katsotaan mitä. Jos näytöt ripustetaan "Fireflyyn", se ei ole huonompi kuin "Tiger", jopa paremmin suojattu otsassa!
  Gerda pudisti päätään vihaisesti. Ammuttiin tankkiin. Ja viimeinen "Pershing" lisätty:
  - Meidän "Tiikeri" on vieläkin kalliimpi, kaikki tämä länsimainen eksotiikka ja venäläiset perversiot. Uskon voittoomme, jopa T-4-panssarivaunuilla, olkoon niin!
  Kaksitoista autoa, tytöt napsahtivat kuin siemeniä. Heitä ei edes ammuttu. Tuskallisen pitkä matka amerikkalaisille aseille.
  Tytöt menevät nauramaan. Hyvä heille.
  Charlotte aloittaa taas tutun hurdy-gurdyn:
  - Ei, Magda! Sinun pitäisi luopua kristinuskosta lopullisesti. Muuten sinusta tulee mahdollinen petturi!
  Kultatukkainen tyttö vastasi:
  - Ei! Olen omistautunut Kolmannelle Valtakunnalle, mutta en myöskään hylkää Jeesusta Kristusta!
  Gerda löi kauniin lihaksikkaan jalkansa haarniskaan paljaalla pohjallaan ja huomautti:
  "Mutta Kristusta ei pidä kieltää!" Meidän on vain myönnettävä, että hän oli lihassaan saksalainen, ei juutalainen, ja kaikki järjestyy!
  Magda vastasi hymyillen:
  - Saksan... Mutta entä Raamatun todistus?
  Gerda sanoi ankarasti:
  - Sitten sinä Raamattu! Jos on pääkahvila!
  Magda pudisti päätään.
  - Mein Kaf ei ole jumalallinen ilmestys. Ja yhden ihmisen työ, jopa erinomainen! Uskon siihen, mikä tulee Jumalasta!
  Sitten kaikki soturit huusivat kuorossa:
  - Meidän Jumalamme on Adolf Hitler!
  Magda vastasi rohkeasti:
  - Mutta se ei ollut Hitler, joka valloitti ja loi maailmankaikkeuden!
  Gerda löi vihaisesti pyöreä kantapäänsä haarniskaansa ja julisti:
  - Ja tästä emme enää keskustele! Kuka loi maailmankaikkeuden, aika näyttää!
  Charlotte ehdotti:
  - Annetaan tyttöjen paremmin kysyä itseltämme - mitä teemme sodan jälkeen?
  Christina virnisti ja ehdotti:
  - Mennään hommiin! Tämä on parasta mitä voimme tehdä!
  Gerda nyökkäsi lumivalkoisella päällään myöntyvästi:
  - Tietysti liiketoiminnassa! Tai ehkä näyttelemme elokuvissa?
  Magda hymyili ja ehdotti:
  - Ja mitä? Tästä on hyvä jatkaa uralle! Loppujen lopuksi elokuvat ovat mahtavia!
  Gerda virnisti, kulki kätensä helpotuspuristimen yli ja huomautti:
  - Ja ketä sinä pelaisit? Enkeli mitä?
  Magda sanoi tyynesti katsoen:
  - Miksi ei? Koska minulla on oikea ulkonäkö. Kerron Jeesuksesta Kristuksesta kaikille uskoville! Se olisi hengenpelastaja!
  Gerda pudisti päätään kielteisesti ja selitti:
  - Uudessa arjalaisessa uskonnossa ei ole sellaista asiaa kuin pelastus. Itse asiassa arjalaisten käskyn ydin on palvella valtakuntaa. Ja loput - tottele arjalaisia! Emme siis pelasta itseämme, vaan hallitsemme!
  Christina on tyttö, jolla on kupari, mutta jolla on keltaiset hiukset, vahvisti:
  - Kyllä, me hallitsemme ja valloitamme! Tässä maailmassa olemme kolmannen valtakunnan joukkoissa. Siinä meillä on oma armeija. Ja valloitamme muita universumeja. Kaikki tässä maailmassa on suhteellista... Luulen, että tulee olemaan sotaa, juhlia ja kartanoita! Yhdistelmiä maailmasta nauttimiseen ja jännittävään sotapeliin!
  Charlotte on tyttö, jolla on kuparinpunaiset hiukset, nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Varmasti! Sillä todella rauhallinen elämä on tylsää... Olemme niin tottuneet taistelemaan, että siitä on tullut meille leipä!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Pikemminkin jopa ilmaa! Tai vettä sekoitettuna makeaan viiniin!
  Magda sanoi surullisesti:
  - Se on sääli... Joskus katumuksen aalto valtaa minut. Loppujen lopuksi muiden tappaminen on pahasta. Me aiheutamme kipua ja kärsimystä! Mitä, lapset ilman isää!
  Gerda pudisti päätään ja huomautti:
  Olemme kaikki vaarassa! Mutta lohduta! Ihminen on edelleen kuolevainen! Ja jos ajattelet sitä, onko se todella merkittävä kolmekymmentä tai neljäkymmentä vuotta ikuisuuden mittakaavassa? Ja ikuinen elämä!
  Magda vastasi huokaisten:
  - No, jos katsot filosofisesti, niin se on niin... Mutta tosiaan, tämä ei tee pienten lasten tilannetta yhtään helpommaksi!
  Charlotte heitteli kuparinpunaisia hiuksiaan ja sihisi:
  - Kuvittele, että he ovat ali-ihmisiä! Vain eläimiä ja voit paremmin!
  Magda pudistaen kyyneleen ripsistään vastasi:
  - Mutta loppujen lopuksi ja eläinten se on sääli! Oi... missä maailmassa me elämme! Kaikki on yksinkertaisesti säälimätöntä! Ja kuoleman säännöt!
  Charlotte puhui voimakkaasti ja sävelsi kulkiessaan:
  Anna verijoet
  virtaa maan päällä,
  Anna heidän valittaa kivusta -
  Tulipalot kaikkialla!
  Ja anna pahan kuoleman
  Raivokas pallo hallitsee,
  Te kaikki kuolette
  Saatana on vaatinut sinut tilille!
  Anna pyörteen niellä
  Ihmiskehon virtaus...
  Planeetta kärsii
  Mayhem hallitsee!
  Gerda keskeytti kumppaninsa peittäen hänen helakanpunaisen suunsa paljaalla jalallaan. Blondi terminaattori huudahti:
  - No, miksi niin pessimistinen! Tässä sota päättyy ja planeetta kukoistaa kuin puutarha. Luulen, että niitä on muutama jäljellä. Amerikassa on vielä kuusi kuukautta, no, suurin vuosi. Sitten lisäämme Venäjän, ja vain Japani jää jäljelle. Mutta tämä on meille lyhytaikaista. Korkeintaan kolmen vuoden kuluttua kaikki sodat loppuvat... Eikä ihmiset enää koskaan tapa toisiaan!
  Christina tarkensi:
  - Joka tapauksessa sodassa... Luulen, että aika tulee ja hyvin pian, kun maailmassa on enää yksi imperiumi. Ja silloin ei missään tapauksessa tule sotia. Ja luulen, että maatalouden kehityksen ja ihanteellisen saksalaisen organisaation ansiosta myös nälkä katoaa muutamassa vuodessa. Silloin kaikille rakennetaan asuntoja. - Tyttö, jolla on kuparinkeltaiset hiukset ja lihaksikas, hoikka ja sopusuhtainen vartalo, puhui innostuneena. "Silloin lääketiede kehittyy ja sairaudet hävitetään. Lennämme avaruuteen, asettumme erilaisiin maailmoihin. Voitetaan vanhuus. Kaikki ihmiset ovat nuoria ja kauniita, kuin upeita tonttuja. Tai ehkä uudet sodat odottavat meitä avaruudessa. Sellainen tähti kolmikätisten alienien kanssa. Ja me tulemme rohkeasti taistelemaan fasismin ideoiden puolesta koko universumissa!
  Charlotte säteilevä hymy huulillaan lauloi:
  - Taistelemme valoisan huomisen puolesta... Suukotellaan!
  Magda on jo todennut optimistisemmin:
  - Mutta parempi näin! Ei ikuisia sotia, vaan rauhallista luomista!
  Sillä hetkellä auto ajoi miinan yli. Tankki tärisi. Rulla räjähti ja auto hidastui hieman. Gerda soitti radiossa korjaamolle. Vauriot eivät heikentäneet säiliön ajokykyä, mutta vähensivät sen nopeutta jonkin verran. Siksi rulla on vaihdettava nopeasti. Täällä jousituksen sijainti on erilainen - kätevämpi korjata kuin "Tigereille" ja "Panttereille" tyypillinen porrastettu järjestys.
  Lisäksi tytöt lämmittelivät mielellään viidakossa. Miksi ei uida joessa. Säiliö tietysti paikka on kuuma, edes ilmastointilaite ei kestä. Vielä on Meksikon eteläosa - trooppinen alue, ja maaliskuussa on melko kuuma. Mutta yleisesti ottaen sää on taivaallinen.
  Joki oli lähellä ja tytöt syöksyivät siihen. Sinun ei tarvitse huolehtia krokotiileista. Täällä on käynnissä sota, ja kaikki elävät olennot ovat paenneet pitkän aikaa. Vesi on lämmintä ja siinä on miellyttävä uida. Tytöt uivat ja viidakon rantoja ihaillen Gerda huomasi:
  - Silti maailmamme ei ole vailla viehätystä! Olisi luultavasti hyvä tulla kuolemattomaksi kuin vuorikiipeilijä ja elää yhdessä ihmiskunnan kanssa ja seurata sen kehitystä. Ja lentää avaruuden läpi!
  Cristina nyökkäsi ja sanoi vakavasti:
  - Taivas ilman syntiä, äärimmäisen tylsää... Ei omaisuutta kasinolla menetettävänä, mutta vielä parempi voittaa, ei metsästää. Kyllä sota aiheuttaa riippuvuutta...
  Charlotte ehdotti:
  - Luulen, että pian keksitään pelejä, jotka voidaan esittää ruudulla - sellaista on armeija!
  Magda huomautti hymyillen:
  - Sinun pitäisi tuhota kaikki!
  Christina otti sen ja lauloi:
  - Tuho on intohimo... Ei väliä millainen voima!
  Gerda vinkuen ja kuorsaten lauloi:
  - Haluan nähdä edessäni tyhjyyden! Siihen rakennan linnani, unelmani!
  Charlotte naurahti ja ehdotti:
  - Ei, on varmasti hienoa taistella! Mutta vielä parempi on voittaa!
  Christina huudahti keuhkoihinsa:
  - Taivaan oikea käsi itse auttaa Saksaa. Arjalainen uskomme, ainutlaatuinen monoteismimme! Ja mikä ei tapa meitä, tekee meistä vahvempia!
  Gerda roiskui vettä ja vastasi:
  - Kyllä, meistä on tullut vahvempia! Harmi, että törmäsimme juuri panssarintorjuntamiinaan.
  Christina sanoi mietteliäänä:
  - Ja kuinka suojella toukkia?
  Gerda kohautti lihaksikkaita olkapäitään.
  - En tiedä...
  Charlotte huomautti rationaalisesti:
  - Ne on suojattu kuorilta kilpeillä ja miinoilta... Elleivät ne ole tehty paksummista, jotta ne eivät räjähtäisi!
  Gerda pudisti päätään.
  - Silloin ajokyky laskee painon nousun vuoksi. Se saisi tankin lentämään!
  Magda vahvisti:
  - Se siitä! Jotta säiliö kohoaa ilmassa eikä putoa! Ja kehitti viisisataa mailia tunnissa!
  Charlotte, roiskunut, ilmoitti tiedot:
  - Kuulin, että laivastollamme on erikoisaluksia, jotka lentävät vähän koskematta veteen! Ja ne kehittävät ruuvihävittäjän nopeutta ja voivat kuljettaa joukkoja sekä saada dominanssia merellä! Tällainen ilmailu merellä tekee meistä voittamattomia!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Ja olemme jo voittamattomia! Tämä tekee meistä - super voittamattomia!
  Charlotte kääntyi selälleen, potkaisi paljaita, taltattuja jalkojaan ilmaan ja koukutti:
  - Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Olemme arjalaisia tyttöjä, tappajia sydämissämme!
  Ja kaunotar sukelsi syvemmälle veteen. Meni vähän syvemmälle. Hän löi ystäviään paljaille kantapäille ja nousi esiin. Hän laukaisi suihkulähteen huutaen:
  - Mikä hyvä kevät tropiikissa! Vesi on kuin höyrytetty maito!
  Gerda lauloi vitsillä:
  - Afrikka on kauhea kyllä, kyllä, kyllä... Afrikka on vaarallinen, kyllä, kyllä, kyllä! Älkää menkö tytöt Afrikkaan kävelylle!
  Kauneudet nauroivat. Luistinrata on jo vaihtunut - korjaustiimit parhaimmillaan. Ja tytöt kaikkialta hyppäsivät tankkiin. E-50:n siluetti on melko matala, eikä itse auto ole kovin havaittavissa. Naispuoliset soturit käynnistivät kaasuturbiinimoottorin ja kiihtyivät muutamassa sekunnissa.
  Charlotte, kokenut tankkeri, huomautti:
  - Silti kaasuturbiinimoottori on paljon parempi kuin diesel. Se on sekä kompaktimpi että nopeuttaa säiliötä nopeammin. Autollamme on uskomaton ohjattavuus!
  Gerda vitsaili:
  - Hän oli huolimaton ja naiivi, tytöillä oli paljas nuori ilme... Kaikki ympärillä näytti upealta - kolmesataa vuotta sitten!
  Christina huomautti innostuneesti:
  - Ei! Komentajamme iskee huumorintajulla... Vaikka näyttää todellakin siltä, että sodan alusta on kulunut vuosisatoja... - Tyttö juoksi kätensä yli korkean, joustavan rintakehän ja jatkoi. - Samalla huomaa välillä, että tuntuu kuin se olisi eilen! Voi, ihmisten elämä on lyhyt ja menee jotenkin huomaamatta!
  Gerda huomautti kiivaasti:
  Mutta me emme ole vanhoja, emmehän? Olemme täynnä voimaa ja energiaa! Ja polkumme voitosta
  Voitto!
  Magda vuorasi konekivääritornin, tuhosi amerikkalaisen sellin ja koukutti:
  - Kyllä, uskon voittoomme... Varsinkin nyt, kun meillä on kaikki valttikortit. Mutta älkäämme laittako kärryä hevosen edelle!
  Gerda muisti huokaisten:
  - Albert... Kaipaan tätä poikaa... On outoa rakastua kakaraan, jopa pitkiin, Apollon vartaloon!
  Charlotte huomautti loogisesti:
  Minäkin pidin Albertista. Siinä on erityistä kauneutta. Ja yleensä teini-ikäiset, kun heidän fysiognomiaan ei ole vielä peitetty partalla ja heidän kasvojensa piirteet eivät ole vielä muodostuneet, erottuu erityisestä viehätysvoimastaan. Ja mikä tärkeintä, he eivät ole vielä niin kaupallisia, he rakastavat sinua, eivät rahojasi!
  Christina huomautti järkevästi:
  - Olemme kaikki neljä niin kauniita, että miehet rakastavat ennen kaikkea kehoamme. Ja kuinka paljon meillä on, ovat jo tulomme!
  Gerda sanoi loogisesti:
  - Naisena oleminen on helpompaa! Soita koiralle, niin se hyppää sänkyyn. Ainakin kun olet nuori. Et tule koskaan olemaan ilman miestä. Heitä on helppo houkutella. Mutta miehen pitäisi yrittää saada nainen nukkumaan...
  Charlotte vastasi sarkastisesti:
  - Et sittenkään... Emme ole liian vaativia!
  Gerda pudisti päätään kieltävästi.
  - Ei varmasti sillä tavalla! Rakastan nuoria, komeita, kurvikkaita miehiä. Ja en mene kenenkään kanssa sänkyyn. Pääsääntöisesti valitsen urheilullisen rakenteen. Jotkut, joilla on vatsa, edes kenraali ei houkuttele minua. Ja voimme valita!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  - Tässä on prostituoitu paneelissa, sinun ei tarvitse valita. Ja vatsainen palvelee, ja kalju ja vanha ... Tämä on tietysti hänen ammattinsa miinus!
  Gerda vastasi vakavasti:
  - Voit mennä sotilaan bordelliin... Silloin kaikki asiakkaasi ovat nuoria ja hoikkia. Ja erilaisia ja enemmän tai vähemmän houkuttelevia ... Esimerkiksi, en koskaan kiellä komea mies!
  Christina naurahti ja huusi:
  - Kyllä... Variety käynnistyy! Seksi vaatii erilaisia ruokia ja mausteita. Olemme nuoria naisia ja rakastamme nuoria... Haluamme lihaksikkaat urheilukumppanit. Ja jonkun täytyy olla tekemisissä ei niin komeiden miesten kanssa. Voit vain tuntea myötätuntoa näitä naisia kohtaan!
  Charlotte lauloi ahdistuneena:
  - Kauneus muuttaa miehen orjaksi ... Ja kuoleman jälkeen usko, etten löydä rauhaa, annan sieluni paholaiselle yöksi kanssasi!
  Magda ampui amerikkalaista itseliikkuvaa "Witchia" ja siristi:
  - Se on synti, millaista seksiä meillä on avioliiton ulkopuolella... Parempi jättää himokkaat ajatukset!
  Charlotte vastasi vihaisesti:
  - Ja et voihki orgasmeista yhtään pahemmin kuin me... Joten sinun ei pitäisi kasvattaa tekopyhää sairaanhoitajaa.
  Gerda pudisti korkeita, kiinteitä rintojaan ja huomautti:
  - Valitettavasti "Tiger" ei voinut tehdä tätä! Häneltä puuttui lyöntivoima! Mutta silti, se on parempi kuin Sherman.
  Magda huomautti skeptisesti:
  - Katsotaan mitä. Jos näytöt ripustetaan "Fireflyyn", se ei ole huonompi kuin "Tiger", jopa paremmin suojattu otsassa!
  Gerda pudisti päätään vihaisesti. Ammuttiin tankkiin. Ja viimeinen "Pershing" lisätty:
  - Meidän "Tiikeri" on vieläkin kalliimpi, kaikki tämä länsimainen eksotiikka ja venäläiset perversiot. Uskon voittoomme, jopa T-4-panssarivaunuilla, olkoon niin!
  Kaksitoista autoa, tytöt napsahtivat kuin siemeniä. Heitä ei edes ammuttu. Tuskallisen pitkä matka amerikkalaisille aseille.
  Tytöt menevät nauramaan. Hyvä heille.
  Charlotte aloittaa taas tutun hurdy-gurdyn:
  - Ei, Magda! Sinun pitäisi luopua kristinuskosta lopullisesti. Muuten sinusta tulee mahdollinen petturi!
  Kultatukkainen tyttö vastasi:
  - Ei! Olen omistautunut Kolmannelle Valtakunnalle, mutta en myöskään hylkää Jeesusta Kristusta!
  Gerda löi kauniin lihaksikkaan jalkansa haarniskaan paljaalla pohjallaan ja huomautti:
  "Mutta Kristusta ei pidä kieltää!" Meidän on vain myönnettävä, että hän oli lihassaan saksalainen, ei juutalainen, ja kaikki järjestyy!
  Magda vastasi hymyillen:
  - Saksan... Mutta entä Raamatun todistus?
  Gerda sanoi ankarasti:
  - Sitten sinä Raamattu! Jos on pääkahvila!
  Magda pudisti päätään.
  - Mein Kaf ei ole jumalallinen ilmestys. Ja yhden ihmisen työ, jopa erinomainen! Uskon siihen, mikä tulee Jumalasta!
  Sitten kaikki soturit huusivat kuorossa:
  - Meidän Jumalamme on Adolf Hitler!
  Magda vastasi rohkeasti:
  - Mutta se ei ollut Hitler, joka valloitti ja loi maailmankaikkeuden!
  Gerda löi vihaisesti pyöreä kantapäänsä haarniskaansa ja julisti:
  - Ja tästä emme enää keskustele! Kuka loi maailmankaikkeuden, aika näyttää!
  Charlotte ehdotti:
  - Annetaan tyttöjen paremmin kysyä itseltämme - mitä teemme sodan jälkeen?
  Christina virnisti ja ehdotti:
  - Mennään hommiin! Tämä on parasta mitä voimme tehdä!
  Gerda nyökkäsi lumivalkoisella päällään myöntyvästi:
  - Tietysti liiketoiminnassa! Tai ehkä näyttelemme elokuvissa?
  Magda hymyili ja ehdotti:
  - Ja mitä? Tästä on hyvä jatkaa uralle! Loppujen lopuksi elokuvat ovat mahtavia!
  Gerda virnisti, kulki kätensä helpotuspuristimen yli ja huomautti:
  - Ja ketä sinä pelaisit? Enkeli mitä?
  Magda sanoi tyynesti katsoen:
  - Miksi ei? Koska minulla on oikea ulkonäkö. Kerron Jeesuksesta Kristuksesta kaikille uskoville! Se olisi hengenpelastaja!
  Gerda pudisti päätään kielteisesti ja selitti:
  - Uudessa arjalaisessa uskonnossa ei ole sellaista asiaa kuin pelastus. Itse asiassa arjalaisten käskyn ydin on palvella valtakuntaa. Ja loput - tottele arjalaisia! Emme siis pelasta itseämme, vaan hallitsemme!
  Christina on tyttö, jolla on kupari, mutta jolla on keltaiset hiukset, vahvisti:
  - Kyllä, me hallitsemme ja valloitamme! Tässä maailmassa olemme kolmannen valtakunnan joukkoissa. Siinä meillä on oma armeija. Ja valloitamme muita universumeja. Kaikki tässä maailmassa on suhteellista... Luulen, että tulee olemaan sotaa, juhlia ja kartanoita! Yhdistelmiä maailmasta nauttimiseen ja jännittävään sotapeliin!
  Charlotte on tyttö, jolla on kuparinpunaiset hiukset, nyökkäsi hyväksyvästi.
  - Varmasti! Sillä todella rauhallinen elämä on tylsää... Olemme niin tottuneet taistelemaan, että siitä on tullut meille leipä!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Pikemminkin jopa ilmaa! Tai vettä sekoitettuna makeaan viiniin!
  Magda sanoi surullisesti:
  - Se on sääli... Joskus katumuksen aalto valtaa minut. Loppujen lopuksi muiden tappaminen on pahasta. Me aiheutamme kipua ja kärsimystä! Mitä, lapset ilman isää!
  Gerda pudisti päätään ja huomautti:
  Olemme kaikki vaarassa! Mutta lohduta! Ihminen on edelleen kuolevainen! Ja jos ajattelet sitä, onko se todella merkittävä kolmekymmentä tai neljäkymmentä vuotta ikuisuuden mittakaavassa? Ja ikuinen elämä!
  Magda vastasi huokaisten:
  - No, jos katsot filosofisesti, niin se on niin... Mutta tosiaan, tämä ei tee pienten lasten tilannetta yhtään helpommaksi!
  Charlotte heitteli kuparinpunaisia hiuksiaan ja sihisi:
  - Kuvittele, että he ovat ali-ihmisiä! Vain eläimiä ja voit paremmin!
  Magda pudistaen kyyneleen ripsistään vastasi:
  - Mutta loppujen lopuksi ja eläinten se on sääli! Oi... missä maailmassa me elämme! Kaikki on yksinkertaisesti säälimätöntä! Ja kuoleman säännöt!
  Charlotte puhui voimakkaasti ja sävelsi kulkiessaan:
  Anna verijoet
  virtaa maan päällä,
  Anna heidän valittaa kivusta -
  Tulipalot kaikkialla!
  Ja anna pahan kuoleman
  Raivokas pallo hallitsee,
  Te kaikki kuolette
  Saatana on vaatinut sinut tilille!
  Anna pyörteen niellä
  Ihmiskehon virtaus...
  Planeetta kärsii
  Mayhem hallitsee!
  Gerda keskeytti kumppaninsa peittäen hänen helakanpunaisen suunsa paljaalla jalallaan. Blondi terminaattori huudahti:
  - No, miksi niin pessimistinen! Tässä sota päättyy ja planeetta kukoistaa kuin puutarha. Luulen, että niitä on muutama jäljellä. Amerikka, tämä on vielä kuusi kuukautta, no, suurin vuosi. Sitten lisäämme Venäjän, ja vain Japani jää jäljelle. Mutta tämä on meille lyhytaikaista. Korkeintaan kolmen vuoden kuluttua kaikki sodat loppuvat... Eikä ihmiset enää koskaan tapa toisiaan!
  Christina tarkensi:
  - Joka tapauksessa sodassa... Luulen, että aika tulee ja hyvin pian, kun maailmassa on enää yksi imperiumi. Ja silloin ei missään tapauksessa tule sotia. Ja luulen, että maatalouden kehityksen ja ihanteellisen saksalaisen organisaation ansiosta myös nälkä katoaa muutamassa vuodessa. Silloin kaikille rakennetaan asuntoja. - Tyttö, jolla on kuparinkeltaiset hiukset ja lihaksikas, hoikka ja sopusuhtainen vartalo, puhui innostuneena. "Silloin lääketiede kehittyy ja sairaudet hävitetään. Lennämme avaruuteen, asettumme erilaisiin maailmoihin. Voitetaan vanhuus. Kaikki ihmiset ovat nuoria ja kauniita, kuin upeita tonttuja. Tai ehkä uudet sodat odottavat meitä avaruudessa. Sellainen tähti kolmikätisten alienien kanssa. Ja me tulemme rohkeasti taistelemaan fasismin ideoiden puolesta koko universumissa!
  Charlotte säteilevä hymy huulillaan lauloi:
  - Taistelemme valoisan huomisen puolesta... Suukotellaan!
  Magda on jo todennut optimistisemmin:
  - Mutta parempi näin! Ei ikuisia sotia, vaan rauhallista luomista!
  Sillä hetkellä auto ajoi miinan yli. Tankki tärisi. Rulla räjähti ja auto hidastui hieman. Gerda soitti radiossa korjaamolle. Vauriot eivät heikentäneet säiliön ajokykyä, mutta vähensivät sen nopeutta jonkin verran. Siksi rulla on vaihdettava nopeasti. Täällä jousituksen sijainti on erilainen - kätevämpi korjata kuin "Tigereille" ja "Panttereille" tyypillinen porrastettu järjestys.
  Lisäksi tytöt lämmittelivät mielellään viidakossa. Miksi ei uida joessa. Säiliö tietysti paikka on kuuma, edes ilmastointilaite ei kestä. Vielä on Meksikon eteläosa - trooppinen alue, ja maaliskuussa on melko kuuma. Mutta yleisesti ottaen sää on taivaallinen.
  Joki oli lähellä ja tytöt syöksyivät siihen. Sinun ei tarvitse huolehtia krokotiileista. Täällä on käynnissä sota, ja kaikki elävät olennot ovat paenneet pitkän aikaa. Vesi on lämmintä ja siinä on miellyttävä uida. Tytöt uivat ja viidakon rantoja ihaillen Gerda huomasi:
  - Silti maailmamme ei ole vailla viehätystä! Olisi luultavasti hyvä tulla kuolemattomaksi kuin vuorikiipeilijä ja elää yhdessä ihmiskunnan kanssa ja seurata sen kehitystä. Ja lentää avaruuden läpi!
  Cristina nyökkäsi ja sanoi vakavasti:
  - Taivas ilman syntiä, äärimmäisen tylsää... Ei omaisuutta kasinolla menetettävänä, mutta vielä parempi voittaa, ei metsästää. Kyllä sota aiheuttaa riippuvuutta...
  Charlotte ehdotti:
  - Luulen, että pian keksitään pelejä, jotka voidaan esittää ruudulla - sellaista on armeija!
  Magda huomautti hymyillen:
  - Sinun pitäisi tuhota kaikki!
  Christina otti sen ja lauloi:
  - Tuho on intohimo... Ei väliä millainen voima!
  Gerda vinkuen ja kuorsaten lauloi:
  - Haluan nähdä edessäni tyhjyyden! Siihen rakennan linnani, unelmani!
  Charlotte naurahti ja ehdotti:
  - Ei, on varmasti hienoa taistella! Mutta vielä parempi on voittaa!
  Christina huudahti keuhkoihinsa:
  - Taivaan oikea käsi itse auttaa Saksaa. Arjalainen uskomme, ainutlaatuinen monoteismimme! Ja mikä ei tapa meitä, tekee meistä vahvempia!
  Gerda roiskui vettä ja vastasi:
  - Kyllä, meistä on tullut vahvempia! Harmi, että törmäsimme juuri panssarintorjuntamiinaan.
  Christina sanoi mietteliäänä:
  - Ja kuinka suojella toukkia?
  Gerda kohautti lihaksikkaita olkapäitään.
  - En tiedä...
  Charlotte huomautti rationaalisesti:
  - Ne on suojattu kuorilta kilpeillä ja miinoilta... Elleivät ne ole tehty paksummista, jotta ne eivät räjähtäisi!
  Gerda pudisti päätään.
  - Silloin ajokyky laskee painon nousun vuoksi. Se saisi tankin lentämään!
  Magda vahvisti:
  - Se siitä! Jotta säiliö kohoaa ilmassa eikä putoa! Ja kehitti viisisataa mailia tunnissa!
  Charlotte, roiskunut, ilmoitti tiedot:
  - Kuulin, että laivastollamme on erikoisaluksia, jotka lentävät vähän koskematta veteen! Ja ne kehittävät ruuvihävittäjän nopeutta ja voivat kuljettaa joukkoja sekä saada dominanssia merellä! Tällainen ilmailu merellä tekee meistä voittamattomia!
  Gerda korjasi kumppaniaan:
  - Ja olemme jo voittamattomia! Tämä tekee meistä - super voittamattomia!
  Charlotte kääntyi selälleen, potkaisi paljaita, taltattuja jalkojaan ilmaan ja koukutti:
  - Kun olemme yhdessä, olemme voittamattomia! Olemme arjalaisia tyttöjä, tappajia sydämissämme!
  Ja kaunotar sukelsi syvemmälle veteen. Meni vähän syvemmälle. Hän löi ystäviään paljaille kantapäille ja nousi esiin. Hän laukaisi suihkulähteen huutaen:
  - Mikä hyvä kevät tropiikissa! Vesi on kuin höyrytetty maito!
  Gerda lauloi vitsillä:
  - Afrikka on kauhea kyllä, kyllä, kyllä... Afrikka on vaarallinen, kyllä, kyllä, kyllä! Älkää menkö tytöt Afrikkaan kävelylle!
  Kauneudet nauroivat. Luistinrata on jo vaihtunut - korjaustiimit parhaimmillaan. Ja tytöt kaikkialta hyppäsivät tankkiin. E-50:n siluetti on melko matala, eikä itse auto ole kovin havaittavissa. Naispuoliset soturit käynnistivät kaasuturbiinimoottorin ja kiihtyivät muutamassa sekunnissa.
  Charlotte, kokenut tankkeri, huomautti:
  - Silti kaasuturbiinimoottori on paljon parempi kuin diesel. Se on sekä kompaktimpi että nopeuttaa säiliötä nopeammin. Autollamme on uskomaton ohjattavuus!
  Gerda vitsaili:
  - Hän oli huolimaton ja naiivi, tytöillä oli paljas nuori ilme... Kaikki ympärillä näytti upealta - kolmesataa vuotta sitten!
  Christina huomautti innostuneesti:
  - Ei! Komentajamme iskee huumorintajulla... Vaikka näyttää todellakin siltä, että sodan alusta on kulunut vuosisatoja... - Tyttö juoksi kätensä yli korkean, joustavan rintakehän ja jatkoi. - Samalla huomaa välillä, että tuntuu kuin se olisi eilen! Voi, ihmisten elämä on lyhyt ja menee jotenkin huomaamatta!
  Gerda huomautti kiivaasti:
  Mutta me emme ole vanhoja, emmehän? Olemme täynnä voimaa ja energiaa! Ja polkumme voitosta
  Voitto!
  Magda vuorasi konekivääritornin, tuhosi amerikkalaisen sellin ja koukutti:
  - Kyllä, uskon voittoomme... Varsinkin nyt, kun meillä on kaikki valttikortit. Mutta älkäämme laittako kärryä hevosen edelle!
  Gerda muisti huokaisten:
  - Albert... Kaipaan tätä poikaa... On outoa rakastua kakaraan, jopa pitkiin, Apollon vartaloon!
  Charlotte huomautti loogisesti:
  Minäkin pidin Albertista. Siinä on erityistä kauneutta. Ja yleensä teini-ikäiset, kun heidän fysiognomiaan ei ole vielä peitetty partalla ja heidän kasvojensa piirteet eivät ole vielä muodostuneet, eroavat erityisestä viehätysvoimastaan. Ja mikä tärkeintä, he eivät ole vielä niin kaupallisia, he rakastavat sinua, eivät rahojasi!
  Christina huomautti järkevästi:
  - Olemme kaikki neljä niin kauniita, että miehet rakastavat ennen kaikkea kehoamme. Ja kuinka paljon meillä on, ovat jo tulomme!
  Gerda sanoi loogisesti:
  - Naisena oleminen on helpompaa! Soita koiralle, niin se hyppää sänkyyn. Ainakin kun olet nuori. Et tule koskaan olemaan ilman miestä. Heitä on helppo houkutella. Mutta miehen pitäisi yrittää saada nainen nukkumaan...
  Charlotte vastasi sarkastisesti:
  - Et sittenkään... Emme ole liian vaativia!
  Gerda pudisti päätään kieltävästi.
  - Ei varmasti sillä tavalla! Rakastan nuoria, komeita, kurvikkaita miehiä. Ja en mene kenenkään kanssa sänkyyn. Pääsääntöisesti valitsen urheilullisen rakenteen. Jotkut, joilla on vatsa, edes kenraali ei houkuttele minua. Ja voimme valita!
  Charlotte naurahti ja huomautti:
  - Tässä on prostituoitu paneelissa, sinun ei tarvitse valita. Ja vatsainen palvelee, ja kalju ja vanha ... Tämä on tietysti hänen ammattinsa miinus!
  Gerda vastasi vakavasti:
  - Voit mennä sotilaan bordelliin... Silloin kaikki asiakkaasi ovat nuoria ja hoikkia. Ja erilaisia ja enemmän tai vähemmän houkuttelevia ... Esimerkiksi, en koskaan kiellä komea mies!
  Christina naurahti ja huusi:
  - Kyllä... Variety käynnistyy! Seksi vaatii erilaisia ruokia ja mausteita. Olemme nuoria naisia ja rakastamme nuoria... Haluamme lihaksikkaat urheilukumppanit. Ja jonkun täytyy olla tekemisissä ei niin komeiden miesten kanssa. Voit vain tuntea myötätuntoa näitä naisia kohtaan!
  Charlotte lauloi ahdistuneena:
  - Kauneus muuttaa miehen orjaksi ... Ja kuoleman jälkeen usko, etten löydä rauhaa, annan sieluni paholaiselle yöksi kanssasi!
  Magda ampui amerikkalaista itseliikkuvaa "Witchia" ja siristi:
  - Se on synti, millaista seksiä meillä on avioliiton ulkopuolella... Parempi jättää himokkaat ajatukset!
  Charlotte vastasi vihaisesti:
  - Ja et voihki orgasmeista yhtään pahemmin kuin me... Joten sinun ei pitäisi kasvattaa tekopyhää sairaanhoitajaa.
  Lyhyesti sanottuna Hitler voitti itsevarmasti. Ja hänen menestyksensä yksinkertaisesti halvaansivat Yhdysvallat kokonaan. Ja tammikuussa 1945 sekä New York että Washington kaatuivat, ja 30 osavaltiota antautui täysin. Ja niin tämä verinen sota päättyi.
  Samalla kun saksalaiset menestyivät...
  Mutta kaikki maat eivät ole vielä alistuneet Kolmannelle valtakunnalle. Tässä on Nousevan Auringon maa siirtomaineen. Ja sen fasistit haluavat leikata pääomaa.
  Sota alkoi 20. huhtikuuta 1949. Ja sota etenee aika hyvin.
  Varsinkin jos heillä on niin kauniita tyttöjä.
  Ja Kolmas valtakunta sai maailman parhaat tankit. "Lion" oli aikansa suojatuin ja tehokkain panssarivaunu aseistuksessa. Mutta nyt heillä on AG-50. Koneen uusi muotoilu painaa vain kuusikymmentä tonnia ja moottori 1800 hevosvoimaa.
  Yhdistelmä liikkuvuutta, ohjattavuutta, nopeutta ja suojaa kaikista kulmista. AG-50 pyramidikone - itse täydellisyys.
  Charlotte lauloi innostuneesti:
  - Olen planeetan suuruus, no, punainen samaan aikaan!
  Ja vetää paljaat kantapäät. Kaunis tyttö.
  Ja Christina on myös erinomaisten kykyjen tyttö. Hänellä on jopa jokeri taskussaan. Ja hän keksi oman korttipakan. Ja hän osaa heittää niitä reippaasti. Soturilla on kullanpunaiset hiukset. Ja nainen mitä tarvitset.
  Oi, kuinka paljain jaloin he juoksivat autiomaassa. Erittäin hiekka polttaa kantapäät. Mutta siihen tottuu nopeasti. Ja Christina otti sen ja sihisi:
  - Sillä välin joki virtaa kivien yli!
  Saksalainen auto on läpäisemätön panttereille ja tiikereille. Tämä on niin voimakas järjestelmä. Vaikka ei raskasta. Japanilaisetkaan eivät ole vielä oppineet pyramidin muotoisia tankkeja, eivätkä saksalaiset ole antaneet heille tekniikkaa.
  AG-50 on kone, joka pystyy saavuttamaan paljon. Ammukset kimpoavat siitä.
  Cristina ampui uudelleen paljain varpaillaan ja huokaisi raskaasti. Kolmannella valtakunnalla ei ollut kunnollisia tankkeja neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna. Joten he eivät voineet voittaa Ja talvella ei ole mitään tekemistä sen kanssa.
  Christina otti sen ja siristi:
  - Tankki, Afrikassa on tankki!
  Sitten tyttö näytti kieltään. Hän oli suoraan sanottuna iloinen menestyksestään. Tässä hän on, mikä siisti nainen.
  Hiukset ovat niin kultaiset. Kuin arvokkaita kultakappaleita.
  Täällä Magda on valkoinen ja kulta, ja Christina on punainen ja kulta.
  Magda sai myös ampua. Hän ampui, osui kevyeen japanilaiseen panssarivaunuun ja sihisi:
  - Hullu tyttö! Ja imperiumissa ei ole lapsuutta!
  Christina ampui uudelleen ja huomautti järkevästi:
  - Kaunokirjallisuutta on luettava!
  Tytöt olivat täällä erittäin hauskoja. Ja paljasti hampaansa, mikä on todella puhdasta helmiä.
  Ja fantasian kustannuksella... Sitten Christina on iso laituri. Esimerkiksi äskettäin elokuva julkaistiin Kolmannessa valtakunnassa. Tähtien sota. Avaruudessa käydään todellisia taisteluita. Ja kaikki on niin mielenkiintoista! Kirjaimellisesti ilmiömäinen kuvamateriaali.
  Eh, he pystyivät kuvaamaan avaruusimperiumia suuressa mittakaavassa. Kolmannen valtakunnan taistelijat hyönteisiä vastaan. Niveljalkaiset yrittävät hyökätä avaruus-Saksaa vastaan. Niiden mitta on lähes kolme metriä. Ja lisää taistelurobotteja. Mutta Wehrmacht on silti vahvempi. Vain keisarillinen.
  Christina lauloi iloisesti, taputtamalla käsiään:
  - Avadonin pyörteet ovat yllämme... Menemme suoraan ulos hullujen talosta!
  Ja kuinka kaunotar läimäyttää paljailla, taltatuilla jaloillaan. Täällä hän todella on lumoavan unelman ruumiillistuma. Ei tyttö, vaan todellinen usko ja kosmisten maailmojen muukalainen.
  Koko tyttökvartetti on epätavallinen. Ja niiden tankki toimii erittäin energisesti.
  Ja taivaalla Kolmannen valtakunnan levytasot keräävät jotain laminaarisuihkuillaan. He ovat haavoittumattomia, mutta he voivat itse vain sammuttaa suihkun laukaistakseen raketin ja peittääkseen itsensä uudelleen.
  Tietysti kolmannessa valtakunnassa kehitetään kehittyneempiä aseita. Ensinnäkin laser. Mutta suuritehoista sädettä on vaikea tehdä. Käytäntö on osoittanut, että hyperboloidi on erittäin vaikea luoda uudelleen. On kuitenkin muitakin ideoita.
  Esimerkiksi ultraääniase! Myös mielenkiintoinen ajatus. Gertrude halusi todella saada sellaisen aseen. Kyllästynyt tyhmään junaan. On halu saavuttaa jotain enemmän.
  Sillä välin soturi ohjaa autoaan. Leikkaa Japanin taistelijoita ja laulaa:
  - Olen tyttö, tiedätkö, rakas... Kaunis kaikin puolin! Kaikilta, kaikilta puolilta!
  Ja hän näyttää erittäin ketterän kielensä.
  Eva tekee myös käänteitä taistelijoita vastaan ja lauloi:
  - Rakennamme uutta maailmaa ja kiellämme menneisyyden... Rakastamme tehdä usein pahoja asioita!
  Sotureita on sanottava erittäin ketteriksi. Ja he hallitsevat autoaan korkeimmalla luokkatasolla.
  Levyke on erittäin mahtava ase. Mutta japanilaiset eivät yritä väistää häntä. He ovat valmiita taistelemaan. He ampuvat ja kuolevat rohkeasti.
  Gertrude huudahti ihaillen:
  - Joo! Tämä on arvokas liittolainen!
  Ja kuinka hän ravistaa lantiotaan ... Tyttö on huipulla. Pyörittää autoa ja kaataa japanilaiset.
  Ja hän räpyttelee silmiään, räpäyttää niin.
  Eva puhui ja ohjasi myös levykettä joystickillä:
  - Valmistua koulusta! Älä vältä tuhoa!
  Ja nopeuttamalla levytasoa se katkaisee toiset tusinaa autoa. Hän on niin kimalteleva tyttö. Hän kuvitteli viimeaikaisen seksin miesten kanssa. Mutta se on hienoa. Ei ole selvää, miksi on naisia, jotka pelkäävät pariutua? Loppujen lopuksi se on niin ilo. Eikä sadussa sanoa, ei kynällä kuvattava.
  Ja kuinka hienoa, kun on useita miehiä yhtä aikaa. Se tuo niin paljon enemmän iloa.
  Ja mitä? Hän on kolmannen valtakunnan soturi ja heillä on erityinen, fasistinen moraali! Kaikki eivät tätä ymmärrä! Ja seurustele kenen tahansa kanssa, ja mikä tärkeintä, useammin. Loppujen lopuksi tämä on hyväksi terveydelle!
  Eve otti sen ja lauloi iloisesti:
  - Olen tyttö... Niin siistiä, ettet löydä korkeampaa!
  Ja hän nauraa ... Ja kuinka ohjaussauva puristaa paljain jaloin! Ja hän ohjaa tappavan levynsä.
  Pari soturia on erittäin tehokas.
  Joten on ymmärrettävää, että Japani ei voi vastustaa... ja tässä on toinen joukkue.
  Ja alakerrassa on muita tyttöjä, jotka tappelevat...
  Esimerkiksi Jane taistelijaryhmänsä kanssa. He käyttävät Goering-5-panssarivaunua, ja japanilaiset voivat osua niihin kylkeen.
  Armstrong huokaa raskaasti ja sanoo:
  - Ehma! Kesä ei ole talvi! Ehma! Voi mielestä!
  Ja soturi näytti keulaansa. Mietin, jos he selviävät avaruuden laajenemisesta, miten sodat menevät? Ei luultavasti sama kuin maapallolla. Tuleeko jotain muuta?
  Jane sanoi itselleen:
  - Käki! Merkitsen sinut tähdillä, usko minua!
  Ja väännä lantiota! Hän on niin kuuluisa soturi! Siitä tuli kuuluisa suurista tiloistaan. Ja mahtava tyttö.
  Hän otti sen ja lauloi nauraen:
  - Villi huuto leikkaa hämärän läpi, paha ei nuku, kohtalo ei nuku! Ja unta ja ajatuksia hälventäen villi korppi lentää luoksemme!
  Gringeta on talonpoikaperheen ampuja: melkein alasti, vain pikkuhousuissa, sihisi:
  - Musta korppi... Miksi leijut pääni päällä!
  Ja kuinka hän ravistaa upeita rintoihinsa! Tässä on baba! Niin lihaksikas ja terve. Ja niin monet miehet kulkevat hänen läpi joka ilta! Todella mahtava soturi! Hän tappoi ilkeät venäläiset, ja nyt hän on ottanut vastaan japanilaiset. Raivostunut tyttö. Ja potkiminen paljain jaloin. Hänellä on niin kauneus!
  Malanya ampuu japanilaisia konekiväärillä ja paljastaa hampaat, sanoo:
  - Voi vehnäruoho, vehnäruoho, anna sata ruplaa!
  Matilda naurahti ja kysyi epäilevästi:
  - Ja kuka antaa sinulle sata ruplaa? Ehkä on parempi pyytää puntaa?
  Malanya pudisti päätään.
  - Ei! Kukaan ei anna sinulle sataa puntaa! Mutta rupla on halvempi kuin se todellisuudessa on!
  Ja kaikki neljä tyttöä kuinka nauraa. Ja ne ovat niin kauniita, melkein ilman vaatteita, paljain jaloin ja seksikkäitä. Eivätkö miehet haaveile siitä?
  Jane otti sen ilolla ja lauloi:
  - Vau, äijä - vau!
  Ja kuinka hän lyö leukaansa paljaalla pohjallaan! Todellakin, erittäin temperamenttinen Frau Madame!
  Ja mikä hahmo! Harmonian, lihasten ja harmonian ruumiillistuma.
  Gringetta ei ole sellainen. Hän on lihavampi, ylikuormitettu lihaksilla kuin kehonrakentaja. Mutta hän on myös kaunis tyttö - hänen lantionsa ovat ylelliset kuin hevosen lantio, ja hänen vyötärönsä on ohut.
  Gringeta leikki mielellään lohkoilla. Hän piti siitä. Hän on niin ihana tyttö. Noppia on vaikea pelata. Vaikka yleisesti, keksivätkö he ainakin jonkinlaisen pelikonsolin? Mutta todellinen taistelu on silti paljon mielenkiintoisempaa!
  Gringeta otti sen ja lauloi innostuneesti:
  - Olen tyttö, joka karjuu kovaa! Ja paksulla äänellä - hän laulaa totuudenmukaisesti!
  Ja sitten hän osui japanilaiseen "Tigeriin". Panssaria lävistävämmän ammuksen ansiosta saksalaisella panssarivaunulla on etu. Ja niin kaliiperi ja piipun pituus ovat samat.
  Totta, he lupaavat päästä uusien aseiden sarjaan. Lyhyemmillä tynnyreillä, mutta suuremmalla kuononopeudella.
  Gringeta haaveilee hankkivansa paremman aseen. Pitkä piippu aiheuttaa silti ongelmia, varsinkin jos taistelu tapahtuu metsässä. Soturi ei kuitenkaan menetä sydämensä.
  Malanya kirjoittelee japanilaisia konekiväärillä. Sopii samuraille ja kiinalaiselle. Hän paljastaa hampaansa ja siristaa:
  - Hullu valtakunta! Kukaan ei estä meitä! Kukaan ei voita meitä!
  Myös tyttö, jolla on erinomaiset tiedot. Ja kuinka se ampuu! Leikkaa tarkasti nousevan auringon valtakunnan militantit.
  Mitkä ystäväsi olivat eilen? Ja nyt triviaaleja vihollisia! Ja sille ei voi mitään!
  Matilda vihelsi, ojensi kielensä ja tunsi itsensä kobraksi. Harmi, että hän on vain yksinkertainen kuljettaja. Ja hänen työnsä ei ole mielenkiintoisin. Tukahduttaa joku. Satuttanut jotakuta. Mutta sielu vaatii jotain muuta. Erinomaisempia!
  Matilda sanoo ärsyyntyneenä:
  - Kaikkien merien yli on Britannian lippu!
  Jane vahvisti raivoissaan:
  - Vaikka olemme Saksan miehityksen alla, meistä ei koskaan tule orjia!
  Sitten myös neuvostotytöt taistelevat valloittaen epätoivoisesti Etelä-Sahalinin ja Kurilien harjun.
  Alenka ja hänen tiiminsä miehittivät sillanpään Amur-joen yli. Ja siellä oli viisi tyttöä hyökkäyksen kohteena.
  Mutta nämä tytöt tietävät - jos haluat selviytyä helteestä, muista taistella paljain jaloin ja bikineissä. Ja voit jopa ilman rintaliivejä. Ja silloin mikään paholainen ei voita sinua.
  Alenka heittää japanilaista kranaatilla paljain jaloin ja laulaa:
  - Oi kohtalo, kohtaloni, oi kohtalo!
  Anyuta heitti myös jalkansa, kuoleman lahja, paljain sormin ja siristi:
  Miksi olet tiukka minulle?
  Tulinen Alla antoi kranaatin paljaalla kantapäällään. Hän väänteli teräsaihiota ja siristi:
  - En voi uskoa, että ymmärrät!
  Maria otti sen ja heitti paljain sormin tappavaa asiaa ja sanoi nauraen:
  - Oi, kohtalo, eroni on kohtalo! Löydän miehen vain arkusta!
  Ja tyttö nauroi...
  Matrena antoi nippu kranaatteja paljain jaloin. Ampui alas japanilaisen tankin ja sihisi:
  - Voi kaverit... Teistä on vain ikävää!
  Elena huokaisi raskaasti. Ja taas hän heitti kranaatin paljaalla jalallaan. Maaliskuussa aurinko lämmittää. Paljon parempi kuin talvella. Optimismi kasvaa.
  Tietysti, jos Japani ei olisi hyökännyt Neuvostoliittoa vastaan neljäntenäkymmenentenätoisena vuonna, se olisi ollut parempi.
  Sitten puna-armeija voisi lopettaa natsit tai ainakin pysäyttää heidät. Ja nousevan auringon maa on sekoittanut kaikki suunnitelmat. Ja erittäin salakavala.
  Elena ampui. Hän löi samurain päätä ja huusi:
  - Uusi partiopoika!
  Ja se näytti hauskalta. Kuinka voitetut japanilaiset kaatuvat. Ja paljon niitä. Täynnä kiinaa. On sääli, että sota Kolmannen valtakunnan kanssa ei loppunut vähän aikaisemmin.
  Alenka kuiskasi:
  - Aurinkoinen Georgia, kotimainen Kaukasukseni! Siellä on korkea vuori, minä ruokin lampaat!
  Ja taas tyttö paljain kantapäällään antautui kuoleman lahjalle.
  Japani vangittiin yhdeksän kuukautta sodan alkamisen jälkeen.
  Ja sota päättyi... Stalin palasi Etelä-Sahalinin ja Kurilien harjun sekä osan Mantsuriasta.
  Sitten tuli kestävän rauhan aika. Stalin kuoli... Sitten, ja Hitler kuoli vuonna 1959... Mutta tilanne maapallolla oli vakaa, vahva ja vauras. Ja kaikki oli erittäin hyvää. Ja ihmiskunta valloitti avaruuden avaruuden ja rakensi kommunismin.
  
