Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Poxa De Escravos Nun Mundo De Tesidos

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Vendo escravos de ambos sexos. Unha fermosa moza estudante do século XXI é sacada a poxa como escrava. As apostas dispáranse e chega un desenlace inesperado.

  POXA DE ESCRAVOS NUN MUNDO DE TESIDOS
  ANOTACIÓN
  Vendo escravos de ambos sexos. Unha fermosa moza estudante do século XXI é sacada a poxa como escrava. As apostas dispáranse e chega un desenlace inesperado.
  . CAPÍTULO #1
  Aquí chega o momento da poxa aberta. As dúas primeiras nenas son levadas á plataforma.
  Están descalzos, e cubertos con colchas. Primeiro taparon a cabeza. O prezo inicial de cen doblóns de ouro por par é común para os fermosos escravos.
  -Cen!
  O poxador levanta o mazo, soa:
  -Cento dez...
  -Cento vinte...
  E unha pausa. O segundo veo é eliminado das nenas.
  Ruído de novo:
  -Cento trinta,
  -Cento corenta!
  -Cento cincuenta!
  E outra vez unha pausa... O terceiro veo foilles quitado.
  -Cento sesenta!
  -Cento setenta!
  -Cento oitenta!
  - Douscentos!
  O poxador levanta o mazo e nun cántico di:
  - ¡Ducentas dobres veces! Douscentos dobres dous! Douscentos doblóns tres!
  Par vendido por douscentos dobllóns!
  As nenas foron cubertas con mantas e levadas. Azotaban cos pés descalzos, o que falaba do seu baixo status social.
  Despois vendéronse nunha poxa unha ducia de rapaces musculosos á vez. Algún anano levounos como escravos. Para todos por xunto - cen dinares! Estes escravos foron utilizados como forza de traballo. Son exteriormente sans, ben coidados, afeitos á actividade física.
  Os rapaces pegaban cos pés descalzos e colgábanse dunha cadea, conducíndoos ao xardín. Un dos elfos sentiu o peito musculoso e bronceado do neno, pero berráronlle.
  Entón o escravo foi servido de novo, só que non descalzo, pero con sandalias. Cuberto con veos, e tres partes ao descuberto.
  Era unha fermosa loira, e o regateo ascendía a cincocentos dobllóns. Ao final, ata quitáronlle as sandalias e fixérona bailar descalza. Entón mandáronme a un nobre troll. No camiño, a loira estaba envolta nunha manta.
  Foi divertido e o público animouse. Mentres os comerciantes e eunucos de todas as raias que se reuniran no gran salón non estaban cansados, decidiron traer a Vladlena á plataforma. Por suposto, é o prato máis nobre e apetitoso da poxa.
  Estaba cuberta de colchas, levaba botas ata os xeonllos, e os cabelos estirados para que non se puidese ver como se desmoronaban entón sobre os seus ombreiros.
  Tras acostumarse a andar descalza, Vladlena sentíase incómoda coas botas, as súas fortes e musculosas pernas estaban destrozadas. E está pechada. Despois de todo, moita máis emoción de negociar cando estás exposto en partes.
  Aquí coñecen a psicoloxía.
  Vladlen deuse a si mesma pensando que estaba asustada e chupa desagradablemente a boca do estómago.
  Aquí está agora desnuda diante de centos de homes. Non está moi ben, é claramente visible baixo as cortinas do salón. Pero non só hai persoas e fermosos elfos que parecen persoas. Hai gnomos e orcos, hobbits que parecen nenos descalzos, e que criaturas con cornos, un par de trasnos enormes, trolls de gran nariz. E outra criatura que semella un sapo xigante de Star Wars que leva unha coroa. Pódese ver o rei do mar.
  Entre o público e alto, un tema óseo é o propio Koschey o Inmortal. Parece intimidante, aínda que moi delgado. Aquí aínda hai mulleres. Case todos os elfos novos, ou trolls, un par de mulleres nobres humanas tamén son novos. Pero tamén hai unha vella cunha vasoira. Parece unha avoa grande e moi forte, e os colmillos saen por detrás da súa boca.
  Vladlena pensou - Baba Yaga.
  Significa fresco e enxeñoso. O único que faltaba era a serpe Gorynych, para un conxunto completo. Pero parece que hai un trasno. Unha mestura de home e carballo.
  E hai un par de sereas. Son rapazas fermosas con rabo de peixe.
  Claramente hai criaturas doutros planetas.
  Agora está claro por que o duque sacou a poxa. Só unha vez ao ano reúnense tanta xente, e esta é unha gran oportunidade de gañar un diñeiro serio.
  Non obstante, aínda tes que permanecer completamente espido diante de tantas persoas de varios tipos e tribos: isto é horror.
  Vladlen quedou moi avergoñado, noxo e asustado. Aínda que, por outra banda, tamén espertou nela o orgullo: chamará a atención como unha estrela.
  Ademais de colchas e bragas, Vladlen tamén estaba vestido cun traxe de baño especial. E non só cubrindo o peito, senón tamén o estómago. Isto aumentou aínda máis os segredos da moza.
  Vladlena sorriu... Soou o sinal e comezou a poxa.
  O director comezou a corear:
  - Unha persoa nobre, un extraterrestre doutro universo, un gran guerreiro, e moi hábil no amor e ao mesmo tempo virxe. Chámase Vladlena Shamanova e que fermosa é, é igual de sabia!
  O poxador asentiu.
  - Prezo inicial de cen doblóns!
  O público era ruidoso. Coma sempre, inicialmente, incluso para unha presa tan rara como unha moza doutro universo, ofrecen un prezo, unha fermosa escrava ou unha ducia de fortes nenos escravos. O prezo non é o máis alto, pero este é só o comezo da ganga.
  O comerciante do turbante azul asubiou:
  -Cento vinte!
  O mozo elfo rosmou:
  -Cento trinta!
  Leshy xemeu:
  -Cento corenta!
  O troll rosmou.
  -Cento cincuenta!
  Baba Yaga riu.
  -Cento oitenta!
  O cabaleiro da armadura roxa dixo:
  - Douscentos!
  Houbo unha pausa. O público só está quentando. O orco quitou coidadosamente o veo que cubría a parte superior do seu rostro, pero aínda sen deixar ao descuberto o seu cabelo.
  A alta e lisa fronte bronceada da nena e os ollos de zafiro estaban ao descuberto.
  Un ruxido de deleite atravesou o público.
  Vladlena brillou nos seus ollos e ronroneou:
  - Olla para min!
  O sapo rei do mar borbullou:
  - ¡Trescentos dobllóns!
  Baba Yaga murmurou:
  - Catrocentos!
  O elfo falou.
  - Cincocentos!
  O troll asubiou:
  - ¡Seiscentos!
  O eunuco do harén do sultán berrou:
  - Setecentos!
  Mermaid tuiteou:
  - Oitocentos!
  Leshy xemeu de novo:
  - Mil!
  E de novo houbo unha longa pausa. Por suposto, todos tiñan curiosidade por mirar á rapaza con máis detalle. Que tipo de cabrón é ela. E quizais algo bo para negociar. Ou compra.
  Os orcos quitáronlle o veo e expuxeron a parte inferior da súa cara. A súa boca expresiva, o sono fermoso e gracioso, o queixo valente.
  O rostro dun verdadeiro guerreiro.
  O troll berrou:
  - Mil cincocentos!
  O rei do mar borbullou:
  - Dous mil!
  Leshy asubiou:
  - Tres!
  Baba Yaga gritou:
  - Catro mil!
  E de súpeto croaxou:
  - Cinco mil!
  Todos miraron a Koshchei. Baba Yaga riuse e comentou:
  E el tamén está aquí! Que fará con ela.
  Outra pausa... Pero está claro que a negociación aínda non está no seu punto álxido. E que é unha nena?
  Os orcos quitan o veo que lle cubre o pescozo e os ombreiros. E o público está emocionado. O pescozo e os ombreiros da nena son fortes e musculosos. Moi sedutora tamén. Pódese ver que este é un fermoso heroe.
  O cabaleiro con armadura roxa gruñiu:
  - ¡Seis mil!
  O cabaleiro de rosa engadiu:
  -Sete!
  Koschey the Deathless emitiu:
  - Oito!
  O rei do mar ruxiu:
  - Nove!
  O cabaleiro da armadura roxa dixo de novo:
  - Dez mil!
  Outra pausa. A cantidade é grave, para ela podes mercar mil escravos ou cen fermosas escravas. Ou contratar todo un rexemento de mercenarios.
  Pero iso non é todo. O veo cae aos pés da nena. Agora podes ver as súas mans e a súa figura, aínda que cubertas cun traxe de baño.
  Os brazos de Vladlena son moi musculosos e os seus bíceps son un triángulo. Impresionante guerreiro.
  Baba Yaga riu e escapou:
  - ¡Once mil!
  De súpeto o anano falou:
  -Doce mil!
  O troll interrompeu:
  - Trece mil!
  O cabaleiro con armadura roxa ladrou:
  - ¡Quince mil!
  O cabaleiro de armadura rosa engadiu:
  - Dezaseis mil!
  Koschey chirriou:
  - Dezasete mil!
  O mozo elfo da coroa exclamou:
  - ¡Vinte mil!
  O duque de Guizzos asubiou: "Vaia, o propio emperador decidiu participar no trato".
  A cantidade xa era importante. E o espir non rematou. Aquí está o traxe de baño dos orcos desprendidos do tecido deixando ao descuberto a barriga. Inmediatamente apareceron as tellas, coma nunha prensa de chocolate, e fíxose visible a curva da cintura marabillosa, a nena heroica.
  O cabaleiro de armadura laranxa murmurou:
  - ¡Vintecinco mil!
  O emperador elfo berrou:
  - ¡Trinta mil!
  Koschey the Deathless gruñía:
  -Corenta mil!
  O emperador elfo volveu inserir:
  - Cincuenta mil!
  E outra vez unha pausa. A cantidade xa é enorme. Incluso podes comezar a construír unha cidade. Ou mercar un acoirazado. Ou un rabaño de rapazas fermosas.
  Pero, por suposto, os encantos de Vladlena escondidos baixo a súa roupa son aínda máis interesantes para todos.
  Aquí os orcos quítanlle o suxeitador. Agora o torso da rapaza heroe está completamente espido. Son visibles os peitos curtidos como melóns, coroados con pezones escarlatas, como amorodos demasiado maduros. Isto é tan apetitoso.
  O provedor do harén do sultán entrou no trato, ruxindo:
  - ¡Sesenta mil!
  Outro xefe eunuco asubiou:
  - ¡Setenta mil!
  O cabaleiro de armadura laranxa gritou:
  - ¡Oitenta mil!
  Koschei graznou, tremendo os ósos:
  - Noventa mil!
  O emperador elfo volveu falar con dureza:
  -Cen mil dobllóns!
  E outra vez unha pausa. A suma de dez mil rapaces escravos. Sen precedentes para unha moza, incluso para unha excepcional. É un carro enteiro de ouro. Un doblón é unha moeda pequena pero aínda de ouro.
  Pero aínda está empezando. E finalmente, os orcos descubrían a cabeza da nena. O pelo caía coma a choiva, cor da folla de ouro.
  Dispuxéronse sobre os ombreiros, e o público arrancou.
  O provedor do harén do sultán exclamou:
  -Cento cincuenta mil!
  Outro xefe eunuco gruñou:
  -Douscentos mil!
  O emperador elfo gritou:
  - Douscentos cincuenta mil!
  Koschey the Deathless emitiu:
  - Trescentos mil!
  E outra vez unha pausa. Unha rapaza de torso espido e cabelos dourados, musculosa e tenra, apaixonada e ao mesmo tempo seductora. Só un erro invisible. E as cantidades para iso ofrécense en todo cósmico. Todo nel é fermoso, pero... As pernas aínda non se ven. E por iso todos queren considerar.
  E agora o orco bota outro veo. As pernas están expostas, ata o xeonllo. E só quedan bragas finas. E por suposto, botas debaixo do xeonllo.
  Pero podes ver o que todas as mesmas pernas e nenas son magníficas. Musculoso, curtido, e os músculos son como arame, baixo a pel fina e bronceada.
  O emperador elfo berrou:
  - Catrocentos mil!
  Koschey non concedeu:
  - Cincocentos!
  O cabaleiro de armadura laranxa gruñou:
  - ¡Seiscentos!
  Koschei roncou de novo:
  - Setecentos! E ten coidado cabaleiro, o teu imperio non é tan rico!
  O emperador elfo falou confiado:
  - Oitocentos!
  Koschei o inmortal rosmou:
  - De todos os xeitos, será meu - novecentos!
  O emperador elfo berrou:
  - Un millón de dobllóns de ouro!
  A cantidade é enorme. Pódense comprar cen mil rapaces escravos. Mesmo tendo en conta o tamaño e a poboación do imperio, esta é simplemente unha cantidade desorbitada. Mesmo Koschei dubidou... Paga a pena dar un millón enteiro de doblóns. Son sete toneladas de ouro puro!
  Pero a poxa aínda non rematou. Vladlen está case espido, pero aínda calzado. E aínda crea intriga.
  De feito, que hai debaixo das súas botas? E agora os orcos quitan os zapatos á fermosa guerreira, deixándoa descalza, só en bragas finas.
  E ten tales pernas, só unha perfección única das liñas e unha graza filigrana.
  O provedor do harén gritou:
  - Un millón cen mil!
  Outro eunuco engadiu:
  - Un millón douscentos mil!
  O emperador elfo afirmou:
  - Millón cincocentos!
  Koschey, puramente por teimosía, gruñou:
  - Dous millóns!
  O emperador elfo declarou con resolución e agresividade:
  - Dous millóns e medio!
  A cantidade é tan alta que os dous provedores do harén abriron a boca, pero de inmediato calaron. De feito, esta é toda unha caravana de ouro. Como se non, os seus sultáns tomarían tal extravagancia? E, en xeral, canto dar por unha, incluso unha rapaza moi fermosa?
  Pero entón o director da poxa botou en xogo a última carta. Neste caso, os orcos quitáronlle as bragas finas da beleza e tamén expuxeron a gruta de Venus.
  Agora Vladislav resultou estar completamente espido e descalzo, e sen un só fío no seu corpo.
  O provedor do harén gritou desesperado:
  - Tres millóns!
  O xefe eunuco, tremendo cos dedos, deu:
  - ¡Tres millóns e medio!
  O emperador elfo afirmou firmemente:
  - Catro millóns!
  Houbo unha pausa... Koschei quería dicir algo e bater o prezo. Pero inmediatamente imaxinaba canto ouro deixaría o seu tesouro sen fondo e quedou en silencio. Só apertaba os dentes con frustración.
  A pausa comezou a prolongarse. Non hai máis que disparar cunha guerreira espida e descalza. É que a pel viva para arrincar. Ela deu absolutamente todo.
  O mordomo levantou o mazo e comezou a dicir lentamente:
  - Catro millóns de doblóns de ouro veces! Catro millóns de doblóns de ouro dous! Catro millóns de doblóns de ouro, tres..." Pero antes de que se puidese baixar o seu martelo, unha voz atronadora exclamou:
  - ¡Cinco millóns de dobllóns de ouro!
  Todos miraron cara atrás para o enorme trasno de armadura negra. Isto é o que menos se esperaba del.
  O director dixo confuso:
  - É toda unha montaña de ouro! Tes ese tipo de cartos?
  O trasno dixo confiado:
  - Si, teño toda unha montaña de ouro inútil! E esta rapaza é tan apetitosa que estou disposto a renunciar a parte do metal amarelo e inútil, polo ben desta frescura!
  O director asentiu.
  - É o teu dereito! Ben, que! Cinco millóns de doblons de ouro veces! Cinco millóns de doblóns de ouro dous...
  O emperador elfo gritou:
  - ¡Seis millóns!
  O director comezou a dicir:
  - Seis millóns de doblons de ouro veces! Seis millóns de doblóns de ouro dous!
  O trasno berrou:
  - Sete millóns!
  O emperador elfo non concedeu:
  - ¡Oito millóns!
  O trasno rosmou de novo.
  - Nove millóns!
  O emperador elfo declarou desesperado:
  - Dez millóns!
  Houbo unha pausa. Si, ese é o prezo dun millón de escravos. E podes contratar mercenarios que serán suficientes para conquistar o imperio do emperador elfo.
  E iso é para unha escrava.
  O director comezou a cantar nun cántico:
  - Dez millóns de doblons de ouro veces! Dez millóns de doblóns de ouro dous! Dez millóns de doblons de ouro tres...
  O trasno berrou:
  - ¡Trinta millóns de doblóns de ouro!
  O público ruxiu de deleite.
  O director comezou a anunciar:
  - ¡Trinta millóns de doblons de ouro veces! ¡Trinta millóns de doblóns de ouro dous! ¡Trinta millóns de doblones de ouro tres! - O martelo parou un momento, e despois bateu con decisión. - Comercio finalizado. Vladlen Shamanova vendeu por trinta millóns de doblóns de ouro ao trasno Heck.
  Durante a poxa, Vladlena deixouse tan arrastrada polo xogo dos fantásticos números que mesmo se esqueceu de que estaba diante de centos de homes e mulleres completamente espida.
  E agora, sentía tanta vergoña que se tapaba automaticamente coas mans. Ela quería especialmente ocultar os seus peitos e ventre.
  Os orcos asentiron entendendo e arroxáronlle o veo. O xerente comentou:
  "Agora tes que pagar a totalidade do diñeiro. E isto son máis de duascentas toneladas de ouro! E inmediatamente!
  O trasno asentiu coa cabeza.
  - Lingotes no patio! Nin sequera podes contar, hai máis dos necesarios!
  Os mozos escravos correron ao patio. Alí, de feito, brillaba toda unha montaña de moedas, ou máis ben un outeiro. Houbo incluso máis de trinta millóns de doblóns.
  O duque de Guizzos estaba fóra de si de felicidade. Con todo, subindo a Vladlen, murmurou:
  - Tenta escapar!
  A nena susurrou ao duque elfo:
  - Que grande?
  De Guizzos meteulle unha ameixa na man e murmurou:
  - Se o comes, durante unha hora volverás invisible, inaudible e inodoro. Pero só por unha hora, non o perdas! E non fuxes ata que esteas a boa distancia da cidade!
  Vladlen dixo cunha ironía mal disimulada:
  - Grazas Señor!
  Entón sentiu un aro de aceiro cunha cadea ao pescozo. Agora é propiedade do trasno. E míraa carnívoro lambendo os beizos. E a boca deste monstro é tan grande como a dun cachalote!
  
  
  A TERCEIRA VENDA DO EMPERADOR PALPATHIN.
  ANOTACIÓN
  O emperador do imperio espacial Palpatine, que perdeu o seu corpo, destruído pola forza do raio, conservou o seu espírito demoníaco. E pasou a ser un clon dunha encantadora rapaza loura. E de novo revive tanto a orde das tebras como o imperio espacial. Unha vez máis, as feroces batallas espaciais desencadean entre o imperio e o movemento de resistencia. Volven os vellos heroes: a princesa Leia, a princesa Rey, Ahsoka Tana e o novo Anakin, o fillo de Luke Skywalker, e Azalea, a filla da princesa Leia.
  . CAPÍTULO #1
  A Orde aínda non estaba completamente destruída. E a guerra continuou. A maior parte da frota do emperador Palpatine tamén escapou do cerco. E a coalición rebelde desmoronouse e desmoronouse. Neta do emperador Rei, andaba vagando e non se meteu en política. O seu noivo está morto. Deixoulle só unha parella: un neno e unha nena.
  E a princesa Ray, nalgún lugar do afastado interior, comezou a criar aos seus fillos.
  E o emperador Palpatine estaba suando o seu corpo, que foi destruído por un raio de forza reflectida. Pero a súa alma demoníaca non pereceu. E o espírito do emperador do imperio espacial mudouse a outro clon.
  Por suposto, numerosos acoirazados da orde e do imperio apresuráronse a xurar fidelidade ao emperador. E o xeneral rebelde foi alcanzado por raios de poder e quedou reducido a un puñado de cinzas. Os demais decatáronse inmediatamente de que era o emperador. Aínda que o clon fose un mozo imberbe.
  Palpatine é unha forza impresionante.
  E despois está a conquista planetaria. Non hai Jedi, e os planetas da galaxia están divididos. Non obstante, Palpatine ten un problema. Os clons non duran moito cando os monta un sith escuro infernal. De todos os xeitos clons de homes.
  E Palpatine posúe unha muller. Os corpos das femias son moito máis fáciles de transportar as correntes de poder escuro e incomparablemente máis duradeiros que os homes.
  E Palpatine converteuse nunha nena fermosa. E esta rapaza é a formidable emperatriz da galaxia.
  Por suposto, non todo é posible para os imperiais. Por exemplo, os Jabba intentan defenderse. Mobilizaron todas as forzas da mafia galáctica. E uníronse a eles os rebeldes do movemento de resistencia.
  Aquí chega a batalla decisiva. Ao lado dos imperiais hai unha enorme flota. Construíron novas naves utilizando os recursos da galaxia. Os robots de combate participan nas batallas e os clons son máis precoces.
  Do lado da resistencia e da mafia galáctica, as súas forzas significativas.
  Con todo, do lado de Palpatine máis de tres veces a superioridade.
  E comezan a empurrar e presionar.
  As novas guerreiras clon son nenas moi fermosas, con curvas e musculosas en bikini.
  Entón, a batalla será severa e as forzas do imperio non só volvéronse poderosas, senón tamén fermosas.
  Aquí están os primeiros, como un ariete, os grandes acoirazados do imperio achéganse. Escupían poderosos raios láser de combate.
  As nenas clon corren arredor das armas. E os tacóns rosados, redondos e descalzos pasan.
  Fermosamente filmado. As nenas, aínda que clonadas, son todas diferentes, o seu cabelo é de todas as cores do espectro. E corpos con músculos moi destacados, pel curtida, dourada-oliva, e peitos altos e cheos, cadeiras luxosas.
  Estas rapazas son moi boas loitadoras. Aquí escupe un anaco de hiperplasma dun tronco pesado. E de novo a destrución e destrución de naves estelares a ambos os dous lados.
  As naves imperiais están tentando evitar os rebeldes usando a formación do crecente.
  Do lado do emperador Palpatine, unha vantaxe dez veces nos grandes acoirazados e os acoirazados comúns. E os seus poderosos flancos achéganse.
  A batalla fíxose moito máis dramática. O cruceiro do movemento de resistencia arde. Todo tipo de entidades alieníxenas corren polas cubertas. Centos de civilizacións e especies loitan contra o imperio.
  Palpatine aínda é humano de orixe. A diferenza do seu mestre - que era dunha raza diferente, aínda que tamén dun tipo humanoide.
  O futuro emperador matou ao seu mestre - cando se fixo innecesario, e quizais ata prexudicial.
  Entón Palpatine acadou un poder e un coñecemento do poder sen precedentes. E o seu espírito fíxose inmortal. E a capacidade de facer milagres máis aló do poder do Imperio Sith e ao longo da súa historia.
  E agora o espírito do maior señor escuro da historia reside na carne dunha moza clon moi fermosa, alta, loura mel e sen mulleres.
  E lidera a loita. A emperatriz está colgada con xoias e amuletos. A diferenza dos outros clons femininos descalzos, as pernas da Nena Monarca están adornadas con zapatos de tacón alto con xemas.
  Aquí chega a orde de achegar os destrutores de mísiles ao flanco dereito.
  As nenas, espidas, bronceadas e graciosas pernas, realizan a orde do gobernante ou quizais do gobernante.
  Cantas belezas hai. Exteriormente, os destrutores parecen puñais afiados.
  Pero os grandes acoirazados son como cachalotes: en forma de bágoa con moitas armas.
  A femia Palpatine berrou:
  - Romper, esmagar e esgazar,
  Isto é a vida, isto é a felicidade!
  Romper, esmagar e esgazar,
  No meu gran saber o poder!
  Aquí tes un gran acoirazado que está sufrindo serios danos por ser alcanzado por un mísil con cargas de termoquark. Este é un golpe verdadeiramente devastador e nocaut.
  As mozas clon foxen das chamas. As linguas de lume multicolor morden as belezas, para tacóns espidos, rosas e redondos cunha curva graciosa.
  E parece moi chulo.
  Os peiteados das nenas son ou pan de ouro ou vermello cobre, pero hai zafiro e esmeralda e ata moteados. E ondean como pancartas.
  Os guerreiros aquí son moi fermosos e, probablemente, os homes se volverían tolos con tantas belezas en bikini.
  No universo está unha guerra: non hai tempo para o sentimentalismo. E noutro lugar, arde un acoirazado rebelde. E as criaturas semellantes aos lagartos, ou cebras, están carbonizadas.
  Aquí hai dous acoirazados espaciais máis colisionados. Nariz aplastado como carallo. E brilla coma un lóstrego mortal. E entón a chama morre.
  A nena xeral sacudiu os seus pendentes de diamantes e cantou:
  - Lume! Lume! E en silencio estrelado!
  E en quásares arriba!
  Na onda do mar, e lume espacial!
  E espazo! E lume espacial!
  Aquí funcionou o foguete termopreón. Como unha explosión de supernova.
  E inmediatamente varios barcos arderon por completo. E centos de naves estelares deron a volta e xiraban coma as copas lanzadas por un neno.
  O útero codicioso da reacción termopreón é un arma infernal un billón de veces máis forte que unha bomba de hidróxeno.
  A emperatriz Palpatine berrou:
  - O poder negro de Satanás,
  Poder derramado no mundo...
  E a espada sagrada da guerra
  Rompe o segredo!
  E de novo, mentres o toma, explotará co poder do inframundo. E a destrución é simplemente inconmensurable.
  Os imperiais teñen simplemente unha superioridade esmagadora en canto ao número de potencia de lume. E parece que nada pode detelos.
  Aquí evitaron a resistencia do flanco e da retagarda.
  Ahsoka é unha moza guerreira que loita contra as forzas superiores do imperio.
  Colleuno e cantou:
  - Enriba do infeliz universo colgaba,
  Clons malvados que ferven escuridade...
  Palpatine odia a súa machada,
  Afiado e cortado a cabeza...
  
  Pero un Jedi non é un peón en absoluto
  E non andar para sempre baixo o xugo...
  Converte os clons da escuridade en tizóns,
  E responde á malicia con ben!
  E a moza volverá dar a volta á súa nave estelar e, a partir dun tiro ben apuntado, o antigo alumno de Darth Vader, tomará e esnaquizará en fotóns un gran cruceiro de mísiles do imperio.
  Nenas clonadas, moribundas gritan e cantan:
  Gran luz do imperio
  Dá felicidade a todas as persoas...
  Nun universo sen medida,
  Non atoparás máis fermosa!
  
  pinceis preciosos,
  De punta a punta...
  O imperio estendeuse
  Poderoso, santo!
  As mozas clon son moi fermosas, incluso é unha mágoa cando se queiman nun fluxo hiperplasmático.
  A emperatriz Palpatine ruxe a todo pulmón:
  -A nosa vitoria estará preto,
  ¡Ataque de puño!
  E aquí de novo, foguetes no baleiro e destrúeno todo. E tales roturas infernais ocorren.
  Ahsoka Tana bateu contra outro coche. Facéndoa explotar con centos de clons como fogos artificiais, espallados no aire e piar:
  -Ves un sinal no ceo,
  Ese baleiro arde...
  O desexo desaparece,
  Todo arredor da vaidade!
  As naves estelares imperiais rodearon aos rebeldes de case todos os lados. A batalla fíxose cada vez máis sanguenta.
  Aquí está o emperador Palpatine, ruxiu:
  - Non fun mandado en balde,
  Tráeche graza...
  En fin, en fin,
  En breve!
  Cala!
  E os seus tacóns pisan o metal.
  Hai moitos miles de naves estelares a ambos os dous lados. E rodan como as ondas dunha tormenta furiosa.
  E o baleiro ferve, e o metal arde. Tantas lagoas ao redor e destrución. A mestura de dente de león e rebozuelo quedou atrapada na trampa ardente da chama, e está lenta e inevitablemente carbonizada.
  Morre unha nena doutro mundo e canta:
  - Os guerreiros da escuridade, certo, son fortes,
  Pero non me rendirei aos clons espaciais...
  Somos chulos, somos aguias,
  E gañaremos contra os faraóns!
  E agora morre unha graciosa femia, e lamenta ata as bágoas. Todo no seu conxunto ten lugar baixo os ditados do imperio.
  Supera tanto o número de tropas como a calidade das armas. E despois hai tal afección.
  Ahsoka Tana lembra cantos anos atrás foi Padawan para Anakin Skywalker.
  E o seu sabre láser esmagou en grandes cantidades tanto a mercenarios como a varias criaturas alieníxenas.
  Pero agora a femia está contra ela. E isto xera un problema. O emperador Palpatine é inmortal. Como destruír a súa alma, que pode entrar en calquera corpo?
  Quizais teña Horcruxes? E só destruíndoos, podes derrotar a este monstro salvaxe? Pero onde atopalos, e cantos podes buscar no universo infinito?
  Ahsoka sentiu que estaba sendo golpeada. E a temperatura na cabina saltou bruscamente.
  E ata o aire estaba fumegado...
  Ahsoka colleuno e berrou:
  - O guerreiro universal non ten medo á morte,
  Non temos medo á morte no campo de batalla...
  Cunha horda de pesadelo loitará con valentía,
  E unha fazaña como un cabaleiro logrará!
  E unha rapaza dunha civilización humanoide, como tomará e transformará a súa nave estelar.
  E lanza un foguete termoquark ao costado do acoirazado.
  El sacudiu. Varias torres en movemento foron achatadas á vez e volteadas.
  De novo corren as mozas clon, os seus tacóns espidos e redondos brillan como espellos ao sol.
  Ahsoka cantou enfadada:
  Ben, cantos veciños podes matar,
  Despois de todo, unha persoa nace para a felicidade...
  A nai non deixa que o seu fillo vaia á fronte,
  E ata no verán hai mal tempo na guerra!
  Os cruceiros imperiais están tentando contraatacar. E están a subir barcos novos, moi serios.
  O gran acoirazado non é só unha nave estelar. Esta é toda unha cidade voluminosa, en forma de balea ou orca. E está claro que nada se pode comparar con tal poder.
  E o imperio ten dez veces máis barcos deste tipo, e son máis grandes e con armas máis avanzadas.
  E a resistencia non ten nin un só mando - quen estea en que moito.
  Ahsoka é formalmente un loitador común.
  É certo que a princesa e mariscal Leia goza de gran autoridade.
  Parece duns trinta e cinco anos, pero a súa figura e a súa cintura son coma unha rapaza nova. Terrible guerreiro.
  A princesa mariscal Leia, que posúe unha forza colosal, loita como un xigante e canta:
  - Un dous -
  A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e a cola ben altos!
  Saiba que a luz do amor está sempre contigo!
  E aquí está a princesa-mariscal, lanzando toda unha nube de pequenos drones á batalla.
  Asaltan as naves estelares imperiais. Hai lagoas e destrución colosal.
  A princesa Leia sorrí cos dentes de perla. Leva un bikini bañado en ouro.
  E os dedos espidos das pernas elegantes preme os botóns do joystick e lanzan mísiles.
  Unha moza cunha figura musculosa canta:
  - Pétalo de flor fráxil,
  Se foi derrubado...
  Aínda que o mundo ao redor é cruel
  Quero facer o ben!
  E o mariscal guerreiro, envía un agasallo mortal da morte, coa axuda dos dedos descalzos.
  O ánimo da princesa Leia, con todo, comeza a deteriorarse. O seu fillo matou ao seu marido e logo morreu el mesmo a mans do emperador Palpatine. Que monstro tan terrible é este emperador!
  Os seus crimes non se poden contar. Nin sequera naceu a princesa Leia, e este monstro matou a case todos os Jedi.
  O seu pai Anakin aínda era un neno cando Palpatine chegou a ser Canciller Supremo da República.
  A princesa Leia xurou que loitaría contra este despotismo.
  Pero o emperador non é tan fácil de matar.
  Necesitamos algo efectivo...
  Ahsoka Tana, doutra civilización non humana. É unha rapaza moi fermosa. Aínda que seguramente ten moitos anos.
  Ela salvou a Anakin cando aínda era novo...
  E grazas á forza, mantivo a eterna mocidade.
  Ahsoka é unha loitadora moi forte. Aquí a súa nave estelar derrubou as chamas e volve atacar outra fragata da flota espacial do imperio. Esta vez é un barco vello, e hai clons masculinos con máscaras.
  Non o lamentan nada. É diferente cando morren nenas. Non é de estrañar que as mulleres sexan do sexo xusto.
  Ahsoka deu patadas cos seus talóns espidos. Ten pernas como unha nena humana - só a súa pel é laranxa con raias roxas. Incluso os homes humanos están tolos por ela.
  Ahsoka é a perfección. Desde un sorriso ata un duro, máis aló dos eloxios.
  E na cama mostra milagres.
  E na batalla - milagres cadrados.
  O guerreiro e antigo Padawan do futuro Darth Vader esnaquizou o bergantín cun foguete e cantou:
  - O guerreiro lixeiro non xeme de dor,
  O seu raio láser non ten medo...
  Non se afogará nun burato negro,
  No plasma das estrelas, o seu espírito non arderá!
  Pensamentos na miña cabeza: sería bo destruír ao emperador Palpatine, ou mellor dito, a súa alma infernal. Pero como facelo? Yoda tamén parece ter un espírito inmortal. Apareceuse a Luke, Leia e Ahsoka, e agora mesmo podía influír dalgún xeito.
  Pero Yoda aínda é limitado. Que pode facer Palpatine?
  Ahsoka Tana tomou e cantou, derrubando o destrutor espacial coa axuda dos seus dedos espidos:
  Todo pode ser reis
  Todos poden reis...
  E o destino de toda a terra,
  ¡As veces rematan!
  Pero o que digas
  Pero o que digas!
  Casar por amor!
  Ninguén pode
  Non hai rei!
  Ninguén pode!
  Non hai rei!
  E a batalla estelar está a desenvolverse en ascenso.
  Aquí dous grandes acoirazados uníronse de preto, como osos, e comezaron a golpear un contra o outro e cuspir mísiles.
  O poder, os campos protectores chocaron e crepitaron. O espazo curvo brillaba. Un raio brillou.
  Nenas clon cun corpo musculoso e curvilíneo por un lado, e centos de razas diferentes por outro, movíanse polos corredores, enormes cruceiros.
  Os pés espidos e curvos das mozas clon bateron contra o metal quente.
  O xeneral do imperio gritou:
  - Poderoso escudo do imperio,
  Os rebeldes non poden pasar...
  Somos animais furiosos
  E non podemos ser derrotados!
  Moitas mozas clon usan os dedos espidos das pernas ciceladas cando disparan.
  Son simplemente uns guerreiros incribles. Teñen moito encanto e enerxía. E están quentes. Aínda que os rapaces non o saben. De feito, os clons femininos crecen moito máis rápido que os machos. Ademais, as súas feridas curan rapidamente e a reacción e a velocidade son mellores. E son simplemente fermosos.
  O emperador Palpatine adora as mulleres. E agora está no corpo dunha muller.
  Deixa que o sith escuro cante:
  Non se pode vivir sen clons
  No mundo non hai...
  Son unha estrela brillante
  Vouche enviar a morte, ola!
  Aquí está o gran acoirazado dos rebeldes reprimido por catro enormes barcos imperiais á vez.
  A princesa mariscal Leia cantou:
  Non te rindas, non te rindas, non te rindas...
  Nunha pelexa, o fillo estrela dun Jedi, non sexas tímido!
  Sorrí, sorrí, sorrí
  Saiba que todo será quasar e ben!
  E os dedos descalzos dunha muller exteriormente nova cun queixo varonil e un corpo musculoso lanzaron outro mando premendo o botón.
  Ahsoka chiscou o ollo, premendo o pedal co seu talón espido de nena, atravesando o lado do espazo, carabela imperial e cantou:
  - Pasou como hiperplasma,
  En ondas baleiras
  Enviou unha factura e cobréronme!
  Mirei cara atrás para ver
  Mirou atrás...
  A ver se mirei atrás!
  A princesa Leia chiscou o ollo e chistou:
  - Aguanta fermosa!
  E agora os guerreiros da resistencia atacan de novo. Máis precisamente, usan tácticas: unha incursión, unha retirada.
  E entón un cruceiro lixeiro estrelouse contra o acoirazado imperial. E houbo unha explosión.
  Seguiron ondas de destrución e morte.
  Ahsoka colleuno e berrou. Os seus pezones escarlatas estaban ao descuberto, revoloteando fóra do seu suxeitador:
  - Empresa, empresa, empresa,
  Teño un bocexo!
  E de novo, o talón espido da nena enviou outro bergantín da flota imperial ao inferno.
  Ahsoka preguntouse se os clons tiñan alma.
  Os cabaleiros Jedi definitivamente o teñen. E nós, dados os fins, non morremos para ben!
  Os guerreiros-kamikaze van á batalla. Usan naves estelares carroñeiras, desactivadas durante moito tempo e medio deterioradas.
  Esta é unha carta inesperada lanzada á batalla pola princesa Leia.
  Unha especie de argumento final de reis!
  A princesa Leia cantou, facendo que os seus dedos espidos semellasen un figo:
  -Alma, corazón, dá,
  Somos a nosa santa patria...
  Imos estar e gañar
  E non nos arrepentiremos da vida!
  Ahsoka Tana tamén golpeou ao inimigo cos seus dedos espidos. Ela esnaquizou o dreadnought cun golpe moi preciso no power point, e berrou enxordecedor:
  - Agardando a vitoria, agardando a vitoria, agardando a vitoria...
  Os que desexan romper os grilletes!
  Agardando a vitoria, agardando a vitoria, agardando a vitoria
  Podemos matar o dragón!
  Con entusiasmo, a princesa Leia tirou o suxeitador e presionou o gatillo co seu pezón de rubí, exclamou:
  - A nosa liberdade é santa glorificada,
  Quérote con todo o meu corazón e alma...
  As nosas terras non coñecen aventuras,
  Con calquera que sei que a horda vai facer fronte!
  . CAPÍTULO #2
  Ahsoka Tana loita como unha auténtica pantera, pero de forma moito máis eficaz. E presiona os seus dedos espidos e graciosos nos botóns do joystick. E faino con moita habilidade.
  Pero está claro que os rebeldes seguen perdendo. Aquí entran na batalla os novos rexementos do imperio espacial. As naves estelares acaban de saír das fábricas e as novas nenas clon creceron a un ritmo acelerado. E volven correr, brillando os seus tacóns espidos e redondos.
  A princesa mariscal Leia recibe a orde:
  - Saímos de xeito ordenado!
  Pero é difícil cumprilo. Quizais ocorrerá que a retirada se converta nun voo xeral.
  A emperatriz Palpatine, pola súa banda, salta e xira. O seu corpo de nena con pelo de folla de ouro está cheo de enerxía.
  E ela canta:
  - O noso rei é o mensaxeiro do ceo,
  O noso rei é como un demo fantasma...
  O noso rei escollido polo destino
  O noso rei es só ti!
  E numerosas mozas clon gritan a todo pulmón:
  - Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  E os seus pés descalzos e sexy pisan o metal. Estas rapazas son só unha hiperclase.
  Clona nenas da base cun só bikini. E é fermoso. Ademais, a cor do bikini que apenas cobre o seu corpo varía segundo o tipo de tropas. Pero é moi delgado, non escondido, musculoso, corpos bronceados.
  As nenas do rango de oficiais xa teñen algunha condecoración. Canto máis alto sexa o rango, máis luxoso.
  E as clons femininas con rango de xeral e superior teñen xemas nas súas pulseiras e broches, pendentes e aneis.
  E ao mesmo tempo, todos menos a emperatriz teñen os pés descalzos.
  En primeiro lugar, é máis hábil para as guerreiras. E podes usar os teus dedos espidos para premer botóns, lanzar armas, coller e facer moitas máis cousas.
  O emperador tiña un exército moi fermoso. Só unha especie de milagre. Como a feiticería dun xenio moi forte e talentoso. E todas as nenas, sen excepción, teñen unhas barras de chocolate moi fermosas e en relevo, e isto é super.
  E os peitos están moi ben formados, curtidos e firmes.
  A emperatriz Palpatine tomouno e cantou enxordecedoramente, deixando ao descuberto os seus dentes que brillan coma o marisco máis rico:
  Sométete ao vasto imperio
  O universo infinito debe...
  E estaremos moi enfadados,
  E fai falta a fe no emperador!
  A axudante da emperatriz Palpatine Emmanuelle, tamén mostrou os dentes e presionou os dedos espidos dos pés sobre os botóns do joystick. Lanzou un agasallo mortal da morte: un poderoso foguete termopreón.
  E patadas con forza furiosa. Como un quásar explotou...
  Mesmo as naves estelares imperiais resultaron lixeiramente danadas pola ruptura. As torres estaban engurradas, as armaduras dos barcos derretéronse.
  Moitos cruceiros e acoirazados perderon a vista e os instrumentos ópticos.
  Emmanuel sinalou:
  - O as diabólico é lanzado á batalla!
  O movemento de resistencia estaba practicamente roto.
  A princesa Leia comentou:
  Debemos gardar todo o que podemos!
  Ahsoka Tana loita con valentía e lanza agasallos de aniquilación combativos e agresivos. As naves estelares do imperio, recibiron danos ou algún tipo de colapso.
  A moza, a antiga parella do propio Darth Vader, actuou de forma desesperada e moi chula. Explotaron naves estelares, fontes de baleas, regatos hiperplasmáticos entraron en erupción de enormes acoirazados.
  Ahsoka Tana colleuno e cantou:
  - Non son un anxo nin un demo,
  Destruíuse a conta!
  Aquí tes unha rapaza moi fermosa. Parece unha persoa, pero a súa pel é multicolor e as súas orellas son como trompa. Pero realmente é moi fermosa e atractiva.
  Ahsoka, cun sorriso de anxo malvado, e os seus dedos espidos presionaron os botóns con gran determinación.
  E unha agulla de radiación.
  Ahsoka evitou por pouco ser alcanzado por un mísil mortal. Ela disparou e queimou un burato no baleiro.
  A nena murmurou:
  Que todo o cosmos estea inmerso no caos
  E o baleiro treme polas pausas...
  O inimigo será golpeado pola forza lixeira,
  E estamos unidos para sempre coa bondade!
  A situación parecía crítica e os rebeldes dispersáronse.
  A idea que se lle ocorre primeiro ao ser derrotado.
  Emmanuel sobre o gorgoteo:
  - Aínda non podes marchar!
  E como presiona o seu tacón espido, redondo e rosa no botón.
  E de novo voa un foguete, baseado no proceso de fusión de preóns. E como foder, tan foder.
  Emmanuelle colleuno e cantou:
  - Un terrible furacán atravesou,
  Xa é demasiado tarde para planificar cadaleitos...
  Tal nena é un golpe furioso,
  Tremendo o ceo, sacudindo as estrelas!
  E o guerreiro colleu e amosoulle ao inimigo a súa longa e mordaz lingua. Era coma o azote dun cocheiro, e brillaba con rubíes.
  Emmanuel, este supermariscal do imperio, é simplemente un milagre. Á emperatriz lle gustaban moito as súas caricias. De feito, cando dúas nenas se frotan unha contra a outra, é super!
  Os guerreiros clon presionan aos guerreiros da resistencia. Aquí hai criaturas semellantes ao agárico de mosca con patas, explotar. E arden coma velas nun templo.
  Un deles axeonllouse e dixo unha oración-confesión usando un código binario.
  Entón ela cantou:
  - Podes queimar en termos de estrelas,
  Pero non deixarei de cantar!
  E a nena de agárico de mosca volveu coller e mostrou tres idiomas unha vez.
  Isto é moi xenial e estúpido ao mesmo tempo.
  Ahsoka Tana cobre a retirada da frota rebelde. E ela dá desesperadamente todo o mellor na súa nave estelar.
  E envía correntes de hiperplasma destrutivo.
  E entón apareceu unha nave estelar solitaria, un deseño especial baixo o control da princesa Rei.
  Esta neta do emperador Palpatine leva a loita con valentía. É fermosa, de cabelo negro e escura de bronceado.
  A princesa Rei parece unha rapaza fermosa e esvelta. Os seus pés descalzos e áxiles preme os botóns do joystick. E a nave espacial está a afastarse da explosión da supernova do foguete pola fusión de preóns. E este é o poder do demo.
  A princesa Rei colleuno e cantou:
  - Temos foguetes, avións,
  O espírito brillante máis forte do mundo...
  Pilotos brancos ao mando
  O inimigo será esmagado en po e abaixo!
  E agora preme o gatillo co seu tacón espido e redondo. E desencadea un fluxo de destrución moi mortal. E o poderoso gran acoirazado do imperio recibe unha picadura de lume no costado.
  E comeza a arder e a erupción grandes e negras nubes de fume. Son como xenios fabulosos escapados das botellas. Máis precisamente dos buratos dun barco xigantesco. Este é o golpe dunha rapaza fermosa e con curvas -que debo dicir simplemente- súper!
  A princesa Rei, saltando coma unha raposa tola, e quitándose o suxeitador, colleu e presionou o botón da súa pezón escarlata.
  E ela tomouno, bateu contra o inimigo...
  Entón ela cantou:
  - As ondas de luz sálvanos,
  Sexa feliz Jedi!
  E co seu equipo de rapazas. Fermosas guerreiras en bikini, case espidas, bronceadas, a maioría loiras.
  A princesa Rei exclamou con moita emoción:
  - Son un guerreiro da luz, un guerreiro da calor e do vento!
  E o seu talón espido volverao tomar e presione o pedal con moita rapidez. E é realmente mortal.
  Ahsoka Tana, loitando de xeito moi agresivo e eficiente, colleu e chirriu:
  - Onde estaba, cando foi,
  Na infancia, ou quizais nun soño...
  Niño guerreiro Jedi para a amada
  Swil na primavera...
  E de novo, os seus pezones de rubí presionarían con forza letal sobre os botóns. Saíu unha rapaza moi agresiva e ao mesmo tempo amable.
  A princesa mariscal Leia colleuno e arrolou, deixando ao descuberto os seus dentes de marfil.
  Esta princesa é simplemente incrible.
  E así os rebeldes tamén atacaron a flota imperial cun foguete termopreón. E esta picadura é un billón de veces maior que a formidable reacción termonuclear.
  E se o fai, entón arden varios grandes acoirazados con moitos miles de nenas clon.
  Morrendo, as fermosas nenas tiemblan e sacuden de xeito tan conmovedor coas súas pernas espidas e ciceladas.
  A princesa mariscal ve un cruceiro rebelde envolto en chamas azuis e laranxas embistindo un acorazado do imperio. E o golpe é simplemente esmagador e destrutivo.
  Leia comentou con enxeño, mostrando os dentes:
  - Son unha rapaza fermosa
  Son unha rapaza digna...
  A nosa forza heroica,
  Forza da mente e forza de vontade!
  Entón a beleza colleuno e chiscou o ollo. Os seus ollos son tan de zafiro e centelleantes. Nena princesa marabillosa.
  Aquí os barcos imperiais, ante unha sorpresa tan desagradable como os mísiles térmicos, diminuíron un pouco a velocidade.
  O duro pasa polo duelo, e o alento da morte e o lado escuro da forza, ao que a luz resiste desesperadamente.
  Aquí, entre os rebeldes, loita o fillo ilexítimo de Luke Skywalker, un neno duns doce anos Anakin.
  O neno pelexa, premendo os botóns cos seus pés espidos e infantís e enviando agresivos agasallos do destino.
  O mozo guerreiro derrubou o gran cruceiro do imperio e cantou, mostrando os seus dentes pequenos, pero afiados e brancos, cantando:
  - Maldito e antigo,
  O inimigo volve xurar...
  frotame,
  Moer en po!
  Pero o anxo non dorme
  E todo sairá
  E todo rematará ben!
  O neno Padawan presionou un botón co seu tacón redondo e espido, disparou un foguete de forza e berrou:
  - E todo rematará ben!
  A princesa Leia observou con agresividade, os seus ollos de esmeralda e zafiro brillaban, arrullando:
  - Morte ao dragón da choiva!
  Anakin, o neno padawan, aceptou.
  - O dragón da choiva está morto!
  E agora os rebeldes están ao contraataque. E os buques de guerra voan. A nena segue loitando.
  Neste caso, é Azalea. É filla da princesa Leia.
  Unha guerreira que non quería estar co seu irmán no medio da nova orde Jedi nun momento. Pero agora uniuse á súa nai.
  Xuntos loitan contra o colosal exército do imperio.
  Non obstante, Azalea está na súa mente. Ela observou que podería ser mellor para o imperio unir a todos os pobos, primeiro na galaxia e despois no universo.
  E había orde con poder creativo. E non o caos e a desorde da república, e máis aínda de moitos mundos despois do seu colapso.
  Azalea lanzou algo extremadamente destrutivo e destrutivo para a flota do imperio espacial cos seus dedos descalzos.
  Entón ela arrullou, deixando ao descuberto a súa boca moi elegante e sedutora:
  - ¡Gloria ás forzas da luz!
  A princesa Leia confirmou o envío dunha mancha de hiperplasma destrutiva, áxil e crecente ao seu opoñente co seu talón espido.
  - Gloria á vitoria do lado lixeiro da forza!
  Estas rapazas aquí son moi chulas.
  E agora o movemento de resistencia está a reconstruír as súas naves estelares. Conseguiron evitar meterse nun saco desesperado. Pero a superioridade no número e forza dos barcos do imperio permanece.
  Ahsoka Tana comentou astutamente, premendo o botón co seu pezón escarlata e enviando o agasallo da aniquilación:
  - A forza dun tolo é menor que un centavo!
  E chiscoulle o ollo aos seus amigos.
  E os seus dedos espidos en movemento. E botar á vista ao inimigo.
  A princesa Rei, mentres loitaba co adversario, presionou o botón co seu pezón de amorodo e dixo:
  - Un parvo é forte cos seus músculos, cando un home intelixente é impotente co seu cerebro!
  O neno padawan Anakin, espido e infantil, premeu a composición de botóns asasino.
  E varios púlsares hiperplasmáticos ardendo á vez, queiman os cruceiros dun vasto imperio.
  O mozo guerreiro cantou:
  - Se a retagarda é inútil, o ardor militar non axudará, ben, e se non hai ardor, a retagarda irá ao inimigo para xantar!
  A princesa Leia, golpeando aos inimigos e enviando hábilmente agasallos da morte das forzas da luz, emitiu:
  - A luz é diferente para todos en termos de pracer, mentres que a escuridade é igualmente repugnante para todos.
  E así a filla de Leia Azalea apretou con gran habilidade as pancas cos seus dedos espidos, derrubou o destrutor do imperio cun foguete. Estoupou como unha explosión de gasolina, e ao instante estalou en chamas.
  O guerreiro asubiou:
  - O ben non sempre se premia na vida, pero o mal seguramente será castigado despois da morte!
  Ahsoka Tana, disparando contra os guerreiros do imperio e golpeando aos inimigos con gran e eficaz precisión, rosmou:
  - O ben esquécese rapidamente, o mal lémbrase durante moito tempo, pero as boas accións traen a inmortalidade e o mal leva ao esquecemento aínda que teña unha longa memoria.
  O neno padawan cantou:
  Non é doado ser amable,
  A bondade non depende do crecemento!
  Ahsoka comentou, enviando de novo co seu talón desnudo, un agasallo da morte moi mortal e letal:
  - A serpe pequena é a máis velenosa!
  A princesa Leia enviou un agasallo asasino ao inimigo, premendo o botón co seu pezón escarlata, emitiu:
  - A luz dá - enerxía, a escuridade quita forzas, ¿por que a xente vai ás tumbas?!
  O neno Anakin exclamou emocionado:
  - Por que a xente adoita seguir a escuridade - os problemas e a súa propia fealdade non son visibles na escuridade!
  A princesa Leia golpeou cos seus dedos espidos as pernas graciosas e ciceladas e rosmou:
  - A escuridade esconde o feísmo corporal dos ollos, pero disto a alma dun canalla é aínda máis fea!
  Azalea golpeou cunha mamila de amorodo e golpeou o cruceiro imperio con moita precisión.
  O Guerreiro sinalou:
  - A luz destaca as deficiencias, pero ao mesmo tempo a túa deformidade moral derrétese coma o xeo nunha tixola, e na escuridade que agocha a deshonra, vólvete aínda máis escoria!
  A princesa Leia observou mentres filosofaba:
  - A luz non é fácil fotóns, e da escuridade só sufrimento e xemidos!
  E o gran mariscal destrozou o inimigo con algo moi esmagador e realmente destrutivo.
  E as lapas acenderon, engulindo outro acoirazado do imperio espazo, sanguento e cruel.
  A emperatriz Palpatine dixo con dureza:
  - A morte do corpo non é terrible para os grandes, porque a alma atopará algo que facer no plano astral!
  O gran guerreiro e supermariscal do imperio Emmanuel colleuno e golpeou moi mortalmente coa axuda dos seus dedos espidos das súas ágiles pernas, e chirriou:
  - A escuridade non é a ausencia de luz, é o presaxio do amencer!
  Despois diso, estas fermosas mozas clon botaron a rir.
  E as pernas núas e áxiles das belezas xogan moi habilmente coas palancas de mando, e fano xenial.
  A princesa Leia está a reagrupar forzas. Ela consegue salvar algunhas das forzas da resistencia.
  Aquí hai todo un enxame de cometas correndo. Deixan rabos que se estiran coma o tren dunha noiva.
  E todo arde, estremece e, literalmente, faísca, e cada chispa é como o monte Everest.
  A princesa Leia di cun sorriso:
  Demostramos moita valentía.
  E entón lembreime de min mesmo en catividade. Especialmente cando, ás ordes de Jabba, a conducían descalza pola area quente do deserto. O planeta está moi quente para os humanos. E a area está tan quente. E os seus pés, espidos, indefensos, aínda non endurecidos.
  Por suposto, foi moi doloroso. A princesa Leia queimou entón as súas plantas, e quedaron cubertas de grandes burbullas. Cada paso literalmente estoupou de dor.
  É difícil crer que poida ser tan doloroso andar descalzo. Pero é como pisar unha tixola quente.
  Pero agora, os dedos espidos da princesa mariscal Leia preme os botóns de novo e vomitando un fluxo asasina de aniquilación.
  A princesa, que sobreviviu á morte do planeta e á violación pública por toda unha horda de criaturas alieníxenas, tomou e cantou:
  - As nenas non tiñan que rendirse,
  A regaña non asusta aos mozos ladróns...
  Sempre fomos capaces de loitar con valentía,
  A muller será ousada como un Jedi!
  E agora os foguetes voan de novo contra os adversarios, esta vez lanzados coa axuda dos pezones escarlatas do peito.
  Ahsoka Tana chirriou e dixo:
  - Será valente
  Quen vai derrubar o dragón!
  E do seu embigo voou un raio de poder.
  Mozas loitadoras, moi enxeñosas e agresivas, e amables ao mesmo tempo.
  Azalea enviou un agasallo asasino de aniquilación á flota imperial, ardendo cunha descarga devastadora e rosmou:
  A nosa forza non ten límites!
  Ahsoka confirmou:
  - A luz é máis forte que a escuridade! O ben sempre triunfa sobre o mal!
  Anakin, o neno padawan, enviou un agasallo da morte aos guerreiros do imperio, cos seus pés descalzos e de neno e chirridos:
  - Os malditos viláns tramas,
  Pero o nobre heroe é máis forte!
  E o vilán será derrotado na batalla,
  E o bo, coma sempre, gañará!
  A princesa Leia presionou o seu pezón de rubí contra a panca da aniquilación e da morte e confirmou:
  Claro que o bo vai gañar!
  E a guerreira volveu explotar a fragata imperial premendo o botón cos seus dedos espidos e cantou:
  - Non hai historia máis feliz no mundo,
  Que unha historia sobre unha luz radiante e brillante!
  Azalea chirriou, chiscando os ollos de zafiro.
  - Vin a luz, e a estrela brillante brillará para sempre!
  Anakin confirmou:
  = Por suposto que será!
  Ahsoka Tana rosmou.
  - Que lle quite a sorte ao dragón da choiva!
  A princesa Leia disparou, usando de novo o seu pezón cor amorodo, e arrolou:
  E está chovendo fóra, e está fango fóra,
  E un dragón sanguento revolotea sobre el...
  Rimos cando queremos chorar
  Pero o gobernante cruel será esmagado!
  E entón os rebeldes voaron cara á seguinte liña de defensa. E teñen moi boas armas nos asteroides.
  A emperatriz Palpatine tamén fixo unha pausa. A súa flota sufriu grandes perdas.
  Aínda que tiña unha vantaxe esmagadora en potencia de lume.
  Coa axuda do pezón escarlata do seu peito cheo e magnífico, a supermariscal Emmanuelle lanzou outro agasallo de morte e morte absoluta, colleuno e arrolou:
  - Hai que darlle nomes a todos os planetas, os nosos novos!
  E lambeulle a lingua, un gatillo moi doce.
  A emperatriz Palpatine, estampando os seus altos tacóns con suela de diamante, comentou ingeniosamente:
  - Planetas? Por que es tan humilde? Quizais inmediatamente galaxias?
  Emmanuel chirriou:
  - E aínda mellor para todos os universos! Hai moitos deles!
  A emperatriz Palpatine aceptou, e a súa boca chea de dentes nacarados abriuse para revelar unha longa e rosa lingua.
  O gobernante cantou:
  - Significa bater fermosamente,
  Significa bater con dignidade!
  Este escuro poder noso
  Forza da mente e forza de vontade!
  E aquí de novo, como unha supernova, arde unha bomba de termopreón. E os planetas están esgazados e os campos de forza colapsan.
  Aquí, un rexemento enteiro de rebeldes ardeu, semellante aos crocodilos erguidos. Literalmente dispersouse trivialmente en pequenos fotóns.
  Os crocodilos non tiveron tempo de sentir dor.
  Ahsoka Tana dixo tristemente cun suspiro:
  -As nosas almas despegarán coma dous avións,
  Despois de todo, non poden vivir uns sen outros!
  E os seus dedos descalzos lanzaron de novo a destrución por xunto e a destrución total para o imperio.
  Azalea tamén disparou, esnaquizando o acoirazado cun pezón cor de papoula, co peito cheo, e dixo:
  - Para luz eterna alegría!
  O neno padawan Anakin, usando os seus dedos espidos e infantís, lanzou a destrución e berrou:
  Ata entón, só somos nenos.
  Crecemos, crecemos...
  Só o ceo, só o vento
  Só a alegría está por diante!
  Só o ceo, só o vento
  Só a alegría está por diante!
  A princesa Rei estivo de acordo con isto, disparando o seguinte cruceiro do imperio con mísiles:
  - Vida alegre por diante! Se non saes do amor!
  E todas as nenas guerreiras cantaron:
  Quero, quero facer o ben
  Enciende a luz en todo o universo ilimitado,
  Temos a sorte de ser humanos
  Imos todos nobres Jedi!
  . CAPÍTULO #3
  Houbo unha pausa na batalla. Ambas flotas enormes pararon para reparar e descansar.
  O zumbido da soldadura, un raio chispa. Os equipos de reparación correron para reparar os barcos.
  Así que o traballo estivo ocupado. E os soldados comúns comezaron a descansar.
  Ahsoka Tana e a princesa Rei comezaron a xogar ao xadrez reorganizando as pezas cos seus dedos espidos.
  Por suposto, hai moitas máis prazas e varios tipos de tropas que no xadrez tradicional.
  E as figuras parecen estar vivas en movemento.
  Ahsoka Tana comentou:
  "Entón estás a dicir que o emperador foi queimado no lóstrego do poder?"
  A princesa Rei confirmou:
  "Desviei os raios do poder coas miñas espadas. E incineraron a Palpatine. Pero mesmo os raios de poder non poden destruír completamente a alma!
  Ahsoka Tana suxeriu:
  - O máis probable é que o emperador teña sete horcruxes. Fan a súa alma absolutamente inmortal e impiden que sexa succionado ao reino dos mortos. E por moito que mates ao emperador, seguirá movendo a varios corpos e cagando por todo o universo.
  E a nena derrubou un peón reordenando o carro cos seus dedos espidos, as súas graciosas pernas.
  A princesa Rei aceptou:
  - Si, é posible! Os horcruxes permiten que a alma permaneza para sempre neste mundo e habite varios corpos. Só destruíndoos, podes acabar coa personalidade de Palpatine, polo menos neste universo! Se non, será unha ameaza eterna!
  E a nena movía o obús coas súas pernas descalzas, moi fermosas, bronceadas e musculosas.
  Ahsoka Tana comentou movendo a figuriña co pé descalzo:
  -O Universo é grande e os Horcruxes poden estar en calquera lugar. En case calquera materia. E non é doado destruílos. Aquí tamén tes que ter algún tipo de arma especial.
  A princesa Ray preguntou:
  "Ti es a Ahsoka máis experimentada. Lembras do mozo Darth Vader, loitou con el contra o exército do conde Dooka. E que che faltou nesta vida, por que non te xuntaches nin a un nin a outro?
  Ahsoka Tana encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Eu tiña o meu camiño. Cando apareceu o imperio, decidín ver o que sairía del. Todo o mundo está tan canso das guerras e do caos, e, por suposto, quería polo menos unha orde elemental!
  A princesa Rei moveu as pernas do arqueiro cos seus dedos espidos e dixo cos dentes ao descuberto:
  - Esta é unha posición interesante ao seu xeito. Aínda que a desorde de admitir e canso. Pero o imperio de Palpatine non é para nada o ceo!
  Ahsoka Tana observou con dureza, movendo o seu talón espido, a figura do xeneral e os brillantes ollos de zafiro:
  - Calquera poder non é ideal! E todos non poden ser felices!
  Houbo unha pausa na conversa. As nenas movían as figuriñas cos dedos espidos. Abatiron e tentaron capturar máis células.
  O xogo xogouse dun xeito moi dinámico.
  A princesa Leia e Azalea xogaron ás cartas con Anakin. E tamén discutiron a cuestión: como destruír a Palpatine.
  Boy Anakin suxeriu:
  - Golpealo cunha carga de termopreón. Entón non quedará nada da alma de Palpatine!
  A princesa Leia replicou:
  - Os horcruxes outorgan a inmortalidade absoluta. Incluso a arma máis perfecta e poderosa non pode destruír tal alma. É algo máis aló da materia ordinaria. Só eliminando os Horcruxes poderemos derrotar ao Emperador!
  A filla de Azalea Leah engadiu:
  - E aínda isto non abonda para acabar co mal!
  Cos seus dedos descalzos, a princesa Leia lanzou a tarxeta de patrón en movemento e comentou:
  - Non suficiente! Mal a nivel de conciencia de cada persoa! Pero creo no triunfo definitivo do ben!
  O neno Anakin lanzou un mapa co seu pé espido e infantil e comentou con bastante lóxica:
  - ¡Sen o mal, sería completamente pouco interesante! Non habería lugar para o heroísmo e a loita!
  Azalea cantou con gran deleite:
  Audazmente compañeiros de paso,
  Fortalece o noso espírito na loita...
  Á distante felicidade o camiño
  Botámonos luz sobre nós mesmos!
  A princesa Leia preguntou nun ton bastante serio:
  - E como imos buscar Horcruxes?
  Azalea encolleu os ombreiros e respondeu:
  - En teoría, cómpre buscar no arquivo dos Jedi. Pode haber algunha información útil alí.
  E a nena botou, cos dedos espidos, unha tarxeta que cambiou de cor ao voar.
  A princesa Leia asentiu.
  - Si! Necesitamos atopar este arquivo. Pero Luke Skywalker parece que o queimou!
  Entón, o neno Anakin golpeou o aire co seu puño, de modo que mesmo soou, e ruxiu:
  - Os manuscritos non queiman!
  A princesa Leia aceptou:
  -Ten razón! Podes restaurar toda a información do arquivo. Porque a sabedoría dos Jedi non só ten unha encarnación material!
  Anakin Skywalker Jr suxeriu:
  - ¡Déixame voar ao planeta onde estaba o arquivo dos Jedi!
  A princesa Leia replicou:
  - Aló imos todos - irán os cinco electos e os que posúan o poder. Pero de momento, loita!
  Azalea notou, de novo lanzando unha tarxeta cos seus dedos espidos das súas fermosas e sedutoras pernas:
  - Polo menos algunha pista! Pero e se non atopamos nada alí?
  A princesa Leia lanzou unha carta co pé descalzo e declarou:
  - Entón chama ao espírito de Yoda! Está en contacto coa luz e debe saber moito que é inaccesible para os vivos!
  Anakin riu e respondeu:
  - E Yoda é tan pequeno, máis pequeno ca min!
  Azalea chirriou:
  - Pequeno, pero remoto!
  A princesa Leia advertiu:
  "Temos outra loita por diante. E cómpre salvar polo menos parte das forzas de resistencia na batalla co poder superior do imperio! E os nosos cinco deben estar á vangarda!
  Dixo Anakin con audacia.
  O neno ve unha metralleta nos seus soños,
  Despois de todo, un tanque é máis querido para el que unha limusina...
  Quen quere converter un céntimo nun céntimo,
  Desde o nacemento, el entende - as regras do poder!
  Ahsoka Tana moveu a figuriña co pé descalzo e aceptou:
  - Si! Por suposto, as regras do poder!
  A princesa Rei elaborou:
  - Forza lixeira!
  Ahsoka retrucou con tristeza na súa voz.
  - Ai, non sempre!
  A neta de Palpatine comentou:
  - Non sempre, pero para sempre!
  E ambas nenas bateron as súas plantas espidas unha contra a outra.
  Pero aquí volve a pelexa. Achéganse as naves do imperio. Por diante, segundo a tradición, móvense groseiros acoirazados, como as baleas azuis ou os cachalotes, pero ao mesmo tempo tachonados con moitas armas.
  Chegaron varios novos grandes acoirazados, construídos a un ritmo acelerado nas fábricas do imperio. Fundían aceiro e parecían moi ameazantes.
  Tamén se achegaban naves estelares, que parecían puñais espidos de puntas afiadas e mangos alados. Tamén brillaban con metal. En xeral, a armada do imperio tiña unha vantaxe abrumadora no número de barcos, e aínda máis en potencia de lume.
  Polo menos, a frota do imperio de tripulacións de clons na súa maioría femininas era oito veces máis forte.
  E está claro que os rebeldes simplemente cubrirán a retirada.
  Pero entre eles, cinco loitadores -catro nenas e un neno- teñen un poder serio. E isto dá algunhas oportunidades de aguantar.
  Ahsoka Tana disparou contra os acoirazados que se achegaban a ela cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Forza lixeira connosco!
  O acoirazado Gross foi alcanzado por un mísil termoquark que estalou. A masa de torres e canóns foi queimada e esmagada.
  As nenas clon fuxiron do lume, mostrando os seus tacóns espidos e redondos.
  Ahsoka cantou:
  -Para a gran luz radiante,
  Derrotaremos aos escuros sinhs...
  Chega un fermoso amencer
  Fillas e fillos dos Jedi!
  A princesa Rei sinalou con agresividade mentres enviou un agasallo mortal de aniquilación ao seu opoñente:
  - Un dous tres! Rompe o dragón!
  E así ela expuxo o seu pezón escarlata e presionou o botón con el.
  Anakin, este guapo, rubio, aínda máis fermoso que o pai de Skywalker Jr., disparou cos seus dedos espidos, coas súas pernas infantís e cantou:
  Infancia, oh infancia
  A infancia é brillante, acompáñame..
  Infancia, oh infancia
  Son un neno que sementa unha luz fresca!
  E de novo, o poderoso gran acoirazado do imperio escuro recibiu un sombreiro. Máis precisamente, a súa armadura estalou e ardeu un lume.
  Aos rebeldes só lles quedan dous grandes acoirazados. Penosamente gran preponderancia do inimigo.
  E son máis pequenos que os imperiais e inferiores en forza letal. Por suposto, son eles os primeiros en destruír as naves estelares do imperio.
  Nos tribunais pequenos, a vantaxe das forzas escuras é menor. E a princesa mariscal Leia está intentando usalo.
  Aquí ela dispara cos seus dedos espidos. Golpea con moita precisión o cruceiro do imperio. Faino quebrar e rachar. E os restos do foguete arden en varias cores diferentes.
  A princesa mariscal Leia canta:
  Que todo estea ben no universo,
  Os chorros de luz nunca se esgotarán...
  Co seu poder inmutable na batalla,
  Botemos os vellos anos á mocidade!
  E de novo, os tacóns espidos dunha fermosa e nova muller lanza unha mancha ardente e ardente do tronco.
  O guerreiro berrou feliz:
  - Somos guerreiros da fermosa luz,
  Quen dá felicidade ao mundo...
  As decisións son perigosas
  E moito sen límites ao éter!
  Azalea confirmou. Ela quitou o suxeitador e tirou con gran precisión cun pezón de rubí.
  Ela alcanzou o destrutor do imperio escuro e berrou:
  - O poder da escuridade espallouse polo mundo,
  As casas escóndense nas sombras do inferno...
  E querendo alimentar o mal cunha festa,
  Satanás anda polas rúas!
  E a guerreira chiscoulle o ollo aos seus compañeiros. Nótese que é unha beleza de complexión moi combativa.
  O neno Anakin disparou de novo, premendo os botóns cos dedos espidos, o pé dun neno e berrou:
  - Emperador Palpatine
  Es un cabrón e un idiota!
  Emperador Palpatine -
  Señor das forzas escuras!
  Ahsoka Tana sinalou agresivamente:
  - A vitoria aínda será só para nós!
  E a nena golpeou o inimigo coa axuda dunha mamila de amorodo. E esmagou moitos inimigos.
  Guerreiro experimentado. Aquí a princesa Leia ten case oitenta anos. E Ahsoka xa era unha guerreira de renome antes de que Leia nacese. Ten a mesma idade que Darth Vader.
  E pasou por moita guerra con el.
  Por certo, Ahsoka conseguiu loitar ao lado dos rebeldes ao final. Cando destruíron a Estrela da Morte inacabada e o propio Emperador Palpatine.
  Entón Darth Vader tamén morreu. Máis concretamente, o seu caparazón. E o espírito é libre.
  E pode ser convocado dende outro mundo. Ahsoka tamén lembra a Obi Wan Kenobi. Ela loitou con el.
  Ahsoka seguiu sendo unha nena, mentres Obi Wan envellecía. Leia vese ben e alegre.
  Pero está claro que ten rostro de muller madura, e non de nena tímida. Queixo masculino de Marshal, clásico ideal, características estritas.
  No século XX, así se ven as mulleres atléticas con trinta e cinco anos. A figura de Leia é musculosa, case de nena, só que máis pesada con máis masa.
  Pero Ahsoka é esvelta, coa pel de varias cores e case un rostro de neno. Non cambiou en décadas. Excepto a trompa en lugar das orellas, a cor é case a mesma que unha persoa.
  Podes incluso sen ver a cabeza, pensar que esta é unha nena da familia humana, só que pintou a súa pel con patróns laranxa, morado e amarelo.
  E os seus peitos son humanos.
  Os pezones vermellos de amapola presionan contra os botóns e botan lumes de destrución totalitaria.
  Ahsoka tararea mentres loita contra o imperio:
  - O mundo é unha escuridade profunda, todo enredado,
  ¡Que haxa luz, e despexemos as cadeas dos sinhs!
  E entón outra nave inimiga explota. E estase facendo máis destrucións.
  Cada membro dos cinco ten unha nave estelar moi forte e de combate baixo control.
  Incluso un neno de once ou doce anos, Anakin controla con gran habilidade o seu coche coa axuda dos seus dedos espidos e, por suposto, das súas mans.
  Ademais, as ordes pódense dar mentalmente.
  Anakin comentou con moita intelixencia:
  - Matar é un pecado, pero deixar vivir aos demais é completamente ridículo!
  E o neno apretou o botón co seu talón espido e infantil.
  E recortou toda unha fragata bruta.
  O principal aquí é acertar...
  Neno padawan, como, sempre no balón.
  A princesa Rei apoia ao fillo terminador:
  - Veña, neto de Darth Vader, sé digno do teu avó!
  Anakin sinalou, facéndolle o ollo á nena e usando os dedos espidos dos pés dos nenos coa destreza dun mono:
  Na batalla co neno sinha,
  Non estou afeito a discutir!
  Non estou afeito a discutir!
  Que sexas digno
  Que sexas digno!
  Santo estudante!
  Este é un neno - moi xenial e competente.
  Azalea é a filla de Leia sinalada disparando co pezón de rubí do seu peito e danando o acorazado do imperio:
  - Meu irmán, imos gañar - Eu creo!
  Azalea e Anakin son realmente primos. E son así que digamos loitando.
  Azalea xa é unha nena adulta, Anakin aínda é un neno. Pero o seu talento é enorme.
  Parella loitadora e moi agresiva e ao mesmo tempo amable.
  Azalea disparou, usando de novo o seu pezón escarlata e berrou:
  - Mantiveron a luz nos cárceres durante moito tempo,
  Durante moito tempo a luz soprou a escuridade do mal...
  Remataron os días escuros
  Chegou a hora da redención!
  E a nena volveu foder. Esta vez usando os dedos espidos das súas elegantes pernas.
  Ahsoka asentiu afirmativamente.
  - Es simplemente incrible!
  E tamén enviou outro barco do imperio das tebras ao outro mundo cun pezón de rubí.
  Azalea confirmou, usando o pezón de amorodo dos seus peitos cheos e bronceados:
  - E estás xenial!
  E ambas belezas guiñábanse un ollo. Azalea é moi bonita. O seu cabelo é coma un loiro mel. E Leia é máis escura.
  Ambos son fermosos, pero moi diferentes. É unha mágoa que o seu irmán matase ao pai de Solo.
  Tal perda.
  Pero dende o outro mundo pódese chamar o espírito dunha persoa. En calquera caso, se esta persoa era unha personalidade brillante, ea súa individualidade non tivo tempo para disolverse en vigor.
  A princesa Leia tamén lamentou o seu fillo que entrara no lado escuro da forza. E para o marido a quen o fillo matou.
  O máis sucio é que o que foi considerado morto é culpable diso: o emperador Palpatine.
  Incluso o seu Darth Vader ou Anakin Sioker era un neno, e Palpatine xa era un senador ancián con canas.
  Pero cantos anos leva existindo este mal? Ao principio, Palpatine foi desfigurado polos poderes do raio. Entón perdeu a súa carne ao pasarse a un clon.
  E agora están completamente en carne de nena. E fai o mal, sen saber ningunha medida, nin sequera o límite do poder.
  De feito, a emperatriz Palpatine é unha nena cun cabelo moi brillante e unha aparencia pegadiza e expresiva, estirou as mans cara adiante.
  A parte frontal do gran acoirazado abriuse. Eran visibles as fermosas e graciosas mans da emperatriz clon con longas uñas.
  E aquí está mirando.
  Por suposto, a frota imperial é moitas veces máis forte e toma o relevo. Pero os cinco guerreiros de entre os que posúen a forza, teñen unha resistencia moi teimosa.
  E causa grandes danos á flota imperial.
  O supermariscal clon Emmanuel pisa os seus pés descalzos con rabia (todas as mozas clon, excepto a emperatriz, están desposuídas dos zapatos) e ruxe:
  - Destrúeos, oh máis grande dos máis grandes!
  A emperatriz Palpatine asubío con furia:
  - Que así sexa!
  E os raios de poder sacan das longas uñas da beleza. Aumentan de tamaño. E agora medran coma unha rede de raios.
  Emmanuelle cantou furiosa:
  - Non salvan de vertidos,
  Malditos Jedi!
  A emperatriz Palpatine dixo con dureza:
  Unha matanza é mellor que mil maldicións!
  Un raio de forza envolveu as naves do combate cinco. Eran como moscas nunha rede de lume.
  Ahsoka Tana gritou:
  - Os raios de enerxía non dan medo!
  A princesa Rei premeu o botón co seu pezón escarlata e estivo de acordo con isto:
  - Aguantei o golpe de todos os Sith á vez!
  E de Anakin que era menos experimentado caeu un raio. E queimaron os nenos, tacóns espidos.
  O neno berrou:
  - Doe!
  Azalea dixo:
  - ¡Para co teu sabre láser!
  O neno chasqueou os dedos. Tiñan un sabre láser. E o mozo guerreiro bateu o raio.
  Os pés descalzos do neno fumaban e tiñan burbullas.
  A Azalea tamén lle encantou. A nena queimouse non só nos seus talóns, senón tamén nos seus peitos espidos e cheos.
  E tamén loitou cunha espada.
  O resto dos guerreiros máis experimentados tamén incluían protección, que eran adestrados polos Jedi sen espadas.
  Pero aínda así, os fluxos de enerxía negativa eran tan fortes que fallaron os instrumentos ópticos e as miras. E os canóns das armas comezaron a deformarse e derreterse.
  A princesa mariscal Leia comentou:
  - Que poder diabólico! Fíxose aínda máis forte!
  Warrior Rey estivo de acordo:
  - Na destrución, o lado escuro ábrese máis aló das posibilidades. Non é de estrañar que sempre fose máis fácil matar que resucitar!
  Ahsoka Tana lambeu os beizos e observou:
  - Teremos que retroceder. Retírese para volver, e con novas forzas para unirse á batalla co lado escuro da forza!
  O neno padawan respondeu:
  - O fío está roto
  E ameaza a luz para vivir...
  para vivir brillante -
  O heroe debe morrer!
  Warrior Rey obxectou:
  - ¡Somos cinco únicos! Como as puntas dunha estrela. E non é hora de derrotar o lado escuro da forza!
  O mariscal princesa ordenou:
  - Imos! A loita non rematou! Atoparemos os Horcruxes e o Diaño encarnado será destruído.
  A princesa Rei asentiu e engadiu:
  - E aínda así os nosos cinco abandonarán o campo de batalla os últimos!
  A nena colleu e levantou o pé descalzo. E dun talón espido soltou un púlsar de poder.
  Voou en dirección ao gran acoirazado da emperatriz Palpatine. Entón coñeceuno con raios.
  Pero a rede que rodeaba as cinco grandes naves estelares volveuse máis pálida, a enerxía negativa debilitábase.
  Ahsoka Tana comentou:
  - Podo disparar de novo!
  E a guerreira de novo, coma fodindo, coa axuda dos seus peitos de amorodo.
  E entón un golpe devastador atravesa o acorazado imperial, facendo que se queime e se rompa.
  Azalea chirriou, tamén disparando e ignorando a dor das súas plantas queimadas:
  -É o noso destino
  Non podemos vivir doutro xeito...
  Se Satanás entrou...
  Entón devolverémolo!
  O neno Anakin tamén usou as súas pernas infantís, queimadas, pero non perdidas, e cantou:
  - O poder da escuridade non parará,
  O poder da escuridade non vencerá!
  Mataremos o dragón espía,
  O Diaño do Inferno será derrotado!
  Confirmou a princesa Leia mentres golpeaba a flota imperial.
  - ¡O inimigo será derrotado, aínda que é moi forte!
  Ahsoka Tana volveu lanzar por enésima vez algo extremadamente asasino co pezón escarlata do seu peito e berrou:
  - A túa alma aspiraba á luz,
  Nacerás de novo cun soño...
  Pero se a escuridade é o teu destino
  Queda un porco!
  A emperatriz Palpatine estaba moi molesta porque os cinco guerreiros da luz non quixesen ceder.
  Aínda que se lanzan de novo raios de poder.
  Porén, o alto mariscal Emmanuelle despregara algo máis substancial e mortal: o mísil thermpreon.
  Ela dirixiuna coa axuda dos dedos espidos das súas destras pernas.
  Conta nun foguete coma este: cen billóns de bombas atómicas lanzadas sobre Hiroshima. Así que a diferenza será terrible. Outro supermariscal: Monika mesmo deu a orde de que os barcos imperiais retrocedesen o máis rápido posible.
  Para evitar ser alcanzado por unha devastadora explosión de supernova.
  O foguete despegou a distancia. Pero o seu poder impactante foi tal que cinco naves estelares cos Jedi foron alcanzadas e a palabra palla explotou. E foron arrastrados por unha onda.
  A princesa Leia tuiteou:
  - Activa a protección mental! Debemos sobrevivir!
  O neno Anakin, que de novo, e esta vez moito máis queimou os tacóns dos nenos, cantou:
  - Non hai palabras para un guerreiro máis fresco,
  Preme un chorro de luz radiante no teu peito...
  Estou listo para dar a miña vida pola bondade,
  Que sexan loados os nosos feitos!
  A pesar das súas defensas, tanto Anakin como Azalea foron gravemente abrasados polo lume hiperplasmático e a enerxía infernal do foguete de fusión de preóns. Tal agasallo ben podería destrozar o planeta Terra.
  E o resto das nenas Jedi quedaron gravemente feridas. A verdade é aínda en menor medida que os loitadores máis novos.
  Ademais, tiñan un fallo nos ollos. Xa non había forzas para loitar, e os guerreiros da luz reclináronse.
  O resto das naves rebeldes correron completamente en diferentes direccións. Agora a batalla estaba finalmente perdida.
  A princesa Leia exclamou:
  "Parece que non podemos reunir máis poder!"
  A princesa Ray dixo:
  Sexamos partidistas!
  Anakin declarou con valentía, aínda que estaba vermello como o cancro por queimaduras e a mensaxe estaba cuberta de burbullas:
  - Cancións dos partisanos amencer escarlata,
  Miña patria, imperio brillante!
  Azalea, que tamén estaba moi queimada, pero que aguantaba con valentía, respondeu furiosa:
  - Os imperios non son brillantes. É correcto dicir: república brillante!
  O neno Anakin, cuxa lingua practicamente non se viu afectada polas queimaduras, cantou teimudamente en resposta:
  - Non tes que ser orador
  Longa historia curta...
  convertereime nun emperador
  Despois de todo, non tardarán moito!
  A princesa mariscal Leia declarou severamente:
  - A presunción excesiva para o lado escuro da forza abre o camiño!
  Ahsoka Tana comentou:
  - Cando Anakin se converteu en Darth Vader, eu tamén quería unirme ao imperio. Pero entón pensei que, de todos os xeitos, alguén tan forte coma min tarde ou cedo mataría a traizón.
  A princesa Rei asentiu.
  - Si, claro! Cal é a debilidade do lado escuro da forza? É difícil ser nela unha unión de iguais. Mátanse e destrúense mutuamente. Había moitos Jedi. Pero sitki tiña unha regra de dous. Cando eran tres, alguén matou a alguén. Ou o alumno matou ao profesor.
  Anakin exclamou:
  - Non vou me separar do mundo!
  Azalea tuiteou:
  - Non prometas meu querido irmán,
  Non prometas, querida, levar...
  Se non, o resultado será moi malo!
  O neno padawan respondeu:
  - Non dei unha palabra - sé forte, pero aguantei!
  A princesa Rei dixo con dureza:
  "Atoparemos os Horcruxes e acabaremos cos Sith máis poderosos e hábiles da historia do universo".
  A frota da resistencia dispersa en diferentes direccións. E o resultado da guerra non estaba claro.
  
  
  
  AMELIN NO PAÍS DAS MARAVILLAS
  ANOTACIÓN
  A rapaza atópase nun país das fadas, onde ten que ver moitos debuxos animados e todo o interesante e espazo.
  . CAPÍTULO #1
  Amelina camiñaba polos ladrillos amarelos da estrada, e ao seu redor medraron rúas con flores exuberantes. Os canteiros estaban ben conservados e as flores brillaban con todas as cores do arco da vella.
  E a propia Amelina converteuse nunha nena duns doce anos. E golpeoulle os pés descalzos. Era unha especie de conto de fadas.
  Aquí vén o ruído. Un coello con levita e sombreiro de copa corría pola estrada. Sacou do peto un reloxo cunha cadea, mirou a carreira e ruxiu:
  - Ai, canto tarde! Afeitanme, as miñas orellas e o bigote serán tan indecentes!
  Amelina correu detrás dos coellos, chirriando:
  - Queres orella - para acelerar bruscamente?
  O coello co sombreiro de copa graznou:
  - E a duquesa pode estar molesta!
  E correron pola rúa xa xuntos. Amelina, parpadeando cos tacóns rosados e espidos, preguntou:
  - Por que es branco?
  O coello gruñía:
  - Por que son branco? Ah, mellor sería ser gris, e non correr e sentarse!
  Amelina colleuno e espetou:
  - Se queres ser forte, corre! Se queres ser intelixente, corre! Se queres estar saudable, corre!
  O coello chirriou de volta, chiscando o ollo.
  - Non teñas medo das malas noticias,
  Respondemos correndo no lugar!
  Correr no lugar é un conciliador común!
  A nena e o coello seguiron correndo. Por diante apareceu de súpeto un carballo cun enorme oco. O coello mergullouse alí, e Amelina saltou detrás del.
  A nena saltou e sentiu a súa caída, o seu vestido se abría coma un paracaídas.
  Amelina comezou a baixar lentamente, coma nun soño. O coello voou un pouco máis abaixo e cantou:
  - E correu todo o día coma unha lebre tola,
  Probablemente, por medo, convertínme nun coello moi branco...
  Amelina respondeu e cantou:
  - Canto ser covarde - Non entendo,
  Nace un forte guerreiro para a batalla...
  O medo é unha debilidade e polo tanto...
  Quen tiña medo xa está vencido!
  E a nena, cos dedos espidos, colleu unha cunca con algo apetitoso de pé ao lado do pozo. E probeino. Era un pouco como o mel. E Amelina cantou:
  -Entón, a pata do pai é pesada,
  Se o pai leva esta pata,
  Non será mel para nada!
  O coello chirriou, axitando os oídos:
  - No chan por algo a xente
  Camiñan pisando os pés
  Que é á vez estúpido e terriblemente feo!
  Amelina viu un bolo no estante. Tan fermoso con flores e cereixas. A nena tendeulle as mans.
  O bolo de súpeto tivo boca, e el berrou:
  - Adiviña o enigma!
  Despois diso, a torta caeu da bandexa de prata e flotaba xunto coa nena.
  Amelina asentiu.
  -Imos!
  Tarta, piar, cantaba:
  Por que as cabras teñen tres cornos?
  A nena, continuando caendo lentamente no pozo, preguntou sorprendida:
  Unha cabra ten tres cornos?
  Cake riu e respondeu:
  - Si, un tres enteiros coma as cabezas da serpe Gorynych!
  Amelina riu e respondeu:
  - Porque o cuarto corno da cabra foi cortado por Ilya Muromets!
  O bolo riu e respondeu, mostrando os dentes cubertos cunha capa de chocolate:
  - Non! O corno da cabra foi cortado por Finist - o Falcón claro!
  A nena tendeu as mans á tarta e cantou:
  - Cake, ti es o meu rato,
  Cunha pel doce, voute comer!
  En resposta, o produto culinario cantou:
  - Fariña sen tregua,
  Estúpido no inferno...
  Diablos non hai problema!
  Amelina volveu tentar coller unha torta tan apetitosa e fermosa, pero as mans da nena non deixaban de escorregar.
  Cake sorriu.
  - Non estires os brazos - estira as pernas!
  Entón Amelina, sen pensalo dúas veces, puxo en acción os seus membros inferiores. E ela colleu o bolo... El, cuspir nata, berrou:
  - ¡Non comen bolos cos pés descalzos! Poñamos en acción o coitelo e o garfo de ouro!
  Amelina mirou arredor. Todo colgado nas paredes do pozo. Incluíndo látegos pesados que se poden usar para conducir elefantes, non cubertos.
  Amelina berrou:
  - Onde están os cubertos?
  Bolo asubiou:
  - Onde onde? En Karaganda!
  A rapaza de América respondeu desconcertada:
  - Non coñezo unha cidade así!
  Cake cantaba con deleite:
  - O meu país natal é amplo,
  Hai moitos bosques, campos e ríos nel...
  Non coñezo ningún outro país
  Onde respira un home tan libremente!
  Amelina mirou para as paredes. Aquí podes ver os andeis e hai bancos neles. Uns poucos frascos diferentes. Incluíndo marmelada e mel.
  Amelina intentou coller o frasco coas mans, pero non o conseguiu. Escorregáronse entre os meus dedos como hologramas.
  Pero cando a nena usou os pés descalzos, colleu un bote de marmelada con moita tenacidade. E levoullo á boca.
  Tamén cheiraba moi ben.
  Amelina comezou a beber un delicioso amorodo e mesturado con masa de figo. E estaba tan delicioso que a nena cantou:
  - País alegre, país alegre,
  Quen mo dirá, quen me amosará...
  Onde está, onde está!
  Coello comentou con aire severo, axitando o sombreiro de copa:
  - É prexudicial para os nenos comer moitos doces!
  Amelina estaba ofendida:
  - ¡Son unha muller adulta, non un neno!
  O coello riu e respondeu:
  - Comprensible! Cando se mudan a un conto de fadas, os adultos convértense en nenos! Pero despois de todo, como dixo Karl Marx, o ser determina a conciencia?
  Amelina riu e respondeu:
  - ¿Karl Marx? Ese é o que vive no tellado?
  O coello riu e observou, mostrando os seus dentes, que tiña uns moi grandes:
  - Non, Carleson vive no tellado. E Karl Marx é... - E entón o coello dubidou, e engadiu cunha risita. - Coñecémonos descoñecidos. E sen saber de min, chegamos a min un estraño, pero ata agora só nun soño!
  Amelina riu e berrou:
  Sentámonos no tellado
  Ou quizais aínda máis alto...
  Ou quizais A, I, B -
  Sentado na pipa!
  E a nena volveu meter a cara na marmelada e comezou a lamber a polpa suculenta e doce. E o seu estado de ánimo fíxose máis brillante.
  E aquí vén Carleson. Un rapaz tan gordo cun motor nas costas. Saíu voando do lado do pozo, xirou e preguntou:
  - Ola señora señora!
  Amelina respondeu cunha risa:
  - Ola, neno con motor!
  Carleson estaba ofendido, chasqueando os beizos caprichosamente:
  - Non son un neno! Son un home en plena floración!
  A nena asentiu coa cabeza.
  - Eu tampouco son un neno - as aparencias enganan!
  O neno do motor cantaba:
  -A infancia rematará cando,
  Só nos contos de fadas para sempre!
  Os rapaces crecerán
  Quen se espallará onde!
  Amelina riu e respondeu:
  - A infancia para sempre na fantasía!
  Coello comentou caprichosamente:
  - Tes a infancia na cabeza, e eu teño hemorróidas constantes!
  Amelina riuse e comentou:
  - Que dis, é culpa túa,
  E a máquina está lista para ti!
  O coello balbuxou, mostrando os dentes:
  - Non somos poldros, non somos poldros...
  E entón o home das grandes orellas gruñou sen rima:
  - ¡Somos coellos!
  Amelina chiscoulle un ollo ao seu novo coñecido:
  - Repartiron máscaras de coellos, elefantes e alcohólicos!
  Cake comentou cun sorriso:
  - Deixei á miña avoa, deixei ao meu avó, e deixei a lebre, e deixei o lobo, ¡e ata escorreguei do oso!
  O coello respondeu:
  - Neste fume, coma no inferno,
  Contestame!
  Para sempre só, por que estás -
  Onde está o teu oso?
  Amelina bateu o seu pé espido e infantil no aire e cantou:
  - Son amigo dun oso, son amigo dun oso,
  Vou marchar sen medo...
  Se estou cun amigo,
  Se estou cun amigo
  Un oso sen amigo!
  O coello bufou con desprezo.
  - ¡O oso vaiche desgarrar! ¡Parece que non medraches!
  Amelina comentou cun suspiro:
  - E no inverno e no verán de milagres sen precedentes,
  Haberá infancia nalgún lugar, pero aquí non!
  Descalzos polas pozas que brillan á beira do regueiro
  O neno correrá, e eu estarei con el!
  Houbo unha pausa. Amelina, que se convertera nunha nena nun soño, afundiuse aos poucos. Ela non entendía moi ben o que estaba a pasar. O coello seguía retorcendo e murmurando:
  - Son coma un cabalo conducido,
  O camiño é moi malo!
  Amelina riu... Aquí pasou voando os cubertos colgados. Ademais, os coitelos, as culleres e os garfos eran un bo traballo de ouro.
  A nena, cos dedos espidos dos pés, colleu o coitelo e o garfo que brillaban na penumbra e ruxiu:
  - Primeiro miraremos o bolo nos ollos,
  E despois fritirémolo e comerémolo!
  Cake chirriu en resposta:
  - Non comas ben nena!
  Amelina, seguindo caendo, preguntou sorprendida:
  - Entón, como debería ser?
  O bolo cantaba con voz clara:
  Vexamos os teus patróns, rosas,
  E despois cortarémoste e comerémoste!
  Amelina riuse e comentou:
  - Correcto! Fermoso!
  O coello saltou fóra de lugar:
  - Non te sentes nun toco,
  Non comas a empanada!
  Cake comentou loxicamente:
  - ¿E que rancio? Estaba feito para ser comido!
  Amelina, sostendo un coitelo e un garfo cos dedos espidos dos pés, intentou conseguir unha torta. E retorcíase.
  Coello colleuno e volveu mirar o reloxo e comentou filosóficamente:
  Insatisfeito coma sempre
  Persoas no seu tempo
  Entón perseguimolo en balde,
  Reducimos a velocidade sen resultado!
  Amelina sinalou loxicamente:
  - E a situación existente, a xente sempre está insatisfeita.
  Coello aceptou.
  - É ben humano!
  Cake fíxose gracioso, e chirriu:
  - Home, home, home,
  Luz e esperanza do pobo...
  Conta que o século tempestuoso rematará pronto,
  Espantalho xardín!
  Amelina volveu intentar publicar o bolo. Pero claramente ela non podía. O bolo voou e non se deu.
  Aos seus lados do pozo saíu de novo o xa familiar gordo co motor. Levaba nas mans un frasco de marmelada, a cara de bebé estaba untada de nata.
  O neno que vive no tellado comentou:
  - A torta aquí resultou moi teimosa!
  Amelina estivo de acordo con isto:
  - Si, a comida é teimuda!
  Carleson cantou:
  - Comida, comida, comida quente,
  Enchendo o estómago - é unha tontería!
  E o rapaz do motor colleu e colleu a torta polo pescozo. Torceuse e intentou liberarse. Pero ao parecer Carleson sabía algún segredo e conseguiu gardalo.
  Cake tuiteou:
  - Ti, por suposto, un caníbal,
  Pero a xente non necesita comer...
  Porque o caníbal
  A xente pode aburrirse!
  Carleson comentou cun sorriso:
  - Es humano?
  Cake dixo cun sorriso:
  - Podo falar!
  O neno co motor comentou:
  - O loro tamén fala!
  Bolo berrou:
  - Eu tamén teño intelixencia!
  O neno Carleson riu e comentou:
  - Cal é cinco cinco?
  Cake respondeu inmediatamente.
  - Vintecinco!
  Amelia comentou:
  - Si, hai un ser racional demasiado cruel!
  Bolo ronroneado:
  - barriga chea,
  En adición xordo!
  Carleson asentiu e preguntou:
  Cal é a diferenza entre os corvos e os corvos?
  Bolo inflado e murmurado:
  - El é un corvo, e ela un corvo!
  Carleson riu:
  - Non! Estas son especies diferentes, quizais te comes por iso?
  Cake respondeu:
  - E no buffet pechado para outros,
  asegurou o cociñeiro - non sexas tímido...
  Con este apetito carnívoro
  Vai tragar a mente do vilán doutra persoa!
  Amelina suxeriu, levando un garfo e unha culler nas mans:
  Non sexamos tan crueis cun ser racional. Quizais sexa mellor debuxarlle os brazos e as pernas?
  Carleson lembrou:
  - Non querías xaxún?
  Amelina riu e respondeu:
  - Chuleta nociva, para un deportista,
  E só correr reduce o peso!
  Rabbit dixo loxicamente:
  - Aquí corre moito a lebre -
  E canto tempo vive?
  Carleson sorriu e sinalou:
  -Aquí está unha tartaruga lenta, pero vive moito tempo!
  Amelina colleuno e cantou:
  Arrastrado por lama tempestuosa,
  A superficie lisa dun vello estanque...
  Ah, era coma Pinocho,
  Estou solto, groseiro!
  Carleson quería regalar algo, xa que apareceu outro personaxe. Pois si, este é Winnie the Pooh, un oso moi loitador.
  E voou nun globo e ruxiu:
  - Estou ardendo
  O que provoca fame severa...
  Pon todo o poder da rabia no golpe
  De momento a alma de Winnie é nova!
  Carleson tendeu as mans e dixo:
  - Vinny, podes cantar algo máis lírico?
  Winnie the Pooh dixo loxicamente:
  - Que teño serrín na cabeza para que cante por nada!
  Amelina riu, e entón os seus dedos espidos agarraron o nariz marrón do oso.
  O oso murmurou, liberándose cun brusco tirón:
  - Non! Non sexas parvo!
  Amelina riuse e comentou:
  - Si, non te agarrei!
  Carleson afirmou loxicamente e mesmo cantou:
  - Ninguén pode suxeitalo, os
  seus pensamentos lévanse directamente ao lonxe...
  Quizais son un raro
  Estou botando compota...
  Pero non sinto pena polos bollos de almorzo!
  Coello comentou, bateando as orellas:
  - Non! Ese é realmente un home con motor que intenta cantar!
  Amelina preguntou:
  - Sorpréndeche que cante, ou que cante gratis?
  Carleson cantou de novo en resposta:
  A canción axúdanos a construír e vivir,
  Que un home cante unha boa lira...
  E o que camiña pola vida cunha canción,
  Nunca desaparecerá en ningún sitio!
  Rabbit suxeriu na súa propia maneira lóxica:
  "Quizais sexa mellor dividir o bolo en catro?" Entón a alegría será mutua e non engordará?
  O bolo gorgoteaba agresivamente:
  - Non necesito cuartel! É tan inhumano!
  Amelina suxeriu de novo:
  - ¿Realmente non hai rotuladores máxicos no país das fadas para engadir brazos e pernas ao bolo?
  O coello riu e respondeu:
  - Podes atopalo se continúas caendo no pozo. Aínda que depende moito do caso!
  Carleson lembrou:
  -Unha vez conseguín conseguir un motor para min, e quedei para sempre un neno, coma Peter Pan!
  O coello fixo unha mueca.
  - ¡Cállate! E entón outro quinto comedor voará ao bolo!
  Amelina espetou:
  - Os coellos non comen bolo!
  O animal de orellas comentou:
  - As nenas educadas non corren descalzas!
  Amelina respondeu cun suspiro:
  - Pois... non son precisamente unha nena!
  O coello asubiou:
  - Tanto peor cando un adulto fai gala de tacóns rosas.
  Carleson respondeu:
  - É indecente que os coellos anden con sombreiro de copa e luvas!
  O animal de orellas berrou:
  - E iso por que?
  Winnie the Pooh inserido aquí:
  - Parece que a primeira parada nos espera no outono! Deixemos de discutir. E como o bolo pode voar, entón non necesita brazos nin pernas!
  O produto culinario cantou:
  Os piratas non necesitan ciencia
  E está claro por que...
  Temos pernas e brazos
  E a cabeza non nos serve para nada!
  
  REMAKE DE TRES MOSQUETEROS
  ANOTACIÓN.
  Adaptación estadounidense de The Three Mosketeers nunha historia alternativa. Por suposto, todo é máis chulo que Dumas, e con elementos de maxia, e o mantra xaponés.
  . CAPÍTULO #1
  Adaptación á pantalla de Os tres mosqueteiros dun xeito novo. Dartagnan aínda é só un neno duns doce anos de idade, mentres que os outros mozos Mosqueteiros teñen só un pouco máis de trece ou catorce.
  E por suposto, van en calzóns e descalzos, como debería ser para os adolescentes dos tempos antigos. E queren salvar á raíña das maquinacións do cardeal. Pero a eles oponse a insidiosa e bastante adulta milady, e Constance Bonacieux tamén é unha nena.
  Hai moitas pelexas nesta película, e tirando xeados, bolos e tipos moi modernos. E cando os mozos estaban rodeados polos gardas do cardeal, entón nas mans de Dartagnan había unha ametralladora moi impresionante con balas explosivas de alto calibre. Ao neno custáballe aguantar tal coloso e axudoulle o Porthos máis alto e musculoso entre os adolescentes.
  E entón, se xa bate, os gardas do cardeal cortan ducias. E as cabezas duns gardas saen e rodan pola herba.
  E aínda é máis divertido cando os mosqueteiros atacan aos inimigos cun lanzallamas. Descansaron os pés descalzos, e como o collerían e cargaríano cun chorro asasino.
  Estes rapaces son simplemente incribles.
  Os catro rapaces, por suposto, non quedaron quietos. Colleu e capturou un barco alado que deseñou segundo os debuxos de Leonardo Da Vinci. Estes rapaces son moi chulos.
  E con eles a moza descalza Constance Bonacier. Collerao e lanzará un púlsar ardente coa cabeza co talón. E de contado a masa dos guerreiros do cardeal arde en chamas.
  E o cardeal non detivo ao rei segundo o canon. E este é un golpe militar.
  Catro mosqueteiros e unha nena loitan contra todo un exército. E non só se opoñen a xente, senón tamén os orcos.
  Por suposto, toda a película pódese rodar ao estilo dos Estados Unidos: xenial con efectos especiais.
  E catro rapaces de doce ou catorce anos, descalzos e en calzón, atacan a fortaleza. E con eles está unha rapaza cun cabelo que brilla coma pan de ouro.
  O neno Dartagnan torce dúas espadas máxicas á vez, atravesando os opoñentes.
  Entón, as pernas espidas e curtidas dun neno duns doce anos lanzan un chícharo da morte.
  Estoupa e un par de ducias de orcos espállanse en anacos sanguentos.
  O neno mosquetero canta:
  - Como vivimos, loitando,
  E sen medo á morte
  Así que a partir de agora, ti e mais eu viviremos!
  E no ceo estrelado
  E o silencio da montaña...
  Na onda do mar e lume furioso!
  E furioso, e furioso lume!
  Un adolescente guapo e musculoso, Porthos, loita co peito descuberto e semella Apolo.
  Porthos corta con espadas afiadas aos orcos e gardas do cardeal. É un rapaz moi forte.
  Aquí, cos dedos descalzos, un neno en pantalóns curtos lanza un boomerang. E cortar as cabezas dos orcos.
  Porthos colleuno e cantou:
  Significa vivir fermosamente
  Significa vivir ben...
  A nosa forza heroica,
  Forza da mente e forza de vontade!
  E o talón espido dun neno forte golpeará o xeneral orco no queixo. E todos os dentes sairán voando.
  Athos é un rapaz máis pequeno, duns trece anos. Pero cun rostro moi expresivo e nobre, aínda que infantil.
  Entón tomou e fixo unha recepción de bolboretas con espadas. E corta uns orcos.
  E os dedos espidos dos pés do mozo guerreiro lanzaron un agasallo de aniquilación moi desastroso. Este neno é simplemente incrible. E canta aínda mellor.
  O Neno Mosqueteiro berrou:
  - Deixa nobre rabia,
  ferva coma unha ola...
  Somos o exército popular
  Gañamos o destino!
  E o neno-Conde fixo un ollo aos seus homólogos.
  Aramis é xeralmente tan novo como Dartagnan e parece duns doce anos. Moi guapo, rapaz loiro.
  Aramis corta aos adversarios con espadas e mostra os dentes canta:
  -O demo fixo a guerra contra o Señor Deus,
  O inimigo loitou cruel, insidiosamente...
  Pero Cristo esmagou a Satanás con amor,
  Na cruz, demostrando a túa verdade!
  E os dedos descalzos do neno mosqueteiro lanzaron algo cunha destrución aplastante.
  E a masa de orcos resultou esgazada e anacos de carne peluda afumáronse trivialmente.
  Entón o neno fermoso e encantador cantou:
  Meu Deus, que fermosa e pura eres,
  Creo que a túa bondade é infinita...
  Deches a túa gloriosa vida na cruz
  E agora arderás no meu corazón para sempre!
  Constance tamén loita. Parece ser unha adolescente e leva unha armadura. Só as pernas da nena están espidas e graciosas.
  Ela botoulles un agasallo de destrución. Destrozou unha masa de guerreiros do inferno e criaturas peludas, chirriando:
  - Gloria á raíña!
  Aramis, ese rapaz glamuroso tropezou cun orco. Caeu e cun casco con cornos atravesou a dous dos seus homólogos á vez.
  O mozo guerreiro preguntou:
  - E glorificar ao Señor?
  A nena Constance colleuno e cos seus dedos espidos das súas graciosas pernas lanzou o agasallo asasino da aniquilación. Destrozou unha masa de orcos e cantou con voz clara:
  Ti es o Señor da beleza, da alegría, da paz e do amor,
  A encarnación dunha luz brillante e ilimitada...
  Derramaches sangue precioso na cruz,
  Salvado polo sacrificio infinito do planeta!
  Os cinco guerreiros loitaron coma unha manada de tigres ou panteras. Eran nenos, pero eran nenos monstros. Como esmagaron a todo este exército de criaturas peludas e aos gardas do cardeal.
  Sobre todo cando un lanzallamas apareceu nas mans dos rapaces. E quitáronllo e batérono cun espeso regueiro de chama vermella.
  Dartagnan, este neno terminador cantou:
  - Os tronos retumban, hai pouco mecha,
  Erupción...
  Aquí chega a era do mal -
  O exército está galopando a Genghis Khan!
  Porthos, se acerta, pega así. Xa non é un neno, senón un adolescente, un rapaz-heroe. As mulleres xa o miran con luxuria. E é moi guapo, que músculos de relevo ten, placas de prensa, baixo a pel curtida. E a cara aínda é infantil, agradable. Aquí Portom levantou un barril enteiro de nitroglicerina. E como lanzalo aos orcos.
  Retumaba cunha forza terrible e un batallón enteiro de criaturas peludas foi literalmente esgazada coma se unha granada fora lanzada á escuma.
  Constance cantou:
  - E un, e dous e, tres e, cinco!
  Vou repetir por moito tempo!
  Créeme, non cambiarei de opinión,
  deixarei de lado as dúbidas de Porthos!
  E a nena volveu lanzar cos seus dedos espidos, un chícharo cun explosivo mortal.
  Dartagnan, cortando coas súas espadas aos orcos e aos cardeais gardas, e, a todo pulmón, ruxirá:
  - Son o maior loitador
  E digamos: ben feito!
  E o neno cos dedos espidos é como botarlle un agasallo de aniquilación. E tantos orcos morreron.
  Porthos golpeou o orco cun talón espido e infantil no estómago. Sobrevoou e derrubou unha ducia de criaturas peludas.
  O neno Porthos cantou:
  - O fío está roto
  Unha morte malvada ameazanos!
  Para que a xente viva
  O orco debe morrer na batalla!
  Athos, este neno de pantalóns curtos chachou de súpeto os dedos e apareceu neles unha variña máxica.
  O mozo guerreiro colleuno e disparou un púlsar de batalla dende a punta da súa variña. E destrozou moitos opoñentes. E mesturáronse, e os orcos comezaron a arder coma leña empapada en xofre. Velaí o golpe de Athos.
  O neno conde cantou:
  - Hai no reino dos orcos -
  Estanque de barro...
  Hai lirios en flor!
  Hai lirios en flor!
  Florecer!
  Aramis observou cunha risada, esnaquizando os orcos coas súas espadas e lanzando agullas velenosas cos dedos espidos dos pés infantís.
  E o neno cantou:
  - A terra é xenerosa con nós, pecadores,
  E o ceo está cheo de ameazas...
  Somos unha familia amable de persoas -
  As rosas cheiran moi ben antes dunha treboada!
  Aquí están os Mosqueteiros.
  E, por suposto, Constance é unha rapaza terminadora. Xa ten un bláster nas mans. E os dedos descalzos lanzan unha granada aniquiladora en miniatura.
  O mozo guerreiro cantou:
  - A grandeza dos franceses recoñece os planetas,
  Aplastamos aos orcos cun golpe de espada...
  Somos amados e apreciados por todas as nacións do mundo,
  Aínda que ataca - unha horda de langostas!
  E o bláster é unha arma seria... Non está claro de onde veu nesta estúpida película para adolescentes.
  Pero milady está tentando atacalos. Ela nun grifo é un león con ás. E a guerreira nas súas mans ten un cetro máxico. E como sae dela cun púlsar asasino.
  Só os tacóns espidos dos rapaces se lanzaron e queimáronse as súas plantas espidas e lixeiramente poeirentas.
  Pero o neno cantou en resposta:
  - O paraíso non se ve no fume do campo,
  E o corpo acostumouse ao inferno...
  Gritamos ao ataque dun banzai xenial,
  Loitemos con valentía!
  Lady Winter do grifo bateu con púlsares e raios e ruxiu a todo pulmón:
  - Non perdones aos rapaces,
  Matalos cabróns...
  Como esmagar as couzas
  Queima como cascudas!
  Dartagnan, en resposta, lanzou un puñal co pé descalzo, un pé de neno. Voou cara a milady cunha traxectoria rota.
  A terrible feiticeira ruxiu:
  -Ai rapaces, si que sodes asaltantes,
  Rexistrado como astronautas e pilotos!
  Porthos amosou o seu puño e gritou:
  - Voume arrincar a boca, botarei os anteojeiras!
  Constance corrixiu ao poderoso marimacho cun sorriso:
  - Non xures, rapaz, es obsceno,
  A regaña é o resultado dun eterno estancamento!
  Aramis estivo de acordo con isto:
  - Unha señora debe ser tratada como unha muller... E a muller encántalle o cariño!
  Lady Winter sorriu ominosamente. Nas súas mans apareceu unha bomba do tamaño dunha piña. E nela, a letra "A" brillaba ominosamente.
  Dartagnan cantou con rabia:
  Non hai vencedores na última guerra
  E o piollo non se salvará dunha descarga de foguetes...
  Por que metes a bomba no arsenal?
  Un remuíño subirá, e un furacán malvado!
  Constance colleu os dedos espidos da moza e lanzou un chícharo pequeno.
  Lady Winter riu disto.
  - ¡Intentos patéticos!
  A nena respondeu con audacia:
  - ¡Quen queira unha bomba, vaia meterlle na testa!
  E entón o chícharo colleu de súpeto e aumentou de tamaño. Ela inchou como unha burbulla xigantesca. E este recipiente, como un cachalote depredador, foi tragado por Lady Winter.
  Dartagnan exclamou, mostrando os dentes:
  - Ese encontro non se parece nada á simple sorte,
  Esta vez todo foi diferente!
  Constance tomouno con entusiasmo e petou o seu tacón espido, redondo e rosa no chan. E unha onda de tsunami derrubou os orcos e os gardas do cardeal.
  E a nena continuou cantando:
  - A nosa Patria non se converterá nun deserto,
  Aínda que corremos, estamos descalzos de sangue!
  Lady Winter quedou atrapada nunha burbulla, e de súpeto ata encolleu de tamaño.
  Os orcos volcaron e tamén se conxelaron xunto cos gardas. E os cinco grandes guerreiros engadiron un paso.
  Aquí está o propio cardeal Richelieu. É como unha enorme araña vestida de negro. E tamén como tentará foder en resposta cun púlsar.
  E o púlsar é enorme, coma un elefante. E as moscas, aumentando de tamaño.
  Constance cantou desesperada:
  - Santa doncela, xa me vou,
  tolo de Dartagnan -
  E en balde subiu ao cardeal!
  Porthos, en resposta, meterá as súas espadas no nariz. E como vai coller e estornudar....
  O púlsar como outeiro revoloteaba. E voou de volta, diminuíndo de tamaño. E así caeu sobre o cardeal. E o formidable e real gobernante de Francia converteuse en pedra á vez. E entón a pedra rebentou, desmoronándose en area.
  E os cinco loitadores saltaron, xiraron e soltaron lóstregos dos seus ollos, cantando;
  Xa é hora, é hora, alegrémonos da nosa vida,
  A beleza e a copa, a espada da sorte...
  Adeus, adeus, sacudindo as plumas do sombreiro,
  Susurramos ao destino máis dunha vez, susurramos ao destino máis dunha vez,
  Susurramos ao destino: corvo! Corvo!
  . NOVO TURNO DE MAINSTEIN
  Mainstein conseguiu convencer a Hitler de que a Operación Ciudadela non funcionaría, xa que o Exército Vermello estaba preparado para repeler o ataque. E os alemáns no último momento cambiaron os seus plans e lanzaron un ataque contra o Donbass. E conseguiron coller as tropas soviéticas por sorpresa.
  E romper ata o Don. Trasladando as forzas apresuradamente, o Exército Vermello lanzou as tropas á batalla directamente desde os escalóns. As perdas foron palpables.
  Pero, por suposto, isto non é o principal.
  Na batalla na Pantera loitaron catro mozas alemás. Iso si, estaban descalzos e en bikini. E se xa estaban a disparar, entón ben a portería.
  Gerda apretou o gatillo cos dedos espidos dos pés, golpeou un trinta e catro e arrolou:
  - Son unha gran mensaxeira loba,
  Non vou crer na batalla para trifular!
  Charlotte confirmou:
  - Non sexamos nimiedades!
  E tamén disparou coa axuda dos dedos espidos.
  Si, a tripulación era divertida. Ningunha rapaza, ninguén e nada parará.
  E agora Kristina tamén golpeou, atravesando a torre do KV soviético. As nenas separáronse en poder cósmico e remuíño. Hai unha paixón clara neles.
  Magda tamén disparou á súa vez, e tamén cos dedos espidos. E dende a distancia atravesou un obús soviético. Aquí está a nena.
  En xeral, a loita mostrouse como unha caricatura...
  Gerda mesmo se quitou o suxeitador do peito e apretou o gatillo co seu pezón escarlata. E un proxectil perforante precipitouse cara ao obxectivo destrutivo.
  Entón ela golpeou o seu pezón carmesí, deixando ao descuberto o seu peito e Charlotte, atravesando o coche soviético.
  E así lanzou un proxectil destrutivo e o pezón de rubí de Christina, alcanzando con precisión o obxectivo.
  E ao final tamén funcionou o traxe de Magda co seu pezón amorodo e inchado.
  Nenas en batalla presentadas...
  Parece divertido. Pero os alemáns aínda chegaron ao Don. Acadaron o éxito no verán lanzando unha ofensiva arredor de Kursk e en dirección a Voronezh.
  Este éxito tamén influíu no curso de acción en Occidente. O desembarco en Sicilia atrasouse de novo. E o tempo no Mediterráneo non é moi bo.
  E así non se produciu o golpe en Italia. Mussolini segue no poder e os alemáns non están a desviar as súas forzas a Occidente.
  En agosto, os alemáns capturaron Kursk, ao final tomaron Voronezh. As perdas do Exército Vermello foron enormes. Pero novas reservas da taxa entraron na batalla. E dalgún xeito os alemáns pararon...
  E despois o outono, as chuvias. Os tanques alemáns pesados "Panthers", "Tigers" e os canóns autopropulsados "Ferdinanda" comezaron a quedar atrapados.
  E as mozas da Pantera non están tan cómodas. Xa en bikini están xeados.
  Gerda, porén, por alegría cantou:
  - Se non houbese inverno,
  Nas cidades e aldeas...
  Nunca soubemos
  Estes días felices!
  E de novo, os seus dedos espidos preme o gatillo e perfora o coche soviético.
  Charlotte dixo cunha risa:
  - Ai, xeada, xeada,
  Non me conxeles
  Non me conxeles
  Estou nun cabalo!
  E tamén disparar cos dedos descalzos. É unha súper nena, claro.
  Aínda que, por suposto, ten as relacións máis combativas cos homes.
  Pero Christina disparou esta vez coa axuda dun pezón escarlata, quitándose o suxeitador e chirriando:
  -Non será unha vergoña para a nena,
  Véndete por rublos...
  Patrulla Voivoda de Xeadas,
  Evita as súas posesións!
  Magda tamén disparou cun pezón de rubí e arrullou, vendo como ardeba o trinta e catro soviéticos:
  - Eu teño riquezas,
  Non podes contalos, nin sequera contar un século...
  Quen matou non me arrepinto
  Soldado non bocexas!
  E a guerreira volverá facerlle un ollo aos seus compañeiros. As catro mozas son, por suposto, glamorosas, e ao mesmo tempo bronceadas e musculosas.
  Cando por fin golpearon as xeadas e acumuláronse nevadas, a iniciativa pasou a mans do Exército Vermello.
  Aquí, as mozas soviéticas distinguíronse na batalla.
  Alenka e o seu batallón corren para atacar. Iso si, a pesar da xeada e das neveiras, as mozas están descalzas e nun bikini. E algúns ata se deixaron só bragas.
  Alenka dispara desde unha metralleta. As súas balas están ben no obxectivo. E entón a nena, mentres a toma, e cos seus dedos espidos, lanza un bumerang mortal. E a cabeza dos adversarios con moita soltura derruba.
  A guerreira cantaba, mostrando os dentes coma perlas do colar da raíña:
  - O público está esperando - caras tristes,
  Os fondos non contan - son un asasino!
  Anyuta alcanzou ás tropas alemás cun raio do seu pezón escarlata e arrolou:
  - Non tes razón! Somos nobres guerreiros, non asasinos!
  Alla pelirroja, cuxo cabelo é tan quente e ardente que pode queimar un rexemento enteiro, tamén arderá dos pezones de rubí con spiras de fume, e queimarán unha compañía enteira de inimigos á vez.
  O guerreiro cantou:
  -Fun moi amable.
  Amo a xente con todo o meu corazón...
  Baixo o sinal da aguia azul
  A túa coroa - dourada!
  María tamén garabatea cunha metralleta e lanza minas de fume con química cos seus dedos espidos. Estas son as nenas - unha pasaxe excelente.
  E o guerreiro cantou:
  - Hai sakura en cada apartamento,
  Voa coma unha frecha malvada...
  Mollamos aos nazis no baño,
  E o noso pensamento é coma unha agulla!
  Xogos Olímpicos garabateando aos nazis desde unha metralleta. Ela é unha rapaza heroe ruxiu:
  - As miñas agullas, agullas afiadas coma balas!
  Por suposto, os alemáns pasaron un momento difícil na película: estaban moi presionados.
  Esta é a carreira da morte...
  E aquí está a escena co pioneiro. O neno foi despoxado ata os calzóns e coas mans atadas, leváronos descalzos pola xeada. E azoutado con látegos....
  O neno xeme e dá un paso adiante. Isto é moi cruel...
  E aquí está unha muller alemá Margaret tocando a harmónica. Chiscalle un ollo ao pioneiro e di:
  - Por que teñen as pernas frías do rapaz?
  O Pioneiro responde:
  - Se te namoraches da nai do meniño,
  ¡Na xeada, descalzo, ía á querida!
  A alemá riu e comentou en bo ruso:
  - Ben, tempero o pioneiro! É moi bo para a saúde!
  E o neno, descalzo e case espido, foi conducido máis lonxe pola neve.
  Entón móstrase unha nova batalla cos guerreiros soviéticos. Obviamente é só un conto de fadas.
  Margarita, esmagando aos adversarios, mostrando os dentes, gruñía:
  - Hai un lugar para a fazaña no mundo!
  E agullas velenosas espalladas do pé descalzo da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polos fascistas no muíño.
  Zoya, cortando aos inimigos, chirriu:
  - Para un novo pedido!
  E novas agullas espalladas dos seus pés descalzos. E o que hai no ollo, o que hai na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionados e furiosos.
  Agustín, cortando soldados brancos e tanques, chirriou:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e mortal agasallo voa do seu pé descalzo. E caen takni e loitadores brancos.
  Svetlana corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Pois a nai Rusia gañará!
  Margarita tamén esmaga aos adversarios.
  Os seus pés descalzos están a tremer. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - Por novas fronteiras!
  E entón a nena collerá e cortará...
  A masa de cadáveres dos soldados fascistas.
  Pero Natasha está á ofensiva. Derriba aos nazis xunto cos tanques e canta:
  - Rusia é grande e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen viu as gorxas dos nazis. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Picando soldados marróns coas dúas mans. Cuspir fóra dun tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos: derruba tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  -Ai, puta, imos,
  Oh, o meu favorito irá!
  Agustina, derrubando aos nazis e exterminando aos soldados marróns, berra:
  - Todo peludo e na pel dun animal,
  Precipitouse á policía antidisturbios cunha porra!
  E cos seus dedos descalzos lanzarase contra o inimigo, algo que matará un elefante, e máis aínda un tanque.
  E despois chirriar:
  - ¡Lobos!
  Svetlana á ofensiva. Recortes, cortes aos nazis. Cos pés descalzos, lánzalles agasallos da morte.
  Funciona un muíño con espadas.
  Ela esmagou moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está nun movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis duras que as láminas dos muíños de vento. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, arden tanques e avións.
  A moza está á ofensiva. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E saltos de cando en vez, e reviravoltas!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os propios nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres acumúlanse.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo os seus pés nus botaron a agulla.
  E despois unha ducia de agullas máis!
  Natasha á ofensiva tamén está moi chula.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende unha palla.
  E berra a todo pulmón:
  - ¡Son unha morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza en movemento.
  Zoya asalta un bloqueo de cadáveres nazis. E boomerangs de destrución tamén voan dos seus pés descalzos.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo.
  Zoya berra:
  - Nena descalza, gañarás!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que directamente na gorxa dos nazis cavar.
  Caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Agustín á ofensiva. Esmaga ás tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E ela é unha gran guerreira.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas.
  A rapaza de pelo vermello ruge:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E á ofensiva, unha beleza con cabelos ardentes.
  Agostiño ruxe de éxtase salvaxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla E tan chispeante e loitando. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas mortais. Non un home, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, entón non podes paralo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Ese salto nun baile redondo!
  Que o soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E no movemento da nena descalza hai cada vez máis rabia.
  Margarita é unha nena tormentosa na súa actividade. E batea aos inimigos.
  Aquí lanzou coa perna núa, un chícharo con explosivos. Ela estoupará, e á vez cen nazis e dez tanques serán arroxados.
  A nena berra:
  - De todos os xeitos chegaranos a vitoria!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís dos tanques voan en diferentes direccións.
  Natasha acelerou os seus movementos. A nena corta aos guerreiros marróns. E mentres berraba:
  - A vitoria agarda ao imperio de Rusia.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa en parar e diminuír a velocidade, e os tanques e os avións desvían.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E unha masa de xente coa gorxa rota, tirada en montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos.
  Agustín é unha nena tola. E esmaga a todos coma se fose un robot do hiperplasma.
  Xa esnaquizou nin cen nazis. Pero todo colle ritmo. E o guerreiro aínda ruxe.
  - Son invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo, a beleza no ataque.
  E dos seus dedos espidos sae voando un chícharo. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín cantaba:
  - Non te atreverás a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non dá un só gramo de tregua. Moza salvaxe Terminator.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E a masa de loitadores pardos xa caeu na cuneta e polas estradas.
  Os cinco estaban furiosos. Fixo unha loita salvaxe.
  Un espectáculo moi chulo resultou xenial. E cantos mataron nazis. E o maior número dos máis grandes matou os loitadores marróns.
  Margarita tamén está na pelexa. Esmaga os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Entramos todos no cadaleito!
  E as súas espadas son cortadas contra os nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - Eu son aínda máis chulo que as panteras! Demostra que todos son os mellores!
  E do talón espido da nena, como un chícharo con poderosos explosivos, sairá voando.
  E atacar ao inimigo.
  E tomará e esnaquizará algúns dos opoñentes e tanques e mesmo avións.
  E Natasha ten autoridade. E ela vence aos adversarios, e ela mesma non lle dará un descenso a ninguén.
  Cantos nazis xa interromperon.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son de zafiro. Esta é a moza - o verdugo principal. Aínda que ten todos os seus socios - verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Terás un penalti!
  E de novo, a nena vai cortar moitos nazis con espadas.
  Zoya está en movemento e cortou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis. Estas rapazas son moi fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos adversarios. E ao mesmo tempo, non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os dentes e mostrará os dentes!
  E a pelirroja é tan... Cabelo revoloteando polo vento, coma un estandarte proletario.
  E todo sae literalmente da rabia.
  Svetlana en movemento Aquí cortou moitas caveiras e torres de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe dunha palla. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, que golpearon a infantería e os avións.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que a liberdade amencerá!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques, continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! Que florezan as rosas!
  E en canto a guerreira lanza un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e caen avións.
  A súa nena e espadas, e grans sobre o carbón, e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, tamén ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, golpeando aos opoñentes.
  Zoya nun movemento salvaxe. Ataca aos nazis. Rompe-os en anacos pequenos.
  A muller guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes e como rugir:
  A nosa vitoria total está a man!
  E leva a cabo un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos os pesadelos.
  E se o corta, significa que o cortará.
  Despois diso, a pelirroja tomará e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten freos. Tan pronto como pican, a masa de cadáveres está ensuciada e caen avións e tanques.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E agora un chícharo asasina voa dela.
  Pequeno en tamaño, pero mortal...
  Como romper en anacos pequenos.
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reduciu moitos loitadores marróns. E corta grandes fendas.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpear con renovado vigor.
  Natasha á ofensiva está aínda máis furiosa. Así que debulla aos nazis. Non lles é moi bo resistirse a esas nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é un reconciliador común!
  E a rapaza guerreira irrompeu contra os opoñentes con tal fervenza de golpes.
  E botará discos cos pés descalzos.
  Aquí dirixía o muíño. A masa de xefes do exército marrón retrocedeu e os tanques arderon.
  Ela é unha beleza loitadora. Gañate a unha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos sen excepción. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés descalzos botan agullas moi velenosas.
  Derrota aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan estoupar tanques e avións.
  Zoya colleuno e chirriu:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  Así que é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é realmente unha rapaza de nenas.
  E das súas pernas espidas, como voará a lámina. E golpeará a moitos loitadores, cortando torres dos tanques.
  Agustín en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Como unha pancarta proletaria ondeando. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos adversarios, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldito cabrón!
  Agustín colleuno e asubiou:
  - Haberá unha cabeza de touro - os loitadores non se volverán tolos!
  E aquí volveu esmagar a moitos loitadores.
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torre do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agostiño concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asasino.
  Svetlana na batalla non é inferior aos opoñentes. Non é unha nena, pero para rematar con tal meiga en chamas.
  E berra:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando unha espada co pé descalzo, cortando a torre do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando inimigos e derrubando avións, berrou:
  - Un parvo non necesita un coitelo....
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle dende tres caixas!
  Natasha, cortando aos nazis, engadiu:
  - E fai con el por un centavo!
  E os guerreiros collerán e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, teñen moita ilusión.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, e o tipo ten interese...
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou na ofensiva:
  -¡Guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco-boomerang afiado. Voou en arco, derrubou moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya engadiu, continuando o exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Xaque mate ao opoñente!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, borbullou:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora un disco está voando dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada e as torres dos tanques están sendo demolidas.
  E ouvear de novo:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  Natasha voou no aire. Destrozou os adversarios e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, fritide o inimigo!
  E dos seus dedos espidos, un disco moi mortal sairá voando.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  E chiscoulle o ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha derrubou aos nazis e berrou:
  - No noso mundo non hai alegría, sen loita!
  Natasha aceptou:
  - Se non hai forza, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A nena lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo estoupar unha masa de tanques e cantou:
  - O soldado sempre está san,
  E listo para a acción!
  Despois diso, Natasha volveu derrubar os inimigos, demolendo as torres dos tanques.
  Zoya é unha nena moi rápida. Aquí lanzou un barril enteiro contra os nazis. E arrincou un par de miles dunha explosión.
  Entón ela berrou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E unha rapaza en encaixe de combate!
  Agustín na batalla tampouco é débil. Así que debulla aos nazis. Como se fose un feixe de cadeas.
  E cortando aos adversarios - canta:
  - Coidado, será útil
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla coma un demo nunha caixa de rapé.
  E aquí é como loita Svetlana. E os nazis conségueno dela.
  E se bate, pegará.
  Del, saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana notou con dureza cando as salpicaduras de metal voaban do seu pé descalzo, que derretiron as caveiras e as torres dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moito mesmo gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  Aquí as nenas tomaron os nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que romperon a cadea.
  Margarita, esmagando o exército marrón e cortando os tanques, colleu:
  Somos coma touros!
  
  . O BINASNETO CRAVE DE TAMERLANE
  ANOTACIÓN
  O desembarco de fermosas mozas do século XXI axuda ao bisneto de Tamerlán a conservar o poder e, ademais, a abrir o camiño para a expansión do imperio.
  . CAPÍTULO #1
  Despois da morte de Tamerlán en 1405, o seu bisneto Muhammad Jahangir foi declarado o seu sucesor. Aínda era un neno duns nove anos, e tiña un rexedor. E Alenka converteuse na man dereita de Tamerlán, e despois converteuse na súa primeira esposa.
  Forever moza era unha meiga que posuía un poder colosal. E converteuse na verdadeira gobernante do imperio do gran comandante.
  Alenka é unha rapaza heroica que ata agora resultou estar relacionada coa guerra con varios tipos de sátrapas de Tamerlán.
  Aquí está a súa primeira gran batalla.
  O inimigo ten un exército bastante grande. Pero Alenka non está avergoñada.
  Aquí ela persoalmente lidera os loitadores no ataque. E con ela un equipo de bruxas que adoran ao Deus Todopoderoso Vara.
  Aquí Alyonka balancea as súas espadas, realiza unha recepción: un muíño e corta as cabezas dos moiahidíns.
  O guerreiro asubío... Os corvos esvaecen e atravesan os cumios dos guerreiros afeitados dos rebeldes.
  Alenka lanzou un boomerang cos seus dedos descalzos, cortando as cabezas, aos militantes e cantou:
  - Son unha gran sultana,
  E nas batallas o atamán!
  Anyuta tamén corta aos inimigos. Córtalles a cabeza coas súas espadas de bruxa.
  E despois co pé descalzo, coma se botase algo letal.
  E canta:
  - Todos podemos
  Estamos chulos...
  con coidado -
  ¡Estamos descalzos!
  E despois diso, a rapaza tomará e amosará a súa longa lingua.
  Despois cuspirá ao inimigo e chiscará un ollo con ollos de zafiro.
  Tamén pelexa o Alla pelirrojo. O seu cabelo cobrizo dálle á moza un parecido co facho dun campión olímpico.
  As súas espadas teñen unha recepción: unha bolboreta.
  Entón os dedos espidos de pernas sedutoras lanzan agullas velenosas que atravesan os inimigos.
  Allah tomouno e cantou:
  - Creo que seremos máis fortes que todos,
  O vilán será destruído ata converterse en cinzas!
  María tamén pelexa. As súas espadas son como as palas dun helicóptero de alta velocidade. Así que todo está cortado sen piedade.
  E o talón espido lanza un paquete explosivo con destrución.
  A guerreira María cantou:
  Vexa a eclipse no ceo
  Esta rapaza asina!
  Os Xogos Olímpicos tamén pelexan. As súas espadas son como raios de faro, alongándose. E cortar os inimigos no lugar.
  O talón espido da nena lanzou unha pesada bomba, e o guerreiro cantou:
  - Son máis forte que todos no mundo,
  Imos facelo máis rápido!
  E os seus pezones escarlatas quedaron ao descuberto, e como serían martelados polo raio. E un cento de inimigos foron asados.
  O inimigo foi derrotado. E roto por completo e incondicionalmente.
  Un par de vitorias máis pequenas, e o resto dos sátrapas apresuráronse a recoñecer a autoridade do novo herdeiro.
  Muhammad Jihangir gañou deste xeito foi capaz de fortalecer o seu poder sobre o imperio. Aínda que era o gobernante puramente formalmente. Realmente gobernaba a súa madrastra-tataravoa.
  O imperio de Timurad era grande. Pero aínda así, ela non controlaba o mundo enteiro.
  Alenka fixo a súa primeira viaxe á India, para capturar as súas rexións do sur.
  A nena, coma sempre, pelexou persoalmente, e cos seus catro amigos.
  Alenka matou centos de persoas.
  Ás veces, durante a pelexa, quitaba o suxeitador. E os pezones de rubí botaron un raio. Que foron queimados polo inimigo con rexementos enteiros.
  Non obstante, outras nenas, especialmente os grandes Xogos Olímpicos, poderían pelar os pezones escarlatas e quebrar moitos inimigos.
  Así que ninguén pode resistirse a estas rapazas.
  A India foi completamente conquistada en 1408. E o imperio reforzouse.
  Despois seguiu unha campaña contra Exipto. E outra vez vitorias, derrotas dos adversarios e capturas.
  Alenka, cos seus dedos espidos, lanzou chícharos especiais, nos que había un explosivo moi destrutivo.
  E inimigos desgarrados.
  Pero Alla e Olimpias colleuno, e o emir de Exipto, agarrándolle as mans e os pés cos seus dedos espidos, destrozouno trivialmente.
  Entón as nenas rían a pulmón e cantaron:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non brinquemos con iso!
  ¡Destrozámolo!
  Imos separalo!
  Despois da pelexa, as nenas obrigaron aos poucos homes supervivientes a postrarse e bicar os seus pés espidos, endurecidos e ensanguentados.
  Entón, o visir exipcio axeonllouse e bicou o pé descalzo de Alenka.
  A nena agarroulle o nariz cos dedos das pernas espidas. E apertado con forza.
  O que ruxe...
  Alenka levantouno co pé e coa súa forza violenta botouno lonxe, a unha distancia do campo dunha frecha de arco longo.
  Despois de conquistar Exipto, os Gengisides foron máis aló... Despois de alcanzar e capturar Marrocos.
  Alenka aínda non foi a Europa. A súa mirada virou cara ao leste. De feito, China desfíxose do poder dos mongois e alí foi necesario restaurar o seu poder.
  En 1415, comezou unha campaña contra China. Mohammed xa era bastante adulto e el mesmo dirixiu a campaña.
  Pero de feito, Alenka controlaba o seu exército. Parece ser unha madrastra-bisavoa e unha nena eterna. Non obstante, isto non significa que Alenka non tivese relacións sexuais.
  Ela mesma escolleu para ela os mozos máis fermosos e musculosos, e fixo o amor de varias maneiras, e ao mesmo tempo con varias.
  Ben, ela foi perdoada, como as outras catro meigas. Todos estes cinco guerreiros eran invencibles.
  Aquí enfróntanse a un enorme exército de China.
  Alyonka realizou por primeira vez unha técnica de raio con espadas.
  E tantas cabezas dos guerreiros do Imperio Celestial voaron.
  Entón Alenka lanzou varios discos con bordos de diamante cos seus dedos espidos, e cada un deles matou a unha ducia de adversarios.
  A nena picou con espadas e cantou:
  - Son un guerreiro da clase máis alta,
  E roubarlle ao caixeiro de forma briosa!
  Entón Anyuta colleu e corteu con espadas, dando a técnica do "choco", cortou moitos opoñentes, despois de que cantou:
  - Son a rapaza máis chula
  Celebraremos o éxito!
  Entón a formidable guerreira mostrou a súa lingua.
  E como cuspir coma un alicerce de lume.
  Así que dunha vez douscentos chineses foron incinerados.
  Alla pelirroja estaba en plena emoción. Cortou aos chineses, cortándolles a cabeza coma unha navalla.
  Ao mesmo tempo, os guerreiros lanzaron un chícharo de aniquilación con forza mortal cos seus dedos espidos. E ela arrincou a moitos opoñentes, e berrou, mostrando os dentes:
  - Pola Gran Rusia!
  María, diseccionando os adversarios, e despois de levar a cabo a recepción da libélula, respondeu cun sorriso de dentes:
  - Polo gran espazo!
  E de novo lanzou o agasallo mortal da aniquilación cos seus dedos espidos.
  Olympias tamén corta aos inimigos con espadas. Son como as aspas dos muíños de vento. E cortaron aos chineses, e cortáronlles a cabeza.
  Olympias deu un montón de granadas co seu talón espido e redondo. E estoupou, enviando un batallón enteiro a outra dimensión.
  A nena colleuno e cantou:
  - Gloria ás extensións espaciais,
  Basta de fala estúpida!
  Despois diso, as cinco meigas fermosas, fortes e invencibles como asubiar. E os corvos, nubes enteiras, reciben un infarto, caen abraiados e atravesan as caveiras dos soldados chineses.
  Aquí hai unha cousa xenial.
  Alenka cantou:
  - A guerra vai moi chula,
  Vitoria arrincamos o marcador!
  As nenas, por suposto, debulla aos chineses coma noces cun mazo. Isto é o que están a cortar as mozas terminadoras, sen esquecerse de lanzar grandes e mortíferos agasallos da morte cos seus dedos espidos.
  Aquí Alenka quita o suxeitador. E os seus pezones escarlatas quedaron ao descuberto e os seus peitos cheos volvéronse tan sedutores.
  E agora un raio sairá voando das súas brillantes tetas. Caer sobre os chineses, con forza salvaxe.
  Alenka lanzou un agasallo asasina da morte cos seus dedos descalzos, partiu unha gran masa de opoñentes en pequenos anacos e berrou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E entón arrincoulle a man a un xeneral chinés e pasou voando e atravesou o ollo doutro dignatario co dedo índice.
  Anyuta declarou astutamente, esmagando aos inimigos:
  Somos rapazas chulas!
  E tamén deixou ao descuberto os peitos, quitándose o suxeitador. E despois dos pezones de framboesa, caeu un raio. E houbo destrución total.
  E os chineses quedaron completamente calcinados e, literalmente, acabaron nun cadaleito profundo. Máis precisamente, non recibirán un cadaleito.
  As nenas organizaron unha masacre colosal para os chineses. Morreron tantas persoas estúpidas.
  Anyuta colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - Son a muller máis forte,
  Necesito que me violen!
  Alla tamén participa nas batallas. É unha rapaza tan dura e maldita.
  E os seus dedos espidos lanzaron agullas velenosas e destrutivas. Esta é a moza terminadora pelirroja.
  E entón ela descubriu os seus peitos. E do pezón de rubí tomará e explotará cunha forza destrutiva colosal. Todo un batallón de soldados chineses ardeu.
  E aquí está Alla, cuxos cabelos cobrizos, como a bandeira dos proletarios, revolotean no vento.
  E a nena colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  -O noso país máis grande é
  O virus-Satanás será destruído!
  María tamén loita con agresións e oscilacións mortais, deita inimigos e literalmente vólalles a cabeza.
  E as espadas da nena son moi afiadas, como navallas, e producen un asasinato total.
  María lanzou cos seus dedos descalzos algo que provocou a morte total e arrolou:
  - Pola Patria - a nosa gran Nai!
  E a guerreira colleu e descubriu os seus peitos cheos. E os seus pezones de amorodo foron tomados e golpeados con púlsares de gran poder destrutivo.
  E tantos inimigos foron destruídos á vez que en China moitos nenos quedaron trivialmente orfos.
  María colleuno e mostrou os dentes, arroulou:
  - Estamos pola paz pola amizade,
  Polos sorrisos do mundo...
  Pola cordialidade das reunións!
  Olympias - esta rapaza heroe na batalla é como unha besta real e moi, extremadamente agresiva.
  Colleu e coas súas plantas espidas lanzou todo un barril de explosivos. Para iso, a nena ata tivo que caer de costas.
  E entón Olympias mostrou os seus peitos cheos, que son do tamaño de sandías.
  E o guerreiro colleuno e, como toda unha fervenza de púlsares, cargará contra as tropas de China. E cantos soldados amarelos morreron á vez.
  A rapaza cun físico alcista colleuno e disparouno con gran forza e enerxía de lume. Aquí é onde fai moita calor. E a terra arde, coma se o napalm se derramara sobre as cabezas dos chineses. E moito arde alí... Un xeneral chinés, queimado vivo, conseguiu cantar.
  E enseguida, cinco nenas asubiaron, e seguiu unha enxordecedora caída de toda unha nube de corvos, que atravesaron as cabezas chinesas.
  As nenas están aliñadas no pentágono e chocarán cunha enerxía diabólica.
  Pero outras mozas tamén se sumaron á batalla contra os chineses. Anastasia Vedmakova apareceu no avión de ataque.
  E tomouno e lanzou a destrución coa axuda dunha perna espida e cicelada, e destruíu todo un batallón chinés cun lanzacohetes.
  Anastasia cantou:
  - Un dous tres catro cinco -
  A meiga comezou a matar!
  E a guerreira co pezón escarlata do seu peito premeu o botón do joystick, e o foguete voa de novo, cunha velocidade fenomenal e vomitando un gran caudal de destrución e morte.
  Akulina Orlova tomouno e tamén deixou ao descuberto os seus peitos. E colleuno, presionou os seus dedos espidos no botón do joystick.
  E un foguete despegará cunha forza cósmica incomprensible.
  E agora só quedaban cornos e pernas do batallón chinés.
  Akulina Orlova colleuno e chirriou:
  - O gran poder de Svarog,
  Veremos o poder, o poder de Deus!
  E a guerreira presionou o seu talón curvo espido, redondo, rosa e moi gracioso no pedal.
  Destruíu unha bomba de baleiro, enviando todo un rexemento de chineses ao inframundo.
  Entón engadiu con forza:
  - Rusia é demasiado, non quero,
  Entón terás un paraíso moi chulo!
  Mirabela Magnetic tamén é unha rapaza moi enérxica. E a guerreira colleuno e presionou os botóns do joystick cos seus dedos espidos. E como golpea ao inimigo cun salto agresivo.
  E a masa dos chineses arderá dunha vez e converterase en cinzas.
  Mirabela colleuna e presionou o botón do joystick cunha mamila de amorodo, e ela collerao, pasará voando un foguete.
  E tantos loitadores arderon á vez, e foron figuradamente ao inferno ou ao ceo, ou quizais ata a un lugar onde os contos de fadas xa son máis chulos que calquera fantasía humana.
  Mirabela colleuno e cantou:
  O noso poder é tan grande
  Destruímos toda China...
  Construiremos para os tempos -
  No ceo, no mar e na terra!
  Os tres atacan avións, coma se fosen as tropas chinesas. E os foguetes das nenas son especiais, reutilizables, grazas á maxia forte.
  E milleiros de guerreiros do imperio celeste van aos devanceiros.
  E entón Natasha colleuno e disparou foguetes con agullas velenosas desde o seu avión de ataque.
  Eses pasarán voando, e ao mesmo tempo moitos opoñentes serán destruídos sen ningunha cerimonia.
  E o supremo dignatario da China desde a primeira vez levou e queimou nun lume furioso e desapiadado.
  Natasha cantou con entusiasmo:
  Como vivimos, loitando
  E sen medo á morte...
  Así que a partir de agora, ti e mais eu viviremos...
  E no ceo estrelado
  E o silencio da montaña -
  Onda do mar e lume furioso,
  E en furioso, e furioso lume!
  . CAPÍTULO #2
  As nenas esmagaron un exército de China. Pero outra gran horda do Imperio Celestial inclinouse cara a eles.
  Alenka, ademais de espadas, tamén fabricaba metralladoras. E imos garabatear en chinés coas dúas mans á vez. E exterminou a fondo o exército do Imperio Celestial.
  A nena estaba ardendo.
  Ao mesmo tempo, quitou o suxeitador e deixou ao descuberto os seus pezones escarlatas. Esta rapaza é simplemente incrible.
  E das súas tetas parecidas a capullos de rosa voou unha forza mortal de raios.
  E todo un batallón de chineses foi queimado e destruído.
  Alyonka colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - Esmagaremos todos os chineses en anacos,
  Destrución no noso, poder do poder!
  Anyuta tamén garabatea aos inimigos. Ao mesmo tempo, usa metralladoras especiais caseiras. Esas son só destrución totalitaria dos adversarios. E ergue montículos enteiros de cadáveres.
  E tantos chineses foron destruídos en pouco tempo.
  Anyuta lanzou un agasallo de aniquilación cos seus dedos espidos. E destrozou unha masa de soldados chineses.
  A continuación, a nena dos seus pezones framboesas, mentres se enfronta aos loitadores do Imperio Celestial, lupanet.
  E todo o rexemento inimigo arderá dunha vez.
  Entón Anyuta berra:
  - Na nosa rabia, esnaquizamos China,
  Creo, por suposto, que todos gañaremos!
  A rapaza loitadora Alla tamén loita con espontaneidade agresiva.
  E o seu cabelo é tan vermello cobrizo e arde como as chamas dun incendio da Inquisición.
  A guerreira colleuno e cos seus dedos espidos lanzou o agasallo asasino da morte. Arrancou moito chinés.
  Incluso as súas cabezas rodaron en diferentes direccións.
  Despois diso, o guerreiro dos pezones de rubí cargará con toda unha liña de púlsares. Así que levaron e queimaron dous rexementos enteiros de chineses.
  O guerreiro da superclase colleuno e cantou:
  - Derrotaremos aos inimigos, sei con certeza,
  Non imos deixar que China se apodere do mundo enteiro!
  E a nena pelirroja colleuno e asubiou polas súas fermosas fosas nasais.
  E os narices dos cinco son moi elegantes.
  E as pernas son tan sedutoras e áxiles, e non se ensucian en absoluto. Os guerreiros aquí teñen un xiro excepcional. E teñen un encanto único, un ollo e un ataque. Contra unha rapaza así, considera que calquera exército, mesmo como China, non resistirá!
  Unha rapaza de pelo dourado, María, loita moi perigosamente. E as súas pernas espidas e ciceladas arroxan cousas moi letais e destrutivas.
  Pero se tamén funcionan os pezones de peito de amorodo. E deles caerán lóstregos cunha forza mortal colosal.
  E outro rexemento chinés será queimado á vez.
  María colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - Son unha nena, xa sabes, querida,
  Fermoso en todos os sentidos!
  Fermoso en todos os sentidos!
  De todos, de todos os lados!
  E tamén cuspirá ao inimigo. E o seu cuspir converteuse nunha mancha hiperplasmática, expandiuse, moveuse e todo un batallón de soldados chineses foi destruído.
  Olympias, esta rapaza heroica cunha forza física colosal. E as súas pernas son bastante grandes, curtidas, descalzas, e ao mesmo tempo elegantes e sedutoras.
  E o peito é coma un ubre cheo de leite, coma o do búfalo máis sólido e grande.
  Ao mesmo tempo, os pezones son como brotes de papoula, tan brillantes, suculentos e sedutores.
  Non é de estrañar que os Xogos Olímpicos antes da loita se retiren cunha ducia de mozos fortes e fagan o amor con eles.
  E isto dá alegría e forza adicional.
  E agora os raios saen voando dos seus pezones poderosos, sedutores, grandes coma os tomates. E ademais, en toda unha fervenza, coma se dun tsunami se tratase.
  E inmediatamente miles de chineses morren nunha terrible agonía, a súa electricidade biolóxica.
  Os Xogos Olímpicos cantaron:
  Sen piedade, sen piedade,
  sen piedade para o inimigo!
  Gotas, gotas -
  Estou ao ataque!
  E a guerreira colleuno e amosou a súa longa lingua, coma un látego de capataz.
  E con esta lingua botou unha piruleta, na que unha partícula de antimateria. Como resultado, dous rexementos chineses foron queimados ao mesmo tempo e asestáronlle un golpe aplastante ao Imperio Celestial.
  Polo momento levárono cinco rapazas e, sen máis, como pitarán. E os corvos comezan a ter convulsións epilépticas. Xiran no aire como bumerangs, precipitando cara abaixo. E os seus peteiros cortaron a caveira dos soldados chineses ata morrer.
  observou Olympias, rosmando coma unha pantera e mostrando os seus longos e poderosos colmillos por detrás da boca.
  Ela é, por suposto, unha especie de vampiro. Só os seus colmillos entran ou, pola contra, avanzan.
  E a voz de Olimpia é moi alta:
  - Definitivamente esmagaremos os inimigos,
  A voz da rapaza é encantadora, cautivadora...
  Tomamos China a fondo,
  Non somos só espectadores!
  Alenka, debes dicirlle á rapaza o que necesitas...
  E ten a natureza agresiva do roubo real.
  Alenka tomouno e dos seus pezones escarlatas lanzou con forza furiosa con púlsares ardentes e sen saber piedade.
  Cada un destes coágulos ardentes contén unha cantidade extraordinaria de enerxía. E os chineses son golpeados polos cornos moi a fondo.
  Alenka comentou astutamente:
  - Alí comezamos a regular a poboación do planeta Terra!
  Anyuta do pezón de framboesa, deulle un raio aos chineses. Despois de recibir unha bala na ficha da prensa, ela só riu:
  - Estás mentindo! Non o tomarás!
  Alenka aceptou con gran confianza:
  - Non o tomes!
  Colleuno Olimpiada e co seu tacón espido e redondo, coma cun mazo, bateu na mandíbula do xeneral chinés e borbullou:
  - Por unha nova URSS sen tsarismo e liderismo!
  María aceptou, golpeando desde unha mamila de amorodo cun don da morte moi destrutivo e fatal:
  - Si, o rei é demasiado caro para alimentar!
  E chiscoulle o ollo aos seus amigos.
  Pero polo de agora, están a conquistar formalmente China, con fins especiais.
  A nena pelirroja e moi fermosa Alla colleuno e cantou, mostrando os seus dentes moi brancos e de perlas:
  - No seu reino, o dragón,
  Todo o vivo e brillante destrúe...
  Só hai un xemido,
  Bota a cadea de lixo!
  E o guerreiro sacouno do pezón de rubí coma un raio. E outra vez extinguirá os chineses e animáranos a un puñado de cinzas.
  Alla colleuno e cantou, mostrando os dentes e chiscando o ollo:
  - Do dragón malvado,
  O xénero salvou a Terra...
  E a luz do ceo -
  Deixou xente!
  E a guerreira volverá facerlle un ollo aos seus compañeiros...
  Ben, os cinco entenden que China está a debullar con tremendo entusiasmo.
  Pero aquí entrou na batalla: Albina e Alvina. Son rapazas moi fermosas e loiras ao mesmo tempo.
  Voan en avións de combate, como avións de ataque. E envían unha carga letal tras carga.
  Estas son as mozas: dicir que super significa non dicir nada.
  E premen os botóns do joystick cos seus pezones escarlatas e envían mísiles moi esmagadores cun poder letal colosal.
  E tanta destrución está a facerse en China. Cogomelos enteiros xurden da aniquilación dos soldados do Imperio Celeste.
  Albina primeiro disparou cos seus dedos espidos. E cuspiu un don colosal e destrutivo de aniquilación.
  E despois aplicou o pezón rubí do peito. E os chineses volveron poñerse moi duros.
  Albina colleuno e berrou, mostrando os dentes e cantando:
  Pronto estaremos no comunismo
  O ascenso do meu país...
  Elimina só o ladrón
  E unha cabra calva!
  Despois diso, a nena colleu e amosou a súa lingua moi longa e áxil.
  Con eles era moi afeccionado a lamber os palpitantes varas de xade. Ela gozou inmensamente.
  Alvina tampouco está en contra de servir aos homes. E sobre todo tes pracer cando levas cartos aos homes. Realmente é un pracer e un gusto.
  Alvina colleuno e cantou:
  - Gañar cartos, gañar cartos
  Esquecendo o sono e a preguiza...
  Gañar cartos, gañar cartos
  O resto é todo lixo!
  E o guerreiro volveu premer a mamila de amorodo no botón, e o don da aniquilación estalou cunha forza mortal e a masa dos chineses foi destruída.
  Estas mozas son, por suposto, moi chulas.
  Albina díxolle á súa parella:
  - ¡Es un guerreiro xenial!
  Alvina respondeu con lóxica:
  - Igual ca ti!
  E Alvina mandou outro agasallo de aniquilación coa axuda dos seus dedos espidos.
  E berrou:
  - Haberá novas eras
  Haberá un cambio xeracional...
  Pero ninguén nunca
  Non esquezas o obxectivo brillante!
  As nenas volveron presionar xuntos cos seus tacóns espidos nos pedais. E de novo morreron masas de chineses.
  Isto é realmente xenial.
  Pero na batalla, e Anastasia Vedmakova. É moi activa e agresiva no avión de ataque.
  Incluso canta entre risas:
  - Despois de ler dúas liñas do revólver,
  apura e mata ao maligno...
  Mal furioso, demonio do inferno,
  O calvo comezou a exterminar xente!
  E Anastasia Vedmakova colleuno e fixo un ollo ás súas parellas. É unha guerreira moi fermosa, e tamén pelirroja.
  E todos os chineses que foron alcanzados polos seus mísiles quedaron en anacos.
  Pero na batalla e Akulina Orlova. A nena é loitadora e rápida coma unha cobra.
  E o seu avión de ataque salta como un chip sobre as ondas durante unha tormenta.
  Akulina esmaga aos chineses. Golpéaos cos seus dedos espidos.
  Mentres a nena canta:
  - Calvo, calvo, calvo,
  Destino inquieto...
  Pero por que, para pechar a calva,
  Necesitas problemas?
  Entón a nena volveu disparar, pero esta vez usando o seu apetitoso pezón coma unha fresa madura.
  Mirabela tamén o colleu e apretou os botóns cos dedos espidos. E ela golpeou aos chineses con foguetes.
  Moitos inimigos morreron.
  A nena colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  Hai unha gran guerra
  Guerra sen razón...
  Satanás soltou
  E a morte veu con el!
  As mulleres pilotos venceron ás chinesas moi activamente. E enviaron foguetes queimando rexementos enteiros. E tamén lanzaron bombas con agullas e bólas, demostrando unha forza e enxeño extraordinarios. Guerreiros que dicir - clase!
  Pero na batalla contra os chineses e Isabel, con tres amigos no tanque. A súa tripulación foi alcumada - E-4, nenas tan marabillosas nel.
  Por suposto, os guerreiros en bragas sós.
  E curtida, e moi musculosa.
  Elizabeth presionou o seu pé espido e cicelado no botón. Ela enviou un proxectil de forza mortal colosal e arrulou:
  - Son a rapaza máis forte do mundo!
  E tantos chineses foron destruídos por este proxectil mortal.
  Estas son as nenas que adoran matar.
  Elena tamén é unha nena de só bragas e unha loira. E en xeral, nesta carruaxe, as catro belezas son loiras. Só tons de cabelo lixeiramente diferentes.
  E por suposto, fermosa e tetona.
  Elena premeu os seus pezones escarlatas nos botóns do joystick. A artillería disparou e os proxectís voaron.
  Así que non teñen unha sinxela, senón con catro armas.
  As mozas, debo dicir, son moi alegres e simplemente fermosas.
  Elena cantou, mostrando os dentes:
  - Son unha moza chamada Carlo,
  Non xogo a miúdo, pero é xenial!
  Ekaterina tamén presionou os seus pezones de amorodo no botón do joystick, reaccionou cunha mina terrestre destrutiva e berrou:
  - Doulle a todos os clientes un diamante sorriso,
  Imos polo camiño da luz - sen saber o erro!
  Euphrosyne tampouco é unha falla na batalla. Primeiro, premeu os botóns da palanca de mando cos dedos espidos dos pés e enviou un proxectil de fragmentación letal e altamente explosivo.
  E entón premeu os seus pezones de rubí nos botóns e matou aos seus opoñentes. Entón ela arrullou, enviando regueros de balas das metralladoras, e mostrou os dentes, con colmillos de loba:
  - Os lobos son os animais máis chulos,
  Destrozando a todos, sen coñecer a misericordia!
  E as catro nenas colleron e berraron:
  - E a quen atoparemos na batalla, e a quen atoparemos na batalla,
  Destrozámolo, destrozámolo!
  ¡Destrozámolo!
  ¡Destrozámolo!
  Estas son as nenas e o tanque envía proyectiles de forza mortal e garabatos das metralladoras. Non hai forma de resistirse a eses bandidos. Teñen o poder da rabia, a chama da paixón e a confianza na vitoria. E ao mesmo tempo, tamén pegan os seus tacóns sucios e redondos na cara dos chineses capturados e obrigan a lamer coa lingua.
  Os homes adoran e odian ao mesmo tempo. E as nenas son xeniais.
  Porén, os chineses non desprezan a tortura. Un rapaz de trece anos, Ileyka, foi capturado. E puxéronse a interrogar con predilección.
  O neno calou ao principio. Despois arrincáronlle a roupa e puxérono nun gancho coas mans atadas detrás del. E comezaron a subir máis.
  As articulacións do neno torcíanse e Ileika xemeu. E foi cada vez máis alto.
  O verdugo tirou dos pés descalzos do rapaz. E rodou e berrou cunha dor insoportable.
  Os chineses rían e comezaron a sinalar co dedo. Eles elevaron a Ileyka aínda máis. A corda xa estaba moito máis tensa. Ata o teito. Un neno espido e indefenso colgado dun estante, cos pés descalzos retorcidos.
  Entón a corda caeu dunha vez. O corpo do neno derrubouse.
  E só no chan mesmo a corda volveuse a estirar. Houbo un berro inhumano de dor incrible. Ileika aguia e torcida.
  E os verdugos rían. Nin sequera fixeron preguntas, senón que simplemente torturaron ao neno.
  Entón os chineses colleron o neno polos pés nus e presionáronos. Puxeron o bloque, suxetándoo con firmeza. Os ocos do bloque eran de ferro, feitos especialmente para nenos. E fixado firmemente.
  Entón os verdugos comezaron a colgar pesas nos ganchos. Repararon o neno. Colgaba espido, suado, cos músculos tensos, coa cabeza loira e a cara retorcida polo sufrimento.
  Estirando o neno, os chineses comezaron a golpealo cun látego. Fixérono con moito gusto.
  O neno ruxiu e xemeu... Da súa gorxa saíu un silbido. E os verdugos só sabían que se rían.
  A pel do lombo do rapaz rebentou aos primeiros fortes golpes. O sangue pingaba e mesturábase con suor. O neno berrou e intentou crisparse.
  Pero iso fíxoo aínda máis doloroso.
  E tremía con saloucos.
  Entón os verdugos, sen pensalo dúas veces, comezaron a apilar leña fina baixo os pés descalzos de Ileyka.
  E dúas mulleres de ollos pechados sacaron unha botella de aceite de oliva. E puxéronse a lubricar as plantas do rapaz, endurecidas polo longo andar descalzo.
  Ileyka xemeu:
  "De todos os xeitos non vou dicir nada!"
  As mulleres rían e golpearon o cu espido do rapaz coas mans.
  Despois remataron de engraxar as plantas callosas, pero sen po do neno, antes da tortura.
  Entón o verdugo trouxo un facho e acendeu o lume. A chama subiu e o depredador lambeu o talón endurecido, redondo e infantil.
  Ileyka berrou de novo. Doe o lume... O verdugo meteu o atizador e comezou a quentar baixo os pés descalzos do rapaz. Outro torturador sacou da lareira unha vara de ferro candente. E comezou a bater á moza Ileyka cunha vara vermella pola calor nas súas costas curtidas e musculosas.
  O neno tiña unha dor terrible. Pero aínda así gritou coa súa forza:
  - Vaia, non vou contar! Oh, non vou contar! Ai, nai, nai - Non vou dicir!
  Os verdugos asaron as plantas espidas do rapaz e golpeáronlle nas costas. Entón un deles colleu un anaco de ferro da lareira. Púxolle o metal candente ao peito do neno e, sorrindo carnívoro en ruso roto, preguntou:
  - Que doe?
  O neno volveu berrar:
  - Non vou dicir!
  Aínda que o cheiro a carne queimada fíxose máis forte. Outro torturador colleu unhas pinzas, cuxo extremo quentábase na lareira.
  E comezou a romperlle os dedos dos pés espidos ao rapaz. Comezou co dedo meñique, e desaparafusouno cun crujido.
  Ileyka gritou desesperada:
  - Ah-ah-ah-ah! Non vou dicir!
  O verdugo rompeu primeiro os dedos do neno no seu pé dereito descalzo, e despois pasou cara á esquerda. Era un neno moi grande e forte. Pero tentei romper os dedos o máis lentamente posible.
  Cando o último crujiu, o dedo gordo do pé esquerdo, esgotada pola tortura, Ileyka perdeu o coñecemento polo choque da dor.
  Inmediatamente vertiuse sobre el un balde de auga xeada. O neno entrou en razón. E comezaron a golpealo de novo cunha vara candente nas costas.
  As linguas tamén se fritiron ao lume. E ao mesmo tempo, os verdugos levaron dous fachos ao xa queimado peito de Ileika.
  O neno gritaba algo que non podía distinguir as palabras.
  Dous verdugos tamén levaron fachos baixo as axilas. E tamén é un sufrimento tan doloroso e simplemente insoportable.
  Ileyka berrou e chorou, pero aínda era posible distinguir o inarticulado:
  - Non vou dicir!
  O verdugo levou o facho ao cu espido do neno, fíxose aínda máis doloroso. Pero Ileiko gritou igualmente:
  - Non vou dicir!
  Entón a torturadora colleu un facho nas súas mans, levantouse de puntillas e disparou unha chama a través do cabelo louro do neno da súa cabeza. E os fíos louros claros colleron e ardían. O lume enguliu a cabeza de Ileika.
  A muller riu e dixo con agresividade:
  - Son un demo diabólico!
  A cabeza do neno, engulida en chamas, caeu de costado. Era evidente que o corpo deixaba de retorcerse.
  O verdugo volveu salpicar o balde de auga xeada preparado.
  Pero o neno queimado non se moveu.
  A torturadora colocou a man sobre o peito ampollado e suxeito do neno. Ela aguantouno un intre e borbullou con fastidio:
  - ¡Inclinouse cara atrás!
  O verdugo maior dixo con fastidio:
  - Esaxero! Ben, broma con el! Aínda non hai unha soa vítima!
  Así que Alenka podía loitar con gran furia, polo que entendeu que a súa causa era xusta.
  E así a nena colleu e golpeou dos pezones escarlatas de moi grande forza cun lóstrego mortífero. Literalmente queimaron os chineses, sen que lles dean a oportunidade de sobrevivir nin sequera un rasguño nas nenas.
  Entón Alenka lanzou un chícharo da morte moi mortal e destrutivo cos seus dedos espidos.
  E todo ese batallón de soldados chineses arrincou.
  Alenka colleuno e cantou:
  - A nosa gloria cósmica,
  O poder volverá estar de alegría!
  Anyuta tamén levou e fixo unha recepción de polbo con espadas. Cortar moitos soldados chineses. Córtalles a cabeza sen piedade.
  Despois, cos seus dedos espidos, lanzou as mortíferas agullas. Os que voaban mataron aos chineses.
  E entón os pezones de framboesa de Anyuta chocan contra os seus inimigos con pulsos destrutivos e destrutivos.
  Anyuta cantaba, mostrando os seus dentes que brillaban coma perlas:
  - Pronto haberá paraíso no planeta,
  Conquistaremos incluso China!
  E a guerreira colleuno e como asubía...
  Os corvos desenvolveron turbulencias no cerebro. E caeron como pedras de sarabia, golpeando as caveiras dos soldados chineses.
  Alla, pelirroja, chiscolle un ollo á súa parella e declarou, chiscando ollos esmeralda:
  - Guerra Santa
  A nosa vitoria será...
  Dálle a morte a Satanás
  Esta é a nosa conversa!
  E unha nena de pelo vermello cobrizo lanzará os dedos espidos das súas pernas, con gran poder destrutivo, un chícharo da morte. E a masa de chineses estalará.
  Despois diso, a nena tamén cargará dos seus pezones de rubí con raios letais.
  Aqueles queimaron inmediatamente dous batallóns chineses.
  Alla colleuno e cantou facéndolle o ollo aos seus compañeiros:
  - Son grande
  Unha rapaza de primeira orde...
  Para min, un home é só un xamón,
  Compra pronto outros novos!
  María tamén fixo un ollo ás súas parellas e chistou:
  - Ninguén nos vai parar
  A rapaza deixará caer todo o rexemento!
  E a guerreira cos seus dedos espidos lanzou un don de aniquilación moi destrutivo e destrutivo.
  E entón María collerao e vencerá púlsares dos pezones de amorodo. Eses pasarán voando e non hai dúas empresas chinesas, só quedan carbóns.
  María colleuno e cantou, cuspindo unha mancha de magoplasma:
  - Un lume arde na miña alma,
  E o lume arde na miña cabeza...
  Vou poñer a rabia saber a golpe
  Levante máis alto - a bandeira da luz!
  E a nena volverá asubiar... Pobres corvos, tal ecografía é fatal para os seus oídos.
  Que ridículo nos oídos, e derrota e exterminio completos.
  As nenas teñen ese campo de baloncesto na cabeza.
  Máis precisamente, non as nenas, senón o corvo...
  Caen. Golpeando cabezas chinesas.
  María colleuno e cantou, mostrando os dentes:
  - Caer postrado, postrado, postrado,
  Dácheche este dereito...
  Ante a nena descalza, postrada,
  En barro ou barro, non importa!
  Olympias, a nena heroica apoiou á súa parella, e tamén como cuspir. Unha gran e crecente mancha de plasma máxico saíu voando por detrás da boca da nena. Derrubouse e tragou a todo un rexemento do Imperio Celeste.
  Despois diso, a nena heroe colleu e tirou as pernas cos seus dedos espidos, un agasallo de esmagadura e aniquilación ardente.
  Estoupou como unha pequena bomba atómica. E outro rexemento chinés foi calcinado. E nin sequera quedaron os ósos, dos miles de guerreiros do Imperio Celeste.
  Olympias sinalou, mostrando os seus poderosos colmillos, como os dun tigre de dentes de sable:
  - Pero aínda máis forte ca min,
  Non hai ninguén no mundo, non hai ninguén no mundo!
  Entón os seus peitos parecían emitir un agasallo colosal de poder matar a partir de pezones do tamaño dun bo tomate.
  Despois diso, os Xogos Olímpicos, xa que darán:
  - ¡E a muller tómao á vez, pola gorxa á vez!
  E entón as cinco nenas colleron e asubiaron á vez... E o corvo quedará tan enxordecido que literalmente subirán á súa fronte cos seus propios ollos. E revolcarse en ataúdes de verdade.
  Olimpias, mostrando os dentes e ruxindo coma un hipopótamo, declarou:
  - Non hai lugar para as debilidades,
  Non hai lugar para os débiles!
  E aquí de novo as nenas como asubiar... E caen os corvos, e as caveiras chinesas perforan a fondo...
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova - estes nenos eternos están loitando de novo e demostrando a súa proeza fenomenal.
  Aquí está o neno Oleg, tomou e sostivo as súas espadas, o que de inmediato alongou a recepción do machaon.
  E a masa dos chineses foi cortada.
  Entón o neno lanzou un disco especial e afiado cos dedos das súas pernas espidas e infantís... Voou por unha tanxente e cortoulle as cabezas a cen chineses.
  O neno inmortal colleuno e cantou feliz:
  - Son unha gran persoa
  Ou só un anxo...
  Só gaño a todos
  Nunha loita feroz!
  Margarita Korshunova tamén derrubou aos chineses, sen darlles ningunha oportunidade, nin a máis mínima piedade.
  O guerreiro de clase extra levouno con espadas aos inimigos como unha explosión. E figuradamente cortáronlles a cabeza.
  E levarán e rolarán coma cabezas de repolo.
  E entón a rapaza cos seus dedos espidos lanzará un chícharo de poder destrutivo colosal. E moitos chinés explotarán á vez.
  Despois canta:
  - No mundo da forza cósmica,
  Sexamos máis fortes que o dragón...
  Polo ben da gran Rusia,
  O vilán calvo perecerá!
  Despois diso, o neno e a nena inflaron as meixelas á vez e respiraron. E houbo un asubío moi enxordecedor.
  Os corvos foron alcanzados por un chorro de choque e caeron nun nocaut. E choveron coma sarabia sobre as cabezas rapadas dos chineses. Caeron e morreron, sen alternativa.
  E os guerreiros do imperio celeste morreron moitos miles.
  Oleg e Margarita dixeron ao unísono:
  - O mundo debería respectarnos e ter medo,
  As fazañas dos soldados non contan o número...
  Os rusos sempre foron capaces de loitar,
  Haberá unha frecha moi afiada!
  . CAPÍTULO #3
  As nenas crearon unha instalación especial para si mesmas: un lanzallamas con doce barrís. Hai que dicilo - moi en serio. E entón Alyonka presionou o botón co seu pezón escarlata.
  E funcionou, regatos de lume derramaron sobre os chineses. E é unha actuación moi conmovedora e mortal.
  E arden os guerreiros do imperio celeste, coma se fosen velas nunha árbore de Nadal.
  Alenka colleuno e cantou:
  - O meu gran ola,
  E o ramo máis brillante!
  Fodido co chinés presionando o pezón framboesa do peito e Anyuta. É unha rapaza da máis alta cultura e clase.
  E se canta, esmagará.
  E os chineses non teñen un batallón enteiro: queimáronse ata converterse en cinzas.
  Ese é o tipo de rapaza que é, moi xenial.
  Pero o Alla pelirrojo é aínda máis chulo. E o seu pezón rubí preme con moita forza e enerxía os botóns.
  E aquí funciona.
  E realmente queima todo ata o chan...
  Alla, vendo como ardeban e morrían os chineses, cantou:
  - Son a moza máis forte do mundo,
  E conquistou todas as facetas do éter!
  E o seu talón espido lanzou un movemento de morte devastador. Aquí está unha nena - xenial!
  Deus dixo cunha risa:
  - O meu poder fenomenal...
  María disparou, premendo o botón cunha mamila de amorodo e loxicamente obxectaba, mostrando os dentes:
  - Non o teu, senón o noso!
  E os guerreiros collerán e rirán, con duro aplomo. E despois os dous collen e asubian.
  Os corvos foron alcanzados por unha onda ultrasónica no seu cerebro. Confundironse.
  E as belezas emplumadas comezaron a caer e perforar as cabezas dos guerreiros chineses.
  Estas nenas son simplemente incribles!
  Os Xogos Olímpicos son moi agresivos. Ela tamén presionará a súa grande, como un pezón laranxa no botón. E como vai cuspir unha fervenza asasina de morte e destrución.
  E tantos chineses á vez levaron e queimaron. Estaban completamente calcinados.
  Olympias tomou e cantou:
  - Son a moza máis forte do mundo,
  Podo romper facilmente aos adversarios...
  Nadamos polas correntes de éter continuo,
  A xunta non poderá romper o dragón!
  E os guerreiros dos seus pezones de peitos, como se baten con tal lóstrego asasino, que é só horror.
  Queimar capitalmente batallóns chineses. Aquí están as rapazas. E os seus dedos espidos lanzan agasallos de aniquilación cunha forza terrible.
  Os Xogos Olímpicos tomaron e asubiaron...
  E o seu asubío deseguido derrubou moitos miles de corvos ao chan, matando aos chineses.
  Os guerreiros, por suposto, están encantados. E rin.
  As cinco belezas son tan belixerantes e enxeñosas.
  Aquí de novo, Albin e Alvin están atacando desde o aire, en avións de combate. E como enviarán foguetes de poder destrutivo colosal, que explotan e destrozan todo.
  Albina colleuno e cantou, apretando o gatillo co seu pezón escarlata:
  - Son a heroína máis grande do mundo!
  Alvina tamén berrou, premendo o seu pezón de rubí no peito, e berrou, mostrando os dentes:
  - Non, somos as máis heroínas do mundo!
  E as nenas cantaron ao unísono:
  Eu, ti, el, ela - xuntos todo o país,
  Xuntos familia simpática
  Na palabra nós
  Cen mil eu!
  E as nenas como rir, e os tacóns espidos nas pancas.
  E as bombas voaron contra os chineses. Por suposto, o Imperio Celestial non ten a sorte de tratar con mozas que só pelexan en bragas.
  Anastasia Vedmakova tamén está no ceo. E esta nena, que xa ten máis de cen anos, pero non envellece, porque é unha meiga.
  E o guerreiro cun pezón de rubí presionará o botón. E inmediatamente os mísiles de combate voarán cara ao obxectivo.
  E todo un rexemento chinés, totalmente destruído.
  Anastasia Vedmakova sinalou, pasando o bordo da man pola súa gorxa:
  - Hai unha gran purga!
  Akulina Orlova estivo de bo grado con isto, golpeando tamén ao inimigo e mostrando os dentes, que son máis brancos que a primeira neve:
  - Hai un varrido da zona!
  E a nena volverá presionar o pezón de amorodo do seu peito no botón do joystick e enviará un foguete mortal.
  Mirabela Magnetic colleu e bateu contra o inimigo coa axuda dos seus dedos espidos. E un foguete letal golpeará aos chineses. E houbo destrución e destrución total.
  Esta é Mirabela - simplemente super. E a nena é como darlle unha labazada ao inimigo cunha mamila de amorodo.
  As nenas colleron e cantaron, estampando os seus tacóns espidos e redondos:
  - Borraremos a todos facilmente,
  Polo poder dos soviéticos...
  E romperémosvos a todos
  A esta canción!
  Os guerreiros atacan ao inimigo cos seus foguetes. E realmente é extremadamente mortal.
  Aquí están as nenas coas pernas espidas e ciceladas.
  Anastasia Vedmakova, esmagando ao inimigo, arrolou:
  - A caveira salta brillante pola noite,
  Quere volver tola a unha rapaza...
  E tragando vítimas inocentes cunha serpe,
  É só unha molestia!
  Akulina Orlova golpeou ao inimigo cun pezón de rubí. Ela matou ao inimigo, sen darlle a menor oportunidade e queimou un batallón enteiro de chineses.
  Entón Akulina colleuno e cantou:
  - Unha nena está aquí, unha nena está alí,
  A vida é unha completa mentira!
  E a guerreira enviou un agasallo asasino de aniquilación ao inimigo co seu talón redondo.
  Entón ela berrou:
  - Destruirei a todos os chineses, mostrarei a cara da miña nena!
  Aquí están as nenas: descalzas e fermosas e cunhas pernas sedutoras e moi ciceladas.
  Anastasia Vedmakova lanza unha pequena bomba, destruíu aos seus opoñentes e berrou:
  - Gloria á nosa gran Patria!
  Aquí está Alicia e Angélica na batalla. Golpearon aos chineses con rifles de francotirador. En xeral, as nenas son marabillosas.
  Alice disparou, atravesou cinco chinés á vez e arrolou:
  - Na inmensidade da marabillosa patria,
  Templado en batallas e traballos...
  Compuxemos unha canción alegre
  Ó gran amigo e líder!
  E a guerreira botou os dedos descalzos, un agasallo mortal da morte. E arrincou a moitos opoñentes.
  Angélica tamén esmagou os inimigos. Ela atravesou catro inimigos dun tiro e berrou:
  - ¡Seguro que venceremos a todos, e haberá comunismo!
  E a guerreira volveu lanzar cos seus dedos espidos o agasallo asasino da aniquilación. E tantos chineses foron destruídos á vez.
  Foi como xenial.
  As dúas nenas son moi fermosas. Alicia é loira e Angélica é vermella. Xeralmente son xeniais.
  E disparan contra os inimigos no medio da horda.
  Alicia colleuno e cantou:
  - círculo solar,
  O ceo ao redor...
  É un debuxo dunha nena!
  E a guerreira colleuno co talón espido e lanzou un paquete explosivo de carbón. O que levou moitos loitadores chineses e arrincou.
  Angélica observou cunha risada, e mostrou os dentes, que tiña como grandes perlas:
  - É xenial!
  E tamén os dedos espidos da nena pelirroja lanzarán bolsas explosivas cunha mestura agresiva de destrución.
  Aquí están as nenas: acrobacias aéreas destacadas. Mostran a súa clase máis grande e máis agresiva.
  Alicia colleuno e berrou, mostrando os dentes:
  Debuxei nun anaco de papel
  Sinatura do círculo no encerado!
  E de novo, o seu pé espido e gracioso lanza algo cunha forza moi mortal.
  E unha masa de destrución - matando aos chineses.
  Angélica arrullou cunha chiscadela.
  - Todo será tan - encantador!
  E o seu tacón espido, redondo e rosa cravado coma un cravo...
  Os guerreiros, por suposto, non permiten que os chineses os abrumen cunha onda. E todos se arrastran.
  O número de guerreiros do imperio celeste é grande. E todos son póla e póla, e ataque coa maior paixón.
  Angélica bateu as mans e cantou:
  - A grandeza do ruso recoñece o planeta,
  O fascismo foi esmagado cun golpe de espada...
  Nos poemas das nenas cántase a vitoria,
  E creo que van construír o comunismo!
  E o guerreiro collerao e cuspirá... E unha mancha de plasma máxico creceu á vez, e cubriu os chineses.
  Digamos así: as nenas son o que necesitas.
  Alenka está a disparar contra os chineses desde ametralladoras. Despois córtaos con espadas...
  E cando unha metralleta apareceu nas súas mans coma por arte de arte. E ela imos esnaquizar os inimigos.
  Entón, Alenka segou aos chineses, sen darlles a máis mínima piedade.
  E a nena lanzou cos seus dedos espidos un agasallo asasino da morte e esparexeu aos guerreiros do imperio celeste.
  Entón ela cantou:
  - Son a moza máis forte do mundo,
  Genial mestre do éter terrestre!
  Anyuta confirmou isto:
  - Si, xenial mestre!
  E colleu os pés cos seus dedos espidos e botou o agasallo asasino da morte, e deitou tantos chineses á vez.
  Aquí está unha rapaza así.
  E tamén dos pezones escarlatas como cargará un raio. E os guerreiros do imperio celestial rolan como gavillas de feno.
  Anyuta colleuno e cantou:
  - Gloria á era dos tsares rusos,
  Os inimigos rompen!
  Así traballan as nenas. E Alla é unha beleza pelirroja con eles. E dos pezones de rubí sucumbe o raio. E trae a morte total.
  Alá cantou, sorrindo:
  Non rompas as ás da rapaza escarpada,
  Non hai piedade en min e non por casualidade...
  Non me gusta a violencia e a impotencia,
  Iso é só unha pena para o Cristo crucificado!
  É unha guerreira tan combativa e agresiva chea de enerxía.
  María tamén cargará un púlsar a partir de pezones de amorodo. Queimará unha masa de loitadores chineses e arrullará:
  - Este é o meu poder espacial!
  E os seus ollos brillan cun raio.
  E os pés descalzos botarán un agasallo de aniquilación. Estas nenas son a clase máis alta.
  Os Xogos Olímpicos engancharon ao inimigo. Ao mesmo tempo, tamén usaba púlsares ardentes dos seus grandes pezones.
  A rapaza heroe traballou con gran aceleración. Ela non deu a ninguén a máis mínima oportunidade.
  E a guerreira lanzou cos seus dedos espidos agasallos moi destrutivos da morte.
  E mentres ela cantaba:
  - A patria e o exército son dous piares,
  Sobre o que está o planeta...
  Protexeremos os nosos peitos, somos o teu país,
  O teu exército é cantado por todo o pobo!
  Unha vez máis, os seus pezones de tomate lanzan agasallos dun poder de matanza colosal.
  Elizabeth do tanque tamén está disparando. Ela dispara, presionando os seus pezones escarlatas nos botóns, e berra:
  - Non son máis forte, vou a todos en anacos!
  E fai un guiño aos seus compañeiros.
  Elena estivo de acordo con isto, premendo o botón co seu pezón carmesí e un proxectil cuspiu do canón, arrincándolle ao chinés:
  - Pola nosa patria do comunismo!
  E a rapaza guerreira chiscou o ollos de zafiro.
  Catherine sinalou, enviando agasallos asasinos de morte real aos seus opoñentes:
  - O comunismo é unha ciencia!
  Premeu de novo o botón co seu pezón de rubí.
  Euphrosyne declarou mentres loitaba con gran teimosía contra o inimigo e usaba pezones de amorodo:
  - A nosa fe nun futuro brillante non nega o pasado glorioso do noso imperio!
  Elizabeth aceptou isto:
  - ¡Como loaban ó rei, así loaremos nós!
  E o guerreiro mostrou unha longa lingua.
  Ekaterina notou, disparando neste caso, premendo o botón do joystick cos seus dedos descalzos:
  - E dende as costas de Chudsky,
  Para o xeado Kolyma,
  Todo isto é a nosa Terra,
  Todo isto somos nós!
  Euphrosinia golpeou, de novo usando a mamila de amorodo e arrullou, chiscando o ollo:
  - O meu gran poder
  Vou esmagar o crocodilo!
  E as nenas atacan. Entre elas están Natasha e Zoya.
  Aquí as nenas tomaron do obús como carga dun don tan destrutivo da morte.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Voan bombas e foguetes,
  O maior PR...
  Nos cantos da xente cántanse,
  Un golpe terrible!
  Zoya declarou agresivamente:
  - Un golpe poderoso - ben!
  E colleuno e presionou os dedos espidos dos pés sobre os botóns. Estas son todas belezas marciais.
  Oleg Rybachenko na parede. Un neno inmortal, que parece duns doce anos, lanza agullas cos dedos espidos. E golpea ao chinés que avanza. Ducia á vez.
  Bota agullas e Margarita cos dedos espidos. A nena destrúe os adversarios e chirri:
  - O meu gran poder!
  E loita con valentía.
  Natasha tamén lanza un poderoso boomerang cos seus dedos espidos. Como esmagar aos opoñentes e chillar:
  - No nome da gran gloria!
  Entón Zoya corta aos chinés con espadas, e ao mesmo tempo lanza agullas con veleno cos pés descalzos. E canta para si mesmo:
  - Na inmensidade de Rusia,
  Podemos salvar a todos!
  E de novo as espadas caen sobre os adversarios. E se pican, entón sen ningunha pena.
  Pero cando Aurora comezou a destruír e lanzar bumerangs cos seus dedos espidos, entón isto é unha destrución completa. E os chineses asasinados caen baixo os golpes do demo vermello.
  E a nena ruxe:
  - Vou esmagar e esgazar todo!
  E como tomará e cortará coas dúas espadas!
  E do seu talón espido voa un disco afiado e penetrante. Esta é xeralmente unha nena de morte total.
  E aquí está Svetlana na batalla decisiva. Como imos atormentar aos chineses, e cortalos en anacos con espadas.
  A moza fixo rolar a bolboreta e sete guerreiros do Imperio Celestial morreron cortados.
  E despois agullas afiadas e velenosas voan dende os dedos espidos dos pés. E sorprender aos chineses.
  Oleg Rybachenko loita con guerreiros amarelos. As súas espadas parpadean coma unha hélice.
  O neno canta con gusto:
  - Serei o campión do mundo máis forte,
  Derrotaremos a América, a China!
  E de novo o neno lanza xogos afiados cos seus dedos espidos das pernas dos nenos. E dúas ducias de mortos chineses caen á vez.
  Aquí está unha batalla así. Na historia real, a Rusia tsarista dos tempos prepetrinos perdeu parte do seu territorio. Pero aquí os cabaleiros rusos loitan e non se van a ceder.
  Oleg Rybachenko loita e canta:
  - Pero somos cabaleiros cheos do espírito ruso,
  Os verdugos nunca escoitarán o noso abafado xemido!
  E outra vez o neno bota moi afiado, e con veleno forte, fervido por meigas, agullas moi finas!
  Ao seu lado está a nena Margarita. E tamén as súas pernas botan unhas agullas tan mortais. E as mans cortaron aos chinés atacantes. O guerreiro destrúe aos adversarios e canta:
  - Son tan chulo, como un demo de todos os países...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Gobernante de todos os países!
  Natasha tamén corta os chineses e canta:
  - No amencer da noite, non imos deixar que Satanás gañe!
  E tamén voan agullas mortais dos seus pés nus.
  A continuación, Zoya destrúe os inimigos. E desta rapaza parecen emanar vibracións de enerxía colosal.
  E boomerangs e agullas afiadas voan dos pés descalzos da beleza.
  Os guerreiros chirrian:
  - Son un gran soño e beleza descalzo!
  E de novo, lanzará algo extremadamente mortal aos seus opoñentes.
  Pero cando Aurora leva un muíño e corta aos chineses, entón este é o cumio da aniquilación.
  E entón a pelirroja lanzará agullas perforantes cos seus dedos espidos. E caen os guerreiros amarelos mortos.
  Pero cando Svetlana lupanet. E ao mesmo tempo, das súas pernas núas voan un montón de agullas que o atravesan e matan todo.
  E os guerreiros berran:
  - Entón, así, así - gaña un fascista nun centavo!
  E os seus pés descalzos volverán ser lanzados mortalmente contra os chineses.
  Natasha, cortando guerreiros amarelos con espadas, comentou:
  - Cos nazis era máis fácil e máis difícil!
  Svetlana, despois de pasar o muíño, comentou:
  - E con nós, rapazas, sempre é fácil!
  Aurora, reproduciu a recepción do abano, e gruñou:
  - Non te aburrirás de min para nada!
  E un aguillón mortal voa dos seus pés nus.
  E Zoya collerao e chiscará:
  - Non somos cascudas, somos nenas - de gran gloria!
  E outra vez algo sairá voando dos seus pés descalzos e golpeará o inimigo.
  As nenas levaron o traballo en serio.
  Esta fortaleza é case o único bastión ruso da zona. Hai un par de cidades máis en construción. É bo que os chineses non asomaran a cabeza sobre o Amur. Pero Rusia na historia real perdeu un anaco do seu territorio. Unha dinastía moi agresiva no poder en China. Non obstante, as mozas son as que son capaces de poñer en fuga os rexementos de Lucifer.
  Oleg Rybachenko corta aos chinés. E mentres o neno canta:
  - A clase máis alta será...
  E entón un bumerang lanzado polo pé descalzo do neno voa e un berro:
  - O porco espín vai cortar a todos!
  Margarita tamén lanzou ao inimigo o que é un asasinato. Ela esmagouno en anacos e chirriu:
  - Son un soño descalzo e unha gran beleza!
  E o seu pé lanzará discos salvaxes.
  A seguinte na batalla é Natasha. E tamén lanza ao inimigo o que divide aos adversarios.
  E faino moi intelixentemente.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas regulares e mortais.
  A continuación, Zoya na batalla. E tamén lanza ao inimigo todo tipo de esvásticas e bumerangs.
  E sega o inimigo.
  Despois, mentres pasa:
  - ¡Gloria ao bo rei!
  Pero na batalla e Aurora. Tamén destrúe os inimigos de China. E se bota, tirará con forza letal.
  E mentres cantaba:
  - Si, en nome da Terra Rusa!
  E, tamén, cargas mortais voan dos seus pés descalzos.
  Svetlana tampouco defrauda ao inimigo. E dos seus pés descalzos voa algo que trae a morte evidente.
  E o guerreiro canta:
  - Nunca nos rendiremos! Os problemas non chegarán a Rusia!
  E de novo, os chineses estarán feridos. E collerao sen cerimonia e picarao.
  Seis guerreiros e guerreiros golpearon con forza. E corta o inimigo, e bota os pés descalzos.
  Oleg Rybachenko, cortando aos chineses, cantou:
  - Loitador estrela, o teu corno soa en balde -
  A túa terra está lonxe en dubidosa gloria...
  A chama da batalla treme entre as liñas -
  Nun xogo unilateral sen regras!
  E outro bumerang voa cos pés descalzos do rapaz, que cortan a gorxa a unha ducia de chineses.
  O neno, como vemos, é un loitador.
  E Margarita tamén está en batalla. E así funcionan os seus pés descalzos. Ela extermina aos inimigos sen dúbida, moi xenial.
  E as súas espadas son como verdugos.
  O guerreiro chilla:
  - Que haxa a gloria!
  Natasha tamén dispara cos pés descalzos, e lanza o mortal. E ao mesmo tempo corta activamente con espadas.
  Pita ao mesmo tempo:
  - O meu séquito é unha tripulación estatal!
  A seguinte na loita é Zoya. Tamén un demo do máis alto nivel de aniquilación. Como suxeitar unha bolboreta con espadas. E despois collerá e lanzará elementos rechamantes cos pés descalzos.
  Despois pasa:
  - O exército alégrase - avanzando!
  E toda unha liña de caídas chinesas biseladas.
  A nena canta para si mesma:
  - A Zoya encántalle matar! Ah, esa Zoya!
  E aquí está Aurora nunha rápida ofensiva. Ou máis ben unha defensa agresiva. E coa axuda dos pés descalzos elimina os inimigos.
  E ao mesmo tempo chirría. E cando os seus sabres pasen coma as espadas dun cultivador, ¡tres ducias de chineses serán destrozados!
  E Aurora berra:
  - Acordes harmónicos, a bandeira de Rusia está moi orgullosa!
  E agora o seu talón espido encaixará no queixo do xeneral chinés. Tomará e caerá.
  Zoya é agresiva no combate. Corta aos seus inimigos e berra:
  - Dubidaremos e mataremos a todos!
  E dos pés descalzos voan tales puñais.
  Svetlana tampouco defrauda a ninguén. E destrúe os inimigos, coma se unha gadaña cortase a herba. Os chineses están fallando.
  A nena berra:
  - Agulla tola! Saia do xardín!
  
  O BOXEO E A POLÍTICA COOL DO RING
  Sergei Lyakhovich gañou un combate de boxeo contra Sherron de Beers. Golpeouno nas lentes, e non perdeu o golpe de gracia.
  E fixo a súa primeira defensa do título.
  Isto levou a algúns cambios no calendario xeral de batalla. En lugar dunha defensa obrigatoria contra Chagaev, Nikolai Valuev e Sergei Lyakhovich decidiron loitar primeiro para unificar os títulos dos pesos pesados.
  Esta loita sería moi interesante. Sergei Lyakhovich só ten unha derrota, Nikolai Valuev leva corenta e seis vitorias seguidas. E é o claro favorito.
  E o fondo do premio para esta loita para ambos boxeadores é un récord de dez millóns de dólares por dous.
  A pelexa tivo lugar en EE. UU.... Por desgraza, o público quedou decepcionado. Sergei Lyakhovich lesionouse a man dereita e perdeu as doce xornadas por puntos. Pero Nikolai Valuev tampouco brillou. E non puido enviar ao seu opoñente nin a un nocaut nin sequera a un derribo.
  Pero uniu os títulos e conseguiu a cuadraxésimo sétima vitoria seguida.
  A loita con Chagaev foi reprogramada. Entón Chagaev desenvolveu unha inflamación e Valuev pelexou con outro rival non demasiado coñecido. E non demasiado convincente o derrotou por puntos. E despois a loita co sultán Ibragimov. A loita resultou moi competitiva. Moitos mesmo crían que o sultán Ibragimov o gañou. Por decisión separada, os xuíces deron con todo a vitoria a Valuev. E empatou con Rocky Marchiali no número de vitorias seguidas: corenta e nove.
  Despois a defensa obrigatoria contra Ruslan Chagaev... Pero de novo a loita fracasou. E de novo Ruslan Chagaev cunha lesión e fóra de xogo.
  O xigante ruso mantivo a súa loita polo cincuenta aniversario (a non ser que, por suposto, se teña en conta que unha loita de Valuev foi declarada inválida!) contra Ruiz. Foi unha revancha. Na primeira, Valuev non gañou de forma convincente por decisión dividida. E despois a segunda loita-revancha.
  Moitos pensaron que Nikolai Valuev melloraría o seu resultado. E o que sería xenial... Pero de novo, o xigante ruso non parece o mellor, e gaña unha vitoria moi controvertida por puntos, e de novo por decisión separada dos xuíces.
  Despois outra pelexa con Holyfield. Este loitador é unha verdadeira lenda. Pero xa ten corenta e seis anos, e ninguén cre nas súas posibilidades. E Nikolai Valuev leva cincuenta vitorias seguidas e nin unha soa derrota. Bateu o récord de Rocky Marchiali e ten dous cintos de campión de peso pesado.
  De novo a loita... E de novo Nikolai Valuev case non forzou unha vitoria por puntos.
  E tamén por decisión separada dos xuíces. Pero mellorou o seu palmarés, cincuenta e unha vitorias seguidas! Estarás de acordo en que isto é moi chulo.
  E aquí tamén hai unha defensa voluntaria contra David Haye. Nikolai Valuev non tivo unha soa derrota desde 1993. Aquí está de novo na batalla...
  De novo un duelo, onde Nikolai o mazo non brilla e é inferior ao inimigo en velocidade.
  Pero aguanta moi ben. Mostra resistencia. E como resultado, os xuíces de novo darlle a vitoria a Nikolai Valuev, decisións separadas. E por suposto moi polémico...
  Pero o rexistro de Rocky Marchil foi actualizado. Cincuenta e dúas vitorias seguidas.
  E está previsto un novo opoñente: Vitali Klitschko, que quere conseguir dous cintos á vez nunha loita de unificación.
  Pero as negociacións non tardaron en estancarse. Vitali Klitschko pelexou con Sosnovsky.
  E Nikolai Valuev pelexou con Morek, un boxeador forte, pero batido moitas veces.
  E esta vitoria de Nikolai Valuev, xa a cincuenta terceira consecutiva, resultou pouco convincente e de novo sen derrubamento e puntos, por decisión separada dos xuíces.
  Non obstante, o rexistro actualizouse. E Nikolai Valuev non coñece a derrota desde hai dezaseis anos, un récord de peso pesado. E cincuenta e tres vitorias seguidas, unha marca entre todas as categorías de peso.
  E a loita con Vitali Klitschko e a unificación de títulos non se produciu.
  Nikolai Valuev atopou un tumor benigno na súa cabeza e viuse obrigado a rematar a súa carreira no boxeo.
  David Haye e Wladimir Klitschko loitaron polos seus cintos. E gañou Klitschko Jr.
  Pero Nicolás II, como boxeador, que bateu formalmente o récord de Rocky Marchiali, e que posúe dous cintos, e nunca foi vencido, xa estaba nunha gloria considerable.
  E en vez de Rusia Unida, Nikolai Valuev decidiu crear o seu propio partido. Chamouno "O gran salto". E conseguiu entrar sensacionalmente na Duma Estatal en 2011. E despois participou nas eleccións presidenciais de 2012. E de novo unha sensación, segundo posto, e unha saída á segunda volta ante Vladimir Putin.
  Caramba! Nikolai Valuev converteuse nunha estrela nova, brillante e política. O pobo fartouse das vellas prostitutas políticas, e el foi por un novo político e boxeador.
  Vladimir Putin, con todo, puido derrotar a Nikolai Valuev na segunda rolda, pero a súa vantaxe resultou ser bastante pequena.
  Pero os comunistas, debido ao fracaso de Zyuganov, tiveron un golpe de estado e Sergei Udaltsov converteuse no novo presidente do Partido Comunista.
  Este mozo e enérxico fixo unha auténtica tormenta contra Vladimir Putin. E a emoción era moi grave. Enfrontamentos masivos coa policía. O uso de porras. Golpes e mesmo vítimas entre os detidos.
  Entón, os Xogos Olímpicos de Sochi foron cancelados. Despois tivo lugar o Maidan en Ucraína. Yanukovych foi derrocado. Putin, en condicións de inestabilidade interna, non comezou a apoderarse de Crimea. E non houbo guerra no Donbass.
  Ucraína, liderada por Poroshenko, estaba en aumento.
  Vitali Klitschko, que interrompeu a súa carreira no boxeo, decidiu regresar.
  E agora conseguiu noquear a Stevenson. E convértese no campión dos pesos pesados por cuarta vez, repetindo o récord de Hollyfield. Despois Vitali fixo outra defensa ante Criss Areola. Tal loita é unha vinganza e volveu noquear ao rival.
  Pero entón, debido á carga de traballo do alcalde de Kiev, viuse obrigado a rematar a súa gloriosa carreira.
  Wladimir Klitschko, aínda que non convenceu do todo, puido defender o seu título ante Tyson Fury. E despois noqueou ao seu compatriota Glazkov. E despois tamén mantivo unha defensa contra Brian. E bateu o récord de Joe Louis de máis vitorias no campionato.
  Pero hai un cinto máis. Gañou Denotay Wyder. Este boxeador é único: toda a súa carreira está composta só por nocauts. Ata corenta nocauts seguidos, é xenial! E Wladimir Klitschko xa ten corenta e un anos. E por suposto que este duelo de unificación espertou un interese tremendo.
  E por primeira vez desde a pelexa con Peter, Wladimir Klitschko non é o favorito indiscutible.
  Pero aquí está a pelexa con Denoteo. Intercambio de caídas. E aínda a vitoria ao final, aínda que por unha decisión separada dos xuíces, Wladimir Klitschko.
  Así, Wladimir Klitschko unificou por primeira vez na división de peso pesado os catro cintos principais. E este é un logro único...
  Wladimir Klitschko tivo outra revancha con Wyder, esta vez foi capaz de noquealo e demostrar que a idade non é un obstáculo para o deporte. Parker tamén gañou.
  Pero despois, no outono de 2018, aos corenta e dous anos, perdeu ante Anthony Joshua nun duelo dramático.
  Foi unha súper loita... Wladimir Klitschko non perdeu en máis de catorce anos, pero Anthony aínda conseguiu asumir e gañar os catro cintos.
  O único consolo de Vladimir Klichkov é que o seu homónimo Vladimir Putin tamén perdeu as eleccións de 2018. Ademais, non foi Nikolai Valuev quen gañou, para quen xa pasou a moda, senón o comunista - Sergey Udaltsov.
  O motivo da derrota foi que debido á caída dos prezos do petróleo e do gas, a situación económica de Rusia empeorou. E o efecto da ocupación de Crimea non puido funcionar. Así que todo era diferente. Volveron os comunistas. E de novo sobre o Kremlin a bandeira vermella.
  Wladimir Klitschko, con todo, retomou a súa carreira. Non había coronavirus no mundo, e en 2020 o gran boxeador puido vencer a Ruiz Jr. e volver ser campión do mundo. Despois defendeu o seu título ante Ruiz Jr. Pero a revancha foi de novo para Anthony Joshua.
  Wladimir Klitschko, que bateu moitos récords, anunciou de novo a súa retirada.
  Aínda que conseguiu establecer outro récord: converterse no campión do mundo absoluto máis vello.
  E este tamén é un gran logro.
  Entón Vitali Klitschko tivo unha pelexa de exhibición con Hollyfield.
  O mundo foi o seu camiño.
  Oleksandr Usyk converteuse no novo campión mundial indiscutible de peso pesado cunha vitoria sensacional sobre Anthony Joshua. E despois defendeu o título contra el.
  Pero Wladimir Klitschko regresou inesperadamente no outono de 2022. E pelexou con Usyk, polo ben doutro disco.
  E esta loita superou todos os logros anteriores en drama e fluxo.
  E Wladimir Klitschko volveu gañar sensacionalmente. E de novo tomou posesión de todos os cintos. E por cuarta vez foi campión do mundo.
  Realmente no boxeo, o heroísmo non ten idade.
  A vida segue como sempre, pero os verdadeiros heroes nunca envellecen!
  
  HITLER QUITA AS MANS AOS XDEUDOS
  ANOTACIÓN
  Adolf Hitler iluminouse e deixou de perseguir aos xudeus. En resposta, os aliados concluíron unha tregua indefinida co Terceiro Reich. E agora a URSS ten que loitar nunha fronte, e as forzas son moi desiguais.
  . CAPÍTULO #1
  Por exemplo, un mundo no que os Estados Unidos ofreceron a Hitler un trato en marzo de 1943: detén a persecución dos xudeus, a cambio os aliados declaran unha tregua indefinida. O Führer, perdendo a batalla por África, e sendo derrotado en Stalingrado, vese obrigado a aceptar. Ben, os Estados Unidos teñen o seu propio cálculo: que tanto os ditadores como os países totalitarios se aniquilen mutuamente. E entón a URSS avanza dalgún xeito con demasiada resolución.
  Mire cara atrás en Europa antes de que aparezan os EUA. Gran Bretaña está naturalmente sen América, un non quere loitar. E ademais, Churchill tamén ten medo á chegada dos vermellos a Europa.
  En resumo, coincidimos. Hitler deixou de perseguir e exterminar aos xudeus, e os aliados deixaron de bombardear e loitar dende o 1 de abril. Pero iso non é todo, claro. Á escondida, comezaron a venderlle algo aos nazis. E a URSS agora non recibiu axuda gratuíta, senón que só podía comprar ouro.
  Houbo unha calma total en Occidente. No leste, a guerra estivo principalmente no aire. En terra, tamén, mentres unha pausa. Os alemáns estaban preparando unha ofensiva sobre o Kursk Bulge, o Exército Vermello púxose á defensiva e escavou no chan.
  Pero a tregua no oeste cambiou algo. En primeiro lugar, os alemáns fixéronse moito máis fortes no aire, case a metade dos seus avións foran previamente distraídos por Occidente.
  En segundo lugar, Hitler xa non tiña tanta présa por atacar. Realmente quería que o Tigre-2, o León e, especialmente, o Rato fosen probados na batalla.
  "Tiger" -2 comezou a entrar na produción en masa antes que ninguén en maio. Pero tiña unha torre Porsche máis lixeira e menos protexida. "Maus" só en xuño foi probado, que mostrou resultados satisfactorios. Os traballos no tanque "León" retomáronse dun novo xeito. Pero foi necesario refacer o coche, baixo un motor máis potente do Maus, e reforzar a armadura dos lados. "Maus" e "Lion" claramente non seguiron o ritmo da ofensiva, e "Tiger" -2 aínda necesitaba adestramento da tripulación e despregamento en serie. Ademais, tanto o Jagdpanther como o apresuradamente desenvolvido Panther-2 lanzáronse á serie. O último coche tiña armamento semellante ao Panther, pero a armadura lateral e frontal eran máis grosas, o que aumentaba o peso. Pero as "Panteras" -2 non seguiron o ritmo do comezo da batalla.
  A paciencia de Stalin rompeu e o 5 de agosto de 1943, o propio Exército Vermello pasou á ofensiva.
  Esta vez, a superioridade das tropas soviéticas en número foi menor que na historia real. Os alemáns puideron retirar as súas tropas de África, e máis forzas foron transferidas de Europa. Engadíronse especialmente canóns antiaéreos. Si, e había máis tanques, e a liberación total de armas, sen o bombardeo dos aliados, resultou ser maior.
  E a defensa é forte. Os alemáns son especialmente fortes no sur, onde están Mainstein e as súas principais forzas. Alí o Exército Vermello intentou avanzar, pero sen éxito. Os seus ataques detivéronse case inmediatamente. Si, e os alemáns "Tigres", "Panteras", "Ferdinands" son moi fortes en defensa, e peor en ataque.
  Na dirección de Oryol, os alemáns foron algo máis débiles. E o Exército Vermello, pola contra, deu o golpe principal precisamente alí. Así que se conseguiu máis.
  Pero de todos os xeitos, a defensa dos alemáns desenvólvese en termos de enxeñería, os tanques e as armas autopropulsadas móstranse excelentemente na defensa e, o que é significativo, os rusos non teñen superioridade no ceo. Pola contra, aínda que o Focke-Wulf non se xustificou, pero o Me-109 da modificación "G" é un bo cabalo de batalla e, o máis importante, hai moito. E os ases son bastante fortes. Agora Huffman converteuse na nova estrela en ascenso da Luftwaffe. Si, e os alemáns téñeno máis doado co combustible, algúns dos produtos petrolíferos son vendidos por Estados Unidos e Gran Bretaña. E os aliados non bombardean a Romanía, nin as plantas de gasolina sintética tamén.
  Mentres está no aire, non é posible levala. É certo que os ases soviéticos loitan ben co Focke-Wulf, especialmente porque o coche resultou ter un defecto evidente: os tanques de combustible non están cheos de gas inerte e é máis fácil prenderlles lume. É certo que a propia máquina é bastante poderosa con armas e, coas tácticas correctas, pode ser perigosa. E como bombardeiro de primeira liña, non está nada mal, leva o dobre de bombas que o PE-2.
  O Exército Vermello avanzou lentamente. Os nazis aferráronse a todos os asentamentos e tiñan unha defensa en profundidade. Si, e incluso novas forzas foron levadas á batalla. Aquí está un par de "ratos", participaron na batalla. Pero aínda así, un mes e medio despois, o Exército Vermello rodeou a Orel e as tropas alemás abandonaron a cidade. A cornisa de Oryol foi cortada, pero ata agora os éxitos do Exército Vermello limitáronse a iso. As esperanzas estaban asociadas co inverno. Cando a capacidade de combate dos alemáns caeu drasticamente.
  Stalin fixo un chamamento e observou que durante o verán os alemáns non lograron capturar nin un centímetro de terra soviética, e o Exército Vermello recapturou o Aguia e presionou o Fritz, e no tempo frío agárdanos novas vitorias.
  De feito, o equipo e os soldados alemáns loitaron máis débiles no inverno. O Exército Vermello foi capaz de atravesar as defensas do Fritz no sur e avanzar ata o Dnieper. O éxito tamén se acadou no centro. Preto de Leningrado, os nazis tamén foron golpeados en xaneiro e a cidade foi liberada. É certo, chegou a primavera e os Fritz puideron deter o Exército Vermello no Dnieper.
  O tempo era frío, as belezas chegaron xusto o vintecinco de decembro. Está nevando e o vento leva rizos. E non escolleron o lugar máis cálido para eles, preto de Leningrado.
  Á súa chegada, as mozas en biquíni deron un trote polas nevadas. De feito, os verdadeiros arios deben demostrar que non lle teñen medo a ningún, nin sequera ao arrefriado máis severo. Xunto a eles, fuxiu un neno ninja que chegara de Xapón, ao que todos chamaban Karas.
  Este neno fíxose famoso por participar en operacións especiais. Os agradables trazos orientais, xunto co cabelo louro herdado dun pai descoñecido, facían que o neno fose moi guapo.
  As nenas mesmo lle fixeron ollos en resposta, aínda que Karas, quizais, aínda non é parella para elas. Pero o alivio dos músculos, como un arame, corre, de xeito que mesmo estas tigresas endurecidas e experimentadas non poden seguir o ritmo.
  As nenas despois de dar a luz, na base de adestramento, recuperaron por completo a súa forma, pero non todos os superhomes teñen que soportar un ritmo tan xeado.
  Stella, que, como Magda von Singer, conseguiu loitar contra os rusos, comentou:
  - A xeada e a neve son o seu principal aliado. E así, nada é máis chulo que os británicos!
  Magda comentou con razón:
  - Non diría iso. Os rusos son moito máis fortes e as súas unidades practicamente nunca se retiran!
  Stella, despois de dar volteretas mentres trotaba, riu e comentou:
  Pero iso é máis unha debilidade que un plus. Non entendo en absoluto, métodos de mando e control de tropas como a creación de destacamentos de bombardeo e execucións dos comandantes das unidades en retirada.
  Gerda, dando a volta mentres corría e estiraba, acordou:
  - Por suposto, un bo guerreiro non sairá do pau. - Aquí a nena loira, porén, viuse obrigada a admitir, apretando o corazón. - Pero os rusos pelexan ben se xa aguantaron dous anos e medio. Gustaríanos a súa vitalidade!
  Clara bufou con desprezo.
  -Nós, dis?
  Gerda riuse, comentando:
  Somos a elite! Especialmente Marsella!
  O mellor as de todos os tempos e pobos, a pesar da prohibición categórica de Hitler, que quería que este símbolo de invencibilidade se centrase exclusivamente no traballo docente; despois de todo, aínda era un tenente xeral, con todo irrompeu á fronte.
  Ou mellor dito, o Führer permitíalle que regresara se os alemáns se sentían mal nalgún lugar.
  Os nazis, por suposto, por se acaso, reforzaron a defensa e preparáronse para o inverno, pero dubidaban moito de que os rusos tivesen os recursos para accións ofensivas a gran escala.
  Porén, a intelixencia funcionou. É dicir, a información sobre a inminente ofensiva para liberar a Tikhvin, non obstante, filtrouse. Ademais, as tropas soviéticas comezaron unha poderosa preparación de artillería, xusto a tempo para o Nadal.
  Os Katyushas foron goleados, e mesmo un par dos primeiros lanzadores de reactores Andryusha de alta potencia. E o rebumbio foi tal que as mozas descalzas, medio conxeladas, colleuno.
  Afortunadamente, a súa audición é excelente e os seus ollos brillan con faíscas.
  Mirando unhas a outras, as nenas chegaron á conclusión:
  - Pois agora loitaremos ben!
  E o neno ninja Karas dixo:
  - A miña tarefa será entrar en Leningrado e explorar todo alí. Es demasiado fermosa para os exploradores!
  Magda inclinou lánguidamente as pestanas, respondendo:
  - E ti tamén. E se os rusos parecen estraños, o teu acento?
  Karas comentou loxicamente:
  - Cando falas ruso demasiado correctamente, traizoa moito máis a un estranxeiro en ti. En calquera caso, corrín, e ti, esmagádeas axeitadamente no flanco.
  As nenas correron cara ao seu tanque. Despois de todo, son petroleiros de proba. E escolleron por si mesmos, algo novo. Máis precisamente, ata dous tanques novatos á vez, que deberían ser probados na parte dianteira.
  A saber, "Weasels", coches con dous tripulantes e unha silueta moi baixa. Os primeiros modelos de tanques dunha nova xeración, onde os alemáns, de feito, se dedicaron seriamente á compactación do deseño. E algúns coñecementos interesantes en xestión. En particular, a transmisión eléctrica e a localización da caixa de cambios montada no motor. E os propios petroleiros estaban deitados. Ao mesmo tempo, a transmisión e o motor colocáronse na parte traseira, e as nenas atopáronse comodamente boca arriba. E os seus pés presionaban as marchas e os botóns da parte traseira, e as súas mans, pola contra, movíanse cómodamente ao cambiar. O asento máis reclinado faise por encargo e copia a forma dos seus corpos. Verdade, non hai torre - resultou ser canóns autopropulsados, e tan baixo que os rolos están situados fóra.
  Por suposto, o canón non pode xirar, pero pode xirar un pouco. Ben, o propio tanque xira en torno ao seu eixe, e así compensa a falta dunha torreta.
  Magda explicoulles ás compañeiras:
  - Entón, sen torreta, os tanques son máis baratos e máis baixos. Aquí podemos axustar a altura, baixando ata 1,2 metros e subindo ata 1,5. Case como partidarios, arrastrámonos dun xeito plastunsky.
  Cun peso de 12 toneladas, o coche tiña unha excelente blindaxe frontal de 82 milímetros nun ángulo de inclinación de 40 graos desde a horizontal na parte superior. O de abaixo é moi pequeno. Os laterais están peor protexidos, 60 milímetros, pero os propios rolos aínda cobren. O motor de 400 cabalos proporciona un excelente rendemento de condución. Ademais, a localización dos rolos e a suspensión permiten non só reducir a silueta, senón que, ademais, proporcionan unha excelente capacidade de campo a través a través de neveiras.
  Guste ou non, pero unha casa de animais máis pesada, comezando pola Pantera, moito máis pesada e torpe. E sobre as neveiras e completamente ataúde.
  Gerda, que se estableceu coa súa compañeira de sempre Clara, e involuntariamente sentiu molestias na caixa estreita, compacta e oblonga do depósito. Aínda que, por suposto, debemos render homenaxe ao feito de que o coche co armamento T-4 e a mellor armadura encaixa no peso de 12 toneladas. O terminador loiro comentou:
  - Os tanques máis cómodos foron "Tiger" e "Lion". Neste coche, ata ás nenas nos custa dar a volta.
  Clara respondeu:
  - Pero protección. Como o último "Panther", que só desde novembro comezou a entrar nas tropas cun casco de 60 milímetros. Certo que a fronte está pechada mellor que a nosa con 120 milímetros, pero aínda hai que meterse nela. Nun ángulo como o noso, un canón de 85 milímetros rebotará aínda que dispare a quemarropa.
  Gerda rascouse o pé detrás da orella, pero este movemento aínda empurraba o calcetín contra o tellado inclinado e comentou:
  - Os rusos, advirtíronnos, poden ter tanques cun calibre de 122 milímetros. A intelixencia non dorme!
  Clara dixo con seguridade, inchando as meixelas e torcendo a boca de rabia:
  - A nosa intelixencia, coma sempre, está por riba. Só nós estabamos encerrados nunha caixa pechada.
  O novo motor de 400 cabalos de potencia, tal e como dicían as instrucións, podería potenciarse durante un tempo curto cunha mestura de auga-metal, ou nitroxenada. Neste caso, o tanque podería precipitarse durante varios minutos a unha velocidade de máis de 100 quilómetros.
  Os soviéticos entraron nun gran avance, antes diso, acribillando todas as trincheiras e búnkers dos nazis. Pero os nazis retiraron a maior parte das tropas á segunda e terceira liña. Despois diso, intentaron enfrontarse á infantería con lume de artillería e filas de ametralladoras.
  Por diante, por suposto, estaban os tanques en movemento. Dado que o T-34-85 máis poderoso aínda non entrara na produción en masa, o T-34-76 máis pequeno e móbil atacou. Eles, independentemente das perdas, subiron á liña de trincheiras e utilizaron o seu excelente rendemento de condución na neve.
  E aquí están os coches alemáns que intentan responder. O T-4 xa foi descontinuado, pero varios destes tanques aínda están en servizo. Curiosamente, móvense mellor nas neveiras que os monstros máis novos. Aínda hai que traer aqueles para limpar a neve que se atascou entre as pistas. Mesmo é curioso como os Fritz ferven auga en caldeiros e logo a botan nas pistas para que se desprenda esta codia vil.
  Incluso o mellor tanque alemán "Lion" sofre con tales rolos. É certo que na maioría das modificacións, os franceses xa o tiveron en conta, e a propia máquina é capaz de superar os trinta e catro. Pero isto é só, relativamente falando, tan sinxelo.
  Pero un par de tanques alemáns aínda se movían. Pero o resto, como dicilo... ¡En cima! Verdade, desde os tanques frescos "Lion" tentan golpear o T-34-76 desde unha longa distancia. Nótese que, dada a fraxilidade da armadura da torre de fundición de deseño soviético, desafortunadamente, hai unha posibilidade de golpear.
  A falta de elementos de aliaxe é tan aguda que ata os canóns de 50 mm do Fritz son perigosos. Non obstante, os golpes dun pequeno canón de 37 mm tamén provocan derrubes e derramamento de blindaxe, ou o casco coas fendas da torre.
  A relativa vulnerabilidade dos "trinta e catro" levou a que a idea de reequipar aos "Panthers" cunha arma máis poderosa foi adiada ata tempos mellores. Ou, máis precisamente, os peores, se as IP entran na serie. Pero ata agora, o IS-1 non se converteu nunha serie masiva. Pero a información xa se filtrou á conta IS-2. Xa que moitos xenerais xa entendían que a URSS estaba case condenada, e non lles resultaba vergonzoso traizoar a súa terra natal por diñeiro. Entón, o número de espías, incluído no Estado Maior, medrou significativamente.
  Aquí tes unha modificación pesada do "León" cun canón de 128 mm. Tenta chegar aos trinta e catro anos coa súa longa pata. Pero intenta entrar.
  Porén, os petroleiros soviéticos deciden atacar os propios Fritz. Imos, aínda tendo en conta a cadencia de lume dos canóns da Wehrmacht, isto é suicida.
  Aquí o "León" conseguiu arrincar a torre, e catro amigos voaron como pombas ao outro mundo. Pero outros tanques están a esgotarse aínda máis activamente. Aquí os artesáns agudizaron dalgún xeito para potenciar os motores diésel, que, aínda que por pouco tempo, pero sen mesturas, aceleran o depósito ata os 70 quilómetros. Deixa que o motor rompa despois diso. Pero aquí chegan ao ataque rapaces desesperados, que non teñen volta. Ben, que? Se doutro xeito é imposible vivir, esquece a supervivencia.
  E agora, como un demo do mundo da neve, o tanque soviético, escollendo a súa vítima máis cara, embellece ao pesado e letal "León". O coche alemán acababa de comezar a saír do hangar.
  O golpe é forte, o fociño da máquina soviética está dobrado. O Lion é bastante baixo e os cascos de ambas as máquinas están aplanados. E entón estoupa o motor alemán de diante. E comeza o lume, e o voo dos nazis pola escotilla inferior.
  Non todos, por suposto, os tanques soviéticos foron capaces de atravesar a distancia. As ferramentas dos Fritz traballan e trituran. Pero quen o conseguiu, como acertará!
  Gerda e Klara estaban un pouco por diante dos seus amigos e estaban dentro dos límites cando os coches soviéticos xa eran visibles. Pois podes disparar, pero é mellor achegarte. A partir de cinco quilómetros, ata a fráxil armadura dun trinta e catro é problemática de levar.
  Fiery Clara comentou filosóficamente:
  - Sempre é así. Non se pode disparar dende lonxe!
  Gerda respondeu:
  - Podes se tes o suficiente coidado!
  Pero ata agora a situación non lles obrigou a abrir fogo dende longas distancias. E case ninguén se decatará deles, un tanque pintado de branco. Que bo está o coche. Ninguén botará a culpa ao chasis.
  E si, o paseo é suave. Os vehículos soviéticos tampouco están mal, e aquí xa piratearon a primeira liña de defensa alemá e rompen a segunda. E o tempo non voa, aumentou unha tormenta de neve e numerosos avións da Wehrmacht están desactivados.
  Tendo en conta a debilidade numérica da aviación vermella e a aguda escaseza de combustible, non pode haber mellor tempo.
  Deixa que o Fritz se esconda. Xa, algúns deles mesmo comezaron a axitar trapos brancos. Hitler será kaput.
  Gerda disparou dende dous quilómetros. En principio, esta aínda non é unha derrota con certeza, pero vendo cantos alemáns conseguiron paralizar os rusos, entón que esperar. Ademais, trinta e catro son aínda menos tenaz que ao comezo da guerra, e aínda non conseguiron desenvolver novos xacementos. Entón...
  A terminadora loira estaba moi preocupada cando apretou o gatillo da arma. Xa perdeu o hábito do tiro en directo, aínda que seguiu practicando en campos de tiro e campos durante o embarazo, así como os primeiros meses de alimentación. Pero ao parecer, é máis fácil pelexar en bikini e descalzo, convértete nun co coche. O proyectil alcanzou e deformou a torre. Non, non se incendiou, pero aínda así tiña que parar, compañeiro. E agora outra vítima.
  Clara susurra:
  - Quen está afeito a loitar pola vitoria. Irá connosco á tumba.- Gerda disparou, e corrixiu o guerreiro pelirrojo. "Ou mellor dito, todos xuntos levaremos aos nosos inimigos á tumba.
  Brancaneves o Terminator interrompeu con rabia:
  - Se non hai inspiración, non te distraes cunha canción!
  Clara preguntou suplicante:
  - ¡Cántao ti mesmo! Es tan capaz.
  E Gerda, disparando, cantou;
  A patria e o exército son dous piares,
  No que descansa o planeta!
  Protexerémoste cos nosos peitos,
  O teu exército está quentado por todo o pobo!
  
  As nubes son frescas e a calor brilla,
  A metralleta fregoulle o ombreiro ao soldado!
  Para sempre patria estamos contigo,
  Imos cavar unha tumba para o vilán!
  
  Si, ás veces o rostro da fortuna é cruel,
  A bala esfórzase en perforar o noso corazón!
  Retírase un pouco, e morreu o loitador,
  Abre a porta do Señor ao heroe!
  
  Nos ceos sen fondo temos paz,
  Paraíso, bendito guerreiro non brilla!
  Paz na patria que levo comigo,
  Os nosos nenos degustarán o froito da vitoria!
  Mentres cantaba, Gerda bateu nove tanques máis, mellorando significativamente a súa puntuación.
  Entón Clara cantou:
  chamando a alturas estreladas,
  Atrae a distancias infinitas!
  E a nosa xente do mundo do pensamento,
  Soña cun Ícaro voador!
  
  Os meus ollos están fixados no ceo
  É difícil tocar a esfera...
  Desde os primeiros parafusos de Arquímedes -
  Planeámolos longos e aburridos!
  Entón a nena non puido resistirse e comezou a apuntar e a dispararse. Os petroleiros soviéticos non prestaron atención aos disparos, aínda que tamén se uniu o canón autopropulsado de Magda. Aínda así, nunha tormenta de neve non se pode ver realmente onde, que e como bate. Ademais, ambos os tanques sentáronse e volvéronse case indistinguibles dos ventos de neve. Si, e a nova arma era máis discreta, e ao final había un silenciador cunha saída de luz. Este é o coche máis insidioso que produciu o Fritz.
  O ceo empeorou un pouco. Apareceu o chorro ME-262, que tiña unha velocidade moi alta, e era moi difícil derrubalo. O Focke-Wulf, e especialmente a súa modificación TA-152, fíxose máis rápido e perfecto.
  E apareceu o ME-309, un coche moi bo. Ten catro metralladoras e tres canóns de aire de 30 milímetros a unha gran velocidade de 740 quilómetros por hora. Pero este non é o límite no contexto de modificacións máis avanzadas.
  No verán, o Exército Vermello intentou avanzar no centro, pero non puido conseguilo. Os alemáns puideron desta vez descubrir o plan de Stalin. Si, e o Dnieper converteuse nunha fronteira de defensa fiable. Nas batallas, apareceu un "Panther" -3 máis avanzado cun canón de 88 mm e un motor de 850 cabalos de potencia . Demostrou ser un excelente tanque en defensa, e nada mal en contraataques.
  O número de avións derrubados para a cruz do cabaleiro aumentou a cen, polo que os ases alemáns marcaron famosos.
  A ofensiva acabou coa derrota do Exército Vermello, e os nazis volveron capturar Smolensk. É certo que no inverno o Exército Vermello devolveu esta cidade. A primeira liña conxelouse no Dnieper.
  Os alemáns despregaron a liberación de avións a reacción e gañaron superioridade aérea.
  O ano corenta e cinco pasou en batallas posicionais. A primeira liña quedou, como na Primeira Guerra Mundial, inactiva. Os Fritz agora teñen tanques da serie "E", que aínda están bastante crus.
  En 1946, comezaron a observar avións de disco na fronte dos nazis. Pero estas máquinas son demasiado caras, e moi vulnerables, diferían só na velocidade moi alta e na capacidade de gañar gran altura. Utilizáronse en recoñecemento e bombardeo a distancia.
  XE-162 resultou ser difícil de xestionar e non estivo á altura das expectativas. Pero apareceu un modelo máis avanzado ME-262 "X", que mostraba unha gran velocidade, mellor manobrabilidade e armas formidables.
  Os nazis aínda dominaban o ceo...
  Aquí Oleg Rybachenko captou o feito de que este non é un conto de fadas, senón o universo máis real. E que os seus seis terán que loitar aquí. Xusto a tempo para o novo ano 1947, para romper as costas dos nazis cunha manobra decisiva.
  A pesar da neve, os Seis Magníficos estaban case espidos, pero cargados de maxia de batalla.
  Oleg Rybachenko cortou con espadas, atravesando os tanques nazis, despois lanzou unha granada cun pé descalzo e infantil, arrincando o Fritz e dicindo:
  - Gloria á gran patria soviética!
  Margarita Korshunova tamén disparou unha ráfaga ben apuntada, cortando aos nazis, e logo cortada con espadas. Despois diso, co pé descalzo, lanzou un agasallo de destrución.
  A nena berrou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Natasha pasou á ofensiva. Ela deu unha explosión de metralladoras, derrubando o Fritz. Entón ela cortou os seus tanques coas súas espadas. E despois de que os dedos espidos das pernas deron o agasallo da aniquilación.
  E ao final, o suxeitador estalou e un raio voou dos seus pezones escarlatas.
  Natasha chirriou:
  - Son o campión do universo!
  Zoya disparou cunha metralleta. Ela segou aos nazis. As súas espadas, alongándose, atravesaban os tanques. E os seus pés descalzos máis famosos lanzaron mensaxes de morte.
  Pero tamén lle rebentou o suxeitador e os púlsares infernais voaron dos pezones carmesí.
  Zoya tuiteou:
  -Gloria á Patria! Gloria!
  Aquí no ataque e Agustín. Unha rapaza tan agresiva. Botou cos pés descalzos o que trae a morte. E entón ela deu un xiro, segando os inimigos, e entón dirixiu un muíño con espadas. Ao final, o seu suxeitador tamén rebentou e os pezones de rubí voaron mortais, sen dar a oportunidade de descargas de supervivencia. E os alemáns pasárono moi difícil. Era coma se un club de bombeiros pasase por riba das súas cabezas.
  Agustín espetou:
  - O noso comunismo máis sagrado!
  Svetlana realizou unha recepción con espadas: unha bolboreta. Ela cortou as torres dos tanques. Entón a nena colleu e enviou moitas metralladoras. Entón os seus dedos espidos enviaron destrución e aniquilación. E entón o suxeitador rebentou de novo, e agora as bólas ardendo caeron sobre os nazis.
  Svetlana arrolou:
  - Son o máis forte do mundo! Os inimigos empapan todos no baño!
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, cortado con espadas. Entón deu unha explosión de metralladoras. Despois diso, coas pernas espidas e infantís, lanzou un agasallo de morte asasino, desgarrando o Fritz. E despois diso, o neno terminador asubío... Miles de corvos bateron avións alemáns por medo. Mostrando a acrobacia máis alta.
  Margarita Korshunova tamén pirateou coas súas espadas, cortando as torres dos nazis. Entón a nena deu unha explosión de metralladoras, deitando os nazis. E entón os dedos espidos dos pés dos nenos lanzaron un agasallo moi letal de destrución. E destrozaron o Fritz.
  E ao final, como asubiara a nena... E milleiros de corvos tolos chocarán contra avións fascistas, converténdoos en restos e cinzas.
  Natasha tampouco está desleita. E corta con espadas, e manda un agasallo da morte cos seus dedos espidos. E entón, cando o suxeitador rebenta, as descargas da morte correrán dos pezones escarlatas.
  E botan aos nazis nunha lea mortal...
  Oleg Rybachenko sinalou:
  - Este é o noso ola ruso!
  Natasha confirmou:
  - E mostraremos a recepción de balde!
  Zoya tamén corta aos nazis con espadas. E non deixes que presione o gatillo. E as espadas teñen unha recepción de bolboreta. E as torres arrancadas dos tanques están voando. Zoya exclama:
  -Gloria á Patria!
  E os seus dedos espidos lanzarán un agasallo devastador de destrución real e inexorable.
  E entón unha picadura tan quente sairá voando do pezón de framboesa que empapará moito Fritz.
  Pero dende o embigo cederá cun raio...
  Zoya berra:
  - Un dous tres!
  Agustín arremeteu coas súas espadas, cortando as cabezas dos fascistas e confirmou:
  - Limpar o localizador!
  . CAPÍTULO #2
  Cos pés descalzos, a moza lanzou outro agasallo de aniquilación. Destrozou os fascistas. E entón os pezones de rubí sucumbiron ao púlsar que desgarraba a máquina.
  E como o seu embigo escupe un raio que mata aos nazis. E capaz de asar un batallón enteiro.
  E aquí está Svetlana Fritz debullando e actuando como un auténtico robot de combate. E os seus pés descalzos están lanzando outra porción de destrución.
  E os pezones carmesí botan un chorro de plasma máxico e un tsunami. O que é aínda máis que mortal.
  E como se non e o embigo nas armadas nazis levará e letal tiro único.
  Svetlana ruxe a todo pulmón:
  - Este é o meu super hit!
  Oleg Rybachenko sorrí. Por exemplo, o tanque lixeiro alemán E-25. Con un peso de vinte e seis toneladas, encarna o grosor do armamento e a armadura do Panther. En total, os alemáns colocaron o motor e a transmisión xuntos e cruzando o casco do tanque. A altura da "Pantera" foi case reducida á metade. E case duplicou o peso. E a protección foi aínda mellor, debido á maior inclinación da armadura.
  Isto, por suposto, pode non ser do teu gusto. Co último motor de novecentos cabalos de potencia, o coche alemán é moi móbil.
  Só aletea rápido.
  O neno volve asubiar. Os corvos quedan atrapados nunha onda e teñen un infarto e caen sobre as cabezas dos nazis. E poñen os adversarios.
  Pero entón soa a orde, e os magníficos seis, descalzos, tacóns redondos e rosas, abandonan as posicións soviéticas.
  E inmediatamente os alemáns pasan á ofensiva. E rompen as defensas, encaixándose en posicións soviéticas, rodeando de novo Smolensk. E esta é unha afirmación seria.
  En catividade foron dous pioneiros de trece anos Petka e Sashka. Os nazis quitáronlles a roupa aos rapaces e conducíronos pola neve cos seus calzóns. Nas neveiras había pegadas espidas dos pés descalzos dos nenos cativos. Os pioneiros foron conducidos pola noite durante media hora. Era febreiro e aínda estaba frío. Despois leváronos case espidos á cabana para quentar durante cinco ou dez minutos, e despois de novo ao frío.
  Os rapaces sufriron moito e tiñan a pel vermella coma os lagostinos. Sen conseguir nada, os nazis criáronos no estante. E baixo o espido, os pés dos nenos acenderon lumes.
  Así fodiron. Petka e Sasha, incapaces de soportar o tormento, comezaron a berrar. Pero aínda non dicían nada definitivo os verdugos. Aínda que cortaron aos pioneiros con arame de espiño.
  Os alemáns tamén torturaron ás mulleres de Komsomol, obrigándoas a camiñar descalzas e en pantalóns curtos só pola neve.
  Os alemáns tiñan tanques moi formidables da serie "E" e non se podían tratar facilmente. Especialmente o E-75, que estaba perfectamente protexido desde todos os ángulos, pero ao mesmo tempo bastante móbil.
  Parecía que danos podían causar dous coches de só doce toneladas cada un? Non obstante, neste caso, o persoal decide todo. As rapazas practicamente non faltaron, aínda que non todos os acertos resultaron mortais. Tres ou catro veces a armadura inclinada dos trinta e catro rebotou, e preto dunha ducia de balas causaron danos de distinto grao, pero do tipo que é fácil de arranxar no campo. Pero uns cincuenta, de blindaxe de mala calidade dos vehículos soviéticos, sufriron seriamente.
  Por exemplo, os trinta e catro do comandante comezaron a rasgar cando a munición detonou. A torre foi tirada lonxe, e o fociño converteuse nun volante. Tamén morreu xente.
  Os petroleiros soviéticos decatáronse tarde de quen os picaba e intentaron contraatacar.
  As nenas Tiger están moi cheas, pero, por outra banda, a carga de munición de 82 proxectís é bastante comparable á Panther. Aínda que a munición descansa sobre o nariz, e as nenas despegan os cóbados sobre eles. Pero aínda hai algo ao que disparar, e ao achegarse, é máis fácil golpear aos rusos.
  Gerda súmase moi rápido e, enviando outro tanque a chatarra, susurra:
  - Deus me perdoe! Estes son rapaces valentes, pero un dos seus comandantes está completamente tolo!
  Clara notou, murmurando histéricamente:
  - Se veñen a bordo de nós, entón o final!
  En efecto, os trinta e catro dispararon en movemento, envoltos de fume, estremecidos pola sacudida. Por suposto, os seus golpes son raros, os tiros son imprecisos, pero o tanque está zumbando.
  A fronte aínda está perfectamente protexida e a armadura, diga o que se diga, é de gran calidade, cimentada. E isto significa que a superficie de maior dureza dá un excelente rebote, como salta un coello.
  Pero igual, é mudo por dentro, é o mesmo que subirse a un tambor e batarán con porras pesadas.
  É certo que a cabina quedou moito polos golpes, pero cando estás en bikini, incluso é agradable despois de mergullarse nas neveiras. Pero é moito máis desagradable que un proyectil soviético golpee o mandil dereito da pista. Isto é para o rendemento de condución do coche, como unha palanca baixo o ollo. Aínda que, dado que os rolos non son xadrez, senón un carro separado, o tanque aínda pode moverse. Dar a volta e marchar. Isto debería terse feito antes. E así, a protección da popa é máis débil. E o ángulo de inclinación é menor. Se golpea, pode romper. As armas rusas non son tan débiles.
  Gerda murmurou, unha vez máis soltando o agasallo do inferno do canón semiautomático:
  - Pero Pasaran!
  Aínda que esta palabra, máis precisamente, o lema dos comunistas españois, para os guerreiros tigres alemáns non parece nada apropiada. Despois de todo, os nazis loitaron ao lado de Franco. Aínda que, despois de todo, ás veces os soldados adoptan de boa gana os trucos alleos.
  Ao disparar, Klara xirou lixeiramente a pistola autopropulsada Laska, rompendo o rolo dereito cun proxectil creou un problema para eles neste sentido.
  Os tanques soviéticos non correron tan rápido a través dos ventisqueros como o facían pola estrada, pero, de todos modos, os seus rápidos saltos interferían coa vista e eran rápidos.
  Aquí as cunchas son realmente vertidas a quemarropa.
  E Gerda dispara a toda velocidade, enchoupada de suor. armadura inclinada
  rebotes na fronte, pero se lles pegan a quemarropa nos lados...
  Clara berrou:
  - E aínda que caia nas profundidades do inferno - non volverei ao berce!
  As nenas disparan ata o final, pero as cunchas bótanse polos lados e perforan, rompendo os rolos. A armadura racha e o coche arde.
  Gerda decide:
  - Socavamos os coches e marchamos!
  Clara exclama con angustia:
  - Queres deixar o ferro?
  Gerda di con determinación:
  - Hai cousas máis importantes que o metal, por exemplo, os cadros!
  Clara arranca unha pequena cámara de cine e grita:
  - Pero as nosas fazañas quedarán gravadas para sempre!
  Cos seus dedos espidos, Gerda xirou a panca que puxo o explosivo, capaz de esnaquizar o tanque experimental contra as bases. A nena tigresa lamentou moito destruír tal obra de arte, pero que podes facer se, se non, os guerreiros soviéticos, aos que non se lle pode negar a coraxe, apoderan de tecnoloxías únicas.
  Así que explotaron o Laska e mergulláronse no ventisquero para salvar as súas vidas únicas.
  Magda von Singer e Stella tampouco quixeron retirarse, e o seu coche foi destrozado por proxectís precisos. Tal é o destino: o despiadado Palas de calquera guerra. Cando tes que retirarte, deixando o teu corazón. Pero as nenas loitaron con habilidade e conseguiron gastar case toda a carga de munición. Pero agora tiñan que cavar como serpes nun ventisquero e alí tentar quedarse fóra dos inexorables canóns soviéticos.
  Cando estás suado e en bikini, subir ás profundidades da neve non é a idea máis agradable. Pero cantas veces no noso mundo fas o que che gusta. En todo caso, por exemplo, o lume tivo en serio tempo, disparando ata o final de Stella, para queimarlle as plantas dos pés. Pero a rapaza disto enfadouse aínda máis e gritou:
  - A honra e a coraxe por peso non se venden!
  Magda, á que tamén lle prenderon lume, ata a súa pel curtida estaba cuberta de burbullas, exclamou:
  - O lume é calor, non lume!
  Os tanques soviéticos, porén, facilitaron a tarefa. Enfurecidos, dispararon ás abandonadas "Donallas" sen ningunha pena, metendo moitas ducias de cunchas no metal roto. Ao mesmo tempo, parte dos camións cisterna asomaban polas escotillas e, como unha fervenza, as ás dos propios coches alemáns e dos que conducían unha linguaxe obscena.
  Magda fixo unha mueca, notando:
  - Eles, os bolxeviques, por suposto, son valentes, pero sumamente incultos!
  Stella, cuspindo neve na súa boca, mostrou inesperadamente unha dura xustiza:
  - Cres que os nosos guerreiros son mellores?
  Magda comentou en broma:
  - Por suposto, mellor se gañemos. O Cáucaso xa é noso, máis a Moscova hai só un par de centos de quilómetros. - E a loira de mel mostrou severamente os seus longos colmillos. - Ou quere facer discursos de traizón?
  Stella, que xa vira abondo de todo e de todos, só levantou co pé unha fonte de po de neve e riu, observando:
  - Ás veces o silencio é o tipo de traizón máis terrible.
  A noite, a tormenta de neve e os ventos de neve deron ás catro nenas unha boa oportunidade de supervivencia. Ademais, ao inimigo non se lle ocorreu peitear a neve e buscar diaños de pernas nuas nas neveiras. Entón, os guerreiros, enterrados nun ventisquero, sentáronse e os tanques soviéticos seguiron adiante, desenvolvendo un gran avance. Aínda que máis dun cento de coches quedaron por aí rotos, deformados como consecuencia das accións das nenas tigre.
  En xeral, as tropas soviéticas acadaron certo éxito nos primeiros días e conseguiron penetrar notablemente nas formacións inimigas.
  O demiurgo duplicado salientou especificamente a Peter Degtyarev:
  - Ben, neste caso, estamos a xogar con honestidade e os acontecementos vanse desenvolvendo como deberían.
  O coronel enxeñeiro comentou con escepticismo:
  - Ai... Isto só é un éxito táctico.
  De feito, tan pronto como o tempo o permitiu, afondáronse numerosos voitres fascistas. O dominio do Fritz no aire foi realmente un elo débil para o Exército Vermello. Os nazis agora poderían extinguir a ofensiva soviética con ataques aéreos masivos. E non tiñan practicamente nada a que opoñerse.
  Pero o heroico Exército Vermello aínda seguiu gañando en condicións tan duras.
  O Fritz retirouse ao propio Tikhvin e intentou afianzarse na cidade. Por suposto, as casas e as zonas residenciais, en si mesmas, xa son unha defensa bastante seria contra o avance das tropas soviéticas.
  As catro valentes das nenas tigre conseguiron retirarse a Tikhvin. Pero tiveron que coller metralletas para defender a cidade. E para os petroleiros, este non é o pasatempo máis agradable.
  Clara, disparando contra a infantería que avanzaba, enviando outro soldado vermello ao outro mundo, expresouse:
  - Non somos monstros? E queremos conseguir un tesouro!
  Tikhvin recibiu graves danos durante a toma da cidade polos alemáns.
  Agora o Fritz selaba as barricadas e esperaba construír unha liña de defensa inexpugnable.
  Gerda abriu fogo con tiros únicos - foi necesario gardar os cartuchos. As tropas soviéticas perderon demasiados tanques e, polo tanto, a infantería pasou ao ataque.
  Por suposto, non había suficientes vehículos blindados de transporte de persoal dos modelos soviéticos. Polo tanto, perlaron aos soldados para o matanza. E atopáronse con metralladoras e metralladoras. Os catro tiraron ben e escondéronse con habilidade nas barricadas.
  Gerda deitou outro soldado soviético e cantou:
  - Necesitamos realizar unha fazaña de armas - se non, non servirá de nada vivir!
  A batalla foi en toda a cidade. E xa chovían bombas dende arriba, sobre todo porque o tempo mellorou notablemente, e o Fritz saíu con vantaxe.
  Gerda, furiosa, lanzou o seu puñal cos seus graciosos dedos espidos e berrou:
  - A nosa batalla será vitoriosa, senón é imposible!
  Clara, sen disparar peor, engadiu en resposta:
  - Unha vitoria, pero unha grande!
  Gerda, cortando a varios loitadores nunha pequena ráfaga, engadiu:
  Pero a derrota nunca é pequena!
  Os canóns autopropulsados soviéticos dispararon contra Tikhvin, a artillería de campaña e de asedio levantouse un pouco máis tarde. Fritz reforzou a defensa e a presión do aire. As tropas soviéticas levaron novos avións.
  A aparición do mítico Marsella cambiou drasticamente o equilibrio de poder.
  O gran as voou o ME-309, un arma moi poderosa en canto a armamento. E, literalmente, arrasou a todos ao seu paso. Incluso no exército soviético, advertiron especificamente de que un monstro deste tipo apareceu no aire.
  O propio Marcel de ningún xeito se consideraba un malvado, e moito menos unha persoa cruel. Cría que, loitando contra o Exército Vermello, só cumpría o seu sagrado deber coa Patria. Ademais, moitos datos sobre as atrocidades dos nazis non eran coñecidos por el. Si, e demasiado atribuíuse á guerra.
  Pero aquí está a primeira, despois do regreso, pelexa de superass. Bombardeiros soviéticos voadores, avións de ataque e cazas. Claramente queren dar unha batalla feroz ás unidades terrestres da Wehrmacht. Pero Marcel ve todo isto e abre fogo dende unha distancia de cinco ou seis quilómetros, e mesmo asubiando polo nariz.
  Os coches soviéticos e as valentes aínda non viron realmente ao inimigo, xa que os seus avións comezaron a explotar e as súas ás desmoronáronse. O Marsella disparou sen apuntar, pero de forma intuitiva. Parecía saber de antemán onde voaría cada piloto e dirixiría o seu monstro alado. Así que resultou que un mozo con cara de neno arrastra a armada alada.
  O ano novo, aínda que xeado, resultou ser caloroso. As tropas soviéticas, atacando desesperadamente e teimudamente, intentaron tomar Tikhvin. Fritz defendeuse teimudamente, intentando quedarse na cidade, onde estaba a arteria, alimentando a inexpugnable Leningrado. Ademais, tratábase do prestixio das tropas alemás, ás que lles custa e avergoñan renunciar ás grandes cidades.
  O tempo, por desgraza, mellorou, e numerosos bombardeiros inimigos, especialmente o enorme Yu-288, picaron as posicións das tropas soviéticas e bombardearon as comunicacións.
  Os avións soviéticos Yak-9 e Lagg-5 eran moi inferiores ao inimigo en termos de armamento e velocidade. En particular, o ME-309, como un dragón, eliminaba os vehículos soviéticos máis débiles. Ademais, os alemáns desenvolveron a táctica de dobre ala, que permitiu utilizar eficazmente a súa vantaxe numérica e reduciu algúns dos problemas de manobrabilidade dos vehículos alemáns tenaz, pesadamente armados, pero pesados dos últimos Focke e ME. Ademais, os jet ME-262 comezaron a aparecer nas frontes, aínda que esta máquina aínda non é completamente fiable tecnicamente, así como unha modificación máis lixeira, máis maniobrable e máis barata do HE-162. Esta última máquina era máis fácil de fabricar e tecnicamente máis fiable que as Messerschmites a chorro. Pero para a súa xestión necesítanse pilotos de alta cualificación. O que depreciou un pouco as calidades positivas deste desenvolvemento como o baixo peso da aeronave: só 1,6 toneladas baleiras, o baixo custo de produción e a mellor manobrabilidade do mundo.
  Pero aqueles ases alemáns que dominaron este coche prodigáronlle eloxios. Particularmente exitoso tivo Huffman, piloto número dous, despois de Marsella, que quedou fóra do seu alcance. Superando o resultado de 300 coches abatidos, Huffman recibiu un gran premio: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo, espadas e diamantes. A súa táctica de achegarse ao mínimo, e despois bater e voar cara atrás é a máis conveniente no HE-162. Así que Huffman demostrou ser un excelente mestre do combate corpo a corpo. Aínda que, o resultado de Marsella de 3117 avións abatidos aínda é inalcanzable.
  Ademais, o 2 de xaneiro de 1944, este lendario piloto apareceu no ceo, con todo convenceu a Hitler, lembrando que as tropas alemás estaban en mal estado, e que o equipo alemán máis potente pasaba claramente na neve. Polo tanto, é necesario proporcionar abastecemento de aire ao cercado Tikhvin, onde se instalaron as tropas alemás e bombardear todos os accesos á cidade.
  O primeiro día, Marsella fixo seis saídas e derrubou máis de cen avións soviéticos. Certo que o 4 de xaneiro o tempo deteriorouse moito. Levantouse unha tormenta de neve e as tropas soviéticas asaltaron a cidade.
  As catro magníficas das mozas terminadoras preferiron loitar xuntas, ombreiro con ombreiro. Por mor do frío, víronse obrigados a camuflarse e loitar de branco.
  O neno ninja Karas tamén veu ao rescate. O intrépido neno terminador non lle tiña medo ao frío e loitaba só con pantalóns curtos. A súa única fonte de calor era a crema de camuflaxe, que facía branquear a súa pel queimada polo sol baixo a neve que non paraba de caer, cubrindo todas as rúas. Ademais, utilizaba os lanzamentos, discos metálicos moi finos e unha espada katana na batalla. Pero, por suposto, disparou de xeito excelente, e desde as armas capturadas. Porén, as mozas tampouco faltaron a usar rifles automáticos.
  Tales armas son máis precisas que as metralletas e, sobre todo, máis fiables. Non obstante, os rifles de asalto MN-44, por regra xeral, non defraudaron aos alemáns. No terceiro inverno, a máquina de guerra alemá ben engrasada estaba lista. En particular, mesmo nunha tormenta de neve, Focke-Wulf e ME, utilizando a calefacción, conseguiron inflixir dolorosas, aínda que limitadas, inxeccións ás tropas soviéticas.
  Gerda, disparando de golpe, intentou non mirar cara a onde caían os soldados soviéticos. Moitos dos loitadores eran moi novos, de dezasete ou dezaseis anos. A infantería foi recrutada por desprendementos de terra, acumulando todos os recursos. De feito, moito se perdeu.
  Pero entre os Fritz están cheos de estranxeiros. En particular, de Suecia, na que os nazis gañaron nas recentes eleccións, e só a posición do rei evita a entrada aberta na guerra coa URSS.
  Por certo, houbo un intento de asasinato en Kolontai xusto o día de Nadal. O embaixador soviético foi ferido moi gravemente e os médicos loitan pola súa vida. Xa chegaron como voluntarios dúas divisións e catro brigadas de Suecia. No propio país celébranse concentracións e marchas masivas que reclaman a guerra. E levan retratos de Hitler e Karl duodécimo.
  Así que a entrada de Suecia nunha guerra directa é cuestión de tempo. España e Portugal xa están en guerra, pero mandan tropas máis ao sur. E agora no inverno, xeralmente tentan escalar nalgún lugar máis aló da Cordilleira do Cáucaso. O corpo brasileiro, ao parecer, está preparado para dar un salto cara a Asia Central, onde o movemento Basmachi xa está a arder con renovado vigor.
  Pero estes son todos detalles, as divisións de Vlasov tamén loitan en Tikhvin. Estes mozos loitan contra o mal, dándose conta de que en catividade están á espera dunha terrible tortura e dun bucle inevitable. E que dicir dos alemáns? Tamén o terán difícil, moitos morrerán en Siberia, pero aínda así non serán aforcados indistintamente.
  Gerda, cambiando o clip e segando os soldados vestidos con abrigos grises, pois todos os rusos non teñen batas de camuflaxe suficientes, imaxinou o que lles podería esperar en caso de captura. E sorriu ante o potencial dunha aventura sexy e xenial. É certo, entón en Siberia será peor. A medida que se produce esta xeada, a calor do lanzachamas é aínda mellor. Aquí no deserto acostumáronse axiña á area quente e corrían descalzos, pero non resultou así. Despois dun par de horas en bikini no frío, comezou a tremer e foi necesario quentar no baño. Alí, mozos do batallón de elite das SS quentaron os seus corpos a golpes de vasoira de abeto. Ben, non só, claro, cunha vasoira,
  hai rapaces seleccionados, arios guapos, o que necesitas!
  Perderon por completo a súa antiga timidez, ou quizais, pola contra, adquiriron a soltura de machista. Pero agora teñen que retirarse un pouco: os infantes soviéticos, enchendo as aproximacións de cadáveres, achegáronse demasiado perigosamente e comezaron a lanzar granadas.
  Era necesario romper a distancia para non caer baixo a sarabia da fragmentación.
  Magda recibiu un pequeno corte dunha metralla e, en resposta, disparou oito balas en tres segundos. Os soldados soviéticos fuxiron, case sen romper, só lixeiramente agachados e, o clip atopou as súas vítimas. Baixo oito asaltos e Stella. Unha agresiva muller de cabelo castaño expresouse:
  - Á loucura dos valentes, cantamos unha canción!
  Pero os soldados soviéticos, ao parecer, decidiron demostrar que esta é a sabedoría da vida. A metralleta de asalto alemá golpea con todas as súas forzas e os seus disparos parecen ser ignorados. Aínda que os soldados caen, os que sobreviviron seguen correndo e mesmo lanzando granadas case a quemarropa, aínda que se pode facer antes.
  O crucián lanza discos con moita habilidade, cortando con un dous ou tres soldados. Despois ataca coa súa espada, que corta metralladoras e rifles con facilidade, coma mistos!
  O neno ninja aínda é moi pequeno, parece de once ou doce anos, pero é moi rápido. Non teñen tempo nin para entrar nin para defenderse. O neno foi educado e adestrado desde o nacemento, lanzándolle espadas ao bebé, obrigado a desentrañar e cortar cintas, mergullo nun burato de xeo, colocando gatos especialmente adestrados. Ben, e moito máis, converter un neno xeneticamente dotado nunha auténtica máquina de morte. A súa nai é unha ninja da vixésimo quinta xeración, o seu pai é un poderoso feiticeiro siberiano e un inimigo ideolóxico das autoridades "soviéticas" soviéticas. Excelente xenética e adestramento con maxia - converteu o neno no mellor entre os ninjas. E por suposto, o emperador Hirohito, para demostrarlles aos alemáns que non son os superhomes máis chulos, pero que hai tipos duros en Xapón, enviou ao neno á fronte xermano-soviética.
  E Karas (o peixe carpa simboliza o orgullo e a vitalidade do samurai!) resultou ser un guerreiro digno.
  Por exemplo, cos seus dedos espidos, lixeiramente avermellados por moitas horas de estar no frío amargo, lanza un disco de aceiro máis fino que un pelo. E nas mans de dúas espadas á vez, para que fose máis doado cortar grosas liñas de inimigos. Que terrible é este neno terminador, que poden, por primeira vez, os soldados soviéticos, estando indefensos baixo os golpes de espadas e lanzamentos de disco, recusáronse, experimentando un medo real.
  As nenas, despois de cambiar de clip, comezaron a emitir aínda máis rápido, ou mellor dito, a ningures.
  Os cadáveres dos infantes estaban amoreados en mámoas. Case inmediatamente conxeláronse polo frío, e máis soldados subiron por eles. Así subiron e non contaban coas perdas. Pero o ninja entrou na loita e outra vez, coma se se emitisen ondas de medo.
  Un ataque desesperado durou case un día enteiro. As tropas soviéticas, a costa das maiores perdas, ocuparon un par de cuartos, empurrando aos alemáns nunha serie de liñas. Pero o débil apoio da artillería (a aviación alemá antigamente bombardeaba as vías do ferrocarril, privándoas de abastecemento) e as numerosas baixas entre as unidades que avanzaban, obrigaron a suspender temporalmente o movemento da infantería.
  A pesar do risco de tales tácticas, os tanques foron lanzados á batalla. Foi necesario romper o inimigo preto de Tikhvin ata que os Fritz, usando a súa vantaxe na tecnoloxía, desbloquearon a cidade.
  E neste asalto, tomouse unha decisión bastante arriscada: usar o tanque IS-2. Unha máquina especialmente deseñada como tanque innovador. Xa que unha arma poderosa, debido á súa baixa taxa de disparo e á súa relativamente pouca precisión de lume, non é adecuada para loitar contra os tanques alleos, pero pode destruír con éxito obxectivos sen blindaxe.
  Entón, aínda que os tanques en condicións urbanas son terroristas suicidas, cómpre romper posicións, mesmo coa testa.
  Primeiro moveranse trinta e catro. Por unha rúa estreita correron coches relativamente lixeiros e non grandes. Desde os tellados choveron granadas e cócteles molotov. Entón explotaron tanques disfrazados de gasolina e napalm. Pero as grandes perdas non impediron aos petroleiros da URSS. Eles, perdendo centos de coches, irromperon no centro da cidade, e alí entraron nun teimudo intercambio de golpes. Mesmo os efectivos faustpatrons que esnaquizaron a débil armadura lateral dos trinta e catro non asustaron ao soldado soviético.
  Tres exércitos de tanques foron lanzados á batalla á vez. Stalin mesmo decidiu abandonar a segunda folga en dirección a Voronezh, por mor dunha vitoria decisiva sobre Tikhvin e salvar o "Berce da Revolución". Aínda que o combustible se emita nun límite estrito, o petróleo caucásico pérdese durante un par de horas conducindo ao día, e o desenvolvemento de novos campos leva tempo e diñeiro, recursos humanos, que o imperio soviético, ligado por unha guerra en dúas frontes, falta moito.
  Pero Tikhvin é a arteria de Leningrado e o camiño da vida e, o máis importante, é un símbolo do feito de que as tropas soviéticas poden e son capaces de derrotar a numerosos fascistas ben armados. Entón, non superemos o prezo...
  O tanque IS-2 parece impresionante, tamén semella un trinta e catro, só que a torre avanza aínda máis. Por suposto, o cañón en si é groso e longo, non comparable ao T-34-76, que aínda domina o campo de batalla. Durante todo o mes de xaneiro, os titánicos esforzos da T-34-85 non producirán máis de cen.
  É certo, a vulnerabilidade da fronte da torre é sorprendente: plana e non demasiado grosa.
  Karas, que estaba lanzando pequenas pero moi poderosas granadas explosivas contra os tanques, correu cara ás mozas e suxeriu:
  - Imos coller o IS-2 e montalo?
  Magda apoiou a idea:
  - Por suposto, imos montar! Botamos de menos a cabana.
  Gerda avisoulle ao neno:
  - Este tanque ten catro metralladoras!
  Karas fixo un ollo ás mozas, notando:
  -Entón está ben. Axiña a infantería atacará de novo, e ti vas cortala!
  Magda deu un coñito ao neno ninja.
  - Apura, terminador!
  Os tacóns rosas brillaban como ás de mosquito, o neno de karate correu máis rápido que o campión olímpico de sprint. Para comezar, lanzou un pequeno feixe cun feixe de fume ao formidable IS. Estalou unha reacción, saíu fume espeso. Ao mesmo tempo, os chorros negros dispersáronse en diferentes direccións, cegando aos metralladores.
  Despois de derrubar varios infantes, Karas voou como un adoquín soltado dunha balista e subiu á torre. Cun gancho especial , sacou a escotilla e botou cara atrás a pesada tapa. Ademais, todo é sinxelo: un par de columpios con dúas espadas e cinco membros da tripulación dun tanque pesado separáronse nas súas cabezas. Ao seu paso tamén saltaron as mozas que, tirando o camuflaxe de peles, volveron a acabar en bikini. Ben, fai calor no tanque mentres conduces. Un motor diésel de 520 cabalos de potencia quenta ben o metal. Si, as solas de nenas espidas senten o propio coche moito mellor que a través de botas especiais de inverno con solas de caucho sintético acanalados. O servizo de intendencia alemán tivo en conta a experiencia dos duros invernos e creou unha nova munición, na que as pernas no frío non son tan frías. E entón, unha verdadeira mágoa, os Fritz colleron as botas de fieltro da poboación local e puxéronas enriba. Ou envolto en panos de pel.
  Karas despediuse a Magda nos beizos e dixo:
  - Pois o tanque é para ti! Loitarei onde saiba matar mellor.
  Gerda bicou ao neno con admiración no tacón esvaradío e elástico e dixo:
  - ¡Es un milagre!
  Stella engadiu:
  - O estandarte do ario!
  - Sei! - dixo o marimacho e saltou ao frío cun salto dende a escotilla entreaberta. Entón a tapa caeu dun golpe... E as nenas tiveron a oportunidade de loitar coas armas do inimigo. E a arma é realmente poderosa. Só o Lev-3 recentemente aparecido, ou como tamén se chamaba, o "León Real" cun canón de 128 mm, é máis forte. Pero este tanque aínda está á fronte en exemplares únicos. Foi mostrado durante a celebración do 8 de novembro ao Führer endemoniado. Por suposto, aínda que aínda non está na serie. Como por certo, o IS-2, que está a sufrir o seu primeiro atropelo.
  Ata agora, nin sequera os petroleiros soviéticos dispararon nin un só tiro dunha arma, polo que aparentemente elixiron o seu obxectivo con certeza.
  Stella comentou con sarcasmo, xirando o mecanismo:
  - Ai, lixo... Aquí non hai automatización e todo hai que facelo manualmente.
  Gerda, que comeu o can nun pairo, comentou:
  - E a vista é galima, e a visibilidade non ten importancia. Non son moi bos para apuntar.
  Magda, tocando os engrenaxes co pé descalzo e xirando a caixa, decatouse:
  - E aínda así, en comparación cos trinta e catro, hai algún avance. En particular, cambiar de marcha é máis fácil. A cabina está pechada, pero máis ou menos podes moverte. A munición, con todo, é pequena. Vinte e oito roldas...
  Gerda comentou loxicamente:
  - Para disparar a un número limitado de búnkers, pode ser suficiente, pero para unha batalla de tanques en toda regla, claramente non é suficiente.
  Clara atopou algo bo no tanque:
  - ¡Pero o armamento das metralladoras está arriba! Catro metralladoras poden proporcionar unha boa protección. E entón mirei este "rato": só hai dous "cuspir" nel para un coche así.
  Stella, acelerando o motor, confirmou:
  - Iso é! ¿É este armamento para un tanque tan pesado de cento oitenta toneladas?
  Magda, coma unha pantera que matou un búfalo, rosmou:
  - As galiñas rin!
  O motor diésel acelera con forza o depósito. Pódese ver que o IS-2 segue circulando pola estrada, pero cando está fóra da estrada, o seu centro de gravidade desprazado cara adiante terá un efecto. Pero nada, sempre que poidas relaxarte e escoller un obxectivo digno para ti.
  Magda abriu a torreta do tanque para poder ver mellor.
  E aquí hai outro IS-2, é unha boa idea usar estes tanques de forma máis masiva. Detrás del hai tres IS máis, pero un cun canón máis lixeiro de 85 mm. Por certo, o máis perigoso, xa que é capaz de levar o coche na testa, e bate máis rápido.
  . CAPÍTULO #3
  Magda decidiu tirar dende unha distancia de dous quilómetros. Ela ordenou nun ton menor:
  - Dispara exactamente á fronte da torre... E... Enténdese!
  O coche parou, xa que non había suavidade, e Gerda, queixándose da mala calidade das ópticas, que, de seguro, foran puídas por adolescentes sen formación, apuntou o canón. As nenas axudaron a cargar unha cuncha dun quilo e medio de peso. A guerreira loira puxo a súa meixela na recámara e intentou sentir o coche doutro. Despois de todo, nunca antes disparara desde este canón, modelo 1931. Potente, pero obsoleto, cun proxectil puntiagudo sensible ao rebote. En xeral, a arma, por suposto, non estaba prevista para os tanques. Pero, ao parecer, a modificación antitanque do canón 107 mm, desenvolvida en 1940, resultou demasiado pouco fiable e tivo que ser abandonada. E aquí é necesario en condicións de escasa visibilidade desde unha distancia de 2000 metros para dar co obxectivo. Si, e será difícil que o inimigo responda e golpee, pero...
  Gerda bicou a recámara da pistola, mirou axiña pola escotilla, colleu un puñado de neve coa lingua, tragouno, apoiou os tacóns espidos nas pancas e... disparou!
  Deu tanto que me apuñalou os pulsos e as pantorrillas e cheiraba a fume.
  O presente voou nun longo arco e ... O IS-2, que andaba por diante, parou, comezou a fumear e entón a carga de munición comezou a explotar.
  Magda respondeu feliz:
  - Iso lles demos! - E loxicamente, máis precisamente, conceptos iloxicamente confusos, engadiu. - Non é un home o que pinta unha arma, senón a arma dun home!
  Gerda rosmou:
  - Recarga!
  E as nenas tensáronse. Por suposto, aquí non son un "Tigre", teñen que suar, pero é máis divertido deste xeito, sobre todo porque un tanque de pé se arrefría rapidamente. O ferro, despois de todo, é un bo condutor.
  A segunda vez Gerda disparou máis rápido e con máis confianza. Os IS seguían movéndose e, ao parecer, aínda non descubriron de onde disparaban as armas. Si, e parar non está no costume ruso. Xa que hai unha orde... E o segundo proyectil xa acerta con confianza no obxectivo.
  Gerda lambe os beizos e manda:
  - E o terceiro aquí.
  Cun gran atraso, o cuarto IS-1 abriu fogo en movemento. E, curiosamente, bateu, aínda que desde tanta distancia dun coche en movemento é case imposible, pero os disparos deciden todo! Non obstante, a distancia para o canón de 85 mm é demasiado grande, máis aló do límite de penetración. Pero houbo un gran rebumbio na torre e a armadura frontal cedeu. Gerda enviou como resposta un cuarto "paquete de cartas" que pesaba un quilo e medio... A fronte do tanque IS-1 dividiuse e as linguas laranxas eleváronse no ceo. E aquí hai outro IS-2, é unha boa idea usar estes tanques de forma máis masiva. Detrás del hai tres IS máis, pero un cun canón máis lixeiro de 85 mm. Por certo, o máis perigoso, tan capaz de levar o coche na testa, e bate máis rápido.
  Na primavera, os alemáns tomaron Smolensk e achegáronse a Vyazma e Rzhev. Entón, de súpeto, viraron cara ao sur cara ao Donbass. E foi un movemento moi inesperado e poderoso. O Exército Vermello non tivo tempo de reaccionar. E os nazis capturaron toda a Ucraína da marxe esquerda. E a finais do verán chegamos á curva do Don. Só no outono, as tropas soviéticas dificilmente puideron deter aos nazis.
  Os alemáns tamén bloquearon de novo Leningrado dende o sur, cortando o osíxeno.
  E no norte, os finlandeses xa tentaban avanzar.
  Chegou o descanso invernal. Na URSS entrou en produción o tanque T-54, mellor protexido e máis armado. Pero o IS-4 e IS-7 non se puideron producir en masa para a produción. Aínda que o IS-7 é unha máquina capaz de loitar contra os mastodontes de Hitler, é demasiado difícil de fabricar, especialmente en condicións de guerra.
  O corenta e oitavo ano estivo marcado en febreiro por un intento do Exército Vermello de avanzar no centro, que foi rexeitado. Os alemáns, utilizando divisións estranxeiras de toda Europa, eran fortes. Ademais, os discos foron máis avanzados, e agora non é tan fácil derrubalos. E os nazis desenvolveron avións a reacción. Moi forte. E o novo caza ME-362 simplemente sorprendeu aos pilotos soviéticos. E na serie de avións a reacción, a URSS non tiña.
  En maio comezou unha gran ofensiva dos nazis, evitando Moscova. Ao mesmo tempo, Turquía tamén entrou na guerra, abrindo a fronte sur en Transcaucasia. E as batallas estalaron con renovado vigor.
  Pero hai rapazas fermosas que loitan con furia; en particular a tripulación de Elizabeth.
  Aquí hai unha nena en bikini, presionando os pés descalzos no gatillo, e un proxectil sae voando dun canón de 100 milímetros.
  Un guerreiro da URSS enviouno tan intelixentemente que o tanque alemán E-50, a pesar da súa poderosa armadura, foi atacado.
  Catherine sinalou con agresividade, mostrando os dentes:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  E co talón espido mentres preme o pedal.
  Elena tamén disparou contra o inimigo, esnaquizou o Panther-4 e arrolou.
  - Pola URSS!
  Euphrosinia desnudará os seus peitos, quitándose o suxeitador, e como baterá cun pezón escarlata, e cantará, mostrando os dentes:
  - Vello Makhno,
  Mirando pola fiestra...
  Fóra está escuro, está escuro!
  E as nenas cantarán ao unísono, mostrando os dentes:
  - Somos os máis fortes do mundo,
  empaparemos todos os inimigos no baño...
  A Patria non cre nas bágoas,
  E darémoslle un cerebro ao dragón malvado!
  Aquí, estas son nenas, só unha clase de hiper...
  Xa chegou o verán. De novo, duras loitas. A finais de agosto de 1948, os alemáns pecharon o anel arredor de Moscova.
  Os pioneiros tamén loitaron desesperadamente.
  O neno Olezhka lanzou unha granada co seu pé espido e infantil e cantou:
  - Aquí está o primeiro desxeo,
  No meu soño vexo a Stalin...
  E chea de cadáveres -
  A miña Rusia natal!
  O neno Petka, disparando contra os nazis, cantou:
  - Se os rapaces de toda a Terra,
  De contado poderían incrustar o dragón!
  E co seu talón espido, o neno lanzou un limón asasino.
  Outro pioneiro en pantalóns curtos, Seryozhka, disparará contra os nazis, deitando a un oficial nazi. E entón, descalzo, infantil, botará o agasallo aniquilador da morte.
  Estes son nenos - moi pelexando.
  O neno pioneiro Sashka, fodendo cos nazis, só tiña doce anos, e cortando o Fritz, cantaba:
  - Na vitoria das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  E a bandeira vermella - a Patria gloriosa,
  Sempre seremos desinteresadamente fieis!
  E un neno espido, cun talón de neno, lanzará un paquete explosivo, destrozando aos alemáns.
  Así que puxéronse mans á obra, moi agresivamente. E realmente dun xeito combativo, que resultou moi chulo.
  Os nenos, por suposto, son loitadores da clase máis alta, pero Moscova está rodeada e cortada.
  E os nazis xa avanzan no Cáucaso. Desde o sur correndo Turquía.
  E parece que é realmente imposible resistir aos inimigos.
  Pero as nenas pelexan, como os nenos como grandes heroínas.
  Especialmente Oleg Rybachenko. Este neno terminador é só, digamos, un mozo guerreiro e superhome.
  Un neno duns doce anos de aparencia, lanzou unha granada de forza mortal, destrozando aos nazis e cantou:
  - Pola Gran Rusia
  Os rapaces loitarán...
  Somos os grandes mesías
  Rompemos o Fritz!
  Margarita Korshunova - tamén unha rapaza moi loitadora, tamén deu un xiro aos nazis.
  Entón ela lanzou un agasallo de aniquilación co seu pé espido e infantil, esgazando aos Fritzes e aos turcos, despois de que cantou:
  - Gloria á Patria-URSS,
  Vostede é un exemplo para a humanidade!
  Despois diso, os nenos collerán e asubirán. Os corvos desmaiados e, caendo, atravesaron as cabezas dos nazis. E parecía moi xenial.
  Ou quizais non parecía, pero a acción levantouse.
  O neno e a nena estaban moi chulos.
  Teñen moita paixón e poder.
  O Cáucaso xa está a piques de caer, e cada vez é máis dramático.
  E os alemáns son desenfrenados e usan a tortura. Ás nenas pioneiras alemás gústalles especialmente torturar.
  Aquí está Gerd e Charlotte, un rapaz duns trece anos, espidos. E comezaron a facer cóxegas ao pioneiro. Seryozhka riu e ronroneou. Entón Gerda levou o chisqueiro ao tacón espido e redondo do rapaz. As chamas lamberon as plantas lixeiramente ásperas do pioneiro. Berrou de dor. Había burbullas.
  As mozas alemás riron:
  - Estará moi chulo!
  E puxéronse a azoutar o neno con látegos. Xemeu e comezou a berrar. Sobre todo cando as nenas comezaron a levar fachos con lume aos seus pés descalzos. Entón os pioneiros puxéronlle un ferro candente no peito espido e o neno perdeu o coñecemento.
  Si, os guerreiros alemáns están enriba. Atormentar a un neno está na orde das cousas.
  A tortura, con todo, non só os nenos, senón tamén os membros do Komsomol. As nenas foron espidas e levadas no estante. Alí puxéronse, forzados a arquearse e literalmente retorcerse en belezas de dor. E baixo os pés descalzos das mozas prendían lume ao braseiro, ameazando con carbonizar as plantas.
  Como gritaban os membros do Komsomol de dor salvaxe... Que cruel foi todo. E os nazis inhalaron o cheiro a carne queimada nas súas fosas nasais e rían, dábanse unhas palmadas nas cadeiras e berraban:
  - Heil Führer! Mataremos a todos!
  E outra vez tortura e tortura das persoas. É especialmente interesante torturar aos pioneiros. Os rapaces son matados a golpes, e despois bótaselles sal sobre as feridas e fan xemir. Si, é moi molesto.
  E cando tamén usan un fío quente. Iso fai que sexa moito máis doloroso.
  E os nazis xa tomaron Makhachkala. E avanzan cara ao territorio de Acerbaixán. E xa rodearon e bloquearon Ereván. E asaltan a desesperación de Batumi con todo. E é agresivo.
  O mariscal Rokossovsky case morreu. Sentíase que as tropas soviéticas estaban baixo presión e colapsaban. O número de rendidos e desertores é cada vez maior. E moitos pilotos se deprimen.
  Aínda que Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova seguen evitando a derrota. As nenas loitan con valentía e desesperación.
  Antes da pelexa, Anastasia retirouse con tres mozos para reunir un poder cósmico fenomenal.
  E realmente cobran capital. E derrubemos desesperadamente os inimigos.
  E mentres usas os dedos descalzos.
  E ela berrou a todo pulmón:
  - Son un gran campión do mundo!
  E como cun tacón espido vai presionar a panca.
  Akulina Orlova tamén é unha acosadora desesperada na batalla. E usando os seus dedos espidos, esmaga os avións da Wehrmacht.
  Aquí derrubou o ME-109 K. Esta máquina quizais xa estea obsoleta, pero sobreviviu a unha serie de modificacións. E nel podes loitar con éxito.
  Akulina Orlova, actuando con furia salvaxe, cantou:
  -¡Salve gran comunismo! O fascismo será derrotado!
  E outra vez cun tacón espido, pero como vai presionar.
  Estas son unhas nenas tolas.
  Pero forzas moi desiguais no Cáucaso. Aínda que se cre que alí os homes son todos aguias. Pero ninguén pode resistir a unha muller rusa.
  E os guerreiros son tan agresivos e xeniais. Os avións están disparando a pesar da súa superioridade cualitativa.
  Akulina Orlova cantou:
  círculo solar...
  E derrubou o inimigo coa axuda dos dedos descalzos.
  Anastasia Vedmakova, premendo os botóns cos seus pezones escarlatas e derrumbando aos nazis, continuou:
  Os alemáns están por aquí...
  Akulina chirriou, cortando outro avión alemán:
  - ¡Hitler foi á intelixencia!
  Anastasia enamorouse dos nazis continuou:
  caeu nun burato...
  Akulina, disparando con precisión, riu:
  - Rompeime a perna...
  Vedmakova disparou con intensidade e precisión, observou:
  - E despediuse!
  E as nenas ruxiron a coro:
  -Que sempre haxa vodka,
  salchicha e arenque...
  Tomates, pepinos,
  Ese é o fin de Hitler!
  Akulina, enviando de novo un agasallo de morte aos nazis, comentou:
  - En realidade, hai que cantar; Rommel remata!
  Vedmakova, apuntando cos seus dedos espidos un canón con proyectiles de aire, acordou:
  - Por suposto - Hitler - esta xa é unha etapa superada!
  Onde non hai influencia persoal do posuído Hitler, as tropas soviéticas están tentando organizar algún tipo de resistencia. Pero é extremadamente difícil. Pero seguen facendo todo o posible e imposible.
  E os nenos pelexan tamén. E os pioneiros van á batalla. Que se atopan co inimigo con cócteles molotov e disparos de armas.
  Nenos e nenas, demacrados e rabuñados, coma sempre, na batalla. E loitan con valentía e extremadamente desesperadamente.
  Cantos dos seus fillos morren e quedan esgazados.
  Os pilotos alemáns Gertrude e Adala, golpeando os pés descalzos, subiron a un XE-328 de dous asentos, unha máquina a reacción: este é un monstro con dez canóns de aire.
  Acababa de pasar a choiva e as rapazas deixaron rastros graciosos e ben claros das súas pernas espidas.
  Eran tan sedutores que os adolescentes que servían no aeródromo devoraban con avidez as pegadas espidas cos seus ollos, e ata os rapaces comezaron a aumentar a perfección. En xeral, había moitas mulleres pilotos - os combates mostraron que as mulleres, en igualdade de condicións, teñen o dobre de taxa de supervivencia que os homes. E iso significa que son eficaces. E Hitler-Rommel, ou máis ben o mariscal de campo Führer, por suposto, non é unha persoa para sentir pena por ninguén.
  No propio Terceiro Reich, introduciuse oficialmente a poligamia: o dereito a catro esposas. Isto é moi práctico. Pero non moi encaixado nas tradicións cristiás. Non é de estrañar que o fascismo busque unha nova forma de relixión. O Führer-Field Marshal insiste en que se trata dun monoteísmo, pero tan especial, cun panteón de antigos deuses xermánicos. Por suposto, o propio Hitler-Rommel neste panteón sitúase sobre todo como mensaxeiro e mensaxeiro do Deus Altísimo.
  Así que ao Führer, por suposto, encántalle moito cultivarse.
  Gertrude e Adala lanzan ao ceo o seu avión de ataque multiusos, que tamén pode desempeñar o papel dun caza.
  Os guerreiros están moi seguros. Os rusos non teñen avións a reacción, e é improbable que poidan soportar o ataque das tigresas do ceo.
  Gertrude rosmou:
  - Son un cabaleiro dun regato ardente...
  Adala confirmou con entusiasmo, mostrando os dentes:
  - E vou dar xaque mate a todos!
  As nenas botaron a rir. Premeron os seus talóns espidos sobre os pedais e fixeron xirar o avión de ataque a reacción.
  Aínda estaba escuro, pero xa se vía unha raia de luz polo leste. As nenas asubiaban... As extensións de Rusia xa flotaban debaixo delas. As guerreiras riron e guiñábanse un ollo. Son tan extravagantes e fermosos.
  E descalzo, por suposto, sen cargarse con algo tan innecesario para unha moza en guerra como os zapatos.
  E a sensibilidade no avión aumenta moitas veces.
  Aquí os coches soviéticos despegan cara a eles. O parafuso Yak-9 é quizais a máquina máis producida en masa entre os últimos lanzamentos. Non demasiado armado, pero relativamente barato e con pouca armadura. MIG-5, máis rápido, con metralladoras. MIG-3 é un modelo anterior. LAGG-7 é probablemente o paxaro máis rápido e armado. Na última modificación, hai ata tres canóns de 20 mm.
  Pero todas estas son máquinas impulsadas por hélices: non se crearon avións a reacción. E os alemáns séntense moi seguros.
  Gertrude dispara dez canóns de aire. Golpearon canóns de 30 mm e dous de 37 mm. Corren como un torbellino de lume a través dos avións soviéticos. Non obstante, os pilotos vermellos intentan esquivar e ir á cola.
  Adala está a manobrar neste momento. Non se pode levar un coche alemán de frente, pero entrar na cola é cargado. Para as tropas da URSS, o ataque non é inesperado. Xa se lanzaron canóns antiaéreos. As cunchas explotadas brillan na escuridade.
  Os alemáns están experimentando certo nerviosismo. Parecía que xa viran tanto que non te sorprendería nada, pero... Os pilotos soviéticos son valentes e non teñen medo ás perdas. Nada para asustarlos. Pero a experiencia non é suficiente. O avión alemán sae facilmente do mergullo e derruba o coche soviético. Rompe outro en anacos.
  O poder das armas alemás é moi grande. Este é un compoñente no que os Fritz teñen unha enorme vantaxe sobre Rusia. Pero a velocidade dos nazis é colosal.
  Adala acelera e rompe cara adiante. E Gertrude dispara foguetes contra o inimigo. O consello é recibido polos dentes. Algunhas municións están dirixidas á calor ou ao son.
  Adala susurra:
  Non nos matarán!
  As nenas xiran o seu coche... Intentan ser chulas. E entón un caza soviético azota un avión de ataque alemán próximo. E como comeza a rasgar, e dividirse. Tanto o ceo como o aire.
  Gertrude murmurou:
  - Morte tola!
  Os guerreiros estaban claramente confundidos, e poden ser embestidos así.
  Os tanques avanzan cara á fronteira. A lendaria tripulación de Gerda, Charlotte, Christina e Magda.
  Catro guerreiros conseguiron cubrirse de gloria loitando tanto contra os británicos como contra os americanos. Durante as hostilidades con América, as belezas dominaron o tanque Panther-2. Non é mal coche, superior aos Sherman tanto en armamento como en blindaxe frontal. O posterior "Pershing" practicamente non tivo tempo para facer a guerra. Si, e non é rival para o "Pantera" -2.
  Entón as catro nenas gañaron a lendaria gloria. Aínda que en xeral o seu glorioso camiño comezou no ano corenta e un. Himmler convenceu ao Führer para que probase os batallóns de mulleres nas batallas, de arios especialmente adestrados.
  Os combates demostraron que as mulleres non son para nada un elo débil e saben loitar ben. E ao mesmo tempo soportan menos perdas que os homes. Os guerreiros tamén loitaron na infantería, golpeando os pés descalzos nas areas quentes do deserto do Sahara. E dominaba os tanques. Tendo probado o "Tiger", en batallas con Gran Bretaña.
  Non obstante, as mozas soviéticas do SU-100 tamén loitan ben.
  Aínda que a posición de Rusia parece desesperada. Pero os guerreiros, xunto con Isabel, loitan como aguias.
  Ekaterina preme a panca cos seus dedos espidos. Envía un proxectil que atravesa o coche E-50 nazi ao lado e ruge:
  - Polo gran comunismo vermello e carmesí!
  Elena tamén golpeou o canón usando a súa perna núa e delicada. Ela alcanzou con precisión o tanque inimigo.
  A nena berrou:
  - Pola miña fermosa Rusia!
  Euphrasia comentou agresivamente, liderando un lume moi ben apuntado:
  -Gloria á nosa Patria!
  E tamén usa pernas espidas e cinceladas.
  A máquina soviética é moi forte e loita. E dispara bastante ben.
  O SU-100 é capaz de penetrar o E-50 cara ao lateral. Pero as nenas incluso rompen a súa fronte, meténdose nun señuelo ou de punta a punta. E cortaron o metal.
  Elizabeth, usando os seus dedos descalzos, disparou contra o inimigo. E berrou:
  - Do regato azul...
  Ekaterina tamén disparou, esta vez empurrando a panca co seu pezón escarlata e arrullando:
  O río comeza...
  Elena, sorrindo agresivamente e asubiando, emitiu:
  Pois comeza a amizade...
  E tamén presionou a panca co seu talón espido.
  Eufrasia arrullou, disparando ao inimigo:
  - Cun sorriso!
  As nenas traballan no SU-100 de forma moi activa. E destruír o equipo inimigo.
  E nos arredores de Bakú, os pioneiros están a cavar trincheiras. Hai rapaces de distintas nacionalidades. En particular, moitas cabezas brillantes parpadean. Hai nenos vermellos, negros e louros.
  Unha cousa os une: a fe no triunfo do comunismo e os pés descalzos. Está claro que non todo o mundo ten calzado durante a guerra e, por iso, en sinal de solidariedade, todos os nenos fan alarde dos seus tacóns espidos e redondos. O inverno en Transcaucasia é bastante suave, e cando te moves e traballas con pas, o frío non é tan terrible.
  Os nenos traballan con entusiasmo e cantan:
  Levante lume, noites azuis,
  Somos pioneiros, fillos dos traballadores...
  A era dos anos luz achégase,
  Chamada dos pioneiros: estea sempre preparado!
  Chamada dos pioneiros: estea sempre preparado!
  E aquí chega de novo a alarma. Os nenos e nenas saltan ao fondo da trincheira. E os proxectís xa comezan a rebentar dende arriba: a artillería inimiga está a traballar.
  Pashka preguntoulle a Masha:
  - Pois cres que sobreviviremos?
  A rapaza respondeu con seguridade:
  - Resistiremos polo menos unha vez, na hora máis difícil!
  Pioneer Sasha sinalou loxicamente:
  O noso heroísmo é inquebrantable.
  O neno bateu coa sola espida nas pedras. Pódese ver que o neno se encheu de callos sólidos.
  A rapaza Tamara comentou:
  Loitaremos sen medo
  Non seremos atrás nin un paso atrás...
  Deixa a camisa empapada de sangue -
  Máis inimigos, converte o cabaleiro ao inferno!
  O neno Ruslan, un pioneiro con cabelos negros, sinalou:
  Pasan os séculos, chegará unha era,
  No que non haberá sufrimento nin mentiras...
  Loita por isto ata o teu último alento -
  Servide a súa Patria, ti de corazón!
  O neno Oleg, delgado e rubio, piaba, versos:
  Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada de falcón, aguia...
  A voz do pobo é sonora -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Stalin vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza,
  Abriu a porta ao espazo
  As estrelas brillaban por riba de nós!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  Os nenos e nenas aplaudiron ao unísono.
  Pero agora os avións de ataque a reacción xa están voando e lanzando bombas. E este é un enfoque agresivo.
  Oleg e Sasha levantaron un tirachinas e lanzaron un agasallo da morte. E o barril foi alcanzado por un avión de ataque nazi.
  A nena Natasha cantou:
  - O Komsomol non só ten idade,
  Komsomol é o meu destino!
  Conquistarei o espazo, creo
  Vivamos para sempre!
  Ahmed, un neno pioneiro de Acerbaixán, respondeu cun sorriso:
  - Aínda non es membro do Komsomol, Natasha!
  A nena bateu con rabia o pé descalzo e respondeu con voz melodiosa;
  A carón dos pais, cunha canción alegre,
  Estamos polo Komsomol...
  A era dos anos luz achégase,
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  Oleg tamén bateu o seu pé espido e infantil e berrou:
  O martelo máis forte aperta o proletario,
  Da man de titanio esmagando o xugo...
  Cantaremos mil arias á nosa Patria,
  E luz para a posteridade, ben!
  Os nenos están encantados. E de feito, os alemáns bombardearon, e só unha nena tivo un fragmento no seu tacón espido, redondo e rosa.
  Pioneer berrou, pero logo mordeuse o beizo.
  E así se prepararon para repeler o ataque. E xa hai tanques cos nazis. Os formidables E-100 están en movemento. Máquinas tan poderosas e perigosas.
  Teñen tal protección. Que non podes pasar dende ningún ángulo. Non podes golpeala desde un só ángulo. A única oportunidade é romper as pistas.
  Os nenos están preparados para loitar, axitando os pés descalzos. Aquí están nun fío empurrando paquetes con explosivos caseiros baixo as pegadas dos nazis. Funciona e destrúe os rolos dos tanques do exército de Rommel.
  E parece terrible.
  Sasha grita:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  O neno Pashka dispara con Oleg desde un tirachinas e berra:
  - Gloria aos pioneiros!
  O neno Ruslan, xunto coa nena Sufir, arrastra unha mina debaixo do alemán cun fío e grita:
  - Gloria á URSS!
  Nenos de Acerbaixán e rapaces rusos pelexan. Pioneiros curtidos, delgados e descalzos contra unha armada colosal de tanques.
  A nena Tamara pisa o seu pé gracioso, pequeno e descalzo e di:
  - Gloria a Rusia!
  O pioneiro Ahmet confirma mentres dispara contra o inimigo:
  - ¡Somos unha familia simpática xuntos!
  O neno Ramzan, un azerbaiyano pelirrojo, confirma, noqueando un coche:
  - Da palabra somos cen mil eu!
  Os nenos son simpáticos... Velaquí a nena armenia Azatuhi, que tamén traslada con destreza o paquete de explosivos baixo a eiruga fascista coa axuda dun fío, e chilla:
  - A URSS é unha familia de pobos!
  Outra rapaza armenia Aghas di:
  - Non te inclines ao fascismo:
  E a nena tirou do fío cos dedos espidos. Moitos nenos azerbaiyanos e armenios teñen o pelo louro e son indistinguibles dos nenos eslavos, dos que tamén hai moitos. Quen deixou os alemáns lonxe, outras familias rusas instaláronse en Acerbaixán mesmo baixo os tsares.
  . CAPÍTULO #4
  Hai moitos eslavos no Cáucaso. Moitas parellas mixtas. Si, e os nenos adoitan ter o pelo máis claro que os seus pais. E os eslavos bronceáronse para que non se lles diga dos locais. Ademais, os nenos adoitan ser máis parecidos que os adultos.
  Entón, o batallón soviético internacional de nenos e nenas loita, e todos están unidos, e moi parecidos. Os seus talóns espidos parpadean cando se moven.
  E os nenos soños mandan agasallos da morte. Shamil e Seryozhka, ambos rapaces pioneiros, tiran do fío. E agora o alemán E-50 detense cunha eiruga rota.
  Os rapaces cantan ao unísono:
  Unión indestructible, repúblicas libres,
  Non foi a forza bruta, nin o medo o que se uniu...
  E a boa vontade dos ilustrados,
  E amizade e razón, e coraxe nos soños!
  E os nenos están encantados. Sorrían con dentes brancos e uniformes. E son felices, aínda que están ameazados de morte.
  E os alemáns chupan. Os tanques destruídos disparan os seus canóns e garabatean metralladoras.
  Algúns vehículos alemáns están equipados con lanzagranadas e son moi perigosos.
  O neno Maksimka e a nena Zara de Acerbaixán, apoiados nos seus pés descalzos, arrancaron unha mina baixo o inimigo e noquearon ao mastodonte fascista.
  E gritaron a todo pulmón:
  - Pola URSS!
  Os nenos son moi divertidos.
  Os pioneiros Abbas e Vladimir tamén usan armas. Neste caso, catapulta e esnaquiza a eiruga E-75 aos nazis. Entón os rapaces cantaron:
  - Pola grandeza do planeta ao amparo do comunismo!
  Oleg e Abdula tamén son pioneiros de diferentes nacións, pero cun só corazón tamén lanzan explosivos. Tocan o E-100 e cantan...
  Abrimos o planeta ás nacións,
  O camiño ao espazo, a mundos invisibles...
  Se cantan actos heroicos -
  Para borrar para sempre a cicatriz da morte!
  
