Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kuratkinnad

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Hävitatud noor naispromootor Amelina Rogers võtab vastu Saatana käskjala pakkumise. Ta müüb talle poksikindaid, mis võivad muuta iga võitleja absoluutselt võitmatuks. Kuid teisest küljest toob iga võit ringis kellegi surma. Lisaks on Amelina sunnitud andma oma surematu hinge Saatanale igaveseks kasutamiseks. Leping kuradiga ei taga taevast maa peal. Amelina peab läbi elama väga riskantseid seiklusi ja katsumusi, aga ka palju alandusi. Poksija Mihhail Draki raske saatus - ta sai võitmatuks, kuid oli põrgulike jõudude kapoti all. Ja Amelinal on ka poeg, kes satub trellide taha deemonite süül, kes pööravad inimeste saatuse oma tahtmise järgi.

  KURATKINNAD
  MÄRKUS
  Hävitatud noor naispromootor Amelina Rogers võtab vastu Saatana käskjala pakkumise. Ta müüb talle poksikindaid, mis võivad muuta iga võitleja absoluutselt võitmatuks. Kuid teisest küljest toob iga võit ringis kellegi surma. Lisaks on Amelina sunnitud andma oma surematu hinge Saatanale igaveseks kasutamiseks.
  Leping kuradiga ei taga taevast maa peal. Amelina peab läbi elama väga riskantseid seiklusi ja katsumusi, aga ka palju alandusi.
  Poksija Mihhail Draki raske saatus - ta sai võitmatuks, kuid oli põrgulike jõudude kapoti all.
  Ja Amelinal on ka poeg, kes satub trellide taha deemonite süül, kes pööravad inimeste saatuse oma tahtmise järgi.
  . PROLOOG
  Amelina Rogers, pikka kasvu punaste juustega noor naine, rüüpas viski-piimasegu. Tema rohelised silmad särasid lihalikkusest.
  Nüüd oli tal valmimas eripakkumine. Tehing, mis pidi Amelina võlaaugust välja tooma ja mitme miljoni dollari suuruse kasumi tooma.
  Kuigi esmapilgul pakuvad nad talle hullumeelsust või madalat šarlatanismi.
  Tegelikult pakutakse talle koostööd spordideemoniga, kes võib müüa vapustava võimsusega artefakti, kuid vastutasuks on tal vaja teenida. Selle vandenõu eest peate maksma terve miljon dollarit.
  Mille eest oli Amelina sunnitud võtma pangast laenu üüratu intressiga. Mis on suurim oht.
  Aga midagi pole teha, tal on juba mitmemiljonilised võlad ja teda ähvardab vangla. Nii haarab uppuja õlgedest kinni. Ja Amelina on täielikus meeleheites.
  Ta istub odavas söögikohas, riskides joodiku või kiusaja otsa sattuda.
  Aga kus ta suure heameelega veedaks nüüd aega kallis restoranis koos professionaalse Alphonse'iga. Et eemaldada nägus noormees, et ta pakuks teie kehale naudingut.
  Amelina oli aga piisavalt atraktiivne, et mehelt ise raha ära rebida. Kuid tema paremat põske moonutas arm, mis vähendas tema atraktiivsust. Jah, ja tema juuksed olid loomulikku verevärvi ja andsid tema armilisele näole kurjakuulutava ilme. Figuuri aga on nagu moemodellil atleetlik ja kui paremat näopoolt näha pole, siis saab isegi striptiisibaaris tantsida. Ja nii, ta...
  Siit tuleb müüja. Täpsemalt jooksis tema juurde lühikeste pükstega ja paljajalu poiss, kes sosistas talle kõrva:
  - Kas sa miljoni kandsid?
  Amelie värises ja küsis:
  "Mis see veel on?"
  Umbes kolmeteistkümne aastane poiss noogutas ja võttis lühikeste pükste taskust välja nutitelefoni, sipledes:
  - Kui saan miljoni ülekandmise kinnituse, siis annan sulle poksideemoni! Ja ta suudab muuta kõik ringis võitmatuks!
  Amelina ütles skeptiliselt:
  Miks sa seda ise ei kasuta?
  Poiss vastas ausalt:
  - Ma olen alles laps ja ma ei teeni palju. Ja teiseks, ma ei taha kedagi tappa.
  Amelina küsis üllatunult:
  Mida on vaja tappa?
  Poiss noogutas.
  - Jah, iga võidu eest ringis tuleb maksta laibaga. Tapke, kes deemon tahab.
  Amelina märkis süngelt:
  - Kuid mitte iga inimest ei saa tõesti tappa. Jah, ja riskite selle nimel oma peaga!
  Poiss sosistas:
  - Ära selle pärast muretse. Enne lahingut peate lihtsalt kirjutama selle nime ja ametikoha, kes tuleks kõrvaldada. Ja ta sureb südamerabandusse. Deemon teeb kõik...
  Amelina itsitas.
  - Noh, siis olen nõus. Kus on kindad?
  Poiss võttis taskust pähkli välja ja noogutas.
  - Hõõruge seda ja öelge: - Avadon! - Ja deemon ilmub kinnastega. Ainult mitte siin muidugi, vaid keldris ilma tunnistajateta. Siis tuleb deemon ja annab sulle kindad. Seejärel sõlmite temaga lepingu, mis tuleb allkirjastada verega, torgates sõrme hõbenõelaga. Ja leida poksija, kes sõlmib lepingu ka saatanaga.
  Ja sul on kindad, mis muudavad iga inimese absoluutselt võitmatuks!
  Amelina küsis kahtlevalt:
  - Ja kui võistlusel sunnitakse teid kindaid vahetama?
  Poiss vastas enesekindlalt:
  - Ärge kartke, need kindad võivad võtta mis tahes värvi ja kuju, neid ei saa varastada ega kaotada. Ja see on tõepoolest võitmatu karjääri võti... Nii et see on väärt armetut miljonit dollarit!
  Amelina ütles karmilt:
  - Kuni ma deemonit ei näe, ei kanna ma dollareid üle!
  Poiss noogutas.
  - Lähme lähimasse keldrisse. Ma kutsun ta sinna. Ja valmistate tõlke ette, et seda teha ühe nupuvajutusega.
  Amelie noogutas nõustuvalt.
  - Noh, see on võimalik. Pealegi on kõik raha ülekandmiseks valmis. Aga siin on küsimus, võib-olla loll, kes laseb paljajalu ja vaesunud poisil miljoni välja võtta?
  Poiss ütles enesekindlalt:
  -Ära muretse selle pärast! Ma tean, mida ma teen... Veelgi enam, mis paneb sind arvama, et ma olen lihtne poiss? Tundsin ka George Washingtoni ja võitlesin tema lipu all. Ja ma ei vaja tossude jaoks miljonit dollarit. Nii et lähme ja vaatame ise!
  Amelina tõusis plasttoolist püsti ja liikus väljapääsu poole.
  Sel hetkel blokeeris talle ootamatult tee purjus suurmees ja urises:
  - Kuhu sa lähed, kaunitar, selle paljajalu noorukiga?
  Amelina tahtis midagi öelda, kui äkki lõi poiss pätile palja, pargitud jalaga vastu lõuga. Kõlas pop ja bandiidi nägu väänas. Ja ta kukkus väljasirutatud kätega kokku.
  Poiss pani käed kokku ja irvitas, öeldes:
  - Telli!
  Amelina vilistas.
  - Lahe!
  Poiss noogutas ja ütles naeratades:
  - Mul oli palju aega, et õppida, kuidas võidelda!
  Amelina küsis:
  - Mis su nimi on, karatepoiss?
  Poiss vastas pilgutades.
  Kutsuge mind lihtsalt Olegiks! Ülejäänud pole oluline!
  Nad lahkusid söögikohast. Poiss jooksis, välgutades oma paljaid, ümaraid, veidi tolmuseid kontsi.
  . PEATÜKK #1
  Kelder oli niiske ja hallidest betoonlagedest tilkus vett.
  Torude lähedal oli mingi laud. Poiss pani sellele pähkli peale.
  Noor Oleg, paljastades oma valged hambad, sosistas:
  - Öelge kolm korda - Avadon ja hõõruge pöialt ja nimetissõrme. Siis ilmub deemon.
  Amelina värises. Kindlasti ei meeldinud talle kelder, atmosfäär ise ei tekitanud temas suurt tuju. Ja müüja, moodsa, blondi soengu ja paljaste päevitatud jalgadega poiss, ei näinud tõsine välja.
  Amelina märkis aga, et poiss on nägus ja lihaseline ning võib moeajakirjades esineda. Tema sinistes, roheliste lisanditega silmades oli midagi ebatavalist. Ja nii, hoolimata sellest, et poisi ettepanek tundus hullumeelne, läks noor naine talle järele.
  Oleg noogutas.
  "Kas kannate raha kohe minu kontole või näete enne deemonit?"
  Amelina urises vihaselt:
  Mina olen täiskasvanud naine ja sina oled poiss. Ära toki mind!
  Poiss naeris ja muigas.
  - Kui ma esimese inimese tapsin, ei sündinud isegi teie vanavanavanavanaisa !
  Naine märkis karmilt:
  - Või oled sa lihtsalt hull poiss, kelle pärast psühhiaatriahaigla nutab!
  Oleg vastas ohates:
  - Sa pead maksma surematuse eest ... Ma ei saa kunagi vanaks, kuid ma ei saa ka täiskasvanuks. Jah, ja sina, ma pean teid hoiatama, määrake oma hing põrgusse!
  Amelina märkis üsna loogiliselt:
  - Ma ei kuulu nende tüdrukute hulka, kes lähevad taevasse. Ja selleks ma elan Maal. Ja põrgus on ilmselt võlusid võrreldes patuta taevaga.
  Poiss noogutas nõustuvalt.
  - Kuigi taevas on ilus, aga selline range distsipliin on nagu kasarm unustajates. Nii et te ei eksi põrgu valides. Seal on palju huvitavamat, lõbusamat ja lahedamat!
  Punajuukseline naine ütles:
  - Kas ma peaksin ütlema Avadon ja hoidma kätega pähklit?
  Oleg noogutas.
  - Jah! Aga nii, et see puutuks kokku mis tahes metalli ja sinu nimetis- ja pöidlaga. Ja ometi, seda mutrit ei saa murda isegi haamriga.
  Amelina noogutas ja kinnitas:
  - See selgub üsna lihtsalt.
  Ja võttis pähkli sõrmedesse. Hoides seda jätkuvalt raudsel, kergelt roostes laual, mille poole ta kummardus ja selja kumeras.
  Poiss ütles naeratades:
  - Sa näed nii välja...
  Amelina vaikis:
  - Ära isegi mõtle sellele! Lapsega ma ei...
  Ja noor naine ütles vihasena:
  - Avadon!
  Ei mingit reaktsiooni.
  Amelina kordas:
  - Avadon!
  Kõik oli vaikne. On isegi kuulda, kuidas tilk laest alla kukub.
  Poiss sosistas:
  - Tulge kolmas kord!
  Punajuukseline naine ütles värina hääles:
  - Avadon!
  Ja siis tundis ta sõrmedes kuumust ja lasi hingeldades pähkli lahti. Seal oli lillat suitsuvihma. See keerles nagu Saturni rõngad. Ja mõne sekundi pärast ilmus nahkhiire tiibade ja härjasarvedega poolläbipaistev kuju. Deemoni nägu oli väga jõhker, kihvad ulatusid suust välja.
  Vaevalt surus Amelina alla soovi jooksu pealt õhku tõusta ja galoppida. Ta sundis naeratama. Poiss pilgutas deemonile ja säutsus:
  - Nii sa tahtsidki, tulipunaste juustega naist, ilma au ja südametunnistuseta!
  Kuulsin ootamatult sellise hirmuäratava välimuse pärast põrgust pärit olendi pehmet häält:
  - Sa leidsid mulle hea saagi. Noh, temasugusega jõuame kaugele!
  Amelina pomises:
  - Kus on kindad?
  Deemon kilkas värisedes.
  - Ha, ha, ha, ha! Ta ei karda mind üldse! Lihtsalt ilus!
  Poiss purustas palja kannaga prussaka ja susises:
  - Nüüd, saada mulle miljon dollarit! Kiiremini!
  Amelina kehitas õlgu ja vastas:
  - Millal ma kindad saan?
  Deemon raputas küünistega käppasid. Õhus rippus paar punaseid poksikindaid. Need sätendasid ja pulseerisid oranži valgusega.
  Amelina võttis kotist välja nutitelefoni. Ühe käega hakkas ta numbreid valima ja teise käega sirutas oma kindad. Ta sõrmed läbisid neist nagu udu.
  Deemon irvitas ja susises:
  - Anna igavesele poisile miljon. Peame oma sõna pidama!
  Amelina küsis süütu naeratusega:
  - Kas sa pead oma sõna?
  Deemon noogutas.
  - Muidugi! Kui kindad neelavad alla ohvri hinge, annavad nad võidu ringis kellele tahes ja kelle vastu!
  Amelina trampis kannale ja kilkas:
  - Vannu!
  Põrguspawn naeris.
  - See olete teie, vandemehed! Meil on deemonid, iga sõna on tõsi.
  Poiss kinnitas:
  - See tõug ei valeta. Täpselt nagu inglid, muide. Nii et lähme miljoni peale.
  Amelina vajutas nuppu ja säutsus:
  - Kõik on valmis!
  Deemon noogutas.
  - Võtke kindad... Aga et need kehtiksid, peate lepingule verega alla kirjutama!
  Valgejuukseline poiss irvitas ja ulatas nõelaga pärgamendilehe, müksates:
  - Peaksite oma parema käe nimetissõrmest tavalise allkirja verre panema. Üsna palju. Ja ongi kõik... No muidugi jääb üle leida sobiv poksija, kes teeb fantastilise karjääri. Aga ma arvan, et Amelinal on juba õige mees meeles.
  Deemon kinnitas:
  - Muidugi! Ja kaklusi korraldada muutub tal lihtsamaks. Kirjuta alla ja sinust saab spordimaailma rikkaim mees!
  Amelina võttis sõnagi lausumata nurga enda kätte. Ta torkas oma sõrme pika helepunase küünega. Tundsin kerget valu. Ja vaatas pärgamenti.
  Kirjutati: - Mina, Amelina Rogers, annan oma surematu hinge spordideemonile Avadonile igaveseks kasutamiseks vastutasuks Killeri kinnaste omamise eest.
  Amelina värises. Ta ei tahtnud nii rasketel tingimustel alla kirjutada. Kuid miljon on juba üle kantud ja ta on juba kümme sidrunitaala võlgu erinevatele pankadele ja ettevõtetele. Ja ta saadetakse kohe Texase naiste võlavanglasse. Ja seal kooriti ta alasti, kingiti ainult triibulise kleidi ja paljajalu ning aeti isegi köidikutes istandusse. Ja nii töötab ta kõrvetava päikese all koidikust õhtuhämaruseni ülevaataja piitsa all. Kuni võlg on tasutud. Ja kümmet miljonit dollarit, võttes arvesse kogunevaid intresse, ei saa igavesti välja töötada.
  Nii et... No igatahes ei saa temast paradiisis parandamatut patust. Ja nii, kuradile nii kuradile!
  Ja tulipunane naine kirjutas resoluutselt verega allkirja välja. Ja ulatas pärgamendi allilma olendile.
  Signetid lendasid tema juurde ... Deemon, hambaid paljastades, ütles:
  - Nüüd, enne iga võitlust, helistate mulle, hoides kindaid käes, öeldes kolm korda: - Avadon. Siis ma dikteerin sulle, kelle hinge tahan võtta, ja sina paned selle sedeli oma paremasse kinda sisse. Võite kirjutada paberitükile, isegi pastapliiatsiga. Lisaks sureb ohver ja võitleja võidab. Kui kindaid sunnitakse vahetama, toimub asendus maagiliselt ning need omandavad mis tahes värvi ja kuju. Nii et teie võitleja on võitmatu.
  Amelina kummardus ja vastas:
  - See on hea!
  Deemon märkis:
  - Ja veel üks tingimus - võitlejal peavad olema punased juuksed!
  Noor naine naeratas ja vastas:
  - Mul on üks meeles. Helepunaste juustega ilus noormees , nimi on Mihhail Draka, ta on pärit vene emigrantidest. Väga ilusad ja reljeefsed lihased, aga poksis on ümmargune null. Sellele ma panustan.
  Hellspawn noogutas.
  - Suurepärane! Michael Draka. Teda ootab ees suurepärane karjäär. Seniks... laskuge põlvili.
  Amelina Rogers küsis:
  - Ja miks see on nii?
  Deemon urises:
  - Kas olete unustanud, et teie surematu hing on minu võimuses?
  Punajuukseline naine ohkas ja põlvitas. Mõtlesin, kui räpane põrand selles keldris on. Ja see, et ta on sunnitud tegema alandavaid asju.
  Deemon susises:
  - Ja nüüd suudle kolm korda, kõigepealt Olegi vasakut ja seejärel paremat kanda!
  Amelina norskas.
  - Ja miks see on nii?
  Poiss vastas karmilt:
  - Nii et see on vajalik! Aga ma arvan, et Texase naistevanglas panevad nad sind tegema palju alandavamaid asju!
  Naine ohkas raskelt. Poiss tõstis vasaku jala ja lükkas selle naisele näkku. Paljas konts oli katsudes tolmune ja kare. Amelina, ületades vastikust, suudles. Kord, siis jälle ... tundsin huultel tolmu. Siis suudle uuesti...
  Poiss langetas palja jala ja ütles:
  - Pole paha, ja nüüd see õige!
  Amelina suudles iiveldusest jagu saades uuesti Olegi räpast ümarat kontsa, kes oli piisavalt vana, et olla tema poeg. Aga sellest pole midagi, tal on huulte töö halvem olnud.
  Deemon irvitas ja susises:
  Nüüd oled sa täielikult minu oma. Ja see väike saatan.
  Poiss noogutas ja märkis:
  - Ta sai, mida tahtis... Ja ka meie lasime tal saada selle, mida ta väärib.
  Avadon susises:
  - Kirjutage oma perekonnanimi pastakaga paberile ja pange see kinda sisse. Ma arvan, et on aeg neid lahingus katsetada.
  Amelina märkis ohates:
  - Mõnikord on võitluse korraldamine palju keerulisem kui võitmine.
  Poiss märkis naeratades, rabades oma hammaste valge ja säraga:
  - Sa saad sellega hakkama. Kuid kõigepealt sõlmige leping Mihhail Drakaga. Kõik on ta juba maha kandnud ja ta on kõigega nõus!
  Noor naispromootor märkis skeptilise häälega:
  - Sellel punajuukselisel noormehel ei saa olema kerge kaklust korraldada. Tõsi, ta on nägus, aga paar korda sai lootusetult peksa. Selge nullpoksija!
  Deemon hüüdis:
  - Tal tuleb hea võitlus. Veelgi enam, meistritiitli jaoks korraldan selle. Ja sina, ära unusta panustada kogu oma raha punapea peale!
  Amelina märkis ohates:
  Keegi ei taha mulle laenu anda...
  Avadon naeratas ja vastas:
  - Ace pank annab teile väljapressimise intresside eest veel paar miljonit dollarit, kuid te võidate selle kõik tagasi. Nii et ärge kartke. Sinust saab maailma rikkaim promootor. Ja selle nimel tasub ohverdada hing, mis on juba põrgule määratud.
  Poiss märkis naeratades:
  - Üldiselt päästis paar ühikut inimesi. Kuradiriigis on patriarhid ja paavstid ning see pole sugugi nii hull, eriti nende jaoks, kes Saatanat ustavalt teenisid. Tark patune võib ise tõusta deemoni või vähemalt kuradi tasemele. Lühikestes pükstes poiss trampis oma paljast pargitud jalga. - Ja kuradid elavad nii, nagu miljardärid Maal ei osanud unistadagi. Ja mis kõige tähtsam, kuraditel pole vanadust ja haavandeid, nii et nad on tuleviku suhtes kindlad!
  Amelina küsis üllatunult läbistatud sõrme hõõrudes:
  - Mis, kas põrgu on igavene?
  Avadon vastas naeratades:
  "See, mida te põrguks nimetate, on alati olemas olnud. Ja eksisteerib igavesti. Põrgu on aga üks nimedest. Kuid viikingid nimetasid seda Valhallaks, kus langesid lahingus hukkunud sõdurid. Erinevatel rahvastel oli teisigi nimesid. Nii et ära muretse tüdruk. Usu mind, sulle ei meeldiks taevas. Põrgus, kus huvitavam ja lõbusam ja nauding!
  Poiss märkas, et ta hüppas ja hõljus õhus, mille peale ta kostis:
  - Ja põrgu võimalused on erakordselt suured! Me saame teha asju, mida Kristuse inglid ei suuda!
  Amelina küsis segaduses:
  - Ja miks teil on selliste võimalustega minult miljon dollarit vaja?
  Oleg märkis üsna loogiliselt:
  - Sest saatan ei anna midagi asjata. Kingitus tuleb välja teenida. Kuid ärge kartke, mida rohkem te oma elu jooksul kuradile teenite, seda paremad tingimused on teil pärast surma põrgus! Näiteks kas soovite proovida seksi päkapikkudega?
  Noor naine naeratas.
  - Päkapikud on ilusad, aga ma arvasin, et neid pole olemas!
  Avadon möirgas ja valas suitsu:
  "Ja sa arvasid, et deemoneid pole olemas." Ja nüüd olen veendunud, et me oleme väga kohal.
  Amelina hõõrus kannaga betooni. Ta purustas nälkja ja tunnistas ausalt ohates:
  Ma ei uskunud ka jumalasse. Teised uskusid, aga mina mitte! Ta ütles, et see oli rahateenimise pettus!
  Poiss noogutas innukalt.
  - Ja nii see on. Teatud määral on Saatan Jumal. Ta lõi universumi koos Kristusega. Seetõttu on universumis nii valgust kui pimedust, nii head kui kurja, ja võitlus jätkub. Kuid kõikvõimast Jumalat pole olemas. Kui universumis oleks inimene, kellel on kõikvõimsus, siis loomulikult valitseks kogu universumis ideaalne kord. Ja nii käibki pidev võitlus hea ja kurja vahel.
  Amelina noogutas ja märkis kergelt värisedes:
  - See kõik on väga huvitav. Aga muidugi ennekõike äri. Peame panga ja Mihhail Drakaga läbirääkimisi pidama ning loomulikult ka veenma teda ringi astuma. Kuigi raha pärast võitleb ta kellega tahes.
  Avadon märkis suitsuga:
  - Kell on juba südaöö. Nii et olge hommikuti hõivatud, kuid praegu peate korralikult magama.
  Noor naine noogutas ja vastas:
  - Pärast selliseid sündmusi on mul väga raske magama jääda!
  Poiss naeratas ja märkis:
  - See on ikka lilled! Siiski on teil väga vedanud. Selle asemel, et kõige tavalisema patusena põrgusse minna, lähete põrgusse saatana teenijana. Seega saate seal kõrgema staatuse kui lihtsurelik. Ja tead, paganama on seda tüüpi meelelahutus ja atraktsioonid, et sa saad lihtsalt hoo sisse. Ja seal on isegi palju tuhandeid filme, milles saate päriselt osa võtta.
  Deemon Avadon märkis, laiendades oma suitsust kootud suu laiaks naeratuseks:
  -Saatan armastab inimkonda selle elava kujutlusvõime ja mitmesuguste perverssuste iha tõttu. Kui Jumal oleks kõikvõimas, oleks inimkond juba ammu hävitatud!
  Amelina ütles üllatunult:
  - Kas Jumal pole armastus?
  Poiss vastas, purustades oma palja ümara tolmuse kannaga keldrikorrusel betoonil roomanud punast värvi prussaka:
  - Kui sa loed Piiblit, siis loomulikult ei. Üks üleujutus, mis tappis miljoneid ja päästis vaid kaheksa inimest, ütleb, et Jumal pole üldse armastus. Ja üldiselt on hea ja kuri suhtelised mõisted, nagu valgus ja pimedus.
  Saatanal on teine nimi - Valgust kandev . Ja Jumal ise ütleb enda kohta: - Mina olen neelav tuli. Nii et valgus ja pimedus on tinglikud mõisted. Nagu vari...
  Woland rääkis sellest väga loogiliselt: - Pimeduse eemaldamiseks peate planeedi rahvastikust tühjendama ja maakera maha koorima.
  Poiss peatus, noogutas suhu pulgakommi, mille ta oli lühikeste pükste taskust võtnud, ja jätkas:
  - Ja ka põrgus, mitte ainult pimedus ja leegid. Eelkõige on seal ahvatlevalt valgustatud stendid ja näidatakse vapustavaid filme. Ja kui vaadata, kuidas kasiinod on paigutatud, siis iga sultan oma paleega lämbub kadedusest!
  Avadon katkestas noore kõneleja karmilt.
  - Lõpetage põrgu reklaamimine! Tema hing ei lähe meist mööda. Tule, parem jaluta prouaga auto juurde. Ja siis ta ei maga piisavalt ning on närviline ja ärrituv.
  Amelina esitas siiski ilmse küsimuse:
  "Miks sa ei kontrolli avalikult Maad?" Kas see on teie võimete piires?
  Deemon naeris kõrvulukustavalt ja teatas siis, sirutas oma ebamäärased huuled suitsunaeratuseks:
  - Aga sellepärast, et inimkonna arengut ei tohiks takistada. Ilma meie otsese sekkumiseta tundub see palju huvitavam. Ja et teil on valikuvabadus. Siis jõuate kolossaalsetesse kõrgustesse ja lõpuks jõuate planeedist Maa kaugemale.
  Poiss lisas naeratades:
  - Hinda vabadust, inimesed! - Ja trampides oma palja jalaga väikesele lompile ja pritsides vett, lisas poiss uuesti. - Jah, täpselt, inimesed hindavad vabadust. Olen juba nii palju kordi ületanud piiri ja teinud seda, mida ma ei saa ja seadusevastaselt!
  Noor naine noogutas.
  - No ma saan sellest aru!
  Oleg võttis selle ja laulis:
  - Tehes asju, mida ei peaks tegema
  See on magusam kui isegi jäätis!
  Avadon irvitas ja märkis:
  - Kas sa räägid mulle, kuidas sa viskit kurgust jõid?
  Poiss naeris ja keele välja sirutades vastas:
  - Proovisin midagi lahedamat ja tõusin püsti!
  Ja noor kurat laulis:
  - Ja me esitame Jumalale väljakutse,
  Sellepärast ja sellepärast...
  Elamine maailmas ilma üllatusteta -
  Kellegi jaoks võimatu!
  Jah, on ebaõnnestumisi
  Me lihtsalt hüppame üles ja alla ...
  Ainult sel viisil ja mitte teisiti,
  Ainult sel viisil ja mitte teisiti,
  Elagu üllatus!
  Amelina võttis laulu üles:
  - Üllatus, üllatus
  Elagu üllatus!
  Poiss lisas entusiastlikult:
  - Ja me saame Kuradilt auhinna!
  Ja soovitas:
  - Sul on head kingad, anna need mulle?
  Amelina kehitas õlgu ja küsis:
  - Miks sa neid vajad?
  Oleg naeratas ja vastas:
  - Ma annan selle sõbrale. Ta tahtis just sellist - helepunast!
  Noor naine nurises nördinult:
  - Mida ma lähen koju paljajalu?
  Väike poiss naeratas.
  - Ära ole häbelik, sul on raha takso jaoks. Ja väljas pole talve, ei külmuta.
  Amelina naeratas ja märkis:
  - Mul on tegelikult oma auto. Olgu, ma olen kohal. Aga sa lihtsalt röövid mind!
  Oleg vastas oma valgeid teravaid hambaid paljastades:
  - Ma olen kurat! Ja ma võin sinult nõuda midagi palju alandavamat.
  Noor naine ohkas ja tõusis püsti, et võtta jalast oma veel uhiuued ja läikivad kõrge kontsaga kingad. Ta tundis end alandatuna ja alandatuna.
  Poiss võttis tema kingad käte vahele. Ja ta viskas selle kilekotti ja noogutas taas nägu paljas:
  - Noh, sa võid minna! Ja siis ma vajan sinult midagi muud. Tead, ma olen aastaid vanem kui USA ise. Nii et ma võiksin tahta midagi väga keerukat.
  Amelina vilistas.
  - Täida vanuse arvelt.
  Oleg irvitas ja sosistas:
  - Olgu, mine paljajalu tüdruk. Ja siis ma murran su varbad. Ärge vaadake, et ma olen laps, ma olen tugevam kui täiskasvanud olümpiavõitja.
  Ja poiss hüppas veenvuse huvides ja lõi palja kannaga vastu lakke. Kõlas mürin ja betoonist läksid praod läbi.
  Amelina oli tõsiselt ehmunud ja ajas pisara silma. Punajuukseline naine välkus, paljad, roosad kontsad kiiresti tolmuga kaetud. Ta oleks peaaegu oma kindad kaotanud, kuid need jäid talle iseenesest külge.
  Noor naine hüppas keldrist välja ja jooksis veidi mööda tänavat.
  Siis sai naine aru, et jooksis autost teises suunas. Ja liikus kiires tempos.
  Läks kaua aega. Tänav oli karm ja räpane. Paljajalu sellel kõndimine oli ühtaegu valus ja ebameeldiv ja isegi vastik.
  Amelina, nagu tavaline linnanaine, oli paljajalu ainult rannas.
  Ta tundis end vaesununa, alandatuna, tema paljad tallad hakkasid kareduse tõttu valutama. Ja siis astus ta paljas kand lisaks kõigele pudelikildule. Amelina lonkas, see oli valus, hallile öösillutisele jäi veri. See oli hägune ja paistis ka määrdunud, see veri, mis voolas augustatud kannast.
  Noor naine kiirendas sammu, eriti öösel, niiske ja külm. Paljajalu pole hea olla. Ja siis hakkasid purjus teismelised naerma ja tema peale näpuga näitama.
  Kuidagi vaimselt ja füüsiliselt kurnatud Amelina lonkas oma auto juurde. Ka tema oli, muide, hüpoteegiga ja mitte väga uus.
  Ta ronis sisse, määrides vaipu oma mahalöödud vigaste jalgade vere ja mudaga.
  Ja vaevaga leidis ta kotist võtme, pani selle laadijasse ja keeras.
  Kui tema Ford liikuma hakkas, tundis Amelina, et tema tuju on tõusmas ning valu ja kurbus taandusid.
  Ta müüs oma hinge kuradile, kuid võib-olla leidis maa peal uue taevalootuse!
  . 2. PEATÜKK
  Amelinal oli kena kolmekorruseline maja. Tõsi, seinad on juba pragunenud ja näha on kõledust. Peaaegu kogu mööbel ja maalid müüakse. Ja maja ise saab konfiskeerida kuu aja pärast.
  Ja see on ilus ja üsna avar. Neiu jäi üksi. See tüdruk on kuusteist aastat vana. Ja ka tema võib laenuga töötades lahkuda.
  Aga ei midagi. Monica, nagu kutsuti teenijat, tervitas südamlikult oma armukest.
  Ja ta tegi näo, nagu ei märkakski, et Amelina jalad olid paljad, määrdunud, kriimustatud ja ta lonkas.
  Monica ise dressides ja katkiste tossudega. Samuti pole vaade just kõige ilusam ja rikkalikum.
  Kuigi tüdrukut võib nimetada ilusaks, kuid liiga õhukeseks ja nurgeliseks. Juuksed on aga valged - loomulik blond, mida ei pea värvima.
  Amelina jõudis noort müüjat oodates end söögikohas värskendada ja seetõttu käis ta vaid duši all.
  Eriti hoolikalt pesin jalad, mis asfaldil olid plekilised, ja seejärel põletasin haava odekolonniga. See tegi haiget, kuid Amelina talus. Siis heitis ta väsinud ja katkise võrevoodi pikali. Luksuslik voodi, kus ta varem magas, on juba müüdud.
  Ja Amelina jäi oma harjumuse kohaselt peaaegu kohe magama. Ta teadis, kuidas oma psüühikat kontrollida ja jäi raskusteta magama. Veelgi enam, see on tehtud.
  Kindad on luku ja võtme all seifis. Ja nüüd saate äri teha.
  Vahepeal peaksite jõudu taastama.
  Ta unistas...
  Amelina oli printsess rikkas Crystali kuningriigis. Ta elas luksuses ja rahulolus. Ja tal oli kihlatu - prints Korsak Marmori kuningriigis. Väga nägus ja sarmikas noormees, kes mängib mitmeid muusikainstrumente ja on lahke iseloomuga.
  Amelina ja Korsak olid kihlatud ja pidid abielluma ...
  Kuid ka kuri diktaator ja võlur Skeleton armus Amelinasse metsiku kirega.
  Ja tohutud orkide hordid tungisid Crystali kuningriiki.
  Amelina asus oma sõjaväega kohtuma. Unenäos on muidugi palju absurdi.
  Kuhu on näiteks kõik kuningriigi mehed kadunud? Miks on reisil ainult tüdrukud? Noored kurvikad kaunitarid marsivad. Nad on pargitud, reljeefsete lihastega. Nende keha katavad ainult väga lühikesed seelikud ja kitsas riideriba rinnal. Ja peaaegu kõigil tüdrukutel on jalad paljad ja ainult üksikutel komandöridest kaunitaridel on vääriskividega kaunistatud sandaalid. Enamiku tüdrukute pead on katmata, kuid mõnel on prossid, mis on valmistatud teemantidest, rubiinidest, safiiridest, topaasidest, smaragdidest ja muudest väärisesemetest. Mõnel on randmel ja pahkluudel kullast ja kividest ehted.
  Paljud tüdrukud kannavad ka luksuslikke kõrvarõngaid. Kõiki ühendab ilu, arenenud ja vormitud lihased ning minimaalne riietus. Enamik tüdrukuid on blondid. Punased, mustad ja pruunijuukselised naised on palju vähem levinud.
  Tüdrukutel on relvad selja taga. Mõnel on mõõgad kilpidega, teistel kirvestega.
  Mõned tüdrukud sõidavad endiselt lumivalgete ükssarvikutega. Ja siin on Amelina ise elevandi seljas. Muidugi on ta printsess.
  Relv on ainult külm, nagu oleks muinasaeg. Ilm on ilus ja päikeseline.
  Tüdrukute paljaste jalgade all on muru smaragdroheline ja palju vikerkaare kõikides toonides pungi.
  Kui ilus see armee on. Mõned noored tüdrukud, värsked kui karikakrad, terve kerge pronksipruuniga. Nende rinnad on täis ja puusad luksuslikud, kõhule surutakse plaadid , nagu šokolaaditahvlid. Ja paljad jalad on nii graatsilised ja võrgutavad, et mehed neelavad neid silmadega.
  See on suurepärane armee.
  Ja tüdrukutel on selline graatsia, lihtsalt fenomenaalne.
  Amelina laulis:
  - Lõppude lõpuks, taigast Briti mereni,
  Tüdrukute armee on kõige tugevam!
  Kaunid sõdalased laulsid sammu vermides oma alasti, väga seksikate ja kaunite jalgadega:
  - Tüdrukute armee, marssige, marsige edasi,
  ilus mees kutsub meid lahingusse!
  Lõppude lõpuks, taigast Briti mereni,
  pole alasti tüdrukuid kiiremini!
  Siin on marsil paljaste jalgadega tüdrukud lühikestes seelikutes, armsate nägude ja saledate sportlike figuuridega.
  Amelina elevandi seljas tunneb end tõelise kuningannana. Kuid kaunitaride teele ilmub orkide armee. Nad näevad välja nagu karud, kuid näod on vastikumad ja tigedad.
  Orkide käes on nuiad, mõõgad ja kirved. Nad on karvased ja samal ajal turvises. Pealegi muidugi higine ja väga hais.
  Tüdrukud rivistusid kiiresti lahingujärjekorda. Naissõdalased võtsid vibud õlgadelt maha ja tõmbasid need kiiresti paljaste varvastega jalga.
  Amelina viipas käega ja käskis:
  - Tuli!
  Valge sulestikuga nooled helisesid ja tormasid orkide poole. Nad laskusid kaarega ja sukeldusid karvaste sõdurite sekka, lüües läbi nende soomuse.
  See oli teravate nooltega tõesti purustav löök. Ja Skeletoni impeeriumi sõdalaste mass varises kokku.
  Amelina laulis:
  - Tüdrukute armee tormab lahingusse,
  Olen sinuga igavesti kodumaa!
  Ja siin tõmbavad tüdrukud jälle paljaste nobedate varvaste abil vibunööri. Ja heliseva noolega lendab. Ta kirjeldab sõna otseses mõttes kaaret ja sukeldub vastastesse. Orkid vabastavad punakaspruuni vere purskkaevud.
  Siin see on, tuleb märkida, pätid. Ja möirgab valust. Ja tüdrukud. Nende lihased rulluvad üle pargitud oliivkuldse naha nagu lained vee peal. Ja nooled lendavad nagu torpeedod. Ja nad läbistavad, jättes maha punetava sulestiku.
  Mõned tüdrukud tulistavad ükssarvikutest orke. Ja sõdalased hüppavad, vabastades nooled liikvel olles.
  Mõne noole puhul pole sulestik valge, vaid helepunane, kuid samal ajal suurepärane. Ja nad lendavad, tehes järske orbiite.
  Amelina jälgis lahinguvälja. Orkid tormasid, nende liikumisviis oli esmapilgul kohmakas, kuid kiire. Tüdrukud on aga ka väledad. Ja tulistada sageli. Nende käitumine pole päris normaalne. Paljaste jalgade kasutamine käte asemel tulistamiseks on lahe ja karbist väljas.
  Nüüd on aga orkid sõdalastega lähedaseks saanud. Ja nad kasutasid mõõku ja kirveid. Algas raske võitlus.
  Amelina saatis vaenlaste juurde elevandi ja hakkas orke tallata. Mastodon on muidugi võimas relv. Ja orkid trambitakse koogiks.
  Amelina ise laseb vibu. Lööb vaenlast ja naeratab, saates pärlhammastelt peegelduvaid päikesekiiri.
  Tüdrukud on palju kiiremad ja tehnilisemad kui orkid.
  Kuid järsku ilmus Skelett ise. Ta nägi välja nagu džinn pudelist. Väliselt nägi ta välja nagu nahkhiire tiibadega draakon. Kolm pead paiskas nende suust oranži leeki.
  Ja järsku tardusid kõik tüdrukud, justkui kujudeks muutunud. Külmunud ja elevant, millel Amelina oli.
  Ja see juhtus ühe silmapilguga. Orkid ründasid Amelinat.
  Printsesstüdruk üritas meeletult mõõka õõtsutades tagasi lüüa. Kuid tundus, et üks rasketest nuiadest tabas teda pähe.
  Amelina karjus ja... ärkas üles.
  Noor naine avas silmad. Ja vaatas üles lakke. Seal oli võrk ja oli mõra.
  Amelina vaatas oma kella, kui ta seda toolilt tõstis. Võite juba püsti tõusta ja oma asju ajama hakata. Esiteks, muidugi, panka "Ace" ja saada teine laen. Seejärel tutvuge Mihhail Drakaga. On hea, et ta on juba New Yorgis ja võite leida peaaegu iga maailma ettevõtte filiaali ja sõlmida peaaegu kõik lepingud.
  Amelina vaatas kappi, et korralikumalt riietuda. Muidugi, nagu igal naisel, on tal kõigi raskuste juures paar kõrge kontsaga kingi.
  Amelina käis ka vannitoas. Käi duši all, kammis ja pesin. Pesin ka hambaid. Kosmeetika ei kehtinud. Ta nägu oli päevitunud, ilus, noor. Ja maalida polnud mõtet.
  Ainult täiskäsnad võivad olla.
  Amelina uuris end. Ta on heas vormis. Sa ei saa talle anda kolmkümmend kaks aastat ja ta vöökoht on peenike, nagu tüdrukul. Ja tal on kaks last, pealegi pole Amelina ise abielus. Tütar on vanem, poeg on noorem. Kuid nad ei ela temaga koos.
  Olgu, ta peab äri tegema.
  trepist jooksis üles kõrgete kontsadega kingi kõlisev noor naine .
  Ja jookse oma Fordi juurde. Auto nägi üsna räbal välja ja kasutatud. Ja Amelina ise ka riietes, mis pole uued. Punavix on aga väga atraktiivne ja sportlik. Meestele see meeldib ja ta mängib nendega sageli armastust.
  Amelinale meeldivad isased, kuid viimasel ajal on tal ärimaailmas liiga palju probleeme. Nii et ta eelistab kasumi nimel magada. Ta isegi kaalus lõpliku hävingu korral karjääri jätkamist paneelis. See omal moel isegi lülitub sisse. Kui mehed on erinevad, kui sa ei tea, kellest saab su järgmine klient, kui magad raha pärast ja romantika on spetsiifiline.
  Aga kui oled ärimaailmas, siis pead oma soove tagasi hoidma.
  Amelina vajutas kanna pedaalile, pigistas sidurit ja tõmbas. Sõit hästi. Juht vallandati juba ammu. Muidugi on plusse, kui sinu asemel on autojuht. Näiteks saab reisil olles midagi mängida. Ja see on naljakas.
  Või kirjutage lugu. Näiteks teemal: - Napoleon võitis Vertelo lahingu ja sõda läks uuele ringile. Ja võitmiseks piisab pisiasjadest. Näiteks öösel ei sadanud ja prantslased suutsid britid enne Blucheri lähenemist alistada.
  Või näiteks Napoleon ei külmetanud Borodino ees ja ka see muutis palju.
  Aga kuidas on lood Napoleoniga? Võite mõelda Hitlerile. Näiteks Saksa tankid ei peatunud, vaid võtsid Dukeri ja selle tulemusena kaotas Suurbritannia peaaegu kõik maaväed. Ja tabati 1940. aastal. Ja et füürer sai paljude kolooniate, peaaegu kogu Euroopa ressursid.
  Siis pole NSV Liidul üksi praktiliselt mingit võimalust. Kuid Fuhrer ei kiirusta ja vallutab esmalt USA.
  Kirjutada võib ka midagi muud. Näiteks vanim - Tšingis-khaani võimsaim, karmim poeg ei tapetud. Ja ta päris oma isa võimu. Ja suutis kogu maailma vallutamise lõpuni viia.
  Ja seal oli stabiilne ülemaailmne mongolite impeerium. See osutus midagi Rooma impeeriumi sarnast ja saavutas stabiilsuse. Ja siis, kui tehnoloogia arenes, hakkas see juba universumis teisi maailmu vallutama.
  Üksik inimkond suutis kosmosesse lennata palju varem kui pärisajaloos.
  Saate palju kirjutada. Ja nüüd sõidate ise ... Ja mured ei lõppenud sellega. Kohe, kui Amelina Tuzi panka jõudis, sai tal bensiin otsa. Ja autost on saanud.
  See on tõesti häiriv...
  Noor naine ei märganud seda õigel ajal ja auto jäi seisma. Ma pidin sõna otseses mõttes hääletama.
  Ilusat naist muidugi mehed jumaldavad. Üks peatus. Amelina küsis viisakalt:
  - Valage mulle bensiini, palun!
  Ta ütles ebaviisakalt:
  - Suhu jaoks!
  Amelina haukus karmilt:
  - Kas see poleks paks?
  Ta pehmenes:
  - Olgu, piisab suudlusest huultele!
  Amelina vastas:
  - Huultel on seda liiga palju! Luban ainult põlves.
  Noore naise jalad on väga ilusad. Pealegi on ta ilma sukkpüksteta, tema nahk on sile, puhas, pargitud, kuldne oliiv.
  Mees noogutas nõustuvalt ja suudles Amelini kolm korda paremale põlvele.
  Seejärel valas ta naise paaki kümme liitrit kõrge oktaanarvuga bensiini. Siis ta kummardus ja lahkus.
  Amelina pühkis põlve salvrätikuga. See mees talle väga ei meeldinud. Talle meeldisid nooremad ja nägusad poisid. Eriti kui nad on sportlikud.
  Üldiselt oli ta jultunud, nõudis mõne liitri bensiini eest suhu. Ta teab oma väärtust. Tema uhke, toonuses keha ja värske, kortsudeta näoga võite eliitbordelliga liitudes võtta palju raha.
  Pealegi on tema juuksed väga erksavärvilised. Ja värv on oma olemuselt nii punane-vaskne, et ajab paljud mehed sõna otseses mõttes hulluks.
  Amelina istus rooli ja vajutas uuesti gaasi. Arvasin, et otstarbekam oleks juhtkangiga autot juhtida.
  Kuidas nad näiteks kaasaegses sõjas tanke kontrollivad. Või oleks tore, kui autod saaksid lennata. Nagu filmis Fantomasest - see on lahe!
  Noor naine suundus Ace Banki poole, tema enesekindlus kasvas.
  Avadon on tõsine deemon ja teab, kuidas inimeste meelt mõjutada. Isegi mina tahan laulda.
  Kuidas see minu peas kõlab:
  Avadon, needus tõuseb
  Avadon, täielik surm...
  Avadon, hull juhib,
  Avadon, kustuta tuhaks!
  Jah, see on tõepoolest deemon, milles midagi on.
  Amelina ostis kunagi Papus raamatuid ja püüdis end nende abiga välja võluda. Kuid ta ei olnud selles eriti osav. Ja siin on võimalus...
  Papus ennustas Nikolai II-le, et tema surmaga kukutatakse ka Romanovite dünastia. Kuigi see teave ei öelnud Amelinale midagi. Siin on Mihhail Draka, tundub, et ta on venelane.
  Kuigi ei, mitte päris vene, pigem ukraina oma. Kuigi ameeriklase jaoks on see vaid tühine peensus. Mihhail on kõhn, kuid piisavalt pikk, et kaalus juurde võtta ja raskekaalusse tõusta .
  Ja samas väga ilus. Ideaalne kuju poksi superstaari jaoks, kui ta saaks poksida.
  Kuid Mihhail Draka sobib rohkem fitnessile kui poksile. Ja seda ei peeta millekski muuks kui pakitud dieediks. Või parimal juhul joynimer . Kuigi ta on muidugi võluv ja nagu Amelina juba hinnata on jõudnud, teeb ta voodis imesid.
  Noh, okei, siin on Ace Banki hoone. Samuti nii muljetavaldav. Hiljuti ehitatud, aga tehtud, justkui antiikne. Väga kena, kuigi aknad on väikesed.
  Amelina parkis ja lehvis temast välja, mitte päris esimene auto värskus.
  Tema kõrged kontsad klõpsasid kõnniteel. Ja siis marmortrepil.
  Sissepääsu juures olid valvurid. Võimsad tüübid soomusvestides ja kuulipildujatega.
  Ja loomulikult on neil ketikoerad kaasas. Suured lambakoerad ja massiivsed kõverate kihvadega kükitavad buldogid.
  Küll aga tervitasid nad Amelinat südamlikult. Punajuukseline naine on väga ilus ja seksikas, sale, lihaseline. Ta oleks võinud ka ise ringis võidelda.
  Amelina näitas oma dokumente ja nad lasid ta sisse.
  Ta sattus panka. Mis kuulus väga jäledale organisatsioonile, mis pesi räpast kriminaalset raha. Ja millel on väga ägedad kollektsionäärid.
  Ja sees nägi kõik väga luksuslik välja. Rippusid paljud maalid - iidsete meistrite ja vastupidi ultramodernsete või avangardkunstnike koopiad. Väga luksuslikud rikkalike värvidega maalid.
  Muidugi on nüüd arvutite abil võimalik madala kuluga kõike reprodutseerida.
  Sissepääs ruumi kontorisse laenude väljastamiseks, loomulikult kupongidega. Masin annab välja numbri ja sa pead ootama.
  Amelina istus nahast tugitooli. Ja tardus järjekorra möödumise ootuses.
  Võtsin isegi nutitelefoni välja. Internetis võib levida midagi? Näiteks tankide mängus? Varustust on üsna lai valik. Pealegi on autod valitud nii, et ükski pole parim. Kellel on hullemad relvad, kellel soomused ja kellel manööverdusvõime.
  Jah, on selge, et kui üks tank on teistest pea ja õlgade kohal, siis nad valivad selle kahtlemata ja teistel muutub mängimine ebahuvitavaks.
  Amelina otsustas siiski mängida arvuti vastu ja valis tanki - "Goliath". See mäng tundus võrgutav ja huvitav. Eriti kui ilmusid ilusad paljaste päevitunud jalgadega tüdrukud.
  Amelina oli sellest lihtsalt vaimustuses. Ja itsitas nagu siga.
  Seejärel käivitate auto ja see hakkab kiirendama ning teie poole tulistab terve virtuaalne aku.
  Ja karbid tormavad mööda. Ja kui löövad, siis rikošetivad. Ja siis juba tulistad ja hästi sihitud tabamus pöörab haubitsa ümber. Ja siis tapab suure plahvatusohtlik kildkest kogu aku teenijad. Ja mängu üksused on nii noored, armsad poisid. Ja sul on isegi kahju nende hävitamisest.
  Amelina laulis ohates:
  Viska murtud tiivad külmavärinasse,
  Minus pole haletsust ja mõjuval põhjusel ...
  Mulle ei meeldi vägivald ja impotentsus,
  Sellest on lihtsalt kahju ristilöödud Kristusest!
  Kuigi ta ei peaks rääkima Jeesusest Kristusest, kes müüs oma hinge kuradile. Siiski ei ole Kristus oma iseloomuga paradiisis. Jah, ja tal oleks igav seal sammus marssida ja kristlikke laule laulda. Ja nii satub ta põrgusse - orgiate, pidusöökide, gladiaatorivõitluste ja rikkaima meelelahutustööstusega. Ja ta kindlasti armastab seda!
  Eriti kui armatsete võluvate päkapikkude või seksikate kihvadega vampiiridega.
  Kujutage ette kahvatu näo ja teravate kitsaste kihvadega noormeest...
  Mõtisklustest tõmbas Amelina tähelepanu kõrvale kõne tema numbrile.
  Pikka kasvu naine tõusis püsti ja klõpsutas kõrgeid kontsi.
  Peapankuri kontor polnud kuigi avar, kuid kõrge laega. Seinal rippus poliitiline maailmakaart. Ja aken oli väga väike ja lae all.
  Aga lamp põles.
  Pankur ise oli täidlane mees, kandes tumedaid peegelprille.
  Ta urises:
  - Istu maha, Amelina!
  Noor naine istus maha ja näitas oma lihaseid, päevitunud jalgu.
  Tema ümarad põlved olid paljad, nahk kuldne oliiv, väga võrgutav naine. Ja ta juuksed on nii säravad - loomulik värv varjutab igasuguse, kõige moekama laki.
  Ja kumisemine ütles: iludus:
  - Mul on vaja kolme miljonit dollarit ilma kautsjonita .
  Pankur seda kuuldes naeris. Ja tema naer oli nagu emast näinud metssea nurin.
  Ja tekkis küsimus:
  "Ja sa ei taha midagi muud?"
  Amelina vastas ausalt:
  - Ma ei keelduks tasuta miljardist!
  Tumedate prillidega mees ütles lihasööja naeratusega:
  - Raske on keelduda daamist, kes küsib nii armsal toonil. - Pankur trampis kannale ja teatas. "Sa saad kolm miljonit, pannes oma vabaduse, kuid mitte ainult.
  Amelina vastas:
  - Sõdur on alati terve,
  Sõdur on alati valmis...
  Tumedate prillidega mees pomises:
  - Sa saad kolm miljonit, aga töötad täna öösel kolme himura mehega!
  Noor naine märkis tõsiselt:
  - Miljon kummagi eest - väga soodne määr!
  Pankur käskis:
  - Tule mulle lähemale!
  Amelina astus paar sammu. Mees pani vaesele käe. Hakkas oma elastset nahka kortsutama. Noor naine tundis end põnevil.
  Pankur märkis rahulolematult:
  - Ma teadsin, et sa oled hoor! Ja need isased vajavad tagasihoidlikku naist, kes lihtsalt ei taha võõrastega armatseda!
  Amelina lõi teda käsivarrele ja vastas vihaselt:
  - Ma olen lihtsalt korralik naine! Ja loomulikult pean sellise ohverduse toomiseks kõvasti tööd tegema!
  Tumedate prillidega mees ütles:
  - Olgu siis! Ma arvan, et sa mõtled välja, millal murda. Vahepeal täitke vormid.
  Amelina visandas pastakaga oma initsiaalid ja pani allkirjad.
  Talle anti kätte kinnitatud tšekid - igaüks miljon. On näha, et deemon Avadon ei petnud ja asja vaieldakse kuradi abiga.
  Amelina lehvitas kabinetist välja ja tema kõrged kontsad kõlisesid.
  Ta oli kaetud.
  Ja ta hakkas isegi laulma:
  Ta-ta-ta, kabjad peksavad,
  Tu-tu-tu, löö kuulipildujale!
  Vene armee on täielikult lüüa saanud,
  Ja keegi ei murra Ameerika armeed!
  Tema entusiasm rauges veidi, kui ta nägi tšekil intressi: viiskümmend aastas.
  Lahe! Kuid kord oli võimalik võtta ainult viis protsenti. Ja ärge treenige siis paneelil.
  Amelina, ei saa öelda, et tal puudus täielikult häbitunne. Ei, temas oli ikka natuke häbelikkust.
  Ja kui ma poisi paljaid jalgu suudlesin, tundsin end sellest igavesest lapsest väga alandatuna.
  Aga antud juhul oli mäng küünalt väärt. Või täpsemalt lambanaha riietamine.
  Ja käes on Mihhail Draka aeg. Võib-olla läheb see selle ilusa mehega korda.
  Amelina istus rooli ja startis. See kõik tundus talle uskumatu seiklusena.
  Kurat on tõesti olemas. Ja talle tundus üsna hiljuti, et Saatan ja Jumal leiutati tema taskute tühjendamiseks. Kuid selgus, et Jumal on endiselt olemas ja Kurat veel enam. Ja pole isegi selge, kumb neist tugevam on!
  Amelina arvas, et jõu mõiste on suhteline asi, nagu õnn. Näiteks noorena tundub kõik rõõmsameelne ja õnnelik ning sul pole probleeme.
  Aga tuleb ainult hammas valutada, siis pole valgus juba ilus. Ja nii edasi ja nii edasi, võite esitada küsimusi ja mitte saada vastuseid.
  New York on väga suur ja ilus linn. Võib-olla on see planeedi Maa suurim linn. Või vähemalt jõhker. Ja sellel on palju meelelahutusvõimalusi.
  Üks neist on muidugi meeste püüdmine. Siis lihtsalt viipa ja isased on sinu jalge ees ja sa rebid neilt ka raha.
  Amelina arvas, et võib-olla sattus ta sellesse ärisse asjata. Temast saaks tänavahoor ja tal oleks rõõmsameelne, muretu ja meeldiv elu. Ja nii, kogu aeg äris ja pole aega elada oma rõõmuks.
  Siin näiteks mõnda kaasaegset strateegiat mängida. Tundub, et alguses on sul vaid viis ehituspoissi ja natuke teistsugust ressurssi.
  Ja siis ehitate tõelise impeeriumi. Milles teil on sadu tuhandeid teemasid. Või võib-olla miljoneid.
  Ja adraga alustades jõuate hävitamispüssideni.
  Amelina armastas igasuguseid mänge, kuid nendega polnud aega mängida. Kogu aeg mingid ettearvamatud probleemid.
  Näiteks üritas ta Byrdi reklaamida ... See poksija näitas suurt lubadust. Aga see ei õnnestunud. Byrd kaotas ja ta panustas tema peale rohkem raha.
  Ja üldiselt polnud tal võitlejatega õnne. Nad võitsid, kui Amelina ei panustanud ja peaaegu kindlasti puhus, kui ta panustas.
  Amelina laulis isegi ohates, nautides oma ebameeldivaid mälestusi:
  Rahakott, rahakott nööri otsas,
  Serval ripub särava kuristik ...
  Ja saatus varitses nurga taga ,
  Ja köis hoiab nähtamatult!
  Tema elus oli ka helgeid perioode. Eriti siin, olles lummatud oma tulisest juuksevärvist, kutsus suure lekke režissöör ta ajaloolises filmis preestrinna rolli.
  Amelina pidi mängima alasti avaliku peksmise stseenis. Ja kõndige paljajalu teravatel kividel.
  Kuid üldiselt sai ta rolliga hästi hakkama. Aga millegipärast ei tulnud see liiga hästi välja. Kuigi Amelina on tegelikult särava ja sportliku välimusega. Ja ta oskas hästi mängida.
  Eelkõige prooviti teda siin legendaarse Tire'i rollis. Tundub, et ta oma pargitud naha ja heledate juustega sobis sellesse metslase rolli väga hästi.
  Kuid ilmselt otsustasid nad, et Sheenil oleks parem blond olla.
  Jah, see ei töötanud.
  Kinos üldiselt kohutav konkurents ja täis jumalateotust. Ja siin sa päriselt ümber ei pööra.
  Siin filmiti tema poega mingis lasterollis. Seal oli lisa Vana-Rooma aegadest. Ürgne, lihtsalt karjääris poisi rollis, raiub kive ja tassi korve.
  Tundub, et see on lihtne asi, kuid terve päev, mil nad tulistasid, oli ja tema poeg oli täiesti kurnatud ja värises tõeliselt väsimusest.
  Tõepoolest, tulistamine läks hästi. Aga ainult toetavas rollis.
  Ja poisi paljastel taldadel olid karjäärides teravatest kividest sellised villid paistetanud, et ta ei saanud käia ja laste jalgu tuli ravida.
  Jah, ja nad arvavad ka, et kunstnikud ei kannata.
  Kõike elus tuleb kogeda. Pealegi filmitakse ajaloolistes filmides naisi ja orjapoisse loomulikult paljajalu ja ilma igasuguste konventsioonideta.
  Aga valus on ... Kivid on teravad ja kuumad. Isegi kui on harjumus, on pärast mitut tundi filmimist paljad tallad sõna otseses mõttes leekides.
  Amelina ei osalenud kinos. Kuigi tal oli huvitavaid ideid, tulistada midagi oma.
  Nagu näiteks Star Wars. Impeeriumid võitlevad ainult kosmoses: "Venemaa ja USA", mis oleks lahe!
  Amelina siristas valgeid ja sädelevaid hambaid paljastades:
  Maalitud ruum pimedas, sünges valguses,
  Ja tähed tuhmusid oma orbiidil...
  Ma tahan armastust - vastuseks kuulen , ei,
  Armastajate südamed on kildudeks murtud!
  Siis arvas Amelina, et see salm pole päris teema sees. Filmitegemine on tulus äri.
  Amelina võttis selle ja möirgas:
  - Meie, demiurgid, oleme toredad poisid,
  Teaduse võime on andnud meile ...
  Looge kõike kuradi hetkedel,
  Muutke kogu kino jama reaalsuseks!
  Ja ta oleks peaaegu veoautoga otsa sõitnud. Ja siis kostab politsei vile. Ma pidin lõpetama.
  Kaks politseinikku jooksid tema juurde ja hakkasid piipu talle suhu toppima.
  Amelina puhus ja urises:
  - sõita, sõita,
  Me ei ime pudeleid!
  Politseinik märkis:
  - Naine on potentsiaalne tapja!
  Amelina nõustus sellega:
  - Jah, mu temperament on mõrvarlik!
  Politseinik noogutas.
  - Olgu, sul on sada dollarit trahvi!
  Amelina oli nördinud ja tragis vihaselt kanda:
  - Milleks?
  Politseinik ütles naeratades:
  - Hädaolukorra tekitamise eest!
  Amelina kilkas:
  - Mul pole sularaha kaasas.
  Politseinik naeratas ja vastas:
  - Peame teid jaama viima.
  Amelina soovitas:
  - Kas teile sobib tšekk?
  Politseinikud vastasid kooris:
  - Ainult sularaha!
  Amelina noogutas ja märkis:
  - Ma saan aru! Kujutage ette, et saite minult kakssada dollarit.
  Politseinikud noogutasid ja vaatasid teda tardunult rumalalt.
  Amelina istus autosse ja vajutas pedaali ning tõmbus eemale. Polnud aega raisata.
  . PEATÜKK #3
  Võlgadesse sattus ka Mihhail Draka. Punaste juustega nägus noormees nägi välja nagu Apollo. Habet tal praktiliselt ei kasvanud, seetõttu nägi Mihhail välja väga noor, ilusa näo ja reljeefsete lihastega.
  Mihhail oli väga sale ja üsna pikk. Oma kehakaalus suutis ta käte pikkuse tõttu vastaste üle domineerida, kuid reaktsiooni ja teravuse poolest ta väga ei erinenud.
  Mihhail Draka kuivatas end esimeseks poolkaaluks. Tema 185-sentimeetrise pikkusega kerges poolkaalus olete täpselt nagu Koschey Surematu. Aga võib tekkida harukordne võimalus kohe absoluutse maailmameistriga võidelda. Ei, Mihhail loomulikult ei kuulu kohustuslike kandidaatide hulka, kuid vaieldamatu tšempion pidi soojenduse eest võitlema ajakirjanikuga, kuid ta sai vigastada. Ja nad otsivad asendajat. Soovides muidugi merd. Aga kui tavaliselt keskkaalus võitlev Mihhail Draka suudab end kuuekümne kolme ja poole kilogrammiga alla suruda, siis saab ta tontliku võimaluse võidelda.
  Kuid kaheksakümne viie meetri pikkuse kasvuga proovige pigistada kuuskümmend kolm ja pool kilogrammi. See on lihtsalt jahu. Ja võimalus, et teil on selline võitlus, on üks sajast!
  Mihhail jõi kanget musta kohvi, pani kasuka selga ja peksab jõuliselt pirni, hüpates nagu jänes.
  Ta on veel väga noor, kõigest kahekümneaastane. Ja kuigi kaks aastat profiringis sai ta alati peksa, usub ta endiselt oma võimalusesse. Tuleb märkida, et Mihhail on väärikus, tugev pea. Ja ta visatakse meelsasti tugevamate vastaste alla, kuna ta annab alati võimaluse end hästi soojendada ja soojendada. Jah, ja Mihhaili kõrge kasv võimaldab tal oskusi väga tõhusalt näidata.
  Kui pikemaid tüüpe lüüakse, meeldib see publikule nii väga.
  Mihhail Draka on märg ja peaaegu näljane. Kaalu on vaja teha ja siis vähemalt muru ei kasva.
  Järk-järgult muutub keha raskemaks ja soovite pikali heita ja lõõgastuda. Või seisa duši all ja pese higi maha. Võib-olla isegi kutsuda tüdruk. Mihhail, välja arvatud tema liiga noor välimus, on väga nägus ja ta ei pea armastuse eest prostituudile maksma.
  Siin pani talle silma eeskätt punajuukseline Amelina, kes on kolmkümmend aastat vana või võib-olla rohkemgi.
  Kümne- või isegi kaheteistaastane vahe teeb Mihhaili jaoks Amelina peaaegu vana naise. Kuid teisest küljest on Amelinal tüdruku vöökoht ja sportlik, pikk naine. Ja samuti, nagu Mihhail, on ta väga punaste juustega.
  Michael võttis selle ja laulis:
  - punapea, punapea, punapea,
  Tüdruk, sa pole häbematu!
  Lõpuks piiksub stopper - see on signaal, et on aeg teha paus ja puhata.
  Mihhail Draka võtab kasuka seljast ja tuksub diivanile. Kaunis tüdruk hakkab teda masseerima. Ja ta teeb seda väga osavalt.
  Mihhail tunneb, et tema tuju tõuseb. Kui mitte poksis, siis filmides võiks ta oma särava välimusega karjääri teha. Kuigi konkurents on muidugi ülimalt karm.
  Mihhail mängis poisikesena lisades, tema punapea oli tausta rollis väga mugav.
  Kuid ta ei tohtinud kaugemale minna. Kuigi Michael unistas kuulsaks saamisest.
  Bokser-luuser, kuidagi sülearvutis visandatud ja lugu alternatiivsest ajaloost.
  Selles aitas punapäine tüdruk indiaanlastel ühineda ja valgeid lüüa ning rajas oma impeeriumi.
  Lugu tekitas Internetis väikese arutelu, kuid ei toonud Mihhailile tulu.
  Seega polnud erilist tahtmist teise Asimovi ehk Lev Tolstoi rolli eest võidelda.
  Kuigi omamoodi lugude kirjutamine on muidugi huvitav. Näiteks siin on valik. Geniaalne professor lõi kiirguse, mis muutis kõik mehed kauniteks ja igavesti noorteks tüdrukuteks. Ja maailm on muutunud nii lahedaks.
  Ainult naised ja kõik noored, ilusad.
  Ja kui harmooniliseks on maailmas kõik muutunud ja sõjad on peatunud ja konfliktid, kuritegevus on kadunud.
  Nagu ühes laulus;
  Me lõime maailma ilma sõdadeta
  Ei mingeid iidseid konflikte...
  Nüüd oleme meie, Issand, teiega,
  Armastus saab olema tugev!
  Kuigi ausalt öeldes ei tahtnud Michael, et Jumal eksisteeriks. Michael armastas väga naisi, samuti hõrgutisi süüa ja head kallist veini juua. Ja lõbutsege arvutimänguga.
  Ja üldiselt hindas ta elu naudinguid.
  Ja siin läheb enamus põrgusse, igavestesse piinadesse ja vähemus on tegelikult lilledega kasarmus.
  Ja kes teab, milline paradiis seal kristlastel on. Võib-olla nad ei lase sul seal isegi telekat vaadata.
  Ja juba naistega ...
  Aga kas on midagi ilusamat kui tüdruk? Eriti kui ta on kõhn, lihaseline ja kannab väga vähe riideid?
  Täiesti riieteta tüdruk on mõnevõrra hullem, kuna sel juhul pole tal mehe jaoks saladusi.
  Ei , seal peaks olema mingi minimaalne saladus, näiteks riba rinnal või õhukesed aluspüksid.
  Sel juhul veelgi huvitavam. Ja tüdruk ise on hea ... Ja tema jalad, paljad või lahtistes sandaalides või kõrge kontsaga kingades.
  Eriti huvitav on siis, kui tüdruk tegeleb karatega, ta on kimonos alasti, tema jalg näeb eriti lummav välja.
  Mihhail pidi mõnikord stripibaaris tantsima, et osa võlgadest kustutada.
  Tema väga meislitud ja nägusa figuuriga, puhta, sileda, pargitud nahaga oli selline töö palju sobivam kui pea ja maksa löök rõngas.
  Saalis on nii naisi kui mehi. Ja nad panid sulle dollareid aluspükstesse.
  Iga ilusast soost daami puudutus erutab meeldivalt. Ja see on lahe, eriti seks raha eest.
  Kuid Mihhailile ei meeldinud, kui mehed käppasid. Või paku midagi hullemat.
  Seetõttu ei saanud temast ehk stripparit, vaid eelistas poksimist ja unistusi näitlejakarjäärist.
  Äkki ta saab võimaluse. Võitleksin korraga nelja vööga absoluutse maailmameistri Treferiga . Võit ja sa oled peaaegu nagu Jumal. Ja isegi lüüasaamine, kui kaitsta kaksteist raundi, on juba midagi. Ja raha, uued kaklused ja võib-olla lugupeetud produtsent pööravad sellisele ilusale mehele tähelepanu.
  Tõepoolest, miks mitte saada Hollywoodi staariks?
  Ilmus poiss Yang. Ta käitus teenijana, heledajuukselise poisina, kes hoidis tossusid ja uhkeldas paljaste säärtega.
  Poiss jooksis Mihhaili juurde ja sosistas:
  - Amelina on saabunud!
  Noormees tõusis vastumeelselt püsti. Punapea külaskäigult ei oodanud ta midagi head. Ta võlgneb kümme miljonit ega aita tõenäoliselt kaasa tõsise ja tulutoova võitluse korraldamisele. Kuid saduldamiseks on see üsna võimekas. Ta on voodis väga temperamentne, imeb kõik mahlad endasse. Mihhail tõesti ei tahtnud, eriti praegu, temaga armatseda.
  Pealegi on tal kaks sellist võluvat blondi sõbrannat. Ja siin lihtsalt Amelina pöörane temperament, mis kurnab, nagu kõige kõvem sparring.
  Pealegi ei meeldinud Mihhailile, kes ise oli punapea, leekvärvi juustega tüdrukud.
  Amelina tervitas teda südamlikult. Ta surus kätt. Nad on umbes võrdse pikkusega, kuid noor naine kannab ka kõrgeid kontsi ning näeb välja pikem ja suurem.
  Ja Mihhail kaotas märgatavalt kaalu - lihtsalt pulk.
  Amelia märkis:
  - Sa olid enne parem. Võib-olla peaksite üles minema? Kas liikuda suurema kaalu juurde?
  Michael vastas raske ohkega:
  - Esimest korda on mul võimalus, ehkki tontlik, võidelda absoluutse maailmameistriga ja ma ei taha seda kasutamata jätta.
  Internetis poksiuudiseid sirvis Amelina noogutas nõustuvalt:
  - Terefer tahab soojendada? No ei leia ta paremat vastast kui punase ülikonnaga habemeta noormees!
  Michael kehitas õlgu ja märkis:
  - Võitlejaid on juba sada ja võib-olla kaks. Kuidas me saame neid võita?
  Amelina ütles enesekindlal toonil:
  "Ma pakun Tereferile teie vastu võitlemiseks kaks miljonit sularaha ja ta võtab vastu. Liiga ebavõrdsed jõud, et keegi saaks rohkem pakkuda!
  Michael oli üllatunud:
  - Kas olete kullakaevanduse avastanud?
  Amelina noogutas.
  - Peaaegu! Igatahes ei kaota te enam kunagi.
  Draka kehitas õlgu.
  - Ma pole veel kedagi võitnud. Ja Terefer ei tea lüüasaamist. Ja ma sain peksa ja poksijad palju madalamast klassist!
  Amelina muigas.
  - Ja nüüd võidate teda esimeses raundis nokaudiga! Ja ma võidan loosimisel ühest võitlusest viiskümmend miljonit. Ja pärast seda elame nii!
  Michael naeratas ja märkis:
  - Terefer dzhornimani all ei lange raha eest!
  Amelina ütles enesekindlalt:
  Ja ta ei pea magama minema. Teete kõik ise.
  Noor poksija kahtles:
  - Kas leidsid uimasti?
  Amelina noogutas.
  - Peaaegu! Kuid ma räägin teile üksikasjadest hiljem. Seniks lähme sõlmima lepingut kakluseks Tereferiga , kuni oleme meist ees.
  Michael kehitas õlgu.
  - Ma tunnen, et me lendame mingisugusesse mudasse. Aga mul pole ikka valikut. Ja kui on võimalus absoluutse maailmameistriga võidelda, siis olen valmis!
  Amelina märkis naeratades:
  "Terefer on sinust viisteist sentimeetrit allpool. Ja ta on muidugi huvitatud sinusuguse kõhna suure mehe lahti võtmisest. Ja ka valge! Võitlus musta vastu valge vastu pakub alati suurt huvi!
  Poiss Yang hüppas naise juurde ja kilkas:
  - Millal ma võitlen?
  Amelina vastas lahkelt:
  - Lastele on spetsiaalsed võistlused. Siin pole probleemi. Registreeruge, tehke proovisparring ja saate juba teie kaalust lapsega kaasa anda.
  Yang poiss noogutas.
  - Ma tean seda! Kuid laste kakluste eest ei maksta peaaegu midagi. Tahaks päris raha eest võidelda.
  Amelina ütles röövelliku muigega:
  - Maffia võitleb päris raha pärast. Ainult seal nad sageli sandistavad ja tapavad. Ja nad ei austa kaalukategooriaid. Kas olete valmis surema või sandiks jääma?
  Poiss Yang ütles talle julgelt silma vaadates:
  - Olen valmis võitlema nagu tõeline mees!
  Amelina noogutas.
  - Hästi! Aga ma ei taha vastutada lapse surma või sandistamise eest. Ma annan sulle tavalise kindavõitluse sinusuguse poisiga. Kui sulle meeldib, siis jätkad võitlust, kuni ma näen, et sind ei tapeta ühe hoobiga!
  Yang Boy noogutas ja kilkas:
  - Imeline! Kui palju ma kakluse eest saan?
  Amelina vastas naeratades:
  - Kümme dollarit, kui võidad ja viis, kui kaotad!
  Poiss trampis vihaselt palja jalaga:
  - Vähesed!
  Amelina märkis teravalt:
  - Algajale isegi palju!
  Ja valis kiiresti telefoninumbri:
  - Tere, Boulay . Kas sa tead poissi Janit? Ta tahab kohe võidelda! Okei, saate ta viieteistkümne minuti pärast.
  Poiss hakkas jooksma, paljad, veidi tolmused kontsad vilkusid.
  Amelinal oli lapsest isegi kahju, kes peab nüüd eakaaslasega kaklema. Seal on poisid kinnastes ja nad löövad üksteist jalgadega.
  Tõsi, tavaliselt on lapsed ikka kerged ja saavad ilma vigastusteta. Ja nii on muidugi täiesti loomulik, et kõigil on raha vaja.
  Isegi see poiss on umbes üksteist aastat vana. Ja tema jaoks veelgi enam.
  Mitte ilmaasjata öeldakse, et Saatana kõige kohutavam leiutis pole vesinikupomm, vaid raha.
  Ülikond, mille tüdrukud Mihhailile selga panid, nägi väga kottis välja. Aga sa pead paremini riietuma.
  Noormees nägi tõesti väga noor välja ja see tegi Amelinale piinlikuks, võis teda oma emaks võtta. Siiski on tal küpse naise nägu, isegi ilma kortsudeta.
  Mis siis, kui Terefer keeldub võitlemast? Arvab, et vastane on liiga tatt ?
  Jah, ja Amelina ei näe liiga rikas välja. Tema auto on vana ja kasutatud. Kuigi lakitud.
  Nii nad istusid salongi. Amelina istus rooli, ta ei usaldaks teist juhtima.
  Mihhail võttis välja netbooki ja hakkas mängima. Päris pikk sõit. Piisavalt bensiini.
  Amelina arvas, et lõppude lõpuks ei garanteeri leping Kuradiga igal juhul taevast Maal. Kui just lohutuseks ei ole oodata, et temast saab põrgus deemon.
  Huvitav, kas Mihhail on nõus ringis võitude nimel inimesi tapma? Ilmselt jah... Eriti kui tegu on poliitikutega. Inimesed vihkavad poliitikuid.
  Nagu targad ütlevad: poliitik on varas, kes varastades tekitab võimalikult palju kära!
  Ka Amelina ise ei ole kellegi paugutamise vastu. Tegelikult on kõigis hädades süüdi poliitikud.
  Kas tasus kakskümmend aastat Afganistanis sõdida, et häbiväärselt põgeneda?
  Või, vastupidi, ei suuda muuta Venezuela režiimi, kui see sõna otseses mõttes tatt rippus.
  Ja üleüldse teevad noorpoliitikud suuri asju. Vanadus tundub olevat tark, kuid mitte nii õnnelik.
  Jah, ja eakate energia pole sama ja endine töövõime puudub.
  Mihhail oli strateegiasse lõigatud. Üsna lihtne, muide. Peakorter ja kui on raha, siis sealt tulevad välja igasugused divisjonid, samuti brigaadid ja erinevate parenduste tehased. Mida rohkem jaguneb, seda rohkem raha tilgub.
  Ja loomulikult pani Mihhail, et mitte liigselt pingutada, sisse petturi koodi. Tegitas end leegiheitja tankidega diviisideks. Ja see näeb nii ilus välja.
  Ja need leegiheitja tankid lähevad omaette, põletades sõna otseses mõttes kõik liikvel olles. Näeb hämmastavalt muljetavaldav.
  Tankid on rasked ja kui need lähevad nagu laviin, siis ei saa neid peatada. Michaelil aga pole kiiret. Ta võttis ja põletas mitu diviisi, kuid ei puudutanud peakorterit.
  Lubasid riiulid uuesti ehitada. Ja põletame need uuel viisil.
  Selline on strateegia. Väed liiguvad nagu laavapurse.
  Michael on aga sellest väsinud. Ja ta võttis selle ja asus pealetungile, põletades lõpuks maha vaenlase peakorteri. Ja siis lõpetas ülejäänud väed.
  Mängult filmi vahetatud.
  Näiteks film on tõesti huvitav. Sultani kaunis tütar tabatakse. Tema isa muidugi tapetakse. Ja ilus tüdruk ise pannakse orjade oksjonile.
  Ja see on väga muljetavaldav vaatepilt. Tüdrukud riietuvad aeglaselt lahti ja paljastatakse nende võlud. Ja oksjonil on pakkumine.
  Muidugi on sultani tütar kallis kaup. Ja ta juhitakse välja, pealaest jalatallani looriga kaetud.
  Seejärel avavad eunuhhid kõigepealt näo ülemise osa. Juba alghind:
  - Tuhat piastrit, ütleb, et läbirääkimised on eeldatavasti tõsised!
  Millised on sultani tütre smaragd silmad. Ja blondid juuksed, mesiblond, on ikka veel looriga kaetud.
  Ja tüdruku otsmik on sile, kõrge, pargitud.
  Kuidas avalikkus tema võludest lahti läks. Siin möirgab rohelises turbanis kaupmees:
  - Kaks tuhat piastrit!
  Luksuslikus ülikonnas noormees vastab:
  - Kolm tuhat!
  Kõhukas bekk kriiskab ülevalt:
  - Neli!
  Kuiv vanamees, uriseb:
  - Viis tuhat!
  Rohelises turbanis kaupmees kiljatab uuesti:
  - Kuus tuhat!
  Türgi sultani haaremi tarnija uriseb:
  - Seitse tuhat!
  Prints, Selim hüüatab:
  - Kümme tuhat!
  Tekkis paus. See summa on terve kambüüsi hind. Kõik ei lähe temast lahku.
  Eunuhhid eemaldasid sultani tütre tüdruku näo alumist poolt katva loori. Kõik võisid näha, kui ilus tüdruk on.
  Rohelises turbanis kaupmees pahvatas:
  - Kaksteist tuhat!
  juveliir kilkas :
  - Viisteist tuhat!
  Prints, pigistas Selim välja:
  - Kakskümmend tuhat!
  Türgi sultani haaremi tarnija märkis:
  - Kas sa ei lähe katki, prints?
  Selim urises ägedalt:
  Mul on piisavalt raha oma võlgade tasumiseks!
  Türgi sultani haaremi tarnija pahvatas:
  - Kakskümmend viis tuhat!
  Jälle tekkis paus. Kakskümmend viis tuhat kuldpiastrit, see on palju. Kõik ei saa seda postitada. Isegi sultani tütre jaoks. Seda enam, et selle võlusid pole näha.
  Eunuhhid vabastavad kaunitari rinnad. Tõsi, ta katab selle kohe. Ja eunuhhid võtavad tüdrukul kätest kinni ja tõmbavad ta laiali.
  Tema vastupanu ajas mehed ainult vihale.
  Prints Selim urises:
  - Kolmkümmend tuhat!
  Maroko sultani haaremi tarnija hüüdis:
  - Nelikümmend tuhat!
  Türgi sultani haaremi tarnija väljastas:
  - Viiskümmend tuhat!
  See on viie kambüüsi hind. Ja orja kohta enneolematult kõrge. Sellise raha eest saab ehitada terve linna. Jah, tundub, et oksjon on läinud liiga kaugele. Ja printsess ise väriseb vihast ja häbist. Ja tema kuldne oliivinahk higistab ja särab.
  Omanik teeb sildi. Ja loor on tüdruku peast rebitud. Ja ta kuldlehekarvad langevad õlgadele.
  Saal kihab metsikust mõnutundest.
  Prints Selim karjub:
  - Kuuskümmend tuhat!
  Maroko sultani esindaja kiljatab:
  - Seitsekümmend tuhat!
  Türgi sultani peaeunuhh pomiseb:
  - Kaheksakümmend tuhat!
  Kallis ülikonnas noormees kiljatab:
  - Üheksakümmend tuhat!
  Kõik tardusid. Järgnes kahin:
  - Olge ettevaatlik, teil pole seda summat.
  Maroko sultani vesiir urises:
  - Sada tuhat piastrit!
  See on kümne kambüüsi hind. Muidugi ei taha maailma suurima moslemiriigi peaeunuhh mõnele väiksemale võimule järele anda. Pealegi on Maroko viimane moslemiriik Aafrikas, mis ei allunud Osmanite võimule.
  Kuid Türgi sultani riigikassa on nüüd tühi ja seal oli liiga palju üüratuid kulutusi. Nii et liiga palju kulutades võite tekitada viha.
  Aga samas pole omanik oma viimast trumpi kasutanud. Ta viipab eunuhhidele. Ja tüdruku puusi kattev loor langeb maha. Ja reied on väga luksuslikud.
  Nüüd ilmus printsess täiesti alasti, nagu Vana-Kreeka kuju. Ja kuju väriseb vihast ja häbist, kuldsete juustega, higist särav, piinlikkusest väänatud näoga.
  Kui süütu ja rikutud korraga.
  Ja see paneb mehed pead kaotama!
  Türgi sultani peaeunuhh pahvatas:
  - Sada viiskümmend tuhat piastrit!
  Maroko sultani peavesiir andis välja:
  - Kakssada tuhat piastrit!
  Ja Türgi sultani haaremi tarnija möirgas meeleheitest täis häälega:
  - Kakssada viiskümmend tuhat piastrit!
  Tuli veel üks paus. Täiesti alasti ja paljajalu printsessitüdrukuga polnud enam midagi tulistada. Ja ta sõna otseses mõttes värises suurest piinlikkusest ja vihast. Ja kogus on selline, et on terve laevastik. Ja sellega saab osta armee. Või ehitada terve arvestatava suurusega linn.
  Maroko vesiir tahtis midagi öelda. Kuid ettevaatlikkus ütles, et seda mitte.
  Tegelikult oleks türklasel parem pankrotti minna, kui ühe tüdruku eest nii palju maksta.
  Oksjoni ja kaubanduse esindaja tõstis nuga ja hakkas aeglaselt ütlema:
  - Kakssada viiskümmend tuhat piastrit üks, kakssada viiskümmend tuhat piastrit kaks, kakssada viiskümmend tuhat piastrit kolm ...
  Haamer peatus hetkeks ja siis kostis mürinat.
  Tuppa astus võimas pikk mees musta soomuse ja maskiga. Teda saatis turvamees.
  Mürakas hääl küsis:
  - Kas see tüdruk on müügis?
  Omanik noogutas nõustuvalt.
  "Jah, teie Majesteet, piraadikeiser.
  Juur küsis:
  - Ja mis on viimane hind?
  Omanik ütles arglikult:
  - Kakssada viiskümmend tuhat piastrit!
  Vägev mees möirgas:
  - Ma annan talle miljon piastrit!
  Läbi saali pühkis mürin. Türgi sultani peaeunuhh küsis arglikult:
  - Kas teil on sellist raha, söör?
  Jõhker noogutas.
  - Sissepääsu juures on mu laev kulda täis, nii et see vaevu liigub.
  Ja ma annan sulle miljon piastrit, saja tuhande terve orja hinna!
  Ja tegi žesti. Tüdruk oli mähitud suurde roosasse sametisse loori, mis varjas oma võlusid võõraste pilkude eest.
  Siin lülitus Mihhail teisele filmile. Kõige huvitavam on ribaoksjon. Ja siis ei midagi erilist. Muidugi ei vägista ta teda, olles maksnud terve miljoni. Ja tõenäoliselt teeb ta naiseks.
  Ja see on juba igav. Või nagu Angelica, kelle ostis tema enda abikaasa. Ja see on ka tüütu. Muide, kinos polnud teda kunagi täielikult kooritud ja näitlejanna ise ei osutunud eriti ilusaks.
  Mihhail lülitas sisse teise filmi. Vanas Roomas müüdi seal orje. Siin on naine ühes rebenenud lühikeses tuunikas ja paljajalu. Tema juuksed on blondid, kuid pargitud, peaaegu mustad.
  Ostjad tunnevad seda tseremooniata ja roomavad näpud otse suhu. Ja nad isegi näpistavad.
  Siis läheneb ostja pronkspoisile ja hakkab ka teda tundma. Ja kuidas määrdunud sõrmed suhu satuvad. Ja siis ta karjub, olles ühe poisi käest tugevalt hammustanud.
  Poiss aga ei pääse sellest. Nad panid ta pingile ja hakkavad teda piitsutama. Näha on poisi pargitud lihaseline selg, millele kukuvad piitsad. Pruun nahk lõhkeb ja pritsib verd. Poiss laperdab, kuid tahtejõul hoiab ta oma karjed tagasi. Kuigi ta nägu on keerdus ja higine ning blondid juuksed tõusevad püsti.
  Löömine eemaldati väga veenvalt ja loomulikult. Kõigepealt piitsutati poissi, kuni ta kaotas teadvuse.
  Siis aga rebisid nad naiselt tuunika ära, ta on tema ema, ja hakati teda ka peksma poja kehva kasvatuse pärast.
  Alasti kõverat naist piitsutati ka väga loomulikult. Ja löök löögi järel, kuni ta minestas.
  Mihhail tahtis sellest filmist üle minna, kuid nad näitasid selle paari minevikku.
  See on Rooma õilsa sõdalase naine ja poeg, kes on Crassusele palju võlgu. Ja nad müüdi orjaks. Poisil ja naisel eemaldati kallid ja luksuslikud riided. Naisele kingiti vaid rebenenud ja määrdunud tuunika ning poisi ujumispüksid. Peale seda sõideti paljajalu kauplema. Nii palju, et nad lõid oma paljad jalad verre.
  See oli nagu piinamine...
  Siis nad näitasid tulevikku. Poiss tassib karjäärides raskeid kivikorve ja naine töötab põllul. Ja ta pani ka spetsiaalse krae peale , et liiga palju ei sööks.
  Poiss, üleni kriimustatud ja higine. Aeg-ajalt piitsutab ülevaataja teda piitsaga. Ja ta oigab valust, töötades läbi jõu. Kuid samal ajal on see karastatud ja on selge, et tema lihased muutuvad silmatorkavamaks ja suuremaks.
  No ei ole enam nii huvitav. Poiss jookseb, nad püüavad ta kinni. Nad tahavad ta risti lüüa, kuid viimasel hetkel saadavad nad gladiaatorite kooli.
  Nojah! See on veel üks versioon Spartacusest, kes, nagu selgub, on aadliku roomlase poeg.
  Ja tal on õde, loomulikult ka ori. Ja teda näidati istandustel, väga noor ja ilus.
  Film Spartacusest on mõnevõrra kaanonist väljas. Spartacus kasvab pisut, kuid tõstab habemeta teismelisena siiski mässu. Siis, kuigi Crassus ta võidab, tabatakse ta ka mitte kaanoni järgi. Kuid Crassuse naine, kaunis daam, kuid Spartacusest palju vanem, aitab tal põgeneda.
  No päris kaasaegne film.
  Orjade sõjaväes on palju tüdrukuid ja poisse. Ja ülestõusu alguses olid Spartacuse vägedes üldiselt peaaegu ainult lapsed. Kuni nad Vesuuvi mäelt alla tulid. Ja muidugi palju lahingustseene. Film näeb välja nagu mitte midagi. Kuigi eriefekte on vähe.
  Ja Enomai on muidugi must.
  Michael naeratas ja märkis:
  - Jah, see on omal moel huvitav!
  Siis aga sõitis nende auto Tereferi häärberi juurde.
  Ees ootas äge duell, mis oleks tulnud enne starti võita.
  . PEATÜKK #4
  Tereferi häärberi hoovis olid lillepeenrad ja purskkaev, mis voolas taevasse.
  Loomulikult tulistas sportlase kujust välja reaktiivlennuk.
  Valvurid kohtasid Amelinat ja tema elukaaslast kahtlustavalt. Nende välimus ei olnud just kõige esinduslikum.
  Nad lasid nad aga meelsasti sisse, kui Amelina näitas neile kahe miljoni dollari tšekki.
  Tereferist piisab võitluseks. Lisaks sellele saab ta ka palju muud, sealhulgas eetrihuvi.
  Terefer must, lihaseline, mobiilne, üldiselt osutus üsna painduvaks pähkliks. Ta nõustus aga Mihhailiga võitlema, märkides:
  - See kott on poksikeskkonnas kuulus. Ideaalne pirn ja väga ilus nägu. Kuidas sa oma nina ei murdnud?
  Michael vastas ausalt:
  - Nad purustasid selle rohkem kui korra, kuid minu vigastused paranevad jäljetult .
  Terefer naeris ja märkis:
  - Kahju, aga loosimisel raha ei teeni. Ja alati on selge, kes võidab.
  Amelia märkis:
  - Vean tema peale kihla. Nii et vähemalt mingi summa on mängus.
  Terefer naeris ja vastas:
  - Ma pole kunagi kaotanud. Siiski, kuigi mu rajarekord pole rekordiline ja mu löök pole kõige tugevam. Aga sinu kolleeg, ainult kasvult pikk, aga lekitas lootusetult minust palju nõrgematele poksijatele.
  Noor naine noogutas.
  Mul pole tema suhtes erilisi illusioone. Kuid keegi peab siiski panuse tegema. Et saaksite enda peale panustades vähemalt natukenegi teenida.
  Terefer naeratas ja märkis:
  - Panusta enda peale - see on lahe!
  Amelina soovitas:
  - Võib-olla sõlmime kohe lepingu?
  Must meister noogutas.
  - Jah, nüüd on parem. Ja me võitleme ülehomme. Miks raha kogumist edasi lükata? Ainult mul on teile isiklikult üks väike tingimus.
  Noor naine küsis:
  - Mis on tingimus?
  Terefer vastas muigega:
  - Kui su poiss-sõber kaotab, annad sa mulle suhu!
  Amelina naeratas ja küsis:
  - Ja kui ta võidab?
  Must mees vastas naeratades:
  - Lisaks sellele, mida sa loosimisel võidad, annan ma sulle veel miljon dollarit ja selle neljakorruselise aiaga häärberi.
  Tšempioni mõis on tegelikult tõeline palee ja seda on väga hea saada.
  Amelina noogutas.
  - See panus tehakse kirjalikult!
  Terefer noogutas ja lisas:
  - Mitte! Ühest suhust ei piisa! See mõis on väärt viisteist miljonit! Ole nüüd, kui su poiss-sõber kaotab, oled sa minu ori kuuks ajaks. Ja ma võin sinuga teha mida tahan, välja arvatud tapmine!
  Amelina noogutas jõuliselt.
  - Jah! Aga kõik on kirjas!
  Siis tuli notar kohale. Ja leping suleti. Isegi kaks lepingut. Ja kõik muutus paremaks ja lõbusamaks.
  Terefer pani käe Amelina põlvele ja küsis:
  - Meeldib?
  Noor naine vastas ausalt:
  - Tavalise emase jaoks on tugeva isase puudutus tore!
  Poksimeister noogutas.
  - Paljud naised armastavad mind. Mõned maksavad isegi raha minuga koos ööbimise eest. Nii et ma mõistan sind. Aga see Michael, mis voodi?
  Amelina vastas ausalt:
  - Kiindunud nagu kassipoeg!
  Terefer naeratas ja märkis:
  - See on hea! Ma ei tee talle liiga. Äkki saad minuga einestada?
  Amelina noogutas.
  Jah, ma teen!
  Michael raputas eitavalt pead.
  - Ma olen kuiv! Ma kardan, et ma ei mahu kaalule.
  Terefer kinnitas:
  - Jah, me oleme sellega ranged! Nad võivad seega võidust ilma jätta. Noh, kaota kaalu, mu kolleeg!
  Amelina ütles:
  Aga ma ei pea võitlema.
  Terefer teatas järsku külmalt:
  - Mitte! Kahjuks ma ei saa sulle rohkem aega anda. Täiesti unustasin, aga pean ikkagi reklaami tegema. Ja see saab olema lahe! Poksi absoluutne meister lõi rusikaga vastu lauda.
  Amelina noogutas talle sõbralikult:
  - Ma ei saa viivitada!
  Ja lepingud võttes läksid noor naine ja noormees minema.
  Amelina trampis kontsad parketile. Ta oli ülevas meeleolus: tal õnnestus sõlmida leping, mis võidu korral pakub nii fantastilisi võimalusi. Ja nii palju raha saab korraga teenida.
  Ka Mihhail rõõmustas eelseisva lahingu üle. Temast sai kohe meistritiitli pretendent. Nii et isegi kui löök on olemas, võite loota teistele võitlustele. Ja raha ja võib-olla isegi reklaami.
  Amelina ei märganud sammu ja oleks peaaegu kukkunud. Ja kõige tipuks läks tal konts katki.
  Pidin jalanõud jalast võtma ja paljajalu kõndima. Kuid naisel oli sellest ainult kasu.
  Michael märkis:
  - Võib-olla on parem võtta tossud kasutatud asjade poest? See on palju moekam ja praktilisem .
  Amelia noogutas nõustuvalt.
  - Jah, see on võimalik. Need kõrged kontsad on nii kitsad.
  Ja ta jooksis, paljaid kontsi välgutades, auto juurde.
  Ja ta pedaalis, lisades kiirust.
  Kasutatud kaubad on peaaegu tasuta, kuigi mõnikord on nende kvaliteet labane. Kuid Amelina leidis enda jaoks muidugi midagi, mis polnud täiesti halb. Paari dollari eest nutikad tossud. Ja ta pani selle jalga.
  Paljajalu kõndimist, kuigi seksikas, võib pidada viimaseks lolliks. Jah, ja politsei trahvib paljajalu daame.
  Ja nii hakkas Amelina noorem välja nägema. Tegelikult on ta nii sihvakas ja liikuv, et kui mitte näokuju pärast, võiks ta tüdrukule üle minna.
  Michael on ranges ülikonnas. Ja nad ei näe talle liiga head välja.
  Üks kodutu pistis pea sisse, aga Amelina, nagu lööks ta pätt pallidesse.
  Ta möirgas nagu kastreeritud kukk. Ta tegeles osavalt kodututega.
  Siis läksid nad panka. Ja vaatas kakluse plakatit. Teade ameeriklase Tereferi võitlusest venelase Mihhail Drakaga on juba üle interneti õitsele puhkenud. Kuigi milline Mihhail Draka on venelane? Ta sündis juba USA-s ja tema vanemad emigreerusid Ameerikasse juba iseseisvast Ukrainast.
  Amelina tundis end rõõmsana ja kiirustas Mihhaili peale kihla vedama. Siin on suured teenimisvõimalused.
  Amelina investeeris kogu raha panusesse, see on terve miljon. Arvutuste kohaselt võiks viiskümmend kuni üks hiilida. Lisaks panus esimese raundi nokaudiga võidule.
  Kuigi oht on juba olemas. Amelina arvutas, et igal juhul võidab ta suure võidu, kui Kuradikindad alt ei vea. Ta on suure hingega tüdruk.
  Täpsemalt naine ... Internetis saab panuseid teha ja sularaha üle kanda.
  Amelinale meenus, kuidas ta armastas saja dollari eest tunnis. See on muidugi põnevuse jaoks. Noormees oli meeldiv ja neil läks kõik hästi. Amelina koges isegi paar orgasmi. Ta on temperamentne ja talle isegi meeldis, niimoodi esimese kohtumisega ja raha eest. Jah, vahel tuleb ette ka paneelil huvitavaid seiklusi.
  Kuid ta ei teinud hoora karjääri, jäädes amatööriks. Nüüd sõidab ta jälle.
  Teel varastasin ühest putkast paar võileiba. Säästetud raha. See on tema tõug.
  Aga õnne tahtel sai bensiin jälle otsa ja pidime katkestama. Amelina hakkas hääletama.
  Silindriga mees astus limusiinist välja ja küsis vihaselt:
  - Mida sa tahad?
  Amelina pahvis ja vastas:
  - Bensiini on vaja!
  Ta pomises:
  - Oma välimusega teate ise, kuidas raha teenida!
  Amelina noogutas.
  - Kas sa tahad viissada?
  Ta raputas eitavalt pead.
  -Mitte! Võite olla nakkav. Viiekümne eest, las ma katsun su rindu.
  Amelina urises vihaselt:
  - Saja eest! Ja ainult üks minut.
  Mees urises vihaselt.
  - Noh, sina ja ahne! Tule, kaks.
  Amelina noogutas ja paljastas oma rinnapartii. Saja dollari eest saab end tunda anda. Mees pigistas rinda nii, et nibud kõvaks läksid, ja pigistas seejärel, märkides:
  - Siin see on, sisechki !
  Amelina märkis vihaselt:
  - Veel saja dollari näppimise eest!
  Sippkübaraga mees irvitas.
  - Mida?
  Michael rääkis:
  Vastasel juhul kaebab ta su seksuaalse ahistamise eest kohtusse ja see läheb sulle veelgi kallimaks maksma.
  Mees tahtis märatseda, kuid autos olnud naine karjus:
  - Kohus pole seda väärt! Maksa parem!
  Ta viskas Amelinale vastumeelselt veel ühe saja. Punapea oli väga rahul. Teenis kakssada dollarit kahe minutiga. Paak on aga endiselt tühi.
  Michael soovitas talle:
  - Helistame mobiiltelefonile ja nad täidavad meid mõõduka tasu eest.
  Amelina vastas:
  - Elavast rahast on kahju. Parem, midagi ökonoomsemat.
  Draka märkis irooniaga:
  - Oled ettevaatlik.
  Amelina noogutas hambaid paljastades.
  - Mulle ei meeldi asjatult raha kulutada.
  Michael vastas loogiliselt:
  - Aeg pole vähem väärtuslik kui raha.
  Amelia noogutas ohates.
  - Sa oled mind veennud.
  Ja klõpsas vastumeelselt mobiilse tankla numbrile. Kaks minutit hiljem sõitis paagiga mopeedile nägus mustanahaline nooruk. Ja ta nimetas hinna.
  Amelina raputas pead.
  - Kallis! Las ma suudlen sind paremini.
  Noormees vastas:
  -Mitte! Ma pole piisavalt väike, et suudlemist nautida. Kui nüüd suhu, siis kallan tasuta paagi täis.
  Amelina noogutas.
  - Lähme salongi, et keegi ei näeks.
  Michael oli nördinud:
  - Ja kas olete valmis esimese tulijaga siin kokku hoidma, keele selgeks tegema? Ei, mul oli sinust parem arvamus!
  Noormees oli tõepoolest nördinud. Miljonite eest tšekke jaganud neiu, täpsemalt tõsine naine, käitus nagu viimane hoor. Ja see ületas kõik sündsuse piirid.
  Amelina sai aru, et oli liiga kaugele läinud. Ta viskas poisile saja dollari ja urises:
  - Täida paak täis ja ära vaheta!
  Ta noogutas innukalt ja asus tööle. See oli minutite küsimus. Amelina arvas, et ta ise ei käitu eriti hästi. Ja see öö ka kolme isasega korraga.
  Ja see saab olema lihapüha.
  Amelina, kui auto sai täis, istus rooli. Ja nad läksid uuesti. Mihhail lülitas vaikselt netbooki sisse ja hakkas uuesti filme vaatama.
  Tema tuju halvenes. Ja raha eest rindade paljastamine on ka naise jaoks nõme ja tema promootor tegi seda nagu räpane hoor.
  Amelina, vastupidi, kahetses, et ta polnud sellisest perverssusest uudsust kogenud. Igatahes. Ta võtab selle ikkagi vastu.
  Ta ratsutas ja pomises hinge all:
  Oleme maailma tugevaimad
  Tüdrukud seisavad paneelil ...
  Ja hääl heliseb õhus -
  Sa tahtsid dollareid asjata!
  Vahepeal lülitas Mihhail netbookis sisse teise mängu. Siin on tüdruk kahe mõõgaga, kes jookseb läbi erinevate tasemete ja tükeldab koletisi. Ta käitus väga energiliselt. Ja tema paljas kand läbistas aeg-ajalt kellegi lõualuu. Siin on üks bikiinides tüdruk - lihaseline, pruunistunud blondiin. Ja see näeb äärmiselt isuäratav välja. Ja siis kakluse ajal, kuidas ta partneril juustest haarab ja keerame selle välja - lihtsalt hüper!
  Amelina sõitis oma firma juurde ja hüppas autost välja, hüüdes:
  - Jälgi mind, mu padawan!
  Michael hüppas kuulekalt välja. Amelina pakkus kaks korda mõtlemata Drakile lepingut sajaks võitluseks korraga. Ja loomulikult enda jaoks soliidsete mahaarvamistega.
  Michael kirjutas ohates alla. Ta oli sõna otseses mõttes orjas. Ja Amelina oli rõõmsameelne.
  Mihhail näis väga väsinud ja noormees võis sellisest koormast murda.
  Amelina võttis selle ja laulis:
  - Võltsarmastust pole olemas
  Tähed taevas sädelevad rubiinidest ...
  Murra häbi ahelad
  Olge tunded - sügavad, tugevad!
  Pärast seda viis ta Mihhaili kohvikusse. Ostsin noormehele paar klaasi šokolaadikokteili ja ta ärkas ellu.
  Ma pidin ikka erinevates kohtades töötama ...
  Roolis istuv Amelina laulis:
  Meile on antud säravad tiivad
  Meile on palju julgust antud...
  Põllumees toob meile külluse,
  Täheriik õitseb!
  