  TŠETŠENIN ADMIRAALI MAKAROV
  7. marraskuuta 1999 Akhmad Kadyrov kuoli venäläisen tykistön vahingossa tapahtuneen pommituksen seurauksena. Yksi niistä naurettavista onnettomuuksista, jotka muuttavat historian kulun. On mahdollista, että amiraali Makarovin tahaton kuolema venäläisestä kaivoksesta johti Romanovien dynastian kaatumiseen ja Venäjän sosiaalinen järjestelmä muuttui. Ja sitten samanlainen onnettomuus odotti Vladimir Putinia. Ja tietysti sarja seurauksia tästä syystä.
  Ensinnäkin Teip Kadyrov syytti venäläisten joukkojen tekemisestä tarkoituksella ja irtautumisesta liittovaltioista. Eikä vain tämä teip, vaan myös Yamadayev-veljekset. Taistelut Gudermesin puolesta puhkesivat jälleen. Juuri alkanut Tšetšenian vapauttaminen, joka oli sujunut niin hyvin, pysähtyi yhtäkkiä. Gudermes päätyi venäläisten joukkojen perään, ja hänessä syttyi todellinen sota. Tämän seurauksena operaatio Groznyn piirittämiseksi hidastui jyrkästi. Ja taistelu oli erittäin kovaa. Tšetšeenit lakkasivat jättämästä kaupunkejaan ja taistelivat kuolemaan asti. Nyt koko Tšetšenia yhdistyi liittovaltion joukkoja vastaan. Ja länsi yhdessä islamilaisen maailman kanssa on lisännyt painetta jyrkästi. Putinista tuli itsepäinen, haluton neuvottelemaan Mashadovin kanssa, mutta sodan kulku muuttui paljon vähemmän menestyksekkääksi. Ja venäläiset joukot kärsivät vakavia tappioita.
  Ja länsi ja Yhdysvallat asettivat pakotteita. Myös kommunistit käyttivät hetkeä hyväkseen ja ehdottivat epäluottamuslausetta hallitukselle. Apple kannatti ajatusta. Ja valtionduuma keräsi äänet äänestystä varten. Tämän joutuessaan Putin keskeytti hyökkäyksen Tšetšeniaa vastaan. Partisaanihyökkäykset kiihtyivät voimakkaasti.
  Apu tšetšeeneille myös lisääntyi... Venäläisten joukkojen menetykset kasvoivat. Ja niin pidettiin valtionduuman vaalit. Unity-blokki ei voittanut. Toisaalta kommunistien "Voitolle" -lohko voitti ylivoimaisen voiton. Toiseksi sijoittui "Isänmaa-Koko Venäjä". Sellainen tilanne. Kummallista kyllä, Unity-blokin heikompi suorituskyky hyödytti Zhirinovski-blokkia, joka sijoittui kolmanneksi. Mutta Oikeistovoimien liitto astui esiin, mutta epäonnistui heikosti ottamaan viiden prosentin rajaa. Apple onnistui hieman paremmin.
  Yleisesti ottaen eduskunnasta on tullut entistäkin vastustuskykyisempi. Ja mikä tärkeintä, oppositio osoittautui yhtenäisemmäksi. OVR ja kommunistit ja Yabloko yhdistyivät. Liberaalidemokraattinen puolue ja Yhtenäisyys yrittivät estää...
  Putin on laskenut luokitustaan jonkin verran. Jeltsin ei ole vielä lähtenyt. Vaikka kysymys seuraajasta on edelleen ilmassa. Muut vaihtoehdot kuin Putin, jolla oli vielä jonkinlainen luokitus, tuntuivat liian riskeiltä.
  Vaalikampanja on alkanut. Gennadi Zjuganov on ensimmäisellä sijalla, Vladimir Putin, Primakov ja Žirinovski ja sitten Javlinski. Kenraali Lebed ei mennyt presidentinvaaleihin. Ja tämä antoi Vladimir Žirinovskille mahdollisuudet kolmannelle sijalle.
  Mutta Primakov upposi. Ei ole selvää, pitäisikö hänen asettua presidentiksi vai ei. Lužkov voisi myös yrittää. Ja yhtäkkiä Moskovan pormestarikin siirtyi eteenpäin.
  Vaalit olivat täynnä tapahtumia.
  Yllättäen myös Boris Nemtsov meni presidentiksi. Ja se lisäsi myös juonittelua.
  Venäjän armeija Tšetšeniassa on täysin jumissa. Groznyja ja Gudermesiä ei otettu mukaan. Ja pommi-iskut johtivat tiukkojen sanktioiden käyttöön Venäjää vastaan.
  Jeltsin, joka oli edelleen presidentti, määräsi kuitenkin aloittamaan neuvottelut ja keskeyttämään sodan. Ja niin hän jo vuoti verta. Ja kuinka monta ihmistä voidaan tappaa.
  Zjuganov ehdotti uudelleen epäluottamuslausetta hallitukselle. Kaikki ryhmät, jopa liberaalidemokraattinen puolue, tukivat tätä ajatusta. Žirinovski syytti Vladimir Putinia päättämättömyydestä ja heikkoudesta. Vakavasti sairas Jeltsin ei halunnut suurta sotaa... Ja hän käski yllättäen Putinin tapaamaan Mashadovin. Hän piti kokouksen... Tšetšeenit vaativat palaamista Khasavyutor-sopimuksiin ja joukkojen vetämistä Tšetšeniasta. Emme siis olleet yhtä mieltä mistään.
  Ja valtionduuma otti jälleen kerran esille kysymyksen epäluottamuksesta hallitukseen. Jeltsin lahjoi Žirinovskin myöntämällä hänelle kenraalin arvoarvon ja myöntämällä hänelle Venäjän sankarin tähden. LDPR ei äänestänyt epäluottamusta, mutta oppositiolla oli silti tarpeeksi ääniä. Ja epäluottamusta oli.
  Nyt Jeltsinin oli erotettava Putin. Mihail Kastyanov ryhtyi näyttelijäksi. Tarvitsimme uuden pääministerin. Mutta valtionduumaan sopivan henkilön löytäminen on vaikeaa.
  Kahden viikon epäröinnin jälkeen Jeltsin ehdotti lopulta Moskovan pormestari Lužkovia.
  Tämä kaiken kaikkiaan sopi duumalle... Ja myös kansalle. Moskovan pormestari nousi pääministeriksi ja vetäytyi presidentinvaaleista.
  Ja Putin menetti lopulta luokituksensa ja tuskin keräsi miljoona allekirjoitusta.
  Sitten hän näytteli Maxim Primakovin hyväksi. Vladimir Žirinovski kannatti myös Primakovia. Ja Yavlinsky myös...
  Lopulta vaalit pidettiin ja Zjuganov ja Primakov pääsivät toiselle kierrokselle lähes samalla äänimäärällä. Zyuganovilla oli kuitenkin hieman enemmän. Mutta melkein kaikki ehdokkaat tukivat Primakovia. Ja hän voitti kommunistien johtajan toisella kierroksella.
  Näin valta muuttui Venäjällä. Jopa Jeltsin määräsi joukkojen vetäytymisen Tšetšeniasta. Ja Kaukasuksen sota päättyi. Sitten kaikki meni kuten oikeassa tarinassa.
  Primakov harjoitti maltillista liberaalia taloutta. Yhdysvallat osallistui sotaan Afganistanissa ja Irakissa. Öljyn hinta on noussut. Ja talous kasvoi.
  Primakov palveli kaksi kautta ja lähti vuonna 2008, ei uusinut valtuuksiaan. Ja mitä? Hän on jo seitsemänkymmentäyhdeksän vuotta vanha eikä ole hyvässä kunnossa. Valtaistuimen seuraajaksi tuli pormestari Lužkov. Tämä luku oli enemmän tai vähemmän kompromissi.
  Tšetšeniassa Venäjän joukkojen vetäytymisen jälkeen sota alkoi pian uudelleen Mashadovin ja Shamil Basajevin sekä Salaman Raduevin välillä. Wahhabit tukivat Basajevia. Sota kesti puolitoista vuotta. Ja tuhoa oli paljon. Mashadov hävisi ja pakeni. Shamil Basajev tuli väliaikaisesti amiiniksi. Mutta Salman Raduev ja Jamadajevit ja Kadyrovit nousivat häntä vastaan. Ja taas sota. Myös wahhabitit erosivat. Shamil tapettiin vuonna 2006. Ja Salman Raduev muuttui amiiniksi joksikin aikaa. Mutta hänet tapettiin vuonna 2008. Ja Tšetšeniassa käytiin sotaa ja joukkomurhaa. Moskovan pormestari Lužkov tarjosi apua yhdelle osapuolelle vastineeksi paluusta Venäjälle. Tämä sopi tšetšeeneille.
  Lužkov liitti Tšetšenian ja voitti taloudellisista ongelmista huolimatta helposti vuoden 2012 vaalit. Sitten kuitenkin ilmeni ongelmia. Koska Juri Lužkov oli Putinia enemmän länsimielinen, hän ei ottanut Krimiä Ukrainalta. Mikä ei kuitenkaan aiheuttanut hänelle erityisiä ongelmia. Mutta öljyn hinta laski edelleen. Ja Lužkov halusi uuden termin. Ja järjesti kansanäänestyksen. Laajensi mandaattiaan. Ja vaikeudella hän voitti vuoden 2016 vaalit ... Hän pääsi toiselle kaudelle skandaalilla ja yhteenotoilla. Ja sitten hän kuoli vuonna 2019.
  Ennenaikaiset vaalit olivat kilpailuhenkisiä. Ja kahdella kierroksella... Lužkovin johdolla pääministeri Deribaska ja kommunistisen puolueen edustaja pääsivät toiselle kierrokselle.
  Vaalit voitti yllättäen Venäjän federaation kommunistisen puolueen johtaja Gennadi Zjuganov. Kaikki olisi hyvin, mutta vuonna 2020 koronavirus tuli Venäjälle. Mutta kommunistit eivät olleet valmiita siihen.
  Mutta kaikki paha loppuu. Ja Gennadi Zjuganov toi Venäjän jollain tavalla ulos umpikujasta. Vuonna 2023 Venäjällä uudet presidentinvaalit. Zyuganov ei tietenkään käytä heitä rehellisesti eikä halua lähteä. Yleensä Venäjällä presidentit ovat yksi vanha mies. Ja Jeltsin oli jo kuusikymmentä ja Primakov vielä vanhempi. Ja Juri Lužkov hallitsi kahdeksankymmentäkolmeen ikävuoteen asti ja kuoli tehtävässään. Ja Zyuganov on jo muutaman vuoden vanha. Hänestä tuli presidentti 75-vuotiaana, ja nyt hän on seitsemänkymmentäyhdeksän.
  Mutta vaalit pidetään sääntöjen mukaan, kun kilpailu on minimaalista, ja Zyuganov on paljon helpompi tässä suhteessa. Lisäksi Zjuganov haluaa tehdä pojanpojastaan seuraajakseen.
  Ja jälleen kommunistien johtajan voitto. Vanha, sairas ja ei kovin hyvää ajattelua.
  Mutta vuonna 2025 venäläiset lensivät lopulta kuuhun. Ainakin se oli ilo. Maailmantalous kasvaa jälleen ja on muuttunut suhteellisen vakaaksi.
  Yhdysvalloissa Joe Biden erosi Yhdysvaltain presidentin tehtävästä vuonna 2024, ja hänen tilalleen tuli musta nainen. Ukrainassa, koska Krimin menetyksiä ja Donbassin sotaa ei tapahtunut, Petro Poroshenko vietti kaikki kaksi kautta. Ja perustuslaki ei antanut hänelle enempää. Hänen jälkeensä Vitali Klitškosta tuli Ukrainan presidentti.
  Kiinaa hallitsee edelleen Xi Ze Ping. Politiikka on tasapainoista. Tšetšenia osana Venäjää on jonkin verran rakentunut uudelleen. Pääministerin viralta jättämisen jälkeen Vladimir Putin sai viran presidentti Primakovin hallitukseen.
  Mutta hänelle annettiin vain oikeusministerin virka. Putin työskenteli tässä virassa ja tuli toimeen kaikkien kanssa vuoteen 2008 asti. Sitten hän jäi eläkkeelle. Eikä ole enää mukana politiikassa.
  Vladimir Žirinovski otti presidentti Primakovin johtaman sisäministerin viran. Hän työskenteli Lužkovin presidentiksi asti. Hän nousi armeijan kenraalin arvoon. Sitten hän palasi LDPR-ryhmään. Se oli tyypillinen taskuvastus. Lužkov oli hyvä sen kanssa. Vladimir Žirinovski osallistui kaikkiin Venäjän presidentinvaaleihin paitsi vuonna 2004, jolloin hän oli ministeri, ja se olisi epämukavaa.
  Vladimir Volfovich teki hyvän uran ja ansaitsi monien kunnioituksen.
  Grigory Yavlinsky työskenteli Primakovin hallituksessa. Vuonna 2008 hänet erotettiin. Siitä lähtien hän on ollut oppositiossa, mutta häntä ei voitu enää valita parlamenttiin. Oli joitain palkintoja.
  Kenraali Swan tässä universumissa pakeni absurdilta kuolemalta. Mutta Krasnodarin alueen kuvernööriä ei voitu valita toiselle kaudelle. Hän jäi eläkkeelle ja alkoi kirjoittaa muistelmia ja fiktiota. Aleksanteri Ivanovitš rakastui erityisesti vaihtoehtohistorian genreen. Hänestä tuli yksi Venäjän suosituimmista kirjailijoista ja hän ansaitsi miljoonia. Ja osa hänen romaaneistaan on kuvattu.
  Lebed ei mennyt politiikkaan, hänellä oli tarpeeksi rahaa ja mainetta, eikä hänen päänsä ainakaan satuttanut.
  Shoigu työskenteli jonkin aikaa hätätilanneministerinä. Mutta vuonna 2003 hänet erotettiin. Yritin asettua kuvernööriehdokkaaksi ja perustaa oman puolueen. Sai jonkin verran kiinnostusta, mutta ei päässyt duumaan. Sitten hän jätti politiikan työn perässä.
  Matvienkosta ei tullut Pietarin pormestaria. Mutta hän työskenteli varapääministerinä Primakovin alaisuudessa. Hän jäi eläkkeelle vuonna 2008. Sen jälkeen hän aloitti liiketoiminnan poikansa kanssa eikä osallistunut politiikkaan.
  Rogozin pysyi sivussa eikä saanut virkoja. Hän yritti tulla jälleen duuman varajäseneksi epäonnistuneesti. Mutta enemmistövaalit peruttiin, eikä hänen puolueensa ottanut estettä.
  Lukašenka on ollut pitkään Venäjän presidenttien käskyssä ja kutsussa. Hän sopi enemmän tai vähemmän Zjuganoville. Mutta silti, epäluotettava liittolainen osoittautui. Ja Venäjällä he alkoivat etsiä korvaavaa. He löysivät nuoren kommunistin ja ylensivät hänet. Seurauksena puhkesi kahakka, ja Lukashenka pidätti voittajan.
  Ja Venäjä on asettanut pakotteita Valko-Venäjää vastaan. Ja Lukašenka jätti OBKB:n ja pyysi liittyä Natoon. Tässä on tällainen törmäys. Lukašenkaa ei ole vielä otettu Natoon, mutta Valko-Venäjän alueelle on sijoitettu pari tukikohtaa. Joten siitä tuli hälyttävämpää länsirajoilla.
  Koko maailma pysyi ongelmiensa kanssa, eikä muuttunut paremmaksi. Se on kuitenkin myös huonompi. Gennadi Zjuganov huomautti, että vanha hevonen on silti parempi kuin nuori aasi.
  Kommunistinen puolue pysyi vallassa ja jopa vahvisti asemaansa. Filippiinit saivat uuden presidentin, missä legendaarinen nyrkkeilijä Pakio nousi presidentiksi. Ja tämä on myös uusi yllätys.
  Vitali Klitshko Maidanin jälkeen päätti kuitenkin palata, Ukrainan tilanne on edelleen rauhallisempi ja piti toisen vastaan Stevenson, joka tuli maailmanmestari. Vitali Klitschko tuli maailmanmestariksi neljännen kerran toistaen Hollyfieldin tuloksen ja samalla meni historiaan maailmanmestarina ja samalla pormestarina. Sitten hän puolusti titteliä vapaaehtoisesti ja päätti myös taistelun tyrmäyksellä. Sitten hän lopulta päätti uransa ja asetti toisen raskaansarjan ennätyksen - voitti viisi mestaruusottelua neljänkymmenen vuoden jälkeen.
  Vitali Klitschko oli joka tapauksessa menestyneempi ja onnellisempi tässä maailmassa.
  Wladimir Klitschko voitti myös Tyson Furyn. Ja sitten hänen kollegansa Ukrainasta eeppisessä taistelussa. Mutta taistelua Denotheus Wyderin kanssa ei voitu järjestää. Vladimir voitti silti Brownin, ja lopulta 41-vuotiaana hän hävisi pysyen Anthony Joshuan suosikkina ja päätti väliaikaisesti uransa.
  Mutta sitten hän palasi vuonna 2021 ja voitettuaan kolme taistelua rikkoi George Foremanin ennätyksen.
  Tällaiseksi maailma muuttui.
  
  TOINEN VAIHTOEHTO, JOSSA JAPANIlaiset OVAT PALJON onnellisempia
  Japanin piti joka tapauksessa voittaa Midwayn taistelu. Mutta ei ole tosiasia, että samurai avaa toisen rintaman tässä variantissa. Ja niin asiat olisivat voineet mennä hieman toisin.
  Oletetaan, että Stalingrad meni kuin oikeassa historiassa. Eikä mikään ole juurikaan muuttunut. Britit suorittivat operaation Torch ilman amerikkalaisia joukkoja. Rommel on rikki. Totta, laskeutuminen Marokkoon ei toteutunut. Siirtyessään tiettyjä joukkoja Euroopasta saksalaiset onnistuivat pysäyttämään Britannian hyökkäyksen.
  Montgomery törmäsi itsepäiseen vastustukseen ja pysähtyi. Saksalaiset pitivät linjaa jonkin aikaa. Sitten he alkoivat siirtää lisäjoukkoja Afrikkaan. Rommel aloitti vastahyökkäyksen painostaen hieman brittejä, mutta Montgomery vetäytyi puolustuslinjalle Libyaan. Etuosa on vakiintunut.
  Neljännenkymmenentenäkolmannen vuoden heinäkuussa natsit yrittivät murtautua Neuvostoliiton puolustuksen läpi Kurskin bulgella. Sen jälkeen kun japanilaiset valloittivat Havaijin saaret, amerikkalaiset melkein lopettivat ilmahyökkäykset Saksan kaupunkeihin ja tehtaisiin. Tämän ansiosta saksalaiset pystyivät valmistamaan lisää tankkeja, erityisesti Tigers ja Panthers.
  Neljäsataa muuta ajoneuvoa osallistui Kursk Bulgeen sekä merkittävämpiä ilmavoimia. Lisäksi Hitler siirsi kuusi jalkaväkidivisioonaa Ranskasta ja poisti osan aseista Atlantin muurilla.
  Tämä vahvisti saksalaista ryhmittymää. Hyökkäys alkoi suunnilleen kuten todellisessa historiassa, mutta koska natsit olivat jonkin verran vahvempia, he saavuttivat suuren menestyksen. Neuvostoliiton ympärillä olevaa kehää ei kuitenkaan voitu sulkea. Vaikka itse Fritzin hyökkäys kesti kaksikymmentä päivää ja päättyi vasta 25. heinäkuuta. Sitten Neuvostoliiton yksiköt aloittivat vastahyökkäyksen. Ja taistelut kestivät pidempään.
  Afrikan saksalaiset olivat puolustuskannalla. Heidän ei tarvinnut kuluttaa energiaansa Italiaan, ja rintamalle toimitettiin enemmän varusteita, joten pommitukset ilman amerikkalaisia oli monta kertaa heikompaa.
  Japani jatkoi voittoaan. Joten amerikkalainen komento teki yhä enemmän virheitä, ja heillä oli liian kiire valloittaakseen Perun sataman takaisin. Tämä johti vallitsevaan näkemykseen - Amerikka ei tarvitse Eurooppaa. Kiitokseksi tästä saksalaiset sukellusveneet käytännössä lopettivat hyökkäämisen amerikkalaisia aluksia vastaan.
  Siksi puna-armeija valloitti Orelin ja Belgorodin vasta syyskuun loppuun mennessä, kärsittyään valtavia tappioita. Ja keskeytti promonnan väliaikaisesti. Vielä ei kuitenkaan ollut syytä paniikkiin. Seurasi sateinen syksy, jota seurasi talvi. Ja puna-armeijan uusia voittoja pitäisi tulla. Tämän tajuttuaan Hitler tarjosi Stalinille aselepoa. Kuten, pidetään tauko!
  Kuinka monta kaveriamme kuoli viime taistelussa? Neuvostoliitto ja kolmas valtakunta taistelivat kolme kuukautta. Puna-armeijan tappiot olivat suurempia kuin todellisessa historiassa, ja Wehrmacht ei ollut pienempi. Molemmilta puolilta vuotettiin verta.
  Mutta natsit lisäsivät laitteiden tuotantoa, he pystyivät toipumaan jonkin verran. On huomattava, että panssarivaunuissa tappioiden osuus oli natsien hyväksi, ja koska heidän vapautumisensa osoittautui todellista historiaa suuremmiksi, saksalaiset korvasivat vahingonsa. Puolustustaisteluissa Panther osoittautui hyväksi tankiksi. Sen pitkäpiippuinen ja nopeasti ampuva ase, jossa oli aikansa erinomainen optiikka, pystyi tuhoamaan Neuvostoliiton panssarivaunut.
  Lisäksi kolmekymmentäneljä ei tunkeutunut Panthers, Tigers, Ferdinands otsaan, ja raskaita tankkeja oli edelleen liian vähän vaikuttaakseen taistelujen kulumiseen.
  Stalin hylkäsi aselevon Saksan kanssa. Lokakuun loppuun mennessä Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksensä Harkovaa ja Smolenskia vastaan. Saksalaiset vastustivat hyvin itsepäisesti. Heillä oli vahva puolustus varsinkin keskustassa, ja yleensä he odottivat Neuvostoliiton yksiköiden etenemistä näihin suuntiin.
  Kummallista kyllä, mutta todelliseen historiaan verrattuna suurempi määrä varusteita, erityisesti lentokoneita ja tankkeja, antoi saksalaisille mahdollisuuden vastustaa paljon tehokkaammin. Lisäksi, koska heillä oli enemmän reservejä, natsit toimivat rauhallisemmin, eivät kiirehtineet Neuvostoliiton hyökkäyksen aikana rintamilla, vaan johtivat reservejä johdonmukaisemmin ja luottivat edistyneempään ja syvempään puolustukseen. Pari tusinaa ylimääräistä divisioonaa säästyi italialaisen rintaman puutteen vuoksi, ja Afrikassa Montgomerylla ei ollut kiirettä, eivätkä saksalaiset heilutelleet venettä. Ison-Britannian kanssa käydyn sodan intensiteetti putosi jyrkästi.
  Erillisestä rauhasta ei vielä puhuttu, mutta ilmeisesti Churchill hidasti pommituksia, ilmeisesti luottaen siihen, että Neuvostoliitto ja Kolmas valtakunta uuvuttivat toisiaan niin paljon kuin mahdollista.
  Aseiden vapautuminen Saksasta ja satelliiteista osoittautui lähes kolmanneksen suuremmiksi kuin todellisessa historiassa. Tämä mahdollisti reikien paikamisen ja tiiviiseen puolustukseen luottaen vastustamisen suhteellisen menestyksekkäästi. Tilannetta pahensi se, että Neuvostoliiton komento oli hyökkäyksessä, jossa Fritzit jo odottivat heitä, ja onnistuivat asettumaan puolustukselle.
  Tämän seurauksena itse eteneminen oli erittäin hidasta ja maksoi suuria tappioita. Sota alkoi jollain tapaa muistuttaa ensimmäistä maailmansotaa, kun puolustus osoittautui hyökkäystä vahvemmaksi, hyökkäävä puoli hävisi enemmän ja etulinja muuttui sen seurauksena toimimattomaksi.
  Neuvostoliiton joukot etenivät keskimäärin yhdestä kahteen kilometriä päivässä, jolloin saksalaiset saivat jalansijaa, mutta uusia asemia ja säilyttävät puolustuksen.
  Toimintatilaan ei ollut mahdollista päästä.
  Harkov kuitenkin valloitettiin joulukuun alussa rajujen kaupunkitaistelujen jälkeen. Saksalaiset lisäsivät ilmailun tuotantoa. Focke-Wulf ja ME-309 vastustivat menestyksekkäästi heikompia Neuvostoliiton hävittäjiä. Erityisen vaarallinen oli ME-309 seitsemällä asepaikalla ja suurella nopeudella. Ja panssaroidulla ja hyvällä suojalla varustettu Focke-Wulf on sitkeä kone kuudella ilmatykillä.
  Tällaisilla aseilla varustettujen ajoneuvojen läsnäolo johti tietysti siihen, että natsit saivat etulyöntiaseman ilmassa. Huonoin ohjattavuus kompensoitui sukelluksen aikana suurella nopeudella, joka mahdollisti pakenemisen pyrstön sisään tullessa, ja voimakas aseistus mahdollisti lentokoneen ampumisen alas ensimmäisestä lähestymisestä lähtien. Lisäksi saksalaiset kehittivät erityistaktiikoita taisteluun Neuvostoliiton ajoneuvojen kanssa voidakseen käyttää tehokkaampia aseita ja nopeita saksalaisia lentokoneita.
  Myös uusin Yu-288 pommikone osoitti itsensä erittäin hyvin. Tämä kone on sekä nopea että kantaa suurta pommia. Focke-Wulf osoittautui vahvaksi etulinjan pommikoneeksi, joka on kaikissa suhteissa parempi kuin PE-2.
  Joulukuun loppuun mennessä Neuvostoliiton joukot olivat uupuneet ja joutuivat pysähtymään valtavien tappioiden vuoksi. Vaikka saksalaiset vielä hallussa Smolensk, ja osa vasemman rannan Ukrainassa. Ja mikä tärkeintä - bauksiitti- ja seosaineesiintymät. Neuvostoliiton joukkojen tappiot panssarivaunuissa osoittautuivat niin konkreettisiksi, että Mainstein aloitti vastahyökkäyksen ja pystyi jopa valloittamaan Harkovin takaisin ja muodostamaan patan Neuvostoliiton joukkoille. Mutta tammi-helmikuussa Neuvostoliiton joukot aloittivat vastahyökkäykset ja onnistuivat valloittamaan uudelleen pitkään kärsineen Harkovin. Mutta maaliskuuhun mennessä puna-armeija oli uupunut ja joutui keskeyttämään hyökkäyksen.
  Oli tauko... Molemmat osapuolet kärsivät liikaa tappioita. Lisäksi Stalin halusi täydentää armeijaansa vahvemmilla ja edistyneemmillä T-34-85- ja IS-2-pankeilla. Totta, saksalaiset myös täydennettiin edistyneemmillä ja tehokkaammilla "Panther" -2:lla ja "Tiger" -2:lla. Stalin luotti myös edistyneempiin LA-7 ja Jak-3. Mutta vastauksena saksalaiset lanseerasivat TA-152:n uusimman muunnelman Focke-Wulfin sijaan, ja mikä on erityisen epämiellyttävää, on suihkukone ME-262. Viimeisellä lentokoneella nopeuden, panssarin ja aseistuksen suhteen ei ollut vertaa. Totuus oli kalliimpaa ja työvoimavaltaisempaa tuotannossa.
  Mutta toisaalta saksalaiset loivat myös HE-162:n, joka on halpa, ohjattava, suhteellisen helppo valmistaa ja myös reaktiivinen. Stalin ei ole vielä voittanut teknistä kilpailua. Iso-Britannia taisteli sotaa erittäin passiivisesti. Yhdysvallat ei ole vielä kyennyt tarttumaan japanilaisiin aloitetta.
  Kesäkuun 25. päivänä, kerättyään voimaa, puna-armeija lähti hyökkäykseen keskustassa. Aluksi Neuvostoliiton joukot onnistuivat tunkeutumaan puolustukseen, mutta sitten he osallistuivat taisteluihin Smolenskin puolesta. Tyypillinen punaisten kenraalien virhe on valloittaa kaupungit tiettyyn päivämäärään mennessä. Ja yritä ottaa hyvin linnoitettu kaupunki, jossa on voimakas varuskunta ja puolustus.
  Neuvostojoukkojen hyökkäys jumiutui, kun saksalaiset siirsivät lisäjoukkoja ja aloittivat vastahyökkäyksen. Taisteluista tuli jälleen, kuten ensimmäisessä maailmansodassa, paikkakuntoisia ja hyvin viskooseja. Hitler osoitti epätavallista varovaisuutta. Ehkä hän luotti ihmeaseeseen ja viimeisimpään tekniseen kehitykseen, joten hänellä ei ollut kiirettä. Todennäköisesti myös halu pelastaa arjalaista verta, jonka saksalaiset olivat jo menettäneet paljon, vaikutti myös. Kyllä, ja natsien panssarivaunujen puolustus on paljon tehokkaampaa, etenkin rikkova "Tiger" -2.
  Taistelut keskustassa kestivät myöhään syksyyn asti. Stalin osoitti itsepäisyyttä, haluten kehittää menestystä. Mutta tässä tapauksessa löysin viikate kivestä. Neuvostoliiton joukkojen menetykset olivat valtavia. Puolustavana puolena saksalaiset hävisivät hieman vähemmän. Panther-2 osoittautui hyväksi panssarivaunuksi. Tämä ajoneuvo oli varsin hyvin suojattu otsasta ja siinä oli erinomainen panssarinlävistysase ja samalla kunnollinen ajokyky.
  Se ylitti huomattavasti T-34-85:n aseen tehon, etusuojan suhteen, eikä se ollut huonompi nopeuden ja ohjattavuuden suhteen. Jopa IS-2:lle saksalainen kone on vaarallinen vihollinen, joka iskee huomattavan etäisyyden päähän.
  Toistuvien rikkoutumisten, tasavertaisten aseiden ja vain pienen edun puolustuksessa vuoksi King Tiger ei ollut parhaassa tilanteessa. "Panther" -2:n raskaampi modifikaatio saavutti "Tiger" -2:n puolustuksessa ja ylitti ajosuorituksissa. Pian saksalaiset yhdistivät tuotannon lähes yksinomaan "Panther" -2:lle, joka painaa viisikymmentäyksi tonnia ja jonka moottori oli 900 hevosvoimaa.
  Tämä tankki sopi enemmän tai vähemmän armeijalle. Puna-armeija ei saavuttanut voittoa ja pysäytti etenemisen. Talvi tuli. Saksalaisilla oli E-sarjan tankkeja ja uusia suihkukoneita. Tuli iskujen vaihto. Britannia pysyi passiivisena, Yhdysvallat on jo alkanut saada jotain Japania vastaan. Stalin, nähdessään, että Neuvostoliiton toimiessa kanuunanruoan roolissa, hyväksyi ja jopa tarjosi Hitlerille aselepoa. Kuten, antakaa natsien kääntyä länteen ja kapitalistit ovat sodassa.
  Johtajan laskelma oli salakavala ja yksinkertainen. Hitler suostui tähän käänteeseen. Ja nyt, neljänkymmenentenäviidennen vuoden helmikuussa, saksalaiset joukot lähtivät hyökkäykseen Libyaan. Ja he menestyivät siellä. Taisteluissa kävi ilmi, että saksalaiset tankit olivat parempia kuin englantilaiset, ja suihkukoneet olivat täysin kilpailun ulkopuolella. Yhdysvallat ei ole vielä osallistunut taisteluun. Taisteluissa pääroolia näyttelivät Panther-2 ja E-100 sekä Tiger-2:n modifikaatio pienellä tornilla ja paksummalla haarniskalla tehokkaalla moottorilla. Englantilainen "Churchill" ei ole huono panssarissaan, vaan melko heikko aseistuksessa. "Cromwell" ei vedä ollenkaan. Ja Challenger, ainoa seisova tankki, ei ole massasarjassa.
  Mutta tärkeintä on joukkojen laatu. Itärintamalla tulen ja raudan kokeen läpäisseet saksalaiset ovat paljon taisteluvalmiempia kuin brittiläiset joukot. Varsinkin siirtomaajako. Ja saksalaiset yksiköt lähtivät hyökkäykseen. Maaliskuussa Egypti vangittiin. Ja sitten saksalaiset saapuivat Lähi-itään, valloittivat Irakin, Kuwaitin ja sitten Saudi-Arabian.
  Hitler ei välittänyt mennä Intiaan Iranin kautta, mutta Stalin, jonka joukot olivat vielä Iranissa, ei suostunut.
  Saksalaiset lähtivät hyökkäykseen ja etenivät Sudanin läpi. Ja edelleen Etiopiaan ja Somaliaan. Ja sieltä päiväntasaajalle. Noin seitsemänkymmentä Wehrmachtin divisioonaa osallistui hyökkäykseen. Ja Britannialla ei ollut sellaisia voimia vastustaa kolmatta valtakuntaa.
  Saksalaiset valloittivat myös Gibraltarin. Hyökkäys osoittautui ohimeneväksi ja melkein salamannopeaksi. Hyökkäykseen osallistui myös suihkukoneita sekä helikoptereita. Afrikka oli vaarassa menettää Britannian täydellisesti.
  Mutta Stalin ei ole niin yksinkertainen. Britannian vetäytyminen sodasta on liian vaarallista Neuvostoliitolle. Ja puna-armeija lähti hyökkäykseen kesäkuussa 1945. Heikentyneet saksalaiset joukot idässä eivät kestäneet sitä ja antautuivat paineelle. Natsit, jotka eivät kestäneet sitä, rullasivat länteen. Puna-armeija pystyi vapauttamaan Smolenskin, Kiovan ja saapumaan Valko-Venäjälle. Siirrettyään lisäjoukkoja Afrikasta saksalaiset pystyivät suurilla vaikeuksilla pysäyttämään Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen. E-50-sarjan uudet saksalaiset tankit, joilla ei ollut vertaa, osallistuivat taisteluihin. Lisäksi natsit antoivat häiritsevän iskun Turkista. Ja Turkki itse hyökkäsi Neuvostoliittoa vastaan Saksan painostuksesta. Siten tilanne muuttui taas monimutkaisemmaksi.
  Ongelmana oli, että T-54 ei ollut vielä tullut sarjaan, ja T-34-85 oli jo selvästi vanhentunut E-sarjan ja jopa Panther-2:n taustalla.
  Talvella Neuvostoliiton joukot iskivät edelleen, mutta eivät voineet saavuttaa merkittävää menestystä. Lisäksi diskot alkoivat osallistua taisteluihin ... Ainoa asia, joka parani, oli amerikkalaisten menestys Japania vastaan. Lopulta jenkit onnistuivat valloittamaan takaisin Perun sataman, ja aloite Tyynellämerellä alkoi siirtyä Amerikan puolelle.
  Mutta valitettavasti Yhdysvaltain apu voi olla liian myöhäistä. Neljännenkymmenenkuudennen vuoden keväällä saksalaiset hyökkäsivät käyttämällä E-tankkien etua kolmenkymmenenneljän yli. Taisteluissa kovettuneet Neuvostoliiton joukot vastustivat hyvin itsepintaisesti. Puna-armeija oli sankarillinen ja runsaasti tykistöä varusteltu. Erityisesti 100 mm panssarintorjuntatykit. Ja kaivautui sisään.
  Saksalaiset onnistuivat valloittamaan Kiovan takaisin ja työntämään puna-armeijan takaisin Dneprin taakse. Mutta juuri tälle vesiesteelle Neuvostoliiton joukot rakensivat läpäisemättömän puolustuksen.
  Saksalaiset taistelivat koko kesän ja syksyn, mutta eivät voineet murtaa Neuvostoliiton joukkoja. Vain he onnistuivat estämään Leningradin uudelleen. Mutta natsit eivät valloittaneet itse kaupunkia. Talvi kului iskujen vaihdossa. Amerikkalaiset liikkuivat hitaasti Tyynenmeren yli, eivätkä he ole toistaiseksi käyttäneet ydinaseita.
  Keväällä saksalaiset yrittivät jälleen edetä. He käyttivät "E"-sarjan tankkeja, uusimpia koneita, jotka painavat seitsemänkymmentä tonnia. Neuvostoliitto julkaisi IS-7:n, joka pystyi vastustamaan mastodoneja. Myös keskikokoisia tankkeja T-54 alkoi ilmestyä.
  Myös Britannia tehostui käynnistämällä hyökkäyksen Päiväntasaajan Afrikkaan. Amerikkalaiset maayksiköt auttoivat myös täällä. Tyynenmeren sotaan amerikkalaiset eivät tarvinneet paljon joukkoja ja tankkeja. Joten he alkoivat puristaa natseja ulos Afrikasta. Nyt liittolaiset ymmärsivät, että ei olisi mahdollista istua ulkona ja että vihollinen tulisi murskata ja painostaa. Kesällä ja syksyllä Yhdysvallat ja Britannia pystyivät valtaamaan takaisin merkittävän osan Afrikasta ja jopa ajaneet saksalaiset pois Somaliasta ja Etiopiasta.
  Saksalaiset eivät kyenneet kehittämään hyökkäystä Moskovaa vastaan, juuttuneet asemataisteluihin. Talvella Stalin iski Turkkiin. Puna-armeija voitti ottomaanien joukot ja valloitti Karsin, Erzurumin ja Tanrogin. Saksalaiset joutuivat siirtämään merkittäviä joukkoja liittolaisen pelastamiseksi. Mutta yllättäen Leningradin lähellä iskenyt puna-armeija voitti siellä suuren voiton.
  Vuosi 1948 tuli... Keväällä saksalaiset yrittivät taas edetä. He onnistuivat luomaan alkuperäisen pyramidin muotoisen tankin, joka oli läpäisemätön kaikista ampumakulmista. Ja tähän koneeseen liittyi suuria toiveita. Kampanja alkoi toukokuussa. Kahden kuukauden itsepäisten taistelujen jälkeen natsit lähestyivät Smolenskia.
  Pyramidipanssarivaunut osoittivat taistelutehokkuuttaan, mutta ne räjäytettiin usein miinojen toimesta. Saksalaiset eivät kyenneet valloittamaan kaupunkia ja piirittivät sen. Mutta Afrikassa liittolaiset saavuttivat suuria menestyksiä ja ajoivat saksalaiset pois Egyptistä. Myös Japani voitti ja menetti monia saaria ja Filippiinit. Syksyllä saksalaiset etenivät edelleen itään, keskustassa, lähestyen jälleen Leningradia.
  Saksalainen ilmailu oli edelleen vahvempaa kuin Neuvostoliiton, varsinkin laadultaan. Mutta vuoden 1948 lopussa MIG-15 alkoi saapua rintamalle. Neuvostoliiton suihkukone oli nopeudeltaan ja aseistukseltaan huonompi kuin saksalainen, mutta se oli ohjattavampi. Myös amerikkalaiset paransivat suorituskykyään. Talvella 1949 Neuvostoliiton joukot työnsivät saksalaiset takaisin Leningradista ja työnsivät heidät takaisin Smolenskiin.
  Ja amerikkalaiset yhdessä brittien kanssa ajoivat natsit pois Afrikasta. Keväällä 1949 myös Turkki vetäytyi sodasta.
  Kolmas valtakunta menetti myös Lähi-idän hallinnan. Natsien asema heikkeni. He eivät uskaltaneet edetä idässä, vaan siirtyivät tiukkaan puolustukseen. Neuvostoliiton joukot yrittivät murtautua Wehrmachtin puolustuksen läpi T-54- ja IS-7-panssarivaunuilla. Mutta natsit pitivät blokkia tiukasti. Myös liittoutuneiden yritys laskeutua Espanjaan päättyi epäonnistumiseen. Sisiliassa toiminta sujui hieman paremmin, missä paikallisen mafian avulla saavutettiin menestys. On kulunut jo yhdestoista vuosi toisen maailmansodan alkamisesta.
  Kaikki maat ovat erittäin uupuneita ja erittäin väsyneitä. Maailmantalous oli ylikuormitettu. Ja kaikki halusivat lopettaa taistelun mahdollisimman pian. Erityisesti vakavasti laihtuneet saksalaiset ja venäläiset.
  Stalin tarjosi Hitlerille rauhaa nollavaihtoehdon ehdoilla: paluuta aikaisempien rajojen luo ja vankien vaihtoa - kaikki kaikkien puolesta! Mutta Fuhrer suostui vain aselepoon, koska hän ei halunnut luopua miehitetystä alueesta. Lisäksi Saksassa oli jo saatu päätökseen työ atomipommin luomiseksi, ja siellä oli jo mannertenvälisiä ohjuksia.
  Yhdysvallat harkitsi atomipommin käyttöä. Mutta vaikka he pelkäsivät pilata Euroopassa. Ja he pudottivat sen joulukuussa 1949 Japaniin. Tuhojen seuraukset olivat kauheita. Ja samanlainen vihje Saksassa ymmärrettiin. Füürer puhui kansalle ja ehdotti, että kysymys arvokkaasta maailmasta pohdittaisiin. Mutta sitten hän muutti mielensä ... Uusi vuosi 1950 tuli. Neuvostoliiton joukot aloittivat uuden hyökkäyksen rintamalla.
  Saksalaisten puolustus oli erittäin tiukkaa. Ja liittolaiset etenivät Italian läpi, missä tapahtui sotilasvallankaappaus, ja poistivat Mussolinin. Mutta pyramidin muotoiset saksalaiset tankit ylittivät Patonit ja Challengers. Amerikkalainen Paton, joka ei kyennyt tunkeutumaan saksalaisen panssarin haarniskaan edes lähietäisyydeltä, antoi periksi erityisen lujasti. Ja liittolaiset alkoivat vuotaa verta.
  Kyllä, ja haavoittumattomat saksalaiset levyt aiheuttivat valtavaa vahinkoa Yhdysvalloille ja Britannialle. Saksalainen ilmailu säilytti toistaiseksi laadullisen ylivoiman liittoutuneisiin nähden. Kesäinen laskeutumisyritys Normandiassa päättyi epäonnistumiseen. Totta, elokuun lopussa ydinpommituksen jälkeen Japani antautui. Länsi on irrottanut kätensä. Mutta Yhdysvallat ei uskaltanut käyttää ydinaseita, joten ne voitiin peittää Kolmannen valtakunnan mannertenvälisillä ballistisilla ohjuksilla.
  Puna-armeija lähestyi Dnepriä keskustassa, mutta myös pysäytettiin. Molempien osapuolten voimat loppuivat äärimmilleen... Ja lopuksi, 25. marraskuuta 1950, Truman tarjosi Hitlerille rauhaa pariteettiehdoin. Toisin sanoen Eurooppa jää Kolmannelle valtakunnalle, lukuun ottamatta Sisiliaa ja sitä, mikä on jäljellä Italiasta. Stalin pyrkii kompromissiin: Neuvostoliiton rajat vuonna 1939. Toisin sanoen saksalaiset siirtyvät hieman taaksepäin, luopuen alueesta, mutta hankkimalla hankintoja.
  Ranska, Belgia, Hollanti ja muut omituiset jäävät Saksan hallintaan, mutta saavat tietyn määrän autonomiaa. Eli jotain Euroopan unionin kaltaista on muodostumassa. Kolmas valtakunta lopettaa juutalaisten ja mustalaisten kansanmurhan, vaikka joitain heidän oikeuksiaan koskevia laillisia rajoituksia saattaa jäädä. Kauppasuhteet palautetaan täysimääräisesti. Maat sitoutuvat kunnioittamaan toisten suvereniteettia.
  Korvauksia ei määrätä kenellekään. Vankeja vaihdetaan kaikille.
  Stalin ja Hitler olivat niin väsyneitä, että he hyväksyivät tällaisen tarjouksen. Yhdysvallat voitti enemmän kuin muut, joten ne onnistuivat sisällyttämään Kiinan ja Aasian vaikutuspiiriinsä. Ja Iso-Britannia valtasi Amerikan kanssa Afrikan.
  Saksa on kuluttanut vakavasti henkilöstöresursseja. Siinä Fuhrer esitteli virallisesti moniavioisuuden. Neuvostoliitto jäi ilman aluehankintoja, jotka saatiin 39. ja 40. vuonna. Ja hän oli pahasti uupunut.
  
  
  VENÄJÄN ORJIEN HUUTOkauppa NEW YORKISSA
  Tytöt juoksivat välkkyen paljaita, pyöreitä, vaaleanpunaisia korkokenkiään.
  Andriana muisti tämän kaupan New Yorkissa. Siksi paikallinen, melko suuri mafiapomo ehdotti sitä hänelle. Aika on juuri oikea, joten monet rikkaat ihmiset ovat kokoontuneet yhteen. Ja on täysin mahdollista kiinnittää neitsyt Venäjältä.
  Andriana laitettiin huutokauppaan peitettynä hunnuilla ja uimapuvussa. Jotta ei heti paljastaisi sen viehätysvoimaa.
  Hän käveli hieman peloissaan. Tytöt nahkatakkeissa kävelivät hänen oikealla ja vasemmalla puolella.
  Andriana ei tuntenut oloaan liian mukavaksi korkokengissä. Mutta hän ei kestä sitä.
  Huutokauppahuone oli erittäin suuri. Siellä istui suuri yleisö: sekä miehiä että naisia ja jopa teini-ikäisiä. Siellä oli arabeja ja mustia, aasialaisia ja valkoisia ja Venäjältä ...
  Valittu aika ja paikka olivat oikeat... Mutta Andriana tunsi hämmennystä useiden tuhansien miesten, naisten ja nuorten edessä, hänet riisuttiin alasti kuin Angelica elokuvassa. Tämä on häpeällistä ja nöyryyttävää! Mutta samalla se kiihottaa, ja jo pelkkä nöyryytys aiheuttaa kehossa miellyttävän levottomuuden.
  Hän on kuin keskiaikainen orja, joka riisutaan alasti, ja tuhannet miehet katsovat häntä himokkain katsein... Oi miten siistiä!
  Tällaisten elämysten vuoksi kannatti käydä huutokaupassa. Ja älä ole liian surullinen, että vain yksi prosentti kokonaismäärästä menee sinulle!
  Täällä hän tuli ulos korkokengissä ja päiväpeitteissä. Hän on naisen keskiarvoa pidempi, kuusi jalkaa, ja kengät tekevät hänestä vielä pidemmän.
  Yleisö kytkeytyy päälle, mallin mittasuhteet... Hänen hiuksensa on sidottu ja ne lasketaan myöhemmin.
  Kaupankäynnin alkaminen julkistetaan... Summa on yleensä pieni, mutta se nousee nopeasti.
  Täällä tytöt riisuvat ensimmäisen hunnun ja paljastavat kasvojen yläosan jättäen samalla hänen ihanat, lehtienväriset hiuksensa peitettynä.
  Näkyvissä oli Andrianan korkea ruskettunut, sileä otsa, hänen smaragdisafiiriset silmänsä. Ja nenä ja kasvojen alaosa ovat edelleen peitossa ... Mutta vain hänen ilmeikkäiden silmiensä ilme, josta luettiin hämmennystä ja tahatonta vapinaa luonnollisesta naisen häpeästä, toi yleisön ...
  Alkuperäinen hinta yöstä neitsyen kanssa on sata dollaria!
  Heti huutaa:
  - Kaksisataa dollaria!
  - Kolmesataa!
  - Neljäsataa!
  - Viisisataa!
  - Tuhat!
  Arabi keltaisessa turbaanissa murahti:
  - Kaksituhatta!
  Amerikkalainen kultaketjuinen murisi:
  - Kolme!
  Venäläinen liikemies sanoi täyteläisellä bassolla:
  - Viisi tuhatta taalaa!
  Oli tauko... Ei siksi, että tämän yleisön määrä tuntui liian suurelta. Ei, kaikkialta maailmasta on liikemiehiä, jotka pystyvät jakamaan sata miljoonaa dollaria Picasson tai Van Goghin tyynystä. Mutta he haluavat jatkaa riisuutumisprosessia.
  Tässä tytöt punaisissa naamioissa ja nahkatakkeissa, kädet ohuissa lääketieteellisissä käsineissä, riisuvat toisen peiton. Ja he avaavat tytön rohkean leuan, hänen helakanpunaisen suunsa ja siron nenänsä. Nyt hänen upeat enkelikasvonsa näkyvät kokonaisuudessaan. Ja huutokauppahuoneen valtava näyttö näyttää söpöt, tyttömäiset kasvot lähikuvana.
  Ja yleisö karjuu ihailusta.
  - Kymmenen tuhatta dollaria!
  huudahtaa amerikkalainen kultaketjulla!
  - Kaksikymmentätuhatta!
  Sheikh karjuu vihreässä turbaanissa suurilla smaragdeilla.
  Englantilainen frakissa huudahtaa:
  - Kolmekymmentä tuhatta!
  Jalokivi hindu kiljuu:
  - Neljäkymmentä!
  Noin 15-vuotias nuori mies kiljuu ja liikuttaa sormiaan timanteissa:
  - Viisikymmentä tuhatta!
  Ja taas tauko... Tietenkin summa yhdelle yölle neitsyen kanssa, ja jopa, todennäköisimmin väärennös, ei näytä niin pieneltä. Siellä enemmän kuin Andriana on liian iso tyttö näyttääkseen viattomalta. Mutta yleisö on hyvin rikas ja oikukas. Ja nyt neuvottelujen kuumuudessa, kun hän haluaa päihittää toisensa.
  Mutta vielä enemmän haluan nähdä paljastumisen jatkoprosessin. Ja nyt seuraava huntu poistetaan Andrianan harteilta paljastaen hänen rintojensa yläosan ja käsivarret. Ruskettunut, siro, lihaksikas. Rintaliivien yläosa on jo näkyvissä, ja olkapäät ovat vahvat ja samalla erittäin seksikkäät.
  Andriana vapisee jälleen ja päihittää. Hän on yhä alasti.
  Kauppa jatkuu taas...
  - Kuusikymmentätuhatta!
  Sheikh karjuu!
  - Seitsemänkymmentätuhatta!
  - Kahdeksankymmentä!
  Lausuu amerikkalainen kultaisella ketjulla!
  - Satatuhatta!
  Amerikkalainen, jolla oli valtava rubiini rinnassa, murisi.
  - Sata kaksikymmentä tuhatta!
  Nuoruus huusi taas!
  Sheikh vihreässä turbaanissa ja smaragdeissa karjui:
  - Sataviisikymmentätuhatta!
  Hindu Raja kumarsi:
  - Kaksisataa tuhatta dollaria huutokaupan tähdelle!
  Ja tässä huutokaupassa oli taas tauko. Yleisö odottaa palkinnon julkistamista ja on äärimmäisessä käytössä.
  Täällä he riisuvat tytöltä toisen verhon ja paljastavat tämän lantiolle.
  Näkyvissä on ohut vyötärö, kapea kangaskaistale täyteen rinnassa ja kohokuvioidut rusketetun puristimen laatat. Nyt Andriana on melkein alasti vyötäröä myöten.
  Yleisö kirjaimellisesti karjuu.
  Venäläinen liikemies, jolla on siperialainen parta, huusi:
  - Kolmesataatuhatta!
  Sheikh smaragditurbaanissa murisi:
  - Neljäsataatuhatta!
  American with the Ruby julkaisi:
  - Viisisataatuhatta!
  Nuoret timanttisormukset vinkuttivat:
  -Kuusisataatuhatta....
  Hindu Raja mutisi:
  - Seitsemänsataaviisikymmentätuhatta!
  Toinen tauko... Tässä jo summat menivät vakaviksi, mutta ei suinkaan tuhoisiksi oligarkeille ja miljardööreille. Kaikki haluavat kuitenkin kauneuden lisää näkyvyyttä. Varsinkin hänen jalkojensa näkeminen, niin nautinto miehille.
  Ja nyt ei ole poistettu viimeistä verhoa .... Ja nyt lihaksikkaat sirot jalat ovat paljaat. Andriana pysyi pikkuhousuissa, rintaliivit läpinäkyvissä korkokengissä. Ja hänen vahvat, ruskettuneet jalkansa saavat miehet sellaiseksi.
  Sitä ennen hiljainen harmaatukkainen pitkäpartainen sheikki jylläsi:
  - Miljoona dollaria!
  Ja tämä on jo tietty psykologinen raja. Yleisö melua...
  Nuori sanoo vapisevalla äänellä:
  - Miljoonasataa!
  Sheikh turbaanissa suurilla smaragdeilla huminaa:
  - Miljoona kaksisataa!
  Venäläinen oligarkki, jolla on tummat silmälasit, sanoo:
  - Miljoona neljäsataa!
  Amerikkalainen isolla rubiinilla:
  - Miljoona viisisataa!
  Yhtäkkiä joukkoon astuu musta nainen:
  - Miljoona seitsemänsataa!
  Sheikh smaragditurbaanissa ei ole huonompi:
  - Miljoona kahdeksansataa!
  Hindu Raja huutaa:
  - Kaksi miljoonaa!
  Toinen tauko... Summat menivät tasaisesti. Mutta silti he antoivat enemmän arabiahevosille. Ja tässä tyttö on vain yhden yön. Ja vaikka valtava kaunotar, mutta tuskin todellinen neitsyt.
  Mutta ihmiset haluavat nähdä hänen hiuksensa... Ja Andrianin nenäliina poistetaan. Ja hänen hiuksensa ovat kultaiset, vehreä sade lipsahtaa hänen harteiltaan. Ja ne hajoavat, niin upeita, kuin auringonsäteet.
  Yleisö on yksinkertaisesti hämmästynyt... Ja neuvottelut heräävät henkiin!
  Nuori huusi:
  - Kolme miljoonaa!
  Sheikh smaragditurbaanissa murahti:
  - Neljä miljoonaa!
  Musta nainen huusi:
  - Viisi miljoonaa!
  Oli lyhyt tauko... Summa oli jo kohtuullinen. Vaikka ei vielä tarjouskilpailujen ennätys. Mutta silti, tämä ei ole Van Goghin maalaus, vaan vain yksi yö tytön kanssa. Olkoon se kauniisti kirjoitettu....
  Toinen ele seuraa... Tällä kertaa rintaliivit on poistettu. Andriana odotti tätä, mutta yhtäkkiä hän tunsi niin kauheaa häpeää, että hän alkoi vastustaa ... Tytöt eivät voineet selviytyä hänen kanssaan. Kaksi kingpinssiä kiertyi Andrianalle ja ojensi käsiään. Sitten rintaliivit poistettiin. Ja kauniit rinnat paljastettiin. Ja iho
  tyttö kimmelsi hiesta.
  Hänen vilpitön vaatimattomuutensa ja vastustuksensa provosoi suuresti yleisöä. Monet uskoivat, että tämä oli todellinen neitsyt, ja tämä oli jopa jännittävämpää kuin edes rinnan vaaleanpunaiset silmut.
  Sitä ennen hiljainen sheikki turbaanissa, jossa oli timantteja, murisi:
  - Seitsemän miljoonaa!
  Musta nainen huusi:
  - Kahdeksan miljoonaa!
  Amerikkalainen rubiinin kanssa haukkui:
  - Yhdeksän miljoonaa!
  Venäläinen oligarkki haukkui:
  - Kymmenen!
  Sheikh timantilla koristetussa turbaanissa huusi:
  - Viisitoista!
  Sali surina... Tämä on jo vakavampaa... Kuitenkin sellainen tyttö, jota isojen miesten käsissä pitelee, ettei hän peitä rintaansa. Kuinka siistiä. Kaiken kaikkiaan upeaa ja koskettavaa. Andriana on todella, todella nolostunut ja häpeää villisti. Ja samalla jännittävää ja mukavaa. JA
  Kuinka paljon häntä arvostetaan!
  Se on suuri!
  Ja nyt palvelijatytöt pitelevät häntä, vetäen pois viimeisen rätin - pikkuhousut ... Ja nyt Andrianilla on jäljellä vain läpinäkyvät kengät.
  Ja hän nykii ja vetää kätensä pois ambalin kytkimestä peittäen Venuksen rintakehän. Hän jo kahdella paksulla tassullaan ottaa hänen kätensä pois ja paljastaa sen.
  Andrianan kasvot ovat aidosti järkyttyneet, ja hän on hyvin häpeissään. Paksu tulipunainen maali tulvi kuonoon ja tämä saa yleisön vielä enemmän!
  Musta miljardööri huudahtaa:
  - Kaksikymmentä miljoonaa!
  Sheikki timanteissa huutaa:
  - Kolmekymmentä!
  Amerikkalainen rubiinin kanssa karjuu:
  - Neljäkymmentä!
  Ja Hindu Raja sanoo:
  - Viisikymmentä miljoonaa!
  Sheikki timanteilla karjuu:
  - Kuusikymmentä!
  Musta miljardööri nahkatakissa kiljuu:
  - Seitsemänkymmentä!
  Venäläinen oligarkki tummissa laseissa huudahtaa:
  - Kahdeksankymmentä miljoonaa!
  Yhtäkkiä nuori huutaa:
  - Yhdeksänkymmentä!
  He sihisevät hänelle. Huudot, ja sinulla on niin paljon pentua!
  Musta miljardööri nahkatakissa mutisi:
  - Sata miljoonaa!
  Oli tauko... Tämä on jo todella valtava määrä. Kyllä, vain neitsyelle Venäjältä. Eikö se ole liikaa? Kuinka paljon maksaa vain yhdestä yöstä? Kyllä, sillä summalla voi ostaa miljoona kokenutta prostituoitua.
  Eivätkö he ole liian kiireisiä...
  Kush oli jo riittävä, ja huutokaupanpitäjä kohotti nuijansa ja alkoi laulaa:
  - Sata miljoonaa dollaria kertaa... Sata miljoonaa dollaria kaksi.....
  Andriana sävähti. No, hänen täytyy viettää yö ja suhteellisen nuori afroamerikkalainen. Mutta hän laittaa koko miljoona dollaria taskuunsa! Aika kunnollinen! On toivoa, että hän on esimerkki sieluista ja ehkä jopa nautinto!
  Andriana innostui ja kuvitteli mielessään myrskyisän yön komean ja hyvin rikkaan mustan miehen kanssa.
  Mutta sitten tyttö nahkatakkeissa antoi signaalin ... Ja he repäisivät hänen kenkänsä terävin liikkein. He poistivat WC:n viimeisen osan, jolloin Andrian ei vain alasti, vaan myös paljain jaloin.
  Ja hänen jalkansa ilman kenkiä ovat niin siroja ja koskettavia, ja hänen kantapäänsä ovat pyöreät, vaaleanpunaiset.
  Yleensä tällaisten huutokauppojen aikana tytöillä on korkeakorkoiset kengät loppuun asti. Mutta Andriana, erittäin seksikäs, ja epätavallinen armo ja täydellinen linja jalka ja pohja. Ja hän on niin ihana paljain jaloin. Varsinkin kun se näytettiin ruudulla lähikuvana...
  Ja venäläinen oligarkki murisi:
  - Satakaksikymmentä miljoonaa!
  Musta mies karjui:
  - Sata viisikymmentä!
  Timanteilla koristeltu turbaani pukeutunut arabisheikki murahti:
  - Kaksisataa miljoonaa!
  Tuli kireä tauko...
  Huutokaupanpitäjä kohotti nuijansa ja mutisi:
  - Kaksisataa miljoonaa kertaa... Kaksisataa miljoonaa kaksi...
  Andriana pudisti paljaita jalkojaan ja musta miljardööri murahti:
  - Kaksisataaviisikymmentä miljoonaa!
  Venäläinen miljardööri, joka ei antanut periksi, sanoi:
  - Kolmesataa miljoonaa!
  Sheikh, jolla on timantteja, huusi:
  - Neljäsataa miljoonaa!
  Vaikka monilla oli suurempi omaisuus, mutta tällaisen summan maksaminen käteisellä heti on tuho. Ja se voi häiritä tuotantoa.
  Huutokaupanpitäjä kohotti nuijansa ja alkoi sanoa mahdollisimman hitaasti:
  - Neljäsataa miljoonaa kertaa, neljäsataa miljoonaa kaksi... Neljäsataa miljoonaa kolme... ja hänen vasaransa nykisi epävarmasti.
  - Miljardi dollaria!
  Kuulin jonkun vinkuvan!
  Ja kaikki kääntyivät... Se oli japanilainen mies tummat lasit peittäen puolet hänen kasvoistaan. Siinä oli mafian tunnus - Yakuza!
  Kaikki jäätyivät - kokonainen miljardi!
  Huutokaupanpitäjä kohotti nuijansa ja varoitti:
  - Tyttö annetaan sinulle vain yhdeksi yöksi! Voit tehdä sillä mitä tahansa, älä tapa tai vammauta vakavasti!
  Japanilainen nyökkäsi.
  - En aio pilata!
  Ja vasara nousi ylös, sanat vuodattivat:
  - Miljardi kertaa! Miljardi kaksi! Miljardi kolme! Myyty Lord Yamamotolle!
  Andriana vapautettiin. Ja hän meni täysin alasti ja paljain jaloin laatikkoon, jossa japanilaisen mafian pää istui vartijoiden ympäröimänä. Andriana tunsi voimakasta pelkoa ja samalla jännitystä. Miljardilla dollarilla hänen on tehtävä jotain epätavallista, ja se on siistiä! Toisaalta hänestä on tullut kymmenen miljoonaa dollaria rikkaampi, mikä on hienoa!
  Kuinka upeaa kaikki osoittautui, ja uudet seikkailut odottavat häntä.
  Yamamoto tilasi:
  - Ja nyt pakkaa hänet kahleisiin, hän ei tarvitse vaatteita!
  Andriana naurahti hermostuneesti ja vastasi:
  "Minulla ei ole muuta menetettävää kuin ketjuni!"
  