  Baixo a Bandeira Santa de Rusia,
  En paz, amizade, felicidade e amor...
  A xente de toda a terra será máis feliz,
  A escuridade infernal disiparase ao lonxe!
  Aquí loitando con nenos...
  Abdurrahman e Svetlana, un neno de Azerbaiyán e unha nena de Bielorrusia, xuntaron un cable e derrubaron un tanque fascista. E cantaron:
  - O gran nome da Rusia sagrada,
  Brilla sobre o mundo, coma un raio de sol...
  Creo na unidade, seremos máis felices,
  Mostrámoslle á xente o camiño correcto!
  Os nenos son moi valentes. E os nazis quedaron simplemente conmocionados por unha resistencia tan teimosa e furiosa.
  Abudurrahman é un pioneiro, recibiu un fragmento na súa sola espida. Perforou a superficie callosa da perna dun neno.
  O neno asubiou:
  - E dóeme!
  Svetlana tamén foi golpeada no talón redondo e rascouse o ombreiro. Pero a nena asubiou:
  - Non rompas os Pioneiros!
  Azim e Kolka tamén bateron o coche alemán.
  Os rapaces sinalaron cun fío e cantaron:
  O inimigo traizoeiro pasou á ofensiva,
  Pero creo que non fallará, o pobo soviético...
  O inimigo agarda a derrota e o esquecemento,
  E a gloria de Rusia florecerá con máis forza!
  O inimigo agarda: derrota e esquecemento,
  E a gloria de Rusia florecerá con máis forza!
  Os nenos son valentes e non se doblan. E queren gañar. E cantan e pelexan.
  Os alemáns están a sufrir grandes perdas. É certo que a maioría teñen pistas e rolos rotos. E non é fatal.
  Peor para os pioneiros que foron feitos prisioneiros.
  O neno Abdulhamid, cando foi feito prisioneiro, foi posto no estante polos nazis. Introduciron os pés descalzos do pioneiro no bloque e comezaron a colgar pesas nos ganchos. E entón acendeu o lume. E os tacóns espidos do neno foron lambidos polo lume. E un látego caeulle ás costas. Gañáronme durante moito tempo. E entón os nazis comezaron a romper as costelas con pinzas candentes.
  O neno, morrendo baixo a tortura, cando o ferro das súas costelas, vermello pola calor, esmagouno, cantou:
  Berlín está case baixo o noso dominio,
  A través dos prismáticos vemos o maldito Reichstag...
  Espero que pronto haxa paz e felicidade;
  Que describirei nos meus poemas!
  
  Rusia abriu o comunismo aos mundos,
  Ela converteuse nunha familia para todos.
  Pero a Wehrmacht pegounos un fociño de porco,
  E agora o sangue salpica das veas coma unha fonte!
  
  O que o Führer esqueceu connosco por accidente,
  Quería conseguir terra e escravos!
  O fascismo foi cunha campaña moi longa -
  E aquí hai un verdadeiro pesadelo, soños infernais!
  
  Un neno sinxelo, un neno descalzo,
  Recentemente empatou unha gravata vermella.
  El quería construír o mundo sen Deus,
  Pero, de súpeto, o napalm xurdiu do ceo!
  
  Tiven que correr para a fronte, estabamos AWOL,
  Ninguén quere levar a tales mozos!
  Pero o neno loitador nun rifle fíxoo,
  O camiño dos pais resultou digno!
  
  Loitaba onde astucia e forza,
  E a debilidade tamén é amarga, ai...
  Os compañeiros tiveron que cavar sepulturas
  Planeando cadaleitos de piñeiro na xeada!
  
  Son un pioneiro agora afeito ao sufrimento,
  Foi ao recoñecemento descalzo, o ventisquero cruxía.
  Quizais castigo pola incredulidade,
  Que non quería coñecer a Xesús!
  
  Pero cales son as tres horas do Gólgota?
  Pasaron máis de tres anos de guerra!
  En calquera aldea, as viúvas choran amargamente,
  Como morreron os fillos no cemiterio do país!
  
  Sobrevivín, quedei impactado por un proyectil, ferido por unha bala,
  Pero por sorte quedou en pé!
  Sinceramente, devolvemos a débeda a Alemaña,
  Ese fascismo foi pisoteado por nós!
  
  Eu madurei, pero sigo sendo un neno,
  O bigote non rompeu, pero xa un titán!
  Si, un adulto, e quizais demasiado,
  Despois de todo, o corazón volveuse duro como o metal!
  
  Premio máis alto Hero Star -
  O propio Stalin, créame, entregoullo!
  El dixo: hai que tomar un exemplo de xente coma ti,
  Os loitadores están forxando as chaves das portas do Edén!
  
  Pero agora baixa o rifle valente,
  Levádevos, pinzas, un martelo e traballade!
  Constrúe un veleiro e un barco de madeira
  E crea un avión para que o paxaro voe.
  Sexa como for, o Exército Vermello perdeu a batalla polo Cáucaso. E iso, por suposto, non aumentou as posibilidades da URSS de sobrevivir. De feito, todo era parvo.
  Caeu o Cáucaso e chegou o inverno. Moscova e Leningrado en completo cerco e bloqueo. Os alemáns e as súas divisións estranxeiras son máis fortes tanto en cantidade como en calidade. E os Fritz, por exemplo, teñen metralladoras moi decentes. E parece que as tropas soviéticas rodeadas non teñen ningunha posibilidade de salvación.
  Pero ata agora, Stalin aínda non se rendeu. Aínda que xa enviara propostas para unha paz separada aos nazis.
  Moscova é unha gran cidade e nela hai unha gran cantidade de munición, proxectís, balas e alimentos concentrados. Non é doado tomar esta cidade. E aínda aguanta a pesar dos bombardeos e dos bombardeos masivos.
  Porén, os alemáns seguiron avanzando. Sobre todo na primavera. Axiña que as estradas secaron, os nazis trasladáronse a Kazán. E hai moitos fascistas.
  Pero aquí pelexan fermosas mozas soviéticas e, por suposto, descalzas en bikini.
  Natasha acariciou o seu propio pezón de amorodo. E cun sorriso radiante dixo:
  - Eu, ti! El, ela - xuntos todo o país!
  Victoria apoiou:
  - Xuntos unha familia simpática! Na palabra somos cen mil eu!
  Oksana riu e, sinalando os mastodontes, comentou:
  - O tanque "E" é moi curto e agachado. Será difícil conseguilo.
  Verónica asubiou tristemente:
  - Deus nos bendiga!
  Natasha riu e berrou:
  - En América para todo o país, en América para todo o país, en América para todo o país - ¡as oportunidades son iguais!
  Fiery Victoria ríxese e ruxe:
  - As oportunidades son iguais para os distintos estratos da sociedade!
  E como queiras. E os seus dentes son fermosos como mostran.
  Oksana comentou:
  - Cando os alemáns se separen, será moi malo para eles das súas bases de abastecemento!
  Verónica riuse e suxeriu:
  Oremos entón!
  Natasha bufou con desprezo e meneou a cabeza.
  - Non! Somos membros do Komsomol, o que significa que somos ateos!
  Victoria advertiu agresivamente:
  - ¡E en xeral son un ateo militante! E non hai Deus: este é un feito médico!
  Verónica comentou con cautela:
  Pero non podes demostralo!
  Victoria brillou os seus ollos esmeralda con agresividade en resposta. E asubiou cun sorriso:
  - Eu podo! Se hai un Deus, entón debe ser responsable. Significa coidar das persoas. - A nena pelirroja golpeou con agresividade o tronco do piñeiro co pé descalzo. - É posible imaxinar unha mente cósmica fenomenal á que non lle importaría a súa creación!
  E a nena co pé espido e cincelado lanzou unha granada.
  Natasha confirmou facilmente:
  - Iso é! Despois de todo, somos para Deus como os fillos son para o Pai, e el non se preocupa por nós!
  Verónica comentou con cautela:
  Pero ata un pai cariñoso castiga aos seus fillos...
  Natasha riu en resposta.
  - Pero non os desfigure!
  Victoria comentou con rabia:
  - Realmente hai métodos estraños de educación no teu Deus! El, por exemplo, levou e afogou a toda a humanidade e ata animais inocentes. Xorde a pregunta, que tipo de métodos fascistas?
  Oksana engadiu cun sorriso:
  - E en xeral, tormento eterno no inferno... Isto tamén é un exceso obvio, xa que ningún método de xustiza pode xustificar a tortura!
  Verónica estendeu as mans confusa e dixo cun suspiro:
  - Tamén penso que o diluvio de Noé é excesivo. Pero a Terra estaba chea de pecado ante os ollos de Deus...
  Victoria riu:
  - Si, os nenos comezaron a facer bromas. O pai colleu unha metralleta e disparou aos que balbuceaban, deixando só os que estaban sentados máis calados que a auga, debaixo da herba. A pelirroja mostrou os seus grandes dentes. - Que analoxía!
  Verónica encolleu os ombreiros e dixo suavemente:
  - Non son cura para dar respostas a tales preguntas. Pero creo que Deus tiña razóns para iso.
  Victoria riu e comentou:
  - Si... Por algo caeron sen motivo, só se vía a todos coma se desaparecesen!
  Natasha suxeriu:
  - Quizais a Biblia sexa só un conto de fadas xudeu. Por que debemos crer nel?
  Oksana expresou a súa opinión:
  - Debe, en todo caso, manter a súa honra. E non contedes demasiado cun paraíso póstumo!
  Victoria riu e comentou:
  - Si... Aos curas encántalles contar historias! E non moi atractivo!
  Verónica comentou en voz baixa:
  - Pero Xesucristo é unha imaxe bastante atractiva!
  Victoria riu e meneou a cabeza.
  - Non me casaría con tan pacifista!
  Natasha riu e comentou:
  - Si, un home debe defenderse... E que ensina a Biblia? Golpéronche na meixela dereita: xira á esquerda!
  Quixo dicir Verónica, pero estaba claramente avergoñada. E entón Victoria púxoo:
  -Moral moi estraña. Ou Deus nos ensina a amar aos inimigos, ou afoga a toda a humanidade á vez. E como se pode explicar isto?
  Natasha respondeu a si mesma:
  - Creo que a Biblia foi escrita por visionarios talentosos!
  Verónica opúxose languidamente a isto:
  - Quen o mire... Pero ademais da existencia de Deus é imposible explicar a aparición do Universo. "Entón a nena animouse. Ela pasou a súa perna espida e cicelada pola casca e continuou. - Diga o que se diga, pero é imposible atopar ou inventar unha versión máis convincente da orixe do Universo, agás como Deus o creou!
  Natasha encolleu os ombreiros e preguntou:
  - E a causa raíz da aparición de Deus?
  Verónica suspirou e respondeu, perdendo a confianza:
  - Isto xa é un axioma... Debería aceptarse por fe que Deus existe. E que existiu para sempre e non ten causa primeira.
  Natasha meneou a cabeza negativamente.
  - ¿Aceptar pola fe a preeternidade de Deus? Pero podo ofrecer aceptar por fe a eternidade do universo, pero sen o Todopoderoso...
  Verónica comentou loxicamente:
  - Parece un aloxismo. Como é esta materia eterna, e de onde veu?
  Victoria replicou inmediatamente:
  - E o que é lóxico - Deus é eterno... E de onde veu!? Tanto máis inmediatamente omnipotente e omnisciente?
  Verónica respondeu desesperada:
  - Sempre existiu... Aceptámolo por fe! E como é posible - incomprensible!
  Natasha comentou:
  "De feito, aquí estamos en pé de igualdade. A materia tiña que aparecer dalgún xeito. E ocorre o impensable. - A rapaza sorriu e sinalou con confianza. - Pero aínda así, a pregunta de por que hai tanto mal na terra segue aberta.
  Natasha lanzou unha granada aos nazis co pé descalzo e cantou:
  - Correcto...
  Zoya lanzou un agasallo da morte co seu talón e engadiu:
  - Inimigo...
  Agustín sucumbiu a algo destrutivo e chirriu:
  -Pensa...
  Svetlana lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Que...
  Natasha botou un par de limóns cos pés descalzos e berrou:
  - Ruso...
  Zoya tamén sucumbiu a algo enérxico e mortal, chirriando:
  - Xestionado...
  Agustín lanzou o mortal, murmurando:
  - Inimigo....
  Svetlana volveu sucumbir ao destrutivo e vyaknula:
  - Descanso!
  Natasha deu unha volta e chirriu:
  - Quen...
  Zoya tamén disparou contra os estranxeiros negros que os nazis recrutaron e chirriou:
  - ¡Atrévete!
  Agustín falou con forza e furia:
  -Iso...
  Svetlana sucumbiu co sorriso dunha pantera:
  - EN...
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Loita...
  Zoya lanzou o presente da morte cos seus dedos espidos e murmurou:
  - ¡Ataques!
  Agustín interveu e murmurou:
  - Inimigos...
  Svetlana deu un montón de granadas coas súas plantas espidas, e como grita a todo pulmón:
  -Imos...
  Natasha cravou a explosión e asubiou:
  -Furioso...
  Zoya cortou aos nazis e chirriu:
  - Bater!
  Agustín disparou de novo e berrou:
  -Furioso...
  Svetlana berrou mentres disparaba:
  - Bater!
  Natasha volveu lanzar unha granada co seu pé agraciado e descalzo, chirou:
  - ¡Destruiremos aos nazis!
  Zoya colleuno e berrou:
  - O camiño futuro do comunismo!
  E botou un limón cos seus dedos espidos.
  Agustín colleu e espallou as liñas, e as súas pernas espidas voaron con destrución ao longo do Fritz:
  - Dividiremos os adversarios!
  Svetlana colleuno e lanzouno co seu talón espido, un montón de granadas, e chirriou:
  Esmaguemos aos fascistas!
  E os catro seguiron tirando e lanzando granadas. O alemán E-75 movíase. Unha máquina cun canón de 128 mm. E tírase a si mesmo.
  E as nenas lanzaron granadas. Socavaron os nazis. E devolveron o tiro. Subiron cara adiante. Os tanques volven rodar. Move o último "Leopard" alemán -1. Un coche moi móbil.
  Pero as súas mozas asumiron o relevo e noqueárono. Destrozaron unha máquina móbil cun motor de turbina de gas. E deixárona en anacos.
  Natasha comentou cunha risa:
  Estamos loitando xenial!
  Zoya estivo de acordo con isto:
  - Moi chulo!
  Agustín comentou sabiamente:
  - Imos gañar!
  E lanzou unha granada antitanque co pé descalzo. Moza forte. E ten moito enxeño.
  Svetlana tamén lanzou un agasallo de morte cos dedos dos pés descalzos e golpeou ao inimigo. Unha rapaza moi agresiva, cos ollos da cor dos millos. Ela ten tal enxeño e un paso de forza!
  Natasha deu unha volta e sorriu:
  - Pola santa Rusia!
  Zoya disparou moi activamente, e sorriu, mostrando os dentes de perlas:
  - Son un guerreiro dese nivel que non se esvaece!
  Agustín tamén disparou. Segaba aos nazis e gorgoteaba:
  "Son un guerreiro de gran ambición!"
  E mostrou os seus dentes de perlas!
  Svetlana confirmou:
  - Moi grandes ambicións!
  As nenas levan moito tempo pelexando. E por suposto que triunfaron no traballo militar. Son belezas absolutamente preciosas. Mente sobresaliente. E tiran de primeira clase.
  Natasha, disparando, pensou que sen Stalin, se o Führer o mataría. había un baleiro nas almas das persoas. É coma se morrese un ser querido.
  Aínda que este xeorxiano era cruel. E non fixo todo ben. Incluso hai unha anécdota sobre isto. Por que Lenin leva botas e Stalin leva botas? Porque Vladimir Ilich escolleu a estrada, e este bigotudo vai adiante.
  Neste sentido, Stalin non era o gobernante óptimo. De feito, como o describiu Lenin, era demasiado rudo.
  Este chef prepara só pratos picantes. En termos de crueldade, era unha espada de dobre fío.
  Por unha banda, isto contribuíu a manter a disciplina e estimulou o aparato do partido. Por outra banda, o persoal máis valioso e as persoas capaces quedaron noqueados. En particular, despois da guerra perderon un xestor tan grande como Voznesensky. Quen tivo os maiores servizos á Patria.
  Voznesensky foi, quizais, un xestor ideal: non só duro, senón tamén intelixente e educado. O doutor en ciencias máis novo da URSS, académico, personalidade destacada. Sen Voznesensky dalgunha maneira a economía da Rusia soviética inevitablemente tería fallado no caso da súa morte. E non poden derrotar aos nazis.
  Natasha tirou un limón co pé descalzo e cantou:
  - Dende o ceo...
  Zoya tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e dixo:
  - Asterisco...
  Agostiño lanzou co pé descalzo un agasallo da morte e cantou:
  - Brillante...
  Svetlana tamén lanzou unha granada, coa axuda dun pé descalzo, e lanzou:
  - Cristalino!
  Natasha deu unha volta e asubiou:
  - Eu para ti...
  Zoya lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos, asubiando:
  - Canción...
  Agostiño sucumbiu co seu talón espido, o que trae a morte e chirriou:
  - Vou cantar...
  Natashka continuou cantando agresivamente:
  - Sobre....
  Zoya lanzou un paquete de explosión co pé descalzo, esparexendo aos nazis e chirriu:
  - Nativo...
  Agustina deu un montón de granadas co seu talón espido, deu:
  - ¡Stalin!
  As nenas loitaron con valentía, pero parece que non poden aguantar a Kazan. As belezas caeron baixo a distribución. Eran moi loitando contra ladróns. E hai que recuar de mala gana. E isto é desagradable.
  Natasha berrou con fastidio:
  - Retirámonos en silencio durante moito tempo...
  Agustín, cos ollos brillando de furia, acordou:
  - Era molesto - estaban esperando a batalla!
  Zoya colleuno e cantou con furia, e o resto das rapazas colleuno felices;
  Levántate, marcado de maldición,
  O mundo enteiro de famentos e escravos!A nosa mente indignada ferve E está disposta a levar ao combate mortal.
  
  Destruiremos todo o Mundo da violenciaAo chan, e entón Construiremos o noso, construiremos un mundo novo: Quen non era nada, converterase en todo.
  
  Deixade de chupar sangue, vampiros Prisión, impostos, pobreza! Para ti, todo o poder, todas as bendicións do mundo, e o noso dereito é un son baleiro.
  
  Construiremos a vida dun xeito diferente, E aquí está o noso slogan de batalla: Todo o poder - para o pobo traballador, E abaixo todos os parasitos!
  
  Sodes desprezables nas vosas riquezas, Carbón e fíxose reis!Sodes os vosos tronos, parasitos, Aos nosos lombos erguidos!
  
  Plantas, fábricas, cámaras - Todo foi creado polo noso traballo. É hora! Esiximos a devolución do que se levou por roubo.
  
  Xa abonda, polo ben dos reis, engádenos ao frenesí da guerra!¡Guerra aos arietes! Paz aos pobos, folga, fillos dos exércitos!
  
  Cando os tiranos nos obrigarán a caer heroicamente na batalla por eles, asasinos! Despois dirixirémosche os fociños dos canóns de batalla.
  
  Ninguén nos dará a liberación: nin un deus, nin un rei, nin un heroe, conseguiremos a liberación coa nosa propia man.
  
  Para derrubar a opresión con man hábil, Para recuperar o teu ben, Incha, corna e forxa con audacia, Mentres o ferro está quente!
  As nenas cantaron moi ben, e saíron á estrada. E a guerra está en marcha...
  Os formidables TA-400 e os TA-500 aínda máis poderosos que transportan ata vinte toneladas de bombas están a destruír as posicións soviéticas. Pero o Exército Vermello está tentando aguantar. Incluso as cancións se cantan con moita valentía.
  A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  O goberno soviético -
  O poder é grande!
  
  ZHIRINOVSKY NON ESTABA A VENDER A ELTSIN
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky tomouno e cambiou de opinión no último momento na votación sobre a destitución de Eltsin o 15 de maio de 1999. De feito, por que perdería a metade do seu electorado? Despois de todo, que mágoa que un millón e medio de dólares non valga a pena!
  Vladimir Volfovich pediu a palabra.
  E entón declarou:
  - Debes entenderme ben: estamos en contra de Yeltsin e pola destitución!
  Despois diso, Vladimir Volfovich Zhirinovsky deu un brillante discurso. Na que, literalmente, non deixaba pedra sen deixar de Eltsin e a súa banda.
  Si, Vladimir Volfovich Zhirinovsky estaba simplemente nun gran shock.
  Decatouse de que era necesario golpear mentres o ferro estaba quente, e Yeltsin xa era un cadáver político, que apesta e apesta fortemente, e non hai nada que apostar por el.
  E aquí está a votación. Cincuenta votos do Partido Liberal Democrático permitiron conseguir máis de dous terzos da Duma Estatal e declarar a destitución. A verdade aínda non está completa.
  E aínda houbo a aprobación da candidatura de Stepashin para o posto de primeiro ministro de Rusia.
  Aquí Vladimir Volfovich Zhirinovsky propuxo rexeitar esta candidatura e, ademais, anular a dimisión de Primakov. Con base en que Yeltsin ten claramente esquizofrenia.
  E na Duma Estatal tal proposta foi recibida con xúbilo. Eltsin non está realmente tolo?
  En calquera caso, a candidatura de Stepashin non pasou. E a oposición sacou á rúa centos de miles de persoas.
  E bloquearon todo... E tivo lugar unha sesión urxente do tribunal constitucional.
  E decidiuse, por presión do pobo, anular a dimisión de Primakov. E a base foi a decisión sobre a tolemia do presidente de Rusia.
  A Duma Estatal tamén decidiu suspender a presidencia de Eltsin por mor da súa demencia mental e da súa evidente esquizofrenia. Así que Yeltsin pódese dicir: o final!
  O Consello da Federación tamén apoiou a destitución de Yeltsin do seu cargo. E o Tribunal Supremo confirmou o final do molesto tirano.
  En calquera caso, decidimos que era hora de acabar con Eltsin, e tamén coa súa familia de ladróns.
  E o vello, experimentado e exministro de Asuntos Exteriores Maxim Primakov era máis ou menos para todos. Quizais, excepto Berezovsky, pero todo o mundo odiaba a este oligarca.
  Vladimir Volfovich Zhirinovsky actuou como unha persoa decente e ao mesmo tempo sabiamente. E a súa valoración subiu como un falcón.
  De novo Zhirinovsky púxose de moda e xenial. De feito, este é un gran político que deu os cornos a todos.
  As eleccións tanto para o presidente como para a Duma estatal celebráronse simultáneamente. Estaban nunha onda de tormenta. Zyuganov apoiou a candidatura de Maxim Primakov a cambio de postos no goberno. Yury Luzhkov debería ser o primeiro ministro.
  Vladimir Zhirinovsky, como sempre, chegou á presidencia. Quería aparecer alí. E como se viu, non sen razón.
  Aínda que Vladimir Volfovich non gañou, levou a cabo unha brillante campaña pre-electoral e ocupou o segundo lugar, só por detrás de Maxim Primakov.
  E agora a vitoria gañouna o novo presidente ... Vladimir Volfovich recibiu o cargo de ministro de Asuntos Internos e primeiro vice-primeiro ministro encargado do bloque de poder, así como o rango de xeneral.
  Vladimir Volfovich subiu así. Yury Luzhkov, o ex alcalde de Moscova, converteuse en primeiro ministro. Mitrofanov foi nomeado ministro de Asuntos Exteriores. Gennady Zyuganov converteuse no primeiro viceprimeiro encargado do bloque social, e Maslyukov no primeiro viceprimeiro de economía. E o comunista converteuse no ministro de Facenda.
  Así comezou a formación dun novo goberno e rumbo.
  En Chechenia comezou unha guerra civil entre Maskhadov e o seu equipo, por unha banda, e Shamil Basayev, por outra. Shamil Basayev uniuse cos wahabíes, Raduev e outros militantes, incluído Bin Laden. E Aslan Maskhadov comezou a apoiar o liderado ruso.
  E produciuse unha prolongada guerra civil.
  Maskhadov tivo que tratar con moitos mercenarios estranxeiros que tentaron axudar ao seu principal inimigo, Shamil Basayev. Pero despois do ataque terrorista do 11 de setembro, o fluxo de diñeiro para os wahabíes e Basayev diminuíu persoalmente.
  E Maskhadov conseguiu controlar case toda Chechenia. Rusia fíxose moito máis rica debido á recuperación da economía e ao aumento dos prezos do petróleo, gas e outras materias primas. E os chechenos, liderados por Maskhadov, acordaron volver á súa composición a cambio de investimentos. É dicir, foi, como na historia real, só o exército ruso non loitou e miles de soldados rusos seguían vivos.
  E en lugar de Akhmad Kadyrov, gobernou Aslan Maskhadov. Todo foi como na historia real. Maxim Primakov gobernou con coidado, sen movementos bruscos. E negouse a ir ao terceiro mandato. E o estado de saúde non llo permitiu.
  E o trono pasou case por herdanza a Yuri Luzhkov. Isto tamén se adaptaba máis ou menos a todos.
  Gennady Zyuganov tamén chegou a ser primeiro ministro, e os comunistas apoiaron a Luzhkov nas eleccións. Vladimir Zhirinovsky foi á presidencia e foi segundo.
  Nas eleccións de 2003, foi aínda mellor para Maxim Primakov, xa que Zhirinovsky non participou nestas eleccións.
  Había outros candidatos que loitaron - así que desde o bulldozer. E as eleccións foron máis ben unha farsa.
  Gennady Zyuganov converteuse en primeiro ministro, pero Zhirinovsky foi destituído do goberno e acabou na oposición. Isto, por suposto, era de esperar. Eliminado do cargo de Ministro de Asuntos Exteriores e Mitrofanov.
  Aquí está e desapareceu. Chegaron días escuros para a festa LDPR.
  De novo Zhirinovsky Vladimir Volfovich está sendo intimidado nos medios. E comparado con Adolf Hitler.
  É certo que Vladimir Zhirinovsky converteuse nun xeneral do exército e tivo moitas ordes e medallas.
  Fixo carreira como funcionario. Pero agora tiña que volver ao Parlamento.
  O beneficio de Francia é o Partido Liberal Democrático. E todo volveu á normalidade. O alcalde de Moscova Luzhkov seguiu unha política de liberalismo moderado. Zyuganov, pola súa banda, parecía esquecerse de que supostamente era un leninista. A súa política era case a mesma que antes.
  Maidan non ocorreu en Ucraína. Yulia Tymoshenko acaba de gañar as eleccións presidenciais. O motivo foi que a crise económica de 2008 foi máis débil. Pódese ver que a historia foi un pouco diferente, e isto cambiou un pouco os faros e os prezos diferentes.
  Yulia Timoshenko seguiu unha política moderada pro-occidental. E non pelexou con Rusia. O alcalde de Moscova, Yury Luzhkov, tamén mostrou moderación nas súas ambicións, e para el os negocios estaban por riba de todo.
  Como resultado, houbo algúns matices na política exterior. ISIS non se desenvolveu. En Siria, en lugar de Assad, apareceu un presidente de compromiso. E en 2015, Luzhkov, xa vello, e pouco san segundo a constitución, rematou o seu reinado en dous mandatos.
  E agora Gennady Zyuganov pasou á presidencia. E a súa elección non afectou significativamente á política. A paz reinou en Siria... Os estadounidenses realmente non puideron derrotar aos talibáns e abandonaron Afganistán.
  As cousas foron un pouco diferentes na división de boxeo de peso pesado. Vitaly derrotou a Stevenson, o retador obrigatorio. E continuou a súa carreira. Si, antes diso, o "bombardeiro de bronce", que fixo unha serie récord de trinta e dous nocauts, foi batido por Vitali Klitschko. E entón Vitali Klitschko tamén tivo unha loita de unificación con Tyson Fury e recibiu os catro cintos ao mesmo tempo. Wladimir Klitschko converteuse nun campión do mundo habitual.
  Vitali Klitschko mantivo os títulos ata 2020, cando remataron os dous mandatos de Yulia Tymoshenko. E Vitali Klitschko foi á presidencia. Definitivamente gañou...
  E todo estivo ben ata agora, pero o coronavirus arruinouno todo. Gennady Zyuganov foi presidente durante algún tempo. Gañou as eleccións de 2019. E entón decidiu marchar. En 2023, o relativamente novo Afonin converteuse no novo presidente de Rusia. Así, a tradición interrompeuse cando os presidentes xa tiñan máis de setenta anos. Vladimir Zhirinovsky segue na oposición. Así é o vello avó nacionalista.
  Pero Afonin ten a primeira proba seria: a guerra cos talibáns que atacaron Taxiquistán. E isto é serio...
  Pero, por suposto, as nenas fermosas e descalzas están listas para loitar con valentía.
  A épica batalla cos talibáns continuou. E agora os talibáns están atacando ás tropas rusas en todos os perímetros.
  E o exército ruso reflicte a súa ofensiva. E hai unha batalla feroz.
  Natasha dá unha volta e lanza unha granada con forza mortal cos seus dedos espidos. Bágoas adversarios e ruxidos:
  - Gloria á era dos deuses rusos!
  Zoya tamén loita contra os inimigos, máis que con confianza. Corta os adversarios e ruxe:
  - No nome da Gran Rusia!
  E tamén cos dedos descalzos lanzará un agasallo da morte.
  Así foi como estas mozas puxéronse ao negocio de forma moi famosa.
  Agustina, tamén disparando con moita precisión ao inimigo, e lanzando granadas cos seus dedos espidos, rosmou:
  -¡Pola gran URSS!
  E Svetlana pelexa cos moiahidíns, eliminándoos en filas, ruxe:
  - Por unha Rusia xenial!
  E co seu talón espido sucumbirá ao presente asasino da morte.
  Este é un equipo de nenas que naceron para matar aos talibáns. E non só os talibáns.
  Natasha riu e, disparando contra os moiahidines, colleuno e berrou:
  - Gloria á URSS!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un asasino.
  Zoya, continuando disparando contra os soldados do Imperio Islámico, emitiu agresivamente:
  - Gloria ao noso exército!
  E cos pés descalzos lanzará o destrutivo.
  E Agostiño golpea aos afgáns e aos arrullos:
  -Gloria á nosa Patria!
  E os dedos descalzos lanzarán a destrución.
  Svetlana tamén esmaga aos inimigos, derrubaos con furia e berros:
  - Polo comunismo sagrado da URSS!
  Estas son as mozas que loitarán pola súa conciencia. E loitan e gañan.
  Alenka loitou moi duro e lanzou agasallos mortais cos seus dedos espidos.
  E a nena rulou:
  - Polo comunismo!
  Anyuta disparou moi fermosamente ao inimigo, e co seu talón espido golpeou aos talibáns e chirriu:
  - Pola Rusia do comunismo!
  Aquí Alla loitou moi modestamente e activamente. E os dedos descalzos lanzados con forza mortal.
  A nena rosmou:
  - Polo comunismo da URSS!
  A nena María colleuno e deu unha volta, segou aos afgáns e rosmou:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E cos seus dedos espidos lanzou unha forza mortal.
  Os Xogos Olímpicos tamén deron un xiro ben apuntado e segaron moitos inimigos. E a nena arroulou, botando os dedos descalzos e vyaknula:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Marusya loita coa furia salvaxe dun gato e dispara contra os afgáns. E destrúeos en masa.
  E a nena ruxe:
  - É moi chulo!
  Matrena golpea con moita precisión aos moiahidíns, e sega coma espiguillas. Aquí está a nena.
  E ruxe para si mesmo cunha rola:
  - Por Moi bo comunismo!
  Stalenida tamén loitou con furia salvaxe e separou das tropas aos talibáns. Ese é o tipo de muller loitadora que é.
  E ela garabateou o inimigo moi acertadamente.
  Steelenida cantou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Estas son as rapazas loitadoras aquí. E moi fermosa e loitadora.
  O guerreiro deu unha volta ao inimigo. Segau unha masa de tropas afgás e chirriou. Por Rusia e pola liberdade
  para rematar.
  Veronika, disparando contra os talibáns, golpeoulles con foguetes e chirriou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Victoria, disparando contra os valentes e heroicos guerreiros de Alá, berrou:
  - Pola Patria!
  Esta é a nenas máis zume e beleza. Nenas moi fermosas e loitadoras. E teñen un poder tremendo. E esas rapazas loitadoras
  e esmagar, e debullar, esmagando os afgáns.
  Serafima tamén garabateou ao inimigo, noqueando aos talibáns con forza salvaxe.
  E a nena lanzou cos seus dedos espidos os agasallos mortais da morte ao inimigo.
  Estas nenas son simplemente incribles.
  Alyonka garabateou aos afgáns e segaba moi agresivamente aos inimigos.
  A guerreira arrullou mentres derrubaba aos guerreiros do imperio islámico.
  E ela berrou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Anyuta é moi activa en garabatear cos inimigos e cortar inimigos co seu poder. E cos seus dedos espidos lanzou unha forza letal e colosal.
  E a nena berrou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E cun pezón escarlata, o noso botón de bazooka prendeu lume ao tanque.
  Aquí o loitador Alla esmaga ao inimigo con gran furia. E dispara e molla exterminando aos moiahidíns.
  Estas nenas son moi fermosas e as loitas convertéronse en heroes.
  Loitando contra Alla nos campos gávese con furia salvaxe.
  Este é o camiño militar das nenas. Que están moi incluso loitando. E esmagou moi agresivamente aos talibáns.
  Marcial María foi moi esmagando cunha forza salvaxe, e cortaba a todos coma unha navalla.
  E cos dedos descalzos, a nena lanzou granadas de destrución. E a nena arrincou moitos inimigos.
  Os Xogos Olímpicos están de novo en acción. E outra vez esmaga aos moiahidíns. E de novo botou os dedos descalzos con asasinato e destrución.
  E será groseiro e moi agresivo.
  E os Xogos Olímpicos comezaron a loitar e cun talón espido sucumbiron á destrución e á morte total.
  Aquí está unha rapaza-heroe tan loitadora nestes Xogos Olímpicos. Aquí está unha rapaza loitadora.
  E Marusya esmagou aos afgáns, con gran furia. E segaunos con coraxe salvaxe.
  E cun pezón de amorodo colleu e enviou unha forza mortal.
  E moitos moiahidíns nun cadaleito.
  Alenka declarou, disparando ao inimigo e berrando:
  - Polo comunismo máis poderoso do mundo!
  Anyuta, garabateando sobre os afgáns, sinalou con agresividade:
  - Aquí estamos de novo nun cabalo branco!
  Aquí está o Alla loitando de novo nunha dura loita. E a nena pelirroja volve garabatear nos moiahidíns, e berra a pulmón.
  E definitivamente os destrúe.
  e berra a todo pulmón.
  E a nena garabatea coma unha metralleta.
  E María actúa con toda a súa salvaxe forza. E dispara contra os afgáns con moita precisión. E corta os inimigos con moita precisión: cada bala no ollo.
  E ruxidos:
  - Por Rusia Svarog!
  Os Xogos Olímpicos actuaron de forma moi cruel e mataron aos adversarios e segaron aos moiahidines. E unha rapaza-heroe moi loitadora. Estas nenas son simplemente incribles.
  E ninguén sobrevivirá contra eles.
  Os Xogos Olímpicos eliminan completamente os inimigos. E noquea aos afgáns cos seus dedos espidos, lanzando agasallos mortais da morte. Os Xogos Olímpicos son, por suposto, unha rapaza moi
  o máis chulo e combativo do mundo.
  Ben, dará unha labazada aos moiahidíns e segará cunha espada.
  E a nena levará e cantará:
  - Son unha clase de beleza Hyper!
  Estas nenas son tan fermosas e moi pelexadoras. Teñen un grao colosal de emoción e poder para un festín para os ollos.
  Marusya dispara contra os afgáns e chirri:
  - Pola era do comunismo!
  E tamén cos dedos descalzos, coma se fosen polos moiahidíns, martillarán. Esta rapaza é simplemente incrible.
  Matryona golpeará aos inimigos cunha forza mortal coa axuda dunha mamila escarlata dun bazooka. E este é realmente o seu hiperpoder.
  E o guerreiro grita:
  - Polo gran comunismo!
  Estas son as nenas que loitan pola URSS e mostran milagres de heroísmo. Non, contra esas nenas, ningún inimigo pode resistir. Mesmo tan numerosos como os talibáns. Aínda que son capaces de tirar cadáveres a Moscova.
  Stalenida loita con forzas inimigas superiores. E tamén como preme o botón da bazuca cunha mamila de amorodo e chirri:
  - Son un guerreiro de súper clase!
  E facerlle un guiño aos seus amigos.
  Verónica tamén destrúe agresivamente aos afgáns e non lles dá piedade. E hai un gran exterminio.
  A rapaza é moi pelexadora e ten un poder cósmico fenomenal.
  E en Stalenida, o que esmaga con audacia aos moiahidines desta forza aínda é máis. Digamos así, rapazas heterosexuales.
  Victoria está golpeando aos afgáns con gran actividade, golpeándoos e ruxindo:
  - ¡Son unha rapaza de clase hiper!
  E Serafima golpea aos moiahidíns con paixón de raposo, bótaos e berra:
  - Son unha ultra beleza!
  Albina e Alvina están esmagando os afgáns no ceo. E Helga está con eles. Que activamente tomaron os amarelos. E exterminar a capital.
  Albina derrubou un coche talibán cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Pola RDA! Que o comunismo volva aos alemáns!
  Alvina tamén derrubou o avión do Imperio Islámico e gritou:
  - Aos maiores cumios do comunismo!
  E Helga no ceo, coa axuda dos seus dedos espidos, cubriu o tanque talibán e berrou:
  - ¡Por vitorias polo teito!
  Así loitaban mozas loitadoras e fermosas.
  Anastasia Vedmakova tamén esmagou aos moiahidín do ceo e cantou:
  - Que o comunismo sexa famoso!
  E cos seus dedos espidos, lanzou bombas contra os adversarios dende o avión.
  E Akulina Orlova tamén debullou aos afgáns e cantou:
  - Gloria á nosa Patria.
  E lanzou bombas pesadas e mortais sobre o inimigo.
  Estas eran mozas pelexando, digamos directamente.
  Mirabela Magnetic esmagou aos adversarios cun grao colosal de intensidade e berrou:
  - Polo grande e poderoso comunismo!
  E de novo a nena chiscou os ollos lilas.
  Esas foron as nenas.
  Anastasia Vedmakova golpeou aos afgáns e golpeoulles, ouveando:
  - O meu novo credo é gañar a todos!
  E tamén como usar os dedos descalzos.
  Akulina Orlova goleou aos adversarios. Segaunos coma un peite, e berrou:
  - Son o máis forte do mundo!
  E como ceder cun tacón espido.
  E Mirabela Magnetic derruba aos inimigos coa súa forza colosal e berros:
  - Son unha super nena!
  E cun pezón escarlata mentres preme o botón.
  Estas mozas son simplemente super e hiper.
  Alvina esmagou aos talibáns e berrou con moita forza:
  - Polo comunismo!
  E cos tacóns espidos, coma se apretase os pedais. Esta rapaza é simplemente incrible.
  E Albina sobre os afgáns como lupanet. E dálles un hiper maiúsculo.
  E collerá moitos inimigos á vez e deitalo.
  E faino todo cos seus dedos espidos.
  E canta:
  - Son a rapaza máis chula do mundo!
  Helga tamén está a golpear aos talibáns. Son colosais e exterminan activamente. Pero entón, cos seus dedos espidos, apuntará un foguete e o búnker afgán esnaquizará.
  E en xeral é xenial.
  E a nena ri...
  Pero Elizabeth, no seu tanque, enfrontarase aos moiahidines e organizarálles unha derrota completa. E moitos dos talibáns serán asasinados dunha vez.
  E arrancan as torres dos tanques dos talibáns.
  Elizabeth é unha nena que é o superhome da clase máis alta. E esmaga aos inimigos cos dedos espidos. E literalmente cávaos no chan.
  Así é como esta Elizabeth é simplemente Hyper.
  E o seu tanque, coma se fose polos moiahidíns, desgarrarase.
  Non é unha nena en absoluto, senón algo super activo e loitador.
  E Catherine está a debullar aos afgáns. Ten unha forza e unha axilidade incribles. E ela, coa axuda dos seus dedos espidos, extermina aos soldados do imperio islámico.
  Esta é unha nena, e xa matou a tantos afgáns.
  E colleuno e cantou:
  - Son ultra!
  E Elena debulla a fondo os inimigos. Móstralles a súa súper clase e ruxe:
  - Son Hyper!
  E cos dedos descalzos, é como martelar aos chineses. Aquí está a nena.
  E Euphrosinia extermina aos combatentes de Afganistán dun xeito moi agresivo. E dispara usando os dedos espidos dos pés con moita precisión.
  E aínda ronroneando:
  - Pola Patria e Rusia, estará o noso mesías Svarog!
  Digamos que as nenas son guerreiras de honra.
  Elizabeth, disparando contra os afgáns, comentou:
  - En xeral, dalgún xeito gústanme máis os deuses rusos!
  Ekaterina disparou o seu talón, premendo o botón, derrubou o tanque talibán e chirriu:
  - E tamén me gustan máis os deuses rusos! De feito, por que necesitamos que Xesús sexa circuncidado o oitavo día?
  Elena berrou de rabia:
  - ¡Teño vergoña do príncipe Vladimir!
  Elizabeth estivo de acordo con isto:
  - E deberías ter vergoña!
  Elena estivo de acordo con isto:
  - ¡Por suposto, é unha mágoa que os rusos adorasen os santos xudeus!
  Catherine colleuno e rosmou:
  - ¡Debemos ter santos e deuses rusos!
  Elizabeth estivo de acordo con isto, mostrando os dentes:
  - Si, deberían!
  E chiscoulle o ollo ao inimigo.
  Euphrosinia observou enerxicamente, disparando aos moiahidín desde un canón:
  - Derrotaremos o imperio islámico...
  E de novo, Elizabeth, coma se golease ao inimigo, é letal.
  Gerda tamén loita con moita habilidade. Golpea aos moiahidín con forza mortal e berra:
  - Polo gran comunismo!
  e é un rei tan militante e famoso!
  Charlotte tamén esmaga aos talibáns e grita, mostrando os dentes:
  - Iso é xenial!
  e unha clase de rapaza tan loitadora!
  Kristina tamén dá patadas aos afgáns cos seus dedos espidos. E definitivamente os matarán.
  E tomará e pasará:
  - Son o número un ario!
  E Magda vencerá aos afgáns, matará a moitos deles e asubío:
  - Pola URSS e a RDA!
  E guiña o ollo cos seus ollos de zafiro. Esta rapaza é simplemente hiper!
  Non, os talibáns non poden facer fronte ás mozas súper e hiperclases.
  E son nenas tan belixerantes.
  E cantan con paixón:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Con iso non vai bromear,
  ¡Destrozámolo!
  E como os guerreiros botarán a chorar. Aquí están as rapazas.
  E tamén meteron os pés descalzos nos fociños dos soldados talibáns capturados. E obrigounos a bicar os seus tacóns redondos espidos.
  Aquí están as mozas en bikini.
  Pero os talibán torturaron a un membro do Komsomol. Torcéronlle os brazos por detrás e puxérona no estante. E levantado. E retorceron á nena na árbore. E levantouna. E entón colleron e soltárono.
  E a nena caeu. Colleuno na mesma herba e colgouno. E ela conxelouse. E os moiahidíns rían con rabia. Entón a rapaza foi colleda de novo e tirada máis arriba, ata o cumio da árbore.
  E despois soltárona de novo. A nena derrubouse e volveu colgar no fondo. E a corda estirouse, e a beleza ouveaba de dor. e comezaron a levantala de novo.
  Tirado ata o máis alto. Botárono ben, deixárono colgar un pouco. E despois soltáronse de novo cunha furia salvaxe. E a nena derrubouse de novo e retorceuse
  articulacións. E en xeral estaba bastante espida. e como doía.
  despois levantouse de novo por cuarta vez e sacudiuse ben. Despois fixárono nunha rama densa e comezaron a estiralo. Pegaron un bloque aos pés descalzos dunha nena,
  e comezou a colgarlle pesas. Os talibáns colgaron un peso primeiro dun lado e despois do outro. Entón comezaron a golpear a nena cun látego. Golpeado para que a pel rebentase.
  E entón os membros do Komsomol comezaron a botar sal sobre as feridas. E entón colleron e puxeron en marcha un fío candente. E golpearon a nena con poder enfermo. Entón os verdugos afgáns untaron as plantas espidas dos pés da nena, e prenderon un braseiro debaixo dela. E imos disparar a beleza sen cerimonias innecesarias. E entón os verdugos dos talibáns tamén lubricaron os peitos da nena. E despois
  que lle prendeu lume ao peito. E comezaron a golpear a nena a fondo.
  E fritir a guerreira moiahidín e o seu peito e os tacóns. E despois untaron o cu e levaron o facho ata as nádegas. E comezaron a golpear a nena a fondo. E entón o lume tocoulle o peito. Os pelos que cubrían a gruta de Venus quedaron carbonizados á vez. Esta rapaza é simplemente incrible. E tal tortura agardábaa.
  Os verdugos afgáns queimaron á nena e o seu peito, o cu e o peito, e as plantas dos seus pés descalzos. E fritírono ben. Entón o verdugo talibán colleu unha vara candente e sen pensalo dúas veces meteu á moza no ano. E como, ela berra de dor salvaxe.
  Iso doeuna moito. E estas nenas son tan traviesas e fermosas. Pero os afgáns torturaron duramente á nena. E guerreiros tan fermosos. E son fritidos ben polo guerreiro.
  E así a moza foi tomada polos seus verdugos e comezou a rebentar os seus longos dedos graciosos cunhas pinzas candentes. E doe moito. Os verdugos romperon os dedos da moza, comezando polo dedo meñique.
  E literalmente todo estaba roto. E entón as costelas comezaron a rebentar ao membro do Komsomol. E, ao mesmo tempo, unhas pinzas ardentes escavaron no seu peito. E púxose vermello pola calor para torcer o ferro e os pezones escarlatas. E á nena arrincáronlle os peitos. E foi tan cruel e doloroso.
  Aí foi a tortura.
  Gerda, disparando contra os moiahidín, observou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Charlotte comentou moi agresivamente con forza diabólica. E chirriou:
  - Pola Patria!
  E cos seus dedos espidos, pisará o inimigo.
  Aquí está a nena. E tan militante.
  Christina colleuno e golpeou aos talibáns cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Gloria á era dos deuses rusos!
  Magda tamén bateu contra os afgáns usando os seus dedos descalzos e arrolou:
  - Pola nosa Patria!
  E estas rapazas son moi chulas.
  Gerda, disparando contra os opositores de Afganistán, emitiu:
  - Polo gran comunismo de Alemaña.
  Estas nenas son unhas belezas marciales.
  Gerda respondeu alegremente, garabateando nos moiahidíns:
  - Teño unha rapaza super.
  E Charlotte sinalou con agresividade mentres disparaba ao seu opoñente:
  - ¡Gloria ao comunismo ario!
  E usando os dedos espidos dos pés, arrolou:
  - Pola gran Patria!
  Christina tamén caeu sobre o inimigo con gran precisión, observou:
  - Por Rusia e Alemaña en amizade!
  Magda tamén golpeou aos moiahidíns e chirriou:
  - Gloria á nosa era!
  E facerlle un ollo ás súas parellas de novo.
  Aquí están as rapazas.
  E Jane Armstrong comezou a golpear aos talibáns cun canón.
  A nena era moi fermosa.
  Jane golpeou ao seu opoñente cos seus dedos descalzos e chirriu:
  -Gloria á Patria!
  Entón, Gertrude golpeará desesperadamente os inimigos, e serán completamente cubertos e esnaquizados.
  E arrullar:
  - ¡Por Gran Bretaña!
  E Malanya, coma se petara ao inimigo e facéndoo hara-kiri, e piar:
  - Polas vitorias inglesas!
  Mónica tamén golpeará aos inimigos coa axuda dos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Polas vitorias soviéticas!
  Tanto Tamara como Sulfiyya loitan contra os talibáns e matan aos guerreiros barbudos que veñen en ondas.
  E estas nenas cantan:
  - A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  O goberno ruso ten
  O poder é grande!
  Tamara deu unha volta e disparou cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - Pola miña opinión sobre o comunismo!
  Sulfiya tamén golpeará o inimigo, matará a moitos talibáns e chirrirá:
  - Digamos unha palabra sobre Rusia!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  Tamara deu quenda. Segaba a moitos afgáns e berraba:
  - Pola mellor forza da Patria!
  Sulfiya tamén revisará o inimigo e arrullará:
  - Polo comunismo escarlata na URSS!
  E chisca un ollo con ollos de zafiro.
  Estas son as nenas - só a clase máis alta e voo.
  Alicia e Angélica seguen loitando.
  Nena loira e pelirroja.
  Son nenas fortes e disparan con rifles de francotirador.
  E mentres cantan para si mesmos:
  - Gloria á URSS! Daremos exemplo para todos!
  Alicia disparou contra o inimigo cun rifle de francotirador. Tiro cos dedos descalzos, e
  chirrido:
  -Gloria ao meu país!
  Angélica tamén bate contra o inimigo, coa axuda dos seus dedos espidos, lanza unha granada e chirri:
  - Para Rusia o máis grande.
  E chisca o ollo cos seus ollos esmeralda.
  Estas mozas son só pilotos de primeira liña. E así quedan esmagados os afgáns. Aquí están loitando e os máis chulos e intelixentes do mundo.
  Alicia chiscou, chiscando o ollo:
  - Gloria aos tempos do PCUS!
  Angélica estivo de acordo con isto:
  - Gran gloria para os heroes da URSS!
  E de novo lanzou unha granada de forza mortal cos seus dedos espidos ao inimigo.
  Aquí é unha muller de erro común nun aspecto extraordinario.
  Alicia colleuno e berrou:
  - En nome das ideas inmorreis do comunismo!
  E lanzou un agasallo de poder mortal cos seus dedos espidos.
  Angélica tamén colleu e goleou ao inimigo.
  Ela cortouno como papel de lixa e chirriu:
  - Para Rusia e os deuses rusos!
  Estas mulleres eran moi loitadoras e xeniais.
  Alicia, disparando contra o inimigo, colleu e cos seus dedos espidos lanzou un agasallo de aniquilación ao inimigo.
  E foi un movemento moi chulo.
  Angélica tamén destrozou o inimigo, literalmente destruíndoo e demostrando un poder colosal. E xoguetonamente dixo cun sorriso:
  - Este é un gran evento!
  E os seus dedos espidos lanzaron unha mensaxe de morte e destrución!
  Aquí era unha nena, só unha hiperclase.
  Alicia colleuno e ruxiu a todo pulmón:
  - Son o máis forte e legal do universo!
  Angélica lanzou todo un barril de explosivos coas súas plantas espidas e chirriu:
  - E eu estou no megaverso!
  Estas rapazas son moi guapas.
  Alicia comentou mentres disparaba ao inimigo:
  - A fe no comunismo é grande!
  E lanzando granadas mortais cos dedos espidos.
  E Angélica dispara aos moiahidíns e ruxe:
  - A nosa fe é moi grande!
  E cos seus dedos espidos lanzará unha granada con forza destrutiva.
  E os guerreiros tomaron o inimigo e así enganaron estes talibáns... E nin nun conto de fadas para dicir, nin para describir a pluma.
  Alice decatouse con bastante lóxica, disparando desde un rifle de francotirador e derrubando un avión de ataque talibán.
  Alicia colleuno e berrou:
  -Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  E de novo, a moza collerao cos seus dedos espidos e lanzará algo extremadamente mortal.
  Os voluntarios de Xapón tamén loitan contra os moiahidines. En particular, as nenas ninja de crenzas comunistas.
  Unha nena ninja de cabelos azuis azoutou aos afgáns cun muíño de vento e azoutounos.
  Entón ela lanzou chícharos de destrución cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Polo comunismo en Xapón!
  A nena ninja de pelo amarelo tamén realizou unha técnica de bolboreta coas súas espadas. Reducir moitos moiahidíns. E despois os seus pés descalzos
  colleron e lanzaron unha granada letal.
  Entón a nena dixo:
  - Gloria á URSS e Xapón!
  A moza ninja pelirroja tamén colleu e golpeou aos soldados afgáns cun revés. E botou os dedos descalzos,
  algo asasino nun presente. E ela comprobou:
  - Gloria a Rusia e á URSS!
  Unha moza ninja de pelo branco realizou unha recepción de barril. E como golpeou aos soldados talibáns cortándolles a cabeza. Despois tirou
  destrución mortal cun pé espido cicelado e chirrido:
  - Gloria ao Exército Vermello!
  E as catro nenas ninja lanzaron chícharos de destrución cos seus talóns espidos e derrubaron a todo un batallón de afgáns con tanques. Estas rapazas son ultra!
  Esta é a beleza: as nenas son moi chulas.
  Oleg Rybachenko tamén corta aos moiahidines con espadas. E con el, a nena Margarita.
  Estes nenos inmortais son simplemente super.
  E esmagan aos inimigos especificamente. Digamos que alí e os nenos!
  E entón o neno e a nena asubían. E os corvos, despois de recibir un infarto por asubío dun neno, caen ao fondo. E os seus peteiros atravesan as caveiras dos talibáns.
  Estes son nenos - naturalmente destrutores de todo e de todo.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - glorificar ao noso pobo soviético,
  Saúde a miña festa...
  A nosa unión dos corazóns de todos os nenos,
  Todos somos unha familia simpática!
  Margarita Magnitnaya, adversarios esmagadores, emitiu con enerxía:
  - Sexa famoso polo noso espazo Rusia!
  E a nena, cos seus dedos espidos, lanzará algo completamente letal ao inimigo.
  Oleg Rybachenko, derrubando aos talibáns, cantou:
  - Margarita, a fiestra está aberta,
  Margaret, non te esquezas
  Como foi todo!
  Este rapaz é tan xenial e guerreiro. Este é o neno terminador.
  Estes son os nenos de aquí que son moi chulos e pelexando.
  Hai que ter en conta que as nenas son moi difíciles.
  Alicia tamén está a disparar contra os talibáns. E canta por baixo:
  - Un dous tres catro cinco! O coelliño saíu a pasear!
  E a nena volveu disparar con gran precisión.
  Angélica foi un tiro moi bo. E fixo tiros poderosos ao inimigo.
  E como presiona cun pezón escarlata e sácalo dunha bazuca e golpea.
  E o guerreiro disparou ao inimigo con moita precisión.
  Angélica colleuno e arrolou:
  - ¡Gloria ao noso partido comunista!
  E de novo, como unha explosión con gran precisión ao inimigo. E o avión talibán cae de novo.
  E Alicia tamén disparou con moita precisión, e incendiouse o avión de ataque do Imperio Islámico.
  Estas son as nenas.
  Angélica comentou cunha risa:
  - A URSS é un país marabilloso no que todos os pobos son unha familia amigable!
  Alicia disparou de novo, derrubando a tres moiahidines á vez dun tiro e respondeu:
  - Pola gran festa de Rusia!
  E as nenas botaron a rir. En xeral, son guerreiros con visións moi diferentes.
  Pero todas as nenas levan a idea do comunismo no seu corazón. E queren que haxa un auténtico paraíso no planeta Terra. E sería moi bonito.
  Angélica observou disparando aos inimigos con gran precisión e golpeando as caveiras.
  - O comunismo nunca dobrará as ás e se meterá nunha cuncha!
  Alicia estivo de acordo con isto:
  O comunismo nunca dobrará as súas ás! A nosa ideoloxía é construír a felicidade no planeta terra!
  E as dúas nenas berran:
  - Gloria a Rusia! Gloria! As nenas descalzas corren cara adiante...
  A división feminina descalza... dá a benvida ao pobo ruso!
  E as guerreiras mostran un deleite agresivo e sexual.
  Alice berrou, mostrando os dentes e chirrindo:
  - Estamos todos xuntos pola URSS!
  E o guerreiro volveu bater aos inimigos.
  Angélica tamén disparou ao inimigo, e golpeoulle a cabeza. E ela rulou:
  -Gloria á nosa Patria!
  E o guerreiro, era extremadamente combativo e vermello.
  E o seu cabelo está no vento, este cabelo cobrizo revolotea coma un estandarte proletario.
  Estas mozas son moi fermosas e sexys.
  E tantos moiahidín xa foron enterrados...
  Tamén hai mozas traballando...
  Aquí Viola e Dominika están a disparar contra os afgáns.
  As nenas disparan bazucas contra tanques e infantería asiática.
  Aquí Viola foi disparada, usando o pezón escarlata para premer o botón da bazuca, e disparando un mísil propulsado por foguetes.
  E a masa de afgáns foi esgazada.
  Viola volveu cantar:
  - Creo no gran comunismo!
  E Dominica tamén dispara especificamente contra os moiahidíns. E os noquea en grandes masas.
  Ao mesmo tempo, as mozas lanzarán granadas cos dedos espidos.
  E cun pezón escarlata no botón da bazuca, presionará aos inimigos radicalmente exterminando.
  Estas rapazas son tan fermosas. E como se ven xenial cando pelexan só en bragas. E guerreiros da clase máis alta.
  comentou Viola mentres volveu disparar contra o inimigo coa súa mamila de amorodo.
  - Encántame loitar! É xenial!
  Dominica riu e comentou:
  Que lles pasa aos homes?
  Viola riu e respondeu, lanzando unha granada ao inimigo cos seus dedos espidos e chirriou:
  - Por suposto que está ben! E algúns son adorables!
  Estas son rapazas moi loitadoras e fermosas aquí.
  Dominica sinalou:
  Canto tempo vai continuar esta guerra?
  Viola disparou contra os moiahidíns de novo usando o pezón carmesí e chirriu:
  - Creo que é moito tempo!
  Dominica colleuno e cantou:
  -Hai unha guerra no universo,
  Crush kill sen motivo...
  Satanás está fóra da cadea
  E a morte chegou con el!
  
  E quen vai parar o fluxo
  Ríos tolos sanguentos..
  O raio láser entrará no templo,
  E nun flash, o home desapareceu!
  Viola engadiu, lanzando unha granada cos seus dedos espidos:
  E tal caos
  Encheu o universo...
  O triste destino da humanidade -
  Aguanta a dor, o sufrimento!
  Estas son as nenas, cantantes tan chulas.
  E Oleg Rybachenko corta aos afgáns con espadas.
  O neno lanza agasallos da morte cos seus dedos espidos de poder asasino e canta.
  O fillo da terra responderá que non
  Nunca serei un escravo...
  Creo que a liberdade amencerá
  O vento curará unha ferida nova!
  
  Pola sagrada Patria na batalla,
  O propio Gran Svarog chama...
  Levántase valeroso cabaleiro nas primeiras horas,
  A escuridade desaparecerá, as rosas de maio florecerán!
  Este é un neno tan heroe...
  E a nena Margarita, destruíndo aos moiahidíns con espadas e lanzando granadas cos seus dedos espidos, engade:
  E a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas dos nosos fillos, nais...
  Din que queremos cambio
  Bota o xugo das crueis cadeas!
  E os nenos volverán asubiar. E os corvos collerán e desmaiarán, perdendo o coñecemento. E, literalmente, bater as caveiras de moitos centos de moiahidines.
  
  ALEXANDER ALEKHIN DÁ UNHA OPORTUNIDADE Á HUMANIDADE
  Alekhine non morreu atragantando accidentalmente cun bisté en Portugal, pero con todo xogou un partido para o campionato mundial de xadrez con Mikhail Moiseevich Botvinnik.
  O partido celebrouse en Londres en trinta partidos. O favorito era Mikhail Botvinnik, que tivo moito éxito en moitos torneos, e tivo unha serie de varios torneos de xadrez gañados. Ademais, Alexander Alekhine xa tiña cincuenta e catro anos, e críase que o seu tempo xa pasara.
  Botvinnik é case vinte anos máis novo e está en excelente forma física.
  Pero Alekhine tivo unha boa preparación inicial e mantívose en forma.
  Xa no primeiro partido, utilizou unha novidade na apertura e derrotou a Botvinnik.
  Con todo, houbo preparativos e Mikhail Moiseievich. Nun primeiro momento, Alekhine, que tiña máis experiencia nos partidos, lideraba por dous puntos. Houbo un intercambio de golpes. Despois, no vixésimo partido, Botvinnik igualou o marcador. Pero no vixésimo segundo, Alekhine aplicou un aumento e logrou gañar. Despois diso, Botvinnik perdeu o equilibrio e comezou a correr riscos. E perdeu catro partidos máis de cinco.
  Alekhin gañou sensacionalmente o partido contra Botvinnik, e mesmo cun marcador aplastante.
  E isto demostrou que Alexander Alekhine segue sendo xenial e non perdeu a súa formidable forza ao longo dos anos.
  E o campión do mundo comezou a xogar de novo en torneos.
  Dous anos despois, Alekhine tamén derrotou a Keres. Que gañou moitos torneos diferentes.
  E despois, como a FIDE aínda non controlaba o sorteo da coroa, Reshevsky tamén gañou.
  Así, Alekhine converteuse nun sete veces campión do mundo.
  E en 1952 Alekhine xogou un empate con Bronstein. Este partido foi moi tenso e combativo. E Alekhine con dificultade, xa vencido o último partido, levou o partido ao empate...
  E en 1957 Alekhine rematou oficialmente a súa carreira no xadrez. Sendo xa un xadrecista maior, un campión, seguiu aprazando partidos para o mundial, e ao final marchou e quedou invicto, e sostendo a coroa do xadrez durante vinte e oito anos.
  Batindo así o récord de Lasker.
  O título de campión do mundo xogouse no torneo de 1958. E Mikhail Tal converteuse no novo campión do mundo aos vinte anos. E resultou ser unha especie de sensación.
  A diferenza da historia real, a estrela de Mikhail Tal no trono de xadrez ardeu durante moito tempo.
  Mikhail Tal gañou Smyslov, Geller e Petrosyan. Despois derrotou a Spassky. E Bobby Fischer, e Anatoly Karpov e Korchnoi. E ata Mikhail Tal derrotou ao propio Garry Kasparov no primeiro partido en 1986.
  Non foi ata 1989 cando Garry Kasparov finalmente derrotou a Tal. Mikhail Tal bateu o récord de campionato de Alekhine. E foi o rei do xadrez durante trinta e un anos!
  Despois estivo a era de Garry Kasparov. Máis precisamente, non houbo época de Garry Kasparov.
  Só defendeu o seu título mundial unha vez contra Short e pasou á política.
  E en 1995, Vishy Anand converteuse no novo campión do mundo. E este xenio industrial tamén reinou no xadrez durante toda unha época. Non logrou bater o récord de Tal para a duración do campionato nun ano, pero gañouno no número de partidos gañados.
  Vishy Anand incluso derrotou a Carleson en 2013. Estaba tan confiado nas súas habilidades.
  E só en 2015 o pico Carleson aínda logrou ocupar o anteriormente dominante Vishy Anand durante vinte anos.
  Carleson abriu a súa era...
  Tamén houbo cambios na política. Garry Kasparov estivo involucrado na política. Creou o seu propio partido, foi elixido para o parlamento. E isto tivo un impacto no curso da historia. Nas eleccións da Duma Estatal de 1995, o partido Rusia Nova de Garry Kasparov superou a barreira do cinco por cento.
  Garry Kasparov tamén lle gustaría presentarse á presidencia de Rusia, aínda era demasiado novo. Pero Yeltsin, por suposto, apoiou moralmente. Pero polo momento, claro. Cando en maio de 1999 houbo unha votación sobre a destitución de Eltsin, Francia deu por unanimidade a Garry Kasparov para o derrocamento do ditador.
  Máis de dous terzos da Duma Estatal votaron a favor de destituír a Yeltsin. E sen dúbida cambiou o curso da historia. O Consello da Federación tamén apoiou a destitución por maioría de votos. E Maxim Primakov converteuse en presidente en funcións. Aínda que foi destituído, o tribunal constitucional anulouno, argumentando que Yeltsin era inadecuado no momento da sinatura do decreto.
  Así, o poder cambiou en Rusia. Nas eleccións presidenciais anticipadas no outono de 1999, Maxim Primakov gañou. E o alcalde de Moscova, Luzhkov, converteuse no primeiro ministro.
  Evitouse a guerra con Chechenia. Pero na propia Chechenia estalou unha guerra civil. Por unha banda, Maskhadov é un presidente lexítimo. Por outra banda, Basaev e Raduev e os wahabíes.
  Rusia apoiou a Maskhadov con armas e diñeiro. Finalmente, Maskhadov gañou.
  Despois diso, Chechenia celebrou un referendo e regresou a Rusia.
  Maxim Primakov estivo no poder durante dous mandatos de oito anos, e en 2007 entregou o poder a Yuri Luzhkov. Quen tamén gobernou durante dous mandatos, ata 2015. Cando o xa ex alcalde de Moscova considerouse demasiado vello, e o presidente do Partido Comunista da Federación Rusa Gennady Zyuganov converteuse no novo presidente.
  Pero este gobernante, a pesar da súa avanzada idade, amaba demasiado o poder.
  E tomouno, e repuxo os seus prazos. Pero en 2022, a guerra comezou coa invasión talibán de Taxiquistán. E esta foi unha nova batalla.
  Con todo, utilizando recursos administrativos e falsificando as eleccións, Zyuganov conseguiu un terceiro mandato.
  Garry Kasparov e Alexei Navalny levantaron unha gran onda de disturbios contra os comunistas.
  Houbo protestas masivas. Houbo enfrontamentos entre a xente e a policía, empregáronse lanzagranadas, gases lacrimóxenos, porras e balas de goma. Ao final, ata chegou a rodar. E unha serie de masacres.
  En 2025, finalmente estalou un Maidan a gran escala e Gennady Zyuganov foi derrocado.
  Garry Kasparov converteuse no novo presidente de Rusia e Alexei Navalny foi primeiro ministro. Así abriuse unha nova era na política mundial...
  Vladimir Putin seguía sendo un funcionario pouco coñecido e tranquilo na administración de Eltsin. O único que se lle atribuíu:
  Non permitiu que Yeltsin fixese un golpe militar despois da destitución. É certo que o propio Eltsin, despois de cinco ataques cardíacos, xa non quería loitar polo poder.
  Garry Kasparov, no seu papel de presidente de Rusia, prometeu superar os Estados Unidos e retirar as tropas rusas de Afganistán.
  Comezou unha nova era na política, despois dun cuarto de século de goberno case comunista.
  
  
  NOVAS OPORTUNIDADES PARA OS VALENTES SAMURAIS
  A Batalla de Midway debería ser gañada por Xapón de todos os xeitos. Pero non é un feito que o samurai abrirá unha segunda fronte nesta variante. E entón as cousas poderían ter saído un pouco diferente. Digamos que Stalingrado pasou como na historia real. E nada cambiou moito. Os británicos levaron a cabo a operación Facho sen tropas estadounidenses. Rommel está roto. Certo que o desembarco en Marrocos non se materializou. Os alemáns, tras transferir certas forzas de Europa, conseguiron deter a ofensiva británica. Montgomery, tropezou cunha resistencia teimosa, parou. Os alemáns mantiveron a liña durante algún tempo. Entón comezaron a transferir forzas adicionais a África. Rommel lanzou un contraataque, presionando lixeiramente aos británicos, pero Montgomery retirouse a unha liña defensiva en Libia. A fronte estabilizouse. En xullo do ano corenta e terceiro, os nazis intentaron romper as defensas soviéticas no Bulge de Kursk. Desde que os xaponeses capturaron as illas hawaianas, os estadounidenses case pararon os ataques aéreos contra as cidades e fábricas alemás. Isto permitiu aos alemáns producir algúns tanques máis, especialmente Tigers e Panthers. No Kursk Bulge participaron catrocentos vehículos máis, así como forzas de aviación máis importantes. Ademais, Hitler trasladou outras seis divisións de infantería de Francia e retirou algúns dos canóns do muro do Atlántico. Isto reforzou a agrupación alemá. A ofensiva comezou aproximadamente como na historia real, pero como os nazis eran algo máis fortes, acadaron un gran éxito. Porén, non foi posible pechar o anel arredor da agrupación soviética. Aínda que a propia ofensiva de Fritz durou vinte días e rematou só o 25 de xullo. Entón as unidades soviéticas lanzaron unha contraofensiva. E a loita prolongouse máis. Os alemáns en África estaban á defensiva. Non tiveron que gastar a súa enerxía en Italia, e entregáronse máis equipos á fronte, polo que o bombardeo sen os estadounidenses foi moitas veces máis débil. Xapón seguiu gañando. Así que o mando estadounidense cometeu cada vez máis erros, e tiñan moita présa por recuperar o porto de Perú. Isto levou ao punto de vista predominante - América non necesita Europa. En agradecemento por iso, os submarinos alemáns practicamente deixaron de atacar barcos estadounidenses. O Exército Vermello, polo tanto, só a finais de setembro tomou Orel e Belgorod, despois de sufrir grandes perdas. E paralizou temporalmente a promoción. Non obstante, aínda non había motivos para entrar en pánico. Seguiu un outono chuvioso, seguido do inverno. E deberían chegar novas vitorias do Exército Vermello. Ao entender isto, Hitler ofreceulle a Stalin unha tregua. Como, imos facer un descanso!
  Cantos dos nosos rapaces morreron durante a última batalla? A URSS e o Terceiro Reich loitaron durante tres meses. As perdas do Exército Vermello foron maiores que na historia real, e a Wehrmacht non foi menor. Ambos lados foron desangrados. Pero os nazis aumentaron a produción de equipos, puideron recuperarse algo. Cómpre sinalar que nos tanques a proporción de perdas foi a favor dos nazis, e dado que o seu lanzamento resultou superior ao da historia real, os alemáns compensaron os seus danos. Nas batallas defensivas, o Panther demostrou ser un bo tanque. O seu canón de canón longo e de disparo rápido, cunha óptica excelente para a súa época, tamén era capaz de destruír tanques soviéticos. Ademais, trinta e catro non penetraron os Panthers, Tigers, Ferdinands na fronte, e aínda había demasiados tanques pesados para afectar o curso das batallas. Stalin rexeitou un armisticio con Alemaña. A finais de outubro, as tropas soviéticas retomaron a súa ofensiva contra Kharkov e Smolensk. Os alemáns resistíronse moi teimudamente. Tiñan unha forte defensa, sobre todo no centro, e en xeral esperaban o avance das unidades soviéticas precisamente nestas direccións. Curiosamente, pero en comparación coa historia real, unha maior cantidade de equipos, especialmente avións e tanques, permitiu aos alemáns resistir moito máis eficazmente. Ademais, tendo máis reservas, os nazis actuaron con máis calma, non se apresuraron durante a ofensiva soviética, polas frontes, pero dirixiron as reservas de forma máis consistente e confiaron nunha defensa máis avanzada e en profundidade. Un par de ducias de divisións extra, salvadas pola falta dunha fronte italiana, e en África, Montgomery non tiña présa, e os alemáns non sacudían o barco. A intensidade da guerra con Gran Bretaña descendeu drasticamente. Aínda non se falaba dunha paz separada, pero obviamente Churchill freou o bombardeo, ao parecer contando co feito de que a URSS e o Terceiro Reich esgotaron mutuamente o máximo posible. O lanzamento de armas de Alemaña e dos satélites resultou ser case un terzo superior ao da historia real. Isto permitiu reparar buratos e, contando con densas defensas, resistir con relativamente éxito. A situación viuse agravada polo feito de que o mando soviético estaba á ofensiva, onde os Fritz xa os esperaban, e conseguiron establecerse á defensiva. Como resultado, o avance en si foi extremadamente lento e custou grandes perdas. A guerra dalgunha maneira comezou a parecerse á Primeira Guerra Mundial, cando a defensa resultou ser máis forte que o ataque, o bando atacante perdeu máis e, como resultado, a primeira liña quedou inactiva. As tropas soviéticas avanzaban de media dun a dous quilómetros ao día, o que permitía aos alemáns conseguir un punto de apoio, pero novas posicións, e manter a defensa. Non foi posible entrar no espazo operativo. Kharkov, con todo, foi tomada a principios de decembro despois de feroces batallas urbanas. Os alemáns aumentaron a produción de aviación. Focke-Wulf e ME-309 resistiron con éxito aos cazas soviéticos máis débiles. Especialmente perigoso era o ME-309 con sete emprazamentos de canóns e alta velocidade. E o Focke-Wulf con armadura e boa protección é unha máquina tenaz con seis canóns de aire comprimido. A presenza de vehículos con tales armas, por suposto, levou a que os nazis obtivesen vantaxe no aire. A peor manobrabilidade foi compensada pola alta velocidade durante unha inmersión, que permitiu escapar ao entrar na cola, e un potente armamento permitiu derrubar o avión dende a primeira aproximación. Ademais, os alemáns desenvolveron tácticas especiais para o combate con vehículos soviéticos para usar armas máis poderosas e avións alemáns de alta velocidade. O máis novo bombardeiro Yu-288 tamén se mostrou moi ben. Esta máquina é rápida e leva unha gran carga de bombas.
  O Focke-Wulf demostrou ser un forte bombardeiro de primeira liña, superior ao PE-2 en todos os aspectos. A finais de decembro, as tropas soviéticas estaban esgotadas e víronse obrigadas a parar debido a enormes perdas. Mentres os alemáns aínda tiñan Smolensk, e parte da marxe esquerda Ucraína. E o que é máis significativo - depósitos de bauxita e elementos de aliaxe. As perdas das tropas soviéticas nos tanques resultaron tan tanxibles que Mainstein lanzou un contraataque, e incluso puido recuperar Kharkov e formar un caldeiro para as tropas soviéticas. Pero en xaneiro-febreiro, as tropas soviéticas lanzaron contraataques e puideron recuperar de novo o sufrido Kharkov. Pero en marzo, o Exército Vermello estaba esgotado e viuse obrigado a suspender a ofensiva. Houbo unha pausa... As dúas partes sufriron demasiadas baixas. Ademais, Stalin quería repoñer o seu exército con tanques T-34-85 e IS-2 máis fortes e avanzados. É certo que os alemáns tamén se repuxeron con "Panther" -2 e "Tiger" -2 máis avanzados e poderosos. Stalin tamén contou cos máis avanzados LA-7 e Yak-3. Pero os alemáns, en resposta, lanzaron a última modificación do TA-152 en lugar do Focke-Wulf, e o que é especialmente desagradable é o jet ME-262. O último avión en canto a velocidade, blindaxe e armamento non tiña igual. A verdade era máis caro, e era máis laborioso na produción. Pero, por outra banda, os alemáns tamén crearon o HE-162, que é barato, maniobrable, relativamente fácil de fabricar e tamén reactivo. Stalin aínda non gañou a competición técnica. Gran Bretaña loitou a guerra de forma moi pasiva. Estados Unidos aínda non puido aproveitar a iniciativa dos xaponeses. O 25 de xuño, acumulando forzas, o Exército Vermello pasou á ofensiva no centro. Ao principio, as tropas soviéticas puideron penetrar nas defensas, pero despois envolvéronse nas batallas de Smolensk. Un erro típico dos xenerais vermellos é tomar cidades para unha data determinada. E proba, toma unha cidade ben fortificada, cunha guarnición e unha defensa poderosas. A ofensiva das tropas soviéticas empantanouse cando os alemáns transferiron forzas adicionais e comezaron a contraatacar. As batallas, como na Primeira Guerra Mundial, volveron ser posicionais e moi viscosas. Hitler mostrou unha cautela inusual. Quizais contaba cunha arma milagreira e coas últimas novidades técnicas e, polo tanto, non tiña présa. Probablemente tamén tivo un papel o desexo de salvar o sangue ario, que os alemáns xa perderan moito. Si, e a defensa dos tanques nazis é moito máis eficaz, especialmente a rotura "Tiger" -2.
  A loita no centro prolongouse ata finais do outono. Stalin mostrou teimosía, querendo desenvolver o éxito. Pero neste caso, atopei unha gadaña nunha pedra. As perdas das tropas soviéticas foron enormes. Os alemáns, sendo o equipo defensor, perderon algo menos. O Panther-2 demostrou ser un bo tanque. Este vehículo estaba bastante ben protexido na fronte e tiña unha excelente arma perforadora e, ao mesmo tempo, un rendemento de condución decente. Superou notablemente o T-34-85 en termos de potencia do arma, protección frontal e non era inferior en velocidade e manobrabilidade. Mesmo para o IS-2, a máquina alemá é un inimigo perigoso, golpeando a unha distancia considerable. Debido a avarías frecuentes, armas iguais, só unha lixeira vantaxe en defensa, o Rei Tigre non estaba na mellor conta. Unha modificación máis pesada do "Panther" -2 alcanzou ao "Tiger" -2 en defensa e superou no rendemento de condución. Pronto os alemáns unificaron a produción case exclusivamente no "Panther" -2 que pesaba cincuenta e unha toneladas cun motor de 900 cabalos de potencia. Este tanque era máis ou menos adecuado para os militares. O Exército Vermello non logrou a vitoria e detivo o avance. Chegou o inverno. Os alemáns tiñan tanques da serie "E" e novos avións a reacción. Houbo un intercambio de golpes. Gran Bretaña permaneceu pasivo, os Estados Unidos xa comezaron a conseguir algo contra Xapón. Stalin, ao ver que mentres a URSS xogaba o papel de carne de canón, aceptou e mesmo lle ofreceu a Hitler unha tregua. Como, que os nazis se volvan cara a Occidente, e os capitalistas están en guerra. O cálculo do líder era insidioso e sinxelo. Hitler estivo de acordo con esta volta. E agora, en febreiro do ano corenta e cinco, as tropas alemás pasaron á ofensiva en Libia. E alí tiveron éxito. Nas batallas, resultou que os tanques alemáns eran superiores aos ingleses e os avións a reacción estaban completamente fóra da competencia. EEUU aínda non entrou na loita. Nas batallas, o papel principal foi o Panther-2 e o E-100, así como a modificación do Tiger-2 cunha pequena torreta e unha armadura máis grosa cun potente motor. O "Churchill" inglés non é malo en armadura, senón débil en armamento. "Cromwell" non tira nada. E o Challenger, o único tanque en pé, non está na serie masiva. Pero o máis importante é a calidade das tropas. Os alemáns, que pasaron a proba de lume e ferro na fronte oriental, están moito máis preparados para o combate que as tropas británicas. Especialmente as divisións coloniais. E as unidades alemás pasaron á ofensiva. En marzo, Exipto foi capturado. E entón os alemáns entraron en Oriente Medio, capturaron Iraq, Kuwait e despois Arabia Saudita. A Hitler non lle importaría ir á India, a través de Irán, pero Stalin, cuxas tropas aínda estaban en Irán, non estivo de acordo. Os alemáns pasaron á ofensiva, avanzando polo Sudán. E máis adiante a Etiopía e Somalia. E de aí ata o ecuador. Unhas setenta divisións da Wehrmacht participaron na ofensiva. E Gran Bretaña non tiña tales forzas para opoñerse ao Terceiro Reich. Os alemáns tamén capturaron Xibraltar. O asalto resultou ser transitorio, e case un lóstrego. Na ofensiva tamén participaron avións de ataque a reacción, así como helicópteros. África estaba en perigo de perda total por parte de Gran Bretaña. Pero Stalin non é tan sinxelo.
  A retirada de Gran Bretaña da guerra é demasiado perigosa para a URSS. E o Exército Vermello pasou á ofensiva en xuño de 1945. As debilitadas tropas alemás no leste non podían aturalo e sucumbiron á presión. Os nazis, incapaces de aguantar, rodaron cara ao oeste. O Exército Vermello puido liberar Smolensk, Kiev, e entrou en Bielorrusia. Tras transferir forzas adicionais de África, os alemáns con moita dificultade puideron deter a ofensiva das tropas soviéticas. Os novos tanques alemáns da serie E-50, que non tiñan igual, participaron nas batallas. Ademais, os nazis asestaron un golpe de distracción desde Turquía. E a propia Turquía, baixo a presión de Alemaña, atacou a Unión Soviética. Así, a situación tornouse máis complicada. O problema era que o T-54 aínda non entrara na serie, e o T-34-85 xa estaba claramente obsoleto no contexto da serie E e ata o Panther-2. No inverno, as tropas soviéticas aínda atacaron, pero non lograron un éxito significativo. Ademais, as discotecas comezaron a participar nas batallas... O único que mellorou foi o éxito dos americanos contra Xapón. Finalmente, os ianquis lograron recuperar o porto de Perú, e a iniciativa no Océano Pacífico comezou a pasar ao lado de América. Pero, por desgraza, a axuda estadounidense podería chegar demasiado tarde. Na primavera de 1946, os alemáns, aproveitando a vantaxe dos tanques E sobre os trinta e catro, pasaron á ofensiva. As tropas soviéticas, endurecidas polas batallas, resistiron moi teimudamente. O Exército Vermello era heroico e estaba moi provisto de artillería. Especialmente canóns antitanque de 100 mm. E cavar. Os alemáns conseguiron recuperar Kiev e empurrar o Exército Vermello máis aló do Dnieper. Pero foi nesta barreira de auga onde as tropas soviéticas construíron unha defensa impenetrable. Os alemáns loitaron durante todo o verán e o outono, pero non puideron romper as tropas soviéticas. Só eles conseguiron bloquear de novo Leningrado. Pero os nazis non tomaron a propia cidade. O inverno pasou nun intercambio de golpes. Os estadounidenses foron avanzando lentamente polo Océano Pacífico e ata agora non usaron armas nucleares. Na primavera os alemáns tentaron de novo avanzar. Utilizaron os tanques da serie "E", as últimas máquinas de setenta toneladas de peso. A URSS lanzou o IS-7, capaz de resistir os mastodontes. Tamén comezaron a aparecer os tanques medianos T-54. Gran Bretaña tamén se intensificou, lanzando unha ofensiva en África Ecuatorial. As unidades terrestres estadounidenses tamén axudaron aquí. Para a guerra no Pacífico, os estadounidenses non necesitaron moitas tropas e tanques. Entón comezaron a espremer aos nazis de África. Agora os aliados entendían que non sería posible sentarse e que o inimigo debía ser esmagado e presionado. No verán e no outono, Estados Unidos e Gran Bretaña puideron recuperar unha parte importante de África, e mesmo expulsaron aos alemáns de Somalia e Etiopía. Os alemáns foron incapaces de desenvolver unha ofensiva contra Moscova, atascados en batallas posicionais. No inverno, Stalin golpeou a Turquía. O Exército Vermello derrotou ás tropas otomás e capturou Kars, Erzurum e Tanrog. Os alemáns víronse obrigados a transferir forzas importantes para salvar ao aliado. Pero o Exército Vermello, despois de atacar inesperadamente preto de Leningrado, logrou alí unha importante vitoria. Chegou o ano 1948... Na primavera, os alemáns intentaron avanzar de novo. Conseguiron crear un tanque piramidal orixinal impenetrable desde todos os ángulos de disparo. E con esta máquina asociáronse grandes esperanzas. A promoción comezou en maio. Despois de dous meses de teimosas loitas, os nazis achegáronse a Smolensk. Os tanques piramidais mostraron a súa eficacia no combate, pero moitas veces foron explotados polas minas. Os alemáns non puideron tomar a cidade e rodeárono. Pero en África, os aliados acadaron grandes éxitos, expulsando aos alemáns de Exipto. Xapón tamén foi derrotado, perdendo moitas illas e Filipinas. No outono, os alemáns avanzaron máis polo leste, no centro, achegándose de novo a Leningrado. A aviación alemá aínda era máis forte que a soviética, especialmente en calidade. Pero a finais de 1948, o MIG-15 comezou a chegar á fronte. A máquina a reacción soviética era inferior á alemá en velocidade e armamento, pero era máis maniobrable. Os estadounidenses tamén melloraron o seu rendemento.
  No inverno de 1949, as tropas soviéticas expulsaron aos alemáns de Leningrado e empuxáronos de volta a Smolensk. E os americanos, xunto cos británicos, expulsaron aos nazis de África. Na primavera de 1949, Turquía tamén se retirou da guerra. O Terceiro Reich tamén perdeu o control de Oriente Medio. A posición dos nazis empeorou. Non se atreveron a avanzar polo leste, pero pasaron a unha apertada defensa. As tropas soviéticas, utilizando tanques T-54 e IS-7, intentaron romper as defensas da Wehrmacht. Pero os nazis mantiveron firmemente o bloque. Un intento aliado de desembarcar en España tamén acabou en fracaso. A operación foi algo mellor en Sicilia, onde, coa axuda da mafia local, logrouse o éxito. Xa foi o undécimo ano do inicio da Segunda Guerra Mundial. Todos os países están extremadamente esgotados e extremadamente cansos. A economía global estaba sobrecargada. E todos querían rematar a loita canto antes. Especialmente os alemáns e rusos gravemente demacrados. Stalin ofreceu a Hitler a paz nos termos da opción cero: un regreso ás fronteiras anteriores e un intercambio de prisioneiros, ¡todo para todos! Pero o Führer só accedeu a unha tregua, non querendo renunciar ao territorio ocupado. Ademais, os traballos de creación dunha bomba atómica xa estaban rematando en Alemaña, e xa había mísiles intercontinentais. Estados Unidos considerou usar a bomba atómica. Pero mentres tiñan medo de estragarse en Europa. E soltárono en decembro de 1949 en Xapón. As consecuencias da destrución foron terribles. E un indicio semellante foi entendido en Alemaña. O Führer dirixiuse á nación e suxeriu que se considerase a cuestión dun mundo digno. Pero entón cambiou de idea... Chegou o novo ano 1950. As tropas soviéticas lanzaron unha nova ofensiva na fronte. A defensa dos alemáns foi moi apertada. E os aliados avanzaron por Italia, onde houbo un golpe militar, e sacaron a Mussolini. Pero os tanques piramidais alemáns superaban en número aos Patons e Challengers. O americano Paton, que non puido penetrar a blindaxe dun tanque alemán, nin sequera a corta distancia, cedeu con especial forza. E os aliados comezaron a sangrar. Si, e os discos alemáns invulnerables causaron un dano tremendo a Estados Unidos e Gran Bretaña. Polo momento, a aviación alemá mantivo unha superioridade cualitativa sobre os aliados. O intento de desembarco estival en Normandía acabou en fracaso. É certo que a finais de agosto, despois do bombardeo nuclear, Xapón capitulou. Occidente desatou as mans. Pero os Estados Unidos non se atreveron a utilizar armas nucleares, polo que podían ser cubertos por mísiles balísticos intercontinentais do Terceiro Reich. O Exército Vermello achegouse ao Dnieper no centro, pero tamén foi detido. As forzas de ambos os bandos estaban esgotadas ata o límite... E finalmente, o 25 de novembro de 1950, Truman ofreceu a Hitler a paz, en condicións de paridade. É dicir, Europa queda co Terceiro Reich, a excepción de Sicilia e o que queda de Italia. Stalin aposta por un compromiso: as fronteiras da URSS en 1939. É dicir, os alemáns retroceden un pouco, renunciando a territorio, pero conseguindo algunhas adquisicións. Francia, Bélxica, Holanda e outros estraños seguen baixo control alemán, pero reciben certa autonomía. É dicir, que se está formando algo así como a Unión Europea. O Terceiro Reich pon fin ao xenocidio de xudeus e xitanos, aínda que poden subsistir algunhas restricións legais aos seus dereitos. As relacións comerciais estanse restablecendo na súa totalidade. Os países comprométense a respectar a soberanía dos demais. As reparacións non se impón a ninguén. Os presos cámbianse por todos. Stalin e Hitler estaban tan cansos que aceptaron tal oferta. Os Estados Unidos gañaron máis que outros, polo que conseguiron incluír a China e Asia na súa esfera de influencia. E Gran Bretaña, xunto con América, tomou África. Alemaña esgotou gravemente os recursos humanos. Nela, o Führer introduciu oficialmente a poligamia. A URSS quedou sen adquisicións territoriais recibidas no trinta e noveno, corenta anos. E estaba severamente esgotado.
  
  
  PANTERA CARNISH NUMERO DOUS
  ANOTACIÓN
  Fermosas mozas guerreiras puideron converter a Pantera nunha obra mestra da construción de tanques. E agora os alemáns reforzaron completamente o Exército Vermello.
  . CAPÍTULO #1
  En setembro de 1943, o Panther-2 máis avanzado entrou na serie. Este vehículo tiña o mesmo grosor de blindaxe e armamento que o Tiger-2, pero só pesaba corenta toneladas. Como resultado, o contraataque de Mainstein gañou con forza e os alemáns puideron lanzar ao Exército Vermello a través do Dnieper.
  A guerra prolongouse... No inverno, o Fritz resistiu na primeira liña e mantivo o bloqueo de Leningrado. E na primavera noquearon aos aliados de Italia. En xuño de 1944, un intento de ofensiva e desembarco en Normandía tamén fracasou. Só os aliados perderon máis de 700.000 soldados e oficiais como prisioneiros.
  No centro do Exército Vermello non logrou avanzar o 22 de xuño de 1944.
  As pelexas foron brutais. As nenas tamén participaron nas batallas.
  O Panther-2 era case impenetrable na fronte, unha excelente arma, e ao mesmo tempo bastante áxil, sobre todo cun novo motor de novecentos cabalos de potencia.
  Gerda pelexou en bikini e usou os dedos espidos.
  A nena, premendo o botón co seu talón espido, arrolou:
  - Serei o máis poderoso!
  Entón ela disparou premendo o botón coa prensa e Charlotte.
  O guerreiro chirriou:
  - Acrobacia aérea de tanques!
  Christina disparou, premendo o botón coa lingua e rosmou:
  - Para homes fermosos!
  Magda tamén golpeou, golpeando o inimigo, coa axuda dos seus dedos descalzos e chirriou:
  - E para mulleres aínda máis fermosas!
  E as nenas, disparando dende as armas e pegando aos trinta e catro, cantaron:
  - Coida das mulleres, Coida das mulleres,
  Coidado mulleres!
  Rapaces por cartos, apurade!
  Aquí tes unha rapaza que sorprende co seu temperamento e precisión.
  Ademais disto, hai outros matices. En particular, en lugar da FAA destes mísiles máis eficaces, os alemáns confiaron no avión polivalente TA-152 máis recente e altamente eficaz. Este vehículo tiña alta velocidade, boa manobrabilidade e un forte armamento con blindaxe.
  Podería ser un caza, un avión de ataque e un bombardeiro de primeira liña. A súa velocidade era de 760 quilómetros por hora, e seis canóns de aire comprimido. O caza dun só asento máis poderoso en armamento e unha hélice moi áxil. Para un avión de ataque e un bombardeiro de primeira liña, o seu rendemento é simplemente excelente. E agora a máquina resultou ser moi eficaz e os pilotos están ben nela: Albina e Alvina. E son fermosas loiras simplemente super.
  Albina saíu do seu avión coa axuda dos seus dedos descalzos e berrou:
  - Son o mellor!
  E o Yak soviético cae, deixando unha cola fumegante.
  Tiro coa axuda dos dedos espidos e de Alvin. Ela bateu contra un coche soviético e tuiteou:
  - Pola patria dos elefantes!
  E as dúas rapazas rin. Peito lixeiramente exposto. Expoñerán as súas fermosas tetas como amorodos demasiado maduros.
  Albina disparou coa axuda dun pezón escarlata e atravesou o teito do tanque, despois de que chirriu:
  - Despois, dende a taiga ata os mares británicos!
  Alvina tamén golpeou o tanque soviético cunha mamila de rubí e berrou:
  - A moza descalza é a máis forte!
  Por iso non é posible romper a defensa. E os aliados foron derrotados. Producir avións a reacción non é rendible. É máis caro e consome máis combustible, e require unha formación especial para os pilotos e novas infraestruturas.
  Polo tanto, é mellor confiar en máquinas de parafuso máis avanzadas. E o TA-152 é un deseño moi exitoso. E os pilotos son xeralmente nenas hiper!
  Os alemáns foron capaces de repeler a ofensiva soviética no centro e mesmo chegaron a Smolensk.
  As batallas mostraron - "Panther" -2 máquina, que é practicamente incomparable. E non podes controlala. E no outono apareceu o "Tigre" -3. O coche novo, de setenta toneladas de peso, tiña unha blindaxe frontal de 250 mm e 170 mm de laterais inclinados. E un motor de 1200 cabalos de potencia.
  E o "Tiger" -3 para coches soviéticos é simplemente mortal. O seu canón de 105 milímetros cunha lonxitude de canón de 100 EL derruba vehículos soviéticos desde cinco quilómetros.
  Tal tanque, por suposto, é demasiado duro para as armas soviéticas. Incluso no IS-2.
  Os alemáns xa rodearan Smolensk e había unha ameaza para Moscova.
  Chegou o inverno e a neve... Leningrado segue en bloqueo. Os alemáns están á defensiva e van collendo forzas. E prepara novas armas.
  En particular discotecas. O que pode dar a supremacía aérea total.
  Os alemáns lanzaron unha ofensiva en África no inverno. Tomaron Xibraltar e comezaron a avanzar cara a Marrocos. Franco deixou pasar ás tropas alemás despois do ultimato do Führer.
  Hitler esperaba tomar o continente negro e os seus recursos. En xaneiro, o Exército Vermello tentou avanzar polo centro. Pero os Fritz estaban preparados para iso. E as tropas soviéticas enfrontáronse a unha teimuda oposición. Ademais, o inimigo xa tiña un rifle de asalto mellor que os rusos.
  En abril, os alemáns xa avanzaban, e batían en dirección sur.
  Conseguiron tomar o Exército Vermello por sorpresa. E usando novos tanques e avións máis fortes.
  Porén, os bombardeiros Arado tamén participaron nas batallas. Son eficientes e rápidos. E é difícil entrar neles desde canóns antiaéreos, e os loitadores non poden poñerse ao día.
  O socavado golpe dos alemáns axudou a recuperar o Donbass e a ocupar a marxe esquerda de Ucraína. Os nazis mesmo chegaron inmediatamente ao Don. Pero aínda estaban alí parados.
  Houbo un ataque contra Crimea. Stalin estaba en pánico. Os aliados eran pasivos.
  Si, e Xapón resistiu con máis teimosía e eficacia. E os estadounidenses non podían asignar forzas adicionais contra o Terceiro Reich.
  Os alemáns usaron no outono de 1945 unha arma aínda máis formidable: os disquetes. Estes pratos voadores, grazas ao chorro laminar, eran practicamente invulnerables ás armas pequenas. E podían derrubar avións co seu casco, pero eles mesmos non sufriron perdas.
  Non te podes resistir ás discotecas no aire.
  Aquí Grineta e Eva voan nun prato. As nenas son rapazas moi fermosas en bikini, e loiras de cintura esvelta.
  Grineta premeu os botóns do joystick cos seus dedos espidos.
  E o seu chorro laminar flexible derrubou inmediatamente unha ducia de avións soviéticos e chirriu:
  - Polas nosas tecnoloxías!
  Eva tamén lanzou usando os seus dedos descalzos e lanzou de novo un chorro asasina, presionando a todos e mostrando os dentes, emitiu:
  - Polas máis altas tecnoloxías en aerodinámica!
  E as nenas guiñábanse un ollo.
  Este é o bautismo de lume...
  Pois ben, na estratexia, o inimigo neste caso, o Terceiro Reich, aplicou algo de saber facer. E as súas tropas xa se achegaban a Moscova, aínda que se toparon coa liña de defensa de Mozhaisk.
  O Fritz xa tiña bombardeiros sen cola con motores a reacción. E os nazis lanzaron bombas agresivamente en gran cantidade. Só o inicio do inverno freou o avance do Fritz.
  Stalin, para gañar tempo, ofreceulle a Hitler unha tregua durante tres anos.
  O Führer aceptou, pero suxeito á devolución a Alemaña de todos os prisioneiros de guerra e ao pago de reparacións en petróleo, ouro e outras materias primas.
  Stalin viuse obrigado a aceptar. E Hitler decidiu acudir en auxilio de Xapón. E volveu as súas hordas cara ao Oeste.
  En primeiro lugar, as tropas alemás avanzaron en África. O ano 1946 pasou baixo os triunfos de novas vitorias do Terceiro Reich. En primeiro lugar, o Continente Negro foi ocupado.
  Aquí o principal problema non son as tropas inimigas, senón as longas distancias, as comunicacións estiradas, a falta de estradas. E este é realmente un problema enorme. Pero os alemáns resolvérono.
  Conseguiron un canón lixeiro autopropulsado E-25. Cun peso de vinte e sete toneladas, tiña un canón EL 71 de 88 mm, e unha armadura frontal de 120 mm en pendente, e 82 mm con pendente nos laterais, e un motor con novecentos cabalos de potencia. Así era o arma autopropulsada agresiva.
  E ao mesmo tempo, o seu rendemento de condución é excelente. E velocidade, e maniobrabilidade, e unha silueta baixa, e unha excelente blindaxe frontal, e un canón que atravesou ata un tanque tan ben protexido como o Churchill dende un quilómetro e medio.
  África caeu... E os alemáns tamén capturaron Oriente Medio, Irán e India a finais de setembro, e entraron en Birmania.
  Gran Bretaña estaba baixo golpes esmagadores dos avións alemáns. En novembro, xusto no oitavo aniversario do Beer Putsch, os nazis desembarcaron tropas en Gran Bretaña. E ese foi o seu movemento esmagador.
  Toda unha división das SS participou na batalla, con mozas descalzas. E estaban a pesar do frío nun só bikini. E os seus tacóns espidos, redondos e rosas brillaban.
  As nenas corrían pola costa. Tiraron granadas coas pernas espidas e ciceladas e cantaron:
  - A guerra santa será a nosa vitoria,
  Esmagaremos o imperio do león nun instante...
  Somos nenas aguias connosco fillos e avós,
  Se é necesario, venceremos a necesidade coma un cachorro!
  Estas nenas son tan fermosas e case espidas. E como tales nenas actúan na imaxinación.
  E tamén se presionan pratos voadores no ceo. Grineta e Eva, cun chorro laminar, derruban posicións inimigas, rompen búnkers e pastilleros, e moen trincheiras cun ferro.
  Grineta presionou os botóns cos dedos espidos dos pés e, empurrando aos soldados británicos, berrou:
  - Un malvado bandido arrastrábase polas rochas,
  Golpealo con napalm!
  Eve tamén, cos seus dedos espidos das súas áxiles pernas, apretou o gatillo e chirriu:
  Non os aforrades
  Mata a todos os cabróns...
  Como esmagar as couzas -
  Golpear como cascudas!
  Aquí hai un prato voador que corre a unha velocidade de cinco sons e nin un só canón antiaéreo pode derrubalo.
  Por suposto, as pilotos Albina e Alvina tamén son fermosas loiras, simplemente super.
  Albina presionou a panca cos seus dedos espidos e disparou proxectís aéreos, derrubando unha ducia de avións á vez.
  A nena berrou:
  - Gloria ás rapazas fermosas!
  Alvina tamén usou un tacón espido, e despois de soltar os agasallos da morte destrutiva e cortar unha ducia de coches, gritou:
  - E gloria ás heroínas!
  Estas son as mozas nelas que arde unha chama tan indestructible. Son incriblemente fermosos. E loiras. E cinturas esveltas, e os pratos da prensa son como chocolates.
  Estas son as nenas, só as máis altas guerreiras de clase extra. E ninguén se enfrontará nunca a eles.
  Derrubaron máis de mil avións cada un, polos que recibiron premios especiais: a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes!
  Por suposto, Gran Bretaña non puido resistirse a tal exército. Durante o asalto a Londres, Gerda e a súa tripulación estaban no tanque Tiger-4. Este coche era cinco toneladas máis lixeiro, pero cun motor de turbina de gas de 1500 cabalos de potencia. E o seu tanque era case invulnerable.
  E os ángulos de inclinación da armadura nel mesmo se fixeron aínda maiores. E a calidade das follas protectoras medrou.
  Gerda disparou cos dedos descalzos, atravesou o obús inglés e chirriu:
  - ¡Gloria á patria dos elefantes!
  Charlotte tamén golpeou o inimigo coas súas pernas moi fermosas e sexy e berrou:
  - Si, somos a patria dos elefantes!
  Christina colleu e quitou o suxeitador. E deixou ao descuberto os pezones escarlatas do seu peito e moveunos.
  Despois diso, as súas tetas de amorodo presionaron o botón do joystick e choveron agasallos da morte das metralladoras.
  A nena berrou:
  - Oh, Moska sabe que é forte,
  Captura un peón e un alfil!
  Magda tamén golpeou e, usando tamén os pezones rubí do seu peito cheo e bronceado, ruxiu:
  - O meu corazón, corazón de boa rapaza!
  E toda a batería inglesa voou ao aire á vez.
  Os británicos quedaron conmocionados. Cando Londres capitulou, os soldados caeron de xeonllos e bicaron os pés espidos, cicelados e vermellos fríos das nenas.
  E soldados, oficiais e xenerais lambían coa lingua os seus tacóns espidos e redondos.
  Esta é a vitoria do Terceiro Reich. E o Caníbal con maiúscula -Adolf Hitler conseguiu facer o que Napoleóns non conseguiu facer- desfila por Londres.
  Agora o Terceiro Reich e Xapón tiveron que derrotar aos Estados Unidos. E non é doado.
  América ten recursos colosais e unha economía moi desenvolvida, e hai moitas forzas. A poboación é grande. Ademais, a separación do Terceiro Reich polo océano.
  É difícil conseguilo... Os alemáns teñen agora recursos colosales e armas milagrosas.
  O primeiro golpe é a operación Ícaro e a captura de Islandia. Este territorio foi utilizado polos Estados Unidos para o bombardeo do Terceiro Reich. Agora os EUA non poden chegar a Europa cos seus coches.
  Hitler conseguiu capturar Islandia xa en decembro de 1946. Colleu aos americanos por sorpresa.
  Pero, por suposto, esta aínda non é unha vitoria.
  Porén, o Führer tiña tales ambicións... Máis xenial que Genghis Khan e Napoleón.
  Os alemáns rapidamente e a un ritmo acelerado, utilizando o poder escravo, construíron unha flota. E acoirazados, e portaavións e moitos submarinos. Ao mesmo tempo, creouse unha cabeza de ponte en América Latina. Primeiro na Arxentina con Perron, e despois no Brasil, que a dirección estaba cada vez máis orientada cara ao Terceiro Reich.
  Os xaponeses tamén comezaron a derrotar aos Estados Unidos e tomaron a iniciativa. Teñen excelentes loitadores e fortes pilotos.
  Pero claro que Albina e Alvina non teñen igual. E estas nenas do ceo son como aguias de superclase.
  Albina derrubou sete avións estadounidenses cos seus dedos descalzos ao mesmo tempo e cantou:
  - Son un gran guerreiro!
  Alvina tamén derrubou oito paxaros alados feitos de duraluminio coa axuda das súas patas espidas e curtidas e chirriou:
  - ¡E aínda son máis un guerreiro!
  E as belezas colleron e mostraron as súas linguas. E imos loitar...
  Durante o verán de 1947, os nazis puideron capturar Groenlandia e invadir Canadá.
  Alvina loitou contra o inimigo no ceo e derrubou seis avións máis, esta vez cun pezón escarlata.
  E arrullado agresivamente:
  - Non son máis forte no mundo,
  Está claro para todos no mundo do branco -
  Obviamente, dúas veces dous son catro
  Imos responsabilizar a América!
  Albina tamén golpeou ao inimigo cun pezón de rubí, cortou o avión inimigo e chirriu:
  - Non hai límite para a miña forza,
  Son unha gran nena e fermosa...
  Se asumo a causa nas batallas,
  Así que con poder para sempre!
  Alvina riuse e comentou:
  - E non dobrado, non dobrado -
  Os teus calzóns están fríos!
  E as nenas colleron e guiñábanse un ollo.
  A guerra está en aumento. Mainstein en Canadá logrou tomar as principais cidades: Toronto e Quebec. E resultou moi chulo.
  E aquí está Gerda loitando coa súa tripulación. É unha rapaza moi fermosa.
  Non é de estrañar que os soldados capturados lle biquen os pés descalzos con tanto pracer, aínda que estean poeirentos.
  Gerda colleuno e cantou, disparando e golpeando o Sherman cos seus dedos espidos:
  Podo facer de todo, podo facer de todo
  Se uso a perna na batalla!
  E a guerreira mostrou a súa lingua.
  Charlotte tamén golpeou un agasallo asasino contra o seu opoñente, esta vez coa axuda dun pezón escarlata e berrou:
  - Polos meus logros destacados!
  Christina tamén disparou contra o inimigo, e moi acertadamente. Pasou polo tanque e berrou:
  - Ladro coma un gato
  Como ouveará un can
  E o gopher comerá a cabra xuntos!
  Magda tamén fixo un ollo ao seu rival. E cunha mamila de amorodo premeu o botón do joystick e chirriu:
  - Os atamáns pensan que van levantar guerras,
  E comezarán a repartir o botín a partes iguais!
  Gerda disparou co pezón rubí e chirriu:
  - Non podo ver Playboy
  Necesito matar a alguén!
  Isto é tan agresivo e duro. Estas son as nenas... A finais do ano corenta e sete, case todo o Canadá foi capturado polos alemáns.
  E no novo 1948, a loita trasladouse ao territorio dos Estados Unidos. Isto é o que os nazis chegaron aos globos oculares, aínda que non conos, senón trofeos.
  Na primavera do corenta e oito, o avance das tropas do Terceiro Reich atravesou o territorio dos Estados Unidos dende o norte. E en maio, os nazis, xunto cos xaponeses, ocuparon América Latina e México atacaron a metrópole dende o sur. E iso xa era un gran problema.
  Hitler aspiraba a dominar o mundo. E Truman só quería sobrevivir. Pero as súas posibilidades estaban minguando.
  O Führer neste caso estaba no papel de Avadon. Ben, que lles queda a EEUU. En lugar de "Pershing" apareceu "Paton". Este tanque era un canón un pouco máis forte e tiña un motor máis potente, pero, por suposto, isto non podía traer a vitoria.
  Houbo intentos de crear tanques máis poderosos. Os alemáns fixeron do Tiger-4 a máquina principal, que xa era boa en todos os aspectos. O seu canón atravesou todos os vehículos estadounidenses desde unha longa distancia, e a súa fronte tiña golpes de case calquera canón. Só o tanque "Abraham", cun canón longo de 120 mm, podería causar polo menos algúns danos ao "Tiger" -4, e aínda máis a bordo, e preto.
  Os alemáns tamén adquiriron un rifle de asalto máis avanzado. E este MP-64 era simplemente estupendo. E esmagou aos americanos a fondo.
  O verán de 1948 resultou ser difícil para Estados Unidos... A finais de agosto, os alemáns achegáronse a Washington e Nova York.
  E comezou o asalto a estas cidades.
  En agosto, os nazis comezaron a asaltar Nova York. Os platillos voadores participaron nas batallas.
  Aquí un deles loitou contra Eva e Agatha. Dúas fermosas nenas en bikini conducían un coche potente.
  Foi movida por un chorro laminar e era invulnerable ás armas pequenas. E as propias nenas usaban raios de calor ao disparar.
  Eve presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos, escupía raios de calor, prendía aos inimigos como unha chama e chiraba:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Agatha, disparando cos seus dedos descalzos, tamén arrullou a todo pulmón:
  - Que gañemos!
  A rapaza é moi loitadora e fermosa. E como golpea aos inimigos cun láser.
  E os raios de calor derreterán outro tanque americano.
  E en terra, Gerda ataca. Tamén unha rapaza loitadora.
  E agora ela e a súa tripulación xa están no centro. E os proxectís rebotan na torre do tanque. E as propias rapazas pegarán aos Yankees. E destrozarán toda unha nube de xente e actuarán con toda a agresión. Os guerreiros son galgos e galgos, coas patas espidas e cinceladas.
  Mesmo cantan, mostrando os dentes. Estas son as belezas loitadoras do Terceiro Reich. E tiran ben. E atravesan aos inimigos como agullas con aceite por todas partes.
  Nova York xa caeu. EEUU capitula e as súas tropas rendense.
  Así pasou outra páxina da historia. Parece unha vitoria... Pero despois dun tempo Hitler captura América Latina.
  E o 20 de abril de 1953 comeza unha guerra con Xapón e as súas colonias. As forzas do Terceiro Reich teñen vantaxe en tecnoloxía.
  E atacan con armas poderosas. Incluíndo platillos voadores invulnerables.
  Albina e Alvina pelexan nun avión disco. Están loitando con mozas, pero din que máis. E cos dedos descalzos presionan os botóns do joystick.
  Aquí están na ofensiva queimando tropas xaponesas.
  Os raios de calor voan como unha alfombra. E as nenas rin para si mesmas. E sacuden os seus peitos con pezones escarlatas.
  Albina mesmo cantou:
  Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar!
  E co seu talón espido premeu os botóns do joystick, golpeando aos opoñentes. É unha nena así, nacida dunha loba.
  Alvina tamén preme os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés e grita:
  - Polo meu poder cósmico, levaremos á tumba ao presidente da granxa!
  E facerlle un guiño a un amigo!
  Si, os guerreiros son moi áxiles e rápidos coma un raio. Están en chamas.
  Albina apunta co pé descalzo e dispara un raio de calor. Queima os opoñentes e chirridos:
  - Polas miñas grandes vitorias!
  Si, as rapazas de aquí son do máis alto nivel e clase. Poden facer cousas que outros non poden. E esmagan aos xaponeses, coa enerxía frenética das lobas.
  Pero non só os alemáns e outros exércitos estranxeiros matan samuráis.
  A URSS, agora comandada por Beria, tamén entrou na guerra. Aquí, por certo, Stalin, molesto pola derrota co Terceiro Reich, morreu a principios de marzo de 1951. E Beria conseguiu facerse co poder. E agora, aínda que se fortaleceu, está no mesmo equipo con Hitler.
  E atacan aos samuráis xuntos.
  E a tripulación de Elizabeth está loitando contra os xaponeses en Primorye. A rapaza é moi loitadora e activa.
  Eles, por suposto, pelexan descalzos e en bikini. E debulla aos samurais, con entusiasmo.
  Mentres aínda cantaba;
  E a loita continúa de novo
  E o corazón está ansioso no peito...
  E Lenin é tan novo
  E o novo outubro está por diante!
  E agora Elizabeth dispara, usando os seus dedos descalzos, dende o canón do tanque T-54 a un coche xaponés e atravésaa ata matar.
  Entón ela rulou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Ekaterina tamén golpeou ao inimigo usando os seus dedos espidos. Ela atravesou o tanque samurái e observou con agresividade:
  - Non hai país máis glorioso que o noso!
  Elena disparou ao inimigo e arrolou:
  - Haberá unha era de comunismo na Terra!
  Eufrasia, tamén usando os dedos espidos dos pés, golpeou e berrou:
  "¡Morte ao malvado presidente Satanás!"
  Os guerreiros aquí hai que dicir da clase máis alta e de combate.
  E no ceo, Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova están gañando contas.
  Anastasia derrotou a un caza xaponés e cantou:
  - E as nenas descalzas voan no ceo!
  Akulina, cortando ao samurai, coa axuda das pernas espidas, chirou:
  - Elemento xenial! Elemento xenial!
  Os guerreiros xogan cos músculos da prensa. Están en perfecto orde e son capaces de gañar a guerra en broma.
  Anastasia, derrubando outro avión, colleuno e arrolou:
  - Haberá unha captura de inimigos xenial e a súa derrota!
  Akulina estivo de acordo con isto, derrubando ao inimigo cos seus dedos espidos:
  - Imos organizar unha derrota total!
  Os xaponeses estaban presionados...
  Aquí, o tanque soviético LP-10 está involucrado na batalla, na que loitan as mozas da tripulación de Alenka.
  E pelexan nun coche grande cun canón de 130 mm.
  Alenka dispara cos seus dedos espidos e berros:
  - Esta é a gloria do comunismo!
  Anyuta tamén goleou ao seu opoñente. Golpea o inimigo e chirriu:
  - En nome das novas ideas!
  E tamén lle golpeou o talón espido.
  Alla presionou o botón do joystick cun pezón escarlata. Ela golpeou o samurai e berrou:
  - Pola grandeza do país!
  María, disparando ao inimigo, chirriou:
  - Pola unidade dos rusos en todo o mundo!
  E tamén usou un pezón de amorodo para disparar.
  E os Xogos Olímpicos golpearán ao inimigo. Esmagará a moitos loitadores e piar:
  - Por Rusia, a máis santa do mundo!
  E tamén cun talón espido cederá ante o inimigo.
  Hai que dicir que as mozas son moi elegantes. E teñen unha dureza colosal.
  Por suposto, Xapón non pode resistir esa presión.
  Ademais, o Fritz tamén utilizaba armas nucleares. O que resultou ser un choque total.
  A guerra rematou en seis meses.
  A URSS recuperou as súas terras antes perdidas, e o Terceiro Reich conquistou os samuráis e todas as súas colonias.
  E o 1 de maio de 1958 comezou unha nova guerra, contra a URSS, que Hitler quería conquistar, a última parte do mundo libre da ocupación do Terceiro Reich. Pero esa é outra historia.
  . CAPÍTULO #2
  E os nazis xa flúen por Moscova dende diferentes lados.
  Entón Oleg Akulov e as nenas entraron de novo na batalla, axudando a Rusia ou, mellor dito, á URSS.
  Entón uniuse a eles a nena descalza Margarita. Tamén unha escritora adulta converteuse nunha nena duns doce anos a cambio da inmortalidade e cumpre unha misión. Ela uniuse ao xogo a través da Hypernet Matrix.
  Os guerreiros do século XXI volveron enfrontarse aos nazis do XX.
  Hai demasiados soldados no imperio marrón fascista. Corren coma un río sen fin.
  Oleg Akulov, cortando aos nazis con espadas, tanto infantería como tanques, ruxiu:
  - Nunca te rendas!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz!
  Margarita, esmagando aos adversarios, mostrando os dentes, gruñía:
  - Hai un lugar para a fazaña no mundo!
  E agullas velenosas espalladas do pé descalzo da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polos fascistas no muíño.
  Zoya, cortando aos inimigos, chirriu:
  - Para un novo pedido!
  E novas agullas espalladas dos seus pés descalzos. E o que hai no ollo, o que hai na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionados e furiosos.
  Agustín, cortando soldados brancos e tanques, chirriou:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e mortal agasallo voa do seu pé descalzo. E caen takni e loitadores marróns.
  Svetlana corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Pois a nai Rusia gañará!
  Oleg Akulov avanza contra os nazis. Neno Terminator cortando tropas pardas.
  E ao mesmo tempo, os dedos das pernas espidas do neno botan agullas con veleno, arrancan troncos e derruban avións.
  O neno ruxe:
  - Gloria á futura Rusia!
  E en movemento corta a cabeza e o fociño de todos.
  Margarita tamén esmaga aos adversarios.
  Os seus pés descalzos están a tremer. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - Por novas fronteiras!
  E entón a nena collerá e cortará...
  A masa de cadáveres dos soldados fascistas.
  Pero Natasha está á ofensiva. Derriba aos nazis xunto cos tanques e canta:
  - Rusia é grande e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen viu as gorxas dos nazis. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Picando soldados marróns coas dúas mans. Cuspir fóra dun tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos: derruban tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  -Ai, puta, imos,
  Oh, o meu favorito irá!
  Agustina, derrubando aos nazis e exterminando aos soldados marróns, berra:
  - Todo peludo e na pel dun animal,
  Precipitouse á policía antidisturbios cunha porra!
  E cos seus dedos descalzos lanzarase contra o inimigo, algo que matará un elefante, e máis aínda un tanque.
  E despois chirriar:
  - ¡Lobos!
  Svetlana á ofensiva. Recortes, cortes aos nazis. Cos pés descalzos, lánzalles agasallos da morte.
  Funciona un muíño con espadas.
  Ela esmagou moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está nun movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Oleg Akulov saltou. O neno deu voltas nunha volta. Picou moitos dos nazis no salto.
  Lanzou as agullas cos seus dedos espidos e borbullou:
  - Sé famoso pola miña fermosa coraxe!
  E de novo o neno está en batalla.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis duras que as láminas dos muíños de vento. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, arden tanques e avións.
  A moza está á ofensiva. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E saltos de cando en vez, e reviravoltas!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os propios nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres acumúlanse.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo os seus pés nus botaron a agulla.
  E despois unha ducia de agullas máis!
  Natasha á ofensiva tamén está moi chula.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende unha palla.
  E berra a todo pulmón:
  - ¡Son unha morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza en movemento.
  Zoya asalta un bloqueo de cadáveres nazis. E boomerangs de destrución tamén voan dos seus pés descalzos.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo.
  Zoya berra:
  - Nena descalza, gañarás!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que directamente na gorxa dos nazis cavar.
  Caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Agustín á ofensiva. Esmaga ás tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E é unha gran guerreira.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas.
  A rapaza de pelo vermello ruge:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E á ofensiva, unha beleza con cabelos ardentes.
  Agostiño ruxe de éxtase salvaxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla E tan chispeante e loitando. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas mortais. Non un home, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, entón non podes paralo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Ese salto nun baile redondo!
  Que o soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E no movemento da nena descalza hai cada vez máis rabia.
  Oleg na ofensiva está a acelerar todo. O neno vence aos nazis.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas - desgarrando tanques e avións.
  O mozo guerreiro grita:
  - O imperio tolo destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  Margarita é unha nena tormentosa na súa actividade. E batea aos inimigos.
  Aquí lanzou coa perna núa, un chícharo con explosivos. Ela estoupará, e á vez cen nazis e dez tanques serán arroxados.
  A nena berra:
  - De todos os xeitos chegaranos a vitoria!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís dos tanques voan en diferentes direccións.
  Natasha acelerou os seus movementos. A nena corta aos guerreiros marróns. E mentres berraba:
  - A vitoria agarda ao imperio de Rusia.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa en parar e diminuír a velocidade, e os tanques e os avións desvían.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E unha masa de xente coa gorxa rota, tirada en montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos.
  Agustín é unha nena tola. E esmaga a todos coma se fose un robot do hiperplasma.
  Xa esnaquizou nin cen nazis. Pero todo colle ritmo. E o guerreiro aínda ruxe.
  - Son invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo, a beleza no ataque.
  E dos seus dedos espidos sae voando un chícharo. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín cantaba:
  - Non te atreverás a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non dá un só gramo de tregua. Moza salvaxe Terminator.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E a masa de loitadores pardos xa caeu na cuneta e polas estradas.
  Os seis estaban furiosos. Fixo unha loita salvaxe.
  Oleg Akulov volve á acción. E avanza, axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os nazis mortos están caendo.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos.
  O neno xeneral lembra unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e xentes.
  Oleg Akulov grita:
  - Ai da mente!
  E haberá moito diñeiro!
  E o neno terminador no novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e firma "Adidas"!
  Un espectáculo moi chulo resultou xenial. E cantos mataron nazis. E o maior número dos máis grandes matou os loitadores marróns.
  Margarita tamén está na pelexa. Esmaga os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Entramos todos no cadaleito!
  E as súas espadas son cortadas contra os nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - Eu son aínda máis chulo que as panteras! Demostra que todos son os mellores!
  E do talón espido da nena, como un chícharo con poderosos explosivos, sairá voando.
  E atacar ao inimigo.
  E tomará e esnaquizará algúns dos opoñentes e tanques e mesmo avións.
  E Natasha ten autoridade. E ela vence aos adversarios, e ela mesma non lle dará un descenso a ninguén.
  Cantos nazis xa interromperon.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son de zafiro. Esta é a moza - o verdugo principal. Aínda que ten todos os seus socios - verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Terás un penalti!
  E de novo, a nena vai cortar moitos nazis con espadas.
  Zoya está en movemento e cortou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis. Estas rapazas son moi fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos adversarios. E ao mesmo tempo, non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os dentes e mostrará os dentes!
  E a pelirroja é tan... Cabelo revoloteando polo vento, coma un estandarte proletario.
  E todo sae literalmente da rabia.
  Svetlana en movemento Aquí cortou moitas caveiras e torres de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe dunha palla. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, que golpearon a infantería e os avións.
  Oleg Akulov salta e salta.
  Un neno descalzo emite un montón de agullas, derruba tanques e canta:
  - Imos de campamento, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  É bastante vello, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Oleg Akulov cantou:
  - Que o xogo non sexa segundo as regras - romperemos a fraera!
  E de novo, agullas mortais e esmagadoras voaron dos seus pés descalzos.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que a liberdade amencerá!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques, continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! Que florezan as rosas!
  E en canto a guerreira lanza un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e caen avións.
  A súa nena e espadas, e grans sobre o carbón, e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, tamén ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, golpeando aos opoñentes.
  Zoya nun movemento salvaxe. Ataca aos nazis. Rompe-os en anacos pequenos.
  A muller guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes e como rugir:
  A nosa vitoria total está a man!
  E leva a cabo un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos os pesadelos.
  E se o corta, significa que o cortará.
  Despois diso, a pelirroja tomará e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten freos. Tan pronto como pican, a masa de cadáveres está ensuciada e caen avións e tanques.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E agora un chícharo asasina voa dela.
  Oleg de novo cen dos nazis, levando un meteoro, cortaron. E collerá unha bomba e lanzará.
  Pequeno en tamaño, pero mortal...
  Como romper en anacos pequenos.
  O neno terminador berrou:
  - Mocidade tempestuosa de máquinas terribles!
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reduciu moitos loitadores marróns. E corta grandes fendas.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpear con renovado vigor.
  Natasha á ofensiva está aínda máis furiosa. Así que debulla aos nazis. Non lles é moi bo resistirse a esas nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é un reconciliador común!
  E a rapaza guerreira irrompeu contra os opoñentes con tal fervenza de golpes.
  E botará discos cos pés descalzos.
  Aquí dirixía o muíño. A masa de xefes do exército marrón retrocedeu e os tanques arderon.
  Ela é unha beleza loitadora. Vence a unha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos sen excepción. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés descalzos botan agullas moi velenosas.
  Derrota aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan estoupar tanques e avións.
  Zoya colleuno e chirriou:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  Así que é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é verdadeiramente unha rapaza de nenas.
  E das súas pernas espidas, como voará a lámina. E golpeará a moitos loitadores, cortando torres dos tanques.
  Agustín en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Como unha pancarta proletaria ondeando. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos adversarios, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldito cabrón!
  Agustín colleuno e asubiou:
  - A cabeza de touro será - non se volvan tolos loitadores!
  E aquí volveu esmagar a moitos loitadores.
  Oleg Akulov murmurou:
  - O que necesitas! Aquí está a nena!
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torre do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agostiño concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asasino.
  Svetlana na batalla non é inferior aos opoñentes. Non é unha nena, pero para rematar con tal meiga en chamas.
  E berra:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando unha espada co pé descalzo, cortando a torre do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando inimigos e derrubando avións, berrou:
  - Un parvo non necesita coitelo....
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle dende tres caixas!
  Natasha, cortando aos nazis, engadiu:
  - E fai con el por un centavo!
  E os guerreiros collerán e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, teñen moita ilusión.
  Oleg Akulov parece moi elegante na batalla.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, e o tipo ten interese...
  O neno xenial e o xeneral lanzaron co seu pé espido e infantil algo así como unha hélice de helicóptero. Cortou un par de centos de cabezas dos nazis e dos tanques, chirriou:
  - Moi deportivo!
  E ambos - un neno e unha nena en calado.
  Oleg, cortando soldados pardos, gorgoteou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou na ofensiva:
  -¡Guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco-boomerang afiado. Voou en arco, derrubou moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya engadiu, continuando o exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Xaque mate ao opoñente!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, borbullou:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora un disco está voando dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada e as torres dos tanques están sendo demolidas.
  E ouvear de novo:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  Natasha voou no aire. Destrozou os adversarios e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, fritide o inimigo!
  E dos seus dedos espidos, un disco moi mortal sairá voando.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Oleg Akulov sobre o gorgoteo:
  - Ai, cedo, dá seguridade!
  E chiscoulle o ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha derrubou aos nazis e chirriu:
  - No noso mundo non hai alegría, sen loita!
  O neno respondeu:
  "Ás veces loitar tampouco é divertido!"
  Natasha aceptou:
  - Se non hai forza, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A nena lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo estoupar unha masa de tanques e cantou:
  - O soldado sempre está san,
  E listo para a acción!
  Despois diso, Natasha volveu derrubar os inimigos, demolendo as torres dos tanques.
  Zoya é unha nena moi rápida. Aquí lanzou un barril enteiro contra os nazis. E arrincou un par de miles dunha explosión.
  Entón ela berrou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E unha rapaza en encaixe de combate!
  Agustín na batalla tampouco é débil. Así que debulla aos nazis. Como se fose un feixe de cadeas.
  E cortando aos adversarios - canta:
  - Coidado, será útil
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla coma un demo nunha caixa de rapé.
  E aquí é como loita Svetlana. E os nazis conségueno dela.
  E se bate, pegará.
  Del, saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana notou con dureza cando as salpicaduras de metal voaban do seu pé descalzo, que derretiron as caveiras e as torres dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moito mesmo gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  Aquí as nenas tomaron os nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que romperon a cadea.
  Oleg está en batalla e ataca aos nazis. Gáteos sen piedade, corta os tanques e berra:
  Somos coma touros!
  Margarita, esmagando o exército marrón e cortando os tanques, colleu:
  Somos coma touros!
  Natasha colleuno e berrou, cortando os cazas marróns xunto cos tanques:
  - Mentir está fóra das mans!
  Zoya destrozou aos nazis, chirriu:
  - Non, non de xeito!
  E tamén o collerá, e soltará un asterisco co pé descalzo e acabará con moitos fascistas.
  Natasha colleuno e chirriu:
  - A nosa televisión está acesa!
  E un feixe asasina de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya, tamén destruíndo os nazis e os seus tanques, chirriu:
  - A nosa amizade é un monólito!
  E de novo tal lanzamento que os círculos se difuminan en todas as direccións. Esta é unha nena - puro exterminio dos adversarios.
  A rapaza cos seus dedos espidos tomará e lanzará tres bumerangs. E os cadáveres disto fixéronse aínda máis.
  Despois diso, a beleza dará:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o mortal voa do talón espido.
  Agustín tamén comentou con bastante lóxica:
  - Só non un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos nazis.
  E como ruxe:
  - Asasinato en masa!
  E agora vai bater a cabeza contra o xeneral nazi. Rompe o seu cranio e dálle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana está moi furiosa na ofensiva, especialmente derrubando tanques, chirriu:
  - Non te aforrarás!
  E unha ducia de agullas voan dos seus dedos espidos. Mentres ela atravesa a todos, os avións colapsan. E moito ata o guerreiro intenta esnaquizar e matar.
  Oleg Akulov grita:
  - Martelo glorioso!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Híbrido intrincado.
  E a masa dos nazis colapsou.
  Oleg ruxiu:
  - Banzai!
  E o neno está de novo nun ataque salvaxe. Non, só arde de poder e os volcáns gorgotean!
  Margaret en movemento. Arrancará a barriga de todos.
  Unha nena co pé botará cincuenta agullas á vez. E a masa foi asasinada por todo tipo de inimigos, derrubou tanto os tanques como os avións.
  Margarita cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e a cola máis altos cunha pipa.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena batea e berra:
  "O presidente do Dragón converterase nun cadáver!"
  Natasha na batalla é só unha especie de terminador. E ruxindo borboteou:
  - Banzai! Conseguilo rápido!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E os nazis son coma unhas. E esnaquizará moitos mastodontes e máquinas aladas e infernais.
  Aquí está o guerreiro! Para todos os guerreiros - un guerreiro!
  Zoya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso pai é o propio Deus Branco!
  E corta un triplo muíño aos nazis!
  E Agustín berrou:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os amigos, é unha querida.
  E como cos dedos descalzos collerá e botará. E unha morea de guerreiros do imperio marrón, así como os seus tanques e avións.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi alto. Non, baixo isto é mellor non entrometerse. Mentres as torres dos tanques son arrancadas e as ás dos avións fascistas.
  Agustín asubiou:
  - Esmagaremos a todos os traidores en pólvora!
  E facerlle un guiño aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. A menos que a paz sexa mortal!
  Svetlana, esmagando aos inimigos, emitiu:
  - Varémoste na fila!
  Agustín confirmou:
  - ¡Mataremos a todos!
  E das súas elegantes pernas espidas de nena, o agasallo da aniquilación total volve voar! E tantos tanques e avións explotaron en pequenas lascas á vez.
  Oleg cantou en resposta:
  - Haberá un banzai completo!
  Agostiño, destrozando aos nazis coas súas mans espidas, picándoos con espadas e lanzando agullas cos seus dedos espidos, destruíndo tanques e avións á vez, emitiu:
  - En breve! En breve!
  Natasha, destruíndo os guerreiros marróns, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E cortemos aos adversarios con amargura salvaxe.
  Oleg Akulov, eliminando aos opoñentes, emitiu:
  - Este gambito non é chinés,
  E o debut, créame, é tailandés!
  E de novo, un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno. Cortou tanto as torretas dos tanques como as colas do avión.
  Margarita, cortando os guerreiros do imperio marrón e as armaduras dos tanques, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non bromemos con iso -
  Destrúmolo!
  Destrúmolo!
  Fixeron un bo traballo entón cos nazis... E a Rusia soviética derrotou ao imperio marrón durante o asalto de Moscova.
  A guerra aínda non rematou, pero a URSS xa tiña a oportunidade de derrotar aos propios nazis. Así que os seis tiveron que interromper de novo a execución da súa súper e xenial misión.
  AS AVENTURAS DO CIRCUSTO DE OLGHKA
  Un pequeno grupo de circo camiñaba pola estrada de verán de Crimea. O primeiro en camiñar foi un neno duns doce anos descalzo e rubio. Un neno delgado, pero delgado, con pantalóns curtos, e andaba na calor co torso espido. As costelas saían, pero as veas eran como arame, baixo o case negro do bronceado da pel.
  Unha rapaza seguiuno. Cabelo castaño claro queimado ao sol, como trigo demasiado maduro. As cellas da nena tamén son claras e o seu rostro, de po e fortes queimaduras solares, é moreno coma o dunha xitana. Pero os trazos faciais son moi fermosos, só lixeiramente puntiagudos debido á delgadez. A rapaza é esvelta, cun vestido de algodón lixeiro por riba dos xeonllos. E tamén descalzo, aínda que non lle envexarás aos que están sen zapatos se camiñan pola estrada pedregosa de Crimea. Non só as pedras son afiadas, senón tamén quentes no sol do verán.
  Pero as nenas e o neno están afeitos a estar descalzos tanto no calor como no frío, e as súas pernas de bronce e as plantas callosas non fan caso de tales bagatelas.
  Detrás deles pica unha fermosa criatura. Branco, pero con raias marróns. Bonito cachorro de tigre albino. Tamén demacrado, con fame terrible, collendo bolboretas en movemento e ronroneando.
  Detrás dos ombreiros da nena hai unha zanfona nas mans duns complementos. Cargou un pouco e o neno. Levan camiñando dende primeira hora da mañá. O neno pisou un fragmento de botella. E sentiu un pinchazo polo callo, mancouse. E así as plantas espidas son derrubadas, e os callos pican polas pedras afiadas e quentes.
  A nena sorriu e dixo:
  - Teña coidado Olezhka! Ás veces hai sorpresas nas estradas!
  O neno rosmou con rabia:
  - Si, nada terrible, nin sequera sangue! Pero que imos alimentar a Fimbo!
  A nena respiro profundamente e dixo:
  - Si, pasou o cachorro de tigre! Necesita carne! Non durará moito cos restos!
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Hai moitas casas con ricos. Quizais bebamos carne. E ti, Natasha, tamén perdías peso...
  A nena sacudiu e comentou:
  - E me vai ben! A axilidade incluso aumentou!
  E a nena saltou e xirou na punta do pé. Olezhka asubiou con admiración, e o cachorro de tigre gruñía.
  Os recordos do soño brillaban, recordos falsos, pero tan parecidos aos reais.
  Hai un par de anos estiveron no mesmo grupo de circo, que contactou coa Vontade Popular e foi derrotado. Tamén participou Natasha e, segundo os rumores, ata golpeou ao xeneral. E agora deambulaba por Rusia descalza e inqueda. No inverno, trasladáronse a Irán, Iraq, onde remaron polas costas pronunciadas e deron actuacións. No verán baixamos a Rusia. Natashka sabía varias linguas, incluíndo o persa, e ensinou a Oleg Akulov.
  Mesmo é divertido pasear por Irán cun veo, pero cos pés descalzos. Esmagaron a actuación, e máis recentemente tiveron Fimbo. Tamén un fuxido, dalgún grupo. Unha besta de rara beleza, pero terriblemente voraz. As existencias foron rapidamente para el, aínda que os cachorros de tigre recolleron moita xente. Pero nos últimos días chegou unha racha escura para o grupo. Por algunha razón, unha nena fermosa, un neno e un cachorro de tigre albino non conseguiron cartos. E estaban morrendo de fame. E o peor de todo é que a fame foi soportada por pequenos depredadores.
  O triunvirato sentouse na bifurcación. Olesya compartiu dúas patacas pequenas entre o neno e deulle todo o pan ao cachorro de tigre. Comeuna con ganas e pediu máis. É unha mágoa que chome tanto... Como un cachorro. E que fraco.
  Natasha ergueuse decidida e golpeou as súas plantas espidas, poeirentas e callosas:
  -Foi! ¡Divertimos os señores!
  Xa a primeira dacha coñeceunos antipáticos. O conserxe negouse a deixala entrar e chamou a Natasha de prostituta.
  A segunda vez foi mellor. Deixoume entrar unha señora de trinta e cinco anos. Oleg cambiou a unhas mallas en mal estado e galopou con destreza. Natasha tentouno. A súa figura de ximnasta de nena é moi hábil. Fimbo sabía pouco, pero tamén saltou polo aro, que Natashka suxeitaba cos seus dedos espidos, coa sola endurecida, pero sen perder a graza. A muller estaba moi satisfeita e preguntoulle a Oleg:
  - ¡Es un bo pallaso!
  O neno respondeu con rabia:
  - Non son un pallaso, senón un acróbata e un pouco malabarista!
  A señora preguntou:
  - Queimalo!
  Oleg Akulov comezou a botar cousas con pracer, usando non só as súas mans, senón botando os seus checos xa en mal estado e as pernas desnudas e curtidas dos nenos. Incluíndo un bolígrafo e un peite sobre a mesa.
  A señora, sorrindo contenta, preguntou:
  - E esta muller é a túa nai?
  Oleg meneou a cabeza.
  - Non, meu compañeiro!
  A señora asentiu.
  - Si, é moi nova... Tes pais?
  O neno suspirou suavemente.
  - Non coñezo aos meus pais!
  A señora suspirou triste e respondeu:
  - Orfo! Pois aínda teño zapatos da vella doncela! Tráeos!
  O lacayo, murmurando, marchou. Natasha sorriu satisfeita. Despois veu o lacaio. Os zapatos xa estaban gastados e co coiro roto.
  A señora murmurou:
  - Eu mesmo estou endebedado e, por desgraza, non podo dar máis!
  Natashka colleu o zapato e deulle as grazas á dona con moderación. Entón saíron da casiña. A nena murmurou indignada:
  - Para un traficante de lixo, non dará máis que un centavo. Vaia, devoradores de mundos e avaros! E canto tempo levou!
  Oleg Akulov comentou:
  Foi un día longo, imos conseguir máis!
  Na próxima dacha, aínda menos afortunado. Foron aceptados, pero despois da actuación só lles entregou un prato de restos da mesa. O cachorro de tigre, con todo, tragounos vivos. Polo menos ese é o beneficio.
  Pero na cuarta dacha rebentou a gorra checa do rapaz e tivo que seguir actuando descalzo, sen uniforme. E só me deron un centavo.
  Na quinta dacha non se lles permitiu. O sexto, foron varios os nenos que, despois de rodear o cachorro de tigre, comezaron a meterlle bolos. Tamén trataron a Olezhka. O neno famentos comeu a nata con chocolate con pracer. Pero tiñan que traballar. Os nenos non querían soltarse durante moito tempo. O barín tamén mirou a actuación. Gustoulle especialmente a actuación da ximnasta Natashka. Pedíume que o repetise varias veces. Despois tamén agasallou á nena cunha torta. Levou moito tempo, e o sol xa se poñía. E só pagaron dous Hryvnias.
  Ao final, o mestre puxo a súa pata na perna núa de Natasha e borbullou:
  - Coa túa aparencia, podes gañar moito diñeiro doutro xeito!
  Natasha retrocedeu:
  - Nunca! Non vou ir ao panel!
  O taberneiro sorriu e comentou:
  - A unha moza de circo é máis difícil atopar un noivo proveitoso que unha dama de virtude fácil.
  Natasha, descalza, comentou con astucia:
  - Pero o amor é máis fácil!
  Pero vinte copeques tamén son cartos. Xa lles podes mercar unha botella de vodka. En calquera caso, o cachorro de tigre deulle un anaco de carne. Natasha vendeu os zapatos por sete copeques. Tiñan abondo para comer.
  Xa está a escurecer, e non andas polas casas. A fermosa moza Natasha díxolle decididamente a Oleg:
  - Imos á casa de aloxamento?
  O neno asentiu con seguridade.
  - Non irá! Cheira alí dentro!
  Natasha, de pernas nuas e curvilínea, coincidiu:
  - E os vagabundos borrachos agarraranse a min. Atoparemos un lugar para nós nunha cova, e antes de deitarnos nadaremos.
  O neno asentiu. Bañáronse na piscina do deserto. A auga estaba morna e salgada. Oleg Akulov admiraba a figura de Natasha, moi musculosa e esvelta. O seu corpo non parecía nada delgado, pero era moi harmonioso. Nena ximnasta bronceada. Como axita activamente os brazos e as pernas. Como unha pantera á caza.
  Oleg recordou o traballo sobre Mowgli. Había unha historia divertida sobre un neno que foi criado entre lobos. Algo parecido a eles. Vagas, pero es libre, ves moito. As mesmas dachas son luxosas, algunhas con fontes e esculturas. Moi agradable. Especialmente no verán en Crimea. En definitiva, o verán é un bo momento. É peor no inverno. Mesmo en Irán e Iraq fai frío pola noite. Moitas veces móvense pola noite para quentarse, durmindo ao aire libre.
  Tras bañarse o suficiente, o neno e a nena quedaron durmidos. Son novos, sans, adestrados. Durmen como animais salvaxes: tranquilos, sen prestar atención á superficie dura. E que, cando un corpo san non necesita camas de plumas. E é moi bo durmir ao aire libre.
  Pero a diferenza dos animais, a xente ve soños... Oleg soñou con como se converteu nun grumete nun barco pirata e loitou. Cun sable, atacando aos soldados ingleses con uniforme. Cortar e esnaquizar os inimigos. Aquí o neno golpea co pé descalzo na ingua. Salta e esmaga aos británicos. Corre entre inimigos. Caen, cortan e destrozan. E o neno colle o segundo sable. Conduce o muíño, e moi maxistralmente. O neno é moi intelixente...
  O seu talón espido, redondo e ríxido golpearía o queixo dun oficial naval. E o que ten os dentes noqueados e un berro salvaxe voa pola borda.
  Entón, un neno de calzóns, cuxos músculos de azulexos parpadean como unha onda do mar nunha tormenta, corre un muíño de vento con espadas e corta cabezas á vez.
  Rolan pola cuberta de carballo e nenas fermosas e curvilíneas lánzanas coas súas pernas espidas, sedutoras e enfeitizadoras.
  Pero os soños son vagos e só lembras deles características comúns.
  Ao día seguinte, cómpre ir ás casas de novo. Ademais, serán asasinados e o cachorro de tigre debe ser alimentado.
  A nena intentou parecer alegre e sorriu. É moi fermosa, e as portas do vixilante abríronlle de boa gana. Pero aquí serviron moito peor. Na primeira dacha, os señores viron de boa gana a súa pantomima. Ao cabaleiro gustáballe especialmente ver o parpadeo das pernas espidas, musculosas e bronceadas de Natasha, cunhas plantas rosas e unha graciosa curva de tacón redondo. Pero aquí só servían os restos da mesa, que se alimentaban ao cachorro de tigre.
  Mantiverona na segunda dacha durante moito tempo, o mestre ata acariñou á moza pola sedutora pata de oliva. A muller agasallou a Olezhka cun bolo. Déronme un centavo. As dúas casas seguintes estaban baleiras - os señores non viñeron.
  Agresiva cun corpo fermoso e forte e un cabelo louro exuberante, Natashka comentou confusa:
  - Si... Aquí non se pode facer fortuna!
  Olezhka murmurou con rabia:
  - É mellor cazar por roubo! Máis rendible!
  Natasha levantou a vista en resposta e cantou:
  - Que ceo azul. Non somos partidarios do roubo!
  Un home ganancioso non necesita un coitelo: ensínalle un centavo de cobre e fai con el o que che gusta!
  A seguinte dacha distinguiuse polo seu enorme tamaño e un luxo sorprendente. As fontes estaban douradas e salpicaban no ceo. Na entrada estaban uns lacaios vestidos de luxo. Amosando os seus tacóns espidos e os xeonllos bronceados, cun vestido curto e andrajoso, Natasha estaba ata avergoñada pola súa aparencia francamente vagabundo.
  O lacayo maior gritou:
  - Non damos aos pobres!
  A nena respondeu:
  - ¡Somos circo! Despeguemos a tristeza!
  Natashka asubiou e levantou a perna espida e musculosa. O cachorro de tigre branco saltou por riba e riu divertido no aire. Olezhka puxo un aro, e Fimbo esvarou nel e volveu dar a volta.
  O lacayo xefe asubiou e murmurou:
  - Non está mal! Podes pasar!
  O neno e a nena entraron pola porta. Tamén entrou un cachorro de tigre branco. O amo do continente estaba só aburrido no seu luxoso palacio de tipo rural. Sentado nun cenador diante dunha mesa de luxo, un nobre nobre mastigou carne graxa e regaba cun viño caro dunha copa de ouro. Ao seu carón sentaba unha muller nova e fermosa cun vestido adornado con xoias. Na terraza saltou unha nena duns sete anos cun vestido elegante e moi parecido á muller do mestre, só o seu cabelo era máis claro.
  O mestre mirou a Natasha. Ela é exactamente o contrario dunha muller. Loura vs morena, delgada, musculosa, figura delgada vs plenitude. Pel de chocolate negro contra a palidez aristocrática. Por suposto, o nobre nobre examinou ansiosamente á nena, os seus pés descalzos, os peitos altos, a cintura delgada. Si, pensou o mestre, a miña muller engordou. E isto... que figura - só unha estatua da antiga deusa guerreira Atenea.
  Natasha e Oleg comezaron a realizar números. Natasha bailou nunha combinación, que lles gustou moito aos homes. Oleg Akulov agora actuou con mallas e unha camiseta brillante. Descalzo era mesmo dalgún xeito máis hábil que nos checos. O neno daba voltas, daba voltas, saltaba. Natashka levantouno na man tendida. O cachorro de tigre branco saltou por aros, brazos e pernas, pasou por tesoiras.
  Natasha tamén tocou a melodía nunha pequena zanfona. O neno facía malabares. Entón a nena fixo malabares, despois estaban xuntos. E non só coas mans, senón coas patas espidas, moi áxiles, con dedos tenaces coma os dos monos. Víase como o mestre miraba cobizoso os pés descalzos da nena e respiraba con forza, coma se tivese consumo.
  Os circenses eran áxiles, xirando moito. Natasha ata fixo unha dobre voltereta e camiñaron xuntos coas mans. Entón o cachorro de tigre saltou de novo polos aros, que Natashka suxeitaba cos seus dedos espidos.
  Durante a actuación, a nena daba voltas e de cando en vez berraba de admiración. Barin e a súa muller aplaudiron con moderación. Pero era obvio que estaban felices.
  Ao rematar cantaron o neno e a nena, e as súas voces son marabillosas, sonoras. Despois diso, Natashka puxo un sombreiro para recoller cartos. Era tan fermosa, apenas cuberta pola combinación. O mestre-continente sorriu e comentou:
  - Eu era, noutrora, un mendigo, porén, dunha familia nobre. E conseguiu facerse millonario e comprarse un título principesco. O que pode algún día facerse rico!
  Natasha respondeu cun sorriso:
  - Grazas, Excelencia!
  Barin comentou secamente:
  - Pero pródigo, non gañará riqueza! Por iso, propoño que me venda o seu animaliño.
  Natasha sorriu con forza e dixo:
  - Fimbo é o noso amigo, non está á venda!
  O mestre sorriu con rabia e comentou:
  - ¡Iso é o que adoitan dicir cando queren romper un prezo elevado! Pero non me podes enganar! Sei canto! Ofrézoo un chervonets, e non media ducia máis!
  Natasha meneou a cabeza.
  - Perdón, señor, pero este amigo non está á venda! Non por ningún diñeiro!
  O príncipe gruñía con rabia:
  - Si, deberías estar contento de que te alivie de tal carga. Un tigre necesita unha fortuna para alimentarse. E cando creza... Cres que te permitirán vagar pola cidade cun grande e perigoso depredador?
  A fermosa Natasha estaba avergoñada, o seu rostro bronceado polo sol fruncido. De feito, ás veces veume á cabeza a idea de que facer con Fimbo cando sexa maior. Xa agora a policía os mira de esguello, pero que pasará despois duns meses?
  En calquera caso, terás que separarte de Fimbo en breve. Dez rublos tamén son cartos. Podes mercar un cachorro e adestralo. O can come menos, e pode viaxar con el durante un ano. Aforra algo de diñeiro e quizais abra algún negocio. Ou saltar no matrimonio... É fermosa, figurada.
  Tocando nerviosamente as súas musculosas e sedutoras pernas de cor bronce cos seus dedos espidos, Natasha dubidou, o sentido común suxeriu que un cachorro de tigre estaría mellor cun príncipe que morrer de fame cun grupo errante. E que se te separas dun depredador, é mellor facelo agora, cando apareceu tal oportunidade.
  Pero entón a filla do mestre, unha nena con lazos bordados con perlas, deu patadas nas pernas e berrou:
  - Quero un tigre! Quero un tigre branco!
  O príncipe fixo un aceno coa man e golpeou o puño:
  - Cala a boca! Agora estou facendo negocios!
  A muller exclamou:
  - Non lle berres ao neno!
  A moza, ao parecer, estaba mimada, e non tiña medo. Pero saltando cara atrás, berrou máis tranquilamente:
  - Merca papá! Merca un cachorro de tigre... Dame cen rublos!
  A muller díxolle á súa filla cun sorriso:
  - Este animal pode ser perigoso... É un depredador e come nenas!
  O mestre rachou os dedos e dixo:
  - ¡A última palabra son quince rublos! Ponte máis de xeonllos, non engadirei!
  Natasha, facendo unha reverencia, tirou unha cuncha pegada da súa perna pelada e curtida e preguntou educadamente:
  -Podemos retirarnos, Excelencia?
  O príncipe rosmou:
  - Non! Por última vez, pregúntolle, estás regalando un cachorro de tigre por quince rublos?
  Natashka meneou a cabeza e pisou a grava grosa coa súa perna espida, encantadora, divinamente graciosa e cicelada.
  O mestre do continente preguntou con sarcasmo:
  - Como te chamas?
  A rapaza respondeu cun sorriso:
  - Natasha.
  O príncipe sorriu ominosamente.
  - Tes pasaporte? Imos amosar!
  Natasha estremeceuse e púxose pálida, a cor apagada amosándose pola súa pel verde oliva. O príncipe bateu coas mans e gritou:
  - ¡Tómaos e chama á policía! Roubáronme o tigre e o meu anel de diamantes!
  A nena exclamou encantada:
  - Bravo papá!
  Os lacaios atacaron a Natashka. A moza non se resistiu, aínda que era físicamente forte. Ela e Olezhka estaban atadas con cordas e encerradas no soto. Pronto chegou tamén a policía.
  Despois de escoitar ao príncipe, puxéronlle grilletes a Natasha e Oleg Akulova nas súas mans e pés. Ademais, tiñan tallas especiais para nenos. No que estaban encadeados os ladróns de menores.
  Despois diso, a nena e o neno foron levados a prisión. Alí dividíronse. Oleg foi arroxado ao soto, onde xa había unha ducia de nenos encadeados, e Natashka foi arroxada a unha cela con mulleres. Non era doce. Nas celas hai fedor, en lugar de letrina hai un burato no chan, está húmido e semiescuro. Os rapaces foron mantidos en grilletes, o que é moi inconveniente. As mans e os pés están encadeados. É difícil moverse nunha cámara estreita. Só alimentaban pan e auga, ás veces daban froitos podre.
  Sentaron alí ata o xuízo. Entón os rapaces eran esperados ben por traballos forzados ou nun albergue da prisión. As mulleres tamén, ben a traballos forzados en Siberia, ou a Asia Central para a colleita de algodón, ou a prisión con traballo en calquera fábrica de alimentos do goberno. E antes do xuízo, pode sentarse a criterio das autoridades. Ademais, os presos tamén foron azoutados.
  Oleg e Natasha recibiron a orde de azotar ao mesmo tempo. O neno e a nena foron desnudados ata a cintura e estirados sobre as cabras. Estaban flanqueados por dous policías. Os axentes da orde mollaron as varas nun morteiro con auga salgada. Axitaban polo aire, derrubando gotas. E entón, dunha vez, ao mando, os nenos e nenas bateron nas costas.
  Natasha e Oleg Akulov apertaron os dentes con forza para non berrar. Medíronse as azotes. A policía golpeou con moderado entusiasmo, só cumprindo o seu deber. O neno e a nena, respirando pesadamente, aguantaron. Despois dunha ducia de golpes, a pel rebentou e goteou sangue. Foi moi doloroso.
  O comandante, que tiña prescrito cen golpes, sorriu. Se se botan os cascos dos castigados, tal é o destino de Deus. Entón brilla o traballo duro de toda a vida.
  Polo roubo a gran escala, polo atentado contra a vida do príncipe e da súa muller e filla. E entón tamén resultou que buscaban a Natasha como cómplice do asasinato do gobernador. En calquera caso, a moza será conducida para sempre a Siberia. Como a nena. Entón, quizais sexa mellor ser oprimido.
  Oleg Akulov e Natasha soportaron con valentía os cen golpes sen perder o coñecemento e sen facer ruído. Pero as súas costas convertéronse nunha desorde sanguenta. Despois diso, puxéronlles de novo grilletes e botáronos no cárcere.
  O neno estaba deitado sobre as táboas, o seu estómago e o peito estaban incómodos, e as costas de todo o neno estaban cortadas.
  Ao xuvenil, os delincuentes, nenos esquilados e delgados, tinteando as súas cadeas, berran:
  - Pois como doeu?
  Oleg Akulov fixo un ollo aos outros rapaces e dixo:
  - Curiosidades! Como pica un mosquito!
  O rapaz maior, que parecía duns quince anos, tamén coa cabeza rapada e o único da cela que ata tiña zapatos ásperos con sola de madeira, mirou a Oleg Akulov con respecto. O neno, ao que aínda non lle cortaron o pelo louro, resultou non ser ningún covarde. E el, tendendo a man a Oleg, dixo:
  - Son un ladrón Pretzel! O único matón de verdade entre estes... - O mozo padriño mirou arredor e continuou. - Ti, tendo recibido cen latigazos, non lanzaches nin berro nin xemido, mostrándote un home de verdade. Aquí está a miña man para ti, e agora es como un irmán para min!
  Oleg estreitou a man da autoridade menor. Aínda que sobre todo quería escapar da prisión na que había costuras, e cheiraba a baldes. E a parte traseira está tan cortada que te moves un pouco: doe.
  Os mozos prisioneiros recibían racións: unha especie de mingau, auga e pan. A comida, por suposto, non importa, pero non che deixarán morrer de fame. O padriño xefe tiña unha fisionomía bastante completa e, ao parecer, comía non só de propiedade estatal.
  De feito, pronto apareceu unha rapaza. Ela deulle unha cesta de salchicha, pan branco e botellas de leite.
  O padriño menor de idade tomouno para si e despois sacou a Oleg dun frasco de líquido branco:
  - Bebe un pouco!
  Oleg deu un grolo de leite, pareceulle moi saboroso ao neno famélico e golpeado e preguntoulle ao padriño:
  - ¿Compartirás a transmisión cos demais?
  Krendel meneou a cabeza.
  - Por suposto que non!
  O neno golpeado preguntou:
  - E por que?
  O mozo padriño respondeu sinceramente:
  - Non o merecían! Son só pequenos hooligans e ladróns, ou incluso vagabundos.
  Oleg comentou loxicamente:
  - Pero tamén son persoas e cústalles unha ración de prisión!
  O pretzel rosmou ferozmente.
  - Sobrevivir! E agradece que che dei leite de beber. E iso tampouco o conseguirás.
  Oleg realmente quería saltar e golpear a este líder, pero despois de cen latigazos non tiña forzas para saltar. Despois de tal azote, ata os adultos, os rapaces sans adoitan morrer, non como un neno.
  O neno, despois de comer e leite, púxose de novo pesado e comezou a durmir nun soño, e isto sucede.
  Soñou que era Jim Hawkins da famosa novela A Illa do Tesouro.
  Cando George o Pirata ruxiu:
  - Asa os tacóns deste rapaz!
  John Silver asentiu.
  - Prohibín matar a este rapaz, así que necesitamos un refén. Pero non pretende salvalo da tortura. Habería que saber onde levou ao Espanyola.
  Os piratas estaban bastante cabreados. Saltaron cara ao neno Jim. Quitáronlle o traxe de mariñeiro e torcéronlle os brazos. Jim adoitaba correr descalzo no barco, que era máis cómodo nunha cuberta plana, especialmente nos trópicos. Pero indo ao castro, puxo as botas. Con todo, na selva podes pisar unha serpe ou un insecto.
  Agora os piratas quitáronlle as botas ao neno con pracer. Un deles acariñaba o coiro liso, pulido e case sen gastar.
  George pasou o dedo polo pé descalzo do neno e observou:
  - Bos tacóns para fritilos!
  Junge tiña as mans atadas detrás del e pinchoullas cun gancho. Entón comezaron a levantar a Jim no estante. A corda tensouse, os tendóns do neno abombáronse e comezou a inclinarse cara adiante.
  George tirou dos ombreiros do neno. Jung deu a volta cun berro de dor, co seu corpo arqueado dun adolescente de catorce anos de pé.
  Os piratas aplaudiron. Un deles colleu un látego de sete colas e balanceo.
  John Silver interrompeuno:
  - Para! O neno é intelixente e dirá todo sen tortura. Dime, onde levaches o Espanyol?
  Jim Hawkins, aínda que tiña medo á dor, gritou:
  - Non vou dicir!
  Silver mandou:
  - Comeza!
  O látego caeu nas costas de Yoongi e a pel curtida rebentou inmediatamente. O neno apretou os dentes e quedou en silencio. E o pirata gañoulle. Jim decidiu aguantar ata o final. Aínda que a cara torcida de Yoongi díxolle o que lle custou.
  O pirata golpeoulle ao neno nas costas e logo moveuse aos lados. Golpeou tanto no estómago como no peito. Jim retorcíase con cada golpe, escapando ás veces xemidos sufocados dos seus beizos apretados. Pero o rapaz aínda conseguiu conter os fortes berros.
  Finalmente, a cabeza de Jim xerou lánguidamente e caeu de lado. O neno desmaiouse, perdendo o coñecemento.
  Os piratas conseguiron un balde de auga, xa que no fortín había un pozo. E verteuno sobre a cabeza loira de Yoongi.
  Jim entrou en razón. John Silver preguntou con voz amable:
  - Dime onde secuestraches o barco, e sacarémoste do bastidor!
  O mozo grumete rosmou:
  - Non vou dicir!
  Xurxo sacou un facho do seu fardo e levantouno contra o lume. Estalou unha chama. Sorrindo, o experimentado pirata dixo:
  - Pois, grumete, xa che fritimos os tacóns!
  Jim Hawkins tremeu. O facho con lume achegouse á perna núa do rapaz. E entón a chama depredadora lambeu o talón espido do infeliz adolescente. A sola do neno era moderadamente áspera. Corría descalzo pola cuberta, pero na propia Gran Bretaña no inverno andaba con zapatos e os seus pés non eran moi duros. Así que a dor era intensa.
  berrou Jim Hawkins.
  John Silver dixo con dureza:
  - Pois dime onde levaches o Espanyol?
  Malia o cheiro a carne queimada e a dor terrible, Jim chamou:
  - Non! Non vou dicir!
  George cambiou a chama á outra sola espida do neno. O cheiro a carne queimada fíxose máis forte.
  O mozo Hawkins comezou a atragantarse, o seu rostro novo púxose pálido e a cabeza caeu cara atrás.
  John Silver dixo nun ton confiado:
  - Xa abonda con el! En caso contrario, queimarémoslle as pernas e o neno non poderá camiñar. E quero que mañá vaia connosco e vexa o triunfo dos piratas que levaron o tesouro!
  George estivo de acordo con isto:
  - Certo! Que camiñe connosco, tacóns queimados entre a herba afiada e as pedras. Arrastrarémolo cunha corda ao pescozo, e para o grumete será unha tortura adicional!
  John Silver asentiu.
  - Mentres tanto, déixao colgar no estante ata a madrugada!
  
  
  SÓ UN METRO DE SORTE
  ANOTACIÓN
  Só un metro á esquerda había unha mina rusa na que se explotou o acoirazado Petropavlovsk, e cambiou o curso da historia a escala de todo o planeta Terra.
  . PRÓLOGO
  A mina, na que foi explotado o acoirazado Petropavlovsk, pasou só un metro á esquerda. E como resultado, a munición non detonou. E o acoirazado só recibiu danos menores e volveu a Port Arthur polo seu propio poder. O almirante Makarov, que estaba esgotado durante a noite polo herdeiro Kirill Romanov, estaba moi molesto consigo mesmo porque non dese a orde de minar a auga ao redor do porto con destrutores. Outro barco tamén sufriu danos nas minas.
  Pero todo era relativamente barato, e en poucos días os barcos poderían ser reparados de novo.
  Ata agora non pasou nada malo. Pero podería ser peor, como ocorreu no universo onde o almirante Makarov morreu tan estúpidamente e ridículamente.
  Pero neste mundo, el - unha persoa digna, o destino medido por un período máis longo.
  Poderá o almirante Makarov usalo e converterse nun gran comandante naval, comparable a Ushakov, por exemplo? Ou de todos os xeitos, nin o destacado talento do almirante Makarov será suficiente para derrotar a Xapón. Que agora é moito máis forte no mar. Ademais, houbo que reparar outros dous acoirazados.
  Non obstante, o almirante Makarov non se desanima. E persoalmente, xunto cos reparadores, asumiu a eliminación do chan das naves. Ademais, tamén hai noticias desde San Petersburgo de que a escuadra do Báltico acudirá ao rescate, e entón Rusia terá unha clara vantaxe.
  Os xaponeses, por suposto, aproveitan o momento e tentan desembarcar tropas máis preto de Port Arthur. Pero as tropas rusas, aproveitando a tormenta, puideron matar dous rexementos do imperio do sol nacente. E arranxa.
  Entón catro acoirazados do escuadrón do Pacífico foron restaurados a un ritmo acelerado.
  E o comandante do destrutor ofreceulle ao almirante Makarov un plan traizoeiro. Dado que Togo sempre se move pola mesma ruta, pon feixes de minas ao seu paso. O que se fixo na historia real, pero só por un destrutor. E o almirante Makarov apreciou inmediatamente a idea e ordenou o uso de todos os barcos axeitados.
  Pero, por suposto, comezaron un rumor de desinformación de que estes son só exercicios.
  E iso aínda vencerá ás baleas.
  A trampa era sinxela pero efectiva. Ademais, ninguén se deixou saír de Port Arthur e os espías xaponeses non podían dicir nada aos seus.
  E o resultado foi impresionante. Inmediatamente unha ducia de grandes barcos xaponeses explotaron e comezaron a afundirse. Os demais dispararon indistintamente en todas as direccións.
  E entón apareceu o escuadrón de Makarov, que xa era máis forte que o xaponés. E comezou unha feroz batalla.
  Os proxectís rusos eran máis perforantes e golpeaban con máis precisión. Os barcos aínda están cheos de canóns e mariñeiros, bastante frescos. E o almirante Makarov conseguiu desde un cruceiro lixeiro e con moita habilidade. Ademais, os xaponeses en pánico amontonáronse, facilitando así a tarefa dos rusos. Si, e o buque insignia máis grande do país do sol nacente afundiuse, e Togo apenas foi rescatado del. Pero este almirante estaba postrado.
  E a batalla converteuse nunha batida total dos xaponeses. Só unha simple trampa, un golpe de retagarda decidiu o resultado da guerra no mar. Tsushima ocorreu ao revés, cando a frota xaponesa sufriu unha derrota aplastante e en realidade deixou de existir. Esta é a batalla e a derrota do samurái, ruidosa, coa morte de máis de doce mil mariñeiros e sen contar os prisioneiros.
  Os rusos estaban nun choque especial e dispararon con precisión.
  As súas armas non coñecían fallas e dúbidas. E os xaponeses convertéronse nun rabaño continuo.
  A facilidade da vitoria rusa levou a moitos a considerar o exército de Xapón sen valor. Ben, que tomar de Asia? Ben, a vitoria do almirante Makarov non foi tan gloriosa. Ben, a quen venceu?
  Un soldado ruso vale dez xaponeses.
  Para rematar, e en terra, o xeneral Kuropatkin derrotou por completo aos xaponeses, e mesmo con pouco derramamento de sangue. Polo que recibiu as charreteras dun mariscal de campo. E ademais, perseguindo aos samuráis, limpou Corea deles. Na batalla, os xaponeses aínda non tiñan munición suficiente e estaban completamente indefensos.
  O Mikado pediu entón paz. Rusia esixiu a Xapón a devolver a dorsal do Kuril, ata o esqueleto de Hokkaido e a illa de Taiwán. Así, Xapón foi conducido ás súas antigas fronteiras.
  E víronse obrigados a pagar unha indemnización de mil millóns de rublos ouro rusos.
  Rusia declarou a Corea como protectorado e aumentou a súa influencia en Manchuria. Pronto, Mongolia tamén pasou baixo o patrocinio de Rusia. Comezou o proceso de anexión voluntaria das terras chinesas e a formación de Zheltorossia.
  Por suposto, sen revolución e domingo sanguento. No trono está o tsar autocrático Nicolás II, cuxa autoridade entre o pobo creceu notablemente.
  E como non houbo disturbios, Rusia, despois de evitar a recesión dos tempos de revolución e disturbios, experimentou un rápido repunte económico. E así en 1914 chegouse económicamente máis avanzado, e mellor preparado, á Primeira Guerra Mundial. E Rusia tiña máis poboación, debido á anexión de partes de China e Corea. E a mortalidade pola mellor situación económica é menor que na historia real, e o crecemento da poboación é maior.
  Así, a Rusia tsarista é máis forte que sen o almirante Makarov. E, por suposto, a frota do Báltico non se viu afectada. E producíronse máis avións, incluíndo Ilya Muromets e Svyatogor, e os tanques Luna-2 entraron en serie con metralladoras e vías de alta velocidade. O exército real era moi forte.
  O almirante Makarov aínda tiña sesenta e cinco anos en 1914, e foi designado para comandar a frota no Báltico. E o inimigo de Rusia é moito máis autorizado que Xapón. É dicir, a Alemaña de Kaiser.
  Por certo, xunto cos plus, a vitoria sobre os samuráis tamén tivo inconvenientes. Agora Xapón estaba preparado para entrar na guerra do lado de Alemaña. Entón, a Rusia tsarista tivo que manter unha forza considerable no leste.
  Os xaponeses volveron construír unha flota e estaban preparados para a vinganza. E isto é un inconveniente no deseño. Ademais, Turquía está do lado de Alemaña e Austria-Hungría.
  Así, Rusia tivo que loitar contra catro estados, excepto Bulgaria, e o resultado da guerra non estaba claro.
  Porén, Alemaña tamén está a librar unha guerra en dúas frontes e asestando o golpe principal no oeste.
  A loita desde o principio por Rusia foi con máis éxito que na historia real. En particular, debido á maior poboación e ao maior nivel da economía, o exército en tempo de paz en Rusia non era un e medio, senón ata tres millóns e mil rexementos. Así podes lanzar máis tropas á batalla.
  Ademais, a presenza de máis avións que bombardearon os alemáns e os seus aliados.
  Entón, as tropas rusas capturaron Prusia Oriental e bloquearon Koenigsberg. E o intento de Hindenburg de romper fracasou. Incluso grazas ao bombardeo das tropas alemás.
  E no mar, mentres os xaponeses esperan, e o almirante Makarov loita contra os alemáns.
  A flota de Alemaña é a segunda do mundo despois de Gran Bretaña. Pero como contas. Quizais Rusia teña máis acoirazados, pero están dispersos por tres mares e os alemáns teñen un puño. Ademais, por suposto, está a mariña británica. Pero tamén está espallado por catro océanos. E os británicos non teñen présa en axudar a Rusia.
  Así que a frota do Báltico, dirixida por Makarov, terá que loitar contra os alemáns en solitario. A finais de agosto, o clima é cálido e soleado.
  Almirante xefe e heroe da guerra xaponesa nun cruceiro móbil lixeiro. Esta é a súa innovación.
  E o feito de que a tripulación dun cruceiro lixeiro está formada só por nenas.
  As mozas son todas novas, delgadas, áxiles e nun biquíni. Brillan cos pés descalzos e os tacóns espidos e redondos.
  Os cruceiros só teñen un canón, pero un de doce polgadas. E as mozas o xestionan con mestría.
  Natasha, sacudindo os músculos abdominais, exclamou:
  - Para o noso glorioso almirante Makarov!
  E co seu talón espido cedeu ao proxectil. E foi facilmente empuxado polas nenas, apoiando as súas pernas espidas e cinceladas contra a cuberta blindada.
  A nena Zoya, atravesando o hotel da morte, chirriu:
  - Para Nicolás II!
  Agustín comentou co seu xeonllo espido:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Svetlana, bateando os pés descalzos, engadiu:
  ¡Matemos os alemáns!
  E agora o proxectil é introducido no canón e as nenas apuntan ao obxectivo. Por diante da numerosa frota alemá. Crese que o exército alemán é o máis forte do mundo. E iso que non é tan doado facerlle fronte.
  Pero entón o de doce polgadas cuspe algo asasino. E voa - isto está no avanzado destrutor alemán. Chega ao centro da cuberta e o barco divídese en dúas partes.
  Natasha grita a todo pulmón:
  - Iso é xenial!
  Zoya confirma, golpeando os seus pés descalzos:
  - É de primeira clase!
  Agustín mostra os dentes e engade:
  - ¡Fagámolo dun xeito novo!
  Svetlana notou con agresividade os ollos brillantes:
  - E haberá un corte de formigón!
  E a súa linguaxe é tan áxil.
  De novo, as nenas, apoiando os seus tacóns redondos e espidos, poñen o proxectil no canón. Están moi agresivamente configurados para loitar contra a Alemaña do Kaiser.
  Makarov asiente con aprobación. A frota rusa está preparada para un duelo a distancia. Ten excelentes armas e excelentes mariñeiros. Así o conseguirán os alemáns.
  E tamén hai nenas e nenos na flota que se lles preguntará deste xeito ao Kaiser Wilhelm.
  O almirante Makarov, dando ordes, dixo:
  - Concentra todo o lume no barco alemán máis próximo!
  E teño que dicir que funcionou. E os canóns rusos comezaron a destruír o cruceiro do Kaiser, e afundiuse case de inmediato.
  Natasha, esta capitana de primeira fila case espida en bikini, gritou:
  - Imos golpear o inimigo cun asasino!
  Zoya, bateando os pés descalzos, confirmou:
  - ¡Volveremos a pegar!
  E aquí de novo voa o proxectil mortal do cruceiro ruso.
  Svetlana grita:
  - ¡Para Rusia e a Deusa Lada!
  O presente da morte golpea o destrutor e divídeo en dúas partes. E de novo o barco alemán está a afundirse.
  Agustina, esa nena pelirroja cuxos cabelos cobrizos revolotean coma un estandarte proletario, confirma:
  - ¡Somos as mozas máis precisas do mundo!
  Valentina, esta rapaza só con bragas, e con pezones de amorodo nos peitos curtidos, confirma:
  - ¡Gloria ao país de Nicolás II!
  Victoria, unha rapaza coas pernas espidas que se curten e se fan coma o chocolate, exclama:
  - E gloria ao gran almirante Makarov!
  Natasha, golpeando o seu pé descalzo, que é moi elegante e musculoso, confirma:
  - E gloria a Makarov!
  Zoya engade:
  - E gloria á Rusia tsarista!
  Agustina, xunto con outras nenas, leva outro proxectil mortal, berra:
  - E gloria a todos os nosos antepasados e deuses rusos!
  E agora as nenas, esforzando os seus corpos musculosos, están conducindo un pesado presente de morte nunha poderosa arma.
  E así as belezas cargaron a pistola de doce polgadas. E agora o agasallo asasino da morte foi cuspido pola arma. As nenas encantadas incluso batían as súas pernas espidas e ciceladas.
  E despois de voar sobre o proxectil, un armadillo golpeará o alemán Kaiser Germany. Como resultado dun golpe preciso, mesmo un barco tan enorme levouse e dividiuse en tres partes.
  As nenas botaron as mans e berraron:
  - Pola luz do comunismo dos reis!
  Aquí Natasha volve dar ordes. E as nenas están a resolver coas pernas espidas e ciceladas. E arrastra outro proxectil moi mortal.
  Agustín cantaba:
  - Golpearemos moi forte ao inimigo!
  Svetlana engadiu con gusto:
  - O noso almirante líder Makarov deportes!
  Natasha engadiu, mostrando os dentes:
  - Todo será quasar connosco -
  Kaiser é Wilhelm mediocre!
  E as nenas, apoiando os seus tacóns espidos e redondos, apoiáronse e arrastraron o agasallo asasino da morte.
  E así o empurraron cos pés descalzos na recámara da arma. Cargou e comezou a dirixir.
  Natasha cantou con entusiasmo:
  Monomakh quitouse a gorra,
  Raiado a parte superior da miña cabeza!
  Zoya engadiu, golpeando o seu pé descalzo:
  - Carga eléctrica,
  Golpea o canón!
  E agora o agasallo da morte enviado polas nenas voa cun ruxido salvaxe. E agora o proxectil é como un lupanet no centro mesmo do armadillo. E como será esnaquizado a fondo. Tamén el tomará e partirá pola metade. E pulverizará en todas as direccións.
  E as burbullas con fontes irán. E arde masivamente.
  As nenas literalmente berran de pracer. E pisan cos seus pés espidos cicelados. Por suposto, ata o formidable Kaiser Alemaña pode ser derrotado con eles.
  O almirante Makarov lidera a batalla con confianza. Os seus barcos maniobran con habilidade e desatarán golpes sobre os alemáns do rei Guillermo.
  Natasha tamén corre moi rápido. Os seus tacóns rosados e espidos brillan como máxicas e moi fermosas pernas de nena. E outros guerreiros, tamén, os membros inferiores son bos.
  Volven introducir o proxectil no fociño. A flota Kaiser é algo caótica. Os seus barcos interfiren entre si a pesar do seu gran número.
  O almirante Makarov usa a súa flota con habilidade. O lume concéntrase no buque insignia principal. E é golpeado.
  Ademais do almirante, só hai un home no cruceiro lixeiro: o grumete Olezhka. Parece pequeno, pero áxil, e os seus tacóns espidos e infantís parpadean de cando en vez.
  Jung é coñecido desde a guerra ruso-xaponesa. Pasaron máis de dez anos, e aínda é un neno. Pero foi el quen salvou ao almirante e ao acoirazado "Petropavlovsk", mentres distraeu ao mariñeiro do temón, moveu lixeiramente o volante e a mordida da mina non foi mortal.
  O neno quedou atrapado aos dez anos, pero era tan rápido que nin unha nena podía seguirlle o ritmo e moi forte.
  Aínda se mantivo nos grumetes, aínda que o rapaz puido pescar fóra da auga a un xeneral xaponés e recibiu unha cruz por iso.
  Pero desde que era un neno, aínda figuraba formalmente como grumete.
  Pero o neno fixo o traballo máis importante na batalla: deu as coordenadas do tiroteo e as nenas non perderon.
  O almirante Makarov comentou:
  -Ai-si, ben feito eterno rapaz! Deberíalle concederlle unha orde para iso.
  Anastasia, a capitán de primeira fila, comentou:
  - E trasládao aos axentes!
  Makarov asentiu.
  - Non hai que dicir!
  E de novo segue un disparo mortal, e esta vez o buque insignia alemán está a afundirse. E miles de mariñeiros Kaiser saltan á auga. Este é realmente un golpe devastador.
  O neno berra encantado. Aínda que de feito, está a traballar nunha misión. Unha persoa adulta do século XXI debe elaborar a inmortalidade dada polos deuses-demiurgos rusos. E durante cen anos debe ser un neno de dez anos.
  Servindo neste momento a Rusia tsarista. E só entón crecer ata os doce anos. Ao principio, volver ser neno parecíame unha idea interesante. Pero estar en 1904, sen televisión, Internet, ordenador, teléfono, smartphone, portátil, etc., non é tan xenial. Sobre todo se tamén vives no cuartel, e todo o mundo te considera un rapaz, cunha actitude axeitada. É certo que fisicamente es un neno moi forte e moito máis rápido que unha persoa común e, o máis importante, non poden matarche: xa recibiches a inmortalidade e debes resolvelo.
  E que poder tes sobre os teus compañeiros! Despois de todo, os nenos respectan e respectan moito a forza e a destreza.
  E Oleg converteuse nun grumete grazas ás súas habilidades físicas infantís.
  Con dez anos, aínda es un moco, e por suposto, nin un grumete realmente quería levalo. Pero Oleg tomou e dobrou facilmente as uñas coas mans e un níquel. Isto impresionou ao capitán de primeira fila, e accedeu a levar ao novo heroe no seu barco.
  E os mariñeiros pronto comezaron a respectar ao neno inusualmente forte e rápido que levantaba pesos pesados e loitaba contra todos nas súas mans. Ademais, Oleg tamén mergullou moi profundo, permanecendo sen aire durante moito tempo e non tiña medo ao frío. Corrín descalzo e con pantalóns curtos en calquera tempo e nin sequera espirrei. E os seus dedos espidos eran tan tenaz e áxil. O neno incluso podía utilizalos para levantar unha áncora nunha cadea ou colgarse boca abaixo.
  E, furioso, o neno puido espallar unha ducia de mariñeiros e levantar un arma pesada sobre a súa cabeza.
  Entón, Oleg merecía o respecto universal e gustoulle. Seguía sendo moi forte, pero un neno.
  E agora apuntaba a arma, apoiando os seus tacóns redondos e espidos no metal.
  E cantaba:
  - O noso orgulloso "Varyag" non se rende ao inimigo, ninguén quere piedade!
  A frota zarista demostrou unha gran acrobacia aérea. E as súas cunchas deitaban moi acertadamente.
  O almirante Makarov fixo moito para formar a mariñeiros e oficiais. O seu escuadrón era forte. E guerreiros de gran calidade.
  Aquí están os acoirazados "Glory", "Suvorov", "Borodino", "Oslyabiya", "Alexander the Third", "Nicholas the First" loitaron de forma moi efectiva. E os seus equipos dispararon con precisión.
  Pero claro, non podían inducir coma un rapaz do século XXI.
  E non tiñan nenas en tal número a bordo.
  Olezhka, apuntando as armas cara ao obxectivo e apoiando os seus pés espidos de neno, cantou:
  - Deus salve ao rei
  Soberano forte...
  Reina para a gloria
  Gloria para nós!
  E Natasha, disparando e mostrando os seus talóns espidos, arrolou:
  Reina ante o medo dos inimigos,
  tsar ortodoxo...
  E todo o equipo descalzo de nenas en bikini, recollido ao unísono:
  Reina pola gloria, pola nosa gloria!
  E as nenas traen de novo agasallos da morte, unha forza moi mortal, e afunden os barcos do Kaiser, cantando alegremente e fervorosamente:
  - Polo pai-rei,
  dou a luz un heroe!
  E cando comeza a loita
  Convértete en Satanás!
  . CAPÍTULO #1
  Despois da morte do buque insignia e de grandes perdas, os alemáns comezaron a retirarse. Os seus barcos, mantendo a aparencia de orde, reclináronse cara atrás. E agora as embarcacións rusas disparaban tras eles.
  E a batalla foi realmente gañada, aínda que o escuadrón báltico foi oposto por case toda a flota do Kaiser Alemaña. E esta é a segunda, ou case a segunda flota do mundo.
  Quizais a frota rusa xa se fixo máis numerosa que a alemá, pero está fragmentada en catro océanos, e aquí Alemaña tiña case todas as súas forzas.
  E perdeu ante o xenio de Makarov.
  A nena, bateando os pés descalzos, revoltou moito. O seu cruceiro, sen diminuír a velocidade, moveuse detrás dos alemáns. E o neno Oleg Rybachenko apuntou o canón cara ao obxectivo, apoiando as pernas do seu fillo contra o ferro. E entón unha cuncha retumaba do eterno neno.
  E outro acoirazado alemán rompeu. E teño que dicir que o logro é grande.
  Natasha cantou, xogando cos seus músculos abdominais:
  - O maior despegue, vai de campamento!
  Zoya, unha rapaza cunha fermosa figura e cabelos dourados, sinalou:
  - Estou facendo unha volta completa!
  Guerreiros aquí e de feito - super roubo!
  Agostiño bateu o seu pé descalzo no metal e berrou:
  - Para o gran almirante!
  Oleg loitou unha vez cos xaponeses. De feito, só lles ocorreu unha gran batalla, grazas a unha trampa sinxela pero executada maxistralmente.
  Foi entón cando o rapaz trouxo cunchas, pero convenceunos para que o deixasen disparar. E como disparou que o cruceiro xaponés entón rompeu. Isto considerouse un accidente, pero o neno foi premiado de todos os xeitos.
  E Oleg Rybachenko comezou a recoller premios.
  Esta vez podía contar con algo máis serio. Por exemplo, na Cruz de George dourada cun arco. E este é ata agora o premio máis alto do exército tsarista para un soldado común, pero de momento aínda é un grumete-artilleiro.
  E certamente as nenas tamén recibirán premios.
  Así é como a frota rusa está a poñerse ao día coa alemá. E literalmente dispara ao inimigo en movemento.
  Svetlana cantou, mostrando os dentes e chiscando o ollo:
  - Deixa que o falcón ruso se eleve cara ao ceo,
  Creo que Rusia con tsares se levantará de novo!
  Natasha cantou con entusiasmo:
  - Rusia volverá levantarse! Rusia levantarase!
  E de novo, as nenas, como pés descalzos, descansarán e golpearán. E demolerán outro acoirazado.
  Os alemáns no mar recibiron belezas moi famosas. E a frota do Kaiser fuxiu durante moito tempo. E deulle unha patada e unha patada.
  Houbo un xogo de recuperación.
  Zoya, esta rapaza en bikini, sacudindo as súas pernas espidas, ruxiu:
  - Pola Patria e a liberdade ata o final!
  Agustín, golpeando o pé descalzo, engadiu:
  - Facer latexar os corazóns ao unísono.
  Por suposto, a Alemaña de Kaiser foi destruída no mar. Pero mesmo en terra, os alemáns de Wilhelm conseguiron o primeiro número. E foron tan agresivos nos seus cornos. E desde o ceo foron bombardeados polos formidables "Ilya Muromets" e "Svyatogor", o avión máis poderoso do mundo. E en terra, os tanques Luna-2 estaban triturando.
  Elizabeth e Catherine montaron xuntas neste pequeno tanque e dispararon desde dúas metralladoras nun eixo.
  O tanque desenvolveu unha velocidade de ata corenta quilómetros por hora na estrada, e percorreu vinte e cinco quilómetros pola rocade. E isto deulle a oportunidade de manobrar con éxito, xunto coa formidable cabalería rusa.
  Despois de evitar a revolución e os disturbios, o imperio tsarista tiña taxas máis altas de produción industrial e puido dominar a produción en serie do tanque Prokhorov, a primeira máquina deste tipo no mundo.
  A desvantaxe do tanque era a súa fina armadura, só contra as balas. Pero un plus pódese chamar a forma inclinada da disposición das chapas de aceiro e os frecuentes rebotes.
  Así que "Luna" -2 non está en absoluto indefenso, como se podería pensar a primeira vista.
  E o seu pequeno tamaño fai que sexa relativamente barato de fabricar.
  A guerra cos alemáns aínda é maniobrable. Aínda non hai liñas de fronte conxeladas, polo que os tanques lixeiros e móbiles son moi apropiados. Sobre todo cando non hai un só país no mundo.
  Elizabeth dispara, premendo o gatillo co seu talón espido de nena e ruxe:
  - Pola gran Rusia!
  Catherine dispara contra o inimigo e comenta con agresividade:
  - Para o tsar Nicolás II!
  O rei é moi popular entre a xente. O domingo sanguento non aconteceu, Rusia derrotou a Xapón e agora vence con confianza aos alemáns.
  O exército tsarista é realmente forte, e cunha moral alta.
  Tamén soben os salarios e mellora a situación dos traballadores.
  Pouco antes da guerra, en homenaxe ao tricentenario da dinastía Romanov, o tsar Nicolás II reduciu amablemente a xornada laboral a dez horas e media. E días previos ás vacacións e sábado ata as oito. Ademais, reduciuse a oito horas a xornada de mulleres e persoas de ata vinte e un anos e incrementáronse as pensións.
  Así que o pobo está satisfeito co rei-pai. Só unha pequena parte da intelectualidade quere un parlamento e reformas políticas.
  Aínda hai terratenentes, pero lévanse ben cos labregos. Entón, a grandeza exterior de Rusia compensa as liberdades limitadas.
  Na Ortodoxia, porén, tamén se están producindo algúns cambios. En particular, os anos de colleita, e a introdución xeneralizada de tractores e fertilizantes minerais, rego e mellora - resolveron o problema do pan e da carne. Os salarios creceron e os prezos son estables: o rublo está apoiado polo ouro.
  E a Igrexa Ortodoxa cancelou o xaxún antes do Nadal e aliviou outras restricións alimentarias. E foi recibido en xeral positivamente. Moitos xudeus e musulmáns aceptaron voluntariamente a ortodoxia, que se fixo máis sinxela e sinxela.
  Tamén na Rusia tsarista, a mortalidade por arrefriados diminuíu, especialmente entre os nenos. E isto tamén aumentou a autoridade das autoridades.
  Así que a Rusia tsarista está en aumento, e a guerra vai ben. Brusilov actuou con máis éxito contra os austríacos que na historia real, e Przemysl foi tomado inmediatamente, evitando o seu asedio e as súas perdas.
  O abastecemento do exército tsarista era bo, as tropas avanzaban con confianza e, ao mesmo tempo, había unha superioridade numérica. Así que as previsións máis optimistas fixéronse realidade.
  A frota alemá sufriu grandes perdas e saíu maltratada.
  E o escuadrón ruso comezou a bombardear Koenigsberg.
  Nisto tamén participaron Natasha e o seu equipo.
  As nenas dispararon canóns e cantaron:
  - E nas alturas estreladas, e o silencio da montaña,
  Na onda do mar e lume furioso!
  E furioso, e furioso lume!
  Zoya e outras nenas puxéronse sobre os seus talóns espidos, un proxectil letal e piaron:
  - Polas novas fronteiras do tsarismo!
  E a arma pareceu coller e clavar. Describir un voo en arco alto. E retumando para que levantase toda unha batería alemá.
  Agustín cantaba cun sorriso:
  - O noso rei é a gloria da batalla,
  O noso rei é o voo da mocidade!
  Loitando con escuma e gañando,
  Nicolás lévanos ao comunismo!
  Svetlana confirmou con confianza, disparando cunha arma máis pequena:
  "Nikolai lévanos ao comunismo!"
  E así as nenas enloqueceron, só un horror absoluto.
  E disparan con moita precisión e incluso mortal. Si, ninguén pode resistirlles.
  Natasha observou cunha risada, mostrando os dentes, cando outra batería Kaiser voou no aire:
  - Soa música, toca a batería,
  O rei de Alemaña está sendo levado ao cemiterio!
  Zoya sinalou con agresividade, chiscando os ollos azuis:
  Imos gañar, sei seguro
  Para pasear ás nenas polos amplos campos...
  E ser o planeta á vez un paraíso florecente,
  Para criar descendencia nobre!
  E a nena chiscoulle o ollo aos seus compañeiros descalzos. Asubiaron ao unísono.
  E en realidade son rapazas moi divertidas.
  E o poder de impacto da pistola de doce polgadas funcionou. E ela esmagou ao inimigo da Alemaña do Kaiser.
  O bombardeo do escuadrón de Makarov, e despois o asalto coa axuda de varios centos de tanques lixeiros Luna, que foron colgados cunha armadura adicional para a supervivencia, e as súas armas xa non foron tomadas. E Kuropatkin, aínda que un pouco vello, aínda é unha aguia, e o heroe do asalto de Koenigsberg. Un audaz avance das tropas rusas e unha vitoria contundente.
  A caída de Koenigsberg conmocionou aos alemáns. Mesmo despois da provocación, a entrada de Turquía na guerra non lles axudou. E a propia Alemaña aínda estaba derrotada no Marne. E saíu de París.
  A posición de Austria-Hungría fíxose crítica. Os eslavos nas súas filas desertaron e rendironse por centos de miles. E outras tropas de alemáns e húngaros morreron baixo os golpes.
  O exército tsarista estaba moi superado en número. Os alemáns tamén foron golpeados mentres intentaban atacar Varsovia. Foron envorcados polas forzas rusas superiores.
  E dirixiuse cara ao Oeste.
  Os alemáns retiráronse e desprazáronse cara ao leste, colapsando a fronte. Seis corpos alemáns foron arroxados con urxencia ao sur, pero xa era demasiado tarde.
  Os rusos xa tomaran Cracovia e cercaron Budapest. E despois estaba Bulgaria, que os alemáns tentaban persuadir, declarou a guerra a Turquía.
  E foi aínda peor cando, ao sentir que os alemáns eran kaput, Austria-Hungría foi atacada por Italia. E o que é máis desagradable, Xapón, ofendido polos rusos, atacou as posesións alemás no Océano Pacífico.
  É certo que chegou un pouco tarde, xa que a maioría das colonias alemás xa foran capturadas polo almirante Kolchak, quen comandaba o escuadrón do Pacífico con moito éxito.
  Así que Xapón volveu quedar co nariz, declarando a guerra a Alemaña e moi tarde.
  Pero non abriu unha segunda fronte con Rusia.
  Os alemáns comezaron a trasladar tropas cara ao leste. Pero xa os aliados aproveitaron o debilitamento dos alemáns e pasaron á ofensiva en Bélxica.
  E comezaron a avanzar.
  A situación tamén se complicou polo feito de que Austria-Hungría realmente colapsou e xa non ofrecía unha resistencia seria. E os alemáns levaron ás súas tropas á batalla por partes e sufriron derrota tras derrota.
  O tanque "Luna" -2 tivo moito éxito. As súas manobras na retagarda dos alemáns tiñan un poder destrutivo. E a cabalería real era a mellor do mundo.
  E todo foi xestionado con gran habilidade e había un mínimo de confusión. O exército tsarista avanzou e tomou cidade tras cidade.
  Xa Kuropatkin achegouse ao Oder, e Brusilov en xeral atravesou Viena.
  E Austria-Hungría capitulou.
  Os alemáns do Oder tentaron organizar unha defensa máis ou menos sólida. Pero non eran moi bos niso.
  E no oeste, os aliados tomaron Bruxelas - outro logro significativo da coalición.
  Entón o Kaiser Wilhelm decatouse de que a súa situación era desesperada e pediu paz.
  E o 25 de novembro de 1914 cesaron as hostilidades na fronte ruso-alemá. Só as tropas rusas xa rodeaban Berlín.
  Tamén houbo un par de batallas máis no mar, rematando a flota do Kaiser.
  A guerra rematou en poucos meses. Pero Turquía aínda non foi derrotada.
  E as tropas rusas cambiaron a el.
  E Oleg Rybachenko voou desde o Báltico nun avión. E dada a súa fenomenal precisión, o neno foi colocado no canón de doce polgadas do acoirazado Potemkin.
  Nesta historia, a rebelión dos mariñeiros non ocorreu. E o acoirazado, no canto da triste gloria dun rebelde, gañouse a gloria militar.
  O escuadrón otomán, por suposto, non é como o escuadrón alemán en todos os aspectos.
  O neno, mesmo no mar, só conseguiu disparar unhas cantas veces, afundindo barcos turcos.
  E despois houbo a persecución.
  E un atrevido desembarco en Istambul.
  Ademais de Oleg Rybachenko, as nenas tamén pousaron en terra.
  Natasha, Zoya, Augustina, Svetlana correron na xira, parpadeando tacóns redondos e espidos.
  E garabatearon nos otománs.
  O neno tiña dous rifles de asalto nas mans e, disparando con precisión, cantou:
  - Pioneiro de todos os godos,
  Afoguemos a todos coma gatos!
  Natashka confirmou con furia disparando:
  - ¡Claro que nos afogaremos!
  E o seu talón espido lanzou un agasallo de morte. Estas nenas só andaban á destrución.
  Zoya, dun xeito melodioso, atravesando os turcos, sinalou:
  - Deus está con nós!
  Agustín, cortando aos turcos, sinalou:
  - E este Deus é branco!
  Svetlana, rompendo a mandíbula do otomán cun golpe do seu pé descalzo, gruñou:
  - O noso Deus é o máis branco do mundo!
  Natasha, garabateando sobre os turcos, falou:
  - Todo isto é a nosa Terra, todo isto somos nós!
  E lanzou os seus dedos espidos outra granada destrutiva.
  Zoya, escribindo sobre os otománs, publicou:
  - Pola nai Rusia!
  E cos dedos descalzos, volverá botar algo mortal.
  Entón Agustín lanzou algo destrutivo, presionando o seu pezón escarlata no botón da súa improvisada bazuca e chirriu:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E engadiu Svetlana, esmagando ao inimigo e cortando con espadas:
  - Pola sagrada Patria!
  E a nena amosou a lingua.
  Este foi realmente un equipo extremadamente combativo. Contra os que os inimigos non poden resistir.
  E Istambul caeu, e Turquía capitulou antes do ano novo.
  Oleg Rybachenko recibiu as charreteras do capitán do terceiro rango, que un neno de dez anos ten boa pinta. Por certo, era o mesmo que el con dez anos, pero en realidade é un neno grande e non parecía un anano. Case nel había un metro e medio. Máis precisamente, un metro corenta e cinco centímetros.
  Dado que aínda non había unha xeración de aceleradores, Oleg Rybachenko podería pasar por un adolescente. E así lle regalaron un oficial. E tamén despois de rematar a guerra, recibiu persoalmente a Cruz de San Xurxo feita en ouro e con diamantes e con lazo da man do emperador Nicolás II. E era o máis alto naquel momento e un novo premio de soldado.
  Oleg Rybachenko estaba simplemente feliz. Tivo unha vitoria tan marabillosa e xenial.
  A Rusia tsarista e os aliados dividiron Turquía. E ela desapareceu do mapa do mundo.
  Asia Menor, o norte e centro de Iraq, o estreito e Istambul foron a Rusia. Pouco recibiu terra turca nos Balcáns e Bulgaria. Siria foi a Francia. Palestina e parte de Arabia Saudita a Gran Bretaña, así como o sur de Iraq, que os británicos lograron capturar.
  Así, Gran Bretaña converteuse en colonias máis fortes, tomando para si as alemás.
  Rusia recibiu dos alemáns a rexión de Klaipeda, Poznan, Danzig, parte das terras próximas ao Oder. E máis reparacións.
  Sobre todo Rusia recibiu de Austria-Hungría. Cracovia e as terras entraron no reino de Polonia, Galicia e Bucovina en Rusia. Checoslovaquia e Hungría convertéronse en reinos encabezados por Nicolás II e tamén en Rusia. Tamén xurdiu Iugoslavia, formalmente independente, pero vasalo de Rusia. Romanía tamén aceptou o patrocinio de Rusia, a cambio de Transilvania.
  Austria independente quedou bastante pequena. E Italia puido conseguir algo.
  Francia recuperou o que antes lle quitara Alemaña, ao igual que Dinamarca.
  Ademais, parte das terras alemás foron ocupadas temporalmente.
  Todo o mundo ten moito. Rusia tomou as colonias alemás no Pacífico, agás un par de illas trasladadas a Xapón. Namibia converteuse nunha colonia británica, ou máis ben parte do dominio de Sudáfrica.
  Convenía a todos. A maioría das disputas foron sobre reparacións. Rusia esixiu unha maior participación.
  Dalgunha maneira chegouse a un compromiso.
  Chegou o momento da paz. Pero aínda se libraban pequenas guerras. En concreto, Rusia, Gran Bretaña e Francia decidiron dividir primeiro Arabia Saudita, que xa estaba truncada.
  A guerra alí foi curta e fácil.
  Oleg Rybachenko e as nenas realmente correron descalzos polo deserto durante algún tempo e atraparon ao xeque, o líder da resistencia.
  Cando o atraparon, despois dunha pelexa de curta duración, as nenas obrigáronlle a bicar os seus talóns espidos.
  Despois a guerra con Irán. Rusia e Gran Bretaña tamén dividiron este país. Tamén foi unha idea moi interesante.
  Oleg Rybachenko e Natasha atacaron a Irán cun equipo de rapazas.
  O neno cortou con espadas, destrozando as cabezas dos persas e dixo:
  - ¡Gloria á era do gran amencer!
  Natasha sinalou, mostrando os dentes e sacudindo os seus pezones escarlatas:
  - ¡Gloria ao tsar Nicolás II!
  Zoya, cortando aos persas e lanzando granadas cos seus dedos espidos, chirriu:
  -Gloria á nosa Patria!
  E o tacón espido e redondo da nena lanzou un chícharo da morte.
  Agustín golpeounos o pezón de rubí co botón da bazuca e berrou:
  - Gloria a Brusilov!
  Svetlana, lanzando unha granada pesada cos seus dedos descalzos e sorrindo agresivamente, arrolou:
  - Pola Gran Lada!
  As nenas enfrontáronse ao exército iraniano a fondo.
  E entón os tanques entraron en batalla.
  Esta vez un tanque máis pesado deseñado polo fillo de Mendeleiev con canóns.
  Elena, Elizabeth, Ekaterina e Euphrosyne montan neste tanque.
  E claro que as mozas están descalzas e en bikini.
  Van e cantan:
  - Vodka rusa que fixeches,
  vodka rusa - arruinachesme!
  Vodka ruso, arenque para xantar!
  Bo para divertirse - duro para a resaca!
  E desde o ceo, Albina tamén presionará o pedal co seu talón espido e lanzará máis bombas sobre as cabezas do exército do Sha e "Ilya Muromets" -3. E entón ninguén pode resistir.
  O marabilloso Irán venceu sen esforzo.
  E tamén o repartiron, tomando o norte, o centro e parte da costa. Despois diso, Rusia finalmente conseguiu o tan esperado acceso ao Océano Índico.
  Pero a historia da guerra aínda non rematou.
  . CAPÍTULO #2
  A Rusia tsarista experimentou un rápido repunte económico. E o mundo estaba case enteiramente dividido entre as grandes potencias, que ata agora non planeaban loitar entre elas, senón que simplemente dixerían o recén adquirido.
  Afganistán seguiu sendo un dos últimos países independentes ata agora. Inglaterra comezou unha guerra alí en 1918, pero non foi ben. E a Rusia tsarista decidiu incluír esta rexión nun vasto imperio. Ao mesmo tempo, para conseguir unha fronteira común coa India, sobre a que os funcionarios de Nicolás II lanzaron ollos cobizosos.
  Ata agora, ninguén quería renunciar. Oleg Rybachenko e un equipo de nenas e un barco cruzaron cara a terra para loitar contra o exército do rei afgán.
  Querían novas ordes e gloria. Ademais, aínda non hai televisións nin ordenadores, e o entretemento é peor que no século XXI. Iso é para ir ao circo, ou ao teatro. Mesmo no cine, as películas seguen sendo mudas e en branco e negro.
  Pero o circo é semellante, e non tanto do moderno. Pero non podes ir alí todos os días.
  Pero a guerra é un entretemento interesante. Sobre todo cando es inmortal e non poden matarte.
  Por suposto, Oleg Rybachenko está moi feliz de ir conquistar Afganistán. E as nenas tamén queren loitar. E a próxima guerra non está moi lonxe.
  Alemaña foi desarmada, mentres Gran Bretaña e Francia non buscan problemas. Así que o tsar Nicolás aínda non ten moitas ganas de lidiar con eles.
  Entre as posibles direccións de expansión de Rusia tamén está China, que aínda non está completamente dividida entre estados fortes.
  Alí xa se formou Zheltorossia e gustaríame expandilo a practicamente toda a China. O que, con todo, aínda parece un soño.
  Pero dada a forza da Rusia tsarista, o soño é bastante real. Ata entón, a Afganistán.
  Un neno e un batallón de nenas en bikini corren descalzos polas montañas.
  Aquí entran na batalla cos moiahidines.
  Oleg Rybachenko dispara unha ráfaga dunha metralleta e, cos seus dedos espidos, lanza unha granada mortal.
  Os moiahidines rasgados están caendo. E o neno berra:
  - Para gloria do pai-rei, naceron valentes por algo!
  Natasha tamén dispara e lanza un limón cos seus dedos espidos, despois de que grita:
  - Pola nai Rusia!
  Zoya, disparando contra os guerreiros do sha e segándoos cunha vasoira, deulle un agasallo de morte co seu talón espido e chirriou:
  - Para a deusa rusa Lada!
  Agustín, garabateando ao inimigo cun rifle de asalto do último calibre, usando tamén os dedos espidos dos pés, rosmou:
  - Polo noso poder de golpe!
  Svetlana - esta rapaza sen prexuízos con cabelo da cor da neve primaveral e gran imaxinación, lanzou cos seus dedos espidos un agasallo asasino da morte e chirriou:
  - Polas grandes ideas do comunismo tsarista!
  Oleg Rybachenko, que tamén tivo unha vida pasada considerable, e xa neste século viviu durante quince anos nun corpo infantil e inmortal, comentou:
  - O comunismo é compatible co tsar?
  Natasha comentou loxicamente, lanzando un agasallo da morte cos seus dedos descalzos e desgarrando aos afgáns:
  - Todo o imposible é posible - Seino seguro!
  Zoya, cortando os soldados do Shah e garabateando ao inimigo cunha metralleta lixeira, gruñou:
  - Na alma esforzámonos coa nosa paixón inmaculada!
  Agostiño, cuxos cabelos cobrizos ondeaban como unha batalla, bandeira proletaria, berrou:
  - ¡Gloria á nosa Patria e ás súas marabillas!
  E entón lanzou cos seus dedos espidos un presente moi mortal da morte.
  Svetlana, cortando os afgáns e acumulando montañas de cadáveres, arrulou con entusiasmo:
  - No nome da nai Rusia!
  E o seu tacón espido, redondo e rosa, como darlle un poder colosal á destrución e á aniquilación.
  Estas mozas en biquíni asumiron o exército do Sha e ningún poder do mundo pode enfrontarse a elas.
  Pero os guerreiros montan en dous tanques Luna-4 máis novos.
  Máquinas con catro metralladoras cada unha, e motores máis avanzados, que lles permitían alcanzar velocidades de sesenta quilómetros na autoestrada, e corenta con rockade. E a armadura era máis grosa e de mellor calidade que nos modelos anteriores.
  Por suposto, Elizabeth e Elena estaban case espidas, e descalzas. E conducían o coche con moita confianza.
  Elizabeth, disparando con ametralladoras, chirou:
  - Nicholas gran misión - o maior rei dos reis!
  Catherine, derrubando os guerreiros do Shah, cantou:
  - Entre as estrelas, o pulso da Terra latexa ansioso,
  Os campos de cristal brillan - irrigados...
  Protexo a paz da miña familia -
  Servindo con todo o meu corazón - Nai Rusia!
  E a nena presionará o pedal co seu tacón espido e redondo.
  Estas nenas son simplemente incribles.
  Elena e Euphrosinia tamén loitan ferozmente. E ninguén pode resistir a estas rapazas.
  Elena golpea ao inimigo cos seus dedos espidos, as pernas esculpidas e os seus arrullos:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  Euphrosinia, golpeando ás tropas do Shah coa axuda dun talón espido de nena e vyaknula:
  - Gloria a todos os reis máis fermosos!
  E as nenas cantaban a coro, golpeando os pés descalzos:
  - Gloria a Rusia, gloria,
  Os tanques corren cara adiante...
  Nenas case sen roupa
  Saúdos rusos!
  Entón, en dous tanques con ametralladoras, os guerreiros dispersáronse en serio. E esmagaron aos afgáns a fondo.
  E entón, desde o aire, como os avións de combate comezaron a presionar. Incluíndo "Dobrynya Nikitich" con seis motores e unha carga de bombas récord.
  E Anastasia Vedmakova presionará o pedal co seu tacón espido, redondo e rosa.
  E do ventre dun bombardeiro, que bombas mortais e destrutivas caerán.
  E Anastasia collerao e cantará:
  - Non hai máis fermosa Patria-Rusia,
  Loita por ela e non teñas medo...
  Non hai máis nenas fermosas no universo -
  Todo o universo é un facho de luz Rus!
  Akulina Orlova, garabateando os mujahideen do Shah das ametralladoras Dobrynya Nikitich, engadiu:
  - Non hai palabras máis fermosas para a Patria,
  Premendo no peito a bandeira tricolor da vitoria...
  Sé un cabaleiro ruso que estás listo para as batallas -
  Vive o soño que deron os avós!
  Mirabela Magnetic bateu contra as tropas afgás. E cortaunos a granel.
  E tamén disparou desde un lanzallamas. E queimou moitos dushmans, queimándoos ata o chan.
  Entón ela cantou:
  Somos os máis fortes do mundo
  ¡Matemos a todos os inimigos do baño!
  E a nena sacou a lingua. E fixo un ollo aos seus compañeiros.
  Aí é onde os avións da Rusia tsarista debulla aos moiahidines. E botar bombas e napalm.
  Os tanques máis pesados tamén loitan ben, pero con boa habilidade para campo a través e motores potentes. En particular, o máis novo HP-2 pesa cincuenta toneladas, que esmaga o inimigo. HP - traducido - "Nikolai Romanov".
  Este é o primeiro modelo experimental dun tanque con dous canóns explosivos e seis ametralladoras.
  E como esmaga as tropas afgás do rei.
  E as nenas ao mesmo tempo mostraban os dentes dentro do tanque e rin.
  Alenka fai un disparo cos seus dedos descalzos e berra cos pulmóns:
  - ¡Gloria ao pai-rei!
  E as outras nenas berran:
  - Gloria!
  E o seu tanque corre polas costas empinadas.
  E detrás deles, brillando con tacóns espidos, corren nenas só con bragas e os seus pezones de rubí brillan ao sol.
  Aquí están as nenas, case completamente espidas, e os seus peitos son tan apetitosos.
  Anyuta apunta as metralladoras cos seus dedos descalzos e esmaga aos afgáns, chirriando e ruxindo:
  - Por Rusia, nosa nai!
  E o tanque móvese e esmaga os dushmans. Alí as mozas son moi galantes.
  Allah ruxe emocionado:
  - E as nenas escarpadas atacan á batalla,
  Rusia está detrás de nós, Rusia está detrás de nós!
  Esta rapaza é tan vermella e xenial.
  María tamén golpea ás tropas do rei e chilla:
  - No nome da santa Rusia!
  Olympias ponse en marcha e esmaga aos inimigos coa forza. E cun talón espido no inimigo como moverse.
  E un proxectil voa cunha amplitude mortal...
  O exército do rei afgán foi en parte destruído e en parte fuxiu.
  E pisando os pés descalzos, as nenas entraron en Cabul. E así seguen a moverse por Afganistán.
  Oleg Rybachenko persegue o inimigo. Xunto coa eterna nena Margarita Korshunova, superaron o exército do xeque.
  E aquí o neno e a nena cortan con sables. E cortaron os moiahidín con toda a súa furia.
  O neno lanzou un chícharo cos dedos espidos dos pés e destrozou unha ducia de soldados do xeque.
  E ruxiu:
  - O noso tsar Nicolás,
  Non abras moito a boca!
  Margaret é moi agresiva. Funciona un muíño. Cos dedos descalzos, bota un chícharo e ruxe:
  - Polo comunismo tsarista!
  E despois os nenos collerán e pitarán a coro. E os corvos quedan literalmente abraiados e botan coma a choiva sobre a cabeza dos afgáns. E está moi chulo.
  Oleg Rybachenko corta os inimigos e ruxe:
  - Considere o tsarismo para as ideas do comunismo e do triunfo!
  E de novo como atacar ao inimigo.
  E as espadas do neno inimigo cortan como repolo.
  Aquí está o seu sorprendente ataque.
  E de novo o asubío cos corvos desmaiados.
  Ata agora, están á cabeza. E incluso a súa vantaxe está crecendo.
  Margarita berra e ruxe:
  - Gloria aos heroes rusos!
  E co seu tacón espido, a nena botou un agasallo de aniquilación.
  Esa é unha beleza marcial.
  Aínda que aínda é un neno. E unha vez era unha adulta, e ata unha anciá. Pero tamén se comprou a inmortalidade e recibiu a eterna mocidade. É certo, é unha nena desde hai cen anos. E entón a verdade pode medrar. Mentres tanto, ela serve no exército ruso. E Superman tamén.
  E xa que, a diferenza de Oleg Rybachenko, a este escritor non lle gustaban os xogos de ordenador, é moito máis fácil para ela. Por suposto, gústame loitar.
  Os nenos inmortais son amigos. É estraño dalgún xeito ser adultos, e mesmo ter moitos anos e chegar a ser moi novo.
  E o pensamento fíxose máis infantil, aínda que a memoria e a personalidade se conservaron por completo.
  E teño que dicir que está moi ben.
  Margarita e Oleg, espidos, con tacóns infantís, lanzan un paquete explosivo e esnaquizan ao xeque. E o seu ambiente está rematado. Despois derrubaron os inimigos con espadas. E este é o seu propio bautismo de lume. E despois volven asubiar...
  Os corvos caen sobre as cabezas dos moiahidines e perforan as súas caveiras sen ningún problema.
  Oleg ruge, cortando aos opoñentes:
  - Margarita - a fiestra está aberta!
  E outra vez corta o muíño, cortando as últimas cabezas.
  Aquí as tropas rusas ocuparon Kandahar. Cada vez hai menos xente que quere loitar contra o exército invencible do tsar Nicolás II.
  Outras cidades xa se renden sen loitar. Ou case sen loitar.
  As bandas separadas aínda operan só nas montañas.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova comezaron a buscar esa banda.
  Un neno e unha nena destruíron os valentes guerreiros de Alá. E actuaron con toda unha audacia incrible.
  O neno inmortal lanzou unha granada co seu talón espido, destrozou aos opoñentes e chirriou:
  - Pola nova URSS!
  Margarita, esgrimindo as súas espadas e cortando cabezas, graznou:
  - Por novas fronteiras!
  E o talón espido da nena arroxou unha destrución colosal, destrozando os inimigos.
  E agora os nenos volven asubiar e numerosos corvos abraiados caen sobre as cabezas dos moiahidines.
  E esta banda é destruída. Todo está feito de xeito moi intelixente.
  Afganistán, por así dicir, é capturado... Algunhas pequenas bandas máis foron destruídas por nenos inmortais.
  Para iso recibiron cartos e novas filas. O pobo de Afganistán decidiu someterse ao novo rei. E ata o de agora estiveron moi ben.
  Case inmediatamente, comezou a construírse unha vía férrea cara á India.
  Gran Bretaña recibiu unha peza puramente simbólica de Afganistán, pero declarou a súa vitoria.
  E Oleg Rybachenko e Margarita mudáronse a Manchuria. Alí está tranquilo.
  Pero un pouco máis ao sur, estalou un levantamento comunista. E un intento de levar o poder dos vermellos en China.
  O goberno oficial do Imperio Celeste recorreu á Rusia tsarista para pedir axuda.
  E a sublevación medrou e medrou. E as tropas do Exército Vermello ata capturaron Pequín.
  O exército ruso pasou á ofensiva. Unha frota avanzaba dende o mar, dirixida por
  Kolchak. E é un digno sucesor do almirante Makarov. E con confianza destrúe o Exército Vermello de China.
  E as nenas do mar disparan e lanzan proxectís grandes e mortais.
  E os tacóns espidos e redondos das nenas escintilan. E disparan desde os canóns dos cruceiros e dos acoirazados.
  Os guerreiros corren rápido. A loita Anna dá ordes. E a artillería dispara.
  Verónica - esta rapaza, un oficial naval, tamén dá ordes, estando só en bragas e cunha fina tira de tea no peito.
  E ás súas ordes, disparan os canóns de dezaseis polgadas. E destrozar os portos de Pequín.
  Oleg Rybachenko, coma sempre, na batalla... É un neno tan agradable e musculoso con pantalóns curtos. E corta ás tropas chinesas con entusiasmo. Aquí están as feroces batallas.
  Margarita tamén loita con gran eficacia. E corta con espadas os valentes guerreiros do imperio celeste.
  A nena, loitando co inimigo e axitando espadas, das que voan cabezas, cantaba;
  Rusia é o maior dos países
  Fermosa gran Patria...
  O camarada Stalin é un ideal,
  Construímos pronto a felicidade do comunismo!
  
  Aínda que temos, porén, o tipo de reis,
  Os Romanov gobernan Rusia...
  Rompe a patria do inimigo,
  Que triunfe Abel, non Caín!
  
  Que Nicholas sexa o gran tsar,
  Sorte en batallas e logros...
  Gaña as hordas para Rusia,
  Así será a opinión sobre o Estado!
  
  Para Nikolai darei unha subscrición,
  Non permitirei ofender ao autócrata...
  Que o napalm derrame do ceo sobre a xente,
  Non vou faltar, créeme, espero!
  
  Somos grandes aguias rusas,
  Capaz de conquistar a extensión do universo...
  Modesto e ao mesmo tempo orgulloso,
  Coa súa forza na batalla inmutable!
  
  Nenas e nenos non lles importa
  Os cabaleiros loitan con moita valentía...
  Rusia es xenial por moito tempo -
  Non necesitamos facer pucheros de enfado!
  
  Ao redor da lexión de nenas de inimigos
  Pero con valentía exterminan aos malvados...
  Temos suficientes puños
  Gañaremos o noso lugar no ceo!
  
  Que a nosa parte sexa alta
  E Rusia converterase nun rico inaudito...
  Non menosprecies ás nenas
  Son delgados e non están en absoluto jorobados!
  
  No nome da nosa Patria, unha estrela
  Deixa que o comunismo brille...
  Gran soño feito realidade
  A natureza estará en maio infinito!
  
  Todo florecerá nunha cor moi exuberante,
  Todo será moi luminoso, limpo...
  Wins abrir unha conta ilimitada,
  No nome de crer na bandeira do comunismo!
  
  Que tipo de xente goberna a terra
  Eses son máis caros para a Patria...
  Aínda que ás veces escondidos na escuridade,
  Capaz de incrustarnos firmemente na cara!
  
  Amo a Belobog e a Cristo,
  Lin tanto a Lada como a María...
  O amor por Rusia é puro coma un cristal,
  Loito e defendo por ela!
  
  No nome da familia, polo ben de todas as persoas,
  Imos se é necesario Gólgota...
  O vilán tolo desaparecerá no inferno,
  E creo que os adversarios morrerán pronto!
  
  Que Rusia é fermosa e sei e forte,
  Que as nenas e os nenos son valentes niso...
  Deixa que Satanás ataque no poder
  Teremos grandes ofertas!
  
  Non creas quen enterra a nosa Rusia,
  Xa sabes, non están moi lonxe da mente...
  E loitas e simplemente non teñas medo,
  E inchando as meixelas con valentía na batalla!
  
  Os audaces guerreiros cren
  Valiente, valente na danza maxestuosa...
  Ás veces somos atacados por unha besta malvada,
  Pero non hai unha gloria rusa máis forte!
  
  Aquí xa florece a nosa Patria,
  Así que crea na cor exuberante do tipo...
  As vitorias abriron unha conta ilimitada,
  E cántanse proezas de heroísmo!
  . CAPÍTULO #3
  O proceso de conquista de China é longo, o país é grande e moi densamente poboado. E a loita alí está a suceder con moita intensidade.
  Oleg Rybachenko corta o chinés con espadas. Despois lánzalles chícharos con explosivos improvisados cos pés descalzos e de neno e canta:
  - A miña patria -
  Nela gobernan os reis
  familia amable,
  Rompe os malvados!
  Margarita Korshunova tamén destrúe as tropas do Imperio Celestial. E corre o muíño con espadas. E cos dedos descalzos bota chícharos da morte.
  A nena canta:
  - Gloria ao comunismo, gloria....
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  E os nenos inmortais asubirán. Os corvos reciben ataques cardíacos e caen atónitos sobre as cabezas dos chineses. Dixémolo deste xeito: nenos terminadores. E os corvos furan cos seus peteiros as caveiras dos guerreiros do Imperio Celestial.
  E entón outras nenas tomaron os chineses.
  Aquí Natasha córtaos con espadas, e co seu pezón escarlata preme o botón da bazuca, cuspindo un proxectil. E a masa de chineses voa.
  E Natasha canta a todo pulmón:
  - Gloria aos tempos do comunismo,
  Haberá fin co pacifismo!
  E a nena cos dedos espidos, coma se lanzara unha granada asasina, destrozando aos adversarios.
  Zoya tamén loita con moito entusiasmo. E corta aos chineses con espadas sen problemas.
  E cos seus dedos espidos, lanza granadas de poder mortal. Esta rapaza é simplemente incrible.
  Entón, un pezón de amorodo lanzará un agasallo devastador da morte.
  E a masa dos chineses voou.
  Zoya colleuno e cantou:
  - No nome das ideas do comunismo,
  Vemos o futuro do país tsarista...
  E a bandeira vermella, a nosa Patria,
  Sempre seremos infinitamente fieis!
  Agustín tamén corta aos chineses. Ela é unha super nena.
  A moza pelirroja lanzou unha granada letal co seu talón espido, destrozou unha masa de opoñentes e chirriou:
  - Por Rusia - a nosa nai!
  E co pezón rubí do seu peito premeu o botón da bazuca. E cuspir un foguete mortal. E tantos chineses tomaron e romperon á vez.
  Aquí están as rapazas.
  Svetlana tamén esmagou aos inimigos. E derruba as tropas do imperio celeste con espadas. E botaba agasallos da morte cos dedos espidos. E ao final, como un pezón de framboesa, botará fóra un proxectil mortal da morte.
  E canta:
  - A miña terra son cidades e doces,
  A miña terra é un país real!
  Estas son as nenas: a súa clase e oportunidades máis destacadas. Non te podes resistir a mozas así.
  E cortaron así a estes chineses sen pena nin dúbidas.
  Aurora tamén está loitando aquí, e as nenas garabatean aos chineses cunha metralleta. Aquí hai unha beleza.
  E tamén cun pezón escarlata preme o botón do lanzagranadas. E dispara un mísil asasino. E a masa de adversarios á vez rasga e chora en pequenos anacos.
  Entón Aurora cantou:
  - Para o maior comunismo,
  Só vai arriba e abaixo!
  Estas rapazas son moi chulas e agresivas.
  Mirabela Magnetic bombardea o inimigo dende o aire. Ela usa un avión de ataque biplano. E como chegará aos chineses.
  E gáñaos sen piedade. E garabatea dende as metralladoras moi fermosamente apilando os chineses en moreas. E faino con moita rapidez. O talón espido presiona o pedal. E cantas bombas caerán sobre os chineses.
  Mirabela cantaba mostrando os dentes:
  - Son o máis forte do mundo,
  E dúas veces dous non son catro!
  Akulina Orlova tamén está a golear aos chineses desde o aire. E faino con moito éxito. E esmaga as tropas do imperio celeste.
  E entón ela presionou o botón co pezón escarlata do seu peito, e agora voa cara aos chineses, destrozándoos cun mísil de combate.
  Akulina colleuno e cantou:
  - Gloria aos grandes corazóns,
  Esmagaremos a todos os inimigos ata o final!
  Anastasia Vedmakova tamén esnaquizou á chinesa e fíxoo con tremendo entusiasmo.
  Esta é a rapaza Anastasia - simplemente super!
  E cos dedos descalzos dirixe ao inimigo, algo letal.
  E entón a nena presionou o botón co seu pezón de rubí e as bombas caeron sobre os chineses. E é moi agresiva.
  E esmaga estes chineses cunha forza mortal.
  Anastasia cantou:
  - Destrozaremos a todos,
  Por Rusia, a nosa nai!
  Aquí de novo as nenas pelexan cunha furia colosal. Este é o triunvirato de batalla.
  E no ceo non teñen igual. Pero hai poucas batallas aéreas: a aviación chinesa é débil.
  Akulina Orlova esmagou aos chineses en terra, disparou proxectís explosivos e cantou:
  - Un, dous, tres - desgarra o chinés!
  Haberá unha festa gloriosa -
  Conquistaremos o mundo!
  Son loitas duras e brutais.
  Aquí está a tripulación de Elizabeth loitando no tanque. Aquí está unha nena e o seu equipo e están de volta en bikini.
  Aquí Elizabeth premeu os botóns do joystick cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - ¡Gloria ao tsar Nicolás II!
  Ekaterina tamén disparou, premendo o seu pezón escarlata e golpeando aos chineses, e arroulou astutamente:
  - Gloria ao superalmirante Makarov!
  Elena lanzou contra o inimigo. Destrozou unha masa de chineses coa axuda de metralladoras e berrou:
  - Polo comunismo dos reis!
  Euphrosinia garabateou ao inimigo, sega aos soldados do Imperio Celestial e cantou:
  - Gloria a Rusia e ao Deus Branco!
  Estas son as mozas loitadoras nun tanque áxil e forte. E o seu equipo esmagou ao exército chinés.
  Elizabeth comentou astutamente, e esmagou aos opoñentes, vyaknula:
  O verdadeiro rei non é o que leva unha coroa, senón quen non é un sombreiro con mente e un idiota con agarre!
  Elena sinalou con agresividade e declarou furiosa:
  - Quen ten a cabeza baleira, con coroa, que é un típico sombreiro, sen rei na cabeza!
  Catalina tamén lanzou contra os chineses, destrozou dúas ducias de soldados do Imperio Celestial e dixo:
  - Despois de arruinar o país, o ditador pode manter a coroa na cabeza, pero definitivamente perderá a cara!
  Euphrosyne, esmagando aos chineses con tiros ben apuntados, e literalmente segaunos, arrasando montañas de cadáveres.
  E ao mesmo tempo dixo:
  - Mellor perder a cabeza en valor que quedarse co nariz de covardía!
  Así se enfadaron as nenas. E ao mesmo tempo están case completamente espidos, e descalzos, e moi curtidos, con cabelos louros.
  Elizabeth, disparando, dixo:
  - Se sen un rei na cabeza, serás un sombreiro que sempre te queda co nariz!
  Catalina, dirixindo un fogo moi ben apuntado contra o inimigo e noqueando aos chineses en masa, gruñou:
  - Quen perde o sentido da realidade quédase co nariz sen soño!
  Elena observou con agresividade, garabateando aos inimigos e premendo os botóns cos seus dedos descalzos, e arrullou:
  - A perna dunha muller, descalza, calzaba a calquera home nas amígdalas, e deixouno sen pantalóns, deixando ao descuberto o seu corpo!
  Euphrosinia, golpeando aos opoñentes e matando aos chineses con forza furiosa, comentou agresivamente:
  - Tras perder a conciencia en busca de montañas de ouro, podes deixar o inimigo cun nariz, pero non quedará nin un centavo roto detrás da túa alma.
  As nenas loitaron desesperadamente e con valentía.
  Elizabeth resumiu destruíndo un obús chinés cun proyectil:
  - Cando tes a Deus no corazón e un rei na cabeza, es un home con maiúscula!
  Os guerreiros loitaron noutras frontes.
  Alenka garabateou ao chinés cunha metralleta. Segábaas coma trigo e berraba:
  - Para o gran rei,
  Señor grazas!
  E cos dedos descalzos, a nena lanzará unha granada de forza mortal.
  Anyuta, garabateando ao inimigo e facendo un agasallo de morte co seu tacón redondo e espido, emitiu:
  - ¡Gloria á era do comunismo! O tsar Nicolás estará connosco!
  E a nena empurraba co cóbado no queixo ao xeneral chinés e berrou:
  - Pola gran Rusia de Svarog!
  Loitando, Alla esmagou aos soldados chineses, segaunos como unha fouce e vyaknula:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  E os seus dedos espidos lanzaron un agasallo poderosamente letal de aniquilación.
  María tamén esmaga aos inimigos con aplomo salvaxe. E garabatos das metralladoras, mentres cantaban:
  - A nosa patria é a nosa nai!
  A rapaza quere ser un heroe!
  E cos dedos descalzos, a nena lanzará un destrutivo presente da morte.
  E entón como preme o botón da bazuca co seu pezón escarlata.
  Os Xogos Olímpicos están esmagando aos chineses en pó. Garabateándoas desde a máquina. E canta:
  - Estamos contigo coma nunha guerra,
  E na guerra coma ti!
  E os dedos espidos da moza lanzaron un paquete explosivo.
  Arrancou unha masa de chineses en cinzas.
  O Olympias tamén disparou cunha mamila de amorodo e pirou:
  - Pola paz, pola amizade, polo maio!
  Alenka comentou cunha risa:
  - E entón ti mai?
  Anyuta, garabateando en chinés, chirriu:
  Verán, oh verán, verán estrelado, acompáñame!
  Alla lanzou contra o inimigo, arrincou algúns soldados chineses e berrou:
  - Polo imperio real!
  E o seu cabelo é coma un lume ardente que podería queimar Roma. Aquí está a nena.
  Cinco cambia de posición. E garabatea ao inimigo cun alcance mellorado.
  E entón as nenas só cortaron os cables eléctricos, e a corrente pasou,
  polos inimigos. E os chineses brillaban.
  E as nenas, como tacóns espidos, collerán e brillarán. E de novo tomarán o exército chinés e valiente. E os chineses son fortes e valentes. Esta é unha xente valente e numerosa.
  Pero Veronika e Victoria golpeáronas con foguetes dende o avión. E destrozou moito chinés. As nenas pelexan, nun bikini e descalzas. E cos seus tacóns espidos golpean ao inimigo, premendo os botóns.
  Akulina Orlova tamén vence aos chineses, esmagando aos inimigos sen piedade.
  Akulina premeu os botóns da palanca de mando cos seus dedos espidos e golpeou aos chineses, arrincounos e berrou:
  - ¡Gloria ao pai-rei!
  Anastasia Vedmakova confirmou:
  - Gloria incondicional ao rei!
  Mirabela Magnetic deu un agasallo de destrución co seu talón espido e chiscou:
  - E imos beber ao almirante Makarov!
  E o seu pezón escarlata quedou ao descuberto, e a nena colleuno e presionou o botón. E os foguetes voaron contra os chineses. E destrozou moitos guerreiros do imperio celeste.
  Aquí están as rapazas...
  E entón as mozas ninja de Xapón enfrontáronse ás chinesas. E os guerreiros, por suposto, nun bikini e os pés descalzos.
  Unha nena ninja de cabelo azul colleu as espadas e destrozou os chineses. E ela quitou a cabeza. E despois diso, cos seus dedos espidos, lanzou un chícharo de destrución. E de novo, os guerreiros do imperio celeste cos membros cortados voaron en diferentes direccións.
  O guerreiro cantou:
  - Gloria a Xapón! Gloria!
  Unha moza ninja con cabelo amarelo pelexa cos inimigos. E córtaos sen piedade con espadas. E os seus dedos de nena espidos e graciosos arroxan algo completamente destrutivo. E literalmente destrozan o corpo. E o guerreiro canta:
  - Gloria a Xapón, gloria!
  Os tanques corren por diante,
  Nenas, sen saber o medo -
  Saúdos - pobo ruso!
  Unha moza ninja de pelo vermello tamén corta o chinés. É unha guerreira moi agresiva. E corta aos opoñentes ata o final. E de novo, os dedos tan cicelados, os seductores pés descalzos lanzan bumerangs que volan as cabezas como pelos de navalla.
  E o guerreiro canta:
  - Rusia do tsar Michael,
  O universo conquistou!
  Unha moza ninja de cabelo branco esgrimiu as súas espadas mentres decapitaba as cabezas dos chineses. E esta rapaza en bikini resultou ser unha beleza escrita. E as súas espadas son incribles. E os dedos espidos das pernas tamén botaban agullas velenosas, golpeando a gorxa dos guerreiros do Imperio Celestial.
  A nena ninja cantou:
  - O guerreiro xaponés non ten medo á morte,
  non temos medo á morte no campo de batalla...
  Pola santa Rusia, o ninja loitará -
  E ata morrer - gañará!
  Estas nenas están tan case espidas e fermosas, e as súas pernas seducen aos homes.
  Pero Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova van de novo á batalla, ou mellor dito, correndo. De novo os nenos pelexan con furia salvaxe e frenesí.
  Aquí o neno brande as súas espadas e corta as cabezas dos chineses dos ombreiros.
  Oleg arrolou, e o neno lanzou chícharos de destrución cos seus dedos espidos. Separaron os inimigos e cantaron:
  Gloria ao comunismo que está construíndo Nicholas,
  É o rei máis grande e sabio!
  A nena, esta antiga escritora Margarita Korshunova, cortando as cabezas aos chineses, arrolou:
  - ¡Por Rusia e o tsar Nicolás!
  E cos dedos descalzos, o mozo guerreiro tomará e lanzará un bumerang. E ese vai voar e cortarlle as cabezas aos soldados chineses. Aquí hai unha nena.
  Margarita colleuno e cantou:
  Non hai máis fermosa Patria-Rusia,
  O mellor país do universo...
  As estrelas irrigaron o ceo en perlas,
  Tolear ata un aspecto astuto!
  Entón os nenos inmortais colleron e asubiaron a pleno pulmón. E así o colleron os corvos, sufriron infartos, desmaiáronse e comezaron a caer. E golpear a cabeza dos chineses.
  Estes son nenos, só son monstros e super....
  E de novo, imos cortar os inimigos. E as rapazas tan loitadoras e valentes están aquí, o que é súper, entón Natasha foi ao ataque.
  A nena colleuno e disparou dende as metralladoras, e berrou:
  - Polo comunismo do tsar Nicolás!
  Zoya confirmou lanzando unha bolsa explosiva de explosivos co seu talón espido.
  E o guerreiro cantou:
  - Para o gran rei,
  ¡Pai-soberano!
  Agustín atravesou aos seus inimigos sen ningunha debilidade nin piedade. E colleuna a guerreira pelirroja e cos seus dedos espidos lanzou algo moi letal e destrutivo. E moi mortal actuou moi chulo.
  Agostiño dirixiu o muíño de vento e chirriu:
  - Por Rusia e a vitoria ata o final!
  Svetlana dirixiu un muíño de espadas moi agresivo coas súas espadas. Ela cortou as cabezas dos inimigos, poñéndoos nun monte. E cos dedos descalzos, colleu e lanzou un agasallo mortal da morte.
  E ela berrou:
  - Polo comunismo tsarista!
  E as nenas de novo cos seus tacóns espidos e redondos, coma se estivesen a martelar con chícharos asasinas de destrución.
  E canta de novo:
  Nikolai es o rei-mesías,
  Pronto serás todopoderoso!
  . CAPÍTULO #4
  A guerra con China continuou.
  As mozas sacaron novos bombardeiros máis poderosos. E Anastasia Vedmakova comezou a lanzar poderosos ataques aéreos contra os chineses.
  A guerreira cantou, premendo os botóns cos seus dedos espidos:
  A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  Nicolás do poder -
  O poder é grande!
  Akulina Orlova, garabateando aos seus opoñentes e segando aos chineses, chistou agresivamente:
  - Pola gloria das ideas do comunismo!
  Mirabela Magnetic, enviando bombas dende arriba e matando aos chineses, engadiu:
  - Haberá gloria nesta vida!
  Así é como as nenas do aire atacan o imperio celeste. E destruír os valentes soldados do exército chinés.
  Alenka tamén loita. Unha nena golpea cunha metralleta. Corta o chinés e chilla:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E cos dedos descalzos, mentres envía un agasallo da morte ao inimigo.
  Anyuta dispara ao chinés, e con moita precisión. Córtaos e di con gusto:
  - Haberá alegría no universo!
  E cun tacón espido e redondo, coma se botase un chícharo da morte.
  E loitando Alla loita con frenesí salvaxe. E as súas espadas corren o muíño e cortan as cabezas dos chineses. A nena di con furia, mostrando os dentes:
  - Traeremos amor á nosa Rusia!
  E a nena lanzará algo agresivo e destrutivo cos seus dedos espidos.
  Batalla María loita de novo. E as súas espadas son tan afiadas e moi mortais. E cortaron carne coma manteiga de ferro quente.
  Unha rapaza de pelo dourado fala agresivamente, cortando os chineses en anacos:
  A nai Rusia está connosco para sempre!
  Loitas e olimpíadas. É moi grande e musculosa. Como tomei os chinos, e picámolos coma trigo con gadaña. Esta é unha rapaza, ben, tan grande e agresiva.
  E tamén co tacón espido, como ceder ante unha bomba. E destrozará moitos opoñentes á vez.
  E entón Natasha está loitando. A nena ten nas súas mans un lanzallamas. E golpear ao inimigo.
  Unha corrente de chama atravesou os chineses. E queimarán un cento de cada vez. Aquí está a nena.
  E no botón do lanzallamas presionará o pezón escarlata do peito feminino.
  E así derrama todo.
  E a nena cos dedos espidos lanza limóns con forza agresiva.
  O guerreiro cantou:
  - Pola Santa Rusia - Gloria á Patria!
  Zoya tamén loita contra o poder salvaxe da pantera. Os seus pezones de amorodo preme os botóns e disparan explosións eléctricas da máquina. Entón a nena berrou:
  - Polas nosas novas vitorias!
  E cos dedos descalzos, lanza algo completamente mortal. Aquí hai unha nena - unha loura mel.
  Agostiño, loitando contra os inimigos e segándoos coma unha gadaña, enviando bala tras bala, e metendoos no cadaleito, arrulou:
  - Por grandes logros!
  E cos seus dedos espidos lanzou un agasallo asasino dun poder colosal.
  E entón a moza presionará o botón da arma co pezón de rubí do seu peito e destrozará todo un batallón de inimigos.
  E aquí está Svetlana na batalla, unha nena formidable. Corta os inimigos de forma moi agresiva.
  E cos seus dedos espidos, envía discos afiados e finos aos adversarios.
  E con pezones carmesí do peito, golpeará os inimigos, e serán completamente destruídos. Tantos cadáveres e chineses destruídos.
  Entón Svetlana arrolou:
  - Por Rusia e a vitoria ata o final!
  Aquí están as mozas da máis alta acrobacia aérea. E escenificaron un exterminio figurado dos inimigos. E todos eles botan folerpas ardentes e eléctricas.
  Alice e Angelica están a traballar con rifles de francotirador. As nenas apenas teñen tempo para disparar e reinfectarse.
  Hai moitos chineses. E non se poden virar tan facilmente. E empurran nunha onda amarela e interminable.
  Alicia disparou, golpeando o xeneral e berrou:
  - Canto traballo temos!
  Angélica tamén disparou con precisión e aceptou:
  - Moito, pero esperamos unha vitoria!
  E a diaño pelirroja cos seus dedos espidos lanzou un agasallo asasino da morte.
  Alice disparou de novo, derrubou un avión chinés. A rapaza estaba decidida a gañar con decisión.
  Aquí tiña os seus propios problemas e complexos.
  Alicia disparou de novo, e con bastante precisión, e arrolou, mostrando os dentes:
  - Daremos exemplo!
  E os seus ollos brillaban cun raio.
  Esta é realmente a categoría que as nenas son super.
  E entón Alice disparou e tres chineses foron atravesados por unha bala á vez.
  E a rapaza loira cos seus dedos espidos tomará e lanzará unha granada de destrución cunha forza mortal.
  Estas son as nenas que a categoría é simple - super.
  Aurora, pola súa banda, disparou desde un obús. Ela destrozou todo un pelotón de chineses e gritou:
  - Non teño dúbidas sobre a miña conta!
  E a nena fermosa colleuno e presionou o botón co seu pezón escarlata. E de novo, un proxectil letal de gran calibre voa contra o inimigo.
  Aurora colleuno e cantou:
  Teño un inimigo
  Hai forza e presión...
  Pero estou na pel dun touro...
  Aquí está a conversa!
  A súa compañeira Agripina, mostrando os dentes e esmagando cun sorriso ao chinés que presionaba, emitiu:
  - Ei toureiro, espera,
  comezamos a carreira...
  Afrodita, unha nena de cabelos dourados, tamén en bikini e descalza, chirou, mostrando os dentes:
  - Coida a túa vida
  O home rei das bestas!
  Agripina, coa pezona escarlata do seu peito cheo, presionou o botón da arma letal e berrou:
  - Golpeamos con precisión,
  Acertamos -
  E o gol está preto!
  Afrodita, esta rapaza, unha beleza escrita, tamén preme o botón cun pezón rubí do seu peito, e bate contra o inimigo, rindo enxordecedor e rindo os dentes:
  - Derradeira forza
  A última forza
  Esmaga o inimigo!
  Aurora riu, e bateu contra o inimigo, coa axuda dunha mamila de amorodo. E entón engadiu os seus dedos espidos.
  E un foguete de combate botou a voar.
  A nena berrou:
  As bancadas alegran
  As bancadas alegran...
  E así atacan
  Huns Galaxy!
  De feito, xa parece ridículo, ata o extremo.
  E agora o tanque de Elizabeth vai á batalla. E ten catro nenas en bikini. E as nenas pelexan desesperadamente.
  Elizabeth disparou contra os chineses cos seus dedos espidos e berrou:
  - No nome da gran Rusia!
  Catalina, tamén, como golpear aos soldados do Imperio Celestial. Como os sega en cantidades enormes, e arrou, mostrando os dentes:
  - Gloria aos deuses rusos!
  E a nena volve presionar o seu tacón espido e redondo sobre os botóns saíntes. Aquí están as mozas en bikini. Digamos que son só superhomes femininos. Intenta resistir estes. Teñen un poder cósmico fenomenal.
  Elena golpeará aos guerreiros do Imperio Celestial. Tomará e ameazará os inimigos. E despois, cun pezón escarlata, preme o botón do joystick e berra:
  - ¡Gloria ao comunismo dos tsares rusos!
  E co seu talón espido golpeará o inimigo.
  Euphrosinia tamén é xenial nas batallas. E baterá contra o inimigo, con moita paixón.
  E elimina moitos chinés, e coo:
  - Gloria á era do comunismo Deuses!
  E aquí ela tamén aplicará un pezón de rubí. E cos seus dedos espidos, preme os botóns. E destrozar unha masa de soldados chineses.
  Estas son as nenas: teñen saltos agresivos. E os catro do tanque tomarán e dispararán contra o inimigo con proxectís.
  E teñen un poder enorme e fenomenal.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova tamén traballan con espadas de forma tan activa e eficiente, coma se fosen hélices de helicópteros.
  O neno lanzou un anaco de antimateria cos seus dedos espidos. Destruíu todo un batallón de chineses e arrulou:
  - Pola grandeza dos soberanos!
  Despois diso, as súas espadas levaron a cabo un muíño, cortando as cabezas dos chineses.
  Margarita Korshunova derrubou os inimigos. Ela cortoulles a cabeza e, rindo os dentes, dixo:
  - Pola gloria da URSS tsarista!
  E de novo, cun tacón espido, redondo e infantil, como sucumbirá o don destrutivo da destrución.
  Entón os nenos inmortais colleron e asubiaron. E os corvos, enxordecidos polo asubío, caeron golpeando as caveiras dos soldados chineses.
  Margarita tuiteou:
  ideas do comunismo,
  Para o pacifismo!
  Estes son os nenos monstros. Son os máis duros e agresivos do mundo. Estes son fillos terminadores.
  Oleg Rybachenko garabateou no inimigo, e cortado con espadas. E entón collerao e detonarao desde un lanzallamas. E tantos chineses arderán á vez. E os nenos guerreiros están no seu apoxeo.
  O neno colleuno e cantou:
  - Gloria a Rusia, gloria...
  Poder remaches tanques!
  E un neno de doce anos de aparencia, colleuno e co seu talón espido sucumbiu a unha granada de destrución, e a masa foi destrozada polos soldados chineses.
  O mozo guerreiro estaba cheo de forza e enerxía. E como o eterno neno destruíu os soldados do Imperio Celestial. É simplemente un poder fenomenal e trascendente.
  Oleg tomouno e cantou:
  Batemos máis forte
  Reunímonos!
  Reviveremos a URSS
  Imos amosar ao mundo un exemplo!
  E o neno cuspirou coma un escintileo, e todo un batallón de chineses queimou á vez. E ruxiu:
  - E que non houbo problemas!
  Margarita comentou astutamente, cortando aos inimigos coma cunha navalla e arrolou:
  - Pola gran Rusia,
  Loita e non teñas medo!
  E cos seus dedos espidos, a nena, coma se lanzara un chícharo asasino de morte total.
  Natasha volveu cortar aos chineses con frenesí e furia.
  Tantos guerreiros amarelos deitáronse coa cabeza cortada.
  Estas son as nenas, que son moi chulas e loitan.
  Natasha realizou por primeira vez unha recepción con espadas: unha bolboreta de cola de golondrina. E entón colleu un lanzallamas e presionou o botón co seu pezón escarlata. E como unha fonte do lombo dunha balea, unha chama estalará, carbonizando aos chineses ata os ósos.
  A nena de pelo azul cantaba:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Zoya colleuno e tamén con espadas, xa que o colle e córtao. E colleuno cos dedos espidos e tirou as navallas. E empapaba moito chinés.
  Entón Zoya premeu o pezón carmesí no botón do lanzallamas, e como queimaría o inimigo con aplomo colosal.
  Zoya colleuno e cantou:
  Gloria ao tempo dos reis
  ¡Martelo ao rebelde!
  E nena, xoguemos cos músculos da prensa.
  Agustín é unha muller moi fermosa. E os seus cabelos revoloteaban polo aire coma un estandarte proletario.
  E a nena, cos seus dedos espidos, collerá e lanzará un bumerang de destrución.
  E entón colleu o pezón de rubí do seu peito mentres se tiraba sobre o botón dun lanzagranadas.
  E ela rulou:
  - Pois a Patria é fermosa!
  E cos dedos descalzos tomará e volverá botar algo extremadamente mortal.
  Svetlana colleuno e tamén disparou premendo o botón cunha mamila de amorodo, da que saíu voando unha mina. Ela describiu un arco e lanzou contra as tropas chinesas.
  E entón a nena, cos seus dedos espidos, colleu e lanzou bólas de nitroglicerina. E destrozou moitos opoñentes.
  Entón ela rulou:
  - Pola Nai dos Deuses Lada!
  Estas son as nenas, e deseguida premerán os botóns coas súas tetas, de xeito que ao mesmo tempo un rexemento chinés enteiro con tanques disparou esgazado.
  Aquí están as rapazas...
  E entón os pilotos Agatha e Adala tomaron os chineses. Así son as mozas loitadoras e agresivas con corpos esveltos e musculosos e pernas espidas e graciosas. Ademais, ambas belezas son loiras naturais e só super nenas.
  E Agatha collerao e collerao cos seus pés espidos, e lanzará un foguete dende o avión. E tomará o inimigo e esnaquizará ata a morte.
  Agatha actúa de forma agresiva. E o seu desmontado escarlata premeu o botón. E
  Aquí a rapaza tocou e cantou:
  O fío está roto
  Unha morte malvada nos ameaza...
  Pero as nenas viven -
  E os adversarios morren!
  Adala levouno e tamén deu patadas á chinesa coa axuda dos seus dedos espidos. E entón como o seu pezón de rubí premerá os botóns e os foguetes sobrevoarán as posicións dos guerreiros do Imperio Celestial.
  A guerreira berrou mentres esmagaba aos seus inimigos:
  - Son o máis forte do mundo!
  Estas son as nenas que fan marabillas cos pés descalzos.
  Pero, por exemplo, Juliana foi capturada. Estaba retorcida detrás das mans dos adversarios.
  E conduciu descalzo primeiro na herba. E despois na area... E despois espallaron adrede un lume e espallaron carbóns polo chan. E a nena de solas espidas pisou as pedras vermellas ardendo.
  Afortunadamente, as plantas de Yuliana volvéronse ásperas e callosas por camiñar constantemente descalza. Así que non lle doe tanto. E a nena anda, arroxando a cabeza orgullosa.
  O seu torso está espido, os músculos da nena son fortes e só unhas bragas finas nas cadeiras. E pel curtida e dourada de oliva. E o seu cabelo é longo, groso, vermello cobre.
  Vendo que andar descalzo sobre os carbóns non fai que a nena berra e xeme, os chineses puxérona no estante. Retorceron as mans e comezaron a levantarse. Primeiro, elevárono ata o teito. Despois soltouse a corda. A nena derrubouse. No mesmo chan, a corda estaba tensa. Unha dor infernal atravesou á nena dende a parte superior da cabeza ata os seus talóns espidos.
  Juliana berrou, pero logo mordeuse o beizo. E apretou os dentes.
  Os chineses rían. E de novo comezaron a levantalo. Foi unha tortura.
  Juliana calou. Só as súas pernas espidas, bronceadas e musculosas se retorcían e lanzaban polo aire.
  A nena foi levantada de novo ata o teito. E entón soltouse a corda. O corpo bronceado, case chocolate, da nena derrubouse. De novo, dor salvaxe e un berro estrangulado dunha beleza pelirroja.
  Os verdugos rin e mostran os dentes. Digamos que son tan chulos.
  Pero a moza, ao sinal do verdugo principal, volveuse a levantar. Cada vez máis alto. E a corda está tensa.
  Pero a nena conxelouse no mesmo teito. De novo, unha vez máis, soltouse a corda. E a nena derrubouse... E de novo o berro dunha beleza desesperada.
  Si, realmente é sufrimento. Ao parecer, tres choques parecían suficientes. E agora a nena foi posta sobre os seus pés descalzos pesados bloques de carballo. O corpo musculoso e bronceado da beleza estirouse e os músculos destacaron moito máis agudos.
  Entón, ao sinal do verdugo maior, comezaron a colgar pesas nos ganchos. E o corpo de Juliana, espido e forte, comezou a estirarse máis. E brotou a suor, e brillou a pel da oliveira, coma untada con aceite.
  A nena de Rusia xemeu de novo... Pero de novo apertou os dentes con forza. E tentou conter o xemido e os berros dolorosos que lle escapaban da gorxa.
  O verdugo maior de China dixo con dureza:
  - Suficiente! Agora engraxa os talóns e prepara o braseiro.
  Os torturadores sacaron unha xerra de aceite de oliva. E comezaron a lubricar coidadosamente as plantas de Juliana. Era evidente que o home estaba encantado de sentir as pernas espidas e graciosas dunha rapaza moi fermosa. E realmente é un gran pracer.
  A nena a través da dor nos ligamentos estirados, e os brazos torcidos e os ombreiros, sentiu unha vaga sensación de vergoña polos toques dos verdugos.
  Pero en calquera caso, ela intentou non berrar nin xemir.
  Ao rematar de lubricar, os descalzos, rosados, rugosos, pero sen perder a forma graciosa das plantas dos verdugos da moza, comezaron a amorear leña fina baixo os talóns.
  Esta é unha tortura de lume tradicional, con asado dos talóns. Así foi como os piratas da Illa do Tesouro querían que o grumete Jim Hawkins tivese tacóns espidos e de neno. Ao parecer, doe moito.
  Aquí púxose o lume, engadíase un pouco de xofre para que ardese mellor, e botaba gasóleo.
  O verdugo maior riu... Yuliana, que se estremecía dolorosamente polo medo de todos os xeitos. E entón ela berrou cunha dor insoportable. Si, isto é realmente moi molesto.
  Aquí o torturador trouxo un facho e acendeu unha chama baixo as pernas espidas e ciceladas dunha fermosa moza de pelo vermello, exuberante e rizado.
  O lume ardeu a certa distancia das plantas da nena.
  Ao principio, Juliana só sentía unha calor agradable, loitaba descalza a maior parte do tempo, e os seus pés estaban moi duros, cubertos cunha codia callosa.
  Pero seguen vivos. E despois dun tempo, as plantas espidas da moza comezaron a arder. Juliana apretou os dentes con moita forza. E así e todo, do peito da nena escapou un xemido doloroso.
  O verdugo xefe ordenou:
  - Agora dálle un látego!
  O torturador sacou unha variña de salgueiro dunha bañeira de auga. Primeiro acenounos no aire. Pasou voando cun asubío...
  E entón o verdugo golpeou con todas as súas forzas nas costas á moza. A pel, a cor do chocolate ou un pouco máis clara, rebentou e derramou sangue.
  O verdugo maior exclamou:
  - Tómao tranquilo! Non te mordes a merda!
  O atormentador bateu, mentres abriu as pernas. Os golpes choveron.
  E outros dous verdugos puxeron ao lume leña fina, seca e empapada en alcol baixo os pés descalzos das nenas. As chamas lamberon os tacóns espidos, redondos, rosados e ao mesmo tempo callosos da nena.
  Foi unha dor tripla: un tramo no bastidor, un látego e lume baixo os pés descalzos da nena.
  Pero Juliana, reunida toda a súa coraxe, conseguiu conter os fortes berros, dunha dor insoportable. E sufriu como unha verdadeira filla de Rusia e unha verdadeira heroína.
  Os verdugos traballaban. Un sorriso golpeou á nena nas costas, que estaba cuberta de hematomas e sangrado. Despois trasladou golpes nas nádegas da nena.
  Outros dous observaban o lume para que a chama fritise os tacóns aceitados da beleza.
  O torturador maior parecía infeliz. De feito, a vítima nin sequera xeme. Como se a súa cruel tortura non leva. E isto é un golpe para o orgullo dos verdugos.
  O comandante atormentador ordenou:
  - E agora lubrica os seus peitos!
  Aos verdugos gustoulles esta idea. Botáronlles aceite de oliva nas palmas das mans. Untárono nas súas patas, e comezaron a coller e beliscar o peito espido da nena.
  Yuliana estaba completamente espida, e colgouse así. E os seus pezones escarlatas foron tateando.
  E os verdugos riron.
  A nena estaba moi avergoñada e asqueada polo toque dos rudos e peludos verdugos. E ela ruborouse de rabia e vergoña.
  E os verdugos tateárona e lubricaron os seus peitos, e grosos. A causa dos toques rudos dos homes, o peito da nena inchábase e endurecíase. Juliana berrou:
  - Maldito sexas!
  Os verdugos en resposta só sorrían e sorrían carnívoros. Pero agora o peito xa está lubricado en ningún lado máis e tes que quitar as patas de mala gana.
  Despois diso, os torturadores levaron fachos ao peito espido da nena. Ardían e as chamas tocaron os pezones escarlatas do peito espido da nena.
  Juliana berrou cunha dor salvaxe e indescriptible.
  Pero de novo, cun terrible esforzo de vontade, apretou os seus dentes nacarados. E calou. Aínda que respiraba pesadamente.
  Agora os verdugos fritíronlle as plantas e os peitos, estiraron o seu corpo sobre a reixa, retorcían as articulacións e golpeárona cun látego.
  Pero a nena calou. Mostrou gran coraxe e heroísmo.
  Os verdugos traballaban. Mantíñana máis preto do peito espido, retirándoo despois o facho. Batían cun látego nas costas e nas nádegas, avivaban o lume baixo as plantas espidas da moza.
  En resumo, traballaron a conciencia. Pero a nena heroína tiña unha vontade máis forte e podía conter os seus xemidos e berros.
  O verdugo maior chamou a lingua con desagrado e ordenou:
  - E agora untalle o seo con aceite!
  Os verdugos mostráronse dispostos ao tormento. E enerxicamente apresurouse a manchar o peito espido da nena. Os seus dedos codiciosos e pegajosos arrastráronse entre as pernas da beleza. E foi moi vil e cruel.
  Juliana sentía náuseas, e claramente noxo. E todos os dedos patearon e patearon o seo da nena, e subían cada vez máis. E así resultou ser vil.
  Juliana berrou:
  - Non me podes romper a alma!
  Os verdugos untáronlle o peito con espesor, e seguiron palpando entre as súas pernas. Pero o verdugo maior berroulles. E quitou as mans.
  E en cambio levaron e trouxeron un facho aceso ao seo. O lume lambeu o diamante máis sensible da feminidade da rapaza.
  Juliana berrou e se estremeceu. E tiña tanta dor. Tan insoportablemente doloroso que os xemidos escaparon polas mandíbulas fortemente apertadas da nena.
  E ela retorcíase, o que aumentou o tormento.
  O verdugo xefe ordenou:
  - Tamén lle lubricas as nádegas.
  Os verdugos apresuráronse pronto a untar o fermoso e elástico cu da moza. Fixérono con ilusión e paixón. Ao mesmo tempo botaban aceite nas súas mans.
  Juliana estaba ferida e noxo. Pero o lume foi afastado un pouco do seu peito e a nena sentiuse mellor. Juliana apretou os dentes para que incluso lle goteara sangue das enxivas pola tensión. E ela calou.
  Os verdugos untáronlle as nádegas para que mesmo brillasen.
  E despois trouxéronlles un facho e o seo, cunha chama quente. E arderá e lamberá a delicada pel.
  Doe especialmente cando se queima o seo. Xa no perineo, os pelos estaban carbonizados. E é tan doloroso e doloroso, e como se non, Juliana sofre un tormento tan infernal e insoportable.
  O verdugo xefe ordenou:
  - E agora gáñaa cun látego de aceiro candente!
  Un profesional do seu campo extraeu unha vara vermella da calor da lareira. E púxose a bater cun ferro xa ardente no lombo espido, curtido, xa ferido da moza.
  Yuliana xemeu, e tiña tanta dor que a súa mente estaba confusa. E realmente quería apagar e perder o coñecemento. Pero en canto ao mal, ela recoñeceuse nun tormento insoportable e sufriu moi salvaxe.
  E agora sentía que estaba a piques de botar a chorar e que berraba a todo pulmón.
  E para amortiguar un pouco o sufrimento, a nena cantou;
  Día da vitoria, que lonxe estaba de nós,
  Como unha brasa derretida nun incendio extinguido Había quilómetros, carbonizados, no po, - Achegámonos este día o máis que puidemos. Día da vitoria! Día da vitoria! Día da vitoria! Días da vitoria. e noites nos fornos a lareira A nosa patria non pechou os ollos.Días e noites libraron unha difícil batalla -Achegámonos este día o máis que puidemos.Estribillo: Ola, nai, non todos volvemos... Descalzos para corre polo orballo!Meta Europa andou, metade terra, -Achegámonos este día o máis que puidemos.
  . CAPÍTULO #5
  E en China houbo unha gran guerra....
  Natasha e o seu equipo rexeitaron o ataque do innumerable exército do Imperio Celestial. Os chineses valentemente perlados - unha nación de guerreiros.
  E as nenas garabateábanlles con metralladoras. E literalmente segaba todas as filas.
  Natasha, disparando cunha metralleta e lanzando unha granada co seu pé espido, cincelado e curtido, cantou:
  - Polo gran comunismo,
  Non tires!
  Zoya tamén bateu a cola. Entón ela cortou con espadas, derrubou as cabezas chinesas e chirriu:
  - Por unha nova fronteira!
  E os dedos espidos das pernas comezaron de novo, algo mortal.
  E entón a nena co seu pezón escarlata presionará o botón da bazuca.
  Augustine é como un lanzagranadas. E tamén trouxo o gatillo cun pezón de rubí.
  A nena colleuno e lanzou unha granada co seu talón espido. E destrozou moito chinés.
  E entón ela cantou:
  extensións espaciais,
  A morte cuberta...
  Nivelamos montañas
  Depredador chupado!
  E Agustín lambeuse os beizos, lembrando o vigor que traballaba a lingua, por pracer e deleite.
  Svetlana tamén tomou o carallo do lanzacohetes premendo o botón cunha mamila de amorodo. E foi tan xenial...
  E as nenas arrollaron:
  - Polo gran comunismo tsarista!
  Despois diso, catro nenas cuspir ao unísono... Mil soldados chineses foron derrubados por unha conmoción cerebral.
  Aquí están as nenas - acrobacias aéreas.
  Natasha colleuno e pirou, e despois dela cantaron a coro todas as demais nenas;
  Rusia é un gran país
  comunismo do máis alto nivel,
  Lada deunos Rod,
  Corta a espada coa folla de Svarog!
  