  USA, seal on lahingu au,
  Jänkid, meie tarkus lendab ...
  Võitlemine ja võitmine lauluga,
  Kogu planeet järgib unistust!
  
  Võitlemine ja võitmine lauluga,
  Kogu planeet järgib unistust!
  Siin ta on ausalt öeldes ilma kompleksideta.
  Amelina võttis taas hoogu maha ja tormas dokumentidega notaribüroosse.
  Michael vaatas teist filmi ...
  Kolme musketäri ekraniseering uuel viisil. Dartagnan on alles laps, umbes kaheteistkümneaastane, samas kui teised musketäripoisid on vaid veidi vanemad kui kolmteist-neliteist.
  Ja loomulikult on nad lühikestes pükstes ja paljajalu, nagu iidsete aegade teismeliste jaoks olema peab. Ja nad tahavad päästa kuninganna kardinali mahhinatsioonidest. Kuid neile vastandub salakaval ja üsna täiskasvanulik milady ning Constance Bonacieux on samuti tüdruk.
  Kaklusi on selles filmis palju ja jäätise loopimist, kooke, pealegi väga moodsaid tüüpe. Ja kui kutte ümbritsesid kardinali valvurid, siis Dartagnani käes oli väga muljetavaldav kõrgekaliibriliste lõhkekuulidega kuulipilduja. Poisil oli raske sellist kolossi käes hoida ja teda aitas teismeliste seas kõige pikem ja lihaselisem Porthos.
  Ja siin, kui juba tabab, siis kardinali kaardiväelased niidavad kümneid maha. Ja mõnel kaardiväelasel tuleb pea maha ja veereb murule.
  Ja veel naljakam on, kui musketäripoisid leegiheitjaga vaenlasi kallale löövad. Nad puhkasid paljaste jalgadega ja kuidas nad seda võtaksid ja mõrvarliku lennukiga laeksid.
  Need poisid on lihtsalt hämmastavad.
  Neli poissi muidugi paigal ei istunud. Ta võttis ja jäädvustas tiivulise laeva, mis oli kujundatud Leonardo Da Vinci jooniste järgi. Need poisid on nii lahedad.
  Ja koos nendega paljajalu tüdruk Constance Bonacier . Ta võtab selle ja viskab oma palja kannaga tulise pulsari. Ja korraga põleb kardinali sõdalaste mass leekides.
  Ja kardinal ei arreteerinud kuningat kaanoni järgi. Ja see on tõepoolest sõjaline riigipööre.
  Neli musketäripoissi ja tüdruk võitlevad terve armee vastu. Ja neile ei vasta mitte ainult inimesed, vaid ka orkid.
  Muidugi saab kogu filmi seetõttu üles võtta USA stiilis - lahe ja eriefektidega.
  Ja neli kaheteist- või neljateistaastast poissi, paljajalu ja lühikestes pükstes, ründavad kindlust. Ja nendega on tüdruk, kelle juuksed sädelevad nagu kuldleht.
  Poiss Dartagnan väänab korraga kahte võlumõõka, lõigates sellega vastased läbi.
  Musketäripoiss laulab:
  - Kuidas me elasime, võitlesime,
  Ja ei karda surma
  Nii et nüüdsest elame sina ja mina!
  Ja tähistaevas
  Ja mägine vaikus...
  Merelaines ja raevukas tules!
  Ja raevukas, ja raevukas tuli!
  Nägus lihaseline teismeline Porthos võitleb palja rinnaga ja näeb välja nagu Apollo.
  Porthos lõikab teravate mõõkadega maha kardinali orkid ja valvurid. Ta on väga tugev poiss.
  Porthos võttis selle ja laulis:
  See tähendab elada ilusti
  See tähendab hästi elamist...
  Meie kangelaslik jõud,
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Ja tugeva poisi paljas kand lööb orki kindralile vastu lõuga. Ja kõik hambad lendavad välja.
  Athos, veidi väiksem poiss, umbes kolmteist aastat vana. Aga väga ilmeka ja ülla, kuigi lapsiku näoga.
  Nii ta võttis ja pidas liblikate vastuvõttu mõõkadega. Ja lõikas maha mõned orkid.
  Musketäripoiss siristas:
  - Las üllas raev,
  keeda nagu laine ...
  Oleme rahvaarmee
  Võidame saatuse!
  Ja krahv-poiss pilgutas oma kolleegidele silma.
  Aramis on üldiselt sama noor kui Dartagnan ja näeb välja umbes kaheteistkümneaastane. Väga ilus, blond poiss.
  Aramis raiub vastaseid mõõkadega ja paljastab hambad laulab:
  -Kurat pidas sõda Issanda Jumala vastu,
  Vaenlane võitles julmalt, salakavalalt ...
  Kuid Kristus purustas Saatana armastusega,
  Ristil, tõestades oma tõde!
  Mu jumal, kui ilus ja puhas sa oled,
  Usun, et teie lahkus on lõputu...
  Sa andsid oma hiilgava elu ristil
  Ja nüüd põled sa mu südames igavesti!
  Constance võitleb ka. Ta näib olevat teismeline tüdruk ja kannab soomust. Ainult tüdruku jalad on paljad ja graatsilised.
  Aramis, see glamuurne poiss, komistas orki. Ta kukkus ja torkas sarvilise kiivriga korraga läbi kaks tema kolleegi.
  Noor sõdalane küsis:
  - Ja ülistada Issandat?
  Tüdruk Constance võttis selle kätte ja viskas oma graatsiliste jalgade paljaste varvastega hävitamise tapjakingi. Rebis laiali hulga orke ja laulis siis selge häälega:
  Sa oled ilu, rõõmu, rahu ja armastuse isand,
  Piiramatu ereda valguse kehastus ...
  Sa valasid ristil kallist verd,
  Päästetud planeedi lõputu ohverdamisega!
  Viis sõdalast võitlesid nagu tiigrite või pantrite kari. Nad olid lapsed, kuid samal ajal ka koletislapsed. Kuidas nad purustasid kogu selle karvaste olendite armee ja kardinali valvurid.
  Eriti kui poiste kätte ilmus leegiheitja. Ja nad võtsid selle sellest välja ja peksasid paksu punase leegi joaga.
  Dartagnan , see terminaatoripoiss, laulis:
  - Äike müriseb, kaitsmeid on vähe,
  Purse...
  Siit tuleb kurjuse ajastu -
  Armee galopib Tšingis-khaani!
  Porthos, kui lööb, lööb niimoodi. Ta pole enam päris poiss, vaid teismeline, poiss-kangelane. Naised vaatavad teda juba ihaga. Ja ta on väga nägus, millised reljeefsed lihased tal on, pressiplaadid pargitud naha all. Ja nägu on ikka lapselik, meeldiv. Siin tõstis Portom terve tünni nitroglütseriini. Ja kuidas see orkidesse käivitada.
  See mürises kohutava jõuga ja terve pataljon karvaseid olendeid rebenes sõna otseses mõttes laiali, nagu oleks granaat vahtu visatud.
  Constance laulis:
  - Ja üks, ja kaks, ja kolm ja viis!
  Kordan veel kaua!
  Ma ei muutu, usu mind,
  ma heidan kõrvale kahtlused , Porthos!
  Ja neiu lasi taas paljaste varvastega hernekese surmava lõhkeainega.
  Dartagnan lüües mõõkadega orke ja kardinalvalvureid ning oma kopsud, kui ta möirgab:
  - Ma olen suurim võitleja
  Ja ütleme nii - hästi tehtud!
  Ja poiss paljaste varvastega, nagu hävitamiskingi viskamine. Ja nii palju orke suri.
  Porthos tabas orki palja poisiliku kannaga kõhtu. Ta lendas üle ja lasi alla kümmekond karvast olendit.
  Poiss Porthos laulis:
  - Niit on katki
  Kuri surm ähvardab meid!
  Et inimesed elaksid
  Ork peab lahingus surema!
  Athos, too lühikestes pükstes poiss, napsutas ootamatult sõrmi ja neisse ilmus võlukepp.
  Noor sõdalane, kui ta selle kätte võttis ja lahingupulsariga oma võlukepi otsast puhus. Ja lõhkus palju vastaseid. Ja nad läksid segamini ning orkid hakkasid põlema nagu väävlist leotatud küttepuud. Siin on Athose löök.
  Krahvipoiss laulis:
  - Orkide kuningriigis on neid -
  Mudane tiik...
  Liiliad õitsevad!
  Liiliad õitsevad!
  Õitsema!
  Aramis märkis naerdes, purustas orke mõõkadega ja viskas paljaste sõrmedega mürgiseid nõelu.
  Ja poiss laulis:
  - Maa on helde meile, patustele,
  Ja taevas on ähvardusi täis...
  Oleme sõbralik inimeste perekond -
  Roosid lõhnavad nii hästi enne äikesetormi!
  Siin on musketärid.
  Ja loomulikult on Constance terminaatoritüdruk. Tal on juba lõhkaja käes. Ja paljad varbad viskavad miniatuurset hävitamisgranaati.
  Noor sõdalane laulis:
  - Prantslaste suurus tunnistab planeeti,
  Purustasime orkid mõõgalöögiga ...
  Meid armastavad ja hindavad kõik maailma rahvad,
  Kuigi ründab - jaaniussi hord!
  Ja lõhkaja on tõsine relv ... Tõsi, sellest teismelistele mõeldud lollist filmist pole selge, kust see tuli.
  Milady aga üritab neid rünnata. Ta on grifoonil tiibadega lõvi. Ja sõdalane oma kätes hoiab maagilist skeptrit. Ja kuidas see mõrvarliku pulsariga sellest välja paiskub.
  Ainult poiste paljad kontsad noolisid ja nende paljad, veidi tolmused tallad põlesid.
  Kuid poisid laulsid vastuseks:
  - Paradiisi pole pigisuitsus näha,
  Ja keha harjus põrguga ...
  Me karjume laheda banzai rünnaku peale,
  Võitleme vapralt!
  Leedi Winter pulsarite ja välguga löödud grifoonilt möirgas täiel rinnal:
  - Ära halasta poisse,
  Tapke need pätid...
  Kuidas lutikaid purustada
  Põle nagu prussakad!
  Dartagnan lasi vastuseks palja jalaga pistoda. Ta lendas katkisel trajektooril milady poole.
  Hirmus nõid möirgas:
  - Oh poisid, jah, te olete röövlid,
  Registreeritud astronautideks ja lenduriteks!
  Porthos näitas rusikat ja karjus:
  - Ma rebenen suu, pistan silmapilgud välja !
  Constance parandas vägevat poissi naeratades:
  - Ära vannu, poiss, sa oled rõve,
  Kirumine on igavese ummikseisu tulemus!
  Aramis nõustus sellega:
  - Daami tuleb kohelda nagu naist ... Ja naine armastab kiindumust!
  Leedi Winter naeratas kurjakuulutavalt. Tema kätesse ilmus ananassi suurune pomm. Ja sellel helendas kurjakuulutavalt täht "A".
  Dartagnan laulis raevust:
  Viimases sõjas pole võitjaid
  Ja täi ei päästa rakettide lendudest ...
  Miks sa pommi arsenali paned?
  Tõuseb keeristorm ja kuri orkaan!
  Constance võttis selle ja lasi paljaste varvastega vette pisikese hernekese.
  Lady Winter naeris selle peale.
  - Haletsusväärsed katsed!
  Tüdruk vastas julgelt:
  - Kes tahab pommi, saab selle otsaette!
  Ja siis hernes järsku võttis ja suurenes. Ta paisus üles nagu hiiglaslik mull. Ja see konteiner, nagu röövellik kašelott, neelas Lady Winteri alla.
  Dartagnan hüüatas hambaid paljastades:
  - See kohtumine pole midagi muud kui lihtne õnn,
  Seekord oli kõik, tea teisiti!
  Constance võttis selle entusiastlikult vastu ja surus oma palja kanna vastu maad. Ja tsunami laine lõi maha orkid ja kardinali valvurid.
  Ja tüdruk jätkas laulmist:
  - Meie kodumaa ei muutu kõrbeks,
  Kuigi jooksmisel oleme paljajalu!
  Lady Winter sattus mulli ja äkitselt isegi kahanes.
  Orkid veeresid ümber ja tardusid ka koos valvuritega. Ja viis suurt sõdalast lisasid sammu.
  Siin on kardinal Richelieu ise. Ta on nagu suur ämblik, üleni mustas. Ja ka siis, kui ta proovib vastuseks pulsariga keppida.
  Ja pulsar on tohutu, nagu elevant. Ja lendab, suurenedes.
  Constance laulis meeleheitel:
  - Püha neiu, ma olen eksinud,
  Sa oled Dartagnan , loll -
  Ja asjata ronis kardinali peale!
  Porthos pistab vastuseks mõõgad ninasse. Ja kuidas ta võtab ja aevastab ....
  Hiiglaslik nagu küngas, pulsar laperdas. Ja lendas tagasi, vähendades suurust. Ja nii ta langes kardinali kallale. Ja Prantsusmaa hirmuäratav tegelik valitseja muutus korraga kiviks. Ja siis kivi lõhkes, lagunedes liivaks.
  Ja võitlevad viis kargasid püsti, väänasid ja lasid lauldes välgu silmist;
  On aeg, on aeg, rõõmustagem oma elu üle,
  Ilu ja tass, õnnetera ...
  Hüvasti, head aega, mütsi sulgi raputades,
  Sosistame saatusele rohkem kui korra, sosistame saatusele rohkem kui korra,
  Sosistame saatusele - vares! Vares!
  . PEATÜKK #5
  Film oli kahtlemata väga huvitav, kuigi naljakas ja äärmuseni rumal.
  Amelina reisis palju ja kohtus. Kuid aeg läheb muidugi kiiresti ja siin on kõne mobiiltelefonile. Ja tuttav, ebameeldiv pankuri hääl ütles noorele ärinaisele:
  - On aeg oma kolme miljoni dollarine laen ära maksta!
  Amelina vastas ohates:
  - Muidugi, ma olen valmis, aga ... Võib-olla kui kliendid on minuga rahul, vähendate vähemalt minu jaoks protsenti?
  Pankur vastas vihaselt:
  - Välistatud! Andsime teile juba raha ilma tagatiseta. Teades, et sa oled hoor, pole enam midagi pantida. Nii et ma annan teile aadressi ja te peaksite kahe tunni pärast kohal olema!
  Amelina märkis vihaselt:
  -Komme on pöörduda daamide poole nagu teie, mitte torkida!
  Pankur vastas:
  - See on daamidele, mitte hooradele. Korralik naine poleks nõus raha eest kolme võõra inimesega seksima!
  Amelina teatas agressiivselt, trügides vihaselt jalga tossudesse:
  - Tuleb aeg ja ma sunnin sind endaga raha eest seksima. Ja sa lakud mu kiisu minu pärast!
  Pankur vastas vihaselt:
  - Vaata, ära hoia end tagasi! Muidu peate kolme mehe asemel teenima kakskümmend korraga!
  Amelina naeris ja vastas:
  - Kakskümmend himurat isast öö kohta! Kõlab väga ahvatlevalt!
  Mees ütles naerdes:
  - Hindan teie huumorimeelt! Kas olete juhuslikult proovinud filmides näitlemist?
  Amelina vastas ausalt:
  - Jah, ma proovisin!
  Pankur soovis selgitusi:
  - Pornos?
  Amelina oli nördinud:
  - Muidugi mitte!
  Rahastaja naeratas ja vastas:
  - Ja asjata, sa jäid paljust ilma.
  Noor naine vastas tõsiselt:
  - Kui nad pakuvad palju raha, proovin kindlasti.
  Pankur dikteeris aadressi ja pani toru ära.
  Amelina ohkas. Seks pole teda kunagi hirmutanud. Ta on proovinud kõike, ka sadismi ja suhu, ning teda on raske millegagi üllatada ja pealegi hirmutada.
  Tal oli veel veidi aega ja ta taastus kohvikus, et end värskendada. Eelkõige võiksid pilli veidi magusaks teha šokolaadiga kaetud brownie ja ananassijäätis.
  On selge, et teda lihtsalt ei vägistata, vaid üsna tõenäoliselt piinatakse. Ja see on hea, kui nad tõsiselt halvaks ei jää. Kuigi ta on visa daam ja kõik paraneb temaga suurepäraselt.
  Mihhail vaatas teist filmi, samuti ameerikalikku ja pretensioonikat.
  Mainsteinil õnnestus Hitlerit veenda, et operatsioon Tsitadell ei toimi, kuna Punaarmee oli valmis löögi tõrjuma. Ja sakslased muutsid viimasel hetkel oma plaane ja alustasid rünnakut Donbassi vastu. Ja neil õnnestus Nõukogude väed üllatusena tabada.
  Ja murda läbi Doni äärde. Kiiresti vägesid üle andes viskas Punaarmee väed lahingusse otse ešelonidest. Kaotused olid käegakatsutavad.
  Aga see pole muidugi peamine.
  Neli saksa tüdrukut võitlesid lahingus Pantheril. Muidugi olid nad paljajalu ja bikiinides. Ja kui juba tulistasid, siis otse sihti.
  Gerda vajutas paljaste varvastega päästikule, lõi kolmkümmend neli ja kostis:
  - Mina, sõnumitooja, suur hunt,
  Ma ei hakka, uskuge mind, lahingu pisiasjades!
  Charlotte kinnitas:
  - Ärgem olgem tühiasi!
  Ja vallandati ka.
  Jah, meeskond oli naljakas. Ei, selliseid tüdrukuid ei peata keegi ega miski.
  Ja nüüd peksas ka Kristina, murdes läbi Nõukogude KV torni. Tüdrukud läksid lahku kosmilises jõus ja keerises. Neis on selge kirg.
  Ka Magda lasi kordamööda ja ka paljaste varvastega. Ja eemalt murdis ta läbi Nõukogude haubitsa. Siin on tüdruk.
  Üldiselt näidati võitlust karikatuurina ...
  Gerda tõmbas isegi rinnahoidja rinnalt ära ja vajutas oma helepunase nibuga päästikule. Ja soomust läbistav mürsk sööstis hävitava sihtmärgi poole.
  Seejärel lõi ta karmiinpunase nibuga, paljastades oma rindkere, ja Charlotte, kes põikas läbi Nõukogude auto.
  Ja nii lasi ta välja hävitava mürsu ja Christina rubiininibu, tabades täpselt sihtmärki.
  Ja lõpuks läks korda ka Magda riietus oma maasika, paistes nibuga.
  Tüdrukud lahingus panid...
  See näeb naljakas välja. Kuid sakslased jõudsid ikkagi Donini. Nad saavutasid suvel edu, alustades pealetungi Kurski ümber ja Voroneži suunas.
  See edu mõjutas ka Lääne tegevussuunda. Maandumine Sitsiilias viibis taas. Ja Vahemere ilmad pole eriti head.
  See tähendab, et Itaalias riigipööret ei toimunud. Mussolini on endiselt võimul ja sakslased ei suuna oma jõude läände.
  Augustis vallutasid sakslased Kurski, päris lõpus vallutasid nad Voroneži. Punaarmee kaotused olid suured. Kuid lahingusse astusid uued kursireservid. Ja kuidagi peatati sakslased ...
  Ja siis sügis, vihmad. Saksa rasketankid "Panthers", "Tigers" ja iseliikuvad relvad "Ferdinands" hakkasid kinni jääma.
  Ja Pantheri tüdrukud pole nii mugavad. Juba bikiinides külmetavad.
  Gerda aga laulis rõõmsameelsuse pärast:
  - Kui poleks talve,
  Linnades ja külades...
  Me ei saaks kunagi teada
  Need õnnelikud päevad!
  Ja jälle tõmbavad ta paljad varbad päästikule ja läbistavad nõukogude auto.
  Charlotte ütles naerdes:
  - Oh, pakane, pakane,
  Ära külmuta mind
  Ära külmuta mind
  Olen hobuse seljas!
  Ja ka see, kuidas ta paljaste varvastega tulistab. Ta on muidugi super tüdruk.
  Kuigi loomulikult on tal kõige võitluslikumad suhted meestega.
  Kuid Christina tulistas, seekord sarlakpunase nibu abil, tõmbas rinnahoidja seljast ja siples:
  - Tüdrukule pole see häbiasi,
  Müü end rublade eest ...
  Pakane-voivodi patrull,
  Läheb tema valdusest mööda!
  Magda tulistas ka rubiinist nänniga ja kakutas, nähes, kuidas nõukogude kolmkümmend neli põles:
  - Mul on rikkusi,
  Te ei saa neid üles lugeda, isegi sajandit ...
  Kelle ma tapsin, ma ei kahetse
  Sa sõdur, ära haiguta!
  Ja sõdalane pilgutas taas oma kaaslastele. Neli tüdrukut on loomulikult glamuursed ning samas pruunistunud ja musklis.
  Kui lõpuks pakane peale tuli ja lumehanged kuhjusid, läks initsiatiiv üle punaarmeelaste kätte.
  Siin on nõukogude tüdrukud lahingus silma paistnud.
  Alenka ja tema pataljon jooksevad ründama. Muidugi on tüdrukud hoolimata pakasest ja lumehangest paljajalu ja ühes bikiinides.
  Alenka tulistab kuulipildujast. Tema kuulid on täpselt sihtmärgis. Ja siis tüdruk, niipea kui ta selle võtab, ja paljaste varvastega viskab surmava bumerangi. Ja vastaste pea lammutab suure kergusega.
  Sõdalane laulis, paljastades hambad nagu pärlid kuninganna kaelakeest:
  - Publik ootab - leinavad näod,
  Vahendid ei loe - ma olen tapja!
  Anyuta lõi Saksa vägesid välguga oma helepunasest nibust ja kostis:
  - Sul pole õigus! Oleme õilsad sõdalased, mitte palgamõrvarid.
  Punajuukseline Alla, kelle juuksed on nii kuumad ja tulised, et võivad põletada terve rügemendi, ka suitsuvihmadega rubiinnibudest, kui see lõõmab ja need kerivad, ja korraga põletatakse ära terve seltskond vaenlasi .
  Sõdalane laulis:
  -Ma olin väga lahke.
  Armastan inimesi kogu südamest...
  Sinikotka märgi all
  Kullasin oma krooni üle!
  Maria kritseldab ka kuulipildujast ja loobib paljaste varvastega keemiaga suitsupomme. Need on tüdrukud - silmapaistev lõik.
  Ja sõdalane laulis:
  - Igas korteris on sakura,
  Lendab nagu kuri nool...
  Tegime natsid tualetis märjaks,
  Ja meie mõte on nagu nõel!
  Olümpia kritseldab kuulipildujaga natsidele. Ta on kangelane tüdruk, möirgas:
  - Minu nõelad, teravad nagu kuuli nõelad!
  Sakslastel oli filmis muidugi raske - nad olid põhjalikult sisse pressitud.
  See on surmatorm...
  Ja siin on stseen pioneeriga. Poiss riietati lühikeste püksteni ja viidi, käed kinni seotud, paljajalu läbi pakase. Ja piitsadega vahustatud....
  Poiss ohkab ja astub sammu edasi. See on väga julm...
  Ja siin on sakslanna Margaret, kes mängib suupilli. Pilgutab pioneerile ja ütleb:
  - Mida, poiss, kas su jalad on külmad?
  Pioneer vastab:
  - Kui sa armusid poissi,
  läksid sa pakase käes paljajalu oma kallima juurde!
  Sakslanna naeris ja märkis heas vene keeles:
  - Noh, tujupioneer! See on tervisele väga kasulik.
  Ja poiss, paljajalu ja peaaegu alasti, viidi läbi lume edasi.
  Seejärel näidatakse uut lahingut Nõukogude sõdalastega. Ilmselgelt on see lihtsalt muinasjutt.
  Margarita, muserdades vastaseid, paljastades hambaid, nurises:
  - Maailmas on koht saavutuseks!
  Ja tüdruku paljajalu lendasid laiali mürgised nõelad, mis tabasid natse ning nende lennukeid ja tanke.
  Nataša viskas ka mõrvarlikku asja paljaste varvastega ja ulgus:
  Me ei unusta kunagi ega andesta.
  Ja tema mõõgad käisid veskis fašistide käest läbi.
  Zoya, lõigates vaenlasi, kilkas:
  - Uue tellimuse jaoks!
  Ja uued nõelad paiskusid ta paljastelt jalgadelt laiali. Ja mis on silmas, mis natsisõduritel ja lennukitel kurgus.
  Jah, oli selge, et sõdalased olid erutunud ja raevutsemas.
  Augustinus sõdureid ja tanke maha raiudes kilkas:
  - Meie raudne tahe!
  Ja tema paljajalu lendab uus surmav kingitus. Ja tankid ja hävitajad langevad.
  Svetlana häkib möldrit, tema mõõgad nagu välk.
  Fašistid kukuvad nagu vihud.
  Tüdruk viskab paljaste jalgadega nõelu ja kriuksub:
  - Sest ema Venemaa võidab!
  Margarita purustab ka vastaseid.
  Tema paljad jalad lehvivad. Natsid surevad suurel hulgal. Sõdalane karjub:
  - Uute piiride jaoks!
  Ja siis tüdruk, kui ta võtab ja lõikab ...
  Fašistlike sõdurite laipade mass.
  Kuid Nataša on rünnakul. Ta raiub koos tankidega maha natsid ja laulab:
  - Venemaa on suurepärane ja särav,
  Ma olen väga imelik tüdruk!
  Ja temalt lendavad paljad, kuid g kettad. Kes nägi natside kõri. Jah, see on tüdruk.
  Zoya on rünnakul. Lõikab pruune sõdureid kahe käega. Torust välja sülitamine. Ja ta viskab paljaste varvastega surmavaid nõelu - tulistab alla tanke ja lennukeid.
  Ja samal ajal laulab ta endale:
  - Oh, pätt, lähme
  Oh, mu lemmik läheb!
  Natse maha raiudes ja pruune sõdureid hävitades kiljub Augustina:
  - kõik karvas ja loomanahas,
  Ta tormas nuiaga märulipolitseisse!
  Ja paljaste varvastega, kuidas lasta vaenlasele midagi, mis tapab elevandi ja tanki, veelgi enam.
  Ja siis kriuksuge:
  - Hundid!
  Svetlana ründab. Lõikad, natside mahalõikamine. Paljaste jalgadega laseb ta neile peale surmakingitusi.
  Ajab mõõkadega veskit.
  Ta purustas palju võitlejaid ja kiljatab:
  - Suur võit on tulemas!
  Ja jälle on tüdruk pöörases liikumises.
  Ja tema paljad jalad lasevad välja surmavaid nõelu, hävitades tanke ja lennukeid.
  Margarita läheb rünnakule. Hakib kõik vaenlased järjest. Tema mõõgad on kõvemad kui tuuleveski terad. Ja paljad varbad loobivad surmakingitusi, põlevad tankid ja lennukid.
  Tüdruk on rünnakul. Hävitab pruunid sõdalased ilma tseremooniata.
  Ja hüppab aeg-ajalt ja keerleb!
  Ja temalt lendavad hävitamise kingitused.
  Ja natsid ise langevad surnuks. Ja terved surnukehad kuhjuvad.
  Margarita kriuksub:
  - Ma olen Ameerika kauboi!
  Ja jälle viskasid tema paljad jalad nõela.
  Ja siis veel kümmekond nõela!
  Nataša ründes on ka väga lahe.
  Ja viskab paljajalu, ja sülitab torust.
  Ja karjub täiest kõrist:
  - Ma olen sädelev surm! Kõik, mida pead tegema, on surra!
  Ja jälle ilu liikumises.
  Zoya ründab natside surnukehade ummistust. Ja tema paljastest jalgadest lendavad välja ka hävingubumerangid .
  Ja pruunid sõdalased muudkui langevad ja kukuvad.
  Zoya karjub:
  - Paljajalu tüdruk, sa võidad!
  Ja tüdruku paljast kannast lendab kümmekond nõela. Mis otse natside kurku kaevavad.
  Nad kukuvad surnuks.
  Õigemini, täiesti surnud.
  Augustine rünnakul. Purustab pruunid väed. Tema mõõku kantakse kahes käes. Ja ta on nii suur sõdalane.
  Tornaado pühib läbi fašistide vägede.
  Punaste juustega tüdruk möirgab:
  - Tulevik on peidetud! Aga see saab olema võidukas!
  Ja rünnakul tuliste juustega kaunitar.
  Augustinus möirgab metsikus ekstaasis:
  - Sõjajumalad rebivad kõik!
  Ja sõdalane rünnakul.
  Ja tema paljad jalad viskavad palju teravaid mürgiseid nõelu.
  Svetlana lahingus Ja nii sädelev ja võitluslik. Tema paljad jalad viskavad välja nii palju surmavaid asju. Mitte mees, vaid surm blondide juustega.
  Aga kui see katki läheb, ei saa te seda peatada.
  Svetlana laulab:
  - Elu ei ole kallis,
  Nii et hüppa ringitantsu!
  Las unistus täitub -
  Ilu muudab mehe orjaks!
  Ja paljajalu tüdruku liikumises on üha rohkem raevu.
  Margarita, oma tegevuses tormiline tüdruk. Ja peksab vaenlasi.
  Nii et ta tulistas palja jalaga, hernes lõhkeainega. Ta plahvatab ja korraga visatakse õhku sada natsi ja kümme tanki.
  Tüdruk karjub:
  - Võit tuleb meile niikuinii!
  Ja ta hakkab veskit juhtima mõõkadega - tankide tünnid lendavad eri suundades.
  Nataša kiirendas oma liigutusi. Tüdruk lõikab pruunid sõdalased maha. Ja karjudes:
  - Venemaa impeeriumit ootab võit.
  Ja hävitagem natsid kiirendatud tempos.
  Nataša on terminaatortüdruk.
  Ei mõtle peatumisele ja kiiruse vähendamisele ning tankid ja lennukid kukuvad alla.
  Zoya on rünnakul. Tundub, et tema mõõgad lõikavad liha ja metallist salatit. Tüdruk karjub täiest kõrist:
  - Meie pääste on jõus!
  Ja paljad varbad viskavad ka selliseid nõelu.
  Ja laibaküngas lamab ringi katkise kõriga inimesi, samuti katkisi tanke ja alla kukkunud lennukeid.
  Augustine on hull tüdruk. Ja purustab kõik, nagu oleks tegemist hüperplasma robotiga.
  See on juba purustanud rohkem kui sada natsi. Aga kõik võtab hoo sisse. Ja sõdalane möirgab endiselt:
  - Ma olen võitmatu! Maailma lahedaim!
  Ja jälle kaunitar ründes.
  Ja tema paljaste varvaste vahelt lendab välja hernes. Ja kolmsada natsi ja kümmekond tanki rebis võimas plahvatus laiali.
  Augustine laulis:
  - Sa ei julge meie maad haarata!
  Svetlana on ka rünnakul. Ja ei anna grammigi hingetõmbeaega. Metsik Terminaatori tüdruk.
  Ja ta lõikab vaenlased ja hävitab natsid. Ja pruunide võitlejate mass on juba kukkunud kraavi ja mööda teid.
  Viis olid maruvihased. Tegi metsiku võitluse.
  Tõepoolest, esitus osutus lahedamatest lahedamaks. Ja kui palju natse tappis. Ja nad tapsid pruune võitlejaid suurimal hulgal.
  Margarita on samuti võitluses. Purustab kaneeli- ja terasarmeed ning möirgab:
  - Suur šokirügement! Me kõik sõidame kirstu!
  Ja tema mõõgad, nagu oleksid nad natside kallal häkkinud. Pruunide võitlejate mass on juba kokku varisenud.
  Tüdruk urises:
  - Ma olen isegi lahedam kui pantrid! Tõesta, et kõik on parimad!
  Ja tüdruku paljast kannast, kuidas võimsa lõhkeainega hernes välja lendab.
  Ja lüüa vaenlasele.
  Ja ta võtab ja purustab mõned vastased ja tankid ja isegi lennukid.
  Ja Nataša on autoriteet. Ja ta võidab vastaseid ja ta ise ei anna kellelegi laskumist.
  Kui paljud natsid on juba katkestanud.
  Ja ta hambad on nii teravad. Ja silmad on safiir. See on tüdruk - peamine timukas. Kuigi tal on kõik tema partnerid - timukad!
  Nataša karjub:
  - Ma olen hull! Sa saad karistuse!
  Ja jälle raiub neiu mõõkadega maha palju natse.
  Zoya on liikvel ja lõiganud palju pruune sõdalasi.
  Ja paljad jalad viskavad nõelu. Iga nõel tapab mitu natsi. Need tüdrukud on tõesti ilusad.
  Augustinus tungib edasi ja purustab vaenlase. Ja samal ajal ei unusta ta ikka veel karjuda:
  - Sa ei pääse kirstust!
  Ja tüdruk võtab hambad ja paljastab hambad!
  Ja punapea on nii ... Juuksed lehvimas tuules, nagu proletaarne bänner.
  Ja kõik tuleb sõna otseses mõttes vihast.
  Svetlana liikvel Siin lõikas ta palju pealuid ja tankitorne. Sõdalane, kes paljastab hambad.
  Näitab keelt. Ja siis sülitab kõrrest. Pärast seda hõiskab:
  - Kas te olete surnud!
  Ja jälle lendavad ta paljaste jalgade vahelt surmavad nõelad, mis tabasid jalaväge ja lennukeid.
  Margarita laulis mõnuga:
  - Miski pole võimatu! Usun, et vabadus koidab!
  Tüdruk viskas taas natside ja nende tankide pihta surmava nõelte kaskaadi, jätkas:
  - Pimedus kaob! Las roosid õitsevad!
  Ja sõdalane, niipea kui ta paljaste varvastega herne viskab, lendas kohe tuhat natsi õhku. Jah, pruuni põrguliku impeeriumi armee sulab otse meie silme all.
  Nataša lahingus. Hüppab nagu kobra. Plahvatab vaenlasi. Ja nii palju natse sureb ja lennukid kukuvad.
  Tüdrukuge neile mõõkade ja odadega. Ja nõelad.
  Samal ajal möirgab ta ka:
  - Usun, et võit tuleb!
  Ja venelaste au leiab!
  Paljad varbad viskavad uusi nõelu, lüües vastaseid.
  Zoya metsikus käigus. Ründab natse. Lõika need väikesteks tükkideks.
  Sõdalane viskab nõelu paljaste sõrmedega. Läbimurded vastastest ja kuidas möirgada:
  Meie täielik võit on käes!
  Ja ta teostab mõõkadega metsikut veskit, pühkides tanke. See on tõesti tüdruk nagu tüdruk!
  Kuid Augustine'i kobra läks rünnakule. See naine on õudusunenägu kõigile õudusunenägudele.
  Ja kui see lõikab, tähendab see, et see lõikab seda.
  Pärast seda võtab punapea ja laulab:
  - Ma avan kõik pealuud! Ma olen suurepärane unistus!
  Ja nüüd tema mõõgad tegevuses ja lõikavad isegi metalli.
  Svetlana läheb ka rünnakule. Sellel tüdrukul pole pidureid. Niipea kui nad tükeldavad, pudeneb laipade mass alla ning lennukid ja tankid kukuvad alla.
  Blond terminaator möirgab:
  - Kui hea see saab olema! Kui hea see saab olema - ma tean seda!
  Ja nüüd lendab tema juurest tapjahernes.
  Suuruselt väike, aga surmav...
  Kuidas murda väikesteks tükkideks.
  Margarita teeb seda lahingus uuesti.
  Ja lõikas maha palju pruune võitlejaid. Ja lõikab suuri vahesid.
  Tüdruk karjub:
  - Lambada on meie tants liival!
  Ja tabas uue jõuga.
  Rünnakul olev Nataša on veelgi raevukas. Nii et natside peksmine. Neil pole eriti hea sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  - Kohapeal jooksmine on tavaline lepitaja!
  Ja sõjatüdruk purskas sellise löökide kaskaadiga vastaste sekka.
  Ja ta viskab kettaid paljaste jalgadega.
  Siin juhtis ta veskit. Pruuni armee peade mass veeres tagasi ja tankid põlesid.
  Ta on võitlev kaunitar. Lööge endale selline kollane armada.
  Zoya on liikvel, purustades eranditult kõiki. Ja tema mõõgad on nagu surmakäärid.
  Tüdruk on lihtsalt armas. Ja tema paljad jalad viskavad väga mürgiseid nõelu.
  Võita vastaseid. Nad läbistavad oma kõri ja teevad kirste, panevad tankid ja lennukid plahvatama.
  Zoya võttis selle ja kilkas:
  - Kui kraanist pole vett...
  Nataša hüüdis rõõmuga:
  Nii et see on teie süü!
  Ja paljaste varvastega, kuidas visata midagi, mis tapab põhjalikult. See on tõesti tüdrukute tüdruk.
  Ja ta paljastest jalgadest nagu mööda lendav tera. Ja ta lööb palju hävitajaid, lõigates tankidelt tornid ära.
  Augustine liikvel. Kiire ja ainulaadne oma ilus.
  Kui heledad juuksed tal on. Nagu proletaarse lipu lehvimas. See tüdruk on tõeline viks.
  Ja ta lõikab vastaseid - nagu oleks ta sündinud, mõõgad käes.
  Punapea, neetud pätt!
  Augustine võttis selle ja susises:
  - Härja pea saab olema - ärge minge hulluks võitlejad!
  Ja siin purustas ta taas palju võitlejaid.
  Margarita, visates palja jalaga pistoda, purustades tankitorni, kinnitas:
  - Suur ja lahe tüdruk!
  Augustinus nõustus sellega:
  - Ma olen sõdalane, kes hammustab kedagi!
  Ja jälle laseb ta paljaste varvastega mõrvarliku välja.
  Svetlana ei jää lahingus vastastele alla. Mitte tüdruk, aga lõpuks nagu nõid leekides.
  Ja karjub:
  - Milline sinine taevas!
  Augustine, vabastades tera palja jalaga ja lõigates maha tanki torni, kinnitas:
  - Me ei poolda röövimist!
  Svetlana, tükeldades vaenlasi ja tulistades alla lennukeid, säutsus:
  -Loll ei vaja nuga ...
  Zoya piiksus, visates oma paljaste päevitunud jalgadega nõelu:
  - Sa valetad talle kolmest kastist!
  Nataša, natse maha raiudes, lisas:
  - Ja tee temaga ühe sendi eest!
  Ja sõdalased võtavad ja hüppavad. Nad on nii verised ja lahedad. Üldiselt on neil põnevust palju.
  Margarita laulis:
  - Löök on tugev ja mehel on huvi ...
  Margarita sosistas vastuseks:
  - Me tapame kõik - paljaste jalgadega!
  Tüdruk on tegelikult selline aktiivne terminaator.
  Nataša laulis ründes:
  - Püha sõda!
  Ja sõdalane lasi välja terava ketas-bumerangi. Ta lendas kaarega, raius maha palju natse ja tankitorne.
  Zoya lisas hävitamist jätkates:
  - See on meie võit!
  Ja tema paljastest jalgadest lendasid uued nõelad. Ja nad tabasid palju hävitajaid ja lennukeid.
  Blond tüdruk ütles:
  - vastase matt!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Jalgu õõtsuv ja teravate servadega haakristi visates Augustine urgitses:
  - Keiserlik lipp edasi!
  Svetlana kinnitas kergesti:
  - Au langenud kangelastele!
  Ja tüdrukud karjusid üksmeelselt, purustades natse:
  - Keegi ei peata meid!
  Ja nüüd lendab sõdalaste paljastest jalgadest ketas. Liha rebitakse ja tankitorne lammutatakse.
  Ja jälle ulguda:
  - Keegi ei saa meid võita!
  Nataša lendas õhku. Rebis vastased ja tiibadega raisakotkad laiali ning andis välja:
  - Me oleme hundid, praadige vaenlane!
  Ja tema paljaste sõrmede vahelt lendab välja väga mõrvarlik ketas.
  Tüdruk väänab isegi ekstaasis.
  Ja siis ta pomiseb:
  - Meie kontsad armastavad tuld!
  Jah, tüdrukud on tõesti seksikad.
  Ja pilgutas sõdalastele silma. Nad naeravad ja paljastavad vastuseks hambad.
  Nataša lõikas natsid maha ja kiljus:
  -Meie maailmas pole rõõmu ilma võitluseta!
  Nataša nõustus:
  - Kui jõudu pole, siis jah ...
  Aga meie, sõdalased, oleme alati terved!
  Tüdruk viskas vaenlast paljaste varvastega nõeltega, lasi õhku hulga tanke ja laulis:
  - Sõdur on alati terve,
  Ja valmis tegutsema!
  Pärast seda lõikas Nataša uuesti vaenlased maha, lammutades tankide tornid.
  Zoya on väga kiire beebi. Siin lasi ta natside pihta terve tünni. Ja rebis ühest plahvatusest paar tuhat.
  Selle peale ta kilkas:
  - Ärge lõpetage, meie kontsad sädelevad!
  Ja tüdruk võitluspitsis!
  Augustinus lahingus pole samuti nõrk. Nii et natside peksmine. Justkui ketiharust koputab välja.
  Ja vastaste tükeldamine - laulab:
  - Ettevaatust, see on hea,
  Sügisel tuleb pirukas!
  Punajuukseline saatan künnab tegelikult lahingus nagu kurat nuusktubakas.
  Aga Svetlana, kuidas ta võitleb. Ja natsid saavad selle temalt.
  Ja kui ta lööb, siis ta lööb.
  Sellest lendavad välja verised pritsmed.
  Svetlana märkas karmilt, kui tema paljast jalast lendasid metallipritsmed, mis sulatasid tankide pealuud ja tornid:
  - Au Venemaale, väga isegi au!
  Tankid kihutavad edasi...
  Punastes särkides diviisjonid -
  Tervitused vene rahvale!
  Siin võtsid tüdrukud natsid üles. Nii et need lõigatakse ja hakitakse. Mitte sõdalased, vaid tõesti pantrid, kes on keti katkestanud.
  Margarita, purustades pruuni armee ja lõikades läbi tankid, võttis üles:
  Oleme nagu pullid!
  . PEATÜKK 6
  Film osutus päris huvitavaks. Ja tüdrukud on lihtsalt suurepärased. Ja peaaegu täiesti alasti, pargitud, lihaseline. Ja nende paljad ümarad roosad kontsad on nii võrgutavad.
  Ja saate neid tundide kaupa peatumata vaadata. Kahekümnendates aastates õrna nägusa näoga mehe jaoks on see muidugi lahe vaatepilt.
  Ja saate seda peatumata vaadata.
  Michael isegi kirjutas:
  Sellest paljajalu tüdrukust
  Ma ei suutnud kedagi unustada...
  Tundus, et kõnnitee kivid,
  Nad piinasid õrnade jalgade nahka!
  Tüdrukud on väga seksikad, kui nad pole peaaegu riietega kaetud. Nad on isegi paremad aluspükstes kui täiesti alasti.
  Vahepeal sõitis Amelina ühte luksuslikku häärberisse, kus talle peeti kohting. Noor naine punastas erutusest kergelt. Ta oli natuke hirmul.
  Tegelikult oli selles teatud romantikat. Võõrad mehed ja pole selge, mis perverssusi nad tahavad. Ta oli mures. See on loomulik. Amelina isegi laulis entusiastlikult:
  - Pole olemas võlts armastust,
  Tähed taevas sädelevad rubiinidest ...
  Murra häbi ahelad
  Ole sügav ja tugev!
  Häärberit valvasid tüdrukud. Nad olid pikad ja nahktagides. Ja ka koertega.
  Nad tervitasid Amelinat kaastundlike naeratustega. Ja nad märkasid:
  - No, punane-häbematu. Sa naudid.
  Noor naine noogutas ja ütles sarkastiliselt:
  - Sa oled minu peale lihtsalt armukade.
  Valvurid itsitasid ja märkisid:
  - Kui teenite ühe ööga rohkem, kui me kuu jooksul saame, võite kadestada.
  Amelina irvitas... Ta kujutas ette midagi väga perversset ja see on nii põnev. Ja kui teda piitsaga piitsutatakse või paljaid kontsi praetakse, on see kaunitari jaoks veelgi suurem rõõm.
  Michael jäi autosse. Ju teda paneeli ei kutsutud. Vahepeal on parem filmi vaadata. Õnneks USA-s filmitakse palju ägedaid asju.
  Eriti huvitav teema on sõda Venemaa ja koroonaviiruse impeeriumi vahel.
  Muidugi on see paroodiasõda, selline film naljaks. Ja koroonaviirused näevad käte ja jalgadega väga naljakad välja.
  Ja nüüd lähevad alasti, ümarate, roosade kontsadega vilkudes võitlevad vene tüdrukud rünnakule.
  Nataša tulistab paugu ja viskab paljaste varvastega granaati.
  Ja siis lööb välk punastest nibudest ja põletab nakkusohtlikud olendid maani.
  Rebib ja söestab koroonaviiruseid ja kriuksub:
  - Au kommunismiajastule!
  Zoya tulistab ka vaenlast. Niidab vaenlasi maha, loobib paljajalu surmava jõuga granaate.
  Ja siis vaarika nibudest nagu välk lööks ja põletaks palju koroonaviirusi.
  Sõdalane kriuksub kõrvulukustavalt:
  - Isamaa eest, meie ema!
  Augustina niitis maha rea koronaviirusi kuulipilduja plahvatusega.
  Tema vaskpunased juuksed, tuli, on tõesti nagu vanavanaisa Lenini lipp.
  Ja siis rubiininibudest voolavad suitsujupid, mis võetakse ja terve koroonaviiruste kavalkaad põletatakse.
  Ta viskas palja kannaga hävitavat sidrunit ja haukus:
  - NSV Liidu jaoks!
  Svetlana lõhkes ka vaenlase, lõikas ära palju nakkavaid sõdalasi.
  Ta lasi välku maasikanibudest.
  Ta viskas paljaste varvastega purustava hävitamise hävitavaid kingitusi.
  Ta näitas keelt ja kilkas:
  - Kommunismi maailma jaoks!
  Ja ka seda, kuidas surma kingitust visatakse hävitava ja mõõtmatu jõuga paljaste kontsadega, paljaste jalgadega. Ja rebis vaenlasi põhjalikult.
  Need tüdrukud on imelised...
  Nataša märkas eelseisvaid koroonaviirusi niites:
  - Nad torkavad sõna otseses mõttes nagu jaaniussid!
  Skarlaketest nibudest sõdalane viskas välja sellised tapjapulsarid, et need põletasid sõna otseses mõttes terve pataljoni koroonaviirusi.
  Ja tüdruk viskas taas oma palja roosa ümara kannaga vaenlast granaadiga. Ja päris palju rebis vaenlasi.
  Ka Zoya, justkui peksaks hästi sihitud rünnakuga nakkavaid sõdureid. Niidab need põhjalikult maha ja kositab:
  - Venemaa eest!
  Ja jälle, paljaste varvastega, viskab ta tapja kuuepoolse surma kingituse.
  Ja ka tema rinnanibud ei puhka, vaid vabaneb terve rida hävitavaid impulsse, mis muudavad koroonaviirused tolmuks.
  Selle peale pomises tüdruk:
  - Vzveytes süütab tünnides bensiini,
  Meie, pioneerid, laseme autod õhku!
  Augustina vaenlast tulistades ja sõna otseses mõttes koroonaviirusi maha niites, neid nagu kultivaatorit maha lõigates, kilkas:
  - Isamaa eest!
  Ja tema paljas konts paiskas metsikult mõrvarliku bumerangi, mis pöörles nagu propelleri labad.
  Ja tema rubiinist nibud, nagu nad võtsid, vabastati maagilise plasma joad ning põles suur hulk koronaviirusi.
  Vaenlasi maha raiudes ja õigupoolest nakkava impeeriumi sõdureid niitmas ja küngastega välja lüües andis Svetlana välja:
  - Kodumaa ja uute võitude eest!
  Ja jälle, kuidas visata paljaste meislitud jalgade sõrmedega surmava jõu granaati.
  Ja siin on tema maasika rinnanibud, kui nad seda võtavad ja löövad selle põleva hüperplasma ja põletavate koroonaviiruste plekkidega!
  Tüdrukud ainult ujumispükstes, peaaegu alasti. täielikult lahku läinud. Ja nad võitsid ülemat Coronavirustani armeed . Ja need tulid suurte lainetena.
  Võitlus tankil ja Elizabethi meeskonnal.
  Ka siinsed tüdrukud on ainult ühes bikiinides ja paljajalu. Ja samal ajal võitlevad nad väga hästi. Coronavirustani tankid on vananenud ja kehvema kvaliteediga kui Venemaa omad, kuid neid on päris palju.
  koroonaviiruse impeeriumi käsitöölised , olid valmistatud puidust. Pean ütlema, et see on väga progressiivne.
  Elizabeth teeb paljaid varbaid kasutades lasu ja murrab läbi koroonaviiruse paagi, mille peale ta uriseb:
  - Ma olen maailma kõige lahedam naine!
  Ja helepunaste nibudega, kui ta väriseb, säravad need koos temaga.
  Ka Ekaterina peksab paljast kannast, lööb vaenlase puruks ja sipleb:
  - NSV Liidu jaoks!
  Ja siis ta vajutab vaarika nibuga - ta purustab paagi, milles nakkusohtlikud olendid, väikesteks kildudeks.
  Elena tulistas kaks korda mõtlemata vaenlase pihta rubiinnipli abil. Selle laiali rebimine ja kriuksumine:
  - Kommunismi eest!
  Euphrosinia ka, kuidas vaenlast tabada. Ja tema maasikanibu vajutab nuppu. Murrab koroonaviiruste paagi ja pabistab:
  - Isamaa eest lõpuni!
  Ja need on tüdrukud, nad on lihtsalt super. Ükski jõud ei saa sellisele vastu seista. Ja nemad, sõdalased, on tõesti kõige lahedamad ja hurdakoerad. Ja keegi ei saa neile vastu seista.
  Ja kui nad hakkasid kaklema, siis on see lihtsalt hüpermeeste võitlus.
  Ja Elizabeth tulistab uuesti paljaste varvaste abil ja kriuksub:
  - Uue NSV Liidu jaoks!
  Ja siis hakkab tema helepunane nibu sihiku hõõruma.
  Ekaterina tulistas ka kordamööda vaenlase pihta ja kilkas:
  - Jah, Vladimir-kiilakas juht, pehmelt öeldes mitte väga!
  Ja tüdruk väänas oma palja, ümara kanna.
  Ja välgutas vaarika nänni.
  Elena jätkas koroonaviiruste peksmist ja säutsus:
  - Suure kommunismi eest NSV Liidus!
  Ja paljaste varvastega lisas ta konkreetselt hävitava ja mõrvarliku!
  Ja siis sarlakid, punnis rinnanibud, nagu mürts.
  Ja siis, kuidas tüdruk Euphrosinia lööb. Ja purustage vaenlane ja vinguge:
  - Jumalanna Lada jaoks!
  Ja tema rinnanibud, nagu küpsed tomatid, on seotud mõrvarliku teoga.
  Siin on nende lahinguväli.
  Ja sõdalased, kuidas nad hakkasid vastaseid maha niitma ja kuidas nad ei andnud neile armu, hävitades koroonaviirused.
  Elizabeth tulistas ka vaenlase pihta ning kasutas ka paljast kannast ja kakutas:
  - Kommunismi eest nõukogude maal!
  Ja siin ta on selline võitlev ja sõjakas naine.
  Ja siis on rubiininiplid juba kasutusel.
  Koronaviirusi pekstakse juba taevast.
  Anastasia on lahingus väga kuum. Ja muserdab kõiki. Ja taevas tulistab see alla koroonaviiruse lennukid ja lööb maad. See on nii agressiivne tüdruk.
  Ja muidugi on paljad, võrgutavad jalad.
  Nagu ka rinnanibud, sarnaselt küpsetele moonidele.
  Ja ta laulis naerdes:
  - Isamaa eest, meie ema, tapa kõik nakatavad!
  Ja korraga põles maha terve pataljon koronaviirusi.
  Akulina kinnitas hambaid paljastades:
  - Tegelikult ronis deemonviirus NSV Liitu!
  Ja sõdalane tulistas alla veel ühe koroonaviiruse lennuki.
  Kasutades muidugi ja punaseid nibusid.
  Mirabela, hävitades taevas ja maal nakkava koroonaviiruse impeeriumi sõdalasi, kasutades samal ajal oma paljaid varbaid ja küpset maasikat meenutavaid nibusid, hüüdis:
  - Meie isamaa eest!
  Siin on triaad, kes võitleb taevas. Ja ta peksab koroonaviirusi suure intensiivsusega. Ja vaenlased lüüakse põhjalikult maha.
  Ja nende nibudel, mis on nagu roosinupud, on hävitavad funktsioonid.
  Akulina vajutas palja kannaga nuppe ja siis rindadega, nagu üleküpsenud ploomid, ja karjus:
  Meie suure riigi eest!
  Ja kuidas ta partneritele silma pilgutab.
  Ja kukutab taas koronaviirused maha. Ja need on tüdrukute väga agressiivsed hüpped.
  Ja tema rinnanibud, ajavad mehed hulluks. Tahad neid lakkuda nagu maasikaid jäätisel.
  Anastasia säutsus naeratades, hambaid paljastades, tulistades alla koroonaviiruse piloodid:
  - Oleme sõdalased, kes võidavad mis tahes armee!
  Ja ma kasutasin paljaid varbaid.
  Ja siis rinnanibud, mis on nagu küpsed suured kirsid koogist.
  Ja jälle koputasin välja koroonaviiruse auto.
  Ja tema alasti, ümmargune, roosa kand sõna otseses mõttes sätendab, nagu eboniit, mis on kooritud nagu kest.
  Jah, siinsed tüdrukud võtsid koronaviiruse impeeriumi sõdalaste hävitamise põhjalikult ette. Ja nad kukuvad kokku...
  Ja muidugi, rinnad, nagu tiigri silmad, põlevad ja kiirgavad energiavooge.
  Alyonka võitleb samuti meeleheitlikult ja näitab oma parimat vigurlendu. Ja lööb vaenlased maha nagu mannekeenid.
  Ja tema paljad varbad teevad selliseid asju, mida ei saa muinasjutus rääkida ega pastakaga kirjeldada.
  Ja koroonaviirused tulevad ja lähevad. Ja neid tapetakse tohutul hulgal.
  Ja nibud tüdruku rindadel nagu majakate tuled.
  Alenka viskas paljaste varvastega midagi surmavat ja laulis:
  Oleme valged hundid!
  Ja punakaspunastest rindadest, justkui välk lööks ...
  Anyuta nõustus sellega, niites vastaseid ilma tseremooniata:
  - Ja me oleme maailma parimad!
  Ja ta andis ka palja kannaga granaadi.
  Ja siis vaarika nibu käest, kui see plahvatab hävitavate pulsaride ja tulise leegiga.
  Ja nüüd laseb Alla ka kuulipildujatest. Ja lööb välja palju koroonaviirusi ja möirgab:
  - Au kommunismiajastule!
  Ja loomulikult kasutab ta suitsutükke, mis lämmatavad ja kõrvetavad kõik nakkusohtlikud olendid.
  Maria tulistab väga tabavalt ka koroonaviirusi. Ja lööb nad põhjalikult välja.
  Tema rubiinist nibud, mis ka säravad, käivitavad midagi äärmiselt hävitavat.
  Ja ta viskab ka granaate, kasutades paljaid varbaid. Ja möirgab:
  - Au Svarogile!
  Olympias tabab ka vaenlast suure surmava jõuga.
  Ja tema rinnanibud on väga suured. Lihtsalt tulbid ja neist lendab selline tsunami, et haarab ja põletab kõik ära.
  Niidab Nakkusimpeeriumi vaenlasi maha ja kriuksub:
  - Tervele, kogu maailmale kommunismiajastul!
  Ja jälle paljastab tüdruk hambad ja tulistab täpselt vaenlase pihta.
  Ja siis oma rinnast, Veenusest, kuidas see maagilise plasma lainega läbi lööb, et terve rügement koronaviirusi põleb läbi täieliku hävimiseni.
  Ja Marusya kritseldab ka koroonaviirustele. Ja helepunase nibuga vajutab ta bazookanuppu ja lööb vastased välja ning kriuksub:
  - Suure Venemaa eest!
  Siin on tüdrukud.
  Ja nende armastuse koobas võtab laserkiire palju surmavamalt.
  Matrena aga lööb nagu koroonaviiruste poolt paljaste varvastega, purustab koroonaviiruse vaenlase ja kiljatab:
  - Isamaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Ja maasikarindade välja kaevamine. Ja sellised tuliste ja hävitavate osakeste vood tormavad, mis toovad infektsioonile täieliku surma.
  Nii läksid tüdrukud ja kuidas koronaviirusi pekstakse - lihtsalt õudus. Ja seal on sõna otseses mõttes batsillide hävitamine ja nende üldine hävitamine. Ilmselt on koroonaviirustel väga halb päev.
  Alenka märkis koroonaviiruste pihta tulistades ja neid maha niites:
  - See on minu kodumaa!
  Ja palja kannaga, kuidas mõrvarlik hävitamise kingitus järele annab.
  Ja siis nibust, mis on nagu lihvitud rubiin, kui ta selle võtab ja põhjalikult vasardab.
  Need tüdrukud on lihtsalt, ütleme nii, super.
  Anyuta märkis koroonaviiruste pihta tulistades agressiivselt:
  - Au kommunismile!
  Ja tema rinnanibud eritavad tulist suitsu.
  Alla võideldes, tulistades ja sarlakit nibu basooka nuppudele vajutades, kriuksus:
  - Au kangelastele
  Ja Maria, lüües vaenlast surmava jõuga, kostis:
  - Au lahedamale kodumaale!
  Ja jälle on tema rinnanibud, nagu maasikad, seotud.
  Olympias lisas, purustades vaenlased ja näidates suurenenud kiirust:
  - Kõige jõukamale riigile, suur au!
  Ja jälle krigiseb see suurtest, nagu tomatid, rinnanibud oma väga täis ja suured, nagu arbuusid, rinnad.
  Matryona, kes torkas vastaseid ja kasutas tulistamisel paljaid varbaid, võttis selle kätte ja kilkas:
  - Ja au lahedamatele sõdalastele!
  Ka Marusya, kritseldades vaenlasi ja sõna otseses mõttes neid niites, kakas kõrvulukustavalt:
  - Ja ka NSV Liit, suur au sajandeid!
  Ja nibudest, mis on nagu moonipead, tulistas ta laseriga ja lõikas kõik kiiri.
  Ja tüdrukud laulsid üheskoos:
  - Inimesed on õnnelikud
  Õnn igavesti...
  Nõukogude valitsus -
  Võimsus on suur!
  Ja sõdalased, kuidas nad täiest kõrist naeruvad. Ja nad paljastasid hambad.
  märkis Alenka naeratades. Skarlaki nibu pealekandmine:
  Anname oma südamed isamaa eest!
  Anyuta jätkas raevukalt:
  - Ja me seisame ja me võidame!
  Ja rubiinist nibuga, justkui lööks ta vaenlase pihta.
  Siin on nad ausalt öeldes imelised tüdrukud. Ja neile meeldib väga täiest jõust võidelda.
  Ja siin on Albert ja Margarita lahingus.
  Poiss ja tüdruk, kes näevad välja nagu umbes kaheteistaastased lapsed, kuid on tegelikult surematud lööjad, kaklevad nii agressiivselt. Et miski ei saa neile vastu seista.
  Alenka, hambaid paljastades ja koronaviiruse impeeriumi vastaseid maha raiudes, laulis naeratades:
  Võitleme helgema homse eest!
  Paljaste varvastega pomme tulistav ja viskav Anyuta lisas:
  - Ja meie soomusrong suutis kiirendada!
  Ja ta võttis selle helepunaselt nibult ja peksis seda pulsiga ning teisest poolest lendas suitsunibu.
  Ja punajuukseline Alla hüppab ja vingerdas, lisas maasikanibude abil silma pilgutades:
  - Suudleme!
  Albert jooksis mõõkadega tuulikut, raius koroonaviiruste päid ja kilkas:
  - Au meie kodumaale!
  Ja poiss lasi paljaste varvastega välja mõrvarliku surmakingituse.
  Ja siis, kuidas see välguga nabast alla annab!
  Neiu lõikas mõõkadega läbi ka liblikate vastuvõtu. Lõika vaenlane ära ja kriuksus:
  - Au nõukogude süsteemile!
  Ja paljaste varvastega viskab ta ka hävitamiskingitusi, hävitades vaenlasi.
  Ja ta avas oma suu, vabastades tulise voolu, põletades nakatavaid olendeid.
  Ja lapsed, purustades vaenlase, laulsid üheskoos:
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Tuleb lõpp...
  Päike hakkab eredalt paistma
  Kurjad kõik vaenlased korraga!
  Lapsed on tõesti väga lahedad võitlejad. Ja nad ka vilistavad, tuues vaenlase kallale terve pilve uimastatud ja uimastatud vareseid. Ja see on ülimalt lahe.
  Eriti koljude murdmisel.
  Albert, naeratades koroonaviirusi tükeldades, märkis:
  - Meiega kogu planeedi noored,
  Meie ülemaailmne ehitusmeeskond!
  Ja poiss, oma alasti, ümara, lapseliku kannaga, alistus surma hävitavale kingitusele.
  Margarita, muserdades nakkavaid sõdalasi, siristas samuti hambaid paljastades:
  - Rahvas marsib kogu riigi kommunismi!
  Ja ka seda, kuidas see koroonaviiruse ridadest läbi lõikab. Ja see, pean ütlema, on väga julm ja lahe.
  Ja jälle lapsed vilistavad. Südameinfarkti saanud rongad läbistavad nakkusohtlike sõdurite koljusid.
  Vahepeal tabasid koroonaviirused neljateistkümneaastase poisi. Nad koorisid ta lahti ja sidusid puu külge. Pärast seda nad kõigepealt piitsutasid, koorides naha vereks.
  Seejärel puistati teismelise haavadele soola. Siis hakati sädemega praadima ja panid lapse kontsad põlema. Ja see oli nii julm. Ja lõpuks piinasid nad poisi surnuks.
  Ja jälle on ägedad lahingud ...
  Ja Venemaa ründelennukid tabavad lennukite abil koroonaviiruse positsioone. Ja siin on koroonaviirused ja raketid löödud. Ja nad kõik ronivad ja ronivad nagu kärnkonn krampides.
  Ja maha jäävad terved laibamäed.
  Margarita laulis naeratades:
  Võitleme helgema homse eest!
  Ja Albert, vähendades koroonaviirusi, haukus:
  - Meil õnnestus see välja mõelda!
  Ja poiss jälle paljaste varvastega, justkui viskaks surmava jõu granaati.
  Ja need koroonaviirused on nii enesekindlalt ja kuulsalt pekstud.
  Need lapsed on tõelised koletised.
  Ja surematud olendid võitlevad paljajalu ja purustavad vastaseid väga aktiivselt.
  Aga lahingusse astub ka tank Saksamaalt.
  Gerda ja tema meeskond astuvad võitlusse koroonaviiruste vastu.
  Ja tüdruk tulistab paljaste varvastega ja müksab:
  - Au kommunismi ideedele!
  Charlotte, kes tulistab tema järel, kasutades suurepäraseid, säravaid helepunaseid nibusid, kinnitab:
  - Au nõukogude süsteemi ideedele!
  Paljaste varvastega vaenlast tulistav Christina kriiskab:
  - Uute eredate ideaalide jaoks!
  Ja tabab ka väga täpselt vaenlast.
  Ja koroonaviirused saavad sellest tohutult.
  Ja Magda tulistab vaenlase pihta ja kiljub paljaid varbaid kasutades hambaid paljastades:
  - Au meie kodumaale!
  Ja samuti, kui ta maasika abil peksab, on tissid vaenlast täis.
  Need võitlevad, olgem ausad, tüdrukud.
  Gerda, tulistades vaenlast, säutsus:
  - Venemaale ja võit lõpuni!
  Ja jälle ta peksab, seekord kasutades juhtkangi nuppu vajutades punast nibu.
  Siin on tüdrukud. Nad on hambad ja kihvad ning võivad igaühe sirgeks rebida.
  .
  . 7. PEATÜKK
  Amelina viibis samal ajal mõisas, mis nägi välja nagu Dracula loss. Tõepoolest, teda ootas ees midagi keerukat. Ja mitte ainult seks või banaalne vägistamine.
  Alguses riietasid kinnastes ja maskides mehed ta aeglaselt lahti. Siis hakkasid nad teda tundma nagu politseid läbiotsimise ajal. Ja nad tegid seda väga hoolikalt, alandava täpsusega. Maskides meeste käed katsusid ja uurisid Veenuse suud, ninasõõrmeid, kõrvu, pärakut ja ümbrist. Pealegi purustati Amelina väga pikka aega.
  Ta tundis endas nii häbi, piinlikkust kui ka mõningast hirmu. Samuti purustasid nad ta rindu.
  Siis sidusid nad ta käed selja taha ja tõmbasid ta alasti nagile. Ja see pole mitte ainult alandav, vaid ka valus.
  Amelina rippus kümmekond minutit väänatud kätega ja oigas.
  Siis hakati teda kummivoolikutega piitsutama. Nad ei lõiganud nahka, kuid tekitasid tugevat ja ebameeldivat valu.
  Üks meestest võttis kätte ka politseikepi ja andis Amelinale mitu mõõdukat hoopi paljaste taldade pihta.
  Noor naine karjus.
  Siis kinnitati ta jalad varda külge. Ja see suurendas valu lihastes.
  Amelina eeldas, et seal on teatud sadism. Kuid teda piinati avalikult.
  Timukad hakkasid paljaid jalataldu oliiviõliga määrima. Ja see oli kõdi, peaaegu meeldiv.
  Ja siis tõid maskis mehed gaasipõletid ja panid eemalt leegid põlema. Ja see on muidugi ka väga valus. Tulistasid muidugi mõõdukalt, et mitte sandiks jääda. Aga Amelina hakkas ikkagi karjuma. Ja mehed naersid. Ja nüüd hakati teda uuesti peksma, seekord spetsiaalse piitsaga rinnal. Ta peaaegu ei jätnud jälgi, kuid oli väga valus.
  Amelina nuttis ... Jah, õudus, nii palju valu. Ja ei mingit seksi.
  Tõsi, timukate kinnastatud käed hakkasid hukkamise lõppedes rindu õliga määrima. Ja need puudutused olid põnevad. Arstikinnaste libe õhuke kumm andis hea tuju. Eriti kui nad tiirutasid nibude helepunaseid maasikaid.
  Kuid õndsus oli lühiajaline. Siin eemaldasid timukad tõrviku seinalt. Süütage see, klõpsates tulemasinal. Süttis punane tuli. Ja nii toodi ere leek alasti rinda.
  Mõni sekund hiljem tundis Amelina nii metsikut valulainet, et karjus täiest kõrist. Ja ta tõmbles kaevu raputades. Maskis timukas liigutas veidi leeki.
  Amelina tundis endiselt, kuidas ta rind ja kontsad küpsesid väljakannatamatult.
  Nördinult mõtles ta: parem oleks, kui teda vägistataks. Ja nii on valus ja rõõmu pole.