  RYAZANIN PUOLUSTUS JA POPADATSEVIN LASKU
  Thomas Lincoln heilutti miekkojaan ja katkaisi työntyviä mongolitataareita ja lauloi:
  - Ei vain miekka, ei vain ruoska! Mutta kruunu tarvitsee valheita! Loppujen lopuksi ilman häntä ja kaksi minuuttia - älä istu valtaistuimelle!
  Terminaattoripoika juoksi tuulimyllyä miekoillaan, kaatoi Ryazanin muureille kiipeävät mongolit ja jatkoi laulamista:
  - Joskus assistentti kaikessa,
  Joskus sattuu taitavasti...
  Ja me kutsumme häntä pyhimykseksi
  Ja kutsukaa sitä ilkeäksi!
  Maria Kovaleva ja Juliana Konovalova, nämä kauniit ja erittäin lihaksikkaat tytöt, jotka pilkkoivat painavia tataareita, poimivat:
  - Valheet eivät ole turhia kaikissa valtakunnissa,
  Rakastettu aina...
  Valheet ovat kauniita, kun niistä on hyötyä
  Ja kamalaa, kun haitallista!
  Tom, tämä komea, lihaksikas poika, joka iskee puristavia nukereita, sirutti:
  - Olkoon valtakuntamme loistossa!
  Maria Kovaleva, joka katkaisi asettuneet mongolit, vahvisti:
  - Olkoon se loistossa!
  Ja tyttö heitti paljaat varpaansa tappavalla voimalla tuhoavan sahanpurukranaatin.
  Myös hyökkäävien tataarien läpi leikkaava Yuliana Konovalova karjui keuhkoihinsa:
  - Isänmaan ja Stalinin puolesta!
  Ja paljas, kaiverrettu jalka, kuin murhaava kuolemanlahja, repii Mongoliratia.
  Tytöt taistelevat suoraan, epätoivoisesti ja rohkeasti. Ja leikkaa vihollisia vakavasti.
  Vaikka Batu Khanin lauma näyttää lukemattomilta. Neljäsataatuhatta ratsuväkeä kiipeää hyökkäykseen. 1300-luvun aikojen mukaan - lukematon armeija.
  Mutta heidät kohtasi popadaanien maihinnousujoukko, jota johti toimiva Kaikkivaltias Luoja, Thomas Lincoln.
  Gerdan panssarivaunumiehistö on jo aloittamassa taistelua. Terminaattorityttö on täällä.
  Neljä kaunottarea AG-100-panssarivaunussa, jossa on kolme tykkiä ja kaksitoista konekivääriä.
  Ne saivat alkunsa pelistä, vaihtoehtouniversumista, jonka myös loi demiurgipoika Thomas Lincoln.
  Siellä, Kolmannen valtakunnan vanki, professori, jolla oli psyyken muutos, Nimbul auttoi Hitleriä. Nimittäin hän loi aseen, joka hallitsee säätä. Ja he valtasivat ja upottivat englantilaisen laivaston myrskyssä. Tätä seurasi saksalaisten joukkojen laskeutuminen Britanniaan.
  Maihinnousun aikana natsit käyttivät myös kauppalaivastoaan. Tämän seurauksena kymmenet valitut divisioonat päätyivät Britanniaan elokuussa 1940. Ja metropoli valloitettiin kymmenessä päivässä.
  Valtaistuimelle asetettiin laillinen, saksamielinen Englannin kuningas. Ja uusi natsihallitus muodostettiin. Suurin osa siirtokunnista ja Ison-Britannian laivasto tunnisti hänet.
  Führer sai suuret resurssit hallintaansa. Ja peläten, että Yhdysvallat, jolla on valtava taloudellinen potentiaali, aseistaisi armeijan uudelleen, hän päätti, että Neuvostoliitto odottaa. Ja että Stalin pysyisi uskollisena hyökkäämättömyyssopimukselle.
  Sillä välin on parempi voittaa Amerikka. Islanti otettiin ensin. Sitten saksalaiset alkoivat saada jalansijaa Argentiinassa ja sieltä Brasiliaan.
  Natsit rakensivat aktiivisesti sukellusvene- ja pintalaivastoa. He käyttivät siirtokuntien ja Euroopan resursseja. Työ nopeutui erityisen jyrkästi sen jälkeen, kun Speeristä tuli valtakunnan ase- ja ammusministeri.
  Sitten hänen taitavansa johdolla sukellusvenealuksia alettiin rakentaa paljon nopeammin.
  Ja myös ilmailun kehittämiseen. Uusi, edistyneempi Yu-188 laitettiin nopeasti sarjaan ja sen tuotantoa lisättiin. Focke-Wulf sai nopeasti vauhtia. Mukana oli myös edistyneempiä hävittäjiä.
  Marseillesta on tullut nouseva tähti. Tämä lentäjä saavutti mainetta taisteluissa Yhdysvaltain lentokoneiden kanssa. Kun hänestä tuli ensimmäinen lentäjä, joka ylitti sataviisikymmentä lentokonetta, hän sai: Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Kuitenkin Amerikan erottaminen valtamerestä, se tosiasia, että kaikella halulla ei voi rakentaa suuria pinta-aluksia liian nopeasti, sota kesti.
  Vaikka sekä lentotukialuksia että taistelulaivoja rakennettiin.
  Ja vähitellen saksalaiset ja japanilaiset, jotka avasivat toisen rintaman Yhdysvaltoja vastaan kukistaen amerikkalaiset lähellä Perun satamaa, painoivat kotka-imperiumia.
  Saksalaiset olivat vahvoja. Vuonna 1943 he saivat erittäin vahvan ME-309-hävittäjän ja Yu-288-pommittajan. Jotka ovat paljon vahvempia kuin amerikkalaiset.
  Hitler uhkasi lakaista Amerikan pois pommeilla.
  Tietenkin tankit ilmestyivät sarjassa: "Tiger", "Panther", "Lion". Vuoden 1943 toisella puoliskolla ilmestyivät "Panther" -2, "Tiger" -2 ja "Maus". Ja voittamaton ME-262-suihkuhävittäjä, jolla ei ollut vertaa, meni sarjaan. Ja Yu-488 on ensimmäinen sarja nelimoottorinen lentokone. Ja TA-400 on maailman ensimmäinen kuusimoottorinen pommikone. Ja uusimmat rynnäkkökiväärit MP-44 ja paljon muuta. Mukaan lukien suihkupommittajat "Arado". Tämän seurauksena saksalaiset valloittivat Kanadan ja hyökkäsivät Yhdysvaltoihin pohjoisesta.
  Ja toisella puolella he miehittivät Meksikon yhdessä Japanin kanssa ja hyökkäsivät Amerikkaa vastaan etelässä.
  Ja lopuksi, vuonna 1944, Yhdysvallat antautui, ja Japani ja Kolmas valtakunta miehittivät sen.
  Gerda oli erittäin ylpeä voitostaan. Ja tyttö murskasi mongolien joukot. Hänen paljaat varpaansa painoivat joystickin painikkeita ja kaatoivat nukkeja joukoittain.
  Charlotte löi myös vihollista painamalla painikkeita jaloillaan. Ja Mongolia ammutaan konekivääreistä. Hän on erittäin aggressiivinen tyttö.
  Tyttö huutaa:
  - Maailman ensimmäiselle kommunismille!
  Christina ampuu erittäin tarkasti, ja hänen paljaat jalkansa painavat niin taitavasti nappeja ja ampuvat Batu Khanin militantteja. Ja tuhoa vastustajat nälkäisten pantterien villillä raivoilla.
  Christina huutaa:
  - Kolmannen valtakunnan kunniaksi!
  Magda tekee myös erittäin hyvin kohdistettua tulipaloa. He murskaavat mongolien armeijan murskaamalla ne siruiksi tai veriseksi salaatiksi. Ja älä lopeta saksalaisia kaunottajia.
  Heillä on paljaat jalat, ja heidän sormensa painavat taitavasti joystickin painikkeita ja lyövät vastustajia.
  Magda laulaa:
  - Afrikka on kauhea, kyllä, kyllä, kyllä! Afrikka on vaarallinen, kyllä, kyllä, kyllä! Mutta suuri valtakunta, meitä käskettiin ajautumaan! Olemme kaikki mongoleja ... leikkaa kuin viikate! Tyttöjen menestys - vaikka hän on paljain jaloin!
  Tytöt ovat erittäin kauniita ja erityisesti puimaan Batu Khanin armeijaa.
  Tom Lincoln leikkasi ja hänen miekkansa pidentyivät kymmeniä metrejä leikkaaen mongolit irti kuin partaveitsi saippuoitetut karvat.
  Poika lauloi:
  - Lakaisen kaikki pois,
  Lakaisen kaikki!
  Odotamme menestystä
  Siisteyteen!
  Ja pojan paljaat jalat heittävät myös herneen tuhon voimalla.
  Ja he hajottavat mongolit kaikkiin suuntiin. Ja tuho on valtava.
  Maria Kovaleva vilkutti demiurgipojalle. Hän heitti paljaat varpaansa, murhanhimoisen kuolemanlahjan, ja murskasi mongolien sotilaat.
  Maria twiittasi:
  - Avaruuden ja kommunismin puolesta!
  Juliana Konovalova murisi paljas kantapäänsä antautuessaan kuoleman lahjalle:
  - Isänmaamme suuruuden puolesta!
  Ja nyt tytöt lyövät edelleen napastaan taistelusalamalla. Taistelevat kaunottaret - älä sano mitään!
  Gerda ampuu myös AG-sarjan panssarivaunusta. Kun Yhdysvallat antautui, Adolf Hitler halusi hyökätä Neuvostoliittoon. Mutta Japani alkoi esittää vaatimuksia kolmatta valtakuntaa vastaan.
  Ja Hitler aloitti 20. huhtikuuta 1946 sodan samuraita vastaan. Ja hän heitti taisteluun uudet tankkansa "E"-sarjasta. Ja murskataan japanilaiset joukot kuin viikateruoho.
  Stalin päätti myös olla pysähtymättä. Ja hän tarjoutui avaamaan rintaman nousevan auringon maata vastaan.
  Hitler suostui, mutta sillä ehdolla, että Neuvostoliitto saisi takaisin vain Etelä-Sahalinin, Kuriilisaaret ja Port Arthurin Mantsurian kanssa. Eikä sen enempää.
  Stalin suostui tähän. Se on jo laajentanut aluettaan. Mitä tulee hulluun professoriin, hän auttoi natseja luomaan lentäviä lautasia. Ja nämä koneet liikkuivat kymmenellä ääninopeudella ja ampuivat lasereilla.
  Saksan tärkein panssarivaunu oli E-50. Sen paino oli seitsemänkymmentä tonnia. Etupanssari on 250 mm, sivupanssari 170 mm ja ase 105 mm piipun pituudella 100 EL. Ja tämä on erittäin tuottava säiliö. 1500 hevosvoiman moottorilla - melko ketterä.
  Ja japanilaiset eivät tietenkään tee. Ja he eivät pysty pysäyttämään natseja.
  Ja fasistiset joukot hyökkäävät voimakkaasti. Kaikilla rintamilla yhtä aikaa.
  Myös Stalinin joukot etenevät. Mutta heidän ilmailunsa jäi hieman jälkeen. Suihkukoneita ei ole. Ja Japanilla on jo sellaisia lentokoneita. Mutta Neuvostoliiton tankit ovat suhteellisen hyviä. Eikä ilman menestystä he taistelevat.
  Vaikka KV-sarja on vanhentunut. Täydellisempi Ises ilmestyi neljänkymmenentenäviidentenä vuonna. Sellainen on perhe. Mutta toistaiseksi sellaisia säiliöitä ei ole liikaa.
  Myöhempi T-34-85, jota alettiin valmistaa 44. vuodesta. Ja siitä tuli pääsäiliö Neuvostoliiton armeijassa.
  Neuvostoliiton joukot aloittivat hyökkäyksen ja painostivat japanilaisia.
  Hitler huomautti:
  - Venäjän karhu sai sokeripalan!
  Guderian kysyi:
  - Ja mitä aiomme tehdä sillä?
  Fuhrer vastasi:
  - Makea välipalaksi!
  Jo kolmen ensimmäisen taistelukuukauden aikana Japanin valtakunta menetti lähes puolet omaisuudestaan. Samurailla oli suuri armeija, mutta he olivat liian huonompia tekniikan laadussa.
  Taistelut osoittivat, että jopa Neuvostoliiton T-34-85 on vahvempi kuin japanilainen massakone. Ja se on huono asia samuraille.
  Ja lentäviä lautasia vastaan ei ole vastaanottoa ollenkaan. Tehokkaan laminaarisuihkun ansiosta niitä on lähes mahdotonta ampua alas.
  Ja he itse palavat lasereilla, lämpösäteillä ja ultraäänellä. Joten yritä voittaa nämä.
  Lisäksi Kolmannessa valtakunnassa on suihkukoneita sen korkeudella, vetyperoksidikäyttöisiä sukellusveneitä ja paljon muuta.
  Siellä on jopa maanalaisia säiliöitä. Ja tämä on ase, jota vastaan - kansi! Kaikki japanilaiset akut lentävät kerralla, ja ne heitetään huipulle. Lisäksi hallitse säätä, kun myrskyt upottavat kaikki samuraiden alukset. Ei, japanilaisten oli kohdattava erittäin vaarallinen vihollinen.
  Kolme kuukautta myöhemmin japanilaiset ajettiin myös Mantsuriasta. Itsepäisin oli Neuvostoliiton armeijan hyökkäys Port Arthuriin. Taisteluissa saapui kokeellinen panssarivaunu IS-7, joka painoi seitsemänkymmentäkahdeksan tonnia ja joka oli aseistettu kahdeksalla konekiväärillä ja 130 millimetrin tykillä. Ja tämä kone tuhosi japanilaiset akut ja itseliikkuvat aseet.
  Alenka itse oli suuri soturi. Ja IS-7:llä hän taisteli samuraiden kanssa Port Arthurin puolesta. Tsaari-Venäjälle aikoinaan kuuluneen kaupungin takaisinvaltaaminen. Ja se pitäisi palauttaa.
  Voimakas laukaus aseesta, ja heti kolme japanilaista tykkiä kaatui asevaunuilla.
  Mutta nyt Kaikkivaltias demiurgipoika on lähettänyt Alenkan taistelemaan mongoli-tatarilaumaa vastaan. Ja soturit ovat nyt kehittyneemmän ja tehokkaamman mallin IS-12:ssa, jossa on kymmenen konekivääriä ja 152 mm, ja melko nopeasti ampuva ase. Ja tytöt iskevät tästä tankista joystickeillä.
  Anyuta painoi nappia paljain varpaillaan. Räjähtävä sirpaloitunut ammus lensi ulos aseesta. Ja kuinka pudota mongolien joukkoon. Välittömästi satoja ja puoli ydinvoimaloita repeytyi ja raajautui.
  Sitten Allah ampui. Tämä on kaunis punatukkainen tyttö, joka on ammuttu konekivääreistä. Ja kuinka hän alkoi niittää tatarien rivejä.
  Ja punapää huusi:
  - Ja ensimmäinen sulatus, unessa näen Stalinin ...
  Maria löi myös vihollisia, painoi nappeja paljain varpaillaan ja koukutti hampaitaan paljastaen:
  - Ja täynnä ruumiita, rakas Venäjä!
  Olympias, tämä sankarillinen tyttö ajoi tankilla ja antoi mongoleille sadan tonnin ajoneuvon leveillä teloilla.
  Tyttö lauloi:
  - Isänmaan puolesta Venäjän kunniaksi!
  Alenka painoi paljaita varpaitaan ohjaussauvan painikkeisiin ja löi vihollista. Hän murskasi paljon ydinaseita ja karjui:
  - Isänmaamme on Neuvostoliitto!
  Olympias, joka murskasi joukon hevosia ja mongolien sotilaita, suostui:
  Ei ole kauniimpaa isänmaata-Venäjää,
  Taistele hänen puolestaan äläkä pelkää...
  Universumissa ei ole kauniimpaa maata -
  Koko universumi on valon soihtu Rus!
  Viisi bikinisoturia osoitti todellista ja vastustamatonta voimaa. JA
  Nämä tytöt ovat vain upeita!
  He alkoivat tuhota mongolien armeijaa. Ja ase toimii ja toimii...
  Ja Gerdalla on kolme asetta AG-100:ssa. Ja tankissa on neljä tyttöä ja kaksitoista konekivääriä. Ja he tyrmäsivät mongolitataarit entistä tehokkaammin ja nopeammin.
  Gerda oli Kaikkivaltiaan soturi. Ja mitä hän ei vain kokenut. Hän osallistui myös kidutukseen. Hän piti erityisesti poikien kiduttamisesta. He kiduttivat kauniita teini-ikäisiä yleensä niin paljon, että heidän päänsä pyöri.
  Mutta se onkin toinen tarina. Varsinkin kun he paahtivat alasti, pyöreitä, lasten korkokenkiä pioneereille. Ja he kirjaimellisesti karjuivat kivusta.
  Japani vastusti kymmenen ja puoli kuukautta ennen kuin romahti ylivoimaisilla kertoimilla.
  Gerda pakotti Nousevan Auringon maan keisarin polvistumaan ja suutelemaan hänen paljas jalkaansa. Mikado suuteli sitten myös Charlotten paljaita jalkoja. Seuraavaksi Christinan paljaat kantapäät. Ja lopuksi kultahiuksisen Magdan paljas, siro pohja.
  Niin kauniita tyttöjä, että keisari henkilökohtaisesti suuteli ja nuoli heidän paljaita, siroja, lihaksikkaita jalkojaan.
  Nyt he ampuivat mongoliratia tykeistä eivätkä antaneet viholliselle pienintäkään armoa. Täällä olevat soturit ovat yksinkertaisesti loistavia.
  Ja räjähdysherkät sirpalointikuoret, joten ne rikkovat kaikki nämä arojen asukkaat. Ja tuhoa heidät ilman pienintäkään sääliä ja epäilystä.
  Gerda lauloi:
  - Tulee kommunismin aikakausi, arjaksi!
  Ja nyökkäsi!
  Ja tässä on Elisabetin miehistö. Tytöt taistelivat kokeellisella T-54-panssarivaunulla. Ja he taistelivat japanilaisia vastaan. Japanilaiset tankit eivät ole kovin hyviä. Vahvin niistä on kopioitu Pantherista. Tämä auto on ehdottomasti vanhentunut.
  Mutta tässä tapauksessa Panther ei käytännössä ota T-54:ää otsaan. Mutta se voi murtautua laudan läpi. Ja tämä sanelee erityisen taktiikan. Vain japanilaiset itseliikkuvat aseet, joissa on 88 mm:n 71 EL-tykki ja 150 mm:n tykki, ovat vaarallisia Neuvostoliiton panssarivaunun etupanssariin.
  Elizaveta ampui 100 millimetrin tykin, lävisti japanilaisen panssarivaunun kaukaa ja siristi:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Elena ampui myös. Hän törmäsi japanilaiseen autoon ja huusi:
  Omistamme tämän maailman!
  Ekaterina löi paljaita, taltattuja jalkojaan ja huomautti:
  - Kommunismin uusille saavutuksille!
  Warriors ovat huippuluokkaa.
  Yephrasinya otti sen ja löi sitäkin, tällä kertaa konekivääreillä, ja koukutti:
  - Avaruusmaailmalleni!
  Ja paljaalla kantapäällä, kuinka painaa. Ja tappava ammus lentää japanilaisia vastaan.
  Ei, nämä ovat tyttöjä, jotka eivät petä yhtään armeijaa.
  Japani voitettiin.
  Ja nyt soturit ovat siirtyneet kehittyneempään T-64-tankkiin ja lyövät siitä mongolialaisia sotilaita.
  Ja Neuvostoliiton panssarivaunun ase lyö fasistisia rivejä sillä tavalla. Ja ammukset ammutaan yksi toisensa jälkeen.
  Elena ampui paljain varpaillaan ja totesi virnistettynä hampaat paljastaen:
  - Se on hyvin kaunista, niin voi voittaa vihollisia!
  Älä pysäytä tyttöjä. Ja konekiväärit kaada luoteja kuin rakeita. Ja mongolit on kasattu kumpuille. Ja massa surmattuja ja vammautuneita mongolialaisia ruumiita.
  Valtava joukko Batu Khanin armeijan kaatuneita sotureita. Näin tyttöjen tiet erosivat.
  Ekaterina totesi silmää ystävilleen. Ja niitti mongolien riviä konekiväärin räjähdyksellä:
  Me hallitsemme ikuisesti!
  Elizabeth nokkelasti huomautti:
  - Tämä on meidän voimamme on niin siistiä!
  Tyttö alkoi painaa joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja murskata tatarirykmenttejä ilman sääliä tai ongelmia. Ja soturi ei ole siistimpi.
  Se oli heidän kuorensa, joka puhalsi Guyuk Khanin verisiksi paloiksi. Ja sitten tataarit eivät vaikuttaneet riittäviltä.
  Ja Gerdan tuomasta kuoresta myös Khan Burundai revittiin. Hänet tunnettiin prinsessa Vladimirskajan raiskauksesta tämän vangitsemisen jälkeen. Kyllä, tämä on himokas khaani.
  Ja nyt hänen saksalainen tyttönsä on repeytynyt ripsiksi.
  Ja nyt Thomas Lincoln taistelee kuin todellinen hirviö ja leikkaa mongolit.
  Poika pyörittää miekkojaan kuin potkurit. Ja pinoaa paljon vastustajia pinoihin. Ja se on kuin partaveitsi, joka leikkaa parran. Ja sellainen Kaikkivaltias poika kimaltelee.
  Ja niin myös Maria Kovalev otti paljaat varpaansa ja aloitti murhanhimoisen ja murskaavan kaiken.
  Ja mongolit ajetaan arkkuun.
  Maria on hunajablondi, erittäin kaunis ja lihaksikas. Hän on joutunut suorittamaan taistelutehtäviä, hän on hämmästyttävä tyttö.
  Soturi laulaa täydellä äänellään:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle, murskataan fasismin ike!
  Yuliana Konovalova taistelee myös kuin helvetin hirviö. Ja nyt hänen paljaat varpaansa lähettävät tappavan kranaatin. Joka vie ja repii paljon tatarisotilaita.
  Soturi huusi:
  - Kommunististen ideoiden voimasta!
  Ja myös Maria heittää paljain kantapäällään murhaavan pussin sahanpurua ...
  Ja mongolien massa revittiin.
  Täällä olevat soturit ovat parhaimmillaan... Mutta uusia kaunottajia on myös ilmaantunut.
  Tässä tapauksessa se on Eva ja Gertrude. Ne ilmestyivät lentävälle lautaselle, jonka aiheutti Thomas Lincoln demiurgipoika. Ja nämä tytöt vain ottivat sen vastaan ja kuinka he löivät tataareja lasereilla. Kyllä, laseraseet Kolmannessa valtakunnassa ovat huipulla. He kirjaimellisesti polttivat japanilaisia sotilaita.
  Eve, tämä kaunis blondi tyttö, painoi paljaita sormiaan joystickin painikkeilla. Hän poltti koko mongolialaisen rykmentin ja koukutti keuhkoihinsa paljastaen hampaat:
  - Pyhälle Preussille!
  Gertrude painoi myös paljaat sormensa joystickin painiketta ja katkaisi paljon nukkeja, hurraten:
  - Minun valtani maailmassa!
  Ja tytöt nauravat. Heissä on niin paljon jännitystä ja tulta. Nämä ovat korkeimman ja kehittyneimmän taitolentokoneen tyttöjä.
  Kun Japani voitettiin, Kolmas valtakunta nieli ja sulatti neutraaleja maita jonkin aikaa ja suoritti yhä enemmän ja enemmän valtauksia.
  Mutta tämä ei tietenkään riittänyt natseille. Ja 5. maaliskuuta 1953 Stalin kuoli. Tämä ei ole vielä mitään... Fuhrer lähetti osanottonsa kollegalleen.
  Mutta kun helmikuussa 1956 pidettiin 20. kongressi, joka paljasti persoonallisuuskultin, Hitler ei sietänyt sitä.
  Ja 20. huhtikuuta 1956 alkoi uusi sota. Natsien yritys valloittaa Neuvostoliitto. Ja Hitlerillä on koko maailma aseiden alla. Ja sitten et voi tallata Wehrmachtia vastaan.
  Tässä universumissa Luoja on kuitenkin Thomas Lincoln. Ja demiurgipoika ei antanut Neuvostoliittoa kukistaa. Hän käytti uutta valttikorttia vihollista vastaan: professori Znayka lyhyestä ryhmästä. Ja tämä professori loi erityisen aseen Kolmatta valtakuntaa vastaan.
  Tämä on kuitenkin tieteen kilpailun historiaa. Joka tapauksessa Neuvostoliiton armeija pystyi pysäyttämään natsit ja sitten kukistamaan ja alistamaan heidät. Hitler saatiin lopulta kiinni. Ja 9. toukokuuta 1958 he ottivat ja hirtettiin. Joten musta poika-jumala Thomas Lincoln toimi poliittisesti oikein pääfasistin kanssa. Aivan kuten elokuvissa - paha voittaa ensimmäisellä puoliskolla ja häviää sitten surkeasti.
  Ja nyt natsien tytöt puidaavat perusteellisesti. Tarkemmin sanottuna mongoli-tataarit, mutta he ovat vielä pahempia kuin natsit, koska he teurastivat kokonaisia kaupunkeja. Ja tämä on tietysti erittäin huono asia, kun venäläisiä tapetaan.
  Batu Khan näkee, kuinka katastrofaalisesti hänen joukkonsa vähenevät. Mongolien joukot sulavat silmiemme edessä.
  Ja tässä on kuuluisa komentaja. Ainoa historiassa, joka pystyi valloittamaan Venäjän, mikä ei ole koskaan ollut mahdollista kenellekään. Tämä Batu Khan on nyt alkanut paeta. Hän on erittäin taitava komentaja.
  Mutta tällä kertaa häntä vastaan kohdistuu suuri ylivoimainen este.
  Thomas Lincoln lauloi hymyillen:
  - Ja vasemmalla on meidän armeijamme ja oikealla on meidän armeijamme! Meillä on hyvä taistella viinalla!
  Terminaattoripoika kaatoi niin kiivaasti tatarirykmentit, että he ottivat sen ja juoksivat. No minne olet menossa.
  Toinen joukkue ninja tyttöjä Japanista. Kaikkivaltias Poika kutsui myös heidät.
  Tyttö, jolla on siniset hiukset, ottaa ja iskee mongoleja miekoilla. Ja sitten hän laukaisee paljain varpain herneen räjähteillä.
  Ja rikkoa paljon nukkeja. huusi:
  - Kunnia Japanille!
  Sitten keltahiuksinen tyttö lyö mongoleja. Hän leikkaa ne pieniksi okroshkaksi ja huutaa:
  - Samurain idean nimissä!
  Ja paljain varpaillaan hän laukaisee myös murhanhimoisen bumerangin, joka repii erilleen mongolialaisia rykmenttejä.
  Punatukkainen tyttö murskasi joukon laumataistelijoita. Leikkaa Menge Khan. Ja paljain varpaillaan hän myös vapautti terävän pallon, joka rikkoo kaiken. Ja huutaa:
  - Kommunistisen maailman puolesta!
  Ja valkohiuksinen tyttö otti ja katkaisi joukon tatarisotureita. Ja tappoi paljon vihollisia.
  Ja paljain kantapäällään hän oksensi räjähdyspakkauksen, jonka sisällä oli tuhoisaa jauhetta.
  Hän huusi keuhkoihinsa:
  - Maailman puolesta arvokkaasti!
  Ja nyt taistelu on hyvin veristä. Ja sitten soturit hajaantuivat ja kuinka he voittivat vihollisen.
  Ja nyt kaikki mongolirottit paloivat kerralla ja revittiin pieniksi paloiksi.
  Ja Batu Khan jätettiin yksin. Soturitytöt juoksivat häntä kohti. He toivat tataarien haamuja polvilleen. Ja pakotettiin suudella heidän paljaita jalkojaan.
  Päällikkö teki sen innostuneesti. Loppujen lopuksi täällä on kauniita tyttöjä. Ja he voittivat paljon sotilaita. Neljäsataatuhatta mongoli-tatarisoturia tapettiin.
  Se teki suuren vaikutuksen kaikkiin. Erityisesti venäläiset sotilaat, jotka pelastuivat kuolemasta. Eikä vain sotureita, vaan myös naisia ja lapsia. Loppujen lopuksi lauma olisi murhannut Ryazanin.
  Mutta sitten Batu Khan suuteli tyttöjen paljaita jalkoja. Ja nuoli kaikki heidän kantapäänsä.
  Ja hänen soturinsa ottivat paljaat varpaansa jalat, kädet ja jalat ja kaulan. Ja revittiin terävällä nykäyksellä viiteen osaan. Näin Batu Khan päätti uransa.
  Sitä se tarkoittaa mennä Venäjälle. Varsinkin jos demiurgipoika täällä on sinua vastaan!
  
  MITÄ PELKOA CHURCHILL JOHTAA
  Bolshevikkien uhan pelko ahdisti Churchilliä suuresti. Ja hän tarjosi Hitlerille salaisen sopimuksen. Saksalaiset lopettavat juutalaisten tuhoamisen, liittolaiset, ilman muodollista rauhaa, kuitenkin jarruttivat sotaa ja lopettavat ennen kaikkea kolmannen valtakunnan alueen strategisen pommituksen. Ja he käyvät jopa salaista kauppaa Saksan kanssa.
  Imperiumin teollisuuspiirien painostuksen alaisena Fuhrer suostui tähän. Churchill suostutteli amerikkalaiset nopeasti, ja he päättivät myös jarruttaa sotaa Kolmannen valtakunnan kanssa. Lisäksi Yhdysvallat suostui mielellään salaiseen kauppaan ja antamaan Neuvostoliitolle Lend-Lease-apua vain kullasta. Sopimus tehtiin suuressa salassa. Mutta Neuvostoliitto tunnisti hänet... Stalin oli vihainen ja puhui terävästi.
  Mutta Stalingradin jälkeen Neuvostoliitto oli jo käynnistänyt aseiden tuotannon ja odotti katkaisevan Kolmannen valtakunnan. Mutta 43. vuoden alussa julistettiin totaalinen sota ja Saksan aseiden tuotanto yli kaksinkertaistui. Ja pommituksen lopettamisella 1. huhtikuuta 1943 oli selvä rooli.
  Natsit valmistelivat operaatio Citadelia. Mutta britit välittivät tietoja Neuvostoliiton joukkojen määrästä. Kävi ilmi, että Neuvostoliitolla, jolla oli kehittynyt insinööripuolustus, oli vahvuusetu.
  Hitler päätti lykätä hyökkäystä toistaiseksi ja lisätä laitteiden tuotantoa. Ensinnäkin ME-309-hävittäjä, jonka kanssa Fritz herätti tiettyjä toiveita. Erittäin vahva auto, jonka nopeus on 740 kilometriä tunnissa, ja aseet: seitsemän ampumapistettä, mukaan lukien kolme 30 mm:n tykkiä.
  On selvää, että puna-armeijan on vaikea taistella tällaista konetta vastaan. Yleisin hävittäjä: Jak-9 on aseistettu 20 mm:n tykillä ja konekiväärillä. Joten yritä selviytyä niin viileän saksalaisen kanssa.
  No, Focke-Wulf on erittäin tehokas taistelija aseineen. Sitä on vaikea käsitellä. Ja tietysti tankit. "Pantteri" ja "Tiikeri" ovat vahvempia kuin Neuvostoliiton. Lisäksi Yu-288 on erittäin tehokas pommikone. Mitä Neuvostoliiton taistelijat eivät edes saa kiinni. Ja suihkukoneet ovat myös matkalla. Ja mahtava "Panther" -2 tehokkailla aseilla ja vahvalla suojalla.
  Joten operaatio Citadel on lykätty. Ja saksalaiset kokoavat voimia.
  Stalin ei kuitenkaan kestänyt kauan ja 1. elokuuta alkoi suuri hyökkäys. Ja Orjolin suunnassa ja Belgorod Harkovin kanssa.
  Voimat täällä ovat kuitenkin selvästi eriarvoisia.
  Saksalaiset myös linnoittivat itseään voimakkaasti, kaivoivat monia juoksuhautoja. Ja puolustuksessa Panther on hyvä panssarivaunu, kuten Tiger. Taistelut osoittivat, että Ferdinand selviytyy puolustustaisteluissa istuvan rintaman kanssa hyvin panssarivaunujen tuhoamistehtävästä.
  Saksalaiset pitivät linjaa. Ja he olivat valmiita siihen. He vetivät lisäjoukkoja Afrikasta ja Euroopasta. Täällä taistelivat Rommelin joukot sekä ulkomaisten divisioonien osat ja espanjalaiset. Lisäksi vankien vaihto on jo tapahtunut ja Luftwaffe on saanut takaisin useita lentäjiä. Puolustus oli siis tiukka.
  Ja saksalaisilla on vahva ilmailu. Varsinkin aseet. Ja vahva ei vain lentoaseiden voimalla, vaan myös ässien nopeudella ja vahvuudella. Taivaalla saksalaiset käyttävät nyt lähes kaikkia lentokoneitaan ilman, että länsirintama häiritsisi heitä. Ja tämä antaa heille määrällisiä etuja. Kurskin taistelussa Huffman-tähti alkoi nousta.
  Neuvostojoukot eivät pystyneet saavuttamaan merkittävää menestystä elo- ja syyskuussa raskaissa taisteluissa, jotka etenivät korkeintaan 10-15 kilometriä. Taistelut kestivät myöhään syksyyn... Sen jälkeen tuli tyyni. Marraskuussa puna-armeija yritti edetä keskustassa. Mutta hän ei menestynyt sielläkään. Saksalaiset torjuivat hyökkäykset. Vasta joulukuun lopussa, kun hyökkäys alkoi Oryolin suuntaan, oli mahdollista kiilata. Taistelu oli erittäin kovaa. Tammikuussa saksalaiset onnistuivat torjumaan hyökkäyksen lähellä Leningradia. Mutta Neuvostoliiton joukot katkaisivat kuitenkin Oryolin reunan. Mutta siellä heidän menestyksensä oli rajallinen. Fritz onnistui saamaan jalansijaa. Lisäksi Neuvostoliiton joukot kärsivät liikaa tappioita eivätkä pystyneet toipumaan. Kevät on rauhallinen.
  Natsit lanseerasivat sarjaan uuden tankin "Mausin". Mutta todellinen sota osoitti, että tämä tankki on kömpelö. Ja sen ajokyky on alhainen. Totuutta hallitsi hyvin pyörä, ja se oli suhteellisen kelvollinen.
  "Maus" oli suojattu kaikista kulmista panssarintorjuntaaseilta, mutta se osui ilmasta. Kyllä, ja kallis tankki ... Se ei oikeuttanut itseään liikaa.
  Neuvostoliiton tankit T-34-85 ja IS-2 eivät olleet huonoja. Vaikka viime autossa oli paljon vikoja, ja tornin otsa oli suhteellisen huonosti suojattu.
  "Panther" -2 osoittautui melko raskaaksi viisikymmentäkolme tonnia, mutta kaliiperi 88 mm 71 EL ja paras panssari, erityisesti otsassa. Enemmän tai vähemmän tehokkaampi 900 hevosvoiman moottori antoi autolle hyvän ajokyvyn. Ja hän työskenteli tappaja-aseensa. "Tiger" -2 ilmestyi myös, mutta tämä kone oli käytännössä huonompi.
  Saksalaiset yrittivät edetä toukokuussa Kurskin suuntaan. Puna-armeija eteni keskustassa. Ja taistelu johti vain pieneen muutokseen etulinjassa. Sota muistutti yhä enemmän ensimmäistä maailmansotaa. Kun etulinjat olivat paikoillaan pitkään. Ja sodasta ei tullut kovin kannattavaa liiketoimintaa.
  Elokuussa puna-armeija yritti edetä, mutta tuloksetta ... Lokakuussa saksalaiset yrittivät murtautua läpi, ja myös heidän yrityksensä torjuttiin ...
  Tammikuussa 1945 Puna-armeija eteni keskustassa. Ja maaliskuussa 1945 saksalaiset etenivät kolmekymmentä kilometriä etelään, ja heidät pysäytettiin.
  Puna-armeijan tilanne muuttui hieman monimutkaisemmaksi. Saksalaiset pystyivät aloittamaan suihkukoneiden tuotannon ja alentamaan niiden kustannuksia saavuttaen ilmavallan. Myös uusia tankkeja kehitettiin.
  E-10 ja E-25 olivat kevyitä ja erittäin nopeita itseliikkuvia aseita. E-50-tankki osoittautui liian raskaaksi ja suureksi keskikokoiselle tankille. Mutta tehokas moottori, jonka teho oli jopa 1200 hevosvoimaa enemmän tai vähemmän, antoi hänelle nopeuden ja ajokyvyn. Ja 88-millimetrinen ase, jonka piipun pituus on 100 EL ja panssaria lävistävä ja nopeatulinen ja erittäin tarkka.
  Ja he saivat erittäin tehokkaat E-75:t. Aseella 128 mm ja pitkä kaliiperi.
  Nämä tankit ovat juuri alkaneet tulla sarjaan. Mutta Hitler luotti tähän tekniikkaan. Neljäskymmenesviides vuosi on kulunut iskujen vaihdossa. Saksalaisilla ei vielä ollut suurta määrää "E"-sarjan tankkeja, eivätkä he voineet edetä. Neuvostoliitto ei myöskään voinut ottaa vastaan. Taivaalla natsien etu kasvoi. Erityisen tehokkaita olivat suihkupommittimet ja tiedustelukoneet. Taistelijat osoittautuivat hieman huonommiksi. ME-262:lla oli ongelmia ohjattavuuden ja suuren painon kanssa. XE-162:n etuna oli keveys ja helppo tuotanto, mutta se vaati erittäin ammattitaitoisia lentäjiä toimiakseen. Vaikka Huffman hallitsi sen hyvin. Tämä vaalea ässä nosti alas pudonneiden lentokoneiden määrän neljään sataan ja sai toisen sellaisen palkinnon kuin Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja sitten hän tyrmäsi viisisataa lentokonetta jo XE-162:lla. Saatuaan tästä erikoispalkinnon: Saksan kotka timanteilla. Aika harvinainen ja arvostettu tämä pikkujuttu. Lisäksi Huffman sai ensimmäisen sotilaallisen ansioristin ja timantit.
  Ja se on melko kunniallista.
  Talvella puna-armeija yritti edetä, mutta ei pystynyt voittamaan erittäin julmaa vihollisen puolustusta. E-50-tankilla oli liikaa yhteistä "Tiger" -2:n kanssa, vaikka torni oli kapeampi ja pienempi sekä täydellisempi ja kevyempi alusta. Mutta vaihteiston ja moottorin sijainti säilyi perinteisenä. Koska kokonaisuus on kuusikymmentäkolme tonnia. Mutta sitten ilmestyi säiliön muunnos moottorin ja vaihteiston sijainnilla yhdessä lohkossa ja vaihdelaatikolla moottorissa. Ja kävi ilmi, että tämä auto on edelleen täydellisempi ja kevyempi ...
  Vuonna 1946 saksalaisilla oli jo suuri määrä "E"-sarjan tankkeja ja tehokkaita suihkukoneita. Erityisesti ME-262 X, jonka nopeus oli 1100 kilometriä tunnissa ja viisi 30 millimetrin ilmatykkiä. Ja taistelut olivat täydessä vauhdissa erittäin kovaa äärimmäiseen jännitykseen asti.
  Saksalaiset onnistuivat murtautumaan etelään. Ja siellä he menivät Don-joelle. Neuvostojoukot vetäytyivät joen yli, mutta pystyivät pitämään kiinni.
  Taistelut kestivät talveen asti ja Fritz hidastui ...
  Vuosi 1947 on koittanut. Neuvostoliiton T-54-panssarivaunut ilmestyivät, vaikkakaan eivät vielä massiivisia. Taistelut ovat verisiä ja raakoja. Koko vuosi meni köydenvetossa.
  Huffman nosti kaatuneiden autojen määrän tuhanteen, sai erikoispalkinnon Rautaristin Ritariristin kuudennen asteen platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Saksalaiset osasivat taistella hyvin, mutta he olivat melko uupuneita. Uusi vuosi 1948 on tullut. Ja myös taistelee pitkäjänteisesti, mikä ansaitsee parempaa käyttöä.
  Gerda, Charlotte, Kristina ja Magda ajavat U-luokan E-100 tankissa, joka on kompaktimpi, neljälle miehistön jäsenelle. Ja sen aseet ovat suihkupommikone ja yleinen 88 millimetrin tykki 100 EL - panssarivaunuhävittäjä.
  Soturit menevät ja viheltävät itselleen.
  Gerda ampuu pitkän tykin. Se iskee T-54:n sivuun kaukaa ja siristaa:
  - Annamme sydämemme isänmaan puolesta,
  Ja me paistamme Stalinin ja syömme hänet!
  Charlotte ampui raketinheittimensä. Hän peitti Neuvostoliiton bunkkerin ja huusi:
  - Olemme voittamattomia!
  Christina otti sen ja murisi, vetäen liipaisinta paljaalla kantapäällään:
  - Me saamme sen molemmissa!
  Dolbanula ja osuvasti ja Magda. Tuhoi Neuvostoliiton itseliikkuvat aseet SU-152. Ja hän huusi:
  - Kyllä tulee aikaa, voitto tulee!
  Gerda huusi ampuessaan:
  - Kukaan ei voi estää meitä!
  Charlotte vahvisti:
  - Mutta Pasaran!
  Punatukkainen peto kävi läpi koko ensimmäisen maailmansodan Gerdan kanssa alkaen Puolasta ja päättyen tähän toukokuun hyökkäykseen. Punatukkainen paholainen näki paljon asioita.
  Ja valmis taistelemaan loppuun asti!
  Christina myös ampuu ja paljasti hampaansa. Hänen hiuksensa ovat kullanpunaiset. Sodassa tytöt eivät vanhene ja ehkä jopa nuoreutuvat! He ovat niin julmia ja rakastavia. He paljastivat hampaansa.
  Eikä ainuttakaan reikää hampaissa.
  Magdalla on lehtikullan väriset hiukset. Ja myös virnistää aktiivisesti. Siisti tyttö. Hänellä on tuhannen hevosen aggressiivinen armo ja energia.
  Gerda, valkohiuksinen tyttö, ampuu ja huomauttaa hymyillen:
  - Maailmassa on paljon hyvää ja rumaa... Mutta hitto kuinka kauan tämä sota on kestänyt!
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Ja itse asiassa toinen maailmansota kestää liian kauan. Kaikki tappelut ja tappelut... Se on todella uuvuttavaa!
  Christina liikutti paljas jalkaansa panssaria pitkin ja huusi:
  - Mutta Iso-Britannia ei ole vieläkään voitettu!
  Magda ampui venäläisiä ja murisi:
  - Täytyy voittaa! Tämä on uskontunnustuksemme!
  Gerda sihisi ampuen venäläisiä ja paljastaen norsunluuhampaitaan:
  - Tarvitsemme voiton!
  Fucked and Charlotte, huusi:
  - Yksi kaikkien puolesta, emme kestä hintaa!
  Punatukkainen ja kultainen peto Christina huusi:
  - Ei! Älkäämme seistä!
  Magda löi helakanpunaisia huuliaan sirkuen:
  - Emme mene kauppaan hinnan takia!
  Ja kultatukkainen harpy ampui.
  Gerda osui myös venäläisiin panssarivaunuihin. Törmäsi autoon ja huusi:
  - Olemme maailman vahvimmat!
  Charlotte lisäsi laulaen mukana:
  - Kaikki viholliset liottavat wc:ssä!
  Christina tuki lauluimpulssia:
  - Isänmaa ei usko kyyneliin!
  Magda jatkoi lauluäänellä:
  - Ja me annamme kaikki kommunistit aivoissa!
  Ja tytöt vilkuttivat toisiaan. Heillä on yleensä hyvä tankki. Vain kaukaa on vaikea murtautua T-54:n läpi otsasta. Mutta loppujen lopuksi saksalaisilla on vaikea ammus, mutta uraaniytimellä. Ja armeijassa on paljon mustia. Jotka taistelevat kiihkeässä raivossa. Ja kaikki eivät voi kilpailla heidän kanssaan.
  Tytöt ovat tottuneet tappelemaan paljain jaloin. Puolassakin he olivat vain yhdessä bikinissä ja paljain jaloin.
  Kun paljas pohja joutuu kosketuksiin maan kanssa, se nuoreutuu. Ehkä siksi tytöt eivät vanhene! Vaikka aika loppuu kesken! Soturit, sanotaanpa hyvin sankarillisia.
  He ovat tehneet niin monia tekoja, mutta he taistelevat kuin tavalliset sotilaat. Ja aina vain bikineissä ja paljain jaloin. Talvella heillä on jopa miellyttävää piiskaa paljain jaloin lumikengissä.
  Gerda ampuu ja laulaa:
  Menemme tulen ja veden läpi!
  Charlotte ampui venäläisiä pommikoneella ja sanoi:
  - Kunnia Preussin kansalle!
  Christina myös ampui ja vinkaisi:
  Me hallitsemme planeettaa!
  Magda naulasi ja vahvisti:
  - Ehdottomasti!
  Gerda osui ammukseen uudelleen ja vinkaisi:
  "Edes napalmi ei estä meitä!"
  Charlotte oli samaa mieltä tästä:
  - Ja jopa atomipommi, jota emme pelkää!
  Christina vaikeni ja vastasi:
  - Amerikkalaiset epäonnistuivat atomipommin luomisessa! Se on bluffi!
  Magda huudahti keuhkoihinsa:
  - Maailma ei voi paeta uutta saksalaista järjestystä!
  Tytöt osoittivat olevansa erittäin siistejä ja arvaamattomia. Ja heidän paljaat varpaansa ovat niin ketterät ja viileät.
  
  Yksi puna-armeijan kohtaamista epämiellyttävistä yllätyksistä oli lentävä lautanen.
  Kaksi tyttöä Albina ja Alvina lentävät itselleen sellaisella lentävällä lautasella. Ne ovat haavoittumattomia vahvan laminaarisuihkun ansiosta. Mutta he eivät voi ampua yksin. Mutta valtavan nopeuden ansiosta he voivat ohittaa ja lyödä Neuvostoliiton lentokoneita.
  Albina taivuttaessaan levykeään huomautti:
  - Rautatekniikka, ehdottomasti tarpeellista ja erittäin hyödyllistä!
  Alvina kikatti, paljasti hampaansa ja sihisi:
  - Mutta kaiken päättää henki!
  Albina sanoi:
  - Eniten kumpikaan ei ole juuri taisteluhenkeä!
  Molemmat tytöt ovat blondeja ja bikineissä. Todella kaunis ja paljain jaloin. Kun soturi on ilman kenkiä, hän on onnekas. Nyt tytöt ovat niin värikkäitä ja upeita.
  Ja ennen taistelemista kaunottaret työskentelevät ehdottomasti kielen kanssa miespuolisella täydellisyydellä. Se on niin mukavaa ja energisoivaa. Soturinaiset rakastavat juoda maagisesta astiasta. Tämä on heille todellinen lihan juhla.
  Niin hyviä tytöt ovat.
  Alvina ampui alas kaksi Neuvostoliiton MIG-15:tä ja twiittasi:
  - Loistavaa metsästysmme!
  Albina vahvisti törmäyksen ja antoi:
  Eikä se koskaan jää viimeiseksi!
  Alvina pudotti alas vielä kolme Neuvostoliiton hyökkäyslentokonetta ja vinkaisi:
  - Näinkö Jumala rakastaa Saksaa?
  Albina pudisti päätään epäilevästi.
  - Ilmeisesti ei niin paljon!
  Alvina naurahti ja kysyi uudelleen:
  - Miksi luulet niin?
  Albina törmäsi kahta neuvostoautoa ja vinkaisi:
  Sota on kestänyt liian kauan!
  Alvina huomautti loogisesti:
  - Mutta me tulemme!
  Albina virnisti ja huusi:
  - Joten voitto tulee!
  Alvina ampui alas neljä Neuvostoliiton lentokonetta kerralla rohkealla manööverilla ja vinkaisi:
  - Se tulee varmasti!
  Albina piti tarpeellisena muistuttaa:
  - Stalingradin jälkeen sota ei mennyt sääntöjen mukaan ...
  Alvin oli samaa mieltä:
  - Se on ehdottomasti sääntöjen vastaista!
  Albina huusi harmissaan:
  - Aloimme hävitä!
  Alvina huusi ärtyneenä:
  - Ehdottomasti on!
  Albina rampasi vielä useita Neuvostoliiton ajoneuvoja ja vinkaisi:
  - Eikö se ole meille ongelma?
  Alvina ampui alas pari venäläistä hävittäjää ja sanoi:
  Luulimme tilanteen toivottomaksi!
  Albina virnisti lihansyöjänä ja sihisi:
  - Mitä me nyt näemme?
  Alvina twiittasi aplombilla:
  - Jotain horjumatonta ja ainutlaatuista!
  Albina välähti helmihampaitaan ja vastasi:
  - Se, että Kolmas valtakunta voittaa!
  Alvina pudotti alas vielä pari Neuvostoliiton hyökkäyslentokonetta ja toi esiin:
  - Todellakin täytyy voittaa!
  Tytöt irvistivät. Kerran he työskentelivät ja virallisesti sotilaiden bordellissa. Monet miehet kulkivat itsensä läpi, eivät vain valkoinen rotu. Ja he todella pitivät siitä. No, kuinka miellyttävä se on keholle. Mutta sitten huorat joutuivat Neuvostoliiton hyökkäyksen kohteeksi. Heidät otettiin vangiksi. No, hotties luuli, että heidät raiskataan. Ja tässä on paholainen kaksi!
  He saivat huorat kaivamaan kaivoja ja kaivoja. Ja entiset yökeijut eivät pitäneet siitä kovinkaan paljon. Joten he kaikki pääsivät pakoon. He viettelivät vartijat.
  Ja he vannoivat kostaa venäläisille.
  Ja he taistelivat Venäjää vastaan. Nämä ovat hemmetin...
  Albina jätti lisää venäläisiä autoja ja mutisi:
  - Miesten kanssa voi silti asua!
  Alvina suostui tähän:
  - Se ei ole edes mahdollista, mutta se on välttämätöntä!
  Albina paljasti hampaansa ja vastasi:
  - Mutta silti... On ihanaa tappaa.
  Ja tytöt ampuivat alas vielä viisi neuvostoautoa levykkeen liikkeellä.
  Alvina naurahti ja sanoi:
  - Ja milloin se on katkeraa?
  Albina kaatui kuusi muuta autoa ja vastasi:
  - Menen naimisiin voiton jälkeen! Ja synnytä kymmenen lasta!
  Ja molemmat tytöt purskahtivat nauruun.
  Ja he lauloivat;
  Olemme fasismin uskon ritareita,
  Pyyhitään kommunismin taistelijat pölyksi!
  Ja kuinka he nauravat, heilutellen valkohuippuisia vuoriaan.
  Kesäkuun lopussa 1949. Saksalaiset yrittävät murtautua Stalingradiin. Hyökkää Kalachin kaupunkiin. Mutta rohkeat neljä tyttöä seisoivat heidän tiellään.
  Natasha heitti kranaatilla natseja paljain jaloin ja lauloi:
  - Oikein...
  Zoya laukaisi kuoleman lahjan paljaalla kantapäällään ja lisäsi:
  - Vihollinen...
  Augustine antautui jollekin tuhoisalle ja vinkaisi:
  - Luulee...
  Svetlana heitti kranaatin paljain varpaillaan ja vinkaisi:
  - Mitä...
  Natasha heitti pari sitruunaa paljain jaloin ja huusi:
  - Venäjän kieli...
  Zoya myös antautui jollekin energiselle ja tappavalle vinkuen:
  - Hallittu...
  Augustine käynnisti tappavan, mutisten:
  - Vihollinen....
  Svetlana antautui jälleen tuhoiselle ja vyaknulalle:
  - Tauko!
  Natasha kääntyi ja huusi:
  - WHO...
  Zoya ampui myös natsien värväämiä mustia ulkomaalaisia ja huusi:
  - Uskalla!
  Augustine puhui voimalla ja raivolla:
  - Tuo...
  Svetlana myöntyi pantterin virneellä:
  - V...
  Natasha heitti kranaatin paljain jaloin ja huusi:
  - Taistele...
  Zoya heitti kuolemanlahjan paljain sormin ja mutisi:
  - Hyökkäyksiä!
  Augustine soitti ja mutisi:
  - Viholliset...
  Svetlana antoi nipun kranaatteja paljain pohjin, ja kuinka hän huutaa keuhkoihinsa:
  - Hyvin...
  Natasha naulitti purskeen ja sihisi:
  - Raivoissaan...
  Zoya katkaisi natsit ja huusi:
  - Lyö!
  Augustine ampui uudelleen ja huusi:
  - Raivoissaan...
  Svetlana sirutti ampuessaan:
  - Lyö!
  Natasha heitti jälleen kranaatin sirolla, paljaalla jalallaan ja siristi:
  - Tuhoamme natsit!
  Zoya otti sen ja sirutti:
  - Tulevaisuuden tie kommunismiin!
  Ja heitti sitruunan paljain varpaillaan.
  Augustine otti ja hajotti linjat, ja hänen paljaat jalkansa lensivät tuhossa Fritziä pitkin:
  - Jaamme vastustajat!
  Svetlana otti sen ja heitti sen paljain kantapäällään, nippu kranaatteja, ja vinkaisi:
  Murskataan fasistit!
  Ja ne neljä jatkoivat ampumista ja kranaattien heittämistä. Saksalainen E-75 oli liikkeessä. Kone, jossa on 128 mm ase. Ja ampuu itsensä.
  Ja tytöt heittivät kranaatteja. Heittänyt natseja. Ja he ampuivat takaisin. He kiipesivät eteenpäin. Tankit pyörivät taas. Siirtää uusimman saksalaisen "Leopardin" -1. Erittäin liikkuva auto.
  Mutta hänen tyttönsä ottivat vallan ja tyrmäsivät hänet. He repivät palasiksi liikkuvan koneen kaasuturbiinimoottorilla. Ja he räjäyttivät hänet palasiksi.
  Natasha huomautti nauraen:
  Taistelemme loistavasti!
  Zoya oli samaa mieltä tästä:
  - Todella siistiä!
  Augustinus huomautti viisaasti:
  - Voitamme!
  Ja hän laukaisi panssarintorjuntakranaatin paljain jaloin. Vahva tyttö. Ja hänellä on niin paljon älyä.
  Svetlana laukaisi myös kuolemanlahjan paljain jalkansa varpaillaan ja löi vihollista. Erittäin aggressiivinen tyttö, jolla on ruiskukan väriset silmät. Hänellä on niin nokkeluutta ja voimaa!
  Natasha kääntyi ja virnisti:
  - Pyhälle Venäjälle!
  Zoya ampui erittäin aktiivisesti ja virnisti näyttäen helmihampaita:
  - Olen sen tason soturi, joka ei katoa!
  Augustine ampui myös. Niitti natseja ja guruteli:
  "Olen suuren kunnianhimoinen soturi!"
  Ja hän paljasti helmihampaansa!
  Svetlana vahvisti:
  - Todella suuret tavoitteet!
  Tytöt ovat taistelleet pitkään. Ja tietysti he onnistuivat sotilastyössä. Ne ovat aivan upeita kaunokaisia. Erinomainen mieli. Ja he ampuvat ensiluokkaista.
  Natasha ampuessaan ajatteli, että jos johtaja olisi kuollut, ilman Stalinia ihmisten sieluihin olisi muodostunut jonkinlainen tyhjyys. Ihan kuin läheinen olisi kuollut.
  Vaikka tämä georgialainen oli julma. Ja hän ei tehnyt kaikkea oikein. Tästä on olemassa jopa anekdootti. Miksi Lenin käyttää saappaita ja Stalin saappaita? Koska Vladimir Iljitš valitsi tien, ja tämä viiksikäs ryntää eteenpäin.
  Tässä suhteessa Stalin ei ollut optimaalinen hallitsija. Todellakin, kuten Lenin kuvaili, se oli liian töykeää.
  Tämä kokki valmistaa vain mausteisia ruokia. Mitä tulee julmuuteen, se oli kaksiteräinen miekka.
  Toisaalta tämä auttoi ylläpitämään kurinalaisuutta ja stimuloi puoluekoneistoa. Toisaalta arvokkain henkilökunta ja kyvykkäin tyrmättiin. Erityisesti sodan jälkeen he menettivät niin mahtavan managerin kuin Voznesensky. Kenellä oli suurimmat palvelut isänmaalle.
  Voznesensky oli ehkä ihanteellinen johtaja: ei vain kova, vaan myös älykäs ja koulutettu. Neuvostoliiton nuorin tohtori, akateemikko, erinomainen persoona. Ilman Voznesenskia Venäjän talous meni jotenkin pieleen. Enkä voi voittaa natseja.
  Natasha heitti sitruunaa paljaalla jalallaan ja lauloi:
  - Taivaalta...
  Zoya heitti myös kranaatin paljain sormin ja sanoi:
  - Tähti...
  Augustine laukaisi kuoleman lahjan paljain jaloin ja lauloi:
  - Kirkas...
  Svetlana heitti myös kranaatin paljain jalan avulla ja antoi:
  - Kristallinen!
  Natasha kääntyi ja sihisi:
  - Minä sinulle...
  Zoya laukaisi kuoleman lahjan paljain sormin sihiten:
  - Laulu...
  Augustine antautui paljain kantapäällään, mikä tuo kuoleman, ja vinkaisi:
  - Minä laulan...
  Natashka jatkoi laulaen aggressiivisesti:
  - Noin....
  Zoya heitti räjähdyspaketin paljain jaloin, hajottaen natseja ja vinkaisi:
  - Alkuperäinen...
  Augustina antoi nipun kranaatteja paljain kantapäällään, antoi:
  - Stalin!
  