  Somos as mozas de diante
  Ataque de Komsomol...
  E non hai outro xeito
  Soa a voz!
  
  Derrotaremos aos adversarios
  Para a nai Rusia...
  Despois de todo, un querubín está por riba de nós,
  Deus branco virá mesías!
  
  Creación no país
  O noso estará máis alto que o sol...
  Despois de todo, a xente de toda a Terra,
  Loita con valentía pola liberdade!
  
  Patria ti es a nosa nai,
  a maior Rusia,
  O lobo intentou rasgar
  As nenas fixéronse máis fermosas!
  
  Podemos facer isto
  Toda a sorpresa é bastante divertida...
  Golpear co pé descalzo
  Unha rapaza co poder do Komsomol!
  
  O Deus Negro non vai destruír
  Despois de todo, el tamén é o Fillo do Know Rod...
  E o seu mortero é Svarog,
  Contamos dende o limiar!
  
  As nenas adoran descalzas
  Corren con valentía a través das neveiras...
  Non se pode coller unha corva pola forza
  Levamos un RPG na nosa mochila!
  
  Se unha nena ama
  Seduciu a un tipo astuto...
  Fíxoo de broma
  Non o mandes á canil!
  
  Belykh Deus é un gran Deus,
  A creación no universo...
  E agora o dragón está morto
  Haberá unha nova creación!
  
  Rusia é un gran país
  Nela, as nenas sempre están descalzas...
  Satanás ataca
  E as trenzas das nenas son visibles!
  
  Ben, o eterno Deus Svarog,
  Que fixo antes da especie da Terra...
  Pode dobrar a todos á vez nun corno,
  Para as novas xeracións!
  
  Líder Gran Xesús,
  Ademais, o Fillo, cre Rod...
  Imos tirar un as, claro,
  O tempo será xenial!
  
  E entón chegará o xogo
  O que non é máis chulo...
  Somos unha fraira
  Só dispersou as nubes!
  
  Deus é a nosa familia todopoderoso,
  Fai o planeta máis brillante...
  Dános saúde a todos endebedados,
  Para facelo máis doce!
  
  Polo ben do Señor-Cristo,
  Rebobinaremos todos os quilómetros...
  Nai de Deus é pura
  Abel está vivo - Caín é derrotado!
  
  Aquí chega un día divertido
  O señor do universo converteuse nun xenio...
  E cuberto de tocos de herba,
  Para a luz das xeracións!
  
  Aquí están as nenas descalzas
  Corre rápido de novo...
  Os seus peitos non son de silicona
  O comunismo é visible deu!
  
  Quería que as nenas o soubesen
  Vence cos pés a todos os homes...
  Ser un paraíso dunha muller,
  Non pisotes as botas!
  
  Pois en fin, acabouse.
  Pronto serán adversarios...
  A beleza ten xuventude,
  Os soldados están atacando!
  
  É entón cando a pelexa remata
  E Svarog levantará as súas espadas...
  Rod estará contigo para sempre
  Para a nai Rusia!
  Así exterminan e cantan as mozas deste pobo chino.
  E aquí tamén está Stalenida en batalla e brandindo espadas. E os seus peitos están unidos a baterías especiais da maxia que arroxa un raio. E os chineses están sendo fodidos.
  Steelenida colleuno e cantou:
  - Lóstrego, lóstrego, lóstrego,
  A nosa familia nativa e descalza!
  Verónica, dun lanzagranadas, golpeará a esta muller, a clase máis alta.
  E a súa lingua é tan longa.
  Ademais, ao disparar desde un lanzagranadas, a nena preme o botón co seu pezón escarlata. Isto é xenial e xenial.
  Verónica colleuno e cantou:
  - Son a rapaza máis chula do mundo,
  E dúas veces dous non son catro!
  E cun talón espido, a nena collerá e cederá a unha granada. Así de combativa é.
  Victoria tamén esmaga aos inimigos. E os seus pezones son de rubí en acción. E os seus dedos descalzos, xa que usan algo completamente destrutivo, que literalmente destrúe os inimigos.
  Victoria colleuno e cantou:
  Matareivos, matarei a todos,
  Voute matar! Voute matar!
  E agora o seu talón espido colleu e sucumbiu aos inimigos. Aquí están as rapazas fermosas.
  Pero desde o ceo, Anastasia Vedmakova dá un golpe aplastante. Tamén mozas nun biquíni e berran de pracer.
  Ao mesmo tempo, a beleza tómase e volve cantar:
  Cada vez máis alto e máis alto
  O rápido voo dos nosos paxaros...
  E en cada hélice respira -
  A tranquilidade das nosas fronteiras!
  E agora esta meiga do aire levarao escarlata, coma se un amorodo demasiado maduro preme o botón co seu pezón. E inmediatamente unha ducia de mísiles azotan aos chineses.
  Anastasia colleuno e berrou:
  - ¡Destruiremos a todos con todas as nosas forzas!
  Akulina Orlova está de novo en acción. E ela é unha beleza tan grande. E as súas pernas están espidas, graciosas, curtidas e tan sedutoras que presionan os pedais e botan bombas ao adversario.
  Aquí están as mozas con pelo de folla de ouro.
  E Anastasia Vedmakova é pelirroja e como unha chama.
  E Mirabela Magnetic tamén ten o pelo coma os dentes de león de primavera.
  E, tamén, como vai coller e incrustar, presionando un pezón que brilla coma un rubí. Esta rapaza é a propia destrución.
  E así colleu e soltou unha nube enteira de agullas velenosas contra o inimigo. Premeu os dedos espidos dos pés sobre os botóns, botando agasallos da morte.
  Entón, sobre un gorgoteo:
  - Son o máis forte do mundo,
  Esmago aos adversarios no aire!
  E a nena como lucir os seus dentes de perlas. Esta é realmente a acrobacia aérea da rapaza, e os seus cabelos brillan como as cúpulas das igrexas ortodoxas.
  E ela, por exemplo, pode torcer algo máis pretencioso.
  E Anastasia Vedmakova colleuna e, usando os seus dedos espidos, enviou un cubo enteiro de vidro velenoso ao inimigo. Estoupará, e os innumerables corpos dos chineses berrarán. E partilas en anacos.
  O guerreiro pelirrojo cantou:
  - Asasinato, asasinato piratea sen Deus,
  Noite e día, non importa!
  E de novo, contra os inimigos de avións, un asasino e destrutivamente tomará e acertará.
  E as nenas do aire amosan problemas infernais e o elo máis alto da destrución.
  Oleg Rybachenko, este eternamente novo, que parece un neno duns doce anos, asubiara e asubiara.
  Os corvos, despois de recibir un ataque cardíaco, desmaiáronse e atópanse nun bloqueo. As súas cabezas afiadas atravesan as caveiras dos chineses. Esta é unha loita moi dura.
  O neno fai un truco con espadas: unha dama do trunfo e unha ducia de cabezas chinesas caeron á vez.
  Oleg Rybachenko, cortando os inimigos pola metade e lanzando chícharos de destrución cos dedos espidos das pernas dos nenos, chirriu:
  - Gloria aos tempos do comunismo,
  ¡Destruamos o xugo do pacifismo!
  Margarita Korshunova, despois de debuxar o as de porras coas súas espadas, cortou as cabezas e berrou:
  - Gloria aos deuses rusos!
  E os pés descalzos da nena colleron e lanzaron un chícharo de destrución e destrución ao inimigo.
  E Margarita colleuno e cantou:
  - Polo gran comunismo,
  Detemos a maior parte do salvaxe!
  Aquí está unha rapaza de nivel colosal.
  E os guerreiros tamén están presionando.
  Alyonka axitou as súas espadas. E recortes. E entón tomará o agarre da granada con dedos tenaz. E como botarlle ao inimigo. E un gran número de chineses romperán.
  Alenka colleuno e cantou:
  A loita é santa e xusta
  Nenas descalzas na escuridade...
  Loita lixeira non pola gloria -
  Pola vida na terra!
  E a nena ri.
  Anyuta tamén destrúe aos opoñentes con moita paixón. E entón o seu peito quedou ao descuberto. E colleu o pezón escarlata mentres presionaba o botón do joystick.
  E despois bota minas ao inimigo.
  Así é como as nenas tratan cos inimigos. E son tan descalzos, tan sexy e fortes.
  Anyuta colleuno e cantou:
  - Grazas a Deus Xesús
  A humanidade salva co seu sangue...
  Non cedas á tentación da xente
  Deu a súa orde ao pobo sagrado!
  Alla pelexa, pelexando agresivamente, sinalou:
  Deus é só unha ilusión!
  Despois colleuno e presionou o gatillo co seu pezón de rubí. E que violentas chamas saíron dela.
  Alla observou, mostrando os dentes e cantando:
  - Feliz sen Deus
  É posible converterse en...
  Toma un home
  Máis rico na cama!
  E así, despois desta pasaxe, rirá o demo de traxe vermello.
  Si, esta é unha rapaza que pode facer calquera cousa. E ela quere moito os homes. E sobre todo gústalle traballar coa lingua. A ela encántao todo moito.
  María tamén loita co exército chinés. E faino con moita rabia.
  Unha nena co cabelo cor da pan de ouro colleu e disparou agullas velenosas de metralletas.
  Ela cortou moitos chinés e chirriu:
  - Cabalos brancos, cabalos brancos,
  Non nos vai atrapar! Non nos vai atrapar!
  E así o levou María e cos seus dedos espidos lanzou un agasallo asasino de destrución.
  E despois emitiu:
  - O demo está aquí
  O diaño está alí...
  Vida e morte-
  Puro engano!
  Olympias, escribindo sobre o chinés, sinalou:
  - Que é a verdade?
  E tamén o colleu e coas pernas fortes e espidas lanzou un barril de explosivos.
  Ela rolou e bateu. E toda a batalla do imperio celeste voou alto para o ceo.
  Olympias colleu e volveu golear. E tamén usou un pezón escarlata, coma unha gran amorodo.
  E o guerreiro cantou:
  Estaría no ceo, estaría no ceo!
  Descalzos e moita neve!
  Alenka dixo cunha risa:
  - Diaño, demo, demo salva,
  Alguén, alguén trouxo o virus....
  Dános, dános espadas nas nosas mans,
  Nin Cristo axudará!
  Olympias colleu unha mangueira e enviou dela un chorro de gasolina espumosa. Ardeu coma un lanzallamas. E agora un chorro de chama caerá sobre os chineses. E queimámolos.
  E Olympias cantou:
  Que tipo de creador
  O ceo ou o inferno...
  Mata a todos -
  O teu veleno!
  E o guerreiro colleuno e guixou un ollo con ollos infernais. Aludindo á epidemia de coronavirus no século XXI. E esta epidemia infernal matou a todos. E xurdiu a pregunta: por que Deus precisa isto?
  Pero agora os tempos son diferentes e as nenas só loitan contra os chineses.
  Marusya colleu unha poderosa granada nas súas mans, empurrou coas súas pernas espidas e musculosas e arroulou:
  - Por cambios cósmicos!
  Matryona colleuno, mostrando os dentes e lanzando algo de grande e moi destrutiva forza:
  - Cambio - esixen os nosos corazóns,
  Cambio - esixen os nosos ollos!
  Alenka, disparando contra os chineses e lanzando granadas cos pés descalzos, recolleu con moita emoción:
  - Nas nosas risas e nas nosas bágoas,
  E as pulsacións das veas!
  Cambia, agardamos o cambio!
  Anyuta observou agresivamente, cortando os seus opoñentes e premendo o botón co seu pezón de amorodo:
  - Todo o país está abrazado pola perestroika,
  No noso país, o átomo estase dividindo!
  Alla pelirroja, esmagando ao inimigo, coa axuda dos dedos espidos dos pés, e os pezones brillando como rubíes, apoiou o impulso:
  Coñece a pulsación do corazón e das veas,
  Bágoas dos nosos fillos-nais...
  María lanzou contra o inimigo, con algo moi mortal, e engadiu, mostrando os dentes:
  Dicimos que queremos cambio
  Bota o xugo de cadeas do dragón!
  Os Xogos Olímpicos confirmaron con forza. Ao mesmo tempo, as nenas colleron e coa sola espida afastaron unha bomba cunha mecha, que voou no aire e berrou:
  - O final do xugo do dragón!
  E agora as nenas están de novo en emoción e combate en transo.
  Olimpiada, garabateando aos inimigos cunha metralleta que producía agasallos de gran calibre, sinalou:
  -Do dragón malvado
  O xénero salvou a Terra...
  E a sombra do ceo
  Deixou xente!
  Alenka declarou agresivamente, esmagando brutalmente aos inimigos, con xeitos agresivos:
  - Convertereime no campión do mundo absoluto,
  E voume inclinar cara ao océano Pacífico!
  Aquí están as mozas cos seus procesadores infernais.
  E os pés descalzos das belezas, botan algo extremadamente agresivo, levando á morte.
  Anyuta deuse conta, presionando o seu pezón escarlata no botón do morteiro, esmagou aos chineses e ruxiu:
  - Polo gran tamaño que teñen os homes!
  Estas mozas son moi fermosas e entenden o que significan os homes fortes. Son divertidos e engaden enerxía.
  Alenka actúa moi fermosamente e dá golpes esmagadores cos pés nus.
  E volven voar con granadas de gran forza.
  Os guerreiros pelexan. E un tanque lanzallamas pasa polo lado. Lanza un chorro de lume violento. Arde e morre a todos. E os ríos flúen como chamas que erupcionan dun volcán.
  Pasou un tanque grande. E deixou atrás unha masa de cadáveres calcinados.
  Loitando Alla colleuno e asubiou:
  - Divertido, divertido, imos coñecer o ano novo!
  Despois diso, a súa perna espida e graciosa volveu lanzar o agasallo da morte dun poder colosal e destrutivo. E destrozou moito chinés.
  Os avións de Albina e Alvina sobrevoaban as nenas. Estas nenas comezaron a golpear con mísiles aos soldados do Imperio Celestial.
  Albina presionou o botón co seu pezón escarlata. Ela bombardeou todo un batallón chinés e berrou:
  - Son a muller máis chula do mundo!
  Alvina tamén ataca aos inimigos cun foguete, usando un pezón de rubí e chirridos:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E de novo enviará algo letal, usando o seu talón. Esta rapaza é unha loura moi fermosa.
  E en terra, María, unha rapaza de pelo cor de pan de ouro, colleu o mesmo pezón cor dos amorodos maduros mentres preme, e solta minas aos adversarios con gran poder destrutivo.
  Entón a nena colleuna e cantou:
  - Son o máis chulo do mundo,
  Camiño descalzo polas neveiras!
  E a nena colleu e amosou a lingua. O guerreiro volveuse máis fresco e poderoso.
  María colleuno e de novo co seu tacón espido e redondo lanzou algo destrutivo.
  Inmediatamente, explotaron varios chícharos.
  E esnaquizou todo un batallón de soldados do Imperio Celeste. Isto é moi xenial.
  María colleuno e cantou:
  - Veña a min Alik espido,
  Trae aos rapaces, todos espidos tamén!
  E como a guerreira rirá e amosará a súa lingua, e despois como cuspirá.
  Pero os Xogos Olímpicos levaron e, tamén, como cuspir. E a luz tomará e voará da súa boca. E queimar moito chinés. Esta é unha nena, digamos que a muller é super.
  E entón as súas pernas espidas e fortes colleron e lanzaron un barril de nitroglicerina.
  E ese, como estoupa... E a explosión será unha destrución moi colosal. E coma se alguén lanzara unha pequena bomba atómica.
  Así de nenas hai, e ruxen como salvaxes e indomables...
  Aquí na batalla está Olga co seu lanzallamas. E a nena corre, parpadeando cos tacóns espidos e redondos.
  E queima aos chineses, arde con forza...
  Aquí tamén son verdugos. Torturaron á nena Serafín. Por suposto, para comezar, foi desposuída e buscada completamente espida.
  As patas dos homes sucios subían aos lugares íntimos da moza. E sentiron o seu peito, facíanlle cóxegas nos talóns.
  Subíronlle á boca, subíronse ao ano cos dedos. E entón a Serafín meteronlle no cu e un bastón.
  A nena berrou de dor e humillación. E foi tan noxento.
  E seguían tocándoa...
  E entón colleron e sentáronse nunha sela especial. E agullas de aceiro escavaron na beleza da vaxina. E ela aperta os dentes e berrou de dor.
  Estaba estirada. E puxeron un peso nun lado, colgándoo dun gancho. E por outra banda, os verdugos tamén atornillaron o peso. Iso era tan caro en termos de causar dor.
  E a nena xemeu e ruxiu. E tiña unha dor insoportable. E entón a nena foi golpeada de novo cun látego.
  E senta na sela. As agullas pícanlle o peito, os pesos están atornillados ás pernas. E un látego caeulle ás costas. Máis precisamente, ata dous látegos foron golpeados por fortes verdugos de China.
  E logo levaron un facho á perna dereita e a chama lambeu o talón redondo e rosado da nena. E entón os verdugos levaron un facho á perna esquerda. E lume talón espido, tamén lamber, pero do outro lado.
  E a nena volveu berrar cunha furia salvaxe. Golpeárona con dous látegos, asáronlle os pés descalzos e ao mesmo tempo pegárona cun látego. Pero isto non foi suficiente para que o viron os verdugos de China.
  E comezaron a lubricar o peito da nena coas patas sucias. E pateouna con gran agresividade. E a nena xemeu de dor e sentiuse coma un escaravello que se desmontaba por partes.
  Pero entón o seu peito endureceuse polos rudos toques dos verdugos e inchouse. E a nena mellorou moito. E aquí de novo lévanse os fachos ao busto espido da beleza. E imos disparar.
  A nena berrou nun frenesí salvaxe de dor infernal. E as nenas son moi fermosas e moi sexy cando azotan e torturan.
  E despois pícanlle o peito, asan as súas pernas espidas e graciosas, estiran con pesas e aínda queiman os seus peitos.
  E só agora o verdugo xefe comezou a facer preguntas. E a nena cala. Máis precisamente, non é que estea calada, pero os seus berros non suman palabras separadas. Ela só ouvea.
  Por orde do verdugo xefe, retiráronse do braseiro varas de aceiro con estrelas afiadas.
  Brillaban carmesí pola calor.
  E puxéronse a golpear a nena nas costas, sen ningún medo e cunha furia inhumana.
  Así doeu coma o inferno. Non é de estrañar que estes sexan verdugos chineses...
  Pero mesmo isto lles pareceu insuficiente. Na cabeza da nena tamén se lle puxo unha coroa de pólas de espiño. Sufrimento engadido.
  Oleg Rybachenko, seguindo loitando e lanzando chícharos da morte cos dedos espidos das pernas dos nenos, chirou:
  - Agardando a vitoria, agardando a vitoria,
  Os que desexan romper as cadeas...
  Agardando a vitoria, agardando a vitoria -
  Seremos capaces de derrotar o mal, a escuridade!
  Margarita Korshunova, continuando cortando aos chineses, arrulou, debuxando unha bolboreta coas súas espadas:
  - Gloria ao gran, santo comunismo,
  Fagamos do mundo un lugar máis feliz...
  Destruiremos o mal pacifismo
  Polo ben da gran e sagrada Rusia!
  Despois diso, a nena colleu e lanzou unha ducia de agullas velenosas cos seus dedos espidos, golpeando o inimigo. E foi moi divertido.
  Oleg Rybachenko colleuno e como asubiou, brandindo as súas espadas. E miles de corvos que acudiron ao campo de batalla caeron sobre a cabeza dos soldados chineses.
  The Terminator Boy cantou:
  - Polo ben do ruso Svarog,
  Imos crear algúns máis!
  E de novo, os dedos espidos do neno colleríano e lanzarían un agasallo de morte asasino. E tanta forza cun anaco de antimateria que todo un rexemento chinés ardeu nas chamas da aniquilación. E o neno que tamén é Superman - cantou:
  Rusia é o noso poder sagrado,
  Nela, a Vara Todopoderoso construíu o Edén...
  Vontade poderosa e gloria sen límites,
  Non teremos problemas pronto!
  
  IVAN SEXTO - O GRAN REI
  O rei Carlos Duodécimo escapou da morte durante a guerra de Noruega, e aínda tendo feito a paz con Pedro o Grande, conseguiu conquistar este país. E Suecia moveuse un pouco da derrota. En 1740, durante a rexencia de Leopoldovna, Carlos Duodécimo atacou de novo... E puido, aproveitando que Biron foi derrubado, e o caos e o caos en Rusia, tomaron tanto Vybor como San Petersburgo.
  Non obstante, o exército ruso recuperouse despois dos fracasos iniciais e puido recuperar a capital de Rusia. Suecia só puido manter a Vyborg.
  Pero o curso da historia cambiou algo. Iván o sexto non foi derrocado, xa que o golpe fracasou. E mantivo o seu trono. Carlos duodécimo morreu aos setenta anos en 1752, tras gobernar durante cincuenta e cinco anos. E o seu reinado foi o máis acontecido da historia.
  Despois dunha pausa en 1757, Rusia estaba en guerra con Prusia. Nesta ocasión, grazas a que no trono estaba Iván Sexto, xa adulto, a guerra rematou coa derrota total de Prusia e a detención de Federico II. E isto resultou ser un gran logro para Rusia. Entón Rusia anexionou Polonia, máis precisamente a Commonwealth, e derrotou a Turquía. Houbo dúas guerras co Imperio Otomán. E a segunda rematou coa toma de Constantinopla e a completa conquista do Imperio Otomán. A Rusia tsarista gañou moitas vitorias, chegando á India e tamén capturando o norte de África. Entón Suvorov capturou toda Europa, xunto coa Francia revolucionaria.
  Só Gran Bretaña intentou resistir. Pero o brillante Nelson foi derrotado polo máis brillante e exitoso Ushakov. E seguido dun desembarco coa toma de Londres.
  Toda Europa foi conquistada... Logo xa houbo unha campaña en África no século XIX. Moito éxito e apoderándose da India. E entón as tropas rusas xa invadiran, e capturaron Canadá e chegaron aos Estados Unidos.
  En 1815, aos setenta e cinco anos, morre Iván Sexto -o maior-. O seu reinado foi o máis longo entre os países máis ou menos significativos da historia da humanidade. Setenta e cinco anos no poder. É certo, hai que dicir que o mandato foi nominal, por mor da rexencia. Pero o mesmo se pode dicir de Luís XIV.
  E Iván sexto, que na historia real foi un tsar fracasado que acabou a súa vida en prisión, converteuse alternativamente no maior gobernante da historia do planeta Terra.
  O seu fillo, Pedro Terceiro, converteuse no novo rei. Este monarca continuou a política agresiva do seu pai. E completou a toma de control de China. Rusia tamén derrotou aos Estados Unidos, conquistando este territorio. E xa baixo Alexandre Primeiro, o exército latino con Xapón tamén foi conquistado. E Alexandre II completou a conquista dos últimos países do mundo, incluíndo Australia.
  Así, xurdiu de novo un imperio mundial...
  Todo parece estar ben, pero o imperio ten autocracia e servidume. E os reis intentan frear o progreso. O que, con todo, é imposible. E en 1953, a primeira persoa neste caso, o príncipe Alexei, voou ao espazo.
  E en 1967 voaron á Lúa por primeira vez. E hai que sinalar que moi chulo.
  Xa que o voo a Marte tivo lugar xa en 1988. Que aínda é mellor do que era na historia real...
  Aos poucos, os reis comezaron a prestar máis atención ao espazo. Houbo voos a Venus e máis aló...
  O novo tsar Xurxo I, tamén en 2020, decidiu por primeira vez na historia de Rusia celebrar eleccións á Duma do Estado e establecer unha constitución.
  O novo monarca relativamente novo mesmo anotou unha serie de aforismos alados;
  Pensar como un circo require funambulismo!
  O amor é un sentimento como unha frauta, só que a música é moito máis doce!
  Os políticos adoitan ser raposos e nunca leóns, porque facer política non é un negocio real!
  Un neno sen pelexa é peor que un can!
  A honestidade é unha calidade rara para os políticos, sobre todo á hora de contar o voto!
  Na pulsación do corazón e das veas, queremos cambios... pero non envellecemento!
  A xuventude non ten prezo coma o ouro, só desaparece máis rápido co tempo!
  A mocidade promove descubrimentos, como unha brisa fresca para unha vela!
  A mocidade, a diferenza do viño, perde valor co paso dos anos, pero colle forza!
  Os robots nas fantasías naceron da preguiza humana, pero encarnados por unha dilixencia sobrehumana!
  Cantos máis comandantes, menos orde, menos orde, máis perdas!
  A infancia é como o diñeiro durante a inflación, canto máis valioso, máis rápido te separas del!
  Xerais de carballo, produce ataúdes de madeira!
  O xeneral é coma un barril, sobre todo baleiro!
  Cando os xenerais son carballos, a densa ignorancia florece!
  Mente e fantasía, como marido e muller, só a lúa de mel é verdadeiramente doce cando a sogra solidaria da realidade!
  O número de ordes non sempre é proporcional ao valor, senón que sempre reflicte o favor do superior.
  O petróleo é de verdade ouro negro, envelena a natureza, ennegrece os corazóns, nubla a mente!
  O aceite é como o sangue negro do diaño: envelena tanto a carne como a alma.
  A mente é un salvavidas en mans intelixentes, e un club de carniceiro nas patas dun idiota!
  É máis doado facer un boneco de neve na boca dun volcán en erupción que atopar un descubrimento que non se utilizou con fins militares.
  Abrir á guerra equivale a pechar moitas portas dunha vida pacífica!
  Se queres evitar unha loita - bombea os teus músculos, se queres evitar a guerra - crea un exército!
  A diplomacia é alixeirada pola carga do gasto militar, as negociacións son puños de peso!
  Non prometas a lúa do ceo, terás que ouvear coma un can cando a xente veña facer unha demanda!
  Os corazóns esixen vinganza, pero nada máis astuto e malvado que o corazón humano, así que a mente perdoa!
  Para ter unha colleita, é necesario plantar parasitos todo o ano!
  Ao plantar un preguiceiro unha vez, podes ter unha colleita durante todo o ano!
  O discurso vermello pode branquear unha reputación negra, pero non adornará a vida dun incoloro para consideración.
  Os milagres da ciencia, estamos privados de aburrimento, os milagres do progreso son moi interesantes!
  O principal milagre da ciencia non golpea, pero recompensa!
  A ciencia non é un lobo, pero deixa o bosque, se non hai responsabilidade erudita pastor ovella!
  O comezo non debe ser divertido, reducirás a velocidade ata unha cita, pero a lentitude ao principio conxelará o final!
  O comezo é como a apertura dun xogo, deberías desenvolverte máis rápido, pero non te movas sen pensar nos peóns!
  Un político ideal é coma un cabalo no traballo, pero non un burro nos concellos!
  O amor é, por suposto, un sentimento marabilloso, só cando non se aplica ao alcohol.
  Moitos cociñeiros estragan a mingau botando leite callado na masa.
  Un político é un artista, só que non mancha o lenzo, senón a si mesmo!
  Os reis poden facer de todo, pero os monarcas non queren case nada para o pobo!
  Só o rei que defende o pobo!
  Só hai dúas cousas no mundo fóra do control do Creador: os sentimentos humanos e a estupidez humana, ¡especialmente cando me sinto xente intelixente!
  Non importa quen sexa o presidente, o que importa é quen é o rei na túa cabeza!
  A guerra, sen lugar para a reflexión, a era da morte e da loucura!
  Só os que teñen unha mente máis alá da razón tolean!
  Un coche non é só un medio de transporte, senón un luxo que só escatiman os tontos!
  O tipo de economía máis despilfarrador, para escatimar en prestixio!
  Ás veces perdíamos, outras morríamos, pero os rusos nunca se axeonllaron!
  A habilidade substitúe á cantidade, pero a cantidade só pode falsificar falsamente a habilidade.
  - Nun corpo san, e o espírito do ambal - e a debilidade da carne - a alma esvaeceu!
  O sangue brilla coma ouro, pero as almas metálicas se oxidan por el!
  Mesmo o ouro se oxida se non se bota un corazón del!
  A tortura non é entretemento, senón un traballo duro do sector servizos, no que a pena polo cliente é fatal para ti!
  A alma do rico é patriótica, non máis que a dunha moeda de ouro, onde a levan e a péganse!
  O ouro é amarelo coma a cor da traizón, suave coma a vontade dun oportunista, pesado coma a conciencia dun traidor!
  A dor é coma unha sogra, obsesiva, desagradable, quero desfacerme dela, pero... sen ela non te casarás con vitoria!
  Cando o inimigo non se rende, destrúeno, e cando non se rende, o enxeño trae a vitoria!
  Dá igual se morren as femias do inimigo, é un desastre que os nosos machos torcen o cerebro!
  É doado na batalla cando aprender non é un tormento, senón un entretemento útil.
  Mesmo coas palabras de Cristo, os seus servos buscan algo que sirva á arbitrariedade sen Deus!
  Un gran armario caerá ruidosamente, e gran gloria vai para quen o derrubou!
  Cando a máscara é hábil, non necesitamos unha escusa!
  Con máis frecuencia os ríos vermellos flúen por mor dos discursos vermellos e dos feitos negros!
  - Quen está destinado a ser apuñalado, non debe tremer na corda!
  Como sempre, resultou, pero non quixeron!
  A morte merece unha parte mellor que a vida, porque a súa duración deixa incomparablemente máis partes para escoller! -
  Garantías dan garantido roubado!
  Unha moeda feita de ouro é branda, pero máis mortal que unha bala, golpea directamente no corazón e saca o cerebro!
  A tecnoloxía é o deus da guerra e o seu saboteador é un ateo!
  Deus creou o universo en seis días, e o home paga por toda a eternidade por un minuto de debilidade creada polo home!
  Entraron na la, pero non volveron cun teleférico!
  Corre, pero non fuxes, dispara, pero non dispares, golpea, pero non loitas, e o máis importante, bebe, pero non te emborraches!
  Ninguén necesita as orellas dun burro morto, pero a audición dun raposo vivo é un agasallo para os que non precisan de burros para acadar o seu obxectivo!
  Calza a túa mente, seguirás para sempre un vagabundo!
  A guerra é aire para os pulmóns, pero só mesturado con gas binario!
  Se o inimigo non quere rendirse e non sabe como perder, forzarémolo a renunciar e destetarémolo para gañar!
  A xente mala adora a maxia negra, a boa mala a branca!
  Matar nunha guerra é difícil no proceso, noxento na percepción, pero que xenial ao final! Así que a guerra trae saúde á alma, endurece o corpo e limpa a carteira!
  Ás veces, a guerra enche as carteiras moi ben, e en proporción directa á plenitude do sangue derramado e ao baleiro do corazón corrupto!
  O deber coa Patria é vermello co pago da devoción desinteresada!
  A guerra é unha proba para os intelixentes, temperante para os fortes, divertida para os tolos! -
  Ser burlón non é divertido, facer chorar aos demais non é aburrido!
  Unha boa regra é como o mel azucrado, primeiro lábano, despois escupeno!
  E o gobernante malvado, como o ajenjo, primeiro será cuspir e despois pisado!
  Si, o ouro é brando, pero un escudo impenetrable forxa facilmente!
  A calidade sempre supera a cantidade: mesmo un océano de mingau de cebada non é un obstáculo para un machado.
  O mal está cheo de forza cando o ben é debilitado polo medo!
  Unha broma é boa para o lugar, unha culler para xantar, pero a axuda ten problemas!
  Podes ter sorte unha ou dúas veces - sen habilidade, a sorte desaparece!
  Quen non é León Tolstoi, ese vagabundo literario!
  
  COMO NAPOLEÓN FOI A MOSCÚ POR KIEV
  Napoleón escolleu un plan alternativo de guerra con Rusia. Foi a Kiev e alí derrotou ás tropas rusas. E creou un monicreque Little Russia. Despois houbo unha guerra e a adhesión de Bielorrusia e Lituania ao Ducado de Polonia, que pasou a chamarse reino. Austria tamén recibiu algún territorio ucraíno. Rusia, despois de ser derrotada, converteuse nunha potencia menor. En 1815, Napoleón lanzou unha campaña contra Turquía.
  Derrotou aos otománs e tomou Constantinopla. Grecia logrou a independencia, Bosnia e Hercegovina pasou a formar parte da gran Italia, que sería posta no trono polo fillo de Napoleón Bonaparte. Romanía foi incluída en Austria, o que fixo que o emperador se relacionase con Napoleón. Bulgaria e Serbia lograron a independencia, como Albania, pero convertéronse en vasalos de Francia.
  E Grecia é un vasalo da Gran Italia formalmente independente.
  En Turquía, de feito, só a capital Istambul quedou nos Balcáns cun pequeno anaco de terra.
  Porén, a guerra non rematou aí. Napoleón lanzou unha invasión de Marrocos e Alxeria. Pero a frota británica interferiu coa francesa. A guerra con Inglaterra prolongouse. Pero o enxeñoso Napoleón conseguiu tomar Xibraltar e derrotar aos británicos coas súas forzas superiores en terra.
  Despois diso, os franceses bloquearon o estreito e puideron capturar todo o norte de África, incluíndo tanto Exipto como Sudán. Durante a loita, os franceses tiñan os primeiros submarinos do mundo. Inglaterra comezou a sufrir grandes perdas.
  Napoleón ten toda Europa e parte de Rusia baixo o seu control. E Gran Bretaña non é o seu rival.
  Pouco a pouco os franceses venceron aos británicos. Construíron máis barcos cunha poboación e recursos moitas veces máis significativos. Ao final, en 1931, Napoleón desembarcou en Gran Bretaña, e despois de desenvolver as súas tropas, tomou Londres.
  Gran Bretaña rendeuse... Impúxolle un enorme tributo e todas as colonias volvéronse francesas.
  Napoleón xa era demasiado vello e enviou os seus xenerais á batalla.
  Francia loitou con EEUU e en América Latina para manter numerosas colonias.
  Napoleón, que viviu durante setenta anos, o que non é tan pouco para un gran xenio, morreu en 1839 segundo os estándares do século XIX. O seu fillo Napoleón II, un loiro alto que non se parecía ao seu pai, herdou o trono aos vinte e oito anos. E por suposto, continuou a guerra. Mentres que en xeral nas colonias.
  Ademais, Napoleón II tiña algunhas ideas interesantes. En particular, realizou un referendo e uniu a Francia, Italia e Austria nun só estado.
  E isto tampouco está mal... E en Prusia puxeron ao seu parente no trono.
  E a Mancomunidade estaba gobernada polo fillo ilexítimo de Napoleón e pola panna polaca de Valencia.
  As tropas de Napoleón II acabaron cos Estados Unidos e capturaron por completo América do Norte e do Sur. Entón África foi invadida. Expandouse á India e á China.
  En 1860 houbo unha guerra con Rusia. Esta vez foron tomadas Moscova e San Petersburgo. Celebrouse un referendo e Rusia, ata o océano Pacífico, entrou na Commonwealth. E entón a Commonwealth fusionouse con Francia. Despois xa houbo unha guerra en China e un desembarco en Australia... Napoleón II gobernou ata 1883 ata que morreu aos setenta e dous anos, tendo conquistado case todo o mundo.
  O seu neto Napoleón III subiu ao trono. Baixo este monarca, as últimas guerras remataron finalmente coa toma de Xapón, Filipinas, outras illas e terras de Asia, así como de Nova Zelanda.
  Completouse a formación do imperio mundial... Napoleón III converteuse no consumador da historia das guerras.
  E agora a humanidade tiña un camiño cara ao espazo.
  En 1917, o primeiro home voou ao espazo. E en 1922 tivo lugar un voo á Lúa. E en 1930 a Marte.
  A humanidade conquistou o espazo... A finais do século XX, os asentamentos humanos xa estaban en todos os planetas do sistema solar.
  E en 2020 comezou a primeira expedición interestelar. Inmediatamente sete naves espaciais comezaron cara á estrela Sirio, que fixo xirar varios planetas. E un deles era habitable.
  Inaugurouse unha nova era de expansión interestelar.
  E a expresión - ir a Moscova a través de Kiev, adquiriu un novo significado.
  
  ERRORES DE TRES EIXOS CORREXIDO
  Hitler trivialmente non converteu o Cuarto Exército Panzer no Cáucaso. E como resultado, os nazis puideron tomar Stalingrado inmediatamente. Un pouco antes, Xapón gañara a batalla de Midway e capturara o arquipélago hawaiano dominando completamente o océano Pacífico.
  Rommel tampouco se detivo, tras a caída de Tolbuk, e non permitindo que os británicos se instalaran na defensa, derrotounos por completo en Exipto. Ademais, as tropas de Rommel puideron capturar tanto Iraq como Kuwait co apoio da poboación local.
  Stalin intentou reconquistar Iraq, pero Turquía tamén entrou na guerra do lado do Terceiro Reich. E como resultado, a URSS caeu baixo un dobre golpe. Que logo se fixo triplo no Extremo Oriente e abriu unha segunda fronte e Xapón.
  Aproveitando o momento, os alemáns dirixíronse ao mar Caspio e cortaron o Cáucaso por terra.
  Como resultado, o curso da guerra cambiou. A URSS viuse obrigada a utilizar parte das súas forzas para manter o Extremo Oriente dos xaponeses. E os alemáns avanzaban sen problemas. Os turcos tomaron Ereván, Batumi e outras cidades en movemento e atravesaron as defensas.
  Tanto os alemáns como os xaponeses avanzaban. Os samuráis puideron sorprender á flota soviética en Vladivostok e afundila sen cerimonia. E capturaron a maior parte de Mongolia.
  Ata o ano novo, os nazis capturaran todo o Cáucaso, incluíndo Bakú.
  Foi unha vitoria rotunda e un golpe aplastante para a URSS. Stalin asustou, pero non puido facer nada.
  O inverno foi tranquilo. Só houbo un intento de desbloquear Leningrado, pero sen éxito. Os alemáns reuniron forzas adicionais e puideron repeler o ataque.
  En marzo, intentaron atacar polo centro, pero o ataque foi rexeitado de novo...
  A finais de maio, os alemáns repoñendo as súas tropas debido á total mobilización, levantando tanques máis potentes e modernos: o Panther, o Tiger, o León e o canón autopropulsado Ferdinand. E lanzaron unha ofensiva en direccións converxentes dende o lado de Rzhev e a parte norte da fronte, tentando formar un caldeiro.
  Ao mesmo tempo, os nazis tamén inundaron Saratov. Atacaron desde Stalingrado.
  Na batalla, apareceu o "León", un tanque moi poderoso que pesaba noventa toneladas. Esta máquina tiña unha armadura frontal do casco de cento cincuenta centímetros, e os lados de oitenta e dous milímetros baixo pendentes como unha "Pantera". Este era exteriormente semellante ao Panther, só máis grande cun canón de 105 mm de calibre 70 EL de longo.
  A fronte do casco estaba moi protexida - 240 mm baixo pendentes.
  O tanque "Lion" tiña un motor máis potente de mil cabalos de potencia, e unha velocidade duns trinta e cinco quilómetros por hora.
  En xeral, o coche non ten moito éxito, pero está moi ben protexido na fronte.
  Sobre todo, en termos prácticos, o Tigre é bo. O Panther, aínda que máis rápido, é bastante débil cunha armadura lateral de só 40 milímetros, e ata corenta e cinco poden levalo.
  En xeral, os alemáns son moi fortes. Eles puideron evitar grandes perdas no ano corenta e segundo, e o seu exército é grande e o número de divisións, xunto coas estranxeiras, só na Wehrmacht superou as trescentas cincuenta. Ademais, as tropas dos satélites.
  España e Portugal entraron abertamente na guerra do lado do Terceiro Reich.
  E as tropas alemás tomaron Xibraltar e comezaron a avanzar por África.
  Italia fixo mobilizacións adicionais e enviou máis tropas. Turquía tamén se mobilizou, ao igual que os árabes. Xapón empurraba dende o leste.
  O Terceiro Reich tamén foi maior en número de infantería e non inferior en tecnoloxía. Os alemáns tamén tiñan moitos avións no aire. Apareceron o ME-309, sen igual en armamento, e o Focke-Wulf con seis canóns de aire comprimido.
  Os ases alemáns dominaron.
  Sobre todo en Marsella. Por trescentos avións abatidos, recibirá de novo a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. E por cincocentos concedeulle o primeiro premio deste nivel, a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro e follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Marcel acabou na fronte oriental e loitou alí coma Satanás.
  Stalin colocou na súa cabeza unha recompensa de cen mil rublos de ouro. E houbo unha guerra.
  Os alemáns, por suposto, puideron romper as defensas soviéticas e tomaron Saratov e conectaron a caldeira, ao norte de Rzhev.
  Nas Batallas, a tripulación do tanque de Gerda destacou especialmente.
  A loura descalza disparou o seu canón Pantera co seu pezón escarlata e arrolou:
  Tomaremos Moscova!
  Charlotte tamén golpeou cunha mamila de framboesa, atravesou o coche das forzas soviéticas e berrou:
  Todos imos gañar!
  Christina deulle unha descarga ao inimigo, premendo o seu pezón de rubí no botón e arrolou:
  - Pola santa Rusia!
  Magda collerao e golpeará o tanque soviético, arrincará a súa torre e berrará:
  - Polo poderoso poder!
  Así loitaban as rapazas e moi agresivamente.
  Aquí tes unhas mulleres xeniais...
  A finais de xullo comezou a ofensiva alemá sobre Moscova. Ao mesmo tempo, no sur, os nazis asaltaron Kuibyshev.
  Houbo batallas feroces.
  As forzas, por suposto, son desiguais, pero Kuibyshev está ben fortificado. Debo dicir que Moscova tamén está fortemente fortificada, como os achegamentos a ela. En calquera caso, hai zonas fortificadas poderosas, e ourizos, e trincheiras, e zonas fortificadas poderosas enteiras.
  Os alemáns lanzaron o ataque: cento cincuenta divisións. Moitos deles son estranxeiros e de pouca forza letal.
  Tanto o primeiro "Tigers" -2 como o tanque "Maus" participaron nas batallas. As batallas demostraron que o primeiro tanque aínda non estaba mal, pero o Maus era demasiado pesado e non era fácil de transportar.
  Non obstante, non é nada fácil derrubar un tanque así. E os alemáns encaixáronse na defensa do Exército Vermello.
  Foi bastante difícil para os nazis. Pero son fortes tanto en número como en técnica.
  Tamén se utilizaron os primeiros bombardeiros Yu-288. Tal máquina é moi forte e rápida, transportando ata seis toneladas de bombas.
  Os alemáns eran fortes... Marsella por setecentos cincuenta avións abatidos recibiu un premio único: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes. E converteuse nunha auténtica, super-lenda.
  Os alemáns dominaron con confianza o ceo e Xapón avanzou dende o leste.
  Samurai todo perla e perla. E os seus avións bombardearon. Estados Unidos e Gran Bretaña foron pasivos. E actuaron con cautela.
  Xapón utilizou forzas significativas nas batallas. E empurrou...
  En agosto, os alemáns tomaron a cidade de Kalinin e achegáronse a Mozhaisk, a liña de defensa máis fortificada.
  Ao mesmo tempo, as batallas desenvolvéronse para Tula. Ata que Moscova permaneceu todos cen quilómetros.
  Verónica, Oksana e Natasha, xunto con outras nenas, abandonaron o cerco. O batallón de mozas recibiu a orde de retirarse á retagarda, xa que os guerreiros practicamente non tiñan armas antitanque. Stalenida Pavlovna tiña experiencia na guerra, servindo como voluntaria en España. Ademais da experiencia do resto da guerra. E ela entendeu que as tropas vermellas non podían resistir os tanques da serie de grandes felinos. As mozas, con todo, noquearon a varios transportistas, pero elas mesmas sufriron baixas.
  Agora o batallón dispersouse e retirouse.
  Verónica, Oksana e Natasha, tirando as botas, saían descalzas e con blusas lixeiras. As tropas soviéticas non están preparadas para rexeitar columnas de tanques pesados. E simplemente non hai nada que atravesar o tanque E-50. A única posibilidade é danar as vías. Pero nesta máquina, os rolos están situados en carros separados e é moi difícil desactivalos.
  As nenas movéronse cara ao leste polo bosque e en pequenos grupos. Parecían moi conmovedores. Subíanse os pantalóns, e só con camisas lixeiras. O cabelo longo, louro e lixeiramente rizado baixaba. Os pés descalzos son agradablemente cóxegas pola herba, e ás veces aparecen golpes. Todo parece extremadamente erótico. Os peitos móstranse a través de camisas finas.
  Verónica, rastrexando a herba co pé descalzo, di irritada:
  - Maldita sexa - a guerra acaba de comezar, e xa tes que retroceder!
  Oksana, cuxo cabelo louro era lixeiramente avermellado, rindo os dentes, responde:
  - E non me facía ilusións especiais! Hitler conquistou case todo o mundo... Proba con tal horda que podes manexar!
  Natasha sacudiu o seu cabelo branco como a neve e dixo:
  - Todo o mundo quere agradar... É difícil tratar con eles! Ser fiel non é doado!
  Verónica asentiu. O seu cabelo é tan dourado e fermoso. Ela é xenial.
  Pero Victoria púxoos ao día. Unha nena pelirroja. O pelo é coma o lume. E tan conmovedor. Sopou o vento e, ao parecer, é a bandeira proletaria ondeando, un cabelo tan ardente.
  Victoria quitou a camisa e deixou ao descuberto o seu torso. Os seus peitos estaban cheos, os seus pezones escarlatas, como amapolas. Fermosa guerreira. E o seu corpo forte e adestrado queda ao descuberto.
  Natasha riu e tamén deixou ao descuberto o seu torso, notando:
  - E os nosos corpos son fermosos... ¡Somos amazonas!
  Veronica meneou a cabeza.
  - Non é demasiado radical - para expor o peito! Debes seguir as regras de decencia!
  Victoria meneou a cabeza e meneou os seus rizos vermellos.
  - Nunha sociedade comunista - as regras da moral, o concepto é relativo. - A nena sacudiu os seus peitos espidos, os seus pezones escarlatas brillaban de xeito moi sedutor. - Estar espido non é pecado. Máis precisamente, o concepto de pecado é sacerdotal, pero o noso credo é a liberdade da moral burguesa!
  Natasha confirmou, axitando o seu busto exuberante e elástico:
  - Máis preto da natureza! Máis preto do natural! E nudez natural!
  Oksana tamén sorriu e mostrou o seu torso. De feito, na calor do verán, que agradable é cando os peitos están espidos. E o vento bótaos. Unha rapaza fermosa, e está chegando a nudez. Todas as nenas son atléticas, con figuras, os corpos espidos dos guerreiros parecen moi harmoniosos.
  Nenas fermosas camiñan polo camiño. Son tan adorables e moi atractivos.
  berrou Veronica, meneando a cabeza.
  Pero non é nada agradable esteticamente!
  Victoria meneou a cabeza negativamente.
  - Non! Temos grandes corpos! E nos vemos espidos simplemente xenial!
  Natasha asentiu e, saltando, dixo:
  - Era bo estar espido... Aquí chegou Ilich cunha pistola!
  Oksana acariñou o peito e chirriu:
  - De feito, o meu busto é super!
  Victoria cantou con entusiasmo:
  - Ai, rapazas, e somos asaltantes! Carteiras, carteiras e carteiras! Vimos dólares - montañas de ouro!
  Natasha, axitando os seus peitos espidos, cantou cun sorriso:
  - Antes estaban espidos, descalzos, malos!
  E os catro botaron a rir. As nenas azotaban cos pés descalzos, levantaban os tacóns espidos. Fermosas guerreiras. Detrás deles hai mochilas e rifles de asalto PPSh. Bonitos guerreiros, moi marabillosos.
  Verónica dixo suavemente:
  - Ante Deus, todos somos iguais... E teremos que responder polo libertinaxe!
  Natasha riu e respondeu con toda determinación:
  - Non hai deus! Este é un conto de fadas!
  Victoria, axitando os seus peitos espidos e bronceados, exclamou con entusiasmo:
  - ¡Deus foi inventado polos poderosos deste mundo para manter o pobo en suxeición!
  Verónica meneou negativamente a súa cabeza dourada.
  Quen creou entón o universo?
  Victoria riu e respondeu:
  - Os propios universos medran coma as follas dunha árbore. Medran da nada. Cando no infinito lonxe unha árbore do universo comezou a medrar dende cero, e dende entón apareceron moitos universos.
  Natasha riu e sacou a lingua, comentando:
  - ¡Fai calor! Podemos quitarnos os pantalóns?
  Victoria apoiou a idea:
  - É unha gran idea!
  E as tres nenas por unanimidade desfíxose dos pantalóns, quedando nas súas bragas. E que corpos fortes e musculosos teñen. Simplemente magnífico, e acrobacia aérea.
  Oksana cantou con deleite:
  - A cascuda ten antenas, a nena ten bragas espidas!
  Só a Verónica quedou cos pantalóns arremangados e a camisa posta. Ela respondeu con reproche:
  - ¡Non é bo estar así espido! E se nos ven!
  Natasha riu e respondeu:
  - E que incluso vexan! Encántame emocionar aos homes!
  Victoria riu, sacudiu as súas coxas case espidas e respondeu:
  - Os homes son lixo - só escoria!
  E golpeando un fungo fresco co pé descalzo, engadiu:
  - Que bonito é coller un semental e montar nel!
  Oksana comentou cun sorriso:
  - Cando te acarician, é bonito... Sobre todo se os homes son novos, guapos...
  Natasha recordoulle ás nenas:
  - Lembra, collemos o rapaz. Un neno marabilloso, e seguro que ten unha gran perfección máis aló dos seus anos!
  Victoria lambeu os beizos e dixo con luxuria na voz:
  - Sería xenial comprobalo!
  Verónica ladrou indignada:
  - Que cousas desagradables dis! Non te podes burlar así dos sentimentos da xente! Sobre todo cando se trata de alemán, pero un neno!
  Oksana riu e respondeu:
  - Perdón, pero o meu corazón está tan sucio...
  Natasha confirmou facilmente:
  - Os alemáns avanzan, e eu quero soñar con algo bo! Por exemplo, sobre os rapaces!
  Victoria suxeriu cunha risa:
  - E se realmente colles homes? Foi tan xenial!
  Verónica respondeu con dureza:
  - As mulleres están decoradas con modestia, non con acoso arrogante!
  Victoria meneou negativamente a súa cabeza ardente. Ela bateu os pés descalzos e ladrou:
  - Non! Non hai maior pracer, elixir un home por si mesma e arrastrala á cama. A diaño pelirroja sacudiu os seus rizos vermellos cobrizos e continuou. - Iso é para botarse nos arbustos por pracer, e non baixar polo corredor.
  Verónica dixo severamente:
  - O sexo sen motivo é un sinal de parvo! - E engadiu. - ¡Isto é contrario ás normas da moral comunista!
  Victoria non estaba de acordo:
  - dixo o propio Lenin - as mulleres deberían ser comúns!
  Natasha riu e comentou:
  - Pois non podo dicir que me tirei contra os homes así, pero é bonito ter un papel activo! Se vostede mesmo che gusta elixir a quen golpear! Pero pola nosa parte non chega a iso.
  Victoria asentiu coa cabeza.
  - Si, só temos nenas... ¡Pero podes pasar o valado! - A nena chío con moito pracer. "Rapaces, mujiks... Os nosos mujiks están celosamente arrastrándose pola barriga!"
  Veronica meneou a cabeza negativamente.
  - Non, Lenin nunca dixo iso!
  Natasha exclamou en protesta:
  - Non, iso é exactamente o que dixo Vladimir Ilich! Baixo o comunismo, todo será en común, ¡incluídas as mulleres!
  Victoria riu e murmurou:
  - As mulleres son boas... Os homes aínda son mellores! Eh, ser capturado, ser violado alí por toda unha compañía.
  As nenas rían ao unísono. E Victoria, rindo, engadiu:
  - ¡E despois pegárono con culatas de rifle! E os tacóns prendíanse lume cunha lapa suave e espolvoreaban con corbita!
  Natasha deu unha patada co pé descalzo e arrolou:
  - Os tacóns están contentos cando son golpeados con bambú! Aquí, en China, as nenas e os nenos eran golpeados con paus nas súas plantas espidas. E encantoulles!
  Victoria cantou con gusto:
  - Que tortura en Hollywood! Só kats, non persoas!
  Verónica comentou sabiamente:
  - Aquí irás ao inferno... Serás torturado, e os teus talóns serán queimados non só con bambú, senón tamén con ferro candente!
  Natasha cantou, apertando os puños con forza:
  - Corvo negro na seguinte porta!
  Victoria, axitando as súas tetas espidas, cos pezones escarlatas, continuou:
  - Berce, esposas, boca rasgada!
  Oksana, cuxos peitos tamén están espidos, e sacudindo as súas cadeiras, respondeu:
  - Cantas veces despois da pelexa a miña cabeza!
  Veronica apoiou o impulso, pisando os seus pés descalzos:
  - Do taco ateigado voei onde....
  Natasha berrou furiosa, axitando os seus peitos espidos:
  - Onde está a Patria! Que berran feos!
  Victoria azotou e berrou, torcendo as cadeiras, apenas cubertas por bragas transparentes:
  - E gústanos, aínda que non sexa fermosa!
  Oksana asubiou, sacudindo os xeonllos curtidos espidos:
  - Bastardos de confianza!
  Verónica dixo cun suspiro:
  - Somos gardas de fronteiras soviéticos. E estamos falando como putas de cerca. É posible...
  Victoria cantou en resposta:
  - Grazas Stalin-líder! Para os ollos estúpidos e baleiros! Polo feito de que somos coma un piollo, non podes vivir!
  Natasha ameazou co puño ao diaño vermello:
  - Nu, ti que non é galgo! Estarás nunha sección especial!
  Victoria dixo con confianza:
  - Pronto chegarán os alemáns a Moscova... E xa Stalin será levado nunha gaiola!
  Oksana riu e obxectou:
  Cres que o resultado da guerra é unha conclusión inevitable?
  Victoria respondeu moi seriamente:
  - Como senón? Hitler ten case a metade do mundo baixo ocupación, ademais de Xapón e as súas colonias. - A nena bateu con rabia o seu pé agraciado e descalzo. - E nin sequera temos tanques decentes! A serie KV é unha parodia dos coches. A T-34 é claramente demasiado pequena. Pero non se creou un tanque normal! E os proxectís perforantes serán peores que os alemáns!
  Natasha suspirou pesadamente e gorgoteou:
  - Temos que estar de acordo con isto! Por desgraza, os nosos tanques aínda son tan imperfectos. E KV? Si, rompen...
  As nenas calaron e a súa brincadeira diminuíu.
  De feito, xa as primeiras horas da guerra demostraron que o T-34-76 non ten unha caixa de cambios completamente fiable, e máis aínda a serie KV. E o que é sucio, canto máis pesado é o tanque, máis débil se adapta ao movemento. E unha armadura frontal de 200 mm non é suficiente para soster os proxectís nin sequera do canón de 88 mm do Panther-2, e non o do Tiger-3.
  Como resultou inesperadamente, os coches alemáns son unha orde de magnitude máis fortes en blindaxe frontal e na capacidade de recibir un golpe. E a tecnoloxía soviética está a fallar claramente.
  Si, había unha máquina "Panther" -2 que non ten igual e imos destruír a todos. Non se pode parar un tanque así.
  A finais de setembro, os alemáns comezaron a rodear Moscova. Repasárono.
  O outono foi seco e cálido, e a principios de outubro os nazis comezaron a apertar as pinzas, ameazando con pechar o cerco tomando Moscova.
  O piloto Marsella recibiu un premio especial por mil avións derrubados: a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  E mola.
  E outras máquinas estaban agora en combate.
  A tripulación do tanque de Gerda distinguiuse nas batallas. As nenas pelexaron na "Pantera" -2. Esta máquina tiña unha torre estreita, unha silueta máis baixa e unha protección frontal comparable á "Tiger" -2 con menos peso en dezaoito toneladas cun motor igual de 900 cabalos de potencia. E iso significa un mellor rendemento de condución. América usou o Sherman alto. Este tanque só puido penetrar polo lado alemán, e foi alcanzado dende unha distancia de tres quilómetros e medio.
  "Panther" -2 vai substituíndo gradualmente ao habitual "Panther". Pero ata agora, o último coche é bastante bo. A súa armadura frontal é bastante capaz de suxeitar o proxectil dos modelos Sherman anteriores, e os tipos máis novos só poden penetrar preto. E o propio canón de 75 milímetros da Pantera leva un coche soviético a dous quilómetros, e é máis rápido que o de 88 milímetros, o que é moito mellor na práctica. Verdade, o "Panther" -2 na fronte é xeralmente impenetrable incluso para canóns autopropulsados nos Estados Unidos con canóns de 90 mm, e isto, por suposto, é práctico.
  Gerda apunta á diana cos seus dedos espidos e disparos. Entón berra:
  - Pola grandeza do planeta en todo o mundo!
  Charlotte tamén está a disparar, golpeando con precisión ás tropas soviéticas e ruxindo a todo pulmón:
  - Gloria ao noso éxito!
  Christina, disparando contra o inimigo cos seus dedos espidos e derrubandoo con proxectís ben apuntados, mostrando os dentes, di:
  Gloria ao Terceiro Reich!
  Magda tamén dispara cos dedos espidos dos pés, e di encantada, facéndolle o ollo aos seus amigos:
  - Polas ideas arias e a súa vitoria!
  As guerreiras traballan no tanque, e as "Trinta e catro" non tiran contra elas. E os tanques IS-1 son aínda peores. O pesado KV-16 intenta avanzar contra as unidades alemás. Pero as mozas tamén o perforan coa súa arma de longo alcance. E do tanque soviético só quedan fragmentos, xa que o kit de combate detona.
  Nun simple "Panther" a tripulación de Jane Armstrong está loitando. Esta valente rapaza de Gran Bretaña está a gañar facturas con confianza.
  Gringeta, disparando contra os rusos, coa axuda dos dedos descalzos, chirri:
  - Gloria á era de Gran Bretaña! Gloria!
  Mónica, tamén chirriando, envía agasallos da morte, cos seus dedos descalzos e chirridos:
  - Goberna Britannia, mares interminables, nunca seremos escravos!
  Malanya tamén disparou o canón da Pantera á súa vez, atravesou o Trinta e catro e chirou:
  - Polo comunismo real!
  E as nenas están encantadas. E tan famoso venceron ao Exército Vermello.
  Xa os nazis do sur, co apoio da poboación local, capturaron a Penza. Xunto cos xaponeses, pasaron o istmo do lago Baikal e loitan en Kamchatka.
  As belezas do tanque Tiger-2, Agata, Adala, Angelina, Andriana tamén están loitando alí. Catro nenas están a golpear ao inimigo desde a súa máquina de matar. "Tiger"-2 escupe agasallos da morte e destrúe as unidades soviéticas.
  Agatha, disparando cos seus dedos descalzos, ruxe:
  - Polo Terceiro Reich! E guiños.
  Adala tamén dispara, presionando o seu pezón escarlata e chirrindo:
  - Polas bandeiras arias!
  As nenas actúan cunha agresividade colosal.
  E agora as tropas alemás están entrando en Turkmenistán. E en novembro de 1943 toman a capital Ashgabat.
  O asalto está en marcha, co uso da tecnoloxía. Os poderosos "Sturmtigers" lanzan bombas a chorro que pesan trescentos quilos. E destrúen casas xunto coas tropas rusas.
  Escóitase unha serea. Si, o exército de Hitler mostra a maior acrobacia en destrución.
  A moza alemá Eva tuiteou:
  - Haberá unha chamada con gasto!
  Helga loita no avión TA-152. Lanza proxectís de avións sobre obxectivos terrestres, alcanzando trinta e catro e keveshki. E ouvea para si mesmo:
  - Son unha guerreira aria, e serei unha rapaza de súper clase!
  E agora outro tanque soviético foi acertado con el. Hai que dicir que a nena está loitando e só os seus ovos son máis frescos.
  Gertrude tamén envía unha descarga mortal, coa axuda dos seus dedos descalzos, do seu soldado de asalto asasino golpea ao inimigo e grita:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo ario!
  Aquí loitando contra os guerreiros e como solucionan todo.
  En decembro de 1943, os alemáns capturaron case por completo Moscova e entraron no territorio das rexións de Gorka e Kazán con tropas. Nas batallas tamén participaron canóns autopropulsados E-10. Esta arma autopropulsada era xenial e lanzouse en dúas versións á vez. O primeiro pesaba dez toneladas cun grosor de blindaxe frontal de 60 mm, blindaxe lateral de 30 mm e un motor de catrocentos cabalos de potencia. Máquina de baixa altura de 1,3 metros e só dous tripulantes, cun canón de 75 mm e un canón de 48 EL, moi móbil. E un canón autopropulsado-15 máis pesado, de dezaseis toneladas de peso, blindaxe frontal de 82 milímetros nunha gran pendente, blindaxe lateral de 52 milímetros e un canón de 75 milímetros e 70 EL de lonxitude de cañón como o do Panther, e un motor. de 550 cabalos de potencia.
  Novos canóns autopropulsados estaban bastante satisfeitos co rendemento de condución militar alemán e as súas armas.
  Dúas mozas pelexaron no E-15: Frida e Kaissa. Disparaban vinte tiros por minuto dun canón. Mozas tan fermosas en bikini.
  Frida disparou contra o tanque IS-1, atravesou a súa armadura frontal e arrolou:
  - Por ideas arias!
  E cos dedos descalzos, premeu os botóns dun dos primeiros joysticks do exército do Terceiro Reich.
  Lupanula e Caissa coa axuda dos dedos descalzos, golpeando ao inimigo cunha precisión colosal. E ela rulou:
  - Gloria á irmandade aria!
  Loitando contra unha rapaza así. Con gran impulso e ambición.
  E os guerreiros recollen a colleita, coa actividade dos chacales.
  Pero é especialmente interesante torturar ás nenas cativas, este é o seu pasatempo máis agresivo e favorito.
  Frieda comentou cun sorriso de dentes:
  -O suficiente para vivir segundo as leis,
  Ofrecido por Adán e Eva...
  Nag, contaremos historias,
  Esquerda, esquerda, esquerda!
  Caissa confirmou agresivamente:
  - Esquerda, esquerda, esquerda!
  E tamén presionou os dedos espidos dos pés sobre os botóns da palanca de mando e golpeou con acerto ao inimigo.
  Fritz loitou... Albina e Alvina xa superaron cada un dos cincocentos avións derrubados. Nenas tan militantes resultaron ser. E chegaron lonxe na súa idea de militancia.
  Albina, derrubando un avión ruso, coa axuda dos seus dedos descalzos, dixo:
  - Pola santa Prusia!
  Alvina, derribando o coche ruso, usando tamén os dedos descalzos, ladrou:
  - Pola gran Patria!
  Loita de xeito único contra as nenas aquí e elimina aos inimigos de forma moi mordaz.
  Xa chegou o novo ano... Moscova segue aguantando no aro do bloqueo.
  Unha pequena pausa ata marzo de 1944.
  E na primavera fixo un pouco máis de calor e as hostilidades retomáronse con renovado vigor.
  O Lev-2 tamén participou nas batallas, este é o primeiro tanque en serie no que os alemáns usaron a localización do motor e da transmisión xuntos e diante do tanque - nun bloque. E a torre foi trasladada. O resultado foi un coche máis cómodo, cunha silueta baixa e unha torreta estreita. O Lion-2 perdeu un peso significativo, e engadiu protección na fronte debido á maior inclinación da armadura. Este tanque fíxose máis lixeiro que o Tiger-2, o que significa que é máis móbil con armas poderosas.
  En pleno apoxeo no Terceiro Reich, tivo lugar o deseño do novo tanque principal E-50. O coche pasou por unha serie de cambios: a instalación dunha torre estreita e máis pequena. Cambiando o chasis por un máis lixeiro e máis fácil de fabricar e reparar, así como cunha mellor capacidade de campo a través. A localización do motor e da transmisión xuntos e transversalmente, e a caixa de cambios no motor. A altura do tanque reduciuse a menos de dous metros. E esta máquina só pesaba corenta e cinco toneladas co grosor da armadura Tiger-2. Ao mesmo tempo, tiña un motor máis potente de ata 1200 cabalos de potencia e armas máis fortes: un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL, e un aumento do poder destrutivo e da precisión.
  Este tanque, chamado "Panther" -3, debía entrar en serie. E a súa arma estaba equipada cun estabilizador hidráulico. Tal tanque debería converterse no tanque medio principal. E tamén estaba en marcha o desenvolvemento da E-75. Esta máquina estaba aínda mellor protexida: blindaxe frontal de 250 mm e blindaxe lateral de 170 mm, cun canón aínda máis potente e perforante de calibre 105 mm e 100 EL. Planificouse manter o peso dentro de setenta toneladas e poñer un motor de 1500 cabalos para manter a mobilidade. Este tanque íase converter no principal tanque pesado do Terceiro Reich. E estaba previsto chamalo: "Tigre" -3. Estes son tanques dunha nova xeración, e xa para futuras guerras cos Estados Unidos.
  En Siberia, as verdadeiras batallas desenvolvéronse só no verán de 1944, cando se desenvolveron as últimas batallas con Rusia.
  Os cazas a reacción alemáns tamén loitaron no ceo. O HE-162 é máis lixeiro, máis fácil de fabricar e maniobrable, e pasou con éxito o seu bautismo de lume.
  Tamén apareceu o ME-1010 cunhas ás que cambiaron o varrido. Pero a súa desvantaxe eran os altos requisitos para as cualificacións dos pilotos. E no canto diso, o TA-183 foi preferido na serie.
  Grandes esperanzas estaban postas no ME-262 X máis avanzado, que se distinguía pola súa alta velocidade de máis de 1100 quilómetros, cinco canóns de aire e unha mellor manobrabilidade con ás en arco.
  En xullo, os dous primeiros avións desta modificación foron recibidos por Albina e Alvina ...
  Nese momento os alemáns xa rodearan Chelyabinsk e Sverdlovsk. Centos de miles de tropas soviéticas rendironse.
  Albina disparou contra os tanques rusos dende o aire, atravesou os seus tellados e ruxiu:
  - Gloria aos soños arios!
  Alvina, derrubando aos pilotos da URSS e mandándoos ao outro mundo, coa axuda dos seus dedos descalzos, berrou:
  - Pola Gran Prusia!
  Esta rapaza está moi loitando, e os tanques tamén están a derribar activamente.
  Gerda e a súa tripulación do tanque están arriba. Xa están bombardeando os arredores de Sverdlovsk.
  Gerda disparou cos dedos descalzos e berrou:
  - Pódese construír comunismo?
  Charlotte presionou o pedal co seu talón espido, esmagando aos rusos, e engadiu:
  - É posible e necesario!
  Christina, disparando aos opoñentes con gran precisión e disparando cos pés descalzos, chirriu:
  - Pola nosa Patria!
  Magda, disparando contra o inimigo e destrozando as armas soviéticas, berrou:
  - Pola nosa nai!
  As nenas dispararon a todos os proxectís... E mentres se lles reponían un kit de combate, puxéronse a falar.
  Gerda comentou con rabia:
  - Todos os imperios tarde ou cedo caeron en decadencia. Creo que isto non lle pasará aos nosos!
  Charlotte non estaba moi de acordo con isto:
  -¿E onde está a garantía de que despois de Hitler non comezará a loita polo poder e o Terceiro Reich non se derrube?
  Christina comentou, con bastante lóxica:
  - O principal é a ideoloxía... Fainos fortes!
  Confirmou Magda, golpeando o pé descalzo:
  - E unidos!
  Charlotte comentou racionalmente:
  - Pero igualmente, un loitará polo poder, e despois o outro, e despois del o terceiro. Como no Imperio Romano, cando Xulio César foi asasinado por primeira vez, e despois a dinastía augusta foi interrompida. E no Imperio Romano chegou un tempo de desacordos e escisións colosais.
  Gerda estaba de acordo con isto:
  - Si, os emperadores comezaron a cambiar como luvas, e o Imperio Romano foise a derrubar. Non foi posible crear algo universal!
  Christina comentou cun sorriso:
  - Necesitamos un sistema de rotación da potencia! ¡Tal sistema que nos garantiría un desenvolvemento estable e a ausencia dunha perigosa loita polo poder!
  Charlotte encolleu os ombreiros e comentou:
  - Só a Igrexa Católica foi quen de manter un sistema de poder máis ou menos estable sen escisións e desintegracións, e ningún antipapa puido impedilo.
  Magda comentou cun sorriso:
  - Pero é verdade! Os católicos evitaron un cisma durante case dous mil anos... Aínda que ás veces houbo golpes de estado, e os papas foron asasinados ou feitos prisioneiros. Fala de algo estable e perdurable no sistema vaticano.
  Gerda comentou cun sorriso:
  - ¡Esperemos que o xenio do Führer nos diga a saída, e non dividiremos o xuíz da Antiga Roma!
  Despois da caída de Sverdlovsk e Chelyabinsk, Stalin detivo a resistencia desesperada.
  E o 2 de setembro de 1944 asinou un acordo de rendición incondicional. A URSS acordou a ocupación de zonas aínda non ocupadas e a renuncia á soberanía.
  Alemaña e os seus satélites recibiron un enorme territorio baixo control.
  Pero aínda había un problema con Gran Bretaña.
  Os alemáns lanzaron unha ofensiva en África. Ao mesmo tempo, avións a reacción e mísiles FAA golpearon a metrópole.
  Gran Bretaña non podía defender as colonias. E rapidamente perdeu o control de África.
  Churchill morreu en xullo de 1945. E o novo liderado de Gran Bretaña pediu a paz en calquera condición.
  Hitler esixiu a rendición. Gran Bretaña negouse. E as tropas alemás, sen dubidalo, desembarcaron tropas.
  E en agosto Inglaterra foi capturada. E despois Irlanda.
  Os Estados Unidos non querían loitar sen os británicos. E non podían fabricar unha bomba atómica.
  A Hitler gustaríalle loitar, pero é difícil sacar aos Estados Unidos do outro lado do océano. En definitiva, decidiron facer as paces. Pero América tivo que render homenaxe ao Terceiro Reich.
  Ademais, os alemáns recibiron o dereito a bases en América Latina e tomaron o istmo de Panamá para si. E resultou xenial.
  Hitler conseguiu todo o que quería... Pero non podía quedarse quieto. En particular, Xapón arrebatou demasiado para si mesmo.
  Sen esperar a que o samurai crease unha bomba atómica, o Führer atacou o samurai o 20 de abril de 1953.
  Xa non era posible demorar. A guerra continuou coa tremenda superioridade tecnolóxica do Terceiro Reich. Pero hai moitos xaponeses e teñen divisións coloniais. Ademais, Xapón tamén se está a desenvolver rapidamente e pode superar o atraso.
  Os alemáns lanzaron pratos voadores e tanques piramidais á batalla. E tiñan metralladoras máis avanzadas e autopropulsadas subterráneas. E moitas outras cousas.
  Xapón loitou duro, pero pouco a pouco xogou. Os alemáns ata fixeron prisioneiro o emperador.
  Esta guerra brutal durou case dous anos. E rematou co bombardeo nuclear de Toquio e coa ocupación da Terra do Sol Nacente.
  Hitler xa capturou case todo o mundo, pero os Estados Unidos permaneceron. E EEUU ten armas nucleares e mísiles balísticos de entrega.
  E no Terceiro Reich trabállase na creación de armas antinucleares.
  E agora por fin estaba listo.
  E o 20 de abril de 1959 comezou a guerra entre os Estados Unidos e o Terceiro Reich. A última guerra na historia da humanidade.
  E EEUU perdeu por un wicket...
  O 8 de marzo de 1960, a guarnición de Nova York rendeuse. E ao día seguinte, Washington.
  Estados Unidos claramente estaba perdendo a guerra. O último tanque estadounidense da serie pesada apareceu nas batallas. Armado cun canón de canón longo de 155 mm, e unha armadura frontal de 310 mm, cunha torre fixa, converteuse nunha especie de canón autopropulsado de cento vinte e cinco toneladas de peso.
  Os estadounidenses puideron finalmente entregar o coche, que suxeitaba os proxectís dos canóns alemáns na fronte, e podía penetrar en calquera tanque nazi. Pero ela foi ignorada polos lados. E bateron. E outro coche deste tipo foi bombardeado dende o aire.
  Eisenhower morreu o 20 de marzo de 1960. E o 22 de marzo, o seu sucesor Kennedy capitulou ante o Terceiro Reich.
  E así rematou a historia das guerras. E o Terceiro Reich apoderouse de todo o mundo. E comezou unha nova vida.
  
  . ROMMEL-FUHRER E AS NENAS ESPADAS
  ANOTACIÓN
  Despois do asasinato de Hitler no Terceiro Reich, as forzas pro-occidentais chegaron ao poder. E agora todo cambiou, e agora os alemáns avanzan e gañan vitoria tras vitoria. Nenas fermosas pelexan.
  PRÓLOGO
  O 20 de abril de 1944 produciuse un exitoso intento de asasinato contra Adolf Hitler.
  O Führer morreu e o seu séquito foi fusilado no acto. Speer converteuse no novo chanceler, e Rommel converteuse no Führer e Comandante Supremo. O 1 de maio de 1944, os aliados cesaron todas as hostilidades e bombardeos, declarando unha tregua.
  Stalin, por suposto, estaba indignado. Pero Rommel derrogou as leis antisemitas e defendeu a integración europea contra o bolxevismo. E os países occidentais aprobárono. Mentres tanto, os nazis trasladaban forzas de Europa ao leste.
  E o Terceiro Reich aínda ten trescentas vintecatro divisións. Estes son grandes poderes. E máis da metade da aviación estaba encadenada pola fronte occidental. E despois bótanse.
  Só no norte de Francia había cincuenta e oito divisións. Deles, dez tanques e cinco SS. Isto é aproximadamente comparable ás forzas que se concentrarían en Bielorrusia contra as forzas soviéticas na Operación Bagration.
  E en tanques e aviación aínda máis. Ata cento cincuenta divisións había no occidente ou en Europa.
  Entón, o equilibrio de poder cambiou notablemente. Os alemáns xa crearon a produción en masa de "Panthers" e máis poderoso "Tiger" -2. Teñen avións a reacción, mísiles FAA, avións de disco e a serie E.
  Os alemáns están a recrutar cada vez máis divisións estranxeiras. Tamén tiñan na serie un rifle de asalto MP-44, o mellor naquel momento no mundo, que en moitos sentidos se converteu no prototipo de Kalashnikov.
  Así que os alemáns tiñan forzas serias. E tiñan a Rommel. Un xeneral moi talentoso. O que fixo unha serie de emendas á xestión da Wehrmacht que elevaron a súa eficacia. E dándolle moito máis poder aos mandos dos grupos do exército.
  Rommel tamén disolveu parte das tropas das SS, repoñendo os oficiais nas partes habituais da Wehrmacht. Iso aumentou a capacidade de combate do exército no seu conxunto.
  Tamén se incrementaron os dereitos dos mandos locais.
  Ademais, os eslavos foron recoñecidos oficialmente como arios e a Rada Central operaba en Bielorrusia. Tamén se levaron a cabo outras reformas.
  Pero todo isto levou tempo.
  E o Exército Vermello preparábase para unha ofensiva en Bielorrusia. E sería difícil repeler un golpe alí.
  Entón Rommel decidiu: a mellor defensa é un ataque. E as súas tropas no sector sur da fronte atacaron. Desde Moldavia e Ucraína occidental en direccións converxentes.
  O cálculo principal foi a sorpresa. Isto conseguiuse mediante unha campaña de desinformación. Tamén porque Stalin estaba seguro de que os alemáns non atacarían. Aínda que o Terceiro Reich tiña moitos tanques e mesmo obtivo unha vantaxe sobre a URSS neles. Si, e a "Pantera" máquina-bestia. É case imposible resistir a ela.
  A presenza dos alemáns tamén tiña os "Tigres", que, como tanques revolucionarios, eran fortes e tenaces. O primeiro jet ME-262 tamén participou nas batallas
  O que literalmente aterrorizaba aos pilotos soviéticos: estas máquinas son difíciles de derrubar.
  A superioridade dos alemáns nos tanques tamén tivo un efecto. Na ofensiva participaron os Tigres -2 e os Ferdinands regresados de Italia. Os alemáns tamén conseguiron completar un par de "Ratos" enviándoos a unha proba de combate.
  Este tanque mostrou a súa capacidade de supervivencia nun gran avance, pero un rendemento de condución pobre.
  Pero o "rato" non se pode perforar desde ningún ángulo. E este é un tanque serio.
  E a súa baixa velocidade convérteo nun bo tanque de apoio de infantería.
  Non obstante, Rommel deu a orde de deseñar o E-100 coa idea dun deseño máis axustado. No que o motor e a transmisión están situados xuntos e cruzados, como noutros tanques e canóns autopropulsados da serie E.
  Os alemáns puideron gañar vantaxe nos campos de Ucraína debido á sorpresa táctica.
  E como resultado, formáronse varias caldeiras. O Exército Vermello, con todo, loitou con moita coraxe. As tropas tiñan experiencia en combate e non podes simplemente levalas a un espectáculo. E os soldados do Exército Vermello non quixeron renderse. E as súas familias realmente afastaríanse diso.
  As batallas demostraron que os tanques alemáns, cando se usan correctamente, son moi bos. O TA-152 tamén se mostrou ben. Rommel mesmo ordenou que este avión fose producido en lugar do Focke-Wulf, e construído en lugar dos mísiles da FAA. Os mísiles aínda non poden chegar a Moscova, e contra as forzas terrestres son demasiado caros e ineficaces. Nótese que o jet ME-262 non é moi bo e adoita fallar. Ademais, tamén esixe a reciclaxe dos pilotos e unha pista máis longa. Si, e a creación de novas infraestruturas.
  . CAPÍTULO #1
  Neste sentido, o novo caza propulsado por hélice TA-152 parecía moito máis efectivo neste momento. En termos de velocidade, superou a todos os avións soviéticos, tamén en armamento, non inferior ao Focke-Wulf, e ao mesmo tempo tiña moito mellor manobrabilidade.
  Ademais, o TA-162 tamén podería usarse como avión de ataque debido á súa forte armadura e armas. E como un bombardeiro de primeira liña.
  Este avión é o cumio do desenvolvemento da familia Focke-Wulf e o cabalo de batalla da guerra.
  E o ME-262 tamén é demasiado caro. Os bombardeiros Arado parecían máis prometedores. Debido á enorme velocidade e altitude de voo, é difícil golpealos con canóns antiaéreos, e os loitadores soviéticos non serían capaces de alcanzalos en absoluto.
  Así que valeu a pena o investimento.
  Os alemáns tiñan en xeral boas perspectivas no armamento. E a URSS enfrontouse a unha escaseza de aluminio despois do cese dos subministros baixo préstamo-arrendamento. Si, e elementos de cobre e aliaxes tamén.
  Si, non é doado loitar sen aliados.
  Stalin aprazou a operación Bagration, e intentou soltar as caldeiras, prohibindo a retirada.
  Pero iso só o fixo peor. As tropas axiña consumiron a súa munición e caeron en destrución.
  E o traslado de tropas estivo asociado co bombardeo. Os alemáns xa conseguiran a supremacía aérea.
  E non ían renunciar a iso. Na produción de avións, superaron á URSS e destacaron na calidade das máquinas e na clase de pilotos.
  O peor para o Exército Vermello foi que no ceo a situación só podía empeorar. O Yak-3, máis avanzado que o Yak-9 debido á falta de duraluminio, non se puido producir en grandes series. E LA-7, tamén, por varias razóns, non podería ser demasiado masiva.
  Entón tiven que confiar no Yak-9, que, por suposto, é máis sinxelo en produción, pero débil en armamento e velocidade, peor que os vehículos alemáns e en manobrabilidade vertical.
  O IS-2, a pesar do seu poderoso armamento, tamén cedeu contra o Panther. Algo mellor foi a T-34-85. Aínda que tiña os seus inconvenientes.
  En todo caso, os alemáns puideron coller a iniciativa.... Rommel era un gran comandante e superou tácticamente a Stalin. As tropas soviéticas de cando en vez caían no medio ambiente.
  E a Wehrmacht só aumentou a súa vantaxe con cada mes de loita.
  Si, e as hélices de asalto MP-44 mostraron a súa eficacia, e cada vez máis chegaron á fronte.
  Ata agora, a URSS non tiña armas pequenas comparables. E por suposto que tamén é malo.
  O verán transcorreu coa vantaxe da Wehrmacht... Zhukov incluso se ofreceu para pasar á defensiva. Pero Stalin estaba en contra e esixiu unha ofensiva constante e prohibiu a retirada das tropas. Todo isto provocou un constante aumento das baixas e a morte das mellores divisións e unidades.
  A finais do verán, os novos canóns autopropulsados alemáns E-10 participaron nas batallas. Son pequenos: a altura é de só 1,4 metros, pero ao mesmo tempo, lixeiro, áxil de ata setenta quilómetros por hora, a velocidade demostrou a súa eficacia.
  Adala, Agata, Amina - tres mozas loitaron nunha das primeiras armas autopropulsadas.
  A súa tripulación de tres A debía demostrar que as mulleres poden facer algo ao xurar. E se pelexan, mostran a propia perfección.
  Pelexan no mesmo bikini e descalzos. O que é moi grave.
  O seu canón autopropulsado é bastante ancho, o que fai que sexa fácil de virar,
  Realmente pesa quince toneladas. Pero a armadura frontal de 80 milímetros nunha gran pendente dá unha boa protección. Aínda que, por suposto, o rendemento da condución é algo menor.
  Rommel favoreceu un deseño cunha armadura frontal máis grosa para mellorar a supervivencia do vehículo. E a armadura lateral é máis grosa en 52 mm, o que dá protección contra os rifles antitanque. Inicialmente, os canóns autopropulsados tiñan que ter as dez toneladas e sesenta milímetros de blindaxe frontal e trinta blindaxe laterais.
  Pero entón o sentido común demostrou que o rendemento de condución das armas autopropulsadas xa é bo, e é mellor protexelo.
  O canón é o mesmo que o T-4, 75 mm 48 EL. É capaz de penetrar pola T-34-85 e a IS-2, aínda que a unha distancia non superior a un quilómetro.
  Así que as tácticas ditan: actuar con máis coidado. E achegarse.
  Adala disparou cos seus dedos espidos.
  O proyectil alcanzou o casco do T-34-85 e o vehículo soviético incendiouse. E comezou a arrincar o kit de combate.
  Agatha comentou:
  - Non está mal, aínda o cravamos!
  Amina riu. O proyectil soviético pasou voando e non fixo dano.
  Non obstante, a fronte está moi inclinada e debe levar o proxectil a un rebote.
  Adala volve disparar cos seus dedos espidos e canta:
  Somos uns grandes depredadores
  E inigualable na batalla!
  Aquí disparou coa axuda dos dedos espidos de Agatha.
  Entón ela rulou:
  - Por grandes logros.
  Pero que teñen de xenial? Pero as mozas están claramente en marcha. E non podes levalos tan facilmente coas túas mans.
  Aquí Agatha disparou de novo usando os seus dedos espidos. E golpear ao inimigo. E fixo un golpe preciso nun tanque soviético.
  O E-10 demostrou ser, por suposto, un excelente canón autopropulsado, e este é outro problema para o Exército Vermello.
  É certo que o desenvolvemento do SU-100 está en marcha na URSS. Esta arma autopropulsada é unha arma moi boa. Especialmente a súa arma perforadora e de disparo relativamente rápido. Pero aínda leva tempo.
  Os alemáns teñen os seus propios problemas.
  Aquí chega o outono, e o rendemento condutor do "Panther" e do "Tiger" -2 en condicións de fortes choivas cede. É certo que os alemáns xa puideron chegar ao Dnieper e atrincheirarse.
  Ata agora, a URSS na marxe dereita Ucraína só ocupaba Kiev e Odessa.
  Si, a situación é preocupante.
  Xa é outubro e chove. Os alemáns vense obrigados a pasar á defensiva.
  Tamén o vermello, tras unha serie de derrotas, necesita un descanso para repoñer as súas filas.
  Si, a situación é xenial.
  O final do outono transcorreu máis ou menos tranquilo. Só as batallas estaban en pleno apoxeo no aire. Huffman converteuse na nova gran estrela con máis de trescentos avións abatidos.
  Si, e outros pilotos puxéronse en marcha. É difícil na fronte aérea.
  O XE-162 prometía ser un novo e moi eficaz caza do Terceiro Reich. A súa gran vantaxe é a facilidade de produción e o baixo custo. É certo que este coche non é moi cómodo de conducir. E precisa de pilotos altamente cualificados.
  O tanque E-50 debería substituír ao Panther. Pero aquí, por suposto, é necesario resolver unha serie de problemas técnicos e aplicar un esquema de deseño fundamentalmente novo. O que permitiría facer a silueta do coche moito máis baixa. E levanta armas e armaduras sen aumentar o peso, pero reforzando o motor.
  Así que aínda queda moito traballo por facer. Hai moitos desenvolvementos na aviación, incluídos os bombardeiros sen cola. E, por suposto, isto é grave.
  E si, hai moitas cousas...
  Ambos bandos estaban preparando novas armas. A primeira liña percorreu o Dnieper con pequenas cuñas.
  Odessa, pronto bloqueada do mar, caeu. E os alemáns na marxe dereita de Ucraína non só controlaban Kiev. En Bielorrusia, tiñan cabezas de ponte máis aló do Dnieper.
  No inverno, Stalin planeou unha gran ofensiva. Pero está claro que os alemáns teñen unha defensa densa por todas partes.
  Pero a URSS tamén tiña algo propio. Cada un ten as súas propias cartas de trunfo. Pero nos ceos domina a Luftwaffe. E domina con maiúscula. E a súa vantaxe está crecendo.
  TA-152 resultou ser unha marabillosa máquina de parafuso. Si, ME-109 en modificación L, moi ben. Tamén apareceu Yu-488, un coche marabilloso.
  Moi rápido para un bombardeiro estratéxico de hélice - 700 quilómetros por hora.
  Capaz de bombardear fábricas nos Urais e máis aló dos Urais. Por certo, o TA-400 é un monstro aínda máis poderoso.
  Si, é duro no ceo. Necesitamos un movemento forte.
  E o 12 de xaneiro de 1945 comezou unha ofensiva no centro. O Exército Vermello precipitouse ao ataque. Pero os alemáns están preparados e esperando.
  Produciuse unha loita feroz. Os alemáns non teñen menos forzas, e a defensa é poderosa.
  E no aire, a Luftwaffe ten vantaxe. En definitiva, a ofensiva empantanouse.
  E de novo as batallas están en pleno apoxeo....
  En marzo de 1945, os alemáns xa avanzaban. Unha nova táctica é un ataque nocturno usando dispositivos infravermellos. E o tanque E-100. Máis lixeiro, áxil, pero mellor protexido que os Maus.
  Como o tanque atravesou o E-100 é bo. A armadura frontal é de 250 mm con pendentes, e a blindaxe lateral é de 210 mm con pendentes. Velocidade 40 quilómetros por hora na estrada. O peso é de 130 toneladas e o motor é de 1500 cabalos.
  A silueta é moito máis baixa que a do Rato. E o corpo está moito máis baixo. E o chasis é máis lixeiro.
  O coche é moi tenaz, e con dúas armas. Non te resistas a este.
  E o "Sturmtiger" tamén é un monstro. Que os nazis premen ao Exército Vermello.
  Pero as nenas pelexan desesperadamente.
  E lanzan granadas cos dedos espidos.
  Alenka, disparando cunha metralleta, chirriu:
  - Pola gran URSS!
  Anyuta, garabateando sobre os nazis, confirmou:
  - Polo comunismo máis grande!
  Alla, disparando contra o Fritz, chirriu:
  - Por un futuro mellor!
  E co seu talón espido lanzou unha forza mortal, destruíndo o inimigo.
  María, escribindo sobre os nazis, sinalou:
  - Sé famoso, o noso mundo é xenial!
  Olimpiada, fodindo o Fritz, chirriou:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E tamén os seus dedos espidos, coma se estivesen a dar goleadas ao inimigo.
  Matryona berrou, inclinando a liña:
  - Non hai problemas para a URSS!
  Pero os alemáns aínda romperon a defensa. E comezaron a evitar as tropas soviéticas en Ucraína.
  Si, a situación é alarmante. Eagle caeu en abril. E fíxose mudo e gallimo. Así que está todo comprimido.
  Rommel ordenou con habilidade. As súas tropas avanzaban alternando preparación de artillería e ataques aéreos.
  A serie E estaba sendo desenvolvida no Terceiro Reich. Este tanque E-50 suponse que era o máis masivo do Terceiro Reich. Co grosor da armadura do "Tiger" -2, o deseñador tomou e instalou o motor e a transmisión xuntos. E fixeron a torre cada vez máis estreita. Ademais, o chasis cambiou, tornouse moito máis lixeiro en bogies e resortes. A altura do tanque reduciuse debido ao eixe do caddy, que foi retirado, e previamente conectaba a transmisión e o motor. O E-50 fíxose máis baixo en silueta e o seu peso diminuíu.
  E a armadura incluso aumentou a pendente. Como resultado, o tanque comezou a pesar menos de cincuenta toneladas. E o motor, grazas ao sopro, acelerou ata os 1200 cabalos.
  Entón, o tanque era ergonómicamente mellor que o Panther cunha excelente protección da fronte.
  E a súa arma era máis penetrante e precisa. En calibre 88 mm, e a lonxitude do canón é de 100 EL. Si, este coche é xenial. É exitosa e amada polas tropas.
  A URSS tiña só o IS-3, ben protexido pola torre e na fronte. Neste sentido, é mellor que o IS-2, pero tres toneladas máis pesado, sobre todo pola torreta, e peor no rendemento de condución.
  Os alemáns avanzaban polo sur. Buscaban capturar o Donbass e privar de recursos á URSS.
  E foi moi inquietante. Tamén aquí Turquía comezou a reunir forzas. Por suposto, ela quería sacar proveito dos territorios soviéticos.
  Rommel actuou con moita habilidade. E o Exército Vermello de cando en vez caía nas caldeiras.
  Stalin, pola súa banda, estaba terriblemente nervioso e perdeu ante Rommel en táctica e eficacia.
  Os alemáns comezaron a loitar con máis habilidade. E as súas divisións estranxeiras tamén. O máis sucio foi que a URSS se atopou nun oco técnico. Aínda faltaba crear o T-54 e levou tempo. Como avións a reacción.
  E os alemáns xa teñen o Arado, e avións de ataque a reacción na serie, e cazas. O ME-262 X xa foi probado. Ten ás espalladas e motores máis avanzados. E a velocidade supera os 110 quilómetros por hora e cinco pistolas de aire comprimido. E tamén ten foguetes a reacción que se inducen pola calor e o son. E esta é unha seria ameaza, e as tropas da Wehrmacht no ceo están cada vez máis asumindo.
  Xa en maio caeron Voronezh e Kursk. E iso permitiu que os nazis entraran no Donbass.
  A situación empeorou. En xuño de 1945, todo o Donbass foi capturado. E os alemáns foron á curva do Don. Stalin asustou e loitaba constantemente na histeria. Esixiu a ofensiva das unidades soviéticas. Pero isto simplemente non funcionou.
  Os alemáns eran máis fortes con armas automáticas e mellor organizados. Ademais, unha forma máis avanzada de control da Wehrmacht compensou moitas das primeiras debilidades que ocorreron na historia real e facilitou as vitorias do Exército Vermello.
  Xa as tropas nazis de Rommel entraron na batalla por Stalingrado.
  E é moi cruel.
  No mundo do Imperio Brown desenvolvéronse feroces batallas pola cidade do Volga. Aquí hai moitas nenas e pioneiras loitando. O batallón de francotiradores feminino baixo o mando da capitán Natashka Kaktusova tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Voronaya. Mozas con metralladoras e rifles, atadas con fardos de granadas, agocháronse detrás das ruínas.
  A propia Natasha leva unha túnica manchada sobre o seu corpo espido, cuns pantalóns curtos e descalza.
  Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina, corte de pelo curto debaixo dunha media caixa. O rostro é moi expresivo, cun queixo varonil, os ollos azuis moi separados. Cabelo castaño claro tornouse gris con po, peito alto, aspecto duro.
  A capitán Natasha leva máis de cinco anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de cortes e contusións. Unha nena é máis áxil para moverse descalza que as botas ásperas e torpes.
  A sola núa sente a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Por unha banda, os pés da nena endurecéronse, e non tiñan medo ao metal quente, nin aos escombros afiados das ruínas, pero, por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  A doce Natashka sostén unha granada cun paquete explosivo atado. É necesario arrastrarse ata o formidable imperio de zafiro do tanque "León", regando as rúas con metralladoras.
  Mirabela arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, polo que todas as mozas do batallón resultaron ser de botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas afian mentres se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de Mirabela é desordenado e longo... Un pouco rizado. A nena mesma é delgada, delgada e de estatura pequena. Incluso pódese confundir cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero Mirabela xa viviu moito. Tamén conseguiu visitar o cativerio do imperio marrón, tras sobrevivir a crueis torturas, e as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar.
  Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca se pode dicir que a golpearon cunhas varas de goma nos talóns, polo seu corpo pasou unha corrente.
  E uns tacóns redondos e espidos de nena queimáronse cun ferro candente, que é moi doloroso.
  Mirabela dispara... Un soldado do imperio marrón, neste caso unha francesa, cae morto, co fociño levantando area e cascallos.
  Natashka mete un montón de granadas debaixo dunha morea de lixo. Agora un "León" de noventa toneladas arrastrará por aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros no seu rostro, morenos pola queimadura solar e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten unha armadura lateral de 100 mm, e mesmo nun ángulo. Os tanques medianos do imperio soviético non poden penetralo, só os mastodontes pesados teñen unha oportunidade. Pero as eirugas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Natasha arrepía, mostrando os seus tacóns rosados.
  Svetlana dispara unha ráfaga dunha metralleta... Unha rapaza fermosa, ninguén sabe de que nacionalidade cae. As nenas cortaron entón os mercenarios negros. As tropas do Imperio Brown, despois de conquistar a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue das nenas alemás e arroxan ás tropas coloniais á batalla: etíopes, libios, italianos, outras criaturas diversas e algunhas outras razas. Tamén aumentou o número de tropas polacas, que están afeitas desde o berce a odiar ao Imperio Ruso e ao sistema soviético.
  Iso, porén, non interfire co seu emprego.
  Erwin Rommel levantou a todo un internacional.
  Moitos inimigos...
  Svetlana esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu, ennegrecida polo po, un tacón redondo e de nena. A capitán-beleza mesmo sentiu un cóxego polo preto que pasou o presente de gran calibre, da súa áspera sola. A nena fíxose perdón, murmurando:
  Nin unha bala nos para!
  Mirabela volve disparar... Outra rapaza Angélica - moi pelirroja, estatura superior á media e musculosa, a pesar das escasas racións. Tamén unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura recortada, ombreiros anchos non femininos e peitos altos.
  Angélica pelexa só con pantalóns curtos, a túnica está feita en anacos e desmoronándose en po, e case non se entregan novos uniformes polo Volga. Deus me libre de transferir máis munición, e unha pinga de comida, para as esgotadas tropas rusas e soviéticas.
  Así que Angélica está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Un anaco de metralla golpeou a planta do pé dereito, e doe, cústalle andar.
  Angélica, pelirroja, poeirenta, case espida, torce a súa cara bonita pero á vez dura. A nena, disparando, di:
  - Por riba de nós está o Señor, Moscova e Joseph Stalin!
  E corta aos soldados atacantes do imperio do zafiro, sen ter tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta dos formidables tanques Sapphire. Aquí hai case duascentas toneladas de "ratos" e non poden pasar nada...
  Como Svetlana esperaba, "Lev" conduciu un pouco e enterrouse nunha pila de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou, un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Algún lugar retumaba ao lonxe, deixando as ruínas. A loura Svetlana, como unha serpe asubiou:
  - Ese é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza-capitán vese obrigada de novo a arrastrarse. Os guerreiros e os rapaces do imperio soviético e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Por culpa do teimudo Erwin Rommel, as hordas do Imperio Brown quedaron atrapadas en batallas de trincheiras nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  Mirabela lanza unha granada. Obrigar aos mercenarios naufragados ou aos alemáns a dar volteretas, dar a volta. A un dos loitadores pardos lle arrinca a man e nela colga, por así dicir, un reloxo inglés cun compás.
  A rapaza volve lanzar unha granada cos dedos espidos dos pés e chirri:
  - Por Rusia Svarog!
  E dá unha volta, cortando os inimigos.
  Mirabela di cun sorriso:
  - O que che mostra o compás - o camiño do inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica adherida do seu talón poeirento.
  Angélica tamén quita o po, cos seus peitos firmes e cheos. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. E intenta lavar. De novo tes que escavar cando as metralletas alemás están garabateando. E gatear dun xeito plastunski.
  O batallón de mozas mantén os seus postos, aínda que hai bombardeos. E os proxectís pesados están a romper, e as bombas están caendo do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas de rubí.
  Aquí Svetlana ve como se arrastra a Pantera. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpealo no lado. A nena espirrou, cuspiu o po que lle subía á elegante boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Tes que pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Angélica comezou a roubar, apoiándose no sumidoiro cos seus dedos espidos de pernas e cóbados elegantes. Era coma un gato que persegue un rato. A nena recordou a guerra daquel terrible verán para que ano, cando, segundo a versión oficial, o imperio marrón invadiu con aleivosía as extensións do Imperio ruso. (Aínda que ambas as potencias se acusan mutuamente de agresión!)
  Nin a nena, case a nena tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes os constantes estalidos de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena deu unha labazada no estómago. Os fragmentos xorden desde arriba coma un rabaño de abellas bravas.
  Un deles toca o tacón espido, cincelado e rosa da nena.
  Angélica susurra cos beizos rachados:
  - En nome da xustiza, Señor!
  A nena acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adherido. O presente voa nun arco. Escóitase unha explosión, prestase a armadura lateral máis delgada da Pantera. O tanque marrón comeza a arder, fai detonar o kit de combate.
  Svetlana murmura cun sorriso:
  Grazas Señor Xesús! Eu só creo en ti! Rezo a ti só!
  Rompe a pantera. Arrancado, un longo tronco está enterrado en cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Svetlana, cuxos ollos, nunha cara marrón polo po e as queimaduras solares, brillan con millo, di:
  - Cantos máis carballos teña o inimigo, máis forte é a nosa defensa!
  Angélica é moi sexy, coas súas bragas negras, e espida, poeirenta e corpo forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado coa súa perna graciosa e cuberta de po. E metido, xusto na gorxa dun mercenario árabe. A fermosa Angélica balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  A nena, despois de que volveu arrastrándose, disparando. Led lume e Svetlana.
  A capitán da beleza, Natashka, despois de cortar o troll, chirou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas que hai nela son os elos...
  Mirabela disparou, abriu a cabeza a Rommel e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Svetlana, de novo disparando con precisión, croa:
  - Pero non podes ir en ciclos en bagatelas...
  Mirabela disparou con precisión e engadiu:
  Se non, a cadea envolverache!
  Outra rapaza Olimpiada, tamén moi fermosa, xunto coa pioneira Seryozhka, preparou unha mina nun fío. Os dous empurrárona... O moco insidioso meteuse na eiruga do "Tigre"-2. E como estoupará este coche marrón de canón longo.
  O rapaz loiro Sergei exclamou:
  - A nosa Rusia, tes un balde!
  E apenas tivo tempo de saltar cara atrás, brillando, cos tacóns negros e derrubados, dende o teito que caía.
  Olympias acariñou o pescozo do neno e díxolle:
  -Es moi intelixente!
  A pioneira dirixiuse á fronte e uniuse ao batallón de mulleres. O neno tamén é moi creativo. Por exemplo, fixo avións para derribar avións de ataque de zafiro. Cando os Focke-Wulfs, ou TA-152, soben, escóitase un ruxido incriblemente ensordecedor.
  Nenas e alemáns golpean co acompañamento dunha sinfonía de Wagner. Unha melodía tan maxestosa.
  Olympias di con fastidio:
  - Aínda nos intentan asustar!
  O neno pioneiro cantou con patetismo:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  A morte non nos levará baixo o ceo estrelado!
  Porque a santa Rusia loitará duro,
  Carguei a poderosa ametralladora!
  Olympias, unha rapaza alta e musculosa, de cadeiras e ombreiros anchos, é unha típica muller campesiña. Durante a loita, as roupas foron rasgadas en farrapos, as pernas fortes están espidas, o cabelo está tecido en dúas trenzas e moito po.
  O brinco ten só once anos, delgado pola desnutrición, neno rabuñado e sucio, en pantalón curto. O cabelo naturalmente branco do neno púxose gris, e as costelas aparecen a través da pel fina, bronceada e sucia. Pernas terriblemente derrubadas, e en queimaduras, contusións, con burbullas. É certo que o destino evitou que o neno sufrira graves feridas.
  No seu trasfondo, os Xogos Olímpicos parecen grandes e gordos, aínda que a nena non é nada gorda, pero si con carne forte e adestrada nos ósos. Ademais, a fame non parecía afectar en absoluto á súa corpulenta e grande figura.
  A nena dispara desde un pesado rifle antitanque. Os coches marróns non se poden perforar na fronte, pero hai posibilidades nas vías.
  E o forte "León", despois de recibir un explosivo pesado no tren de aterrizaje, comezou a botar fume como un fumador.
  Seryozhka cantou con malicia:
  - Apestoso Fritz sen pensalo, acendeu un cigarro na entrada! Por suposto, meteuse en grandes problemas!
  Olympias, parpadeando con becerros musculosos e curtidos, bateu un claqué coas súas fermosas pernas espidas. A nena cantou:
  - As caras de rubí sagrado brillan dende a icona... Deus non te permita empapar polo menos mil blitzes! E se alguén zumba máis que todos os orcos, ninguén, créeme, non te condenará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportador de batalla de canela volveu botar fume.
  O batallón de nenas causou importantes danos ao Fritz. Pero tamén sufriu perdas. Aquí unha rapaza quedou á metade, e o seu rostro quedou tan pálido, a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polas tropas de Rommel, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Svetlana, pola súa banda, está tentando atravesar o "Tigre". Unha poderosa máquina nazi, tivo unha granada no costado, pero non sucumbiu. Dáse a volta para disparar un canón. A nena ten que furar no chan, e escombros, para non ser esmagada pola onda expansiva lanzada polo presente.
  Svetlana murmura suavemente:
  - Mamá, papá, síntoo!
  Mirabela lanzoulle unha granada ao Tigre, que lle estoupou na testa. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz ensina no inverno na primavera... Repito sen excepción que Navalny é un cabrón de peste!
  Angélica, rompendo a vista dos alemáns, e botando sobre eles auga a golpe, tensou:
  - No cadaleito, vin agora a Alexei! E deulle unha patada ao pobre no ollo!
  A moza pelirroja en realidade lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Alcanzou o barril... Seguiuse unha explosión e o fociño do "Tigre" foi destrozado.
  A covarde tripulación dos loitadores de Rommel colleu e retrocedeu.
  Svetlana bufou polas fosas nasais:
  - O noso, o teu non cederá!
  Mirabela derrubou cunha bala a un mercenario hitleriano e cantou:
  - E o vilán non está de broma! Mans e pés, retorce as cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a patria ata o fondo!
  Svetlana, rindo, ladrou:
  - O Führer grita salvaxemente, bágoas!
  Mirabela despediu e engadiu:
  - Pois, sopros de morte, sorrisos!
  Apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas rusas. O coche está cuberto por metralladores nazis.
  Svetlana ve que achegarse ás posicións dos orcos non é realista. Pero no ceo Focke-Wulfs. Un destes vehículos voa máis preto das posicións rusas, seguido dos TA-152. As nenas abren fogo contra ela.
  Angélica lanza unha granada e di furiosa:
  - Na morte profunda - non hai perdón!
  Despois diso, a moza dálle unha volta á metralleta. Retrocede rapidamente. Un tanque nazi "Panther" -2 relativamente novo cunha pequena torreta e unha silueta inferior achégase rapidamente.
  Varias nenas lanzan granadas ao coche nazi. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Angélica asubiou, asubiando:
  - Este é un novo ataque! Arrancarémoslle a boca!
  O Panther-2 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrolizou instantáneamente a atmosfera.
  Anxélica riu, as cunchas voaron por diante da nena medio espida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e dixo:
  - E Newton derrotou aos inimigos, botou o xugo do trono! Fritz decretou a súa lei de Newton!
  Stalingrado - a cidade de Stalin, toda engulida en conflagracións, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitar faíscas roxas, laranxas e escarlata! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Svetlana, derrubando ao loitador nazi, brillou os seus ollos azuis, cantou:
  - Que estás chorando mala vella? Créeme, só un hospital psiquiátrico está chorando por ti!
  Mirabela cantaba nun cántico mentres disparaba contra os orcos:
  - Que bo é deitarse na herba e darlle na cabeza ao Fritz! Organiza un cataplasma para o Führer e envía balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf voador, despois de recibir metralla debaixo da barriga, elevouse con rapidez. Pódese ver que fragmentos afiados o ferían. A criatura marrón ardeu e comezou a perder anacos de ás rotas.
  Svetlana, vendo como Fokke perdía altitude, graznou:
  - Iso é un semáforo! Un machado colga a bordo!
  O avión de Hitler explotou, espallando fragmentos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista. Fixo a miña última volta. O verdugo foi a cinzas, non o piloto!
  Mirabela espirrou, esparexendo po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Angélica volveu botar co pé un anaco de vidro, tanto que, golpeando o ollo, saíu a Fritz, pola nuca:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas ser tratado!
  . CAPÍTULO #2
  Os cazas de Hitler e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas contra as nenas non funcionaron. Aquí Seryozhka despregou unha catapulta e como responde ao inimigo.
  O neno pioneiro berrou:
  - ¡Papá Noel arrincándolle a boca a Hitler!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de combatentes nazis Rommel, obrigounos a espallarse e, ao mesmo tempo, a rodar no aire. Fritz caeu, e rompeu sobre os cascallos das paredes.
  O tanque "Tiger" -2, perdendo o equilibrio, chocou contra "Lion". Oh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Svetlana sorriu e respondeu:
  - Ben, ben feito Seryozhka!
  O neno rosmou agresivamente.
  - Pioneer sempre está listo!
  A nena sacudiu o pé descalzo en resposta.
  A moza-capitán comezou a cravar de novo. E Olympias fixo cóxegas no pé estreito de Seryozhka, que duro o ten! Non é de estrañar que o neno non teña medo de correr polos lumes.
  Mirabela nun canto, dixo:
  - A xuventude é boa - a vellez é mala!
  Angélica, esta alegre pelirroja, aceptou:
  Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos os posibles!
  E a nena deu un salto cun golpe. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non compares, unha vella cunha nena. E que beleza, en corpos esveltos.
  Angélica colleuno e cantou:
  - Fluír tras ano, anos nunha caravana,
  Unha vella frota henna nun morteiro...
  E que dicir da miña esvelta figura,
  Non entendo como foi a mocidade!
  Svetlana brillou os seus ollos, derrubou ao orco cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, na guerra hai tal encanto: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Olympias puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Seryozhka moveu o seu pé fino pero áxil e ladrou:
  - Cara de Rommel!
  E unha granada, xunto cun paquete explosivo, voou en pleno apoxeo contra as posicións dos combatentes nazis.
  Si, Stalingrado non lles foi dado - esta cidade xenial. Por terceiro mes desde o final do eterno verán, está a producirse un asalto, pero a cidade non foi quen de levar todo. Noutros sectores da fronte, os combatentes nazis de Rommel acadaron un éxito limitado, pero non neste.
  Svetlana disparou a pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa que é posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina dunha motocicleta. A máquina explotou e torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o orco foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  Mirabela deulle unha labazada aos trolls e asubiou:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Angélica abriu fogo, con máis precisión. Varias criaturas morenas quedaron tiradas sobre os cascallos cubertos cunha lanza:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  Mirabela cantaba brincadeira:
  - Tendo pintado a Erwin con batom, a Margo con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o fiel can te roerá!
  Svetlana, disparando, asubiou:
  - Veña pola noite, Alexandre, aforcate... Deixa de enganar a cabeza! Veña pola noite, voa coma un xirafalte, para vencer os orcos con forza!
  Mirabela dixo enfadada, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As mozas do batallón "Lenin" detiveron o avance das tropas estranxeiras. O furioso Fritz avanzou, lanzando literalmente cadáveres ao espazo. O tanque "Lev", co que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación da máquina cunha pistola de 150 mm.
  Angélica tira unha pedra pegada ao seu pezón espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento vai máis aló.
  "Lion" recibiu un oco na eiruga e parou. Tiro desde a súa poderosa boca. Rumor e colapso.
  Angélica, cuspindo, di:
  - O guerreiro ruso non xeme de dor!
  E a nena volve disparar. E faino moi ben. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu romper as nenas! Quen se atreva, ataca na batalla, venceremos ferozmente aos inimigos!
  E Angélica fai rodar os músculos da prensa, que ten moi en relevo.
  Ai, que bonitas son as nenas! Non quero que ningún deles morra.
  Correu Stalenida... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e en relevo. Roupa nela, só un suxeitador e bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. Os pés descalzos e o parpadeo, e os tacóns, sorprendentemente permanecen limpos. Stalenida dispara, e ao fascista unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á patria é a palabra máis alta!
  Angélica comentou cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate coma min en calzón!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Isto non é apropiado!
  Angélica sacudiu as cadeiras, disparou acertadamente e cantou:
  - Algo membro do Komsomol tornouse inusual! Camiñar así co peito nu é moi indecente!
  Steelenida riuse e comentou:
  - Por que alegrar aos nazis, mirade a nosa beleza!
  Angélica respondeu con decisión:
  - A nosa beleza é mortal!
  A moza de aceiro riu e disparou contra o TA-200. O coche dos combatentes nazis incendiouse. E a fermosa loira berrou:
  - Morte ao mal!
  Angélica riu.
  - E a vida é boa!
  Stalenida, vendo que caía o fascista, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non penses que os nazis gañaron!
  Angélica canta:
  - Agardando a vitoria! A vitoria agarda... Os que anhelan romper as cadeas! Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Seremos quen de vencer aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. Bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Svetlana agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra os nazis cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron agasallos e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles unha figura, imos construír dedos espidos. E asubiou coma un ladrón de ruiseñor. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados do inimigo, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais mortos.
  Svetlana, con todo, afasta tales pensamentos de si mesma, polo que queres chorar deles. Pero non foron os rusos os que acudiron aos nazis para roubar e matar. Non, estes son fascistas e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nas extensións rusas.
  Svetlana persignouse e disparou contra un Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións dos rusos... O seu ollo e o seu cerebro, que fora noqueado por unha bala, saíronlle.
  A moza-capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directo ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Svetlana disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta saíu voando, envorcada varias veces. Entón o seu fociño afundiu entre os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E ela apuntou de novo. O seu rostro novo e alegre sorría máis ben. A nena cantou:
  - Non, dixemos aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan de rubí perfumado se chame vado!
  Mirabela fixo un disparo moi atinado, do que se lanzou o Focke-Wulf, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Por dólares, está listo para traizoar a Rusia...
  Pero o home de Rusia é tan fermoso
  Que está preparado para dar a súa vida pola Patria!
  A nena fixo unha voltereta e mostrou o figo aos nazis, e rolou, e as balas non tocaron a beleza.
  Apareceu Angélica, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou á vez unha granada con dúas patas. E ela comprobou:
  - O que teño é... ¡Os nazis nun lado agudo!
  Olympias corrixiu Angélica:
  - Afiado, no lado, e non no lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. O "Tigre" foi golpeado no fociño, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois diso, a criatura nazi retrocedeu. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Svetlana cantou, chiscando alegremente:
  - E o "Tigre" retrocede, e os Fritz escóndense!
  O Batallón Maiden manobrou baixo ataques, ataques aéreos e armas pesadas. Aquí os bombardeiros a reacción batían, romperon, empinadas ardentes eleváronse ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os nenos foron ao outro mundo, que non o lamentan tanto! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde xa agardan os diaños con forcos aos que non crían en Xesús, ou máis ben en Svarog e no Pai.
  Angélica é a máis sexy das guerreiras en rabia: ben, poden os nazis dende o seu "Sturmtigr" disparar contra as posicións das tropas rusas e matar aos guerreiros vermellos?
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xirando cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo fociño do Stormtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron, e a granada voou no ancho fociño. E a poderosa máquina primeiro atragou, e despois precipitouse. Dous "Tigres reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Arrancáronlles os rolos, e caeron voando coma un colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Angélica, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, balancea e tirada. Pero a beleza aterrou con todo, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do pé calloso, a punta furaba.
  Pero Angélica atopou a forza para erguerse e gritar:
  - Vos nazis estaredes nas cinzas!
  Svetlana e outras nenas foron arroxadas por unha onda explosiva, e ata lixeiramente esmagadas. Pero ningún dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Suprimindo o alemán e outros insectos agresivos que saltaron e asediaron o Imperio Soviético Ruso.
  Mirabela cantou con moita ilusión:
  - E cando a trompeta do Señor nos leve á batalla, seremos amigos do Komsomol! E por vontade de Xehová, estarei na convocatoria celestial!
  Angélica, sacudindo o po das súas plantas ensanguentadas, cantou:
  - Putin, partido, Komsomol! E enviamos a Rommel a un manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedamente, e Seryozhka dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta, non tan precisa - como esas pernas espidas e fortes de Angélica!
  Olympias, xogando cos músculos dos seus brazos, dixo:
  - Iso está ben! Aínda estás pensando. Algo máis chulo!
  . O neno, dando labazadas cos pés descalzos, berrou:
  - Por suposto que o mesmo volveu!
  Sfero Katastrofov devolveu a Erwin Rommel á sala do trono e dixo cun sorriso:
  - Non está mal, loitaches contra o meu novo Creador! Admite que era o teu soño: converterse nun neno para sempre e loitar!
  O mariscal de campo acordou:
  Si, iso é exactamente o que soñei! Exactamente o que sempre quixen! Sexa un neno heroe!
  Deus-neno dixo en ton serio:
  - Loitaches, e agora móstrate como un xestor hábil! Isto é necesario para o desenvolvemento dos trazos de personalidade!
  Erwin díxolle á nena e ao neno:
  - Pois por que non imos ver máis películas ou?
  Natasha respondeu amablemente:
  - Quizais a súa Maxestade mire para os nosos pilotos: Albina e Alvina! Son grandes mestres en asuntos militares!
  O mozo rei acordou:
  - Pois imos ver un pouco máis, e vou mirar pola capital! O rei non debía sentar todo o tempo no palacio!
  Svetlana cantou en resposta cunha voz chea:
  - O Rei é o noso orgullo e gloria,
  Es sabio como a terra natal...
  Fortalece como o poder de estaca de aceiro,
  Deus nos deu!
  Erwin respondeu sabiamente:
  - Un gobernante que adora a adulación doce ten a intelixencia dunha mosca!
  Natasha exclamou:
  "De verdade es o gobernante máis sabio! Pensamos contigo que o noso imperio finalmente gañará a guerra contra os soldados rusos e o Exército Vermello!
  Erwin preguntou seriamente:
  Por que non queren paz?
  Natasha respondeu seriamente:
  Por que necesitan paz? Non coñecen ningún outro estado de ánimo e imperio. A guerra é un estado natural para eles. Ademais, os orcos son caníbales, e comen cativos e cativos. Ou inmediatamente, ou despois de severas torturas!
  Erwin dixo cun sorriso:
  - Paga a pena mirar as caras destas criaturas - entenderás, non esperes bo de tal!
  A pantalla do cine volveu iluminarse. Agora mostrou dous loitadores, nos que correron mozas fermosas: Albina e Alvina.
  As dúas loiras mel, musculosas, ciceladas e co mesmo bikini. Que xenial se ve todo.
  Albina dispara desde canóns de avións. Derriba cinco avións de nenas rusas e Komsomol, chirridos:
  Daremos a nosa vida pola nosa Patria e certamente gañaremos!
  Alvina, disparando, confirmou:
  - Por suposto, gañaremos! Non pode ser doutro xeito!
  E tamén disparou unha ráfaga de canóns de aire. Caen e explotan loitadores de bolxeviques e mozas rusas. Algúns deles están revisados.
  Albina, disparando, canta:
  Os avións son bos, os barcos de vapor son bos!
  E as nenas cargaron moito os diamantes!
  E do golpe exacto da beleza, outro coche dos malvados bolxeviques foi esnaquizado. Que queren loitar os vermellos cos osos? Entón, mete o teu sizoma no nariz!
  Alvina, cortando a outro bolxevique contratado, presiona cos dedos espidos as súas fermosas pernas. É unha nena que, se move o pé, romperá unha parede de ladrillos.
  Incluso mostraron ao cine como os dous pilotos dan un salto, rompendo táboas de carballo cos tacóns espidos.
  Albina derrubou outro, esta vez un bombardeiro bolxevique, e asubiou cantando:
  - Non hai máis fermosa que a nosa, coñece os poderes,
  Derrotaremos a todas as nenas orcas...
  A encarnación do valor e da gloria -
  E por riba de nós en ouro hai un querubín!
  E Albina volveu cortar un coche no ceo, ao temón do cal estaba sentado un bolxevique. E fíxoo maxistralmente.
  Porén, Alvina non é inferior. Como se dá a volta unha rapaza loura. Móvese usando a técnica da "serpe raposo". E caen voitres fumegantes abatidos.
  Alvina cantou, saboreando os seus beizos:
  - O arcanxo diranos: será fresco no paraíso,
  Pero só fai clic nas portas do paraíso...
  Pedirémoslle a Deus: escribe cun amigo,
  A algún rexemento anxelical!
  E o guerreiro aplicou un bucle morto. E derrubou a este comisario, que estaba ao mando dun loitador pesado. Fíxoo con moita gracia, e presionou o botón con dedos tenaces e longos de pernas ciceladas. E ata o formidable comisario foi destrozado! ¡Estas son realmente as mozas das máis altas acrobacias aéreas!
  Pero agora o aire tornouse máis tranquilo... As mozas levan o golpe ás forzas terrestres do Exército Vermello. Aquí Albina lanza un proxectil de avión desde arriba. E o tanque de Rusia "IS" -3 golpea exactamente no tellado. Rompe a través del, noqueando aos bolxeviques.
  E as cunchas comezan a detonar. Escóitanse explosións e morte de soldados soviéticos.
  Albina sisea coma unha cobra que picou un boi:
  - Pola raza humana!
  Alvina tamén disparou contra o inimigo, esmagando o inimigo. E arrincou a torre do tanque Lenin. Si, a nena deu unha labazada exactamente, e acertadamente.
  E os orcos deixaron un lío sanguento.
  Ambas as belezas tomaron obxectivos terrestres. As armas foron destruídas.
  Albina esnaquizou o canón de gas dos homes peludos, xunto coas mozas rusas, e murmurou:
  - O meu soño, son unha fermosísima!
  Alvina tamén esnaquizou o lanzacohetes e tuiteou:
  - E os noivos encenderanse de beleza!
  E as dúas nenas botaron a rir. Aínda que cos homes, claro, non teñen problemas. Os rapaces adoran as celebridades. E, en xeral, un home ten máis de vinte mozas, só que son demasiado novas. Aquí na Terra, os machos medran barbas!
  Isto é unha alegría para o macho, pero se a femia é temperamental, xa ten problemas.
  Albina premeu os botóns da palanca de mando cos dedos espidos dos pés e berrou:
  - O meu soño é conseguir a inmortalidade!
  Alvina apretou o gatillo cos dedos das súas pernas espidas e chirriu:
  -E nós somos inmortais! Vivimos noutros mundos en corpos novos!
  Albina golpeou un tanque orco extraordinario e gorgoteou:
  - Aínda que o corpo sen alma non é o corpo, pero que débil é a alma sen corpo!
  E a guerreira soltou chispas dos seus ollos... E entón, mentres berra:
  - Non o creas, non hai morte!
  Alvina bateu os canóns autopropulsados dos pesadelos bolxeviques, e como berra:
  - Un loitador de rubíes da morte non ten medo,
  Nada no campo de batalla ameaza...
  Loitaremos con valentía co inimigo da Patria -
  A rapaza conseguirá unha gran fazaña!
  Despois diso, a moza baixou aínda máis o seu loitador á superficie. E lanzou un pequeno foguete. E o enorme tanque dos bolcheviques "Karl Marx" con cinco canóns, cando comezou a rasgar, e toda a súa armadura dividiuse en fragmentos.
  Albina derrubou a varios motociclistas do Imperio Ruso cun estalido de metralleta, e chirriu encantada:
  - Teño dúas ás anchas, e ollos coma unha aguia esteparia!
  Mozas cun sentido da beleza moi vivaz. E se ocupan algo, farase no primeiro número.
  Pero o espectáculo da aviación rematou e pasou unha serie diferente. Nesta ocasión mostraron un grupo de catro nenas que non só eran excelentes loitadoras, senón que tamén manexaban maxia marcial.
  Unha máquina vai contra toda a armada de mastodontes do imperio bolxevique. Parece francamente suicida.
  Pero á fronte do tanque, a propia Victoria é un diaño, dunha beleza fabulosa. Si, e as catro nenas: encantadoras. Apoiaron as súas pernas espidas contra a armadura e captaron sensacións mentais, coma se fosen as raíñas da luz. Que nenas máxicas son: poden e saben moito.
  Victoria disparou, cantou unha frase dun romance moderno:
  - Non sei que pasou... As risas infantís son moi sonoras... E xa corren polas pozas as nenas descalzas!
  O "Elefante" dos fascistas das súas tropas, noqueados por ela, comezou a fumear, emitindo aneis fedorentos. Remuíronse como serpes velenosas. E Victoria fixo un ollo ás súas parellas, Zoya lanzou unha cuncha. Nadezhda, o servo de Perun, un dos servos dos deuses creados por Sfero Katastrofov, advertiu:
  - Aquí na emboscada hai o máis novo canón autopropulsado "Porcupine", cun canón de 32 libras... Hai que ter máis coidado.
  Elena, que todo sabe, falou inmediatamente:
  - Arma autopropulsada "Porcupine", é unha copia autorizada do traballo dos gnomos, dun tipo especial de arma autopropulsada "Anaconda". Características da arma: armadura frontal 228 mm, blindaxe lateral 200 mm - xenial! Canón calibre 94 mm, acorde ao perforante "Royal buffalo". E tres metralladoras máis...
  Victoria interrompeu rudamente ás súas parellas e mesmo intentou mover o seu talón espido no nariz, berrando:
  - Sei!
  Elena riu mentres comentaba:
  - É xenial cando hai coñecemento... Pero en tecnoloxía son un gran mestre, e ti estás no coñecemento do mal!
  Victoria volveu disparar, coa axuda dos seus dedos espidos, arrincándolle a torreta ao "Xabarín" e inflada, comentou:
  - O meu coñecemento é máis fundamental, porque o mal tamén vén da tecnoloxía. E aconsélloche mellor: non te destaques!
  Zoya, para apagar o lixo da cervexa, suxeriu:
  Agora, déixame dispararme!
  E a criada, ou mellor dito a filla do Deus Branco, creada polo Todopoderoso Sphero, demostrou que o ben dominante non lle impide disparar en absoluto. E, para pelar sen faltar. Os guerreiros aquí loitan ao máis alto nivel.
  As nenas moven o seu tanque e avanzan. Pero non te esquezas de cantar.
  Victoria, levando un lume sen leite, comezou:
  - Baixo o sagrado...
  Zoya continuou, tamén disparando coas súas pernas espidas e cinceladas:
  - Liberdade!
  Nadezhda, confirmando o disparo cos seus dedos descalzos, emitiu:
  - No mundo!
  Victoria, disparando sen deixar sinal, continuou:
  - En amizade!
  Zoya berra, a ouriña do inimigo:
  - En felicidade...
  Nadezhda, tonteando, remata:
  - E amor!
  Victoria continúa con patetismo a toda gorxa, facendo un tiro cos dedos descalzos:
  - Nunha luz brillante...
  Zoya, disparando, recolle:
  - Os pobos únense...
  Nadezhda, disparando a sangue frío, coa axuda dos seus dedos espidos, engade:
  - Para disipar a escuridade por diante!
  Victoria, que segue disparando coas pernas espidas e cinceladas, di:
  - Goberna todos os países do mundo...
  Zoya, despois de disparar, continuou provocando un delicioso patetismo:
  - Protexido!
  Nadezhda, tamén facendo unha estocada de esgrima cun proxectil, usando os seus pés descalzos, cortando os loitadores de rubí, continuou:
  - De invasións...
  Victoria, disparando os pés descalzos, asubiou:
  - Langostas do inferno!
  Zoya partiu o "Xabarín" cos pés descalzos, continuou:
  E co meu peito...
  Nadezhda, despois de tratar cos "Tiranosaurios" dos orcos, emitiu:
  - Cuberto!
  Victoria, sorrindo carnívora e disparando coas súas pernas espidas e graciosas, rosmou:
  - Todas as nacións...
  Zoya, tamén disparando co pé descalzo, engadiu:
  - Nai Terra!
  Nadezhda, golpeando coa axuda dos seus dedos descalzos, dun canón, continuou:
  - Problemas de novo...
  Victoria, disparando cos seus membros inferiores espidos, continuou sen alento:
  - Colgado...
  Zoya, disparando, ladrou:
  - Ríos de sangue!
  Nadezhda, ardendo cos pés descalzos, deu:
  - ardeu...
  Victoria do Prego, asubiou:
  - Inimizade arrogante!
  Zoya, tamén disparando cos seus dedos descalzos, engadiu case chorando:
  - De lumes, sangue...
  Nadezhda, despois de disparar coa axuda de membros curtidos e musculosos, rosmou:
  - Bágoas e pena!
  Victoria lanzou o agasallo cos pés descalzos, e como asubiaba:
  -O noso xeme...
  Zoya, en canto a toma, tamén bota cos pés descalzos un agasallo infernal e ruxe:
  - A nosa querida...
  Nadezhda, golpeando, rematou:
  - O país!
  Victoria, en resposta, co pé descalzo, volve asubiar:
  - Pero non...
  Zoya, despedida, cos pés descalzos, e emitiu:
  - Espírito de nenas...
  Nadezhda, despois de cravar ás tropas nazis, usando os seus dedos espidos, rematou:
  - Máis forte!
  Victoria disparou de novo, descalza e con agresividade, continuou:
  -Das ruínas de min mesmo...
  Zoya, disparando con forza cos pés descalzos, trazou unha liña:
  - ¡Reviveremos!
  Nadezhda bateu de novo e chirriu:
  - Guerreiro ruso...
  Victoria, habitualmente sadanuv, pé descalzo, gruñía:
  - Colle a espada...
  Zoya cravou, rosmou:
  -Máis rápido!
  Nadezhda, disparando cos seus dedos descalzos, comezou:
  -Estamos...
  Zoya, bateándose furiosamente, continuou:
  -E outra vez....
  Victoria, cravando os seus membros inferiores espidos, rematou cunha nota importante:
  - Imos gañar!
  . CAPÍTULO #3
  Entón as nenas detivéronse. Dispararon outra ducia de tanques en silencio, despois do cal Victoria, de novo disparando, e de novo coa axuda dos seus pés descalzos, cantou:
  - Baixo o sagrado...
  Zoya, disparando cos pés descalzos, continuou:
  - Pancarta...
  Hope soltou tanto literal como figuradamente:
  - Mesías!
  Victoria, balanceando o corpo e lanzando proxectís cos seus dedos espidos, rosmou:
  - No mundo...
  Zoya continuou, disparando agresivamente:
  - En felicidade...
  Nadezhda, golpeando unha nota importante, coa axuda dos seus membros espidos e graciosos, rematou:
  - E amor!
  Victoria, de novo cravando, usando os seus dedos espidos, continuou:
  - Ao sol...
  Zoya, golpeando un proxectil contra o Porcupine coa axuda dos seus pés descalzos, berrou:
  -Raio...
  Nadezhda, lanzando irresistiblemente o "Xabarín" de Rommel por todo o imperio fascista, cos membros espidos cicelados, ladrou:
  - Combinar...
  Victoria, enviando un proxectil cos pés descalzos, rematou con dureza:
  - Pobos!
  Zoya, disparando, engadiu brillantemente cos seus pés descalzos:
  - Escuridade infernal...
  Hope, labazada, deu:
  - Disolver...
  Victoria, de novo sesgada contra os fascistas nazis de Rommel, asubiou:
  - Fóra!
  As mozas dispararon cos pés descalzos e riron outros cinco minutos. Durante este tempo, queimáronse trinta e cinco tanques de combate dos nazis. E despois seguiron cantando de novo.
  Como sempre, o demo ardente puxo o verso e o ton, ela utilizou os seus membros espidos:
  Abrimos...
  Zoya, disparando, coa axuda dos seus pés descalzos, engadiu:
  - Nacións...
  Nadezhda, tras cravalo, coa axuda dos seus dedos espidos e das súas áxiles pernas, espetou:
  - Planetas!
  Victoria, cortando o "Xabarín", sorrindo moi forte, berrou:
  - Ao espazo...
  Zoya, tamén enviando un proxectil cos seus dedos espidos, rosmou:
  - Camiño!
  Nadezhda, lanzando un agasallo, berrou:
  - Ao descoñecido...
  Victoria puxo tanto un proxectil como un xugoso tiro un punto gordo para os loitadores nazis;
  - Miram!
  E Zoya, disparando cos pés descalzos, comezou a tecer unha nova estrofa:
  - Heroísmo...
  Nadezhda, cravando desesperadamente coa axuda das súas pernas espidas, sobre as hordas fascistas, continuou:
  - Proezas...
  E a resiliente Victoria derrubou, como é costume, co seu tacón redondo espido, premendo o botón do joystick, "Xabarín", e deu o final:
  -Glorificado!
  Zoya, despois de tratar co "Porcupine", emitiu:
  - Para...
  Nadezhda, disparando cos pés descalzos, berrou:
  - Borrar...
  Victoria retumaba as palabras, sinaladas polos seus dedos espidos, e un proyectil sobre a pistola autopropulsada Witcher:
  - Para sempre...
  Zoya, tamén enviou un proxectil e emitiu:
  - Da morte....
  Para Nadezhnaya, houbo o último disparo que disparou cos pés descalzos, e a palabra:
  - Cicatriz!
  Iso mola! O rexemento de tanques fascistas foi destruído. O canón autopropulsado Anaconda, a pesar de toda a súa armadura, tamén se esparexeu dun proyectil ruso: cómpre saber onde acertar para golpealo e partilo seguro. Despois de todo, as nenas viron concentracións e roturas nas liñas de forza da armadura. Non podes enganalos nin burlalos... E poden burlar a quen queiras.
  Zoya comentou con preocupación:
  -¿Non nos prexudicaría repoñer o suministro de munición?
  Elena, esta brincadeira e erudita filla de Svarog, tamén creada polo infinitamente omnipotente Neno Demiurgo Sfero Katastrofov, riuse e comentou:
  - Entón non entendes? Despois de todo, temos un proxectil indispensable. Podemos golpear así case sen parar!
  Victoria botou os ollos con lujuria, bateu un pé descalzo contra o outro e arrolou:
  - Hiperfuck sen descanso... É xenial!
  Estas son as nenas de verdade...
  E a guerra aínda continúa... En setembro de 1945, os alemáns chegaron con todo ao mar Caspio.
  E cortaron o Cáucaso por terra. O que é moi perigoso. Os alemáns avanzan... Nas batallas, os seus novos tanques e avións...
  E Turquía rompe dende o sur, o que é dobremente perigoso. E a situación é sumamente complicada, para cabras infernais.
  Prete-se unha avalancha do inimigo... E non hai forma de detelo.
  En outubro, os alemáns xa estaban en Daguestán, e achegáronse a Acerbaixán. E isto é grave e perigoso.
  A nena Alicia foi capturada polos nazis. Foi interrogada polo coronel SS Deza. A nena de Komsomol foi desposuída ata a cintura e comezou a ser azoutada con látegos.
  Alicia ruxiu:
  - Non vou dicir! Non vou dicir! Non vou dicir!
  Despois arrincáronlle os pantalóns e as botas. E queimaron os tacóns con anchas tiras de ferro candente. E aplicouse calor ás súas plantas espidas.
  A nena desmaiouse en estado de shock.
  Verteuse sobre ela un balde de auga. Puxérono en razón e puxérono no estante. O que é moi cruel.
  Alicia rechina os dentes e rosmou:
  - Aínda non vou contar! Podes matarme!
  Golpeou á nena no seu corpo espido cun fío acendido. Pero non conseguiron nada dela.
  Despois diso, tiraron o extenuado membro do Komsomol a un soto húmido e frío.
  E, por suposto, isto é extremadamente cruel.
  En novembro de 1945, case todo o Cáucaso foi capturado e os nazis de Rommel asaltaron Bakú.
  Dúas nenas Albina e Alvina voan para si mesmas nun prato voador. Son invulnerables grazas ao forte chorro laminar. Pero eles non poden disparar por si mesmos. Pero grazas á colosal velocidade poden adiantar e embestir os avións soviéticos.
  Albina, inclinándose o disquete, comentou:
  - Tecnoloxía do ferro, certamente necesaria e moi útil!
  Alvina riu, mostrou os dentes e asubiou:
  - ¡Pero todo o decide o espírito!
  Albina dixo:
  - O máximo que tampouco é precisamente o espírito de loita!
  As dúas mozas son loiras e en bikini. Moi fermosa e descalza. Cando un guerreiro está sen zapatos, ten sorte. Agora as nenas son tan coloridas e fermosas.
  E antes de ir á batalla, as belezas definitivamente traballarán cos homes. Esta é unha verdadeira festa da carne para eles.
  Así de boas son as rapazas.
  Alvina derribou dous Tu-3 soviéticos e tuiteou:
  - Gloriosa a nosa caza!
  Albina confirmou o embestido e emitiu:
  E nunca será o último!
  Alvina derrubou tres avións de ataque soviéticos máis e chirriu:
  - Así cres que Deus ama a Alemaña?
  Albina meneou coa cabeza con dúbida.
  - Polo visto non tanto!
  Alvina riu e preguntou de novo:
  - Por que o pensas?
  Albina bateu dous coches soviéticos e chirriu:
  A guerra pasou demasiado tempo!
  Alvina comentou loxicamente:
  - Pero imos chegando!
  Albina sorriu e berrou:
  - ¡Así chegará a vitoria!
  Alvina derrubou catro avións soviéticos á vez, cunha manobra audaz e chirriu:
  - Seguro que chegará!
  Albina considerou necesario lembrar:
  - Despois de Stalingrado, a guerra non foi segundo as regras...
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - Definitivamente vai contra as regras!
  Albina chirriu enfadada:
  - Comezamos a perder!
  Alvina chirriu con fastidio:
  - Definitivamente telo!
  Albina bateu varios vehículos soviéticos máis e chirriu:
  - Non é un problema para nós?
  Alvina derrubou un par de cazas rusos e dixo:
  Pensamos que a situación era desesperada!
  Albina sorriu carnívora e asubío:
  - Que vemos agora?
  Alvina tuiteou con aplomo:
  - ¡Algo inquebrantable e único!
  Albina brillou os seus dentes de perlas e respondeu:
  - Que gañe o Terceiro Reich!
  Alvina derrubou un par de avións de ataque soviéticos máis e sacou:
  - Realmente hai que gañar!
  As nenas fixeron unha mueca. No seu momento traballaron, e oficialmente nun bordel de soldados. Por si mesmos pasaron moitos homes, e non só a raza branca. E gustoulles moito. Ben, que agradable é para os corpos. Pero entón as putas foron atacadas polos soviéticos. Foron feitos prisioneiros. Ben, os guapas pensaban que ían ser violados. E aquí está o demo dous!
  Fixeron cavar trincheiras e trincheiras ás putas. E ás antigas fadas da noite non lles gustaba moito. Así que todos puideron escapar. Seduciron aos centinelas.
  E xuráronse vinganza dos rusos.
  E loitaron contra Rusia. Estes son os malditos...
  Albina arroxou varios coches rusos máis e murmurou:
  - Aínda podes vivir con homes!
  Alvina estivo de acordo con isto:
  - Nin sequera é posible, pero é necesario!
  Albina mostrou os dentes e respondeu:
  - Pero aínda así... É doce matar.
  E as nenas derrubaron cinco coches soviéticos máis co movemento dun disquete.
  Alvina riu e dixo:
  - E cando é amargo?
  Albina derrubou seis coches máis e respondeu:
  - Vou casar despois da vitoria! E dá a luz dez fillos!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  E cantaron;
  Somos os cabaleiros da fe do fascismo,
  Limpemos ao po aos loitadores do comunismo!
  E como rin, mecendo as súas montañas de cumio branco.
  A proba de combate do prato voador é moi exitosa. Pero é imposible disparar con el.
  Aquí as mozas tamén están golpeando un par de IL-2. Este avión de ataque é o máis masivo do Exército Vermello, e aínda non foi interrompido. Aínda que para o ano corenta e cinco estaba desfasado.
  Pero aínda actúa e actúa desesperadamente. Estes discos de combate úsanse aquí - só de terror.
  As unidades soviéticas están sendo destruídas tanto que non se poden deter... Esta é a cabalgata.
  Houbo unha tregua en novembro. E Stalin mandou avanzar polo centro. As batallas desenvolvéronse con renovado vigor. É difícil derrotar aos Fritz: teñen moita forza e boas armas. Os polacos están loitando moi activamente. Agora son aliados alemáns.
  Os nazis seguen mantendo a fronte. As batallas mostraron que o canón de 88 milímetros era 100 EL e era moi preciso e perforante. Incluso o IS-3 golpea na testa. Ademais, o último tanque non ten moito éxito e é difícil de fabricar. E o T-34-85 xeralmente desvíase desde a longa distancia, gañando tantos aos ases alemáns.
  Xa chegou o inverno, e a primeira liña está aproximadamente ao nivel de corenta e tres anos, só Crimea aínda é soviética e Bialystok, pero Kharkov e Orel xa están baixo os nazis.
  Os nazis do centro repelen o ataque soviético e tentan avanzar.
  Ben, e encomenda a rodaxe das máquinas máis novas, superhomes-nenas.
  Non as nenas que foron clonadas nos campos de exterminio. E aquelas nenas cuxas moléculas de ADN foron usadas para crear superhomes.
  E teñen os mesmos nomes cos lendarios catro, e un poder simplemente incrible. E as mozas que pelexan tamén usan algúns estimulantes desenvolvidos polas SS.
  Gerda, Charlotte, Kristina e Magda van nun tanque clase U E-100. Este vehículo é máis compacto, para catro membros da tripulación. E as súas armas son un bombardeiro a reacción e un canón universal de 88 milímetros 100 EL - un destructor de tanques.
  Os guerreiros van asubiar por si mesmos.
  Gerda dispara un canón longo. Golpea no lado desde a distancia do IS-2 e berra:
  - Daremos o noso corazón pola patria,
  E imos fritir a Stalin e comelo!
  Charlotte disparou o seu lanzacohetes. Ela cubriu o búnker soviético e chirriu:
  - ¡Somos invencibles!
  Christina colleuno e rosmou, apretando o gatillo co seu talón espido:
  - ¡Conseguirémolo nos dous!
  Dolbanula e acertadamente e Magda. Destruíu os canóns autopropulsados soviéticos SU-152. E ela rulou:
  - Haberá tempo, chegará a vitoria!
  Gerda berrou mentres disparaba:
  - Ninguén nos pode deter!
  Charlotte confirmou:
  - Pero Pasaran!
  A besta pelirroja pasou toda a Primeira Guerra Mundial con Gerda, comezando desde Polonia e rematando con esta ofensiva de maio. O demo pelirrojo viu moitas cousas.
  E listo para loitar ata o final!
  Christina tamén dispara, e mostrou os dentes. O seu cabelo é vermello dourado. Na guerra, as nenas non envellecen, e incluso, quizais, fanse máis novas! Son tan feroces e amorosos. Mostraron os dentes.
  E nin un só burato nos dentes.
  Magda ten o pelo da cor da folla de ouro. E tamén sorrindo activamente. Nena xenial. Ten unha graza tan agresiva e unha enerxía de mil cabalos.
  Gerda, unha rapaza de pelo branco, dispara e comenta cun sorriso:
  - No mundo hai moito bo e feo... Pero carallo, canto tempo leva esta guerra!
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - E de feito, a segunda guerra mundial prolonga demasiado. Todas as pelexas, e pelexas... É realmente esgotador!
  Christina moveu o pé descalzo pola armadura e berrou:
  - ¡Pero Gran Bretaña aínda non está derrotada!
  Magda disparou contra os rusos e rosmou:
  - Hai que vencer! Este é o noso credo!
  Gerda asubiou, disparando contra os rusos, mostrando os seus dentes de marfil:
  - Necesitamos unha vitoria!
  Fodida e Charlotte, berrou:
  - Un para todos, non defenderemos o prezo!
  Christina, a besta pelirroja e dourada, berrou:
  - Non! Non paremos!
  Magda chameou os beizos escarlatas, berrando:
  - Non imos á tenda polo prezo!
  E a harpía de cabelos dourados disparou.
  Gerda tamén golpeou os tanques rusos. Golpeou o coche e gritou:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  Charlotte engadiu cantando:
  - ¡Todos os inimigos empapan no baño!
  Christina apoiou o impulso da canción:
  - A Patria non cre nas bágoas!
  Magda continuou cunha voz de canto:
  - ¡E darémoslle no cerebro a todos os comunistas!
  E as nenas guiñábanse un ollo. Xeralmente teñen un bo tanque. Só dende a distancia é difícil atravesar a IS-3 na fronte. Pero despois de todo, os alemáns teñen un proxectil difícil, pero cun núcleo de uranio. E hai moitos negros no exército. Que loitan con furia frenética. E non todos poden competir con eles.
  As nenas están afeitas a loitar descalzas. Mesmo en Polonia, só estaban nun bikini e descalzos.
  Cando a sola espida entra en contacto co chan, rexuvenece. Quizais por iso as nenas non envellecen! Aínda que se esgota o tempo! Guerreiros, digamos que moi heroico.
  Fixeron moitas fazañas, pero loitan como soldados normais. E sempre só en bikini, e descalzo. No inverno, ata lles resulta agradable dar azotes cos pés descalzos nas neveiras.
  Gerda tira e canta:
  Pasaremos por lume e auga!
  Charlotte disparou contra os rusos co seu bombardeiro e dixo:
  - Gloria ao pobo prusiano!
  Christina tamén disparou e chirriou:
  Gobernaremos o planeta!
  Magda cravou e confirmou:
  - Definitivamente imos!
  Gerda golpeou de novo o proxectil e chirriu:
  "Nin sequera o napalm nos vai parar!"
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - E ata a bomba atómica, á que non temos medo!
  Christina calou e respondeu:
  - Os americanos non conseguiron crear unha bomba atómica! É un farol!
  Magda exclamou a pleno pulmón:
  - O mundo non pode escapar da nova orde alemá!
  E as nenas van rir.
  A situación volveuse crítica. En decembro, as tropas soviéticas avanzaron polo centro. Pero de novo non puideron superar a poderosa defensa da Wehrmacht...
  Entre os nazis e as nenas tanque Agata e Adala. Loitan no E-10, un canón autopropulsado de dous homes e moi cómodo. Que dispara con extrema precisión. Aínda que a súa arma non é o suficientemente poderosa, derruba especialmente aos trinta e catro.
  Agatha dispara cos seus dedos descalzos e golpea o coche soviético, con moita precisión.
  E entón ela berrou:
  - Polo Terceiro Reich!
  Dolbanula moi acertadamente e Adala. Tamén se usan patas espidas ciceladas.
  E ela esnaquizou un coche soviético cun tiro preciso. E ela rulou:
  - Gloria aos nosos heroes!
  As nenas deben ser consideradas extremadamente formidables. E tiran ben. O que non é un tiro, entón un golpe.
  Canóns autopropulsados E-10 é unha máquina moi pequena para dous soldados e unha altura de 1,2 metros con cazas que están deitados. Tal aquí é unha cousa eficaz e moi móbil. Inicialmente, só pesaba dez toneladas, pero a súa armadura de 60 milímetros na fronte e 30 de costado pareceulle a Hitler bastante débil. E mandou aumentalo a 82 mm de fronte e 52 mm de lado. Pero o peso da máquina creceu ata as 16 toneladas, reducindo a mobilidade. Pero Rommel baixou o seu coche vinte centímetros, e reduciu o número de tripulantes a dúas persoas. E o canón autopropulsado comezou a pesar once toneladas, o que, cun motor de 400 cabalos, permitía manter a mobilidade a un alto nivel.
  Agatha volveu bater os pés descalzos contra o inimigo, atravesou a parte inferior da armadura IS-2 e cantou:
  - O meu gran poder!
  Adala tamén alcanzou o tanque soviético, golpeou o coche na fronte e berrou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E tamén usou unha perna espida e cicelada.
  Estas rapazas aquí están bastante pelexando. E destrúen a armada soviética de tanques.
  Pero agora cambiaron ás armas. E así son eliminados usando os dedos descalzos. Non dan absolutamente ningunha piedade. E as plantas espidas parpadean.
  As nenas, porén, non só disparan e matan artesás. En particular, un adolescente que foi capturado foi torturado. O rapaz de dezaseis anos era moi guapo. As nenas despoxárono e atárono a un piñeiro. E entón comezaron a arder con fachos, e tamén prenderon lume ás vasoiras.
  Era visible como a pel curtida e lisa do rapaz estaba cuberta de burbullas e espiñas. E teño que dicir que doe moito.
  Adala lambeu os beizos e cantou:
  País pequeno, país pequeno...
  Agada, prendendo lume aos tacóns do rapaz, engadiu:
  - ¡Quen mo dirá, quen amosará onde está, onde está!
  E as dúas belezas como rir. O mozo é moi guapo. Que bonitos son os adolescentes aos dezaseis anos. Cando xa non é un neno, pero aínda non é un home. Cando os trazos faciais aínda se están movendo dun neno a un adulto, e por iso son especialmente fermosos. Cando as meixelas dos rapaces aínda están rubias e non cubertas de pelo, tan tenras, coma as dunha nena. E a pel aínda non é tan peluda e áspera como nos adultos.
  Adala e Agada son guerreiras experimentadas que torturan ao neno con pracer. Goza dos seus xemidos. E ata tolean ante os seus ollos, mostrando encantos e disparando lume.
  Son animais.... O neno foi torturado ata perder o coñecemento. Despois mogárono con auga xeada, puxérono en razón e de novo torturárono e foi divertido.
  Adala, lambendo os beizos, observou:
  - Non hai nada máis fermoso que a tortura!
  Agada coincidiu con isto:
  - ¡Emocionados!
  E agora os guerreiros musarañas están a exterminar ás tropas soviéticas. E mentres cantan:
  - O noso rei é o mensaxeiro do ceo,
  O noso rei é como un demo fantasma...
  O noso rei é o elixido do destino...
  O noso rei es só ti!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Si Rommel ata certo punto e Lucifer. Foi capaz de facer o que parecía imposible.
  E agora os nazis gañan cada vez con máis confianza.
  . O E-25 xira con moita facilidade, compensando así a falta dunha torreta xiratoria.
  A tripulación é de só dúas persoas, e a altura é de 1,3 metros. Nin que dicir ten que un deseño eficiente e fácil de fabricar.
  Imaxina o Tiger-2 en termos de armadura e armas co peso de T-4, esta é unha máquina grandiosa e sorprendente.
  Agatha e Agnes van montando na E-25, tamén mozas en A. E fermosa, loitando descalza e en bikini.
  E como tiran que non perden.
  Agatha disparou cos seus dedos descalzos ao inimigo e arrolou:
  - Gloria á miña forza!
  Agnes tamén deu patadas ao inimigo coa axuda dos seus dedos espidos, golpeou ao inimigo e lanzou:
  - E a miña forza é aínda maior gloria!
  E como facerlle un ollo aos opoñentes. Esta rapaza é simplemente incrible.
  E como ás nenas lles encanta torturar.
  Un membro do Komsomol, por exemplo, colleron e queimaron os seus pezones escarlatas cun facho. E berrou tan forte.
  Agnes frixiu o seu talón con moito pracer e arrolou:
  - Deixar morrer o tirano-labrego colectivo!
  Agatha estivo de acordo con isto, prendendo lume ao inimigo:
  - Pola gran Prusia!
  E as nenas están a rir.
  Loitando digamos que roubaron, e gran beleza infernal. Aquí está o IS-2 do seu tiro preciso dividido en anacos.
  Agnes gritou a todo pulmón:
  - ¡Gloria ao comunismo ario!
  Os alemáns intentan abrirse paso ata Tbilisi. Grozny está atacando con furia. Pero as catro nenas valentes puxéronse no seu camiño.
  Natasha lanzou unha granada aos nazis co pé descalzo e cantou:
  - Correcto...
  Zoya lanzou un agasallo da morte co seu talón e engadiu:
  - Inimigo...
  Agustín sucumbiu a algo destrutivo e chirriu:
  -Pensa...
  Svetlana lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Que...
  Natasha botou un par de limóns cos pés descalzos e berrou:
  - Ruso...
  Zoya tamén sucumbiu a algo enérxico e mortal, chirriando:
  - Xestionado...
  Agustín lanzou o mortal, murmurando:
  - Inimigo....
  Svetlana volveu sucumbir ao destrutivo e vyaknula:
  - Descanso!
  Natasha deu unha volta e chirriu:
  - Quen...
  Zoya tamén disparou contra os estranxeiros negros que os nazis recrutaron e chirriou:
  - ¡Atrévete!
  Agustín falou con forza e furia:
  -Iso...
  Svetlana sucumbiu co sorriso dunha pantera:
  - EN...
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Loita...
  Zoya lanzou o presente da morte cos seus dedos espidos e murmurou:
  - ¡Ataques!
  Agustín interveu e murmurou:
  - Inimigos...
  Svetlana deu un montón de granadas coas súas plantas espidas, e como grita a todo pulmón:
  -Imos...
  Natasha cravou a explosión e asubiou:
  -Furioso...
  Zoya cortou aos nazis e chirriu:
  - Bater!
  Agustín disparou de novo e berrou:
  -Furioso...
  Svetlana berrou mentres disparaba:
  - Bater!
  Natasha volveu lanzar unha granada co seu pé agraciado e descalzo, chirou:
  - ¡Destruiremos aos nazis!
  Zoya colleuno e berrou:
  - O camiño futuro do comunismo!
  E botou un limón cos seus dedos espidos.
  Agustín colleu e espallou as liñas, e as súas pernas espidas voaron con destrución ao longo do Fritz:
  - Dividiremos os adversarios!
  Svetlana colleuno e lanzouno co seu talón espido, un montón de granadas, e chirriou:
  Esmaguemos aos fascistas!
  E os catro seguiron tirando e lanzando granadas. O alemán E-75 movíase. Unha máquina cun canón de 128 mm. E tírase a si mesmo.
  E as nenas lanzaron granadas. Minou aos nazis. E devolveron o tiro. Subiron cara adiante. Os tanques volven rodar. Move o último "Leopard" alemán -1. Un coche moi móbil.
  . CAPÍTULO #4
  Pero as súas mozas asumiron o relevo e noqueárono. Destrozaron unha máquina móbil cun motor de turbina de gas. E deixárona en anacos.
  Natasha comentou cunha risa:
  Estamos loitando xenial!
  Zoya estivo de acordo con isto:
  - Moi chulo!
  Agustín comentou sabiamente:
  - Imos gañar!
  E lanzou unha granada antitanque co pé descalzo. Moza forte. E ten moito enxeño.
  Svetlana tamén lanzou un agasallo de morte cos dedos dos pés descalzos e golpeou ao inimigo. Unha rapaza moi agresiva, cos ollos da cor dos millos. Ela ten tal enxeño e un paso de forza!
  Natasha deu unha volta e sorriu:
  - Pola santa Rusia!
  Zoya disparou moi activamente, e sorriu, mostrando os dentes de perlas:
  - Son un guerreiro dese nivel que non se esvaece!
  Agustín tamén disparou. Segaba aos nazis e gorgoteaba:
  "Son un guerreiro de gran ambición!"
  E mostrou os seus dentes de perlas!
  Svetlana confirmou:
  - Moi grandes ambicións!
  As nenas levan moito tempo pelexando. E por suposto que triunfaron no traballo militar. Son belezas absolutamente preciosas. Mente sobresaliente. E tiran de primeira clase.
  Natasha, disparando, pensou que sen Stalin, se o Führer o mataría. había un baleiro nas almas das persoas. É coma se morrese un ser querido.
  Aínda que este xeorxiano era cruel. E non fixo todo ben. Incluso hai unha anécdota sobre isto. Por que Lenin leva botas e Stalin leva botas? Porque Vladimir Ilich escolleu a estrada, e este bigotudo vai adiante.
  Neste sentido, Stalin non era o gobernante óptimo. De feito, como o describiu Lenin, era demasiado rudo.
  Este chef prepara só pratos picantes. En termos de crueldade, era unha espada de dobre fío.
  Por unha banda, axudou a manter a disciplina e estimulou o aparato do partido. Por outra banda, o persoal máis valioso e as persoas capaces quedaron noqueados. En particular, despois da guerra perderon un xestor tan grande como Voznesensky. Quen tivo os maiores servizos á Patria.
  Voznesensky foi, quizais, un xestor ideal: non só duro, senón tamén intelixente e educado. O doutor en ciencias máis novo da URSS, académico, personalidade destacada. Sen Voznesensky dalgunha maneira a economía da Rusia soviética inevitablemente tería fallado no caso da súa morte. E non poden derrotar aos nazis.
  Natasha tirou un limón co pé descalzo e cantou:
  - Dende o ceo...
  Zoya tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e dixo:
  - Asterisco...
  Agostiño lanzou co pé descalzo un agasallo da morte e cantou:
  - Brillante...
  Svetlana tamén lanzou unha granada, coa axuda dun pé descalzo, e lanzou:
  - Cristalino!
  Natasha deu unha volta e asubiou:
  - Eu para ti...
  Zoya lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos, asubiando:
  - Canción...
  Agostiño sucumbiu co seu talón espido, o que trae a morte e chirriou:
  - Vou cantar...
  Natashka continuou cantando agresivamente:
  - Sobre....
  Zoya lanzou un paquete de explosión co pé descalzo, esparexendo aos nazis e chirriu:
  - Nativo...
  Agustina deu un montón de granadas co seu talón espido, deu:
  - ¡Stalin!
  As nenas loitaron con valentía, pero parece que non poden aguantar a Grozny. As belezas caeron baixo a distribución. Eran moi loitando contra ladróns. E hai que recuar de mala gana. E isto é desagradable.
  Natasha berrou con fastidio:
  - Retirámonos en silencio durante moito tempo...
  Agustín, cos ollos brillando de furia, acordou:
  - Era molesto - estaban esperando a batalla!
  Zoya colleuno e cantou con furia, e o resto das rapazas colleuno felices;
  Levántate, marcado de maldición,
  O mundo enteiro de famentos e escravos!A nosa mente indignada ferve E está disposta a levar ao combate mortal.
  
  Destruiremos todo o Mundo da violenciaAo chan, e entón Construiremos o noso, construiremos un mundo novo: Quen non era nada, converterase en todo.
  
  Deixade de chupar sangue, vampiros Prisión, impostos, pobreza! Para ti, todo o poder, todas as bendicións do mundo, e o noso dereito é un son baleiro.
  
  Construiremos a vida dun xeito diferente, E aquí está o noso slogan de batalla: Todo o poder - para o pobo traballador, E abaixo todos os parasitos!
  
  Sodes desprezables nas vosas riquezas, Carbón e fíxose reis!Sodes os vosos tronos, parasitos, Aos nosos lombos erguidos!
  
  Plantas, fábricas, cámaras - Todo foi creado polo noso traballo. É hora! Esiximos a devolución do que se levou por roubo.
  
  Xa abonda, polo ben dos reis, engádenos ao frenesí da guerra!¡Guerra aos arietes! Paz aos pobos, folga, fillos dos exércitos!
  
  Cando os tiranos nos obrigarán a caer heroicamente na batalla por eles, asasinos! Despois dirixirémosche os fociños dos canóns de batalla.
  
  Ninguén nos dará a liberación: nin un deus, nin un rei, nin un heroe, conseguiremos a liberación coa nosa propia man.
  
  Para derrubar a opresión con man hábil, Para recuperar o teu ben, Incha, corna e forxa con audacia, Mentres o ferro está quente!
  As nenas cantaron moi ben, e saíron á estrada. E a guerra está en marcha...
  Os formidables TA-400 e os TA-500 aínda máis poderosos que transportan ata vinte toneladas de bombas están a destruír as posicións soviéticas. Pero o Exército Vermello está tentando aguantar. Incluso as cancións se cantan con moita valentía.
  A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  O goberno soviético -
  O poder é grande!
  E pioneiros e pioneiros descalzos pelexan no inverno nas montañas do Cáucaso. Os nenos mostran unha valentía tremenda.
  E mostrarse valentes.
  E a canción volve tocar
  Somos os pioneiros dos fillos do comunismo,
  Fogueira, carpa e forno de cobre...
  Naval esmagaremos en broma o fascismo,
  Quen agarda unha furia furiosa!
  E unha rapaza cunha gravata vermella lanza un paquete explosivo cos seus dedos espidos, destrozando o Fritz.
  Despois diso canta:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Deteremos o groso do fascismo!
  E o neno que queimou o talón espido do pé tamén o collerá e ruxirá:
  - Pola grandeza do planeta do comunismo!
  Os nenos son loitadores moi valentes. Aínda que ás veces esperan unha tortura tan salvaxe.
  A ofensiva nazi continúa. O 9 de xaneiro, os nazis xa tomaran varias cidades en movemento, achegándose a Tbilisi.
  A forza dos nazis é grande.
  Non obstante, ata os nenos pequenos loitaron contra os nazis. Nenos e nenas lanzaron paquetes explosivos improvisados contra tanques alemáns, canóns autopropulsados e infantería.
  Algúns usaban pequenas catapultas e grandes tirachinas. Iso resultou ser moi efectivo.
  Os nenos son xeralmente un pobo así, alegre e propenso ao heroísmo. Aínda que os seus pés descalzos son vermellos polo frío, como patas de gallo. Pero a vontade é inquebrantable.
  Os pioneiros loitaron con moita valentía. Sabían o que significaba a catividade fascista.
  A nena Marinka, por exemplo, caeu nas gadoupas dos nazis. Engraxáronlle os pés descalzos e puxérona preto do braseiro. As linguas de lume case lamberon os tacóns espidos e endurecidos da rapaza por camiñar descalzo. A tortura continuou durante uns quince minutos, ata que as plantas quedaron cubertas de burbullas. Entón, os pés descalzos da nena foron desatados. E de novo fixeron preguntas. Golpeáronme con mangueiras de goma no meu corpo espido.
  Despois pasaron a corrente... Marinka foi torturada ata dez perder o coñecemento durante o interrogatorio. E despois deixárono descansar. Cando os pés descalzos estaban un pouco retorcidos, untábanse de novo con aceite e volveu subir o braseiro. Tal tortura pode repetirse moitas veces. E tortura con corrente, e látego con mangueiras de goma.
  Marinka foi torturada durante seis meses. Ata que quedou cega e quedou gris pola tortura. Despois enterrarona viva no chan. Nin sequera desperdiciou unha bala.
  Pioneiro Vasya, os nazis azoutaron o seu corpo espido cun fío candente.
  Despois queimáronse os tacóns espidos con tiras de ferro candentes. O neno non aguantaba berrar, pero aínda así non traizoou aos seus compañeiros.
  Os nazis disolveuno vivo en ácido clorhídrico. E esta é unha dor terrible.
  Estes Fritzes son uns monstros... O membro do Komsomol foi torturado cun ferro. Despois colgárono nun estante, levantárono e botárono abaixo. Entón, comezaron a arder cunha palanca candente. Os peitos foron arrancados con fórceps. Entón o nariz foi literalmente arrancado cunhas tenazas candentes.
  A nena foi torturada ata morrer... Rompáronlle todos os dedos e a perna. Outra membro do Komsomol, Anna, foi empalada. E cando ela morreu, arderon con fachos.
  En definitiva, os nazis mofáronse como puideron e como quixeron. Torturaron e torturaron a todos.
  Natasha e o seu equipo seguían loitando no cerco. As nenas usaban as súas pernas espidas e graciosas na batalla e lanzaron granadas. Loitaron contra as forzas superiores dos Fritz. Mantivéronse con moita valentía e non ían retirarse.
  Os habitantes da cidade capturada de Tbilisi atopáronse cos alemáns caendo de xeonllos. Algúns dos rapaces estaban descalzos a pesar da neve, e inclináronse ante os nazis.
  Unha derrota incrible. As nenas alemás obrigaban aos nenos a bicar as súas botas ou os tacóns. Os rapaces confusos e asustados fixérono obedientemente.
  Algunhas mulleres facían cóxegas aos talóns dos rapaces e batíanlles con porras. Parecía moi sexy.
  Terrible, aínda que desactualizado tanto moralmente como de feito, "Tiger" -2 esmagamentos capturaron homes. Os machos adultos son asasinados. Só quedan con vida as mulleres e os nenos imberbes. E que morran homes adultos baixo as eirugas. E pasou moita xente.
  "Royal Tiger" é un tanque poderoso. E tal casco que os soldados soviéticos foxen... E cantos deles arderon polo lóstrego do poder.
  E agora, sobre o edificio do Concello, unha bandeira cunha esvástica nazi.
  Os alemáns tamén avanzan sobre outras cidades xeorxianas. As súas tropas son como unha peste marrón. E un poder impresionante.
  A masa de soldados soviéticos réndese. A maioría deles son esmagados por "Panthers" -2 e "Tigers" máis pesados, xa que este lixo non é necesario. As mulleres caen de xeonllos e son conducidas descalzas.
  Un desastre tan impresionante.
  Yak-9 corre á batalla. Esta máquina prodúcese en grandes cantidades. Pero isto serve de pouco. Os ases alemáns só están gañando contas. E disparan en gran cantidade. E os rapaces xa están á fronte. E as rapazas loitadoras tamén pelexan.
  Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova intentan conter aos nazis no ceo. Nenas nun bikini e descalzas. E os dous son moi fermosos e moi loitadores.
  Anastasia loita e manobra. O seu loitador produce un bucle morto e a máquina alemá Focke-Wulf é derrubada. E usa os seus dedos espidos.
  A nena non se esquece de chorar:
  - Son un loitador de súper clase!
  Akulina tamén dispara ao inimigo. E faino ordenadamente. E tamén usa os dedos descalzos.
  E ruxindo a todo pulmón:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  O Cáucaso xa está a piques de caer, e cada vez é máis dramático.
  E os alemáns son desenfrenados e usan a tortura. Ás nenas pioneiras alemás gústalles especialmente torturar.
  Aquí está Gerd e Charlotte, un rapaz duns trece anos, espidos. E comezaron a facer cóxegas ao pioneiro. Seryozhka riu e ronroneou. Entón Gerda levou o chisqueiro ao tacón espido e redondo do rapaz. As chamas lamberon as plantas lixeiramente ásperas do pioneiro. Berrou de dor. Había burbullas.
  As mozas alemás riron:
  - Estará moi chulo!
  E puxéronse a azoutar o neno con látegos. Xemeu e comezou a berrar. Sobre todo cando as nenas comezaron a levar fachos con lume aos seus pés descalzos. Entón os pioneiros puxéronlle un ferro candente no peito espido e o neno perdeu o coñecemento.
  Si, os guerreiros alemáns están enriba. Atormentar a un neno está na orde das cousas.
  A tortura, con todo, non só os nenos, senón tamén os membros do Komsomol. As nenas foron espidas e levadas no estante. Alí puxéronse, forzados a arquearse e literalmente retorcerse en belezas de dor. E baixo os pés descalzos das mozas prendían lume ao braseiro, ameazando con carbonizar as plantas.
  Como gritaban os membros do Komsomol de dor salvaxe... Que cruel foi todo. E os nazis inhalaron o cheiro a carne queimada nas súas fosas nasais e rían, dábanse unhas palmadas nas cadeiras e berraban:
  - Heil Führer! Mataremos a todos!
  E outra vez tortura e tortura das persoas. É especialmente interesante torturar aos pioneiros. Os rapaces son matados a golpes, e despois bótaselles sal sobre as feridas e fan xemir. Si, é moi molesto.
  E cando tamén usan un fío quente. Iso fai que sexa moito máis doloroso.
  E os nazis xa tomaron Makhachkala. E avanzan cara ao territorio de Acerbaixán. E xa rodearon e bloquearon Ereván. E asaltan a desesperación de Batumi con todo. E é agresivo.
  O mariscal Rokossovsky case morreu. Sentíase que as tropas soviéticas estaban baixo presión e colapsaban. O número de rendidos e desertores é cada vez maior. E moitos pilotos se deprimen.
  Aínda que Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova seguen evitando a derrota. As nenas loitan con valentía e desesperación.
  Antes da pelexa, Anastasia retirouse con tres mozos para reunir un poder cósmico fenomenal.
  E realmente cobran capital. E derrubemos desesperadamente os inimigos.
  E mentres usas os dedos descalzos.
  E ela berrou a todo pulmón:
  - Son un gran campión do mundo!
  E como cun tacón espido vai presionar a panca.
  Akulina Orlova tamén é unha acosadora desesperada na batalla. E usando os seus dedos espidos, esmaga os avións da Wehrmacht.
  Aquí derrubou o ME-109 K. Esta máquina quizais xa estea obsoleta, pero sobreviviu a unha serie de modificacións. E nel podes loitar con éxito.
  Akulina Orlova, actuando con furia salvaxe, cantou:
  -¡Salve gran comunismo! O fascismo será derrotado!
  E outra vez cun tacón espido, pero como vai presionar.
  Estas son unhas nenas tolas.
  Pero forzas moi desiguais no Cáucaso. Aínda que se cre que alí os homes son todos aguias. Pero ninguén pode resistir unha muller rusa.
  E os guerreiros son tan agresivos e xeniais. Os avións están disparando a pesar da súa superioridade cualitativa.
  Akulina Orlova cantou:
  círculo solar...
  E derrubou o inimigo coa axuda dos dedos descalzos.
  Anastasia Vedmakova, premendo os botóns cos seus pezones escarlatas e derrumbando aos nazis, continuou:
  Os alemáns están por aquí...
  Akulina chirriou, cortando outro avión alemán:
  - Hitler foi á intelixencia!
  Anastasia enamorouse dos nazis continuou:
  caeu nun burato...
  Akulina, disparando con precisión, riu:
  - Rompeime a perna...
  Vedmakova disparou con intensidade e precisión, observou:
  - E despediuse!
  E as nenas ruxiron a coro:
  -Que sempre haxa vodka,
  salchicha e arenque...
  Tomates, pepinos,
  Ese é o fin de Hitler!
  Akulina, enviando de novo un agasallo de morte aos nazis, comentou:
  - En realidade, hai que cantar; Rommel remata!
  Vedmakova, apuntando cos seus dedos espidos un canón con proyectiles de aire, acordou:
  - Por suposto - ¡Hitler xa é unha etapa superada!
  Onde non hai influencia persoal de Rommel-Hitler, as tropas soviéticas están tentando organizar a resistencia dalgún xeito. Pero é extremadamente difícil. Pero seguen facendo todo o posible e imposible.
  E os nenos pelexan tamén. E os pioneiros van á batalla. Que se atopan co inimigo con cócteles molotov e disparos de armas.
  Nenos e nenas, demacrados e rabuñados coma sempre na batalla. E loitan con valentía e extremadamente desesperadamente.
  Cantos dos seus fillos morren e quedan esgazados.
  Os pilotos alemáns Gertrude e Adala, golpeando os pés descalzos, subiron a un XE-328 de dous asentos, unha máquina a reacción: este é un monstro con dez canóns de aire.
  Acababa de pasar a choiva e as rapazas deixaron rastros graciosos e ben claros das súas pernas espidas.
  Eran tan sedutores que os adolescentes que servían no aeródromo devoraban con avidez as pegadas espidas cos seus ollos, e ata os rapaces comezaron a aumentar a perfección. En xeral, había moitas mulleres pilotos - os combates demostraron que as mulleres, en igualdade de condicións, teñen o dobre de taxa de supervivencia que os homes. E iso significa que son eficaces. E Hitler-Rommel, ou máis ben o mariscal de campo Führer, por suposto, non é unha persoa para sentir pena por ninguén.
  No propio Terceiro Reich, introduciuse oficialmente a poligamia: o dereito a catro esposas. Isto é moi práctico. Pero non moi encaixado nas tradicións cristiás. Non é de estrañar que o fascismo busque unha nova forma de relixión. O Führer-Field Marshal insiste en que se trata dun monoteísmo, pero tan especial, cun panteón de antigos deuses xermánicos. Por suposto, o propio Hitler-Rommel neste panteón sitúase sobre todo como mensaxeiro e mensaxeiro do Deus Altísimo.
  Así que ao Führer, por suposto, encántalle moito cultivarse.
  Gertrude e Adala lanzan ao ceo o seu avión de ataque multiusos, que tamén pode desempeñar o papel dun caza.
  Os guerreiros están moi seguros. Os rusos non teñen avións a reacción, e é improbable que poidan soportar o ataque das tigresas do ceo.
  Gertrude rosmou:
  - Son un cabaleiro dun regato ardente...
  Adala confirmou con entusiasmo, mostrando os dentes:
  - E vou dar xaque mate a todos!
  As nenas rían. Premeron os seus talóns espidos sobre os pedais e fixeron xirar o avión de ataque a reacción.
  Aínda estaba escuro, pero xa se vía unha raia de luz polo leste. As nenas asubiaban... As extensións de Rusia xa flotaban debaixo delas. As guerreiras riron e guiñábanse un ollo. Son tan extravagantes e fermosos.
  E descalzo, por suposto, sen cargarse con algo tan innecesario para unha moza en guerra como os zapatos.
  E a sensibilidade no avión aumenta moitas veces.
  Aquí os coches soviéticos despegan cara a eles. O parafuso Yak-9 é quizais a máquina máis producida en masa entre os últimos lanzamentos. Non demasiado armado, pero relativamente barato e con pouca armadura. MIG-5, máis rápido, con metralladoras. MIG-3 é un modelo anterior. LAGG-7 é probablemente o paxaro máis rápido e armado. Na última modificación, hai ata tres canóns de 20 mm.
  Pero todas estas son máquinas impulsadas por hélices: non se crearon avións a reacción. E os alemáns séntense moi seguros.
  Gertrude dispara dez canóns de aire. Golpearon canóns de 30 mm e dous de 37 mm. Corren como un torbellino de lume a través dos avións soviéticos. Non obstante, os pilotos vermellos intentan esquivar e ir á cola.
  Adala está a manobrar neste momento. Non se pode levar un coche alemán de frente, pero entrar na cola é cargado. Para as tropas da URSS, o ataque non é inesperado. Xa se lanzaron canóns antiaéreos. As cunchas explotadas brillan na escuridade.
  Os alemáns están experimentando certo nerviosismo. Parecía que xa viran tanto que non te sorprendería nada, pero... Os pilotos soviéticos son valentes e non teñen medo ás perdas. Nada para asustarlos. Pero a experiencia non é suficiente. O avión alemán sae facilmente do mergullo e derruba o coche soviético. Rompe outro en anacos.
  O poder das armas alemás é moi grande. Este é un compoñente no que os Fritz teñen unha enorme vantaxe sobre Rusia. Pero a velocidade dos nazis é colosal.
  Adala acelera e rompe cara adiante. E Gertrude dispara foguetes contra o inimigo. O consello é recibido polos dentes. Algunhas municións están dirixidas á calor ou ao son.
  Adala susurra:
  Non nos matarán!
  As nenas xiran o seu coche... Intentan ser chulas. E entón un caza soviético azota un avión de ataque alemán próximo. E como comeza a rasgar, e dividirse. Tanto o ceo como o aire.
  Gertrude murmurou:
  - Morte tola!
  Os guerreiros estaban claramente confundidos, e poden ser embestidos así.
  Os tanques avanzan cara á fronteira. A lendaria tripulación de Gerda, Charlotte, Christina e Magda.
  Catro guerreiros conseguiron cubrirse de gloria loitando tanto contra os británicos como contra os americanos. Durante as hostilidades con América, as belezas dominaron o tanque Panther-2. Non é mal coche, superior aos Sherman tanto en armamento como en blindaxe frontal. O posterior "Pershing" practicamente non tivo tempo para facer a guerra. Si, e non é rival para o "Pantera" -2.
  Entón as catro nenas gañaron a lendaria gloria. Aínda que en xeral o seu glorioso camiño comezou no ano corenta e un. Himmler convenceu ao Führer para que probase os batallóns de mulleres nas batallas, de arios especialmente adestrados.
  Os combates demostraron que as mulleres non son para nada un elo débil e saben loitar ben. E ao mesmo tempo soportan menos perdas que os homes. Os guerreiros tamén loitaron na infantería, golpeando os pés descalzos nas areas quentes do deserto do Sahara. E dominaba os tanques. Tendo probado o "Tiger", en batallas con Gran Bretaña.
  Non obstante, as mozas soviéticas do SU-100 tamén loitan ben.
  Aínda que a posición de Rusia parece desesperada. Pero os guerreiros, xunto con Isabel, loitan como aguias.
  Ekaterina preme a panca cos seus dedos espidos. Envía un proxectil que atravesa o coche E-50 nazi ao lado e ruge:
  - Polo gran comunismo vermello e carmesí!
  Elena tamén golpeou o canón usando a súa perna núa e delicada. Ela alcanzou con precisión o tanque inimigo.
  A nena berrou:
  - Pola miña fermosa Rusia!
  Euphrasia comentou agresivamente, liderando un lume moi ben apuntado:
  -Gloria á nosa Patria!
  E tamén usa pernas espidas e cinceladas.
  A máquina soviética é moi forte e loita. E dispara bastante ben.
  O SU-100 é capaz de penetrar o E-50 cara ao lateral. Pero as nenas incluso rompen a súa fronte, meténdose nun señuelo ou de punta a punta. E cortaron o metal.
  Elizabeth, usando os seus dedos descalzos, disparou contra o inimigo. E berrou:
  - Do regato azul...
  Ekaterina tamén disparou, esta vez empurrando a panca co seu pezón escarlata e arrullando:
  O río comeza...
  Elena, sorrindo agresivamente e asubiando, emitiu:
  Pois comeza a amizade...
  E tamén presionou a panca co seu talón espido.
  Eufrasia arrullou, disparando ao inimigo:
  - Cun sorriso!
  As nenas traballan no SU-100 de forma moi activa. E destruír o equipo inimigo.
  E nos arredores de Bakú, os pioneiros están a cavar trincheiras. Hai rapaces de distintas nacionalidades. En particular, moitas cabezas brillantes parpadean. Hai nenos vermellos, negros e louros.
  Unha cousa os une: a fe no triunfo do comunismo e os pés descalzos. Está claro que non todo o mundo ten calzado durante a guerra e, por iso, en sinal de solidariedade, todos os nenos fan alarde dos seus tacóns espidos e redondos. O inverno en Transcaucasia é bastante suave, e cando te moves e traballas con pas, o frío non é tan terrible.
  Os nenos traballan con entusiasmo e cantan:
  Levante lume, noites azuis,
  Somos pioneiros, fillos dos traballadores...
  A era dos anos luz achégase,
  Chamada dos pioneiros: estea sempre preparado!
  Chamada dos pioneiros: estea sempre preparado!
  . CAPÍTULO #5
  E aquí chega de novo a alarma. Os nenos e nenas saltan ao fondo da trincheira. E os proxectís xa comezan a rebentar dende arriba: a artillería inimiga está a traballar.
  Pashka preguntoulle a Masha:
  - Pois cres que sobreviviremos?
  A rapaza respondeu con seguridade:
  - Resistiremos polo menos unha vez, na hora máis difícil!
  Pioneer Sasha sinalou loxicamente:
  O noso heroísmo é inquebrantable.
  O neno bateu coa sola espida nas pedras. Pódese ver que o neno encheuse de callos sólidos.
  A rapaza Tamara comentou:
  Loitaremos sen medo
  Non seremos atrás nin un paso atrás...
  Deixa a camisa empapada de sangue -
  Máis inimigos, converte o cabaleiro ao inferno!
  O neno Ruslan, un pioneiro con cabelos negros, sinalou:
  Pasan os séculos, chegará unha era,
  No que non haberá sufrimento nin mentiras...
  Loita por isto ata o teu último alento -
  Servide a súa Patria, ti de corazón!
  O neno Oleg, delgado e rubio, piaba, versos:
  Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada de falcón, aguia...
  A voz do pobo é sonora -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Stalin vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza,
  Abriu a porta ao espazo
  As estrelas brillaban por riba de nós!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  Os nenos e nenas aplaudiron ao unísono.
  Pero agora os avións de ataque a reacción xa están voando e lanzando bombas. E esta é unha entrada agresiva.
  Oleg e Sasha levantaron un tirachinas e lanzaron un agasallo da morte. E o barril foi alcanzado por un avión de ataque nazi.
  A nena Natasha cantou:
  - O Komsomol non só ten idade,
  Komsomol é o meu destino!
  Conquistarei o espazo, creo
  Vivamos para sempre!
  Ahmed, un neno pioneiro de Acerbaixán, respondeu cun sorriso:
  - Aínda non es membro do Komsomol, Natasha!
  A nena bateu con rabia o pé descalzo e respondeu con voz melodiosa;
  A carón dos pais, cunha canción alegre,
  Estamos polo Komsomol...
  A era dos anos luz achégase,
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  Oleg tamén bateu o seu pé espido e infantil e berrou:
  O martelo máis forte aperta o proletario,
  Da man de titanio esmagando o xugo...
  Cantaremos mil arias á nosa Patria,
  E luz para a posteridade, ben!
  Os nenos están encantados. E de feito, os alemáns bombardearon, e só unha nena tivo un fragmento no seu tacón espido, redondo e rosa.
  Pioneer berrou, pero logo mordeuse o beizo.
  E así se prepararon para repeler o ataque. E xa hai tanques cos nazis. Os formidables E-100 están en movemento. Máquinas tan poderosas e perigosas.
  Teñen tal protección. Que non podes pasar dende ningún ángulo. Non podes golpeala desde un só ángulo. A única oportunidade é romper as pistas.
  Os nenos están preparados para loitar, axitando os pés descalzos. Aquí están nun fío empurrando paquetes con explosivos caseiros baixo as pegadas dos nazis. Funciona e destrúe os rolos dos tanques do exército de Rommel.
  E parece terrible.
  Sasha grita:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  O neno Pashka dispara con Oleg desde un tirachinas e berra:
  - Gloria aos pioneiros!
  O neno Ruslan, xunto coa nena Sufir, arrastra unha mina debaixo do alemán cun fío e grita:
  - Gloria á URSS!
  Nenos de Acerbaixán e rapaces rusos pelexan. Pioneiros curtidos, delgados e descalzos contra unha armada colosal de tanques.
  A nena Tamara pisa o seu pé gracioso, pequeno e descalzo e di:
  - Gloria a Rusia!
  O pioneiro Ahmet confirma mentres dispara contra o inimigo:
  - ¡Somos unha familia simpática xuntos!
  O neno Ramzan, un azerbaiyano pelirrojo, confirma, noqueando un coche:
  - Da palabra somos cen mil eu!
  Os nenos son simpáticos... Velaquí a nena armenia Azatuhi, que tamén traslada con destreza o paquete de explosivos baixo a eiruga fascista coa axuda dun fío, e chilla:
  - A URSS é unha familia de pobos!
  Outra rapaza armenia Aghas di:
  - Non te inclines ao fascismo:
  E a nena tirou do fío cos dedos espidos. Moitos nenos azerbaiyanos e armenios teñen cabelos louros e son indistinguibles dos nenos eslavos, dos que tamén hai moitos. Quen deixou os alemáns lonxe, outras familias rusas instaláronse en Acerbaixán mesmo baixo os tsares.
  Hai moitos eslavos no Cáucaso. Moitas parellas mixtas. Si, e os nenos adoitan ter o pelo máis claro que os seus pais. E os eslavos bronceáronse para que non se lles diga dos locais. Ademais, os nenos adoitan ser máis parecidos que os adultos.
  Entón, o batallón soviético internacional de nenos e nenas loita, e todos están unidos, e moi parecidos. Os seus talóns espidos parpadean cando se moven.
  E os nenos soños mandan agasallos da morte. Shamil e Seryozhka, ambos rapaces pioneiros, tiran do fío. E agora o alemán E-50 detense cunha eiruga rota.
  Os rapaces cantan ao unísono:
  Unión indestructible, repúblicas libres,
  Non foi a forza bruta, nin o medo o que se uniu...
  E a boa vontade dos ilustrados,
  E amizade e razón, e coraxe nos soños!
  E os nenos están encantados. Sorrían con dentes brancos e uniformes. E son felices, aínda que están ameazados de morte.
  E os alemáns chupan. Os tanques destruídos disparan os seus canóns e garabatean metralladoras.
  Algúns vehículos alemáns están equipados con lanzagranadas e son moi perigosos.
  O neno Maksimka e a nena Zara de Acerbaixán, apoiados nos seus pés descalzos, arrancaron unha mina baixo o inimigo e noquearon ao mastodonte fascista.
  E gritaron a todo pulmón:
  - Pola URSS!
  Os nenos son moi divertidos.
  Os pioneiros Abbas e Vladimir tamén usan armas. Neste caso, catapulta e esnaquiza a eiruga E-75 aos nazis. Entón os rapaces cantaron:
  - Pola grandeza do planeta ao amparo do comunismo!
  Oleg e Abdula tamén son pioneiros de diferentes nacións, pero cun só corazón tamén lanzan explosivos. Tocan o E-100 e cantan...
  Abrimos o planeta ás nacións,
  O camiño ao espazo, a mundos invisibles...
  Se cantan actos heroicos -
  Para borrar para sempre a cicatriz da morte!
  
  Baixo a Santa Bandeira de Rusia,
  En paz, amizade, felicidade e amor...
  A xente de toda a terra será máis feliz,
  A escuridade infernal disiparase ao lonxe!
  Aquí loitando con nenos...
  Abdurrahman e Svetlana, un neno de Azerbaiyán e unha nena de Bielorrusia, xuntaron un cable e derrubaron un tanque fascista. E cantaron:
  - O gran nome da Rusia sagrada,
  Brilla sobre o mundo, coma un raio de sol...
  Creo na unidade, seremos máis felices,
  Mostrámoslle á xente o camiño correcto!
  Os nenos son moi valentes. E os nazis quedaron simplemente conmocionados por unha resistencia tan teimosa e furiosa.
  Abudurrahman é un pioneiro, recibiu un fragmento na súa sola espida. Perforou a superficie callosa da perna dun neno.
  O neno asubiou:
  - E dóeme!
  Svetlana tamén foi golpeada no talón redondo e rascouse o ombreiro. Pero a nena asubiou:
  - Non rompas os Pioneiros!
  Azim e Kolka tamén bateron o coche alemán.
  Os rapaces sinalaron cun fío e cantaron:
  O inimigo traizoeiro pasou á ofensiva,
  Pero creo que non fallará, o pobo soviético...
  O inimigo agarda a derrota e o esquecemento,
  E a gloria de Rusia florecerá con máis forza!
  O inimigo agarda: derrota e esquecemento,
  E a gloria de Rusia florecerá con máis forza!
  Os nenos son valentes e non se doblan. E queren gañar. E cantan e pelexan.
  Os alemáns están a sufrir grandes perdas. É certo que a maioría teñen pistas e rolos rotos. E non é fatal.
  Peor para os pioneiros que foron feitos prisioneiros.
  O neno Abdulhamid, cando foi feito prisioneiro, foi posto no estante polos nazis. Introduciron os pés descalzos do pioneiro no bloque e comezaron a colgar pesas nos ganchos. E entón acendeu o lume. E os tacóns espidos do neno foron lambidos polo lume. E un látego caeulle ás costas. Gañáronme durante moito tempo. E entón os nazis comezaron a romper as costelas con pinzas candentes.
  O neno, morrendo baixo a tortura, cando o ferro das súas costelas, vermello pola calor, esmagouno, cantou:
  Berlín está case baixo o noso dominio,
  A través dos prismáticos vemos o maldito Reichstag...
  Espero que pronto haxa paz e felicidade;
  Que describirei nos meus poemas!
  
  Rusia abriu o comunismo aos mundos,
  Ela converteuse nunha familia para todos.
  Pero a Wehrmacht pegounos un fociño de porco,
  E agora o sangue salpica das veas coma unha fonte!
  
  O que o Führer esqueceu connosco por accidente,
  Quería conseguir terra e escravos!
  O fascismo foi cunha campaña moi longa -
  E aquí hai un verdadeiro pesadelo, soños infernais!
  
  Un neno sinxelo, un neno descalzo,
  Recentemente empatou unha gravata vermella.
  El quería construír o mundo sen Deus,
  Pero, de súpeto, o napalm xurdiu do ceo!
  
  Tiven que correr para a fronte, estabamos AWOL,
  Ninguén quere levar a tales mozos!
  Pero o neno loitador nun rifle fíxoo,
  O camiño dos pais resultou digno!
  
  Loitaba onde astucia e forza,
  E a debilidade tamén é amarga, ai...
  Os compañeiros tiveron que cavar sepulturas
  Planeando cadaleitos de piñeiro na xeada!
  
  Son un pioneiro agora afeito ao sufrimento,
  Foi ao recoñecemento descalzo, o ventisquero cruxía.
  Quizais castigo pola incredulidade,
  Que non quería coñecer a Xesús!
  
  Pero cales son as tres horas do Gólgota?
  Pasaron máis de tres anos de guerra!
  En calquera aldea, as viúvas choran amargamente,
  Como morreron os fillos no cemiterio do país!
  
  Sobrevivín, quedei impactado por un proyectil, ferido por unha bala,
  Pero por sorte quedou en pé!
  Sinceramente, devolvemos a débeda a Alemaña,
  Ese fascismo foi pisoteado por nós!
  
  Eu madurei, pero sigo sendo un neno,
  O bigote non rompeu, pero xa un titán!
  Si, un adulto, e quizais demasiado,
  Despois de todo, o corazón volveuse duro como o metal!
  
  Premio máis alto Hero Star -
  O propio Stalin, créame, entregoullo!
  El dixo: hai que tomar un exemplo de xente coma ti,
  Os loitadores están forxando as chaves das portas do Edén!
  
  Pero agora baixa o rifle valente,
  Levádevos, pinzas, un martelo e traballade!
  Constrúe un veleiro e un barco de madeira
  E crea un avión para que o paxaro voe.
  E agora os catro recibiron un "E" -50 ou "Panther" -3 aínda máis poderoso e perfecto, que se distingue por armas fortes e protección.
  Os guerreiros sentíanse moi seguros. O control do tanque é o máis moderno con joysticks. O último coche. Incluso o motor de turbina de gas. Pero tamén hai moito "Panther" -2. Un trinta e catro de calquera nivel non é rival para unha máquina deste tipo.
  Gerda estaba recostada nunha cadeira de brazos. Ela era bikini. As nenas xa están afeitas a loitar semiespidas. As areas quentes do deserto queimaban os seus pés descalzos, os seixos das montañas picaban as súas plantas espidas. Pero os guerreiros non romperon en absoluto e non se frotaron en pó.
  O comandante da tripulación, que recibiu moitos premios, asubiou:
  - E agora Rusia está contra nós! Novas aventuras e vitorias agardan!
  Ela sacudiu a súa cabeza branca como a neve. Rubio natural, moi fermoso e curtido.
  Charlotte sorriu.
  Esta rapaza tiña o pelo vermello cobre que ardía coma unha chama. Tamén unha beleza, cun bronceado. En bikini, bronceada, musculosa. Cos pés descalzos, pisando a area quente e pedras afiadas.
  O demo ardente comentou:
  - Os rusos son quizais os nosos adversarios máis fanáticos!
  Christina levantou a voz. O seu cabelo é amarelo cobrizo, tamén arde como unha chama, pero cun ton dourado. E o mesmo bronceado, músculos e beleza. Rostro expresivo e ao mesmo tempo amable. E un bikini. Pernas que marcaron durante quilómetros unha superficie dura e ardente, pero que non perderon a súa graza e liñas suaves. Os dedos espidos están ben recortados e moi áxiles.
  A nena pelirroja preguntou:
  - Por que o pensas?
  Magda respondeu por ela. Esta rapaza ten o cabelo branco ouro, rubio mel. Moi fermosa, musculosa, cunha cara expresiva e ollos de zafiro-esmeralda. As pernas tamén están endurecidas, con tacóns redondos e dedos rectos. Quizais Magda teña a cara máis tenra, case mansa, a pesar do seu queixo valente. Gerda, por exemplo, parece máis dura. Un pouco máis suave é Christina, e non é tan depravada coma a bruxa de Charlotte.
  Magda comentou:
  - Teñen un sistema totalitario como o noso. Polo tanto, son máis duros!
  Gerda sorriu e respondeu:
  - Os tanques soviéticos son unha pila de chatarra. Non debemos terlles medo!
  Magda respondeu suavemente:
  - Na serie KV, está chea de mastodontes. Especialmente KV9.
  As nenas riron. O último tanque realmente resultou ser unha "obra mestra": a máquina máis pesada con tres canóns: dúas de 152 mm e unha de 122, cun peso de trescentas toneladas, e unha armadura frontal de 200 mm. Un dos modelos máis fracasados na construción de tanques. Non era posible transportar un tanque así. E o coche é simplemente un desperdicio de diñeiro! O KV-10 tamén entrou na serie: unha máquina con tres canóns de 107 mm e un peso de duascentas toneladas, unha especie de cazatanques.
  Non é a mellor idea poñer dúas armas no tanque. E aínda máis de tres. Aquí Stalin, por suposto, mostrou tiranía. E interferiu moito co país. Non obstante, tamén se desenvolveu un tanque da serie Isov. Pero tamén enorme e pesado. A única diferenza coa serie KV é un intento de colocar a armadura nunha pendente racional. Pero o Exército Vermello non fixo guerra e, polo tanto, a técnica non mellorou moito. E non había práctica de combate de usar máquinas.
  En xeral, os alemáns utilizaron catro anos de atraso en comparación coa historia real máis fructífera.
  A pelirroja Charlotte presionou os seus dedos espidos no joystick. Disparado no búnker fronteirizo. Un proyectil de 105 mm alcanzou o canón soviético e deulle a volta. O conxunto de combate comezou a romperse e os proxectís detonaron.
  A bruxa vermella asubiou:
  - Son un cabaleiro terrible - de xeonllos salvaxes! Varrerei da face da terra os inimigos da Patria!
  E o sorriso dos dentes de perlas e o brillo dos ollos esmeralda. As nenas son realmente de primeira.
  Cristina riu e respondeu:
  Agora vou tirar!
  E tamén disparou contra o inimigo. Un canón soviético de 76 mm disparou. O proyectil alcanzou a fronte inclinada da E-50. E rebotou. Só soaba nos oídos das nenas.
  Gerda bateu os seus pés descalzos e berrou:
  - Que paso!
  E ela mesma disparou o seguinte tiro... Os tanques alemáns dispararon contra a zona fortificada soviética. O E-100 tamén funcionou. Esta máquina tamén resultou ser un derivado do Maus. Non é moi boa idea para un tanque de dous canóns. O E-100 xa foi descontinuado.
  Pola contra, as modificacións de asalto da serie "E" entran na serie. Pero este aínda está funcionando. E dispara proxectís.
  Charlotte ríe estridente e sacude o pé descalzo.
  - A guerra é un estado terrible, pero cativa como un xogo!
  E a nena disparou, e moi acertadamente.
  Christina mostrou os seus dentes nacarados. É unha pantera carnívora e depredadora.
  As armas soviéticas están disparando, e diante delas hai campos minados. Os teletanques alemáns están movendo. E os bombardeiros de asalto traballan cun ruxido salvaxe.
  Os postos fronteirizos roldan. As hordas de Hitler cruzaron a fronteira.
  Magda comentou que non era moi enxeñoso, golpeando o pé descalzo na armadura:
  - Varremos unha defensa forte, pero panículas de aceiro!
  Os guerreiros guiñábanse un ollo. A defensa soviética era bastante poderosa. Especialmente moitos min. E isto atrasou os alemáns. Pero aínda así conseguiron avanzar.
  Os bombardeiros traballaron en posicións soviéticas, e os avións de ataque tamén viñan de arriba. Precipitándose nas profundidades da defensa do Exército Vermello e do TA-400, unha das modificacións máis formidables dos bombardeiros. Ata seis motores, incluídos os a reacción. E están bombardeando e destruíndo cidades soviéticas.
  Gerda, disparando, comentou cun sorriso:
  - Na batalla, somos animais, pero con mente de home!
  E disparou de novo. Destruíu un canón soviético. En xeral, esta é unha rapaza do máis alto nivel. E é moi chulo.
  O E-50 disparou contra as posicións soviéticas, practicamente sen danar. A blindaxe inclinada do coche con aceiro cementado deu excelentes rebotes. Os proxectís soviéticos nin sequera podían rabuñar correctamente aos alemáns.
  Christina recordou as probas do "Tigre". Entón foi o primeiro tanque alemán producido en serie. Ningún dos proxectís puido causar danos ao Tigre. Os británicos caeron baixo os seus golpes. Pero aquí hai un canón de dezasete pés, furado na testa. Entón as nenas case morreron. E isto foi lembrado polo guerreiro. Que preto estaban da anciá ósea da gadaña, sentindo o seu alento xeado.
  A nena fregou a súa sola núa contra a esquina. Ela realmente quería saltar do tanque e correr. Ela é unha guerreira tan directa.
  Cristina cantou con aplomo:
  - Néboa azul, e por todas partes engano!
  Os guerreiros riron... O seu vidok era moi sexy e erótico.
  E a arma funcionou e disparou. Nin sequera pensou en parar. Todo o mundo mandaba shell tras shell. Romper as posicións soviéticas en fichas e fragmentos.
  Unha canción soou dos altofalantes detrás;
  O soldado sempre está san
  O soldado está preparado para todo...
  E po coma das alfombras,
  Estamos saíndo do camiño!
  E non pares
  E non cambies de perna -
  Os nosos rostros brillan
  Botas brillantes!
  E de novo o poder dun bombardeiro a reacción cae sobre as posicións soviéticas. E de novo, destrución e áreas fortificadas enteiras son arroxadas. E as armas voan en todo tipo de direccións.
  Varias ducias de tanques alemáns están disparando ao mesmo tempo e destrúeno todo.
  Gerda séntese como unha Bagheera de caza. Aquí a primeira liña de defensa soviética xa foi destruída. Pero os soldados do Exército Vermello aínda pululan e disparan contra os alemáns.
  Entre os combatentes tamén hai pioneiros. Os mozos leninistas uníronse voluntariamente ao Exército Vermello. A maioría dos rapaces están descalzos e con pantalóns curtos. Visten eles mesmos, alboroto.
  E os pioneiros están morrendo...
  Charlotte, liderando o lume, rosmou:
  - E os pioneiros, esa é a cousa, todo o país estaba mirando!
  Ela disparou contra os rusos, e Christina, asubiando velenosamente:
  - Parecemos falcóns, volámonos coma aguias!
  E de novo soltou un sorriso ardente. Nenas preciosas...
  Varios tanques alemáns movéronse baixo terra. E apareceron na retagarda das tropas soviéticas, causando pánico e garabateando metralladoras. Os nazis apareceron como mosquitos dun pesadelo.
  E-50 viu o movemento de trinta e catro a través da óptica. Gerda mostrou os dentes e comezou a apuntar o barril. Máquina soviética cunha pequena torre T-34-76 e moi móbil. Proba este e consígueo. A rapaza xa ten bastante experiencia, pero o coche soviético segue sendo diferente ao Sherman estadounidense.
  E a distancia ata o ruso é de case cinco quilómetros.
  A nena rasca o seu talón espido, Charlotte faille cóxegas entre os dedos dos pés. As nenas ríen.
  Entón Gerda dispara contra o coche ruso. O proyectil preséntase moi preto, case rañando a armadura... Pero aínda pasado. Gerda golpea o metal co puño enfadada.
  Magda dille á súa parella:
  - Golpeas o corpo! Será máis doado chegar alí!
  Gerda pasa o joystick a Magda e susurra:
  - Entón faino ti mesmo!
  Magda cantou con entusiasmo:
  - A terra está na porta, a terra está na porta... - A rapaza colleu o joystick cos dedos espidos e presionou o botón, continuando cantando. - A terra é visible na porta!
  E o seu proxectil acaba de golpear a base do tanque soviético. O coche rebentou e partiu. Comezou a arder... Os proxectís soviéticos estalaron dentro do útero.
  Magda axitou os seus dedos espidos e graznou:
  - A ver como o conseguín! E ti dis...
  Charlotte asubiou, mostrando os colmillos.
  - Volvemos a falar, en diferentes idiomas!
  Apareceron novos coches soviéticos. Primeiro foron trinta e catro. Coches móbiles e numerosos. Despois pasamos da serie BT. Este é un tipo de eiruga de rodas obsoleta. Tamén avanzaban os T-26 antediluvianos, que non son capaces doutro xeito de raiar a armadura alemá. Os HF máis potentes e pesados avanzaron ao final. E moitos soldados a pé.
  Cristina riu e rosmou:
  Pois xa llos mostramos!
  Vehículos alemáns abriron fogo dende unha longa distancia, tentando prender a infantería soviética no chan. Tamén destruíron tanques e outros seres vivos.
  Tamén apareceron no ceo avións de ataque soviéticos: o famoso Ilys. Atacaron a formación alemá. Os loitadores de Hitler correron cara a eles. Foi un auténtico vertedoiro. Cazas alemáns XE-262, moi áxiles e áxiles con manobrabilidade. Atacan a tecnoloxía soviética, presionando como un ferro.
  Charlotte disparou de novo. Entra no BT soviético e rosmou:
  - Esta letra non é un conto de fadas... O conto estará por diante!
  O E-50 parou e reflectiu o contraataque soviético. O mando pouco experimentado botou a reserva do tanque á matanza. E os coches rusos foron atropelados como galiñas. E loitaron contra eles a fondo.
  Gerda disparou, rompeu a fronte dos trinta e catro e asubío:
  - Que é o Creador - un inferno ferido!
  Charlotte tamén disparou, despois de atopar o obxectivo, os coches soviéticos movéronse en liña recta e as nenas conseguiron disparar. E en xeral, este catro dos fenómenos.
  A harpía vermella cantaba:
  - O noso veleno mata a todos!
  E os guerreiros seguiron disparando, mostrando os dentes tan fortes e grandes coma cabalos.
  Christina tuiteou con aplomo:
  - O noso veleno mata a todos!
  Magda, golpeando os trinta e catro, ladrou:
  - Este é o noso resultado!
  As nenas separáronse...
  Pero as belezas soviéticas tamén loitan. A tripulación de Elizabeth no T-34-85. Rapazas moi valentes. E tamén pelexan descalzos e en bikini.
  O seu coche está loitando contra os Panthers alemáns. Este vehículo aínda está en servizo, pero cada vez aparecen máis novos tanques da serie E.
  Elizabeth dispara cos seus dedos espidos. Atravesa ao inimigo ao lado dende a distancia e chilla:
  - Gloria á era de Stalin!
  Ekaterina tamén disparou coa axuda dos seus dedos espidos e comentou:
  - Non é tal gloria!
  Elena, obxectou, mostrando os dentes:
  Nacemos para gañar!
  E tamén disparou cos seus dedos espidos...
  Ao mesmo tempo, a nena suspirou moito. Pensamentos infelices correron pola miña cabeza. A guerra comezou con derrotas. Os alemáns romperon as defensas e avanzaron con confianza.
  Elena fuxiu entón cara ao leste. Os seus zapatos desmoronáronse nos primeiros días. E tiven que pegar descalzo. E doe pouco afeito. As pernas da nena estaban todas magulladas, magulladas, terriblemente golpeadas. E xa non podía camiñar normalmente, pero tropezou. Pero a pesar diso, ela moveuse e camiñaba. Elena perdeu moito peso na campaña: unha pel e ósos. Pero ela bronceouse e o seu cabelo fíxose aínda máis claro despois de esvaecerse ao sol. E as plantas espidas teñen podzhili e engrosado. E chegou á primeira liña e continuou loitando. E as batallas estaban de novo en pleno apoxeo.
  Elena loitou principalmente na infantería. Incluíndo participou na defensa de Moscova e Stalingrado.
  Pero xa no Kursk Bulge trasladouse a un tanque. Alí formouse a súa doncela catro: Elizabeth, Elena, Catherine, Eufrasia - catro "E". Os guerreiros son verdadeiramente lendarios. Que pelexou descalzo e en bikini, mesmo no frío, e deu o Fritz nos cornos.
  . CAPÍTULO #6
  O tanque Panther, que as nenas atoparon no Kursk Bulge, era un vehículo moi perigoso. Era imposible darlle un puñetazo na fronte. E ela mesma colleu dende moi lonxe. Ademais, é rápido.
  Entón, para atravesar, tiñas que controlar o tanque con gran habilidade e non deixarte golpear.
  Elizabeth fixo exactamente iso. Aínda que tirou máis en movemento. E ela conduciu o tanque Euphrasia.
  É case imposible poñerse en movemento desde un trinta e catro. Pero as mozas conseguiron golpear. E loitaron con moita valentía.
  Ekaterina tamén dispara con moita precisión.
  No Kursk Bulge, as nenas cubríronse de gloria e recibiron ordes.
  E agora cada un deles ten unha estrela do heroe da URSS.
  Iso é o que necesitan as nenas! Só guerreiros de primeira clase!
  Catherine cantou:
  Creo que o mundo enteiro espertará
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  De feito, estas son nenas que causan envexa entre as amigas. Non como Gerda e o seu equipo.
  Aquí durante o resto, e ela e a súa banda, sen dubidalo, torturaron ao pioneiro.
  Primeiro, un neno de trece anos foi espido. Entón comezaron a beliscarlle. E despois pincha con agullas. Ademais, ao principio as agullas estaban frías, pero despois quentáronse ao lume.
  E realmente doeu moito.
  Charlotte atravesou o embigo do neno e arrolou:
  - ¡Son unha raposa!
  Despois diso, colleu unha vara candente nas súas mans e comezou a queimar con ela as plantas espidas e lixeiramente rugosas do neno. Mentres gozaba dos seus berros salvaxes.
  E Christina colleu e quentou as pinzas, comezou a romperlle os dedos dos pés descalzos aos pioneiros. Comecei co dedo meñique, facéndoo lentamente e ao mesmo tempo con crueldade. E os dedos do neno racharon e romperon. E foi tan doloroso para o pioneiro que o neno perdeu o coñecemento varias veces.
  Magda golpeou unha palanca, branca pola picadura, debaixo da omóplata. E o neno ouveará.
  Torturaron ao pioneiro ata a morte. E resultou ser xenial. E a tortura continuou.
  Darth Sidious, con todo, non perdeu tempo.
  Ademais de derribar avións soviéticos, o número un fascista e Sith negro tamén alcanzou obxectivos terrestres.
  A produción do tanque T-34-85 alcanzou centos de vehículos ao día na URSS. O mando soviético intentou tomar a cantidade.
  Pero a loita continuou con saltos salvaxes en diferentes direccións. Os Sith negros golpearon os vehículos soviéticos con proyectiles de avións e forzaron raios.
  Ben, o 18 de marzo, Sheev Palpatine recibiu unha modificación máis avanzada da clase X ME-262, e esta máquina resultou ser extremadamente formidable.
  Cinco canóns de avións e unha velocidade de máis de 1100 quilómetros por hora. E varreu ás.
  Non hai forma de resistirse a ese poder.
  Os avións soviéticos caen diante dela derrubados e destrozados.
  Pero o peor está a pasar nos campos fascistas.
  O almorzo rematou e están sendo conducidos ao cableado...
  Os nenos están en fila no campo de desfile, os rapaces da raza humana intentan manterse unidos, os mozos prisioneiros manteñen a formación segundo a súa altura. Divídense en grupos segundo a idade e o tamaño. Hai rapaces de cinco a dezaseis anos, ademais de mozos de distintas razas e nacións, representantes doutros pobos.
  O único que os une é a roupa, ou mellor dito a súa ausencia case total, só pantalóns curtos con número de indicación nos rapaces.
  O imperio do Terceiro Reich refírese a eles co principio de sacarlle máis beneficios aos que deixaron de ser considerados cidadáns! Aforro en todo, en roupa, zapatos, con todo, algúns rapaces na súa vida libre nunca souberon zapatos.
  Pero con paus e unha pila de goma sobre tacóns espidos recibían a miúdo. As cabezas son rapadas, cada dúas semanas un baño, onde se escaldan. Entón se afeitan inmediatamente cunha máquina contundente, entón non conseguiu crecer moito. Os rapaces marchan descalzos sobre pedras afiadas. Se Oleg Rybachenko está afeito a isto e o seu pé áspero non sente dor, entón os nenos máis pequenos derruban os talóns e os dedos espidos ata que sangran.
  Toda a garda está formada por extraterrestres que representan as razas máis crueis do universo, só a xefa do refuxio do campo de traballo, a anciá Frau Pontuss, mira cos seus brutais ollos de sádico.
  Un poderoso home das SS que fai o papel dun supervisor dá instrucións sobre onde traballará alguén hoxe, ou mellor dito, traballar duro ata perder o coñecemento. Oleg Rybachenko, baixando os ombreiros óseos, mira a segunda metade do patio. Hai nenas, dende pequenas ata case adultas. Van vestidos coma mendigos con farrapos farrapos do liño máis tosco. As caras están secas, os ollos parecen grandes e tristes. O cilicio é curto, delgado pero as pernas musculosas son visibles por debaixo dela. As nenas tamén están descalzas e todas sen excepción son calvas rapadas. Isto, ao parecer, faise co fin de humillalos, unha vez máis para demostrar que non son nada. Pero aquí non son os criminais que están reunidos - os desafortunados nenos abandonados.
  Aquí anuncian que un grupo de rapaces irán á costura, para traballar no perfil máis tedioso e esgotador. Aquí Timur non aguantou e gritou con angustia:
  - Non quero traballar así! Envíame á plantación ou ao xardín.
  Os rapaces xeados, curtidos, corpos delgados tensos.
  Pontuss estaba claramente encantado coa nova ocasión para a execución:
  - Onte estabas calado, e tiña medo de que a túa familia quedara sen unha lección visual. Que o rapaz será conducido cinco veces polas filas.
  Unha emoción pasou polas filas dos nenos.
  - Correcto. - Ton perentorio dixo a matrona. - Reparte varas a todos.
  Os golpes aplicáronse con varas de púas especiais. Adoitaban coller os propios rapaces das silveiras, nas épocas nas que non había traballo. Porén, de feito, mesmo entón os nenos foron obrigados, aínda que sen beneficio para o imperio, a cavar, por exemplo, cavar un burato durante medio día e enterralo durante medio día.
  Oleg mirou as súas mans, estaban en callos, os dedos estaban derrubados.
  Os mozos desmontaron automaticamente as barras, a Oleg pareceulle que eles, os instrumentos de tortura, queimáronse os dedos e as pernas volvéronse pesadas. Non quería pegar ao seu amigo, pero non tivo valor para protestar. Non viu case nada e golpeou dolorosamente o dedo gordo do pé contra un adoquín deitado. Curiosamente, pero a sensación de dor axudou a acumularse e a néboa diante dos meus ollos aclarouse. O paso fíxose máis firme, aínda que o dedo volveuse azul.
  Construíronse en semicírculo nunha longa liña. Timur estaba atado con paus polas mans e os ombreiros torcidos para facer máis cómodo golpear ao neno ofensor. Os rapaces miran de esguello e intentan apartar a vista. Por orde de Frau Pontuss, salpicaron salmoira, salpicando sal azul no seu lombo delgado pero musculoso. A xulgar pola forma en que o rapaz facía muecas, comezou a arder.
  O xefe do refuxio do campamento fascista chamou os beizos:
  - Agora todos reciben unha lección. Golpea máis forte, quen faga trampas estará condenado a represalias.
  O asistente neste caso, un loitador das SS mostrou os colmillos:
  Tratarémolos agora mesmo! O monstro murmurou.
  O neno foi movido entre as filas. Os rapaces subiron lentamente as varas e os primeiros golpes caeron nas costas de Timur. A xulgar polas cicatrices nas costas e nos costados, o neno foi castigado máis dunha vez, polo que só suspirou e respirou pesadamente, como todos os rapaces que intentaban conter os berros.
  - Golpea máis forte! berrou Ponto. - Déixao berrar.
  Os primeiros golpes deron os rapaces máis pequenos, que simplemente non tiñan forzas para causar unha dor grave. Pero entón os maiores comezaron a pegarme. O lombo do neno estaba cortado con raias vermellas, goteaba sangue. A dor, intensificada polo sal azul, fixo berrar a Timur, ata caeu, meteron unha táboa con cravos debaixo e pingoulle o peito.
  - Sen necesidade! - berrou o neno. -Traballarei onde ti digas.
  - Por suposto que o fará! - respondeu Ponto. - Pero primeiro, unha azotada.
  Os compañeiros de onte estaban demasiado emocionados e venceron ao irmán de onte. Tanto as persoas como os extraterrestres batíanse coa mesma ferocidade. O neno gritaba, os seus pés descalzos deixaban pegadas de sangue. O inmenso home das SS gruñiu e el mesmo golpeou ao neno cunha porra nas súas pernas espidas e bronceadas. Quería causarlle máis dor ao neno. O golpe caeu nos muslosos nocellos, e o seguinte nos talóns. Timur berrou e caeu. Entón o torturador meteu unha grosa agulla na nádega, vertendo o líquido.
  - Certo! dixo Pontus. - Agora prefire morrer antes que desmayarse. Ninguén escapa do castigo.
  Oleg Rybachenko estaba case ao final da liña, e pareceulle que eran os golpes do látego os que caeron sobre el. Timur foi decepcionado, o propio neno só se retorcía, berraba e choraba. O seu rostro redondo tornouse carmesí de dor, unha mueca de sufrimento retorceuno.
  Vendo a Oleg, susurrou cos beizos pálidos:
  -Ten piedade!
  O neno dubidou: quedou conxelado.
  O corpulento SS gritou:
  - Pois a que estás esperando! Baía!
  Oleg respondeu:
  - Non podo! El é o meu amigo!
  O supervisor fascista sorriu:
  Queres o mesmo para ti?
  Oleg tremía por todas partes, palidecindo:
  - Non, pero!
  Ponto interrompeuno:
  - Suficiente! O neno asinou a súa propia sentenza. Que vales mordovorot. Botao ben e colgado nun estante para que os demais o admiren.
  Oleg foi expulsado da acción, tirado para as cabras. O neno intentou resistir, pero os militantes das SS trataron con el coma un gatiño. As mans torcidas dolorosamente, os ósos torcidos. Puxérono nas táboas, o neno sentiu a rugosidade da punta das uñas que sobresaían na súa meixela e no estómago. Perforaron no musculoso, peito, queixo, fronte das coxas e xeonllos. A súa meixela estaba rabuñada ata o punto de sangue.
  - Oh, non! - Preguntoulle Oleg.
  - Necesario! - Dixo o superintendente das SS para dar exemplo a todos.
  O neno sentiu que lle botaban salmoira nas costas e despois lle botaban sal. Pica coma xeso de mostaza. Oleg fixo unha mueca, os seus pés callosos estaban manchados (a última vez que estivo nese estraño recordo que xurdiu nesta visión: puxo sandalias hai uns seis anos), case inmediatamente comezaron a picar salvaxe. O garda fascista meteulle unha agulla na nádega do rapaz, pinchou con dureza e dor, entrou un líquido ardente.
  - Agora estarás moi aterrorizado, e non perderás o coñecemento. - O monstro croar, deixando ver a cara, e o produtor dunha película de terror comezaría a tartamudear!
  - Para qué? xemeu o neno inocentemente preso. - Por amor de Cristo, ten misericordia.
  O superintendente das SS, pulverizando saliva velenosa, respondeu:
  - ¡Non creo nestes contos sobre o bo Xesús! En xeral, se hai un Deus, entón é malvado e crueldade. E canto máis mal e sufrimento lle inflixes ao teu próximo, máis poder e felicidade recibirás no outro mundo.
  - Absurdo! - Dixo, palidecendo de horror, e de súpeto Deus é realmente un rapaz así.
  - Xa verás! - A descendencia do Tártaro cósmico riu. - Pero non esperes, hoxe non morrerás.
  Pontuss en ton de ladrido ordenou:
  - Comezar! Que lembre para a eternidade os bicos do látego!
  O pioneiro cativo tremeu cando escoitou un asubío penetrante e, a continuación, unha forte conmoción cerebral da que estalou a pel do lombo. Os gardas das SS batían con forza, pero ao mesmo tempo freaban as súas forzas para non matar. Un berro escapou da gorxa do neno, estremeceuse, saíu unha bágoa. Mordéndose o beizo ata sangrar, o neno contívoo. Un momento despois, seguiu outro golpe que axitaba todo o corpo. Oleg respiro profundamente, a dor, intensificada polo sal e a salmoira, era insoportable.
  Pontuss gritou:
  - Segue!
  De novo asubíos e golpes! Corta ata o óso. O neno foi queimado ata o interior. Parecía bater o estómago. A pesar dos seus esforzos, parte do berro saíu dos seus beizos apretados.
  - Nai!
  De novo golpes! Na parte traseira, entre os omóplatos afiados e, finalmente, nos talóns espidos. O neno berra, xa non ten forzas para conterse. O berro estala coma un volcán da gorxa e do que parece ser o nariz. Pontuss está satisfeito:
  "Agora vexo que o estás golpeando ata o fondo. Golpealo ben, pero non o mates!
  Con cada golpe, a dor empeora. As bágoas mestúranse co sangue e caen sobre a cama. As raias sanguentas na parte traseira únense, fúndense nunha desorde carmesí, os finos ósos brancos do neno comezan a quedar ao descuberto. Oleg está asfixiando, non ten aire suficiente, o fío cavado nos nocellos dobrados. Os tacóns espidos zumban coa pel áspera e callosa que non se moven inmediatamente, pero aínda saen gotas de sangue. Os golpes se intensifican, parece que un raio pasa polas terminacións nerviosas ata a propia crista. Outros rapaces calan, a conciencia non permite aprobar, o medo ás represalias non permite condenar. Pódese ver como as cabezas dos rapaces caían, pero os seus ollos seguen a execución. Curioso e estremecedor, a maioría xa foron azoutados dun xeito similar ou máis sofisticado. Pensas que se non fose por min, e ás veces hai malicia nos teus pensamentos: berra, pero por suposto que podería aguantar, non un débil como Oleg.
  A batida xa está nos ósos espidos, as costas, os costados, as coxas son unha ferida sólida. Se non fose pola inxección do estimulante, o neno morrería atormentado - morreu por un choque doloroso. E así mergullouse en algo peor que o Inferno de Dante. É entón cando cada molécula, cada célula, cada vea está saturada de dor de pesadelo.
  O pioneiro Oleg Rybachenko intentou desesperadamente distraerse da dor. Lembrando os seus pais, a época feliz da infancia afastada, parecía que se afastaba cos pés da lava ardente e burbullante do sufrimento, pero ela volveu succiono, tapauno coa cabeza. Así que navegaron polo océano da tortura, o soño da morte como liberador do tormento. Lembreime das palabras da Revelación de San Xoán. - E quererán morrer, pero non poden. Así agarda o destino aos pecadores que torturan aos nenos. O Señor recompensaraos cen veces, e o castigo máis importante, como di Xesús no Evanxeo de Mateo, será eterno. E uns irán á vida eterna, outros ao tormento eterno. Isto é dalgún xeito reconfortante, espertando o odio polos inimigos, o desexo de sobrevivir e gañar. O neno consegue berrar:
  - Pagarás por isto, por cada bágoa derramada dun neno responderás o día do Xuízo de Deus.
  - ¡Cala cadela! - Ruxe o superintendente das SS.
  - Non podes sufocar a verdade. O pioneiro suspirou.
  - Obtén máis!
  Volvérono a golpear, investindo toda a rabia, rompendo ósos, pero a dor xa alcanzou tal limiar que simplemente non pode facerse máis forte. Este é o ferro, que se pode quentar ata unha determinada temperatura, e despois estendese.
  Pontuss entende isto, a vella (ou mellor dito, non ten máis de corenta anos, pero en realidade superou un par de séculos), ten moita experiencia como verdugos:
  - Pois xa abonda! E entón morrerá! Curemos un pequeno prisioneiro e torturémolo coa axuda dun ordenador. Só teño un programa "A tortura dos olímpicos".
  O superintendente das SS, bocexando deliberadamente, di:
  - Agora onde está? Á enfermería?
  - Non no estante! - A matrona cortoulle sen apelación. Déixao colgar como advertencia para os demais. Inxectar só inxeccións para apoiar o corazón. E deixa que conduzan de novo a Timur polas filas, e que lle tome o resto dos golpes de ti. Unha vez un espectáculo para criar. Hai que traballar!
  Inomiryan cun látego inclinou a cabeza e moveu as peludas orellas:
  - Escoitar á azafata. Ben, volve executalo.
  Novos golpes caeron sobre Timur. Esta vez, ninguén se atreveu a protestar. Non había o máis mínimo desexo de caer en mans dos verdugos. Timur berra de cando en vez cae. É recollido e golpeado de novo. A segunda serie de folgas xa está chegando ao seu fin. Só quedaron algúns rapaces. Un deles é o maior, de dezaseis anos, xa se está a abrir unha barba e vese un bigote. Obviamente dubida, golpea, pero faino con facilidade, apenas tocando.
  Frau Pontuss está furiosa:
  - Colga a este mozo preguiceiro nun estante e átalle unha pedra aos pés. Déixao sufrir.
  O neno é apresado, tensa os músculos de alivio, froito do traballo duro, e berra:
  - Pois que miras, os rapaces gáñenlles!
  Os rapaces estremecen, un rebumbio percorre as filas, pero carece de determinación para abalanzarse contra os seus verdugos.
  Os guerreiros bikini continuaron o seu avance. Os nazis pasaron por alto a fortaleza de Kamyshov e enchufaron a caldeira. Tanque E-50, movéndose en dirección leste.
  Gerda cantou con entusiasmo:
  - Son unha rapaza tan chula! Rompo a todos os inimigos coma carámbanos... E no frío, descalzo, con audacia, que ata faíscas saen de debaixo dos meus pés!
  Charlotte riu, golpeou un trinta e catro no corpo e exclamou con entusiasmo:
  - Non hai razón para dubidar da Patria! Os guerreiros son máis duros que os homes!
  Christina tamén presionou o botón co pé descalzo, e traizoou furiosamente, derribando o canón soviético. Entón, ata o baúl saíu:
  - Os ingresos son altos como os picos das montañas!
  Magda disparou o seu canón un a un. Era de 105 mm e letal na última modificación, era bastante rápido, disparando dez tiros por minuto.
  A nena premeu os dedos espidos e murmurou:
  - A porcentaxe na liña do futuro dáse...
  Gerda golpeou o tanque soviético, esmagou a armadura e gritou:
  - Verás por ti mesmo!
  Ela golpeou e Charlotte, usando os seus dedos espidos, cun ruxido salvaxe e frenético:
  - ¡A Patria xa está máis preto de nós!
  Christina tamén disparou, usando os dedos das súas pernas espidas e curtidas, emitindo:
  - Saúde o sol connosco!
  Magda tamén golpeou, e presionou o seu talón espido. Ela esnaquizou o canón soviético en fragmentos flotantes, cantando:
  - A patria é a máis forte!
  E os guerreiros ruxirán coma búfalos no matadoiro. Catro gústalle moito os homes. Realmente lles convén. Por que non? Son tan fermosos e agresivos. E amorosa. E un home é un can, só chamalo. E terás de todo, incluído o diñeiro. E estas mulleres son fisicamente moi fortes. E dixiren a perfección masculina cun temperamento tolo. E pracer constante.
  Non hai que esperar un ano enteiro por un home, pero un orgasmo atoparache!
  Gerda colleuno e ruxiu, disparando contra os trinta e catro soviéticos e derrubando a torre:
  - Son un verdadeiro cabaleiro da aniquilación!
  Christina sacou a lingua e gritou ameazante:
  - E o meu sorriso é coma o dunha pantera!
  Charlotte falou agresivamente, axitando o puño e empurrando o joystick cos seus dedos espidos.
  E hai grandes cambios por diante!
  Magda berrou e berrou:
  - ¡Somos a encarnación da hetaera!
  Gerda riu e respondeu:
  - Que bo é cando te acariñan as mans de mozos guapos!
  E a nena imaxinaba como as palmas das súas mans estaban pateando os pezones de amorodo. Realmente é tan marabilloso. E cóxegas e emocionantes. E moi bonito.
  Gerda disparou contra o SU-85 soviético. Ela estrelou o coche e berrou, golpeando os pés descalzos na armadura:
  - ¡Ah, señoras de carballo, señoras de carballo!
  Charlotte confirmou agresivamente, inchando as meixelas e sacudindo os seus peitos cheos.
  - Duba! Carballo! Damas de Duba!
  E como o levará e rirá... Como son as campás. E a súa voz é tan radiante.
  E a súa vítima era unha arma rusa de 76 milímetros. As armas son bastante arcaicas.
  Christina riu e berrou:
  - Vou ruxir e romperei!
  E cos seus dedos espidos, tamén dirixiu un proxectil contra un coche inimigo.
  Que fermosa é. O ouro e o cobre son xeniais!
  Magda está completamente dourada, xa que canta con entusiasmo:
  - A zanfona tamén chora...
  Entón ela deu a volta ao soviético trinta e catro e continuou cantando tristemente.
  - É unha estraña en Berlín!
  Gerda berrou en resposta. Premeu o botón do joystick cos dedos espidos dos pés e derrubou un obús soviético.
  - ¡Berlín é a capital do mundo!
  Charlotte murmurou con aplomo en resposta:
  - E Londres é a capital de París!
  E cravos no T-36 soviético. A máquina, aínda que non é grande, tamén se considera un tanque.
  Christina colleuno e regalouno, facendo xirar a bicicleta cos pés descalzos:
  - E París é a capital de Roma!
  Despois, en canto ría... E con ollos esmeralda perforará a todos os guerreiros seguidos. E sorrí ao mesmo tempo, e brilla cos dentes. Pero como vai tomar e martelar os tanques soviéticos. Derribará a metade da torre aos trinta e catro.
  E despois dela, Magda collerao e acenderao cunha granada. É dicir, un proxectil. Segundo SU-76. Xa é claramente un coche obsoleto, pero aínda aparece na lista.
  E berrou:
  - E Roma é a capital de Miami!
  É moi divertido. Pero as nenas deixáronse levar demasiado. Non se decataron de como un par de soldados do exército soviético se achegaron ata eles con fardos de granadas antitanque e explotaron as vías. E como vai levar e explotar. Os rolos rebentaron e o E-50 perdeu a súa mobilidade.
  Tiven que reparar o meu coche. Mentres tanto, a cicatrización das feridas do mastodonte durou, as nenas volveron entregarse aos seus, moi interesantes e entretidos recordos.
  Gerda, ao ver que o seu opoñente, sen dar marcha atrás, estaba de pé, saltou de súpeto, martelándoo co pé descalzo debaixo do xeonllo. E cando o mouro comezou a caer, o gume da espada pasouno entre as placas de bronce e as costelas. Charlotte tamén comezou a balancear as súas espadas con moito máis vigor. As nenas berraban como porcos ao mesmo tempo. Aínda que as súas espadas movíanse de forma diferente, aínda había unha sensación de sincronía. Gerda enfrontouse a un gran guerreiro romano, cuxo casco resultou estar decorado con plumas de pavo real. Esta vez tiña un rival moi experimentado e forte. As raias douradas tamén falaban do ego da experiencia e do mérito. Despois de superar varios ataques da moza rubia, o matón, ao parecer o nobre nobre pasou á ofensiva. Gerda retrocedeu e asubiou:
  - Non es italiano!
  O terrible patricio respondeu:
  - E ti só es unha puta descalza! Canto cres que podes durar contra unha antiga espada romana?
  Gerda replicou:
  - Non sei contra a folla, pero tes barba e non tes nada que resistir!
  Porén, a pesar de todo o optimismo que irradiaba a descalza Gerda, a rapaza tivo que retroceder. Os romanos levaron novas reservas á batalla, as nenas e os nenos eran cada vez máis feridos ou morrían acoitelados. Os rapaces arqueiros, con todo, tentaron disparar sobre as súas cabezas, esnaquizando cohortes axeitados.
  Charlotte, mentres tanto, deitou coidadosamente outro opoñente e cortoulle a man. O guerreiro cantou:
  - A espada nuclear quere cortarte! Arde coma un lume infernal, un raio láser! Pero non penses en como salvar a túa vida, sé fiel ao amor, sé fiel ata o final!
  Gerda quedou sorprendida:
  - E ti cantas coma un auténtico científico!
  Charlotte cantou en conta:
  - É xenial cando hai pilotos en física, fan avanzar a súa ciencia! Pero os principais problemas resólvense nas filas, nas filas, nas filas!
  Gerda confirmou recollendo:
  - Dá gusto vivir entre o lume e o fume! E escoita o chío da metralleta! Condúcenos o Führer á batalla invencible! Adiante, adiante, adiante!
  Charlotte apoiou:
  - Cando os proxectís explotan día e noite, as filas e as ordes van máis rápido! Deixa que ruxie con furia sobre o mundo: guerra, guerra, guerra!
  Gerda inspirouse pola enerxía palpitante do seu corpo atlético. E a velocidade de súpeto tornouse como o bateo das ás dunha libélula. E entón o guerreiro da Roma antiga perdeu un golpe da punta no nariz. E quedou distraído, e a guerreira Gerda cortoulle o tendón da man dereita:
  - Non te atrevas a ser groseiro coa señora!
  O bruto, con plumas de pavo real, torcendo o beizo inferior, respondeu frustrado:
  - Era só unha broma! Despois de todo, era só unha broma!
  Gerda, burlona, e cortando a súa man debilitada, respondeu:
  - Non bromes co lobo!
  E cando o heroe romano caeu de xeonllos, a guerreira golpeouno no queixo co xeonllo. Charlotte aprobou:
  - Isto é bastante ao noso estilo das SS!
  Gerda recibiu entón un punto no ombreiro e jadeou:
  - Pois imbéciles!
  Charlotte aconsellou:
  - Fai un muíño! E afia as túas espadas!
  Entón entraron en xogo os arqueiros dos romanos, eran pesados en armadura e os seus canóns eran de altura humana. Por suposto, frechas dun metro e medio de lonxitude, unha arma demasiado perigosa contra as nenas e nenos medio espidos. Atila ao parecer decatouse de que era imposible esperar máis; lanzou ao ataque á cabalería, que el persoalmente dirixiu á batalla.
  Este xigante fixo xirar dúas espadas á vez, cada unha tan longa como a lanza de torneo dun cabaleiro!
  Gerda sorriu e chiscou o ollo.
  - Aquí, por fin, chega o noso guapo!
  Charlotte riu.
  - Hai que golpear forte e, sobre todo, a tempo! No momento en que o efecto disto será máximo!
  E grandes frechas choveron todas dende arriba. As nenas e os nenos saltaron habilmente a un lado e mesmo gritaron:
  - Este será o noso camiño! Podes fuxir dunha bala, pero que dicir dunha frecha.
  Pero algunhas persoas aínda foron alcanzadas por frechas. Ademais, morreron non só representantes dos rexementos alemáns de Atila, senón tamén, e en gran cantidade, polos agasallos dos seus propios soldados romanos. Porén, os cabaleiros dos bárbaros, saltando as súas filas, caeron sobre a infantería inimiga. Ben, o propio Atila parecía simplemente elegante.
  Gerda botou a un lado ao pegañento cabaleiro cunha patada:
  - Non patas, non a túa!
  Charlotte meneou a cabeza.
  - E os rapaces de aquí non están mal, aínda que non coma os nosos! Aos nosos falcóns arios!
  Gerda, cortando cunha espada romana, acordou:
  - Por suposto, non unha parella! Cre que o poder alemán de Roma non é igual! Esmaguemos coma un piollo e a man non se estremecerá!
  Charlotte confirmou:
  - Si, aínda que a espada non sexa de merda!
  As nenas engadiron con rapidez, retorcendo o pretzel coas súas espadas e cantando:
  Loitamos por unha causa xusta! Non hai compromisos coa baioneta do inferno! O sol non estará cuberto de nubes! O amencer non cubrirá a escuridade pronto!
  Finalmente, a propia Atilla entrou ata os arqueiros de Roma. Non obstante, a xulgar polo tamaño, estes arcos foron claramente feitos en Gran Bretaña. Mentres loitaba, Gerda lembrou a historia. Baixo Eduardo III, alcumado o Grande polos británicos, foron os arqueiros os que se converteron na rama principal do exército... E algúns deles estaban montados nun cabalo! As forzas superiores francesas foron derrotadas sen piedade. En xeral, tanto en Jungfoling como na Unión de Nenas Alemás, o odio non era benvido... Os británicos foron recoñecidos como un perigoso inimigo, que conquistaron máis terras que calquera outra nación en toda a historia do planeta Terra!
  Pero agora os cabaleiros dos bárbaros esmagaban aos arqueiros, cortándoos con poderosos golpes no propio campamento. Gerda, pola súa banda, enfrontouse a un inimigo de China. Non era demasiado alto, pero torcía as pernas, calzado con botas con espuelas:
  - Os alemáns son parasitos - ¡de certo serán vencidos! - ruxiu.
  Gerda respondeu cun ataque de puñal:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu derrocar aos alemáns! Quen se atreva a atacar na batalla, os inimigos serán golpeados violentamente!
  Charlotte colleu:
  - A desgraza inesperada non vai chegar ao planeta! E en balde o inimigo botou as súas forzas á campaña! Seremos capaces de derrotar ao inimigo nunha formidable batalla! A escuridade converterase en po - chegará o momento da luz!
  . CAPÍTULO 7
  Gerda volveu saludar con aínda maior enerxía, resumindo:
  - A palabra non é un gorrión, pero a verborrea convérteo nun corvo!
  Charlotte mantivo:
  - Cando a lingua se fai pouco profunda, cócese un nudo na gorxa de fariña!
  Gerda cun golpe de espada poderoso, mesmo pouco feminino, cortoulle a cabeza a unha loitadora que saltaba pola esquerda e, a continuación, volveu lidiar coa chinesa. O guerreiro loiro gritou feroz e forte:
  - Non o tomarás!
  O guerreiro chinés respondeu:
  - E non fai falla levar, xa estades todos diante de min.
  Gerda riu en resposta.
  - O cóbado está preto, pero non mordes!
  Entón a punta da espada raiou á rapaza coma unha cobra, cortando a placa da armadura e deixando ao descuberto o seu peito: magnífico e cos pezones carmesí. Os chineses ruxiron tristemente:
  "Agora só tes que rezar!" Que igrexa prefires: católica ou evanxélica?
  Gerda respondeu con rabia:
  - A igrexa diferénciase dunha prostituta en que a felicidade sempre apraza para máis tarde!
  O chinés mostrou os seus dentes tortos.
  - E ese sentido do humor non che cambiou! Ai, nena, canto me sinto de paralizar unha beleza coma a túa!
  Gerda mostrou os dentes.
  - Non me arrepinto! En xeral, é unha pena para a abella, e a abella está na árbore, e a árbore está no bosque! Onde está o bosque - no nariz!
  Os chineses gruñeron en resposta:
  Alemaña ten moitos inimigos!
  Gerda respondeu con habilidade:
  - Moitos cociñeiros estragan a papilla!
  Despois doutra embestida do guerreiro de ollos pechados, unha raia de sangue quedou no peito da nena. Gerda ahogou e retrocedeu. O chinés rosmou:
  - Iso é o que consegues!
  A rapaza respondeu con calma:
  - ¡Quen non se meta no cerebro, nunca será máis sabio! Os cerebros son como unha carteira, hai que recibir para enchelos!
  Os chinés espetoulle:
  - Pois gústache o sofisma! Por primeira vez vexo a unha rapaza tan educada e erudita. Xa sabes, quizais sexa mellor que te uniras ao exército da Gran Roma. No noso país, calquera persoa, independentemente da nacionalidade, pode ocupar o posto máis alto baixo o emperador!
  Gerda respondeu:
  Mellor morrer que traizoar!
  O guerreiro de ollos pechados comentou:
  - Isto non é razoable, mira a nosa cabalería que vai á batalla... E cando sexas capturado, literalmente ouvearás no bastidor de dor!
  Gerda respondeu con calma:
  "É mellor golpear unha vez con calma que berrar desgarrador cen veces!"
  Pero, ai, parece que teñen razón os chineses, milleiros de xinetes romanos, dirixidos polo propio emperador (a súa armadura parece estar cuberta dunha codia de diamantes, rubíes e esmeraldas!), corren cara ao exército bárbaro. Non obstante, os xinetes de Atila xa conseguiran matar á maioría dos arqueiros inimigos, os propios rapaces do exército bárbaro comezaron a enviar frechas intensamente ás filas inimigas. Cortar desesperadamente a Charlotte animou á súa parella:
  Non te rindas Gerda! Non cedas ás súas promesas! Mellor xuntarse e gañar con decisión!
  Atila, xunto cos seus guerreiros, entrou no sistema romano. As súas xigantescas espadas axitaban o sanguento mesturador como palas de hélice. E o propio matón, foi adiante, tentando entrar no emperador.
  Gerda comentou filosóficamente:
  - Se queres ser pastor do rabaño, non sexas ovella!
  Charlotte aceptou:
  -¡Todo carneiro quere ser pastor mentres o lobo está lonxe e o rifle está preto!
  Aquí Gerda recibiu outra ferida no estómago. A nena retrocedeu de novo. O seu pé descalzo situouse de súpeto na punta dun puñal saínte e Gerda chirriu:
  - Ai, ai! Que doloroso!
  A propia Charlotte xa recibira varias feridas e recusouse cara atrás. O guerreiro gritou:
  - Coida a túa forza, os romanos non resistirán unha longa batalla!
  Pero os bárbaros pasárono moi mal. Cada vez máis destacamentos dos romanos entraban na batalla. Os cabaleiros con armadura dourada precipitáronse nunha feroz batalla. Enriba delas ondeaban pancartas con cabezas de lobo. E diante precipitouse o heroe, quizais aínda máis grande que Atila. Ao mesmo tempo, os romanos incluso intentaron cubrir o exército bárbaro desde os flancos, lanzando dous poderosos rexementos con lanzas e armaduras de bronce arredor do campo de batalla principal. Gerda suplicou:
  - Estamos quedando sen forzas, estamos a piques de perder!
  Charlotte suxeriu:
  - E ti cantas en resposta! A canción axúdanos a construír e vivir! Baixo o tambor baixo a pancarta vermella nunha campaña! E o que anda pola vida cunha canción; el nunca desaparece en ningures!
  Ambas as rapazas cantaron a coro, e, a pesar das feridas da súa voz; era coma unha trompeta:
  Hai tal chamada de soldados,
  Isto non é unha profesión, non é un título!
  Aínda que ás veces cen libras automáticas,
  Non, non unha marcha, a carne é tortura-tormento!
  
  Pero imos, dando un paso adiante,
  Porque servimos á Patria!
  Cre, o malvado inimigo será derrotado,
  Para divertirse na vida!
  
  Ensináronnos desde o berce case
  Loita pola Patria con coraxe!
  Antes había espadas feitas de aceiro
  E agora un RPG nunha mochila forte!
  
  Non retrocederemos, nin un paso atrás
  Aínda que os corpos poñen a tumba!
  Segaremos unha ringleira de adversarios,
  Que o Todopoderoso nos dea forza!
  
  Vara de tanques, avións voan,
  Caen bombas e rebentan os proxectís!
  Non nos tomes por cachorros desagradables
  Os soldados volvéronse endurecidos!
  
  Ese compañeiro morreu coma un heroe,
  Non metas nada debaixo da cruz!
  Moitas veces a xente xoga co destino
  Pero o amor será máis forte - créeme!
  
  Aínda que na batalla, onde cravan duro,
  Lembremos aos nosos ilustres devanceiros!
  Como fomos a Roma durante moito tempo,
  Por que non comes restos na escravitude!
  
  Non tiñamos que inclinarnos para vencer,
  Non poñas o noso mundo de xeonllos!
  Despois de todo, somos xerfalcons: gañamos o xogo nós mesmos,
  Representantes de todas as xeracións!
  
  Aquí hai un esforzo e un lanzamento,
  Xa vemos o inimigo, tremendo finamente!
  A bala case golpeou a tempe,
  Escurecido nos ollos do noso Sol!
  
  Pero fomos ao ataque,
  Esmagamos as viles baionetas coa culata!
  Imos queimar o Fritz, se é necesario con lume,
  O noso loitador quedou sen prezos: só un tesouro!
  En canto a nena rematou de cantar, o principal heroe do exército romano con armadura dourada caeu do golpe de Atila. E a moza inspirada derrubou aos chineses aínda antes, e agora atacou ao representante do comandante de infantería. Ela entrou en batalla cun verdadeiro xigante dun ollo e ata comezou a empurralo, axitando a súa espada:
  - O monstro non nos vai facer fronte! Porque somos alemáns!
  O matón respondeu rudamente:
  - Alemáns-pementos! Unha nación de lisiados!
  Gerda estaba moi enfadada:
  - Non! Os alemáns somos a priori unha nación de grandes guerreiros. A nación que está afeita a gañar e que non ten a quen dobrarse!
  O xigante torceu o beizo e inmediatamente recibiu o gume da espada na gorxa. Unha fonte murmurou dende o pescozo dun touro... El cambaleou, e inmediatamente recibiu un pinchazo debaixo do corazón... Gerda exclamou:
  - O heroísmo non ten idade!
  Charlotte animou á súa amiga:
  - Seguro que esmagaos máis forte querida... A presión será aínda máis rápida!
  Neste momento, un dos arqueiros descalzos derrubou ao emperador romano cun tiro ben apuntado. E era necesario agradar a frecha directamente no ollo!
  Gerda, rindo, cantou:
  - Caramba! Non na cella, pero no ollo!
  Charlotte fixo xirar o dedo ata a tempe.
  - E que! Mellor golpear unha vez que maldicir cen! Ben, agora o inimigo correrá!
  Gerda, derribando a outro guerreiro, confirmou:
  - O inimigo tremerá de medo e fuxirá!
  De feito, as filas dos romanos dubidaron e comezaron a sucumbir. En xeral, cando o exército toma voo, é arrepiante. Aínda que sexa un exército tan disciplinado como a Roma antiga. Non é de estrañar, despois de todo, Genghis Khan, se unha ducia fuxiu, ordenou a execución dun cento enteiro ... Aínda que se cuestiona a fiabilidade da última orde se se trata dunha invención dos historiadores. Mesmo en Roma, cada décimo foi executado durante o voo. Parpadeando coas pernas espidas, as nenas e os nenos correron para perseguir ao inimigo. E tocaron os cornos...
  Gerda espertou, saltando bruscamente, as nenas axiña puxéronse en fila. Lavamos, lavamos os dentes e de novo lubricamos con cremas protectoras cunha marcha forzada polo deserto. Así que están descalzos cos traxes de baño e corren polo inferno de area.
  Os nenos árabes apuntáronlles os dedos sorprendidos e asubiaron:
  - Deutsche Akbar!
  Gerda mirou ao seu redor e mirou con morriña as palmeiras que se retiraban, despois de que lle murmurou a Charlotte:
  - Outra vez no inferno!
  A diva pelirroja respondeu cun sorriso:
  - Todas as persoas son pecadoras, e o submundo é o estado natural dos pecadores!
  Gerda devolveu o ollo.
  - O home non pode menos que pecar!
  Charlotte asentiu co seu cabelo ardente e comezou a explicar mentres corría:
  - Estou de acordo! Incluso mil veces de acordo! En xeral, o pecado é un concepto relativo e puramente humano. Por exemplo, se tomamos a moralidade do mundo antigo, entón nel, era bo que beneficiase tanto á persoa como á súa especie de tribo. Por exemplo, o adulterio era considerado unha bendición, non un pecado!
  Gerda aceptou:
  - Certo! O propio Führer cre que é mellor que unha muller quede embarazada dun heroe de guerra que dela, lonxe de ser sempre valiente marido. Especialmente se o marido tamén ten signos de sangue impuro e prexudicial.
  Madeleine berrou ás nenas:
  - Aforrade o alento rapazas, esta vez corremos ata o esgotamento!
  Gerda devolveu o sorriso.
  Podes estar canso, pero non podes estar esgotado.
  Durante media hora as nenas correron en silencio, e entón Charlotte murmurou:
  -¿Sabes que soño tan estraño tiven unha moza?
  Gerda quedou sorprendida:
  - Si, eu tamén o confeso! E que?
  Charlotte, sorrindo, respondeu:
  - Nada! Tal soño que eu era un guerreiro no exército do gran bárbaro Atila. E loitamos contra as ceras da antiga Roma. E todo era tan fermoso e cruel ao mesmo tempo...
  Gerda riu en resposta.
  - Xa sabes, eu tamén o soñei! Coincidencia algo sorprendente. Vinte no meu soño!
  Charlotte devolveu o ollo.
  - E eu ti! Loitaches ben, aínda que o guerreiro de ollos estreitos e cara amarela case te mata!
  Esta vez Gerda non quedou pouco sorprendida, quedou sorprendida:
  - Non pode ser! Entón, non ocorre que dúas persoas vexan o mesmo soño ao mesmo tempo?
  Charlotte respondeu:
  - Se a gripe está enferma colectiva, entón o soño pode ser o mesmo. Así vai! Escoitei que na sociedade Thule hai médiums especiais que toman unha poción e respiran tinturas de herbas e despois se mergullan en visións. E logran ser profetas!
  Gerda, saltando sobre o adoquín, acordou:
  - Certamente! En principio, o don da profecía non require poderes sobrenaturais, simplemente pode haber leis físicas bastante materiais e aínda sen resolver na natureza. Pero cal é o propósito deste soño?
  Charlotte encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Eu non sei! Quizais o Terceiro Reich derrote a Gran Bretaña e os Estados Unidos detrás do León ou... Aquí podes adiviñar durante moito tempo!
  Gerda estaba a piques de dicir algo, cando de súpeto o seu oído captou o ruído aínda audible dos motores. A pesar da distancia, era obvio que os motores dos avións facían ruído, e que se achegaban significativamente...
  Madeleine ordenou:
  - Cal é a etapa do exercicio número dous: disfrazarse.
  As nenas pararon, sacaron das mochilas capas de camuflaxe, pintadas á cor do deserto. Entón comezaron a cavar rapidamente, mentres que desde arriba non se notaba, o que era antinatural. Aquí Gerda agradeceu ao destino que tivesen tanto armas como palas de zapadores. En caso contrario, as mozas do deserto poderían ser presa fácil dos avións de ataque británicos ou dos bombardeiros en picado. Charlotte, raspando a area cos pés nus, dixo:
  - Parece que teremos que cheir a pólvora, incluso en Tunisia... ¡Os camiños do Señor son inescrutables!
  Gerda con mirada astuta obxectou:
  - A falta de coñecemento preciso sempre é mala, con unha excepción, cando se trata dos plans do Todopoderoso!
  E como bate o pé descalzo na area. Levantarase no aire.
  Charlotte comentou sabiamente:
  - É bo ter coñecemento humano, pero aínda é mellor ter posibilidades divinas!
  E cos dedos espidos colleu un tábano. Esmagou un insecto e mostrou unha lingua rosada.
  E noutro punto de enfrontamento entre as potencias do Eixe están a ter lugar as súas propias e feroces batallas.
  As tropas do Terceiro Reich loitaban por Saratov. O Cáucaso xa está completamente baixo os nazis. E o Exército Vermello non ten nada que cubrir as súas lagoas. É certo que Stalin tamén ten un tanque T-54, pero aínda se produce en pequenas cantidades. E isto non é suficiente para cubrir a fronte. O T-54 está ben protexido na parte dianteira da torre, pero peor na armadura frontal do casco, e os laterais son aínda máis débiles. Os alemáns fortaleceron algo o tanque E-50 facendo máis groso a blindaxe, aumentando os ángulos de inclinación e poñendo un motor de turbina de gas de 1500 cabalos de potencia. O peso do vehículo aumentou a setenta toneladas, pero a blindaxe lateral pasou a ser de 170 milímetros e a frontal de 250 milímetros. Agora o tanque alemán converteuse nunha obra mestra en absoluto, cun canón de calibre 105 milímetros en 100 EL e unha forma moi inclinada.
  Loitando, sexamos sinceros, unha máquina do último tipo.
  Os alemáns evitaron Saratov e estaban preparados para atacar a Kuibyshev. As loitas aquí son feroces.
  E xa o mes de maio fai rabia coa súa cor brillante. E que bonito é?
  E a guerra acende como un furacán e un lume do inferno.
  O E-50 reparado entrou en batalla. Con todo, os rusos estableceron fortificacións e os alemáns tiveron que superar as defensas en profundidade. Os guerreiros destruíron metódicamente a batería.
  Gerda disparou, esnaquizando o canón soviético, e logo cun sorriso na voz dixo:
  - Golpearemos á xente, e bateremos os cubos!
  Charlotte cantou os seus rizos vermellos cobre:
  - ¡Somos, ai, ladróns! Ladróns!
  E premendo o botón do joystick co dedo espido, enviou un proxectil, rompendo o búnker soviético.
  E entón Christina rosmou enxordecedora:
  - Bang Bang! E estás morto! Os mortos! Os mortos!
  E tamén presiona unha perna graciosa cun dedo espido, enviando ao inimigo a un nocaut.
  E despois estaba Magda. Aquí está a nena. Tamén presiona o joystick cos dedos do pé descalzo, e como golpea.
  - ¡Oh, quen nos vexa deseguida botará un boquete!
  A encantadora Gerda, axitando os seus peitos cheos, bateu nos trinta e catro e berrou:
  - E para alguén cheirará a fritido!
  Charlotte premeu os seus dedos espidos nos botóns da palanca de mando e berrou coma un gorrión:
  - E algo gardamos no noso seo!
  Kristina arrincou unha arma soviética cun proyectil e ruxiu, chameando os beizos escarlatas:
  Non te achegues a nós...
  Magda tamén presionou o botón co dedo espido. Soprou un trinta e catro e berrou:
  - Non te achegues a nós!
  E Gerda, esta fera agresiva de cabelos louros, tamén golpeará cun proxectil, e os trinta e catro rebentarán coma o nariz dun boxeador baixo o puño dun golpeador. E o guerreiro chorará:
  - ¡Matarémolo!
  E de novo as mozas botarán a chorar e dispararán, sen arrepentimento nin pausa.
  Charlotte gritou con entusiasmo:
  - Son un gran ladrón...
  E tamén como golpea un obús soviético. Só pezas voaron en diferentes direccións.
  Christina está a gruñir. Mentres preme o dedo espido no botón do joystick e berra:
  - E a filla dos demos morreu!
  Magda tamén crava presionando os seus pés descalzos sobre un obxecto impactante, esnaquiza un tanque soviético e dá:
  - E non modesto!
  Gerda mostrou os dentes, os dentes brillaron. Imaxinou un mozo guapo. Tan musculoso, atlético, con alivio muscular e gran perfección masculina. E como ela se inclina e envolve os seus beizos escarlatas arredor do seu palpitante núcleo de xade. Que delicioso é, coma un xeado de chocolate. E ese xeado de chocolate que lambes coa lingua. E é tan bonito, tan emocionante.
  Oh, que bo que outro mozo se une a ela por detrás. E a palpitante vara de xade entrará na gruta húmida de Venus. E que xenial é.
  Gerda ata tremeu de languidez. Que conmovedor e encantador lle pareceu.
  A nena disparou contra a arma soviética. E ela berrou admirada, golpeando o pé descalzo:
  - Rapaces, rapaces, depende de vós...
  Charlotte tamén golpeou e esnaquizou o tanque ruso, mentres balbucea, axitando o seu busto:
  - Salva a terra do lume!
  Christina sacudiu o seu cabelo amarelo cobrizo. Ela mostrou un sorriso ardente, piando:
  - Estamos polo mundo pola amizade, polos sorrisos do mundo....
  Magda mandou un clic no joystick co dedo espido. Ela esnaquizou o tanque soviético e rosmou:
  - Para reunións cordiales!
  Os guerreiros parecían extremadamente alegres. E como mostraron os dentes. E guiñan e chillan.
  Charlotte tamén imaxina un mozo. Mozo, pero con barba. Mentres lle acaricia os peitos. Mentres unha barba fai cóxegas no peito, o pelo rizado corre sobre as fresas maduras dos pezones. E faille cóxegas, e bica os seus peitos. Rodea o pezón doce e mel coa túa lingua. Así é o idilio. E se o tipo aínda mete a lingua na gruta de Venus. Que gusto!
  Charlotte dispara e berra:
  - E a espada será afiada!
  Por suposto, as nenas, aínda que as belezas, fan un acto sucio: matan aos soldados soviéticos. Pero así ensináronlles desde a primeira infancia. Son lobos despiadados.
  E cren que teñen razón. Teñen a mesma educación e mentalidade. As mozas comezaron a loitar en corenta e un, parte do seu batallón "lobo", aínda antes. E lembrar involuntariamente os primeiros pasos. Cando só tiñas dezaseis anos. E todo ao redor parecía marabilloso, fermoso romántico.
  Porén, aínda son bastante novos!
  Dúas ducias de avións ingleses sobrevoaron as mozas disfrazadas, seguramente non se decataron de nada, e xa comezaban a disolverse detrás do horizonte, cando de súpeto se escoitaron novos sons sospeitosos. Madeleine ordenou:
  Deitade todos e non vos movedes!
  As nenas conxeláronse, estaban agardando por algo. E entón apareceron transportistas lixeiros e camións por detrás da duna. A xulgar polo deseño, produción inglesa e estadounidense. Movéronse lentamente cara á capital de Tunisia. Madeleine quedou un pouco sorprendida. Ela cría que a primeira liña aínda estaba lonxe, o que significa que os británicos aínda non terían tempo de aparecer. Ou mellor dito, non deberían aparecer. E despois hai unha columna enteira. Aínda que, se cadra, menos dun batallón... Quen son eles, unha especie de grupo de combate, evitando os desertos de ningún xeito unha fronte continua, quere remexer pola retagarda. Parece lóxico, aínda que coa tecnoloxía son fáciles de detectar no deserto. En calquera caso, ten que transmitir ao seu propio na radio, pero non abrir lume. Ademais, só hai un cento deles, e hai máis de trescentos ingleses!
  Gerda díxolle a Charlotte:
  - Son ingleses! Esta é a primeira vez que os vexo de preto!
  O amigo pelirrojo, tamén bastante nervioso, respondeu:
  - Nada en especial! E hai tantos negros entre eles!
  De feito, polo menos a metade dos británicos eran negros. E a columna movíase lentamente, e os negros seguían berrando algo... Cada vez están máis preto...
  Entón os nervios dunha das nenas non podían aturalo, e bateu cunha metralleta. No mesmo segundo, o resto dos guerreiros abriron fogo e Madeleine ladrou tarde:
  - Pli!
  Varias ducias de ingleses foron cortados á vez, un dos camións incendiouse. O resto dos británicos abriron fogo indistintamente. Madeleine aproveitou o momento e gritou:
  - ¡Lanza granadas ofensivas xuntos!
  As nenas do batallón de elite das SS "She-wolves" lanzan granadas lonxe e con precisión. E que foron adestrados dende pequenos, e tamén pasaron por unha técnica especial. Isto é cando adestras con corrente, un pouco de retraso co lanzamento e ti con descarga. Gerda e Charlotte tamén botaron os seus agasallos. E a voltereta británica e ao revés... É gracioso. Disparan ao azar, e os negros aínda berran nunha linguaxe incomprensible. Aquí tes algúns cabróns...
  E Gerda tira e tira, mentres tamén canta:
  - Nos alumnos da SS é un pesadelo! Un salto, un golpe! Somos lobos - o noso método é sinxelo! Non nos gusta tirar o gato polo rabo!
  Charlotte tamén rosma en resposta. As balas disparadas por ela esnaquizan en fragmentos da caveira. E sacan os ollos. Velaquí un negro asustado, como vai a baioneta ao seu compañeiro loiro no costado. En resposta, cuspir sangue. Charlotte canta:
  - Anxos do inferno sombrío estrelado! Parece que todo no universo será destruído! É necesario voar ao ceo cun falcón rápido! Para protexer da morte da alma!
  Os británicos actúan de xeito desorganizado, a maioría deles soldados coloniais: Negroes and Indians , árabes. Ou caen, conxelándose, ou, pola contra, saltan bruscamente e comezan a correr coma lebres tolas. Non obstante, as nenas disparan con precisión e as granadas, aínda que os fragmentos non voan lonxe, senón densamente. Agora quedan poucos inimigos. Madeleine berra en inglés, a súa voz é tan enxordecedora que nin sequera necesitas unha boquilla:
  - ¡Entrégate e perdonarémosche a vida! En catividade terás boa comida, viño e sexo!
  Funcionou ao instante e como xa se están dando por vencidos... Mans arriba e...
  Reuníronse cincuenta presos, dos cales a metade resultaron feridos. Madeleine ordenou:
  -Mata os feridos!
  As lobas sen cerimonia dispararon balas contra as siens dos que non podían estar de pé, e o resto foron cargados en coches e conducidos ata a base máis próxima.
  Despois da area quente do deserto, é moi agradable que as pernas espidas de Gerda sintan goma suave. Incluso xeme de felicidade... Os camións americanos son moi cómodos e non tremen durante a viaxe. Despois de gañar as rapazas están alegres. Charlotte preguntoulle a Gerda:
  - Cantos mataches?
  A nena encolleu os ombreiros desconcertada.
  - Eu non sei? Non fun o único que disparou... Pero penso moito!
  Charlotte calculou:
  - ¡Somos cen, matados uns trescentos, que quere dicir tres por irmán, é dicir, por irmá! Un inicio de guerra impresionante!
  Gerda fixo un aceno coa man despectivamente.
  - Non me importa! O principal é que non morreu nin unha soa moza. Aínda que esta é, por suposto, unha estatística, trescentos inimigos foron destruídos, e do noso lado só dous guerreiros lobos resultaron levemente feridos. Ata me pregunto como non capturamos África por completo, con tales guerreiros.
  Charlotte de inmediato estropeou o estado de ánimo:
  - Entón, despois de todo, perdemos con estes desafortunados guerreiros no XVIII!
  Gerda meneou con rabia a súa cabeza loira, como salpicada de neve de ano novo:
  - É por mor da traizón! Pero, de feito, estabamos máis preto que nunca da vitoria e era obvio para todos os que non están cegos! Ai, fomos interrompidos!
  Charlotte aceptou, rascando hábilmente os pés nus detrás da orella esquerda cos dedos.
  - Si, traizón, sabotaxe, mediocridade dos militares.... Pero aínda rompemos os rusos, obrigándoos a renderse no ano dezaoito! Ah, estaría ben dar un paseo polas extensións de Rusia, alí está ben, pero aquí fai calor!
  Gerda riuse alegremente.
  - Pero en Rusia hai xeadas tan severas... Pero cando corría descalzo pola neve nas montañas, sei que tipo de fariña é.
  Charlotte mostrou os dentes.
  - A pequena Gerda corre descalza pola neve ardente... É simbólico coma nun conto de fadas... Contos dun puro, aínda infantil e nada egoísta...
  Gerda chiscoulle un ollo con fervor á súa amiga:
  - É como o que temos co Führer?
  Charlotte confirmou:
  - Case! Só montamos, non corremos descalzos sobre a area quente do deserto. Si, aínda despois da vitoria.
  O negro atado murmurou en alemán:
  - Anxos terribles, estou listo para servirvos! Ti es unha deusa, eu son o teu escravo!
  Charlotte acariciou o seu pé lixeiramente áspero sobre o cabelo castaño rizado do cativo negro.
  - Os negros son escravos por natureza! Isto, por suposto, é bo por unha banda, alguén debe traballar duro desde o amencer ata o solpor, facer traballos de servidume... Pero un escravo por natureza, a natureza vil é un traidor e non se lle pode confiar armas. Os alemáns, pola súa banda, somos a nación máis culta e altamente organizada da Terra. Unha gran nación de guerreiros, e non por nada os mercenarios alemáns serviron en todos os exércitos europeos e mesmo en Rusia, e a maioría das veces en postos de mando!
  . CAPÍTULO #8
  Gerda lanzou salvaxemente:
  - Si, serviranos de escravo. Temos menaxes especiais para os negros. E quedas con...
  Charlotte suxeriu:
  Que nos bique os pés. Despois de todo, será bo para nós, e Níxer humillar.
  Gerda meneou vigorosamente a cabeza.
  "Non sei como ti, pero noxento, se os beizos do fedorento Níxer tocarán a pel limpa da verdade Aryaki. Entón...
  Charlotte non estaba de acordo:
  - Pois non! Pola contra, gustaríame. Pois mira...
  A feroz beleza pelirroja meteu a súa pequena perna no home negro. Empezou a bicar con entusiasmo os longos dedos lisos e cicelados da deusa. E a rapaza en resposta só sorriu suavemente, os beizos grosos dun home negro fan cóxegas na pel curtida. Aquí a lingua do prisioneiro camiñaba polo pé elástico e lixeiramente poeirento da nena. Aínda así, é agradable cando humillas a un home forte de case dous metros de longo.
  Gerda quedou sorprendida:
  - É raro, pero ti, non é noxento?
  Charlotte sorriu.
  - Pois non! Por que debería estar noxo?
  Gerda preferiu calar: por que debería interferir nos asuntos da súa amiga. De feito, criaron que unha muller alemá non só debe ser unha guerreira, senón tamén unha esposa amorosa e amable e unha nai sa. Pero ela aínda non pensou nos mozos, quizais debido ao esforzo físico pesado, ou simplemente aínda non atopou a súa parella. Non obstante, Charlotte, ao parecer, está cansa diso. Golpeou o negro co nocello no nariz, tanto que a yushka fluíu e suxeriu a Gerda:
  - Podemos cantar?
  Gerda asentiu.
  - ¡Claro que cantaremos! Se non, vólvese triste!
  As nenas cantaron, e as súas amigas uníronse por unanimidade, de xeito que a canción fluía coma unha fervenza:
  Imos cunha pequena bonita da silveira,
  Mantendo unha tristeza sobrenatural!
  E o frío, ardor e arrepiante,
  Motivo roto traspasado!
  
  Pés descalzos na neve
  Xa están chegando nenas brancas!
  Ruxindo coma lobos, as tormentas de neve son malas,
  Derrubando bandadas de paxaros pichug!
  
  Pero a nena non coñece medo
  Ela é unha loitadora de forzas poderosas!
  A camisa apenas cubría a carne,
  Seguro que gañaremos!
  
  O noso guerreiro é o máis experimentado,
  Non o dobles cun martelo!
  Aquí os arces móvense suavemente,
  Os copos de neve están caendo!
  
  Non é o noso costume ter medo,
  Non te atrevas a estremecer o frío!
  O inimigo está gordo cun pescozo de touro,
  É pegajoso, desagradable como cola!
  
  Tal é a forza da xente
  Que fixo o santo rito!
  A fe e a natureza son para nós,
  O resultado será vencedor!
  
  Cristo inspira a Patria,
  Dinos que loitamos ata o final!
  Para facer do planeta un paraíso
  Todos os corazóns serán valentes!
  
  A xente será feliz pronto
  Que a vida ás veces sexa unha cruz pesada!
  Brutais balas mortais
  Pero o que caeu xa resucitou!
  
  A ciencia dános a inmortalidade
  E a mente dos caídos volverá ás filas!
  Pero se temos medo, ti cres
  O inimigo arruinará inmediatamente a puntuación!
  
  Entón, prega a Deus
  Non hai que desordenar, a preguiza!
  O xuíz todopoderoso é moi estrito,
  Polo menos ás veces pode axudar!
  