  Amelina võttis selle ja hüüdis:
  - Veised!
  Ja teda löödi jälle voolikuga selga.
  Siis tilgutas timukas jälle õli oma kinnastele käele. Ta valas ja ronis Amelina rinnale.
  Noor naine tundis oma jalgevahes libedaid sõrmi. Ja ta muutus vastikuks. Samal ajal tekitasid naiselikkuse teemandis sõrmede tahtmatud liigutused Amelina elevust. Ja ta oli rahul.
  Amelina ohkas meelepäraselt.
  Timukad itsitasid irooniliselt.
  Kuid see on muidugi ainult meeldiv eelmäng. Ja siis tõmbas mustas maskis piinaja käe välja.
  Teine timukas võttis seinalt teise tõrviku. Ja tõi talle välgumihkli.
  Tuli lahvatas uuesti.
  Amelina sai aru, mis juhtuma hakkab, ja karjus õudusest.
  Ja kui leegid limpsisid Veenuse rikkalikult õlitatud rindu, muutus karje valjemaks. Sõna otseses mõttes panditud kõrvad.
  Kõik kolm timukat itsitasid. Ilmselgelt nad nautisid seda armumängu.
  Kuigi sadismi elementidega.
  Ja nüüd oli teda praetud kolmest küljest: rinnalt, rinnalt, paljad tallad. Ja piits kukkus talle selga. Ta lõi veel tugevamini kui voolik. Noore naise päikesepõletatud seljal paisusid karmiinpunased triibud.
  Jah, seiklused ületasid kõige pöörasemad ootused.
  Amelina tundis metsikut valu ja karjus. Jah, siinne piinamine on väliselt primitiivne, kuid see põhjustab selliseid kannatusi.
  Siiski ei maksa arvata, et timukad piirdusid vaid sädemega. Siis ilmusid veel kolm tüdrukut lühikestes seelikutes ja ka maskides. Ainult nende maskid ja seelikud on valged.
  Tüdrukud kõndisid peaaegu hääletult. Nad olid spordijalatsites. Ja nad hoidsid käes juhtmeid ja andureid.
  Amelina seisis nüüd silmitsi uue piinamisega. Tüdrukud hakkasid juhtmeid kinnitama rindkere sarlakpunaste nibude, Veenuse rinna ja päraku külge. Samal ajal kinnitasid meestimukad teatud kaugusele nii tõrvikud kui ka ahju. Tuli polnud enam nii kuum.
  Kuid nad proovisid Amelinil elektrit katsetada. Ja tundus, et see on armumängu nii halb jätk.
  Noor naine kiristas hambaid ja pingestus.
  Siin kinnitasid suveelanikud selle tema kehale. Siis käskis üks tüdrukutest:
  Alustame alt!
  Ja mõne sekundi pärast tundis Amelina oma rinnanibudes, Veenuse rinnas ja viiendas punktis ebameeldivat kipitust. Alguses nõrk, aga siis läks tugevamaks.
  Noor naine hüüdis:
  - Nii et me ei nõustunud!
  Maskis mees rahustas:
  - Me ei tee sulle haiget!
  Tõepoolest, see oli valus, kuid Amelina ei saanud tõsiselt vigastada. Nahk ainult paisus, aga ei lõhkenud, suured villid ka ei paisunud.
  Amelina püüdis mõelda millelegi muule. Näiteks kui palju raha ta teenib meistrivõistlustel, eriti loosimisel. See oli muidugi rahustav ja inspireeriv. Nagu, kui raha on palju, tundub kõik lihtne ja kerge.
  Nüüd on aga vooluheitmed intensiivistunud. Löök muutus valusamaks. Noor naine isegi hingeldas piinades.
  Amelina tundis end väga halvasti ...
  Siin märkis üks timukatest:
  - Piisav! Ta on väga ilus!
  Teine oli sellega kohe nõus:
  - Väga ilus ka!
  Toetatud tüdrukud maskides:
  - Ta on suurepärane neiu!
  Ja nii viisid timukad Amelinalt tõrvikud ära. Ja tüdrukud hakkasid andureid eemaldama.
  Seejärel ühendati selle küljest juhtmed lahti. Amelia hingas kergendatult. Ta tundis end paremini ja rõõmsamalt. Tegelikult kes tahab nagi otsas rippuda.
  Tegelikult on parem armatseda ...
  Kui ta aga nagist eemaldati, tundis ta taas teravat valu. Kuid ta oli lühiajaline. Nii, nagu oleks torgatud sidemetesse.
  Alasti Amelina pandi lauale ja hakkas kinnastatud kätega sõtkuma.
  Siis hakkasid mehed riideid seljast võtma. Siis oli juba nagu kõige tavalisemas bordellis. Välja arvatud juhul, kui peale isaste on ka emaseid.
  Amelina koges nüüd palju rohkem naudingut kui valu.
  Ja ta oli suurepärane.
  Pealegi masseerisid tüdrukud ka tema paljaid jalgu ja paljaid nibusid ...
  See kestis terve öö ja hommikul oli Amelina täiesti kurnatud ja jäi magama.
  Ja ta unistas...
  Amelina kõndis mööda tee kollaseid telliseid ja tema ümber kasvasid lopsakate lilledega lillepeenrad. Lillepeenrad olid hästi hooldatud ja lilled sädelesid kõigis vikerkaarevärvides.
  Ja Amelina ise muutus umbes kaheteistkümneaastaseks tüdrukuks. Ja lõi talle paljaid jalgu. See oli mingi muinasjutt.
  Siit tuleb müra. Mööda teed kihutas kitlites ja silindris jänes. Ta võttis taskust välja ketis oleva käekella, vaatas jooksu ja möirgas:
  - Oh, kui hilja ma olen! Nad raseerivad mind, mu kõrvu ja vuntsid, see on nii sündsusetu!
  Amelina tormas jänestele järele ja kriuksus:
  - Kas sa tahad, kõrv, järsult kiirendada?
  Silindris jänes krooksus:
  - Ja hertsoginna võib olla ärritunud!
  Ja nad jooksid mööda alleed juba koos. Amelina, välgutades oma paljaid roosasid kontsi, küsis:
  - Miks sa valge oled?
  Jänes urises:
  - Miks ma olen valge? Ah, parem oleks olla hall ja mitte joosta, vaid istuda!
  Amelina võttis selle ja lausus:
  - Kui tahad olla tugev, jookse! Kui tahad olla tark, jookse! Kui tahad olla terve - jookse!
  Jänes kriuksus pilgutades tagasi.
  - Ärge kartke halbu uudiseid,
  Vastame kohale jooksmisega!
  Kohapeal jooksmine on tavaline lepitus!
  Tüdruk ja jänes jooksid edasi. Ees ilmus järsku tohutu lohuga tamm. Jänes sukeldus sinna ja Amelina hüppas talle järele.
  Tüdruk hüppas ja tundis, kuidas ta kukkus, kleit avanes nagu langevari.
  Amelina hakkas aeglaselt alla laskuma, justkui unes. Jänes lendas veidi madalamale ja laulis:
  - Ma jooksin terve päeva ringi nagu hullunud jänes,
  Ilmselt hirmust sai minust väga valge jänes ...
  Amelina vastas ja laulis:
  - Kui palju argpükslik olla - ma ei saa aru,
  Sünnib tugev sõdalane lahinguks ...
  Hirm on nõrkus ja seetõttu -
  Kes kartis, on juba võidetud!
  Ja paljaste varvastega neiu tõstis kaevu ääres seisva tassi millegi isuäratavaga. Ja ma maitsesin seda. See oli natuke nagu mesi. Ja Amelina laulis:
  - Nii et isa käpp on raske,
  Kui isa võtab selle käpa,
  Sellest ei saa üldse mesi!
  Jänes kriuksus kõrvu raputades:
  - Mingil põhjusel inimesed
  Nad kõnnivad jalgu trampides
  Mis on loll ja kohutavalt kole!
  Amelina nägi riiulil kooki. Nii ilus lillede ja kirssidega. Tüdruk sirutas talle käed.
  Koogil oli äkki suu ja ta siristas:
  - Arva ära mõistatus!
  Peale seda kukkus kook hõbealuselt maha ja vedeles tüdrukuga kaasa.
  Amelina noogutas.
  - Lähme!
  Kook, säutsus, laulis:
  Miks on kitsel kolm sarve?
  Tüdruk, kes jätkas aeglaselt kaevu kukkumist, küsis üllatunult:
  Kas kitsel on kolm sarve?
  Cake naeris ja vastas:
  - Jah, tervelt kolm, nagu madu Gorõnõtši pead!
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Sest kitse neljanda sarve lõikas maha Ilja Muromets!
  Kook naeris ja vastas šokolaadikihiga kaetud hambaid paljastades:
  - Mitte! Kitsesarve lõikas Finist maha - selge Falcon!
  Tüdruk sirutas käed tordi poole ja laulis:
  - Kook, sa oled mu hiir,
  Magusa nahaga söön su ära!
  Vastuseks laulis kulinaariatoode:
  - jahu ilma hingetõmbeta,
  Põrgu loll...
  Pagan pole probleemi!
  Amelina püüdis jälle nii isuäratavat ja ilusat kooki, kuid tüdruku käed libisesid aina mööda.
  Cake muigas.
  - Ärge sirutage käsi - sirutage jalgu!
  Siis pani Amelina kaks korda mõtlemata oma alajäsemed tööle. Ja ta püüdis koogi kinni ... Ta hüüdis kreemi sülitades:
  - Nad ei söö kooke paljajalu! Tule, pane kuldne nuga ja kahvel tööle!
  Amelina vaatas ringi. Kõik rippus kaevu seintel. Sealhulgas ja kaalukad nuhtlused, millega saate kohandada elevante, mitte söögiriistu.
  Amelina säutsus:
  - Kus on söögiriistad?
  Kook susises:
  - Kus? Karagandas!
  Ameerikast pärit tüdruk vastas hämmeldunult:
  - Ma ei tea sellist linna!
  Tort laulis mõnuga:
  - Minu kodumaa on lai,
  Selles on palju metsi, põlde ja jõgesid ...
  Ma ei tea ühtegi teist riiki
  Kus mees nii vabalt hingab!
  Amelina vaatas seinu. Siin näete riiuleid ja nende peal on pangad. Päris mitu erinevat purki. Kaasa arvatud moos ja mesi.
  Amelina üritas purki kätega võtta, kuid see ei õnnestunud. Need, nagu hologrammid, libisesid sõrmede vahelt.
  Aga kui neiu kasutas paljaid jalgu, haaras ta väga visalt moosipurgi järele. Ja tõi selle talle suhu.
  Lõhnas ka päris mõnusalt.
  Amelina hakkas jooma maitsvat viigimarjadega segatud maasikamassi. Ja see oli nii maitsev, et tüdruk laulis:
  - Rõõmsameelne riik, rõõmus riik,
  Kes ütleb mulle, kes näitab ...
  Kus ta on, kus ta on!
  Jänes märkis karmi õhuga, raputades silindrit:
  - Lastele on kahjulik süüa palju magusat!
  Amelina oli solvunud:
  - Ma olen täiskasvanud naine, mitte laps!
  Jänes itsitas ja vastas:
  - Selge! Muinasjuttu liikudes saavad täiskasvanud lapsed. Kuid nagu ütles Karl Marx, olemine määrab teadvuse.
  Amelina naeris ja vastas:
  - Karl Marx? Kas see on see, kes katusel elab?
  Jänes naeris ja märkis, paljastades oma hambad, mis tal olid väga suured:
  - Ei, Carleson elab katusel. Ja Karl Marx on... - Ja siis jänes kõhkles ja lisas itsitades. "Me tunneme üksteist, võõras. Ja minust teadmata tuled sa minu juurde, võõras, aga seni ainult unenäos!
  Amelina itsitas ja hüüdis:
  Istusime katusel
  Või äkki isegi kõrgemale...
  Või äkki A, I, B -
  Istub toru otsas!
  Ja tüdruk pistis jälle oma näo moosi sisse ja hakkas mahlast magusat viljaliha lakkuma. Ja ta tuju muutus helgemaks.
  Ja siit tuleb Carleson. Selline paks poiss, mootor seljas. Ta lendas kaevu küljelt välja, keerutas ja teatas:
  - Tere, proua!
  Amelina vastas naerdes:
  - Tere, mootoriga poiss!
  Carleson solvus kapriisselt huultele:
  - Ma ei ole väikelaps! Olen täies õites mees!
  Tüdruk noogutas nõustuvalt.
  Ma pole ka laps - välimus võib petta!
  Mootoriga poiss laulis:
  - Lapsepõlv saab läbi, kui
  Ainult muinasjuttudes igavesti!
  Poisid saavad suureks
  Kes kuhu laiali puistab!
  Amelina naeris ja vastas:
  - Lapsepõlv, igavesti fantaasias!
  Jänes märkis kapriisselt:
  - Sinu peas on lapsepõlv ja mul on pidevalt hemorroidid!
  Amelina itsitas ja märkis:
  - Mis sa ütled - see on sinu enda süü,
  Ja masin on teie jaoks valmis!
  Jänes turtsatas hambaid paljastades:
  - Me ei ole varsad, me ei ole varsad ...
  Ja siis urises suurkõrv riimist välja:
  - Me oleme jänesed!
  Amelina säutsus oma uuele tuttavale silma pilgutades:
  - Jagati jäneste, elevantide ja alkohoolikute maske!
  Kook märkis muigega:
  - Jätsin vanaema maha, jätsin vanaisa maha, jätsin maha jänese ja hundi ning libisesin isegi karu juurest minema!
  Jänes laulis vastuseks:
  - Selles suitsus, justkui põrgus,
  Sa vasta mulle!
  Igavesti üksi, miks sa oled -
  Kus su karu on?!
  Amelina trampis palja jalaga õhku ja laulis:
  - Ma olen karuga sõber, olen karuga sõber,
  Ma lahkun kartmata...
  Kui ma olen sõbraga,
  Kui olen koos sõbraga
  Karu ilma sõbrata!
  Jänes nurrus põlglikult.
  - Karu rebib su ära! Tundub, et sa pole suureks kasvanud!
  Amelina märkis ohates:
  - Ja talvel ja suvel on oodata enneolematuid imesid,
  Kuskil tuleb lapsepõlv, aga mitte siin!
  Paljajalu läbi oja ääres sädelevate lompide
  Poiss jookseb ja mina olen temaga!
  Tekkis paus. Unes tüdrukuks saades vajus Amelina sujuvalt alla. Ta ei saanud päris täpselt aru, mis toimub. Jänes muudkui tõmbles ja nurises:
  - Ma olen nagu aetud hobune,
  Tee on tõesti halb!
  Amelina itsitas ... Siin lendas ta rippuvatest söögiriistadest mööda. Pealegi olid noad, lusikad ja kahvlid head kullast tööd.
  Tüdruk võttis paljaste sõrmedega noa ja kahvli, mis poolpimeduses sädelesid, ja möirgas:
  - Kõigepealt vaatame koogile silma,
  Ja siis praadime ja sööme!
  Kook kriuksus vastuseks:
  - Ära söö õigesti, tüdruk.
  Amelina, kes jätkas kukkumist, küsis üllatunult:
  - Kuidas see siis olema peaks?
  Tort laulis selge häälega:
  Vaatame teie mustreid, roose,
  Ja siis me tükeldame su ära ja sööme ära!
  Amelina itsitas ja märkis:
  - See on õige! Nägusalt!
  Jänes pahvatas paigast välja:
  - Ärge istuge kännule,
  Ära söö pirukat!
  Kook märkis loogiliselt:
  - Ja mis, vananenud? Mind tehti söömiseks!
  Amelina, nuga ja kahvel käes, püüdis kooki saada. Ja ta tõmbles.
  Jänes võttis selle ja vaatas uuesti kella ning märkis filosoofiliselt:
  Rahulolematu nagu tavaliselt
  Inimesed omal ajal
  Siis jälitame teda asjata,
  Me aeglustame tulutult!
  Amelina märkis loogiliselt:
  - Ja olemasoleva olukorraga on inimesed alati rahulolematud.
  Jänes nõustus.
  - See on üsna inimlik!
  Kook muutus naljakaks ja ta kilkas:
  - Mees, mees, mees,
  Inimeste valgus ja lootus ...
  See lõpeb varsti, mõelge tormilisele ajastule,
  Hernehirmutis sa aeda!
  Amelina proovis uuesti kooki postitada. Aga ilmselgelt ta ei saanud. Tort lendas üles ja seda ei antud.
  Nende kaevu küljed hüppasid taas välja juba tuttavale mootoriga paksule poisile. Ta hoidis käes moosipurki, beebinägu oli kreemiga määritud.
  Katusel elav poiss märkis:
  - Siinne kook osutus väga kangekaelseks!
  Amelina nõustus sellega:
  Jah, toit on kangekaelne.
  Carleson laulis:
  - toit, toit, kuumutatud toit,
  Kõhu täis toppimine - see on jama!
  Ja mootoriga poiss võttis ja haaras tordi kuklast. See väändus ja üritas vabaneda. Kuid ilmselt teadis Carleson mõnda saladust ja suutis seda hoida.
  Tort säutsus:
  - Sina, muidugi, kannibal,
  Aga inimesed ei pea sööma...
  Sest kannibal
  Inimestel võib igav!
  Carleson märkis naeratades:
  - Kas sa oled inimene?
  Cake ütles naeratades:
  - Ma võin rääkida.
  Mootoriga poiss ütles:
  - Papagoi räägib ka!
  Kook hüüdis:
  - Mul on ka intellekt.
  Carlesoni poiss naeratas ja teatas:
  - Mis on viis viis?
  Cake vastas kohe.
  - Kakskümmend viis!
  Amelia märkis:
  - Jah, ratsionaalne olend on liiga julm!
  Torditud kook:
  - kõht täis,
  Lisaks kurdid!
  Carleson noogutas ja küsis:
  Mis vahe on ronkadel ja ronkadel?
  Kook pahviks ja pomises:
  - Ta on ronk ja tema on vares!
  Carleson naeris:
  - Mitte! Need on erinevad liigid, äkki söövad sind selle eest?
  Cake vastas:
  - Ja teistele suletud
  puhvetis rahustas kokk - ärge olge häbelik ...
  Selle lihasööja isuga
  Sa neelad kellegi teise kaabaka mõistuse alla!
  Amelina soovitas, võttes kahvli ja noa pihku:
  Ärgem olgem ratsionaalse olendi vastu nii julmad. Võib-olla on parem joonistada talle mõlemad käed ja jalad?
  Carleson meenutas:
  - Kas sa ei tahtnud paastuda?
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Kahjulik kotlet sportlasele,
  Ja ainult jooksmine võtab kaalust alla!
  Jänes ütles üsna loogiliselt:
  - Siin, jänes, jookseb palju -
  Ja kaua ta elab?
  Carleson naeratas ja märkis:
  - Siin on kilpkonn aeglane, kuid elab kaua!
  Amelina võttis selle ja laulis:
  Tormises mudas lohistatuna,
  Vana tiigi sile pind ...
  Ah, ta oli nagu Pinocchio,
  Ma olen lahti, ebaviisakas!
  Carleson tahtis midagi ära anda, kuna ilmus teine tegelane. No jah, see on Karupoeg Puhh, väga võitluslik karu.
  Ja ta lendas õhupalliga ja möirgas:
  - Ma olen leekides
  Mis põhjustab tugevat nälga ...
  Pange löögile kogu raevu jõud
  Aga nüüd on Winnie hing noor!
  Carleson sirutas käed ja ütles:
  - Vinny, kas sa saad laulda midagi lüürilisemat?
  Karupoeg Puhh ütles loogiliselt:
  - Et mul on saepuru peas, nii et ma laulan asjata!
  Amelina itsitas ja siis haarasid ta paljad varbad karu pruunist ninast kinni.
  Karu torises, vabastades end terava jõnksatusega:
  - Mitte! Ära ole loll!
  Amelina itsitas ja märkis:
  - Ma ei hoidnud sind tagasi.
  Carleson ütles loogiliselt ja isegi laulis:
  - Keegi ei saa teda kinni hoida,
  tema mõtted tõmmatakse otse kaugusesse ...
  Võib-olla olen veidrik
  Valan kompotti...
  Aga mul pole hommikusöögikuklitest kahju!
  Jänes märkis kõrvu plaksutades:
  - Mitte! Tõepoolest, mootoriga mees proovib laulda!
  Amelina küsis:
  - Kas olete üllatunud, et ta laulab või et ta laulab tasuta?
  Carleson laulis vastuseks uuesti:
  Laul aitab meil ehitada ja elada,
  Las mees laulab head lüürat...
  Ja see, kes kõnnib läbi elu lauluga,
  Ta ei kao kunagi kuhugi!
  Jänes soovitas omal loogilisel viisil:
  - Võib-olla on parem jagada kook neljaks? Siis on rõõm vastastikune ja kas me paksuks ei lähe?
  vurises agressiivselt :
  - Ma ei vaja veerandit! See on nii ebainimlik!
  Amelina soovitas uuesti:
  - Kas tõesti pole haldjatemaal maagilisi viltpliiatseid, millega koogile käsi ja jalgu lisada?
  Jänes naeris ja vastas:
  - Võite selle leida, kui jätkate kaevu kukkumist. Kuigi see oleneb paljuski juhtumist.
  Carleson meenutas:
  -Mul õnnestus kunagi endale mootor hankida ja jäin igavesti poisiks, nagu Peter Pan!
  Jänes tegi grimassi.
  - Ole vaikselt. Ja siis lendab koogile veel viies sööja.
  Amelina pahvatas:
  - Jänkud ei söö kooki!
  Kõrvaline loom märkis:
  - Haritud tüdrukud ei jookse paljajalu!
  Amelina vastas ohates:
  - Noh... ma pole just tüdruk!
  Jänes susises:
  - Veelgi hullem, kui täiskasvanu uhkeldab paljaste roosade kontsadega!
  Carleson vastas:
  - Küülikutel on sündsusetu kõndida silindris ja kinnastes!
  Kõrvaline loom ulgus:
  - Ja miks see on nii?
  Karupoeg Puhh sisestatud siia:
  - Tundub, et oleme sügisel esimeses peatuses. Lõpetagem vaidlemine. Ja kuna kook võib lennata, siis ei vaja ta käsi ja jalgu.
  Kulinaariatoode laulis:
  Piraadid ei vaja teadust
  Ja on selge, miks...
  Meil on jalad ja käed
  Ja pea on meile kasutu!
  . PEATÜKK #8
  Amelina ärkas. Ta tundis end puhanuna. Kuigi selg on veidi kange.
  Noor naine tõusis püsti ja vaatas ringi. Ümbrus oli tühi. Tuba on suur, seinad ja lagi valged. Ta ise oli laual, nagu kirurgiline.
  Pärast enda uurimist leidis Amelina oma kehalt verevalumeid. Nahk läks ka rinnal veidi punaseks, lahkliha karvad olid kõrbenud. Kuid suuremat kahju polnud. Kuigi ta õlad valutasid, venisid sidemed nagil.
  Kuid tundus, et nad ei saanud haiget.
  Amelina tuli vankrist alla. Tema paljad jalad valutasid kergelt. Mitmed väikesed villid valutavad külma põranda puudutamisel.
  Amelina vaatas ringi. Ta oli täiesti alasti. Ja tal on seda häbi ja loll.
  Amelina hüüdis:
  - Kus mu riided on!
  Seina uks avanes. Ja seal oli tüdruk valges kitlis. Ta vastas naeratades:
  - Meil on sinuga hea meel. Võid minna.
  Amelina ütles karmilt:
  - Anna mulle mu riided tagasi! - Ja lisas vastumeelselt. - Palun.
  Valges kitlis ja meeldiva näoga tüdruk vastas:
  - Sa võid riided tagastada... Meil pole neid vaja.
  Ja ta hüüdis:
  - Stella, too see talle!
  Ilmus veel üks tüdruk, seekord seljas sinine rüü ja korv.
  Selles olid tõepoolest Amelina tugevalt kortsud riided.
  Siiski pidin selle selga panema, kuigi sa näed välja nagu kard.
  Plastkorvis polnud kõrge kontsaga kingi.
  Amelina küsis:
  - Aga kingad?
  Sinises rüüs neiu vastas süütu naeratusega:
  - Omanikud lahkusid sinu mälestuseks!
  Amelina urises:
  Me ei nõustunud sellega!
  Valges kitlis tüdruk märkis:
  - Ära kiirusta. Ja siis saame kõik riided ära viia. Väljas pole külm. Ja siis saab juurde osta.
  Amelina vastas ohates:
  - OKEI! Aitäh röövi eest!
  Ja nii, paljajalu, kortsus kleidis, kolis ta häärberist välja, püüdes ebasõbralikust kohast võimalikult kiiresti lahkuda. Kus ta pidi nii palju taluma ja kannatama.
  Auto oli ikka samas kohas. Mihhail uinus uuesti ja noogutas nina. Draka oli piisavalt filme näinud ja lihtsalt norskas.
  Amelina läks tema juurde ja patsutas teda põsele.
  Noormees ärkas, avas silmad ja küsis:
  - Noh, kuidas?
  Amelina vastas kurva naeratusega:
  - Imeline!
  Michael noogutas.
  - Kas tunnete end teravana?
  Noor naine laulis vastu:
  - Kui vajate teravaid aistinguid,
  saame teile rõõmu pakkuda,
  Ise ainult siin, naljamehe rollis olla, kui soovite!
  Draka vastas ausalt:
  - Isiklikult unistan sellest, et naised mind vägistavad. See oleks nii vahva!
  Amelina naeratas ja vastas:
  - Sulle jääb see ikka alles! Vägistame põhjalikult!
  Michael võttis selle ja laulis:
  - Tüdrukud on erinevad,
  Aga mitte kunagi kole!
  Ja kõik tahavad sama
  Rulli pulga otsas!
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Mees, õnnetu olend! Kus naine teenib, seal ta kaotab!
  Ma ei saa aru nendest lollidest, kes raha pärast ei maga!
  Michael noogutas nõustuvalt.
  - Raha eest magada on lahe!
  Amelina istus rooli. Paljajalu pedaalidele vajutamine pole nii meeldiv. Eriti kui talla põlenud nahk sügeleb.
  Draka märkis:
  - Nad võtsid kingad ära!
  Amelina noogutas.
  - Jah, on, perverdid!
  Michael naeris ja märkis:
  - Mehe kingade jalga panemiseks peab naine suutma kingad õigel ajal ära võtta!
  Amelina nõustus sellega:
  - Naise paljas kand ajab suure tõenäosusega mehe kanna alla!
  Peale seda polnud need esimene värskus, auto võttis hoo maha. On jäänud suitsupahvakuid.
  Mihhail lülitas netbooki sisse ja hakkas uuesti filme vaatama.
  Kuigi tal polnud kerge, kuid siiski suhteliselt noor ja tal polnud aega hinge karastada, suutis sõdalane Palpatine tõkkest üle astuda.
  Karolina oleks tulnud tappa oma kätega ja valgusmõõgaga. Kuid jälgede varjamiseks pandi paleesse endasse väike tuumalaeng.
  Darth Sidious valdas juba valgusmõõka ja teel kuninganna juurde lõikas maha oma isiklikud valvurid. Siis käskis ta tal põlvitada.
  Carolina ilmus. Palpatine paljastas talle oma tõelise näo ja august inimene nuttis ägedalt. Pärast seda kasutas Dart esimest korda elus jõuvälku ... Ja kui söestunud kuninganna rahunes, pani halastamatu Sith Lord detonaatorile tuumarelva ja lahkus paleest.
  Veealuse maailma elanikke süüdistati sabotaažis, mille tõttu puhkes planeedi kahe maailma vahel äge sõda. Vaatamata nende tehnoloogilisele paremusele, suutis veealune võidujooks ellu jääda. Lisaks sekkusid vabariiklaste senati esindajad, kes ei saanud genotsiidi lubada.
  Palpatine on pälvinud endale rahuvalvaja loorberid ja jõudnud nüüd galaktilisele tasemele, seni vaid Naboo senaatori tagasihoidliku assistendi rollis , kuid kogudes enda jaoks väga kiiresti populaarsust.
  Tema õpetaja Plagast kiitis õpipoisi kõrguse heaks, kuid sukeldus üha enam magokloorlaste enda teaduslikku uurimisse . Ta tahtis ise saavutada surematust ja õppida surnuid üles äratama. Lisaks tundis Plagast välise halastamatusega lihtsalt kiindumust mõne oma sugulase vastu ja unistas nende kiirest ülestõusmisest.
  Palpatine'i tütar kasvas suureks ja temast sai kuninganna. Ja varsti sai ta oma järglased. Abikaasast ei saanud ametlikult kuningat, kuid ta oli täiesti seaduslik abikaasa ja endine ohvitser - jedi, kuigi mitte kõige kõrgema tasemega. Ametlikult sai ta printsi ja noorema kaasvalitseja tiitli - kuninganna juhtimisel.
  Kuid Palpatine'ile ei meeldinud, ehkki ta oli mitteametlik väimees: liiga lahke, üllas, väliselt väga nägus ja nägi oma aastatest palju noorem välja.
  Jah, ja musta valitseja tütar kasvas üles äärmiselt lahke ja osavõtlikuna. Iseloomult üsna sarnane oma isaga , kes unistas ilmselt universumi halvimaks inimeseks saamisest.
  Igal juhul ei pidanud Plagast enam oma õpipoissi meelitama. Palpatine otsustas omal jõul hävitada nii oma tütre kui ka abikaasa.
  Aga loomulikult nii, et mitte ennast põlema panna. Ja see pole lihtne, kuna pärast kõiki rahutusi ja sabotaaži tugevdati palee kaitset oluliselt.
  Palpatine otsustas tähelaeval õnnetuse lavastada. Tal õnnestus oma mõju kasutades saavutada kuningliku perekonna põgenemine Corusanile , metropoli planeedile ja vabariigi pealinna. Väidetavalt kutse suurele puhkusele - suure kujunemise aastatuhandele.
  Ta õppis hästi ära õpetaja Plagasti tunnid ;
  Õpetaja lubas õpilasele, et kuigi tema koolitus tuleb tõsine, on nad kahe reeglist vabad. Lõhkudes Darthi ettekirjutatud nõiaringi Bane , nad ei varjaks üksteise eest midagi, ei kogeks oma suhetes armukadedust ja usaldamatust ning teeniksid seega koos tumedat poolt. Sidious õppis Muuni käe all aastakümneid, mille jooksul Plagast õpetas oma õpipoisile kõike, mida ta teadis, et kogu Plagasti saavutatud võim kaotsi ei läheks . Plagueasti õppetunnid sundisid Palpatine"i oma hirmudega silmitsi seisma, röövisid talt kõik rõõmud ja kõik, mida ta kalliks pidas. Pimeda isand õpetas Sidiousele, et sellised emotsioonid nagu kadedus ja vihkamine, kuigi need on vajalikud tumeda poole valdamiseks, olid vaid vahendid tavapärastest moraalimõistetest loobumiseks suurema eesmärgi nimel. Samuti pidas Plagast oma õpilasele loenguid võimu haaramise vahenditest, mille lõppeesmärk on galaktikat kontrollida.
  Kuid kõige tõhusam viis õppimiseks oli virtuaalsete barjääride ületamine ja mitmemõõtmeline kino.
  Aidates Palpatine'il tõusta, andis õpetaja Sidiousele juurdepääsu oma Sithidele holokron , aga ka paljud teised. Ta treenis Palpatine"i valgusmõõgavõitluses, Jõuvälgu kasutamises, sundis teda omastama kõikvõimalikke teadmisi erinevate relvade ja tumeda külje tehnikate kohta, kuid andma neile ainult seda väärtust, mis on vajalik ordu tegeliku eesmärgi saavutamiseks. Samal ajal tegi Plagast Damaskuse suurkuju varjus kõik vajaliku, et keegi ei kahtlustaks teda Palpatine'iga seotuses .
  Ja nii juhtus siin lihtne asi - tähelaev tabas asteroidivoogu. Pealegi juba tähelaeva naasmisel, kui paljud piloodid võtsid kangeid jooke.
  Ja Palpatine'i mitte ainult ei kahtlustatud, vaid ta sai isegi ordeni, sest ta näitas üles muret ja heidutas teda riskantsest teest. Kuid on selliseid vabandusviise, et inimene teeb kindlasti täpselt vastupidi. Ja provokatsioon toimis ja seal said seadmed kergelt kannatada.
  Mõlemad pärijad ja tema naine surid, ellu jäi vaid väike printsess Padme, Palpatine'i lapselaps. Ta päris Naboo trooni .
  Ja Darth Sidious lisas oma kuritegude nimekirja. Plagast ei kiitnud aga kõike heaks .
  "Teil on jõud, õpipoiss ja anne juhiks. Veelgi olulisem on see, et teil on sarimõrvari verejanu, kuigi me peaksime seda varuks hoidma, välja arvatud juhul, kui vägivald teenib mingit eksklusiivset eesmärki. Me ei ole lihunikud, Sidious, nagu mõned mineviku sithidest. Oleme tuleviku arhitektid."
  "Kui kaua?"
  "Kümne aasta pärast - ja mitte päeva varem."
  Kuid kannatlikkus enda ohjeldamisel ei tahtnud avalduda. Kuigi mõnikord mõtles Witt ise, miks ta järsku nii julmaks muutus. Kas tal on sünnist saati nii palju agressiivsust? Pealegi jättis Palpatine sõbralikus ringis lahke inimese mulje.
  Darth Sidious tutvustas isegi uut teooriat: tõeline sith peab oma mõtteid nii osavalt varjama, et isegi õpetaja ei saa saagist aru! Isegi kui ta kutsub end Plagast the Wise!
  Sel ajal, kui Palpatine hakkas sisenema galaktikapoliitikasse, tegi tema mentor oma uurimistöös uue läbimurde. Samast rassist pärit delegatsiooni poolt Damaskusesse esitletud kurjategija Yinchorri tahe murti jõu mõjul, hoolimata reptiloidide sisemisest loomulikust vastupanust . Samuti viis Plagast läbi palju katseid teiste proovidega, testides oma võimeid. Järgmisel vahemälu koosolekul andis Plagast Sidiousele välja juhised, mille järgi sithid peaksid tegutsema, rääkis Kerred Sante pikaajalisest kõrvaldamisest ja andis Sidiousele käsu mõrvata senaator Vidar Kim, et Palpatine asuks tema asemele . . Plagast ise külastas planeeti Kamino , kus pidas läbirääkimisi kohaliku kloonitegijate rassiga , et luua kuulekate Yinchorri armee . Hiljem suundus Damaskus ja tema alluvad Serenno poole , kus Plagast isiklikult rääkis seal viibivate jedidega. Nii sai ta teada, et jedi Qui -Gon Jinn ei meeldi korporatsioonidele ja tema endine õpetaja Dooku pidas vabariigi positsiooni jätkusuutmatuks. Katk külvas oskuslikult kahtluseseemneid meister Sifo -Dyase südamesse, veendes teda õrnalt, et vabariik vajab armeed.
  Tõsi, kes läheb kalli sõjamasina loomisele ilma sõjata? Ja sithid tahtsid täpselt kontrollida vägivalla meetodit, sest teistsugune viis on nende õpetustega vastuolus.
  Poliitilisel istungil, kus vabariiki võeti vastu enam kui tosin Kaubandusföderatsiooni maailma, kohtusid Plagast ja Sidious taas Damaskuse ja Palpatine'i varjus. Eelnevalt kokkulepitud plaani järgi pidas Palpatine suurejoonelise kõne, mis tekitas senatis karjeid ja kaose. Plagast oli rahul, sest Kaubandusföderatsiooni planeedid said vabariigi osaks ja tulevikus võivad sithid oma kätega galaktilise sõja vallandada. Kuid Plagast teadis, et nördinud senaator Pax Tim oli vandenõu pidanud Damaskuse teiste vaenlaste - Sante julgeolekustruktuuriga - ja astub nüüd aktiivsemaid samme Damaskuse eemaldamiseks. Seetõttu pani Plagast Palpatine'i tahtlikult koos Timiga poliitilisele istungile kokku ja kasutas õpilast tema testimisel söödana. Vaatamata Sidiouse edukatele käikudele suutis Tim mõlemad Sithid üle kavaldada, tellides Plagasti jaoks Malaadlaste mõrvarid . Kuna viimane koondas kogu oma jõu inimröövi peatamiseks ja Timi asukoha leidmiseks, ei teadnud ta, et tema vastu kavandati teist rünnakut.
  Ja Darth Sidious tundis seda, kuid mõtles juba mentori eestkostest vabanemisele.
  Larsh Hilli sisseastumisel Boowed Circle'i ordusse, mis toimus Ordu loožis Coruscantil , sai Darth Plagast peaaegu tapetud palgasõdurite poolt. Palpatine'i abi Pestage võttis maladlastega ühendust ja pärast vajaliku teabe saamist teavitas sellest kohe Palpatine'i . Mõlemad saabusid mõrvapaigale ja leidsid elus vaid haavatud ja vaevu hingava Plagasti , kes haava Jõuga mähkis; ülejäänud Damaskuse pealinnadest pärit muunlased tapeti. Hiljem maksis Palpatine Timile isiklikult kätte, tappes Timi enda ja paljud teised Gran Protectorate'i liikmed Malastare'i saatkonnas Coruscantil . Politsei pole kuriteo toimepanijaid leidnud, hoolimata nende surmajuhtumite uurimiseks erirühma moodustamisest senaator Kimi mõrva järel. Selle tulemusel ei kaotanud "Damascus Capitals" oma liidrit, kuid Hego Damascus taandus Galaxy asjadest.
  Darth Sidious haudus plaane üsna kavalalt. Ta ei tapnud oma lapselast Padvet , vaid sai temaga sõbraks. Ja välise vastumeelsusega sai temast senaator.
  Musta isanda mõju kasvas, ilmus kolmas Sith Darth Maul. Samuti on koolitatud barbarite meetoditega ja väga võimekas võitleja. Mauli andekus jõu osas pole aga nii suur, et temast võiks saada täieõiguslik pärija.
  Lisaks on nii Plagast kui ka Thaler ikkagi inimesed, pealegi mitte rassistlike märkideta. Nad ei tahtnud tegelikult, et tulevase Sithi impeeriumi trooni pärandaks mitteinimkond.
  Seetõttu oli võib-olla Darth Mauli surm ette määratud. Lisaks suri Palpatine oma õpilasega peetud duelli ajal peaaegu surma ja ainult jõuülekaal päästis tulevase keisri surmast.
  Selgub, et Darth Sidious tundis end nördinud, et kellelgi universumis on parem valgusmõõk kui temal. Ja ka see jättis oma jälje. Inimpaari õnneks ei suutnud Maul oma piiratuse tõttu neid ületada teadmises jõu varjuküljest!
  Damaskus ja Palpatine tegid kõik, et Naboo kriis tooks neile mõlemale kasu. Selleks ajaks, kui Darth Maul käivitas operatsiooni Nabool Jedi hävitamiseks, oli Damaskus astunud aktiivseid samme uue kriisi korraldamiseks. Võttes ühendust ettevõtete liidu, kaubanduse gildi, tehnoliidu ja teiste korporatsioonide juhtidega, veenis Damaskus neid vabariigi kurjuses tegevuses nende maailmade suhtes. Palpatine, olles kindlustanud oma valimise Galaktilise Vabariigi ülemkantsleriks, otsustas, et on aeg üksi Suur plaan lõpule viia. Olles Plagueastilt teada saanud, mida ta vajab, ja kasutanud oma isanda sidemeid soovitud positsiooni kindlustamiseks, nägi Palpatine vananevas Muunis vaid takistust. Plagast seevastu näis olevat oma õpilase vastu täiesti usaldav.
  Veelgi enam, Darth Maul suri ja kahe reegel taastus automaatselt.
  Ees ootas veel palju tööd ja Darth Sidusel ei olnud lihtsalt aega uue õpilase koolitamiseks.
  Niisiis, miks ei võiks nende tandem veel paar aastat vastu pidada - kuni Jedi ordu lõpuks hävitatakse?
  Kuid kõige tähtsam polnud see. Plagast paljastas lõpuks kohutava saladuse: "tema on Palpatine'i tõeline bioloogiline isa - Witt Thaler."
  Jah, tema ema, väga ilus taluperenaine, pööras rikkale kaupmeeshärrale Damaskusele pead. Ja ta ei suutnud kirge tagasi hoida.
  Üldiselt langeb pärast sithiks initsiatsiooni järglaste paljunemise võime järsult. Ja siis selline õnn - sul on poeg! Ja nii võimekas ja andekas mitte ainult jõu poolest, vaid ka silmapaistva poliitilise andega.
  See oli põhjus number üks, miks ta noormehe päästis. Palju meeldivam on oma veretööd edasi anda. Kuigi kõrgetasemelised sithid muutusid peaaegu steriilseks, ei peetud perekondlikke sidemeid kunagi kõige olulisemaks.
  Plagast tundis sügavalt ... Võib-olla otsustas ta tõesti, et tema enda poeg teda ei puuduta.
  Kuid just see ajendas Darth Sidioust tegutsema. Sellise kuriteo toimepanemine nagu oma isa mõrv on iga sithi meistri unistus.
  Valimiseelsel õhtul esines Damaskus oma esimest korda avalikkuse ees üle aastate, eranditult koos senaator Palpatine'iga : koos osalesid nad Mon Calamari ooperi uuslavastuse esietendusel . Galaktika ooperiteatris. Pärast sissejuhatust läksid kaks Sith Lordi pensionile Damaskuse katusekorterisse Kaldani Spire'i hoones , et tähistada Palpatine'i eelseisvat edu. Palpatine kõndis õpetaja ümber veiniga, harjutades eelseisvaks senati kõneks.
   Tipsy Plagast ütles Palpatine'ile, et tema katse magoklorlastega oli olnud enam kui edukas. Poiss Anakin võitis võistluse ja mis kõige tähtsam, suutis välja lülitada terve lahingurobotite armee. See tähendab, et poiss on jõu poolest andekam kui kõik universumis elavad inimesed. Lisaks õnnestus tal poisiga paaritamiseks viljastada magokloorlaste ja Togruta rassi esindajaga . Arvestades, et selle humanoidse, kuid mitte-inimeste rassi esindajad on magohloorlaste poolest inimestest vaesemad , kuid samas on jedide osakaal nende hulgas, inimestest kordades väiksema arvuga, väga kõrge...
  Uus tüdruk Ahsoka Tano suudab tulevikus saavutada erakordseid, senitundmatuid oskuste tippe. Alternatiivsete viiside kombinatsioon Togruta jõu ja magokloorlaste rohkusest võib tekitada tõelise inimtekkelise looduse ime.
  Mis järgmiseks? Ta jätkab eksperimente ja loob uue inimrassi, kes on tugevuselt jumalatega võrdne. Ja ta suudab sünteesida veelgi kõrgema taseme olendeid kui magokloorlased - teokloorlased , mis võimaldab sithidel muuta universumi füüsilisi seadusi ja võib-olla luua uusi universumeid!
  Oli, mida karta ja musta isandat imestada.
  Järk-järgult purju jäädes vajus Plagast esimest korda paljude aastate jooksul unenäosse ja mõne hetke pärast tõi Sidious pärast kõhklemist (võib-olla on parem lihtsalt mõõgaga pea maha lõigata?) alla voolu Sundige välk õpetajale peale.
  - Sina, isa, vastutad kõige eest! Minu mahajätmise eest, selle eest, et lasin mul elada aasta põrgust piinatud kuninglikus keldris! Selle eest, et sundisin mind tapma oma ainsa tõelise armastuse, Caroline!
  Must sith möirgas, heites välku oma vanema pihta. Ta tõesti, tõeliselt vihkas teda.
  Plagasti valu nautides piinas Darth Sidious teda aeglaselt surnuks ja ta ei saanud jõu abiga kurnatuna midagi teha ja suri.
  Viimastel sekunditel ütles must isand:
  "Kaotasite selle mängu päeval, mil otsustasite mind harjutada Galaktikat valitsema, kui teie isa on teie kõrval - või täpsemalt, teie kanna all. Sa olid mu õpetaja, isa - jah, selle eest olen ma teile igavesti tänulik. , aga sinust ei saa kunagi mu peremees."
  - Palpatine jättis hüvasti võimuvälgu tules sureva ja põleva Darth Plagastiga .
  Ja nii lõpetas sithi leiutaja oma tormilise elu. Ja koos temaga pöörati universaalse ajaloo lehekülg.
  Kuid kaks uut suurepärast loomingut jäid alles: Ahsoka ja Anakin, samuti üliõpilane, kes suutis saavutada võimu galaktika üle ja võita Jedi.
  Luke Skywalker oli seega Palpatine'i lapselapselaps ja Darth Vaderi poeg .
  Seetõttu ei saanud sithide must isand anda käsku, võtta ja hävitada oma otsest, jõuga andekat järeltulijat. Pealegi, mida iganes võib öelda - Luke on sada protsenti inimene ja tema enda lapsed on pooleldi Togruta . Kuid keiser Palpatine oli juba kehtestanud mitteinimeste õigusi piiravad seadused ja üldiselt püüdis uues võimus kehtestada rassistlikke seadusi.
  Tõepoolest, kuna inimesi on galaktikas kõige arvukam rass ja keiser ise on mees ja ka tema saatjaskond, siis karm rassism ja teiste rasside alandamine on üsna Sithide vaimus. Armastab alla suruda ja domineerida.
  Suurmarssal Tarkin töötas rassismi õigustamiseks välja terve teooria ja ideoloogia...
  Aga nemad pärisid trooni, ainult pooled rahvast. Kuigi Ahsoka sai koledatest kasvudest lahti ja tema kameeleoni nahk näeb ilus välja.
  Keiser saatis spetsiaalselt oma lapsed hävitama elu planeedil Shilo, kus elasid Togrutad . Ja musta isanda järglane täitis seda rõõmuga.
  Nad teenisid eostamisest peale ja teadsid ainult jõu varjukülgi. Palpatine tegi nooruses rohkem kui korra häid tegusid. Ja kui ta poleks piinakeldrisse sattunud, kui ta Plagasti ei jookseks, poleks temast kunagi saanud galaktika suurim tapja.
  Jah, tema lapsed ei teinud häid tegusid, nad tegid rõõmsalt igasugust kurja. Kuid millegipärast on just see keisri jaoks ebameeldiv. Kas või headus pole temas täielikult surnud. Kas Palpatine uskus, et tõeliseks sithiks on võimatu saada ilma iseendaga võitlemata, kui alistad endas heleda poole.
  Tema lapsed võtsid kurjuse teenimist enesestmõistetavana, kui kõige loomulikumat asja universumis, kogemata vaimset ängi ja kahetsust.
  Kuid Palpatine võitles iseendaga ja ainult Kõikvõimsad jumalad teavad, mis talle Carolina tapmine maksma läks.
  Lisaks ei julgenud keiser oma ema tappa. Ilmselt tundis Plagast ka tema vastu kiindumust, ta ei esitanud kunagi sellist küsimust.
  Ja Palpatine'i ema on endiselt elus ja vaatamata sellele, et tal on juba ammu üle saja aasta, ei näe ta sugugi sügava vana naise moodi välja. Vastupidi, ta tundub oma pojast noorem, tugev blond - välimuselt mitte rohkem kui kolmkümmend aastat vana. Pärast raskest tööst vabanemist asus ta elama kaugesse provintsi ja asus seal nõiduma.
  Jah, lihtrahvas, taluperenaine, aga ka ebatavaline naine, tema geneetikas oli midagi nihutatud. Vaevalt oleks ta muidu saanud mustast isandast rasedaks jääda.
  Paljajalu, ühes niues, peenikese pihaga nagu noorel tüdrukul, töötas ta kõvasti põllul ja tegeles öösiti nõidusega. Kuid kui Witt temaga koos elas, varjas ema õpinguid ega pühendanud poega millelegi.
  Tõsi, paar korda lasi ta käest: et ilmselt on talle määratud matta mitte ainult oma lähedasi, vaid ka nende lapsi ja lapselapsi.
  Palpatine külastas oma ema alles aasta tagasi, kui oli vaja Naboo mässuliste haarangu eest varjata. Ka nemad otsisid saladusi musta keisri koduplaneedilt. Võib-olla taheti teada tema nõrkusi või leida sugulasi?
  Keisril oli poolvend. Siin ohverdas Palpatine selle tumedatele jõududele vahetult enne Naboo kriisi - kuidas öelda, et õnn naeratas.
  Vend oli selleks ajaks juba lapselapsed omandanud, nii et Darth Sidiousi ootuspärane taktika oli õigustatud. Veelgi rohkem ohvreid ja mõrvatud põlisvere panteoni täiendamine.
  Siis tahtis ta samal ajal tappa oma ema. Kuid Palpatine lootis vana naisega kohtuda, kuid tema ema polnud pikkade lahusolekuaastate jooksul sugugi muutunud. Tüdrukulik, lihaseline kuju, päikesepõletusest väga tume, ja sile nahk, ilus nägu meheliku lõuaga. Kaugemalt võib teda üldiselt tüdrukuks pidada, kuid lähedalt vaadates on ta näojooned üsna küpsed, vormitud ja ta on vähemalt kolmkümmend aastat vana. Ja kui vaatate smaragdisafiirsilmadesse, tundub see veelgi rohkem.
  Palpatine, kes ei oodanud, et tema ema pole nii lihtne, kui tundub, oli šokeeritud ja keeldus tapmast või, nagu ta seda nimetas, ohverdamast tumedatele jõududele.
  Ta ei leidnud endas siis julgust nõiaemaga vähemalt paar sõna vahetada ja kontakti vältides kiirustas lahkuma. Ema võis küll oma poja ära tunda, kuid teeskles ka külma ja ükskõiksust.
  Ja viimasel Naboo külastusel ilmus ta hetkel, kui keiserlik konvoi sattus varitsusse. Palpatine oli peaaegu maetud paleesse, kuid talle ilmus paljajalu naine, kes näitas varjatud väljapääsu ja näitas, kus asub teine mässuliste varitsus.
  Seejärel vahetasid nad temaga paar fraasi.
  Kadumatu ema pani käe Palpatine'i otsaesisele ja ütles kibestunult:
  - Kui palju sa haiget said, poeg. Sinus pole jäänud ainsatki äratuntavat tunnust!
  Darth Sidious vastas emale vihaselt:
  - Ma näen ainult sügava vana mehena välja! Tegelikult on mu keha juba ammu elanud mitte inimeste seaduste järgi. Ja ma olen endiselt võimeline mõõkadega alistama kõik Jedi. Ja minu liha füüsilise eksisteerimise tähtaeg kestab rohkem kui üks sajand!
  Noor ema noogutas oma kurnatud pojale.
  "Kas olete otsustanud oma füüsilist eksistentsi pikendada, saades vampiiriks?" Muidugi on vampiiridel inimeste ees eeliseid. Välja arvatud vajadus kolm korda päevas verd juua ja päikesevalgust vältida. Aga see pole elu!
  Keiser Palpatine solvus oma ema peale ja tahtis teda isegi lüüa, kuid hoidis end tagasi. Ta pomises vihaselt:
  "Olen tugevam kui nooremana, raskem tappa muuga kui hõbedaga. Ja iga päikese käes saab kanda mugavat filtritega ülikonda ja kunstvalgus pole minu jaoks ohtlik.
  Siin Darth Sidiousi toon pehmenes.
  - Siin on parem, räägi mulle, kuidas teil, olles lihtne inimene, õnnestus noorust säilitada?
  Lada Thaler vastas armsa valgehambalise naeratusega:
  - Kogu oma elu kõndisin Nabool paljajalu , töötasin terve elu, sõin tervislikku toitu, jõin ainult mahla ja piima. Alati väljas - linnast eemal. Käisin pealinnas vaid korra ja siis kettides, kui mind toodi kohtuotsust kuulama. Ja sinna jälle motikaga külla!
  Elan kõigist võimalikest eluviisidest kõige tervislikumat ja miks peaksin vanaks jääma?
  Palpatine ei olnud seekord isegi vihane, tundis end veidi naljakalt ja küsis täiesti loogiliselt selgitust:
  - Miljonid talunaised elavad teiega sama eluviisi, kuid see ei takista neil erinevalt teist muutumast koledateks vanadeks naisteks. Mis on saladus, ütle mulle!
  Ema vastas oma toonil kaastundega:
  - Kõige olulisem küsimus on, miks inimene vananeb? Ringlus looduses on igavene ja inimkeha sarnaneb sellise tsükliga. Objektiivselt võttes pole inimkehas endas midagi, mis peaks vananema. Noore välimusega naine tegi pausi ja jätkas jumalanna enesekindlusega. - Kõik on mõtlemises ja uskumises. Uskuge, et vanadus on ebaloomulik ja igavene noorus, vastupidi, on muster ja te ei vanane!
  Palpatine polnud sellega päris nõus:
  - Vananevad mitte ainult inimesed, vaid ka metall, esemed, kosmoselaevad, lahingurobotid. Miks sa arvad, et inimene suudab seda tahte ja usu abil vältida?
  Noor naine vastas enesekindlalt:
  - Inimkeha on erinevalt metallist taastuv süsteem. Rakud võivad jaguneda ja uueneda miljardeid miljardeid aastaid. Iga teadlane ütleb, et kehas leiduvast tüvevarust piisab miljonite miljonite elude jaoks. Peate lihtsalt õppima, kuidas teha ühte olulist pisiasja - taastada ja uuendada ka närvirakke. Siis saab surematus reaalsuseks!
  Palpatine küsis rõõmustavalt:
  - Ja kuidas, ema, sa seda teed?
  Naine naeris ja vastas sosinal:
  Miks peaks vampiir teadma? Ja nii selles lihas kestate viis või kuus sajandit. Ja teie jaoks on kasvamas imeline muutus ... Kas teil on ikka vaja omandada igavese nooruse saladus. Eriti kui arvestada teie isekust?
  Darth Sidious susises nagu kägistatud madu ja tõmbas karmiinpunase tera.
  - Ma võin sind tumedatele jõududele ohverdada!
  Ema vaatas ilma igasuguse riigi varjuta oma poega-keisrit. Ta vastas veelgi laiema naeratusega.
  - See ohver ei aita teid teie võitluses! Kuigi sa oled verine türann, päästavad mu palved sind surmast. Aasta pärast kõnnid mööda päris kuristiku serva. Ja ainult teie ema saab päästa teie hinge põrgust!
  Palpatine leebus ja viipas tõrjuvalt käega.
  "Okei, nagu sa ütlesid, on vampiiril veel viis või kuus sajandit jäänud. Ja seal, võib-olla leian ma tõhusama viisi elu pikendamiseks. Veelgi enam, juba tehakse katseid, et klooni vaimu infundeerida!
  Ema suudles Palpatine'i hüvastijätuks ja soovis talle palju õnne. Ta lõhnas nii värskelt ja meeldivalt. Ja Darth Sidious igatses, headuses peitub võlu.
  Kurjus on paha ja elada pimeduse ja metsikute šaakalite ümber on äärmiselt väsitav. Vahel rulluvad sisse hirmud... Valus ja kohutav.
  Pealegi soovis keiser Palpatine saada järglaseks Sithid, kes ei ole puhas kurjus, ja et järeltulija võiks kosmoseriigi ellu tuua vähemalt midagi loomingulist.
  Luke Skywalker on sada protsenti inimene ja see on tema märkimisväärne pluss.
  Lisaks voolas temas endiselt Anakini ja Palpatine'i veri. Ja selle poisi pimedale poole toomine nõudis tõsiseid pingutusi.
  Luke Skywalker istus polsterdatud toolil ja mõtles. Ülivõimete kasutamise katse ebaõnnestus, seda enam, et teda valvasid punase kaardiväe sõdalased - kaunilt, jõhkralt treenitud ja jõutundlikud võitlejad.
  Millegipärast on punase kaardiväe sõdalaste hulgas peaaegu ainult naised? Võib-olla seetõttu, et sithile on iseloomulik patriarhaalne mõtlemine ja naissoost indiviidi troonil ei võeta tõsiselt. See tähendab, et punase kaardiväe võimsate võitlejate-sõdalaste vandenõu tõenäosus on palju väiksem.
  Jah, ja sporditüdrukud on lihtsalt ilusad. Ja mõned neist isegi vaatasid Luke'ile, eriti Mara Jade. See kaunitar ähvardab Skywalkerit sõrmega . Pikk ja figuuriga tüdruk, liibuv kehakuju - oma kahe karmiinpunastes ülikondades ja maskides daamiga. Aga samas alasti, nilbe mõne kehakohaga. Kuigi võitluse ajal on avatud nahapiirkonnad suletud. Võib-olla on see viis rõhutada nende kuulumist jõu varjukülge - jutlustades roppusi ja eetiliste normide vastulööki.
  Sarlaki valvuri tüdrukud ise on seksuaalselt väga agressiivsed ja vaatavad Luke'i himuga. Luke pole veel kahekümne nelja aastane. Ja rikutud naised armastavad eriti noori mehi, nii nagu neitsid pööravad kõige rohkem rikutud meestele vastu. Nii põhjustab noor vang lihasööja närbumist.
  Ja samal ajal on keisri käsk: ärge sisenege kambrisse koos Luke Skywalkeriga . Kutt on äärmiselt ohtlik ja isegi relvastamata võib ta oma oskustega kahjustada relvastatud ja fenomenaalseid võitlejaid!
  Valvuritüdrukud mõnitavad Luke'i, kuid jäävad läbipaistva ja jõukindla soomuse taha. Keiser ilmus nagu seen pärast vihma. Ta suudab teleporteeruda läbi selliste seinte.
  Palpatine puhus tüdrukutele oma pikkadest teravatest kihvadest suudluse ja nagu tont läbis läbipaistva soomuse ilma takistamata.
  Luke, kes oli juba proovinud oma võimeid kasutada ja olles veendunud läbimatuses, oli väga üllatunud. Keiser on tõepoolest äärmiselt tugev.
  Palpatine võttis Luke Skywalkeri vastas istet ja küsis viisakalt:
  - Ma loodan, et mu noor vang tunneb end peol mugavalt?
  Luke, kes oli üksiolemisest nii väsinud, vastas irooniliselt haigutades:
  - Kui tüdrukud mitte ainult ei valvaks väljas, vaid istuksid ka minuga sees, oleks palju parem.
  Keiser plaksutas käsi ja hüüdis:
  - Kohv šokolaadi ja ananassidega, ruttu!
  . 9. PEATÜKK . Sel ajal, kui Mihhail Draka Interneti kaudu filmi vaatas, tegi Amelina erinevates kohtades midagi muud. Muidugi võttis ta vaese mehe poest allahinnatud kingad, et mitte paljajalu häbisse ajada. Külastasin erinevaid ettevõtteid.
  Nüüd peaks võitlus toimuma sõna otseses mõttes homme. Ja see häiris Amelina.
  Mis siis, kui kuradikindad ei tööta ja kõik läheb tühjaks.
  Siis sõitis ta autoga hoone juurde, kus asub jõusaal, ja kutsus Mihhaili soojendama.
  Noormees nõustus vastumeelselt.
  Mihhail oli näljane, kuid väljavaade võitluseks absoluutse maailmameistriga tekitas temas elevust.
  Vööni paljas Draka nägi oma puhta ja sileda, pargitud nahaga välja nagu sihvakas teismeline. Amelina kartis aga, et Mihhail ei pruugi kaalule vastata. Jah, ta on ennast sellisesse kaalukategooriasse ajanud, et ei saa endale isegi võileiba lubada.
  Draka peksis pirni mõõduka entusiasmiga. Proovis kombinatsioone lüüa. Kuigi selgus, et ta ei olnud veenev.
  Amelina vaatas seda haigutades. Ta ei tundnud end kuigi hästi.
  Ja nii ma jooksin kohvikusse ja jõin paar tassi musta kohvi. Pärast seda tundsin end rohkem kosutatuna. Tema kingad nägid aga välja kulunud ja Amelina nägi välja nagu odav hoor. Kas see, et juuksed on kuumust täis.
  Mihhail lõpetas poksikoti löömise ja hakkas simulaatoritel harjutusi tegema. Muidugi väikese raskuse ja rohkete kordustega.
  Siin pole vaja lihasmassi, vaid kiirust ja vastupidavust.
  Otsustasin teha soojenduse jõusaalis ja Amelina. Ta püüdis end vormis hoida.
  Ta tuju halvenes taas. Kuidas ta neetud kingitusega raha teenib?
  Sektsioonis oli veel kümmekond poissi, spordipükstes ja palja rinnaga. Kolm on mustad ja ülejäänud valged. Toredad, lihaselised poisid.
  Amelina vaatas neile otsa ja muutus veidi rõõmsamaks. Tegelikult, miks ta on depressioonis? Igal juhul oli ta hing juba läinud. Ja nii, ta saab taeva maa peal. Ja ta võib soovi korral maha võtta ükskõik millise poisi või terve tosina korraga ja seadustest ta ei hooli!
  Amelina isegi laulis:
  - Kui pangas on miljoneid,
  Aevastage kõiki seadusi!
  Siis mõtlesin trenni tehes, et Ameerikas oleks vaja palju asju muuta. Nende süsteem, eriti poliitiline, on ebatäiuslik. Presidendiks valitakse eakad vanaisad , seejärel teeb koronaviirus rekordeid. Mida see ütleb? Muidugi vajame noori võimul olevaid ja edumeelseid!
  Ja loomulikult on USA muutumas.
  Demokraatia ei aita parimate presidentide valimisel. Võib-olla on parem valida juhte intellektuaalses konkurentsis?
  Amelina laulis ohates:
  Sa annad mulle hommikul leivakalja,
  Mida saate ettekäändeks mõelda?
  Meil on erinev intellekt
  Täiendage oma haridust!
  Michael vastas nördinult:
  - Mul on kõrge intelligentsus - läbisin testid!
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Ja mis, testimine, on see näitaja?
  Draka märkis loogiliselt:
  - Jah ja ei! Paljud professorid saavutasid madalad punktid.
  Amelina märkis üsna ratsionaalselt:
  - Professor, mitte alati tark. Michael Tyson on ka professor.
  Michael naeratas ja küsis:
  - Kas sa arvad, et ma edestan Michael Tysonit?
  Amelia noogutas enesekindlalt.
  - Jah! Tuled maailmameistriks üheksas kaalukategoorias.
  Draka laulis entusiastlikult:
  - Eh, poksija, eh, poksija,
  Miks sa oma hobuse maha jätsid...
  Käsi ei tõusnud täitma!
  Noor naine vastas vihaselt:
  - Lõpetage narrimine! Parem, häälestuge võitlema ja võitma!
  Michael ohkas:
  - Mind võitsid palju madalama klassi poksijad kui see sportlane, nelja versiooni järgi meister. Jah, ma isegi ei valmistunud selleks!
  Amelina teatas reipalt:
  - Jah, ja ta ei valmistunud sinu jaoks. Arva, et oled tema jaoks ootamatu vastane.
  Draka märkis ohates:
  - Mind see ilmselt ei aita.
  Amelina trampis vihaselt jalga ja hüüdis:
  - Ära muretse! Mul on saladus, tänu millele alistad iga vastase.
  Michael langetas häält ja küsis:
  - Oled sa selles kindel?
  Noor naine hüüdis:
  - Sada protsenti . Ja isegi kakssada.
  Noormees küsis naeratades:
  - Mis on siis saladus?
  Amelina vastas silmi kissitades ja teatas:
  - Kinnastes, mille panid enne võitlust kätte. Neil on fenomenaalne jõud.
  Michael küsis sosinal:
  - See on maagia?
  Noor naine kinnitas:
  - Midagi sellist!
  Draka kehitas õlgu ja märkis:
  "Ma ei usu väga maagiasse!"
  Amelina vastas ohates:
  - Ja ma ei uskunud enne, kui vajadus sundis.
  Noormees märkis naeratades:
  "Võib-olla on selles ka midagi. Mäletan, et kunagi soovisin - ära vanane. Ja isegi mu vuntsid ja habe ei kasva eriti palju ja ma näen väga noor välja!
  Amelina naeratas ja vastas:
  - Väga hea soov.
  Michael märkis:
  - Pole lapsele tüüpiline. Enamik naisi soovib noorem välja näha. Eriti Balzaci vanuses.
  Noor naine oli üllatunud
  - Kas olete Balzacit lugenud?
  Noormees noogutas.
  - Jah, elektroonilisel kujul, natuke.
  Amelina võttis selle ja laulis:
  - Varsti saad
  Mu poiss, palju õnne
  Tekivad uued sõbrad
  Ilma viie minutita oled meister!
  Michael noogutas ja jätkas:
  Ilma viieta, ilma viieta
  Kuid viis minutit pole pikk aeg,
  Olen õigel teel
  Minu tee on lai!
  Amelina märkis Mona Lisa naeratusega:
  - Sul on hea hääl ja võib-olla on ka kuulmine. Kas ma saan sinust popstaari teha?
  Michael vastas:
  - Poksis on palju erinevaid staare ja minust saab kõigi aegade ja rahvaste parim poksija.
  Amelia noogutas nõustuvalt.
  - Muidugi saad! Vahepeal saab ehk basseinis ujuda?
  Michael soovitas:
  - Parem saunas! Mul on vaja kaalust alla võtta.
  Noor naine soovitas:
  - Lähme sinna koos. Vannis on see meile väga hea.
  Noormees võttis selle ja laulis:
  Vann, vann, vann, vann, vann,
  Tamme ja kase leotis...
  Vann, vann, vann, vann, vann
  Tükk meie elust on vallaline!
  Mihhail ja Amelina läksid sauna. Enne seda võtsid nad muidugi riided seljast ja pesid end duši all. Pärast seda läks neil tuju palju paremaks. Saunas ronisid ülemisele riiulile noormees ja neiu, võttes kaasa ka tammeluuad.
  Pärast seda hakkasid nad üksteist peksma. Ja mõni teine tüdruk alistus aeg-ajalt aurule.