  KAUNIS MAAILMA, JOSSA EI OLI SUURETTA isänmaallista sotaa
  Hitler ei uskaltanut hyökätä Neuvostoliittoon. Astrologit kertoivat hänelle, että tämän 41. vuoden hyökkäys päättyisi epäonnistumiseen. Mutta Stalin ei koskaan iske ensimmäisenä.
  Fuhrer iski Kreetan valloituksen jälkeen kesäkuun 1941 lopussa Maltalle käyttämällä paljon lentokoneita. Ja laskeutui joukkoja. Tällä kertaa saksalaiset toimivat taitavasti, käyttivät suurta määrää nukkeja ja onnistuivat valloittamaan tämän tärkeän tukikohdan ilman suuria tappioita. Sen jälkeen laskeutuminen ja Rommelin avustaminen sujuivat onnistuneemmin. Natsit siirsivät Afrikkaan vielä neljä divisioonaa suurella määrällä varusteita. He valloittivat Tolbukin ja aloittivat hyökkäyksen Egyptiin. Ja he pystyivät ottamaan hallintaansa Suezin kanavan. Saksalaisten menestys pakotti myös Francon päästämään osia Wehrmachtista Gibraltarille. Ja tämän linnoituksen kaatuminen johti siihen, että lyhin reitti Afrikkaan avattiin.
  Hitler päätti valloittaa mustan mantereen ensin. Sekä Lähi-itä ja Intia, jotka kulkevat Iranin kautta. Yleensä puolet sadastaviisikymmenestä divisioonasta, jotka määrättiin sotaan Neuvostoliittoa vastaan, riittää tähän.
  Fuhrerin aviomies sai armeijaltaan tietoja, että paraatissa 1. toukokuuta 1941 sekä T-34:t että KV-2:t 152 mm:n kaliiperin aseilla kulkivat Punaisen torin läpi. Tämä tarkoittaa, että Neuvostoliitto on vahvempi panssarivaunuissa. Ja sinun on kehitettävä koko sarja raskaita koneita.
  Joten Fuhrer määräsi luomaan: "Panther", "Tiger" -2 (he työskentelivät jo tavallisen "Tiger!"), "Lion" ja erittäin raskaan "Mausin" parissa. On jo mahtava eläintarha iskeä Neuvostoliittoon.
  Sillä välin vangitse kaikki brittiläiset, belgialaiset, ranskalaiset, hollantilaiset, siirtokunnat Afrikassa ja Aasiassa.
  Ja käyttää siirtokunnan työvoimaa ja resursseja tuhota Britannia maan tasalle ilmahyökkäyksessä.
  Briteillä ei ollut käytännössä mitään, mikä pysäyttäisi saksalaisia laumoja. Jo 41. vuoden syksyllä vallitsi koko Pohjois-Afrikka. Ja tämä, minun on sanottava, on erittäin vakava tarjous todellisesta voitosta aggressiiviselle Wehrmachtille.
  Ja talvella natsit valloittivat koko Lähi-idän ja saapuivat Iraniin. Stalin näytti yrittävän vastustaa Molotovin kasvoja, mutta hän ei taistellut Iranin puolesta. Saksalaiset valloittivat myös Niger Loopin talvella sekä Sudanin ja Etiopian.
  Japani kuitenkin hyökkäsi Yhdysvaltoihin Perun satamassa, ja Kolmas valtakunta joutui käymään sotaa Amerikkaa vastaan. Ensinnäkin tietysti sukellusvenelaivasto. Ja samalla jatkaa vangitsemista. Keväällä 1942 natsit valloittivat Intian ja lähes koko Afrikan. Kesäkuussa heidän joukkonsa valloittivat myös Etelä-Afrikan, jossa buurit ja monet rasistit tukivat natseja. Myös Madagaskar putosi heinäkuussa. Saksalaiset liittyivät japanilaisiin. Näin mustan mantereen valloitus päättyi. Vain Portugali säilytti siellä siirtokuntia. Mutta Hitler esitti Salazarille uhkavaatimuksen: joko menette sotaan Britanniaa ja Yhdysvaltoja vastaan tai otamme siirtokuntanne.
  Salazar ja Franco tietysti päättivät taistella Kolmannen valtakunnan puolella.
  Hitler johti hyökkäystä Englantiin ilmasta ja sukellusvenelaivastosta. Ilmailussa natsit saivat kehittyneemmän ja tehokkaamman Yu-188-pommikoneen, ja sarjaan tuli voimakas DO-217. ME-109:stä tuli myös täydellisempi. Myös Focke-Wulf-kone meni sarjaan nopeilla ja tehokkailla aseilla.
  Saksalaiset painostivat Britanniaa kovemmin ja kovemmin. Heillä oli siirtokuntien resurssit. Kaikki uusi työvoima tuotiin ja tehtaita rakennettiin. Siitä huolimatta myös Iso-Britannia ja Yhdysvallat tuottivat paljon lentokoneita. Ja sota jatkui. Vuonna 1942 Hitler viivästytti laskeutumista Britanniaan useita kertoja, eikä sitä koskaan tapahtunut. Lisäksi natsit halusivat testata edistyneempiä malleja varusteistaan taisteluissa Englannin ja USA:n kanssa. Erityisesti ME-309 ja Yu-288.
  Nämä koneet ovat erittäin vahvoja. ME-209 epäonnistui. Ja sen sijaan kehitettiin edistyneempi ME-309. Tämän lentokoneen nopeus oli 740 kilometriä tunnissa ja erittäin tehokkaat aseet: kolme 30 mm:n lentokonekanuunaa ja neljä 14 mm:n kaliiperia konekivääriä.
  Tällainen kone osoittautui heti sodan hirviöksi. Tämä kone lähestyi Marseillea erityisen menestyksekkäästi. Tämä ässä oli jo ilmiö. Syyskuussa 1942 hän ampui alas kuusikymmentäyksi lentokonetta, mikä teki ennätyksen. Ja ylittänyt sataviisikymmentä pudonnutta lentokonetta, josta hän sai Rautaristin Ritariristin ritarikunnan hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja uuteen vuoteen 1943 mennessä hänen pudonneiden lentokoneidensa määrä saavutti kolmesataa. Tästä Hitler myönsi hänelle Saksan kotkan ritarikunnan timanteilla. Ja neljäsataa lentokonetta varten hän esitteli Rautaristin Ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Saavuttuaan viisisataa pudonnutta lentokonetta, Marseille palkittiin Rautaristin suurristillä. Vain Hermann Göringillä oli tällainen palkinto ennen häntä. Kun Marseille sai ME-309:n, hänen tilien kerääminen nopeutui entisestään. Saavutettuaan tuhat pudonnutta lentokonetta toukokuuhun 1943 mennessä Hitler myönsi hänelle erikoispalkinnon: Rautaristin Ritariristin tähdellä tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Iso-Britannia oli kovan paineen alla. Myös Yhdysvallat puristettiin. Japani voitti Midwayn taistelun ja valloitti Havaijin saaret. Sitten samurai valloitti yhdessä saksalaisten kanssa Australian. Ja sitten he valloittivat Panaman kannaksen. Natsit alkoivat kerääntyä Argentiinaan ja Brasiliaan.
  Heinäkuussa 1943, voitettuaan epäröinnin, Hitler antoi luvan laskeutua Britanniaan. Hän meni aika hyvin. Laskeutumisen aikana saksalaiset testasivat taisteluissa sekä pantteria ja tiikeria että leijonaa ja Ferdinandia. "Panther" -2 ja "Tiger" -2 ja "Mouse", vaikka heillä ei ollut aikaa päästä sarjaan taisteluihin. Erityisesti "Tiger" -2: n kanssa suuren painon vuoksi vaadittiin tehokkaampi 1000 hevosvoiman moottori, mikä viivästytti säiliön hienosäätöä, kuten "Panther" -2:ssa. "Maus" onnistui vapauttamaan, mutta hän ei pysynyt laskussa, vaan läpäisi vain testit. Mutta "Tigers" onnistui vapauttamaan paljon. Ja tämä säiliö, vaikka ei aivan täydellinen ja melko raskas, osoittautui tehokkaaksi koneeksi. Erityisesti korkealaatuisen panssarin ja suhteellisen hyvän sivupeiton ansiosta. Mikä teki siitä kunnollisen läpimurtosäiliön. Ja nopealaukkuinen ja tehokas tykki oli hyvä jalkaväkeä ja panssarivaunuja ja linnoituksia vastaan. Hieman pahempi oli 90 tonnin Lion, joka oli liian raskas. Totta, hänellä on erittäin voimakas ja tuhoisa ase. Erityisesti 150 mm kaliiperi, joka on tehokas bunkkereita ja bunkkereita vastaan. Myös Sturmtiger näytti olevansa hyvin. Tämä pommikoneella varustettu kone läpäisi täydellisesti linnoitukset ja tuhosi koko rakennuksen tai bunkkerin yhdellä laukauksella.
  Taistelut osoittivat taivaalla ME-309:n vahvuuden ja Yu-188- ja Yu-288-pommittajien tehokkuuden. Kyllä, ja Focke-Wulf neljällä lentoaseella ja kahdella konekiväärillä ja tehokkaalla panssarilla ei ole huono. Saksalaiset murskasivat Ison-Britannian ja antautuivat vain 12 päivän kuluessa maihinnousuista - raju voitto.
  Uusia palkintoja ja titteleitä... Mutta USA:ta ei ole vielä lyöty. Hitler valloitti Islannin syyskuussa. Ja saksalaiset muuttivat saariketjua pitkin Kanadaan.
  Pimeät päivät ovat tulleet Amerikalle. Lisäksi Stalin ei myöskään tuhlannut aikaa. Neuvostoliitto ylitäytti kolmannen viisivuotissuunnitelman ja virallisten tietojen mukaan kaksinkertaisti teollisuutensa. Ja neljäntenäkymmenentenä kolmantena vuonna aseiden tuotannon kasvu jatkui. Neljäntenäkymmenentenäensimmäisenä vuonna Neuvostoliitto esiintyi KV-3- ja KV-5-sarjoissa ja sitten KV-4 ja raskaampi KV-6. Myös lentoliikenne kehittyi. Sen jälkeen kun kävi selväksi, että Kolmas valtakunta ei olisi sodassa Neuvostoliiton kanssa, Stalin syyskuussa 1941 avasi jälleen taistelulaivojen ja kaikentasoisten suurten pinta-alusten rakentamisohjelman. Ja vuoden 1943 jälkeen, seuraavana vuonna 1944, uudet Neuvostoliiton taistelualukset, kuljetukset ja jopa lentotukialus putosivat veteen.
  Ja Stalin kutsui Hitlerin taistelemaan Yhdysvaltoja vastaan yhdessä. Venäjällä on loppujen lopuksi kaikki oikeudet Alaskaan. Hitler ja Stalin tapasivat toukokuussa 1944 Tukholmassa ei-kenenkään-maalla ja neuvotteluehdoilla. Fuhrer oli valmis luovuttamaan Alaskan Neuvostoliitolle, mutta ei enempää. Stalin halusi osan Kaliforniasta ja Kanadasta sekä Yhdysvaltojen itäosista. Pitkien kiistojen jälkeen he pääsivät kompromissiin: Venäjän Alaska ja osa Kanadasta, joka on harvaan asuttu ja Hitler ei sitä oikeastaan tarvitse. Ja Yhdysvallat on jaettu kokonaan Saksan ja Japanin kesken. Lisäksi Neuvostoliitto saa osan amerikkalaisesta kullasta antautumisen jälkeen.
  He sopivat siitä... 22. kesäkuuta 1944 Neuvostoliitto julisti sodan Yhdysvalloille ja aloitti hyökkäyksen Alaskaan. Siitä alkoi uusi sota. Amerikka oli heikompi kuin saksalaiset. Lisäksi natsien "Panther" -2, "Tiger" -2 uudet tankit viimeisteltiin ja tulivat sarjaan kapeammilla torneilla ja tehokkailla moottoreilla. Mutta täydellisin kaivos oli "Lion" -2. Siinä Porsche sijoitti tornin taakse ja moottorin ja voimansiirron eteen yhteen lohkoon ja vaihdelaatikon itse moottoriin. Tästä johtuen kampiakselia ei tarvita ja rungon korkeus on laskenut. Tämä mahdollisti "Lionin" panssarin vahvistamisen samalla 90 tonnin painolla ja tehokkaamman 1250 hevosvoiman moottorin asentamisen. "Lionin" sivujen panssari oli 170 mm ja otsa 250 mm kaltevuuksilla. Amerikkalaiset panssarintorjunta-aseet eivät kestäneet tällaista panssarivaunua. Ja hän osoitti itsensä hyvin taisteluissa. Neuvostoliitolla oli myös jo kehittyneempi ja tehokkaampi T-34-85-tankki ja KV-sarja. Isa ei ole vielä lähtenyt sarjaan.
  Yhdysvallat voitti ja antautui epätoivoisen järjettömän vastarinnan jälkeen 9. toukokuuta 1945. Ja siellä oli maailmanjako Saksan, Japanin, Neuvostoliiton ja Italian välillä sekä pieniä satelliitteja.
  Sitten Hitler kiinnostui rakettitekniikasta ja avaruuden laajentamisesta. Saksalaiset lensivät kuuhun jo vuonna 1850. Ja Fuhrerin 70-vuotispäivän aikana useiden saksalaisten alusten lento Marsiin alkoi. Stalin kuoli pari vuotta myöhemmin - koska hän ei paljon rasittanut sodan aikana, hänen ruumiinsa oli vähemmän kulunut. Mutta silti, juominen, tupakointi ja yötyö eivät vaikuttaneet pitkäikäisyyteen. Siitä huolimatta Stalin onnistui poistamaan Berian, Molotovin ja Kaganovichin ja Hruštšovin. Ja 75-vuotisjuhlan aikana hän ilmoitti Alexander Nikolaevich Shelepinin viralliseksi seuraajakseen. Elokuussa 1955, Stalinin 37-vuotiaana kuoleman jälkeen, hänen paikkansa Neuvostoliiton puheenjohtajana ja pääsihteerinä otti tämä komsomolityöläinen ja Berian seuraaja sisäministerinä.
  Saksalla, Neuvostoliitolla ja Japanilla oli ydinaseita ja nämä kolme suurvaltaa menestyivät eivätkä taistelleet keskenään. Vain Italia romahti ja joutui saksalaisten ja siirtokuntien vangiksi. Hitler valloitti myös Espanjan ja Portugalin sekä sen siirtomaat. Ja sitten he yhdessä Japanin kanssa tekivät muista maista siirtokuntiaan. Siten kuusikymmentäluvulla oli jäljellä vain kolme valtaa: Neuvostoliitto, Saksa, Japani ja niiden siirtomaat.
  Hitler perusti kansanäänestyksessä vuonna 1959 kolmanteen valtakuntaan monarkian ja perinnöllisen hallitusmuodon: keisarin ja kuninkaiden kuninkaan. Fuhrer onnistui määrittämään perillisen, hänestä tuli susi, joka syntyi keinosiemennyksellä vuoden 1944 lopussa. Ja kun Hitler kuoli vuonna 1963, hänellä oli jo aikuinen perillinen. Joten Saksa pysyi vakaana ja vauraana jopa Hitlerin kuoleman jälkeen. Shelepin hallitsi hyvin pitkään, neljäkymmentä vuotta, ja onnistui myös siirtämään viran arvokkaalle seuraajalle. Ja Japanissa Hirohito hallitsi todellisessa historiassa vuoteen 1988 asti, ja sitten hänen poikansa alkoi hallita. Ja sitten, kun hänen poikansa tuli liian vanhaksi, myös hänen pojanpoikansa.
  Ihmiskunta on hallinnut kaikki aurinkokunnan planeetat. Ja vuonna 2020 Saksa, Neuvostoliitto ja Japani laukaisivat 9. toukokuuta avaruusalusten massalla ihmiskunnan historian ensimmäisellä tähtienvälisellä tutkimusmatkalla.
  Kuinka paljon parempi on maailma, jossa Hitler ei hyökännyt Neuvostoliittoa vastaan.
  
  MITÄ TAPAHTUU, KUN KOTI KIRAA AMERIKAA
  Mutta yhdessä maailmoista pylväs aiheutti kirouksen Amerikkaan. Ja jenkit kukistettiin Midwayssä. Sitten he menettivät Havaijin saariston. Lisäksi japanilaiset löivät heidät kovasti ja käytännössä kohtaamatta vastustusta. Stalin olisi ehkä ollut iloinen tästä, mutta ...
  Japani, joka oli kerännyt Mantsuriaan yli sataviisikymmentä divisioonaa, hyökkäsi Neuvostoliiton joukkoja vastaan Kaukoidässä. Puna-armeija pakotettiin kiireesti siirtämään joukkoja sinne. Ja merkittävää. Koska Stalin ei halunnut antaa Mongoliaa samuraiden vallan alle. Tämän seurauksena oli välttämätöntä luopua vastahyökkäyksestä lähellä Stalingradia ja Neuvostoliiton asemien keskellä. Jäätymisen jälkeen natsit pystyivät valloittamaan Stalingradin ja linnoittautumaan Volgalle joulukuun puoliväliin mennessä.
  Japanilaiset menestyivät myös Intiassa. Heidän marssinsa Delhiin pakotti britit luopumaan operaatio Torchista, mikä johti Egyptin tyyntymiseen. Ja Rommel jopa lensi lomalle. Kaikki ei ollut, kuten he sanovat, liittolaisten hyväksi.
  Hitler päätti silti julistaa totaalisodan. Joten hän asetti tehtäväksi muodostaa lisäosastoja hyökkäystä varten sekä Afrikassa että itärintamalla.
  Talven tyyneyttä hyödyntäen: Puna-armeija taisteli japanilaisia vastaan, natsit vahvistivat Rommelin ryhmittymää. Ja hän teki kiertoliikkeen ja putosi etelästä Montgomeryn armeijan päälle. Tällä kertaa britit jäivät kiinni, koska saksalaiset muuttivat salausta, eivätkä britit murtaneet sitä ajoissa.
  Britannia hävisi helmikuussa täysin. Taisteluissa saksalaiset käyttivät kolmekymmentä upouutta "Tiikerit", jotka järkyttivät leijonan armeijaa.
  Englannin murskaavan tappion jälkeen saksalaiset saapuivat Irakiin ja valloittivat myös Kuwaitin. Myös Turkki osallistui sotaan ja onnistui miehittämään Pohjois-Syyrian. Rommel loi iskun uhan Neuvostoliiton eteläpuolelta. Mutta kun saksalaiset valtasivat Saudi-Arabian. Ja koko Lähi-itä valloitettiin.
  Toukokuun 15. päivänä 1943 tuotuaan uudet panssarit "Panther", "Tiger", itseliikkuvat tykit "Ferdinand" ja modernisoidun T-4:n saksalaiset siirtyivät Volgaa pitkin kohti Astrahania ja Kaspianmerta. Natsit etenivät suhteellisen menestyksekkäästi. Lisäksi Japani eteni myös idästä ja käytti lukuisia ja fanaattisia jalkaväkiään. Ja Neuvostoliitolla oli vähän varantoja.
  Kuukautta myöhemmin natsit murtautuivat Kaspianmerelle ja katkaisivat Kaukasuksen maateitse. Samaan aikaan Turkki lähti hyökkäykseen. Hänen joukkonsa etenivät suhteellisen menestyksekkäästi. He valloittivat Batumin ja piirittivät Jerevanin. Kaikki oli erinomaista ja onnistunutta Neuvostoliiton vihollisille. Ja Amerikka romahti täysin ja siinä syttyi sisällissota.
  Kesäkuun loppuun mennessä saksalaiset olivat valloittaneet lähes koko Dagestanin. Ja heinäkuun alussa he alkoivat edetä jo Azerbaidžanissa. Ja Venäjällä oli yhä vaikeampaa.
  Azerbaidžanissa Neuvostoliiton pioneerit taistelivat Bakun laitamilla.
  Paljasjalkaisten poikien ja tyttöjen erottelu. Ja he taistelivat sankarillisesti.
  Oleg Rybachenko, noin 12-vuotias poika, heitti kranaatilla natseja paljain varpaillaan ja karjui:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Myös tyttö, jolla oli punainen solmio, Margarita Korshunova, heitti räjähdyspakkauksen paljaalla lapsen jalallaan ja siristi:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Lapset taistelivat sankarillisesti, kaikella jännityksellä.
  Tyttö Gulchitai paljain sormin heitti myös tappavan aseen vihollista kohti ja kiljui:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Ja hänen pioneerisolmio on niin punainen.
  Mutta olivatpa nämä pioneerit kuinka sankarillisia tahansa, fasistit valloittivat Bakun elokuun alussa joka tapauksessa. Ja syyskuun puolivälissä koko Kaukasus oli jo fasististen rattien hallinnassa.
  Talvea tarkasteltaessa saksalaiset eivät edenneet Venäjän syvyyksiin, vaan kehittivät hyökkäyksen Afrikkaa vastaan. Musta maanosa on sekä luonnonvaroja että orjia. Tietysti he halusivat vangita hänet.
  Saksalaiset saivat panssarivaunun "Panther" -2. Sen sijaan, että olisivat tehneet turhaa työtä Mausin kanssa, parhaat suunnittelijat investoivat tähän autoon. Tämä suunnittelu osoittautui onnistuneeksi. Tehokas 88 mm tykki, jonka piipun pituus oli 71 EL, joka lävisti kaikki liittoutuneiden ajoneuvot pitkältä etäisyydeltä. Ja tornin etupanssari on 150 millimetriä kallistettuna. Ja rungon otsa on myös 120 mm, suurilla 45 mm kaltevuuksilla. Ja kuudenkymmenen millimetrin sivupanssari, joka on tyydyttävä pienten aseiden ja panssarintorjuntakiväärien kuorien pitämiseen.
  Samaan aikaan saksalaiset pienensivät tornin kokoa, tekivät siitä kapeamman. Moottori ja voimansiirto sijoitettiin yhteen lohkoon, mikä mahdollisti säiliön korkeuden pienentämisen kampiakselin takia, ja seurauksena Pantherin paino oli neljäkymmentäseitsemän tonnia 900 hevosvoiman moottorilla. Ja tästä tankista piti tulla Wehrmachtin päätankki, koska se tuli sarjaan jo syyskuussa 1943.
  Taistelut osoittivat, että tällainen "Panther" on parempi kuin kaikki liittolaisten tankit ja voittaa ne säälimättä.
  Brittien vastarinta Afrikassa oli heikkoa. Natsit valloittivat melkein koko mustan mantereen talven aikana. Maaliskuussa 1944 he valloittivat Etelä-Afrikan ja toukokuussa Madagaskarin. Lisäksi natsit valtasivat Iranin osan Intiasta ja yhdistyivät Japaniin.
  Neuvostoliitto valmisteli samalla uuden aseensa: T-34-85- ja IS-2-panssarivaunut. Joten puna-armeija sai myös LA-7- ja Jak-3-koneet. Totta, jälkimmäinen ei mennyt laajaan sarjaan: koska korkealaatuisesta duralumiinista oli pulaa.
  Ja saksalaiset eivät istuneet paikallaan. Hitlerin ME-262-suihkuhävittäjä meni sarjaan. Resurssien runsaus ja pommitusten lähes täydellinen puuttuminen johtivat suihkukoneiden nopeampaan käyttöönottoon ja kehittämiseen. Sekä liittolaisia että puna-armeijaa lyötiin armottomasti taivaalla. Et voi vastustaa Neuvostoliiton suihkukoneita. Ja natsit ovat erittäin vahvoja.
  Afrikan valloituksen jälkeen Hitlerillä ei ollut kiirettä hyökätä keskustaan. Hän halusi nopeasti miehittää Britannian. Ja niin laskeutuminen oli valmis. Se alkoi 22. kesäkuuta 1944. Ja Stalin hyökkäsi natseja vastaan keskustassa ja saavutti jonkin verran menestystä heittämällä uusia tankkeja ja lentokoneita taisteluun. Saksalainen "Panther" -2 ansaitsi kuitenkin korkeimman arvosanan. Se ylitti kaikki Neuvostoliiton panssarit ja on lähes haavoittumaton otsassa. Ja sivupanssarin heikkous kompensoi nopeuden ja ohjattavuuden. Armeija hylkäsi Tiger-2:n, jolla oli samanlaiset aseet, melkein sama panssari, mutta joka painoi kaksikymmentäyksi tonnia enemmän, ja sen valmistus lopetettiin. Panther -2:n jälkeen Panther -3:n piti ilmestyä raskaampana, mutta sille tehtiin kaasuturbiinimoottori ja paljon paremmin suojattu, varsinkin sivuilta.
  Neuvostojoukot eivät pystyneet rakentamaan menestystä. Ja Britannian antautumisen jälkeen saksalaiset siirsivät lisäjoukkoja lännestä ja aloittivat voimakkaita vastahyökkäyksiä.
  Panther-2 osoittautui erinomaiseksi panssarivaunuksi ja ylitti jopa Neuvostoliiton IS-2-ajoneuvot, varsinkin tornin otsan suojaamisessa. Kyllä, ja ase oli panssaria lävistävämpi ja nopeampi. Samaan aikaan saksalaisella autolla on merkittävä etu ergonomiassa ja ajo-ominaisuuksissa. Joten neuvostoautot antoivat periksi.
  Stalin tarjosi Hitlerille rauhaa millä tahansa ehdolla. Fuhrer pelkäsi, että Yhdysvallat luo atomipommin, suostui, mutta asetti Neuvostoliitolle rasittavia ehtoja. Erityisesti Venäjän oli luovutettava saksalaisille kaikki kultavarantonsa sekä lähes kaikki sotilasvarusteet. Luovuta kaikki sotavangit ja toimita raaka-aineita ja ruokaa Kolmannelle valtakunnalle suuria määriä ilmaiseksi. Ja myös Hitler vaati siirtämään kaikki Neuvostoliiton varusteet, tykistö, tankit ja lentokoneet, jotta Venäjästä tulisi hampaaton ja turvallinen.
  Vaikka se näytti antautumiselta, Stalin suostui myös tähän. Sen jälkeen natsit kääntyivät Yhdysvaltoihin. Amerikka kirouksen vaikutuksen alaisena melkein ei vastustanut natseja. Sota kesti vain muutaman kuukauden, ja vaikka valtameri erotti sen, se päättyi Yhdysvaltojen antautumiseen.
  Sota päättyi oudolla ironialla juuri 9. toukokuuta 1945. Ja rauhan aika on tullut. Kolmas valtakunta lepäsi. Neuvostoliitto nuoli syviä haavoja ja yritti toipua.
  Mittauksessa oli nyt kaksi suurvaltaa - Saksa ja Japani. Mutta kahden saalistajan on yksinkertaisesti mahdotonta tulla toimeen samalla planeetalla. Ja 20. huhtikuuta 1953, Stalinin kuoleman jälkeen, Saksan ja Japanin välillä alkoi uusi sota. Tähän mennessä Neuvostoliitto oli osittain palauttanut valtansa, ja Stalinin seuraaja Lavrenty Beria kääntyi Hitlerin puoleen ja pyysi apua sodassa Japania vastaan.
  Hitler suostui, mutta sillä ehdolla, että Neuvostoliitto saa takaisin vain Primorjen, Sahalinin saaren ja Kuril-ketjun. Eikä pyydä enempää.
  Beria sanoi, että he palauttaisivat omansa.
  Ja puna-armeija lähti hyökkäykseen. Neuvostoliitolla oli T-54- ja IS-10-panssarivaunuja sarjassa. Ei liian painava, mutta melko tehokas. Ja puna-armeija on saavuttanut jonkin verran menestystä.
  Sota Japanin kanssa kesti jonkin verran, vaikka kolmannen valtakunnan teknisen edun vuoksi se jatkui alusta alkaen natsien edulla.
  Mutta Japani voitti vasta 5. maaliskuuta 1956. Kolmas valtakunta ja sen divisioonat olivat kärsineet raskaita tappioita ja tarvitsivat aikaa levätä.
  Koko maailma Neuvostoliittoa lukuun ottamatta oli kuitenkin jo kolmannen valtakunnan hallinnassa.
  Vuonna 1959, 20. huhtikuuta, Fuhrerin 70-vuotispäivänä, pidettiin kansanäänestys, jonka mukaan maailmaan perustettiin Maaplaneetan mittakaavainen monarkia ja Fuhrer keisariksi, jolla on perinnöllinen valta.
  Neuvostoliitto oli katkaistussa muodossa Lavrenty Palych Berian hallinnassa.
  Saksalaiset ovat jo onnistuneet lentämään Kuuhun, ja 20. huhtikuuta 1961 lento Marsiin alkoi.
  1. toukokuuta 1961 Adolf Hitler murhattiin. Mutta tämä ei iskenyt kolmatta valtakuntaa liian kovasti. Koska Hitlerin poika, joka saatiin keinosiemennyksen tuloksena, Wolf Adolfovich Ensimmäinen, oli jo täysi-ikäinen kolmannen valtakunnan uusien, mutta itse asiassa vanhojen lakien mukaan, ja nousi valtaistuimelle. Kolmannen valtakunnan ja sen kanssa rauhanomaisesti olemassa olevan Neuvostoliiton historia Berian johdolla jatkui. Maailma on muuttunut erilaiseksi, ja Jumala varjelkoon ihmiskuntaa olemasta onnellisempi kuin nykyisessä painajaismaisessa todellisuudessa 21. moninapaisessa maailmassa!
  