  A patria é máis querida para min que calquera cousa,
  ¡País santo, sabio!
  Manteña o noso líder máis forte que as rendas,
  Nace Blossom Fatherland!
  As nenas do batallón de elite SS "Lobos" cantaron moi ben, e as palabras foron sinceras. En xeral, había un estereotipo de que un SS significa verdugo! Pero non o é. Había, por suposto, unidades punitivas especiais, a maioría das veces como parte das divisións de seguridade, que realizaban operacións especiais, pero a maioría das divisións SS eran simplemente os gardas de elite da Wehrmacht. En xeral, hai que dicir que a propaganda vermella e totalitaria non é a fonte de información máis fiable sobre a Segunda Guerra Mundial. Despois de todo, está claro que os líderes comunistas de Agitprop non podían menos que ser imparciales e cubrir obxectivamente os acontecementos. Entón, é fiablemente difícil xulgar onde estaba a verdade real, sobre as atrocidades dos nazis e onde está a ficción. En calquera caso, os que se dedican seriamente á investigación histórica están obrigados a admitir que non todos os soldados das SS son un verdugo e un monstro. Ademais, antes do ataque á URSS; o conxunto dos nazis nos territorios ocupados comportáronse con tolerancia, fontes occidentais non indican atrocidades e masacres en masa.
  E agora as nenas axudaban aos cativos a saír dos coches; acariciaban os amplos ombreiros dos tímidos de xeito amable. Despois diso, as nenas foron convidadas a refrescarse...
  A cea foi modesta, pero, por outra banda, unha cebra foi disparada no deserto e cada nena recibiu un shish kebab cociñado en árabe. En xeral, os árabes, polo menos exteriormente, eran amigables e os que sabían alemán ata tentaban bromear ou acariciar suavemente as pernas das nenas.
  Gerda apartou ao árabe pegajoso e dixo:
  - Non son para ti!
  Charlotte seguiu o exemplo:
  - ¡Consigue un harén!
  Gerda sorriu e suxeriu:
  - Pero dille a Charlotte, que farías se te converteras na muller do sultán?
  O amigo pelirrojo comentou dubitativo:
  - Esta é en realidade unha felicidade controvertida... Aínda que depende da muller de cal sultán. Se o gran Imperio Otomán estivese no seu apoxeo, entón... Ata sería moi bo... reformaría o exército turco, melloraría as armas... E probablemente primeiro volvería os ollos cara ao leste.
  Gerda aceptou.
  - Certo! Pero aquí é unha vergoña para Turquía que nin sequera na súa época de esplendor non puido conquistar Irán. Isto era bastante real, especialmente porque o exército persa estaba atrasado. É interesante, o gran Führer, que decisión tomará, conquistar Turquía, ou aínda incluír na súa coalición, botando un óso aos otománs, incluíndo algunhas das pouco valiosas terras de Irán?
  Charlotte encolleu os ombreiros desconcertada.
  - Eu non sei! De feito, hai rumores ultimamente de que atacaremos a URSS... Din que as riquezas rusas e as terras gordas de Ucraína son moi necesarias!
  Gerda colleu unha cunca de té cos dedos do seu pé descalzo e levantouna con bastante habilidade ata o queixo, vertindo o líquido marrón sobre si mesma. Ao mesmo tempo, a moza conseguiu falar:
  - Hai terras moi ricas e gordas en Ucraína. Baixo un sabio liderado alemán, e coa nosa alta cultura agrícola, producirán colleitas récord. E despois temos pan, será máis barato que a auga. E os propios ucraínos beneficiaranse diso, porque o goberno soviético simplemente os rouba, obrigándoos a morrer de fame!
  Charlotte asentiu.
  - ¡Ensinarémoslles a estes eslavos a nosa gran cultura alemá! Iluminémolos!
  Aquí a conversa foi interrompida por berros groseiros, o tempo de descanso rematou.
  Pero despois da cea, as mozas volvéronse facer fila e obrigadas a facer unha marcha forzada polo deserto. Despois de comer, foi difícil correr e as nenas incluso xemiron lixeiramente, ata que, con todo, os seus corpos quentáronse. E así saíron como xerboas.
  Mentres tanto, o coronel SS Dess enviou en segredo unha nova nota de cifrado aos británicos. Por iso a Dess lle pareceu traizoar ao Terceiro Reich a risco de entrar na Gestapo. Hai cartos, un soldo digno, máis botín militar, que máis fai falta... Pero hai xente que ten unha propiedade natural, ansia de traizón. Traicionando, só captan o zumbido, e tolean coma se fose unha mala herba. E agora Dess estaba garabateando os datos británicos sobre a transferencia de novas tropas e a aparición de avións adicionais. E tamén o que sabía sobre o momento da chegada das tropas alemás. Por suposto, tamén el ás veces sentía vergoña de que os seus compañeiros morreran pola súa culpa, e tiña medo dunha posible exposición... Pero quizais sexa demasiado tarde para que se retire, excepto se o Terceiro Reich perde, entón... Recentemente houbo rumores persistentes sobre a operación inminente no leste. E non só rumores, tropas foron trasladadas a Polonia e Romanía, especialmente tanques. Aínda que o prestixio do exército ruso non era especialmente alto, foi o golpe do exército tsarista ruso o que rompeu a guerra relámpago en 1914. Ademais, os voluntarios soviéticos loitaron ben en España, ou un puño de tanque en Manchuria. A probabilidade de que a Wehrmacht se atascase alí e non tivese tempo antes do inverno era moi alta. E que Gran Bretaña e Estados Unidos xuntos terán tempo para despregar forzas. Non obstante, a URSS pode non aguantar ata o inverno, especialmente se o ataque contra ela é repentino e os rusos non teñen tempo para tomar medidas para repeler a agresión. Si, e Xapón axudará...
  Despois de revelar os segredos, Dess acendeu un cigarro, sacando cigarros americanos do paquete. Aínda que unha cantidade ordenada entrou na súa conta secreta nun banco suízo, de todos os xeitos non é pobre. En particular, un dos xeques escondeu un alixo de ouro e pedras. Un informante árabe deulles un e os criados deste xeque, que podían saber que o seu xefe tiña tesouros escondidos. Que non estaría de máis preguntarlle ao preso con máis detalle, que e como, se claro que o sabe.
  E Dess foi á cámara de tortura, logo uniuse a el un informante árabe. Dess chiscoulle un ollo astuto.
  - Que temos unha pista.
  A casamata das SS estaba ricamente equipada. Incluso había unha dínamo para descargas eléctricas. E despois trouxeron o prisioneiro. Dess soltou un asubío de decepción cando o viu: un neno árabe común, case non maior de catorce anos. De pel escura, delgada, pero intentando parecer recta e non traizoar o medo. Non obstante, os rapaces curiosos, por regra xeral, poden saber moito escoitando os segredos dos adultos. Dess, sentindo falta de tempo, ordenou:
  - No estante do neno árabe!
  O traxe un tanto andrajoso do criado quitáballe rapidamente ao neno. E así, espido, puxéronme no estante. As pulseiras pecháronse nas mans do neno, e estes comezaron a estirar as mans por detrás. O neno árabe comezou a agacharse, os seus pés descalzos estaban enganchados aos cepos coa carga. O neno xemeu, as articulacións torcidas nos ombreiros, o neno respiraba pesadamente. Dess preguntou rudamente:
  - Como se chama o teu cachorro?
  O tradutor repetiu en árabe.
  - Ali! - O neno espremeu con voz temblorosa.
  Dess dixo con máis agarimo:
  - Dime onde o teu mestre agochaba os tesouros. Se dis que recibirás unha gran recompensa, converterémoste nun xeque. E non, torturaremos ata que abandones o espírito.
  O neno balbuxou:
  - Non sei nada!
  Dass sorriu irónicamente.
  - Non creo! Que rapaz cunha cunca tan astuta, pero non sabía nada. Ben, que nos vas dar pracer.
  Un enorme SS sacou un látego de coiro da parede, intercalado con estrelas. Un médico especialmente presente, cunha bata branca e un mandil, achegouse ao neno e puxo a man no lado dereito do peito. Escoitou o pulso e, sorrindo, dixo:
  - Ten un corazón notablemente san. Capaz de aguantar moito, pero moi paciente. Pode ser unha noz dura.
  Dass riuse con burla.
  - Tanto mellor... Aínda que hai que traballar.
  O verdugo das SS e traidor a tempo parcial asestou un forte golpe no lombo musculoso dun árabe adolescente. Apareceu unha raia de sangue, o neno jadeou pesadamente, o rostro torcido, pero reprimiu o xemido que escapaba. Dess golpeou de novo, sorriu desagradable e sorriu carnívoro. De feito, a tortura dálle pracer a moitos... Quizais tamén estea relacionada co instinto animal, o desexo de mostrar a túa superioridade, que es un superhome e a vítima é unha merda. Incluso Friedrich Nietzsche cría que o superhome do futuro mundo "feliz" sería moito máis cruel tanto en relación cos demais como consigo mesmo. Dess non era moi revoltoso en termos de crueldade consigo mesmo, pero cos demais...
  Seguíronse golpes, tras golpes, o lombo delgado pero musculoso do neno converteuse nunha desorde sanguenta, entón o látego comezou a camiñar polas súas pernas. No mérito de Ali, polo menos cara ao final comezou a xemir suavemente, pero conseguiu conter os seus fortes berros. Dass parou as azotes e preguntou burlonamente:
  - Gústache o baño alemán?
  O neno golpeado xemeu:
  - Non!
  O coronel das SS, no ton máis doce, preguntou:
  - Se queres revelar un segredo, faino agora. En caso contrario, mutilaremos, e xa non poderás servir nas SS.
  Ali atopou o valor para responder:
  - Non che direi nada! ¡Xurei no nome de Alá!
  Dess sorriu coma un raposo.
  - Que imos seguir! Vai agradarnos. Que che gustaría aplicar agora?
  O doutor sádico suxeriu:
  - O braseiro! Esta tortura tamén é boa porque se pode usar en combinación con outras.
  Dass riuse mal.
  - Por suposto, o braseiro! Agora fritiríamos suavemente os tacóns.
  O coronel das SS non desdeñou, e el mesmo comezou a untar con aceite de palma, sen embargo, xa podrecidas de aceite, as plantas dos rapaces, engrosadas, pero antes de ser torturadas polos secuaces do torturador, lavadas do po. O doutor asentiu con aprobación.
  - Polo tanto, os pés non arderán inmediatamente, e podemos estirar o torturado "pracer celestial" durante moito tempo!
  Despois diso, dous asistentes árabes levaron a cabo un braseiro equipado con control automático, situándoo a un medio metro dos pés descalzos dun rapaz moreno e guapo. Despois diso, Dess comezou persoalmente a prender o lume.
  As linguas de lume corrían salvaxemente sobre as briquetas de carbón. O neno sibilou, comezou a mover a cabeza convulsivamente...
  E no outro sector da fronte, o seu propio combate e eventos agresivos.
  Kuibyshev foi atacado e realmente caeu. Saratov tamén foi destruído e capturado polos nazis. Entón, quedou aínda máis arrepiante. Os alemáns xa gañaban claramente... Stalin estaba asustado, pero non podía opoñer nada á presión dos nazis. A guerra non seguiu o escenario soviético. O Führer é agresivo e intelixente, a diferenza de Hitler. E esta é unha estratexia moi chula e ben entregada.
  Fritz tentou atacar polo centro e con bastante éxito.
  Stalenida Pavlovna, con todo, entrou nunha batalla desigual cun grupo de mozas. As forzas non son realmente as mesmas... Pero os guerreiros atacaron o transporte do Fritz. Non tan pesadamente blindado e máis vulnerable.
  Nenas descalzas e medio espidas abriron fogo contra os nazis. Tras ser atropelado, o transportista incendiouse. Entón, os guerreiros eliminaron outro transporte. Fíxoo fumar e rachar. O terceiro transporte blindado de persoal intentou saír. Pero Natasha noqueouno cun lanzagranadas capturado. Despois diso, un pequeno mastodonte foi rematado.
  Os guerreiros despois comezaron a coller trofeos. Oksana sinalou a granada aerodinámica cun sorriso:
  - Versión alemá!
  Victoria, mostrando os dentes, exclamou:
  - E ti miras Negros!
  De feito, entre os mortos había negros, indios e árabes! Só hai uns cantos brancos. Os guerreiros sacaron as armas dos mortos. Tamén saquearon os seus petos buscando cartos. Tamén había marcas alemás en papeis e moedas metálicas.
  Ata agora, a marca segue sendo a moeda máis poderosa do planeta. E mesmo despois da conquista de África con respaldo de ouro.
  Os guerreiros, golpeando as súas pernas espidas e ciceladas, roubaron os cadáveres. E cargado de armas.
  Despois volvemos ao bosque. Stalenida preguntoulles aos catro:
  - Ben, como? Fuches?
  Victoria infrou o peito e respondeu con orgullo:
  - Si, corremos un pouco, pero nada especial...
  Stalinida suxeriu:
  "Quizais poidamos separarnos de novo e ir cara ao leste?"
  Natasha suxeriu modestamente:
  - E se creas un destacamento partidista?
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Non... Hai unha orde de que retrocedamos, detrás da primeira liña. Por certo, que sabes do curso da loita?
  Verónica respondeu cun suspiro:
  - Ata agora, nada... Non temos radio, non...
  Stalenida interrompeu, dicindo en serio:
  - A guerra será longa e dura. Quizais non todos poidan sobrevivir. Neste caso, debemos...
  Verónica tivo a coraxe de interromper:
  - Lembras de Deus?
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Son comunista e ateo... E ata a sabedoría popular di: confía en Deus e non te equivoques!
  Victoria chirriou:
  - Esta rapaza caeu baixo a influencia dunha droga relixiosa. E creo que si: que Deus é só unha ilusión, pero esta é unha ilusión moi daniña, encadena a mente!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Respecta a fe doutra Vic... En xeral, por suposto, son os crentes os que deben demostrar que hai un Deus!
  Natasha bateu con rabia o pé descalzo e respondeu:
  - E que hai que demostrar! Se Deus admite que os fascistas capturaron case todo o mundo, entón que clase de Deus é este!
  Victoria gruñiu con dureza.
  - Pois proba a existencia de Deus Vera. ¡Agás o graxo argumento de que todo debe ter unha primeira causa!
  Verónica esforzou a testa, fregou a súa planta núa e lixeiramente manchada de sangue na herba e deu:
  - Pois para explicar que non había vida, pero que se desenvolveu e ata apareceu un home?
  Steelenida dixo suavemente:
  - A teoría da evolución... Todo vai do simple ao máis complexo, e perfecto. E así o demostra a existencia de capas xeolóxicas. Unha moza percorreu a herba co pé descalzo e chorou. - Aquí, por exemplo, hai diferentes períodos xeolóxicos, e isto xúlgase polos fósiles.
  Verónica encolleuse de ombreiros.
  "Non son un experto en creocianismo. E non atoparás tales libros na URSS. Pero hai obras no estranxeiro onde se demostra que de feito a ciencia non contradí a relixión. E resumiu a base científica para o estudo da Biblia. Particularmente sobre a profecía bíblica!
  Victoria riu e comentou:
  - Estas profecías fanse retroactivamente. Non hai manuscritos da Biblia e do Antigo Testamento máis antigos que o século X d.C. Entón non hai forma de probar as profecías!
  Natasha confirmou enérgicamente:
  - Definitivamente así... No Faith, a túa fe baséase principalmente na fe cega e...
  Victoria suxeriu facilmente:
  - Medo antes da morte! Que especula calquera relixión!
  Verónica encolleu os ombreiros e respondeu:
  Por que os ateos non teñen medo á morte? E que teñen algo máis que esperar?
  Victoria golpeou unha póla descalza, rompeuna e suxeriu:
  - Pois, por exemplo, podemos crer na resurrección polo poder da ciencia. E isto tamén é xenial!
  Natasha botou os ollos e dixo soñada:
  - Iso é! Imaxina un futuro comunista. Non hai cartos nel, pero unha abundancia de bens gratuítos. Incluíndo motocicletas nas que podes voar ao espazo. E calquera produto: bolos, xeados, ananás, urogallo, etc., cultívanse de forma sintética. Robots en todas partes. A xente traballa só dúas horas ao día, e despois só dando ordes aos mecanismos. E nun día.
  As nenas, falando, camiñaban, medíando todo cos pés descalzos. Están cargados con varias metralladoras e bazucas. Toda unha ducia de belezas.
  E Natasha seguía dicindo:
  - E a industria do entretemento máis rica. Só pracer. Por exemplo, televisores en cor, e inmediatamente ves unha ducia de debuxos animados. E moitas atraccións. Máquinas tragamonedas, xogos de ordenador, varios robots... E mesmo estratexias. Como, por exemplo, xogas como Stalin e derrotas a Hitler. Aínda que teña o potencial de todo o mundo....
  Victoria continuou soñadora, para Natasha:
  E as casas son tan fermosas. Cada un ten unha casa de campo con fonte e xardín. E se non hai lugar suficiente para as persoas na Terra, entón habitan Venus, a Lúa, Marte e outros planetas. En particular, creáronse naves espaciais con velocidades superluminais, ou mesmo autobuses de transición cero. Isto é cando te subes ao autobús e te transportan ao espazo exterior, ou mesmo a outro mundo. Así te saúdan os centauros, ou fabulosos elfos. - A nena colleu unha libélula na palma da man, levoulla á orella, e escoitando, seguiu falando. "Por exemplo, as marabillas da enxeñaría xenética. Non hai vellez. Todos os homes parecen non máis de vinte anos, así como as mozas. Todo san e musculoso, con cheiros agradables e frescos. As nenas sempre están saudables, sen menstruación. É posible que non teñan que dar a luz nenos, criaranse en ciberúteros.
  Natasha apoiou isto cun sorriso:
  - E aparecerán árbores, sobre as que medran como froitas doces, xeados, piruletas, bolos. E pódense comer sen unha pinga de graxa. E todos estarán felices de ter coches novos que podes voar. E a outro continente e a Marte, e ata a unha galaxia veciña!
  Steele suxeriu:
  - E entón a xente será diferente, con superpoderes. Isto, por suposto, será un plus. E os mortos resucitarán, e non se lembrarán de que alguén creu algunha vez nos contos bíblicos!
  Victoria esmagou un agárico de mosca co pé descalzo e rosmou:
  - Si, definitivamente! Ben, de verdade, que promete a Biblia? Facemos cola ata o tambor, ou mellor dito aos sons do órgano? E nin sequera haberá carne!
  Verónica estendeu as mans e comentou:
  - Cal é a túa conciencia? Pero nas Sagradas Escrituras, a recompensa non se indica definitivamente. E estamos construíndo ata o tambor, isto é especulación!
  Victoria riu e sacou a lingua. Despois de que ela sinalara:
  - Pois si... E que vai pasar alí? Algo sen pecado? E o libre albedrío, como sen el?!
  Verónica respondeu tranquilamente, entrecerrando lixeiramente os ollos:
  - O libre albedrío permanecerá, pero non haberá pecado. - A nena fregou o pé descalzo no musgo e continuou. "Será posible porque a xente odiará o pecado. Non todas as persoas, pero os xustos salvados. Isto significa que cando Satanás e os factores irritantes son eliminados, o pecado perderá o seu atractivo e reducirá as comiñas.
  Victoria asubiou, moveu o seu tacón espido e redondo no tronco dun bidueiro. E ela dixo suavemente:
  - E como podes odiar o pecado, se tanto pracer dá. Aquí, por exemplo, cos homes, sobre todo os mozos. Cando che fan unha pata, cando che fan cóxegas, cando che masajean os talóns. Despois de todo, é un gran pracer sentir o toque dos corpos musculosos. E dis que é pecado!
  Verónica gruñía con rabia:
  - E é inmoral ter sexo con homes diferentes!
  Steelenida comentou con rabia:
  - Para ser sincero, eu tampouco son puritano, pero... Aínda así, hai un código moral comunista e hai que tentar cumprilo. E non te deites debaixo de todos os que chaman!
  Victoria respondeu con audacia:
  - Gústame estar activo. E gústame buscar e atraer homes. Despois fai o amor con eles como queiras. Non é encantador? Ben, por que debemos ser modestos, en vez de enmarcar nós mesmos aos nosos machos!
  Stalin comentou fríamente:
  - Coa túa aparencia non é difícil! Pero despois de todo e para matar, es moito!
  Victoria intentou desviar un pouco a conversa:
  - En todo caso, coñeces o futuro comunista, xente libre e sabia, moito mellor que o goberno de Deus, permitindo o triunfo do fascismo, ou afogando a humanidade nunha enchente. O demo ardente esmagou o sego cos dedos espidos do seu pé dereito e continuou. - A min persoalmente non me gusta vivir no reino dun tirano que chama aos xudeus o seu propio pobo, e como resulta que o resto son descoñecidos?!
  Steelenida respondeu seriamente:
  - Podes discutir sobre a mente superior durante moito tempo, pero na Biblia... É lóxico considerala unha revelación divina?
  Victoria respondeu con confianza:
  - Por suposto que non! A crueldade do Antigo Testamento, o pacifismo irrazonable do Novo -a atribución de privilexios a un só pobo... Non é absurdo?
  Verónica golpeou o toco cos seus dedos espidos en fastidio. Ela fixo unha mueca de dor e respondeu:
  - Entón, ao fin e ao cabo, di Paulo: A nosa ensinanza é un escollo para os xudeus, unha loucura para os bárbaros! Unha mente pecadora non pode entender isto!
  Victoria riu e dixo con voz fluída:
  - Rusia non se pode entender coa mente,
  Non se pode medir un criterio común...
  Ela ten unha transformación especial...
  Só se pode crer en Rusia!
  Steelenida, levantando as cellas con severidade, comentou:
  - E aquí Rusia antes do cristianismo. Millóns, centos de millóns de persoas crían en Deus. Entre eles había mentes destacadas. Como Newton, Paracelso, Kant, Pasteur... E tiñan as súas propias razóns para crer. Nós, pola súa banda, estamos en contra das ilusións! A moza golpeou unha póla caída co seu pé espido e forte, rompeuna e continuou. - Somos partidarios do ateísmo científico e cremos que cada persoa é o ferreiro da súa propia felicidade! E que non hai que crer que o bo tío Xesús vai vir e construír todos, resolver todos os nosos problemas! Este planeta necesita xestión científica e expansión no espazo! E non te entregas a todo tipo de esperanzas para lugares paradisíacos ou haréns!
  Victoria riu e rosmou:
  - E eu non rexeitaría o harén masculino!
  Steelenida comentou severamente:
  - Pois ti es pelirrojo e disoluto... Quen te criou?
  Victoria respondeu en broma:
  -Cando papá Carlo, e cando ninguén!
  Stalenida derrubou co puño o tábano e asubiou:
  - É visible... Se non hai Deus, iso non significa en absoluto que se deba ser vulgar e disoluto!
  . CAPÍTULO #9
  Victoria respondeu sinceramente:
  - Gústame! Enténdese así!
  Natasha, rindo, comentou:
  - O comunismo proclamou a igualdade dos dous sexos. E iso significa o dereito da muller a buscar un home por si mesma. Por exemplo, creo que, tendo escollido o mozo que che gusta, é bastante normal enmarcalo! - A nena bateu co pé descalzo co cogomelo e continuou. - E é bastante normal querer a varios rapaces á vez. Despois, son diferentes e cada un te acariña de diferentes xeitos, o que é moi bonito!
  Verónica susurrou suavemente:
  - Vai arder no inferno por tales discursos e feitos!
  Steelenida sorriu e comentou:
  - A moral do comunismo non é menos estrita que a cristiá. E se te comportas así, entón... ¡Creo que non atoparás a aprobación! Non todos somos... un prostíbulo!
  Victoria comentou seriamente:
  - Por que criar hipocrisía? Este cristianismo puxo varias restricións ás mulleres. Incluíndo, como a prohibición, amar a máis dun marido. - A diaño pelirroja golpeou con rabia o golpe co pé descalzo, lanzouno máis alto. E ela continuou. - E o comunismo proclamou que non hai Deus! E iso significa que todo está permitido! E as mulleres podemos ser paxaros libres en busca do amor. Escollendo aqueles homes que ofrecen moito máis pracer. E este é o punto principal!
  Stalenida sacudiu a pelirroja co dedo índice:
  - Isto non é o principal para o membro do Komsomol! En xeral, o máis importante é o servizo á Patria e á causa de Lenin. E non a procura do pracer para o corpo! Debes entender isto!
  Victoria respondeu indignada:
  - Son unha besta e unha cama na batalla! Así que non me queixes!
  A demo pelirroja asubiou:
  - Son unha super nena!
  Verónica inseriu timidamente:
  - A moral do comunismo e do cristianismo é unha: quen non traballa, non existe!
  Victoria mostrou coñecemento da Biblia:
  - E dixo Xesús: non te preocupes polo teu pan de cada día... Sé coma os paxaros do bosque.
  Stalenida comentou agresivamente:
  -O comunismo naceu en gran parte da negación dos valores cristiáns. E algúns paralelismos son moi posibles. Así que os nazis tamén teñen bandeira vermella, coma a nosa!
  Victoria esmagou o agárico de mosca co pé descalzo, fregou o seu tacón redondo e espido no musgo e engadiu:
  - O Terceiro Reich ten grandes impostos sobre o capital privado, e unha alta porcentaxe de propiedade do Estado. Teñen parcialmente socialismo, pero privilexios para os alemáns! - A nena mordeu unha folla dun bidueiro, e riu, engadiu. - En xeral, sobre a relixión, teño unha canción alegre. Queres que o faga?
  Stalenida asentiu de boa gana coa súa brillante cabeza, derrubou unha póla podre co seu pé descalzo e gracioso, e berrou:
  - Canta unha flor, non teñas vergoña!
  E Victoria cantou con entusiasmo;
  Que quería dicir o Señor?
  El, que vive nunha distancia terrible...
  Cando se deu a orde de traballar,
  Para que non quedemos nun soño.
  
  Aínda que un magnífico traxe real,
  Pero non hai máis tacaño....
  A pobreza dispara a quemarropa -
  O noso mundo de sufrimento é épico!
  
  E non é culpa de Adam
  Un simple mozo soviético e ruso...
  Camiñaba espido, sen ocultar a vergoña,
  Como un proletario baixo o tsarismo!
  
  Deus deulle comida - un límite,
  Pastar sen saber os garfos...
  E se queres máis, vai ser vencido!
  E bebe coa palma da man sen botellas.
  
  Adán sufriu tal destino,
  Nun paraíso aburrido e arrepiante!
  Pero a serpe voou con ás,
  El entendeu: unha persoa sofre...
  
  Hai un xeito de saír das silveiras,
  Constrúe unha cidade, dá descendencia!
  Para non vagar polo termo arboredo,
  Ás veces necesitas perfidia!
  
  Roubei a chave máxica do paraíso,
  Para ir a rutina do Eden...
  Alí atoparás unha rapaza soñada
  Polo menos podes perecer no inframundo!
  
  Si, claro que hai un risco, rapaz,
  Este planeta non é un agasallo...
  Pero saberás conciencia, honra,
  E atoparás, coñece o teu par!
  
  Adam recibiu esta chave -
  Abriu as portas e deixou o paraíso.
  O pecador gastou moitas forzas,
  Pisando as pedras das grandes montañas...
  
  Aquí volve ver a porta -
  E de novo apareceu a serpe alada...
  El dixo: Eu son un bo Satanás -
  O parafuso aquí abriuse por si só...
  
  Adán entrou e viu...
  Que milagre pintado...
  doncela espida detrás do monte,
  Un tercio de porcelana é un prato de ouro.
  
  Pero que bo é
  Adán o neno non se puido resistir!
  E bicalle na boca
  Máis doce que o mel!
  
  
  Ela respondeulle -
  Os corpos nun éxtase tormentosa fusionáronse...
  Non, non maldixes a Satanás -
  Os rapaces apareceron en pecado!
  
  Deus expulsounos do paraíso, pero...
  O planeta converteuse no seu fogar.
  Aínda que a xente ten un sol,
  Pero a descendencia converteuse en miles!
  
  Si, foi moi duro
  Inundacións, secas e invernos.
  Pero a mente é un remo poderoso,
  O home converteuse nunha criatura forte!
  
  Como pode voar un anxo
  Como as montañas demoníacas destrúen o relevo!
  Crea unha estrada onde estea o camiño -
  Chega a calquera punto da terra.
  
  E necesitas espazo -
  Tamén poderemos conquistar.
  Así que o noso pecado non é unha sentenza,
  Non, non digas tonterías pop!
  
  Non sexas pecado - non hai progreso,
  Os pensamentos xeran movemento!
  Unha resposta ao sermón:
  Non necesitamos o paraíso dos outros!
  As nenas aplaudiron ao unísono. Hai que ter en conta que a voz de Victoria é forte, sonora, moi agradable. E os guerreiros quedaron realmente fascinados con este poema.
  Steelenida suxeriu cun sorriso:
  - Cando teña tempo, interpretarás esta canción no estadio!
  Victoria asentiu coa cabeza e suxeriu:
  - E ao mesmo tempo aprobaremos o premio!
  A nena pelirroja riu e quería andar sobre as súas mans. Pero ten demasiadas armas.
  As nenas levaban camiñando o suficiente e estaban cansas. Sentou a xantar. Abriron trofeo de conservas e cocido. Mandíbulas vigorosamente gañadas. Os guerreiros son todos novos, sans e musculosos.
  Natasha comentou cun sorriso:
  "Entre os asasinados por nós, case todos son estranxeiros. Os alemáns están lanzando un exército estranxeiro contra nós!
  Victoria cantou fóra de lugar:
  - E o noso exército está á esquerda, e o noso exército á dereita... É bo para nós loitar cunha copa!
  Stalenida mirou severamente a pelirroja e comentou:
  - Ti es unha nena brincadeira... Temos que casar contigo!
  Victoria meneou a cabeza.
  - Por que un marido? Mellor ter unha ducia de amantes!
  Natasha riu e comentou:
  - Non é interesante comunicarse cun home durante moito tempo - ¡inquieta! É mellor cando tes nenos diferentes!
  Oksana suxeriu:
  "Quizais a próxima vez fagamos un prisioneiro alemán... E burlarémonos del!"
  Steelenida riuse e comentou:
  - Pois nenas sodes inventivas... E non nos faría mal captar a lingua!
  Natasha, mostrando os dentes ferozmente, dixo:
  - Rapaces, rapaces... Sodes moi, moi malos, os nosos rapaces! rapaces! rapaces! Os nosos homes serán derrotados polas nenas!
  As nenas botaron a rir... Bebían un pouco dos frascos de alcohol diluído. Un par de belezas ata roncaron.
  Pero Stalenida rosmou:
  - ¡Sube! Quen durma matarémolo!
  As nenas saltaron e estiráronse en cordas. Golpearon as armas e brillaron os dentes. Fermosas belezas. E chisca o ollo cos seus ollos de zafiro. Queren polo menos un pouco, pero facer malas pasadas. Sentarse nun cabalo.
  E así marcha de novo e pisa os teus pés descalzos. Aínda que as nenas parecen moi bonitas. Teñen moita beleza. E os corpos musculosos e fortes das nenas.
  Natasha, camiñando, notou:
  - Ata que non resolvamos o problema dos tanques nazis, non temos nada que facer contra os soldados do Führer!
  Victoria elaborou:
  - ¡Querías dicir que non soldados, senón máquinas! E, en xeral, non hai recepción contra chatarra se non hai outra chatarra!
  E o demo pelirrojo bateu co pé descalzo nun toco longo podre. Levantou unha nube de lixo e po.
  Verónica arrolou humildemente:
  - Toda a vontade de Deus!
  Stalenida dixo con rabia, golpeando o seu talón espido no empedrado:
  - Non! ¡Todo será a nosa vontade bolxevique!
  E os seus ollos brillaban literalmente de rabia!
  Victoria comentou duramente:
  - Os hitlerianos exterminan aos xudeus sen cerimonias innecesarias. Por que Deus non defendeu o seu pobo?
  Verónica respondeu vagamente:
  - Pecados...
  Victoria cantaba, bateando os seus pés descalzos:
  - Ai, pecados, pecados... Non peques cabra! Non peques cabra! Baterá a vide! A vide de crin branca baterá!
  E a beleza pelirroja colleu a bolboreta cos seus dedos espidos, e levantou a perna, amosando os seus amigos.
  - Estes son os milagres que acontecen nos nosos bosques!
  Verónica respondeu con intelixencia cun sorriso:
  - Xa ves que beleza... E dis que isto non é creación de Deus!
  Victoria ladrou:
  -¡A relixión é o opio do pobo! E a bolboreta é fermosa para disfrazarse mellor de flores!
  Steelenida comentou con rabia:
  - Quizais abonda sobre a relixión? É mellor que Vera che diga como se comportará se é enviada á intelixencia?
  Verónica encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Vou ser humilde!
  Natasha quería dicir algo, pero a nena fixo un ruído sobre ela. As tropas de asalto a reacción pasaron. Moitos voitres de aceiro e de aspecto moi depredador. Tarareaban e botaban vapor. Hai moitas armas, e os alemáns disparan de forma moi agresiva.
  Steeleed ordenou:
  - Disfrazarse!
  A guerreira Gerda, que quedou durmida xusto no tanque, soñou co que pasou nun ano tan afastado corenta e un...
  O coronel SS Dess dixo burlosamente:
  - Pois, rapaz... Se queres aliviar o teu destino, dinos onde se agochan os tesouros do xeque. Non seguiremos endebedados, vostede mesmo converterase nun nobre xeque.
  Ali se retorceu convulsivamente. Hai moitas terminacións nerviosas nos talóns espidos, e o lume é unha dor severa. No aire, o cheiro a queimado é cada vez máis forte. O neno sibilaba cada vez máis, a suor e as bágoas corrían polas súas meixelas:
  - Non sei... non sei...
  Dass chasqueou os dedos no aire.
  - Non mintas, vexo a través da mentira! Sobre todo porque ti mesmo dixeches que non o farías. Torturámoste ata a morte e...
  Ali entrou e estirou o seu fraco, pero cunha barriga bastante en relevo. Intentou conter os seus berros para non mostrar que estaba a dor, pero o corpo traidor non quixo aguantar. As bágoas saían dos seus ollos involuntariamente, e o neno árabe daba vergoña de que choraba coma unha nena. Pero, por desgraza, non está no seu poder parar as bágoas e os xemidos, aínda que un regueiro de sangue flúe dun beizo mordido convulsivamente. Dass, pola súa banda, para intensificar a dor; colleu as pinzas con puntas quentes e colleu a costela fraca do rapaz. Apretou coidadosamente as súas fortes patas e comezou a torcerse. Ali xemeu moito máis forte, a dor era insoportable, da súa gorxa escapou:
  - Sen necesidade! Por favor, non!
  Dess dun xeito torcido, sorriu dun xeito asiático e preguntou:
  - Farache? Agora dis.
  Os rapaces moveron a cabeza, xemeron, cuspiron sangue:
  - Non! Non vou dicir!
  Dess volveu falar de súpeto, suavemente e con gratitude:
  - Pois por que morrer tan novo. Para qué? Mirade que fermosa é a vida, que bonito é respirar aire puro e querer ás rapazas. E o teu cadáver desfigurado quedará no lixo e os ósos serán tirados polos chacales.
  - Pero a alma caerá en Jilga! - espremeu Ali de si mesmo.
  O coronel riuse mal.
  - Non! Envolveremos o teu cadáver en peles de porco e o inferno infernal agardarache como un contaminado!
  Aquí os rapaces comezaron a chorar:
  - Sen necesidade! Por favor, non!
  Dess gruñiu intimidante:
  - Fala...
  Ali respondeu cun xemido:
  - Non podes explicalo tan facilmente. Teño que amosarche eu mesmo, este lugar.
  O coronel engurrou a súa fronte ancha, pero de ningún xeito baixa. Quizais o neno só queira gañar tempo e tentar correr. Neste caso, só se distraerán doutros negocios, aínda que non sexan tan rendibles. Pero por outra banda... Dess berrou:
  - Ben! Sacao do estante, pero encadea a perna, así como un bloque ao pescozo, para que non fuxa! Comproba este cachorro por piollos!
  Cando o neno foi liberado do estante, xemiu de novo. Con incerteza púxose en pé, e jadeando, a pel do seu pé resultou queimada. Non obstante, Ali fixo todo o posible por manterse recto, e ata logrou un sorriso de mártir. O coronel de súpeto sentiu involuntariamente respecto polo mozo árabe: aguanta, quere demostrar que é un home. Que pode, despois de que os tesouros estean nas súas mans, reclutar ao neno? Despois de todo, aínda non terá camiño de volta ao seu. Os familiares do xeque non perdoarán ao servo dos tesouros dados, e só os case omnipotentes SS poden protexer ao neno da vinganza.
  A pesar da aparente incapacidade do preso para escapar, os rapaces encadearon unha cadea cunha pelota á perna núa e medio queimada, e tamén fixaron a cabeza e as mans nun bloque. Despois diso, o coronel, decidiu levar consigo só un par de SS, con todo, que son excelentes no uso das armas, e porteadores árabes, por se hai moitos tesouros. Despois, por suposto, desfaceranse deles, pero de momento prometen montañas de ouro...
  Ben, mentres tanto, as nenas remataran cando escurecía completamente, a súa próxima marcha. Charlotte animou a Gerda:
  - Aprender é fácil na batalla!
  Gerda replicou:
  - É difícil vivir aprendendo - é fácil morrer na batalla!
  Unha vez rematada a carreira ata o final, as mozas esgotadas presionáronse un pouco máis, despois laváronse e foron para a cama. Ben, canto podes retorcerte ata o límite! Gerda, soñei cunha composición moi dramática...
  Ao principio, a nena viu ao inimigo, no seu soño, ela, por así dicir, inspeccionou un espazo enorme á vez.
  O exército abandonou a cidade. As tropas alineáronse nun rectángulo que, a medida que se movían, semellaba cada vez máis unha rata. Como de costume, estes animais teñen o fociño máis noxento! Por diante están os melosaurios, e cinco tiranosaurios, seguidos de cabalería, camelos, con cabaleiros acoirazados, cabalería con loitadores máis lixeiros.
  Máis infantería, lixeira, con armadura de coiro, lanzadores de xavelina e pesada con armadura de bronce. Tamén estaban os arqueiros máis numerosos. Os lazos son diferentes, os pequenos son negros e os grandes están pintados de amarelo. Algúns dos soldados están armados con lanzas e aliñados como unha falange. En xeral, un exército bastante grande para os estándares da Idade Media. Os dinosauros rugen e inspiran medo. En movemento, semella un fluxo de lodo, inexorable, quizais non tan rápido. Tocan as trompetas, tocan os tambores. Detrás, cabalos e bois arrastran catapultas e balistas. Estes últimos, con todo, non están moi adaptados á batalla de campo. Fóra da muralla, o fume sobe ao ceo, forxa traballos, forxa grilletes para os escravos. Na propia cola das tropas hai verdugos con túnicas negras, dispostos a someter aos rebeldes a crueis torturas. Xa se quentaron as pinzas, quentáronse as brocas.
  E o que hai diante deles: escravos medio espidos, armados ao azar, entre os que hai moitos adolescentes delgados, con omóplatos afiados e tacóns negros, derrubados nas pedras. Ben, que exército de galiñas para rirse. A propia Gerda está semiespida e descalza, pero non se avergoña para nada:
  - A morte é un concepto relativo no tempo, a vida ten un significado absoluto!
  Pero, curiosamente, os adolescentes e outros escravos, ao coñecer un gran exército, non se espallaron. Pola contra, os dardos e as pedras voaron contra os dinosauros. Primeiro de todo, intentaron noquear aos pilotos sentados sobre os monstros.
  E aquí está a parella de Charlotte, a xulgar polo cabalo de diamantes, unha persoa nobre. Despois de todo, viu como se achegaban as tropas, máis numerosas do que o intelixente guerreiro esperaba, pero non experimentou sentimentos de pánico.
  - E son seguros de si mesmos! Eles esperan que nos torturarán. Que lle dis a ese Falconbeak.
  - Sorpresa lista! Por moi primitivos que sexan os dinosauros, máis de douscentos deles, despois de voar, esmagarán a todo o exército! - O mozo, pintado coma un indio, con plumas vermellas e amarelas, sorriu.
  O duque de Eleron, acompañado de varios coroneis, todos en ouro e xoias, galopaba no medio da cabalería:
  - Pois aquí queda un pouco máis e o inimigo será esmagado, que era inevitable. Aquí está a raíña, cen guerreiros violarana, e despois, se está viva, fareino isto!
  Ben, aquí a fantasía negouse ao arrogante duque. O que faría coa raíña, eu quería ser máis duro, para que os descendentes se estremecían ata séculos despois, pero non había ideas suficientes.
  Os dinosauros xa correron cara aos escravos que fluían rapidamente. Colleu o menos áxil. Un par de rapaces demasiado atrevidos saltaron sobre eles, subíronse á boca, meteron unha lanza nos dentes. Pero, incapaces de aferrarse á cuncha, saíron voando e foron brutalmente pisoteadas.
  O peteiro de Falcón asubiou con forza, e logo, ao entender que non entendían, ruxiu enxordecedor:
  - Agora toca!
  Houbo un ruído e unhas burbullas voaron contra os dinosauros. Eran moi grandes, coloridos, de aspecto espello, pero, caendo nos fociños dos dinosauros, arderon cunha chama ardente.
  O artilugio inventado por Falconbeak e Brancaneves o Terminator era moi sinxelo. Os habituais son só grandes sopladores de burbullas, como os que se entregan aos nenos. Só en lugar dunha solución xabonosa, unha mestura explosiva sinxela pero eficaz. As propias bólas estaban infladas por unha leve brisa, que se reproducía coa axuda dun feitizo. A diferenza dun furacán artificial, non precisaba demasiada enerxía. Entón, as armas dos nenos demostraron ser moi eficaces contra os monstros que corren por diante. Parecía espectacular, as burbullas que brillaban con todas as cores do arco da vella caen nos fociños descubertos. O impacto é como dunha bomba de napalm, o principal é que o gas do interior irrita a nasofarinxe das criaturas, provocando unha sensación de pánico de medo. Si, e a chama arde especialmente, sacando a alma animal. Os monstros, engullidos polo lume, convertéronse nun voo por xunto. Era todo tan aterrador e inusual.
  Charlotte tocou unha corneta amplificada por placas resonantes:
  - Orde de ataque!
  A cabalería rebelde, que xa se fixo bastante numerosa, apresurouse a perseguir ao vacilante exército. Os arqueiros tamén se sumaron á loita. Parecía que unhas pinzas inexorables estaban encollendo, preparándose para esmagar cun crujido a semellanza dunha rata tecida con filas de soldados.
  Por diante, como de costume, cortando polo aire, Charlotte precipitouse. Ela puxo unha malla fina, pero moi forte, de traballo anano. Non obstante, os contornos do seu corpo sedutor non estaban ocultos en absoluto, ao contrario, todas as liñas eran visibles: desde o peito ata as cadeiras. Ao mesmo tempo, a coroa brillou moito máis brillante do que son capaces os diamantes reais.
  - Saryn nunha kitchka! - Berrou a nena, imitando a Stenka Razin. Lembraba unha novela da categoría de ficción sensacionalista, case prohibida no Terceiro Reich, onde o lendario ataman loitaba cunha armada de naves estelares. Era forza e ao mesmo tempo cabalería. Si, e a trama é moi interesante, na que había princesas, e o demo infernal Skelentor, que cativou a principal fonte de enerxía universal...
  Aquí xa pensaba Gerda, pero como se comportaría ela mesma no lugar do líder dos rebeldes. Sobre todo estando en catividade e baixo tortura. Neste caso, ela tería conservado a coraxe, a honra, non caeu nas mans dos verdugos. Despois de todo, o atamán fixo bromas maliciosas no estante, demostrando unha vontade inflexible e un sentido do humor cosaco.
  - Eu creo que non vou fallar! - díxose a nena para si mesma.
  Os dinosauros atacaron á súa propia cabalería. Arrancaron, pisotearon, envorcaron camelos, cabalos e outros loitadores. O pánico tamén apoderouse da cabalería, estendéndose á infantería. Imaxina como é un dinosauro tolo. Un cadáver que pesa varios elefantes, con dentes dun metro de longo e cunhas patas con garras, esnaquiza a todos en fila. O exército converteuse case inmediatamente nunha multitude asustada, que é destrozada por escravos e soldados que pasaron ao lado da raíña lexítima.
  Charlotte supervisou persoalmente a tala e persecución. Varios pilotos chocaron contra ela e inmediatamente foron rematados. O duque Eleron, cun escuadrón selecto de gardas, intentou deter o torrente furioso. Charlotte caeu sobre el. Xirando as dúas espadas ao mesmo tempo, o guerreiro derrubou sen cesar aos gardas, sen deixar ningunha oportunidade.
  Un trasno nun camelo cargado de armadura intentou resistirlle.
  Charlotte, sorrindo con rapacidade, comentou:
  "E cres que a altura supera a habilidade?"
  - ¡O elefante pisa a formiga! - rosmou o xigante peludo.
  - E pasa antes do rato! A xente grande ten grandes faltas! - Despois de varios golpes rápidos, a nena atopou un oco na viseira e golpeou o inimigo.
  - Non soou moito música! Golpeei a viseira! E o mal levou ao servo ao seu inferno! - A guerreira sacou a lingua.
  A Charlotte gustoulle a broma, especialmente a rima e o xogo de palabras. E se é así, a tala foi máis divertida. Brancaneves o Terminator lanzou cócteles molotov do aire, aumentando o pánico.
  - É só o comezo! Ai oh! - Dixo a fada guerreira.
  Charlotte atravesou a Duke Eleron. Togo estaba rodeado de gardas: catro trasnos en camelos de oito patas capaces de transportar unha masa de monstros con relativa facilidade.
  O duque deu ordes ao xeneral Chichihu.
  - Intenta reunir un puño dalgunhas das tropas menos valiosas para retrasar aos rebeldes e retira rapidamente ata a porta.
  "Entón teremos que pecharnos na cidade?" - Con evidente enfado preguntou o xeneral.
  - Probablemente si! Non é asunto teu! O duque espetou.
  - Foi unha mágoa ante quen! Uns ragamuffins estannos ateigando! O xeneral soltou un regueiro de chama laranxa da súa boca.
  - Ai, que é isto! - De súpeto asustado berrou o Duque.
  Charlotte derrubou o trasno e outros dous soldados nun salto salvaxe. Tres matóns precipitáronse contra ela.
  Eleron gritou:
  -Mata a cadela!
  Unha frecha disparada por Gerda (ela tamén loitou desesperada e intentou seguir o ritmo da súa amiga) derrubou a un dos asaltantes. Outro monstro foi asasinado por Svetlana.
  - Perdón, guapo, fun o primeiro, porque o home.
  O trasno superviviente asubiou:
  - Os humanos somos parasitos! Haberá anacos de trasnos!
  A nena, en resposta, deu unha patada no xeonllo debaixo do xeonllo, e meteu a cabeza na fisionomía brutal.
  - Que tal un nariz roto.
  Do terrible golpe da beleza, a cabeza do monstro tremeu, e o monstro caeu do camelo. Charlotte soubo golpear, de xeito que os seus golpes paralizaron animais grandes do tamaño de elefantes. Para iso, cómpre seleccionar o punto desexado e bater o código cun ángulo agudo, cando as cartilaxes do nariz entran no lóbulo frontal do cerebro.
  Estou martelando a verdade nas vosas cabezas! - berrou a nena.
  O duque Eleron intentou disparar á nena cun puñal envelenado cun resorte.
  Charlotte colleu o voo da espada e derrubouno coa súa espada. O metal, en contacto co metal, voou. A rapaza saltou da sela, sobrevoou e baixou a folla sobre o casco.
  - ¡Consigue un capitalista!
  A partir da conmoción, o casco rompeuse, xunto coa cabeza. O que quedaba do príncipe saíu voando do seu cabalo. Charlotte sacou a lingua, era rosa longa e mostroulla a todos.
  - O que estás tan atormentado, quizais o conseguirás.
  A morte do príncipe rompeu a moral do exército. Os soldados fuxiron ou rendéronse en masa. O choque foi demasiado grande. Só mercenarios e nobreza tentaron organizar unha aparencia de resistencia. Pero tales focos desapareceron rapidamente.
  . CAPÍTULO #10
  Charlotte animou ás tropas, ata adolescentes case desarmados, que se apresuraron con audacia e, quizais, ata tivesen que ser contidas. A nena derrubou varias ducias de loitadores, pero non houbo quen matara máis.
  Non tiveron tempo de pechar a cancela, ademais, algúns dos veciños rebeláronse, comezou un vertedoiro.
  O barón de Capricornio, decatándose da revolta na cidade, criada por escravos, esixiu:
  - Executar todos os escravos, introducir execucións masivas.
  Brancaneves o Terminator, con todo, resultou ser máis áxil, dispersando aos gardas cunha corrente de lume e puxo o estándar da raíña xusto na torre.
  - Que queres que liberalicemos. Ou quizais mesmo desistiu.
  Os cidadáns rebeldes, moitos escravos entraron no palacio do gobernador. Charlotte irrompeu na porta, bateu e esmagou a todos seguidos.
  Gerda sufriu un par de arañazos, pero só se enfado con isto, aquí está a súa espada, derrubou ao cabo troll, entón ela subiu rapidamente.
  A guerreira, saltando co seu pé, plantou un trasno no peito, saíu voando da parede, tropezando con lanzas escavadas no adoquín.
  - Pregúntome que sabes a graxa!
  As súas espadas volveron atopar abundante comida, chocando cos gardas. Pero a maior parte da guarnición non opuxo resistencia. Só o palacio con unidades seleccionadas, na súa maioría soldados mercenarios, resultou ser unha porca máis difícil de romper. O propio Falconclaw atacou a portada. Charlotte, pola súa banda, literalmente voou máis alto, encontrándose cara a cara con Capricornio. Só unha ducia de persoas quedaron arredor do barón, cousa dun guerreiro de dous ou tres segundos. Entón topouse cun nobre.
  De feito, non houbo pelexa, a guerreira tocou co dedo o ombreiro do barón e paralizouno.
  - Podes contar coa misericordia da raíña. Porén, o tribunal popular non coñece mágoa!
  Un tipo que parecía un fauno saltou sobre ela.
  - Que animal queres meter no cerebro? - O guerreiro maldixo.
  Aínda que se movía máis rápido que unha persoa normal, Charlotte detívose o ataque e estropeou a fea cabeza cun golpe a cambio:
  E despois está o fauno. Todo o universo está cheo destas criaturas. Ou quizais outro tipo de trasno.
  O guerreiro trasladouse ao palacio, pero non tivo tempo, os rebeldes e os habitantes da cidade trataron coa guarnición antes de que chegase esta diva.
  Gerda conseguiu rematar só con dous cabróns máis. Ela xirou arredor do seu eixe, dicindo filosóficamente:
  - Non podes derrotar a todos sen derrotarte a ti mesmo - non podes derrotarte a ti mesmo sen aprender de todos!
  O gobernador tivo tempo de apuñalar antes de que interviñese o guerreiro. Porén, iso aliviou a molestia do xulgado, e o dignatario, ao parecer, era un bastardo xusto se os propios habitantes da cidade trataban con el. O corpo gordo foi cortado en repolo, sen deixar membro enteiro.
  A nena reprochou aos rebeldes excesivamente celosos.
  - Lembre, o principal é a capacidade de vivir con leis xustas. É hora de poñer orde na xente.
  Na cidade, os cadáveres foron retirados rapidamente, non había moitos, e as rúas foron varridas, as árbores foron cortadas. As autoridades locais foron elixidas, incluso entre os antigos escravos. Porén, os escravos constituían a maioría da poboación, rexistrábanse a todos seguidos, principalmente entre os pobres.
  Lenastala foi a primeira en levar o pobo ao xuramento. A nova raíña escurecía, a palidez do encerro desapareceu, os ombreiros e as cadeiras ensancharon, o cabelo ben lavado brillaba de cor branca nacarada. Era moi fermosa e feminina, non carente de boa forza. Sacerdotes con celo levaron ao pobo ao xuramento. Pero estaba claro que os ministros do culto negro non estaban contentos: a raíña era moi xusta, prohibiu os sacrificios humanos e reduciu o imposto da igrexa. E agora a xente queda na fogueira, especialmente moitas veces sacrifican bebés inocentes, especialmente nenos. Un home no inferno debería estar por diante.
  Con motivo do xuramento negro, o cura suxeriu:
  - ¡Mataremos unha ducia de nenos, e seis nenas!
  Lenastala dixo groseiramente:
  - Non hai mellor ca ti! Ao lume dun sádico!
  O cura foi recollido e levado ata a leña e pólas previamente atadas. Mentres tanto, Gerda limpou a espada e púxose xunto a Charlotte, preguntando sorprendida:
  - Estraño, pero para que empezou este levantamento.
  O seu compañeiro respondeu cun sorriso:
  - Devolverlle o trono lexítimo á raíña. Lena converteuse nunha herdeira lexítima e un usurpador senta no trono.
  Gerda aínda dubidaba:
  - Non adoita ocorrer que os herdeiros lexítimos ao trono, recorreron á multitude para pedir axuda.
  Charlotte dixo loxicamente:
  - A amizade coa mafia non humilla se leva ás alturas do poder! Ben, neste caso, pode ser a última oportunidade da raíña.
  Gerda, coa punta da súa espada, rascou o seu talón espido e de nena. Charlotte levaba unhas sandalias con perlas. De súpeto colleu o neno xoguetón pola man. O neno parecía querer sacar un bolso do cinto do guerreiro. Strong Charlotte levantou o neno co brazo estendido. Non obstante, o neno parecía duns dez anos, sen máis, e botou a chorar:
  - Ai, as tías non! estou máis...
  Gerda interrompeu con dureza:
  - Seino - Non o farei! Xa abonda, con todo, o ladrón aínda ten que ser castigado, se non, acostumarase á irresponsabilidade! Que recomendas Charlotte?
  A guerreira torceu a cara.
  - Creo que azotar será suficiente! Non mutiles a un neno cortándolle unha man.
  Gerda aceptou.
  - Entregámosllo aos gardas e que o azoten!
  O pequeno marimacho de súpeto comezou a preguntar entre bágoas:
  - Non, é mellor que me leve ao teu escudeiro.
  Charlotte bufou despectivamente.
  - Un ladrón de escudeiros... ¡Que parvo son! Si, aínda es pequeno, para poder levar o meu arsenal, só te caes. Entón..." chamou a nena. - É unha garda, hai que castigar ao ladrón...
  Gerda de súpeto riu:
  - Así que non hai garda, ela fuxiu... Teremos que levar o neno á raíña, para que ela xulgue!
  Charlotte meneou a cabeza negativamente.
  - Non hai necesidade de distraer a raíña nunha bagatela como un intento de roubo banal. Ademais, Lenastala é demasiado amable, probablemente ordenará que o liberen. Así que sería mellor que o castigamos no acto. Creo que desabrochalo cunha póla nos talóns...
  Gerda non estaba de acordo:
  - Non! Neste caso, será difícil que camiñe, e aínda que o rompamos ata o sangue, contará coa infección. É mellor azoutar aos nenos traviesos como de costume!
  Charlotte rascouse a parte traseira da cabeza e asentiu.
  - Que así sexa!
  Durante a azotada, o neno comezou a berrar, e Gerda pechou a boca para que non se escoitase. Pero aínda así se reuniu unha multitude de curiosos. Suxeriron como azotar a un ladrón. Despois diso, déronlle unha patada no cu maltreito, soltándoo polos catro lados. Despois as nenas foron á taberna máis próxima. Pero inmediatamente atoparon un problema, resultou estar superpoblado, debido ao feito de que moitos rebeldes xa conseguiran adquirir diñeiro e tiñan présa en baixalo.
  Gerda comentou:
  - Gargantas anchas, característica dunha perspectiva estreita!
  Charlotte engadiu:
  - Quen en primeiro lugar é o recheo do estómago, no último é a limpeza da conciencia!
  As nenas deron a volta e decidiron ir só pola rúa. Nese momento, tres trasnos con porras e un troll de gran nariz cunha espada enganchada saltaron da rúa. Charlotte esquivou con habilidade o balance do carballo, meteu a lámina baixo o estómago da criatura peluda e fedorentemente noxenta. Nin sequera aminorou o ritmo, derruboundo o guerreiro dos seus pés. Cun golpe hábil, Gerda cortoulle tanto o club como a cabeza:
  - ¡Pillame ese pouco!
  Charlotte sacou a espada con dificultade e rosmou:
  - Para ser precisos! Despois de perder a cabeza, non gañará máis que unha dor de cabeza!
  Despois diso, o guerreiro cortou a criatura ao longo do corpo, case cortándoa pola metade. E Gerda quixo deitar o terceiro trasno, pero entón o troll cruzou a espada con ela. Non parece ser demasiado grande, do tamaño dun humano medio, quizais sexa un pouco máis groso, pero é rápido como o inferno.
  Gerda mesmo pronunciou unha frase dunha novela sentimental:
  - Áxil e rápido, converteráste en ministro!
  O troll respondeu ásperamente:
  - Con honra e unha espada, converterase nun vagabundo! E ti, ao fin e ao cabo, estás saltando nena descalza, coma un coello, e acabarás nunha trampa.
  Gerda berrou outra vez:
  - Se non podes desfacerte do corazón da lebre, ouvearás coma un lobo, da vida de can!
  O trasno intentou aproveitar o feito de que o guerreiro estaba loitando para parar os ataques do troll, e intentou achegarse dende o lado. Pero Charlotte estaba alerta. Rápida coma unha femia de guepardo, literalmente picou a desagradable e fedorenta criatura. Entón o guerreiro chiscoulle un ollo a Gerda:
  - Agora todo é xusto!
  O troll riu.
  - Por que a nobreza é tan rara entre as persoas, porque non teñen mezquindade - un salvavidas no remuíño da evolución!
  Gerda respondeu con habilidade:
  - A vileza, aínda que un salvavidas na loita pola supervivencia, pero roída polos vermes da desconfianza que xera!
  O troll respondeu atacando aínda máis ferozmente:
  - A elocuencia adoita florecer cando, cando se esvae a posibilidade de protección física!
  Gerda, en resposta, intentou atrapar á propia inimiga no movemento que se aproximaba, pero a criatura da escuridade atacou dun xeito moi diverso. Ademais, mesmo daba a impresión de que estaba xogando coa moza adrede, incluso rañando burlosamente o guerreiro no nariz un par de veces. A nena enfureceuse e inmediatamente recibiu unha inxección moi severa no peito, como resultado da cal derramou sangue. Gerda intentou saltar por riba do troll, pero o troll cortoulle levemente a pel escura da queimadura solar no seu estómago. E nun intento de darlle patadas na ingle, bateu dolorosamente a espada nos seus dedos espidos.
  - Se queres vivir, faime o amor! - ronroneou o freak. - De todos os xeitos non tes ningunha oportunidade!
  Gerda espetou:
  - Ningunha oportunidade! E agora veremos isto!
  O fermoso guerreiro loiro descalzo cantou en voz alta:
  O verdugo dixo: non hai días felices para ser visto,
  Serás perseguido e un estraño!
  Pero o exército de loitadores amantes da liberdade,
  Tratar coa horda incontable!
  
  Cara fantasma da morte: eterno compañeiro vagabundo,
  Pero tampouco necesitamos soño-paz!
  Quen na preguiza é un exiliado por todas partes,
  Que difícil é ter un soño!
  
  E que soño - amor éter,
  O camiño para ela ás veces é falso!
  Paul é duro, entón vilmente non calumnias,
  Ás veces, un erro de cálculo descoidado é cruel!
  
  Entón os anos esmorecerán nun momento de mocidade,
  E a batalla fará ruído coma unha festa!
  Aquí o vento fai circular os remuíños,
  Que apaixonado e furioso derramou!
  
  Cre, terras cultivables serán espidas,
  Medrarán pan de ouro, queimarán!
  Ben, das iconas dos santos rostros brillantes,
  Darán graza por este traballo!
  
  Pero como un remuíño - Seroko do deserto,
  Unha guerra terrible chegou á Terra!
  Os nenos corren cos pés descalzos,
  Aínda que xa nevou, o inverno reina!
  
  Os inimigos converteron as casas en ruínas,
  E alguén dor - nenos perdidos!
  Colgar pesas ao pescozo das persoas,
  A danza dos verdugos desalmados arde!
  
  O pobo non pode expresar a dor, tan axustado,
  Sen abrigo, sen comida, sen camas quentes!
  Asubíos como unha cobra, unha tempestade de neve furiosa no campo,
  Onde, verdade, nobreza - ao carallo cunha mentira!
  
  Virá un día brillante, unha hora gloriosa de vitoria,
  A Aguia da Patria voará por riba das rochas!
  Que se canten as fazañas dos soldados,
  Temos unha espada afiada e un forte escudo!
  Na última sílaba do guerreiro, o feo troll derrubouse e a cabeza cortada saíu voando uns vinte metros. De súpeto saíu de súpeto unha cegadora faixa de lume e só quedaron un puñado de cinzas no lugar da fea cabeza.
  As mozas ao mando de Stalenida tomaron outra loita. Pero aquí non foi tan ben. O destacamento sufriu perdas.
  Morreron tres nenas, o resto da ducia de loitadores resultaron feridos de distinta gravidade e case non puideron escapar. Incluso houbo que levar dúas nenas. Ai, isto é a guerra. Non sempre é posible destruír a todos. Ademais, había tanques moi tenaz na columna, máis precisamente canóns autopropulsados E-5. Parecen ser pequenos, pero moi tenaces. E entón o avión de ataque a reacción chegou a tempo.
  E detrás deles helicópteros en forma de disco. Intenta resistir a tal poder. Só tres vítimas máis de cada doce, podería dicirse, saíron baratas. Pero os nazis puxeron máis de vinte. Así quedou a pelexa.
  Os guerreiros marcharon, desviándose, intentándoo con todas as súas forzas. Natasha, esta moza traviesa, comentou:
  - Que mágoa das rapazas... Ata é unha mágoa... Pero por que non engadir rapaces ao noso batallón?
  Stalenida gruñiu, empurrando con rabia o seu pé descalzo sobre o Maybug:
  - Quen ten que... E só tes machos na cabeza!
  Victoria mostrouse ofendido e comentou:
  - Eu tamén! Como queres ser acariñado por un mozo. Sente os teus peitos nos teus brazos...
  O demo pelirrojo arrincou unha brizna de herba, mordeuna e arrolou:
  - Ai, os meus rapaces son guais... Ben que non sexas gay... Encántame os que foden con nenas... Despois, superman macho dende o berce!
  Steelenida suavizouse un pouco e sorriu:
  - Si... Vólvese un pouco máis divertido. E como é a túa amiga Natasha?
  A rapaza loira, sen entender, volveu preguntar:
  - Que amigo?
  Major respondeu con confianza:
  - Andreyka! Despois de todo, tamén foi premiado con Zhukov!
  Natasha suspirou moito e encolleu os ombreiros.
  - Por desgraza, non sei...
  Mentres tanto, Andreika (E este era o seu neno familiar e heroe pioneiro) foi lanzada á casamata. O neno ferido quedou atado, e mesmo encadeado á parede polo pescozo. Canto tiñan medo os nazis aos nenos rusos. Estaba húmido na casamata, unha nena encadeada á parede colgaba non lonxe do neno. Completamente espido, o seu corpo era unha ferida continua, hematomas, pisugi, cortes, queimaduras, a nena foi torturada. Estaba inconsciente e só xemou suavemente.
  O neno mirou para as paredes. A prisión era antiga, construída nos tempos dos tsaristas, as paredes eran grosas, unha pequena fiestra xusto debaixo do teito estaba retranqueada. Andreika sentíase non só prisioneira, senón presa da antigüidade. Como o lendario rebelde popular Stenka Razin, espérase que fose torturado e executado.
  Andreika xemeu, pode el, un neno de once anos, soportar a tortura? Non choraría coma unha nena! Despois de todo, non lle corresponde ao pioneiro xemer e chorar. A Andreika descalza, rabuñada, deu a volta, a ferida doía moitísimo, os cóbados atados, tivo que dar a volta dalgunha maneira para facilitalo, cambiar o ángulo. A terrible dor diminuíu por un momento.
  Hai un fedor terrible na cela. O chan está manchado, sangue conxelado. Os ósos roídos están espallados. De xente? Mesmo dá medo, podes ver pasar por esta cela a bastantes presos. É certo, Andrey pensou que os nazis capturaran Grodno hai relativamente pouco tempo. E cando conseguiron meterse así? Son vítimas maiores? Por exemplo, o NKVD? O neno fixo unha mueca. Resultou un horror franco! Que duro é no calabozo. Non hai con quen falar, parece que a moza está en completa postración. Os verdugos torturárona como os heroes da antigüidade. Só me pregunta por que? Que mal podería causar unha rapaza aos nazis. Non obstante, Andreyka tamén é só un neno e comezou a matar, loitando contra estes espíritos malignos. Os nazis puxeron a súa nación por riba doutras nacións e pobos. Así lexitimaron o mal e o sufrimento! Non, unha persoa normal debería loitar contra esa ilegalidade. Ademais, os propios alemáns non son libres, están encadeados polo aparello totalitario. El de todos os xeitos posibles sufoca a máis mínima iniciativa e manifestación dos sentimentos humanos.
  Fascismo vén da palabra montón. Tece á xente sen piedade, converténdoas en escravos encadeados. O comunismo, á súa vez, eleva ao home, dálle nova forza e estimula o facho da vida. Hai unha diferenza significativa. O comunismo é de natureza internacional e universal. O hitlerismo só eleva a unha nación, e non a toda a humanidade no seu conxunto. Esta é a súa desvantaxe. Pero despois de todo, as persoas teñen raíces comúns, o que está bioloxicamente probado. Os mesmos brancos e negros teñen descendencia bastante sans e prolífica. É Andreika, fillo dun ruso e dun bielorruso, bastante viable, nada imbécil, e disposto a loitar contra o fascismo.
  Por suposto, Pavel resultou ser máis forte e conseguiu fuxir dos inimigos, tendo matado a moitos alemáns. El Andreika actuou como un débil, foi feito prisioneiro. Quizais deberías ter gardado a última bala para ti. Aínda que está morto, xa non pode matar un só alemán! E así está vivo, aínda que sofre.
  Descalzo, Andrey rascou o seu pé lixeiramente chamuscado nunha pedra húmida, Ilza atopou o punto máis doloroso, queimouno cun cigarro, de xeito que se formou unha burbulla. Pero nada, rapaz valente, non se romperá. Pola contra, a dor debería converterse nun estímulo a partir do cal aumentará a súa coraxe. E o pioneiro nunca romperá. En xeral, o triunfo dos alemáns é temporal. Tarde ou cedo serán derrotados, igual que o mal sempre perde co ben. Por suposto, podes argumentar que o bo só gaña nos contos de fadas, pero na vida todo é máis difícil. Pero mesmo un conto de fadas é só un reflexo da realidade. Despois de todo, moito do que era un soño converteuse agora nunha realidade. Andrey pensou: quizais está destinado a morrer? O que é ben posible! Pero ten medo á morte? Se o comunismo gaña, entón el e outros heroes do país soviético resucitarán para unha nova vida feliz e eterna. Entón vivirá nun mundo sen pena, tormento, morte e maldade! O principal é que se gañe a vitoria final! Despois de todo, só neste caso, todos os heroes caídos resucitarán!
  E chegará o reino do comunismo! Un mundo onde os soños máis secretos se farán realidade. Un universo así onde unha persoa posúe todo o que existe, co que só se pode soñar e nin sequera sempre contar co éxito. Aquí está, que mundo tan complexo e multifacético. E entón outros mundos abrirán os seus brazos ao home. Ben enton! É posible que as vastas extensións do cosmos tamén sexan malas! Perseguirá e atormentará aos alieníxenas vivos. Pero o capitalismo tamén lles dará liberdade! Romperá os lazos da escravitude e da humillación. Chegará o tempo e a hora da liberdade, iluminará a terra coa súa luz radiante! E botarán o xugo das tebras, os pobos das tebras, e o home conquistará os mundos do universo! E os netos lembrarán non crer que vivían na escuridade baixo un talón de ferro. Levamos os sinais dunha besta malvada, e agora camiñamos na fe pura e santa!
  Andreika incluso quedou sorprendida do ben que se formaron os seus pensamentos. Hai algo especial e único neles. Como foi durante a guerra civil, cando a principal arma do proletariado era o verso, e a prosa, quizais, ata un pouco desprezada e descoidada. Agora o poeta está en catividade, e as plumas e a lira, en sentido figurado, están encadeadas. Non obstante, non se rende e agarda un futuro mellor. E o que será depende de cada persoa. Non hai quen decida e plantou todo.
  Andreyka dixo:
  - O futuro depende de nós! Aínda que pareza que nada depende de nós!
  O neno retorceu, intentou moer as varas. Esta ocupación é tediosa e difícil, pero sempre hai algunha posibilidade de éxito. Andreika, superando a terrible dor, comezou a fregarse contra a parede. O principal é non berrar, non mostrar a túa debilidade. É un pioneiro e, polo tanto, a encarnación da coraxe. Tes que loitar, así que el vai loitar, e certamente vai gañar! Para a gloria da patria soviética.
  O neno frotou teimudamente, nese momento a nena entrou en razón e murmurou:
  - No céspede verde, saltando coellos azuis!
  E entón caeu de novo no esquecemento. O neno dixo:
  - Infeliz! Foi torturada polos malditos fascistas! Pero creo que a vinganza non tardará en chegar! Achégase o tempo da vitoria sobre os monstros da humanidade. O neno deuse a volta e cantou:
  E a bandeira brillará sobre o planeta,
  ¡País santo, non hai máis fermoso no universo!
  E se é necesario, morreremos de novo,
  Polo comunismo, pola nosa gran causa!
  A dor volveu invadir o neno, afastouse lixeiramente da parede e comezou a mover a cabeza.
  Entón escoitouse un chirrido e cinco homes altos das SS entraron na cela. Sen pensalo dúas veces, deron unha patada ao neno coas botas e agarrárono polos brazos:
  - Veña cadela!
  Andreika entendeu que era inútil resistir. O colar estaba desabrochado. Golpeáronme un par de veces máis e leváronme nas mans. O neno parecía engullido por un xeado: onde o levaban. O peor vai pasar agora?
  De feito, o neno estaba sendo arrastrado nalgún lugar abaixo. E curiosamente, fixo máis calor. Andreika de súpeto sentiuse moito máis alegre: onde está o noso, non desapareceu! El tamén sairá desta lea.
  Levárono polas escaleiras subindo, baixando lentamente! Por fin o neno sentiu que a humidade deixara paso á seca. Os verdugos levaron ao neno a un cuarto bastante espazos. É certo que as paredes parecían ominosas, estaban colgadas con instrumentos diversos e con formas fantásticas. O neno viu varias chemineas acesas e un artefacto en forma de estante. Tamén había moitas estrías e diversos obxectos de tortura. Andreika de súpeto sentiu unha pesadez no estómago, algo apuñalado!
  Isto é o medo! O rapaz entendeu, en ningún caso debe sucumbir!
  Andrey descalzo tensouse. No salón sentaron un coronel das SS e unha muller xa coñecida, a que participou na captura do neno. A pioneira Andreika palideceu, está claro que lle espera un destino difícil se van interrogar a un neno, verdugos empedernidos. Non, nunca cedería ante eles, aínda que tivesen que berrar nin un pensamento, nin un son! Pero só se pode manexalo.
  O coronel das SS preguntou:
  - Nome!
  Andrew calou. Azoutárono cun látego. Hai unha franxa vermella na parte traseira. O coronel SS, repetiu de novo:
  - Di o nome do bebé!
  Andreika, desesperada, respondeu con malicia:
  - Son o pequeno Stalin!
  O coronel das SS bufou.
  - Ese é o ton da cadela! Parece querer unha relación máis dura.
  Ilsa dixo:
  - Imos fritirlle os tacóns ao neno.
  O coronel das SS preguntou:
  - Nomea aos teus cómplices e neste caso deixarémosche ir!
  Ruslan, como un verdadeiro heroe pioneiro, respondeu:
  - ¡Todo o pobo soviético son os meus cómplices, dende o vello ata o neno!
  O coronel das SS asubiou:
  - Si, es unha criatura teimosa! Non entendes que podemos matarte!
  Os ollos azuis centelleantes, Andrey respondeu:
  - Os nazis poden matar, pero o que non poden facer é quitarlle a esperanza da inmortalidade!
  O coronel chamou:
  - Comezar!
  Descalzo e ferido, a Ruslan foi recollido, as cordas foron cortadas e as vendas foron arrancadas sen ceremonios. O neno boqueou. As mans devolvéronse, e levouse ata o estante. Botáronlles unha corda polas mans. O coronel chamou:
  - Retorce as articulacións do mocoso!
  A corda estirouse ata o máis alto. Andreika sentiu unha dor infernal no seu ombreiro ferido e xemeu:
  - Nai! Iso é horrible!
  O coronel sorriu.
  - Vai falar!
  Andreika meneou a cabeza brillante:
  - Non!
  Os rapaces puxéronse pesados grilletes aos pés descalzos, os ósos dos ombreiros cruxíanse pola terrible presión. O sangue derramou. A dor era aterradora, o pioneiro Andrei palideceu, a súa fronte estaba cuberta de suor, escoitouse un xemido involuntario detrás da súa boca, pero aínda así atopou a forza para dicir:
  - Non! E de novo non!
  Ilsa puxo unha vara de aceiro na lareira e dixo cun sorriso:
  - Querido rapaz, confesa, e regalarémosche bombóns.
  Andrei ferido gritou:
  - Non! Non necesito o teu sucio ersatz!
  Ilsa berrou:
  - Pois ti e unha cadela!
  Despois sacou unha vara quente da chama e meteuna na ferida. O pioneiro Andreika nunca antes experimentara tal dor, recuperou o alento, perdeu a consciencia polo shock.
  Ilsa, como verdugo experimentado, comezou a masajear as súas meixelas e o pescozo, axiña levou ao neno en razón.
  - Non esperes que o mocoso atope o esquecemento nun choque salvador!
  O coronel das SS ordenou:
  - Asar os tacóns.
  Os verdugos das SS prenderon inmediatamente un pequeno lume, a chama comezou a lamber os fermosos pés descalzos do neno. Ilsa, pola súa banda, volveu a mergullar a vara ardente na ferida. O médico das SS inxectoulle ao neno un medicamento especial para que sentise a dor máis aguda e perdese o coñecemento máis lentamente. Agora a pioneira Andreika foi arrastrada por un océano ilimitado de sufrimento, aínda peor que o inferno de Dante. Outros dous verdugos comezaron a meter alfinetes candentes debaixo das uñas do rapaz.
  Andreika, abrumada por un sufrimento horrible, sentiuse ao bordo do colapso total. Pero de súpeto, medio delirante, apareceu ante el a imaxe de Stalin:
  - Que facer xefe? - Preguntoulle o rapaz.
  E Stalin, sorrindo de dentes brancos, respondeu:
  - E que máis pode facer un pioneiro nesta situación! Non só chores! Respira fondo e canta.
  A pioneira Andreika forzou un sorriso:
  - Escoita o líder!
  O neno tensouse e, coa forza, rompeu, pero ao mesmo tempo, cantaba con voz clara e forte, compoñendo en movemento:
  Caeu nunha terrible catividade fascista,
  Estou flotando sobre as ondas de dor terrible!
  Pero sangrando, cantaba cancións,
  Despois de todo, o intrépido pioneiro é amigo do corazón!
  
  E vouvos dicir firmemente verdugos,
  Que vil alegría, derramaches en balde!
  Os débiles diránme que garde silencio,
  Despois de todo, a dor é insoportable e simplemente terrible!
  
  Pero sei, creo firmemente
  O fascismo será arroxado ao abismo!
  Un chorro de malvadas chamas te asolagará,
  E todos os que caeron, alegrándose, resucitarán!
  
  E a nosa fe no comunismo é forte
  Voamos coma un falcón, erguémonos por riba de todas as estrelas!
  Que ríos de mel corran o viño
  O mundo enteiro, o corno sonoro escoitará consellos!
  
  E a máquina apertando forte pioneira,
  Mira para o ceo, mozo!
  E dar exemplo para os que vacilan,
  A túa gravata é brillante coma un caravel!
  
  Patria para min significas todo
  Nai e o sentido de toda a vida nova!
  Deixando a dura vida ata agora,
  O noso pobo está sufrindo baixo o fascismo maligno!
  
  Pero esforza a vontade do rapaz vermello,
  Cuspe na cara un bandido de esvástica!
  Que os inimigos estremecen de furia,
  E serán derrotados polo Exército Vermello!
  
  país sagrado da URSS,
  Que deu o comunismo aos pobos!
  Como nai nos deu o seu corazón,
  Pola felicidade, a paz, a esperanza e a liberdade!
  . CAPÍTULO #11
  Así se comportou con coraxe o heroe-pioneiro. E foi digno do seu título, como pioneiro soa orgulloso. Isto é exactamente como debería comportarse todo neno soviético.
  As nenas, pola súa banda, subían ao mesto da silveira. Prenderon un pequeno lume e refrescaronse. Dúas das nove nenas non podían camiñar, e despois de prestarlles os primeiros auxilios, vendalas, déronlles trofeo alcol para que non doesen as feridas e as nenas durmisen.
  Natasha comentou cun sorriso:
  Todo no noso mundo é relativo. Por exemplo, o alcohol é en xeral un veleno e, ao mesmo tempo, cura. As nenas están durmindo! E foi moito máis fácil para eles!
  Victoria comentou sabiamente:
  - Todo no mundo é relativo... E Deus non é un anxo, e o Demo non é un demo!
  Verónica respondeu con rabia:
  - Que tipo de blasfemia... De que se trata isto?
  A diaño pelirroja comentou con lóxica:
  - E sobre iso... Na Biblia, Deus só fala a linguaxe da violencia. Un entón Noé vale algo. E o demo? De feito, non se escoita moito sobre el. En calquera caso, mesmo na Biblia, Satanás tenta máis do que mata!
  Natasha sinalou racionalmente:
  - Deus adora a violencia. O rei David fixo guerras brutais. Saúl Deus ordenou exterminar a unha nación enteira sen excepción: incluíndo mulleres, nenos e gando! É raro falar de misericordia... Non cres?!
  Quixo dicir Verónica, pero non se lle ocorreu nada bo. De feito, non hai nada especial que cubrir. Sobre o diluvio de Noé, ela mesma pensou moito. E non puido atopar unha explicación, polo menos racional, para tal crueldade. Deus non destruíu o pecado, xa Cam, iluminado, e Noé non era santo para nada. E non foi Cam, senón Haamam quen foi maldito. Tampouco está claro. En xeral, toda esta Biblia, especialmente o Antigo Testamento, está chea de malentendidos. Por exemplo, Eliseo matou a corenta e dous nenos por unha bagatela que se lle burlaron pola súa calvicie.
  Isto é claramente excesivo! Fai isto cos nenos. E é difícil explicar isto.
  A propia Verónica dubidaba na relixión. Nin sequera sabía que fe aceptar. Non me gustou demasiado a ortodoxia: moitos efectos externos, esplendor, pero todo estaba dalgún xeito frío. Pero os bautistas tampouco deron descanso e paz. Guste ou non, pero a relixión en calquera caso require fe. E unha rapaza intelixente quería que todo fose lóxico e que todos os extremos conflúan.
  Para que todo pareza racional e correcto. E así... Ata a doutrina dos eternos tormentos infernais parece excesiva. O peor do inferno é a duración dos castigos: sempre haberá inferno. E pasarán miles de millóns de millóns de anos, e os pecadores aínda sufrirán e sufrirán. E é terrible! Que é a eternidade? É máis fácil para un mono cos ollos vendados escribir a Biblia nun teclado que esperar a eternidade.
  A tortura no inferno é unha cuestión aparte. Non é pecado torturar a Hitler máis e máis tempo. Pero e se un adolescente vai ao inferno? En xeral, como se pode salvar unha persoa se peca. Aínda que non sexa por feitos, entón por palabras ou pensamentos! E que é o pecado?
  Victoria, ao ver que Verónica calaba, aumentou a presión:
  - Si, e no Apocalipse de Xoán... En canto a vida na Terra comezou a mellorar, como podemos verter execucións no planeta Terra. E así atormenta a toda a humanidade. E que se pode dicir?
  Verónica respondeu con dureza:
  - Irás ao inferno - saberás!
  Steelenida parou a disputa:
  - ¡Todos dormen! Aínda queda moito traballo por diante!
  As nenas pecharon os ollos de boa gana. A noite do verán é bastante cálida e os guerreiros amontonáronse e durmiron uns cos outros.
  Verónica soñou que estaba no mundo dun futuro futurista. Andas pola rúa, e as beirarrúas móvense coma un río. E sobrevoan coches de cores. E en todas partes está cheo de pioneiros con lazos vermellos. E estes nenos voan e xiran coma polillas. E todo o mundo sorrí, sorrí.
  Verónica acentou as mans e voou. Ela é como unha bolboreta, e podes escoitar o bater das súas ás. E voas ti, voas... E hai cores tan brillantes ao redor. As casas son enormes, multicolores, pintadas como bolos. E unha morea de estatuas - varios animais fabulosos.
  Todo é tan bonito. Un dos edificios semella un cheesecake repleto de diamantes. E os pratos voadores xiran arredor del. Brillan de cor laranxa e dan un brillo deslumbrante.
  Outro edificio en forma de sete cangrexos de pé uns sobre outros. Ademais, cada cangrexo é dunha cor diferente e as garras brillan con pedras preciosas. E o avión: tan fermoso e elegante. Algúns deles non teñen unha forma fixa, pero móvense no espazo como manchas.
  Outros, pola contra, están estruturados. Lembra aos copos de neve, unha forma xeométrica tan impecable. Por que non a beleza e a encarnación da estética.
  Pero o edificio sobe no aire e semella unha aguia con ás sobrevestidas, só coma se fose de cristal. E o peteiro brilla máis ca un diamante, e quizais ata o sol.
  E que dicir da estrutura na parte superior, que ten todo un acuario con animais mariños marabillosos. E peixes con escamas de prata e aletas longas e douradas. E hai moitas outras criaturas aí fóra. E, ademais, coma salpicado de xoias. E medusas, dando todas as cores do arco da vella.
  Unha rapaza cunha gravata vermella voou ata Verónica. Sorprendida preguntou:
  - Es adulto?
  Verónica respondeu cun sorriso:
  - Si, por que?
  O Pioneiro riu e respondeu:
  - Nada bo! Se es adulto, entón o hiperdragón levarache.
  Verónica asubiou.
  - Vaia! E pensei que eras comunismo!
  A rapaza da gravata vermella asentiu tristemente e respondeu en voz alta:
  - ¡De verdade temos comunismo! Os produtos son gratuítos, os produtos son gratuítos, absolutamente todo está aí. Desde consolas de xogos ata cascos virtuais. - A rapaza asentiu, e axitou unha zapatilla transparente de cristal, piando. - Mira esta árbore.
  Efectivamente, preto do edificio en forma de catro ásteres de pé uns sobre outros, creceu un carballo con follas douradas. E nel medraron bolos, bolos e diversos produtos culinarios. Tan esponjoso e fermoso.
  Verónica exclamou admirada:
  - Iso é xenial! Que árbore...
  A pioneira asentiu e na súa man apareceu unha torta. A nena chío.
  - Tentar! É saboroso!
  Verónica tragou a doce carne do bolo. O sabor era realmente tan suave, agradable, coma se un invernadoiro florecese na boca. E que xenial é todo.
  Verónica admitiu sinceramente:
  - ¡Nunca comín nada mellor!
  A Pioneira sorriu e, mostrando os seus dentes nacarados, respondeu con rabia:
  - E do mesmo xeito, á maioría de idade, máis precisamente, cando nos facemos adolescentes, o hiperdragón devora. Esta é precisamente a traxedia da nosa grande xente!
  Dixo Verónica con decisión, pechou os puños e deu patadas no aire co pé descalzo:
  - Vingarei do dragón! Estou preparado para loitar contra el!
  A pioneira chachoulle os dedos da man dereita. E unha espada afiada apareceu no aire. Grande e brillante. De bordos afiados e a súa folla ardeu coma se fose de estrelas.
  Verónica tendeu a man. A espada entrou soa, e o guerreiro apertauna. Ela dixo emocionada:
  - Vou loitar pola Patria... Coa axuda de Deus, polo ben do pobo!
  A pioneira respondeu con rabia, e ata emitiu faíscas dos seus dentes de perlas:
  - Non hai deus! Estes son todos prexuízos humanos!
  Verónica suspirou pesadamente.
  - Ai! De novo... E aquí está o reino impío...
  A rapaza respondeu con forza:
  Non temos reino! Temos democracia! Gobernan o senado e o congreso, e dous cónsules, un neno e unha nena, son elixidos por un ano por todo o pobo. - Pioneer bateu o seu zapato no baleiro, tanto que houbo un repique. Entón ela croar. - O comunismo é o poder do pobo, e non un culto a un individuo como Stalin!
  Verónica estivo de acordo en parte:
  - ¡Stalin realmente deixouse eloxiar demasiado! Debe ser polo menos un pouco máis modesto!
  A Pioneira axitou a gravata escarlata e gritou, botando a man dereita:
  - Pioneer sempre está listo! Mataremos todo o gando!
  Verónica non puido resistirse a preguntar:
  - E cantos anos tes?
  A nena sorriu e respondeu educadamente:
  - ¡Douscentos vinte e cinco!
  Veronica asubiou e botou os ollos.
  - Si?
  A nena fixo unha cara seria e dixo:
  Imos medrando moi lentamente! Desde o nacemento ata a absorción polo dragón, pasan pouco máis de mil anos!
  Veronica berrou, bateando as súas exuberantes e negras pestanas:
  - É como a eterna infancia! Como nun conto de fadas!
  Pioneer dixo tristemente:
  - Este é un conto de fadas, só moi terrible... Se non fose polo dragón, en xeral seríamos inmortales e non coñeceriamos a vellez!
  Veronica dixo con claridade:
  - O comunismo é o reino da eterna mocidade!
  A nena meneou a súa cabeza dourada e berrou:
  "Agora por favor cántanos algo!" Para facelo máis divertido!
  De todos os lados, os nenos comezaron a voar ata Verónica. Nenos, nenas, todos fermosos, con roupa elegante. E soaban con voces prateadas, tan agradables e deliciosamente fermosas.
  - Canta unha flor! Non teñas vergoña! Vostede é simplemente incrible!
  E Verónica aterrou no camiño que se move, e bailando nel coas súas pernas espidas e graciosas, tocando con entusiasmo e magnificamente a súa voz, cantaba;
  Son a filla da Patria da luz e do amor,
  A rapaza Komsomol máis fermosa...
  Aínda que o Führer constrúe unha clasificación sobre o sangue,
  Ás veces síntome incómodo!
  
  Aquí hai un século moi glorioso de estalinismo,
  Cando todo brilla e brilla...
  Un home orgulloso estendeu as súas ás -
  E Abel triunfa, Caín desapareceu!
  
  Rusia é a miña patria
  Aínda que ás veces me sinto incómodo...
  E o Komsomol é unha soa familia,
  Aínda que descalzo para percorrer o camiño bruscamente!
  
  O fascismo atacou a Patria,
  Os colmillos deste xabaril, furiosos, mostraron os dentes...
  Un napalm furioso derramou do ceo,
  Pero Deus e o brillante Stalin están connosco!
  
  Rusia é a URSS Vermella,
  Gran Patria poderosa...
  En balde estende as súas garras, señor,
  Definitivamente viviremos baixo o comunismo!
  
  Aínda que a gran guerra comezou,
  E derramouse moito sangue...
  Aquí está un gran país retorcendo,
  De bágoas, conflagracións e gran dor!
  
  Pero creo que reviviremos a Patria,
  E levantaremos a bandeira soviética por riba das estrelas...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Gran e radiante Rusia!
  
  Esta é a miña terra natal
  Non hai ninguén en todo o universo, é máis fermoso...
  Aínda que o céntimo de Satanás chegou correndo,
  A nosa fe fortalecerase nestes sufrimentos!
  
  Como fixo o autoproclamado Hitler,
  Conseguiu tomar África dunha vez...
  Onde ten tanta forza o fascismo
  Unha infección estendeuse pola Terra!
  
  Iso é o que capturou moito o Führer,
  E nin sequera mide...
  Que enxame de bandidos creou,
  Por riba deles, unha bandeira escarlata ondea un pesadelo!
  
  Eses frits son fortes agora,
  Non teñen "Tigres", pero os tanques son peores...
  E golpeou a Adolf cun francotirador no ollo...
  Dálles aos nazis bancos máis fortes!
  
  O que non podemos facer, farémolo de broma,
  Aínda que as nenas descalzas no frío...
  Estamos criando un fillo moi forte,
  E unha rosa escarlata e fermosa!
  
  Aínda que o inimigo se esforza, corre a Moscova,
  Pero as nenas de peito descuberto puxéronse en pé...
  Golpeemos cunha metralleta desde unha gadaña,
  Os soldados despiden a familiares!
  
  Faremos Rusia sobre todo,
  Un país que no universo do Sol é máis fermoso...
  E haberá un éxito convincente,
  A nosa fe se fortalecerá na Ortodoxia!
  
  E cren os mortos, resucitaremos as nenas,
  Xa sexa polo poder de Deus, ou pola flor da ciencia...
  Conquistaremos as extensións do universo,
  Sen todas as demoras, vil aburrimento!
  
  Poderemos facer que a Patria sexa xenial,
  Levantemos o trono de Rusia por riba das estrelas...
  Ti es o Führer bigotudo,
  Que se imaxina sen as facetas do mal como o mesías!
  
  Faremos a Patria coma un xigante,
  Que pasará, como un só monolito...
  A nena ergueuse xunta sobre o fío,
  Despois de todo, os cabaleiros son invencibles nas batallas!
  
  Salva a gran Patria
  Entón recibirás unha recompensa de Cristo...
  É mellor que o Todopoderoso rompa a guerra,
  Aínda que ás veces hai que loitar con valentía!
  
  En resumo, as batallas morrerán pronto,
  As batallas e as perdas rematarán...
  E os cabaleiros son grandes aguias,
  Dende que naceron todos os soldados!
  Verónica fixo xirar a súa espada no aire e bateu o seu pé espido e gracioso na superficie da rúa, que estaba reflectida.
  A nena sinalou cunha chiscadela a unha guerreira da Segunda Guerra Mundial. E ela dixo cun sorriso triste:
  - Xa tentaron destruír o dragón mesmo coa axuda de canóns hiperláser de acoirazados brutos. Non podes derrotalo cunha espada!
  Verónica asentiu coa cabeza.
  - Supoño que sobre iso. Ben, cando os espartanos loitaron cos persas, responderon modestamente: loitaremos na sombra!
  Apareceu un neno con pantalóns curtos e gravata vermella. Inclinouse ante Verónica e díxolle:
  - O noso gran convidado do pasado. Que contentos estamos de recibirvos!
  Verónica respondeu cun suspiro:
  - Mentres o hiperdragón non sexa derrotado, non abonda con alegrarse. E parece que non será doado de tratar!
  O neno suxeriu:
  Comemos primeiro e despois falamos!
  Apareceron outros nenos: nenos e nenas, de non máis de catorce anos.
  Levaban roupa elegantes, pero moitos ían descalzos e brillaban con tacóns de tacón redondo e espido para nenos.
  O guerreiro estaba sentado nun lugar de honra: unha cadeira de brazos feita de ouro e repleta de diamantes. E aínda suave.
  Non obstante, os nenos sentáronse coma se fosen tronos reais. E cantaron para si mesmos algo alegre:
  - Gloria ao fermoso imperio da infancia,
  Estaremos moi fermosos fortes...
  Estamos feitos de masa poderosa,
  Xente do gran e sagrado país!
  Pero entón apareceron pratos de ouro e flotaron polo aire. Foi moi fermoso e impresionante.
  E que animais marabillosos había. Por exemplo, un híbrido de ananás e corzo, cisne e melón, e outra cousa moi saborosa e apetitosa. Por exemplo, e tortas de queixo con plátanos e pavos. Aquí todo é moi saboroso e ata empalagoso.
  Verónica comeu nas dúas meixelas e cantou:
  - Non somos insectos patéticos,
  Comendo todas as golosinas!
  E a nena collerao e rirá. Ademais, a moza fixo pensar como é vivir nun mundo onde nunca chegarás a ser adulto.
  A mesa era cada vez máis longa e xa había milleiros de nenos detrás dela. E ninguén parece maior de catorce anos. Moitos especialmente nenas con xoias das pedras preciosas máis ricas.
  Ao mesmo tempo, a maioría dos nenos estaban descalzos, pódese ver que nas condicións do eterno verán é trivialmente desagradable andar con zapatos.
  Ademais, a beirarrúa estaba cálida, pero nada quente, e camiñando por el coa sola espida séntese unha felicidade.
  Verónica comezou a devorar un híbrido dun leitón, dátiles, unha laranxa e unha rosquilla.
  E é moi agradable tanto no sabor, como no tacto e no aroma. Todo aquí neste mundo é fermoso e ten un aspecto estupendo. Como se imaxinaba o comunismo nos contos de fadas sobre un futuro futurista.
  Aínda que, por suposto, os tacóns espidos e redondos adoitan asociarse coa pobreza, ata hai unha expresión así: un vagabundo.
  Verónica comeu e tomou un grolo dunha xerra de platino de viño con esmeraldas. Este viño ten un sabor incrible que o bebes como un cóctel doce con aroma a mel.
  E cantan os ruiseñores e as aves do paraíso.
  Verónica sentiuse animada e cantou:
  E a loita continúa de novo
  E o corazón está ansioso no peito...
  O noso mundo é tan novo
  Sempre a primavera por diante!
  Entón comezou a comer comida saborosa e perfumada de novo. Verónica ata colleu un garfo de ouro cos seus dedos espidos e fíxoo xirar cantando:
  - Son a moza máis forte do mundo,
  Desde un éter moi chulo como o espazo!
  O guerreiro é moi activo. E comer boa comida. Máis precisamente, non só bo, senón moi apetitoso e artístico. E é unha comida moi chula e marabillosa.
  Verónica cantou:
  - Gloria aos tempos do comunismo,
  Sempre creremos na felicidade...
  Destruiremos o xugo do fascismo,
  Creo que o noso soño se fará realidade!
  E aquí o seu pé descalzo volveu botarlle algo saboroso na gorxa. E esta é unha posición moi interesante.
  Unha rapaza dun futuro futurista comentou:
  - Comes moi saudable - significa que es forte!
  Verónica estivo de acordo con isto:
  - Son moi forte!
  O neno dixo dubidado:
  - Non tes que presumir!
  O membro do Komsomol riu.
  - Pero realmente non?
  O neno berrou:
  - E tamén de presumir,
  Kva, kva, kva, kva, kva, kva!
  Verónica chirriou:
  - Son o máis forte do mundo!
  A rapaza comentou cun sorriso:
  -Volves presumir!
  Verónica tuiteou:
  - Podo facer todo, podo facer todo,
  Co teu corazón quente...
  Se tes que varrer montañas,
  Non podo evitar!
  E a nena colleu e amosou a lingua!
  O neno asentiu coa cabeza.
  - ¡Es ti quen compoñen e actúas xenial!
  A nena suxeriu:
  - E deixa que o noso hóspede adulto mostre as súas habilidades en asuntos militares!
  O neno estivo de acordo con isto.
  - Déixao amosar! En caso contrario, quere loitar contra un hiperdragón, pero quizais non teña a forza para algo máis sinxelo!
  Verónica respondeu cun suspiro:
  Non me gusta presumir, pero...
  Un rapaz duns doce anos petou co pé descalzo e ladrou:
  - Non, pero! Terás unha loita de práctica agora mesmo!
  A moza do Komsomol asentiu coa cabeza:
  - Estou listo!
  A rapaza comentou cun sorriso:
  - Tes que loitar co robot. E non é tan doado!
  Verónica respondeu con valentía:
  - Son como un pioneiro - sempre listo!
  O neno cantou con deleite:
  E a loita continúa de novo
  O lume do hiperplasma está a ferver...
  E Lenin é tan novo...
  Golpes con espadas!
  A nena corrixiu ao neno:
  - ¡Non Lenin, senón a luz das xeracións, e non con espadas, senón cun hiperblaster!
  O neno enfadado dixo:
  "Non me podes asustar con hiperblasters!"
  Os nenos levantáronse da mesa, os dez mil á vez. Case todos petaban os pés descalzos mentres o facían. E ela dixo:
  - Elfaraya sae!
  E así tres veces...
  E despois estaba unha magnífica loura grande, mel, con músculos moi destacados e en bikini. Tiña uns peitos grandes, apenas cubertos por unha fina tira de tea, e unhas coxas exuberantes e luxosas. A nena tiña a musculatura de Hércules, e os músculos rodaban como bólas baixo a súa pel curtida.
  A rapaza heroe estaba case espida e descalza, fermosa, pero excesivamente bombeada.
  Veronica bastante alta e tamén musculosa era unha cabeza máis baixa ca ela e moito máis estreita nos ombreiros. Por iso, cando as nenas se erguían unhas contra outras, os nenos comezaron a clamar.
  Escoitáronse berros:
  Apostemos rapaces!
  E ademais:
  - ¡Apostamos!
  Ambas nenas tiñan o cabelo brillante coma folla de ouro e o cabelo lixeiramente encrespado.
  Elfaraya fixo un aceno á súa parella e sinalou:
  - Son un biorobot e, polo tanto, non te vou matar!
  Verónica respondeu cun sorriso:
  - E son un home... E loitando contigo, cumprirei co meu deber!
  Elfaraya comentou:
  - Vostede é un adulto... Así que non é deste mundo!
  Verónica respondeu cun suspiro:
  - E o mundo do que non son mellor que este!
  A nena bateu con rabia co pé descalzo e ordenou:
  - Comecemos a loitar! Pronto o hiperdragón volverá por máis vítimas!
  Elfaraya asentiu e fixo a primeira estocada. Verónica inclinouse lixeiramente cara atrás.
  Ambas nenas guiñáronse un ollo. Elfarai tiña unha espada grande e longa nas súas mans. Ela fíxoos xirar coma unha pluma. Verónica tentou contraatacar.
  E sen moito éxito. O inimigo é rápido. Ademais, ata parecía xogar ao gato e ao rato.
  Elfaraya lanzouse e rabuñoulle o ombreiro a Veronica, e rabuñouna coma unha pata de gato.
  Entón ela dixo:
  - Non estás ferido!?
  Verónica respondeu furiosa:
  - Non!
  E volveu atacar ao inimigo. O membro do Komsomol dedicábase á esgrima e tiña unha idea de como loitar con espadas. Pero o seu opoñente é máis rápido e máis forte.
  Aínda así, é un robot.
  Aquí Elfaraya volveu vencer o ataque de Veronica e volveu rabuñar á rapaza no peito. O sangue derramou máis.
  Verónica intentou botarlle po aos ollos ao biorobot cos seus dedos espidos, pero sen moito éxito.
  Komsomolskaya Pravda comentou:
  - E foi difícil cos nazis!
  Elfaraya volveu rabuñar coa súa espada, imos facer un ataque lóstrego e furar a pel no seu ombreiro, emitiu:
  - Hoxe, señores, estamos facendo historia,
  Imos construír barricadas, e mañá crematorios!
  Veronica apoiou a canción co seu ataque furioso:
  - Estamos construíndo un mundo novo, e negamos o pasado,
  Elevar ao trono - ridículo e vulgar!
  Elfaraya fixo outra estocada, esta vez golpeando a Veronica na súa perna núa e berrando:
  - Estás ferido?
  Verónica comentou:
  - Se non foses un robot, consideraría isto unha burla!
  E a moza Komsomol, furiosa, levou a cabo toda unha serie de golpes con espadas. E a súa espada escintilaba coma as ás dunha bolboreta.
  Pero Elfaraya rebateu, atrapándoa no tráfico que se aproximaba. O suxeitador do peito de Veronica foi cortado. E os pezones escarlatas do membro do Komsomol quedaron ao descuberto.
  Veronica sentiu vergoña e arrullou:
  - Carallo!
  A nena biorobot cantou:
  Non es un anxo, senón para min, senón para min,
  convertécheste nun santo!
  Non es un anxo, pero vin, pero vin,
  A túa luz non é terrestre!
  Verónica, esgrimindo as súas espadas, o seu torso espido brillaba de suor coma se engrasase, e ruxiu:
  - Só no ceo só os anxos saben que o biorobot está esperando!
  
  NOVAS AVENTURAS DE ROBUR O CONQUISTATOR
  ANOTACIÓN
  Robur o Conquistador, xunto con dúas rapazas encantadoras, crea un aparello universal, que resultou ser un arma moi poderosa. Que lle espera á humanidade agora? Robur quere poder sobre o mundo!
  . CAPÍTULO #1
  Robur o Conquistador quedou gravemente abraiado por un raio. Pero non morreu. O seu aparello universal foi tirado á terra. E aínda que se doeu, aínda había posibilidades de arranxalo.
  E o equipo desapareceu durante algún tempo nos Estados Unidos, e buscaba varias pezas para o dispositivo.
  En América, ao parecer, consideraron que Robur estaba morto, sobre todo porque sobreviviu unha testemuña da policía, que confirmou que o artefacto foi alcanzado por un raio.
  E pronto comezou a guerra ruso-xaponesa. Os Estados Unidos tiñan relacións comerciais con Rusia, pero á prensa democrática non lle gustaba o imperio autocrático.
  Por suposto, en Rusia o tsar tiña pleno poder: executivo, lexislativo e xudicial. E o público progresista quería un parlamento e liberdade de expresión e conciencia.
  Así que os Estados Unidos alegráronse coa derrota da Rusia tsarista... E ao final, asinouse unha paz que cambiou o equilibrio de poder no Océano Pacífico.
  E Robur perfeccionou o coche... Fíxoo cunhas propiedades sorprendentes.
  Capaz non só de moverse na terra, na auga, baixo a auga e no aire, senón en dous elementos máis: espazo e subterráneo.
  E como o benestar do planeta Terra non lle interesaba a Rómulo, voou á Lúa.
  No carruaxe había dúas nenas con el: Albina e Alvina. O aparello de Robur deslizouse pola superficie do espazo. Era pequeno, pero utilizaba a enerxía da fusión termonuclear, cando o hidróxeno se convertía en helio.
  Ao mesmo tempo, durante o voo, creouse un campo semiespacial ao redor da máquina e podía penetrar a través dos revestimentos máis duros.
  Robur voou, acariñando o xeonllo da nena... E ao mesmo tempo estaba pensando. Ten moitos anos. "Albatros" creouse naqueles tempos nos que a industria aeronáutica estaba a xurdir na década dos oitenta do século pasado. Robur xa tiña máis de corenta anos daquela. Fixo un avión que non tiña igual na historia real do século XXI, por exemplo, en canto á duración do voo. É certo que a súa velocidade é só un récord para a súa época.
  Entón conseguiu crear algo completamente super... E sorprender ao mundo enteiro. E ao final, dá algo fantástico en xeral.
  Pero ti mesmo xa superas os sesenta anos e é triste. Pódese ver que Rómulo envellece.
  Sería desexable, por suposto, devolver a mocidade. Pero como conseguir isto?
  Nun libro antigo, Robur leu que hai unha pedra tal na lúa que tocala pode devolverlle a mocidade a calquera corpo.
  Agora mesmo está deslizando polo baleiro. Albina, tamén unha científica, acendeu un buscador de dirección especial para captar a radiación da pedra. A muller loira comentou con consternación:
  "A vellez tamén me dá medo!"
  Robur asentiu coa cabeza.
  - É horrible! Non hai frescura e vivacidade antigas, e o sono non che refresca dun xeito xuvenil, e cada vez che doe a cabeza con máis frecuencia.
  Alvin asentiu cun suspiro.
  -Tampouco somos novos, aínda que nos vemos xenial. E a posibilidade de ter nenas vellas dá moito medo!
  E ambos inventores golpearon o metal cos seus tacóns.
  Pero a lúa estaba cada vez máis preto. E o aparello de Robur estaba á altura das velocidades.
  No seu interior observouse a gravidade terrestre. E iso, por suposto, é xenial.
  Albina comentou:
  - Non hai aire na lúa!
  Robur dixo cun sorriso:
  - Temos bos traxes. Ademais, a pedra da lúa está situada no mesmo centro do satélite. E non é tan fácil conseguilo. Pero o noso dispositivo é, afortunadamente, único.
  Alvin sinalou:
  - E nós tamén estamos implicados na súa creación! Lembras como o desenvolvemos?
  Albina engadiu:
  - Especialmente a fusión termonuclear de hidróxeno - cando a máquina funciona só con auga e durante moito tempo.
  Robur asentiu coa cabeza gris.
  - Si, meus traballadores, creamos un aparello universal que se adiantaba con centos de anos ao seu tempo. Pero isto non é suficiente! Despois de recibir o agasallo da mocidade, temos algo que facer na Terra!
  Alvina riuse e comentou:
  - ¡Debemos tomar o poder sobre o mundo!
  Albina encolleuse de ombreiros con dúbida, cos seus ombreiros pouco anchos:
  - É unha boa idea, pero unha, incluso unha máquina tan perfecta non é suficiente: cómpre crear un exército enteiro!
  Robert comentou:
  - Un campo semiespacial capaz de atravesar calquera materia tamén pode xerar un poderoso láser que corta ata os acoirazados. Así que somos capaces de facer unha forza seria.
  Alvina berrou, mostrando os dentes:
  - Láser de impacto, poder infernal,
  Pode superar calquera adversidade!
  Agora a Lúa converteuse na pantalla do tamaño dunha cunca e continuou crecendo. Os cráteres e os mares da lúa eran visibles. A súa superficie é grisácea e relucente ao mesmo tempo.
  Albina quitou a bota, deixando ao descuberto o seu pé espido e cicelado. Os seus dedos movéronse e apareceu neles unha baralla de cartas.
  Beleza suxerida:
  - Xogamos?
  Alvina riu e respondeu:
  - Tamén podes probar! Sería un xogo interesante!
  Robur comentou agresivamente:
  - Non é bo xogar ás cartas! Quizais poidamos xirar algo máis interesante?
  Albina encolleu os ombreiros e respondeu:
  - E ti que suxires? Quizais xadrez?
  Robur asentiu.
  - Este é un xogo de grandes mentes. Que podemos probar?
  Alvin respondeu:
  - En xeral, hai pouco tempo, pronto aterraremos na lúa. Quizais sexa mellor, de verdade, cambiemos rapidamente as tarxetas.
  Robur acordou:
  - Non recoñezo o blitz! O xadrez debe xogarse con coidado. Así que mellores cartas!
  Albina comezou a barallar a baralla cos seus dedos espidos de patas ciceladas. Despois repartiu as cartas. Rómulo recibiu un trunfo seis e comezou a ir primeiro. Comezou o partido... Só conseguiron xogar un par de partidos. O primeiro rematou con empate, e o segundo Albina estaba en frío. Do que a nena quedou moi ofendida e cantou:
  - Tarxetas para o almorzo, tarxetas para o xantar,
  Tarxetas para a cea, ese é todo o segredo!
  Robur comentou cun sorriso:
  - Desafortunado nas cartas - afortunado no amor!
  Sobre isto, en xeral, todo acabou. O dispositivo tocou a superficie e aterrou firmemente na lúa. Agora ían converterse nos primeiros astronautas da historia da humanidade en tocar a superficie do satélite terrestre.
  Por suposto, as nenas realmente querían ir descalzas, pero o baleiro dita as súas propias leis. Así que non estaban moi dispostos a poñerse traxes espaciais.
  Robur tamén levaba un traxe espacial. Sentíase moi confiado.
  Aquí están na superficie da lúa. Camiñaron lentamente. E inmediatamente saltaron: a gravidade na lúa é moito menor que no planeta Terra.
  Robur comentou con satisfacción:
  Somos as primeiras persoas na lúa! Que marabilloso!
  Albina cantaba cun sorriso:
  - Lúa, lúa - flores, flores,
  Todos confiamos con amor -
  Soños e esperanzas! Soños e esperanzas!
  Alvina comentou cun sorriso:
  - Podemos facer de todo, e ata voamos á lúa!
  A tríada pisou a superficie da lúa e mesmo intentou saltar. Os saltos eran longos. E cando baixas, a caída é como nun soño.
  Certamente parece fermoso.
  Robur cantou:
  - É bo estar na lúa,
  Nesta terra fabulosa!
  Albina comentou loxicamente:
  - É bo na Lúa, porque somos os primeiros. Pero en realidade non hai flores, nin herba, nin ceo azul. Iso non é moi grande.
  Alvina aceptou isto, golpeando o seu talón na area. Entón ela foi vomitada.
  A nena rosmou:
  - Non é o mellor cando hai area e cráteres ao redor!
  Robur sorriu e dixo:
  - Busca o mellor no peor, e non viceversa! E aquí á súa maneira, debo dicir perfectamente!
  Albina estaba de acordo con isto:
  - Si, é bastante bo ao seu xeito! Pero... a vida aínda non é doce!
  Alvina corrixiu á súa parella:
  - Non hai vida en absoluto!
  Robur deu algúns saltos máis. Despois púxose na súa cabeza e andou sobre as súas mans. Evidentemente gustoulle moito. Pero non é un neno. Ten máis de sesenta anos. E andar nas túas mans durante moito tempo é indigno e cansativo. Quero algo diferente, máis práctico.
  Robur dixo enfáticamente:
  - Suficiente! Agora voemos ata o centro da Lúa e toquemos a pedra que dá eterna xuventude!
  As dúas mozas exclamaron ao unísono:
  - Por suposto que imos voar! Queremos eterna xuventude!
  E así a tríada correu cara ao seu marabilloso coche, que parecía unha quenlla barracuda, con rodas, que, porén, eran retráctiles.
  E entón as nenas e un home ancián saltaron a este aparello. Fixérono moi ben.
  Aínda que, por suposto, a lúa tamén é xenial. E agora foi unha viaxe aínda máis emocionante cara ao interior.
  Robur, sentado ao volante da súa extravagante máquina, cantou:
  - O neno ve unha metralleta nos seus soños -
  Despois de todo, o tanque é máis agradable para el que a limusina...
  Desde o nacemento, esta aliñación é clara,
  Que só gaña a forza no mundo!
  E así se acendeu o campo semiespacial, e unha máquina que semellaba unha barracuda precipitouse ás profundidades da lúa, soltando a superficie do planeta.
  O aparello inicialmente tremeu, e despois comezou a profundar no chan lunar.
  Hai menos tremor dos coches. E entón ela calmou por completo, e entrou nas profundidades como un reloxo.
  Albina tuiteou:
  - Atravesaremos calquera montaña,
  Calquera pescozo - imos dar a volta!
  Alvina pronto confirmou isto:
  - ¡Claro que voltaremos, intentaremos!
  E a nena quitou as botas. O seu compañeiro seguiu o exemplo.
  E mentres Robur estaba á fronte, as nenas comezaron a xogar ás cartas entre elas.
  Fixérono coa axuda dos dedos descalzos, e con moita enerxía. Xogaron, tiraron cartas e loitaron.
  Pero pronto se cansaron diso. E as nenas decidiron xogar ao xadrez. De feito, xogar ás cartas un contra un non é moi interesante. Pero no xadrez, por suposto, é super.
  Albina dixo cun sorriso:
  - Xadrez 0 é un xogo para intelectuais!
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - Por suposto! Somos a elite intelectual máis alta!
  Albina asentiu. E os seus dedos espidos sacaron unha botella de champaña do armario. A rapaza desaparafusou a cortiza, e soltou un magnífico chorro. Foi golpeada na cara. E enchoupau o fermoso e aínda fresco rostro da nena.
  O científico loiro berrou:
  - Non é produtivo!
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - É moi estúpido darte unha labazada así!
  Albina colleu a figura negra cos seus dedos espidos e moveuna. É un xogo interesante. Os dous bandos xogaron rápido. E comezou a complicación mutua das cifras. E todo se reduciu a simplificacións. E despois un empate.
  As nenas sentáronse un rato sobre o taboleiro baleiro.
  Despois colocáronse de novo as figuras.
  Nesta ocasión Albina xogou con pezas brancas. O seu opoñente xogou coa Defensa India do Rei, e xurdiu a Variación Zemish. Os brancos atacaban ao rei. Albina ata doou unha figura. Pero non houbo vitoria.
  Outro sorteo...
  As nenas déronse a man.
  Entón Albina decidiu cantar, a súa voz sonaba chea, e moi xugosa, e os pés descalzos dábanlle labazadas mentres cantaba;
  Espazo pintado nunha luz escura e sombría,
  E as estrelas de xeo esmorecían nas súas órbitas...
  Quero amor, en resposta escoito que non,
  O corazón das nenas está esnaquizado!
  
  Gústanos loitar con moita valentía,
  Loitando moi ferozmente pola Patria...
  Volvamos a pasar a proba de coraxe,
  Son un cabaleiro do mundo, non con alma de bufón!
  
  Cando esmagamos a Wehrmacht,
  As nenas loitaron con valentía preto de Moscova...
  Rexeitou un enxame de hordas marróns,
  Aínda que o inimigo está relacionado con Satanás!
  
  Somos nenas descalzas nun ventisquero,
  non te convertas nun adversario sabe ter medo...
  E co forco dun fascista xusto ao lado,
  Recollidos, os xigantes nunha pila da pel da carteira!
  
  Pero cal é a nosa coraxe en todo,
  Cando Mercurio se medía cos pés...
  Calquera que nos apresure romperá,
  Non pises o bordo, queridas botas!
  
  Que a terra rusa sexa famosa,
  Mostrámoslle á xente o camiño cara ao universo...
  as persoas do mundo son todas unha familia -
  Pronto veremos o comunismo!
  
  Si, podes crer, ou polo menos non crer,
  Pero o home nace unha criatura forte...
  A besta non vencerá a nosa amizade,
  Despois de todo, cre que os inimigos son impotentes contra nós!
  
  No nome da nosa Patria, santa,
  Vou loitar contra calquera mal...
  Unha nena corre descalza pola neve
  non hai nin un pensamento de rendirse covarde!
  
  Somos millóns de feroces loitadores,
  Quen están unidos na batalla...
  Glorifiquemos a fe dos avós e dos pais,
  Despois de todo, as nenas das batallas son invencibles!
  
  Svarog deunos o máis agudo na batalla,
  Dixeron que as nenas pelexaban furiosamente...
  Que o ideal de Deus se faga realidade
  E cando gañas, comparte co orfo!
  
  Que os nosos estean na gloria, creo que Rusia,
  Quen loita sen medo...
  Loita pola Patria e non teñas medo,
  Incluso toda a camisa está empapada de sangue!
  
  Si, non hai dúbida: varrer todos os inimigos,
  Nacemos para ter unha tribo de xigantes...
  Baixo a pancarta cun calico vermello tricolor,
  Que a xente estea unida na eternidade!
  
  Aquí chega unha nova era
  Espazos abertos á xente do espazo...
  Algúns insectos latexan con forza,
  Marchando ao carallo coa estupidez, fala!
  
  Si, unha persoa non cre un piollo en absoluto,
  E o que sempre nace para gañar...
  Por iso, glorioso escudo, non tremes,
  Aínda que o inimigo simplemente enloqueceu!
  
  Non cederemos ao adversario,
  Nin na Terra, nin sequera no ceo azul...
  Escribes aos rapaces nun caderno,
  Que a nave estelar despegará coma un cisne xurro!
  
  Que defenderemos a Terra con moita valentía,
  Sabes que somos rapazas valentes...
  Velaquí, o querubín estende as súas ás,
  lánzalles unha granada!
  
  Non, as nenas nunca serán arrastradas,
  Non nos poñerán de xeonllos...
  Como era antes de Hitler Kaput,
  Así será a alegría das xeracións na gloria!
  
  En resumo, imos voar ata a estrela,
  E estaremos no mundo de Virxe, Orión...
  Grandes soños feitos realidade
  Construiremos unha orde gloriosa e nova!
  
  E creo que o momento chegará pronto
  Cando os que morreron na batalla resuciten...
  A vitoria abrirá unha conta sen fin,
  O que sexa o máis limpo na loita recibirá un premio!
  
  Coñezo xente do mundo, reconciliarémonos,
  Un: árabe, hindú e ortodoxo...
  Todo será iluminado polo Señor Todopoderoso,
  E o noso destino, por suposto, será glorioso!
  
  Que a felicidade agarde a todas as persoas adiante,
  E a eternidade en gloriosa alegría para sempre...
  Os fallos e os ceros rematarán,
  E cura aos débiles, aos lisiados!
  
  Aquí haberá felicidade para as persoas durante séculos,
  Aínda que miles de millóns de anos pasan na gloria...
  Despois de todo, o poder da mente das persoas é forte,
  Nacemos nun poder espacial!
  
  Conquistaremos o universo de broma,
  Levantaremos as galaxias da pista ata o final...
  Pasemos polo baleiro namorados, torcendo,
  Gloria a Deus Nome de Xesús!
  
  E nós mesmos crearemos estrelas á vez,
  Imos construír cidades parsecs longos...
  O cazador pronto converterase nun xogo,
  E sobre todo que haxa xente!
  Albina cantou todo o poema, e Alvina colleuno coa súa voz sonora. E as nenas eran moi divertidas e elegantes.
  Despois as nenas xogaron a terceira partida de xadrez. E comezaron a xogar máis pensativos.
  Alvina xogou coas brancas e buscou movementos complicados. Albina tamén loitou.
  Ambas nenas inclináronse sobre o taboleiro, e case chocaron fronte e nariz.
  O xogo estaba en marcha. E Robur, mentres tanto, achegaba o seu fabuloso coche ao centro da lúa. O progreso no terreo é marabilloso. De feito, isto pódese avaliar como un milagre. Pero non hai vida na lúa. E isto é problemático.
  Robur conduciu o coche e pensou. En particular, se Deus? E se o hai, que é? Realmente é o mesmo que na Biblia ou é diferente? Robur encolleuse de ombreiros.
  Tivo unha infancia difícil e acabou nun penitenciario de menores. Pero nada sobreviviu e mesmo chegou a ser o líder.
  E unha vez feito o capital inicial, reconverteuse de bandido a empresario. E este converteuse no seu novo campo de actividade.
  Entón Robur interesouse pola aviación. E coñeceu a dúas nenas que entón eran: Albina e Alvina. E foron capaces de facer un avión único. Que voaba e tiña unha enorme reserva de enerxía.
  Este gran descubrimento.
  Incluso levou a dous profesores dos Estados Unidos no seu Pioneer. É certo que actuaron de mala maneira, fuxiron e mesmo estragaron o coche. Pero non os perdoou.
  Despois, un pouco máis voou... Pasou o tempo.... Tanto Albina como Alvina querían crear un coche que puidese voar, conducir e nadar. E isto fíxose.
  Robur xa comezaba a pensar no poder sobre o mundo... Aínda que, por suposto, un aparello non conquistará o mundo.
  Pero por suposto, como cría Robur, a unificación da humanidade sería boa. As guerras pararían, a fame desaparecería e outros problemas simplemente resolveríanse.
  Pero como unir á xente sen outra gran guerra? Este é realmente o problema.
  Robur non quería matar xente, pero tamén un ditador mundial, realmente quería converterse. Velaí unha contradición e un dilema difícil. E despois, por suposto, houbo pensamentos sobre Deus: existe El?
  Robur non o sabía, do mesmo xeito que ao parecer moita xente non o sabía. Máis precisamente, case todo. E se o Papa fose ateo, isto non sorprendería demasiado a Robur.
  O principal argumento contra a existencia de Deus é a abundancia do mal e da inxustiza no mundo. E se Deus permite o mal e o sufrimento de millóns de persoas, entón por que? ¿Fáltalle forza ou amor? Non obstante, por que, se o Creador do Universo existe, debe ser a perfección?
  Ou quizais viceversa? A creación é un reflexo do carácter do Creador, e é imperfecta porque Deus mesmo non é perfecto.
  En calquera caso, cando tes, por exemplo, dor de dentes, estás listo para escalar a parede e maldecir ao mundo enteiro, e Deus, que inventou unha cousa tan noxenta como a carie! Si, non hai tempo para a alegría na vida. Non obstante, na vellez, moitas feridas diferentes atacan a unha persoa.
  E non é o peor que hai. Poñamos, por exemplo, o cancro? En realidade é peor que a peste. Como se pode acosar á xente así?
  E aínda peor é a vellez. Iso era o que máis medo tiña Robur. Parece que está san e mesmo forte.
  Pero algo cambiou co paso dos anos. E, por exemplo, o sono xa non é refrescante dun xeito novo e cansas máis rápido. Afecta á resistencia e á velocidade. E as mulleres non son tan atractivas.
  Non como na miña mocidade. Ou mesmo a unha idade nova. Estás facendo vello, e está moi mal.
  Unha das manifestacións máis desagradables da vellez son os cambios externos, en particular as engurras e as canas, e mesmo a aparición de calvas. E isto tamén é desagradable. E o estómago comeza a medrar a pesar do adestramento. E a forza en ti xa non ferve coma un volcán.
  Albina e Alvina son máis novas, pero xa teñen corenta anos. E as nenas son moi complexas coa súa aparencia. Aínda que mira e trinta non dan. Pero obviamente con medo de converterse en vellas.
  E isto molestalles moito... Ademais, Albina tiña dor de dentes, e tiña que poñerlle un recheo. E cun recheo, o dente, tarde ou cedo, colapsarase por completo.
  Si, é triste para as nenas.
  E a pedra da lúa é capaz de restaurar a mocidade. E, quizais, para sempre!
  E iso é xenial. Especialmente se es mortal, non hai razón para conquistar o mundo. Despois da túa morte, volverá a desmoronarse. E así é como se pode establecer eterno, estable, duradeiro e dirixido en beneficio da xestión de persoas. Robur quería a inmortalidade non só para si, senón tamén polo ben da humanidade. Para que adquira forza e estabilidade, e ao mesmo tempo se desenvolva de forma dinámica e as naves espaciais voan para conquistar outros mundos fóra do sistema solar.
  A humanidade, tarde ou cedo, dominará a enerxía termonuclear e creará unha poderosa bomba. E se existen diferentes países neste momento, isto pode levar a unha guerra nuclear e á desaparición da humanidade.
  Polo tanto, é necesario un goberno unificado. E esta é a salvación da xente...
  O ordenador emitiu un aviso: achéganse ao centro da lúa, polo que o obxectivo está moi preto.
  . CAPÍTULO #2
  E no propio centro da lúa hai un recipiente oco. E dentro dela, coma un zafiro, brilla unha pedra preciosa, do tamaño dunha sandía. É moi bonito, con moitas facetas.
  E capaz de dar eterna mocidade a quen a toca. É certo, tenta chegar ao centro da lúa. Como se os magos agochasen tesouros nas profundidades do satélite terrestre.
  Velaí o marabilloso aparello de Robur superou o sólido terreo da Lúa e foi ao centro.
  Alí reinaba a ingravidez, pero no aparello dun xenio dos EUA, a gravidade artificial.
  Pero cando a tríada saíu aleteando do aparello, atopáronse en completa ausencia de gravidade no propio centro da lúa.
  E flotaban no aire que había neste recipiente.
  Albina exclamou:
  - Que fermosa pedra! Só un milagre!
  Alvin comentou:
  - Si, xenial! E como podemos conseguir a eterna xuventude agora?
  Robur respondeu con confianza:
  - Cómpre quitar as luvas e colocar as dúas palmas das mans e mantelo durante un minuto. A enerxía da mocidade entrará en nós, e seremos novos para sempre!
  Albina asubiou:
  - Vaia! Tan sinxelo!
  Alvina sinalou loxicamente:
  - E todo é moi sinxelo! Só a mediocridade complica todo!
  Robur asentiu.
  - ¡Aquí fai calor! Non te conxeles as mans. Quitamos as luvas.
  E o gran científico comezou a quitarse as luvas. As nenas seguírono. As belezas teñen unhas mans tan delicadas, e ao mesmo tempo curtidas, cunhas longas e pintadas de escarlata.
  Alvina tuiteou:
  - ¡Oh, as nosas mans, mans traballadoras!
  Albina engadiu ao unísono:
  - E as nenas somos as máis chulas!
  Robur foi o primeiro en poñer as mans na pedra. Un home poderoso e ancián dixo encantado:
  - Está moi quente!
  Entón Albina e Alvina tamén puxéronlle man. As nenas conxeláronse, sentindo calor e enerxía entrando nelas.
  Robur colgou, el tamén sentiu agradables descargas eléctricas que o atravesaban. E foi, digamos, xenial. E entón viu que as nenas tamén tremían. E senten.
  Robur aguantou a lingua. Faltaban un par de dentes, pero agora xa comezaron a medrar. E a pel das mans dun home, xusto ante os seus ollos, faise máis tenra e non tan áspera.
  Non se ve a súa cara, pero Albina xa exclamou:
  - Cartucho o teu cabelo gris desaparece!
  Robur asentiu.
  - ¡Esperábao! Pero o rexuvenecemento non se nota tanto nas túas nenas: xa tes un aspecto estupendo!
  Albina cantou con deleite:
  - Ai, infancia, infancia, onde tes présa,
  Ai infancia, infancia, onde estás voando!
  Alvina continuou coa canción:
  - Aínda non xoguei o suficiente contigo,
  A rapaza quedou descalza e xenial!
  Albina riu.
  - E o teu Rómulo xa perdeu a barba!
  O xenial inventor asentiu.
  -¿Barba? Abonda entón?
  E tentou quitar as mans da pedra que dá mocidade. Pero non estaba alí.
  E pegaron ben as palmas das mans.
  Robur rosmou:
  - Que é isto?
  Albina e Alvina tamén se retorcían... De súpeto, os corpos de nenas grandes e altas comezaron a encollerse.
  E berraron molestos.
  Sentín que o seu corpo grande de home alto de case dous metros comezou a encollerse e Robur.
  E isto confundiuno. O mozo recén acuñado retorcíase máis forte. Pero aínda así, non puido escapar. As mozas tampouco puideron escapar.
  E xa diminuíron significativamente.
  Albina ata arrolou:
  - Caer na infancia non significa facerse máis novo!
  Alvina engadiu con intelixencia:
  - Máis novo de corpo, non será un bebé en mente!
  Robur sentiu que o traxe colgaba del como un saco. Encolleuse de forma bastante significativa.
  As nenas fixéronse nenos, e agora pódense dar dez anos. Afortunadamente, o proceso de redución parou. E agora as tres figuras estaban con traxes espaciais caídos e corpos pequenos.
  Con todo, Robur finalmente desenganchou as mans e voou ao aire. Dúas nenas tamén se separaron e xiraron.
  Albina chirriou:
  - Volvemos! E correu ao dispositivo en forma de quenlla.
  Robur tamén galopaba alí, e Alvina seguiuno.
  Sobre todo, querían botarse os traxes espaciais e mirarse ao espello.
  E aquí están dentro. Non é posible quitar inmediatamente os traxes espaciais. E as miñas mans están tremendo.
  Pero, finalmente, os cascos están fóra, e con eles o resto.
  Agora podes ver, Robur, que as nenas altas convertéronse en nenas. E é un inventor xenial.
  Robur mirou o espello. E viu diante del un rapaz musculoso de corenta e cinco metros de altura. Só un neno, curtido e descalzo, tal e como fora Robur aos dez. É que os músculos son máis destacados que a infancia. E o fociño é tan bonito e caprichoso.
  Albina riu.
  - Agora es un neno Robur!
  Alvina engadiu cunha risa:
  - Neno tirano!
  Albina sorriu carnívora:
  - Un neno descalzo gobernará o planeta Terra!
  Robur maldixo:
  - E ti quen es? Mozas! Gustaríache ser así?
  Albina comentou cun suspiro:
  - Si, isto é un claro exceso! Pero está ben, ten as súas vantaxes!
  Alvina comentou con irritación:
  - Algo máis que non vexo! Agora doeranos facer o amor cos homes. A mocidade é boa, pero a infancia ten moitos problemas
  Robur rosmou, ou mellor dito chirriu:
  - Pero aínda é peor para min! Que muller querería amor comigo?
  Albina riu e respondeu:
  - Si, con tan pequena cousa, as mulleres non te necesitan. E só como fillo!
  Robur axitou o puño.
  Serei o seu pai. O verdadeiro pai de todo o planeta Terra!
  Alvina observou agresivamente, golpeando o seu pé espido e infantil:
  - Vai medrar e ser pai, será máis sabio!
  Albina comentou cun sorriso:
  Ou non medrarás! A infancia será para sempre!
  Robur ruxiu:
  - Seguimos sendo nenos para sempre,
  Só os anos cambian!
  E molesto, tamén pisaba, un pé infantil e descalzo. Está claro que lle caía a roupa, e agora estás espido. A menos que o envolvas ao redor do tecido das cadeiras.
  Robur sentiuse enganado e coma roubado. En lugar de rexuvenecer, caeu na infancia.
  De feito, me sentín moi ben fisicamente. E había un gran ánimo. Tiña moitas ganas de rir e saltar.
  Pero claro que non o esperaba. Ademais, é desagradable perder un alto, case dous metros de altura, cando estás camiñando entre a multitude e podes verte lonxe.
  Pola contra, agora es unha especie de estafador. E non é o mellor. Pero, por outra banda, estás cheo de enerxía.
  Como dixo Engels: o ser determina a conciencia. E o corpo do neno suprime a tristeza e certamente che atraen todo tipo de fazañas. E queres saltar e moverte coma se foses un cabalo mecánico.
  Robur ordenou:
  - Todo ben! Rexuvenecemos, incluso demasiado. E agora voa á Terra!
  Albina preguntou confusa:
  - E que imos facer alí nos corpos dos nenos?
  Robur dixo enfáticamente:
  - Imos conquistar o mundo!
  Alvina bateu coas mans e bateu os pés de bebé:
  - Isto é incrible!
  Albina cantou con entusiasmo:
  - O mundo enteiro está nas nosas mans,
  Somos as estrelas dos continentes...
  Destrozado nas esquinas -
  Malditos competidores!
  Robur confirmou vigorosamente, meneando a cabeza:
  - Si, romperon! E mola!
  Alvin corrixiu:
  - Aínda non o rompemos, pero seguro que o romperemos!
  Albina cantou agresivamente:
  - Non soportar a humillación das nenas,
  Confirmaremos a gloria cunha espada de aceiro....
  Non toleraremos máis insultos -
  Imos esnaquizar a todos os fascistas!
  Robur comentou sen rodeos:
  - É moi cedo para cantar sobre os nazis! Mussolini aínda non é ninguén, e Hitler nin sequera foi levado a servir no exército por razóns de saúde!
  Alvina fixo un ollo ao profesor e dixo:
  - ¡Entón voaron para corrixir os erros dos demais! Quizais o mundo mellore de verdade!
  O neno Robur confirmou:
  - Que mellore no meu puño amoroso!
  E unha máquina pequena, pero áxil e versátil, saíu do centro da lúa, roía o chan, sen deixar corredores atrás.
  Albina cantaba cun sorriso:
  - A humanidade ten unha técnica de ferro,
  certamente necesaria e moi útil...
  Alvina continuou con entusiasmo:
  Pero, e é máis agradable para min, milagres populares,
  Un mantel con automontaxe, zapatos de alta velocidade...
  O neno Robur cantou con entusiasmo:
  - Creo que cun conto de fadas a xente non se despide,
  E os amigos fieis permanecerán para sempre!
  De feito, o triunvirato mostrou a súa clase máis alta. Máis precisamente, conseguiron o seu obxectivo e rexuvenecéronse. E agora temos que facer algo aínda máis significativo.
  Neno Robur á fronte. Controla cun joystick, e a diminución da altura non o interfire en absoluto. E o ánimo sobe.
  De feito, aínda que sexas un neno, nunca envelleceras. E agrada. Así que tes unha vida feliz por diante. E gobernarás o planeta terra para sempre.
  Despois de todo, ten un aparello así nas súas mans: pode voar polo aire e polo espazo. E nadar na auga e debaixo da auga, e mesmo moverse baixo terra. E tamén ten unha pistola cunha graviolaser.
  Que exército pode enfrontarse a el? Un campo de medio espazo permítelle moverse non só baixo terra, senón que o seu coche é absolutamente invulnerable. É dicir, ninguén o pode vencer. Nin unha soa arma no planeta terra é capaz de penetrar no seu avión.
  E Robur séntese moi seguro. E as dúas rapazas que axudaron a este xenio técnico, e unha importante axuda, tamén se senten alegres e felices. Agora nunca envellecerán. E isto dálles unha gran alegría.
  E se son nenas? Hai moitas outras formas de divertirse que facer o amor con homes malolientes. Pero sería interesante xogar na guerra. E este é probablemente o mellor entretemento. Mentres tanto, Albina e Alvina volven xogar ao xadrez. Albina fixo un movemento coas brancas: E2-E4, mentres que o seu rival elixiu a Defensa Siciliana. E, por suposto, a famosa versión do Dragón. Unha defensa moi dinámica cun alfil na diagonal longa. É certo que as brancas teñen a oportunidade de aferrarse a un peón que avanzou.
  E o ataque é mutuo e feroz. Cada un ataca ao rei na súa propia zona.
  E por suposto, as mozas pelexan en igualdade de condicións. Máis precisamente, é máis probable que xa non sexan nenas, senón nenas. Pero a batalla que teñen, por suposto, é moi feroz.
  Albina sacrificou un peón e o seu opoñente cambiou. A loita foi nunha dirección agresiva.
  As nenas facían movementos cos pés descalzos e mostraban os dentes de marfil.
  Alvin sinalou:
  - Xogamos coma un neno nun xogo non infantil!
  Albina estaba de acordo con isto:
  - Si, xogamos! E estou seguro de que gañarei!
  As nenas son realmente incribles. E os dedos espidos dos pés dos seus fillos reordenan as figuras.
  Aquí están de novo as vítimas, e o intercambio de golpes... E Robur vaise movendo cara á superficie da lúa.
  Por suposto, baixo o chan, a velocidade é menor que no baleiro, pero aínda así moi alta.
  Robur en movemento, pensou que agora era un neno. Pero crecerá ou seguirá sendo un neno? Esta é unha pregunta interesante. Pode ser así ou non.
  Pero no corpo Robur ten unha enerxía e unha alegría sen precedentes. Así podes ser feliz.
  E quizais nunca teña dor de dentes, e sempre terá unha vista excelente. Si, e a súa forza non é infantil. E no que se converteron os músculos en relevo, só Hércules é un novo. E pode mostrarse ben se é necesario nunha pelexa.
  Robur mesmo cantou:
  - O que di a xente
  Non nos importa...
  Só importa o resultado
  Golpea xenial!
  E co seu tacón espido e redondo, o neno presionou o pedal. E o seu coche sacudiu.
  O poder sobre o mundo é atractivo e doce. Pero ao mesmo tempo, tamén é unha enorme responsabilidade. E Robert entende isto. A historia non debe entrar nin por un tirano, nin por un tirano, senón por un gran gobernante que salvará á humanidade. E constrúe un auténtico paraíso no planeta Terra. E a xente eloxiarao sinceramente.
  Robur cantou con entusiasmo:
  - Non vou mentir
  quero gobernar...
  Pero non é un coche oxidado,
  E todo o país!
  As nenas rían ao escoitar esta canción. E tamén querían cantar algo. Pero non se me ocorreu un motivo axeitado.
  Con todo, as rapazas seguiron xogando. Pero despois houbo intercambios, e a posición quedou a punto. Pero seguiron tocando e sufrindo durante moito tempo.
  Robur pensou ao mesmo tempo que a fama no mundo era de curta duración. E case todos os imperios colapsaron e caeron en decadencia. Era coma se houbese algún tipo de forza que impedía a integración da humanidade. Agora mesmo hai varios imperios bastante grandes no mundo. O máis grande é o británico, e o segundo ruso. E xa Rusia estaba en decadencia, despois de perder a guerra contra Xapón, o que é unha gran vergoña.
  A carreira branca perdeu ante o amarelo, e non hai nada de que alegrarse. Pero, por outra banda, a Rusia tsarista tivo sorprendentemente moitos tipos diferentes de accidentes e fracasos que levaron á derrota. Como se interviñese un poder superior. Aínda que si son poderes superiores? Non obstante, podería Genghis Khan conquistar medio mundo sen o patrocinio de poderes superiores? Despois de todo, canto custa esa Mongolia? E quen é o propio Genghis Khan: un salvaxe que non sabía nin escribir nin ler.
  Entón, aquí, obviamente, algunhas forzas definitivamente axudaron. É certo que non podían crear un imperio sólido. Máis precisamente, as conquistas dos ladróns foron fráxiles, e o país colapsouse trivialmente. Máis precisamente, o poder de Genghis Khan foi destrozado primeiro polos descendentes, e despois desapareceu por completo.
  O Imperio Romano foi máis forte, pero tamén primeiro dividiuse en dúas partes, e despois foron pisoteadas polos bárbaros occidentais, os árabes orientais e os turcos.
  A Rusia tsarista como imperio continental parece máis forte que os británicos, pero agora ten momentos difíciles: disturbios e derrota dos xaponeses. O último é moi molesto.
  O pobo ruso é capaz de perdoar moito por mor do brillo das vitorias militares e da grandeza imperial. E cando te gañan, e mesmo os xaponeses non os consideran un opoñente autorizado, isto é dobremente insultante e, por suposto, culpan ao tsar en primeiro lugar. E con el, xunto con todo o sistema de poder monárquico.
  Robur encolleu os ombreiros: é cen por cen estadounidense e non lle importa Rusia. Pero Albina e Alvina teñen sangue eslavo, e a súa derrota da Rusia tsarista do Xapón foi moi perturbadora.
  Pero Robur respondeulles: o seu xenio debería gobernar o planeta Terra, e non algúns Romanov. E que Robur creará un imperio eterno que incluirá todos os mundos habitados do universo. E quizais non só neste, senón tamén noutros universos. E despois haberá un imperio mega-hiperuniversal, que terá un poder e unha forza fantásticos!
  Robur pensou que a ciencia se desenvolvería e xa non habería máis vellos nin mulleres, todos serían para sempre novos e fermosos. E os mozos serán imberbes, con cariños e fermosos. E as nenas nunca desaparecerán.
  Robur cantou con entusiasmo:
  - Serei para sempre novo, para sempre borracho! E para sempre fresco e celoso!
  As nenas riseron en resposta e sacaron a lingua. Digamos que son divertidos.
  E agora parecen nenas.
  Albina sinalou cun sorriso cantando:
  Todo é fantasmal neste mundo furioso,
  Só hai un momento para el e aguanta...
  A vida é só un momento entre o pasado e o futuro,
  E iso é o que se chama vida!
  Alvina mostrou os dentes e comentou:
  - Non é moi difícil para ti!
  Albina dixo cun sorriso:
  - Algo non vai coa miña poesía!
  Alvina volveu cantar:
  A maldición das terribles e infernais noticias fíxose realidade,
  O sol esmoreceu de loito polo país...
  O asasino de conciencia e honra está privado -
  A man ensanguentada non tremía!
  Albina recolleu con moito entusiasmo:
  - O asasino é un bufón malvado e un estranxeiro,
  Comeu moitos corazóns de nenas...
  Cambiou a súa mochila por un frac,
  O canalla xenial interrompeu o tempo de voo!
  Alvina seguiu cantando con entusiasmo cunha voz infantil:
  O rostro radiante do poeta Pushkin,
  Rodeado pola escuma sanguenta da morte...
  O portador da bondade e da luz de Pushkin,
  Por iso, unha bala no corazón golpeou!
  Albina, con moita alegría, seguiu cantando, un magnífico romance:
  Un chorro de deslumbrante, radiante...
  As palabras do poeta e os poemas verteron...
  Amaba á xente con todo o seu corazón puro,
  Nas creacións da luz, os pecados malvados!
  Alvina continuou cantando con moito entusiasmo:
  A súa palabra era un diamante afiado,
  Todo o poder da sílaba, transmitiu cunha pluma...
  Traballou moi ben, a xente marabillóuse de todo o mundo,
  Poesía levantada, Deus ás estrelas!
  Albina continuou con furia compoñendo e cantando:
  Non hai límites para o talento do poeta,
  Non hai número de fragmentos de estrelas no ceo...
  O asasino será responsable ante o Señor,
  E Pushkin estará connosco para sempre!
  E as nenas batían os seus pés espidos e cicelados.
  Robur resumiu a conclusión lóxica e tamén cantou:
  -Ai Pushkin, es un equivocado excéntrico,
  Na primavera non tivemos que enfermar...
  Despois de todo, o cheiro a herbas picantes e delicadas,
  Capaz de expulsar a todos do sofá!
  Albina estaba de acordo con isto:
  - Si, a primavera é unha época marabillosa! Maio especialmente!
  Alvina cantou con entusiasmo:
  - E fóra da fiestra o mes de maio está furioso,
  Loita por el e atrévese!
  Finalmente, o chan da Lúa rematou e o seu aparato fabulosamente magnífico voou ao baleiro. E como din - entrou no espazo operativo.
  Albina cantou con entusiasmo:
  - A terra na porta, a terra na porta, a terra na porta é visible...
  Alvina aceptou cun sorriso:
  - Que triste está un fillo pola súa nai, como un fillo está triste pola súa nai, nós estamos tristes pola Terra, ela está soa!
  O eterno neno Robur retomou este canto:
  - Pero as estrelas, con todo, e as estrelas, con todo,
  Un pouco máis preto, pero todos tamén teñen frío!
  Albina continuou con entusiasmo:
  - E como un reloxo de eclipse, e como un reloxo de eclipse! Agardamos a luz e vemos soños terreais!
  Alvina seguiu cantando con moito fervor, coa súa voz máxica:
  - Pero non estamos soñando co ruxido do espazoporto... Non este azul xeado!
  O neno astronauta Robur uniuse con entusiasmo:
  - E soña, temos herba, herba preto da casa! Verde, herba verde!
  Despois engadiron velocidade e correron cara á Terra.
  Robur cantou con pracer:
  - ¡Iremos, correremos, sobre os cervos pola mañá cedo e irrompemos desesperadamente no amencer nevado!
  Albina recolleu con moito entusiasmo:
  - Verás que en balde lle chaman ao norte o extremo...
  Alvina engadiu con furia chameando os beizos:
  - Verás que non ten límites, doucho!
  E a nena petou o seu pé espido e cicelado.
  O neno Robur asubiou:
  - Non hai vencedores na última guerra,
  ninguén se salvará dunha descarga de mísiles...
  Alvina cantou con entusiasmo:
  - Enviaremos cunha gran explosión infernal ola!
  Albina continuou con furia:
  - E exuberante de rosas, collemos un ramo!
  E a nena azotou, coas pernas ciceladas e infantís, bailando:
  - Un dous tres! Limpar os focos!
  Cada vez están máis preto da Terra.
  A bola azul é cada vez máis grande. E está moi chulo. Así que pronto estarán no seu planeta.
  O neno Robur apretou os seus tacóns espidos e infantís e berrou:
  -Ves a eclipse no ceo,
  Terrible surf demoníaco...
  Voa un sinal infernal
  Rebaño espazo ouveo!
  Alvina recolleu con entusiasmo:
  - Avadon a maldición levántase,
  Avadon morte total...
  Avadon e os rexementos dos mortos...
  Avadon pistas locas!
  Albina engadiu con furia:
  Avadon! Avadon! Avadon!
  O neno Robur berrou:
  Maníaco sucio e tolo
  Quere converterse no líder do estado...
  Pero infundir medo...
  Alvina rematou o pensamento:
  - Morrerá nun pantano oxidado!
  Albina, mostrando os dentes, continuou:
  - Intentando trenzar o mundo,
  Alvina petou o seu pé descalzo e infantil e continuou:
  - Unha rede de paixón infernal!
  Albina cantaba furiosa:
  - Unha caveira de leproso e un vampiro...
  Alvina asubiou, golpeando o seu pé espido e infantil:
  - Cun paladar hendido insaciable!
  Robur comentou co sorriso dun mozo sádico:
  - SATO está furioso,
  O inimigo do rexemento avanzou...
  Pero os verdugos-adversarios,
  As nenas atoparanse con hostilidade!
  Albina foi recollida, e os seus pés descalzos estaban en movemento:
  - Cavan na pel dun porco,
  O inimigo quedará esmagado en po!
  Alvina continuou con aplomo infernal:
  As mulleres pelexan con furia
  O puño da nena é forte!
  Albina engadiu non completamente en rima:
  - E o tacón espido das nenas tamén é forte!
  Robur confirmou:
  - A armadura é forte e os nosos tanques son rápidos!
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - Si, moi rápido! Só un raio!
  Albina cantaba furiosa:
  -Hai mulleres nas nosas aldeas,
  Que conduzan un avión en broma...
  Alvina engadiu, furiosa:
  - Non sei a beleza da dúbida,
  O adversario en broma derrubará!
  Robur murmurou coa furia dun neno eterno:
  Nacen para gañar
  Para enxalzar a razón durante séculos!
  Albina engadiu cun sorriso de nena eterna:
  - Despois, os nosos bisavós,
  Reuniron un exército para eles dunha vez!
  Esta rapaza é só un super artigo. E aínda que agora son nenos, non perderon a súa agresividade.
  Robur comentou con admiración, deixando ao descuberto o seu rostro doce e infantil:
  - Son o máis forte deste mundo,
  E mollarei a todos no baño!
  O profesor de neno mesmo pisou o pé do neno no chan, estaba cheo de entusiasmo.
  Agora entran na atmosfera do planeta Terra. Chegou bastante rápido. E gustoulles.
  O triunvirato está simplemente encantado. Aquí están de volta na terra...
  Albina cantou con entusiasmo:
  - E nas alturas estreladas, e o silencio da montaña,
  Na onda do mar e lume furioso!
  E furioso, e furioso lume!
  Albina acendeu a crítica e comentou con sorpresa:
  - Algo neste mundo non está ben!
  Robur engurrou o ceño e preguntou seriamente:
  - E que pasa exactamente?
  O profesor sacoulle os ollos.
  Albina respondeu con dúbida na súa voz:
  - Agora estamos no pasado, hai só un par de anos!
  Alvina exclamou con entusiasmo:
  - Tanto mellor! Axudemos á Rusia tsarista a derrotar a Xapón!
  Robur, que se fixo neno, estaba feliz de loitar:
  Realmente axudaremos! Sempre estou feliz de axudar á raza branca!
  Albina asentiu.
  - Pola nosa nai Rusia!
  . CAPÍTULO #3
  A batalla entre as tropas de Kuropatkin e os xaponeses transcorreu segundo o escenario habitual. Primeiro, os rusos repelen os ataques dos samuráis, despois comezan a rodear o flanco e Kuropatkin retírase.
  Pero de momento esta táctica non funcionou. Diante das tropas xaponesas apareceu unha máquina de guerra con forma de quenlla cunha pistola láser grav.
  Robur ordenou:
  - ¡Pide pola raza branca!
  E Albina premeu os botóns do joystick coa axuda dos dedos espidos das pernas dos nenos. E o jet alcanzou os xaponeses, atravesando a infantería e a cabalería.
  Alvina presionou co seu talón espido, enviando outro chorro desde outro canón láser e arrolou:
  - Pola nai Rusia!
  E os nenos rían, esmagando aos xaponeses. Os brazos e as pernas dos samuráis voaban en diferentes direccións.
  Robur berrou cunha voz infantil:
  - Son o máis chulo do mundo!
  E co seu talón espido, o neno apretou a panca, facendo baixar un regueiro mortal sobre os xaponeses.
  Os guerreiros do sol nacente morreron centos e miles á vez, foi unha batalla grandiosa.
  O número de xaponeses foi máis que segundo os documentos oficiais, xa que os samuráis non tiveron en conta as súas unidades traseiras. Así que os xaponeses teñen unha clara vantaxe en número nas batallas. O que en parte xustifica a cautela de Kuropatkin.
  E os xaponeses sempre sufriron máis perdas que os rusos en todas as batallas.
  E ao final da guerra, eran inferiores ao exército ruso en número máis de dúas veces. E se non fose pola estúpida rebelión, entón o país do Sol Nacente sería esnaquizado en anacos.
  E agora un equipo de tres persoas: un neno e dúas nenas, destrúe o samurai. Aínda que teñen douscentos cincuenta mil soldados -moito máis que segundo as cifras oficiais-. E isto só está aquí, e outros douscentos mil están preto de Port Arthur.
  E o mar é poderoso, a flota construída polos americanos e os británicos. Pero contra eles, un arma creada por un triple xenio.
  Robur, cortando o samurái, canta:
  - Planea ameazante sobre o planeta...
  Albina, enviando unha onda cos seus dedos descalzos, engade:
  - ¡Aguia bicéfala rusa!
  Alvina, noqueando agresivamente a unha masa de tropas xaponesas que están subindo nunha avalancha, emitiu:
  - Nas cantigas da xente cantada...
  Robur, este eterno neno, bateu cunha aperta oblicua e chirriou:
  Recuperou a súa grandeza!
  Albina, apretando os seus dedos espidos e infantís, esmagou ao inimigo. É unha rapaza tan xenial. E ao diminuír de tamaño, volveuse aínda máis atrevida e galgo.
  E ata cantou:
  - Non son un insecto patético, súper tartaruga ninja!
  Alvina, premendo tamén cos seus dedos espidos os botóns do joystick, engadiu con moita intelixencia:
  - Serás como un secante - é moi chulo!
  O neno Robur berrou:
  Somos os máis fortes do mundo...
  Albina apretou os dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Está claro que dúas veces dous son catro!
  Alvina tamén presionou o seu tacón de bebé espido, redondo e rosa sobre o botón e berrou, noqueando aos xaponeses:
  - ¡Mállate no baño!
  O neno Robur, esmagando ao samurai e erguendo montes enteiros de cadáveres, exclamou a tope:
  - Para o tsar ruso!
  Albina garabateou en xaponés coa axuda dos dedos espidos das pernas dos nenos e arrolou:
  - A nosa santa gran Rusia,
  Terra próspera xenerosa!
  Alvina pingou aos xaponeses coa axuda dun tacón de bebé espido, redondo, rosa e berrou:
  - Deus o Mesías senta no trono,
  Pai Tsar Nicolás!
  O neno Robur, segando os guerreiros do imperio do sol nacente, premendo os botóns do joystick con pés infantís e descalzos, emitiu:
  - Creo que non vai arder cunha calor infernal,
  Vermello décimo sétimo ano!
  Albina, cortando aos xaponeses coa axuda dos seus dedos espidos, as súas pernas ciceladas, emitiu:
  - ¡Só arde a Patria!
  Alvina, atravesando o samurái e presionando o seu tacón rosa espido sobre os botóns, chirriu:
  - Famosamente vence a Xapón!
  O neno-profe, golpeando o teclado co seu talón de neno espido, esnaquizou todo un batallón do país do sol nacente e ruxiu:
  - Creo na miña estrela,
  Vou enganar o destino!
  Albina comentou astutamente, cortando outro batallón de xaponeses e mostrando a súa lingua:
  - Na guerra santa, alí estará a nosa vitoria!
  Alvina, eliminando masas de samuráis e enchendo todo un montículo de cadáveres, comentou ingeniosamente:
  - Bandeira imperial cara adiante - gloria aos heroes caídos!
  Robur, disparando o seu canón láser de gravidade, cubriu a batería xaponesa. As armas deformaron e retorcían nun corno de carneiro. O profesor sacou a lingua e ronroneou:
  Nada nos deterá, ninguén nos vencerá!
  E o talón espido e infantil presionará o botón. E de novo, o feixe do láser gravitatorio golpeará aos xaponeses.
  Foi simplemente hiper...
  Albina observou con deleite, tomando outra batería e sinalando o branco cos pés descalzos:
  - A nosa forza está no puño!
  Alvina, estrita cos xaponeses, coma se lles quitara virutas ensanguentadas e premeu o botón do joystick co seu talón espido, emitiu:
  Somos os máis fortes de todos!
  Os guerreiros do triunvirato enfrontáronse a Xapón con moita dureza. E exterminado, e queimado coma os cometas espaciais estrelaron contra o chan.
  Robur, aquel eterno neno cantaba:
  - E o samurai voou ao chan, baixo a presión do aceiro e do lume!
  Albina riu enxordecedora e proclamou con intelixencia:
  - Pero a intelixencia informou con certeza,
  E como preme o botón co seu tacón espido e redondo.
  Alvina apoiou os dedos espidos e infantís presionando os botóns do joystick e esmagando ao inimigo:
  - E o batallón foi ao ataque!
  Robur, disparando contra o xaponés, este é un neno eterno, ruxiu:
  - Loitamos con paixón sen mancha!
  Albina, queimando os inimigos con láseres gravitacionais e xogando cos seus pés descalzos, emitiu:
  - O noso escuadrón de aceiro e forte!
  Así foi como o seu barracuda, invulnerable ao lume samurái e rápido de tres canóns láser gravitatorios, destruíu un cuarto de millón de soldados xaponeses. Debemos render homenaxe aos samuráis - loitaron ata o final. Pero aínda así perderon.
  E só quedaron cornos e pernas do exército xaponés. Máis precisamente, só montañas de cadáveres aserrados en anacos, e unha morea de metal engurrado e fumante.
  Si, Xapón foi moi afectado. E parte das súas forzas foron eliminadas con brillantez.
  Robur e as súas nenas reabastecéronse con auga do regato. Tamén comeron conservas inglesas capturadas do exército xaponés destruído.
  E pasarei a esas tropas que bloquearon Port Arthur. E os exércitos samuráis avanzaban coma un maremoto.
  Pero entón o aparello en forma de barracuda atacou o exército de Pé. E onde van agora as tropas da terra do sol nacente?
  Foron tomados por un equipo desapiadado. E tamén o exterminio.
  Robur premeu o botón do joystick co pé dun neno, enviando raios mortais e ruxiu:
  - Os inimigos da Patria marchan cara a Gehenna!
  Albina presionou os botóns cos seus pés espidos, derrubou todo un batallón de samuráis e gritou:
  - Os inimigos non pararán a Rusia!
  Alvina tamén presionou o seu talón espido sobre os botóns do joystick e, sorrindo abraiante, arrolou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Robur esmagando ao samurai e xirando o avión, este eterno neno ruxiu:
  - Por un novo sistema comunista!
  Albina, destruíndo aos xaponeses, cantou:
  A estrutura de apoio do amor...
  Alvina, esmagando ao samurai, arrolou:
  Somos coma grúas no ceo!
  Robur, exterminando aos xaponeses, comentou:
  - Máis ben xa como papaventos!
  Albina riu, garabateando no samurai e usando os seus dedos descalzos, emitiu:
  - Para o voo ás estrelas!
  Alvina, declarou agresivamente, esmagando aos xaponeses e segándoos como un montón de montes:
  - Para os mellores tempos!
  Robur observou con agresividade, segando coma unha gadaña de herba e arrulando cunha voz infantil:
  - ¡Somos os máis chulos!
  Albina, garabateando en xaponés e usando un talón, rosmou:
  - Para un gran humor!
  Alvina, esmagando aos samuráis e acumulando montículos enteiros de cadáveres e unha masa de corpos engurrados, berrou:
  - ¡Para a clase híper da Patria!
  Robur berrou, mostrando os seus dentes infantís:
  - ¡Todo será xenial!
  E fodemos os xaponeses.
  Albina, garabateando no samurái e usando os seus dedos descalzos, colleuno e berrou:
  - ¡Enterraremos a todos nun cadaleito!
  Alvina, cortando agresivamente aos xaponeses e esmagándoos cos seus tacóns, emitiu:
  - Por un terror total!
  E como noquear ao samurai de novo. Este é o seu Hollywood sólido e asasino.
  E Albina cantaba en éxtase;
  O século XXI é un século moi tempestuoso,
  Os virus enfurecen nel, os terroristas...
  Pero aínda así, no cumio da vida, unha persoa
  E a xente sábeo, non son pacifistas!
  
  Podemos crer que voo a Marte
  A extensión de Venus é simplemente reconstruída...
  Todo só coñecerá a clase máis alta,
  E cada persoa nace heroe!
  
  Si, o noso negocio é desenvolver o progreso,
  Para que a humanidade sexa fermosa...
  Aínda que atacan só demos infernais,
  Contactar cunha moza descalza é perigoso!
  
  Somos fillas Komsomol da Terra,
  Mataremos ao inimigo sen ningunha timidez...
  Os pobos do planeta desta familia,
  E agora o home converterase nun heroe!
  
  Non haberá malicia para gobernar isto
  Baixo a bandeira do santo comunismo...
  Había unha vez un secretario xeral, e ante o rei,
  Xuntos rexeitamos a espada do fascismo!
  
  Mostraremos á xente a felicidade co exemplo,
  Podemos facer de todo ata o cumio do mundo...
  Houbo Rusia - estaba a URSS,
  E o Cristo do amor converteuse nun ídolo!
  
  Pasan os anos de tormenta
  Voamos arredor de Sirius tan famoso...
  Construído sobre as estrelas da cidade -
  Levántase do planeta berce!
  
  Despois de todo, Lada está connosco e Svarog é poderoso.
  Que fixo que o mundo fose tan estelar...
  Que haxa o maior Deus branco,
  Non é tarde para aprender!
  
  Os mortos resucitarán pronto, xa sabes
  O paraíso no planeta construirase á vez...
  O tempo é un maio eterno,
  A escala da obra é simplemente enorme!
  
  Faremos voos ata o final,
  Cheguemos ao límite do universo...
  Svarog o grande substituíu ao seu pai,
  Coa súa gloria en batallas sen cambios!
  
  Si, foi difícil, sei que é difícil,
  Os inimigos atacaron a Rusia nunha horda...
  E un melo espiñento de ventisca,
  Pero eles abriron camiño polo comunismo!
  
  O Señor Svarog deunos un martelo forte,
  Para esmagar os inimigos de Rusia con eles...
  E dar un golpe así...
  Simplemente rexeitamos o inimigo!
  
  Aos ollos da rapaza Komsomol lume,
  Arde nunha fervenza infernal, podes ver a chama...
  Seino para a Patria, señoras,
  Levantaremos o estandarte máis alto que o sol!
  
  Ti es un home, agora considera unha aguia,
  Volando sobre as estrelas do universo continuo...
  Por riba do mundo, as garras de falcón estiráronse,
  E cargado de conciencia imperecedera!
  
  Non podes simplemente matar a Rusia,
  Como un adversario insidioso non intentou...
  O cazador pronto converterase nun xogo,
  É perigoso para o inimigo loitar coa Patria!
  
  A nena moverá o pé descalzo,
  E o fascista sairá voando, coñece os teus dentes...
  E se a muller move o póquer,
  Iso significa que tocaron as trompetas da morte!
  
  Todo no noso mundo será positivo,
  Calquera negocio é discutible rapaces...
  Amosemos unha creatividade indubidable,
  E garabatearemos dende a máquina!
  
  Os inimigos cren facilmente que imos esmagar,
  Segamos a herba poeirenta sen dúbida...
  Salvaremos a Rusia de grandes problemas,
  Que estea no corazón - Xesús e Lenin!
  
  Ás estrelas máis altas do mundo
  Os barcos terrestres son capaces de voar...
  O poeta transmitiunos todo o poder da sílaba,
  No nome da nosa nai Rusia!
  
  A deusa Lada glorifica a Rusia,
  Ela estende un gran veo...
  Loita pola Patria e non teñas medo,
  Por suposto, non hai mellor maneira para nós!
  Unha vez que as nenas loitaron preto de Moscova,
  Os xigantes figurativos loitaron...
  Pero Hitler está aliado con Satanás,
  E Svarog e eu, sabemos que somos invencibles!
  
  Aínda que houbo unha xeada que xea o sangue,
  A nena correu descalza polos ventisqueros...
  O país dará felicidade e calquera,
  As súas trenzas son prata de ouro!
  
  O Señor Supremo coñece todos os corazóns,
  E tanto as nenas, Deus ama...
  Loitarán ata o final
  Se non, o adversario destruirá o país!
  
  Por iso todo no mundo é mentira,
  Cando te poñes lentes de cor rosa...
  E o inimigo bota unha néboa continua,
  Sete venres do adversario durante semanas!
  
  Forxaremos armaduras para nós,
  E a espada do aceiro damasco máis afiado coñecido...
  A patria non será quitada polo rublo,
  Pois por que estades cansados os cabalos?
  
  Observa que todo estará ben de súpeto,
  Cando nos xuntamos co poder de Deus...
  Ti es o falcón da verdade, non un galo de mentira,
  Creo no comunismo na batalla que romperemos!
  
  Pola nosa forza, e na honra de Rusia,
  Pola bandeira vermella e a querida Rusia...
  Para Ucraína e Bielorrusia,
  Imos completar a maior misión!
  
  Glorificaremos a Lada na gloria,
  Para amar a Svarog, a nai de Deus, María...
  A clasificación definitivamente será de cinco...
  Porque a fe deu forza!
  
  Que é Batu e o malvado Gengis Khan para nós?
  Como Hitler, o exército de Napoleón...
  Nin un só khan nos vencerá,
  Nin unha horda, aínda que haxa millóns!
  
  En Rusia, as nenas nacemos,
  Para a gloria de Ilich e Xesús...
  Agora as aguias só voan cara arriba,
  Para mostrar unha gran arte!
  
  Moscova é a capital da paz e do amor,
  Estamos acumulando espazo...
  Aínda que non podes construír a felicidade no sangue,
  As incursións dos infieis vencemos a todos!
  
  Que o inimigo non nos perdoe a debilidade,
  Quere fritir os tacóns das nenas...
  Ás veces ghoul agresivo
  Capaz de arrancar e atacar o mal!
  
  Pero non cederemos a fronteira ao inimigo,
  Alcanza as fronteiras de calquera universo...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Coa súa forza en batallas sen cambios!
  
  Así que a vitoria das nenas está preto,
  Non temos medo de Stelzanath,
  O amor pola Patria é doce e puro,
  E se é necesario, loitaremos co exército!
  Velaquí todo un poema adicado ao futuro, cantaron as rapazas, con gran furia.
  E despois tomárono cos tacóns espidos mentres presionaban os botóns, rematando o último xaponés.
  E así o exército do Pé deixou de existir. Case medio millón de xaponeses foron ao outro mundo. E está moi chulo.
  E agora queda por derrotar a frota. E entón só quedarán cornos e pernas do Xapón.
  Albina berrou, mostrando os dentes:
  - Achégase a hora na que gañaremos!
  Alvin estivo de acordo con isto:
  E as bóvedas da prisión derrubaranse no abismo!
  Robur confirmou agresivamente:
  - ¡Ninguén nos chamará débiles!
  E o neno presionou cos pés nus os botóns do joystick.
  A guerra parece estar chegando ao seu fin.
  E agora a súa barracuda móvese en dirección á flota de samuráis. E este é un movemento de gran mestre. E o xogo non está segundo as regras: romperemos a fraera!
  Albina tuiteou:
  - Gloria ao novo imperio mundial!
  O neno Robur aclarou con gusto:
  - O meu imperio mundial!
  Entón o profesor infantil golpeou o metal co pé descalzo. Que fixo o son.
  Coa axuda do radar, detéctase a frota xaponesa. Só está navegando preto de Port Arthur, intentando non liberar o bloqueo do escuadrón do Pacífico.
  Alvina, esta eterna nena, cantaba pisando o seu pé espido e infantil:
  - Sol brillante de esperanza
  Volvendo a levantarse sobre o país...
  famoso exército ruso,
  Bate a Xapón no mar!
  Albina continuou con entusiasmo, premendo tamén os botóns co seu tacón espido, redondo e infantil:
  Águia rusa sobre o planeta, as
  ás espalladas despegarán...
  O inimigo será chamado a rendir contas
  Será derrotado, roto!
  E agora o aparello barracuda dispara o seu primeiro raio contra os barcos de Xapón.
  E os láseres gravitacionais, co seu fenomenal poder cósmico, golpean o buque insignia do país do sol nacente.
  E agora o maior acoirazado dos samuráis, no que se atopaba o famoso Almirante Togo, comezou a afundirse. E foi literalmente cortado en pequenos anacos por láseres gravitacionais feitos por xenios que recibiron a eterna xuventude.
  Robur - este eterno neno, premendo os botóns coas súas pernas espidas e infantís e rindo os dentes arroulou:
  Pisamos a Mercurio cos nosos pés,
  E hai unha ruta a Marte!
  Albina, esmagando ao inimigo co seu talón espido, engadiu:
  - Levantaremos ondas de tsunami,
  A raza branca levantarase!
  Alvina observou con intelixencia, disparando ao inimigo usando os seus dedos espidos:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  E outro barco xaponés afundiu. Estas eran realmente nenas.
  Aínda que os brillantes guerreiros convertéronse en nenos, a súa eficacia de combate só creceu a partir diso. E tiñan un aparato marabilloso e destrutivo. Que queimou literalmente todos os barcos xaponeses.
  Robur, mesmo esmagando aos xaponeses, cantou:
  - Na inmensidade da Patria marabillosa...
  Albina, enviando agasallos de forza mortal, e literalmente queimando aos seus opoñentes, emitiu:
  - Disfrutando da batalla e do traballo....
  Alvina colleuno con furia, lanzando descargas de morte infernal ao inimigo:
  - Compuxemos unha canción alegre...
  Robur apretou o botón cos seus dedos espidos, as súas pernas infantís, e colleu con entusiasmo:
  - Sobre o gran amigo e líder!
  Albina, con moito entusiasmo, esmagou aos xaponeses, e afundiu os seus barcos, facendo que soplasen burbullas e ardesen, mentres ela cantaba:
  - Robur é a gloria da batalla!
  Alvina, con moita paixón, afogou á frota samurai, e serra os seus pratos, cantou:
  - Robur - o noso voo xuvenil!
  O propio Robur colleu a canción sobre si mesmo, presionando o seu tacón espido, redondo e infantil nos botóns e ruxindo:
  - Loitando con cancións e gañando....
  Albina continuou con moito entusiasmo, usando os seus dedos descalzos:
  - Un home seguirá a Robur!
  E toda a trinidade cantou agresivamente, afundindo a frota xaponesa e sen deixar ningunha oportunidade para os barcos inimigos:
  - Loitando e gañando con cancións,
  Un home seguirá a Robur!
  E realmente afunden os barcos a fondo. E fanche baixar.
  Os primeiros doce acoirazados e cruceiros blindados foron afundidos. E agora os mozos loitadores tomaron embarcacións máis pequenas. Para que nada nin ninguén puidese sobrevivir.
  Robur comentou cun sorriso:
  - Se o fráxil inmediatamente no cadaleito....
  E o pé espido e infantil do neno-profe enviou outra porción de raios destrutivos.
  Albina riu e comentou mentres afundía os barcos xaponeses:
  - Pola grandeza do planeta, e a renda máis alta do comunismo!
  E o seu talón espido preme de novo os botóns.
  Alvina, continuando destruíndo aos xaponeses e usando os dedos espidos das pernas dos nenos, vyaknula:
  - Por un deporte destacado!
  E as nenas cantaron ao unísono:
  - Ollos, neno adormecido, limpa coa man,
  Descubriches un deporte difícil para ti...
  Os pesos enormes se desgarran rapidamente,
  Establecerás un récord mundial!
  E Albina engadiu, esmagando os xaponeses no mar:
  - Verdadeiramente un récord mundial!
  . CAPÍTULO #4
  A frota xaponesa, que perdeu os seus barcos máis grandes e os seus almirantes, comezou a espallarse. E a barracuda tivo que perseguilo e engadir láseres de gravidade.
  Alvina, premendo os botóns cos dedos espidos dos pés, arrullou, mostrando os dentes:
  Acabaremos contigo ata o final!
  Confirmou Albina, apretando os botóns co seu tacón espido, redondo, rosa e ruxindo:
  - O sol nacente converterase na posta!
  Robur tamén dispara unha descarga mortal contra o inimigo e queima outro destrutor, facendo que se derrita.
  Entón ruxirá:
  - A bordo!
  Alvina riu, e torcendo as cadeiras, mostrando os dentes, arrolou:
  - Xapón acabará!
  Albina estivo de acordo con isto, premendo os botóns:
  Conseguiches mozo!
  As nenas aínda son tan mocosas en aparencia, pero pelexando. E só quedan burbullas dos barcos xaponeses.
  Robur, perseguindo aos xaponeses, cantou:
  O inimigo non marchará, o inimigo non marchará,
  E eu creo!
  O inimigo non marchará, o inimigo non marchará,
  A escuma creceu!
  E o neno preme de novo o seu tacón espido, redondo e infantil nos botóns do joystick.
  E bate contra o xaponés, cortando o destrutor en dúas partes case iguais.
  Albina observou con agresividade, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos:
  - Será todo trivialmente super!
  E outro barco xaponés está a afundirse.
  Alvina afogando activamente aos xaponeses, emitiu:
  - Son unha nena da guerra espacial!
  E amosou a súa lingua. Entón comezou a saltar, coma nunha tixola.
  Estas rapazas son de primeira!
  Robur, loitando contra os xaponeses, cantou:
  Robur, Robur, Robur -
  Swing electrónico!
  Albina, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, engadiu agresivamente:
  Robur, Robur, Robur -
  Os pés voaron nas mans!
  Alvina, co seu talón espido e infantil, premendo o botón do joystick e afundindo outro barco xaponés, espetou:
  "E non vou dicir a ninguén que amo a Robur!" Encántame Robber!
  Albina engadiu, premendo o botón do joystick cos pés descalzos:
  Encántame a Robert! E vou esmagar a todos!
  Ese era o equipo. E tales nenos afogan aos xaponeses sen ningunha pena.
  Robur pensou que grazas á súa intervención, Nicolás II pasara dun tsar fracasado a un grande. E digamos que é xenial. E é Robur, o maior xenio de todos os tempos e pobos.
  Crea tal arma. Quere poder sobre o mundo, e agora está axudando ao tsar ruso. Pero sempre podes virar a túa arma contra Rusia.
  El Robur loita ante todo por si mesmo. E debo recoñecer que faino con moito éxito.
  Alvina tamén golpeou ao inimigo cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - Tsesarevich Nicholas,
  Se tes que reinar...
  Albina, esmagando aos inimigos co seu tacón espido e rosa, que tan habilmente presiona, emitiu:
  - Nunca esquezas,
  O sangue corre coma un torrente!
  E o neno Robur confirmou:
  - Aínda como choca! E golpearemos o inimigo!
  Albina, afundindo outro barco xaponés, colleuno e cantou:
  - A tormentosa festa de Satanás,
  Derrama sangue na luz!
  Alvina, vendo o destrutor cos seus dedos espidos, lanzou con agresividade:
  - E a espada sagrada da guerra,
  Rompe o segredo!
  Robur comentou cun sorriso infantil:
  - Si, cortamos o segredo, e mostramos a nosa forza colosal!
  E agora outro barco xaponés está afogando. Case non quedan barcos en Xapón. Os últimos destructores están afundindo. E está moi chulo.
  Robur cantou con pracer:
  - Os barcos están rotos,
  Cofres abertos..
  Esmeraldas e rubíes espallados coma a choiva!
  Albina con moito pracer, saboreando as palabras, rematou de cantar:
  - Se queres ser rico,
  Se queres ser feliz...
  Alvina, esmagando os seus dedos descalzos, engadiu:
  -Quédate rapaz connosco,
  Serás o noso rei!
  E as dúas nenas exclamaron a coro:
  - Sé o noso rei!
  Serás o noso rei!
  E tanto as deusas como as mozas chulas rirán.
  Pero a frota xaponesa foi rematada. E os últimos barcos foron afundidos. Agora a guerra está case rematada.
  Albina comentou cun sorriso carnívoro:
  - ¡Debemos axudar a Rusia a librarse dunha vez da ameaza xaponesa!
  Alvina estivo de acordo con isto, golpeando o pé descalzo:
  - Por suposto que debes!
  Robur, aquel rapaz agresivo e eterno, respondeu:
  - E non me importa! Esmagaremos específicamente os inimigos!
  E agora o seu fabuloso aparato dirixíase ás costas de Xapón. De feito, é necesario destruír as tropas xaponesas na propia metrópole.
  Albina cantaba, mostrando os dentes:
  - Mentres o reloxo bate, mentres o reloxo bate,
  mentres o reloxo bate - non colgues o nariz!
  Alvina continuou con furia, golpeando o seu tacón redondo e espido:
  Mentres os corazóns latexan, mentres os corazóns latexan
  Para o mellor - loita ata o final!
  Robur encolleu os ombreiros infantís. Foi doado para el matar os xaponeses. Tamén podería matar facilmente os brancos? Claro que podería! Quere poder sobre o mundo! Esta é a súa paixón e idea agresiva. Cando matas para acelerar o momento en que a xente nunca se matará!
  E haberá felicidade en todo o universo!
  Robur mesmo cantou con deleite:
  Onde estaba, cando foi,
  De neno, ou quizais nun soño...
  Unha cegoña no tellado é un niño para un ser querido,
  Svit na primavera!
  Albina comentou:
  - Isto xa non é relevante! En comparación co noso aparello, a cegoña non é ninguén!
  Robur respondeu:
  - A cegoña está viva, e a nosa é artificial!
  Alvina cantou con deleite:
  - Tan bondadoso e pacífico,
  Pero aínda así, a besta está chula....
  Pensas que son un recordo
  Pero o oso está vivo!
  Albina riuse e sinalou:
  - ¡De nada serve pedir clemencia a unha fera fera!
  E aquí está a súa barracuda en territorio xaponés. Coa axuda do radar e a interceptación de radio, busca tropas e dedícase ao seu exterminio. E esmaga, francamente, con maiúsculas.
  Robur cortando o batallón xaponés con armas, di:
  - Creamos milagres espaciais!
  Albina, un puto samurai, publicou:
  - ¡Estaba mirando para o ceo!
  Alvina, esmagando aos xaponeses, arrolou:
  - Polo novo comunismo de Robur!
  E amosou a súa lingua. Esta rapaza é simplemente incrible!
  Robur, despois de destruír un par de regimentos de samuráis coas nenas, mudouse de novo. E actuou moi rápido. Os seus movementos no aparello universal foron, coma sempre, moi rápidos.
  Albina observou cunha risada, mostrando os dentes e presionando os dedos espidos dos pés sobre os botóns:
  Somos nenas de graza colosal!
  Alvin respondeu:
  - Non grazas, senón organizacións!
  E presiona co talón espido!
  O seu traballo non é doado, xa que as tropas xaponesas na patria non están reunidas nun só lugar, senón que están concentradas. E hai que batelos anaco a anaco.
  O que sen dúbida crea algúns problemas.
  Robur está ocupado buscando co radar. E con el, xunto cos xaponeses, as nenas van destrozando e destruíndo. Hai que voar a moitas zonas.
  Robur en voo compón aforismos alados;
  Un ditador é un boxeador que sempre golpea debaixo do cinto coas mans doutra persoa, non escoita o gong e é o seu propio xuíz!
  O boxeo é pelexar a puño con luvas brandas, a política de pelexar a lingua sen luvas brancas!
  Boxeadores de puños, políticos de linguas, boxeadores de regras honestamente, políticos de ilegalidade deshonrosamente!
  Unha muller tamén é boxeadora, só que é a máis mortal cando se quita completamente a roupa!
  Os profesionais do boxeo pelexan a peito descuberto, as mulleres profesionais non só espudan o torso!
  Unha loita de boxeo está limitada no tempo polas regras, a confrontación de políticos non coñece límites de tempo e regras!
  Os boxeadores pelexan abertamente en público, os políticos pelexan baixo a alfombra, e aínda que saian para morderse a lingua por debaixo do cinto!
  Un boxeador teimudo é encomiable, pero os políticos a maioría das veces persisten nos delirios!
  O político está ansioso por converterse en leóns, pero defender un punto de vista erróneo é un típico carneiro, e un burro teimudo que se porca!
  O boxeo é unha visión brillante e fermosa, a política tamén é cegadora, pero é noxento mirala, e é cen veces máis amarga escoitala!
  Un político ten ás veces a brillante plumaxe dun pavo real e a elocuencia dun ruiseñor, pero no trato cos votantes segue a ser un porco sen ás!
  No boxeo, os brazos longos son valiosos; en política, as linguas longas son moito máis mortais para todo o país!
  Un boxeador co puño só pode derrubar a un rival no ring, un político baixo a alfombra, coa lingua longa, converterá todo o estado en ruínas!
  O corredor de maratón máis perdurable é un político, ás veces nin sequera ten a vida suficiente para correr ao trono!
  Un corredor calcula forzas durante unha hora, un político, incluso o máis prudente, non acumulará forzas para a eternidade!
  Un político adoita ser homófobo, pero cun cu necesariamente grande, pulcro, pero porco ao máximo!
  Un político non sempre é unha persoa significativa, pero sempre é un cu enorme!
  Os votantes perciben ao político ao que votan como un príncipe de conto de fadas, pero sempre obteñen un rei espido no trono.
  O ditador imaxina un pavo real con diamantes e un emperador con túnica roxa, pero cando o elector lle esixe unha conta, resulta ser un rei espido e unha galiña mollada e arrancada!
  A vontade dunha muller é coma un diamante nun colar, a falta de vontade política é un adoquín atado a unha soga ao pescozo!
  Unha muller pódese comparar cun diamante, un home con pedernal e a política cun coágulo de feces!
  A través da forza, podes loitar contra un inimigo poderoso, pero ningunha forza te obrigará a escoitar o discurso dun político ata o final, se te impón polo menos tres veces como amigo!
  Todo no mundo require esforzo, só baixo o monótono murmurio dun político non é difícil adormecer!
  No boxeo cómprense moitas veces os narices, pero en política sempre te quedas co nariz!
  O nariz dun boxeador está torto, en política tamén é tortuoso o xeito de deixar nariz a un elector!
  No boxeo, ás veces cóntanse os puntos de forma deshonesta; os votos sempre son deshonestos nas eleccións.
  No boxeo é importante como se loita, e como se contan os votos e o rei do ring ten algo de vantaxe, en política dá igual como voten, e o reconto está completamente en mans dos un que está no trono!
  Nos deportes, podes converterte nun monarca de peito descuberto, pero en política, xa todos son reis espidos.
  Nos deportes podes estar suado e po, pero en política definitivamente te ensuciarás e ningunha ducha lavará a sucidade cheirando!
  Un soldado pode ser destrozado, pero ser agradable ao tacto para unha muller, e un político, por moi suave que se afeite, evoca a sensación de bicar a un réptil.
  Un soldado é unha aguia co rango de gorrión, un político é unha galiña mollada co rango de pavo!
  O soldado, aínda que non ten forma brillante, e ás veces realiza ordes estúpidas, pero a diferenza do político-loro, non canta coa voz allea!
  O soldado é o formigueiro da guerra, e o político bota merda dende arriba, sendo un gordo zumbido da retagarda!
  O soldado é valente aínda que sexa tímido, o político é covarde, aínda que sexa galo!
  O soldado é nobre, pero non libre, o político é vil, e tamén, de feito, escravo das paixóns!
  Un soldado é un león, aínda que aínda pequeno, e a política é un raposo e xa superado!
  Un soldado é como un anxo no inferno, e un político é un porco que celebra unha praga.
  Un neno descalzo está máis cómodo correndo pola neve que un político calzado manobrando entre chorros!
  Un neno, aínda espido no frío, é máis feliz que un vello bañado no barro do discurso dun político!
  Unha muller non ten tanto medo de estar espida e descalza como de que un político se poña os zapatos e lle arranque tres peles!
  A muller é tímida en aparencia, pero hai pouco que a poida asustar de verdade, o ditador masculino é formidable en aparencia, pero fuxe da súa propia sombra!
  Para un ditador, o silencio só é de ouro se os súbditos aguantan meter a lingua no peto sen murmurar!
  O ditador asegura que é duro coma unha pedra, pero en realidade o tirano é só un empedrado mudo!
  Unha nena derruba as pernas cando corre descalza sobre pedras afiadas, un político confunde cando corre calzada entre regatos!
  Un talón feminino espido pode ser atravesado por un afiado, un votante calzado cun político non será atravesado nin polo enxeño!
  Unha muller prefire andar descalza no frío que calzarse cos discursos fogosos dos políticos!
  Na xeada, un corazón quente non se arrefriará, e un discurso ardente dun político non quentará!
  Un patriota ten unha chama no corazón, pero só merda no fígado dun político!
  Un soldado ten o corazón ardente de patriota, e os políticos teñen o estómago dun avestruz corrupto e a gorxa dunha pitón cobizosa!
  Un soldado garda a honra - custa moito, un político vende desvergoña, que non vale un céntimo roto, pero custa tres caros!
  O soldado ten un abrigo gris, e moita materia gris na cabeza, o político ten o pelo de lobo gris, e aspira a ser cardeais grises!
  Os políticos envían soldados a derramar sangue por unha palabra vermella, e por un negocio negro traizoan o amor!
  Un soldado pode manchar o seu corpo, pero permanece puro de alma, e ningún baño axudará a un político a lavar a sucidade espiritual.
  Un soldado ten que matar malos polo ben da Patria, un político mata todo o bo con ambición polo ben dos seus!
  Un soldado que mata non é un asasino, un político que promete: non cumpre!
  Un soldado ás veces fai o imposible sen aforrarse, un político non fai nada do posible sen interese propio no seu peto, sen aforrar aos demais!
  Un soldado é un león que carece de mando de carneiros, un político é un raposo que só obedecen os carneiros con miolos de galiña!
  Un soldado non sempre se converte nun león, pero o principal é non resultar un burro do que se baixaron tres peles.
  , Un soldado non sempre se comporta como un anxo, pero no fondo da súa alma está devoto de Deus, un político sempre derrama discursos anxelicos con promesas de paraíso, pero na superficie do espírito está claro que está devoto. a Satanás!
  Un soldado pode quedar sen botas durante a batalla, pero un político ponse zapatos, en calquera situación!
  Un soldado leva un uniforme de camuflaxe para sobrevivir polo ben da Patria, mentres que un político é un camaleón para matar moralmente a un elector para apoderarse do trono.
  Un soldado en batalla corre coma un can contra un xabaril, un político na retagarda, ladra moito e porcos!
  É bo que un soldado sexa forte coma un carballo cando se atopa cun inimigo, peor é ser estúpido coma un toco cando está en contacto cun político!
  Un verdugo córtase cabezas cunha machada, un soldado apuñala na gorxa cunha baioneta, un político bótase nos miolos coa lingua e estrangula o pescozo con palabras pegajosas!
  É mellor que un soldado sexa un lobo feroz que un coello covarde, sobre todo cando se atopa cunha boa política!
  Un soldado pode ser feroz en aparencia, pero no fondo dun cordeiro manso, un político con mirada anxelical é en realidade un típico porco.
  Os soldados sempre son valentes, mesmo cando se retiran fan só unha manobra táctica, os políticos sempre son covardes, aínda que atacan, cometen un truco estratéxico!
  Un soldado loita con iguais e fortes por orde, un político ataca aos débiles, pola súa propia vontade!
  Un soldado de verdade non sempre é ben nacido, pero sempre cumpre co seu deber, un político, aínda que teña pedigrí real, sempre non cumpre as súas promesas!
  Un soldado ás veces usa prostitutas durante as súas vacacións, un político sempre está no traballo e en repouso unha prostituta que usa votantes!
  Un soldado paga ás prostitutas o que gaña co seu sangue, un propio político é unha prostituta e págaselle para estragar o sangue dos votantes!
  Un soldado dispara, mandando unha bala no peito do inimigo, un político mata poñendo un porco no peto e bilis no fígado!
  Un soldado en batalla grita vítores, un político tampouco cala, pero se un guerreiro é golpeado na batalla, pois un berro, ai, non é un escudo!
  Un soldado non sempre é unha estrela, pero a gloria das súas fazañas non esmorece co paso dos séculos, un político sempre pretende o papel de luminaria, pero a súa infamia está cuberta de mofo!
  O soldado traballa cunha baioneta afiada e apuñala en boa conciencia, o político bate os polgares coa axuda dunha lingua cuxa agudeza carece de conciencia!
  Un soldado pode beber demasiado viño e mexar, pero non verterá, como un político, diarrea verbal sen medida na borracheira!
  Unha moza descalza está disposta a correr sen medo tras o seu amante, pero con que susto se deixa calzar o votante polos políticos!
  Un político é un raposo, para quen os votantes son os veciños dun galiñeiro, pero devorando a carne dos que teñen a intelixencia dunha galiña, un político definitivamente escorregará un porco!
  Os soldados están loitando contra galos que poñen ovos de ouro, para os xenerais de pavo que á súa vez son devorados polos políticos raposos!
  O soldado corre ao ataque, crendo na vitoria, o político da retagarda, en calquera caso, culpará ao loitador desviándose dos principios!
  Os soldados ás veces se retiran, porque a felicidade é cambiante, pero sempre renuncian á política, a súa felicidade está no engaño e en esvarar un porco!
  O neno descalzo é demasiado hábil como para deixar que o político o leve debaixo do talón!
  Cando os pés descalzos dunha nena son feridos por pedras afiadas, feren o corazón dun home, pero os políticos que a obrigan a tomar sopa de repolo con zapatos de bast baten o fígado dos votantes!
  Un soldado non busca a morte, quere vivir, un político non busca o xeito de cumprir as súas promesas electorais: quere sacar proveito dos votantes!
  Un soldado sempre é novo de corazón, aínda que se volve gris, un vello político canalla sentado no fígado e un demo calvo ata con cabelo groso!
  Nos tempos antigos, un soldado tiña unha espada, despois foi substituído por unha metralleta para facer máis doado matar inimigos, e un político da época tiña unha lingua - máis mortal que a que é imposible inventar!
  Un soldado é unha especie de máquina de guerra, pero segue sendo un home, en política non hai nada humano: é unha máquina de guerra contra argumentos razoables!
  Mellor unha culler para cear que beber sopa de repolo con zapatos de bast!
  Se é difícil facer amigos en política como lobos na manada, polo menos non nos fotemos no sofá!
  ¡Os políticos pelexan coma lobos e póñense un porco coma raposos!
  Un político aínda pode esconder os colmillos dun lobo debaixo da pel de ovella, pero nada pode esconder un centavo de porco!
  Un político que non pode esconder un céntimo de porco aos votantes non vale nin un céntimo!
  Tanto o político vai meter a pata aos votantes que berran coma lobos!
  Un político sen agarre de lobo, pero con costumes de porco, levará o votante á vida de can!
  O político permítese coas mans, métese no peto coa lingua e pisase a alma coas botas!
  Se un político ten sete venres nunha semana, entón o elector ten un aniversario ocioso o luns!
  Dá igual nacer un luns, é un desastre elixir un ditador o domingo!
  Despois de facer unha elección a favor dun tirano nas eleccións do domingo, corres o risco de conseguir un luns continuo!
  Escollendo unha man de ferro, terás unha cadea de aceiro ao pescozo!
  Aínda así, a man de ferro é mellor no poder que a perna de óso da anarquía!
  O poder máis cruel é mellor que a anarquía completa, é máis fácil soportar un tirano que mil irmáns!
  Un verdadeiro gobernante debería ser como un príncipe de conto de fadas para o pobo, e non un rei espido!
  Hai moi poucos príncipes de contos de fadas en política, pero só reis espidos!
  Un príncipe é un futuro rei, un rei espido é un quebrado no presente!
  Unha muller está esperando por un príncipe de conto de fadas, pero obtén un rei espido, un votante é un mesías e un hipócrita de vontade débil ou un tirano sen principios!
  Unha muller agarda por un príncipe ata casar, un elector agarda o cumprimento das promesas electorais ata que o cancro asubíe na montaña!
  O político é un mestre da mentira e un gran mestre das escusas, e na súa habilidade para a merda é un campión do mundo!
  Un político só ten unha oportunidade de causar a primeira impresión, e unha oportunidade constante para facer a merda!
  O político sabe que dúas veces dous son catro, pero tenta demostrar que engadindolle dous termos máis, conseguirás o mundo enteiro!
  O político quere ter o poder e o trono dun león, pero en canto a forza é ao mellor un galo, e en canto a posición é un raposo que fai un burato para plantar un porco!
  O elector debe ter nervios de aceiro para non oxidarse pola choiva verbal do político!
  É máis fácil crer que o ceo vai caer á terra que que o ditador merece ser exaltado ao ceo!
  O político sempre está disposto a derramar promesas coma un ruiseñor, pero a cumprir a promesa cando o cancro asubíe no monte!
  Por que é tan difícil cumprir as promesas electorais: podes comer unha balea cos teus ollos, pero unha culler grande romperáche a boca?
  Podes facer todo o que a imaxinación debuxa, se non son as promesas dun político privado dunha imaxinación razoable!
  O político está preparado para venderlle a súa alma ao Diaño por mor do poder, pero Satanás non compra o que non vale un céntimo e vai ás súas mans de balde!
  Un político non pode converterse en Deus, pero a capacidade de arruinalo é o propio Satán!
  O elector quere limpeza na política para comer carne, pero só recibe un tipo dun político sucio: un porco plantado!
  O cociñeiro-político ten un prato - fideos para as orellas e un tipo de carne - poñer carne de porco, no terceiro burato dunha rosca con mel de promesas do regato da elocuencia e, en conclusión, mingau de bidueiro e queixo nunha trampa para ratos. !
  Un político é un cociñeiro que prepara pratos non comestibles para discursos doces, para que sexa máis doado tragarse ao propio votante!
  Un político é un cociñeiro que alimenta xenerosamente ao votante con mel dos discursos, pero ata o mel é amargo se te afogas nel!
  Se o ditador cunha mina astuta puxo os seus termos a cero, isto significa que o elector volveu recibir un bast!
  Un guerreiro sempre loita por unha causa xusta, mentres que un político leva todos os trofeos á esquerda!
  Un guerreiro dispara coa man esquerda por unha causa xusta, un político coa lingua leva todos os logros á esquerda!
  A guerra é o contrario do océano de amor, pero tamén require unha fonte de sangue!
  Un guerreiro non é Deus en forza, senón un anxo na nobreza!
  O soldado ten un casco de ferro, unha baioneta de aceiro e un corazón de ouro, pero o político non o valora nin por un céntimo!
  Os soldados adoitan ser levados a matar coma ovellas, pero son leóns de corazón, e un político que ruxe coma un león é unha ovella típica!
  Un soldado tamén pode ter medo á morte, pero aínda así ten máis medo á deshonra, e un político está tremendo pola súa vida, ¡pero perdeu a honra hai moito tempo!
  Os soldados, vencido ao inimigo, celebran a vitoria, o político, enganando ao votante, celebra ao covarde!
  Un neno pode ser un bo guerreiro, pero un político nunca crecerá para ser responsable ante os votantes!
  Mellor ser un neno descalzo que deixar que os políticos se poñan os zapatos e rouben a mocidade!
  Unha nena é unha flor magnífica que pode murchar, pero nunca perde a súa fragrancia, un político é unha pila de esterco, pode subir ao trono, pero só cheirará máis!
  Un soldado é un home de verdade, un político é unha muller malhumorada con pantalóns!
  Un soldado ten unha rabia nobre coma un ruxido de león, e un político ten unha vil histeria, a palabra é un balido de carneiro!
  Un soldado raramente ten un día libre, pero un político ten sete venres á semana e os seus electores celebran o seu aniversario o luns.
  Un soldado, caído, fai flexións, un político sempre cae moralmente e se mete no peto!
  Un soldado ás veces é obrigado a atravesar o barro mentres segue sendo un home, e un político con roupa limpa e regado con colonia segue sendo un porco.
  Un soldado dá honra e queda con honra, un político mete un porco e segue sendo un porco!
  Un soldado ten botóns seguidos, un político ten coma o cu de xabarín!
  Orellas de soldado, nenos valentes, e envían políticos a hospitais psiquiátricos.
  Dise que o home descendeu dun mono, pero un político é de inmediato claro e seguiu sendo un porco!
  O traballo fixo un home dun mono, e a loita encuberta converteu a política nunha mestura de raposo e porco!
  O traballador traballa moito e ás veces bebe alcol, o político é porquiño e sempre vomita diarrea verbal!
  O soldado medra de batalla en batalla, o político dunha campaña electoral a outra, cada vez máis se converte nunha prostituta!
  Os ollos de soldado arden coa ilusión xuvenil dun loitador, o sombreiro de político arde coma un ladrón, coa indiferenza dun cínico queimado!
  Un soldado ten unha opción: un peito en cruces ou unha cabeza entre os arbustos, mentres que un político nas eleccións só ten cruces atascadas de aspiracións, votantes e cabezas de repolo!
  Un soldado aínda pequeno de estatura con coraxe de xigante, un político ata cun alto cargo: unha conciencia pigmea!
  Un soldado quere un corpo feminino como agasallo para unha fazaña, e un político inmerecidamente pon a todo o país en cancro!
  Un soldado sempre ten tempo e lugar para unha fazaña, pero non sempre é posible logralo, un político en constantes problemas de tempo definitivamente terá tempo para poñer un porco na cabeza!
  Un político é a única criatura sen ás da natureza que caga na cabeza de todos!
  Todo escolar sabe que dúas veces dous son catro, só os políticos, en lugar de multiplicar números, producen unha división constante no seu peto!
  Un soldado aprende facendo golpes, un político trata de acostumar aos votantes á idea de que un pode prosperar se se bate os polgares!
  Todo soldado é un loitador, a diferenza só está no nivel, cada político é unha prostituta, a diferenza só está no rango de proxeneta!
  Un soldado é en parte verdugo, porque tamén derrama sangue, un político é un completo canalla, ¡porque lle gotea nos miolos!
  Se o xeneral é invitado a unha voda, entón o soldado recibe unha invitación para salvar a Patria para que as vodas se xoguen nun país libre.
  . CAPÍTULO #5
  A última gran concentración de tropas foi a garda imperial. Estes son samuráis seleccionados na residencia do mikado. Foi por eles que os guerreiros do triunvirato dos nenos tomaron.
  ¡Querían acabar coa ameaza xaponesa dunha vez por todas!
  O eterno neno Robur premeu o botón do joystick cos dedos espidos dos pés dos seus fillos, e golpeou a forza mortal de destrución e queima dos guerreiros da terra do sol nacente.
  Robur mostrou os dentes e cantou:
  - Son o máis forte do mundo,
  E mergullo no baño!
  Albina comentou cunha risada, mostrando os seus colmillos infantís e cantando:
  - Un dous tres! Destruír todos os inimigos!
  E a rapaza premerá os botóns do joystick coas súas pernas espidas e cinceladas. Ela é só unha hiperguerreira.
  Alvina golpeou ao samurái co seu tacón rosa espido e gracioso e arrullou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Albina comentou cun sorriso escéptico:
  - Será xenial? E que quere dicir a nosa nai?
  Alvina mostrou os dentes e respondeu:
  - Durante moito tempo para entender unha nai vigorosa - para entender as nenas coa mente!
  E de novo, imos queimar e vimos o garda. E fíxoo con moito celo.
  Robur, pola súa banda, apuntou as súas pernas espidas, infantís e curtidas cara ás armas inimigas e pensou no sentido da vida.
  Cada persoa ten a súa propia misión na vida. E non podes argumentar en contra. Por exemplo, el Robur fixo os maiores descubrimentos en tecnoloxía, e tivo éxito. E agora temos que facer feliz á humanidade coa nosa propia ditadura. E esta é a súa principal misión.
  E Robur, esmagando aos xaponeses, cantou:
  - Aquí vén a misión, e entón Rusia, en lugar de Nicolás, elixirame!
  E é o número de xaponeses mortos. Só montóns enteiros de cadáveres. Os rexementos de garda do emperador, que tiveron a tolemia de contactar con Rusia, están morrendo. Non obstante, aínda que só sexa coa Rusia tsarista, isto é só a metade do problema, e aquí o xenio técnico de Robur está contra el. E este é un problema moi grande.
  Robur comezou de novo a pronunciar en voz alta aforismos alados, que escapaban facilmente da súa lingua infantil;
  Un demo arrepentido é mellor que un anxo caído!
  A mellor forma de establecer xustiza é castigar a todos!
  Cada verdura ten o seu tempo, e o can ten unha cadea para xantar e unha correa para a cea!
  A cabeza sabia ordena, pero os dedos áxiles agarran. Un é imposible sen o outro: unha mente sen corpo, como unha alma sen carne!
  Non sempre sabio no trono, pero sempre co rei na cabeza!
  Nin sequera cuspir no teu pasado se non queres acabar nun océano de vómitos no futuro!
  Incluso a máis pequena boa acción real superará os soños e proxectos máis xigantescos!
  O último tolo é capaz de matar, pero o verdadeiro primeiro xenio é capaz de resucitar!
  A humanidade desenvolverase ata a Deus Todopoderoso ou afundirase na miseria dos simios, pero é tan imposible permanecer nun nivel como estar no bordo dunha moeda durante un terremoto.
  É mellor cortar unha vez cunha espada que ameazar cun ladrillo mil veces!
  Se queres ser feliz, cásate ben; se queres adquirir sabedoría, cásate sen éxito!
  Un matrimonio que é defectuoso cando as mans do noivo están afiadas por algo que non dará satisfacción á noiva!
  Mesmo un neno pode matar, pero para a resurrección hai que madurar ao nivel do demiurgo!
  O león é o rei carnívoro das bestas, pero o máis mortal é a astucia do raposo!
  Cando o burro se fixo rei, o raposo imaxinaba que era Deus, e os demais tiñan que arar coma burros!
  Hai regras estables no xadrez, en política hai un xogo sen regras e sen lei!
  O xadrez é un xogo para grandes mentes segundo regras claras, a política non é un xogo en absoluto, para grandes viláns segundo conceptos vagos!
  A mente máis grande é impotente para explicarlle ao último tolo: por que a política é unha tolemia!
  A invención da roda é un gran descubrimento para o beneficio da humanidade, pero a capacidade dos políticos para conducir aos votantes en círculos é a maior maldición!
  Para un home intelixente, unha corda é un salvavidas para saír dun barranco, para un tolo é un lazo, e a coraxe é un desastre!
  Un puño de cachorro ten cinco dedos, pero quen os bate non ten nin un gramo de conciencia!
  O máis difícil de caer a un votante crédulo é das montañas de ouro prometidas polos políticos!
  Canto máis alta sexa a montaña de ouro das promesas do político, máis probable é que o elector se rompa o pescozo despois de saír voando.
  Ás veces, un político apoia a un elector, como a soga dun aforcado.
  En artesanía hai mestres de todos os oficios, pero en política, a habilidade é unha lingua!
  Incluso as mans máis hábiles non poden arranxar todo, pero os políticos ineptos con linguas son capaces de rompelo todo!
  O home máis forte coas súas mans non levantará nin unha tonelada, pero un político coa súa lingua non baixará débilmente todo un estado!
  A cobra sisea antes de soltar veleno no corpo, e o político derrama coma un ruiseñor, envelenando a alma!
  A serpe libera veleno a través dos seus colmillos, o político emite veleno pola lingua, matando con moita máis precisión!
  A verdade ás veces é amarga, pero o seu sal da verdade é curativa, o político sempre é doce, pero o seu mel provoca diabetes de decepción!
  Hai mel da boca dun político sen pan, pero non hai pan de traballo sen sal da verdade!
  Cando se mira a un ditador, a política é envexable, botar sangue é máis saboroso que untar marmelada na boca!
  O ditador é amargo coma o ajenjo, pero o sal da verdade nel só está nos fígados dos seus súbditos!
  Un político-demócrata ten un discurso doce, un político-dictador primeiro ten un discurso, e despois a cabeza fóra dos ombreiros!
  Para facer carreira en política, cómpre coñecer tres regras: o silencio é de ouro, o discurso debe ser como o mel, prometer en tres caixas, sácao do vestíbulo de tres xeitos!
  Os políticos din unha cousa e fan outra, cunha excepción: non te aburrirás con eles!
  Cando a un home se lle calza os zapatos, arruina, e cando unha muller se quita, multiplica a súa fortuna!
  Non todos os homes poden nin sequera reclamar o lugar dun anxo, pero cada muller xa é unha deusa potencial!
  Finalmente, a garda quedou completamente destruída e o palacio foi parcialmente destruído.
  Agora debemos obrigar ao Mikado a asinar unha rendición incondicional a Rusia e despois facer un referendo sobre a inclusión de Xapón no imperio ruso.
  Por suposto, este é o máis importante...
  As nenas puxéronse unha armadura improvisada e saíron do avión.
  Ninguén se lles resistiu.
  O Mikado esperábaos xunto cos ministros. Ao ver a mozas descalzas, os dignatarios quedaron avergoñados e ruborizados.
  Albina ordenou:
  - ¡De xeonllos!
  O Mikado e os ministros baixáronse obedientemente. Tremían de medo.
  Alvina dixo:
  "Agora bica as nosas pegadas!"
  E para ser máis convincente cun blaster de peto, cortou a dous gardacostas do emperador. E entón mergullou os pés descalzos no sangue que derramaba dos mortos. Tras ela, Albina tamén se converteu nun líquido escarlata.
  Despois diso, as nenas deixaron pequenos rastros vermellos, graciosos, das súas pernas.
  O emperador e os ministros bicáronos obedientemente. E esta foi a humillación máis forte de Xapón.
  Entón, por suposto, cómpre asinar a rendición incondicional da terra do sol nacente.
  Albin e Alvin víronse obrigados a asinar todo o Gabinete de Ministros.
  E entón o mikado volveu axeonllarse e bicou as plantas espidas e ensanguentadas das eternas nenas.
  Así, produciuse a ocupación de Xapón e unha vitoria completa.
  Pero polo momento, cómpre esperar á chegada das tropas rusas. En todo caso, anunciouse pola radio que Xapón capitularía.
  Robur estaba moi contento, e o eterno neno exclamou:
  - ¡Derrotei un imperio enteiro!
  E botouse a rir... Era perigoso deixar o vehículo de combate, pero aburrido sentarse só.
  E o eterno neno, que recibiu de agasallo a inmortalidade, decidiu continuar coa colección de refráns alados;
  Para alegrarse coa vitoria e non chorar a amargura da derrota, precisa a suor da dilixencia e unha faísca de talento!
  Un soldado sente no seu corazón cando debe atacar, e un político que leva moito tempo no fígado manda a matar!
  Ás veces o soldado é visitado por dúbidas sobre a competencia do mando, pero o político, sen ningunha dúbida, non é competente, iso na capacidade de mentir!
  Un soldado é fillo dunha aguia que picotea a un adversario e revolotea no ceo, un político é fillo dun raposo que caga na cabeza e porcos á marxe!
  Na batalla, o valente derrotouno antes de que comezase a loita, o covarde perdeu sen entrar na batalla, o político enganou mesmo antes da división de trofeos!
  Nunha batalla, as forzas son sempre desiguais, alguén é máis forte, alguén é máis débil e todos son igualmente bos para facer política.
  Na batalla, un soldado garabatea cunha metralleta e un político da retagarda batea a lingua sen resultado.
  Non é necesario estimular a un soldado para facer unha fazaña: sempre está preparado e un político tirarache en calquera momento.
  Un soldado coma un gato ten nove vidas, e un político como o inferno ten un millón de máscaras!
  Un soldado, aínda que estea físicamente enfermo, é mentalmente saudable, e un político sempre está obsesionado co penoso desexo de arruinar ao votante!
  Os robots non poden enfermar, os verdadeiros soldados non se renden, e os políticos por natureza non poden evitar arruinar!
  Un guerreiro é tres veces un guerreiro, un político é un millón de veces un porco!
  Un soldado é en primeiro lugar un home e, en segundo lugar, un guerreiro, un político é un porco en primeiro grao e un raposo en segundo.
  Unha muller descalza pode adiantar a calquera home calzado, é fácil para os seus pés sen zapatos, é difícil vivir sen cerebro!
  Unha muller non se avergoña de lucir o seu talón espido, ¡moito peor é que un home che calzase e arrincase tres peles!
  Un político pode empuxar coma un tanque, pero a súa armadura é como a marmelada de diarrea verbal!
  Un soldado pode coller piollos na marcha, pero un político que está na retagarda xa é un piollo de esterco por vocación, e ata porcos todo o tempo!
  Un político é esa ovella da que non sacarás la para botas de fieltro, pero ti mesmo beberás sopa de repolo con zapatillas!
  Un porco dálle carne e touciño á xente, e un político porco só colga fideos nas orellas e mete queixo nunha trampa para ratos!
  O discurso do político é unha gachas sólidas e unha mestura de promesas, e para el un pouco de queixo dunha trampa para ratos, tal comida só causa unha úlcera de decepción!
  O soldado ama as mulleres e a Patria, o propio político é coma unha muller caprichosa e adora o poder sobre a Patria!
  Un soldado quere facer unha fazaña e converterse nun heroe, un político sempre atopa a oportunidade de cometer maldade e recibir unha recompensa.
  Se un soldado non conta as estrelas, tarde ou cedo gañaraas con correas de ombreiro, pero un político, que se considera unha estrela, nin sequera merecía unha cruz na súa tumba.
  Un soldado non sempre atopa un lugar baixo o sol, pero a súa alma é brillante, un político ás veces toma o lugar dunha luminaria, pero o propio diaño está en espírito!
  O soldado busca a gloria e quere sobrevivir, o político xa atopou vergoña e quere vivir ao grande!
  Un soldado saúda e queda con honra, un político esvara un porco, e el mesmo segue sendo un xabaril sarnoso!
  O servizo de soldados non permite crecer a barriga, pero ao perder a barriga, un guerreiro gaña a inmortalidade nos corazóns das persoas e un político, que ten unha barriga, só permanece no fígado.
  O soldado non aforra a barriga e non ten barriga por ser querido polas mozas, o político está tremendo pola barriga e labra un mamut, e por iso odiámonos os votantes!
  Unha nena descalza é máis feliz que unha vella que foi calzada por charlatáns, prometendo eterna mocidade e riqueza, pero en vez de pel nova, arrincaron tres peles!
  O soldado aínda non é todo un xeneral, non é inferior a el en enxeño e coraxe, o político non é exactamente Satanás, pero para facer maldade, aínda ten algo que aprender do diaño!
  O talón feminino espido é redondo e sedutor, os reis espidos cos que aparecen ante nós os políticos cando se lles arranca a máscara, redondeados na fala, pero desgustados!
  O piloto non nace alado, pon ás na loita, o político non nace con nariz, pero deixa aos votantes con nariz sen dificultade!
  A habilidade do soldado nace no tormento, o virtuosismo político crea tormento entre os votantes!
  Un soldado aínda non é un mestre, pero aprende de batalla en batalla, un político xa non é un anxo e vaise desleixando dunha campaña electoral a outra!
  O que nace para gatear non pode voar, pero un escravo de nacemento é capaz de voar ata o trono se ten a tenacidade dun paxaro carpintero, o intelecto dunha curuxa e o aspecto dunha aguia!
  O máis forte gaña na guerra, e a maior forza está na astucia, polo que o raposo sempre se apoderará do león!
  O soldado tómao non tanto pola forza como polo enxeño, o cerebro é a parte máis forte do corpo, aínda que non ten músculos, e a lingua é a máis daniña, aínda que detrás dos dentes!
  O soldado axusta o cinto para que sexa máis doado a correr, a política fai que os votantes se apreten o cinto, ¡e espállanse!
  Un soldado ten ás espirituais e unha aguia na alma, un político ten un centavo de porco no seu espírito, e unha alma peor que un porco!
  A lingua dun home lambe de boa gana o talón espido dunha muller, pero os homes estúpidos están aínda máis dispostos a deixarse calzar polos políticos acosados.
  Os políticos teñen linguas longas, pero mans moi curtas para cumprir a promesa de bocas sen dimensión!
  Os que teñen intelecto son moscas picoteando os discursos de mel dos políticos, e os que teñen a cobiza das ratas corren a soltar queixo nunha trampa para ratos!
  Os políticos poucas veces son parvos, pola contra, máis veces son parvos os que botan a voz como un político melifluo, arriscando por iso a pegarlle nas orellas, ¡e quedar sen pantalóns!
  - O político é un carteirista, e un peto, e o seu peto non ten fondo, ¡pero só lle pode sacar un figo para os votantes!
  O invasor pisa o chan coas botas, e a muller pisa o home cos pés nus, a terra xeme de dor, o home arrulla de deleite!
  O soldado non quere matar, pero cumpre o seu deber a conciencia, o político ansía sangue, e non ten nin un gramo de conciencia!
  Un soldado non é un hámster para gardar subministracións, nin un gopher para esconderse, nin unha rata para roer por si só, pero de verdade ten dentes de león cando loita por unha causa xusta.
  Un soldado é unha unidade de loita, un político é só un militante cero!
  Un político non é un soldado nin un guerreiro, pero mata moi eficazmente cunha lingua longa e arrinca o teito das bisagras!
  O ditador tamén corta virutas dos tocos usando unha longa lingua, unha serra de elocuencia!
  O óso máis forte é a lingua, se non é a lingua amarrada!
  Se un político está atado á lingua, entón non recollerá ósos nas polémicas!
  Un político segue sendo ese froito, nunca maduro para alimentar aos votantes, pero podre dende o momento en que se expón para a súa valoración mediante votación!
  Un político é un froito que, botando o zume da elocuencia, converte aos votantes en verduras!
  Unha botella de medio litro de vodka é máis mortal que unha ducia de Hitler, así que imos ver que só o alcohol mata aos rusos e a todos nós!
  Un neno co talón espido derruba os dentes a un inimigo, un adulto que foi calzado pola política segue sendo un can desdentado que ouvea á lúa!
  A gran fama chega a un soldado non facilmente, pero é intelixente, pero un político de cando en vez atópase con ruidosos escándalos de notoriedade.
  Un soldado é un guerreiro da luz, sen importar a idea pola que loite, un político é unha abominación da escuridade, sen importar a bandeira que estea baixo!
  Non importa de que bandeira estea o soldado, o principal é que a coraxe arde no seu corazón, e a cor da cor non importa en política, estará covarde no fígado do votante!
  Un soldado baixo unha mala bandeira merece máis respecto que un político baixo as consignas correctas, pero independentemente do bazar, poñendo un porco!
  O comunismo é un paraíso que a xente incluso constrúe na terra con mans callosas, pero os políticos porcos converten o planeta nun inferno, destruíndo o bo con longas linguas!
  Un soldado da Patria é sempre unha montaña, un político só frea un empedrado, o seu porco é un loitador ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ se ve a!", para non cagar moito!
  Unha muller pode ser en silencio un bo soldado, pero un político, aínda que teña pantalóns, é unha muller vil e faladora!
  Os políticos teñen linguas longas e ambicións sen límites, pero para apoderarse da Terra, as mans son curtas, e a mente é aínda menos!
  Non presumes da tecnoloxía do aceiro, se tes un espírito como a marmelada, entón os salvaxes regaláronlle a un covarde un garrote con porra, tanto no ceo como na terra.
  ¡Político, moe tonterías, da que non é fariña para pan, senón fariña sólida, con fideos nas orellas dos votantes!
  O soldado é un cabaleiro que loita contra un dragón, pero este dragón está realmente na parte traseira e non ten sete cabezas, senón un millón de máscaras e un número innumerable de fociños de porco.
  Un soldado, para non converterse nunha galiña desplumada, ten que ser un ganso, un político, para fritir aos votantes nunha churrascada, estará encantado de mear, ¡non de camaradería!
  Os soldados só son rapaces, pero medran de batalla en batalla, os políticos, independentemente da idade, dunha campaña electoral a outra, caen nunha tolemia aínda maior!
  Un soldado pode ser imberbe, pero un guerreiro glorioso, e un político en calquera situación non pode deixar de deixar un rabo!
  O neno soña con converterse nun guerreiro aguia, pero non está claro de onde veñen os políticos-porcos tan sucios que dá noxo incluso soñar con eles!
  Un neno loitador nato prefire correr descalzo pola neve que deixarse calzar pola política e converterse nunha bota de fieltro!
  Unha muller espida non é unha galiña arrincada, quitará os pantalóns de calquera home e converterá ata un gobernante arrogante nun rei espido!
  O neno se converte nun soldado, e quen foi o político na súa mocidade se del nacera un porco tan grande?
  Unha prostituta é honesta cos clientes: diñeiro a cambio de pracer, e un político é un completo mentireiro, votos e impostos a cambio dunha gran decepción!
  Un político é unha prostituta moi cara, da que non só corres o risco de contraer a sífilis do cerebro, senón tamén un porco no peto!
  Un político é unha especie de prostituta que en vez de quitarse a roupa, arrinca tres peles aos votantes e contaxia, a través da tele!
  Non entras no mesmo río dúas veces, pero un canalla constantemente porquiño pode ser reelixido unha ducia de veces!
  Aos animais e aos nenos non lles gusta a comida sen sal, pero por que os adultos caen na doce fala dos políticos que están privados do sal da verdade!
  O sal da verdade é amargo, pero ten poder curativo, o discurso dun político é doce, pero provoca diabetes da mente!
  Unha persoa non quere ser un peón, pero a carreira no exército comeza por privados, un político non quere seguir as regras, e leva a súa carreira en política con ilegalidade!
  Un político que insulta aos gais é un burro, e non ten virilidade!
  Un soldado non morrerá dúas veces, pero un político traizoará tres veces, e enganará un millón de veces!
  Non ocorren dúas mortes, e non te podes quitar as botas cos pés descalzos, pero os políticos conseguen matar todo o tempo e arrincar tres peles!
  A nena non ten medo de correr descalza pola neve, ten medo de que o noivo non resulte unha bota estúpida de feltro, calzada ata as orellas!
  Un soldado nunha guerra vólvese máis novo e maduro ao mesmo tempo, un político nunha loita encuberta, envellece e madura, afundíndose ao mesmo tempo ao nivel dunha besta salvaxe!
  Un soldado é un recluta privado e convértese nun profesional da guerra, un político non coñece os prazos e un profesional para conferir a vitoria!
  Un soldado debe ser pedernal, pero non converterse en pedra no corazón, un político ten unha pedra en vez de corazón, pero ten a dureza da goma!
  Un bo soldado na batalla é como o diaño: é necesario apagar o lume, un político hábil na mezquindade é o propio Satanás, e o cumprimento das promesas é unha mangueira típica!
  Un soldado pode morrer no campo de batalla, pero é mellor que ser asasinado baixo un chorro de doces mentiras da boca dos políticos en tempo de paz!
  Quen nace guerreiro morrerá heroe, quen se fai político xa é un canalla morto e un cadáver andante!
  A política é cando din unha cousa, quere dicir outra, fai unha terceira, resulta a cuarta, pero aínda así vai de lado e segue sendo unha abominación no fígado!
  Non hai irmáns en política, pero hai moitos parentes pobres, non hai príncipes de contos de fadas, senón un exceso de reis espidos, non hai verdade nin por un momento, pero haberá mentiras suficientes para máis dunha xeración!
  O amor chega cando non esperas, os políticos péganse cando non chamas!
  Todas as idades son sometidas ao amor, os políticos poden manexar todas as mezquindades!
  Un político é un monstro que se fai pasar por un home guapo, pero ningunha munición de luxo pode ocultar o centavo dun porco e os colmillos de lobo.
  Un soldado tamén é un monstro dalgún xeito, porque mata no campo de batalla, pero a diferenza dun político, está en pé de igualdade, pero o votante sempre perde!
  Unha muller quere amor e felicidade para ela e para a súa familia, un político está interesado principalmente en estropear aos demais e está obsesionado co amor polo diñeiro.
  Unha muller é como unha rosa: unha fragrancia atractiva, aspecto brillante, espiñas afiadas, e que aspecto ten un político, impactante con fedor, aparencia miserable e causticidade de cactus?
  Unha muller é a encarnación da beleza e pureza, aínda que non sempre é ideal, pero un político sempre será o estándar da mezquindade e do feísmo.
  Un neno descalzo non se porta mal e métese no peto tantas veces como un político fai cousas desagradables e mete un porco!
  Ao neno encántalle xogar coas armas, pero é un encanto, ao político encántalles axitarlas, pero en vez de medo, inspira noxo e risa!
  O home orixinouse, como din os científicos, dun mono, dun político, aínda que un primate típico, sobre todo persoas de éxito, ten unha relación cun chacal!
  Unha persoa ten unha natureza creativa divina, pero os políticos crucifican que son só diaños por natureza e crean o caos.
  O político é o diaño en carne e oco, só que non o señor do inferno, senón o creador do inframundo na Terra, no que os diaños se descontrolan e crean o caos.
  Un soldado é un xuíz de Deus e do tempo, un político é un cabrón sen xuízo, e a súa ilegalidade non coñece tempo!
  O soldado non busca a paz, e a tormenta tampouco chama, o político enterrará as súas fazañas, o parasito ten moita envexa!
  Un soldado ás veces é un guerreiro involuntariamente, e non quere matar, pero cumpre cun deber sagrado para coa Patria, mentres que un político é un traidor voluntario ao que lle gusta porco, ¡non cumprir coas súas obrigas cos votantes!
  Un soldado resolve crebacabezas en batallas, un político crea combinacións astutas, non pode resolver o asunto pacíficamente.
  Un político é un xeneral tan grande que en vez de charreteras leva os ombreiros de cartas dun parvo, aínda que el mesmo é un raposo!
  Un soldado pode xogar ás cartas, pero un político leva charreteras de seis ata sen xogar!
  Un soldado é un loitador moi xenial, cando se leva ben coa cabeza, un político é un porco, conseguirá un pardal dunha aguia!
  Un soldado sabe o que é o medo, pero vence a si mesmo, un político sabe o que é a honra, pero dálle a volta por si mesmo!
  Se unha muller non ten medo de lucir as súas pernas espidas, non se deixa botar, entón naceu cunha camisa.
  Un guerreiro que non se deixará desposuír das súas tres peles naceu cunha camisa!
  Muller, non teñas vergoña de andar descalza, teñas medo de estar baixo o talón dunha bota de feltro!
  Se non queres tragar o bordo da lámina, adquire unha mente afiada e unha resistencia de aceiro.
  A punta da espada dun tolo pode atravesar o corpo, pero só a palabra afiada dun sabio pode verdadeiramente golpear o corazón!
  Un soldado é un demo que ten un corazón puro, un político di ser Deus, pero está cheo de pensamentos sucios!
  Non teña vergoña unha muller da súa nudez en busca dun príncipe varón, vergoña de casar cun rei espido!
  Unha muller que coa axuda das súas pernas espidas arrinca tres peles a un home naceu cunha camisa!
  Unha muller que naceu cunha camisa de carne espida ponse un home, aínda que non sexa unha bota chea!
  É máis importante para unha muller nacer cunha camisa que recibir un vestido de luxo dun rei espido!
  É mellor que unha muller vaia espida que deixarse arrancar tres peles cunha bota de feltro chea, mellor descalza que calzada cunha bota roma!
  Se unha muller descalza, descuberta o peito, rompe os aplausos, e non os insultos e os asubíos, entón naceu con camisa e non se deixará calzar!
  As debilidades das mulleres convértense nunha forza atractiva, e se un home mostra debilidade, entón será empuxado nun pantano de impotencia.
  Unha muller debe ser capaz de perdoar se quere ter éxito, se un home quere lograr algo, non debe entregarse!
  O lugar da aguia dáselle a quen sabe verter coma un ruiseñor e non conta os corvos!
  O que conta moitos corvos está completamente sen ás e non ten peteiro!
  Quen vende a Patria por ouro non vale un céntimo e estará cuberto pola ferruxe da traizón baixo o nobre metal!
  Roubando descendentes, arruinarás ao baleiro, xa que todo se afogará no remuíño sen fondo dos crimes do pasado!
  Un guerreiro debe ser sabio coma unha curuxa, valente coma unha aguia e non contar corvos na batalla, para non ser arrincado por unha galiña!
  Non importa cando hai poucos anos, un completo desastre cando non hai cerebro e enxeño abondo a calquera idade!
  O neno quere ser soldado e ir á guerra para converterse nun heroe, un político quere ser comandante, sentarse na parte traseira e cometer maldade!
  O soldado quere gachas con carne, pero recibe gachas de bidueiro dos comandantes e porco podre plantado dos políticos!
  Na batalla, non só necesitas unha baioneta afiada e un sabre de aceiro, senón tamén unha mente aguda e nervios de aceiro, coas mans douradas dun inventor.
  O pobo non necesita un monarca no trono, senón un tsar na súa cabeza, non o discurso de prata dos políticos, senón rublos de prata na carteira!
  A mente e a coraxe, como o marido e a muller, dan a luz a vitoria só en parellas, e a madriña de calquera éxito: a sorte non será terceira en absoluto.
  A xuventude é verde pero doce, a vellez é amarga e mofada, e a muller é como unha mosca á dozura, a enfermidade é como un tábano á vellez!
  É mellor ser un votante novo que un vello político;
  Na mocidade, calquera negocio pode ser discutido, pero na vellez e o ociosidade para!
  Hai máis alegría na mocidade polo traballo que pola ociosidade na vellez, así que bebamos ao feito de que a mocidade non remata sen traballo!
  Unha nena é boa na súa mocidade, unha culler é para cear e un político está na tumba!
  Os nenos con tacóns espidos son máis felices que os adultos, dos que os políticos tiraron tres peles e calzaron ben ata as orellas.
  Mentres Robur compoñía isto, as mozas chegaron co documento oficial da rendición de Xapón. Así rematou a gloriosa guerra. Pero por diante de Rommel aínda hai moitos casos e problemas diferentes. En todo caso, os tres venceron a un poder nada feble.
  Albina preguntoulle a Robur cun sorriso:
  - E a quen imos destruír agora?
  O Neno Eterno encolleu os ombreiros e suxeriu:
  - Quizais asumiremos Rusia coa finalidade do equilibrio?
  Alvina obxectou con bastante lóxica:
  - Entón non tiña sentido destruír Xapón para nós! E se cambiamos o equilibrio de poder, entón debemos aguantar!
  Robur bateu o seu pé espido e infantil e declarou:
  - Pero xa ves, é moi posible que conquistemos o mundo enteiro! Só demostramos forza!
  Albina estaba de acordo con isto:
  - Si, demostraron! Pero ademais da forza, tamén se debe mostrar sabedoría!
  O Neno Eterno pensou. Matar a centos de miles de persoas non é bo. Pero aínda cómpre tomar o poder sobre o mundo. Pero como facelo sen matar millóns de soldados e oficiais? Ademais, ao mesmo tempo, era necesario reprimir os disturbios do pobo sublevado, se isto ocorre. Aquí xa podes ser sanguento coma ningún outro na historia da humanidade.
  Pero un pensamento pasou pola mente de Robur:
  - É necesario crear un aparello telepático que dea ordes mentais a toda a humanidade. Algo así como a hipnose coa axuda de ondas de radio, e entón controlaremos o universo enteiro.
  Albina estaba de acordo con isto:
  - Necesitamos ondas graviomagnéticas especiais de hipnose. E entón imos superar ao instante calquera obstáculo e someter o mundo enteiro! E todas as nacións bailarán debaixo de nós, e cumprirán calquera orde!
  Alvina engadiu, mostrando os dentes:
  - E será moi chulo!
  E a nena terminadora petou o seu pé espido e cicelado.
  O neno Robur asentiu coa cabeza.
  - Desenvolveremos un aparello semellante e someteremos facilmente a todos sen excepción. E entón haberá poder absoluto sobre o mundo!
  Albina riu e cantou:
  - A xente morre polo metal, polo metal,
  Robur gobernará o programa! Goberna o marcador!
  Alvina estivo de acordo con isto, chiscando o ollo á súa parella:
  - O noso poder, como o poder da Santísima Trindade, será para sempre! E non só eterno, senón humano!
  Albina estaba de acordo con isto:
  - Cando a man está firme e os obxectivos son humanos, para unha persoa convértete no Todopoderoso!
  Robur asentiu e presionou o botón co seu talón espido, redondo e infantil, levantando o aparello e cantando:
  O que está privado de corazón e alma,
  Será esmagado dunha vez con amabilidade!
  As nenas do coro exclamaron a tope:
  O cálculo frío sérvenos como desexo -
  Inimigos para derrotar, ben, pero os medios non contan!
  
  AS AVENTURAS DA ELFA BIFA SUPERAS
  Elf Bif, viaxando por diferentes mundos, entrou na Segunda Guerra Mundial. E, por suposto, decidiu axudar aos alemáns, polo que tamén era rubio e guapo. Ademais, Bif tamén se sentiu atraído polo feito de que os nazis estaban a favor do superhome e en contra do cristianismo. Entón uniuse á Luftwaffe e converteuse en piloto. E como os elfos son moito máis rápidos, máis fortes e moitas veces superiores en reacción ás persoas, e mesmo posúen maxia protectora, Biff comezou a marcar moi rápido.
  O seu loitador, grazas á maxia, fíxose invulnerable. E cada proxectil da pistola de aire alcanzou con precisión o obxectivo.
  Ben, parecía que mesmo un as tan destacado por si só non tería moito efecto no curso da guerra.
  Pero Biff, despois de derrubar douscentos avións no Mediterráneo, puido derrubar o propio Montgomery. E isto xa é grave. Morreu o xeneral inglés máis talentoso. Bif recibiu a Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes para a Cruz de Cabaleiro. Pero foi acumulando facturas tan rápido que nun mes tivo trescentos avións abatidos. E o 20 de agosto de 1942, Rommel lanzou unha ofensiva en dirección a Alexandría.
  Sen Montgomery, todo saíu mal cos británicos. E caeron na trampa de Rommel e foron asasinados. Bif neste momento derrubou máis de douscentos avións nunha semana e tamén alcanzou obxectivos terrestres.
  Hitler non tivo tempo de escribir un decreto sobre o premio. Biff recibiu de novo por trescentos avións abatidos: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes. Por cincocentos avións, foi galardoado coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  As tropas de Rommel capturaron Exipto e inmediatamente irromperon en Iraq, onde estalou un levantamento antibritánico. Os alemáns tamén capturaron Kuwait. O Exército Vermello atacou as tropas de Rommel en Iraq, pero isto provocou a entrada de Turquía na guerra contra a URSS. O que dificultou moito a situación. E Stalin viuse obrigado a abandonar a ofensiva preto de Stalingrado. Os alemáns puideron controlar a cidade enteira a principios de decembro. E ata Paulus recibiu un premio por iso.
  O Exército Vermello loitou cos turcos e empantanouse en Transcaucasia.
  Ademais do fenomenal Bif, Marsella tamén destacou, gañando puntuacións rapidamente, incluso debido aos pilotos soviéticos. Marsella tamén recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes por catrocentos avións abatidos.
  E Bif por setecentos cincuenta avións abatidos foi galardoado coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes. E por mil - a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  Os alemáns puideron manter a súa dianteira no centro, e mesmo superaron un intento de desbloquear a Leningrado.
  Un pouco máis tarde, en febreiro, as tropas soviéticas intentaron avanzar preto de Stalingrado, pero os alemáns estaban preparados e rexeitaron todos os ataques. E Biff e Marsella aterrorizaron á aviación soviética e convertéronse literalmente en ases lendarios.
  Pero o 30 de maio, cando as estradas secaron e os alemáns puideron sacar novos tanques Panther e Tiger, así como o canón autopropulsado Ferdinand, comezou unha nova ofensiva dos nazis ao longo do Volga.
  Declarar a guerra total no Terceiro Reich duplicou a produción de armas. Ademais, a frota submarina alemá molestou moito aos Estados Unidos e a Gran Bretaña, polo que a intensidade dos bombardeos diminuíu notablemente.
  Si, e as perdas das forzas terrestres da Wehrmacht foron menores, e as fábricas resultaron ter traballadores máis cualificados. E isto tamén permitiu aos alemáns engadir armas ao lanzamento, e especialmente avións. E Focke-Wulf, cando se usa correctamente, non está nada mal.
  E o "Tigre" é un choque e admiración para o Exército Vermello. Os alemáns foron capaces de atravesar a liña de defensa soviética en movemento.
  O máis desagradable foi que no Exército Vermello, que non coñeceu vitorias, a moral estaba moi baixa. E moitos soldados rendéronse ou desertaron. O número dos que se renderon foi grande, ao igual que os tránsfugas.
  O espírito de loita da Wehrmacht antes non estaba seriamente roto era alto. E no ceo, os alemáns dominaron por completo. Estados Unidos foi pasivo, mentres Gran Bretaña sufriu enormes perdas.
  Ademais, producíronse moito máis avións que antes.
  Biff foi acumulando contas tan rápido que se inventaron novas recompensas para el. Por dous mil avións, o mozo elfo foi galardoado coa Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E por tres mil avións - a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  En xullo de 1943, os alemáns chegaron ao mar Caspio e deron osíxeno ás tropas soviéticas no Cáucaso. E despois continuaron a ofensiva pola costa, pola chaira.
  A finais de agosto xa estaban en Daguestán e achegáronse á fronteira de Acerbaixán.
  Despois diso, desenvolveuse unha feroz batalla por Tbilisi. E as forzas eran moi desiguais.
  A URSS claramente estaba perdendo a batalla polo Cáucaso. En setembro, Stalin intentou avanzar no centro. E as súas tropas quedaron atrapadas alí de novo. O Panther-2 participou nas batallas.
  Este coche resultou pesado con cincuenta e tres toneladas, pero mellor protexido sobre todo na fronte: 100 milímetros e 60 laterais, e o motor de 900 cabalos compensaba moito. Ademais, un canón de 88 mm e un canón longo de 71 EL.
  Contra un tanque así non é fácil resistir. Especialmente se as nenas desesperadas pelexan.
  Gerda disparou contra o coche soviético cos seus dedos descalzos e chirriou:
  -Somos os mellores!
  Charlotte golpeou un trinta e catro co seu talón e chirriu:
  - O Terceiro Reich está connosco!
  Christina bateu contra as tropas soviéticas e berrou:
  - Díxenlle que non vaias á deriva!
  Magda deu patadas cos dedos espidos e dixo:
  - ¡Somos a clase máis alta!
  Por suposto, o ataque no centro foi rexeitado con grandes perdas para o Exército Vermello.
  E no outono e inverno, os nazis completaron a captura do Cáucaso ... Despois de que a posición da URSS fíxose extremadamente difícil.
  E o superpiloto Beef derrubou catro mil avións. Polo que foi galardoado coa Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  Marsella tamén elevou a mil o número de avións abatidos. E tamén recibiu un premio: a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  E na primavera, Bif derrubou cinco mil avións, recibiu a Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  En maio de 1944, os nazis lanzaron unha nova ofensiva contra as posicións de Rusia. Os golpes foron entregados tanto no norte, evitando Leningrado, como ao longo do Volga, evitando Moscova desde o sur. E este é un ataque enorme. Clip en pinzas dobres.
  O Exército Vermello perdeu gran parte do seu espírito de loita, pero aínda era forte.
  Os novos tanques T-34-85 e IS-2 eran máis avanzados e potentes que os anteriores. Tamén apareceu un LA-7 máis potente. É certo que produciuse en pequenas cantidades. Pero o Yak-3 nunca entrou en produción. E a finais de maio, os alemáns xa teñen un milleiro dos últimos avións ME-262 con catro canóns de 30 milímetros en servizo. E é unha máquina nova e formidable.
  Si, e o TA-152, que substituíu ao Focke-Wulf, non está mal.
  Os principais tanques alemáns "Panther" -2 e "Tiger" -2. O último tanque ten un motor de 1000 cabalos de potencia, e é bo en termos de rendemento de condución. Entón, os alemáns teñen equipos na serie - gran poder destrutivo. Aínda que aínda imperfecto. Pero estase preparando a serie E. Pero "Mouse", por exemplo, non se mostrou moi ben.
  E así comeza a batalla... Primeiro, Saratov foi tomada polos alemáns, despois Kuibyshev.
  Bif derrubou seis mil avións e recibiu: Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  Entón os alemáns tamén capturaron Ulyanovsk. E a finais do verán tomaron Kazán. A fronte do Exército Vermello derrubouse.
  En setembro, Beef derrubou sete mil avións e recibiu un novo premio: a Gran Cruz Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas e diamantes de follas de carballo de prata.
  E en outubro, os alemáns romperon dende o norte e pecharon o anel arredor de Moscova.
  Despois diso, a operación comezou a destruír e esmagar o Exército Vermello.
  En decembro, Beef derribou oito mil avións e recibiu a Gran Cruz Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro e espadas e diamantes de folla de carballo de ouro.
  E xusto o día de Nadal, 25 de decembro de 1044, a guarnición de Moscova, a pesar da orde categórica de Stalin, capitulou. E o mariscal de campo Goth, que tomou a capital, recibiu por iso a Gran Cruz da Cruz de Ferro.
  Non obstante, mentres Stalin, fuxindo a Sverdlovsk, quería continuar a guerra. E aínda había esperanza para os aliados.
  Os alemáns ata agora só bombardearon a Siberia soviética. Conseguiron poderosos Yu-488 e TA-400 propulsados por hélices que varreron como un furacán. E trouxeron morte e destrución ás cidades soviéticas.
  Elf Beef continuou loitando no ceo e participando en bombardeos. E a súa máquina funcionaba de cando en vez, provocando sobre os opoñentes choques de forza destrutiva colosal.
  En marzo de 1945, o número de avións derrubados por este lendario elfo superou os nove mil. E recibiu o premio: Estrela Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro con espadas de folla de carballo platino e diamantes. E está moi chulo!
  Pero en maio, os alemáns avanzan nos Urais. As súas tropas avanzan rapidamente. O Exército Vermello intenta resistir heroicamente. Pero ela non pode facer nada.
  Os nazis xa lanzaron á batalla os últimos tanques da serie E. E é case imposible resistirlles.
  Especialmente contra o E-100, que é impenetrable para as armas soviéticas desde todos os ángulos. E o seu canón de 128 mm é mortal para case calquera armadura.
  E o E-100 infunde horror aos soldados soviéticos. Ademais, a deserción é endémica, así como a rendición. E esta rendición é masiva.
  Algunhas divisións incluso se renden aos sons da orquestra. E algúns, pola contra, loitan ata o final.
  Pero as forzas son desiguais, e xa en xuño caeron Sverdlovsk e Chelyabinsk. E entón os alemáns trasladáronse por Siberia.
  As cidades soviéticas defendíanse desesperadamente. Especialmente Novosibirsk, onde ata os nenos loitaron.
  E as feroces batallas estaban en pleno apoxeo en Asia Central. Pero en setembro de 1945, a maior parte da URSS fora capturada. Pero en outubro, debido ás xeadas, os alemáns detiveron o seu avance por Siberia. As comunicacións estiveron demasiado.
  Elf Beef derribou dez mil avións e recibiu por iso a Gran Estrela da Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes.
  Daquela aínda había unha guerra no ceo... Ata maio de 1046, Bif conseguiu derrubar outros mil avións e recibir: A Gran Estrela da Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  E entón comezou unha nova ofensiva alemá no Extremo Oriente. Os Estados Unidos e Gran Bretaña acabaron coa guerra co Terceiro Reich e loitaron contra Xapón. Pero o samurái resistiu heroicamente. E mostraron coraxe e heroísmo colosal.
  O Exército Vermello estaba debilitado en número, pero algunhas das fábricas evacuadas ao leste seguían traballando. E entregaron á fronte, incluíndo avións.
  Os alemáns xa avanzaban case en marchas, pero de todas formas, cando chegaron a Vladivostok, tardaron varios meses. E a finais de novembro, a pesar da xeada, o Fritz aínda chegou a Chukotka.
  Así caeron as últimas cidades da URSS.
  Elf Beef elevou a doce mil o número de avións abatidos e recibiu un novo premio: a Gran Estrela da Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo platino, espadas e diamantes, así como o grao de mariscal de campo da aviación. E este é realmente o seu logro colosal.
  Entón a URSS foi ocupada. Pero Stalin aínda estaba atrapado. Cos Estados Unidos, Hitler, que conquistou grandes territorios, xa non pelexou. Repartiron as esferas de influencia. O Terceiro Reich recibiu Europa, a metade de África, o norte, e as posesións belgas francesas. Así como o Oriente Medio e todo o territorio da URSS.
  E xa tivo abondo... Xapón retivo as súas posesións en China e, en parte, os Estados Unidos e Gran Bretaña non tiveron tempo de recuperalas dela.
  Xurdiu un mundo bipolar. O Terceiro Reich prosperou e desenvolveuse, os alemáns mesmo voaron á Lúa en 1957. Pero despois da morte de Hitler en 1960, xurdiu nel. Aínda que foi posible evitar unha escisión. Pero o novo réxime fíxose máis liberal e todos os súbditos do Terceiro Reich recibiron a cidadanía.
  E así rematou a era da desigualdade nacional.
  O Terceiro Reich e Xapón por unha banda, e EEUU e Gran Bretaña por outra, competían xa no espazo, e a conquista do sistema solar estaba en marcha.
  Voo a Marte en 1974 - os primeiros son os alemáns, e un ano despois a Venus. Entón, o novo mundo á súa maneira aínda non é nada. E o elfo Bim voou a novos mundos, en busca de aventuras e novas sensacións.
  
  CHAMBERLAIN EN vez de CHURCHILL
  ANOTACIÓN
  En lugar dunha guerra inútil e innecesaria, e incluso mortal, con Alemaña para Gran Bretaña, Chamberlain fixo a paz co Terceiro Reich. E agora a URSS está loitando contra a Wehrmacht e o resultado da guerra é aínda máis imprevisible, e a loita é moito máis dura que na historia real.
  . CAPÍTULO #1
  Chamberlain, sen dimitir, logrou pechar a paz co Terceiro Reich. Os termos de Hitler eran bastante moderados. Gran Bretaña recoñeceu todas as conquistas dos nazis, pero non sufriu por si mesma perdas territoriais. O único é que os británicos devolveron Namibia aos alemáns. En xeral, os nazis garantiron a inviolabilidade do imperio colonial británico.
  Hitler tamén conseguiu mans libres no leste. Que, por suposto, está en mans dos alemáns. Pero Chamberlain tamén quería que os dous ditadores, Stalin e Hitler, loitasen ata a morte.
  Así que todo isto encantou os círculos reaccionarios. Hitler prometeu que non ofendería demasiado aos xudeus. E que se establecerá unha orde xusta nos territorios ocupados.
  As conquistas do Terceiro Reich foron enormes. Pero de todos os xeitos, a guerra coa URSS era inevitable. Só que esta vez non había motivos para que Hitler se precipitase á agresión.
  Tiña moitas colonias. Ademais, os alemáns tamén capturaron Grecia e Iugoslavia. Conseguiron as colonias belgas, francesas e holandesas.
  Incluso houbo un conflito con Xapón por Indochina. Como, todas as colonias francesas son alemás, e debería haber unha administración alemá.
  Ao mesmo tempo, o 1 de maio de 1941, os alemáns viron os KV e T-34 soviéticos no desfile da Praza Vermella. E Hitler ordenou a creación de alemán pesado en resposta.
  A guerra aprazouse ata o 22 de xuño de 1943.
  Os alemáns conseguiron lanzar novos tanques por esta época: o Panther, o Tiger, o T-4 modernizado e o canón autopropulsado Ferdinand. Pero o seu número aínda era insuficiente. Tamén apareceu o caza ME-309, pero tamén comezou a entrar nas tropas.
  Tanques "Lion" e "Maus", ata agora só en mostras de proba. O rifle de asalto MP-44, tamén acaba de crearse e non tivo tempo de entrar na serie.
  Entón, os alemáns non están moi preparados no corenta e terceiro ano. Pero na URSS tampouco hai harmonía total. É certo que en dous anos adicionais, a liña Molotov completouse, pero está demasiado preto da fronteira.
  Ao mesmo tempo, ás tropas e mandos soviéticos aínda se lles ensinaba máis a atacar que a defender.
  É certo que non esta vez o Exército Vermello non foi tomado por sorpresa, e Stalin anunciou unha mobilización xeral, elevando o número de tropas a doce millóns. Pero, por outra banda, Xapón tamén estaba preparado para abrir unha segunda fronte, e parte das tropas soviéticas debían manterse no Extremo Oriente.
  A URSS fíxose máis forte en dous anos. O terceiro plan quinquenal cumpriuse en exceso e, segundo os datos oficiais, a economía duplicouse. Produciron case quince mil tanques e trinta mil avións adicionais e decenas de miles de canóns.
  O Exército Vermello era moi forte. Pero claro, engadiu o Terceiro Reich.
  Despois de que o enérxico Speer converteuse en Ministro de Armamento, e a economía do Terceiro Reich e dos ocupados foi trasladada a un pé de guerra, a produción de armas aumentou significativamente. Prestouse especial atención ás forzas blindadas. E como resultado das medidas enerxéticas e do emprego de man de obra nas colonias, a produción de tanques no Terceiro Reich superou os mil ao mes, por diante da URSS.
  O máis novo "Panther", significativamente superior ao principal tanque soviético T-34, en perforación de blindaxe e cadencia de disparo da arma e na armadura frontal.
  A serie soviética KV, pola súa banda, resultou ser insuficientemente eficaz, percorrendo o camiño da xigantomanía inxustificada.
  Tamén houbo un factor subxectivo negativo: o amor de Stalin polos grandes tanques. En agosto de 1941 entrou en produción o KV-3 de sesenta e oito toneladas de peso, en setembro de 1941 comezou a producirse o KV-5 de cen toneladas de peso. E a partir de marzo de 1942, o KV-4, cun peso de cento sete toneladas, entrou na serie.
  E iso non é todo. En agosto de 1942 apareceu o KV-6 que pesaba cento cincuenta toneladas. E en marzo de 1943, un KV-7 de cento oitenta toneladas de peso.
  Así, os tanques da serie KV tomaron o camiño inxustificado de ponderación.
  Só o T-34-76 pode ser chamado de máquina relativamente exitosa. Pero ademais, a A-30, os tanques de orugas sobre rodas e o T-29 tamén foron producidos desta clase.
  A aviación da URSS non era mala, pero o PE-2 aínda era demasiado difícil de xestionar e o MIG-3, o caza favorito de Stalin, tampouco se xustificaba.
  Os alemáns produciron aproximadamente tantos avións en dous anos como a URSS. Pero a súa aviación era, quizais, máis práctica. O ME-309 era moi potente en armamento e velocidade, e sen dúbida forte, pero aínda é escaso. Non obstante, na práctica, o ME-109 resultou ser máis forte que as máquinas soviéticas.
  En xeral, os alemáns estaban mellor preparados e as súas tropas eran fortes e tiñan unha gran vantaxe en mobilidade.
  Ademais o factor de Xapón, que tamén retirou as tropas.
  Na ofensiva, os alemáns utilizaron moitas divisións estranxeiras e coloniais, que eran inferiores ás europeas en eficacia de combate.
  A Wehrmacht a costa das divisións estranxeiras e coloniais levou a súa forza a dezaseis millóns. Ademais doutros oito millóns de soldados xaponeses e coloniais.
  Xapón e o Terceiro Reich superaron en número á URSS unhas dúas veces en infantería. É certo que os tanques xaponeses eran lixeiros, pero móbiles. En aviación, o Eixo tiña a maioría en número.
  Pero o máis importante non é só isto... Os alemáns tiñan aliados. Entre eles están Turquía e Italia con grandes exércitos. Así, tendo en conta os satélites, a preponderancia do Terceiro Reich aumentou aínda máis. Ao lado do Terceiro Reich están os finlandeses, e os húngaros, os romaneses, os eslovacos, os croatas, os búlgaros, os españois e mesmo os portugueses.
  E Suecia pronto tamén entrou na guerra.
  E as tropas alemás romperon as defensas soviéticas... E un mes despois chegaron a Smolensk.
  E entón desenvolveuse unha grandiosa batalla por esta cidade. De feito, decidiu o destino da URSS.
  Alexei, que era un neno de doce anos na batalla, así como Alenka e Katka, loitaron nas rúas de Smolensk.
  As hordas de Hitler tentaron tomar a cidade.
  Un neno descalzo e só en pantalóns curtos, Aleksey, disparou unha ráfaga dunha metralleta, segando aos nazis.
  Un neno de doce anos lanzou unha granada letal cos dedos espidos das pernas dos nenos e ruxiu:
  - Polo comunismo da URSS!
  Alenka tamén deu unha volta, noqueou aos nazis, lanzou un agasallo de morte co seu talón e emitiu:
  - Pola nosa Patria - a miña propia nai!
  Katka garabateou con ametralladoras, noqueou aos nazis e, a continuación, os seus dedos descalzos foron arroxados, levando destrución e morte.
  O guerreiro interveu:
  - Pola URSS!
  O batallón de francotiradores feminino baixo o mando da capitán Natashka Kaktusova tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Volodarsky. Mozas con metralladoras e rifles, atadas con fardos de granadas, agocháronse detrás das ruínas.
  A propia Natasha leva unha túnica manchada sobre o seu corpo espido, cuns pantalóns curtos e descalza. Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina, corte de pelo curto debaixo dunha media caixa. O rostro é moi expresivo, cun queixo varonil, os ollos azuis moi separados. Cabelo castaño claro tornouse gris con po, peito alto, aspecto duro. A capitán Natasha leva máis de dous anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de cortes e contusións. Unha nena é máis áxil para moverse descalza que as botas ásperas e torpes.
  A sola núa sente a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Por unha banda, os pés da nena endureceron, e non tiñan medo do metal quente, nin dos escombros afiados das ruínas, pero por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  A doce Natashka sostén unha granada cun paquete explosivo atado. É necesario arrastrarse ata o formidable tanque alemán "León", regando as rúas con metralladoras.
  Mirabela arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, polo que todas as mozas do batallón resultaron ser de botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas afian mentres se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de Mirabela é desordenado e longo... Un pouco encrespado. A nena mesma é delgada, delgada e de estatura pequena. Incluso pódese confundir cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero Mirabela xa viviu moito. Conseguiu visitar tanto o cativerio fascista, que sobreviviu a crueis torturas, como as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar. Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca se pode dicir que a golpearon cunhas varas de goma nos talóns, polo seu corpo pasou unha corrente.
  Mirabela dispara... Un soldado do Terceiro Reich, neste caso árabe, cae morto, co fociño levantando area e cascallos.
  Natashka mete un montón de granadas debaixo dunha morea de lixo. Agora un "León" de noventa toneladas arrastrará por aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros no seu rostro, morenos pola queimadura solar e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten unha armadura lateral de 100 mm, e mesmo nun ángulo. Trinta e catro non poden atravesar, só os pesados Keveshes teñen unha oportunidade. Pero as pistas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Svetlana dispara unha metralladora... Un soldado, ninguén sabe de que nacionalidade, cae. Os alemáns, despois de conquistar a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue ario e botan á batalla ás tropas coloniais: árabes, africanos, indios, varios asiáticos e europeos. Tamén aumentou o número de polacos, que están afeitos dende o berce a odiar a Rusia bolxevique. Aquí loitan nacionalistas ucraínos, cosacos do Don, chechenos e todo o Khaganate caucásico. Hitler levantou toda unha internacional.
  Moitos inimigos...
  Svetlana esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu, ennegrecida polo po, un tacón redondo e de nena. O fermoso capitán ata sentiu unha cóxega polo preto que pasou voando un agasallo de gran calibre. A nena fíxose o perdón, murmurando:
  Nin unha bala nos para!
  Mirabela volve disparar... Outra rapaza Angélica - moi pelirroja, estatura superior á media e musculosa, a pesar das escasas racións. Tamén unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura recollida, ombreiros anchos non femininos e peitos altos.
  Angélica pelexa só cos seus pantalóns curtos, a túnica está feita en anacos e desmoronándose ata o po, e non se entregan novos uniformes polo Volga. Deus me libre de transferir máis munición, e unha pinga de comida, para as esgotadas tropas soviéticas.
  Así que Angélica está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Un anaco de metralla golpeou a planta do pé dereito, e doe, cústalle andar.
  Angélica, pelirroja, poeirenta, case espida, torce a súa cara bonita pero á vez dura. A nena, disparando, di:
  - ¡O Señor, Moscova e Stalin están por riba de nós!
  E ela corta aos nazis atacantes, ela mesma apenas tendo tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta dos formidables tanques alemáns. Aquí hai case duascentas toneladas de "ratos" e non poden pasar nada...
  Como Svetlana esperaba, "Lev" conduciu un pouco e enterrouse nunha pila de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou, un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Algún lugar retumaba ao lonxe, deixando as ruínas. A loura Svetlana, como unha serpe asubiou:
  - Ese é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza-capitán vese obrigada de novo a arrastrarse. Os alemáns e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Por culpa do teimudo Hitler, as hordas do Terceiro Reich quedaron atrapadas en batallas posicionais nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  Mirabela lanza unha granada. Obrigándoos a dar volteretas contra alemáns ou árabes derrubados, dándolle voltas. Un dos militantes nazis quítalle a man, e colga dela, un reloxo inglés con compás.
  Mirabela di cun sorriso:
  - O que che mostra o compás - o camiño do inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica adherida do seu talón poeirento.
  Angélica tamén quita o po, cos seus peitos firmes e cheos. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. E intenta lavar. De novo tes que escavar cando as metralletas alemás están garabateando. E gatear dun xeito plastunski.
  O batallón de mozas mantén os seus postos, aínda que hai bombardeos. E arrincan proxectís pesados e caen bombas do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas soviéticas.
  Aquí Svetlana ve como se arrastra a Pantera. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpealo no lado. A nena espirrou, cuspiu o po que lle subía á elegante boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Tes que pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Angélica comezou a arrastrarse, apoiándose no sumidoiro cos seus cóbados e dedos espidos. Era coma un gato que persegue un rato. A rapaza recordou a guerra daquel terrible verán do ano corenta e un, cando a Wehrmacht invadiu con aleivosía as extensións da URSS. Nin a nena, case a nena tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes os constantes estalidos de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena deu unha palmada no estómago. Os fragmentos xorden desde arriba coma un rabaño de abellas bravas. Angélica susurra cos beizos rachados:
  - No nome da xustiza - ¡Señor!
  A nena acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adherido. O presente voa nun arco. Escóitase unha explosión, prestase a armadura lateral máis delgada da Pantera. O tanque alemán comeza a arder, o kit de combate detona.
  Svetlana murmura cun sorriso:
  Grazas Señor Xesús! Eu só creo en ti! Rezo a ti só!
  Rompe a pantera. Arrancado, un longo tronco está enterrado en cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Svetlana, cuxos ollos, nunha cara marrón polo po e as queimaduras solares, brillan con millo, di:
  - Cantos máis carballos teña o inimigo, máis forte é a nosa defensa!
  Angélica é moi sexy, coas súas bragas negras, e espida, poeirenta e corpo forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado coa súa perna graciosa e cuberta de po. E metido, xusto na gorxa dun fascista. A fermosa Angélica balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  A nena, despois de que volveu arrastrándose, disparando. Led lume e Svetlana.
  A capitán da beleza, Natasha, despois de derrubar o fascista, berrou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas que hai nela son os elos...
  Mirabela disparou, abriu a cabeza ao Fritz e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Svetlana, de novo disparando con precisión, croa:
  - Pero non podes ir en ciclos en bagatelas...
  Mirabela disparou con precisión e engadiu:
  Se non, a cadea envolverache!
  Outra rapaza Olimpiada, tamén moi fermosa, xunto coa pioneira Seryozhka, preparou unha mina nun fío. Os dous empurrárona... O moco insidioso meteuse na eiruga do "Tigre"-2. E como estoupará este coche alemán de canón longo.
  O rapaz loiro Sergei exclamou:
  - A nosa Rusia, tes un balde!
  E apenas tivo tempo de saltar cara atrás, brillando, cos tacóns negros e derrubados, dende o teito que caía.
  Olympias acariñou o pescozo do neno e díxolle:
  -Es moi intelixente!
  A pioneira dirixiuse á fronte e uniuse ao batallón de mulleres. O neno tamén é moi creativo. Por exemplo, fixo avións para derribar avións de ataque fascista. Cando os Focke-Wulfs, ou TA-152, soben, escóitase un ruxido incriblemente ensordecedor.
  Os alemáns golpean co acompañamento dunha sinfonía de Wagner. Unha melodía tan maxestosa.
  Olympias di con fastidio:
  - Aínda nos intentan asustar!
  O neno pioneiro cantou con patetismo:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  A morte non nos levará baixo o ceo estrelado!
  Porque a santa Rusia loitará duro,
  Carguei a poderosa ametralladora!
  Olympias, unha rapaza alta e musculosa, de cadeiras e ombreiros anchos, é unha típica muller campesiña. Durante a loita, as roupas foron rasgadas en farrapos, as pernas fortes están espidas, o cabelo está tecido en dúas trenzas e moito po.
  Seryozhka só ten once anos, delgado pola desnutrición, neno rabuñado e sucio, en pantalóns curtos. O cabelo naturalmente branco do neno púxose gris, e as costelas aparecen a través da pel fina, bronceada e sucia. Pernas terriblemente derrubadas, e en queimaduras, contusións, con burbullas. É certo que o destino evitou que o neno sufrira graves feridas.
  No seu trasfondo, os Xogos Olímpicos parecen grandes e gordos, aínda que a nena non é nada gorda, pero si con carne forte e adestrada nos ósos. Ademais, a fame non parecía afectar en absoluto á súa corpulenta e grande figura.
  A nena dispara desde un pesado rifle antitanque. Os coches alemáns non se poden perforar na fronte, pero hai posibilidades nas pistas.
  E o forte "León", despois de recibir un explosivo pesado no tren de aterrizaje, comezou a botar fume como un fumador.
  Seryozhka cantou con malicia:
  - Apestoso Fritz sen pensalo, acendeu un cigarro na entrada! Por suposto, meteuse en grandes problemas!
  Olympias, parpadeando con becerros musculosos e curtidos, bateu un claqué coas súas fermosas pernas espidas. A nena cantou:
  - As caras de Santos rusos parpadean dende a icona... Deus non te permita empapar polo menos mil Fritz! E se alguén zumba máis que fascistas, ninguén, créanme, os condenará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportista alemán volveu botar fume.
  O batallón de nenas causou importantes danos ao Fritz. Pero tamén sufriu perdas. Aquí unha rapaza quedou á metade, e o seu rostro quedou tan pálido, a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polos nazis, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Svetlana, pola súa banda, está tentando atravesar o "Tigre". Un poderoso coche alemán, tivo unha granada no lateral, pero non sucumbiu. Dáse a volta para disparar un canón. A nena ten que furar no chan, e escombros, para non ser esmagada pola onda expansiva lanzada polo presente.
  Svetlana murmura suavemente:
  - Mamá, papá, síntoo!
  Mirabela lanzoulle unha granada ao Tigre, que lle estoupou na testa. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz ensina no inverno na primavera... repito sen excepción que Hitler é un cabrón de peste!
  Angélica, rompendo a vista dos nazis, e botando sobre eles auga a golpe, tensou:
  - No cadaleito, vin agora o Führer! E deulle unha patada ao pobre no ollo!
  A moza pelirroja en realidade lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Alcanzou o barril... Seguiuse unha explosión e o fociño do "Tigre" foi destrozado.
  O alemán covarde colleuno e retrocedeu.
  Svetlana bufou polas fosas nasais:
  - O noso, o teu non cederá!
  Mirabela derrubou cunha bala a un mercenario hitleriano e cantou:
  - E o vilán non está de broma! Mans e pés, retorce as cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a patria ata o fondo!
  Svetlana, rindo, ladrou:
  - O Führer grita salvaxemente, bágoas!
  Mirabela despediu e engadiu:
  - Pois, sopros de morte, sorrisos!
  Apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas soviéticas. O coche está cuberto por metralladores alemáns.
  Svetlana ve que achegarse ás posicións do Fritz é pouco realista. Pero no ceo Focke-Wulfs. Unha destas máquinas voa máis preto das posicións soviéticas. As nenas abren fogo contra ela.
  Angélica lanza unha granada e di furiosa:
  - Na morte profunda - non hai perdón!
  Despois diso, a moza dálle unha volta á metralleta. Retrocede rapidamente. Un tanque alemán relativamente novo "Panther" -2 cunha pequena torreta e unha silueta máis baixa sube rapidamente.
  Varias mozas lanzan granadas ao coche alemán. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Angélica asubiou, asubiando:
  - Este é un novo ataque! Arrancarémoslle a boca!
  O Panther-2 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrolizou instantáneamente a atmosfera.
  Anxélica riu, as cunchas voaron por diante da nena medio espida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e dixo:
  - E Newton derrotou aos inimigos, botou o xugo do trono! Fritz decretou a súa lei de Newton!
  Stalingrado estaba todo envolto en incendios, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitar faíscas roxas, laranxas e escarlatas! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Svetlana, derrubando a un loitador alemán, brillou os seus ollos azuis, cantou:
  - Que estás chorando mala vella? Créeme, só un hospital psiquiátrico está chorando por ti!
  Mirabela cantaba nun cántico, disparando contra os nazis:
  - Que bo é deitarse na herba e darlle na cabeza ao Fritz! Organiza un cataplasma para o Führer e envía balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf voador, despois de recibir metralla debaixo da barriga, elevouse con rapidez. Pódese ver que fragmentos afiados o ferían. A criatura fascista prendeuse lume, e comezou a perder anacos de ás rotas.
  Svetlana, vendo como Fokke perdía altitude, graznou:
  - Iso é un semáforo! Un machado colga a bordo!
  O avión alemán explotou, esparexendo restos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista. Fixo a miña última volta. O verdugo foi a cinzas, non o piloto!
  Mirabela espirrou, esparexendo po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Angélica volveu botar co pé un anaco de vidro, tanto que, golpeando o ollo, saíu a Fritz, pola nuca:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas ser tratado!
  Os alemáns e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas contra as nenas non funcionaron. Aquí Seryozhka despregou unha catapulta e como responde ao inimigo.
  O neno pioneiro berrou:
  - ¡Papá Noel arrincándolle a boca a Hitler!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de nazis, fíxoos espallar e, ao mesmo tempo, rodar no aire. Fritz caeu, e rompeu sobre os cascallos das paredes.
  O tanque "Tiger" -2, perdendo o equilibrio, chocou co "León". Oh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Svetlana sorriu e respondeu:
  - Ben, ben feito Seryozhka!
  O neno rosmou agresivamente.
  - Pioneer sempre está listo!
  A nena sacudiu o pé descalzo en resposta.
  A moza-capitán comezou a cravar de novo. E Olympias fixo cóxegas no pé estreito de Seryozhka, que duro o ten! Non é de estrañar que o neno non teña medo de correr polos lumes.
  Mirabela nun canto, dixo:
  - A xuventude é boa - a vellez é mala!
  Angélica, esta alegre pelirroja, aceptou:
  Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos os posibles!
  E a nena deu un salto cun golpe. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non compares, unha vella cunha nena. E que beleza, en corpos esveltos.
  Angélica colleuno e cantou:
  - Fluír tras ano, anos nunha caravana,
  Unha vella frota henna nun morteiro...
  E que dicir da miña esvelta figura,
  Non entendo como foi a mocidade!
  Svetlana brillou cos ollos, derrubou ao alemán cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, na guerra hai tal encanto: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Olympias puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Seryozhka moveu o seu pé fino pero áxil e ladrou:
  - Cara de Fritz!
  E unha granada, xunto cun paquete explosivo, voou en pleno apoxeo contra as posicións dos nazis.
  Si, Stalingrado non se lles deu. Por terceiro mes desde finais de xuño prodúcese o asalto, pero a cidade non puido levar todo. Noutros sectores da fronte, os nazis acadaron o éxito, pero neste non.
  Svetlana disparou a pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa que é posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina dunha motocicleta. A máquina explotou e torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o alemán foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  Mirabela goleou aos alemáns cun rebumbio e asubío:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Angélica abriu fogo, con máis precisión. Uns cantos negros quedaron tirados sobre cascallos cubertos de lanzas:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  Mirabela cantaba brincadeira:
  - Despois de pintar a Hitler con batom, Mainstein con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o fiel can te roerá!
  Svetlana, disparando, asubiou:
  - Veña pola noite, Adolf, aforcate... Deixa de enganar a cabeza! Veña pola noite, voa coma un xerfalte, para vencer duro aos nazis!
  Mirabela dixo enfadada, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As mozas do batallón "Lenin" detiveron o avance das tropas estranxeiras. Fritz avanzou, lanzando literalmente cadáveres ao espazo. O tanque "Lev", co que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación da máquina cunha pistola de 150 mm.
  Angélica tira unha pedra pegada ao seu pezón espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento vai máis aló.
  "Lion" recibiu un oco na eiruga e parou. Tiro desde a súa poderosa boca. Rumor e colapso.
  Angélica, cuspindo, di:
  - O guerreiro ruso non xeme de dor!
  E a nena volve disparar. E faino moi ben. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu romper os rusos! Quen se atreva, ataca na batalla, venceremos ferozmente aos inimigos!
  E Angélica fai rodar os músculos da prensa, que ten moi en relevo.
  Ai, que bonitas son as nenas! Non quero que ningún deles morra.
  Correu Stalenida... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e en relevo. Roupa nela, só un suxeitador e bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. Os pés descalzos e o parpadeo, e os tacóns, sorprendentemente permanecen limpos. Stalenida dispara, e ao fascista unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á patria é a palabra máis alta!
  Angélica comentou cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate coma min en calzón!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Isto non é apropiado!
  Angélica sacudiu as cadeiras, disparou acertadamente e cantou:
  - Algo membro do Komsomol tornouse inusual! Camiñar así co peito nu é moi indecente!
  Steelenida riuse e comentou:
  - Por que alegrar o Fritz, mira a nosa beleza!
  Angélica respondeu con decisión:
  - A nosa beleza é mortal!
  A moza de aceiro riu e disparou contra o TA-200. O coche nazi incendiouse. E a fermosa loira berrou:
  - Morte ao mal!
  Angélica riu.
  - E a vida é boa!
  Steelenida, ao ver que o alemán estaba a caer, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non penses que os nazis gañaron!
  Angélica canta:
  - Agardando a vitoria! A vitoria agarda... Os que anhelan romper as cadeas! Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Seremos quen de vencer aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. Bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Svetlana agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra o Fritz cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron agasallos e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles unha figura, imos construír dedos espidos. E asubiou coma un ladrón de ruiseñor. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados do inimigo, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais mortos.
  Svetlana, con todo, afasta tales pensamentos de si mesma, polo que queres chorar deles. Pero non foron os rusos os que acudiron aos alemáns para roubar e matar. Non, estes son os alemáns e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nas extensións rusas.
  Svetlana persignouse e disparou contra o Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións dos rusos... O ollo e o cerebro do home, que fora derrubado por unha bala, escaparon.
  A moza-capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directo ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Svetlana disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta saíu voando, envorcada varias veces. Entón o seu fociño afundiu entre os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E ela apuntou de novo. O seu rostro novo e alegre sorría máis ben. A nena cantou:
  - Non, dixémoslles aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan perfumado ruso se chame a palabra vado!
  Mirabela fixo un disparo moi atinado, do que se lanzou o Focke-Wulf, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Por dólares, está listo para traizoar a Rusia...
  Pero o ruso é tan fermoso
  Que está preparado para dar a súa vida pola Patria!
  A nena, fixo unha voltereta e mostrou aos nazis o figo, e rolou, e as balas non tocaron a beleza.
  Apareceu Angélica, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou á vez unha granada con dúas patas. E ela comprobou:
  - O que teño é... Fritz nun lado afiado!
  Olympias corrixiu Angélica:
  - Afiado, no lado, e non no lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. O "Tigre" foi golpeado no fociño, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois diso, a criatura nazi retrocedeu. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Svetlana cantou, chiscando alegremente:
  - E o "Tigre" retrocede e os alemáns escóndense!
  O Batallón Maiden manobrou baixo ataques, ataques aéreos e armas pesadas. Aquí os bombardeiros a reacción batían, romperon, empinadas ardentes eleváronse ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os homes foron ao outro mundo, que non o lamentan tanto! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde xa agardan diaños con forcos aos que non crían en Xesús.
  Angélica é a máis sexy das guerreiras en rabia: ben, poden os nazis desde o seu "Sturmtiger" disparar contra as posicións das tropas soviéticas e matar aos guerreiros vermellos?
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xirando cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo fociño do Stormtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron, e a granada voou no ancho fociño. E a poderosa máquina primeiro atragou, e despois precipitouse. Dous "Tigres reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Arrancáronlles os rolos, e caeron voando coma un colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Angélica, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, balancea e tirada. Pero a beleza aterrou con todo, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do pé calloso, a punta furaba.
  Pero Angélica atopou a forza para erguerse e gritar:
  - Vos fascistas estaredes nas cinzas!
  Svetlana e outras nenas foron arroxadas por unha onda explosiva, e ata lixeiramente esmagadas. Pero ningún dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Suprimindo os nazis que saltaron e outros insectos agresivos que asedian a URSS.
  Mirabela cantou con moita ilusión:
  - E cando a trompeta do Señor nos leve á batalla, seremos amigos do Komsomol! E por vontade de Xehová, estarei na convocatoria celestial!
  Angélica, sacudindo o po das súas plantas ensanguentadas, cantou:
  - Lenin, festa, Komsomol! ¡Estamos enviando o Führer a un manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedamente, e Seryozhka dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta, non tan precisa - como esas pernas espidas e fortes de Angélica!
  Olympias, xogando cos músculos dos seus brazos, dixo:
  - Iso está ben! Aínda estás pensando. Algo máis chulo!
  . CAPÍTULO #2
  Smolensk converteuse nun escollo para a Wehrmacht. Olas de agresión inimiga batían contra el como pedras de granito.
  E moitos centos de tanques alemáns arderon, e a defensa mantivo unha profundidade e coraxe colosales. E evidentemente ninguén quería ceder e sucumbir.
  Un neno de doce anos de aparencia, Alexei Sotnikov continuou garabateando, desde unha metralleta sobre o avance dos nazis.
  O neno gobernador cortou moi acertadamente aos nazis. Golpeando con gran precisión.
  E ao mesmo tempo, os dedos descalzos dos pés dos fillos do neno volven botar o presente asasino da aniquilación e volcan o tanque fascista.
  O neno señor da guerra ruxe:
  - Polo gran comunismo!
  Alenka tamén dispara ao inimigo con moita precisión. Cada unha das súas balas atopa un obxectivo.
  Entón a nena deu a luz os peitos e presionou o seu pezón escarlata no botón da bazuca. E os mísiles disparados atravesaron o costado do tanque Maus.
  Entón Alenka lanzou unha granada de forza mortal cos seus dedos espidos, arrincando un par de ducias de Fritz.
  Entón a nena murmurou:
  - Gloria á Patria-URSS! Cada heroe será un pioneiro!
  Ekaterina continuou garabateando con gran precisión ao inimigo. Segaba moitos nazis e chirría
  - Pola Patria, nosa nai!
  E os seus dedos espidos sucumbiron de novo, un tornado de morte tan destrutivo.
  E entón premeu a mamila de amorodo no botón da bazuca e dixo:
  - Grazas a Deus Svarog!
  Os alemáns continuaron o seu asalto a Smolensk. Parecía que quedaba bastante, pero foi incriblemente difícil pasar o último. Incluso o uso masivo de "Sturmtigers" non axudou. Aínda que a destrución de bombardeiros a reacción causou enormes. Outro medio foron as bombas de napalm.
  O batallón de mozas adelgazara, pero as belezas aínda loitaban. O 20 de outubro nevou, e as belezas estaban todas descalzas. Deixan pegadas graciosas na colcha branca e os seus tacóns redondos e espidos non se conxelan!
  Nenas fermosas, rodaron un pouco na neve e fixéronse máis limpas. O forte Olympias, despois de capturar a Seryozhka, non atopou un lugar para si mesmo. Aínda por perder a un rapaz tan intelixente e fermoso. E que lle agardaba no cativerio fascista? Primeiro a tortura, e despois a pena de morte!
  O neno estivo a piques de ser baleado, pero acabou nas minas. Traballar dezaseis horas ao día, e racións escasas, o látego do supervisor agardaba a Seryozhka.
  Máis precisamente, o neno xa é canteira, e alí traballa moito coma un burro. Pero é moito máis cálido baixo terra que na superficie. E os guerreiros, para non conxelarse, vense obrigados a saltar e correr. E as nenas pelexan. Aquí está o poderoso tanque "Lion" nunha modificación máis de asalto. Ten un canón de 150 mm, moito máis eficaz e práctico para as batallas na cidade. Os Fritz adoran este tanque porque está ben protexido por todos os lados.
  "Rato" vaise un pouco atrás. O vehículo alemán, de menos de duascentas toneladas, estaba tamén armado cun canón de 150 milímetros e un setenta e cinco de tiro curto e rápido. Moito máis práctico. O número de metralladoras aumentou a catro e, como antes, é fácil non achegarse ao tanque.
  Svetlana, Mirabela e Angélica tentan enganchar o mastodonte. Coidadosamente seleccionado para el.
  Svetlana cantou con entusiasmo:
  - Como vivimos, loitando, e sen medo á morte... Así que a partir de agora, ti e mais eu viviremos! E nas alturas estreladas, e o silencio da montaña, na guerra naval e o lume furioso! E en furioso, e en furioso lume!
  O "Maus" foi a última modificación, con ata seis metralladoras, dúas coaxiais con canóns e catro xiradas sobre bisagras.
  Mirabela, arrastrándose pola neve, asubiou:
  - Nunca nos rendiremos! Despois de todo, Xesús o Deus Altísimo está connosco!
  A nena, achegándose, lanzou un paquete explosivo á eiruga do Rato. Retumaba, baixo o escudo, e rebentou a pista.
  As nenas sandalias gritaron encantadas:
  - ¡Consigue un fascista!
  E os tacóns espidos e lixeiramente poeirentos brillaron.
  Angélica deu un balance e lanzou unha granada de fragmentación ao Fritz. O fascista foi arroxado por unha onda explosiva, xunto con el arrancáronlle as cabezas a dous loitadores negros das tropas coloniais.
  A beleza pelirroja asubiou:
  - Pola Patria e Stalin!
  Svetlana lanzou o paquete explosivo de novo... Esta vez non con tanto éxito, alcanzou a armadura e explotou na superficie da capa de aceiro.
  A rapaza enfadada dixo:
  - ¡Oh, manchei!
  E arrastráronse por unha nova porción de explosivos caseiros. Os seus tacóns redondos, vermellos polo frío, escintilaban. Nena case espida, arrastrándose pola neve, un pouco incómoda. Pero teña paciencia. Especialmente cando o bombardeo ten lugar por calor excesivo, a neve derrétese.
  Svetlana mesmo cantou:
  - Seino, o frío pronto desaparecerá,
  O regato corre forte...
  E xa corren polas pozas...
  Nenas descalzas!
  A nena dispara, e o árabe das tropas coloniais derrúbase. Os intentos do inimigo de actuar en pequenos grupos provocan graves perdas.
  O canón curto do Rato dispara fragmentación de novo. As cunchas estallaron nalgún lugar no fume. E moitos descansos...
  Os alemáns case capturaron Stalingrado... Xa queda moi pouco. Pero iso é precisamente o que impide que a Wehrmacht use grandes bombas e artillería pesada. O Fritz deixa adiante aos estranxeiros, que non se arrepinten.
  Mirabela disparou o seu rifle. O mercenario fascista esborrallouse e rodou sobre as pedras das ruínas.
  A nena fregou os seus peitos espidos con pezones escarlatas. Vestiron completamente aos guerreiros: saltan cos seus calzóns. Pero, por outra banda, case non hai éxitos neles. Ao parecer, a desnudez protexe especialmente as belezas. Xa que son capaces de sobrevivir en tal inferno!
  Angélica sacude a mestura de neve e barro e volve disparar. Golpeou un soldado negro xusto no ollo. Mala cadela, non digas nada.
  As tres nenas achéganse de novo a Rato. É difícil penetrar nun coche que ten unha armadura tan grosa por todos os lados. Pero os guerreiros están cheos de optimismo. Se non pode romper a propia cuncha, entón por que non arrincar o barril.
  Angélica, dando patadas cos seus pés descalzos, cantou:
  - A nosa verdade, a nosa verdade... ¡Como os raios do sol! O noso mañá será luminoso, regatos sairán das montañas!
  Os guerreiros levan moito tempo armados con MP-44 capturados. Estes rifles de asalto teñen un longo alcance. Beleza con confianza lume. As negras caen de novo. Disparan fontes de sangue escarlata.
  Mirabela, disparando, cun rifle e unha metralleta capturada nos ombros, cantou:
  - A araña insidiosa aguzou o seu aguillón,
  E bebe sangue ruso sagrado de Rusia!
  Todo é pequeno e pequeno para o seu adversario, matará,
  Quen ten amor por Rusia!
  Amor por Rusia!
  A moza enviou unha bala á "garda" variada que saíu das fendas. A beleza sorriu, o seu rostro, aínda que demacrado, conservou o seu encanto e encanto.
  En xeral, todas as nenas do seu batallón son fermosas. Aquí, por exemplo, os serafines tártaros. O seu pai é tártaro, pero a súa nai é de Bielorrusia e Serafima herdou o seu cabelo da cor do trigo maduro. Tamén unha rapaza fermosa, descalza, e case espida. E dispara desde unha metralleta capturada, en breves ráfagas. E fascistas doutras tropas arrastráronse por ela.
  Serafima dispara con bastante precisión. Xunto a ela estaba a Mirabela, de cabelos dourados. As dúas nenas disparan e cantan.
  - Patria! Mirabella comezou...
  - E o exército! - Continuou, disparando a Serafín.
  Mirabella tuiteou:
  - Este...
  Encabezando o lume e golpeando o coloreado, Serafín informou:
  - Dous polos!
  Mirabela sorriu e berrou:
  - No...
  Serafín disparou e engadiu:
  - Que...
  Mirabela cortou cinco, continuou:
  - Espera!
  Serafín, disparando, saudou:
  - Planeta!
  Mirabela, a tiros, pica:
  - Peito...
  Serafín, disparando, ronroneando:
  - Protexer...
  Mirabela esnaquizou a cabeza do fascista e deu:
  -Nós ti....
  Serafín cortando aos nazis con balas, asubío:
  - O país!
  Mirabela, mandando balas ben apuntadas, chirou:
  -Todos....
  Serafín, disparando cada vez con máis precisión, engadiu:
  - Xente!
  Mirabela, botando pola fronte o seu cabelo dourado e sucio, cantou:
  - Rata...
  A bala de Serafín, e enviando disparos, deu:
  - O teu...
  Mirabela, dándolle na gorxa ao fascista, continuou:
  - Quente!
  O tártaro loiro, enviando tiros, continuou:
  - Nubes...
  Mirabela, disparando con precisión, engadiu:
  - Xenial!
  Serafíns, rindo, berrou:
  - Pois e...
  Mirabela disparou con precisión e rosmou:
  - O sol!
  Serafíns, baténdose a ráfagas, asubiou:
  - Zoy!
  Mirabela continuou entre risas:
  - Automático...
  Serafíns, como disparando, ladraron:
  - Nather...
  Mirabela engadiu tiros ben apuntados:
  - Ombro...
  Serafín engadiu cunha risa:
  - Soldado!
  Mirabela cantou con entusiasmo mentres disparaba:
  - Vou cavar...
  Serafima, liderando un lume de caza, engadiu:
  - Sepultura...
  Mirabela derrubou ao africano e continuou:
  - Adversario!
  As nenas están sen munición. E ela viuse obrigada a correr rapidamente para cubrirse. O abastecemento polo Volga é moi difícil. Bombardeos e bombardeos constantes. Aquí chega unha compañía de reforzos do outro lado.
  Fontes de spray e fragmentos ferven arredor dos barcos. Os Stormtroopers rugen no ceo. Aquí voan os Focke-Wulfs. E botan bombas.
  Varios barcos romperon. Os soldados soviéticos están afogando e morrendo.
  O lume de artillería inimiga é demasiado denso. Pero as mozas descalzas non poden deixarse intimidar por isto nin por un centavo.
  Mesmo pola noite, os Fritz manteñen todo baixo lume. E os seus bombardeiros en picado están desgastados. Incluíndo o avó de Yu-87. Aínda que os avións a reacción xa entraron na serie.
  Aquí está o lendario Yak-9 soviético. Está loitando contra un alemán ME-309. Manobrabilidade acordada, contra velocidade e armas. O alemán está tentando derrotar o coche soviético desde a primeira chamada. Pero non o consegue. O yak, pola súa banda, esfórzase por entrar na cola, pero o nazi sae debido á alta velocidade.
  Un alemán máis rápido, con armas máis fortes, contra un ruso máis maniobrable. Pero o rápido voo continúa. O fascista usa sete puntos de disparo contra sete, e toca o coche soviético. Ela perde velocidade e comeza a caer.
  Emite puntas de fume. E o motor está en marcha...
  Que é esta guerra! É difícil opoñerse a unha máquina tan poderosa en armamento como a ME-309, na que sete puntos de disparo compensan o exceso de peso e a mala manobrabilidade.
  A alta velocidade permite ao fascista mergullarse e a fronte do loitador alemán está ben blindada.
  Svetlana volve tentar socavar aos Maus. A nena arrisca a súa vida. Xa está toda rabuñada, arrastrándose espida polas fortificacións. Toda beleza en arañazos e pisuga. Pero despois lanza unha granada cun paquete pegado á explosión. Incluso é alcanzada por unha explosión dunha metralleta. Raña o ombreiro da beleza.
  Pero, por outra banda, o paquete explosivo alcanzou a boca dun canón de 150 mm. E o alemán xa recibiu importantes danos. Con moitas dificultades, o coche móvese do seu lugar, e arrastrándose de novo ata o lugar das súas tropas para lamber as súas feridas.
  Focke-Wulfs e varios TA-152 aparecen no ceo. Comezan a bombardear as posicións soviéticas. Tamén apareceron un par dos últimos HE-183, vehículos a reacción de ataque. Estes voitres alcanzaban velocidades de ata oitocentos quilómetros por hora, e era case imposible golpealos.
  As nenas devolvéronlle un tiro aos alemáns. Sempre hai unha oportunidade de enganchar ao inimigo, a pesar da poderosa protección dos avións de ataque do lume terrestre.
  Svetlana e Anzhelika recuperaron o Luftfaust capturado. Esta arma, composta por nove interconectados vinte milímetros sen retroceso.
  Podes disparar como unha pequena arma antiaérea.
  E os guerreiros apuntan ao inimigo. Presionan suavemente o inicio... Ambas as belezas apoiaron os pés descalzos sobre os cascallos, sentindo un retorno suave.
  Focke-Wulf con seis pistolas de aire comenzado a fumear - a súa barriga está aberta.
  As nenas rugen encantadas:
  - Puck! Lavadora! Gol!
  Outros avións alemáns comezan a circular sobre as cabezas das nenas. As belezas lanzanse nos pasadizos subterráneos, esquivando os foguetes Focke-Wulf.
  Svetlana recibiu un talón redondo rugoso cun brillo. A nena murmurou:
  - Ó lapas infernais!
  A sola da nena estaba cuberta de burbullas e doíase dolorosamente. Quería picar algo frío.
  E na superficie, as lagoas continúan. A neve asubío das chamas, as ruínas son esgazadas. Os alemáns inundan as posicións con lume, pero hai moi pouco sentido disto. Os guerreiros agocháronse coma ratos en visóns. Que se planchen eles mesmos.
  Angélica susurrou ao oído de Svetlana:
  - Creo que pronto os nazis acabarán por fin. Teñen moita forza, pero en Stalingrado non teñen oportunidade de dar a volta!
  A rapaza loura respondeu con orgullo:
  ¡Estamos aquí como trescentos espartanos! Reflictemos as forzas superiores do inimigo!
  Angélica pelirroja riu e chiscoulle un ollo á súa compañeira:
  - E non nos rodearás!
  Cando as nenas saíron á superficie, a redada rematou. Apareceron novos infantes negros. Subiron cara adiante, e as nenas tiveron que abrir fogo, obrigando ao inimigo a cavar o chan co nariz.
  De novo, os "Leóns" e os "Tigres" entraron en batalla. Os alemáns intentaron presionar ao exército soviético con tanques pesados. De cando en vez chovían cunchas. O "Tiger" máis vulnerable intentou non separarse das súas formacións. Os morteiros retumban tamén.
  As mozas dispararon contra os alemáns e os seus mercenarios. Opoñentes eliminados. Angélica e Svetlana dispararon por parellas. Apareceron e instaláronse fociños inimigos. A continuación, unha nova capa de inimigos que avanzan.
  As nenas cantaron durante a batalla.
  Angélica comezou disparando:
  - Diante...
  Svetlana, disparando, continuou:
  - Por ti...
  Angelica Lupanuv engadiu:
  - Lexión...
  Svetlana, cortando tres, calou:
  - Inimigos...
  Angélica, cravando aos opoñentes, espetou:
  - Eles son....
  Svetlana, despois de demolir a metade do cranio do árabe, continuou:
  - Eles queren...
  Angélica, esmagando ao inimigo, continuou:
  - Ti...
  Svetlana, disparando, asubiou con rabia:
  - Destroza...
  Angélica, atravesando a caveira do árabe, rosmou:
  - Destruír...
  Svetlana, continuando cravando, asubiou:
  - Notas...
  Angélica, coma se disparase, asubiou:
  - Non teñas medo...
  Svetlana, despois de facer un tiro preciso, gruñou:
  - Inimigo...
  Angélica, disparando coma un francotirador, continuou:
  - Shtykov...
  Svetlana, disparando máis, ladrou:
  - Capaz de...
  Angélica, sen parar de disparar, asubiou:
  - Forza...
  Svetlana, disparando furiosa, gruñou, corrixindo á súa amiga:
  - Coraxe...
  Angélica, en duro éxtase, tras disparar pola cabeza dos africanos, ladrou:
  - Forza...
  Svetlana, galopando con lume, asubiou:
  - Aumentar...
  Angélica, axitando os seus rizos vermellos, continuou:
  - E adversarios...
  Svetlana, despois de golpear ao árabe no estómago, emitiu:
  - Inmediatamente...
  Angélica, disparando con todos os calibres, ladrou:
  - Destruír...
  As nenas respiraron. E despois de disparar un pouco máis, berraron:
  - Somos os cabaleiros do rifle de francotirador, soa a voz do asasinato!
  A onda de empuxe das tropas coloniais diminuíu un pouco. Os nazis volveron avanzar os tanques. Os "Tigres" -2 apareceron cos seus longos fociños, e dispararon proxectís contra todo o que lograban notar.
  "Tiger" -2 tiña a forma orixinal da torre e as pendentes das placas de blindaxe dos lados. Isto fíxoo un pouco máis tenaz. As guerreiras volveron escoller as pistas do tanque como obxectivo. O fascista tiña que ser coma unha serpe nunha tixola.
  Svetlana lanzou un paquete explosivo, esmagando o rolo frontal do "Tiger" -2 e cantou:
  - Coñecínche cun agasallo... ¡Claro, delineei un lugar no cadaleito!
  Angélica asubiou, lanzando alegremente un paquete grande e explosivo ao fascista:
  - Pero Pasaran!
  E a partir da explosión, o longo fociño do tanque alemán torceuse. E o Rei Tigre comezou a dar a volta. De novo, o fascista estaba moi ferido. Angélica colleuno e ladrou, botando un anaco de vidro cos seus dedos espidos:
  - Estar ti nun cadaleito de carballo!
  O vaso, despois de pasar voando, aterrou xusto na gorxa dun indio, de entre as tropas coloniais alemás.
  Svetlana fixo un ollo á súa parella e cantou:
  - Vou mergullar a cabeza neste barril! Vou mollar a todos!
  Angélica disparou unha ráfaga da súa metralleta. Os alemáns foron atacados de novo. A nena asubiou:
  - Podemos facer de todo! E imos gañar!
  Svetlana disparou o seu rifle e dixo:
  - Agarda unha gran vitoria! Que os nosos avós estean na gloria!
  Angélica fixo unha voltereta e rodou, xirando coma unha árbore de Nadal. A nena, chiscando o ollo, cantou:
  - Señor éxito, a onde vai... Señor éxito - rin os fascistas...
  Os tanques alemáns, que non salvaban proxectís, aumentaron o seu lume. Derramaron os seus agasallos. E achegáronse ás posicións soviéticas, tentando evitar ocos.
  Svetlana, usando un fío, como lles ensinou o cativo Seryozhka, tirou unha mina pesada. "León" arrastrouse lentamente ata as posicións soviéticas. O seu canón de 150 mm non paraba de cuspir proxectís. As nenas asubiaron e chiscaron o ollo.
  Svetlana cantou:
  - Alemáns-pementos, fascistas-nazis... O fin dun pacifista espérache!
  Anxélica dixo cun sorriso:
  - Pacifismo... ¡Ata é estúpido falar de pacifismo cando se trata dos nazis!
  Svetlana golpeou o nariz dun árabe da garda colonial cun disparo ben apuntado e berrou:
  - E están paralizados de pensar... E en asuntos militares non son tan fortes! En breve borrarémolos da face do planeta Terra!
  Angélica disparou outra ráfaga, fregou os seus peitos espidos contra os cascallos e cantou:
  - Son un cabaleiro ruso de xeonllos dos salvaxes... ¡Varrerei os inimigos da Patria da face da Terra!
  As nenas sacudían xuntas os seus peitos espidos.
  A beleza pelirroja chiscou o ollo, mirando para o ceo. Alí xiraban "Frames", artilleros alemáns.
  Arrastraba, de cando en vez, quedando atrapado no cortaventos alemán "León". E a súa arma non paraba de cuspir.
  Svetlana, movendo unha mina baixo as vías dun tanque alemán, asubiou:
  - Para Seryozha ....
  O alemán parou e disparou de novo. O proyectil estoupou detrás das mozas.
  Svetlana dixo:
  - Cunchas de leite, quen ten sesos de bebé!
  "León" quedou de pé durante algún tempo. Se a tripulación alemá experimentada sentía perigo por diante ou quería usar o kit de combate. Pero o "León" quedou parado durante algún tempo e cuspiu cunchas letais.
  Svetlana observou que o tanque alemán ten unha mellor arma e dispara con máis frecuencia que o KV-2. E isto, por suposto, fai que este coche sexa moito máis perigoso. Svetlana fíxose perdón e asubiou:
  Que os malvados vaian ao inferno!
  Angélica disparou contra o fascista no plexo solar, e ladrou:
  - A nosa vitoria é inevitable! E todo rematará ben!
  Svetlana tamén cortou ao turco e cantou:
  - Aínda que, parece que pronto a vida se verá interrompida cando os problemas peten no seu corno negro... Os cabalos reñin e o sangue corre coma un río, e outra vez a terra sae de debaixo dos teus pés!
  Angélica, tras empapar o iraniano, engadiu:
  - Pero a terra tamén ten o seu propio gardián... E entre as estrelas estiradas cara el... Invisíbeis fíos salvadores para exiliar a Hitler a Kolyma!
  As nenas, disparando, cantaron ao unísono:
  - Rompemos a Adolf, que lle doerá! Creo que o fascismo será derrotado! E na nosa Rusia aparecerá o mesías, Señor dos pobos de todos os países!
  E os guerreiros seguiron disparando. Pero a infantería inimiga deitouse e comezou a disparar e lanzar granadas. As hordas fascistas tentaron fumar as mozas con lume de morteiro. E tirando moitas granadas.
  Angélica comentou filosóficamente:
  - Podes levar o número nas eleccións, a habilidade nas eleccións sen guerra!
  Svetlana riuse e sinalou:
  - A guerra é un ámbito onde a calidade supera á cantidade, as eleccións, por regra xeral, son todo o contrario, e isto é unha broma!
  Os guerreiros retrocedéronse lixeiramente, as granadas e os seus fragmentos derramaban demasiado. Angélica ata interceptou co pé o presente lanzado e botouno cara atrás. A granada pasou voando e golpeou aos nazis nos seus cascos. E como estoupa...
  Era coma se outra ligazón detonara nalgún lugar.
  Angélica comentou filosóficamente:
  - A sorte é a segunda felicidade, o éxito é a terceira, pero a primeira habilidade!
  Svetlana riuse e interveu:
  - A sorte é unha recompensa á valentía, pero non á imprudencia!
  Angélica sacoulle o ollo a un hindú do exército colonial e asubío:
  - Quen ten sorte, a súa alma canta!
  Svetlana sorriu e berrou:
  - É bo cando tes sorte, quere dicir que Deus te salvará!
  As nenas son un pouco máis enxeñosas. Entón, o "León" alemán, con todo, avanzou e bateu contra unha mina. A eiruga topouse cun artefacto explosivo e foi esgazada.
  O "León" ferido xirou e ergueuse... Os guerreiros estaban encantados e cantaban a pulmón:
  - Un león é un lisiado no pensamento, un tigre é fonte de todo tipo de problemas... Non hai nada máis interesante que unha persoa no mundo!
  Svetlana deu unha longa fila, só un exército estranxeiro subiu á tempestade e cantou:
  Temos foguetes, avións,
  O espírito ruso máis forte do mundo...
  Á fronte dos mellores pilotos -
  O inimigo será esmagado en po e abaixo!
  "León" parece estar moi danado. Ela conxelouse, cuspir un par de cunchas máis.
  Apareceu unha Pantera áxil. Non obstante, tiña medo de afondar nas posicións das tropas soviéticas, pero comezou a disparar. As cunchas asubiaban sobre as cabezas das nenas. E romperon escombros e incendios.
  Svetlana preparouse para lanzar unha granada, disposta a captar o momento en que o tanque fascista se achegase a unha distancia accesible. Pero tampouco hai parvos na Pantera. Os alemáns dispararon, botando proxectís nun patrón de taboleiro de xadrez, tratando de non perder un só anaco de terra. E literalmente sacou cada pedra.
  Angélica golpeou o seu peito espido e comentou:
  - A táctica dos Fritz está defectuosa... Canto lograrán así?
  Svetlana comentou sabiamente:
  - Unha galiña picota gran a gran, e gaña peso moito máis rápido que un porco que traga anacos grandes!
  A Pantera disparou máis de oitenta tiros, e despois de quedar sen munición, deu a volta, dirixíndose de novo ao seu covil. No seu lugar, apareceu un novo mastodonte "Sturmtiger". A máquina cubría o seu amplo maleteiro cunha tapa. Pódese ver, así, coa esperanza de salvarse.
  "Sturmtigr", disparou contra as posicións das tropas soviéticas desde a distancia. Foguete disparado. A terra levantouse, e unha fonte ardente derramou chorros de chama.
  As nenas apenas sobreviviron, estaban bastante cubertas. Svetlana estaba ata lixeiramente enxordecida. A nena viu de súpeto galopando nun cabalo. E que comanda un escuadrón que atacou o exército tártaro. E os guerreiros montan a cabalo con ela. Os mongoles-tártaros, incapaces de resistir o golpe, retroceden e morren por milleiros baixo os cascos.
  Svetlana, pola súa banda, balance dúas espadas e corta os inimigos. Pero a visión interrompeuse de súpeto.
  Angélica golpeou na meixela á súa parella, sacúdaa dicindo:
  - Pois todo! Agora deixa de mentir!
  Svetlana con rabia respondeu:
  - Non me deitei, pero loitei!
  A nena saltou furiosa e lanzou unha granada. O presente, despois de pasar voando, aterrou no fociño do tanque "Lev". Tras sufrir danos, o coche engurrou o seu pesado maleteiro.
  Svetlana exclamou a todo pulmón:
  - Eu son o cabaleiro de Rusia!
  Angélica disparou unha ráfaga da súa metralleta e rosmou:
  - respondeu o neno, arrugando as cellas,
  Quero servir á Santa Rusia...
  Deixa que se derrame un mar de sangue
  Pero Deus pode salvarnos!
  Svetlana caeu sobre os cascallos co estómago e o peito espidos. Xusto a tempo, cando centos de ráfagas de metralladoras pasaron sobre a súa cabeza. A rapaza sacou a lingua e dixo:
  - A loucura dos soldados valentes é o salvavidas dos xenerais abstrusos!
  Angélica aceptou.
  - O soldado é valente, o xeneral prudente, o inimigo astuto, o éxito é solidariedade só con coraxe sabia!
  As nenas volveron abrir fogo e piar en solidariedade:
  Por riba del escuadróns
  Ruxindo ao unísono
  Adolf é un tolo forte -
  Plantando Sodoma!
  Apareceu outro "León" blindado. Dous soldados fuxiron del, a xulgar polas caras morenas: árabes. Intentaron lanzar unha cadea ao gancho para sacar o tanque desenvolvido do campo de batalla.
  Anzhelika e Svetlana dispararon, ao mesmo tempo que deixaban os técnicos. Os guerreiros cantaron:
  - Non te destrúes e axude a un compañeiro, axuda aos demais a saír da conflagración!
  Apareceron tres negros. Correron coa cadea o máis rápido que puideron, pero tamén foron disparados polas rapazas. Ademais, Svetlana disparou cunha pistola, presionando o can cos seus dedos espidos.
  E conseguiu golpear moi ben aos seus opoñentes, como Robin Hood.
  Angélica comentou:
  - A marca non é quen bate con éxito, senón quen falla con mala sorte!
  Svetlana lanzou unha granada co pé descalzo e asubiou:
  - O máis preciso coa visión dun puñal pode fallar, pero unha mente imperdoablemente aguda pode escapar do obxectivo!
  A granada alcanzou o morteiro e comezou a explotar, facendo estoupar as minas.
  Si, Smolensk non foi doado para os alemáns. Teñoos nela unha misteriosa cidadela da morte!
  . CAPÍTULO #3
  A defensa de Smolensk é unha misión gloriosa... Pero quizais isto non sexa suficiente.
  As fermosas nenas rusas Margarita Magnitnaya e Oksana loitaron cos nazis que tentaban atravesar o sur do heroico Smolensk. Ambas as belezas mandaban unha compañía de pioneiros: nenos e nenas que tomaron as armas.
  Un vento morno sopraba do sur, a neve derreteuse. Pioneiros e pioneiros, descalzos en calzóns, amasaban a terra cos pés.
  Aquí e alí xacían follas amarela-vermellas caídas. As árbores revoloteaban, colgando as súas pólas espidas.
  Os nenos non tiñan frío, traballaban descalzos e medio espidos dende principios da primavera. Móvense vigorosamente - delgados, pero áxiles.
  A nena pioneira Ekaterina Sotnikova cantou;
  Voa coma lume noites azuis
  Somos os pioneiros fillos dos traballadores...
  A era dos anos luz achégase -
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  E os nenos recolleron ao unísono, bateando os pés descalzos na lama:
  - O berro dos pioneiros - estea sempre preparado!
  Escóitase un ruído: achéganse avións de ataque alemáns e estadounidenses. Os nenos pechan os puños con forza.
  Alenka Sotnikova pronuncia con confianza, e a rapaza virtual Komsomol do xogo marca o seu pé descalzo:
  - Temos sorpresas para vos voitres!
  De feito, un neno cunha gravata vermella, un compañeiro do futuro Alexei Sotnikov xa volveu á fronte da Segunda Guerra Mundial e está axitando a man dun neno.
  O mesmo descalzo, e en calzoncillos, coma o resto dos rapaces, está espido ata a cintura, e vense músculos fundidos moi en relevo. Por suposto, os demais nenos e nenas están delgados e secos, pel e ósos en racións de fame e traballando arreo con pas.
  O neno Oleg ten un metro e medio de alto, case negro pola queimadura solar, pero o seu cabelo branco xa lle creceu de novo. Sen dúbida é un neno fermoso e moi forte da era espacial.
  E agora as serpes pintadas da cor do ceo soben cara aos nazis.
  O neno descalzo Alexei Sotnikov achegoulles granadas especiais de serrín, pequenas pero moi explosivas.
  Aquí están o Focke-Wulf, XE-129, e o estadounidense P-47, P-51. América, xa non avergoñada, loita case abertamente ao lado do Terceiro Reich. Formalmente, os pilotos estadounidenses son voluntarios. Pero de feito son participantes na guerra enviada polo goberno e os oligarcas dos EUA.
  Os nenos armados con armas, outros con bazucas caseiras deitáronse. Alexei Sotnikov e as mozas descalzas Alenka e Ekaterina, como guerreiras máis experimentadas, colleron bazucas feitas na casa de tubos sen retroceso. E como chocarán contra un coche que voa baixo.
  O neno e as nenas loiras apoiaron os pés nus e apretaron suavemente o gatillo. E as cargas alcanzaron dous avións de ataque estadounidenses e o alemán Focke-Wulf.
  Desde as trincheiras soaron varios disparos: tamén disparaban os pioneiros.
  Alexey Sotnikov, azotando o seu tacón espido, redondo e infantil, berrou:
  - Aínda que pareza un neno descalzo,
  O bigote non rompeu, pero xa un titán...
  Nas batallas, un mozo adulto é aínda demasiado,
  E dar un golpe mortal!
  E agora o neno tira das cordas cos seus dedos espidos, e as serpes aladas son embestidas por avións de ataque alemáns e estadounidenses. Unha ducia de avións aliados e do Terceiro Reich explotan á vez.
  Aleksey Sotnikov e dúas fermosas mozas co mesmo traxe de baño volven apretar os gatillos, eliminando os próximos coches da coalición capitalista.
  O neno esmagou o bicho co seu talón e ruxiu:
  Pasarán eses días do inferno
  O Terceiro Reich caerá...
  Satanás non reinará
  Loita non te despistes!
  Os outros rapaces tamén dirixen as serpes cos pés descalzos. E agora os stormtroopers da coalición tropezan con pequenos pero mortíferos agasallos voadores. Moitos avións están morrendo. Explotan no aire e rompen en anacos.
  Os pilotos de Hitler arden... E os avións de ataque que sobreviven a toda présa, esparexendo foguetes e bombas, voan.
  O eterno neno Alexei Sotnikov grita:
  - Gloria á gran Rusia!
  Os nenos e nenas pioneiros recollen a coro:
  - Gloria á URSS!
  A nena Masha grita a todo pulmón, azotando o seu pé espido e sucio:
  - ¡Gloria a Stalin!
  Boy Pashka engade:
  - E gloria Aliosha! É un xenio!
  As trincheiras dos nenos están ben camufladas e, como consecuencia das explosións de bombas e foguetes, só dous nenos e unha nena sufriron pequenos arañazos. E iso a pesar do feito de que se formaron funís terribles, e moitas destrucións e inversións das placas terrestres ...
  E nalgúns lugares o chan da calor ardeu e fumeaba.
  Unha das nenas ergueuse coa sola espida e queimou a perna, da que berrou:
  - Morte a Goering e Hitler!
  Os nenos estaban cheos de entusiasmo. Os membros do Komsomol e as rapazas de xogo Alenka e Margarita están listas para unha loita.
  Alexey Sotnikov cantou, compoñendo en movemento:
  Nacín na era espacial
  Onde as naves atravesaban as galaxias...
  Os feitos da xente son moi bos, créame,
  Destroza a guerra, cabaleiro!
  