  Ja see nägi väga lahe välja. Kulp, millega kaunis peaaegu alasti neiu kividele vett kallas, oli hõbedast. Mihhail imetles tema ilusat ja lihaselist professionaalse sportlase keha. Amelina pole aga midagi, kuigi ta on kaksteist aastat vanem. Jah, ja Mihhail on väliselt nii noor, et ta on kahekümneaastane, see tähendab, ja te ei anna seda. Nii et võite arvata, et see on poeg ja ema. Eriti kui Amelina keha on veatu, kuid nägu näeb välja väsinud, mis muudab ta vanemaks.
  Punased juuksed on aga väga lopsakad ja tulevad lainetena.
  Tüdruk-sportlane on Mihhailiga umbes sama vana. Kuid vaatab innukalt Amelinat. Talle meeldib tema sportlik graatsia ja veatud, väga graatsilised jalad. Amelina hoidis end vormis, tegeles võitluskunstidega ja tegi isegi sparredi.
  Ja loomult on tal hea keha, ilma tilkagi rasvata. Õlad on naise jaoks liiga laiad, kuid puusad on luksuslikud, vöökoht õhuke. Press, plaatidega. Rindkere on kõrge ja kindel.
  Ilmselt meeldib blondile tüdrukule Amelina ja ta küsib:
  - Kas ma võin sind luudaga peksta?
  Punapea itsitas ja vastas:
  - Parem löö seda poissi.
  Tüdruk itsitas ja märkis:
  - Ta on väga noor ja nii kõhn!
  Amelina vastas:
  Ta on juba kahekümneaastane! Ja ta on professionaalne poksija ja homme võitleb ta absoluutse maailmameistriga.
  Blondiin itsitas.
  - Tal pole peaaegu üldse juukseid näol! Sekundaarse seksuaalomaduse selgelt alaareng!
  Mihhail oli solvunud ja noogutas:
  - Ma olen tugev! Ja ma hakkan sulle meeldima.
  Blond märkis:
  - Ta meeldib paljudele naistele, kuid mind ei huvita poisid. Aga nagu teie, punapead ...
  Amelina naeratas ja vastas:
  Armastan nii mehi kui ka naisi. Olenevalt tujust. Kuid sel juhul võite armatseda meie kolmega.
  Blond naeratas ja vastas:
  - Kõlab ahvatlevalt! Olgu, teeme kõik kolm.
  Michael hüüdis:
  - Nüüd usun, et võidan Tereferi.
  Sel ajal, kui kolmik saunas armatses, ronis Oleg, see igavene kurat, koos Amelina poja Markiga kaldale. Mark on vaid üheteistkümneaastane, kuid on rohkem kui korra vargustes säranud ja igasugu vastikuid asju suitsetanud.
  Oleg on muidugi kurat ja, olles veidi vanem, soovitas Markil raha hankida.
  No kes sellest keelduks?
  Ja pank valiti loomulikult New Yorgi suurimaks ja prestiižikaimaks. Kuigi just selline ja kõige kaitstum.
  Kuid Olegil ei olnud see sugugi piinlik ja ka Mark. Valgete juustega paljajalu poiss soovitas punapeal päevavalges sisse ronida.
  Arvutamisel lähtuti sellest, et seda ei oota keegi. Pealegi otsustavad sellise asja üle poisid.
  Poisid olid peaaegu ühepikkused. Oleg käis reeglina paljajalu ja seetõttu oli punajuukseline Mark, oma vanuse kohta mõnevõrra suurem, temaga tossudes samal tasemel.
  Poisid ronisid otse mööda seina üles võlvi. Neil olid sussid. Ja mis kõige tähtsam, keegi ei näinud neid. Oleg, kes oli noor võlur, kes elas rohkem kui ühe sajandi, tekitas segadust. Ja päeval on see üsna lärmakas ja valvekoerad on sõna otseses mõttes lõhnadest segaduses.
  Oleg pilgutas Markile silma ja märkis:
  - Varsti võtame nii palju raha, et vaevalt jaksame seda kanda!
  Punajuukseline poiss vastas:
  - Kui sa nii tark oled, miks sa siis paljajalu oled?
  Blond poiss vastas:
  - Ilma kingadeta on Maalt tulevat energiat lihtsam omastada ning allilma jõud on Maa sees!
  Mark naeratas ja märkis:
  - Peab proovima.
  Poisid ronisid panga kupli alla. Oleg tegi erilise märgi. Ja teraspind läks lahku. Poisid sukeldusid sisse.
  Sees oli anum, mis oli täidetud kullakangidega. Ja külgedel olid politseinikud.
  Oleg märkis:
  - Siin see on, kuld pole nagu paber!
  Mark vastas:
  - Raske kuld.
  Blond poiss pilgutas oma kolleegile ja märkis:
  - Saate teha selle kergemaks kui kohev.
  Punajuukseline poiss oli üllatunud:
  - Nii?
  Oleg vastas enesekindlalt:
  - Deemonlikud jõud aitavad.
  Mark küsis vihaselt:
  - Deemonlik? Kas saatan on tugevam kui Jumal?
  Blond poiss ütles enesekindlalt:
  - Võib-olla mitte tugevam, kuid vahenditega palju mitmekesisem. Niisiis, kurjuse lõplik võit on vältimatu!
  Mark kehitas õlgu ja oli täiesti loogiliselt vastu:
  - Ja Jumal ei ole hea ja Kurat pole kuri! Vaevalt, et keegi ütleb, et inimkonna - miljonite inimeste - ja vaid kaheksa päästmine - uputamine on heategu!
  Oleg noogutas jõuliselt.
  - Sa oled kiire õppija. Olete varsti meie oma. Ja nüüd laskume alla.
  Poisid võtsid välja kilekotid ja täitsid need kaks korda mõtlemata kullakangidega.
  Oleg loitsis. Ja tegelikult sai kuld kohevast heledamaks.
  Poisid kandsid mitu tonni korraga minema. Ja läbipaistvad kotid on paistes.
  Küll hilja, aga äratus hakkas tööle. Kaal on märgatavalt vähenenud.
  Jah, ja videokaamerad salvestasid, et pilt on moonutatud.
  Kuigi varem oli Oleg arvutikiipidesse viiruse tilgutanud.
  Poisid aga möödusid kuplist, justkui poleks see marmor ja raudbetoon, vaid holograafiline kujutis. Ja nad tormasid minema kottidega, mis selja taha hüppasid.
  Mark oli üllatunud:
  - See lihtsalt juhtus!
  Oleg ütles enesekindlalt:
  -Kui kurat on sinuga, on kõik lihtne.
  Punajuukseline poiss esitas ilmselge küsimuse:
  "Miks te deemonid ei röövi kõiki maailma panku?"
  Blond poiss vastas üsna ausalt:
  - Sest tumeda jõu ja heleda jõu jaoks on ilmne sekkumine inimeste asjadesse pigem erand kui reegel .
  Mark kehitas õlgu ja märkis:
  - Aga antud juhul tegite targa erandi. Jagame kulla pooleks, samuti ravime kõiki poisse ja meil jätkub!
  Oleg naeratas ja vastas:
  - Ja kus sa nägid kuradid inimpanku röövimas?
  Mark seinalt alla laskudes pomises:
  Aga sa varastad!
  Blond poiss vastas tõsise pilguga:
  Me ei tohi toime panna kuritegusid. See on rahva eesõigus!
  Punajuukseline poiss kilkas:
  - Saage rikkaks ja unustage kuradi seadused!
  Oleg peatus ja möirgas:
  - Mitte! Meie ja mina isiklikult austame allilma seadusi! Neetud pangad ei röövi.
  urises Mark vihaselt.
  - Siis viska kuld ja jäta see mulle. Mina üksi võtan selle patu enda peale!
  Blond poiss sirutas näo naeratuseks ja vastas:
  Tänan, et küsisite. Kuidas mulle ei meeldi lapsi petta ja loopida.
  Ja Oleg trampis oma paljast pargitud jalaga vastu seina.
  Mark kukkus kõnniteele, kuigi see oli juba madal, ja poiss ei teinud endale peaaegu viga. Kuid kullakotid kukkusid krahhiga kokku. Oleg muutus nähtamatuks mitte ainult teistele inimestele, vaid ka Markile.
  Oli vaid näha, kuidas noorkuradi paljad jalad erakordse kiirusega tolmu üles löövad.
  Poiss näis hämmeldunud. Seejärel proovis ta tõmmata kahte tohutut kotti, kuid ei suutnud end liigutadagi. Mark oli täiesti jahmunud. Ma ei tahtnud kulda visata, kuigi sisetunne kutsus küüniseid rebima. Muidu läheb pahaks.
  Jah, ja inimesed jooksid mürina peale ja näitasid näpuga. Muidugi ilmus kohale politsei, kuigi hilinemisega.
  Mark sai nähtavaks. Ta on üsna tolmune, hirmunud, punaste, moodsalt pügatud juustega poiss.
  Mõnes mõttes meenutab ta poissi filmist "Klient". Ka tema oli peaaegu punane, võib-olla ainult, et juuksed ei olnud nii heledad. Ja ka neetidega, ja teksajopes. Ja nägu on ilus, ilmekas, võiks öelda tahtejõuline.
  Ja nimi on sarnane - Mark. Jah, poiss pidi mängima filmides. Aga ainult toetavas rollis. Ja punased juuksed muidugi. Ta võiks lõpuks võtta silmapaistvama rolli. Aga konkurents on suur ja sukapaelu on vaja.
  Amelina filmis staarina ei toimunud mitmel põhjusel. Sealhulgas arm tema näol.
  Mis aga pärast Avadoniga suhtlemist peaaegu täielikult kadus. Ja isegi ümberkaudsed inimesed ei pannud seda eriti tähele.
  Mark on kergelt kriimustatud. Aga ainult natuke.
  Lõpuks arvas poiss kotid lahti lasta, kuid tema ümber oli juba ilmunud terve ring kilpidega politseinikke.
  Nad vaatasid poissi hämmeldunult. Kas tõesti - laps röövis panka ja viis sealt välja mitu tonni kulda?
  Siin on midagi valesti.
  Ja üha rohkem inimesi saabus kilpide ja kuulipildujatega. Keegi lülitas salvestuse sisse.
  Seal oli näha, kuidas Mark ilmus ja kukkus kullatükkidega kokku. Ja kuidas ta püüdis neid tirida.
  Poiss ei söandanud jooksma tormata ja tardus hundist ümbritsetud jänese või ehk isegi rebase kombel oma küüru. Mark tundis endas tugevat hirmu - ta sattus sellesse.
  Ja nüüd läheb ta vangi. Ja vangla on julm koht. Mark vaatas aga filmi "Klient", koos oma nimekaimuga. Tundub, et pole midagi kohutavat - eraldi kamber vooditega, helista nii palju kui tahad ja nad toidavad sind rohkem.
  Aga see on vaid film. Ja noorte kambris ja vanglas ütlesid need, kes olid vangis, et seal pole väga hea. Ja neile söödetakse üsna jämedat ja odavat toitu, kuid nad annavad seda palju. Ja nad raseerivad sageli oma pead kiilaks ning sunnivad neid tööle ja õppima. Ja peksis politseid jõhkralt. Kuid veelgi hullem on see, kui kambrikaaslased hakkavad sind peksma ja mõnitama. Nad võivad teha midagi hullemat, kui istutada paar sinikat.
  Mark ei teadnud palju. Kuid igal juhul ei tormanud poisid lastevanglasse. Ja kõigil polnud soovi seal karastada ja õppida.
  Lõpuks hüüdis üks koloneli mundris tüüp valjuhääldisse:
  - Käed kaela taga, tulge meie juurde!
  Mark otsustas järgida. See on Ameerika. Seal saab politsei lapse maha lasta.
  Tõsi, viimasel ajal on inimesed liiga sageli märatsenud ja politseinik mõtleb kolm korda enne tulistamist - eriti lapse pihta. Mark kõndis, käed ümber kaela.
  Ta nägi nii kahjutu välja, et politseinike silmis virvendas kaastunne.
  Mark tuli üles ja ta käed olid kohe väänatud. Politseil oli alaealiste kurjategijate kinnipidamise kogemus olemas ja köidikud on valmis. Sobivate laste suurustega nii kätele kui jalgadele.
  Mark tegi grimassi: väga ebaviisakalt, võimsad mehed hoidsid ta kätest ja jalgadest kinni. Ja siis hakkasid nad uuesti kobama. Väga ebaviisakas ka...
  Nad rebisid jope katki, ilmselt kartsid, et seal on lõhkeainet. Siis nad lõikasid selle ja riisusid särgi vöökohani. Püksid tõesti jäid. Kuid ka tossud rebiti jalast, põhjustades valu.
  Nii toodi poiss, paljajalu ja vööni alasti, sõna otseses mõttes politseilehtrisse ja aheldati seina külge. Ja veel viis politseinikku jäid trellide taha ja nad vaatasid Markile lihasööja pilguga otsa.
  Poisil tekkis ebamugavustunne. Vööni oli külm. Suvi pole veel saabunud. Ja päev ei olnud päikeseline ja teraslehter jahtus. Eriti ebameeldiv paljajalu metallil. Ja kui praegu oleks soe ja isegi kuum Ameerika suvi, poleks see parem kui teraskarbis.
  New York on isegi Taškendist lõuna pool. Ja suvi on selles kuum, aga talv on umbes sama, mis Valgevenes.
  Eriti Mark pole veel otsustanud, kuhu juhatada. Ja auto oli pargitud. Ja poisil oli külm, nahk hakkas siniseks minema, paljad jalad olid kanged. Ja Mark hakkas tõmblema ja jalgu üles tõstma, et soojas hoida. Aga köidikud ja ketid jäid vahele.
  Ärritatud Mark urises:
  - Miks sa mind piinad? Ma olen alles laps!
  Kogenud politseinik vastas muigega:
  - Noor vanus on raskendav asjaolu. Kui sa nüüd selline lurjus oled, siis kelleks sa suureks saades?
  Teine urises:
  - Ole vait, muidu lööme sulle nuiaga vastu!
  Mark tundis hirmu ja vaikis. Arvasin, et kino pole ikka elu. Siin ei pandud Markil filmist "Klient" isegi käeraudu. See pank aga ei röövinud.
  Ja see on tõsine kuritegu. Mis siis, kui nad saavad eluaegse vanglakaristuse? Kui palju maksab rööv? Tõsi, ta on alles laps, võib-olla viieks aastaks maha. Ta vabaneb vanglast teismelisena.
  Kuid seal saate ikkagi elada. Ja neil on lubatud arvutimänge mängida ja nad võtavad neid ekskursioonidele kaasa. Ja tööd pole palju.
  Täiskasvanutel on väljaspool USA-s töö leidmine problemaatiline, aga kus saavad lapsed. Samas oleneb, kus.
  Mark kuulis, et eriti ohtlike kurjategijate jaoks on selline hirmutav tsoon. Seal nad purustavad ja kannavad kive terve päeva. Ja sinna saadavad need, kes on juba täiesti pätid.
  Tõsi, mõned poisid ütlevad, et need on lihtsalt kohutavad leiutised.
  Ja Mark , otsustades, kuhu saata. Või lastevanglas, alla neljateistkümneaastastele poistele. Seal on paremad tingimused ja toitmine on see, mida vajate. Või võtke esmalt tõendid ja viige läbi uurimine. Ja siis politsei ja FBI vaidlevad.
  Arvestades, et rööv oli eriti ulatuslik, peaks teoreetiliselt juhtumiga tegelema FBI ja ülekuulamine viivitamatult kõrvaldama.
  Ja Markil oli külm ja värises. Tõsi, ta on loomult terve poiss ja teoreetiliselt ei tohiks ta kurku haiget teha.
  Terasest kotis, paljajalu ja poolalasti, on see lapse jaoks aga praktiliselt sarnane piinamisega.
  Mark hakkas uuesti tõmblema ja värisema. Talisupluskogemust tal ikka veel polnud ja ta oli selles osas loll.
  Politseinikud naeravad vastuseks.
  Lõpuks võitis FBI ja poiss viidi ülekuulamisele. Auto läks käima. Võimas mootor läks käima ja läks kohe soojemaks.
  Mark isegi rõõmustas veidi. Ta arvas, et ehk saab kõik korda.
  Tõsi, tema ema oli täielikult laostunud ja vaevalt on tal raha, et enne kohut kautsjoni vastu vabastada, aga... Võib-olla näitab Amelina lihtsalt oma häbi ja midagi leitakse.
  Ja seal saate juhtumit paariks aastaks venitada. Jalas käevõruga on veel võimalus koduaresti saada. Samuti, kui kohus ja kohtuasi, osa tähtaega möödub ja seal nad ikka niidetakse ja te ei pea istuma.
  Ja karistuse vältimiseks on palju võimalusi. Eriti kui filme vaadata.
  Kuid oli veel üks sari, kus poiss ise palus, et kolooniasse läheks noormees. Jah, seal oli poiss, Markist veidi vanem. Ja ta ütles, et koloonia kõnnib tema all.
  Markil oli idee võitluskunstide kohta. Ema treenis teda veidi, Mark läks sektsiooni ja valmistus filmi võtmiseks. Mark on oma vanuse, pikkuse ja kaalu kohta üsna tugev. Oma klassis on ta ehk parim võitleja. Kuid kambris võib olla palju vanemaid poisse ja kogenud kurjategijaid.
  Ta ei ole superinimene ja kahjuks pole tal ka supervõimeid.
  Suuremate noorte bandiitide juurde ta jõuda ei tahtnud.
  Kuigi võib-olla on palju noorema peksmine nende jaoks häbi?
  Mark kuulis kõrvanurgast, et väikseid pole kombeks põhjuseta peksta. Aga seadusetust on nooruki jaoks piisavalt. Ja palju rohkem kui täiskasvanud.
  Nii nad jõudsid FBI hoonesse. Mark sepistati kettidest ja kanti jälle köidikutes. Lõppude lõpuks on ta laps ja sellistes kettides on liiga aeglane liikumine ning pikad suured politseinikud kannavad teda lihtsalt. See on isegi naljakas - tundub, et sa oled tähtis inimene.
  Mark mõtles, kas nad peksaksid teda? Ilmselt ikka mitte. Kuigi
  tuleb ette. Ja vahel pistavad nad näpud ukse vahele. Ja vool läheb edasi.
  Ja poistele meeldib siiani kumminuiadega kandadele lüüa. See on valus ja see pole nii märgatav.
  Tõsi, advokaadid hoiavad sellest kinni ja politsei lendab mõnikord seadusetuse pärast.
  Äkki FBI ei löö sind? Tundub, et on intelligentsem meeskond?
  Mark sai teavet osaliselt filmidest, osaliselt lugudest, kuulujuttudest ja ajalehtedest.
  Ülekuulamine võib olla väga erinev ja loomulikult hirmutav. Kuigi nad ei tapa sind surnuks, aga verevalumid paranevad ja tuleb julgust üles näidata.
  . PEATÜKK #10
  Amelina, blond neiu ja noor poksija lõid teineteist nii kõvasti, et jäid päriselt otse sauna magama. See oli juba välja lülitatud ja temperatuur oli mõõdukalt soe. Küllastunud, alasti, kaunid, lihaselised, päevitunud kehad lebasid üksteise peal.
  Ja nad unistasid...
  Ja Amelinal oli visioon ja võib-olla ka reaalsus tulevikust, kus ta ise on juba saanud jumalanna-demiurgiks ja paljude universumite loojaks.
  Kuid ta kolis pimeda keskaja päevil maailma, kus pahaendelised koroonaviirused plaanisid inimkonna vastu invasiooni läbi viia.
  Ja nakkusohtlikud olendid oleks kahtlemata tulnud peatada.
  Öine talvine mets näeb välja tuhm ja kurjakuulutav, eredad valguspeegeldused peegelduvad täiskuult ja hajutavad helki läbi lehtedeta kõverate okstega puude. Isegi üldlevinud öökullid vaikivad, kui väljasurnud maastik tundub.
  Vaid kaugusest kostavad kabja krõbinad, metalli kõlisemine ja koroonaviiruse nukerite kiire ja kleepuv kõne summutatud helid.
  Kolm keskajal hüljatud demiurgi jumalat, ilma mõõkade ja relvadeta, paljajalu ja peaaegu alasti, tormasid läbi lumehangede koroonaviiruse meeskonna poole.
  Kõige pikem oli demiurgijumalanna Amelina, sportlik tüdruk, kes oli vaevu nappides vesibikiinides ja kellel oli oliivikuldse naha all veerevad lihased. Tema kõrged rinnad on peaaegu avatud, ainult rinnanibud on kaetud seitsmepoolse kangatükkidega ning luksuslikke puusi katab vaid vääriskividega tikitud niit. Reljeefne press meenutab kaunilt šokolaaditahvleid ja vöökoht kitseneb sujuvalt. Kunagine tuunika rebenes ägedas võitluses hundikarjaga ning see ei läinud sugugi soojaks ning tuline kaunitar Amelina eelistas kaltsudest lahti saada.
  Lõppude lõpuks muutus ta palju ilusamaks, võluvamaks ja seksikamaks, nagu see peaks olema paljude universumite kõikvõimsa looja jaoks, mida ta valitses , nagu kõikvõimas Jumalus.
  Ja rubiinivärvi juuksed tunduvad sureva päikese päikeseloojanguna.
  Graatsilised küüned siledatel varvastel, mis on valatud ilma igasuguse värvita, nagu merekarbi pind.
  Kaaslased tormavad veelgi kiiremini, ka universumi Loojad - päkapikk ja troll, kes nägid printsessile rohkem välja nagu squired või pages, kui võrdsed partnerid.
  Mihhail ja Oleg, unenäos pisut muutunud, lihaseliste ja väga ilusate noormeeste näol - talvekülmast uimastatud päkapikk ja troll, kellel pole riideid, vaid spordipüksid. Kõikvõimsad päkapikud-trollid-demiurgid, kelle pargitud nahk on nagu konnadelgi vistrikutega kaetud, on sunnitud hüppama - nende paljad kontsad ei küpsenud sugugi hullemini kui söed, torkiva jääkoorikuga lillad lumehanged.
  Ilmselt kalduvad jumalad, kelle poole inimesed on hüperevolutsiooni kaudu mõõtmatult pöördunud ja arenenud , võtma täpselt samasuguse füüsilise välimuse, nagu nad psühholoogiliselt tunnevad. Niisiis, nüüd peegeldab välimus täielikult psühholoogilist olemust, olenemata sellest, milline kalendrivanus neil demiurgidel on. Ja seoses Jumalatega-Loojatega, kes ise on aja peremehed, on vanuse mõiste kui selline enam kui tinglik.
  Kuid nüüd, nende vanem demiurgide üle , saatis ülivõimas arlekinaad Nadbog nad keskajal eetrisse. Samal ajal muidugi jumalikud supervõimed välja lülitades ja isegi ilma relvata ja peaaegu alasti jättes. See on ka omamoodi vangla kõikvõimsatele demiurgidele - jumalate pagendus.
  Kuid ees ootab järgmine test - koroonaviiruse sõdalaste salk. Või äkki seiklus. Igatahes lasi kolmik juubeldava kisa ja tormas vaenlastele kallale.
  Koroonaviirusega sõitjad möirgasid peaaegu alasti maagilise iluga paljasjalgne diiva, füüsiliselt täiuslik sõdalane, nagu tuhat belugat, keda jälitas taevast valatud napalm.
  Ja nad liikusid nende poole tundmatute jumaluste juurde. Kolm loojast sõdalast jooksid aga kiiremini kui hobused. Noored demiurgid suurendasid kiirust ja keerasid plaadimängijaid, lüües ratturid löökidega vastu lõuga. Ja kui Amelina palja lihaselise jalaga "vineeriks" puhkenud koroonaviiruse poole lööb, lendas ta suust välja luumurdude verised klombid.
  Demiurgi kutid viskasid iroonilisi verbaalseid pärleid:
  - Alustame jagamist pallidega! Kes on tugev, läheb meiega kaasa!
  Blond päkapikk Oleg tekitas boa-konstriktorile hüppe lõualuu, väänades eriti välja tema jala. Koroonaviiruse pea murdus ja lendas tegelikult nagu pall. Teine nakkav tüüp üritas noort terminaatorit mõõgaga maha lüüa, kuid kergest sõrmeliigutusest kaotas ta tasakaalu ja paiskus vastu lumehanget. Mihhail haakis hobust mitte vähem osavalt ja isegi nii, et ratsanikud põrkasid otsaesised kokku, lüües kaela välja.
  Helepunane nägus noormees, troll-demiurg Mihhail, valdas suurepäraselt ka erinevaid võitluskunstide tehnikaid, mida tema ja ta sõprade loodud universumites tegelikult kasutati. Ja nii tundub, et selline kolmik võib oma fotogeenilise välimuse tõttu olla suurepärane filmi filmimiseks, kuid tegelikult surmav.
  Oleg viskas nukeri hobuse pihta, kasutades põhimõtteliselt Aikido tehnikaga sarnast, kuid palju sitkemat ja tõhusamat tehnikat. Nii murdis ta teise teele sattunud koroonaviiruse luud. Siis hüppas päkapikk-demiurg uuesti ja liigutas oma paljad roosad kontsad mööda kahe karvase, nakkava ratsaniku templeid korraga, näidates suurepärast venitust. Nad põrkasid pauguga maha nagu piljardipallid.
  Oleg hüüdis valjult:
  - Jõehobu purunes löögist!
  Amelina, haarates paljaste sõrmedega koroonaviiruse ninast, viskas selle üle selja, kukutades sügisel veel kaks, üks jäi temast maha, lohistas teist. Ja sõdalane lõi peaga teist ratturit. Jah, nii palju, et ajud lendasid välja ja hambad pudenesid välja nagu herned.
  Demiurgist sõdalane urises:
  - Siin see on, puhub pea aju välja!
  Ja vastuseks päkapikk Olegi löök, mille tagajärjel on teise vastase ajud pehmeks keenud.
  Noormees, päkapikk-demiurg, naerab ja Amelina ütleb kobra sahinaga:
  - See on meie vaheaeg!
  Koroonaviirused ei taastunud kohe. Nad ikka lootsid, et relvastamata jõmpsikas pole üldse hirmutav, ei saa ohtu kujutada. Ja nad proovisid lassot selga visata, Amelina tundus eriti võrgutav ja veetlev.
  Kuid ainult demiurgitüdruku jalad peksid kõvemini kui Ilja Murometsa klubi. Iga löögiga lendasid koroonaviiruse nukerid sadulast välja ja suutsid veel mitu korda saltot teha, koputades ülejäänud.
  Nad tulistasid Olegi pihta, kuid noormees, päkapikk-demiurg, püüdis käega noole ja viskas selle tagasi. Punkt sukeldus karvase koroonaviiruse kurku ja pritsis välja porise, karmiinpunase vere purskkaevu.
  Noor sõdalane lõi vastase nina ja urises:
  - Kangelased põgenevad! Vaenlane kindlasti järele ei jõua!
  Ja blond päkapikk kordas ka Amelina manöövrit, haarates varvastega koroonaviiruse ninast ja visates selle sadulast välja, pannes selle nagu tops keerlema. See manööver on ilus ja tõhus.
  Lastakse uuesti , siis muudad juba jalaga noole suunda ja see tabab tagant minna üritavat vastast. Ja demiurg-punapea nagu liigutaks kanna kuni lõuani, nii et kild murdub aluselt, misjärel see lendu tõuseb, visates üles nagu pall, mis murrab tõukeinertsist teised pead. . Ja Amelina, kellel on rünnak, liigutab küünarnukiga oma nakkava vastase ninasse, sundides seda tomatit purpurseks pehmeks keeduks laiali valguma.
  Demiurgitüdruk aitas vaenlasel veelgi tugevamalt üles lennata, et nuker-koronaviirused maksimaalselt alla viia. Ja siis, kui see möirgab:
  - Ärge lossige kontrolli all!
  Mihhail pimestas sõrmedega koroonaviirus-nukerit niivõrd, et hirmust ja valušokist lammutas ta mõõgaga oma nakkusohtliku partneri, lõigates ära kaelarihma. Koroonaviiruse vikat kukkus, teise hobuse jalad takerdusid sellesse, sundides tema ratsanikku üle lendama ja ninaga lumehange kündma. Noormees, troll-demiurg, tõukas võidetud vastase kuklast minema ja lõi jälle jalaga nii palju, et koroonaviiruse nuker keerutas mõõk kõhus ...
  Mihhailile jäid tema vägiteod kuidagi meelde... Demiurgide üks meelelahutus on kuulsate kirjanduskangelaste sisse imbumine ja süžee omal moel juhtimine. Näiteks Thomas Sawyer ja Gene põgenesid purjus indiaanlase Joe eest. Miks mitte mestizo välja lüüa? Muidugi on Tom tavaline poiss, vähemalt kaks või isegi rohkem korda kergem kui kange indiaanlane. Kuid üsna tark ja väle ning tema on Michael, olles looja, võitluskunstide teadmistes täiuslikkust.
  Seega tehnika, lihasmassi ja nuga vastu. No muidugi, võitluskunstides pole poolvereline jumal teab mis spetsialist.
  Igal juhul, tõrjudes eemale hirmunud Hucki, kes sisenes või õigemini kehastus Tomi kehasse, hüppas Mihhail heinaaluselt alla ja karjus:
  - Gotcha, punase nahaga pätt! Nüüd ei pääse te peksmisest ja kättemaksust!
  Injun Joe puhkes naerma, kuigi tema kõrval olnud kerjus taganes üllatunult. Ja Tom-Michael astus rusikad kokku surudes vaenlasele peale, kelle vastu ta nägi välja nagu beebi. Üheksateistkümnenda sajandi riided pole kakluseks kuigi mugavad, aga hea, et poisid soojal aastaajal kingi jalga ei pane. Kerge kehaga Mihhail tunneb end enesekindlalt - ta oskab poisi väikseid lihaseid sada protsenti kasutada, mis tähendab ...
  Joe hüüdis:
  "Siin me oleme, sa väike pätt. Sinu pärast, väike rott , olen ma sunnitud peitu pugema, sain heidikuks, inimeste poolt neetud!
   Mihhail-Tom vastas sellele rahulikult, mina võitlesin karates poose, kurtes aga, et poiss ei harrastanud professionaalselt võitluskunste, kuigi iga päev miile mõõtvad jalgade sidemed on üsna painduvad.
  - Sa käitusid alatult Joe, tapsid väärika mehe, raamisid võllapuu alla selle, kes sind oma parimaks sõbraks pidas. Ma pidin Potteri päästma... Ja nüüd, ma viin su šerifi juurde, kes ei jõua ära oodata, millal saab sulle uhket lipsu selga proovida!
  Injun Joe tõmbas välja pika noa, pigem isegi lõikuri ja üritas jultunud poissi ühe hüppega katta, lõigata. Kuid Mihhail luges loomulikult selle pika mehe kõiki liigutusi kergesti. Kerge nihe ja lisandunud hoog - vaenlane kiirendab ja põrkab valusalt vastu laotud telliste hunnikut.
  Joega kaasas olnud ragamuffin karjus hüsteeriliselt ning Michael Tom tegi saltot, kiirendas ja lükkas hämmeldunud trampi küünarnukiga lõua vastu. Kokkupõrkel väänas Mihhail siiski oma keha, valides väljalöögipunkti. Nii osutus löök vaatamata poisi väikesele kaalule piisavalt muserdavaks, et täiskasvanud mees paariks tunniks välja lülitada. Kuid isegi Tom-Mihhailil oli küünarnukis tuikav valu. Poisi treenimata ja toppimata küünarnukk kinnistus kindlalt vastase luu külge ja paisus selle tulemusena üles.
  Mihhail kurtis endamisi, et ta ei arvuta. Ületamatu sõdalase hing osutus kehastunud peaaegu tavalise lapse kehasse.
  Noh, valu on ka tunne ja tõeline mees peab seda taluma. Siin osutus Injun Joe tugeva killuga väikeseks ja juba tõuseb. Poolverelise paremas lihaselises käsivarres on kliiver ja murtud kitsast otsaesist voolab paar helepunast oja.
  Michael-Tom ütleb pilkavalt pisarsilmi:
  - Sul on suur nuga ja ma olen relvastamata, see pole aus, onu!
  Injun Joe, selle asemel, et vastata, tormas mürinaga rünnakule. Mihhail põrutas rusikaga päikesepõimiku poole ja põrkas kohe maha, kliiver möödus sõna otseses mõttes kahe millimeetri kaugusel kõrvast. Poiss-demiurg ja ka poksija-luuser andis poolverelisele rusika ninasse. Laste sõrmenukid valutasid, kuigi Mihhail püüdis kätt säästa, lüües terava nurga all nuusutamisaparaati. Ta andis onu Joe verd ja tabamus päikesepõimikusse pani indiaanlase valust kahekordseks. Aga vaenlane, tõepoolest, visa, möirgab, midagi apatšide keeles, ja õõtsub jälle.
  Näiteks lapse kehasse kehastununa pole kerge võidelda, seda on liiga raske kinnituda ja see on ohtlik ka iseendale. Mobiilipoisil õnnestub aga siiski pühkivatest löökidest ja torgetest pääseda. Ja Michaelil pole kuhugi kiirustada. Kui demiurgi troll tahaks kiiresti lõpetada, muutuks Tom Sawyer titaanist tugevamaks ja põletaks indiaanlase ühe sülitusega. Ja nii...
   Mihhailil on traditsiooniline löök kubemesse, mitte liiga tugev, kuid valus. Las metis oigab. Siis rusikas vastu põsesarna ... Lööma nii, et sõrmenukid välja ei lendaks, aga sinikaid tuleb kindlasti näidata vastase jänesel.
  Tom-Mihhail muigab õrnalt ja jälle veidi nihkudes lahkub. Ta kordab lööki kubemesse - lõppude lõpuks on see alati tõhus. Lase vaenlasel väänelda , aga ära kuku. Siis saab...
  Poiss ja demiurgist poksija haaravad telliskivi ja jättes vaenlase kaaluka rusika, liigutavad Joe'd mööda juba murtud nina. Nii vajusid kõik mestiisid sõrmenukkidesse ja veri tormas... Seekord raputas tellis indiaanlast põhjalikult ja ta tõusis nelja peale. Ja siis kukkus Hucki labidas kuklasse. Muidugi, kuigi Huck on nagu kodutu poiss hingelt rüütel ja ta ei saanud oma sõpra sellise koletisega näost näkku jätta.
  Kuigi laps investeeris löögisse nii palju, et isegi labida käepide purunes, kuid vaenlast ei õnnestunud maha lõigata, osutus see indiaanlane väga tugevaks. Kuigi Joe haakus veelgi rohkem, pistis ta nina ja veritses ohtralt.
  Tom-Michael kiitis sõbra tegevuse heaks:
  - Õigesti! Punanahaline mees polegi nii kohutav, nagu teda kujutatakse!
  Ja vastuseks jalalaba säärega vaenlase juba murtud nina pihta. Laske korralikult pesta. See veritseb ohtralt.
  Indiaanlane üritab endiselt järsult üles hüpata, kuid Mihhail lõi teda uuesti, seekord põlvega vastu lõua. Ja pani ta valusalt hambaid krigistama ...
  Poiss-demiurg, troll-poksija tundis põlvekedras sinikat ja taandus, kurtes Tomi sugulaste üle, kes teda karate sektsiooni ei registreerinud. Arvestades aga, et see võitluskunst pärineb Okinawa saarelt, on seda kirjanduslikku kangelast põhimõtteliselt võimatu sel viisil treenida.
  Valu põlves ja paistes küünarnukk, kui sa endale löögiga haiget tegid, vihastas Mihhaili ja ta liigutas oma sõrmed pooleverelisele silma. Ta langes sellisest rünnakust lõpuks ja oli sunnitud uuesti kukkuma. Ja vihane demiurgist poksija lõhkus kõigepealt vaenlase pea otsas tüki tellist, seejärel ajas labida teraga nagu giljotiini otsaga mööda unearterit.
  Vanaraua vastuvõttu pole, kui muud praaki pole! Ühesõnaga, see võitlus lõppes. Isegi indiaanlane oma fenomenaalse elujõuga ei pea sellisele löögile vastu. Mihhail võitis ja luges rahuloleval pilgul koos Gekiga kuldmünte üle, märkides:
  - Siin on nii palju raha, et pangaintressidest saab hästi ära elada... Aga üldiselt ei too raha olemasolu alati õnne, vaid nende puudumine on garanteeritud ebaõnnestumiste ummiktee!
  Huck ei olnud sellega päris nõus:
  - Tead... Vaesusel on oma eelised...
   Mihhail-Tom lõi sõbrale õlale ja võpatas uuesti valust paistes küünarnukis. Pärast seda pole kõik enam nii huvitav. Ma isegi mõtlesin, kas Mark Twaini valesti esitamine oli seda väärt? Lihtsalt ta sai täiesti dramaatilise lõpu, pealegi ootamatu.
  Nii et nende kolmainsus lõpetas võitluse võiduga. See on arusaadav, demiurgid loodud surelike vastu. Veelgi enam, erilistes kehades, mis sümboliseerivad füüsilist täiuslikkust.
  Tõsi, ja koroonaviirusi oli vähe - vaid paar ja poolsada - kolme kohta. Isegi alla saja venna kohta ja ometi tappis Ilja Muromets ainuisikuliselt nelikümmend tuhat ühes lahingus. Muide, huvitav, kuidas? Ükskõik kui tugev ta ka ei oleks, aga ikkagi, nii mõnegi liikuva vastase maharaiumine ... vaguniga võtaks aega!
  Ka Oleg mõtles sellele ja märkis:
  - Mõõgad oleksid meie jaoks legendaarsed: lehvitate vasakule - tänavale, paremale - sõidurajale. Siis oleksime kogu sõja käigu ja koroonaviiruste agressiooni, selle suure nakkuse, ümber pööranud.
  Mihhail turtsatas põlglikult ja märkis:
  - Iga loll oleks keskajal sõjalaine ümber pööranud... Hüperblasteriga või vähemalt kosmoselahingute minimaalse jõukaitsega.
  Proovi seda, võida sõda oma mõistusega!
  Amelina nõustus selle järeldusega:
  - Muidugi ... Keda huvitab film, kus üks superkangelane purustab ja peksab kõiki, või kolm pätipead ...
  Michael katkestas ja märkis:
  - Esiteks, mõelgem - kas mähime end riietesse või jätkame karastumist?
  Oleg avaldas vastuolulist mõtet:
  - Kui meid on niimoodi hüljatud, siis me võitleme nii. Pealegi on need aluspüksid ja bikiinid valmistatud ülimalt vastupidavast ja mittekohalikust materjalist. Me ei saa ikka veel külmetada ja tuimaks muutuda ning ebamugavust põhjustab ainult harjumatus. Nii et...
  Amelina nõustus:
  - Õigesti. Kuulutagem end paganlikeks jumalateks, et otsustasime ärataganenud Venemaa päästa. Ja sellisel kujul oleme loomulikumad!
  Oleg pahvis, ajas rinna välja, urises:
  - Paganlikud jumalad? See on väga sümboolne! Kuigi meie jaoks ja väike. Võib-olla vajame midagi kõrgemat?
  Michael märkis loogiliselt:
  Meie ei loonud seda maailma. Meil pole ehk vaja end niimoodi maha matta ja kohe Kõigeväelise Kolmainsuse rolli meelitada!
  Amelina, kelle jalad olid juba pakasega harjunud ja joonistas nüüd mõnuga kaunistusi, märkis:
  - Aga me saame selle hävitada... Las ma olen Lada ja sina minu pojad. See näeb nii loomulik välja!
  Oleg oli selle ettepaneku peale solvunud:
  - Et olla tüdrukule alluv? Pealegi olen ma jumalikes asjades sinust võimekam!
  Mihhail, vastupidi, toetas sarnast esialgset ettepanekut:
  - Muidugi ei saa me olla täiskasvanud jumalad, Vana-Venemaal hindasid nad habet ja nad ei saa aru, kas ma kuulutan end näiteks Svarogiks või Peruniks. Jah, ja meie positsioonil nõuda endale autasusid ...
  Oleg muigas... Talle meenus ka see, kuidas ta ühes suures futuristlikus iidse, humanoidse tsivilisatsiooni linnas ringi eksles. Aga ilmselgelt läinud, arengu ummikus harus. Vaesus linnas, paljud, kunagised luksuslikud kvartalid on maha jäetud ja suursugusus, mis jätab paljudele sadadele korrustele hooneid, millel on läbipaistev plastik ja reljeefsed reklaamplakatid ... See on naljakas ... Paljud teismeliste jõugud veedavad aega. sellised kvartalid ja enamik neist üsna täiskasvanud inimesed, kuid jõujoonte lähedal noorendavad või lihtsalt genotüüpi muutvad. Tõeline kodutu, kuid peaaegu kõigil on käevõru sisse ehitatud personaalarvuti, sealhulgas juurdepääs galaktikatevahelisele Internetile.
  Selline maailm kaklustega, bandiitide jõukatsumiste, perverssustega... No jah, düstoopia tulevikust, aga päkapikk Olegi jaoks oma gangsteritegelastega on see väga huvitav. Pealegi on väike maailm suur, soe ja üldiselt leidub igaühele midagi süüa.
  Aga gangsterorganisatsioonid, nad põletavad kõike, kasutavad toiduhallituse vastu mingit keemiat... Ja tulistavad üksteist.
  Oleg tundis end kui mõõkadega ninja. Ja ma valisin selle relva. Ainult eriline mõõk... Iidsetel aegadel mõtlesid inimkonna ulmekirjanikud välja üheaatomilise mõõga. Aga kuidas saab selline relv toimida? On ju selge, et aatomitevahelised sidemed ei saa olla nii tugevad, et selline struktuur kinni hoiaks või isegi lõikaks võre läbi!
  Tõepoolest, kritseldaja mõtleb välja ega anna õigustust. Ja teadlased kauges tulevikus mõtlevad ja murravad pead ...
  Kuid Oleg viis selle idee ka mööda futuristlikke maailmu. Nagu, poisid, jätkake samamoodi. Kuid pimedaks sarnane disain, mille füüsikaseadused näivad olevat võimatuks muuta. Kuid nagu selgus, olenevalt sellest, kuidas see on kujundatud.
  Näiteks juba aatomi struktuur, õigemini vaakum, võimaldab... Teha murdmõõtmelise ruumiga ja veel täpsemalt... Täpsemalt, mitte murdosagi, mateeria asub sinna kaevatud läbivasse kaevus. ruumi vaakum. Ja labidas murrab sellest läbi, mille juures ruumist saab üks mõõde ja veerand. Siis peab seda ümbritsev vaakum vastu, takistades aatomite samba kukkumist, nagu kaevu kitsad seinad ei lase köiel kõrvale kalduda.
  Amelina pakkus oma idee välja:
  - Uurime üht koroonaviirust .... Tundub, et ta on elus ...
  Demiurgide-popadanide ülekuulamine viidi läbi professionaalselt, nad pigistasid närvilõpmeid ja sundisid vangistatud tatari vastu tema tahtmist rääkima.
  Tõepoolest, Coronavirus-Khani juhtimise all oleva nakkava hordi sissetung on alanud. Kuni kümme tuumenit , vaid umbes sada tuhat koroonaviiruse ratsanikku pole nii palju, kui näiteks Koshmarovsky kirjeldas , kuid mitte palju, eriti kui võtta arvesse mongolite oma aja head korraldust ja venelaste killustatust. vürstiriigid.
  Tõsi, see on Džihangiri enda rusikas ja endiselt on teiste tšingiziidide udusid. Kuid nii tohutut ratsaarmeed on talvistes oludes äärmiselt raske toita.
  Seetõttu on tumenid venitatud üle paljude steppide. Seetõttu on teatud võiduvõimalused. Noh, saate Coronavirus-Khani habeme põlema panna ... Kahju ainult, et Vene vägedest ei piisa ja Ryabina on vaenlasele liiga lähedal.
  Trolli poksija Mihhail märkis mõne põhjendusega:
  - Me ei suuda kolmekesi kõiki koroonaviirusi tükeldada. Seetõttu peame igal juhul ühinema lihtsurelikega. Ja üksikute huntidena joosta on isegi rumal!
  Amelina oli sellega meelsasti nõus ja limpsas rahuloleva ilmega isegi oma täidlasi huuli:
  - See on tõesti mõte... Lihtsurelike komandöriks saamine on palju parem kui lihtsalt tükk suurepärast liha, mis murrab igaühe luid!
  Oleg naeris nende sõnade peale delikaatselt ja alistus lumepallile. Noormees, päkapikk-demiurg, nõustus meelsasti järeldustega:
  - Tunnen, et varsti jõuame rallipunkti. Muide, pakane nõrgeneb ja koos sellega algavad tõelised lahingud - lahingud ilma ilustamise ja vabandusteta.
  Amelina jooksis isegi käte peal, vaimustusest lämbudes. Ja ta paljad jalad roosade kontsadega keerlesid üle pea.
  Veel enne keskpäeva jõudis demiurgitüdruk koos kahe jumaluskaaslasega Furovist Rjabinasse viival maanteel Yarustovo surnuaeda. Kunagi kogu maailma poolt samal päeval ehitatud pimendatud "ühepäeva" ahju ümbritsesid tihedalt rahvarohked kalmistu ristid. Siin on Vana-Venemaa, karm ja ainulaadne lahinguviha ja külalislahkuse kombinatsioonis. Mõned ristid on talvevalguses valatud pronksi, nagu uued niklid . Haudade vahel tunglesid mehed kahvlite, odade ja pilliroogadega. Kui nad sõidaksid öösel või sõidaksid jalgsi, näeks see hirmutav. Hüüdeid ja rahvalikku mürinat oli kuulda mitme kilomeetri kaugusele. Viie tuhandepealise rahvahulga kohal sumisesid ärevusttekitavalt tohutud pronkskellad.
  Ümber kirikumäe lookles hõbedane oja, kaldaid kattis lumi, kuid voolav vesi polnud veel jõudnud külmuda ja tõmbus värskete lumehangede vahel kurjakuulutavalt mustaks. Siin, veekogu ääres, on kirju laager. Umbes kaks ja poolsada inimest, kes olid Venemaale ebatüüpiliselt riietatud: punaste paeltega kaunistatud mütsides mehed, erksavärvilistes shabunides naised , kollased ja rohelised sallid, lapsed poolalasti kaltsudes, küürusid ja lärmasid lõkke ääres.
  Möödujad peatusid laagri lähedal, nende juurde jooksid külmast värisevad paljajalu lapsed, kes sirutasid tuhast määrdunud paljaid käsi, näljast lõtvunud põskedega roomasid üles kõledad naised. Kõhnu rahvas vingus.
  - Leib! Sa pead sööma! Meie kuklid... Lõika ja põleta kõik koroonaviirused.
  Kaastundlikud talupojad kinkisid leivatükke ja mõned isegi kiiruga kootud kootud jalatseid ja lambanahast kasuleid.
  Kuulda oli kaastundlikke hääli:
  - Külmad tulevad, sa sured siin.
  Sosin ja valjemini:
  - Jälle kuklid, kui palju neid jooksis. Milline ebaõnn Korovolzhjet tabas !
  Amelina pööras pööraselt silmi pööritades hüüdis:
  - Teie prints võttis kõik põgenenud kuklid vastu, enamik neist on juba elama asunud, töötades ja kaubeldes riigi hüvanguks! Nendega on vaja tegeleda, iga inimene, mõõk, vibu ja oda loeb!
  Imposantse kiriku trepile ilmus vana preester lillas jämedalt värvitud linasest kasukas, millel olid õrnalt õmmeldud ristid. Kahe käega tõstis kirikuminister muljetavaldava hõbedase kullapritsmetega risti, õnnistades sõjakat rahvahulka. Värisev hääl kõlas mureliku viiulina arvukate kuulajate südames.
  - Kiirusta õigeusklikud! Põrgulikud sõdalased tulevad Venemaale, karjatavad koroonaviirusi, vojevoodkond hoiab kinni kõigi deemonite jumalakartmatut khaani Batja-koronaviirust! - Õigeusu rüütel tõstis aina valjemini häält. - Saatan on nendega, aga uskuge mind, ta pole Jumalast tugevam! Mitte tugevam kui inglite armee ja Kristus! Vaenlase armee tuleb Wild Fieldilt, nende laagrit luurati Foroneži jõel !
  Amelina pöördus nõiale otsa vaadates ümber.
  - Nad on juba peaaegu kohal, on hea, et prints Ryabininsky arvas skaute saata. Sõdalane nägi väga vihane välja. - Ja Ryabina ise, kas ta on võitluseks valmis?
  - Ma arvan, et parem on vaadata nende nägusid ja tugevalt kokku surutud rusikaid.
  Troll Michael sosistas vaikselt. Päkapikk Oleg ei vastanud ja nii oli kõik selge, jäi üle vaid strateegiline plaan välja mõelda. Nüüd on aga paganlike jumalate rolli asumine muutunud ülimalt rumalaks ja poolalasti Amelina näeb välja pigem kuradi kui jumalanna moodi. Preester jätkas karjumist, iga sõnaga muutus hääl valjemaks ja võimsamaks.
  - Kuulas meie isa Ryabinovski prints Fury Ingvarevitš sellest, et Vene maade vahetusel sai koroonaviiruse khaanist, mitte halastav ja meelitav tabunakkuse viirus . Siis saatis meie prints käskjalad üle kogu maailma ja oma vendade juurde.
  Muromi, Kolomnasse, Krasnõi Borisse. Tema poeg Fjodor Faraiskis , teine Vsevolodi poeg Kronskis . Ja peamine suursaadik pealinnas Krikevis ! Ja kõik vürstid vastasid, et nad lähevad paljude sõdalastega appi, nad ei lahku pühalt Vene maalt, vaid võitlevad õlg õla kõrval!
  Rahvas möirgas, laine käis sellest läbi.
  - Anna Rod! - sosistas, hiiglaslik nuiaga ja turvises mees.
  - Jumal õnnistagu! - hüüdis preester.
  Amelina lakkus huuli ja pomises vaikselt:
  - Ma kahtlen Krikevi suhtes , kuigi see on juba teistsugune maailm ja võitlusvalmis Krikevi armee on võimeline muutma piirkonna jõudude vahekorda.
  Oleg soovitas kohe:
  - Me läheme Mihhailiga välja, kuid ärge tehke praegu õigeusklikke häbisse. Peate mehi natukenegi rõõmustama.
  Mihhail parandas oma demiurgist elukaaslast:
  - Ära rõõmusta, vaid suuna energia õiges suunas!
  Kaks noort demiurgi nägid välja piisavalt ähvardavad, nende lihased nagu valatud teras ja merelained, nende nahk päikesepõletusest šokolaadine ja muudab figuurid veelgi kohutavamaks. Oleg, nähes, et talupojad olid nende kummalisest välimusest mõnevõrra jahmunud ja isegi preester vaikis, võttis selle ja karjus:
  - Pääsesime koroonaviiruste vangistusest, olles veetnud mitu aastat karjäärides. Ja nüüd teatame, et vaenlane on väga lähedal ja me peaksime varitsema.
  Preester langetas risti ja vaatas teismelist poissi. Oleg ei seisnud paigal, vaid põrkas veidi, millest ta traatlihased ähvardavalt veeresid. Mihhail näitas kotti selja taga ja lisas:
  - Meil on lahingus mõned trofeed! Kui jah, siis näita ennast!
  Suur talupoeg, ilmselt peavanem, raputas oma nuia ja hüüdis:
  - Seda teeb vaenlase vägi meie lastega!
  Preester tegi rahustava žesti ja lubas madalal toonil:
  - Me maksame neile kätte... Liituge meiega. Lähme koos lahingusse!
  Oleg haukus täiest kõrist:
  - Rohkem äri, on aeg minna ja võidelda!
  Kirevas rahvamassis kõlas vihane ja entusiastlik hüüatus:
  - Kus kohtuda? Kes juhib?
  Sõjaväeline preester vastas:
  -Nüüd ütleb teile targa sõna prints Rjabinski võitleja , kuulsusrikas rüütel Fevpaty Kolovrat!
  Ettevaatlikult risti asetades pistis kirikuminister külmunud peopesad laiadesse varrukatesse. Ta vaatas üllatunult poisse, kes ei paistnud üldse külma käes kannatavat, kuigi soojenemise ilmumine lisas ainult niiskust ja muutis veelgi jahedamaks. Tekkis isegi kahtlusi, eks ole kurat? Juuksed on blondid, näojooned ilusad, aga nahk on juba väga tume - vene kutid tundub, et ei oska niimoodi päevitada. Kuid tema mõtted katkestas juhi ilmumine.
  Hõbedast sädelev jämedateralise kettpostiga pikk sõdalane jooksis verandale, läikima poleeritud teraskiiver säras eredalt päikese käes. Sõdalase relvastus oli rikkalik: kahe käega mõõk ja kaks mõõka, kirved, metallist kullatud vibuga pistodad. Samas ei näinud ta üldse kohmakas ega ületöötanud. Hirmuäratav sõdalane norskas raevukalt ja läheduses seisnud mehed tõmbusid tagasi. Siis säras ta näol naeratus, prints kummardus teravalt ja viisakalt kolmele küljele.
  - Ma lõin sind laubaga, tugevad sõdalased, karukütid, hundikoerad ja kündjad. Lubage mul sõna sekka öelda.
  -Räägi, Fevpaty , kuula!
  - Aga ole lühidalt!
  karjus päkapikk Oleg kõva häälega. Tema poole pealt tundus see väga jultunud, paljajalu paljajalu, kes karjus palju pikema ja suurema prints-kangelase peale. Ilmselt sai ta aga aru, et noored päkapikud on sageli väljakannatamatud, jätkas kõnet edasi, pööramata tähelepanu.
  -Ma tean, kes need karjas deemonid, karjakasvatajad-koronaviirused on! Ma nägin neid oma silmaga, ma murdsin nende selja oma kätega! Ja nad jätsid mulle rinnale üsna palju arme. - Vägev sõdalane raputas oma relva, mille käepide tabas üllatavalt peene teostusega. - See kalliskivides Damaskuse terasest valmistatud terasmüts ja saabel eemaldati pekstud tatari printsi käest!
  Tohutu rahvahulk möirgas üksmeelselt.
  rahvavürst Fevpatiy Kolovrat igavesti kuulsusrikas !
  Ja sõdalane-kangelane jätkas vestluse ajal rusikatega vehkides:
  - Kaksteist aastat tagasi - rahva mälu on sellest tormist veel värske. Kõndisin koos vendade Rjabinskitega läbi tohutute steppide nakkavate koroonaviiruste hordi vastu. Oleme läbinud pika tee , oleme jõudnud sinise mereni, tormise Falka selge vee lähedal oleme kohanud suurt koroonaviiruse armeed. Kaval koroonaviiruste petmiseks, laskmisel tugev, kuid lõikes ebastabiilne. Vajutage neid kergelt alla, nad liiguvad meelitamise ja ummikutega tagasi.
  Halli habemega soomusrüüs pätt soovitas:
  - Petlik taktika on neil veres, Fevpati !
  Olegil polnud enam kannatust, kuid kuulis üle teravate kõrvade murettekitavat mürinat. Noor päkapikk-demiurg karjus:
  - Vaenlane on juba väga lähedal ... Toon koroonaviirused teie juurde, kuid praegu peate varitsusele paigutama meeskonna!
  . PEATÜKK #11
  Amelinat ja tema meeskonda äratasid koputused saunauksele. Nendega koos olnud blond tüdruk hüppas kohe püsti ja avas titaanist aknaluugi.
  Seal seisid kaks valgetes kitlites tüdrukut ja kakerdasid:
  - Kas sa oled endast väljas? Tund hiljem kaalumine ja siis kaklus ja sa istud siin.
  Michael hüppas kohe püsti ja möirgas:
  - Mida! Ma olen valmis!
  Amelina noogutas.
  - Tule, pane riidesse ja lähme. Võib-olla on see teie elu kõige olulisem päev.
  Noormees ütles:
  - Pigem õhtul!
  Amelina laulis ohates:
  Elu ei ole kerge
  Ja teed ei vii otse...
  Kõik tuleb liiga hilja
  Kõik lahkub liiga vara!
  Vormiriietuse ja Amelina riided selga visates tormas paar jooksu pealt auto juurde. Nad hüppasid sinna sisse ja auto tõusis igal kiirusel õhku.
  Michael laulis, mitte päris teemas:
  Autod, autod,
  Sõna otseses mõttes täitis kõik ...
  Kuhu igivana tolm pakiti,
  Auto jättis oma jälje!
  Amelina kehitas õlgu ja vajutas gaasi ning ütles:
  - Ära ole liiga põnevil. Midagi pole veel selge!
  Noormees küsis kurjalt naeratades:
  - Kas sa arvad, et deemon võib meid visata?
  Noor naine märkis loogiliselt:
  Sest see on jõu varjukülg.
  Michael vaidles vastu:
  - Saatan on mässumeelne ingel. Ta ei olnud algusest peale jõu varjuküljel. Tema uhkus viis ta pimedusse.
  Amelina märkis loogiliselt:
  - Valgus ja pimedus, hea ja kuri on suhtelised mõisted. Näiteks Jumal võttis ja uputas miljoneid inimesi, sealhulgas naisi ja lapsi, vaid kaheksal inimesel põgeneda. Ja veel vähem loomi päästeti. Ja mida nad valesti tegid? Kas see on hea ja kerge?
  Michael nõustus sellega:
  Jah, see on genotsiid. Ja seda globaalses mastaabis!
  Amelina märkis kurbusega oma hääles:
  - Kas inimesed ja isegi õiged saavad loota millelegi heale, näiteks sellise Jumala rõõmsale surematusele?
  Michael, süütu naeratus näol, küsis:
  - Ja sina ise, kas usud kuradi rõõmsasse surematusse?
  Noor naine ütles kindlalt:
  "Ma ei usu kellessegi ega millessegi, aga mul pole valikut!"
  Michael vastas sellele:
  - Alati on valik. Ja ma usun, et see on kui mitte õige, siis kasumlik.
  Auto ei liikunud liiga kiiresti. Esiteks peate New Yorgis järgima liikluseeskirju. Teiseks on masin ise juba valmis ja kasutatud.
  Amelina oli selle pärast väga piinlik. Ka Mihhail oli närvis ja mattis end oma nutitelefoni.
  Näete midagi enam-vähem huvitavat ...
  Siin näiteks kosmoselahingutest. Siin on palju vaadata...
  Võtke näiteks Star Wars.
  Ordu polnud ikka veel täielikult hävitatud. Ja sõda jätkus. Suurem osa keiser Palpatine'i laevastikust pääses samuti ümbritsemisest. Ja mässuline koalitsioon lagunes ja lagunes. Keiser Rei lapselaps, ta läks hulkuma ja poliitikasse ei sekkunud. Tema kihlatu on surnud. Ta jättis talle vaid paar last - poisi ja tüdruku.
  Ja printsess Ray asus kusagil kaugemal ääremaal oma lapsi kasvatama.
  Ja keiser Palpatine tahtis keha, mille peegeldunud jõuvälk hävitas. Kuid tema deemonlik hing ei hukkunud. Ja kosmoseimpeeriumi keisri vaim kolis teise klooni.
  Muidugi kiirustasid paljud ordu ja impeeriumi lahingulaevad keisrile truudust vanduma. Ja mässulist kindralit tabasid välgunooled ja ta jäi peotäieks tuhaks. Teised said kohe aru, et tegu on keisriga. Isegi kui kloon oli habemeta nooruk.
  Palpatine on muljetavaldav jõud.
  Ja siis on planeetide vallutamine. Jedi pole olemas ja galaktika planeedid on jagatud. Palpatine'il on aga probleem. Kloonid ei kesta kuigi kaua, kui neid ratsutab Dark Sithi põrgulik jõud. Igatahes meeskloonid.
  Ja Palpatine'il on naine. Emasloomade kehad on palju kergemini kandvad tumeda jõu voogusid ja võrreldamatult vastupidavamad kui meestel.
  Ja Palpatine'ist sai ilus tüdruk. Ja see tüdruk on galaktika hirmuäratav keisrinna.
  Muidugi pole keiserlaste jaoks kõik võimalik. Näiteks proovivad Jabbad tagasi lüüa. Nad mobiliseerisid kõik galaktilise maffia jõud. Ja vastupanuliikumise mässulised ühinesid nendega.
  Siit tuleb otsustav lahing. Imperialide poolel on tohutu laevastik. Nad ehitasid galaktika ressursse kasutades uusi laevu. Lahingutes osalevad võitlevad robotid ja varaküpsemad kloonid.
  Vastupanu ja galaktilise maffia poolel, nende olulised jõud.
  Palpatine'i poolel aga üle kolmekordne paremus.
  Ja nad hakkavad suruma ja pressima.
  Uued kloonisõdalased on väga ilusad, lihaselised tüdrukud.
  Nii et lahing saab olema tõsine ja impeeriumi jõud pole muutunud mitte ainult võimsaks, vaid ka ilusaks.
  Siin on esimesed, nagu jäär, lähenevad impeeriumi suured lahingulaevad. Nad paiskavad välja võimsaid laserkiirte voogusid.
  Kloonitüdrukud jooksevad ümber relvade.
  Ilusalt filmitud. Tüdrukud, kuigi kloonitud, on kõik erinevad, nende juuksed on erinevat värvi. Ja kehad, millel on väga silmapaistvad lihased, pargitud, kuldne oliiviõli nahk ja kõrged täis rinnad, luksuslikud reied.
  Need tüdrukud on väga head võitlejad. Siin on raskest pagasiruumist välja sülitav hüperplasma tükk. Ja jälle tähelaevade hävitamine ja hävitamine mõlemal poolel.
  Keiserlikud laevad üritavad mässulistest mööda hiilimiseks kasutada poolkuu moodustumist.
  Keiser Palpatine'i poolel kümnekordne eelis suurejoonelistes ja tavalistes lahingulaevades. Ja tema võimsad küljed lähenevad.
  Lahing muutus palju dramaatilisemaks. Vastupanuliikumise ristleja põleb. Üle tekkide jooksevad igasugused tulnukad olendid. Sajad tsivilisatsioonid ja liigid võitlevad impeeriumi vastu.
  Lõppude lõpuks on Palpatine päritolult inimene. Erinevalt tema õpetajast, kes oli teist rassi, kuigi samuti humanoid tüüpi.
  Tulevane keiser tappis oma õpetaja, kui ta muutus tarbetuks ja võib-olla isegi kahjulikuks.
  Siis saavutas Palpatine enneolematu võimu ja teadmised võimust. Ja tema vaim muutus surematuks. Ja võime teha imesid, mis ületavad Sithi impeeriumi võimu ja kogu nende ajaloo jooksul.
  Ja nüüd elab ajaloo suurima tumesordi vaim väga ilusa, pika, mesiblondi, ebanaiselikult lihaselise kloonitüdruku lihas.
  Ja juhtida võitlust. Keisrinna on kõik ehete ja amulettidega riputatud. Erinevalt teistest naiskloonidest kannab Monarhi neiu jalas kalliskividega naastud kõrge kontsaga kingi.
  Järgneb järjekord: - Lükake raketihävitajad paremale tiivale lähemale.
  Pargitud, graatsiliste jalgadega värelevad tüdrukud täidavad valitseja või ehk joonlaua käsku.
  Kui palju iludusi seal on. Hävitajad näevad väliselt välja nagu teravad pistodad.
  Kuid jämedad lahingulaevad, nagu ka kašelottid, on paljude relvadega tilgakujulised.
  Naine Palpatine hüüdis:
  - purustada, purustada ja rebida,
  See on elu, see on õnn!
  Murra, purusta ja rebi,
  Minu suures, tea, väes!
  Siin on suur lahingulaev, mis saab tõsist kahju termokvarki laengutega raketi tabamuse tõttu. See on tõesti purustav ja löök.
  Kloonitüdrukud põgenevad lõõmavate leekide eest. Mitmevärvilised tulekeeled närivad kaunitarid, roosade, ümarate, graatsilise paindusega kontsade jaoks.
  Ja see näeb väga lahe välja.
  Tüdrukute soengud on kas lehtkuld- või vaskpunased, kuid on nii safiiri, smaragdi kui ka täpilisi. Ja lehvivad nagu bännerid.
  Siinsed sõdalased on väga ilusad ja ilmselt läheksid mehed nii paljude kaunitaride peale lihtsalt hulluks.
  Universumis käib sõda - sentimentaalsuseks pole aega. Ja mujal põleb mässuliste lahingulaev. Ja sisalike ehk sebrade sarnased olendid on söestunud.
  Siin põrkasid kokku veel kaks kosmoselahingulaeva. Ninad lapikuks nagu rakett. Ja sädeleb nagu surmav välk. Ja siis leek, kuidas zhahnet.
  Tüdrukkindral raputas oma teemantkõrvarõngaid ja laulis:
  - Tuli! Tuli! Ja tähevaikuses!
  Ja ülalolevates kvasarites!
  Merelaines ja kosmosetules!
  Ja ruumi! Ja kosmosetuli!
  Siin töötas termopreoonrakett. Nagu supernoova plahvatus.
  Ja kohe põlesid mitu laeva täielikult maha. Ja sajad tähelaevad veeresid ümber ja keerlesid nagu lapse visatud topsid.
  Termopreooni reaktsiooni ahne emakas on vesinikupommist triljon korda tugevam põrgulik relv.
  Keisrinna Palpatine hüüdis:
  - Saatana must jõud,
  Vallas jõud maailma ...
  Ja sõja püha mõõk
  Purustas saladuse!
  Ja jälle, kui ta seda võtab, plahvatab ta allilma väega. Ja häving on lihtsalt mõõtmatu.
  Imperialidel on tulejõu arvult lihtsalt ülekaalukas ülekaal. Ja tundub, et miski ei saa neid peatada.
  Siin möödusid nad küljelt ja tagant vastupanust.
  Ahsoka on sõdalane tüdruk, kes võitleb impeeriumi kõrgemate jõudude vastu.
  Ta võttis selle ja laulis:
  - Õnnetu universumi kohal rippus,
  Kurjad kloonid kiidavad pimedust...
  Palpatine vihkab oma kirvest,
  Teritatud ja pea maha raiutud ...
  