  
  MITÄ TAPAHTUU, JOS NIKOLAS II:N HALLITUS JATKAISI
  Grigory Rasputinin salamurhayritys epäonnistui. Ja "Pyhä Vanhin" selvisi. Tämän seurauksena hän toimi edelleen tyytymättömyyden salamanvarsijana, eikä helmikuun vallankaappausta tapahtunut.
  Ja keväällä, heti kun tiet kuivuivat, Venäjän joukkojen hyökkäys alkoi ensin Galiciassa ja sitten Romaniassa. Tsaariarmeijan numeerisesti ylivoimaiset joukot murtautuivat itävaltalaisten rintaman läpi ja etenivät kauas eteenpäin. Lvov otettiin kiinni, ja sitten Przemysl piiritettiin. Romaniassa Venäjän joukot valloittivat Bukarestin. Sen jälkeen saksalaiset divisioonat tuskin pysäyttivät heitä. Saksan rintama murtui. Keisari ja hänen seurueensa etsivät jo rauhaa.
  Venäjä on kuitenkin kyllästynyt sotaan. Vaikka näytti siltä, että voitto oli todellinen ja lähellä.
  Myös keskustassa kaikki oli valmiina hyökkäystä varten. Ja venäläiset joukot onnistuivat murtautumaan myös täältä. Olemme saavuttaneet jonkin verran menestystä. Saksalaisten pakottaminen vetäytymään Veikselin asti. Läpimurron onnistumista edesauttoi myös lännestä liittoutuneiden painostamien saksalaisten joukkojen heikkeneminen ja osa joukoista suuntautui etelään. Ja kenraali Kornilovin nimittäminen, joka osoitti olevansa erittäin pätevä komentaja, toisin kuin hänen edeltäjänsä. Tsaariarmeijan voitot pakottivat saksalaiset olemaan mukautuvaisempia. Ja sitten amerikkalaiset alkoivat ponnistella kovemmin. Ja Italia välttyi tappiolta.
  Samaan aikaan tsaarin armeija saavutti suuria menestyksiä Turkin rintamalla valloittaen lähes koko Vähä-Aasian, ja tämä on myös suuri saavutus. Ja Itävalta-Unkari oli romahduksen partaalla. Tämän seurauksena tsaari-Venäjä hyökkäsi Konstantinopoliin. Ja hän pystyi valloittamaan Istanbulin.
  Myös venäläiset joukot hyökkäsivät mereltä, ja niitä komensi suuri amiraali Kolchak. Maihinnousu toi Turkin ulos sodasta.
  Väestön innostus kasvoi. Kun tsaari-papin auktoriteetti nousi.
  Talvella venäläiset jatkoivat hyökkäystä. Keskellä heitä komensi Kornilov. Ja saksalaisten puolustus murtui ja heidät ajettiin Oderiin.
  23. helmikuuta 1918 Saksa antautui. Näin päättyi ensimmäinen maailmansota.
  Venäjä sai salmien mukana Vähä-Aasian, Galician, Krakovan alueen, Poznanin ja Konstantinopolin. Samoin korvaukset Saksasta. Itävalta-Unkari romahti. Jugoslavia syntyi, Romania laajeni. Tšekkoslovakiasta tuli Venäjän vasalli, ja tsaari Nikolai II nousi valtaistuimelle tässä maassa. Unkari ja Itävalta pienenivät kooltaan. Ententen liittolaiset jakoivat myös Saudi-Arabian.
  Rauhan ja luomisen aika on tullut. Tsaari-Venäjä koki nopean talouden noususuhdanteen ja teollisuuden ennätyskasvun. Useita pieniä sotia käytiin samaan aikaan. Venäjä ja liittolaiset saattoivat päätökseen Saudi-Arabian jakamisen murskaamalla arabien kevyen vastustuksen ja tsaarin valtakunta pääsi Punaisellemerelle. Sitten oli sota Afganistanissa.
  Venäjä ja Britannia jakoivat tämän maan. Lisäksi Britannian hävittyä suurimmasta osasta Afganistanista tuli osa tsaarin valtakuntaa. Hieman myöhemmin vuonna 1922 myös Iran jaettiin. Lisäksi Venäjä pääsi Intian valtamerelle.
  Näin islamilainen maailma joutui täydellisesti kristittyjen hallintaan. Ja siellä oli vakautta ja vaurautta. Mutta vuonna 1929 Yhdysvalloissa tapahtui pörssiromahdus ja oli suuren laman aika. Pudotus vaikutti myös tsaari-Venäjään, vaikka se olikin heikompi. Samanaikaisesti Romanovien valtakunta valmistautui kostoon sodassa Japania vastaan. Venäjän tsaari halusi pestä pois elämäkertansa häpeän tahran. Ja keräsi merkittävän voiman. Amiraali Kolchak nimitettiin Tyynenmeren laivaston komentajaksi. Muita suuria komentajia oli, vaikka Brusilov oli jo kuollut. Mutta siellä oli Kornilov, Denikin, Wrangel, Kaleidin, Krasnov ja muut. Myös nuori kenraali Vasilevsky eteni. Hän teki hyvän uran kolmen sodan vuoden aikana everstiksi, ja sitten hänestä tuli kenraali Saudi-Arabiassa. Sitten kenraaliluutnantti. Ja hän oli valmis menestymään. Sota alkoi vuonna 1932 tammikuun 27. päivänä, mikä on symbolista. Syynä oli Japanin hyökkäys Shanghaihin ja muihin Kiinan kaupunkeihin sekä yritys viedä Pohjois-Mantšuria Venäjältä.
  Venäläiset joukot olivat aseistettu hyvillä tankeilla ja vahvoilla, tuolloin maailman parhaalla lentokoneella. Myös helikoptereita. Myös Venäjän laivasto oli vahva, ja mikä tärkeintä, taisteluvalmis. Tsaari-imperiumilla oli jo ylivoima tekniikassa sekä armeijan vahvuudessa ja lukumäärässä. Venäläiset olivat vahvempia, ja tällä kertaa heillä ei ollut Kuropatkinia, vaan vakavat komentajat Kornilovin yleisen komennon alaisina.
  Venäjän joukkojen hyökkäys onnistui. Japanilaiset kärsivät tappion tappion jälkeen maalla. Merellä se oli vaikeampaa. Samurailla oli aluksi pieni vahvuusetu. Mutta amiraali Kolchak aiheutti japanilaisille useita tappioita osissa. Ja onnistui tarttumaan aloitteeseen. Maalla venäläiset liikkuivat kukistaen vihollisen yhdellä portilla. Kunnes saavuimme Port Arthuriin. Täällä puolustus kesti jonkin aikaa.
  Mutta toukokuussa tapahtui hyökkäys ja linnoituskaupunki kaatui. Sitten tuli uusia voittoja ja hyökkäys Koreassa. Japanilaisten täydellinen tappio maalla. Ja samaan aikaan laivueen kampanja ja Välimereltä.
  Siellä hävittäjä liikkuu koko laivaston edellä. Ja siinä on vain tyttöjä. Lyhyissä shortseissa, paljain jaloin ja liiveissä.
  Tytöt juoksevat kannella. Ne ovat kaikki niin kauniita. Hiukset ovat vaaleat, auringonvalkaistut ja iho tumma, ruskettunut. Upeita kaunokaisia.
  Ja heidän pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäänsä välähtävät.
  Veronica, hurmaava blondi laituri, kysyi mökkipojalta:
  - Mitä Julia, pelkäätkö taistelua?
  Mökkityttö vinkuvasti vastauksena:
  - Kyllä, haaveilen tappelusta!
  Veronica naurahti ja huomautti:
  - Mutta japanilaiset vangitsevat sinut, ja he paistavat paljaat kantapääsi!
  Tyttö katsoi paljaita, ruskettuneita jalkojaan ja huusi:
  "Kipu ei pelota minua!" Olen todellinen villi Amazon!
  Veronica huomautti:
  - Täytät pian viisitoista. Pian naimisiin! Mistä unelmoit?
  Juliana vastasi vilpittömästi:
  - Haluan prinssin!
  Veronica irvisti.
  - Prinssi?
  Tyttö sanoi:
  - Tonttuprinssi!
  Veronica ihmetteli:
  - Pidätkö haltioista?
  Juliana nyökkäsi ja jopa hyppäsi ylös:
  - Tietysti he tekevät! Ne ovat vastustamattomia!
  Veronica hymyili.
  Entä ihmismiehet?
  Tyttö potkaisi vihaisesti paljain jalkansa lämmitetylle kannelle:
  - Ei! Miehet ovat niin ilkeitä, karvaisia, haisevia. Ja tontut ovat niin kauniita, lempeitä. Heillä on kasvot kuin tytöillä, niin söpöjä. Ja jalat ovat sileät eivätkä ollenkaan karvaiset!
  Veronica suostui tähän:
  - Tontut ovat todella mukavia.
  Ja tyttö murskasi hyönteisen paljaalla, sirolla jalallaan. vihelsi:
  "Valitettavasti joudumme olemaan tekemisissä ihmismiesten kanssa. Ja ne on niin rumia!
  Juliana nauroi ja huomautti:
  - Mutta miksi. Mökkipojat ovat erittäin söpöjä. Ei komeita aikuisia miehiä. Kun hiukset kasvavat kasvoille, se on niin inhottavaa.
  Veronica oli samaa mieltä tästä:
  - Ällöttävä! Kauneimmat kuusitoistavuotiaat nuoret miehet. Ne ovat jo tarpeeksi suuria miellyttääkseen naista, mutta eivät vielä niin karvaisia kuin vanhemmat kaverit.
  Juliana naurahti ja vinkaisi:
  - Yleensä pojat ovat varmasti miellyttäviä, kun suutelet heidän kanssaan, ja he hyväilevät sinua ... Mutta jokin muu vain pelottaa! Voi pysyä ikuisesti lapsuudessa!
  Veronica sanoi painokkaasti:
  - Olet taistelussa! Kasvakaa yhdessä!
  Julian lauloi vastauksena:
  - Tyttö on aina nuori,
  Älä kiirehdi kasvamaan...
  Ole hauska, rohkea, meluisa...
  Sinun täytyy taistella, joten taistele!
  Rauhaa ei koskaan tiedä
  Itke ja naura paikallaan!
  Minusta tulee kellokoneistotyttö
  Anna sataviisikymmentä iskua!
  Veronica takoi paljain jalkansa ja huusi:
  - Nuoruus voi olla ikuista! Tärkeintä on uskoa järkeen, ei Jumalaan!
  Edessä ilmestyi japanilainen hävittäjä. Tytöt ryntäsivät välittömästi ja välähtivät paljaita kantapäitään kohti kymmenen tuuman kanuunaa. Ja he alkoivat osoittaa sen vihollista.
  Tytöt toimivat nopeasti ja harmonisesti. Yleensä on todella kaunista, kun miehistö koostuu yksin tytöistä. Ja he ovat kaikki paljain jaloin, kurvikkaita, aivan ihania.
  He osoittivat aseella ja kuinka he lyöisivät japanilaiset. Samaan aikaan he lepäsivät taltattuja, paljaita jalkojaan.
  Ammus lensi ohi ja osui hävittäjään. Kuin maila olisi lyöty. Laiva tärisee. Ja tuhoaja vaurioitui. Tytöt alkoivat ladata asetta uudelleen. He ampuivat jyrkästi.
  Veronica huusi:
  - Uskon, kuninkaan ja isänmaan puolesta!
  Ja kuinka se hyppää...
  Juliana twiittasi:
  - Togo ajatteli, että sota teki tykin ... eteenpäin!
  Ja tyttö ottaa sen ja nauraa. Paljasti hampaansa, helmien väriset. Ja hän on suloinen kissa. Ja paljaalla jalallaan hän hieroo palan pudonnutta jäätelöä.
  Veronica huusi ja lauloi:
  - Omatuntovangit! Me vapautamme sinut!
  Ja tytöt kuorossa kuinka aion syödä.
  Ja tähtääessään aseen he räjäyttivät jälleen hävittäjään. Tällä kertaa ne olivat vielä tarkempia. Ja samurain alus meni rikki ja alkoi uppoaa.
  Tytöt huusivat ja nykivät paljaita jalkojaan. Se on niin ilo.
  Ei, Japani lyödään, kun Venäjällä on upeita sotureita. Ja Oleg Rybachenko ja hänen tyttöystävänsä taistelevat Romanovien valtakunnan puolella.
  Oleg ja Margarita toimivat erittäin hyvin konekiväärien kanssa. He ampuvat.
  Oleg kysyy tytöltä jatkaen ampumista:
  - Mitä mieltä olet, onko Spartak hyvä vai huono?
  Margarita kasvonsa paljastaen vastasi:
  - Minusta se on enemmän hyvää kuin huonoa!
  Oleg, joka ampui konekivääreistä, huomautti:
  "Mutta Rooma oli hieno kulttuuri. Ja jos barbaariorjat voittaisivat, mitä sitten tapahtuisi?
  Margarita kikatti, leikkasi muutaman rivin japania ja vastasi:
  - Se olisi varmaan hienoa!
  Oleg vihelsi ja huomautti:
  - Kaikki ei ole niin ruusuista kuin miltä näyttää! Valitettavasti ei kaikki!
  Margarita huomautti loogisesti:
  - Mutta kaikki on parasta! Barbaarit tuhosivat Rooman. Mutta sitten syntyi raunioiden paikalle vielä voimakkaampi ja kehittyneempi kulttuuri. Niin tapahtui, että kehitys alkoi kehittyä vain nopeammin.
  Oleg vihelsi, katkaisi useita rivejä konekiväärin räjähdyksen avulla ja vinkaisi:
  Kukaan ei voi pysäyttää edistymistämme!
  Poika heitti kranaatin paljain jaloin. Ja murskasi vihollisen.
  Margarita heitti myös kuolemanlahjan paljain jalkansa sormilla ja kikatti:
  - Se, joka pysähtyy, jauhetaan.
  Poika Oleg Rybachenko laukaisi jälleen kotitekoisen pommin lasten jalkojen paljain varpain. Japanilaisia lyötiin niin, että se ei tuntunut riittävältä. Poika siristi:
  - Alkuperäiselle Venäjälle!
  Ja näytti kieltään.
  Margarita niitti puolet japanilaisesta pataljoonasta konekiväärillä ja vinkaisi:
  - Tsaari Nikolai, olkoon häntä siunattu!
  Ja taas hän heittää kuoleman lahjan paljaalla jalallaan.
  Oleg lauloi leikkaaen japanilaisia:
  - Olen nuori soturi...
  Margarita tuki tätä vapisten paljain jaloin, jotka heittivät niin taitavasti kranaatteja:
  - Ja minä olen Jumalan soturi!
  Japaniksi kirjoitteleva Oleg kysyi:
  - Millainen Jumala on?
  Margarita huusi ja vastasi, tyrmäsi japanilaisen ja heitti sitten kuoleman lahjan paljaalla jalallaan:
  - En tiedä! Henkilökohtaisesti en ymmärrä häntä. Naiset ovat turmeltuneita. Ja tämä on rehellisesti sanottuna inhottavaa ja väärin!
  Oleg nyökkäsi hyväksyvästi ja kirjoitteli samuraille:
  - Neljänkymmenen vuoden jälkeen naiset ovat inhottavia! Rehellisesti sanottuna en pidä niistä. Nuoruudessaan naiset ovat erittäin houkuttelevia, toisin kuin ikä, joka hemmottelee heitä!
  Margarita lauloi innostuneesti heittäen kranaattia paljain, pienin jaloillaan:
  - Sankaruudella ei ole ikää! Nuoren rakkauden sydämessä maata kohtaan!
  Oleg, joka myös ampui samuraita, otti sen ja huusi:
  - Voi valloittaa avaruuden reunat! Jotta kaikki olisivat onnellisia maan päällä!
  Sellaista todella on olla avaruudessa! Missä niin mittaamattomat etäisyydet.
  Tsaari-Venäjällä kehitetään jo ilmakehän ulkopuolisten lentojen hankkeita.
  Tsaari Nikolai II:n aikana tiede kehittyy nopeasti. Tsaarin valtakunnasta on tulossa maailman edistynein valta. Ja Iso-Britannia on menettämässä asemiaan.
  Margarita huudahti hymyillen. Taas hän heitti kranaatin kauniilla jalallaan, kuin prinsessa, ja kiljui:
  - Ollaan ensimmäisiä! Sellainen on Venäjä - Pallas-kohtalo!
  Oleg sanoi ärsyyntyneenä:
  - Kun Linevich lopulta vapauttaa meidät. Sinun täytyy säästää jokainen patruuna. Kuitenkin Rozhdestvensky toi meille tarvikkeita!
  Margarita välähti helmihampaitaan ja vinkaisi:
  - Hiotaan yhä enemmän japanilaisia osia! Kunnes vihdoin voitamme!
  Oleg otti, katkaisi samurain linjan ja sihisi:
  - Keisarilliset liput! Olkoon Venäjä myös Kiinassa!
  Margarita sirkutti hammasvirnistyksen kanssa:
  - Kaikki tulee olemaan kaunista!
  Ja taas hän heittää kranaatin paljaalla jalallaan...
  Samuraista kirjoittava Oleg vinkkaa:
  - Voitto on lähellä!
  Margaret vahvisti:
  - Olkoon niin!
  Ja Venäjän laivasto, joka on jo saavuttanut ylivoiman merellä, painaa japanilaisia. Ja hyökkää aggressiivisesti. Ja lyö vihollista. Ja sitten monet löivät samuraita.
  Myös hävittäjä "Victoria" tytöt taistelivat. Kauniit soturit olivat puolialastomia, varsinkin kun kesä sellaisilla leveysasteilla on kuuma ja paljain jaloin. Itse asiassa, kun tytöllä on vähän vaatteita, hän on vähiten haavoittuvainen.
  Veronica ampuu japanilaista ja heittää kranaatin paljain jaloin. Ja tytön jalka on niin tarkka.
  Japanilaiset lentävät eri suuntiin. He huutavat ja kaatuvat.
  Juliana heittää myös kranaatin paljain jaloin, ja samurai putoaa. Ja soturi ampuu nauraen:
  - Puolustamme tsaari Nikolausta!
  Johtava tuli ja viehättävä Anna. Erittäin kaunis tyttö, vain pikkuhousuissa. Ja hän myös niittää samuraita sanoen:
  - Tsaari Nikolauksestamme tulee mahtava!
  Juliana pilkkoo japanilaisia, vahvistaa:
  - Pakko!
  Ja kranaatti lentää hänen paljaalta jalaltaan.
  Tytöt ovat upeita supermiehiä.
  Tässä on yksi heistä erittäin suuri ja pitkä: Angelina.
  Ja sellainen punapää... Hän riisui liivinsä ja nyt taistelee pikkuhousuissa yksin.
  Ja mikä rinta hänellä on! Kuten parhaan puhvelin utare, suurilla tuttimansikoilla.
  Tämä on tyttö, todellinen tamma. Ja hän rakastaa miehiä kovasti, mutta hän ei siedä pysyvyyttä. Miksi hän ei saisi rakastaa? On niin mukavaa, kun kaverit taputtelevat sinua.
  Angelina karjuu ja heitti myös kokonaisen joukon kranaatteja paljain pohjin sihiseen:
  - Kunnia Venäjälle ja tsaari Nikolaukselle!
  Tyttöpataljoona on siistiä. Naispuoliset soturit riisuivat liivinsä ja kaikki paljasivat rintansa. Ja he taistelevat vain ohuissa pikkuhousuissa. Ja kuinka kaunis se on.
  Mikä voisi olla parempaa kuin alasti naisen vartalo.
  Ja kokonainen pataljoona sotureita.
  Ja japanilaiset putoavat ja roskaavat venäläisten joukkojen aseman lähestymistavat ruumiillaan.
  Veronica sanoo intohimoisesti leikkaaen samuraita:
  Jumalamme marssivat!
  Juliana heitti tuhon lahjan paljain jaloin ja vahvisti hampaat paljastaen:
  - Venäjän jumalat - sodan jumalat!
  Anna, joka johtaa tulta ja ruokaa, haukkui:
  - Venäjän puolesta taistele ja älä pelkää!
  Ja räpäytti vihreitä silmiään!
  Angelina lähetti paljain kantapäillään kokonaisen laatikon räjähteitä nostaen kaksi japanilaista komppaniaa ilmaan ja karjui:
  - Tsaari-imperiumia ei voi rikkoa!
  Veronica sihisi innostuneena:
  - Kilpailumme on ikuinen!
  Ja taas hän heitti kranaatin paljain jaloin.
  Juliana ampui ja heitti kranaatteja alaraajoillaan, sihisi hampaitaan paljastaen:
  - Eikä kuolema tapahdu kahdesti!
  Anna, ampuu, vinkui:
  - Olkoon esi-isän viisaus kanssamme!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti!
  Angelina otti sen ja vinkaisi hampaansa paljastaen:
  - Oikeuskolminaisuus ja tämä on laki!
  Ja lähetti kokonaisen laatikon täynnä räjähteitä.
  Veronica vastasi raivoissaan ja pyyhkäisi samurain pois kentältä:
  - Ikuinen Venäjä, kuten Ukraina osana Venäjää!
  Ja taas kuinka hän lyö japanilaisia.
  Juliana, ampuu, vinkui:
  - Kansamme ei kestä!
  Ja hän laukaisi myös kranaatin kaaressa.
  Anna otti sen ja virnisti. Joutui jonoon samurailla. Rohkeasti hän niitti ne alas ja huusi:
  - Annetaan Venäjän hallita Kiinassa!
  Angelina julisti kiihkeästi ja innoissaan:
  - Eikä luovuta senttiäkään maasta!
  Ja kaikki tytöt löivät samuraita kuin pataljoona.
  Itsepäinen sota jatkui kaikella aggressiivuudella. Mutta Venäjän armeija laskee jo joukkoja maihin ja siirtää taisteluoperaatioita itse metropolin alueelle.
  Samurait yrittävät heittää venäläisiä joukkoja sillanpäästä.
  Ja välkkyy paljain jaloin. He heittävät kranaatteja paljain raajoin. Ne ovat kaikki vain ihania ja viehättäviä.
  Mutta todella, miksi tytöt tarvitsevat vaatteita? Alaston, ne ovat paljon kauniimpia, kauniimpia, viettelevämpiä.
  Ja haluan suudella paljain jaloin, tuollaisia pyöreitä korkokenkiä. Ja nuolla jokaista sormea.
  Ampua ja heittää kranaattia paljain jaloin Veronika sanoo:
  - Vittu, älä lyö sinua!
  Tässä Juliana naulitti japanilaisen ja heitti kranaattia paljain sormin, huusi:
  - Joustamaton venäläinen henkemme!
  Ja teini-ikäinen tyttö nauroi... Hän kuvitteli kuinka söpö poika kutitteli hänen jalkaansa. Kyllä, herkälle naisen iho on mukavaa.
  Punatukkainen Anna heitti myös kranaatin paljain jaloin. Hajotti samurain ja vinkaisi:
  - Maailman pyhimmälle Venäjälle.
  Ja terve, voimakas Angelina heitti samuraille räjähdysainepussin paljain kantapäällään ja guruteli:
  - Loistokkaasta voittostamme!
  Veronica kääntyi. Ampui japanilaiset alas ja huusi:
  - Tämä on meidän velvollisuutemme!
  Juliana heitti kranaatin paljaalla jalallaan ja huusi:
  - Ja me täytämme sen!
  Anna keskeytti japanilaisia ja sirkutti:
  - Venäjän tie voittoon!
  Angelina laukaisi jälleen jotain painavaa samuraille gurittaen:
  - Ja me voitamme!
  Hyvä kuitenkin, että helteessä tytöt riisuivat liivit. Joten he ovat paljon kauniimpia paljaalla vartalolla. Ja ruskettunut ja lihaksikas. Rungot ovat vain valettua terästä.
  Kuinka ihania tytöt ovatkaan, kun he ovat alasti.
  Ja he eivät tarvitse vaatteita.
  Veronica leikkaa paljon japania ja vinkkaa:
  - Ole kuuluisa Venäjästämme kaiken ikäisenä!
  Yuliana otti ja laukaisi kranaatin paljain jaloin ja huusi:
  - Alueellemme!
  Tässä Anna otti sen ja vasaroi raivoissaan:
  - Ikuisille ja inhimillisille!
  Ja taas lentää paljain jaloin laukaistu kranaatti.
  Joten Angelina otti myös sen. Pudotti nippu kranaatteja. Pudotti osan samuraista iskulla. Ja hän lauloi:
  - Lentää taivaalla, leikkiä auringon kanssa - haluan ikuisesti!
  Ja neljä tyttöä löivät erittäin kauniisti. Ja myös koko pataljoona. Kuinka viettelevästi välähtää paljain jaloin heittäen kranaatteja. Kuinka kauniita tytöt ovat sodassa.
  Ja niiden päällä kelluu keltainen massa japanilaisia sotilaita. Samuraita kuolee tuhansia, mutta he eivät silti pysähdy. Ruuvaa itsesi ja ruuvaa. Taistelu on erittäin kovaa.
  Veronica ampuu japanilaisia ja siristaa:
  - Venäjän valintamme on kunnia ja isänmaa!
  Juliana, ampuessaan vihollista, paljastaa hampaansa, jotka kimaltelevat kirkkaammin kuin merihelmet. Ja sanoo:
  - Joka vuosisadalla oli sankareita ja tulee olemaan!
  Sitten tyttö otti sen ja paljasti hampaansa vielä enemmän.
  Tulinen Anna, ampui vihollista, kiljui:
  Meitä ei voi valloittaa! Älä paina Venäjää polvilleen!
  Ja taas paljas jalkansa heittämä soturin kranaatti lentää.
  Angelina laukaisee tappavan ja tappavan paljain jalkansa. Ja hampaat paljastaen, hän visertää:
  - Uskon, että olemme paratiisissa!
  Victoria keskeyttää sankarillisen naisen:
  - Ei! Ei paratiisissa, vaan elää ikuisesti maapallolla, josta tulee todellinen, epämaine paratiisi!
  Ja tyttökapteeni heitti paljaalla jalallaan erittäin tappavan, sirpalepommin.
  Veronica huomautti:
  Olet viisas kapteeni...
  Ja myös paljain jaloin käynnisti kantajan tuhoa.
  Juliana vinkaisi ja kääntyi. Tappoi japanilaiset. Isot hampaat paljastaen tyttö vinkaisi:
  - En halua olla vanha nainen! Ja haluan elää ikuisesti!
  Anna heitti myös kranaatin paljain jaloin ja kysyi blondilta tytöltä epäilevästi:
  - Pidätkö maailmastamme?
  Juliana vastasi epäröimättä:
  - Hyvä idea! Varsinkin kesällä! Rakastan aurinkoa ja lomaa!
  Anna suostui tähän:
  - Kesällä varmasti hyvä! Kuinka hyvä se on nuorille!
  Juliana vastasi raivoissaan:
  - Kyllä, ja olkoon ikuinen kesä, kuten Afrikassa! Ja Afrikasta tulee meidän!
  Angelina heitti tynnyrin räjähteitä paljain, lihaksikkain jaloillaan ja sanoi:
  - Olkoon niin! Ja kaikkina aikoina.
  Japanilaisten joukko oli harvenemassa ja heiltä oli selvästi loppumassa.
  Venäläiset joukot alkavat edetä Japanin alueen halki ja murskaavat samurait voittaen voiton toisensa jälkeen.
  Ensimmäisenä taisteluun astui pataljoona paljasjalkaisia tyttöjä shortseissa ja liiveissä.
  Kauniit tytöt alkoivat puida samurai-armeijaa, joka oli jo lyöty aikaisemmissa taisteluissa.
  Ensinnäkin soturit hyökkäsivät akkujen kimppuun. Paljain jaloin heitetyt kranaatit lensivät japanilaisia kohti. Ne olivat erittäin teräviä. Ja venäläiset soturit itse ottivat ja heittivät pois liivinsä. Pysyäkseen paljain rintakeksin.
  Joten lähes täysin alastomia tyttöjä on lähes mahdotonta lyödä. Kun naisen iho on paljas, hänen luodinsa eivät kestä.
  Veronica heitti kranaatin paljain jaloin ja siristi:
  - Minusta tulee mestari!
  Ja pudisti valkoisia, kiharaisia hiuksiaan.
  Julian ei myöskään ole niin yksinkertainen. Lupanula japanilaisille. Ja sitten, kun hän heittää kranaattia paljaalla jalallaan ja huutaa:
  - Pyhän, tsaarin Venäjän nimessä!
  Ja taas hän ravistaa täyteen rintaansa helakanpunaisilla nänneillä. Ja tytön vyötärö on ohut.
  Lisäksi punatukkainen Anna ryntää taisteluun. Sellainen kimalteleva ja reaktiivinen tyttö. Kuinka heittää kranaatti paljaalla jalalla. Joten samurai hajoaa kaikkiin suuntiin. Ja kierry ympäriinsä, kuin kaatuisi.
  Ja tyttö ampuu heitä kohti ja vinkua:
  - Ortodoksisten ja venäläisten jumalien tsaarille!
  Angelina myös puski. Ja hänen alastomansa, voimakkaana kuin vetohevonen, heittämä kuorilaatikko lensi pois. Ja murskasi paljon japanilaisia.
  Tytöt ovat yleensä super alasti ja paljain jaloin. Mutta shortseissa asennossa juokseminen on vielä siistimpää.
  Ja mansikkanännit, niin kiiltävät!
  Victoria laukaisee myös kranaatin helakanpunaisilla tissillään ja lyö samuraita parhaansa mukaan. Tässä on tyttö. Ja mikä tärkeintä, hävittäjäpataljoonan komentaja. Ja myös vain pikkuhousuissa.
  Ja pudistelee paljas rintaansa. Mikä on niin kaunista ja seksikästä.
  Veronica otti ja heitti kranaatin paljain jaloin. Hän keskeytti paljon japania ja vinkui:
  - Taitolento lennolle!
  Yuliana heitti myös erittäin näppärästi kranaatin paljaalla pienellä jalallaan ja vinkaisi leikkaaessaan japanilaisia:
  - Virnemme ja musertava iskumme!
  Sitten kuinka kiiltää hampaat.
  Ja niin Anna otti sen ja nai sitä. Ammunut paljon samuraita. Ja kuinka hän teki sen.
  Ja kuinka laukaista kranaatti paljaalla jalalla. Ja huutaa:
  Emme ole orjia!
  Sitten hän nauraa ja näyttää kieltään.
  Angelina otti sen ja sirutti kiihkeässä raivossa, sylkien vihollista vastaan:
  - Olen siistein.
  Ja paljain jaloin hän laukaisi raskaan pommin. Hän otti ja räjäytti samurait ja murskasi ne.
  Myös Veronica ottaa vastaan aasialaisen lauman. Ja murskaa heidän luunsa.
  Tyttö otti sen ja siristi:
  - Murskaamme kaikki!
  Ja taas, tappava ja ainutlaatuinen kranaatti lentää paljaalta jalalta.
  Ja murskaa japanilaiset. Ja miksi he tulivat Venäjän maille? Kaikki täällä kuuluu Venäjälle.
  Juliana laukaisi kranaatin paljain jaloin ja lauloi:
  - Kunnia suurelle Venäjälle! Emme tarvitse valtionduumaa!
  Punainen Anna huomautti aggressiivisesti:
  - Minusta tulee mestari.
  Ja tytön paljaalla jalalla heitetty kranaatti litistää kaikki. Jäljelle jäi vain verinen liha.
  Mutta Angelina otti sen ja huusi. Tappoi joukon taistelijoita. Ja pyyhkäisi kuin kuoleman enkeli.
  Ja paljon samuraita kuoli.
  Venäläiset joukot painostivat japanilaisia kaikilta puolilta. He murskasivat ja murskasivat.
  Kädentaitoja puhkesi. Venäläiset sotilaat puukottivat samuraita pistimellä. Mosin-kivääri on loistava seura. Joka murtautuu kallon läpi. Ja murtaa luita.
  Mutta miekkatytöt taistelevat erityisen kauniisti. Se on mahtava. Varsinkin kun alasti rinnat huojuvat.
  Ja nännit ovat niin rubiininruskeita ja kimaltelevia. Joten haluat katsoa heitä ja suudella heitä.
  Ja suutele taukoamatta.
  Tytöt taistelevat karitsat näkevien nälkäisten pantterien raivossa. He piinaavat niitä ja nylkevät heidät.
  Japanilaisia ampuva Veronica huutaa:
  -Kuolema kuolemasta!
  Yuliana, joka heittää kranaattia paljain jaloin, lisää:
  - Verta verestä!
  Anna, joka kirjoittaa samuraille, huutaa:
  -Silmä silmästä!
  Ja hän myös heitti sitruunan paljaalla jalallaan. Hän oli vahvempi kuin kaikki ja revittiin palasiksi aplombilla.
  Ja täältä tulee Angelina. Kokonainen tynnyri tappavilla räjähteillä laukaisee ja jauhaa viholliset.
  Sitten, kun hän laulaa:
  - Olen paljasjalkainen norsu ja erittäin siisti!
  Tyttö on todella voimakas. Ja hänen jalkansa ovat kuin mailat. Kuinka liikuttaa samuraita nivusissa. Se viisi metriä ylöspäin ja lensi ylös. Ryntäsi kuin kivestä laukaistu katapultti. Tarkemmin sanottuna luultavasti katapulttikivestä!
  Pataljoonan komentaja Victoria ampui japanilaisia kohti. Hän leikkasi joitakin keltaisia sotureita ja huusi:
  Taistelemme pyhän Venäjän puolesta.
  Ja paljas, ruskettunut polvi, ikään kuin se liikkuisi leukaan. Ja murtaa vihollisen leuka.
  Victoria on innoissaan....
  Juliana sanoo innostuneena:
  - Siellä on tsaari Nikolai, suurin Venäjän tsaareista!
  Ja koko pataljoona puolialastomia, paljasjalkaisia tyttöjä, kuinka haukkua keuhkoihinsa, tuhoten japanilaisia.
  - Olkoon niin!
  MITÄ TAPAHTUU, KUN LOTAT ROMMELIIN
  Rommel sai hätävaltuudet ja suuremman autonomian Ranskassa ennen liittoutuneiden maihinnousua kesäkuussa 1944. Tämän ansiosta hän pystyi taitavasti hallitsemaan 58 saksalaista divisioonaa, mukaan lukien kymmenen panssarivaunu- ja viisi SS-divisioonaa.
  Ja liittolaiset lyötiin julmasti ja menettivät yli miljoona sotilasta ja upseeria yksin vankeina. Lisäksi natsit vangitsivat suuren joukon varusteita.
  Mutta mikä tärkeintä, Hitler ja hänen seuransa saapuivat Ranskaan juhlimaan suurinta voittoa. Täällä he olivat ikään kuin "vahingossa" liittoutuneiden ilmaiskun peittämiä. Hitler, Himmler, Bormann ja Göring kuolivat. Ja Goebbels kiirehti vannomaan uskollisuutta uudelle Fuhrerille ja ylipäällikkö Rommelille.
  Liittoutuneet sopivat kiireesti julistavansa kolmannen valtakunnan kanssa aselevon viideksi vuodeksi, mikä jäädyttää tilanteen ja alueet toistaiseksi. Ja myös poistumassa Etelä-Italiasta ja Sisiliasta.
  Tätä seurasi sotavankien vaihto - kaikki kaikkien puolesta! Mikä vahvisti merkittävästi Saksan ja erityisesti Italian joukkoja.
  Totta, itärintamalla puna-armeija suoritti onnistuneen Bagration-operaation, joka murtautui Nemanille. Mutta Rommel, joka aiheutti odottamattoman iskun etelälaitaan, vastakkaisiin suuntiin Moldovasta ja Länsi-Ukrainasta, muodosti sinne suuren Neuvostoliiton armeijan patan.
  Stalin hermostui ja alkoi heittää joukkoja etelään. Tämän seurauksena saksalaiset onnistuivat välttämään täydellisen tappion ja pitivät kiinni Puolan rajoista. Vaikka Puna-armeija pystyi vapauttamaan lähes kokonaan Valko-Venäjän ja osittain Liettuan.
  Panssarivaunujen ja lentokoneiden vapautuminen Kolmannessa valtakunnassa lisääntyi jatkuvasti, varsinkin sen jälkeen, kun liittolaiset olivat lopettaneet pommitukset.
  Ja Panther oli edelleen parempi kuin T-34-85 etupanssarissa ja panssarin lävistyksessä sekä aseen tulinopeudessa. Pantherilla oli enemmän ja varastoja kuoria ja tarkemmin sanottuna optiikkaa.
  Joten saksalaiset tankit ovat vahvoja ja niiden määrä kasvoi. Ja Pantherista on tullut vakava ongelma, varsinkin kun sen määrä on lisääntynyt dramaattisesti. Ja Jagdpanther osoittautui vieläkin pelottavammaksi, se oli helpompi valmistaa, mutta tehokkaammin aseistettu ja paremmin suojattu, etenkin otsassa.
  "Jagdpantherista" tuli suuri ongelma Puna-armeijalle. Yleensä päästyään valloilleen lännessä saksalaiset kokosivat nopeasti joukkoja. Rommel laittoi sekä ranskalaiset että puolalaiset syliin. Puolan armeija ilmestyi ja ranskalaiset yksiköt.
  Ja saksalainen konekivääri oli maailman paras MP-44, ja TA-152-lentokoneesta tuli paras monikäyttöinen ase. Paljon täydellisempi kuin Focke-Wulf.
  Rommel lupasi elvyttää Kansainyhteisön. Ja tämä inspiroi puolalaisia taistelemaan Wehrmachtin puolesta. Ja ranskalaiset taistelivat käyttämällä valtavaa potentiaalia, ensisijaisesti ihmisiä. Natsit pystyivät myös pitämään Romanian ja Unkarin hallinnassaan ja vahvistamaan Mussolinin asemaa Italiassa muodostaen uusia divisioonaa.
  Taistelut osoittivat, että taitavalla käytöllä "Tiger" -2 ei ole ollenkaan huono tankki. Erityisesti se on erittäin sitkeä ja osuu kaukaa.
  Saksalaiset vakautivat rintaman syksyllä. Ja talvella taistelut jatkuivat uudella voimalla. Tällä kertaa puna-armeija osui keskelle. Itseliikkuvat tykit E-10 ja E-25 sekä ensimmäinen Neuvostoliiton SU-100 testattiin taisteluissa. Neuvostoauto ei ollut huono, ja saksalaiset pikkuautot matalalla siluetilla olivat melko tehokkaita ja ketteriä.
  Rommel katkaisi sivuhyökkäyksellä läpi murtaneet neuvostojoukot ja muodosti parin suuria kattiloita. Yleensä Kolmannen valtakunnan uusi komentaja arvasi Neuvostoliiton liikkeet ja onnistui ryhtymään tehokkaisiin vastatoimiin.
  Varsinkin Puolassa tiet olivat parempia, ja saksalaiset tankit toimivat jopa talvella tehokkaammin kuin Neuvostoliiton laajuudessa. Ja nyt Fritzillä oli niitä paljon.
  Myös Fritz-suihkukoneet vaikuttivat. ME-262:t ovat kestäviä koneita, ja XE-162:t ovat nopeimpia ja ohjattavimpia. Ja Neuvostoliiton koneet eivät edes saaneet kiinni Arado-pommittajaa. Myös ongelma. Ja etelässä saksalaiset torjuivat Neuvostoliiton hyökkäyksen muodostaen kattiloita.
  Rommel houkutteli puna-armeijan ansoihin ja käytti suurta määrää tankkeja, ja Panther oli oikein käytettynä varsin tehokas.
  Stalin karjui raivosta, mutta osoittautui lyötyksi. Saksalaiset mobilisoivat joukkonsa. Ja sen sijaan, että he olisivat vapauttaneet hyödyttömiä ohjuksia, kuten FAA, he luottivat suihkukoneisiin. Ja nyt puna-armeija sai sen sekä taivaalla että maalla perusteellisesti.
  Toukokuussa 1945 saksalaiset alkoivat edetä Ukrainassa käyttämällä edistyneempää muunnelmaa itseliikkuvasta E-25-aseesta, jonka etupanssarin paksuus oli 120 mm ja sivupanssarin paksuus 82 mm 88 mm:n aseella.
  Rommel harjoitti joustavampaa miehityspolitiikkaa julistaen Ukrainan itsenäiseksi valtioksi Kolmannen valtakunnan suojeluksessa ja rohkaisemalla Banderaa. Valko-Venäjälle perustettiin myös nukkehallitus. Saksalaiset kutsuivat nyt slaaveja arjalaisiksi ja olivat viekkaita.
  Puna-armeijan tilannetta pahensi toimitusten lopettaminen Lend-Lease-sopimuksella ja sadon epäonnistuminen Neuvostoliitossa. Kyllä, ja Stalin silloin tällöin puuttui joukkojen johtamiseen ja valvontaan, ja tällä oli negatiivinen luonne.
  Jos Stalin oli jo hyvin perehtynyt strategisiin kysymyksiin, niin hän oli melko heikko operatiivisissa asioissa, eikä hän käytännössä ymmärtänyt taktiikkaa. Mutta samaan aikaan hän ei todellakaan halunnut kuunnella ammattilaisten neuvoja.
  Ja loistavan komentajan Rommelin komennossa olevat saksalaiset voittivat voiton toisensa jälkeen.
  Fritz valloitti koko Ukrainan oikean rannan ja Kiovan kesällä. Ja myös Valko-Venäjä joutui voimakkaaseen iskuun. Jotain oli tehtävä Neuvostoliiton pelastamiseksi!
  Ja sitten hän ilmestyi Sailor Moon paljain jaloin bikinitiimissä.
  Ja japanilaisen animen tytöt tapasivat natseja, jotka voitettuaan puna-armeijan Valko-Venäjällä muuttivat jo Smolenskiin.
  Tytöt olivat hyökkäyksen reunalla ja taistelivat erittäin epätoivoisesti.
  Heidän paljaat jalkansa heittivät kranaatteja, ja salama lensi heidän navastaan. Ja miekat pidentyessään katkaisivat fasistisia lentokoneita. Ja sitten Ceylon Moonin soturit ottivat sen ja kuinka he viheltävät. Takatut varikset putoavat natseihin. Ja osa höyhenlintuista putosi fasististen suihkukorppikotkien päälle. Ja otti ja kaatoi ne.
  Ceylon Moon virnisti aggressiivisesti.
  - Mitä Fritziä ei anneta sinulle Smolenskille?
  Toinen sininen tyttö huusi:
  - Ja muistamme Stalingradin!
  Kolmas keltainen tyttö huusi:
  - Ja Sevastopol!
  Ja neljäs haukkui:
  - Ja Leningrad myös!
  Ja koko pataljoona paljasjalkaisia bikinikauneudessa, kuinka päästää salama navasta. Ja kuinka hän iskee kuoliaaksi massa fasisteja.
  Näytti siltä, että sellaisella voimalla Puna-armeijan voitto oli väistämätön. Mutta...
  Demoni ilmestyi tytöille japanilaisesta animesta ja sanoi:
  - Ja venäläiset eivät halua murskata Kuriilisaaria!
  Japanin naissoturit huusivat turhautuneena:
  - Miten he eivät halua työntää saaria? Meitä huijataan!
  Ja vilkkuvat paljain jaloin, pyöreät kantapäät katosivat edestä.
  Mutta he onnistuivat jo aiheuttamaan merkittäviä vahinkoja natseille ja lopettivat hyökkäyksen.
  Talvella saksalaiset puolustivat vain itseään. Heillä oli erittäin onnistunut XE-162 taivaalla, he pitivät lujasti. Maalla itseliikkuva tykki E-25 tarjosi enemmän tai vähemmän suojaa. Kuten muutkin tankit. "Tiger" -2 modernisoitiin saatuaan tehokkaamman 1000 hevosvoiman moottorin ja täydellisen vaihteiston.
  Neuvostoliiton T-54:t eivät olleet vielä valmiita, ja IS-4:ssä oli paljon puutteita. Ja tämä vaikutti negatiivisesti puna-armeijan taistelukykyyn.
  Keväällä 1946 natsit yrittivät hyökätä. Mutta heidän joukkonsa olivat juuttuneet edistyneeseen Neuvostoliiton puolustukseen. Sota alkoi yhä enemmän muistuttaa ensimmäistä maailmansotaa, jolloin puolustus on hyökkäystä vahvempaa ja etulinja on passiivinen. Kesällä myös saksalaiset yrittivät edetä, mutta tuloksetta. Ja syksyllä ja talvella puna-armeija eteni jo ja juuttui myös Saksan tiheään puolustukseen. Lisäksi Fritzit ovat jo sopeutuneet taistelemaan talvella, ja niiden varusteet eivät "kelluneet" niin paljon kylmässä. Ja "E" -50-sarjan säiliö osoittautui onnistuneeksi ja melko tehokkaaksi koneeksi.
  Totta, auto painoi lähes 65 tonnia, mutta tämän kompensoi tehokas moottori, myös erittäin tehokkaat 88 mm:n tykit 100EL:ssä, panssaria lävistävät, tarkat, nopeatuli.
  T-54 ei ole vielä tullut sarjaan, ja saksalaisilla oli edelleen etu laitteiden laadussa. Ja ilmassa heidän etunsa kasvoi.
  Huffman sai neljänsadan pudonneen lentokoneen jälkeen Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timantilla. 500. koneen jälkeen Saksan kotkan ritarikunta timanteilla.
  Neljäskymmentäseitsemäs vuosi kului keskinäisissä pistoksissa. Rommel toimi varovasti yrittäen kasvattaa voimaa ja Stalinia. Ja lopuksi neljäkymmentäkahdeksas vuosi. Puna-armeija yritti edetä keväällä. Mutta hän ei voinut murtautua keskellä olevien saksalaisten tiheän puolustuksen läpi. Syksyllä saksalaiset suorittivat vain pienen operaation, joka tasoitti rintaman pohjoisessa.
  Neljäkymmentäyhdeksäntenä vuonna Neuvostoliiton joukot yrittivät pohjimmiltaan hyökätä. Saksalaiset istuivat tiukassa puolustuksessa. Sarjaan jo kuuluneessa Puna-armeijan T-54:ssä, kuten IS-7:ssä, oli myös MIG-15. Saksalaisilla on edistyneemmät ME-362, ja HE-262 ja ME-2010 sekä TA-283.
  Tuli iskujen vaihto. E-50:stä on tullut edistyneempi. Sen painoa vähennettiin viiteenkymmeneen tonniin, myös korkeutta pienennettiin ja tornin otsan puolustusta vahvistettiin. Myös E-75 tiivistyi ja sen paino putosi tyydyttäväksi ja tuli sarjaan.
  E-100 ei koskaan päässyt sarjaan, joten sen raskas paino aiheutti liikaa ongelmia armeijalle.
  Saksalaiset pitivät etulinjaa, ja nyt 1950 tämä kirottu sota on alkanut.
  Rommel tarjosi rauhaa Stalinille. Mutta tietysti vaatien jättämään kolmannen valtakunnan ne maat, jotka saksalaiset olivat jo valloittaneet. Stalin suostui rauhaan vasta vuoden 1941 rajojen sisällä. Mutta Rommel ei voinut suostua tähän. Koska kävi ilmi, että miljoonat saksalaiset kuolivat turhaan.
  Vuosi 1950 kului puna-armeijan yrityksissä murtautua rintaman läpi. Saksalaiset olivat puolustuskannalla.
  Rommel asetti toiveita diskoihin. Ne lähtivät lentoon jo vuonna 1945, mutta osoittautuivat soveltumattomiksi taistelukäyttöön. Mutta vuonna 1951 ensimmäiset koneet ilmestyivät neljän äänen nopeudella, ja laminaarisuihkun ympärillä kulkevan virtauksen ansiosta ne olivat käytännössä haavoittumattomia pienaseille.
  Vuonna 1951 puna-armeija jatkoi hyökkäyksiä natseja vastaan. Mutta hänen yrityksensä olivat tehottomia. Etulinja pysyi vakaana.
  Rommel sai kuitenkin tietoa levykkeiden käytöstä. Heitä ei voitu ampua alas, mutta he eivät itse ampuneet, vaan pystyivät vain painamaan ilmatavoitteita. Mikä ei kuitenkaan ole huono sinänsä ottaen huomioon niiden nopeus. Mutta se ei voinut antaa ilmaylivoimaa MIG-15:een verrattuna.
  Levykkeet olivat kalliita ja vaikeita valmistaa, ja niitä oli vähän.
  Myös vuosi 1952 kului iskujen vaihdossa, ja kun puna-armeija yritti puristaa, mutta se ei onnistunut, Fritzin puolustus oli vahvaa.
  Lisäksi saksalaiset käyttivät ulkomaalaisia sodassa. Ja he käskivät melko taitavasti.
  Stalin kuoli maaliskuussa 1953. Ja tämä aiheutti välittömästi eripuraa puolueen johdossa, koska virallista seuraajaa ei ollut.
  Sinun täytyy jakaa viestejä. Joten Molotovista tuli GKO:n puheenjohtaja, Malenkovista ministerineuvoston puheenjohtaja, Nikita Hruštšovista tuli NKP:n keskuskomitean ensimmäinen sihteeri, Žukovista, hänen irrottamattomasta sijaistaan, tuli ylipäällikkö ja Vasilevskista puolustusministeri.
  Beria pidätettiin pian ja ammuttiin.
  Mutta tämä pidätys aiheutti hämmennystä sisäjoukoissa. Ja Rommel antoi murskaavan iskun, tuhoten puna-armeijan.
  Saksalaiset saattoivat vallata Smolenskin vuonna 1953, ja Neuvostoliiton joukot pitivät aluetta Rževiin, itse kaupunkiin asti. Fritz onnistui myös estämään Leningradin uudelleen ja etelässä valloittamaan Ukrainan ja Krimin, estäen Sevastopolin ja saavuttaen itse Donin. Neuvostojoukot pysäyttivät natsit Donin varrella.
  Talvella saksalaiset loppuivat lopulta. GKO:n puheenjohtaja Molotov ilmoitti sodan päättyvän.
  Vuonna 1954 Rommelin armeija eteni Moskovaan, mutta kaikki Fritzin läpimurtoyritykset torjuttiin.
  He eivät onnistuneet valloittamaan Leningradia myrskyllä.
  !955, natsit hyökkäsivät uudelleen. He yrittivät vallata Stalingradin, mutta siellä heitä hakattiin ja he vetäytyivät Donin taakse. Myös Moskovan valtaamisyritys epäonnistui. Hyökkäys Leningradiin ei myöskään onnistunut. Natsien tappiot olivat erittäin suuret.
  Ja vuonna 1956 Kolmas valtakunta lähti taas puolustautumaan. Ja jo puna-armeija yritti hyökätä Rommelin rykmenttejä vastaan. Mutta häneltä puuttui myös voimaa. Myös tappiot olivat suuria. Ja vuonna 1956 etulinja ei liikkunut.
  Vuonna 1957 saksalaisilla oli uudet Leopard-panssarivaunut ja Neuvostoliitolla T-55-sarjassa. Tässä koneessa oli tehokkaampi ase 107 mm kaliiperilla. Myös kehittyneempi IS-12 ilmestyi. IS-10 on päivitetty.
  Saksalainen "Leopard" oli uuden sukupolven edistyneempi kone, mutta silti keskeneräinen. Myös ME-562-hävittäjät ilmestyivät. Entistä tehokkaammilla aseilla ja suurella nopeudella. Aivan kuten kevyt XE-462. Myös erittäin hyvä taistelija ja kevyt. Neuvostoliitossa he ovat toistaiseksi käyneet läpi MIG-15:n modernisoinnin poistamatta sarjatuotannosta ilmailun historian massiivisimpia Neuvostoliiton lentokoneita. Sota kesti.
  Vuosi 1958 on jo alkanut... On kauheaa kuinka monen ihmisen kärsimys jatkuu.
  Rommel yleensä suostuu rauhaan, mutta säilyttäen kaiken saksalaisten valloittaman. Molotov ja hänen tiiminsä eivät ole samaa mieltä tästä.
  Kiviltä löytyi viikate. Ja tappiot kasvavat.
  Puna-armeija yrittää edetä, mutta ei voi murtautua tiheän puolustuksen läpi. Syksyllä saksalaiset yrittävät valloittaa Leningradin uudelleen, mutta heidän hyökkäyksensä torjutaan.
  Jo vuosi 1959 ryntää kuin susi. Kyllä, aika sodassa valuu pisaroilla, mutta se kuluu huomaamatta eikä ole mitään muistettavaa. Rommel on jo vanhentunut. Ja Molotov on ollut monta vuotta Neuvostoliiton johtajana. Mutta sota jatkuu edelleen.
  Puna-armeija käyttää edelleen MIG-15:tä, mutta jatkaa sen modernisoimista. Myös kehittyneempiä ohjus- ja ilmatorjuntajärjestelmiä ilmestyi. Ja mikä tärkeintä, satelliitti pystyi jo laukaisemaan matalalle Maan kiertoradalle. Neuvostoliitolla oli jo ennestään ballistisia ohjuksia, jotka pystyivät osumaan Berliiniin. Kuitenkin, kuten saksalaiset.
  Atomipommia ei kehitetty, koska Yhdysvallat ei uskonut sen todellisuuteen eikä halunnut tuhlata rahaa.
  Ja Kolmas valtakunta ja Neuvostoliitto eivät olleet valmiita niin kalliisiin projekteihin.
  Tämä tapahtui jo vuonna 1959, eikä maailmalla ole vielä ydinaseita. Iso-Britannia on juuttunut siirtomaasotiin, haluaa epätoivoisesti säilyttää valtakuntansa, ja Yhdysvalloissa öljy- ja kaasumonopolit estävät ydinvoiman kehitystä.
  Niin tapahtui, että maailma on edelleen ilman atomipommia. Vaikka ehkä hänen ulkonäkönsä saattoi päättää tämän kirotun helvetin sodan. Jossa on jo kuollut kymmeniä miljoonia ihmisiä.
  Muilla rintamilla Yhdysvallat ja Britannia olivat sodassa Japanin kanssa. Vuonna 1946 Yhdysvallat laskeutui maihin nousevan auringon maalle, mutta samurai heitti ne mereen.
  Japani jatkoi pommittamista ja pommittamista. Mutta hän kieltäytyi antautumasta.
  Vuonna 1950 Yhdysvallat laskeutui uudelleen, tällä kertaa paremmin valmistautuneena ja käyttämällä paljon suurempaa määrää laivoja, lentokoneita ja muita joukkoja.
  Japani vastusti vielä puolitoista vuotta. Tokio oli yksi viimeisistä kaatuneita, ja keisari teki itselleen hara-kirin. Mutta sen jälkeenkään rauhaa ei tullut. Japanilaiset järjestivät todellisen sissisodan amerikkalaisten miehittäjille.
  Tämä kaikki heikensi Amerikkaa ja Britanniaa, eivätkä ne puuttuneet Neuvostoliiton ja Kolmannen valtakunnan väliseen sotaan. Rommelilla on edelleen koko Euroopan resurssit. Ja kun otetaan huomioon Venäjän miehitetyt alueet, henkilöresursseja on paljon enemmän. On totta, että natseja vastaan on meneillään kova sissisota. Eikä edes ovelampi ja joustavampi politiikka miehitetyillä alueilla auta Fritzejä saamaan jalansijaa siellä ja tukahduttamaan partisaaneja.
  Syyskuun 1. päivänä 1959 on kulunut tasan kaksikymmentä vuotta toisen maailmansodan alkamisesta. Puna-armeija eteni Leningradin suuntaan. Saksalaiset yrittivät jälleen valloittaa Moskovan.
  Kuinka kauan voit taistella? Se on vain painajainen.
  Joka tapauksessa neuvostotyttöjen pataljoona istuu haudassa. Ja kuvastaa Wehrmachtin seuraavaa hyökkäystä.
  Natashka Sokolovskaya ampuu AK:sta ja sanoo ärsyyntyneenä:
  - No, kuinka kauan tämä heinäsirkka kyykistyy?
  Zoya vastaa loogisesti ampumalla kranaatinheittimestä ja rikkomalla saksalaisen auton toukan:
  - Luultavasti viimeiselle sotilaalle!
  Augustine, ampuessaan natseja, huomautti:
  - Tällainen painajainen ei voi kestää ikuisesti!
  Ja punatukkainen tyttö paljain jaloin heitti erittäin tappavan kranaatin repimällä natsit pieniksi paloiksi. Sitten hän huomautti hymyillen:
  - Ei, meidän täytyy todella tappaa heidät kaikki!
  Myös Svetlana laukaisi paljain, taltioiduin jalkaillaan murhanhimoisen sitruunan. Hän repi Fritzin osiin ja huomautti:
  - Ehkä tapamme ... Jos emme itse taipu!
  Neljä naissoturia taistelee bikineissä. He näyttävät nuorilta ja erittäin kauniilta tytöiltä. Mutta ne ovat olleet olemassa jo pitkään. He ovat taistelleet 41. vuodesta lähtien, ja he ovat jo kyllästyneet tähän sotaan. Ja ennen sitä he olivat jo taistelleet Espanjassa. Heidät myös palkittiin.
  Ja nyt niin monta vuotta - yli kahdeksantoista vuotta he ovat käyneet epätasa-arvoista taistelua fasismia vastaan. Ja näyttää siltä, että tälle reunalle ei tule koskaan loppua.
  Natashka muisti, kuinka tyttönä ensimmäisen maailmansodan aikana hän kantoi paketin tsaariarmeijan pataljoonaan.
  Näyttää siltä, että hänen paljaat jalat ovat jo tottuneet kaikkeen. Ja jos kävelet viisikymmentä verstiä päivässä, pohkeesi särkyvät ja jalkapohjasi alkavat kutittaa ja satuttaa, vaikka ne ovatkin kovettuneet.
  Lisäksi olet nälkäinen. Vain vettä purosta ja marjoja. Mutta kesällä ei mitään. Mutta yritä kävellä paljain jaloin lumessa pitkään. Kun sormet muuttuvat punaisiksi ja sinisiksi kylmästä. Ja vain jatkuva liikkuminen ja tapa karkaista lapsesta asti pelastaa paleltumalta.
  Natasha muisti myös tsaariajan. Niissä oli jotain hyvääkin. Erityisesti tsaarin rupla olisi ollut vakaa valuutta, eivätkä hinnat nousseet siunatun tsaari Nikolai II:n aikana. Joka tapauksessa ennen sotaa saksalaisten kanssa. Ja tämä vakaus auttoi talonpoikia keräämään rahaa tähän tai toiseen ostoon. Ja voit ostaa melkein kaiken luotolla. Joten se ei ole vielä tosiasia, että siitä tuli niin hyvä neuvostovallan aikana.
  Augustine heitti tappavan kuoleman lahjan paljain jaloin. Hän repi heidät palasiksi joukon saksalaisia ja heidän palkkaamiaan sotilaita ja sanoi ärsyyntyneenä:
  - Kaikki murhat ja murhat! Ja sielu vaatii jotain muuta!
  Augustine osallistui Port Arthurin puolustamiseen. Sellainen taisteleva tyttö hän on. Ja tyttö on ikuinen. Nuoruuden säilyttämiseksi noidat eivät laita kenkiä jalkaan missään, pahimmassa pakkasessa. Ja tämä on heidän yleinen sääntönsä.
  Ja kun olet paljain jaloin, ei luoti eikä vanhuus vie sinua. Ja sinä itse puidaat vastustajia kuin viljanlyhteitä.
  Hän muisti sen taistelun japanilaisia vastaan. Toinen tyttö, melkein lapsi, ampuu ja tähtää kiväärillä samuraita ohuilla mutta vahvoilla käsillä.
  Ja japanilaiset jatkavat kiipeilyä ja kiipeilyä täyttäen kaikki lähestymisväylät ruumiilla. Boreiko, hyvin tehty. Hän pilkkoi samuraita sapelilla molemmista käsistä, kuten legendaarinen Ilja Muromets.
  Hänen ympärilleen kasvoi kokonainen vuori ruumiita. Japanilaiset haavoittivat häntä edelleen pistimellä ja heittivät hänet maahan. Mutta Boreyko selvisi. Palattuaan vankeudesta hän taisteli saksalaisten kanssa ensimmäisessä maailmansodassa. Ja sitten karhun jäljet katoavat. Nyt, jos hän on elossa, hän on jo melko vanha. Ja Augustinus ei kestä vuosia. Tähän asti hän näyttää lihaksikkaalta ja pitkältä tytöltä. Ja jopa haavan saatuaan hänen ihonsa paranee ilman arpia ja jälkiä.
  Augustine muisti kuinka hän oli ajanut japanilaisia vatsassa pistimellään. Ja hän huusi niin. Ja hän on punatukkainen ja nuori, mutta jo vahva ja melko pitkä, koska hän kuormittaa samurain ystävää paljaalla kantapäällä leukaan. Hän otti sen ja kaatui ja kaatui niin epäonnistuneesti, että japanilainen pistin lävisti hänen selkänsä.
  Augustine ampui sitten japanilaisia ilman kadota. Mutta niitä oli liikaa. Ja he voittivat venäläiset.
  Augustine joutui jopa vangiksi. Häntä alettiin kuulustella. Heidän kovettuneiden jalkojensa öljyämisen jälkeen heidän paljaisiin jalkoihinsa tuotiin parranajokone.
  Augustine pystyi pidättämään huutonsa. Hän kuvitteli olevansa Orleansin piika, joka vain nauraa ja hymyilee kidutuksen alla. Augustine ripustettiin telineeseen ja lyötiin ruoskalla. Mutta hän vain nauroi vastaukseksi.
  Lopulta samurai jätti hänet rauhaan ja jopa poisti ketjun osoituksena kunnioituksesta hänen rohkeutensa suhteen. Ja Augustinus käytti tätä hyväkseen, tappoi kaksi vartijaa ja pakeni.
  Sitten hän taisteli Kuropatkinin armeijassa. Odotin todella voittoa.
  Mutta Kuropatkin, ikään kuin tarkoituksella, halusi hävitä. Samurait menettivät kaksi kertaa enemmän kuolleita kuin tsaarin armeija, mutta lopulta venäläiset voittivat. Voi, mikä sota se oli - venäläiset taistelivat rohkeasti, osoittaen olevansa maailman parhaita sotilaita huonoimmalla käskyllä!
  Augustina heitti jälleen kranaatilla natseja paljain varpaillaan ja karjui:
  - Onnea meille!
  Zoya sanoi:
  - Tiedä kuinka antaa takaisin!
  Kultatukkainen tyttö heitti myös sitruunaa siroilla, paljaalla jalallaan kehrellen:
  - Kunnia isänmaalle!
  Zoya näki myös paljon asioita. Missä tahansa hän taisteli. Taisteli japanilaisten kanssa ja sisällissodassa. Hän tapasi Augustinen siellä. Ja oppi paljon. Siellä Natasha ja Svetlana liittyivät heihin. Joten legendaarinen neljä ilmestyi. Ja Puna-armeija on suurelta osin heidän ansiostaan, ja se alkoi voittaa.
  Zoya heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan. Löysin Leopardia, ja hän törmäsi kollegaansa.
  Tyttö kultahiuksisella sirkulla:
  - Olkoon isänmaani suuressa kunniassa!
  Ja hän näytti Fritzille kielensä. Yleisesti ottaen Zoya oli hämmästynyt siitä, kuinka paljon ongelmia Venäjällä oli. Kaikki alkoi sodasta, kun Japani hyökkäsi Venäjälle.
  Sen jälkeen Venäjä hyökkäsi. Zoya ei päässyt Port Arthuriin, vaan taisteli Kuropatkinin armeijassa. Ensimmäisessä suuressa taistelussa venäläiset torjuivat kaikki japanilaiset hyökkäykset ja aiheuttivat heille suuria tappioita. Mutta sitten samurai alkoivat ohittaa tsaarin armeijaa, ja Kuropatkin perääntyi.
  Mutta kuinka et muista Aleksanteri Suvorovia, joka itse hyökkäsi vihollisten kimppuun. Suvorov piti hyökkäystä vahvempana kuin puolustus. Kuropatkin osoittautui riittämättömäksi komentoihin. Ja Zoya osoitti rohkeutta ja tappoi henkilökohtaisesti japanilaiset aseella ja puukotti bajonetilla.
  Mutta erityisesti monet samurait hän pystyi tappamaan konekivääreillä. Se oli niin hienoa. Ja hän niitti niitä kuin viikate.
  Zoya heitti jälleen kranaatin paljaalla, sirolla jalallaan ja lauloi:
  - Kunnia isänmaalleni! Äiti rakastaa lapsiaan!
  Svetlana on heistä vanhin. Luonnollinen blondi lumivalkoisilla hiuksilla. Hän osallistui myös Krimin sotaan ja puolusti Sevastopolia. Niin kauan se oli!
  Sitten hän oli vielä melkein tyttö, paljain jaloin repeytyneessä mekossa, hän taisteli ylivoimaisten vihollisvoimien kanssa. Svetlanasta ja ensimmäisestä neljästä tuli noita. Ja se auttoi häntä paljon taistelussa. Britit, ranskalaiset ja turkkilaiset kiipesivät hyökkäykseen. Ja hän ampui heitä primitiivisellä kiväärillä ja löi. Ja sitten puukotettiin pistimellä. Ja hän tappoi vihollisensa. Ja paljain varpaillaan hän heitti kotitekoisia pommeja. Siinä sodassa venäläiset pystyivät pitämään Sevastopolin hallussaan lähes kokonaisen vuoden ja uuvuttivat liittolaisia niin paljon, että he lopettivat sodan.
  Mutta sitten Venäjä luovutti Tonavan suiston. Ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan se osoittautui häviäjäksi.
  Ja sitten he myivät Alaskan. Svetlana näytti, että maailmanloppu oli tulossa.
  Mutta vuosia on kulunut. Venäläiset voittivat turkkilaiset ja valtasivat takaisin Tonavan suiston. Taas Svetlana taisteli, upea, paljasjalkainen blondi. Ja on hyvä olla noita - eivät luodit, vanhuus tai sairaudet vie sinua. Ja voitat itsesi leikkisästi. Ja vain lepattaa siivillä.
  Svetlana heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja karjui:
  - Tulee uusia vuosisatoja,
  Tahtomme on vahvempi kuin teräs ...
  Repäisi typeryksen
  Terve toveri Stalin!
  Mutta nyt Stalin on poissa. Tärkein Molotov. Vaikka hän ei ole niin diktaattori kuin Stalin. Ja ylin komentaja Zhukov. Ja Rommel on edelleen se komentaja. Mutta hän ei vielä pysty murtautumaan puna-armeijan läpi!
  Natasha heitti myös tappavan kranaatin paljaalla jalallaan ja sirutti:
  - Annamme sielumme, sydämemme, annamme Pyhälle Isänmaalle! Pysymme ja voitamme, emmekä säästä henkämme!
  Soturit taistelevat. Ei, tänään Rommelin laumat eivät murtaudu läpi puolustustaan. He taistelevat epätoivoisesti ja voittavat. Ja suurta Venäjää kirkastetaan.
  Zoya siristi heittäen sitruunaa paljain varpaillaan:
  - Toivon kirkas aurinko
  Taas nousemassa maan yli...
  Venäjä voittaa kuten ennenkin
  Wehrmachtin haukat lyövät!
  Natasha huomautti viisaasti:
  - Olet kaunis kuten aina kultahiuksinen tyttö!
  Zoya veti syvään henkeä. Muistan kuinka menin tiedustelulle japanilaisia vastaan. Ja otti aseen. Ja puidataan siitä samuraita.
  He niittivät ne villiin kiihkoihin. Sekaisin silloin paljon. Ja silti hänet vangittiin.
  Hänen tyttöystävänsä vedettiin telineeseen ja hänen kantapäänsä poltettiin kuumalla raudalla. Mutta Zoya piti rohkeasti kiinni eikä valittanut tai huutanut. Ja edes takaosan lämpölangan valkoinen ei saanut häntä puhumaan.
  Kidutuksen jälkeen Zoya kahlettiin ja vietiin Tokioon. Mutta soturi pääsi pakoon. Hän kertoi upseerille tietävänsä oletettavasti, mihin Kuropatkin vetäytyi piilottaneen Venäjän armeijan aarteen. No, hän osti sen. Jotta hän ei jakanut sitä kenenkään kanssa, hän vei Zoyan käsiraudoissa ja kahleissa metsään. Tyttö ei ole niin yksinkertainen. Hän sai hetken kiinni ja löi upseeria leukaan paljaalla, pyöreällä kantapäällään ja leikkasi sen irti. Sitten hän otti avaimet ja avasi käsiraudat ja pakeni.
  Ahneus ei johda hyvään, ja Zoya jatkoi japanilaisten tappamista.
  Mutta nyt natsit ovat selvästi uupuneita. Neljä tyttö-noidaa teki niistä melko harvinaisia. Niin monet tankit lyövät. Ja sitten hän alkoi kaataa hyökkäyslentokonetta.
  Tytöt lauloivat yhteen ääneen:
  - Venäjän kotka planeetan yli,
  siivet, leviävät, nousevat lentoon ...
  No, salakavala vastustaja,
  Tulee voitettu, rikki!
  Iäkäs, harmaatukkainen Rommel tutkii rintamien karttaa. 2. syyskuuta 1959 Ja sota jatkuu edelleen, eikä Moskovaa ole vallattu. Stalinia ei enää ole, ja muodollisesti GKO:n pääjohtaja on Molotov. Mutta hän on vain ensimmäinen tasavertaisten joukossa. Stalinin virkaa on jaettu, ja ylipäällikkö Zhukov. Ja Rommel taistelee häntä vastaan. Vaikka siellä on myös puolustusministeri Vasilevsky. Ja puoluetta johtaa Nikita Hruštšov. Ja hallituksen päällikkö Malenkov. Siellä on myös korkeimman neuvoston, Neuvostoliiton, puheenjohtajiston puheenjohtaja ja virallinen valtionpäämies Bulgarin.
  Kyllä, kirjava joukko kokoontui Rommelia vastaan. Ja se pitää rikkoa. Mutta Neuvostoliitto ei anna periksi. Ja Kolmas valtakunta on uupunut, kuten Venäjä.
  Mutta rauhaa ei voida tehdä. Rommel haluaa aluehankintoja. Neuvostohallitus vaatii itsepintaisesti nollavaihtoehtoa.
  Yhdysvallat on nyt kriisissä, he eivät ole menossa mihinkään. Ja Iso-Britannia on juuttunut siirtomaasotiin. Joten toisen maailmansodan reunalla ei ole loppua.
  Ja hänen 21. vuotensa on jo alkanut.
  Tietyt toiveet liittyivät Leopard-perheeseen. Mutta tämä tankki ei oikeuttanut itseään. Toinen vaihtoehto oli RE-50-tankin kehittäminen. Uuden idean ydin on luoda pyramidimainen kone, joka on käytännössä läpäisemätön mistä tahansa kulmasta. Tämä voisi olla hyvä löytö. Juuri pyramidin muotoisten RE-perheiden kanssa Rommel asetti toivonsa voitosta Neuvostoliitosta.
  Mutta vanhat tankit taistelevat edelleen.
  Mutta heillä on hyvät taistelijat.
  Gerd, Charlotte, Kristina, Magda - neljä tyttöä - miehistö kokeili ensimmäisen kerran itseään T-3:lla Puolan hyökkäyksen aikana vuonna 1939. Saksalainen auto oli silloin vielä melko heikko. Tytöt ampuivat enemmän jalkaväkeä kohti ja käyttivät kolmea konekivääriä.
  Gerda ampui puolalaisia ja niitti heidän jalkaväkeään ja ratsuväkeään, ja huusi:
  - Olen soturi, jonka päässäni on tuhat paholaista!
  Ampuessaan Charlotte huomautti:
  Kaikki on mielenkiintoista, mutta...
  Gerda heitti kranaatilla puolalaisia paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Mitä muuta kuin?
  Punapää vastasi:
  - Mutta nyt meistä on tullut noitia, ja mitä tämä antaa meille?
  Gerda, blondi tyttö, niitti puolalaiset räjähdysmäisesti ja vastasi loogisesti:
  "Nyt he eivät tapa meitä niin helposti!"
  Kristina löi myös puolalaisia konekiväärillä ja huomautti:
  - Säilytämmekö ikuisen nuoruuden?
  Autoa itsevarmasti ajava Magda vastasi:
  - Tietysti kyllä! Tarkistin! Hän aiheutti haavan itselleen, ja hän katosi jäljettömiin!
  Gerda, joka katkaisi puolalaisia mielellään, vahvisti:
  - Tarkalleen! Nyt emme ole vain ihmisiä, vaan meistä on tullut yli-ihmisiä!
  Charlotte kaatoi puolalaisia, huusi:
  - Olen Superman!
  Ja taas, paljain jaloin, hän heitti murhaavan kranaatin. Kyllä, tyttö erosi, eikä ilmeisestikään enää vitsaili.
  Christina, joka katkaisi puolalaiset, huomautti:
  - Isänmaa on erittäin hyvä!
  Ja kauniin kullanpunaisen tytön jalkojen paljaat varpaat laukaisivat sitruunan.
  Magda antoi myös käännöksen, katkaisi puolalaiset ja vinkaisi:
  - Olen tyypillinen mestari!
  Ja myös paljain jaloin hän heittää kranaatin, joka tappaa ja tuhoaa kaiken.
  Puolan neljä taisteli rohkeasti ja vei jopa Varsovan. Mutta tämä ei riittänyt.
  Ranskan jälkeen Gerda ja Charlotte menivät Afrikkaan Rommelin joukossa.
  Tyttökomppania erityisestä SS-pataljoonasta "Tigers-Barracudas" lensi Me-323-kuljetuskoneella Tunisiaan. Naispuoliset soturit olivat kaikki kuin tulitikku, nuoria eivätkä vielä naimisissa. Enimmäkseen pitkiä, urheilullisia blondeja, Saksan kansan väriä, sen verta ja mehua.
  Kaksi tyttöä, hunajablondi ja tulinen punapää erottuvat muista sotureista, jotka muuten ovat myös palkintokorokkeen arvoisia kauneudellaan ja vakavuudellaan silmissään. Jos kaikki muut soturit olisivat suhteellisen kokeneita taistelijoita, jotka onnistuivat haistamaan ruutia Ranskassa ja Balkanilla. Mutta ei sillä tavalla, että liian paljon vihamielisyyksien ohimenevyyden ja halun puutteen vuoksi lähettäisi tytöt pulaan.
  He olivat jo taistelleet, nämä kaksi olivat hyvin nuoria, ulkonäöltään melkein tyttöjä, aivan viimeisiä ilmahyökkäyksen aikana kuolleiden tilalle. Tietysti he olivat myös koulutettuja kaikella saksalaisella pedanttisella tavalla, mutta he olivat silti niin viattomia, koska he näyttivät tuskin kuudentoista ikäisiltä. Aitoja ruusuja hylättynä autiomaassa. Mutta samaan aikaan he ovat taistelleet melkein kaksi vuotta.
  Tulenpunainen "barrakudatiikeri" kysyi blondilta ystävältään:
  - Britannian armeijassa on paljon mustia. He ovat erittäin töykeitä ja julmia, mutta kuvittele Gerd, mitä tapahtuu, jos sinut jää kiinni ja kidutus alkaa?
  Hunajablondi vastasi rauhallisesti:
  - Yritän olla jäämättä Charlotten vangiksi, mutta jos se on edelleen Herran tahto, en anna vihollisille mitään!
  Punatukkainen Charlotte kuiskasi:
  - Huhutaan, että idässä alkaa pian iso sota Venäjän kanssa. Ja joukkoja vedetään jo ylös ja joukkoja keskitetään. Ei ihme, että niin paljon jalkaväkeä otettiin armeijaan, tytöt kertovat, ettei kylissä ole juurikaan miehiä jäljellä!
  Gerda myöntyi huokaisten:
  - Kyllä, se olisi kammottavaa! Sotaa venäläisten kanssa: julmaa ja fanaattista, heidän loputtomilla avaruksillaan ja ankarilla talvillaan... Siitä tulee jotain kauheaa!
  Punapää vastasi:
  - Venäläiset eivät voineet voittaa edes pientä Suomen armeijaa, ja me voitimme suurimmat vihollisjoukot! Koko Eurooppa on jo meidän alaisuudessamme, ja Rommel murskaa brittejä Afrikassa. Miksi luulet häviäväsi?
  Gerda vastasi vastahakoisesti:
  - Venäläisillä on suuri väkiluku ja laajat alueet. He imevät itseensä liikaa joukkoja! Ja jos meillä ei ole aikaa valloittaa Venäjän pääkaupunkia ennen talvea, niin sotilaamme yksinkertaisesti jäätyvät, ja varusteet järkyttävät ja juuttuvat lumikuituihin, se on periaatteessa kauheaa!
  Charlotte pudisti päätään voimakkaasti.
  - Älkää puhuko noin ilkeistä asioista, lauletaan mieluummin jotain romanssia. Rakkaudesta...
  Gerda hymyili viattomasti ja myöntyi:
  - Tottakai laulamme parhaiten!
  Barracuda Tigress -tytöt lauloivat kirkkailla kristalliäänillään:
  Helmiäinen, vapiseva kampaus,
  Olen huolissani, rintani vapisee!
  Olen tyttö kuin arka koivu,
  Pelkään liikkua ja hengittää!
  
  Ja mitä raikas tuuli kuiskaa korvaasi?
  Hiekka narisee jalkojen alla paljain jaloin...
  Eikä ole onnellisempaa minua tällä planeetalla,
  Kun kävelen kanssasi metsään!
  
  Paljasta minulle suuri salaisuus, rakas,
  Kuinka onnistuit lumoamaan sydämesi!
  Mutta onko kasvosi niin surullinen?
  Ohuin ryppylanka kulki otsan poikki!
  
  Nuori mies vastaa minulle ahdistuneena;
  Sota erottaa sinut pitkäksi aikaa!
  Löytääksemme meille paikan paratiisin metsistä,
  Saatana on voitettava helvetissä!
  
  Vastauksena hoikka koivu nyökkäsi,
  Olet minulle enemmän kuin ystävä!
  Vaikka taistelun lopputulos voi olla itkuinen,
  Mutta paimen Jeesus Jeesus on kanssamme!
  
  Hävitetään demonien helvetti - pahat varjot,
  Jotta lehdot kukkivat vihreinä!
  Silitti ruskettuneita polviani
  Pidä minua tiukasti kultaseni!
  
  Ja hän vastasi kuin neito vitsillä:
  Hän sanoi leviävien oksien ääneen;
  - Odotatko minua vuoden, kyyhkynen?
  Kuumien nostureiden houkutus on vahva!
  
  Vastauksena sanoin hänelle niin tiukasti:
  - En ole siviili konetelineellä!
  Ja pidän sotatiestä,
  Haluan taistella, voittaa pahat!
  
  Tulin asiaan - leikkaa oksia, punoksia,
  He antoivat minulle uuden koneen levyllä!
  Vaikka ruoho itkee kuin kastehelmet,
  Miksi viattomuudesta on tullut kuin sotilas!
  
  Sitten, että isänmaa on minulle kalliimpi kuin kaikki,
  Isänmaa tähtien yläpuolella palaa sielussa!
  Sisäpuoli ei ole se, joka sängyllä tönäisee,
  Ja vietä yö kiväärin kanssa mökissä!
  
  Voitto tulee, uskon siihen lujasti,
  Loppujen lopuksi asiamme on aina oikeassa!
  Hymyilkää iloisemmin kaverit,
  Hyvä kohtalo odottaa meitä, usko minua!
  Koko perhe lauloi heidän mukanaan samalla kun tytöt pudistivat päätään ja taputtivat käsiään. Mutta sitten heidän idyllinsä keskeytettiin, sireeni ulvoi ja englantilaiset lentokoneet ilmestyivät taivaalle! Spitfires yritti hyökätä huoltovaunuun. Saattajan ME-109:t ryntäsivät rohkeasti heitä kohti. Tulisenpunainen Charlotte jopa hyppäsi ilosta:
  - Tästä alkaa taistelu ilmassa! Se tulee olemaan siistiä!
  Gerda vahvisti innoissaan:
  - Nyt meidän, he antavat periksi!
  Siellä oli kahdeksantoista englantilaista Spitfireä ja viisitoista saksalaista Messeria, ei paljon eroa. Konekivääriräjähdyksiä ja lentokoneiden aseita iskuttiin. Charlotte naurahti ja osoitti sormellaan:
  - Katso, kuinka meidän puidaan niitä! Kauneus!
  Gerda sanoi filosofisesti:
  - Taistelussa ei vahvin voita, vaan tarpeeksi ilkeä provosoidakseen sen, mutta ei päästäkseen siihen itse!
  - Sota on kilpailu, jossa kaikki hylätään jo ennen lähtöä! Charlottea tuettu.
  Hän Englannin "Spitfiresistä" oli jo syttynyt tuleen ja alkoi pudota, hänen jälkeensä saksalainen alkoi pudota... Taistelu alkoi leimahtaa vieläkin raivokkaammin. Brittikoneilla oli konekivääriä, saksalaisilla tykkejä, joillain 20 mm yksiosaisia, toisilla jopa kolme 20 mm:n tykkiä, mutta sellaisia koneita oli vain kaksi... Nopeusominaisuudet ja ohjattavuus ovat melkein sama, ehkä jopa ME -109:lle jopa paino on pienempi ja se tekee käännökset nopeammin. Mutta brititkään eivät ole niin yksinkertaisia, joten kolme heidän hävittäjäänsä ryntäsi kuljetukseen kiinnittämättä huomiota peitetuliin. Tytöt sisällä huusivat:
  - Tule, kaverit, älä missaa sitä! Pakko tuli pli!
  Charlotte huutaa:
  - Furr! Furr!
  Me-323 on valtava kuljetusväline, joka pystyy kuljettamaan jopa 200 sotilasta, ja siinä on kuusi konekivääriä puolustusaseita. Ne on järjestetty "siili"-järjestelmään ja alkavat raapustaa... Taistelijat ampuvat, ja suuren kaliiperin luodit lävistävät ihon ja lävistävät pinnoitteen. Soturitytöt hyppäävät taaksepäin huutaen kuin siat:
  - On alikehittyneitä leijonanpentuja.
  Yksi tytöistä on koukussa ja kouristelee. Tyttö-lääkäri hyppää hänen luokseen ja sanoo heti:
  - Se räjähti läpi! - Ja tekee hänelle sidoksen. Hän rauhoittuu ja yrittää pidätellä valituksiaan.
  Mutta sitten Messerschmitt astuu englantilaisen hävittäjän taakse, laukaisee tarkkoja laukauksia ja se syttyy tuleen ja kaatuu. Tytöt huutavat:
  - Mahtavaa! Tämä on meidän kaverimme!
  Tällä hetkellä rungon peittävä konekivääri (ja tämä on mies) putoaa luodin lävistettynä suoraan läpi. Gerda ryntää kuin salama, takertuu johtoon ja putoaa, saappaat lentävät irti. Nuori tyttö, joka välkkyy paljain, vaaleanpunaisin korkokenkiin parissa hyppyssä alaspäin kaatuneiden ruumiiden läpi, hyppää konekiväärin luo ja painaa liipaisinta. Lyijyä syljetään ulos tynnyristä ja Spitfire menettää hallinnan, alkaa pudota pyrstöpyörään.
  Susitytöt kiljuvat iloisesti ja huutavat:
  - Kiekko! Pesukone! Saksa Britanniaa vastaan kaksi - nolla!
  Gerdalla ei kuitenkaan ollut aikaa ampua alas toista hävittäjää, vaan saksalaiset lentäjät tuhosivat sen. Ilmataistelut ovat ohikiitäviä, ja menetettyään yli puolet hävittäjistä britit pakenivat. Tulos oli 11 vastaan 3 saksalaisten hyväksi. Tytöt huudahtivat vastauksena niin iloisesti ja kättelivät toisiaan. He myös ylistivät Gerdaa, joka ei menettänyt päätään ja kirjasi ensimmäisen alas pudonneen koneen, uhrinsa, omaisuutensa! Tyttö punastui suuresta jännityksestä ja mutisi:
  - Kyllä, en muistanut itseäni! Oliko se jotain sellaista? Täysin käsittämätöntä! Olen transsissa...
  Charlotte mutisi tyytymättömällä virneellä:
  - Mutta en voi antaa itselleni anteeksi viivästyksiä. Joten jarrut vain!
  Yhtiön komentaja Madeleine lohdutti Charlottea:
  - Vielä on niin paljon taisteluita edessä! Se on Afrikka!
  Charlotte naurahti ja virisi:
  - Pienet lapset turhaan, lapset eivät mene Afrikkaan kävelylle! Afrikassa on haita, Afrikassa gorilloja ja Afrikassa suuria krokotiileja! Mutta Suuri Valtakunta; kertoi meille - älä ajaudu!
  Kaikki tytöt nauroivat yhteen ääneen. Kuinka hienoa se olikaan...
  Tunisian pääkaupunki, joka myös kantaa nimeä Tunisia, on natsien päätukikohta Afrikassa. Saksan tärkein liittolainen: Mussolini astui toiseen maailmansotaan vasta 17. kesäkuuta, viisi päivää ennen Ranskan antautumista. Hän halusi "voittaa" tai pikemminkin potkia jo voitetun vihollisen saadakseen huomattavia aluevoittoja. No, jos Saksa epäonnistuu, avaa toinen etelärintama itse Kolmatta valtakuntaa vastaan! Italian armeija toimi, ei kovin menestyksekkäästi, ja ylivoimaisesta numeerisesta ylivoimasta huolimatta pystyi etenemään vain muutaman kilometrin valtavien tappioiden kustannuksella. Mutta niin Mussolini ei osallistunut sotaan erityisen menestyksekkäästi. Jatkossa italialaiset taistelivat erittäin epäonnistuneesti. Bitit Kreikassa numeerisesta paremmuudestaan huolimatta, Etiopiassa, jolla on lähes viisi kertaa enemmän voimia kuin briteillä, ja Libyassa, jotka ovat menettäneet melkein koko alueen öljylähteineen, joita on jo aloitettu kehittämään. Mutta Rommel, nuori kenraali, joka liittyi natsipuolueeseen, jo ennen Hitlerin valtaantuloa, teki voimakkaimman vastahyökkäyksen brittejä vastaan. Lisäksi hän aloitti hyökkäyksen jo ennen pääjoukkojen siirtoa, sillä hänellä oli vain kymmenen tankkia ja viisikymmentä tankiksi naamioitunutta kuorma-autoa. Paras brittikenraali Kolenkor vangittiin nopealla heitolla ja melkein koko Libya palasi natsien hallintaan. Kuitenkin hyvin linnoitettu Tolbukin linnoitus, jonka italialaiset niin keskinkertaisesti luovuttivat, pitää edelleen kiinni! Rommelilla on vain kaksisataa tankkia, kaikki T-1 ja T-2 eli kevyitä, ja toiset kaksisataa italialaista ovat yleensä 2,7 tonnia painavia konekivääritankkeja. Tietenkin sellaisilla voimilla on vaikea taistella Matildasin kanssa: etupanssari on 78 mm ja 70 mm Cromwells. Vaikka etuosa väliaikaisesti vakautuu, molemmat puolet keräävät voimaa...
  SS-yhtiöt laskeutuivat lentokentälle ja joutuivat välittömästi kuumaan Afrikan ilmaan. Vielä kesä, kesäkuu ja Afrikka! Tytöt yrittivät kuitenkin kiinnittää itsensä eivätkä näyttäneet olevansa kuumia. Ja sitten Madeleine tilasi:
  Tehdään marssi aavikon halki! Ja samalla testaamme aurinkovoiteet, hyppäät uimapukuihin!
  Tytöt irvistivät tyytymättöminä: heitä kokeillaan jälleen. Vaikka tietysti uimapuvussa sellaisessa helteessä se on paljon miellyttävämpää kuin univormu ja jopa luodinkestävät liivit, jotka voidaan myös pakottaa päälle.
  Tytöt vaihtoivat nopeasti uimapuvut, jotka oli maalattu aavikon värillä, alkoivat levittää suojavoidetta, jonka pitäisi muuten myös auttaa ruskettumaan nopeammin. Gerda auttoi mustamaalaamaan Charlotten ja sen Gerdan. Punapää huomautti:
  - Nämä ovat sama Tunisia, slummejen laitamilla, vain viidenkymmenen kivitalon ja tusinan moskeijan keskellä. Olen lukenut satuja ja odottanut näkeväni upeita palatseja, joissa on suihkulähde ja puutarhoja arabien keskuudessa!
  Gerda vastasi huokaisten:
  - Voi, jos se meidän maailmassamme olisi kuin sadussa! Valitettavasti maailmamme on armoton, epäreilu, salakavala! Liha huokaa ja kärsii tuskissa!
  Charlotte jatkoi:
  - Mutta mies on älykäs, loistava edistys! Vaikka näyttää siltä, että Herra on unohtanut hänet!
  Kauniit tytöt jätettiin yksin uimapukuihinsa ja huuhdeltiin hieman viileässä vedessä ennen voiteen levittämistä, ja he kokivat helpotusta. Jos itse koneessa ei vieläkään ollut niin kuuma, niin lentokentällä ja kaupungissa se on pelkkää helvettiä. Totta, muut barracuda-tiikerit ovat jo taistelleet Kreikassa, jossa on huhtikuussa lämmintä, mutta silti ei niin kuin Afrikassa kesällä.
  Suihkun jälkeen tytöt olivat nahkatossuissa, mutta Madeleine tilasi:
  - Ota toinen voide ja voitele pohjat hyvin! Marssit aavikon halki paljain jaloin! Mitä vilkut - ymmärrät, joten jatka.
  Tytöt levittelivät itseään siroilla jaloilla paljailla, tyttömäisillä jaloilla ilman suurta innostusta. Loppujen lopuksi Saharan hiekka on melkein kuuma paistinpannu. Totta, täällä se on edelleen lähellä rannikkoa, ja yrteillä kasvaneet niityt putoavat usein. Mutta juosta paljain pohjin kivillä, soralla, hiekalla, jotka lämmittivät Afrikan aurinkoa? Tämä on yleensä villiä!
  Tytöt eivät kuitenkaan ole niin sinisilmäisiä, eliitin harjoitusohjelmaan kuuluu naisten Saksan liiton tytöille pakkomarsseja ja usein myös paljain jaloin ja epätasaisessa maastossa. Jotta soturit eivät riitele! Yleisesti ottaen fasistiselle Saksalle erilaisten kokeilujen halun luonne. Hitler ihailee kiihkeästi Nietzschen teoriaa super-miehestä eli tulevaisuuden ihmisestä. Hänen täytyy olla vahvempi, nopeampi, älykkäämpi ja julmempi kuin nykyihminen. Todellisen saksalaisen sotilaan on oltava: vahva, nopea, kova - koska hän on arjalainen! Mutta arjalaisnaisten, jotka synnyttävät sankareita, täytyy itsekin olla sankareita, ja voimaa tulee vaalia! Siksi parhaiten koulutetut tytöt ovat intensiivisesti koulutettuja, karkaistuja, koulutettuja! Joten heidän ystävällisten, geneettisesti lahjakkaiden kaunokaisten täytyy käydä läpi äärimmäisen kovettumisen Afrikan aavikoissa: todistaakseen, että arjalaiset ja arjalaiset selviävät kaikista kokeista, eivät esteestä, jota he eivät voi kestää - Kolmannen valtakunnan voittamaton ja rohkea sotilas !
  Ja nyt sotilasleiriltä lähtevä yritys juoksee pitkin Tunisian kapeita kivisiä vapoja.
  Tytön paljaat kantapäät pistelevät tien mustia, teräviä kiviä ja leipovat julmasti. Mutta voiteluaine lievittää palovammoja hieman, ja kun juoksee nopeasti, se ei paista niin paljon, vaikka aurinko on mennyt puolenpäivän jälkeen ja lämpötila on maksimissaan. Likaisista arabilapsista tulee kuitenkin pienempiä, pienillä mustilla koroilla, ilman kermaa, eivätkä edes rypisty. Näyttää siltä, että heillä on kovettumia pohjassa. Melkein alastomia tyttöjä uimapuvuissa ja lihaksikkaassa vartalossa arabimiehet näyttävät; heidän suunsa aukeaa, ja naiset liikkuvat nopeammin sivuille kietoutuen vielä tiukemmin mustaan hunnuun.
  Ja tytöt juoksevat pitelee konekivääriä olkapäällään ja jokaisella reppu tarvikkeineen ja kranaateineen. Ja tämä on yhteensä kaksikymmentä kiloa ... Vaikka otamme huomioon, että tytöt nousivat fyysisesti vahvoiksi ja ovat harjoitelleet Spartan olosuhteissa yli vuoden, niin tämä on silti paino, varsinkin jos lämpö on yli viisikymmentä astetta varjossa, ja on tarpeen voittaa maratonin matka.
  Gerda juoksee yrittäen hengittää mahdollisimman oikein, jotta hänellä riittäisi voimia pidemmäksi aikaa. Vaikka hän ei elänyt niin paljon, hänen viimeiset kahdeksan vuottaan viettivät erityiskoulussa geneettisen eliitin lapsille. Mutta tämä ei tarkoita, että he asuivat mukavissa olosuhteissa. Päinvastoin, herätys viideltä aamulla, uiminen jääsuihkulla, kovat harjoitukset, tunnin lenkki ja sitten pari tuntia töitä. Sitten opiskele, ennen lounasta, harjoittele uudelleen, mukaan lukien taistelusparraus. Sotilaskoulutusta, opiskelua, harjoittelua, kello kymmeneen asti, jonka jälkeen valot sammuvat. Totta, he ruokkivat hyvin, mutta he eivät antaneet lihaa, vihanneksia, hedelmiä, kalaa, makeisia ja makeisia, vain füürerin syntymäpäivänä, jouluna ja 1. toukokuuta. Vapaa-aikaa ei käytännössä ole, kaikki on tiukasti säänneltyä... Heistä koulutettiin tulevaisuuden ihmisiä, joiden piti hallita Maata. Himmler itse, SS:n päällikkö, piti sellaisen ohjelman hallinnassa.
  Täällä tytöt keskeyttivät muistonsa ... Nyt he pommittelevat Neuvostoliiton asemia Leopard-100-tankissa. Ja tietysti paljain jaloin ja vain bikineissä - näin taistelevat noidat, jotka eivät ole ikääntyneet ollenkaan kahteenkymmeneen vuoteen ja ovat edelleen nuoria ja raikkaita kuin kevätpäiväkakkarat.
  Tämä kone on erityinen - suihkupommittimella ja pitkäpiippuisella panssarintorjuntatykillä.
  Gerda ampui ja vinkaisi:
  - Kunnia isänmaalle!
  Charlotte painoi ohjaussauvan painikkeita paljain jaloin. Hän murskasi toisen Neuvostoliiton T-54-tankin, niitä ei ole vielä poistettu tuotannosta.
  Sitten hän tarkisti:
  Kiitos Rommel!
  Christina, joka myös taisteli Leopard 100:ssa, painoi nappeja paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kunnia isänmaalle!
  Magda, joka ampui konekivääreistä, huomautti:
  - Ja kunnia meille barracuda-tytöille!
  Kyllä, he olivat tyylikkäimmän taitolentokoneen sotureita.
  Gerda painoi uudelleen joystickin painikkeita paljain varpaillaan, murskasi Neuvostoliiton aseen (paha noitatyttö, vaikkakin kaunis!), Ja vyaknula:
  - Tapan kaikki!
  Ja jälleen hänen edessään, kuin se olisi eilen, muistot välähtivät;
  Viisikymmentä tai vähän enemmänkin kilometriä on jo ajettu, valtava kuorma sellaisessa helteessä ja kuormalla, sellaisille pikkutytöille. Gerda, Charlotte eivät enää tunteneet vartaloaan, he juoksivat kuin uneliaiset, tunten jonkin repivän lihaksissaan ja tylsän kivun päässään. Mutta tässä tulee komento:
  - Hyppää askel! Ensimmäistä kertaa riittää!
  Tytöt hidastavat ja kävelevät jo kovaa vauhtia. Korkokengät alkavat kutittaa, jopa enemmän. Gerda kuiskasi Charlottelle:
  - Helvetistä kiirastuleen!
  Tyttöystävä oli eri mieltä.
  - Kiirastulesta taivaaseen!
  Kivinen maaperä on ohi ja tyttöjen paljaat, uupuneet jalat astuvat pehmeälle smaragdiruoholle. Gerda huudahti:
  - Ja kuinka onnellista onkaan kävellä kuin samettinen luonnonmatto sen jälkeen, kun sinua piikkuvat kivet ja autiomaan polttava hiekka ovat kiduttaneet!
  Tällä kertaa Charlotte suostui.
  - Tietysti se on todella paratiisi! Niin kovan marssin jälkeen! Mutta uskon, että se tulee olemaan vielä vaikeampaa.
  Kun tytöt vihdoin saapuivat leikkikentälle, Madeleine pysäytti heidät ja käski heidät makaamaan selälleen. Karkeasti tunsi kymmenen parhaan soturin jalkoja ja sanoi ilmeisen tyytyväisenä:
  - Ihanaa! Ja iho ei kuoriudu pois, eikä pohjassa ole rakkuloita. Ja edes kantapäät eivät olleet pölyiset, ne pysyivät vaaleanpunaisina, kuin olisit juuri noussut kylvystä! - Pitkä Madeleine pysähtyi, ja ystävä salaman nopeudella heitti tikarin. Terä välähti kuin aurinkoinen pupu, jonka koulupoika oli nussinut peilistä, ja terä naulasi suuren, mustan skorpionin. SS-upseerin ääni karkeutui ja tytön kasvojen kauniit piirteet koveutuivat. - Huomenna juostaan aamusta iltaan. Miksi käännät kasvojasi - oletteko arjalaisia vai ette? Jos kyllä, niin meidän on kestettävä, ne jotka putoavat, ammumme paikalla! Laske ensimmäinen, toinen.
  Sitten oli uni, ja sitten herääminen, ja taas juoksit.
  Gerda heräsi, hyppäsi äkillisesti ylös, tytöt asettuivat nopeasti riviin. Pesimme, harjasimme hampaat ja voideltiin taas suojavoiteilla pakotetulla marssilla aavikon halki. Joten he ovat paljain jaloin uimapukuissaan ja ryntäsivät hiekkahelvetin läpi.
  Arabilapset osoittivat heitä yllättyneenä sormellaan ja vihelsivät:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda katsoi ympärilleen ja katsoi kaipaavasti taantuvia palmuja, minkä jälkeen hän kuiskasi Charlottelle:
  - Taas helvetissä!
  Punatukkainen diiva vastasi hymyillen:
  - Kaikki ihmiset ovat syntisiä, ja alamaailma on syntisten luonnollinen tila!
  Gerda iski takaisin.
  - Ihminen ei voi muuta kuin tehdä syntiä!
  Charlotte nyökkäsi tulisille hiuksilleen ja alkoi selittää juoksessaan:
  - Olen samaa mieltä! Jopa tuhat kertaa samaa mieltä! Yleensä synti on suhteellinen ja puhtaasti inhimillinen käsite. Esimerkiksi jos otamme muinaisen maailman moraalin, niin siinä oli hyvä, että se hyödytti sekä ihmistä itseään että hänen heimolajiaan. Esimerkiksi aviorikosta pidettiin siunauksena, ei syntinä!
  Gerda suostui helposti:
  - Oikein! Fuhrer itse uskoo, että naisen on parasta tulla raskaaksi sotasankarista kuin hänestä, joka ei suinkaan ole aina rohkea aviomiehe. Varsinkin jos miehellä on myös merkkejä haitallisesta, epäpuhdasta verestä.
  Madeleine huusi tytöille:
  - Säästäkää hengitystänne tytöt, tällä kertaa juostaan uupumukseen!
  Gerda hymyili takaisin.
  Voit olla väsynyt, mutta et voi olla uupunut.
  Puolen tunnin ajan tytöt juoksivat hiljaa, ja sitten Charlotte kuiskasi:
  -Tiedätkö mitä outoa unta näin tyttöystävän?
  Gerda ihmetteli:
  - Kyllä minäkin tunnustan! Ja mitä?
  Charlotte vastasi hymyillen:
  - Ei mitään! Sellainen unelma, että olin soturi suuren barbaari Attilan armeijassa. Ja taistelimme antiikin Rooman vahoja vastaan. Ja kaikki oli yhtä aikaa niin kaunista ja julmaa...
  Gerda naurahti vastaukseksi.
  - Tiedätkö, minäkin unelmoin siitä! Hieman yllättävä yhteensattuma. Näin sinut unessani!
  Charlotte vilkaisi takaisin.
  - Ja minä sinua! Taistelit hyvin, vaikka kapeasilmäinen ja keltakasvoinen soturi melkein tappoi sinut!
  Tällä kertaa Gerda ei ollut hieman yllättynyt, hän oli yllättynyt:
  - Ei voi olla! Eikö siis tapahdu, että kaksi ihmistä näkee saman unen samaan aikaan?
  Charlotte vastasi:
  - Jos flunssa on kollektiivisesti sairas, unelma voi olla sama. Näin se menee! Kuulin, että Thule-seurassa on erityisiä meedioita, jotka ottavat juoman ja hengittävät yrttitinktuureja ja syöksyvät sitten visioihin! Ja he onnistuvat olemaan profeettoja!
  Mukulakiven yli hyppäävä Gerda suostui:
  - Varmasti! Periaatteessa profetian lahja ei vaadi yliluonnollisia voimia, luonnossa voi yksinkertaisesti olla melko aineellisia, mutta vielä ratkaisemattomia fyysisiä lakeja. Mutta mikä on tämän unelman tarkoitus?
  Charlotte kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - En tiedä! Ehkä Kolmas valtakunta voittaa Britannian ja Yhdysvallat leijonan takana tai ... Täällä voit arvata pitkään!
  Gerda aikoi sanoa jotain, kun yhtäkkiä hänen korvansa tarttui edelleen kuuluvaan moottorien ääneen. Etäisyydestä huolimatta oli selvää, että lentokoneiden moottorit olivat meluisia ja että ne lähestyivät merkittävästi... Madeleine käski:
  - Mikä on harjoituksen numero kaksi vaihe: naamiointi.
  Tytöt pysähtyivät, ottivat repuistaan esiin naamiointiviitat, jotka oli maalattu aavikon väriin. Sitten he alkoivat kaivaa nopeasti sisään, kun taas ylhäältä se ei ollut havaittavissa, mikä oli luonnotonta. Täällä Gerda kiitti kohtaloa, että heillä oli sekä aseita että sapöörilapioita. Muuten tytöt autiomaassa voivat olla helppo saalis brittiläisille hyökkäyslentokoneille tai sukelluspommittajille. Charlotte, raapiessaan hiekkaa paljain jaloin, sanoi:
  - Näyttää siltä, että meidän on haisteltava ruutia, jopa Tunisiassa ... Herran tiet ovat tutkimattomia!
  Gerda viekkaalla ilmeellä vastusti:
  - Tarkan tiedon puute on aina huono asia, yhtä poikkeusta lukuun ottamatta, kun on kyse Kaikkivaltiaan suunnitelmista!
  