  Pero os deuses Demiurgo ordenou
  Neno, axuda aos teus antepasados...
  Leve o hiperblaster nas mans dun rapaz,
  E destroza a Hitler!
  
  Pois os rapaces nacen para loitar
  Son guerreiros impetuosos, créeme...
  Despois de todo, os rusos sempre foron capaces de loitar,
  Que a besta de presa sexa destruída!
  
  Que o meu santo país sexa glorificado,
  A nosa gran URSS nativa...
  Unha nena corre descalza pola neve
  Amosando coraxe!
  
  E loito con furia contra o fascismo
  Gran neno ruso pioneiro...
  E a nosa fe estará co comunismo,
  Polo menos, o codicioso Sam axuda ao Fritz!
  
  Créeme, os rusos simplemente non romperán,
  Todos os pobos reuniranse arredor de Moscova...
  Son un cabaleiro nada soldado con alma,
  Somos leais a Stalin como ao Señor!
  
  Ninguén pode romper os pioneiros,
  Non son fillos, senón fillos de deuses...
  Seremos unha xeración de exemplos
  O Führer non contará eses cornos!
  
  Si, a nosa gloria da nosa Patria paira,
  Por riba dos máis na neve, cren nas montañas...
  Unha nena corre descalza pola neve
  Conducindo a Fritz no cadaleito co seu talón espido!
  
  Non creas que os nazis son fortes agora,
  Aínda que o seu Sherman foi presentado por Sam...
  Non nos arrepentiremos nin de crer na vida
  É hora dun gran cambio!
  
  A patria é tan fermosa coma o sol,
  A Patria xoguetona é a nosa nai...
  E o cabelo da nena rizos de ouro,
  ¡Poderemos destrozar o Fritz!
  
  Somos os pioneiros dos fillos do comunismo,
  Servimos tanto a Svarog como a Cristo...
  Dispersa as viles hordas do fascismo,
  Traerei a vitoria á Patria!
  
  Rusia é a patria do planeta,
  Ela ten os seus soños favoritos...
  Feliz de coñecer tanto os adultos como os nenos
  Non é necesario ningún problema extra!
  
  Cando veña o Todopoderoso, haberá sol,
  As maceiras florecerán en Marte...
  Tanto os chineses como os xaponeses están unidos,
  Un americano cun ruso polo camiño!
  
  Unir as ideas do comunismo,
  E a fe coñece o soño de Lenin...
  Deixaremos de lado a abominación do cinismo,
  Imos construír beleza no universo!
  
  Para nós María e Santa Lada,
  Honramos a Deus, e Marx "Capital"...
  Que todos os pioneiros sexan recompensados,
  Para nós, Svarog e Stalin son ideais!
  
  Os fascistas saben que non van embestir
  Temos a vontade, a forza, coñecemos o poder...
  Esmagaremos ao inimigo cun triplo golpe,
  E converte o Führer pronto nun piollo!
  
  Que a nosa gloriosa Rusia sexa
  Como unha espiga eterna no xardín para florecer...
  Camarada Stalin, ti es o noso mesías,
  Con vós iremos ao comunismo!
  
  Cando minutos de tormentas, tempos difíciles,
  A guerra sanguenta rematou...
  De súpeto os nosos fillos crecerán
  A felicidade eterna chegará!
  Un bo poema foi composto por un neno descalzo Alexei Sotnikov, rematando cunha nota importante.
  Pero agora comezan os bombardeos... Se o ataque de asalto fracasou e custou grandes perdas, agora os canóns foron martelados.
  O neno señor da guerra terminador dun futuro non moi afastado aínda non creou unha arma contra a artillería. Aínda que un neno brillante desenvolveu foguetes en deslizamentos da pluma e tracción do carbón.
  O neno estaba preparado para loitar, pero mentres os foguetes aínda non estaban preparados, o seu equipo descalzo escondeuse en casetas.
  Para pasar o tempo durante o bombardeo, dous membros do Komsomol, un convidado do futuro, e dúas nenas Masha e Klara, xunto co neno Pashka, xogaron ás cartas.
  Ekaterina, cuxo cabelo vermello xa está a medrar, e do que se volveu moito máis fermosa e fermosa, tirou a tarxeta cos seus dedos espidos, sinalando:
  - ¡De verdade, os Fritz e os americanos estannos presionando!
  Alenka, unha rapaza co cabelo de follas de ouro lixeiramente rizado, sinalou:
  - Pero aínda non romperemos, porque temos espírito loitador!
  Alexey Sotnikov asentiu:
  - A ciencia soviética responderá á tecnoloxía inimiga cunha arma milagreira! Eu creo niso!
  Masha asentiu coa cabeza con coletas:
  Ti tamén es a nosa arma!
  E a nena tirou a tarxeta co pé espido e pequeno, lavado de sucidade.
  Pashka comentou cun suspiro:
  - ¡Todo o mundo capitalista loita contra nós! Que forzas tan desiguais!
  Alexey Sotnikov, este eterno neno comentou loxicamente:
  - Suvorov venceu ás forzas superiores do inimigo! E venceremos!
  Margarita cantou entre risas:
  - A vitoria agarda, a vitoria agarda, os que cren no santo comunismo!
  A vitoria agarda, a vitoria agarda, o fascismo é destruído pola nena!
  Clara afirmou:
  - Por moi formidables que fosen os tanques dos nazis, temos unha resposta!
  O neno Alexei Sotnikov bateu o seu pé espido e infantil e asentiu:
  - Por suposto que hai! Si, e o bombardeo remite, é hora de marchar!
  E unha especie de nenos e nenas saltaron do búnker. Brillaban os seus tacóns redondos rosados e lavados para nenos.
  Os nazis, por suposto, pasaron á ofensiva con tanques.
  A fermosa Alenka cantou:
  - Pioneiro, Komsomol! Camiña xuntos pola vida!
  Pioneiro, Komsomol! Confía en que non nos desviaremos!
  Aleksey Sotnikov mirou o campo coa vista aguda dun neno do futuro. Movéronse tanques alemáns, americanos e británicos. Toda unha armada de coches. Aquí podes ver canóns autopropulsados "Ferdinanda". Os tanques Sherman americanos son altos, algúns con fociños curtos, outros con fociños máis longos. Máis squat inglés "Churchill", moi ben protexido. Aquí hai Cromwells prominentes con fociños curtos, pero máis ben áxiles, semellantes a un ferro. Máis arcaico alto "Grand" do exército estadounidense. O mellor tanque inglés "Challenger" cun canón de dezasete pés. E aquí están os alemáns. "León" terrible e grande cunha arma de canón longo.
  "Tigre" aparentemente anticuado na súa forma cadrada. "Pantera" áxil. Modelos posteriores e aínda raros: "Tiger" -2 e "Panther" -2.
  Os dous últimos tanques son moi similares: mesmo o canón é o mesmo, só o Panther-2 ten unha torre máis pequena e estreita e a silueta é máis baixa.
  O canón autopropulsado "Ferdinand" -2 é o primeiro da Wehrmacht, onde o motor podería colocarse nun bloque coa transmisión e transversal. Canto máis lixeira e máis baixa se fixo esta arma autopropulsada.
  Pero "Lion" -2 aínda non entrou en produción, hai que resolver unha serie de problemas técnicos para lanzar este tipo de máquinas. Entón, polo momento, os alemáns teñen tanques cunha disposición desfasada: a transmisión está diante e o motor está detrás, o que provoca perdas no cigüeñal.
  Pero o inglés "Challenger", o último ten un esquema e un motor de seiscentos cabalos de potencia. O tanque apareceu recentemente e non é demasiado masivo, pero efectivo.
  Pero o máis masivo é o Sherman nos Estados Unidos, que se produce en grandes cantidades. Tal coche ... Non está mal protexido na fronte e algúns dos tanques teñen unha arma de canón bastante longo.
  Hai tal armada de tanques.
  Pero o neno descalzo Aleksey Sotnikov, este pioneiro recén cocido, preparou algunhas sorpresas para os mastodontes aliados.
  Por exemplo, as minas de serrín comezaron a explotar. Os tanques alemáns, americanos e británicos foron destrozados por eirugas, rotos por rolos. Metal ardente.
  A nena pioneira bateu o pé descalzo e chirriu:
  - Iso son os fascistas, entendelo!
  O tanque Lion foi o primeiro en explotar. Despois dous Sherman. Ademais "Panther" e "Churchill". Despois de novo "Shermans" e "Cromwells".
  E aquí está outro tanque alemán obsoleto T-4. Tamén o estoupou. E entón o "Tigre" comezou a fumar.
  Alexey Sotnikov, botando chícharos da morte, chirriou cos dedos espidos das pernas dos nenos:
  - Gloria á URSS!
  Alyonka, unha rapaza moi fermosa de cabelos dourados, colleuno e esmagou o insecto cos seus dedos espidos e chirriou:
  - Pola revolución mundial!
  Catherine chirriou:
  - Polos máis altos logros da URSS!
  E tamén como un lupanet dunha bazuca. E o propio Aleksey Sotnikov fixo unha bazuca cunha pipa. E ela dispara moi mortal.
  O neno-terminador-voivoda tamén disparou, e disparou desde lonxe "Tigre" -2, e berrou enxordecedor:
  - ¡Son un cabaleiro espacial!
  E o equipo de pioneiros berrou:
  - ¡Vive o comunismo!
  Os nazis realmente tropezaron coa resistencia extremadamente agresiva dos seus opoñentes. E os seus tanques, e os tanques dos aliados de cando en vez explotaban e colapsaban. E é inútil perdoar aos fillos do Exército Vermello a misericordia.
  Os tanques dispararon indistintamente e non puideron facer nada aos pioneiros.
  O neno Alexei Sotnikov volveu disparar a súa bazuca e chirriu:
  - Pola Patria e Stalin!
  Alenka lanzou pedriñas cos seus dedos espidos de pernas de nena, derrubou ao inimigo e berrou:
  - Pola grandeza da URSS!
  E fixo un ollo aos seus compañeiros.
  O neno Andreika bateu o pé descalzo e cantou:
  - Pronto atoparémonos cun soño,
  O primeiro paso na vida é...
  Xa ves de novo polo país,
  Torbellinos de ataques furiosos!
  Aleksey Sotnikov volveu disparar desde unha bazuca reutilizable de longo alcance, dividindo o Sherman e cantou:
  E a loita continúa de novo
  O lume hiperplasmático está a ferver...
  E Lenin é tan novo...
  Da un golpe fatal!
  Este mozo loitador é un bo compañeiro. E cos dedos descalzos dos pés dos nenos apunta a arma ao branco. E volve disparar. E os aliados seguen avanzando, os seus tanques suben xunto cos alemáns. E só se producen perdas adicionais.
  Canto máis se achegan os mastodontes inimigos, máis perdas sofren. Os nenos, en particular, disparan desde bazucas lixeiras e sinxelas contra os tanques, derrubando torres deles. E causan grandes perdas.
  A nena Alenka lanza unha granada cos seus dedos espidos de pernas de nena e canta:
  - Esta é a gloria, a gloria do comunismo,
  Voei ao ceo cunha canción!
  A nena Lara, cos seus dedos espidos, tamén lanzará un agasallo asasino da morte, desgarrando aos adversarios e berrando:
  - Pola grandeza do comunismo!
  Os pioneiros loitan teimudamente tanto en nenos como en nenas ao mesmo tempo. E todos eles pelexan.
  O oso tamén está descalzo, lanza unha granada cun pé de neno, detén o Sherman americano e chilla:
  - Pola Rusia Soviética!
  E os nenos están loitando de novo. Os tanques de Hitler e os aliados tropezan con minas, granadas e disparos de bazooka. E son literalmente imparables.
  A nena Clara dispara unha metralleta contra a infantería. Despois, co pé descalzo, lanzou un chícharo con explosivo de carbón. Ela arrincou a moitos fascistas e chirou, mostrando os dentes:
  - Son o campión do mundo absoluto!
  E o talón espido da nena volverá botar un chícharo. Estoupará e destrozará un par de rolos de tanques nazis.
  A rapaza Masha deu unha volta, e unha metralleta. Ela segou o Fritz e ronroneou:
  - Gloria aos heroes rusos!
  E un tacón espido e redondo coma un agasallo de aniquilación.
  Aquí están as rapazas. E os rapaces intentan seguir. E disparan contra os nazis, e segan os soldados de infantería, e esta é toda unha lexión estranxeira. E cos seus talóns, os pioneiros enviarán a destrución completa do inimigo.
  E rin.
  E como os fascistas son debullados colectivamente polos pioneiros. E cos xeonllos espidos e sucios, presionan os barrís da bazuca.
  Pero os rapaces dos fíos tiran minas do serrín. E como socavan sen piedade aos Fritz e outros mercenarios. Esta é unha verdadeira derrota totalitaria.
  O neno descalzo Alexei Sotnikov dispara desde unha bazuca e o neno canta:
  - O mundo está inmerso nunha luz sanguenta,
  A xente está contra o muro...
  Pero creo que o amencer
  Pero creo no amencer!
  Disipará a escuridade do calabozo da prisión!
  Nós señores, nós señores...
  Adestrado para facer trampas!
  E sen xuízo! E sen xuízo!
  Encerrado nos sotos!
  O neno actuou con moita enerxía, como os seus pioneiros. E esmagaron ao Fritz sen ningunha pena. Rompéronos con tiros precisos e destrución.
  A fermosa Alenka, disparando contra os nazis, e coma se lles pega, colleuna e berrou:
  - A nosa fe no comunismo,
  Rebate o fascismo malvado!
  E cos dedos descalzos, a moza volverá tomar e disparar ao inimigo.
  Masha Pioneer co seu tacón redondo espido golpeou unha granada e esnaquizou un tanque alemán, chirriando:
  - Polo comunismo!
  Ekaterina, disparando cunha metralleta, rosmou:
  Atoparemos a Hitler no bosque, atoparemos a Hitler no bosque! Non brinquemos con el! ¡Destrozámolo!
  E cos seus dedos espidos, a nena volverá lanzar unha granada e berrará:
  - Vou desgarralo!
  Aínda que o tanque Lev é formidable, un mastodonte de noventa toneladas de peso, non pode resistir aos pioneiros soviéticos.
  E os nenos esmagan, botando chícharos dos carbóns cos pés descalzos, e esta é a morte real.
  A beleza Alenka grita:
  - O noso espírito ruso!
  E dá un estoupido letal da metralleta, derrubando ao inimigo. E dando outra montaña de cadáveres.
  Alexey Sotnikov, despedindo, observa:
  - ¡Parámolos!
  E de novo o neno lanza unha granada co pé descalzo e xira. E outro tanque alemán parou.
  Aquí está a arma autopropulsada estadounidense "Witch" movendo. Coche rápido, pero débilmente protexido e derrubado cunha bazuca. Unha nena con coletas disparou e golpeou exactamente.
  Outra rapaza lanzou un chícharo cos dedos espidos dos pés e esnaquizou ao fascista, e cantou:
  - Gloria á URSS! Os pioneiros son un exemplo para todos!
  E de novo, como dará a quenda da forza mortal. E vai coller a moitos fascistas e botalos.
  Loitando contra Alenka, disparando ao Fritz, berra:
  - Son a nena que gaña a todos!
  E de novo cos dedos descalzos, algo lanzará un asasino.
  Catherine, disparando contra os opoñentes, emitiu:
  - O comunismo cósmico pode vir connosco!
  E como chisca o ollo. E co seu talón espido collerá unha granada e regalará. E como os nazis serán eliminados a fondo.
  Os pioneiros loitan con valentía. E non te achegues a eles. E como disparan con precisión e precisión.
  A nena Alenka volverá lanzar unha granada de forza mortal cos seus dedos espidos, esgazará aos inimigos e berrará:
  - Polo comunismo máis cósmico!
  As nenas tiran e os nenos e nenas seguen.
  Tres Sherman deron a volta á vez. Aquí baten os seus fillos, así que saen a fondo dos problemas.
  A fermosa Alenka tuiteou:
  - Por un fío, por un fío,
  Non quero ir...
  Komsomolskaya descalzo,
  En directo!
  E de novo, co tacón espido, en canto aos nazis, lanzará un agasallo de morte. E sega con gran coraxe dos nazis.
  Ekaterina, rindo e mostrando os dentes, observa:
  - En nome das ideas do comunismo!
  E como cederá o agasallo da morte e da destrución cun tacón espido!
  Combate Alenka, disparando e cortando liña tras liña de mercenarios e fascistas, emitiu:
  - Gloria á terra soviética!
  E de novo co tacón espido, coma se lle botase aos nazis.
  Un feixe enteiro de sangue e fragmentos levantarase.
  Alexei Sotnikov, disparando con gran precisión e lanzando agasallos da morte cos seus dedos descalzos, sinalou:
  - Alegría, alegría para sempre!
  A nena Lenka, disparando, apoiou ao neno terminador:
  - Que o soño se faga realidade!
  E cos dedos espidos, o pioneiro botará o letal.
  Estes son os nenos loitadores.
  Alexey Sotnikov sinalou, mostrando os dentes:
  - Cerca, preto, alegría e problemas,
  É necesario, é necesario, dar unha resposta firme!
  Alenka Sotnikova, disparando contra os nazis, emitiu:
  - Mundo soleado,
  Si Si Si! Si!
  Explosión nuclear
  Non non Non!
  E de novo, como cargará cunha explosión de danos asasinas.
  Aleksey Sotnikov cos dedos espidos das súas pernas de neno, mentres lanza uns chícharos como agasallo da morte cun poder asasino. E os tanques alemáns, despois de recibir danos, retroceden.
  O neno-terminador-voivoda berrou coma un loro:
  - Un dous tres! Rompe Adolf!
  E o neno colleu un montón de granadas de carbón co seu talón espido.
  E tantos destes Fritz romperon á vez.
  Isto é o que tomou contra os nazis acertadamente golpeados.
  Loitando contra Alenka, disparando contra os nazis e golpeando con moita precisión contra os nazis, gritou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E cos dedos descalzos, lanzou unha granada de destrución. E tantos fascistas romperon á vez.
  As perdas inimigas en tanques creceron. Os alemáns, cos aliados, vendo o teimudo da defensa, comezaron a retroceder. En realidade, volveron atrás. E o bombardeo intensificouse.
  Catherine, disparando ao inimigo e enviando unha mensaxe desde unha bazuca nun arco alto, emitiu:
  altura das estrelas,
  O noso santo país!
  E cos seus dedos espidos volveu lanzar a mensaxe da morte, e esmagou a moitos adversarios.
  Os alemáns e os aliados retiráronse...
  Pioneiros e gritaron, correron tras eles, lanzando granadas. E había nenos e nenas tan loitadores.
  Combat Alenka comentou con confianza:
  - A nosa verdade en todo!
  E cos dedos descalzos, de novo como lanzar un chícharo da morte asasino.
  Alexei Sotnikov, disparando en movemento, chirriu:
  - Xuntos somos unha gran forza,
  A furia do crocodilo está connosco!
  E o neno lanzará unha vez máis un agasallo asasino de destrución.
  Todo este exército avanzou e esmagou a odiada Wehrmacht.
  E os nenos estaban ao ataque, perseguindo ao inimigo. Os seus tacóns redondos, ennegrecidos polo po, parpadeaban.
  E como os pioneiros exterminaron aos inimigos. Como os esmagaron. E sega sen interrupción. E lanzaron granadas.
  Estes son verdadeiramente pioneiros soviéticos, aos que ten medo calquera fascista.
  E se se comprometeron a debullar, tiranizarán a fondo.
  Os nenos loitadores, atacando, cantaban decididamente;
  Destruiremos todo o mundo da violencia,
  Abaixo ata o fondo e despois...
  Construiremos un mundo novo,
  Quen non era ninguén, converterase en todo!
  E dúas nenas, membros de Komsomol, tamén gústalles lupanul das metralladoras e cortaron aos nazis.
  E despois, cos tacóns espidos, cederán ante unha bolsa de serrín. Eses voaron con gran intensidade e tomaron e explotaron sobre os tanques que fuxían dos nazis. E tantos arrincáronos e desmontáronos por partes.
  . CAPÍTULO #4
  Os alemáns e mercenarios estranxeiros de todo o mundo atacaron a cidade de Vyazma. Soprou un vento cálido do sur e, a pesar da estación fría, a neve derretiuse e pululouse a verdadeira mingau. Os tanques alemáns arrastráronse con dificultade polas rúas da cidade soviética.
  Un batallón de pioneiros de nenos de distintas nacionalidades loitaron contra os nazis na rúa Kirov. O membro do Komsomol Aliya comandaba o batallón.
  Unha rapaza fermosa disparou cunha metralleta. Para facelo máis hábil e para salvar os zapatos, escondeu as botas e brillaba con tacóns redondos e de nena.
  A temperatura estaba por riba de cero, e os fillos dos loitadores ían en pantalóns curtos, ou vestidos curtos, facendo gala dos seus tacóns espidos.
  Os mozos movéronse constantemente e, polo tanto, non se conxelaban.
  O neno Aleksey Sotnikov, xunto coa nena Alenka (a súa muller tamén adoptou un aspecto infantil, para non ser demasiado diferente do seu marido que se converteu nun neno!), Ambos con lazos vermellos, apoiando os pés espidos sobre o seu esposo. pés, tirou unha mina, e o "tigre real" alemán, despois de explotar a pista de patinaxe, parou.
  Outro neno pioneiro, Arkasha Sapozhkov, e a nena Alice, tamén lanzaron un agasallo da morte desde un tirachinas, golpeando o transportista nazi. Sucios, os nenos bateron os pés descalzos nos anacos das tellas, e nin sequera se estremecían.
  Os mozos guerreiros cantaban:
  - ¡Somos os pioneiros dos fillos do comunismo!
  A membro do Komsomol, Natasha, aprobou e lanzou un paquete de explosión co pé descalzo, destrozando os soldados a pé asentiu:
  - Pola causa de Lenin!
  O membro do Komsomol Masha tamén deu unha volta. E cos seus dedos descalzos lanzou un bumerang, cortando as cabezas dos mercenarios e chirriou:
  - Pola causa de Stalin!
  O batallón de nenas apoia ás pioneiras. Hai moitas nenas e son preciosas, con saias curtas e descalzas.
  O membro do Komsomol, Alsou, golpeou cun rifle antitanque e golpeou o costado do Panther. Entón a nena cantou:
  - Festa, Lenin, Komsomol!
  Membro do Komsomol Aziza - tamén como golpear ao inimigo xunto coa moza Anisa desde unha catapulta improvisada. E as belezas aquí son moi combativas e precisas nos tiros e as batallas.
  Os guerreiros non dan piedade ao inimigo.
  Anastasia Vedmakova loita no ceo como unha auténtica bruxa terminadora. Akulina Orlova con ela. Deixa que os avións alemáns e armas máis poderosas, pero os guerreiros esmagan.
  Akulina está detrás de Focke-Wulf. Si, o inimigo ten ata seis pistolas de aire comprimido, pero isto non lle molesta á rapaza. E loita como un verdadeiro titán e xigante.
  Anastasia Vedmakova animou á súa parella:
  - ¡Es unha nena de súper clase!
  Akulina, cortando a outro alemán e apretando os pedais coas súas pernas espidas e curtidas, sinalou:
  - Parece súper infantil!
  Vedmakova riuse e sinalou:
  - En certa medida, somos nenos! Ademais, os nenos son xeniais!
  E a moza brillou os seus dentes de perlas.
  Grozny foi obxecto de bombardeos... Os membros e pioneiros do Komsomol loitaron desesperadamente como verdadeiros titáns.
  Aleksey Sotnikov e Lekha Teterev, os dous pioneiros descalzos, arrastraron tamén un paquete explosivo de serrín coa axuda dun fío ata o poderoso tanque Lev, que case non se movía pola lama, cargando un conxunto colosal. E agora o seu rolo traseiro creceu con explosivos, e como estoupa... Eirugas rotas espalladas en diferentes direccións.
  Alexei cantou:
  -Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  Lyokha Teterev colleu, pisando co pé de neno espido:
  -O sol brillará intensamente
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  Os nenos son morenos e con pantalóns curtos, Aleksey só ten o pelo louro e Lekha con negro. Pero eles están loitando contra os nazis xuntos. Vasima, membro do Komsomol, cunha melena negra, Vasilisa, cun pelo branco.
  Ambas belezas a pesar do frío en saias curtas. E os seus tacóns redondos, tan sedutores.
  E Bella é membro do Komsomol con eles, e tamén dispara. E cos dedos espidos lanza outro paquete explosivo.
  Nenas e nenos pelexan aquí, pero aos nazis non se lles permite romper. E as loitas son feroces.
  Non obstante, os nazis están tentando rodear a Vyazma. E é perigoso. Pero os tanques e os transportistas quedan atrapados no barro...
  E as bombas están a estoupar... Así que Yu-488 está tentando bombardear a cidade. E con el, e os monstros americanos B-29... Tamén están martillando armas de gas...
  Dúas nenas están voando en Yu-288: Isabella e Zaira, fermosas loiras. Lanzan bombas. Pero entón o Yak-9 aparece dende o lado.
  Isabella, coa axuda dos seus dedos espidos, dirixe a pistola de aire comprimido e dispara contra a máquina soviética. Despois engade velocidade. O Yak-9 non é demasiado rápido de todos os xeitos, e aquí tamén está nunha versión sobrecargada e non pode alcanzar o coche alemán.
  As nenas golpean o vaso cos tacóns espidos e chirrian:
  - Sexa famoso, o noso exército é santo!
  E como se mostrarán as linguas!
  E o coche soviético foi atacado por dous canóns de avións traseiros e incendiouse, augas que fan os dedos espidos das pernas das nenas.
  Zaira berrou, mostrando os dentes:
  - Vou lavar a todos os soldados vermellos!
  E chisca un ollo azuis. E parece a máis combativa e intensa.
  E como adora aos mozos fermosos.
  Non obstante, o seu desexo de matar é moito máis.
  Cando os alemáns desembarcaron despois do bombardeo, Zaira bebeu cervexa. E Isabella, ademais da cervexa, tamén engadiu lagostinos. As nenas comían felices. Deixaron graciosas, descalzas, pegadas na xeada do aeródromo. Os rapaces devoraban as súas belezas case espidas con miradas famentosas e avergoñadas. Que bonitas son as nenas e ao mesmo tempo terribles.
  Isabela preguntoulle a Zaira:
  - Cres que a guerra rematará pronto?
  Zaira sinalou:
  - Non antes do verán! Ata que tomemos Moscova, os rusos non capitularán!
  A loura de ollos esmeralda comentou:
  - E despois da caída de Moscova, aínda pode haber loitas!
  A loira de pelo azul aceptou:
  - Eles poden! Pero xa non serán pelexas, senón agonía!
  E as nenas rían, remataron de comer os lagostinos, e de novo á batalla... Mentres o tempo era relativamente voando. E os seus pés descalzos deixaron pegadas graciosas e espidas.
  Isabel observou:
  - Temos todo bonito, ata rastros!
  Zaira asentiu.
  - As mozas alemás son perfectas!
  E ambas malvadas belezas cantaron a coro:
  - Reich é a perfección,
  Reich é a perfección...
  Do sorriso ao xesto
  Sobre todo eloxios!
  Ai que bendición
  Saber que somos a perfección
  Saber que somos a perfección
  Saiba que somos o ideal!
  E de novo, as bombas son lanzadas sobre as posicións soviéticas. E a xente morre. Moita xente morre por bombardeos e bombardeos. E de planos de lanzadores de gas e outros aparellos mortais.
  Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova son nenas moi fermosas. Anastasia xa ten moitos anos, pero non envellece, e parece moi fresca e nova, só os músculos grandes e moi desenvolvidos fan que pareza máis vella. E o seu rostro non ten engurras nin redes, cunha pel delicada e bronceada. E Akulina aínda é nova durante anos. Ambas belezas son excelentes. Son ases da clase máis alta. Ademais, Pokryshkin, despois de que Friedrich-Wolka o abatise, está gravemente conmocionado e xa non fai máis saídas.
  Anastasia manobra un barril roto. E derruba algúns ME-109 xa desactualizados. Despois diso, a nena heroe grita:
  - ¡Somos aguias arroupadas no ceo!
  Akulina manobra, unha serpe raposo, e corta o Focke-Wulf na cola e berra:
  - Rusia está detrás de nós! Rusia está detrás de nós!
  As nenas definitivamente están en aumento. Nin sequera puxeron suxeitadores nunhas bragas finas coas que pelexan. Pero axuda moito no combate. Despois de todo, aumenta a eficacia do impacto das peculiaridades asasinas.
  Anastasia volve facer unha manobra. Esta vez ten un rival máis serio que o ME-309, que ten sete puntos de lume. Incluíndo tres canóns de avión calibre 30 mm. E, por suposto, este é un opoñente serio. As poderosas armas permítenche cortar ao inimigo dunha soa vez. E só tes unha pistola de aire comprimido...
  Anastasia, con todo, lanza hábilmente o seu avión a un lado, afastándose dos chorros de chumbo voadores. Si, só ten un calibre de arma de 20 milímetros. Pero se disparas ao rabo.
  Anastasia cantou cun sorriso:
  - Os junkers chegaron ao meu rabo,
  Pero aquí suspirou...
  Ouvearon molestos os parafusos,
  Nin sequera necesitan cruces nas súas tumbas,
  As cruces descenderán polas ás!
  Akulina riuse e recortou o Yu-188, arrullando:
  - Por vitorias divertidas!
  E mostrou os seus dentes nacarados. As mozas aquí son a máis ampla e colosal derrame de loita.
  Anastasia lanza o Yak-9 de lado. Están tentando derrubala de novo. Preme ME-309, o coche vai en serio.
  Anastasia cantou furiosa:
  - E vexo un serio,
  No soño de Iván o Terrible...
  Terra en Siberia distribuída,
  Rusia nativa!
  E o guerreiro volve noquear o coche alemán. Primeiro arrinca a súa á. Faiche perder velocidade. E despois vai á cola. O alemán ten boas posibilidades de escapar pola alta velocidade da inmersión. Pero non contra os Witchers. Porque é un as da clase máis alta!
  Akulina tamén está nunha feroz batalla. A rapaza apoia os seus talóns espidos nos pedais e canta:
  - Non soportar a humillación dos eslavos,
  Levámonos contra os alemáns...
  Non tomemos máis insultos
  Imos esmagar o inimigo cunha man de aceiro!
  Aquí está o Airacobra contra ela. Máquina forte: catro metralladoras e unha pistola de aire comprimido de 37 mm. Akulina lanza o seu coche como un trineo por un outeiro, evitando proxeccións de avións. E mergúllase baixo a barriga. Preme o gatillo cos seus dedos espidos... E golpea exactamente nun branco vulnerable.
  E o coche americano acende.
  Akulina cantou con entusiasmo:
  - Á vitoria das ideas inmortais do comunismo!
  Anastasia tamén loita ben. Aquí tes tres Mustangs contra ela. Non parecen ser tan formidables como o ME-309, cuxos canóns de aire son capaces de derrubar cun só golpe. O Mustang, o caza estadounidense, non só ten metralladoras. Pero por outra banda, hai seis, bastante grandes en calibre 14 milímetros.
  Anastasia ten que manobrar. Un chorro de balas raiou lixeiramente a á. Pero hai un éxito na aproximación e o caza estadounidense está ardendo.
  Anastasia cantou:
  -A casa tola en chamas,
  Os demos atormentarán sen fin
  Un home pecador conseguirá o seu
  O que adoraba a Satanás!
  E aquí hai outra máquina estadounidense podvitel... E esta é, por suposto, unha aplicación bastante seria.
  O último coche ianqui tenta fuxir. O Mustang supera en velocidade ao Yak-9 e logra escapar. Anastasia disparou dende lonxe.
  E conseguiu un americano. Pero el, botando o rabo, conseguiu saír da batalla.
  Anastasia sinalou:
  - Bang Bang! Perdeuse! O coello gris marchou!
  Akulina tamén loitou co R-51. Máquina potente con oito metralladoras. E, mentres manobra, prende lume á á deste coche... E leva á parte traseira, dispara.
  Akulina cantou:
  O sol está a rir
  Brilla intensamente para os nenos...
  E volveu botar o seu coche a un lado. Dispara a Yu-88. Esta máquina está anticuada, pero segue loitando. Alemán, intentando escapar. Pero non pode esconderse da moza que apreta enerxicamente os pedais cos seus tacóns espidos e redondos e o coche prende lume.
  Anastasia comentou cunha risa:
  - ¡Así nos teñen medo!
  E outro Focke-Wulf cuberto!
  Akulina dixo furiosamente mentres disparaba:
  - O mundo debería respectarnos, ter medo,
  As fazañas das nenas non se poden contar...
  Os membros do Komsomol son tan bos para loitar,
  Satanás será destruído!
  E a guerreira chiscolle un ollo á súa parella. Aínda que non podes velo...
  Volveron as belezas. E é arriscado. Aquí o ME-109 comeza a perseguilos. Dispara...
  As nenas móvense. Coche perigoso alemán. A á de Akulina foi danada e a árbore incendiouse.
  A súa moza chegou á pasarela. The Witcher tamén o conseguiu... E rompeu a fuselaxe e perdeu aceite, danou lixeiramente o motor.
  As nenas vense obrigadas a abandonar o voo polo momento. Os seus coches están a ser arranxados.
  E corría descalzo pola neve. Estirar os seus corpos fortes e musculos.
  As dúas mozas están bronceadas. Pelirroja, cuxos cabelos ao vento como a bandeira da URSS, e louro.
  Anastasia pregúntalle á súa parella:
  - Pois como cres que imos gañar aos alemáns?
  Akulina respondeu sinceramente cun suspiro:
  - Se só os alemáns... ¡Todo o mundo capitalista a motor!
  A pelirroja asentiu afirmativamente.
  - O inimigo é moi forte. Pero que esperabas?
  A loura comentou cun suspiro:
  - Despois de Stalingrado, tivemos o optimismo como clave. Pero ocorreu que fomos demasiado apresurados para abrir o champaña....
  Mentres tanto, as batallas sucedían co uso de diferentes tipos de equipamento. Gerda e Charlotte, por exemplo, acaban de recibir os últimos canóns autopropulsados E-10 para probalos na fronte.
  Unha máquina cunha silueta baixa de 1,4 metros e un canón de calibre 48EL de 75 mm. Non está mal, e ata agora nunha versión sinxela. A blindaxe frontal é de 60 mm e a lateral de 30 mm. Peso dez toneladas, motor 400 cabalos de potencia.
  O rendemento de condución da arma autopropulsada é excelente, e nas montañas do Cáucaso é o lugar axeitado para iso. Xusto a tempo para o Nadal católico entregouse o primeiro modelo feito en metal. Ela só ten un inconveniente: unha armadura bastante débil, pero isto vese compensado polos grandes ángulos de inclinación racional da armadura.
  As nenas Gerda e Charlotte déitanse case deitadas. Un potente motor dá calor, e é bastante cómodo en biquinis e belezas descalzas.
  Aquí, presionando os dedos espidos dos pés, a loira bota o coche a un lado. Agora teñen un forte inimigo IS-2. O coche aínda é raro no Exército Vermello, pero agora conseguíno.
  E é mellor non caer baixo o golpe do seu canón de 122 mm. A máquina soviética dispara desde a distancia. E, por suposto, bota de menos unha pistola autopropulsada rápida.
  E agora tes que achegarte á distancia da batalla para atravesar o inimigo.
  Gerda observa:
  - O inimigo é forte, pero torpe!
  Charlotte comentou cunha risa:
  - É grande, pero a armadura da fronte da torre é bastante débil!
  A loura asentiu.
  -Entón imos probalo!
  O coche soviético, ademais doutras deficiencias, aínda tiña pouca visibilidade e non podía bater o áxil canón autopropulsado alemán.
  Un tiro máis e desapareceu. Ademais, un canón poderoso ten unha baixa taxa de lume.
  E que arma autopropulsada teñen os alemáns rápidos.
  E entón Gerda presionou o botón cos seus dedos espidos, e o proxectil mortal atravesou a fronte da torre IS-2.
  E comezou a detonar o tanque ruso roto. O capital incluso comezou a explotar e as súas cunchas entraron nunha reacción en cadea.
  E a destrución foi moi colosal.
  A torre do mastodonte soviético IS-2 explotou e arrincou, coma se unha cortiza saíse voando do champaña.
  Gerda sinalou:
  - Unha boa arma autopropulsada, pero a arma é bastante débil!
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - A arma da "Pantera" será máis forte!
  A loura engadiu:
  - E máis eficiente!
  Red comentou:
  - As esperanzas dun destructor de tanques completo están conectadas co E-25. Porén, se isto continúa, pronto non teremos nada que exterminar.
  O canón autopropulsado alemán derrubou dous canóns máis e chocou co T-34-85. Non obstante, este coche tampouco é un problema. Os guerreiros dispararon un proxectil no cruce da torre. E o tanque ruso recibiu unha ferida mortal. E comezou a explotar.
  E o T-34-76 non é perigoso para un canón autopropulsado alemán na fronte. O seu proxectil esvara dunha armadura moi inclinada.
  Gerda atravesouno coa presión dos seus dedos espidos e observou:
  - Agora confío firmemente na nosa vitoria!
  Charlotte interpuxo sarcásticamente:
  - Pero non agora?
  A loura respondeu sinceramente:
  - Despois de Stalingrado xurdiron algunhas dúbidas!
  A pelirroja riu.
  - E despois de Moscova?
  Gerda respondeu seriamente:
  - Alí fomos derrotados non polos rusos, senón polo xeneral Frost!
  Charlotte cantou en broma:
  - Ai xeada, xeada,
  Non me conxeles
  Non me conxeles...
  Meu cabalo!
  As nenas retorcían as súas armas autopropulsadas e recibiron un proyectil na fronte. Mesmo soou nos meus oídos. Pero saíu dos carrís.
  Charlotte maldixo.
  - Parece música!
  Gerda riu.
  - Tomaremos café e cacao con té!
  Despois diso, a súa arma autopropulsada tamén esnaquizou un camión soviético, despois un obús ruso foi alcanzado exactamente na recámara.
  O E-10 circulaba ata cen quilómetros por hora, e este é un coche que non se deixou atropelar.
  Aquí as nenas dispararon unha ráfaga contra os soldados rusos cunha metralleta, derribando un par de ducias. E as nenas rían.
  Gerda sinalou:
  - A nosa arma autopropulsada é a máis magnífica, en termos prácticos, e isto é moi chulo.
  Charlotte comentou cunha risa:
  - Si, pode darlle os cornos aos americanos. Tomemos primeiro Moscova, despois Nova York.
  E entón o coche alemán colleu e lanzou outro agasallo da morte, esnaquizou o canón autopropulsado de Rusia. E as nenas volven rir.
  Mirabela voou no ceo nun avión de ataque IL-2. E case me topei coa tripulación de Gerda. E se me topara con el, sería malo para as mozas do Terceiro Reich. IL-2 teríanos embestido dende o aire.
  E así Mirabela tirou dende o cañón do avión Tiger-2 e berrou:
  - Rexeiteino dúas veces,
  ¡Dixo pagar!
  Son unha infección tan
  Non teño máis de vinte anos!
  E como asubía.
  E aquí hai un sinxelo "Tigre" en movemento, e con el dous "Shermans". Os tanques americanos son altos e bastante débiles en armamento. Aínda que os trinta e catro se romperán.
  Mirabela disparou canóns contra o Tigre. Ten un calibre de 50 milímetros e rompeu o fascista. Entón ela berrou:
  - Gaidar dá un paso por diante!
  E trasladou o lume aos Sherman. Estaban moi nerviosos. E garabateamos desde metralladoras antiaéreas. Si, isto é para IL-2, pode ser perigoso. En xeral, o coche soviético está obsoleto. Pode ser derrubado por algún loitador e as características do voo non teñen importancia.
  Mirabela cantaba:
  - Pero aquí hai un sorriso providencial,
  Un contemporáneo chegou alí...
  Onde a paixón dolorosa, ardente,
  A doncela do inferno arde!
  E agora o guerreiro dispara contra os Sherman. Tenta derrubalos. Pero convulsionan e deféndense.
  Mirabela chirriou:
  - Son unha rapaza chula, loito completamente descalzo!
  E co seu talón espido, preme o gatillo. E de novo cubrirá o inimigo.
  Mirabela lembra o mozo máis fermoso que tivo a última vez e o agradable que foi con el.
  A nena cantou:
  - Coelliños brancos saltando,
  Os nenos corren coas nenas!
  E guiña o ollo cos seus ollos lilas. E como brilla cos dentes de perlas.
  Devolvendo a moza, en primeiro lugar, pediulle ao home máis próximo. E aínda que o avión de ataque foi repostado e reabastecido cun kit de combate, estaba ben cargado de enerxía. E fíxose moito máis forte e máis rápida.
  En xeral, a abstinencia é prexudicial para as mulleres, todo o mundo debería entender isto.
  Lolita, unha moza inglesa no seu avión de ataque, tamén golpea posicións soviéticas. O seu R-47 é unha máquina bastante práctica.
  Lolita canta:
  - Domina Britannia, mares anchos,
  Nunca nos converteremos en escravos!
  E co seu talón espido, preme o gatillo. E esnaquizará o inimigo capitalmente. E é unha rapaza de colosal forza interior. E Lolita guiña o ollo, xogando cos seus músculos. Quen guiña o ollo? Si, para ela mesma, e ata lle gusta saudable!
  O guerreiro chirriou:
  - Permíteme pasar Rusia,
  Son unha nena - misión espida!
  E Lolita descalza guiña o ollo con forza non débil!
  E ela é unha beleza tan marcial! Simplemente en sentido figurado xenial.
  Aquí, cos pilotos alemáns Albina e Alvina, torturou á pioneira. As nenas deste rapaz foron primeiro espidas e despois derrubadas con arame de espiño. Despois botaron sal sobre as feridas do marimacho, e puxéronse a fritir cunha faísca. As nenas montaban con fachos nas mans e queimáronse a pel. E cheiraba tan apetitoso quente.
  Lolita ofreceuse a devorar un anaco da pioneira con gusto. E as nenas comezaron a cortalo e a comelo. Delicioso para o neno e carne suculenta. Suave e nada graxa. E cando pementaron, entón todo un pelotón de nenas comezou a devorar o neno.
  E o fígado do neno é tan apetitoso. E o corazón tamén sabe moi ben. E arruinaron totalmente. A Lolita, por exemplo, gustábanlle os miolos fritos dunha pioneira.
  Si, o canibalismo é moi chulo. A carne humana é moi saborosa. Sobre todo para os rapaces, cando está magra, pero non dura, pero si suculenta e fresca, e se é con pementa, estará moi saborosa.
  Pero os nazis tamén reciben cornos. Aquí Elizabeth e a súa tripulación no T-34-76 están loitando contra os nazis. Eles corren cara ao "Tigre" e valente buscan un achegamento, xa que non podes levar ao monstro alemán desde a distancia. O mastodonte aínda se move pola lama e torce o fociño sen remedio. E as mozas están acelerando listas para realmente azotalo.
  E agora os trinta e catro saltos debaixo do propio lado do tanque fascista e como vai plantar. O mastodonte sucumbiu ao taboleiro e foi completamente atravesado, e tamén ardeu.
  A artillera Elena grita:
  - Somos grandes loitadores, e moi ben feito!
  Entón a lingua amosarase.
  Estes son realmente loitando entre guerreiros e guerreiros. Ninguén pode tratar con eles.
  Catherine, mostrando os dentes, observou:
  - O meu poder é o máis colosal!
  E dende a distancia pegaron ao Pantera de costado. O tanque alemán recibiu unha ferida mortal e no seu interior comezaron a estourar proxectís.
  E aquí está o anticuado T-4, unha máquina que só foi descontinuada no novo ano.
  Pode ser moi perigoso. Ela ten unha arma perforadora alemá. Pero as mozas soviéticas non teñen dúbidas. E golpearon dende a distancia. Golpea na testa. É certo que os nazis non foron traspasados, senón sacudidos.
  Catherine sinalou:
  - Oitenta milímetros de armadura. Hai que deixar que o fascista se achegue!
  Elizabeth aceptou:
  -Necesario! Pero temos unha arma débil!
  Euphrosinia riuse e comentou:
  - Pero a calidade do paseo é boa!
  E aquí está a "Pantera" -2 que se achega. Este tanque, debido ao seu poderoso canón, pode golpear dende longa distancia. E a súa fronte non é fácil nin sequera coller o IS-2. Non os trinta e catro.
  O coche do Exército Vermello está a manobrar. Está claro que, en caso de éxito, o fin inmediatamente. Ademais, o grosor da armadura só diminuíu. De feito, fixeron o tanque máis lixeiro e rápido, pero deixaron protección só contra as balas. Pero, por outra banda, os trinta e catro fixéronse tan rápidos.
  Euphrosinia maniobra o tanque para evitar ser golpeado. Aquí a T-4 achegouse lixeiramente ao lado cambiou.
  A nena preme o botón cos seus pés espidos, e o proxectil disparado por Elena atravesa ao fascista.
  A nena di felizmente:
  - Na guerra santa - haberá a nosa vitoria!
  Pero agora, "Pantera" -2 superado. Consigue golpeala directamente ao lado, e esta será unha oportunidade.
  Elizabeth observa:
  - Apareceu un coche perigoso!
  Catherine obxecta enérgicamente:
  - Armarios grandes, ruidosos e caendo!
  O tanque soviético está acelerando. Só catorce toneladas de peso. E isto dá, cun motor de cincocentos cabalos, unha gran velocidade.
  O alemán tampouco é débil e dispara. Dispara un proxectil de forza letal. Pero non pode entrar.
  O don da morte está pasando...
  Elizabeth responde cun sorriso:
  - Ás negras sobre o mundo....
  O coche soviético está disparando en movemento. Golpea a un alemán cunha cuncha na fronte. Por suposto o rebote. Pero trinta e catro aínda deben ser capaces de golpear con precisión en movemento.
  Catherine sinalou:
  - Roubamos as etiquetas!
  "Panther"-2 dispara de novo. Ela parou. Os alemáns decatáronse de que o coche soviético quería subir a eles. E queren dispararlle.
  Elizabeth dixo cun sorriso:
  - Si, que o noso Exército Vermello estea na gloria!
  E o seu tanque acelerou. E outra vez os alemáns manchan. E agora o coche soviético rompe cara ao lado de estribor.
  Aquí a armadura do Panther-2 é de só sesenta milímetros, aínda que é posible romper nun ángulo.
  Elena apretou o gatillo cos seus dedos espidos. O proxectil reaccionou e alcanzou o inimigo.
  E despois de recibir unha ferida mortal, a Pantera Real retorceuse de agonía.
  
  HITLER NON SE ARRIGO A DECLARAR A GUERRA AOS EE.UU.
  Hitler non declarou a guerra aos Estados Unidos. E a propia América non entrou na batalla co Terceiro Reich. E isto provocou a ausencia de bombardeos e a segunda fronte.
  O Terceiro Reich empantanouse preto de Stalingrado. Pero o mellor as alemán Marsella daquela foi trasladado á fronte oriental. E como resultado, os avións soviéticos comezaron a arder como fachos.
  Os británicos, sen América, non se atreveron a avanzar en Exipto. A situación agravouse polo feito de que Xapón gañou a batalla de Midway. E asumiu a iniciativa no Pacífico.
  Preto de Stalingrado, a intelixencia alemá puido ver parcialmente a concentración de tropas soviéticas nos flancos do Grupo de Exércitos B. E reagruparon forzas. Como resultado, os ataques das tropas soviéticas foron rexeitados. Ademais, a ofensiva comezou en tempo non voador. E isto tamén tivo un efecto negativo.
  Marsella anotou rapidamente, e polos trescentos avións soviéticos derrubados, por primeira vez na Wehrmacht, recibiu a segunda Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes. O nome de Marsella inspirou horror salvaxe nos pilotos soviéticos, e era terrible - alcumado o diaño negro.
  O Exército Vermello non puido atravesar as defensas alemás nin no centro nin no sur. E atascouse na ofensiva, que resultou inútil. A finais de decembro, a loita diminuíu. En xaneiro, con todo, levouse a cabo a Operación Iskra, pero os alemáns puideron repeler a ofensiva soviética en dirección a Leningrado.
  No Terceiro Reich declarouse a guerra total e a produción de armas aumentou moito. Incluíndo os últimos Panteras e Tigres. Tamén entrou na serie e no tanque "Lion". Esta máquina tiña unha forma similar á Panther, pero pesaba noventa toneladas e tiña un canón de 105 mm e un calibre de barril de 70 EL. Non obstante, o "León" desde o principio mostrou as súas deficiencias: baixa velocidade, avarías frecuentes, menor taxa de disparo da arma.
  As vantaxes do tanque Lion inclúen unha protección frontal moi potente da torreta de 240 mm e un bo 150 mm da fronte do casco. Ademais, os laterais estaban protexidos de forma relativamente satisfactoria con 82 mm de blindaxe baixo pendentes. E os canóns soviéticos de 76 mm non penetraron nel.
  Así, o León, xunto co Ferdinand, converteuse nunha máquina innovadora.
  E os nazis deron o golpe principal dende o lado de Stalingrado ao longo do Volga.
  E tiveron bastante éxito en facelo.
  Non obstante, nas batallas tamén participaron mozas fermosas de ambos os bandos.
  Por exemplo, Olesya loita cunha metralleta e Mirabela con ela. As nenas son moi fermosas.
  E disparan con gran precisión.
  Olesya mesmo cantou:
  Como bate as ás un paxaro!
  Mirabela comentou, mostrando os dentes cunha risa:
  - E este será o noso encanto!
  E a beleza, tamén, dará un xiro, e despois cos seus dedos espidos botará o agasallo asasino da aniquilación.
  Pero non te podes protexer só con mozas. Hitler reunira máis de oitenta divisións de pleno sangue na zona de avance. Incluíndo tanque, SS. E son capaces de abrirse paso. Este é un poder verdadeiramente demoníaco.
  Os tanques "Lion" e as armas autopropulsadas "Ferdinand" van cara adiante e rompen a liña de defensa soviética.
  E aínda hai avións no ceo. ME-309 caza alemán, que mostra as máis altas acrobacias aéreas e armas poderosas. Os sete puntos de lume non son broma.
  O ME-309 en velocidade e armamento é incomparable. Ten tres canóns de aire de 30 mm e catro metralladoras de 14 mm.
  Contra tal máquina, o desafortunado Yak-9, cun canón de 20 mm e unha metralleta, claramente non pode resistir.
  Entón, os alemáns tomaron inmediatamente a supremacía aérea. E imos destruír os coches soviéticos.
  En resumo, en mes e medio chegamos a Astracán, e chegamos ao mar Caspio. O que está moi ben. E os alemáns bloquearon o osíxeno do Exército Vermello cara ao Cáucaso.
  Agora xa se está facendo moi arrepiante...
  Pero pioneiros e pioneiros loitan contra os nazis.
  Un grupo de nenos interpúxose no seu camiño. Os nenos e nenas levaban tirachinas e rifles.
  Aquí están disparando desde un tirachinas, soltando un paquete de explosivos caseiros no tanque. O coche alemán fixo un buraco e parou.
  Seryozhka e Tanka levantaron as mans e golpearon os seus pés descalzos e infantís, gritando:
  - ¡Gloria a Stalin!
  E os nenos corrían, parpadeando con pequenos tacóns negros de barro.
  O pioneiro Oleg e a nena Lara tamén lanzaron premendo o botón da bazuca cos seus dedos espidos e chirriaron:
  - Pola Patria da URSS!
  E de novo o tanque alemán colleu e parou.
  Os pioneiros están encantados.
  Seryozhka descansou os pés nus e berrou:
  - Pola Patria!
  Pero, por desgraza, o heroísmo dos pioneiros non salva. Os alemáns avanzan pola costa do mar Caspio. Ademais, Turquía entrou na guerra, agravando a situación.
  Stalin nesta situación ofreceu a paz a Hitler... O Führer dixo que só accedeu a renderse.
  Antes do ano novo, os nazis capturaron todo o Cáucaso e uníronse cos turcos.
  Nestas condicións, o Führer xa non quería atacar Moscova. E ofreceu paz a Stalin. Pero o ditador soviético negouse.
  No inverno, os alemáns lanzaron unha ofensiva en Exipto e realizárono con éxito. Puidemos capturar todo Oriente Medio. E este foi un serio logro da Wehrmacht.
  E na tecnoloxía estivo marcada pola aparición do "Panther" -2, un vehículo ben protexido e ben armado cunha potente arma e motor.
  "Panther" -2 era agora o tanque principal do panzvale. E por suposto, o seu poder é colosal. Pero é aínda máis perigoso cando está dirixido por mozas moi duras.
  Gerda disparou o seu canón de 88 mm cos seus dedos descalzos e gritou:
  - Son unha super nena!
  Charlotte confirmou con confianza, disparando contra vehículos soviéticos:
  - Estou hiper!
  Christina sinalou, derrubando aos adversarios con proxectís e mostrando gran precisión:
  - Son da primeira!
  E Magda confirmou, esmagando o inimigo en pó:
  - Son o máis forte do mundo!
  Por suposto, as nenas de aquí son as máis perigosas do universo. E as súas cifras son só supercampións.
  O novo tanque Tiger-2 foi lanzado cun motor máis potente de 1000 cabalos de potencia. Digamos que o coche é potente e rápido ao mesmo tempo.
  E quen pode resistir o "Tigre" -2?
  Os alemáns lanzaron un ataque contra Saratov, inflixindo o golpe principal ao longo do Volga, evitando Moscova. E as súas tropas movéronse con suficiente rapidez.
  Os novos tanques soviéticos IS-2 e T-34-85 aínda eran inferiores ao Panther-2 e non podían resistir.
  E os alemáns tamén tiñan un "León" -2 cunha disposición máis densa. O motor e a transmisión situáronse xuntos e por diante do tanque, o que permitiu reducir a altura do vehículo, e a torre teríase feito máis estreita e pequena. "León" -2 fíxose así máis lixeiro nun terzo, mantendo o mesmo grosor de armaduras e armas. E o motor fíxose máis potente en mil cabalos. E o "León" converteuse nunha máquina moi móbil e non tan voluminosa. E os ratos non entraron na serie: eran demasiado pesados.
  Pola contra, pasaron a desenvolver E-100 máis avanzados.
  Pero nin sequera este tanque satisfacía aos militares. O vehículo principal ía ser o Panther-3 ou E-50. E tal coloso desenvolveuse activamente.
  Saratov e Kuibyshev foron tomados rapidamente. En xullo de 1944, os alemáns achegáronse a Ulyanovsk e comezaron a asaltar esta cidade.
  As nenas soviéticas loitaron con valentía.
  Alenka deu unha volta e lanzou cos seus dedos espidos unha bolsa cunha mestura explosiva, ruxindo:
  - Polo comunismo!
  Anyuta tamén disparou unha ráfaga e presionou o botón dunha bazuca improvisada co seu pezón escarlata e bateu contra un tanque alemán, despois de que arroulou, mostrando os dentes:
  - ¡Por Stalin!
  E o Alla pelirrojo tamén está lonxe. Ela segou aos nazis, despois co seu talón espido deu un paquete de morte e arrolou:
  - Pola nosa fermosa Patria!
  Así que María dispara con bastante precisión. E o seu pezón de amorodo envía un chícharo da morte debaixo do tanque.
  E a nena ruxe:
  - Pola nosa Patria!
  E Olympias sucumbirá ante un montón de granadas con solas espidas, as súas pernas fortes e as súas barallas:
  - Pola gran Rusia!
  Aquí están o Focke-Wulf, XE-129, e o estadounidense P-47, P-51. América xa non se avergoña de loitar case abertamente ao lado do Terceiro Reich. Formalmente, os pilotos estadounidenses son voluntarios. Pero de feito son participantes na guerra enviada polo goberno e os oligarcas dos EUA.
  Os nenos armados con armas, outros con bazucas caseiras deitáronse. Oleg Rybachenko e Margarita con Oksana, como guerreiros máis experimentados, colleron tubos de bazooka caseros sen retroceso. E como chocarán contra un coche que voa baixo.
  O neno e as nenas loiras apoiaron os pés nus e apretaron suavemente o gatillo. E as cargas alcanzaron dous avións de ataque estadounidenses e o alemán Focke-Wulf.
  Desde as trincheiras soaron varios disparos: tamén disparaban os pioneiros.
  Oleg Rybachenko tuiteou:
  - Aínda que pareza un neno descalzo,
  O bigote non rompeu, pero xa un titán...
  Nas batallas, un mozo adulto é aínda demasiado,
  E dar un golpe mortal!
  E agora o neno tira das cordas cos seus dedos espidos, e as serpes aladas son embestidas por avións de ataque alemáns e estadounidenses. Unha ducia de avións aliados e do Terceiro Reich explotan á vez.
  Oleg Rybachenko e dúas fermosas mozas cos mesmos traxes de baño volven apretar os gatillos, eliminando os próximos coches da coalición capitalista.
  O neno esmagou o bicho co seu talón e ruxiu:
  Pasarán eses días do inferno
  O Terceiro Reich caerá...
  Satanás non reinará
  Loita non te despistes!
  Os outros rapaces tamén dirixen as serpes cos pés descalzos. E agora os stormtroopers da coalición tropezan con pequenos pero mortíferos agasallos voadores. Moitos avións están morrendo. Explotan no aire e rompen en anacos.
  Os pilotos de Hitler arden... E os avións de ataque que sobreviven a toda présa, esparexendo foguetes e bombas, voan.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Gloria á gran Rusia!
  Os nenos e nenas pioneiros recollen a coro:
  - Gloria á URSS!
  A nena Masha grita a todo pulmón, azotando o seu pé espido e sucio:
  - ¡Gloria a Stalin!
  Boy Pashka engade:
  - E gloria a Olezhka! É un xenio!
  As trincheiras dos nenos están ben camufladas e, como consecuencia das explosións de bombas e foguetes, só dous nenos e unha nena sufriron pequenos arañazos. E iso a pesar do feito de que se formaron funíles terribles e moitas destrucións e inversións das placas terrestres ...
  E nalgúns lugares o chan da calor ardeu e fumeaba.
  Unha das nenas ergueuse coa sola espida e queimou a perna, da que berrou:
  - Morte Goering!
  Os nenos estaban cheos de entusiasmo. Os membros do Komsomol Margarita e Oksana están preparados para loitar.
  Oleg Rybachenko cantou, compoñendo en movemento:
  Nacín na era espacial
  Onde as naves atravesaban as galaxias...
  Os feitos da xente son moi bos, créame,
  Destroza a guerra, cabaleiro!
  
  Pero os deuses Demiurgo ordenou
  Neno, axuda aos teus antepasados...
  Leve o hiperblaster nas mans dun rapaz,
  E destroza a Hitler!
  
  Pois os rapaces nacen para loitar
  Son guerreiros impetuosos, créeme...
  Despois de todo, os rusos sempre foron capaces de loitar,
  Que a besta de presa sexa destruída!
  
  Que o meu santo país sexa glorificado,
  A nosa gran URSS nativa...
  Unha nena corre descalza pola neve
  Amosando coraxe!
  
  E loito con furia contra o fascismo
  Gran neno ruso pioneiro...
  E a nosa fe estará co comunismo,
  Polo menos, o codicioso Sam axuda ao Fritz!
  
  Créeme, os rusos simplemente non romperán,
  Todos os pobos reuniranse arredor de Moscova...
  Son un cabaleiro nada soldado con alma,
  Somos leais a Stalin como ao Señor!
  
  Ninguén pode romper os pioneiros,
  Non son nenos, senón os fillos dos deuses...
  Seremos unha xeración de exemplos
  O Führer non contará eses cornos!
  
  Si, a nosa gloria da nosa Patria paira,
  Por riba dos máis na neve, cren nas montañas...
  Unha nena corre descalza pola neve
  Conducindo a Fritz no cadaleito co seu talón espido!
  
  Non creas que os nazis son fortes agora,
  Aínda que o seu "Sherman" foi presentado por Sam...
  Non nos arrepentiremos nin de crer na vida
  É hora dun gran cambio!
  
  A patria é tan fermosa coma o sol,
  A Patria xoguetona é a nosa nai...
  E o cabelo da nena rizos de ouro,
  ¡Poderemos destrozar o Fritz!
  
  Somos os pioneiros dos fillos do comunismo,
  Servimos tanto a Svarog como a Cristo...
  Dispersa as viles hordas do fascismo,
  Traerei a vitoria á Patria!
  
  Rusia é a patria do planeta,
  Ela ten os seus soños favoritos...
  Feliz de coñecer tanto os adultos como os nenos
  Non é necesario ningún problema extra!
  
  Cando veña o Todopoderoso, haberá sol,
  As maceiras florecerán en Marte...
  Unidos e chinés e xaponés,
  Un americano cun ruso polo camiño!
  
  Unir as ideas do comunismo,
  E a fe coñece o soño de Lenin...
  Deixaremos de lado a abominación do cinismo,
  Imos construír beleza no universo!
  
  Para nós María e Santa Lada,
  Honramos a Deus e o "Capital" de Marx...
  Que todos os pioneiros sexan recompensados,
  Para nós, Svarog e Stalin son ideais!
  
  Os fascistas saben que non van embestir
  Temos a vontade, a forza, coñecemos o poder...
  Esmagaremos ao inimigo cun triplo golpe,
  E converte o Führer pronto nun piollo!
  
  Que a nosa gloriosa Rusia sexa
  Como unha espiga eterna no xardín para florecer...
  Camarada Stalin, ti es o noso mesías,
  Con vós iremos ao comunismo!
  
  Cando minutos de tormentas, tempos difíciles,
  A guerra sanguenta rematou...
  De súpeto os nosos fillos crecerán
  A felicidade eterna chegará!
  Pero a pesar de toda a coraxe do Exército Vermello, Ulyanovsk aínda caeu.
  E os alemáns tamén rodearon Kazán... E enchufaron un caldeiro xigante do norte...
  Stalin, nestas condicións, aceptou a capitulación, suxeita á preservación da súa propia pel.
  Hitler aceptou isto... E a URSS quedou completamente ocupada en poucos meses.
  O Terceiro Reich conseguiu todo. E a guerra acabouse no leste.
  Pero aínda había Gran Bretaña e Estados Unidos.
  En 1945, os alemáns tomaron o control de toda África. E en 1946 houbo un desembarco en Gran Bretaña. Case toda a frota inglesa foi afundida por submarinos do Terceiro Reich. E o desembarco foi un éxito. O Panther-4 tamén participou nas batallas. Cun peso de setenta toneladas, esta máquina tiña un blindaxe frontal de 250 mm e un blindaxe lateral de 170 mm baixo pendentes. E unha arma cunha lonxitude de cañón de 105 mm de 100 EL. Ao mesmo tempo, instalouse o último motor de 1500 cabalos de potencia: unha turbina de gas. "Panther" -4 resultou ser un tanque que é practicamente invulnerable desde todos os ángulos de lume, e golpea todos os vehículos, incluso raro nas partes británicas do "Turtle".
  Gran Bretaña caeu en dez días. E foi unha guerra relámpago impresionante.
  Pero agora gañouse outra vitoria da Wehrmacht... E agora queda acabar cos Estados Unidos.
  Aquí o máis difícil é, por suposto, cruzar o océano. Pero os alemáns xa teñen unha flota bastante grande. E primeiro capturouse Islandia, despois Groenlandia e despois Canadá.
  As nenas alemás pelexan desesperadamente.
  Entón, as nenas están asaltando a capital de Canadá, Quebec, con toda a furia frenética dunha hiena famenta.
  Gerda disparou cos seus dedos espidos. Esnaquizou un morteiro americano e arrolou:
  - Estade orgulloso entón do río de aceiro.
  Despedida e ardente Charlotte, esnaquizou o morteiro do exército capitalista. E tamén cantou:
  - E o vento flamenco voa nas nubes!
  Christina tamén movía os dedos espidos dos pés. Ela rompeu o obús, engurrou o aceiro. E berrou:
  Me entenderás...
  Magda, pola súa banda, usou os seus dedos espidos para disparar cos botóns do joystick. Ela esnaquizou o canón de 122 milímetros e gritou:
  E non atoparás un país mellor!
  Gerda sorriu... A guerra tamén lle daba noxo. O máis importante non é só que non se sabe cando será o final, senón que... Só o final parecía o suficientemente próximo.
  Moscova xa estaba atacada e cercada. E o Kremlin sería tomado bruscamente se non fose pola capitulación de Stalin. Non, realmente a cidade é grande e lonxe do Kremlin. Pero aínda está claro que a caída da capital non está moi lonxe. E onde irá entón Stalin? A Sverdlovsk?
  No inverno, é difícil chegar aos Urais: sería se a URSS non se rendera! Pero isto non asusta aos guerreiros.
  Gerda imaxinaba como corría descalza pola neve... Pareceume moi gracioso. Como o homónimo da raíña das neves. Incluso, ata certo punto, isto pódese chamar sorprendente. O conto é mentira, pero hai unha pista nel: unha lección para os bos compañeiros. E aínda máis rapazas!
  Gerda recordou como levaba o fillo de Hitler debaixo do seu corazón e riu. Si, é divertido quedar embarazada mediante inseminación artificial. O Führer, por suposto, coidaba dos seus propios fillos. Agora o maior criminal de todos os tempos e pobos vivirá nos seus fillos quen sabe cantos anos e invernos máis!
  Quizais incluso milenios!
  Para Gerda, por suposto, o Führer non é un criminal, senón o maior estadista. O que non tivo igual na historia dos planetas Terra! E non só para Gerda. Moitos soldados soviéticos pronuncian este nome con respecto e temor.
  Aínda que aínda esperan que a guerra poida romper.
  A Stalin, porén, cada vez ten menos forzas...
  Gerda premeu os seus dedos espidos e graciosos no botón do joystick. Destruíu un canón antiaéreo. E chirriou:
  - O ceo está engurrado, o trono axiña!
  Charlotte mirou a súa parella. Estaba xusto fóra dos tanques e chovía chuvia, fina e desagradable.
  A guerreira presionou o joystick co seu talón e berrou:
  - No salón lírico... Rato branco!
  Christina fixo unha mueca. Ela disparou contra o canón antiaéreo soviético e emitiu:
  - Choverá pola rúa coma un balde de lata!
  A nena fregou o duro talón coa man e arrolou:
  - Corre máis...
  Magda comentou astutamente, premendo tamén o botón do panel de control do tanque cos seus dedos espidos:
  - Corre sen fuxir!
  E enviou un sorriso!
  Gerda engurrou o ceño. Cando era nena, soñaba con converterse nunha guerreira. Era unha rapaza tan agresiva. Pero aínda antes, tiña unha lista de desexos: entrar nas feiticeiras.
  Isto non é xenial para nada, pero moi chulo... Para aprender a conxurar e controlar o mundo. E moito que arranxar.
  Aquí, por exemplo, as vellas son tan desagradables e feas! É certo? Por suposto que non! Unha muller debe ser sempre nova e fermosa!
  Gerda soñaba con crear o seu propio universo, no que todas as nenas e nenos non envellezan, non se enferman e sexan para sempre fermosos, inmortales! Agora sería unha creación incrible!
  Por que o noso mundo é tan imperfecto? E quen ten a culpa disto! Gerda facíase ás veces esta pregunta. E ela non puido atopar unha resposta. Por unha banda, Deus é o responsable de todo. El é omnipotente, e ata o demo é a súa creación. Entón... Pero imaxina un Deus amoroso facendo feas as mulleres? Como se pode permitir isto?
  A propia Gerda non atopou a resposta. Fíxolle unha pregunta a un cura... El respondeulle cunha frase de garda:
  - ¡Estas son as consecuencias do pecado!
  Gerda rascouse a parte de atrás da cabeza e respondeu:
  - É un pai razoable vai mutilar nenos traviesos?
  O cura non atopou nada que responder...
  E Gerda engadiu cun sorriso:
  - Pois un home pecou, así que castigalo con xustiza, e non o convertas nun raro! Se non, ti mesmo es aínda peor ca el!
  De feito, a moza razoou con bastante lóxica. E non atopou unha explicación racional por que Deus desfigura as mulleres. Despois de todo, as monxas son feas. E nada mellor que os pecadores. O que está confuso, o que é unha monxa - a esencia dunha cousa convértese en monstros na vellez. E aquí non hai beleza para eles... Pero Gerda tiña moito medo de facerse vella. Ser feo? Si, a morte é mellor!
  Polo tanto, comezou a soñar cunha carreira como guerreira. Así que nese caso morres novo e no campo de batalla! Para non sufrir na vellez!
  É bo vivir novo... E que pasa coa vellez? Que estado tan miserable! E sen estética!
  A Gerda encantáballe ler contos de fadas sobre elfos. Estas son as criaturas reais. E viven moitos séculos e non envellecen. Sempre novos, fermosos, sans e alegres, estes elfos. ¡Se a xente fose coma eles!
  E facer o amor cun elfo. Imaxina un amante así: o corpo dun adolescente guapo e musculoso e a experiencia do amor durante séculos. Que tipo de arte e elfos de caricia difieren na cama. Cantos trucos diferentes coñecen. E as poses máis marabillosas e sexys.
  Gerda notou que o mellor é facer o amor con mozos ou mesmo adolescentes. Adoitan ser tímidos e precavidos, encántalles acariñarte e bicarte os peitos. Si, e os corpos novos son moito máis agradables para o contacto coa pel feminina. E que un torso peludo non é moi atractivo. E balances o corpo, e eles te acarician.
  É bo cando un home che dá unha masaxe. E sobre todo se esta masaxe é á vez suave e áspera. É bo cando un corpo feminino forte está engurrado por mans fortes.
  Gerda imaxinaba isto e mesmo xemou de emoción. Que xenial é.
  Charlotte premeu os dedos espidos no joystick e berrou:
  - Hai crocodilos no río, imbéciles na fronte!
  E ela partiu os trinta e catro en anacos... Si, o demo pelirrojo. Matando americanos.
  Premeu o botón co dedo espido e Christina, tuiteando:
  Todo o mundo necesita amigos!
  . CAPÍTULO #2
  Os alemáns e os seus aliados tomaron o control de Canadá e trasladaron os combates directamente ao chan estadounidense.
  As batallas están arrasadas en América
  Pero neste día ou á noite, o neno descalzo Friedrich non estaba destinado a rematar a caza. As tropas estadounidenses de Filadelfia e Chicago asestaron un forte golpe no flanco das tropas nazis que avanzaban en Riazán.
  E un rapaz de trece anos, descalzo en calzón de baño, como o mellor dos mellores, xa se botaba pola noite no lugar do avance.
  Friedrich, no seu ME-362 con munición aumentada, salpicaba inmediatamente o i. É certo que o omnipresente HE-362 conseguiu adiantalo un pouco. Incluíndo o lendario Huffman, o mellor as da República de Ingushetia, para quen foi a batalla de Chicago a que se converteu na hora do triunfo.
  Pero claro, derribar avións sen man, e mesmo dende unha distancia de cinco ou seis quilómetros, está máis alá do poder do "bebé". Huffman, aproveitando a tola velocidade do seu coche, utiliza a táctica dun achegamento brusco e unha maior retirada. Por certo, ten un armamento case óptimo para iso, canóns de 30 milímetros dos primeiros modelos do HE-362: a obsesiva "Salamandra". Unha máquina que demostrou ser moi boa nas batallas, e o máis importante, ideal para cazar, e tácticas para parar ataques aéreos repentinos.
  Friedrich, con todo, conseguiu derrubar só corenta e nove avións, facendo explotar a cobertura aérea, despois de que pasou aos tanques.
  Na escuridade de antes do amencer, os coches parecen formigas de carga subindo costa arriba. O principal cabalo de batalla do Pershing, noutro universo, é o tanque da vitoria. Presa fácil para Friedrich, que caeu nun transo de combate. O resto é aínda máis pequeno que "Sherman", "Witch", pero tamén hai SAU-155 "Big Tom" para atravesar fortificacións e SAU-240, xeralmente un monstro.
  E aquí hai un par de tanques máis novos e máis grandes que o "Washington" -11, ao parecer os primeiros modelos... Friedrich, xa na súa habitual conciencia desconectada, mete os proyectiles exactamente nas escotillas articuladas dos vehículos para que estoupen. dende dentro. A súa munición permite, e os tres canóns do modelo MP-103, cunha gran velocidade de boca. En detrimento, porén, do armamento de ametralladoras, pero deste último, o neno Friedrich resultou ser en xeral, para non diminuír a velocidade do exceso de peso e mellorar a manobrabilidade das máquinas.
  Cando o "Washington" -11 despegou, a munición detonou nun deles, o neno de súpeto sentiu un gran orgullo, e mesmo deduciu:
  - Podes traizoar a calquera, pero só cambia a ti mesmo!
  E agora a vergoña da traizón, coma por arte de maxia, desapareceu, e Friedrich axitou o sono.
  Helga loitou ben, dous avións e oito tanques, catro canóns autopropulsados - o resultado para unha saída e para unha persoa común é excelente. Pero este é un voo... Ao regresar, seguiu cando o segundo floreceu...
  Con excepción de tres Duck-2, non había máis avións e o golpe principal tivo que ser lanzado contra tales columnas. Aquí, quizais o principal que impediu a Friedrich foi o feito de que, a diferenza da primeira oleada de avións, os tanques non se amontonaban e era necesario, por así dicilo, raspar cunha gorra, facendo sobrevoos.
  E as tropas estadounidenses loitaron heroicamente. Aquí, por exemplo, cantas "Meigas" -3 áxiles, pero débilmente blindadas, levantaron as súas probóscides. A alta velocidade destes canóns autopropulsados, a mobilidade da "Bruxa" permitiron conectar rapidamente un avance con el, pero provocou enormes perdas. Se non fose pola supremacía aérea, entón tería derribado o Fritz a fondo.
  Non obstante, un par de Ferdinand-4 tamén foron destruídos - afectado a debilidade da protección da armadura lateral destes poderosos canóns autopropulsados, un dos mellores cazatanques da historia das guerras.
  Helga pelexou cun elegante bikini americano. Unha nena musculosa, de estatura lixeiramente superior á media, con figura de deusa. Unha guerreira moi fermosa, a Friedrich gustáballe máis que a demasiado alta (e quen sucedeu) a filla Porsche, aínda que esta última era a herdeira dunha das fortunas máis ricas de Alemaña. Pero con ela, o neno, aínda que podía casar ao mesmo tempo que Helga, non serviu de moito. Aínda que é unha burra intelixente.
  Margaret, a muller principal do Führer, debe dar a luz pronto... Aínda que quizais non tan pronto... Caramba, o tempo pasa lentamente na guerra. Moi dolorosamente lento. Aquí, ao parecer, hai un sentimento tan mental que a batalla de Chicago durará polo menos varios anos, aínda que non pasou nin un mes - 29 de outubro... A psicoloxía da percepción é especial...
  Non obstante, o día pasou relativamente rápido. Pero o 30 de outubro de 1947, Friedrich comezou de novo á caza. O ataque do inimigo na bandeira secou. Aínda que Filadelfia aínda está fóra do alcance dos Fritz.
  Frederick decidiu que definitivamente atraparía a Weitestein e terminaría co prolongado asedio do caldeiro, acelerando o final da guerra. Canto podes gatear e saltar así, é hora de aclarar por fin.
  E para comezar, xa que é Hitler-Bismarck, parece que xa é mariscal de campo e ten formalmente un escuadrón aerotransportado ao seu mando, para averiguar todo, o esquivo xeneral do exército e para capturar pola noite. A intuición superdesenvolvida xa lle dixo ao neno Friedrich onde atopar, en que praza se agocha Vatutin. E o xeneral do exército non era para nada pasivo, daba ordes e esixía manterse ata a morte. Mesmo Moscova aínda non foi tomada, a batalla continúa por todas as casas, e ata unha entrada. Esta cidade xa está sendo comparada con Stalingrado.
  Friedrich bicou a Helga nos doces beizos de despedida e dixo nun susurro:
  - Vou facer un negocio arriscado... Quizais non volva...
  A nena sorriu en resposta.
  - Non podes perder! Porque Friedrich Bismarck é a encarnación do espírito ario. Espírito que é inmortal!
  O mozo guerreiro fixo un aceno ao seu amigo en resposta:
  - Así é, en principio, pero... Non podes estar seguro de ti mesmo... - Pausa e suma. - É a autoconfianza a que leva a moitos fracasos. E ata un, ás veces suficiente para a morte.
  Helga bateu con rabia o seu pé espido e de nena:
  - Non morrerás... Por que estou contigo!
  Friedrich respondeu:
  - Non quero poñerte en perigo. Se, por exemplo, durante unha batalla, non pensas só en ti mesmo ou no propósito da tarefa, senón que tamén te preocupas pola túa amada... Isto distrae e avergoña. Pode fallar no momento máis inoportuno. O mozo puxo as mans sobre os ombreiros da nena e mirouna directamente aos ollos. - Enténdesme?
  Helga aceptou facilmente.
  - Entendo... Ademais, terei algo máis que un recordo de ti.
  De súpeto, Friedrich sentíase curioso, as pupilas dos seus ollos estreitáronse:
  - Que queres dicir?
  Helga devolveu o sorriso e respondeu inocentemente.
  - Por suposto, non estou moi seguro, pero... ¡Parece que está embarazada!
  Bismarck asubiou:
  -Ai ben! Non obstante, non podes velo, a cintura é delgada!
  Helga encolleu os ombreiros musculosos.
  - Así que non pasou nin un mes... Pero ti tamén querías isto, non?
  Friedrich respondeu sinceramente:
  - E se te ías de baixa por maternidade e xa non te arriscaches a loitar na fronte, entón si - ¡Eu quería! E o resto... Quizais abonde, voas?
  Helga exhalou:
  - Esta batalla rematará, e xa veremos. Paréceme que os poderes superiores non deixarán morrer a doncela, que leva no ventre o fillo dun deus vivo.
  Friedrich guixou un ollo os ollos azuis en resposta:
  - Pode ser! Pero razón de máis para acabar con esta guerra o máis rápido posible.
  E bicándose de novo, abrazándose con forza, separáronse. A noite resultou máis fresca do habitual, xa o día trixésimo primeiro, e despois mira e novembro, último mes do outono. Friedrich camiñaba, ou mellor dito, correndo á tarefa, como de costume, co mesmo bañador, para que coa súa pel núa puidese sentir mellor a tensión das liñas de forza e do teoplasma do planeta terra. O neno tiña ganas de loitar, desapareceu, coma se nunca tivese unha sensación de vergoña, pola súa traizón. O experimentado cachorro de lobo cheiraba o sangue, e xa non podía nin quería perder a emoción.
  Para a operación especial, Friedrich cambiou as armas, engadindo metralladoras e deixando só un canón por se acaso. Os tanques da contorna seguían sendo minúsculos e terán que loitar principalmente coa infantería. O mozo Bismarck atopou facilmente unha escusa para si mesmo: os rusos non conquistarían o mundo enteiro de todos os xeitos, entón por que non acelerar a súa derrota e salvar así a vida de millóns de persoas. Unha especie de maldade para o ben. Ademais, Friedrich Bismarck non ten onde volver, e xa ten unha familia real e unha fortuna en rápido crecemento no Terceiro Reich. Si, e quizais non sexan os seus antepasados en absoluto, senón un universo paralelo semellante, unha especie de dobraxe da materia e do espazo.
  Entón, non ten sentido executarte!
  A conciencia non se pode enganar, pero pode ser enganada!
  Friedrich pediu un total de seis asistentes para unha tarefa especial, un deles era Huffman. En xeral, a idea orixinal era facer todo só. Pero Bismarck, despois de estimar, decidiu que non lle faría mal gañar experiencia no mando e nun grupo. Despois de todo, non loitarás todo o tempo como un piloto común nun avión. Tamén necesitas desenvolver calidades de liderado en ti mesmo. E agora sete voan nunha batalla feroz á vez e só sete. Equipo incrible e interesante equilibrio de poder. Pero loitan con habilidade cando non poden ser esmagados polos números! Friedrich quere atrapalo mentres está escuro, pero ao mesmo tempo voa o máis baixo posible. Os restantes membros do equipo tamén están en ME-362 - catro e Non-362.
  A noite está chea de flashes e furiosos retumdos de armas. As tropas estadounidenses responden con moita menos frecuencia, pero aínda así non se quedan como un saco baixo os golpes dun golpeador. Como un oso rodeado dunha horda, multiplica as súas forzas espallando grandes bandadas de cans, creando milagres de forza e coraxe. Así que as bombas están caendo sobre as súas posicións e non poden soportar tal presión.
  Pero os avións alemáns aínda non disparan, un equipo é un equipo. E Friedrich caeu nun transo profundo, o seu propio corpo leva o coche ata a meta. Na cabeza, á súa vez, coma mistos chamativos, os aforismos brillan;
  É máis fácil coller o océano cun dedal que chegar a certa conclusión nunha discusión relixiosa!
  A relixión adoita ser o contrario da tolerancia!
  Falar de política a maioría das veces leva a unha liorta!
  O ouro non se oxida polo sangue, non se mancha coa suor, non se desmorona polas bágoas!
  Un garrote é un puño, unha espada é un coitelo nun puño!
  Se queres gobernar o país, aprende a mandarte!
  Cando un veciño ten a carteira baleira, a túa parece máis chea!
  É mellor xaxún que escoitar os xemidos dun neno que morre de fame!
  Ás veces, o momento de dar conta dos erros - permanece só na tumba!
  A revolución usará o látego para acelerar o momento en que o látego nunca caerá sobre unha persoa!
  O mellor motor do progreso é a dor: se as pernas cansas non doen, unha persoa non tería inventado un coche!
  Só tendo experimentado a plenitude do sufrimento, poderá apreciar a plenitude da felicidade!
  Se queres ser deus, aprende a amar ao teu próximo, porque Deus é amor!
  As eleccións son o único campo de batalla onde gaña a habilidade, non os números!
  Un lobo e un vexetariano miran o mundo dun xeito diferente, especialmente reflectido desde o día do prato!
  Cando o rei é traizoado terriblemente, pero aínda peor cando o rei traizoa a súa propia conciencia!
  O sorriso é máis amplo, a pólvora máis seca, a folla máis afiada e o corazón máis enfadado!
  A guerra é o inferno para o corpo, o purgatorio para a alma, o ceo para a poesía!
  Non podes vencer a todos a menos que te ganes a ti mesmo!
  A besta máis terrible, esta que vive ao lado ou dentro do teu corazón!
  Ás veces a suavidade é sinónimo de traizón!
  Todo o enxeñoso é sinxelo na súa paradoxalidade!
  Amargo é o pan da traizón, o mel do libertinaxe, as bágoas dos inocentes!
  A forma máis sinxela de satisfacer as necesidades é moderar a ambición.
  Un estómago baleiro experimenta máis alegría cunha codia de pan negro que unha barriga rechea de ananás con urogallo!
  Ás veces, unha derrota valiente é máis valiosa que unha vitoria covarde!
  O ouro é un metal así, canto máis alta é a mostra, máis forte dá sangue!
  A coraxe duplica a forza, o enxeño cuadriplica e a razón trae a vitoria!
  Ás veces o pensamento do suicidio prolonga a vida!
  Sen logros, a vida é un miserable substituto da existencia!
  Unha guerra sen vítimas é como un teatro sen actores!
  Só os que están namorados da morte poden realmente apreciar as delicias da vida!
  Amar a vida aínda é máis natural que adorar a morte: esta última recorda demasiado a un gato nun golpe!
  Todo o que leva á vitoria é marabilloso: apoderarse do inimigo, ben, pero os medios non contan!
  O ouro é brando, pero o corazón faino insensible!
  O coñecemento na cabeza dun canalla é máis perigoso que os músculos dun parvo!
  O demo veu con vodka, cartos e aceite! Todos igual de destrutivos!
  Un delincuente vale dous inocentes: o primeiro é romper as veas do nome dunha mala experiencia, e o segundo é contar coa indulxencia!
  Quen aforre no exército, quebrase as indemnizacións!
  Non é unha arma que mata, senón que pode escravizar!
  A morte é como a mala comida;
  A agonía da espera, a diferenza do nacemento, non desaparece co tempo!
  É imposible destruír só o baleiro e a estupidez!
  Friedrich nas últimas palabras xa viu claramente o obxectivo e ordenou mergullarse nel. Ao mesmo tempo, o mozo terminador abriu fogo desde todos os canóns das metralladoras. As balas explosivas e de gran calibre atravesaron os parapetos, esnaquizando aos soldados inimigos, rompendolles os ósos, derrumbando fontes de sangue marrón lamacento.
  E Friedrich destruíu dous tanques "Washington" -7 da garda de combate xa durante a cobertura. Cun movemento do dedo, rompeu os seus tellados. Segaba a todos os que estaban a menos de medio quilómetro. E entón deseguido puxo o coche na terra cuberta de trincheiras. E mesmo antes do desembarco definitivo, saltou do verán.
  O neno saltou ao búnker e fixo un terrible enfrontamento ao estilo dos gángsters. E mentres cantaba o mozo terminador;
  Parecía despegar nun cabalo gris,
  Que clase de burro está ruxindo así?
  Coñezo que o propio Satanás é parentes...
  Vou tratar con calquera que se rebele do país!
  
  Os diaños instaláronse en malos cerebros,
  E galopar pensamentos con rabia!
  Imos equilibrar - borrar os ceros dunha vez,
  Limpa o sistema do abismo!
  
  Onde estou saltando, nin me entendo,
  Un remuíño hiperplasmático atravesou a cabeza!
  Non te deixes someter á merda,
  Para que a corrente de gloria se derrame sobre o mundo lunar!
  
  A guerra flúe nun fluxo ininterrompido -
  Tal ocupación agarda a unha persoa...
  E quero beber viño intoxicado -
  E seguir tranquilamente co tamaño da conversa.
  
  Pero sabe que a debilidade e o aburrimento pasarán -
  Se atopas unha persoa, eres un éxito e unha chamada!
  Nós, como pioneiros, esforzámonos por marchar -
  Despois de todo, un guerreiro xenial non é un nome estúpido!
  
  Babakh e rasgado, aquí hai unha montaña de cadáveres,
  O inimigo está confuso, corre retirada!
  Podemos completar a ruta
  Aínda que o can do inframundo está ladrando salvaxe!
  
  Que facemos no mundo: sen fantasía,
  Nacemos, coma se o napalm atormentase o cerebro!
  Para sempre seremos como anos de mocidade -
  E un lugar no inferno será mellor que no ceo!
  
  Que quere o soldado? Para manter a guerra
  Paz e aburrimento e debilidade do cerebro para el!
  Atacaremos ao inimigo ata a tumba -
  Pero sabe que é demasiado tarde para rendirse aos guerreiros!
  
  Non haberá resultado, e non hai opción -
  Rematou o traballo e inmediatamente outro!
  Despois de todo, isto é só un comezo, unha carreira preventiva,
  Despois de todo, o servizo militar é unha boa acción!
  Cubrindo o seu camiño con cadáveres, Friedrich chegou ao xeneral do exército. Sacou a arma das súas mans temblorosas e gritou:
  - Hyundai Hoch!
  Whitestein xurou.
  - Cachorro de lobo alado.
  Friedrich xa gruñera en inglés:
  - Si, Iván! Aquí podes tocar o comunismo coa trompeta, pero non importa como toques, todos tocas as luces. E se hai quen veña a ti, haberá quen vai por ti!
  Vaiteshain quedou entrecerrado, mirou para o neno, aterrado polo alivio agudo e antinatural, cun sorriso burlón, deitando a golpes mordaces aos soldados que servaban baixo o reparto, e berrou:
  Ti es o verdadeiro Demo.
  Friedrich non apoiou o ton xoguetón e dixo con dureza:
  - Suficiente! Agora dálle a orde a todos para que se entreguen, salve a vida propia e allea! Canto sangue ruso e alemán se derrama...
  O xeneral do exército Vaiteshein dixo con dureza:
  - Non! Mellor morrer que traizoar!
  Friedrich lanzou cos seus dedos espidos cinco agullas velenosas (armas das forzas especiais das SS), noqueando aos que tentaban entrar: gardas seleccionados. E sorriu.
  - E o teu consentimento non é necesario! Eu mesmo darei a orde de renderme no teu nome...
  Vatutin gritou confuso:
  - E o código do indicativo de chamada?
  Friedrich sorriu cínicamente.
  - E é coñecido por min.... Se non, como te atoparía.
  Vatutin, desesperado, precipitouse contra o adolescente infernal cun puñal, pero pasou voando e, golpeando a parede, perdeu o coñecemento. E Friedrich marcou o cifrado ao instante, imitando con precisión a voz do comandante, ordenou a todas as tropas subordinadas que se rendesen inmediatamente. O mozo as falou con confianza e dureza, a súa conciencia tranquilizouse cunha explicación lóxica; de todos os xeitos, están condenados á morte, polo que é mellor salvar as súas vidas e tamén miles de soldados alemáns.
  E Galkin tamén pode finxir a voz doutra persoa, entón por que Friedrich non podería facer isto -un tipo que non é un superhome sinxelo, senón moi real- un verdadeiro ario e un individuo da nova xeración no sentido máis directo?
  O resto do seu equipo non parece ter tanta sorte. Un foi asasinado por tres máis, con todo, con facilidade para loitar contra os feridos, incluído o pequeno e resistente Huffman.
  Pero a orde supostamente procedente persoalmente do xeneral do exército tivo un impacto e os ataques detivéronse directamente sobre eles.
  Friedrich repetiu a orde varias veces, despois de que, para matar o tempo, comezou, sostendo unha pluma na forma idealmente correcta dos dedos dos pés, a esbozar novos aforismos xeniais;
  Hai moitas persoas intelixentes e honestas, pero están organizadas de forma tan intelixente que nunca se mesturan.
  A covardía é o primeiro sinal de obediencia. E a obediencia é a alma dun soldado! E a alma dun soldado é a clave para a vitoria: para gañar hai que ser un covarde! Tal é o paradoxo da guerra!
  : Deus está en cada persoa, Deus é toda persoa, se só ten alta moralidade, e a alma non é un animal!
  Matar no nome de Cristo é o mesmo que matar a Cristo!
  É mellor traballar no adestramento que descansar na tumba!
  Cando a espada está rota, a man alcanza o puñal!
  Podes pedir banalidade, ou soportar insultos, pero non podes xustificar un insulto banal!
  Todo o duro é fráxil e perecedoiro, pero na resistencia suave, hai forza. E quen non cre niso, claro, vou amosar a lingua que podes comer! Todos os dentes desmoronáronse en po, pero está vivo.
  A constancia no sexo destrúe o amor!
  Contar coa sorte é como burlar a Deus e molestar a morte!
  As mazás douradas medran mellor cando regas as árbores con sangue!
  Hai tres cousas: cuxo valor non cambia: o Todopoderoso, os pais e a Patria!
  O teatro máis interesante é o teatro da guerra, só a entrada é prohibitivamente alta!
  Pero no teatro de operacións, as bágoas son sempre reais e cada acto é unha lección de vida!
  Só entón o talento convértese nun xenio, se é multiplicado por unha dilixencia colosal!
  A procrastinación rouba loureiros, a présa trae éxito!
  Un verdadeiro cirurxián é aquel que é capaz de realizar unha operación complexa sen que se dea conta!
  Non o boxeador que pega, senón o que derruba!
  A beleza sempre é velenosa - os cogomelos máis brillantes son o agárico de mosca e o veleno é como o feitizo dunha muller - marea e envelena o corazón!
  A mente natural pode someter a forza natural, pero a forza innata nunca someterá a mente!
  Morrer orgulloso é mellor que vivir humilde!
  Quen ten a vida pola gorxa é máis probable que a perda que quen libere o pito da felicidade!
  A beleza esvaece, a coraxe permanece eterna!
  A espada é demasiado afiada para manter o poder do Estado nela, a adulación é demasiado doce para beber ao pobo para sempre con ela!
  O enxeño do soldado compensa o erro de cálculo do xeneral, pero facer un cálculo sobre el é como cavar un burato cunha agulla!
  É difícil encender o que xa arde e apagar o que xa ardeu!
  O temperamento masculino quente, seca o cerebro e queima o fondo da carteira.
  Pola contra, fai un buraco no peto: un corazón quente!
  A bolsa máis grosa está atravesada por un falo duro!
  Para un home, o mellor espello dourado!
  Na moeda e engurras - a decoración dun home!
  Unha guerra pode ser sen un gañador, pero sempre haberá un perdedor!
  A debilidade humana é o principal motor do progreso!
  Se queres ser o primeiro, traballa como o último!
  O xenio é parente da divindade, e parentes dignos!
  Podes servir un pouco á Patria, pero non podes traizoar un pouco!
  ! Penso, xa que logo - existo, existo - polo tanto, vivo, vivo - polo tanto, vivo feliz!
  As parellas sexuais son como a comida: requiren variedade e especias quentes.
  Unha revolución faise co corazón puro, pero non con luvas brancas; no camiño da felicidade, as rodas requiren lubricación de sangue!
  Na maioría das veces, traizoan non por mesquindade, senón por debilidade, aínda que é a debilidade a que se inclina cara á mesquindade.
  En xeral, a lei é que un mecanismo oxidado só funciona con graxa de ouro.
  Astucia e cálculo: como un marido e unha muller dan a luz á vitoria - a honestidade é o terceiro extra!
  A creación máis sen fondo do mundo é un vaso de vodka, caer nel é infinito, e o fondo está no cemiterio!
  Non todos os condenados son delincuentes, nin todos os delincuentes son condenados!
  É máis fácil que un camelo pase polo ollo dunha agulla que publicar sen blat!
  Un xuíz profesional é como unha prostituta profesional: a diferenza só está no importe da taxa e no rango do proxeneta.
  ¡Os políticos son coma vermes, só que exprimen máis sangue das tripas cando son exiliados!
  O sangue é o mellor fertilizante para cultivar a coraxe da xeración en ascenso!
  A maioría agresivamente obediente pensa co estómago, non co corazón, porque é moito maior en volume.
  Con todo, a doutrina atea é a máis lóxica, demostra a madurez da humanidade, mentres que calquera relixión, asociación coa infancia!
  Deus é un Pai forte sobre un xeonllo forte, no que un neno débil quere apoiarse!
  É raro que alguén acenda unha faísca de talento cando a humidade do totalitarismo está ao redor!
  Os que non están satisfeitos co pasado e teñen medo ao presente pensan no futuro con máis frecuencia!
  É máis doado golpear a lúa cunha pedra que obrigar aos políticos a cumprir as súas promesas electorais!
  O humanismo azucrado no país dun pobo é tan apropiado como o azucre no borsch!
  Tres cousas son eternas: Deus, o tempo e a estupidez humana!
  Se queres gañar; esquece tres palabras: é difícil, non podo, xa abonda!
  Un porco sempre atopará sucidade, unha rata sempre atopará un oco e un preguiceiro sempre atopará unha escusa!
  A moral da mesma raíz coa palabra sucio! A maioría das veces úsase para manchar a virtude e lavar o vicio!
  E, por suposto, os tanques alemáns da serie E mostraron ser vehículos moi perigosos e de combate. Onde están os americanos antes que eles. Os fascistas teñen tanta forza.
  Especialmente cando a tripulación do tanque de Gerda está atacando e esmagando ás tropas estadounidenses.
  Ten un coche da serie E-50, áxil e veloz. Ten unha lonxitude de cañón de 100 EL e un calibre de arma de 105 mm. Se tal arma se pica.
  Gerda presionou o botón do joystick cos dedos espidos dos pés, disparou un proxectil, golpeando con precisión o inimigo e chirriu:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Charlotte, esta moza pelirroja tamén golpeou, usando os seus dedos espidos, contra os americanos e chistou, mostrando os dentes:
  Gloria ás nosas tropas invencibles!
  Kristina tamén golpeou cos seus dedos espidos as súas pernas áxiles e ciceladas e berrou:
  - ¡Gloria ao heroísmo da Wehrmacht!
  Magda, usando os longos e graciosos dedos das súas pernas espidas, tamén golpeou e berrou:
  - ¡Gloria á invencible Wehrmacht!
  E catro nenas collerán e ruxirán a todo pulmón:
  - ¡Somos auténticas aguias, e cheas de heroísmo! E voamos coma paxaros, fillos da valente Patria!
  Gerda volveu disparar cos dedos espidos. Ela bateu contra o coche americano e asubiou:
  - Non, non fillos, senón fillas!
  Charlotte disparou contra o coche americano, arrincoulle a torreta e berrou:
  - ¡Claro que as fillas son moi heroicas!
  Christina golpeou ao seu opoñente. Ela atravesou ao inimigo e asubiou, mostrando os dentes:
  - ¡Somos as verdadeiras máquinas da morte!
  Magda tamén disparou contra o inimigo. Ela rompeu a armadura do inimigo, golpeou a fronte do inimigo e berrou:
  - E somos as máquinas máis perfectas do mundo!
  E as nenas ouvearon a coro:
  - Gloria a Alemaña, gloria, os tanques están a correr cara adiante! Divisións do Terceiro Reich dá a benvida á xente valente!
  En resumo, os alemáns ían moi ben, e as súas tropas ían anotando unha vitoria tras outra.
  Os Estados Unidos, por suposto, teñen unha economía forte, pero perderon en termos de tecnoloxía. Especialmente tanques e avións a reacción. Os alemáns xa tiñan o ME-262 X en produción en serie, e este avión era supervivible, a velocidade superior a 1150 quilómetros por hora e armado con cinco avións canóns de 30 mm. Os estadounidenses non poden resistirse a tal máquina.
  Os alemáns tamén tiñan un paxaro XE-262, fácil de fabricar, case na súa totalidade de madeira, moi lixeiro e maniobrable. Pero o XE-262, debido á súa masa demasiado baixa e á súa alta velocidade, tamén era difícil de xestionar e requiría pilotos altamente cualificados. Pero foi xenial para o estilo de Huffman, que funcionou no achegamento. E de preto esmagou aos americanos.
  Pero ademais de Huffman, tamén houbo dúas mozas que actuaron: Albina e Alvina. Cada un superou os trescentos avións abatidos e recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. As cruces de cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes teñen ata agora só Huffman, que derrubou máis de cincocentos avións, e Rudel, o lendario avión de ataque, derrubou máis de cincocentos tanques e moitos outros obxectivos terrestres. E dezasete avións máis.
  No Terceiro Reich tamén aprobaron o sexto grao da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes, para os que chegan a mil avións abatidos, ou a mesma cantidade de tanques rotos.
  Nesta Cruz de Cabaleiro deberían estar unidos polo menos cen diamantes, e sería máis grande que outras Cruces de Cabaleiro. Así que o premio non só foi honorable, senón tamén caro.
  Albina e Alvina están voando polo ceo. Derriban os seus avións ianquis e cantan entre os dentes:
  - Mozas guapas,
  Grandes amigos...
  Serían formidables rapaces -
  E grandes patadas!
  Albina apuntou o canón do avión coa axuda dos seus dedos espidos, golpeou ao americano e chirriou:
  - ¡Luces de ollos alegres!
  E chiscolle un ollo á súa parella. Ela cortou a súa contraparte. Ela esnaquizou o inimigo usando os seus dedos descalzos e berrou:
  - Polo comunismo e as nosas gloriosas vitorias!
  Albina corrixiu á súa parella, derrubando o avión ianqui:
  - Polo comunismo ario!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  Mentres tanto, a guerra continuaba. Os estadounidenses estaban perdendo claramente ante o mellor inimigo en tecnoloxía e adestramento, e mesmo usando divisións estranxeiras.
  En particular, os Yankees teñen o principal tanque Sherman. Ben, onde está contra o principal E-50 alemán. A máquina dos nazis tiña unha blindaxe frontal de 250 milímetros, unha blindaxe lateral de 170 milímetros e un peso de setenta toneladas cun motor de 1200 cabalos de potencia cun impulso de motor.
  Nótese que o Sherman nin sequera puido penetrar no lado alemán, xa que a blindaxe do E-50 está inclinada. Incluso o Sherman cunha arma de dezasete pés, o Firefly, non levou realmente a un alemán a bordo. Pero este tanque non era enorme.
  E os alemáns tomaron con confianza o tanque estadounidense a cinco quilómetros de distancia. Ademais, ten unha silueta alta. Os americanos tiñan a Pershing algo mellor. Pero este tanque non era tan masivo como o Sherman, e aínda así o seu canón de 90 mm non era suficiente para unha loita eficaz.
  Só "Supershing" podería penetrar o E-50 alemán no lateral. O beneficio dunha arma e un calibre de 90 mm e unha lonxitude de cañón de 73 EL. Pero, por outra banda, a cadencia de lume é de só catro tiros por minuto fronte a doce para o alemán E-50, e o peso de cincuenta toneladas é demasiado grande para un motor de 500 cabalos de potencia. Si, e a armadura é insuficiente. Na fronte do mastodonte principal alemán, os americanos aínda non romperon. E o Fritz tamén tiña un E-75 cun canón de calibre 128 mm e un grosor de blindaxe lateral de 210 mm baixo pendentes, cunha protección aínda mellor e un motor de 1500 cabalos de potencia.
  Entón, desde o principio, EEUU estaba perdendo. Só o tanque T-93, máis precisamente un canón autopropulsado de noventa e tres toneladas de peso, cun grosor de blindaxe frontal de 305 mm e un canón de 155 mm, podía loitar frontalmente contra os mastodontes alemáns.
  Pero o rendemento de condución deste canón autopropulsado non tiña importancia, así como a cadencia de lume. E os alemáns destruírona con avións.
  Entón, os americanos no seu conxunto non estaban facendo ben, e estaban perdendo irremediablemente.
  E as tropas alemás achegáronse cada vez máis a Nova York e Washington.
  Truman suplicou a Hitler pola paz.
  Pero o Führer só quería a rendición completa sen condicións. Washington estaba cercado. E os nazis comezaron un asalto á capital dos Estados Unidos.
  A tripulación do tanque de Gerda loitou por un mañá máis brillante. E gañou sen problemas.
  A nena incluso comezou a disparar non só cos seus dedos espidos, senón tamén cos pezones escarlatas dos seus peitos. E axudou moito.
  Charlotte tamén disparou premendo os seus pezones de rubí no botón do joystick e piando:
  - A grandeza do comunismo reside en non ser un peixe, senón unha balea!
  Christina, disparando, premendo os botóns do joystick, sinalou:
  - E nós os alemáns construiremos o máis grande do comunismo!
  Magda, disparando pezones carmesí aos seus opoñentes, emitiu agresivamente:
  - O comunismo máis brillante! Só arriba, nin un paso para abaixo!
  Gerda apuntando o canón cos seus pés espidos, e dándolle a volta ao obús americano cun disparo ben apuntado, confirmou:
  - Polo comunismo ario!
  Despois da caída de Washington, Estados Unidos capitulou pronto. E aconteceu o 31 de xaneiro de 1948.
  Rematou a Segunda Guerra Mundial. E o ascenso de Hitler ao poder coincidiu coa capitulación de América.
  Parecía haber un longo período de paz. De feito, todas as guerras remataron, os Estados Unidos están capturados, e que máis se pode querer? Pero había unha superpotencia máis con colonias: Xapón. E Hitler tamén quería conquistalo.
  . CAPÍTULO #3
  O 20 de abril de 1953 comezou unha nova guerra pola redivisión do mundo. A URSS aínda existía nunha forma truncada. O exército que chegou ao poder despois de Stalin, puxo a Voznesensky como o goberno principal formal. Este líder conseguiu restaurar parcialmente a economía rusa. E ofreceulle a Hitler a participación da URSS na guerra contra Xapón. Aceptou, pero coa condición de que Rusia devolvese só Primorye, a illa Sakhalin e a cadea Kuriles, previamente capturadas polos samuráis.
  Entón, Voznesensky tivo unha nova oportunidade de revivir a URSS e rehabilitar parcialmente o imperio.
  Os combates desenvolvéronse con toda forza.
  Alenka e o seu equipo loitaron nun novo tanque experimental T-11. Este coche era pesado e estaba ben protexido. A súa armadura frontal alcanzou os 300 milímetros cun peso da máquina de sesenta e oito toneladas e un canón de 130 mm. Mentres tanto, o tanque principal T-54 aínda está na URSS, o que tampouco está nada mal.
  E Alenka e a súa parella están disparando cunha pistola poderosa dende longa distancia. Os xaponeses, por suposto, teñen os seus propios coches. En particular, aquí está o E-75, copiado do modelo alemán baixo licenza. Pero este tanque xa está algo anticuado.
  E Alenka noqueao usando os seus dedos espidos. E ela envía o proxectil exactamente de punta a punta.
  A nena berra:
  - ¡Gloria á era do comunismo! Gloria a Lenin nos corazóns!
  De feito, esta é unha beleza do máis alto nivel.
  Anyuta tamén dispara, usando os seus dedos espidos de pernas ciceladas e chirridos:
  - Son un guerreiro moi chulo, e é como unha boneca de reloxo!
  Alla tamén dispara á súa vez. Esta rapaza golpeou ao samurai e dixo:
  - En nome da luz, da calor e do vento!
  E, por suposto, usando os pés descalzos.
  E entón María aterrou. Ela é unha nena cunha forza espiritual tremenda. Ela esnaquizou un tanque xaponés e berrou:
  - Polo comunismo poderoso!
  E sucumbiu ao seu talón espido.
  E ao final disparou coa axuda dun pé descalzo e de Marusya. A nena golpeou o inimigo e asubiou:
  - Gloria á era dun mundo mellor!
  E como asubía... Esta é realmente unha rapaza moi chula.
  A tripulación do tanque soviético está a facer un gran traballo e está a cobrar facturas. As nenas, por suposto, axiña toman o liderado. Tamén teñen o mellor coche para o Exército Vermello.
  E Gerda está loitando nun tanque piramidal. Este coche xa está máis avanzado e só ten dous tripulantes.
  Eles, xunto con Charlotte, están disparando contra os xaponeses, e son extremadamente eficaces.
  Gerda, usando os seus dedos descalzos, premeu os botóns do joystick e bateu contra o coche xaponés, asubiando:
  - E o samurai voou ao chan baixo a presión do aceiro e do lume!
  Charlotte tamén disparou contra ela, usando os dedos espidos das súas pernas ciceladas, e asubiou:
  - Pero a nosa Wehrmacht dende a taiga ata os mares británicos, todas son millóns de veces máis fortes!
  Magda e Christina pelexan noutro tanque piramidal.
  As nenas Terminator son extremadamente combativas e colosal en forza.
  E así Christina dispara, usando os seus dedos descalzos e golpea aos xaponeses.
  Entón berra:
  - A nosa era con vitorias por diante!
  Magda tamén dispara ao inimigo. Derriba a torre dos samuráis e grita:
  - E os logros agardan aínda máis frescos!
  E de novo, cos dedos descalzos, saca proveito do sistema, derribando os inimigos.
  Si, hai mozas que van parar un cabalo ao galope e entrar nunha cabana ardendo.
  Os guerreiros venceron ao inimigo e pouco a pouco foron ascendendo.
  Xapón estaba perdendo. E os alemáns usaron unha arma formidable: as discotecas.
  Estes pratos voadores non tiñan igual.
  Aquí Agatha e Adala pelexan nun disquete. Os guerreiros controlan a máquina coa axuda de joysticks e despregan esta unidade máis poderosa. E así esmagan aos adversarios. E golpean con raios de calor do aire. Literalmente destruíndo o poder dos rivais.
  Ágata, disparando ao inimigo, ruxe:
  - Enloquece a miña paixón!
  E cun tacón espido e redondo, como presionando.
  Adala, disparando contra os inimigos, declara con confianza:
  - Só é poder!
  E tamén usa os seus dedos descalzos contra o inimigo.
  As nenas realmente dispersáronse. E tal, digamos belezas de loita directa.
  Que case non queda nada de Xapón.
  A Terra do Sol Nacente estaba perdendo. E por desgraza, parecía case sen esperanza.
  O samurai enfrontouse á superioridade tecnolóxica. E un adversario moi serio en canto á planificación operativa.
  Xapón derrotou a Rusia no seu tempo, pero agora estaba perdendo ante as coalicións.
  Ao final, o Terceiro Reich mesmo lanzou un ataque nuclear contra as illas, e a terra do sol nacente capitulou.
  Como resultado, completouse a conquista de terras colosais. Non obstante, o Terceiro Reich loitou un pouco máis en América Latina e levou a cabo tomas adicionais de territorio.
  Pero cando o mundo enteiro está baixo o Terceiro Reich, a aínda libre URSS está a burlarse do Führer.
  E o 20 de abril de 1957 comeza a agresión contra Rusia. E forzas colosais avanzan sobre a URSS.
  Con que pode contar o Exército Vermello nestas condicións? As forzas xa son moi desiguais.
  Pero ao parecer, os rusos e outras nacionalidades aínda teñen algúns cálculos.
  E loitan moi duro.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana están loitando contra os nazis.
  Mozas tradicionalmente descalzas e en bikini. E este é o seu credo. Loitan con ferocidade salvaxe.
  Natasha, disparando cunha metralleta, comenta:
  - ¡En que somos bos, que sabemos loitar!
  Zoya, disparando ao inimigo, acordou:
  - Podemos!
  E lanzou unha granada cos seus dedos espidos.
  Agustina garabateou aos nazis cunha metralleta, e con moita emoción, berrou, lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Eu son o destrutor do mal!
  Svetlana, tamén disparando contra o inimigo e disparando con precisión, cortando os inimigos e lanzando unha bolsa de explosivos co pé descalzo, polo que o tanque deuse a volta, emitiu provocativamente:
  - Vou moer o Terceiro Reich en po!
  E a nena sacou a lingua de novo.
  Aquí están os guerreiros. Con eles podes loitar contra case calquera monstro. E ata o de Hitler.
  Natasha, disparando contra os nazis e defendendo Moscova, cantou:
  - Estamos esmagados polo xugo da horda,
  Estamos oprimidos polo xugo do infiel...
  Zoya, disparando contra o Fritz, e lanzando os dedos descalzos cos pés, soltou un asubío asasino:
  Pero ferve nas nosas veas
  O ceo dos eslavos...
  Agustina, disparando contra os nazis, e actuando con moita enerxía, dándolle unha granada co seu talón espido, continuou:
  E dende as marabillosas costas,
  Ás costas de Kolyma...
  Svetlana cantou con paixón salvaxe, xogando cos músculos das súas pernas, e as fichas da prensa deron:
  Todo isto é a nosa Terra,
  Todo isto somos nós!
  E aquí as rapazas, debo dicir, estaban con gran presunción e agresividade colosal.
  Ninguén pode detelos, nada pode derrotalos. As lobas malvadas esmagan ao inimigo, as tigresas malvadas saúdan aos heroes.
  Ou quizais heroínas. Aquí están as rapazas de xogo do voo máis alto dun paxaro.
  E se pelexan, entón de corazón....
  E Alenka coa súa tripulación no tanque T-13. Unha máquina que está preparada para resistir as composicións piramidais alemás. A nena dispara ao inimigo e canta:
  - Os nosos tanques, só é un milagre,
  Desde desertos ata mares do norte!
  Destrozarémoste, cre Judas,
  A terrible besta será destruída!
  Anyuta confirmou con furia, tamén disparando contra o inimigo coa axuda dos seus dedos descalzos:
  - Destrozarei o inimigo e moerei en po.
  Alla por quendas cargaba contra o inimigo coa axuda dos seus dedos espidos e berraba:
  - Pola grandeza do comunismo vermello!
  María tamén golpeou ao inimigo, facendo un tiro ben apuntado co seu membro inferior espido e ruxiu:
  - Por fermosas vitorias!
  Marusya tamén, coa axuda dos seus dedos espidos, moveu ao inimigo, coma se lle golpeara, e berrou:
  - Polas máis altas ideas do comunismo!
  Os Cinco loitaron contra os nazis como terminadores.
  E os pilotos soviéticos tamén loitaron no ceo. En particular, Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova.
  Loitaron como heroínas épicas. Usando os dedos descalzos, enviaron proxectís aéreos. Golpearon os inimigos moi acertadamente.
  Anastasia presionou o seu pezón escarlata no botón do joystick, golpeou ao fascista e berrou:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo!
  Disparando ao inimigo usando pezones de amorodo, Akulina semiespida tamén arrolou:
  - Gloria aos heroes da URSS!
  Estas son nenas quentes e fortes aquí. Como loitan como auténticas bestas. E teñen unha paixón sobrehumana e unha forza colosal.
  Anastasia, esmagando aos nazis, cantou:
  - Enriba do desafortunado planeta colgaba,
  Fritz malvado a escuridade ardiente...
  O ocupante odia a súa machada,
  Afia e córtache a cabeza!
  
  Non obstante, non é un peón,
  E non andar para sempre baixo o xugo...
  Converte os malvados inimigos en tizóns,
  Será o gobernante dos mundos!
  E despois está Elizabeth no tanque T-55. Unha máquina cun canón de 105 milímetros máis potente que o T-54 e lista para loitar contra os inimigos.
  Nenas no tanque, por suposto, nun só bikini.
  Elizabeth presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos, disparando con bastante precisión ao inimigo e arrolou:
  - Pola Rusia do comunismo!
  Entón Ekaterina disparou á súa vez, usando o pezón escarlata do seu peito para disparar.
  Ela golpeou o tanque nazi e arrolou:
  - Polo éxito na construción do comunismo!
  Elena tamén disparou contra o seu opoñente usando os seus dedos espidos. Ela esnaquizou o barril dun tanque piramidal, fíxoo todo acertadamente.
  Entón ela berrou:
  - O máis brillante teremos comunismo!
  Despois lupanula e Eufrasia, aínda que adoita ser só condutora. Pero a nena golpeou con moita precisión, golpeando o fociño do tanque nazi.
  Entón ela rulou:
  - O noso comunismo é máis brillante que o sol!
  As nenas do tanque están descalzas e en bikini parecen moi fermosas e carismáticas. E teñen peitos con pezones tan escarlatas.
  Isabel cantaba con deleite;
  Esmaguemos o xugo, cremos no fascismo,
  Moverei montañas se é necesario...
  Haberá unha era, a era do comunismo,
  Voei ao ceo cunha canción!
  E de novo, a nena co seu pezón escarlata preme o botón do joystick e golpeará aos nazis.
  Así que o Führer non o atopará un pouco.
  Con esas nenas, está claro que a URSS segue viva e Hitler non pode rompela tan facilmente.
  
  
  
  GUERRA DOS CIGARROS E BOTELLAS DE ALCOHOL
  ANOTACIÓN
  Na matriz Hypernet desenvólvese un xogo virtual e moi chulo, no que as botellas de alcol e os paquetes de cigarros pelexan entre eles. Moi interesante e estratexia de combate.
  . CAPÍTULO #1
  E os oito mergulláronse á vez no Hypermatrix. Comezou un xogo de enorme escala e tensión.
  O primeiro paso, por suposto, foi a construción de naves estelares de todos os modelos e unidades: botellas e paquetes con asas e patas humanas.
  Si, os xogos son moi raros. Reflicten as fantasías das persoas do futuro que claramente caeron nunha infancia eterna e alegre. E isto, por suposto, é moi inventivo.
  Por exemplo, Alicia comezou a exploración do planeta con cinco paquetes de cigarros. Pero están movendo rápido. Hai recursos ilimitados no planeta, pero aínda hai que extraerlos.
  Alice, por suposto, usa o código de trampas. Como, con todo, e Arkasha. Construír non é tan interesante como loitar, e nos seus planetas intentan pasar a fase preparatoria o máis rápido posible.
  E antes de nada, fan un centro para a produción de traballadores robóticos. E fan novos robots e novos talleres, reproducindo fábricas a un ritmo acelerado. E isto faise moi chulo con moita ilusión.
  As grandes fábricas, pola súa banda, comezan a producir naves espaciais.
  Tamén hai unha academia de ciencias, construción e militares. Que necesitas para afastar as características dos buques de guerra. Aquí están os máis lixeiros: estes son loitadores dun só asento. Son baratos e maniobrables, fáciles de fabricar. Canto máis pesado e potente sexa o equipo, máis caro é e máis lento se estampa.
  Polo tanto, bandadas de pequenos avións cun só piloto son os primeiros en subir ao ceo. E corren a coñecerse. Os paquetes de cigarros Camel son os loitadores máis de elite, e a eles opoñen as botellas de coñac Napoleón. O que xeralmente é xenial e moi chulo. E agora disparan canóns láser: os loitadores semellan raias ou peixes de profundidade con ás. Os raios espallanse e caen en coches que se moven rapidamente.
  As primeiras botellas rotas e cigarros acendidos nun fogo de artificio de ráfagas multicolores.
  Exteriormente, semella unha colisión de dúas ondas do mar. Superpóñense. Varios loitadores mesmo se azotan. Seguen explosións... Unha botella de ron xamaicano forte esnaquizado en anacos e ardeu.
  Alicia, observando isto e dando ordes, berrou:
  - ¡Lanzaremos fotóns para ti!
  Arkasha riu e respondeu:
  - Isto é só o comezo!
  Os loitadores chocaron, tentaron meterse no rabo, xiraban coma nun remuíño.
  E cada vez máis novas forzas entraban na batalla. Aquí entraron en acción coches máis potentes de dous e tres prazas. Tamén tiñan unha forma aerodinámica e eran translúcidas.
  Os cigarros palpitaban coas súas patas nos joysticks, as botellas tinteaban e tamén tocaban as súas extremidades. Todo parecía moi cruento e duro.
  Sotnikov, tamén se precipitou á batalla nun caza dun só asento. O seu vehículo ten seis canóns láser e é mortal. Non obstante, non podes atravesar facilmente a fronte: o campo semiespacial vibra.
  Alexey no seu corpo infantil é moi hábil, e está por diante dun paquete de cigarros en reacción. Aquí hai un xiro asasino, e o inimigo literalmente ardeu, como salpicado de gasolina.
  As chamas eran unha mestura de azul e verde, coma ignorando o baleiro.
  Alexei cantou:
  Non temos medo á guerra
  Eu son un anxo, non Satanás!
  Alenka tamén está en batalla. Ela escolleu cazas estelares con dous canóns de pulso que disparaban raios de gravidade. Unha nena cun biquíni que apenas lle cobre o corpo.
  E isto fai que a musculosa e curva Alyonka sexa aínda máis fermosa e encantadora. Os seus dedos espidos, coas uñas brillantes, premen con moita habilidade os botóns.
  E agora o paquete de loitadores "Belomor" dividiuse en dúas partes iguais.
  Alenka tiña unha asociación co corazón.
  A nena bruxa cantou:
  -O meu pobre corazón está listo-
  Explotar no peito coma unha cuncha...
  Para un ser querido cunha palabra amable,
  Para un look radiante e brillante!
  Mesmo pequenos barcos comezaron a unirse á batalla. Eles tamén tiñan forma de criaturas mariñas: golfiños ou quenllas. E moi repleto de armas.
  Natasha Belaya, por suposto, tamén está en batalla. Só que esta vez escolleu o papel de comandante dun destrutor de mísiles. Que elección tan seria.
  O destrutor semella un tiburón barracuda con cincuenta canóns de varios calibres.
  Natasha Belaya canta:
  - Extensións espaciais -
  A morte cuberta...
  pantano escuro -
  Chupado con ganas!
  Alenka derrubando vigorosamente outra máquina inimiga, partindoa cun impulso, emitiu:
  - De verdade honra
  Non se pode atopar no ceo...
  O corazón anhela vinganza
  Quere salvar o mundo!
  Por outro lado, Katka está loitando... Lanza todo tipo de piruetas a un loitador, e é levada polo baleiro coma unha pluma.
  A rapaza co seu tacón redondo espido presionou o botón e chirriu:
  - A orde do comandante durante a guerra...
  Lyokha Teterev, incitando a outro coloso, o seu impulso de agulla atravesou esta vez a cola do barco e fíxoo arder. Como corrían, chocando e explotando botellas de alcol. Bebidas alcohólicas de patas e pernas humanas divertidas.
  O mozo guerreiro e deportista cantou:
  Que antes era humano
  Ese apaga cero!
  Katya, presionando o seu talón rosa espido no gatillo, chirriu:
  - Bool, bool, bool, bool! Bool, bool, bool, bool!
  Imos explotar o alcol!
  Maha tamén se uniu á loita. Pero xa como comandante do primeiro cruceiro de mísiles que saíu dos hangares. A rapaza é modesta, pero ten unha mente propia.
  E foi un día duro para as botellas de licor. E isto é unha malleira figurada. O poderoso canón do cruceiro golpeou. E un púlsar ardente saíu da ventilación. Levou unha forza colosal de destrución. E varrido coma un ola de pesadelo.
  Masha cantou, imitando aos demais:
  Todo estará ben neste mundo
  Felices no planeta coma nenos!
  O cruceiro é algo así como unha orca. Unidade de loita seria. E paquetes de cigarros saúdan a Maha. Exteriormente, todo parece cómico, como nun debuxo animado para adultos.
  Pero aquí están as adegas do cruceiro. Constrúense máis lentamente, pero teñen douscentos canóns cada un e mísiles termoquark. E, por suposto, este é un argumento serio.
  Alicia berrou:
  - Nas eleccións gañan por números, e eu gaño con habilidade!
  E o guerreiro e ao mesmo tempo o gran académico dá ordes. Si, houbo avarías. Como escaramuzas con todo un exército de robots rotos. Pero como se di: a bondade triunfa no mundo. O comandante ferido foi reparado e o exército de máquinas volveu a unha axeitada percepción da realidade.
  Ao mesmo tempo, por suposto, refrescando a memoria das tres leis da robótica.
  E agora hai unha guerra virtual. E cada paquete de cigarros con patas é á vez unha unidade de combate e ao mesmo tempo unha personalidade.
  Alicia cantou:
  - Iremos á batalla con valentía,
  Sacando un fotón da órbita...
  Rompemos os acoirazados -
  Todos os inimigos serán vencidos!
  As botellas, explotando, arden moi brillantemente. Están cheos de alcol. Incluso aqueles que deberían conter cervexa. Por suposto, isto é moi interesante e divertido.
  Maha premeu o botón co pé descalzo. Un púlsar mortal saíu voando. E o barco esborrallouse. Aquí están as fragatas en batalla. Son vehículos bastante cómodos e áxiles con armas fortes.
  Os armadillos van á batalla. Aínda máis grandes que os cruceiros, teñen armas extremadamente poderosas. E tamén lanzan foguetes que se precipitan cara ao inimigo cunha velocidade superluminal.
  Sotnikov, ao ver como as colas permanecen no baleiro, observou:
  - Unha guerra moi decente!
  E o neno do gobernador sentiu como unha onda gravitatoria saía do foguete estoupado, e o mozo guerreiro estaba sacudido.
  Voou ata a cresta... As sensacións son moi agudas, incluso no estómago facía cóxegas.
  E despois unha forte caída.
  Alyonka, a quen tamén sacudiu, mostrou os dentes e sinalou:
  - É un tsunami?
  Aleksey, nivelando o loitador, cantou:
  - Directamente coas mans -
  Lidei co tsunami!
  Alenka presionou a panca cos seus dedos espidos, detonando o hiperplasma cunha secreción e engadiu:
  - E calquera novena onda,
  Isto é como Claude Vandamme!
  Os acoirazados son armas formidables con poderosas defensas e son os máis lentos de construír.
  Pero ao mesmo tempo, son as ferramentas de avance máis eficaces e terribles. Exteriormente, parecen baleas e levan miles de armas.
  Natasha Belaya moveuse a través da cápsula de escape, revoloteando como un flotador durante unha tormenta, ata o primeiro barco dunha clase tan colosal.
  Alexey, na que viviu o poeta e cunha excelente vista dende o loitador, grazas ás moitas pantallas volumétricas, cantou:
  - Un enorme taboleiro abigarrado,
  Os seus motores zumban...
  Os exércitos móvense vivos
  Tanto tanques como acoirazados!
  Alenka chirriu, golpeando outro branco cun disparo ben apuntado e facendo fumar paquetes de cigarros:
  - Tanques dis!
  O neno voivoda, afastándose hábilmente do pesado púlsar disparado dende o canón de cruceiro, confirmou:
  - Si, e os tanques tamén!
  E engadiu, volvendo torcer a técnica do triplo canón:
  - O tanque tamén ten alma!
  Alena asentiu.
  - Si, aquí xa se empezaron a confesar unhas botellas por blasters de combate. Isto hai que dicilo moi práctico!
  E a nena tirou o seu coche cara á dereita. Un raio suculento e de tres cores. E esta é unha substancia destrutiva moi grave.
  Ou quizais o órgano da guerra?
  Natasha, xa dende o acoirazado, premendo os dedos espidos e graciosos das súas pernas marabillosas e graciosas sobre os botóns do joystick, ardeu cunha columna mortal.
  Isto é cando o hiperplasma voa, quentado ata quinllóns de graos, entón aquí se fai asustado para os diaños.
  Pirou Natasha, observando o cruceiro roto con paquetes de cigarros caros e non moi desfeitos.
  Aquí está o paquete xeral de "Camel", como é queimado polo superincendio hiperplasmático e comeza a torturar.
  E as pernas torcen, unha voz tan salvaxe e frenética que ten.
  Si, isto non é un baño para ti.
  Natasha, a rapaza terminadora, sinalou:
  -Hai mulleres nas nosas aldeas,
  Que conduzan un avión en broma...
  E hai unha opinión moi sabia,
  Que muller tan chula vai bater!
  Arkasha Sapozhkov comentou loxicamente:
  - Unha muller non é un sexo débil, senón fermoso!
  E deu a orde de desenvolver planetas veciños e construír novas fábricas de botellas de escravos. Si, esta é unha estratexia, e unha batalla colosal e incomparable.
  Alenka, despois de derrubar outro coche, cantou con patetismo:
  - Nacemos para facer realidade un conto de fadas,
  E todos os inimigos da Patria - po!
  Alicia aínda é prisioneira de corpo, pero de mente e percepción no xogo. E a loita é moi bonita. Os acoirazados abandonan os hangares e van á batalla. Flotan coma troncos nun río. Hai moitos miles de armas nelas, e os calibres están pasando polo teito.
  Particularmente impresionante é o acoirazado bruto, un xigante moi poderoso e real. E o poder de impacto é grande...
  Alicia fai correr un foguete... En lugar dunha carga de termoquark, un termopreón máis forte. Nos primeiros foguetes, os quarks únense e, na seguinte xeración, as partículas, das que están compostos os quarks, os preóns.
  E esta é unha arma moi formidable. Pero Arkasha está bombeando o seu exército.
  E os campos de forza están cubertos por princesas-plasma - que é unha protección máis perfecta debido á curvatura do espazo.
  Tanto as botellas como os paquetes de cigarros non están traducidos. Están feitos en recipiente.
  E a extracción de todo e de todos pode durar na matriz indefinidamente.
  Porén, na maioría das estratexias, os recursos son inesgotables.
  Alexey ve estes cascos. E está mellorando o loitador.
  Agora ten hiperláseres, bombas de termopreóns e protección contra urdimbre cineespacial.
  O pequeno señor da guerra cantou:
  - A violencia esmaga o aceiro,
  Pero o poder da malicia non é eterno...
  E ti ante o adversario dás...
  Cando unha man firme
  E os obxectivos son humanos
  Inimigo no abismo
  E os heroes van ao ceo!
  Alexey volve dar a volta. Xa estaba afeito a que con corenta anos estivese no corpo dun neno de doce anos. Isto dá moitos beneficios.
  É dicir, non hai motivos para entrar en pánico, non hai motivos...
  Pero as botellas claramente entraron en pánico cando o acoirazado se incendiou por varios disparos de foguetes.
  As botellas espalláronse, e varias delas foron aspiradas pola entrada de ventilación. Unha ducia enteira de botellas de alcohol estouparon á vez... Unha mestura combustible e infernal fluíu polo chan...
  Alexei cantou:
  - Forte lume de morteiro,
  E sen botella, ai, non hai vida,
  Baixamos ao buffet da estación!
  E o neno-voivoda volve realizar unha hábil manobra, e tapiza a á dun caza de dous asentos. E literalmente ardeu, como un secante.
  Natasha, por suposto, comanda o gran acoirazado. Xunto a ela estirado coñac "Napoleón". E esta botella brilla con charreteras de mariscal.
  Natasha colleuno e berrou:
  - Todos miramos para os Napoleóns,
  adiante, ataca - as lexións!
  E a nena, coa axuda dos seus dedos espidos, volveu premer os botóns da palanca de mando e, coma un armadillo de cigarros-guerreiros, espallarase en pingas de metal fundido.
  Esta é realmente unha volea que se necesita...
  Natasha cantou:
  - Non somos insectos patéticos,
  Estamos blindados coma tartarugas...
  Se golpeamos cun láser,
  Deixemos un baleiro!
  Estas son realmente nenas que sementan a morte. E destrúen un cruceiro inimigo tras outro.
  Alenka, con todo, goza da oportunidade de loitar nun loitador. Derribar un acoirazado de inmediato non é unha super tarefa para ela. E agora bateu de novo cun coche moi bo.
  Entón ela filosóficamente dixo:
  - Unha galiña picota gran a gran e gaña peso moito máis rápido que un porco que traga anacos enormes.
  E moi hábilmente meteu os dedos espidos dos pés. Esta é unha nena.
  E está tan fodindo estes cigarros.
  Alexei comentou cunha idea:
  - Non entendo os que fuman - é noxento ter un cigarro na boca!
  Alena asentiu.
  - Mal costume!
  E a serpe raposo tamén fixo o truco, e outro loitador ardeu.
  E entón a nena golpeou o seu talón e chirriu:
  - O meu exército é forte
  Ela salva o mundo!
  A nena, por suposto, xa viu outra cousa... Aínda que, por suposto, o duelo de cigarros e alcol parece moi extravagante. Pero aínda paga a pena miralo.
  E así o viño de Borgoña tamén entrou na batalla nun gran acoirazado. En realidade, hai centos de miles de botellas así e non. Parece moi xenial a gran escala.
  E as botellas corren, brillando de etiquetas e charreteras. Parece máis que rico.
  O disparo vén desde diferentes distancias e é moi preciso. As derrotas son cada vez máis devastadoras. E tiven que tirar con foguetes e outras sementes.
  Alicia vixía atentamente o campo de batalla. Ela transportou as súas tropas, tentando cubrir os flancos con naves estelares. E as súas accións parecían bastante lóxicas.
  Pero Arkasha tamén actuou con enerxía. Naves estelares de enormes tonelaxes foron achegándose aos poucos. E o intercambio de artillería fíxose cada vez máis intenso.
  Como supernovas, estalaron as explosións de foguetes. E foi só unha destrución total. E esta é realmente unha batalla na que cada soldado é un heroe.
  Botellas e paquetes movíanse a paso rápido. E as súas patas e pernas seguían brillando. E foi unha acción enérxica.
  Natasha volveu esmagar as súas pernas cos dedos espidos dos pés e dirixiu pesados foguetes contra o inimigo.
  De novo un oco e agora os cigarros do acoirazado comezaron a dividirse. E o lume nel ardeu, coma se as velas aquí comezasen a caer.
  Natasha cantou:
  - Somos rapazas valentes, a nosa voz é sonora!
  E de novo, voan mísiles mortais e destrutivos. E o cogomelo infernal arde, e aquí está a crueldade a gran escala.
  Arkasha ordenou ao exército de botellas:
  - Fai un corte inclinado!
  Botellas-xerais cheas de coñac caro ladraron:
  - É certo, comandante!
  Natasha comentou sabiamente:
  - O noso exército tomou Berlín, e a nena axudou!
  E o seu talón espido preme de novo contra os botóns. E con gran aceleración, estoupan os dons asasinos da aniquilación.
  Alexey derrubou o loitador de novo cun muíño de vento inclinado e chirriu:
  - O meu cargo son catro palabras,
  Non busco outro camiño!
  Natasha estivo de acordo con isto:
  - Si, non busques desvíos, xoga directamente pola beira!
  Esta rapaza sabe o que fai. E un xeito moi intelixente con ela. En xeral, con todo, mantívose un equilibrio dinámico.
  O neno-voivoda actuou como un as experimentado. En Chechenia, tivo que loitar. Había mercenarios e guerreiros locais, e moi bos loitadores.
  Os chechenos mesmo podían considerarse vencedores da primeira guerra, xa que o exército ruso marchou sen chegar ao seu obxectivo. Si, e na segunda batalla prolongouse durante dez anos.
  Alexey, disparando contra o inimigo e manobrando de novo o loitador, destrozou con gran habilidade as partes vulnerables.
  O neno voivoda topouse cunha manada de camelos. Estes son cigarros de elite, o que significa que o piloto non é fácil.
  Comezou unha batalla de manobra, dous ases. Un pensamento mesmo pasou pola cabeza de Sotnikov: como sería a batalla entre Kozhedub e Huffman? Probablemente sería unha loita digna.
  Alexey noqueou con habilidade a un loitador secundario e cantou:
  - Son o home máis grande
  Aínda que viviu o século II!
  Alenka observou cun sorriso que enviou a través da pantalla do monitor:
  Todo estará ben meu rapaz!
  Sotnikov respondeu:
  - Non son un neno, senón un marido!
  Alenka derrotou ao inimigo cunha torsión moi precisa, e con moita habilidade noqueou aos loitadores.
  Natasha observou con intelixencia, e de forma moi brincadeira premeu os botóns coas fichas da prensa.
  E os mísiles reaccionaron de forma moi agresiva ante isto. E voaron coma o veleno mortal dunha cobra que se lanzou baixo a pel.
  Sotnikov volveu loitar cun paquete de Camel. O eterno neno actuou demasiado directo.
  E o seu opoñente foi capaz de atrapar, e Alexei foi asolagado cunha calor intensa.
  Alenka gritou:
  - Coidado, amigo!
  O neno-voivoda, rasgou lixeiramente a distancia. Pero o inimigo pegouse a el con moita confianza.
  E ambos os dous loitadores case chocan. Foi, foi enfrontamento agresivo. E ata chocaron.
  Alexei cantou:
  - Haberá unha cidade en Venus,
  E en Marte estamos construíndo unha cidade...
  Non é unha fea quimera -
  Daremos resultados!
  Alice golpeou o Marlboro no ombreiro e arrolou:
  - ¡Es unha cousa chula!
  O tutu-mariscal berrou:
  - ¡Estamos encantados de atenderte!
  Sokolovskaya ordenou:
  - Vaia ao ataque! Veña dende o desvío do flanco esquerdo.
  O movemento dos grandes acoirazados era demasiado pausado e movíanse a maior velocidade que os cruceiros. E actuaron cunha enerxía tremenda.
  Alicia mirou o campo de batalla, máis precisamente o espazo tridimensional. E agora Arkasha está tentando presionar. A primeira liña agora caeu, logo arqueouse.
  E foi un equilibrio dinámico. Alicia liberou as pernas dos zapatos e comezou a presionar cos seus dedos espidos os botóns do joystick.
  E houbo unha revisión e destrución.
  Aquí tomaron un dos grandes acoirazados e o lado derrubouse. E ardeu, ardeu cunha forza terrible.
  Natasha disparou activamente e tamén controlou os seus dedos espidos.
  E atravesou un barco tras outro.
  Así que todos os seus movementos eran graciosos e extremadamente precisos. E moi intelixente noqueou aos adversarios. E agora volven arder paquetes de puros, e estoupan botellas do outro lado. E as posibilidades de ambos os bandos non van máis alá dos límites do equilibrio dinámico.
  Natasha mesmo cantou a todo pulmón:
  - Son o máis forte do mundo,
  Podo vencer a un elefante...
  E neste aire triste,
  Non é o Señor quen reina - Satanás!
  Alex dixo cun sorriso:
  Somos coma Satanás!
  E o neno voivoda presionou os seus tacóns desnudos e redondos dos nenos, pero os botóns soltaron agresivos fluxos de hiperplasma ao mesmo tempo. E así de fodido... E o as cun paquete de "Camel", e literalmente ardeu.
  Tomou e observou con agresividade cando o inimigo foi rematado.
  Sotnikov cantou:
  - A vitoria dos valentes loitadores agarda,
  Podemos romper barreiras...
  Estaremos na gloria dos grandes pais,
  Espera que os soldados coñezan as recompensas!
  Alyonka riu, cortando a nova máquina do inimigo e chirriu:
  - Pola santa Rusia!
  Alexey comentou cun sorriso infantil:
  - E aquí Rusia, estamos en guerra coas botellas!
  A meiga respondeu con intelixencia:
  - Por unha botella moi grande, podes conseguir cartos para o recipiente!
  E os dous loitadores riron.
  Arkady aínda non se implicou na batalla. Transferiu tropas, para non permitir que o inimigo entrase na retagarda.
  Alice intentou escapar e crear unha bolsa. Ata agora non puido.
  Paquetes de cigarros caros corrían arredor da nena. Seguían intentando dar consellos. Non obstante, isto foi de pouco uso.
  Aquí hai outro par de acoirazados a ambos os dous lados que arderon e comezaron a desmoronarse.
  As botellas tintineaban.
  Aleksei levaba loitando nun avión de combate polo momento, aínda que tivo a tentación de trasladarse a un coche máis grande.
  Sotnikov moveuse moi ben. El, coma unha raíña nun taboleiro, saltou polo baleiro.
  E esta foi unha interpretación virtuosa do poema pola súa parte.
  Alenka tamén presionou cos pés descalzos todos os botóns e pancas. Unha botella de Burdeos pelexou xunto a ela. Tamén un guerreiro de elite que derrubaba aos inimigos coa emoción dunha piraña esmagando galiñas.
  Sotnikov, pola súa banda, cortoulle a outro opoñente cunha gadaña e fíxoo arder a fondo.
  Aquí os loitadores literalmente chocaron e os campos de forza voaron. E esta é unha gran destrución. Pero por suposto que non a Alexei, o seu loitador de alta forza.
  Alenka animou á súa parella e ao seu marido:
  - Ben feito rapaz! Preme!
  Natasha, pola súa banda, disparou lume concentrado da morte desde o gran acoirazado. Ela é unha guerreira cun balance mortal.
  Natasha non apuntou, pero intuitivamente presionou os seus dedos espidos.
  Ela tamén tivo que ter problemas, sobre todo na infancia.
  Aínda que foi o brote dunha espiña o que lle trouxo maior pesar. Máis precisamente, non brillou, senón que saltou.
  Natasha, controlando a chama, cantou:
  - Non vas a ningures
  Converterei un puro nun piollo!
  Alexey sinalou loxicamente:
  - O humor axúdanos a construír e vivir!
  Natasha elaborou:
  - Non humor, senón unha canción!
  Sotnikov, noqueando a outro loitador en forma de raia, cantou:
  Quen está afeito a loitar pola vitoria,
  Que canten connosco!
  Natasha lanzou un millón de bombas atómicas lanzadas sobre Hiroshima cunha corrente de enerxía e gritou:
  - O que é alegre ri,
  Quen quere conseguir....
  Alenka engadiu cunha risa:
  -¡Quen busca sempre atopará!
  E o seu talón espido apuntou o púlsar precisamente cara ao obxectivo. E por suposto, os cigarros eran moi desagradables.
  Pero Katka, pola súa banda, non foi inferior na batalla. E os seus dedos espidos con non menos axilidade enviaban agasallos de morte. E con forza inseriu os impulsos da morte.
  Katya fixo un ollo a Masha a través do monitor:
  - Que beleza aguanta!
  En resposta, a eterna nena de trescentos anos respondeu:
  - Non só aguante e golpee!
  E os guerreiros mostraron a lingua entre si.
  Non obstante, Katya aínda é case unha adolescente en anos, e Masha non parece madurar.
  Os guerreiros aquí son do máis alto nivel.
  Lyokha Teterev tamén está en plena batalla, pero prefire disparar desde un gran acoirazado.
  Tamén el aínda non se separou da súa infancia. Aquí, no mundo do futuro, as cousas están un pouco fóra da súa mente.
  Lyokha tamén tomou o aspecto dun neno duns trece anos e presionou os botóns co seu talón e cantaba ao mesmo tempo:
  - Golpe, golpe, golpe, outro golpe,
  Os loitadores temos un agasallo especial!
  . CAPÍTULO #2
  Masha asentiu coa cabeza, tamén apuntando armas con hiperplasma aos inimigos cos seus dedos espidos de pernas de nena e comida:
  Somos os máis fortes do mundo
  E pasaremos a vida coma nun campo de tiro!
  Katya afastouse do fluxo ardente de partículas quentadas a miles de millóns de graos.
  A moza foi cortada houbo un tempo con mercenarios que atacaron Rusia. E cabezas derrubadas xogando.
  E tamén hai un xogo. Que tal romper botellas? Tampouco son inmortais.
  Katya leu, mostrando os dentes:
  - Un dous tres catro cinco -
  Katya saíu a disparar!
  Masha confirmou, lanzando un chorro mortal de partículas:
  - ¡Gañamos sen excepción!
  Alicia gritoulles a través dos hologramas:
  - Non nades detrás das boias, levarache ao baleiro!
  Katya berrou, derrubando outro obxectivo:
  - A vitoria é moi boa,
  E deixaremos aos inimigos esmagando!
  E agora as naves espaciais achéganse de novo. Os acoirazados e os grandes acoirazados intentan manterse na parede, o que fai que os campos de forza e medio espazo se acumulen e as naves espaciais se volvan practicamente invulnerables.
  Katya loita con paixón e extremadamente prudente. O combate non é broma.
  Por suposto que gañará o máis forte.
  Pero en realidade, a estratexia pode durar indefinidamente. Sobre todo se os recursos son comparables. E as forzas son case exactamente iguais.
  Alicia engurrou a cella. Cantas veces unha guerra así, como unha partida de damas ou de xadrez, se converteu nun empate.
  E aquí é aínda máis difícil actuar que no xadrez.
  E despois o equilibrio e lixeira oscilación da cunca.
  Tamén Alenka, putos cigarros, comezou a poñerse nerviosa. De feito, están fodendo aquí, pero o vilán non está de broma...
  Alicia rosmou:
  - Para os últimos logros!
  Masha, levando botellas de vodka e coñac, chirriu:
  - Para o mellor éxito!
  Lech respondeu:
  - Non é iso!
  Katya berrou, cubrindo outro obxectivo:
  - Despois de caer o reactor, xa non será o mesmo!
  Alicia gruñía furiosa:
  - Está claro de inmediato que non é Pushkin,
  Escribiu estes cantos!
  Katka riu e respondeu, estrelando o loitador:
  - E non dobrado, pero non dobrado!
  Os teus calzóns están fríos!
  Lyokha ameazou a Katya co dedo:
  - Non sexas groseiro! Mollado detrás das orellas!
  Katya riu.
  - ¿Leite condensado?
  Alicia gruñía con rabia:
  - ¿Katya actuará durante un ano, privareiche de doces!
  O mozo guerreiro chirriou:
  - E non tes dereito!
  Masha aceptou, golpeando con rabia o seu talón desnudo:
  - E que lle mandan de verdade!?
  Alicia respondeu sabiamente:
  - É mellor ter un rei na cabeza que o vento!
  Masha tocou o avión de combate cun sorriso e berrou:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Lech engadiu con paixón:
  - A nosa nai, a nosa nai - mataremos vodka!
  Katya declarou inesperadamente:
  - E o meu padrasto dixo que o vodka é máis perigoso para un ruso que unha ducia de Hitler!
  Alice asentiu coa cabeza.
  - Si, centos de Hitler son realmente máis perigosos! Non obstante, os nosos corpos non teñen medo ao alcohol!
  E a nena volveu premer os dedos espidos dos pés sobre os botóns do joystick. E o equipo traballou. Novas lexións de grandes e pesadas naves estelares cheas de paquetes de cigarros precipitaron á batalla.
  Pero dende o lado de Arkasha Sapozhkov, as mesmas lexións recentemente producidas estaban avanzando cara a unha reunión. E as naves espaciais deixaron tras delas longas pistas brillantes.
  Aleksey Sotnikov moveuse nun avión de combate, acelerando ou reducindo a velocidade.
  Era un mozo rápido.
  Arkasha deu ordes. Pero el tamén xa estaba canso de ser comandante.
  E no canto de si mesmo, o eternamente novo gran académico abandonou o comandante electrónico e lanzouse á batalla.
  Alisa Sokolovskaya seguiuno. O seu loitador acelerou bruscamente.
  Ambos señores da guerra escolleron vehículos con armas moi poderosas e activaron o modo deus.
  Aquí imos destas reversións.
  Alicia tamén liberou as súas graciosas pernas dos zapatos e comezou a premer os botóns cos seus dedos espidos. É tan chulo xogar cos teus pés.
  Alicia mesmo cantou:
  - En algún lugar de Kama,
  Non nos coñecemos a nós mesmos!
  En algún lugar de Kama -
  Nai Río!
  Non se pode alcanzar coas mans
  Non alcances cos teus pés!
  Masha colleu:
  - Pés descalzos
  Nenas mecánicas!
  E alí convertéronse en soldados comúns, gozando dunha batalla feroz.
  E é un humor xenial loitar así!
  Alicia quedou nun bikini. É unha rapaza moi fermosa. Ten unha figura perfecta e proporcións dun corpo marabilloso.
  Pero no imperio humano, vasto para varias galaxias, non hai persoas feas nin con ningún defecto físico.
  E certamente agrada. Que fermoso e correcto quedou agora o universo.
  Alicia presiona os seus dedos espidos sobre as pancas. Que fermosa é e as curvas do seu corpo son tan sedutoras en absoluta perfección e harmonía de liñas.
  The Hero Girl cantou:
  - Gloria á miña Patria,
  Todos somos unha familia simpática!
  E agora solta unha pequena descarga de chícharos nun mini foguete. Pero a reacción termopreón tamén fai erupción de enerxía de forza colosal.
  E hai unha explosión de supernova e unha ducia enteira de loitadores, xunto co barco, arde como polillas nas chamas da lareira.
  As botellas non tiveron tempo nin de pronunciar unha palabra.
  Alicia berrou:
  - Dar un lanzamento -
  Sabemos como cortar o cambio!
  Lech Teterev tuiteou:
  - Es simplemente súper Alicia!
  Hero Girl tuiteou:
  - Lisa-Alisova - un bo nome!
  E de novo, cun tacón de nena redondo e rosa, cederá o presente da morte.
  Esta é unha destrución xigantesca.
  Katya exhalou con gusto, destrozando outro avión con botellas cun foguete:
  - Si, este é un bo nome!
  E ela cantou:
  - De súpeto o cazador sae correndo -
  O hiperplasma golpea!
  Masha riu e dixo:
  - É precioso!
  E os seus dedos espidos de pernas ciceladas e curtidas liberarán algo completamente mortal e ao mesmo tempo bonito.
  E ata o destrutor separouse do golpe.
  En resposta, Natasha fixo un ollo á súa irmá a través dun holograma de cores brillantes e chirriou:
  - ¡Iso é un termopreón!?
  Maha asentiu vigorosamente.
  - Si, algo así! E moi construtivo!
  E as nenas botaron a rir. Incluso sacaron a lingua. Alargáronse ao instante como látegos e entrelazáronse nunha bóla. E quedou tan retorcido.
  Alicia comentou:
  - E estamos entrelazados coma un par de serpes,
  Abrazo forte a dous amigos!
  Natasha arrolou:
  - ¡Somos bos amigos!
  Arkasha, que tamén se mantivo en contacto a través dunha proxección tridimensional, converteuse nun neno de pel negra do fillo de África e chirriu:
  - As boas mozas son grandes amigas,
  Mente como os nenos en idade preescolar: os sustos espéranlles!
  E un rapaz encantador e de pel negra dos dentes de perlas soltou raios de sol.
  E saltaron, e velaquí un milagre, catro loitadores con cigarros á vez, carbonizados coma colillas nun queimador de gas.
  Alicia devolveu o ollo.
  - Simplemente encanto!
  Arkasha sinalou, movendo os oídos:
  - Eu son a encarnación da intelixencia!
  E o neno das fosas nasais, coma se martelase cun raio, é un encanto: o efecto da matriz, ou mellor dito, a hipermatriz.
  Alenka observou racionalmente:
  - As nosas mentes só dan lugar a materia impensable!
  Aleksey Sotnikov, pola súa banda, recibiu un golpe na testa. De novo o neno estaba abrumado pola intensa calor. Pero non estaba nada avergoñado.
  Pola contra, lembrou ao antigo gobernador unha casa de baños. Que é realmente un baño?
  O neno cantou:
  Baño, baño, baño, baño!
  Infusión de carballo e bidueiro!
  Alenka colleu o paso do seu marido:
  Baño, baño, baño, baño, baño!
  Un anaco da nosa vida é solteiro!
  Arkash foi retirado de novo cos raios de sol dos seus dentes brillando como diamantes cortados e observou:
  - E ti es marido e muller!
  Aleksey asentiu vigorosamente, afastándose da mina que voaba ao longo dunha traxectoria complexa:
  - Que a muller teña medo do seu marido!
  Alenka riu, o seu talón rosado espido presionou o pedal, e a nena berrou:
  - ¡Non lle teño medo ao meu home, nin ao frío!
  Comentou Alexei con reproche mirando a súa paixón. Despois estaba case cuberto por unha granada crono. Unha arma perigosa aínda que teñas o modo deus. O neno chirriou, os seus tacóns espidos e infantís queimáronse mal.
  Sotnikov emitiu:
  - Coidado, ten coidado!
  Alenki confirmou isto esnaquizando o bergantín inimigo cun emisor de combate sobre este:
  - Coidado, coidado!
  Arkasha riu e cantou:
  - Son un poderoso tanque infernal -
  O chocolate será feliz!
  A batalla entre cigarros e bebidas alcohólicas é unha fantasía de gran volume.
  Alice, pola súa banda, lanzaba botellas en varios tipos de naves espaciais, e Arkasha espía paquetes de cigarros en varios tipos de naves estelares. Foi moi xenial, un xogo impresionante.
  Arkasha, derrubando un cruceiro enteiro con produtos de tabaco, arrolou:
  - Alicia do manicomio -
  Gran vaca!
  A heroína respondeu:
  - Vai pagar!
  E o seu foguete esmagou un acorazado cunha gran variedade de armas e botellas.
  Si, foi impresionante.
  Aleksey Sotnikov, pola súa banda, loitaba cun paquete de cigarros Korona. O as era de clase alta. Os dous loitadores manobraron dentro e fóra das correntes de enerxía en erupción.
  O neno voivoda quedou ata un pouco desconcertado. O inimigo é moi forte. Pero onde foi o noso?
  Alexey cantou, manobrando:
  - Non temos medo aos inimigos nin o máis mínimo,
  Os nosos fortes sables rusos!
  E de novo unha manobra decisiva e moi acertada. E agora o espírito é eliminado do inimigo. El, tendo metido na tira de baleiro, parece estar asfixiando.
  Sotnikov cantou:
  - Sae e ponse o sol
  E a terra dos heroes dará a luz!
  Alenka comentou cun sorriso:
  - O acento non coincide!
  E a nena volveu a enviar o seu tacón de veludo brillante descalzo.
  Ben, esta é unha proba de combate seria.
  Guerreiro e guerreiro, coma sempre, a gran altura.
  Arkasha Sapozhkov achegábase a Alice.
  O mozo exteriormente gran académico tuiteou:
  - Ben, amigo - estás preparado para aceptar a man dereita do destino?
  Alicia respondeu arrulando:
  - Meu querido neno,
  A estas horas, que che pasa!
  Arkasha lanzou un raio de aniquilación e chirriu:
  - Todo está en orde, buscaron problemas en min en balde,
  Só Lisa, ti es Alice, botote de menos!
  E o neno chiscolle un ollo á nena. Parecía grandioso e cómico ao mesmo tempo.
  Natasha tamén enviou algo destrutivo e ao mesmo tempo comestible.
  O feixe hiperplasmático transformouse nun bolo que cubría todas as ranuras de observación das naves estelares.
  Efectivamente, cando hai moito biscoito agárganse!
  Alice apreciou o ataque da torta xigante.
  - Iso é xenial! - chirriou a nena.
  Si, definitivamente cheiraba a excesivo. Os paquetes de cigarros comezaron a arder por si sós e as botellas explotaron.
  Arkasha colleuno e berrou:
  - Se es un teto cunha torta,
  Moi famoso atrapado!
  Entón, nalgún lugar os monos -
  Usaches o receptor!
  E bota un púlsar brillante dos ollos.
  Aleksey Sotnikov, poñendo presión sobre o as competidor, emitiu:
  - Os carámbanos saen dos ollos,
  Chegou a hora da morte de Pan!
  E de novo retorcido con foguetes letais.
  Natasha cedeu, lanzando a seguinte etapa desde o gran acoirazado:
  - A nosa festa será gañada!
  E o voo dunha mancha hiperplasmática en forma de mapa. E o baleiro asubiou, listo para dividirse en moitas faíscas.
  Mentres tanto, durante o voo, unha botella de vodka e un paquete de Belomor chocaron por primeira vez contra os loitadores. Houbo unha explosión e unha completa aniquilación.
  E entón o paquete e a botella despois da expulsión comezaron a golpearse no baleiro.
  Os cigarros e o alcol provocaban claramente incompatibilidades mutuas.
  Belomor, empurrando o vodka Stolichnaya, gruñiu con avidez:
  - Que esperas?
  A botella respondeu:
  - Á túa aniquilación!
  O paquete de cigarros riu.
  - Non o conseguirás!
  A botella opuxo:
  - Como podo esperar!
  E batéronse coa cabeza. Velaí como brillaron todos.
  Arkasha, mirando casualmente esta imaxe, asubiou:
  - Non, as ás rotas non confundirán,
  Non hai piedade en min e non por casualidade!
  Lekha Teterev apoiou a frase:
  - Non me gusta a violencia e a impotencia -
  Iso é só unha pena para o Cristo crucificado!
  O desmontaxe ao baleiro era colorido e suculento.
  Alicia asubiou e cantou, tocando o teclado cos seus dedos espidos:
  - O meu sorriso de verdade, e un golpe superpoderoso!
  Despois diso, a nena, como o seu cabelo, soltará toda unha faísca de faíscas da súa cabeza.
  Arkasha sinalou con gran paixón:
  - Son un diaño fenomenal!
  Alicia respondeu:
  - Non, só es un imp!
  E o académico de melena co prefixo groso gruñou:
  - Son un valado de formigón!
  Natasha respondeu:
  - Non é Arkasha, é un hipertitán!
  Alexey, saíndo doutro outeiro, observou con sorpresa:
  - ¡Todos aquí adoran o prefixo hiper!
  Alicia explicou loxicamente:
  - E a nosa propia vida é un híper continuo. Se non na vida, entón no Hypermatrix!
  Lyokha Teterev deu un salto mortal e arrolou coma unha pomba:
  - Camiñan pola matriz,
  As naves estelares están a explotar!
  E Katya engadiu con aplomo:
  - Pois a matriz, esa é a matriz!
  De feito, este é simplemente un sistema colosal de continua destrución e aniquilación.
  Botellas e paquetes de cigarros estaban condenados á adiviñación continua. Unha das botellas de vodka "Crystal" comezou a confesar os seus pecados diante da pistola de raios.
  Incluso se puxo de xeonllos cantando:
  - Deixa os meus pecados,
  Sei que teño moito...
  Escoita e axuda
  Quero arrepentirme diante de Deus!
  Parecía realmente cómico. Pero de feito, os cigarros embotellados tamén teñen relixión. E ata as armas ás veces rezan.
  Arkasha respondeu á pregunta de Sotnikov:
  - Si, claro - robots crentes - isto é progreso!
  O neno alcaide comentou:
  -¿Canto se avanzou?
  A marabillas inimaxinables...
  Só moi tentador
  En cuestión de fe, un estraño demo!
  Alice confirmou agresivamente:
  - Problemas esquecidos
  Carreira abandonada...
  Os robots aran famosos,
  Non un home!
  Arkady asentiu.
  - Si, os robots aran a fondo!
  E todos a coro nos catro, ou mellor dito os oito, cantaron:
  - Capitán, capitán sorrí,
  Despois de todo, un sorriso é a bandeira dun barco!
  Capitán, capitán tira!
  Só os valentes conquistan os mares!
  E todos asubirán ao unísono...
  Ben, certo ladróns de ruiseñores!
  Alexei Sotnikov levantou a man infantil, pechou os puños e cantou:
  - Puños, puños -
  Bateron aos adversarios dun golpe,
  Os nosos puños!
  Realmente era algo para ver...
  Outro traxe de batalla comezou a cantar:
  - Queres ser un idiota?
  Por suposto que non,
  Dáme un pouco de viño
  E un paquete de cigarros!
  Alexei asubiou. Deixou o seguinte foguete e chirriu:
  - Iso é fisioloxía!
  E o neno-voivoda resultou estar en plena calada.
  O seu aspecto foi como unha incursión na hipermatrix e no pensamento alternativo.
  Alicia comentou cunha mofa:
  - A miña verdade é
  Para converter o mundo nun manicomio!
  E a nena volveu premer o complexo e letal teclado cos seus dedos espidos.
  Arkady Sapozhkov observou con bastante lóxica:
  Todo o mundo case se volveu tolo
  Incluso os que están tolos...
  Pero rapaces que pucheches...
  Fai falla demasiada forza!
  Alicia estivo de acordo con isto:
  Demasiado, iso seguro!
  E o talón espido da nena pegou na antena. E unha onda de tsunami de enorme potencia simplemente ilimitada.
  Era evidente que ata os groseiros acoirazados estremecían na rede de lume.
  E os buques máis pequenos foron completamente transformados.
  Alicia cantou:
  - Voei en naves estelares,
  E non hai terra suficiente no ceo!
  Alexei Sotnikov leu máis letras:
  - Lembro agora
  O aspecto é radiantemente brillante...
  Perforoume o corazón coa punta dun puñal!
  Ardei nos regatos do vento ardente,
  Quedaste calado en resposta!
  Alicia murmurou en resposta:
  - Oh, que fácil é entrar en pervachi -
  ¡Cala, cala, cala!
  Arkasha acordou:
  - O silencio é dourado, pero moitas veces de nivel moi baixo!
  Alicia riu, e a súa lingua alongouse unha ducia de metros, e coma unha labazada na testa dun gran académico.
  Incluso os seus ollos saíron das súas órbitas...
  E os cascos xa pisaban o baleiro. Botellas de alcohol corrían en cabalos brancos e cigarros en cabalos negros. E parecía extremadamente elegante.
  E houbo unha colisión...
  Lekha Teterev cantou:
  - Encendín un segundo cigarro,
  Houbo un golpe no baño...
  Probablemente a fin do mundo
  Lévame ao susto!
  Alicia confirmou:
  - Tomémolo!
  E a heroína guerreira volverá azoutar a súa lingua coma un espantallo...
  Arkasha opúxose a isto á súa maneira. O pecho da súa fronte alongouse e interceptou a súa lingua. Enseguida produciuse un curtocircuíto e como brillaba... Máis precisamente, un raio martelou coma un redo de tambor.
  E de novo foi a onda de tsunami, só que esta vez o golpe caeu sobre as naves estelares con paquetes de cigarros. E todo se iluminará e arderá...
  E os groseiros acoirazados son como terróns de neve tirados nunha tixola xigantesca.
  Despois de intercambiar golpes, o eterno neno e nena bateron a fronte e cantaron ao unísono:
  - Seremos amigos contigo,
  Tesouro a amizade eterna!
  Alicia aceptou isto e cantou:
  - Diaño, demo, demo salva,
  Alguén, alguén, castigounos...
  Dános, danos, espadas na man,
  Contra, contra a nova praga!
  Sotnikov aceptou:
  - Si, aquí houbo un coronavirus así...
  Alicia berrou:
  O virus non nos levará!
  E un raio saíu de novo dos seus ollos.
  En xeral, o equipo resultou ser... Satisfeito...
  Case todas as botellas estaban rotas e os cigarros arderon. E, en xeral, a batalla estivo en pleno apoxeo durante moito tempo e literalmente queimou...
  Sotnikov sinalou:
  Matrix cambiou todo...
  Alena asentiu.
  - A botella tamén é unha persoa!
  Lekha Teterev asentiu:
  - E que os cigarros non son persoas?
  Natasha cantou:
  -Vendo o mundo enteiro por un cigarro,
  E ata media vida non é unha pena por isto!
  Masha chirriu:
  Colón descubriu América
  Un mariñeiro valente...
  Pero ao mesmo tempo ensinaba
  Todo o mundo fumando tabaco!
  Alexei Sotnikov comentou astutamente:
  - E cando as cousas están mal -din- é o tabaco!
  Arkasha asentiu coa cabeza:
  - É certo! Xa pelexamos! E imos libres!
  Alicia asentiu.
  - Creo que sei como desfacerme do casulo!
  Sotnikov asentiu de acordo.
  - Unha boa guerra para iluminar os pensamentos!
  Alicia aceptou:
  Non hai nada mellor que unha boa loita!
  Arkady cantou:
  -Hai unha guerra no universo,
  Esmagar, matar sen motivo...
  Desatada por Satanás
  E a morte veu con el!
  O equipo estremeceu... As naves estelares, as estrelas rotas, as botellas rotas e os cigarros carbonizados desapareceron...
  Unha tregua entre dous caníbales
  . CAPÍTULO #1
  Hitler ofreceu a paz a Stalin mesmo antes do Kursk Bulge. Xusto durante a visita de Molotov á primeira liña. E nunha reunión persoal, ambos os ditadores conseguiron dalgunha maneira poñerse de acordo. Stalin insistiu inicialmente na paz sen anexións e indemnizacións. Hitler, pola súa banda, sinalou que Alemaña aínda controla unha parte importante dos territorios da URSS, e as demandas de Stalin son excesivas.
  Hitler ofreceu a paz, coa preservación do que o Terceiro Reich conseguira conquistar.
  Finalmente, no último momento, o líder aceptou un compromiso: a volta ás fronteiras de 1939. O Führer, ao entender que non podía tirar dúas frontes, accedeu a isto. Ademais, Alemaña gañou algo e foi posible presentar o resultado da campaña do leste pola vitoria.
  Stalin tamén tiña a súa razón. En primeiro lugar, grandes territorios da URSS foron liberados sen un só tiro. E en segundo lugar, había un cálculo de que Hitler loitaría en Occidente durante varios anos máis. E todo isto rematará na aniquilación mutua dos aliados e do Terceiro Reich.
  E entón a URSS apoderarase do mundo enteiro!
  O cálculo é aparentemente cínico, pero posiblemente certo. Hitler, en calquera caso, volveu realmente as súas hordas cara a Occidente.
  O 20 de abril cesaron as hostilidades na fronte soviético-alemá. Entón comezou a retirada das tropas alemás. Suponse que levaría seis meses.
  Os nazis levaron todo o que puideron ás súas costas. Pero en Túnez intensificáronse as hostilidades.
  Primeiro de todo, por suposto, chegaron loitadores alemáns da fronte oriental, e mellores ases. E comezaron a cocer os aliados moi duro.
  Entón os bombardeiros tamén se levantaron e comezaron a transferir tanques e infantería, incluídas unidades das SS seleccionadas, así como unidades de primeira liña endurecidas nas batallas no leste.
  Por suposto, o Panther era probablemente o mellor tanque do mundo naquel momento. Ten un canón de disparo rápido, un proxectil perforante e a súa fronte está ben protexida. E as condicións para a tripulación son cómodas. Entón, os alemáns parecían botar un trunfo forte.
  E ao mesmo tempo levantou numerosos submarinos. E a batalla por Tunisia prolongouse.
  O máis importante é que os nazis, despois de recoller avións, puideron atacar e capturar Malta. E privou así aos británicos dunha base forte. E fíxose máis cómodo para os nazis trasladar forzas ao Continente Negro.
  E foi aínda peor para os aliados cando Franco deixou ir aos alemáns a Xibraltar.
  E a fortaleza caeu como consecuencia dun asalto dun raio.
  Sotnikov viu este ataque nun soño.
  O primeiro piloto, que xa se converteu en lendario, Marsella, que na historia da aviación bloqueou o resultado de cento cincuenta e douscentos trescentos avións, gañou altitude con bastante confianza no Focken-Wulf. Non podía, por suposto, perderse a batalla máis importante, que decide quen gobernará África. Entón, en lugar do ME-109, aceptou conducir o inusual F-190, aínda que a versión bombardeiro deste coche subiu un pouco con forza, xa que a carga da bomba estaba establecida na versión de recarga. F-190 ou Focken-Wulf, durante a Segunda Guerra Mundial converteuse nun auténtico "cabalo voador" da Luftwaffe. Este avión, bastante maldito na época soviética, no papel de bombardeiro de primeira liña superou en todos os aspectos ao Pe-2, e como avión de ataque era sen dúbida mellor que o Il-2, ou mesmo o máis avanzado e móbil Il. -10.
  Que é mellor? Velocidade, manobrabilidade, especialmente cando se mergulla dende a á, ben, armas, polo que este avión na súa modificación máis masiva tiña ata seis (!) Canóns.
  O segundo piloto, galardoado coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes, voou para atacar a frota inglesa non só. Con el está toda unha armada, bombardeiros, incluíndo bombardeiros en picado, avións de ataque e cazas. A aviación recolleu un gran número e atacar a cidadela, eo escuadrón británico. Xa está todo calculado, aínda que aínda non hai ordenadores... Non importa, pronto aparecerá unha máquina de calcular transistorizada, e entón a loita terá aínda máis éxito.
  O coche é realmente pesado, moito blindado, debido á localización do motor diante do piloto (como os Laggs soviéticos), a visibilidade empeorou. Por suposto, isto protexeu adicionalmente ao piloto, pero tamén tiña inconvenientes. O armamento desta modificación do Focken-Wulf non é débil: dous canóns de trinta milímetros e dúas ametralladoras de 13 mm. É certo que para facilitar a manobra, elimináronse dous canóns adicionais nos extremos da á. En xeral, o avión, por suposto, está case avanzado para a súa época. Pero, ao mesmo tempo, hai que admitir que en busca de armas e armaduras máis poderosas, os alemáns empeoraron claramente o rendemento de voo da máquina. E, en xeral, a forma de colgar máis armas nos avións non era a mellor, xa que aumentaba o custo das máquinas e reduciu a manobrabilidade debido ao aumento do peso.
  Aínda que a guerra, por suposto, gaña non a tecnoloxía, senón a propia xente. Aquí voa, por exemplo, á dereita de Marsella, aínda non tan titulado, aínda que xa recibiu unha cruz de cabaleiro polo afundimento de Marat, quen despois se convertería no mítico piloto de ataque Rudel. Pero a maior parte desta lenda voou no Yu-87, que, por suposto, é peor que o Focken-Wulf en todos os aspectos.
  Ademais, tamén son visibles os formidables Me-110. Cazas de dous asentos, que demostraron bastante ben, no papel de bombardeiros de primeira liña. Así como varias ducias de avións de ataque Me-210, Xe-123 e incluso biplanos lixeiros convertidos ás présas. Había aquí todo un voitre da Luftwaffe. O principal bombardeiro, por suposto, é Yu-88. Por certo, o as máis produtivo da Segunda Guerra Mundial, alcumado "neno", acababa de graduarse na escola de voo. Pero tamén era un guerreiro, que é necesario, e quizais o sexa. Porén, é unha mágoa, Pokryshkin e Kozhedub: os mellores ases soviéticos convertéronse en mariscais do aire, mentres que os alemáns nunca superaron os coroneis. Marsella na historia real estrelouse nun accidente, poñendo fin a unha curta carreira aérea. Pero tiña unha proporción moito mellor: saídas - coches inimigos abatidos que Meldes e Huffman. Pero isto non ocorreu aquí, debido á decisión do Führer de trasladar o piloto a Italia para atacar Malta. Acaba de ocorrer unha bifurcación no monzón.
  E agora Marcel está vivo e mesmo pode probarse nun papel diferente: conducir un vehículo de asalto. E algo máis para soltar nos barcos inimigos.
  Quizais porque un guerreiro valente e hábil sempre impón respecto, aínda que sexa un inimigo do teu país. A partir diso, os británicos pronuncian o nome de Marsella nun susurro e percíbense. Chamábanlle o demo manso. Aínda que exteriormente o as máis formidable de todos os tempos e pobos semella un neno, ou mesmo o seu rostro pódese confundir cunha nena. Pero queda moito máis por facer!
  Marcel mirou para o lado. Aquí están voando centos de avións, e o seu Focken-Wulf cun sistema de impulso de motor e un potente motor arrefriado por aire avanza lixeiramente. Debaixo deles está o mar, logo o escuadrón británico, que significa batalla. O buque de guerra máis grande da historia de Gran Bretaña, o acoirazado Victoria é o seu obxectivo persoal. O colega Rudel afundiu o acoirazado soviético "Marat" (máis precisamente, obrigouno a afundirse no fondo, no futuro, deixouno ir e volveu parcialmente ao servizo!). E fará algo aínda máis maxestoso.
  Aquí, como un demo da escuridade, os Spitfires ingleses e os Harihers saen das nubes para atoparse con eles. Marsella abre lume inmediatamente desde unha distancia de máis de tres quilómetros. E cal é a vantaxe da pistola M-103 de 30 mm: esta é precisamente a capacidade de atacar a gran distancia. É certo, para acadar un obxectivo voador ao mesmo tempo, é necesaria a precisión do francotirador. Pero aquí Kozhedub tamén preferiu disparar desde unha gran distancia de 200-300 metros, e o "Kid" alemán, pola contra, desde unha velocidade baixa, pero enorme, dificilmente perceptible.
  Marsella, que ten unha arma cuxo proxectil é tres veces máis pesado que o canón Lagg-5 de 20 mm, pode esmagar ao inimigo desde tres quilómetros. Entón, obtén!
  Comezando xa a sufrir danos a distancia, os británicos movéronse e, diminuíndo a velocidade, comezaron a moverse cara aos lados. E Marcel sentiu a entrada nun estado de transo de combate, cando xa non apuntas. O corpo, por así dicir, está controlado por un demo que enraízou en ti, presionando unha inspiración marabillosa. Acontece con algúns loitadores cando o cerebro, que unha persoa adoita utilizar como máximo a milésima parte, de súpeto, ameazando con rebentar, dá todo o seu poder. Conseguido o don da visión absoluta. E o novo as seguiu disparando senllos tiros para manter o set máis tempo. En xeral, por suposto, é case imposible acadar un só obxectivo cunha metralleta, mesmo cunha instalación controlada. Quizais por iso non se menciona tanto nas memorias dos pilotos dos mísiles a reacción. Pero agora Marcel é como un médium e capaz de comunicarse cos espíritos demoníacos. Isto significa que o oficial de aviación entrou nun estado de transo de combate, usando intuitivamente habilidades paranormais. E non faltou, porque sabía, de antemán, onde estaría localizado este ou aquel loitador. E isto fixo posible premer o gatillo sen interrupción e bater, golpear, golpear! E o inimigo sufriu perdas colosales, e perdeu a moral ante os nosos ollos.
  Isto é o que está a pasar cos voitres británicos que parecen desamparados, os tiburóns arroxados á area do deserto. ¡E enfurecen intentando remontar do mesmo xeito!
  Non obstante, tanto o recén chegado Huffman como outros pilotos alemáns tamén loitan con valentía e, o máis importante, con habilidade. Rudel tampouco se equivocou, aínda que ten un Yu-87, que non é un coche moi bo para o combate aéreo. Certo, con dúas armas de 20 mm. Aquí os británicos non poñen armas no seu avión, limítanse ás metralladoras. Pero Marsella, a pesar de nós o gran peso do seu coche e a peor maniobrabilidade derivada diso, segue sendo o mellor, o número de loitadores abatidos superou os cincuenta, e nin unha (!) Miss.
  Os cazas británicos xa foran en gran parte destruídos, e unha minoría dispersa. Baixo a flota aérea alemá, buques británicos. Aquí está o acoirazado máis grande de todos os acoirazados, o acoirazado Victoria, que recibe o nome da raíña da Commonwealth, quen gobernou máis tempo na historia do mundo (para aqueles gobernantes cuxo camiño se pode seguir de forma máis ou menos fiable!). Marsella ve un barco debaixo del, no que hai case unha división de soldados e mariñeiros. Centos de armas de varios calibres, entre elas de seis a vinte e cinco polgadas capaces de cuspir unha tonelada de proxectís. Terrible acoirazado bruto, creacións dos mellores enxeñeiros británicos. Necesitas lanzar unha bomba de tonelada de tal forma que choque directamente na sala de máquinas ou no depósito de municións para provocar unha detonación. En caso contrario, unha tonelada de bombas, como un brontosaurio con tabiques insumergibles, sobre o fondo das cales o Titanic non caerá por un miserable babo. Si, e teña coidado de non caer baixo o lume dos canóns antiaéreos, dos que hai moitos neste gran acoirazado, xa están disparando desde eles, os fogos artificiais estalan por explosións.
  Porén, Marcel non apuntou nin seleccionou nada, estando nun semi-trance e sentindo, como Luke Skauker, o poder, así como o alento de todo o éter cósmico, simplemente tirou da panca e unha tonelada de bomba voou abaixo. Marcel susurrou unha oración:
  - Meu Deus, perdoa e ten piedade, pero este é o meu deber!
  - O perdedor sempre se equivoca, pero sempre está de moda sacar as conclusións correctas da perda! - Entón, tendo martelado, cun aforismo - Podes gañar perdendo todo, e perder - gañando egoísmo!
  Houbo un ruxido desde abaixo con tal forza que ata os avións alemáns a unha altura decente tremeu bastante mal. O xigantesco acoirazado "Victoria" estaba cuberto de plumas ardentes, chegando á altura dun rañaceos de Nova York, as ondas de "tsunami" que viñan del espallaban os barcos ingleses máis próximos en todas as direccións. Mesmo envorcaron un par de fragatas... E foi un colapso.
  Marsella mandou a través dunha potente radio:
  - E agora de todas as armas, en Xibraltar - lume!
  A orde deuse xusto a tempo, xusto en pleno momento, cando os soldados saíron do cuartel e estaban a facer exercicios, o que significa que hoxe darían luz a Gran Bretaña con termoquark napalm.
  Ben, outros avións alemáns atacaron o escuadrón. Co rabiño do ollo, Stalluk viu que o Yu-87 de Rudel lanzara unha pesada bomba de 500 quilogramos sobre un portaavións e alcanzou, coma sempre, exactamente. O capitán-führer exclamou alegremente:
  - Así é como manter o heroe da guerra!
  O portaavións recibiu danos, pero non só de Rudel. Outros ases alemáns tamén contribuíron. O propio Marsella, que aínda tiña dúas bombas de 200 quilogramos, decidiu utilizalas deste xeito. A primeira vítima foi un cruceiro. A bomba alcanzouno directamente nunha gran cheminea que produce fume... Outro atopouse nunha fragata. Para iso, Marsella mesmo realizou unha manobra de mergullo. Despois diso, a fuselaxe fíxose máis lixeira e o novo as lamentou que non levara a sobrecarga ao límite de 1800 quilogramos. Porén, non hai que ser tan egoísta, que os outros guerreiros do Terceiro Reich destaquen e gañen gloria. Despois de todo, hai que dicir unha cousa honrosa ser máis alto e máis fresco que todos os demais.
  Na Alemaña fascista, había moitos guerreiros gloriosos, estudando a súa historia e os feitos de varios heroes e cabaleiros de guerra, simplemente estás sorprendido e nunca deixas de preguntar: por que os alemáns explotaron tan rápido? E por que a súa aviación perdeu a superioridade aérea?
  Por suposto, na Unión Soviética, houbo ases que non faltan: Pokryshkin, o primeiro heroe tres veces da URSS, Kozhedub, foi considerado o mellor, seis persoas máis tiñan máis de cincuenta. Pero aínda así ... Quizais o correcto estea realmente do lado da URSS, e as potencias superiores apoiaron ao Exército Vermello e ao Imperio Soviético.
  Marcel decatouse entón de que fixera o seu traballo, e agora toca volver, repostar e bater contra a fortaleza. A maioría dos barcos, incluídos dous acoirazados e dous portaavións, foron afundidos; Gran Bretaña xa non poderá axudar a Xibraltar desde o mar. E a fortaleza en si só está sendo destruída e non pode resistir.
  O piloto do terminador deu a volta e toda a armada vitoriosa do Terceiro Reich seguiuno. Xa non queda case nada dos británicos. É certo que non houbo perdas en absoluto, aínda que loitaron con cazas e canóns antiaéreos disparados. (O seu Marsella destruíu exactamente oitenta e un avións, levando o número total de avións a 401!). Agora podes marcalo...
  Cando, por suposto, a fortaleza cae...
  Por certo, Rudel, claro, sen dúbida, ben feito, xa ves como asumiu as fragatas, xa ves, tamén esnaquizou o portaavións.
  Aquí xa aterrou o cazabombardeiro Marsella. Endurecido e afeito ao traballo militar, o corpo realizaba movementos automaticamente.
  A recarga de combustible e a recarga do avión non debería levar máis de quince minutos, e despois saltar e estrelarse o resto.
  Pois ben, o demoníaco Adolf Hitler, como se anunciou, lidera persoalmente o asalto de Xibraltar desde España.
  A propia cidadela británica máis poderosa foi sometida a bombardeos masivos e as trincheiras foron literalmente chan, muros e tabiques derrubados. Só se pode imaxinar o conmocionados que estaban os defensores da fortaleza de Xibraltar. E non só por golpes de obús. Non obstante, o ruxido e o ouveo foron terribles. Negros e árabes de entre as unidades coloniais perderon a cabeza xa nos primeiros minutos da preparación de artillería, e os brancos non parecían mellor.
  O cabo Parkinson estaba tan asustado que correu ao baño. Pero polo menos unha ducia de ingleses e árabes xa se amontonaron, de modo que o cabo foi pateado sen ceremonios na mandíbula cun talón. Parkinson berrou aínda máis forte e sacou a arma.
  - Ei ti cara amarela eu ti!
  Desde arriba, por mor do tremor dos ocos, caeu area, quente e espinosa, subiu literalmente ao colar do cabo. Caeu nun estado de colapso do chorro e abriu fogo para matar. En resposta, un puñal voou, atravesando o estómago de Parkinson. Do seu pesado ventre brotaba unha fonte de sangue, e o cabo vencido batíase de agonía.
  E noutros lugares non era mellor, berros, fedor, berrinches, tiroteos, cando os británicos de pelo negro ou, pola contra, de cara pálida, a pesar do verán tropical, se esmagan entre eles. E arriba foi, por suposto, aínda peor, pero alí a histeria axiña amainou, todos os violentos foron golpeados.
  Só a prostituta do soldado Corneille non perdeu a cabeza, pero aproveitou o momento para o seu enriquecemento persoal. Un, dous, tres - rasgar os petos. Catro, oito, cinco - tes que disparar aos coellos! E a puta negra entrou sen ceremonios aos seus petos, e ata sorriu vilmente.
  O pánico tamén apoderouse dos cans, comezaron a precipitarse e morder aos enloquecidos guerreiros británicos, e estes responderon frenéticamente disparando e, o máis importante, golpeando, non só animais, senón tamén persoas. Incluso o coronel Phantomakh, alcumado o bulldog, perdeu a cabeza ata tal punto que comezou a cavar, golpeando sen éxito o chan do búnker cunha pa de zapador.
  Pois ben, Marsella, Rudel, Getter e outros cabaleiros da guerra do Terceiro Reich arrancaron dende arriba, tentando en primeiro lugar sacar canóns antiaéreos. Non obstante, case non houbo destrución aquí, e os británicos practicamente non dispararon. Destruíndo só un tronco ousado, Marcel falou:
  "Non é bo ser nimiedades nun asunto grande, pero aínda é peor non darlle importancia ás bagatelas por un pouco de ansia de ociosidade!"
  O plan, elaborado previamente pola sede, levouse a cabo, claramente como nos exercicios. As tropas avanzaron ata antes do final da preparación da artillería. Con neglixencia peóns reordenados. O Führer nin sequera podía dar ordes, na medida en que todo resultou harmoniosamente. En particular, o movemento de "Goliaths" facendo explotar pasaxes en campos de minas. E tamén impulsado, persoalmente, polo capitán-führer, o sistema doado de usar "Snake Gorynych". Os pasadizos dos campos de minas quedaron anchos e, ao mesmo tempo, as tanquetas lixeiras correron por eles, e despois a infantería. Porén, os británicos, como era de esperar, practicamente non resistiron. Só a presenza de minas densamente salpicadas, incluídas as máis recentes, radiocontroladas, freou o avance, así como varias puntas e gabias. Isto naturalmente creou problemas, e máis que problemas graves. Pero despois de todo, os alemáns non son tan sinxelos, previron moito.
  Aquí Marsella deu a volta ao seu Fokken-Wulf, se tivese a oportunidade, tería aterrado o avión nalgún lugar máis preto, que facer, dispararse e loitar a pé. Pero por sorte, é difícil atopar un bo lugar, aínda que o Focken-Wulf non é un coche caprichoso en canto a aterraxe.
  O piloto Rudel preguntou a Marsella pola radio:
  - Sinto que Maxim estará rematado nunha hora compañeiro! Quizais intentemos sentarnos nesa plataforma rochosa para chegar a tempo á análise do sombreiro?
  Marcel comentou tristemente:
  - Só pode sentar un!
  Rudel dubidou. Entendeu que o gran guerreiro do malogrado Terceiro Reich quería disparar máis, pero, por outra banda, poderían considerar a concesión de que tiña medo, e mesmo expón ao líder ás balas.
  Marcel entendeu isto e de súpeto moderou a súa emoción:
  - Ben, vale! Sentache! Non podes ser tan egoísta e levar todos os premios para ti! Deixa que outros disparen!
  Uns minutos despois, o mozo terminador comezou a roncar e non viu as bandeiras brancas ondear sobre a fortaleza. E despois dun tempo, numerosas columnas de cativos que quedaron abraiados e perderon a súa aparencia humana xa están sendo expulsadas.
  Así, tomouse unha fortaleza de gran importancia estratéxica. E agora os fascistas comezaron a penetrar directamente en África. As tropas foron transportadas ao continente negro pola distancia máis curta.
  E agora o equilibrio de poder comezou a cambiar drasticamente. Especialmente debido ao feito de que os tanques alemáns tiñan agora un poder de combate superior. E non só "Tigres" e "Panteras", senón incluso T-4. Así que foi moi difícil para os británicos e americanos.
  A situación agravouse polo feito de que as tropas alemás tiñan moita máis experiencia de combate cun inimigo serio, e eran máis disciplinadas e adestradas.
  Ademais, os rifles de asalto MP-44, que non tiñan igual, comezaron a entrar nas tropas alemás.
  Ademais, a URSS comezou a vender petróleo ao Terceiro Reich e o equipo dos nazis reviviu. Así que Marrocos foi capturado rapidamente. E os alemáns puideron conectarse coas súas tropas en Tunisia a través de Alxer. E as brigadas da Wehrmacht atravesaron Libia.
  Por suposto, mozas fermosas loitaron con moita valentía.
  En Libia, os británicos non tiñan unha poderosa liña de defensa e, polo tanto, retiráronse.
  Pero foron perseguidos aos talóns das tropas do Terceiro Reich.
  E só en Exipto desenvolvéronse batallas realmente feroces. Ademais, trasladáronse serios reforzos desde Gran Bretaña e Estados Unidos.
  Magda e Schella foron heroes en Exipto. A ofensiva das unidades de Rommel desenvolveuse nunhas condicións difíciles dun verán abrasador. É máis fácil para as mulleres guerreiras, están en bikini e untadas cunha crema protectora e bastante eficaz. A area quente do país dos faraóns aséntase nos seus pés descalzos, pero os pés callosos xa non prestan atención a tal bagatela. Iso é que as balas e os proxectís son reais. E a ofensiva "Desert Fox" elixe, por regra xeral, na escuridade. Os ingleses loitan doutro xeito. As tropas coloniais desmoronan no primeiro ataque, pero os loitadores da propia Gran Bretaña, así como un par de divisións australianas, están loitando moi duro.
  Aquí, dobradas e ao longo dunha liña sinuosa, as nenas corren ao ataque, irrompen na trincheira, onde comeza un gran vertedoiro.
  O máis difícil aquí é correr cando as cunchas rebentan por todas partes, as fontes de area derretida soben no aire. E os fragmentos case tocan a pel sen graxa, baixo a que rola o fío dos músculos de aceiro.
  E na propia trincheira xa é máis fácil. Shella dálle unha patada na mandíbula ao oficial inglés máis próximo. Rechina os dentes e esborralla con forza.
  A loura exclama feliz:
  - Aquí hai unha recepción ao xeito ario!
  O fogoso compañeiro engade un xeonllo na ingle, obrigando ao mercenario árabe a acomodarse e berrando:
  - Isto non é para ti para xogar aos spillikins!
  A guerra é cruel. Incluso a anxelical Shella lle abre a barriga cunha baioneta ao inglés máis próximo. Está noxo, pero non hai nada que facer. Ou el es ti, ou ti es del. Na guerra non hai concepto de mesquindade, só hai criterios de eficacia e conveniencia.
  E sangue. Mesmo é sorprendente que tanto poida saír dela dun golpe elemental e forte cunha pala de zapador. Cando o sangue, así, é salpicado na area, e despois teimudamente non quere ser absorbido.
  Shella, cuxas solas endurecidas están a mordisquear este líquido pegajoso e desagradable, grita con furia e ruxe:
  - Cachorros de león, isto non servirá de nada.
  A furia da moza das SS aumenta drasticamente. Segue un golpe cruel para o adversario na virilha. E o maior da RAF sae voando coma unha cortiza de champaña e trincheiras. E por detrás da boca do axente saen burbullas de sangue. Magda aproba:
  - Eses son os mellores homes e obter satisfacción!
  Pero o ígneo en si non perde tempo. Ela moveu a culata dunha carabina de asalto, fixo que o inimigo caese como cera de vela. Só como a vítima é un negro, entón o tocón resultou escuro. Agora Shella anima á súa amiga:
  - Sigue así!
  Magda, despois de disparar un par de balas dunha pistola tipo Mauser mellorada, confirma:
  - Hai que manter!
  E o resto das rapazas loitan heroicamente e, o máis importante, con moita habilidade. Sorprendentemente, o batallón de tigresas sofre perdas mínimas, aínda que loitan en plena guerra. Quizais os deuses, e a deusa máis importante - Palas ou Fortuna é favorable ás novas virxes?
  Quizais por iso a súa compañía foi enviada a loitar no medio. Na zona do esperado avance das grandes forzas británicas da bloqueada Alexandría. E cal é a lóxica nisto.
  
  Entón agora as nenas están emboscadas, falando.
  Magda preguntoulle a Shella:
  -De acordo en que terías soñado con ir deste inferno do deserto a Rusia!
  Shelley meneou a cabeza.
  - Sinceramente, non. Aínda que en termos climáticos hai mellor que aquí!
  A ardente Magda fixo unha mueca salvaxe:
  - Tes medo dos soldados rusos, ou do inverno ruso?
  Shelley meneou a cabeza.
  - Pois non! Incluso sería interesante o que podía soportar no seu frío amargo, descalza e cun traxe de baño. Pero ese non é o punto, non?
  Magda fixo unha mueca de desprezo esaxerado:
  - E en que? Tes medo de morrer?
  Shelley fixo un aceno:
  - Pois non! Non son un covarde, que creo que todo o mundo xa o viu máis dunha vez, pero xa ves, os rusos son un pobo así... ¡Que adoita loitar ata o final e vence aos máis persistentes!
  Magda ardendo, sacudindo a suor da cabeza, o chorro esparexeu e, caendo sobre a area quente, asubiou noxo, obxectou:
  - Pero capitularon na Primeira Guerra Mundial. Asinaron unha paz vergonzosa connosco, así que despois diso, afirmarás que son invencibles e loitarás ata o final!
  Shelley respondeu cun suspiro:
  - Entón, despois de todo, capitulamos na Primeira Guerra Mundial. Entón a vingarse!
  O demo do lume gruñou.
  - ¡Foi unha traizón ao noso goberno!
  - ¡Así que teñen unha traizón por parte dos revolucionarios e dos bolxeviques! Shelley escapou. - ¡Coma se non soubeses quen é Lenin!
  Magda torceu os dedos cunha uña rota na tempe:
  - Por desgraza, sei!
  Sobre isto, a noiva rematou a conversa, a gorxa seca, doe falar e a espada de Damocles brillaba por diante.
  Cando o sol cruzou o cénit, e despois comezou a morrer, e as sombras alongáronse, resultou que as nenas comezaran o seu traballo non en balde.
  Agora, cando o propio inferno rematou, houbo un rebumbio de motores e algún tipo de movemento dende o lado de Alexandría.
  Gala ordenou:
  - ¡Prepárate rapazas! Entón a súa voz fíxose moito máis gardada. - Tigresas na arma!
  Finalmente, as siluetas de tanques apareceron ao lonxe na liña do castro. Móvense lentamente, pero dalgún xeito ominosamente. As nenas prepararon os seus rifles antitanque. Tales son os lanzagranadas, lixeiros sen retroceso. O seu poder explosivo, con todo, non é adecuado para todos os tanques.
  Gala, morena, fornida, aínda que desgraxada pola calor, manda, ou máis ben advirte:
  - Non abrir lume sen ordes. Cromwells e Matildas están diante. A armadura frontal do tanque Cromwell mide setenta centímetros e o Matilda oitenta. Os nosos lanzagranadas non os levarán. Entón, só tirarás ás pistas.
  As nenas gritaron ao unísono:
  - É certo, camarada comandante!
  Shella, posando de forma briosa, comentou:
  - Non obstante, "Cromwell" está tan ben, que o ferro é ridículamente semellante! Vin tantas veces, pero non podo acostumarme a esta broma.
  De feito, este dos tanques ingleses máis masivos parecía un ferro banal coa súa parte frontal biselada. Non obstante, era moi difícil romper un tanque así. Aquí necesitas un calibre de polo menos 75, o que aínda é raro para o exército alemán. O canón de 88 milímetros é aínda mellor, pero Rommel ten poucos deles, e é moi difícil transportar unha cousa tan colosa, especialmente no deserto.
  E aquí está Matilda. A mellor creación de antes da guerra da construción de tanques británicos. Oitenta milímetros de blindaxe frontal, cun peso de só 27 toneladas. É dicir, a armadura frontal dun tanque mediano é máis grosa que a dos pesados KV soviéticos, e mesmo biselada como a proa dun barco. Gerda pensou que "Matilda" aparentemente estaba sendo preparada para a guerra contra a URSS. Os rusos xa tiñan, mesmo antes da Segunda Guerra Mundial, canóns de 76 milímetros, o que significa que eran capaces de perforar o que era máis débil. A propia Matilda, con todo, non está ben armada, calibre 47, pero ten tres metralladoras.
  As nenas, porén, son de sangue frío. Só se moven algo máis de trinta tanques, seguidos de tanquetas e infantería. Parte da infantería en motos con sidecars. Tankettes, algo máis de cincuenta, pero a infantería motorizada está a correr decentemente. Shella, sinceramente sorprendida, preguntoulle a Magda:
  - De onde sacan tanto equipamento no bloqueo?
  A demo pelirroja sorriu mentres a harpía respondeu:
  - Si, nunca tiveron problemas coas latas. Queren poñernos a proba de forza. Como saber se os nosos rapaces non van fallar!
  Shelley respondeu:
  - Non rapaces, senón nenas! E tamén o máis chulo...
  E detrás das cuñas e das motos marchaba a infantería. Os soldados ingleses fuxiron, agachándose lixeiramente, e levaban nas súas mans rifles e metralletas. Houbo un repique de eirugas, e o chirrido da area.
  Magda mirou rapidamente ao seu redor (parece que non é nada terrible, ao longo dos bordos da posición que ocupan as mozas, ferro, tamén están sentados emboscados mozos alemáns!). Ata o momento, non se disparou nin un só tiro das unidades da Wehrmacht. Todo está tranquilo e tranquilo. Shelley susurrou suavemente:
  - ¡Somos como indios nunha emboscada, pero ao mesmo tempo nós mesmos corremos o risco de perder o coiro cabeludo!
  Magda bufou en resposta con especial desprezo, soplando un mechón de pelo ardente da súa fronte:
  - Con tal estado de ánimo, non deberías ir á batalla en absoluto!
  Pero os británicos tiñan peores nervios, ou quizais querían impresionar ao inimigo e, polo tanto, os tanques quedaron inmediatamente envoltos en fume, retumaron os disparos. A raíz deles, disparáronse metralladoras e os infantes tamén lanzaron unha volea dos seus rifles. Os alemáns permaneceron en silencio, agardando a que se achegase o inimigo.
  E cando só quedaban cen metros para os inimigos, Gala ordenou concisamente:
  - Lume!
  . CAPÍTULO #2
  As mozas xa conseguiran acordar automaticamente as súas vítimas e dispararon desde lanzagranadas nas vías. Afortunadamente, son perfectamente visibles nos tanques ingleses. Shella disparou, e exclamou alegremente, a eiruga dereita do blindado "Matilda" estaba rota. A nena volveuse:
  - "Matilda" ten xaque mate!
  Magda tamén conseguiu noquear ao Cromwell, espetou a nena alegremente:
  - A revolución dos burgueses en Alemaña non pasará!
  Entón as dúas nenas rían. Outras lobas golpearon os seus lanzagranadas con bastante precisión, como resultado do cal os trinta e catro tanques británicos pararon. O seu líder Gayla exclamou:
  - Os ingleses están todos tremendo, a súa insignificancia está por riba! Se os alemáns están loitando, é mellor non loitar!
  De feito, as mulleres son unha raza tal que teñen un don especial para disparar. E pegaron moi ben. Entón, o poder de golpe dos británicos quedou paralizado.
  Verdade, Gran Bretaña non é un país débil e os coches parados comezaron a disparar. Pero que inconveniente teñen... O fociño non baixa ben, así que.... Gala manda:
  - Aquelas mozas que non descargaron os seus lanzagranadas, que elixan vítimas entre as tanquetas.
  Magda riu.
  - E cuñas, ai cuñas - faremos doces con elas!
  Shella engade:
  - Aínda que estamos a dieta, pero tes un sitio no baño!
  Magda engadiu:
  - Unha galiña picota gran a gran, pero engrasa máis rápido que un xabaril tragando anacos!
  Que é unha tanqueta? Esta é unha máquina que semella un pequeno tanque, ás veces con orugas, outras con rodas. A verdade só pesa dúas ou tres toneladas, ou catro toneladas e media. As modificacións máis pesadas tamén teñen un canón. Tan pequeno... o seu calibre é de 20 milímetros, pero é moi perigoso para a infantería. Por certo, unha tanqueta tamén se pode perforar na fronte, especialmente se entras no casco, onde a armadura probablemente non rebotará. Algunhas nenas en particular tamén teñen un conxunto adicional de lanzagranadas. Recargan rapidamente con suavidade, como acariciar os barrís dun neno. Despois abren lume para matar.
  Magda mesmo cantou:
  - Repetimos movementos sinxelos: un golpe ben apuntado para derrotar!
  As cuñas reaccionan aos golpes de diferentes xeitos. En Shella, por exemplo, explotou unha vítima de aceiro, e en Magda, deformada, comezou a asentarse. As nenas incluso berran de deleite, coma se fosen acariciadas por rapaces fermosos. E a resposta é cuspir a morte.
  Shella ata lambeu o lanzagranadas coa lingua, sentiu un sabor metálico. Case todas as tanquetas están forradas. As motocicletas británicas comezaron a diminuír a velocidade. Incluso desde lonxe, estaba claro como os rostros dos australianos estaban torcidos. O ataque da formidable Gran Bretaña estaba claramente asfixiando...
  Magda, deixando o lanzagranadas, colleu unha metralleta e, premendo o trinquete, dixo:
  - ¡Son un perruqueiro xentil, porque non hai nada máis tenro que a morte!
  Shella berrou:
  - Non é pecado cortar o pelo coma os británicos!
  Os disparos dos británicos volvéronse caóticos, e entón as metralladoras pesadas alemás foron marteladas e os canóns foron alcanzados con proxectís de fragmentación. Primeiro, disparáronse armas de pequeno calibre, pero tamén produciron unha boa cantidade de devastación e, a continuación, gañaron un calibre medio de 75 milímetros. Cando tal calibre bate, e as cunchas se desmoronan en fragmentos...
  Magda fregou as palmas das mans con satisfacción.
  - Aquí tes unha papilla para eles!
  Un inglés era un negro, e tan grande: sete pés e medio, nada menos. Levaba un chaleco antibalas e rugía coma un xabaril ferido. Dado que a gran moto na que ía o negro foi atropelada, saltou dela e correu ata a posición. Shelley sorriu malamente.
  Si, era un bo rapaz.
  O tiro da loura descalza é ardentemente preciso, xusto na virilha do blindado Otelo. Os negros gritaron: ter experimentado un "orgasmo" comprimido. Shelly fixo unha broma:
  As nenas somos uns mozos agradables
  O valor será confirmado cunha espada de aceiro!
  Unha bala na fronte de escoria dunha ametralladora,
  Arrancaremos uns negros calvos!
  Magda case atragantada coa sorpresa:
  - ¡Así que aínda sabes xurar! Ben, ti e un amigo!
  Shelley devolveu o ollo.
  - E que? Son moi diversa!
  Parte dos británicos deitáronse e dispararon. A batalla medrou, e unha das balas voou tan preto da cabeza de Magda que mesmo lle cortou un mechón de pelo. Parecía que caera un anaco de chama brillante. O diaño ardente fíxose mecánicamente:
  - ¡Estes peliqueiros teñen as mans afiadas ata o inferno!
  Shella, seguindo facendo lume dirixido, respondeu:
  - Ku-kuken quakin!
  Magda, a pesar do atarefado da loita, aínda non puido resistir a pregunta:
  - Que dixeches?
  Shelley chiscou un ollo con astucia.
  Entendes o latín? Unha expresión que denota un total de kaput!
  Magda, en resposta, cortou unha longa fila de cinco ingleses máis que saltaron no momento equivocado e dixo:
  - Un exceso da mente equivale á súa falta!
  Shella e entón atopou algo para obxectar:
  - Non, estás equivocado! É fácil quitar a mente, pero é difícil engadila.
  Magda, despois de deitar a outro árabe, decidiu aceptar:
  - Que podo dicir! Xeralmente imposible! Un vaso de viño - non vai engadir mente! O segundo e o terceiro están tolos!
  Pero, a pesar da perda de moral, os británicos seguían sendo perigosos. Velaí un dos lobos, unha mona de pelo negro en bikini, un par de balas golpeadas na cabeza, forzando un breve berro a amainar para sempre. É unha mágoa que a vida da nena resulte tan curta, como as bolboretas dun día. Varios lobos resultaron feridos. Magda dixo:
  - Hai moitos ases diferentes, só moito pid....
  Shelley interrompeu.
  - Xurar obscenidades durante unha pelexa é un mal presaxio... Aínda que xaque mate nun xogo é un sinal de clase!
  Dito isto, a moza acaba de lanzar unha bala no ollo do opoñente. Mesmo se volveu triste, así que matas, matas... Non hai fin para iso. Magda tampouco se quedou atrás e mesmo comezou a contar os mortos. En xeral, se pensas niso, matar engade forza a unha persoa? Só matar, por suposto, engade e fortalece o karma. Parece que estás alimentado pola enerxía de individuos inferiores. E fas mil veces máis forte. Como din - guerreiros-heroes. Ou máis ben guerreiros-bogatyrs. Aquí está un rapaz australiano: case un neno perdeu a metade do cranio. Magda comentou:
  Mellor matar unha vez que maldicir mil veces!
  Shelley aceptou.
  - Certamente! Podes facer clic en todos coma este! Onde está a túa presión automática, un cuspir feroz nos cerebros da caída das estrelas.
  Magda, furiosa co guepardo, engadiu:
  - Os británicos colganche, ben, bebe ao carallo! Só chove no tellado do teu xeneral!
  Shella tamén comezou a contar os exemplares exterminados. De feito, que a súa beleza debería estar na cerimonia. Pero aquí hai outra pregunta, debería poñer velas para os mortos ou non? Despois de todo, aínda que as persoas malas son inimigas, seguen sendo persoas. Como, por exemplo, facían os espartanos en tales casos. Probablemente nobre.
  Shella, nun susurro sonoro da deusa incitadora, dixo:
  - Xa sabes Magda, imos despois da pelexa ao templo máis próximo e recemos polos asasinados por nós para que as súas almas do purgatorio se precipiten directamente ao paraíso.
  O guerreiro pelirrojo fixo unha mueca.
  - Ou quizais imos á mesquita? Ben, ti e a sentimental Shelley. Igual que o teu homónimo do conto de fadas de Andersen, ou mellor dito Charles Perot. - Magda plantou unha explosión obrigando a tres persoas máis a eructar sangue. - Pero o noso mundo non é un escenario para sentimentos baratos.
  A guerreira loira encolleu os ombreiros.
  - Como dicir? Non me gustaría que, no caso da miña morte, o corpo fose pisoteado en esterco, e mesmo ourinase por riba. Fais ben e volve a ti...
  - Volve cunha bala! espetou Magda, xa recibindo un par de arañazos tanxenciais.
  Shella deixou dous máis e comentou:
  - E non bocexas, entón nin unha bala te atopará!
  Magda torceu a cara sucia.
  - A bala é un parvo e a baioneta non é un profesor, pero o proxectil non é un profesor axudante! Pero non podes protexerte do lume automático cun incensario!
  Shelley comentou:
  - Escribiu un poeta famoso - para que un bolígrafo se equipara cunha baioneta!
  Neste punto, a orella da loura estaba lixeiramente raiada por unha bala. Con todo, Shelley nin sequera se inmutou. E se a bala asubía, significa que pasou voando.
  . CAPÍTULO #10
  
  Magda aprobou este método:
  - Este comportamento é digno dun verdadeiro ario!
  Shelley replicou:
  - A xenerosidade de eloxios, enmascara a escaseza da mente e a cobiza!
  Magda fóra de lugar e fóra do camiño, berrou:
  - ¡Tal filosofía levarache á tumba!
  Á dereita de Shella tamén resultou ferido un amigo de cabelos claros. Aínda que a nena aínda é unha nova chegada descoñecida en lugar dunha camarada que se foi, aínda sente pena por ela. Pero ela non xeme, ao contrario espremeu un sorriso. Entón comezou a sacar a bala coa lingua. Shella arrastrouse cara a ela:
  - Déixeme axudar...
  Ela respondeu:
  - Baixar! Mellor disparar e destruír os pésimos cachorros de león. Isto é xenial para ti.
  Shella non tomou represalias con forquillas nin tirou area, aínda que estaba tentada. Apoiando o cóbado e facendo énfase, deitando claramente a tres persoas nunha pequena ráfaga (xa ten unha metralleta, fixo tanta calor que o cañón comezou a poñerse vermello, incluso é sorprendente que aínda non se atascase!), berrou:
  - ¡Excelente, nunca pasa nunha guerra! Definitivamente algo inacabado!
  Unha amiga (chamábase Whalen) dixo:
  - Iso sería para a túa lingua, e ata atornilla o gatillo dunha metralleta! Así que destruiría a todos.
  Shelley riu, moi alto. Entón un dos ingleses gritou:
  - Sodes todas putas Boshi!
  Shella respondeu con forza lanzando unha granada de fragmentación:
  - ¡Escoito de xigolos!
  Ameazando con prenderlle lume a Alexandría peor que César, Magda espetoulle, e tamén lanzou unha granada. Gritou:
  - Sempre somos xenerosos con tales agasallos!
  Whalen tirou a bala do ombreiro e cuspiruna.
  - Sabes mellor do que sentes!
  Apareceron reforzos na parte traseira dos británicos, unha ducia de tanques máis. Si, Matildas, e o resto de Macabeos compraron nos EUA. Os últimos tanques estaban sen torreta, pero con tres canóns cada un. Magda asubiou suavemente.
  - Si! Son coches de dinosauros!
  Shelley fixo unha mueca nerviosa.
  - Xa sabes, un dinosauro pode pisar un mamífero se ralentiza co seu cerebro. Toda masa...
  Magda interrompeu con rapidez:
  - E aquí non tes razón. Unha persoa pensa dez veces máis rápido do que se move. É dicir, non son os cerebros os que nos defrauda en primeiro lugar, senón o corpo!
  Shelley rodou os ollos.
  - Si, o corpo... A alma adoita ser forte e ingrávida.
  Magda riuse nerviosa.
  - A alma pecou, pero o corpo é responsable!
  Os Macabeos eran moi lentos, polo que as Matildas non tiñan présa. Con todo, as mozas non estaban nerviosas, aínda lles quedaban algunhas sorpresas, en concreto, un par de ducias de cargas antitanque. Pero neste caso, non se mostraron. Houbo un ruxido e ata tres proxectís lanzaron cara aos tanques británicos. Aquí hai un "Macabee" que resultou ser golpeado inmediatamente, un burato formado no seu casco ancho. Os británicos, con todo, non perderon a cabeza e mesmo fixeron un intento infructuoso de abrir fogo en movemento. Non obstante, era difícil determinar de onde disparaban os canóns coidadosamente disfrazados de Rommel. Seguiuse outra descarga e deformou a torre da Matilda. Shelley sorriu alegremente cos ollos ben abertos.
  - E que? Canón antiaéreo, despois de disparo rápido!
  Magda murmurou enfadada:
  "Non nos quedará nada.
  Tras os Macabeos, apareceron novas tankettes, así como varios Cromwell. Ademais, a xulgar pola pintura descascada, estes coches foron cavados na area. Tamén unha vara, queren tomala con descaro. A Magda pelirroja colleu a araña cos dedos, un pé de nena e descalza, e esmagouna sen ceremonios:
  - ¡Isto é o mesmo para todos os británicos!
  Shella aprobou calorosamente:
  - Bravo! Sigue así!
  Os canóns antiaéreos de 88 mm continuaron disparando. A súa cadencia de lume era alta, pero a súa precisión non se rendeu. O inimigo rompeu moi ao azar e non puido causar danos significativos. Pois e as lobas a loitar coa infantería, que chegaba cada vez máis.
  Magda, tratando de calmar a desagradable comezón do rasguño, comentou:
  - Os británicos son tan pouco económicos no uso dos recursos humanos. É incrible que conseguiron apoderarse de medio mundo!
  Schella, polo tanto, expresouse nunha ocasión moi halagadora para os alemáns:
  - ¡Son amos, tírannos cadáveres! Non te podes argumentar en contra, vaia, os cadáveres cheden moito!
  A ardente Magda riu un pouco:
  - Si, un ataque de gas, cousa seria.
  Os tanques británicos arrastráronse como tartarugas, e pronto só quedaron pilas de metal dos Macabeos. Pero a máis áxil "Matilda" conseguiu escapar, pero as súas lobas inmediatamente mataron a eiruga, como sempre golpeando acertadamente co lanzagranadas.
  Shelley lambeu os beizos.
  - Ese é o noso camiño! Segundo os Esses!
  Os Cromwell, ou máis ben as súas tripulacións, estaban terriblemente nerviosas, tiraron dos mandos e esmagaron por erro aos seus propios soldados. Mesmo as eirugas, de area e sangue, quedaron sucias e de cor marrón vermella. Ao mesmo tempo, os tanques torceron no lugar e as torres tentaron xirar torpemente. Shella mostrou os dentes e cantou:
  - Os non me esquecen medran nalgún lugar. Mamá fai tortas! Reich na boca non son dentes, senón colmillos de cunchas!
  Os "Cromwells" de xeito bastante estúpido continuaron a buscar e esmagar aos seus propios soldados, aínda máis intensamente. Mesmo os canóns antiaéreos alemáns calaron para non interferir cos tanques, para levar a cabo unha misión "honorable". Magda gruñía ferozmente:
  Entón imos agora! Quizais poidamos escapar da tormenta!
  Pero aquí están algúns "Cromwells" que aínda lograron nivelarse e precipitarse cara ás posicións que ocupaban as mozas. Pero foron detidos case inmediatamente por tiros ben apuntados. Ao parecer, as lobas están na emoción da batalla, simplemente se prohibiron perder. Os británicos enfrontáronse a unha fortaleza verdadeiramente alemá. Aquí está un dos tankettes, que perdeu os restos de coraxe, volveu atrás. O xeneral australiano mandou algo e as granadas voaron cara a ela. O coche ferido de morte estalou en chamas, e entón os proxectís comezaron a estalar no interior. Así é o espectáculo.
  A formidable doncela Shella tiña unha metralleta atascada por un sobrequecemento e, poñendo a un lado un anaco de ferro que se volvera inservible, comezou a disparar desde un rifle de carga automática. E que boa táctica! A taxa de lume é menor, pero o obxectivo é maior. O resto das mozas guerreiras fixeron o mesmo aínda un pouco antes. Magda, meneando a cabeza, comentou:
  - A guerra ensina economía. E na parte dianteira, aínda máis que na parte traseira!
  Shelley aceptou de mala gana.
  - Que ensine! Pero cantos destes cachorros de león están a correr contra nós! É posible que os británicos, así, lanzaran todas as súas forzas contra nós!
  Magda, cuns ollos astutos e disparadores, como Cenicienta, ou mellor dito as súas irmás no baile, respondeu:
  "Sinceramente, iso é exactamente co que estou contando!"
  Shelley quedou sorprendida.
  - Contas? Queres que morramos? A tan nova idade atopar a morte?
  Magda chiscou un ollo cariñosamente.
  - Non neste caso! Pensa, que pasa cando o inimigo concentra todas as súas forzas nun só lugar?
  Shelly respondeu inmediatamente:
  - Faise máis forte nesta área. Pode romper a primeira liña.
  - E outros? Magda chiscou o ollo.
  - Máis forte! Non viceversa! - Shelley adiviñou de súpeto - Entón, mentres o inimigo lanza todas as súas forzas contra nós, o resto das nosas tropas poden asaltar o bastión inimigo!
  Magda envorcou rapidamente e bicou á súa amiga na súa meixela suada e rabuñada:
  - Intelixente! Por fin descubríno! Para que Alexandría non se converta nunha cidade récord que resistiu tanto tempo á Wehrmacht.
  Shelley comentou:
  - Pero Alexandría xa se converteu nunha cidade así. E espero que ningunha das cidades inimigas bata o seu récord! Despois de todo, nós...
  Magda interrompeu:
  - Dicir que somos invencibles ata que remate a batalla é un mal agoiro. E xa o sabes!
  Shella brillou os seus ollos de zafiro con rabia en resposta.
  - Ser crente non significa ser supersticioso. Isto mesmo se menciona no catecismo!
  Unha vez máis, Magda, despois de disparar con éxito desde unha arma e cortar outra "orca", suxeriu moi en serio:
  - Canta miña moza! Iso certamente é mellor cantar que xemirse!
  Shelley bromeou de súpeto:
  - É mellor xemer de orgasmo que cantar de dor!
  Magda enfadouse:
  - Ben, non podes conectar dúas palabras e polo tanto falas vulgarmente. Veña, cántao máis alto.
  E Shella púxose a cantar, ao principio parecía que estaba tranquila, pero a cada verso novo, a súa voz facíase máis forte;
  Polo lume do torrente sanguíneo,
  Unha avalancha inundou a nosa terra...
  A guerra non coñece límite de tempo,
  Mellor que o viño máis doce!
  
  O sabor da vitoria non se volverá amargo,
  Mesmo a amargura do fume e do sangue.
  Cando os nosos avós loitaban -
  O ruiseñor chía sobre eles!
  
  A inmortalidade é o premio máis alto,
  Non saber vellez aburrida.
  Para que non veñan os mensaxeiros do inferno,
  Para que a graza flúa.
  
  Amamos o mundo e o cheiro das agullas de piñeiro,
  Pero se é necesario, a batalla agarda.
  Ó noso corazón de ouro,
  Deixalo arder, derretendo o xeo!
  
  Si, pasa a xuventude fresca,
  Todo volveuse banal.
  que sae o sol,
  Ser humano non é mentira!
  
  Ama a xente a luz do Señor,
  É moi amable, confía en nós...
  Aínda que o camiño pola vida do inframundo,
  E goberna o mundo: Herodes-Ham!
  
  Temos obxectivos limpos
  Pero o camiño ata eles é unha mágoa no sangue!
  Despois de todo, é unha máquina automática como pesas,
  Likho da escuridade está cheo de parentes!
  
  Xesús e María son a nosa garantía,
  Virán e traerán a felicidade!
  Entón o frío desaparecerá - fariña,
  E rabia con mesquindade kaput!
  O ataque británico finalmente esvaeceu. Os últimos tanques eliminados detivéronse preto das trincheiras alemás excavadas. E só a infantería, e os novos motociclistas chegados aínda non deixaron intentos de fuxir da presa. Esgotadas pola longa marcha, as nenas, ásperas pola area pegadas á suor, dispararon coas súas últimas balas. Shella axustou a baioneta e díxolle a Magda:
  - Ben, corpo a corpo?
  A nena respondeu:
  - Si corpo a corpo! Será unha caza gloriosa, aínda que para moitos será a última! Só agarda a orde do comandante!
  Shella susurrou:
  - A orde do comandante durante a guerra está chea de amor e un prezo enorme!
  Porén, estaba claro que non había unidade entre os soldados británicos. Algúns deitáronse e non quixeron correr cara adiante, mentres que os demais batían timidamente os pés. Ás guerreiras xa lles quedaban uns disparos, aínda que inicialmente había unha bolsa enteira de munición traída por cada loba. Si, son nenas, fermosas, descalzas, nuns bikinis moi fortes dunha guerreira dun batallón de elite feminino das SS. O departamento no que loitaron os mellores individuos de Alemaña, e mesmo se adestraron sen piedade. Unha especie de programa para crear persoas do futuro: o superman cantado polo xenial Friedrich Nietzsche. As nenas tentaron elixir a súa propia vítima cada unha e non perder un só cartucho en balde. E despois había tanques. E de onde veñen estas "Matildas", estampadas polo tellado. Pero agora, ao parecer: chegou o límite da paciencia, Gala xa está disposta a dar a orde do combate corpo a corpo, cando de súpeto. A grandiosa sinfonía de Wagner soou desde as nubes afastadas. Esta música é tan colosal e deliciosa, capaz de levar a un auténtico ario a un frenesí total. E conducir ao inimigo nunha picada. Mirando ao ceo, Magda exclamou en voz alta:
  - Si, estes son os nosos bombardeiros Stuka.
  Shelley ladrou un xogo de palabras:
  - As pezas non organizarán unha desmontaxe peza por peza!
  Que se pode dicir do formidable Yu-87, o lendario bombardeiro en picado, o símbolo da Blitzkrieg alemá? Esta máquina, perfecta (para a súa época, cando non existían sistemas de guiado informáticos tan potentes e eficaces), é apta para destruír obxectivos terrestres, e especialmente infantería, e tamén tanques. E a produción dun substituto digno: Focke-Wulf só comeza a relaxarse.
  Gayla ladrou en voz alta.
  - Burde na area, axiña e esconde a cabeza!
  E agora os golpes seguidos sobre os británicos, as Matildas son voladas e volcadas. Shella sentiu que os anacos, como un peite, pasaban polo seu cabelo e rascaban a orella. Magda tamén estaba enganchada, e unha nena non tivo nada de sorte, cortou o caco. Pero, afortunadamente, estas xa foron as últimas vítimas. Agora o ataque británico finalmente atragou e unha pancarta cunha esvástica levantouse sobre o minarete principal de Alexandría. Esta bandeira era enorme e aterrorizaba a máis da metade do mundo:
  Magda, con terrible admiración, exclamou:
  - Caramba! Por fin!
  Shelley quedou sorprendida.
  -Gañamos? Dalgunha maneira non o podo crer!
  Magda riu suavemente.
  -Si Si Si Si!
  Os británicos supervivientes tamén comezaron a tirar trapos brancos. Iso foi unha vitoria, algo que só podes soñar, parado diante dunha armada exteriormente inexpugnable, pasou.
  Shelley exclamou:
  - Alegría, alegría todo o tempo! Sempre seremos felices! A nosa bandeira de cor rojiza indica o camiño...
  Algún demo tirou a Magda da lingua, e ela espetou:
  - Non vai a ningures!
  Pero o malvado Gale escoitou, ela, por sorte, estaba preto, e o estrondo nese momento diminuíu. O comandante da compañía gruñía:
  - Así é como? Unha pancarta cunha esvástica leva, na túa opinión, a ningures. Descubrirémolo contigo, pero de momento necesitamos construír prisioneiros.
  Efectivamente, entre os que se renderon houbo moitos feridos, e graves. Con eles, os nazis actuaron "con misericordia", un tiro de control na cabeza e orde completa. Os que resultaron feridos leves colocáronse nunha columna separada: pódense curar e utilizar como forza de traballo. Shella, con todo, experimentou de súpeto unha punzada de conciencia ao ver a masacre dos feridos graves e lisiados. No Terceiro Reich, todo estaba subordinado aos requisitos de conveniencia. E así, elimináronse os innecesarios. A propia Shella, a pesar de todo o simulacro, e xa sólida (sobre todo despois desta batalla!) O número de cadáveres da súa conta, seguía sendo amable e moi sentimental. Unha amarga bágoa ata rodou pola súa meixela poeirenta e bronceada. Que sucio é a guerra, como cambia o carácter e a valoración dunha persoa.
  Magda tamén estaba nerviosa; que máis se lle ocorrerá á cruel Gayla. Como será castigada? De feito, en tempo de guerra, o comandante pode simplemente ordenar ser fusilado, sen sequera explicar as razóns. Aínda que probablemente non chegue a iso. Despois de todo, son a elite, e en caso de execución, e mesmo con testemuñas, poden comezar a investigar que é o que, por que. Son guerreiros valiosos, non carne de canón común.
  Roth, con todo, estaba bastante maltratado. Morreron tres mozas alemás, cinco resultaron feridas graves, case a metade eran leves e todas sen excepción estaban rabuñadas e cansadas de morte. O cálculo das perdas realizouse un pouco máis tarde, pero polo de agora construíronse os prisioneiros e contabilizáronse os trofeos capturados. E tamén as nenas ordenaron as armas lanzadas polo inimigo nunha pila separada. Aínda que era noite, era bastante luminoso, sobre todo grazas á lúa chea. Shelley comentou:
  - Coñeces a Magda con tal tempo, os homes lobis adoitan ser moi activos. Especialmente os antigos mortos!
  A guerreira pelirroja torceu a cara.
  - Se despois de todo, contos de fadas, entón si. Pero sodes adultos. Máis ben, somos nenas adultas, e nós mesmas somos como ghouls. Aínda que sexan mulleres e moi fermosas.
  Ante os ollos de Shella, ou mellor dito na súa fresca memoria, brillou un episodio da batalla pasada, xa que despois da caída da bomba, os corpos dos británicos esparexéronse. Entre eles, había un -aparentemente de entre os nativos de Australia, un fociño con beizos grosos e un nariz aplanado- só horror. E os ollos... Só a miña besta cariñosa e mansa, quérote moito, créeme. A cabeza non chegou á formidable Shella só dez metros! E é como...
  As nenas asasinadas, a diferenza dos soldados comúns, non podían ser enterradas así. Os seus corpos foron envoltos en bolsas de plástico e despois da cerimonia de despedida e funeral (¡iso fíxoo un cura especial cunha esvástica na manga!), foron enviados en avión a Alemaña.
  O cura era un SS especial cun uniforme vermello e con cara de asasino profesional. Hitler tiña moito tempo querendo establecer unha nova relixión no Terceiro Reich. É certo que a compilación de teoloxía alternativa atopou dificultades. Uns poucos filósofos ambiciosos impulsaron cada un o seu propio modelo e teoría. E só o propio Führer podía escoller un común. Pero a adopción dunha nova relixión, onde a cruz substituiría a esvástica, ou mellor dito, a esvástica substituiría a cruz, suporía unha escisión inevitable na sociedade, e mesmo en vésperas da Segunda Guerra Mundial. Hitler decidiu aprazar a reforma ata tempos mellores! Por desgraza, ata o Führer parecía capaz de mover montañas e cambiar as leis da natureza, obrigado a ter en conta os prexuízos humanos. Magda é pelirroja, pero pelirroja, a cor do pensamento astuto e non estándar, suspirou. A diferenza da guerreira loira Shella, esta hábil asasino con alma de cordeiro, ela non amaba a Cristo, considerándoo sinceramente un débil e un xudeu. De feito, a Biblia é unha merda total. O feito mesmo de que os xudeus sexan o pobo elixido por Deus só provoca risas e rexeitamento. Que Deus elixise... Brr... Magda interrompeu os seus pensamentos e axudou a cargar os mortos nun recipiente especial. É realmente estraño que unha persoa, a coroa do universo, sexa tan fráxil que poida ser asasinada. Despois de todo, é posible destruír o perfecto... Non obstante, é ridículo falar dunha persoa perfecta.
  . CAPÍTULO #3
  Esta criatura está bastante mal adaptada para a vida, especialmente os nenos humanos. E por que? Isto suscita dúbidas sobre o curso natural das cousas na evolución. Despois de todo, o home é a esfera máis alta e ninguén pode argumentar que isto sexa exactamente así. Polo tanto, o ateísmo é lóxico. Despois de todo, as debilidades humanas explícanse polo feito de que aínda está practicamente no inicio da escaleira da evolución. É dicir, mentres estás débil, pero no futuro podes facerte forte.
  A moral cristiá asume: que naciches con merda e seguirás sendo a mesma merda, só que levarás a túa humillación para sempre. Ben, o propio significado do concepto de Islam significa submisión... E ser submiso significa ser unha non entidade, o que é máis que inaceptable para unha persoa verdadeiramente orgullosa.
  As lobas, pola súa banda, estaban ocupadas limpando cadáveres e recollendo material. Xa era noite, a máis brillante do ano. Os cadáveres xa comezaran a desprender un cheiro asfixiante. Magda fixo unha mueca: ben, por que a xente ten tanta merda! O home é un lixo andante! Pero, en teoría, unha persoa debe ser - un superhome e un superanimal! Isto ten un significado especial: a mente, o dar e a perfección física. Vaia, esta xente... ou máis ben xente pequena. Pois por que son mellores que os animais, se feden así! Só tes que superarte para tocar os cadáveres e botalos... Shelle, podería dicirse, tivo sorte, cava xunto con outros soldados un burato profundo e ancho, onde se botarán os cadáveres. Con todo, Magda enganou un pouco, apresurouse a axudar ao tanque Cromwell abandonado polo inimigo. Ben, nada en canto a propiedades especialmente protectoras e executando este coloso. O Guerreiro dixo:
  - A técnica é unha merda.
  A loura descalza Ket, tamén da súa empresa, obxectou:
  - A tecnoloxía non ten nada que ver se a xente está podre!
  Magda está aquí coas dúas mans para, inmediatamente de acordo co fermoso e alegre guerreiro:
  - O equipo oxidado é máis fácil de limpar que refrescar a unha persoa podre. O músculo máis forte é impotente - se a mente é débil!
  Ket, empurrando o tanque coas mans, riu:
  - Pois ti e Solon! Ou mellor dito, Sócrates en saia, expresado de xeito tan complicado. Pero Hitler, como el dixo: bater, bater e bater de novo!
  Magda gruñía acertadamente ao xeito de Suvorov:
  - Golpea, pero non te resistas!
  O bíceps puntiagudo de Ket bultouse, ela empurrou o tanque con todas as súas forzas e a barriga da nena afundiuse polo esforzo. Magda tamén, como unha verdadeira aria, non enganou. A rapaza fixo o mellor posible, e ata cantou:
  - Non penses no amor! Empurre pesos enormes! Despois de todo, este é o noso deporte severo, non un récord mundial local!
  Kate cantou:
  - ¡Marcamos novos récords para que a terra medre! Dúas veces, tres veces máis que a norma - para que o meu país floreza!
  Magda continuou medio en broma e medio en serio:
  - E eses discos son xeniais - mata máis cabróns! Non somos malas nenas - esmagamos ladrillos con pementa!
  A guerreira pelirroja, mesmo en éxtase, golpeará a súa cabeza contra a armadura. E despois escoitei a música. E entón ela tensouse aínda máis. Aínda así, é estraño que os británicos, que teñen unha actitude tan reverente cara á monarquía, chamasen ao tanque en honor a Cromwell, un rebelde, un revolucionario. Si, incluso a execución do rei Carlos primeiro. Que contrario á lóxica é nomear un novo tanque cruceiro despois dun asasino, cunha armadura suficientemente poderosa. Aínda que o arma dispara fragmentación, non proxectís antitanque. Magda lambeu tímidamente a armadura coa lingua e logo cuspir deliciosamente:
  - ¡Un pouco amargo!
  Kate comentou:
  - Se non nos dan unha recompensa despois desta batalla, entón esta será a maior inxustiza!
  Magda comentou cun suspiro:
  - En teoría, é necesario premiar xenerosamente a todas as mulleres guerreiras do noso batallón, ou mellor dito á compañía. Todo o mundo pelexou como heroes, ninguén se agaou, e cada un tiña polo menos unha ducia de cadáveres baixo os seus pés. Eu mesmo matei máis de corenta "cachorros de león" só nesta batalla. E que todo o mundo debe ser recompensado - iso sería xusto!
  Kat asentiu.
  - Por que non! Ademais, os nosos tres amigos quedaron tirados na area. Así que todo é terrible. Todas estas guerras incesantes na historia da humanidade. A guerra é, por suposto, interesante, pero a xente está morrendo!
  Magda de súpeto canta penetrante:
  - A xente morre polo metal! A xente morre polo metal! Satanás goberna a pelota alí, a pelota goberna alí! Satanás goberna a pelota alí e bota napalm!
  As nenas riron e finalmente cargaron o Cromwell na plataforma. Ao mesmo tempo, Magda conseguiu esmagar o dedo gordo da súa dereita, descalza, pero con graciosas liñas curtidas da princesa guerreira da perna. A nena fixo unha mueca e dixo:
  - Nas pernas coma no asfalto! Dial flat non viola!
  O humor é humor, pero o traballo é traballo. As lobas traballaban moito, coma se estivesen a traballar duro, pero ao mesmo tempo mostraban os dentes. Magda tamén intentou destacar aquí. As coxas aínda carnosas tremían tan violentamente. Kate, xemeando, comentou:
  - Danza é baile!
  Magda quedou sorprendida:
  - Que pensas facer?
  Kate explicou:
  - Estamos bailando como no ballet, pero ao mesmo tempo con pesas. Oín que os boxeadores tamén usan unha técnica de adestramento similar: dálle pesos ás mans e salta diante dun espello.
  Magda non puido evitar rir.
  - Pois si! Entendo que este é un gran método! Se os pesos son pouco, despois dos pesos nas mesmas luvas, as mans simplemente voarán.
  Kate comentou:
  - Moita xente quere despegar, pero a maioría espera o destino de Ícaro, xa que as plumas da ambición fíxanse coa cera da covardía!
  Magda riuse astutamente.
  - Eu tamén te vexo, filósofo! En todo...
  Kate interrompeu:
  - Non hai lobos estúpidos entre eles! Todos somos educados, ben, ler a Friedrich Nietzsche é imprescindible.
  Magda púxose alerta e inmediatamente preguntou:
  - Nietzsche? Este é un filósofo interesante. Pero o criterio do superhome non está precisamente definido na súa obra. En xeral, Nietzsche é atraído polo sistema comunal primitivo, é dicir, pola Idade de Pedra, que a min persoalmente non me gusta.
  Kate quedou sorprendida
  - E por que?
  Magda riuse bruscamente.
  - O caso é que Nietzsche non dilucida suficientemente, ou mellor dito, nin sequera subestima por completo o papel do progreso científico e tecnolóxico. Como afecta a unha persoa, e para mellor. E, en xeral, un intento de idealizar a Idade de Pedra - chamalo de ouro é inapropiado. De feito, no camiño evolutivo, as persoas van do simple ao complexo, do peor ao mellor. Por exemplo, a rapidez con que os avións están cambiando, do máis simple ao máis forte. Conceptos como velocidade, manobrabilidade, etc.
  Kate riu e cantou:
  - Que progreso chegou a - a milagres invisibles! Pero falta algo, un demo astuto torce o rabo!
  Magda engadiu máis melodiosamente:
  - Problemas esquecidos! O Terceiro Reich goberna! Robots en breve! Parasito aplanado!
  As nenas tiñan que cargar e traballar ata que estiveron en plena floración, xa facía bastante luz e por fin enterraron os cadáveres dos inimigos, parecía que podían deitarse, pero non estaba. Non, aínda lles daban de comer ás rapazas e, con motivo da vitoria, ata tomaron un bocado de cocido de trofeos. Gayla ordenou fervorosamente:
  - É unha gran honra para ti probar a comida do teu inimigo!
  Magda e despois vyaknula:
  - Non, é unha gran honra para os británicos que acordásemos comer a súa merda!
  Os ollos de Gayla brillaron con rabia.
  - Pois non, xa traspasa todas as fronteiras. Ti Magda quedas completamente sen comida! Ademais, serás sometido a unha especie de tortura. En particular, paréceme que os teus abdominais son demasiado flácidos e os teus músculos non están aliviados. Entón, imos probar a nova execución da práctica en ti!
  Entón alguén tirou da lingua a Shella:
  - Non quero deixar a Magda a sufrir soa. Déixame atormentarme tamén.
  Gala sorriu irónicamente.
  - Ben feito rapaza. Tal devoción, ou mellor dito amizade. Aguantarás os dous! E quede con fame os dous!
  Shella calou, o cheiro do cocido facía cóxegas nas fosas nasais dunha rapaza famenta e cansa. E entón o resto das súas amigas comezaron a sorber de forma esaxerada.
  Pero a principal tortura aínda estaba por chegar. A Gale realmente se lle ocorreu algo sofisticado. As nenas colgábanse coas mans nun fío que se clavaba dolorosamente no pulso, e encadeáronlles unha cadea aos pés. Ademais, se mantés as pernas paralelas ao chan, facendo unha esquina, entón a cadea de aceiro é un pouco curta, entón a folla de ferro. Pero se baixas as pernas, a punta da cadea fai balancear o metal, que á súa vez está conectado a unha fonte de tensión. E o teu corpo rompe a descarga eléctrica. Aquí hai unha tortura tan interesante.
  Gayla lambeu os beizos ferozmente.
  - A vosa prensa será tan forte... Vos mozas agradeceredesme o adestramento!
  Magda, rindo histéricamente, dixo:
  - E para que tirar, agradecémosche o adestramento de inmediato! Grazas ao gran SS pola nosa feliz infancia!
  Gayla axitou o dedo.
  - As rapazas teredes que colgar así un día enteiro. Pero, finalmente, podes sentirte como homes de verdade!
  Magda meneou a cabeza.
  - Todos os experimentos demostran que unha muller, se está debidamente adestrada, é moito máis resistente e perigosa que ata os homes endurecidos polas guerras!
  Gayla cortou un pouco:
  - Unha palabra máis e engadirei un día de novas probas!
  As nenas calaron, é difícil aguantar un recuncho, especialmente se unha cadea está encadeada aos seus pés durante moito tempo. Entón colgar coma un pezón. Gayla marchou sen despedirse, deixando que as rapazas sufrisen así. Shella sentiu unha certa presión no abdome inferior, a cadea rozoulle os nocellos, arrastrou as pernas. A nena quedou seducida de súpeto pola oportunidade de comprobar que pasaría se se tocaba o ferro cunha cadea. Que probar...
  A descarga eléctrica foi tan forte que a endurecida Shella berrou involuntariamente. Como se unha estaca ardente atravesase o corpo desde os talóns ata a parte posterior da cabeza. Había un dente nos músculos e dor de cabeza. Shelley rosmou.
  - Este é o desexo de experimentos tan característico das SS!
  Magda, medio en broma, engadiu:
  - É bo experimentar con... ¡Inimigos! Non obstante, non me ofende a lección.
  As nenas calaron un rato. Magda pensou: ben, que estraño é o destino. Agora gañaron os alemáns, todos se alegran, e vense obrigados a colgarse coma peras, e ata sufrir. A quen son as empanadas e as rosquillas, e a quen son as contusións e os golpes! É interesante o que segue. Agora, tras a caída de Alexandría, é posible lanzar unha ofensiva en Oriente Medio, mesmo antes da transferencia de reforzos adicionais. De feito, por que agardar se parece que hai moitas tropas en Iraq e Palestina, pero como podo dicir que están... Non están moi preparados para o combate, hai demasiados árabes e negros que se espallan cando a sirena ouvea. E se te atrasas, entón os británicos terán tempo para retirar moita riqueza, especialmente de Xerusalén e Bagdad. Non é necesario bater máis rápido e derrubar o inimigo. África é un continente enteiro, pero a caída de Iraq tamén é a clave de Asia. Despois de apoderarse das reservas de petróleo, bauxita e outros metais, Alemaña finalmente librarase de calquera dependencia da URSS. E quizais ata conquistar Rusia! Unha campaña cara ao leste... Un vello soño dos arios! E entón que? Quizais incluso a expansión espacial, como lles gusta describir nas novelas de ciencia ficción. Voando cara as estrelas e novos mundos. Onde viven, por exemplo, híbridos de cenorias e ras... É xenial, algo que antes non existía, e que non atoparás análogo na Terra. Despois de todo, outros mundos están cheos de luz inexpugnable, o que significa que as tropas alemás deben tomalos por asalto. Despois de todo, non hai nada máis brillante que o sol, excepto as estrelas! Magda preguntoulle a Schell:
  - Pois non te entendo, por que pediches fariña con tanta frivolidade? Gústache colgar así no estante? Ademais, doeme o estómago.
  Shelley conseguiu unha apariencia de sorriso.
  - E ti sabes ben! Por exemplo, notei durante moito tempo que os meus abdominais están lixeiramente atrasados. Entón eu tirei.
  Magda observou tristemente:
  - Pois non sabía que nos obrigarían a formar á prensa. Persoalmente pensei que me pegarían con porras nos talóns. Ou quizais mesmo látego con arame de espiño. Porén, se che fai feliz...
  Shelley falou máis alto:
  - Xa sabes, non atormentes a alma! Quizais deberíamos falar doutra cousa.
  Magda asentiu coa cabeza.
  - Falemos! Canta unha flor, non teñas vergoña! Despois, coa beleza de tal irmá, podes ver escribir cancións, unha gran artesá.
  Shella, decidindo que era mellor distraerse da dor deste xeito que chorar, cantou, ademais, a partir dun nome masculino:
  Nena musa caprichosa
  Acaricia, logo un desgusto...
  Saltan as preposicións e non hai unión,
  Desbotarase unha avalancha de rimas!
  
  Pero o que amo con todo o meu corazón...
  En resposta, di para que serven as palabras.
  O amor de cristal pode abrir a porta
  Abre o camiño dunha aguia para iso!
  
  Despois de todo, cre que a espada da pluma é máis cara,
  Hai dureza nel - a pelusa precipitarase nun torbellino!
  Nobres orgullosos arrogantes,
  Haberá un verso espinoso sobre eles...
  
  Creamos rati gloria,
  Onde o sangue flúe, e nalgún lugar suor.
  Ampliaron o seu estado,
  Dende as pirámides ata os témpanos de xeo.
  
  Pero ao mesmo tempo a alma é un año,
  Nela, a lira soa doce...
  Despois de todo, a voz da nena é unha chamada -
  E a paixón derreterse e granita!
  
  Onde hai unha palabra, as rosas arden,
  Onde florecen as maceiras...
  Non nos pode molestar o frío
  E intimidar o traballo van!
  
  Convertemos os soños en creacións
  Vencemos o abismo...
  O mundo enteiro conxelarase de asombro
  Cando a dor da noite desaparece!
  
  Entón rematará o sufrimento
  Non haberá lisiados nin orfos...
  E a despedida non nos chegará,
  Deixa que a criatura fulminante sopre o limiar!
  
  A patria converterase no reino de Deus,
  Cada un de nós é considerado o Creador.
  Só as cinzas verten sobre o engano,
  Quen é honesto, amable - ben feito!
  
  A compañía quedou reducida a noventa e cinco guerreiros (tres morreron e dous máis resultaron feridos de tal xeito que permaneceron no hospital). Onde vas: a guerra non está sen perdas, só as perdas están sen guerra! Varios guerreiros aínda tiñan cicatrices no seu corpo esvelto e musculoso, e un par de nenas resultaron estar vendadas. As tigresas, cansas dos longos traxectos, non parecían moi belixerantes, estaban demacradas, de modo que as súas costelas mesmo se deixaban ver. As nenas rascaban nerviosamente os pés na area, queimáronse e engrosáronse, picaban demasiado e picaban brutalmente. En xeral, se hai un lugar na terra peor que o inferno de Dante, entón descubriuno por eles mesmos en África. Non obstante, os guerreiros non quedaron coxos, e quizais ata fixeron alarde de que tiñan que experimentar penurias tan crueis. Unha especie de moral: cantas máis dificultades, mellor. Propaganda de ascetismo e valores espirituais, característicos do nazismo, sobre todo na versión radical de Goebbels, fronte á ideoloxía burguesa occidental do consumo. Así parecen unha caricatura de militantes norteamericanos as mozas, ennegrecidas polas queimaduras solares e o po, apenas cubertas por un bikini, e colgadas con armas. E non moi lonxe está a base alemá e a fronteira con Sudán... Desde alí sopra unha brisa quente, escóitase o cheiro a queimado, e as nubes do ceo son tan raras... só illas no Océano Pacífico. As dunas rosas baixo a influencia das masas de aire móvense lixeiramente, coma se os titáns cativos queiran botar man da maxia dos deuses pagáns, pero ao mesmo tempo asfixian coa impotencia.
  Shella susurrou moi tranquilamente a Magda:
  E cando por fin...
  A diaño pelirroja respondeu aínda máis tranquilamente:
  - Moi cedo! ¡Volvemos emborracharnos!
  Gayla berrou enxordecedor:
  - Corre, marcha paso (ese comando parece unha burla absoluta!)
  As belezas correron, os seus talóns endurecidos e queimados brillaban sobre o fondo de area dourada, case fumegante. A pesar de que o sol se achegaba ao seu cénit, as rapazas tiveron que volver correr. Tan case espido, cunha carga sólida sobre os ombreiros...
  Shelley, arrugando o ceño, comentou:
  - Pola tarde veranos a gran distancia e dispararnos!
  Magda non estaba de acordo:
  - Non é tan sombrío. Quizais non se dean conta de nós ... Ou mellor dito, todo o cálculo baséase no feito de que unha persoa normal non se enfrontará a unha calor tan infernal no deserto.
  - Especialmente descalzo! Shelley riu.
  E o vento quedou aínda máis. Mañá é primeiro de xullo... O mes máis caloroso do verán, no continente máis quente do planeta Terra. E as nenas teñen que correr, arrastrando armas e unha sólida carga de munición con elas. Magda lembrou unha historia fantástica sobre o futuro distante. Unha poderosa e aparentemente idealista supercivilización prohibiu a varias especies e razas da galaxia librar guerras reais a gran escala entre elas. Ben, xa que certas disputas xorden constantemente entre imperios estelares, entón leva a cabo batallas limitadas, con forzas pequenas e con armas aproximadamente iguais.
  Parece unha idea razoable dende o punto de vista do pensamento humanista, pero... En realidade, o propio "Exército de Salvación" dunha supercivilización recrutaba soldados para estas batallas, escollendo aos máis covardes, máis ineptos ou convencidos. pacifistas - que acabaron no exército por consideracións mercenarias. Ademais, enviáronse provocadores ás tropas co fin de interromper a batalla aínda antes de que comezase... En definitiva, era unha parodia das guerras, ata que se atopou unha persoa que conseguiu romper este sistema defectuoso. Esta é a súa vocación: a profesión de soldado, a alma dun guerreiro. E o inesperado final de Hollywood - non podería prescindir da participación dunha muller!
  Todo é como debería ser: que tipo de traballo, sen verdadeiro amor e paixón?
  Pensando, a guerreira Magda pisou co pé descalzo o destrozo dun cacto, foi pinchada, pero a nena nin sequera fixo caso...
  Foi posible romper a orde defectuosa sen guerra e, polo tanto, valor no universo dun futuro non alegre, en definitiva coa axuda do amor. E Magda amaba ata agora só en soños, ou en soños. Estaba quente e ao mesmo tempo virxe depravada. E descargou o seu temperamento tormentoso nos adestramentos e nas guerras. E o que é o amor, algo polo que o sangue derrama violentamente!
  O anxo raposo pelirrojo sacudiu unhas gotas de suor. Estraño, pero os poetas a maioría das veces riman amor e sangue. Ao parecer, isto débese ao feito de que os homes desenvolveron un desexo de violencia en relación coa muller. O home, porén, non é un animal, no sentido de que é capaz de pensar racionalmente... Pero, por outra banda, a moral cristiá élle completamente allea. O que Xesús ensina para un home, e sobre todo para un home forte, é tan antinatural e provoca un ardente rexeitamento que o éxito do cristianismo foi contrario á lóxica... Porén, non só o cristianismo, calquera relixión caracterízase por un certo paradoxo e a imposición de determinadas restricións a unha persoa. E, moitas veces, moi pouco razoable...
  Xa era unha noite chea e incluso anubrada (aínda que o vento pillou as nubes do mar non moi lonxe da costa), cando as rapazas por fin correron cara á meta.
  Antes deles había unha base inglesa, e mesmo cun aeródromo. Ademais, a xulgar polas torres tachonadas con canóns de metralladoras de gran calibre, arame de espiño e pistas de formigón, estaba equipado hai moito tempo. Os británicos ocuparon Exipto en 1882, establecendo alí un réxime títere. Agora os alemáns planeaban facer o mesmo.
  A alegre Gala comezou a examinar a base e o aeródromo a través duns prismáticos especiais do exército de complexas feridas. A ela uníronse varias mozas-capos máis. Xa experimentada na guerra, de cando aínda era unha nova exploradora e enlace en España, e xa unha guerreira desapiadada en Polonia, Francia e Iugoslavia, Gala calculou as probabilidades con prudencia. O aeródromo foi defendido con bastante forza, incluída a artillería antiaérea. Si, e había moitos avións nel. Por certo, é estraño que os británicos manteñan tanta aviación nun só lugar sen dispersala polos aeródromos de campo? Quizais hai un obxectivo falso aquí e os avións reais están situados noutro lugar? Hai moitas torres de metralladoras, ata hai tres tanques Matilda e catro tanques Cromwell. Se foxas, non podes prescindir de sangue.
  Gayla chamou a dous guerreiros equivocados, pero certamente moi fortes e hábiles. Ela azoutoulles o revés cun látego, de modo que os seus peitos de cor marrón canela mesmo se balanceaban. Facendo unha cara brutal, ordenou con dureza:
  - Magda e Shella teñen ordes para ti: penetrar no territorio do aeródromo e descubrir que avións hai. Así que explora as defensas en detalle!
  As nenas asentiron obedientemente coa cabeza: unha orde, hai unha orde e hai que cumprila. E como - ese é o seu problema. Shella e Magda saíron rapidamente cara ao aeródromo. O guerreiro do lume suxeriu:
  - Imos coller a lingua e collerlle a forma. Despois, despois de cambiarnos de roupa, penetraremos no aeródromo. Imos divertirnos un pouco alí!
  A loura Shella comentou algo perplexa:
  - Primeiro debemos atopar esta lingua. Entón pensas que vagan polo deserto? E podes atrapalos así entre multitudes?
  Magda asubiou cos beizos escarlatas:
  - Certamente. Por exemplo, hai gardas preto dos tanques, porque están detrás dos perímetros das torres. Tamén podes disparar a centinelas alí, e se é necesario...
  - Capturar un tanque e montar? Shelley sorriu irónicamente.
  Magda, movendo o dedo do pé, asentiu coa cabeza:
  - E iso é moi posible. Aínda que só nos ordenou facer un recoñecemento. Aumentando ruído sen mando... Ti mesmo sabes de que está chea a manifestación da iniciativa nunha guerra!
  Shelley suspirou pesadamente.
  - Por desgraza, sei moi ben!
  As nenas, case sen agocharse, correron cara aos tanques. Os centinelas tamén eran de entre os negros: fumaban cigarros e practicamente non vían nada. Só un deles era de raza branca e, ao parecer, un oficial. Pero tamén estaba bastante bébedo. Shell quedou sorprendido por isto: como se están comportando os británicos? Non teñen medo das sabotaxes, dos ataques dos árabes ou dunha ousada saída dos alemáns? Certo que, quizais esgotados pola calor insoportable, así como polas malas noticias da fronte, os británicos normalmente de sangue frío comezaron a bater. En xeral, Schella lembrou isto dos libros de texto: o tipo de inglés, como tema frío e sen emocións, non é máis que un mito. Ademais, os bebedores escoceses e irlandeses non son parvos. Ben, os negros a este respecto están completamente bloqueados: tolean por unha dose escasa, como fan, por certo, os xaponeses.
  As nenas nunca perdoan nada. Capturar a cabeza, e cun puñal na gorxa, exactamente na arteria carótida - este é o momento. Pero hai unha recepción máis eficaz, quitaron o segundo par de centinelas, golpeáronlle o queixo coa palma da man, despois xiraban, levantando lixeiramente a cabeza. Crunch e pescozo torcido.
  Magda fixo un ollo á súa amiga:
  - Así só lles disparamos. Como peras das árbores!
  Shelley respondeu suavemente:
  - Hai un xeito aínda máis sinxelo - por exemplo, un disparo dunha arma silenciosa. E así ensuciar as mans pequenas non é bo.
  Magda bufou con desprezo, coma un gran gato depredador:
  - Vostede é un home real de Shell. O romance de gozar da beleza da batalla non está en ti. Todo é tan primitivo. É interesante disparar e incluso pechar?
  O Diaño Brancaneves interrompeu á súa amiga:
  -Máis mellor que mire, tamén hai un oitavo tanque. Estaba moi intelixentemente disfrazado de palleiro. Pero inmediatamente entendín por que o sol nos secaba a herba, cando nin un camelo quería comela despois diso.
  Magda aceptou.
  - Si, esta é unha observación bastante lóxica. Tank, terei que ver cal. Probablemente un dos últimos...
  Shella colleu un pouco de feno e inmediatamente asubiou:
  - Ah, si, ten un barril plegable. Esta é a primeira vez que vexo esta técnica. Probablemente americanos, se están equivocados!
  O demo ardente interrompeu ao guerreiro branco como a neve:
  Agora imos ao aeródromo. Tamén hai cans correndo. Este é outro problema dos problemas.
  Shella apresurouse a tranquilizar á súa amiga:
  - Sei influír nos cans e polo tanto irei só. Afortunadamente, o oficial de entre os brancos está ben rapado e de estatura media. O seu uniforme vaime ben. Xa estou cambiando de cara.
  A moza, de feito, maquillouse rapidamente. E que tamén lles ensinaron isto nunha escola especial. Magda non se opuxo.
  - Vai, e eu encargareime do novo tanque. Tamén ten algo útil para a ciencia militar alemá. Pero aquí está Schella, pídoche, non te quedes moito, en canto remates a inspección, así que vou contrarrestar.
  Incluso o xerboa acendiu un pincel en resposta - din, non nos defraudes, louro!
  A rapaza loura respondeu cun sorriso.
  - Farei todo moi rápido. Na medida do posible.
  Magda xa non lle facía caso á súa amiga, senón que se ocupaba por completo do estudo do tanque. Aquí fixo varios descubrimentos. En primeiro lugar, o tanque tiña dúas pistolas soldadas. Un canón de canón longo de 76 milímetros con fociño abatible e un canón de canón curto de 47 milímetros para disparar proxectís de fragmentación. En xeral, as armas son bastante ricas, especialmente para 1942 e o continente africano. A arma, por certo, tiña un freo de boca bastante interesante e compacto, e ao parecer era a famosa arma de dezasete pés, que aínda non se puxera en práctica, pero que xa estaba anunciada de todas as formas posibles polos Goebbels do servizo real. de Gran Bretaña.
  A nena rastrexou a superficie e atopou o emblema dunha aguia na escotilla e a inscrición en inglés: "Made in the USA". Magda maldixo:
  - Pois como sempre sospeitei, este é un hack americano. Ao parecer puxeron Gran Bretaña na nosa alma! E non saben que os tanques alemáns marcharán por Nova York para iso.
  Abrir a escotilla non foi tan doado, pero ás rapazas, por suposto, pedante e ao mesmo tempo, que soa paradoxalmente creativa, tamén se lles ensinou. Así que tomar como un obstáculo era unha cuestión de honra.
  Shella, pola súa banda, imitaba con bastante habilidade unha marcha borracha e achegouse á entrada do aeródromo. E inmediatamente sentiu a diferenza entre a mentalidade británica e alemá. A voz preguiceira da sentinela preguntou:
  "¿De que negocio estás, Peter?"
  Shelley respondeu en breve:
  - En nota persoal!
  - Veña!
  Shella estaba dentro do aeródromo. Ela inspeccionou os avións, e notou todo, incluídas manchas de entroido nos fuselaxes, gasolina derramada e moito máis. Entón, inmediatamente quedou claro para ela que de máis de douscentos avións, polo menos dous terzos eran patróns de camuflaxe feitos con habilidade. Porén, tamén había máquinas reais, incluíndo os poderosos Lancaster capaces de transportar ata seis toneladas de bombas. Dous bulldogs correron para buscar a Shella. A nena acariñounos suavemente e continuou adiante. Cando hai tantos avións nunha área relativamente pequena, causa unha impresión, especialmente nas naturezas románticas.
  Estas máquinas aladas, tal e como se ven nas súas filas, son, ben, a imaxe cuspir dos cabaleiros da Orde Teutónica que viñeron para conquistar os eslavos. Só moito máis masivo e asustado. Os alemáns, por regra xeral, preferían unha armadura moi masiva que protexía ben ao cabaleiro. Ao mesmo tempo, aínda que o prezo será unha diminución da mobilidade dun guerreiro. Pero no mundo moderno, o camiño foi tomado para o uso de loitadores manobrables. O mesmo Me-109 aínda pesa menos que os seus opoñentes ingleses.
  . CAPÍTULO #4
  E aquí están de pé estes cabaleiros alados agardando por algo, e cheiran a ruxindo e mortíferos técnicos do século XX.
  Shelle, con todo, non é especialmente agradable para camiñar, as súas pernas de nena perderon o hábito das botas e xa comezaron a fregar. Ademais, os británicos non mostraron moita imaxinación: tendo colocado avións reais nun lado, mesmo é visible unha plataforma de demarcación vermella. Ben, isto, en xeral, é comprensible por que, para que os pilotos británicos, e mesmo con ollos borrachos, non confundan nada. E así en xeral xa é posible volver.
  Shella dirixiuse cara atrás, e mesmo comezou a tambalearse máis. Despois soltárona de costas sen preguntar, e só despois de cheirar aos pastores, choraron lixeiramente. O demo branco como a neve susurroulles suavemente:
  - Nada pronto cambies de propietario!
  E pouco a pouco volta de novo... E o vento fíxose moito máis fresco, pronto comezará a facerse leve...
  E Magda, mentres tanto, descubriu o tanque... Era un modelo experimental Mp-16 "D". En xeral, o tanque é bastante poderoso e ten un sistema de control hidráulico para ametralladoras (no estilo, ou mellor, no sistema, característico dos últimos loitadores!). Cunha gran carga de munición, e un sistema de recarga automática. O tanque é o máis novo para a súa época, e nin sequera está claro por que os británicos mostraron tanta neglixencia, gardándoo tan descoidadamente? Quizais aquí funcionou a arrogancia característica de moitas nacións, a doutra persoa non pode ser boa, o que significa que non hai que protexerla!
  Antes da chegada de Shella, a beleza fogosa guerreira, recargaba o tanque e comprobou a carga de munición. A guerreira loira, despois de tirar as botas odiadas das pernas da deusa da guerra, informou rapidamente da situación á súa parella.
  Magda trasladoulle o que escoitou a Geila, e entón o seu rostro brillou:
  - Shellochka agora as nosas nenas están atacando o inimigo. E permitíronnos golpear ao inimigo inmediatamente, usando estes tanques.
  O guerreiro branco como a neve exclamou:
  - Isto é o que soñaches! Ben, o coche está en marcha?
  Magda confirmou razoablemente:
  -Traballando. Os americanos sempre teñen tanques mellores que os petroleiros.
  De feito, o coche arrancou dende a primeira curva. Curiosamente, os motores non eran ruidosos. As nenas, por exemplo, sabían que o T-34 ruso retumaba, así que... Este tanque pódese usar contra as tropas coloniais británicas para dispersar aos nativos.
  E os guerreiros pisotearon un coche de cincuenta e cinco toneladas. Con todo, controlouse con bastante facilidade, aínda que por suposto peor que o T-4 máis lixeiro. No Mp-16 puxéronse cinco motores á vez, pero isto, quizais, incluso aumentou a supervivencia do tanque na batalla.
  As nenas sen pensalo dúas veces abriron fogo contra as torres de metralladoras. O primeiro golpe por un proxectil de fragmentación e os "cachorros de león" golpeados voan boca abaixo.
  Entre os británicos, como era de esperar, o ataque causou pánico. O tiroteo foi errático, e as nenas aínda conseguiron conectar metralladoras. Magda quería cubrir o Lancaster cun tiro ben apuntado, pero pola radio Gayla ordenoulle con dureza:
  - Aforra os avións inimigos, capturarémolos sans e salvos.
  Ben, por que sobra así, sobra. É mellor destruír as torres e escoller vítimas humanas. Acertados tan ben apuntados.
  O resto dos guerreiros, mentres tanto (xa se achegaran) meteronse nos tanques británicos. Só tardou medio minuto en abrir as escotillas e despois a acumulación. En xeral, as nenas case nin sequera prestaron atención ao aeródromo, senón que simplemente se desprazaron cara á base inglesa. Ao mesmo tempo, golpearon o cuartel, onde se atopaban os soldados inimigos, así como os pilotos durmidos.
  Gayla ruxiu como un oso en celo:
  - Non tires ao almacén con combustible! Será útil para nós!
  Magda e Schella esmagaron un par de torres de metralladoras usando a gran masa do seu tanque. As nenas, literalmente, agarraban a barriga coa risa. Como, aínda están ben.
  Pero o traballo principal aínda se levaba a cabo por metralladoras. Era necesario non deixar que os pilotos inimigos chegasen aos avións, non deixalos despegar. Pero uns poucos guerreiros correron cara aos coches ingleses e sentáronse ao mando. E o que se pode incorporar na base agora, xa que tamén teñen tal formación en voo. Si, e os avións están reabastecidos con munición completa. Aquí está un masha-malashka.
  Shella cun disparo preciso esnaquizou unha pequena tanqueta que saltou fóra do garaxe. Oito tanques con tripulacións de lobos comezaron a destruír violentamente a enorme base inglesa. Os tanques esmagaron as portas sen moita cerimonia e encheron todo de chumbo. Ata o cuartel ardeu. Deles saltaron ingleses confusos e nativos de todo tipo. Xa non houbo batalla, de feito, pero só houbo unha malleira total. É certo que os soldados británicos individuais e as torres de metralladoras devolveron o disparo. Mesmo na armadura do tanque golpeou pedras de chumbo. Magda rosmou coma unha pantera enfadada:
  - Pois que sodes os amantes das ostras e da avea, por fin entendeu o que é unha verdadeira guerra. Estaremos moi pronto en Londres!
  Shella cantou, mostrando os dentes:
  Que faremos en Albion,
  Onde están as ras escorregadizas - kwak!
  Aínda que as lexións están ao ataque,
  Pero un golpe cunha baioneta nun centavo!
  Magda engurrou a cella e meneou a cabeza negativamente:
  - Non, esta non é a canción que inspira a fazañas! Pero ten que ser diferente!
  E o guerreiro ardente e ridor coma unha metralleta. Entón, anacos de carne voaron en diferentes direccións, e unha ducia de ingleses colapsaron á vez.
  E o tanque pesado en si, esmaguemos aos soldados inimigos, "alizándoos" cun ferro. Os ósos cruxían baixo as vías. E entón o inimigo comezou a espallarse en todas as direccións. Pero entón a inimiga "Matilda" saltou fóra. Entón Shella golpea con perforación da armadura.
  - Consigue unha granada de "avena", canta unha serenata como recordo!
  Nesta ocasión o proxectil bateu xusto na culata entre a torreta e o casco, e o tanque, tras unha boa sacudida, foi levado a un lado. Ao mesmo tempo, o depósito de gasolina detonou, e inmediatamente estalou cunha chama vermella-vermella.
  Blonde She-Devil non puido resistir a nitidez:
  - Matilda recibe un xaque mate - o resultado será divertido!
  Magda deulle unha palmada á súa parella cunha palma callosa nas súas muslosas coxas.
  - E ti es nova, miña moza! Así que canta así!
  Non obstante, ao parecer un dos británicos disparou por erro, ou quizais deliberadamente, contra o depósito de combustible. Un arbusto marrón sucio de chamas de gasolina retumaba e florecía. Gerda disparou unha longa ráfaga dunha metralleta de asalto de lume rápido de 9 mm. Uns corenta soldados ingleses colapsáronse no lugar. E varios dos feridos, sen piedade ningunha, pisaron as amplas vías dun tanque americano. Shelley riuse mal.
  - Isto non é batom! Como é converterse en bolos!
  E a diaño pelirroja e descarada non se esqueceu de inserir:
  - Non importa como o retorces, as filloas estampadas nun tanque son mellores que as feces de vaca!
  As nenas romperon rapidamente tres cuñas máis. Shella guiou, e Magda deu cunchas, e a carga realizábase automaticamente. E eles mesmos recibiron un proyectil na armadura. Parece que non dá medo, para unha protección de torreta de 80 mm, pero zumba a fondo. Magda queimou os dedos e berrou:
  - Aquí están os agasallos do marqués de Carabas! Podemos pementalas con algo máis picante e salgalas?
  Shella, partindo outro "monstro" cunha cuncha, cantou:
  - Que tipo de pratos, que tipo de pratos - levarías todo contigo! É unha mágoa que non loitamos a miúdo: unha besta rara, unha matanza!
  Magda de súpeto golpeou a súa fronte e recordou:
  - Pero hai moito tempo de ti Brancaneves cunha pistola, non escoitamos cancións! Canta unha flor, non teñas vergoña!
  A guerreira de cabelos de perlas cantaba, e a súa voz era tan divina e diabólica nun frasco que a sirena ao seu carón non tiña nada que ver;
  El mesmo para loitar no corazón do estado de ánimo,
  O personaxe esculpe - Deus o Creador,
  Crea coa espada do heroe,
  Un exemplo para todas as xeracións!
  