  Kuid Jedi pole üldse ettur
  Ja ärge kõndige igavesti ikke all ...
  Muutke pimeduse kloonid tulemärgiks,
  Ja vastake pahatahtlikkusele heaga!
  Ja tüdruk jälle, kui ta oma tähelaeva väänab, ning hästi sihitud võttest võtab Darth Vaderi endine õpilane impeeriumi suure raketiristleja footoniteks ja purustab selle.
  Kloonivad tüdrukud, kes surevad, vinguvad ja laulavad:
  Impeeriumi suur valgus
  Annab kõigile inimestele õnne...
  Mõõtmatus universumis
  Te ei leia ilusamat!
  
  hinnalised pintslid,
  Otsast lõpuni...
  Impeerium levis
  Vägev, püha!
  Kloonitüdrukud on väga ilusad, on isegi kahju, kui nad hüperplasmaatilises voolus läbi põlevad.
  Keisrinna Palpatine möirgab täiel rinnal:
  -Meie võit on lähedal,
  Rusikarünnak!
  Ja siin jälle hävitavad raketid vaakumis kõik järjest. Ja sellised põrgulikud katkestused tekivad.
  Ahsoka Tana sõitis teisele autole otsa. Pannes ta plahvatama sadade kloonidega nagu ilutulestik, õhku hajudes ja siristades:
  - Sa näed taevas märki,
  See tühjus põleb...
  Soov kaob,
  Ümberringi edevus!
  Keiserlikud tähelaevad piirasid mässulisi peaaegu igast küljest. Lahing läks aina verisemaks.
  Siin on keiser Palpatine, möirgas ta:
  - Mind ei saadetud asjata,
  Tooge teile armu ...
  Ühesõnaga, lühidalt
  Lühidalt öeldes!
  Ole vait!
  Ja tema kontsad trampivad metalli.
  Mõlemal poolel on tuhandeid tähelaevu. Ja nad veerevad sisse nagu möllava tormi lained.
  Ja vaakum keeb ja metall põleb. Nii palju lünki ümber ja hävingut. Võilille ja kukeseene segu on sattunud leegi tulisesse lõksu ning söestub aeglaselt ja paratamatult.
  Tüdruk teisest maailmast sureb ja laulab:
  - Pimeduse sõdalased, tõsi, on tugevad,
  Kuid ma ei alistu kosmosekloonidele...
  Me oleme lahedad, me oleme kotkad,
  Ja me võidame, vastupidiselt vaaraodele!
  Ja nüüd sureb naljakas emane loom ja tal on pisarateni kahju. Kõik tervikuna toimub impeeriumi diktaadi all.
  See ületab nii vägede arvu kui ka relvade kvaliteedi. Ja siis on selline butakas.
  et oli aastaid tagasi Anakini Padawan . Skywalker .
  Ja tema valgusmõõk purustas suurtes kogustes nii palgasõdureid kui ka mitmesuguseid tulnukate olendeid.
  Nüüd aga on emane tema vastu. Ja see tekitab probleemi. Keiser Palpatine on surematu. Kuidas hävitada tema hing, mis võib siseneda igasse kehasse?
  Võib -olla on tal horkruksid? Ja ainult neid hävitades saate selle metsiku koletise võita? Aga kust neid leida ja kui palju saate lõpmatust universumist otsida?
  Ahsoka tundis, et teda tabatakse. Ja temperatuur salongis hüppas järsult.
  Ja isegi õhk oli suitsune...
  Ahsoka võttis selle ja säutsus:
  - Universaalne sõdalane ei karda surma,
  Me ei karda lahinguväljal surma ...
  Painajaliku hordiga võitleb vapralt,
  Ja rüütli moodi vägitegu saab korda!
  Ja tüdruk humanoidsest tsivilisatsioonist, kuidas ta võtab ja pöörab oma tähelaeva.
  Ja lasta termokvarkrakett lahingulaeva pardasse.
  Ta raputas ennast. Mitu liikuvat torni tehti korraga maatasa ja pöörati ümber.
  Jälle jooksevad kloonitüdrukud, kelle kontsad säravad nagu peeglid päikese käes.
  Ahsoka laulis nördinult:
  Noh, kui palju naabreid saate tappa,
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, inimene sündis õnneks ...
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõjas halb ilm!
  Keiserlikud ristlejad üritavad vasturünnakut teha. Ja uued, väga tõsised laevad ronivad.
  Suur lahingulaev pole lihtsalt tähelaev. See on terve mahukas linn vaala või mõõkvaala kujul. Ja loomulikult ei saa sellise võimsusega midagi võrrelda.
  Ja impeeriumil on selliseid laevu kümme korda rohkem ja need on suuremad ja täiustatud relvadega.
  Ja vastupanul pole isegi ainsatki käsku - kes on milles palju.
  Ahsoka on formaalselt üldiselt tavaline võitleja.
  Tõsi, printsess ja marssal Leia naudivad suurt autoriteeti.
  Ta näeb välja umbes kolmkümmend viis aastat vana, kuid tema figuur ja vöökoht on nagu noorel tüdrukul. Kohutav sõdalane.
  Kolossaalse jõuga printsess marssal Leia võitleb nagu hiiglane ja laulab:
  - Üks kaks -
  Lein ei ole probleem!
  Te ei tohiks kunagi heituda!
  Hoia oma nina ja saba kõrgel!
  Tea, et armastuse valgus on alati sinuga!
  Ja nii viskab printsess-marssal lahingusse terve pilve väikseid droone.
  Nad ründavad keiserlikke tähelaevu. On lünki ja kolossaalset hävingut.
  Printsess Leia naeratab pärlmutterhammastega. Tal on seljas kullatud ülikond.
  Ja graatsiliste käte sõrmed vajutavad juhtkangi nuppe ja käivitavad rakette.
  Lihase figuuriga noor naine laulab:
  - habras õie kroonleht,
  Kui see on maha lõhutud...
  Kuigi ümbritsev maailm on julm
  Ma tahan head teha!
  Ja sõdalane-marssal saadab juhtnuppe kasutades surmava surmakingituse.
  Printsess Leia tuju hakkab aga halvenema. Tema poeg tappis oma mehe ja suri siis ise keiser Palpatine'i käe läbi. Kui kohutav koletis see keiser on!
  Tema kuritegusid ei saa üles lugeda. Isegi printsess Leia ei sündinud ja see koletis tappis peaaegu kõik jedid.
  Tema isa Anakin oli alles laps, kui Palpatine'ist sai vabariigi ülemkantsler.
  Printsess Leia vandus, et võitleb selle despotismiga.
  Kuid keisrit pole nii lihtne tappa.
  Vajame midagi tõhusat...
  Ahsoka Tana, teisest mitteinimlikust tsivilisatsioonist. Ta on väga ilus tüdruk. Kuigi ta on muidugi palju aastaid.
  Ta päästis Anakini , kui ta oli veel noor ...
  Ja tänu tugevusele säilitas ta igavese nooruse.
  Ahsoka on väga tugev võitleja. Siin tulistas tema tähelaev leegid alla ja tabab taas impeeriumi kosmosepargi teist fregatti. Seekord on tegu vana laevaga ja selles on maskeeritud isaskloonid.
  Neil pole üldse kahju. See on erinev, kui tüdrukud surevad. Pole ime, et naised on õiglane sugu.
  Ahsoka lõi oma kandasid. Tal on jalad nagu inimtüdrukul, ainult nahk on oranž lillade triipudega. Isegi inimmehed on tema järele hullud.
  Ahsoka on täiuslikkus. Naeratusest žestini - väljaspool kiitust.
  Ja voodis näitab imesid.
  Ja lahingus - imed ruudus.
  Tulevase Darth Vaderi sõdalane ja endine padawan purustas raketiga brigantiini ja laulis:
  - Valgussõdalane ei oiga valust,
  Selle laserkiir ei karda ...
  Ta ei uppu musta auku,
  Tähtede plasmas tema vaim ei põle!
  Mõtted peas: - Hea oleks hävitada keiser Palpatine, õigemini tema põrgulik hing. Aga kuidas seda teha? Yodal näib olevat ka surematu vaim. Ta ilmus Luke'ile, Leiale ja Ahsokale ning nüüd suutis ta isegi kuidagi mõjutada.
  Kuid Yoda on endiselt piiratud. Mida saab Palpatine teha?
  Ahsoka Tana võttis kätte ja laulis, koputades juhtnuppude abil kosmosehävitaja:
  Kõik võib olla kuningad
  Kõik saavad kuningad...
  Ja kogu maa saatus,
  Need on mõnikord tipptasemel!
  Aga mida iganes sa ütled
  Aga mida iganes sa ütled!
  Abiellu armastusest!
  Mitte ükski ei saa
  Ei mingit kuningat!
  Keegi ei saa!
  Ei mingit kuningat!
  Ja tähelahing areneb tõusuteel.
  Siin on kaks suurt lahingulaeva, mis tulid tihedalt kokku, nagu karud, ja hakkasid üksteist lööma ja rakette tulistama.
  Võimsus, kaitseväljad põrkasid kokku ja praksusid. Kaarjas ruum sädeles. Välk sähvatas.
  Suurte ristlejate koridorides liikusid kloonitüdrukud, kellel oli ühel pool lihaseline kõver keha ja teisel pool sadu erinevat rassi.
  