  MITEN AMERIKAN YHDYSVALLAT TEKI ERILAISTA JA MITÄ SE OLI
  Yhdysvallat ei asettanut öljysaartoa nousevan auringon maata vastaan. Tämä johti siihen, että jonkin epäröinnin jälkeen japanilaiset hyökkäsivät kuitenkin Neuvostoliittoon. He todella halusivat kostaa Khalkhin Golille eivätkä halunneet saada mainetta raadonsyöjinä. Mutta todella hyökkää Neuvostoliittoon Moskovan kaatumisen jälkeen, niin kaikki sanovat, että sanan korppikotkat ylpeä samurai hyökkäsi Neuvostoliiton ruumiin kimppuun.
  Saatuaan kaikki valmistelut päätökseen ja vetänyt joukkojaan Japani hyökkäsi 1. syyskuuta 1941. Hänen joukkonsa maalla olivat hyvin lukuisia ja kurinalaisia. Ilmailu ja laivasto ovat myös vahvoja. Maayksiköt osoittautuivat jonkin verran heikommiksi varustelun raskaalla kalustolla. Mutta Neuvostoliitto ei ole tässä suhteessa enää vahva. Lisäksi japanilaiset tankit ovat kevyitä ja hyvällä ohjattavuudella. Ja he ryntäsivät kuin eläimet. Ja he alkoivat purkaa Neuvostoliiton kantoja.
  Japanilaiset hyökkäsivät suurella innolla ja melko menestyksekkäästi. Ja he onnistuivat murtautumaan puolustuksen läpi. Ja isku Vladivostokiin osoittautui äkilliseksi ja melko tehokkaaksi. Ja joukko Neuvostoliiton sotilaita ja merimiehiä kuoli. Ja samurai eteni.
  Taisteluissa heidän joukkonsa ovat sankarillisia ja kiipeävät eteenpäin. Ja he kärsivät tappioita, mutta jatkavat hyökkäystä. Ja he myrskyvät.
  Stalin ei kyennyt siirtämään yhtäkään divisioonaa Kaukoidästä. Lisäksi samurai valloitti suurimman osan Mongoliasta liikkeellä ja puna-armeija heitti joukkoja hätäisesti muodostettujen reservien joukosta. Ja lähellä Moskovaa tapahtui katastrofi. Neuvostoliiton joukot murskattiin palasiksi. Pisteet menivät muutamalle divisioonalle, eikä natseilla ollut Siperian yksiköitä itseään vastaan. Ja se riitti voittoon.
  Tämän seurauksena Moskova piiritettiin. Ja Stalin tuskin onnistui pakenemaan sieltä.
  Siitä huolimatta pääkaupunki vastusti piiritystä joulukuun loppuun asti. Saksalaiset pystyivät valloittamaan Ryazanin ja saamaan jalansijaa kaupungeissa. Menestystä edesauttoi myös se, että puna-armeijassa oli paljon karkureita ja loikkareita. Japanilaiset valloittivat melkein koko Primorjen ja katkaisivat Vladivostokin. Muuten, Stalin yritti pitää Mongolian hinnalla millä hyvänsä ja heikensi vakavasti Neuvostoliiton yksiköitä. Tämän seurauksena natsit etenivät paitsi Moskovan lähellä, myös etelässä murtautuen Kaukasiaan.
  Ja sitten Turkki astui sotaan. Toinen ja odotettu vaiva. Turkkilaiset, jotka taistelivat Venäjän kanssa kolmetoista kertaa, haaveilivat myös kostosta. Ja myös ruotsalaiset joutuivat sotaan. He muistivat myös historialliset murheensa. Ja kuuluisuuden ja aluehankintojen jano osoittautui voimakkaammaksi kuin Kolontain viehätys.
  Ruotsalaiset divisioonat aloittivat hyökkäyksen Murmanskin suuntaan ja katkaisivat kaupungin mantereesta tehden tilanteesta erittäin vaikean. Ja Leningrad oli täydellisessä saartossa. Puna-armeijalla ei ollut voimaa vallata takaisin Tikhvinia ja Volkhovia. Joten siitä tuli täydellinen saarto ja vallan tuhoaminen nälän avulla.
  Moskovan kaatumisen jälkeen puna-armeija yritti suorittaa vastahyökkäyksen, mutta se oli heikko. Neuvostoliiton yksiköiden taisteluisku putosi, ja ne kirjaimellisesti hajaantuivat. Stalin huusi ja säikähti paljon, mutta hän ei voinut tarjota mitään arvokasta. Tottumuksesta diktaattori aloitti joukkoteloituksia ja sortotoimia. Ja tämä vain pahensi tilannetta.
  Keväällä saksalaiset jatkoivat hyökkäystään katsoen Kaukasiaan. Neuvostoliiton joukkojen vastarinta heikkeni, ja natsit valloittivat Stalingradin melkein välittömästi. Kuten Grozny ja Ordzhonikidze. Sitten he yhdistyivät turkkilaisten kanssa ja aloittivat yhteisen kampanjan Bakua vastaan.
  Täällä on tietysti niin helppoa olla vastustamatta Fritziä. Ja Baku kaatui kesäkuussa 1942. Stalin sai aivohalvauksen, ja johto jakautui. Osa seurasi Molotovia, osa seurasi Beriaa, osa seurasi Žukovia. Saksalaiset etenivät jo lähes kohtaamatta vastarintaa. He miehittivät Volgan alueen ja Kazanin, Uralsk-joen ja valloittivat Orenburgin. Ja he olivat jo marssineet Sverdlovskiin, missä talvi otti heidät kiinni.
  Samaan aikaan natsit valloittivat myös Keski-Aasian yhdistyen japanilaisten kanssa. Yhdysvallat ei ole vielä osallistunut sotaan, mutta on selvää, että se ei kestä kauan. Joulukuussa 1942 japanilaiset hyökkäsivät Yhdysvaltain tukikohtaan Perun satamassa ja aloittivat suuren sodan Tyynellämerellä. Siperia oli jo heidän hallinnassaan. Hitler valloitti myös lähes koko Venäjän ja kääntyi lopulta länteen. Ensinnäkin hän päätti vangita Afrikan ja murskata Britannian lentokoneilla.
  Tapaaminen Francon kanssa pidettiin korkealla äänellä. Fuhrer, viitaten voittoihinsa Neuvostoliittoa vastaan, vaati suuria myönnytyksiä. Ja erityisesti päästää kolmannen valtakunnan joukot Gibraltarille ilman ehtoja.
  Franco oli samaa mieltä. Ja natsit etenivät, valloittivat linnoituskaupungin ja alkoivat siirtää joukkoja lyhimmän matkan yli Marokkoon.
  Ja he alkoivat valloittaa mustan mantereen. Ja he tekivät sen ilman ongelmia. Brittijoukot olivat heikompia aseiden, varusteiden ja kurinalaisuuden suhteen.
  Vuonna 1943 saksalaiset esiintyivät ME-309-hävittäjien sarjassa erittäin tehokkailla aseilla. Kolme 30 mm lentotykiä ja neljä 14 mm konekivääriä. Tämä on voima - seitsemässä ampumakohdassa. Ja brittiläiset ja amerikkalaiset koneet puivat Fritziä perusteellisesti. Totta, hävittäjä oli juuri alkanut tulla palvelukseen. Ja myös Saksan ässät. Ja heidän pelottavin lentäjänsä Marseille. Tämä mies on legenda ja todellisessa historiassa ennätys kuusikymmentäyksi lentokonetta ammuttiin alas taisteluissa kuukaudessa. Mutta täällä hän pysyi hengissä ja ylitti tammikuussa 1943 kolmesataa pudonnutta lentokonetta.
  Tätä varten hänelle otettiin käyttöön ensimmäistä kertaa Kolmannessa valtakunnassa henkilökohtainen palkinto: Rautaristin Ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Marseillesta on tullut todellinen lentävä legenda ja terminaattori. Keväällä 1943 saksalaiset joukot valloittivat koko Pohjois-Afrikan ja saavuttivat Nigerian. Ja Egyptissä he voittivat britit ja valloittivat koko Lähi-idän sekä Kaukasuksesta tulleet joukot. Ja he hyökkäsivät brittejä vastaan Sudanissa ja valloittivat Etiopian toukokuussa.
  Kevään aikana Marseille nosti hänen hyökkäyksissään alas ammuttujen lentokoneiden määrän viiteen sataan. Ja hän sai korkean palkinnon: rautaristin ritariristin platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Siten palkinnon kuudes aste perustettiin poikkeusjärjestyksessä. Sen jälkeen päätettiin, että rautaristin ritariristit timanteilla voidaan jakaa uudelleen. Kaksisataaviisikymmentä hopealehdillä, neljäsataa kullalla, viidelläsadalla platinalla.
  Kesällä 43 natsit saivat päätökseen Neuvostoliiton viimeisten alueiden valtauksen Siperiassa ja päättivät Venäjän yhdessä japanilaisten kanssa. Ja Afrikassa he saavuttivat Etelä-Afrikan, ja syyskuussa he valtasivat Gibraltarin.
  Yllätyslasku Britanniaan marraskuussa 1943 oli täydellinen menestys. Britit yllättyivät. Ja kymmenessä päivässä Britannia kaatui.
  Näin päättyi toisen maailmansodan ensimmäinen vaihe, mutta Yhdysvallat pysyi silti. Ja sen saaminen ei ole niin helppoa.
  Hitler päätti rakentaa tehokkaan pintalaivaston kiihdytetyllä tahdilla. Ja vedenalaiset saksalaiset olivat voimakkaita. Ja taistelut avautuivat ilmassa.
  Helmikuussa 1944 Marseille ylitti tuhat pudonnutta lentokonetta, ja sille myönnettiin toinen Rautaristin ritariristi platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja niin Marcel erottui täällä, ja se on siistiä.
  Vuosi 1944 kului ankarissa taisteluissa sekä maalla että merellä. Saksalaiset valloittivat Islannin - suoritettuaan operaation Icarus ja saattaneet sitten onnistuneesti päätökseen Grönlannin vangitsemisen.
  Vuoden loppuun mennessä Marseille oli ampunut alas 2 000 lentokonetta ja saanut jo neljä Rautaristin ritariristiä platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  He alkoivat kerätä joukkoja Latinalaisessa Amerikassa. Argentiina oli Saksan-mielinen, kun taas Brasilia valitsi vahvemman Kolmannen valtakunnan puolelle.
  Ja hän meni siirtämään joukkoja ja muita suuria joukkoja Amerikkaan. Vuonna 1945, toukokuussa, maihinnousu Kanadaan ja hyökkäys Venezuelaa vastaan alkoivat. Taistelut olivat rajuja, ja vaa'at heiluivat puolelta toiselle.
  Marseille ylitti kolmetuhatta pudonnutta lentokonetta. Ja hänellä oli jo kuusi palkintoa.
  Kesän aikana natsit onnistuivat valloittamaan sekä Meksikon että Kanadan, ja syksyllä he ylittivät jo Yhdysvaltojen alueelle. Amerikka oli epätoivoisesti puolustuskannalla. Mutta hänen voittomahdollisuutensa sulavat kuin lumipallo. Ja tammikuussa 1946 natsit onnistuivat murtautumaan New Yorkiin ja Washingtoniin. Marseille ylitti viisituhatta pudonnutta lentokonetta ja sai erikoispalkinnon: Rautaristin Ritariristin suurristin. Tällaiselle kovalle ässälle perustettiin erikoispalkinto.
  Helmikuussa 1946 sekä New York että Washington kaatuivat, ja Yhdysvallat antautui maaliskuussa.
  Näin päättyi toinen maailmansota. Kolmas valtakunta ja Japani jakoivat maailman. Natsit valloittivat myös pieniä valtioita ja ryöstivät ne niiden alle. Mutta tämä ei riittänyt Hitlerille. Haluamatta sietää geopoliittista kilpailijaa Japanin edessä, fasisti ykkönen hyökkäsi 20. huhtikuuta 1955 Nousevan auringon maata vastaan kaikkine siirtomaineneen. Siitä alkoi uusi suuri sota. Samurait ovat edelleen vahvoja. Mutta Saksan armeija, jossa on pyramidipanssarivaunuja ja lentäviä lautasia, on paljon teknisempi.
  Japanilaiset taistelevat kuitenkin fanaattisesti. Ja he eivät aio antaa periksi. Mutta fasistit etenevät. Heillä on paremmat tankit.
  Esimerkiksi auto kahdelle miehistön jäsenelle, joka painaa viisikymmentä tonnia, ja moottori, jonka teho on 2500 tuhatta hevosvoimaa. Kuvittele sellainen nopeus ja ajon laatu. Ja muoto on pyramidin muotoinen. Ei ole niin helppoa murtautua tällaisen valtavan hirviön läpi.
  Ja Charlotte ja Gerda ratsastavat tällä tankilla. He puisivat japanilaisia panssarivaunuja ja kukistavat samurain.
  Myös venäläiset tytöt Natasha ja Zoya tappelevat heidän kanssaan. He taistelevat kaikella villillä raivollaan. Ja he ampuvat korkeapaineisesta tykistä rikkoen samuraiden autot.
  Natasha laulaa:
  - Ja kenet me löydämme taistelussa ja kenet löydämme taistelussa! Älkäämme leikkiä sillä! Revitään se osiin!
  Ja taas hän ottaa ja ampuu lyömällä natsien läpi. Ja rikkoi metallin palasiksi.
  Ja Alvina ja Albina taistelevat taivaalla. Nämä tytöt ovat myös siistejä ja monet lentokoneet ammuttiin alas sodan aikana Amerikan kanssa. Ja luultavasti jo kosmisia kauneutta. Ja he ampuvat alas japanilaisia lentäjiä paljain varpaillaan.
  Saksalaiset ovat vahvempia taivaalla ja paremmin aseistettuja. Ja samurai voittaa. Ja he kuolevat, putoavat kattiloihin. Ja kolmannen valtakunnan julmat soturit murskaavat heidät perusteellisesti.
  Taistelut täällä ovat rajuja ja verisiä. Eikä armoa ole kenellekään. Ja natsit murtavat japanilaiset perusteellisesti. Ja ne kirjaimellisesti revitään palasiksi.
  Ja samurai vetäytyy ja kuolee. Taistelujen kuuden ensimmäisen kuukauden aikana Japani menetti yli kolmanneksen alueestaan, pääasiassa siirtokuntia. Marseillessa marraskuussa 1955 heidän tilinsä oli kymmenentuhatta alasajon autoa. Tästä hän sai palkinnon: Rautaristin Ritariristin suurristin tähden. Kyllä, se on aika iso ja pitkä palkinto. Vuosi sodan alkamisen jälkeen samuraiden aluetta leikattiin yli kahdella kolmasosalla. Ja sodan lopputulos oli jo ennalta arvattu.
  Mutta samurait eivät aikoneet luovuttaa. He taistelivat jokaisesta pensaasta, jokaisesta ontelosta. Ja he antautuivat hyvin hitaasti natsiyksiköiden painostukseen.
  Mutta marraskuussa 1956 taistelut puhkesivat itse metropolista. Japanilaiset taistelivat suurella epätoivolla. Ja he kestivät maaliskuuhun 1957 asti, jolloin Tokion valloituksen jälkeen nousevan auringon maa antautui. Ja taistelut olivat niin rajuja.
  Marseille saavutti kaksikymmentä tuhatta pudonnutta lentokonetta. Tästä hänelle myönnettiin toinen palkinto: Rautaristin Ritariristin suurristin suurtähti ja hopeiset tammenlehdet, miekat ja timantit.
  Joten lopulta päättyi suuri ja verisin sota ihmiskunnan historiassa.
  Ja vuonna 1959, 20. huhtikuuta, järjestettiin kansanäänestys maailmanimperiumin ja monarkian perustamisesta siihen. Ja Hitleristä tuli maapallon keisari. Mikä on hienoa!
  Ja luotiin sellainen mahtava voima, joka alkoi tutkia avaruuden avaruutta. Lisäksi saksalaiset lensivät kuuhun 20. huhtikuuta 1949. Ja Marsiin 20. huhtikuuta 1959 ja kaksi kuukautta myöhemmin, ilmiömäinen lento suoritettiin onnistuneesti.
  Hitler jätti myös keinosiemennyksellä saatuja jälkeläisiä. Ja sekin oli aika siistiä.
  Näytti siltä, että hänen hallituskautensa olisi pitkä ja kestävä... Mutta 8. marraskuuta 1959 Fuhrer syöksyi lentokoneeseen. Ja on Regencyn aika. Hermann Goering oli jo kuollut tähän aikaan - ylipaino ja morfiinin käyttö eivät vaikuttaneet pitkäikäisyyteen. Ja Himmleristä tuli uusi valtionhoitaja. Ja valtaistuimen perillinen oli vielä liian nuori. Vaikka aikuisuuteen ei ole paljon enää jäljellä. Se oli Hitlerin lain alainen 16-vuotiaasta lähtien. Ja poika syntyi heinäkuussa 1944. Ja hänellä on yli sata veljeä Hitleristä.
  Himmler ei ollut vielä liian vanha, hän halusi tehdä vallankaappauksen, mutta armeija ei tukenut häntä. Ja hänet ammuttiin. Ja perillinen hallitsi valtaistuimella: Susi Ensimmäinen.
  Hänen alaisuudessaan alkoi aurinkokunnan avaruuden laajentamispolitiikka. Hyvin nopeasti Kolmannen valtakunnan astronautit valloittivat ja laskeutuivat kaikille planeetoille. Viimeisin oli Pluto vuonna 1973. Ja sen jälkeen aloitettiin valmistelut avaruuden laajentamiseen aurinkokunnan ulkopuolella. Mutta se onkin toinen tarina.
  Maaplaneetan kolmannessa valtakunnassa talous kehittyi suunnitelmien mukaan ja vallitsi maailmanjärjestys. Vähitellen, kovilla menetelmillä, kaikki maapallon ongelmat ratkesivat. Nälänhätä, sairaudet, epidemiat ja muut tämän sivilisaation ongelmat olivat ohi. Ja se oli hienoa.
  Rikollisuus on kadonnut lähes kokonaan. Talous mahdollisti kaikkien väestön aineellisten ongelmien ratkaisemisen. Mustien ja keltaisten syntyvyyttä rajoitettiin ankarasti. Valkoinen arjalainen populaatio lisääntyi aktiivisemmin. Venäläiset ja muut slaavit saivat arjalaisten aseman. Kaikki sujui tarpeeksi hyvin.
  Eikä ollut aiempia sotia ja painajaisia, epidemioita ja muita asioita. Maailma on noussut ja kasvanut.
  Ja vuonna 2020 ensimmäinen maanpäällinen avaruusalus saavutti Alpha Centaurin tähden.
  Ja vuonna 2024 ihmiset laskeutuivat ensimmäistä kertaa planeetalle lähellä Sirius-tähteä.
  Joten planeetta Maa ja kolmas valtakunta siirtyivät seuraavalle kehitystasolle.
  Ja ihmiskunta voisi katsoa tulevaisuuteen suurella toiveikkaalla !
  
  INTIOKO MIIDIEN TAISTOLEEN YLLÄ.
  Japani rinnakkaisuniversumissa voitti Midwayn taistelun. Ja valloitti Guyansaaret Yhdysvaltojen tukikohdan - Perun sataman kanssa. Tyynellämerellä samurai pysyi vahvana. Totta, he eivät hyökänneet Neuvostoliittoon, mutta he hyökkäsivät Intiaan. Ja Churchill joutui siirtämään osan joukkoista Egyptistä lykäten väliaikaisesti Operaatio Torch. Amerikkalaiset kieltäytyivät myös osallistumasta Marokon maihinnousuihin. Yleisesti ottaen Yhdysvallat sulki kaikki Kolmannen valtakunnan pommitukset.
  Natsit olivat lähellä Stalingradia, ja puna-armeija aloitti suuren hyökkäyksen.
  Mutta Mainstein aloitti murskaavan vastahyökkäyksen Neuvostoliiton joukkojen kylkeen.
  Tällä kertaa fasistit eivät siirtäneet lisäjoukkoja Afrikkaan, ja Mainsteinin hyökkäys voitti. Siihen osallistui useita muita divisioonaa, mukaan lukien kolmekymmentä upouutta Tiger-panssarivaunua, jotka todellisessa historiassa katosivat turhaan Saharan autiomaassa.
  Ja lentoliikenne oli yleensä suuruusluokkaa suurempi. Joten Yhdysvallat ei pommittanut kolmatta valtakuntaa, ja Britannia myös siirsi energiaa Japaniin.
  Tämän seurauksena Mainstein pystyi valloittamaan Kharkovin ja Belgorodin lisäksi myös Kurskin katkaisemalla kuuluisan kaaren kerralla. Sitten mudan totuus pysäytti saksalaiset. Mutta he saavuttivat suurta menestystä ja aiheuttivat paljon merkittävämpää vahinkoa puna-armeijalle.
  Sitten idässä oli pitkä tyyni. Saksalaiset siirsivät rintamalle uusia tankkeja: "Tiger", "Panther" ja "Lion", joita ei otettu tuotantoon todellisessa historiassa. Iso-Britannia, jota Hitlerin sukellusvenelaivasto harmitti suuresti, sopi salaa Fritzin kanssa sodan jarruttamisesta. Sekä britit että amerikkalaiset rajoittivat vihdoin vihollisuuksia Kolmatta valtakuntaa vastaan.
  Hitler puolestaan jäädytti FAA-ohjelman ja sukellusveneiden tuotannon. Ja vapautuneet resurssit käytettiin lentoliikenteeseen ja tankkeihin. Lisäksi pommitukset loppuivat. Saksalaiset saivat mahdollisuuden tuottaa aseita suurissa kaupungeissa, eivätkä käytä resursseja keskittymiseen. He saivat ME-309-hävittäjän, nopeamman jopa 740 kilometriin tunnissa ja vahvasti aseistettuna seitsemällä ampumapisteellä: kolmella 30 mm:n kaliiperin lentotykillä ja neljällä neljätoista millimetrin konekiväärillä.
  Tehokas taistelija - älä sano mitään. Ja hänelle on uusin Yu-288 pommikone, joka kuljettaa neljä tonnia pommeja normaaliversiossa, kuusi tonnia pommeja ylikuormitettuna ja nopeudella jopa 650 kilometriä tunnissa. Toisin sanoen hänen neuvostojakkinsa ja Lagg-5:nsä eivät kyenneet edes kiinni. Uusimpien lentokoneiden ja tankkien valmistus vie kuitenkin aikaa.
  Myös Ferdinandin itseliikkuvat tykit ilmestyivät. Mutta ei mikään massiivinen sarja.
  Mielenkiintoisempi tankki "Lion". Se osoittautui erittäin raskaaksi yhdeksänkymmentä tonnia, ja ase oli 105 mm 70 EL kaliiperi. Ase on tietysti voimakas ja lävisti kaikki Neuvostoliiton tankit pitkän matkan päässä. Mutta vähemmän nopea tulipalo - viisi laukausta minuutissa, ja itse tankki osoittautui hitaasti liikkuvaksi vain 27 kilometriä tunnissa.
  Etusuoja ei ole huono - runko on 150 mm kulmassa, eikä tornia ole lävistetty edes 240 mm: n kohdalla. Mutta sivut ovat vain 82 mm, kuten tavallinen "Tiger", paitsi että rinteillä, kuten "Panther". Matkalla olivat "Tiger" -2 ja "Panther" -2 edistyneempiä ja tehokkaampia koneita. Saksalaiset muodostivat jättimäisiä joukkoja. Mutta se vei aikaa.
  Natsit eivät vielä tienneet, minne oli parempi hyökätä. Oli vaihtelua. Mutta Hitler halusi kostaa Stalingradin. Ja hyökkäys Kaukasiaan oli hänen ideansa.
  Mutta suurin isku suunniteltiin kohdistavan Voronežiin ja Donin varrelle. Ja Stalin ymmärsi myös tämän. Neuvostoliitto kokosi valtavia joukkoja, ja Wehrmachtilla oli huomattava valta. Ennen heinäkuuta saksalaiset eivät ehtineet hallita uusimpia tankkeja, ja uusien marsin lentokoneet alkoivat tulla sarjaan vasta äskettäin, lukuun ottamatta Focke-Wulfia, joka on myös erittäin tehokas kone aseistuksen ja nopeuden suhteen. .
  
  Neuvostoliitto kokosi joukkoja, kaivoi uusia juoksuhautoja, asetti miinoja. Neuvostoliiton armeija astui sisään. Mutta Fritzit ovat myös vahvoja. Kaikki eivät kuitenkaan pitäneet ajatuksesta hyökätä Voronežiin. Lisäksi puna-armeija odottaa tätä. Oli ajatus hyökätä Tamanin niemimaalta. Ja Hitler päätti iskeä myös sieltä. Egyptin sodan jäätyttyä täysin, Rommel palautettiin itärintamalle. Saksalaiset, paljastaneet asemansa Euroopassa, siirsivät melkein kaikki taisteluvalmiit yksiköt itään.
  Ilmassa he onnistuivat tarttumaan hallitsevaan asemaan koneiden lukumäärän ja uuden ME-309:n ansiosta.
  10. heinäkuuta hyökkäys alkoi lopulta Vorozhenin suuntaan ja etelästä ...
  Taistelu muuttui kovaksi. Saksalaiset olivat vahvempia kuin todellisessa historiassa, ja Neuvostoliitto oli jonkin verran heikompi, myös laina-lease-avun päättymisen vuoksi. Joten natsit onnistuivat murtautumaan Neuvostoliiton puolustuslinjan läpi. Vaikka korkealla hinnalla.
  Taisteluissa "Leijona" ja "Ferdinand" kulkivat eteenpäin kuin lyövä pässi. Neuvostoliiton IL-2 osoittautui vahvaksi hyökkäyslentokoneeksi, mutta suuri määrä saksalaisia hävittäjiä vähensi sen käytön vaikutusta. Focke-Wulf täytti odotukset vain osittain. Mutta varsin vahvasti aseistettu. Yu-288 ei ole vielä ollut massiivinen. Mutta Yu-188 osoittautui erittäin hyväksi kehittyneemmäksi pommikoneeksi.
  "Lion" meni melko usein rikki ja jäi kiinni, vaikka se oli hyvin suojattu otsasta ja tyydyttävästi kyljestä. Mutta "Tiger" osoittautui tehokkaammaksi koneeksi. Venäläiset pelkäsivät häntä. Sivupanssarin heikkouden vuoksi Panther kärsi raskaita tappioita puna-armeijan kevyistä aseista ja panssarintorjuntakivääreistä.
  "Ferdinand" ei myöskään ole kovin hyvä ... Enemmän tai vähemmän ME-309-hävittäjä, jolla on tehokkaat aseet ja ohjattavampi ja nopeampi, vastasi odotuksia, mutta se ei osoittautunut tarpeeksi sellaiseksi.
  Saksalaiset onnistuivat murtautumaan Doniin, mutta kärsivät vakavia vahinkoja ja pysähtyivät. Etelässä heillä oli helpompaa, varsinkin kun siellä he onnistuivat saavuttamaan taktisen yllätyksen murtautumalla rintaman läpi.
  Saksalaiset eivät pystyneet kehittämään menestystä Voronežin suuntaan. Ja heidät pysäytettiin. Etelässä Fritzit pakotettiin kuitenkin myös pysähtymään uhkaamalla kylkihyökkäystä.
  Taistelut kestivät syksyyn asti. Ja syksyllä puna-armeija sai etuja.
  Tankkiensa ajokyvyn vuoksi. Ja natsit pakotettiin vetäytymään kiiloista. Taistelut olivat rajuja. Kukaan ei voinut voittaa. Mutta talvella natsien puna-armeija painoi natseja hieman ja työnsi heidät Kursk-Belgorod-linjalle. Taisteluihin osallistuivat uudet saksalaiset tankit: "Panther" -2 ja "Tiger" -2. Molemmissa ajoneuvoissa oli 88 mm:n 71 kaliiperin aseet. Mutta Panther-2 on pienempi tornin kooltaan ja kapeampi, painaen kahdeksantoista tonnia vähemmän, mutta vain hieman ohuempi panssari. Ja saksalaiset asensivat tehokkaampia moottoreita, ja autot olivat enemmän tai vähemmän käynnissä.
  Neuvostoliitto vastasi T-34-85- ja IS-2-pankeilla. Saksalaisten aseistus säilyi kuitenkin parempana. Ja etupanssari on vahvempi. Ja ajon laatu on hyvä. 900 hevosvoiman Panther-2-moottori oli varsin tyydyttävä. Ja "Tiger" -2:een laitettiin tuhat hevosvoimaa, mikä teki myös tankista melko kelvollisen. Täällä armeija hylkäsi "leijonan" ja "Mausin".
  Itse asiassa painoa on paljon, mutta järkeä vähän. Mutta keväällä saksalaiset tulvivat kuin mastodonit.
  Lopulta onnistui laajentamaan T-43-85:n tuotantoa, mutta tämä kone oli silti huonompi kuin saksalaiset. Fritz alkoi vastaanottaa "E"-sarjan tankkeja. Ensinnäkin "E" -100, joka korvasi "Mausin". Sijoittamalla vaihteiston ja moottorin yhteen saksalaiset pienensivät säiliön korkeutta säästämällä kampiakselissa ja tiivistivat layoutia. Säiliöstä tuli matalampi, pienempi ja kevyempi 130 tonniin 188 tonnin sijaan. Tämä mahdollisti sen nopeuden nostamisen maantiellä 40 kilometriin tunnissa, samoin kuin maantiellä. Ja auton suojasta on tullut entistä parempi panssarilevyjen suuremman järkevän kaltevuuden ansiosta.
  Tämä säiliö on tietysti paljon käytännöllisempi kuin hiiri. Ja hän osoitti itsensä hyvin taisteluissa. Massiivisempi lupasi olla E-50. Myös asettelukaavio tiivistää. Painoltaan samanlainen kuin Panther-2, mutta paksummalla ja järkevästi kaltevalla panssarilla ja matalalla siluetilla. Mutta kun tämä auto viivästyi. Koska Hitlerille ei riittänyt, että E-50:een suunniteltiin niin paksut panssarit kuin "Tiger" -2, Fuhrer vaati luotettavampaa ja tehokkaampaa suojaa. Esimerkiksi E-100:ssa on vinot sivut sekä 210 mm paksut suojat, eikä sitä todellakaan voi rikkoa.
  "Panther"-2 päivitettiin 88 mm:n tykille, jonka piipun pituus oli 100 EL. Ja tähän asti se on toiminut loistavasti.
  Talvella saksalaiset pystyivät kestämään keskellä ja torjumaan hyökkäykset. Ja keväällä Fritzit jatkoivat hyökkäystään Kaukasiassa. Tankki "Lev" -2 ilmestyi edeltäjäänsä kevyemmäksi, ja voimansiirron ja moottorin sijainti yhdessä lohkossa edessä ja poikki. Tietysti paljon liikkuvampi, mutta samoilla haarniskoilla ja aseilla. Ja "Tiikeri" -3. Tämä säiliö oli hieman tiivistetty sijoittelulla ja suojattu paremmin, erityisesti 120 mm:n sivut entiseen 82:een nähden, rinteiden alla. Kapea torni ja vahvempi panssari. Aseistus kuitenkin muuttui 88 mm:ksi 100EL:ssä. Uusi ase teki kaksitoista laukausta minuutissa kahdeksan sijaan, oli tarkempi ja panssaria lävistävämpi kuin vanha. Ensimmäinen E-75 ilmestyi myös, mutta tämäkään auto ei sopinut armeijalle ja se piti viimeistellä. Liian raskas - yli yhdeksänkymmentä tonnia, eikä se ole hyvin suojattu sivuilla.
  Mutta joka tapauksessa Fritzit ovat vahvempia, ja pääisku annettiin Volgaa pitkin Kaspianmeren suuntaan. Ja he pystyivät murtautumaan puna-armeijan puolustuksesta ja katkaisemaan Kaukasuksen maata pitkin.
  Epätoivoiseen tilanteeseen joutuessaan Stalin uhkasi vetäytyä sodasta ja tehdä erillisen rauhan Saksan kanssa millä tahansa ehdolla. Yhdysvalloissa toinen presidentti oli jo vallassa - republikaani!
  Ja hän sanoi, että et voi viedä häntä kiristämään. Stalin tarjosi vastauksena Hitlerille neuvotteluja millä tahansa ehdolla. Fuhrer jätti tämän huomiotta.
  Saksan hyökkäys onnistui; Turkki avasi toisen rintaman Transkaukasiaan.
  Kaikki kirjaimellisesti hajosi. Ja nyt natsilaumat hyökkäävät jo Bakuun. Ja näyttää siltä, että mahdollisuuksia ei ole.
  Mutta tässä on neljä tyttö-noitaa taistelemassa Neuvostoliiton kaupungin puolesta.
  Natasha ampuu räjähdyksen Fritziin ja heittää kranaatin paljaalla, sirolla jalallaan. Joka tyrmää natsien tankin.
  Komsomolin noita huutaa:
  - Kunnia Venäjälle!
  Sitten Zoya myös ampuu ja niittää natseja. Ja paljain varpain hän heittää tuhon lahjan. Kranaatti osuu Panther-2-toukkuun. Auto kääntyy, törmää "Tigeriin" -2. Ja molemmat tankit räjähtävät ja halkeavat.
  Zoya huutaa keuhkoihinsa:
  - Kunnia Stalinille!
  Augustine antaa myös käänteen. Ampui alas Wehrmacht-sotilaan. Ja paljain jaloin hän heittää kranaatin vihollista kohti ja huutaa:
  - Kommunismin kunniaksi!
  Ja Svetlana, tämä on tyttö, jolla on vaaleat hiukset, kuin hän heittäisi sitruunaa paljaalla kantapäällään ja repii natseja erilleen.
  Antaa hyvin kohdistetun käännöksen ja huutaa:
  - Kunnia suurelle Neuvostoliiton isänmaalle!
  Ja kaikki neljä tyttöä huutavat keuhkoihinsa:
  - Kunnia kuolemattomien isänmaalle!
  Ja paljain jaloin he heittävät jälleen tuholahjoja. Tällaisten taistelijoiden myötä luottamus siihen, että Neuvostoliitto voittaa joka tapauksessa, kasvaa. Loppujen lopuksi hänellä on niin rohkeita ja taitavia sotureita!
  Fasistit valloittivat Kaukasuksen ja linnoittivat itsensä... Mutta aika on loppumassa: vuosi 1946 on tulossa. Ja Moskovaa ei ole vieläkään otettu.
  Ja Amerikka taistelee Japania vastaan eikä anna periksi. No, sitten Stalin tarjosi jälleen aselepoa Hitlerille millä tahansa ehdolla.
  Fuhrer, joka sai myös tiedustelupalveluilta tiedon, että Yhdysvallat oli jo atomipommin luomisen partaalla, suostui kolmen vuoden aselepoon. Mutta edellytyksenä on, että Neuvostoliiton on kunnioitettava kolmatta valtakuntaa kullalla ja raaka-aineilla sekä ruoalla. Lisäksi palauta kaikki sotavangit ja siirrä osa sotilastehtaiden laitteista.
  Stalin suostui kaikkeen.
  Sen jälkeen natsit aloittivat suuren hyökkäyksen Afrikkaan. Se onnistui, koska britit olivat huonompia joukkojen lukumäärän sekä aseiden kurinalaisuuden ja laadun suhteen. Ja saksalaisia vaikeutti enemmän yhteyksien venyminen, maasto ja teiden puute kuin liittoutuneiden joukkojen vastarinta. Ja natsit valloittivat mustan maanosan kesällä kokonaan.
  Talvella saksalaiset työnsivät yhdessä japanilaisten kanssa muutaman amerikkalaisen Tyynellämerellä ja aiheuttivat jenkeille valtavia vahinkoja sukellusveneillä.
  Maaliskuussa 1946 saksalaiset tehostivat Britannian pommituksiaan käyttämällä jyrkästi lisääntynyttä suihkukoneiden määrää. Kuten kävi ilmi, pommikone on silti parempi kuin ballistinen ohjus, koska jälkimmäinen on liian kallis eikä tarpeeksi tarkka.
  Myös natsien sukellusvenelaivasto osoitti itsensä yhä enemmän. Liittoutuneet halusivat epätoivoisesti kukistaa saksalaiset lentokoneilla ja alkoivat myös tutkia neuvotteluprosessia. Ja samaan aikaan he yrittivät saada Stalinin avaamaan rintaman uudelleen.
  Mutta kaikkien aikojen ja kansojen johtaja on odottanut. Hän ei halunnut kantaa kastanjoita tulesta uudelleen. Lisäksi omien suihkukoneiden luominen viivästyi, ja uuden T-54-tankin kehittäminen lupasi viedä liian paljon aikaa. Kyllä, natsit onnistuivat luomaan nukkehallituksia paikallisista pettureista miehitetyillä alueilla.
  Joten Neuvostoliiton armeija joutui taistelemaan miljoonia entisiä kansalaisiaan vastaan. Ja se ei ole liian hienoa.
  Kyllä, ja Japani, jossa tapauksessa, vihjasi, että jos Stalin rikkoo aselepoa, hän avaisi rintaman Kaukoidässä.
  Joten saksalaiset saattoivat valmistautua maihinnousuun Britanniassa ilman häiriöitä. Totta, siellä oli tiettyjä vaikeuksia: metropolissa sijaitsi paljon paitsi englantilaisia, myös amerikkalaisia maajoukkoja. Toistaiseksi Yhdysvallat taisteli pääasiassa merellä, ja sillä oli varaa vahvistaa joukkojaan Englannissa.
  Tämä aiheutti vaikeuksia. Lisäksi liittolaisilla, jotka olivat lentolaadultaan huonompia, oli liikaa lentokoneita - mikä kompensoi lukujen teknologista etua.
  Siksi Dmitri Sokolovsky metsästi maakohteita vastaan tehtyjen iskujen lisäksi myös vihollisen lentokoneita. Ja unessa hän oli jo kauniin tytön ruumiissa!
  Täällä ihmetyttö-hyökkäyslentokone esitteli itsensä lentokoneen ohjaimissa. Tässä on suihkukone ME-262, viimeisin muunnos pyyhkäisyillä siiveillä. Ja hyökkää suurella nopeudella sekä ilma- että maakohteisiin.
  Paljasjalkainen kaunotar Dmitri Sokolovsky tyttömäisessä vartalossaan selviää taitavasti taistelijasta. Avaa tulen tappaakseen paljain jaloin. Ja englantilaiset koneet syttyvät, lyödyt amerikkalaiset putoavat.
  Ja kauniin Dimkan oikealla puolella tyttö Arabella. Mikä on myös loistava ässäpilotti. Ja hän johtaa ja laukaisee lentokuoret kuin tuuletin, kuin siivekäs Valkyrie.
  Dmitri Sokolovsky näyttää hänelle nyrkkiään, läimäyttää hänen paljas, viipaloitu tyttömäinen jalka ja huutaa:
  - Jatka samoin!
  Tyttö vastaa innostuneesti ja näyttää nyrkkiä vastauksena:
  - On niin pidä!
  Täällä nelimoottorinen pommikone nousee kohti Dmitri Sokolovskya. Terminator Pilot tyrmää hänet 30 mm:n ilmatykillä huudahtaen.
  - On parempi täyttää yksi mammutti kuin sata rottaa, parempi tappaa yksi sankari kuin tuhat pelkuria!
  Arabella vastaa ampumalla pyörrekammiosta "tynnyritekniikalla" ja huudahtaa:
  - Kaksi elävää ystävää on hyvä, neljä kuollutta vihollista, vielä parempi!
  Ja hänen osumistaan räjähtää kuin rivi rivissä - lentokoneita!
  Dmitri Sokolovsky paljastaa lumivalkoiset hampaansa tyttömäisessä hymyssä. Ja taas ampuu...
  Hän haluaa laulaa, jotain militanttia.
  Olen universumin supermies,
  Päätin, että hallitsen ikuisuuden!
  Ja paljon olentojeni kantapään alla,
  Todellisuudessa kaikki tietävät unen!
  
  Luo kauniisti ja kudo rikkaasti
  Voinko säteillä mattoja...
  Kuka on kapinallinen kova kosto -
  Saatanan lapset joutuvat helvettiin!
  
  Ja lapset rakastavat minua koko sydämestään,
  Hanki kaikki mitä hän haluaa napaan asti!
  Tuomarit jakavat vain yhden palkinnon,
  Kenellä on oikea mieli!
  
  Rakastan hallien rakentamista avaruuteen,
  Massoja universumin esineessä....
  Mutta kuinka oikukas, jumalat tietävät,
  Heille on pieni asia katkaista elämäsi lanka!
  
  Hänelle tulee lahja ja lisä,
  Jotta tyhmä ihminen ei ryömi...
  Sen luominen on pientä, enkä ole kiinnostunut
  Tulkoon pääsihteeristäkin tomaatti!
  
  Kudon tähdistöjen verkon,
  Pystyy ampumaan alas kvasaarin pikkusormesta...
  En tarvitse kynttilää, kymmenykset -
  Palkitsen henkilön avokätisesti itse!
  
  Kuolemattomuus tulee olemaan, ja kauniissa mekossa,
  Morsian tulee luoksesi ikuisuudessa...
  Sinusta tulee kuin suuren jalon kuningas,
  Ja keskeytyksettä, taivaallinen tili pensaissa!
  
  Haaremit ja seraglit ovat pikkujuttuja,
  Todellisuus kysy vain Jumalalta...
  Mutta ihmisten on tehtävä itse onnensa,
  Ja älä huuda, vain: Herra pelasta!
  Jokaisella sanalla joku putosi räjähtäen tai ammuttiin alas. Ja kaunis Arabella, nykien paljaita jalkojaan, ryntäsi hänen mukanaan ja leikki paljain sormin paineen ilma-aseiden liipaisinta. Ja myös saada...
  Joten he ampuivat taistelusarjoja ja lensivät takaisin.
  Arabella kysyy Dmitryltä, paljasjalkaiselta kaunotarilta, jolla on upeat rinnat ja ylelliset lantio:
  - Olet viehättävä tyttö... Olen aina halunnut olla kuin sinä!
  Iskusotilas-wunderkind tyttö vastaa mielellään:
  Ja toivon, että voisin olla samanlainen kuin sinä! Vaikka...
  Sitten Dmitri Sokolovsky tajusi, että hän puhui hölynpölyä. Ja ylipäätään, miten mies pyrkii olemaan naisen kaltainen?
  Arabella ei kuitenkaan menettänyt päätään ja julkaisi kuolemattoman aforismin:
  - Parempi olla nainen kuin nainen!
  Dmitri Sokolovsky suostui:
  - Kaikki housuissa eivät ole miehiä, kaikki hameet eivät ole naisia!
  Arabella nyökkäsi päätään ja huomautti:
  -On helpompi vietellä sata naista kuin antaa yksi viettelevä unelma!
  Jo lentokentällä molemmat tytöt halasivat ja suutelivat - kuinka viehättäviä he ovat. He hyväilivät toisiaan hieman, hieroivat helakanpunaisia nännejään, sulautuivat huuliin, jotka olivat yhtä kirkkaita kuin ruusun terälehdet. Kuinka mukavaa on hyväillä naisen vartaloa.
  Mutta ei ole aikaa erityisesti puristaa - meidän on kiirehdittävä uudelle lennolle. Ja jälleen tehdä murskaavia ilmaiskuja Englantiin. Kunnes brittiläinen leijona on vihdoin voitettu!
  Täällä ilmakohteiden lisäksi Dmitri Sokolovskyn suosikkiteos on tankkien tuhoaminen. Hyökkää niitä vastaan ilmasta. Erityisen houkutteleva kohde Tortilalle on kahdeksankymmentä tonnia painava kone! Todella hirviö - hirviö kaikille hirviöille!
  Saksalaisilla on kuitenkin jo käytössä sarja E-100, joka on Mausin kaltainen, mutta tiheämmällä asettelulla, matalammalla siluetilla ja kevyemmällä. Uusi kone voisi jo kehittää riittävän nopeuden taisteluun.
  Yleensä Dmitri Sokolovsky kuvitteli henkisesti "E"-sarjan uudet tankit valmiina toukokuuhun 1945. Vaihteiston sijoittelu itse moottorissa: kyykky, pitkät tavarat.
  Massiivisin kone "E" -50 on painoltaan ja aseistukseltaan verrattavissa "Panther" -2:een, mutta siluettiltaan paljon matalampi ja paksumpi, erityisesti sivuilla, joissa on viisto panssari. Sekä "Sherman" että "Churchill" ja "Pershing" ovat kaukana tästä saksalaisesta koneesta taktisilta ja taisteluominaisuuksiltaan.
  Ja kun hän ilmestyy taistelukentälle, hän ei yksinkertaisesti ole tasa-arvoinen!
  Ja ne ovat jo valmiita ja "E" -50 ja "E" -75. Toinen kone, jossa on 128 mm ase, on yksinkertaisesti panssarivaunun rakentamisen ihme. Kuinka typerältä edes "Tortilla" ei näytä tarpeeksi.
  Ja tässä on jo tankissa paljasjalkainen soturi Dmitri Sokolovsky kauniin tytön miehistön kanssa. Valtava "E" -100 mukautettu liikkumaan jopa veden alla. Tässä on tonttujen vaunut, Dmitri Sokolovsky on siinä viides, ja neljä teräväkorvaista tyttöä sukeltaa Atlantin valtameren paksuuteen. Ja se kelluu siellä leikkaaen merenpintaa, se on sukellusvene raiteilla.
  Sinun on ylitettävä kanava kapeimmasta kohdasta. Hyppää rannikolle, suorita pommitukset ja palaa takaisin.
  Eh, saksalainen nero osasi luoda sotilaallisen ajatuksen mestariteoksia. Esimerkiksi maansiirtosäiliöt. Demokraattinen hallitusmuoto osoittautui tehottomaksi Saksalle. Mikä kriisi on syntynyt viime vuosina? Joten kaikenlaisia terroristeja ja siirtolaisia vaelsi ympäriinsä! Ja kuka on syyllinen? Ensinnäkin viranomaisten heikkous!
  Mutta nyt heidän autonsa kahdella aseella hyppää meren syvyyksistä.
  Unessa tytöksi tullut Dmitri Sokolovsky ampuu tyttömäisten alaraajojensa paljaiden sormien avulla sirpaleita Englannin rannikkopatterin aseita kohti. Englantilainen heitetään korkeammalle ja käännetään ylösalaisin.
  Tämä on todella täydellistä tyylikkyyttä!
  Jostain syystä Dmitri Sokolovskyn päässä välähti venäläinen laulu:
  - Kohtalokas vuosi, et voi uskoa minua - tuhatyhdeksänsataayhdeksänkymmentäyhdeksän! Paholainen kääntyy kultaisilla sarvilla, kolme yhdeksää ylösalaisin!
  Ja sitten natsijoukkojen persoonassa paholaiset saapuivat Englannin maaperään. Tässä on oranssi tonttu lupanettina raskaasta 128 millimetrin aseesta.
  Ja kolmenkymmenen kilon ammuksen räjähdys nosti vihollisbunkkerin helvetin taivaalle.
  Dmitri Sokolovsky ampuu paljaiden, taltattujen jalkojen sormien avulla lyhyestä kanuunastaan ja katsoo tyttöjä. Kuinka kauniita he ovat niukoissa bikineissään. Ei tyttö, vaan yksinkertaisesti luonnon ihme. Joten haluat rakastella heidän kanssaan... Ei, Karl Marx ei ole vieläkään aivan oikeassa. Täällä on naisellista luonnetta ja viehättävän tytön lihaa, mutta se vetää silti naaraita. Heidän rinnalleen kiiltävälle vartalolleen.
  Hän on sydämeltään talonpoika, joten hän pysyy talonpojana ikuisesti, riippumatta siitä, mihin kiusauksiin armoton kohtalo hänet johtaisi.
  Ja täällä, kävelemisen ja unen puoliunessa, on niin mukavaa... Kuvittelet hedelmällisessä mielikuvituksessasi Kolmannen valtakunnan voiton...
  Se ei ole vielä lopullinen, mutta se on tulossa!
  Täällä ammut akkuihin, ja tyttö, jolla on siniset hiukset, kaataa vettä konekivääristä ja tuhoaa englantilaiset jalkaväkijoukot. Tapetut mustat putoavat, he vuodattavat samaa, kuin valkoiset, helakanpunaista verta. Sota on ihmisen luonnollinen tila...
  Tai kuten eräs filosofi sanoi: on vaikeampaa taistella kuin hengittää, mutta paljon luonnollisempaa!
  Mielenkiintoista on, että tytöt käyttävät kovasti pitkiä, siroja varpaitaan ammuttaessa. No, sillä ei ole väliä minkä värinen kissa on, kunhan se nappaa hiiriä. Näin on tyttöjen osalta - ei ole väliä mitkä ruumiinosat ovat kauniita.
  Tässä on haltiasoturi, jolla on tarkka laukaus, joka repi pois suhteellisen pienen tornin "Churchill".
  Dmitri Sokolovsky ei todellakaan tehnyt, haluttiin säveltää laulu, ja iskusotilas ihmelapsi johti tavua;
  Haaveilin kehdosta, että minusta tulee kova sotilas,
  Lennä lentokoneella ja ammu...
  Tai ehkä mökkipoika ja iso merirosvo,
  Vaikka merellä olet vain varas!
  
  Halusin olla sotilasasioissa - minulle poika,
  Tehokkain tunnustus...
  Sinun täytyy oppia taistelemaan, ei kirjasta,
  Muuten sinusta tulee tyhmä kuin karhu!
  