  Pero ti mesmo podes loitar,
  Criado, hordas para gañar!
  A alma dunha aguia e dun león non é unha lebre,
  Que poder e santa hostia!
  
  Que o inimigo sexa coma un can conducido,
  E o noso forte escudo cortou o diamante!
  O bordo do amencer para sempre amada,
  Pola dor, o loitador recompensará a morte!
  
  Non te fíes dos pacifistas estúpidos
  O que Xesús ensinou a soportar...
  Para que o centeo floreza baixo un ceo claro,
  Faite forte como un oso!
  
  Nas batallas estamos cheos de paixón ardente,
  E con sangue tempestuoso, mozos...
  Destrozamos o inferno,
  Onde están as lexións con Satanás!
  
  E todo o mundo sabe que o Creador;
  Aprende a fortalecer os teus músculos!
  Non perdas o teu tempo en estupideces
  Se non, chegarei a ti con castigo!
  
  A impotencia é o principal vicio,
  Deu a luz a malicia, a mesquindade...
  Pagalle os volantes aos invasores -
  Esquece o valor, a honra e o orgullo!
  
  Pero a pesar de todos os problemas ti
  Tristura irmán non cedas!
  Que todos os soños se fagan realidade
  Bailemos cunha namorada nun suave vals!
  
  Que máis pode dar o Señor
  Si, o máis aló está nunha néboa...
  Esta carne sofre na vida,
  Non todo é tan suave como na novela...
  
  Coñece o teu home da terra
  Constrúe a túa felicidade nel...
  Movemento e progreso en marcha -
  Darán poder sobre o universo!
  E en Exipto, a loita aínda estaba en pleno apoxeo. Os intrépidos guerreiros de todos os adversarios esnaquizaron e cantaron con éxito en movemento;
  Shella rematou coa nota de arriba, pero Magda a continuación puxo un lixeiro co pé, xusto co seu talón espido, nunha prensa forte e bronceada:
  - E por que cantas sobre os valores cristiáns? Somos arios, non cristiáns. Brancaneves está tola!
  Shella meneou a cabeza frenéticamente, mentres as súas mans non se movían para controlar a metralleta:
  - Perdón! Confundiu a Rusia ortodoxa coa Prusia pagana! É moi difícil disparar e compoñer ao mesmo tempo!
  Magda, sen deixar de liderar o efectivo, segado polas filas dos inimigos ingleses, axitou as súas longas e negras pestanas. E metendo outra fila de inimigos no cadaleito, coma unha serea risou:
  - A costa de como compoñer - esta é unha pregunta discutible, pero disparar é fácil e sinxelo!
  De feito, numerosos oficiais e soldados ingleses, arrebatando panos brancos, comezaron a renderse enerxicamente. Ao mesmo tempo, estaban tan asustados que murmuraban todo tipo de tonterías, ou mesmo ouveaban. Varios miles de soldados coloniais (árabes e negros), abraiados polo medo, así como varios centos de ingleses, non menos covardes, de rostro pálido, botaron as mans. Mesmo trapos brancos apareceron dos tanques. Como din, atoparon unha forma diferente de protección: máis fiable que a armadura activa.
  As nenas riron -así é o xeito de facelo- nunca ceden!
  Shella saltou fóra do tanque e deliberadamente correu descalza pola rodeira ardente. A Magda, porén, non se lle ocorreu ceder á súa amiga, e as pernas espidas e curtidas de nena acababan de pasar, coma se bandadas de gacelas estivesen a correr. Os tacóns de nena endurecidos, pero redondos e graciosos acariciaban as linguas de chama azul. Pero os guerreiros tigresa só gritaron satisfeitos en resposta.
  Aquí, o negro cativo non puido conter a súa luxuria, precipitouse contra eles e recibiu un golpe aplastante da ardente Magda no plexo solar, despois do cal, cuspir un gran coágulo de moco e sangue da súa boca, finalmente calmou.
  Este, segundo se viu, foi o último brote de resistencia. Agora os soldados británicos estaban completamente rotos. Había máis de tres mil presos de pé. Porén, as tigresas dispararon sen ceremonios a uns cincocentos británicos que non podían levantarse polas súas feridas, exactamente unha bala por dúas cabezas empurradas entre si: por iso sofren, e cargan á Wehrmacht cunha carga extra. Como dixo Himmler: a misericordia non debe exceder os límites da conveniencia económica.
  As nenas mandaron aos cativos, abraiados polo horror, que cavesen buratos para meter alí os mortos. Xa era bastante lixeiro, e o fume da base destruída levouse a unha longa distancia.
  O amigo de Shella lembrou a película, como neste caso heroico, un dos personaxes principais, tras unha difícil vitoria, insuflou tristemente na súa pipa. E os guerreiros medievais, confundindo o sicario con Satanás, abriron fogo contra o seu propio comandante. Con todo, esta vez, a vitoria foi bastante fácil, pero unha das mozas aínda atopou á súa amiga desagradable: a morte, cinco belezas resultaron feridas e algunhas, ou máis ben dúas, resultaron gravemente feridas.
  Avións alemáns apareceron no ceo dende o lado oeste. As nenas recibíronas con gozo. Gaupman SS, a agresivamente fermosa heroe feminina de Gale, inchou as meixelas e xogou cos músculos rodando baixo a súa pel de chocolate, e anunciou do mesmo xeito:
  - As nosas tropas avanzan con éxito. Así que non temos tempo para quedarnos parados. Que os prisioneiros se amarren, e encerrarémolos no hangar, deixando unha ducia de lobas para gardar. E o resto seguirá movendo rapidamente detrás do inimigo.
  Magda e Shella tiñan moito medo de que se lles encomendase a protección de escravos rotos e prisioneiros de guerra que se converteran nun rabaño submiso, porque as nenas xa estaban emocionadas e querían loitar. E só os covardes soñan co servizo de acompañantes! Pero ao parecer as súas calidades de loita impresionaron a Gala e, xogando cos seus bíceps, anuncioulles:
  - Imos repostar e repoñer a munición do tanque. Condúceo máis lonxe. Xa vexo que tes boa loita! Ademais, non es especialmente grande e é moito máis axeitado para controlar un tanque.
  As nenas, levantando as mans nun saúdo militar, ladraron:
  - Encantado de probar o Camarada Comandante!
  - Para que sexa máis fácil manexar a arma e as metralladoras, Filela acompañaráche. - Cortoulle a Gale e correu a explicarlles o obxectivo a outras nenas. Os asustados pestanexaron as pestanas, e dobraron a prensa, cos bustos apenas cubertos, ou mesmo abertos. A formidable capitán tigresa tamén estaba descalza, e aínda que as súas pernas non eran pequenas, a súa forma era bastante fermosa, e ela mesma tiña só vinte e dous anos, só o seu excesivo desenvolvemento muscular facía que Gala parecese máis pesada e maior. Ao mesmo tempo, é sorprendentemente rápida, moi perigosa para o combate corpo a corpo.
  Mentres as nenas estaban a repostar e repoñer munición, Filela bombardeábaas con preguntas:
  - Estabas só dentro da súa base aérea. Sobre todo ti, Shella... Non dá medo?
  A loura sacudiu o moño do deserto da súa meixela, que dalgunha maneira conseguiu atrapar a súa pel aveludada e bronceada. Lanzando o puñal alto, ela respondeu brevemente:
  - Non! Por que debemos ter medo? Somos verdadeiros arios!
  Filela, collendo unha arma sobre a marcha, e tirándoa á mesa que se afiaba no medio do deserto, bocexou cunha boca encantadora. Entón, con un suspiro, respondeu:
  - Ti es o máis novo de nós, e antes de ir a África non tiñas experiencia. Aquí, todas as nenas xa recibiron experiencia de combate e cheiraron pólvora. Por certo, case pareces nenas, con caras tan inocentes.
  Magda, lanzando o coitelo de baioneta cos dedos dos pés, espetou ferozmente:
  Pero non matamos inocentemente. De todos os xeitos, cal é o sentido desta conversa. Estás a buscar conflitos?
  Filela rexeitou rotundamente:
  - Por suposto que non! Pero confésocho, aínda que cheirei pólvora por primeira vez o 1 de setembro de 1939 en Polonia. É dicir, antes que a maioría das mozas da compañía, adoitaban comezar o seu bautismo de lume dende os campos de Francia, pero aínda sinto medo. - A rapaza baixou timidamente os ollos verdes. O recoñecemento non foi doado para ela - Especialmente leva os nervios antes do inicio da batalla.
  Shella acariñou o ombreiro rabuñado e musculoso de Filela.
  - Para ser sincero, ás veces síntome incómodo. Aínda que a carga física que experimentamos é tan cansada que ata soñas con desfacerte do corpo mortal.
  A muller de cabelo castaño encolleu os ombreiros.
  - Pois non sei! E esgotame a fondo, nada menos que ti, pero aínda así permanece o medo insoportable. - Filela lanzou unha pequena ollada ao ceo, baixou a voz a un susurro. Quizais tiña medo de que o Deus Todopoderoso a escoitase. "Ademais, existe tal cousa como unha alma?" O grande e sabio Führer nunca falou diso, e non escribiu en ningunha das súas obras.
  Magda volveu coller o coitelo de baioneta cos seus dedos espidos, evitando cortes. Sorrindo como Milady Winter, respondeu por Shelley:
  - E non importa. Para nós, o principal é matar aos inimigos o máximo posible e pór en risco o menos posible as nosas vidas. Por suposto, se o contrario, a precaución non se converterá en traizón!
  Filela aceptou:
  - Quen non perdoa a vida na batalla, conservará a súa dignidade mesmo ao repartir trofeos!
  Shella confirmou:
  - ¡Quen roube unha vitoria perderá os seus froitos, pois este último podrecerá dunha reputación manchada!
  Sentadas no tanque, as nenas colgaron bandeiras inglesas e así, descaradamente, marcharon. E en total había quince cousas no deserto. Capturado de forma insolente e impudente dos británicos, vehículos blindados e de ningún xeito ben armados. Así que as sensacións foron das máis sublimes, coma se os guerreiros estivesen de desfile.
  Magda sinalou:
  - Aquí, aquí está a beleza! Traemos o noso gato connosco! Will, vexo unha pelexa - vai ter un matón!
  Shella, sen moito entusiasmo, meneando a cabeza á Doncella das Neves, obxectou:
  - Non é nada gracioso! É un pecado sorrir con isto!
  Aquí Magda, coma se soase o espertador pola mañá:
  Que significa o concepto de pecado? Aquí cantas Shella sobre Xesucristo, e nin sequera te das conta de que a principal lei bíblica -o salario do pecado- a morte é simplemente absurda! - A guerreira ardente, mesmo por persuasión, fixo un círculo coas mans. - Absolutamente carente de lóxica!
  Filela apresurouse a engadir:
  - Certamente! Se non, que clase de soldados somos, se non violamos o mandamento: non matedes!
  Magda riu nerviosa e comezou a mastigar a empuñadura do puñal. Aquí Shella atopou algo ao que obxectar:
  - En realidade, no orixinal - este sétimo mandamento soa así - non cometas un asasinato malvado! É dicir, aquí estamos a falar de asasinato, e non de privación da vida dunha persoa. - E dándolle a si mesma a aparencia de Cicerón no púlpito, e quizais engadiu Tetruliana. - Aquí hai algúns matices!
  Magda cortou o mal:
  - Tamén enlaza coa tradución do hebreo. Que máis pode ser máis noxento! A diaño pelirroja estaba cada vez máis inflamada. De feito, o seu pai mesmo Azello da novela de Bulgakov pode. - En xeral, hai moito absurdo na Biblia, pero o máis absurdo son as súas pretensións ao papel da palabra de Deus e á infalibilidade! A guerreira brillou os dentes. - Cristo Todopoderoso Creador de todas as creacións, todo o visible e o invisible, todo o terreal e o celestial... E ao mesmo tempo Xesús confúndese nas cousas máis elementais!
  Shelley dixo con dureza:
  - Non fai falta dicilo, e con rotundidade. Nalgúns aspectos está confuso, e nalgúns aspectos é un vidente. - Engadiuse un anxo terminador branco de neve. - Ademais, o Deus Encarnado ben pode transmitir a esencia das Sagradas Escrituras nas súas propias palabras. En xeral, hai moitas profecías que xa se fixeron realidade na Biblia.
  Magda meneou vigorosamente a súa cabeza ardente:
  "Iso non é certo para nada, e vouche demostrar!"
  Shelley fixo unha mueca.
  - Pois proba, tes as cartas na man!
  Magda comezou a falar, imitando o ton abeto caricaturizado do clérigo.
  - Nos libros sagrados de todas as relixións, as profecías, é dicir, as predicións do futuro, ocupan o lugar máis importante. Hai tales profecías na Biblia. A maioría destas profecías son demasiado vagas. - O terminador-filósofo pelirrojo fixo beizos redondos. - Nunha conversa de despedida cos apóstolos, Xesús dixo proféticamente: "Entón escoita falar de guerras e rumores de guerra... Porque así debe ser... Levantarase nación contra nación e reino contra reino, e haberá fames, pestes. e terremotos" (Evanxeo de Mateo 24:5-6). - A nena levantou a cella dereita para unha maior expresividade. - Pero exactamente isto ocorreu no mundo antes das profecías de Cristo, e isto continúa ata hoxe. Cal é, entón, o valor desas profecías nas que "prever" acontecementos que ocorren constantemente sen ningunha profecía?
  Filela asentiu con aprobación mentres examinaba unha revista erótica de trofeos que fora incautada do inglés capturado. Pero ao mesmo tempo, o guerreiro escoitou con moita atención:
  - Si, pódese dicir que onte houbo guerras, hoxe hai guerras, mañá haberá guerras!
  Despois de confirmar a Magda (que podo dicir, din que non é un cabrón, es veloz!), continuou a súa conferencia:
  Algunhas das profecías bíblicas foron escritas retroactivamente - despois de que estes eventos xa ocorreran. É certo, ás veces os profetas atrevéronse a predicir acontecementos futuros, pero ao mesmo tempo, por regra xeral, caían nunha desorde.
  Entón, Deus a través dos profetas promete aos descendentes de David o reinado eterno (2 Reis, 7:11-16), pero o reino de David rompeu en Israel e Xudá despois da morte do seu fillo Salomón, e os descendentes (descendentes) do rei David foron parcialmente destruídos primeiro no rei asirio Artaxerxes, e despois - baixo a raíz, sen excepción, o rei babilónico Nabucodonosor. (Xeremias 52:9-11, 22:28-30).
  Filela aprobou moi celosamente:
  - Así deberías tratar con eles. E como poñer debaixo dos machados aos habitantes das cidades capturadas, entón isto, por favor. E como os coidaron!
  O demo do lume confirmou:
  - Pero claro, os diversos erros dos "profetas" non se limitan a isto.
  Deus, a través do profeta Xeremías, promete destruír para sempre, despoboar Exipto desde Suez ata Etiopía (28, 8-14), pero Deus non cumpriu esta promesa ata hoxe.
  E máis sobre as profecías de Xeremías. Pola súa boca, Deus promete entregar Exipto nas mans de Nabucodonosor (29:19); destruír para sempre Tiro (26:3-14; 27;36; 28:19). Pero Nabucodonosor non tomou e non intentou tomar Exipto. En canto á cidade de Tiro, non foi tomada por Nabucodonosor, nin por Alexandre Magno, e ata agora non deixou de existir nin un só día.
  Shella confirmou cun profundo suspiro:
  - Ai, vin Tire no mapa. Levámolo pronto!
  Magda continuou:
  Ao contrario da profecía de Ezequiel, Nabucodonosor tomou e destruíu Xerusalén, non Exipto nin Tiro. Porén, 16 anos despois da súa profecía, o propio Xeremías admite que a cidade de Tiro segue existindo ilesa (26:1; 29:8-14). Máis tarde, o propio Xesucristo profetizou en balde a morte deste Tiro inquebrantable (Mateo, 11:21-22; Lucas, 10:14).
  E como os seus beizos escarlatas se torcían astuto e regociosamente ao mesmo tempo. Este é realmente Satanás nun marabilloso rostro feminino. E que voz.
  O mesmo Xeremías, en nome de Deus, anunciou que o rei Ioaquín sería castigado polos seus pecados ao non ter fillos (22:28-30). Pero Mateo chama a Ieconías un dos antepasados de Xesucristo (Mateo 1:11-12). Como é que Xesús puido nacer dun antepasado afastado que non tiña fillos?
  Despois da última declaración, Filela riuse astutamente. Shelly comentou:
  - Esta é unha profecía condicional!
  Magda bufou despectivamente.
  - Pero calquera falso oráculo pode dicilo! Escoita máis! - Continuou a diaño pelirroja, porque os tanques non poden ir moi rápido polo deserto, son bastante pesados e hai tempo para falar... A voz de Magda soaba cada vez máis segura:
  Xeremías, en nome de Deus, predice a captura de Nabucodonosor para o rei xudeu Sedequías, pero promételle unha morte tranquila e un funeral piadoso (34:2-5). Pero, como se viu máis tarde, Nabucodonosor matou a todos os parentes de Sedequías, e cegouno a el mesmo, botouno no cárcere, onde morreu (52:9-11). Vaia morte pacífica e funeral piadoso!
  A mesma vida "calma e serena" profetízase para o rei Josías (2 Reis 22:18-20). Despois de tal profecía, Iosías foi ferido de morte polos exipcios nunha batalla preto de Meguido (Ibid., 35:20-24).
  A egua loitadora Filela chupou o estómago e comezou a desembalar a comida enlatada. Unha lata cun Texas Buffalo no paquete é o que precisa. Especialmente a carne suculenta empapada en zume de tomate e salsa de chocolate.
  A pesar de que Magda tamén mostrou apetito, a nena teimosa continuou o programa educativo. Non obstante, hai unha pequena voz agradable que é agradable escoitar a un guerreiro co pelo da cor da erupción do Krakatoa:
  - O profeta Isaías escribiu que Xerusalén permanecería para sempre: que ningún impuro entraría nela, ningún non xudeu. Pero inmediatamente despois desta profecía, Xerusalén foi tomada e destruída por Nabucodonosor (586 a. C.), despois foi tomada e destruída polos romanos (70 d.C.). - O guerreiro fogoso comezou a engadir, intentando darlle á lingua a aparencia de presión sonora. - A "Cidade Eterna" foi tomada e destruída polos persas, árabes, cruzados, turcos, británicos e franceses. - engadiu Magda sen alento e subiu o ton. - Definitivamente alemáns, e agora hai tantos xudeus 'limpos' que viven nel como 'impos' (según a súa definición!) árabes, europeos, negros...
  Filela, devorando carne de búfalo, comentou:
  - Os cristiáns, por regra xeral, non len realmente as profecías sobre os acontecementos anteriores ao nacemento de Xesucristo. Interésanlles máis as profecías do propio Xesucristo e dos seus apóstolos, é dicir, as profecías dos libros do Novo Testamento. De especial preocupación son as súas profecías sobre a Segunda Venda de Xesucristo (sobre o Xuízo Final, sobre o Armagedón).
  Magda confirmou alegremente, asentando capaz de prender lume e incinerar, aos alicerces da antiga Roma e de centos de cidades semellantes con cabeza:
  -Non toquemos outras profecías, nin os detalles das profecías sobre a Segunda Venda de Xesucristo. Detémonos só nunha pregunta máis importante: cando chegará a Segunda Venda? Vexamos as palabras do propio Xesucristo. O famoso predicador e orador estadounidense Billy Graham calculou que profetiza sobre a segunda vinda de Cristo na Biblia 380 veces. Detémonos no cardeal e máis claro deles.
  Magda estaba a piques de continuar, cando soou un sinal na radio:
  - Unha columna de tanques ingleses avanza. Prepárense todos!
  Shelley comentou confusa:
  "Non sei o que é peor: cometer un asasinato malvado ou escoitar esa herexía!"
  Filela respondeu:
  - Magda só di a pura verdade e argumenta con lóxica. Ademais, a Biblia é suficiente, fala clara e duramente dos falsos profetas. Entón, vence ao inimigo coa súa propia arma.
  O guerreiro diaño ardente engadiu:
  - Mira, é mellor como venceremos o inimigo coas súas propias armas! E non só no plano ideolóxico. Aínda estou falando da Biblia. Mentres tanto, mira os proxectís perforantes de Brancaneves!
  Shelley espetou sen ningún tipo de malicia:
  - Ben, claro, cousa tan elemental, podo facelo eu! Por quen me tomas! Eu son a dama da guerra!
  Filela, axudando a cargar o canón, cantou:
  - Señora da Guerra! Quen máis pode comparar contigo! Señora da guerra pronto estaremos na capital inglesa!
  A voz baixa e case masculina de Gayla soou pola radio.
  - Salta a columna e dispara ao lado!
  As nenas contestaron:
  - Sieg Heil!
  Por suposto, cómpre ter nervios de ferro para que un inimigo desprevenido se achegue e despois che pase. Aquí, os tanques medianos, Cromwells e Matildas, están por diante, e despois tanquetas lixeiras. Unha ducia de tanques capturados deben actuar sincronizados para que cada un golpee á súa vítima. Esta é unha especie de interpretación dunha sinfonía musical. Se se rompe polo menos unha nota, toda a composición resultará falsa e perderá o título dunha obra mestra. E que é esta guerra! A maioría dos admiradores son recollidos pola arte militar, pero as bágoas son sempre sinceras e ninguén quere pedir un bis!
  Shella susurrou:
  Axúdanos Santa Nai de Deus!
  Gayla ordenou salvaxemente:
  - Lume!
  E unha ducia de barrís cuspiron cunchas á vez. Os lados das Matildas e dos Cromwell están moito peor protexidos, o que significa que... Magda estaba encantada e exclamou:
  - Caixas de cartón rotas!
  Shella inmediatamente, cargando o canón dun xeito novo, notou:
  - Pois, ingleses estúpidos! Nin sequera nos pediron un contrasinal, só viron as bandeiras, así que deseguido colleunos para nós!
  Magda riu suavemente.
  - É a súa mentalidade británica!
  Había vintecinco tanques grandes e doce nenas loba destruídas á vez. Despois tiveron tempo, antes de que o confuso inimigo reaccionase, para dar unha segunda volea, ao inimigo.
  E unha ducia de vítimas máis, tanques esnaquizados, como os esqueletos de quenllas arroxados á terra, sobre a area quente e amarela. E ao mesmo tempo aínda fuman, regueiros de cor marrón escuro se arrastran polo ceo. Parece ser unha cría de serpes. Ademais, os réptiles, como mutilados por unha evolución incorrecta. E o silbido é incrible o repugnante que pode ser.
  Os tanques británicos detivéronse inmediatamente e conxeláronse. O único tanque pesado que sobreviviu intentou dar a volta torpemente. Shella cantou:
  - A beleza! A beleza! Traemos o noso gato connosco!
  Magda cantou:
  - Non nunha bolsa, senón nun fociño! Cunha bala perforante!
  Filela riu.
  - Queredes cans - despois da nosa loita!
  Despois diso, puxéronse en cuñas. Ben, pódense esmagar na fronte. Parte dos petroleiros británicos non o podían soportar e, deixando o seu equipo, precipitáronse nun voo xeral. Algunhas cuñas con condutores máis experimentados aínda continuaron disparando. Aquí un proxectil golpeou o tanque Mp-16, emitindo un xordo rebumbio na armadura.
  Shella mostrou unha lingua rosada:
  - Os nosos heroes están fuxindo - un británico estúpido non vai poñerse ao día!
  Magda rosmou en voz alta:
  - ¡Renuncia axiña!
  Filela confirmou:
  - E non nos teñas medo! Golpear aos prisioneiros cun cinto no papa, a cruz vermella prohibe!
  Shella, despois de esnaquizar unha tanqueta teimuda cunha cuncha, dixo:
  - ¡Estropeino! E un ladrillo no fociño de todos!
  A batalla rematou, varios tankettes intentaron saír, pero foron eliminados sen ceremonios. As lobas soltaron un desgarrador chirrido de deleite:
  - Caramba! Esta loita non é unha tontería!
  Porén, a batalla aínda non rematou. Aparecen camións e motociclistas ingleses. Shella disparou unha metralla contra o coche máis próximo, desmoronouse e os tanques de combustible simplemente detonaron. Magda brillou os dentes.
  - Choque! É o noso camiño!
  Filela dixo:
  Mellor matar que persuadir!
  Shella foi aínda máis específica:
  - É mellor bater unha vez que dicir cen veces! É mellor pegarlle cen veces que calar...
  Magda interrompeu:
  - Os británicos xa corren! Ven detrás deles!
  As nenas dispararon con bastante precisión, Shella nunca fallou, pero os tanques aínda non se poden comparar con camións en velocidade. Ademais, os Cromwell aquí non eran o motor Meteor máis novo de 600 cabalos de potencia, senón un máis débil de 400. Ao parecer, aínda non tiveran tempo de reequipar este tanque de cruceiro. A Matilda tamén era máis débil, e que podemos dicir do peso pesado Mp-16.
  Así que as nenas están un pouco atrasadas. Si, tamén sopraba vento cara á reunión, comezaron a acumularse nubes. Magda comentou:
  - Agora vai chover!
  Shelley estaba encantada:
  - Tanto mellor! E fai moita calor neste tanque! E está quentando, pero o sol arde!
  Filela confirmou:
  - Pois si! E canto podes fritir!
  Magda non compartía o optimismo:
  - A area quedará coxea e pararemos!
  Shelley declarou con entusiasmo:
  - E non me asusta persoalmente!
  As nubes foron xuntando moi rapidamente, e o ceo escurecíase, coma se de verdade houbese un eclipse de Lúa. Magda ruxiu:
  - Logo cre en Deus despois diso!
  Shelley asubiou con rabia.
  - E que? Por que non cres! Non demostrou Cristo que é o verdadeiro Deus?
  Grandes gotas de choiva tropical batían sobre o teito do tanque. Enfadada, Magda volveu a falar;
  Nas conversas cos seus discípulos, Cristo aseguroulles que todos eles, os seus apóstolos, vivirían e verían cos seus propios ollos a súa segunda vinda na gloria. "En verdade dígovos que non teredes tempo de percorrer as cidades de Israel (en Palestina) antes de que veña o Fillo do Home" (Mateo 10:23).
  Filela asubiou sorprendida, pestanexando coma se botase nos seus ollos as cinzas de Hiroshima:
  Xesús dixo realmente iso?
  
  
  
  
  
  AMÉRICA AXUDANDO AO REICH
  ANOTACIÓN
  Os aliados occidentais asinaron unha tregua co Terceiro Reich. Aproveitando a ausencia dunha segunda fronte e dos bombardeos, os nazis reforzan as súas tropas e pasan á ofensiva. Fai moita calor.
  . CAPÍTULO #1
  Por exemplo, en marzo de 1943, concluíuse unha tregua entre o Terceiro Reich e os Aliados. Hitler aceptou acabar coa persecución dos xudeus a cambio dunha conxelación das hostilidades en Occidente. Ademais, Occidente detivo as entregas á URSS baixo préstamo-arrendamento. E isto tivo un impacto no curso das hostilidades.
  Hitler atrasou demasiado tempo a ofensiva no Kursk Bulge. Estaba aprazando a Operación Ciudadela ao despregar os últimos tanques, o Panther e o Tiger. A última vez que o Führer aprazou a ofensiva foi en xullo.
  Quería probar en batallas o Tiger-2 máis avanzado e poderoso, así como o caza ME-309. Os alemáns tamén quixeron probar aos "Maus" na ofensiva. E axusta o "Panther" -2.
  E como resultado, Stalin ordenouse atacar o 1 de agosto. E inmediatamente en dúas direccións: Belgorod-Kharkov e Orlovsky. Os alemáns, a diferenza da historia real, eran máis fortes. Retiraron o grupo de Rommel de África, e trasladaron parte das forzas de Francia e dos Balcáns. Nos Balcáns, os alemáns foron substituídos por búlgaros e italianos. Así, oito divisións alemás e unha ducia de divisións italianas saíron de África, sete divisións alemás dos Balcáns e vinte divisións de Francia, incluídas as de tanques.
  Debido ao feito de que cesou o bombardeo do Terceiro Reich, o lanzamento de armas foi un corenta por cento superior ao da historia real. Había máis tanques e avións. O Tiger-2 comezou a producirse en masa a partir de maio de 1943, entrou na serie ME-309, así como o bombardeiro Yu-288. E púxose en serio.
  E "Mouse" entrou en serie... Os alemáns estaban preparados para loitar. As súas liñas defensivas eran moi fortes.
  Si, e "Panther" nos primeiros días da loita demostrou ser un tanque moi eficaz dende a defensa. Ela disparaba quince tiros por minuto, e levou trinta e catro de dous quilómetros.
  Si, "Ferdinand" tamén é unha besta máquina. E se bate, entón toca. Estas son máquinas de guerra. E a armadura frontal é de douscentos milímetros.
  As batallas demostraron que os Fritz son fortes. E tamén as rapazas comezaron a loitar pola súa banda e mola.
  Charlotte, disparando, cantou:
  -E outra vez...
  Gerda tamén, disparando desde un tiro rápido, apoiou:
  - Continúa...
  Frida rematou con angustia:
  - A batalla...
  Charlotte, sen deixar de disparar, emitiu:
  - Fervendo...
  Frida, golpeando, gruñía:
  - Hiperplasma...
  Gerda sorriu e disparou un proxectil e engadiu:
  - Lume...
  Charlotte berrou e mirou para as armas soviéticas, e emitiu sen perder:
  E Goering...
  Frida, golpeando, berrou:
  - Así...
  Gerda continuou disparando cun ouveo:
  - Mozo!
  Charlotte segue o que lle quita ao elfo, terxiversando sen vergoña a canción soviética ata cravar. E resultou ser extremadamente estúpido e vulgar.
  E mozo...
  Frida suspirou, por desgraza, acertadamente coma sempre, e engadiu:
  - Cervexa...
  Gerda rematou cun tiro:
  - Adiante!
  Despois diso, os guerreiros, disparando, cambiaron lixeiramente o tema da canción. Despois de todo, agora non son moi persoas, senón metade elfos. E iso significa que lles quitará aos pobres! Só poden non cantar, senón ruxir, e algo absolutamente pronunciado. Tal é o seu karma, xa sabes. As cancións, por suposto, resultaron vulgares.
  Charlotte, liderando o lume, proseguiu:
  -Fóra...
  Gerda lupanuv de lume rápido apoiou:
  - Animais...
  Frida cravouna e continuou:
  -Do tranvía...
  Charlotte bateu, e destrozada continuou co seu ouveo:
  - No...
  Gerda despediu e lanzou:
  - Recuncho....
  Frida interveu e continuou:
  -Custos...
  Charlotte, lanzando un agasallo coa súa diabólica precisión, tachou:
  - Cervexa...
  Gerda, cortando cunha cuncha, berrou:
  - Aquí...
  Frida deu unha labazada cun agasallo e chirriou:
  -Entrou...
  Charlotte, disparando, mentres ruxe como unha besta:
  - Tsar....
  Gerda exhalou unhas palabras ardentes e vehementes:
  - Animais...
  Frida, emitindo proxectís, chamou:
  - Dar....
  Charlotte disparou desesperada, berrou:
  - Cervexa...
  Gerda, baleirando a recámara, engadiu:
  - Apura...
  Frida, disparando, gritou:
  - Elefante....
  Charlotte, soltando un proxectil, berrou despois do proxectil:
  - Entrecerrado...
  Gerda volveu golpear e chirriu:
  - Certo...
  Frida berrou, golpeando:
  - Ollo...
  Charlotte como cantar nunha cola frenética...
  -Foi...
  E xusto entón remataron as cunchas das mozas terminadoras. Tiveron que dar a volta para repoñer o kit de combate do camión. Pero a oferta no Terceiro Reich é excelente e as arañas, por desgraza, volverán de novo.
  No camiño de volta, as nenas comezaron a discutir o seguinte tema. Charlotte, ese diaño pelirrojo deu a súa opinión:
  - Creo que, despois da toma de Moscova, o noso próximo obxectivo será Londres!
  Gerda riu e confirmou:
  - ¡Por suposto, iremos liberar aos británicos da escravitude sionista!
  E as tres nenas botaron unhas risas enxordecedoras. Pensaron que era moi divertido.
  Frida suxeriu:
  - E liberemos a América dos sionistas máis cobizosos. E tamén dende o dominio da xente de cor. E entón os bolxeviques tiraron por completo aos ianquis.
  Gerda de súpeto, como inesperadamente, canta:
  Se todos nos enfrontamos aos Yankees,
  Esmagaremos a alianza do norte...
  Incluso os tomahawks non axudarán...
  Porque Deus pagará o mal!
  Por suposto, por parte das mozas terminadoras, a apelación a Deus parece ridícula. Considerando que o Terceiro Reich é a encarnación do Anticristo. Pero como pasará o tempo antes de que se cambie a carga de munición, a diaño pelirroja Charlotte fixo un ruído. Ao escoitar a última frase de Gerda, ela rosmou:
  - Non hai deus!
  O guerreiro querubín berrou:
  - Como non?
  Charlotte insistiu:
  - Por suposto que non, feito médico!
  Gerda fixo a pregunta máis natural:
  - Quen creou o universo?
  Charlotte respondeu case inmediatamente:
  O universo existe e sempre existiu. Só cambiou a súa existencia e compoñente, transformándose e modificándose constantemente.
  Gerda fregou o pé espido detrás da orella. Aínda que tiña os xenes dunha araña, non dun can, e comentou incrédula:
  Como sempre existiu? Debe haber un motivo para iso.
  Charlotte decidiu vencer á súa parella relixiosa coa súa propia arma:
  - E como é que sempre existiu o Deus todopoderoso? Debe haber un motivo para iso!
  Gerda volveu fregar o pé descalzo, esta vez na testa, e comentou dubitativa:
  - Deus traballa de xeitos misteriosos.
  Charlotte, ao seu xeito lóxico, comentou:
  - Entón, esa non é a resposta.
  Gerda suxeriu entón:
  -Tomemos como axioma o feito indubidable de que o Señor Deus existe, e sempre existiu, e por iso partiremos.
  Charlotte respondeu loxicamente co mesmo método:
  -Tomemos entón, tamén, como axioma, o feito indubidable de que a materia e o universo sempre existiron e existiron, e por iso partiremos.
  Frida, que era terceira nesta disputa, botouse a rir e comentou:
  - Si... Este é un diálogo entre mudos e xordos. Polo tanto, non poderás chegar a ningunha conclusión clara.
  Charlotte non estaba de acordo.
  - Teño vantaxe sobre Gerda. Por exemplo, se partimos do feito de que a causa raíz de todo é a Todopoderoso Personalidade de Deus, entón no futuro un derivado dela: unha persoa resultou ser máis débil e non avanzada tecnicamente. E se temos en conta que a natureza todopoderoso, pero impersoal, é a causa e a causa raíz, entón resulta que deu a luz a unha persoa máis perfecta e avanzada. Entón, resulta que houbo unha transición do simple ao complexo. E no modelo creacionista, pola contra, de complexo a simple. Porén, agora asistimos a un proceso de complicación paulatina, no que todo, dende a tecnoloxía, se desenvolve de forma evolutiva. Si, o cerebro humano está en constante crecemento. É dicir, asumir que é ante todo un asunto impersoal, do que unha cousa máis complexa, máis lóxica desenvolvida pola evolución, máis lóxica que á inversa, coma se os brotes de malas herbas diante da humanidade fosen a unha personalidade absolutamente omnipotente e perfecta.
  Frida animouse e comentou:
  - Si, lin algo de literatura relixiosa. Se a cres, entón Adán era máis perfecto que o home actual e desenvolveuse intelectualmente. E ese pobo, separado de Deus, seguindo o camiño do pecado, comezou a envellecer e a debilitarse, pero... Agora asistimos ao proceso inverso: o crecemento do poder do home e o seu sorprendente desenvolvemento intelectual. Especialmente durante as guerras! Lembra en que tanques comezamos a guerra no corenta e un e o que temos agora! Hai unha diferenza colosal!
  Gerda susurrou irritada:
  - ¡Todo son intrigas!
  Os alemáns rexeitaron a ofensiva soviética en todas as direccións. E eles mesmos deron golpes esmagadores.
  E no ceo da ME-309 pelexáronse mozas fermosas e descalzas en bikini. Loitaron moi duro. E literalmente esmagaron ao inimigo, como chuletas.
  Albina disparou contra os seus opoñentes cos seus pés espidos e derrubou un coche soviético.
  Entón ela berrou:
  - Polas grandes ideas arias!
  Alvina tamén bate contra o inimigo e esvídeo completamente, e arrulla:
  - Gloria ás novas ideas!
  E preme o seu pezón escarlata sobre o inimigo.
  Pero a moza soviética da batería de artillería está disparando contra os monstros fascistas. Intentan repeler o ataque, cuantitativa e cualitativamente superior ao inimigo.
  As nenas do batallón soviético tamén son moi guapas, e con saias curtas, peitos cubertos só por suxeitadores. As súas pernas espidas parpadean, e os propios guerreiros clasifican con forza as cunchas.
  Un dos de abaixo, o tenente-artillero Akulina, lanza proxectís cos pés descalzos, e ela mesma apoiou as mans no volante da arma. E aínda que caian sobre eles cunchas dende arriba e voan bombas do ceo, de todos os xeitos, as nenas non se poden esnaquizar nin romper. Loitaron con valentía e seguirán loitando.
  Anyuta apunta a arma... O "rato" non está perforado, pero a nena aínda lle dispara. E de súpeto, tes sorte e a armadura sucumbirá. Neste caso, o alemán terá que encargar un cadaleito con música.
  A nena descalza está alegre, aínda que entende que teñen moi poucas posibilidades de saír de tal remuíño. Por exemplo, os Sturmmau pasan á ofensiva. Trátase de máquinas semellantes á Shtrumtigr, só que son moito máis grandes e nun chasis de Mouse alongado. E cando un foguete pesado sae voando dun lanzabombas de 600 mm, isto é simplemente unha cousa terrible.
  Termos de terra queimada choveron sobre Anyuta e derretiron o chan despois da brecha. Pero a nena non se avergoñaba para nada. Pola contra, puxo os pés descalzos para sentir unha agradable masaxe dos fragmentos. E cantou alegremente:
  Patria e exército son dous piares,
  No que descansa o planeta!
  Protexerémoste cos nosos peitos,
  O teu exército é cantado por todo o pobo!
  
  As nubes son frescas, pero o sol está quente,
  A metralleta fregou o ombreiro dun soldado...
  Para sempre Patria estamos contigo -
  Imos cavar unha tumba para o vilán!
  Anyuta xa estivera en catividade nazi e alí a golpearon duramente con paus nos talóns. A nena xemeu e correu, pero non traizoou a ninguén. Cales son todos estes golpes para ela. É membro do Komsomol. Outra cousa é que os nazis xa romperon a primeira liña de defensa e ameazan con derrotar tamén a esta. Anyuta sábeo e dispara. Aínda que é extremadamente difícil, debes entrar no barril do "Maus" e entón o tanque alemán perderá a capacidade de disparar e terá que ser levado á parte traseira para reparalo. E isto xa é un problema para o Fritz.
  E aquí Anyuta, despois de varios fallos, conseguiu vencer ao "Tiger" -2 barril. Entón a nena cantou alegremente:
  - O noso non cederá ao teu!
  E disparou de novo. Akulina recomendoulle que use os pés descalzos ao disparar, xa que é moito máis práctico. A fermosa rapaza estivo de acordo en parte con isto. E as cousas foron moito mellor. Todos os canóns son de calibre 85 mm, non o suficientemente potentes contra os tanques alemáns. E así, se bates no barril, aparecen as posibilidades de éxito.
  Anyuta tenta imaxinar un panorama azul con puntos amarelos en movemento. Esta é a grosa silueta verde dun tanque nazi. Vémolo como un elefante xigante. Entón tómao e golpea o mastodonte no tronco. Entón a superioridade do inimigo en categorías de peso será inútil para el.
  E agora outro "Tiger" -2 perde a súa trompa. E está moi enfermo.
  Akulina canta a todo pulmón:
  - Ex cola, escamas - non colleu Fritz sabe o sargo!
  A batería está formada enteiramente por nenas-sandalias e, polo tanto, ao parecer, as potencias superiores afórranas, e as cunchas non doen. Cada un deles ten a súa propia escola e o seu propio destino. Cando era nena, Akulina soñaba con inventar un medicamento que outorgara a inmortalidade. A morte pareceulle unha decisión terrible e inxusta. Despois de todo, o feito de que a xente morra é terrible. E aínda que a nena cría na inmortalidade da alma, que é primaria en comparación co corpo, pero aínda así. O mundo non é un taboleiro de xadrez, quítalle unha peza e volve poñela. Non, o universo resultou ser cruel. Por que unha persoa ten que envellecer e morrer? Akulina foi especialmente revolta polas vellas: esta fealdade é terrible.
  Non é o home coma unha flor, e non é a coroa da creación? O home debe ser e seguir sendo inmortal. E non lle pareceu en ningún caso enfermar e ir ao outro mundo. Despois de todo, unha persoa nace para ser feliz.
  E de que felicidade podemos falar se a xente perde aos seus familiares e amigos? Se el - a personalidade desaparece? Non, isto está mal e non é bo. E Akulina mergullouse na literatura médica. Pronto a moza chegou á conclusión de que a química por si soa non é suficiente para a inmortalidade e que debería inventarse algo fundamentalmente novo e eficaz.
  Quizais incluso algunha radiación. Que, a diferenza da radioactiva, non destruiría, senón que curaría. Entón comezou a guerra e non houbo tempo para a inmortalidade. Akulina traballou na parte traseira durante algún tempo. Pero as perdas do Exército Vermello creceron, as mozas eran chamadas á fronte cada vez con máis frecuencia e tamén acudía unha muller médica. Ao principio traballou como enfermeira, e despois pasou á batería. Máis dunha vez Akulina atopouse ao bordo da morte. Pero cada vez seguía con vida e mesmo sen feridas graves.
  Pobre rapaza que tivo tantos problemas diferentes na súa vida. E agora achéganse a eles tanques fascistas.
  E aquí está outra beleza, Tatyana de cabelo castaño. A nena trae cunchas, arrastra caixas. Ela tamén está descalza, e mesmo atopa pracer con isto; despois de todo, xullo está no xardín, o mes máis quente do ano. É bo aquí, todas as nenas reunidas son bastante guapas, inspirando temor aos inimigos da patria. Tatiana tira da caixa e canta:
  Unión indestructible, repúblicas libres,
  Non foi a grosería, nin a forza, nin o medo o que se uniu...
  E a boa vontade das persoas ilustradas -
  Paz, amizade, luz, razón e coraxe nos soños!
  
  Gloria á Patria, nosa libre,
  A amizade de todas as nacións é unha dependencia dun século,
  A forza legal, a vontade do pobo,
  Despois de todo, unha persoa sinxela é para Unity!
  E baixo tales palabras, está máis alegre e as caixas xa non parecen tan pesadas. E a rapaza desfrázase facilmente. Ela é tan encantadora. E rapaza alegre. Aquí está un saboteador alemán arrastrándose cunha granada para
  parapeto. Tatyana colle un limón co pé descalzo e, sacándoo cos dedos elegantes, lánzao ao inimigo. Inmediatamente tres espías alemáns voan, cortados en voo por fragmentos. E Tatyana, cruzando as súas pernas espidas e curtidas, mostroulles o figo. En calquera caso, é unha rapaza bonita. E ela tamén pode morrer?
  E aquí está o comandante da súa batería, o maior Voronina. Xa ten trinta anos, pero a cintura polo movemento constante é esvelta, como a dunha rapaza nova. O seu cabelo é branco e, polo tanto, a cana non se nota, e o seu rostro do aire fresco é rubio e limpo, nin unha soa engurra. Margarita Voronina loitou dende os primeiros días da guerra. Non moito éxito nos premios, dado que levaba máis de seis anos loitando e matou persoalmente a máis de cen alemáns. Nin unha vez Margarita resultou ferida de gravidade, e non deitaba no hospital. Mesmo se chamaba: Margarita de Ferro. Pero a muller estaba moralmente esgotada pola guerra prolongada moralmente.
  Os seus pés descalzos son callosos e case poeirentos. Ela aprendeu a correr descalza antes da guerra na neve. E agora hai máis de seis anos que non levo bota. No ano corenta e un, para cumprir o seu voto, loitou na parte máis meridional preto de Rostov. Só grazas aos ungüentos siberianos evitou a conxelación. Pero ela sobreviviu sen zapatos, pasou unha dura proba nos ventisqueros rusos. E continuou a guerra.
  Non era moi valorada, e nunca insistiu nas súas fazañas. Así que as recompensas acumuláronse lenta pero seguramente. E agora xa ascendeu ao grao de maior e ten a Orde da Gloria dos tres graos. Pero a estrela do heroe que Margarita merecía hai tempo aínda non o é. Pero o guerreiro non está especialmente arrepentido.
  O principal é sobrevivir nesta guerra. E aquí ten un amuleto especial de Perun. Permítelle salvar catro persoas en calquera batalla. A propia Margarita e outras tres persoas da súa elección.
  A propia muller principal programou tres para salvar: Akulina, Anyuta, Tatyana. Boas rapazas e moi capaces. Velaquí o seu canón, os barrís xa dispararon a cinco alemáns. E agora Anyuta golpeou a eiruga Pantera. O tanque alemán parou e comezou a fumar.
  Margarita berra ás nenas:
  - Sigue así!
  Responden con todo pulmón:
  - Hai que manter!
  Margarita exclamou con entusiasmo:
  - Non! Ninguén nos vai parar. Ninguén vai gañar!
  E o sexto Rato perdeu o fociño. Os tanques alemáns son bastante rápidos, pero numerosas cunetas antitanque e ourizos impiden que avancen. As nenas apuntan xuntas, Akulina axuda a apuntar a arma, é rápida como ningunha outra loitadora. Tatyana tamén é forte e precisa. Aquí están a disparar de novo. E esta vez o proxectil alcanzou a eiruga do León.
  Golpear as vías do "Tiger" -2 é inútil, xa que pequenos rolos fan que o coche, ou máis ben o seu tren de aterrizaje, sexa practicamente invulnerable. Pero nun barril longo, é eficaz e tentador.
  Anyuta pronuncia como un auténtico mariñeiro:
  - Pois do parafuso!
  Akulina apoia o querubín diaño:
  -Viremos con alegres risas,
  Aos grandes edificios do Reich Berlín...
  Sexamos felices cos dous doces,
  O noso exército é invencible!
  E de novo o tanque alemán comezou a fumar tan violentamente e comezou a soltar fragmentos de metal en todas as direccións.
  Levado polo entusiasmo, todo o batallón de canóns de doncela comezou a cantar;
  Unha vez que un home non coñecía os soños,
  Non podía entender a languidez dun pensamento ardente!
  Mirando a luz dunha estrela brillante -
  Non coñecía o concepto da Santa Patria.
  
  Era un animal, un salvaxe rudo...
  Un estómago cheo - ese é todo o consolo!
  Un instinto - coma un picoteo de corvo,
  E a fame baixa ao abismo do inferno!
  
  Entón todo foi só para o taboleiro,
  E nisto, ata os animais son felices!
  E o espírito desexa a beleza eterna -
  Na súa crer facer mellor poder!
  
  Entón a xente entendemos a idea -
  Si, con el ven un terrible tormento!
  Pero loitas polo coñecemento mozo -
  O ensino razoable exaltará todo!
  
  Entón non sufrirás moito
  Chegará o momento: a mocidade para sempre!
  O teu pai e a túa nai tamén resucitarán,
  Entrarán en pesadelos sen quedar lisiados!
  
  Pero os pensamentos tamén son malvados cada un...
  ¡Están en chamas!
  Cando levan outro para asustar,
  Cando os inmortais teñen un agasallo!
  
  Ai, debes vencer a túa ira -
  Crea outro universo na gloria!
  Tal será o poder no teu corazón,
  Esa derrota tamén é unha edificación!
  A batalla de Kursk rematou con empate. E houbo unha pausa. Os alemáns trouxeron o Panther -2 á serie. Esta máquina era máis avanzada cunha torre estreita e unha silueta máis baixa.
  O peso do coche medrou, un pouco dentro de corenta e sete toneladas, a partir do cal incluso mellorou o rendemento de condución debido ao motor de novecentos cabalos de potencia. Pero o armamento e a armadura aumentaron significativamente. A fronte da torre converteuse en 150 mm, e os lados eran de 60 mm, a fronte do casco era de 120 mm cunha inclinación de corenta e cinco graos e os lados eran de 60 mm. E a arma é de 88 mm e 71 EL. Tal arma penetra desde a distancia un quilómetro de armadura de 193 milímetros cunha inclinación de 30 graos. Polo tanto, a máquina é moi seria e destrutiva.
  Ben, cal é a resposta a isto? Só polo feito de que as mozas tamén loitarán descalzas e en bikini. Entón o tanque tampouco ten que ser perfecto.
  Xa é inverno. E un dos primeiros tanques IS-2 vai á batalla. E a tripulación de Elena. As nenas, por suposto, están descalzas e en bikini. Están preparados para loitar contra a escoria nazi, detrás da cal se atopan os Estados Unidos.
  Así que a loita vai ser dura.
  Elena disparou cos seus dedos espidos. Ela golpeou a máquina nazi e chirriu:
  - Pola Patria!
  Euphrosinia tamén bate contra o inimigo, dálle no costado e, rindo enxordecedor, engadiu:
  - Pola nai Rusia!
  As nenas pintaron de branco o tanque IS-2 antes da batalla. E é practicamente invisible na neve. E gañan ao inimigo moi acertadamente.
  Elizabeth, disparando con precisión ao inimigo e golpeándoo con precisión, comentou loxicamente:
  - Son Robin Hood en bikini!
  Elena estivo de acordo con isto:
  - Realmente es un auténtico Robin Hood!
  E como o collerá e premerá o gatillo co seu talón espido.
  Catro E no IS-2 é unha gran forza. Aínda que Gerda é un serio rival en Panther-2.
  Ambos os tanques están aproximadamente na mesma categoría de peso. O alemán ten unha armadura máis fina nos laterais, pero está mellor protexido na fronte, sobre todo pola torreta e a parte inferior do casco. E o canón alemán é máis perforante e de disparo rápido.
  É certo, o dano único da arma soviética quizais sexa máis forte. Si, esta é, por suposto, unha gran vantaxe, pero a arma alemá é máis precisa. E o que é significativo, o Panther-2 é moito máis áxil e maniobrable.
  Así que Gerda ten un plus. E se preme o botón cos seus dedos espidos, non parecerá un pouco.
  E as mozas alemás adoran moito os homes, e esta tamén é a súa forza, especialmente se traballan a lingua con varillas de xade pulsantes.
  . CAPÍTULO #2
  No inverno, o Exército Vermello non acadou un punto de inflexión decisivo. A primeira liña mantívose estable. E practicamente inmóbil.
  Ao ano seguinte, os alemáns apareceron nunha serie de avións a reacción e na evolución do Focke-Wulf - TA-152. Unha máquina marabillosa con armas poderosas e velocidade decente. Isto é serio...
  Na URSS, só hai novos tanques IS-2 e T-34-85. E ese tamén foi un gran paso.
  Na primavera, os alemáns lanzaron unha nova ofensiva. Intentaron coller a iniciativa.
  O inicio da ofensiva o 21 de maio foi acendido polo ruxido de decenas de miles de canóns, e a saída de máis de setenta mil bombardeiros con bombas de napalm ao mesmo tempo, e cun peso de ata dez toneladas. Comezou a batalla máis épica da Segunda Guerra Mundial. O inimigo cruzou o Rubicón e correu a Moscova. Os tanques alemáns retumaban, os coches máis pequenos repicaban. Hordas de aceiro avanzaban sobre as posicións soviéticas, como a cabalería de Genghis Khan cunha grosa armadura. As matrices foron adiante e, en primeiro lugar, os "Mouses" e "Royal Lions", "Tigers" -2 máis protexidos usáronos como un ariete.
  Aínda antes, pasaron os teletanques - "Chess Horse". Explotaron campos de minas e despexaron o camiño para os vehículos alemáns ata as posicións soviéticas. Tamén se utilizou o "Serpent Gorynych", cando se lanzaron mangueiras cheas de explosivos e todo foi limpo.
  As nenas elfa Frida, Charlotte e Gerda están no tanque Panther-3 máis novo e móvense á fronte do ataque. Fermosos guerreiros nunha máquina plana que pesa 75 toneladas, expuxéronse as caras entre si e disparan cunha pistola do aínda antigo calibre 105 mm.
  Charlotte comentou cun sorriso:
  - Xa pasaron máis de tres anos desde que comezou a guerra con Rusia. Pero Moscova aínda non foi tomada!
  Frida comentou indignada:
  - Pero pronto tomarase o Cáucaso. E isto quizais sexa aínda máis importante!
  Gerda respondeu cun sorriso:
  - Por suposto, hai montañas tan marabillosas e lugares magníficos, pero... A guerra adoita rematar coa caída da capital. E mentres non se toma, é imposible falar da nosa vitoria!
  Charlotte accedeu de mala gana.
  - Non, non podes!
  O novo tanque "Panther"-3 aínda está en probas experimentais. Todo está tan automatizado nel que con dous membros da tripulación sería suficiente. Pero as mozas sen pernas prefiren facer tríos. Porén, non lles facilita nada.
  E lanzar un tanque xigante ás posicións soviéticas. É pesado pero ben protexido e ten un canón de 105 mm en 100EL. E isto é grave.
  Avanzando este monstro...
  E os proxectís soviéticos rebotan neste tanque.
  Gerda comentou:
  - ¡Os tres somos difíciles!
  Charlotte observou cun sorriso, disparando ao inimigo cos seus dedos espidos.
  A pelirroja arrullou:
  - Que a nosa Patria estea na gloria!
  Frida comentou cunha risa:
  - ¡Gloria ao espírito ario!
  E tamén presionará co seu talón espido e o tanque soviético matará. E arrullar:
  - Por novas forzas!
  Aquí é onde entra a enorme potencia do tanque.
  Pero, por outra banda, as nenas soviéticas están loitando. E os guerreiros de Rusia tamén están descalzos.
  As batallas son feroces e os Fritz avanzan, rompendo defensas en profundidade. E as cousas non saen segundo o previsto.
  Elizabeth disparou desde o IS-2 contra o inimigo e berrou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  Ekaterina sinalou, fodindo co inimigo:
  - Polos nosos cambios, por Rusia!
  Elena tamén a colleu e bateu contra o inimigo, arrullando:
  - E todo é super para Rusia!
  Euphrosyne enviou cos seus dedos espidos un agasallo asasino de destrución e berrou:
  - Pola Patria!
  Os catro do IS-2 funcionaron e dispararon con bastante precisión. E con bastante precisión, golpeou moi rapidamente os inimigos.
  Ben, os alemáns seguen abrindo paso. E móvense nunha dirección de combate.
  Xa é verán e a fronte está literalmente desmoronada. Pero as nenas seguen loitando e mostrando a súa clase máis alta.
  Elizabeth engurrou o ceño ante estas palabras. Despois dun inverno relativamente e non demasiado exitoso, as cousas nas frontes foron peor. En Kursk, a pesar da superioridade numérica, as tropas soviéticas sufriron unha forte derrota. E aínda agora, a contraofensiva dos loitadores preto de Voronezh, que comezou con relativamente éxito, está fracasando. Os alemáns foron á retagarda e cortaron as comunicacións. E agora as nenas do tanque teñen que retirarse.
  Pero aínda así, é bo cando só hai mulleres no coche: cheiran un cheiro tan agradable, non como os homes suados. E a súa tripulación está tan ben coordinada. E os catro foron moi fermosos.
  Elizabeth di con decisión:
  Imos gañar, sei seguro! Incluso retirando ao Extremo Oriente!
  A Aurora pelirroja, golpeando a perna espida e cicelada na auga, facendo muecas, respondeu cun canto de soldado:
  "Finalmente, déronnos a orde de atacar!" Quitade os nosos tramos e sangue! Pero lembramos como o sol volveu e case se pon polo leste!
  Ekaterina e Elena responderon a coro:
  -Ben dito!
  A Aurora de pernas nuas engadiu en prosa:
  - Toda Europa traballa para os nazis, e aínda máis recursos en África. Así que temos que levantar unha barra moi pesada!
  Elizabeth, descalza, golpeou a auga co puño:
  - ¡Colémolo e arrincámolo! E agora xa abonda! Xa refrescado e de volta no tanque!
  As belezas non se opuxeron. A suor dos corpos fortes e bronceados lavouse e está ben. As nenas teñen cadeiras luxosas, cintura estreita e barriga cunha prensa de relevo. Realmente son como estatuas de deusas antigas. E as pernas son tan delgadas, e ao mesmo tempo musculosas, as bólas e o fío de aceiro dos músculos rolan baixo a pel de oliva.
  Din sobre esas nenas: pararán un cabalo galopante, entrarán nunha cabana ardendo!
  Aínda que se resiste a volver a un tanque quente. Elena salpicaba do cubo a armadura para que o coche fose polo menos un pouco máis fresco.
  Elizabeth comentou con severidade sobre isto:
  - Como loitan os homes de uniforme en tales ataúdes de aceiro? E estamos case espidos!
  Aurora descalza, de grandes dentes e dentes nacarados, botou a rir:
  - Concordarás en que é unha idea moi interesante: enviar un bikini baixo Lend-Lease!
  Ekaterina respondeu con rabia, golpeando o pé descalzo na eiruga do tanque:
  - Si, marabilloso. Mínimo desperdicio de tecido, máxima ambición!
  Elena, tamén conmovida, só que esta vez co peito, graznou:
  - Sería mellor que mandasen un tanque extra! Ou un avión!
  Elizabeth, descalza, comentou malhumorada:
  - Si, lixo teñen tanques!
  Aurora pelirroja, subindo á torre, obxectou:
  - En realidade non! O máis novo "Churchill" é moi bo, especialmente en armadura!
  A loura Elizabeth engurrou a cella e preguntou:
  - Montaches o Churchill?
  O demo ardente respondeu nun murmurio:
  - Non! Pero descubrín accidentalmente que ten unha armadura frontal de 102 milímetros.
  A fermosa Elizabeth rodeou o seu rostro, golpeou os seus graciosos dedos espidos na armadura dos trinta e catro e comentou:
  "O dobre de groso que o noso?" Ben, que boa idea!
  Elena, sentada no asento do condutor, preguntou:
  E o calibre da arma?
  A Aurora descalza respondeu sinceramente:
  - Non sei... Pero o máis probable é que sexa de 75 ou 76 milímetros. Aproximadamente comparable ao noso.
  Aurora descalza, mentres se instalaba como artillera, comentou:
  - Entón, quizais o seu rendemento ao volante sexa peor?
  Aurora, de pernas nuas, encolleu os ombreiros fortes e musculosos.
  "Quizais... Pero os británicos xa teñen un motor Meteor de 600 cabalos de potencia, así que non creo que o tanque Churchill sexa unha máquina de ataúdes!"
  A fermosa Elizabeth fixo outra pregunta:
  -¿E cales son as nosas últimas novidades?
  A diaño pelirroja cantou con voz cariñosa:
  - É un gran segredo... Cres ou non?
  Elizabeth, axitando os pés descalzos, respondeu cunha voz melodiosa:
  - ¡Claro que che creo! Para este tipo de preguntas, pode simplemente ... Rattle para o campamento - onde está o pequeno oso branco!
  Elena, coas pernas nuas, puxo en marcha o coche, decatouse:
  - Hai rumores de que pronto aparecerá un monstro: sete canóns e dous lanzacohetes como nos Katyushas.
  A ardente Aurora asubiou e meneou a cabeza.
  - Si, tal monstro nin se dará a volta!
  Elena dixo pomposamente:
  - Pero como vai doer!
  T-34-85 ruxiu. Tiven que alzar a voz para berrar polo motor.
  A tenente maior Elizabeth gruñía:
  - Oín que en breve chegará un novo IS, cunha armadura moi grosa e dous motores. Así que os alemáns serán Khan!
  
  
  Aurora descalza cantaba en broma:
  "Imos desenterrar o tanque, volverá comezar a matar en dúas normas, comezará a proporcionarche un khan para os cemiterios!"
  E os catro botaron a rir. O coche foi collendo velocidade aos poucos. A pesar de todos os lendarios trinta e catro e T-34-85, era un tanque bastante difícil de conducir. En particular, cambiar a caixa de cambios requiriu un esforzo considerable. A forte Elena de pernas nuas afrontou, ás veces unha pelirroja axudábaa co pé. Pero a propia caixa podería romperse.
  Polo tanto, o "trinta e catro" non se puxo na marcha máxima. Así que o tanque movíase máis lento do que podía. E corría o risco de que durante o día, as notorias "cousas", o Yu-187 e o TA-152, un bombardeiro en picado moi perigoso, o atopasen.
  Elizabeth descalza entendeu isto e esperaba chegar máis rápido ao bosque. Alí, o seu tanque non é moi distinguible.
  Aurora de pernas nuas asubiou unha canción baixo o nariz. A pelirroja sempre está de ánimo, mesmo cando dá noticias tristes.
  Natasha recordou o comezo da guerra. Ocorreu ao mediodía, cando o anunciaron na radio. Pero xa pola mañá comezaron a espallarse rumores nefastos. Logo informaron pola radio que Alemaña atacara a URSS sen declarar a guerra. Inmediatamente varias mulleres botaron a chorar.
  O estado de ánimo da xente era mixto. Os máis novos, e drogados pola propaganda, ata quedaron encantados: din, en dúas semanas torceremos aos alemáns e serán un esquife. Os maiores, pola contra, curtíanse.
  Elizabeth tamén se sentía incómoda. O seu irmán maior morreu na guerra finlandesa, e o irmán medio, ao volver, contou moitas cousas terribles. En todo caso, estaba claro que o nivel do Exército Vermello non era tan alto como a propaganda afirmaba. E que o mando non está á altura, e moitos tanques arden coma mistos.
  Os oficiais falaban dos alemáns con respecto... Aínda así, conquistaron case toda Europa. E quen é máis vello recordou a Primeira Guerra Mundial. Entón as tropas do Kaiser chegaron ao Dnieper, e Rusia foi ao humillante Tratado de Brest-Litovsk.
  Así que Elizabeth, de pernas nuas, estaba moi molesta. Non quería volver enterrar aos meus seres queridos, e máis aínda loitar contra un inimigo tan forte como Alemaña e os seus satélites. Hai poucas esperanzas para Gran Bretaña. Non importa como se unirían estes depredadores carnívoros contra Rusia.
  Os primeiros días e semanas confirmaron as previsións máis pesimistas. Os alemáns avanzaron e tomaron unha cidade tras outra. Minsk caeu en poucos días. E en menos dun mes Smolensk. Elizabeth presentouse voluntaria para a fronte. É unha rapaza forte, e moi endurecida.
  
  Ela converteuse nun petroleiro por casualidade, antes loitou na infantería. Os alemáns seguiron avanzando. A parte na que loitaba a nena estaba rodeada. Natasha fixo o seu camiño e atopouse cun tanque abandonado. Elena estaba con ela e xuntas as nenas puideron poñer en marcha o coche. E ata levouna á primeira liña.
  Por iso recibiron unha medalla, e foron destinados a tropas de tanques. A preparación foi moi curta: só mes e medio. As mozas conseguiron participar na defensa de Moscova.
  Xa parecía que case, os nosos estaban a piques. As unidades avanzadas do Fritz viron o Kremlin a través de prismáticos, despois de entrar nos suburbios da capital. Pero ocorreu un milagre.
  Os inimigos non só foron detidos, senón que tamén lograron saír á contraofensiva. Ninguén planeou a última operación. Procedeu de forma espontánea, pero a partir diso tivo aínda máis éxito. Os nazis retrocederon, abandonaron o seu equipo e conxeláronse literalmente no frío.
  E os "trinta e catro" demostraron a súa boa calidade -habilidade de campo a través. Os alemáns quedaron atrapados nos ventisqueros, e os cabaleiros movéronse e esnaquizaron ao inimigo.
  Despois de eliminar a ameaza a Moscova, todos pensaron que agora e máis adiante o noso avanzaría. E que as costas dos nazis estaban rotas.
  Pero agora todo volve ser diferente! Como nun conto de fadas de medo! Sobre os cambiadores! Cando o negro se fai branco e o branco se fai negro.
  E agora empeorou moito. Formouse un caldeiro do que hai que saír.
  Svetlana saíu do tanque. A T-34-85 é unha máquina que, ademais dunha caixa de cambios axustada, tamén ten un inconveniente como a escasa visibilidade. Por iso, este tanque perde unha parte importante das súas calidades de combate. O Panther-2 alemán carece de tal inconveniente e, a través del, todo é relativamente ben visible.
  A moza mesmo subiu ao trofeo capturado, observando as condicións de traballo máis cómodas para a tripulación e a boa óptica do alemán. Verdade, a arma de 88 mm está lonxe de ser débil e o proxectil tamén é tres veces máis lixeiro que o soviético.
  O demo vermello tamén intentou asomarse. Pero é un pouco reducido para dúas nenas mirar por unha escotilla. Comezaron a empurrar.
  A Aurora de pernas nuas rosmou con dureza:
  "Este aínda é o meu lugar!" Vostede é un artillero e debe sentarse á vista!
  Catalina espetou:
  - Pola contra, teño que ver todo! E é mellor que coñezas o teu lugar!
  As nenas comezaron a loitar. Tecido musculoso, corpos bronceados, músculos fortes tensos. Incluso os seus suxeitadores escaparon do esforzo.
  Elizabeth gritoulles, despois tirounos a ambos polos dedos dos seus pés descalzos, obrigándoos a calmar:
  - Non só se apoderan dos alemáns, senón que aínda hai que loitar! Garda o teu ardor polos nazis!
  As nenas deixaron de apertarse, pero volvéronse a coro cara ao comandante:
  - Como podemos seguir?
  Elizabeth tomou unha decisión de Solon (¡había un senador tan famoso Solon!):
  - Sairás á súa vez!
  Aurora descalza comentou caprichosamente:
  -E a loira vai enganar!
  Catalina con rabia respondeu:
  - ¡Terías calado vermello-desvergonzado!
  Elizabeth rosmou:
  - Suficiente! Ou azoutarche as patas de polo! Cambiarás de amigo ás miñas ordes!
  A nena mostrouse a lingua e... permaneceron xuntos na escotilla.
  Elizabeth, de pernas nuas, dixo en ton frío:
  - Séntate pelirroja, Svetlana queda!
  O ardente Agustín estaba realmente indignado:
  Ela leva moito tempo aquí! Acabo de aparecer! E, en teoría, debería cambialo!
  Elizabeth, alzando a voz e soltando o metal, rosmou:
  - As ordes do comandante durante a guerra non se discuten, senón que se cumpren... Ou debería azotarte?
  O demo de sandalias en chamas escondeuse de mala gana na torre estreita e quente, murmurando:
  - Unha orde do comandante durante a guerra, cando as balas asubiñan. Cheo de amor e gran valor, sagrado para os soldados rusos!
  Elizabeth sorriu. O conflito foi resolto, e en breve o bosque, e eles serán escondidos con seguridade. Aquí a vixiante Catherine gritou de súpeto:
  - Por diante do alemán no tanque!
  Agora isto é serio... Ademais, Elizabeth tiña medo non tanto dunha batalla de tanques como do feito de que os nazis chamasen avións de ataque pola radio. Non obstante, hai esperanza de que o Fritz non voe por mor dun solitario tanque soviético.
  Aínda que o alemán se escondeu detrás dunha pila de feno vello, Catherine conseguiu velo. Era Panther-2, e na última modificación cunha lonxitude do fociño de 100 EL. O calibre é o mesmo 88 mm, pero a velocidade do foco do proxectil é moito maior.
  Panther-2 na modificación anterior podería atravesar a unha distancia de non máis de 1000 metros, e logo non seguro na fronte. Os trinta e catro soviéticos poderían teoricamente chegar ata un quilómetro a bordo, pero na práctica desde cincocentos metros. Pero esta vez, as probabilidades son case parexas. E os nazis teñen mellores ópticas.
  Malia todo o risco, Elena acendeu a última marcha co talón espido. Os Trinta e catro ruxiron aínda máis forte, de xeito que as súas mans estaban entrelazadas, e o propio tanque estaba tremendo. Pero agora son moito máis difíciles de golpear. O alemán queda parado e agarda polo coche soviético.
  É máis fácil acadar un obxectivo parado, pero cando o teu coche treme así...
  Ekaterina baixa e, coa axuda da súa Aurora descalza, apunta e dispara o primeiro tiro.
  Un proyectil explota dez metros por diante do alemán.
  Elizabeth, descalza, advirte severamente:
  - Ten coidado! Xa non nos queda tanta munición!
  Ekaterina, asentando casualmente coa cabeza loura, responde:
  "É só un tiro de avistamento!"
  A Aurora descalza cantou burlonamente:
  - Mañá será mellor que onte! Mañá será mellor que onte! Ola sol!
  Ekaterina, descalza, dixo un pouco en voz alta, pero claramente:
  - Voltar!
  A nena intentou apuntar de novo. O alemán aínda estaba lonxe. Incluso é improbable que o canón Zis-85 atravese a súa armadura de 60 milímetros desde tal distancia. O nazi aínda non tirou, pero colleu o obxectivo. A pequena torreta T-34 é un pequeno obxectivo. É difícil golpealo desde a distancia, especialmente cando o tanque corre a toda velocidade así.
  Catherine de pernas nuas dubidou. Tire agora ou máis tarde, achégándose. Trinta e catro sacudidas en movemento, e é imposible tomar unha visión precisa. Debes parar, ou achegarte o suficiente, ou mellor aínda.
  Elena descalza di, pechando os puños:
  - ¡Por gloria da patria do santo!
  Ekaterina de pernas nuas, finalmente, decide e dispara. O proxectil é cuspido fóra do canón. A moza acompáñao cunha escolta mental.
  Xa máis preto, a un metro e medio, do alemán. Tendo en conta que o trinta e catro é difícil de ver dende a vista, este é un bo resultado. Aurora semiespida, que se inclinou no momento do tiro, ladrou forte:
  - ¡Case un pouco máis!
  Catherine murmurou con rabia:
  - Case non conta!
  A diaño pelirroja arrulou:
  "Dámoslle un puñetazo na cara ao Führer, ¡salirá de algún xeito!" Agora estamos un pouco como, un pouco tolos!
  Catherine empurraba impacientemente a beleza co seu pé:
  - ¡Cala se podes!
  A Aurora descalza rosmou:
  - Ladrillos!
  Finalmente, o alemán non puido aguantar, disparou... O proyectil voou cun asubío perigosamente preto do coche. Pero Fritz non acertou. Que estaba pensando? Sospeitaches que tales belezas estaban sentadas no carruaxe ou disparaban mecánicamente? Panther-2 ten unha torre de comandante e boa visibilidade. No ano corenta e cuarto, este tanque converteuse no máis masivo. Coa súa axuda, os alemáns acadaron grandes éxitos, conquistando territorios dentro das catro fronteiras alemás de 1937 e, en apenas cinco meses.
  O tanque mostrou plena suficiencia. Sobre todo contra o IS-2. Ao final do ano corenta e cuarto, apareceu unha opción cunha lonxitude de canón máis longa e, polo tanto, a velocidade inicial do proxectil. O alemán espera golpear ao inimigo, aínda que o trinta e catro é un coche problemático. Ás veces, os rusos conseguen golpear dende longa distancia, e en movemento. Debemos golpear o inimigo coma unha mosca.
  Elizabeth, coas pernas nuas, dándose conta de que sempre hai unha oportunidade de golpear, susurra:
  - Lenin, festa, Komsomol!
  Un pensamento tolo pasou pola miña mente, por que non dirixirme a Deus? Pero un membro do Komsomol non debe crer en Deus. E, en xeral, se El existe, entón por que permite todo isto? ¿Permitiría un Creador coidadoso tal ilegalidade? Que pasa coa vellez e a morte?
  Case espida, Elizabeth, quizais máis que a morte, tiña medo de envellecer e facerse fea. Que pouco estético é isto. E, de feito, se asumimos que unha persoa é mortal, en aras do desenvolvemento e do progreso, entón desfigurar as persoas coa vellez non está de máis. E onde está a estética do creador? Gústanlle moito as vellas engurradas e jorobadas?
  A fermosa Elizabeth non puido explicar isto e concluíu: Deus é unha invención das persoas! De feito, hai evolución. E quizais chegue o momento en que unha persoa se desenvolva a tal nivel que poderá resucitar aos mortos! E entón os que morreron na guerra renacerán no mundo do comunismo brillante!
  Elizabeth, descalza, murmurou:
  - Que Deus conceda a vitoria do noso partido ateo!
  A beleza Ekaterina calmouse e disparou por terceira vez... O proyectil parecía atacar a armadura, pero de novo pasou voando. Pero o alemán plantou... Caramba, golpea!
  A torre tremeu, escoitouse un repique. Afortunadamente, a armadura inclinada rebotou no tiro.
  Pero o máis importante, desde unha distancia aínda decente, o Fritz conseguiu golpear un tanque rápido cunha pequena torreta. E isto significa que un petroleiro experimentado está sentado alí, e a próxima vez pode non liderar ...
  As pernas descalzas, brillante de suor, Aurora inseriu automaticamente o proxectil. Catalina volveuse cunha oración a... Artemisa! Ao parecer a deusa da caza pareceulle a máis axeitada neste caso. E a nena deu patadas co pé descalzo nun recuncho agudo. Ekaterina, de pernas nuas, notou que cando está enfadada, dispara mellor. E... pechou os ollos, confiando na intuición...
  Cuarto tiro...
  Elizabeth, descalza, murmurou suavemente:
  - O sudario do ceo é coma un veo!
  E Aurora semiespida, mirando de novo por detrás da escotilla, berrou:
  - Exactamente no ollo de boi! Golpea a torre!
  O proyectil rompeu un tanque alemán no cruce. Produciuse un incendio e o equipo de combate comezou a rasgarse. Aquí o pelirrojo, sen moito tacto, comentou:
  - Sorte! E só dende a cuarta vez!
  Elizabeth, de pernas nuas, apresurouse a corrixir á Aurora pelirroja:
  - Con tal estremecemento, e non está mal! No cuarto intento!
  Catherine, descalza, inesperadamente, púxose do lado da pelirroja:
  - Non! Ela ten razón, era mellor golpear a primeira vez!
  Elena comezou a diminuír un pouco a velocidade, intentando mover as pancas cos pés descalzos o máis suavemente posible. Os trinta e catro frearon. O tanque parecía bastante rudo por fóra, pero mostrou a súa eficacia na práctica. A torre do alemán foi completamente arrancada e o casco dividiuse en dúas partes a partir da detonación.
  Elena comezou a diminuír un pouco a velocidade, intentando mover as pancas cos pés descalzos o máis suavemente posible. Os trinta e catro frearon. O tanque parecía bastante rudo por fóra, pero mostrou a súa eficacia na práctica. A torre do alemán foi completamente arrancada e o casco dividiuse en dúas partes a partir da detonación.
  Pero un Fritz aínda conseguiu saír do coche e escondeuse detrás dos arbustos, finxindo estar morto. Por orde de Elizabeth, Elena parou o tanque. Aurora e Ekaterina semiespidas saltaron das trinta e catro. O pelirrojo saltou ao alemán e, demostrando unha forza extraordinaria, levantouno do colar cunha man. Porén, o fascista non só era pequeno de estatura. Este é realmente unha especie de neno, un rostro de neno, un corpo delgado, ata un bigote aínda non rompeu.
  A musculosa pelirroja preguntou en alemán:
  - Es un distrófico tan subdesenvolvido, ou es realmente un shket?
  O neno murmurou con medo:
  - Non son un neno. Son de Jungvolk, tiven unhas prácticas nun tanque!
  A Aurora de pernas nuas botou a rir:
  - De Jungvolk? Por que non tes catorce anos máis?
  O neno asentiu e respondeu:
  "Só teño once anos!" Meu tío levoume de paseo. Non me envíes a Siberia! E o neno chorou.
  Ekaterina descalza, que entendía bastante ben o alemán, suxeriu:
  "Quizais deberíamos deixar ir ao noso fillo?"
  A ardente Aurora mostrou os dentes ferozmente:
  - Deixa que o alemán vaia ao teu? Nunca!
  O artillero rubio mel comentou racionalmente:
  - Se traemos un shket así como prisioneiro, todos se burlarán de nós!
  A comandante Ekaterina tamén se inclinou e, mirando para o neno, comentou:
  - É algo fraco. E a nena preguntou en alemán. De verdade es de Jungvolk?
  O neno respondeu:
  - Si, Milady...
  Catherine comentou loxicamente:
  - Se o levamos con nós, podemos mandalo a un bo orfanato. E se deixamos ir ao noso, entón miras ao neno e matarano!
  A Aurora descalza obxectou inesperadamente:
  Onde viches bos orfanatos? Eu mesmo son un orfanato e visitei unha colonia de mozos, e quero dicir que non hai diferenza!
  Catherine volveuse cara a Aurora e rosmou:
  - Ti eras unha pelirroja sentada sobre un mozo? Sempre o sospeitei!
  Pisando o seu pé descalzo, Aurora bufou despectivamente e comentou:
  - A nosa colonia estaba tan activa que non había ladróns nela! Como un pioneiro, pero cunha disciplina moi rigorosa. Non sei nin o idioma dos bandidos!
  Catherine estivo de acordo con isto:
  - Sucede... Eu tamén visitei a colonia, e alí todos os alumnos son tan cultos e precisos que poucas veces atopas xente así nun campamento de pioneiros. Ben, vale, quizais un neno alemán se converta nun paria connosco, e sería máis humano deixalo marchar!
  A Aurora de pernas nuas fixo unha mueca e suxeriu:
  "Quizais déixao connosco. Que sexa fillo dun rexemento, ensinarémoslle a lingua rusa...
  Elizabeth engurrou o ceño á Aurora semiespida e rosmou:
  Necesitas un xoguete?
  A pelirroja comentou con dureza:
  - ¿E que hai peor con nós que vivir nun zoo fascista?
  Ekaterina pisou accidentalmente o aceite de motor derramado e agora estaba limpando o seu pé espido e gracioso na herba. Pero o po quedou teimudo. A nena artillera apoiou a Aurora:
  - ¡Si, o rapaz estará realmente mellor con nós que con esta besta nazi! É pequeno, fraco, cabe nun tanque! Ensinarémoslle a loitar e facer proezas!
  Elizabeth comentou tristemente:
  - Trinta e catro e tan estreitos para os catro tanque. E despois planta o neno. Non obstante, non é só iso. Despois falarán de todo tipo de cousas desagradables sobre nós!
  A fermosa Aurora pelirroja comentou con rabia:
  Pensas demasiado mal dos demais. Non será!
  Elena tamén se inclinou para fóra do tanque e asubiou:
  - Nenas, vivamos xuntas... Ao final, se deixar o neno, non o decidimos nós, senón o xefe da unidade... Pois de momento, levamos o neno connosco e montemos coa brisa. !
  . CAPÍTULO #3
  Elizabeth, descalza, asentiu de mala gana e rosmou:
  - Verás, o comandante prohibiranos levar. Isto é unha guerra, non un xardín de infancia!
  Aurora descalza tendeulle a man ao neno e díxolle en puro alemán:
  Agora son a túa nai! Vivirás e comerás connosco!
  O neno respondeu chorrindo:
  - Non fai falta, tía, quero ir á casa!
  A Aurora pelirroja meneou coa cabeza ameazante.
  -Non! Ti es o noso prisioneiro! Se non queres ir a Siberia, estarás connosco!
  O neno quixo botar a chorar, pero por un esforzo de vontade contivo as bágoas. E o home non parecía chorar. Catherine colleu o neno nos seus brazos e levouno ata o coche. De feito, cinco de nós no tanque ateigamos. E as nenas non son pequenas, e o coche está demasiado estreito. O pequeno alemán atrapado estaba sentado máis tranquilo que a auga debaixo da herba.
  O tanque dirixiuse ao bosque. E xusto a tempo pasaron dous famosos avións de ataque Yu-187. Por si só, este avión non é demasiado terrible nas batallas aéreas, pero lanza bombas con moita precisión e tamén pode golpear un tanque separado.
  Elizabeth dixo cun sorriso:
  "E case perdemos o tempo por culpa deste rapaz. Esnaquizarían o noso tanque en anacos.
  Catherine encolleuse de ombreiros.
  - Gañamos un duelo de tanques cun rival case igual, e ao parecer un tirador experimentado. Antes diso, tamén noquearon varias armas e sobreviviron. Dos nosos compañeiros, ¡seguro que non todos tiveron sorte!
  Elizabeth mirou o seu corpo e comentou:
  - Os catro somos tan lisos, sen cicatrices... ¡Por máis que a fortuna se vingue de nós!
  A Aurora de pernas nuas meneou a cabeza.
  Normalmente un bo comezo significa un bo final. Sexa como for, seguimos vivos!
  Ekaterina fregou o nariz cos dedos dos pés descalzos e suxeriu:
  "Quizais deberíamos parar a comer algo. Non comas pola mañá!
  Elizabeth aceptou:
  - Imos! Ao mesmo tempo, alimentaremos o neno!
  O xantar era modesto: manteca de porco, pan e cebola. Non había ración militar suficiente para todos, polo que recibiron un agasallo na vila. As nenas comeron e déronllo ao neno. Ao parecer, aínda tiña medo e só comeu unha fina porción de salsa e pan. Pero Catherine atopou algo máis de leite, aínda que azedo.
  Despois de comer, as rapazas relaxáronse e cantaron...
  As mozas elegantes loitan por Rusia,
  Están moi orgullosos e os fillos de Svarog....
  A nosa beleza golpea tan acertadamente cunha metralleta,
  Os servos de Satanás non poderán rompernos!
  
  Loitamos con valentía, loitamos contra o fascismo,
  Derrotaremos á malvada Wehrmacht, aínda que o inimigo é forte...
  Creo que veremos o comunismo pronto,
  Follaxe dourada, brillante da árbore de bordo!
  
  Non hai o noso país mellor, o comunismo é máis bonito,
  Para que a nosa Patria floreza radiante...
  A felicidade de ás lixeiras chegará ao planeta,
  E o soño dunha vida mellor farase realidade pronto!
  
  Cre que a nosa Rusia converterase nunha gran felicidade,
  María gobernará, Lada nai dos deuses...
  Deteremos o ataque da infernal Wehrmacht salvaxe,
  E non necesitas palabras extra e memorizadas!
  
  O inimigo non poderá arrincar o corazón ás nenas,
  Os loitadores afiamos unha espada afiada e frenética...
  A voz das belezas coñece moi ben a chamada,
  E poderemos cortar as hordas fascistas!
  
  Saiba que os membros do Komsomol nunca nos rendiremos,
  Deitaremos a todos os nazis coa folla máis afiada...
  Que os rostros das nosas nenas brillen de ouro,
  E darémoslle un puño ao fascista na cara!
  
  Unha nena descalza corre polas duras neveiras,
  Está garabateando activamente cun raio da metralleta...
  Os fascistas só tedes que afogarvos,
  Porque a Patria é unha fortaleza monolítica!
  
  Derrotaremos aos fascistas, aínda que teñan o poder da paz,
  O tío Sam decidiu xogar xunto co Fritz nesta batalla.
  Fixéronse un ídolo de Adolf,
  E agora ten exércitos rusos contra eles!
  
  Aquí ferven as malas batallas, na batalla deste membro do Komsomol,
  Esmagan aos nazis, aínda que nunha loita desigual...
  A voz dunha rapaza de prata é tan sonora,
  A beleza non sucumbirá ante Hitler-Satanás!
  
  A nosa parte rusa é gañar continuamente,
  Aínda que a armada fascista non sabe o número...
  E golpeamos duro a Adolf na mandíbula,
  O traballo de Moscova sucumbiu ao golpe!
  
  Xa hai nevadas, e as rapazas descalzas,
  Parpadea co seu talón espido, coma un rastro de lebre...
  Os membros do Komsomol están a correr na batalla,
  Cre que o inimigo non verá o amencer!
  
  Non lle deas piedade aos fascistas na batalla,
  O seu exército estará no inferno, coma un demo en chamas...
  Recibiremos recompensas das mans de Xesús,
  Será moi feroz, as nenas rusas oso!
  
  Se é necesario, xiraremos, todas as montañas están cubertas de neve,
  E estaremos no universo do comunismo do paraíso lixeiro...
  Abríndonos un tiro afortunadamente dos canóns da Aurora,
  E o fascismo brutal foi lanzado ao inferno!
  
  Stalingrado non sucumbiu, resistimos baixo el,
  Aínda que unha horda estalou de aceiro e inferno...
  As nenas lanzaban granadas descalzas cos pés,
  Porque a Patria dos membros do Komsomol é unha!
  
  Creo que estaremos en Berlín, aínda que sexa difícil,
  Os nazis teñen "Panteras", "Tigres", "Leóns", "Ferdinand"!
  A nena tirou a cota de malla ao ombreiro,
  Porque os membros do Komsomol na batalla son un talento feroz!
  
  O corazón da moza é entregado a Xesús,
  Ademais, Lenin e Stalin viven na fe apaixonada...
  Para que non haxa máis dúbidas hábiles,
  Digamos con firmeza e firmeza que Adolf é kaput!
  
  Esmagaremos o presidente dragón con espadas,
  E destruiremos a súa banda durante séculos...
  Pisaremos cos nosos pés as hordas fascistas de nenas,
  Que se cumpra a luz, santo soño!
  
  Dálle á xente liberdade, os seus pensamentos e sentimentos,
  Para que a estrela brille coma o Sol do comunismo...
  Porque teremos mingau con manteiga tan espesa,
  A eterna mocidade da nosa irmá converterase en nós para sempre!
  
  Aquí virá a luz, a Patria brillará...
  A Patria estará na gloria para nós durante séculos...
  Estaremos arriba, cres que o comunismo,
  A forza do espírito ruso, sabe que o loitador é xenial!
  
  Aquí Rusia está lista para facerse máis amable e fermosa,
  E axuda ao mundo enteiro a ir á felicidade do paraíso...
  Somos capaces de conquistar o universo ata os bordos,
  O universo sen borde para a felicidade das forzas para traer!
  
  Pero non haberá Rusia baixo o talón do malvado Reich,
  Porque ten un verdadeiro talento para a batalla...
  No baile das nosas nenas, a ese reloxo,
  Que vai crer a beleza calquera resultado!
  
  Pronto chegará a era do sol radiante,
  Cando a gloria da Patria florecerá magníficamente...
  O noso exército está loitando contra a Wehrmacht infernal,
  E será capaz de varrer a horda do malvado Fritz!
  
  Salve, Santa Lada, a nosa Nai de Deus,
  Deches a luz a Perun, e a Yaril dos séculos...
  O mingau sen esperanza non recibirá fe,
  Se gastas moito, non reprimirás as palabras!
  
  O gobernante máis importante é o gran Stalin,
  Lenin legoulle o camiño máis sabio cara ao Edén...
  Porque Xosé é o gobernante da luz,
  E un momento ideal para a xente!
  
  Os nazis non poderán enganar á Patria,
  E corte Moscova do Volga, de Siberia...
  Creo nel vivirá: os rusos baixo o comunismo,
  E o poder de Adolf: borrarei á nena!
  
  Pronto haberá vitoria, é verdade coma o sol,
  Pronto haberá un resplandor, como os raios dun quásar...
  E crea que Rusia, o comunismo desenvolverase,
  Pois se non me cres, mellor cala!
  
  A ciencia pronto resucitará aos mortos do comunismo,
  A súa sabedoría é sen límites, tan grande como un quásar...
  Derrotaremos aos fascistas co noso bo ánimo,
  Non cedamos á tentación da bolsa de ouro!
  
  Ben, en fin, pasará, este é un momento infernal,
  As nenas entraremos en Berlín en vermello...
  E a nosa carga sen límites rematará,
  Porque levaremos a nosa felicidade cunha loita!
  Elena cantou con todos durante un tempo, pero despois puxo en marcha o motor, e o coche volveu retumbar. Non é doado fuxir da persecución dos trinta e catro co seu motor ruidoso. O diésel tamén ten moitas desvantaxes.
  A comunicación por radio non funcionou, e só tiñas que empuxar cara ao leste. Case moverse a cegas. Elizabeth semiespida de cando en vez asomaba pola escotilla. Tentou mirar alí e a Aurora pelirroja. E Catherine estaba esgotada pola calor e a nena quedou durmida.
  O neno sentou nun lugar e tamén picoteaba o nariz. Elizabeth, pola súa banda, estaba pensando onde poñer a súa ruta. Había moitas ideas. Pero cal levará á salvación?
  Non quería ser capturado polos nazis. Elizabeth semiespida xa viu o que está cheo no exemplo de Daria. A pobre rapaza foi capturada durante unha incursión de recoñecemento. Os nazis primeiro espirona e arrincárona a fondo con látegos. Despois dirixíronse descalzos pola neve ata unha aldea veciña. E alí, cos pés xeados, víronse obrigados a bailar sobre as brasas.
  A pobre Daria experimentou un gran sufrimento. Despois puxérona nun estante e obrigárona a colgar case espida ata que a nena morreu de frío. Entón Elizabeth recordou que se esperaban en caso de catividade: tortura e execución.
  
  
  En xeral, é sorprendente que un pobo tan culto como os alemáns resultou ser así, simplemente sobrenaturalmente cruel. A propia Elizabeth semiespida quedou abraiada de que os nazis simplemente non sentisen pena por ninguén. Incluso os nenos foron torturados, e isto causou asombro...
  Sobre todo cando os pioneiros foron azoutados con arame de púas e ardente. Brr! Teñen os nazis unha pedra en lugar de corazón?
  Durante o movemento, as nenas viron varios soldados soviéticos empurrando o seu camiño polo bosque.
  A fermosa Elizabeth ordenou parar o tanque e ofreceuse a traer aos soldados. Polo tanto, non había lugar dentro, os loitadores asentáronse na armadura: torres e cascos. Mesmo se colleron da man para non caer.
  Os soldados eran novos, case todos nin sequera tiñan cerdas aínda, só o maior era maior que o resto. Aurora de pernas nuas, sendo, como a maioría das mulleres pelirrojas, temperamental, comezou a coquetear cos loitadores. Incluso colleu as mans das máis bonitas e púxoas no peito.
  Elizabeth gritou severamente á besta pelirroja:
  - Mantén a calma!
  O mozo, ruborizado, quitou as mans e a Aurora semiespida rosmou:
  "Ben, non lle dá pena estes rapaces que perderon o hábito do cariño feminino?
  A fermosa Isabel, suavizándose, respondeu:
  - Pero non o fagas diante de todos... Cando ninguén vexa, fai o que queiras!
  Aurora de pernas nuas sacudiu as súas cadeiras enfadada. Proximidade, mozos guapos emocionados. E a pelirroja, posuidora de sangue quente, experimentou un sufrimento que non podía satisfacer a luxuria da tigresa agora mesmo. Nun bikini, Catherine tamén estaba excitada, quería un home, pero sabía controlarse. Aínda que xa se perfilou como vítima entre os mozos da armadura. Aquí está a clara de cellas negras. Cando paran pola noite, entón...
  Elizabeth, de pernas nuas, tamén sentiu un desexo por si mesma, pero a educación dun membro do Komsomol protesta contra os instintos bestiais. Non podes facer o amor coa primeira persoa que coñeces, só porque é bonito. Aínda que é agradable.
  Elizabeth afasta estes pensamentos de si mesma, pero canto máis o intenta, máis quere. Afortunadamente, outro tanque soviético apareceu diante. Ademais, a xulgar polo tamaño e forma - KV.
  A moza estaba distraída, e a Aurora de pernas nuas, xa que a radio non funcionaba, daba sinais con bandeiras. Ela foi respondida desde un tanque soviético. Como, todo está en orde, en breve sairemos da caldeira.
  Só Elena parecía alarmada: podería non haber combustible suficiente.
  A rapaza loira chamou á pelirroja:
  "Sinal de que necesitamos combustible".
  A Aurora descalza deu o sinal. E eles contestáronlle. Que un camión de abastecemento chegará pronto e será mellor. A pelirroja acariñaba o rostro aínda imberbe do soldado e... bateulle bruscamente os beizos. O mozo ruborouse de novo. O maior, fruncido o ceño, preguntou:
  - Por que non me bicas?
  Aurora semiespida respondeu sen tacto:
  - Estás vello!
  O maior respondeu cun insulto na voz:
  "Só teño trinta e tres anos. Idade de Cristo!
  A Aurora de pernas nuas bufou con desprezo:
  - Eu non creo en Deus! - Como dixo Lenin: Deus é só unha ilusión, pero esta é unha ilusión moi daniña, encadena a mente!
  O maior, con tristeza na voz, obxectou:
  "Eu tampouco cría en Deus, pero ocorreume un incidente tan sorprendente que só se pode explicar coa intervención de poderes superiores!"
  O diaño vermello mostrouse escéptico:
  - Todo se pode explicar dende posicións materialistas. Só precisa ter os coñecementos pertinentes.
  O Maior encolleu os ombreiros, o seu cabelo xa estaba canoso e realmente parecía ter polo menos corenta anos. Aurora de pernas nuas aínda prefería os mozos. E non estaba moi interesada no maior, como home. Aínda que é curioso o que viu inusual? Quizais o inferno?
  Unha Aurora semiespida percorreu a súa sola espida pola parte afiada da arma. O talón fíxose cóxegas e a feroz beleza sorriu.
  Despois preguntoulle ao maior:
  - E que viches?
  El respondeu inesperadamente:
  - Xa sabes, xa che contarei na próxima reunión!
  Aurora semiespida comentou escépticamente:
  "Pero tamén poden matarte, non?"
  O maior dixo con deliberada indiferenza:
  Entón este é o destino! Como ti fermosura!
  A pelirroja respondeu seriamente:
  "Eu son unha meiga, e as meigas non morren na guerra!"
  O maior botou a rir e acariñou a cabeza ardente da rapaza:
  "A bruxa atea... Isto é moi interesante!"
  A Aurora descalza respondeu seriamente:
  - Non interfire! Ademais, sen crer no inferno, es moito máis valente na bruxería!
  O maior aínda quería responder algo, cando tres proyectiles golpearon o tanque KV que estaba adiante. Coidadosamente disfrazados, os alemáns organizaron unha emboscada. Ademais, un tanque foi a última modificación do "Panther" -2 cun canón de canón longo de 88 mm, capaz de penetrar a armadura frontal do IS-2 desde moi preto. De novo, as mozas tiveron que entablar unha batalla desigual. Pero ao parecer tal é o seu destino: loitar e gañar! E nada se pode facer contra isto mesmo co seu heroísmo!
  Aínda que, cando gañas vitorias neste, entón todo o encanto! Sen medo!
  Elizabeth, de pernas nuas, cantaba cunha voz chea;
  O verdugo fascista arrinca os ombreiros,
  Aquí tedes o estante, as pinzas e os taladros a man!
  Quere paralizar o corpo da alma,
  Monstro insignificante, pero parece xenial!
  
  Promete cartos, barcos no mar,
  O que pode dar ata un título!
  Realmente póñote en liña,
  Despois de todo, para el só es un cadáver e un xogo!
  
  Quere saber sobre o noso negocio,
  Que hai de novo na cadea dos pobres para amarrar!
  Polo tanto, vou conducir xenerosamente,
  Para esquecer o seu pai e ata a súa nai!
  
  Pero serviremos firmemente á Patria,
  Non nos pode romper a crueldade do verdugo!
  Unha rama dobrarase por un refacho de vento,
  E os bebés espidos choran!
  
  Si, perdín a primeira rolda difícil,
  Pero o Todopoderoso dará a oportunidade de recuperar!
  E entón eu mesmo enviarei o inimigo ao nocaut,
  O meu puño morrerá firmemente o réptil!
  
  A patria dáme tanta forza
  Que é posible vencer a dor de toda tortura!
  E saia desta tumba sen fondo,
  Para non ser devorado, oso enfadado!
  
  Un pouco máis e a salvación está preto -
  Lograremos a vitoria sobre o inimigo!
  Vivir ao amparo da luz do comunismo,
  ¡Para que o Sol inunde de ouro a casa!
  Ben, que tal nenas, os soldados do Exército Vermello son capaces de resistir ao inimigo. E loitarán con valentía.
  Non obstante, os nazis volveron abrirse paso ata Stalingrado e están a suceder feroces batallas pola cidade do Volga.
  Nenas e aquí loitan heroicamente. É como se fosen un auténtico batallón inmortal.
  Por exemplo, Alenka está nun contraataque desesperado e lanza un paquete explosivo de carbón cos seus dedos espidos, dándolle a volta á Pantera.
  E isto é só loitar nos arredores da cidade, que é moi cruel.
  Anyuta, disparando contra os nazis, berra:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E Alla co seu pezón escarlata presionará o botón bazuca e golpeará con confianza ao inimigo no lugar.
  Despois berra:
  - Invicto nin un paso atrás,
  Invicto - o heroe de Stalingrado...
  Sen inclinarse en todo momento,
  Con nós, Rusia é un país santo!
  María berrou, cortando os inimigos e chiscando o ollo:
  - ¡Gloria á Santa Rusia!
  Olympias respondeu astutamente, derrumbando aos alemáns:
  - Pola URSS!
  O 2 de setembro de 1944 desenvolvéronse feroces batallas pola cidade do Volga. O batallón de francotiradores feminino baixo o mando da capitán Natashka Kaktusova tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Volodarsky. Mozas con metralladoras e rifles, atadas con fardos de granadas, agocháronse detrás das ruínas.
  A propia Natasha leva unha túnica manchada sobre o seu corpo espido, cuns pantalóns curtos e descalza. Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina, corte de pelo curto debaixo dunha media caixa. O rostro é moi expresivo, cun queixo varonil, os ollos azuis moi separados. Cabelo castaño claro tornouse gris con po, peito alto, aspecto duro. A capitán Natasha leva máis de dous anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de cortes e contusións. Unha nena é máis áxil para moverse descalza que as botas ásperas e torpes.
  A sola núa sente a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Por unha banda, os pés da nena endurecéronse, e non tiñan medo ao metal quente, nin aos escombros afiados das ruínas, pero, por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  A doce Natashka sostén unha granada cun paquete explosivo atado. É necesario arrastrarse ata o formidable tanque alemán "León", regando as rúas con metralladoras.
  Mirabela arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, polo que todas as mozas do batallón resultaron ser de botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas afian cando a nena se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de Mirabela é desordenado e longo... Un pouco encrespado. A nena mesma é delgada, delgada e de estatura pequena. Incluso pódese confundir cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero Mirabela xa viviu moito. Conseguiu visitar tanto o cativerio fascista, que sobreviviu a crueis torturas, como as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar. Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca se pode dicir que a golpearon cunhas varas de goma nos talóns, polo seu corpo pasou unha corrente.
  Mirabela dispara... Un soldado do Terceiro Reich, neste caso árabe, cae morto, co fociño levantando area e cascallos.
  Natashka mete un montón de granadas debaixo dunha morea de lixo. Agora un "León" de noventa toneladas arrastrará por aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros no seu rostro, morenos pola queimadura solar e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten unha armadura lateral de 100 mm, e mesmo nun ángulo. Trinta e catro non poden atravesar, só os pesados Keveshes teñen unha oportunidade. Pero as eirugas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Svetlana dispara unha metralladora... Un soldado, ninguén sabe de que nacionalidade, cae. Os alemáns, despois de conquistar a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue ario e botan á batalla ás tropas coloniais: árabes, africanos, indios, varios asiáticos e europeos. Tamén aumentou o número de polacos, que están afeitos dende o berce a odiar a Rusia bolxevique. Aquí loitan nacionalistas ucraínos, cosacos do Don, chechenos e todo o Khaganate caucásico. Hitler levantou toda unha internacional.
  Moitos inimigos...
  Svetlana esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu, ennegrecida polo po, un tacón redondo e de nena. O fermoso capitán ata sentiu unha cóxega polo preto que pasou voando un agasallo de gran calibre. A nena fíxose o perdón, murmurando:
  Nin unha bala nos para!
  Mirabela volve disparar... Outra rapaza Angélica - moi pelirroja, estatura superior á media e musculosa, a pesar das escasas racións. Tamén unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura recollida, ombreiros anchos non femininos e peitos altos.
  Angélica pelexa só con pantalóns curtos, a túnica está feita en anacos e desmoronándose en po e non se entregan novos uniformes polo Volga. Deus me libre de transferir máis munición, e unha pinga de comida, para as esgotadas tropas soviéticas.
  Así que Angélica está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Un anaco de metralla golpeou a planta do pé dereito, e doe, cústalle andar.
  Angélica, pelirroja, poeirenta, case espida, torce a súa cara bonita pero á vez dura. A nena, disparando, di:
  - ¡O Señor, Moscova e Stalin están por riba de nós!
  E ela corta aos nazis atacantes, ela mesma apenas tendo tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta dos formidables tanques alemáns. Aquí hai case duascentas toneladas de "ratos" e non poden pasar nada...
  Como Svetlana esperaba, "Lev" conduciu un pouco e enterrouse nunha pila de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou, un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Algún lugar retumaba ao lonxe, deixando as ruínas. A loura Svetlana, como unha serpe asubiou:
  - Ese é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza-capitán vese obrigada de novo a arrastrarse. Os alemáns e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Por culpa do teimudo Hitler, as hordas do Terceiro Reich quedaron atrapadas en batallas posicionais nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  Mirabela lanza unha granada. Obrigándoos a dar volteretas contra alemáns ou árabes derrubados, dándolle voltas. Un dos militantes nazis quítalle a man, e colga dela, un reloxo inglés con compás.
  Mirabela di cun sorriso:
  - O que che mostra o compás - o camiño do inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica adherida do seu talón poeirento.
  Angélica tamén quita o po, cos seus peitos firmes e cheos. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. E intenta lavar. De novo tes que escavar cando as metralletas alemás están garabateando. E gatear dun xeito plastunski.
  O batallón de mozas mantén os seus postos, aínda que hai bombardeos. E arrincan proxectís pesados e caen bombas do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas soviéticas.
  Aquí Svetlana ve como se arrastra a Pantera. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpealo no lado. A nena espirrou, cuspiu o po que lle subía á elegante boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Tes que pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Angélica comezou a arrastrarse, apoiándose no sumidoiro cos seus cóbados e dedos espidos. Era coma un gato que persegue un rato. A rapaza recordou a guerra daquel terrible verán do ano corenta e un, cando a Wehrmacht invadiu con aleivosía as extensións da URSS. Nin a nena, case a nena tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes os constantes estalidos de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena deu unha palmada no estómago. Os fragmentos xorden desde arriba coma un rabaño de abellas bravas. Angélica susurra cos beizos rachados:
  - En nome da xustiza, Señor!
  A nena acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adherido. O presente voa nun arco. Escóitase unha explosión, prestase a armadura lateral máis delgada da Pantera. O tanque alemán comeza a arder, o kit de combate detona.
  Svetlana murmura cun sorriso:
  Grazas Señor Xesús! Eu só creo en ti! Rezo a ti só!
  Rompe a pantera. Arrancado, un longo tronco está enterrado en cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Svetlana, cuxos ollos, nunha cara marrón polo po e as queimaduras solares, brillan con millo, di:
  - Cantos máis carballos teña o inimigo, máis forte é a nosa defensa!
  Angélica é moi sexy, coas súas bragas negras, e espida, poeirenta e corpo forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado coa súa perna graciosa e cuberta de po. E metido, xusto na gorxa dun fascista. A fermosa Angélica balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  . CAPÍTULO #4
  A nena, despois de que volveu arrastrándose, disparando. Led lume e Svetlana.
  A capitán da beleza, Natasha, despois de derrubar o fascista, berrou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas que hai nela son os elos...
  Mirabela disparou, abriu a cabeza ao Fritz e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Svetlana, de novo disparando con precisión, croa:
  - Pero non podes ir en ciclos en bagatelas...
  Mirabela disparou con precisión e engadiu:
  Se non, a cadea envolverache!
  Outra rapaza Olimpiada, tamén moi fermosa, xunto coa pioneira Seryozhka, preparou unha mina nun fío. Os dous empurrárona... O moco insidioso meteuse na eiruga do "Tigre"-2. E como estoupará este coche alemán de canón longo.
  O rapaz loiro Sergei exclamou:
  - A nosa Rusia, tes un balde!
  E apenas tivo tempo de saltar cara atrás, brillando, cos tacóns negros e derrubados, dende o teito que caía.
  Olympias acariñou o pescozo do neno e díxolle:
  -Es moi intelixente!
  A pioneira dirixiuse á fronte e uniuse ao batallón de mulleres. O neno tamén é moi creativo. Por exemplo, fixo avións para derribar avións de ataque fascista. Cando os Focke-Wulfs, ou TA-152, soben, escóitase un ruxido incriblemente ensordecedor.
  Os alemáns golpean co acompañamento dunha sinfonía de Wagner. Unha melodía tan maxestosa.
  Olympias di con fastidio:
  - Aínda nos intentan asustar!
  O neno pioneiro cantou con patetismo:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  A morte non nos levará baixo o ceo estrelado!
  Porque a santa Rusia loitará duro,
  Carguei a poderosa ametralladora!
  Olympias, unha rapaza alta e musculosa, de cadeiras e ombreiros anchos, é unha típica muller campesiña. Durante a loita, as roupas foron rasgadas en farrapos, as pernas fortes están espidas, o cabelo está tecido en dúas trenzas e moito po.
  Seryozhka só ten once anos, delgado pola desnutrición, neno rabuñado e sucio, en pantalóns curtos. O cabelo naturalmente branco do neno púxose gris, e as costelas aparecen a través da pel fina, bronceada e sucia. Pernas terriblemente derrubadas, e en queimaduras, contusións, con burbullas. É certo que o destino evitou que o neno sufrira graves feridas.
  No seu trasfondo, os Xogos Olímpicos parecen grandes e gordos, aínda que a nena non é nada gorda, pero si con carne forte e adestrada nos ósos. Ademais, a fame non parecía afectar en absoluto á súa corpulenta e grande figura.
  A nena dispara desde un pesado rifle antitanque. Os coches alemáns non se poden perforar na fronte, pero hai posibilidades nas pistas.
  E o forte "León", despois de recibir un explosivo pesado no tren de aterrizaje, comezou a botar fume como un fumador.
  Seryozhka cantou con malicia:
  - Apestoso Fritz sen pensalo, acendeu un cigarro na entrada! Por suposto, meteuse en grandes problemas!
  Olympias, parpadeando con becerros musculosos e curtidos, bateu un claqué coas súas fermosas pernas espidas. A nena cantou:
  - As caras de Santos rusos parpadean dende a icona... Deus non te permita empapar polo menos mil Fritz! E se alguén zumba máis que fascistas, ninguén, créanme, os condenará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportista alemán volveu botar fume.
  O batallón de nenas causou importantes danos ao Fritz. Pero tamén sufriu perdas. Aquí unha rapaza quedou á metade, e o seu rostro quedou tan pálido, a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polos nazis, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Svetlana, pola súa banda, está tentando atravesar o "Tigre". Un poderoso coche alemán, tivo unha granada no lateral, pero non sucumbiu. Dáse a volta para disparar un canón. A nena ten que furar no chan, e escombros, para non ser esmagada pola onda expansiva lanzada polo presente.
  Svetlana murmura suavemente:
  - Mamá, papá, síntoo!
  Mirabela lanzoulle unha granada ao Tigre, que lle estoupou na testa. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz ensina no inverno na primavera... repito sen excepción que Hitler é un cabrón de peste!
  Angélica, rompendo a vista dos nazis, e botando sobre eles auga a golpe, tensou:
  - No cadaleito, vin agora o Führer! E deulle unha patada ao pobre no ollo!
  A moza pelirroja en realidade lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Alcanzou o barril... Seguiuse unha explosión e o fociño do "Tigre" foi destrozado.
  O alemán covarde colleuno e retrocedeu.
  Svetlana bufou polas fosas nasais:
  - O noso, o teu non cederá!
  Mirabela derrubou cunha bala a un mercenario hitleriano e cantou:
  - E o vilán non está de broma! Mans e pés, retorce as cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a patria ata o fondo!
  Svetlana riu e ladrou:
  - O Führer grita salvaxemente, bágoas!
  Mirabela despediu e engadiu:
  - Pois, sopros de morte, sorrisos!
  Apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas soviéticas. O coche está cuberto por metralladores alemáns.
  Svetlana ve que achegarse ás posicións do Fritz é pouco realista. Pero no ceo Focke-Wulfs. Unha destas máquinas voa máis preto das posicións soviéticas. As nenas abren fogo contra ela.
  Angélica lanza unha granada e di furiosa:
  - Na morte profunda - non hai perdón!
  Despois diso, a moza dálle unha volta á metralleta. Retrocede rapidamente. Un tanque alemán relativamente novo "Panther" -2 cunha pequena torreta e unha silueta máis baixa sube rapidamente.
  Varias mozas lanzan granadas ao coche alemán. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Angélica asubiou, asubiando:
  - Este é un novo ataque! Arrancarémoslle a boca!
  O Panther-2 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrolizou instantáneamente a atmosfera.
  Anxélica riu, as cunchas voaron por diante da nena medio espida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e dixo:
  - E Newton derrotou aos inimigos, botou o xugo do trono! Fritz decretou a súa lei de Newton!
  Stalingrado estaba todo envolto en incendios, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitar faíscas roxas, laranxas e escarlatas! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Svetlana, derrubando a un loitador alemán, brillou os seus ollos azuis, cantou:
  - Que estás chorando mala vella? Créeme, só un hospital psiquiátrico está chorando por ti!
  Mirabela cantaba nun cántico, disparando contra os nazis:
  - Que bo é deitarse na herba e darlle na cabeza ao Fritz! Organiza un cataplasma para o Führer e envía balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf voador, despois de recibir metralla debaixo da barriga, elevouse con rapidez. Pódese ver que fragmentos afiados o ferían. A criatura fascista prendeuse lume, e comezou a perder anacos de ás rotas.
  Svetlana, vendo como Fokke perdía altitude, graznou:
  - Iso é un semáforo! Un machado colga a bordo!
  O avión alemán explotou, esparexendo restos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista. Fixo a miña última volta. O verdugo foi a cinzas, non o piloto!
  Mirabela espirrou, esparexendo po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Angélica volveu botar co pé un anaco de vidro, tanto que, golpeando o ollo, saíu a Fritz, pola nuca:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas ser tratado!
  Os alemáns e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas contra as nenas non funcionaron. Aquí Seryozhka despregou unha catapulta e como responde ao inimigo.
  O neno pioneiro berrou:
  - ¡Papá Noel arrincándolle a boca a Hitler!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de nazis, fíxoos espallar e, ao mesmo tempo, rodar no aire. Fritz caeu, e rompeu sobre os cascallos das paredes.
  O tanque "Tiger" -2, perdendo o equilibrio, chocou co "León". Oh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Svetlana sorriu e respondeu:
  - Ben, ben feito Seryozhka!
  O neno rosmou agresivamente.
  - Pioneer sempre está listo!
  A nena sacudiu o pé descalzo en resposta.
  A moza-capitán comezou a cravar de novo. E Olympias fixo cóxegas no pé estreito de Seryozhka, que duro o ten! Non é de estrañar que o neno non teña medo de correr polos lumes.
  Mirabela nun canto, dixo:
  - A mocidade é boa - a vellez é mala!
  Angélica, esta alegre pelirroja, aceptou:
  Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos os posibles!
  E a nena deu un salto cun golpe. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non compares, unha vella cunha nena. E que beleza, en corpos esveltos.
  Angélica colleuno e cantou:
  - Fluír tras ano, anos nunha caravana,
  Unha vella frota henna nun morteiro...
  E que dicir da miña esvelta figura,
  Non entendo como foi a mocidade!
  Svetlana brillou cos ollos, derrubou ao alemán cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, na guerra hai tal encanto: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Olympias puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Seryozhka moveu o seu pé fino pero áxil e ladrou:
  - Cara de Fritz!
  E unha granada, xunto cun paquete explosivo, voou en pleno apoxeo contra as posicións dos nazis.
  Si, Stalingrado non se lles deu. Por terceiro mes desde finais de xuño prodúcese o asalto, pero a cidade non puido levar todo. Noutros sectores da fronte, os nazis acadaron o éxito, pero neste non.
  Svetlana disparou a pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa que é posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina dunha motocicleta. A máquina explotou e torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o alemán foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  Mirabela goleou aos alemáns cun rebumbio e asubío:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Angélica abriu fogo, con máis precisión. Uns cantos negros quedaron tirados sobre cascallos cubertos de lanzas:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  Mirabela cantaba brincadeira:
  - Despois de pintar a Hitler con batom, Mainstein con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o fiel can te roerá!
  Svetlana, disparando, asubiou:
  - Veña pola noite, Adolf, aforcate... Deixa de enganar a cabeza! Veña pola noite, voa coma un xerfalte, para vencer duro aos nazis!
  Mirabela dixo enfadada, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As mozas do batallón "Lenin" detiveron o avance das tropas estranxeiras. Fritz avanzou, lanzando literalmente cadáveres ao espazo. O tanque "Lev", co que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación da máquina cunha pistola de 150 mm.
  Angélica tira unha pedra pegada ao seu pezón espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento vai máis aló.
  "Lion" recibiu un oco na eiruga e parou. Tiro da súa poderosa boca. Rumor e colapso.
  Angélica, cuspindo, di:
  - O guerreiro ruso non xeme de dor!
  E a nena volve disparar. E faino moi ben. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu romper os rusos! Quen se atreva, ataca na batalla, venceremos ferozmente aos inimigos!
  E Angélica fai rodar os músculos da prensa, que ten moi en relevo.
  Ai, que bonitas son as nenas! Non quero que ningún deles morra.
  Correu Stalenida... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e en relevo. Roupa nela, só un suxeitador e bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. Os pés descalzos e o parpadeo, e os tacóns, sorprendentemente permanecen limpos. Stalenida dispara, e ao fascista unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á patria é a palabra máis alta!
  Angélica comentou cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate coma min en calzón!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Isto non é apropiado!
  Angélica sacudiu as cadeiras, disparou acertadamente e cantou:
  - Algo membro do Komsomol tornouse inusual! Camiñar así co peito nu é moi indecente!
  Steelenida riuse e comentou:
  - Por que alegrar o Fritz, mira a nosa beleza!
  Angélica respondeu con decisión:
  - A nosa beleza é mortal!
  A moza de aceiro riu e disparou contra o TA-200. O coche nazi incendiouse. E a fermosa loira berrou:
  - Morte ao mal!
  Angélica riu.
  - E a vida é boa!
  Steelenida, ao ver que o alemán estaba a caer, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non penses que os nazis gañaron!
  Angélica canta:
  - Agardando a vitoria! A vitoria agarda... Os que anhelan romper as cadeas! Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Seremos quen de derrotar aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. Bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Svetlana agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra o Fritz cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron agasallos e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles unha figura, imos construír dedos espidos. E asubiou coma un ladrón de ruiseñor. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados do inimigo, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais mortos.
  Svetlana, con todo, afasta tales pensamentos de si mesma, polo que queres chorar deles. Pero non foron os rusos os que acudiron aos alemáns para roubar e matar. Non, estes son os alemáns e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nas extensións rusas.
  Svetlana fíxose o percorrido e disparou contra o Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións do ruso Fritz... O seu ollo e o seu cerebro, que fora noqueado por unha bala, saíronlle.
  A moza-capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directo ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Svetlana disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta saíu voando, envorcada varias veces. Entón o seu fociño afundiu entre os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E ela apuntou de novo. O seu rostro novo e alegre sorría máis ben. A nena cantou:
  - Non, dixémoslles aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan perfumado ruso se chame a palabra vado!
  Mirabela fixo un disparo moi atinado, do que se lanzou o Focke-Wulf, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Por dólares, está listo para traizoar a Rusia...
  Pero o home ruso é tan fermoso
  Que está preparado para dar a súa vida pola Patria!
  A nena, fixo unha voltereta e mostrou aos nazis o figo, e rolou, e as balas non tocaron a beleza.
  Apareceu Angélica, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou á vez unha granada con dúas patas. E ela comprobou:
  - O que teño é... Fritz nun lado afiado!
  Olympias corrixiu Angélica:
  - Afiado, no lado, e non no lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. O "Tigre" foi golpeado no fociño, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois diso, a criatura nazi retrocedeu. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Svetlana cantou, chiscando alegremente:
  - E o "Tigre" retrocede e os alemáns escóndense!
  O Batallón Maiden manobrou baixo ataques, ataques aéreos e armas pesadas. Aquí os bombardeiros a reacción batían, romperon, empinadas ardentes eleváronse ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os homes foron ao outro mundo, que non o lamentan tanto! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde xa agardan diaños con forcos aos que non crían en Xesús.
  Angélica é a máis sexy das guerreiras en rabia: ben, poden os nazis desde o seu "Sturmtiger" disparar contra as posicións das tropas soviéticas e matar aos guerreiros vermellos?
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xirando cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo fociño do Stormtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron, e a granada voou no ancho fociño. E a poderosa máquina primeiro atragou, e despois precipitouse. Dous "Tigres reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Arrancáronlles os rolos, e caeron voando coma un colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Angélica, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, balancea e tirada. Pero a beleza aterrou con todo, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do pé calloso, a punta furaba.
  Pero Angélica atopou a forza para erguerse e gritar:
  - Vos fascistas estaredes nas cinzas!
  Svetlana e outras nenas foron arroxadas por unha onda explosiva, e ata lixeiramente esmagadas. Pero ningún dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Suprimindo os nazis que saltaron e outros insectos agresivos que asedian a URSS.
  Mirabela cantou con moita ilusión:
  - E cando a trompeta do Señor nos leve á batalla, seremos amigos do Komsomol! E por vontade de Xehová, estarei na convocatoria celestial!
  Angélica, sacudindo o po das súas plantas ensanguentadas, cantou:
  - Lenin, festa, Komsomol! ¡Estamos enviando o Führer a un manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedamente, e Seryozhka dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta, non tan precisa - como esas pernas espidas e fortes de Angélica!
  Olympias, xogando cos músculos dos seus brazos, dixo:
  - Iso está ben! Aínda estás pensando. Algo máis chulo!
  Stalingrado aguantou teimudamente. Pero no Cáucaso, a situación viuse agravada pola entrada de Turquía na guerra.
  A apertura dunha segunda fronte cun exército otomán dun millón de fortes, por suposto, engadiu problemas.
  Os combates desenvolvéronse no Transcáucaso. E os turcos inundáronse cunha gran presión...
  No outono e no inverno, como resultado de feroces batallas, o Cáucaso caeu... E foi ocupado polos nazis e os turcos.
  Todos os pobos de Rusia loitaron desesperadamente no Cáucaso.
  Non obstante, as mozas soviéticas do SU-100 tamén loitan ben.
  Aínda que a posición de Rusia parece desesperada. Pero os guerreiros, xunto con Isabel, loitan como aguias.
  Ekaterina preme a panca cos seus dedos espidos. Envía un proxectil que atravesa o coche E-50 nazi ao lado e ruge:
  - Polo gran comunismo vermello e carmesí!
  Elena tamén golpeou o canón usando a súa perna núa e delicada. Ela alcanzou con precisión o tanque inimigo.
  A nena berrou:
  - Pola miña fermosa Rusia!
  Euphrasia comentou agresivamente, liderando un lume moi ben apuntado:
  -Gloria á nosa Patria!
  E tamén usa pernas espidas e cinceladas.
  A máquina soviética é moi forte e loita. E dispara bastante ben.
  O SU-100 é capaz de penetrar o E-50 cara ao lateral. Pero as nenas incluso rompen a súa fronte, meténdose nun señuelo ou de punta a punta. E cortaron o metal.
  Elizabeth, usando os seus dedos descalzos, disparou contra o inimigo. E berrou:
  - Do regato azul...
  Ekaterina tamén disparou, esta vez empurrando a panca co seu pezón escarlata e arrullando:
  O río comeza...
  Elena, sorrindo agresivamente e asubiando, emitiu:
  Pois comeza a amizade...
  E tamén presionou a panca co seu talón espido.
  Eufrasia arrullou, disparando ao inimigo:
  - Cun sorriso!
  As nenas traballan no SU-100 de forma moi activa. E destruír o equipo inimigo.
  E nos arredores de Bakú, os pioneiros están a cavar trincheiras. Hai rapaces de distintas nacionalidades. En particular, moitas cabezas brillantes parpadean. Hai nenos vermellos, negros e louros.
  Unha cousa os une: a fe no triunfo do comunismo e os pés descalzos. Está claro que non todo o mundo ten calzado durante a guerra e, por iso, en sinal de solidariedade, todos os nenos fan alarde dos seus tacóns espidos e redondos. O inverno en Transcaucasia é bastante suave, e cando te moves e traballas con pas, o frío non é tan terrible.
  Os nenos traballan con entusiasmo e cantan:
  Levante lume, noites azuis,
  Somos pioneiros, fillos dos traballadores...
  A era dos anos luz achégase,
  Chamada dos pioneiros: estea sempre preparado!
  Chamada dos pioneiros: estea sempre preparado!
  E aquí chega de novo a alarma. Os nenos e nenas saltan ao fondo da trincheira. E os proxectís xa comezan a rebentar dende arriba: a artillería inimiga está a traballar.
  Pashka preguntoulle a Masha:
  - Pois cres que sobreviviremos?
  A rapaza respondeu con seguridade:
  - Resistiremos polo menos unha vez, na hora máis difícil!
  Pioneer Sasha sinalou loxicamente:
  O noso heroísmo é inquebrantable.
  O neno bateu coa sola espida nas pedras. Pódese ver que o neno se encheu de callos sólidos.
  A rapaza Tamara comentou:
  Loitaremos sen medo
  Non seremos atrás nin un paso atrás...
  Deixa a camisa empapada de sangue -
  Máis inimigos, converte o cabaleiro ao inferno!
  O neno Ruslan, un pioneiro con cabelos negros, sinalou:
  Pasan os séculos, chegará unha era,
  No que non haberá sufrimento nin mentiras...
  Loita por isto ata o teu último alento -
  Servide a súa Patria, ti de corazón!
  O neno Oleg, delgado e rubio, piaba, versos:
  Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada de falcón, aguia...
  A voz do pobo é sonora -
  O murmurio esmagará a serpe!
  
  Stalin vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza,
  Abriu a porta ao espazo
  As estrelas brillaban enriba de nós!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  Os nenos e nenas aplaudiron ao unísono.
  Pero agora os avións de ataque a reacción xa están voando e lanzando bombas. E este é un enfoque agresivo.
  Oleg e Sasha levantaron un tirachinas e lanzaron un agasallo da morte. E o barril foi alcanzado por un avión de ataque nazi.
  A nena Natasha cantou:
  - O Komsomol non só ten idade,
  Komsomol é o meu destino!
  Conquistarei o espazo, creo
  Vivamos para sempre!
  Ahmed, un neno pioneiro de Acerbaixán, respondeu cun sorriso:
  - Aínda non es membro do Komsomol, Natasha!
  A nena bateu con rabia o pé descalzo e respondeu con voz melodiosa;
  A carón dos pais, cunha canción alegre,
  Estamos polo Komsomol...
  A era dos anos luz achégase,
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  O berro dos pioneiros: estea sempre preparado!
  Oleg tamén bateu o seu pé espido e infantil e berrou:
  O martelo máis forte aperta o proletario,
  Da man de titanio esmagando o xugo...
  Cantaremos mil arias á nosa Patria,
  E luz para a posteridade, ben!
  Os nenos están encantados. E de feito, os alemáns bombardearon, e só unha nena tivo un fragmento no seu tacón espido, redondo e rosa.
  Pioneer berrou, pero logo mordeuse o beizo.
  E así se prepararon para repeler o ataque. E xa hai tanques cos nazis. Os formidables E-100 están en movemento. Máquinas tan poderosas e perigosas.
  Teñen tal protección. Que non podes pasar dende ningún ángulo. Non podes golpeala desde un só ángulo. A única oportunidade é romper as pistas.
  Os nenos están preparados para loitar, axitando os pés descalzos. Aquí están nun fío empurrando paquetes con explosivos caseiros baixo as pegadas dos nazis. Funciona e destrúe os rolos dos tanques do exército de Rommel.
  E parece terrible.
  . CAPÍTULO #5
  Sasha grita:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  O neno Pashka dispara con Oleg desde un tirachinas e berra:
  - Gloria aos pioneiros!
  O neno Ruslan, xunto coa nena Sufir, arrastra unha mina debaixo do alemán cun fío e grita:
  - Gloria á URSS!
  Nenos de Acerbaixán e rapaces rusos pelexan. Pioneiros curtidos, delgados e descalzos contra unha armada colosal de tanques.
  A nena Tamara pisa o seu pé gracioso, pequeno e descalzo e di:
  - Gloria a Rusia!
  O pioneiro Ahmet confirma mentres dispara contra o inimigo:
  - ¡Somos unha familia simpática xuntos!
  O neno Ramzan, un azerbaiyano pelirrojo, confirma, noqueando un coche:
  - Da palabra somos cen mil eu!
  Os nenos son simpáticos... Velaquí a nena armenia Azatuhi, que tamén traslada con destreza o paquete de explosivos baixo a eiruga fascista coa axuda dun fío, e chilla:
  - A URSS é unha familia de pobos!
  Outra rapaza armenia Aghas di:
  - Non te inclines ao fascismo:
  E a nena tirou do fío cos dedos espidos. Moitos nenos azerbaiyanos e armenios teñen cabelos louros e son indistinguibles dos nenos eslavos, dos que tamén hai moitos. Quen deixou os alemáns lonxe, outras familias rusas instaláronse en Acerbaixán mesmo baixo os tsares.
  Hai moitos eslavos no Cáucaso. Moitas parellas mixtas. Si, e os nenos adoitan ter o pelo máis claro que os seus pais. E os eslavos bronceáronse para que non se lles diga dos locais. Ademais, os nenos adoitan ser máis parecidos que os adultos.
  Entón, o batallón soviético internacional de nenos e nenas loita, e todos están unidos, e moi parecidos. Os seus talóns espidos parpadean cando se moven.
  E os nenos soños mandan agasallos da morte. Shamil e Seryozhka, ambos rapaces pioneiros, tiran do fío. E agora o alemán E-50 detense cunha eiruga rota.
  Os rapaces cantan ao unísono:
  Unión indestructible, repúblicas libres,
  Non foi a forza bruta, nin o medo o que se uniu...
  E a boa vontade dos ilustrados,
  E amizade e razón, e coraxe nos soños!
  E os nenos están encantados. Sorrían con dentes brancos e uniformes. E son felices, aínda que están ameazados de morte.
  E os alemáns chupan. Os tanques destruídos disparan os seus canóns e garabatean metralladoras.
  Algúns vehículos alemáns están equipados con lanzagranadas e son moi perigosos.
  O neno Maksimka e a nena Zara de Acerbaixán, apoiados nos seus pés descalzos, arrancaron unha mina baixo o inimigo e noquearon ao mastodonte fascista.
  E gritaron a todo pulmón:
  - Pola URSS!
  Os nenos son moi divertidos.
  Os pioneiros Abbas e Vladimir tamén usan armas. Neste caso, catapulta e esnaquiza a eiruga E-75 aos nazis. Entón os rapaces cantaron:
  - Pola grandeza do planeta ao amparo do comunismo!
  Oleg e Abdula tamén son pioneiros de diferentes nacións, pero cun só corazón tamén lanzan explosivos. Tocan o E-100 e cantan...
  Abrimos o planeta ás nacións,
  O camiño ao espazo, a mundos invisibles...
  Se cantan actos heroicos -
  Para borrar para sempre a cicatriz da morte!
  
  Baixo a Bandeira Santa de Rusia,
  En paz, amizade, felicidade e amor...
  A xente de toda a terra será máis feliz,
  A escuridade infernal disiparase ao lonxe!
  Aquí loitando con nenos...
  Abdurrahman e Svetlana, un neno de Azerbaiyán e unha nena de Bielorrusia, xuntaron un cable e derrubaron un tanque fascista. E cantaron:
  - O gran nome da Rusia sagrada,
  Brilla sobre o mundo, coma un raio de sol...
  Creo na unidade, seremos máis felices,
  Mostrámoslle á xente o camiño correcto!
  Os nenos son moi valentes. E os nazis quedaron simplemente conmocionados por unha resistencia tan teimosa e furiosa.
  Abudurrahman é un pioneiro, recibiu un fragmento na súa sola espida. Perforou a superficie callosa da perna dun neno.
  O neno asubiou:
  - E dóeme!
  Svetlana tamén foi golpeada no talón redondo e rascouse o ombreiro. Pero a nena asubiou:
  - Non rompas os Pioneiros!
  Azim e Kolka tamén bateron o coche alemán.
  Os rapaces sinalaron cun fío e cantaron:
  O inimigo traizoeiro pasou á ofensiva,
  Pero creo que non fallará, o pobo soviético...
  O inimigo agarda a derrota e o esquecemento,
  E a gloria de Rusia florecerá con máis forza!
  O inimigo agarda: derrota e esquecemento,
  E a gloria de Rusia florecerá con máis forza!
  Os nenos son valentes e non se doblan. E queren gañar. E cantan e pelexan.
  Os alemáns están a sufrir grandes perdas. É certo que a maioría teñen pistas e rolos rotos. E non é fatal.
  Peor para os pioneiros que foron feitos prisioneiros.
  O neno Abdulhamid, cando foi feito prisioneiro, foi posto no estante polos nazis. Introduciron os pés descalzos do pioneiro no bloque e comezaron a colgar pesas nos ganchos. E entón acendeu o lume. E os tacóns espidos do neno foron lambidos polo lume. E un látego caeulle ás costas. Gañáronme durante moito tempo. E entón os nazis comezaron a romper as costelas con pinzas candentes.
  O neno, morrendo baixo a tortura, cando o ferro das súas costelas, vermello pola calor, esmagouno, cantou:
  Berlín está case baixo o noso dominio,
  A través dos prismáticos vemos o maldito Reichstag...
  Espero que pronto haxa paz e felicidade;
  Que describirei nos meus poemas!
  
  Rusia abriu o comunismo aos mundos,
  Ela converteuse nunha familia para todos.
  Pero a Wehrmacht pegounos un fociño de porco,
  E agora o sangue salpica das veas coma unha fonte!
  
  O que o Führer esqueceu connosco por accidente,
  Quería conseguir terra e escravos!
  O fascismo foi cunha campaña moi longa -
  E aquí hai un verdadeiro pesadelo, soños infernais!
  
  Un neno sinxelo, un neno descalzo,
  Recentemente empatou unha gravata vermella.
  El quería construír o mundo sen Deus,
  Pero, de súpeto, o napalm xurdiu do ceo!
  
  Tiven que correr para a fronte, estabamos AWOL,
  Ninguén quere levar a tales mozos!
  Pero o neno loitador nun rifle fíxoo,
  O camiño dos pais resultou digno!
  
  Loitaba onde astucia e forza,
  E a debilidade tamén é amarga, ai...
  Os compañeiros tiveron que cavar sepulturas
  Planeando cadaleitos de piñeiro na xeada!
  
  Son un pioneiro agora afeito ao sufrimento,
  Foi ao recoñecemento descalzo, o ventisquero cruxía.
  Quizais castigo pola incredulidade,
  Que non quería coñecer a Xesús!
  
  Pero cales son as tres horas do Gólgota?
  Pasaron máis de tres anos de guerra!
  En calquera aldea, as viúvas choran amargamente,
  Como morreron os fillos no cemiterio do país!
  
  Sobrevivín, quedei impactado por un proyectil, ferido por unha bala,
  Pero por sorte quedou en pé!
  Sinceramente, devolvemos a débeda a Alemaña,
  Ese fascismo foi pisoteado por nós!
  
  Eu madurei, pero sigo sendo un neno,
  O bigote non rompeu, pero xa un titán!
  Si, un adulto, e quizais demasiado,
  Despois de todo, o corazón volveuse duro como o metal!
  
  Premio máis alto Hero Star -
  O propio Stalin, créame, entregoullo!
  El dixo: hai que tomar un exemplo de xente coma ti,
  Os loitadores están forxando as chaves das portas do Edén!
  
  Pero agora baixa o rifle valente,
  Levádevos, pinzas, un martelo e traballade!
  Constrúe un veleiro e un barco de madeira
  E crea un avión para que o paxaro voe.
  Esta é verdadeiramente unha saga heroica de cine... Pero aínda perdida.
  E o Cáucaso é capturado.
  E na primavera de 1945, os nazis lanzaron unha ofensiva contra Saratov. As súas tropas movíanse como unha avalancha.
  E agora os catro recibiron un "E" -50 ou "Panther" -3 aínda máis poderoso e perfecto, que se distingue por armas fortes e protección.
  Os guerreiros sentíanse moi seguros. O control do tanque é o máis moderno con joysticks. O último coche. Incluso o motor de turbina de gas. Pero tamén hai moito "Panther" -2. Un trinta e catro de calquera nivel non é rival para unha máquina deste tipo.
  Gerda estaba recostada nunha cadeira de brazos. Ela era bikini. As nenas xa están afeitas a loitar semiespidas. As areas quentes do deserto queimaban os seus pés descalzos, os seixos das montañas picaban as súas plantas espidas. Pero os guerreiros non romperon en absoluto e non se frotaron en pó.
  O comandante da tripulación, que recibiu moitos premios, asubiou:
  - E agora Rusia está contra nós! Novas aventuras e vitorias agardan!
  Ela sacudiu a súa cabeza branca como a neve. Rubio natural, moi fermoso e curtido.
  Charlotte sorriu.
  Esta rapaza tiña o pelo vermello cobre que ardía coma unha chama. Tamén unha beleza, cun bronceado. En bikini, bronceada, musculosa. Cos pés descalzos, pisando a area quente e pedras afiadas.
  O demo ardente comentou:
  - Os rusos son quizais os nosos adversarios máis fanáticos!
  Christina levantou a voz. O seu cabelo é amarelo cobrizo, tamén arde como unha chama, pero cun ton dourado. E o mesmo bronceado, músculos e beleza. Rostro expresivo e ao mesmo tempo amable. E un bikini. Pernas que marcaron durante quilómetros unha superficie dura e ardente, pero que non perderon a súa graza e liñas suaves. Os dedos espidos están ben recortados e moi áxiles.
  A nena pelirroja preguntou:
  - Por que o pensas?
  Magda respondeu por ela. Esta rapaza ten o cabelo branco ouro, rubio mel. Moi fermosa, musculosa, cunha cara expresiva e ollos de zafiro-esmeralda. As pernas tamén están endurecidas, con tacóns redondos e dedos rectos. Quizais Magda teña a cara máis tenra, case mansa, a pesar do seu queixo valente. Gerda, por exemplo, parece máis dura. Un pouco máis suave é Christina, e non é tan depravada coma a bruxa de Charlotte.
  Magda comentou:
  - Teñen un sistema totalitario como o noso. Polo tanto, son máis duros!
  Gerda sorriu e respondeu:
  - Os tanques soviéticos son unha pila de chatarra. Non debemos terlles medo!
  A pelirroja Charlotte presionou os seus dedos espidos nos botóns do joystick. Disparado contra o búnker defensivo. Un proyectil de 105 mm alcanzou o canón soviético e deulle a volta. O conxunto de combate comezou a romperse e os proxectís detonaron.
  A bruxa vermella asubiou:
  - Son un cabaleiro terrible - de xeonllos salvaxes! Varrerei da face da terra os inimigos da Patria!
  E o sorriso dos dentes de perlas e o brillo dos ollos esmeralda. As nenas son realmente de primeira.
  Cristina riu e respondeu:
  Agora vou tirar!
  E tamén disparou contra o inimigo. Un canón soviético de 76 mm disparou. O proyectil alcanzou a fronte inclinada da E-50. E rebotou. Só soaba nos oídos das nenas.
  Gerda bateu os seus pés descalzos e berrou:
  - Que paso!
  E ela mesma disparou o seguinte tiro... Os tanques alemáns dispararon contra a zona fortificada soviética. O E-100 tamén funcionou. Esta máquina tamén resultou ser un derivado do Maus. Non é moi boa idea para un tanque de dous canóns. O E-100 xa foi descontinuado.
  Pola contra, as modificacións de asalto da serie "E" entran na serie. Pero este aínda está funcionando. E dispara proxectís.
  Charlotte ríe estridente e sacude o pé descalzo.
  - A guerra é un estado terrible, pero cativa como un xogo!
  E a nena disparou, e moi acertadamente.
  Christina mostrou os seus dentes nacarados. É unha pantera carnívora e depredadora.
  As armas soviéticas están disparando, e diante delas hai campos minados. Os teletanques alemáns están movendo. E os bombardeiros de asalto traballan cun ruxido salvaxe.
  Os postos fronteirizos roldan. As hordas de Hitler cruzaron a fronteira.
  Magda comentou que non era moi enxeñoso, golpeando o pé descalzo na armadura:
  - Varremos unha defensa forte, pero panículas de aceiro!
  Os guerreiros guiñábanse un ollo. A defensa soviética era bastante poderosa. Especialmente moitos min. E isto atrasou os alemáns. Pero aínda así conseguiron avanzar.
  Os bombardeiros traballaron en posicións soviéticas, e os avións de ataque tamén viñan de arriba. Precipitándose nas profundidades da defensa do Exército Vermello e do TA-400, unha das modificacións máis formidables dos bombardeiros. Ata seis motores, incluídos os a reacción. E están bombardeando e destruíndo cidades soviéticas.
  Gerda, disparando, comentou cun sorriso:
  - Na batalla, somos animais, pero con mente de home!
  E disparou de novo. Destruíu un canón soviético. En xeral, esta é unha rapaza do máis alto nivel. E é moi chulo.
  O E-50 disparou contra as posicións soviéticas, practicamente sen danar. A blindaxe inclinada do coche con aceiro cementado deu excelentes rebotes. Os proxectís soviéticos nin sequera podían rabuñar correctamente aos alemáns.
  Christina recordou as probas do "Tigre". Entón foi o primeiro tanque alemán producido en serie. Ningún dos proxectís puido causar danos ao Tigre. Os británicos caeron baixo os seus golpes. Pero aquí hai un canón de dezasete pés, furado na testa. Entón as nenas case morreron. E isto foi lembrado polo guerreiro. Que preto estaban da anciá ósea da gadaña, sentindo o seu alento xeado.
  A nena fregou a súa sola núa contra a esquina. Ela realmente quería saltar do tanque e correr. Ela é unha guerreira tan directa.
  Cristina cantou con aplomo:
  - Néboa azul, e por todas partes engano!
  Os guerreiros riron... O seu vidok era moi sexy e erótico.
  E a arma funcionou e disparou. Nin sequera pensou en parar. Todo o mundo mandaba shell tras shell. Romper as posicións soviéticas en fichas e fragmentos.
  Unha canción soou dos altofalantes detrás;
  O soldado sempre está san
  O soldado está preparado para todo...
  E po coma das alfombras,
  Estamos saíndo do camiño!
  E non pares
  E non cambies de perna -
  Os nosos rostros brillan
  Botas brillantes!
  E de novo o poder dun bombardeiro a reacción cae sobre as posicións soviéticas. E de novo, destrución e áreas fortificadas enteiras son arroxadas. E as armas voan en todo tipo de direccións.
  Varias ducias de tanques alemáns están disparando ao mesmo tempo e destrúeno todo.
  Gerda séntese como unha Bagheera de caza. Aquí a primeira liña de defensa soviética xa foi destruída. Pero os soldados do Exército Vermello aínda pululan e disparan contra os alemáns.
  Entre os combatentes tamén hai pioneiros. Os mozos leninistas uníronse voluntariamente ao Exército Vermello. A maioría dos rapaces están descalzos e con pantalóns curtos. Visten eles mesmos, alboroto.
  E os pioneiros están morrendo...
  Charlotte, liderando o lume, rosmou:
  - E os pioneiros, esa é a cousa, todo o país estaba mirando!
  Ela disparou contra os rusos, e Christina, asubiando velenosamente:
  - Parecemos falcóns, volámonos coma aguias!
  E de novo soltou un sorriso ardente. Nenas preciosas...
  Varios tanques alemáns movéronse baixo terra. E apareceron na retagarda das tropas soviéticas, causando pánico e garabateando metralladoras. Os nazis apareceron como mosquitos dun pesadelo.
  E-50 viu o movemento de trinta e catro a través da óptica. Gerda mostrou os dentes e comezou a apuntar o barril. Máquina soviética cunha pequena torre T-34-76 e moi móbil. Proba este e consígueo. A rapaza xa ten bastante experiencia, pero o coche soviético segue sendo diferente ao Sherman estadounidense.
  E a distancia ata o ruso é de case cinco quilómetros.
  A nena rasca o seu talón espido, Charlotte faille cóxegas entre os dedos dos pés. As nenas ríen.
  Entón Gerda dispara contra o coche ruso. O proyectil preséntase moi preto, case rañando a armadura... Pero aínda pasado. Gerda golpea o metal co puño enfadada.
  Magda dille á súa parella:
  - Golpeas o corpo! Será máis doado chegar alí!
  Gerda pasa o joystick a Magda e susurra:
  - Entón faino ti mesmo!
  Magda cantou con entusiasmo:
  - A terra está na porta, a terra está na porta... - A rapaza colleu o joystick cos dedos espidos e presionou o botón, continuando cantando. - A terra é visible na porta!
  E o seu proxectil acaba de golpear a base do tanque soviético. O coche rebentou e partiu. Comezou a arder... Os proxectís soviéticos estalaron dentro do útero.
  Magda axitou os seus dedos espidos e graznou:
  - A ver como o conseguín! E ti dis...
  Charlotte asubiou, mostrando os seus colmillos.
  - Volvemos a falar, en diferentes idiomas!
  Apareceron novos coches soviéticos. Primeiro foron trinta e catro. Coches móbiles e numerosos. Despois pasamos da serie BT. Este é un tipo de eiruga de rodas obsoleta. Tamén avanzaban os T-26 antediluvianos, que non son capaces doutro xeito de raiar a armadura alemá. Os HF máis potentes e pesados avanzaron ao final. E moitos soldados a pé.
  Christina riu e rosmou:
  Pois xa llos mostramos!
  Vehículos alemáns abriron fogo dende unha longa distancia, tentando prender a infantería soviética no chan. Tamén destruíron tanques e outros seres vivos.
  Tamén apareceron no ceo avións de ataque soviéticos: o famoso Ilys. Atacaron a formación alemá. Os loitadores de Hitler correron cara a eles. Foi un auténtico vertedoiro. Cazas alemáns XE-262, moi áxiles e áxiles con manobrabilidade. Atacan a tecnoloxía soviética, presionando como un ferro.
  Charlotte disparou de novo. Entra no BT soviético e rosmou:
  - Esta letra non é un conto de fadas... O conto estará por diante!
  O E-50 parou e reflectiu o contraataque soviético. O mando pouco experimentado botou a reserva do tanque á matanza. E os coches rusos foron atropelados como galiñas. E loitaron contra eles a fondo.
  Gerda disparou, rompeu a fronte dos trinta e catro e asubío:
  - Que é o Creador - un inferno ferido!
  Charlotte tamén disparou, despois de atopar o obxectivo, os coches soviéticos movéronse en liña recta e as nenas conseguiron disparar. E en xeral, este catro dos fenómenos.
  A harpía vermella cantaba:
  - O noso veleno mata a todos!
  E os guerreiros seguiron disparando, mostrando os dentes tan fortes e grandes coma cabalos.
  Christina tuiteou con aplomo:
  - O noso veleno mata a todos!
  Magda, golpeando os trinta e catro, ladrou:
  - Este é o noso resultado!
  As nenas separáronse...
  Pero as belezas soviéticas tamén loitan. A tripulación de Elizabeth no T-34-85. Rapazas moi valentes. E tamén pelexan descalzos e en bikini.
  O seu coche está loitando contra os Panthers alemáns. Este vehículo aínda está en servizo, pero cada vez aparecen máis novos tanques da serie E.
  Elizabeth dispara cos seus dedos espidos. Atravesa ao inimigo ao lado dende a distancia e chilla:
  - Gloria á era de Stalin!
  Ekaterina tamén disparou coa axuda dos seus dedos espidos e comentou:
  - Non é tal gloria!
  Elena, obxectou, mostrando os dentes:
  Nacemos para gañar!
  E tamén disparou cos seus dedos espidos...
  Ao mesmo tempo, a nena suspirou moito. Pensamentos infelices correron pola miña cabeza. A guerra comezou con derrotas. Os alemáns romperon as defensas e avanzaron con confianza.
  Elena fuxiu entón cara ao leste. Os seus zapatos desmoronáronse nos primeiros días. E tiven que pegar descalzo. E doe pouco afeito. As pernas da nena estaban todas magulladas, magulladas, terriblemente golpeadas. E xa non podía camiñar normalmente, pero tropezou. Pero a pesar diso, ela moveuse e camiñaba. Elena perdeu moito peso na campaña: unha pel e ósos. Pero ela bronceouse e o seu cabelo fíxose aínda máis claro despois de esvaecerse ao sol. E as plantas espidas teñen podzhili e engrosado. E chegou á primeira liña e continuou loitando. E as batallas estaban de novo en pleno apoxeo.
  Elena loitou principalmente na infantería. Incluíndo participou na defensa de Moscova e Stalingrado.
  Pero xa no Kursk Bulge trasladouse a un tanque. Alí formouse a súa doncela catro: Elizabeth, Elena, Catherine, Eufrasia - catro "E". Os guerreiros son verdadeiramente lendarios. Que pelexou descalzo e en bikini, mesmo no frío, e deu o Fritz nos cornos.
  O tanque Panther, que as nenas atoparon no Kursk Bulge, era un vehículo moi perigoso. Era imposible darlle un puñetazo na fronte. E ela mesma colleu dende moi lonxe. Ademais, é rápido.
  Entón, para atravesar, tiñas que controlar o tanque con gran habilidade e non deixarte golpear.
  Elizabeth fixo exactamente iso. Aínda que tirou máis en movemento. E Eufrasinia conduciu o tanque.
  É case imposible poñerse en movemento desde un trinta e catro. Pero as mozas conseguiron golpear. E loitaron con moita valentía.
  Ekaterina tamén dispara con moita precisión.
  No Kursk Bulge, as nenas cubríronse de gloria e recibiron ordes.
  E agora cada un deles ten unha estrela do heroe da URSS.
  Iso é o que necesitan as nenas! Só guerreiros de primeira clase!
  Catherine cantou:
  Creo que o mundo enteiro espertará
  O fascismo acabará...
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  De feito, estas son nenas que causan envexa entre as amigas. Non como Gerda e o seu equipo.
  Aquí durante o resto, e ela e a súa banda, sen dubidalo, torturaron ao pioneiro.
  Primeiro, un neno de trece anos foi espido. Entón comezaron a beliscarlle. E despois pincha con agullas. Ademais, ao principio as agullas estaban frías, pero despois quentáronse ao lume.
  E realmente doeu moito.
  Charlotte atravesou o embigo do neno e arrolou:
  - ¡Son unha raposa!
  Despois diso, colleu unha vara candente nas súas mans e comezou a queimar con ela as plantas espidas e lixeiramente rugosas do neno. Mentres gozaba dos seus berros salvaxes.
  E Christina colleu e quentou as pinzas, comezou a romperlle os dedos dos pés descalzos aos pioneiros. Comecei co dedo meñique, facéndoo lentamente e ao mesmo tempo con crueldade. E os dedos do neno racharon e romperon. E foi tan doloroso para o pioneiro que o neno perdeu o coñecemento varias veces.
  Magda golpeou unha palanca, branca pola picadura, debaixo da omóplata. E o neno ouveará.
  Torturaron ata a morte ao pioneiro. E resultou ser xenial. E a tortura continuou.
  Así continúa. Pal e Saratov e Kuibyshev. E os nazis comezaron a asaltar Moscova.
  Nestas condicións, só un desembarco de sicarios pode salvar a Rusia. E Anton Shelestov vai nunha misión xenial coas nenas.
  Si, a posición do Exército Vermello xa é absolutamente sen esperanza. E aquí só un milagre pode salvar a URSS.
  Pero aquí están os sinais de que os seis loitadores entran na batalla. Unha esperanza para Anton, Margarita, Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana. Son capaces de deter e derrotar aos inimigos á vez, converténdoos en cinzas.
  Un equipo tan salvaxe e fermoso de nenas reuniuse. E contra eles Tolstopuz e a súa banda. Pois non dá medo...
  E os nazis xa flúen por Moscova dende diferentes lados.
  Entón Antón e as nenas entraron de novo na batalla, axudando a Rusia, ou mellor dito á URSS.
  Entón uniuse a eles a nena descalza Margarita. Tamén unha escritora adulta converteuse nunha nena duns doce anos a cambio da inmortalidade e cumpre unha misión.
  Os guerreiros do século XXI volveron enfrontarse aos nazis do XX.
  Hai demasiados soldados no imperio marrón fascista. Corren coma un río sen fin.
  Anton Shelestov ruxiu, derrubando aos nazis con espadas, tanto infantería como tanques:
  - Nunca te rendas!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz!
  Despois diso, o neno asubiara que os corvos se desmaiaron, golpeándolles a caveira.
  Margarita, esmagando aos adversarios, mostrando os dentes, gruñía:
  - Hai un lugar para a fazaña no mundo!
  E agullas velenosas espalladas do pé descalzo da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polos fascistas no muíño.
  Zoya, cortando aos inimigos, chirriu:
  - Para un novo pedido!
  E novas agullas espalladas dos seus pés descalzos. E o que hai no ollo, o que hai na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionados e furiosos.
  Agustín, cortando soldados brancos e tanques, chirriou:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e mortal agasallo voa do seu pé descalzo. E caen takni e loitadores brancos.
  Svetlana corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Pois a nai Rusia gañará!
  Anton Shelestov avanza contra os nazis. Neno Terminator cortando tropas pardas.
  E ao mesmo tempo, os dedos das pernas espidas do neno botan agullas con veleno, arrancan troncos e derruban avións.
  O neno ruxe:
  - Gloria á futura Rusia!
  E en movemento corta a cabeza e o fociño de todos.
  E despois outro asubío, e a caída de corvos, que ata atravesan os tellados dos tanques.
  Margarita tamén esmaga aos adversarios.
  Os seus pés descalzos están a tremer. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - Por novas fronteiras!
  E entón a nena collerá e cortará...
  A masa de cadáveres dos soldados fascistas.
  E tamén asubirá, unha masa de corvos desmaiados cae sobre as hordas de Fritz, quebrando os tanques.
  . CAPÍTULO #6
  Pero Natasha está á ofensiva. Derriba aos nazis xunto cos tanques e canta:
  - Rusia é grande e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen viu as gorxas dos nazis. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Picando soldados marróns coas dúas mans. Cuspir fóra dun tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos: derruba tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  -Ai, puta, imos,
  Oh, o meu favorito irá!
  Agustina, derrubando aos nazis e exterminando aos soldados marróns, berra:
  - Todo peludo e na pel dun animal,
  Precipitouse á policía antidisturbios cunha porra!
  E cos seus dedos descalzos lanzarase contra o inimigo, algo que matará un elefante, e máis aínda un tanque.
  E despois chirriar:
  - ¡Lobos!
  Svetlana á ofensiva. Recortes, cortes aos nazis. Cos pés descalzos, lánzalles agasallos da morte.
  Funciona un muíño con espadas.
  Ela esmagou moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está nun movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Anton Shelestov saltou. O neno deu voltas nunha volta. Picou moitos dos nazis no salto.
  Lanzou as agullas cos seus dedos espidos e borbullou:
  - Sé famoso pola miña fermosa coraxe!
  E de novo o neno está en batalla.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis duras que as láminas dos muíños de vento. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, arden tanques e avións.
  A moza está á ofensiva. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E saltos de cando en vez, e reviravoltas!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os propios nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres acumúlanse.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo os seus pés nus botaron a agulla.
  E despois unha ducia de agullas máis!
  E entón os nenos asubirán a coro que nubes enteiras de corvos caen sobre os nazis, bateando literalmente a cabeza e perforando as súas caveiras, coma cun taladro.
  Natasha á ofensiva tamén está moi chula.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende unha palla.
  E berra a todo pulmón:
  - ¡Son unha morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza en movemento.
  Zoya asalta un bloqueo de cadáveres nazis. E boomerangs de destrución tamén voan dos seus pés descalzos.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo.
  Zoya berra:
  - Nena descalza, gañarás!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que directamente na gorxa dos nazis cavar.
  Caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Agustín á ofensiva. Esmaga ás tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E ela é unha gran guerreira.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas.
  A rapaza de pelo vermello ruge:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E á ofensiva, unha beleza con cabelos ardentes.
  Agostiño ruxe de éxtase salvaxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla E tan chispeante e loitando. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas mortais. Non un home, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, entón non podes paralo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Ese salto nun baile redondo!
  Que o soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E no movemento da nena descalza hai cada vez máis rabia.
  O neno Antón á ofensiva está a acelerar todo. O neno vence aos nazis.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas - desgarrando tanques e avións.
  O mozo guerreiro grita:
  - O imperio tolo destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  Margarita é unha nena tormentosa na súa actividade. E batea aos inimigos.
  Aquí lanzou coa perna núa, un chícharo con explosivos. Ela estoupará, e á vez cen nazis e dez tanques serán arroxados.
  A nena berra:
  - De todos os xeitos chegaranos a vitoria!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís dos tanques voan en diferentes direccións.
  Natasha acelerou os seus movementos. A nena corta aos guerreiros marróns. E mentres berraba:
  - A vitoria agarda ao imperio de Rusia.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa parar e diminuír a velocidade e os tanques e avións vanse por mal camino.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E unha masa de xente coa gorxa atravesada, tirada en montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos.
  Agustín é unha nena tola. E esmaga a todos coma se fose un robot do hiperplasma.
  Xa esnaquizou nin cen nazis. Pero todo colle ritmo. E o guerreiro aínda ruxe.
  - Son invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo, a beleza no ataque.
  E dos seus dedos espidos sae voando un chícharo. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín cantaba:
  - Non te atreverás a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non dá un só gramo de tregua. Moza salvaxe Terminator.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E a masa de loitadores pardos xa caeu na cuneta e polas estradas.
  Os seis estaban furiosos. Fixo unha loita salvaxe.
  Anton Shelestov volve á acción. E avanza, axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os nazis mortos están caendo.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos.
  O neno terminador lembra unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e xentes.
  Anton Shelestov grita:
  - Ai da mente!
  E haberá moito diñeiro!
  E o neno terminador no novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e firma "Adidas"!
  Un espectáculo moi chulo resultou xenial. E cantos mataron nazis. E o maior número dos máis grandes matou os loitadores marróns.
  E aínda que asubíe, entón o corvo caerá sobre os rexementos fascistas en cantidades colosales. E tantos mortos, e así os peteiros dos corvos atravesan os tellados dos tanques. E tamén esmagan avións.
  Margarita tamén está na pelexa. Esmaga os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Entramos todos no cadaleito!
  E as súas espadas son cortadas contra os nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - ¡Estou aínda máis chulo que as panteras! Demostra que todos son os mellores!
  E do talón espido da nena, como un chícharo con poderosos explosivos, sairá voando.
  E atacar ao inimigo.
  E tomará e esnaquizará algúns dos opoñentes e tanques e mesmo avións.
  E Natasha ten autoridade. E ela vence aos adversarios, e ela mesma non lle dará un descenso a ninguén.
  Cantos nazis xa interromperon.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son de zafiro. Esta é a moza - o verdugo principal. Aínda que ten todos os seus socios - verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Terás un penalti!
  E de novo, a nena vai cortar moitos nazis con espadas.
  Zoya está en movemento e cortou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis. Estas rapazas son moi fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos adversarios. E ao mesmo tempo, non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os dentes e mostrará os dentes!
  E a pelirroja é tan... Cabelo revoloteando polo vento, coma un estandarte proletario.
  E todo sae literalmente da rabia.
  Svetlana en movemento Aquí cortou moitas caveiras e torres de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe dunha palla. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, que golpearon a infantería e os avións.
  Anton Shelestov salta e salta.
  Un neno descalzo emite un montón de agullas, derruba tanques e canta:
  - Imos de campamento, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  Xa é bastante vello, tendo en conta o inferno, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Anton Shelestov cantou:
  - Que o xogo non sexa segundo as regras - romperemos a fraera!
  E de novo, agullas mortais e esmagadoras voaron dos seus pés descalzos.
  E outra vez o neno asubía, decenas de miles de ladróns botan sobre os inimigos e cosen os cascos.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que a liberdade amencerá!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques, continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! Que florezan as rosas!
  E en canto a guerreira lanza un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e caen avións.
  A súa nena e espadas, e grans sobre o carbón, e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, tamén ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, golpeando aos opoñentes.
  Zoya nun movemento salvaxe. Ataca aos nazis. Rompe-os en anacos pequenos.
  A muller guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes e como rugir:
  A nosa vitoria total está a man!
  E leva a cabo un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos os pesadelos.
  E se o corta, significa que o cortará.
  Despois diso, a pelirroja tomará e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten freos. Tan pronto como pican, a masa de cadáveres está ensuciada e caen avións e tanques.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E agora un chícharo asasina voa dela.
  Antón novamente cen dos nazis, portando un meteorito, cortarán. E collerá unha bomba e lanzará.
  Pequeno en tamaño, pero mortal...
  Como romper en anacos pequenos.
  O neno terminador berrou:
  - Mocidade tempestuosa de máquinas terribles!
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reduciu moitos loitadores marróns. E corta grandes fendas.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpear con renovado vigor.
  E os nenos volverán asubiar e derrubaran os corvos sobre as cabezas dos nazis.
  Natasha á ofensiva está aínda máis furiosa. Así que debulla aos nazis. Non lles é moi bo resistirse a esas nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é un reconciliador común!
  E a rapaza guerreira irrompeu contra os opoñentes con tal fervenza de golpes.
  E botará discos cos pés descalzos.
  Aquí dirixía o muíño. A masa de xefes do exército marrón retrocedeu e os tanques arderon.
  Ela é unha beleza loitadora. Vence a unha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos sen excepción. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés descalzos botan agullas moi velenosas.
  Derrota aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan estoupar tanques e avións.
  Zoya colleuno e chirriu:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  Así que é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é verdadeiramente unha rapaza de nenas.
  E das súas pernas espidas, como voará a lámina. E golpeará a moitos loitadores, cortando torres dos tanques.
  Agustín en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Como unha pancarta proletaria ondeando. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos adversarios, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldito cabrón!
  Agustín colleuno e asubiou:
  - Haberá unha cabeza de touro - os loitadores non se volverán tolos!
  E aquí volveu esmagar a moitos loitadores.
  Anton Shelestov gruñía:
  - O que necesitas! Aquí está a nena!
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torre do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agostiño concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asasino.
  Svetlana na batalla non é inferior aos opoñentes. Non é unha nena, pero para rematar con tal meiga en chamas.
  E berra:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando unha espada co pé descalzo, cortando a torre do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando inimigos e derrubando avións, berrou:
  - Un parvo non necesita coitelo....
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle dende tres caixas!
  Natasha, cortando aos nazis, engadiu:
  - E fai con el por un centavo!
  E os guerreiros collerán e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, teñen moita ilusión.
  Anton Shelestov parece moi elegante na batalla.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, e o tipo ten interese...
  O neno terminador lanzou co seu pé o que parecía unha hélice de helicóptero. Cortou un par de centos de cabezas dos nazis e dos tanques, chirriou:
  - Moi deportivo!
  E ambos - un neno e unha nena en calado.
  Antón, cortando soldados pardos, borboteou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou na ofensiva:
  -¡Guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco-boomerang afiado. Voou en arco, derrubou moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya engadiu, continuando o exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Xaque mate ao opoñente!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, borbullou:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora un disco está voando dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada e as torres dos tanques están sendo demolidas.
  E ouvear de novo:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  Natasha voou no aire. Destrozou os adversarios e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, fritide o inimigo!
  E dos seus dedos espidos, un disco moi mortal sairá voando.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Anton Shelestov sobre o gorgoteo:
  - Ai, cedo, dá seguridade!
  E chiscoulle o ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Un asubío amigable e nubes de corvos caen sobre as cabezas dos nazis. E as torres dos tanques están a partir dos golpes dos seus peteiros.
  Natasha derrubou aos nazis e chirriu:
  - No noso mundo non hai alegría, sen loita!
  O neno respondeu:
  "Ás veces loitar tampouco é divertido!"
  Natasha aceptou:
  - Se non hai forza, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A nena lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo estoupar unha masa de tanques e cantou:
  - O soldado sempre está san,
  E listo para a acción!
  Despois diso, Natasha volveu derrubar os inimigos, demolendo as torres dos tanques.
  Zoya é unha nena moi rápida. Aquí lanzou un barril enteiro contra os nazis. E arrincou un par de miles dunha explosión.
  Entón ela berrou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E unha rapaza en encaixe de combate!
  Agustín na batalla tampouco é débil. Así que debulla aos nazis. Como se fose un feixe de cadeas.
  E cortando aos adversarios - canta:
  - Coidado, será útil
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla coma un demo nunha caixa de rapé.
  E aquí é como loita Svetlana. E os nazis conségueno dela.
  E se bate, pegará.
  Del, saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana notou con dureza cando as salpicaduras de metal voaban do seu pé descalzo, que derretiron as caveiras e as torres dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moito mesmo gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  Aquí as nenas tomaron os nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que romperon a cadea.
  Antón está en batalla e ataca aos nazis. Gáteos sen piedade, corta os tanques e berra:
  Somos coma touros!
  Margarita, esmagando o exército marrón e cortando os tanques, colleu:
  Somos coma touros!
  Natasha colleuno e berrou, cortando os cazas marróns xunto cos tanques:
  - Mentir está fóra das mans!
  Zoya destrozou aos nazis, chirriu:
  - Non, non de xeito!
  E tamén o collerá, e soltará un asterisco co pé descalzo e acabará con moitos fascistas.
  Natasha colleuno e chirriu:
  - A nosa televisión está acesa!
  E un feixe asasina de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya, tamén destruíndo os nazis e os seus tanques, chirriu:
  - A nosa amizade é un monólito!
  E de novo tal lanzamento que os círculos se difuminan en todas as direccións. Esta é unha nena - puro exterminio dos adversarios.
  A rapaza cos seus dedos espidos tomará e lanzará tres bumerangs. E os cadáveres disto fixéronse aínda máis.
  Despois diso, a beleza dará:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o mortal voa do talón espido.
  Agustín tamén comentou con bastante lóxica:
  - Só non un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos nazis.
  E como ruxe:
  - Asasinato en masa!
  E agora vai bater a cabeza contra o xeneral nazi. Rompe o seu cranio e dálle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana está moi furiosa na ofensiva, especialmente derrubando tanques, chirriu:
  - Non te aforrarás!
  E unha ducia de agullas voan dos seus dedos espidos. Mentres ela atravesa a todos, os avións colapsan. E moito ata o guerreiro intenta esnaquizar e matar.
  Anton Shelestov grita:
  - Martelo glorioso!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Híbrido intrincado.
  E a masa dos nazis colapsou.
  Antón berrou:
  - Banzai!
  E o neno está de novo nun ataque salvaxe. Non, só arde de poder e os volcáns gorgotean!
  Margaret en movemento. Arrancará a barriga de todos.
  Unha nena co pé botará cincuenta agullas á vez. E a masa foi asasinada por todo tipo de inimigos, derrubou tanto os tanques como os avións.
  Margarita cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e a cola máis altos cunha pipa.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena batea e berra:
  "O presidente do Dragón converterase nun cadáver!"
  Natasha na batalla é só unha especie de terminador. E ruxindo borboteou:
  - Banzai! Conseguilo rápido!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E os nazis son coma unhas. E esnaquizará moitos mastodontes e máquinas aladas e infernais.
  Aquí está o guerreiro! Para todos os guerreiros - un guerreiro!
  Zoya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso pai é o propio Deus Branco!
  E corta un triplo muíño aos nazis!
  E Agustín berrou:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os amigos, é unha querida.
  E como cos dedos descalzos collerá e botará. E unha morea de guerreiros do imperio marrón, así como os seus tanques e avións.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi alto. Non, baixo isto é mellor non entrometerse. Mentres as torres dos tanques son arrancadas e as ás dos avións fascistas.
  Agustín asubiou:
  - Esmagaremos a todos os traidores en pólvora!
  E facerlle un guiño aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. A menos que a paz sexa mortal!
  Svetlana, esmagando aos inimigos, emitiu:
  - Varémoste na fila!
  Agustín confirmou:
  - ¡Mataremos a todos!
  E dos seus pés descalzos volve voar o agasallo da aniquilación total! E tantos tanques e avións explotaron en pequenas lascas á vez.
  Antón cantou en resposta:
  - Haberá un banzai completo!
  Agostiño, destrozando os nazis coas súas mans espidas, cortandoos con espadas e arroxando agullas cos seus dedos desnudos, destruíndo tanques e avións á vez, emitiu:
  - En breve! En breve!
  Natasha, destruíndo os guerreiros marróns, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E cortemos aos adversarios con amargura salvaxe.
  Anton Shelestov, eliminando aos opositores, emitiu:
  - Este gambito non é chinés,
  E o debut, créame, é tailandés!
  E de novo, un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno. Cortou tanto as torretas dos tanques como as colas do avión.
  Margarita, cortando os guerreiros do imperio marrón e as armaduras dos tanques, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non bromemos con iso -
  ¡Destrozámolo!
  ¡Destrozámolo!
  Fixeron un bo traballo entón cos nazis... E a Rusia soviética derrotou ao imperio marrón durante o asalto de Moscova.
  A guerra aínda non rematou, pero a URSS xa tiña a oportunidade de derrotar aos propios nazis. Así que os seis tiveron que interromper de novo a execución da súa súper e xenial misión.
  
  
  
  
  
  
  
  
  MANIAC SAVE PORT ARTHUR
  Maniac Chikatilo, en expiación dos pecados, converteuse no neno de debuxos animados Conan. Este neno é o heroe do anime xaponés. Pero por vontade dunha poderosa feiticeira, a alma, o maníaco ruso máis famoso e promovido, trasladouse a el.
  E agora o neno de debuxos animados Chikatilo está preparado para loitar.
  Parece un neno duns once anos en pantalón curto, descalzo e con músculos de relevo e o torso espido e bronceado. Só o seu cabelo louro o distinguía de Conan.
  E agora só o debuxo animado xaponés tiña que participar na defensa de Port Arthur.
  O monte Vysokaya é un punto clave na defensa das posicións rusas.
  O neno dos debuxos animados encogiuse. Leva só pantalóns curtos, xa é novembro e fai frío. Os pés descalzos camiñan sobre a neve mollada.
  Escóitase o ruxido das armas. Os xaponeses botaron todas as súas forzas para tomar o Monte Alto. Despois diso, a morte do escuadrón de Port Arthur farase inevitable.
  O neno dos debuxos animados ve a montaña un pouco de lado. Os xaponeses están nel.
  As unidades rusas disparan con rifles e metralladoras.
  Chikatilo corre costa arriba. O neno é notado polos soldados. Pero non o deteñen. O neno de pelo louro en calzóns non esperta sospeitas.
  O neno de karate subiu e inmediatamente cargou o seu pé descalzo no queixo do samurai. El, recibindo un golpe, saíu voando da montaña.
  Chikatilo chirriou:
  - Un cero!
  E de novo, o tacón redondo espido do rapaz foi golpeado por golpes no peito. E o neno de karate golpeou co puño ao seguinte samurai.
  Chikatilo-Konan cantou:
  - Estamos á espera do éxito - Son o máis chulo!
  E entón outro neno Leshka Brilliant apareceu xunto a el. E el tamén entrou nunha feroz batalla. Este é outro debuxo animado. E con el, catro nenas en bikini.
  Aquí hai un total de seis guerreiros agresivos entraron na batalla. E imos destruír con tanto celo o samurai sen ningunha pena. E o ceo parecía unha pel de ovella para os xaponeses, e comezou a destrución total e a aniquilación. Todo iso ameazaba coa derrota total.
  E as nenas cortaron con espadas, e lanzaron cos seus dedos espidos mortíferos e chocando chícharos de morte, e completa destrución. E non houbo mágoa dos xaponeses.
  Chikatilo colleu e os tacóns desnudos lanzaron un paquete explosivo e toda unha compañía de samuráis quedou en anacos.
  The Terminator Boy cantou:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  Non temos medo á morte no campo de batalla...
  O cabaleiro loitará con valentía co inimigo,
  E ata morrer gañará!
  A batalla está a unha escala colosal e é visible un enorme amencer de pensamento e enerxía.
  Nenas e nenos guerreiros levaban horas e horas pirateando.
  Entón comezaron a garabatear desde as metralladoras. E tamén usando os dedos descalzos.
  O neno Chikatilo disparou, segou aos inimigos e cantou, poñendo unha liña tras outra:
  - Voume facer máis valente e valente que un león!
  O neno Brilliant, cortando ao samurai e derrumbando as montañas, espetou:
  - Que tal un león! Aínda máis valente que un rinoceronte!
  Victoria, esta raposa pelirroja, lanzou algo extremadamente mortal coa cabeza cun talón de nena.
  Noquearon a moitos xaponeses e chiscaron:
  - Ao maior aliñamento!
  Nadezhda, derrubando aos adversarios como bolos cun bate, arrullou, mostrando os dentes:
  - Por unha nova Rusia!
  Elena soltou un raio dos seus pezones escarlatas e arrolou:
  - Pola grandeza do planeta Terra!
  Zoya disparou un púlsar en cascada dende o seu ombigo e, mostrando os dentes e soltando os raios de sol, berrou:
  - Por logros destacados!
  A esperanza tomouno e dende o pezón escarlata lanzou un raio asasina de destrución e borbullou:
  -Gloria á Patria!
  Victoria, cortando o xaponés, chirou:
  - Imos dar a nosa alma,
  Somos a nosa patria santa!
  Estamos e gañamos -
  E non nos arrepentiremos da vida!
  E os seus pezones escarlatas van ser destruídos por un lóstrego que queima un batallón enteiro.
  Zoya dixo:
  - A nosa vitoria chula!
  E tamén sobre o inimigo, que tan forte golpeará...
  Nadezhda berrou, mostrando a cara e chirriando agresivamente:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E os seus dedos descalzos lanzarán unha vez máis unha granada letal.
  Así se produce a destrución e a destrución. Os xaponeses, sen ningunha mágoa, son varridos polos seis.
  O neno Chikatilo, garabateando aos inimigos, chilla:
  - Polo gran comunismo!
  Diamond engade:
  - No cadaleito impulsaremos o revanchismo!
  Así que apoio de lume, só artillería de campo lixeira. O exército ruso pode realizar fogos pesados. Ao estilo dos bóers contra os británicos. Aqueles tamén tentaron nun momento dar un ataque frontal. Pero os británicos aínda tiñan a opción, por exemplo, de dar rodeos e tentar rodear á milicia bóer. O que ata fixeron tarde. E os xaponeses non poden evitar os fortes: teñen que subir ao asalto.
  Andrei Chikatilo dispara ao xaponés cunha metralleta. Agora todo o debuxo está á vista e ti, sen saber un erro, estás cravando. Os rostros amarelos dos soldados mortos están retorcidos de malicia. Detrás deles soben outros samuráis aínda máis furiosos. Pero mesmo estes segas, gañando cada vez máis confianza. Os xaponeses non poden pasar tal fito.
  Os rangos quedan por detrás dos rangos. As cadeas rompen, e cada vez aparecen máis subdivisións. Os loitadores de pequeno tamaño agárranse ao arame de espiño, rágano e caen de novo. Énchense de toda unha montaña de cadáveres. Despois nesta montaña outra capa de mortos, despois outra. E así ata que medre todo o monte.
  Cando a metralleta de Andrei Chikatilo se sobrequece, o neno enfróntase a outra. Deixa que os xaponeses se atragan co sangue. Nalgúns lugares xa se están a dar pelexas corpo a corpo. Pero o neno está a disparar: unha bala, un ou incluso dous ou tres cadáveres. A vara xaponesa é moi densa e unha metralleta pode perforar varias delas á vez. Así que deixalos atragantar co vómito.
  Non hai nada contra Xapón, o neno terminador non ten nada. Pola contra, son samuráis moi valentes, non teñen medo a nada. Sube e sube, sen medo a morrer. Pero na súa maioría, a morte non foi concluínte. Que, porén, cubran todo con cadáveres.
  Aquí de novo cambiaron o cinto da metralleta, e o neno púxose sobre el cos pés descalzos, aínda estaba máis quente. A coroa do verán xa está no morro, pero os ventos sopran do norte e as xeadas tómanse bastante. Quero quentar rapidamente cunha espada e un combate corpo a corpo. Finalmente, o rapaz, xa despois de que o trinta gastase unha longa cinta, non puido resistir, precipitouse ao ataque cunha espada. E agora o neno de Superman é imparable.
  Cando te moves tan rápido, cortando como Ilya Muromets - na rúa dereita, no carril esquerdo. Muíño, e unha ducia de cabezas cortadas. Bolboreta de recepción e unha ducia máis. Recibindo un fan e unha ducia de terceiros. E os cadáveres están quentes, correndo sobre eles cos pés descalzos, sentes felicidade.
  Non como con estas... Botas! Ben feito Leshka, tamén tenta loitar descalzo. E mentres aguanta, aínda que as patas se puxeron vermellas coma un ganso.
  Os xaponeses seguen subindo e escalando. Para acelerar o seu exterminio, tes que dar un salto e coller de novo a metralleta.
  Si, coas súas metralladoras, se cada bala mata un cadáver ou varios cadáveres, aínda exterminas máis rápido que con espadas. Un cinto de ametralladora é mil balas. Así que coidado co samurai! Aínda bailarás.
  Tirando, o neno pensou que Xapón tivo moita sorte naquela guerra. Sobre todo no feito de que estalou a revolución. Ben, cando se concluíu a paz, os xaponeses xa estaban esgotados en terra, e os rusos ben poderían ter acabado con eles. O xeneral Samsonov, ou mellor dito Linevich, tendo o dobre de tropas e recibindo cada vez máis novas reposicións, puido atacar ao propio samurái. Pero en cambio, as unidades rusas pasaron á defensiva. Os xaponeses, con todo, xa non puideron subir ao asalto. Así que necesitaban o mundo máis que Rusia.
  Aquí Zoya dispara desde ametralladoras... Garabata con terrible forza, segando aos inimigos sen piedade.
  E agora a nena preme o seu pezón escarlata sobre o estilingue e agora o mortal don da destrución é botado fóra.
  Zoya cantou:
  - O fío está roto
  Unha morte malvada nos ameaza...
  Para que os rusos vivan
  O inimigo simplemente debe morrer!
  Elena, garabateando aos soldados de ollos pechados, e botando outra liña seguida, berrou:
  - Pola Patria - a nosa nai!
  O neno dos debuxos animados continuou garabateando, derrubando inimigos do imperio celeste e pensando.
  En 1922, Xapón non se arriscou a unha nova gran guerra. Os bolxeviques capturaron Primorye. Moitos reprocharon ao entón emperador que non se aproveitase da debilidade do réxime comunista ilexítimo e que non tomase o Extremo Oriente para si. Por que, entón, os xaponeses dubidaron non está do todo claro.
  En 1904, Xapón decidiu unha guerra, na que case ninguén cría nun resultado favorable para os samuráis. Pero en 1922, os xaponeses non se atreveron a derrotar ao Exército Vermello, debilitado pola guerra civil. Ademais, contaban co apoio de todo o mundo capitalista.
  En xeral, os bolxeviques, por suposto, tiveron sorte. A Entente ben podería ter desmembrado Rusia, e o Exército Vermello non é rival para eles. Aquí Andrei Chikatilo non entendeu algunhas cousas.
  Por que Occidente no vixésimo ano fusionou realmente o movemento da Garda Branca. Aínda que os brancos non tivesen a oportunidade de tomar Moscova, entón é moi posible manter algúns territorios para si. Si, e Rusia podería verse moi debilitada arrastrando unha guerra así. Tampouco está claro por que a Entente non defendeu os gobernos caucásicos burgueses. Incluso tiñan un acordo de apoio militar. Está claro que o entón empobrecido Exército Vermello da Entente non é un rival, sobre todo en termos técnicos. Pero por algunha razón Inglaterra e Francia mostraron pasividade.
  Así que Victoria tomouno e cos pés descalzos lanzou todo un barril de explosivos feito de serrín.
  E como estoupou con forza salvaxe. E ela rulou:
  - Para o rei e o imperio!
  Zoya, que seguía garabateando ao inimigo, rosmou moi agresivamente, e a volta estaba lonxe, segando ao inimigo.
  Entón ela ruxiu:
  - Haberá un cadaleito para ti samuráis!
  Elena, esmagando ao inimigo e acumulando montículos de cadáveres, derribando ao inimigo ata matar e actuando cunha forza incrible, golpeando hordas de samuráis no cadaleito, berrou:
  - Pola vitoria sobre os inimigos!
  Nadezhda, sen darlle a menor oportunidade ao inimigo, segándoo como unha gadaña asasina e cortando aos xaponeses, dixo:
  - Port Arthur, Port Arthur -
  Nikolay non te sorprendeu!
  Poderían os británicos, por exemplo, manter a Crimea. Terían desembarcado alí tropas con tanques, dificilmente serían expulsados polo istmo, os vermellos... En Asia Central, os británicos e os franceses poderían axudar ás repúblicas burguesas. E, en xeral, moitas cousas poderían ser desagradables para a Rusia soviética, pero afortunadamente non pasou nada. Aínda que, por suposto, Xapón quixera manter a Primorye para si, definitivamente non tería a forza para eliminar aos samuráis de alí nos anos vinte. Os xaponeses ben poderían organizar alí un réxime de títeres, como o de Manchuria.
  Cando Andrey Chikatilo leu O corazón de Bonivur, tamén estaba interesado. Por que os xaponeses non entraron na batalla co Exército Vermello, senón que simplemente deron Primorye aos bolxeviques. Ademais, o samurai tería que loitar non con toda a Rusia soviética, senón só co Extremo Oriente. É dicir, a República Popular do Extremo Oriente. E este non era un rival para Xapón naquel momento.
  Na Primeira Guerra Mundial, os xaponeses tomaron as posesións alemás no Pacífico case sen perdas, e fixéronse aínda máis fortes do que eran en 1904. E non está do todo claro por que tiñan entón a coraxe e o descaro, e non tiñan o mesmo en 1904. 1922. Por suposto, os Estados Unidos e Gran Bretaña apoiarían activamente aos xaponeses na loita contra os bolxeviques.
  Isto é o que Andrei Chikatilo non podía entender, sorprendido mesmo cando era neno. Ademais, nun principio os xaponeses ocuparon Vladivostok, pero de algún xeito saíron sen loitar. E Xapón non se avergoña de ocupar todo o Extremo Oriente, pero os samuráis non loitaron por iso...
  Pero, canto coraxe: asaltan, morren por milleiros, e ata decenas de miles, pero atacan como biorobots. E os xaponeses non teñen concepto de medo nin de instinto de autoconservación. De non ser polos seus seis, entón non manterían a cidade fortaleza.
  Na historia real, Port Arthur xa caera nese momento. E entón o samurai reuniu case todas as forzas terrestres.
  Victoria lanzou un boomerang cunha esvástica cos seus dedos espidos e cortou unha ducia de cabezas á vez, rosmando:
  - Pola Fe, o Tsar e a Patria!
  E as nenas exterminan aos xaponeses e aos nenos...
  O neno, substituíndo a ametralladora sobrequentada por outra que xa se arrefriara e non cunha palabra amable, mencionou a Kuropatkin:
  Este burro non se aproveita! Parece que teremos que matar nós mesmos a todos os soldados xaponeses. - Oleg lanzou unha granada cos seus dedos descalzos, fragmentos atravesaron un montón de soldados xaponeses e o neno continuou. - Iso é todo o que Kuropatkin debería ser xulgado por tal inacción criminal.
  O neno volveu lanzar unha granada cos pés, e entón comezaron a botar tapas de latas cos dedos espidos. Así que matas dous paxaros dun tiro: tamén destrúes aos xaponeses e as túas pernas espidas quentan. Toda a xeada supera os vinte graos, e cando escureza será aínda máis. E así estás en movemento e quentes. Ademais, tamén podes lanzar follas de afeitar e agullas sen brillo. E, en xeral, hai moitos restos perforantes e cortantes na fortaleza.
  Así que os samurais son golpeados coas mans e os pés. E dende lonxe... O neno berrou:
  - Samurai morreu con valentía - baixo a presión do aceiro e do lume!
  Nadezhda disparou ametralladoras usando os seus dedos descalzos, pero tamén lle gardaba algunhas sorpresas. Por exemplo, pequenas minas químicas. Aquí, por suposto, hai que ter moito coidado no seu uso para non envelenar aos seus propios soldados. Pero dotado en matemáticas no círculo de Arquímedes e Pelman, Nadezhda calculou todo.
  E cando o samurai xa irrompeu no forte veciño, unha fermosa rapaza fixo clic no detonador ultrasónico coas súas pernas espidas. E pequenas ampolas cunha explosión de gas forte e cáustico, cubrindo unha superficie de dez mil hectáreas á vez.
  Esta é realmente a arma dos Deuses Demiurgos, que non sería superflua nin sequera no século XXI. Durante o armisticio, a xenial Natashka, xunto co propio sobriño-nieto de Mendeleiev, prepararon un veleno que era moi tóxico, pero que se descompuxo rapidamente no aire. E o seu efecto tóxico baséase precisamente nun método especial de unión de osíxeno.
  Inmediatamente, un corpo xaponés e medio resultou morto en quince ou vinte segundos ... E a visión de decenas de miles de soldados que morían nunha breve agonía sobriou o mando xaponés.
  Comezou a soar a música da retirada e, despois de perder máis de cento cincuenta mil soldados durante este asalto, os xaponeses recuaron. Os rusos perseguían cautelosamente aos xaponeses, pero tamén tiñan medo ao gas ou a algún tipo de emboscada. A batalla rematou coma se nunca comezara.
  Pero Andrei Chikatilo aínda non se cortara, algo acumulara moita enerxía no neno e el precipitouse a perseguir aos ollos pechados. Así as alcanzas e as picalas, coma se estiveses a roer sementes. Ben, como non mostrar as túas habilidades se o inimigo non defende.
  Pero nun xiro inesperado cara ao neno, un ninja cunha sudadera negra saltou de novo. De novo unha auténtica batalla pola habilidade.
  Andrey Chikatilo, como xa ben quentado, atacou ao seu homólogo. Lanzou tres discos á vez, pero dous foron cortados sobre a marcha polas espadas, e o terceiro pasou precipitándose, case collendo a orella do neno terminador. O ninja asubiou e dixo en xaponés:
  - Naruto ruso!
  Andrey Chikatilo confirmou facilmente:
  - Por suposto, está ben!
  Espadas cruzadas, faíscas voaron. O ninja parou os ataques e retirouse. O propio Andrei lanzou un anaco de metal cos seus dedos espidos. O inimigo reaccionou, pero o rapaz previu onde esquivaría e cortábase, nun ángulo agudo, dando voltas á folla. O inimigo estaba enganchado, a pel protectora rebentou e o sangue enrojecido no seu costado.
  O ninja saltou cara atrás, estaba ferido e bastante profundamente, e se fora un golpe a gran escala, cortaríase por completo á metade. Naruto ruso parece ser un loitador lendario, as súas espadas brillan moi rapidamente.
  O ninja tenta lanzar de novo, pero falla un golpe no xeonllo cunha canela, e Andrei Chikatilo colleu felizmente a esvástica-boomerang cos seus dentes. O inimigo tenta atacar, pero el mesmo recibe unha lámina no brazo. O bíceps está cortado, e o neno, sen parar, pasa toda unha serie. O noveno golpe virá moi ben no pescozo... Ben, o pescozo de touro do ninja está protexido, só medio cortado. Pero nada máis, uns cantos golpes, un forte golpe cunha torsión do corpo e a cabeza sepárase finalmente do corpo.
  Así que o ninja rematou a súa carreira na fronte noroeste.
  O neno terminador exclamou:
  - Banzai en ruso!
  Despois diso, as ganas de loitar diminuíron un pouco. Máis precisamente, porque os xaponeses xa se están retirando.
  A noite do 22 ao 23 de novembro de 1904 foi á vez fría e calorosa. Boreyko convenceu a Kondratenko de que non se apresurara, xa que os que atacaron aos xaponeses son descoñecidos. Quizais incluso entre os samuráis houbo un enfrontamento persoal, se non, pode ser golpeado por aqueles e aqueles.
  O canso Kondratenko quedou durmido sobre a caixa de municións. Mentres tanto, xa facía luz.
  A medida que os contornos da batalla emerxían da escuridade, foron visibles numerosos outeiros de xaponeses. As nenas non só picaron, senón que tamén capturaron unhas cincuenta metralladoras, sete armas con munición. Unha choiva de balas volveu caer sobre o samurai, e a filla de Perun, Nadezhda, uniuse á filla galgo de Svarog Elena. As perdas dos xaponeses eran xa colosales, e case insubstituíbles. Ás once da mañá, o último ataque afogouse e houbo unha calma temporal.
  Ao mediodía chegaron os xenerais Kondratenko e Smirnov. Os dous guerreiros xa experimentados quedaron impresionados por unha acumulación tan colosal de cadáveres nun só lugar. Máis de corenta e cinco mil soldados e oficiais xaponeses morreron nunha noite e unha mañá. E antes dos xenerais só apareceron catro nenas en bikini, abundantemente salpicadas de sangue, e dous rapaces atléticos con pantalóns curtos cosidos de tecido especialmente resistente, aos que non se pegaba o vermello e calquera outro líquido.
  Todo isto lembraba un alucinante delirio, e ambos os xenerais ata se beliscaron. Pero o tenente Boreyko, de dous metros e uns cantos copeques, tendeu as mans ás rapazas dos gardas e tronou:
  - ¡Hai mulleres nas nosas aldeas!
  A poderosa e pelirroja Victoria axitou firmemente a poderosa pata de Boreiko en resposta e dixo filosóficamente:
  - ¡Hai mulleres nas nosas aldeas! Que famosos ataúdes planeadores!
  Rubio como a primeira neve, Nadezhda sinalou a varios rapaces avergonzados:
  - E sacúdeos, que non loitaron peor ca nós!
  Boreiko estreitou a man suavemente. Un verdadeiro xigante co crecemento de Nikolai Valuev, e quizais máis en peso. A cara non é tan estreita de mente, senón algo de Ilya Muromets, especialmente porque Boreyko conseguiu deixar crecer a barba. É certo, o tenente xigante non é un anxo, fixo pelexas coa bebida e bateu a moitos. Pero en xeral, a súa alma, como din, é alegre.
  Kondratenko está sen afeitar, cun bigote recrecido, moi parecido a Chapaev, tal e como foi retratado na película. Smirnov, pola contra, está ben afeitado, nun centavo dourado, parece un profesor con charreteras. Detrás deles hai un puñado de soldados e mariñeiros.
  En primeiro lugar, a sabia e técnica Elena mostroulles os trofeos capturados, e a fogosa demonia Victoria, sen dúbida, comezou a subirse ás bolsas xaponesas, dicindo:
  - Aí teñen racións secas... A guarnición conta cada miga de pan.
  A filla de Belobog Zoya, como unha nena-médium moi sensible, comentou:
  - Rapaces, quitade rapidamente ametralladoras e canóns: nun par de horas os xaponeses comezarán a bombardear a montaña, todas as armas concentraranse nela, polo que non quedará nin un aparello letal!
  Kondratenko preguntou preocupado:
  - E ti como estás?
  A agresiva Victoria respondeu pola bondadosa Zoya:
  - E somos moi fortes, bruxas rusas, nin cunchas nin anacos nos levarán. Así que imos durmir un pouco... E alí voltaremos a cortar!
  Elena de ollos azuis estivo de acordo con isto:
  - Mentres o cañón retumba, os xaponeses non asaltan. Así que non hai razón para deixar a ninguén no monte. E despois, cando os samuráis suban, picarémolos como a última vez!
  A brillante Nadezhda, debuxando un adorno na primeira neve do outono cos seus dedos espidos, confirmou:
  - Exactamente! O Estado Maior xaponés decidiu concentrar todos os seus esforzos nesta montaña. Entón, noutras frontes, terás un respiro polo momento.
  Elena dura e técnica ordenou estrictamente:
  - ¡Restaura os destruídos! Non te preocupes polo escuadrón, ata que levemos o monte Vysokaya aquí. E o inimigo pronto estará esgotado cando trate connosco.
  Andrey Chikatilo considerou necesario falar tamén:
  - E tamén afundiremos os seus acoirazados!
  Un murmurio de aprobación pasou polas filas de soldados e mariñeiros. Despois diso, todos comezaron a sacar rapidamente numerosos trofeos.
  Os xaponeses abriron lume xa durante o solpor. Realmente centraron todo o que puideron na montaña. Pero as nenas e os nenos guardabosques mutantes pecháronse ata este punto no soto do forte e mergulláronse nun estado de meditación profunda e reparadora. E que os xaponeses malgasten as súas cunchas no espazo baleiro. Queren a táctica da Entente, así que que a proben.
  O gobernador xeral Stessel, ao saber o que pasou no monte Alto, negouse a crer durante moito tempo. Un pouco máis delgado, pero aínda obeso, o dignatario berrou:
  - Estas son as túas fantasías eróticas! Mulleres con espadas - tonterías!
  O comandante da fortaleza, o xeneral Smirnov, encolleu os ombreiros confuso e respondeu tímidamente:
  Se non os vira cos meus propios ollos, nunca os crería. Pero os feitos son cousas teimudas!
  Stessel gruñía rudamente:
  - Tonterías e máis tonterías!
  Entón Smirnov suxeriu loxicamente:
  - Pode a súa excelencia, vostede persoalmente coñecelos?
  Non obstante, o gobernador rexeitou unha oferta tan tentadora e pediu chamar a Fock canto antes.
  O ancián alemán levaba tempo traballando para a intelixencia xaponesa, e mimaba moito aos rusos. O propio Fock exteriormente é moi parecido a Gobsek, tan talentoso descrito por Balzac, e non menos cobizoso. De feito, foron cartos os que impulsaron a Fok a entrar en contacto cos axentes do mikado. Consideracións mercantís sobre todo.
  Porén, a noticia de que a Alta Montaña non foi tomada e apareceron catro bruxas monstruosamente fortes e diabólicamente fermosas (non se tiñan en conta os rapaces descalzos, por suposto!), máis ben ata agradou a Fok. Agora podes esixir á rede de espionaxe de Xapón unha tarifa adicional por un novo e fabuloso ataque de cal.
  E o diñeiro adora unha conta... E canto máis difícil é para o samurai preto de Port Arthur, máis e máis caros son os servizos dun espía profesional Fok.
  En consecuencia, o xeneral alemán suxeriu cun sorriso:
  - Nun par de días, fai unha reunión e premia ás rapazas co que poidas! E mentres pensamos...
  Eliminar unha persoa perigosa non é tan fácil. Aquí Kondratenko aínda está vivo: este xeneral é un escudo, un comandante moi hábil e Port Arthur leva catro meses e medio mantendo unha liña de defensa estable. E todo o cerco leva máis de seis meses e Xapón está sangrando...
  Ademais dos moitos mortos, houbo algúns xaponeses máis esmagados por cadáveres, esmagados, pero vivos na Alta Montaña, que foron feitos prisioneiros.
  Un deles, o capitán Nakata, un antigo avogado de alto perfil de Tokio, deu un testemuño moi interesante.
  Resulta que Xapón xa estaba nunha situación financeira e económica extremadamente difícil. Esgotaban as existencias de material militar, esgotaban man de obra adestrada. Os soldados do exército de cerco están moi cansos e esgotados debido á mala calidade da comida. No propio Xapón, queren unha conclusión rápida. Pero ao mesmo tempo insisten en tomar Port Arthur canto antes; se non, a Terra do Sol Nacente non gañará nada desta guerra. Si, e Rusia non quere paz. Despois de todo, a pesar de todas as derrotas en Manchuria, Kuropatkin ten moita máis cabalería e infantería. E en todas estas derrotas, os xaponeses perderon soldados nada menos que os rusos.
  Ben, se Kuropatkin fose un tal colchón, e se tivese polo menos un pouco de Alexander Suvorov, o curso da guerra sería diferente.
  Pero, de todos modos, o exército ruso en Manchuria crece e aumenta en dous corpos cada mes. E hai un límite para calquera covardía e mediocridade, se o exército de asedio non desata as mans, entón a superioridade de Kuropatkin na infantería do ano converterase en dúas veces, na cabalería triple e na artillería máis dunha vez e media - o o inimigo necesita moitas armas para o cerco.
  E cunha marxe tan grande, ¿pode afrontar dalgún xeito o exministro de Defensa?
  Nesta ocasión, o tenente Boreiko lembrou unha historia na que interveñen Tamerlán e Mulla Nasreddin.
  A voz estridente dun oficial ruso retumaba suavemente sobre as trincheiras que foran danadas polos proxectís;
  - Cando o cerco de Delhi se prolongou durante moito tempo, Tamerlán comezou a ditarlle ao escribano que se enviasen os servizos de retagarda para axudar.
  "Envía cincuenta mil infantes adestrados, vintecinco mil xinetes, seiscentas ballistas e trescentas catapultas, e ata douscentos elefantes de guerra máis...
  O Supremo Khagan volveu mirar ao Mulla Nasreddin humildemente inclinado e preguntou nun ton suave:
  - Quizais marcamos algo do máis sabio?
  O mulla meneou a cabeza e dirixiuse con audacia ao escriba:
  - Arranca a folla e bota o pergamiño na cesta: non necesitamos nada diso!
  Tamerlán quedou sorprendido e preguntoulle ao sabio:
  - E que necesitamos entón!
  Nasreddin respondeu nun ton confiado:
  - Que envíen un comandante intelixente!
  As palabras do erudito tenente Boreyko foron recibidas con risas de aprobación dos soldados rusos.
  Outra noticia importante foi que a esperanza de que Alemaña entrase na guerra ao lado de Xapón non se materializou. O Kaiser Wilhelm incluso prestou asistencia ao escuadrón de Rozhdestvensky, que agora, xunto con seis barcos do contraalmirante Babushkin, terá cincuenta e un barcos. Se a isto engadimos o primeiro escuadrón do Pacífico arrincado en Port Arthur, pódese dicir que a potencia de fogo total das flotas xaponesa e rusa é igual. E se aínda consegues mercar sete cruceiros pesados de Arxentina, conseguirás unha vantaxe.
  Así que Kondratenko quedou durmido cun humor alegre, aínda que os xaponeses concentraron toda a súa mecha no Monte Alto.
  
  SE NON TOCAS AMÉRICA
  Hitler non declarou a guerra aos Estados Unidos. Pois ben, o Congreso americano non se atreveu a entrar na guerra en Europa. O curso da historia cambiou a partir deste... Xapón gañou a batalla de Midway e estableceuse firmemente no Océano Pacífico.
  Rommel nunca logrou capturar Exipto. Pero os británicos tampouco acudiron á Operación Facho.
  En Stalingrado, os rusos gañaron, pero entón Mainstein lanzou un contraataque en Ucraína. Ademais, ao non ser necesario trasladar tropas a África, varias divisións alemás máis participaron no contraataque. O Fritz tamén engadiu significativamente á aviación. Ademais, o lendario as alemán Marsella foi trasladado á fronte oriental. E deixalo destruír avións soviéticos.
  Marsella é unha lenda no aire. Cando derrubou trescentos avións, Hitler introduciu un novo grao de Cruz de Cabaleiro con follas de carballo dourado especialmente para el. E por catrocentos avións presentou a Orde da Aguia Alemá con diamantes. E por cincocentas Gran Cruz da Cruz de Ferro entregada.
  Marsella no ceo é un gran fenómeno. E os seus pilotos soviéticos teñen medo.
  No contraataque de Mainstein tamén participaron trinta novos tanques Tiger que, na historia real, desapareceron mediocremente nos areais do Sahara. E así os americanos non suben, e os británicos intentan manter a India custe o que custe e non avanzan en Exipto.
  En resumo, Mainstein conseguiu recuperar non só Kharkov e Belgorod, senón tamén Kursk. E o Exército Vermello sufriu máis danos. E os alemáns formaron varias caldeiras. E despois houbo unha pausa operativa por desprendementos.
  Na historia real, estaba o Kursk Bulge. Pero agora esta cornisa está cortada.
  E a pregunta é a onde ir? Non quería volver a Stalingrado. Pero sen tomar Stalingrado non asegurarás as túas tropas no Cáucaso. Pero volver subir a este pesadelo?
  Atacar Moscova? Pero hai unha defensa poderosa e en profundidade.
  Ademais, o Exército Vermello cortou a cornisa de Rzhev e non hai cuñas nas posicións soviéticas. Leningrado tamén é unha fortaleza moi poderosa - unha cidade-cidadela.
  É dicir, onde queira que o lances - en todas partes hai unha poderosa defensa soviética das tropas cunha resistencia sorprendente. E entón Hitler decidiu dar o golpe principal en Exipto e apoderarse dos pozos de petróleo en Oriente Medio.
  E ao mesmo tempo repoñer as tropas da Wehrmacht con divisións coloniais e árabes.
  A idea era atractiva. E no leste, aposta por unha ofensiva aérea e un avión a reacción. En particular, os bombardeiros Arado prometían converterse nunha forza formidable que practicamente non sufriría perdas.
  En todo caso, no leste, o Führer ordenou defender e avanzar en África.
  Rommel recibiu varias divisións de tanques, incluídas as de Panthers e Tigers. Estes dous tanques no momento da súa aparición e durante algún tempo despois foron os mellores do mundo. Os tanques británicos foron claramente superados. Aínda que o "Churchill" non era unha armadura máis débil. Pero o seu canón era claramente insuficiente.
  O Focke-Wulf tamén era un bo coche. Este loitador tiña as armas máis poderosas e, literalmente, arrasou aos opoñentes. A peor manobrabilidade foi compensada pola alta velocidade ao mergullarse. Si, e seis canóns de aire comprimido poderían derrubar calquera avión desde a primeira chamada. Entón, a presión era moi grande.
  Os británicos caeron baixo os golpes dos poderosos ases alemáns. Non só Marsella.
  Unha sorpresa desagradable para Gran Bretaña foi o tanque Tiger, que tiña unha armadura de alta calidade e unha forte capacidade de supervivencia. Así que a ofensiva de Rommel e de xullo causou un shock a Gran Bretaña.
  A pesar da calor, os alemáns romperon as defensas e afondaron centos de quilómetros en movemento, tomando Alexandría. E capturou o delta do Nilo. Nas batallas, o as de tanques Wittmann distinguiuse no Tiger. E un novo heroe no Terceiro Reich.
  Ascendente en Exipto e a estrela de Huffman, que pronto se converterá no segundo.
  Rudel tamén era un heroe.
  De novo cheo de fazañas alemás. Rommel mandou con habilidade e gañou por caldeiros. Había menos británicos e tiñan peor calidade que a Wehrmacht.
  Nas batallas, tamén se probou a hélice de asalto MP-44, que era a mellor do mundo e demostrou ser moi eficaz. En xeral, os alemáns venceron a Gran Bretaña en todos os aspectos e cruzaron a canle de Suez e máis adiante ata Iraq e Kuwait, con Palestina.
  Un pouco antes, Malta tamén foi capturada. Que foi unha operación moi boa. Stalin aínda non avanzou e esperou. Pero a derrota dos británicos complicou a situación. E agora os nazis poderían atacar o Cáucaso e desde o sur.
  Con retraso, o Exército Vermello lanzou unha ofensiva contra Kursk e Orel en setembro. Pero os alemáns esperábano e prepararon unha potente defensa.
  En defensa, tamén pasaron a proba os alemáns Ferdinands. Este canón autopropulsado cunha armadura frontal moi potente demostrou ser eficaz para destruír tanques.
  Non está mal en defensa e "Pantera". Os alemáns resistiron teimudamente. As tropas soviéticas avanzaron moi lentamente e non puideron entrar no espazo operativo.
  Os alemáns puideron evitar o colapso da fronte, e resistir. E o Exército Vermello avanzou só cen quilómetros en dous meses, só se achegou a Kursk e Orel e, debido aos grandes danos, detívose. E os alemáns apoderáronse de todo Oriente Medio. E en novembro puideron tomar Xibraltar por asalto. Hitler aínda convenceu a Franco.
  Ademais, Inglaterra estaba moi debilitada debido á actividade da flota de submarinos inimigos. E isto tamén tivo un efecto negativo.
  Churchill incluso comezou a inclinarse por unha paz separada. Pero Hitler quería someter completamente o Continente Negro. E ofreceulle a Stalin unha tregua durante un ano.
  O astuto líder da URSS accedeu a esta pausa. Contaba cunha nova arma.
  Pero Hitler sabía o que estaba a facer. Alemaña capturou África e no verán de 1944 comezou o desembarco en Gran Bretaña. E esta vez os nazis conseguiron facelo todo perfectamente. Os avións a reacción dos nazis asumiron o dominio do ceo. E os cazas propulsados por hélice ME-309 e TA-152 eran moi fortes. E o rifle de asalto MP-44 mostrouse moi xenial na serie masiva.
  Dos tanques, hai que destacar o Panther-2 cunha silueta máis baixa e unha pequena torre estreita. Despois de engadir armamento e blindaxe, o novo tanque só pesaba corenta e sete toneladas cun motor de novecentos cabalos de potencia. E tiña un bo rendemento de condución, cun canón 71EL de 88 mm e cento cincuenta milímetros de blindaxe frontal. O Tiger-2 produciuse en pequenos lotes, debido ao feito de que o aspecto do Panther-2, que case non era inferior en protección e igual en armamento, cunha esmagadora superioridade no rendemento de condución, fixo inmediatamente obsoleto este tanque.
  Como un simple "Tigre". Pero o "León" -2 resultou ser unha máquina máis exitosa.
  Nel, o motor e a transmisión colocáronse xuntos e cruzados. Como resultado, a silueta caeu e o tanque fíxose moito máis lixeiro. "León" -2 cun peso de cincuenta e tres toneladas tiña. Un canón de 105 mm 70 EL, blindaxe lateral de 82 mm, blindaxe frontal de cascos de 150 e 120 mm con pendentes. E a fronte da torre é de 240 mm con pendentes.
  E un motor de mil cabalos. O coche, como podes ver, funciona e é potente en todos os aspectos. O nivel 2 foi incrible.
  En resumo, todo Khan. E Gran Bretaña non ten posibilidades contra a Wehrmacht.
  O piloto Marsella de setecentos cincuenta avións abatidos recibiu un novo premio: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  E este é un uso moi xenial do talento.
  En dúas semanas Gran Bretaña caeu. E Londres foi tomada. E Churchill fuxiu en desgraza.
  Aínda que a guerra aínda non rematou formalmente, os xaponeses xa capturaron Australia.
  E Canadá pronto retirouse da guerra. Os alemáns tamén levaron a cabo a operación Ícaro en agosto, capturando Islandia. E agora os EUA non podían conseguilos.
  Despois diso, comezaron a preparar unha nova ofensiva contra a URSS. Dependendo de avións a reacción e tanques da serie "E". Así como armas fundamentalmente novas como mísiles balísticos e disquetes.
  Os Estados Unidos pronto asinaron a paz con Xapón. E o 20 de abril de 1945, o Terceiro Reich e o país dos samuráis acordaron unha guerra conxunta. E a ofensiva de Fritz comezou o 15 de maio cando se secaron as estradas.
  A URSS preparouse durante moito tempo e desenterrau moitas fortificacións. No ano corenta e cuarto apareceu o Exército Vermello: o lanzacohetes Andryusha. Tamén na serie hai tanques T-34-85 e IS-2. E os avións LA-7 e Yak-3. Non obstante, o Yak-3 non entrou en produción en masa debido á falta de duraluminio de alta calidade. E o Yak-9 seguiu sendo o principal loitador. LA-7 foi mellor en velocidade, pero aínda inferior aos alemáns.
  O máis sucio é que a URSS perdeu a súa superioridade cuantitativa no aire. Os alemáns produciron moito máis avións, incluíndo avións a reacción.
  Nos tanques, Alemaña aínda ten vantaxe en calidade. Tanto "Panther" -2 como "Lion" -2 son máquinas máis avanzadas e poderosas. O E-10 e o E-25 tamén apareceron na serie. O último canón autopropulsado tivo un gran éxito. Combinación de armas en 88 mm en 100 EL. Blindaxe frontal de 120 milímetros en gran pendente, blindaxe lateral de 82 milímetros cun peso de trinta toneladas cun motor de 900 cabalos de potencia, e unha altura de metro e medio. Si, xa era unha máquina só unha besta.
  O novo canón disparou 12 cartuchos por minuto e atravesou todos os tanques soviéticos desde unha distancia de combate.
  "Panther" -2, un bo tanque, pero "Panther" -3 foi desenvolvido. É máis pesada con sesenta e cinco toneladas, pero mellor protexida e armada. Pero ata agora na serie só E-10 e E-25 e E-100 son masivas. O último tanque recibiu un motor de 1.500 cabalos de potencia que, cun peso de 130 toneladas, lle daba unha velocidade de 40 quilómetros na autoestrada. A blindaxe lateral deste tanque ten 210 mm de inclinación e a frontal de 250 mm. E dous canóns: 128 mm e 75.
  Este tanque chamábase "Mammoth". É máis avanzado que o "Maus" e un deseño compacto. Moi boa protección dende todos os ángulos. Un tanque de avance ideal e bastante áxil.
  Pero aínda é caro e bastante pesado.
  A URSS recibiu o IS-3 en maio. Esta máquina está ben protexida na fronte, pero máis pesada e peor na condución que a IS-2 con igual armamento. E máis caro e máis difícil de fabricar. En decembro de 1944, comezou a producirse o SU-100, un canón autopropulsado máis práctico que os modelos anteriores.
  A URSS está lista. Pero non ata o final. Ademais, Xapón avanza dende o leste.
  XE-162 non se xustificaba. Unha aeronave con excelentes características de voo e barata e fácil de fabricar resultou difícil de xestionar e só podían voar nela pilotos altamente cualificados.
  É certo que a Huffman gustáballe. Polo seu estilo de loita - a máquina perfecta.
  Marsella prefería o ME-309, un cabalo fiable, ou o TA-152 con armas poderosas. Era un francotirador.
  ME-262 tampouco é malo, pero aínda non completamente fiable, pero bastante efectivo e tenaz.
  O jet ME-163 foi lanzado nunha versión máis avanzada, un foguete de caza pequeno, sen cola e moi rápido. Non é un coche malo ME-1100 con ás que cambian de barrido, pero require pilotos altamente cualificados.
  Bo coche ME-262 X, en todos os aspectos: excelente velocidade de máis de 1100 quilómetros por hora, ás engurradas, cinco canóns de aire comprimido, motores maniobrables, máis avanzados e fiables e práctico para o control dos pilotos comúns. Pero aínda non na serie.
  Os principais cabalos de batalla da ME-309 e da TA-152. Máquinas parafusas, pero armas moi tenaz, de alta velocidade e poderosas. E o máis importante é que hai moitos. E a URSS aínda está obrigada a confiar no Yak-9 e no PE-2, que non é moi bo, e as características de voo bastante débiles do IL-2, e non moito mellor que o IL-10.
  Si, as forzas son desiguais.
  Os alemáns tamén usan a infantería colonial nas batallas. O que é problemático.
  Ademais de Xapón, Turquía tamén entrou na guerra. E agora os alemáns, xunto cos otománs, avanzan desde máis aló do Cáucaso. E este aínda é o problema.
  O Exército Vermello está axustado.
  Hitler confía en xeral na vitoria. Os Estados Unidos non entraron na guerra co Terceiro Reich.
  E os alemáns lanzaron unha ofensiva en varias direccións estratéxicas á vez. Atacaron desde a península de Taman. E Rostov-on-Don, e de Kursk a Voronezh, e a Moscova no centro. E no norte ata Tikhvin, para o anel do segundo Leningrado. E Carelia. E xunto cos turcos en Transcaucasia. E a Irán.
  E no leste atacou os samuráis. O golpe principal a Mongolia e Primorye desde a terra, e a Vladivostok e Petropavlovsk desde o mar. Empuxaron con forza.
  Atacar en varias direccións é, por suposto, unha dispersión de forzas.
  Pero despois de todo, o inimigo, para derrotalo, está obrigado a pulverizar. E o Terceiro Reich ten moitas reservas.
  Incluíndo divisións de toda Europa. Suecia aceptou entrar na guerra, se non sería engulida pola Operación Oso Polar. Suíza tamén enviou unha división de voluntarios. Franco entrou oficialmente na guerra, anunciou mobilización. E esta é unha forza importante.
  Italia, desatando as mans, levou a cabo mobilizacións adicionais e enviou grandes forzas ao leste. Salazar, baixo a presión de Hitler, tamén entrou na guerra contra a URSS. Os gobernos británico e francés baixo ocupación enviaron tropas. Toda Europa estaba en armas, todos os países sen excepción.
  Ademais, as partes rusas de Vlasov e outras .... Así como divisións árabes e africanas e mesmo indias e iranianas. Reuníronse tantas forzas. Non había armas suficientes para todos.
  Estados Unidos mesmo acordou darlles aos alemáns unha gran cantidade de rifles automáticos e metralladoras e coches.
  En tanques, o Terceiro Reich foi inferior en número á URSS, perdendo ante os trinta e catro masivos. Pero adiantado en canóns autopropulsados. E-10 e E-25 pódense producir moito máis doado e en grandes cantidades. E o tanque Panther-2 máis masivo é certamente mellor que o T-34-85, especialmente en armas e armaduras frontales, pero aínda é bastante débil nos lados.
  Os alemáns, porén, mediante o uso da industria británica, e os franceses máis activos na produción de tanques, superaron a URSS, con maior poder. E tamén desenvolveron a artillería. Pero o Exército Vermello non era inferior en armas, e isto deu algunhas oportunidades.
  Pero na infantería, o inimigo ten vantaxe e tamén a mobilidade das tropas.
  A decisión de atacar en todas as frontes dispersou inmediatamente as reservas do Exército Vermello e enganou o mando. O máis sucio é que a URSS, cedendo en potencial económico e recursos humanos, non tiña perspectivas.
  O inimigo fíxose máis forte e puido engadir máis, pero quizais a URSS non o fixo.
  No centro, onde a defensa era a máis forte, o Exército Vermello aguantou. Pero no Cáucaso, a fronte derrubouse.
  E todo o flanco sur derrubouse. E no norte, os alemáns aínda tomaron Tikhvin e entregaron a arteria a Leningrado.
  Hitler alegrouse.... Durante o verán, os alemáns e a súa coalición puideron capturar completamente o Cáucaso e chegar ao Volga na rexión de Stalingrado e Astracán. E en setembro, tanto Stalingrado como Astracán foron tomados.
  A guerra perdeuse estratexicamente. E os xaponeses capturaron Mongolia e Primorye.
  Nestas condicións, Stalin ofreceu ao Führer a paz en calquera condición.
  Hitler esixiu a rendición. Stalin negouse.
  Os alemáns lanzaron unha ofensiva ao longo do Volga. Kuibyshev, Saratov, Tambov foron levados...
  En decembro, os alemáns achegáronse a Ulyanovsk. Houbo unha pausa temporal. Demasiado frío para os árabes e os soldados negros. Hitler quería salvar a raza branca en batallas e conxelaba a ofensiva ata a primavera.
  No ano corenta e seis, os canóns autopropulsados SU-100 convertéronse na principal resposta soviética. Máis doado de fabricar que o T-34-85 e con armas potentes e eficientes, parecía a mellor saída. Aínda que na historia real o SU-100 non era demasiado masivo.
  Na URSS, o IS-7 foi desenvolvido precipitadamente; é demasiado complicado para a produción en masa. Se na historia real, aínda así non o deixaron entrar na serie en tempo de paz, entón cando o inimigo preto de Ulyanovsk e vostede é constantemente bombardeado por avións, non pode levantar a cabeza.
  En lugar do IS-7, o SU-130 lanzouse precipitadamente á serie no chasis IS-2. Esta máquina podería polo menos facer algo contra os mastodontes alemáns. Ademais, o Panther-4 entrou na serie cos alemáns, aínda máis pesados, e mellor protexidos, e Lev-3.
  En maio de 1946 comezou unha nova ofensiva dos nazis. Evitando Moscova, e co asalto da propia capital. Leningrado segue no ring.
  Os negros e os árabes foron levados ao asalto. E derramouse moito sangue.
  Stalin ordenou que morrese!
  Ulyanovsk e Kazan caeron despois dun mes de loita. Os alemáns tamén tomaron Orenburg e Ufa. E dous meses despois, a cidade de Gorki tamén caeu. E Moscova estaba cercada.
  Ben, Stalin, por suposto, fuxiu e escondeuse en Siberia. A defensa de Moscova estaba comandada por Zhukov. As loitas foron moi feroces. Moscova aguantou teimudamente.
  Pero ela estaba presionada. Ao mesmo tempo, os alemáns chegaron aos Urais. Levaron Sverdlovsk e Chelyabinsk.
  Moscova aínda resistiu. E só caeu en decembro de 1946. A guerra, con todo, aínda non rematou... O cuartel xeral trasladouse a Novosibirsk.
  E alí continuou a loita.
  Os alemáns comezaron a avanzar de novo en maio de 1947. Apareceron tipos máis avanzados de tecnoloxía. E na aviación - bombardeiros sen cola e na tecnoloxía. O Panther-4 aínda pesaba setenta toneladas cun motor de mil quinientos cabalos de potencia. O "Panther" -5 foi desenvolvido coas mesmas armas, pero cun peso de cincuenta e cinco toneladas e un motor de 1800 cabalos de potencia. A armadura ten o mesmo grosor, pero os ángulos de inclinación racional fixéronse máis grandes.
  Os primeiros T-54 apareceron no Exército Vermello, pero isto xa é como unha cataplasma morta.
  Marsella por mil avións abatidos recibiu a Estrela da Cruz do Cabaleiro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. Por mil avións e medio, a Estrela da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E por dous mil avións, a Estrela da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  O Exército Vermello ardeu agora. Pero ela loitou con gran valor. Kozhedub para o centésimo avión alemán derrubado recibiu a cuarta estrela de ouro do heroe da URSS. Converteuse no primeiro en recibir tal premio por cuarta vez. Pokryshkin foi o primeiro heroe en morrer tres veces. Outros aínda non puideron crecer.
  Tamén se estaba a desenvolver unha nova máquina, pero xa era demasiado tarde.
  Os alemáns conseguiron o MP-54, que é máis lixeiro e perfecto.
  Tamén apareceu o ME-362. Tamén é un coche de gama alta. Rudel obtén o Platinum Oak Leaves e Huffman.
  A guerra estaba en marcha...
  E aquí está o último verán militar. Os nazis avanzan, rompendo a debilitada resistencia das tropas soviéticas. Cada vez son máis as unidades do Exército Vermello que se renden sen loitar, máis e máis desertores. Novosibirsk caeu en setembro. E en decembro, completouse a captura por parte dos alemáns e xaponeses de case todas as grandes cidades de Siberia e Asia Central.
  En xuño de 1948, Chukotka e todos os asentamentos máis ou menos significativos da URSS foron ocupados. A guerra converteuse nunha etapa partidista. En decembro de 1948, Stalin morreu nun ataque con foguetes. E finalmente, o 30 de xaneiro de 1949, Beria asinou un acordo sobre a rendición do Exército Vermello e as tropas da NKVD a cambio da amnistía e o perdón.
  Pero as saídas separadas dos partidarios continuaron.
  Os Estados Unidos crearon a bomba atómica e agora está fóra do seu alcance. Porén, conquistada polo Terceiro Reich e Xapón para dixerir e dixerir máis dunha xeración. Entón chegou o momento da paz. Os alemáns voaron ao espazo durante a guerra no V-4. E o 20 de abril de 1955 comezou un voo á Lúa con astronautas.
  Agora había tres imperios hexemónicos no mundo: o Terceiro Reich, os Estados Unidos e o Xapón. Vivían de forma relativamente pacífica e competían na economía espacial e na ciencia. Aínda que o mundo estaba ao bordo da guerra nuclear. Pero había a esperanza de que nos acomodaríamos e xestionaríamos!
  DEFENSA DE MOSCÚ POLOS HÉROES PIONEROS
  ANOTACIÓN
  Os pioneiros, coma sempre, amosan a máis alta clase e acrobacias aéreas durante a Gran Guerra Patria.
  . CAPÍTULO #1
  O batallón de mozos pioneiros baixo o mando do eterno neno Oleg Rybachenko loita para defender a cercada Moscova, a capital da URSS.
  Nenos e nenas con lazos vermellos, descalzos e farrapos libran unha batalla desigual contra a armada fascista.
  Os nazis están atacando dende o aire.
  Os embudos están espallados e numerosos fragmentos salpican todas as aproximacións ás posicións soviéticas. As árbores están carbonizadas, os bidueiros, carbonizados coma mistos, parecen especialmente conmovedores.
  O neno Oleg e a nena Margarita están cavando trincheiras, presionando as súas plantas espidas, endurecidas e infantís nas costelas das pas.
  A rapaza comenta:
  - É bo ser inmortal! Os nazis estánnos bombardeando, pero non temos medo.
  O neno asentiu coa cabeza brillante.
  - Absolutamente sen medo!
  Xunto a eles, outros nenos, tamén descalzos, medio espidos, curtidos e delgados, traballan con pas.
  A nena Marinka, presionando o seu talón redondo espido no mango dunha pa, canta:
  - Pioneer sempre está listo! E adiante sen máis!
  O neno Seryozhka canta, mostrando os dentes:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo! ¡Mállalle aos nazis no baño!
  Os nenos están preparados para loitar heroicamente. Todo un batallón de pioneiros. E son moi valentes.
  Os nenos e nenas están preparados para loitar ata o final. E van loitar.
  Boy Petka axusta un tirachinas caseiro.
  Os nenos están preparados para loitar. Moi listo.
  Aquí están os avións de ataque nazi voando. Hai moitos deles e algúns deles son incluso os máis novos e reactivos.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova tiran dun tirachinas e lanzan algo completamente mortal contra o inimigo, é dicir, unha bolsa explosiva de carbón.
  Voará nun arco e golpeará directamente co avión de ataque. Estoupará e salpicará en todas as direccións con fragmentos. Un par de avións veciños comezaron a fumar.
  Os nenos están encantados e literalmente berran. Labazadas cos pés descalzos.
  E escóitase un chirrido agresivo.
  O neno pioneiro Sashka e a nena Masha lanzan un agasallo mortal da morte. E golpeou a máquina nazi. Os Stormtroopers lanzan foguetes contra os pioneiros. Nenos parpadeando cos tacóns espidos, grises polo po, espállanse. E volver disparar.
  O neno Oleg Rybachenko tuiteou:
  - Creo que o mundo enteiro espertará,
  Haberá fin co fascismo....
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  Tanto o neno coma a nena, coma se disparasen dende unha bazuca. E outro avión alemán está destrozado.
  Margarita repousou os pés descalzos e cantou:
  - Derrotaremos aos fascistas,
  Deus e o querubín están connosco!
  O neno Seryozhka exclama:
  Stalin está connosco!
  E o neno presionou o botón da bazuca cos seus dedos espidos!
  Velaí como disparan. Escóitase un zumbido. Ao lonxe pódese ver como se achegan os tanques.
  Podes ver como caen as follas das árbores. E como terróns de terra voan ata o cumio.
  E como arde a herba. O pé descalzo da nena Lara está queimado por unha luz. E ela berra.
  Lara chilla:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  As baterías disparan contra vehículos alemáns. Pero disparan dende a distancia.
  Nenas descalzas: os membros de Komsomol espáranse parpadeando cos tacóns rosas. E trae os proxectís. Lanza algo absolutamente letal.
  E rompe rumbo.
  Verónica, este membro do Komsomol anima:
  - Grazas a Deus Rod!
  Os guerreiros loitan moi desesperadamente. E ao pioneiro lánzanlle granadas aos inimigos.
  Os nenos disparan ao inimigo e golpean aos nazis. Os mercenarios mortos están caendo.
  Alicia, esta rapaza pioneira, lanzou un limón cos seus dedos espidos. Golpea o inimigo e chirriu:
  - Para a Deusa Lada!
  O neno Kai deu unha volta, segou aos nazis e chirriou:
  - Pola Patria adiante!
  A nena Glasha segou o Fritz e chirriu:
  - Pola nai Rusia!
  E cos seus dedos espidos, lanzou unha granada asasina.
  Aquí é onde os nenos pioneiros loitan desesperadamente.
  Oleg e Margarita lanzaron de novo unha bolsa de carbón desde un tirachinas e arrancaron a torreta do tanque. O neno e a nena ladraron a coro:
  - Pola luz do comunismo!
  Oleg Rybachenko, un rapaz duns once anos, pero moi musculoso, apoiou os seus talóns espidos na herba e comezou a tirar do paquete explosivo do fío.
  E entón o "León" de Hitler colleuno e tropezou con algo mortal, e os seus rolos, despois de recibir a destrución, foron.
  E rodaron. Aquí a nena, cun tiro de limón, arrincoulle a cabeza ao Fritz e este rodou pola herba. E os dentes saíron voando da cara.
  Margarita, disparando, chirriou:
  - Pola Patria ata o final!
  E as augas do seu pé descalzo lanzaron de novo un asasinato e fresco.
  E os pioneiros son lume moi ben apuntado.
  Os tanques alemáns están a moverse. Algúns deles son novos e agachados. Disparan con precisión ao inimigo. Máis precisamente, non é preciso. E os pioneiros descalzos responden. E destruír o inimigo.
  Esta rapaza, liderando a Valentine, arrulou o lume:
  - Pola nosa Patria!
  E corta ao inimigo cunha explosión letal. E moitos cadáveres.
  Os pioneiros loitan como bogatyrs e bogatyrs.
  Warbler, este neno pioneiro, sega aos opoñentes, canta:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E o talón espido do neno lanzará un paquete explosivo.
  Estes son os nenos aquí, son moi malos para Hitler.
  Os loitadores son realmente novos, pero moi bélicos. Non hai forma de resistirlles.
  O neno Maksimka tamén deu unha volta e chirriou:
  - Haberá novas eras
  Haberá un cambio xeracional...
  Pero ninguén, e nunca...
  Non esquecerei o nome de Lenin!
  A rapaza Verónica aceptou:
  - Non esquezas e non perdoes!
  E de novo botará unha cousa asasina co pé descalzo.
  O neno Seryozhka xa conseguiu estar en mans dos verdugos nazis, e por algún milagre escapou.
  Pero é bo lembrar os interrogatorios, as torturas e os abusos inhumanos.
  E os propios alemáns non só loitaron, senón que tamén cometeron crueis atrocidades. Durante os combates, a primeira liña era moitas veces baralla. Entón, o neno explorador Seryozhka Panteleev caeu nunha trampa.
  Un neno de doce anos acabou nunha casamata alemá, foi desposuído e cacheado, atopando un caderno e unha pequena pistola americana.
  Unha oficial alemá en ruso preguntou a Serezha:
  - Queres vivir rapaz?
  Panteleev, baixando a cabeza, respondeu:
  - Eu non teño a culpa de nada!
  A muller brillou os ollos ferozmente e dixo ameazante:
  - Non estabas só... Onde foron os dous compañeiros maiores?
  Seryozhka estremeceu e respondeu de mala gana:
  "Aínda que o soubese, aínda non diría..." Entón o neno levantou a cabeza e berrou. - E aínda acabas pronto!
  A muller riu con fervor.
  - Estás equivocado! O Führer é invencible, e xa nos contarás moito máis!
  O brinco duns pantalóns curtos brancos foi sacado á neve. Os pés descalzos picaban por unha superficie fría e esvaradía cunha codia xeada, e as costelas espidas do neno delgado, que sobresaían coma as barras dun cesto, camiñaban facendo cóxegas desagradables á brisa fría. O neno tremía non só polo frío, senón tamén polo medo. Parecía tan indefenso e patético. A muller seguiuno, e a neve cruxía baixo as súas botas.
  Seryozhka frotou involuntariamente as plantas lixeiramente ásperas e frías e intentou engadir un paso. Pero as mans atadas detrás da corda retorcían involuntariamente. O neno parou. Xa había cubos de auga xeada preparados, un montón de varas frescas. Hai un bastidor toscamente tallado, arde un lume, no que se quentan unhas pinzas e un verdugo rindo noxento. Un kat desalmado que se preparou para o interrogatorio con paixón.
  O brinco retrocedeu e pechou os ollos. O neno explorador asustouse: ¿de verdade comezarían a torturalo así, xusto no frío?
  Pero parece que así será exactamente, e torturarános en público: aquí a multitude está sendo conducida ao espectáculo. Os gardas alemáns berran ameazadores. O neno ruso, de cabelos loiros, tenta desesperadamente calmar o tremor, a xeada xa lle queima os talóns, pero, a pesar do frío, a suor pingou polo corpo delgado pero musculoso do rapaz.
  A muller, pola súa banda, sacou do peto un cigarro e un chisqueiro. Acendeu lentamente un cigarro e, de súpeto, pingou un cigarro aceso baixo a afiada omóplata do neno.
  Seryozhka berrou involuntariamente e recibiu un puñetazo no nariz. Un débil yushka fluíu. E a muller serpe asubiou:
  - Cóntanos rapidamente, onde máis tes un contacto, cal é o contrasinal para o metro?
  O neno gritou a pulmón:
  "De todos os xeitos non cho digo!" Nunca o contarei!
  A muller ordenou severamente:
  - Entón fodelo!
  As mans de Serezha xa estaban atadas ás costas, e o axudante do verdugo empurrou ao neno de xeito brusco. Varias mulleres húngaras piaron con simpatía na súa propia lingua:
  - Ai! Ai! Só é un neno!
  - Moi espido no frío....
  - Vai ser torturado!
  Seryozhka non sabía húngaro, pero aprendeu a entender o alemán bastante ben; se non, que clase de oficial de intelixencia é se non coñece a lingua dun inimigo potencial! Pero el, por suposto, ocultou isto diante dos invasores, e intentou parecer máis estúpido ca el. Un dos pequenos axudantes do verdugo tirou a máscara e viuse obrigado a quitala. Seryozhka asubiou sorprendido. Só unha nena, co cabelo vermello claro trenzado en finas coletas, formaba parte dun equipo carnívoro.
  A moza alemá, captando a mirada do rapaz, sacou a lingua e asubiou, en alemán:
  - Son forte! Romperei e romperei os teus ósos con pinzas ardentes!
  Seryozhka mirou as pinzas e púxose pálida. Se un pequeno lume de cigarros doe a pel núa debaixo da omóplata de forma tan dolorosa e noxenta, entón que pasará cando o ferro vermello cheirando a inferno toque o seu corpo?
  A oficial ordenou nun ton ladrido:
  - Tira o neno no estante!
  A verduga, sen máscara, lanzou con moita habilidade un gancho nunha forte corda que ataba cun gancho as mans do mozo explorador. Outro máis macizo, cunha máscara negra, o axudante do verdugo, coa axuda dun aparello xiratorio, tirou da cadea á que estaba suxeito o gancho.
  Flexible como un acróbata, Seryozhka case non sentía dor mentres os seus brazos disparaban e os ombreiros xiraban sobre as súas patas traseiras. Despois de todo, por suposto, o scout tiña unha ampla experiencia en escalar polas fiestras, polos tubos da cheminea, e mesmo tomaba clases de artistas de circo. Porén, o axudante do verdugo, sen mostrar forza de nena, lanzou con habilidade un bloque sobre os pés descalzos do neno e rompeu con firmeza os peches.
  A xulgar pola súa mueca, a pesar da súa habilidade, foi difícil poñer un bloque, e nos ombreiros e ligamentos do rapaz, cuxo peso máis que dobrado, un tiro de dor. Agora comezou a verdadeira tortura.
  Unha moza enfermeira cunha bata branca e luvas de goma acudiu ao neno explorador. Ela puxo a man diante do corazón do neno e escoitou o pulso, logo sorrindo de ledicia salvaxe dixo:
  - Ten un corazón moi forte, pode aguantar moito!
  A oficial asubiou en ruso:
  - Di o contrasinal!
  Seryozhka, lembrando o neno-Kibalchich, a quen, probablemente, a burguesía tamén crucificaba espido no estante e esixiu revelar o segredo máis importante, engadiu coraxe para si mesmo. Curiosamente, pero a dor real suprimiu o medo e deu forza para resistir a abominación de Hitler.
  O mozo explorador exclamou:
  - Non che direi nada! E Hitler atreverase e apostará!
  A muller, que xa estivera presente nos interrogatorios moitas veces, e perdeu por completo calquera apariencia de conciencia e piedade, ordenou succintamente:
  -Baía!
  O neno foi golpeado por unha rapaza nova. Debe ser unha experta en azotar a numerosos cativos xuvenís. É capaz de inflixir dor, pero ao mesmo tempo non atormentar ata a morte, e non permitir que se mergulle dende o inferno da tortura ao paraíso dun "apagamento" total da conciencia.
  Os golpes caeron sobre o lombo delgado pero musculoso de Seryozhka, mordendolle como enxames de ombreiros.
  Doía, pero o neno, respirando pesadamente e abrindo a boca, non berrou de dor. Nesta, imaxinaba a batalla máis intensa, na que participa Malquish-Kibalchish. No lugar de Malquish-Kibalchish, loita e manda - Seryozhka. Só que loitan non cos brancos, senón con auténticos fascistas.
  Aquí hai unha vara de terribles "Tigres" alemáns, máquinas cuxa aparencia uniforme é extremadamente arrepiante. Pero agora parecen cartolinas e córtases cun sable!
  A oficial, ao ver que o rapaz, a pesar dos seus ollos abertos, practicamente non reaccionaba aos golpes, ordenou con dureza:
  - E agora o braseiro!
  A nena torturadora correu ata o braseiro e sacou dun caixón un frasco de aceite de oliva. E entón ela foi correndo cara ao neno e, torcendo a cara de desprezo, comezou a untar o rapaz nas duras plantas dos pés, que non tiñan tempo de suavizar despois dun verán descalzo.
  Seryozhka estaba ata satisfeita cando lle tocaron os pés ríxidos e descalzos, as mans quentes de nena e o aceite quente. O neno gruñiu satisfeito, pero o verdugo desapiadado amosoulle o puño e dixo en ruso roto:
  - Fritirémosche os tacóns rapaz! Ouvearás coma un lobo!
  Seryozhka recordou a película "A illa do tesouro" que vira no cine xusto na véspera da guerra. Alí, unha moza disfrazada de grumete tamén foi ameazada con fritirlle os tacóns. Significaba algo doloroso e aparentemente non bo. Entón Seryozhka, por curiosidade, acendeu unha vela e levou á luz o seu tacón redondo e infantil.
  Como berrou entón cunha voz que non era a súa! Realmente era moi doloroso e, no talón, inchábase unha burbulla morada, na que era imposible erguerse. Así que durante algún tempo o neno viuse obrigado a camiñar co pé dereito sobre os dedos. A burbulla, porén, baixou rapidamente, pero os recordos quedaron.
  No outono, cando os pés do neno estaban endurecidos ata os callos, Sergei intentou atropelar os carbóns. Así que sabían facer uns rapaces romaneses. Non obstante, aínda o queimou - ao parecer aquí tiñan os seus propios segredos locais. Pero en cristais rotos, as plantas callosas poderían, se distribúes uniformemente o teu peso, pisar. Sen esquecer correr sobre pedras montañosas e afiadas. Esta é case a norma para Serezha.
  Lembranzas distraídas dende o momento en que un pequeno lume prendeu baixo os seus pés. Tal técnica de tortura, freír os tacóns desnudos, lentamente, pero dolorosamente longos. E o aceite non queima a pel grosa e áspera das plantas. E realmente doe moito, e o máis importante, a dor vai aumentando aos poucos, ata o punto de ser insoportable.
  As costas, os costados, as nádegas e ata as pernas detrás de Serezha xa estaban cortadas a raias sanguentas. Pero a dor dalgún xeito sentíase sorda. Quizais a combinación de varios sufrimentos á vez se apagase, ou os recordos de torturados heroes pioneiros deron valor.
  Pero é realmente un feito que na historia real, poucos dos nenos que caeron no cautiverio fascista dividiron e traizoaron segredos durante o interrogatorio. Os adultos foron divididos baixo tortura máis rápido e con máis frecuencia. Así que os pioneiros, inflexibles nos calabozos fascistas, non son un mito para nada!
  Seryozhka ao principio sentiu unha agradable calor nas plantas, pero despois comezou a arder, como se botara auga fervendo. A dor é moi ardente e o neno explorador tirou desesperadamente as pernas, levantando un pesado bloque cortado con extremos de aceiro do nocello. Inmediatamente, a nena torturadora, ao parecer esperando o mesmo do prisioneiro, soltou un pesado tronco contra o bloque. Unha dor aguda atravesou as súas articulacións, ligamentos e ombreiros, facendo que o neno gritara.
  Agora a tortura intensificouse, lle tiraron as mans literalmente e as pernas queimáronse. Sergey Panteleev leu máis dunha vez como os partidarios foron torturados durante os interrogatorios e, no momento máis difícil, a perda do coñecemento acudiu ao rescate. E entón caes como un calabozo profundo.
  Pero Seryozhka só distinguíase por unha cabeza moi forte e polo feito de que non perdeu a súa creación, incluso recibindo un bo golpe na cabeza. Si, e os verdugos, seguramente profesionais, saben torturar.
  Doe moito, e entón a propia oficial decidiu pasalo ben. A ela déronlle unha palanca quente á chama, e el comezou a queimala, os lugares máis sensibles, no corpo musculoso do rapaz.
  E entón, para conter os berros, Seryozhka, como un verdadeiro heroe pioneiro, cantou;
  Protexerémoste, miña querida terra,
  Patria extensións sen límites,
  O pobo ruso está unido ao partido -
  Frost debuxa patróns na fiestra!
  
  Teño unha gravata vermella, unha pancarta escarlata,
  Estaba ligado ao orgullo e á conciencia!
  Marchamos nun verán quente,
  A fogueira de rubí ilumina o outono!
  
  Pero a Wehrmacht golpeou de súpeto coma un mazo,
  Soldado soviético, non aguante a vergoña!
  Faremos moito quente aos fascistas,
  E Hitler porco!
  
  Somos pioneiros, todos unidos nas filas,
  Loitar pola Patria é o noso obxectivo!
  O soldado de Rusia é invencible nas batallas,
  E quen é un nazi, de feito, só un toco!
  
  Ir á fronte á chamada do corazón sabe
  Aínda que non querían deixar entrar aos rapaces,
  Pero non te sentes, estamos encerrados na mesa,
  Só nos frentes conseguirás un cinco sólido!
  
  Aínda que os nosos se están retirando baixo o lume,
  Pero cremos que a Wehrmacht será derrotada!
  As nosas tropas están a derreterse coma un carámbano,
  Pero Deus sabe, pronunciou unha sentenza sobre o Reich!
  
  A nena pelexa descalza
  Os rapaces quitaron todos os narices,
  Florece o país dos concellos novos,
  E nós, de feito, somos aguias cabaleiros!
  O neno explorador cantou, e a dor diminuíu, nin o braseiro nin o metal candente lle molestaron, e parecía que ata unhas enormes ás de aguia se espallaban detrás del.
  Amolada, a nena torturadora arrebatou un látego quentado ao lume, feito de aceiro, arame de espiño, e comezou a golpear ao neno na costa xa ensanguentada e rota.
  Pero Seryozhka cantaba con máis e máis entusiasmo;
  Loitaremos contra o nazismo ata o final,
  Xa que non hai cousas máis importantes para os rusos,
  Un paxaro voa polo mundo cunha cor escarlata,
  O noso querido ruiseñor converteuse nun falcón!
  
  A nai é nova, pero xa canosa,
  Os santos brillan desde as iconas coma un brillo de rostro,
  Ti es a miña querida patria,
  Estou preparado para que loitedes ata a morte!
  
  Cazando para colgar no xugo o Reich infernal,
  O enxeño apoderouse dunha metralleta,
  E o loitador está inspirado nun alto obxectivo,
  Levantou unha granada e vai ao tanque!
  
  Só un neno, e granizado baixo os pés,
  Xa xeada pola mañá, pero estás descalzo,
  Pero non é correcto que os pioneiros choren,
  Quen é covarde xa está baixo Satanás!
  
  Polo tanto, non hai lugar - coñece a ociosidade,
  Só levará ao inferno do abismo,
  Outro exclamou - Non acepto o medo,
  Jet corte o avión do ceo!
  
  Si, o neno está celoso dos pilotos,
  Voan no ceo - esnaquizan a escuridade...
  E só tes un rifle oxidado,
  Vostede é o comandante do mocoso outubro!
  
  Pero hai unha palabra así: tes que loitar,
  Non hai outra opción, de ningún xeito
  Érase unha vez que eramos nenos sinxelos,
  Pero os guerreiros seguen vivos, o vilán está vivo!
  
  Xa preto de Moscova, a malvada Wehrmacht bate con canóns,
  De grandes bombas a terra treme - escuridade!
  Vostede describe a dor da terra - o sabio Pushkin,
  Chegou á Terra - medo sen piedade!
  
  Cando a xeada provoca agullas, no calor do verán,
  Reforzámonos cunha visión suave e marabillosa,
  Que ben nos foi á hora do soño do amencer,
  Corrían descalzos, polas herbas esmeraldas!
  
  Que a neve debaixo da sola espida do neno,
  Pero Stalin quenta o pioneiro con fe!
  E as risas en resposta foron moi sonoras,
  Ese retiro na furia dunha tormenta de neve!
  
  Así que conta sabe, agardando polo réptil mamón,
  Acabemos co poder, adversarios pródigos...
  Agora a terra treme
  E o ceo estaba cuberto cunha néboa de ferro fundido!
  
  A xeada non nos rompeu, porque o espírito está quente,
  E as orellas de Fritz conxeláronse con forza...
  Pero ve a calquera que sexa realmente vidente,
  Que os soldados segamos este lixo!
  Os verdugos alemáns que torturaban a Seryozhka Panteleyev xa se quedaron literalmente con ollos salteados ante o esforzo. A nena torturadora ruborouse coma un cancro, e pingas de suor lamada pingaban polo seu fermoso, pero distorsionado rostro con rabia frenética. Os verdugos de Hitler eran impotentes ante a coraxe do neno e a súa canción heroica.
  Desde Moscova, o camiño cara ao éxito de Stalingrado,
  Máis rapaces, pero a mente é adulta,
  Estamos sentados antes da pelexa: unha parella nova,
  Enriba de nós dan unha sombra, na desgraza dos piñeiros!
  
  Ben, que cremos no poder da fractura,
  Que o Volga converterase na tumba do Fritz para todos...
  Que abominación da Sodoma tecnotrónica,
  Derrocado ao Tártaro polo poder soviético!
  
  O noso Deus non é un ídolo de xeso simple,
  Os preceptos conducen ao éxito de Lenin,
  Temos que loitar contra a horda de aceiro,
  En poemas cantaranse proezas!
  
  Saiba que a canción corta o aceiro en lugar de metal,
  É a máis aguia sen cordas extra!
  Rezo para que a nosa proeza non desapareza,
  Para non avergoñar, estupidez-ficción!
  
  Despois de todo, hai moitas tentacións neste mundo,
  Ás veces mesmo teño medo pola miña vida cando son novo...
  Pero se o inimigo está na túa porta,
  Iso non é evitar o combate corpo a corpo!
  
  A caldeira está firmemente pechada preto de Stalingrado,
  O Volga que corría polo campo de batalla...
  Non podes pasar por este instituto en ausencia,
  Necesario para soldar espírito e privación!
  
  Chegaremos aínda con tristeza ata o final de maio,
  Ningún dos eslavos viu os cativos dos sumisos,
  Imos gañar, sei seguro
  Camiñaremos cunha canción polos amplos prados!
  
  Pero a Wehrmacht rompeu - estamos no ataque,
  Tamén daba moito medo preto de Kursk...
  Cosacos audazmente cun sable e un sombreiro,
  Lanzáronse contra o "Tigre", o Fritz vencido con valentía!
  
  Loitamos alí, como precisan os pioneiros,
  Tiraron bombas, eirugas no spray...
  Aínda que é duro, con cunchas está a esforzarse,
  Só os nosos pensamentos comezaron a triunfar!
  
  O que fixo o "Tigre" - só botou os colmillos cara atrás,
  "Pantera", tamén, baixamos a pel...
  Achegámonos ao Dnieper - outono ardente,
  Cando estaremos contigo en Berlín?
  
  Non hai lugar na escravitude, non hai paraíso,
  Xa que dobrar as costas dos rusos é vergonzoso,
  Florece, sé sempre cheo, bordo branco,
  Para criar descendencia nobre!
  
  Aquí Kiev é un símbolo da nosa unidade,
  Levámolo descalzo pola tempestade!
  Para a gloria da paz, ao sol do comunismo,
  Veña, atacando á Wehrmacht, rapaces!
  
  E en Minsk, tomados, uníronse ao Komsomol,
  Aínda que un ano definitivamente non foi suficiente,
  Pero vencemos tan furiosamente ao Fritz,
  Que todos recoñeceron: somos soldados rusos!
  
  E será necesario: gobernamos as montañas,
  A ciencia dará forza - o que non se pode medir,
  Foi duro para nós, tiñamos frío, pasábamos fame,
  Pero non sucumbas á preguiza velenosa!
  
  Si, moitos dos nosos non volveron da batalla,
  Quedan quilómetros e quilómetros de cadáveres,
  Pero sabe que en Berlín, coñecemos a mocidade,
  As mulleres maiores choraban pola tumba!
  
  É bo que demos aos adversarios,
  Tal poder sen límites foi esnaquizado,
  O comunismo abriunos distancias santas,
  O camiño, sinalando para a nai Rusia!
  Si, entón Seryozhka mostrou a clase máis alta e puido escapar da catividade.
  E foi só o heroísmo esmagador do neno.
  Oleg Rybachenko mostrou a súa habilidade mentres loitaba.
  E agora os pés descalzos do neno lanzaron agullas velenosas contra os nazis. E caeron os nazis mortos.
  Pero a nena Margarita lanzou un par de granadas cos dedos espidos. E outro tanque fascista deu a volta.
  O neno e a nena cantaban mentres disparaban contra o inimigo;
  Cremos no Pai Supremo,
  A quen a xente chamaba Rod...
  Seremos fieis a el ata o final,
  Pola Patria, pola felicidade e pola liberdade!
  
  Que o comunismo estea na gloria eterna,
  O que xenerosamente dá felicidade a todo o universo...
  E o revanchismo cruel non pasará,
  Despexemos as nubes e o mal tempo desaparecerá!
  
  Que a gloria da familia sexa para sempre,
  No nome da nosa Patria Rusia...
  Cumprir un gran soño
  Cando veña Cristo o Mesías!
  
  Somos pioneiros, valentes loitadores,
  Que Lada estea connosco para sempre...
  As nais e os pais estamos orgullosos de nós,
  É necesario loitar con valentía pola Rusia do amor!
  
  O Gran Deus Branco estará connosco,
  Cristo, Svarog, Santa María...
  Retorceremos a todos os adversarios no corno,
  Desde que os arios reinan en Rusia!
  
  O Creador creou a Terra,
  Estender expansións espaciais con rapidez...
  Despois de todo, ten unha boa cantidade de forza,
  ¡Mares creados, desertos, montañas!
  
  No nome de Xesús, gloriosa familia,
  Os desexos de xogar cumpre...
  E pronto haberá o paraíso, chegará o momento,
  Cando todo florece en maio radiante!
  
  As nenas descalzas corren
  Non teñen medo ás feroces neveiras...
  Pronto organizarán un kaput para Hitler,
  Despois de todo, os rusos sempre foron capaces de loitar!
  
  Perun axudaranos a gañar a loita,
  E a Deusa Lada curará as feridas....
  Estaremos contigo para sempre a Patria,
  Rusia soña con loitar con valentía!
  
  Somos pioneiros, nenos valentes,
  Na vara de ataque aos monstros fascistas....
  Ben feito nenos e nenas
  ¡Continúa o traballo dos gloriosos comunistas!
  
  
  Daremos o noso corazón pola Patria,
  Como o gran glorioso Lenin legou...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Veña, creo, ao maior obxectivo!
  
  Ninguén pode vencernos crer
  Sobre as posibilidades de vingarse das hordas infernais...
  Movemos con audacia o Führer na cara,
  Rusia romperá o adversario!
  
  Os nazis levaron o neno prisioneiro dalgún xeito,
  Queimaron os tacóns con lume con ferro....
  E durante un mes enteiro torturaron ao rapaz,
  Pero nin sequera podían vomitar!
  
  Había un neno espido descalzo que ía ser fusilado,
  A xeada é a máis forte, os pés son coma un lume....
  O vento sopraba e os piñeiros balanceaban violentamente,
  E nalgún lugar chegou o avión!
  
  Pero o neno aguantou ata o final,
  Aínda que o látego asubiou moi terriblemente....
  E o pioneiro coa Patria despediuse -
  Non fai falta chorar e non ruxir á cara!
  
  Finalmente cuspirlle na cara ao Fritz,
  E teño unha bala espida no peito...
  Eles murmuraron: os beizos dos rapaces van ao ceo,
  Derrubouse nun ventisquero xa esgotado!
  
  Pero os soldados vingárono,
  Romperon o Fritz coma eses vasos...
  E os rusos acabaron en Berlín,
  Aínda que é difícil loitar contra un fascista!
  
  As nenas andaban descalzas,
  Os seus tacóns escurecían pola herba...
  E onde foron as belezas das pernas rusas,
  As mudas douradas de espiguillas xurdiron!
  
  En resumo, derrotamos aos nazis,
  Lada axudounos moito con isto....
  Rematou a batalla en Berlín -
  Pero o Führer é unha forza: Satanás!
  Os nenos cantaron e seguiron loitando. Si, pasaron moito.
  Por exemplo, Andreika foi capturada aos once anos.
  Quedou espido e indefenso nun día xeado dun buraco de xeo. Tamén foron torturados en público. E a xente estaba mirando.
  Cando o neno púxose azul polo frío, comezaron a quentalo con látegos. O delgado corpo infantil saltaba despois de cada golpe. Entón, Andreika comezou a botar sal sobre as feridas.
  E levaron o facho aos pés espidos e infantís. Cheiraba a carne queimada. Logo levouse o lume ao peito óseo do neno. Andreika xa está delgada e apurada berrando. A pel dos nenos con burbullas, feridas queimadas. O mozo pioneiro perdeu a consciencia varias veces por un choque doloroso.
  Andreika apretou os dentes desesperadamente. Pero aínda gritou de dor varias veces.
  Entón o verdugo comezou a romper os dedos nas pernas dos nenos. E ao final queimáronlle unha estrela de cinco puntas no peito.
  Andreika entón apagouse durante moito tempo.
  O neno deulle un par de días para descansar e de novo torturárono no estante. Golpéronos nas súas pernas espidas cun látego de ferro candente. Despois prenderon lume ao cabelo da cabeza.
  Torturaron ao neno ata a metade da morte.
  Lara tamén foi interrogada. A nena dixo con valentía:
  - Non vou dicir nada.
  Golpeárona con arame de espiño e despois sacárona ao frío pola noite cunha camisa rasgada e ensanguentada. Desvestida, descalza, coa espalda cortada, Lara foi levada polo frío amargo. O propio alemán conxelouse e levouna de volta á cabana para quentarse, antes de nada.
  A nena Lara sufriu moito, pero aguantou. Así que ela non dixo outra cousa que arrogancia.
  Entón o verdugo fascista queimoulle o pé descalzo, teso polo frío, cun atizador para que o vermello da calor. Lara berrou e perdeu o coñecemento.
  Botáronlle unha bañeira de auga xeada e queimárona, dando vida ao segundo tacón redondo e espido da nena.
  E por suposto que é moi cruel. Lara nunca confesou. Foi torturada un pouco máis tarde con electricidade. Certamente doeu moito.
  A nena non aguantaba a descarga eléctrica e comezou a falar tonterías. Entón Lara tivo a idea de dicirlles aos nazis que sabía onde esconderan o ouro os partidarios.
  E así a Lara deuse un descanso, alimentouse ben e fíxose un par de inxeccións de fortalecemento. Despois leváronme ao bosque. E a nena levounos a unha emboscada de partidarios. E durante a batalla, era unha sandalia e fuxiu pola neve.
  Os tacóns no frío ata deixaron de doer e as burbullas non doían tanto.
  Lara sobreviviu. Pero os nazis detiveron ao neno Vadim ao que ela chamou baixo tortura.
  Vadim era fillo do burgomaestre e nada tiña que ver cos partidarios.
  Pero o neno estaba espido e conducido descalzo pola xeada do calzón de baño. E despois puxérono no estante.
  E confesou todo, e traizoou ata o seu pai e a súa nai. Por suposto que tamén foron torturados.
  O neno Vadim foi torturado durante moito tempo. E despois, xunto coa miña nai, percorreron toda a cidade descalzos e pola neve. No pescozo colgábannos sinais: somos partidarios. E golpearon a mulleres e nenos no lombo espido con látegos.
  E colgado por suposto. Pero o burgomaestre non viviu para ver a execución e morreu torturado.
  Lara sentíase un pouco por Vadim. Pero o máis probable é que a traizoou.
  A guerra non coñece piedade.
  E agora unha feroz batalla está en pleno auxe. E todos os novos proxectís e bombas caen ao chan.
  E os pioneiros pelexan.
  O neno Seryozhka, disparando, sinalou:
  Non podes estrangular a nosa canción, non podes matala! Non matarás!
  Como conseguiu escapar? Un pouco de sorte aquí. Os alemáns están moi enfadados porque o neno canta durante a tortura, levárono e non o colgaron. E decidimos crear algo máis sofisticado.
  E algunha tortura para probar completamente inhumana.
  O neno deixouse mover un pouco. E envelenárono no coche ao campo de exterminio para experimentos.
  Pero o neno puido atopar un oco no coche e escapar. A fenda foi creada por accidente a partir dun fragmento dunha bomba, e non se notou. E xunto coa rapaza Seryozhka fuxiu. E estaban descalzos e atravesaron a neve. Pero os nenos están endurecidos, foron capaces de soportar o frío. E chegamos á primeira liña.
  Si, os nazis están presionando moito.
  E as bombas son lanzadas con moita frecuencia. E plantáronse obuses nas posicións dos pioneiros.
  Os nenos responden comezando a cantar de novo;
  Son un neno que naceu en terra santa,
  O que se chama coñece a Rusia sen límites...
  E non hai mellor lugar para coñecer en toda a terra,
  E non importa como lle pidas a Deus cunha fe feroz!
  
  Pero el naceu como un ateo fervoroso
  De xeito cínico, neste século XXI...
  Quero construír un paraíso marabilloso coa miña propia man,
  Onde se converterían os deuses no propio pobo!
  
  Pero agora entrei no século XX convulso,
  E alí tiña un neno para loitar...
  Que se cante a fazaña do heroe de Rusia,
  Os rusos sempre fomos capaces de loitar!
  
  A nosa coraxe vive no corazón novo,
  E o meu sangue ferve violentamente nas miñas veas...
  As vitorias abriron unha conta ilimitada,
  Loitamos salvaxemente rapaces día e noite!
  
  Para a gloria da nosa valerosa Rusia,
  Que graza dará a Lada...
  Podemos remar con celo no Edén,
  Recibiremos unha recompensa ilimitada!
  
  Aquí está a nosa fe, e o poderoso deus Svarog,
  E o lóstrego que bota o propio Perún...
  Por nós, a Vara eterna asinará o xuramento,
  E a vitoria agarda no radiante maio!
  
  Somos rusos, grandes fillos da terra,
  Creo que pronto voaremos a Marte...
  Sei que nacín para crear vitorias,
  Que triunfe Abel, non Caín!
  
  Daremos o noso corazón pola nosa Patria,
  Servir a Rusia coa súa mente e baionetas...
  O querubín estenderá as súas ás dende o paraíso,
  Seguiremos cos nazis cos puños!
  
  En nada o inimigo terá unha oportunidade,
  A Wehrmacht non nos poñerá de xeonllos...
  Golpeamos o Fritz xusto no ollo
  Para a gloria das xeracións máis importantes!
  
  En Rusia, cada guerreiro dun pesebre,
  O bebé tira das asas á máquina...
  Orde de Svarog - matar ao Führer -
  Lada dará unha xenerosa recompensa!
  
  Non hai nada máis no noso mundo
  Máis caro é a bandeira vitoriosa, escarlata, vermella...
  O barco rompeu, o remo rachou,
  É perigoso loitar coa nosa Patria!
  
  Ninguén sabe onde está o bordo do universo,
  Onde van os astronautas...
  Svarog o Altísimo, o rei todopoderoso,
  E o cabaleiro recibirá subvencións del!
  
  
  Non teñades medo, os fascistas non nos romperán,
  Aínda que neste mundo, con eles os Estados Unidos, con leóns...
  E a vida non se interromperá, sei o fío,
  Non vencerán a patria con botas!
  
  Temos forza militar, cren
  E os tanques, os avións de demos son máis frescos...
  A besta do fascismo será vencida,
  O Führer e cómplice do Duce son aforcados!
  
  A bandeira é vermella, esta é unha bandeira moi forte,
  El brilla como unha bolsa vermella sobre o universo...
  O membro do Komsomol puxo a Fritz na ingle,
  Co seu talón, espido, e non branco!
  
  Creo que entraremos pronto en Berlín,
  Cunha canción vitoriosa do comunismo valente...
  E varrer a todos os fascistas,
  Para que non haxa cabróns de revanchismo!
  