  Impeeriumi kindral karjus:
  - impeeriumi võimas kilp,
  Mässulised ei saa läbi...
  Oleme raevukad loomad
  Ja meid ei saa lüüa!
  Paljud kloonitüdrukud kasutavad pildistamisel paljaid peiteldatud jalgade varbaid.
  Nad on lihtsalt hämmastavad sõdalased. Neis on nii palju võlu ja energiat. Ja nad on kuumad. Kuigi poisid ei tea. Tegelikult kasvavad emased kloonid palju kiiremini kui isased. Lisaks paranevad nende haavad kiiresti ning reaktsioon ja kiirus on paremad. Ja nad on lihtsalt ilusad.
  Keiser Palpatine armastab naisi. Ja nüüd on ta naise kehas.
  Las tume sith laulab:
  Ei saa elada ilma kloonideta
  Maailmas pole...
  Olen särav täht
  Ma saadan sulle surma-tere!
  Siin on mässuliste suur lahingulaev, mis on korraga kinni surutud nelja tohutu keiserliku laevaga.
  Printsess marssal Leia laulis:
  Ära anna alla, ära anna alla, ära anna alla...
  Kakluses, Jedi tähtpoeg, ära ole häbelik!
  Naerata, naerata, naerata
  Tea, et kõik saab olema kvasar ja okei!
  Ja kogenud käed, väliselt meheliku lõua ja lihaselise kehaga noor naine, andsid nupule vajutades järjekordse käsu.
  Ahsoka pilgutas silma, vajutades pedaali, murdes läbi ruumi külje, keiserliku karavelli ja laulis:
  - Ta möödus nagu hüperplasma ,
  Tühjadel lainetel
  Saatis arve ja arveldati!
  Vaatasin tagasi, et näha
  Kas ta vaatas tagasi...
  Et näha, kas ma vaatasin tagasi!
  Printsess Leia pilgutas silma ja säutsus:
  - Pea vastu, kaunitar!
  Ja nüüd ründavad vastupanusõdalased uuesti. Täpsemalt kasutavad nad taktikat: rünnak - taganemine.
  Ja siis kukkus üks kergeristleja keiserliku lahingulaeva vastu. Ja toimus plahvatus.
  Järgnesid hävingu ja surma lained.
  Ahsoka võttis selle ja säutsus:
  - ettevõte, ettevõte, ettevõte,
  Sain haigutuse!
  Ja jälle saatis tüdruku kann põrgusse veel ühe keiserliku laevastiku brigantiini.
  Ahsoka mõtles, kas kloonidel on hing.
  Jedi Knightsil on see kindlasti olemas. Ja meie, olles otsad andnud, ei sure lõplikult!
  Sõdalased-kamikaze lähevad lahingusse. Nad kasutavad pühitud, kaua kasutusest kõrvaldatud ja lagunenud tähelaevu.
  See on printsess Leia poolt lahingusse visatud ootamatu kaart.
  Omamoodi - kuningate viimane vaidlus!
  Printsess Leia laulis:
  - Hing, süda, anna,
  Oleme meie püha isamaa ...
  Seisame ja võidame
  Ja me ei kahetse elu!
  Ahsoka Tana tabas ka vaenlast juhtkangiga . Ta purustas dreadnoughti väga täpse löögiga toitepunktile ja siristas kõrvulukustavalt:
  - Ootan võitu, ootan võitu, ootan võitu ...
  Need, kes igatsevad köidikud murda!
  Ootan võitu, ootan võitu, ootan võitu
  Me saame draakoni tappa!
  Printsess Leia hüüdis õhinal:
  - Meie vabadus on kuulus selle poolest, et oleme püha,
  Ma armastan sind kogu südamest ja hingest...
  Meie maad ei tunne seiklusi,
  Kellega tahes, ma tean, hord tuleb toime!
  . PEATÜKK #12
  Mihhail Draki tähelepanu häiris filmi vaatamisest tugev ninale koputus.
  Amelina käskis:
  - Jõudsime kohale! Kao välja!
  Mihhail tõstis lõbusalt vaatamiselt vastumeelselt pilgu.
  Ja hüppas autost välja. Ta oli näljane ja vihane.
  Amelina põgenes koos temaga. New Yorgis oli tohutu staadion, kus võitlus peaks toimuma.
  Kuid loomulikult on sellel palju erinevaid laiendusi.
  Näljane ja vihane Mihhail sööstis saali, kus juba käis kaalumine.
  Terefer astus kaalule. Tõmbanud kuuskümmend kolm kilogrammi kakssada grammi.
  Mihhail naeratas. Selles kaalus võitlesid paljud poksijad. Kaasa arvatud Kostya Tszyu. Tõsi, tal oli ainult kolm vööd ja nüüd kiigub ta nelja eest ja kohe. Isegi kui keegi sinusse ei usu.
  Michael pole kunagi võitnud. Ja tema vastane ei kaotanud kunagi.
  Ujumispüksteni lahti riietunud, seisis Mihhail kaalul. Nooled on läinud...
  Kuuskümmend kolm kilogrammi, kaheksasada grammi. Kuigi Mihhail on nälg, on kolmsada grammi lisa.
  Amelina hüüdis:
  - Meil on õigus uuesti kaaluda!
  Siis tiris ta Mihhaili lähimasse kuivakappi. Ja ta hüüdis:
  - Võtke see kõik välja!
  Michael pingestus kogu oma jõust. Jah, oleks rumal selliseid võimalusi kasutamata jätta. Tõsi, kolmsada grammi pole palju.
  Amelina tõmbas igaks juhuks otsustavalt ujumispüksid jalast. Jah, häbenemiseks pole aega.
  Michaeli süda peksis rinnus nagu lambasaba. Oli, mille pärast tõsiselt närvi ajada.
  Kaal näitas jälle kuuskümmend kolm nelisada.
  Pärast seda võis kergendatult hingata. Noormees pani kiiresti ujumispüksid jalga. Ja ta naeratas - üks samm unistuse poole on veel tehtud.
  Amelina laulis:
  Me läheme uuesti lahingusse
  Vööde taga...
  Ja me murrame kõik
  Kahe tunniga!
  Pärast kaalumisi vahetasid poksijad traditsiooniliselt pilke. Mihhail oli kolmteist sentimeetrit pikem ja tal oli üsna lai luu. Ta näeb välja nagu surematu Koschei. Ja tema vastane on üsna tavalised lihased.
  Nad seisid vastamisi ja hakkasid vahtima. Nad seisid viis minutit ja siis sähvatasid fotosähvatused , mis valgustasid mõlemat võitlejat.
  Pärast seda läksid nad laiali... Lahing peetakse muidugi hilisõhtul, et saatele koguneks võimalikult palju inimesi.
  Michael läks telki. Võitluse päeval ei tohiks treenida. Peate lihtsalt koguma oma jõud ja andma endast kõik ning võitma.
  Mihhail heitis diivanile pikali ja lülitas nutitelefoni sisse. Amelina hakkas teda masseerima. Ta masseeris entusiastlikult oma kõhna, kaunist keha, mille nahk oli sama sile ja selge nagu lapsel.
  Ja Mihhail lülitas netbooki sisse ja hakkas uuesti vaatama Tähesõdade huvitava filmi uusversiooni jätku.
  Ahsoka Tana võitleb nagu tõeline panter, ainult palju tõhusam. Ja ta vajutab sõrmedega juhtkangi nuppudele. Ja ta teeb seda väga osavalt.
  Aga selge on see, et mässajad ikkagi kaotavad. Siin astuvad lahingusse kosmoseimpeeriumi uued rügemendid. Äsja tehastest välja lastud tähelaevad ja uusi kloonitüdrukuid kasvatatakse kiirendatud tempos. Ja nad jooksevad jälle sihvakate jalgadega väreledes.
  Printsess marssal Leia on tellitud:
  - Kolime korralikult välja!
  Kuid seda on raske täita. Võib juhtuda, et taganemine muutub üldlennuks.
  Keisrinna Palpatine hüppab ja keerleb samal ajal. Tema keha on lehtkuldsete juustega tüdruk, täis energiat.
  Ja ta laulab:
  - Meie kuningas on taeva sõnumitooja,
  Meie kuningas on nagu kummituslik deemon...
  Meie kuningas on saatuse tahtel valitud
  Meie kuningas oled ainult sina!
  Ja paljud kloonitüdrukud karjuvad täiest kõrist:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ja nende saledad seksikad jalad trampivad metallil. Need tüdrukud on lihtsalt hüperklass .
  tüdrukuid ainult õhukestes kombinesoonides . Ja see on ilus. Veelgi enam, nende keha vaevu kattev vormiriietuse värvus erineb olenevalt vägede tüübist. Kuid ta on väga kõhn, ei varja lihaselist, pargitud keha.
  Ohvitseride auastmes tüdrukutel on juba mõned ordenid. Mida kõrgem auaste, seda luksuslikum.
  Ja kindrali ja kõrgema auastmega naiskloonidel on kalliskivid pahkluu käevõrudel, prossidel, kõrvarõngastel ja sõrmustel.
  Ja samal ajal on kõigil peale keisrinna ainult sandaalid jalas.
  Esiteks on see naissõdalaste jaoks osavam. Ja jalgu saate kasutada nuppude vajutamiseks, relvade loopimiseks, haaramiseks ja paljude muude asjade tegemiseks.
  Keisril oli väga ilus sõjavägi. Lihtsalt mingi ime. Nagu väga tugeva ja andeka džinni nõidus. Ja tüdrukutel on eranditult väga ilusad ja reljeefsed kõhulihased - šokolaaditahvlid ja see on super.
  Ja rinnad on väga hea kujuga, pargitud ja pingul.
  Keisrinna Palpatine võttis selle kätte ja laulis kõrvulukustavalt, paljastades hambad, mis sädelevad nagu kõige rikkalikumad mereannid:
  Alistuge suurele impeeriumile
  Lõpmatu universum peab...
  Ja me oleme väga vihased,
  Ja usku keisrisse on vaja!
  Keisrinna Palpatine'i assistent Emmanuelle paljastas samuti hambad ja vajutas sõrmi juhtkangi nuppudele. Käivitas surmava surmaanni - võimsa termopreoonraketi .
  Ja lõi raevuka jõuga jalaga. Nagu kvasar plahvatas...
  Isegi Imperiali tähelaevad said purunemise tõttu kergelt kannatada. Tornid olid kortsus, laevade soomused sulasid.
  Paljud ristlejad ja lahingulaevad kaotasid sihiku ja optilised instrumendid.
  Emmanuel märkis:
  - kuratlik äss visatakse lahingusse!
  Vastupanuliikumine oli praktiliselt katkenud.
  Printsess Leia kommenteeris:
  Peame päästma kõik, mis võimalik!
  Ahsoka Tana võitles vapralt ning vabastas võitluslikud ja agressiivsed hävitamisanded. Impeeriumi tähelaevad said kahjustada või mingisugune kokkuvarisemine .
  Tüdruk, Darth Vaderi endine partner , käitus meeleheitlikult ja väga lahedalt. Tähelaevad plahvatasid, vaalade purskkaevud, tohututest lahingulaevadest purskasid välja hüperplasmaatilised ojad.
  Ahsoka Tana võttis selle ja laulis:
  - Ma ei ole ingel ega kurat,
  Konto hävitatud!
  Siin on üks väga ilus tüdruk. See näeb välja nagu inimene, kuid tema nahk on mitmevärviline ja kõrvad on nagu ninaluu. Aga ta on tõesti väga ilus ja atraktiivne.
  Ahsoka kurja inglinaeratusega ja tema paljad sõrmed vajutasid suure sihikindlusega nuppe.
  Ja kiirguse nõelatorke.
  Ahsoka vältis napilt mõrvarraketi tabamust. Ta tulistas ja põletas vaakumis augu.
  Tüdruk pomises:
  Las kogu kosmos sukeldub kaosesse
  Ja vaakum väriseb vaheaegadest...
  Vaenlane saab löögi kerge jõuga,
  Ja meid ühendab lahkus igavesti!
  Olukord näis kriitiline ja mässulised hajusid.
  Mõte, mis lüüasaamisel esimesena pähe tuleb.
  Emmanuel urisemisest:
  - Sa ikka ei saa lahkuda!
  Ja kuidas nuppu vajutada.
  Ja jälle lendab rakett, mis põhineb preonide liitmise protsessil. Ja selline, nagu on perses, nii perses.
  Emmanuelle võttis selle ja laulis:
  - Läbi pühkis kohutav orkaan,
  Nüüd on liiga hilja kirstu planeerida ...
  Selline tüdruk on raevukas löök,
  Raputas taevast, väriseb tähti!
  Ja sõdalane võttis ja näitas talle väga pikka ja hammustavat saba, mis oli hooletuse kõrgeim aste. Tal oli ta nagu kutsar nuhtlus ja säras rubiinidest.
  Emmanuelle, see poolinimlik impeeriumi supermarssal on ime . Keisrinnale meeldisid tema paitused väga. Tegelikult, kui kaks tüdrukut hõõruvad üksteise vastu - see on super!
  Kloonisõdalased suruvad vastupanusõdalasi. Siin on olendid, kes näevad välja nagu jalgadega kärbseseen, plahvatavad. Ja nad põlevad nagu küünlad templis.
  Üks neist laskus põlvili ja pidas kahendkoodi abil palve-pihtimise.
  Siis ta laulis:
  - Sa võid põleda tähtede leegis,
  Aga ma ei lõpeta laulmist!
  Ja kärbseseene tüdruk võttis ja näitas korraga kolme keelt.
  See on väga lahe ja rumal samal ajal.
  Ahsoka Tana kajastab mässuliste laevastiku taandumist. Ja ta annab oma tähelaeval meeleheitlikult kõik endast oleneva.
  Ja saadab hävitava hüperplasma vooge.
  Ja siis ilmus printsess Rey kontrolli alla erilise disainiga üksik tähelaev.
  See on keiser Palpatine'i lapselaps, kes astub vapralt lahingusse. Ta on ilus, mustade juustega ja pruunist tume.
  Printsess Rei näeb välja nagu ilus ja sale tüdruk. Tema nobedad käed vajutavad juhtkangi nuppe. Ja kosmoselaev eemaldub preonide ühinemisest tuleneva raketi supernoova plahvatusest. Ja see on kuradi jõud.
  Printsess Rei võttis selle ja laulis:
  - Meil on rakette, tähelaevu,
  Väga tugev, särav vaim maailmas ...
  Valged piloodid roolis
  Vaenlane purustatakse tolmuks ja alla!
  Ja nii ta vajutab päästikule. Ja vallandub väga surmav hävitusvoog. Ja impeeriumi võimas suur lahingulaev saab külge tulise nõela.
  Ja see hakkab põlema ja purskavad suured mustad suitsupilved. Nad, nagu vapustavad džinnid, põgenesid pudelitest. Täpsemalt hiiglasliku laeva aukudest. See on kauni ja kurvika tüdruku löök, kes, pean ütlema, on lihtsalt super!
  Printsess Rei vajutas uuesti nuppu.
  Ja tabas vaenlast ...
  Siis ta laulis:
  - Valguslained päästavad meid,
  Olge õnnelikud Jedi!
  Ja koos temaga tüdrukute meeskond. Ilusad sõdalased heledates kombinesoonides, pargitud, enamus heledajuukselised.
  Printsess Rei hüüatas suure põnevusega:
  - Olen valguse sõdalane, kuumuse ja tuule sõdalane!
  Ja tema jalg jälle, nagu ta võtab, ja vajuta väga vilkalt pedaali. Ja see on tõesti surmav.
  Ahsoka Tana, kes võitles väga agressiivselt ja tõhusalt vastu, võttis üles ja sikutas:
  - Kus see oli, millal see oli,
  Lapsepõlves või võib-olla unenäos ...
  Jedi sõdalase pesa armastatu jaoks
  Swill kevadel ...
  Ja jälle, kui ta surmava jõuga nuppe vajutab. Väga agressiivne ja samal ajal lahke tüdruk osutus.
  Printsess marssal Leia võttis selle ja kakutses elevandiluust hambaid paljastades.
  See printsess on lihtsalt hämmastav.
  Ja nii plahvatasid mässulised ka keiserliku laevastiku termopreoonraketiga . Ja see on nõelamine, mis on triljon korda suurem kui kohutav termotuumareaktsioon.
  Ja kui see juhtub, põlevad maha mitu suurejoonelist lahingulaeva tuhandete kloonitüdrukutega.
  Surevad kaunid tüdrukud tirivad ja tõmblevad nii liigutavalt oma meislitud jalgadega.
  Printsess marssal näeb siniste ja oranžide leekidega mässulist ristlejat impeeriumi dreadnoughti vastu. Ja löök on lihtsalt muserdav ja hävitav.
  Leia märkis targalt:
  - Ma olen ilus tüdruk
  Olen väärt tüdruk...
  Meie kangelaslik jõud,
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Selle peale võttis kaunitar kätte ja pilgutas silma. Ta silmad on nii safiirsed ja sädelevad. Imeline printsess.
  pidurdasid keiserlikud laevad, kes seisid silmitsi sellise ebameeldiva üllatusega nagu termilised raketid, veidi tempot.
  Karm läbib duelli ja surma hinguse ja jõu tumeda poole, millele valgus meeleheitlikult vastu peab.
  Siin võitleb mässuliste seas Luke Skywalkeri vallaspoeg - umbes kaheteistkümneaastane Anakin.
  Poiss võitleb nuppe vajutades ja agressiivseid saatuse kingitusi saates.
  Noor sõdalane lõi välja impeeriumi suure ristleja ja laulis, paljastades oma väikesed, kuid teravad ja valged hambad, lauldes:
  - Neetud ja iidne,
  Vaenlane vannub jälle...
  hõõru mind,
  Jahvata pulbriks!
  Aga ingel ei maga
  Ja kõik saab korda
  Ja kõik lõpeb hästi!
  Padawani poiss vajutas ümara kannaga nuppu, tulistas tabava jõuraketi ning siristas:
  - Ja kõik lõpeb hästi!
  Printsess Leia, tema smaragdist safiirsilmad agressiivselt vilkumas, kostis:
  - Surm vihmadraakonile!
  Padawani poiss Anakin nõustus.
  - Vihmadraakon on surnud!
  Ja nüüd on mässulised vasturünnakul. Ja sõjalaevad lendavad. Tüdruk võitleb endiselt.
  Sel juhul on see Azalea. Ta on printsess Leia tütar.
  Sõdalane, kes ei tahtnud omal ajal olla koos oma vennaga uue Jedi ordu keskkonnas. Nüüd on ta aga emaga liitunud.
  Koos võitlevad nad impeeriumi kolossaalse armee vastu.
  Ent Azalea on tema mõtteis. Ta märkis, et impeeriumil võib olla parem ühendada kõik rahvad esmalt galaktikas ja seejärel universumis.
  Ja kord valitses loova jõuga. Ja mitte vabariigi ja veelgi enam väga paljude maailmade kaos ja segadus pärast selle kokkuvarisemist.
  Azalea on kosmoseimpeeriumi laevastikule käivitanud midagi äärmiselt hävitavat ja hävitavat.
  Pärast seda koogutas ta, paljastades oma väga elegantse ja võrgutava suu:
  - Au valguse jõududele!
  Printsess Leia kinnitas, saates kannaga vastasele hävitava, väleda ja kasvava hüperplasma laigu.
  - Au jõu kerge poole võidule!
  Need on tüdrukud, siin on nad väga lahedad.
  Ja nüüd ehitab vastupanuliikumine oma tähelaevu uuesti üles. Lootusetusse kotti sattumist õnnestus neil vältida. Kuid paremus impeeriumi laevade arvu ja tugevuse osas jääb alles.
  Ahsoka Tana märkis vaimukalt nuppu vajutades ja hävitamise kingituse saates:
  - Lolli jõud on väiksem kui sent!
  Ja pilgutas oma sõpradele silma.
  Ja ta paljad varbad liiguvad. Ja löö vaenlane silma alt ära.
  Vaenlasega võidelnud printsess Rei vajutas nuppu ja väljastas:
  - Loll on lihastega tugev, kui tark mees on oma ajuga jõuetu!
  Padawani poiss Anakin surus oma palja kanna nööpide tapvasse paigutusse.
  Ja korraga sülitas välja mitu põlevat hüperplasmaatilist pulsari , mis põletavad tohutu impeeriumi ristlejad.
  Noor sõdalane laulis:
  - Kui tagala on kasutu, ei aita sõjaline tulihinge, noh, ja kui seda pole, läheb tagala lõunaks vaenlase juurde!
  Printsess Leia, kes lööb vaenlasi ja saadab osavalt valgusjõududelt surmakingitusi, andis välja:
  - Valgus on naudingu poolest igaühe jaoks erinev, pimedus aga ühtviisi vastik kõigile!
  Ja nii vajutas Leia Azalea tütar väga osavalt paljaste varvastega hoobadele, lõi impeeriumi hävitaja raketiga välja. See plahvatas nagu bensiin ja lahvatas koheselt leekidesse.
  Sõdalane sosistas:
  -Hea eest ei maksta elus alati tasu, kuid kurja eest karistatakse kindlasti pärast surma!
  Ahsoka Tana, tulistades impeeriumi sõdalasi ja tabades vaenlasi suure ja tõhusa täpsusega, urises:
  -Hea ununeb kiiresti, kurjust mäletatakse kaua, aga head teod toovad surematuse ja kurjus viib unustuseni ka pika mäluga!
  Padawani poiss laulis:
  Kahjuks pole lahke olla,
  Headus ei sõltu kasvamisest!
  Ahsoka märkis, saates taas palja kannaga välja väga surmava ja surmava surmaanni:
  - Väike madu on kõige mürgisem!
  Printsess Leia, saates vaenlasele tapjakingituse, vajutas nuppu ja väljastas:
  - Valgus annab energiat, pimedus võtab jõu ära, miks inimesed hauda lähevad?!
  Poiss Anakin hüüatas põnevusega:
  - Miks inimesed järgivad sageli pimedust? Pimeduses pole probleeme ja enda inetus näha!
  Printsess Leia paljaste sõrmede, oma graatsiliste, meislitud jalgade abiga urises:
  - Pimedus peidab silmade eest kehalise inetuse, aga sellest on kaabaka hing veelgi koledam!
  Azalea tabas impeeriumiristlejat väga täpselt.
  Sõdalane märkis:
  - Valgus toob esile puudused, kuid samas sulab sinu moraalne moondumine nagu jää pannil ja inetust varjavas pimeduses muutud sa veelgi rohkem saast!
  Printsess Leia märkis filosofeerimisel:
  - Valgus pole ainult footonid, vaid ainult pimeduse kannatused ja oigamised!
  Ja suurmarssal lõhkes vaenlast millegi väga purustava ja tõeliselt hävitavaga.
  Ja leegid lõid lahti, haarates endasse verise ja julma impeeriumi järjekordse lahingulaeva.
  Keisrinna Palpatine ütles karmilt:
  - Keha surm pole suurte jaoks kohutav, sest hing leiab astraaltasandil tegevust!
  Suur sõdalane ja impeeriumi supermarssal Emmanuel võtsid selle kätte ja lõid seda oma nobedate jalgadega väga surmavalt ning kilkasid:
  -Pimedus ei ole valguse puudumine, see on koidukuulutaja!
  Pärast seda puhkesid nemad, need kaunid kloonitüdrukud, naerma.
  Ja kaunitaride paljad nobedad jalad mängivad väga osavalt juhtkangi ja teevad seda lahedalt.
  Printsess Leia koondab jõud ümber. Tal õnnestub päästa osa vastupanuvägedest.
  Siit tuleb terve parv komeete. Nad jätavad sabad, mis venivad nagu pruutrong.
  Ja kõik põleb, väriseb ja sõna otseses mõttes sädeb ning iga säde on nagu Mount Everest.
  Printsess Leia ütleb naeratades:
  Oleme näidanud üles suurt julgust.
  Ja siis meenus mulle vangistuses viibimine. Eriti siis, kui Jabba käsul viidi teda paljajalu üle kuuma kõrbeliiva. Planeet on inimeste jaoks väga kuum. Ja liiv on nii kuum. Ja tema jalad on alasti, kaitsetud, veel paadunud.
  Muidugi oli see väga valus. Printsess Leia põletas seejärel oma tallad ja need kattusid suurte villidega. Iga samm sõna otseses mõttes plahvatas valust.
  Raske uskuda, et paljajalu kõndimine võib nii valus olla. Aga see on nagu tulipunasele pannile astumine.
  Nüüd aga vajutavad printsess marssal Leia paljad sõrmed uuesti nuppe ja vallandavad mõrvarliku hävitusvoolu.
  Printsess, kes elas üle nii planeedi surma kui ka avaliku vägistamise terve hordi võõraste olendite poolt, võttis selle kätte ja laulis:
  - Tüdrukud ei pidanud alla andma,
  Noomimine noori vargaid ei hirmuta ...
  Oleme alati suutnud vapralt võidelda,
  Naine on julge, nagu jedi!
  Ja nüüd lendavad taas vastaste pihta raketid, mis seekord lasti välja kõigilt laevadelt, samal ajal .
  Ahsoka Tana kilkas ja ütles:
  - Ta on julge
  Kes draakoni maha lööb!
  Ja tema käest lendas välgunool välja.
  Kaklevad tüdrukud, väga vaimukad ja agressiivsed ning ühtaegu lahked.
  Azalea saatis keiserlikule laevastikule hävitava vooluga hävitava kingituse ja urises:
  Meie jõul pole piire!
  Ahsoka kinnitas:
  - Valgus on tugevam kui pimedus! Hea võidab alati kurja!
  Padawani poiss Anakin saatis impeeriumi sõdalastele surmakingi, palja lapse jalaga ja säutsus:
  - Verised kurikaelad,
  Aga üllas kangelane on tugevam!
  Ja kaabakas saab lahingus lüüa,
  Ja hea, nagu alati, võidab!
  Printsess Leia kinnitas:
  - Muidugi, hea võidab!
  Ja sõdalane lasi uuesti keiserliku fregati õhku, vajutades paljaste varvastega nuppu ja laulis:
  - Maailmas pole õnnelikumat lugu,
  Kui lugu säravast, eredast valgusest!
  Asalea piiksus ja pilgutas oma safiirsilmi.
  - Ma nägin valgust ja särav täht särab igavesti!
  Anakin kinnitas:
  = Muidugi saab!
  urises Ahsoka Tana.
  - Olgu õnn vihma draakoni käest ära võetud!
  Printsess Leia tulistas, kasutades uuesti oma signatuurset liigutust, ja hõikas:
  Ja väljas sajab vihma ja väljas on lörtsi,
  Ja selle kohal lehvib verine draakon ...
  Me naerame, kui tahame nutta
  Kuid julm valitseja purustatakse!
  Ja siis lendasid mässulised järgmisele kaitseliinile. Ja neil on asteroididel väga head relvad.
  Keisrinna Palpatine tegi samuti pausi. Tema laevastik kandis suuri kaotusi.
  Kuigi sellel oli tulejõus ülekaalukas eelis.
  Ülemmarssal Emmanuelle andis välja järjekordse surma ja täieliku hävingu kingituse, võttis selle ja kostis:
  - Peame andma nimed kõigile planeetidele, meie uutele!
  Ja lakkus ta keelt, väga armas päästik.
  Keisrinna Palpatine, tembeldades oma kõrgeid ja teemanttallaga kontsi, märkis vaimukalt:
  - Planeedid? Miks sa nii alandlik oled? Äkki kohe galaktikad?
  Emmanuel kilkas:
  - Ja veelgi parem kõigi universumite jaoks! Neid on väga palju!
  Keisrinna Palpatine nõustus ja tema pärlhambaid täis suu avanes ning välja lendas pikk roosa keel.
  Valitseja laulis:
  - See tähendab ilusti peksmist,
  See tähendab väärikalt peksmist!
  See meie tume jõud
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Ja siin jälle leegitseb nagu supernoova termopreoonipomm . Ja planeedid on tükkideks rebitud ja jõuväljad varisevad kokku.
  Siin põles maha terve polk mässulisi - sarnaselt püstise krokodilliga. See hajus sõna otseses mõttes triviaalselt väikesteks footoniteks.
  Krokodillidel polnud aega valu tunda.
  Ahsoka Tana ütles kurvalt ohates:
  -Meie hinged tõusevad õhku nagu kaks lennukit,
  Lõppude lõpuks ei saa nad üksteiseta elada!
  Ja tema paljad sõrmed käivitasid taas impeeriumi hulgi- ja täieliku hävingu.
  Azalea tulistas ka, purustades lahingulaeva ja andis välja:
  - Igavesele rõõmule valgus!
  Padawani poiss Anakin, kasutades oma paljaid lapselikke sõrmi, käivitas hävitamise ja säutsus:
  Seni oleme me alles lapsed.
  Kasvame, kasvame...
  Ainult taevas, ainult tuul
  Ees ootab ainult rõõm!
  Ainult taevas, ainult tuul
  Ees ootab ainult rõõm!
  Printsess Rey nõustus selle, kuradi, impeeriumi järgmise raketiga ristlejaga:
  - Rõõmus elu ees! Lihtsalt ära lange armastusest välja!
  Ja kõik sõjatüdrukud laulsid:
  Ma tahan, ma tahan teha head
  Süütage valgus kogu piiritu universumis,
  Meil on vedanud, et oleme inimesed
  Olgem kõik Jedi suhtes õilsad!
  . PEATÜKK #13
  Mark juhatati FBI vanemuurija kabinetti. Poiss oli vööni alasti ja paljajalu, köidikutes. Kõndida oli raske, köidikud hõõrusid nii käsi kui jalgu.
  osutus ootamatult Kamala Harles .
  Tumedate prillidega tuhm naine.
  Ta vaatas poissi. Ta märkis ilusat lihaselist figuuri, erkpunaseid juukseid ja lapselikku nägu. Markil oli rinnal ainult üks tätoveering - tärn. Kuid see tähendas kuulumist varaste maailma.
  Varem oli ta laps, aga samas ka ohtlik teema. Armas, kuid punane juuksevärv rääkis poisi kavalusest ja pettusest.
  Marki nägu tõmbles. Kõndides hõõrusid meelega jäetud köidikud, ilmselt ilma plastpatjadeta, pahkluid.
  Kamala ütles karmilt:
  - No see, tapja? Laske tal toolile istuda.
  Mark istus nii, et prožektorid langesid talle igast küljest.
  Poiss, tema kiituseks, vaatas otse ette. Ta muutus veidi kahvatuks, kuid väliselt ei väljendanud hirmu. Tõsi, ta hõõrus külmast punetavaid paljaid jalgu üksteise vastu.
  Vanemteadur küsis rangelt traditsioonilisi küsimusi: eesnimi, perekonnanimi, isa nimi, sugu ja töö või õppimine. Ja ka aadress.
  vastas Mark rahulikult.
  Kamala esitas esimese olulise küsimuse:
  - Millal tuli teil idee röövida New Yorgi peapank?
  Poiss kehitas lihaseid õlgu ja vastas:
  - Ma tahtsin seda lapsepõlvest saadik!
  Vanemuurija naeratas.
  - Aga sa, et nüüd mitte lapsepõlves?
  Mark kehitas õlgu ja vastas:
  - Ma olen üksteist aastat vana. Aga ma tunnen end täiesti täiskasvanuna!
  Kamala ütles karmilt:
  - Ja sa tunned end õigesti. Sellise ulatusega ja miljoneid dollareid maksva varguse eest võidakse teie üle kohut mõista nagu täiskasvanut. Ja see on eluaegne vanglakaristus - ilma vabastamisõiguseta!
  Mark vilistas.
  - Vau! Ja mis on parem?
  FBI vanemuurija ütles hellitavalt:
  "Aga sa oled alles laps. Võime teile anda viis aastat korralikku lastevanglat. Seal vabastatakse kahe aasta pärast kuuleka käitumise eest.
  Ka vanglad on erinevad. Mõned on nagu kuurort, kuid seal on tõeline raske töö!
  Poiss noogutas nõustuvalt.
  - Ma tean! Kõik on seaduse ees võrdsed, kuid mõned on võrdsemad!
  Kamala noogutas ja vastas:
  - Ma näen, et sa oled tark ja tubli poiss. Teeme seda. Räägite meile kogu tõe. Ja me aitame teid kohtus. Teid võidakse isegi kautsjoni vastu vabastada kuni kohtuprotsessini. Ja seal on tingimisi karistuse võimalus ja psühholoog teeb teiega lihtsalt koostööd.
  Mark tegi grimassi ja märkis:
  - Mulle ei meeldi psühholoogid. Küsitakse palju rumalaid küsimusi.
  Vanemuurija naeris ja märkis:
  - Ma saan aru! Kuid väikeste kurjategijate jaoks on vanglad, kus neid piitsutatakse, toidetakse, et nad lihtsalt nälga ei sureks, ja sunnitakse töötama ... kaksteist tundi.
  Poiss heitis naiivse pilgu:
  - Kas see on seaduslik?
  Kamala ütles naeratades:
  - Seaduse tõlgendamiseks on palju võimalusi. Halvasti käituvate pahade poiste jaoks on olemas spetsiaalsed vanglad. Ja neile, kes vaid pisut seadust rikkusid ja uurimisega koostööd teevad - teistsugune suhtumine.
  Mark kripeldas. Tal läks kontoris soojaks ja ta tundis end paremini. Ma ei tahtnud vangi minna. Aga ka uurimisega koostööd tegema.
  Olla reetur ja kuuene on halvim.
  Lisaks on uurijad salakavalad. Nad võivad lubada kolmes kastis ja siis visata.
  Kamala ütles vaikselt:
  - Nimeta oma kaasosalisi, kallis poiss.
  Mark ajas uhkelt selja sirgu ja teatas:
  - Mul ei olnud kaasosalisi! Ma olin üksi!
  Vanemuurija ütles pehmelt:
  - Ära valeta! Sa ei jaksaks üksi kümmet tonni kulda kanda!
  Poiss kehitas õlgu ja märkis:
  - Aga te ei saa kümmet tonni kulda koos kanda!
  Kamala noogutas.
  - See on kõik! Rääkige meile, kuidas teie ja teie kaaslased panka tungisid. Kuidas teil õnnestus nii palju kulda välja võtta ja samal ajal peaaegu jälgi jätta.
  Räägime ja kui laotakse, lähete kohe koju ema juurde!
  Mark tegi grimassi ja märkis:
  - Ema juurde? Siin mõtled tahes-tahtmata, et äkki on vanglas parem!
  Vanemuurija susises:
  "Kas sa tahad minna karistusvanglasse, kus poistel lõigatakse juukseid ja nad töötavad kaksteist tundi, õpivad neli tundi, magavad paljalt laudadel ning saavad kurikaid ja piitsa?"
  Mark kehitas õlgu ja ohkas.
  - Ma jään ellu!
  Kamala vastas:
  - Mitte! Sa ei jää ellu! Sa oled vangis kuni surmani. Kõigepealt teiesuguste alaealiste kurjategijatega, pätid, ja siis täiskasvanutega! Ja ma ei varja, hirmutavad poisid vägistavad suure mõnuga selliseid ilusaid poisse nagu sina!
  Mark kuulis sellest midagi teistelt meestelt... Ja ta muutus kahvatuks, tundes hirmu.
  Jah, kui nad sind lihtsalt peksavad või sunnivad sind eesli kombel kõvasti tööd tegema, aga sa suudad vastu pidada. Aga see!
  Poisid on aga vahel väga kangekaelsed. Siin tuleb kiil ajudesse ja poisid käituvad igasuguse loogika vastaselt.
  Ja Mark ütles karmilt:
  - Ma ei ütle sulle midagi!
  Vanemuurija küsis karmilt:
  - Kas see on teie viimane sõna?
  Poiss ütles enesekindlalt:
  - Jah, viimane!
  Kamala susises:
  - Soovitan teil mõelda. Sa võid kogu oma elu ära rikkuda!
  Mark tundis endas väikest kangelast ja säutsus:
  - Ma ei reeda oma sõpru! Sa võid mind lüüa või isegi tappa!
  Vanemuurija ütles väsinud toonil:
  - Ma ei löö sind! Laste piinamine ei ole meie tee. Kuni nad saadavad teid noortevanglasse, et saaksite tunda, kuidas see on. Ja siis me küsitleme teid uuesti.
  Mark virises:
  - Ja kohus?
  Kamala naeratades:
  - Kohtuprotsess, mis määrab teie ohjeldusmeede, toimub nädala pärast. Seni olete meie kontrolli all. Kui aga soovite üksikkongi, siis ...
  Poiss teatas julgelt:
  - Ma ei karda poisse! Nad on täpselt nagu mina!
  Vanemuurija noogutas.
  - Hästi! Istud koos teiste poistega kõrgeima turvalisusega kinnipidamiskeskuses. Ma arvan, et sulle meeldib seal!
  Mark kehitas õlgu ja märkis:
  - Me võime alati kokku leppida. Ja vanglas on see igal juhul mugavam kui vaeste toas!
  Kamala noogutas.
  - Võib olla! Kuid sunnitööl töötate kaksteist tundi, kuni lapsed on, ja kuusteist tundi, kui kaheksateist on möödas. Ja nii kuni surmani. Kas sa tahad seda?
  Mark üritas protestida:
  - Need, kes seda piirkonda trampisid, ütlevad, et sellist asja pole olemas!
  Vanemuurija noogutas.
  - Jah, mitte tavalistes kolooniates ja vanglates. Kuid teiesuguste jaoks, eriti ohtlike ja kaasosalisi loovutamast keelduvate inimeste jaoks on vanglad erilised. Lastekoloonias saab basseinis ujuda, arvutis mänge mängida ja toit on hea. Aga et te alaealised kaabakad ei muutuks jonniks ja ei arvaks, et olete soliidne vaarikas - on vanglaid, kus ei kehti mitte liberaalsed USA seadused ja inimõigused, vaid FBI erijuhised. Seega, kui nad hakkavad teid šokeerima, on see eriteenistuste juhis, mis praktikas on seadusest kõrgem.
  Poiss oli meeleheitel. Aga olles kogu oma julguse jõu ja raevuga kokku võtnud, ütles ta:
  - Ma ei ütle sulle midagi!
  Kamala vajutas nuppu. Politsei sisenes kontorisse.
  Vanemuurija käskis:
  - Alaealiste ajutise kinnipidamiskeskusesse, maksimaalse turvalisuse osakonda!
  Politsei muigas ja urises:
  - Lähme, poiss!
  Mark tõusis toolilt alla ja seisis paljajalu marmorpõrandal. Köidikutes, eriti jalaköidikutes käimine on tõeline piinamine. Ilmselt oskas politsei tekitada maksimaalseid piinu, isegi peksmisega seadust rikkumata.
  Mark tahtis oma köidikud iga hinna eest eemaldada. Ja teda haaras soov tormata ja kõik FBI vanemuurijale ära rääkida ning koju tormata. Ja võtke seal vannis ja sööge hästi.
  Tahtsin juba süüa, palju kaloreid kadunud. Jah, joo ka. Võib-olla toidavad nad sind vanglas.
  Tundub, et vanglas viibivad noored ei näe kõhnad ja kõhnad välja. Üks tuttav läks isegi eeluurimisvanglas paksuks. Ja toit on kaloririkas ning liigutusi on vähe ja ülekandeid rohkem.
  Mark arvas, et võib-olla oli kaksteist tundi tööd bluff. Need, kes olid alaealiste vanglas, rääkisid seal valitsevast julmast korrast, kuid selle üle, et tööd oleks palju või toit kehv, ei kurtnud.
  Tavaliselt hirmutas neid see, et sealne seltskond oli halb: kaklused, kiusamine, sõimamine ja mis kõige hullem - vägivald.
  Kuid kui parandate suhteid kuttidega ja te ei muutu alandatuks ega heidikuks, on seal täiesti võimalik elada. Mõned on juba mitu korda istunud ja pole palju kannatanud.
  Kõige hullem on saada heidikuteks või alandatuks. See on siis põrgu. Ja mõnikord tabab politsei sind. Kuid mitte liiga sageli, sest nad saavad selle selle eest.
  Ja praegu pole kahekümnes sajand. Kõigil on nutitelefonid ja saate politseiniku seaduserikkumisi salvestada ja visata, kuhu vaja.
  Näiteks isegi FBI-s.
  Mark oli tark poiss ja teadis palju. Vanglas pole kõige hullem mitte kamber, mitte valvurid, isegi mitte karistuskamber, vaid teie kambrikaaslased. Siin nad on ja võivad elu põrguks muuta.
  Ja nii on alaealiste vanglas tingimused üsna talutavad. Kuigi õues on muidugi parem.
  Ja Mark ei tahtnud kogu elu istuda.
  Ja ka köidikud hõõruvad halastamatult pahkluid. Ja mida rohkem sa lähed, seda rohkem valus on. Sa ei pea isegi käsi liigutama.
  Ja siis samm ja süst ning terasrõngad kaevavad nahka. Noh, kuidas saate seda teha lastega?
  Kuigi Mark ennast lapseks ei pidanud. Nagu kõik poisid, eriti kriminaalses keskkonnas, on ta väga täiskasvanud. Aga see naine, nälkjas. Võisin anda käsu kurikatega kandadele lüüa.
  Politseis lüüakse osa poisse täpselt palja talla peale, nii et valu on maksimaalne ja jälgi minimaalselt.
  Mark tahtis ka rusikaga lüüa, et aistingute teravust testida. No siis.
  Ta näeb seda ette.
  Lõpuks viisid nad ta politseilehtrisse. Visatud, aheldatud. Ja loomulikult viidi nad alaealiste kinnipidamiskohta.
  New Yorgis on nii palju alaealisi bandiite, et nende jaoks on spetsiaalne suur vangla, mis erineb täiskasvanutest. Kuid seda valvatakse mitte halvemini ja kõrgete taradega.
  Mark ei olnud veel selle sees. Ja vaatas väljapoole. Hoone on tohutu ja kümnekorruselise aiaga. Sa ei pääse sealt nii lihtsalt.
  Poisse hoitakse tüdrukutest eraldi. Söök on Ameerikas päris hea, üldiselt on toidu ületootmine ja peaaegu iga nurga peal saab tasuta süüa.
  Ja riideid saab kopika eest ja lasteriideid üldiselt mitte millegi eest.
  Paljajalu poisid jooksevad väga harva ja siis tavaliselt siis, kui ise tahavad ja mitte vajadusest. Ja võmmid vilistavad.
  Igal juhul, kui te ei arva, et olete seal, nagu menaažis, pole midagi kohutavat.
  Mark võttis selle ja laulis:
  Ema, ära lähe hulluks
  Sattusin jonni...
  Minu saatus , lastevangla,
  See on nagu kuurort, vastupidi!
  Autos oli külm, nagu teraskastis. Kuid Mark arvas, et tee pole liiga kaugel.
  Poiss kõlistas ketti ja arvas, et kui tahad autoriteeti saavutada, siis pead veidi kannatama. Lihtsalt midagi ei anta.
  Noor naljamees laulis:
  - Kui külm on luudeni tunginud,
  Ja kodust pole häid uudiseid!
  Siiski tundub, et nad on saabunud.
  Ja nii selgus...
  Värava avasid nad pärast seda, kui politsei dokumente näitas. Ja sõitsime veel natuke.
  Siis jäi politseiauto lõpuks seisma.
  Ja kostis ukse avanemise hääl. Politsei tuli sisse ja keeras lapse ketist lahti, mis teda ümber kaela sidus.
  Pärast seda tõsteti paljajalu Mark autost välja. Vanglahoovis oli näha, et juhatati teist poissi, Markist veidi vanemat. Ja metsikud koerad hauguvad.
  Mark viidi köidikutes tuppa. Trepist üles ronimine oli väga raske. Poiss haaras isegi reelingust ja oli sunnitud kätega aitama.
  Politseinikud vehkisid talle nuiadega, kuid ei löönud. Ilmselt nägi laps liiga haletsusväärne välja. Kuid üks neist pistis nuia sellegipoolest poisi abaluude vahele.
  Mark võpatas. Vanglas sees, soomusukse taga, oli tunda desinfitseerimise ja valgendi lõhna.
  Tuli mööda koridore tiirutada. Ümber võre ja metall. Aknast näeb staadionit. Seal mängivad palli oranžides rüüdes poisid. Siin olid poisid, kes kõikusid. Marki terav nägemine märkas, et poisid olid üldiselt hästi toidetud ja hoolitsetud. Mõned on kiilaks raseeritud, teised lühikeste juustega. Mõnel olid näol sinikad ja kriimud.
  Siin on suured poisid ja veel rohkem lapsi. Koos olid need mustad, valged ja kollased.
  Nüüd on kombeks neid omavahel segada. Enamik poisse näevad naljakad välja.
  Heidikuid saab eristada kõhnemate ja kurvemate nägude järgi ning nad on teistest eemal.
  Kuid neid on kümmekond korda vähem. Ja see rahustas Marki. Ta ei ole argpüks, vaid autoriteetsete poiste seas.
  Ja siin mängivad nad jalgpalli ja võrkpalli ning seal on kiiktool. See on korras. Tüüpiline lastelaager. Kuigi loomulikult ei tahtnud ma tervet oma elu sellega veeta.
  Kuid võite vanglast põgeneda. Sellest on ka filme. Muide, tema elukaaslane Oleg teab, kuidas seda teha.
  Mark tabas end järsku mõttelt, et tal pole selle poisi vastu praktiliselt mingit vihkamist. Kuigi ta viskas ta maha ja pani püsti. Aga võib-olla polnud see kurjast?
  Võib-olla on deemonitel teatud reeglid. Lisaks oleks noor poiss isegi huvitatud veidi vanglas viibimisest. Võib-olla on talle midagi õpetada.
  Nagu Ameerika perekonnast rääkivas sarjas, käitus poiss kohtuniku maha istumisel ebaviisakas. Ja ta on hullem? Ja mida sa kardad?
  Teine oranžis rüüs poiss kõndis Marki poole. Tal olid käerauad kätel, aga jalad olid vabad. Paljajalu Marki vaadates naeratas ta ja märkis:
  - Päme!
  Poiss näitas rusikat. Ta torgati jälle nuiaga abaluude vahele.
  Mark vaatas alla oma paljaste jalgade poole. Kevadel New Yorgis, kui on jahe, on paljajalu kõndimine äärmiselt metsik. Eriti kui arvestada, kui räpased on tänavad, ja seda, et lastejalatseid jagatakse sageli tasuta.
  Kuid tema Mark otsiti läbi ja seejuures ebaviisakalt...
  Ka vanglas ootab shmon. Ja see pole eriti meeldiv. Kuigi tavaliselt ei näita nad filmides palju, kuidas poisse otsitakse. Aga naised, palun.
  Mark oli sellest lõbustatud.
  Aga ei midagi, ta jääb ellu. Võtke lihtsalt köidikud ära. Ja siis olid pahkluud muljutud ja verd tilkus.
  Mark kannatab. Ja koridorid on pikad. Politsei juhatab ta maksimaalse turvalisuse sektorisse.
  Kõikjal on restid ja hoovid on eraldatud võredega. Poisid ja siin oranžides rüüdes. Aga kui tavapärases sektoris on paljud poisid riietes, siis siin on kõigil number. Ja praktiliselt kõigil on pead raseeritud.
  Ja nad marsivad sammuga, ehitatud vastavalt oma pikkusele. Ja politsei vaatab neid ja karjub. Aga üks sai pihta...
  Mark võpatas...
  Lõpuks viidi ta kiirabisse. Valgete seinte ja peeglitega tuba. Prožektorid paistavad ülevalt.
  Talle tuli vastu suur valges kitlis must naine, kes küsis:
  Kas see on punane kurat?
  Politseinikud noogutasid.
  - Jah!
  Naine juhatas Marki leti juurde. Laua taga istusid ka politseinikud.
  Talle esitati mitmeid rutiinseid küsimusi. Siis lükkasid nad paberit, pomisedes:
  - Allkirjasta see!
  Mark vaatas. See näitas, et ta saabus vanglasse ja oli reeglitega tuttav.
  Poiss kirjutas alla.
  Seejärel eemaldasid nad talt köidikud ja viisid ta väikesesse peeglitega ja eredalt valgustatud tuppa.
  Seal oli kaks valgetes kitlites noort naist. Nad tõmbasid osava ja harjumuspärase liigutusega kätte kummikindad.
  Must valvur noogutas.
  - Nüüd vaatavad su tädid sind läbi!
  Mark oli nördinud:
  - Miks naised? Ma olen mees!
  Naine selgitas:
  Sa ei ole neljateistkümneaastane. Seetõttu ei otsi teid läbi politsei, vaid õed. Nad teevad seda õrnalt, et mitte kahjustada teie keha!
  Mark hüüdis:
  - Pagan võtaks! Milline häbi!
  Naine märkis:
  - Ärge sooritage kuritegusid! Ja nii, isiklik ülevaatus on kohustuslik! Võtke riided seljast või me aitame teid.
  Markil pole midagi erilist tulistada. Ainult püksid ja lühikesed püksid. Viimased aga häbenevad naiste ees tulistada. Tõde on see, et need on vaenlased, mis kuidagi rahustab.
  Mark oli sunnitud suu lahti tegema. Ja õde kaevas talle lõuga. Ja pani sõrmed keele alla. See muutus iiveldavaks.
  Shmon oli kõige põhjalikum. Ja suu ja ninasõõrmed ja kõrvad kontrolliti. Siis panid nad mind maha istuma.
  Mark istus kümme korda maha. Kuid ilmselt sellest ei piisanud. Samuti kontrollisid nad sondiga tema soolestikku, viies ta kõrvaltuppa. Siis sundisid nad mind lonksu soolest võtma ja valgustasid kõhtu. Siis oli röntgen.
  Ilmselt sai Mark täiendava juhise.
  Ja läbivaatus oli kõige põhjalikum, kui nii naba kui isegi pea olid läbikumavad.
  Kõik see oli alandav, hirmutav, häbiväärne, ebameeldiv. Sa oled justkui haruldane loom ja sind uuritakse.
  Kuid Mark pakkus FBI-le erilist huvi. Ja teda ei otsitud ainult läbi, mis võtab tavaliselt vaid mõne minuti ja on ebaviisakas. Aga ka uuritud.
  Kammige samal ajal ja iga juukseharu. Siis nad pildistasid. Ja profiilis ja pooleldi külili ja terve näoga, tagant ja alasti täies kasvus.
  Nad võtsid jäljed peopesadest, paljastelt taldadelt, huultelt, kõrvakarpidelt.
  Nad pildistasid kõiki kehaosi ja salvestasid märke. Ja mutid ja armid ja põletused.
  Samal ajal tehti hammastest kipsi. Võeti ka vere- ja muid analüüse. Muidugi mõõtsid nad rõhku ja pulssi ning üldiselt tegid ka kontrolli. Sealhulgas küsimustiku täitmine.
  Käte ja jalgade küüned said ka korralikult pügatud. Peas veidi kärbitud juukseid. Ja muidugi pestud, ka põhjalikult.
  Marki uuriti kuni öö saabumiseni.
  Ja pärast tulede kustutamist viidi mind kambrisse. Oli vaikne. Koridorid olid valgeks värvitud ning üsna puhtad ja vaiksed.
  Mark oli protseduuridest kurnatud. Enne seda oli ta vaid mõnda aega istunud. Nad tõid talle vormiriietuse. Oranž rüü, müts ja vanglasussid. Riided on nummerdatud ja üsna mugavad.
  Peadirektor ütles:
  - Tema lapsepõlves!
  Valges kitlis naine lisas:
  - Iseenesest! Magame hästi, siis näeme!
  Juhataja nõustus:
  - Jah, ärgem äratage poisse. Siinne publik on närvis. Vaatame, kuidas ta käitub.
  Mark hingas sügavalt sisse. Vähemalt ei pannud nad talle köidikuid külge. Ja nii jäävadki säärtel olevad lõikehaavad desinfitseerimisega tugevasti kipitama.
  Tõsi, siiani pole ta kordagi pihta saanud. Kangekaelne poiss täitis käske kuulekalt. Kuigi ausalt öeldes oli see alandav ja vastik.
  Eriti valus on sondiga soolte kontrollimine ja soolte allaneelamine.
  Hea, et nad pole veel pead raiunud.
  Ma ei tahtnud nii heledaid juukseid kaotada.
  Halb uudis oli see, et Marki ei toidetud kunagi. Ja jah, ma tahtsin juua. Teda pesti desinfitseeriva veega ja te ei saa seda alla neelata.
  Üldiselt ei olnud vangla päris sama, mis filmides. Üks puhas kamber madratsiga. Valged seinad, wc ja kraanikauss. Aga kraan oli väänatud. Vesi ei voolanud.
  Seinad tunduvad olevat valgeks lubjatud, on näha, kes neile enne midagi kratsis.
  Mark arvas, et on hea, et ta on nüüd üksi. Ta ei tahtnud kellegagi rääkida.
  Ja veel enam kambrikaaslaste lollidele küsimustele vastamiseks. Ja siis registreeruge.
  Tegelikult küsivad nad selliseid küsimusi: kas annad selle tagumikku või müüd oma ema maha? Või viis või kuus? Ja palju muud.
  Ja see on hea, kui nad lihtsalt võidavad neid, ja võib-olla veelgi hullem.
  Mark heitis madratsile pikali. Voodi oli suur, all metallist ja pikali ei olnud eriti mõnus. Tekke ei antud.
  Mark ei riietunud lahti - külm on. Kuigi ta on oranžis rüüs ehk täpsemalt pidžaamas.
  Ta võttis sussid jalast ja tõmbas paljad jalad üles. Ja ta tundis, et hoolimata väsimusest oli tal nii lihtne mitte magama jääda.
  Lisaks põlesid tuled. Jah, mitte väga särav. Võib-olla on selliste inimestega raske lugeda, aga magada on ka ebamugav.
  Madrats ilma linata ja ilmselgelt välja pestud.
  Mark kaalus. Mis teda ees ootab? Vangla on ebameeldiv koht. Nad võtsid tal isegi kella ära. Ei, kell viidi varem ära. Kuid siin pole televiisorit.
  Tundub, et seal on kaamerad koos telerite ja isegi arvutitega. Aga oleneb kus.
  Soolestikus on näha, et sond on millegi külge kinni jäänud ja valutab. Ma tahan süüa ja juua. Kriimud pahkluudel valutavad.
  Kinnaste ja plastiliini maitse suus. Isegi ninasõõrmetesse ummikus õhuke proboscis. Et seal midagi varjata. Teda uuriti nagu spiooni, täie hoolsusega. Kuid midagi võib peituda ninasõõrmetes, mis tungib sügavamale. Hea, et tal pole hammastel täidiseid, muidu võiksid need ära korjata. Noh, kuradid.
  Paljaste lapselike jalgade varvaste vahelt andsid tunda ka õdede käed ja see oli kõditav ja peaaegu meeldiv.
  OKEI. Huvitav, kas seal on jõusaal maksimaalsel turvatasemel? Ka lapsed peavad treenima ja oma vormi parandama.
  Mis poisid siin on? Kõige kurikuulsamad pätid hiljuti potist maha!
  Mark keeras madratsi sisse ja püüdis magada. Kuid seda on raske teha, kui olete ülekoormatud ja üle erutatud. Ja sa pöörad ja pöörad.
  Lõpuks õnnestus Markil sukelduda justkui unenägusse.
  Ta nägi unes midagi kohutavat.
  Nagu oleks ta pingi külge seotud ja timukas pani lehtri suhu. Siis hakkas ta vett kurku valama.
  Ja see on nii tüütu. Vesi on külm, haises ja kõht hakkas punni ajama. Siis pigistati rinda ja sipelgad nagu roomasid soolestikus.
  Jah, see on iidne piinamine, mis ei jäta peaaegu mingeid jälgi. Unenäos näib Mark olevat prints ja temalt tahetakse saada teavet kuningliku riigikassa kohta.
  Siin on kõht täis nagu trumm. Või seebimull. Hingamine muutus raskeks.
  Marlborough hertsog (unenäos oli peapiinaja nimi) ütles poisile peopesaga vastu palja jalga lüües:
  - Piisav! Prints on tark ja räägib meile kõik!
  Timukas lõpetas valamise ja võttis lehtri suust välja. Tõstis Marki vertikaalasendisse.
  Poisi suust purskas vett. Ja kuuldus tugev oigamine. Kui palju valu tal oli.
  Mark oli uimastite all ja kui vedelik temast välja voolas, tundis ta end palju paremini.
  Hertsog noogutas naeratades.
  - Ütle mulle, kus on peidetud riigikassa salajane sissepääs. Või venitame teid klotsidele. Seejärel määrime tallad õliga, et nahk ei kõrbeks, ja prae kontsad tulega. Jõhker naeris. - Kas sa tahad seda?
  Mark ohkas:
  - Ma ei tea!
  Marlboro naeris.
  - Sa ei tea? Arvate, et oleme lollid! Tule nüüd, timukas, prae selle poisi kontsad. Ja määri neid hästi, me ei tohi printsi sandistada!
  Timukas noogutas. Tema assistent tõi sisse pudeli õli. Ja karedad käed haarasid Marki jalgadest ja hakkasid õli tema paljastesse taldadesse hõõruma.
  Poiss ei hakanud vastu. Ta otsustas, et peab lõpuni vastu.
  Paljaste jalgade ette toodi tõrvik.
  Paljas tald tundis esmalt kuumust, seejärel põlemist.
  Teine timukas surus tõrviku oma paremale jalale. Spetsialistid hakkasid leeki juhtima lapse kõige tundlikumatesse kohtadesse, mitte kareda, õlitatud jalaga.
  Mark tõmbles ja ta jalad haarasid ta käppadest ja kruvisid ta tugevamini pingi külge.
  Poissprints laulis:
  Ära anna alla, ära anna alla, ära anna alla
  Oled teel, vapper rüütel, ära ole häbelik ...
  Naerata, naerata, naerata
  Usun, et kõik saab korda ja okei!
  . PEATÜKK #14
  Mihhail sõi natuke ja jõi valgujooki. Pärast seda heitis ta uuesti pikali ning aja surnuks löömiseks vaatas Tähesõdade uusversioonisarja jätku.
  Lahingus tekkis paus. Mõlemad tohutud laevastikud peatusid remondiks ja puhkamiseks.
  Keevitus sumises, välk lõi. Remondimeeskonnad tormasid laevu remontima.
  Nii et töö läks kiireks. Ja tavalised sõdurid hakkasid puhkama.
  Ahsoka Tana ja printsess Rei hakkasid malet mängima , asetades nuppe ümber paljaste varvastega.
  Loomulikult on seal palju rohkem väljakuid ja erinevat tüüpi vägesid kui traditsioonilises males.
  Ja figuurid näivad olevat elus ja liikumises.
  Ahsoka Tana märkis:
  "Nii et sa tahad öelda, et keiser põles võimuvälgu käes?"
  Printsess Rey kinnitas:
  "Puutasin mõõkadega jõu välgunooled kõrvale. Ja nad põletasid Palpatine'i. Kuid isegi jõu välgunooled ei suuda hinge täielikult hävitada!
  Ahsoka Tana soovitas:
  - Tõenäoliselt on keisril seitse horkruxi. Need muudavad ta hinge täiesti surematuks ja takistavad teda surnute riiki imemast. Ja hoolimata sellest, kui palju te keisrit tapate, liigub ta jätkuvalt erinevatesse kehadesse ja jamadesse üle kogu universumi.
  Ja neiu lõi maha etturi, sättides vankrit oma paljaste sõrmede, graatsiliste jalgadega ümber.
  Printsess Rey nõustus:
  - Jah, see on võimalik! Horkruksid võimaldavad hingel jääda igaveseks siia maailma ja asustada erinevaid kehasid. Ainult nende hävitamisega saate Palpatine'i isiksuse vähemalt selles universumis lõpetada. Vastasel juhul on see igavene oht.
  Ja neiu liigutas haubitsat oma palja, väga ilusa, pargitud ja lihase jalaga.
  Ahsoka Tana märkis kujukest palja jalaga liigutades:
  -Universum on suur ja horkruksid võivad olla kõikjal. Peaaegu igas teemas. Ja neid pole lihtne hävitada. Ka siin peab sul olema mingi eriline relv.
  Printsess Ray küsis:
  "Sa oled kogenum, Ahsoka. Kas mäletate noort Darth Vaderit , kes võitles koos temaga krahv Dooka armee vastu . Ja millest sul siin elus puudu jäi, miks sa ei liitunud ei ühe ega teisega?
  Ahsoka Tana kehitas õlgu ja vastas:
  - Mul oli oma tee. Kui impeerium tekkis, otsustasin vaadata, mis sellest välja tuleb. Kõik on sõdadest ja kaosest nii väsinud ning loomulikult tahtsin ma vähemalt elementaarset korda!
  Printsess Rei liigutas vibulaskja jalgu paljaste varvastega ja teatas:
  - See on omal moel huvitav seisukoht. Kuigi jama, ausalt öeldes, olen sellest väsinud. Kuid Palpatine'i impeerium pole üldse taevas!
  Ahsoka Tana vastas karmilt, liigutas palja kannaga kindrali kujukest ja välgutas safiirsilmi.
  - Igasugune jõud pole ideaalne! Ja kõik ei saa olla õnnelikud.
  Vestluses tekkis paus. Tüdrukute kõrvad liigutasid kujukesi paljaste varvastega. Nad tulistasid alla ja püüdsid püüda rohkem rakke.
  Mängu mängiti väga dünaamiliselt.
  Printsess Leia ja Azalea koos Anakiniga mängisid kaarte. Ja nad arutasid ka küsimust: - Kuidas Palpatine'i hävitada?
  Poiss Anakin soovitas:
  - Löö teda termopreoonlaenguga . Siis ei jää Palpatine"i hingest midagi järele.
  Printsess Leia vastas:
  - Horkruxid annavad absoluutse surematuse. Isegi kõige täiuslikum ja võimsam relv ei suuda sellist hinge hävitada. See on midagi, mis ületab tavaasja. Ainult horkruxid kõrvaldades saame keisri alistada!
  Azalea, Lea tütar, lisas:
  - Ja isegi sellest ei piisa kurjuse lõpetamiseks.
  Printsess Leia viskas liikuvat kaarti paljaste varvastega ja märkis:
  - Jah, mitte palju. Kurjus, iga inimese teadvuse tasandil. Kuid ma usun headuse lõplikku võidukäiku.
  Poiss Anakin viskas palja lapse jalaga kaarti ja märkis üsna loogiliselt:
  - Ilma kurjata oleks see täiesti ebahuvitav. Kangelaslikkusele ja võitlusele poleks kohta!
  Azalea laulis suure rõõmuga:
  Julged seltsimehed sammul,
  Tugevdage meie vaimu võitluses...
  Kauge õnne tee
  Heidame endale valgust!
  Printsess Leia küsis üsna tõsisel toonil:
  - Ja kuidas me Horcruxeid otsime?
  Azalea kehitas õlgu ja vastas:
  - Teoreetiliselt peate vaatama Jedi arhiivi. Seal võib olla kasulikku teavet.
  Ja neiu viskas kaardi, mis lennu ajal värvi muutis.
  Printsess Leia noogutas.
  - Jah! Peame selle arhiivi üles leidma. Kuid näib, et Luke Skywalker on selle põletanud!
  Siis lõi poiss Anakin rusikaga õhku, nii et see isegi helises, ja möirgas:
  - Käsikirjad ei põle!
  Printsess Leia nõustus:
  - Tal on õigus! Saate taastada kogu arhiivis oleva teabe. Sest Jedi tarkus ei ole ainult materiaalne kehastus.
  Anakin Skywalker Jr soovitas:
  - Las ma lendan planeedile, kus oli Jedi arhiiv.
  Printsess Leia vastas:
  - Me kõik läheme sinna - viis valitut ja need, kellel on võim, lähevad. Aga praegu võitle!
  Azalea märkas, visates taas paljaste sõrmedega kaarti oma väga ilusatest ja võrgutavatest jalgadest:
  - Vähemalt mingi aimugi! Aga kui me sealt midagi ei leia?
  Printsess Leia viskas kaardi ja teatas:
  - Helista siis Yoda vaimule! Ta on kontaktis valgusega ja peab teadma palju sellist, mis on elavatele kättesaamatu.
  Anakin naeratas ja vastas:
  - Ja Yoda on nii väike - väiksem kui mina!
  Azalea kilkas:
  - Väike, aga kauge!
  Printsess Leia hoiatas:
  "Meid ootab ees veel üks võitlus. Ja lahingus impeeriumi kõrgema jõuga peate päästma vähemalt osa vastupanuvägedest! Ja meie viis peab olema esirinnas!
  ütles Anakin julgelt.
  Poiss näeb unes kuulipildujat,
  Lõppude lõpuks on tank talle kallim kui limusiin ...
  Kes tahab penni penniks muuta,
  Sünnist saati saab ta aru - võim valitseb!
  Ahsoka Tana, kes kujukest ümber paigutas, nõustus.
  - Jah! Muidugi valitseb võim.
  Printsess Rei täpsustas:
  - Kerge jõud!
  vastas Ahsoka kurbusega hääles.
  - Kahjuks mitte alati.
  Palpatine'i lapselaps märkis:
  - Mitte alati, aga igavesti.
  Ja mõlemad tüdrukud lõid üksteise vastu paljaid tallasid.
  Aga siit tuleb jälle võitlus. Impeeriumi tähelaevad lähenevad. Edaspidi liiguvad traditsiooni kohaselt suured lahingulaevad, mis on sarnased kas sinivaaladele või kašelottidele, kuid samal ajal on täis palju relvi.
  Saabus mitu uut suurejoonelist lahingulaeva, mis ehitati just impeeriumi tehastes kiirendatud tempos. Nad valasid terast ja nägid väga ähvardavad välja.
  Lähenesid ka tähelaevad, mis nägid välja nagu alasti teravate otste ja tiivuliste käepidemetega pistodad. Nad särasid ka metalliga. Üldiselt oli impeeriumi armaadil ülekaalukas eelis laevade arvu ja veelgi enam tulejõu osas .
  Vähemalt oli impeeriumi peamiselt kloontüdrukute meeskondadest koosnev laevastik kaheksa korda tugevam.
  Ja on selge, et mässulised lihtsalt katavad taganemise.
  Kuid nende hulgas on viiel võitlejal - neljal tüdrukul ja poisil - tõsine võim. Ja see annab mõned võimalused vastu pidada.
  Ahsoka Tana tulistas talle läheneva lahingulaeva pihta paljaste varvastega ja piiksus,
  - Kerge jõud meiega!
  Grossi lahingulaeva tabas lõhkenud termokvarkrakett. Tornide ja suurtükkide mass põletati ja purustati.
  Kloonitüdrukud jooksid tule eest ära, välgutades oma paljaid ümaraid kontsi.
  Ahsoka laulis:
  - Suurepärase kiirgava valguse jaoks
  tumedad pattud ...
  Ilus koit on tulemas
  Jedi tütred ja pojad!
  Printsess Rey märkis agressiivselt, kui ta saatis oma vastasele tapva hävitamise kingituse:
  - Üks kaks kolm! Murra draakon!
  Ja nii ta paljastas oma helepunase rinnanibu ja vajutas sellega nuppu.
  Anakin, too heledajuukseline, isegi ilusam kui tema isa, Skywalker Jr tulistas paljaste sõrmede, lapselike jalgadega ja laulis:
  Lapsepõlv, oh lapsepõlv
  Lapsepõlv on helge, ole minuga ..
  Lapsepõlv, oh lapsepõlv
  Mina, poiss, külvan jahedat valgust!
  Ja jälle sai tumeda impeeriumi võimas suur lahingulaev mütsi. Täpsemalt lõhkes tema soomus ja lõõmas tuli.
  Mässulistele on jäänud vaid kaks suurejoonelist lahingulaeva. Vaenlase valusalt suur ülekaal.
  Ja need on väiksemad kui keiserlikud ja surmava jõu poolest madalamad. Muidugi on just nemad need, kes impeeriumi tähelaevad esimestena hävitavad.
  Väikestel väljakutel on tumedate jõudude eelis väiksem. Ja printsess marssal Leia üritab seda kasutada.
  Siin tulistab ta paljaste varvastega. Väga täpselt tabab impeeriumi ristlejat. Paneb ta sähvima ja pragunema. Ja raketilaeva rusud põlevad mitmes erinevas värvitoonis.
  Printsess marssal Leia laulab:
  Olgu kõik universumis hästi,
  Valgusvood ei saa kunagi otsa...
  Oma võitluses muutumatu jõuga,
  Viskame vanad aastad noorusesse!
  Ja jälle lasevad kauni, noore naise paljad kontsad pagasiruumist välja põleva ja tulise laigu.
  Sõdalane siristas rõõmsalt:
  - Oleme kauni valguse sõdalased,
  Kes annab maailmale õnne...
  Otsused on ohtlikud
  Ja eetriga palju ilma piiranguteta!
  Azalea kinnitas. Ta võttis rinnahoidja seljast ja puhus suure täpsusega rubiinist nibuga.
  Ta tabas pimeda impeeriumi hävitajat ja karjus:
  - Pimeduse jõud levis üle maailma,
  Majad peidavad end põrgu varjus...
  Ja soovides kurja pidusöögiga toita,
  Saatan kõnnib tänavatel!
  Ja sõdalane pilgutas oma kaaslastele silma. Tuleb märkida, et ta on väga võitlusliku jumega kaunitar.
  Poiss Anakin tulistas uuesti, vajutas paljaste sõrmedega nuppe ja karjus:
  - Keiser Palpatine
  Sa oled pätt ja loll!
  Keiser Palpatine -
  Tumedate jõudude isand!
  Ahsoka Tana märkis agressiivselt:
  - Võit jääb ikkagi ainult meile!
  Ja tüdruk tabas vaenlast maasika rinnanibu abil. Ja purustas palju vaenlasi.
  Kogenud sõdalane. Siin on printsess Leia peaaegu kaheksakümneaastane. Ja Ahsoka oli tunnustatud sõdalane juba enne Leia sündi. Ta on Darth Vaderiga sama vana .
  Ja ta läbis temaga palju sõdu.
  Ahsoka, muide, suutis päris lõpus võidelda mässuliste poolel. Kui nad hävitasid lõpetamata Surmatähe ja keiser Palpatine'i enda.
  Siis suri ka Darth Vader . Täpsemalt tema kehakest. Ja vaim on vaba.
  Ja seda saab välja kutsuda teisest maailmast. Obi Wana Kenobi Ahsoka mäletab ka. Ta võitles temaga.
  Ahsoka jäi tüdrukuks, samas kui Obi Wan vananes. Leia näeb hea ja rõõmsameelne välja.
  Kuid on selge, et tal on küpse naise, mitte argliku tüdruku nägu. Marssali mehelik lõug, ideaalne klassika, ranged näojooned.
  Kahekümnendal sajandil nägid sellised sportlikud naised välja kolmekümne viie aastaselt. Leia figuur on lihaseline, peaaegu tütarlapselik, ainult raskem, suurema massiga.
  Kuid Ahsoka on sale, mitmevärvilise nahaga ja peaaegu lapse näoga. See pole aastakümnete jooksul muutunud. Välja arvatud kõrvade asemel kõrvuti, on värvus peaaegu sama, mis inimesel.
  Võite isegi pead nägemata arvata, et see on inimperest pärit tüdruk, ainult et ta värvis oma naha oranži, lilla ja kollase mustriga.
  Ja tema rinnad on inimlikud.
  Scarlet, nagu moonid, nibud vajutavad nuppe ja pritsivad tuliseid totalitaarse hävingu vooge.
  Ahsoka ümiseb impeeriumi vastu võideldes:
  -Maailm on sügav pimedus, kõik segamini,
  Saagu valgus - ja heitkem sinhide köidikud maha !
  Ja siis plahvatab veel üks vaenlase tähelaev. Ja hävitatakse veelgi.
  Igal liikmel viiest on kontrolli all väga tugev ja võitluslik tähelaev.
  Isegi poiss, kes näeb välja umbes üheteist- või kaheteistkümneaastane, juhib Anakin väga osavalt oma autot paljaste varvaste, jalgade ja muidugi käte abil.
  Lisaks saab vaimselt käske anda.
  Anakin märkis väga vaimukalt:
  - Tapmine on patt, aga teiste elama jätmine on täiesti naeruväärne!
  Ja poiss vajutas palja kannaga nuppu.
  Ja lõikas terve jämeda fregati.
  Siin on peamine asi õigesti saada ...
  Padawan poiss, nagu alati, rullis.
  Printsess Rey toetab terminaatori last:
  Vaderi pojapoeg , ole oma vanaisa vääriline!
  Anakin vastas , pilgutas tüdrukule silma ja kasutas oma paljaid varbaid ahvi osavusega:
  Võitluses sinhadega , poiss,
  Ma pole harjunud vaidlema!
  Ma pole harjunud vaidlema!
  Olgu sa väärt
  Olgu sa väärt!
  Püha õpilane!
  See on poiss - väga lahe ja pädev.
  See Leia tütar Azalea märkis, tulistades oma rinna rubiinist nibuga ja kahjustades impeeriumi hirmu:
  - Mu vend, me võidame - ma usun!
  Azalea ja Anakin on tõepoolest nõod. Ja nad, ütleme, kaklevad.
  Azalea on juba täiskasvanud tüdruk, Anakin on alles laps. Kuid nende talent on tohutu.
  Võitlev ja väga agressiivne ja samas lahke paar.
  Azalea tulistas, kasutades uuesti helepunast nibu, ja säutsus:
  - Nad hoidsid valgust vanglates pikka aega,
  Pikka aega puhus valgus kurjuse pimedust ...
  Pimedad päevad on möödas
  Lunastuse tund on tabanud!
  Ja tüdruk perses jälle. Seekord kasutades oma graatsiliste jalgade paljaid varbaid.
  Ahsoka noogutas jaatavalt.
  - Sa oled lihtsalt hämmastav!
  Ja ta saatis rubiininipliga järgmisse maailma ka teise pimeduseimpeeriumi laeva.
  Azalea kinnitas:
  - Ja sina, super!
  Ja mõlemad kaunitarid pilgutasid teineteisele silma. Azalea on väga ilus. Ta juuksed on nagu mesiblondid. Ja Leia on tumedam.
  Nad on mõlemad ilusad, kuid nii erinevad. Kahju, et ta vend tappis Solo isa.
  Selline kaotus.
  Aga teisest maailmast saab kutsuda inimese vaimu. Igal juhul, kui see inimene oli särav isiksus ja tema individuaalsusel ei olnud aega lahustuda.
  Printsess Leia leinas ka oma poega, kes oli läinud väe varjuküljele. Ja mehele, kelle poeg tappis.
  Kõige jaburam on see, et selles on süüdi see, keda peeti tapetuks - keiser Palpatine.
  kui Darth Vader ehk Anakin Saiker oli laps ja Palpatine oli juba eakas hallide juustega senaator.
  Aga mitu aastat see kurjus eksisteerib? Alguses moonutasid Palpatine'i välgujõud. Siis kaotas ta klooni kolides oma liha.
  Ja nüüd on ta täiesti tüdruku lihas. Ja ta teeb kurja, teadmata ühtki mõõtu ega isegi võimupiiri.
  Tõepoolest, keisrinna Palpatine on väga heledate juuste ja meeldejääva, ilmeka välimusega, sirutatud käed tüdruk.
  Suure lahingulaeva esiosa avanes. Paistsid pikkade küüntega Klooni keisrinna kaunid graatsilised käed .
  Ja siin ta vaatab.
  Muidugi on keiserlik laevastik kordades tugevam ja võtab võimust. Kuid viis sõdalast nende hulgast, kes omavad jõudu, on väga visa vastupanuga.
  Ja tekitab suurt kahju keiserlikule laevastikule.
  supermarssal Emmanuel ütleb pahatahtlikult, trampib jalga ja möirgab:
  - Hävitage need, oo suurimatest suurim!
  Keisrinna Palpatine susiseb raevukalt:
  - Olgu see nii!
  Ja kaunitari pikkadest küüntest plahvatasid jõu välgunooled. Nende suurus suureneb. Ja nüüd kasvavad nad nagu välguvõrk.
  Emmanuelle laulis raevukalt:
  - Nad ei säästa heitmete eest,
  Olge neetud jedid!
  Keisrinna Palpatine ütles karmilt:
  Üks tapmine on parem kui tuhat needust!
  Jõuvälk ümbritses viie lahingu tähelaevu. Nad olid nagu kärbsed tulises võrgus.
  Ahsoka Tana karjus:
  - Jõuvälk ei ole hirmutav!
  Printsess Rei nõustus nuppu vajutades sellega:
  - Ma hoidsin kõigi sithide lööki korraga!
  Kuid Anakinit , kes oli vähem kogenud, tabas välk. Ja põlenud paljad kontsad.
  Poiss karjus:
  - See valutab!
  Azalea ütles:
  - Pareeri oma valgusmõõgaga!
  Poiss pigistas sõrmi. Neil oli valgusmõõk. Ja noor sõdalane lõi välku.
  Lapse paljad jalad suitsesid ja villilised.
  Ka Azaleale meeldis see. Tüdruk ei põlenud mitte ainult kandadelt, vaid ka alasti täis rindadelt.
  Ja ta võitles ka mõõgaga.
  Ülejäänud, kogenumad sõdalased, hõlmasid kaitset, et Jedid õpetasid neid välja ilma mõõkadeta.
  Kuid sellegipoolest olid negatiivse energia vood nii tugevad, et optilised instrumendid ja sihikud ütlesid üles. Ja relvatorud hakkasid deformeeruma ja sulama.
  Printsess marssal Leia märkis:
  - Milline kuradi vägi! Ta muutus veelgi tugevamaks.
  Warrior Rey nõustus:
  - Hävitamisel avaneb pime pool üle võimaluste. Pole ime, et tappa oli alati lihtsam kui ellu äratada!
  Ahsoka Tana lakkus huuli ja märkis:
  - Peame taganema. Taganege, et tagasi pöörduda, ja uute jõududega, et ühineda lahinguga väe tumeda poolega.
  Padawani poiss vastas:
  - Niit on katki
  Ja ähvardab valgusel elada...
  Elada säravalt -
  Kangelane peab surema!
  Sõdalane Rei vaidles vastu:
  - Oleme ainulaadne viis! Nagu tähe otsad. Ja veel pole aeg ületada jõu varjukülg.
  Printsess marssal käskis:
  - Lähme! Võitlus pole lõppenud. Leiame Horcruxid ja kehastunud kurat hävitatakse.
  Printsess Rey noogutas ja lisas:
  - Ja ometi, meie viis lahkub lahinguväljalt viimasena!
  Tüdruk võttis ja tõstis palja jala. Ja paljast kannast vabanes jõupulsar.
  See lendas keisrinna Palpatine"i suure lahingulaeva suunas. Ta kohtas teda välgulöökidega.
  Kuid suurt viit tähelaeva ümbritsev võrk muutus kahvatumaks, negatiivne energia nõrgenes.
  Ahsoka Tana kommenteeris:
  - Ma võin uuesti tulistada!
  Ja jälle sõdalane, justkui perses, maasikarindade toel.
  Ja siis tabab keiserlikku dreadnoughti hävitav löök, mis paneb selle põlema ja purunema.
  Azalea kilkas, samuti tulistades ja eirates valu oma põlenud taldades:
  - See on meie saatus
  Me ei saa teisiti elada...
  Kui saatan pääseks sisse -
  Siis lööme ta tagasi!
  Poiss Anakin pani tegevusse ka oma lapsikud, põlenud, kuid liikumisvõimet kaotamata jalad ja laulis:
  - Pimeduse jõud ei peatu,
  Pimeduse jõud ei võida!
  Me tapame spioonidraakoni,
  Põrgu kurat saab lüüa!
  Printsess Leia kinnitas keiserliku laevastiku kallal.
  - Vaenlane saab lüüa, kuigi ta on väga tugev!
  Ahsoka Tana lasi taas, juba mitmendat korda, midagi ülimalt surmavat ja säutsus:
  - Sinu hing püüdles valguse poole,
  Sa sünnid uuesti unistusega...
  Aga kui pimedus on sinu saatus
  Jää sigadeks !
  Keisrinna Palpatine oli väga nördinud, et viis valgussõdalast ei tahtnud järele anda.
  Kuigi jälle lastakse käiku jõu välgunooled.
  Ülemmarssal Emmanuelle oli aga kasutusele võtnud midagi olulisemat ja surmavamat: Thermpreon- raketi .
  Ta juhtis seda oma osavate kätega.
  Mõelge sellele, et selle raketi puhul visati Hiroshimale sada triljonit aatomipommi. Nii et vahe on kohutav. Teine ülemmarssal Monica käskis isegi keiserlikel laevadel võimalikult kiiresti välja taanduda.
  Vältimaks laastava supernoova plahvatuse tabamust.
  Rakett tõusis kaugusesse. Ja tema löögijõud oli selline, et viis tähelaeva Jedidega said pihta ja süttisid nagu õlekõrred. Ja nad pühiti laine alla.
  Printsess Leia käskis:
  - Lülitage vaimne kaitse sisse! Me peame ellu jääma!
  Poiss Anakin, kes taas, ja seekord palju tugevamana, kannad ära põletas, laulis:
  - Värskema sõdalase jaoks pole sõnu,
  Suruge kiirgav valgusvoog rinnale ...
  Olen valmis lahkuse eest oma elu andma,
  Olgu meie tegemised kiidetud!
  Hoolimata sellest, et Anakin ja Azalea olid kaitstud, räsis neid tõsiselt hüperplasmaatiline tuli ja preoni termotuumasünteesi raketi põrgulik energia. Selline kingitus võib planeedi Maa tükkideks rebida.
  Ja ülejäänud Jedid said tõsiselt viga. Tõsi, ikka vähemal määral kui noorimad võitlejad.
  Lisaks oli neil silmades tõrge. Võitlemiseks polnud enam jõudu ja valgussõdalased nõjatusid tahapoole.
  Ülejäänud mässuliste tähelaevad tormasid täiesti eri suundades. Nüüd oli lahing lõpuks kaotatud.
  Printsess Leia hüüdis:
  "Tundub, et me ei saa rohkem jõudu koguda!"
  Printsess Ray ütles:
  Partisaneerigem!
  Anakin teatas vapralt, kuigi oli põletushaavadest punane kui vähk ja sõnum oli vill:
  - partisanide laulud, helepunane koidik,
  Mu kodumaa, särav impeerium!
  Azalea, kes oli samuti kõvasti põlenud, kuid pidas vapralt kinni, vastas raevukalt:
  - Impeeriumid pole eredad. Õige on öelda: särav vabariik!
  Poiss Anakin, kelle keel põletushaavadest praktiliselt ei puutunud, laulis vastuseks visalt:
  - Sa ei pea olema kõneleja
  Lühike jutt...
  minust saab keiser
  Lõppude lõpuks ei kesta nad kaua!
  Printsess marssal Leia ütles karmilt:
  - Liigne eneseuputus, jõu varjuküljele avab tee!
  Ahsoka Tana märkis:
  - Kui Anakinist sai Darth Vader , ma tahtsin ka impeeriumiga liituda. Siis aga mõtlesin, et niikuinii tapetakse keegi nii tugev kui mina varem või hiljem reeturlikult.
  Printsess Rey noogutas.
  - Oh, kindlasti! Mis on jõu varjukülje nõrkus? Raske on olla selles võrdsete liiduna. Nad tapavad ja hävitavad üksteist. Jedi oli palju. Sithidel oli aga reeglina kaks. Kui neid oli kolm, tappis keegi kellegi. Või tappis õpilane õpetaja.
  Anakin hüüdis:
  - Ma ei lahku maailmast!
  Azalea säutsus:
  - Ära luba, mu kallis vend,
  Ära luba, mu kallis vend...
  Vastasel juhul on tulemus väga halb!
  Padawani poiss vastas:
  - Ma ei andnud sõna - olge tugev, aga hoidsin kinni!
  Printsess Rei ütles karmilt:
  "Leiame horkruksid ja lõpetame universumi ajaloo võimsaima ja osavama sithi."
  Vastupanu laevastik hajus eri suundades. Ja sõja tulemus oli ebaselge.
  . PEATÜKK #15
  
  
  
  
  
  
  
  Diivanil lebades vaatas Mihhail Draga filmi, sõi uuesti ja uinus.
  Ja ta unistas millestki, mis polnud kõige ratsionaalsem ja metsik.
  Teisel pool megagalaktilist parve jätkas miljonitest tähelaevadest koosnev armaad läbi hüperkosmosetunneli libisemist . kümnejärguline mõõtmetevaheline keeristorm kiirendas järsult liikumist, universum selle koletu eskadrilli ümber lakkas justkui olemast. Pärast ajutise ohvitseri auastme saamist viis hiljutine kurjategija ja poksija Mihhail Draga läbi oma lahinguüksusega tutvumise. Tema juhtimisel anti rühm 32 Yulingist , sõdurid, kes kuulusid ZPR korpusesse - Star-Space Intelligence. Üksus koosnes 16 spioonihävitajast Neutrino-15, need olid uusima põlvkonna masinad, mis olid kõige tundlikumatele seadmetele peaaegu märkamatud ja suutelised tegema üsna suuri sõltumatuid mõõtmetevahelisi liikumisi. Loomulikult kuulus nii relvade kui ka varustuse arsenal uusima põlvkonna massirelvasüsteemidesse.
  Mihhail Draka, kes oli oma maine tõttu suurepärane täheterminaator, peaaegu legend suurest kosmosest, kõndis aeglaselt mööda rivistatud võitlejaid.
  Noh, see on muidugi ainult unenäos, kus ta ajud olid segaduses ja kõik oli viltu.
  Need olid Yulingid , kes olid äsja minisõdurite ridadest väljunud, kuid olid juba suutnud täielikult omandada kosmoselahingute ja planeedilahingute täiemahulise programmi. Kõik sõdurid olid isegi komandörist nooremad, võib-olla selleks, et vältida asjatut pinget. Lõppude lõpuks ei ole festelzanil lihtne alluda inimorjale ja isegi kui ta on pealegi vanuselt noorem. Sõdalased seisid paigal nagu biorobotid. Mihhail Draka heitis hundipilte, instinkt ja juhised viitasid, et parem on kohe draakon lassotada, mutrid kinni keerata.
  - Kuulake mind tähelepanelikult, Yulingi sõdurid . Olen teie komandör ja nõuan täielikku distsipliini, absoluutset kuulekust, sõnakuulmatuse tagajärgi - likvideerimist või füüsilist mõju, proportsionaalselt süüteo ja hartaga. Mida põhikiri ütleb?
  -Totaalse sõja tingimustes otsustab komandör kõik!
  Yulings haukus sõbralikus kooris . Nad saavad kõigest aru, oskus võidelda ja käsku vaieldamatult täita on ette nähtud sünnist saati.
  Sõjapidamise ja moraali põhimõtted Festalzanathi sõjaväes olid seotud loogikaga. Praktiline otstarbekus, vaenlase maksimaalne hävitamine minimaalsete kaotustega. Eelkõige peab võitleja ohverdama oma elu teise võitleja päästmiseks, ainult siis, kui teisel võitlejal oli suur väärtus. See tähendab, et matemaatika otsustas siin, üsna keeruline süsteem erinevate koefitsientide arvutamiseks. Siin mängis võtmerolli isegi pealkiri.
  Unes Mihhail muidugi teadis, mida ja millal öelda, ning ZPR eliitüksuse võitlejad vastasid loomulikult automaatselt, nagu virtuaalsed üksused kvaasi - sõjalises küberstrateegias. Seetõttu oli Mihhail Draka isegi rõõmus, kui ta kutsuti Rosalendasse - keiserliku laevastiku nelja tärni kindrali.
  Kahe meetri kõrgune, ülepumpatud ja lihaseline, mis on aga omane täiskasvanud naissoost festalzanidele , kallistas kindral noormeest.
  Ja pomises nagu vasktoru:
  - Mu poiss, kas leidsid meeskonnaga õige suhtluse?
  Noor sõdalane ja ajutine ohvitser vastas karmilt ja otse:
  - Jah ja ei, nad on kuulekad, kuid külmad, nagu biorobotid. Ainult kahel poisil tundsin tugevaid telepaatilisi võimeid, nad püüdsid isegi mu mõtteid lugeda.
  Naispätt vastas:
  -See on Fay Phrodis ja Ger Lucius. Hoolitse nende eest, neil on haruldased hüpernormaalsed võimed, loodan, et aitad neil end realiseerida. Võib-olla peate mõne järgmise tunni jooksul kosmosesse minema. Seda pole veel ametlikult välja kuulutatud, kuid teil osutus õigus, meie šokiarmee ei langenud Kuldse Singhi tähtkuju piiridesse.
  Noor sõdalane nurises:
  - Ja kus me oleme?
  Naiskindral vastas mitte liiga enesekindlalt:
  - Pole teada, hüperruumist on vaja välja tulla, siis tekivad maamärgid, sellises kiirendatud hüpertriivis on võimatu välisruumi ja keskkonda täpselt skaneerida.
  Michael ütles kannatamatult pead raputades:
  - Nii et mine kiiremini välja, muidu kukud kindlasti musta auku.
  Suur emane, inimese sarnane, ainult terve, nagu karu ja lihaseline, nagu Herakles, hüüdis:
  -Seda pole võimalik teha ilma Ultra Grand Marshali käsuta , isegi kui kõik tähelaevad pidurdavad korraga, siis nihutab vähemalt paar parsekit väljumispunkti.
  Mihhail eemaldas kindrali suured hellad käed ja hüppas gravitatsioonisaatja juurde . Temas süttis uuesti ülimõistuse jõu tuli . Sisemise hädaabiside salakood katkeb automaatselt. Siin ilmus skannerile šokistaaride armee komandöri kuri nägu. Muidugi on hullumeelne, et teid kutsutakse nii ebatseremooniliselt sisse ülikiire koodiga ja isegi sellist salajast kanalit kasutab tühine inimlik ori.
  Michael andis endale enesekindla tooni.
  - Palun vabandust sõjalise alluvuse rikkumise pärast, kuid see on äärmiselt oluline asi. Kui meie tähelaevad ei deklareeri absoluutselt täielikku aeglustusastet, neelab kogu eskadrilli hiiglaslik must auk.
  Seitsmevärvilistes õlarihmades pätt plahvatas:
  - Sina, inimvärdjas, mõistad jultunult kohut, hirmutad meid. Arreteerige nohik ja minge ülivalu kambrisse .
  Noormees vastas resoluutselt:
  - Komandör! See ei ole hirmutamine, need on supervõimed , ma tunnen oma mentaalsetes väljades suurimat auku kogu megagalaktilises klastris. Ja tornaado hüperruumis on kümne, mitte üheksa järku , esialgne teave oli ekslik.
  Rühm relvadega koormatud hävitajaid oli juba tunginud lipulaeva ristleja avarasse komandöri kabinetti, kuid enne kui halvajad jõudsid tulistada , viipas Mihhail (kellel olid unes ärganud supervõimed!) järsult väljasirutatud käega. Tugev elevus kandus üle õhku ja vaakumisse, paarsada hävitajat, justkui plahvatusliku lainega välja visatud. Ka mitmed suured lahingurobotid lendasid minema, sulgusid, vilkusid sillerdava tulise võrguga ja läksid rivist välja. Nii palju sõdureid sai korraga visata ainult üks inimene. Mihhail Draka pöördus ja pani anuvalt käed kokku, uhkus ei lasknud tal põlvili laskuda, öeldes vaimustavalt:
  - Ma palun teid, väga domineeriv , sest triljonid G kiirenduse hävitavad teid ja 80 miljardit intelligentset olendit.
  Ultra Grand Marssal oli üllatunud:
  Miks sa oled järsku meie saatusest nii huvitatud, sest sa vihkad meid?
  Noormees ajas käed laiali.
  - Ma ei mõista ennast, võib-olla viimasel ajal olen hakanud tundma end festelzanina, meil on palju ühist, eriti ühised vaenlased toovad meid kokku.
  Šokiarmee ülem noogutas mõistvalt.
  -Nagu iidsetel aegadel - harjad ja moskvalased võitlesid raevukalt, kuni kaugusest paistsid janitšaride kõverad mõõgad. Ja siis purustasid slaavi vennad, unustades oma solvangud, üheskoos truudusetud uskmatud. Üllatunud ori? Skaneerisin teie ajalugu triviaalselt!
  Michael noogutas jõuliselt.
  - Võib-olla nii . Loogiliselt.
  Ultra Grand Marssal hüüdis:
  -Ma usun! Ma käsin teil lülitada sisse täielik pidurdusrežiim. Ja teil on mõistatus - kuhu me triivist välja hüppades jõuame ?
  Noor ohvitser vastas enesekindlalt:
  - Musta hüperaugu "Antimaailma värav" lähedal, enam kui kaks miljonit valgustsüklit impeeriumi piiridest.
  Löögiväe ülem kinnitas:
  -Teispool surmavate graforonväljade tsooni eraldab meid suur vahemaa. Meie väed pole veel galaktika superparve selles osas viibinud.
  Mihhail, nagu alati, oli õigus, tähearmee lendas peaaegu superauku . Tähelaevad tasandasid suure vaevaga oma trajektoore ja liikusid ohutusse kaugusesse. Sellegipoolest ei suutnud mitmed väikesed allveelaevad murda koletu gravitatsioonilist haaret ja tormasid üha suurema kiirusega täitmatu mateeria ja ruumi õgija röövellikku suhu. Kui kohutav on hukkuda mustas, lootusetult sünges augus. Parem on eredate tähtede all toimuva kosmoselahingu ajal footoniteks hajuda ja seejärel paralleeluniversumis uut liha leida. Ja nüüd on Gorogi tohutu lilla tähe lähedal sildunud mitmemiljoniline armaad , millel on üks suur, kuid mahajäetud ja väga külm planeet. Siin oli Purple Constellation Strike Army vaevu nähtav. Paks kosmiline tolm säras lilla uduga ja uue planeedi poolvedel udune atmosfäär õõtsus lõdvalt, pestes aeg-ajalt pinda hapniku-lämmastiku vihmaga. Siinsed eluvormid on kõige primitiivsemad ja enamasti maa-alused tüübid ja liigid. See kosmosesektor on nii võõras ja harjumatu, et lähimate tähesüsteemide uurimiseks otsustati välja saata luurerühmad.
  Lisaks ametlikule numbrile nõustuti vaikimisi sellega, et Yulingid ise annavad oma erivägedele nimesid, Mihhail Draki juhitavat üksust hakati tavaliste sõdurite palvel kutsuma "universaalseks tornaadoks". See nähtus oli looduslikest elementidest kõige katastroofilisem, mille energia oli võrdväärne terve galaktilise superparve sünni või hävimisega. Kuusteist hävitajat väljusid asteroidi suure tähelaeva õhulukust ja tormasid hüperkosmose kiirendusse.
  Esimest korda sattus inimpiloot operatiiv-ruumilise luurelennuki juhtpaneeli taha. Kirjeldamatu superluminaalse lennu tunne, kui hüperhüpe teeb suhteliselt väikese vahemaa ja seetõttu saab ruumi jälgida läbi mitmetasandilise kiirgusega küberskanneri . Selja taga hiiglasliku ainesööja pumba must kuristik, ees kõik paksenevad mitmevärviliste tähtede vanikud. Mida kaugemal mustast august, seda tihedamad on tähed ja seda rohkem planeete.
  Kosmilises kuristikus sünnib üha rohkem hinnalisi sädelevaid kive, millega võrreldes on kõik teemandid, rubiinid, safiirid, smaragdid, ahhaadid ja muud kristallid tuhmid ja üksluised. Vääriskivi on ju hiilgav, kui teda valgustab valgusti, ja pimedas on see lihtsalt nähtamatu - see on võrdne pudeli killuga.
  Selles universumi osas, mis jääb surmabarjäärist kaugemale, on tähed sarnased ja samal ajal veidi erinevad. Tema kõrval lamav ajutine aseohvitser League Windsor, umbes temavanune kaunis neiu, katkestab tema mõtiskluse heliseva häälega:
  - Komandör. Siin on liikumiskiirus hüperajamis pisut suurem kui standard.
  Michael noogutas.
  -Arusaadav, arvesta pidurdamisel.
  Tüdruk märkis:
  - See sektor on meile täiesti tundmatu. Meie meeskond võib sattuda varitsusse.
  Noormees nõustus sellega vastumeelselt:
  -Kõik on võimalik, kuid me peame jõudma etteantud punktini.
  Liiga teatas oma õrna pead raputades:
  - Meid saadeti põhiluurerühmadest kaugemale. Andmeanalüüs ütleb, et sellel planeedil on tingimused meile mugavaks eluks.
  Mihhail pöördus ümber, ta pole muidugi laps ja kaugel neitsist - füüsiliselt ja pidulikult ning temataolised nähtused küpsevad palju kiiremini kui inimesed, kuid ikkagi on nad teismelised. Ja kõik on talle selge.
  Noor ohvitser vastas:
  - Me läheme lahku ja läheme sisse kõige varjatud nurga alt.
  Tüdruk kinnitas:
  - Meil on veel aega, autopiloot juhib kõike, saagem üksteist paremini tundma, sest ma olen teie asetäitja.
  Piinlik Michael ütles:
  - Ja vastavalt juhistele on seks keelatud, kui see aitab kaasa võitlusefektiivsuse vähenemisele ja tõmbab tähelepanu lahinguolukordadest kõrvale. Ja nüüd ei tohiks teil olla soovi.
  Suure kujuga suur tüdruk koperdas:
  - Seks parandab tervist ja tõstab energiat, tuju, reaktsiooni, nii et meil on aega XXX jaoks ja peale selle... Mind määrati gruppi viimasel hetkel, ilma pärssivat ravimit manustamata, nii et mind valdab soov. Kas sa ei taha, see on nii lahe just lahinguluures, see erutab vaadet põhjatule kosmilisele kuristikule, lugematutele valgustitele.
  No mis ma oskan öelda, pange end noormehe asemele, kes on tugev mees, kes suudab paljaste kätega elevandi tappa ja mida ei pärsi ka farmakoloogia ja biokiirgus . Ja kes peaks olema truu, kui need emased ei tea isegi armukadeduse mõistet. Nende huuled sulgusid kirglikuks suudluseks ja miski ei saanud takistada neil üksteisesse sisenemast - oma kehade ühendamist, orgasmi ookeani uppumist, kui järsku, justkui kogu kosmos kahanes ja kukkus kvintiljonimassina pähe, kustus välja. ümbritseva reaalsuse tajumine. "Seda nimetatakse haamriga löögiks" - välgatas Drak peast.
  Kui Mihhail mõistusele tuli, nägi ta, et tema, Windsori Liiga ja kõik tema luurerühma liikmed rippusid kosmoses täiesti alasti ning nende all roomasid karvased koletised, kes end kratsivad. Liikumise katse on kasutu, justkui oleksite hüpersulamist kinni müüritud , jõuväli hoiab teid surnuna. Lillakasvioletsed karvased muu maailma esindajad meenutavad segu karust, gorillast ja tiigerrotist . Nende välimus on igav ja metsik, kummaline, et nii väliselt primitiivsed loomad suutsid luua nii ultramoodsa relva. Ülaosas riietatud ülikonnad, rippuvad räämas kottides, mitme toruga relvad keerukate käepidemetega. Kuid nende hulgas oli liikumist, kerget sära ja ilmusid olendid, muud, absoluutselt erinevad olendid.
  Mihhail Draka naeris kramplikult, need on neile tuttava viltpliiatsi koopiad, seitsmevärviline kolmevärviline "Tšeburashka". See on naljakas, aga gorillakarud kummardavad nende ees. Tore oleks mõnel sellisel propellerpeaga kõrvaventilaator ära tõmmata ja ära rebida , see oleks hea kingitus oma armastatud daamile. Naervat porgandit meenutavat koonu õhku visates kõlas "Tšeburaška" ja kohe järgnes sünkroontõlge.
  Arvuti hääl kostis vastikult:
  -Alasti beebikarvadeta primaadid, te paistate olevat võitlejad vigasest Festelzanathi impeeriumist. Mis on teie eesmärk oma osariigi piiridest nii kaugel? Sina, rohkem kui keegi teine, oled juht? Räägi!
  Lestakäsi osutas Mihhail Drakile.
  Noormees teatas julgelt:
  -Kõigepealt sa vastad, kes sa oled ja miks sa meid ebaseaduslikult kinni püüdsid?
  Olend naeris ja siristas:
  - Olete veel ebaküps primaat ja teie järgijad on vaid lapsed ja ainult festalzanid võivad teid, noori, sügavasse kosmosesse lasta. Illegaalne? Ja seda me sinult kuuleme. Jah, sa ise rikud igal pool seadusi ja hävitad intelligentset elu, kui meie oleksime sinu asemel, oleksime juba ammu valudega kokku puutunud. Me teame sinust ja sinu kurjuse impeeriumist peamist, kuigi oled barjääri taga.
  Michael teeskles, et ei saanud aru:
  - See on demagoogia. Täpsemalt, faktid - miks meid tabati ?!
  Vastuseks jälle vastik krigistamine:
  -Teie saatuse otsustab kohus, tõenäoliselt ravitakse teid. Ja teie vanemad isikud tuleb ilmselt dematerialiseerida, muidu toovad nad meile surma.
  Ger Lucius tõstis arglikult häält:
  - Meil pole eesmärki teid agressiivselt vallutada, parem on astuda meiega läbirääkimistesse.
  Võõras olend kilkas:
  - Ei, poiss, kõik on kasutu, ainult siis, kui sa alistud, muidu saabub surm meie juurde. Niikaua kui teie oma ei tea, me lööme ja parandame teie psüühikat õrnalt. Mul on teist kahju, te olete ikka õnnetud lapsed, ehk saame teie vaimset tervist parandada.
  Vaimse pingutusega lõi Mihhail " tšeburaškad " maha, siiras kaastunne alandas ja tekitas raevu. No kellele meeldib tunda end vaimse puudega lapsena. Jõuväli ei suutnud tema võimeid nõrgendada.
  Unenäos ülivõimeid omanud Mihhaila Draka oli vihane, tegi vastased peaaegu maatasa, rebides neil sõna otseses mõttes teleporteri ja relvadega rihma ära. Karulaadsed kuuekäelised gorillad tõstsid oma kiirrelvad, kuid lasud sadasid enda peale. Muidugi on see keeruline, kuid mõnda aega oli võimalik lasermasinaid õiges suunas kasutusele võtta. Fännikõrva rassi abilistest jäid järele vaid laibad. Nagu lõgismadu, kaevas Mihhail tšeburaškade ajudesse .
  - "Kuidas jõuvälja välja lülitada?".
  Kaootilises emotsioonimängus kerkis pinnale lihtne kombinatsioon kolmest vajutusest ja kangi pöördest.
  - Rühm, hüppame.
  hästi väljaõppinud ulgujad hüppasid üksmeelselt alla. Kaks lehvikkõrvalist seoti kohe kinni. Inimkomandörile meeldis, et temale alluvad festelzanid tegutsesid kooskõlastatult ega peksnud vange ilma käsuta.
  - Kas sa torkad lehvikkõrvad ? Kuidas teie rassi nimi on?
  Kuigi vangide kõrvad värisesid hirmust, vulisesid nad üksmeelselt.
  - Me ei räägi teile midagi, primaadid.
  Michael haukus:
  - Ja see pole vajalik! Me ei piina sind, me lihtsalt skaneerime su mälu ja mõtteid.
  - Seltsimees komandör. Kas ma võin kandideerida?
  Ger Lucius katkestas ohvitseri arglikult.
  Michael sosistas:
  Mida sa vajad, sõdur?
  Noor sõdalane ütles naeratades:
  - Olete väsinud ja teie jõud on meile endiselt kasulik, kogu see mõju on väga kurnav. Kas ma tohin teda üle kuulata?
  Noormees viipas käega.
  - Olgu, aga öelge meile kogu teave.
  Ger Lucius oli Michaelist pea lühem ja tundus olevat peaaegu kahjutu laps. Isegi tema nägu oli pehme ja lapsik, kuigi tavaliselt püüdsid Mini-Festalzanid kulme kergitada, heites halastamatut ilmet nagu hundil. Ja vaadates puhta süütu pilguga, luges yuling telepaat ette kõige olulisema teabe.
  Mihhail Draka hõõrus oma oimusid, pinge oli päris tugev, eriti kui korraga tuli välja panna mitukümmend kiiret viskajat , võib-olla oli lihtsam vaenlane lihtsalt maatasa lüüa. Peame ikka jälgima, et see pronksingli moodi poiss olulisi detaile ei varjaks. Ülekuulamisega liitus ka Fai Phrodis . See, mida meil õnnestus välja selgitada, on ebaoluline - lehvikkõrvalisi kutsutakse kammyrideks ja nende karvaseid satelliite vukuriteks . Oluline teave - siin on võimas arvutidraiv, kus on palju kasulikke andmeid. Muu teave, kuigi siin planeedil pole ühtegi teist Kammyride esindajat, on aga miljoneid primitiivsemaid vukureid . Kõige väärtuslikum teave on see, et heeliumiplaneedi lähedal asub võimas lahingujaam ülikoletiste relvadega, mis suudavad hävitada kogu nende laevastiku, ja et peagi saabub siia veel üks Kammiri rassi esindajate rühm . Mis on hea, nad ei jõudnud oma käsku hoiatada, et võimas Purple Tähtkuju laevastik on musta augu lähedal ja seni kõik trumbid...
  Tüdruk hüüatas imetledes:
  - Milline suurepärane võimalus! Me ründame nende baasi ja võtame üle kaskaadhüpergeneraatori !
  Ja vastuseks agressiivne hüüatus:
  - Ei, te ei jäädvusta midagi, primaadid!
  Liiga üllatas
  - Miks?
  -Tulge pinnale, näete, et miljonid meie satelliidid on teid igast küljest ümbritsenud.
  kiirrelvi toru säras kurjakuulutavalt tema käes .
  Noormees lakkus lihasööjalikult huuli.
  - See on kvasar, seal on rohkem laipu, nad on peaaegu metslased ja teil on keldris terve arsenal. Üks plasmapüstol - lask, pinna täielik tuletäitmine ja miljonid söestunud surnukehad.
  Lucius muutus äkki kahvatuks.
  - Neil on võimalus! Nad suudavad välja lülitada igasuguse elektromagnetkiirguse.
  Michael ise oskas lugeda teiste inimeste mõtteid.
  Noormees hüüdis:
  Nii et haara relv, nii tala kui ka külm. Valdkond on elektrostatistivastane, mitte surmav.
  Tumepronksist lihaseline Her Lucius lipsas esimesena lükanduksest läbi. Sissepääsu valvanud lahingrobotite paar tervitas teda tulega, kuid Mihhail Draka oli jõudnud juba voolu välja lülitada ning mitmevärvilised talad osutusid tühjaks ilutulestikuks, mis laulsid kergelt tema paljast nahka. Ta tormas koos teiste võitlejatega keldrisse. Lahinguülikonnad on ikka hea mõte selga panna, need on kerged ja samas kaitsevad kindlalt lähivõitlusrelvade eest. Peame nägema, mis toimub väljaspool väljapääsu. Lükandväravate taga olid mitmed kiirrelvadega relvastatud . kuuekäelised gorillad.
  Kuigi Mihhail oli neist märksa väiksem - 185 cm, enam kui kahemeetrise paarikümne sentimeetri kõrguse taustal tõmbusid nad tagasi, tekitas värskeid omanikke kütkestanud mees tahes-tahtmata austust ja hirmu. Laserkiir lõikas vukursi kergesti ära , neutraliseerimisväli polnud ilmselt veel sisse lülitatud. Väljastpoolt vaadates meenutab hoone, kus nad asuvad, oranži-burgundia keskaegset lossi madalal künkal, sakiliste ümarate tornide, kõrgete siledate seintega. Visuaalsel vaatlusel pole kõrgtehnoloogilisest tsivilisatsioonist praktiliselt jälgi, ilmselt sellisest kavalast kamuflaažist. Ja muru talla all on oranž, paks, pehme lillade lillede ja roheliste okastega. Aga lossi esisel põllul on tõepoolest terve armee karvaseid koletisi ja huvitaval kombel pole kellelgi enam kiirrelvi , nuisid, mõõku, vikateid jne . Need suure energiatarbega relvadega pätid kandsid supernoova plahvatuse taustal embleeme, ristasid rakette. Ülejäänud on karvased metslased roostes, jube kõveras soomuses ja naeruväärsetes kohevates kiivrites. On isegi üllatav, et neid kogunes nii palju, ebakõlaline hord ulatus silmapiiri kollakaspunase jooneni.
  Mihhail tulistas rahvahulka, seekord polnud isegi välku, uus relv näis töötavat, nüüd on kõik tehnoloogiad kadunud, isegi karugorillade käes põlevad tõrvikud, mis kiiresti tuhmusid, kustusid. Vanad rüütellikud ajad on tagasi tulnud, aga kas õilsaid reegleid austatakse. Hiiglasliku karja metsikud hüüded ja noolepilved lendavad tihedas sülemis.
  Nooled liiguvad veidi aeglaselt, saate hõlpsalt katetesse põrgata. Noolte sulestik on ebatavaline, nagu lendavate krokodillide soomused, ja otsad on kuusnurksed, helepunased, võib-olla isegi rubiinsed. Sellisesse hakklihamasinasse sisenemine on väga riskantne, parem on ära kolida. Hoone sissepääs on kitsas, seinad on kaetud veel tundmatu hüpersulamiga , heade kolmetahuliste mõõkadega relvastatud yulingid suudavad vaenlast kaua edasi lükata. Vaenlasi on miljoneid, kuid kitsas koridoris ei saa nad arvulist üleolekut ära kasutada.
  Michael ütles entusiastlikult:
  - Vennad, ma palun teid, võitlege surmani. Aga pasaran !
  Vana-Hispaania partisanide hüüatus oli üsna kohane.
  Vaenlane ronis kaotustest hoolimata ette, kaetud tugevast querlist valmistatud võitlusülikonnaga , festelzanid hakkisid ründajaid nagu kapsast. Sissepääsu lähedal kasvas kiiresti laipade mägi, arvukad üles hüpanud vukurid segasid vaid üksteist. Sellest hoolimata jätkas metsik vastane survet. Ilmselt lootsid nad kaitsjad näljutada. Sellist arvutust oli endiselt raske rakendada, tsitadelli kaitsjad said vaheldumisi käia ning bioinseneritehnoloogiad suurendasid dramaatiliselt festelzani sõdurite vastupidavust ja enesetervendamisvõimet.
  Lossi sügavusse liikudes istus Mihhail lootoseasendis ja sukeldus meditatsiooni. Tema plaan oli lihtne: murda läbi anti-elektrostatistika generaatorini, lüüa seade välja või lõhkuda ning seejärel jätavad vaenlase käest kinni võetud plasmaleegiheitjad ja salvohüperkiirgussüsteemid barbarite armeest vaid paar miljonit söestunud surnukeha. Vaja on aga kogu jõud kokku võtta, sest läbida tuleb verise loomatindi virnad. Kui ta püsti tõusis, lähenes Windsori Liiga talle.
  Tüdruk küsis:
  - Mihhail, kas olete valmis hüperdraakoni lõugadesse viskama ?
  Noormees vastas rahulikult:
  Jah, meil pole muud teha.
  Liiga soovitas kaunis kangelane:
  -Me läheme koos, ma valdan suurepäraselt tugevaid relvi, paariga on lihtsam läbi murda.
  Michael oli skeptiline
  - Kas sa ei arva, et hakkad mind häbistama?
  Paatosega sõdalane ütles:
  - Kui midagi, ohverdate mind kõrgeima eesmärgi nimel ja ma jätkan impeeriumi teenimist teises megauniversumis!
  Ja miks mitte võtta, kui ta sureb, siis üks parasiitprimaatide liigist pärit emane jääb vähemaks.
  Michael noogutas.
  - Imeline! Lähme koos!
  - Särav, ebavõrdses lahingus võime siit universumist lahkuda, ma tahan teada teie kirglikku armastust just siin.
  - Jälle võitlusvõime vähendamine?!
  Tüdruk-kangelane ütles enesekindlalt:
  - Sa oled superkiniseerija , tead, et seksist saadav bioplasma muutub heledamaks ja kõik võimed muutuvad teravamaks!
  - Kui jah, siis tule, lihtsalt kiiresti!
  Pikk , peaaegu 190 cm pikkune neiu väristas rindu, heledaid kui roosinupud , lihaselised puusad kõikusid ahvatlevalt, nahk säras ja värises, kogu ta luksuslik keha põles ihast.
  Kui ilus on armastus isegi nii hullus tempos verest kleepuval plastpõrandal, kõrvuti karvaste, veel soojade laipadega. Värskelt küpsetatud armastajate peale langes terve kosk vastastikuste orgasmide peale, pulbitsedes koletu meelepärases rütmis, äge keeristorm, mis lõhub kõik keha lihased ja rakud. Pärast koletu laengu saamist tundsid Mihhail ja tema tüdruksõber terco-creoni pommi energiat, just seda, mis on teoreetiliselt võimeline läbi murdma zorgide ajaülestest väljadest . Telekineetilise energia löök on nagu tuumaplahvatus, tuhanded vukurid visatakse tagasi ja purustatakse, paljusid läbistavad nende endi odad, nööritakse karjuva, elava grilliga. Siit nad tulevad, poiss ja tüdruk heledates mustades ülikondades, kummalgi käes pikk mõõk, mille kolmekordne supersulamist tera on kaksteist korda kõvem kui teemant. Generaator asub viie miili ehk kaheksa maakilomeetri kaugusel. Mõõgad pöörlevad nagu propellerid sõukruviga juhitavates hävitajates, löögid eralduvad. Metslaste soomused ja kilbid on poolküpsetatud rauast, nõrgad, kahjutud, nagu koolipuhastaja. Tuhanded ja tuhanded koletised, purustades ja trampides omaenda sugulasi, üritavad neid loomse massiga purustada. Kaks hirmuäratavat sõdalast käivad käsikäes nagu muruniiduk, niites sadu karvaseid umbrohtusid. Igal sammul on mitu raiutud surnukeha, punakaspruuni verd pritsib üle näo, näpud kleepuvad, miljonid vukurid roojavad raske haisuga. Hirmuäratavat peksmist sooritades tundis Mihhail, et tema tüdruksõbra käed hakkasid kõige jõhkrama võitluse üliinimlikust pingest, kümnest kuni viieteistkümnest löögist sekundis, tuimaks muutuma. Koguge vihkamist, pimestage neid, purustage neid, põletage neid. Ta tunneb superenergiat , vaenlased lendavad minema nagu jalgpallipallid, paljud väänlevad luumurdude ja kaotuste tõttu. Liga puudutab tema kätt, tema pehme ja kindel käsi on karvas ja selle külge kleepunud karv. Kõrva äärde kummardunud tüdruk sosistab vaikselt.
  -Pidage meeles, kui hea oli meile, kui me armastasime ja uskusime õnne. Sa võisid lennata siis ja nüüd kujutad ette tiibu ja me lendame üle kosmose.
  Nagu unenäos tõukab Mihhail libedat verega määritud rohtu maha ja kujutleb selja taga tiibu. Ja siin on ime, ta murdub pinnalt, tema tüdruksõber, kaasvõitleja, pannes samuti mõõga vöösse, hoiab sellest kinni ja tormab samuti vabalendu. Vukur tardub nähtamatust vaatemängust tabatuna, see ei saa olla, kui see masin töötab, lennata saavad ainult jumalad, isegi sellised " fännkõrvad " pole võimalikud. Harjumatu levitatsiooni pinge on väga kurnav, tuleb lendu katkestada, aga see pole enam nii hirmus, antitehnogeenne masin on peaaegu lähedal. Karvased lillad vastased on selgelt demoraliseerunud, kui ta väljakult välja keerab, annab ta käsu tühjusesse tulistada ja nii on tema tera all hukkunud juba paar tuhat võitlejat. Vangistatud Kammyrsi ajus luges ta kõiki põhikoode ja fonte, poolkilikuid ja probleemide oskusteavet. Kui ei jäänud muud üle, kui hüpata suure tanki sarnasusse, sähvatas välk. Mihhail põikas instinktiivselt löögist kõrvale, kostis plahvatus ja ilmus muljetavaldav lehter. Taevasse ilmus tohutu kuuekäeline ja kolme peaga tiivuline deemon, mis sarnanes krokodillipeadega vukuriga . Oranžikasroosast taevast libises üle kümnemeetrine hiiglane kahekümnemeetrise kilejate tiibadega. Selle värvus oli punakasoranž ja tiivad mustad roheliste triipudega. Tuhandepasunane hääl müristas, kuigi keel polnud tuttav, aga tähendus oli selge ilma igasuguse tõlketa.
  "Põlgatu surelik, sa julged jumalaid trotsida. Põletage põrguliku plasmaga!
  Hai suust lendas välja tuline pulsar, mis maapinnaga kokkupõrkel plahvatas koos tiibraketiga. Vukurid langesid ühehäälselt pikali, see olend oli nende jumal. Liiga tegi ülima põlguse žesti.
  Kangelaslik tüdruk hüüdis:
  -Jumalat pole olemas, välja arvatud Kõigevägevam ja möirgav tuli on tema kehastus! Mikroni deemon!
  Hiiglaslik tuline pall tabas kohta, kus äsja seisis kartmatu täheline Athena, kostis mürinat, sulanud ja aurustunud pinnas kees nagu vägivaldne geiser.
  . PEATÜKK #16
  Samal ajal lõpetas Amelina oma viimaseid ettevalmistusi lahinguks. Talle ilmus välja deemonipoiss Oleg, kes ütles, et nüüd ei jäägi muud üle, kui kirjutada kavatsetava ohvri nimi ja panna see vasakusse kinda sisse.
  Deemonipoisi paljad, päevitunud jalad lõid vastu parketti. Ta tundus Amelinale nii ilus, et ta tundis endas tahes-tahtmata patust iha.
  Kuid siis tundis ta häbi, sest see näeb välja nagu laps. Ja USA-s võite sellise armastuse eest saada pikema tähtaja kui mõrva eest.
  Siis meenus talle, kuidas ta suudles poisi tolmuseid paljaid jalgu, ja ta tundis vastikust.
  Oleg norskas ja ütles:
  - Venemaa president Aleksandr Futin!
  Amelina pomises:
  - Mida, Futin?
  Poiss naeratas ja vastas:
  "See on selle nimi, kelle hinge võtab kindadeemon, et võiduks energiat üle kanda!"
  Noor naine kehitas õlgu ja märkis:
  - Ja ma arvasin, et see on üks kohalikest poliitikutest.
  Oleg märkis üsna loogiliselt:
  - Peaaegu kõik eranditult kohalikud poliitikud seisavad üksteise kõrval. Kuid kui Venemaa president vahetus, toimus riigis alati palju muutusi. Otsustasime, et tal on valitsemisajast küllalt ja peaks olema keegi teine.
  Amelina itsitas ja märkis:
  - Ka tema, ma tunnistan, on minust väsinud. On aeg loovutada troon noorematele. Olgu, see on veelgi parem. Kaunis punajuukseline beib trampis jalga tossu sisse. "Ausalt öeldes ei tahtnud ma ameeriklast tappa. Ja palju meeldivam on saata Ameerika põhivaenlane järgmisse maailma!
  Deemonipoiss noogutas.
  - Tore, et sa kõigest aru said. Nüüd kirjutage see pliiatsiga üles ja jätke tilk oma verd.
  Amelina, püüdes sõnu välja mõelda, kirjutas paberile: väidetava ohvri ametikoht, nimi ja perekonnanimi. Ta ei kõhelnud. Pealegi on see mees juba vana ja tema nime on kuuldud palju aastaid. Soovin, et oleks muudatusi.
  Noor naine torkas nööpnõelaga oma sõrme ja jättis väikese veretilga.
  Oleg noogutas naeratades.
  - OK, nüüd on kõik läbi! Nüüd jääb teie Michaelil välja minna ja võita.
  Amelia märkis:
  - Nii lihtne? Noh, okei, ma olen juba kõik panused teinud!
  Poiss lisas:
  - Esimese vooru võitmiseks tehke lisa. Ja teenite rohkem raha.
  Noor naine noogutas.
  - Muidugi, kohe.
  Amelina liikus väljapääsu poole. Deemonipoiss hoidis seda kinni ja ütles irvitades:
  - Oota!
  Noor naine urises:
  - Mida veel?
  Oleg naeratas ja ütles pilkaval toonil:
  - Suudle mu paljaid kontsi.
  Amelina tegi grimassi ja turtsutas:
  - Ja miks see on nii?
  Poiss vastas naeratades:
  - Sest ma tahan seda!
  Noor itsitas.
  - Ma tahan seda, ma tahan seda! Ma suudlen su tolmuseid jalgu , laps, värdjas!
  Oleg ütles kurjakuulutavalt:
  - OKEI! Sa ikka küsid minult abi, aga on juba hilja!
  Amelina tegi grimassi.
  - Millest sa räägid?
  Deemonipoiss noogutas.
  - Sa saad teada hiljem!
  Noor naine hüüdis:
  - Ma jooksin kihla vedama! Tühjal turul pole aega raisata.
  Ja tema tossud, mis vaeste poest peaaegu ilma asjata hangisid, välkusid nagu jänese jalad.
  Oleg naeratas lihasöövalt.
  Politsei pole Amelinat poja kinnipidamisest veel teavitanud. Nad mõtlesid endiselt Marki lahutamisele ja arvasid mõistlikult, et ema ainult segab.
  Oleg ise raamis oma poega ja käitus üsna alatult. Noor deemon on aga rohkem kui korra viibinud ka alaealiste vanglas ja uskunud, et teoreetiliselt peaks iga mees kas sõjaväes teenima või vanglas ära kandma. Kuid teda, igavest poissi, sõjaväkke ei võeta. Kuigi näiteks vabatahtlikud pidid võitlema.
  Ja esimese ja teise maailmasõja ajal õnnestus Olegil partisaneerida. Nii et inimeste tapmine pole tema jaoks esimene kord. Eriti pole kahju täiskasvanud mehi hävitada.
  Aga lapse või naise mahalaskmine on vastik.
  Oleg võttis selle ja laulis:
  Ja sõjas, aga sõjas,
  Sõdurid unistavad oma unistustes inglist!
  Ja ta vilistas läbi mõlema ninasõõrme.
  Amelina tegi samal ajal kihlveo oma kolleegi esimeses voorus võidule. Kuigi peaaegu keegi ei uskunud Mihhaili šansse. Ja Amelina võis koguda mitukümmend miljonit dollarit korraga. Makske kõik oma võlad korraga ära ja alustage uue finantsimpeeriumi ehitamist.
  Asjaolu, et Venemaa president selle tagajärjel sureb, ei häirinud teda üldse. Aleksander Futin on juba seitsekümmend aastat vana, on aeg noortele teed anda. Ja jah, muidugi, inimesed armastavad muutusi.
  Kahju, et need pole alati parimad. Siin Ameerikas oli üks vana mees president ja pärast teda tuli veel vanem ja vähem töövõimeline mees.
  Venemaal on aga poliitikud üldiselt nooremad. USA peamise sõjalise konkurendi riigis toimuv Amelinat eriti ei huvitanud.
  Tema jaoks oli oluline oma asju parandada ... Soojendusvõitlused juba käivad.
  Kuna võitleb absoluutne maailmameister, kellel on vööd kõikides versioonides, siis see võitlus jääb viimaseks ja toimub pärast südaööd.
  Vahepeal kaklevad erinevad pisiasjad.
  Esimese võitluse viivad üldiselt läbi teismelised. Nad on kõige kergema kaaluga ja näevad välja nagu lapsed. Nad löövad palju lööke ja käituvad kaootiliselt.
  Nende kuiv, päevitunud keha läigib higist ja hingeõhk on kare.
  Publik vilistab ja erutub.
  Amelina heitis talle pilgu ja jooksis veebikrediidile uut panust tegema.
  Ja mis, ta on oma kolleegis kindel. Kuradikindad suudavad kõike.
  Samas arvas noor naine, et kas Venemaal presidenti mattes kutsutakse USA pea matustele või mitte?
  Tuleks kutsuda!
  Amelina tundis end isegi naljakalt ja uhkus haaras teda: - "Nad otsustavad kogu Maa saatuse ja muudavad ajaloo kulgu." Kui Hitler oleks õigel ajal paindunud, oleks kogu maailmal parem olnud. Kuid deemonid otsustasid ajaloo kulgu sekkuda ja maailmalõpu ära hoida.
  Tõepoolest, Saatan ei vaja inimkonna lõppu. Siis lõpeb lugu põrgust ja kuradiriigist ning nad kõik visatakse tule- ja väävlijärve. Ja see on peaaegu kogu inimkond, tubli kolmandik inglitest. Mõnele inimesele kirjutatakse rohkem kui üks kümneid miljardeid. Ja kui palju deemoneid? Võib-olla isegi rohkem kui kõik inimesed planeedi Maa ajaloos.
  Amelina võttis selle ja laulis:
  Keevad verejõed
  Voolab maas...
  Kõik oigavad valust
  Tulekahjud kõikjal!
  