  Luin lapsuudessani rajuista korsaareista,
  Noususta ja terävistä hyppyistä...
  Vaikka voit joutua komissaarien uhriksi,
  Mutta pelkuri, poika on poissa käsistään!
  
  Mitä haluat, sen saavutat aina
  Kaikki yritykset riitelevät aina...
  Ja aurinko paistaa myös merirosvon ylle,
  Ja jos myrsky ei myöskään ole ongelma!
  
  Kyllä, hirsipuu uhkaa myös,
  Julma teloittaja laskee telineen alas...
  Ja rosvo ei löydä paikkaa paratiisista,
  Helvetti odottaa häntä alamaailmassa!
  
  Kun he ottivat minut Jeesuksen luo
  Epätoivoisesti esitin pyynnön...
  Annan periksi, kadun ilkeälle kiusaukselle,
  Etsitään tyttöjä, värikkäitä autoja...
  
  Jumala vastasi: ettei sinulle ole anteeksiantoa,
  Ja vain Saatana odottaa...
  Pyöveli iski heti viipymättä,
  Ja pää vierii pois leikkuupalkasta!
  
  Ja olen helvetissä, mutta tiedä, etten kärsi,
  Voit myös juoda vodkaa paholaisten kanssa ...
  Ja nyt nielen sitä viinaa herkullisena,
  Joka huuhdotaan kakulla ja riistalla!
  
  Kyllä tämä paikka on vain merirosvoja,
  On paholaisia - poikasia räjähdyksellä ...
  Sellainen kosto oli täällä,
  Samppanjaa, viiniä, grilli aamulla!
  
  Olen leikkinyt helvetissä viisisataa vuosisataa,
  Mutta täältä tulee Suuri Jeesus...
  Ja helvetti päättyi ilman väliintuloa,
  Oli alamaailmassa onnellisesti - nyt tyhjä!
  Helvetissä kärsin nyt kovasti,
  Kyllä, on liian myöhäistä tehdä parannus helvetissä...
  Halusin pukeutua tyylikkäästi naisen kanssa,
  En tiennyt joutuvani helvettiin tänään!
  
  Joten opetus muille merirosvoille
  Elä rehellisesti, sinusta tulee tavoitteita ...
  Vaikka palkka on valitettavasti pieni,
  Kuinka voimme päästä eroon ketjujen tarpeesta?
  Hyvä biisi ja loistava taistelu... He ovat purkaneet taistelusarjansa ja ovat tulossa takaisin. Tontut huudahtivat yhteen ääneen:
  - Olkoon voima kanssamme!
  Jälleen upea, moderni säiliö menee merelle. Ja matala syvyys, ei este vetyperoksidilla toimivalle autolle.
  Kuinka saksalaiset valmistautuvat laskeutumaan maihin Britanniassa, kun Stalin nuolee haavojaan. On jo kesäkuu... Testataan kaivutankkeja, joiden oletetaan kaivavan tunneleita Englannin kanaalin alle ja saapuvan Britannian metropoliin.
  Kauniit tytöt tulipunaisissa ja sinisissä bikineissä kiipesivät kaivavaan, delfiinimäiseen konekiväärin panssarivaunuun. He käänsivät toisen vaihteen päälle ja auto meni tasaisesti maahan. Uusi ase, joka voi murtaa minkä tahansa puolustuslinjan. Upeat naissoturit liikuttivat vipuja paljain sormin ohjaten tankkia.
  Ja millaiset hahmot tytöillä on, ja upeat rinnat, tuskin peitetyt bikinit. Voit ihailla niitä tuntikausia. Ja kuka on paras armeijassa? Tietenkin tyttö.
  Mutta kolmannen valtakunnan tiedemiehet eivät kehitä vain maansiirtoyksiköitä ja muita rautalaitteita. Kuolemaleireillä lääkärit työskentelevät luodakseen soturin - tulevaisuuden miehen. Jos rottageeni siirretään ihmiskehoon? Tai torakka? Kuinka paljon hänen taistelukykynsä nousevat?
  Ja sotiin on jo olemassa tietyntyyppisiä hirviöitä, samoin kuin zombisotureita. Jälkimmäiset ovat olleet olemassa useita vuosia. Jokainen ihminen voidaan muuttaa zombiksi. Mutta heidän taistelukykynsä olivat kyseenalaisia - liian typeriä. He eivät oikeuta luomiskustannuksia ja voivat avata tulen omia joukkojaan vastaan.
  Joten zombirintamat eivät menneet massatuotantoon. Mutta toisaalta niistä voidaan tehdä vähän koulutettuja työntekijöitä ja valmistaa esimerkiksi yksinkertaisimpia lentokoneita ja purjelentokoneita. Monet purjelentokoneet on valmistettu laskeutumaan Isoon-Britanniaan.
  Mutta on myös salainen, erityinen ase: diskot! Jotain, jota ei voitu toistaa 2000-luvulla. Keskitysleirien parhaat tiedemiehet kehittivät aseita, joilla oli ainutlaatuisia ominaisuuksia. Nopeus on saavuttanut jo kolme tai neljä ääninopeutta, mutta mikä tärkeintä, laminaarisuihkun ansiosta levykkeet osoittautuivat haavoittumattomiksi pienaseille.
  Ja he itse saattoivat ampua alas autoja ilmaan - ainakin rampaamalla.
  Ja jälleen Dmitri Sokolovsky edusti tyttöjä levykkeen ruorissa. Kolmannen valtakunnan armeijassa naiset olivat harvinaisia. Mutta unelmissasi, miksi et edusta tyttöjä. Monivärisillä kampauksilla, hoikka, urheilullinen, rintakehä vähällä vaatteilla tai täysin alasti!
  Voi kun koko maailma koostuisi vain tytöistä, ja hän Johann olisi ainoa mies. Ja kuinka hän sitten kääntyisi?
  Säteilevä Charlotte levykkeellä, hymyilevä, ja hänen punaiset hiuksensa leijuvat tuulessa, kuin proletaarinen lippu. Kuinka täysiveriset, nuorekkaat kasvot hänellä on, ja kupera rintakehä, ohut vyötärö, jossa voimakkaat, leveät lantiot. Hänen pikkuhousunsa ovat ohuet kuin lanka, ja niissä voit nähdä kaikki tyttömäiset hurmaukset!
  Ja itse levyke näyttää pahamaineisilta lentäviltä lautasilta. Se nousee pystysuunnassa, melkein äänettömästi... Melko iso ja kallis kone. Nopeuttaessaan sen ympärillä virtaavat voimakkaat ilmavirrat, jotka pystyvät tuhoamaan sekä luoteja että kuoria. Siten liikkeessä oleva levyke on haavoittumaton.
  Totta, tässä on miinus: itse lentävä lautanen ei myöskään voi ampua, mutta ... Ensinnäkin levyke pystyy törmäämään mihin tahansa vihollisen lentokoneeseen. Ja nopeuden vuoksi yksikään lentävä kone ei pääse pakoon sitä. Toiseksi, sammuttamalla suihkun, voit heittää ulos radio-ohjatun pommin ammuksen ja osua kohteeseen! Ja sitten kytke se takaisin päälle...
  Lisäksi on jo käynnissä erilaisten palkkiheittimien kehitys, joilla on tarkoitus varustaa lentävät lautaset. Sanot mahtavaa! Mutta kuka tietää, mihin fasismi pystyy, kun se on niellyt niin monet maapallon resurssit.
  Diskoletin ohjausjärjestelmä on nykyaikaisin joystickin avulla. Hän on taistelutesteissä. Iso-Britannia ja Amerikka ovat edelleen vahvoja ilmailussa, ja miksi "lentävä lautanen" ei ohenna vihollisen ilmajoukkoja?
  Charlotte on niin kaunis, tämän laivan pääkaupunki. Miehistö koostuu viidestä tytöstä. He joko istuvat tuoleilla tai hyppäävät ylös vetäen paljaita, suklaanvärisiä jalkojaan auringonpolttamilta. Heidän paljaat sormensa lepäävät ohjaussauvojen päällä. Kuinka eroottista se on, maalatut, tyylikkäästi muotoillut kynnet kiiltävät, suonet kulkevat jalkaa pitkin ruskettuneen ihon alla.
  Tyttömiehistö on se, mistä armeijaan joutunut nuori mies haaveilee. Se, joka tuo voittoa ja onnea.
  Täällä kiekkokone nousi vauhtiin ja saavutti Britannian rannoilla hämmästyttävän nopeasti. Ja joka puolelta sitä rampaa kolme ensimmäistä englantilaista hävittäjää, jotka lentävä lautanen sai kiinni matkalla. Laminaarisuihku kaataa leijonaimperiumin autot. Ne, jotka menettävät siipensä, putoavat alas.
  Charlotte sanoo tyytyväisellä katseella:
  - Kauhea sellainen ja sellainen kauhea... En ole kauhea ja meikki!
  Ja se käynnistyy vastauksena uusien englantilaisten hävittäjien yrityksiin ampua aggressiivisia nauruja!
  Ja nyt lentävä lautanen tekee U-käännöksen ja tahraa amerikkalaisen R-51-hyökkäyskoneen, jota eivät auta raketinheittimet tai kahdeksan konekivääriä. Se on silti suuri voima.
  Paljasjalkainen tyttö Dmitri Sokolovsky ajatteli, että amerikkalaiset olivat loppujen lopuksi tyhmiä, että he joutuivat sotaan Saksan kanssa. Joten he pelasivat vain Neuvostoliiton käsissä. Auta pahinta vihollisesi. Mutta he olisivat voineet käsitellä Venäjää saksalaisilla käsillä!
  Ja nyt haavoittumaton kiekkokone tuhoaa kaikki heidän lentokoneensa. Ja tämä on erittäin huono Britannialle.
  Ja se on vielä pahempaa Amerikassa. Kun British Ridge on murtunut, on mahdollista yrittää ylittää valtameri.
  Charlotte, kimaltelee smaragdisilmillä, lausuu laulussa ja riimeissä:
  - Näytämme haukkoja, liidämme kuin kotkat... Emme hukku veteen, emme pala tulessa!
  Häikäisevä blondi Gertrude vastaa:
  - Mitä kipua, mitä kipua... Saksa Britanniaa vastaan - sata - nolla!
  Levyke voi lentää melko pitkään. Sen moottorin salaisuutta ei ole selvitetty 2000-luvulla. Vain lentävän lautasen tehoreservi on valtava - voit lentää New Yorkiin. Ja liikkeet ovat niin rikki, kuin koneelta puuttuisi inertia.
  Se, ettei hävittäjä tai pommikone jää kiinni, on pölyksi jauhettu kakku.
  Ja sitten Lontooseen alkaa pudota pommeja, jotka pudotetaan uusimmista, saksalaisista hännänttömistä. Ja se on erittäin tehokasta.
  22. kesäkuuta 1945 saksalaiset ja japanilaiset laskeutuivat maihin Australiassa. Tämä on eräänlainen mekkoharjoitus tulevaa Britannian hyökkäystä varten. Ja levykone lensi jopa sinne.
  Britannian laivastolla on vain sarvet ja jalat. Saksalaiset ilmestyivät yksipaikkaisten sukellusveneiden sarjatuotannossa. He upottavat englantilaisia laivoja, kun taas he itse ovat käytännössä erottamattomia vesipatsaasta.
  Ja torpedot, jotka on suunnattu melulle tai kuumuudelle... Mitä vain saksalaisilla ei ole! Parhaat tiedemiehet kaikkialta maailmasta, aseella uhattuna, työskentelevät Kolmannen valtakunnan alaisuudessa. Ja heidät pakotetaan työskentelemään lujasti vahvistaen Saksan valtaa.
  Australiassa liikkuu niin siroja, pienellä siluetilla varustettuja E-10-koneita, ja miehistö makaa. Ne ovat alhaisesta painostaan huolimatta verrattavissa Churchilliin aseistuksen ja panssarin suhteen, mutta samalla paljon nopeampia ja ohjattavampia. Ja sellaiseen autoon tytöt asettuivat.
  Parit asettuvat makuulle ja hallitsevat tankkeja ja leikkaavat englantilaisen roskan!
  
  JOS BASKY pelastaisi MARCELIN
  Myös aikamatkustaja Natasha Belaya puuttui vahingossa asiaan. Luftwaffe sääli yhtä nuorta lentäjää ja nosti hänet sähköverkolla, kun hän vahingossa kaatui teknisen vian takia. Ja täytyy käydä ilmi, että se osoittautui Hans-Joachim Marceliksi, useiden lentotietueiden omistajaksi. Mukaan lukien kuusikymmentäyksi konetta ammuttiin alas kuukaudessa ja seitsemäntoista konetta päivässä. Ja ensimmäinen saksalainen lentäjä, joka ylitti sadan viidenkymmenen pudonneen lentokoneen rajan.
  Lisäksi britit vahvistivat hänen saavutuksensa, eikä kukaan ampunut alas niin monia liittoutuneiden lentokoneita.
  Joten Natasha Belaya pelasti täysin erinomaisen persoonallisuuden, joka taisteli todellisia taisteluita ja josta tuli todellinen ilmiö. Mutta näyttää siltä, että edes tällainen ilmiömäinen ässä ei pysty muuttamaan sodan kulkua yksin.
  Mutta kyse ei ole vain määrästä, vaan myös laadusta. Mutta Marseille onnistui ampumaan alas koneen Montgomeryn itsensä kanssa, ja kuuluisa englantilainen kenraali kuoli. Tämä johti Operation Torch epäonnistumiseen, jota lykättiin määräämättömäksi ajaksi. Aivan kuten amerikkalaisten maihinnousu Marokkoon. Mikä on myös erittäin tärkeää. Mutta mikä tärkeintä, Hitler onnistui tuntemaan, että Stalingradin lähellä venäläiset suunnittelivat hyökkäystä kyljestä ja onnistuivat ryhtymään ehkäiseviin toimiin. Tämän seurauksena Fritz peitti heikkoja kohtia ja pystyi torjumaan Neuvostoliiton hyökkäyksen marraskuun lopussa.
  Ja näin he kestivät Stalingradissa ja Volgassa. Rzhev-Sychovin operaation kokemus osoitti, että kun natsit olivat valmiita, he pystyivät torjumaan ylimääräisten Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen.
  Britit alkoivat edetä myöhemmin, kun Rommelin joukot olivat jo valmiita torjumaan hyökkäyksen. Ja Rommel itse palasi lomalta. Tämän seurauksena Britannian hyökkäys kesti viisitoista päivää ja torjuttiin valtavilla tappioilla.
  
  Huolimatta siitä, että saksalaiset pitivät rintamaa, Hitler julisti täydellisen sodan ja mobilisoinnin. Kolmannen valtakunnan aseiden tuotanto kasvoi dramaattisesti. Ja liittolaisten ilmahyökkäykset ovat vähentyneet jyrkästi. Fritz alkoi kerätä voimia uuteen hyökkäykseen.
  Marseille ylitti pudonneiden lentokoneiden määrän kolmellasadalla, ja hänestä tuli ensimmäinen Luftaffen lentäjä ja soturi, joka sai uudelleen Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja helmikuussa 1943 Marseillen alas ampumien lentokoneiden määrä saavutti viisisataa, josta hänelle myönnettiin tähän tilaisuuteen erityisesti hyväksytty palkinto: Rautaristin ritariristi kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Tämän tilauksen ensimmäinen vastaanottaja.
  Marseillesta tuli todellinen legenda, ja sitä pelättiin kuin tulta. Ehkä jopa voimakkaampi kuin liekit.
  Joulukuussa saksalaiset ottivat lopulta Stalingradin hallintaansa. Ja natsit alkoivat valmistella uutta hyökkäystä. Sekä Tigers, Panthers ja Ferdinands osallistuivat hyökkäykseen. Käyttää työvoimaa Afrikasta ja vankien, myös juutalaisten, työtä. Kolmas valtakunta ei ole vielä uhannut hävitä sotaa, eikä juutalaisia ole hävitetty massalla. Ja se tarkoittaa lisää työvoimaa. Ja tankkeja, lentokoneita ja muita laitteita valmistetaan.
  Iso-Britannia ja Amerikka itse asiassa jarruttivat sotaa Kolmatta valtakuntaa vastaan. Lisäksi sukellusveneet saivat niitä erittäin paljon. Joka metsästi susilaumoissa ja upotti monia laivoja.
  Hitler myös vahvisti Rommelia tankeilla ja lentokoneilla. Ja niin natsit aloittivat hyökkäyksen Egyptiin huhtikuun lopussa. Tällä kertaa menestyneempi, ja sen seurauksena englantilaiset joukot kukistettiin täysin. Ja se oli murskaava tappio leijonavaltakunnalle.
  Fasistiset joukot saapuivat Palestiinaan ja murtautuivat Irakiin. Ja samaan aikaan he ottivat hallintaansa Suezin kanavan. Ja he etenivät ja valloittivat Kuwaitin. Ja muut öljylähteet. Ja se oli erittäin aggressiivista ja siistiä.
  Ja toukokuun lopussa Wehrmachtin hyökkäys alkoi Volgalla ja eteni etelään.
  Natsit yrittivät murtautua Kaspianmerelle ja vallata Astrahanin. Tässä tapauksessa Hitler valitsi puna-armeijalle haavoittuvimman suunnan ja tehokkaimman.
  Tankki "Lion" osallistui myös taisteluihin. Mutta tämä kone, jolla oli liikaa 90 tonnin painoa, ei näyttänyt itseään liian hyvin. Ja hänet hylättiin. Mutta Focke-Wulf ei myöskään ollut huono. Ja kesäkuun lopussa Marseille saapui itärintamalle. Hänen ulkonäkönsä oli kuin ohi kulkeva komeetta. Ja kokonainen massa pudonneita Neuvostoliiton lentokoneita. Heinäkuun loppuun mennessä Marseille nosti pudonneiden lentokoneiden määrän tuhanteen ja sai tästä Rautaristin suurristin, palkinnon, joka oli aiemmin varattu vain Hermann Goeringille, Ranskalle ja ei liian ansaittu. Marcel on erittäin taisteleva kaveri, ja Hitler ihaili häntä. Tällainen pilotti osoittautui: yksinkertaisesti käsittämättömäksi ilmiöksi.
  Natsit menivät Kaspianmerelle ja katkaisivat Kaukasuksen maateitse. Ja Turkki otti ja avasi toisen rintaman Transkaukasiaan. Ja puna-armeijasta tuli vielä vaikeampi.
  Ja saksalaiset alkoivat edetä pitkin Kaspianmeren rannikkoa. Ja natsit etenivät suurella menestyksellä. Ja syyskuun lopussa saksalaiset olivat jo saapuneet Azerbaidžanin alueelle. Ja siellä sellaiset taistelut alkoivat kiehua.
  Stalin käski etenemään keskustassa, heittäen kaikki joukkonsa sinne ... Saksalaiset onnistuivat jopa työntämään taaksepäin murtautuen päättäväisesti rintaman läpi. Natsien piti keskeyttää hyökkäys väliaikaisesti ja heittää uusia joukkoja taisteluun. Mutta ylivoima voimissa vaikutti.
  Natsit torjuivat Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen ja jatkoivat etenemistä Kaukasuksella talvella. Ja he käyttivät uusimpia suihkukoneita, uusia malleja.
  Ja Marseille on jo ylittänyt kaksi tuhatta pudonnutta lentokonetta. Siitä hän sai uuden palkinnon Rautaristin Ritariristin timanttitähdellä, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja.
  Ja lähellä Bakua on jo sellaisia taisteluita, erittäin julmia.
  Taistelut osoittivat, että naiset eivät ole ollenkaan heikko lenkki ja osaavat taistella hyvin. Ja samalla kantavat vähemmän tappioita kuin miehet. Soturit taistelivat myös jalkaväessä löittäen paljain jaloin Saharan aavikon kuumaa hiekkaa vasten. Ja hallitsi tankit. Testattuaan "Tiikeria" taisteluissa Britannian kanssa.
  Kuitenkin myös Neuvostoliiton tytöt SU-100:lla taistelevat hyvin.
  Vaikka Venäjän asema näyttää toivottomalta. Mutta soturit yhdessä Elizabethin kanssa taistelevat kuin kotkat.
  Ekaterina painaa vipua paljain varpaillaan. Lähettää ammuksen, joka lävistää natsien E-50-auton kylkeen ja karjuu:
  - Suuren punaisen ja karmiininpunaisen kommunismin puolesta!
  Elena myös löi tykkiä paljaalla, hienolla jalallaan. Hän osui tarkasti vihollisen panssarivaunuun.
  Tyttö huudahti:
  - Kauniille Venäjälleni!
  Euphrasia huomautti aggressiivisesti, johtaen erittäin hyvin kohdistettuun tulipaloon:
  - Kunnia isänmaallemme!
  Ja hän käyttää myös paljaita, taltattuja jalkoja.
  Neuvostoliiton kone on erittäin vahva ja taisteleva. Ja se ampuu aika hyvin.
  SU-100 pystyy tunkeutumaan E-50:n sivulle. Mutta tytöt jopa murtautuvat hänen otsansa läpi ja joutuvat vieheen tai päästä päähän. Ja ne leikkasivat metallin läpi.
  Elizabeth ampui vihollista käyttämällä paljaita varpaitaan. Ja siristi:
  - Sinisestä purosta...
  Ekaterina myös ampui, tällä kertaa työntämällä vipua helakanpunaisella nännillä ja kutkuten:
  Joki alkaa...
  Elena virnisti aggressiivisesti ja sihisi, sanoi:
  No, ystävyys alkaa...
  Ja hän painoi myös vipua paljaalla kantapäällään.
  Euphrasia huusi ampuen vihollista:
  - Hymyllä!
  Tytöt työskentelevät SU-100:n parissa erittäin aktiivisesti. Ja tuhota vihollisen varusteet.
  Ja Bakun laitamilla pioneerit kaivavat juoksuhautoja. Siellä on eri kansallisuuksia. Erityisesti monet kirkkaat päät välkkyvät. Siellä on punaisia ja mustia ja vaaleita lapsia.
  Yksi asia yhdistää heitä: usko kommunismin voittoon ja paljaat jalat. On selvää, että kaikilla ei ole sodan aikana kenkiä, ja siksi solidaarisuuden osoituksena kaikki lapset kehuvat paljaita, pyöreitä korkokenkiään. Talvi Transkaukasiassa on melko leuto, ja kun liikut ja työskentelet lapioilla, kylmä ei ole niin kauhea.
  Lapset työskentelevät innostuneesti ja laulavat:
  Nosta tulta, siniset yöt,
  Olemme edelläkävijöitä - työntekijöiden lapsia ...
  Valovuosien aikakausi lähestyy,
  Pioneerien kutsu - ole aina valmis!
  Pioneerien kutsu - ole aina valmis!
  Ja tässä tulee taas hälytys. Pojat ja tytöt hyppäävät kaivannon pohjalle. Ja kuoret alkavat jo räjähtää ylhäältä: vihollisen tykistö toimii.
  Pashka kysyi Mashalta:
  - No, luuletko, että selviämme?
  Tyttö vastasi luottavaisesti:
  - Vastustamme ainakin kerran, vaikeimmalla hetkellä!
  Pioneer Sasha totesi loogisesti:
  Sankarillisuutemme on horjumatonta.
  Poika koputti paljaalla pohjallaan kiviä. Voidaan nähdä, että poika täytti itsensä kiinteillä kovettumilla.
  Tyttö Tamara huomautti:
  Taistelemme ilman pelkoa
  Meitä leikataan askeltakaan taaksepäin...
  Anna paidan kastua verestä -
  Lisää vihollisia, käännä ritari helvettiin!
  Poika Ruslan, mustatukkainen pioneeri, huomautti:
  Vuosisatoja kuluu, aikakausi tulee,
  Jossa ei ole kärsimystä ja valheita ...
  Taistele tämän puolesta viimeiseen hengenvetoon asti -
  Palvele isänmaatasi, sinä sydämestä!
  Poika Oleg, laiha ja vaaleatukkainen, sirkutti, säkeet:
  Ei, valppaus ei katoa,
  Haukkan, kotkan ilme...
  Kansan ääni on soinnillinen -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
  
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tietäisi surua,
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa
  Valaise tietä kommunismille!
  Pojat ja tytöt taputtavat yhteen ääneen.
  Mutta nyt suihkukoneet lentävät jo ja pudottavat pommeja. Ja tämä on aggressiivinen lähestymistapa.
  Oleg ja Sasha nostivat ritsan ja laukaisivat kuolemanlahjan. Natsien hyökkäyslentokone osui piippuun.
  Tyttö Natasha lauloi:
  - Komsomoli ei ole vain ikä,
  Komsomol on kohtaloni!
  Uskon, että valloitan avaruuden
  Elämme ikuisesti!
  Ahmed, pioneeripoika Azerbaidžanista, vastasi hymyillen:
  - Et ole vielä komsomolin jäsen Natasha!
  Tyttö polki vihaisesti paljain jalkansa ja vastasi melodisella äänellä;
  Isien vieressä, iloisella laululla,
  Kannatamme komsomolia...
  Valovuosien aikakausi lähestyy,
  Pioneerien huuto - ole aina valmis!
  Pioneerien huuto - ole aina valmis!
  Oleg myös löi paljas, lapsellinen jalkansa ja huusi:
  Vahvempi vasara purista proletaaria,
  Titaanista käsin murskaamalla ikeen...
  Laulamme tuhat aariaa isänmaallemme,
  Ja valoa jälkipolville, hyvä!
  Lapset ovat iloisia. Ja itse asiassa saksalaiset pommittivat, ja vain yksi tyttö sai palan paljaaseen, pyöreään, vaaleanpunaiseen kantapäähän.
  Pioneer huusi, mutta puri sitten huulta.
  Ja niin he valmistautuivat torjumaan hyökkäyksen. Ja natsien kanssa on jo tankkeja. Valtavat E-100:t liikkuvat. Niin tehokkaita ja vaarallisia koneita.
  Heillä on tällainen suoja. Että et pääse läpi mistään kulmasta. Et voi lyödä sitä vain yhdestä kulmasta. Ainoa mahdollisuus on murtaa jäljet.
  Lapset ovat valmiita taistelemaan ja heiluttaen paljain jaloin. Täällä he ovat vaijerilla työntämässä kotitekoisia räjähteitä sisältäviä paketteja natsien jälkien alle. Se toimii ja tuhoaa Rommelin armeijan tankkien rullat.
  Ja se näyttää kamalalta.
  Sasha huutaa:
  - Kunnia kommunismille!
  Poika Pashka ampuu Olegin kanssa ritsasta ja kiljuu:
  - Kunnia pioneereille!
  Poika Ruslan vetää yhdessä Sufirin kanssa miinan saksalaisen alle ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Lapset Azerbaidžanista ja venäläiset kaverit tappelevat. Ruskettuneita, ohuita, avojaloisia pioneereja vastaan valtavaa panssarivaunua vastaan.
  Tyttö Tamara taputtelee siroa, pientä, paljas jalkaansa ja sanoo:
  - Kunnia Venäjälle!
  Pioneeri Ahmet vahvistaa ampuessaan vihollista:
  - Olemme ystävällinen perhe yhdessä!
  Poika Ramzan, punatukkainen azerbaidžanilainen, vahvistaa kaataen auton:
  - Sanalla olemme satatuhatta minä!
  Lapset ovat ystävällisiä... Tässä on armenialainen tyttö Azatuhi, joka myös taitavasti siirtää räjähdepaketin fasistisen toukan alle langan avulla ja vinkua:
  - Neuvostoliitto on kansojen perhe!
  Toinen armenialainen tyttö Aghas sanoo:
  - Älä taipu fasismiin:
  Ja tyttö veti lankaa paljain varpaillaan. Monilla azerbaidžanilaisilla ja armenalaisilla lapsilla on vaaleat hiukset, ja heitä ei voi erottaa slaavilaislapsista, joita on myös monia. Joka jätti saksalaiset pois, muut venäläiset perheet asettuivat Azerbaidžaniin jopa tsaarien alaisuudessa.
  Kaukasuksella on paljon slaaveja. Paljon sekapareja. Kyllä, ja lapsilla on yleensä vaaleammat hiukset kuin heidän vanhemmillaan. Ja slaavilaiset tyypit ruskettuivat niin, ettei niitä voi erottaa paikallisista. Lisäksi lapset ovat yleensä samankaltaisempia kuin aikuiset.
  Joten kansainvälinen Neuvostoliiton poikien ja tyttöjen pataljoona taistelee, ja he ovat kaikki yhtenäisiä ja hyvin samanlaisia. Niiden paljaat kantapäät välkkyvät liikkuessaan.
  Ja unelmat lapset lähettävät kuoleman lahjoja. Shamil ja Serjozhka, molemmat pioneeripojat, vetävät johdosta. Ja nyt saksalainen E-50 pysähtyy rikkinäisen toukan kanssa.
  Pojat laulavat yhteen ääneen:
  Unioni tuhoutumaton, vapaat tasavallat,
  Se ei ollut raaka voima, joka kokoontui, ei pelko ...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja ystävyyttä ja järkeä ja rohkeutta unissa!
  Ja lapset ovat iloisia. He hymyilevät valkoisin, tasaisin hampain. Ja he ovat onnellisia, vaikka heitä uhkaa kuolema.
  Ja saksalaiset ovat perseitä. Tuhotetut panssarivaunut ampuvat tykkeitään ja kirjoittelevat konekivääreitään.
  Jotkut saksalaiset ajoneuvot on varustettu kranaatinheittimillä ja ovat erittäin vaarallisia.
  Poika Maksimka ja tyttö Zara Azerbaidžanista, nojaten paljain jaloin, vetivät miinan vihollisen alle ja tyrmäsivät fasistisen mastodonin.
  Ja huusivat keuhkoihinsa:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Lapset ovat niin hauskoja.
  Pioneerit Abbas ja Vladimir käyttävät myös aseita. Tässä tapauksessa katapultti ja murskata E-75-toukka natseille. Sitten pojat lauloivat:
  - Planeetan suuruuden puolesta kommunismin varjossa!
  Oleg ja Abdula ovat myös eri kansojen pioneereja, mutta yhdellä sydämellä he myös laukaisevat räjähteitä. He osuivat E-100:aan ja laulavat...
  Avasimme planeetan kansoille,
  Polku avaruuteen, näkymättömiin maailmoihin...
  Sankariteot lauletaan -
  Pyyhi kuoleman arpi ikuisesti!
  
  Venäjän pyhän lipun alla,
  Rauhassa, ystävyydessä, onnessa ja rakkaudessa...
  Koko maan ihmisistä tulee onnellisempia,
  Helvetin pimeys hajoaa kaukaisuuteen!
  Täällä taistellaan lapsia vastaan...
  Abdurrahman ja Svetlana - azerbaidžanilainen poika ja tyttö Valko-Venäjältä vetivät langan yhteen ja tyrmäsivät fasistisen panssarivaunun. Ja he lauloivat:
  - Pyhän Venäjän suuri nimi,
  Loistaa yli maailman - kuin auringonsäde ...
  Uskon yhtenäisyyteen, meistä tulee onnellisempia,
  Näytämme ihmisille oikea tie!
  Lapset ovat erittäin rohkeita. Ja natsit yksinkertaisesti järkyttyivät sellaisesta itsepäisestä ja raivokkaasta vastustuksesta.
  Abudurrahman on edelläkävijä, hän sai palan paljaaseen pohjaansa. Se lävisti lapsen jalan kovettuneen pinnan.
  Poika sihisi:
  - Ja se sattuu minua!
  Svetlana sai myös osuman pyöreään kantapäähän ja raapi olkapäätään. Mutta tyttö sihisi:
  - Älä riko pioneereja!
  Azim ja Kolka rampasivat myös saksalaisen auton.
  Pojat osoittivat lankaa ja lauloivat:
  Petollinen vihollinen lähti hyökkäykseen,
  Mutta uskon, että se ei horju, neuvostokansa...
  Vihollinen odottaa tappiota ja unohdusta,
  Ja Venäjän kunnia kukoistaa voimakkaammin!
  Vihollinen odottaa: tappio ja unohdukset,
  Ja Venäjän kunnia kukoistaa voimakkaammin!
  Lapset ovat rohkeita eivätkä taipu. Ja he haluavat voittaa. Ja he laulavat ja taistelevat.
  Saksalaiset kärsivät raskaita tappioita. Totta, useimmiten niissä on rikki telat ja rullat. Eikä se ole kohtalokasta.
  Pahempaa vangiksi joutuneille pioneereille.
  Natsit panivat pojan Abdulhamidin vangiksi joutuessaan telineeseen. He työnsivät pioneerin paljaat jalat lohkoon ja alkoivat ripustaa painoja koukkuihin. Ja sitten hän sytytti tulen. Ja pojan paljaat kantapäät nuolivat tulta. Ja ruoska putosi hänen selkään. He löivät minua pitkään. Ja sitten natsit alkoivat murtaa kylkiluita kuumalla pihdeillä.
  Poika, joka kuoli kidutukseen, kun hänen lämmöstä punaisten kylkiluiden rauta murskasi hänet, lauloi:
  Berliini on melkein meidän vallan alla,
  Kiikarien läpi näemme kirottu Reichstagin...
  Toivon rauhaa ja onnea pian;
  Mitä aion kuvailla runoissani!
  
  Venäjä avasi kommunismin maailmoille,
  Hänestä tuli perhe kaikille.
  Mutta Wehrmacht pisti meille sian kuonon,
  Ja nyt veri roiskuu suonista kuin suihkulähde!
  
  Mitä Fuhrer unohti meille vahingossa,
  Halusin saada maata ja orjia!
  Fasismi meni hyvin pitkän kampanjan kanssa -
  Ja tässä on todellinen painajainen, helvetin unia!
  
  Yksinkertainen poika, paljasjalkainen poika,
  Äskettäin sidottu punainen solmio.
  Hän halusi rakentaa maailman itse ilman Jumalaa,
  Mutta yhtäkkiä napalmi purskahti taivaalta!
  
  Minun piti juosta eteen, olimme AWOL,
  Kukaan ei halua ottaa sellaisia nuoria!
  Mutta poika-hävittäjä kiväärissä teki sen,
  Isien polku osoittautui arvokkaaksi!
  
  Taisteltiin missä sekä ovela että voima,
  Ja heikkous on myös katkera, valitettavasti ...
  Toverit joutuivat kaivaamaan hautoja
  Mäntyarkkujen höyläys pakkasessa!
  
  Olen pioneeri, joka on nyt tottunut kärsimään,
  Hän meni tiedusteluun paljain jaloin, lumihousu rypisteli.
  Ehkä rangaistus epäuskosta,
  Että en halunnut tuntea Jeesusta!
  
  Mutta mitkä ovat Golgatan kolme tuntia?
  Yli kolme vuotta sodasta on kulunut!
  Missä tahansa kylässä lesket itkevät katkerasti,
  Kuinka pojat hukkuivat maan hautausmaahan!
  
  Selvisin, olin kuorisokissa, haavoittui luodista,
  Mutta onneksi hän pysyi jaloillaan!
  Palautimme rehellisesti velan Saksalle,
  Se fasismi on tallattu pölyksi meidän toimesta!
  
  Olen kypsä, mutta vielä poika,
  Viikset eivät menneet läpi, mutta jo titaani!
  Kyllä, aikuinen, ja ehkä jopa liikaa,
  Loppujen lopuksi sydämestä tuli kova kuin metalli!
  
  Hero Starin korkein palkinto -
  Stalin itse, usko minua, luovutti sen!
  Hän sanoi: On tarpeen ottaa esimerkkiä kaltaisistasi ihmisistä,
  Taistelijat takovat Eedenin ovien avaimia!
  
  Mutta laske nyt rohkea kivääri alas,
  Ota sinä, pihdit, vasara ja työskentele!
  Rakenna purjevene ja vene puusta
  Ja luo lentokone, jotta lintu lentää ylös!
  Mutta kaikesta puna-armeijan pioneerien ja sotilaiden joukkosankaruudesta huolimatta Baku kaatui. Ja natsit valloittivat koko Kaukasuksen.
  Stalin oli hyvin peloissaan ja tarjosi Hitlerille aselepoa. Fuhrer, joka oli huolissaan tiedustelutiedoista, että Yhdysvallat ja Britannia olivat kehittämässä atomipommin ja kukistamassa Japania, päätti aloittaa suuren hyökkäyksen lännessä.
  Allekirjoitettiin aselepo. Neuvostoliitto suostui palauttamaan kaikki sotavangit Kolmanteen valtakuntaan ja toimittamaan ilmaiseksi suuren määrän Wehrmachtin tarvitsemia raaka-aineita.
  Hitler suostui tähän. Ja keväällä 1944 natsien suuri hyökkäys Afrikassa alkoi. Natsit, jotka hallitsivat jo pohjoista, siirtyivät etelään. Ja samaan aikaan jatkui sukellusvenesota. Etelässä natsit etenivät menestyksekkäästi. Samaan aikaan natsit muuttivat itään. Edistyään he Iranin läpi valloittivat Intian lähes ilman vastarintaa. Eikä ilman menestystä valloittanut suuria alueita. Joten natsit todella onnistuivat tässä.
  Ja 3. marraskuuta 1944, presidentinvaalien päivänä, Yhdysvallat laskeutui yhtäkkiä Isoon-Britanniaan ja valloitti sen. Ja se oli onnistunut liike. Ja siitä tuli todella siistiä. Ja vain viikossa he vangisivat hänet. Ja siitä tuli erittäin siistiä. Panther-2, joka oli edistyneempi ja paremmin aseistettu, osallistui myös taisteluihin. Mutta Lev-2-tankki osoittautui vielä vahvemmaksi. Siinä Porsche, ensimmäistä kertaa saksalaisessa säiliörakennuksessa, sijoitti moottorin ja voimansiirron yhteen lohkoon ja poikki ja sijoitti vaihdelaatikon itse moottoriin. Rungon korkeutta pienennettiin ja tornista tuli pienempi ja kapeampi. Tämän seurauksena auton paino pieneni, ja moottori päinvastoin oli tehokkaampi 1000 hevosvoimalla.
  Joten tankki "Lion" -2 oli shokki briteille ja paras tuolloin.
  Britannia antautui. Ja nyt natsit ovat käynnistäneet sodan Yhdysvaltoja vastaan. Amerikkalaiset pystyivät tankkien rakentamiseen, vain Pershing, joka oli heikompi kuin saksalaiset autot. Ja vain "Superpershing" pystyi silti jotenkin taistelemaan saksalaisia vastaan. Mutta Fritzillä on jo mahtava "E"-sarja. Ja voimat ovat eriarvoisia.
  Neljäkymmentäviisi vuotta kului meritaisteluissa. Natsit toteuttivat operaatio Icarus. He valtasivat myös Grönlannin.
  Mutta Amerikan saaminen valtameren toiselle puolelle ei ole niin helppoa. Mutta saksalaiset joukot käyttävät vetyperoksidikäyttöisiä sukellusveneitä. Ne ovat erittäin nopeita, syvänmeren kalojen muotoisia ja lyövät kirjaimellisesti amerikkalaiset merelle. Ja tämä ei tietenkään maalaa Yhdysvaltoja. Ja osa Saksan joukoista on keskittynyt Argentiinaan ja Brasiliaan. Ja sieltä he alkoivat ryömiä pohjoiseen. Ja se on erittäin siistiä. Natsit valtaavat USA:n. Uudet "E"-sarjan tankit ovat erittäin vahvoja ja niitä on mahdoton käsitellä. Uusi E-50-sarjan tankki, joka painaa kuusikymmentäviisi tonnia, sai rinteiden alla 250 mm paksut etupanssarit ja 170 mm paksut sivut, myös suurilla rinteillä. Ja 88 mm:n tykki 100 EL:llä, joka tuhoaa amerikkalaiset tankit ilman pienintäkään ongelmaa.
  Natsit tuhoavat USA:n. Ja syksyyn 1946 mennessä he olivat valloittaneet koko Kanadan. Ja syksyllä myös Meksiko vangittiin. Ja USA alkoi paniikkiin. Ja 46. ja 47. vuoden talvella Alaska ja kolmasosa Amerikan alueesta oli jo vangittu. Kevät on ratkaiseva vaihe amerikkalaisten viimeistelyssä.
  Marseille oli erittäin onnistunut lentäjä. Ja nyt, kolmannen tuhannen pudonneen lentokoneen jälkeen, hänelle myönnettiin Rautaristin Ritariristin timanttitähti kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla.
  Kolmannessa valtakunnassa he hyväksyivät myös Rautaristin Ritariristin kuudennen asteen platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla niille, jotka saavuttavat tuhat pudonnutta lentokonetta tai saman määrän rikkinäisiä tankkeja.
  Tähän Ritariristiin olisi pitänyt kiinnittää ainakin sata timanttia, ja se olisi ollut suurempi kuin muut Ritariristit. Palkinto ei siis ollut vain kunniakas, vaan myös kallis.
  Albina ja Alvina lentävät taivaalla. He ampuvat alas jenkkikoneensa ja laulavat hampaidensa läpi:
  - Kauniita tyttöjä,
  Hyvät ystävät...
  Olisi mahtavaa kaverit -
  Ja mahtavia potkuja!
  Albina tähtäsi ilma-aseeseen paljain varpaillaan, löi amerikkalaista ja vinkaisi:
  - Iloisten silmien valot!
  Ja vilkutti kumppanilleen. Hän katkaisi vastineensa. Hän murskasi vihollisen palasiksi paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kommunismille ja loistaville voittoillemme!
  Albina korjasi kumppaniaan ampumalla alas jenkkikoneen:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Ja molemmat tytöt purskahtivat nauruun.
  Ja he saivat Ritariristin kuudennen asteen ampumalla alas yli tuhat lentokonetta kukin.
  Ja Marseille, ampunut alas toiset neljätuhatta lentokonetta, sai Rautaristin Ritariristin timanttitähden platinatammenlehdillä ja sai miekkoja ja timantteja. Amerikkalaiset kirjaimellisesti pakenivat häntä.
  Samaan aikaan sota jatkui. Amerikkalaiset hävisivät selvästi parhaalle viholliselle tekniikassa ja koulutuksessa ja jopa ulkomaisten divisioonien käytössä.
  Vain "Superpershing" pystyi tunkeutumaan saksalaisen E-50:n kylkeen. Aseen etu ja kaliiperi 90 mm ja piipun pituus 73 EL. Mutta toisaalta tulinopeus on vain neljä laukausta minuutissa verrattuna kahteentoista saksalaiseen E-50:een, ja viidenkymmenen tonnin paino on liian suuri 500 hevosvoiman moottorille. Kyllä, ja panssari on riittämätön. Saksan päämastodonin otsassa amerikkalaiset eivät silti murtaneet läpi. Ja Fritzissä oli myös E-75, jossa oli 128 mm:n kaliiperinen ase ja 210 mm:n sivupanssaripaksuus rinteiden alla, vielä paremmalla suojalla ja 1500 hevosvoiman moottorilla.
  Joten alusta alkaen Yhdysvallat hävisi. Vain T-93-panssarivaunu, tarkemmin sanottuna 93 tonnia painava itseliikkuva ase, jonka etupanssarin paksuus oli 305 mm ja tykki 155 mm, pystyi taistelemaan saksalaisia mastodoneja vastaan.
  Mutta tämän itseliikkuvan aseen ajokyvyllä ei ollut merkitystä, kuten myös tulinopeudella. Ja saksalaiset tuhosivat sen lentokoneilla.
  Joten amerikkalaisilla ei kokonaisuudessaan mennyt hyvin, ja he hävisivät toivottomasti.
  Ja saksalaiset joukot tulivat yhä lähemmäs New Yorkia ja Washingtonia.
  Truman anoi Hitleriltä rauhaa.
  Mutta Fuhrer halusi vain täydellisen antautumisen ilman ehtoja. Washington oli ympäröity. Ja natsit aloittivat hyökkäyksen Yhdysvaltain pääkaupunkiin.
  Marseille sai viidestä tuhannesta pudonneesta lentokoneesta erikoispalkinnon: Rautaristin Ritariristin Grand Diamond Star, jossa on hopeatammenlehtiä, miekkoja ja timantteja. Ja se on siistiä.
  Gerdan panssarivaunumiehistö taisteli valoisamman huomisen puolesta. Ja hän voitti ilman ongelmia.
  Tyttö alkoi jopa ampua ei vain paljain varpaillaan, vaan myös rintojensa punaisilla nänneillä. Ja se auttoi paljon.
  Charlotte ampui myös painamalla rubiininännejään joystickin painikkeessa ja sirkuttamalla:
  - Kommunismin suuruus piilee siinä, että ei ole kala, vaan valas!
  Christina ampuessaan ohjaussauvan painikkeita pani merkille:
  - Ja me saksalaiset rakennamme kommunismin mahtavimman!
  Magda ampui karmiininpunaisilla nänneillä vastustajiaan ja antoi aggressiivisesti:
  - Kirkkain kommunismi! Vain ylös, ei askeltakaan alas!
  Gerda osoitti tykkiä paljain varpaillaan ja käänsi amerikkalaisen haubitsan oikein kohdistetulla laukauksella, vahvisti:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Washingtonin kaatumisen jälkeen Amerikka antautui pian. Ja se tapahtui 4. heinäkuuta 1947.
  Sitten natsit murskasivat Japanin, ja 15. toukokuuta 1957 he hyökkäsivät Neuvostoliittoon, nämä ovat natseja. Yksi toivo Alisa Seleznevalle!
  Ja nyt myös Alicen joukkue lähtee ratkaisevaan taisteluun. Alisa Selezneva itse ja hänen kaksi ystäväänsä ja kaksi ystäväänsä. He aloittivat hyökkäyksen Adolf Hitlerin asuinpaikkaa vastaan 22. kesäkuuta 1957.
  Alice heitti tuhokranaatin paljaalla jalallaan. Hän repi natseja ja huusi:
  - Kunnia kommunismille!
  Ja hän löi natseja puhaltimella.
  Aleksei Teterev ampuu vihollista sädeaseilla ja huutaa:
  - Se tulee olemaan voittomme.
  Ja saksalainen tankki on kirjaimellisesti sulanut. Ja pojat ampuvat salamaa silmistään.
  Natasha Belaya ampuu myös vihollista. Ja samaan aikaan, ilman pitkiä puheita, hänen paljaat jalkansa heittävät valtavalla painavalla voimalla tappavaa kranaattia.
  Tyttö huutaa:
  - Kunnia saavutuksillemme!
  Myös Arkasha Sapožkov on hyökkäämässä. Poika on täynnä jännitystä. Koska tämä kauhistus sallittiin rinnakkaisessa maailmassa, se tarkoittaa, että se on korjattava.
  Nuori hävittäjä löi laseraseella ja sanoi:
  - Isänmaallisuuden ajatusten kunniaksi!
  Masha Belaya on myös kuuma taistelussa. Tyttö julkaisi pulsareiden ja tulikuplien virran koukuten:
  - Kuolema fasisteille!
  Ja paljain varpain hän heitti myös tuhon herneitä.
  Viisi hajaantui käyttämällä kykyjään hyökkäyksessä koko Versaillesin Hitlerille rakentamaa kaupunkia vastaan.
  Ja he leikkasivat esimerkiksi mahtavan tankin E-800-sarjasta valtavan mittasuhteineen. Ja sitten he alkoivat tuhota voimakkailla rungoilla varustettuja pyramidikoneita. Viiden jäsenet toimivat taistelussa. Ja erittäin rohkea.
  Aleksei Sapožkov käytti voimakenttää, joka heijasti Wehrmachtin kuoria ja pommeja, ja räjäytti lamauttavalla säteellä. Ja tuhannet fasistit, massa tankkeja ja lentokoneita romahti.
  Natasha huusi ja antoi:
  - Kaikki uskovat voittoon kiihkeästi!
  Aleksei Teterev guruteli:
  - Ja minulla on meri, meri on polviin asti! Ja selviän kaikista vuorista!
  
  Mashka Belaya oli samaa mieltä tästä:
  - Itse asiassa olkapäälle!
  Tyttö näytti taistelutahtoiselta, varsinkin kun hän löi fasisteja tuhovirralla. Ja nyt heidän tiiminsä on tulossa yhä lähemmäksi palatsia, jossa Hitler on.
  Entä jos pyramidipanssarivaunut ja muut fasistiset voimat ovat heidän tiellään?
  Jotkut saksalaiset autot ovat niin valtavia, että ne muistuttavat todellista egyptiläistä pyramidia. Mutta ne eivät voi vastustaa lasersädettä.
  Ja tässä ovat natsit ja käyttävät levykkeitä. Mutta ne ovat haavoittumattomia kuorilla ja luodeilla ja melko heikkoja hyperlaseria vastaan!
  Alice hyökkää, ja taas hänen paljaat varpaansa lentävät ulos, mikä on hyvin tappavaa. Tyttö huutaa:
  - Kaunis on kaukana, olet julma natseille,
  Olet ankara natseja vastaan, Alice ryntää kuin tankki!
  Ja veri virtasi virrassa, olet julma natseja kohtaan,
  Olet julma natseja kohtaan! Alice osuu nikkeliin!
  Myös hyökkäävä Lyoshka Teterev huutaa ja murisee. Poika ampuu voimakkaasta laserista, katkaisee natsit divisioonoissa ja laulaa:
  -Olet itse täydellisyys, olet itse täydellisyys,
  Hymystä eleeseen, ylistys!
  Natasha Belaya, joka ampuu erittäin tarkasti natseja kohti ja sylkee kuolemanvirtoja tyttömäisten jalkojen paljain sormin, poimii aggressiivisesti:
  - Oi, mikä siunaus tietää, että olen täydellisyys,
  Tiedä, että olen täydellinen! Tiedä, että olen täydellinen!
  Arkasha ampui kaskadisäteilijällä ja antoi natseille nimenomaan torvia, sihisi:
  - Stalin, sinä olet toveri Stalin,
  Kuten aina, sankari on rullassa!
  Masha Belaya, joka ampui natseja, lauloi:
  Hän inspiroi meitä vaikeina aikoina,
  Tehtyään tahdosta vahvempaa terästä...
  Pelasti maailman rutolta
  Rakas toveri Stalin!
  Ja tyttö laukaisi tuhoavan bumerangin paljain varpaillaan. Ja valtava kolmen tuhannen tonnin pyramidin muotoinen säiliö kääntyi ympäri.
  Alice, joka ampui natseja, sumisi:
  - Monissa kuvissa, mitoissa,
  äärettömässä universumissa...
  Avasit meille oikean tien -
  Määrittele se ikuisesti!
  Ja hänen paljaat jalkansa heittivät jälleen hyvin osuvasti murhaavan kuoleman lahjan. Tyttö painoi fasisteja ja erittäin energisesti.
  Natsien kanssa taisteleva Aleksei Teterev lauloi:
  - Plasma miekka,
  Haluaa leikata sinut...
  Palaa kuin helvetin tuli
  Laser-säde...
  Natasha Belaya, joka ampui natseja ja pesee heidän autonsa jauheeksi sekä taivaassa että maan päällä, twiittasi tukena:
  Mutta älä luule
  Kuinka pelastat henkesi
  Uskollinen rakkaudelle
  Ole loppuun asti!
  Ja paljain varpain, ikään kuin heittäisi lahjan täydellisestä kuolemasta. Ja se on todella, todella tappavaa. Ja niin paljon näiden natsien tuhoamista.
  Ruskeita pahoja henkiä polttava Arkasha Teterev tuli yhä lähemmäs Hitleriä. Aggressiivinen poika, lauloi:
  - Kommunismin kuolemattomien ideoiden voitossa ....
  Ja natsit ovat taipuvaisia.
  Masha Belaya ampui tarkasti ja tyrmäsi natsit, vahvisti:
  - Näemme tulevaisuuden, maamme!
  Ja hänen paljaat varpaansa heittivät kuoleman herneitä.
  Alice murskasi fasistisia laumoja ja käytti sotilasaseita kaukaisesta tulevaisuudesta, vinkui:
  - Ja punainen merkki, isänmaamme!
  Aleksei Teterev kaatoi natseja ja löi heitä kuin kaneja, karjui keuhkoihinsa:
  - Tulemme aina olemaan epäitsekkäästi uskollisia!
  Natasha Belaya on jälleen hurjassa hyökkäyksessä polttaen kolmannen valtakunnan laumoja, jotka ovat valloittaneet käytännössä koko maailman. Tyttö on teknisesti hyvin varusteltu ja natsit eivät voi vastustaa häntä.
  Täällä hän heitti tuhon lahjan paljain varpaillaan. Hän poltti paljon fasisteja ja huusi:
  - Kunnia suurelle Venäjälle!
  Ja taas tyttö on hyökkäyksessä.
  Arkady Sapožkov puhalsi tuhon virran. Pyyhi paljon natsisotilaita. Hän hajotti heidät, repi ne erilleen ja katkaisi heidän kätensä ja jalkojaan. Ja tankkien tornien repiminen.
  Pikkupoika siristi:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle!
  Masha Belaya räjäyttää villissä hyökkäyksessä natsien päitä, kaataa paljon varusteita ja karjuu:
  - Planeetan suuruuden vuoksi!
  Ja tytön paljaat varpaat laukaisevat jotain todellista ja erittäin tappavaa.
  Alice on hyökkäämässä ja niin aggressiivinen ja taisteleva tyttö. Kaikki on niitetty perusteellisesti. Ja rakentaa kasvoja ja huutaa. Ja Hitlerin palatsin katto otti ja romahti.
  Vieras tulevaisuudesta huusi:
  - Maailman vahvimman kommunismin puolesta!
  Ja Alicen paljaat varpaat laukaisevat jälleen jotain niin tuhoisaa, että natsit alkavat hajota. Ja Alice itse ottaa sen ja laulaa:
  -Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Aurinko paistaa kirkkaasti,
  Valaise tietä kommunismille!
  Lyoshka Teterev tuki tyttöjä lähettämällä tappavan tuhovirran.
  Poika oli villissä intohimossa kuin peto. Hän hyökkäsi epätoivoisesti vihollisen kimppuun ja huusi:
  - Kunnia Neuvostoliiton maalle!
  Ja hän löi natseja kuin ne olisivat kyljyksiä.
  Natasha Belaya on myös hyökkäämässä. Pyyhkii Fritzin villeimmässä intohimossa. Ja leikkaa Fuhrerin henkilökohtaisen vartijan. Niin ihana tyttö. Ja taistelu - tuhoaa natsit perusteellisesti.
  Ja hänen paljaat varpaansa levittävät tappavia kuolemanlahjoja.
  Natasha karjuu:
  - Idean nimissä!
  Arkasha Sapožkov toimii myös erittäin aggressiivisesti. Ja ampuu sulattaen Himmleriä.
  Sitten poika karjui:
  - Suuruudestamme ja voitostamme!
  Mashka Belaya toimii myös taistelullisesti. Ja se tuhoaa natseja pohjimmiltaan enemmän kuin pääomallisesti. Ja hänen lasersäteensä, vain niin taistelevia, etteivät natsit pääse pakoon hänestä. Masha Belaya on erittäin sotamainen kaunotar.
  Paljain varpaillaan hän heittää tappavan kuolemanlahjan ja vinkua:
  - Uuden kommunismin puolesta!
  Alice, joka ampuu vihollisia, paljastaa hampaansa ja vinkua keuhkoihinsa päästäen kipinöitä hänen silmistään:
  
  Kaikki on uutta kommunismissa!
  Ja lopulta he piirittivät Hitlerin. Tyttö puristi paljain varpaillaan Fuhrerin munia, ja tämä huusi kivusta:
  - Luovutan!
  Viisi pakotti välittömästi pääfasistin lopettamaan hyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan ja vetämään joukkoja Venäjän alueelta. Pelästynyt Fuhrer suostui tähän.
  Sitten Kolmas valtakunta romahti ja suuret erimielisyydet alkoivat fasistisen valtion johtajien välillä.
  Ja Hitler vietiin Moskovaan. Siellä hänet tuomittiin ja 7. marraskuuta 1957 fasistinen ykkönen hirtettiin Punaiselle torille. Tämä on Hitlerin loppu, ja hyvä Alice!
  Ja koko maailma vapautettiin fasismista kerralla, ja Neuvostoliitto valloitti koko maailman Voznesenskyn uuden pään alla!
  Kunnia kommunismille ja Neuvostoliitolle!
  