  E entón haberá o paraíso no universo,
  Tocan as trompetas dos poderosos querubíns...
  Loita pola Patria e atrévete,
  Con Russia Rod e somos invencibles!
  PROBAS DO PEQUENO PRÍNCIPE
  Oleg acabou na torre na mesma cela con Natasha. Levaba posto un traxe caro, pero rasgado nalgúns lugares. A espada e todas as armas foron quitadas no momento do cativerio, e foron rexistradas rudamente, levando cartos e xoias. Pero de momento, deixaron botas e camisola. E estás sentado nun feixe de palla. Agora es un rapaz duns trece anos na Idade Media. Isto é algo menos de doce para o século XXI. Pero o corpo está adestrado, o príncipe, por suposto, desenvólvese mediante exercicios físicos e esgrima. Pero non tan forte e rápido como cando Oleg estaba en carne inmortal. Pero este corpo tamén é bo. Máis ou menos sans, todos os dentes intactos, pero máis sensibles. Aquí, durante a detención, atordiárono cunha porra e, na súa cabeza, inchábaselle un golpe de peso.
  Leváronlle o casco de ouro. E encadeado polo pescozo á parede. Pero a cadea é longa e podes erguerte. Xunto a el está a súa nai. Natasha cambiou un pouco. Non tan ancha e musculosa, aínda que a muller é esvelta e forte, tampouco unha das débiles, aínda que non é unha meiga inmortal. Un pouco maior que Natashka, uns trinta anos segundo os estándares modernos, e moi fermosa, a súa cara é máis tenra e non tan dura. Unha muller madura, un pouco máis pálida que Natashka, que estaba escura pola queimadura solar, e o seu cabelo é louro, pero non azul, pero lixeiramente dourado.
  Foi a primeira beleza do reino, que deu a luz só dous fillos e, polo tanto, practicando deportes, foi capaz de manter unha figura de nena. Segundo os estándares da Idade Media, parece simplemente estupendo!
  Ata que a raíña foi roubada, persoas especiais e leais foron capturadas sen resistencia. E ten xoias, un vestido moi caro, moitas xoias, chabots bordados con perlas e ouro. Unha fermosa muller nova, rica, e por fóra bastante tranquila. Aínda que non estaba en grilletes, e Oleg incluso se avergoñaba de estar encadeado como un cachorro, e que o seu traxe estaba rasgado nalgúns lugares, perforado e as manchas de sangue eran visibles.
  Pero querían levar ao príncipe con vida, ao parecer recibindo unha orde estrita, e non pincharon, non cortaron, senón só lixeiramente abraiados. Aínda que o rapaz loitador resistiu desesperadamente.
  Pero está claro que as probas máis duras agardan por diante. A raíña está sentada nunha cama cunha cama de plumas e almofadas, ao seu carón hai unha criada.
  Oleg recordou a película: "A dama e o ladrón". Alí tamén gardaba unha fermosa muller, ou mellor dito a nena, nunha torre máis ou menos aceptable, cunha cama e unha cama de plumas e unha criada. E as xoias foron quitadas só antes da execución. E agora afrontan a execución. E non a machada humana do verdugo, senón queimada na fogueira pola Inquisición. Só antes diso, os torturadores derrotarán brutalmente a información que necesitan sobre os moi ricos, os tesouros da coroa e, o máis importante, sobre unha reliquia sagrada que pode darlles aos inquisidores un poder colosal, e quizais poder sobre o mundo.
  Oleg Rybachenko estremecía, perdera o hábito do seu corpo habitual, aínda que novo e san. Desagradablemente, o colar de aceiro fregou o pescozo do neno. E en xeral é humillante sentarse nunha cadea, coma un can. E tiña un pouco de personalidade e un príncipe, é dicir, un orgulloso. Cando es isto e ti e non só ti. E é humillante sentirse como un cachorro.
  Natasha mírao. Non é exactamente ela: a aparencia dunha raíña. E a mente, e a percepción tanto dela como dela. A memoria do antigo portador existe. Pero meigas guerreiras. E tes dobre memoria. E Oleg Rybachenko, que xa estivo nunha gran variedade de misións e liñas diferentes, e o príncipe, que ten menos aventuras, pero tamén aos trece anos, o seu personaxe está en gran parte formado.
  E tamén hai hábitos. Por exemplo, sentarse na palla sucia é desagradable e noxento, o traxe do príncipe é elegante e relativamente limpo. E si, quero comer. E non estaría de máis beber. E que lles darán de beber aos presos?
  Manteranse con pan e auga, como os presos comúns? Ou darán algo máis luxoso e axeitado para os reis.
  Aquí na novela "Dez anos despois", na Bastilla, os presos estaban ben alimentados. Pero pode ser só un invento artístico. Ou a xente nobre está ben alimentada?
  Oleg suspirou e preguntoulle á raíña Natasha:
  -Estaremos preparados?
  A moza do sangue máis augusto declarou con decisión:
  -Sempre listo!
  O neno príncipe quixo dicir outra cousa, pero as portas do bastante grande rechinaron. Alguén virou a chave da pechadura. E entón abriron dende un metal moi groso e entrou a cámara. Varios grandes gardas de prisións especialmente adestrados, tamén un par de verdugos vestidos con túnica, dous sacerdotes con sultáns e unha muller con vestimenta monástica.
  O sacerdote máis alto mirou á raíña e dixo secamente:
  - Quitalle todas as xoias e amuletos!
  Unha muller cunha sotana monástica achegouse a Natasha e, poñendo unhas luvas de coiro fino, díxolle humildemente:
  - ¡Disculpe, Maxestade, teño que buscarvos para que non oculte ningún amuleto que poida evitar que o demo se arrepinta aínda que sexa sometido a tortura!
  O cura comentou severamente:
  - Isto non é maxestade, senón un sospeitoso de bruxería! Se ela se resiste, os gardas aguantarana!
  Natasha dixo orgullosa:
  - Eu non o valgo!
  Comezou a quitarse as xoias. Oleg recordou a novela Ivanhoe. Con Rebecca, tamén, quitaron todas as xoias e os brillantes tecidos orientais. Quedou só cunha túnica branca, os pés pequenos da nena estaban espidos. Si, pódese ver que non é moi agradable andar descalzo polo terreo accidentado inglés para unha rapaza dunha familia rica e cunha sola non endurecida. Ou quizais frío. Por certo, nas adaptacións de Ivanhoe non está claro se Rebecca está descalza ou non.
  Pero pregúntome se a raíña Natasha será arrasada?
  A monxa meteu nunha bolsa a tiara, os pendentes, os aneis e as pulseiras. Entón ela educadamente pediu permiso para tocar a Natasha para ver se ocultara algo.
  O cura ordenou rigorosamente:
  Debe estar desvestida!
  Natasha ruborouse e meteu o pé no zapato:
  - Como osas!
  O cura gruñía:
  - Deberías ser examinado por manchas de bruxas! E non teñas vergoña, estarás espido colgado no estante co teu fillo! A non ser que, por suposto, te confesas de inmediato e descubras onde se agochan os tesouros!
  Natasha gruñiu con rabia:
  - Nunca!
  O cura respondeu:
  - ¡Agárraa! Imos facer unha busca máis exhaustiva!
  Os gardas agarraron moi forte á raíña. E a monxa en luvas comezou a desatarse o corsé. Natasha resistiuse desesperadamente e intentou patear. De súpeto foi golpeada na cara por un garda e a raíña berrou. A monxa era unha carcereira experimentada e, moi intelixentemente, desatouse o vestido e arrincoullo. Despois viñeron a blusa e a saia. Natasha sentiu vergoña. Oleg é unha mestura de indignación e, ao mesmo tempo, emoción dun adolescente, na que se desnuda unha fermosa muller. Aquí quitáronlle os zapatos á raíña, e despois as medias. Que perna tan graciosa ten. Os pés de Natasha, aínda que eran fermosos, eran grandes e endurecidos polo constante andar descalzo. E a raíña tenas máis pequenas, e moito máis mimadas.
  Aquí hai unha media mentiu e outra. Outra saia foi liberada habilmente por unha monxa. A raíña quedou descalza, e cun suxeitador bordado con diamantes, e bragas. Esta é toda a roupa da persoa augusta deshonrada.
  A monxa dirixiuse cara ao cura, ao parecer o xefe dos inquisidores. Dubidou, pero outro home cun sultán rico e un turbante con esmeraldas entrou na cela. El dixo ferozmente:
  - Pois a que estás esperando, desvídaa máis! A bruxa hai que buscala ata o final!
  Á raíña, a monxa quitoulle coidadosamente o suxeitador, despois quitoulle as bragas. Exposto o seo de Venus. Natasha quería tapalo e literalmente ardeu de vergoña. Pero as súas mans estaban tomadas por carcereiros fortes e adestrados.
  Oleg sentiu a emoción máis forte en si mesmo. Unha fermosa muller espiuse diante dunha adolescente, e na Idade Media os rapaces, aínda que non eran grandes, estaban moi desenvolvidos. A perfección masculina do príncipe ergueuse e medrou ata o límite. Tanto quería usar as miñas mans, pero en presenza doutras persoas é unha mágoa facelo.
  O inquisidor no sultán con esmeraldas ordenou:
  "Comprobe a Charles no seu corpo por marcas de bruxas..."
  O cura apareceu nunha muller espida, fermosa e con curvas. A raíña facía exercicio e esgrimía constantemente, polo que non tiña exceso de graxa, e ata era visible unha prensa, aínda que non tan destacada como a de Natasha no seu corpo anterior. É fermosa, pero exteriormente o inquisidor gardaba un rostro impenetrable. E as súas mans e luvas case tocaron o corpo, e o exame da raíña foi de interese comercial. Pero a pel dunha muller nova, limpa, lisa, tenra, pálida, xa que a raíña poucas veces podía tomar o sol e só alí, para que non se vía.
  Pero era claramente visible que non tería defectos e manchas. Oleg de súpeto sentiu que a súa emoción diminuíu. Aínda era demasiado pequeno para sentirse abrumado polas hormonas e sufrir dolorosamente cando non se poden botar. Pero a súa nai é humillada e os verdugos a examinan. E xa non emociona, senón que provoca rabia. A rabia tormentosa do rapaz máis augusto e mimado.
  Oleg, aproveitando que a cadea do colar é bastante longa, saltou e conseguiu chegar co pé á parte traseira do inquisidor que estaba examinando a súa nai. O golpe foi doloroso e o cura caeu. Golpeoulle a cabeza, pero non forte no estómago da raíña, e esta deulle unha patada co xeonllo no queixo.
  O inquisidor nun sultán con esmeraldas gritou:
  - Colle este cachorro e bótao nel, con varas ben!
  O cura de abaixo respondeu:
  - Non podes azotar á persoa augusta sen unha decisión xudicial!
  - E a tortura?
  O cura respondeu nun susurro:
  - O tribunal xa deu permiso para torturar, pero sen mutilación, e só para obter información!
  O inquisidor comentou con rabia:
  - ¿E tortura para conseguir unha confesión de bruxería?
  O cura murmurou suavemente:
  - O emperador necesita tesouros, e ata promete soltar, o neno e a muller, se o contan e dan a entrada ao caché!
  O inquisidor do sultán dixo con rabia:
  - Por que tirar? Torturamos á raíña e ao príncipe agora mesmo! Ademais, non queren falar!
  O cura asentiu.
  - Non ten sentido tirar! Ao seu soto!
  Oleg foi apresado polos gardas e empezou a arrancarlle a roupa. Eran moi fortes, aparentemente seleccionados especialmente aos mellores prisioneiros para gardar os máis valiosos. Polo tanto, literalmente arrincaron a camisola, a camisa, os pantalóns, arrancaron as botas. Oleg estaba completamente espido, só en pantalóns curtos.
  Desengancháronlle o colar e arrastráronlle as escaleiras con Natasha. Oleg pensou que, probablemente, así, nos mesmos curtos, levaron a Malquish-Kibalchish á cámara de tortura. Non obstante, Oleg aínda ten unha vantaxe sobre o verdadeiro príncipe, sentirá unha verdadeira dor, pero de todos os xeitos non morrerá, pero os descendentes da familia real terían moito máis medo no seu lugar, xa que non pode contar. nunha conta de Happy End para. Aínda que digas un segredo, seguirán queimándote como un feiticeiro: ninguén necesita unha testemuña adicional.
  O camiño ata o soto non é demasiado longo, todo nunha torre. Para os prisioneiros nobres de arriba, o lugar de interrogatorio é máis baixo.
  Aínda que Oleg escoitara que era mellor non mirar os instrumentos de tortura, mirou con curiosidade. Hai un arsenal moi rico da Inquisición. E o que simplemente non era. E pinzas, e ganchos, e varas, e brocas e unha morea de outros elementos.
  Oleg foi recibido por un verdugo pelirrojo, un especialista na tortura de nenos. Mirou para o rapaz guapo e musculoso, e os seus ollos espertaron con luxuria voluptuosa.
  Agarrando o gracioso pé descalzo do neno guapo, ela arrulou:
  - Que bonito torturar a un rapaz tan lindo!
  Ela habilmente arrebatou unhas pinzas quentes da lareira e aplicounas ao talón redondo de Oleg. A dor pola planta sen endurecer do príncipe foi terrible e el se torceu, arrincándolle a perna cun berro.
  A verduga pelirroja riu e empuxou o ferro, vermello pola calor, ata o estómago do rapaz. E como golpear cunha bota na ingle. Oleg colleu o alento.
  E a pelirroja asentiu.
  - ¡Fódeos os dous!
  Antiga tortura. As mans están atadas ás costas e retorcidas, o que prexudica moito aos alumnos. Oleg sentiu queimar o seu talón queimado e viu burbullas na pel do abdome. Pero torcéronlle as mans e puxéronlle cara arriba. E as articulacións sácanse dos ombreiros. Natasha ou a raíña está completamente espida. E ela tamén está tirada nun estante. Podes ver como se tensaron os músculos da nena. Natasha intenta patear, pero os seus músculos non son tan fortes e as súas habilidades son xeniais.
  Oleg sente como se arquea e se agacha, pero o verdugo dá un brusco tirón e as articulacións tórvense e os pés descalzos do neno son arrancados do chan. Aquí está levantado. As pernas insírense no bloque, a partir do cal o peso adicional e moito máis doloroso.
  Oleg sente que os nocellos están enganchados ás cepas. Son pesados e teñen ganchos para colgar pesas e estirar a vítima. O neno apretou máis os dentes para evitar berrar. Hai que ser valente ante a tortura.
  Diga a si mesmo que realmente non doe. Así foi o neno que foi torturado polos nazis. Meteron agullas por debaixo das uñas, e el imaxinaba que se trataba dunha picada de ourizo.
  Ou Malquis-Kibalquix. Cando foi torturado, déuselle a forza de que os seus inimigos lle tiñan aínda máis medo.
  Aquí colgan o peso do gancho. A dor no corpo estirado faise máis forte. E aquí está a raíña espida, e tamén ela no carballo. Natasha sofre, tirou os dentes e intenta non rechinar. A súa pel é tan branca, non oliva dourada, curtida como de costume. A moza está suando pola dor e tamén se lle colgan pesas. O corpo musculoso e tonificado da raíña tense.
  Oleg sente excitación en si mesmo e a perfección masculina volve aumentar. O demo vermello ri e rosma:
  O neno está emocionado!
  E de súpeto arrincoulle as bragas e apretoulle as bólas coas mans. E son tan fortes.
  Oleg non aguantou e berrou. Os seus ollos esmorecían pola conmoción da dor. Parece que os ovos están a piques de rebentar. Realmente é tal tortura que os xenerais soviéticos tamén romperon.
  O verdugo pelirrojo asubiou:
  - Dime, onde está a entrada do tesouro?
  Os escribas chirriaban coas súas plumas, dispostos a anotar unha confesión rasgada no estante.
  Oleg asubiou:
  - Si, fuches...
  Vermello apretou máis e Oleg desmaiouse. Espertei dun balde de auga fría. A dor volveu coa conciencia. Os ligamentos están estirados na cremallera, pero doe sobre todo na ingle, cos balóns medio triturados. Talón de garrapatas estúpidamente dor e queimado. Os verdugos colgan pesos adicionais, dos que se intensifica a dor nos ombreiros e ligamentos. Parece que os brazos e as pernas están a piques de desprenderse.
  Oleg tenta tranquilizarse de que non lle deixan rasgar, e que o tramo rematará pronto. Mentres tanto, imaxina que es un pioneiro. Ou... Aquí Natasha estirause ben e comezaron a golpealo cun látego. Os verdugos azoutaban sen moita malicia, sen présa, para causar a máxima dor. Natasha experimentada pódese ver ao longo dos séculos de vida e miles de misións aprendeu a controlar a dor e as emocións, e nin sequera xeme. Ademais, sorrí.
  O humor de Oleg tamén aumenta. Pero e se imaxinas que a dor é agradable? A algunhas persoas gústalle. Non un salgueiro, senón unha vara de ferro esborrallouse de súpeto nas costas do neno, a propia pelirroja golpeoulle un puñetazo. O corpo do príncipe tremeu. Oleg estremeceuse e rosmou:
  Ben, ti es Satanás!
  A pelirroja golpeou de novo... A pel bronceada do príncipe rebentou... O sangue derramou.
  Entón ela rosmou:
  - Un braseiro baixo os pés e pelar cun látego.
  Cando se azoutan os látegos, non dá tanto medo. Pero as plantas espidas dos rapaces estaban untadas con aceite e debaixo delas púxoselles un braseiro. O lume ardeu. E correntes de aire quentes golpean os talóns dos nenos. Ao principio a dor non era tan forte. Pero a calor aumentou e ardeu máis. E a raíña Natasha tamén foi frita. E é tan fermoso cando arden as pernas tan sedutoras dunha nena.
  Oleg volve sentirse excitado, aínda que as súas bólas están inchadas polo forte apretón da man da verduga. E a erección foi moi dolorosa. E os golpes do látego no corpo case non se notan no fondo da dor que inundou os ligamentos estirados do corpo e os talóns asados.
  Aquí a pelirroja colleu unha vara de ferro cun extremo candente, e como a meteu na axila de Oleg. De novo a dor, o neno contrae, e case se descoloca a mandíbula para non berrar.
  O pelirrojo ruxe, mostrando grandes dentes coma os dun cabalo:
  - ¡Dime onde está a entrada do tesouro!
  E queimouno na outra, infantil, axila do príncipe. Entón ela baixou de novo a vara na lareira. Comecei a quentar. Oleg espremeu un sorriso, a dor encheu o corpo infantil do príncipe, pero tamén causou emoción, da que as sensacións eran case agradables.
  O diaño pelirrojo, quentando ben a vara, sacouno e levouna ao rostro infantil de Oleg, ruxindo:
  -Fala cachorro! Ben, onde están escondidos os tesouros?
  O neno respondeu con audacia:
  - Onde? En Karaganda!
  O ferro quente tocou a meixela lisa e infantil do neno. Oleg Rybachenko sentiu unha dor salvaxe e ao mesmo tempo temía que fose mutilado. E tiña moitas ganas de confesar. Pero despois deume na cabeza. Se como un pioneiro no estante! Despois de todo, a tortura non podía rompelos.
  A pelirroja berrou:
  - Vai falar?
  E xa a outra meixela estaba desfigurada de dor por unha vara. Oleg calou. A verduga abriu a billa e o braseiro baixo os pés descalzos do neno ardeu con máis intensidade. Entón, ao seu sinal, dous axudantes de verdugos sacaron da lareira uns látegos xa especiais feitos de arame de espiño, que se puxeron ao vermello.
  Oleg estremeceuse. Parecía asustado. Pero a dor é, ao fin e ao cabo, unha sensación forte e pode, con certa mentalidade, ser agradable.
  Imaxínate que te azoutan cunha vasoira nos baños. E ata sorriu o rapaz cando o arame de espiño, vermello pola calor, caeu sobre o seu corpo xa batido.
  Pero doe, doe moito, e estás literalmente nun tsunami de sufrimento. Para a Idade Media, a tortura está moi ben. E a raíña Natasha foi azoutada cun fío candente. E ela tamén sorrí coma unha prostituta cando un cliente se mete en calzóns e lle fai cóxegas coa man.
  De tales pensamentos, o neno-príncipe experimenta unha forte excitación, e a súa perfección masculina sobresae como unha estaca. Pelirroja enfadada. Achégase á lareira, saca do lume unha ampla tira de ferro cunhas pinzas especiais. E tráeo ao peito do neno. Ela tocou a pel núa, presionou e mostrou os dentes e dixo:
  - Ben, que doe?
  Oleg Rybachenko respondeu con audacia:
  - De ningún xeito! ¡Como unha muller pinchada cunha punzón!
  E foi golpeado coa punta da bota na ingle. A dor é realmente forte, pero o neno inspirouse en que era agradable e, polo tanto, non chorou, non gritou, senón que sorriu.
  A pelirroja estaba cada vez máis enfadada. Colleu as pinzas ardentes do lume e agarrou o neno polo queixo. Xirando. Entón ela comezou a romper os nenos dos seus pés con pinzas ardentes. E ao mesmo tempo seguir fritindo os tacóns.
  Oleg riuse histéricamente. A dor foi tal que literalmente me volveu tolo. Pero o príncipe sentía en si mesmo a emoción máis salvaxe.
  A verduga pelirroja rompeulle os dedos dos pés e graznou:
  - Vai falar? Onde están os tesouros?
  Oleg Rybachenko respondeu con audacia:
  - ¡Cala estúpido monstro! O teu tesouro non será coñecido!
  E volve romper os dedos dos pés. Porén, á harpía pelirroja se lle ocorreu outra tortura. Así que os verdugos puxéronlle un funil nos dentes e conectaron unha mangueira. E botamos auga fría pola túa gorxa. Tamén tortura antiga e eficaz. Agora o teu estómago está inchando e presiona o teu peito. E ao mesmo tempo, a verduga de cabelo ardente saca outra tira de ferro candente. E ponno na barriga desbordada do rapaz. Eructa auga e ourina espontáneamente.
  E comeza a asubiar o braseiro, que queima os pés descalzos do príncipe.
  A pelirroja dálle un sinal aos verdugos:
  - Satisfeito!
  E con moito esforzo rompe o último dedo do pé descalzo do rapaz. Entón el rosma:
  - Bastardo, romperémoste!
  E a verduga saca agullas afiadas e ardentes doutra lareira e comeza a pinchar o neno Oleg nas terminacións nerviosas. Doe coma o inferno. Pero o neno segue rindo. Aínda que ao mesmo tempo golpeárono cun arame candente nas costas e nos costados. E despois espolvoreo con auga salgada.
  Era coma se a dor máis salvaxe explotase con bombas. Pero aínda así, a conciencia non esmoreceu. O neno estaba sobreexcitado e, polo tanto, non se apagou. E a dor era unha mestura de dor e pracer. Como a violación para unha muller. Cando experimenta simultaneamente dor e orgasmo.
  Así que Natasha, a xulgar polo seu rostro, está feliz a pesar do braseiro baixo os seus pés descalzos e dos golpes dun arame candente no seu corpo.
  Oleg volveu queimar as meixelas dos nenos, esta vez cunha franxa máis ancha. E prendeu lume ás axilas cun facho. Perforaron o corpo por todas partes cunha longa agulla ardente. Despois picaron de novo.
  A fariña pode ser diferente. A Inquisición tentouno. Así que o verdugo puxo unha vara candente no quinto punto. A dor é salvaxe e cegadora.
  E aquí puxéronlle un facho ao cabelo do neno e prendéronlle lume. Isto é francamente asustado.
  Oleg Rybachenko gruñiu con frialdade:
  - Non chores polo pelo rapado!
  A verduga pelirroja, en resposta, collerá ao neno polo nariz cunhas pinzas quentes e tirará con forza. O neno ladrou:
  - Á curiosa Varvara arrancáronlle o nariz no mercado!
  E realmente sacaron a metade do nariz, desfigurando o neno. E entón a vara ardente no cu subiu máis alto ... Pasou ao estómago cheo de auga e queimou a través da cuncha.
  Oleg case perdeu o coñecemento polo choque da dor, pero conseguiu ladrar:
  - Non vou dicir!
  O demo pelirrojo colleuno e púxose a golpear o neno cun arame candente nun frenesí salvaxe. Despois saltou ao braseiro e arrebatou unhas pinzas quentes nun forno especial, onde ardía carbón, e unha calor especial como nun alto forno.
  O verdugo agarrou bruscamente as bólas de Oleg Rybachenko cunhas pinzas quentes e tirou. A raíz masculina escapou, e o neno-príncipe recibiría un choque tan doloroso que realmente perdeu o coñecemento. E un corpo común non podía soportar a sobrecarga. A alma de Oleg Rybachenko saíu voando da carne mutilada do neno torturado e mortalmente desgarrado.
  E na cabeza incorpórea, pero capaz de pensar e percibir as almas, tarareaba unha canción;
  Caeu nunha terrible catividade fascista,
  Estou flotando sobre as ondas de dor terrible!
  Pero sangrando, cantaba cancións,
  Despois de todo, o intrépido pioneiro é amigo do corazón!
  
  E vouvos dicir firmemente verdugos,
  Que vil alegría, derramaches en balde!
  Os débiles diránme que garde silencio,
  Despois de todo, a dor é insoportable e simplemente terrible!
  
  Pero sei, creo firmemente
  O fascismo será arroxado ao abismo!
  Un chorro de malvadas chamas te asolagará,
  E todos os que caeron, alegrándose, resucitarán!
  
  E a nosa fe no comunismo é forte
  Voamos coma un falcón, erguémonos por riba de todas as estrelas!
  Que ríos de mel corran o viño
  O mundo enteiro, o corno sonoro escoitará consellos!
  
  E a máquina apertando forte pioneira,
  Mira para o ceo, mozo!
  E dar exemplo para os que vacilan,
  A túa gravata é brillante coma un caravel!
  
  Patria para min significas todo
  Nai e o sentido de toda a vida nova!
  Deixando a dura vida ata agora,
  O noso pobo está sufrindo baixo o fascismo maligno!
  
  Pero esforza a vontade do rapaz vermello,
  Cuspe na cara un bandido de esvástica!
  Deixa que os inimigos estremecen de furia,
  E serán derrotados polo Exército Vermello!
  
  país sagrado da URSS,
  Que deu o comunismo aos pobos!
  Como nai nos deu o seu corazón,
  Pola felicidade, a paz, a esperanza e a liberdade!
  
  Barefoot Blonde protexe ALASKA
  ANOTACIÓN.
  Alexandre Terceiro chegou ao poder en 1966 e decidiu defender Alaska do exército británico. Fermosas mozas loiras e unha muller pelirroja que posúen maxia e varios métodos de guerra axudan a manter as terras rusas en América.
  . CAPÍTULO #1
  Mirabela Magnetic está unha vez máis nunha nova misión xenial. Esta vez no mundo de Alexandre III. Ademais, o rei comezou a gobernar moito antes que na historia real. Xa que o seu pai Alexandre II foi asasinado en 1866 en abril. Na historia real, o rei salvouse por casualidade, pero aquí non funcionou.
  E o poderoso Alexandre III comezou a gobernar a partir de 1866. E, por suposto, o seu primeiro paso foi prohibir a venda de Alaska. E é certo. A gran Rusia tsarista non espalla os seus territorios. Só agora a verdade precisa protexer estes territorios. E non é doado.
  Esta decisión do tsar-sacerdote causou certa indignación en círculos estranxeiros. E Gran Bretaña decidiu probar a Rusia en primeiro lugar.
  Unha pequena fortaleza cunha pequena guarnición rusa en Alaska en xuño de 1868 foi atacada polas tropas británicas.
  Por suposto, Mirabela Magnetic, como fiel servidora dos deuses rusos, foi enviada a este forte na posición rusa da terra, e tivo que participar nas batallas para manter o territorio ruso.
  Descalza e con calzóns e suxeitador, a moza atacou a batería británica, que estaba situada a unha altura dominante sobre o castro. Mirabela Magnitnaya xa tiña unha experiencia considerable no cumprimento de varias misións dos todopoderosos deuses rusos en diferentes universos. Si, tal é o destino desta rapaza xenial. Como estudante adulta, quería facerse inmortal.
  E os deuses demiurgos rusos fixérona inmortal, pero convertérono nunha moza terminadora que lles serve a eles e á xente da Nai Rusia. Isto vai moi ben á eterna rapaza.
  Ela presiona a boca dun centinela inglés e córtalle a gorxa. Non é a primeira vez nin na primeira misión que fai isto. Dende o primeiro momento, grazas ao seu corpo inmortal, a eterna nena percibiu todo isto como un xogo e, polo tanto, non sentiu remordementos nin molestias na súa alma.
  Para ela, dalgunha maneira volveuse tan natural que a moza só se alegrou do seu próximo éxito.
  Aquí simplemente arrincoulle a cabeza a outro centinela. Coñece aos nosos ingleses: Alaska foi e será ruso!
  Mirabela Magnetic: este inventor enxeñoso e máis prolífico da CEI leva moito tempo indignado de que Alaska se vendese por un centavo. Pero o tsar Alexandre III non é así! Non, este monarca non cederá nin un centímetro de terra rusa!
  Gloria a Rusia e aos tsares rusos!
  A moza terminadora co seu quinto espido moveu a outro inglés na parte posterior da cabeza. Rompeu o pescozo. Entón ela cantou:
  - Alaska será nosa para sempre,
  Onde está a bandeira rusa, alí brilla o sol!
  Gran soño feito realidade
  E a voz das rapazas é moi sonora!
  Si, estaría ben que as lendarias catro meigas, fermosas coma estrelas, axudasen agora. Serían de gran axuda. Pero está ben loitar só.
  Aquí prendes lume ao po sen fume e á nitroglicerina. Agora toda a batería inglesa voará no aire.
  Mirabela Magnetic cantou:
  - Non hai máis fermosa Patria-Rusia,
  Loita por ela e non teñas medo...
  Non hai país máis feliz no universo,
  Todo o universo é un facho de luz Rus!
  A batería explota: como a erupción dun volcán colosal. Varios centos de ingleses foron arroxados á vez, e estalaron en pequenos anacos.
  Despois diso, a nena, axitando dous sables, comezou a cortar os británicos. Ao mesmo tempo, o mozo guerreiro-terminador berrará como en inglés.
  Os escoceses levantáronse! Queren arrincar á raíña!
  Aquí é onde comezou... Houbo tiroteos entre ingleses e escoceses. Si, un tiroteo tan salvaxe e salvaxe.
  E a tala tamén foi. Os escoceses e os británicos enfrontáronse entre si.
  Varios miles de soldados que asediaban o castro loitaban agora co maior frenesí.
  Reja magnética Mirabela:
  - Corta e mata! Dispara a eses!
  A batalla continuou a gran escala. Mentres tanto, Mirabela, que posuía unha forza pouco infantil, agarrou varios barrís de nitroglicerina no barco e enviouna en silencio ao maior acoirazado inglés.
  A rapaza Terminator gritou:
  - Para Rusia, un agasallo de aniquilación!
  E ela afastaba o barco coas súas pernas espidas e de nena, que, acelerando, batían contra o costado do armadillo. Os británicos a bordo dispararon as súas armas ao chou e sen éxito.
  E aquí está o resultado, como apisonar. E explotarán varios barrís de nitroglicerina. Ademais, a moza inmortal apuntounos con tanta precisión que explotou por completo.
  E tal destrución seguiu. E o acoirazado colleuno e comezou a afundirse sen problemas.
  E os británicos a bordo morreron afogados. Mentres tanto, a nena xa está no cruceiro. Corta aos mariñeiros con sables, e ela corre cara á timoneira, azotando os pés descalzos.
  Os famosos cortes mariñeiros e chirridos:
  - Gloria ao noso fermoso país!
  Marabillosa Rusia baixo un tsar sabio!
  Non che darei inimigos de Alaska!
  Será despedazado nun boor de rabia!
  E entón a nena lanzou unha granada cos pés descalzos e destrozou aos británicos.
  Entón ela rompeu o timón e imos virar o cruceiro. E dous grandes barcos ingleses como chocar. E a armadura deles explotará. E déixate afundir e arder ao mesmo tempo.
  Mirabella cantou:
  - Gloria a Rusia, gloria!
  O cruceiro corre cara adiante....
  Tsar Alexandre Magno,
  Abrirá unha conta para as vitorias!
  Despois diso, a rapaza terminadora voou cun salto a outro cruceiro. E nela, tamén, comezou a picar mariñeiros. E romper ata o timón.
  E alí, só tes que dar a volta e empurrar os barcos.
  A nena terminadora ata cantou:
  - Cinto negro,
  estou moi tranquilo...
  Cinto negro -
  Ningún home é unha illa!
  Cinto negro,
  descarga de raios -
  Todos os británicos xacen mortos!
  E Mirabela Magnetic empurra de novo os barcos xuntos. Esta rapaza é realmente a guerreira máis xenial do mundo!
  E saltar de novo, e para outro cruceiro. Si, á dona dos mares se lle ocorreu unha mala idea: loitar con Rusia. Especialmente cando unha rapaza tan dura e desesperada está loitando.
  Mirabela Magnetic e despois picou a moitos ingleses e deulle a volta ao seu barco. Máis precisamente capturado dos británicos. E ela trasladouno ao ataque a outro cruceiro. E cun ruxido salvaxe bateu o inimigo.
  Era coma se dous monstros se xuntasen e enfrontásense a unha roupa salvaxe. E córtanse os narices. Entón colleron auga do mar e comezaron a afundirse, sen ningunha posibilidade.
  Mirabela Magnetic gritou:
  - ¡Gloria a Alexandre III! Grande de reis!
  E de novo, cos seus dedos espidos, lanzará unha bomba con explosivos. E toda a fragata, recibindo un burato, afúndese.
  Si, os británicos, por suposto, non esperaban isto. Pensaron que se toparían cunha aventura tan salvaxe?
  Mirabela Magnetic brawed:
  - ¡Gloria á Gran Rusia dos tsares!
  E de novo, a rapaza tomará e collerá o temón do próximo cruceiro. E coa axuda das pernas espidas e de nena, volverao e azotará ao inimigo. Dous barcos derramáronse xuntos e atraganse co vómito do mar!
  A rapaza Terminator grita:
  - ¡Por gloria da patria do santo!
  E de novo hai un salto de lonxitude. E voar sobre as ondas. Despois diso, a nena volve cortar con sables, rompendo ata o timón. É unha guerreira terminadora moi combativa e agresiva.
  Esmaga aos mariñeiros ingleses e canta:
  - Brilla cunha estrela radiante,
  A través da escuridade...
  O noso gran tsar Alexandre,
  Non coñece dor, non ten medo!
  
  Os inimigos retíranse ante ti
  O público está animando...
  Rusia te acepta -
  Unha man poderosa goberna!
  E Mirabela Magnetic cortou a moitos británicos, e volveu empurrar os barcos a gran escala, coa súa fronte.
  Esta é realmente unha rapaza terminadora. Parece uns vinte anos, só un metro noventa de alto, e aínda que os músculos son de aceiro fundido e o relevo é coma barras de chocolate.
  E se unha rapaza así batea, entón non haberá mel en absoluto.
  E aquí de novo a nena salta dun cruceiro a outro. E de novo, sen máis, empúxaos de frente.
  E berra para si mesmo:
  - Pola Rus dos Romanov!
  De feito, a moza terminadora está en boga. Mostrará a todos a súa clase máis alta. E cortará e esmagará a todos, coma un xigante cunha porra.
  Aquí tes outro salto, esta vez nun armadillo.
  Os sables da nena descalza volven funcionar. Intentan dispararlle, pero as balas non atinxen á moza inmortal e, se a golpean, rebotan.
  É bo ser unha nena eterna, non só es nova, pero tampouco te poden matar. Aquí estás debullando a Gran Bretaña.
  Ti colles o temón. E agora xa o estás facendo xirar, e agora xa hai dous acoirazados enteiros, como chocar e chocar. E rompen metal que ata as faíscas voan en todas as direccións.
  Mirabela Magnetic grita:
  - ¡Por Rusia que todo o mundo vai romper os cornos!
  E cun tacón de nena espido e redondo lanzará un agasallo de morte asasino. Romperá a masa dos británicos e a próxima fragata vai ao fondo.
  Pois quedan catro cruceiros máis. Está claro que os británicos non enviarán a toda a frota ás costas de Alasca.
  Aquí Mirabela Magnetic captura outro volante. E de todas partes bótalle a volta ao inimigo. E agora os dous cruceiros collen e chocan frontes.
  Hai un choqueteo, e o estalido do metal. E os dous barcos comezan a afundirse con moito gusto.
  Mirabela Magnetic cantou:
  - Na tenda "Beer-Water",
  Mentir un home feliz...
  Viña do pobo
  E saíu e caeu á neve!
  Agora tes que destruír os últimos cruceiros e asumir barcos máis pequenos.
  Entón os británicos en terra, despois da morte da frota, rendiranse á mercé do vencedor.
  E para Gran Bretaña, esta será unha lección tal que nunca a esquecerán. E tamén lembrarán a Crimea, onde asomaron a cabeza durante o reinado do bisavó Nicolás I. Con todo, Nikolai Palych non pasou á historia como un gran, pero resultou ser un fracaso. Pero o seu neto agora debe mostrar a gloria das armas rusas.
  E nisto é axudado por Mirabela Magnetic - unha rapaza terminadora moi chula e decidida.
  Mirabela colle outro temón e empuxa os dous cruceiros británicos un contra o outro. E actúa con gran decisión e con calma.
  Entón a rapaza terminadora exclama:
  - Os barcos van ao fondo,
  Con áncoras, velas...
  E entón serán os teus
  Cofres de ouro!
  Cofres de ouro!
  E outro salto, xa que catro acoirazados e unha ducia de cruceiros foron destruídos, entón é hora de destruír as fragatas. Gran Bretaña perderá moitos barcos.
  E entón entende o que significa atacar a Rusia.
  Terminator girl cantou:
  - Pola marabilla e a nosa vitoria no mundo!
  E ela enselleu o volante da fragata seguinte, e dirixe o barco a un carneiro, e cun golpe poderoso, coma unha explosión!
  E os dous vasos serán tomados, rotos e partidos en anacos. E é xenial e moi chulo.
  Mirabela Magnetic volve saltar, e salta a outra embarcación. E a partir de aí lidera o proceso. E volve dar a volta ao barco e as fragatas chocan.
  De novo, o chirrido de metal roto, unha poderosa explosión e os mariñeiros superviventes caen á auga.
  Mirabella grita:
  - Polo éxito das nosas armas!
  E de novo unha rapaza valente no ataque. Enselleu unha fragata nova. E enviado ao destrutor.
  Os barcos chocan e explotan. O metal rompe e o lume lánzase ao aire. E a xente arde viva.
  Este é o peor pesadelo absoluto. E os británicos arden coma churrascos.
  Entre os mortos había un grumete, un rapaz duns trece anos. É unha mágoa, por suposto, que tal home fose asasinado. Pero a guerra é guerra.
  Terminator girl cantou:
  - Haberá cadáveres, moitas montañas! O pai Chernomor está connosco!
  E a nena volveu lanzar unha granada co pé descalzo, que afundiu outro barco.
  A xenial moza golpeou a cabeza do almirante británico, mentres a súa cabeza rebentaba como unha cabaza golpeada por unha pila. E co seu tacón espido cargou o enorme negro no queixo. E sobrevoou e derrubou unha ducia de mariñeiros.
  E entón a nena volveu dar a volta á fragata e bateu con ela á súa veciña. Tuiteado agresivamente:
  - Son unha gran estrela!
  E de novo, a rapaza terminadora está ao ataque. Devastador e rápido. Ferve todo un volcán e unha erupción de poder colosal. Esta é unha rapaza xenial invencible.
  E esmaga a todos sen piedade. E agora a nena-superhome está ensillando outra fragata. E destrúe o adversario sen moito atraso. Esta rapaza é unha gran estrela.
  Mirabela Magnetic volveu empurrar as dúas naves unha contra a outra, e berrou a todo pulmón:
  - Polo gran comunismo!
  E outra vez unha valente rapaza loitadora á ofensiva. Si, aquí estás loitando dun xeito novo. Non como outro éxito da Segunda Guerra Mundial. Aquí todo é agradable e fresco. Loitando a Gran Bretaña por Alasca.
  Os Estados Unidos aínda non se recuperaron da guerra civil e non teñen unha fronteira común con Rusia. Entón, se tes que loitar cos Yankees, moito máis tarde.
  E Gran Bretaña ten unha colonia de Canadá e Rusia ten unha fronteira común con ela. Por iso é necesario repeler o ataque da poderosa Inglaterra.
  Pero aquí hai outro par de fragatas que chocaron. Pronto xa non quedará nada da flota británica.
  E por terra, non atacas demasiado a Alaska. Aquí as comunicacións para Gran Bretaña están estiradas.
  Mirabela Magnetic volve empurrar as fragatas, e ruxe:
  - Un pirata non necesita ciencia,
  E está claro por que...
  Temos pernas e brazos
  E as mans...
  E a cabeza, non necesitamos nada!
  E a cabeza da rapaza moverá coma un mariñeiro inglés, que vai voando, e derrubará unha ducia de loitadores.
  Mirabela volve atacar... Aquí de novo empurrou as fragatas unha contra a outra. E rompen, arden e afúndense.
  Mirabela gritou:
  - Pola alma de Rusia!
  E agora o tacón redondo e espido da rapaza volve atopar un gol. Ela esmaga ao adversario e ruxe:
  - Pola sagrada Patria!
  E cun xeonllo de nena espido, coma se estivese golpeando o inimigo no estómago. Levárono e saíronlle as tripas por detrás da boca.
  Mirabela Magnetic gritou:
  - Pola grandeza da Patria!
  E ela xirou o tocadiscos no aire, desgarrando os inimigos en pequenos anacos cos seus pés descalzos.
  Si, a rapaza destrúe de forma impetuosa... Ela mesma faría fronte facilmente aos inimigos.
  Pero apareceron catro meigas. E tamén belezas descalzas e en bikini.
  E esmaguemos aos británicos. Saltan para si mesmos, lanzan granadas cos pés de nena espidos e destrozan Gran Bretaña.
  E aquí está Natasha - unha rapaza musculosa en bikini. Collerá e lanzará un disco cos seus dedos espidos... Varios mariñeiros ingleses son cortados, e a fragata dá a volta e bate ao seu colega.
  Natasha grita:
  - Alexandre Terceiro superestrela!
  Zoya esta rapaza de pelo dourado confirma:
  - ¡Superestrella e aínda non é vello!
  Agustín esmagando furiosamente aos ingleses, esta cadela pelirroja cedeu, mostrando os dentes:
  - O comunismo estará connosco!
  E o talón espido da nena colleu e martelou o inimigo no fociño da arma. E a fragata colleu e partiu.
  Svetlana riu, disparou cunha pistola, esmagou ao inimigo, xirou, descalzo o volante, ladrando:
  - ¡Reis connosco!
  As mozas dispersáronse de inmediato e destruíron moi agresivamente a flota. Ben, quen pode resistir. As fragatas axiña esgotaron, e agora rompíanse barcos máis pequenos en lugar deles.
  Natasha, destruíndo Gran Bretaña, cantou:
  - Rusia foi famosa durante séculos como santa!
  E cos seus dedos espidos, lanzará unha bomba que partiu o bergantín.
  Zoya, continuando esmagando ao inimigo, berrou:
  - Quérote con toda a miña alma e corazón!
  E de novo, cos seus dedos espidos, botou un chícharo. Ese próximo barco inglés dividiuse.
  Agostiño tamén colleu e bateu ao inimigo. Ela esmagou o barco, a cadela pelirroja afundiu moitos opoñentes de Gran Bretaña. E ela comprobou:
  - Para Alexandre III, que se converterá nun gran rei!
  Svetlana estivo de acordo con isto:
  - Certamente o será!
  O pé descalzo do terminador loiro estrelouse contra o costado do barco británico con tal forza que o barco inglés partiu en tres partes.
  Mirabela a Magnética, esta nena invencible, tamén golpeou ao inimigo co seu talón espido, redondo e infantil, que o bergantiñán rachou e afundiu case ao instante.
  Terminator girl cantou:
  - Varrer o inimigo dun só golpe,
  Confirmaremos a gloria cunha espada de aceiro...
  Esmagamos a Wehrmacht por unha boa razón,
  Os ingleses xogando, romperemos!
  Natasha chiscou o ollo e dixo cunha risa:
  - E, por suposto, farémolo coas pernas espidas de nena!
  E o tacón espido da nena estrelouse contra outro barco inglés.
  Zoya, mostrando os dentes, emitiu agresivamente:
  - Polo comunismo na encarnación real!
  E a nena colleuno cos dedos espidos e lanzou algo que afecta mortalmente aos inimigos, varrendoos e arrincándoos literalmente.
  Agostiño, esmagando aos ingleses, colleu e emitiu:
  - Gloria a Cristo e á Familia!
  Despois diso, os seus pés descalzos tamén lanzaron unha bomba, destrozando outro submarino.
  E entón o talón espido partiu o bergantín cun golpe preciso. E fíxoo con moita graza.
  Svetlana tamén está en movemento activo. Destrúe os inimigos. E co seu tacón espido manda outro bergantín ao fondo.
  E a nena cos dedos espidos de novo e con furia salvaxe lanza unha granada. Ela é unha guerreira incrible.
  Aquí está Natasha nun ataque rápido, e moi agresivo. Ela ataca desesperadamente.
  E o novo barco inglés afúndese ao ser alcanzado por unha bomba lanzada polos dedos espidos da rapaza.
  Natasha cantou, mostrando os dentes:
  - Son sobrehumano!
  Zoya deulle unha patada ao bergantín no nariz co xeonllo espido. E partiu en fendas e comezou a afundirse.
  Mirabela Magnetic co seu talón espido tamén partiu o barco británico máis pequeno e chirriu:
  - Pola miña forza! ¡Todos asperxados!
  E o neno volve estar en movemento e ataque agresivo.
  Agustín seguiu movéndose como unha cobra que pica a Gran Bretaña e pronunciou con gusto:
  - ¡Comunismo! Esta é unha palabra de orgullo!
  E os dedos espidos desta rapaza desesperada lanzaron outro agasallo de destrución.
  E a masa dos ingleses acabou nun cadaleito, ou no fondo do mar. Porén, que tipo de cadaleito se fosen destrozados?
  E o resto ata afundiuse!
  Mirabela Magnetic, cun sorriso salvaxe, cuspiu ao bergantín, e ardeu coma se estivese regado con napalm.
  A rapaza Terminator gritou:
  - Para vodka real!
  E como ri, e dá un tacón espido a bordo do barco da Gran Bretaña. El dividirá e bul-bul nas profundidades do mar.
  Svetlana lanzou a bomba cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - E as mozas guapas saen ao mar...
  E corta aos inimigos con sables.
  Mirabela Magnetic, esmagando aos británicos, confirmou:
  - Elemento do mar! Elemento do mar!
  Así se separaron os guerreiros. E a nena estudante está moi pelexando con eles. E alegre ao mesmo tempo.
  Mirabela Disparo magnético contra o inimigo dende o canón dos británicos. E afundindo outro barco, emitiu:
  - Soño espacial! Que o inimigo sexa esmagado!
  As nenas deusa e a nena estudante separáronse cunha furia colosal. E cortaron o inimigo, sen xeito de que Gran Bretaña resistise tal presión.
  Mirabela afundiu outro barco, lembrou que nun dos universos paralelos, o anano decidiu axudar aos alemáns no deseño do "Tiger" -2. E este xenio técnico conseguiu facer un coche co grosor de blindaxe e armamento do "Tigre Real", que pesaba só trinta toneladas e un metro e medio de altura!
  E por que é un anano! E hai un super deseñador! Por suposto, con tal máquina, os alemáns puideron derrotar aos aliados en Normandía no verán de 1944 e, no outono, deter a ofensiva do Exército Vermello que irrompera ata Varsovia.
  Peor foi que o gnomo non só deseñou tanques. XE-162 tamén resultou ser moi exitoso e lixeiro, barato e fácil de xestionar. E o bombardeiro Yu-287 resultou ser un superhome.
  E entón os seus cinco tiveron que intervir. E así a guerra prolongouse ata o ano corenta e sete.
  E se non fosen cinco, o Fritz podería gañar!
  Mirabela Magnetic falou entón duramente contra os gnomos:
  - ¡Son peores que os elfos!
  De feito, había un sicario tan elfo. Converteuse en piloto da Luftwaffe, despois de derrubar máis de seiscentos cincuenta avións desde a caída do ano corenta e un ata xuño de 1944, en ambas as frontes. Recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes cando o primeiro da Luftwaffe derrubou douscentos avións. Ademais, por trescentos avións derrubados recibiu a Orde da Aguia Alemá con diamantes. Por catrocentos avións abatidos, a primeira Orde da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Por cincocentos avións derrubados conmemorativos o 20 de abril de 1944, o elfo recibiu a Gran Cruz da Cruz de Ferro, a segunda do Terceiro Reich despois de Hermann Goering.
  E para a aeronave número 600, foi galardoado cun premio especial: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes. O glorioso as-elfo nunca foi derrubado: a maxia actúa como un talismán dos deuses. E traballaba só como todo un corpo aéreo.
  Pero isto non tivo ningún efecto no curso da guerra. E os aliados desembarcaron en Normandía. E con bastante éxito, a pesar dos mellores esforzos do elfo.
  Ben, entón este representante do pobo dos feiticeiros decidiu saír á estrada desde o Terceiro Reich. Ademais, que precisa? É posible levar as túas contas a mil? Quen estará co inimigo!
  Mirabela afundiu outro bergantín e ruxiu:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Xa cinco deles afundiron case todos os barcos. No acorde final, cinco embarcacións xuntáronse á vez, completando a derrota da frota inglesa.
  Mirabela Magnetic cantaba, mostrando os dentes:
  - Rusia será famosa durante séculos,
  Pronto haberá un cambio xeracional...
  Na alegría, un gran soño
  Alexandre será, non Lenin!
  As nenas parecen estar felices. No mar, Inglaterra é derrotada. Agora queda acabar co inimigo maltratado en terra.
  E os cinco apresuráronse a derrubar o xa desorganizado e medio roto inimigo.
  As nenas e o neno esmagaron ao inimigo. Cortárono con sables e lanzáronlle granadas ao inimigo cos dedos espidos. E resultou moi chulo.
  Natasha picaba e cantaba, os seus sables son tan rápidos e vinte golpes por segundo. Si, con tanta velocidade, ninguén pode resistir ás meigas. Isto é o que significa o poder dos deuses rusos!
  Mirabela Magnetic co seu talón espido moveuse sobre o casco, e rompeu o pescozo do xeneral británico, dixo:
  - Un dous tres catro!
  Zoya lanzou un disco afiado e afiado cos seus dedos espidos e dixo cunha risa:
  - As pernas por riba dos brazos máis anchas!
  Agustín actuou de forma extremadamente agresiva. E os seus pés descalzos son rápidos. E os cabelos cobrizos revolotean coma un estandarte de batalla, proletario.
  A nena colleuno e cantou:
  - Son meiga e non hai profesión máis bonita!
  Svetlana, reducindo aos opoñentes, acordou:
  - Non! E non creo que o fará!
  E os seus pés nus lanzaron puñais. Sobrevoaron e cortaron dúas ducias de ingleses.
  O exterminio foi segundo o previsto. Tanto as nenas como o neno actuaron con evidente furia. E unha precisión incrible. Guerreiros extremadamente esmagados con aplomo salvaxe.
  Mirabela Magnética, cortada pola metade doutro xeneral, mentres asubía.
  E unha ducia de corvos colleuno e esborrallouse dun infarto. Caeu e fixo buracos na cabeza de medio centenar de loitadores ingleses.
  Aquí está a loita! A mellor das pelexas!
  Terminator Girl berrou:
  - Son un gran guerreiro! Son Schwarzenegger cunha saia!
  Natasha gruñiu bruscamente e bateu co pé descalzo:
  - Vostede é un Terminator en bikini!
  Mirabella acordou:
  - ¡Son un Terminator cun bikini que vomita a todos!
  . CAPÍTULO #2
  Natasha, esta moza descalza en bikini tomou unha decisión:
  - ¡Atacamos aos seis británicos! Hai moi poucos dos nosos soldados en Alasca para atacalos.
  Mirabela Magnetic coincidiu con isto:
  - Por que necesitamos baionetas extra? O principal é que hai maxia!
  E a eterna nena, que en todo caso por fóra parecía duns vinte anos, só tiña músculos moi destacados, petou o seu pé espido e de nena.
  Margarita, esta rapaza terminadora, é tamén unha desas adultas que aceptaron volver á infancia por mor da inmortalidade e realizar todo tipo de misións.
  Ela rulou:
  - Por fin algo que facer! Que canso estou, é especialmente moral participar nunha construción!
  Mirabela Magnetic, esta moza terminadora inmortal confirmou de boa gana:
  "Para ser honesto, eu tamén estou canso diso!" Quero pelexas!
  Natasha cantou:
  - Debaixo hai un chorro de lúa celeste,
  Enriba del hai un raio de sol dourado...
  Pero o rebelde quere unha tormenta...
  Como se houbese paz na tormenta!
  O guerreiro riu, mostrando colmillos afiados.
  Os seis non dixeron outra palabra. Ela só colleu e atacou aos británicos. O exército británico era bastante grande: cento cincuenta mil soldados, o que nun lugar é moito para o século XIX. Si, tentarei recoller tanto en Canadá.
  Ademais, por suposto, unha frota enorme, de distintos mares.
  Con todo, a armada trasladouse ás posicións rusas. E cantos soldados ten Rusia alí? Cen veces menos! Pois tamén veñen os obreiros da construción.
  Pero aquí os seis coas armas máxicas dos británicos tomaron e atacaron.
  Esta vez, os eternamente novos guerreiros teñen metralladoras, espadas e todo o devastador arsenal máxico.
  E como emprenderon a destrución de tal exército.
  Mirabela Magnetic balanceou as súas espadas, cortando os soldados ingleses. Entón ela deu unha explosión de metralladoras, derrumbando os opoñentes. Despois dos pés de nena descalzos, os guerreiros lanzaron unha granada, destrozando o exército do Imperio do León.
  E ao final da primeira vaga de ataque, Mirabela asubiou.
  Os corvos desmaiáronse, golpeando as puntas dos soldados ingleses.
  Terminator girl cantou:
  - O máis forte do mundo é o espírito ruso!
  Margarita, esta eterna nena, e tamén terminadora dun poder destrutivo colosal, cortada con espadas que se alongaban. E entón deu unha explosión de metralladoras. Entón os dedos espidos do eterno neno lanzaron un agasallo asasino da morte. Destrozou unha masa de inimigos de Rusia.
  Despois diso, unha rapaza de pelo dourado asubiara como un asubío e lanzará toda unha nube de corvos sobre as cabezas dos británicos. Eses furan as cimas.
  Marguerite arrolou:
  - O inimigo quedará esmagado en po e plumas!
  Natasha á ofensiva... A rapaza de pelo azul correu primeiro o muíño de vento coas súas espadas. Despois colleuno e cos seus dedos espidos lanzou unha granada que trae a morte aos británicos. Entón ela deu unha explosión de metralladoras.
  Entón ela tirou o suxeitador e como un lóstrego brilla dun pezón escarlata.
  Os cabalos e as persoas foron arroxados á vez e destrozados.
  Natasha rosmou:
  - Pero Pasaran!
  A guerreira Mirabela lanzou unha granada mortal co seu pé espido e de nena e chirriou:
  - Son unha rapaza xenial!
  Margarita, esta nena incansable, co seu tacón espido, traizoou o don da morte e deu:
  - E eu son unha muller chula!
  A moza Zoya co cabelo amarelo está quente en ataque. E recibiu unha ráfaga de ametralladoras, e despois corteu con espadas e fixo unha recepción de bolboretas. A nena cos pés descalzos lanzou un agasallo de destrución. Destrozou unha masa de soldados ingleses. E entón o guerreiro do pezón carmesí soltou un púlsar de destrución. E goleou as filas inglesas.
  Zoya gorgoteou:
  - Eu son así, o máis chulo!
  E de novo o guerreiro coma un corte, esta vez cun raio do embigo. Ela levará e queimará un par de centos de ingleses.
  E ri de si mesmo mostrando os dentes. E dos dentes mándanse raios de sol que cegan ao inimigo.
  Agustín tamén está na loita. Esta é a máis chula das mozas máis duras. E agora levará espadas que alarguen o corte. Despois disparou desde as súas metralladoras. Sega a liña dos británicos. Despois diso, cos dedos descalzos, lanzará unha granada. Que rompe aos loitadores ingleses coma un secante.
  E aquí é aínda máis fresco do pezón de rubí lanza un agasallo asasino da morte. E cantos opoñentes incapacitar.
  Pero do embigo redondo da pelirroja, unha fervenza de lóstregos voa e abrasa aos adversarios coma un facho de churrasco.
  Agustín arrullou a todo pulmón:
  - Estará moi saborosa!
  Svetlana está alí mesmo. Está nun frenesí. E as súas espadas percorren as filas como tanques, pola infantería. E despois, cun movemento elegante, os autómatas segan aos opoñentes. E cando os pezones de amorodo funcionan, isto é un caos completamente.
  E cando o embigo bota algo que é real e cheira infinitamente a asasinato.
  O guerreiro grita:
  - Son un campión!
  Mirabela Asubíos magnéticos coma un falcón. E caer sobre os británicos como a chuvia gris. Aquí a nena collerá e cortará con espadas coma tesoiras. E entón as máquinas funcionarán. O mozo guerreiro está en gran shock. E aquí é aínda máis xenial, cando a perna descalza e de nena dunha estudante lanza un agasallo da morte.
  Mirabela chirriou:
  - Pola grandeza da campaña do comunismo!
  Margarita é unha rapaza moi activa e dura. Ela dá unha ráfaga de metralladoras, derrubando aos británicos. E despois cortar carne con espadas.
  E entón cos pés descalzos enviará un tan devastador.
  E os mozos guerreiros asubirán. E tales folerpas grosas de corvos desmaiados caerán sobre os inimigos.
  Natasha dispara con extrema precisión e ruxe:
  - ¡Gloria á Patria dos Tsars!
  A nena disparou unha ráfaga dunha metralleta. Entón ela cortou con espadas, cortando os loitadores do imperio do león. E despois, cos dedos descalzos, como lanzar un agasallo de completa destrución.
  E entón os púlsares serán emitidos polos pezones escarlatas. E entón un raio tan destrutivo e mortal sairá do embigo redondo. E arder cheos, soldados ingleses.
  Pero o agasallo máis devastador foi cando unha nena de pelo azul rebenta as bragas e un tornado destrutivo de aniquilación máxica saíu voando do seo de Venus.
  Isto é o que os británicos non soportan en absoluto. Collerao e meterao en patacas e cadaleitos.
  O guerreiro ruxiu:
  - Gloria á Patria cósmica e real!
  Zoya loita con enerxía salvaxe. Aquí dirixía o muíño con espadas. Entón ela deu unha explosión exacta de metralladoras. Ademais, cada bala disparada por unha rapaza moi fermosa cun pelo da cor dun novo dente de león alcanzou directamente o obxectivo e non foi en balde. E entón os dedos espidos de pernas graciosas lanzaron outro agasallo da morte. E resultou ser moi preciso e ben apuntado. E cada fragmento da granada máxica e reutilizable alcanzou directamente o obxectivo.
  E entón colleu o pezón carmesí e disparou dende o peito dereito á cabalería, e dende a esquerda á infantería.
  Zoya tuiteou:
  - Gloria ao tsar Alexandre!
  Pero un raio saíu do embigo, primeiro sobre a infantería e despois sobre a cabalería. Resultou extremadamente mortal e preciso.
  E aquí está o acorde final, cando un tornado se levantou da fermosa gruta de Venus, arrincándolle as bragas á rapaza guerreira. E tantos ingleses son destruídos á vez.
  A loitadora ruxe:
  - Pola Rusia prometida!
  Natasha, cortando os soldados ingleses, comentou:
  - A Terra Prometida de Israel... Rusia chámase un pouco diferente!
  Agustín é unha guerreira nun sorriso mortal dos seus dentes brillantes coma un espello. E deles voan coellos solares, que asan soldados ingleses. A moza pelirroja realiza unha técnica con espadas, cortando aos adversarios. Despois dispara con metralladoras, cortándoas como unha cortadora de céspede. E cando unha granada lanzada polo pé espido dunha arpía vermella voa, e rompe os loitadores ingleses.
  E entón a guerreira do traxe vermello, mentres toma do pezón de rubí, disparará algo que trae a morte. E pasarán púlsares salvaxes.
  A nena sacou algo do ombligo, que non dá oportunidade de escapar, lanza e berra a todo pulmón.
  - Pola vitoria sobre os inimigos de Rusia!
  E ao final, arrincar as bragas finas do seo de Venus lanzará algo que nin sequera deu tempo aos británicos para persignarse. Precipitouse con forza.
  Svetlana colleuno e cortellou con espadas como as aspas dun muíño. Ela atravesou os loitadores ingleses. E despois disparou as súas metralladoras. Cortar moitos inimigos. A nena colleuno e lanzou unha granada cos dedos cincelados dos seus pés descalzos. E destrozou a masa de opoñentes. E entón desde os pezones de amorodo disparou unha descarga de lóstrego de choque. E ela despediu aos loitadores ingleses sen a máis mínima pena.
  Entón, ela tomou do embigo e enviou un feixe de maxia máxica. E rasgounos todos en anacos pequenos.
  E ao final, colleuna, tirou as bragas azuis, e como lanzaría toda unha tormenta dende o seo de Venus, e prendía lume ao rexemento e queimouno ata o final.
  Mirabela Magnetic volveu cortar facendo unha técnica de bolboreta na xente. E despois disparou unha ráfaga dunha metralleta. Segaba os soldados ingleses. Os pés descalzos da nena lanzaron varias granadas reutilizables. E destrozou aos adversarios.
  E entón o guerreiro como asubiar. E desde arriba, os corvos comezaron a caer sobre os británicos coa forza incansable dunha metralleta de cabalete. E como atravesaron os soldados do Imperio Británico cos seus peteiros afiados xunto cos seus cascos.
  Terminator girl cantou:
  - Gloria á Patria Rusa!
  Margarita, a nena incansable, tamén berrou entusiasmada, mostrando os dentes:
  - Gloria ao heroe Tsar Alexandre!
  E cos pés descalzos collerá e botará unha cousa tan asasina, coma se caese de arriba unha morea de lume.
  E a nena volverá asubiar... E os corvos caerán coma unha chuvia mortal sobre as cabezas dos británicos.
  Natasha loita coa infantería cun frenesí salvaxe. E levará espadas aos británicos e goleará. E cortará os inimigos cunha metralleta. E cando o seu talón desnudo arroxa un agasallo de morte, vólvese moi xenial.
  E a guerreira de cabelos azuis liberará un impresionante agasallo de aniquilación do seu pezón escarlata. E fritir vivos os soldados ingleses.
  Por suposto, sinto pena polos mozos, pero chegaron á terra orixinal rusa: Alaska. E é difícil facerlles fronte, sen violencia.
  Pero Natasha, coma se golpease dende o seu embigo cunha poderosa descarga eléctrica, derrumbando aos opoñentes nunha confusión sanguenta. Ela faino de forma moi eficaz.
  Pero a alimentación máis devastadora agarda aos inimigos cando desde o seo de Venus, como manda a máxica tormenta hiperplasmática. Isto trae a aniquilación total.
  Ruxe o guerreiro:
  - O comunismo está chegando!
  Zoya, liderando un lume mortal contra o inimigo, desde ametralladoras, cortada con espadas. Ela esmagou a toda unha liña de ingleses. Despois, cos dedos espidos de pernas graciosas, lanzou unha granada mortal. Destrozou os soldados británicos.
  E cando os pezones carmesí brillaban con púlsares, esmagando o poder británico, os británicos enfermaron completamente.
  Pero o embigo da nena soltou un raio, que derreteu as baionetas dos rifles dos loitadores ingleses, e fíxoos fumegar eles mesmos.
  Pero o presente máis poderoso da aniquilación saíu voando da gruta de Venus. Colleu todos os inimigos á vez e ardeu. E deixou só cornos e pernas dos adversarios. Máis concretamente, as solas das botas.
  Zoya tuiteou:
  - O comunismo chegará - gloria ao tsar!
  Agustín loita cun frenesí agresivo. É unha nena, ben, tan loitadora que non podo salvar a ninguén contra ela. Os seus cabelos cobrizos revolotean ao vento como o estandarte de Lenin, co que van a asaltar o Palacio de Inverno. O guerreiro dará unha explosión de ametralladoras e cada bala está ben no obxectivo. E corta con espadas sen cerimonias innecesarias.
  E cando os dedos descalzos da rapaza terminadora lanzan unha granada do poder máis mortal. E romperán en pequenos anacos a todos os soldados de Gran Bretaña que estaban no epicentro da destrución.
  Pero os pezones de rubí funcionaron. Tamén un efecto mortal nos adversarios. Un pezón, relucente de xoias, cuspiu descargas á infantería e o outro á cabalería do Imperio Británico. E literalmente ardeu cunha calor infernal.
  Agustín tuiteou:
  - Gloria á Patria de Rusia!
  E agora, dende o embigo dunha nena cun traxe vermello, un raio sairá voando. E arderá ao longo das filas inglesas.
  Natasha chirriou co seu talón espido:
  - Estás súper!
  A raposa pelirroja da gruta de Venus lanzará un fluxo asasino dun remuíño máxico e ruxir:
  - A miña terra natal da URSS!
  Svetlana tamén loita con xiros agresivos. E cos seus dedos espidos lanza discos finos, cada un dos cales corta unha ducia de cabezas inglesas. A guerreira mostra os dentes. Dispara desde ametralladoras, corta aos adversarios con espadas e convérteos nun desastre sanguento.
  Pero dos seus pezones de amorodo, voaron raios de láseres máxicos. E digamos que é moi xenial. Como arder contra o inimigo. E estes raios que arroxan os fermosos peitos da nena fan verdadeiramente unha queimada magnífica.
  A nena en xeral, digamos o superhome guerreiro!
  E dende o embigo redondo, as belezas son coma un raio, queimando claros enteiros nas filas do inimigo.
  Svetlana chirriou:
  - Por Rusia, que é o máis chulo de todos!
  E agora, dende o seu fermoso seo de Venus, unha corrente de plasma máxico e furioso sae voando e cae sobre os británicos. Literalmente queimándoos en cinzas e tizóns.
  Svetlana gruñía:
  - No nome do Cristo ruso!
  Mirabela Magnetic, loitando desesperadamente e cortando con espadas como un helicóptero en modo de asalto, confirmou:
  - No nome de Xesús, o noso Deus ruso, branco e todopoderoso!
  E o pé descalzo da moza lanzará un regalo tan asasino de aniquilación.
  Despois diso, a nena volverá asubiar coma un ladrón de ruiseñor. Os corvos de tal asubío vólvense tolos e esmorecen. E os seus peteiros levaban caveiras inglesas.
  Mirabel observa:
  - Mellor ser rei unha hora que escravo durante un século... Pero o home non quere morrer!
  Margarita riu e comentou:
  - Si, a propia xente non sabe o que quere!
  A nena dirixiu o muíño de vento e lanzou unha granada co pé descalzo. Entón ela mostrou os seus dentes nacarados, dicindo:
  - O home quere converterse en Deus, pero non quere sacrificar!
  E Margarita, deu un estoupido de metralladoras. Segaba moitos adversarios. E despois como asubiar. E os corvos caeron sobre a cabeza dos soldados ingleses, cun desenlace fatal.
  A rapaza comentou cunha risa:
  Todo o que leva á vitoria é marabilloso!
  Mirabela Magnetic, despois de realizar un matadoiro, cortando as cabezas a unha ducia de ingleses, confirmou:
  - Asumir o inimigo, pero os medios non contan!
  Natasha realizou unha técnica de bolboreta coas súas espadas. Entón ela deu unha explosión moi ben apuntada, segando aos opoñentes. Cortounos coma manteiga cun coitelo. E ela brillou os seus dentes nacarados. Os raios de sol voaban dos seus colmillos, que arrancaban as cabezas dos soldados ingleses. E fixérono todo de forma ameazante e convincente.
  Entón os dedos espidos da nena colleron e lanzaron un limón. O que, tendo rasgado, extinguiu inmediatamente a cen soldados de Gran Bretaña. E cortarlles as extremidades.
  E entón Natasha dende o seu embigo, mentres salpica un raio de morte e destrución, mostrará a clase máis alta. E o embigo traballou moi, moi agresivamente, sementando a morte inevitable.
  E cando choveron manchas de enerxía máxica e destrutiva da gruta de Venus, resultou ser unha auténtica acrobacia destacada.
  Natasha ladrou:
  - ¡Por santas vitorias!
  E os pezones escarlatas emitirán púlsares de batalla que limparán ao inimigo.
  Pero no ataque Zoya. Esta rapaza de pelo dourado é tan activa e brillante. Entón ela tomouno e das metralladoras deu unha explosión moi ben apuntada e precisa. E entón ela corteu o revés coas súas espadas. Golpea o lanzamento descalzo dunha bomba mortal. E entón tomou pezones carmesí mentres soltaba púlsares mortais de poder extremo. E destroza os guerreiros do imperio do león.
  E berrar:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E dende o embigo enviará un lóstrego tan salvaxe que queimará os inimigos ata o chan.
  E entón a nena da gruta de Venus levantará unha onda de poder tan ilimitado que será só un elemento salvaxe.
  Zoya berrou:
  - ¡Por Rusia, santos reis!
  E dos dentes de perla liberará tales lebres de enerxía aniquiladora que queimarán a metade do rexemento inglés. E como asustará aos cabalos que non haxa mozas máis chulas.
  Agustín mostrou os dentes e chiscoulle o ollo aos seus compañeiros. Despois colleuna e cos seus dedos espidos lanzou o presente da morte aos loitadores do imperio do león. Ela disparou unha ráfaga de metralladoras, despois dirixiu un muíño con espadas, cortando aos opoñentes.
  E berrando:
  - Polo comunismo ruso!
  E dos pezones de rubí lanzou un agasallo de aniquilación e maxia destrutiva. Literalmente comendo inimigos vivos.
  E cando os raios voaron dos seus embigos que atravesaron as filas inglesas, e todos foron derrubados coma unha fouce. Si, e fritidas, como kebabs nunha tixola.
  Pero do seo de Agostiño derramou un regueiro de enerxía ardente e infernal. E como comezou a queimar todo, e convertelo en cinzas. E agora todo un rexemento inglés, por mor do fluxo de plasma máxico, desapareceu.
  O guerreiro pelirrojo berrou:
  - Polo comunismo ruso!
  E dos seus dentes nacarados como soltará os coelliños do sol. E eses loitadores ingleses serán queimados e os seus cascos serán derretidos.
  Así dá a pelirroja.
  E aquí está Svetlana na batalla. Unha beleza tan terrible e ardente. Aínda que o seu cabelo está asociado coa neve.
  O guerreiro colleuno e volveu xirar as espadas, atravesando os opoñentes. Despois disparou desde as súas metralladoras, e con moita precisión, case fatal e letal. Todas as balas foron directamente ao obxectivo.
  Entón os pés descalzos da nena soltaron agasallos de destrución e aniquilación.
  Arrancaron moitos soldados do imperio de Gran Bretaña.
  Pero os púlsares da aniquilación voaron dos pezones carmesí. Si, son tan mortais que non podo salvalos deles. E tantos loitadores de Inglaterra foron fritos. E actuaron sen a máis mínima pena.
  E dende o embigo rebentou con tal lóstrego ardente, máis bruscamente que a descarga da atmosfera. E arderon todos á vez.
  E entón a nena colleu e soltou da súa boca os coellos da completa destrución e morte.
  Queimou moitos opoñentes....
  E así é como todo un tornado de destrución e aniquilación sairá voando do útero. E prender aos loitadores ingleses coma se fosen velas para o Nadal. E arderá sen o máis mínimo pesar.
  Svetlana ladrou:
  - ¡Gloria á Patria do comunismo tsarista!
  Mirabela Magnetic confirma con paixón:
  - Gloria aos heroes!
  E a nena tamén emitía raios de sol dos seus dentes, que queimaron a moitos ingleses.
  Entón as nenas meigas foron tomadas e, para acelerar a derrota dos adversarios, soltarían gases máxicos dende o quinto punto. E decenas de miles de ingleses conxeláronse á vez. E despois derrubouse en dolorosas convulsións.
  Mirabela Magnitnaya e Margarita Korshunova asubiaron ao unísono, sincrónicamente, e unha masa de corvos e voitres que se achegaron para picotear os corpos dos mortos, colleron e caeron como folerpas sobre os británicos. E furaron a cabeza, os cascos, etc. Golpearon con forza.
  Agustín de novo dende a gruta de Venus soltou todo un tornado de maxia, que alcanzou aos opoñentes, e como asubía cun sorriso salvaxe de dentes velenosos.
  - Son o xenio da morte!
  E os seis enteiros volverán asubiar... Os últimos mil ingleses do enorme exército son rematados polo seu asubío e odioso asasinato. Entraron literalmente nos cadaleitos.
  Despois diso, é hora de cambiar á flota británica. Cento e medio mil ingleses foron destruídos en terra. E agora toca asumir o mar.
  Mirabela Magnetic, apenas tocando as ondas cos tacóns rosas espidos, corre polas ondas. A rapaza balancea as espadas, voa ata o armadillo máis próximo e corta coas súas espadas aos mariñeiros. Non esquezas disparar con metralladoras.
  E os seus pés descalzos lanzan granadas con moita precisión e morte. E pódese dicir que é xenial.
  E ao final, a nena colle o temón do barco. Converte nun poderoso acoirazado e ao mesmo tempo dous barcos chocan entre si a toda velocidade. Era coma se dúas montañas se xuntasen á vez, e o metal derrubase e os tabiques ardesen. E o inglés confuso caeu á auga. E afogado por centos.
  Mirabela como asubiar - o peixe enloqueceu e comezou a golpear os mariñeiros ingleses co rabo no fociño.
  A nena asubiou:
  - Gloria ao tsarismo - imos cara ao comunismo!
  Margarita, cortando aos opoñentes, e cortando en anacos con espadas, e cortando aos ingleses como repolo, rompeu ata o timón. Cos seus dedos descalzos, lanzou granadas ao inimigo e golpeoulle o interior. A rapaza resultou ser moi xenial e invencible. E agora capturou o lemón.
  E de novo os dous acorazados ingleses dan a volta e chocan. E o chirrido do metal, e a caída de xigantes. E despois da inundación.
  Natasha tamén está nun ataque feroz. Ela traballaba con espadas. A continuación, corta nunha fileira. E cos dedos espidos das pernas das mulleres lanzou unha bomba.
  Entón ela colleu o lemón e virou o acoirazado nun carneiro. Pero ao mesmo tempo, non se esqueceu de disparar un púlsar desde un pezón escarlata, desgarrando aos mariñeiros.
  A nena chirriou:
  - Trono e lóstrego!
  Zoya, destruíndo os opoñentes con espadas e disparando con metralladoras, abriu o camiño ata o timón. Ela virou o acoirazado cos seus dedos espidos. Golpeou ao seu colega máis próximo.
  Zoya rosmou.
  - É fantástico!
  E do pezón carmesí soltará outro púlsar.
  E aquí está Agostiño en acción. Golpeou os mariñeiros con espadas, deu un estoupido, tanto que non pasou unha bala. Rompe ata o obxectivo. O volante tamén xira cos dedos espidos.
  E ambos armadillos chocan.
  A raposa pelirroja exclamou a todo pulmón:
  - As aguias loitarán pola Patria!
  Svetlana tamén é unha muller mestra no combate. Corta os ingleses con espadas. A continuación, cortarase cun estalido da metralleta. E despois cos pés descalzos botará un par de discos finos.
  Colleu o volante, virou. E de novo chocan os armadillos.
  A nena chirriou a todo pulmón:
  - Fago marabillas!
  Mirabela Magnetic, cortando os ingleses con espadas, enselleu outro barco. E de novo empurrou os armadillos cunha volta. E como asubirá o guerreiro. E que moitos mariñeiros foron abatidos por peixes asustados na auga.
  Margarita tamén é unha mestra da batalla. En primeiro lugar, os ingleses son cortados con espadas. Despois cólleo cos pés descalzos e lanza discos asasinos. E despois da moza, sen cerimonias innecesarias, o armadillo desprégase, e bate contra os adversarios.
  Entón a nena grita:
  - O traxe das cartas será super!
  Natasha tamén é unha nena, non é un erro en absoluto. Corta aos mariñeiros ingleses coma un secante. Despois colle o temón. E de novo empurra armadillos. Pero cando un agasallo de gran clase sae voando do pezón escarlata, entón esta é a morte real.
  Zoya loita sen complexos. Corta un grupo de ingleses con espadas. Ela lanzou un boomerang co pé descalzo, cortándolles a cabeza. E entón ela apoderouse do timón e de novo chocaron os dous barcos.
  O guerreiro chirriou:
  - ¡Imos ao carneiro!
  Agustín tamén é unha muller que non é descartada. Colleuno e cos seus dedos espidos colleu o almirante polo nariz e tirouno pola borda. E entón ela picou a todos con espadas como chucrut. E entón colleu o lemón e virou o acoirazado cun carneiro infernal.
  E comezaron a afundirse xuntos.
  Svetlana é unha guerreira das forzas esmagadoras. Ela derrubou moitos mariñeiros ingleses. E colleu o temón cos pés descalzos e bateu tres barcos ingleses á vez e conseguiu inundalos facilmente.
  Entón ela berrou:
  - Eutanasia de bixutería!
  Mirabela Magnetic outro barco británico captura e choca cun choqueiro, neste caso un cruceiro, ruxindo:
  -Gloria á Patria!
  Margarita tamén selou un novo barco en movemento. E ela encheuse cun carneiro tolo, destruíndo o inimigo.
  E rosmou:
  - Os cruceiros están afundindo!
  Natasha tamén selou e empurrou o cruceiro polo método habitual. Ao mesmo tempo, tamén se soltou un púlsar do pezón escarlata. Golpeou o barco británico contra o costado e partiuno.
  O guerreiro chirriou:
  - ¡Gloria á Patria do comunismo tsarista!
  E entón lanzarase un coágulo do seo de Venus, que inmediatamente inundou dous cruceiros.
  Zoya tamén está no movemento de ataque. E o volante xirou. Imos destruír aos británicos e empuxar os cruceiros, de lado a lado. E entón lanzou unha bomba cos dedos espidos dos pés e afundiu outro barco inglés.
  Entón a nena continuou a destrución cun raio dos pezones de framboesa.
  Agustín tamén está nun xiro moi agresivo. Cortar o inglés con espadas. E entón ela lanzou co pé descalzo un proyectil que, golpeando o timón, deu a volta ao cruceiro inglés de modo que chocou co seu colega.
  O pezón dereito rubí estalou un raio que afundiu a fragata, e o bergantín esquerdo.
  A harpía vermella berrou:
  - ¡Gloria á era do tsarismo!
  E dende a gruta de Venus, coma un tsunami máxico.
  Svetlana, tamén en éxtase salvaxe, ladrou:
  - Rusia gañará!
  E converteu outro barco nun carneiro e comezou a romper metal. E á vez os dous barcos comezaron a afundirse e explotar.
  Mirabella Magnetic volveu asubiar... Un milleiro de peixes saltaron e enseguida bateron o rabo contra o costado do cruceiro. Inclinouse e comezou a afundirse.
  E a moza terminadora capturou outro cruceiro, e dirixiuno tan hábilmente coas súas pernas espidas e de nena, xirando o volante, que catro barcos afundiron ao mesmo tempo.
  E Margarita empurrou dous cruceiros, afundilos, chirriou:
  - Gloria á Patria da vida real!
  E a nena lanzou cinco chícharos cos dedos espidos dos pés, e ao mesmo tempo cinco barcos do Imperio Británico estouraron como gorras baixo un mazo.
  Natasha asentiu con aprobación. E ela lanzou unha corrente de enerxía do seu ventre de Venus. Afogou un par de cruceiros e gorgoteou:
  - ¡Rusia para vivir baixo o comunismo!
  Zoya tamén lanzou un tsunami de enerxía do seu útero, envorcando os barcos e asubiou:
  - E aínda mellor baixo o tsarismo!
  Agustina canalizou unha corrente de enerxía aos seus inimigos cos seus pezones de rubí. Prender lume a varios barcos á vez. Ela tirou o raio do ombigo e berrou:
  - Pola reverencia real!
  Svetlana, pola súa banda, empurrou os dous últimos cruceiros británicos e afundiu un par de barcos máis lanzando raios láser máxicos desde os pezones de amorodo. Despois colleuno e deulle un lóstrego desde o seo de Venus e berrou:
  - Pola grandeza dos tsares de Rusia!
  Mirabela volveu asubiar... Agora os golfiños comezaron a golpear os costados das embarcacións inglesas, obrigándoos a envorcar e afundirse.
  A nena cantou:
  - O comunismo superior é tsarismo!
  Margarita, esta moza descalza, lanzou outro chícharo á fragata británica e afundiu outra embarcación, movendo o seu tacón espido, vyaknula:
  - E os tempos zaristas foron os mellores!
  Mirabela, rematando cos británicos, coincidiu con isto:
  - Claro que o mellor!
  E a nena, movendo o seu tacón espido e redondo na proa da fragata, fíxoo voar e afundir tres barcos máis.
  
  UNHA NENA DESCALZA DOMA A GENGHIS KHAN
  A moza guerreira corre á batalla de Kalka para axudar ao rati ruso. Ela corre, mostrando as súas pernas espidas, ciceladas e bronceadas.
  A batalla no Kalka é fundamental. Se vences ao rati mongol, quizais non haxa Batu co xugo mongol-tátaro posterior. En calquera caso, esta é unha lección e os descendentes de Genghis Khan pensarán tres veces antes de ir a Rusia.
  Mirabela corre en auxilio das tropas rusas e canta fervorosamente para si mesma, os seus tacóns espidos, redondos, lixeiramente poeirentos, parpadean;
  Son a rapaza máis forte do mundo
  Quen naceu en pureza...
  Non hai eu máis fermoso no planeta -
  Prosperaremos en todas partes!
  
  Que Rusia sexa famosa por todo o máis marabilloso,
  O país que conquistou o mundo enteiro...
  Deixa que a xente se faga máis interesante inmediatamente
  Calquera guerreiro é un verdadeiro ídolo!
  
  Vou defender o país santo
  Onde están os nosos antepasados, cren todos os máis fortes...
  Descobre que a nena está descalza,
  É unha aguia, non un pardal!
  
  Eu fun membro do Komsomol nunha vida pasada,
  Os nazis loitaron de forma tan esmagadora...
  E a voz da nena era tan soando,
  E unha alma luminosa e aireada!
  
  Loitei preto de Moscova con moita valentía,
  Na xeada había unha nena descalza...
  E considera a miña presión tan impactante,
  Rompínlle a cara co puño a Fritz!
  
  Para a gloria de Xesús o noso estandarte,
  E tamén o maior Deus Svarog...
  Para sempre Lada santísima connosco,
  E o Deus branco máis brillante do mundo!
  
  Somos o pobo que naceu á luz do sol,
  Yarilo inspirounos a facer unha fazaña...
  E a canción das nenas está a verter violentamente,
  Velaquí, o querubín estende as súas ás!
  
  Tirei acertadamente desde unha metralleta,
  Lanzar un agasallo cos pés descalzos...
  Tirei a rede ao fascista,
  A rapaza parece un pouco vella!
  
  Guerreiro, considero de Deus,
  Creou un mundo no que a beleza...
  No nome do maior Svarog,
  Na alma da beleza, a beleza madura!
  
  Defendemos o Kremlin dos nazis,
  Puidemos empapar a conta de todos á vez...
  Non, unha desmovilización non virá dunha nena,
  E batemos o Fritz ben no ollo!
  
  Para a gloria do comunismo eterno,
  Loitei descalzo como membro do Komsomol...
  Destruiremos os rabaños do fascismo,
  Para que o aceiro non sucumba aos inimigos de Rusia!
  
  As nenas pelexaron preto de Stalingrado
  Aleli é como un rubí nos seus pezones...
  Pronto veremos o comunismo,
  Non coñecendo tristeza e morriña!
  
  Somos as mellores nenas da Patria,
  Son membro do Komsomol case espido...
  Pero así esmagou o Reich cunha ametralladora,
  Que os alemáns non entraron na nosa compañía!
  
  No nome da Rusia máis radiante,
  Creo que todo será moi bo...
  Gran Xesús cre misión
  Mentres bater cunchas cincel!
  
  No nome da nosa gran Patria,
  Dirixiremos aos malvados fascistas...
  Si, paremos os rabaños da horda salvaxe,
  Mesmo nun ataque furioso, un ladrón malvado!
  
  Que o nome de Xesús brille coma un sol
  Que a nai María dea un gran paraíso...
  Para Lada o Todopoderoso, somos nenos,
  E loitas con valentía e atrévese!
  
  No nome da nosa gran Patria,
  O que deu o comunismo en todas partes...
  Santos das iconas brillan, vexo as caras,
  Nunha soa familia do Señor!
  
  No nome do todopoderoso Svarog,
  Salvador Cristo Todopoderoso...
  Debemos ser como o Deus da Familia,
  En todo o Creador Infinito!
  
  Si, Rusia levantará a bandeira sobre si mesma,
  Seremos máis fortes e máis sabios...
  Aínda que Genghis Khan ataca cun empinado,
  Pero as nenas aínda somos máis intelixentes!
  
  Entón dígoche xente que te atreves
  Serve os deuses rusos fieis a nós...
  E salva as almas dos rusos na batalla,
  Aínda que golpea un enxame infernal!
  
  Imos gañar, sei seguro
  Seremos capaces de derrotar a todos os nazis...
  Caín non esmagará os loitadores da Patria,
  E cun ruxido formidable o oso vivirá!
  
  Farémolo todo moi chulo,
  Derrotaremos a todos os Fritz e os mongoles...
  Despois de todo, é perigoso loitar coas nenas,
  O pobo de Rusia sabe invencible!
  
  Todos mostraremos sorrisas ameazadoras, romperemos
  os cornos de Genghis Khan...
  No nome da gloria sen fin,
  Que haxa un destino moi brillante!
  
  Si, loitaremos moi ben contra as nenas,
  Mostraremos a clase máis alta do mundo...
  Son un guerreiro, e a alma non cre un pallaso...
  E Deus recompensará a Cristo polas vitorias!
  
  Romperemos os tumens de Gengis Khan,
  En Kalka haberá mozas en batalla...
  Non resistas ao golpe infernal,
  Amo a Xesús e a Stalin!
  
  Entón vou cortar os inimigos, crer sen contar,
  Podo derrotalos como mosquitos...
  Créeme, temos un traballo difícil,
  Aínda que a vida é tan fráxil coma un fío de seda!
  
  No nome de Lada, María bendita,
  O que deu mocidade e amor...
  Somos nenas cos pés completamente descalzos,
  Pisemos o adversario en lama e sangue!
  
  Cristo virá e os mortos resucitarán
  Perun, Yarilo, White God, Svarog...
  Son un, a xente sábeo sinceramente
  E por riba do universo está a Vara Todopoderoso!
  
  En fin, a nosa felicidade será eterna,
  Marabilloso e marabilloso para idades...
  Tanto o ceo como a terra están en gran poder,
  E inmortalidade, e mocidade para sempre!
  Mirabela cantaba moi ben e o seu corpo é moi musculoso, curtido e atractivo. E as súas pernas espidas son un flash moi atractivo.
  A nena chegou un pouco tarde, e a batalla xa estaba en marcha. Pero entón correron outras belezas. Natasha, Zoya, Augustine, Angélica, Svetlana. E isto xa son seis guerreiros. E os guerreiros son moi chulos, e fisicamente moi fortes con ombreiros anchos e peitos altos.
  Aquí hai seis nenas con corpos musculosos e extremadamente esculpidos.
  Mirabela cortaba coas súas espadas, e esnaquizou aos opoñentes arrollados:
  - Gloria do Gran Imperio Ruso!
  E cos seus dedos espidos lanzou un disco afiado con bordos, e cortou as cabezas.
  Natasha, derrubou aos guerreiros mongois, matou aos opoñentes e chirriu:
  - Por Rusia ata o final!
  Zoya, cortando entre os nucleares, declarou, mostrando os dentes, gruñía:
  - Ruby Genghis Khan!
  Agustín, atravesando os inimigos da Rus de Kiev, lanzou un boomerang cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - Pola Patria, nosa nai!
  Angélica cortou aos opoñentes, e co seu talón espido lanzou unha granada letal con destrución e arrullou:
  - Pola Patria para Rusia!
  Svetlana, atravesando os guerreiros mongois e lanzando agullas velenosas cos seus dedos espidos, gruñou:
  - Polas vitorias máis chulas!
  Mirabela cortou con moita paixón os nukers inimigos, e a entusiasta moza púxose a cantar;
  Gran Rusia - campos ilimitados,
  Que arda a terra santa entre as estrelas...
  Creo que os sentimentos do corazón non se están derretindo -
  Protexeremos a fronteira de punta a punta!
  
  Que haxa comunismo na nosa casa,
  Que deu a luz ao camarada Lenin...
  E o malvado inimigo do fascismo é destruído,
  No nome das xeracións máis grandes!
  
  Despois de todo, a Patria nos nosos corazóns é unha,
  E no futuro a moitas galaxias...
  Que o meu país sexa famoso durante séculos
  Patria non es só un envoltorio doce!
  
  Que floreza a miña Patria
  Derrotaremos a Genghis Khan...
  Gañou abrir unha conta ilimitada-
  Para gloria coñezo ao ruso Ivan!
  
  Somos rapazas guerreiras tan fortes
  Que o adversario non nos pode vencer...
  Somos fillas de Svarog e fillos,
  Capaz de golpear o Führer na cara!
  
  Para nós a Deusa Lada creo
  Que deu a luz a moitos deuses...
  Todas as persoas son unha familia amable,
  Que no meu corazón coñezo Rod!
  
  E o todopoderoso Xesús ruso,
  Nacido na gran ortodoxia...
  Por suposto, o demiurgo non é un covarde en absoluto,
  O Todopoderoso instalouse entre o pobo!
  
  Para a gloria de Cristo todopoderoso,
  Levantaremos as nosas espadas afiadas...
  Loita contra os mongois ata o final
  Para que a horda de Batu non veña a Rusia!
  
  Si, con nós o infinito en poder Rod,
  quen crea o universo...
  E só podería facelo
  O que simplemente nos sorprende a conciencia!
  
  Somos persoas - este é o espazo do espazo,
  Capaz de conquistar o universo...
  Aínda que o machado de Baty pingou ás hordas,
  Rusia coa forza da familia na batalla sen cambios!
  
  As nenas gustan moito de descalzas,
  Corre rapidamente a través das neveiras xeadas...
  E vencerán ao mongol cun puño,
  ¡Para non atreverse a tratar coa Patria!
  
  Non podes atopar unha patria máis fermosa
  Aínda que atacan a Rusia cun rabaño de pesadelo...
  A nena non ten máis de vinte anos,
  Ela xa derrubou aos samuráis!
  
  Ela é fermosa e elegante
  A rapaza que destrúe aos mongois en broma...
  Que Satanás ataque a Terra -
  Esmagaremos ao inimigo cunha derrota de aceiro!
  
  Entón acenei o meu pé descalzo,
  E meteu o seu talón espido no queixo...
  convertínme nunha rapaza tan xenial
  Non necesitas samovolok neste caso!
  
  As miñas espadas parpadean coma unha pluma,
  E cortaron o exército mongol tan famoso...
  Que o meu remo sexa forte,
  O inimigo será destruído salvaxemente!
  
  Si, a nosa Rusia non é máis fermosa de atopar,
  Grande como o sol sobre o planeta...
  Podemos atopar a felicidade por nós mesmos,
  E cántanse proezas de heroísmo!
  
  Rusia é un país radiante,
  Que deu o comunismo aos pobos...
  Kin nos dá para sempre,
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade!
  
  Patria - glorificamos ao Señor Cristo,
  Que María e Lada estean unidas...
  O camarada Stalin substituíu ao seu pai -
  Os rusos somos invencibles nas batallas!
  
  Os pobos do mundo adoran o camiño ruso,
  Somos un, cremos na xente de corazón...
  Créeme, non nos dobres cun puño,
  Pronto abriremos a porta ao espazo, xa sei!
  
  Cos pés descalzos entraremos en Marte,
  Pronto dominaremos a Venus con valor...
  Todo será só a clase de coñecemento máis alta,
  E un home converterase en calquera heroe!
  
  Si, Xesús é Superman
  Con Svarog, Rusia levantarase de xeonllos...
  Os rapaces non terán problemas,
  Glorifiquemos á Familia en Nome infinito!
  Os mongois eran só trinta mil e seis nenas picáronos moi famosos.
  E cando Mirabela cortoulle a cabeza a Sudubey, lanzándolle un puñal afiado cos dedos espidos dos pés, a balanza finalmente oscilou cara ás tropas rusas.
  Mirabela, cortando aos mongois, dixo:
  - Na guerra, o comandante adoita querer liderar como un león, pero para gañar, un subordinado non debe ser un carneiro!
  Natasha observou con agresividade, cortando os nucleares e derruíndolles a cabeza sen ningún problema:
  - ¡Un político é un ombreiro que dá mel envelenado, e un trapo de promesas con condimento de mentiras e sen sal da verdade!
  Zoya, cortando aos mongois e lanzando unha agulla velenosa co pé descalzo, arrolou:
  - Cando un político abre a boca, a alma do elector péchase ben!
  Agostiño, cortando aos mongois e diseccionándoos ata as mesmas selas, piou:
  - Cantas máis montañas douradas saian voando da boca do político, máis probable é que a carteira do elector estea baleira!
  Angélica, cortando aos mongois e cortándolles a cabeza, rompendo as mandíbulas cos tacóns, observou con intelixencia:
  - É doado para un político subir á montaña de ouro das súas propias promesas, para o elector tal subida abre unha caída ao abismo!
  Svetlana continuou, os mongois supervivientes xa fuxiran, e ela estaba lanzando agullas cos seus dedos espidos, arrullando:
  - ¡Deus deulle ao home razón para a creación, e a política para o castigo!
  Despois diso, a batalla finalmente converteuse na persecución de inimigos. Mirabela recortou adversarios e cantou:
  - Os guerreiros da escuridade son verdadeiramente fortes,
  O mal goberna o mundo sen saber o número...
  Pero vós sodes fillos de Satanás,
  Non rompas o poder de Cristo!
  E Mirabela rematando cos inimigos.
  Cortando aos últimos mongois, ela dixo:
  - Un inimigo inacabado é como unha enfermidade non tratada. ¡Espera complicacións!
  Nesta batalla, os rusos, por suposto, gañaron. Pero isto non é suficiente. Os mongois, reunidos as súas forzas, aínda poden ir a Rusia. Aínda que lles deron unha lección.
  Polo tanto, as seis nenas recibiron a tarefa dos deuses rusos de matar a Genghis Khan ata que se fortaleceu en Khorezm.
  Só están asediando a antiga capital do imperio. Quizais a única gran cidade que se negou a renderse. E agora os mongois están asaltando.
  Natasha suxeriu:
  - Debemos matar a Genghis Khan e os seus fillos. Entón o exército mongol desintegrarase!
  Mirabella confirmou:
  - Máis acción - menos palabras!
  E as nenas - as seis atacaron aos opoñentes. E cortamos aos mongois con espadas que se alongaban, e lancemos agasallos da morte cos dedos espidos.
  Os guerreiros dispersáronse... E atravesaron claros enteiros nas posicións do inimigo. E como as cortaron.
  Mirabela, cortando os mongois, sinalou:
  - Non podemos ser derrotados!
  Natasha, atravesando as lexións dos mongois, confirmou isto:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles!
  E Zoya moveuse contra os mongois co seu talón espido, en sentido figurado destrozándoos. Entón ela berrou:
  - ¡Creo que Rusia renacerá!
  Angélica, atravesando os opoñentes, chirriou:
  - ¡Por iso estou loitando!
  Agostiño, esmagando o rati mongol, ruxiu:
  - E non lles teño medo aos adversarios!
  Svetlana emitiu, cortando os inimigos con gusto:
  - Esa será a defensa da Rus de Kiev nos achegamentos distantes!
  E as nenas, cortando os mongois, cantaban a coro;
  Genghis Khan quería gobernar o mundo,
  Ten ambicións cheas de caixas...
  Quere golpear a patria de Kiev,
  Pero meterémolo directamente no cadaleito!
  
  Somos as nenas da filla de Svarog,
  Podemos derrotar a todos os mongois...
  En cada corazón hai unha partícula de Deus,
  Un mal ladrón non nos vencerá!
  
  Cre que estaremos con Xesús pronto
  Imaxina o Deus máis glorioso...
  Para conquistar a gran arte,
  Para que todos no corazón da gloria poidan!
  
  Genghis Khan ataca insidiosamente,
  As súas hordas de rati son xeniais...
  Levo a moza no lazo,
  Os guerreiros Nuker liderados!
  
  Rusia, por suposto, será moi brillante,
  A patria máis pura...
  Incluso os non crentes son felices nel,
  Aínda que ás veces problemas con Satanás!
  
  O maior é o conquistador,
  Este malvado bárbaro Genghis Khan...
  Quen se inclinou é un traidor na súa alma,
  Non seremos conquistados polo mongol Khan!
  
  O inimigo, por suposto, é moi forte,
  As súas hordas son como un océano...
  Pero as nenas parecen elegantes,
  Golpeado no corazón de Gengis Khan!
  
  Podemos conquistar unha partícula do mundo
  Imos vencer a horda de bromas...
  Polo tanto, en Cristo a alma dun ídolo,
  Vou romper o exército dos mongois!
  
  Genghis Khan é un loitador aínda que xenial,
  Pero créame, romperémolo...
  Aínda que o dragón vai con mil caras,
  A gloria será confirmada cunha espada de aceiro!
  
  Rusia defendeu o país consigo mesma,
  Das invasións da langosta infernal...
  Ela cubriu os peitos da súa nai -
  Todos os pobos do Sol e da Terra!
  
  As nenas dixeron moi firmemente:
  Genghis Khan non te podes resistir...
  A bandeira da Patria desenvolveuse con orgullo,
  Aprobarás o exame con firmeza con cinco!
  
  A espada das nenas ten un punto,
  O que é máis forte no universo non se pode atopar...
  Non leves as tonterías dos animais,
  Poderemos entrar no paraíso do amor!
  
  Non hai nada mellor na Patria que as
  nenas do mundo, o mundo, o diamante...
  rusos, tártaros, mordovianos, chukchis -
  Por todos vós, Cristo dará a súa vida!
  
  Todo estará ben no noso mundo,
  a horda de Genghis Khan pereceu...
  Armageddon Batu non chegará,
  Satanás non pisoteará aos rusos!
  Aquí Natasha lanzou un puñal afiado e rematou con Genghis Khan lanzando un agasallo da morte cos seus dedos espidos.
  E Mirabela Magnetic cortoulle a cabeza ao fillo maior de Genghis Khan Jochi.
  Así, os dous principais líderes dos mongois foron asasinados.
  O segundo fillo de Gengis Khan foi asasinado por Agustín, e o terceiro por Zoya, golpeando con letais agasallos da morte.
  Pero o cuarto fillo, Svetlana rompeu o pescozo cun golpe co pé descalzo.
  Si, estas nenas mostraron a clase de loita máis alta. Genghis Khan só ten un fillo lexítimo, Kulkan, pero aínda é un neno pequeno. Así que a loita polo poder é inevitable. Non obstante, tamén hai un neto de Mengo, o maior de Jochi e xa case un mozo adulto.
  Deulle para rematar a Angélica vermella clara. Para que só queden nenos pequenos e haxa unha loita polo trono de Genghis Khan.
  Así que os mongois non estarán á altura da campaña contra Rusia. E o máis probable é que o seu imperio se derrumbe e se afunda en ácaros.
  Non obstante, as nenas, por se acaso, mataron a varios dos comandantes máis autorizados de Genghis Khan, para que ninguén puidese conquistar Rusia e unir aos mongois.
  Despois diso, os tacóns redondos e espidos parpadeantes volveron ao seu tempo.
  A Rus de Kiev non coñecía a invasión. Aos poucos, a fragmentación feudal foi substituída pola consolidación das Terras. E iso fíxoo Alexander Nevsky, cuxas vitorias sobre os suecos e alemáns reforzaron a súa autoridade. E como non estaba envelenado, gobernou durante moito tempo, e mesmo conseguiu ser coroado, recibindo o título de emperador e rei. Antes diso, conquistou Polonia, Bulgaria e todos os estados ao longo do Volga. Tsargrad tamén foi tomado. Crea o teu propio gran imperio. O que non se desmoronou, xa que Nevsky reforzou a sucesión ao trono de fillo a fillo e pola antigüidade.
  Así xurdiu a dinastía real. A Rus de Kiev continuou conquistando. Tiña poderes que non eran comparables aos dos seus veciños. E a diferenza do califato islámico e do imperio de Genghis Khan, non se derrubou. Alexandre Nevski estableceu unha forte centralización do imperio ruso, e limitou o poder dos sátrapas, facéndoos substituíbles e subordinados a Kiev e Constantinopla.
  Así que todo estaba ben. Ata que todo o mundo se uniu e consolidou.
  E isto, por suposto, acelerou o progreso científico e as persoas voaron ao espazo moito antes e dominaron os planetas do sistema solar. A vida foi cada vez mellor. Nestas condicións, ás veces recordábase a Genghis Khan e observouse que el tamén podería crear un gran imperio se as deusas rusas non o detiveran.
  Tamén se fixeron películas...
  E cando a ciencia desenvolveuse e dominaba o segredo do tempo, entón Alexander Nevsky e Genghis Khan resucitaron de entre os mortos.
  Xogaron ao xadrez entre eles. Nevsky sinalou:
  - ¡Foches un digno conquistador!
  Genghis Khan asentiu.
  - Eu cedei só ás fillas dos deuses rusos!
  E fixo un enroque.... Os dous gobernantes da antigüidade rían e comentaron:
  - Cada persoa é o ferreiro da súa propia felicidade, pero todo o que existe no mundo depende de poderes superiores, sen contar a honra!
  ALEXANDRO O CUARTO DEUS VIVO
  Esta vez Mirabela é enviada para axudar na batalla a Alexandre IV, o fillo de Alexandre Magno, o máis lendario dos reis.
  É só un neno de dez anos. E o poder real no imperio pertence ao rexente.
  Mirabela non recordaba o nome do rexedor. E por agora, ela só correu polas areas quentes de Oriente Medio, azotando as súas pernas espidas, curtidas e graciosas.
  Si, non foi un camiño fácil para ela. A area dos talóns da nena espida arde moito.
  Para distraerse un pouco Mirabela decidiu cantar. Despois de todo, a canción realmente eleva o ton da vida específicamente:
  E a voz da beleza é marabillosa.
  A nena canta tan alegremente;
  Son unha nena descalza que corre polo deserto
  A area quente atormenta as miñas plantas...
  Que pasou coa beleza agora
  Por que ten unha voz de ruiseñor!
  
  O mundo, por suposto, créame, non é doce,
  Créeme, hai moitos problemas baixo o sol...
  Por desgraza, queda un regusto desagradable,
  E as rapazas de caza coñecen grandes cambios!
  
  Aquí na época descendeu, cre Alexandre,
  Gran loitador macedonio de Deus...
  Estaba alí coma unha Cassandra espida,
  O poderoso comandante - créeme, ben feito!
  
  Pero o gobernante, fermoso coma o sol, morreu,
  O seu fillo pequeno permaneceu no trono...
  E por suposto, non rasgas corvos nisto,
  Que neno no trono, ai, completamente só!
  
  A nena intentou protexelo celosamente,
  Manteña o santo soño no trono...
  Para que o imperio goberne o mundo non pouco,
  Vou ler unha oración ao Deus Todopoderoso!
  
  Agora estou correndo descalzo polo deserto,
  É moi doloroso para as miñas desafortunadas plantas...
  O imperio estaba en completa convulsión
  Que o Deus todopoderoso axude, querubín!
  
  Entón fun ao campamento dos bélicos gregos,
  Servizos ofrecidos en loita con espadas...
  Porque todos somos irmáns humanos
  E cren con valentía que romperemos aos adversarios!
  
  Cal é o destino do eslavo,
  Loita duro, non maldices o destino...
  Se é necesario, poñeremos bancos ao inimigo,
  A conta foi aberta xa correu unha multa!
  
  Aquí loito pola unidade do mundo antigo,
  Para que o Gran Señor Supremo goberne...
  Despois de todo, as batallas da Patria soan como unha lira paradisíaca,
  Arrancando ás veces a carne sagrada!
  
  Si, a nena é unha heroe do país, unha patriota,
  Polo imperio dos gregos que loitan amorosamente...
  Vou protexer o antigo neno no trono,
  Porque veu de Deus, xa sabes, neno!
  
  O mundo da humanidade será glorioso,
  Sei que será xenial e que todo estará ben...
  Macedonia é case na Rusia,
  O barco debe estar nivelado se o remo está roto nel!
  
  Logo Deus Xesús virá a nós con graza,
  Dará salvación aos fillos da humanidade a todos...
  Para que os plebeos se convertan na nobreza máis sabia,
  Para resolver máis problemas cotiáns!
  
  Gloria a Deus e gloria a Cristo Xesús,
  Que o gran sol do ceo deu a luz...
  Ten que ver coa arte...
  Que teñamos poderes máis xustos!
  
  É entón cando nos alzamos nos ceos nos ceos,
  Subamos por riba das estrelas para gardar a Xesús...
  Todos os que morreron en grande éxtase resucitarán,
  Gloria a Santísima María polo Fillo!
  Mirabela rematou de cantar, e como se ergueu de un salto e desprazou o tocadiscos no aire cos pés descalzos. E rir.
  Entón a nena recordou que o rexedor de Alexandre cuarto, Filipe Arridea, era o seu tío e irmán de Alexandre Magno. Pero foi asasinado. E agora Antígono Tuerto está no trono. Apoia a Alexandre IV.
  E Cassandro, o gobernante e sátrapa de Macedonia, oponse a el.
  Aquí vai ter lugar unha batalla, na que tanto Antígono Tuerto como o tsar nominal Alexandre IV perecerán.
  Antigonus One Eyed ten máis territorio e tropas. Cassandro ten a propia Macedonia e Grecia, un exército máis organizado e mellor armado.
  Polo tanto, as posibilidades son case iguais, e a máis mínima oportunidade pode decidir o resultado da batalla.
  Aínda que esta historia é un pouco diferente á oficial, pero os tempos son vellos, ninguén sabe moi ben como foi.
  Mirabela foxe ao campamento de Antígono Tuerto. E os seus tacóns espidos e redondos brillan.
  Xa se ven ao lonxe os banderines e bandeiras do campamento. O exército é grande. Conta as terras ata a India e parte da India. Exipto aínda dubida de que lado tomar.
  Antígono e Cassandro loitan polo poder. Pero a vitoria de Antígono permite volver reunir o imperio nun único puño, mentres que Casandro, pola contra, o dispersa.
  Así que a elección de Mirabela é obvia!
  A nena corre cara ao campamento. Os guerreiros miraron inmediatamente para ela musculosa, bronceada, nun bikini.
  Pero ninguén se atreveu a discutir e a frear.
  Mirabela corre, e os seus pés descalzos deixan graciosas pegadas na area.
  Moitos guerreiros, sobre todo os mozos, caen de xeonllos e bican ansiosamente estas pegadas.
  Aquí hai unha rapaza fermosa e musculosa que pasa por diante das tendas. Os guerreiros inclínense ante ela.
  E bica de novo as súas pegadas. Mirabela é unha nena que é simplemente super.
  Unha moza guerreira tenta agarrala polo xeonllo espido. E a nena colleuno e deulle unha patada.
  Caeu e estrelouse.
  Mirabella cantou:
  - Merecédeme, merecédesme
  Mereces unha nena!
  Merece, beleza cunha pistola,
  Non peques máis!
  E todos caen de xeonllos ante ela.
  A nena corre ata a tenda de Antígono. É tan grande coma un verdadeiro palacio.
  E aquí hai moitos guerreiros, polo menos douscentos mil para todo o campamento. Aquí está a formiga.
  Na entrada, Mirabela atópase con auténticos heroes. E deixaron pasar á nena.
  Aquí o guerreiro entra na tenda, e vai máis aló, pisando coas pernas espidas e graciosas sobre alfombras exuberantes.
  Ela está de novo, e outra vez botada de menos. E as nenas inclínanse directamente ata a cintura. E todo se ve xenial.
  Aquí está dentro da tenda e Antígono coñeceuna. Un home bastante grande cun parche no ollo.
  Mirou para a rapaza fermosa palabra deusa.
  E dixo:
  - Viñeches por amor!
  Mirabela meneou a cabeza e berrou:
  - ¡Vín traerche a vitoria!
  Antígono asentiu e respondeu:
  - Que sabes de Cassandra!
  A rapaza respondeu cun sorriso:
  Tenche unha trampa! Ten tres soldados menos, pero están máis organizados. Porén, se imos dende o lado onde non nos esperan, podemos conseguir unha vitoria decisiva!
  Antígono preguntou sospeitoso:
  "E se Cassander te enviase el mesmo?" E levaranos a unha trampa!
  Mirabela respondeu confiada:
  - Cassandro non poderá unir o imperio. El é só un usurpador. Só baixo o goberno do fillo de Alexandre Magno se pode preservar a unidade do estado. E sempre axudo a aqueles que contribúen á unidade da humanidade!
  Antígono asentiu.
  - Dalgunha maneira te creo! Pois imos de campamento!
  Mirabela respondeu agresivamente con furia:
  - Iremos á batalla polo poder de Petrik con valentía,
  E nos soños Deus Amón - caras santas!
  Despois diso, a moza ofreceuse para dirixir o exército e Antígono aceptou.
  Apareceu o propio Alexandre IV.
  Era un neno bastante grande e musculoso. Cabelo louro e pel escura por queimaduras solares, estaba claro que o neno estaba máis cómodo camiñando descalzo que con sandalias e armaduras.
  Pero aquí o neno sube ao cabalo. Ten once anos, pero podes dar catorce ou quince.
  Vese que mira a Mirabela con interese, e dixo:
  Que músculos ten!
  A rapaza respondeu cun sorriso:
  "Son un guerreiro de primeira clase!"
  O neno rei asentiu.
  - Certo! Despois da vitoria, vou facer de ti a miña primeira muller!
  Mirabela comentou cun sorriso:
  - ¡Creo que, despois da vitoria, serei transportado a outro mundo! ¡Ai, o meu obxectivo é axudarche, pero non teño poder sobre min!
  Alexandre cuarto ordenou:
  - Lévanos á batalla!
  E o enorme exército de Antígono partiu nunha campaña. Incluso tiña elefantes de guerra.
  Mirabela observou con agresividade, rastrexando a area quente coas súas pernas espidas e fortes:
  - ¡Iremos con audacia á batalla polo poder dos soviéticos!
  E entón mellorou:
  - Polo poder de Macedonia!
  Moza loitadora: non podes dicir nada contra ela. Esta é realmente unha cadela colosal.
  E o exército de Antígono e Alexandre móvese arredor das tropas de Cassandro.
  Hai un gran movemento.
  Mirabela canta nunha campaña, e a partir dun nome masculino:
  Son Alexandre, rei dos gregos.
  El é Darío, o soberano dos persas.Volvémonos atopar no campo de batalla.
  
  Baixo Issa gañeino e merecía a gloria por iso, "Invencible" recibiu o nome!
  
  O mundo enteiro recoñeceume entón, chamoume "Divino"! ¡Probeino coa miña espada!
  
  Vin para derrotalo E conectar todos os países. É hora de que todas as persoas vivan en paz! - - - As súas tropas están diante de min.De medo, reunimos o sistema.Xogamos de novo co noso destino!
  
  Son case sete veces máis ca nós, Pero nos nosos ollos latexan faíscas.Cremos: os deuses non nos deixarán! - - - Os inimigos foron ata nós nunha multitude, Non saben o que é un sistema. Enviou as súas tropas a matar!
  
  Aquí están os seus xinetes voando, Queren asustarnos. Así, só vencerán aos covardes! - - - A falanxe do centro mantén a liña.Morrerán, pero non abandonarán a batalla.Os persas mesturáronse diante da súa muralla!
  
  E loita correcta. Loita feroz. Pero aguanta! E manteña a liña!Os tracios están alí! Non é a primeira vez para eles!
  
  Pero a ala esquerda está engurrada E hai tempo que retrocede, E pide a miña axuda!
  
  Non os vou axudar. Despois de todo, isto é unha pelexa! Quedo de pé e agardo! ¡Hai tesalios! Creo no destino!
  
  O pánico ferve no centro, A nosa falanxe apiñanos, E a súa cabalería corre cara aos lados!
  
  O meu obxectivo foi alcanzado aquí!Os deuses abríronnos a porta!!Estou botando cabalería por este oco!!! - - - A terra treme e o po remuíñase, E faíscas baten debaixo dos cascos - ¡Esa cabalería pesada voa!
  
  Son todos os meus camaradas, Botaron a luva ao destino!Queremos subxugar ao mundo enteiro!
  
  Infantería - o principal na batalla, corre detrás da cabalería nas filas. Invencible, como Aquiles na batalla!
  
  Sinto o resultado da batalla.
  
  Cortamos nas súas tropas!A vitoria está moi preto!!A nosa batalla será lembrada pola xente durante séculos!!!
  
  A súa garda xa está engurrada!E cen metros diante del!E non hai ninguén máis diante! - - - Véndonos diante del, Como un vil covarde, non un heroe, Asustado, Darío abandona a batalla.
  
  Que covarde é! Que canalla! Deshonrou a súa coroa! E todo o seu poder chegou ao seu fin!
  
  Onde vas?! Corre! Protéxete da morte! ¡Oh deuses! Que ridículos son os meus inimigos!
  
  Todo o exército dos persas corre xa.Hoxe estou cheo de batalla!Medio mundo me pertence agora!
  Aquí o exército completou a campaña e foi á retagarda de Cassandra. E entón Mirabela agardaba o descubrimento: ademais das tropas gregas e macedonias, tamén había exipcios.
  Entón, por iso gañou Cassandro na historia real e Alexandre IV foi capturado e asasinado.
  Así, Antígono ten só unha vez e media máis soldados, coa mellor calidade do inimigo.
  Pero ten unha posición máis vantaxosa e unha sorpresa táctica pola súa banda.
  Mirabela precipitouse ao ataque.
  E con ela catro nenas encantadoras: as fillas dos deuses.
  E cortemos aos adversarios.
  Mirabela levaba o muíño coas súas espadas, cortando os soldados de Cassandra e piando:
  - Unha muller é unha póla que madura mellor no humus do libertinaxe, pero a retribución espérao igualmente!
  Natasha tamén picou con frenesí e furia. A súa tortura espida rompeu a mandíbula do guerreiro grego, chirriando:
  - Un político é un matemático que quita e divide, ¡e faino cun erro colosal no peto!
  Zoya, segue cortando aos adversarios e lanzando xogos velenosos cos seus dedos descalzos e chirriando:
  - ¡Deus creou unha muller descalza e nova, Satanás, coa axuda dos políticos, calzauna e obrigouna a caer na infancia!
  Angélica cortaba agresivamente unha masa de inimigos, e os seus cabelos cobrizos revoloteaban ao vento como un estandarte proletario.
  E a nena rulou:
  - É mellor para unha muller facer gala de tacóns espidos que estar calzada polo matrimonio por unha bota!
  Svetlana cortou aos opoñentes e cortounos e berrou:
  - Unha muller é a flor máis fermosa do xardín do Señor Deus, pero a eiruga máis insidiosa: un feo político masculino come o seu talo!
  Mirabela, seguindo cortando aos inimigos, chirriou e lanzou:
  - Expondo os seus peitos, unha muller deixará a un home sen pantalóns e arrincaralle tres peles!
  Natasha continuou agresivamente, esmagando aos seus opoñentes:
  - A rapaza loira é certamente fermosa, só a cabeza brillante é demasiado literalmente!
  Zoya, cortando aos guerreiros, Cassandra gruñou:
  - A cabeza de rapaza rubia non sempre é literalmente, pero sempre figurativamente o sexo xusto!
  Angélica, continuando esmagando aos seus opoñentes, chirriu:
  - Cal é a diferenza entre un político e unha prostituta - este último establece por mor do diñeiro de calquera persoa, e o primeiro establece a metade dos votantes para obter beneficios por calquera medio!
  Svetlana, cortando os inimigos do exército de Cassandra, e lanzando un bumerang cos seus dedos descalzos, emitiu:
  - Unha prostituta por cartos converte a calquera burro en un home, nun político e de balde fai de calquera home un burro insignificante!
  Mirabela, esmagando a varios tipos de adversarios e rompendo as mandíbulas co seu tacón espido e redondo, emitiu:
  - Os rapaces chegan a ser homes, os políticos co paso dos anos ou se converten en ditadores, ou convértense en bromas!
  Natasha, cortando aos adversarios e cortándolles a cabeza, lanzando obxectos esnaquizados cos seus dedos espidos, chirriu:
  - O político non sempre é divertido, pero sempre é unha broma andante, e un pallaso libre!
  Zoya, cortando todo tipo de inimigos, berrou:
  - O ditador adoita facer chorar aos seus súbditos, pero en bromas quéreo todo o país!
  Angélica, cortando aos macedonios, chirriou:
  - Que útiles son as ditaduras - cando a xente está a construír, querendo esquilar coma ovellas, e un raposo esperta na cabeza das ovellas!
  Svetlana, sostiña un muíño de guerra, cortaba cabezas e chiraba:
  - Se te esquilarás coa mente dun carneiro, se tes a habilidade dun raposo, poñerao no colar dos teus competidores!
  Mirabela, seguindo diseccionando os opositores, emitiu:
  - Un raposo arrancará tres peles dun león, e descascárase tan forte como o carballo como pegajoso!
  Natasha, loitando cos falanxistas que avanzaban, sinalou:
  - ¡Por longa que sexa a linguaxe do político, a vida do elector só se acurtará a partir disto!
  Zoya notou con agresividade mentres cortaba aos inimigos:
  - Na procura dun rublo longo, os políticos acurtan a lingua para a crítica, lembrando - o silencio é de ouro!
  Angélica, atravesando os inimigos rastreros, emitiu:
  - O silencio é dourado, pero moitas veces no peto doutro!
  Svetlana, atravesando os inimigos, arrolou:
  - ¡Un home con maiúscula é atraído pola luz, un home, certamente un varón, polos rubios!
  Mirabela, seguindo cortando o exército inimigo, gruñía:
  - Deus deu ao home unha mente e unha alma inmortal, Satanás botou a mente sobre a mente, convertendo o corpo nun cadáver!
  Natasha, esmagando aos adversarios, ladrou:
  - O home é un animal gobernado por un raposo que se fai pasar por un león vestido de ovella!
  As mozas dispersáronse, cortando o exército de Kassandra con gran eficacia e presión. E as súas espadas brillaban como palas de hélice.
  Zoya sinalou, lanzando un chícharo con explosivos letais cos seus dedos descalzos:
  - O home soña con ter o poder do Deus Todopoderoso para acadar os obxectivos básicos do mono!
  Angélica a raposa vermella, diseccionando os inimigos, emitiu:
  - Por suposto, Deus ama as nosas almas, pero nós queriamos que o Todopoderoso amase tamén os nosos corpos, enviando non só a cura espiritual!
  Svetlana, cortando os inimigos, tamén engadiu, rompendo a mandíbula do inimigo co seu talón espido:
  - Deus creou a Eva para que dese felicidade, e fixo un político para que roubara os soños, pero ao mesmo tempo anímate, aínda que sen beleza!
  Mirabela, cortando aos adversarios e lanzando granadas cos seus dedos espidos, chirriou:
  - Un político é unha especie de carteirista que substitúe os dedos hábiles por unha lingua longa, e fai moito máis ruído ao roubar, desbaratándolle a capacidade de pensar!
  Natasha estivo totalmente de acordo con isto, esmagando aos inimigos e berrando:
  - Un gobernante ao que lle gusta falar moito conseguirá pouco en cuestións prácticas, xa que unha lingua longa acurta os brazos!
  Zoya observou con agresividade, cortando outra parte dos inimigos e lanzando unha granada co pé descalzo:
  - Por que Deus todopoderoso raramente fala coa xente - para non facerse como políticos con diarrea verbal que enmascara a impotencia!
  Angélica, atravesando os inimigos e cos seus dedos espidos, colleu e lanzou un asasino ao inimigo, e chirriou:
  - ¡Moito fala o político, e fala aínda máis, pero as súas palabras pasan polos oídos do elector, que non é xordo de falar ocioso!
  Svetlana, atravesando os inimigos e lanzando a destrución cos seus dedos descalzos, emitiu:
  - Canto máis longa é a lingua dun político, máis curta é a mente do elector que o vota!
  Mirabela sinalou, botando de novo os dedos descalzos, unha bomba letal:
  - Para o votante, a longa lingua dun político é un lazo no pescozo que, porén, primeiro pinga no cerebro, e despois empolvora a cabeza, ¡outro po baleiro!
  Natasha declarou agresivamente, cortando os inimigos:
  - Unha mente alta raramente se combina cunha lingua longa, pero a arrogancia é común para a verborrea que non coñece límites.
  Zoya comentou astutamente, mostrando os dentes e rosmando coma unha pantera:
  - Unha lingua longa cabe ben nos petos, se se combina co coñecemento das complejidades da adulación!
  Angélica, diseccionando os inimigos, comentou moi astutamente:
  - Un verdadeiro xenio non falará por moito tempo, a brevidade é a irmá do talento e o xenio é o irmán da concisión!
  Svetlana, cortando aos falanxistas, que xa fuxiran, ladrou:
  - Unha lingua longa non é só un sinal de mente curta, senón tamén de estupidez sen fin!
  En definitiva, venceron ao exército de Cassandro, e Mirabela cortoulle persoalmente a cabeza.
  Despois diso, as nenas obrigaron aos presos a bicar os seus pés espidos, cicelados, lixeiramente poeirentos e ensanguentados.
  Fixérono humildemente e dobrándose en tres mortes.
  O imperio de Alexandre Magno restaurou a unidade. E volveu brillar a bandeira de Macedonia.
  Despois seguiron novas campañas contra os árabes, coa súa conquista. Despois aos Pilares de Hércules, coa toma de Roma e Cartago. E á India coa súa completa conquista.
  Alexandre IV viviu durante setenta anos e conseguiu conquistar China, superando a gloria do seu pai.
  Puxéronlle o nome de Alexandre Magno. Capturou todos os países civilizados do mundo antigo. E xurdiu un imperio do Atlántico ao Pacífico. Enorme, poderoso e próspero.
  Un pouco máis tarde, Xapón tamén foi invadido. E entón América foi conquistada.
  O imperio fíxose global. Foi gobernado pola familia Petrik. Cuxa autoridade era tan grande que non houbo revoltas graves dos sátrapas. E agora o progreso, tras pasar a época da sombría Idade Media, pasou inmediatamente á industrial.
  E despois a revolución industrial. E os voos da humanidade ao espazo son mil anos antes que na historia real.
  E no século XXI, o imperio chegou ao límite do universo. Creouse unha máquina do tempo e aprenderon a resucitar aos mortos.
  Alexandre Magno e o seu fillo maior tamén resucitaron.
  Así cambiou o curso da historia mundial. E foi xenial para a humanidade.
  Imaxina un imperio universal no que mesmo resucitan persoas mortas, e o moderno século XXI. No que hai máis de douscentos países no mundo, e en equilibrio ao bordo da guerra nuclear.
  E diferentes coronavirus están todos itinerantes!
  Entón... As nenas lograron a maior fazaña polo ben de toda a humanidade progresista, e non moi progresista!
  
  A RENA LOURA AXUDA AO PRÍNCIPE SVYATOSLAV
  A rapaza heroe é musculosa e en bikini corre cara ao campamento do Gran Duque de Kiev Svyatoslav.
  O exército do emperador romano achegouse ao campamento ruso. Os romanos teñen vantaxe en forza unha vez e media. Levantaron un gran exército.
  Svyatoslav perdeu a iniciativa. As incursións dos pechenegs, e as traizóns dos búlgaros, maltrataron moito o seu exército. E agora tes que loitar superado en número.
  Na historia real, Svyatoslav asumiu a defensa na fortaleza. Pero a flota romana cortou o abastecemento aos rusos ao longo do Danubio. E como resultado, case morreron ata que aceptaron marchar despois de varias escaramuzas, en condicións difíciles.
  Mirabela entendeu que a mellor oportunidade era derrotar inmediatamente ás tropas romanas e ir a Constantinopla.
  Entón os búlgaros, os gregos e os húngaros apoiarán ao gañador Svyatoslav, e o Imperio bizantino estará rematado.
  E Tsargrad converterase na capital do gran estado ruso! Para Svyatoslav gañou moito. Toda a rexión do Volga e Crimea, e o norte do Cáucaso, e Bulgaria e Romanía. Pero despois da súa morte, o conquistado estaba perdido. E os pechenegs xa están subindo ao Volga.
  Entón, agora é o momento crítico. E existe a posibilidade de que a Rus de Kiev se converta no imperio máis forte e extenso do mundo, mesmo antes do seu bautismo.
  Mirabela sábeo e lánzase á batalla.
  Pero que fará ela soa? Quizais veñan cinco loitadores máis, un neno e catro nenas, as fillas dos deuses rusos, e un neno inmortal?
  Mirabela conta moito con isto.
  Pero mentres corres tacóns parpadeantes, espidos e rosas. Ao mesmo tempo, a nena canta:
  - Estamos loitando por Rusia,
  Co nome de Svarog...
  Non sexas unha nena covarde
  Estás no corazón de Deus!
  Aquí corre cada vez máis preto da fortaleza, onde se atopan as tropas rusas de Svyatoslav.
  Primeiro, a moza corta con espadas dous centinelas romanos que están preto da cidadela.
  Mirabela mesmo cantou:
  - A patria voa no ceo...
  No nome de Perun, Rusia volverá a levantarse!
  Por iso realmente os rusos tiveron que aceptar a fe doutra persoa? De feito, é moito mellor crer no teu propio e brillante. Aqueles deuses rusos que coidaron dos eslavos e contribuíron á súa prosperidade.
  Aquí o guerreiro corre ata a parede. Na parte superior están os centinelas.
  Ven unha beleza escrita e de cabelos dourados e tómana por unha deusa.
  Ademais, Mirabela é moi alta, sobre todo para aqueles tempos, e musculosa, polo que a confunden cunha muller común.
  E así Mirabela comezou a agarrarse aos dedos e aos pés descalzos, trepando pola parede. E quedou moi bonito.
  A rapaza é moi fermosa e o seu alivio muscular é a envexa de calquera home.
  Esta é verdadeiramente a filla dos deuses.
  Mirabela subiu. Ela sorriu e chiscolle un ollo aos centinelas.
  Os guerreiros eran máis baixos ca ela, e quedaron abraiados cos músculos fortes e profundamente trazados da nena.
  O guerreiro colleu inmediatamente o touro polos cornos:
  - Lévame ao príncipe Svyatoslav!
  O maior dos guerreiros cunha barba gris asentiu:
  - Si, Deusa, estamos preparados!
  Dous mozos caeron de xeonllos e bicaron os pés descalzos de Mirabelle. A nena asentiu coa cabeza.
  - É precioso!
  Despois diso, ela trasladouse, acompañada de soldados, ao centro da fortaleza, onde estaba o propio príncipe de Kiev Svyatoslav.
  Mirabela estaba alegre e cantaba:
  - Haberá un resultado xenial,
  Imos a Tsargrad!
  Aquí ela, golpeando as súas plantas espidas no adoquín, chegou ao edificio onde estaba o famoso antigo comandante ruso. A personalidade é lendaria.
  Aquí dentro foi atopada por novos guerreiros. Sentían a Mirabela por músculos e peito fortes. Despois saltaron por diante.
  Svyatoslav aínda non se deitara e coñeceu a un hóspede alto. Era baixo, pero de ombreiros anchos, coa cabeza rapada, que estaba coroada cun pecho. Aínda non é un marido vello e maduro, cheo de forza e enerxía. Mirou para Mirabela e engurrou o ceño. Non é agradable cando unha muller domina ti.
  Preguntoulle cun sorriso que parecía tenso, mentres os seus ollos parecían malvados:
  - Para que me veu a beleza?
  Mirabela tamén respondeu cun sorriso, e mirou amablemente:
  - Para axudarche a derrotar aos grandes romanos!
  Svyatoslav comentou cun suspiro:
  - Unha espada non resolve nada, aínda que sexas forte, vexo un guerreiro!
  A nena bateu co pé descalzo e respondeu:
  - Hai que atacar agora aos romanos. Aínda non recolleron todas as forzas, e recibirán reforzos. Inmediatamente esmaga e vai a Tsargrad!
  Svyatoslav asentiu e comentou:
  - Eu tamén o pensei. Pero o inimigo ten a vantaxe!
  Mirabela respondeu con lóxica:
  - O tempo traballa contra nós! Se nos atrasamos un pouco máis, a frota romana cortaranos ao longo do Danubio, e non teremos nin reforzos nin víveres. E as forzas do inimigo só crecerán!
  Svyatoslav comentou cun suspiro:
  - O noso oráculo predixo que nunha batalla aberta perderemos!
  Mirabela respondeu con dureza:
  "Non pensaches que este oráculo foi comprado pola albahaca?" E ese atraso só aumentará a vantaxe de Bizancio!
  Svyatoslav obxectou tristemente:
  - O oráculo raramente se equivocaba, e predixo previamente as nosas vitorias, tanto sobre os jázaros como sobre outros pobos. Porén... ¿Es por casualidade a filla dos deuses?
  Mirabella asentiu.
  - Podes probarme na batalla con calquera dos teus guerreiros!
  Svyatoslav golpeou inesperadamente a Mirabela no estómago. A nena cambiou mecánicamente e golpeou o príncipe coa cabeza na testa. El caeu.
  Dous guerreiros altos precipitáronse contra Mirabela, pero a nena saltou e bateulles cos tacóns espidos.
  Os loitadores estrelaron...
  Mirabela inclinouse e puxo presión no pescozo de Svyatoslav. Recuperou o sentido e abriu os ollos.
  Entón murmurou, fregando a súa fronte machucada:
  - Este é o Deus Negro. Ti, ao parecer, es a filla de Chernobog. Tan movido, a cabeza está rachando!
  Mirabelle respondeu:
  - Podo preparar unha poción que fará que os teus guerreiros sexan máis fortes e resistentes.
  Entón certamente derrotaremos o inimigo!
  Svyatoslav asentiu coa cabeza rapada cun pecho:
  - Varios! Créote!
  Mirabella preguntou:
  - Escolle herba daniña e a poción estará lista!
  O Gran Duque deulle un par de ducias de criadas para que a axudasen.
  Mirabela, xunto con el, foi ao souto para recoller unha poción que aumenta a forza e a resistencia dos loitadores. Aínda non había guerreiros bizantinos no souto.
  Pero a rapaza heroe estaba alerta. E por unha boa razón.
  Aquí hai varias ducias de xinetes que tentaron atacar ás doncelas que regresaban con cestos cheos de herbas e cogomelos.
  Mirabela precipitouse cara ao inimigo na batalla. E axitando as súas espadas, cortou tres cabezas á vez.
  Entón, como cortamos aos adversarios. Esta rapaza é só unha terminadora en bikini e pés descalzos.
  O seu talón espido golpeou o guerreiro bizantino no queixo. El, despois de voar, derrubou á vez cinco xinetes inimigos.
  Mirabella tuiteou:
  - Son o máis chulo do mundo, e a nena está descalza!
  Isto realmente foi un súper xiro. Mirabela seguiu cortando aos seus opoñentes e lanzando cacos de vidro cos seus dedos espidos, golpeando aos seus adversarios.
  Aqueles romanos que non tiveron tempo de escapar foron asasinados. E Mirabela logrou outra vitoria.
  Aquí están as nenas azotando cos pés descalzos, no verán fai calor nos Balcáns e trouxeron cogomelos, froitas e herba. E Mirabela nunha gran cuba comezou a preparar feitizos letais e amorosos.
  E levaba un forte cheiro a tarta por todo o campamento. E unha rapaza de pelo dourado remexeo todo co seu pé espido e cicelado.
  E isto axudou moito.
  Mirabela fixo unha poción nun caldeiro e cantou;
  Nacín coñecido no século XXI,
  Na que a electrónica está en todas partes...
  E créame, nervios de aceiro...
  Xa sabes que a xente voou na lúa!
  
  Gran creación do home
  Capaz de abrazarse mentres xoga o balón...
  Somos fillos do portátil, de Internet
  E atacaremos aos ignorantes!
  
  Que sabes que inventamos
  Unha pantalla está encerrada nun dedo pequeno...
  Pronto veremos o comunismo,
  Se ata un lume maligno arde!
  
  Créeme, o noso tempo chegará
  O país da ciencia florecerá...
  Que triunfe Abel, non Caín,
  Wins abriu unha conta ilimitada!
  
  Cremos na nosa nai Rusia,
  O que fixo un xiro estelar...
  Os campos eran regados con orballo de perlas,
  Wins abriu unha conta sen fin!
  
  Para a gloria de Xesús e Svarog,
  Xuntos venceremos aos nosos inimigos...
  No nome do Todopoderoso, coñece a Familia,
  Abrimos o gran exército ruso!
  
  Si, que o amor trone en gran gloria,
  Que Lada estea connosco para sempre...
  Nacemos nun poder espacial -
  Un gran soño feito realidade!
  
  Tivemos a Lenin e ao gran Stalin,
  O tsar Pedro o Grande e a tormenta Iván...
  Temos músculos, tornámonos máis duros,
  Tal é o destino do gran rati!
  
  Que a Patria floreza na fe,
  O amor que nos trouxo...
  Que o tempo sexa eterno maio
  E só derrama sangue maligno na batalla!
  
  Nacemos para facer realidade un conto de fadas
  Para a gloria dos anxos rusos, deuses...
  Para que o malvado inimigo se converta de inmediato en po,
  E empanadas xenerosamente cocidas!
  
  Non creo que unha persoa non sexa débil,
  O seu destino é conquistar todos os demos...
  Recibe os maiores premios
  Que sexa destruído na batalla!
  
  Si, o noso inimigo aínda non coñece a forza,
  Pero creo que Rusia renacerá...
  Aínda que os bebés, as mulleres son atacados,
  Imos gañar - Eu creo niso e non teñas medo!
  
  Que a nosa Patria sexa libre,
  Que sexa na gloria eterna para sempre...
  Somos cabaleiros, créeme, nobre,
  Non temos medo aos problemas e aos anos!
  
  En resumo, pronto seremos perdoados,
  Cremos que gañaremos ao adversario...
  Virá un anuncio de God Sort,
  Que o querubín estenda as súas ás!
  
  Entón imos rematar o que comezamos
  Imos construír unha nova cidade máis forte que todas...
  E será moito mellor que ao principio,
  O vilán xenial borrarase en po!
  A nena heroica rematou de cantar. E aquí de novo todo xirou no caldeiro, brillou e a poción estaba lista.
  Agora os soldados rusos bebíano. Eran máis de trinta mil, xunto cos búlgaros.
  Svyatoslav tamén tomou un grolo da poción. Estaba preparado para loitar. Con el está o seu irmán, un Danilo moito máis alto.
  Ben, cal é o camiño para os cabaleiros rusos. Todo isto será unha batalla grande e sanguenta.
  Mirabela tamén bebeu, e sentiu que lle chegaba unha forza xa considerable.
  A rapaza lanzou as súas espadas e dixo:
  - É mellor gañar de pé que perder de xeonllos!
  Despois diso, Svyatoslav xa mandou:
  - Pois irmáns na batalla!
  E as portas abríronse, e a escuadra rusa saíu. E era un exército cheo de forza e enerxía.
  Os bizantinos teñen cincuenta mil soldados, e eles tamén se aliñaron. Parece ser máis en número, pero non con tanta valentía e fervor de espírito.
  O propio emperador romano reuníase para increpar. E así o exército bizantino tomou e trasladouse.
  É máis pesada en armadura e ten vantaxe na cabalería.
  Pero adiantando aos pilotos por diante corre Mirabela Magnetic, chea de enerxía e con ganas de loitar. A rapaza aquí é do máis alto calibre. E como chocará cos guerreiros bizantinos.
  Realiza un golpe de salto cos dous pés descalzos á vez, derrubando aos opoñentes e berrando:
  - ¡Gloria aos tempos do rati ruso!
  Entón a nena asubiara enxordecedora a todo pulmón. Si, parece divertido e divertido.
  E as súas espadas como caer sobre os inimigos, cortándoos como unha navalla. Aquí hai unha nena.
  E despois hai outros guerreiros.
  Natasha mata aos guerreiros bizantinos con espadas e grita:
  - Por Rusia Svyatoslav!
  E cos seus dedos espidos botará unha agulla velenosa.
  E entón Zoya vai á batalla. Os soldados bizantinos cortan con gran desesperación. E esmagaos con entusiasmo ardente.
  Funciona un muíño con espadas.
  E a Angélica pelirroja colleu os romanos e destruímolos con gran furia e presión desesperada.
  E o seu talón espido tamén funciona e rompe mandíbulas.
  A rapaza ruge:
  - No nome de Perun!
  E Svetlana tamén cortou con gran presión, destruíndo o inimigo.
  E leva o muíño con espadas e berros:
  - Polo comunismo!
  Mirabela diseccionando os romanos, observa:
  - Se queres gañar o mundo enteiro, enche a túa cabeza de sabedoría e o teu corazón de amor!
  Natasha, eliminando os adversarios de Bizancio, dixo:
  - Un corazón de ouro non sempre atrae diñeiro ao teu peto, pero permíteche atopar innumerables tesouros no ceo, en comparación cos que montañas de billetes non valen nin un centavo!
  Zoya, cortando os lexionarios, observou:
  - É difícil entender por que Deus permite o mal, pero é aínda máis difícil por que unha persoa non permite a bondade no seu corazón e a misericordia nas súas accións!
  Anxélica observou, cortando aos romanos e lanzando discos cos seus dedos espidos:
  - As montañas de ouro da boca dos políticos non valen un céntimo, pero un céntimo de cobre, se unha persoa é unha namorada, é un gran tesouro do mundo!
  Svetlana, cortando agresivamente aos loitadores bizantinos, sinalou:
  - Deus creou o home para a felicidade, pero o home crea problemas e desgrazas por si mesmo, desexando converterse en Deus Creador!
  Mirabela, cortando os adversarios con espadas, emitiu:
  - ¡O que quere unha muller, quere Deus, quizais por iso os homes teñen continuas dificultades e problemas, porque unha muller é delicada sen Deus!
  Natasha, diseccionando os romanos, sinalou:
  - Cando os nenos rin de felicidade, os pais non se rin, polo que o custo dos agasallos non resultou nada divertido!
  Zoya, cortando aos bizantinos e noqueándoos co pé descalzo, loxicamente sinalou:
  - Deus sempre é un Pai amoroso para o home, pero o destino adoita ser unha madrastra caprichosa!
  Agustín diseccionando os romanos, engadiu loxicamente:
  - É difícil incluso para un raposo enganar o destino e é imposible enganar a Deus!
  Svetlana, cortando aos opoñentes, esmagándoos de forma agresiva e lanzando un paquete explosivo co seu talón espido, emitiu:
  - ¡Todo é posible en política, pero aínda non se pode enganar a Deus nin unha vez, aínda que estea afeito a levar aos votantes polo nariz ao infinito!
  Mirabela, cortando repolos aos adversarios e facéndoas chuletas romanas, dixo:
  - ¡Os políticos son grandes delincuentes no engano, pero insignificantes en materia de verdade!
  Natasha, que seguiu cortando con entusiasmo aos inimigos, sinalou:
  - ¡O político esconde os colmillos, pero gústalle mostrar os dentes, sobre todo se o votante é con miolos de galiña!
  Zoya, esmagando aos romanos, comentou astutamente:
  - O político non ten un sentido da proporción nas promesas, senón a aplicación de límites estritos tendentes a cero!
  Angélica, atravesando os inimigos, declarou con furia:
  - O político ten a memoria a cero das promesas, pero as ganas de mentir ata o infinito!
  Svetlana comentou agresivamente, cortando as cabezas dos romanos:
  - Un político coa lingua pode levantar un tsunami enteiro, pero cando se trata de traballar coa cabeza, hai total calma!
  Mirabela levaba un tocadiscos cos pés descalzos, cortando aos adversarios e piando:
  - Un borracho durmirá, e un político roncará cando se trate de cumprir a promesa con ollos de borracho!
  Natasha sinalou orixinalmente, cortando os inimigos:
  - Un político é unha prostituta que leva votos á vez, pero nunca dá pracer!
  Zoya, cortando aos romanos, estaba totalmente de acordo con isto:
  - O político ten as ambicións dun león, que traen ao votante a vida de can!
  Angélica, loitando contra os bizantinos e esmagándoos, sinalou loxicamente:
  - Deus ama o home mesmo nos pecados, só a impiedade destruirá a alma!
  Svetlana, cortando aos lexionarios coma unha navalla na barba, asubiou:
  - O libre albedrío é un don de Deus, só unha persoa non coñece o limiar da conciencia!
  Mirabela, cortando os xa adelgazados romanos, arrulou:
  - A liberdade de conciencia é o don do Altísimo, a liberdade de conciencia é unha maldición do máis baixo!
  Natasha, derrubando aos soldados romanos, ou máis ben aos bizantinos, resumiu:
  " Deus deu libre albedrío por gran amor, pero o home escolleu a súa parte de sangue considerable!"
  Para facerse máis alegre, Zoya cantou:
  Son unha simple rapaza Komsomol,
  Recentemente pioneiro...
  Roce nunha corda con moita habilidade,
  Como din que a beleza é doce!
  
  Pero o Führer invadiu a querida Rusia,
  Un sorriso furioso ameaza o fascismo...
  Pero aínda así as nenas son máis guapas que todas
  Responderemos ao golpe máis insidioso!
  
  Para gloria da nosa gran nai,
  Os rapaces irán morrer con audacia...
  Paremos á maior parte dos nazis salvaxes,
  O noso exército será invencible!
  
  O membro do Komsomol deume unha tarefa,
  Pola contra, traer intelixencia á sede,
  Así que esforzas a respiración
  Para que non houbese sapos esvaradíos nun soño!
  
  Vou descalzo polo prado,
  Aínda que non por costume roubaron a cidade,
  Ben ao principio, duro despois
  Camiñar descalzo sobre grava é caro!
  
  As plantas están moi curtidas con pedras,
  E o sangue rezuma dos cortes...
  Pero as bandeiras da Patria voan brillantes,
  E o amor do Señor estará connosco!
  
  Loa o xigante Xesús
  Que é máis alto e máis fermoso que todos...
  Cando o pobo e o partido están unidos,
  Celebremos a boa sorte e o éxito!
  
  Cremos no fascismo, romperemos a columna vertebral,
  Xa que cada guerra dun pesebre...
  A vitoria será no radiante maio,
  En Gehenna, convértete nun vilán!
  
  Que a miña terra santa sexa glorificada,
  As vitorias da gloria de outubro son tronantes...
  Aínda que a nena está descalza e trapos,
  Ela sofre, querida, non en balde!
  
  Dedicamos o noso corazón á Patria,
  Para a gloria do ouro, conta almas...
  Para o éxito, abriron rapidamente a porta,
  E estrangula a malicia e o engano!
  
  Que Rusia sexa a hexemona do mundo,
  Pon orde ao universo...
  Recompensa a todos os adversarios coa derrota,
  E de broma move o peón á raíña!
  
  Que a miña Rusia estea na gloria universal,
  Deixa que as maceiras florezan nel en Marte...
  No poder soviético, vermello e furioso,
  O pobo fará realidade o soño!
  
  Faremos grande a Patria,
  Xa que os membros do Komsomol son os máis chulos...
  Apoia os rostros dos santos nas iconas,
  Venceremos, deixando o pecado no noso corazón!
  Case todo o exército bizantino foi asasinado e os seus restos fuxiron.
  Perseguindo ao inimigo, Angélica emitiu:
  - O don de Deus non son ovos revoltos, pero quen se nega a graza ten sesos de galiña mollada e cocida!
  Svetlana moveu o inimigo co seu talón espido pola parte posterior da cabeza e chirriu:
  - Deus dá graza a calquera persoa, pero non todos están destinados a levar riquezas!
  Mirabela, destruíndo os inimigos, engadiu, mostrando os dentes:
  - O trineo pode ser seu, pode non ser seu, pero o lugar do trono sempre é alleo, porque a política está no poder, ten mala aspiración!
  Natasha, rematando cos romanos, comentou con bastante lóxica e acertada:
  - Un político ten sete venres á semana, así que sempre quere organizar un luns eterno para os seus votantes, e un domingo sólido para el!
  Zoe observou con agresividade mentres cortaba as cabezas dos romanos en retirada:
  - A un político encántalle dar consellos aos votantes, pero os bos consellos son caros, e os que dan os políticos non valen nada!
  Angélica, cortando os bizantinos que fuxiron, gruñou:
  - Non hai sal máis doce que o da verdade, nin mel máis amargo que o mel das promesas electorais!
  Svetlana, esmagando aos loitadores que fuxían, observou, lanzando un disco con puntas afiadas co pé descalzo:
  - Deus pode perdoar calquera pecado mostrando participación, pero unha persoa é inexcusablemente estúpida se se perdoa a si mesma a indiferenza indiferente.
  Mirabela resumiu todo, rematando os últimos romanos:
  - Tanto podes crer en Deus como non crer, só o primeiro fainos imaxe do Todopoderoso, e o último, un animal do rango de primacía do máis baixo!
  O exército bizantino foi totalmente derrotado, e agora nada nos impedía trasladarnos a Constantinopla.
  O exército de Svyatoslav medrou a pasos axigantados. A el uníronse gregos, búlgaros, serbios, húngaros e outras forzas.
  E despois seguiu o asalto a esta poderosa cidadela.
  Mirabela atacou xunto coas demais rapazas. Mentres derrubaba aos defensores de Constantinopla, a moza continuou bromeando:
  - Deus creou a Eva fermosa e nova para que Adán a amase, pero o político na alma humana, matou a mocidade da alma e desfigure o corpo ao inferno!
  Natasha, destrozando aos defensores de Constantinopla, sinalou:
  - É bo ser muller nova con corpo, malo ser un neno indefenso cando se trata de negocios!
  Zoya, cortando aos opoñentes, emitiu racionalmente:
  - O político con palabras diferentes di esencialmente unha cousa - Eu teño poder, e ti tes fideos nas orellas, teño un trono e ti xemes de molestia!
  Angélica, esta nena pelirroja, que volveu dar voltas afiadas coas súas espadas, comentou:
  - Un político é un ruiseñor que canta docemente, pero as notas dun paxaro real son escritas por Deus, e as notas dun político son escritas pola pata agarrada dun labrador de cartos!
  Svetlana engadiu astutamente, reducindo a outro defensor de Tsargrad:
  - Decidiu Deus - o home é o seu propio fillo, pero o político fixo do elector un fillastro orfo!
  Mirabela, cortando furiosamente os inimigos, e botando agullas velenosas cos dedos espidos, rematou:
  - O Pai máis amoroso é o Deus Todopoderoso, aínda que non está claro por que un neno-home chora amargamente lanzado polo Pai Todopoderoso, no abismo dun universo cruel - ¡aínda unha amarga bágoa dun neno arrinca o corazón do amor!
  O asalto xa rematou e Tsargrad caeu. Reforzáronse as conquistas de Svyatoslav. Seguiron as campañas en Irán e na India. E alí os rusos conquistaron cada vez máis novas terras. Pal e Bagdad...
  Xurdiu un imperio enorme, dende Exipto, os Balcáns, ata a propia China.
  Despois da morte de Svyatoslav, con todo, houbo unha división de posesións. Pero o maior era o neto Yaroslav o Sabio. E uniu de novo o imperio, e conquistou China.
  En Rusia adoptouse unha nova relixión: Rodnoverie, encabezada polo Creador Rod e a doutrina do ceo e do inferno. Pero Rod aínda tiña un completo panteón de deuses: fillos e fillas.
  Non haberá fin do mundo, polo que Rusia é eterna e os rusos son o pobo elixido de Deus.
  Así que naceu unha nova historia nun universo paralelo.
  
  LOURA DESCALZA AXUDANDO AO GRAN DUQUE VASILY III
  Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya, con todo, pronto pasaron a unha historia diferente.
  O exército de Vasily III puxo o sitio a Kazán. O comandante, con todo, non era o propio tsar, senón o seu irmán Dmitry. Mozo guerreiro! Pero experimentado!
  Era 1506, o primeiro ano completo do reinado de Vasily III, quen reforzou significativamente a Moscovia e reforzou a centralización do gobernante. É certo, non gañou moito, pero ten unhas ambicións enormes!
  E así Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya decidiron axudar ao Gran Duque ruso, e mesmo, ata certo punto, ao Emperador a tomar a cidade e a capital do Khanato.
  O neno inmortal e a nena terminadora foron a asaltar Kazan, esgrimindo sables. Loitaron como heroes. Sendo guerreiros inmortais movíanse máis rápido que os guepardos. E cos dedos descalzos lanzaron discos moi afiados e preparados con antelación, que golpearon aos tártaros xusto na gorxa.
  Oleg e Mirabela correron con rapidez e, despois de despegar na parede, levaron a cabo muíños, cortando cinco ou seis loitadores tártaros.
  Entón comezaron a cortar aos opoñentes e lanzálos, derrubando unha ducia de nucleares.
  E caeron e derrubáronse.
  Neno e nena pelexaban como titáns. Distinguíanse pola súa axilidade, e as espadas facían quince balances nun segundo. E así derrubaron o inimigo. Os mozos guerreiros tiñan armas especiais: espadas e sables ao mesmo tempo e cortaban case calquera metal e carne.
  Oleg sostivo unha gran bolboreta, cortou unha ducia de opoñentes á vez e ruxiu:
  - Son unha moto grande!
  E de novo o neno nun ataque furioso.
  E aquí está a nena Mirabela lanzando unha granada cos dedos espidos e chirriando:
  - A nosa Patria é gloriosa, nativa-fiel, ortodoxa! E poderemos vencer aos tártaros, e ser Kazán baixo Rusia!
  E de novo atacan os mozos e inmortais guerreiros. E pelexan cun frenesí furioso. Teñen unha fervenza salvaxe de ideas e enerxía frenética.
  Parella nova ao ataque. E os guerreiros tártaros caen baixo os seus golpes. E os loitadores que recibiron a inmortalidade e traballan a súa vida eterna son moi divertidos.
  Oleg, cortando o tártaro, ruxiu:
  - ¡Cen, despois de cen, rexemento tras rexemento! Cabaleiros rusos cortados cunha espada! Creo que a vitoria chegará pronto! Abrimos unha conta gloriosa!
  Mirabela lanzou cos seus dedos espidos un disco moi afiado e cantou:
  - ¡Colovrat! Evpatiy Kolovrat!
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, tamén lanzou un disco co seu pé espido, infantil pero moi forte e cantou:
  - Defensor da Patria! Soldado Perunov!
  Mirabela Magnetic, seguindo picando, cantou:
  - ¡Colovrat! Evpatiy Kolovrat!
  O neno, cortando os inimigos, asubiou:
  - Heroes of Russia recolle alarma!
  Así loitan os nenos heroicos: grandes heroes! Teñen paixón e forza, para toda unha lexión.
  Ou quizais dez lexións! Mirándoos, o resto dos soldados animáronse e comezaron a azotar os muros de Kazán.
  Oleg, cortando aos tártaros, berrou:
  - Para o tsar Vasily III!
  E como lanzará un disco moi afiado, como cortará unha ducia de opositores a Rusia.
  E de novo xirará a bolboreta, e detrás dela o muíño. Corta unha ducia de cada vez. E entón o neno collerao, e co seu talón espido moverá o khan no queixo.
  Voará e caerá directamente no caldeiro de alcatrán fervendo.
  Oleg Rybachenko gritou:
  - Ben, ao carallo contigo!
  Mirabela colleu o bumerán cos seus pés espidos, cortou cinco nukers e ruxiu:
  - Gloria á Patria do tsar Vasily!
  Oleg Rybachenko confirmou con entusiasmo:
  -Salve, santa Rusia!
  Mirabela, cortando os tártaros, asubío:
  - Aínda non é Rusia, senón Moscovia!
  Unha parte importante do muro xa foi capturada polos soldados rusos. Xa se están a infiltrar na propia cidade.
  O gran duque Vasily atopouse un pouco na sombra por mor do seu gran fillo Iván o Terrible.
  Pero na historia real, Kazan non se someteu a el. E agora o neno e a nena heroica están reescribindo e engadindo o que os antepasados rusos non lograron facer.
  Oleg Rybachenko cortou catro cabezas dun só golpe. O neno lanzou entón un bumerang cos seus dedos espidos. Derrubou a sete loitadores máis e berrou:
  - Dalgunha maneira entraron no cadaleito, e o ghoul máis poderoso,
  Quería morderme o pescozo, pero resultou ser como un xogo!
  E o mozo guerreiro fartarase diso...
  Margarita virou o parafuso e chirriou:
  - Son unha cobra lista para saltar!
  E de novo lanzará un boomerang asasino cos seus dedos espidos. A nena, por certo, é como a deusa máis chula.
  A maior parte de Kazan xa foi capturada. Os valentes guerreiros asaltan o palacio do khan supremo. Están cheos de rabia e emoción salvaxe. Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya son guerreiros terminadores. E cada un dos seus balances, e axita con moita frecuencia: estes son novos cadáveres!
  Oleg Rybachenko, loitando, comentou:
  - Pero esta batalla pode cambiar moito!
  Mirabela concordou loxicamente:
  - ¡Iván o Terrible conquistou Kazán! E agora o seu tío Dmitry conquistaraa!
  O neno lanzou un boomerang cos seus dedos espidos. Cortoulle a gorxa a cinco tártaros e ladrou:
  - Pola gran Rusia e o ceo dos eslavos!
  Mirabela é unha rapaza fermosa, confirmada con confianza:
  - Polo Imperio Maior!
  E a nena tamén lanzou unha folla afiada cos seus dedos espidos.
  E ela cortou moitos nukers, e picou a quen. Ela é unha beleza tan marcial.
  É moi chulo Mirabela. Por mor da inmortalidade, aceptou converterse nunha nena en bikini, abandonando o seu corpo anterior e ser vendida como escrava. Pero entón gañou tanta forza sobrehumana! E créame, por suposto, é super para ela!
  A nena loita e o neno loita e os inimigos caen. Están rotos e debilitados.
  Entón, os valentes guerreiros irrompen na sala do trono, onde se atopa o Kazan Khan.
  Tenta marchar, pero o neno lanza un asterisco co pé descalzo e rompe a nuca do Khan. O roto cae e morre...
  Entón os guerreiros gardas exterminan ao resto dos tártaros. Porén, estes últimos, despois de perder o seu amo, deixan caer as armas e réndese.
  Entón Kazan caeu. Agora Rusia subiu a estas terras. O Gran Duque de Moscovia Vasily asentou parte dos tártaros en Rusia, e asentou parte dos rusos en Kazán.
  Despois foi aínda mellor. O novo Gran Duque ruso tamén foi elixido Gran Duque de Lituania. Subido ao trono...
  Está claro por que: a vitoria sobre Kazán foi moi impresionante para todos. E decatáronse de que Rusia é moi forte!
  E os guerreiros gardas fixeron o posible aquí. Tomaron e derrotaron o exército do principal competidor do Gran Duque Vasily III. E o propio demandante foi levado e derrubado pola cabeza do neno e da nena inmortal.
  E fixérono lanzando discos cos pés descalzos ao unísono, mentres berraban:
  - Os eslavos deben estar unidos! Sexamos todos invencibles!
  E saltando e matando o hetman, os mozos guerreiros exclamaron:
  - Somos guerreiros dunha nova era e dunha formación xenial!
  Despois diso, os prisioneiros bicaron as pegadas espidas dos mozos guerreiros, deixadas por eles na neve fresca. E estarás de acordo en que é moi chulo!
  E despois unha viaxe a Astracán. Así é como unha vitoria atrae a outras.
  Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya, xunto con este Gran Duque, mudáronse a Astracán.
  Un neno e unha nena asaltaron esta gran cidade. Loitaron, chegando de novo o exército ruso polo corredor do tempo.
  E outra vez cortáronse, e lanzaron o bumerang cos seus dedos espidos. Aquí é onde as cousas foron moito máis fáciles. E o exército estaba comandado polo propio Vasily III. E o seu poder era grande. Tamén chegaron as tropas do Gran Ducado de Lituania. Asaltaron esta cidade.
  E os nenos terminadores cortáronse e lanzaron boomerangs, discos, estrelas. Oleg Rybachenko mesmo lanzou un par de granadas.
  Cos pés descalzos, os mozos guerreiros tamén lanzaban estrelas afiadas, e delgadas, pero capaces de cortar varias gorxas á vez.
  E as súas pernas son verdadeiramente a encarnación da axilidade e da forza rápida e moi salvaxe.
  E como unha nena lanza un boomerang cos seus dedos espidos, entón os inimigos da santa Rusia de Moscova non serán mel en absoluto!
  Os guerreiros de Terminator gritaron ao unísono:
  - ¡Gloria a Vasily III, o maior dos tsares rusos!
  E de novo unha gran vitoria para o reino ruso.
  Basilio Terceiro foi coroado co título de rei, e foi recoñecido oficialmente como emperador. O seu imperio fíxose enorme. Os rusos tamén comezaron a penetrar en Siberia. E o Khanato de Crimea incluso se recoñeceu como vasalo de Rusia.
  Tras a expulsión do metropolitano, Vasily III obrigou ao novo señor da igrexa a cambiar os dogmas e permitir a poligamia. Isto foi en parte debido á anexión de Kazán, Astracán e outras terras islámicas.
  O propio Vasily III casou inmediatamente coa princesa lituana Glinskaya e coa tártara Tamara. E despois tamén na cuarta moza.
  O Sínodo permitiu aos rusos ter catro esposas. E moitos príncipes aproveitaron isto.
  A guerra con Polonia rematou en conquista... O exército ruso era forte e moito máis numeroso. Si, Oleg e Mirabela axudaron. E con estes guerreiros terminadores, ningún oponente é terrible.
  E Vasily III converteuse no rei de Polonia. O imperio foi fortalecido. Pero Solimán o Magnífico chegou ao trono do Imperio Otomán. E este gobernante conquistou Hungría. Tamén asediou Viena.
  Pero o Khanato de Crimea rompeu con Rusia. E seguiu unha nova campaña. Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya tamén destacaron aquí por orde da hiperomnipotente deusa bruxa. Por suposto, durante o asalto a Perekop. Aquí está a parte máis forte da defensa dos tártaros de Crimea. Pero despois de todo, os guerreiros: Oleg e Mirabela son moi chulos!
  E como se apresuran, e como se apresuran! E como van cortar os tártaros. E con que ilusión salvaxe acometerán.
  E o neno lanzou unha estrela cos seus dedos espidos, e cortou seis tártaros á vez.
  E a nena derrubou cinco cun asterisco. Estes mozos resultaron estar pelexando.
  Oleg e Mirabela despexaron parte do muro. Ademais, a artillería tamén traballou. Moita destrución foi inflixida aos tártaros. Así caeu o Khanato de Crimea.
  Despois houbo unha batalla co exército de Solimán o Magnífico. Esta vez, na historia real, o gran sultán non tivo sorte. Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya non só mataron a unha masa de turcos, senón que tamén capturaron ao sultán.
  Rusia obrigou aos turcos a abandonar os Balcáns. E fundou alí as súas propias fortalezas. E tamén seleccionou Istambul. Constantinopla xurdiu de novo.
  Vasily III parou temporalmente. Había que dixerir a conquista. Livonia aceptou pagar tributo aos rusos e cedeu Narva ás posesións sen guerra.
  Vasilio Terceiro, mesmo en 1535, mandou construír unha cidade portuaria na desembocadura do Neva. Algo así como San Petersburgo de Pedro o Grande. É certo que Basilio trasladou a capital só a Constantinopla.
  En 1537 os rusos capturaron Vyborg e fortificáronse dende o norte dos suecos, derrotándoos por completo.
  Durante o asalto a Vyborg, Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya volveron distinguirse.
  O neno e a nena saltaron con naturalidade o limiar do tempo e participaron no asalto.
  Aquí Oleg lanzou un boomerang cos pés descalzos, noqueou a unha ducia de opoñentes e cantou:
  - ¡Gloria a Rusia e ao seu tsar Vasily III!
  Mirabela tamén lanzou algo mortal cos seus dedos espidos e lanzou con audacia:
  - Pola santa Rusia e a raíña sobrenatural!
  Despois diso, o neno e a nena dispersáronse de tal xeito que se cortaron todo un claro dos cadáveres dos suecos.
  En 1540-1541, as tropas rusas tamén capturaron Asia Menor aos turcos. E en 1545, e tamén Mesopotamia e Palestina. En 1547 en marzo, o rei, con apenas sesenta e oito anos, morreu. O seu reinado de corenta e dous anos resultou ser longo e moi feliz con moitas conquistas para Rusia.
  Basilio Terceiro foi chamado Basilio o Grande. E no trono estaba un mozo, pero segundo os estándares de Rusia, un adulto Ivan Vasilyevich.
  E dado que Vasily Terceiro viviu máis tempo que na historia real, evitouse a turbulencia boiar.
  Ivan Vasilyevich, ao principio decidiu someter completamente a Livonia, a guerra en 1550 foi exitosa. A poderosa artillería rusa arrasou a todos e case todas as cidades foron rapidamente capturadas.
  Por suposto, os fillos terminadores Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya participaron nas batallas.
  Cos seus pés descalzos e infantís lanzaban todo afiado e penetrante con tanto celo que as tropas de Livonia morreron en gran cantidade.
  Ademais, os mozos guerreiros tamén disparan con precisión desde canóns e con tanta precisión.
  Oleg o neno terminador disparou e lanzou cos pés descalzos un agasallo asasino.
  Opoñentes espallados e chirridos:
  Son a destrución encarnada!
  E o neno rirá e ruxirá:
  - Son fillo dun gran renacemento!
  Mirabela, esta nena dura, tamén lanzará a un asasino cos seus dedos espidos, e chirrará:
  - ¡Son a filla das grandes deusas da aniquilación!
  E outra vez os nenos rin e mostran os dentes. E entón voa ata a fortaleza. E así todos serán cortados. Non teñen espadas, só teñen hélices. E exterminan sen piedade aos livonios e outros soldados do exército mercenario.
  O neno e a nena están descalzos todo o tempo, incluso na neve. E eles guerreiros inmortais mesmo lles gusta este!
  Por que non? Por que zapatos para aquelas persoas que teñen o corpo máis rápido que calquera animal e, por suposto, non poden perdoar nin enfermar.
  Entón Iván o Terrible loitou en Exipto. Ter conquistado en poucos anos todo o norte de África, incluído Marrocos. Entón a Península Arábiga foi capturada.
  Alemaña estaba fragmentada, Austria era débil, España e outros países estaban ocupados con guerras.
  A Rusia tsarista pasou por Irán ata a India. En 1590, a India foi invadida. Iván o Terrible viviu ata os sesenta e oito anos e morreu en 1598. E sucedeuno Iván Quinto. Rusia continuou a súa expansión cara ao leste e a toma de China. Aínda que a guerra resultou longa e dura.
  Foron necesarias tres guerras para conquistar China.
  Mesmo a participación nas batallas de Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya non asegurou inmediatamente a vitoria.
  Si, e os mozos guerreiros pelexaban en episodios. Correrán contra eles mesmos, cortarán os chineses e volverán correr.
  Por suposto, o neno e a nena actuaron de forma moi activa e eficaz. E cos seus dedos espidos lanzaron activamente estrelas afiadas, discos e bumerangs.
  Oleg Rybachenko matou persoalmente ao ministro de Defensa chinés. E despois como lanza unha granada cunha perna de neno. Entón, á vez dúas ducias de guerreiros amarelos para o outro mundo, dicindo:
  - Gloria a Rusia, que para sempre nos séculos indica o camiño do universo!
  E a nena Margarita collerao e lanzará co pé descalzo un boomerang, que é letal, que non fai nada máis chulo.
  E despois de vencer aos opoñentes, a rapaza chilla:
  - Por tal Rusia, loitas e non teñas medo!
  E o neno e a nena comezaron a axitar aínda máis intensamente.
  Iván quinto morreu en 1620, e o seu fillo Iván sexto continuou o seu traballo. Despois de guerras teimudas en 1640, China foi finalmente sometida.
  Oleg Rybachenko e Mirabela Magnetic comezaron a aparecer máis activamente en diferentes lugares de batallas e batallas.
  E entón o neno Oleg lanzou un boomerang e tirou a cabeza do emperador chinés. E converteuse nun heroe!
  E a nena Mirabela lanzou unha granada co pé descalzo e noqueou a toda a sede dos adversarios.
  E, por suposto, grazas a estes nenos inmortais, gañouse a maior das vitorias do Imperio Ruso!
  E despois da vitoria sobre China, Moscova Rusia, ninguén ten medo practicamente! E ninguén parará aos rusos e non gañará! Pasaron o punto de non retorno!
  E Rusia fíxose máis forte como un gran imperio. Iván Sexto gobernou durante outros dez anos ata que capturou Corea e a maior parte de Indochina.
  Despois del, Alexandre Primeiro ascendeu ao presto. O novo rei continuou o seu anterior curso de conquista. Indochina foi completamente conquistada e os barcos rusos desembarcaron en Australia e comezaron a explorar este continente. Ademais, os rusos entraron en Alasca aínda antes e avanzaron por Canadá... Aquí xa se atoparon con Francia, que finalmente gañou estabilidade e prosperidade baixo Luís XIV, e Inglaterra, que gañaba rapidamente impulso.
  Ademais, Rusia continuou explorando África e alí tamén se enfrontou á oposición de Gran Bretaña. Suecia tamén se intensificou e intentou atacar a Rusia.
  Pero as tropas rusas estaban en alerta e Gran Bretaña e Francia non actuaron xuntos. E as tropas de Alexandre Primeiro conquistaron este estado.
  Por suposto, tanto Oleg Rybachenko como Mirabela Magnitnaya participaron neste.
  Os guerreiros descalzos lanzaban discos e cortaban con longas espadas especialmente endurecidas.
  Son tan chulos e irresistibles.
  Oleg Rybachenko lanzou unha estrela afiada cos seus dedos espidos de pés de neno, derrubou a unha ducia de suecos e cantou:
  - Pola gloria da Rusia sagrada!
  A nena Mirabela tamén lanzou cos pés descalzos un obxecto mortal e asubío:
  - Pola grandeza da Familia invencible!
  E os nenos saltarán xuntos e golpearán o gobernador sueco no peito cos seus talóns espidos.
  Sobrevoou e derrubou outra ducia de soldados inimigos.
  Despois da morte de Alexandre Primeiro en 1675, o tsar Alexei Primeiro fillo de Alexandre subiu ao trono. Normalmente a sucesión ao trono ía segundo a antigüidade dos fillos, e despois os netos do fillo maior. Vasilio Terceiro estableceu isto para que non houbera máis loita polo trono. Con forte centralización.
  Alexei atopouse por primeira vez con Francia en América e con Gran Bretaña en África.
  As tropas rusas, pola súa banda, entraron en terras alemás. A captura tivo bastante éxito, xa que os principados estaban fragmentados. Os rexementos rusos superados en número tamén capturaron Italia. A isto seguiu unha campaña contra Francia. O reinado de Luís Rei Sol rematou sen gloria. Rexementos rusos e estranxeiros tomaron Francia.
  Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya destacaron de novo.
  Os mozos guerreiros loitaban con espadas e lanzaban discos contra os soldados inimigos. Matou a moitos soldados.
  O neno lanzou co pé descalzo unha estrela ao inimigo e ruxiu:
  - Son un superman guerreiro!
  Tamén a nena, cos seus dedos espidos, lanzou o disco asasina e asubiou:
  - E eu son a encarnación dun cosmos marabilloso!
  E como amosará a súa longa lingua! E despois como dar un tacón espido no nariz do conde francés. Esa rachadura da fronte.
  E Oleg Rybachenko vai voar como un meteoro infernal, e un par de ducias de franceses levaron e morreron. E despois o neno, coma se disparase dun canón capturado con perdigones.
  E poñer moitos loitadores. Retorcen de dor e morren!
  E os guerreiros terminadores corren para si mesmos e destruyen a todos, coma se eles mesmos fosen os anxos da morte e fosen máis rápidos que os guepardos.
  Gran Bretaña dalgunha maneira loitou no mar e pediu paz. Rusia continuou a súa expansión en América. As súas tropas capturaron todas as colonias inglesas e francesas, e chegaron a México.
  Completouse a conquista de África e Australia.
  Agora só quedaban desocupadas España e as súas colonias, e Portugal coas súas colonias.
  Pero esta guerra xa era para Pedro o Grande, que recibiu o poder en 1700. O novo tsar, non Romanov, senón Rurikovich, aproveitando a ocasión como ataque contra os comerciantes rusos, enviou tropas a España e Portugal.
  Estes países xa estaban en declive e foron rapidamente derrotados. As tropas rusas tamén comezaron a conquistar colonias. Eran os dous máis numerosos e mellor equipados e armados. O exército ruso xa tiña pólvora sen fume e proxectís altamente explosivos e aeronaves de combate. Incluso había tanques. E os primeiros trens blindados. O que causou impresión aos adversarios.
  As primeiras metralladoras tamén apareceron no exército ruso.
  Pero aínda aquí Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya non podían deixar de notar. Necesitan loitar e traballar na súa inmortalidade.
  Aquí o neno volve lanzar unha granada co pé descalzo. E fai anacos aos teus opoñentes. Despois cantaron:
  - ¡No nome desa Rusia que conquista o mundo enteiro e o corazón das persoas!
  A rapaza, tamén, coma se botase unha perna núa, unha pequena, pero forte en canto a potencia explosiva, unha bomba. Esgazará os españois e chiscará:
  - ¡Por tal que sempre houbo felicidade para todas as persoas!
  E os nenos, lanzando agasallos da morte cos pés descalzos, cantaban:
  - Que sexan para sempre novos e os nosos anos brillantes!
  E despois diso, como carga con algo bastante letal. E axitan así os seus sables.
  Ese sangue corre coma un río, e toda a terra sae de debaixo dos teus pés!
  Aquí están os guerreiros! Ben, só superhomes cos pés descalzos, que están case espidos coa calor e o frío.
  Pero tan destacados loitadores! A máis alta marca e clase! Aquí córtanse e exterminan aos adversarios!
  O neno e a nena son como os Arcanxos da máis salvaxe aniquilación, que non teñen barreiras nin obstáculos no camiño cara a novas vitorias e logros.
  No seu camiño, as cidades rendense, e os habitantes saen, e bican as pegadas dos pés descalzos dos inmortais e grandes guerreiros.
  España e Portugal, xunto coas colonias, foron rapidamente conquistadas. E só quedou Gran Bretaña.
  Pero en 1725, as tropas de Pedro o Grande desembarcaron nel.
  Oleg Rybachenko e Mirabela Magnitnaya, como sempre, están por diante de todos. Os mozos guerreiros son inmortais e saltan no tempo.
  Disparan metralladoras e lanzan granadas mortais cos seus dedos espidos.
  Desgarrando os británicos e outros guerreiros.
  Oleg ruge, dispara e sega:
  - ¡Somos guerreiros da irmandade espacial!
  A nena Mirabela lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e berrou:
  - E venceremos a todos sen dúbida!
  Entón a nena co seu talón espido golpeou o duque de Buckingham con tanta forza que rompeu o pescozo!
  Capturaron Londres e finalmente completaron a conquista do mundo.
  Así xurdiu, un só imperio. Pedro o Grande morreu en 1735 e o seu neto Pedro II subiu ao trono. Aínda novo, pero gobernante intelixente e duro. Rusia reforzou a centralización, construíronse fábricas e estradas. Apareceron os avións e os ferrocarrís estiráronse cada vez máis activamente.
  Pedro II gobernou durante moito tempo e de forma estable. En 1790 sucedeuno Pedro III. O país era próspero, pero pacífico. Xa se fala de expansión espacial.
  E en 1817 tivo lugar o primeiro voo tripulado ao espazo. En 1820, Alexandre II converteuse en tsar. O novo rei quería un desenvolvemento máis rápido do espazo e da exploración espacial.
  En 1825 tivo lugar o primeiro voo á Lúa. E en 1845, os barcos rusos voaron a Marte. E en 1847 a Venus. En 1850, a Mercurio, e a próxima aos satélites de Xúpiter. Os cosmonautas rusos entraron no planeta máis afastado Plutón en 1860.
  Así foi o desenvolvemento do sistema solar. E en 1917 tivo lugar o primeiro voo fóra do sistema solar. Varias grandes naves partiron cara Alfa Centauri.
  E en 1921, e a Sirius... Por certo, alí descubriron varios planetas relativamente normais. Corenta anos despois, apareceron os primeiros barcos que voaban a velocidade superluminal.
  E en 2017, por primeira vez, un cosmonauta ruso voou ata o bordo da galaxia.
  En xeral foi marabilloso.
  En 2030, inventouse unha máquina do tempo... E a humanidade pasou a unha etapa de desenvolvemento diferente e superior. Aínda que os Rurikovich seguen sentados no trono e a monarquía absoluta goberna o imperio humano.
  Non obstante, hai unha oposición que argumenta se o mundo Rusia necesita unha república. Pero ela está tranquila. A xente xa está satisfeita coa situación existente, xa que a vida foi moi boa, e cada ano mellora.
  
  A LOURA SALVA O IMPERIO DE IVAN O TERRIBLE
  Mirabela Magnetic está de novo nunha misión. Esta vez axuda ao serio Iván o Terrible.
  Neste caso, ela protexe Polotsk das hordas de Stefan Batory.
  O eterno neno Oleg Rybachenko permaneceu en Polotsk. O ataque foi rexeitado, pero a situación seguía sendo alarmante. Pero entón apareceu Mirabela Magnetic e catro rapazas máis. Apareceron coma dun burato no espazo. As cinco nenas ían descalzas e en bikini.Así apareceron os seis máxicos.
  O neno, que viviu bastante e aínda era alumno de Mirabela Magnetic, que xa conseguira visitar a época de Napoleón III, asubiou:
  - Volvemos a bater! Isto é xenial!
  Oleg Rybachenko afirmou decididamente:
  - E definitivamente cambia o curso da historia!
  Natasha, Marusya, Augustina, Svetlana sacudiron as súas espadas. As rapazas estaban moi decididas.
  Natasha suxeriu:
  - Agora somos seis... ¡Vamos ao campamento polaco!
  Oleg Rybachenko apoiou facilmente esta idea:
  - E que? Golpeemos! Todos xuntos somos unha gran forza!
  Mirabela Magnetic concordou de boa gana con isto:
  Somos unha forza colosal!
  E o seu talón espido esmagou unha cascuda.
  E os guerreiros bateron os pés descalzos, uns nos outros, como confirmación.
  Pola noite, seis loitadores endurecidos baixaron do muro da cidade de Pskov. Camiñan de puntillas cara ao campamento polaco. Aquí, formalmente, o exército de Polonia, pero en realidade mercenarios de toda Europa. Especialmente moitos alemáns. Gran exército.
  Pero despois de todo, os seis loitadores son xeniais. E as nenas co neno colleron e quitaron os centinelas, lanzando agullas afiadas cos dedos dos seus pés descalzos. Caeron centinelas rotas. As guerreiras brandiron as súas espadas e comezaron a cortar. Como unha bandada de serpes, atacaron o campamento.
  Para a Idade Media, que raro - cando as nenas en bikini atacan. E eles, esnaquizando o inimigo, sementan literalmente campos enteiros de morte.
  Oleg Rybachenko axitou as súas espadas e picou. Acenando o neno cortou o celoso coronel.
  E murmurou:
  Loitaremos pola Santa Rusia!
  Mirabela Magnetic cortou a rica tixola pola metade, e rompendo o nariz da conta alemá co seu tacón espido, chistou:
  Non temos medo á morte no campo de batalla!
  Natasha, cortando os polacos, alemáns e outros mercenarios, berrou:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte!
  Destruíndo o exército polaco e os mercenarios, Marusya, esta rapaza terminadora berrou:
  - Baixo o ceo estrelado, a morte non nos levará!
  Augustine, é a nena da hélice. A mellor encarnación das forzas especiais soviéticas, e mesmo algún mutante, cortando os polacos - tuiteou:
  - Vou loitar pola miña santa Rusia!
  Svetlana, retorcendo as súas espadas e cortando os alemáns, suecos e polacos, piando co seu tacón redondo, chirou:
  - Vou cargar a poderosa ametralladora!
  Natasha, atravesando os polacos, os alemáns e todos os mercenarios de Europa, e ata os turcos, chirou:
  - Destruír os inimigos - sen coñecer a sombra do medo!
  O ardente Agustín, co seu cabelo cobrizo revoloteando polo vento coma o estandarte de Aurora, murmurou:
  - Os mundos do universo están mirando para ti!
  Marusya, esta é unha loura con cabelos dourados, mentres berra, saltando sobre as súas pernas espidas:
  - Deixa a túa camisa arder en sangue!
  Mirabela tamén lanza un disco afiado cos dedos espidos, cortando as cabezas dos mercenarios e ladrando:
  - ¡Para Iván o Terrible!
  Svetlana, cun gran golpe, golpeou o seu talón espido no estómago do polaco. Despois lanzou varios discos cos seus dedos espidos, cortando un par de ducias, gritando:
  - Morre a Patria coa túa alma amorosa!
  E as nenas rían. Que diaños fermosos e sexys son. E grande, e inflada con músculos de relevo. E lanzan agullas cos pés descalzos e discos finos, matando a varios soldados á vez cun só.
  E literalmente repasan os cadáveres...
  E deixan pegadas sanguentas e graciosas de pés espidos de nena.
  E só seis persoas contra varias decenas de miles de loitadores. Pero hai pánico nas filas dos polacos. E non saben cantos os atacaron. E están totalmente tolos. Algúns deles mesmo comezaron a dispararse e cortarse.
  Oleg Rybachenko, este eterno neno, lanzou cos pés descalzos unha bomba caseira e ruxiu en polaco:
  - Os alemáns atacaron! Os alemáns están a atacarnos!
  E entón volveu lanzar a bomba e berrou, esta vez en alemán:
  - Polacos atacados! Os polacos están a atacarnos!
  Mirabela recolleu en alemán:
  - Os polacos están a atacarnos! Os polacos están matando os alemáns!
  E o que comezou: os mercenarios alemáns enfrontáronse aos polacos. E os suecos tamén se sumaron á masacre. Houbo unha pelexa sanguenta. O que se agravaba co balance das espadas e os sables das nenas de pernas descubertas e un neno imberbe en calzón.
  Oleg Rybachenko gritou a todo pulmón:
  - Cando estamos unidos, somos invencibles!
  E engadiu en alemán:
  - Polos de rubí!
  Despois en sueco:
  - Pica aos polacos e aos alemáns!
  Entón o neno descalzo engadiu en polaco:
  - Pica aos alemáns e aos suecos!
  Mirabela tamén ruxiu a pulmón:
  - Pica os polacos e os suecos!
  E co seu talón espido, a nena golpeou os inimigos no queixo.
  E botaban agullas velenosas cos dedos espidos.
  E o pánico intensificouse... A liorta mutua medrou. E o neno e Natasha comezaron a achegarse baixo o disfraz, cortando unha rodeira dos cadáveres para eles mesmos, ata a tenda do rei de Polonia, Stefan Batory.
  Este rei era o gobernador da Semigrad. É dicir, o vicerrei do sultán turco sobre Hungría. O interregno en Polonia prolongouse. Entre os aspirantes ao trono polaco estaba Iván o Terrible. Con todo, Iván non conseguiu tomar o trono. Tamén tivo efecto a oposición dos países occidentais, que non querían un fortalecemento tan acentuado de Rusia. E o medo da nobleza a perder as súas liberdades. E a vacilación do propio Iván o Terrible, non levará a anexión de Polonia a que os seus propios boiardos erguen a cabeza?
  En calquera caso, un acontecemento histórico: a unificación de Rusia e da Commonwealth baixo o goberno de Ivan Vasilyevich non tivo lugar. E o trono polaco foi de súpeto tomado por Stefan Batory. Nese momento, Rusia capturara a maior parte de Livonia. E no ano setenta e sete, case toda Livonia, agás Riga e Revel, estaba baixo Rusia.
  Stefan Batory, acumulando forzas e recibindo diñeiro para a guerra do sultán turco, e o Vaticano comezou unha campaña contra Rusia. Escollendo Polotsk como primeiro obxectivo. E baixo esta cidade decidiuse o destino da guerra de Livonia. Na historia real, Polotsk foi tomado polos polacos, despois de que tomaron a iniciativa e comezaron a gañar. E sobre Rusia caeron desastres incalculables.
  Pero esta vez na batalla, un seis magnífico. E os polacos e os seus mercenarios non poden enfrontarse a eles!
  E a masacre foi tan sanguenta que é imposible dicilo nun conto de fadas, non describilo cun bolígrafo. Aínda que, por exemplo, un teclado electrónico é moi posible.
  Oleg Rybachenko asubiou e ladrou:
  - ¡Os polacos están cortando aos alemáns!
  Mirabela Magnetic berrou:
  - Os alemáns están cortando polacos!
  E pasou con Natasha ata o campamento do rei. Stefan Batory intentou orientarse. Estaba ricamente vestido e tiña unha mestura de trazos orientais e europeos.
  Oleg Rybachenko lanzou un disco afiado e fino cos seus dedos espidos dos pés de neno. Voou en arco, asubiou fino. E meteu a Stefan Batory entre os ollos. O rei de Polonia resultou ferido de morte e derrubouse cun xemido. Si, non foi doado para o monarca. O seu reinado durou pouco. Un rapaz normal e descalzo. Ou aínda que non fose moi común que o desaprobou.
  Oleg Rybachenko cantou con deleite:
  - Son un avión de combate, o meu motor arde! O ceo é a miña casa! E que o agresor sexa golpeado, eu son un xenial mestre da morte!
  Mirabela lanzou unha granada cos seus dedos espidos, arrincou unha masa de mercenarios e chirriou:
  - E eu son unha nena heroica!
  Oleg Rybachenko fixo unha reverencia e gritou en polaco:
  - ¡Os alemáns mataron ao rei!
  E entón como volve ruxir:
  - ¡Os suecos están cos alemáns ao mesmo tempo!
  Mirabela berra a pulmón:
  - Imos vingar o rei!
  E despois diso, comezou un verdadeiro vertedoiro entre polacos e mercenarios. Cortáronse ao máximo. E azoutaronse activamente entre si, e choveronse con balas. E a masa de cadáveres verteu e quedou en anacos. E os guerreiros morreron por milleiros.
  E despois están as nenas e os dous nenos que o intentaron. Foi unha auténtica desorde. E tal é a tala total. E azoutou aos Fritz, aos polacos, aos suecos e ata aos turcos. E o moedor de carne foi á clase máis alta.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - O ouro é inaccesible para os suecos... Polo menos teñen mente! Vou cortar os inimigos de Rusia! E a quen matarei con espadas!
  E as nenas separáronse. E que lancen obxectos esnaquizados cos seus dedos espidos. Estas son belezas e aves de voo máis alto.
  Oleg Rybachenko tomouno e cantou con entusiasmo:
  - O malestar non me é familiar! Teño almacenamento no peito! Son un guerreiro da clase máis alta!
  Mirabela, suxeitando coas mans o oito, engadiu:
  - Tacón de inimigo no ollo!
  Natasha cantou con entusiasmo:
  - E un loitador da empresa "Adidas"!
  Marusya saltou e ladrou:
  - Cabalo Pegaso!
  E como saltarán os guerreiros, e como ladrarán. ¡E as súas voces retumban, coma as dos cabalos negros!
  Agustín ardente asubiou:
  - Somos guerreiros.... - A nena lanzou unha ducia de discos cos seus dedos espidos á vez, e golpeou varias ducias de polacos e alemáns. - O golpe máis chulo! E como Ivan Krushila!
  Svetlana, este terminador loiro confirmou:
  - ¡E estrangularía a todos!
  Entón volveu lanzar os seus dedos espidos e graciosos, agullas afiadas e envelenadas.
  E de novo moreas de opoñentes: alemáns e polacos.
  Mirabela lanzou un paquete explosivo caseiro co seu talón espido, esparexendo aos opoñentes e chirriou:
  - Pola Gran Rusia!
  Natashka mostrou os dentes, lanzou varios agasallos mortais cos pés descalzos e lanzou:
  - Loitaremos na Terra! No ceo e na escuridade total!
  Oleg Rybachenko, cortando con espadas nas dúas mans e lanzando discos con pés de neno, cantou:
  A máquina da morte volveuse tola...
  Marusya, cortando a todos en fila e lanzando discos cos dedos graciosos das súas pernas espidas de nena, continuou:
  - ¡Está voando un meteorito!
  Agustín ardente, asubiou, lanzando discos que brillaban e asubiou:
  - E o propio Satanás goberna o mundo!
  A rubia Svetlana continuou cantando con deleite:
  E celebremos o noso éxito!
  Natasha colleuno e berrou encantada:
  - Hoxe a guerra...
  Marusya engadiu con aplomo, lanzando agullas e discos cos seus dedos espidos:
  - Mañá haberá paz!
  O ardente Agustín respondeu cunha furia feroz, asubiando coma unha serpe. E os seus pés descalzos botaban unhas agullas tan afiadas que atravesaban a todos na gorxa:
  - E cre ídolo de Lucifer!
  Svetlana continuou cunha embestida salvaxe e furiosa:
  - Loitaremos no chan no ceo e pecharemos a escuridade!
  Mirabela, cortando o inimigo e golpeándoo coa cabeza, colleuno e arrolou:
  - Pola gloria da Patria e de min!
  Natasha, lanzando discos coa axuda de dedos espidos e graciosos de nena, cantou:
  - Loitaremos ata o final, faremos latexar o noso corazón ao unísono!
  Marusya riu e chou, cortando os polacos e botando pedras cos seus pés descalzos.
  - E logo luar para overclocking!
  Agostiño ardente, enviando agullas mortais, e o que golpea e rompe, asubiou:
  - E despois viño - ata o final!
  A terminadora loira volveu enviar agullas velenosas cos seus dedos espidos, e berrou:
  - Ou cervexa derramado xeneroso!
  Despois diso, a beleza guerreira riu, e da súa risa os mercenarios de Stefan Batory rebentáronse os tímpanos.
  Oleg Rybachenko comentou astutamente:
  - Sen guerra non hai paz, sen amor non hai festa!
  Natasha, lanzando boomerangs con bordos afiados cos seus dedos espidos de pés elegantes e de nena, berrou:
  - O atractivo das mulleres adora a mocidade, as finanzas dos homes!
  Marusya, mostrando un sorriso deslumbrante e lanzando agasallos da morte coas súas pernas, deu:
  - As mulleres son boas na mocidade, os homes con cartos!
  O ardente Agostiño, coa actividade dun raposo, escupía regatos de morte cos seus pés descalzos, asubiou:
  - Unha muller é unha flor, un home é un dron que vai ao mel!
  A loura nacarada Svetlana berrou, lanzando as láminas cos seus tacóns espidos, mostrando os dentes:
  - É bo ser muller, é malo ser muller!
  Oleg Rybachenko, derribando os polacos e mercenarios, e balance as súas espadas como espadas de helicópteros, rosmou:
  - Suponse que un home debía estar coa súa muller, pero non ser muller!
  Natasha lanzou os dedos espidos, esquilando bumerangs e, botando o seu cabelo azul, ladrou:
  - Un home sempre é un macho, pero a maioría das veces as cadelas tráeno á vida de can!
  Zoya, axitando o seu cabelo cor de folla de ouro, chirou ao unísono, deixando ver os dentes e lanzando cos tacóns espidos o que mata, ou peor, rompe en anacos:
  -¡É mellor cando un home é macho que cadela!
  Mirabela, levou a cabo un truco con espadas, un dragón triplo, e lanzando un puñal cos seus dedos espidos, gruñou:
  - Pola Patria de todo o mundo máis fermosa!
  Agostiña, cuxos cabelos cobrizos ondeaban como un estandarte proletario e as súas pernas espidas e ciceladas botaban torrentes de morte e aniquilación, berrou:
  - Se un home quere ter un corpo de muller, ten que iniciar un negocio de home!
  Svetlana, lanzando cos pés descalzos, un boomerang en forma de esvástica de cinco puntas, berrou:
  - É bo que un home teña corpo de muller, pero non literalmente!
  Oleg Rybachenko, un neno que parecía duns trece anos, comezou a cantar, compoñendo literalmente en movemento:
  Nacín nun tempo de ouro
  O progreso é o gran século XXI...
  E o corpo do neno é novo,
  É o home máis forte do mundo!
  Eu era un neno nun mundo feliz e xeneroso,
  Parecía que podía mover montañas á vez...
  Non descubrín: que dúas veces dous son catro...
  Para iluminar o camiño do éxito!
  Pero avanza rápido ao convulso século XX,
  Na que o remuíño é unha guerra santa...
  Destruído da cámara de mármore -
  E o poderoso Satanás goberna o balón!
  En Rusia, esta é unha tribo de xigantes,
  Podemos transformar un enxame de planetas...
  Cando o pobo e o partido están unidos -
  E iluminan o camiño do comunismo!
  Aquí estaba o neno na guerra,
  E Stalin converteuse nun ideal para el...
  O mozo guerreiro quedou descalzo,
  Cando un fascista atacou a súa terra natal!
  A terra arde e os piñeiros morren
  O planeta arde...
  O neno camiña descalzo pola neve,
  Ao teu grande e valiente soño!
  Que facer, el mesmo, por desgraza, non sabe
  Xirando na neve fría e feroz...
  Ben, por algún motivo, Caín triunfa,
  Os cabróns teñen todo o éxito!
  Podes esperar, sei que funcionará,
  E voa rápido a Marte...
  A miña nena perdeu moito peso
  Pero só amosou clase na batalla!
  Ela correu descalza pola neve,
  A xeada mordíalle furiosamente os talóns...
  Derrocaremos a Adolfo famoso desde o pedestal,
  E imos golpear rápido!
  Retiramos os nazis de Moscova,
  Entraron no Berlín derrotado cunha frecha...
  E quedou moi limpo no planeta,
  Velaquí, o querubín estende as súas ás!
  Entraremos en Berlín, o sabemos con certeza,
  Aínda que o fascista é astuto e cruel...
  E teremos vacacións nun radiante maio,
  Que a grandeza non vaia á area!
  Reviveremos as extensións do universo,
  E haberá un paraíso radiante no planeta...
  Para a gloria da creación infinita
  Neno, pelexa e atrévese!
  Mirabela Magnetic engadiu con moito entusiasmo, mostrando os seus dentes nacarados:
  - Nena que loitas e te atreves!
  E Oleg Rybachenko loitou cunha rabia frenética, que se combinaba cunha prudencia sofisticada. Un neno guapo, moi musculoso, lanzou con moita habilidade discos afiados cos seus dedos espidos, cortando as cabezas aos soldados polacos e alemáns.
  E as nenas empurraban aínda con máis habilidade, e usaban as súas pernas espidas e graciosas para lanzar agullas e traer a morte. Os guerreiros cortaron a todos con espadas e fixeron un po total de sangue e óso. E picaron, picaron, lanzaron agullas afiadas, e moitos discos e bumerangs.
  Os polacos sufriron danos colosales e atragantaronse de sangue. E como se atragantaron. Como fontes e fervenzas de líquido escarlata fluían. E salpicado, queimado, membros perdidos. Todo isto ocorreu a un ritmo frenético e furacán.
  Máis de 60.000 soldados morreron e foron destruídos.
  Oleg Rybachenko, lanzando discos mortais cos dedos descalzos dos pés dos nenos, arrolou:
  - As tropas están listas - señora! Destruiremos a todos!
  Natasha, enxeñosa e mostrando os dentes, emitiu:
  Destruiremos a todos!
  Mirabela, despois de recibir o muíño, murmurou:
  - E golpea ao adversario!
  E os guerreiros foron cortar a todos, e esnaquizaron coma un coitelo cortado. E estas hélices foron exterminadoras. E ata cantaron:
  - Pero para ser sincero! ¡Exterminemos a todos!
  Os guerreiros de todos, literalmente, queimaron os seus competidores - simplemente exterminando e facendo ataúdes totais. E librando unha destrución figurada e continua.
  Mirabela, cortando o inimigo coma anacos de queixo, e cortando as cabezas, chirriou:
  - ¡Por Rusia e o novo presidente do país!
  Zoya co cabelo dourado dunha nena, e levou unha derrota totalitaria. E xogando co bíceps, dixo:
  - Que non sería un guerreiro! Sempre é digno de gañar!
  E de novo, os guerreiros lanzaron os pés descalzos, espadas que golpeaban aos opoñentes. E crearon correntes de sangue.
  As nenas salpicaban cos pés descalzos polas pozas escarlatas e levantaban moreas de salpicaduras escarlatas mortais.
  Anxélica ardente comentou astutamente, enviando varias láminas mortíferas e asasinas que salpicaban con fontes de enerxía frenética e violenta. E levantáronse nubes enteiras de demos infinitamente duros e furiosos.
  A nena dixo sabiamente:
  - Imos rir e ser amigos! E venceremos a todos!
  Svetlana volveuse nunha voltereta e volveu golpear cos seus talóns espidos no peito dun dos polacos, que este deu a volta e, botando os cascos, rompeu o pescozo a varias ducias de persoas.
  Svetlana exclamou encantada:
  - Esta é unha raposa mortal! Este é o golpe!
  Mirabela, cortando mercenarios e outros malos espíritos, cortándoos con espadas, e esmagando outra mandíbula do príncipe húngaro co seu talón espido, chirou:
  - O meu golpe é o máis mortífero do universo!
  Natasha riu, e emitindo un montón de raios de sol cos seus dentes ardentes, dixo:
  - O amor gaña e mata!
  E as nenas rían as catro, pero as súas risas afogaban e mataban aos adversarios.
  Nese momento, combatentes e milicias rusos saíron das portas de Polotsk. Precipitáronse contra o inimigo con todas as súas forzas. E espadas retorcidas activamente.
  Nese momento, a maioría dos polacos e mercenarios foron asasinados. E as filas reducidas de opoñentes, que foron atacados por ondas de tropas rusas. O golpe das tropas rusas foi cauteloso. Desde os mosquetes, os arqueiros dispararon, pero ata agora evitando o achegamento. E adversarios exterminados.
  E as nenas aínda botaban láminas e bumerangs cos pés descalzos, e mostraban os seus dentes brancos como a neve. Mesmo deixaron escapar imaxes de espello, e cegaron os ollos dos adversarios.
  Os Lyakhs perderon a posición e foron rematados con golpes de espadas afiadas. E non tiveron ningunha oportunidade, nin piedade. Había algo que é mortal e despiadado. E algo que non pode deter o esforzo humano.
  E fusilamentos por arqueiros, e milicias e talas sen piedade, por parte das mozas terminadoras que esmagan e trituran.
  Os bos guerreiros compórtanse e cortan duro. E optan por destruír os obxectivos dos xefes. Cortáronlles a cabeza, tirando discos. Ou saca os ollos con agullas afiadas. Entón, as nenas están actuando audaces e xeniais. Moen sen ningunha cerimonia.
  Mirabela atravesou unha morea de mercenarios e outras lixos, e baixo as súas espadas, cabezas coma angurias esparexidas con salpicaduras escarlatas en todas as direccións.
  A nena berrou:
  - A miña clase máis alta do universo!
  Natasha lanzou unha granada cunha torsión co pé descalzo, e como berra con enerxía:
  - ¡Somos a grandeza do cosmos! Mataremos a todos!
  Zoya, axitando o seu cabelo dourado, enviou cos seus dedos espidos un círculo de puntas afiadas.
  E ela deu fóra con furia, asentando:
  - Eu son o que trae e saca!
  A ardente Angélica enviou outro agasallo de morte e comentou astutamente:
  - Calquera tolo pode soportar, non todos os sabios poden beneficiarse!
  Svetlana, enxeñosa e brillante con cabelos nacarados, sacou un aforismo:
  -Mata, capaz, e idiota, a resurrección non está suxeita ao xenio!
  Oleg Rybachenko tamén deu de forma moi orixinal:
  - Derrotando ao inimigo - matas el, vencendo a ti mesmo - dás unha vida mellor!
  Mirabela engadiu, esmagando os inimigos con gusto:
  - É mellor dar unha vida a unha persoa digna que matar mil canallas - é máis produtivo cultivar unha flor que pisar mil insectos!
  Natasha, eliminando os polacos e húngaros, sinalou:
  - ¡Non o forte que mata, senón o omnipotente que resucita!
  Angélica pelirroja, atravesando os soldados da Commonwealth, vyaknula:
  - Quen voltea moito o nariz antes da loita, queda co nariz cando comparte trofeos!
  Zoya, atravesando os opoñentes, lanzando unha granada asasina cos seus dedos descalzos, gruñou:
  - Cando un home deixou de ser un mono - cando comezou a imitar non a natureza, senón unha raza anxelical!
  Svetlana, atravesando os inimigos e soltando un raio do seu pezón escarlata, colleuno e lanzou con enxeño:
  - Se un home era un mono é un punto discutible, pero no seu desexo de dominar é un animal típico, e mesmo propenso á hibernación!
  Mirabela Magnetic, cortando con furia aos seus adversarios e rematando cos últimos adversarios, engadiu:
  - Un político é un raposo con ambicións de león, métodos porcos, teimosía de burro e mono propenso ao plaxio.
  E despois lanzando unha granada cunha sola rosa espida, engadiu:
  - Se queres ser só intelixente - crea nos libros de texto, se queres ser verdadeiramente máis sabio - non confíes nos políticos!
  O exército de Stefan Batory foi rematado. O exército ruso foi de novo a Varsovia. E celebráronse eleccións para o Sejm, onde Iván o Terrible converteuse no novo rei da Commonwealth.
  Produciuse a unidade dos pobos do mundo eslavo. E Livonia tamén pasou a formar parte de Rusia. Despois houbo unha vitoria sobre Suecia e a conquista de Vyborg.
  E entón o gobernador Skopin-Shuisky chegou a Estocolmo. E Suecia foi conquistada.
  Rusia converteuse nun gran imperio ao virar a súa mirada cara ao leste. E houbo moitas conquistas, ademais da construción de cidades. Entón as tropas rusas conquistaron o Khanato de Crimea, xunto coa fortaleza de Azov. E estes son grandes logros.
  Iván o Terrible viviu ata 1599, e o seu reinado resultou ser moi longo e, o máis importante, glorioso. O fillo Iván Quinto sucedeu no trono, e a dinastía Rurik conservouse no trono. As conquistas e as campañas continuaron.
  Pero esa é outra historia. A menos que a Rusia tsarista tivese máis éxito e os polacos, ucraínos, bielorrusos e rusos estivesen xuntos e derrotasen con confianza aos inimigos. Entón, pouco a pouco conquistando o mundo enteiro e expandíndose de reino en reino!
  E Iván o Terrible permaneceu na memoria do pobo como o maior dos tsares rusos! E pasou á historia como o maior conquistador, aumentando varias veces o territorio do Imperio Ruso!
  
  UNHA NENA AXUDANDO A NAPOLEÓN III
  A nena Mirabela Magnetic meteuse no mundo da guerra franco-prusiana, entre Bismarck e Napoleón III. Na historia real, Alemaña gañou e completou a súa unificación. E entón levou á Primeira Guerra Mundial e ao colapso do Imperio Ruso e da dinastía Romanov.
  Por suposto, sería mellor para Rusia que Alemaña non se unise e non puidese derrotar a Napoleón III.
  Mirabela Magnetic, golpeando os pés descalzos na herba, corría agora cara aos franceses.
  Había que advertir que preto de Sedan, os prusianos prepararon unha trampa para Napoleón III e capturaron as alturas dominantes.
  Que se pode dicir de Napoleón III? O sobriño de Napoleón o Grande intentou imitar ao seu tío. E quería crear un poderoso imperio, e podía conquistar Europa.
  Ao principio tivo éxito. Conseguiu gañar a guerra de Crimea con Rusia. É certo, a costa de grandes perdas, a propia Francia non recibiu ganancias territoriais disto. Despois as guerras en Indochina.
  Vitoria sobre Austria, e a anexión dun par de zonas en Italia.
  Ademais, non con tanto éxito. Bélxica non foi capturada. México tamén.
  Perdeuse a oportunidade de axudar a Austria na guerra con Prusia.
  E agora a guerra coa poderosa Alemaña.
  Na historia real - a derrota completa de Francia e a captura de Napoleón III.
  Pero Mirabela, unha moza descalza en bikini, ten a oportunidade de evitar o desastre. E non deixar que Alemaña chegase ás fronteiras occidentais de Rusia e desenvolva un inimigo poderoso.
  Mirabela corre por un camiño no bosque e canta:
  - Se, se é longo, longo...
  Se, se polo camiño...
  Pisa, salta e corre!
  Pero quizais, quizais...
  Pero quizais, é posible, é posible!
  Iso é moi, moi posible!
  Podes ir a África!
  En África, os ríos son tan anchos
  E as montañas africanas son tan altas!
  Ai, crocodilos, hipopótamos!
  Ah, monos, cachalotes!
  Ah, ah, e o loro verde!
  Ah, ah, e o loro verde!
  Aquí, con esta canción infantil, salta ao campamento de Napoleón III.
  Os franceses son bastante numerosos e o campamento é grande. Aínda que a disciplina non se compara cos prusianos. E, quizais, as armas están desfasadas e os uniformes son demasiado brillantes. E, en xeral, o exército é peor que os tempos de Napoleón.
  É certo que os franceses son bos loitando con baionetas. Esta arma foi inventada en Francia.
  Así que podes loitar case en igualdade de condicións. E a loita vai ser moi dura.
  A nena do bikini non foi parada. Aínda que os soldados a devoraron cos ollos.
  Mirabela é unha beleza rara e unha graza moi atlética. Corre para si mesma, espida, redonda e de tacón rosa.
  E agora corre ata a tenda principal, onde se atopa o emperador de Francia, Napoleón III. O seu poder é grande. Aínda que formalmente hai un parlamento e un senado. Pero de feito, Napoleón III é case ilimitado.
  E agora está cheo de desexos de derrotar aos alemáns e incluír parte do sur de Alemaña na súa composición.
  Por suposto, está lonxe de Napoleón I. Xa morrera nos anos de Napoleón III, e aos corenta anos subxugou toda Europa.
  Pero Napoleón III aínda cre na súa gloria. Ademais, Francia xa penetrou en África e ten unha enorme vaidade.
  A moza foi detida na entrada da tenda polos gardas e preguntoulle:
  "Que negocios tes co emperador?"
  Mirabela sinceramente mirando con ollos de zafiro respondeu:
  -¡Negocio privado!
  E deixárono pasar sen dúbida. Está claro que tal beleza só ten un asunto persoal para o emperador.
  Mirabella, golpeando as súas pernas espidas e graciosas ao longo das alfombras, movíase pola carpa semellando o tamaño dunha carpa de circo. Ela pasou polo garda varias veces.
  Finalmente, Mirabela entrou no despacho do emperador. Napoleón III exclamou inmediatamente:
  - Que beleza!
  A nena inclinouse ante o monarca. Napoleón III era de mediana idade, baixo e pouco destacado. Calvo, e non coma un gran gobernante.
  Mirabela era moito máis alta ca el e o seu aspecto é tan brillante.
  Napoleón mirou para ela con avidez, gorgoteando:
  - Tes tal beleza... Só un milagre!
  Mirabela riu e respondeu:
  Todo o mundo pensa que son fermosa. Só para algúns homes, son demasiado grande!
  Napoleón asentiu, mostrando os seus dentes postizos.
  - Encántanme as mulleres grandes! Gústasme!
  Mirabela pegou o seu pé espido, curtido e musculoso e sinalou, collendo inmediatamente o touro polos cornos:
  - Non vin para facer o amor contigo! E quero informarvos de que os prusianos tenderon unha emboscada no voso camiño, e agardan a que entres no val!
  Napoleón levantou as cellas e preguntou:
  - Como o sabes?
  Mirabela respondeu con dureza:
  - En primeiro lugar, é costume dirixirse ás mulleres coma ti! E en segundo lugar, sei!
  Napoleón cedeu.
  "Tamén tiven unha vaga premonición, pero a miña intelixencia non confirmou nada. Como sabes iso?
  A rapaza comentou loxicamente:
  - En cada muller o Demo! E o Diaño sábeo todo - é case Deus, só do outro lado!
  O emperador asentiu.
  - Loxicamente! Es demasiado bonita para ser unha espía. Pois vale... Vou por outro lado, dixéronme os xenerais que baixo Sedan a chaira é moi incómoda para un ataque. Pero quero pasar a noite contigo!
  Mirabella comentou:
  - ¡Entre nós corenta anos de diferenza!
  Efectivamente, Napoleón xa ten sesenta e dous anos. E é calvo e non brilla de beleza. Pero a calva da fronte aínda é pequena e a aparencia é nobre. Os ombreiros son bastante anchos, hai moitas ordes con pedriñas no peito.
  Ademais, os pedidos non son só francés, senón tamén inglés, ruso e outros.
  Aínda que Rusia aínda está contenta da guerra cos franceses, que foron encadenados por Alemaña.
  Napoleón ordenou:
  - Cómprenos!
  As criadas correron e botaron viño en copas de prata. Despois fuxiron, pisando os tacóns.
  Napoleón deu un grolo e deulle a Mirabella.
  Ela probou o viño. E sentín que era agradable e forte.
  Ela bebeu a metade do vaso e observou:
  -Unha cousa boa! Pero primeiro debes derrotar aos prusianos!
  Napoleón preguntou:
  - Vostede é francés?
  Mirabela respondeu sinceramente:
  - Non!
  O emperador preguntou:
  - E ti quen es?
  Mirabela dixo orgullosa:
  - Son ruso!
  Napoleón asentiu cun sorriso.
  - Tan fermoso e ruso? O teu cabelo é como folla de ouro!
  A rapaza confirmou:
  - O meu pelo é xenial!
  O emperador suxeriu:
  - Quizais entón degustarás caviar negro?
  Mirabella asentiu coa cabeza.
  - É unha boa idea!
  E a nena tendeu a man cunha culler de ouro a un vaso de caviar. O emperador cun sorriso suxeriu:
  - Convértete no meu favorito! Vou facer de ti unha duquesa!
  Mirabella encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Moi halagador... Pero algo me di que non vou ter tempo para facerme duquesa! A miña misión será máis curta!
  Napoleón suspirou e respondeu:
  - Queríate, sen saber antes paixón,
  Amei nos corazóns, sen contención languidecemos...
  Queríate tan sinceramente, con tanta tenrura,
  Como che dá Deus - para ser amado polos demais!
  Mirabela asentiu e comentou:
  - Podes converterte nun gran monarca. Xa sabes, podo levarte á retagarda dos alemáns, e gañarás a maior vitoria!
  Napoleón quedou sorprendido:
  - Podes facelo?
  Mirabella tuiteou:
  - Todo o imposible, quizais o sei con certeza!
  O emperador asentiu.
  - Eres preciosa! Imos Bailar.
  Napoleón levantouse. Aínda que Mirabela estaba descalza, aínda era máis alta que o monarca por case toda unha cabeza.
  Comezaron a bailar. A rapaza non era moi boa. Pero Napoleón axudouna.
  Mirabella tuiteou:
  Todos miramos a Napoleóns
  Millóns de tolos...
  Queren servir ao soño
  E só se converteron nun xogo!
  Mirabela respondeu con entusiasmo cantando unha canción sobre Napoleón Bonaparte:
  Napoleón, Napoleón
  foi loitar contra Rusia Se só fose loitar contra Rusia, quería gobernar o mundo enteiro.
  
  Quería gobernar o mundo enteiro, Alexandre, para pedirlle medo ao Tsar.Alexandra, tiña medo, asineille unha carta.
  
  Señores, todos os nosos nobres, Asustáronse, non saben que facer.
  Asustáronse, pero todos fuxiron,
  ¡Ai, si, non hai ninguén en Moscova, irmáns!
  
  Como un, un non tiña medo - Aquí está Kutuzov, o comandante de todos nós. Como un, só un non tiña medo - o príncipe Kutuzov - aquí está o noso heroe!
  Napoleón III asentiu.
  - Veña, canta beleza!
  Mirabela seguiu cantando, todo un poema que xa vira por internet:
  Estou parado no supermercado... Alí-taram-taram-taram...
  Estou mirando para os estantes, non pego a ninguén... E algún anxo branco, que non está aquí para nada, Dime docemente: "Pois que queres?... Que?"
  
  E deste son faise máxico para min, murmuro algo, pero non escoito o meu balbuceo, digo que o xaxún é, en principio, curativo, Pero, de feito, polo menos poñerías algo nos andeis... E
  
  sobre isto o anxo Lucy (así a chama a xente), ela di bastante tranquilamente: "Aí-taram-taram-aí-aí !!!", O que probablemente significa que non paga a pena, como... Que , din, morderáche a gorxa polo supermercado autóctono!
  
  ... E de novo nado no nirvana, cobiza coa boca respirando aire, Todo vólvese branco-azul-vermello, fume gris de todos
  
  
  
  
  
  os lados ... ¡non os deixaron entrar! Retíranse por Smolenskaya, onde conseguiron cómete todo... Os mariscais apúntanse detrás, babeando con fame... Os gardas máis delgados: é unha pena miralos!
  
  Bonaparte treme de caviar (isto, por certo, é un sinal!), Mira os andeis, e o caviar treme máis forte... Vólvese cara a Luce, chámanos Murat, Máis delgado e encantador, levanta o bigote. ...
  
  O emperador comeza: "A la ger, com a la hero! O exército ten moita fame! O exército ten moita fame! Pagaremos en ouro!" Lucía, tamén en francés, moi tranquila e tranquila, Di: " ¡Abre o zenki! ¡Todo está na fiestra! ",
  
  E o vello garda con sombreiros de oso Perseguido no Salón de Pollock e requeixos de queixo... As boas esperanzas foron afogadas nos queixos Pollack, Baionetas de aceiro dobradas en requeixos de queixo...
  
  o emperador continúa: "O exército ten moita fame! ¡Oh, carallo... sheri!", Poder hipnótico que os seus ollos axexan, Todo está dirixido a Lucy, todo ao seu redor xa fuma...
  
  O emperador mira ameazador - Lucy mira Murat, E Murat - é un tipo valente! Levanta o bigote, o Emperador vólvese roxo - Lucy mira para Murat, E Murat - é un tipo valente, levanta o bigote, o Emperador come cos ollos - Lucy mira para Murat, E Murat - é un tipo valente , ergue o bigote.
  
  E a vella garda, con dor na cara, "Pollock" decidiu coas súas armas.O cornete de Toulouse -o heroe de Austerlitz- mordeu o queixo... e calmou para sempre...
  
  O emperador cun berro forte, e Murat co mesmo berro, E os gardas -tamén con choros- saen da tenda, E vagan en multitude por un camiño cuberto de neve, Maldicindo todo o mundo... Berezina está por diante... Si, si. .. Wee-wee...
  
  A imaxe cambia de novo: todo o que hai arredor volve iluminarse, A mesma caixa, a mesma Lucy, en silencio e en paz, coma sempre. Póñome de pé e sorrí, a miña alma se quente máis , entendo que pasaría se aquí había comida...
  
  Mostrar atención.Pido que dean un libro de queixas ou suxestións, Para escribir agradecemento en dúas páxinas.Agradecemento, agradecemento, agradecemento e cinco...
  Napoleón III murmurou:
  - É precioso!
  E o emperador caeu nunha cadeira e roncou. Mirabela mirou cara atrás. E sen pensalo dúas veces, tomou e botouse máis viño. Ela deu un grolo con alegría e comezou a tiralo.
  Entón ela deulle unha palmada na meixela ao emperador. Napoleón espertou.
  A nena dixo:
  - É hora, Maxestade, de reunir tropas e ir á retagarda dos prusianos!
  Napoleón suspirou:
  - Iso sería difícil!
  Mirabela respondeu:
  - Iremos á batalla con valentía,
  Polo poder dos soviéticos...
  Romperemos aos prusianos -
  A esta canción!
  Napoleón cumpriu de mala gana. E agora Mirabela lévao polo brazo, e fai trompeta de recollida. Os efectivos xa tiveron tempo de descanso e toca facer unha manobra de rotonda.
  Para animar un pouco a Napoleón, a heroe dálle unha masaxe no pescozo. E Bonaparte Jr. sente un influxo de enerxía en si mesmo. E aquí vén o gran exército francés.
  Mirabela emite ordes en nome do emperador. Como resultado, as tropas están en movemento, pero sen música nin tocado de batería. Que é moi sólido. O exército está reunido.
  E actúa, movendo polo gancho, saltando as alturas. A propia Mirabela comprometeuse a despedir aos franceses. E brítalles moi amablemente. O exército está en movemento.
  A nena correu cara adiante e saíu correndo, mostrando os seus tacóns espidos e redondos. As tropas seguírona.
  Mirabela correu e cantou:
  - Se a fortaleza está en camiño,
  O inimigo construíu...
  É necesario pasar pola parte traseira -
  Tómaa sen tiro!
  Así foi como a moza levou un gran exército á retagarda dos prusianos. E os franceses atacaron aos alemáns, collendoos por sorpresa. Foi un ataque furioso e desesperado.
  Mirabela con dous sables precipitouse á batalla.
  En primeiro lugar, unha rapaza heroica fixo unha recepción no muíño e cortou a cabeza a un par de soldados prusianos. Entón o seu talón espido colleu e pousouse no queixo dun oficial alemán, esmagandolle a mandíbula.
  Mirabela berrou:
  - Varrer o inimigo dun só golpe,
  A gloria confirmarase cunha espada de aceiro...
  Golpeamos a Wehrmacht non en balde -
  Imos esmagar os prusianos en fichas!
  E así a nena moveu o xeonllo ata o queixo do coronel alemán. E dun forte golpe rompeulle o pescozo. Foi realmente unha loita impresionante. E a loita é o que necesitas.
  Mirabela realizou unha técnica de bolboreta coas súas espadas, e chirou:
  - Bela, beleza, son prusiana coma un gato!
  E o seu talón espido dun salto golpeou no peito ao xeneral alemán. Voou dun forte golpe e topouse con baionetas prusianas. Isto resultou ser xenial. E salpicadas fontes de sangue.
  Mirabela berrou, mostrando os dentes:
  - A miña forza é grande, esmagaremos ao prusiano!
  Os franceses, collendo por sorpresa aos alemáns, esmagáronos moito. O exército de Bismarck superaba os douscentos mil soldados. E esta é a batalla máis grande desde a "Batalla das Nacións". O propio Napoleón Terceiro non se precipita no medio da batalla, senón que prefire liderar desde a distancia.
  Bismarck tampouco sube á batalla. Tenta reunir as partes alemás fragmentadas. Así que a tensión non baixa.
  Mirabela corta con dúas espadas. Ademais, cos seus dedos espidos, lanza un puñal ao inimigo. E inmediatamente caen tres prusianos dun lanzamento ben apuntado.
  Mirabella cantou:
  Vivimos na terra do noso pai
  Os netos de Lada e os fillos de Deus...
  E voa nun cabalo alado,
  Rusia aos grandes logros de séculos!
  E agora as espadas das súas nenas son cortadas contra os prusianos. E de novo, o tacón espido e redondo da moza romperá a mandíbula a outro xeneral alemán. Digamos que esta rapaza é super.
  E agora está cada vez máis preto de Bismarck. A rapaza é moi decidida. E lanza con todas as súas forzas unha bomba de nitroglicerina. Pasará voando e como lle gustará a Bismarck xusto na fronte do casco.
  E houbo unha poderosa explosión. Bismarck de inmediato, xunto cos xenerais, foi destrozado.
  E despois de perder a cabeza, o exército prusiano converteuse de inmediato nunha masa incontrolable.
  E os alemáns correron, lanzando pancartas, armas e suministros. Os franceses perseguiron ferozmente. E levaron a estes prusianos ata a propia fronteira. Ata que case todos caeron e caeron en catividade.
  Despois diso, a guerra xa se trasladou a territorio alemán. Francia conquistou unha parte importante do territorio, ata o Elba. E reforzou a súa influencia.
  Napoleón III morreu pronto, pero morreu na gloria. E o trono foi sucedido por Napoleón IV.
  Rusia, na persoa de Alemaña, non recibiu un inimigo forte. Pero durante a guerra con Turquía en 1877, de novo Francia trasladouse a Crimea. Alexandre II nestas condicións viuse obrigado a abandonar os Balcáns. E Francia tamén capturou Italia... Pero Gran Bretaña, preocupada pola hexemonía dos Napoleóns, entrou a si mesma na guerra.
  Os combates prolongáronse e asolaron toda Europa. Austria tamén entrou na guerra.
  E Rusia, xa baixo Alexandre III, comezou de novo unha guerra con Turquía. E dado que ninguén interferiu con ela, capturou Istambul, Asia Menor e as terras ata Exipto, así como Iraq, chegando ao Océano Índico.
  Entón Alexandre III conquistou Irán. Pasando á historia xa non como pacificador, senón como conquistador. Rusia fíxose forte. Francia e Gran Bretaña continuaron a guerra. Napoleón IV propuxo unha alianza con Rusia.
  Nicolás II, que herdou o prematuro falecido Alexandre III, aceptou.
  Rusia atacou as colonias británicas na India, Paquistán e Exipto. Ademais, as forzas terrestres rusas atacaron Austria-Hungría e Prusia.
  Europa foi conquistada polas tropas rusas e francesas. Rusia recibiu todas as terras eslavas para si e as fronteiras pasaron polo Oder e case ata Viena.
  Así rematou a primeira división do mundo. Entón Xapón atacou a Rusia. Pero os rusos eran fortes e preparados. Ademais, tamén teñen unha poderosa frota non só no Pacífico, senón no Océano Índico. Entón, a Rusia tsarista de Nicolás II derrotounos con confianza.
  Xapón converteuse nunha provincia rusa.
  Entón, xunto con Francia, a Rusia tsarista de Nicolás II dividiu África. Ademais, os rusos tamén capturaron China, e Francia enteiramente Tailandia e Indochina. E entón os rusos e os franceses ocuparon Australia.
  Todo o hemisferio oriental estaba dividido entre Rusia e Francia.
  Pero aínda había territorios desocupados no hemisferio occidental, e principalmente os Estados Unidos, pero a súa conquista é outra historia. E Mirabela Magnetic está ben feito: só unha super rapaza!
  
  A RUSIA DE PUTIN LOITA EN AFGANISTÁN
  ANOTACIÓN
  Os ataques do 11 de setembro de 2011 fracasaron. E agora a Rusia de Putin loita en Afganistán. As batallas son feroces, a balanza vaise balanceando. Por suposto, as representantes das forzas especiais femininas mostran un heroísmo especial: o sexo xusto golpea aos moiahidines.
  . CAPÍTULO #1
  Por se acaso, os estadounidenses expulsaron do seu país a persoas sospeitosas e o atentado terrorista do 11 de setembro de 2001 non se produciu. E agora o exército ruso loita contra os talibáns.
  As loitas son moi feroces. E bombardearon as posicións dos moiahidines.
  Hai catro mozas rusas no ceo: Natasha Sokolovskaya, Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya.
  E están debullando activamente os dushmans.
  E presionan os dedos dos pés descalzos nos botóns do joystick. Estas son as rapazas loitadoras. Quen pode facer case calquera cousa.
  E venceron aos odiados dushmans. Hai unha guerra cos talibáns. Principalmente Rusia está bombardeando. Pero tamén hai unidades terrestres que loitan cos inimigos.
  E incluído no vehículo experimental T-95.
  E tamén loitan Natasha, Zoya, Augustina e Svetlana.
  E tamén están debullando aos moiahidíns...
  A guerra leva varios anos. A presidencia de Putin está chegando ao seu fin. E a diferenza da historia anterior, hai intriga. De verdade, quen vai gañar? A economía non vai ben. A guerra prolongouse tanto en Chechenia como en Afganistán. Está cheo de problemas. Os prezos do petróleo e do gas non son tan altos como na historia real. Así que os comunistas reclaman máis.
  Natasha Korshunova, disparando desde un tanque, observou:
  - Aquí estamos en guerra, pero as perspectivas non se ven!
  Zoya asentiu cun sorriso.
  - Esta non é a nosa guerra! E por que cuco nestas montañas?
  Agustín respondeu:
  - Para de falar!
  Adiante e arriba, e alí...
  Despois de todo, estas son as nosas montañas -
  Eles axudaranos!
  Eles axudaranos!
  Svetlana estivo de acordo con isto:
  - ¡Creo que van axudar!
  E o T-95 disparou outro proxectil pesado contra os moiahidíns. E esnaquizounos a fondo, un golpe tan aplastante.
  E fragmentos de dushmans altamente explosivos foron cortados.
  Natasha golpeou o seu talón rosa e cantou:
  - Avanzamos polo santo comunismo,
  E lanzan granadas descalzos!
  E as nenas son agresivas na batalla...
  E os moiahidíns fritiron dalgunha maneira os talóns dun membro do Komsomol. Agarrado e á sola espida cun ferro candente. E teño que dicir que doeu moito.
  E a nena ruxiu de sufrimento e berrou...
  E entón os seus dedos espidos romperon os dushmans cunhas pinzas. Aquí está a súa política.
  Zoya colleuno e ruxiu:
  - Guerra, guerra, guerra,
  Deixa que ruxie con furia polo mundo...
  As clasificacións e as ordes van máis rápido -
  Cando as cunchas rebentan día e noite!
  E cun tacón espido, como presionar...
  Agustín comentou cunha risa:
  - ¡Ninguén pisoteará ás nenas!
  Entón forzaron o dushman cativo a bicar os seus pés descalzos,
  Pernas graciosas. E derramounos de bicos.
  Agustín sentiu que a lingua lle lambaba o tacón espido, redondo e rosa.
  E ela rulou:
  - Son o máis forte do mundo - Vou empapar os inimigos no baño!
  E volver a rir a pulmón!
  Aquí as nenas de Afganistán eran feroces.
  Aquí Tamara e Verónica forzaron os seus tacóns espidos e po a lamber aos moiahidines capturados. E despois orixinaron neles. E como son destruídos por un lanzagranadas: desgarrando dushmans.
  Tamara sinalou con agresividade:
  - ¡Somos os máis chulos do mundo!
  Verónica aceptou:
  - Non vai mellor!
  E as nenas colleron os homes cos dedos espidos polos narices e facíanlles ameixas.
  Son tales belezas. E en resposta, se eran capturados, fritiron os talóns.
  A guerra, por suposto, continúa con distintos graos de éxito.
  As tropas rusas esmagan aos moiahidín. E os que responden fan unha guerra contra as minas.
  E tamén socavan as tropas rusas. Ou rebaixarase o escalón, ou explotará outra cousa.
  E derruban helicópteros con lanzadores. O que fan é extremadamente efectivo.
  En resposta, as mozas burlan dos moiahidines. E moitas cousas fan que as belezas lamen coa lingua.
  Stalenida comentou, mostrando os dentes:
  - Un dushman malvado arrastra polas rochas,
  Golpealo con napalm!
  Non os aforrades
  Mata a este cabrón...
  Como esmagar as couzas -
  Golpear como cascudas!
  Así que as mozas puxéronse mans á obra...
  Alenka, por exemplo, co seu batallón descalzo en bikini, como se comprometeu a destruír aos guerreiros de Alá.
  E infectouse descalza, e as nenas teñen unha prensa tan aliviada. E os tacóns das nenas son redondos e rosas.
  Alenka lanza unha granada cos seus dedos espidos e ruxe:
  - En nome da URSS!
  Anyuta riu, segou aos moiahidín e chirriu:
  - A URSS xa pasou! Hai Rusia!
  Alla lanzou un paquete explosivo co seu tacón redondo e espido e chirriu:
  - Pola Patria e o seu voo na gloria!
  E a nena ri. E de novo dará unha volta, e moi acertadamente.
  María, tamén disparando, e lanzando unha granada con forza mortal, berrou, mostrando os dentes:
  - Polas maiores vitorias!
  Olimpiada, garabateando aos moiahidines, matándoos con extrema precisión e botando un limón cos dedos espidos, chirriu:
  - Para grandes agasallos!
  Matrena tamén esmagou espantos e chirriou:
  - ¡Gloria a Rusia, e Hércules será o mesías!
  Marusya, noqueando aos inimigos e lanzándolle co pé descalzo un agasallo de morte ao inimigo, berrou:
  - Pola nai Rusia!
  Estas son as rapazas loitadoras aquí.
  E collen os dushmans cos seus dedos espidos polos narices. Así os esmagan.
  Natasha, garabateando coas metralladoras, chirriu:
  - Polo noso dereito!
  E como a beleza levará e rirá.
  Aquí están as nenas, todas as nenas...
  Alicia e Angélica traballan como francotiradores. Son rapazas moi fermosas e loitadoras.
  E golpearon con rifles con moita precisión. Case ninguén pode tratar con eles.
  Alicia, se dispara, entón xusto no ollo. E golpear moi acertadamente.
  Entón ela sinalou:
  - Loitamos con valentía!
  Angélica, esta muller alta, musculosa e pelirroja lanzou unha granada, destrozou aos moiahidíns e chirriu:
  - Pola santa Rusia!
  Alicia rubia lanzou os dedos espidos dos pés, unha agulla velenosa, atravesou o comandante dos militantes afgáns e chirriu:
  - Por novas fronteiras!
  E de novo derrubou un droide desde un rifle.
  Angélica comentou:
  - E a burbulla expandiuse ata rebentar!
  Alicia estivo de acordo con isto:
  - Hai que saber a medida de todo! Despois de todo, o planeta é redondo!
  E as nenas rían, mostrando os dentes.
  De feito, aquí están loitando, e non se sabe para que.
  Guerra afgá - episodio dous!
  Porén, tamén houbo a guerra de Chechenia, con repetición. Primeiro derrota, despois vinganza.
  Pero para Afganistán, Putin quería vingarse. Conquistar Afganistán é superar os logros dos líderes soviéticos.
  Perderon a guerra por Afganistán!
  Só a pregunta terá éxito? Unha esperanza para mozas loitadoras!
  As nenas esmagaron ao inimigo con moito entusiasmo...
  As pernas graciosas, bronceadas, musculosas e espidas das mozas guerreiras salpicaban entre as pozas quentes quentadas polo sol de abril.
  Os guerreiros de Komsomol lavados pola choiva eran fermosos, coma fadas, aínda que terriblemente rabuñados, feridos en batallas, pareiras roxas con caras inocentes. Durante a batalla, case todas as roupas dos guerreiros glamorosos da gran Rusia foron queimadas ou rasgadas, e corrían medio espidos, e fachos de pelo: Galina, como pan de ouro, Angelin, como as chamas do volcán Vesubio en erupción, cubriu os seus músculos delgados e enrolados cara atrás como pingas de mercurio.
  Detrás había un campo cheo de cadáveres e equipos esnaquizados, todo con bombas, cráteres e profundas feridas, trincheiras deixadas polo impacto de avións de disco descoñecidos.
  Cabul mesmo, coma un corpo atormentado por unha enfermidade incurable, vomitaba porras de negro, pero ao mesmo tempo, coma fume sen vida. Espirais feitas de átomos de materia queimada cruzáronse e cruzáronse no ceo nun adorno satánico.
  A guerreira siberiana Angelina sinalou:
  - Mesmo a natureza intenta enfatizar a nosa debilidade e impotencia humana ante os elementos!
  Galina, salpicando auga na poza cun forte golpe, obxectou:
  - Os humanos estamos dotados do don de crear a nosa propia realidade. Despois de todo, a mente é esencialmente máis forte que os músculos. Que son os músculos? Só fibras proteicas nas que interaccionan forzas electromagnéticas.
  Angelina mirou para o ceo. Os remuíños de fume parecían iniciar unha batalla en miniatura entre eles. Como se os demos compartisen o poder sobre o universo. Os regatos chocaban, cruzaban, formaban logo unha especie de adorno, logo, pola contra, difumináronse no espazo.
  Angelina atravesou accidentalmente o seu pé descalzo na punta dun fragmento de metal e, parando, xemeu:
  "Maldita sexa, estou nun problema profundo!" Que nítidos poden ser os fragmentos!
  Galina comentou filosóficamente:
  - O mundo enteiro está formado por agullas, só para os vivos parece ser elegante, por mor da conciencia calzada! - E engadido especificando. -Podemos ser vestidos e desposuídos por descoñecidos, pero só nos "calzamos" nós!
  Angelina lanzou automaticamente o seu rifle e disparou á obstinada no seu desexo de mollar a todos, que se achegaran para atoparse co dushman. Mujahideen coa cara rota deixou caer o rifle das súas mans e xemiu o cú. O guerreiro siberiano bromeaba:
  - Estarías guay, pero volves mal! Isto é o que leva o servizo aos xeques!
  Galina tirouse ao chan sobre o seu estómago e disparou unha ráfaga apuntada. Tres moiahidín asentáronse suavemente na herba fresca da primavera. Angelina dixo razoablemente:
  - Querían terra rusa, así que conseguistes, aínda que cun límite fixo!
  Galina riuse astutamente:
  - Os gobernantes que queren espazos ilimitados reciben, estrictamente segundo o límite, diñeiro para a súa tumba! Non obstante, por desgraza, os cidadáns son enterrados con menos frecuencia!
  Angelina dixo con toda seriedade:
  - A morte é mala, pero a vida baixo o xugo é aínda peor... Canto máis pesado é o xugo, máis difícil é botalo. - Entón lembrouse o demo ardente. - Pero agora estamos a celebrar unha festa vitoriosa, todo vai ben, e ata a capital inexpugnable do Terceiro Califato - Kabul está aos nosos pés!
  Galina dixo cun ton canso:
  - E cal é o punto. Haberá que moer despois, como nunca soñamos! Cres que agora os afgáns o farán todo por nós? Nena inxenua eres!
  Angelina opúxose bastante razoablemente a isto:
  - Se derrotamos ao noso principal inimigo, iso liberará recursos para seguir loitando! Ti mesmo debes entender isto.
  Galina, en vez de responder, mirou para o campo de trincheiras que estaba diante dela. Cantos rapaces, tanto rusos como afgáns, atoparon a morte nel? O mundo non é o inferno, pero certamente non é o ceo. Nel, quizais, ata o máis probable - dominan vastos obxectos do inframundo. Despois de todo, as ortodoxias eclesiásticas ensinan que se salva unha minoría insignificante.
  E a maioría da xente, debido á pecaminosidade da súa natureza, está condenada ao tormento.
  Galina sempre estaba irritada e rexeitada por tal postulado das Sagradas Escrituras. Iso é realmente o que os ortodoxos consideran pecado? Incluso é bastante natural o desexo de toda persoa viva por unha carreira e superioridade. Pero non é esta unha consecuencia natural da natureza humana? E a lei inmutable da evolución.
  Por exemplo, se o Exército Vermello estivese guiado polas ensinanzas de Cristo, golpeáronche na meixela dereita, xira á esquerda, como acabaría para toda a Patria soviética.
  As mozas do Komsomol tropezaron cunha pastillera afgá incompletamente destruída e víronse obrigadas a deitarse baixo o lume.
  Angelina, fregando a herba coas plantas espidas, porque lle picaba moito o talón, dixo:
  - Ás veces hai que sufrir... Pero ata a fariña se converte nunha rutina, que, de feito, é o peor!
  Galina cambiou de posición, cun disparo certeiro tirou a metade da caveira do moiahidín que daba ordes en ton ladrido e rosmou:
  - O wahabismo utiliza métodos non estéticos: cinco a un. E se hai menos, retrocede!
  Angelina dixo tristemente:
  - Que queres honestidade do raposo?
  Galina respondeu tristemente:
  - De acordo, porque queres crer en algo bonito! Mesmo a honradez dun raposo, ou a nobreza dun lobo!
  As nenas do Komsomol víronse obrigadas a arrastrarse ata as pastillas supervivientes a catro patas. Unha antiga táctica de gatear, utilizada polas guerreiras na batalla. E teño que dicir que non sen éxito.
  Angelina derrubou a cinco soldados talibáns que intentaban saír do seu agocho dun só golpe e dixo encantada:
  - O exército ruso, coma sempre, gaña. Aínda que o inimigo teña vantaxe!
  Galina, soltando unha explosión esmagadora, riu como resposta:
  - Os moiahidines nunca terán vantaxe. - Entón derrubar dous dun tiro, engadiu. - Agora nunca será!
  Angelina apenas tivo tempo de agachar a cabeza ante o impacto da carga. Ata un mechón de pelo ardente foi cortado, un cacho angular. O guerreiro Komsomol pelirrojo exclamou:
  - Un corte de pelo aquí é gratis, aínda que o baño é caro!
  Galina, rindo entre as súas bágoas, respondeulle á súa amiga:
  - Xa sabes, isto non ten nada de gracioso... En xeral, en caso de morte, haberá continuación, esa é a pregunta?
  Angelina fíxose pasar por sorprendida:
  - E que é, en realidade, alboroto? Despois de todo, a inexistencia, polo menos, non contén dor, fatiga ou experiencias. Así que é moito máis doce que a nosa vida de continuas probas! - E entón engadiu o demo ardente. - A vida é unha proba continua do camiño estreito, pero os problemas son a comida, as nosas ganas de vivir ao grande!
  Antes de contestar, Galina viu ao moiahidín con cara de mestizo e, apretando suavemente o gatillo, púxose fin á súa recogida. A guerreira Komsomol, sacudindo os seus rizos vermellos, sorriu:
  - Xa sabes, todos sen excepción prefiren a vida á nada. Isto significa que mesmo nas nosas propias mentes, hai un encanto indescriptible!
  Galina riu, con evidente esforzo:
  - Incluíndo vivir e sufrir! - O guerreiro Komsomol de cabelos dourados fixo unha pausa e engadiu con voz máis tranquila e sen angustia. - Pero é posible comprender a luz sen coñecer a sombra? E a felicidade non coñece dor. Toda a luz coñécese a través do dualismo!
  Angelina aceptou só parcialmente:
  -Se falamos así, entón tiñamos que ser derrotados polos moiahidíns para entender de verdade o sabor da vitoria. - O diabólico ardiente membro do Komsomol moveu o seu puño, partindo un fragmento da lousa. - Tamén, ao fin e ao cabo, o dualismo: ¡perdido e gañado! A vitoria sempre é amarga coas perdas, pero doce cos premios: a derrota só adquire amargura e o sabor salgado do xugo "premium"!
  Galina, limpando a mira óptica, non puido evitar estar de acordo:
  - Si, claro, un certo dualismo está presente en todo. Como especie, Deity, sería irremediablemente rutina sen o Diaño.
  Angelina apresurouse, sen parar o lume, a corrixir á súa amiga:
  - Por si só, o termo Diaño en grego antigo significa un calumniador. É dicir, intentouse na Biblia por presentar a oposición a Deus do xeito máis vicioso.
  Galina, noqueando o ollo a outro moiahidín dun francotirador, pediulle á súa amiga:
  - Este é o PR negro. Intentas aumentar a túa valoración baixando o teu opoñente?
  Angelina sinalou loxicamente:
  - Por suposto, cada persoa no poder utiliza os seus propios recursos administrativos para desprestixiar ao seu opoñente. Hai un certo patrón nisto, non un desexo de regalar poder e perder privilexios cun comedor. Polo tanto, esperar na Biblia unha definición obxectiva do enfrontamento entre Deus e Satanás é polo menos inxenuo.
  Galina ata botou os ollos azuis na testa:
  - Por suposto, non se pode esixir obxectividade ás autoridades. Pero a pregunta é quen é Satanás. O anxo máis perfecto que intenta darlle máis liberdade á creación, ou... O que se converteu en pai do mal e do sufrimento?
  Angelina suspirou triste.
  - A dor e o sufrimento fixéronse tan naturais para a humanidade que teño serias dúbidas de que fose Lucifer quen os deu a luz... En calquera caso, sen o desexo de Deus Todopoderoso, é improbable que un ser creado puidese ter éxito polo menos. ..
  Galina, despois de lanzar unha bala mortal contra a ponte torta do nariz dos moiahidín, botou abaixo, cuberto de sangue ao instante. O guerreiro acordou inmediatamente:
  - Si, todo o mal e os problemas que se lle atribúen ao Demo é o mesmo que ofenderse polo látego que golpeou que polo que o golpeou.
  A propia Angelina, golpeando ao inimigo cunha pequena explosión, e tamén plantou unha culata na cara deformada máis próxima, despois de que engadiu:
  - A seguinte analoxía é máis apropiada aquí: o propietario tallou un pau na madeira, golpeou o escravo con el e, a continuación, di: o pau é un mal absoluto e o dono é un bo absoluto.
  Galina deuse a volta sen querer, e o óso roto da clavícula da nena causou unha dor terrible nas articulacións inflamadas. A guerreira engurrou lixeiramente a fronte, pero non se agachou aos xemidos. Ademais, ela, coma se xogase aos bolos, derrubou tres moiahidines. Un dos afgáns deixou caer un faustpatron amartilado, como resultado, o lanzador disparou.
  Unha faixa de lume parecía queimar a través do formigón, e as astillas dos corpos, ósos, carne esgazada voaron.
  Galina, rindo, burlándose de si mesma (non sobrevivirás na guerra sen humor, ou polo menos non manterás a túa psique en boa saúde) cantaba:
  - Que dor, que boa dor: un partido contra os espíritos dos nazis; cen - cero!
  As dúas fermosas mozas rían forte, forte.... E ao parecer dunha risa penetrante afectou tanto aos asustados mujahidines que o disparo do seu lado se mollou de inmediato. O silencio foi tan repentino e pesado que golpeou os guerreiros nas orellas. Incluso probablemente a explosión do foguete V-5 no cranio non foi tan letal!
  . CAPÍTULO #2
  Angelina exclamou:
  - Nada grita tan penetrante sobre as perdas como unha tregua militar!
  Galina, rascando nerviosamente a orella co pé descalzo, engadiu cun enxeño inesgotable:
  - Os sons da batalla son enxordecedores, pero vólvese verdadeiramente xordo cando non notas o final do cañonazo!
  Os moiahidines facilitaron inesperadamente a tarefa: tiraron os trapos brancos e comezaron a berrar a todo pulmón:
  - ¡Bin Laden pode! ¡Bin Laden é capaz!
  O guerreiro siberiano de novo non puido resistir un aforismo:
  -O pobo trata a un mal gobernante coma a cervexa, quere velo frío e enriba da mesa, ¡pero está disposto a pagalo non só cun papel!
  Galina comentou sutilmente sobre isto:
  - Cando o gobernante é malo, está ben citado nas bromas! E cando hai moitas bromas, entón a vida faise máis divertida! E a risa prolonga a vida! É dicir, con líderes inútiles: a vida é como unha anécdota continua: longa, alegre, terrible, pero sempre disposta a saber a continuación!
  Angelina riu nerviosa.
  - E non sabía por que os reis mediocres adoitan gobernar tanto tempo!
  Case cento cincuenta moiahidines rendironse. Entre eles había polo menos trinta rapaces de dez a dezaseis anos, a maioría en calzóns e descalzos, que conseguiran bater os xeonllos curtidos espidos nas trincheiras. Á vista de fermosas nenas apenas cubertas de farrapos farrapos, os rapaces se ruborizan e baixan a cabeza, pero ao mesmo tempo seguen mirando a cara aos guerreiros estrañamente fermosos.
  Os moiahidines-afgáns depoñen as armas confusos, nin se lles ocorre que é unha vergoña considerar que a metade do batallón se rende a dúas mozas feridas, aínda moi novas. Que asustados e abraiados están.
  Un dos rapaces, rabuñando nerviosamente a planta sucia na herba, parecía que lle metera unha astilla no talón e dixo en ruso roto:
  - As tías non me manden a Siberia, alí conxelaremos o noso nariz, os dedos e as pernas!
  Angelina dixo enfadada:
  "Enviarémolo de todos os xeitos, e para que os teus pés descalzos non se endurezan na neve, serás golpeado con forza cada hora con paus nos teus pés descalzos.
  O neno-mujahid tremeu de medo e botou a chorar coma unha nena. Galina apresurouse a consolar ao neno:
  - Aínda es moi pequeno. Probablemente, estarás resumido na categoría de civís. Por se acaso, dirás que aínda non tes doce anos, entón definitivamente non te levarán ao campamento.
  O neno da milicia deixou de súpeto de ruxir e nun ton de voz máis baixo, intentando imitar a un adulto, dixo:
  Non vou deixar aos meus compañeiros! Ou todos son libres ou xuntos nun campo de concentración!
  As nenas quedaron abraiadas coa inesperada valentía do neno, Angelina achegouse e acariñoulle a cabeza:
  - Ben feito, será acreditado a ti ... Pero non teñas medo, a maioría dos moiahidines capturados traballarán na parte europea de Rusia, restaurando fábricas e agricultura, e para os teus fillos haberá boa comida, mellor que mostraranse as túas tarxetas e as películas máis chulas.
  Os rapaces cativos eran moi delgados, algúns incluso mostraban pómulos, e tres rapaces espidos ata a cintura baixo unha pel delgada asomaban por cada costela, e os seus brazos quedaban tan finos que era incrible como tiñan neles os faustpatrons afgáns. As racións de alimentos no Terceiro Califato dos Talibáns, que se reparten en tarxetas de racionamento, diminuíron nos últimos meses ata o punto de que a poboación case morreu de fame. Ademais, é a primavera a que tradicionalmente é a época do ano máis escasa para os produtos.
  Galina sentía pena destes rapaces, fillos de "sobrehumanos", que agora parecen un pobre e famentado descalzo. Remexeu nos petos, atopou neles unha pequena barra de chocolate americana e quedou sorprendida.
  O agasallo recibido con Lend-Lease era demasiado pequeno, e había trinta e dous rapaces (o resto son moito maiores, con uniformes militares ou de bombeiros, sen afeitar, moi desagradables, encorvados, que os fai parecer vellos!), alí. non será suficiente chocolate para todos.
  Darlle a un e ofender aos outros? Ou tirar lotes? Esta última adoita ser a saída, pero neste caso pode parecer ridículo. Ou divide seis fichas entre os loitadores máis pequenos.
  Este último pareceulle a Galina Lomonosova a máis xusta, e el, despois de sacar unha barra de chocolate, retirou coidadosamente o envoltorio, dividiu as rebanadas, entregándollas aos nenos afgáns máis pequenos e finos.
  O antigo moiahidín realmente parecía estar roto. Ningunha delas se apresurou, non intentou nin se abalanzou nin quitou a arma. Certo que algúns deles murmuraron algún tipo de maldición a través dos seus dentes, pero en canto as mozas Komsomol deron un paso na súa dirección, os fantasmas calaron inmediatamente e presionaron a cabeza contra os seus ombreiros, como esperando un golpe.
  Galina mesmo bufou con desprezo inusual:
  - É necesario que os sobrehumanos se encollezan. E onde está o seu indestructible espírito musulmán dos talibáns?
  Angelina, arrebatándolle un cigarro a un dos rapaces, e botándoo á herba, apagándoo cos seus dedos de cincelado, aínda que cuberto de abrasións, as pernas, berrou:
  - Para alguén que fuma cigarros, construíndo o éxito na vida, fai unha pausa para fumar con demasiada frecuencia!
  Galina confirmou facilmente:
  - É o que estou de acordo con Bin Laden, un auténtico guerreiro moiahidín non debería: beber, fumar e debe ser fiel!
  Despois destas palabras, os rapaces lúgubres, dispostos a chorar en calquera momento, botaron unhas risas amigas, e todo, dunha vez, fíxose máis doado para a alma.
  Cando os guerreiros do Komsomol entregaron os prisioneiros de guerra á unidade rusa máis próxima, Angelina fixo un apósito para Galina, fixando unha especie de férula nunha clavícula rota. O médico de campo suxeriu inmediatamente que o guerreiro se deitase nunha padiola e pasase varios días só. A guerreira do Komsomol rexeitou esta proposta con desprezo, aínda que entendía que, por desgraza, había moitos soldados no exército ruso que se apoderarían del inmediatamente. A súa voz era severa, como a dunha profesora que increpa a un estudante neglixente:
  - ¿Querer perder as horas do noso triunfo, os últimos días máis alegres da guerra? Si, este é o castigo máis cruel que se poida imaxinar. E non queres privar ao exército ruso do seu mellor francotirador?
  O doutor palideceu, o seu rostro de ancián púxose embotado, o sinal dun tribunal asomaba diante dos seus ollos... Galina, vendo o seu medo só forte, coma unha nena, riu e bateu a man no ombreiro:
  - Ben, non o fagas! Eu mesmo odio máis aos que escriben denuncias que aos moiahidines. Entón...
  E a nena, asubiando, marchou...
  O anel arredor de Cabul aínda non era o suficientemente denso, unidades afgás separadas irromperon desde as caldeiras ata os nodos de defensa da súa capital. A dirección sur quedou cortada, pero no norte, onde a ofensiva comezou só o 20 de abril, e tamén se atrasou o cruzamento do caudal completo do río Afgán, os moiahidines aínda tiñan lagoas.
  Bin Laden foi convencido de abandonar Cabul, correr cara ao sur e, a continuación, cubrirse nun submarino. A flota de submarinos afgás, con todas as súas perdas, aínda era a máis discreta do mundo, e había menos submarinos de combate que todas as outras flotas do mundo xuntas.
  Pero foron secretos ata o extremo.
  Pero bin Laden parecía tan quebrado moralmente polo seu propio fiasco político e militar que decidiu aceptar a morte. O histérico ditador non era en absoluto unha especie de nobreza e non era un covarde, disposto a calquera cousa por retrasar un encontro cunha vella cuxo alento é máis frío que o nitróxeno líquido e cuxo agarre é inexorable. Non obstante, anunciouno publicamente, pero que pensaba realmente...
  A linguaxe dáselle a un político intelixente para ocultar os seus pensamentos, pero a maioría das veces, todo o discurso dun político revela unha estupidez sen sentido!
  Natasha tamén loita moi duro. E o seu talón redondo espido, coma se cedese a un agasallo de aniquilación, e unha granada pasará voando e destrozará completamente aos moiahidíns.
  A nena berrou:
  - Un dous tres catro cinco! A muller saíu disparar!
  Zoya, garabateando dushmans e cortando filas enteiras de militantes, chirriu:
  -Creo que o mundo enteiro espertará,
  Haberá fin co fascismo....
  E brillará o sol
  Iluminando o camiño para o comunismo!
  Augustine disparou unha liña contra os combatentes afgáns, e cortou toda a liña.
  E ela rulou:
  - ¡Gloria ao comunismo en Rusia!
  Svetlana comentou cunha risa:
  Temos capitalismo!
  E a nena lanzou un chícharo mortal co seu talón espido.
  Entón ela rulou:
  - A xente será feliz
  Felicidade para sempre...
  O goberno soviético -
  O poder é grande!
  Natasha lanzou unha granada, envorcando o tanque moiahidín, que estaba feito de madeira, e berrou:
  - Polo gran comunismo!
  E os guerreiros colleron e asubiaron. E os corvos que caeron desmaiados comezaron a caer do ceo.
  E furaron cos peteiros as cabezas dos moiahidíns. E furaron o turbante etc.
  Zoya chirriou, chiscando o ollo:
  - ¡Gloria a Rusia, coa segunda chegada do comunismo!
  As nenas eran moi enxeñosas. E literalmente brillounas.
  Agustín sorriu cos dentes:
  - Sexa famoso pola Patria, que está en guerra cos fantasmas!
  E a nena colleu da bazuca coma unha lupanet. E o seu poder incrible é simplemente mortal.
  Zoya colleuno e berrou:
  - Haberá unha vitoria sobre os soldados de Bin Laden!
  E o guerreiro deu un xiro moi ben apuntado. E cada bala alcanzou o obxectivo.
  Entón as nenas piaron:
  - Agora estamos de volta no desfile,
  O lume do bolxevismo no peito...
  brigada comunista -
  Con nós Lenin por diante!
  Svetlana confirmou, cortando aos adversarios coma unha gadaña e tuiteou:
  - ¡Para acrobacias aéreas!
  E a nena colleu e derrubou un avión inimigo. E ela fíxoo moi ben.
  Natasha observou con agresividade, cortando os seus opoñentes, e berrou, mostrando os dentes:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E aquí está a nena, como está a martelar ao inimigo. E entón o tanque foi explotado da torre, e o metal foi arrancado do casco e os rolos foron en todas as direccións.
  Correron e viran na herba, e queimárono todo. E un dos rolos bateu no estómago aos moiahidines e cortouno pola metade.
  Natasha comentou cunha chiscadela:
  - Pola Patria, que é o máis chulo de todos!
  E o guerreiro dá un xiro extremadamente preciso. As loitas aquí son duras e sanguentas.
  Dushman snap. Parecen ser literalmente innumerables.
  Os afgáns queren paz e goberno unificado. Pero agora Rusia está de novo no seu territorio. E hai batallas feroces alí neste fatídico Afganistán.
  Zoya, disparando, sinalou:
  - ¡Gloria aos tempos do gran comunismo!
  E a nena lanzará un limón cos seus dedos espidos con poder asasino.
  E separa aos teus opoñentes.
  Agustina comentou, cortando os moiahidíns:
  - Gloria á nosa lealdade e fe!
  A pelirroja saltou e correu cara aos fantasmas. Os seus cabelos cobrizos ondeaban como un estandarte de batalla. Podes ver inmediatamente: a rapaza é o que necesitas.
  E agora a nena co seu tacón espido, rosa e endurecido, golpeará o queixo dun xeneral afgán. E romperlle a mandíbula. Entón a beleza rulou:
  - Polos logros destacados do Imperio Ruso!
  De novo, os combates en Afganistán son moi duros e sanguentos. Masa de varios tipos de destrución e morte ao redor.
  Mirabela, inflixindo golpes esmagadores aos fantasmas do aire e erguendo porras enteiras de pedras e de metal, con ferro fundido, arrulou:
  - Son o piloto máis forte!
  Akulina Orlova dubidou:
  - Non, son o máis forte!
  E tamén como golpeará o inimigo cunha gran forza destrutiva cun foguete.
  Anastasia Vedmakova comentou moi agresivamente, enviando proxectís cun poder destrutivo colosal desde o seu avión de ataque.
  A nena, esmagando o seu tacón rosa espido, arrolou:
  - Loitaremos pola Patria,
  Imos bicar!
  E o noso tren blindado conseguiu acelerar!
  Akulina Orlova tiña dentes de cor perla e unha boca moi fermosa. E a súa lingua é moi rosa e graciosa, capaz de facer marabillas.
  A nena rulou:
  - Non soportar a humillación dos eslavos,
  Pisaremos aos talibáns cunha montaña...
  Non toleraremos máis insultos -
  Esmaguemos o inimigo cos nosos pés descalzos!
  Por suposto, as mozas son moi divertidas e melodiosas. Teñen moito encanto e bromas diferentes.
  Mirabela recordou como a lingua do dushman lambeu as plantas endurecidas e poeirentas dos pés descalzos da nena.
  E que cóxegas e agradable é.
  A nena cantou:
  Somos os máis fortes do mundo
  Mollaremos todos os inimigos no baño....
  A Patria non cre nas bágoas -
  E daremos un golpe cerebral aos malvados oligarcas!
  Natasha Sokolovskaya, unha piloto de Lucifer, tuiteou:
  - Gloria a Rusia, o maior dos países!
  E cun tacón espido, como presionar. Estas son realmente nenas cun sorriso de pesadelo. E se a forza mortal dos foguetes sae voando das súas máquinas multiusos, entón as trincheiras e os búnkers érguense!
  As nenas da guerra afgá son, por suposto, algo especial e único.
  Stalenida lanza foguetes de poder colosal e mortal contra os moiahidines.
  E destrozando aos guerreiros de Alá os seus talibáns. Si, este movemento demostrou a súa viabilidade. Tantos anos loitando con Rusia.
  Stalenida e Veronika, golpeando as súas plantas espidas e poeirentas sobre a area, enrolaron unha descarga.
  E outra vez algo extremadamente letal voa. E levando moita destrución.
  Steelenida cantou:
  - Gloria á nosa fermosa Patria!
  Despois como tomar e mostrar a lingua. E o seu talón espido presionará o botón do gatillo.
  Vitoria e Verónica levaron e sacaron algo cheo de forza e colosal poder de destrución.
  E entón a máquina rusa de gas funcionou. E queima campos enteiros con dushmans.
  As nenas tiñan os xeonllos de cor chocolate, tan bronceados. E é realmente moi sexy. A pel de case as nenas é negra, e o pelo esponjoso, pola contra, é claro e un pouco dourado.
  Aquí tes algunhas belezas incribles.
  E se lanzan algo... Mozas fermosas brillan de suor, e a súa pel curtida parece verquida de bronce.
  Que encantador é isto.
  Steelenida, exterminando aos afgáns, chirriu:
  - O meu exército é forte, protexe o mundo!
  Tamara respondeu a isto:
  - Quizais querías dicir - o noso exército!
  Verónica e Victoria cantaban mentres disparaban contra os fantasmas afgáns:
  - Non é moi cedo...
  Non queremos unirnos ao exército!
  Oh, oh, oh -
  Non queremos unirnos ao exército!
  Os rapaces non son moi resistentes ao amor!
  E como rin as belezas.
  Tamara golpeou ao seu opoñente e chirriu:
  - Polo comunismo máis grande do universo!
  Nicoletta cantou, tremendo os xeonllos espidos:
  - O capitalismo di un firme non,
  O socialismo é a nosa resposta!
  E a nena de novo, coma se lanzara unha forza letal, unha destrución colosal dunha granada.
  Alenka e o seu equipo pelexan con numerosos fantasmas.
  A rapaza loita con moito entusiasmo. Loita coma un monstro. Mostra a súa clase colosal e chirri:
  - En nome das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  Anyuta respondeu cun sorriso:
  - En Rusia agora o capitalismo! Entón...
  Alenka lanzou unha destrución colosal co seu talón e chirriu:
  - ¡Viva o socialismo!
  Allah, cunha mirada satisfeita, observou:
  -¡Haberá unha época de gran comunismo!
  E de novo, mentres o xiro asasino estala.
  María arrullou, cunha mirada moi contenta, e esmagando aos moiahidíns, que se arrastraban coma saltóns:
  Que haxa unha era do comunismo!
  E de novo, como lanzar un agasallo de morte asasino.
  Olympias comentou de xeito moi agresivo, eliminando as hordas talibáns e ouveando:
  - Pola grandeza da Rusia comunista!
  E de novo, como unha nena lanza o seu pé descalzo unha destrución tan sen precedentes.
  Marusya, golpeando aos inimigos, sacándoos da metralleta e xogando coas tellas da prensa, chirriu:
  - Pola santa Rusia!
  Matryona, cortando o inimigo e segándoo, berrou:
  - Por Deus Perun!
  Elena confirmou:
  - E para Svarog!
  Alla segou unha liña de dushmans e ruxiu:
  - E non esquezas a gran Nai dos Deuses Lada!
  María, eliminando aos moiahidíns, sinalou:
  - A grandeza da nosa Patria está en todo!
  Olympias como incrustar un lanzagranadas e esgazar aos inimigos e chirriar, a todo pulmón:
  - ¡Gañamos sen excepción!
  Anyuta estaba totalmente de acordo con isto:
  - Si, a nosa vitoria é inevitable!
  E colleuno o guerreiro, e o talón espido funcionou.
  E do tanque dos afgáns, a torre foi arrancada.
  Matryona cantou cunha risa:
  - Todo o mellor estará connosco!
  As mozas seguen loitando con innumerables muxahidines como un ataque dunha nube de saltóns.
  Cantos deles están aquí, moitos.
  Pero tamén hai moitas nenas. E son moi fermosas.
  Viola e Malvina enfrontáronse aos dushmans afgáns de forma moi famosa. E esmagámolos con brutalidade.
  Viola incluso pirou, lanzando co pé descalzo unha granada propulsada por foguetes:
  - ¡Estou destruíndo todo!
  E como lle dará un xiro ben apuntado e certeiro aos moiahidíns.
  Malvina sinalou, tamén garabateando con gran precisión nos fantasmas:
  - A nosa vitoria na guerra santa!
  E de novo lanzará unha granada coa axuda dun talón espido.
  Estas son as nenas - a máis alta honra da súa clase.
  Viola incluso chiscou cunha chiscadela:
  - Tamén haberá unha cidade en Venus e Marte!
  Malvina estivo de acordo con isto:
  - As maceiras florecerán alí!
  As nenas distinguíanse por unha beleza moi grande e a admiración era colosal.
  Pero aquí de novo, Gerda de entre os mercenarios móvese no tanque.
  E o guerreiro tamén está descalzo e en bikini.
  E está nun tanque especial, xenial, "Leopard" -3. E este é un coche grande, debo dicir potencia.
  E con ela, as mozas tamén están case espidas.
  Gerda dispara cos seus dedos espidos e berra:
  - Gloria á era das novas tecnoloxías!
  E como crava ao inimigo.
  E un proxectil de fragmentación de alto explosivo de poder destrutivo colosal explotará.
  Os moiahidines cos brazos e as pernas arrancados voan cara a direcións afastadas.
  A un deles lle quitaron a cabeza nun casco. Ela foi arroxada e patada.
  E a nena Aurora botoulle co pé descalzo esta cabeza de repolo.
  Entón a nena chirriou:
  - A nosa carreira é o máis chulo!
  E deu un xiro moi preciso e ben apuntado. Do que se cortaron unha ducia de moiahidines.
  Aurora arrolou cun sorriso:
  - As maceiras están en flor, teremos cocido!
  Gerda no tanque esmagou dushmans. E ela, xunto cos seus amigos, os disparos de dúas armas eran de carácter asasina.
  Charlotte disparou, presionando os dedos dos pés sobre os botóns do joystick e berrou:
  - A famosa pantomima de Keops!
  Entón a beleza botará a rir.
  Christina, fodendo aos afgáns cunha metralleta, sinalou:
  - Que Deus estea connosco!
  Magda comentou loxicamente:
  - ¿Necesita rapazas descalzas e turbias coma nós?
  Gerda arrolou:
  Necesito un gran poder!
  E como golpea ao inimigo cun proxectil mortal. E a masa dos mortos e a destrución foron á vez.
  Charlotte sinalou ao premer o botón do joystick co seu talón:
  - É como o exército de Lucifer!
  Despois diso, a beleza brilla con dentes de perlas.
  Mujahideen torturaron a unha das nenas. Untaron as súas plantas espidas con aceite de xirasol e puxéronlle un braseiro. E a chama comezou a lamber os tacóns espidos e redondos da rapaza.
  E foi tan marabilloso. E literalmente acariñou a súa sola.
  Gerda gorgoteou furiosa:
  Asarémosvos a todos!
  Charlotte riu e dixo:
  - Nós primeiro a ollos dos espíritos - xa veremos! E despois fritirémolos todos e comerémolos!
  Guerreiros por suposto a gran altura.
  Aquí comezaron a esmagar os moiahidines con eirugas. E tiveron moito éxito niso. Debaixo dos rolos brotaba sangue, e os ósos cruxían. Todo parecía moi xenial.
  Gerda comentou cun sorriso:
  - ¡Son unha cobra rabiosa!
  E de novo, coma de ánimo, batea. Este é o seu credo.
  E bomba tras bomba está sendo colocada dende o aire. E non dan piedade a todo este grupo de talibáns.
  Charlotte fixo un ollo aos pilotos a través de Skype e chirriu:
  - Que o noso programa tempestuoso se cumpra!
  Christina estivo de acordo con isto:
  - Por suposto que será!
  E no ceo, Albina, coma martelando en espantos. E causará moita destrución.
  Despois berra:
  - Son un verdadeiro dragón loiro!
  E Alvina será lanzado dende o aire como un foguete, e os inimigos serán esnaquizados.
  Entón ruxirá:
  - Pola era do comunismo colosal!
  Albina, botando os ánimos dende o aire, engadiu:
  - E tampouco colosal!
  Nenas, por suposto, con imaxinación.
  A guerra entre a URSS e Afganistán continuou...
  Natasha disparou contra os soldados do imperio talibán, literalmente corteunos e cantou...
  Que o sol estea sempre
  Que sempre haxa o ceo...
  Que sempre haxa unha nai -
  Que eu sexa sempre!
  E a nena, cos seus dedos espidos, lanzará unha granada asasina contra os afgáns. E a masa de guerreiros do imperio islámico será esgazada.
  Zoya tamén dispara e canta:
  - ¡Gálrizate, glorificate, es a nosa Terra!
  Os nosos bosques e campos autóctonos!
  No nome do Todopoderoso,
  Vostede é a nosa querida, santa familia!
  E cos seus dedos espidos tamén lle botará algo tan letal aos moiahidíns.
  Si, os guerreiros do imperio fundamentalista enfrontáronse a un grave problema.
  O Agustín pelirrojo seguía segando aos moiahidíns e chiraba, segando as súas filas:
  - Son o máis forte do mundo!
  E como lanza un agasallo de morte cos seus dedos descalzos de poder asasino, destrozando aos inimigos.
  E Svetlana tamén engadir algo mortal para os inimigos, e destruír o corpo.
  E entón murmura:
  -Gloria á miña Patria!
  E el tamén lanzará un agasallo de aniquilación cos seus dedos espidos de forza letal.
  Estas nenas son simplemente horribles.
  As guerreiras ocuparon Afganistán e as fichas están voando do imperio talibán.
  Natasha, disparándolles aos moiahidín e segandoos, sinalou:
  - Loaremos a Deus co nome de Svarog!
  E cos dedos descalzos, como lanzar un agasallo asasino de aniquilación.
  As nenas son realmente un indicador da maior acrobacia aérea.
  Zoya presionou o seu pezón escarlata no botón da bazuca, bateu contra os moiahidíns e chirriu:
  - Pola URSS!
  E Agustín tamén levará e vencerá ás tropas amarelas. E esmagará e chiscará a moitos moiahidíns:
  - ¡Pero vivir como antes, pero vivir segundo Brezhnev!
  Son parva, son parva, non podo!
  E cos seus dedos descalzos, volverá lanzar algo extremadamente letal. Aquí está a nena.
  E Svetlana, tamén, na batalla é unha mocosa moi loitadora. E loita desesperadamente. E é capaz de cortar unha masa de militantes que avanzan do Imperio Islámico Talibán.
  E a nena ruxe:
  - Gloria ao comunismo Svarog!
  E outros confirman:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  . CAPÍTULO #3
  Elizabeth dispara ao inimigo. E tamén usa os dedos descalzos. Ten un bo tanque, capaz de atravesar aos opoñentes. E esta rapaza hai que dicilo, só
  super clase.
  E ela dispara, e golpea aos adversarios.
  E canta:
  - Na vitoria das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  E a bandeira vermella da nosa Patria,
  Sempre seremos desinteresadamente fieis!
  Ekaterina tamén dispara contra o inimigo, golpealo por todas partes e atravesa as torres dos coches. Entón berra:
  - Gloria ao comunismo Lada!
  E tamén usa os dedos descalzos.
  Elena tamén está a disparar contra os moiahidines. Debullando o imperio talibán. Golpéaa por todas partes, e berra:
  - A nosa causa ten razón!
  E Euphrosinia tamén golpea aos inimigos con moita precisión. E canta:
  - En nome das grandes ideas! O vilán será derrotado!
  E tamén como lle fai un ollo ás súas parellas.
  E como saltará o tanque de Elizabeth. E imos destruír as tropas moiahidines. E era salvaxe.
  As nenas cantaban e rugían:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  E de novo dispararon con moita precisión.
  Estas eran as nenas: o que necesitas!
  E golpearon aos inimigos, moiahidines, de xeito famoso.
  Aquí no ceo, as nenas tamén daban dushmans.
  Anastasia Vedmakova, derribando avións, cambiou aos obxectivos terrestres. Ela esmagounos e berrou:
  - As nenas somos valentes, valentes. valente,
  Temos rapaces rizados moi bonitos!
  Moémolos quentes
  E despois cuspimos, por riba do ombreiro esquerdo!
  Akulina Orlova, putos opositores, emitiu:
  - Mentres está na estrada!
  E derrubou aos moiahidín cos pés descalzos.
  Mirabela Magnetic tamén derrubou ás tropas talibán e chistou, mostrando os dentes:
  - Haberá moitas vitorias!
  E os seus dedos espidos comezaron a moverse.
  Estas eran as nenas, simplemente super clase!
  Alenka e o seu equipo loitaron cos moiahidines. E parecía moi carismático.
  As nenas mantiveron a defensa e lanzaron agasallos de destrución aos soldados que avanzaban do imperio talibán cos seus dedos descalzos.
  Alenka fixo un agasallo de aniquilación co seu talón e cantou:
  - Alek, derrama bágoas de felicidade!
  Anyuta lanzou agasallos da morte cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Como a súa alma canta a arpa!
  Alla tamén golpeou presionando o seu pezón escarlata no botón da bazuca e deu:
  - Goteo, goteo, goteo, e os ollos azuis de Alenka, as bágoas caen sobre a lanza!
  María deu patadas coa axuda dos seus dedos espidos e chirriu:
  - Xusto na lanza! E mamá!
  Olimpia, tamén, como rir e mostrar os seus dentes de perlas.
  É unha rapaza de rara beleza e encanto.
  Ao mesmo tempo, o guerreiro rí e berra:
  - ¡Gloria aos reis do comunismo!
  E co seu talón espido sucumbirá ao presente asasino da morte.
  Marusya tamén está ansioso por loitar...
  E garabatea aos moiahidines con moita intensidade desde as metralladoras. E co seu talón espido lanza agasallos da morte.
  E di:
  - Polo gran comunismo!
  Matrena tamén vence aos soldados do imperio talibán. Córtaos con gran intensidade. E exclama, chiscando o ollo:
  - Por vitorias destacadas!
  Alenka declara agresivamente, derribando ao inimigo:
  - A nosa Rusia é a primeira e grande!
  E tamén lanza co pé descalzo un agasallo asasino de aniquilación.
  Anyuta declara cunha risa, reducindo as filas dos soldados moiahidín:
  - Gloria ao Exército Vermello!
  E de novo lanza ao inimigo, un agasallo asasino de aniquilación.
  E Deus comezará a destruír os seus adversarios. E tamén os seus dedos espidos esmagan aos inimigos por completo.
  E o don da morte botado cos pés descalzos voa.
  E María tamén é unha rapaza moi loitadora na batalla. E os seus tiros son moi precisos e golpean ao inimigo cunha garantía.
  E esta rapaza tamén é un personaxe loitador.
  Dispárase e berra:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Olympias dispara ao inimigo. Corta os moiahidíns e di cun sorriso:
  -Gloria á nosa Patria!
  E de novo, debullemos aos afgáns.
  E cos dedos descalzos para botarlle agasallos da morte aos adversarios.
  Estas son as mozas do exército ruso.
  E disparan ao inimigo, pegáronlle especificamente.
  Marusya tamén está disparando contra o inimigo. E faino moi ben.
  A nena berra a todo pulmón:
  - Gloria ao PCUS!
  E guiños cos ollos roxos.
  E de novo lanza un agasallo de destrución cos pés descalzos. Esta rapaza é simplemente incrible.
  Marusya é fermosa e case espida.
  Matrena tamén dispara ao inimigo, e con moita precisión. Dálle un chirrido, mostrando os dentes:
  - Ceo e Terra - meu amor!
  E tamén a nena como mollar o inimigo coa axuda do talón espido das pernas.
  Ás nenas encántalles matar: estas son nenas!
  Stalenida tamén loita intensamente contra os moiahidines.
  E esta rapaza lanzará un foguete contra os soldados do imperio talibán. E como vai esgazar unha masa de soldados afgáns. Esta é unha nena, digamos o que necesitamos.
  Steelenida arrulou:
  - Pola Patria - a URSS!
  Verónica tamén loita contra os inimigos desesperadamente. E lanza agasallos mortais da morte cos dedos espidos.
  E mentres a nena berra:
  - Polo gran comunismo!
  Victoria está loitando. Entón, ela presionou as súas pernas espidas e curtidas sobre o lanzador e como bateu contra os moiahidíns. Ela destrozounos e arrolou:
  - Confía na miña Patria!
  E Serafín como unha explosión sobre o inimigo. Como se deitará e destruirá unha masa de moiahidín, ladrando:
  - Pola nosa Patria!
  Estas nenas son só un milagre.
  Oleg Rybachenko, este neno inmortal tamén pelexa coas nenas. É un auténtico e o loitador máis xenial do mundo.
  O neno corta con espadas aos soldados afgáns e lánzalles agasallos coa axuda dos seus dedos espidos.
  E mentres el canta:
  - Se a fortaleza está en camiño,
  O inimigo construíu...
  É necesario pasar pola parte traseira -
  Tómaa sen tiro!
  E de novo o neno e a nena, xunto con el, Margarita como asubian.
  E os corvos, que teñen un infarto, caen sobre a cabeza dos soldados moiahidines.
  Margarita Korshunova corta aos moiahidíns con espadas, esta rapaza atrevida grita:
  - ¡Gloria aos reis do comunismo!
  E de novo axitará o pé descalzo e lanzará agullas velenosas aos inimigos.
  Estes nenos son auténticos monstros.
  Oleg Rybachenko, garabateando aos opoñentes, xa que dará:
  - ¡Se houbera unha cabeza enteira!
  Pronto estaremos en Cabul,
  Iso é todo o que hai!
  Margarita confirmouno exterminando aos seus opoñentes:
  - Si, estaremos en Cabul!
  E como levará o don da morte co seu talón espido.
  Estes nenos son auténticos monstros.
  E loitan como novos heroes. Aínda que só parecen doce anos. Pero só parecen nenos.
  Agora Bin Laden converteuse nun monstro tal que asustan aos nenos. Como antes había un tempo, estaban asustados por Hitler. E isto, por suposto, tamén é interesante e lóxico.
  E os moiahidín nalgúns lugares conseguiron meterse en territorio ruso.
  Por iso son moiahidines e son fortes en número.
  Nas aldeas capturadas, as tropas do imperio talibán tomaron e sen dubidalo decidiron azotar e golpear a todas as mulleres e nenos con paus nos talóns, e simplemente encerrar homes adultos.
  arder en galpóns. De feito, son perigosos e os moiahidines non necesitan man de obra. E as mulleres poden ser violadas. E os homes foron levados e empurrados no hórreo. Quen resistiu
  foron fusilados no acto. Tamén foron arroxados aos galpóns todos os adolescentes aos que xa se lles rompían os bigotes, regados con gasolina, xunto con homes adultos. De feito, xa poden loitar.
  Os moiahidín colleuno e prendéronlle lume. E os homes foron queimados vivos. E os rapaces de non máis de catorce anos e todas as mulleres, sen importar a súa idade, espíanse e comezaban a azoutar cun látego.
  E despois bate nos talóns con varas de bambú. Varios nenos máis pequenos e varias vellas deixaron caer os cascos polo choque da dor. Outros foron golpeados para que non puidesen levantarse.
  E os seus pés descalzos están inchados.
  Entón os chineses colleunos e conducíronos con baionetas na súa dirección. Son criaturas crueis.
  E así comezou unha nova orde baixo o control dos talibáns.
  E isto é só o comezo.
  Os moiahidines teñen unha superioridade múltiple en infantería, pero unha aviación moito máis débil e equipamento e armamento pesado de menos e peor calidade. Moitos tanques afgáns están feitos
  árbore. E iso non os fai máis fortes.
  Aquí Gerda, no seu coche, esmaga de xeito moi famoso aos soldados do imperio talibán. E derrúbaos con moita intensidade. E a súa arma funciona.
  Gerda golpeou coas pernas do rival cos dedos espidos e berrou:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo entre os alemáns!
  Charlotte tamén disparou cos pés descalzos e chirriu:
  - ¡Gloria aos heroes do comunismo!
  Christina colleuno e deulle unha labazada ao inimigo, premendo o botón co seu pezón escarlata e chirriu:
  - E gloria á nosa Patria!
  E Magda como golpear ao inimigo, usando os seus dedos descalzos e arrullando:
  - O papel da nosa Patria durante séculos!
  E tamén golpear o inimigo.
  E estas son belezas loitadoras: super e hiperclase.
  Guerreiros do máis amplo perfil e da proba de combate.
  Albina e Alvina, pilotos de combate de Alemaña, tamén debulla aos moiahidín.
  E fano con moita ilusión.
  E usan os dedos descalzos.
  Albin derruba un avión afgán no ceo e grita:
  - Polo comunismo nos países desenvolvidos!
  Alvina derrubou o avión cos seus dedos descalzos e engadiu:
  - E no desenvolvemento tamén!
  Eran nenas realmente: o que necesitas!
  E esmagar aos moiahidíns. E agora avións afgáns son derrubados no ceo.
  E despois pasan aos obxectivos terrestres.
  Con eles está Helga, tamén unha rapaza loira moi fermosa.
  E golpear ao inimigo.
  E corta o avión cos seus dedos descalzos e coco:
  - Polo gran comunismo!
  E Albina derrubará o coche afgán, farao arder e engadirá:
  - Para as maiores extensións!
  E Alvina cortará o avión de ataque moiahidín e dará:
  - Para a deusa Hera!
  E botar unhas risas.
  Helga tamén, sen pensalo demasiado, esmaga aos afgáns e ruxe:
  - Gloria á nosa gran Patria!
  E derruba aos inimigos moi acertadamente.
  E Natasha e o seu equipo son feroces.
  Exterminan aos moiahidines en grandes masas. E mentres cantan:
  - E voa nun cabalo alado,
  Rusia desde milenios distantes!
  Zoya tamén golpea ao inimigo coa axuda dos seus dedos descalzos e balbuceos:
  - ¡Por Rusia na que gobernan os deuses rusos!
  Engadiu Agostiño cun sorriso, esmagando aos inimigos. e usando tacóns espidos para iso:
  - Pola URSS!
  E tamén como engadir un tiro premendo o pezón escarlata no botón da bazuca.
  E Svetlana tamén extermina especificamente os inimigos.
  E tamén usa os dedos descalzos. E sega moitos moiahidíns.
  Mentres cantaba:
  - Vivimos na Terra do noso pai,
  Os netos de Svarog son fillos gloriosos!
  Natasha presionou o botón da bazuca cun pezón de rubí e derrubou o tanque dos Mujahideen, emitiu:
  - E voamos nun cabalo alado,
  Estamos en milenios lonxanos!
  Zoya cortando aos moiahidines a ráfagas. E acumulando cadáveres dos soldados do Imperio Islámico, chirriu:
  Rusia riu
  E choraba e cantaba...
  En todas as idades, por iso é Rusia!
  Agustín, garabateando aos inimigos, observou con moita agresividade, lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Seremos os máis fortes do mundo!
  E tamén como golea aos moiahidíns. E inmediatamente cortar unha liña enteira deles.
  E Svetlana tamén extermina aos soldados do imperio islámico. E cos dedos espidos das pernas do poder destrutivo, lanza agasallos e canta:
  - Gloria á era do comunismo crente,
  Creo que non teremos pacifismo!
  E a nena presionará o botón da bazuca e esmagará completamente o pezón de amorodo.
  E aquí están outras belezas loitando.
  Por exemplo, Jane Armstrong. Tamén hai que destacar unha rapaza de beleza moi interesante e loitadora.
  Esmaga aos moiahidíns que presionan e, chirriando, di:
  - ¡Aí vén o verán!
  A nena disparou contra os afgáns, cortounos e arrolou:
  - Pola Patria e a liberdade ata o final!
  Gertrude tamén tirou contra o inimigo. Ela derrubou un tanque moiahidín e chirriu:
  - Polo gran comunismo!
  E Malanya lanzará algo letal contra o inimigo. Esnaquizarao e chirrará:
  - Vou á herba!
  E Mónica golpeará ao inimigo con algo mortal e chirría, mostrando os dentes:
  - Mirarei o ceo despexado e entenderei que vivo!
  Jane colleuno e arrolou:
  - Unha campá soará no ceo!
  Gertrude meteuse no inimigo e chirriu:
  - Choverá torrencial!
  Malanya como perseguir ao inimigo cun chirrido:
  - Vou á miña infancia!
  Mónica disparou contra os moiahidines, esnaquizou o coche do inimigo e cantou:
  - Choiva de verán para min!
  Estas nenas son simplemente incribles!
  Natasha observou con agresividade, disparando aos inimigos e á comida:
  - ¡Somos os grandes guerreiros de Svarog!
  E lanzará un letal presente de morte ao inimigo cos seus dedos espidos.
  Zoya colleuno e lanzou contra o inimigo cunha explosión automática. Ela derrubouno e chirriu:
  - Por Rusia Svarog!
  E ela botou o agasallo da aniquilación cos seus dedos espidos.
  Agustín, tamén, como unha labazada no inimigo. E os dedos descalzos lanzarán un agasallo asasino de aniquilación. Destrozará o inimigo e chiscará:
  - Polo movemento cara ao comunismo!
  E Svetlana tamén golpea ao inimigo como un shuganet. E extinguir rapidamente o inimigo. E o seu talón espido tomará, e atopará o letal don da morte. E moitos inimigos golpearán.
  E entón a nena canta:
  - A nosa visión é a máis combativa,
  Fíxenme nena, moi chula!
  Esas nenas son simplemente incribles.
  Natasha ponse dun xeito moi combativo.
  Pero Oleg Rybachenko tamén loita desesperadamente.
  E o neno corta aos moiahidíns con espadas e chirridos:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E cos dedos descalzos lanza un agasallo asasino da morte.
  Este neno é simplemente incrible.
  E Margarita Korshunova, debulla a fondo os inimigos. E cos dedos espidos das pernas dos inimigos destrúe.
  Entón berra:
  - Son unha super nena!
  E de novo, cos dedos espidos, como lanzar xogos afiados e velenosos contra o inimigo.
  E entón os nenos collerán e asubiaron. E a masa de corvos queda abraiada dunha vez e cae sobre os inimigos, atravesándoos. E as caveiras vólvense cheas de buratos.
  Digamos que así foi a desmontaxe en combate.
  E nenos, obxectivamente falando, loitadores e inmortais.
  Oleg Rybachenko cantou, cortando os moiahidíns en anacos.
  Era tan fermoso
  O home converteuse no escravo do colectivo!
  E de novo, cos dedos descalzos, o neno enviará un letal agasallo da morte aos inimigos sen moita cerimonia. Isto é verdadeiramente un asasino.
  Oleg Rybachenko tomou e cantou:
  - Ta, ta, ta, levamos un gato connosco!
  E de novo, cos dedos descalzos, os letais golpes contra o inimigo. E é moi agresivo.
  Margarita, esmagando os inimigos e segándoos con tiros ben apuntados, emitiu:
  - ¡Gloria á era do comunismo ruso!
  E de novo lanzou un agasallo letal da morte ao inimigo cos seus dedos espidos.
  Aquí os nenos volverán collelo e asubiar. E unha masa de corvos caeu sobre a cabeza dos soldados chineses. Así foi o seu total exterminio.
  E os nenos están cheos de ilusión e ganas de loitar de verdade.
  Alenka dispara ao inimigo e chirri:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E botará un agasallo da morte cun pé espido e cicelado.
  Digamos que estas rapazas pelexan moito.
  Anyuta garabatea ao inimigo e grita enxordecedor:
  - Pola nosa gran Patria.
  E co seu talón espido vomitará o que trae destrución e morte.
  E Alla apaga os inimigos con refachos. Corta moitos moiahidíns, e lanza granadas cos seus dedos espidos e chirridos:
  - Por novas grandes vitorias!
  E tamén como golpear cunha explosión letal.
  Pero María tamén derruba aos inimigos cunha gadaña asasina. E co talón espido, lánzase algo moi destrutivo aos inimigos. E mostrando os dentes di:
  - Rusia será a campioa!
  E os Xogos Olímpicos tamén vencerán ao inimigo con moita enerxía. E derrubará un puño asasino, ou un mazo, sobre o inimigo. E tamén usa os dedos descalzos.
  E ruxir:
  - Pola Santísima Rusia!
  E mostra os dentes nun sorriso.
  Marusya tamén está nunha posición de loita e grita, mostrando os colmillos:
  - Vou destrozarvos moiahidíns!
  E cos seus dedos espidos lanza o presente máis mortal da morte.
  E Matryona, coma se fose inimiga, martelará. E realmente lle doerá. E conducirá moitos moiahidines ao cadaleito de Matryona. E chirrindo, mostrando os dentes:
  - ¡Son a máis loitadora do mundo!
  E rir.
  Estas son as mozas aquí: a voz das belezas é sonora.
  Stalenida tamén esmaga aos adversarios, extermina aos moiahidíns e ruxe:
  - Para a gran hostia dos deuses rusos!
  E tamén lanzará unha granada cos dedos espidos.
  E romperá a masa dos moiahidíns.
  Estas son as nenas - a clase máis alta e super.
  Verónica golpea dushmans e grita:
  - Pola Patria, nosa nai!
  E de novo os seus dedos espidos son cortados polo coche afgán.
  Victoria destrúe soldados morenos. Córtaos coma unha gadaña e rindo agresivamente, di:
  - Pola nosa Patria sen límites!
  E cos dedos descalzos, volve botar o agasallo da morte.
  E Serafín tamén é como un lupanet dos moiahidíns. E dende a bazuca cuspir o agasallo da morte premendo o botón cunha mamila escarlata.
  Aquí está el - unha muller loitadora.
  E murmurios:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E Alicia e Angélica seguen loitando. Estas nenas son francotiradoras. E disparan contra os chineses con gran forza mortal.
  E bateu ben ao obxectivo con tremenda precisión.
  Ao mesmo tempo, Alicia ruxe:
  - Son o máis forte do mundo!
  E cos dedos descalzos, como tomará e lanzará o don da aniquilación, exterminando aos moiahidines.
  E Angélica tamén golpeará o exército moreno. E usa os dedos descalzos. E preme o gatillo co pezón escarlata do seu peito e murmura:
  - Gloria ao meu mundo!
  E tamén como rir.
  Aquí están as nenas, todas as nenas son nenas.
  Alicia canta de forma agresiva e activa, disparando ao inimigo:
  - A nosa terra é glorificada,
  Todos somos pobos, unha familia nativa!
  E Alicia tamén lanzará unha granada asasina cos seus dedos espidos.
  E Angélica tamén debulla aos inimigos. E cos dedos descalzos lanza agasallos da morte.
  Ao mesmo tempo, a nena pelirroja canta:
  - Gloria á nosa URSS!
  E o seu talón espido lanza unha granada mortal.
  Aquí están as nenas: vermellas e loiras.
  hai moito nestas rapazas e tan especial, chulo e verdadeiro.
  Steelenida, disparando ao inimigo e facendo tiros ben apuntados coa axuda dos seus dedos descalzos, arrolou con agresividade:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  E volveu premer o botón co pezón rubí do seu peito.
  Stalenida é unha rapaza moi galgo e chula. E ten tanta paixón e vontade con forza.
  A nena cantou:
  - Stalin é a gloria da batalla,
  Stalin do noso voo xuvenil...
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Verónica, disparando contra os moiahidines e exterminándoos activamente, chirriu:
  Loitando e gañando coa canción,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Victoria, disparando contra as tropas afgás, berrou:
  - Dánnos ás enormes,
  Dános moito coraxe...
  A abundancia da granxa colectiva de Stalin,
  Gloria ao país soviético!
  E a nena botou co pé descalzo un agasallo asasino da morte.
  Serafín, cortando os moiahidín sen cerimonias innecesarias, emitiu:
  Stalin é a gloria da batalla,
  Stalin do noso voo xuvenil...
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Steelenida colleuno cun sorriso, cantando:
  - Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  E así os guerreiros asumiron realmente o exterminio dos moiahidines sen arrogancia e alboroto innecesarios. Debo dicir que son belezas moi loitadoras.
  Stalenida berrou, mostrando os dentes:
  - Loitando coa canción e gañando,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Estas son as rapazas loitadoras aquí.
  Verónica dixo cun sorriso:
  - Haberá a nosa vitoria na guerra santa.
  E amosou a súa lingua.
  Entón, aquí as nenas son simplemente o gusto máis alto e máis chulo nelas.
  Victoria observou, facéndolle o ollo ás mozas:
  - Esta é a nosa última e decisiva batalla!
  E de novo, como golpea ao inimigo.
  E golpear cos dedos espidos.
  Estas nenas son xeniais.
  E rapazas que lles gusta moito loitar.
  Steelenida asubiou:
  - E é trivial que os talibáns estean nun cadaleito!
  Victoria estivo de acordo con isto:
  - si sexa! E este Bin Laden é moito máis perigoso que Hitler!
  Verónica estivo de acordo con isto:
  - Si, ten moitos máis soldados!
  Serafín observou con rabia, segando aos moiahidín a ráfagas:
  - O número quere levar!
  Steelenida dixo con confianza:
  - Non o tomarás!
  E ela brillou con dentes nacarados.
  Entón ela lanzou unha granada de destrución cos seus dedos espidos con forza mortal.
  Victoria sinalou cun sorriso, mostrando os dentes:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  E de novo lanzou o agasallo mortal da morte cos seus dedos espidos.
  Verónica golpeou ao inimigo e berrou:
  - Gloria ao comunismo e ao noso partido!
  Serafín sinalou:
  E gloria á causa de Lenin!
  E enviou un agasallo de aniquilación ao inimigo.
  E así foi como se separaron destas rapazas. E así son debullados os moiahidíns.
  Alyonka, cortando os soldados afgáns, sinalou con furia:
  - Polos máis altos logros do comunismo!
  E outra vez voa unha granada lanzada polos dedos espidos.
  E aquí Anyuta actúa de forma moi agresiva contra o inimigo.
  E corta os inimigos cunha presión letal. Córtaos coma unha fouce. E berros:
  - Pola gloria da URSS!
  A loitadora Alla dos moiahidín debulla e berra:
  - No nome de Perun!
  E tamén lle botará agasallos asasinas ao inimigo cos seus dedos espidos.
  A agresiva María comentou mentres segaba aos opoñentes:
  - Polo ben do control da URSS!
  E tamén cos dedos descalzos, como sucumbirá o presente letal da morte.
  E os Xogos Olímpicos, mentres se enfrontan a inimigos, vai bater e chillar:
  - Pola Patria á máis alta vitoria!
  E tamén os seus pés descalzos enviarán un agasallo asasino de aniquilación.
  Velaí unha rapaza -digamos- ultra!
  E Matryona colleu os moiahidines, e matámolos. E actuou cunha presión colosal.
  E o guerreiro cantou:
  - ¡Estamos esmagados polo xugo da horda!
  E Marusya, enganchando aos opoñentes e segándoos como unha gadaña asasino, espetou:
  - ¡Presionámonos o xugo do infiel!
  E Olympias, eliminando os malos espíritos afgáns, chirriou:
  - Pero ferve nas nosas veas,
  Alenka, disparando contra o inimigo, engadiu:
  - O ceo dos eslavos!
  E Anyuta berrou cun sorriso:
  - E dende a costa do mar,
  Ao xeado Kolyma!
  Alla pelirroja engadiu con confianza:
  - Todo isto é a nosa Terra,
  Todo isto somos nós!
  María, disparando aos opoñentes, engadiu:
  - Todos nós!
  E cun lanzamento dos seus dedos espidos, espallou moitos moiahidíns.
  Aquí están as mozas loitadoras. E neles a presión, digamos - super.
  Alenka sinalou, rindo no seu puño:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Anyuta engadiu cunha risa:
  - Gloria a Lenin!
  Alla, disparando contra os moiahidíns, emitiu:
  Pioneiros aquí e alí
  Canta unha canción a Lenin!
  E lanzou unha granada mortal cos seus dedos espidos.
  Esta é unha rapaza tan loitadora María. E esmaga aos moiahidines cunha presión colosal.
  E son literalmente varridos cunha vasoira.
  María, garabateando aos inimigos, chirriou:
  - Somos pioneiras - fillas do comunismo!
  E de novo, como lanzar ao inimigo unha gran parte de explosivos.
  Olympias observou, cortando ao inimigo, como herba cunha fouce:
  - Son un guerreiro de súper clase!
  E as súas pernas espidas e ciceladas son como putos moiahidines, colosais e destrutivas.
  Aquí están as rapazas. Digamos que son xeniais.
  Alenka dixo:
  - ¡Somos pioneiros e cantamos cancións a Lenin!
  Ann corrixiu:
  - Non, somos membros do Komsomol! E cántalle cancións a Stalin!
  Alla observou agresivamente, disparando ao inimigo:
  - Poderemos acabar co inimigo,
  E haberá un puño de vacacións!
  E María, disparando contra o inimigo, segando o inimigo, e a masa dos moiahidines empapause.
  A nena chirriou, sorrindo:
  - Por Rusia e o espazo!
  Olympias riu enxordecedor e chiscou o ollo.
  - Pola nosa gran Patria!
  E cos seus dedos espidos, lanzará un agasallo da morte cunha forza mortal.
  Marusya riu e sinalou con agresividade:
  - Pola vitoria sobre Afganistán.
  Matrena riu con aplomo:
  - Gloria ao PCUS!
  E como se mostrará a lingua!
  Estas son as mozas xeniais.
  E Oleg Rybachenko golpea aos moiahidín con espadas e ruxidos:
  - Pola gran URSS!
  E cos dedos espidos, o neno, coma se estivese arrebatando ao inimigo.
  E chíos:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Margarita corta aos afgáns e berra:
  - Pola nosa Patria!
  E cos dedos espidos, a nena lanzará agullas velenosas. E a gorxa dos moiahidíns pegan.
  E a nena cantará:
  - ¡O meu gran comunismo estará con nós!
  E os nenos volverán asubiar, e milleiros de corvos desmaiados bateron as caveiras dos moiahidines.
  