  Ja surm neelab
  Inimkehade saak
  Planeet kannatab
  Kaos valitseb!
  Ja noor naine kartis langeda elava Jumala kätte. Ei, las inimkond olla igavene ja põgeneda universumi servale. Ja siis vallutab ta uusi universumeid.
  See on palju parem kui Kristuse steriilne ja igav paradiis, kus õiged marsivad ja laulavad ning isegi televiisori vaatamine on patt!
  Järk-järgult astuvad ringi uued võitlejad. Siin pole järjestust.
  Eelkõige kaklevad naised. Vaatemäng, mis meeldib paljudele meestele ja ka naistele. Tegelikult armastab kaunis pool inimkonnast tunda end tugevana ja lahedana.
  Siis on naistel lihaseline keha ja nad vehivad käte ja eriti jalgadega, see on väga ilus.
  Amelina vaatas esinemiste ajakava - seni, kuni neil on veel kaks tundi aega.
  Tunni pärast äratab ta Michaeli, aga las see noormees praegu magab.
  Mõte vilksatas, aga mitte see, kas helistada oma pojale ja tütrele? Kuid Amelina otsustas, et parem on esialgu vait olla. Ja tehke lastele meeldiv üllatus.
  Eh, pigem kaklus - ta on kõik kärsitu.
  See on nagu tudeng, kellel on usaldusväärsed kannused ja kes ihkab võimalikult kiiresti eksamit sooritada.
  Amelina sattus ootamatult kokku reklaamija Bruziga . See pankur võttis kohe härjal sarvist:
  - Kas sa tahad olla videos? Maksan hästi!
  Amelina kinnitas kergesti:
  - Kui mitte kauaks, siis jah!
  urises Bruz .
  - Kümme minutit, mitte rohkem!
  Noor naine noogutas.
  - Ma nõustun! Ainult kiiremini!
  Ärimees sosistas:
  - Tule mulle järele!
  Nagu selgus, peaks Amelina reklaamima juuksešampooni. Arvestades tema välimust, näoarmi kadumist ja juuste erakordset heledust, tundus ettepanek üsna loomulik.
  See, et tema arm oli kadunud, polnud kellelegi üllatus. Nad arvasid, et tõenäoliselt oli naisel plastiline operatsioon. Ja nüüd on tal kuratlikult atraktiivne välimus.
  Amelina puhus tugevast ventilaatorist õhuvoolu. Tema punased juuksed hakkasid lehvima ning need on suurejoonelised ja ilusad. Naine ise näeb muidugi lahe välja.
  Amelina on väga tähelepanuväärne kaunitar. Ja tema hambad on loomulikult valged ja suured.
  Teda filmiti mitmest võttest. Siis paluti mul tossud jalast võtta ja paljajalu liival kõndida.
  Amelina jalad on muidugi ka väga seksikad, meislitud joontega ja ilmekad.
  Lõpuks anti talle tšekk sajale tuhandele dollarile ja ta vabastati.
  Amelina otsustas selle raha Mihhaili võidu peale panustada. Noh, lisaraha pole.
  Ta ei pannud isegi tosse jalga, ta peksas paljajalu ja võluvalt.
  Aeg läheb aga kiiresti ja on aeg Mihhail üles äratada.
  Amelina pani kiiresti kingad jalga ja jooksis ning ta saledad jalad välkusid.
  Ta mõtles: "Maailmas on endiselt õiglus ja viimane on esimene!"
  Michael ärkas vastumeelselt. Rõõmsameelseks valas Amelina ise talle kanget musta kohvi ja viis ta duši alla.
  Jahedate lennukite all viibides märkis Mihhail:
  - Mul oli nii lahe unenägu. Ma lihtsalt ei tahtnud ärgata!
  Amelina itsitas ja vastas enesekindlalt:
  - Tegelikkus ületab kõik unistused!
  Pärast seda tegi ta ise noormehele massaaži. Ka tema oli ojade all, nii alasti ja seksikas, lihtsalt kurat.
  Michael tundis tugevat soovi tulva. Ja elujõud naasis noormehele.
  Nüüd oli tulemas lahing ja selles kogu elu mõte.
  Kinnastega probleeme ei oodata, need lihtsalt võtsid sellise vormi, mida reeglid nõuavad. Ja mitte ükski tšekk ei annaks vähimatki põhjust nende tagasilükkamiseks. Nii oli Amelina oma võimetes kindel.
  Aga aeg läheb korraga kiiresti ja aeglaselt. Jäänud on juba päris palju.
  Amelina hakkas Mihhaili käsi siduma ja tema nägu kookosõliga määrima. Nende vabastamine on peagi käes.
  Loomulikult lahkub Mihhail kandidaadina esimesena. Amelina valis talle muusika hard rockist. See saab olema muidugi lahe. Ja kostüüm saab olema Koshchei the Deathless stiilis. Amelina võttis selle tasuta kasutamiseks.
  Noh, ma kleepisin oma kingataldadele reklaami. Ja see on ka suurepärane. Võitlus on lõpus ja kõik ootavad väljakutsuja alistamist. Räägitakse isegi sellest, et Mihhaili tuleb põhjalikult piinata, mitte kohe maha visata.
  Amelina otsustas oma kolleegiga välja minna. Ja ülikonnas, väga avatud ja seksikas. Helmestega kaetakse ainult puusad ja rind.
  Ja see on veelgi tõhusam.
  Siin on võitlus, mis tal tuleb.
  Lõpuks võite kanda kindaid. Niipea, kui ta need Michaeli väljasirutatud kätele pani, tundus, nagu oleks mägi tema õlgadelt tõstetud.
  Peale seda kõlas väljumissignaal.
  Ja hakkas mängima trash stiilis lahe muusika.
  Koštšei kostüümis kõndis pikk ja kõhn Mihhail. Ja tema selja taga oli Amelina. Pole treenerit ega muid saatjaid.
  Publiku hulgas puhkes naer.
  Amelina sosistas:
  Naerab see, kes viimasena naerab!
  Ja ta hakkas tantsima nagu metslane. Tema lihased pargitud naha all ja rullusid. Ja tugevad naiselikud jalad löövad stepptantsu maha.
  Michael kõndis aeglaselt. Teda on juba kümme korda pekstud. Ja ta oli vaevalt kahekümneaastane. Muide, võidu korral saab temast noorim absoluutne maailmameister, vähemalt sellest ajast, kui ilmusid erinevad poksiversioonid.
  Nii et see on omamoodi rekord. Ja veel üks rekord võib olla meistritiitli võitmine ilma "üks!" võidud profiringis. Ja see tõstab ka panuseid. Jah, Michaelil vedas. Märkige korraga mitmes kirjes.
  Amelina säutsus:
  - Kuidas me elasime, võitlesime,
  Ja surma ei karda...
  Nii et me sureme tähtede valguses!
  Lõppude lõpuks olen ma tüdruk-prints,
  Ja keegi on räpane,
  Kõigeväelise raevukas valgus andis meile teada!
  Kõigeväelise raevukas valgus andis meile teada!
  Siin hüppas Mihhail üsna kergelt üle nööride. Amelina hakkas tal aitama Koštšei Surematu kostüümi seljast võtta.
  Paljastus noore terminaatori kuiv pargitud keha. Ta nägi välja nagu kõhn teismeline ja samal ajal oli selge, et ta oli nõme ja tal oli rohkem kui lihtsalt luustiku säilmed.
  Amelina itsitas ja märkis:
  - Nüüd korraldate vaenlasele peksmise!
  Mihhail Draka laulis:
  - Täna on hommikuni puhkus,
  murrame fraerast läbi!
  Siin kõlab signaal ja järgmisena tuleb välja praegune absoluutne maailmameister. Muidugi on siin terve korvpall. Sõdalased tulevad välja Vana-Rooma stiilis raudrüüdes, odade ja mõõkadega. Kõlab ilus muusika. Ja tšempion ise kuldses turvises ja kiivris, teemantidega kaunistatud mõõgaga.
  Ja see on väga suurejooneline esitus.
  Amelina märkis naeratades:
  - Ta ei karda enne lahingut kanda puhtast kullast valmistatud soomust. Ta arvab, et paneb su maha nagu sule!
  Michael vastas enesekindlalt:
  - Ma arvan, et nad kannavad ta kanderaamil ringist välja!
  Amelia noogutas nõustuvalt.
  - Ma arvan ka nii!
  Michael võttis selle ja laulis:
  Noh, okei , et ma jäin eile saepuru sisse magama,
  Noh, okei, nad lõid talle jalaga vastu lõualuu...
  Olgu, kanderaamil tiritud,
  Ütle aitäh, et oled elus!
  Terefer - see absoluutne ja seni võitmata maailmameister, ronis astmetest ringi ja ronis raskustega üle trosside. Tema juurde tormasid maskides sõdalased, kes aitasid eemaldada rasket soomust.
  Lisaks meestele olid kohal ka tüdrukud. Kõndisid ka treener Terefer ja tema kaks abilist.
  Soomusest vabanenud must sõdalane istus hinge tõmbades nurka.
  Samal ajal kui oli teadaanne kaebaja töötulemustest. Kellel pole millegagi uhkustada. Ja absoluutne meister Terefer. Siin on muidugi hea. Isegi amatöörkarjäär - olümpiahõbe ja maailmameister - on lahe.
  Michael seisis vaikselt nurgas. Amelina masseeris tema kaela ja juhendas:
  - Tule, löö teda kohe. Ärge loobuge initsiatiivist. Sul on kinnastes dünamiit. Saada nokaut ja ongi kõik!
  Michael oli kahtlev:
  Kuidas on lood avaliku tööga?
  Amelina itsitas.
  - Panustasin esimesele ringile. Ja mis seal tööd teha on? Tuleb lüüa, lüüa ja veelkord lüüa!
  Michael ütles naeratades:
  - See on nagu Lenin ütles: õpi, õpi ja veelkord õpi!
  Amelina itsitas ja küsis:
  - Ja mis on Lenin?
  Michael vastas enesekindlalt:
  - Maailma proletariaadi juht!
  Noor naine naeris.
  - Arvasin, et see on elektrik!
  Noormees noogutas.
  Jah, võib-olla elektrik. Ta leiutas Iljitši lambipirni!
  Lõpuks on pealkirjade nimekiri läbi. Mõlemad poksijad lähevad ringi keskele.
  On näha, et Mihhail on vaenlasest palju pikem ja kondine, pargitud, kuid valge. Tema vastane on omakorda mustanahaline, lühemat kasvu, kuid tihedam ja lihaselisem.
  Mihhailil on käte pikkuses väga suur eelis. Tõsi, kõigis võitlustes pole see teda seni eriti aidanud. Ausalt öeldes pole Draka kunagi avameelsete kottidega võidelnud, kõik kümme vastast olid tal päris tõsised. Tõsi, seni polnud ühtegi valitsevat maailmameistrit.
  Terefer sosistas:
  - Ma piinan sind paar ringi!
  Michael vastas ohates:
  - Proovi! Kui jääd jalule...
  Absoluutne maailmameister urises:
  - Sina, julm!
  Kui aeglaselt mööduvad viimased sekundid enne võitlust. Mihhail mäletas, kuidas teda peksti, ja rohkem kui üks kord peksti teda ringis. Pealegi Tereferist madalama klassi poksijad. Ja ta hakkas kartma. Las Amelina kinnitas, et seekord on kõik teisiti.
  Lõpuks kõlab gong. Terefer torkab esimesest löögist kindlalt ninna.
  Mihhail, keda eristasid ringis roomajate refleksid, jäi vahele ja kohe purskas verd välja. Nagu tomat kukkus kõrgelt alla.
  Terefer karjus:
  - Noh, noormees, sain aru! See läheb veel hullemaks!
  Amelina karjus täiest kõrist:
  - Mida sa vaatad! Löö teda! Tapa ta!
  Michael tormas rünnakule. Ainult tema kätel polnud kiirust ega jõudu.
  Terefer sukeldus kergesti ja põrkas ebatäieliku jõuga noormehe lõualuu.
  Mihhail kõigutas.
  Terefer lisas taas lõua. Noormees ujus...
  Absoluutne maailmameister ei lõpetanud, vaid vastupidi, tantsis.
  Amelina hüüdis hüsteeriliselt:
  - Löö teda! Tapa ta!
  Michael on taas rünnakul. Kuid jälle ebaõnnestub. Ta, nagu ikka, on pikakäeline, aga kohmakas ja mitte kohmakas, lihtsalt mingi kott, mida lühemad, aga väledad poksijad armastavad kukutada.
  Terefer tabab taas Mihhaili. Lööb vastu lõuga. Michael vehib jätkuvalt kätega. Siis tõukab absoluutne maailmameister igalt poolt.
  Mihhail lendab nurka ja ripub selle küljes. Ainult köied ei lase tal kukkuda.
  Kohtunik hakkab lugema seistes toimunud nokauti või võib-olla nokauti.
  Amelina jooksis tema juurde ja möirgas:
  - Sa oled hull! Kus on sinu jõud?
  Siis torkas poiss Oleg teda rusikaga. Ta naeratas ja küsis:
  - Kas sa suudled mu jalgu?
  Amelina pomises meeleheitel:
  - Will!
  Oleg kilkas:
  - Kas sa vannutad?!
  Noor naine hüüdis:
  - Ma vannun!
  Deemonipoiss karjus:
  - Tapa ta!
  Mihhail murdis end ootamatult lahti ja tõukas kohtuniku eemale, hetkel, kui too oli kaklusele luba andmas.
  Ja nüüd viskas noore poksija käed klassikakolmiku välja. Terefer võttis kaitseks vasaku käe, kuid parem käsi väändus vale nurga alla ja põrkas vastu lõua.
  Kunagi varem pole vaieldamatu maailmameister saanud nii hävitavaid lööke. Tema lõualuu langes ja ta kukkus selili ning jäi paigale, käed välja sirutatud.
  Hall ahmis sõna otseses mõttes üllatusest. Kohtunik hakkas automaatselt lugema, kuid nähes, kuidas tema suust verd voolas, andis ta kakluse lõpetuseks sõna. Arstid tormasid kohe võidetud tšempioni juurde. Ja Terefer pani hapnikumaski ette ja hakkas südame ees torkima.
  Amelina hüüdis:
  - Kas sa tapsid ta?
  Oleg vastas rahulikult:
  - Ei, ta jääb ellu! Kuid kättemaksu ei toimu kunagi!
  Noor naine ütles:
  - Sa koletis!
  Deemonipoiss märkis:
  - Ja sa pole parem! Nüüd oleme kõik Saatana teenijad. Ja selle üle tasub uhkust tunda. Sest Lucifer on nii võimas, kui võite ette kujutada!
  Hall aga plahvatas, tervitades uut absoluutset maailmameistrit. Mihhail Draka on täpselt kahekümneaastane ja temast sai professionaalsete poksijate seas noorim absoluutne maailmameister alates poksi erinevate versioonide ilmumisest. Ja esimene maailmameister, kes polnud varem profiringis ühtegi võitu saanud.
  Ja esimene poksi ajaloos, kes võitis esimeses raundis nokaudiga absoluutse maailmameistri tiitli. Enne seda esimese raundi absoluutset nokauti ei võidetud.
  Noh, ja neljas rekord - suurim erinevus kihlveokontorite koefitsientide vahel - purustades võitja Michael Tysoni eelmise rekordi.
  Amelina tundis endas ka metsikut rõõmu. Ta oli minut tagasi pankrotis ja nüüd on tal kümneid miljoneid dollareid võitu.
  Mihhail Draka sai korraga kuus vööd. Neli suuremate versioonide jaoks, üks väiksemate versioonide jaoks ja teine ajakiri Ring tšempioni võitjatele.
  Noh , Michael oli väga rahul. Ta naeratas. Talle meeldis ka. Aga lõualuu jäi ellu ega lennanud.
  Ta on tegelikult väga kõva mees. Võib-olla sellepärast armastasid tugevad väljavaated teda nii väga. Ei kuku kohe maha ja välimus on särav. Ja rätikut ei viska keegi ära.
  Mihhail Draka võttis kõik kuus vööd. Ja tema vastane viidi kanderaamil intensiivravisse. Ja arstid võitlevad tema elu eest. Terefer on ühe tabamuse biit.
  Oma osa etendasid Kuradikindad. Ja siis tuli suur võit.
  Amelina naeratas ja surus kolleegiga kätt. Ta sõlmis temaga orjalepingu. Tervelt saja võitluse eest, olles Mihhaililt huvi ära võtnud, andes vaid miinimumi.
  Kuid siiski on need tema jaoks märkimisväärsed numbrid. Alla teatud protsendi ei saa Ameerika seaduste järgi poksijale anda. Amelina surub kätt.
  Michael märgib:
  - Ma tahan kohe süüa! Sa saad aru?
  Amelina noogutas.
  - Jah, mõista! Teen teile tellimuse, midagi kallist ja värsket!
  Siis ilmus Oleg uuesti ja kilkas:
  - Ja millal maksate võla ära?
  Amelina vastas naeratades:
  - Mitte praegu! Nüüd toidan oma uut maailmameistrit. Absoluutne meister.
  Oleg noogutas nõustuvalt.
  - Okei! Ma ootan! Kuid selle eest sa ei suudle ainult mu jalgu. Kõige eest tuleb maksta.
  Noor naine märkis:
  "Ma olen juba oma surematu hingega maksnud!"
  Deemonipoiss kuulutas agressiivselt:
  Sa lähed nagunii põrgusse põlema! Ja nii, sa oled üks neist, kes viskavad ise patustele küttepuid!
  Michael küsis naeratades:
  - Kes see veel on?
  Oleg kummardus:
  - see, mis teeb sinust kõigi aegade parima poksija!
  Noormees märkis:
  - Ja mis põrgus ja tegelikult patuseid padades elusalt keedetakse?
  Poiss naeris ja vastas:
  - Muidugi mitte! Aga kui sa sinna jõuad, siis näed ise. Kuid põrgu on ainult üks nimedest. Viikingitel on väga hea koht!
  Michael noogutas naeratades.
  - Ma tean! Põrgu ja taevas on samad suhtelised mõisted, nagu hea ja kuri!
  Oleg noogutas jaatavalt.
  - Sa ei ole loll! Avadon tegi teid valides õigesti. Ja nüüd saate nautida sööki ja juua kallist veini.
  . 17. PEATÜKK
  Marki pole kambris veel puudutatud. Pärast seda, kui tema ema võitis kümneid miljoneid, otsustas FBI teha pausi. Poisile toodi süüa. Päris korralik puder liha, piima ja mingi pitsaga.
  Mark sõi ahnelt.
  Ja kuna ta peaaegu terve öö ei maganud, heitis ta jälle pikali nagu madrats. Nad tõid talle padja ja teki.
  Teki all on palju soojem ja poiss jäi uuesti magama. Kamber asus teistest kaugel, helikindlate seintega, nii et kuigi teised noorukid ärkasid, ei seganud nad und.
  Ja nägemusse sukeldunud Mark Rogers nägi midagi hullu.
  Kuigi noorele sõdalasele tundus, et ta kukub lõpmatult kauaks kuristikku, kestis see tegelikult mitu sekundit. Poiss tuli kiiresti mõistusele, tundes torkimist. Üldse mitte nagu rangluu väljaulatuv ambpolt. Tal õnnestus üle lohu serva kokku kukkudes vaenlase laskurite vaateväljast välja kukkuda ja süstist tekkinud valu oli teistsugune, kuumus levis, kuid mitte valusalt, vaid seekord meeldivalt. Karmiinpunane udu mu silme ees hajus kiiresti, nagu oleksid nad higist klaasi hõõrunud. Nende ees istus väike laiaõlgne tüdruk, käes süstal ja meditsiinikarp. Seda ta kõige vähem ootas näha. Mini-Amazoni õlgade taga oli väike mitmeraudne kiirrelv, tema juuksed olid seitsmevärvilised. Kas ta on teda kuskil näinud?
  - See oled sina, Oleg! - Tüdruk süstis tala süstlaga lillat ainet ning tugeva käega tõmbas üsna osavalt välja nooli ja ambpolte.
  - Ole ettevaatlik, väike õde. Ta võib sellise surve tõttu surra. - hoiatas Mark Rogers.
  Kullake pöördus kavalalt ümber, nagu väike huligaan, kes oli juba jõudnud segamini ajada, naeratas, ebaproportsionaalselt suurte hammastega:
  -Ah, see olete teie, Rogers, tundmatust galaktikast. Tõmba nooled endast välja, ära karda, süstisin sulle Fidegainerit, mis annab välkkiire regeneratsiooni, oled juba nagu uus.
  Rogers ei vaielnud ja tõmbas ootamatult väga lihtsalt välja kolmnurksete ja ruudukujuliste otstega nooled, poldid. Oleg tõusis samuti väga kiiresti püsti, üllatuslikult ei jäänud jälgi.
  Näib, et isegi väike deemon oli nii kiirest paranemisest üllatunud:
  - Mis ime, Nicoletta, kas sa oled väike nõid?
  - Ei, Oleg, see on lihtsalt Fidegainer, eksperimentaalne ravim kiireks taastumiseks. - Noor sõdalane irvitas, raputas oma lopsakaid juukseid, millest levis kalli parfüümi lõhn.
  Miks seda laialdaselt ei kasutata? Deemon oli üllatunud. Ta oli isegi nördinud, et tema vana tüdruksõber teadis midagi, millest uudishimulik Oleg polnud veel kuulnud.
  Tüdruk ilma üleliigse, kasutu antimonita vastas:
  - Sellel on kõrvalmõjud, ainult sellises hädaolukorras nagu see olukord, võite riskida.
  - Hästi, miniõde. Kas teil on veel relvi? - Deemonipoiss keerles õõnes, võttes noole pihku, ja hakkas otsast närima nagu laps.
  - Seal on midagi. - Sõdalane ütles seda sellisel toonil, nagu poleks tal tegelikult midagi märkimisväärset ega midagi.
  -Anna meile! - hüüatas Oleg vihaselt, hammustades hammastega noolevarre.
  -Mitte! Ma ise kasutan seda meie ühistes huvides. - ütles seitsmevärviline tüdruk juba palju enesekindlamalt.
  Mis siis, kui võtaksime selle jõuga? - Oleg surus rusikad kokku ja karjus sõbrale. - Haara ta jalgadest, Rogers!
  Tüdruk tõmbas kohe välja väikese püstoli väikeste nuppudega.
  -Ära liiguta, see on gammakiirgur. See on universaalne, mitte nagu laste blasterid! Täpsemalt, see tapab kõik elusolendid.
  Oleg rahunes, seda enam, et ta nähtavaks sai, ja vibulaskja lastud nool tabas peaaegu pea.
  Põnevusest ajendatuna hüppasid ühes pudelis õõnsusest välja minisõdur ja deemon, kes karjusid kohutava häälega:
  - Haletsusväärsed surelikud olendid, te julgete tõsta oma käe Jumala laste vastu!
  Mark, samuti suure hüppega üle seltsimehe pea hüpanud, lisas oma hääle, mis samuti pärast bioinseneri modifikatsiooni väga valjuks läks:
  - Ebapüha, sa ootad piinarikast surma reaktoris, sa julgesid rünnata jumalaid!
  Peaaegu kõik sõdalased langesid põlvili. Täiesti vigastamata, peaaegu katmata, jube lihaseliste poiste vaade, kes nooltega naastudena ja ambpoltidega liha rebivad. Püsti jäi vaid Zollo kultuse ülempreester . Kandes punast haakristiga rüüd, meenutas ta rohkem natsi timukat kui preestrit.
  - Deemonid, te tahate meid oma illusioonidega hirmutada. Teil pole võimu tappa, seega pole te Jumala lapsed!
  - Kas sa tahad surra? - mürises Oleg, surudes käed tugevalt kokku.
  - Jah, kui te olete kõrgeima jumala Favarri lapsed , laske oma isal mind tappa. - Kolmekordset lõuga raputades hüüatas paavst kärakalt.
  Mark tõstis käe ja sirutas sõrmi, ütles.
  - Suur isa, karista kurjategijat.
  Oleg lisas, üritades kõvemini karjuda ja visates oma parema jala vertikaalselt püsti, neli noolt varvaste vahel:
  -Las ta hing läheb koos oksendamisega antimaailma. Sündigu Kõigevägevama tahe!
  Paganliku preestri irooniline naeratus asendus kohe hämmeldusega ja sekundi pärast hakkas ta ohjeldamatult oksendama. Preester punastas, ta silmad kukkusid pesast välja, nahk muutus lõtvuks, settides nagu mäda kännu koor sõna otseses mõttes räsitud, kuid laienenud irdkonna ees. Veel paarsada sõdalast õnnestus neile läheneda. Pärast sinaka vere ja pruuni sapiga sisemuse välja sülitamist aegus kultuse pea. Kõik sõdalased ja aadlikud langesid põlvili ja karjusid üheskoos, paludes armu.
  Kuni viimase ajani roomasid uhked ja üleolevad alandatult kõhul, püüdes nende jalgu suudelda. Oleg lõi talle lihtsalt jalaga näkku, ka Mark ei muutunud liberaalseks.
  - Ärge julgege meid puudutada, põlastusväärsed surelikud.
  Põlastusväärne taandus, sõna võttis rikkalikult riietatud aadlik. Tema hääl oli meloodiline, oli halvasti varjatud hirm:
  -O! Ülimjumal Favarri suured lapsed , pühitsetud olgu tema nimi. Kas teil oleks au olla külaline suurhertsog Cison de Magier' palees ? Teid võetakse vastu kuningatena või õigemini jumalatena.
  Oleg urises loomupärase ülbusega:
  "Kas sa küsid liiga palju, tähest tähelepanuta jäetud uss? Tulgu hertsog ise kaarega meie juurde, aga praegu vaatame lihtsalt linnas ringi. - noore sõdalase hääl muutus vihaseks. - Ja miks sa ei kummarda?
  Aadlik hakkas kummardama meeleparanduse ajal Ivan Julma tulihingeliselt:
  - Hea küll, tublid. Suurimatest suurim! Nüüd antakse sulle kanderaami.
  - Me läheme ise. - ütles ootamatult Mark. Poiss pahvatas seda aga välja mitte tagasihoidlikkusest, vaid energiast, mis kättemaksul istudes keha valdas.
  "Jah," sõnas Oleg vaikselt. Ja siis lisas ta kõrvulukustavalt valjult.
  - Meile sobib ainult kuninglik kanderaami. Nicoletta, tule välja, teeme väikese jalutuskäigu. Hei surelikud, tere tulemast meie kõige püham õde.
  Välja tuli kuraditüdruk Nicoletta.
  Välimuselt oli kaunis sõdalane umbes üheteist- või kaheteistkümneaastane, tegelikult ainult või õigemini lausa seitsesada aastat vana. Liikumisel tema vorm praktiliselt ei mõjutanud ja säras "Päikestel" trotslikult. Tema seitsmevärviline soeng lopsakate, lainetena alla langevate juustega (Nicoletta lasi lahti, praktilisem kootud üheaatomiliste nõeltega võitluspunutiste jaoks ) nägi efektne välja, väike haldjas mängukiirerelva ja gammarelvaga. Arstidiplomaadi pinnal säras seitsmepealine kümnetiivaline draakon, olenevalt vaatenurgast muutis draakon värve, punasest lillaks ning avas ja sulges ka suu.
  Näha on, et ees nutikalt riietatud Nicoletta sobis jumalatütre rolli rohkem kui tema relvavennad, ikka räpased nagu kuradid. Seetõttu viskasidki kähku jooksnud teenijad tema jalge alla suuri ja väikseid värskelt korjatud lillelehti. Nii oli siin maailmas tavaks kohtuda jumalate ja kuningatega.
  "Sa ei tee rituaali õigesti!"
  "Jumalanna" kõlav ja ka väga tugev hääl pani kõik taas põlvili. Ja neiu, tundes omasuguste üle joovastavat võimumaitset, asus püsti:
  - Kroonlehed peaksid olema seitset erinevat värvi ja neid tuleks valada mitte ainult minu, vaid ka mu vendade jalge alla. Muidu taevakuppel praguneb ja kõike õgiv laava neelab su alla! Meteoorituli, seitsme megagalaktika orkaanid, kvintiljoni superantimaailmade purse muudavad kõik üliomapäraseks hüperkollaps !
  Oleg näitas ootamatult eetikat, mis, muide, pole universumi kuradi sõdalastele omane:
  -Nicoletta, ära hirmuta neid niimoodi, nad on juba sassi läinud. Jumalannad on kaunistatud tagasihoidlikkusega.
  Kas sa ei pea jumalateotuse teesklemist jumalateks. - soovitas Mark, astudes ettevaatlikult tugeva aroomiga lillelehtedele.
  Oleg, hällist pärit noor deemon (Tegelikult on see metafoor, bioloogiliselt ja füsioloogiliselt paranenud kuradilapsed ei vaja mähkmeid, mähkmeid, potte!), Ütles päheõpitud paatosega:
  - See on meie arvates üsna tõsi, sest teistel planeetidel on deemon - siin on selle maailma jumal. Kuhu meie sõdalase jalg on astunud, sinna jääb igavese kummardamise koht. Niisiis, Rogers, meid edutatakse ikkagi ja antakse ohvitseritähed uue koloonia omandamise eest. Vaata, kuninglik kanderaam on juba toodud.
  Tõepoolest, muljetavaldavast väravast ilmusid elevandi ajal tohutud kanderaamid, mida kasutasid juba tuttavad hambulised mastodonid. Linn oli ümbritsetud pika müüriga, kesksissepääsu raamis neli torni. Muidugi kaunistatud millegi grifoonilaadsega, ainult esikäppade asemel on kolmevarbalised näpitsad, peas sarved. Nende kui paaride teise inimesena nägid kullatud liblikatiibadega näkid üsna orgaanilised välja.
  Linn ei ole halvasti kaitstud. Sein oli piisavalt lai, et paar Ameerika KAMAZi sõidukit, nagu Mark märkis, võis sellest kergesti üle sõita. Keskaegne küla näib aga olevat liiga suureks kasvanud ja pooled hooned jäid kaitse alt ilma. Majad ehitati pigem curtsey ehk hilisbaroki stiilis, vaid väike osa ülesannetest meenutas klassikalisi keskaegseid ehitisi. Linn osutus suureks ja ilmselt rikkaks. Tuhanded kerged sõdurid ja rüütlid säravates turvistes ja uhkelt kaunistatud kiivrites on juba moodustunud, kes uusi jumalaid pidulikult tervitavad. Isegi muusikud aeti minema, muusika meenutas Briti hümni. Samal ajal tõmbasid ka tavalised inimesed üles.
  - Istu parem kanderaamile, minu kõrvale, muidu ei näe sa üldse jumalik välja. - soovitas noor sõdalane sosinal.
  Oleg, kes ei suutnud vastu panna, tõmbas tüdruku juustest. Nicoletta kiskus osavalt emitteri välja, välgutades oma smaragdisafiirsilmi. Naeratades, olles vihahooga toime tulnud, peitis ta end kiiresti.
  "Te, poisid, olete täiesti talumatud ja ebaloogilised. Lõppude lõpuks hoolin ma meie ühisest turvalisusest.
  -Istume maha, sõber, täna oleme juba kokku jooksnud, parem on mugavalt sõita. - Kavandati Rogers Jr., talle ei meeldinud ka see, et nad loopisid teda, ilma igasuguse austuse ja välimuseta, pidades teda ilmselt orjaks. Tõepoolest, mõnedes mustaks muutunud ujumispükstes ja tahmas, paljajalu, kuivade lihastega poisid olid nagu orjad või parimal juhul austatud jumalate kõige madalamad deemonlikud sulased. Kuid niipea, kui üks poistest ähvardava pilgu vahele jäi, järgnesid kummardused ja õnnistused. Muidugi ei saa orjad sellised välja näha...
  Kui "jumalikud" lapsed tervitatava marsi helide saatel maha istusid, liikusid mastodonid taas mööda aina laienevat teed. Sillutis oli sujuvalt pühitud, majad ilusad, värviliste mustritega. Inimesed on enam-vähem korralikult riides, eelindustriaalse ajastu kohta üsna jõukas keskkond. Kui ülbe deemoni Olegi jaoks tundus see linn metsiku auguna.
  Marki jaoks oli see huvitav ja omapärane maailm. Kõige rohkem meenutas see linn Peterburi vana linnaosa. Suurepärane linn-muuseum, mis andis Venemaale nii palju silmapaistvaid talente, nii keiserlikke kui ka liberaalseid korraga. Rogers juunioril olid pisarad silmis, uneunenägudes meenutas ta oma hävitatud planeeti. Vanasse aega tagasi ei saa ja tulevik on udune: kõht tühi, tasku räbal. Mulle meenus iidne laul: hoidku jumal natukenegi jumal olla, aga natuke risti löödud ei saa! Või veel parem: inimene on nii palju kordi risti löödud, et tema jaoks pole patt olla vähemalt natukenegi Jumal! Mida saate öelda oma partnerite kohta? Tema uued sõbrad on inimkonna vaenlase number üks lapsed, ühtaegu naiivsed ja julmad .
  Igal lapsel on ingel ja deemon. Nad eksisteerivad üsna ja üsna rahumeelselt ühes peas koos. Siin ta on, kes: hing tormab ringi ja selles pole rahu. Mark tundis end üsna küpsena, kogemuste rohkus oli moraalselt vananenud. Ent tähelepanu hajutamiseks ütles ta:
  - Suurepärane renessansiaegne linn.
  - Primitiivne, mitte ükski lennuk. Kas neil on kiir-, hüpertuuma- , mag -tuuma- või vähemalt tuumarelvad? - ütles Oleg kaustlikult.
  -Ma loodan, et ei. ütles Rogers Jr siiralt. Selgitada, miks ta nii loodab, on üleliigne.
  -Siis õpetame neid tegema uusi relvi ja lendama tähtede poole. - Oleg valis rahulikult ambpoldiga, oma väga tugevates hammastes, mis on võimelised titaanist läbi hammustama.
  - Selleks, et õpetada, pead sa ise hakkama saama. ütles Mark varjamatu skepsisega. - Las Nicoletta räägib, milline kõrvalmõju sellel Fidegaineri superregeneraatoril on.
  Noor sõdalane, kes tegi tarka nägu, hakkas lobisema:
  - Nagu teate, on igal relvatüübil oma plussid ja miinused. Näiteks gammakiirgur võimaldab vaenlast füüsiliselt hävitada, säilitades samal ajal materiaalseid väärtusi. Samuti on probleem, mida suurem on kiirte läbitungimisvõime, seda vähem nad eluskudedes kahjustavad. Selles relvas on kiirgus anorgaaniliste ainete suhtes palju neutraalsem ja samal ajal elava orgaanika suhtes agressiivsem. - Siin on tüdruk, kuidas see algab ja laseme keelekeerajaga. - Kvarke moodustavatel preoonidel on omavaheline teatud sidestruktuur, mis struktureerib nende kolossaalset momenti. Selline hüperstring omakorda ei lase tuumal laguneda ja on aatomi elektromagnetiliste sidemete tuum. Preooni ja nendevaheliste sidemete impulss on äärmiselt suur, nagu ka selle osakese kiirus . Ainult see on peidetud spetsiaalsesse kümnemõõtmelisse ruumi, näiteks mini- hüperstringi . Selles on see fantastiline ülipisike osake, mille kolossaalne impulss ületab mitu korda valguse kiirust. Kui aga nöör viiakse kümnemõõtmelisest olekust kolmemõõtmelisse olekusse, omandab väike preooniosake hüperkiirus , mis on nii palju suurem kui valguse kiirus , et see viib ülikiire kuuli hetkelise lagunemiseni. . Seal on palju teisi väiksema kiirusega, kuid suurema massiga osakesi. Sünnib omamoodi hüperplasma, mis suudab avaldada kõige erinevamaid omadusi. Nii levikiiruse kui aine erilise kuuenda oleku massi poolest.
  Saan aru, et tahad paista targa tüdrukuna, aga ole lihtsam. - katkestas Mark. Poiss, ainult väliselt tundus olevat deemonitega sama vana, kuid tegelikult mitu korda noorem. Ja samas ärritas teda tegelikult põrgumaailma "esimese klassi õpilaste" viis endast suuri geeniusi ehitada.
  - Noh, ma ütlen lühidalt, see regenereerimisravim mõjutab geneetikat ja aeglustab dramaatiliselt ja isegi peatab füüsilise küpsemise, puberteedi ja kasvu protsessi. See tähendab, et kui te seda pidevalt rakendate, ei kasva te kunagi. - Juba nüri lõpetanud sõdalane.
  -Ja kui seda ravimit antakse täiskasvanutele? Mark sai uudishimulikuks.
  -Siis vähenevad täiskasvanud suurused, muutudes väliselt lastega sarnaseks. Nad kasvavad negatiivselt.
  - Selge on see, miks seda vägedes ei kasutata. - Markil oli juba kahanemise kogemus ja ta polnud sellest sugugi vaimustuses
  -Ja ma ei nõustu sellise poliitikaga, miks minisõdurid on hullemad kui täiskasvanud. Käsivõitluses võidavad nad kaalu järgi ja laskmises meie suuruse järgi.
  - Olles teinud, nagu talle tundus, universaalse ulatusega avastuse, olles endaga väga rahul, naeris Oleg.
  Kas seda on õigesti märgatud, nii et jääme igavesti lasteks? Mark oli ärevil.
  - Ei, ainult aasta või kaks, ja siis, kui... - Nicolettal oli piinlik
  -Mis siis kui? Poisid ajasid kõrvu kikki.
  - Meie teaduse saavutused on suurepärased... - sõdalane kogeles ja heitis tema ümber ebakindla pilgu. Liiga palju on võõraid, tuhandeid sõdalasi, kes on võimelised muutuma iga hetk halastamatuks vaenlaseks alistuvatest kummardunud orjadest.
  Jah, mida me teame? Mark katkestas tüdruku mõtted.
  -Ma tean kakskümmend üks tuhat kolmsada kakskümmend viis viisi elava indiviidi hävitamiseks, see on minu vanuse rekord. - Uhke sõdalane, kogu jultunud enesekindlus naasis talle korraga.
  -Oleks parem, kui teaksite vähemalt ühte võimalust jumalate kandidaadi taaselustamiseks. - märkis Mark mõistlikult.
  - Kas mäletate legendi, et meie Kõigeväeline Jumal tappis esmalt ja alles siis äratas patuse hinge. - Nicoletta lõi oma saapa pihta ühele liiga innukale rikkale linnaelanikule, kes üritas jumalannat puudutada. Käsi läks löögist kohe siniseks, paistetas ja linnamees langes põlvili hüüdes: jumalad, andke patusele andeks.
  Mark ohkas.
  - Alati nii! Sa tahad leiba suhu, aga saad pistoda südamesse!
  - Filosoof! Nicoletta vastas ja lisas. - Kes ei taha oma saaki ise raiuda, siis ei jää ta teise poolt tapmata!
  Kanderaam lähenes vahepeal hertsogi loss-paleele. See oli hiiglaslik, silmatorkavate mõõtmetega hoone, mille kõrged sajameetrised tornid katsid ehitise lähenemisi. Lisaks tavapärastele ratsameestele ja rüütlitele valvasid lossi mitut tuttavat tüüpi tanktiigreid ja sisalikulevante koos vibulaskjatega. Seal olid ka sõjavankrid, katapuldid, isegi vedrudel nõeltega kanderaketid nagu Katjušad. Mida polnud, oli tulirelv. Haakrist ilutses lossi tornides ja seda oli ohtralt ka templite kuplitel. Mark ei tundnud end mugavalt, seda enam, et sametvaibal, mille olid laotanud kallid külalised, lehvis ka kolmevärvilised haakristid. Oleg ironiseeris sarkastiliselt:
  -Ilmselt palvetavad nad lülijalgsete poole, vaadake, kuidas nende sümbol näeb välja nagu neljavarbaline ämblik.
  - Minu arvates sobiks see sümbol teie impeeriumile palju sobivam. - Mark vastas loogiliselt.
  -Meie oma, õigem oleks öelda... Lõppude lõpuks oled sa juba deemon, minisõdur. Pidage üks kord meeles - ämblik pole meie sümbol. Mitme miljoni dollari suurust plasmat pritsiv seitsmepealine draakon on meie vapi peamine versioon. Ja kokku on vapist seitse varianti ja Lilla krooni, Suure Keisri salavapp. - lisas Oleg silmi pööritades.
  - Mis vapp? Rogers Jr oli uudishimulik.
  - Ma ütlesin salaja, isegi mu kuulsusrikas vanavanaisa ei tunne teda! Oleg lehvitas sellega.
  - Ja minu oma ka! - lisas Nicoletta silmi kissitades.
  Peakardinal ja hertsog jälgisid samal ajal rongkäiku tähelepanelikult. Ilmselt ei jätnud peajumala lapsed neile muljet.
  -Kui sädelevates riietes tüdruk on rumal ja teda võib segi ajada jumalannaga, siis need on lihtsalt paljajalu ragamuffinid. ' nähvas hertsog.
  -Kuid nad heitsid välku ja osutusid noolte suhtes haavatamatuks, läbistades isegi kõige massiivsema soomuse. - vaidles kirikuvürst vastu ja lisas vaikselt. - Mis puutub riietesse, siis jumalad käivad tavaliselt poolalasti, näiteks Vitra või Adstrata. Taevalased ei hooli meie eelarvamustest.
  Pärast pausi lisas peakardinal vaevukuuldaval häälel.
  "Ka deemonitel on jõud. Nad ei ole tavalised inimesed. Teeskleme, et oleme sõbrad. Ja ma teavitan isiklikult peapaavsti - meie maailma peapreestrit. Siis lisame peol neile mürki. Kirjutame siis vandenõulased maha, kui nad on jumalad, ei tee see neile niikuinii haiget, aga petturid tuleb tappa.
  Ei, see on minu loss. Ärge kiirustage neid tapma, isegi kui nad on vaenlased, nad on lihtsalt lapsed. Võib-olla on need meile kasulikud. Noorus on naiivne, vanadus salakaval! - märkis kõrgeauline loogiliselt.
  -Tugev loll võib teha rohkem head kui nõrk tark, aga lõpp on nagunii sama. Peakardinal vaikis. Nad valmistasid ette veel ühe, kuid üsna lihtsa lõksu.
  Poisid kõndisid enesekindlalt mööda kohevat vaipa, kui Tanko -Tiigrid neile kallale tormasid .
  Üks kiireheitjatest oli juba välja lastud ja teised kaks töötasid, lõigates läbi mõõkhammastega röövloomad. Vaid ühel õnnestus laste juurde hüpata, kraapides käpaga väikese deemoni kätt. Nahale ilmus veretilk, pisike pisiasi, mida keegi ei märganud. Sellele pööras tähelepanu ainult üks peakardinal, kes hoolikalt uuris salajases luugiklaasis olevaid jumalakandidaate. Nii et nad pole ometi jumalad. Siiski ei uskunud ta kunagi jumalatesse. Aeg tuleb ja nad ei pääse tulest!
  Kolme jumala ilmumise puhul peeti pidulik pidu. Hiiglaslikku saali kogunes umbes kaks tuhat külalist. Kuigi aega polnud möödunud palju, levis uudis nii kiiresti, et paljudel aadlikel ja rüütlitel oli aega kohale jõuda. Uute aukülaliste jaoks eraldati spetsiaalsed kuninglikud kastid ülevalt alla laskuva pika laua ülaossa. Kõige lähemal kõrgeima jumala lastele istus peakardinal kolmevärvilises rüüs, temast veidi madalamal, barbaarselt luksuslikult riietatud, kopsakas nagu ninasarvik, hertsog. Laud läks lahku nii, et otse keskel oli lava ja sai veidrat vaatemängu nautides pidutseda. Kõlas muusika ja aeg-ajalt langes ülevalt alla joovastava lõhnaga lilli.
  Külalistele pakuti kõige oivalisemaid vääriskividesse asetatud kuldseid pokaale, mille täidiseks oli veidra lõhnaga lilla ale.
  -Pidu on hea, aga meid võib mürgitada. - rääkis Oleg tasasel häälel, jälgides samal ajal hoolega nõusid kandvaid teenijaid ja teenijaid.
  Nicoletta raputas oma kirjut pead negatiivselt.
  -Ei, nad ei mürgita mind, mul on analüsaator. Nüüd serveeritakse meile kangendatud jooki, mille etüülalkoholi kontsentratsioon on 37%.
  - See on reagent! Oleg muretses.
  - See on kergelt mürgine, põhjustab kerget eufooriat, nõrk narkootiline jook. - vastas, ebaloomulikult erudeeritud tüdruk. Oleg märkis rõõmsalt:
  -Ma tahan veidi koordineerida, lennata tuumast maha, ilma et see kahjustaks oluliselt tervist.
  - Milline kahju! Siin võib nende toit kahjustada, see ei ole tasakaalustatud, suur hulk raskeid rasvu, ilma vitamiinide kombinatsioonita. Ja kuidas on toidu valmistamisel vältimatute batsillidega, see pole steriilne. - Tüdruku arvutikäevõrus väike analüsaator, laadis kontaktivaba skaneerimise meetodil info alla ja andis selle telepaatiliselt välja.
   Mark naeratas ja ütles:
  -Oma arengutaseme jaoks piisavalt puhtad, seebiga pestud käed, olemas kuldsed söögiriistad. Keskaegsetes romaanides ei pesnud rüütlid üldse ja sõid määrdunud käppadega, seal olid ebasanitaarsed tingimused. Ja samal ajal painutasid nad hobuserauad ja elasid kuni sada aastat, hoides kõiki hambaid kõrge eani.
  - Kõik vaatavad meid, me kurname tassid põhja! sosistas Oleg.
  Mark üritas protestida.
  Oleme veel liiga noored, et nii suures kontsentratsioonis alkoholi juua.
  - Jälle rumalus. Deemon ei ütle kunagi, et ta on väike. Suurele keisrile!
  Oleg tühjendas tassi nagu poole sajandi pikkuse kogemusega esmaklassiline wino.
  Mark oli üllatunud, nähes, et Nicoletta tühjendas tema oma. Mõnusalt magusat vedelikku pidi ka jooma, veidral kombel aga alkoholi pole absoluutselt tunda. Järgmine pokaal valmistati tiigritanki koonu kujul, mille silmade asemel olid rubiinid. Kuldkollane vedelik selles kergelt vahutas.
  -See tass, las see juuakse kollase jumala Kirichuli auks .
  Kollane õlu jooksis kergesti kurku. Teine pokaal oli draakoni kujul, raamitud rubiinidega. Vedelik osutus põlemispunaseks.
  Zollo auks . Peakardinal ise kuulutas rituaali välja ja punased klaasitükid liikusid lühtril, valgustades ruumi veidra punasega.
  Peaaegu viinaga võrdne vedelik mõjus uimastavalt. Peakardinal ise oli üllatunud, kui märkas minitulnukate tõeliselt jumalikku janu. Oleg lendas esimesena pulsari juurde, hüppas lauale ja karjus kiirpüstolit õõtsutades .
  -Miks me peaksime jooma Zollole , sellele petisele.
  Pidutsevate aadlike silmad hüppasid pistikupesast välja. Paljud olid juba purjus ja nägid kõike, aga mida üks jumal nimetaks teise petturiks. Tüüpiline purjus kära salm. Peakardinal püüdis olukorda leevendada.
  - Zollo , punase tule jumal, su isa parem käsi. Sa jood neile nagu võrdne võrdsega.
  Zolloga võrdne ? Kes saab olla nagu mina!?! - Noor deemon on kannatanud.
  - Aga sa ise pakkusid keisrile juua ja ta on Zollost pisut madalam . - Arhikardinal oli oma elemendist väljas.
  - Millise keisri jaoks? - Ta ajas silmad punni, mõtlemata, uimastas Olegi.
  -Meie Filigraani 4 jaoks.
  "Ja ma pooldan meie Suure Purpurse Kuradi tähtkuju keisrit." Kelle impeerium ümbritseb ja tallab kogu universumi! - Terminaatoripoisi mõistus läks sassi ja pidurid ütlesid üles.
  - Millest me räägime. Universum on kera, mida ümbritseb tema ümber pöörlev taevas. - Täielikult kooskõlas dogmadega, pahvatas peakardinal.
  Olegi jaoks oli see juba liiast ja raevunud poiss sihtis kiirpüstoli kolmevärvilises rüüs vaimupuudega ketseri suunas. Rogers juunior oli nii üllatunud, et vaatas lakke ja vahtis lühtrit, mis teeb pöördeid. Nii suuri lampe ja isegi haakristi kujul polnud ta kunagi näinud. Talle tundus, et ei põle mitte küünlad, vaid marssis tõrvikukandjate-tormiväelaste kolonn. Vaenlased! Reflekssõrmed vajutasid nuppu. Kiirrelva lask lõi maha lühtri, kukkudes alla, see murdis lauast läbi ja õli pritsides süttis heledamalt kui bensiin. Algas rüselus ja paanika: paljud ebausklikud härrad pidasid seda jumalate vihaks. Devil Constellation Mini Soldier haaras samal ajal Archcardinal kaelast ja tiris ta terava raputusega laua keskele.
  -Ütle pätile, kes on peamine jumal, muidu tapan su ära.
  Poisi sõrmede jõud oli kohutav.
  "Muidugi olete suurepärane ja tark.
  - Jah, mina ja mu sõbrad Mark ja Nicoletta! - Oleg tõstis ühe käega enda kohale senti kaaluva rümba.
  Rogers juunior hüppas järsult lauale ja suutis paavsti asekuninga peakardinali ühe isikliku ihukaitsja pähe lüüa. Ilmselt ei olnud farmakoloogia asjata, jõud kasvas kohutavalt ja kaelalüli murdus. Hertsog Dizon de Pardieu laksutas isegi rõõmust huuli.
  - Jumalikku, see on võitleja.
  Miks ta nii ütles, on selge, et miski telepaatiline segas aju. Nicoletta, kelle needid olid samuti tunduvalt pehmenenud, säutsus.
  -Olen kõigi universumite ja kõrgemate maailmade armuke, käsin kõigil üksteist lüüa. Kohe meie kõrval.
  Selline avaldus tuli šokina. Kuigi jumalate tahe on seadus. Hertsog käskis naerdes kutsuda getterid. Lõdvestuge, suured jumalad. Triple ale, plahvatusohtlik narkootikumide ja alkoholi segu, tekitas Markil iiveldust ja pidusaalist lahkudes oksendas ta kuldsele kandikule. Kui ta tagasi tuli, oli põrgu juba käimas. Ilmselt pole Oleg veel sellisele arengutasemele jõudnud, kui nad ihalikult naiste kallale tormavad ja kuuma käe all ilmunuid lihtsalt jalaga peksavad. Naisi piinati, nende paljastele jalgadele kallati sütt, näppe murti tangidega. Tal oli väga lõbus.
  - Vaadake Rogersit, kuidas loomi piinatakse. Ha-ha-ha super baldezh või, nagu täiskasvanud ütlevad, Hyperfuck !
  Suur rinnakas lits hüppas maha jumaluse elava kehastuse ette. Naerust värisedes hüppas Oleg tordile, purustas selle paljajalu, määrides end kreemiga, jooksis naise juurde.
  - Kas sa tahad meelelahutust ? Teate, mis on universumi valitseja maagiline bioplasma. Ta laiutas käed laiali. - Ma olen kõige tugevam! Mina olen kõige targem! Ma olen kõrgeim jumal!
  - Nõustun, suurim! Ta käed ulatusid jalgadele, jookide ja kulinaariatoodetega kaetud tähetriibuline. Oleg lõi teda piitsaga pähe. Tema võrgutavalt liikuv keel meenutas prillmao nõelamist. Ta puudutas elava jumala kontsi, mis olid paksult vahukommi ja koorega määritud. Oleg jätkas tema peksmist, rebides piitsaga tuunika lahti, suudles poisi jalgu, iga sõrme ja ütles:
  - Jumala arm olgu minuga! Võluliha teeb mind nooremaks.
  Näib, et Nicoletta on valmis täitma ka väikese timuka rolli. Ta peksis nii naisi kui mehi, ajades neid tõrvikuga taga. Kõik määrdunud koore, rasva, kastme, kastmete sisse. Oleg hakkas kahvleid loopima, püüdes võimalikult palju valu tekitada.
  - Kuradisõdalane trompeteerib hirmuäratavat marssi, jõhkrat kättemaksu, inimese hakkliha! - Noor deemon laulis, virutades tüdruku näo pruuni kaaviari tassi. Kaine Mark tundis ühtäkki vastikust ja hirmu. No ei tohiks nii olla, see on hullem kui veised, isegi loomad ei käitu nii. Rääkimine on kasutu, ainult üks väljapääs.
  - Sellest piisab, olete ületanud kõik piirid. Vagadus, intiimne ja püha tunne, lõpetage viivitamatult üksteise peksmine!
  Kiirpüstoli lask läbis lae, marmorist munakivid kukkusid alla. Rogers Jr tulistas täisvõimsusel, kohutav laserkiir lõikas tohutuid auke, viies laiali pillutatud inimestele alla tonnide kaupa plaate. Orgia katkes, paljud maeti otse pidulaua taha. Ilus surm, just praegu oled sa õndsuse tipus, püüdmas kollektiivse hulluse keeriseid ja järsku murendab kolju raske graniit. Katusel seisnud kullatud jumalate, nümfide, sõdalaste, alasti neidude kujud kukkusid alla, varisesid kokku, purustades rauda ja liha. Osa rüütlitest põgenes, osa langes põlvili ja palus armu. Paljud said viga, kuid mitte palju hukkus.
  Oleg ja Nicoletta suutsid kõrvale hüpata, kivid purustasid veiniga anumad, mahaloksunud õli süttis, eebenipuust lauad süttisid. Devil Constellation minisõdurid olid jahmunud, seisid silmad maas, mõistmata selgelt, kuidas sellisele sündmuste pöördele reageerida. Oleg oli lekkinud õlist üleni läikiv, ilmselt õnnestus tal kokku põrgata tünniga, kus hoiti läbipaistvat vedelikku, mis sümboliseerib kõrgeimat jumalat Tsavvarat . Hertsog säilitas spartaliku rahu.
  -Ma mõistan moraali, kultuur on sinu õigus...
  - Sa juba said minust aru, moraali mõtlesid välja rahva vaenlased, et meid nõrgestada ja kütkestada. Põlastusväärne surelik, ürgne primaadi uss!
   Oleg hüppas hertsogi poole ja, oma jõudu arvestamata, kukkus tulisesse oja. Tuli haaras poisi endasse, muutes ta elavaks tõrvikuks. Väike jumal haaras hertsogil kõrist ja ilmselt oleks karu kaelast hoolimata kõrget kägistanud, kuid Mark suutis spitspüstolist uinutava laengu anda. Õnneks saab arstidiplomaati avada ilma koodita, kui näed välja nagu deemon.
  Oleg heitis hertsogi maha ja vajus sügavasse unne kokku. Nicoletta vastu ei hakanud, selge on see, et lapse keha oli niigi üle koormatud. Äärmiselt põnevuse asemel astus somnambulistlik igavus.
  - Jumalad on väsinud, kus on meie voodituba?
  Paar ehmunud teenijat kargas otsekui maast välja.
  - Näitame teile kõige luksuslikumat voodit kõigist võimalikest, oh parimatest!
  Juba autopiloodil lohistas Rogers Jr., kes lohistas oma kamraadi ja jahmatavat miniõde, end kambritesse. Siis nad kukkusid nagu nuialöögist, kuid Mark suutis raskele uksele poldi lükata. Aga kas uks on tõkkepuu, neid võiks võtta palja käega.
  Peakardinal soovitas hertsogil just seda teha:
  -Teie särav sära tegi kindlaks, millised jumalad ja Kõigekõrgema lapsed. Kas sa ei näe, et need on hullud deemonid, on aeg neid väänata, kui nad on abitud, nagu puutäid.
  - Ma ise kaldun sellisele mõttele. Väike kurat, milline jõhker kurguvalu, aga milline surelik riskiks neid arreteerida? Hertsog köhis ja sülitas verd.
  - Neid koletisi on vaja salaja pussitada, meil on vajalikud kurjategijad, nad ronivad läbi salaaugu ja lõpp. - Veenvuse huvides tõmbas peakardinal käega üle kõri.
  - Nii et lahendate nende probleemi, aga mis siis, kui nad on endiselt surematud jumalad? - Hertsog kahtles tõesti, kas nii väikesed sõrmed võivad lihtsurelikelt nii lõigata.
  -Nad olid purjus ja ma nägin nahal ville, kuidas saab tuli põletada Tzavarri lapsi. Vabandust hertsog. Kiriku vürst pöördus vastassuunas. - Mis juhtus, milliseid märke te annate?
  Mustas rüüs mees näitas keerulist sümbolit, hädasignaali.
  -Räägi kiiresti, ma pean põrgu deemonitele lõpu tegema.
  - Arhipapa helistas teile kiiresti. Ära tee jumalatega midagi, see on käsk. - pahvatas vahimunk.
  - Mis, ärge puudutage allilma lapsi? - Saanud kinnituse, nõustus peakardinal. - Olgu, ma kuuletun oma isale. Millal saab olema lõpmatu heledus ?
  - Homme. Sinu jaoks saatis suur paavst lendava roti. Selle peal kiirustate kiiresti eesmärgi poole.
  Mustas saadik täpsustas.
  -Jah, Archpapa, nagu alati, on lahke minu ja meie kõigi vastu! - lisas kiriku vürst mõningase kahetsusega. Kõik toimingud tühistatakse. Niikaua kui ma olen koos suure paavstiga, elavad need petised. Jätkake neile jumaliku au andmist!
  Arhikardinal, võttes oma kerge pagasi, kiirustas välja palee hoovi. Seal lehvitas juba tiibadega üks rotilendur . Kotka noka ja kolmekümnemeetrise tiibade siruulatusega loom, kes näeb välja nagu nahkhiir.
  Kardinal vandus endamisi.
  - On teada, et isa on väga kaval. Miks ta vajab deemoneid, tahab veelgi rohkem võimu või on tal paremad põhjused. Käivad püsivad kuulujutud, et kõrgeim paavst otsib tõsiselt midagi, mis aitaks tal saada jumalaks, tõeliseks suure algustähega jumalaks!
  . 18. PEATÜKK
  Nagu pomm plahvatas - Venemaa presidendi Aleksandr Futini äkksurm. Suurepärane sensatsioon ja deemoni löök, mis muutis oluliselt jõudude tasakaalu maailmas.
  Ja nüüd oli Venemaal oodata intriige täis valimiskampaaniat ja palju ebatavalisemat ja atraktiivsemat.
  Venemaal on juhtunud palju sündmusi: koroonaviiruse epideemia on viimase saja aasta jooksul pretsedenditu nakkus, mis on haaranud peaaegu kogu planeedi. Navalnõi mürgitamine ja kõrgetasemelised korruptsiooniskandaalid. Riigiduuma valimised - valitseva partei tegeliku lüüasaamisega, kuid massiliste võltsingutega, mis võimaldas säilitada selles enamuse. Ja protestid... Eriti pärast seda, kui kommunistid eaka ja taskujuhi tagandasid ning temaks sai Aleksei Kuznetsov. Poliitik on noor ja väga karismaatiline. Aleksei Kuznetsov, Venemaa ajaloo üks nooremaid doktoreid ja samal ajal pikk, on suur ja kuratlik kõnemees.
  Mitte nagu vana. Aleksander Futini lahkumise ajal oli Aleksei Kuznetsov vaid kolmkümmend viis aastat vana.
  Ja presidendiameti pärast võitlevad kommunistid ja võimupartei, mis oli sunnitud toetama Mihhail Shustinit - põhiseaduse alusel presidendi kohusetäitjana.
  Kuid Mihhail Shustin on kiilakas ja paks, karismata ning isegi pooleldi juut ja pooleldi armeenlane. Presidendiks saab ta kandideerida vaid massiliste võltsimiste tulemusena. Ja Aleksei Kuznetsov tõstab vastuseks tõsise Maidani. Ta on sõna otseses mõttes nagu Lenin, ainult noor ja pikk, mitte kiilakas, kuid suudab väga kiiresti kirjutada.
  Kuna Navalnõi on vangis, on põhivõitlus lahti rullunud võimupartei ja kommunistide vahel!
  Pärast seda, kui presidendi hing kehast lahkus, kogunes julgeolekunõukogu. Kuigi Venemaa president oli juba seitsmekümne lähedal ja tema tervis polnud kuigi kiita, oli näha, et ta tõmbas rihmast jõuga. Tema surm oli aga ootamatu. Ja võimud pole uuteks valimisteks valmis. Riigis on kriis, majanduslangus ja protestimeeleolud on 21. sajandil tugevamad kui kunagi varem.
  Jah, Mihhail Shustinil pole isegi väliselt karismat ja atraktiivsust. Lisaks on veel Aleksei Kuznetsovi tegur, kes kukutas eaka ja ammu iganenud juhi. Seltsimees Gena matkis vaid opositsionääri. Ja nii oli ta võimude kuulekas marionett. Kuid kommunistid ei tahtnud sellega leppida. Ja nad eemaldasid üksmeelselt poliitilise invaliidi, kes lekitas isegi häbiväärselt 1996. aasta valimised Jeltsinile.
  Julgeolekunõukogu istungil kõlasid erinevad arvamused.
  Sergei Tsoigu tegi ettepaneku nimetada ta erakonna populaarseima liikme kandidaadiks.
  Mihhail Shustin ütles leplikult:
  - Oma esimese dekreediga annan härra Tsoygile kaua teenitud Vene Föderatsiooni marssali tiitli. Ja ka esimest korda viimase poole sajandi jooksul teemanttähe järjekord: "Võit". Ja ma arvan, et see on väärt tasu!
  Kaitseminister noogutas nõustuvalt.
  - Noh, mul on väga hea meel! Juba esimesed sammud näitavad, et Mihhail Vladimirovitš on Futini vääriline järeltulija.
  Juhataja märkis:
  - Valimisi saab võita ainult massilise pettuse teel. Seda tuleb otse öelda. Pealegi pole Mihhail Vladimirovitš isegi mittevenelane!
  Tsoigu urises:
  - Ja ma pole venelane! Aga kõige populaarsem minister.
  Välisminister märkis:
  - Presidendi kohusetäitja on teoreetiliselt järeltulija. Pealegi näitas Mihhail Vladimirovitš end pandeemia ajal hästi. Mis puutub vereteemasse, siis üldiselt on meie valitsuses venelasi vähe!
  Peaprokurör soovitas:
  - Arreteerime Aleksei Kuznetsovi.
  Shustin vastas ohates:
  - Tal on parlamendiliikme puutumatus.
  Peaprokurör märkis loogiliselt:
  - Meil on duumas enamus. Võime selle ära viia.
  Presidendi kohusetäitja noogutas.
  - Ja loomulikult jäta ta ilma. Aga pärast meie võitu valimistel.
  Puhkas häbelik aplaus .
  Föderatsiooninõukogu esimees märkis:
  - Pärast Futini valitsusaega on vaja presidendiks panna naine!
  Shustin raputas pead ja vaidles vastu:
  - Venemaa põhiseadus ei ole naispresidendi jaoks!
  Tsoygu nõustus sellega:
  - Mees peaks olema president.
  Matthew märkis:
  - Te kõik lahkute aasta pärast, kui mehest saab president. Meie naised oleme konservatiivsemad!
  Shustin märkis loogiliselt:
  - Pealegi on vaja muudatusi. Inimesed ihkasid vabadust.
  Siseminister märkis:
  - Amnestia saab põhimõtteliselt välja kuulutada ainult Navalnõit vabastamata
  Presidendi kohusetäitja naeratas ja märkis:
  - Siin ma olen, just see, mida tahtsin Navalnõi vabastada, et juhtida meedia tähelepanu uuelt punaselt staarilt - Kuznetsovilt! Navalnõi on nõrga jõu tugev juht. Ja Kuznetsovil on märkimisväärne võim selja taga ja väga populaarne!
  Rahandusminister noogutas.
  - Loogiline, härra president.
  Välisminister märkis kahtlevalt:
  "Kas ei juhtu, et avame endale teise rinde?"
  Shustin vastas loogiliselt:
  - Suvorov ütles õigesti - üks mõistus on hea, poolteist on halvem! Kaks Alekseid segavad ainult üksteist. Ja läänes on minu võit veenvam, kui karismaatiline Navalnõi osaleb valimistel.
  Tsoygu noogutas nõustuvalt:
  - Ärge kahekordistage vaenlase tugevust ja jagage pooleks.
  Rahandusminister märkis:
  - Navalnõi süüdistas ka hr Shustini korruptsioonis.
  Presidendi kohusetäitja noogutas.
  - Eriti! Ma käitun austavalt.
  FSB direktor nurises:
  - Ei, sa otse Athos!
  Shustin märkis metsikult:
  - Erinevalt Athosest ma ei joo!
  Tsoygu tegi nalja:
  - Kes ei suitseta ega joo, see sureb tervena!
  Matveeva ütles tõsisel toonil:
  - Siis sa pead mind lükkama. Keegi ei julge daami süüdistada valimispettuses!
  Presidendi kohusetäitja urises:
  - Valgevenes oli üks selline daam ja kus ta on?
  Matvejeva märkis itsitades:
  - Venemaal on kõik lahedam, konkreetsem ja karmim kui Valgevenes!
  Shustin noogutas.
  - Valgevenest saab meie loodepiirkond. Mul on selle piirkonna vaated olnud pikka aega.
  Siseminister märkis ohates:
  Kuidas me ei saa oma kaotada?
  Michael meenutas:
  - Kõiki sisemisi hädasid saab kompenseerida välise ülevusega. Ja laienemisruumi on küllaga.
  Tsoygu noogutas nõustuvalt:
  - Siin, näiteks Afganistan. Oleme juba ammu valmis mudžaheide vastu võitlema.
  Mihhail Vladimirovitš noogutas.
  - Ma viin su sinna. Ja me võtame kõik.
  Tsoygu märkis:
  - Lihtsaim viis on võidelda Ukrainaga. Kui me võtame Kiievi, siis on presidendivalimised meie jaoks koogitee.
  Shustin kehitas õlgu.
  - Terve suure riigi hõivamine, seal sissisõjaga riskimine, on seiklusrikas. Jah, me saame kiiresti Ukraina armee lüüa, kuid selle tulemusel saame teise Iraagi ehk Afganistani...
  Kaitseminister märkis:
  - Ukrainlased ei tohi vähemalt massiliselt partisanidena sõdida. Seal saab tõesti partiseerida ainult Karpaatides. Jah, ja meil on vahendid vaenlase vastu!
  Venemaa presidendi kohusetäitja noogutas:
  - Hästi! Plaanide väljatöötamise ajal koguge vägesid ja viige läbi õppusi. Otsus tehakse hiljem. Võib-olla, vastupidi, läheme Ukrainaga lähenema.
  Rahandusminister noogutas.
  - Ilma Futinita ei saa me hübriidsõda läänega alustada. Parem meik. Ja mõistlikes piirides, kus vaja, saaki.
  Shustin vastas ohates:
  Kuni meie käed on seotud. Kolm kuud hiljem on valimised ja see saab selgemaks.
  Medvedev soovitas:
  - Vääramatu jõu korral on vaja luua asepresidendi ametikoht. Ja siis võib iga hetk kõik alla kukkuda.
  Matthew noogutas nõustuvalt.
  - See on õige! Nüüd on vaja ette võtta seadus, et kui Shustiniga midagi juhtub , siis astub presidendina ametisse föderatsioonide nõukogu spiiker!
  Shustin naeris ja märkis:
  - Siin on tegelikult juriidiline kokkupõrge. Olen presidendi kohusetäitja ja pean ametisse nimetama peaministri kohusetäitja. Ja kes on vääramatu jõu korral, pole põhiseaduses kirjas!
  Medvedev noogutas ja märkis vihaselt:
  - Jah, nad arutasid põhiseadust, kuid tavalisi muudatusi ei võetud kunagi vastu! Futin oli ebausklik ega tahtnud asepresidendiks saada. Ja selle tulemusena tekkis aeg-ajalt probleeme.
  Mihhail Vladimirovitš noogutas.
  Jah, põhiseadust tuleks muuta. Ja lõpuks lahendada föderatsiooninõukogu probleem. Teeme selle otsevalituks. Ja siis on meil ka kokkupõrge selle ülemise kambriga, mis on nagu söödaküna erinevatele oligarhidele ja lobistidele!
  Tsoygu noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi... Kuigi president loobub oma võimust, kui teeb ülemkoja valituks. Ja veel, kolmkümmend ülemkoja liiget määrab president ise.
  Shustin märkis:
  - Seda on liiga palju... Futin kaotas täielikult mõõdutunde. Põhiseaduse järgi on Venemaa ju ikkagi demokraatlik õigusriik ja valitsuse peaks moodustama rahvas valimistel. Eraldi perverssused, järglane peaks eemaldama.
  Medvedev märkis:
  - Andke meie rahvale tõeline demokraatia - see on nagu Gorbatšovi ajal!
  Presidendi kohusetäitja vastas:
  - Varem või hiljem peame jõudma tõelise demokraatiani. Me ei saa alati inimesi kariloomade jaoks pidada. Jah, ja võimude lahususe põhimõte peaks toimima. Seadusandliku kogu peaks valima rahvas, mitte nimetama president.
  Lavrov küsis teistelt:
  Kas oleme valmis suuremaks demokraatiaks?
  Tsoigu kehitas õlgu ja vastas:
  "Kuid me polnud kunagi valmis ega saa ka kunagi olema!" See on juba ette antud!
  Medvedev nõustus:
  - Jah, pimedas taim ei küpse. Aga anda Föderatsioonide Nõukogule võimalus saada valituks? See võib viia selleni, et ülemkoda võib teatud tingimustel minna vastuseisu. Shustin kehitas õlgu ja märkis:
  - See on võimalik. Ootame siiski Föderatsiooninõukogu valimistega, kuid lubame rahvahääletusel vangidel hääletada .
  Presidendi kohusetäitja tegi ettepaneku:
  - Võib-olla kaasame Žirinovski valitsusse?
  Tsoigu raputas pead.
  - Mitte! Mitte praegu! Las ta läheb presidendiks ja rikub Aleksei Kuznetsovi ära. Näete, see oleks loogiline.
  Shustin parandas:
  - Mitte niivõrd loogiline, kui lõbus. Aga olen nõus, et ilma Žirinovskita on valimised igavamad.
  Tsoigu märkis loogiliselt:
  - Futinit tuleks postuumselt autasustada ja suurima auavaldusega maha matta! Lõppude lõpuks oli ta suurepärane president!
  Mihhail Shustin noogutas.
  - Futinu kirst saab olema kullast, kaetud teemantidega. Ja postuumselt annan talle Venemaa kangelase tähe.
  Tsoigu raputas eitavalt pead.
  - Sellise inimese jaoks ei piisa kangelase tähtedest!
  Presidendi kohusetäitja lisas:
  - Ja ma annan talle postuumselt marssali auastme.
  Kaitseminister märkis:
  - Parem, Generalissimo!
  Shustin märkis loogiliselt:
  - Kas soovite, et Futinist saaks naljakangelane?
  Tsoigu vastas:
  - Pigem on anekdootlik matta Futini teemantidega kaetud kuldsesse kirstu!
  Presidendi kohusetäitja küsis:
  - Plaatina, parem?
  FSB direktor märkis:
  - Jah, teemantides kuldne kirst on liiga palju! Ma tõesti arvan, et Venemaa kangelase tähele ja marssali tiitel on parem anda postuumselt ja mitte Futinit liiga kõrgele tõsta. Me ei ole Kasahstan, kuigi Futin saab olema lahedam kui Nazarbajev!
  Shustin märkis vihaselt:
  - Kasahstan sai Venemaalt ka palju lisamaad - võite ära võtta!
  Tsoygu ütles:
  - Kui saame, kuigi see tekitab meile probleeme!
  FSB direktor soovitas:
  - Kas Nazarbajevi tütar võib seda kasutada? Tundub, et ta on diktaatori järglase peale solvunud?
  Presidendi kohusetäitja noogutas.
  - Kasahstani režiimi õõnestamine pole halb mõte! Töö. Ja me astume otsustavaid samme, olenevalt asjaoludest. Kuid me peame jätkama laienemist, kuid samal ajal lõpetama külma sõja läänega!
  Choigu ohkas.
  - Üksteist välistavad ülesanded!
  Shustin vastas:
  - Futini matustel kohtun Ameerika Ühendriikide presidendiga ja proovime temaga läbi rääkida.
  Ja pilgutas keskkonda ...
  Lavrov märkis loogiliselt:
  - President ei otsusta kõike. Kuigi USA tahab meiega sõprust Hiina vastu!
  Presidendi kohusetäitja ütles:
  - Hiina on tõeline koletis. Ja võimalik, et see uus maailmapolitseinik muutub selliseks, et tunneme nostalgiat USA hegemoonia päevade järele!
  Tsoigu märkis ohates:
  - Ameerika kardab pidada tõsiseid sõdu. Ja Hiinal on vaid hea meel vabaneda liigsest meesterahvast.
  Shustin märkis:
  - See on kõik! Ja seetõttu peame püüdma parandada suhteid läänega. Ma arvan, et me kõik oleme hübriidsõjast väsinud. Ja mis kõige parem, me lepime ja saame liitlasteks.
  Rahandusminister kinnitas:
  - Futini matustel on aeg arutada USA ja Venemaa probleeme ning nende omavahelist suhtlust.
  Presidendi kohusetäitja noogutas.
  - Jah, me ootasime ... Aga on liiga vara lõõgastuda! Tsaar on Venemaal alati valitsenud. Ja see ei sõltunud alati formaalsetest volitustest.
  Medvedev märkis:
  - On vaja säilitada ja isegi suurendada oma sõjalist jõudu, kuid samal ajal olla koos läänega.
  Tsoigu pomises:
  - Ebareaalne!
  Shustin vastas:
  - Vastupidi, see on tõeline! Oleme tugevad Hiina ohjeldamiseks. Vastasel juhul saame meist Taevaimpeeriumi koloonia. Ja tuleb aeg, kogu maailmas on üksainus võim ja see on inimkonna päästmine.
  Tsoigu märkis:
  - Futinit tuleb matustel austada. Ja nimetage linnades tänavaid tema järgi, ehitage monumente ja võib-olla andke mõnele linnale isegi perekonnanimi.
  Presidendi kohusetäitja ütles:
  - Me teeme kõik nii, nagu peab... On selge, et surnud meest tuleb ülendada. Kuid meil pole nõukogude aega ja peaksite teadma, millal lõpetada!
  Tsoigu noogutas.
  - Futin tuleks matta kullatud kirstu. Ja teemandid, see on liialdatud!
  Peaprokurör soovitas:
  - Või võib-olla balsameerime mausoleumis Lenini asemel Futini?
  Shustin raputas pead.
  - Futinile teeme mausoleumi, aga Peterburi! Ja see on kolm korda rohkem kui Lenin.
  Ja see tekitas diktaatori keskkonnas aplausi. Või endine diktaator.
  Presidendi kohusetäitja teatas:
  - Venemaa presidendi matuste eest vastutav, määran ametisse Dmitri Medvedevi! Ja ma annan välja oma esimese dekreedi. Ja ka Venemaa Föderatsiooni kangelase ja Vene Föderatsiooni marssali tiitli postuumse omistamise kohta Vladimir Futinile. Samuti valmistada ette määrused Futini mausoleumi rajamise kohta Peterburis ja kümnepäevase leina kehtestamise kohta. Ja seetõttu olge!
  Ja saatjaskond karjus agressiivselt:
  - Au Venemaale! Ja postuumne au Futinile!
  Shustin lisas:
  - Ja lisaks kuulutan välja konkursi Futini monumendi loomiseks.
  Matthew noogutas tunnustavalt.
  - See on suurepärane idee!
  Presidendi kohusetäitja lisas:
  - Ja ometi, Jeltsin peaks ka kuju tegema. Teen ettepaneku leida koht Moskva lähedal, et seal oleks terve allee Venemaa presidentide mälestusmärkide jaoks. Ka tulevastele valitsejatele.
  Tsoigu naeratas.
  - Kas sa tahad endale ausamba teha, Miša?
  Shustin märkis:
  - Meie, presidendid, sarnaneme vaaraodega. Ehitame endale mausoleumid.
  Kaitseminister meenutas:
  - Aga mina, marssali auaste ja Võidu teemanttäht?
  Presidendi kohusetäitja nõustus:
  - Ja koostage dekreet Tsoygu kohta ... Ja laske Dmitri Medvedevil saada Venemaa kangelase täht. Ja siis nii palju aastaid võimul ja ilma korraldusteta!
  Julgeolekunõukogu juhi kohusetäitja noogutas.
  - See on tõsi! Olen juba ammu unistanud tärnist.
  Shustin lisas:
  - Samuti koostage dekreet kõigi Föderaalassamblee ja Riiginõukogu liikmete autasustamiseks erilise kuldse aumärgiga ning eriauhinna maksmise kohta auametnikule. Ja pealegi valmistage ette määrus kõigi õiguskaitseorganite ametnike ja kindralite palkade ja pensionide kahekordistamise kohta. Ja ka sellest, et kõigile sõjaväepensionäridele määratakse järgmine sõjaväeline auaste.
  Tsoygu noogutas nõustuvalt:
  - See on tark otsus. Julgeolekujõud on meie selgroog!
  Rahandusminister märkis:
  - Riigikassa on tühi!
  Shustin urises:
  - Printige rohkem! Natuke kiirendada inflatsiooni, isegi kasulik. Venemaal on rahapuudus.
  Keskpanga juht noogutas.
  - Me teeme.
  Shustin märkis:
  - Võite lubada ametnikel teha kingitusi kuni kümne tuhande dollari ulatuses. Nad peavad ka elama. Ja kasumiaruanded hoiame saladuses! Ja üleüldse on vaja tõsta kõikide tasandite ametnike palku.
  Medvedev täpsustas:
  - Aga mitte praegu, vaid pärast valimisi. Peame Venemaal presidendivalimised võitma. Rahvale ei meeldi ametnike sissetulekute tõus.
  Presidendi kohusetäitja märkis:
  - Aga ametnikele see meeldib. Pole tähtis, kuidas nad hääletavad, vaid see, kuidas nad mõtlevad.
  Ministrid aplodeerisid...
  Oli tunda, et Futini järglane on tema enda inimene. Ja saab julgemalt varastada. Veelgi enam, Navalnõi näide näitas, et nad vangistavad võimude vaenlasi, mitte neid, kes varastavad.
  Presidendi kohusetäitja korraldusi oli teisigi. Eelkõige paluti saadikutel seadustada ex officio korterite tasuta erastamine Moskvas. Et paljud mitteresidendid saaksid väga inspiratsiooni.
  Ja saadikud, kes teenisid kaks kokkukutsumist, pidid maksma sada protsenti pensioni, sõltumata vanusest.
  Ja see on alles algus.
  Ja Shustin autasustas Futinit postuumselt ka esimese astme ordeniga Teenete eest Isamaa eest.
  Ja nad otsustasid mitte ainult teha Futini kirstu kuldseks, vaid siiski teemantidega üle puistatud.
  Samuti saatke kõigile kutsed. Kaasa arvatud Ukraina president. Tegelikult pole see ilus...
  USA president võttis Futini matustele kutse kohe vastu.
  Ta rääkis telefonis Shustin ...
  Venemaa presidendi kohusetäitja ütles:
  - Me kõik mõistame, et on aeg lõpetada külm sõda. Me ainult nõrgestame üksteist.
  President nõustus sellega:
  - Me ei vaja hübriidsõda. Ja kui hea, et see koletis Futin suri!
  Shustin märkis ausalt:
  - Mul on ka selle üle hea meel... Aga praegu pean ma avalikult leina mängima ja surnuid ülistama. Aga pärast seda, kui mind presidendiks valitakse, saavad meist tõelised sõbrad!
  Ameerika Ühendriikide president märkis loogiliselt:
  - Isiksus ei ole oluline. Oluline süsteem! Teiseks ametiajaks ma ei kandideeri, aga süsteem jääb alles.
  Presidendi kohusetäitja küsis:
  - Aga Trump?
  President naeratas.
  Meil ei ole teist Trumpi!
  Shustin nõustus:
  - Jah, aga teist Futinit meile ei tule. Kõik käib ringi.
  USA president vastas vihaselt:
  - Ma arvan, et ei! USA peab muutuma jätkusuutlikuks. Pidevad pendli kõikumised ühes või teises suunas teevad meile ainult kahju.
  Presidendi kohusetäitja kinnitas:
  - Ja meil on kommunist Aleksei Kuznetsov. Ta võib sinu jaoks sada korda hullemaks muutuda kui Futin.
  Vestluskaaslane noogutas kohe olemusest aru saades:
  - Me saame teid selles pühas võitluses aidata!
  Shustin ütles avalikult:
  - Kuznetsovil peab olema kontosid ja vara välismaal. Ja selle põhjal vallandame tohutu skandaali!
  Ameerika Ühendriikide president ütles ohates:
  - Me teeme seda! Ja mida me vastutasuks saame?
  Presidendi kohusetäitja ütles rõõmustavalt:
  - tühistame Dima Jakovlevi seaduse.
  President naeris ja ütles:
  - Kas arvate, et teie lastekodudest pärit alkohoolikute laste adopteerimine aitab Ameerikale palju kaasa?
  Shustin vaidles loogiliselt vastu:
  - Ameerika inimesed võtavad selle positiivselt vastu. Vaja on vähendada vastastikuse hüsteeria astet meedias! Laske omadel meile vähem survet avaldada. Ja ma külmutan teie vastu suunatud rünnakud meie meedias!
  President märkis naeratades:
  - Meie meedia on vabam. Ja mõnda aega võivad toimuda rünnakud Venemaa vastu. Kuid te ei jookse kokku ja me ei hakka taguma!
  Mihhail Vladimirovitš märkis:
  - Me räägime rohkem Futini matustel... Arutame vastuolulisi küsimusi. Igatahes, erinevalt oma eelkäijast saan ma aru, kui ohtlik Hiina on. Ja et me peame ta koos peatama.
  Ameerika Ühendriikide president nõustus:
  Hea, et on mõistmist! Aga proovige käituda nii, et kõik näeksid, et Venemaa on muutumas paremuse poole.
  Shustin kinnitas:
  - Olen juba allkirjastanud Aleksei Navalnõi armuandmise ja see on teile signaal - me oleme juba erinevad!
  . PEATÜKK #19
  Nad tähistasid võitu kaua - hommikuni. Ja siis jäid Amelina ja Mihhail magama.
  Ja nad mõlemad unistasid millestki fantastilisest ja maagilisest.
  Väliselt sattus noor poksija Amelina juurde mõnda linna.
  Neid ümbritses seltskond noori, üsna kõhedaid inimesi, kes olid osaliselt raseeritud.
  - Milline " takjas " jama! - ütles suurim neist ketti lehvitades.
  Michael vastas külmalt:
  - Mitte! Ja parem vihasta poisid.
  - Mis see " lokhofani " siristamine on ? - ütles juht. Mõlemal pool teda istunud poisid tõmbasid noad välja. - Nüüd me ei lahku taksoga. Seisad moslil koos oma tüdruksõbraga ja alandad end meie ees, siis võib-olla me ei avagi kasti.
  Mihhail, nagu kõik teisedki tema asemel, oli muidugi pisut hirmul, eriti kuna seal oli kümmekond meest, kõik suured ja terved, samal ajal nugadega relvastatud, kuid Amelina ise astus sammu edasi ja karjus.
  - Ma kastreerin su nüüd. - Ja andis juhile ootamatu löögi kubemesse.
  On näha, et vaatamata karule suurusele ja kogemustele ei oodanud ta ilusalt, blondilt või õigemini kuldsete juustega tüdrukult sellist jultumust ja karjus oma tõrjutud väärikusest kinni hoides valju häälega. Mihhail mõistis, et ta ei saa sekunditki kahelda ja hüppas ise ette, sooritades hata-egi tehnikat . Kuid sel hetkel tal ei vedanud, rünnates kahte, ta lasi kolmandal mööda ja sai kohutava löögi terasnuiaga pähe. Sellisest kohutavast šokist lendasid ajud välja ja noormees kukkus.
  Amelina pöördus tema poole ja ta ise sai löögi jalgadele ketti ning takerdudes kukkus, murdes nina. Nüüd ründasid huligaanid teda igast küljest, trampides jalge alla ja pekstes kurikatega. Tüdruk üritas tagasi lüüa, andis pättidele isegi mitu valusat lööki, kuid pärast järjekordset nuiaga kuklasse torkamist kaotas ta teadvuse.
  Bandiidid hüüdsid rõõmsalt ja tormasid talle riideid seljast rebides ja ilmselgelt midagi halba teha. Samal ajal peksid nad Mihhaili, kuigi ta ei tundnud midagi ega osanud neile vastata.
  Amelina oli kummardunud ja tema ribid mõranesid ning nad lõid jalaga rinda ja kõhtu. Kuid üks eemal kõndinud sõber helistas oma mobiiltelefoniga Ameerika märulipolitseile ja politsei sai kummalisel kombel õigel ajal hakkama, hoides ära tüdruku au rikkumise. Mihhail ja Amelina viidi haiglasse, neil olid verised haavad ja huligaanidel, nagu tavaliselt, õnnestus laiali pudeneda, välja arvatud ringjuht, kelle pallid maha peksti. Mõne tunni pärast, olles andnud esmaabi, lasti ta siiski vabaks.
  Tüdruk ja poiss sattusid samasse majja, kuigi erinevatesse palatitesse. Neile tulid külla nende kooli poksijatest sõbrad. Sportlaste kooli gümnaasiumiõpilased õnnitlesid neid, koolis levisid juba tugevalt liialdatud kuulujutud nende võitudest. Nad ütlesid, et lõid kogu jõugu välja.
  - Sa oled lihtsalt suurepärane võitleja, Mihhail, suutis sellise jõu välja lülitada.
  Noor poksija naeris selle tagasihoidlikult välja.
  - Ei, ausalt öeldes võitsid nad meid.
  - Ära ole arg. Te käitusite nagu tõelised poisid. Vaadake mängu, mille ma arvutist alla laadisin. Poksipoiss ulatas talle virnastaja uue versiooni.
  Tüdrukud imetlesid ka oma sõpra, küsisid temalt igal võimalikul viisil üksikasjade kohta, eriti selle kohta, kuidas ta oma väärikuse eest võitles.
  Naerdes ja süües küsisid nad:
  - Räägi meile uuesti, kas see oli... tal oli suur?
  Amelina vastas hambaid paljastades:
  - Ma ei pööranud sellele veidrikule tähelepanu, vaid tabasin seda.
  Tüdruk huuli limpsatas:
  - Aga mu poiss-sõber on väga suur. Huvitav on seda võrrelda sellega, mis Mihhailil on.
  Kuldjuukseline kaunitar kilkas:
  - Aga?
  - Olen juba proovinud, aga ta, takjas ütleb, et armastab ainult sind üksi.
  - Ja õigesti tegin ka mina.
  - Ja tal on suurepärane täiuslikkus?
  - Ma ei tea, et meie suhted temaga on puhtad.
  Tüdruk naeris vastuseks.
  - Milline loll Amelina sa oled, sest armastus on maailma suurim nauding, isegi parem kui õlu.
  Kuigi Amelinil oli juba kolm last, pomises ta une pealt:
  - Võib-olla, aga abielluda neitsiga...
  Naispoksija naeris:
  - See on neitsi, kui rumal see on. Proovige teisi poisse, eriti päkapikke, nad on endiselt südamlikud, õrnad, kuumad.
  Amelina urises:
  - Ma ei ole segaduses!
  Siniste juustega naispoksija jätkas vihjavalt kaagutamist;
  - Jah, kus sa kloostris üles kasvasid? Ära ole rumal Amelina, süütust pole moes hoida.
  - Ma ei teeni moe pärast. Olen korralik tüdruk!
  Siin tüdruk kokutas. Miks ta ei võiks tõesti Michaeliga proovida. Lõppude lõpuks on neid isegi rohkem kui täiskasvanuid. Noor poiss Oleg mäletab siiani Ivan Julm ja karskus on kahjulik. Lisaks luges ta raamatuid ja vaatas filme ning nägi, kui hea see naistele on.
  Ja Amelina, laksutades oma paljast kannast, ütles resoluutselt:
  - Olgu, ma login välja, proovin kindlasti, milline maagiline olek.
  Väliselt noored, kuid juba sajandeid elanud vampiirid ei roninud selliste küsimustega Mihhaili juurde, ilmselt pidasid nad seda enesestmõistetavaks.
  Varsti tõusid nad püsti ja kõndisid koos.
  - Peaksime varsti välja saama, mitte sajandi pärast. Michael soovitas.
  Amelina kilkas vastuseks innukalt:
  - Olen nõus, meil pole tõsiseid luumurde. Ja vigastused on väikesed. Ma arvan, et homme teevad nad viimased pildid ja väljasõidul.
  Michael, kes unes õppis mingis maagilises koolis, kostis:
  -Vaatame praegu kooliülesannet, ninal lõpueksamid ja siis vabadus ja täiskasvanuikka.
  Amelina märkis naerdes:
  - Kas sa tahad teha karjääri võitleva vampiirina?
  - See on õige, ma tahaksin astuda ghouli sõjaväeakadeemiasse ja saada kindraliks, ei, isegi generalissimo'ks. - ütles Michael paatosega.
  Amelina märkis arglikult:
  - See on võimalik, aga armee, see tähendab jälle terve riigi ringi tiirutamist. Lõppude lõpuks peate kindlasti New Yorgist lahkuma ja äkki saadetakse nad polaarjoonest kaugemale.
  Michael norskas põlglikult.
  - Mis siis?
  Tüdruk hõõrus oma paljast talda murule:
  - Ma kardan külma. Lõppude lõpuks lähete seal jäässe, tõesti.
  Michael märkis vihaselt:
  - Ärge liialdage, ma juba kahetsen, et ma ei pääsenud Suvorovi kummituste kooli, vaid vegeteerin mustkunstnike koolis.
  Tüdruk küsis pärlhambaid paljastades ja palja kannaga röövikut purustades:
  - Ja kuidas on rokkstaari karjääriga, kas sa ütlesid, et tahad saada muusikuks?
  Mihhail susises vihaselt, hambaid paljastades;
  - Arvasin, et meie riigis on kõik korras, probleeme pole, kuid nüüd mõistsin, et rõõmustasin varakult, kodumaa on vaenlasi täis ja peate end nende eest kaitsma.
  Amelina trampis vihaselt oma paljajalu ja ulgus:
  - Ma arvan, et kaitsjaid leidub ka ilma sinuta. Ma ei taha, et sa oma eluga riskiksid. Parem on töötada mis tahes pangas. See on nii tulusam kui ka turvalisem.
  Michael märkis karmilt:
  - Kas sa pole patrioot?
  Safiirsilmselt sädelev tüdruk teatas resoluutselt:
  - Nagu üks tark mees ütles: - Patriotism on kelmide pelgupaik.
  Noor poksija välgutas kurjakuulutavalt oma peenikesi kihvad:
  - Ja kes see oli, kas Adolf Hitler?
  Tüdruk pilgutas segaduses silmi ja hüüdis:
  - Ma ei mäleta, aga tegelikult pole see oluline, nii et parem on avada oma füüsika märkmik.
  Mihhail võttis välja ühise märkmiku, mis on üllatav, kõik ei ole veel nutitelefone välja vahetanud, kodutööd läbi vaadanud ja kiljunud:
  - See on hea!
  Amelina gurglingist:
  - Kas sa otsustad, ilus?
  - Vau, nii palju ja ma olen ikka veel uimane. - Noor poksija tundis osaliselt magavat, kuid siiski muljetavaldavat põrutust.
  - Siis lähme linnast välja, looduse rüppe, puhkame. ta soovitas.
  Michael susises nukralt:
  - No mul endal on sellest kõrgete majade ja lõputute ummikutega linnast kõrini. Lähme, aga enne teeme enne eksameid pikniku.
  Amelina märkis kurvalt:
  - Peab minema raamatukokku ja võtma raamatu, oleme füüsika mõneks ajaks käima lükanud.
  Noor poksija naeris ja märkis: - Siis ainult populaarteaduslikku kirjandust. Ma ei taha faile üles laadida.
  - Samal ajal võtame sülearvuti. - soovitas tüdruk. - Mängime "Tsivilisatsiooni" uut versiooni üksteise vastu.
  Michael vaidles vastu:
  - Ei, siis parem tulistaja, strateegias ma ei taha pingutada ja mõelda. Las ma lähen natuke.
  Nad kirjutati välja ilma asjatu viivituseta, haigla on niigi ülekoormatud. Amelina käis vahepeal raamatukogus, ta sorteeris tükk aega kataloogi, ronis riiulite vahel.
  Lõpuks hüüdis talitaja, teadmata vanuses hallis kleidis naine:
  - Mida sa otsid, tüdruk?
  Amelina kilkas:
  - Ma tahan leida huvitava füüsikaraamatu, et oma poiss-sõbra lõbustada.
  Naine märkis loogiliselt:
  - See pole lihtne, sest reeglina paneb teadus mõtteid pingutama ja mitte lõbutsema.
  Tüdruk kilkas:
  - Ta sai üsna raske peatrauma ja liigne koormus on talle vastunäidustatud.
  - Kaitseb sind vist? - küsis naine.
  Amelina näitas oma biitsepsit:
  - Muidugi olen ma ise piisavalt tugev.
  - Noh, siis soovitan teil võtta Makhshansovi raamat "Maailmade vahel", loodan, et see on õpetlik ja pakub teile meelelahutust.
  Tüdruk itsitas.
  - Olgu, ma võtan selle. Kus ta on?
  - Siin, võta see! Naine osutas riiulile. Raamat oli üsna suur ja paks, vanas köites. Amelina tegi selle lahti, esimesel lehel oli Einstein naljakat nägu tegemas. Tüdruk itsitas ja ulatas vastuseks keele.
  Ta arvas isegi, et Einstein pilgutas silma.
  - Olgu, ma võtan selle. Lihtsalt paks ja tolmune.
  - Peaaegu haruldus, välja antud nõukogude ajal, kuid kaas on endiselt soliidne. Varem tegid nad seda ausalt.
  - Sa ütled seda nii, nagu mäletaksid veel Stalinit.
  - Kes teab, võib-olla ma mäletan.
  - Sa ei saa välja näha rohkem kui nelikümmend.
  Naine märkis ausalt:
  - Ja sa oled kuusteist.
  - Jah, ma võin olla kuusteist või võib-olla juba üle kolmekümne. - Tüdruk pakkis hoolikalt raamatu ja pilgutas raamatukoguhoidjale silma. - Ja nüüd linnast välja ja telki.
  Ummikute vältimiseks eelistas Amelina metrood. Ka metroos oli rahvast täis ja kitsas. Märki alla lasknud, läks tüdruk eskalaatorist alla. Ta tormas jaamast jaama ja oli õiges peatuses maha minemas, kui müristas tugev plahvatus. Rong, millega ta just sõitis, läks kokku akordioniks, muutes kümned inimesed veriseks segaduseks. Killud hajusid eri suundades ja üks neist põletas Amelini põske .
  Tüdruk pühkis vere näolt. Seisin siis mõnda aega ja vaatasin, kuidas surnukehad põlesid, kiirabi ja ka politsei sireenid sumisesid. Oli näha, kuidas eriolukordade ministeeriumi võitlejad ilmusid. Hukkunuid oli üle kahesaja, lõhkekeha oli üsna võimas. Siis torkas tüdruku peast läbi mõte:
  Peame võimalikult kiiresti linnast välja saama, enne kui New Yorgis välja kuulutatakse eriolukord.
  Ettevaatlikult, et mitte endale tähelepanu tõmmata, põikas ta järsku raskete jalgadega minema. Mihhail ootas teda juba bussipeatuses.
  Noor poksija küsis hellalt:
  - No et Ama , viivitas?
  Amelina kilkas:
  - Metroos plahvatas pomm, ma oleksin ise peaaegu surnud.
  Michael ajas rinna välja.
  - Aga te ütlesite, et riigis on kõik hästi ja terrorirünnaku järel toimub terrorirünnak. Seega on liiga vara sõjaväevormi seljast võtta.
  Tüdruk kilkas vastuseks:
  - Sa ei kandnud seda. Ja mida sa sõjaväes laulad?
  Michael pomises:
  - Ja tantsida! Võitle terroristidega!
  Amelina hüüdis:
  - Kus?
  Noor poksija kukkus välja:
  - Vähemalt Afganistanis!
  Amelina märkis loogiliselt:
  - Sõjaväelasi pole ja kõik on rahulik. Kas see on Liibüas luude venitamiseks. Ja kui soovite terrorismiga võidelda, minge parem NSA keskkooli. Kuna vaenlane on nähtamatu ja tema tabamiseks on vaja mõistust, mitte lihaseid.
  Michael kinnitas kergesti:
  - Hea mõte, ma mõtlen selle üle.
  Tüdruk ütles naerdes:
  - Vahepeal lugege raamatut "Maailmade vahel".
  Noormees noogutas vastuseks.
  - Olge nüüd, alles siis, kui leiame end linnast väljas, olen juba telgi ja õngeritvad ette valmistanud.
  Amelina kortsutas kulmu.
  - Kas sa tahad, et veedame öö üksi?
  Michael märkis loogiliselt:
  - Me saame seda endale lubada. Homme on meil vaba päev ja tahan linnast puhata.
  Amelina nõustus.
  - Ausalt öeldes ka mina. Mai ju seisab õues, nii imeline kuu. Võililled on veel värsked ja kollased.
  Kihvade ja poksijaga noormees nõustus:
  - Siis lähim rong. Kuigi ei, linnalähibuss jõudis õigel ajal kohale.
  Nende jaoks ei jätkunud ruumi ja nad pidid seisma. Teisalt on tipptund möödas ja ummikud on välditud. Ääremaal ei näinud pealinn palju halvem välja kui kesklinnas, kuid säilitas oma majesteetlikkuse.
  - Pole paha linn, lihtsalt liiga kriminaalne. Michael märkis. - Kui minust saab NSA kindral, puhastan selle New Yorgi linna mustusest.
  Amelina märkis naerdes:
  - Kummaline, mitte kaua aega tagasi tahtsite saada sõjaväelaseks. Või äkki tahad hiljem näiteks rahastajate juurde minna.
  Noormees tegi grimassi.
  - Millest see veel pärit on?
  Amelina märkis loogiliselt:
  - Raha valitseb ju maailma, sealhulgas Ameerikat!
  Michael raputas eitavalt pead.
  Olen nõus, aga see pole minu jaoks. Kogu see raamatupidamine, arvutamine, vastik.
  Tüdruk trampis vihaselt kanda.
  - Kui õrn ja võib-olla pole teil hea meel seista?
  Michael ütles punnitades:
  - Tolerantne, vaadake istuvat vuntsidega onu, ilmselt araablane, ajame ta minema.
  Amelina raputas pead.
  - Ta on meist vanem ja võib-olla oli ta päeva pärast.
  Noor poksija nurises:
  Aga ta on moslem.
  Amelina vastas rahulikult:
  - A see, moslemid mitte inimesed? Peame austama teisi rahvaid ja kõiki maailma religioone.
  Noor poksija raputas kihvad ja rusikad:
  - Nendelt mustadelt on pärit kogu kuritegevus, pettus ja nakkus.
  Amelina pilgutas irooniliselt silma.
  - Ja isegi AIDS?
  Poksija Mihhail urises vihaselt:
  Kust ta tuleb, kui mitte Aafrikast! Need neegrid, kollased ja üldiselt värvilised isikud, kes täitsid New Yorgi. Kui me nendega ei võitle, võib Ameerikas järgmiseks presidendiks olla moslem.
  Tüdruk märkis rahulikult ja kaalutletult:
  - Noh, Michael, paindunud. Lisaks on president see, kelle rahvas valib ja kui ta leiab, et paremat Aafrika esindajat pole, siis see on tema valik.
  Noor poksija välgatas silmi:
  - Ja see ei šokeeri sind?
  Amelina vastas ausalt ja siiralt:
  - Ei, sest Jumal lõi meid kõik tema ees ühesugusteks ja võrdseteks. Ja islamis, budismis, ei ole vähem humanismi ja tarkust kui kristluses.
  Michael ütles entusiastlikult:
  - Nii et olete kõigi religioonide ühendamise poolt?
  Amelina ütles paatosega:
  - Jah! Pole midagi hullemat kui ususõjad. Kõige pühama ja lahkema Jumala nimel on vastik inimesi tappa.
  Väliselt märkis noor poksija loogiliselt:
  - Ma oleksin sellega nõus. Kuid pidage meeles, me olime haiglas, kuidas tuhanded inimesed kannatavad ja kannatavad, eriti vanurid. Kas on humaanne mõista peaaegu kõik inimesed väljasuremise ja surma aeglustamiseks. Jah, tuhandeid! Miljardid inimesed üle kogu planeedi kannatavad ühel või teisel viisil, mis võib näiteks olla hullem kui vähktõve surm.
  Amelia ohkas raskelt.
  Jah, see šokeerib ka mind. Huvitav, miks Kõigevägevam lubas kurbust ja kannatusi sellises mahus.
  Michael ütles kurjalt:
  - Või äkki sellepärast, et Jumalat pole ja maailma valitseb pime evolutsioon? Siis loksub kõik paika, ilma ratsionaalse alguseta, loodus on julm ja inimene on tema jalge all lihtsalt mõistlik tolm. Ja me peame arendama intellekti ja mõistust, et ainet ümber kujundada. Usun, et tulevikus saavutab mees võrratu jõu ja teeb lõpu haigustele, vanadusele, näljale, kuritegevusele, sõdadele ja tähtede vahelistele lendudele suudab lapse välja kanda.
  Siis, nagu üks prohvet kunagi ütles, suudame mõttejõul luua mateeriat ja tähti ja maailmu.
  Amelina ütles üllatunult:
  - Koos elavate inimestega?
  Michael vastas enesekindlalt:
  - Jah! Ja ka luua uusi dimensioone, murdes läbi ruumibarjääride.
  Tüdruk märkis mõtlikult:
  - Mõtlesin ka mõistuse kõikvõimsusele, aga lugesin ühte raamatut - "Kui Issand valab pisaraid." Selgub, et kurjus eksisteerib ainult meie maal ning teised maailmad ja planeedid on patuta. Ja kannatused, mida maalased kogevad, sisendavad inglitesse ja teiste maailmade elanikesse vastumeelsust patu vastu, sest patt viib surma.
  Michael küsis süngelt:
  - Kas see on õigeusu raamat?
  Tüdruk vastas:
  - Mitte. Seitsmenda päeva adventistid.
  Noor poksija trampis vihaselt kannale:
  - Nii et see on ketserlus ja sektandid.
  Amelina vastas siiralt:
  "Siiski puudutas ta mind südamest. Selgub, et Kõigevägevam kannatab, tema süda jookseb verd, kui ta näeb inimeste kannatusi.
  Michael märkis loogiliselt:
  "Miks ta siis ei sekku ja ei tee lõpu kehalistele ja hingelistele piinadele.
  Amelina vastas siiralt:
  - Sest see tasu meie pattude eest. Issand tahab, kuid oma pühaduse tõttu ei suuda ta ära hoida inimese langemise tagajärgi.
  Michael märkis:
  - Seda ma ütlen sulle, Ama . Lugeda tuleb teaduslikke raamatuid ja kui religioosset kirjandust, siis ainult katoliiklikku, muidu nõustute, et Ameerika vaenlast ei saa tappa. Lõppude lõpuks, nagu Kristus Piiblis ütles. Nad löövad sulle vastu paremat põske, pöörake vasakut. Aga kui me sellest juhinduksime, oleksid terroristid või fašistid meid ammu hävitanud. Puhas kristlus, mida kuulutavad sektandid, on patsifistlik ja ainult õigeusk tagab õige harmoonia. Siis ma läksin baptistide juurde, seal oli selline ajutine rumalus, nad ütlesid mulle: - Lõpetage tech-Van-do tunnid. Küsisin, miks? Vastus ajas mind naerma:
  - Kui olete tugev, on teie peamine lootus lihased, mitte jumal.
  Vastuväide osutus loogiliseks:
  - Nii et Jumal vajab nõrku? See kõlab äärmiselt rumalalt! Üldiselt ei saa Piibel olla elujuhiks, see muudab inimesed nüriks, mitte sõduriteks. Ma isegi arvan, et katoliiklusel oleks parem Piiblist loobuda ning nõukogus kirjutada ja kasutusele võtta kaasaegsem õpetus. Muide, kõik poisid ja tüdrukud naeravad meie üle nagunii, sellised täiskasvanud ja ka neitsid.
  Amelina punastas, ta tahtis tõesti öelda, et ma ei piira su vabadust, mine ja armasta keda tahad, kuid hirm mehe kaotamise ees osutus tugevamaks:
  "Võib-olla saame täna õhtul keelatud viljaga tuttavaks."
  Michael kostis vastuseks:
  - Ja te ei pahanda, et see on patt, sest me pole abielus. Lisaks ütles Jeesus, et igaüks, kes vaatab naist himuga, rikub oma mõtetes abielu. Niisiis, sina ja mina oleme põrgusse määratud!
  - Kuna me ikka põleme, on sinuga parem! Amelina naeris.
  Buss peatus ja inimesed hakkasid väljuma. Mihhaili jalad valutasid kergelt seismisest ja ta sõtkus neid mõnuga, tee ei olnud lähedal. Nii nad kõndisid Amelinaga kaasa . Värske tuul puhus mulle näkku ja tundsin männiokkate ja sõnajalgade lõhna.
  - Siin ta on, ebamaine kaunitar! - ütles Michael. - Imelised kohad!
  Amelina kiskus maast rohulible, hammustas hambaid.
  - Proovige, ta on armas. - ütles tüdruk ja klõpsas noormehele nina peale.
  - Noh, sina ja vallatu! - Mihhail üritas Amelini patsi tõmmata, kuid tal õnnestus tagasi hüpata.
  - Mul on lihtsalt lõbus! Ja sa juba lasid oma käed lahti.
  Seejärel lisasid kutt ja tüdruk sammu. Nende paremal käel olid suvilad, ehitusulatuse järgi otsustades elasid seal rikkad ameeriklased.
  - Kui palju luksust! - ütles Michael nördinult. - Kas on õiglane, et mõnel on kõik, teistel aga mitte midagi. Neid rikkaid tuleks palju suuremalt maksustada. Äri peab olema hästi peale surutud.
  Amelina sikutas paljaid jalgu lüües:
  - Ja kes teenib raha riigikassa jaoks?
  Noor poksija urises vastuseks:
  - Nad rüüstavad rohkem kui maksavad. Lisaks on vaja piirata nende sissetulekuid! Kui palju saate rikkaks saada?
  Tüdruk kostis:
  - Olen sellega nõus, tõesti, te ei pea liiga rikkaks saama. Miljardärid, neid on nii palju, neid on vaja sundida jagama!
  Siis jätsid nad suvilad kaugele maha, teekond venis. Ümberringi oli juba mets.
  - Lähme jõe äärde. Amelina soovitas. Me püüame seal kala.
  Mihhail urgitses:
  - See on võimalik, aga kus on jõgi?
  Paljajalu tüdruk itsitas.
  - Varsti! Ma kuulen ta pomisemist.
  Pool tundi hiljem läksid tüüp ja tüdruk kaldale. Kasvasid kollased võililled, paistis maikuu päike.
  - Ja siin on hea! - Ütles Amelina. - Selline õhk, pealinnaga võrrelda ei saa, lämbute seal.
  Michael sumises:
  - Ma tegelikult arvasin, et olete sellega juba harjunud ja õhkkond on tõesti puhas. Tule, võta oma vardad.
  - Arvasin, et eelistad dünamiiti. - kiusas Amelina.
  - Noh, mitte alati, granaadiheitja on parem või Smerchi install. - Michael toetas nalja.
  Püük läks lõbusalt, saadi mitu väikest kala ja kaks suurt. Oli üsna palav ning poiss ja tüdruk riietusid lahti ja käisid vannis. Mihhail tõmbas Amelina mitu korda enda poole, silitas ta jalgu, seejärel liikus ettevaatlikult rinnale, vabastades ta peaaegu rinnahoidjast. Ta naeris ja pritsis vastuseks, kuid ta ei lasknud rinnahoidjat seljast, kuigi ta rinnanibud olid erutunud ja kutsuvalt välja paistnud. Aga otsustavat sammu astuda ei lastud.
  Tüdruk ütles kindlalt:
  - Ei, ma ei saa praegu.
  Kannatamatu noor poksija nurises:
  - Millal saab?
  Tüdruk vastas ebakindlalt.
  - Äkki on öösel parem?
  Michael naeratas:
  - Kas see on teie arvates romantilisem?
  Amelina kinnitas:
  - Jah, ja pealegi nad näevad. Vaata siit.
  Ja tõepoolest, paat pühkis mööda jõge, sellel istus mitu noort meest. Nad tegid söövitavaid nalju Amelina üle, kellel polnud aega rindu katta, kuid ta ei peatunud, ujudes mööda. Ilus tüdruk punastas palju.
  - Kui nad oleksid sulle nina pistnud, oleksin ma neile rusikaga löönud! - Ta ütles kulme liigutades, Michael.
  "Ma ei kahtle, kuid neil võis olla relvi. - Amelina patsutas noormehele kuklasse.
  Michael sosistas:
  - Niisiis, millal me üksteist armastame?
  Amelina hingas välja:
  - Niipea kui pimedaks läheb, luban sulle. Ma tahan seda ka ise. Raamatud on sellest nii veetlevalt kirjutatud, et ainult üks asi on halb.
  Mihhail susises kannatamatusest värisedes:
  - Mis täpselt?
  Kuigi see on peaaegu viiesaja-aastase vampiiri jaoks rumal, kostis Amelina,
  - Sul on nii vähe kogemusi. Ma kardan, et te ei suuda palju rõõmu pakkuda.
  Mihhail otsustas unes nii väliselt noore tüdrukuga kaasa mängida:
  - Mida, kas sul on palju? Lisaks lugesin ka raamatuid, näiteks Kamasuutrat ja isegi Markii de Sade"i. Rääkimata igasugustest filmidest, nii et teie poiss teab palju.
  Melina naeris .
  - Ja selliste teadmistega on ikka veel neitsi?
  Michael, kihvad paljastades, teatas:
  - Sama nagu sina! Vabaneme sellest täna!
  Peale veel veidi pritsimist said nad välja ja hakkasid jooksma, vesi on ikka kevadiselt külm. Soojendati, riided selga ja edasi püük. Hammustus näis aga olevat aurustunud.
  - See kole paat peletas kõik kalad minema. Amelina noomis.
  Michael susises vihaselt:
  "Siin on veel üks, tundub, et nad ujuvad siin sageli." Kahju, et mul pole isegi Kalašnikovi.
  Tüdruk möirgas paljajalu trampides:
  - Aga tõsiasi, et! ma tulistaks!
  Noor poksija kihvad vihaselt liigutades hüüdis:
  - Võib-olla tabas, sai aru!
  Päike hakkas langema ja Amelina torkas peaaegu jõuga raamatu "Maailmade vahel" Mihhailile.
  Tüdruk anus:
  - Lugege seda, palun!
  Noor poksija urises:
  - Ja kui see on minu värdjas!
  Tüdruk pani käed rinnale risti.
  - Aga sa lubasid.
  Ja paljaste varvastega haaras ta kärbsest kinni, visates seda vihaselt sellise jõuga, et vastu puud põrkudes oli see koorele määritud .
  . EPILOOG
  Järgmised päevad möödusid Amelina ja Mihhaili jaoks rõõmsalt ja pingeliselt. Terefer sai raske ajutrauma ja kättemaksust polnud juttugi.
  Kuid neid, kes tahtsid Mihhail Drakaga võidelda, oli väga palju.
  Ja Amelina tõi talle ainult võitluseks sõlmitud lepingu.
  Mihhail sõi õhtust rõõmsa ilmega.
  Noor punaste juustega naine lükkas taldriku noormehelt eemale ja ütles süütu naeratusega:
  - Mul on teile kaks uudist, üks hea, teine halb!
  Michael ütles kulmu kortsutades:
  - Anna esimene hea uudis, et pill magusaks teha, kibe uudis!
  Amelina ütles naeratades:
  kõigi kaalukategooriate parima poksija, kahekordse olümpiavõitja Vassili Kostolomoviga ! Saate vähemalt sada miljonit dollarit, millele lisandub protsent müügist. No mitte sina, vaid meie!
  Michael naeratas ja ütles rahuloleva ilmega:
  - See on hea uudis. Vassili on suurepärane poksija, meister viies kaalukategoorias. Ja samas veel vähem Tereferi kasvu!
  Amelina noogutas.
  - See on kõik! Halb uudis on see, et taas vaieldamatu maailmameistritiitli nimel võitlemiseks peate kaalust veelgi madalamale langema. Langetage kerge kaaluni - kuni 61,5 kilogrammi. Selge?
  Michael ohkas raskelt.
  - Noh, jälle pead nälgima ja sauna minema?
  Amelia noogutas pead.
  - Jah! Kuid teisest küljest, kui teil õnnestub, võite ületada Pacquio rekordi ja tulla üheksas kaalukategoorias maailmameistriks. Saage poksiajaloo esimeseks raskekaaluks , kes on kergkaalust tõusnud. Kas pole suurepärane?
  Michael vastas värisedes:
  - Jah, suurepärane! Tõenäoliselt on suurem probleem kaalust alla võtta ja kergeks minna kui Kostolomovi jagu saada .
  Amelina noogutas.
  - Jah! Kostolomov on suurepärane amatöör ja omab profina mitmeid rekordeid. Teisest võitlusest tuli ta maailmameistriks. Läbis rekordiliselt vähe võitlusi viies kaalukategoorias. Kunagi mitte ainult ei löönud, vaid ei andnud isegi ühtegi vooru. Tule alustaja. Seni ainus poksija poksi ajaloos, kes pole kordagi kaotanud ei amatööride ega proffide arvestuses. Kuid ta on lühikest kasvu - 169 cm, nagu legendaarne Pakio . Noor naine trampis oma kanna marmorpõrandale. - Aga palju tehnilisemalt ja kiiremini.
  Vassili Kostolomov on fenomen ja temaga võitluse nimel võite kaalust alla võtta ja palju higistada!
  Michael noogutas nõustuvalt.
  - Jah, sellise võitluse nimel võite... Ma panin oma allkirja.
  Ja noormees tõi välja vingerpussi. Amelina pani pitseri ja ütles:
  - Nüüd on meil võimalus purustada Maweiseri ja Pakio rekord võitlustasude osas . Põnevus ümberringi on lihtsalt kohutav!
  Michael küsis järsku:
  - Ja kuidas su pojal Mark?
  Amelina kortsutas kulmu. Mark jäi tegelikult ajutisse kinnipidamisasutusse.
  Amelina ütles, et las see poiss vangi läheb ja ta ei maksa tema eest kautsjonit.
  Selline ema... Samas ütles ta, et ei võta ka advokaati. Las riik, kui tahab, määrab talle advokaadi.
  Amelina ütles sarkastiliselt:
  - Hariduskeskuses! Ma arvan, et tal läheb seal hästi ja karistus tuleb kindlasti kasuks!
  Michael vaidles vastu:
  - Ta on sinu poeg, Amelina... Minu oma poeg! Sa ei tohiks teda maha jätta!
  Amelina kehitas õlgu.
  - Ma mõtlen. Seniks kasvatagu teda seaduse täies mahus. See tuleb talle ainult kasuks.
  Noor poksija märkis:
  - Noortevanglas on poisid kurjad. Nad võivad isegi vägistada! Aga mehe jaoks on see...
  Amelina kortsutas kulmu ja märkis:
  - Mark, sama lahe kui mina. Ta on seal autoriteediga. Ei, ma ei taha veel oma röövlist poega näha. Las ta võtab õppetunni.
  Michael noogutas.
  - Okei! See on teie perefirma. Kui kaua enne võitlust?
  Amelina vastas innukalt:
  - Veel poolteist kuud. Kergekaalu absoluutse maailmameistri jaoks on vaja minimaalset treeningut. Ja aeg teha maksimaalseid rahakogumisi. Muide, nad vihjasid mulle, et esimestel ringidel pole vaja kukkuda. On vaja, et vaheaegadega jõuaksid nad reklaamima hakata!
  Michael ütles hirmunult:
  - Ta teeb kogu mu näo pehmeks!
  Amelina noogutas.
  - Võib olla! Kuid teisest küljest on see selline raha ... Nende eest võite kannatada ja taluda!
  Noor poksija vastas ohates:
  - Jumal pidas vastu ja käskis meid!
  Noor naine tegi grimassi. Ta mäletas, kuidas ta Olegile võla andis. Noh, armsa poisi paljaste jalgadega musitamine on pool vaevast. Kui ainult see. Aga Oleg on rumal väike kurat. Pani seda tegema ja oma paljaid tolmuseid kontsi keelega tubli veerand tundi lakkuma. Ja siis otse näkku tähistas Amelina väikest vajadust.
  Mis üldiselt ühestki väravast sisse ei roni. Noh, poiss ja pätt. Muide, kas ta sündis keskajal? Võib-olla ta lihtsalt komponeerib ja blufib.
  Marki poja arvelt on ema südames muidugi ärevus. Sellise röövi eest võib saada eluaegse vanglakaristuse. Tõsi, kui palkate hea advokaadi ja arvestades, et tema poeg on vaid üheteistkümneaastane, võite piirduda paari aastaga, mugava lastekolooniaga. Rikaste laste jaoks on vanglad nagu head pansionaadid ja seal õpetatakse ja tööd peaaegu polegi.
  Kuid Amelina tahtis oma kangekaelset poega hirmutada, et ta enam erinevatesse seiklustesse ei läheks.
  Oleg on kuri kurat. Tee sama ka naisega. Ja spetsiaalselt käis ta ka paljajalu läbi muda, nii et liiv krigises Amelina hammastel.
  Jah, te võtate kuradiga ühendust - tundub, et sellest ei piisa.
  Amelina võttis selle kätte ja laulis raevukalt:
  Kurjus möllab mässumeelsetes südametes,
  Saatan rebib inimkonda oma küünistega...
  Kuid surm purustatakse tolmuks,
  Ja Issand on meiega igavesti!
  Siin hüppas Oleg jälle nagu päkapikk maa seest välja. Poiss irvitas metsikult ja hüüdis:
  - Mis lits, laula mässumeelseid laule?
  Amelina ütles karmilt:
  - Sinu pärast kaotasin oma hinge!
  Oleg märkis üsna loogiliselt:
  - Ja sul ei olnud seda. Ja nii, põrgus on teil väga korralik koht. Siin olin lihtne, paljajalu poiss ja osalesin laste ristiretkel. Jõudsin päris lõpuni, kui mind ja teisi lapsi viidi orjusesse. Ja nad sõitsid läbi Palestiina. Galilea kuum liiv põletas meie paljaid jalgu. Tõsi, minu jaoks pole see nii valus, kuna tallad olid jämedad. Tol ajal olid kingad kallid ja ma olin paljajalu jooksmisega nii harjunud, et isegi külmaga ei külmunud jalad peaaegu üldse. Poiss trampis palja jalaga ja jätkas. "Samas tiirutasime talvel rändpoisid Lõuna-Prantsusmaal, kus Vahemeri pole nii külm. Ja siis Bagdadis olime sunnitud islamiusku pöörduma. Ma keeldusin... Ja nad viskasid mind labürinti, et seal see kangekaelne poiss nälga ja janu kätte sureks.
  Kuid meeleheitel kutsusin Kuradit appi... Ja saatan vastas mulle! Sain surematuse, kuigi ma ei saanud kunagi täiskasvanuks. Ja mida? Maailmas on nii palju huvitavaid asju. Ja aina huvitavamaks läheb!
  Amelia noogutas nõustuvalt.
  - Jah, huvitavam! Eriti koroonaviirus!
  Poiss naeris ja vastas:
  - Aga ma ei karda isegi ebolat! Nii et naudi oma hinge surematust. See on see, millest sa aru ei saa. Isegi su arm on mu paljaste jalgade suudlemisest kadunud!
  Amelina oli üllatunud:
  - Jah? Kas see kaotas näo armi?
  Oleg noogutas nõustuvalt.
  - Jah! Mul on kingitus mitte ainult tappa, vaid ka ravida. Ja kui sa mu jalgu regulaarselt suudled, ei saa sinust kunagi vana naist!
  Amelina itsitas ja vastas:
  - Nii et sa tahtsid mind noorendada?
  Demon Boy kinnitas:
  - Oh, kindlasti!
  Amelina naeratas ja vastas:
  - Noored vastutasuks alanduse eest?
  Oleg raputas säravat pead:
  - Jah! Kahjuks peate siin maailmas kõige eest maksma. Mina näiteks lõbustan ennast ja teenin Luciferit!
  Amelina ütles naeratades:
  - Kas igavene noorus on alandust ja vabaduse puudumist väärt?
  Oleg märkis loogiliselt:
  - Vabadus on suhteline mõiste. Ja kõige hullem alandus on vaesus. Saatan tegi sind rikkaks. Ja minu jõud parandas tundmatuseni teie nägu, jättes teid ilma kohutavast armist. Nüüd on teil sellised võimalused ja te olete ikka veel õnnetu!
  Amelina nõustus.
  - Noh, igavese nooruse ja rikkuse huvides võite teenida Luciferit. Siin lõi noor naine oma kannaga vastu põrandat ja säutsus. - Tead, laula mulle midagi. Sul on nii ingellik hääl!
  Oleg naeratas ja küsis:
  - Laulge teemasse või niisama?
  Noor naine ütles jõuliselt:
  - Parem muidugi teemas!
  Ja deemonipoiss laulis, tema hääl oli tõepoolest imeline ja igavesti noor, jäljendamatu ja kordumatu. Ja laulu, kogu romantika sõnad lehvisid pea kohal;
  Mida Issand mõtles?
  Ta, olles kohutavas kauguses ...
  Kui anti töökäsk,
  Et me ei jääks unes.
  