  
  ODOTTAMATON MAHDOLLISUUS
  Japanin olisi yhdeksänkymmenen prosentin todennäköisyydellä pitänyt voittaa Midwayn taistelu, ja hän voitti sen. Ja sitten he vangitsivat nousevan auringon imperiumin ja Havaijin saariston joukot, voittivat amerikkalaiset ja ottivat hallintaansa Perun sataman tukikohdan.
  No, sitten japanilaiset ottivat ja hyökkäsivät Intiaan uhkaamalla ottaa sen hallintaansa. Britit peloissaan ottivat ja siirsivät osan joukkoista Egyptistä ja hylkäsivät Operation Torchin. Ja Afrikassa oli hiljaista. Itärintamalla se jatkui, kuten todellisessa historiassa. Saksalaiset voittivat Stalingradissa ja heidän rintamansa romahti. Mutta helmikuun lopulla ja maaliskuun alussa Mainstein hyökkäsi vastahyökkäykseen. Todelliseen historiaan verrattuna saksalaisilla oli useita divisioonaa enemmän. Koska Hitler ei siirtänyt joukkoja Afrikkaan. Mukaan lukien kolmekymmentä upouutta Tigers.
  Afrikassa vallitsi rauha. Britit eivät edenneet, Tyynellämerellä lyötyt amerikkalaiset eivät laskeutuneet Marokkoon. Ja useita divisioonaa, jotka Hitler todellisessa historiassa siirsi mustalle mantereelle, käytettiin vastahyökkäyksessä itärintamalla. Ja ilmailussa oli mukana vielä enemmän joukkoja. Joten Afrikkaan ei tarvinnut kuluttaa.
  Ja seurauksena Neuvostoliiton joukoille aiheutettiin enemmän vahinkoa, ja saksalaiset pystyivät valloittamaan Kharkovin, Belgorodin, mutta myös Kurskin, katkaisemalla kaaren välittömästi. Ja puna-armeijan tappiot olivat erittäin suuret.
  Off-road kuitenkin keskeytti taistelut. Ja sitten tuli tyyny - molemmille osapuolille kertyi voimaa. Saksalaiset julistivat totaalisodan helmikuussa ja lisäsivät aseiden tuotantoa. He odottivat ottavansa teknisen ylivoiman. Kerätty ja joukkoja, ja puna-armeija. Ja Afrikassa oli niin rauhallista, että Hitler päätti siirtää loistavan komentajan Rommelin itärintamalle. Missä yleensä sodan kohtalo päätettiin. Lisäksi amerikkalaiset ja britit kärsivät edelleen tappion jälkeen Japanilta Tyynellämerellä. Ja he eivät olleet Euroopassa. Kolmannen valtakunnan pommitukset käytännössä loppuivat, mikä mahdollisti panssarivaunujen ja lentokoneiden tuotannon lisäämisen huomattavasti enemmän kuin todellisessa historiassa. Natsit ovat siis vahvoja. Ja jopa erittäin vahva.
  Yksi uusista tankeista "Tigers" ja "Panthers" lisäksi oli "Lion". Tämä kone on muodoltaan samanlainen kuin "Panther" ja "Tiger" -2. Hitler halusi käyttää uusimpia panssarivaunuja taistelussa.
  Vaikka tietysti oli kysymys, minne hyökätä. Füürer halusi silti löytää itselleen mahdollisuuden Kaukasiassa. Jotkut kenraalit sanoivat, että Moskova pitäisi vallata ensin. Oli idea ja Leningradin myrsky. Lopulta näkemys voitti murtautua Voronežiin ja edetä Volgaa pitkin Stalingradiin pohjoisesta. Ja Tamanin niemimaan puolelta murtaudu tähän Volgan kaupunkiin etelästä, liikkuen lähentyviin suuntiin.
  Eli Fuhrer kaipasi kostoa. Natsit, jotka eivät tuhlanneet voimiaan idässä, missä sota jäätyi, samoin kuin vapauttivat vähemmän sukellusveneitä ja samalla jäädyttivät FAA:n ohjusohjelman, lisäsivät merkittävästi tankkien ja lentokoneiden tuotantoa.
  Focke-Wulf-koneen tuotanto kasvoi erityisen nopeasti. Hän ei ollut vain hävittäjä, vaan hän pystyi kantamaan jopa 1800 kiloa pommeja toimien etulinjan pommikoneen roolissa, ja voimakkaiden panssarien ja aseiden ansiosta hän saattoi olla myös hyökkäyslentokone. Joten Fritzit tiesivät mitä he olivat tekemässä. ME-309, nopeampi hävittäjä ja paremmin aseistettu, tuli myös sarjaan. Sekä Yu-288, joka pystyi kuljettamaan jopa kuusi tonnia pommeja.
  Uusien aseiden purkaminen vei aikaa, ja hyökkäystä lykättiin useita kertoja. Lisäksi Hitler itse halusi myös testata "Tiger" -2:ta taisteluissa ja "Mausta".
  Mutta tärkeintä on, että Fritzit eivät ole vielä hylänneet Afrikkaa. Von Bock nimitettiin sinne komentajaksi. Ja sai odottamatta vakavia vahvistuksia.
  Fuhrer odotti voittavan Afrikassa ja nousevansa sitten itärintamaan. Ja silti yllättäen ja palasi Rommel. Siirrettyään Tamanin niemimaalle hyökkäämään valmistautuneet joukot Egyptiin.
  Viikossa on jo seitsemän perjantaita.
  Ja 5. heinäkuuta natsien suuri hyökkäys Egyptissä alkoi. Siihen osallistui myös Italian kahdeksas armeija, joka täydennettiin ja palautettiin tappion jälkeen Venäjällä.
  Seurauksena Britannia kärsi musertavan tappion. Rommel ohitti puolustuksensa autiomaassa ja murtautui Niilille. Ja natsit tukkivat Suezin kanavan.
  Fritzin menestys selittyy sillä, että he onnistuivat luomaan numeerisen paremman. Ja myös se tosiasia, että "Pantherilla" ja "Tigerillä" ei tuolloin ollut samanarvoisia tankkeja.
  Myös puna-armeija odotti toistaiseksi. Mutta Stalinin kärsivällisyys katkesi, ja 1. elokuuta Neuvostoliiton joukot aloittivat suuren hyökkäyksen suunnassa Orjol-Kursk-Belgorod. Syntyi raju taistelu.
  Egyptin voiton jälkeen Hitler siirsi joukkoja Irakiin ja valloitti sen arabien tuella yhdessä Kuwaitin kanssa.
  Stalin päätti heittää osan joukkoista Irakiin, mutta provosoi Turkin liittymisen sotaan. Ottomaanien joukot avasivat toisen rintaman ja ylittivät puna-armeijan.
  Saksalaiset pystyivät torjumaan Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen. "Panther" osoitti parhaat taistelukykynsä puolustuksessa. Ja voitti pahasti puna-armeijan hyökkäykset.
  Saksalaiset linnoittivat itseään myös Irakissa ja Kuwaitissa hankkimalla öljyä. Syvä syksy on tullut. Natsit luottivat puolustukseen. Uusi Panther-2 lanseerattiin sarjaan. Aseistettu 88 mm:n tykillä ja panssaroitu, se painoi viisikymmentäkolme tonnia, mutta tätä kompensoi tehokkaampi 900 hevosvoiman moottori. Tämä "Panther" -2 osoittautui erittäin vaaralliseksi koneeksi. Sen tornin etupanssari oli 150 mm ja runko 120 mm 45 asteen kaltevuuskulmassa. Ja etusuoja oli erittäin hyvä, verrattavissa "Tiger" -2: een, kun taas sivupanssarin paksuus oli 60 mm rinteiden alla. Mikä on yleisesti ottaen tyydyttävää.
  Hitler piti tiukkaa puolustusta itärintamalla. Etulinja oli suhteellisen tasainen ja puna-armeijan oli vaikea murtautua sen läpi. Ja tiedustelupalveluissa yleensä työ oli vakiintunutta. Lisäksi saksalaiset yleensä arvasivat Stalinin idean. Ja hän osui itsepäisesti samaan kohtaan yrittäen jälleen syrjäyttää saksalaiset joukot Kurskista ja Orelista.
  Taistelut ilmassa osoittivat, että ME-309 on hyvä hävittäjä, ja sen tehokkaat aseet antavat sinun ampua alas Neuvostoliiton koneen ensimmäisestä kutsusta lähtien.
  Talven aikana ei saavutettu mitään merkittävää - Fritz torjui kaikki Neuvostoliiton hyökkäykset.
  Vuonna 1944 Neuvostoliitto sai uudet tankit T-34-85 ja IS-2. Mutta jälkimmäinen ei osoittautunut kovin onnistuneeksi ja vaati parannusta, ja sen heikko kohta oli tornin otsa. T-34-85:ssä oli myös puutteita. Sen tornista tuli suurempi ja helpompi lyödä, ja ammusten määrä ammuskuormassa väheni.
  Mikä tärkeintä, saksalaiset onnistuivat saamaan aikaan Panther-2:n ja parannetun Tiger-2-mallin massatuotannon tuhannen hevosvoiman moottorilla. Mutta täällä
  Fuhrer määräsi hyökkäyksen alkamaan toukokuun lopussa. Ja Voronežin suuntaan ja Tamanin suuntaan ja Turkista.
  Mutta kovat taistelut osoittivat, että puna-armeija pystyi hyvin vahvistamaan itseään, ja sen puolustusta oli erittäin vaikea murtaa. Lisäksi liian suuret ja raskaat hiiret, kuten Lion-tankki, eivät oikeuttaneet itseään. Stalin yleensä kielsi yli neljäkymmentäseitsemän tonnia painavien tankkien kehittämisen. Vaikka saksalainen "Panther" -2, josta tuli sarjatuotannon massiivisin tankki, painoi viisikymmentäkolme tonnia.
  Ja tietysti Fritzin Neuvostoliiton joukot painostivat perusteellisesti. Siitä huolimatta he kykenivät kiilautumaan paikoilleen. Varsinkin Voronežin suuntaan.
  Pääasia, mitä Fritzillä oli, olivat tietysti vahvat autot. Erityisesti kesäkuuhun 1944 mennessä yli tuhat ME-262:ta taisteli jo Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Ei paha, ja Focke-Wulfista oli kehittyneempi modifikaatio - TA-152, se osoitti tehokkuutensa.
  Natsit saavuttivat valtavien tappioiden kustannuksella Voronežin, mutta pysähtyivät.
  Taistelut ovat erittäin verisiä. Turkin joukot piirittivät Jerevanin, mutta eivät kyenneet valloittamaan sitä. Syksyllä natsit etenivät hitaasti Donia pitkin. Ja he murtautuivat valtavan voiman puolustuksen läpi. Siitä huolimatta marraskuun loppuun mennessä Neuvostoliiton joukot vetäytyivät Donin taakse. Kadonnut osa alueesta. Ja heitä painostettiin voimakkaasti.
  Uudet Arado-suihkupommittajat repivät kirjaimellisesti punaisen armeijan osiin. Ja he pommittivat erittäin aktiivisesti.
  Talvella saksalaiset olivat puolustuksessa. Tammikuussa he torjuivat Neuvostoliiton joukkojen hyökkäyksen. Neljäskymmenesviides vuosi alkoi yhteenotoilla ja ilmassa ja joukkotaisteluilla.
  Ilmassa saksalaiset tarttuivat yhä enemmän aloitteeseen. ME-262 X:stä ilmestyi edistyneempi modifikaatio, joka kehitti yli 1100 kilometriä tunnissa. Ja viisi ilma-asetta. Ja pyyhkäisi siivet. Ja paremmin murskatut vastustajat. Ja XE-162 voittaa kaikki. Myös erittäin ohjattava taistelija ja kevyt.
  Toukokuussa 1945 saksalaiset käyttivät uusia E-sarjan panssarivaunuja, erityisesti mahtavaa itseliikkuvaa E-25-tykkiä ja hätäisesti luotua E-50:tä. Viimeinen tankki ei ollut vielä täydellinen. Sen panssari oli yhtä paksu kuin Tiger-2:lla, mutta suuremmilla rinteillä torni on pienempi ja kapeampi, runko on matalampi ja alavaunu kevyempi ja kulkevampi. Moottorit 1200 hevosvoimaa. Ja ase on 88 mm pitkä, piippu 100 EL ja kaksitoista laukausta minuutissa.
  Tämä säiliö sai säästöjä rungon korkeudessa kampiakselin ansiosta, koska moottori sijaitsi yhdessä vaihteiston kanssa. Ja vaihdelaatikko sijaitsee suoraan moottorissa. Panssarin paino oli viisikymmentä tonnia, ja siitä tuli erittäin liikkuva ja mukava taistelussa. Ja sen etupanssari on täysin läpäisemätön melkein kaikille aseille. Rungon kaltevuuskulma vaakatasosta oli 40 astetta ja 185 millimetrin paksuisen tornin otsan kaltevuuskulma oli viisikymmentä astetta.
  Joten Neuvostoliiton aseet eivät voineet tunkeutua otsaan. E-50 osoittautui hyväksi läpimurtosäiliöksi. Itseliikkuvat E-25-aseet osoittautuivat vielä täydellisemmiksi, erittäin tehokkaalla 900 hevosvoiman moottorilla, joiden paino oli kaksikymmentäkuusi tonnia.
  Hän oli vahva läpimurtossa ja melko sitkeä.
  Kaukasuksella saksalaiset onnistuivat saavuttamaan läpimurron. Totta, Stalingradia ei voitu ottaa heti. Mutta sitten saksalaiset piirittivät Groznyn ja Ordzhonikidzen. Ja elokuuhun 1945 mennessä he onnistuivat murtautumaan Kaspianmerelle. Ja he tekivät sen erittäin huonosti.
  Stalin säikähti, mutta ei pystynyt pysäyttämään natseja. Häntä hakattiin kuin kissanpentua.
  Uusi saksalainen panssarivaunu E-75 osoittautui puna-armeijalle järkyttäväksi vahvan suojansa ansiosta kaikista kulmista.
  Syyskuussa natsit hyökkäsivät Volgan suistoon ja hyökkäyksen Astrahania vastaan.
  Taistelut kestivät... Talvella saksalaiset valloittivat melkein koko Kaukasuksen. Kun ammusten toimitus keskeytettiin, puna-armeija tällä alueella ei kestänyt pitkään aikaan.
  Maaliskuussa 1946 Jerevan kaatui viimeisenä. Ja se osoittautui voittavaksi siirroksi.
  Heikentynyt Neuvostoliitto oli tuomittu. Ja Japani hallitsee edelleen Tyynenmeren aluetta ja päihittää britit ja amerikkalaiset.
  Ostaakseen aikaa Stalin tarjosi Hitlerille kolmen vuoden aselepoa. Ja erittäin edullisin ehdoin Kolmannelle valtakunnalle. Kaikkien sotavankien palauttaminen ilman ehtoja. Ja korvausten maksaminen: ruoka ja raaka-aineet, erityisesti puuvilla - Keski-Aasia on edelleen Neuvostoliiton hallinnassa.
  Hitler vaati myös kultaa ja bauksiittia. Ja myös pettää joitakin uusimpia ja nykyaikaisimpia aseiden tuotantokoneita.
  Stalin, joka halusi voittaa aikaa hinnalla millä hyvänsä, suostui tähän.
  Rauha tuli toukokuussa 1946...
  Ja saksalaiset alkoivat tietysti taistella lännessä. Ensimmäinen hyökkäys Afrikassa oli varsin onnistunut. Ja ilmataistelu Englannista.
  Täällä suihkukoneet olivat hyökkäyksessä. Ja hän pommitti ja pommitti. Ja myös tehokkaat levyt, jotka tyrmäsivät britit ja amerikkalaiset.
  Amerikkalaisia hakataan.
  Ja nyt, joulukuussa 1946, natsit laskeutuivat Britanniaan. Ja he alkoivat vangita häntä.
  Kukaan ei odottanut Hitlerin päättävän laskeutua maihin talvella. Ja hän otti riskin.
  Ja hän sai voiton. Vain kahdessa viikossa. Britannia kaatui ja Churchill pakeni Kanadaan.
  Vuosi 1947 on koittanut. Saksalaiset valtaavat Islannin jo helmikuussa. Ja operaatio Icarus oli menestys. Ja tässä tulee kaappauksia kaikkialta.
  Saksalaiset ja japanilaiset etenivät nyt Amerikkaan. Argentiinasta, Brasiliasta, Venezuelasta ja edelleen Panamasta. Ennakon ja Kanadan läpi, laskeutumisen kanssa. Ja promootio on erittäin onnistunut.
  Viestinnän venymä kuitenkin häiritsi toimitusta. Joten vuonna 1947 saksalaiset ja japanilaiset valloittivat vain Latinalaisen Amerikan ja saapuivat Meksikon kautta Yhdysvaltojen eteläisille alueille ja Kanadan kautta Amerikan pohjoisille alueille.
  Ja taistelut Yhdysvalloissa muuttuivat kokonaisvaltaiseksi.
  Vuosi 1948 on koittanut. Saksalaiset saavuttivat paljon puristamalla Amerikkaa japanilaisten kanssa. Ja he edistyivät taisteluilla ...
  Amerikkalaiset olivat natseja huonompia sekä joukkojen laadussa että määrässä. Eikä ollut mitään keinoa vastustaa Wehrmachtia. Natsit hyökkäsivät taisteluihin ja mustat, arabit ja intiaanit. Japanilaiset toivat myös joukkonsa kantamaan.
  Amerikkalaiset antautuivat hitaasti mutta varmasti... Mutta syyskuun 1948 loppuun mennessä saksalaiset hyökkäsivät New Yorkiin ja Washingtoniin.
  Ja 9. marraskuuta 1948 Yhdysvallat antautui. Ja toisen maailmansodan ensimmäinen osa päättyi.
  Stalin osti aikaa. Neuvostoliitto sai T-54- ja IS-4-panssarivaunut. IS-7-tankkia ei aloitettu tuotantoon sen korkeiden kustannusten vuoksi. Kehitetty ja koneita MIG-15 ja niin edelleen.
  Mutta tämä ei riitä... Hitler vuonna 1949 saattoi aloittaa hyökkäyksen Neuvostoliittoa vastaan kesällä, mutta suostui jatkamaan aselepoa. Mutta tietysti vastineeksi erittäin raskaasta kunnianosoituksesta, jonka Neuvostoliitto suostui maksamaan.
  Samalla kun saksalaiset ja japanilaiset täydensivät maailmaa valloittamalla muut maat, Stalin yritti luoda superaseen. Mutta yritys luoda atomipommi epäonnistui.
  Stalin kuoli 5.3.1953. Hänen seuraajakseen tuli Beria. Todellisista historiasta poiketen Neuvostoliiton johtaja, joka tunsi hajoamisen, onnistui jättämään kirjallisen testamentin seuraajasta. Eikä kukaan ole parempi kuin Beria. Ei.
  Kuten kävi ilmi, Stalin ei erehtynyt.
  Kun Hitler hyökkäsi Japaniin 20. huhtikuuta 1954, Beria ehdotti sotaa Kolmannen valtakunnan puolella.
  Fuhrer sopi sillä ehdolla, että Neuvostoliitto saisi takaisin vain Etelä-Sahalinin ja Kuriilisaaret.
  Beria joutui suostumaan tähän. Vaikka raskaalla sydämellä. No, nyt molemmat hirviöt ovat pudonneet Japaniin.
  Ja taistelut etenivät suurella jännityksellä. Hitler halusi voittaa Japanin ennen kuin hän loi atomipommin.
  Kolmas valtakunta käytti laserasekiekkoja ja pyramidipanssarivaunuja samuraita vastaan.
  Viimeinen auto oli mahtava ja läpäisemätön kaikista kulmista.
  Täällä Gerda ja Charlotte ratsastavat pyramidin muotoisella panssarivaunulla ja ampuvat japanilaisia.
  He ovat tyttöjä niin kimaltelevia ja äärimmäisen taistelevia koliikkiin asti nivusissa. Ja heidän aseensa jyrisevät kuin urut.
  Gerda lauloi hampaat paljastaen:
  - Riko, murskaa ja repeä! Tämä on elämää, tämä on onnea!
  Charlotte, murskattuaan japanilaisen itseliikkuvan aseen hyvin kohdistetulla osumalla, suostui tähän:
  - Riko, murskaa ja repeä! Tämä on elämää, tämä on onnea!
  Näin saksalaiset tytöt taistelivat.
  Ja tässä neuvostoliittolaiset taistelevat IS-10-panssarivaunulla. Naissoturit ampuvat 122 mm:n kanuunansa ja laulavat:
  -Stalin asuu sydämessäni,
  Jotta emme tiedä surua ...
  Avasi oven avaruuteen
  Tähdet loistivat yllämme!
  Ja Natasha murskaa japanilaisen tankin tarkalla osumalla ....
  Neuvostoliiton ja kolmannen valtakunnan armeija on taisteluvalmius ja teknisesti varusteltu. Siitä huolimatta sota jatkuu ja vaihtelevalla menestyksellä.
  Mutta tietysti samurait menettivät noin neljänneksen alueestaan kahden ensimmäisen kuukauden aikana.
  Noille kolmen kuukauden rajuille taisteluille toinen neljännes. Sellainen oli armoton sota.
  Neuvostoliiton joukot vapauttivat Sahalinin eteläosan ja siirtyivät pidemmälle Kurilien harjulla. Lisäksi tsaarin armeija taisteli myös Mantsuriassa. Ja se on jo aika kipeä.
  Voitot seurasivat yksi toisensa jälkeen. Ja uusia onnistumisia ja saavutuksia.
  Kuusi kuukautta myöhemmin, 20. lokakuuta 1954, Japani oli jo menettänyt yli puolet omaisuudestaan ja oli selvästi häviämässä. Ja hän ehdotti salaa Venäjälle liittoutumaa kolmatta valtakuntaa vastaan. Mutta Beria hylkäsi hänet...
  Uuteen vuoteen mennessä yli kaksi kolmasosaa Nousevan auringon maan alueesta oli jo menetetty.
  Hirohito, joka tunsi itsensä tuhoutuneeksi, tarjosi Fuhrerille edullisen rauhan. Mutta hän halusi vain antautua.
  Tammikuussa 1955 Neuvostoliiton ja Saksan joukot viimeistelivät japanilaisten tappion Kiinassa. Ja helmikuussa samuraita hakattiin myös kaukaisissa siirtokunnissa. Maaliskuussa 1955 taistelu alkoi itse metropolissa. Hänellä oli erittäin väkivaltainen luonne.
  Saksalaiset ja venäläiset etenivät hitaasti mutta varmasti. Elokuussa Tokio kaatui, ja 3. syyskuuta 1955 Japani antautui.
  Sodissa oli toinen tauko. Neuvostoliitto palasi Etelä-Sahaliniin ja valloitti Kurilien harjanteen. Ei liikaa. Mutta toisaalta saksalaisten vuosittaisen kunnianosoituksen määrä väheni.
  Venäjä oli kuitenkin ainoa Kolmannesta valtakunnasta riippumaton alue. 20. huhtikuuta 1958 lento Marsiin tapahtui kolmannessa valtakunnassa. Vaikuttava saavutus. Arjalaisen ajatuksen voitto. Mutta tämä ei riittänyt Hitlerille.
  Neuvostoliitto kiusoitteli edelleen itsenäisyyttään. Ja sitä paitsi hän yritti suuressa salassa tehdä atomi- ja vetypommia. Tietenkin Hitler yritti vetää esiin viimeisen "sirpaleen", kuten hän uskoi, Maaplaneetalla saattaakseen päätökseen maailmanlaajuisen konsolidoinnin.
  Ja Fuhrerin syntymäpäivänä 20. huhtikuuta 1959 alkoi uusi sota Neuvostoliiton hyökkäyksellä. Leningrad oli melkein ympäröity ja kommunikoi vain Laatoka-järveä pitkin. Moskovaan on vielä matkaa. Jossain korkeintaan kolmesataa kilometriä. Saksalaiset eivät yrittäneet hyökätä hänen kimppuun ensimmäisen sodan aikana.
  Ja nyt ne nykivät. Ja liikuimme suurella innolla. Niissä on lasersädelevyt ja pyramidisäiliöt.
  Puna-armeijalla on vain T-54-panssarivaunuja, massiivisimpia. T-55, jota on juuri alettu valmistaa. Ja tankit IS-10, vanhentunut IS-4 ja uusin, mutta ei ollenkaan massatuotettu IS-12. Viimeisessä tankissa on 130 mm:n tykki ja se on samanlainen kuin IS-7. Sen paino on noin seitsemänkymmentä tonnia.
  Saksalaisilla on kehittyneempiä pyramidipanssarivaunuja. Kahden hengen miehistö, jossa korkeapaineinen ja sähkömagneettinen ase 88 millimetrin kaliiperissa, mutta erittäin panssaria lävistävä. Ja panssari on monikerroksinen ja läpäisemätön.
  Natsien ilmailu on myös paljon parempi ja täydellisempi kuin Neuvostoliiton. Varsinkin hännänttömät pommikoneet ja hävittäjät sekä diskot. Jälkimmäiset kehittävät jopa kymmenen äänen nopeuden, ja niissä on laserase. Ja mikä tärkeintä, ne ovat läpäisemättömiä pienaseille.
  Koska laminaarinen suihku virtaa niiden ympärillä, ja virtaus puhaltaa kaikki kuoret ja luodit ja sirpaleet.
  Saksalaiset ovat siis kärjessä. Ja mikä tärkeintä, heillä on enemmän voimaa määrällisesti. Ulkomaisia osastoja on kaikkialta maailmasta. Ja he taistelevat aseistettuna edistyneemmillä konekivääreillä tai rynnäkkökarbiineilla.
  Natsit ovat jopa aseistettuja ultraääniaseilla ja konekiväärillä lasertähtäimillä tai lämpösäteillä.
  Mitä vain Fritzillä ei ole. On myös ballistisia ohjuksia. Eikä vain tämä.
  Siellä on tietokoneita, ohjausta ja älykkäitä pommeja. Ja opastusta tutkissa, äänessä ja kuumuudessa. Ja Fritzissä voidaan käyttää tankkeja, jotka liikkuvat maan alla porien kanssa, ja sukellusveneitä yhdelle henkilölle. Heillä on myös pieniä yksipaikkaisia tankkeja, joissa hyvin koulutetut ja hyvin koulutetut lapset taistelevat.
  Voimat ovat tietysti äärimmäisen epätasaiset. Ja samaan aikaan Neuvostoliittoon kohdistuvaa hyökkäystä varten Hitler kokosi sata miljoonaa sotilasta ja upseeria vain ensimmäiseen porttiin. Ja Neuvosto-Venäjällä koko väestö, vauvat mukaan lukien, on hieman yli sata miljoonaa. Ja armeijassa oli mahdollista kerätä, kaikki joukot enintään viisitoista miljoonaa. Ja ne eivät ole parasta laatua. Ainoa asia on, että paljon puolustuslinjoja kaivettiin esiin.
  Ja tietysti, natsit, jotka menivät hyökkäykseen ja joilla oli ylivoimainen ylivoima, murtautuivat melkein välittömästi puolustuksen läpi. Ja he liikkuivat pysähtymättä. Ja kymmenen päivää myöhemmin he piirittivät Moskovan. Ja niin tämä sota alkoi.
  Mutta 1. toukokuuta 1959 Hitler syöksyi odottamatta koneeseensa. Ja se muutti voimatasapainoa. Ja Kolmannessa valtakunnassa alkoi vakava taistelu vallasta. Mikä antoi Neuvostoliitolle odottamattoman mahdollisuuden pelastukseen.
  
  STALININ KAAJUUS
  Stalin syrjäytti hänen omat armeijansa lokakuussa 1941. No, se oli ymmärrettävää, vihattu kaukasialainen oli jo saanut kaikki. Kyllä, hänelle ei annettu anteeksi sortoa. Armeija oli tyytymätön, ja erityisesti Zhukov. Molotov tuki myös juoni, ja Beria ammuttiin paikalla. Stalinia tuomittiin kiireesti ja ammuttiin.
  Mutta kaikki tämä johti hämmennykseen armeijan keskuudessa, ja saksalaiset pystyivät valloittamaan Moskovan. Molotov pakeni Kuibysheviin. Monet sotilaat hylkäsivät ja antautuivat. Japani hyökkäsi Yhdysvaltoihin, sitten Fuhrer astui sotaan. Ja samurai hyökkäsi Kaukoitään.
  Molotov tarjosi näissä olosuhteissa rauhaa Fritzille. Hitler suostui palauttamaan Moskovan vastineeksi Kaukasuksesta. Lisäksi Neuvostoliitolle määrättiin korkeat korvaukset. Minun piti antaa sekä Leningrad että Arkangels.
  Natsit päästivät kätensä valloilleen itään ja siirtyivät Yhdysvaltoihin ja Britanniaan.
  Fuhrer uhkasi Francoa miehityksellä, ja Generalissimo suostui sallimaan saksalaisten joukkojen kulkea alueensa läpi. Kaksitoista valittua saksalaista divisioonaa hyökkäsi Gibraltarille. Ja hänet otettiin kolmessa päivässä, minkä jälkeen natsit saapuivat Marokkoon ja alkoivat miehittää Afrikkaa. Osa Saksan joukoista Kaukasuksen ja Iranin kautta meni Intiaan ja Lähi-itään. Ja he ottivat vallan.
  Englannin joukot olivat paljon pienempiä ja heikommin aseistettuja. Ja siirtomaajaot eivät halunneet taistella ollenkaan. Antautui massiivisesti. Ja saksalaiset valloittivat siirtokunnan toisensa jälkeen. Britit hävisivät myös viestintäyhteyksien venymisen ja joukkojen heikomman kurin vuoksi. Neljäntenäkymmenentenätoisena vuonna Kolmas valtakunta valloitti pohjoisen ja osan Afrikan keskustasta, Lähi-idästä ja Intiasta liittyen japanilaisiin.
  Ja helmikuussa neljäkymmentäkolme, jota seurasi maihinnousu Australiaan. Ja sitten hyökkäys Etelä-Afrikkaa vastaan.
  Siten natsit valloittivat melkein kaikki brittiläiset siirtomaat ja valtakunnat.
  Churchill pyysi pelkurimaisesti rauhaa. Hitler kieltäytyi, joten hän otti jo kaiken. Ja kesäkuussa 1943 seurasi amfibiolasku Britanniaan.
  Neljä kaunista tyttöä: Gerda, Charlotte, Christina ja Magda. He ratsastavat kokeellisessa tankissa - "Panther" -2.
  Tytöt ovat tietysti paljain jaloin ja bikineissä.
  Heidän säiliönsä lensi varastosta ja lähti rannikolle. "Panther" -2 on periaatteessa hyvä tankki. Rungon etupanssari on 100 mm, torni 120 mm, sivut 60 mm ja päätykki on 88 mm 71 EL. Tällainen ase iskee brittiläisiin tankkeihin, jopa Churchilleihin, kaukaa.
  Gerda, paljain varpaillaan, painoi aseen nappia ja löi brittipanssarivaunuja.
  Hän törmäsi autoon ja lauloi:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Charlotte, tuo aggressiivinen vixen. Ammuttiin myös vihollista kohti. Hän mursi Churchillin etupanssarin läpi ja kehräsi:
  - Loistaville voittoillemme!
  Ja hän ampui myös paljain jaloin.
  Sitten tämä tyttö siristi:
  - No, minä puidan sinut!
  Christina on erittäin tarkka laukaus. Hän rikkoi panssarin, jonka tuhoamiseksi he antoivat rahaa.
  Punatukkainen kultahiuksinen soturi sirutti:
  - Kolmannelle valtakunnalle!
  Ja taas, paljain jaloin, hän laukaisi jotain, mikä on kohtalokasta. Ja missä ovat britit saksalaisia vastaan? Fritzillä on vahvempi varustus, parempi henkilökunta.
  Sitten Magda ampui ja katkaisi vastustajat. Ja paljain jaloin hän osoitti aseella vihollista. Ja ammuttiin julmalla voimalla.
  Soturi vinkaisi ja murisi:
  - Maailman korkeamman voiman puolesta!
  Tyttö oli niin kimalteleva täällä. Ja lyönyt vastustajia. Kyllä, turhaan, pääministeri Churchill otti yhteyttä Kolmanteen valtakuntaan. Ketä vastaan hän asettui? Se oli musertava isku.
  Tietenkään ei ole vastaanottoa Gerdaa vastaan. Hän on valtavan vahvuuden tyttö.
  Ja taas hän ampuu paljain jaloin ja murskaa brittien joukon.
  Seuraavaksi Charlotte ampuu paljain varpaillaan. Ja sitten hän lyö Cromwellia. Kyllä, britit saavat sarvet perusteellisesti.
  Charlotte nauroi.
  - Olen maailman siistein ihminen!
  Christina ampuu myös tarkasti vihollisia kohti. Hän on tyttö, jolla on suuret mahdollisuudet. Ja jos se ampuu, se ampuu.
  Ja hänen paljain jaloin lähettämät kuoret ovat niin tappavia. Ja soturi huusi:
  - Korkeimmista saavutuksista!
  Magda otti myös sen ja löi brittejä täysillä. Käyttämällä paljaita jalkojasi. Voitti brittiläiset joukot ja huusi:
  - Kaikesta tulee niin valtavaa!
  Sitten soturi osoitti kieltään.
  Lyhyesti sanottuna tytöt täällä ovat erittäin mukavia. Eikä ollenkaan tyhmä. Ja paljain kantapään he tähtäävät piipulla englantilaisia tankkeja ja itseliikkuvia aseita.
  Lyhyesti sanottuna laskeutuminen onnistui. Saksalaiset löivät myös britit ilmassa. Uusi ME-309-hävittäjä osoitti täydellisen ylivoimansa viholliseen. Kuten Focke-Wulf. Mikä pelotti brittejä.
  Lyhyesti sanottuna, kun Lontoo oli ympäröity. Ja Churchill yritti paeta. Mutta se ei ollut siellä.
  Kaksi saksalaista naislentäjää Albina ja Alvina ampuivat alas kaikki saattajakoneet ja pakottivat Churchillin laivan laskeutumaan. Ylpeä pääministeri pakotettiin polvistumaan ja suutelemaan kaunokaisten paljaita jalkoja. Hän suuteli Churchilliä, sekä Albinan että Alvinan jalkoja. Ja jalat ja sormet ja kantapäät. Sen jälkeen hänen tyttönsä - Britannian pääministeri - pakotettiin nuolemaan Venuksen rintaansa. josta tytöt rakastivat.
  Sellaisia he ovat kusipäitä.
  Britannia on kaatunut. Ja Fritz valkoisella hevosella, voitto.
  Adolf Hitler ilmoitti juhlallisesti:
  - Otin enemmän isoja kuin Tšingis-kaani!
  On vain lyötävä Yhdysvallat. Mutta tämä vie jonkin aikaa.
  Koko vuosi 1944 meni iskujen vaihdossa ilma- ja meritaisteluissa. Saksalaiset sukellusveneet paranivat ja muuttuivat paremmiksi kuin amerikkalaiset. Tai pikemminkin he olivat jo parempia, heidän paremmuudestaan oli yksinkertaisesti tulossa totaalista.
  Fuhrer, kuten he sanovat, lisäsi vauhtiaan. ME-262-suihkuhävittäjät ja vetyperoksidilla toimivat sukellusveneet ilmestyivät sarjatuotantoon. Joten Fritzillä on nyt paljon resursseja. Ja se sisältää myös ihmiset.
  Taistelulaiva Bismarck rakennettiin jälleen kiihdytettyyn tahtiin. Se otettiin käyttöön maaliskuussa 1944. Uusi alus oli uppoumaltaan kaksi kertaa suurempi kuin edellinen ja kolme kertaa tehokkaammat aseet. Myös lentotukialuksia rakennettiin, ja erittäin tehokkaita.
  Lentotukialus, joka pystyi kuljettamaan satakaksikymmentä lentokonetta ja jolla on virtaviivainen runko, laskettiin vesille tammikuussa 1945.
  Kolmas valtakunta valmistautui hyppäämään. Vuosi 1945 tuli ... Amerikan laivasto kärsi raskaita tappioita. Ja Japani painoi myös lännestä Yhdysvaltoja. Saksalaisista lentokoneista tuli yhä täydellisempiä, ässät kasvoivat.
  Esimerkiksi kaksi lentäjää kolmannesta valtakunnasta - Albina ja Alvina kutsuivat heitä A - neliöiksi, he tekivät tilit erittäin reippaasti. Toistaiseksi Huffman on pitänyt ennätystä. Kesäkuuhun 1945 mennessä hän toi tilinsä neljäsataa autoa ja sen seurauksena sai Rautaristin ritariristin kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ja tämä on viides aste.
  Mutta Albina ja Alvina olivat jo saaneet hänet kiinni. Yli kolmesataa pudonnutta ajoneuvoa kukin he saivat Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Mutta nyt he olivat jo lähellä neljäsataa. Ja he eivät aikoneet lopettaa.
  Tässä Albina painoi paljaita varpaitaan ohjauspyörän polkimiin ja sirutti:
  - Kunnia suurelle isänmaalle!
  Ja ampui alas pari amerikkalaista lentokonetta.
  Alvina, joka jatkoi tulittamista, myös puski. Hän ampui alas kaksi Yhdysvaltain armeijan lentokonetta paljain jaloin ja vinkaisi:
  Olemme vihan ruumiillistuma!
  Tyttöjen tiet erosivat. He ovat erittäin ketteriä taistelussa.
  Albina ampui tykkinsä ja sihisi:
  - Kunnia isänmaalle - ruoska!
  Alvin oli samaa mieltä:
  - Valtava kunnia!
  Saksalaiset painostivat amerikkalaisia kovasti. Ja he ottivat lentonsa laadun.
  E-50 osoittautui hyväksi kehitykseksi. Tästä panssarivaunusta tuli panssaria lävistävä ja nopean tulituksen tykki. Ja hyvällä etusuojalla.
  Amerikkalainen Sherman ei ole hänen kilpailijansa. Ja myös Pershing. E-50 osoittautui koneen pedoksi.
  Saksalaiset asettuivat 45:nä vuonna Grönlantiin ja loivat jalansijan Kanadassa. Samaan aikaan saksalainen diplomatia voitti Brasilian puolelleen yhdessä Argentiinan kanssa, joka oli pitkään ollut tottelevainen. Ja edistäminen alkoi eteläisistä sillanpäistä.
  Vuosi 1946 oli ratkaiseva. Saksalaiset ja japanilaiset joukot hyökkäsivät Meksikoon ja valloittivat lähes koko Kanadan, myös Alaskaan. Ja sitten vihollisuudet siirrettiin lopulta Yhdysvaltoihin. Sen alueella alkoi käydä todellisia taisteluita.
  Ja tietysti saksalaiset E-sarjan tankit osoittivat olevansa erittäin vaarallisia ja taisteluajoneuvoja. Missä ovat amerikkalaiset ennen heitä. Fasisteilla on sellainen voima.
  Varsinkin kun Gerdan panssarivaunumiehistö on hyökkäämässä ja murskaamassa Yhdysvaltain joukkoja.
  Hänellä on E-50-sarjan auto, ketterä ja nopea. Sen piipun pituus on 100 EL ja aseen kaliiperi 105 mm. Jos sellainen ase halkeaa.
  Gerda painoi ohjaussauvan nappia paljain varpaillaan, ampui ammuksen osuen tarkasti viholliseen ja vinkaisi:
  - Kunnia Kolmannelle Valtakunnalle!
  Charlotte, tämä punatukkainen tyttö myös löi paljain varpaillaan amerikkalaisia ja sirutti hampaat paljastaen:
  Kunnia voittamattomille joukkoillemme!
  Kristina naputti myös paljain sormin ketterästi tallotettuja jalkojaan ja huusi:
  - Kunnia Wehrmachtin sankaruudelle!
  Magda, käyttämällä paljaiden jalkojensa pitkiä siroja sormia, myös nyökkäsi ja kiljui:
  - Kunnia voittamattomalle Wehrmachtille!
  Ja neljä tyttöä ottaa sen ja karjuu keuhkoihinsa:
  - Olemme todellisia kotkia ja täynnä sankarillisuutta! Ja me lentää kuin linnut, rohkean isänmaan pojat!
  Gerda ampui jälleen paljain varpaillaan. Hän osui amerikkalaisautoon ja sihisi:
  - Ei, ei poikia, vaan tyttäriä!
  Charlotte ampui amerikkalaista autoa, repäisi sen tornin ja sirutti:
  - Tietysti tyttäret ovat sankarillisia!
  Christina löi vastustajaansa. Hän lävisti vihollisen läpi ja läpi ja sihisi hampaansa paljastaen:
  - Olemme todellisia kuoleman koneita!
  Magda ampui myös vihollista. Hän rikkoi vihollisen panssarin, löi vihollisen otsaa ja huusi:
  - Ja me olemme maailman täydellisimpiä koneita!
  Ja tytöt huusivat kuorossa:
  - Kunnia Saksalle, kunnia, tankit ryntäävät eteenpäin! Kolmannen valtakunnan divisioonat toivottavat rohkeat ihmiset tervetulleiksi!
  Lyhyesti sanottuna saksalaiset menestyivät todella hyvin, ja heidän joukkonsa saavuttivat voittoja toisensa jälkeen.
  Yhdysvalloilla on tietysti vahva talous, mutta se hävisi tekniikan suhteen. Varsinkin tankit ja suihkukoneet. Saksalaisilla oli jo ME-262 X sarjatuotannossa, ja tämä lentokone oli sekä selviytynyt, yli 1150 kilometriä tunnissa että aseistettu viidellä koneella 30mm tykillä. Amerikkalaiset eivät voi vastustaa tällaista konetta.
  Saksalaisilla oli myös XE-262 lintu, helppo valmistaa, lähes kokonaan puusta valmistettu, erittäin kevyt ja ohjattava. Mutta XE-262 oli liian pienen massansa ja suuren nopeudensa vuoksi vaikea hallita ja vaati korkeasti koulutettuja lentäjiä. Mutta hän oli loistava Huffmanin tyylille, joka toimi lähentymisessä. Ja lähietäisyydeltä hän murskasi amerikkalaiset.
  Mutta Huffmanin lisäksi näyttelijänä oli myös kaksi tyttöä: Albina ja Alvina. Jokainen heistä ylitti kolmesataa pudonnutta lentokonetta ja sai Rautaristin Ritariristin hopeatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla. Ritariristit kultaisilla tammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla ovat toistaiseksi vain Huffman, joka ampui alas yli viisisataa lentokonetta, ja Rudel, legendaarinen hyökkäyslentokone, tyrmännyt yli viisisataa tankkia ja monia muita maakohteita. Ja vielä seitsemäntoista lentokonetta.
  Kolmannessa valtakunnassa he hyväksyivät myös Rautaristin Ritariristin kuudennen asteen platinatammenlehdillä, miekoilla ja timanteilla niille, jotka saavuttavat tuhat pudonnutta lentokonetta tai saman määrän rikkinäisiä tankkeja.
  Tähän Ritariristiin olisi pitänyt kiinnittää ainakin sata timanttia, ja se olisi ollut suurempi kuin muut Ritariristit. Palkinto ei siis ollut vain kunniakas, vaan myös kallis.
  Albina ja Alvina lentävät taivaalla. He ampuvat alas jenkkikoneensa ja laulavat hampaidensa läpi:
  - Kauniita tyttöjä,
  Hyvät ystävät...
  Olisi mahtavaa kaverit -
  Ja mahtavia potkuja!
  Albina tähtäsi ilma-aseeseen paljain varpaillaan, löi amerikkalaista ja vinkaisi:
  - Iloisten silmien valot!
  Ja vilkutti kumppanilleen. Hän katkaisi vastineensa. Hän murskasi vihollisen palasiksi paljain varpaillaan ja sirutti:
  - Kommunismille ja loistaville voittoillemme!
  Albina korjasi kumppaniaan ampumalla alas jenkkikoneen:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Ja molemmat tytöt purskahtivat nauruun.
  Samaan aikaan sota jatkui. Amerikkalaiset hävisivät selvästi parhaalle viholliselle tekniikassa ja koulutuksessa ja jopa ulkomaisten divisioonien käytössä.
  Erityisesti jenkeillä on Sherman-päätankki. No, missä hän on saksalaista E-50:tä vastaan. Natsien koneen etupanssari oli 250 millimetriä, sivupanssari 170 millimetriä ja paino seitsemänkymmentä tonnia 1200 hevosvoiman moottorilla moottoritehosteella.
  On huomattava, että Sherman ei voinut edes tunkeutua Saksan puolelle, koska E-50:n panssari on kalteva. Edes Sherman, jolla oli 17-jalkainen ase, Firefly, ei todellakaan ottanut saksalaista kyytiin. Mutta tämä tankki ei ollut massiivinen.
  Ja saksalaiset ottivat luottavaisesti amerikkalaisen panssarivaunun viiden kilometrin päästä. Lisäksi hänellä on korkea siluetti. Amerikkalaisilla oli Pershing hieman parempi. Mutta tämä tankki ei ollut niin massiivinen kuin Sherman, ja silti sen 90 mm ase ei riittänyt tehokkaaseen taisteluun.
  Vain "Superpershing" pystyi tunkeutumaan saksalaisen E-50:n kylkeen. Aseen etu ja kaliiperi 90 mm ja piipun pituus 73 EL. Mutta toisaalta tulinopeus on vain neljä laukausta minuutissa verrattuna kahteentoista saksalaiseen E-50:een, ja viidenkymmenen tonnin paino on liian suuri 500 hevosvoiman moottorille. Kyllä, ja panssari on riittämätön. Saksan päämastodonin otsassa amerikkalaiset eivät silti murtaneet läpi. Ja Fritzissä oli myös E-75, jossa oli 128 mm:n kaliiperinen ase ja 210 mm:n sivupanssaripaksuus rinteiden alla, vielä paremmalla suojalla ja 1500 hevosvoiman moottorilla.
  Joten alusta alkaen Yhdysvallat hävisi. Vain T-93-panssarivaunu, tarkemmin sanottuna 93 tonnia painava itseliikkuva ase, jonka etupanssarin paksuus oli 305 mm ja tykki 155 mm, pystyi taistelemaan saksalaisia mastodoneja vastaan.
  Mutta tämän itseliikkuvan aseen ajokyvyllä ei ollut merkitystä, kuten myös tulinopeudella. Ja saksalaiset tuhosivat sen lentokoneilla.
  Joten amerikkalaisilla ei kokonaisuudessaan mennyt hyvin, ja he hävisivät toivottomasti.
  Ja saksalaiset joukot tulivat yhä lähemmäs New Yorkia ja Washingtonia.
  Truman anoi Hitleriltä rauhaa.
  Mutta Fuhrer halusi vain täydellisen antautumisen ilman ehtoja. Washington oli ympäröity. Ja natsit aloittivat hyökkäyksen Yhdysvaltain pääkaupunkiin.
  Gerdan panssarivaunumiehistö taisteli valoisamman huomisen puolesta. Ja hän voitti ilman ongelmia.
  Tyttö alkoi jopa ampua ei vain paljain varpaillaan, vaan myös rintojensa punaisilla nänneillä. Ja se auttoi paljon.
  Charlotte ampui myös painamalla rubiininännejään joystickin painikkeessa ja sirkuttamalla:
  - Kommunismin suuruus piilee siinä, että ei ole kala, vaan valas!
  Christina ampuessaan ohjaussauvan painikkeita pani merkille:
  - Ja me saksalaiset rakennamme kommunismin mahtavimman!
  Magda ampui karmiininpunaisilla nänneillä vastustajiaan ja antoi aggressiivisesti:
  - Kirkkain kommunismi! Vain ylös, ei askeltakaan alas!
  Gerda osoitti tykkiä paljain varpaillaan ja käänsi amerikkalaisen haubitsan oikein kohdistetulla laukauksella, vahvisti:
  - Arjalaisen kommunismin puolesta!
  Washingtonin kaatumisen jälkeen Amerikka antautui pian. Ja se tapahtui 31. tammikuuta 1947.
  Toinen maailmansota on ohi. Ja Hitlerin valtaannousu sattui samaan aikaan Amerikan antautumisen kanssa.
  Näytti olevan pitkä rauhallinen aika. Itse asiassa kaikki sodat ovat ohi, Yhdysvallat on vangittu, ja mitä muuta voit toivoa? Mutta oli vielä yksi supervalta, jolla oli siirtomaita: Japani. Ja Hitler halusi myös valloittaa sen.
  20. huhtikuuta 1953 aloitettiin uusi sota maailman uudelleenjaosta. Neuvostoliitto oli edelleen olemassa lyhennetyssä muodossa. Stalinin jälkeen valtaan noussut armeija asetti Voznesenskin muodolliseksi päähallitukseksi. Tämä johtaja onnistui osittain palauttamaan Venäjän talouden. Ja hän tarjosi Hitlerille Neuvostoliiton osallistumista sotaan Japania vastaan. Hän suostui, mutta sillä ehdolla, että Venäjä palauttaa vain Primorjen, Sahalinin saaren ja samuraiden aiemmin vangitseman Kuriiliketjun.
  Joten Voznesensky sai uuden mahdollisuuden elvyttää Neuvostoliitto ja osittain kunnostaa imperiumi.
  Taistelut etenivät täydellä teholla.
  Alenka ja hänen tiiminsä taistelivat uudella, kokeellisella T-11-panssarivaunulla. Tämä auto oli raskas ja hyvin suojattu. Hänen etupanssarinsa saavutti 300 millimetriä 68 tonnin konepainolla ja 130 mm:n kaliiperin aseella. Sillä välin päätankki T-54 on edelleen Neuvostoliitossa, mikä ei myöskään ole ollenkaan huono.
  Ja Alenka ja hänen kumppaninsa ampuvat tehokkaasta aseesta kaukaa. Japanilaisilla on tietysti omat autot. Erityisesti tässä on E-75, kopioitu saksalaisesta mallista lisenssillä. Mutta tämä säiliö on jo jonkin verran vanhentunut.
  Ja Alenka tyrmää hänet paljain varpaillaan. Ja hän lähettää ammuksen täsmälleen päästä päähän.
  Tyttö huutaa:
  - Kunnia kommunismin aikakaudelle! Kunnia Leninille sydämissä!
  Tämä on todellakin korkeimman tason kauneus.
  Anyuta ampuu myös käyttämällä paljaita sormiaan taltatuilla jaloillaan ja vinkuen:
  - Olen erittäin siisti soturi, ja se on kuin kellonukke!
  Alla myös ampuu vuorotellen. Tämä tyttö löi samuraita ja sanoi:
  - Valon, lämmön ja tuulen nimissä!
  Ja tietysti paljain jaloin.
  Ja sitten Maria laskeutui. Hän on tyttö, jolla on valtava henkinen voima. Hän löi japanilaisen tankin ja siristi:
  - Voimakkaan kommunismin puolesta!
  Ja antautui paljaalle kantapäälleen.
  Ja lopulta hän ampui paljain jalan ja Marusyan avulla. Tyttö löi vihollista ja sihisi:
  - Kunnia paremman maailman aikakaudelle!
  Ja kuinka hän viheltää... Tämä on todella siisti tyttö.
  Neuvostoliiton panssarivaunumiehistö tekee hienoa työtä ja kerää laskuja. Tytöt nousevat tietysti nopeasti johtoon. Heillä on myös paras auto puna-armeijalle.
  Ja Gerda taistelee pyramidin muotoisella panssarivaunulla. Tämä auto on jo edistyneempi ja siinä on vain kaksi miehistön jäsentä.
  He yhdessä Charlotten kanssa ampuvat japanilaisia, ja ne ovat erittäin tehokkaita.
  Gerda paljain varpaillaan painoi joystickin painikkeita ja löi japanilaista autoa sihiten:
  - Ja samurai lensi maahan teräksen ja tulen paineen alla!
  Charlotte myös ampui häntä käyttäen hänen taltattujen jalkojensa paljaita sormia ja sihisi:
  - Mutta Wehrmachtimme taigasta Ison-Britannian meriin, ne kaikki ovat miljoonia kertoja vahvempia!
  Magda ja Christina taistelevat toisessa pyramidisäiliössä.
  Terminaattoritytöt ovat äärimmäisen taistelijoita ja voimaltaan jättiläismäisiä.
  Ja niin Christina ampuu paljain varpaillaan ja lyö japanilaisia.
  Sitten hän huutaa:
  - Meidän aikakautemme voitoilla edessä!
  Magda ampuu myös vihollista. Purkaa tornin samurailta ja kiljuu:
  - Ja saavutukset odottavat vielä kylmempänä!
  Ja jälleen paljain varpain hän hyötyy järjestelmästä tuhoten vihollisia.
  Kyllä, on tyttöjä, jotka pysäyttävät laukkaavan hevosen ja menevät palavaan kotaan.
  Soturit voittivat vihollisen ja nousivat vähitellen ylöspäin.
  Japani hävisi. Ja saksalaiset käyttivät mahtavaa asetta - diskoja.
  Nämä lentävät lautaset eivät tunteneet vertaansa.
  Täällä Agatha ja Adala taistelevat levykkeellä. Soturit ohjaavat konetta ohjaussauvojen avulla ja käyttävät tätä tehokkainta yksikköä. Ja niin he murskaavat vastustajia. Ja he osuivat lämpösäteillä ilmasta. Kirjaimellisesti tuhoaa kilpailijoiden voiman.
  Agatha, ampuessaan vihollista, karjuu:
  - Hullu intohimoni!
  Ja paljaalla, pyöreällä kantapäällä, ikään kuin painaen.
  Adala, ampumassa vihollisia, vakuuttaa luottavaisesti:
  - Se on vain voimaa!
  Ja hän käyttää myös paljaita varpaitaan vihollista vastaan.
  Tytöt todella hajaantuivat. Ja sellaisia, sanotaanpa suoraan taistelevia kaunottaret.
  Että Japanista ei ole juuri mitään jäljellä.
  Nousevan auringon maa oli häviämässä. Ja valitettavasti se näytti melkein toivottomalta.
  Samurait kohtasivat teknologisen paremmuuden. Ja erittäin vakava vastustaja operatiivisen suunnittelun kannalta.
  Japani voitti Venäjän aikanaan, mutta nyt se hävisi koalitioille.
  Lopussa Kolmas valtakunta jopa käynnisti ydiniskun saarille, ja nousevan auringon maa antautui.
  Tämän seurauksena jättimäisten maiden valloitus saatiin päätökseen. Kolmas valtakunta kuitenkin taisteli hieman enemmän Latinalaisessa Amerikassa ja otti lisää alueita.
  Mutta kun koko maailma on kolmannen valtakunnan alaisuudessa, vielä vapaa Neuvostoliitto kiusaa Fuhreria.
  Ja 20. huhtikuuta 1957 hyökkäys Venäjää vastaan alkaa. Ja valtavat joukot etenevät Neuvostoliittoa vastaan.
  Mihin puna-armeija voi luottaa näissä olosuhteissa? Voimat ovat jo hyvin epätasa-arvoisia.
  Mutta ilmeisesti venäläisillä ja muilla kansallisuuksilla on vielä joitain laskelmia.
  Ja he taistelevat todella lujasti.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana taistelevat natseja vastaan.
  Tytöt perinteisesti paljain jaloin ja bikineissä. Ja tämä on heidän uskontunnustuksensa. He taistelevat hurjasti.
  Konekivääristä ampuva Natasha huomauttaa:
  - Missä olemme hyviä, että osaamme taistella!
  Zoya, ampunut vihollista, suostui:
  - Me voimme!
  Ja heitti kranaatin paljain varpaillaan.
  Augustina raapui natseja konekiväärillä ja huusi suuresta jännityksestä heittäen kranaattia paljain kantapäällään:
  - Olen pahan tuhoaja!
  Svetlana, joka myös ampui vihollista ja ampui tarkasti, leikkaa viholliset alas ja heitti räjähdysainepussin paljain jaloin, minkä vuoksi tankki kaatui, julkaisi provokatiivisesti:
  - Jauhaan Kolmannen valtakunnan jauheeksi!
  Ja tyttö ojensi jälleen kielensä.
  Tässä ovat soturit. Niiden avulla voit taistella melkein mitä tahansa hirviötä vastaan. Ja jopa Hitlerin.
  Natasha ampui natseja ja puolusti Moskovaa, lauloi:
  - Olemme musertuneita lauman ikeestä,
  Uskottomien ike painaa meitä...
  Zoya ampui Fritziä ja laukaisi paljaat varpaansa jaloillaan, ja päästi murhaavan pillin:
  Mutta se kiehuu suonissamme
  Slaavien taivas...
  Augustina ampui natseja ja käyttäytyi erittäin energisesti antaen kranaatin paljaalla kantapäällään, jatkoi:
  Ja upeilta rannoilta,
  Kolyman rannoille...
  Svetlana lauloi villin intohimolla, leikkien jalkojen lihaksilla, ja puristuslaatat kertoivat:
  Kaikki tämä on maapallomme,
  Kaikki tämä on meitä!
  Ja tässä tytöt, minun on sanottava, olivat suurella omahyväisyydellä ja valtavalla aggressiolla.
  Kukaan ei voi estää heitä, mikään ei voi voittaa heitä. Pahat naarassudet murskaavat vihollisen, pahat tiikerit tervehtivät sankareita.
  Tai ehkä sankarittaria. Tässä ovat linnun korkeimman lennon uhkapelitytöt.
  Ja jos he taistelevat, niin sydämestä ....
  Ja Alenka miehistöineen T-13 tankissa. Kone, joka on valmis vastustamaan saksalaisia, pyramidin muotoisia koostumuksia. Tyttö ampuu vihollista ja laulaa:
  - Meidän tankimme, se on vain ihme,
  Aavikoilta pohjoisiin meriin!
  Me revimme teidät, usko Juudas,
  Kamala peto tuhotaan!
  Anyuta vahvisti raivoissaan, myös ampuen vihollista paljain varpaillaan:
  - Revin vihollisen ja jauhan ne jauheeksi.
  Alla ryntäsi vuorotellen vihollista paljain varpaillaan ja siristi:
  - Punaisen kommunismin suuruuden puolesta!
  Maria löi myös vihollista tehden tarkasti kohdistetun laukauksen paljaalla alaraajallaan ja karjui:
  - Kauniista voitoista!
  Myös Marusya liikutti paljain varpaillaan vihollista ikään kuin lyödessään häntä ja huusi:
  - Kommunismin korkeimmille ideoille!
  Viisi taisteli natseja vastaan kuin terminaattorit.
  Ja myös Neuvostoliiton lentäjät taistelivat taivaalla. Erityisesti Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova.
  He taistelivat kuin eeppiset naissankarit. Paljain varpain he lähettivät ilmaammuksia. He löivät vihollisia erittäin osuvasti.
  Anastasia painoi punaista nänneään ohjaussauvan napista, löi fasistia ja sirutti:
  - Kunnia kommunismin ideoille!
  Ammuten vihollista mansikkanänneillä, myös puolialastoman Akulina koukutti:
  - Kunnia Neuvostoliiton sankareille!
  Nämä ovat kuumia ja vahvoja tyttöjä täällä. Kuinka he taistelevat kuin todelliset pedot. Ja heillä on yli-inhimillinen intohimo ja valtava voima.
  Anastasia, murskaamassa natseja, lauloi:
  - Onnettoman planeetan yläpuolella riippui,
  Paha Fritz kuhisee pimeyttä...
  Miehittäjä vihaa kirveestään,
  Teroita ja leikkaa pää pois!
  
  Hän ei kuitenkaan ole pelinappula,
  Eikä ikuisesti kävele ikeen alla...
  Muuttaa pahat viholliset tulipaloiksi,
  Tulee maailmojen hallitsija!
  Ja sitten on Elizabeth T-55-panssarivaunussa. Kone, jossa on tehokkaampi 105 millimetrin tykki kuin T-54 ja valmis taistelemaan vihollisia vastaan.
  Tytöt tankissa tietysti vain yhdessä bikinissä.
  Elizabeth painoi ohjaussauvan nappia paljain varpaillaan, ampuen melko tarkasti vihollista kohti ja koukutti:
  - Kommunismin Venäjän puolesta!
  Sitten Ekaterina ampui vuorotellen käyttämällä rintansa helakanpunaista nänniä ampumiseen.
  Hän osui natsitankkiin ja huusi:
  - Menestyksestä kommunismin rakentamisessa!
  Elena ampui myös vastustajaansa paljain varpaillaan. Hän murskasi pyramidin muotoisen tankin piipun, teki kaiken osuvasti.
  Sitten hän siristi:
  - Kirkkain meillä on kommunismi!
  Sitten lupanula ja Euphrasia, vaikka hän on yleensä vain kuljettaja. Mutta tyttö osui erittäin tarkasti, löi natsien panssarivaunun kuonoa.
  Sitten hän huusi:
  - Kommunismimme on aurinkoa kirkkaampi!
  Tytöt tankissa ovat paljain jaloin ja näyttävät bikineissä erittäin kauniilta ja karismaattisilta. Ja heillä on rinnat sellaisilla helakanpunaisilla nänneillä.
  Elizabeth lauloi iloisesti;
  Murskataan ike, uskotaan fasismiin,
  Tarvittaessa siirrän vuoria....
  Tulee aikakausi, kommunismin aikakausi,
  Lennän taivaaseen laulun kanssa!
  Ja taas tyttö, jolla on helakanpunainen nänni, painaa joystickin painiketta ja osuu natseihin.
  Joten Fuhrer ei löydä sitä vähän.
  Tällaisten tyttöjen kanssa on selvää, että Neuvostoliitto on edelleen elossa, eikä Hitler voi murtaa sitä niin helposti.
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"