  Kuigi suurepärane kuninglik riietus,
  Aga pole nürimat inimest....
  Vaesus lööb tühjaks -
  Meie maailm, eepiline kannatus!
  
  Ja see pole Adam süü
  Lihtne nõukogude, vene tüüp...
  Kõndis alasti, häbi varjamata,
  Nagu proletaarlane tsaariajal!
  
  Jumal andis talle süüa - piiri,
  Karjamaa, kahvleid teadmata...
  Ja kui tahad rohkem, saad peksa!
  Ja juua peopesaga, mitte pudeleid.
  
  Adam kannatas sellise saatuse,
  Mõnes jubedas, igavas paradiisis!
  Aga madu lendas tiibadel,
  Ta mõistis: inimene kannatab ...
  
  Tihnikust on võimalik välja pääseda,
  Ehitage linn, andke järglasi!
  Et mitte eksida läbi metsasalu,
  Vajadus, mõnikord ja reetmine!
  
  Varastasin paradiisist võluvõtme,
  Edeni rutiinist lahkumiseks...
  Sealt leiad tüdruku unistused
  Vähemalt võite hukkuda allilmas!
  
  Jah, loomulikult on oht, poiss
  See planeet ei ole kingitus...
  Aga sa tunned südametunnistust, au,
  Ja sa leiad oma, tunne paar!
  
  Adam sai selle võtme -
  Avas väravad ja lahkus paradiisist.
  Patune kulutas palju jõudu,
  Suurte mägede kividel, astudes ...
  
  Siin näeb ta jälle väravat -
  Ja jälle ilmus tiivuline madu...
  Ta ütles: - Mina, hea saatan -
  Polt avanes iseenesest...
  
  Adam sisenes ja ta näeb -
  Selline maalitud ime...
  Alasti neiu künka taga,
  Tret portselanist, kuldnõud.
  
  Aga kui hea on
  Poiss Adam ei suutnud vastu panna!
  Ja suudle ta suud
  Magusam kui mesi!
  
  
  Ta vastas talle -
  Tormises ekstaasis olevad kehad ühinesid ...
  Ei, ära nea saatanat -
  Poisid ilmusid patusse!
  
  Jumal viskas nad paradiisist välja, aga...
  Planeet sai nende koduks.
  Kuigi inimestel on üks päike,
  Aga järglasi sai tuhandeid !
  
  Jah, see oli väga raske -
  Üleujutused, põuad ja talved.
  Aga mõistus on võimas aer,
  Inimesest on saanud tugev olend!
  
  Kuidas saab ingel lennata
  Nagu deemon, hävita mägesid!
  Loo tee, kus tee on -
  Jõua ükskõik millisesse punkti maismaal.
  
  Ja see on vajalik, ruumi ruum -
  Meil õnnestub ka vallutada.
  Niisiis, meie patt ei ole lause,
  Ei, ära räägi popp-lollusi!
  
  Ärge tehke pattu - edusamme pole,
  Liikumine, mõtted genereerivad!
  Üks vastus jutlusele:
  Me ei vaja kellegi teise paradiisi!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"