  O EXITOSO MATRIMONIO DE NAPOLEÓN BONAPARTE
  Napoleón Bonaparte casou coa irmá de Alexandre I. Este matrimonio foi beneficioso para ambos os imperios. Ambos emperadores estaban emparentados. E no canto dunha guerra sen sentido entre eles, decidiron apoderarse de Turquía.
  Os otománs, por suposto, non son competidores do exército ruso-francés, e Constantinopla foi tomada durante unha campaña. Despois houbo unha viaxe a Asia Menor e Exipto. Toneladas de novas capturas.
  Napoleón tamén conquistou Irán. Asia Central foi a Rusia. E despois unha viaxe á India. Bonaparte o grande capturou gran parte da Terra.
  Pero en 1825, Alexandre Primeiro morreu. Constantino retractouse. E Nicolás I enfrontouse a unha rebelión dos decembristas.
  E suprimiuna brutalmente. E entón Napoleón decidiu colocar no trono de Rusia o seu fillo e parente do tsar Alexandre o primeiro, en lugar de Nicolás o usurpador.
  E foi un movemento forte. Francia, xunto coas colonias, tiña un enorme exército. E Napoleón era considerado un xenio. E, por suposto, contaba cunha vitoria rápida.
  E Kutuzov simplemente non estaba alí. As tropas rusas foron derrotadas, especialmente os mellores xenerais resultaron ser decembristas, e foron detidos ou executados.
  A campaña de Napoleón rematou coa toma de Moscova e San Petersburgo.
  O emperador aboliu a servidume, e o pobo tomouna positivamente.
  A elite local tamén se reconciliou e Napoleón II foi colocado no trono.
  E dez anos despois celebrouse un referendo e produciuse a fusión definitiva dos dous imperios.
  Napoleón viviu ata 1838 e morreu aos sesenta e nove anos. O seu reinado foi moi glorioso e as conquistas bateron récords para unha persoa.
  En 1831, Napoleón conseguiu desembarcar en Gran Bretaña e tamén a conquistou. Despois capturou as colonias en América e conseguiu facer a guerra cos Estados Unidos.
  Napoleón II, un mozo loiro e alto, converteuse no novo emperador. Xa tiña idade suficiente para continuar o traballo do seu pai e conquistar o resto do mundo.
  Tamén había terras salvaxes e China, Xapón e aquelas colonias en América que os franceses non tiveron tempo de capturar.
  A guerra estivo xeralmente baixo o ditado do novo imperio. Napoleón II gobernou ata 1880 e conseguiu conquistar case todo o mundo. Entón Napoleón III subiu ao trono. E apoderouse das últimas terras salvaxes, fortalecendo o imperio.
  Todo o planeta converteuse nun. Chegou a era da prosperidade. As revoltas poucas veces se producían, polo que a vida era boa. E as relixións vivían en paz. Pero cada vez máis dominado polo ateísmo, co culto á personalidade do emperador.
  E o primeiro voo tripulado ao espazo ocorreu en 1930. A ciencia nun só imperio desenvolveuse máis rápido. E despois á Lúa, despois a Marte e en todo o sistema solar.
  E en 2001, comezou o primeiro voo tripulado cara á estrela Sirius. E este é un gran avance para a humanidade.
  Si, Napoleón foi capaz de unir á xente e conquistar o mundo enteiro. E isto deu a luz a un modelo de poder e economía máis perfecto.
  O xenio de Napoleón gañou... E o mundo fíxose moito máis feliz... Xa en 2021, non é a epidemia de coronavirus a que anda polo planeta Terra, senón que se están construíndo cidades en planetas veciños e as células nai aprenderon a activarse. de tal xeito que leven a cabo con éxito o rexuvenecemento humano. E isto é grave.
  E xa os vellos fanse mozos, e as vellas nenas. E volveuse dalgún xeito super!
  Esta é unha historia... Non como unha realidade malvada, cando a xente recibe ou coronavirus, ou seca ou, pola contra, choivas intensas. E moito, moito máis.
  Non hai orde no mundo, cheo de guerras e crueldades.
  E no mundo do imperio mundial napoleónico - xa comunismo. Non hai pobres, todos teñen traballo e todos están cheos. Todos os nenos estudan na escola en ordenadores ou a través de Internet. Moitos funcionan xeralmente de forma puramente nominal.
  Só catro horas diarias de traballo, e tres días de descanso á semana con un montón de vacacións.
  Moitos robots nas industrias de fabricación e servizos. Hai moitos traballos nos que só pons likes no ordenador.
  Fíxose bo vivir. Os coches son gratis, ou coches como pequenos helicópteros con motores eléctricos. Os motores son máis avanzados e respectuosos co medio ambiente.
  E o que non é... ata os nenos teñen zapatos para correr e coa súa axuda podes voar polo aire.
  O crime desapareceu case por completo, e incluso as loitas de gladiadores comezaron a organizarse como na antiga Roma.
  Os mares xa apareceron na Lúa, e as grandes cidades construíronse a un ritmo acelerado. E tamén en Marte, e en Venus. As fábricas xa dominaron Mercurio en enerxía solar. Que ben se fixo só porque Napoleón Bonaparte casase coa irmá de Alexandre Primeiro!
  
  
  SE A GUERRA COMEZA EN CORENTA E TRES
  Hitler non atacou a URSS en 1941. Decidiu seguir loitando en Occidente contra Gran Bretaña. Ademais, despois da ocupación de Iugoslavia e do desembarco na illa de Creta, había temores de que os alemáns non tivesen tempo trivialmente para completar a compañía no leste, antes do frío e das fortes choivas.
  Así que se escolleu un camiño diferente. En xullo, os alemáns esnaquizaron a base militar británica en Malta e desembarcaron alí tropas. Tamén reforzaron a agrupación de Rommel. Tolbuk foi tomado por asalto. E entón comezou o ataque a Exipto.
  Ao mesmo tempo, Xibraltar foi tomada por asalto en setembro. Despois diso, os nazis comezaron a transferir tropas directamente a África.
  O Führer decidiu que cento cincuenta divisións alemás podían utilizarse de forma máis racional e, en lugar da URSS, apoderarse de Oriente Medio, India e África.
  Xa en outubro, oito divisións de Rommel e unidades italianas capturaron Exipto.
  E entón comezou a invasión de Iraq, Palestina, Kuwait. Os alemáns desprazaban cada vez máis tropas a África. Stalin agardou por agora.
  Durante o inverno, os alemáns conquistaron Oriente Medio e trasladáronse a Irán. Isto coincidiu coa entrada na guerra de Xapón, que atacou a EEUU no porto de Perú.
  E asumiu grandes áreas.
  Na primavera de 1942, os alemáns xa estaban na India. E capturaron todo o norte e parte do centro de África.
  E durante o verán e o outono conquistaron o resto do Continente Negro.
  E foi xenial.
  Comezou un asedio aéreo e un ataque a Gran Bretaña por avión.
  Os alemáns utilizaron os recursos e o traballo dos territorios conquistados.
  E presionaron Inglaterra como un saco de boxeo.
  Os avións Yu-188 eran máis poderosos e avanzados. Os loitadores tamén foron actualizados.
  Apareceron novos ases, de clase extra que esmagou aos británicos no ceo.
  E entón Churchill, ao ver que estaban descontentos, ofreceu ao Terceiro Reich a paz en calquera condición.
  Estados Unidos tamén estaba disposto a ceder tanto a Alemaña como a Xapón. O Führer aceptou deter a guerra, pero coa condición de pagar grandes reparacións. E tamén tomando colonias en África e Asia.
  Despois diso, os alemáns comezaron a preparar unha campaña contra a URSS. Alá polo ano corenta e un, comezou o desenvolvemento dunha familia de tanques dunha nova xeración, e moi pesados.
  É dicir - "Panther", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" e algo obsoleto "Tiger". En xuño de 1943, só a Pantera e o Tigre estaban na serie. O resto das máquinas aínda están en proba. O T-4 tamén sufriu unha modernización, recibindo armas máis poderosas, e o T-3.
  Os alemáns non tiveron tempo de reequipar o seu exército. O máis novo caza ME-309 acaba de comezar a chegar. Verdade, na serie había un Focke-Wulf - unha máquina poderosa en armamento e velocidade. Yu-288 tamén comezou a entrar na serie.
  A URSS produciu máis de doce mil tanques e un pequeno número de canóns autopropulsados en dous anos. O Terceiro Plan Quinquenal cumpriuse en exceso segundo os datos oficiais. Os avións foron producidos na orde de máis de dezaoito mil. Moitos miles de armas e morteiros. Así como preto dun millón de metralletas. O exército foi trasladado ás metralladoras.
  O T-34-76 estaba en servizo e algúns outros tipos de tanques. En particular, a serie KV. Poderoso KV-3, KV-4, KV-5. Ao mesmo tempo, o KV-3 pesaba sesenta e oito toneladas, e o KV-4 cento oito toneladas, o KV-5 cen toneladas. Aínda que a práctica real demostrou que os tanques pesados adoitan romperse e non son moi eficaces no combate.
  Ademais do T-34-76, tamén se produciu o tanque de orugas de rodas A-20, unha evolución do anterior BT, e o T-29 tamén foi de orugas, pero con tres canóns.
  Armadura moi débil. En xeral, a flota de tanques era forte.
  Máis de trinta e tres mil tanques, e un pequeno número de canóns autopropulsados, así como cuñas.
  É certo que parte das forzas estaban no Extremo Oriente, xa que Xapón desatou as mans e preparouse para un ataque xunto co Terceiro Reich.
  Os samuráis non son moi fortes nos tanques, pero teñen moita infantería. incluíndo o colonial.
  O Terceiro Reich tiña en xuño de 1941 cinco mil novecentos tanques contra vinte e dous mil soviéticos. Aproximadamente a proporción é de un a catro.
  É certo que tamén había de trofeo, pero apenas se usaban. En total, os alemáns teñen vinte e unha divisións de tanques. Na segunda metade do ano corenta e un só se produciron 1800 tanques, con pequenas perdas, pero con desgaste. No cuadraxésimo segundo gol disparáronse seis mil tanques. En gran parte grazas aos esforzos de Speer. E o Terceiro Reich alcanzou a URSS en canto ao número de coches producidos ao ano. Si, a calidade subiu. Apareceu na serie "Tiger" e T-4, e T-3 foron actualizados. Na véspera da invasión da URSS, o lanzamento de tanques chegou a mil vehículos ao mes, ademais de canóns autopropulsados. O Panther entrou na serie, que superou á maioría dos vehículos soviéticos e ao T-34-76 en blindaxe e armamento da fronte. Este tanque non estaba mal, igual que o T-4 cun canón de 75 milímetros e un calibre 48 EL, tamén superior ao trinta e catro. E o propio "Tigre", tamén unha máquina, aínda que anticuada, pero formidable.
  Pero mentres o Terceiro Reich era inferior no número total de tanques. É certo que Gran Bretaña e Estados Unidos deron algo aos alemáns. En particular, os Sherman, aproximadamente comparables en blindaxe frontal e armamento aos trinta e catro soviéticos, e os Churchill ingleses, ben protexidos pola armadura. En total, máis de dous mil e medio destes tanques.
  Ademais, os alemáns tamén tiñan tanques italianos, pero débiles, e un certo número de turcos, vendidos na súa maioría aos Estados Unidos.
  Os alemáns elevaron o número total de tanques a dezaoito mil, ademais de canóns autopropulsados. Ao mesmo tempo, a URSS aínda ten máis de trinta e tres mil tanques en total. Pero se tomamos o último, entón os alemáns xa terán máis.
  Aínda que a URSS aínda non loitara e traballara en carrís en tempo de paz e era inferior aos alemáns na última tecnoloxía, que se producía ao mes. Especialmente en canóns autopropulsados, que se producían moito, especialmente lixeiros - "Hunter".
  Ademais, este ACS é bastante bo e móbil.
  A isto podemos engadir dez mil tanques xaponeses. Pero adoitan ser leves, e algúns deles están en guerra con China.
  En xeral, hai unha paridade estreita nos tanques. Ademais, unha parte dos coches dos alemáns, especialmente os Panthers, non foron dominados polas tripulacións. Entón, en xeral, podemos dicir paridade neste asunto.
  Pero peor que en corenta e un. Entón os alemáns eran inferiores en número. E os seus tanques, os vehículos KV e T-34, practicamente non penetraron.
  E xa tiñamos que loitar, exactamente en dúas frontes. E só hai un aliado: Mongolia.
  Na aviación, as cousas están aínda peor. A URSS parece ser forte no número de avións. Pero os alemáns levantaron a aviación en cantidade, presionando a Gran Bretaña. E desenvolveron a habilidade dos ases, especialmente Marsella. Este piloto, que superou os trescentos avións abatidos, recibiu inmediatamente dúas Ordes da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo, espadas e diamantes.
  No ano corenta e segundo, os alemáns produciron máis de vinte e oito mil avións. Durante a primeira metade do corenta e terceiro, xa vinte mil, e foron capaces de alcanzar a URSS en total. Coas máquinas da mellor calidade.
  Especialmente o novo ME-309, que tiña sete puntos de disparo, incluíndo tres canóns de aire comprimido de 30 milímetros.
  Concordarás en que este é un gran poder. Así como Focke-Wulf. O Yu-188 é un bombardeiro que non ten igual.
  A isto hai que engadir a aviación xaponesa. O que deu unha vantaxe tanxible ás potencias do Eixo.
  Os ases xaponeses tamén son moi experimentados. E os seus loitadores son áxiles.
  Así, no ceo, as Potencias do Eixe teñen unha preponderancia tanto no número como na calidade das forzas.
  Ademais, Estados Unidos e Gran Bretaña trasladaron un certo número dos seus avións. O bombardeiro estadounidense B-29 e o caza Airacobra son especialmente fortes. O loitador do Mustang é probablemente peor. Só ten seis metralladoras. Pero tamén será mellor que os soviéticos. O P-51 tamén é un bo avión de ataque estadounidense.
  En xeral, tendo en conta a tecnoloxía occidental, os alemáns e xaponeses superioridade no ceo eo número e calidade e experiencia de combate é aínda maior.
  Así que no ceo, moi probablemente, o eixe dominará por completo.
  A artillería é un pouco mellor. A URSS ten moitas armas e morteiros. Foron uns cen mil en xuño do ano corenta e un contra corenta e oito mil dos alemáns e da coalición. Por suposto, os alemáns continuaron producindo armas, pero aínda así non libraron demasiados guerras ofensivas. Entón, aquí a URSS mantivo unha vantaxe. Ademais tamén "Katyusha".
  Os nazis si tiñan canóns de gas, pero non en cantidades demasiado grandes.
  Entón, polo de agora, as armas da URSS son máis fortes. Aínda que os canóns alemáns de 88 mm son quizais os mellores do mundo. Prodúcense bastantes. E Katyusha non é moi forte en defensa. E non demasiado preciso.
  Entón, o equilibrio de poder, como dicir aquí, máis ou menos, e pode aferrarse á defensa.
  E a defensa reforzouse. A Liña Molotov completouse en dous anos adicionais. E a liña de Stalin foi restaurada. Así podes aguantar.
  Na infantería, o equilibrio de poder tamén cambiou... a URSS mobilizouse.
  E despois do ano corenta e un, onde tiña cinco millóns e medio de soldados, levou o seu número a quince millóns.
  A escala de mobilización foi grande.
  Pero o Terceiro Reich despregou grandes forzas. Moitas divisións estranxeiras, tropas coloniais, exércitos satélites. E os alemáns tiñan vinte e cinco millóns de infantería, e os aliados cinco millóns. En total, trinta millóns é unha gran marxe. Certo que as divisións coloniais non están moi ben adestradas, pero con mandos alemáns.
  As divisións SS en xeral teñen os alemáns a gran altitude. Parte da Wehrmacht ten unha ampla experiencia militar. E neste sentido, os nazis son fortes. Ademais, os alemáns teñen unha enorme vantaxe en mobilidade. Aquí a produción de Europa, e subministracións de Gran Bretaña e EE.UU. No número de coches, motocicletas e camións nos alemáns, a vantaxe é de sete a oito veces.
  E teñen máis metralletas. Incluíndo os entregados desde América e Gran Bretaña.
  En xeral, os nazis na infantería son fortes. E outros dez millóns contra a URSS foron mobilizados por Xapón, sen contar as outras partes contra China.
  Polo tanto, en termos de man de obra, as potencias do Eixo teñen unha gran vantaxe. E tamén na súa mobilidade.
  A mariña de Xapón é moitas veces máis forte que o Pacífico soviético.
  Os alemáns tamén teñen unha gran vantaxe en transatlánticos.
  Pero non ata agora en portaavións e grandes barcos. Pero a URSS tampouco é forte aquí.
  Non obstante, moitos barcos teñen Italia. En xeral, o inimigo tamén é moito máis forte no mar.
  A URSS, inferior en aire, calidade e cantidade, ten unha certa superioridade en artillería, máis cuantitativa que cualitativa. En tanques, é un pouco máis forte en cantidade, pero peor en calidade. E en xeral, mesmo nos tanques, o inimigo pode ser máis forte. Na infantería, é inferior en número e mobilidade. Moitas partes do Terceiro Reich son carne de canón colonial, ao igual que os xaponeses. Pero na URSS non todos os mobilizados están debidamente formados. Os nazis teñen máis experiencia de combate. É certo que as tropas soviéticas están nunha boa defensa.
  Unha defensa bastante poderosa e de enxeñería dá a oportunidade de conter a numerosa infantería.
  Hai moitas metralladoras e canóns e isto tamén aumenta a resistencia.
  Dúas liñas de Molotov e Stalin, e unha terceira constrúese detrás delas.
  En xeral, a posición da URSS é estratexicamente desesperada. Nunha guerra de desgaste, tarde ou cedo, vencerán os seus satélites, superiores en economía e recursos ao Terceiro Reich, incluíndo Turquía e Xapón con colonias.
  Unha esperanza en caso dunha guerra prolongada, Gran Bretaña e Estados Unidos poden abrir unha segunda fronte.
  Ben, outra arma milagreira...
  En todo caso, a aposta faise por unha defensa axustada. E para desgastar e parar o inimigo.
  Stalin, con todo, mesmo antes da guerra está tentando negociar. Por exemplo, ceder parte do territorio aos alemáns. Ou ofrecer o aluguer de pozos de petróleo.
  Ou quizais pagar reparacións - en grans, petróleo, ouro, carbón, ou mesmo produtos enlatados?
  Hitler, porén, non quere a paz. Isto é comprensible: o exército da URSS é unha ameaza potencial. Como a ideoloxía comunista. Polo tanto, son inimigos mortais.
  E o Führer quere a guerra.
  Hirohito tamén soña con vingarse de Khalkhin Gol. E quere extensións de Siberia.
  Si, e nos Estados Unidos, a moitos non lles importa loitar contra a URSS.
  Pero mentres Hitler non os invita. O equilibrio de poder é terrible... E que facer?
  Stalin, por suposto, está tentando en segredo negociar cos británicos e estadounidenses.
  Pero dixéronlle: aguanta con todas as túas forzas, e despois xa veremos. Quizais poidamos axudar. E non nos arriscaremos.
  En resumo, a guerra fíxose inevitable... E aínda hai problemas: o Exército Vermello non é moi bo para defenderse. Ensináronlle a loitar en territorio estranxeiro e atacar, non defender.
  Pero os alemáns aínda capturaron medio mundo e saben facer moito.
  O 22 de xuño de 1943 comezou a guerra. Non foi inesperado, pero aínda tácticamente resultou ser repentino. Inmediatamente, todas as forzas do Fritz foron lanzadas contra o inimigo.
  E listo para destruír o inimigo.
  Nas primeiras horas, descubriuse que os alemáns eran fortes no aire. E que teñen unha morea de tropas de alto nivel. E que o "Tiger" é un tanque de avance moi bo, aínda que obsoleto. E a formidable forza de ME-309 e Yu-288.
  Si, esta armada precipitouse e as súas tropas soviéticas atopáronse cunha resistencia teimosa.
  Os combates desenvolvéronse ao longo de toda a fronteira. E foron principalmente baixo o ditado da Wehrmacht. Subían coma insectos, numerosos mercenarios.
  Como se viu, as fortificacións estaban situadas demasiado preto da fronteira e non tiñan a suficiente profundidade en defensa. Ademais, e o máis importante, estes son os erros das xerais, que tiñan pouca experiencia, e non entendían moi ben como manter a defensa.
  E o espírito militar de moitas unidades, especialmente en Ucraína, resultou ser débil.
  E a rendición masiva e a deserción convertéronse na regra. Especialmente no oeste de Ucraína.
  E na Transcaucasia, onde os turcos e os alemáns avanzaban, o exército estranxeiro estaba inquedo. O inimigo conseguiu atravesar e rodear Ereván. Pero a propia cidade non se rendeu.
  Batumi, despois de dez días de teimosas loitas, foi tomada. Os alemáns puideron penetrar decenas de quilómetros nas defensas soviéticas nos primeiros días. E cortou Bialystok... E apareceu un caldeiro debaixo do León. E aínda que os nazis fixeron menos progresos nas dúas primeiras semanas que na historia real no ano corenta e un, foi difícil que as tropas soviéticas tomaran a iniciativa. Entón o inimigo é máis forte.
  Se no ano corenta e un os alemáns tiñan vantaxe en infantería, só nos primeiros días. E entón a vantaxe pasou ao Exército Vermello. Aquí non había nada que mobilizar.
  E a cuña resultou perigosa... E así os alemáns puideron abrirse paso ata Minsk con batallas. E isto xa é grave.
  Na propia cidade estalaron fortes loitas. O Führer ordenou avanzar e non renderse. E Stalin ordenou: nin un paso atrás!
  Un mes despois do inicio da ofensiva, os alemáns bordaron a Berezina e tomaron Minsk... Achegáronse a Zhitomir.
  Os xaponeses puideron rodear Vladivostok. E esta tamén é unha reivindicación seria pola súa parte. Unha parte importante de Mongolia tamén foi capturada.
  Os alemáns tamén, xunto cos satélites, capturaron Moldavia e comezaron a achegarse a Odessa. E mola.
  Stalin sentiuse moi incómodo. E entendeu a súa perdición, contra tal coalición.
  De novo ofreceu paz. Pero o Führer, por suposto, non quixo. E os alemáns seguiron avanzando...
  Ao final, Stalin decidiu manter a defensa no Dnieper.
  Dous meses despois do comezo da guerra, os nazis chegaron ao Dnieper, e no centro mesmo se achegaron a Smolensk.
  Ereván, rodeada polos turcos, aínda aguantaba... creouse unha situación extremadamente perigosa.
  Stalin convocou unha reunión dos militares. Hai que facer algo. Se só te defendes, perder é só cuestión de tempo.
  Zhukov ofreceuse para golpear polo centro. Aínda que as forzas non foron suficientes... Xa agosto...
  Os primeiros tanques Lev apareceron na fronte. Maduraron para o uso de combate un pouco máis tarde. Esta máquina pesaba noventa toneladas, e cunha potente arma. A protección frontal é sólida: cento cincuenta milímetros da fronte do casco con pendentes, e douscentos corenta milímetros da fronte da torre. Tal tanque contiña todos os vehículos da URSS e o seu canón de 105 mm cunha lonxitude de cañón de 70 EL atravesou ata o KV-4 cunha armadura frontal de 180 mm.
  Esta é unha arma moi seria. Pero o exceso de peso, por suposto, dificultaba a manobra e a velocidade. Si, a arma só disparaba cinco tiros por minuto. Os alemáns recibiron un tanque poderoso, pero non moi práctico de usar.
  Tamén apareceu o "Tigre" -2. Este coche resultou ser mellor en termos prácticos que na historia real. Desde que o motor de mil cabalos foi creado e implementado. E cun peso de sesenta e oito toneladas, esta máquina resultou ser relativamente móbil e rápida e non se avariaba con tanta frecuencia.
  Tamén comezou a chegar "Panther" -2. Pesaba cincuenta e tres toneladas, pero o motor de 900 cabalos compensaba. O canón 71EL de 88 milímetros de lonxitude era o suficientemente forte e a perforación de blindaxe, preciso e rápido disparo era satisfactorio, ou mesmo bo, para loitar contra os tanques inimigos.
  Estes vehículos mostraron o seu nivel nas batallas. En setembro, os alemáns finalmente rodearon Smolensk. Pal e a cidade de Tallin. Os alemáns e as súas hordas coloniais, xunto cos satélites, achegáronse a Leningrado.
  Chegou a Crimea. Kiev, que estaba nun outeiro e estaba ben fortificada, aínda aguantaba...
  Chegou outubro... Choveu e freou o movemento dos nazis.
  Non foi posible acabar rapidamente coa guerra. Os xaponeses tamén se detiveron, bloqueando Vladivostok, capturando a maior parte de Mongolia e logrando tomar Khabarovsk.
  Os alemáns decidiron ata agora non ir ao alboroto, senón presionar avións. Ademais, houbo bos desenvolvementos de jet. E os bombardeiros da nova formación poderían bombardear con practicamente impunidade.
  Si, e os mísiles balísticos, este tamén é un gran poder de destrución.
  É certo que son caros e non teñen unha gran precisión.
  Pero os bombardeiros a reacción parecen moi prometedores.
  E os alemáns lanzaron unha ofensiva aérea. Os novos avións Yu-488 e TA-400 poderían bombardear as fábricas da URSS nos Urais e máis aló dos Urais. O novo Yu-488 é o primeiro bombardeiro alemán en serie con catro motores.
  A diferenza do B-29 americano, ten unha área de á menor e maior velocidade. E o TA-400 ten seis motores en xeral e a potencia é enorme.
  Os alemáns e os seus satélites finalmente pasaron á defensiva en novembro. Só loitaron e bombardearon. Houbo un ataque aéreo.
  E había moitas nenas fermosas nas batallas.
  Aquí, a tripulación de Elizabeth está loitando no tanque T-34-76. Nenas a pesar do frío en bikini e descalzas.
  Están movendo, e contra eles está a Pantera. A guerreira Euphrosyne acelera o tanque coa axuda dun tacón redondo e nudo e canta:
  - Polas ideas do comunismo
  Ir á batalla con valentía
  E o exército do fascismo
  romperemos!
  "Pantera" na fronte non se pode perforar. E tes que achegarte a ela para subir a bordo. As nenas xogan cos músculos da prensa. O seu tanque achégase rapidamente ao inimigo.
  Pantera dispara. Un proxectil de forza letal voa, pero os trinta e catro esquivan.
  Catalina comenta:
  - Unha táctica arriscada!
  As armas dos Panthers disparan quince tiros por minuto. E é moi difícil deslizarse ata a distancia desexada.
  As nenas cantan:
  - E nas alturas estreladas e o silencio da montaña,
  Na onda do mar e lume furioso!
  E furioso, e furioso, e furioso lume!
  E agora o seu tanque esvara entre as "Panteras" e dispara contra eles polos lados.
  Aquí están as mozas loitadoras. E os coches arden. Primeiro perforase unha pantera, despois outra.
  Elena colleuno e berrou:
  - Gloria á nosa Patria - a URSS!
  E de novo as mozas no movemento rápido do tanque. E noquear ao "Tigre". Evidentemente son xeniais.
  Elizabeth cantou con deleite, presionando os dedos descalzos:
  - E van á batalla - as nenas están descalzas,
  Elemento grande, elemento xenial!
  Guerreiros que dicir - enriba!
  Vence aos inimigos con toda a rapidez das panteras. Ninguén os deterá.
  E no ceo Anastasia Vedmakova, aínda é unha ladrón. Estas nenas son simplemente arrepiantes.
  E con que agresividade e sen cerimonia loitan.
  Así que a nena colleuno e cos seus dedos espidos apuntou o canón do avión e alcanzou o inimigo.
  Entón ela berrou:
  - Son a muller máis chula!
  E a loita continúa...
  Akulina Orlova ruge, cortando aos adversarios:
  - Teño unha super nena!
  E de novo sega o inimigo. Estes son os que foron roubados.
  E fai un dobre rollo golpeando ME-309, que é moi xenial.
  Aquí están os guerreiros aos que lle dan luz á Luftwaffe.
  Akulina Orlova derruba un avión inimigo cos seus dedos descalzos e chirridos:
  - Gloria á URSS!
  Mirabela Magnetic tamén está nas filas, só un asasino de milagres. E este piloto derruba con confianza ao nazi cun triple barril e chirri:
  - Polas maiores ideas do comunismo no planeta Terra!
  Isto resultou moi xenial.
  As tres nenas fan coma se estivesen a roubar e son moi combativas en estatura e tamaño.
  Xa chegou o inverno. E xeadas... O Exército Vermello tenta avanzar.
  Pero o inimigo está máis ou menos preparado para o inverno. Nesta ocasión, a Wehrmacht, por se acaso e para o período de frío, abasteceu de roupa e comida.
  É certo que as tropas coloniais son moi frías e incómodas.
  O Exército Vermello conseguiu liberar Smolensk e facer retroceder aos nazis a través do Dnieper en Ucraína.
  Pero o inimigo é forte e o seu avión está desenfreado. E bombas, bombas e bombas de novo!
  E agora cazas a reacción en batalla. E no canto do Focke-Wulf, a máquina TA-152 máis avanzada. E isto, por suposto, tamén é un gran problema.
  Na aviación, tanto os alemáns como os xaponeses son fortes. Marsella por catrocentos avións derrubados recibiu un gran premio: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E por cincocentos foille concedido a Gran Cruz da Cruz de Ferro.
  Este piloto volveuse realmente lendario. E só é un pesadelo para os pilotos soviéticos.
  Stalin mesmo comentou:
  - É un demo negro! E é hora de mandalo ao inferno!
  Si, a guerra está en marcha. No inverno conseguíronse algúns éxitos, pero non houbo un punto de inflexión decisivo.
  É certo que o caza a reacción ME-262 resultou non ser moi fiable e eficaz. E o motor está lonxe de ser perfecto. Pero o TA-152 é moito máis práctico que o Focke-Wulf. E esta máquina aínda se usa non só como caza, senón tamén como avión de ataque e bombardeiro de primeira liña.
  O coche resultou ser polivalente e serio. Ata agora, só apareceu o Yak-9 na URSS, que se simplifica, e o MIG-3 foi descontinuado.
  Na primavera, cando a neve se derretía e os nazis comezaban a avanzar de novo, facía máis calor.
  E as tropas do sur loitaban con máis vontade cando non había xeadas. A loita foi feroz.
  O Exército Vermello loitou duro. Pero as forzas eran desiguais. Os alemáns utilizaron o Panther-2 como o tanque máis masivo, unha máquina con armas poderosas e ben protexida na fronte. E "Tiger" -2 tamén é decente.
  Os Maus tamén participaron nas batallas.
  Aínda que esta máquina é demasiado pesada e lenta. E o tanque "Lion" foi realmente retirado da produción.
  Aínda na serie estaba o T-4 modernizado. E o T-3 xa foi sacado da produción.
  A URSS tamén ten problemas... É necesario modernizar a serie KV. E aínda é ineficaz.
  IS-2 aínda non apareceu. Pero o T-34-85 entrou en serie. E isto é xeralmente lóxico.
  E os tanques pesados foron completamente fóra da produción. Stalin ordenou apostar por un enorme T-34-85. O que é xeralmente lóxico. Aínda que esta máquina "Panther" -2 non a tomou na testa. Pero podería golpear o lado.
  No verán apareceron os bombardeiros alemáns Arado, que nin sequera puideron alcanzar os cazas soviéticos. E isto é grave.
  Os nazis tomaron Smolensk, Vyazma, Rzhev e Kalinin.
  Bloqueado Leningrado... Ata o final do verán, Moscova estaba a só cen quilómetros de distancia.
  Pero o Exército Vermello loitou moi duro. Os xaponeses completaron a toma de Mongolia e invadiron Asia Central.
  A situación volveuse sumamente complicada.
  Stalin lanzaba tronos e raios, e de cando en vez caía na histeria. Pero iso non axudou moito.
  A situación facíase cada vez máis difícil. No outono, os alemáns cambiaron o seu plan e viraron cara ao sur, cara ao Cáucaso.
  Orel, Kursk e en outubro foron tomadas Voronezh... A finais de novembro, o Exército Vermello retirouse máis aló do Don e atrincheirouse alí. Perdéronse territorios importantes.
  E a presión dos nazis foi medrando.
  Especialmente os bombardeiros a reacción. E morden moi forte.
  Pero as nenas soviéticas loitan a gran altitude.
  Os alemáns están tentando abrirse paso ata Leningrado. Atacando Nóvgorod. Pero as catro nenas valentes puxéronse no seu camiño.
  Natasha lanzou unha granada aos nazis co pé descalzo e cantou:
  - Correcto...
  Zoya lanzou un agasallo da morte co seu talón e engadiu:
  - Inimigo...
  Agustín sucumbiu a algo destrutivo e chirriu:
  -Pensa...
  Svetlana lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Que...
  Natasha botou un par de limóns cos pés descalzos e berrou:
  - Ruso...
  Zoya tamén sucumbiu a algo enérxico e mortal, chirriando:
  - Xestionado...
  Agustín lanzou o mortal, murmurando:
  - Inimigo....
  Svetlana volveu sucumbir ao destrutivo e vyaknula:
  - Descanso!
  Natasha deu unha volta e chirriu:
  - Quen...
  Zoya tamén disparou contra os estranxeiros negros que os nazis recrutaron e chirriou:
  - ¡Atrévete!
  Agustín falou con forza e furia:
  -Iso...
  Svetlana sucumbiu co sorriso dunha pantera:
  - EN...
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Loita...
  Zoya lanzou o presente da morte cos seus dedos espidos e murmurou:
  - ¡Ataques!
  Agustín interveu e murmurou:
  - Inimigos...
  Svetlana deu un montón de granadas coas súas plantas espidas, e como grita a todo pulmón:
  -Imos...
  Natasha cravou a explosión e asubiou:
  -Furioso...
  Zoya cortou aos nazis e chirriu:
  - Bater!
  Agustín disparou de novo e berrou:
  -Furioso...
  Svetlana berrou mentres disparaba:
  - Bater!
  Natasha volveu lanzar unha granada co seu pé agraciado e descalzo, chirou:
  - ¡Destruiremos aos nazis!
  Zoya colleuno e berrou:
  - O camiño futuro do comunismo!
  E botou un limón cos seus dedos espidos.
  
  Os guerreiros cantan a todo pulmón;
  Gran país da URSS,
  Cal é o máis chulo do universo...
  Aconteceron un millón de problemas
  Pero o noso negocio é o traballo e a creación!
  
  Cre que o inimigo non gañará o país,
  Que é máis fermoso e máis forte que todos...
  Pronto colocaremos un escudo fiable,
  E por fin creremos máis intelixentes...
  
  Si, o tío Sam decidiu axudar.
  Aos nazis despois do cambio de poder no Reich...
  E o poder dos nazis renovouse,
  O inimigo quere destrozar a URSS!
  
  Agora temos que loitar en serio
  Cos nazis que os fortes están a correr...
  pero atacaremos debaixo do estómago dos inimigos,
  Para a gloria da nosa nai Rusia!
  
  Non, simplemente non podes romper o ruso,
  Sabemos como, gústanos loitar con valentía...
  Aquí a Wehrmacht decidiu atacarnos,
  Pero só pode colapsar e non esborrar!
  
  En Rusia, cada guerreiro dun pesebre,
  O neno leva as mans á pistola...
  Que sexa un feiticeiro moi intelixente
  Quen creou este planeta!
  
  Para Hitler, non tomes Moscova no dente,
  Foi golpeado con forza no fociño...
  Por que subiu a Rusia, non entendo,
  É débil para el matar un bacilo cunha espada!
  
  Si, preto de Moscova o inimigo recibiu un golpe,
  As nenas déronlle un tacón espido...
  Podes ver que o Führer é simplemente un imbécil...
  Kohl invadiu o comunismo deu!
  
  Aquí veñen os pioneiros con cancións,
  No ataque cun golpe de tambor...
  Deixa que o Führer sexa kaput agora,
  E conduciremos o Fritz en formación cativa!
  
  O neno está descalzo nunha neveira,
  Avanzando sen medo...
  Os nazis pronto serán arroxados ao cadaleito,
  E as rosas florecerán no radiante maio!
  
  E Hitler pronto terá cabanas,
  Entrará na tumba. e o seu sucesor Goering...
  En breve poñeremos ao Führer no gancho,
  aínda que ás veces unha vasoira espinosa de peso!
  
  Crearemos un mundo ruso marabilloso,
  No que gobernará Rusia, créame...
  Shakespeare non se atreveu a compoñer tal cousa,
  Aínda que atacan Rusia coa presión dos diaños!
  
  A cruel presión de Hitler é visible,
  O seu antigo aliado axúdao...
  Non é de estrañar que se escoite o xemido das nenas,
  Non haberá lugar que se vexa pronto no paraíso!
  
  Si, o tío Sam cambiou a ruta,
  E tanques, avións son enviados aos nazis...
  Na súa aspiración, os ianquis son moi chulos,
  Para levar máis comunistas ao cadaleito!
  
  Foi peor, aínda que Stalingrado,
  Esmaguei practicamente todos os bandos dos nazis...
  xurdiu un aliñamento tan imparable,
  Baixo este ceo, definitivamente limpo!
  
  Ben, que facer - as nenas están fóra das mans,
  Ocultándose do Führer da horda nas batallas...
  E as botas non se adaptan ás nenas,
  Sempre saben loitar!
  
  Para as nenas, as xeadas non son terribles,
  Cando loitaron preto de Moscova,
  Estaban case espidos e descalzos,
  Lanzando unha granada co pé descalzo!
  
  Entón, que querías Goering,
  Ben, pensei que os ianquis che axudarían de inmediato...
  E plantou un caos total,
  E as nenas só xemen de rabia salvaxe!
  
  Hai batallas bastante sanguentas,
  As nenas saben que sempre cren que non hai que rendirse...
  Non teremos ceros nas contas,
  E un poderoso RPG ponse nunha mochila!
  
  Os guerreiros son beleza
  A propia Lada está lista para loitar por eles...
  Teñen pombas de pureza sagrada,
  Que haxa simplemente o premio máis alto!
  
  Si, creo que o Deus das Forzas Svarog virá,
  E os mortos na batalla resucitarán...
  E tocar o corno glorioso do cazador,
  E as ganancias serán as máis honestas!
  
  Non haberá máis dor na Terra,
  E as bágoas amargas secarán...
  Viviremos nunha soa familia sabe-
  E os diaños malvados simplemente morrerán!
  
  Empreña os rapaces con audacia á batalla,
  rapaces descalzos corren pola neve..
  Creo que Rusia sempre estará contigo,
  Aínda que ás veces os pratos se rompan!
  
  Deus Xesús resucitará a todos os caídos,
  E gobernará co Deus Branco...
  Levantaremos con audacia un escudo para a Patria,
  ¡Será un glorioso deber servir a Rusia!
  
  Si, Sam é astuto, simplemente astuto,
  Os seus desexos moi comprensibles...
  El é tentáculos para Moscova agora cartel,
  E as malas probas agardan á Patria!
  
  Pero Lada e Lord Perun están connosco,
  E Lenin, Stalin e o máis sabio Trotski...
  que, ao parecer, dobraron o exército,
  E o ruiseñor máis importante Vysotsky!
  
  En resumo, haberá unha multitude de deuses santos,
  Imos gañar a batalla do adversario...
  E botar moitos puños fortes,
  Para a gloria do maior soldado!
  
  As nenas atacan descalzas
  Corren e non pelexan, coñecen a xeada...
  Non os tires á batalla, considéraos á forza,
  Coñece a escarlata que brilla á luz dunha rosa!
  
  En resumo, loitadores pola súa terra,
  Servir con desinterese orgulloso...
  que os avós e os pais estean orgullosos,
  E do ceo non esperas agasallos por un centavo!
  Natasha tirou un limón co pé descalzo e cantou:
  - Dende o ceo...
  Zoya tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e dixo:
  - Asterisco...
  Agostiño lanzou co pé descalzo un agasallo da morte e cantou:
  - Brillante...
  Svetlana tamén lanzou unha granada, coa axuda dun pé descalzo, e lanzou:
  - Cristalino!
  Natasha deu unha volta e asubiou:
  - Eu para ti...
  Zoya lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos, asubiando:
  - Canción...
  Agostiño sucumbiu co seu talón espido, o que trae a morte e chirriou:
  - Vou cantar...
  Natashka continuou cantando agresivamente:
  - Sobre....
  Zoya lanzou un paquete explosivo co pé descalzo, esparexendo aos nazis e chirriou:
  - Nativo...
  Agustina deu un montón de granadas co seu talón espido, deu:
  - ¡Stalin!
  Agustín colleu e espallou as liñas, e as súas pernas espidas voaron con destrución ao longo do Fritz:
  - Dividiremos os adversarios!
  Svetlana colleuno e lanzouno co seu talón espido, un montón de granadas, e chirriou:
  Esmaguemos aos fascistas!
  E os catro seguiron tirando e lanzando granadas. O alemán "Tiger" -3 movíase. Unha máquina cun canón de 128 mm. E tírase a si mesmo.
  E as nenas lanzaron granadas. Minou aos nazis. E devolveron o tiro. Subiron cara adiante. Os tanques volven rodar. Move o último "Leopard" alemán -1. Un coche moi móbil.
  Pero as súas mozas asumiron o relevo e noqueárono. Destrozaron unha máquina móbil cun motor de turbina de gas. E deixárona en anacos.
  Natasha comentou cunha risa:
  Estamos loitando xenial!
  Zoya estivo de acordo con isto:
  - Moi chulo!
  Agustín comentou sabiamente:
  - Imos gañar!
  E lanzou unha granada antitanque co pé descalzo. Moza forte. E ten moito enxeño.
  Svetlana tamén lanzou un agasallo de morte cos dedos dos pés descalzos e golpeou ao inimigo. Unha rapaza moi agresiva, cos ollos da cor dos millos. Ela ten tal enxeño e un paso de forza!
  Natasha deu unha volta e sorriu:
  - Pola santa Rusia!
  Zoya disparou moi activamente, e sorriu, mostrando os dentes de perlas:
  - Son un guerreiro dese nivel que non se esvaece!
  Agustín tamén disparou. Segaba aos nazis e gorgoteaba:
  "Son un guerreiro de gran ambición!"
  E mostrou os seus dentes de perlas!
  Svetlana confirmou:
  - Moi grandes ambicións!
  As nenas levan moito tempo pelexando. E por suposto que triunfaron no traballo militar. Son belezas absolutamente preciosas. Mente sobresaliente. E tiran de primeira clase.
  
  UN POUCO DIFERENTE SOBRE ROOSEVELT
  Franklin Roosevelt morreu moito antes, nun estraño xiro do destino o 30 de xaneiro de 1943. Aínda que Henry Wallace era considerado de esquerdas, resultou ser un moito máis idealista e esixiu a Stalin, a cambio da axuda militar, que levase a cabo reformas políticas e amnistía para todos os presos políticos.
  A dura reacción de Stalin, que tamén acababa de gañar unha importante vitoria en Stalingrado, e sentíase moi duro e forte, enfadou a Wallace e anunciou a terminación da asistencia militar á URSS. Xogaron un papel negativo, e a posición de Churchill, que non quería o rápido avance do Exército Vermello en Europa e a flexibilidade inesperada de Adolf Hitler, que anunciou a conxelación da "solución final da cuestión xudía". O Führer foi capaz de persuadir á xente sensata do medio ambiente, incluíndo, curiosamente, o verdugo xefe do Terceiro Reich, Himmler.
  O argumento funcionou: que os xudeus non irán a ningún lado, e se perdes a guerra, podes perdelo todo e irremediablemente. Pois ben, vencendo en Oriente, será posible falar cos aliados doutro xeito.
  En calquera caso, os Estados Unidos conxelaron as operacións militares, Gran Bretaña tamén, e aínda que formalmente nin sequera se anunciou oficialmente unha tregua, o conflito no oeste resultou reducido. O que, por suposto, beneficiou á Wehrmacht. A frota de submarinos alemá detivo as incursións, os aliados enrolaron, freando o bombardeo estratéxico.
  As tropas soviéticas, como na historia real, capturaron Kursk a principios de febreiro o 8 e Belgorod o 9. O 15 de febreiro comezou o asalto a Kharkov que, evitando o cerco, deixou as tropas alemás. Aínda antes, os nazis deixaron Rostov-on-Don.
  O 18 de febreiro, Hitler chegou persoalmente á sede. Deulle a Mainstein novos poderes. Ademais, os reforzos foron trasladados precipitadamente desde Occidente. En primeiro lugar, por suposto, a aviación. A fronte occidental absorbeu o avión non tan pouco - case a metade do avión. Varias divisións que se planeaban transferir a África foron enviadas por ferrocarril ao leste. Ademais, todas as formacións máis ou menos listas para o combate foron trasladadas de Francia e dos Balcáns, e na propia Alemaña, a mobilización total e a guerra foron declaradas polo Reichstag.
  O 19 de febreiro, Mainstein ordenou ao 4º Exército Panzer lanzar unha contraofensiva para impedir que as tropas soviéticas avanzasen por Pavlogrado. O 22 de febreiro, Pavlograd foi ocupado. A tarefa de defender as rutas ao Dnieper desde o norte a través de Krasnograd ou Dnepropetrovsk, ou a través de Poltava ou Kremenchug, foi encomendada ao grupo Kempf.
  A diferenza da historia real, os alemáns lograron moito máis. Grazas á introdución de todos os seus exércitos aéreos na batalla, volveron ter vantaxe no aire. Ademais, máis tropas terrestres participaron na ofensiva, incluíndo 30 novos tanques Tiger, que na historia real quedaron atrapados sen gloria nas areas africanas.
  Os alemáns lograron rodear Kharkov seis días antes que a historia real, o 8 de marzo Belgorod foi capturado polos Fritz e Belgorod foi capturado en movemento 9 días antes, o 10 de marzo.
  Os nazis tamén lograron capturar Kursk dun golpe, pechando outro anel o 14 de marzo. O 18 de marzo, o Fritz tamén capturou a Stary Oskol. Porén, o conseguinte deshielo e a heroica resistencia das tropas soviéticas impediron que os nazis desenvolveran o éxito. Pero as perdas do Exército Vermello nas caldeiras resultaron ser máis importantes que na historia real, e o Kursk Bulge foi reducido en marzo de 1943.
  O éxito de Mainstein resultou ser serio, pero limitado, polo que os nazis nin sequera puideron devolver todo o que perderan durante a operación Voronezh-Kastornoe. Aínda que agora xa non tiñan dor de cabeza: o Kursk Bulge. Pero isto creou problemas adicionais: onde e como atacar?
  Mentres os aliados se comportaban de forma pasiva, a economía alemá estaba moi activamente desenvolvida. A produción de tanques e canóns autopropulsados duplicouse en tres meses, chegando a 1.200 vehículos ao mes, incluíndo os últimos "Tigers", "Panthers" - significativamente superior en potencia de combate ao equipamento soviético. Pero as tripulacións aínda tiñan que dominar os novos tanques e recordar as súas enfermidades infantís.
  E non é doado escoller direccións para a ofensiva. Podes pasar a Moscova e tentar de novo vingarse de Stalingrado, atravesar o petróleo caucásico. Leningrado, onde é difícil para os soviéticos transferir reforzos, podería converterse nun dos obxectivos.
  Os alemáns esperaron tres meses, aforraron forzas e novos tanques, adestraron recrutas. Xa no exército e os rapaces de catorce anos non son raros, formáronse moitas divisións estranxeiras. A forza da Wehrmacht alcanzou un máximo de 10,5 millóns de soldados e oficiais, aínda que a calidade das tropas foi algo reducida.
  No aire, as batallas foron libradas con éxito variable. Os nazis aumentaron a produción de avións, e actuaron de forma máis activa.
  Os seus ases, por regra xeral, elixiron o seu lugar de batalla e intentaron non unirse á batalla, cedendo en número.
  Nótese que o Focke-Wulf, aínda que inferior ao avión soviético en manobrabilidade, pero a alta velocidade durante un mergullo permitiulle escapar ao deixar a cola, e armas poderosas para derribar o avión desde a primeira aproximación. Así que non foi posible aproveitar completamente a vantaxe sobre os nazis, e ases alemáns bastante máis experimentados, con armas máis poderosas, dominaron o aire.
  Hitler, con todo, decidiu atacar o Cáucaso, só dun xeito lixeiramente diferente. É dicir, facer de Stalingrado a dirección principal e enviar alí os grupos do exército "A" e "B". A solución, por suposto, non é a óptima, pero tras a perda da cabeza de ponte Rzhev, avanzando sobre Moscova, os alemáns terían que superar unha liña de defensa moi potente.
  A costa de Leningrado, entón o asalto á cidade da cidadela non deu ao Terceiro Reich, aínda que tivese éxito, dividendos decisivos.
  Así que queda por moverse cara ao sur. Non obstante, Stalin adiantouse a Hitler e o 22 de xuño as tropas soviéticas pasaron á ofensiva en dirección Oryol e Kusk. O motivo para abandonar as tácticas de espera estivo asociado ao comportamento pasivo do aliado: sen paz, sen guerra. Que máis se podía tolerar, pero... A escaseza de duraluminio, xunto coa produción cada vez maior de avións alemáns, trasladou gradualmente máis e máis iniciativa á Luftwaffe.
  Ademais, os nazis xa tiñan un bombardeiro Yu-188 moi bo, que desenvolveu unha velocidade superior ou polo menos non inferior á dos yaks, e mesmo probaron con éxito o Yu-288. O último coche, xunto co DO-217 de serie, podería ser un bombardeiro estratéxico moi bo. E así, a aviación alemá converteuse nun factor extremadamente desfavorable para as tropas soviéticas.
  Hitler, pola súa banda, dubidou coa ofensiva, polo que continuou a formación de novas divisións de tanques e o adestramento das tripulacións. Debido á falta de bombardeos, os Tigres e Panteras foron liberados máis que na historia real, e tiveron que ser dominados.
  Os alemáns conseguiron preparar a defensa no seu conxunto, non se podían coller por sorpresa. A loita durou máis dun mes. As tropas soviéticas atoparon novas tecnoloxías alemás, e resultou que a "Pantera" e o "Tigre" nas batallas que se achegaban eran unha orde de magnitude máis fortes que os vehículos soviéticos. Butting non deu ao T-34 e ao KV unha verdadeira oportunidade de gañar. Ademais, aínda non se dominou a produción de vehículos cun canón de 85 milímetros máis potente, e os "Panther" e "Tiger" de 76 mm non se puideron tomar de frente.
  As tropas soviéticas só nalgunhas zonas avanzaron ata quince quilómetros e sufriron enormes perdas. Os alemáns puideron saír á contraofensiva. Entre os mandos, cómpre salientar Rommel, un recén chegado á fronte oriental, pero moi coñecido en Occidente. Conseguiu demostrarse ben na batalla cos soviéticos.
  Os alemáns puideron, desenvolvendo unha contraofensiva, chegar ao Don. Pero entón, en vez de avanzar cara a Moscova, viraron cara ao sur.
  O Führer desexaba vingarse de Stalingrado. Cómpre sinalar que nun principio isto mesmo beneficiou aos alemáns. Stalin non cría na opción de repetir a operación Blau e trasladou todas as súas reservas máis preto de Moscova. Como resultado, os nazis, movéndose ao longo do Don, entraron nas tropas soviéticas pola retagarda.
  Porén, o Exército Vermello xa era diferente. Os xenerais soviéticos, que gañaron experiencia en combate, actuaron con máis habilidade, e os propios soldados fixéronse notablemente temperados. Os Fritz foron tan incapaces de cruzar o Don e abrirse paso ata Stalingrado. O máximo dos seus logros, a captura de Rostov-on-Don e o acceso ao río ao longo de todo o seu tramo. É certo que as tropas soviéticas perderon Voroshilovgrad, Donets e territorios significativos, pero os nazis non puideron capturar durante as campañas de verán e outono, nin sequera o que conseguiron facer en 1942. O que Stalin consideraba un certo éxito. Se temos en conta que a URSS agora loitaba nunha fronte.
  A ameaza de Xapón debilitaba a medida que as derrotas da Terra do Sol Nacente como resultado das derrotas no Océano Pacífico. E mentres a URSS non podía ter moito medo polo Extremo Oriente.
  No inverno comezou a contraofensiva do Exército Vermello. Numerosos tanques alemáns no frío e os ventos de neve cederon, obviamente, e a disposición escalonada dos rolos atascaba o chasis. Pero aquí non foi posible acadar o éxito total. Os alemáns foron empuxados un pouco polo centro, e fallaron no Don, pero a rexión de Leningrado, debido á defensa demasiado poderosa do inimigo, non puido ser liberada. Mentres se mantivese o bloqueo. Os alemáns tamén aprenderon moito, pero xa estaban esgotados pola guerra. O verán seguinte foi un intento de aproveitar a iniciativa dos Fritz. Pero de novo os nazis só puideron chegar ao Don. O asalto a Leningrado acabou en fracaso.
  Os cambios producíronse nos EUA. Unha táctica de esperar e ver, Wallace perdeu as eleccións presidenciais ante o republicano Cheney. Pero o sucesor seguiu comportándose de forma pasiva. Igual que os laboristas que substituíron a Churchill á fronte de Gran Bretaña. No inverno de 1945, as tropas soviéticas puideron romper as defensas da Wehrmacht no centro e avanzar ata Smolensk e mesmo ocupar esta cidade. Pero o avión a reacción do inimigo dominou o aire e a ofensiva das tropas soviéticas parou. E en marzo e abril, os Fritz recuperaron o que perderan. No verán de 1945, os alemáns intentaron desenvolver unha ofensiva contra Moscova usando tanques "E" e bombardeiros a reacción e os primeiros vehículos de combate en forma de disco do mundo.
  Os mísiles balísticos, por outra banda, foron recoñecidos como armas demasiado caras e ineficaces. Os alemáns conseguiron achegarse a Moscova, pero xa chegara a finais do outono, e os americanos utilizaron armas atómicas e obrigaron a capitular a Xapón.
  Ao ter unha bomba atómica, Cheney esixiu que ambos os países conclúan a paz.
  Pero tanto Stalin como Hitler non podían poñerse de acordo de ningún xeito. Tampouco houbo unidade en EEUU, onde moitos círculos reaccionarios crían que ambos bandos debían seguir matándose o maior tempo posible.
  Pero desde que os nazis o conseguiron, esta vez finalmente cortaron Leningrado e achegáronse a cen quilómetros de Moscova, Estados Unidos e Gran Bretaña comezaron a axudar á URSS retomando a subministración de Lend-Lease.
  No inverno, as tropas soviéticas comezaron de novo a empurrar aos nazis, pero non puideron desbloquear Leningrado. A cidade de Lenin caeu, pero os Fritz foron afastados un pouco da capital. A axuda de Occidente foi moderada e puido ser decisiva. Pero os alemáns estaban cansos e esgotados.
  O verán de 1946 pasou con pequenos cambios de posición. E no inverno, as tropas soviéticas acadaron certo éxito, eliminando aos Fritz de Rzhev e Vyazma e empuxándoos, aínda que lixeiramente, ao Don.
  Na primavera de 1947 morre Adolf Hitler e, o 18 de maio, asinouse un armisticio coa mediación dos Estados Unidos e Gran Bretaña. As condicións resultaron bastante difíciles para a URSS e pouco favorables para Alemaña. Ucraína, Bielorrusia, todas as terras que posuía a Wehrmacht convertéronse en territorios obrigados baixo o control conxunto dos Estados Unidos, Gran Bretaña, Alemaña e os satélites.
  O Terceiro Reich tornouse como a Unión Europea, e os territorios soviéticos ocupados, como os protectorados, incluíndo Leningrado. O Don recibiu a condición de territorio por mandato, independente da URSS e formalmente independente, pero de feito con gran influencia dos Estados Unidos.
  Así, o territorio da Rusia soviética foi moi reducido. O ancián e debilitado Stalin viuse obrigado a abandonar a política. A súa autoridade caeu drasticamente e o seu séquito dividiuse.
  Despois da dimisión de Stalin, o Cáucaso -Xeorxia, Armenia, Acerbaixán- pronto separouse da URSS. E uns anos despois, e Asia Central. Así, Rusia quedou relegada ao papel de potencia menor, aínda que con armas nucleares. En comparación coa historia real, San Petersburgo, Smolensk, Pskov e algunhas outras rexións de Occidente resultaron estar obrigadas.
  E pronto tamén se separaron as rexións do norte do Cáucaso, poboadas principalmente por musulmáns. En Alemaña, tras a morte de Hitler (o máis probable é que o Führer fose axudado a marchar), o drogadicto Goering morreu pronto. Himmler tamén foi asasinado. O Speer máis moderado tomou o poder. Uns anos despois, o sistema multipartidista restableceuse e os nazis fixéronse moito máis moderados.
  En definitiva, os Estados Unidos chegaron a dominar e dominar o mundo. Agora non tiñan á URSS como competidora, e os comunistas pronto perderon o poder. En China, un goberno pro-estadounidense manda, no mundo islámico o mesmo. Chegou a era da dominación total americana...
  Pero isto non trouxo a felicidade á humanidade, aínda que os estadounidenses, tendo establecido a hexemonía na Terra, puideron voar a Marte alá polo século XX, ademais, o progreso e a tecnoloxía desenvolvéronse aínda máis rápido que na realidade. O efecto foi que agora os Estados Unidos controlaban científicos de todo o globo. Pero non é ningún segredo que foi o segredo excesivo o que dificultou o desenvolvemento da ciencia humana.
  En certo sentido, volveuse máis seguro que na historia real. Os exércitos dos Estados Unidos e os seus satélites poderían esmagar terroristas e extremistas en calquera lugar do mundo sen medo a ser acusados de non ser politicamente correctos. É posible levar a cabo intervencións humanitarias, e unha globalización económica e política efectiva. Non ten sentido alimentar aos extremistas relixiosos para derrocar aos opositores políticos: isto pódese facer cunha simple intervención.
  Entón, ata certo punto, o mundo parece que gañou converténdose en unipolar fronte a un multipolar real. Pero entón Vasily Terkin viu o destino dunha soa persoa...
  Anna Kazei (Unha interesante e probablemente non casualidade de apelidos, aínda que a acción transcorre no século XXI!) baixou da estación de tren e continuou a pé. O tren é elegante, con vagóns aerodinámicos, pero a propia estación é unha das máis provinciais. Era un cálido outono ucraíno: un verán indio, cando os vestidos dourados estaban sobre os ombreiros dun bidueiro e os bosques e bosques estaban vestidos de escarlata real. A natureza é fermosa, e unha muller aínda non carece de encanto, aínda que ten polo menos trinta e cinco anos e xa se deixa ver o pelo canoso.
  Anna Kazei está triste, así que ten unha cita cos seus fillos... a unha prisión de traballos forzados. De que vai o xuíz que condenou a 99 anos de cárcere a un neno de 12 anos e a unha nena de 15? É iso o que fas cos nenos infelices? E eles que fixeron? Pois arrincaron os folletos cos anuncios. Si, cortaron os cables de teléfono e Internet para loitar contra o contaxio da influencia estadounidense.
  Hai un movemento no leste de Ucraína - "Resistencia Patriótica". Non, non fan unha auténtica guerra de guerrillas, como foi durante a Segunda Guerra Mundial. Basicamente, a súa resistencia é propaganda e sabotaxe a pequena escala sen vítimas humanas. Entón, os seus fillos quixeron desafiar a tiranía occidental cortando o fío varias veces.
  Pero puideron filmalos cunha cámara de vídeo, e tamén hai bastantes "ben desexantes". Os mozos foron acusados de sabotaxe e mesmo de terrorismo, ademais de causar graves prexuízos á economía. E conexións a unha idade nova, tiveron en conta unha circunstancia atenuante: deron case cen anos de traballo forzado.
  O xulgado pasou moi rápido, e o avogado só fixo un aceno ao fiscal de acordo. Si, e o proceso en si estaba pechado. Ademais, insinuouse a Anna que os seus fillos aínda terían sorte se souberan, e tería conexións co clandestinidade, non evitarían primeiro a tortura e despois a pena de morte. Non obstante, estar en traballos forzados en si non é tortura.
  As pernas de Anna están enredadas en zapatos vellos. Leva unha mochila enteira con programas que só se permiten unha vez ao ano. E os nenos desafortunados, probablemente, non son moi xeniais no cárcere.
  Os condenados están parados na estrada, polo que non están no campamento do cuartel, están estirados pola estrada. As patrullas ríxense de Anna e, sen ceremonios, chegan á mochila coas mans para extraer comida. O fornido policía dos veciños meteuse inmediatamente a salchicha de cervelat na boca. A pesar de que formalmente Ucraína, por así dicir, ten todos os atributos da condición de Estado, incluída a Rada elixida, pero hai máis bandeiras estadounidenses que amarela-azuis.
  Os nenos menores de dezaoito anos traballan por separado dos adultos. O día é cálido, soleado, a raias, as camisas do cárcere están dobradas nunha pila separada e os corpos delgados e musculosos, chocolate do sol dos adolescentes, brillan coa suor. Algúns están arrastrando pedras e grava nas vías do ferrocarril con barallas amplas, outros están tirando carrís, outros están cepillando e serrando troncos.
  Hai rapaces de dez a dezasete anos, e algúns parecen aínda máis novos. E como non sentir pena por eles, se a lei anglosaxoa domina na Ucraína obrigada, cando a partir dos dez anos a responsabilidade penal é aplicable aos adultos?
  Entón o policía sinalou a Anna, cuxa mochila era notablemente máis lixeira: onde buscar o seu fillo Marat (tamén quizais non sexa unha coincidencia accidental de nomes aquí!). Si, é difícil para ela levar tal peso, pero aínda así está apegada. E este alivio non é unha alegría, porque aquí as racións son escasas e os rapaces son delgados.
  E aquí está o seu fillo. Apoiou os pés descalzos, cuns pantalóns a raias ordenados por riba dos xeonllos, sobre pedras afiadas e empurra un barril de formigón. E mirando para o Marat descalzo, respirando pesadamente, Anna deuse conta de que el tamén se fortalecía cun esforzo de vontade incrible. Unha cabeza rapada no fondo de ombreiros finos parece grande, e o cabelo louro sobre o fondo dunha caveira angular bronceada é case invisible. Polo que o neno parece completamente calvo. A engurra da fronte fíxose máis perceptible e máis profunda. Da que, se non fose pola pouca estatura e os ombreiros estreitos, os rapaces pareceríanse moito maiores.
  Marat está a traballar, e feroces supervisores deambulan preto, berrando e esgrimindo amplas lacras de coiro bruto. Este é un traballo duro, sen piedade. Para soportar ese ritmo de traballo, debes relaxarte polo menos uns segundos e deitarte sobre o barril para dar descanso ao teu lombo musculoso e azoutado. Non obstante, cando arde, normalmente non corta a pel.
  Anna non ten dereito a vir ata o descanso do xantar no traballo. Entón tes que mirar e esperar.
  As bágoas da nai brotan involuntariamente. As pernas do neno están cubertas de contusións, contusións, contusións, as plantas están cubertas de callos. Durante toda a primavera, verán e outono, os menores condenados vense obrigados a traballar descalzos. Din que aínda é máis hábil e mellor para os rapaces presos. De feito, esta é a famosa economía estadounidense. Ademais, os zapatos de estilo occidental desgastan demasiado rápido. E así, Deus o libre, as botas de propiedade estatal polo menos resisten o inverno; afortunadamente, o clima quentou e os tempos de neve non son tan longos.
  Pero agora os rapaces vense obrigados a arrastrar pesados carrís. Ben, onde está Maratika. É delgado coma unha cana, así as costas pasan por debaixo da pel curtida, e o estómago colapsa pola tensión. Os círculos escuros baixo os ollos, din que o traballo forzado non é doado para un neno. Poderá estender vinte anos, despois dos cales poderá interpoñer un dereito legal de recurso?
  Pero hai que renderlle unha homenaxe a Marat, el pón con destreza a barandilla, e cando ve á súa nai, sorrí en resposta. A engurra da fronte está suavizada e está claro que este aínda é un rapaz que se divirte en calquera situación...
  O látego asubío e queima dolorosamente a Marat. A nai berra, intenta abalanzarse contra o supervisor sobre o policía, o ambal agárraa polo ombreiro, deténdoa:
  - Non te atrevas! Asalto a un carcereiro no cumprimento do deber... Ao mellor, unha ducia!
  Anna xa está máis indignada:
  -¿Teñen dereito a pegar aos nenos segundo a lei?
  O policía respondeu sinceramente:
  - Isto chámase medida forzada de influencia física en relación cos criminais. Queixarse é completamente inútil!
  A muller suspirou moito, e intentou apartar os ollos do seu fillo para que non fose tan difícil. O resto dos rapaces tamén se botan. Case todos eles están descalzos, só un par dos máis antigos nalgún atrezzo obviamente caseiro. E todo o mundo está afeitado calvo, sen excepción. Cando un deles achegouse cunha pedra nos ombreiros, Anna viu o seu número perforado.
  Horror - o seu fillo ten isto?
  O descanso para xantar é curto -segundo a lei, os condenados deben traballar polo menos doce horas ao día, pero en realidade son conducidos de catorce a dezaseis. É certo, moito depende da gravidade do traballo. Por exemplo, é pouco probable que mesmo un adulto poida soportar cargar cincuenta quilos de peso, dun piso a outro sobre os seus ombreiros.
  Pero, por exemplo, podes recoller algodón por máis tempo. As nenas adoitan traballar nas plantacións, polo que é máis difícil fisicamente para os nenos.
  Para xantar, os rapaces son alimentados con arroz; en Ucraína, enraízase moi ben e é un alimento proteico moi valioso. Tamén engaden un pouco de leite con pan e allo, para que doen menos. A comida é bastante saudable, polo que os rapaces, aínda que non son suficientes, non ven bocas abertas. Aquí tes mazás e limóns.
  Marat, aínda que ten fame, explícalle á súa nai:
  - Temos un costume, e sabio: repartir os programas para todos os rapaces!
  Anna quedou sorprendida
  - Sabio?
  Un neno maior, cunha elaborada tatuaxe no brazo e unha cruz no peito, explicou con confianza:
  - Certamente! Máis dunha vez ao ano, só pode recibir unha transferencia por un gran barryk. E non podes mantelo. Somos moitos e sempre hai algún tipo de recarga!
  Anna aceptou e, acariciando o seu fillo nas costas, sentiu raias e abrasións frescas e xa curadas. A nai preguntoulle ao seu fillo:
  -¿Pétanlles moitas veces?
  Marat forzou un sorriso e respondeu:
  - Tentan non facer dano. Os riles e os órganos vitais non vencen.
  Anna continuou coa súa pregunta:
  - Non fai frío andar descalzo?
  O neno respondeu sinceramente:
  - Claro que na aldea corrían descalzos só nos días de calor, pero aquí os botan ata que cae a neve, e iso pode ser salvar... Pero.
  O neno da cruz volveu intervir:
  - ¡Levo cinco anos aquí! Está ben, traballar ao aire libre, comer alimentos saudables, podes estar endurecido e nin sequera tusir! Sobreviviremos se non morremos!
  Marat, mordendo coidadosamente as salchichas, comentou:
  - Por suposto, sobreviviremos, e quizais atopemos a liberdade!
  Aquí Anna deuse conta de súpeto de que os temas para conversar estaban esgotados. Marat viviu a súa vida, ela viviu a súa. E non é apropiado simpatizar co rapaz, só se ofenderá. Aínda que as posibilidades de Marat de ver a súa vontade están próximas a cero. Si, e organiza unha fuxida do reino da fantasía. Ademais, aínda que fuxes, no mundo moderno, como podes esconderte baixo terra durante demasiado tempo? A tecnoloxía avanza, e probablemente a súa conversación está sendo gravada, e quizais mesmo cunha imaxe de vídeo.
  Marat preguntou polo can Polkan, e despois de recibir unha resposta, calou. Anna mirou ao seu fillo conscientemente. Vémolo, quixo preguntar máis polo miúdo pola súa irmá, pero sentía que a súa nai aínda non se comunicara con ela. O descanso para o xantar é curto, e en cinco minutos os rapaces de Trudovik volverán comezar a traballar.
  Anna estiroulle unhas zapatillas de punto ao seu fillo:
  - Ponte meu querido!
  Marat respondeu nun susurro:
  - Non debería... Todos os rapaces deberían ser iguais no castigo. E camiñar descalzo ata a xeada é unha das formas de castigo! Só os queimarán. Mellor deixalo calumniar cando o meu irmán pequeno sexa maior.
  Mamá finalmente acariñou as pernas endurecidas e derrubadas do seu fillo e bicounas a pesar do po. Entón houbo un bico final na fronte, e baixo o berro ameazante do alcaide, ergueuse e dirixiuse á saída. Entón ela parou. O traballo estaba organizado coa racionalidade americana: os condenados traballaban moito para que a carga fose a diferentes grupos musculares. Despois desenvólvese o traballo e o corpo, é máis proporcional e os presos cansanse menos, o que significa que se lles pode espremer moito máis.
  As mans de Marat xa están cachondas con callos, e está cargando o zapato con bastante seguridade. O corpo é delgado, pero musculoso, e os brazos delgados son fortes. Non, quizais aguanten un traballo duro durante moito tempo. Así que é cedo para enterrar o neno.
  A escolta empurrou bruscamente a Anna e gritou:
  - Chegou o teu tempo! Imos saír de aquí! E así superei o límite!
  As pernas da muller parecen moi pesadas. Por diante hai unha visita á irmá Marinka. Agora mesmo é outono sufrindo, e hai que coller o momento. É bo que o irmán e a irmá non estean moi lonxe.
  O capital estadounidense domina en Ucraína, así como os funcionarios estranxeiros, por certo. A propia xente do común vive modestamente, pero algo tamén lles cae. En calquera caso, os trapos son baratos, e Anna coa súa pobre roupa nova parece unha ovella negra.
  Non obstante, as mozas condenadas cos seus vestidos a raias aseméllanse ás prisioneiras dos campos nazis. Pódense ver dende o vagón do tren. Moitas nenas son encarceradas por simple evasión fiscal, dándolles a oportunidade de traballar. Polo tanto, hai moitos traballadores forzados nos campos.
  Anna tivo sorte, as rapazas acababan de completar unha ampla zona e antes da nova pisan descalzas outras dez verstas. Así podes falar con Marina. Ao parecer, unha moza descalza, delgada, cun vestido a raias con número e apelido no peito, non lle pareceu perigoso á escolta, e este camiñaba poñendo a metralleta no ombreiro. Marinka, como Marat, fíxose un pouco máis alta e moito máis delgada desde a última reunión. Aínda así, non houbo ningún problema coa comida na aldea ucraína.
  Aquí son alimentados segundo a norma, obviamente insuficiente, para un traballo tan intenso e duro. Marina confesou a pregunta da súa nai:
  - Si, teño moitas ganas de comer! Mesmo collemos miñocas, lavámolas e afumámolas dun xeito especial, e ás veces comémolas crúas. ¡Fame!
  Anna preguntou sobre a saúde. Marina respondeu sinceramente:
  - Ao principio doían moito os músculos, o soño doíase especialmente, pero agora metinme. Non hai outra cousa: traballamos ao aire libre e na terra. Será peor no inverno, as máquinas son realmente duras e tediosas.
  Mamá, lembrando a fiaría, engadiu:
  - E po!
  Marinka preguntou por Marat. Aprendín que o neno estaba san, e aínda despois duns meses de traballo duro, fisicamente fíxose máis forte e temperado. Alegrouse. O irmán menor xa ten sete anos, e tamén é forte. O meu pai está agora en traballos forzados nalgún lugar de Siberia, e foi privado do dereito a corresponder. Só se sabe que segue vivo, en caso de falecemento habería unha notificación.
  Marina dixo cun suspiro:
  "Se non fose polo meu pai, quizais eu non me tería metido neste negocio!" Pasar toda a vida cunha bata a raias, e ata ir ao baño seguido e con cancións é un pesadelo!
  Anna intentou sorrir, comentando:
  - Se non hai comentarios, despois de vinte anos, segundo a lei, pode enviar unha petición de liberación anticipada!
  Marina meneou a cabeza.
  - Nos primeiros vinte anos non adoitan indultar, salvo méritos destacados... Pois se revelas unha fuxida ou unha conspiración! - A rapaza reduciu ameazante as cellas branqueadas polo sol á cor do trigo demasiado maduro. - ¡Pero nunca vou á denuncia!
  Anna mirou para a súa filla. Coraxe, como o queixo de Marat, trazos regulares e algo puntiagudos. Ao final, o pelo das nenas está calvo, pero xa conseguiron crecer un pouco. Os rizos brancos e dourados ata comezaron a enroscarse un pouco. Unha rapaza bastante alta e, a pesar da súa delgadez, non parece nada ósea nin angulosa.
  Anna preguntou involuntariamente á súa filla:
  - E que ti... Non tentaron violarte?
  O rostro de Marinka tremía, e ela respondeu en voz baixa:
  - Non sen iso, pero... Os americanos seguen sendo relixiosos e non o animan... Sen o permiso das autoridades superiores. Pero podes rexistrarte oficialmente nun prostíbulo e un ano do mandato pasará a dous!
  Anna non preguntou. Ela sabía que Marinka só se sentiría ofendido pola oferta destes servizos. O corazón da muller fíxose aínda máis duro. A rapaza respondeu cun sorriso:
  - Non esteas triste... Sempre hai posibilidades! Hai máis, na vida hai moita diversión.
  E a beleza demacrada cantaba, e as nenas recolleron a coro;
  Que pasou coa tenra noiva
  Estou sufrindo cunha alma negra!
  Lembrando o seu fermoso rostro,
  Que gardo cando entro á batalla!
  As nenas descalzas cantaron en nome do rapaz, un fermoso romance, e parecía bastante natural e fermoso.
  Lembro como o camiño andaba sen présa,
  Por aldeas pacíficas, páramos!
  Tes roupa intelixente posta
  Paso sinxelo e camiño para os mosteiros!
  
  E a herba dourada madura no campo,
  A brisa disipou toda a néboa!
  A ortodoxia estará na gloria eterna,
  A luz da esperanza nas oracións dos cristiáns!
  
  Pés descalzos nas estradas
  A nena e mais eu arrepentímonos dos pecados!
  Inclínate e crea no Deus Santo
  Sopesará a túa vida na balanza!
  Os gardas estaban formados principalmente por policías locais e escoitaban favorablemente ás mozas. Os prisioneiros agradables entraron na franxa, por onde só pasaba iso, eclipsando unha treboada.
  E cando cun repique unha voz do trono,
  Non es digno de entrar no meu paraíso!
  Porque a santidade do ceo
  Non dispoñible, nin soñas!
  
  Es pecador en problemas baixos e sucios,
  Un debe acatar e acatar durante séculos!
  Só se valora a coraxe nas vitorias,
  Como unha fusión dun único exército ruso!
  
  O noso soldado non vai ás tabernas,
  Beber vodka, está noxo - malvado!
  É o guerreiro máis forte: a tormenta do mundo!
  Quen subiu a Rusia, borrarémolo na merda!
  
  O paso da miña nena no camiño
  Detrás dos ombreiros dunha carteira rasgada!
  Ela coida das súas botas
  Dei todo para os colectores de Deus!
  Todas as nenas tiñan en común: eran túnicas e pés descalzos. A maioría delas xa son nenas altas e grandes, pero aínda quedan nenas moi pequenas coa cabeza rapada. Deixan as mesmas pegadas pequenas e espidas. Anna derrama unha bágoa involuntariamente: os desafortunados prisioneiros do réxime conquistador. E para cal deles foron enviados a traballar duro durante catorce ou dezaseis horas de traballo duro?
  E xa cheira, a queimada negra,
  Unha horda percorreu as aldeas!
  O país enteiro estaba destrozado
  Nas cinzas e ruínas da cidade!
  
  Foi entón cando a rapaza se indignou,
  - Non, non é cuestión de esconderse no soto!
  E á fronte con toda a paixón pedida,
  Porque Xesús chamou!
  
  Déronlle un avión, para vencer aos nazis,
  Voar, glorificando a este Cristo!
  Estar quente no ceo claro,
  Para pechar os ceos ao Fritz!
  
  Si, ela loitou con todas as súas forzas,
  E ela rezou ante a icona do mal!
  Non quería quedar cativo pola tumba
  Exterminaron os réptiles, non o número!
  Ante estas palabras, as rapazas, incluso a maioría, animáronse e aceleraron o seu paso. Anna tamén remaba descalza na lama quente. E ela estaba contenta. É como se volveses á túa propia mocidade. Grandes seixos das estradas fan cóxegas na sola espida, e a fatiga redúcese e mostra alegría. E aínda que a continuación do romance é moi triste, Anna sorrí amplamente.
  Pero na última batalla resultou mal,
  Por algunha razón, o tanque de gasolina rebentou!
  Ten piedade, rezo, choro a Deus,
  É unha mágoa que as nenas están en chamas!
  
  Xesús respondeume severamente
  Sufrín por ti, sufrín!
  E agora créame, non hai cadaleito,
  O Todopoderoso resucitou aos caídos!
  
  E agora a túa noiva está no ceo
  É bo para ela, El mesmo enxugou unha bágoa!
  Confía en min, tamén hai un lugar para ti
  Farás realidade o teu soño!
  
  Só sabe: servir a Rusia,
  Este é o xeito de agradar a Deus!
  Que ser todo o planeta feliz,
  É necesario servir á Patria con toda a fortaleza!
  
  O pecado principal é afastar a Patria,
  Non vaias a regañar: déitate nos arbustos!
  Prefire o papel dun miserable bufón,
  Non coñecendo a beleza do Señor!
  
  Entón, vai e vingate dos nazis,
  Xesús falou tan ominosamente!
  O fume desaparecerá no aire perfumado,
  Haberá tempo para a paz!
  
  BAIXO O Tsar Vladimir Kirillovich Romanov
  Así, o 20 de abril de 1946 comezou a III Guerra Mundial. Alemaña, Italia e Xapón atacaron o exército ruso tsarista. E de novo, resultou o máis desagradable: os xenerais durmiron o momento decisivo e inicial da folga.
  Von Bock atravesaba desde Prusia Oriental, Mainstein empurraba dende o sur e o lendario Rommel avanzaba polo centro.
  É certo que o exército italiano resultou desorganizado e non estaba moi preparado para o combate, pero o samurai loitou con moito éxito. A Alemaña nazi entrou na guerra, mobilizouse e despois de tres semanas de teimosas loitas, as súas tropas chegaron ao Vístula e atacaron Varsovia.
  Pero entón o ritmo diminuíu. Varsovia estaba defendida por un anel de defensa moi poderoso, máis precisamente, catro carrís case inexpugnables á vez, e a propia cidade converteuse nunha cidadela. Sería máis racional deixar bloqueada a capital do reino de Polonia e seguir adiante, pero Hitler insistiu en non deixar fortalezas desocupadas na retagarda alemá e ordenou tomar asalto a cidade a calquera prezo.
  Cómpre sinalar que o Führer da Terceira, aínda que acadou os maiores logros e conquistas fenomenais durante o seu reinado, estaba gravemente enfermo da síndrome de Parkinson. E como resultado, non podía percibir adecuadamente a realidade.
  A batalla por Varsovia converteuse nun episodio épico da III Guerra Mundial. Os nazis, que perderon máis dun millón douscentos mil mortos e feridos, ao final tomaron a capital do reino polaco, pero pasaron nela catro meses e medio de tempo precioso.
  Así, o intento de desenvolver unha ofensiva cara ao leste fracasou. É certo que os alemáns puideron unirse en Prusia Oriental e ocupar a maior parte do reino de Polonia - Varsovia e Cracovia. Pero tras a toma de Praga, un intento de atacar a Eslovaquia cun estrondo converteuse en escoria.
  Hitler podía loitar na histeria tanto como quixese, pero o Terceiro Reich salvou. Non obstante, o cálculo dos xenerais rusos para unha guerra relámpago e un asalto a Berlín non se materializou.
  No inverno do ano corenta e seis, corenta e sete, as hostilidades continuaron. Os alemáns intentaron avanzar e sufriron perdas. As unidades rusas levaron a cabo varias operacións ofensivas cautelosas. Recapturaron a rexión de Klaipeda e as rexións occidentais de Lituania capturadas polos alemáns.Os xaponeses sufriron grandes perdas, pero foron detidos.
  En África, no inverno, os rexementos rusos puideron devolver o que se perderon no verán e alcanzar as súas liñas orixinais. E nalgúns lugares mesmo se meten en posesións italianas.
  Cando pasou o cumio da primavera, os alemáns lanzaron unha nova gran ofensiva desde Europa. Fixeron a principal aposta por tanques superpesados de máis de cen toneladas. Nótese que o tanque ruso máis grande "Alexander"-4 pesaba só sesenta toneladas e, por suposto, os alemáns conseguiron obter vantaxe na armadura de armamento.
  Pero tamén había desvantaxes no uso de mastodontes. Sobre todo cando era necesario superar as barreiras de auga.
  Non había un único punto de vista no liderado tsarista: producir tanques superpesados por conta propia ou non.
  As batallas máis feroces tiveron lugar no ceo. Os avións a reacción determinaron quen tería superioridade aérea. Ata o momento, mantívose a paridade de calidade relativa. Quizais ata os alemáns estiveron un pouco por diante do exército ruso en calidade, pero lixeiramente inferiores en cantidade.
  Ademais, a decisión de Hitler de aumentar a produción de mísiles balísticos non se xustificaba. As armas caras, pero pouco precisas, non se escusaban. Aínda que, por exemplo, non se pode chamar completamente ineficaz. Se os saboteadores ou espías montaban unha baliza, entón atopaba os seus obxectivos con moita claridade. Si, e os mísiles de cruceiro xa estaban gañando precisión.
  O tanque medio ruso "Peter" - 5, en canto á totalidade de características, resultou ser o mellor vehículo da súa clase con menos peso, non inferior en características de combate ao máis caro "Panther" - 3.
  Outra tarxeta en Alemaña foron os tanques-acoirazados "Rat", "Monster", "Alligator". Como un medio de avance táctico, tales máquinas son fortes, pero é case imposible desenvolver unha ofensiva coa súa axuda.
  Os avións de disco, a pesar das súas excelentes características de voo, foron utilizados só en recoñecemento e como bombardeiros a gran altitude. Poderían elevarse ata unha altura de trinta quilómetros e sobrevolar Moscova, pero a escasa supervivencia no combate e o alto custo privaron ao coche da vantaxe de usalo como loitador.
  O motivo da baixa supervivencia é o anel de motores a reacción de alta potencia, un golpe no motor e o disquete perde estabilidade. Ademais, o tamaño da aeronave non podía ser inferior aos trinta metros de diámetro.
  Resultou ser unha cousa voluminosa e cara.
  Os alemáns avanzaban de forma intermitente a principios da primavera, todo o verán e ata mediados do outono. O exército tsarista defendíase teimudamente e escavaba... As tropas do Terceiro Reich sufriron perdas moi pesadas e enormes e só avanzaron de cento a cento cincuenta quilómetros. E en África, mentres, o exército ruso, tsarista, co apoio dos nativos, expulsou aos italianos de Etiopía e Somalia, ocupou Trípoli en Libia.
  Xunto coas xeadas, chegou o momento de que os xenerais rusos recuperen o que antes se perderon. Pero aínda eles aínda non tiñan forzas para romper con decisión as batallas. A finais de marzo de 1948, os alemáns só foron expulsados ás súas posicións orixinais. Pero en África, os italianos foron expulsados de Libia e xa entraron en Túnez. Notablemente as tropas rusas avanzaron en África ecuatorial.
  En maio, os alemáns e o seu exército aliado xa avanzaban. Houbo guerra e esgotamento. Aquí Rusia ten unha vantaxe notable en recursos humanos.
  De novo, os éxitos alemáns son pequenos. Pero a armada tsarista derrotou a Xapón de varios grandes arquipélagos marítimos e expulsou aos samuráis a finais do outono, poñendo a Indonesia nas botas dos cetreiros.
  No inverno, o exército ruso lanzou inesperadamente unha gran ofensiva nos Alpes nevados. O plan era desactivar permanentemente a Italia e obrigar aos alemáns a espallar as súas forzas en novas frontes.
  O súpeto e a audacia pagaron. Roma caeu a finais de xaneiro. A cidade-lenda na que estaba situado o trono papal e as relacións simbólicas están conectadas con ela coa soga de arame de espiño máis axustada.
  Os alemáns foron de novo empuxados máis aló do Vístula... Pero o máis importante, a mediados de abril, Italia quedou totalmente libre. A non ser que, por suposto, a transformación nunha das provincias rusas cun sátrapa designado polo Monarca Autocrático poida considerarse liberación.
  Pero en 1949, a Alemaña nazi xa loitaba case soa. Xapón foi expulsado de novo á súa patria, mentres que España e Portugal seguían esperando. E as súas posibilidades de poder nesta carnicería caían en picado.
  Pero cando no verán o Terceiro Reich, raspando as últimas reservas, volveu pasar á ofensiva, o ditador portugués Salazar declarou a guerra a Rusia. Tolya estaba preocupada polos éxitos das tropas rusas en África: xa ocuparan Boston e achegáronse ás fronteiras de Sudáfrica e Angola. Só aquí os EUA xogaron o seu papel. O insidioso Truman deu a entender que a potencia máis poderosa no desenvolvemento económico non perdería o seu e non permitiría que Rusia establezase a hexemonía mundial.
  En todo caso, o xeneralísimo Franco mostrou moderación, pero Salazar non. A apertura dunha nova fronte por parte dos portugueses xerou problemas ao exército ruso que entrou en Alxeria.
  Pero no verán, a principios do outono, os alemáns non lograron nada significativo. Atopáronse cunha defensa en profundidade. E o supertanque "Monster" -3 máis pesado do mundo, que alcanzou un peso de 10 mil toneladas e un calibre de bomba de 2000 milímetros, demostrou ser só un malentendido extremadamente custoso. A pesar da abundancia de canóns antiaéreos, foi destruído por avións de ataque rusos, provocando audaces ataques aéreos.
  Cando chegou a calma invernal, o exército ruso trasladou o peso dos combates a África.
  As tropas portuguesas e coloniais non eran demasiado fortes. O exército tsarista, co apoio dos árabes e da poboación local, avanzou. No inverno, liberaron Angola, cortaron aos alemáns de Sudáfrica e Madagascar. Na primavera, os combates aumentaron máis en Alxer e Camerún. Os nazis retrocederon, pero era moi difícil avanzar. Pero aínda así éxito tras éxito.
  E en Europa houbo unha calma, agás as batallas aéreas.
  En 1950, a Rusia Autocrática continuou aumentando a produción de armas. Ela tiña unha vantaxe esmagadora en recursos. Australia finalmente pasou baixo o control do estado ruso.
  No verán, o Fritz precipitouse, empurrou, lanzou miles de mísiles balísticos contra as posicións rusas, ata realizaron bombardeos de Moscova usando Fau de alcance estendido. Pero non conseguiron case nada. Atrapado e sen alento.
  E o mando tsarista rematou lentamente de comer África... As batallas por Marrocos prolongáronse ata finais de febreiro de 1951. Pero, por outra banda, as comunicacións do Terceiro Reich no continente negro foron finalmente rotas.
  Sudáfrica e Madagascar aínda aguantaron, e na primavera de 1951 o exército ruso lanzou unha ofensiva contra Nixeria para finalmente nivelar a fronte.
  No verán de 1951, os alemáns tentaron de novo avanzar... E os rusos presionaron a África e presionaron a Xapón con avións. Samurai defendía exclusivamente a metrópole, pero teimudamente non quería facer as paces.
  O máis importante é que a finais do outono toda a África ecuatorial quedou baixo o control do imperio ruso tsarista. Agora o Terceiro Reich, realmente quedou baixo control, só as terras maltratadas de Europa Occidental.
  O ano 1952 estivo marcado pola ofensiva das tropas rusas sobre Madagascar e Sudáfrica, así como a conquista da superioridade aérea pola aviación rusa. En setembro de 1952 caeu o último asentamento alemán no continente negro. Pódese ver que agora, por fin saíu o espírito prusiano.
  Sentindo a desesperanza da súa posición, Xapón asinou unha forte rendición en novembro. Impuxéronse reparacións colosais á Terra do Sol Nacente e trouxéronse tropas rusas.
  Aínda que o emperador Hirohito mantivo o seu título formal, Xapón viuse nunha dependencia de vasalos de Rusia.
  E o 1 de xaneiro de 1953, as tropas rusas comezaron finalmente a súa ofensiva decisiva en Europa. O gravemente enfermo Adolf Hitler nin sequera quería escoitar falar da paz ou dalgún tipo de rendición honrosa. Aínda que xa é visible a simple vista - Alemaña está extremadamente esgotada.
  E o exército ruso adquiriu novos tanques perfectos "Peter" -7 e "Alexander" -10 con protección dinámica e cunchas de plumas. E ela marchou ás estrelas. Máis concretamente, Berlín.
  A loita en Prusia Oriental foi extremadamente teimosa. Koenigsberg foi cercado a principios de febreiro e só caeu en abril.
  En xaneiro-febreiro, os alemáns foron expulsados da zona comprendida entre o Vístula e o Oder. En marzo, os rusos tomaron Viena e en abril Baviera.
  Berlín tamén foi asaltado en abril - este mes resultou ser tan feliz para a Rusia tsarista. E o asalto rematou coa caída da capital fascista. Hitler non se suicidou. Morreu en Bonn, por moitas das súas enfermidades incurables.
  Pero tamén por unha estraña ironía do destino ou do caprichoso Pallas, isto aconteceu o 30 de abril. Certo, non 1945, senón 1953. Pero os oito anos extra que lle deu Némesis obviamente non beneficiaron ao cabrón demoníaco. Só máis sangue e máis morte.
  E o propio Hitler sufriu aínda máis tempo que na historia real.
  A rendición tamén caeu nunha data similar, o 9 de maio de 1953. Así rematou a III Guerra Mundial.
  Durou algo máis de sete anos. Cobrou un total de máis de cento vinte millóns de vidas humanas. É difícil calcular exactamente. Europa resultou sen sangue. Rusia tamén sufriu danos colosales, para un país cun crecemento demográfico anual superior ao tres por cento, isto non é fatal.
  Pero o tsar Vladimir III mesmo deu un paso sen precedentes: legalizou a poligamia. Incluso a Igrexa Ortodoxa fixo unha concesión neste asunto, permitindo que un cristián tivese catro esposas.
  E en xeral, o catecismo foi revisado en moitas cuestións, para adaptalo ás realidades modernas.
  Rusia tomou por completo o control de África, ademais das pequenas posesións españolas, Australia, Austria, as terras alemás ao longo do Oder, incluían Italia, e todas as posesións dos samuráis e alemáns en Asia e no Pacífico.
  Francia, Bélxica e Holanda dividiron Alemaña, deixando aos alemáns só Berlín e parte da terra ao seu redor. E ao mesmo tempo recoñecéronse como vasalos rusos.
  Este resultado da guerra reforzou aínda máis a posición de Vladimir III.
  Chegou o momento da relativa estabilidade. EEUU desenvolveuse por si mesmo e tiña armas nucleares. E o tsar Vladimir Romanov tamén acumulou un arsenal decente. Rusia estaba dixerindo as súas posesións, e non había ningún desexo particular de conquistar outra cousa.
  Ademais, estourou o lanzamento dun satélite e, a continuación, o voo dun home ao espazo - tamén ocorreu en 1961, só o 9 de maio, pero había dous cosmonautas rusos Oleg e Natasha a bordo á vez. E o voo en si estaba máis grandioso.
  En 1969, tanto Rusia como os Estados Unidos voaron á Lúa simultáneamente. E foi un verdadeiro avance no espazo.
  A expansión posterior desenvolveuse moito máis rápido que na historia real. En 1981, o pé dun cosmonauta soviético pisou Marte, e en 1984 en Venus. Os primeiros asentamentos regulares comezaron a construírse na Lúa. Mercurio converteuse nunha nova etapa para os humanos en 1991.
  O ano seguinte non foi tan divertido para os rusos. Morreu o maior tsar Vladimir Kirillovich. O seu reinado resultou ser o máis longo tanto para a dinastía Romanov como para toda a historia de Rusia: sesenta e dous anos! E isto, hai que admitilo, resultaron anos de grandes logros, aínda que tivesen que pagar un prezo colosal por eles.
  Como non había fillos masculinos en Vladimir Kirillovich, xurdiu un conflito legal. O propio rei decidiuno moi sinxelamente: declarou sucesora á súa filla María. e herdeira. Un monarca autocrático pode facer calquera cousa, está por riba da lei e da propia lei. Pero os representantes da rama maior de Nicolás II rebeláronse. Ademais, Mikhail Alexandrovich Romanov deixou descendencia. Primeiro o fillo, e despois, xa que a descendencia morreu relativamente novo, e o neto. Así, xurdiu outro aspirante ao trono, xa pola liña de Alexandre III.
  O asunto cheiraba a guerra civil... Pero... Despois de tormentosas concentracións e discusións no Senado, adoptouse un compromiso. O fillo novo de María, Xurxo Primeiro, é proclamado emperador. E ata a maioría de idade goberna un consello colectivo de rexencia, que recolle todos os principais precedentes da familia imperial.
  Sobre iso, todo estaba decidido.
  En 1993, un cosmonauta ruso aterrou por primeira vez nunha das lúas de Xúpiter. O planeta xigante en si é demasiado - unha masa insoportable, que nin sequera desexaría un inimigo. Sobre el, unha cunca de café pesando, cun mazo!
  O consello de rexencia tamén existiu despois de que Xurxo primeiro entrou no trono como monarca legalmente competente. A autocracia permaneceu inquebrantable. Aínda que o crecemento da alfabetización e a concienciación da poboación - en 2000 introduciron a educación secundaria obrigatoria universal, e deu lugar a un desexo completamente natural de maior liberdade política e representación nas estruturas de poder de toda a poboación civil do Imperio Ruso. E haberá máis chineses e indios nel que rusos.
  Ademais, nesta situación, a aristocracia non podía apostar pola democratización e unha forma de goberno parlamentaria. A nobreza rusa podería ter disolto, e certamente tería disolto na onda de xente común e estranxeiros.
  E así o monarca no trono converteuse nun verdadeiro garante: a estabilidade e o dominio da nación central.
  E en 2012 tivo lugar o maior evento: o planeta máis afastado do sistema solar, Plutón, enviado aos astronautas rusos. E desde Venus, as primeiras verduras e froitas cultivadas nun planeta sobreterreno servíronse na mesa do monarca.
  
  NON DEIXAR DISCOS PEQUENOS
  ANOTACIÓN
  Accidentalmente caeu un disco cun holograma revelou a Adolf Hitler o coñecemento do futuro, que resultou ser moi perigoso para o mundo. O Führer négase temporalmente a atacar á URSS e polo momento a atacar a Occidente.
  . CAPÍTULO #1
  O viaxeiro do tempo deixou caer accidentalmente un pequeno disco duro cun holograma. E nel estaba a historia do planeta Terra. E caeu en mans das SS, e dun coronel moi intelixente. E puido comunicarse con Himmler e Hitler. E aceptárono e miraron o holograma. E sacaron conclusións.
  Primeiro de todo, por suposto, decidiu Hitler. Agora recibiu o coñecemento de como iría a guerra.
  E, por suposto, fixen algúns axustes. En particular, non detivo os tanques preto de Duker. E venceu aos ingleses. Si, e Francia capitulou uns días antes, xa que os nazis tiñan un bo coñecemento do número e disposición das tropas.
  Pero o máis interesante é máis aló... Hitler decidiu desembarcar tropas en Gran Bretaña e conquistala. E pareceume un movemento forte. Entón, antes diso, o Fritz tiña dúbidas. O propio Hitler é un gran anglófilo, e contaba seriamente coa alianza de Gran Bretaña e do Terceiro Reich contra a URSS. Pero esta vez todo estaba claro.
  Ademais, Hitler xa sabía con certeza que non sería posible negociar con Gran Bretaña, e a URSS era moi forte militarmente e formou reservas demasiado rápido. Polo tanto, non é tan fácil tratar con el. E primeiro debes crear unha poderosa flota de tanques, contra trinta e catro.
  E aínda conseguir os recursos das colonias inglesas. E isto é o principal: entón o Terceiro Reich terá innumerables reservas e poder. E, por suposto, os británicos son agora máis débiles. Non se contaron as tropas que se perderon preto de Duker.
  Ademais, Hitler tiña agora información precisa sobre as defensas costeiras británicas e entendía mellor como levar a cabo unha guerra aérea. Ademais, o Führer nomeou Speer Ministro de Armamento e Municións, e deulle poderes de emerxencia, ordenando transferir a economía do Terceiro Reich e dos países ocupados a un pé de guerra. E a produción de armas en Alemaña aumentou drasticamente, especialmente avións. Iso fixo posible gañar a batalla aérea para Gran Bretaña e levar a cabo o desembarco. E por suposto é moi, moi chulo.
  Hitler sabía agora moito máis dos seus opoñentes. E polo tanto decidiu declarar a guerra total moito antes, e antes de que o Terceiro Reich comezase a perder. Está claro que os aliados son fortes. E que mentres a Wehrmacht non estea atascada coa URSS, Gran Bretaña debería ser eliminada. Goza do momento.
  Ao mesmo tempo, por suposto, transferir o número máximo de fábricas a tres quendas e utilizar traballadores estranxeiros. E, por suposto, isto é moi grave. E construír máis submarinos. Lembre que, ao mesmo tempo, foi posible gañar a guerra submarina.
  Os alemáns foron construíndo o seu potencial a un ritmo acelerado. E presionaron os británicos no ceo. Ademais, asestaron un golpe aplastante, capturando a Malta de forma directa. E iso tamén importaba. Hitler falou duramente con Franco e obrigouno a deixar pasar as tropas alemás e asaltou Xibraltar. Despois diso, os Fritz correron cara a África en rabaños. E a presión sobre Gran Bretaña foi crecendo.
  E parecía que os británicos non tiñan ningunha oportunidade... En principio, tal e como son. Os Estados Unidos non entraron abertamente na guerra. E o desembarco tivo lugar en setembro, despois de que a aviación británica fose suprimida polas forzas superiores da Luftwaffe. O papel decisivo xogaron os esforzos de Speer, a quen Hitler nomeou en maio e ordenou trasladar a economía a un pé de guerra. E conseguiu. O Terceiro Reich gañou rapidamente impulso e o seu complexo militar-industrial. As capacidades das fábricas de avións alemás permitiron a produción de noventa e cen avións por día. E Gran Bretaña non puido resistirse a tal poder.
  Ademais outro movemento forte por parte de Hitler para permitir que as mulleres loitasen no ceo.
  E aquí están Albina e Alvina: dúas belezas descalzas en bikini pelexan no aire.
  Están moi chulos presionando aos británicos.
  Albina derruba un avión británico cos seus dedos descalzos e grita:
  Destrozaremos todo!
  Alvina tamén corta ao inimigo co seu talón e berra:
  - Será a nosa vitoria!
  Si, se as nenas pelexan case espidas, entón será grave. E así o inimigo será destrozado que non lle parecerá suficiente a ninguén. Que fortes son as nenas descalzas en bikini.
  E se xa comezan a berrar e ruxir, entón este é un bloqueo completo.
  Alvina, derrubando outro coche inglés, emitiu:
  - Non podemos ser derrotados!
  Albina, cortando ao inglés, tamén chirriou:
  - ¡Somos os máis fortes!
  As nenas definitivamente son xeniais. O Marsella tamén se desempeñou ben. Hitler prestoulle especial atención. E este fenómeno do as, que estableceu varios récords na Segunda Guerra Mundial, revelouse moito antes.
  O máis importante é, por suposto, aterrar en terra. Os alemáns tiñan unha previsión meteorolóxica precisa, e coñecemento da defensa costeira, polo que o desembarco foi moi ben.
  Os nazis actuaron con confianza. O batallón de mozas SS "Lobos" participou na batalla. As guerreiras loitaban só en bikini e descalzas, o que as facía invencibles. E esta, debo dicir, é unha decisión moi reveladora e xenial.
  Os nazis continuaron atacando... E inmediatamente as cabezas de ponte en chan británico foron capturadas en movemento.
  Gerda e Charlotte, golpeando os pés descalzos entre as pozas do outono, dispararon contra as tropas inglesas e berraron:
  - Na guerra santa, alí estará a nosa vitoria! Bandeira imperial cara adiante - gloria aos heroes caídos!
  E outras nenas, lanzando granadas cos pés descalzos, mostraban a súa clase máis alta, ruxindo:
  - Ninguén nos vai parar
  Nada nos vencerá!
  Con audacia destruiremos o inimigo,
  A nosa vontade é un monolito!
  E, de feito, as nenas eran incribles. E, de feito, estas nenas son super!
  E cando tamén se quitaron os suxeitadores e mostraron unha agresividade tan inflexible, realmente se volveu - super!
  Gerda, disparando aos opoñentes, chirriou:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  E co seu talón espido lanzou unha granada. E destruír moitos inimigos.
  Charlotte tamén lanzou un limón cos seus dedos espidos, arrincou unha masa de inimigos e chirriu:
  - Polo comunismo ario!
  Christina tamén loita cortando aos opoñentes e ruge:
  - Pola nai Prusia!
  Magda lanzou co seu talón espido un agasallo asasino da morte, arrullada:
  - Por grandes fitos e logros!
  As nenas parecen estar furiosas a fondo. E mostran a súa clase. E bastante significativo.
  Onde está contra o equipo feminino, sobre todo se lle quitaron o suxeitador: resiste!
  As nenas, por suposto, se amosan clase, amosarano moi significativamente.
  E como rugen a todo pulmón.
  Si, onde está o Terceiro Reich contra isto para resistir...
  Pero finalmente, o Fritz pasou por alto Londres. E moveuse nos seus cadrados.
  E Churchill foxe a Canadá.
  Os británicos rendiron Londres para evitar a destrución. E en xeral resistiu bastante débilmente. E foron derrotados xuntos.
  Inglaterra caeu. Un rei pro-alemán foi colocado no trono e formouse un goberno encabezado polo primeiro ministro Mosley.
  Entón comezou a conquista das colonias de Inglaterra. E os alemáns preparábanse para marchar cara ao leste. E recolleron novos tanques. O T-4 foi mellorado para un arma máis potente. E o T-3 conseguiu unha arma cun canón máis longo.
  Churchill, por suposto, virou o rabo entre as pernas e comezou a pedirlle aos Estados Unidos que entrasen na guerra. Pero América perdeu o desexo de ver o fortes que eran os nazis.
  E houbo algúns cambios na tecnoloxía. Os alemáns, facendo o "Tiger", colocaron o motor e a transmisión xuntos e nun bloque e cruzado, a torre fíxose máis pequena e estreita, e o tren de aterrizaje cambiouse por outro máis lixeiro e práctico.
  Como resultado, o "Tiger" resultou ser inferior a dous metros e pesar menos de trinta e oito toneladas. O que, cun motor de setecentos cabalos, proporcionoulle unha boa mobilidade. E a protección era aínda mellor, xa que a armadura estaba situada baixo as ladeiras. E así o tanque simplemente non se toma.
  Este coche era incomparable.
  Despois da capitulación e sometemento de Gran Bretaña comezou o proceso de captura das colonias.
  Os alemáns non tiveron tempo de atacar a URSS na primavera do corenta e un. E no verán era obvio que non estarían a tempo antes do inverno!
  Entón Hitler decidiu non ir a Rusia polo momento. E xa que os Estados Unidos poden crear unha bomba atómica, primeiro debes sometelas. Aínda que chegar a Estados Unidos no exterior non é doado. Pero temos que...
  En primeiro lugar, os alemáns en maio de 1941 levaron a cabo a operación Ícaro para capturar Islandia. E foi atrevido e intelixente. Despois a Groenlandia e despois a Canadá.
  Houbo unha conversación: Stalin querería unirse á coalición do Eixo? E tamén ir á guerra cos Estados Unidos? A tentación foi, por suposto, grande. Pero Stalin mantivo a consistencia... e non entrou na guerra.
  E os alemáns achegáronse aos EE.UU. Xapón derrotou a flota estadounidense no porto de Perú e apoderouse de moitas terras. Os alemáns conseguiron capturar tamén a India. E foi o seu movemento forte.
  Hitler ordenou a acumulación de tropas en Arxentina e Brasil. E recoller alí forzas colosais. E tamén moverse por Canadá. Xapón bloqueou os EUA e o istmo de Panamá. E comezaron a presionar aos americanos de ambos os bandos.
  Os alemáns conseguiron convencer a Arxentina e Brasil para que entrasen na guerra contra os Estados Unidos. A autoridade do Terceiro Reich foi grande. América ten unha economía forte, pero un exército bastante débil. E está sendo moi presionado. E o mar, os xaponeses afundiron case toda a flota. E América estaba baixo o ataque da frota submarina. E moi poderosas derrotas esmagadoras de poderosos barcos e portaavións. Que tamén destrúen a todos.
  Hitler tomou o inimigo por presionar e comezou a esmagar como un rompe ósos. E doía.
  E as nenas están esmagando os americanos no ceo. E o tanque "Tiger" na versión modernizada converteuse nun coche xenial. E golpeou a todos coma un martelo neumático.
  Hitler, como din, é un terminador asasino. E as mozas da Wehrmacht son unhas guerreiras asasinos e golpean ao inimigo.
  Por exemplo, dous pilotos do Terceiro Reich - Albina e Alvina chamáronlles A - un cadrado, anotaron contas con moita rapidez. Mentres que o Marsella era considerado o campión. En xuño de 1943, levou a súa conta a catrocentos coches e, como resultado, recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E este é o quinto grao.
  Pero Albina e Alvina xa o estaban ao día. Superando os trescentos vehículos abatidos cada un, recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. Pero agora xa se achegaban aos catrocentos. E non ían parar.
  Aquí Albina presionou os dedos espidos dos pedais do volante e berrou:
  - ¡Gloria á gran Patria!
  E derrubou un par de avións americanos.
  Alvina, seguindo disparando, tamén goleou. Ela derrubou dous avións do exército estadounidense cos pés descalzos e chirriu:
  Somos a encarnación do odio!
  As nenas separáronse. Son moi áxiles na batalla.
  Albina disparou o seu canón e asubiou:
  - Gloria á Patria - látego!
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - Enorme gloria!
  Os alemáns presionaron moi forte aos americanos. E tomaron a calidade da súa aviación.
  O E-50 resultou ser un bo desenvolvemento. Este tanque resultou cun canón perforante e de disparo rápido. E cunha boa protección frontal.
  O estadounidense Sherman non é o seu rival. E tamén Pershing. O E-50 resultou ser unha besta de máquina.
  Os alemáns no ano corenta e terceiro instaláronse en Groenlandia e crearon un punto de apoio en Canadá. Ao mesmo tempo, a diplomacia alemá gañou a Brasil ao seu lado, xunto coa Arxentina, que levaba tempo obediente. E a promoción comezou dende as cabezas de ponte do sur.
  1944 foi un ano decisivo. As tropas alemás e xaponesas invadiron México, e capturaron case todo o Canadá, invadindo tamén Alasca. E entón as hostilidades foron finalmente trasladadas aos Estados Unidos. No seu territorio comezaron a producirse verdadeiras batallas.
  E, por suposto, os tanques alemáns da serie E mostraron ser vehículos moi perigosos e de combate. Onde están os americanos antes que eles. Os fascistas teñen tanta forza.
  Especialmente cando a tripulación do tanque de Gerda está atacando e esmagando ás tropas estadounidenses.
  Ten un coche da serie E-50, áxil e veloz. Ten unha lonxitude de cañón de 100 EL e un calibre de arma de 105 mm. Se tal arma se pica.
  Gerda presionou o botón do joystick cos dedos espidos dos pés, disparou un proxectil, golpeando con precisión o inimigo e chirriu:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Charlotte, esta moza pelirroja tamén golpeou, usando os seus dedos espidos, contra os americanos e chistou, mostrando os dentes:
  Gloria ás nosas tropas invencibles!
  Kristina tamén golpeou cos seus dedos espidos as súas pernas áxiles e ciceladas e berrou:
  - ¡Gloria ao heroísmo da Wehrmacht!
  Magda, usando os longos e graciosos dedos das súas pernas espidas, tamén golpeou e berrou:
  - ¡Gloria á invencible Wehrmacht!
  E catro nenas collerán e ruxirán a todo pulmón:
  - ¡Somos auténticas aguias, e cheas de heroísmo! E voamos coma paxaros, fillos da valente Patria!
  Gerda volveu disparar cos dedos espidos. Ela bateu contra o coche americano e asubiou:
  - Non, non fillos, senón fillas!
  Charlotte disparou contra o coche americano, arrincoulle a torreta e berrou:
  - ¡Claro que as fillas son moi heroicas!
  Christina golpeou ao seu opoñente. Ela atravesou ao inimigo e asubiou, mostrando os dentes:
  - ¡Somos as verdadeiras máquinas da morte!
  Magda tamén disparou contra o inimigo. Ela rompeu a armadura do inimigo, golpeou a fronte do inimigo e berrou:
  - E somos as máquinas máis perfectas do mundo!
  E as nenas ouvearon a coro:
  - Gloria a Alemaña, gloria, os tanques están a correr cara adiante! Divisións do Terceiro Reich dá a benvida á xente valente!
  En resumo, os alemáns ían moi ben, e as súas tropas ían anotando unha vitoria tras outra.
  Os Estados Unidos, por suposto, teñen unha economía forte, pero perderon en termos de tecnoloxía. Especialmente tanques e avións a reacción. Os alemáns xa tiñan o ME-262 X en produción en serie, e este avión era supervivible, a velocidade superior a 1150 quilómetros por hora e armado con cinco avións canóns de 30 mm. Os estadounidenses non poden resistirse a tal máquina.
  Os alemáns tamén tiñan un paxaro XE-262, fácil de fabricar, case na súa totalidade de madeira, moi lixeiro e maniobrable. Pero o XE-262, debido á súa masa demasiado baixa e á súa alta velocidade, era difícil de xestionar e requiría pilotos altamente cualificados. Pero foi xenial para o estilo de Huffman, que funcionou no achegamento. E de preto esmagou aos americanos.
  Pero ademais de Marcel tamén había dúas mozas: Albina e Alvina. Cada un superou os trescentos avións abatidos e recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. As cruces de cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes teñen ata agora só Huffman, que derrubou máis de cincocentos avións, e Rudel, o lendario avión de ataque, derrubou máis de cincocentos tanques e moitos outros obxectivos terrestres. E dezasete avións máis.
  No Terceiro Reich tamén aprobaron o sexto grao da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes, para os que chegan a mil avións abatidos, ou a mesma cantidade de tanques rotos.
  Nesta Cruz de Cabaleiro deberían estar unidos polo menos cen diamantes, e sería máis grande que outras Cruces de Cabaleiro. Así que o premio non só foi honorable, senón tamén caro.
  Albina e Alvina están voando polo ceo. Derriban os seus avións ianquis e cantan entre os dentes:
  - Mozas guapas,
  Grandes amigos...
  Serían formidables rapaces -
  E grandes patadas!
  Albina apuntou o canón do avión coa axuda dos seus dedos espidos, golpeou ao americano e chirriou:
  - ¡Luces de ollos alegres!
  E chiscolle un ollo á súa parella. Ela cortou a súa contraparte. Ela esnaquizou o inimigo usando os seus dedos descalzos e berrou:
  - Polo comunismo e as nosas gloriosas vitorias!
  Albina corrixiu á súa parella, derrubando o avión ianqui:
  - Polo comunismo ario!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  Mentres tanto, a guerra continuaba. Os estadounidenses estaban perdendo claramente ante o mellor inimigo en tecnoloxía e adestramento, e mesmo usando divisións estranxeiras.
  En particular, os Yankees teñen o principal tanque Sherman. Ben, onde está contra o principal E-50 alemán. A máquina dos nazis tiña unha blindaxe frontal de 250 milímetros, unha blindaxe lateral de 170 milímetros e un peso de setenta toneladas cun motor de 1200 cabalos de potencia cun impulso de motor.
  Nótese que o Sherman nin sequera puido penetrar no lado alemán, xa que a blindaxe do E-50 está inclinada. Incluso o Sherman cunha arma de dezasete pés, o Firefly, non levou realmente a un alemán a bordo. Pero este tanque non era enorme.
  E os alemáns tomaron con confianza o tanque estadounidense a cinco quilómetros de distancia. Ademais, ten unha silueta alta. Os americanos tiñan a Pershing algo mellor. Pero este tanque non era tan masivo como o Sherman, e aínda así o seu canón de 90 mm non era suficiente para unha loita eficaz.
  Só "Supershing" podería penetrar o E-50 alemán no lateral. O beneficio dunha arma e un calibre de 90 mm e unha lonxitude de cañón de 73 EL. Pero, por outra banda, a cadencia de disparo é de só catro tiros por minuto contra doce para o alemán E-50, e o peso de cincuenta toneladas é demasiado grande para un motor de 500 cabalos de potencia. Si, e a armadura é insuficiente. Na fronte do mastodonte principal alemán, os americanos aínda non romperon. E o Fritz tamén tiña un E-75 cun canón de calibre 128 mm e un grosor de blindaxe lateral de 210 mm baixo pendentes, cunha protección aínda mellor e un motor de 1500 cabalos de potencia.
  Entón, desde o principio, EEUU estaba perdendo. Só o tanque T-93, máis precisamente un canón autopropulsado de noventa e tres toneladas de peso, cun grosor de blindaxe frontal de 305 mm e un canón de 155 mm, podía loitar frontalmente contra os mastodontes alemáns.
  Pero o rendemento de condución deste canón autopropulsado non tiña importancia, así como a cadencia de lume. E os alemáns destruírona con avións.
  Entón, os americanos no seu conxunto non estaban facendo ben, e estaban perdendo irremediablemente.
  E as tropas alemás achegáronse cada vez máis a Nova York e Washington.
  Roosevelt suplicou a Hitler pola paz.
  Pero o Führer só quería a rendición completa sen condicións. Washington estaba cercado. E os nazis comezaron un asalto á capital dos Estados Unidos.
  A tripulación do tanque de Gerda loitou por un mañá máis brillante. E gañou sen problemas.
  A nena incluso comezou a disparar non só cos seus dedos espidos, senón tamén cos pezones escarlatas dos seus peitos. E iso axudou moito.
  Charlotte tamén disparou premendo os seus pezones de rubí no botón do joystick e piando:
  - A grandeza do comunismo reside en non ser un peixe, senón unha balea!
  Christina, disparando, premendo os botóns do joystick, sinalou:
  - E nós os alemáns construiremos o máis grande do comunismo!
  Magda, disparando pezones carmesí aos seus opoñentes, emitiu agresivamente:
  - O comunismo máis brillante! Só arriba, nin un paso para abaixo!
  Gerda apuntando o canón cos seus pés espidos, e dándolle a volta ao obús americano cun disparo ben apuntado, confirmou:
  - Polo comunismo ario!
  Despois da caída de Washington, Estados Unidos capitulou pronto. E aconteceu o 31 de xaneiro de 1945.
  Rematou a Segunda Guerra Mundial. E o ascenso de Hitler ao poder coincidiu coa capitulación de América.
  Parecía haber un longo período de paz. De feito, todas as guerras remataron, os Estados Unidos están capturados, e que máis se pode querer? Pero había unha superpotencia máis con colonias: Xapón. E Hitler quería conquistalo, así como a URSS.
  O 22 de xuño de 1945 comezou a invasión do exército do Terceiro Reich na URSS.
  Con que pode contar o Exército Vermello nestas condicións? As forzas xa son moi desiguais.
  Pero ao parecer, os rusos e outras nacionalidades aínda teñen algúns cálculos.
  E loitan moi duro.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana están loitando contra os nazis.
  Mozas tradicionalmente descalzas e en bikini. E este é o seu credo. Loitan con ferocidade salvaxe.
  Natasha, disparando cunha metralleta, comenta:
  - ¡En que somos bos, que sabemos loitar!
  Zoya, disparando ao inimigo, acordou:
  - Podemos!
  E lanzou unha granada cos seus dedos espidos.
  Agustina garabateou aos nazis cunha metralleta, e con moita emoción, berrou, lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Eu son o destrutor do mal!
  Svetlana, tamén disparando contra o inimigo e disparando con precisión, cortando os inimigos e lanzando unha bolsa de explosivos co pé descalzo, debido ao que o tanque virou, emitiu provocativamente:
  - Vou moer o Terceiro Reich en po!
  E a nena sacou a lingua de novo.
  Aquí están os guerreiros. Con eles podes loitar contra case calquera monstro. E ata o de Hitler.
  Natasha, disparando contra os nazis e defendendo Moscova, cantou:
  - Estamos esmagados polo xugo da horda,
  Estamos oprimidos polo xugo do infiel...
  Zoya, disparando contra o Fritz, e lanzando os dedos descalzos cos pés, soltou un asubío asasino:
  Pero ferve nas nosas veas
  O ceo dos eslavos...
  Agustina, disparando contra os nazis, e actuando con moita enerxía, dándolle unha granada co seu talón espido, continuou:
  E dende as marabillosas costas,
  Ás costas de Kolyma...
  Svetlana cantou con paixón salvaxe, xogando cos músculos das súas pernas, e as fichas da prensa deron:
  Todo isto é a nosa Terra,
  Todo isto somos nós!
  E aquí as rapazas, debo dicir, estaban con gran presunción e agresividade colosal.
  Ninguén pode detelos, nada pode derrotalos. As lobas malvadas esmagan ao inimigo, as tigresas malvadas saúdan aos heroes.
  Ou quizais heroínas. Aquí están as rapazas de xogo do voo máis alto dun paxaro.
  E se pelexan, entón de corazón....
  E Alenka coa súa tripulación no tanque KV-13. Unha máquina que está preparada para resistir as composicións piramidais alemás. A nena dispara ao inimigo e canta:
  - Os nosos tanques, só é un milagre,
  Desde desertos ata mares do norte!
  Destrozarémoste, cre Judas,
  A terrible besta será destruída!
  Anyuta confirmou con furia, tamén disparando contra o inimigo coa axuda dos seus dedos descalzos:
  - Destrozarei o inimigo e moerei en po.
  Alla por quendas cargaba contra o inimigo coa axuda dos seus dedos espidos e berraba:
  - Pola grandeza do comunismo vermello!
  María tamén golpeou ao inimigo, facendo un tiro ben apuntado co seu membro inferior espido e ruxiu:
  - Por fermosas vitorias!
  Marusya tamén, coa axuda dos seus dedos espidos, moveu ao inimigo, coma se lle golpeara, e berrou:
  - Polas máis altas ideas do comunismo!
  Os Cinco loitaron contra os nazis como terminadores.
  E os pilotos soviéticos tamén loitaron no ceo. En particular, Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova.
  Loitaron como heroínas épicas. Usando os dedos descalzos, enviaron proxectís aéreos. Golpearon os inimigos moi acertadamente.
  Anastasia presionou o seu pezón escarlata no botón do joystick, golpeou ao fascista e berrou:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo!
  Disparando ao inimigo usando pezones de amorodo, Akulina semiespida tamén arrolou:
  - Gloria aos heroes da URSS!
  Estas son nenas quentes e fortes aquí. Como loitan como auténticas bestas. E teñen unha paixón sobrehumana e unha forza colosal.
  Anastasia, esmagando aos nazis, cantou:
  - Enriba do desafortunado planeta colgaba,
  Fritz malvado a escuridade ardiente...
  O ocupante odia a súa machada,
  Afia e córtache a cabeza!
  
  Non obstante, non é un peón,
  E non andar para sempre baixo o xugo...
  Converte os malvados inimigos en tizóns,
  Será o gobernante dos mundos!
  E despois está Elizaveta nun canón autopropulsado SU-100. Unha máquina cun canón de 100 mm máis potente que o T-34-85 e lista para loitar contra os inimigos.
  Nenas no tanque, por suposto, nun só bikini.
  Elizabeth presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos, disparando con bastante precisión ao inimigo e arrolou:
  - Pola Rusia do comunismo!
  Entón Ekaterina disparou á súa vez, usando o pezón escarlata do seu peito para disparar.
  Ela golpeou o tanque nazi e arrolou:
  - Polo éxito na construción do comunismo!
  Elena tamén disparou contra o seu opoñente usando os seus dedos espidos. Ela esnaquizou o barril dun tanque piramidal, fíxoo todo acertadamente.
  Entón ela berrou:
  - O máis brillante teremos comunismo!
  Despois lupanula e Euphrosinia, aínda que adoita ser só condutora. Pero a nena golpeou con moita precisión, golpeando o fociño do tanque nazi.
  Entón ela rulou:
  - O noso comunismo é máis brillante que o sol!
  As nenas do tanque están descalzas e en bikini parecen moi fermosas e carismáticas. E teñen peitos con pezones tan escarlatas.
  Isabel cantaba con deleite;
  Esmaguemos o xugo, cremos no fascismo,
  Moverei montañas se é necesario...
  Haberá unha era, a era do comunismo,
  Voei ao ceo cunha canción!
  E de novo, a nena co seu pezón escarlata preme o botón do joystick e golpeará aos nazis.
  Así que o Führer non o atopará un pouco.
  Con esas nenas, está claro que a URSS segue viva e Hitler non pode rompela tan facilmente.
  Aínda que os alemáns están a subir...
  Gerda está loitando no tanque E-50 U, entón haberá un esmagamento mortal. E así todo o mundo está a dar unha goleada.
  Preme os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés, e golpea un trinta e catro e ruxe:
  - Polo comunismo, o gran ario!
  Charlotte loita, e cos seus dedos descalzos tamén envía un proxectil mortal e grita:
  - Iso é xenial!
  Christina colleuno e golpeou coa axuda dos seus dedos descalzos contra o inimigo cun salto mortal e arrolou:
  - Por grandes vitorias!
  E Magda tamén, coma un lupaneet de salto asasina, coa axuda dun tacón espido, lupanula das metralladoras e rosmaba:
  - Para superhomes!
  Entón, o Exército Vermello está axustado disto.
  Aquí Agatha e Adala pelexan nun disquete. Os guerreiros controlan a máquina coa axuda de joysticks e despregan esta unidade máis poderosa. E así esmagan aos adversarios. E golpean con raios de calor do aire. Literalmente destruíndo o poder dos rivais.
  Ágata, disparando ao inimigo, ruxe:
  - Enloquece a miña paixón!
  E cun tacón espido e redondo, como presionando.
  Adala, disparando contra os inimigos, declara con confianza:
  - Só é poder!
  E tamén usa os seus dedos descalzos contra o inimigo.
  As nenas realmente dispersáronse. E tal, digamos belezas de loita directa.
  Polo tanto, é moi difícil que a URSS resista ese poder.
  Albina e Alvina tamén loitan e derruban aos inimigos cos seus dedos espidos. E moi nefasto.
  E as nenas esmagan o Exército Vermello e rugen:
  - Os lobos brancos apúñanse nunha manada,
  Só así sobrevivirá a especie...
  Os débiles perecen - son asasinados...
  Limpeza de sangue sagrado!
  . CAPÍTULO #2
  Os alemáns e os seus aliados están presionando ao Exército Vermello. E destruír Rusia.
  Pero as nenas soviéticas tamén loitan a cambio. E mostran a súa clase máis alta.
  Anastasia Vedmakova salta ao avión. Levántao no aire, anda teso e ruxe:
  - Polo gran comunismo!
  A nena pelexa en bragas soa. E é moi bonito.
  E Akulina Orlova ata quitou o suxeitador, e só un covarde loita. E a rapaza é moi chula.
  Akulina é unha super nena, e coa axuda dos seus dedos espidos derruba ao inimigo e berra:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Mirabela Magnetic levaba só calzón de baño. Unha rapaza tan fermosa e loitadora. E como berra:
  - Teño unha nena que é super!
  E tamén coa axuda dos dedos espidos, atravesa o inimigo.
  Estas son as nenas e moi chulas e divertidas. E así esmagan a toda a coalición fascista en carámbanos coma un club.
  Pero aínda así a Wehrmacht avanza.
  Entón as catro nenas gañaron a lendaria gloria. Aínda que en xeral o seu glorioso camiño comezou no ano corenta e un. Himmler convenceu ao Führer para que probase os batallóns de mulleres nas batallas, de arios especialmente adestrados.
  Os combates demostraron que as mulleres non son para nada un elo débil e saben loitar ben. E ao mesmo tempo soportan menos perdas que os homes. Os guerreiros tamén loitaron na infantería, golpeando os pés descalzos nas areas quentes do deserto do Sahara. E dominaba os tanques. Tendo probado o "Tiger", en batallas con Gran Bretaña.
  O destino do tanque Panther resultou interesante. Na historia real, este mellor e segundo tanque máis grande do Terceiro Reich xogou un papel importante no Pantsval. Alternativamente, as "Panteras" case non pelexaron. Non tiveron tempo de asaltar a metrópole británica. Os "Panthers" -2 máis avanzados e poderosos entraron na serie para as batallas contra os EUA.
  E agora os catro recibiron un "E" -50 aínda máis poderoso e perfecto, que se distingue por armas fortes e protección.
  Os guerreiros sentíanse moi seguros. O control do tanque é o máis moderno con joysticks. O último coche. Incluso o motor de turbina de gas. Pero tamén hai moitas "Panteras" -2. Trinta e catro non é un rival para tal máquina.
  Gerda estaba recostada nunha cadeira de brazos. Ela era bikini. As nenas xa están afeitas a loitar semiespidas. As areas quentes do deserto queimaban os seus pés descalzos, os seixos das montañas picaban as súas plantas espidas. Pero os guerreiros non romperon en absoluto e non se frotaron en pó.
  O comandante da tripulación, que recibiu moitos premios, asubiou:
  - E agora Rusia está contra nós! Novas aventuras e vitorias agardan!
  Ela sacudiu a súa branca cabeza de neve. Rubio natural, moi fermoso e curtido.
  Charlotte sorriu.
  Esta rapaza tiña o pelo vermello cobre que ardía coma unha chama. Tamén unha beleza, cun bronceado. En bikini, bronceada, musculosa. Cos pés descalzos, pisando a area quente e pedras afiadas.
  O demo ardente comentou:
  - Os rusos son quizais os nosos adversarios máis fanáticos!
  Christina levantou a voz. O seu cabelo é amarelo cobrizo, tamén arde como unha chama, pero cun ton dourado. E o mesmo bronceado, músculos e beleza. Rostro expresivo e ao mesmo tempo amable. E un bikini. Pernas que marcaron durante quilómetros unha superficie dura e ardente, pero que non perderon a súa graza e liñas suaves. Os dedos espidos están ben recortados e moi áxiles.
  A nena pelirroja preguntou:
  - Por que o pensas?
  Magda respondeu por ela. Esta rapaza ten o cabelo branco ouro, rubio mel. Moi fermosa, musculosa, cunha cara expresiva e ollos de zafiro-esmeralda. As pernas tamén están endurecidas, con tacóns redondos e dedos rectos. Quizais Magda teña a cara máis tenra, case mansa, a pesar do seu queixo valente. Gerda, por exemplo, parece máis dura. Un pouco máis suave que Christina, e algo perversa como a bruxa Charlotte.
  Magda comentou:
  - Teñen un sistema totalitario como o noso. Polo tanto, son máis duros!
  Gerda sorriu e respondeu:
  - Os tanques soviéticos son un montón de chatarra. Non debemos terlles medo!
  Magda respondeu suavemente:
  - Na serie KV, está chea de mastodontes. Especialmente KV9.
  As nenas riron. O último tanque realmente resultou ser unha "obra mestra": a máquina máis pesada con tres canóns: dúas de 152 mm e unha de 122, cun peso de trescentas toneladas e unha armadura frontal de 200 mm. Un dos modelos máis fracasados na construción de tanques. Non era posible transportar un tanque así. E o coche é simplemente un desperdicio de diñeiro! O KV-10 tamén entrou na serie: unha máquina con tres canóns de 107 mm e un peso de duascentas toneladas, unha especie de cazatanques.
  Non é a mellor idea poñer dúas armas no tanque. E aínda máis de tres. Aquí Stalin, por suposto, mostrou tiranía. E interferiu moito co país. Non obstante, tamén se desenvolveu un tanque da serie Isov. Pero tamén enorme e pesado. A única diferenza coa serie KV é un intento de colocar a armadura nunha pendente racional. Pero o Exército Vermello non fixo guerra e, polo tanto, a técnica non mellorou moito. E non había práctica de combate de usar máquinas.
  En xeral, os alemáns utilizaron catro anos de atraso en comparación coa historia real máis fructífera.
  A pelirroja Charlotte presionou os seus dedos espidos no joystick. Disparado no búnker fronteirizo. Un proyectil de 105 mm alcanzou o canón soviético e deulle a volta. O conxunto de combate comezou a romperse e os proxectís detonaron.
  A bruxa vermella asubiou:
  - Son un cabaleiro terrible - de xeonllos salvaxes! Varrerei da face da terra os inimigos da Patria!
  E o sorriso dos dentes de perlas e o brillo dos ollos esmeralda. As nenas son realmente de primeira.
  Cristina riu e respondeu:
  Agora vou tirar!
  E tamén disparou contra o inimigo. Un canón soviético de 76 mm disparou. O proyectil alcanzou a fronte inclinada da E-50. E rebotou. Só soaba nos oídos das nenas.
  Gerda bateu os seus pés descalzos e berrou:
  - Que paso!
  E ela mesma disparou o seguinte tiro... Os tanques alemáns dispararon contra a zona fortificada soviética. O E-100 tamén funcionou. Esta máquina tamén resultou ser un derivado do Rato. Non é moi boa idea para un tanque de dous canóns. O E-100 xa foi descontinuado.
  Pola contra, as modificacións de asalto da serie "E" entran na serie. Pero este aínda está funcionando. E dispara proxectís.
  Charlotte ríe estridente e sacude o pé descalzo.
  - A guerra é un estado terrible, pero cativa como un xogo!
  E a nena disparou, e moi acertadamente.
  Christina mostrou os seus dentes nacarados. É unha pantera carnívora e depredadora.
  As armas soviéticas están disparando, e diante delas hai campos minados. Os teletanques alemáns están movendo. E os bombardeiros de asalto traballan cun ruxido salvaxe.
  Os postos fronteirizos roldan. As hordas de Hitler cruzaron a fronteira.
  Magda comentou que non era moi enxeñoso, golpeando o pé descalzo na armadura:
  - Varremos unha defensa forte, pero panículas de aceiro!
  Os guerreiros guiñábanse un ollo. A defensa soviética era bastante poderosa. Especialmente moitos min. E isto atrasou os alemáns. Pero aínda así conseguiron avanzar.
  Os bombardeiros traballaron en posicións soviéticas, e os avións de ataque tamén viñan de arriba. Precipitándose nas profundidades da defensa do Exército Vermello e do TA-400, unha das modificacións máis formidables dos bombardeiros. Ata seis motores, incluídos os a reacción. E están bombardeando e destruíndo cidades soviéticas.
  Gerda, disparando, comentou cun sorriso:
  - Na batalla, somos animais, pero con mente de home!
  E disparou de novo. Destruíu un canón soviético. En xeral, esta é unha rapaza do máis alto nivel. E é moi chulo.
  O E-50 disparou contra as posicións soviéticas, practicamente sen danar. A blindaxe inclinada do coche con aceiro cementado deu excelentes rebotes. Os proxectís soviéticos nin sequera podían rabuñar correctamente aos alemáns.
  Christina recordou as probas do "Tigre". Entón foi o primeiro tanque alemán producido en serie. Ningún dos proxectís puido causar danos ao Tigre. Os británicos caeron baixo os seus golpes. Pero aquí hai un canón de dezasete pés, furado na testa. Entón as nenas case morreron. E isto foi lembrado polo guerreiro. Que preto estaban da anciá ósea da gadaña, sentindo o seu alento xeado.
  A nena fregou a súa sola núa contra a esquina. Ela realmente quería saltar do tanque e correr. Ela é unha guerreira tan directa.
  Cristina cantou con aplomo:
  - Néboa azul, e por todas partes engano!
  Os guerreiros riron... O seu vídeo era moi sexy e erótico.
  E a arma funcionou e disparou. Nin sequera pensou en parar. Todo o mundo mandaba shell tras shell. Romper as posicións soviéticas en fichas e fragmentos.
  Unha canción soou dos altofalantes detrás;
  O soldado sempre está san
  O soldado está preparado para todo...
  E po coma das alfombras,
  Estamos saíndo do camiño!
  E non pares
  E non cambies de perna -
  Os nosos rostros brillan
  Botas brillantes!
  E de novo o poder dun bombardeiro a reacción cae sobre as posicións soviéticas. E de novo, destrución e áreas fortificadas enteiras son arroxadas. E as armas voan en todo tipo de direccións.
  Varias ducias de tanques alemáns están disparando ao mesmo tempo e destrúeno todo.
  Gerda séntese como unha Bagheera de caza. Aquí a primeira liña de defensa soviética xa foi destruída. Pero os soldados do Exército Vermello aínda pululan e disparan contra os alemáns.
  Entre os combatentes tamén hai pioneiros. Os mozos leninistas uníronse voluntariamente ao Exército Vermello. A maioría dos rapaces están descalzos e con pantalóns curtos. Visten eles mesmos, alboroto.
  E os pioneiros están morrendo...
  Charlotte, liderando o lume, rosmou:
  - E os pioneiros, esa é a cousa, todo o país estaba mirando!
  Ela disparou contra os rusos, e Christina, asubiando velenosamente:
  - Parecemos falcóns, volámonos coma aguias!
  E de novo soltou un sorriso ardente. Nenas preciosas...
  Varios tanques alemáns movéronse baixo terra. E apareceron na retagarda das tropas soviéticas, causando pánico e garabateando metralladoras. Os nazis apareceron como mosquitos dun pesadelo.
  E-50 viu o movemento de trinta e catro a través da óptica. Gerda mostrou os dentes e comezou a apuntar o barril. Máquina soviética cunha pequena torre T-34-76 e moi móbil. Proba este e consígueo. A rapaza xa ten bastante experiencia, pero o coche soviético segue sendo diferente ao Sherman estadounidense.
  E a distancia ata o ruso é de case cinco quilómetros.
  A nena rasca o seu talón espido, Charlotte faille cóxegas entre os dedos dos pés. As nenas ríen.
  Entón Gerda dispara contra o coche ruso. O proyectil preséntase moi preto, case rañando a armadura... Pero aínda pasado. Gerda golpea o metal co puño enfadada.
  Magda dille á súa parella:
  - Golpeas o corpo! Será máis doado chegar alí!
  Gerda pasa o joystick a Magda e susurra:
  - Entón faino ti mesmo!
  Magda cantou con entusiasmo:
  - A terra está na porta, a terra está na porta... - A rapaza colleu o joystick cos dedos espidos e presionou o botón, continuando cantando. - A terra é visible na porta!
  E o seu proxectil acaba de golpear a base do tanque soviético. O coche rebentou e partiu. Comezou a arder... Os proxectís soviéticos estalaron dentro do útero.
  Magda axitou os seus dedos espidos e graznou:
  - A ver como o conseguín! E ti dis...
  Charlotte asubiou, mostrando os colmillos.
  - Volvemos a falar, en diferentes idiomas!
  Apareceron novos coches soviéticos. Primeiro foron trinta e catro. Coches móbiles e numerosos. Despois pasamos da serie BT. Este é un tipo de eiruga de rodas obsoleta. Tamén avanzaban os T-26 antediluvianos, que non son capaces doutro xeito de raiar a armadura alemá. Os HF máis potentes e pesados avanzaron ao final. E moitos soldados a pé.
  Christina riu e rosmou:
  Pois xa llos mostramos!
  Vehículos alemáns abriron fogo dende unha longa distancia, tentando prender a infantería soviética no chan. Tamén destruíron tanques e outros seres vivos.
  Tamén apareceron no ceo avións de ataque soviéticos: o famoso Ilys. Atacaron a formación alemá. Os loitadores de Hitler correron cara a eles. Foi un auténtico vertedoiro. Cazas alemáns XE-262, moi áxiles e áxiles con manobrabilidade. Atacan a tecnoloxía soviética, presionando como un ferro.
  Charlotte disparou de novo. Entra no BT soviético e rosmou:
  - Esta letra non é un conto de fadas... O conto estará por diante!
  O E-50 parou e reflectiu o contraataque soviético. O mando pouco experimentado botou a reserva do tanque á matanza. E os coches rusos foron atropelados como galiñas. E loitaron contra eles a fondo.
  Gerda disparou, rompeu a fronte dos trinta e catro e asubío:
  - Que é o Creador - un inferno ferido!
  Charlotte tamén disparou, despois de atopar o obxectivo, os coches soviéticos movéronse en liña recta e as nenas conseguiron disparar. E en xeral, este catro dos fenómenos.
  A harpía vermella cantaba:
  - O noso veleno mata a todos!
  E os guerreiros seguiron disparando, mostrando os dentes tan fortes e grandes coma cabalos.
  Christina tuiteou con aplomo:
  - O noso veleno mata a todos!
  Magda, golpeando os trinta e catro, ladrou:
  - Este é o noso resultado!
  Verónica, Oksana e Natasha, xunto con outras nenas, abandonaron o cerco. O batallón de mozas recibiu a orde de retirarse á retagarda, xa que os guerreiros practicamente non tiñan armas antitanque. Stalenida Pavlovna tiña experiencia na guerra, servindo como voluntaria en España. E entendín que as tropas de fronteira non podían resistir os tanques da serie "E". As mozas, con todo, noquearon a varios transportistas, pero elas mesmas sufriron baixas.
  Agora o batallón dispersouse e retirouse.
  Verónica, Oksana e Natasha, tirando as botas, saían descalzas e con blusas lixeiras. As tropas soviéticas non están preparadas para rexeitar columnas de tanques pesados. E simplemente non hai nada que atravesar o tanque E-50. A única posibilidade é danar as vías. Pero nesta máquina, os rolos están situados en carros separados e é moi difícil desactivalos.
  As nenas movéronse cara ao leste polo bosque e en pequenos grupos. Parecían moi conmovedores. Meteron os pantalóns, e só con camisas lixeiras. O cabelo longo, louro e lixeiramente rizado baixaba. Os pés descalzos son agradablemente cóxegas pola herba, e ás veces aparecen golpes. Todo parece extremadamente erótico. Os peitos móstranse a través de camisas finas.
  Verónica, rastrexando a herba co pé descalzo, di irritada:
  - Maldita sexa - a guerra acaba de comezar, e xa tes que retroceder!
  Oksana, cuxo cabelo louro era lixeiramente avermellado, rindo os dentes, responde:
  - E non me facía ilusións especiais! Hitler conquistou case todo o mundo... Proba con tanta multitude, podes manexar!
  Natasha sacudiu o seu cabelo branco como a neve e dixo:
  - Todo o mundo quere agradar... É difícil tratar con eles! Ser fiel non é doado!
  Verónica asentiu. O seu cabelo é tan dourado e fermoso. Ela é xenial.
  Pero Victoria púxoos ao día. Unha nena pelirroja. O pelo é coma o lume. E tan conmovedor. Sopou o vento e, ao parecer, é a bandeira proletaria ondeando, un cabelo tan ardente.
  Victoria quitou a camisa e deixou ao descuberto o seu torso. Os seus peitos estaban cheos, os seus pezones escarlatas, como amapolas. Fermosa guerreira. E o seu corpo forte e adestrado queda ao descuberto.
  Natasha riu e tamén deixou ao descuberto o seu torso, notando:
  - E os nosos corpos son fermosos... ¡Somos amazonas!
  Veronica meneou a cabeza.
  - Non é demasiado radical - para expor o peito! Debes seguir as regras de decencia!
  Victoria meneou a cabeza e meneou os seus rizos vermellos.
  - Nunha sociedade comunista - as regras da moral, o concepto é relativo. - A nena sacudiu os seus peitos espidos, os seus pezones escarlatas brillaban de xeito moi sedutor. - Estar espido non é pecado. Máis precisamente, o concepto de pecado é sacerdotal, pero o noso credo é a liberdade da moral burguesa!
  Natasha confirmou, axitando o seu busto exuberante e elástico:
  - Máis preto da natureza! Máis preto do natural! E nudez natural!
  Oksana tamén sorriu e mostrou o seu torso. De feito, na calor do verán, que agradable é cando os peitos están espidos. E o vento bótaos. Unha rapaza fermosa, e está chegando a nudez. Todas as nenas son atléticas, con figuras, os corpos espidos dos guerreiros parecen moi harmoniosos.
  Nenas fermosas camiñan polo camiño. Son tan adorables e moi atractivos.
  berrou Veronica, meneando a cabeza.
  Pero non é nada agradable esteticamente!
  Victoria meneou a cabeza negativamente.
  - Non! Temos grandes corpos! E nos vemos espidos simplemente xenial!
  Natasha asentiu e, saltando, dixo:
  - Era bo estar espido... Aquí chegou Ilich cunha pistola!
  Oksana acariñou o peito e chirriu:
  - De feito, o meu busto é super!
  Victoria cantou con entusiasmo:
  - Ai, rapazas, e somos asaltantes! Carteiras, carteiras e carteiras! Vimos dólares - montañas de ouro!
  Natasha, axitando os seus peitos espidos, cantou cun sorriso:
  - Antes estaban espidos, descalzos, malos!
  E os catro botaron a rir. As nenas azotaban cos pés descalzos, levantaban os tacóns espidos. Fermosas guerreiras. Detrás deles hai mochilas e rifles de asalto PPSh. Bonitos guerreiros, moi marabillosos.
  Verónica dixo suavemente:
  - Ante Deus, todos somos iguais... E teremos que responder polo libertinaxe!
  Natasha riu e respondeu con toda determinación:
  - Non hai deus! Este é un conto de fadas!
  Victoria, axitando os seus peitos espidos e bronceados, exclamou con entusiasmo:
  - ¡Deus foi inventado polos poderosos deste mundo para manter o pobo en suxeición!
  Verónica meneou negativamente a súa cabeza dourada.
  Quen creou entón o universo?
  Victoria riu e respondeu:
  - Os propios universos medran coma as follas dunha árbore. Medran da nada. Cando no infinito lonxe unha árbore do universo comezou a medrar dende cero, e dende entón apareceron moitos universos.
  Natasha riu e sacou a lingua, comentando:
  - ¡Fai calor! Podemos quitarnos os pantalóns?
  Victoria apoiou a idea:
  - É unha gran idea!
  E as tres nenas por unanimidade desfíxose dos pantalóns, quedando nas súas bragas. E que corpos fortes e musculosos teñen. Simplemente magnífico, e acrobacia aérea.
  Oksana cantou con deleite:
  - A cascuda ten antenas, a nena ten bragas espidas!
  Só a Verónica quedou cos pantalóns arremangados e a camisa posta. Ela respondeu con reproche:
  - Non é bo estar así espido! E se nos ven!
  Natasha riu e respondeu:
  - E que incluso vexan! Encántame emocionar aos homes!
  Victoria riu, sacudiu as súas coxas case espidas e respondeu:
  - Os homes son lixo - só escoria!
  E golpeando un fungo fresco co pé descalzo, engadiu:
  - Que bonito é coller un semental e montar nel!
  Oksana comentou cun sorriso:
  - Cando te acarician, é bonito... Sobre todo se os homes son novos, guapos...
  Natasha recordoulle ás nenas:
  - Lembra, collemos o rapaz. Un neno marabilloso, e seguro que ten unha gran perfección máis aló dos seus anos!
  Victoria lambeu os beizos e dixo con luxuria na voz:
  - Sería xenial comprobalo!
  Verónica ladrou indignada:
  - Que cousas desagradables dis! Non te podes burlar así dos sentimentos da xente! Sobre todo cando se trata de alemán, pero un neno!
  Oksana riu e respondeu:
  - Perdón, pero o meu corazón está tan sucio...
  Natasha confirmou facilmente:
  - Os alemáns avanzan, e eu quero soñar con algo bo! Por exemplo, sobre os rapaces!
  Victoria suxeriu cunha risa:
  - E se realmente colles homes? Foi tan xenial!
  Verónica respondeu con dureza:
  - As mulleres están decoradas con modestia, non con acoso arrogante!
  Victoria meneou negativamente a súa cabeza ardente. Ela bateu os pés descalzos e ladrou:
  - Non! Non hai maior pracer, elixir un home por si mesma e arrastrala á cama. A diaño pelirroja sacudiu os seus rizos vermellos cobrizos e continuou. - Iso é para botarse nos arbustos por pracer, e non baixar polo corredor.
  Verónica dixo severamente:
  - O sexo sen motivo é un sinal de parvo! - E engadiu. - ¡Isto é contrario ás normas da moral comunista!
  Victoria non estaba de acordo:
  - dixo o propio Lenin - as mulleres deberían ser comúns!
  Natasha riu e comentou:
  - Pois non podo dicir que me tirei contra os homes así, pero é bonito ter un papel activo! Se vostede mesmo che gusta elixir a quen golpear! Pero pola nosa parte non chega a iso.
  Victoria asentiu coa cabeza.
  - Si, só temos nenas... ¡Pero podes pasar o valado! - A nena chío con moito pracer. - Campesiños, mujiks... Os nosos homes gatean con celo na barriga!
  Veronica meneou a cabeza negativamente.
  - Non, Lenin nunca dixo iso!
  Natasha exclamou en protesta:
  - Non, iso é exactamente o que dixo Vladimir Ilich! Baixo o comunismo, todo será en común, ¡incluídas as mulleres!
  Victoria riu e murmurou:
  - As mulleres son boas... Os homes aínda son mellores! Eh, ser capturado, ser violado alí por toda unha compañía.
  As nenas rían ao unísono. E Victoria, rindo, engadiu:
  - ¡E despois pegárono con culatas de rifle! E os tacóns prendíanse lume cunha lapa suave e espolvoreaban con corbita!
  Natasha deu unha patada co pé descalzo e arrolou:
  - Os tacóns están contentos cando son golpeados con bambú! Aquí, en China, as nenas e os nenos eran golpeados con paus nas súas plantas espidas. E encantoulles!
  Victoria cantou con gusto:
  - Que tortura en Hollywood! Só kats, non persoas!
  Verónica comentou sabiamente:
  - Aquí irás ao inferno... Serás torturado, e os teus talóns serán queimados non só con bambú, senón tamén con ferro candente!
  Natasha cantou, apertando os puños con forza:
  - Corvo negro na seguinte porta!
  Victoria, axitando as súas tetas espidas, cos pezones escarlatas, continuou:
  - Berce, esposas, boca rasgada!
  Oksana, cuxos peitos tamén están espidos, e sacudindo as súas cadeiras, respondeu:
  - Cantas veces despois da pelexa a miña cabeza!
  Veronica apoiou o impulso, pisando os seus pés descalzos:
  - Do taco ateigado voei onde....
  Natasha berrou furiosa, axitando os seus peitos espidos:
  - Onde está a Patria! Que berran feos!
  Victoria azotou e berrou, torcendo as cadeiras, apenas cubertas por bragas transparentes:
  - E gústanos, aínda que non sexa fermosa!
  Oksana asubiou, sacudindo os xeonllos curtidos espidos:
  - Bastardos de confianza!
  Verónica dixo cun suspiro:
  - Somos gardas de fronteiras soviéticos. E estamos falando como putas de cerca. Iso é posible...
  Victoria cantou en resposta:
  - Grazas Stalin-líder! Para os ollos estúpidos e baleiros! Polo feito de que somos coma un piollo, non podes vivir!
  Natasha ameazou co puño ao diaño vermello:
  - Nu, ti que non é galgo! Estarás nunha sección especial!
  Victoria dixo con confianza:
  - Pronto chegarán os alemáns a Moscova... E xa Stalin será levado nunha gaiola!
  Oksana riu e obxectou:
  Cres que o resultado da guerra é unha conclusión inevitable?
  Victoria respondeu moi seriamente:
  - Como senón? Hitler ten máis da metade do mundo baixo ocupación, ademais de Xapón e as súas colonias. - A nena bateu con rabia o seu pé agraciado e descalzo. - E nin sequera temos tanques decentes! A serie KV é unha parodia dos coches. A T-34 é claramente demasiado pequena. Pero non se creou un tanque normal! E os proxectís perforantes serán peores que os alemáns!
  Natasha suspirou pesadamente e gorgoteou:
  - Temos que estar de acordo con isto! Por desgraza, os nosos tanques aínda son tan imperfectos. E KV? Si, rompen...
  As nenas calaron e a súa brincadeira diminuíu.
  De feito, xa as primeiras horas da guerra demostraron que o T-34-76 non ten unha caixa de cambios completamente fiable, e máis aínda a serie KV. E o que é sucio, canto máis pesado é o tanque, máis débil se adapta ao movemento. E unha armadura frontal de 200 mm non é suficiente para soster os proxectís nin sequera do canón Panther-2 de 88 mm, e non o do E-50.
  Como resultou inesperado, os coches alemáns son unha orde de magnitude máis fortes en blindaxe frontal e na capacidade de recibir un golpe. E a tecnoloxía soviética está a fallar claramente.
  Non obstante, na historia real, os alemáns gañaron nas primeiras horas e días. Pero non tiñan tal número de tanques e avións e formidables avións a reacción. E non había coches de máis de vinte e dúas toneladas. En xeral, os alemáns resultaron ser sorprendentemente débiles no ano corenta e un. E ao mesmo tempo, o estraño foi derrotar a un rival máis forte. E agora? Todos os trunfos dos nazis: experiencia de combate, mellor mobilidade das tropas, capacidade de romper defensas - intensificáronse. E o Führer non é de tres mil e medio tanques lixeiros e welter, senón dez mil pesados. E avións a reacción, que, en principio, a hélice non é un rival.
  E o Exército Vermello aínda está mellor adestrado para atacar que para defender. E ensinaron aos soldados a vencer ao inimigo no seu propio territorio, e non a defender o seu. Por suposto, algunhas cousas melloraron. A liña Molotov foi completada. Isto xa é un plus. A liña defensiva en materia de enxeñaría é moito máis forte que no ano corenta e un.
  Ademais, as tropas aínda están mellor mobilizadas que na historia real. E preparado para repeler o golpe. Pero aínda así adestrar en defensa non é moi bo. O espírito non é demasiado ofensivo. A aviación pasa francamente. E o nivel de formación dos pilotos non se pode comparar co alemán. Pero os Fritz teñen unha experiencia tan colosal.
  O equilibrio de poder é moito peor que no ano corenta e un. Entón a URSS tiña catro veces máis tanques e avións, e aínda caeu. E agora? Agora os alemáns teñen vantaxe en calidade e cantidade. Ademais, nos tanques, a calidade é oh, que notable no lado dos nazis. Si, e a aviación tamén.
  Quizais por iso as catro rapazas son tan pesimistas.
  Os guerreiros non comezan en absoluto.
  Natasha, pisando as raíces das árbores e sentindo un formigueo nos seus pés descalzos, notou:
  - Demos as costas aos inimigos! Ou quizais sería mellor erguerse e morrer con dignidade!
  Victoria meneou a cabeza vermella.
  Que vai cambiar a nosa morte? Só os nazis van presumir dunha nova vitoria!
  Verónica aceptou:
  - Certo! A nosa morte só engadirá loureiros fascistas! E deberías conseguir as armas máis recentes e loitar contra os nazis.
  Oksana comentou escépticamente:
  - Pero como? Contra o E-50, sen armas!
  . CAPÍTULO #3
  As nenas calaron... E realmente, que tipo de tanque é o E-50? Unha máquina cunha disposición densa, por debaixo dos dous metros e grandes ángulos de inclinación da armadura. Unha especie de perfección na construción de tanques.
  Unha nova xeración de máquinas con estabilizador hidráulico de pistola. E a armadura está inclinada e os lados, e a fronte e a popa. Tipo de agachamento. En principio, o punto débil é o fondo do casco, se te metes entre os rolos. Pero isto tamén hai que saber. Ademais, os alemáns colgan de eirugas e pantallas, dando unha dobre protección.
  Así que o Fritz conseguiu o tanque óptimo, que o SU-100, aínda un raro canón autopropulsado, non podía levar.
  Durante o bombardeo das posicións soviéticas utilizáronse canóns de gas e bombardeiros.
  Pero agora, avións de ataque sobrevoaron as nenas. Claramente ameazaron con enterrar as belezas.
  Se os puidesen ver, claro.
  Natasha, mostrando a cara, dixo:
  - Todas somos mulleres cadela - o Führer non é xenial!
  E de novo enviou un sorriso aos nazis.
  Victoria comentou con lóxica e enxeño:
  - Non é o primeiro loitador, nin sequera o segundo!
  Oksana sinalou seriamente:
  - É moi posible levar un "Panther" -2 a bordo. Ten só 82 mm de armadura baixo unha lixeira pendente. Non será un problema para nós!
  Verónica riuse e suxeriu:
  - Quizais poidamos facer un tanque así...
  As nenas levaban varias horas camiñando sen parar. O tempo pasou pasado o mediodía. Podes parar e comer. A xente da URSS non vivía con demasiada facilidade, pero a situación da economía mellorou. Algúns dos produtos vendéronse a prezos de ración moi baixos, outros a prezos comerciais elevados.
  O terceiro plan quinquenal de 1938-1942 foi formalmente mesmo superado. Isto conseguiuse, non obstante, aumentando a duración da xornada laboral, e draconianos castigos por absentismo. De xeito máis formal, os dous primeiros plans quinquenios foron superados, pero en realidade non é así. O alto nivel de inflación permitiu manipular as estatísticas.
  Pero o país desenvolveuse bastante rápido. Quizais non tan rápido como segundo as estatísticas oficiais, pero... As cifras foron medrando. Estaban construíndo fábricas, aumentou a produción sobre todo na enxeñaría mecánica. Aumento do eixe e das armas.
  Agricultura engadida. Despois do declive inicial provocado pola colectivización, comezaron a funcionar as granxas colectivas. Producíanse cada vez máis tractores, fertilizantes e diversos apeiros. As explotacións colectivas foron subindo pouco a pouco. O cuarto plan quinquenal planificouse un pouco máis modestamente, porque canto maior sexa o nivel. Canto máis difícil é subir este nivel! Pero os anos corenta e tres e corenta e catro foron, polo menos oficialmente, segundo o previsto. Ou incluso un pouco por diante. Tamén se fomentou activamente as horas extraordinarias. e varios tipos de préstamos.
  A agricultura engadiu un pouco máis, e iso permitiu conxelar os prezos das racións de alimentos e aumentar o límite de liberación de alimentos. Os salarios subiron un pouco.
  Por suposto, na URSS non todo é tan perfecto como nas pantallas de cine, pero a vida foi mellorando aos poucos. Apareceron as bicicletas, e mesmo no ano corenta e cuarto os primeiros televisores en branco e negro. Tamén rodaron a primeira película en cor sobre Stalin, por suposto. O coche "Moskvich" foi lanzado na serie. Engadiuse a produción de conservas e doces, produtos de repostería. Apareceu á venda e frigoríficos con amoníaco.
  É dicir, na URSS houbo cambios para mellor. E a NKVD xa non estaba tan desenfreada como no trixésimo sétimo e trinta e oito anos. Por suposto, o pobo non quería a guerra. E os alemáns tiñan medo.
  A URSS xa tiña unha industria pesada e enxeñería mecánica moi desenvolvidas. Pero, polo momento, non tiveron tempo de repoñer o exército con coches. Aínda que, por suposto, con respecto ao ano corenta e un, o equipamento medrou nunha orde de magnitude. E o tamaño do propio exército alcanzou os once millóns, o dobre que no corenta e un. E a economía estaba loitando por seguir o ritmo.
  Stalin conseguiu crear unha industria forte, pero o Führer gañou demasiado, e non foi posible tratar con el. Os recursos resultaron ser completamente incomparables.
  Pero na URSS xa se producía un bo cocido. E as nenas comíano con gusto, xunto con cebola e pan.
  Natasha comentou con rabia, masticando carne:
  - Pois por que o Führer aínda non foi a Xapón! E ven a nós!
  Victoria, golpeando con forza o pé descalzo contra o obstáculo, respondeu:
  - A estupidez impenetrable!
  Oksana suxeriu:
  - ¡Creo que os Fritz nos subestiman! Pero, en realidade, debemos romper todo este paquete de Hitler en anacos!
  Verónica dixo cun suspiro:
  - Non tivemos sorte... Aínda que a guerra puido comezar no corenta e un. Eses eran os rumores daquela!
  Victoria asentiu coa cabeza e sacudiu o peito espido, asubiando:
  - Probablemente si! Pero ao parecer Iugoslavia e os éxitos de Gran Bretaña contra Italia confundiron os plans de Hitler. Pero, de feito, mesmo beneficiou o Fritz.
  Natasha esmagou a formiga cos seus dedos espidos de patas graciosas e asentiu coa cabeza:
  - Certamente! No ano corenta e un, o Terceiro Reich, sen tanques pesados e artillería de foguetes, sería completamente seguro para nós. Teríamos atrevido con el... E así o Fritz subiu o listón.
  A nena suspirou moito.
  Victoria mirou para Natasha. Sobre os seus peitos espidos e elásticos e pensou: "porén, que beleza", que xenial sería acariñala. Pero ela non o dixo en voz alta: é realmente indecente.
  Verónica comentou loxicamente:
  - A historia non ten un modo de subxuntivo... Pero, en xeral, sería mellor atacar no ano corenta, cando os nazis avanzaron sobre Francia. Entón o momento - máis cómodo non ocorre!
  Victoria bufou despectivamente.
  - E romper o pacto? Stalin non estará de acordo con isto! Deu a súa palabra de honra para non atacar!
  Natasha riu e comentou:
  - Ai, que nobres somos!
  As nenas remataron o pan, o cocido e as cebolas. Bebían leite azedo dos frascos. Seguimos adiante.
  Nalgún lugar había o zumbido dos motores. Os tanques alemáns movéronse. Entre eles está o E-100 máis grande. Speer conseguiu rexeitar exemplares máis masivos. Pero realmente, por que un tanque necesita dous barrís? É mellor facer dous tanques máis lixeiros con barrís diferentes que un con dous, pero pesados.
  O E-100 tamén está fóra de produción, pero aínda se pode atopar na serie. Ademais, Hitler tamén adora os mastodontes, e ordenou manter toda a serie desde E-5 ata E-100.
  Máquina E-75 bastante masiva con 128 mm e un peso de oitenta toneladas. Unificado co E-50 en blindaxe. Non é o mellor modelo, practicamente será aínda peor. "Royal Lion" cun canón de 210 mm, e cun peso de cen toneladas.
  As nenas subiron a un piñeiro alto e miraban os tanques. "Royal Lion" grazas ao motor de 1800 cabalos de potencia, un mastodonte bastante poderoso e áxil. O E-100 tamén está equipado cun potente motor. O Shturmlev tamén se está movendo, cun poderoso lanzacohetes de 500 milímetros. É unha das máquinas innovadoras máis eficientes.
  O destino do propio tanque Lev era ambiguo. Apareceu ante a "Pantera", e logrou loitar en Suecia, Suíza e durante o desembarco na propia Gran Bretaña.
  Hitler conquistou tanto Suíza como Suecia, impuxo acordos de escravitude a España e Portugal. Aqueles foron obrigados a abandonar a súa moeda nacional e adoptar a marca. Así, caendo baixo a influencia do capital alemán.
  O tanque "Lion" debería ser usado contra América. Pero un coche demasiado pesado, cunha arma de disparo insuficientemente rápido, non se adaptaba aos militares. Deuse preferencia ao "Panther" -2 máis avanzado. Este vehículo satisfizo aos militares coas súas armas, e o rendemento de condución, e especialmente a blindaxe frontal, son máis que dignos. "Panther" -2 converteuse no tanque da vitoria na guerra cos Estados Unidos. E "Lion" utilizouse moi poucas veces. O "Tiger" tampouco era un tanque moi produtivo, que apenas tivo tempo para iluminarse nas batallas de finais do corenta e segundo ano. E "Tiger" -2 está desfasado, apenas ten tempo de aparecer. O "Panther" -2 modernizado, cun peso de cincuenta toneladas, non era inferior ao "Tigr" -2 en protección e armamento, e era superior en rendemento de condución cun peso de dezaoito toneladas menos.
  A práctica de combate demostrou que o "Panther" -2 é significativamente superior ao "Sherman" en calidades de combate, golpeando este coche desde unha longa distancia, ata tres quilómetros e medio, e é practicamente impenetrable na fronte e só de preto. O alcance é vulnerable ao lado. E iso está lonxe de ser o caso de todos os modelos Sherman.
  América perdeu ante os avións a reacción alemáns e os Panthers, así como o anterior E-25, un canón autopropulsado único, de só un metro e medio de altura.
  EEUU capitulou...
  Natasha acariciou o seu propio pezón de amorodo. E cun sorriso radiante dixo:
  - Eu, ti! El, ela - xuntos todo o país!
  Victoria apoiou:
  - Xuntos unha familia simpática! Nunha palabra, somos cen mil eu!
  Oksana riu e, sinalando os mastodontes, comentou:
  - O tanque "E" é moi curto e agachado. Será difícil conseguilo.
  Verónica asubiou tristemente:
  - Deus nos bendiga!
  Natasha riu e berrou:
  - En América para todo o país, en América para todo o país, en América para todo o país - ¡as oportunidades son iguais!
  Fiery Victoria ríxese e ruxe:
  - As oportunidades son iguais para os distintos estratos da sociedade!
  E como queiras. E os seus dentes son fermosos como mostran.
  Oksana comentou:
  - Cando os alemáns se separen, será moi malo para eles das súas bases de abastecemento!
  Verónica riuse e suxeriu:
  Oremos entón!
  Natasha bufou con desprezo e meneou a cabeza.
  - Non! Somos membros do Komsomol, o que significa que somos ateos!
  Victoria advertiu agresivamente:
  - ¡E en xeral son un ateo militante! E non hai Deus: este é un feito médico!
  Verónica comentou con cautela:
  Pero non podes demostralo!
  Victoria brillou os seus ollos esmeralda con agresividade en resposta. E asubiou cun sorriso:
  - Eu podo! Se hai un Deus, entón debe ser responsable. Significa coidar das persoas. - A nena pelirroja golpeou con agresividade o tronco do piñeiro co pé descalzo. - É posible imaxinar unha mente cósmica fenomenal á que non lle importaría a súa creación!
  Natasha confirmou facilmente:
  - Iso é! Despois de todo, somos para Deus como os fillos son para o Pai, e el non se preocupa por nós!
  Verónica comentou con cautela:
  Pero ata un pai cariñoso castiga aos seus fillos...
  Natasha riu en resposta.
  - Pero non os desfigures!
  Victoria comentou con rabia:
  - Realmente hai métodos estraños de educación no teu Deus! El, por exemplo, levou e afogou a toda a humanidade e ata animais inocentes. Xorde a pregunta, que tipo de métodos fascistas?
  Oksana engadiu cun sorriso:
  - E, en xeral, tormento eterno no inferno... Isto tamén é un exceso obvio, xa que ningún método de xustiza pode xustificar a tortura!
  Verónica estendeu as mans confusa e dixo cun suspiro:
  - Tamén penso que o diluvio de Noé é excesivo. Pero a Terra estaba chea de pecado ante os ollos de Deus...
  Victoria riu:
  - Si, os nenos comezaron a facer bromas. O pai colleu unha metralleta e disparou aos que balbuceaban, deixando só os que estaban sentados máis calados que a auga, debaixo da herba. A pelirroja mostrou os seus grandes dentes. - Tal é analoxía obtida!
  Verónica encolleu os ombreiros e dixo suavemente:
  - Non son cura para dar respostas a tales preguntas. Pero creo que Deus tiña razóns para iso.
  Victoria riu e comentou:
  - Si... Por algo caeron sen motivo, só que viron a todos coma se desaparecesen!
  Natasha suxeriu:
  - Quizais a Biblia sexa só un conto de fadas xudeu. Por que debemos crer nel?
  Oksana expresou a súa opinión:
  - Debe, en todo caso, manter a súa honra. E non contedes demasiado cun paraíso póstumo!
  Victoria riu e comentou:
  - Si... Aos curas encántalles contar historias! E non moi atractivo!
  Verónica comentou en voz baixa:
  - Pero Xesucristo é unha imaxe bastante atractiva!
  Victoria riu e meneou a cabeza.
  - ¡Non me casaría con tan pacifista!
  Natasha riu e comentou:
  - Si, un home debe defenderse... E que ensina a Biblia? Golpéronche na meixela dereita: xira á esquerda!
  Quixo dicir Verónica, pero estaba claramente avergoñada. E entón Victoria púxoo:
  -Moral moi estraña. Ou Deus nos ensina a amar aos inimigos, ou afoga a toda a humanidade á vez. E como se pode explicar isto?
  Natasha respondeu a si mesma:
  - Creo que a Biblia foi escrita por visionarios talentosos!
  Verónica opúxose languidamente a isto:
  - Quen o mire... Pero ademais da existencia de Deus é imposible explicar a aparición do Universo. - Entón a nena animouse. Ela pasou a súa perna espida e cicelada pola casca e continuou. - Diga o que se diga, pero é imposible atopar ou inventar unha versión máis convincente da orixe do Universo, agás como Deus o creou!
  Natasha encolleu os ombreiros e preguntou:
  - E a causa raíz da aparición de Deus?
  Verónica suspirou e respondeu, perdendo a confianza:
  - Isto xa é un axioma... Debería aceptarse por fe que Deus existe. E que existiu para sempre e non ten causa primeira.
  Natasha meneou a cabeza negativamente.
  - ¿Aceptar pola fe a preeternidade de Deus? Pero podo ofrecer aceptar por fe a eternidade do universo, pero sen o Todopoderoso...
  Verónica comentou loxicamente:
  - Parece un aloxismo. Como é esta materia eterna, e de onde veu?
  Victoria replicou inmediatamente:
  - E o que é lóxico - Deus é eterno... E de onde veu!? Tanto máis inmediatamente omnipotente e omnisciente?
  Verónica respondeu desesperada:
  - Sempre existiu... Aceptámolo por fe! E como é posible - incomprensible!
  Natasha comentou:
  "De feito, aquí estamos en pé de igualdade. A materia tiña que aparecer dalgún xeito. E ocorre o impensable. - A nena sorriu e observou con confianza. - Pero aínda así, a pregunta de por que hai tanto mal na terra segue aberta.
  En realidade, hai moito que discutir...
  En calquera caso, aos nazis opuxéronse forzas técnicas máis pequenas, menos experimentadas e peores.
  Se na historia real no ano corenta e un a URSS tiña unha vantaxe cuádrupla en tanques, con vehículos de mellor calidade, agora os alemáns xa teñen máis mastodontes e son máis eficientes. E os alemáns teñen avións a reacción e tamén máis en número e calidade. Na historia real, a URSS tiña catro veces máis avións. É certo, quizais a calidade estea do lado da Luftwaffe. Os coches obsoletos eran inferiores aos alemáns. E os máis novos tampouco eran inequívocos. Pero agora os alemáns xa teñen avións a reacción, que os avións de hélice soviéticos non son rivais.
  Por suposto, conseguiron desenterrar liñas de defensa, pero o adestramento é bastante débil. Aínda así o Exército Vermello é predominantemente de natureza ofensiva. Unha vantaxe é que os alemáns non puideron tomar as tropas por sorpresa. Pero o inconveniente é que teñen unha vantaxe cuantitativa en todo, e aínda máis experiencia de combate real que no corenta e un.
  Ademais aínda entende o número de forzas. E é tan difícil resistir. No ano corenta e un da URSS, tras a mobilización, superou á Wehrmacht en número, pero foi inferior en calidade de infantería e mobilidade xeral. Agora, a costa da calidade, non todo está claro. Hai moitas divisións coloniais na Wehrmacht, non moi preparadas para o combate. Pero, por outra banda, unha boa hélice de asalto MP-44, e moito equipamento. E neste planeta, o inimigo fíxose aínda máis forte. A URSS, por suposto, tamén engadiu, pero non tanto.
  Case todo o mundo está en contra de Rusia. E aquí as posibilidades son moito menos que no corenta e un.
  Albina, despois de derrubar varios avións, notou:
  - Aquí estamos debullando, debullando, pero os bancos non se ven...
  Alvina riu e respondeu:
  - Xa nos achegamos ao Dnieper e haberá unha gran batalla...
  Os guerreiros bikini continuaron o seu avance. Os nazis pasaron por alto a fortaleza de Brest e enchufaron a caldeira. Tanque E-50, movéndose en dirección leste.
  Gerda cantou con entusiasmo:
  - Son unha rapaza tan chula! Rompo a todos os inimigos coma carámbanos... E no frío, descalzo, con audacia, que ata faíscas debaixo dos meus pés!
  Charlotte riu, golpeou un trinta e catro no corpo e exclamou con entusiasmo:
  - Non hai razón para dubidar da Patria! Os guerreiros son máis duros que os homes!
  Christina tamén presionou o botón co pé descalzo, e traizoou furiosamente, derribando o canón soviético. Entón, ata o baúl saíu:
  - Os ingresos son altos como os picos das montañas!
  Magda disparou o seu canón un a un. Era de 105 mm e letal na última modificación, era bastante rápido, disparando dez tiros por minuto.
  A nena premeu os dedos espidos e murmurou:
  - Porcentaxe na liña do futuro dada...
  Gerda golpeou o tanque soviético, esmagou a armadura e gritou:
  - Verás por ti mesmo!
  Ela golpeou e Charlotte, usando os seus dedos espidos, cun ruxido salvaxe e frenético:
  - ¡A Patria xa está máis preto de nós!
  Christina tamén disparou, usando os dedos das súas pernas espidas e curtidas, emitindo:
  - Saúde o sol connosco!
  Magda tamén golpeou, e presionou o seu talón espido. Ela esnaquizou o canón soviético en fragmentos flotantes, cantando:
  - A patria é a máis forte!
  E os guerreiros ruxirán coma búfalos no matadoiro. Catro gústalle moito os homes. Realmente lles convén. Por que non? Son tan fermosos e agresivos. E amorosa. E o home é un can, basta con chamar. E terás de todo, incluído o diñeiro. E estas mulleres son fisicamente moi fortes. E dixiren a perfección masculina cun temperamento tolo. E pracer constante.
  Non hai que esperar un ano enteiro por un home, pero un orgasmo atoparache!
  Gerda colleuno e ruxiu, disparando contra os trinta e catro soviéticos e derrubando a torre:
  - Son un verdadeiro cabaleiro da aniquilación!
  Christina sacou a lingua e gritou ameazante:
  - E o meu sorriso é coma o dunha pantera!
  Charlotte falou agresivamente, axitando o puño e empurrando o joystick cos seus dedos espidos.
  E hai grandes cambios por diante!
  Magda berrou e berrou:
  - ¡Somos a encarnación da hetaera!
  Gerda riu e respondeu:
  - Que bo é cando te acariñan as mans de mozos guapos!
  E a nena imaxinaba como as palmas das súas mans estaban pateando os pezones de amorodo. Realmente é tan marabilloso. E cóxegas e emocionantes. E moi bonito.
  Gerda disparou contra o SU-85 soviético. Ela estrelou o coche e berrou, golpeando os pés descalzos na armadura:
  - ¡Ah, señoras de carballo, señoras de carballo!
  Charlotte confirmou agresivamente, inchando as meixelas e sacudindo os seus peitos cheos.
  - Duba! Carballo! Damas de Duba!
  E como o levará e rirá... Como se soen as campás. E a súa voz é tan radiante.
  E a súa vítima era unha arma rusa de 76 milímetros. As armas son bastante arcaicas.
  Christina riu e berrou:
  - Vou ruxir e romperei!
  E cos seus dedos espidos, tamén dirixiu un proxectil contra un coche inimigo.
  Que fermosa é. O ouro e o cobre son xeniais!
  Magda está completamente dourada, xa que canta con entusiasmo:
  - A zanfona segue chorando...
  Entón ela deu a volta ao soviético trinta e catro e continuou cantando tristemente.
  - É unha estraña en Berlín!
  Gerda berrou en resposta. Premeu o botón do joystick cos dedos espidos dos pés e derrubou un obús soviético.
  - ¡Berlín é a capital do mundo!
  Charlotte murmurou con aplomo en resposta:
  - E Londres é a capital de París!
  E cravos no T-26 soviético. A máquina, aínda que non é grande, tamén se considera un tanque.
  Christina colleuno e regalouno, facendo xirar a bicicleta cos pés descalzos:
  - E París é a capital de Roma!
  Despois, en canto ría... E con ollos esmeralda perforará a todos os guerreiros seguidos. E sorrí ao mesmo tempo, e brilla cos dentes. Pero como vai tomar e martelar os tanques soviéticos. Derribará a metade da torre aos trinta e catro.
  E despois dela, Magda collerao e acenderao cunha granada. É dicir, un proxectil. Segundo SU-76. Xa é claramente un coche obsoleto, pero aínda aparece na lista.
  E berrou:
  - E Roma é a capital de Miami!
  É moi divertido. Pero as nenas deixáronse levar demasiado. Non se decataron de como un par de soldados do exército soviético se achegaron ata eles con fardos de granadas antitanque e explotaron as vías. E como vai levar e explotar. Os rolos rebentaron e o E-50 perdeu a súa mobilidade.
  Ben, que pasa...
  Os nazis teñen moitos tanques e están moito máis avanzados que os soviéticos. E teñen tripulacións máis experimentadas.
  Por suposto, hai moitos soldados estranxeiros, o que crea algúns problemas, pero non dá medo. Pero o número de efectivos é moi forte. E non podes argumentar en contra.
  O número do ano corenta e un non foi suficiente para os Fritz. Había especialmente poucos tanques. E iso impediulles loitar.
  Albina e Alvina nun avión de ataque botaron bombas sobre o inimigo. O Exército Vermello, baixo os seus golpes, estremeceuse e pereceu.
  Albina, deixando caer outro agasallo da morte, chirriou:
  - Por cambios decisivos e vitoria!
  Alvina confirmou facilmente, disparando premendo os seus dedos descalzos nos botóns do joystick:
  - Polo feito de que se apartasen dos éxitos do Terceiro Reich.
  Os pilotos alemáns Gertrude e Adala, golpeando os seus pés descalzos, subiron a un XE-328 de dous asentos, nunha máquina a reacción: este é un monstro con dez canóns de aire.
  Acababa de pasar a choiva e as rapazas deixaron rastros graciosos e ben claros das súas pernas espidas.
  Eran tan sedutores que os adolescentes que servían no aeródromo devoraban con avidez as pegadas espidas cos seus ollos, e ata os rapaces comezaron a aumentar a perfección. En xeral, houbo moitos pilotos: os combates demostraron que as mulleres, en igualdade de condicións, teñen o dobre de supervivencia que os homes. E iso significa que son eficaces. E Hitler, por suposto, non é unha persoa para compadecer de ninguén.
  No propio Terceiro Reich, introduciuse oficialmente a poligamia: o dereito a catro esposas. Isto é moi práctico. Pero non moi encaixado nas tradicións cristiás. Non é de estrañar que o fascismo busque unha nova forma de relixión. Hitler insiste en que se trata do monoteísmo, pero tan especial, cun panteón de antigos deuses xermánicos. Por suposto, o propio Hitler neste panteón sitúase sobre todo como mensaxeiro e mensaxeiro do Deus Altísimo.
  Así que ao Führer, por suposto, encántalle moito cultivarse.
  Gertrude e Adala lanzan ao ceo o seu avión de ataque multiusos, que tamén pode desempeñar o papel dun caza.
  Os guerreiros están moi seguros. Os rusos non teñen avións a reacción, e é improbable que poidan soportar o ataque das tigresas do ceo.
  Gertrude rosmou:
  - Son un cabaleiro dun regato ardente...
  Adala confirmou con entusiasmo, mostrando os dentes:
  - E vou dar xaque mate a todos!
  As nenas rían. Premeron os seus talóns espidos sobre os pedais e fixeron xirar o avión de ataque a reacción.
  Aínda estaba escuro, pero xa se vía unha raia de luz polo leste. As nenas asubiaban... As extensións de Rusia xa flotaban debaixo delas. As guerreiras riron e guiñábanse un ollo. Son tan extravagantes e fermosos.
  Aquí os coches soviéticos despegan cara a eles. O parafuso Yak-9 é quizais a máquina máis producida en masa entre os últimos lanzamentos. Non demasiado armado, pero relativamente barato e con pouca armadura. MIG-5, máis rápido, con metralladoras. MIG-3 é un modelo anterior. LAGG-7 é probablemente o paxaro máis rápido e armado. Na última modificación, hai ata tres canóns de 20 mm.
  Pero todas estas son máquinas impulsadas por hélices: non se crearon avións a reacción. E os alemáns séntense moi seguros.
  Gertrude dispara dez canóns de aire. Golpearon canóns de 30 mm e dous de 37 mm. Corren como un torbellino de lume a través dos avións soviéticos. Non obstante, os pilotos vermellos intentan esquivar e ir á cola.
  Adala está a manobrar neste momento. Non se pode levar un coche alemán de frente, pero entrar na cola é cargado. Para a URSS, o ataque non é inesperado. Xa se lanzaron canóns antiaéreos. As cunchas explotadas brillan na escuridade.
  Os alemáns están experimentando certo nerviosismo. Parecía que xa viran tanto que nada che sorprendería, pero... Os pilotos soviéticos son valentes e non teñen medo ás perdas. Nada para asustarlos. Pero a experiencia non é suficiente. O avión alemán sae facilmente do mergullo e derruba o coche soviético. Rompe outro en anacos.
  O poder das armas alemás é moi grande. Este é un compoñente no que os Fritz teñen unha enorme vantaxe sobre Rusia. Pero a velocidade dos nazis é colosal.
  Adala acelera e rompe cara adiante. E Gertrude dispara foguetes contra o inimigo. O consello é recibido polos dentes. Algunhas municións están dirixidas á calor ou ao son.
  Adala susurra:
  Non nos matarán!
  As nenas xiran o seu coche... Intentan ser chulas. E entón un caza soviético azota un avión de ataque alemán próximo. E como comeza a rasgar, e dividirse. Tanto o ceo como o aire.
  Gertrude murmurou:
  - Morte tola!
  Os guerreiros estaban claramente confundidos, e poden ser embestidos así.
  . CAPÍTULO #4
  Un golpe terrible caeu sobre o pacífico Vladivostok (no Extremo Oriente non se introduciu a lei marcial). A maioría dos barcos da Flota do Pacífico foron desarmados nos portos, moitos mariñeiros tamén foron trasladados á fronte occidental. Por unha banda, agardaban os ataques da Terra do Sol Nacente, pero na práctica resultou que non se esperaban. O xeneral Yamamoto apostou por un ataque simultáneo con todas as forzas que se puidesen empregar. América, sendo derrotada relativamente rapidamente, non tivo tempo de afundir a gran maioría da armada xaponesa, os acoirazados representaban un poder especialmente formidable.
  O capitán de primeira fila, Vasilchikov, xusto a esta hora da madrugada, estaba xogando ás cartas con outros oficiais da frota. Os rapaces aínda eran bastante novos, deixábanse aquí para asegurarse de que os barcos non podrecían por completo. Vasilchikov foi o único deles que cheiraba a pólvora, foi trasladado de Leningrado debido á necesidade de ser tratado por unha pneumonía grave, atrapado nunha cidade moi nubrada. O capitán de primeira fila, ou se era trasladado ás forzas terrestres, o coronel, gozou do silencio de Vladivostok, as súas prósperas rúas. Pasou o inverno, abril pasou con alegría, foi marabilloso, cálido, xuño non estaba no medio, senón na zona tropical. Os oficiais beberon un pouco, o bo vodka na tenda mariña, segundo os estándares actuais (a inflación de antes da guerra depreciaba o rublo), é case máis barato que o leite.
  Porén, o humor viuse estropeado pola noticia de que a próxima caravana con cocido americano non chegaría, polo que a merenda subiu de prezo e, en lugar da tenra tenreira de Texas, tivemos que comer o xa aburrido peixe con escabeche. . Os oficiais varias veces intentaron traducir a conversación sobre o tema da guerra e pediron falar sobre certas batallas, pero Vasilchikov quedou en silencio e desviou a conversación para un lado. Finalmente, cando por fin o conseguiron, ladrou:
  - Enviarano á fronte, así recoñecerás á nai de Kuz'kin. Entende que a pólvora non cheira a perfume, senón a cadáveres!
  Un tenente de naval moi novo (acababa de recibir charreteras, despois de medio ano de adestramento, no que entrou inmediatamente da escola) saltou:
  - Iso é o que nos falta! Mulleres! Muller fermosa! Por que estamos sentados sós, porque a cidade está chea de mozas solitarias.
  Os rapaces aplaudiron:
  - Por suposto, imos buscar mozas.
  O oficial cantou un romance:
  - Que bo é deitarse na herba, e que delicia é comer! Organiza un reordenamento na casa de baños e chama ás mozas!
  Vasilchikov gritou ao mozo furioso:
  - Fóra hai toque de queda e as nenas están durmindo despois de traballar duro! Non todos teñen a sorte de conseguir un lugar tan ladrón, feliz cando a suor e o sangue están a verter.
  O oficial bromeou:
  - A pólvora non cheira a espíritos, senón a cadáveres, só para os privados, os comandantes teñen máscaras de gas con filtro!
  Vasilchikov engurrou o ceño.
  - Filósofo! Típico Spinoza, só queda aprender a apretar o gatillo coa lingua! E será: pah! Ingle! Ingle!
  Os axentes riron, ata as fiestras comezaron a tremer. Vasilchikov engadiu:
  - A túa lingua é xenial cando a mente do teu opoñente é pequena!
  O suboficial murmurou:
  "Xa abonda, imos tomar unha copa!"
  O resto dos loitadores ruxiu:
  - É certo, botalo! Ata a madrugada, claro, teremos vodka abondo, pero tamén haberá suficientes petiscos para o carallo!
  E auga ardente vertida en vasos! Si, entón comezou a ferver e a escuma, soaban cancións obscenas, obscenas.
  A porta abriuse de súpeto, e a sala parecía ser destruída por un furacán. Unha rapaza alta e ardente saltou cara aos axentes, e con todas as súas forzas rachou unha parede de ladrillos cunha botella de vodka sen rematar. A nena berrou:
  - ¡Alcohólicos e putas! Todo o país está traballando, ou loitando, sodes felices coma os porcos. Esqueceu a conciencia e a honra! Non é de estrañar que Lenin dixese: a borracheira é o peor de todos os vicios, a súa particular destrutividade no dominio público!
  O oficial subalterno xa estaba bastante bébedo, os ollos entrecerrados, e berrou, collendo unha botella baleira:
  - ¡Cadela vete de aquí! Agora voulo!
  A nena golpeou brevemente a punta da bota baixo o xeonllo. O golpe parecía leve, sen alcance, pero o mozo berrou e afundiuse. A botella caeu e rompeu. Todo o mundo boqueou, Vasilchikov exclamou:
  - Si, estes son os signos de Anna Vedmakova, piloto de as en España e Finlandia. Ten un cabelo lendario, a cor do lume! Benvido, xefe de escuadrón...
  O Bruxo asentiu.
  - Aínda estou no rango de maior, e o primeiro as piloto premiou a estrela do heroe da URSS. Acaba de chegar no seu caza MIG-5. Mentres que o resto do escuadrón está na fronte oriental. Instruíronme... Ben, non é cousa túa que me instruín. En calquera caso, necesito que o teu destrutor levante inmediatamente a bandeira americana e vaia ao mar.
  Vasilchikov quedou sorprendido:
  - Por que o noso?
  Os ollos verdes do Bruxo brillaron.
  - Porque este coche está feito en EE. Foi entregado a vostede baixo Lend-Lease, e despois só siga as miñas ordes.
  Vasilchikov fixo unha mueca:
  - O coronel obedece ao maior, e mesmo doutro departamento. Tes a autoridade.
  Vedmakova presentou un documento co selo do NKVD e a sinatura do vicepresidente da sede e do presidente do Consello de Comisarios do Pobo, o xefe da policía secreta, o mariscal Beria.
  - Entendido! E sen máis, só me obedecerás! Que pasará doutro xeito, non direi: non tes cinco anos!
  Vasilchikov fixo unha reverencia:
  - Ben! O destrutor está en movemento, só é necesario levantar os mariñeiros do cuartel e zarpar en dúas horas.
  Vedmakova agarrou o mozo oficial polo pelo, era unha cabeza máis alta ca el e claramente máis forte:
  - Que borracho e borracho! Por que tes un equipo tan desmantelado! Este tipo parece máis un grumete que un oficial. Quizais para comezar, explote ben para que saian todos os saltos.
  Vasilchikov estaba avergoñado:
  - Este é Pasha Kolobkov. Foi enviado a cursos directamente da Escola Suvorov, segundo un programa abreviado. Aínda é bastante rapaz, en dous meses cumpre dezaseis anos.
  Witcher fixo unha mueca:
  - Vaia! Con quince anos e xa un oficial! Iso é o que fai a aceleración! E non sabía que os leites xa estaban a recibir títulos.
  Vasilchikov encolleu os ombreiros.
  - Na fronte comunista, os nenos medran cedo! Ademais, pasoulle unha historia, como escribiu a mellor historia sobre a fantástica defensa de Moscova, e Zhukov observou isto e aconselloulle que trasladase o neno de cadetes a oficiais.
  The Witcher mellorou:
  - Ben! Non está mal que non sexa un parvo, pero non beber máis! ¡Síntoo, e o meu nariz é coma un can, inmediatamente debaixo do tribunal! En realidade, pagará por iso. Xa un home de mediana idade, pero el mesmo.
  Vasilchikov tusiu:
  - En realidade, teño trinta e dous anos, pero xa me feren seis veces en España e Finlandia, así que paréceme vello...
  Vedmakova quixo dicir algo en resposta, cando de súpeto un ruxido monstruoso rompeu o silencio anterior ao amencer. Era coma se caesen pedras pesadas do ceo, o cristal da fiestra rebentou dunha vez. Os anacos de saraiba batían sobre a mesa e ata pousaban nas mans e na cara dos axentes borrachos. Witcher gritou:
  - Todo o mundo sae inmediatamente.
  Vasilkov gritou en resposta, tanto que case se rasga as cordas vocais:
  - Son cunchas de doce polgadas! Os acoirazados xaponeses parecen estar á caza, é dicir.
  Vedmakova, molesta, golpeou a parede coa súa bota:
  - Comezamos, pero non como tiñamos previsto! De ningunha maneira! Caramba, hai que levar inmediatamente o escuadrón ao mar e afundir a flota do país dos monos de ollos pechados.
  Vasilchikov murmurou:
  - Só hai armas no meu destrutor e nun par de pequenos comedores. Nin sequera temos resposta.
  Vedmakova mostrou o seu puño:
  - Pois deberías ter artillería costeira! Despois de todo, non todos foron enviados á fronte occidental, así como á aviación. Despois de todo, o feito de que Xapón pode entrar na guerra en calquera momento leva anos falando.
  Vasilkov quería dicir algo, pero de novo retumaba, choveron fragmentos. A sirena xerou, avisando da chegada de avións. Vasilchikov levantouse e gritou sobre o ruxido do Bruxo:
  - Temos aviación, e as baterías costeiras, aínda que non sexan un conxunto completo, están dispoñibles. Imos responder!
  O piloto gruñía mentres corría polas rúas:
  - Só correría ao meu loitador e plantarei estes xaponeses, non parecerá suficiente. Aínda pagarán por Tsushima e Muden.
  Vasilchikov acordou:
  - Si, pagarán! Si, aínda cunha porcentaxe!
  Houbo explosións e o chío tardío dos canóns antiaéreos. En xeral, a maior parte da defensa aérea de Vladivostok foi eliminada no ano corenta e un, para reforzar a defensa de Moscova (Esperábase que Hitler atacase, pero despois pasou!), Así que os múltiples puntos do mosquito -casa do país do Sol Nacente non parecía prestar moita atención a tal "ruído". Os bombardeiros en picado xaponeses lanzaron "agasallos" de primavera cun chirrido penetrante. O golpe foi inflixido tanto á cidade como á flota. Os avións xaponeses non son demasiado grandes, pero áxiles, pero os acoirazados, pola contra, son pesados. Ata agora, os estadounidenses conseguiron afundir só dúas desas belezas, e os superviventes, xunto cos cruceiros, estaban destruíndo a costa. Semellaba moito o ataque vilán da Terra do Sol Nacente o 27 de xaneiro de 1904. Só entón non había aviación.
  Vasilchikov sentiu que estaba asfixiado por correr. Non é un superhome, senón un home sinxelo con pulmóns enfermos, atrapado nunha situación difícil. E en Vedmakova non o superou moito. Pregúntome cantos anos ten, apenas máis de trinta, os seus peitos son grandes e os seus ombreiros anchos coma os dun home.
  Vedmakova de súpeto deuse a volta e aceno coa man:
  - Non corras vello, sígueme! - Berrou con tanta forza que a onda sonora acaba de golpearlle os oídos. - Saca o destrutor ao mar canto antes.
  As explosións retumaron nas proximidades, choveron restos, unha delas caeu directamente sobre Vedmakova e ela colleuna mecánicamente coas mans. A rapaza piloto sentíase como unha porteira que gañou con éxito un penalti, o fragmento era redondo, cálido e parecía un balón. Anna de súpeto sentiu que algo líquido fluía polos seus brazos. A nena mirou o fragmento, e entón ata o seu guerreiro de ferro, endurecido por tres anos de guerra (Xunto co español), subíronlle náuseas á gorxa. Ela tiña a cabeza dun bebé nas súas mans. Pobre rapaza (isto pódese ver nas coletas curtas, cos ollos arrancados. Vedmakova puxo coidadosamente a cabeza no asfalto rachado e fíxose a perra:
  - Non tiveches tempo para pecar, para non vivir! Non obstante, non hai pecador maior que Deus, polo tanto, non hai pecado maior que a indiferenza ante o sufrimento dos nenos.
  De novo, un ruxido, e fragmentos, un golpeou a moza na bota, rabuñando a pel. Vedmakova xa quería dar a volta e correr o máis rápido posible cara á pista, onde o seu MIG agardaba pacientemente pola agresiva anfitrioa, pero...
  Afiada coma unha folla de puñal, a mirada do guerreiro percibiu unha insoportable mueca de dor no rostro do capitán de primeira fila Vasilchikov, cando a súa parte superior do corpo arrancado voou arroiada pola onda expansiva. A propia nena apenas esquivou o fragmento. Ela xa nun tempo, dalgún xeito enganchou a súa meixela, mesmo durante a batalla aérea en España. Como resultado, quedou unha profunda cicatriz que, durante moito tempo, estragou a súa aparencia. É certo que en Siberia presentouse a un feiticeiro moi forte, que, coa axuda de ungüentos e invocando espíritos, conseguiu curar coma se nunca o estivera, esta ferida e un par máis. Por iso, Vedmakova deulle a súa inocencia, coñecendo as alegrías das mulleres. Despois diso, a moza aproveitou a menor oportunidade de morder a felicidade do amor cun home, cousa que era moi difícil de facer nos tempos soviéticos santuarios, mesmo coa súa beleza satánica e capacidade de tentar. A cuestión, por suposto, non é tanto persuadir ao home, senón garantir que o organizador da festa non se entere diso. E hai tantos estafadores de todos os tipos que un snitch, sobre un snitch e un snitch, os impulsa. Polo tanto, realmente non acelerarás se a túa carreira é querida para ti. Pero hai uns catro meses, cando lle concederon a estrela do heroe, polo vixésimo quinto avión fascista derrubado seguido: coñeceuse en Beria. E en toda a elite soviética non había un mullereiro máis grande que o xefe da policía secreta e aberta.
  Vedmakova correu como unha pista. Ademais, o que raramente lle ocorre, mesturaba a rúa nunha cidade descoñecida, polo que só aumentou a distancia.
  O piloto fuxiu e recordou: Beria era inventiva na cama, pero non o seu gusto, calvo, barriga, non Apolo. Así que nunca se converteu no seu amante. En xeral, os rumores de que Beria violou mulleres son unha clara esaxeración. Se lle dicían un non firme, o segundo home do Imperio Vermello, por regra xeral, non recorreu á coacción. Aínda que quen se atreve das nenas a dicir non a tal monstro? Verdugo número un de Rusia!
  Pero aquí converteuse nunha confidente de Lavrenty Palych. En xeral, converteuse nunha das primeiras mulleres voluntarias en loitar en España. De feito, poucos pilotos soviéticos participaron nesta guerra civil. Parece que o propio Stalin non quería especialmente a vitoria dos socialistas. E o que é lóxico, en Francia gañaron os socialistas, aparentemente de esquerdas, e as relacións coa URSS só empeoraron. Pero ao mesmo tempo, tendo en conta que Franco é un fascista e un burgués, e o goberno popular de España parece de esquerdas, era imposible ignorar por completo as solicitudes de axuda. Si, os pilotos soviéticos necesitaban adquirir experiencia, probar novos equipos. Inicialmente, a guerra continuou con éxito variable, pero despois o exército de Franco, co apoio de unidades italianas e alemás, conseguiu conquistar Cataluña. A batalla no aire foi ao principio igual, pero despois apareceu o famoso Messerschmitt. Na primeira batalla aérea, Vedmakova sentiu o poder deste avión en comparación co IL-16. En particular, a velocidade, unha diferenza de cen quilómetros por hora, permitiu aos pilotos fascistas elixir por si mesmos onde, como e cando unirse á batalla. En segundo lugar, o armamento dun canón de aire de 20 mm podía derribar un IL-16 de madeira contrachapada a longa distancia, mentres que o ME-109, con blindaxe frontal a proba de balas, mantiña os disparos dunha ametralladora de 9,6 mm dun caza soviético. Polo tanto, para destruír a Messer, era necesario ou atacar pola parte traseira, ou se tiñas moita sorte de entrar no motor, ou na mirilla. Hai que ter en conta que os alemáns tamén tiñan unha comunicación moito mellor e actuaron de forma máis harmoniosa. Vedmakova foi abatida dúas veces, e na terceira foi gravemente ferida e feita prisioneira. Os tempos eran daquela duros, pero como xa se perdera a guerra, Madrid caeu, Hitler, en mostra de boa vontade, e proxectando unha alianza con Stalin, ordenou o regreso dos prisioneiros soviéticos á súa terra natal. Vedmakova pasou só un mes en catividade, foi colocada nun hospital para oficiais, ben alimentada e coidada. Ninguén golpeou nin violou, quizais os nazis e o franquismo intentaron mostrarse ao mundo enteiro como humanistas fronte ao tirano sanguento: ¡Stalin! Pero despois de regresar á súa terra natal, de todos os antigos prisioneiros de guerra, só unha Vedmakova quedou en liberdade.
  Certo que a orde dada, para o único loitador italiano abatido, foi privada dela. Pero ela permaneceu no exército, e mesmo participou na guerra con Finlandia. O país Suomi tiña só 118 madeiras obsoletas na súa flota de avións. A rapaza case non participou en batallas aéreas, estaba máis dedicada ao recoñecemento, recibiu unha orde, parece ser un monoplano, con todo derrubou, pero non se contou.
  Non obstante, o recoñecemento nocturno tampouco está mal, é un asunto importante para o exército. Por suposto, o feito de que a guerra cos finlandeses durase cento quince días e que as tropas soviéticas avanzasen medio quilómetro ao día non podía menos que provocar unha sensación de molestia. Beria entón deixoulle escapar que a proporción de perdas era de cinco a un a favor do país de Suomi. É certo que a liña de Mannerheim rompeuse por un ataque frontal, o que tamén é un logro. Vyborg vén con agasallos; con todo, non foi tomado, senón que os finlandeses deixaron despois da firma do acordo de paz. A guerra gañouse, aínda que pagando cun río de sangue. Vedmakova comunicábase a miúdo cos feridos, a infantería e os petroleiros. En xeral, o nivel de organización do Exército Vermello distaba de ser perfecto. Aínda que, por exemplo, o tanque KV-2 causou unha forte impresión na moza. O seu obús de 152 mm podería romper as casetas e suprimir baterías. Tamén había novos avións soviéticos MIGI, YAKI, LANKI, IL, TU e outros. Vedmakov obtivo o MIG, que leva o nome de Mikoyan. O avión tiña un excelente rendemento de voo e o teito de altitude máis grande entre os falcóns soviéticos. É certo que este avión comezou a chegar literalmente na véspera da guerra, a maioría dos pilotos tiñan só unhas poucas horas de voo e foron plantados nos timóns máis novos e sen desenvolver. Pero os cadros máis experimentados aínda voaban no anticuado IL-16, un avión que tiña unha velocidade máxima vinte quilómetros máis baixa que o bombardeiro Yu-88. Entón, parece que hai moita aviación, pero se tomas a súa calidade...
  O ataque alemán non foi do todo inesperado. Desde xaneiro circulaban os rumores de que a guerra se estaba gestando. Aproximadamente cinco millóns de soldados de reserva foron reclutados no exército, o período de servizo militar estendeuse a catro anos, os tanques foron tirados ata a fronteira. E ao mesmo tempo estaban cavando trincheiras activamente, un gran exército non se paraba no campo, coma se o sacaran adrede e o arranxaron para que os alemáns fosen máis fáciles de rodear e destruír as nosas tropas. Estaba nas fortificacións. Certo que en maio corría o rumor de que se tomara unha decisión e a liberación de Europa estaba a piques de comezar. En principio, Vedmakova, se Stalin golpeara a Hitler antes, só diría grazas. Para calquera país, e especialmente para Rusia, é bastante natural crecer no territorio, esforzarse pola expansión. O gobernante-conquistador, este é un título honorífico... E, de feito, o obxectivo final do comunismo é unha revolución mundial, unha Unión Soviética para todo o planeta, con perspectiva de expansión no espazo. Despois de todo, non se pode dubidar moito tempo e permitir que os nazis creen armas capaces de destruír a humanidade. Por outra banda, que idiota hai que ser, que é tan estúpido substituír tanto ao exército como ao país. Manter as tropas na forma máis vulnerable, ignorando todos os datos sobre o ataque inminente? Dous meses antes do comezo da guerra, un feiticeiro familiar atacoulle que o día máis curto do ano, hordas fascistas invadirían a URSS! E envioulle un medallón protector, avisándolle de que mentres estaba sobre ela, Vedmyakova non correría perigo de morte ou ferida. E que! Nun par de días, xa derrubou vinte e nove avións fascistas, entre eles dous Yu-488 e un Yu-287, por certo, o último bombardeiro é tan áxil que o MiG-5 apenas puido alcanzar. Despois diso, Vedmyakova pediu un coche da última modificación. E o xinete e o cabalo. Entre as mulleres soviéticas, é a primeira en número de coches abatidos, e entre os homes, a primeira dos primeiros. Así que deron o maior. Tan rápido, como nun conto de fadas. Pero a vitoria do Terceiro Reich é bastante real. O xiro en África no corenta e un, e despois a saída da guerra de todos os posibles aliados que capitularon ante o Terceiro Reich, e agora tamén un ataque sorpresa de Xapón. Este último é xeralmente malo, pero non fatal. Si, a poboación de Xapón, uns cen millóns ou incluso un pouco máis agora! (Hai tempo que non hai censo, pero a taxa de natalidade é moi alta, e ata agora, sen restricións á política demográfica, o aumento é maior que na URSS). E se tamén engadimos o réxime de títeres co "emperador" chinés en Manchuria, entón isto son outros trinta ou corenta millóns (ninguén contaba alí durante moito tempo). Ademais, hai trescentos millóns de colonias conquistadas.
  Certo é que parte das tropas xaponesas están encadeando a China, pero agora moi probablemente a paz se asinará con Chiang Kai Shek, ou mellor dito, o que queda del capitulou, e xunto con América opoñeranse ao xa pequeno Exército Vermello de Mao.
  Na propia Manchuria, xa hai uns dez millóns de xaponeses e tres millóns douscentos mil soldados "chineses". A forza total das Forzas Armadas xaponesas é duns vinte e sete millóns, pero están espalladas por Asia, e mesmo nos Estados Unidos, ou catro millóns delas son tropas de autodefensa e están nos esqueletos. Xapón ten moitos tanques, só vinte e dous mil e medio, e na propia Manchuria, uns dez mil. E os tanques son débiles, peores que os modelos alemáns de 1941. O Chi-Ha máis masivo non poderá penetrar na armadura do T-34 nin a corta distancia, e o noso coche pode marcar a unha distancia de máis dun quilómetro. A verdade é real, o T-34, golpea con precisión dende 500 metros. O rearme con óptica atrasouse e a visibilidade aínda é débil. Pero estes son tanques, e a aviación de Xapón non é mala. A verdade é un pouco peor que o alemán e o estadounidense, pero iso é só un pouco. A diferenza non é superior a seis meses. Durante os combates preto de Khalkhin Gol, un piloto xaponés (maldito, o seu apelido saíu voando da cabeza, parecía completamente mudo nesta picadora de carne), derribou 41 avións soviéticos ata que o acabaron. Entón, de que se trata? Xapón ten unha boa aviación e o nivel de adestramento dos ases é alto. É certo que o rearme con novos avións durante a guerra é unha idea máis lenta que a doutros países. Por que? Quizais debido a que o país do Sol Nacente non ten o suficiente potencial industrial para repeler simultaneamente o ataque dos Estados Unidos, que produce máis de douscentos avións ao día, e dominar novos modelos. Os estadounidenses bombardearon fortemente Xapón, destruíron fábricas, queimaron cidades. Porén, aínda non é tan intenso, ata que as illas están moi lonxe, non tiveron tempo de achegarse, e agora, cando capitularon ante o Terceiro Reich, non bombardean nada. E como tratar con tal poder. A mariña xaponesa é moito máis forte que o actual e incompleto Pacífico. Mentres non estea afundido, non se pode nin pensar na vitoria. Pero aquí está o exército terrestre... No Extremo Oriente, preto da fronteira, hai formalmente setenta e dúas divisións, Beria deulle esta información baixo gran segredo, ademais de tres divisións fronteirizas máis e dúas divisións da NKVD. Parece que son bastantes, pero están totalmente equipados segundo o número regular, só as tropas da NKVD. As divisións restantes teñen estados de paz. Isto significa que Xapón ten unha gran vantaxe en infantería, aviación e mesmo en tanques. Ben, nos tanques, pola nosa parte compénsase coa superioridade cualitativa, e o resto é moito peor. Aínda que se tomas armas pequenas, Xapón tamén se queda atrás no número de metralladoras, na súa maioría ten armas. Non obstante, as divisións do Extremo Oriente están mal equipadas con metralletas. Non hai máquinas suficientes para todos. Entón ... En termos de calidade, non hai superioridade na infantería, máis ben, aínda peor, todos os mellores oficiais son trasladados á fronte soviética, aquí as peores tropas son, por regra xeral, non disparadas, tendo un mínimo. de adestramento militar. Isto significa que comeza a guerra, nunha situación extremadamente desfavorable para a URSS. E non poucas reservas recentemente formadas serán lanzadas ao leste...
  Witcher entrou de súpeto na conflagración. O hospital da cidade bombardeado ardeu. A imaxe é verdadeiramente apocalíptica, e mulleres, nenos e anciáns arden vivos. Aquí o bebé caeu directamente ao lume, e ao redor houbo un ruxido e xemidos terribles.
  Vedmakova sentiu as trompetas dos arcanxos na súa cabeza e lanzouse ás chamas. As linguas de lume lamberon as mans espidas e a cara aberta da nena, pero o piloto moveuse tan rápido que conseguiu agarrar ao neno, sacándoo do abrazo da destrución.
  A nena saltou fóra, sentindo só unha lixeira coceira na pel, lanzou unha ollada ao bebé. Ai, xa era demasiado tarde, o neno asfixiouse, atraendo chamas aos pulmóns, queimaduras na cara redonda. Tales burbullas rasgadas na pel son máis suaves que os brotes de margarida. Witcher gritou:
  - Aquí está o caos humano!
  Golpeou unha morea de lixo coa súa bota, despois de que se apresurou a axudar a quen máis se podía salvar. Era como unha cobra bailando entre queimadores de gas, a rapaza retorcíase de xeito moi estraño e bailaba. Queimouse, derretéronse as botas, calcináronse a túnica, pero seguiu loitando teimudamente por cada bágoa de neno, por cada latexo dun corazón pequeno, por cada vida fráxil, pero tan necesaria para o país! As botas desmoronáronse, e agora a nena bailaba entre os remuíños de chamas, as súas pernas espidas e encantadoras. Era unha mártir, pero non só unha monxa que se torturaba con xaxúns e un látego, o que non beneficia nin a Deus nin ás persoas, unha mártir loitadora que salva vidas concretas. As pernas da rapaza piloto estaban cubertas cunha capa de pequenas burbullas, pero movéronse aínda máis rápido e con máis precisión pola dor.
  O capitán do servizo médico, sacou unhas grandes botas do bolso, gritoulle:
  - ¡Tómaos, ponte axiña! Quedarás tan lisiado.
  O piloto respondeu inmediatamente:
  - É mellor facerse un lisiado fisicamente que ser un raro moralmente! Nin un segundo para ti, todo para a fronte, todo para a vitoria!
  O capitán do servizo médico respondeu:
  - Este é un verdadeiro home soviético!
  A bruxa maldixo:
  - E que vales para salvar á xente!
  O capitán suspirou.
  - Teño próteses, en lugar de pernas!
  Vedmakova, sacando outra rapaza coa cara medio queimada e inconsciente, gritou:
  Que cruel é Deus!
  O capitán encolleuse de ombreiros.
  Non é culpa de Deus, senón da xente!
  Vedmakova opúxose:
  - É o mesmo que dicir: non os pais teñen a culpa, senón os fillos!
  O capitán quixo dicir algo, pero as nubes de fume metéronse na súa gorxa e tusiu con rabia.
  A nena descalza berrou:
  - Son meiga e non hai profesión máis bonita!
  E dando un talón, continuou:
  - Adolf que haxa saúdos e un ramo no cadaleito malvado!
  Os bombardeos remitiron, pero os bombardeos continuaron. Os canóns do barco teñen un suministro decente de proxectís, con todo, o lume agora dirixíase máis aos buques soviéticos desarmados. Yamamoto entendeu que o dominio no mar trasladaría a iniciativa desta guerra a Xapón durante moito tempo. E para construír barcos, o proceso é caro e longo, aínda que, por exemplo, os submarinos, quizais, sexan máis fáciles de selar. Isto, por suposto, tamén hai que telo en conta, pero é importante romper a estrutura. O almirante Yamamoto, o home máis poderoso de Xapón despois do emperador Hirohito, sentíase como un deus. Un verdadeiro deus, polo que a relixión do país do Sol Nacente ensinou que o mellor xeito de deificar é a destreza militar. E agora o gran comandante podía atormentar e destrozar arbitrariamente o espazo ao seu redor.
  Enriba de Vladivostok hai nubes de fume espesas e negras durante moitos quilómetros; estas son instalacións de almacenamento de petróleo e depósitos de combustible en chamas. Centos, miles de persoas son queimadas, carallo, bueno, despois diso, como non sentirse como un deus que se vingou dos rusos durante séculos de humillación, un gran pobo vese obrigado a acurrucarse nunha serie de illas tan pequenas en comparación con as extensións de Rusia. Agora a frota rusa está a afundirse e, a diferenza do porto de Perú, non abandonarán nin un só buque.
  Durante a batalla de Khalkhin Gol, Yamamoto propuxo darlle un golpe semellante a Vladivostok, para o que se elaborou un plan detallado. Pero Hitler fixo inesperadamente a paz con Stalin. En xeral, o idiota Hitler, iniciou a masacre dos xudeus e, polo tanto, puxo contra si tanto a Polonia como aos países de Occidente. E por que o necesitaba? Querías conseguir riquezas xudías? Pero era mellor converterse primeiro nunha potencia mundial, derrotando á URSS, e quizais despois a outros países. Occidente é máis fácil de gañar debido ao feito de que a súa mentalidade se caracteriza moito menos polo fanatismo e unha tendencia ao abnegación. Coñécese polo menos un caso de embestida de pilotos estadounidenses. É certo que houbo un par de colisións, pero o máis probable é que se trate dun accidente.
  Os rusos son fanáticos, o que é estraño, porque a fe ortodoxa non aproba o suicidio e non considera en absoluto que se poida gañar un camiño ao paraíso con proezas de armas. En xeral, as ensinanzas de Cristo, na súa opinión, son extremadamente estúpidas e pouco prácticas. El Yamamoto leu a Biblia e marabillóuse coa estupidez da xente ao considerar un Deus tan pacifista. Por exemplo, ensina: peganche na meixela dereita - xira á esquerda, piden unha camisa - dá dúas, ama o teu inimigo! Só un enfermo mental pode considerar a Cristo Deus. Tal relixión só é boa para os escravos, os vasalos vinculados. E toda Europa e metade do mundo deberon de crer.
  É certo que as ensinanzas de Xesús, a pesar de que rexeita o principio do Antigo Testamento, ollo por ollo, e ensina a amar aos teus inimigos, non impediron que os británicos conquistasen un terzo do planeta enteiro, creando o imperio máis extenso da historia da humanidade. E iso a pesar da relixiosidade de Gran Bretaña, onde se menciona a Deus mesmo no himno nacional. Estrañamente, os presidentes dos Estados Unidos xuran pola Biblia, pero con todo bombardearon as cidades xaponesas con bombas de napalm, queimando vivas a miles de mulleres e nenos. Ademais, morreron civís, non por accidente, senón deliberadamente, esta era unha táctica de aterrorizar á poboación civil: socavar os recursos humanos e económicos.
  Pero os xaponeses non bombardearon os Estados Unidos nun principio, antes da invasión alemá, durante toda a guerra só un bombardeiro atravesou e matou, só seis civís. E tamén lle atribúen unha crueldade especial aos samuráis. Despois de todo, el Yamamoto, se o desexa, podería romper con bombardeiros ás cidades dos Estados Unidos, especialmente despois da derrota da frota ianqui preto do porto de Perú. Si os europeos son uns cabróns morais. Teñen un entendemento pervertido, a fe, o ensino e non facer!
  Non é así en Xapón! O que nos ensinan é o que facemos. Non hai tal cousa que Deus diga que pon a outra meixela, pero os seus servos mataron deliberadamente nenos pequenos. Si, en xeral, a crenza de que Deus é un e Todopoderoso non pode ser certa. Se estivese só, entón por suposto que coidaría de que a xente o adorase correctamente, con fe e verdade, e tivese unha única doutrina. E así cada un reza como quere, o que quere. E o mundo é demasiado feo e incorrecto para ser creado por un único Deus Todopoderoso. Despois de todo, calquera gobernante responsable esfórzase en primeiro lugar pola orde e a xustiza. El quere que os fortes, sabios, nobres, honestos estean en primeiro lugar, e o resto ou se corrixir, medrar física e espiritualmente, ou... Non obstante, se Deus é Todopoderoso e o Creador do universo, entón non o faría. crear monstruos corporais e mentais.
  Despois de todo, por que ás veces o emperador é obrigado a soportar as debilidades das persoas como un feito? Como non hai outra saída, non pode converter aos monstruos en homes guapos e aos covardes en atrevidos nun abrir e pechar de ollos. Pero se puidese, faríao inmediatamente! Por desgraza, teño que aceptar o que é e tratar co material humano que recibín como dado. Pero de quen o recibiu é outra cuestión. Si, e o propio emperador ten debilidades: é só un home: está a facerse vello, enfermo, decrépito. Estrañamente, un emperador divino adoita vivir menos que un servo común, ten menos habilidades de armas que a maioría dos xenerais e moitos soldados. Ben, o que hai nel de Deus todopoderoso. Pero o branco non é mellor! En toda a historia de Europa, non houbo conquistador máis terrible e exitoso que Hitler. Si, é verdadeiramente un símbolo da destreza militar dos brancos! E, con todo, o maior comandante de todos os tempos e pobos, nin sequera puido rematar o ximnasio, obter unha educación secundaria, que é obrigatoria en Xapón!
  . CAPÍTULO #5
  Ademais, Hitler non foi aceptado no exército, por motivos de saúde. Estrañamente, este fanático do culto á forza, o león da guerra, resultou ser tan débil fisicamente que nin sequera en Alemaña, onde hai un posto militar en cada posto, non foi chamado como soldado. Que degradada está Europa.
  Porén, Stalin, outro dos políticos máis destacados do noso tempo, tampouco tiña estudos secundarios, era un pepita. E curiosamente, tampouco foi reclutado no exército, por motivos de saúde. Interesante, casualidade, dous inimigos maliciosos non tiñan estudos secundarios, non foron chamados ao servizo militar por motivos de saúde, tiñan pais de borrachos e o pai de Hitler tamén traballou como zapateiro ao principio!
  Velaí unha coincidencia, estraña, ominosa. Göring, o sucesor oficial de Hitler, non é así. É dunha familia de aristócratas, o antepasado de Goering foi o deputado do actual gobernante de Alemaña, Bismarck. Polo tanto, Churchill: un aristócrata, de familia nobre, e plutócratas americanos, (o presidente Roosevelt non é máis que un peón, atoparon axiña unha linguaxe común con el.
  Querían substituír a Hitler por eles, pero non funcionou. Hitler conquistounos a todos! Goering é un empresario, oligarca, aristócrata e pragmático. É mellor que Hitler capaz de unir todas as forzas antibolxeviques e antirrusas de todo o mundo. América e Gran Bretaña queren acabar con Rusia, independentemente do réxime gobernante, pero os comunistas, que negan o propio concepto de propiedade privada, queren acabar tan mal. É fanático que ata fagan a vista gorda ante o fortalecemento excesivo de Alemaña e que eles mesmos se vexan obrigados a unirse ao Terceiro Reich.
  Porén, Alemaña é un competidor xeopolítico, pero un competidor no marco das regras de xogo capitalistas e aristocráticas, e a Rusia bolxevique é absolutamente allea e hostil. Mesmo é sorprendente que o propio Churchill ofrecese axuda a Stalin, a pesar de todo o seu odio anticomunismo, tradicional e inglés a Rusia.
  En 1941, quería poñer a Rusia de Stalin contra a Alemaña de Hitler. Doloresmente, os alemáns apertaron. Despois de todo, Alemaña baixo os vermellos é un cabalo de guerra enganchado ao carro soviético, e a URSS baixo os marróns é unha eterna zona partidaria. Despois de todo, os fanáticos bolxeviques non se reconciliarán e librarán unha prolongada guerra de guerrillas, que esgotará tanto o Terceiro Reich que todos os soños de maior expansión desaparecerán como un arco da vella despois dunha treboada. Rusia baixo Alemaña, mellor que Alemaña baixo Rusia! Entendendo isto, está claro por que Churchill e os Estados Unidos, tras unha derrota militar e a rendición, pasaron tan axiña ao achegamento ao Terceiro Reich.
  Yamamoto é un pragmático, estaba en contra da guerra con EEUU e Gran Bretaña. Pero estes dous imperios provocaron a Xapón ao impoñer un embargo ao abastecemento de produtos petrolíferos. Despois de todo, o país do Sol Nacente non ten os seus propios pozos e moitas outras materias primas. Os xaponeses estaban a negociar, os americanos estaban acabando con demandas cada vez máis humillantes.
  E ao mesmo tempo, os ianquis, provocando a guerra, non se ocuparon en absoluto de levar o exército e a mariña para combater a preparación. A tentación resultou ser demasiado grande, tanto máis había un atisbo de esperanza de que Moscova estaba a piques de caer e Alemaña e os seus aliados acudirían ao rescate. Ademais, existía a esperanza de que Estados Unidos, sendo aínda un país relativamente democrático, moi dependente da opinión pública, se a guerra se prolongaba, non quererían verter sangue sobre as illas alleas. De feito, por que un home americano común na rúa conseguiría ataúdes de cinc cos seus parentes, se non estamos a falar de protexer o propio territorio dos Estados Unidos, e mesmo pagar impostos militares bastante grandes? Quizais por iso perdeu a Rusia tsarista, tendo máis soldados, pero o pobo ruso non consideraba a Manchuria o seu territorio e non quería pagar con sangue e suor intereses abstractos. Por desgraza, Hitler non foi a Moscova, en parte pola falta de preparación para o duro inverno, e en parte polo fanatismo característico dos bolxeviques.
  Non quería experimentalo eu mesmo.
  Non obstante, non só os bolxeviques, o pobo ruso é propenso ao sacrificio propio por grandes obxectivos. Despois de todo, o primeiro aire foi feito polo ruso Messer. Mesmo é sorprendente que o fixera non polo ben dos houris do paraíso, senón polo ben da Patria. Aínda que... Messer é en parte un parvo, porque é un mestre da acrobacia aérea, un inventor, un deseñador e, por suposto, un vivo traería moito máis beneficios á Patria. Quizais os ianquis non estean tan equivocados, replicando o principio: o principal na batalla é sobrevivir! Despois de todo, os mortos xa non poden matar!
  Varias nenas semiespidas e de peito espido inclináronse en aprobación.
  O almirante Naumo comentou:
  - Xa esgotamos máis de dous terzos da munición. As armas están moi quentes, bótanse con baldes de auga!
  Yamamoto fixo unha cruz co dedo no aire e dixo cunha voz baixa e lixeiramente rouca:
  - Creo que as armas soportarán o último terzo dos proxectís. Aínda que non, noquear ata o noventa e cinco por cento.
  O almirante Naumo encolleuse de ombreiros e limpou a suor da fronte.
  - ¿Vale a pena dar o mellor o primeiro día?
  Yamamoto pechou os puños.
  -Custos! Por suposto que paga a pena! Collemos aos rusos por sorpresa, como foi en 1904, aos alemáns en 1940, pero Stalin castigará severamente o mando e isto non volverá pasar. Polo tanto, é necesario usar o feito de que a cola do dragón quedou durmido. En realidade, entendo que Stalin, a guerra con Alemaña absorbeu a súa atención ata tal punto que deixou de ocuparse do Extremo Oriente. E a súa comitiva sen líder ten medo a tomar a iniciativa. Aquí perdemos o noso golpe. Así como os americanos. Era obvio para todos que o asunto se estaba a preparar, que as nubes estaban a xuntarse, que pronto caerían os tronos, pero...
  Correron, descalzos, tacóns redondos da nena. Estaban nunha misión importante.
  Naumo tocou a empuñadura da espada samurai que colgaba do seu cinto, ou como tamén se lle chama comunmente katana:
  - Os rusos sempre actúan tarde! A guerra non será demasiado longa e chegaremos aos Urais.
  Yamamoto levantou os ollos cara ao ceo.
  "Que os deuses nos axuden nisto, pero non o creo!" Aprenden rapidamente, Khalkhin Gol demostrou que o nivel de rusos é maior que durante a guerra de 1904-1905. Ademais, contareiche un segredo. O noso axente secreto en Vladivostok axudou un pouco, que a artillería costeira bastante poderosa non tiña proxectís e o avión non puido despegar a tempo. Esta é a guerra secreta.
  Naumo quedou sorprendido:
  - E onde miraban SMERSH e a NKVD?
  Yamamoto riu, axitando os dedos.
  "Os peores cadros de Rusia serven aquí no Extremo Oriente, os que teñen medo de morrer na fronte soviético-alemá loitan por Vladivostok. Polo tanto, aquí é moito máis doado atopar un traidor ou un parvo na parte superior, así como unha persoa egoísta. E a NKVD está tan afeita a revelar conspiracións imaxinarias que xa non se decata de verdadeiros traidores. Polo tanto, é moi posible traballar. Por certo, se varios xenerais pasaron ao lado dos alemáns, a pesar de que as súas familias, familiares e amigos están ameazados de executar por iso, entón é moi posible subornar a alguén de arriba. Ou utilízao na escuridade, que é aínda mellor.
  Así que fixemos moito traballo. Os xaponeses caracterizámonos xeralmente pola minuciosidade ao pensar nas operacións militares e ter en conta todas as pequenas cousas.
  Naumo fregou a empuñadura da súa katana.
  - Certo! Pero a vergoña de Khalkhin Gol evoca un sentimento de amargura e forte enfado! Como poderíamos...
  Yamamoto consolou:
  - Había máis manchúes que xaponeses, e en xeral é imposible gañar todo o tempo. Debo notar que, con todo, non as mellores unidades loitaron do noso lado, e os rusos tiñan unha gran vantaxe na aviación e os tanques.
  Naumo medio tirado a súa katana.
  - Non estamos xustificados! Un samurái nunca se referirá a unha folla aburrida e un cabalo canso, moitos inimigos e unha arma débil!
  Yamamoto corrixiu:
  - Samurai, claro que non, pero un home, por desgraza si! A xente adoita cometer erros!
  Yamamoto estaba distraído e gritou algo aos tubos, e despois continuou:
  - E xa sabes, ofrecín atacar Rusia en maio de 1942. Isto podería impedir o avance do primeiro Fritz.
  Naumo asentiu.
  - De verdade! Pero loitamos contra os Estados Unidos e o León británico.
  Yamamoto golpeou a timoneira co dedo.
  - Si! É certo, pero os EE. UU. foron golpeados nos dentes, Gran Bretaña perdeu as súas colonias e Alemaña estaba relativamente axustada. Queriamos sacar a maior forza posible do oeste de Rusia para facilitar que a Wehrmacht pase á ofensiva contra Gran Bretaña sen medo a unha puñalada nas costas de Stalin. - O almirante bebeu o sake ofrecido por unha nena descalza cunha saia curta e continuou. - O golpe estaba previsto para maio, cando as estradas se estaban secando, pero os americanos impediron.
  Naumo sacou a súa katana e tirouna no aire:
  - Morte a EEUU! Sempre interferen con Xapón.
  Yamamoto sorriu con malicia.
  - Non sempre, claro, por exemplo, cando pelexamos por primeira vez con Rusia, os ianquis axudáronnos moito con préstamos, ademais de suministros de armas. Máis da metade da nosa flota foi feita co diñeiro dos Estados Unidos e Gran Bretaña, e nos seus propios estaleiros. Entón América non sempre é mala, pero non neste caso.
  Naumo preguntou sorprendido:
  - E por que?
  Volveron correr por diante dos almirantes xaponeses, mostrando os talóns espidos da criada.
  Yamamoto condescendeu en explicar:
  - Unha bandada de bombardeiros de longo alcance atravesou Toquio e asestaron un golpe insidioso á capital usando bombas de napalm. Centos de casas de madeira arderon e o emperador ordenou a calquera prezo afastar a zona de control da capital. E, en primeiro lugar, capturar o complexo de combate das bases estadounidenses no arquipélago Medei, máis próximo aos esqueletos xaponeses. Por desgraza, non o conseguimos, así que comezamos a perder a batalla polo Océano Pacífico. É bo que ao mesmo tempo tivemos a sabedoría de concluír rapidamente unha alianza co Terceiro Reich e saír pouco. Se non, nin sequera quedarían ruínas das nosas cidades.
  As nenas de pernas nuas mesmo saltaron, sacudindo as súas trenzas negras e vermellas.
  Nauma axitou a súa espada no aire:
  De todos os xeitos teriamos gañado! Entón, é realmente necesario darlle Filipinas a Hitler despois da guerra? Esta perla da coroa xaponesa, Singapur inexpugnable, florece Hong Kong, Indonesia, pozos de petróleo das colonias inglesas capturadas, e Guinea Francesa, Indochina, Birmania, Tailandia. E moito máis, do que falar non dá a volta á lingua. Despois de todo, estamos na fronteira coa India, no limiar da cal o Führer apoderouse - Australia. E renuncia a todo sen loitar, coma un covarde...
  Yamamoto interrompeu:
  - Entre os brancos tamén hai listos! Non é de estrañar que o emperador no seu despacho coloque un busto de Napoleón. Pero houbo outro César, dixo: é máis difícil manter ao vencido que gañar. Neste caso, isto aplícase a nós en primeiro lugar. Neste momento, non tiñamos opción. Decidimos manter unha parte para non perder todo, incluída a soberanía.
  Nauma reproduciu a figura oito coa espada:
  Entendo coa mente, pero co corazón!
  Yamamoto ergueuse e deu unha palmada no ombreiro ao seu colega.
  - Si, non te molestes, neste caso, se marchamos, para volver. Derrotaremos á URSS e de novo correremos ao Terceiro Reich contra os EE.UU. e os británicos, pero xa os venceremos xunto aos alemáns e a pasta. E despois devolveremos todo, ademais de capturar tamén a India, Australia, Alaska e ata... Verase alí, ao fin e ao cabo, teremos os recursos da Siberia rusa, e América volverá caer na depresión. Isto hai que entendelo!
  Unha vez máis, as nenas descalzas asentiron coa maior aprobación. Son tan fermosas, bronceadas, algunhas das mozas eran ata con cabelos louros e musculosas.
  O almirante Nauma, cun movemento case imperceptible, escondeu a katana na súa vaíña e, balbuceando, murmurou:
  - O futuro é bo, pero o presente é mellor! Escoita nos portaavións, todo o suministro de bombas esgotouse, e en...
  Yamamoto ordenou brevemente:
  - Sube a cuberta e mira arredor, en media hora daremos a volta e marcharemos cara a nosa base máis próxima.
  Nauma asubiou polo seu nariz:
  - Escoita o comandante!
  O almirante saltou para fóra, suxeitando a porta para evitar que batese. Antes de que os seus pasos apagaran, unha sombra escorregou pola porta, ela andou de puntillas e tirou a colcha. Yamamoto riu.
  - Lady Armstrong, é tan repentina coma sempre!
  Un chorro de luz caeu sobre a criatura, mostrándoa en todo o seu esplendor. Era unha figura loira, ninfa, perfectamente proporcionada, pero con rostro de muller madura duns trinta anos. Lixeiramente máis alta que Yamamoto, cuns zapatos de coiro bordados con esmeraldas e zafiros para combinar coa cor da onda, cunha sola suave. Despois de tirar as mantas, levaba un bañador e movíase como unha bailarina india.
  Yamamoto parou á muller:
  - Baila despois! Mentres tanto, escoitame con atención, como reaccionou o presidente títere dos Estados Unidos como parte do Terceiro Reich, Henry Truman, ante a nosa proposta de dar a todos os territorios liberados o status de estados formalmente independentes?
  Armstrong respondeu coa súa suave voz:
  - Dixo que el e Churchill estaban en contra. Todas as colonias seguirán sendo colonias e China seguirá dividida. Por certo, Truman dixo que se Xapón axuda ao réxime de Chai Kang Shi, pode salvalo; preguntaralle persoalmente a Hitler que foi así. En resumo, tes as túas bases en Manchuria, así como o réxime, e mesmo tes algo na China continental. En particular, as concesións e o acceso ás materias primas.
  Yamamoto sorriu.
  - É unha boa noticia! Sabe o goberno títere dos Estados Unidos que golpeamos a URSS? Ou aínda non?
  Armstrong fixo un círculo co dedo.
  - Xa o sabe! Ata o momento, non houbo reacción oficial, pero Truman xa conseguiu exclamar: ben feito Xaps!
  Yamamoto engurrou o ceño e torceu as cellas con rabia.
  - Non somos xaponeses para el, senón os xaponeses, unha nación de guerreiros e sabios, e non de pastores e condenados como os americanos. Aínda que, por suposto, isto é bo, significa que non haberá obstáculos para unha ofensiva nas profundidades de Siberia.
  A muller xoguetonamente moveu as pernas no chan:
  - Siberia é boa - é grande, rica! E ao mesmo tempo, Siberia é mala: hai neve e frío!
  Yamamoto apertou os beizos.
  - O soldado xaponés non ten medo ás xeadas. Esta é a esencia do código Bushido: non busques unha vida fácil para ti, senón supera as dificultades. Non é de estrañar que o símbolo do samurai sexa: a carpa crucian! Este peixe sempre nada contra corrente.
  Armstrong quedou sorprendido:
  - Carpa? Un peixe tan inofensivo. Son os formidables e reais demos do samurai do apocalipse en comparación con eles mesmos cun pececiño, que se frite nunha tixola, e non cun tigre ou un león.
  Yamamoto estendeu as mans.
  - Non hai leóns en Xapón! E o tigre é un gato demasiado tenro, fáltalle coraxe. Xa sabes, unha das principais probas dun samurai, aos dez anos, é introducido nunha gaiola cun tigre e debe tomar un anaco de carne fresca da besta. Ese Zenki eclosionou, non cres?
  Armstrong meneou a cabeza.
  "Non creo que un neno de dez anos poida manexar un tigre, aínda que teña a espada máis afiada nas súas mans.
  Yamamoto colocou suavemente a man sobre as costas da moza e acariñoulle a pel espida e aveludada.
  - Entendeches mal. O fillo dun samurai entra na gaiola co tigre sen espada nin arma ningunha. Debe usar a súa mente forte e forza de vontade para convencer ao tigre de que lle dea a súa comida!
  Armstrong exclamou:
  - Si, é incrible! Samurai é o verdadeiro diaño! Ti tamén estiveches nesa cela?
  Yamamoto baixou os ollos.
  - Desgraciadamente non! Este é o costume dos tempos antigos! Pero se queres, tirémoste nunha gaiola? Di que queres entrar na gaiola co tigre?
  Armstrong ronroneou, os seus curtidos e delicados brazos gregos envoltos ao pescozo do almirante. Os beizos abríronse invitando:
  - Se o tigre es ti, eu estou preparado ata para o inferno! Aínda que o paraíso é peor que o inferno sen ti, oh meu amado samurai.
  Yamamoto apartou de súpeto á muller e gritou:
  - Agora teño que resumir os resultados da incursión na URSS con outros almirantes, así como descubrir como están as cousas en terra. Non hai tempo para gozar dos praceres das mulleres. Entendes: non hai tempo! Vou chamarche só pola noite. Por certo, o corte estreito dos meus ollos e a pel amarela non me molestan.
  Armstrong fixo rodar as cadeiras.
  - Non! Todo o contrario! Así que aínda máis romántico e inusual! Ti es xaponés, eu son americano: raza amarela e branca, anxo e demo! Este contraste é tolo! A maioría das mulleres adoran o orixinal e non como o resto.
  Yamamoto vertiuse medio vaso de sake mesturado con "Ginn" e, tragando dun golpe, relaxouse:
  - En realidade, eu pensaba que as mulleres eran máis conservadoras que os homes. As femias fixeron moitos descubrimentos científicos?
  Armstrong botou a cabeza e meneou o seu cabelo louro, dixo:
  - O descubrimento máis importante para unha muller é o descubrimento dun home novo, só a condición de que sexa un libro, non unha radio! E os samurais non son faladores!
  Houbo un trino histérico dunha campá, unha luz verde brillou. O almirante botouse outro medio vaso, bufou en ruso e comeu limón untado con mel. Lambeu os beizos e mostrou a empuñadura dunha espada samurái:
  - Eu persoalmente matei máis de cen persoas, polo menos vinte mulleres novas! Serás a máis fermosa de todas as vítimas.
  Armstrong ameazou, sacando a lingua carmesí de Yamamoto:
  - Teño tres fillos e vingaranse de ti e da túa familia, almirante!
  Yamamoto non parecía ofendido para nada.
  - Deu a luz tres fillos...
  - ¡Cinco! Amstrong corrixiu.
  Especialmente cinco! E gardou a cintura da nena?
  A señora botoulle a perna polo pescozo:
  - Son estadounidense e iso o di todo!
  Yamamoto asentiu e asubiou:
  - Agora vai vir a ti un neno, é unha loitadora ninja moi forte. Sírvao ao máis alto nivel. Entendido?!
  Armstrong asentiu coa cabeza.
  - Encántame a xente nova... Espero que sexa guapo?
  Os xaponeses responderon con confianza:
  - Aínda máis! Gustarache!
  E saíu decididamente do camarote. En cambio, un neno apareceu case de inmediato. Parece duns trece ou catorce anos, moi musculoso, descalzo e con pantalóns curtos. Realmente guapo, co cabelo louro.
  Armstrong estaba contenta... Que non tivese que tratar con algún vello monstruo.
  O neno, con todo, mirou con rabia e murmurou sucinto en inglés:
  - Desvístete!
  A muller sorriu e dixo:
  - Quizais un pouco máis romántico!
  O neno respondeu dándolle unha labazada na cara. A meixela da señora ardeu. A espía suspirou moito e comezou a quitarse a roupa. Por desgraza, non é un comezo moi prometedor.
  O neno mostrou os dentes, tirou os calzóns e revelou unha pesada perfección masculina.
  El asubiou, sorrindo:
  - Deitarse!
  Cun suspiro, Lady Armstrong botouse de costas e abriu as pernas. O neno con presión e moi rudamente entrou nela, e comezou a martelar coma unha metralleta. Sen caricias, sen palabras...
  A espía xa era unha puta experimentada, e non estaba ferida. Pola contra, as sacudidas agudas son case agradables. Así que a emocionaron, e a gruta de Venus comezou a encherse de humidade. Entón comezou por completo, e escoitáronse voluptuosos xemidos.
  As mulleres son asadas, pero tamén é un pracer. E aquí estás cuberto por unha onda de orgasmo.
  O neno deixa de golpear de súpeto, agarra a Lady Armstrong polos cabelos con forza e inclínase espido á súa perfección. A espía abre a boca e o chorro golpea a súa lingua. Tampouco é a primeira vez. E a gacha branca do neno é doce e moi agradable ao gusto. Armstrong lambe os beizos con auténtico pracer.
  Entón, o propio ninja mozo inclínase cara ao seu peito co seu rostro e comeza a traballar desinteresadamente. Armstrong estremece con outra onda de éxtase e ruxe coma un búfalo nun matadoiro. Ten que coller a perfección coa súa boca escarlata. E para traballar cunha lingua rosa. Ata que a fonte branca e doce volve irrupción.
  Moito divertido. E o ninja novo, musculoso e loiro é simplemente incansable. A súa enerxía é inconmensurable e esmagadora. Este ilustre loitador e xigante da cama. E cabelo louro... Todo é super e da clase máis alta.
  O E-50 reparado entrou en batalla. Con todo, os rusos estableceron fortificacións e os alemáns tiveron que superar as defensas en profundidade. Os guerreiros destruíron metódicamente a batería.
  Gerda disparou, esnaquizando o canón soviético, e logo cun sorriso na voz dixo:
  - Golpearemos á xente, e bateremos os cubos!
  Charlotte cantou os seus rizos vermellos cobre:
  - ¡Somos, ai, ladróns! Ladróns!
  E premendo o botón do joystick co dedo espido, enviou un proxectil, rompendo o búnker soviético.
  E entón Christina rosmou enxordecedora:
  - Bang Bang! E estás morto! Os mortos! Os mortos!
  E tamén presiona unha perna graciosa cun dedo espido, enviando ao inimigo a un nocaut.
  E despois estaba Magda. Aquí está a nena. Tamén presiona o joystick cos dedos do pé descalzo, e como golpea.
  - ¡Oh, quen nos vexa deseguida botará un boquete!
  A encantadora Gerda, axitando os seus peitos cheos, bateu nos trinta e catro e berrou:
  - E para alguén cheirará a fritido!
  Charlotte premeu os seus dedos espidos nos botóns da palanca de mando e berrou coma un gorrión:
  - E algo gardamos no noso seo!
  Kristina arrincou unha arma soviética cun proyectil e ruxiu, chameando os beizos escarlatas:
  - Non te acerques a nós...
  Magda tamén presionou o botón co dedo espido. Soprou un trinta e catro e berrou:
  - Non te achegues a nós!
  E Gerda, esta fera agresiva, de cabelos louros, tamén martelará cun proxectil, e os trinta e catro rebentarán coma o nariz dun boxeador baixo o puño dun golpeador. E o guerreiro chorará:
  - ¡Matarémolo!
  E de novo as mozas botarán a chorar e dispararán, sen arrepentimento nin pausa.
  Charlotte gritou con entusiasmo:
  - Son un gran ladrón...
  E tamén como golpea un obús soviético. Só pezas voaron en diferentes direccións.
  Christina está a gruñir. Mentres preme o dedo espido no botón do joystick e berra:
  - E a filla dos demos morreu!
  Magda tamén crava presionando os seus pés descalzos sobre un obxecto impactante, esnaquiza un tanque soviético e dá:
  - E non modesto!
  Gerda mostrou os dentes, os dentes brillaron. Imaxinou un mozo guapo. Tan musculoso, atlético, con alivio muscular e gran perfección masculina. E como ela se inclina e envolve os seus beizos escarlatas arredor do seu palpitante núcleo de xade. Que delicioso é, coma un xeado de chocolate. E ese xeado de chocolate que lambes coa lingua. E é tan bonito, tan emocionante.
  Oh, que bo que outro mozo se une a ela por detrás. E a palpitante vara de xade entrará na gruta húmida de Venus. E que xenial é.
  Gerda ata tremeu de languidez. Que conmovedor e encantador lle pareceu.
  A nena disparou contra a arma soviética. E ela berrou admirada, golpeando o pé descalzo:
  Rapaces, rapaces, depende de vós...
  Charlotte tamén golpeou e esnaquizou o tanque ruso, mentres balbucea, axitando o seu busto:
  - Salva a terra do lume!
  Christina sacudiu o seu cabelo amarelo cobrizo. Ela mostrou un sorriso ardente, piando:
  - Estamos pola paz, pola amizade, polos sorrisos do mundo....
  Magda mandou un clic no joystick co dedo espido. Ela esnaquizou o tanque soviético e rosmou:
  - Para reunións cordiales!
  Os guerreiros parecían extremadamente alegres. E como mostraron os dentes. E guiñan e chillan.
  Charlotte tamén imaxina un mozo. Mozo, pero con barba. Mentres lle acaricia os peitos. Mentres unha barba fai cóxegas no peito, o pelo rizado corre sobre as fresas maduras dos pezones. E faille cóxegas, e bica os seus peitos. Rodea o pezón doce e mel coa túa lingua. Así é o idilio. E se o tipo aínda mete a lingua na gruta de Venus. Que gusto!
  Charlotte dispara e berra:
  - E a espada será afiada!
  Por suposto, as nenas, aínda que as belezas, fan un acto sucio: matan aos soldados soviéticos. Pero así ensináronlles desde a primeira infancia. Son lobos despiadados.
  E cren que teñen razón. Teñen a mesma educación e mentalidade. As mozas comezaron a loitar en corenta e un, parte do seu batallón "lobo", aínda antes. E lembrar involuntariamente os primeiros pasos. Cando só tiñas dezaseis anos. E todo ao redor parecía marabilloso, fermoso romántico.
  Porén, aínda son bastante novos!
  Dúas ducias de avións ingleses sobrevoaron as mozas disfrazadas, seguramente non se decataron de nada, e xa comezaban a disolverse detrás do horizonte, cando de súpeto se escoitaron novos sons sospeitosos. Madeleine ordenou:
  Deitade todos e non vos movedes!
  As nenas conxeláronse, estaban agardando por algo. E entón apareceron transportistas lixeiros e camións por detrás da duna. A xulgar polo deseño, produción inglesa e estadounidense. Movéronse lentamente cara á capital de Tunisia. Madeleine quedou un pouco sorprendida. Ela cría que a primeira liña aínda estaba lonxe, o que significa que os británicos aínda non terían tempo de aparecer. Ou mellor dito, non deberían aparecer. E despois hai unha columna enteira. Aínda que, se cadra, menos dun batallón... Quen son eles, unha especie de grupo de combate, evitando os desertos de ningún xeito unha fronte continua, quere remexer pola retagarda. Parece lóxico, aínda que coa tecnoloxía son fáciles de detectar no deserto. En calquera caso, ten que transmitir ao seu propio na radio, pero non abrir lume. Ademais, só hai un cento deles, e hai máis de trescentos ingleses!
  Gerda díxolle a Charlotte:
  - Son ingleses! Esta é a primeira vez que os vexo de preto!
  O amigo pelirrojo, tamén bastante nervioso, respondeu:
  - Nada en especial! E hai tantos negros entre eles!
  De feito, polo menos a metade dos británicos eran negros. E a columna movíase lentamente, e os negros seguían ouveando algo... Cada vez están máis preto...
  Entón os nervios dunha das nenas non podían aturalo, e bateu cunha metralleta. No mesmo segundo, o resto dos guerreiros abriron fogo e Madeleine ladrou tarde:
  - Pli!
  Varias ducias de ingleses foron cortados á vez, un dos camións incendiouse. O resto dos británicos abriron fogo indistintamente. Madeleine aproveitou o momento e gritou:
  - ¡Lanza granadas ofensivas xuntos!
  As nenas do batallón de elite das SS "She-wolves" lanzan granadas lonxe e con precisión. E que foron adestrados dende pequenos, e tamén pasaron por unha técnica especial. Isto é cando adestras con corrente, un pouco de retraso co lanzamento e ti con descarga. Gerda e Charlotte tamén botaron os seus agasallos. E os británicos están de cabeza para arriba... É gracioso. Disparan ao azar, e os negros aínda berran nunha linguaxe incomprensible. Aquí tes algúns cabróns...
  E Gerda tira e tira, mentres tamén canta:
  - Nos alumnos da SS é un pesadelo! Un salto - un golpe! Somos lobos - o noso método é sinxelo! Non nos gusta tirar o gato polo rabo!
  Charlotte tamén rosma en resposta. As balas disparadas por ela esnaquizan en fragmentos da caveira. E sacan os ollos. Velaquí un negro asustado, como vai a baioneta ao seu compañeiro loiro no costado. En resposta, cuspir sangue. Charlotte canta:
  - Anxos do inferno sombrío estrelado! Parece que todo no universo será destruído! É necesario voar ao ceo cun falcón rápido! Para protexer da morte da alma!
  Os británicos actúan de xeito desorganizado, a maioría deles soldados coloniais: Negroes and Indians , árabes. Ou caen, conxelándose, ou, pola contra, saltan bruscamente e comezan a correr coma lebres tolas. Non obstante, as nenas disparan con precisión e as granadas, aínda que os fragmentos non voan lonxe, senón densamente. Agora quedan poucos inimigos. Madeleine berra en inglés, a súa voz é tan enxordecedora que nin sequera necesitas unha boquilla:
  - ¡Entrégate e perdonarémosche a vida! En catividade terás boa comida, viño e sexo!
  Funcionou ao instante e como xa se están dando por vencidos... Mans arriba e...
  Reuníronse cincuenta presos, dos cales a metade resultaron feridos. Madeleine ordenou:
  -Mata os feridos!
  . CAPÍTULO #6
  Stalenida Pavlovna, con todo, entrou nunha batalla desigual cun grupo de mozas. As forzas non son realmente as mesmas... Pero os guerreiros atacaron o transporte do Fritz. Non tan pesadamente blindado e máis vulnerable.
  Nenas descalzas e medio espidas abriron fogo contra os nazis. Tras ser atropelado, o transportista incendiouse. Entón, os guerreiros eliminaron outro transporte. Fíxoo fumar e rachar. O terceiro transporte blindado de persoal intentou saír. Pero Natasha noqueouno cun lanzagranadas capturado. Despois diso, un pequeno mastodonte foi rematado.
  Os guerreiros despois comezaron a coller trofeos. Oksana sinalou a granada aerodinámica cun sorriso:
  - Versión alemá!
  Victoria, mostrando os dentes, exclamou:
  - E ti miras Negros!
  De feito, entre os mortos había negros, indios e árabes! Só hai poucas persoas brancas. Os guerreiros sacaron as armas dos mortos. Tamén saquearon os seus petos buscando cartos. Tamén había marcas alemás en papeis e moedas metálicas.
  Ata agora, a marca segue sendo a moeda máis poderosa da Terra. E mesmo despois da conquista de África con respaldo de ouro.
  Os guerreiros, golpeando as súas pernas espidas e ciceladas, roubaron os cadáveres. E cargado de armas.
  Despois volvemos ao bosque. Stalenida preguntoulles aos catro:
  - Ben, como? Fuches?
  Victoria infrou o peito e respondeu con orgullo:
  - Si, corremos un pouco, pero nada especial...
  Stalinida suxeriu:
  "Quizais poidamos separarnos de novo e ir cara ao leste?"
  Natasha suxeriu modestamente:
  - E se creas un destacamento partidista?
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Non... Hai unha orde de que retrocedamos, detrás da primeira liña. Por certo, que sabes do curso da loita?
  Verónica respondeu cun suspiro:
  - Ata agora, nada... Non temos radio, non...
  Stalenida interrompeu, dicindo en serio:
  - A guerra será longa e dura. Quizais non todos poidan sobrevivir. Neste caso, debemos...
  Verónica tivo o valor de interromper:
  - Lembras de Deus?
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Son comunista e ateo... E ata a sabedoría popular di: confía en Deus e non te equivoques!
  Victoria chirriou:
  - Esta rapaza caeu baixo a influencia dunha droga relixiosa. E creo que si: que Deus é só unha ilusión, pero esta é unha ilusión moi daniña, encadena a mente!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Respecta a fe doutra Vic... En xeral, claro, son os crentes os que deben demostrar que hai Deus!
  Natasha bateu con rabia o pé descalzo e respondeu:
  - E que hai que demostrar! Se Deus admite que os fascistas capturaron case todo o mundo, entón que clase de Deus é este!
  Victoria gruñiu con dureza.
  - Pois proba a existencia de Deus Vera. ¡Agás o graxo argumento de que todo debe ter unha primeira causa!
  Verónica esforzou a testa, fregou a súa planta núa e lixeiramente manchada de sangue na herba e deu:
  - Pois para explicar que non había vida, pero que se desenvolveu e ata apareceu un home?
  Steelenida dixo suavemente:
  - A teoría da evolución... Todo vai de simple a máis complexo e perfecto. E así o demostra a existencia de capas xeolóxicas. - Unha moza pasou o seu dedo espido pola herba e chirou. - Aquí, por exemplo, hai diferentes períodos xeolóxicos, e isto xúlgase polos fósiles.
  Verónica encolleuse de ombreiros.
  "Non son un experto en creocianismo. E tales libros non atoparás na URSS. Pero hai obras no estranxeiro onde se demostra que, de feito, a ciencia non contradí a relixión. E resumiu a base científica para o estudo da Biblia. Particularmente sobre a profecía bíblica!
  Victoria riu e comentou:
  - Estas profecías fanse retroactivamente. Non hai manuscritos da Biblia e do Antigo Testamento máis antigos que o século X d.C. Entón non hai forma de probar as profecías!
  Natasha confirmou enérgicamente:
  - Definitivamente así... No Faith, a túa fe baséase principalmente na fe cega e...
  Victoria suxeriu facilmente:
  - Medo antes da morte! Que especula calquera relixión!
  Verónica encolleu os ombreiros e respondeu:
  Por que os ateos non teñen medo á morte? E que teñen algo máis que esperar?
  Victoria golpeou unha póla descalza, rompeuna e suxeriu:
  - Pois, por exemplo, podemos crer na resurrección polo poder da ciencia. E isto tamén é xenial!
  Natasha botou os ollos e dixo soñada:
  - Iso é! Imaxina un futuro comunista. Non hai cartos nel, pero unha abundancia de bens gratuítos. Incluíndo motocicletas nas que podes voar ao espazo. E calquera produto: bolos, xeados, ananás, urogallo, etc., cultívanse de forma sintética. Robots en todas partes. A xente traballa só dúas horas ao día, e despois só dando ordes aos mecanismos. E nun día.
  As nenas, falando, camiñaban, medíando todo cos pés descalzos. Están cargados con varias metralladoras e bazucas. Toda unha ducia de belezas.
  E Natasha seguía dicindo:
  - E a industria do entretemento máis rica. Só pracer. Por exemplo, televisores en cor, e inmediatamente ves unha ducia de debuxos animados. E moitas atraccións. Máquinas tragamonedas, xogos de ordenador, varios robots... E mesmo estratexias. Como, por exemplo, xogas como Stalin e derrotas a Hitler. Aínda que teña o potencial de todo o mundo....
  Victoria continuou soñadora, para Natasha:
  E as casas son tan fermosas. Cada un ten unha casa de campo con fonte e xardín. E se non hai lugar suficiente para as persoas na Terra, entón habitan Venus, a Lúa, Marte e outros planetas. En particular, creáronse naves espaciais con velocidades superluminais, ou mesmo autobuses de transición cero. Isto é cando te subes ao autobús e te transportan ao espazo exterior, ou mesmo a outro mundo. Así te saúdan os centauros, ou fabulosos elfos. - A nena colleu unha libélula na palma da man, levoulla á orella, e escoitando, seguiu falando. - E por exemplo, as marabillas da enxeñaría xenética. Non hai vellez. Todos os homes parecen non máis de vinte anos, así como as mozas. Todo san e musculoso, con cheiros agradables e frescos. As nenas sempre están saudables, sen menstruación. É posible que non teñan que dar a luz nenos, criaranse en ciberúteros.
  Natasha apoiou isto cun sorriso:
  - E aparecerán as árbores, nas que medrarán como froitas doces, xeados, piruletas, bolos. E pódense comer sen unha pinga de graxa. E todos estarán felices de ter coches novos que podes voar. E a outro continente e a Marte, e ata a unha galaxia veciña!
  Steele suxeriu:
  - E entón a xente será diferente, con superpoderes. Isto, por suposto, será un plus. E os mortos resucitarán, e non se lembrarán de que alguén creu algunha vez nos contos bíblicos!
  Victoria esmagou un agárico de mosca co pé descalzo e rosmou:
  - Si, definitivamente! Ben, de verdade, que promete a Biblia? Facemos cola ata o tambor, ou mellor dito aos sons do órgano? E nin sequera haberá carne!
  Verónica estendeu as mans e comentou:
  - Cal é a túa conciencia? Pero nas Sagradas Escrituras, a recompensa non se indica definitivamente. E estamos construíndo ata o tambor, isto é especulación!
  Victoria riu e sacou a lingua. Despois de que ela sinalara:
  - Pois si... E que vai pasar alí? Algo sen pecado? E o libre albedrío, como sen el?!
  Verónica respondeu tranquilamente, entrecerrando lixeiramente os ollos:
  - O libre albedrío permanecerá, pero non haberá pecado. - A nena fregou o pé descalzo no musgo e continuou. - Será posible porque a xente odiará o pecado. Non todas as persoas, pero os xustos salvados. Isto significa que cando Satanás e os factores irritantes son eliminados, o pecado perderá o seu atractivo e reducirá as comiñas.
  Victoria asubiou, moveu o seu tacón espido e redondo no tronco dun bidueiro. E ela dixo suavemente:
  - E como podes odiar o pecado, se tanto pracer dá. Aquí, por exemplo, cos homes, sobre todo os mozos. Cando che fan unha pata, cando che fan cóxegas, cando che masajean os talóns. Despois de todo, é un gran pracer sentir o toque dos corpos musculosos. E dis que é pecado!
  Verónica gruñía con rabia:
  - E é inmoral ter sexo con homes diferentes!
  Steelenida comentou con rabia:
  - Para ser sincero, eu tampouco son puritano, pero... Aínda así, hai un código moral comunista e hai que procurar observalo. E non te deites debaixo de todos os que chaman!
  Victoria respondeu con audacia:
  - Gústame estar activo. E gústame buscar e atraer homes. Despois fai o amor con eles como queiras. Non é encantador? Ben, por que debemos ser modestos, en vez de enmarcar nós mesmos aos nosos machos!
  Stalin comentou fríamente:
  - Coa túa aparencia non é difícil! Pero despois de todo e para matar, es moito!
  Victoria intentou desviar un pouco a conversa:
  - En todo caso, coñeces o futuro comunista, xente libre e sabia, moito mellor que o goberno de Deus, permitindo o triunfo do fascismo, ou afogando a humanidade nunha enchente. - O demo ardente esmagou o sego cos dedos espidos do seu pé dereito e continuou. - A min persoalmente non me gusta vivir no reino dun tirano que chama os xudeus o seu pobo, e como resulta que o resto son descoñecidos?!
  Steelenida respondeu seriamente:
  - Podes discutir sobre a mente superior durante moito tempo, pero na Biblia... É lóxico considerala unha revelación divina?
  Victoria respondeu con confianza:
  - Por suposto que non! A crueldade do Antigo Testamento, o pacifismo irrazonable do Novo -a atribución de privilexios a un só pobo... Non é absurdo?
  Verónica golpeou o toco cos seus dedos espidos en fastidio. Ela fixo unha mueca de dor e respondeu:
  - Entón, ao fin e ao cabo, di Paulo: A nosa ensinanza é un escollo para os xudeus, unha loucura para os bárbaros! Unha mente pecadora non pode entender isto!
  Victoria riu e dixo con voz fluída:
  - Rusia non se pode entender coa mente,
  Non se pode medir cun arshin común...
  Ela ten unha transformación especial -
  Só se pode crer en Rusia!
  Steelenida, levantando as cellas con severidade, comentou:
  - E aquí Rusia antes do cristianismo. Millóns, centos de millóns de persoas crían en Deus. Entre eles había mentes destacadas. Como Newton, Paracelso, Kant, Pasteur... E tiñan as súas propias razóns para crer. Nós, pola súa banda, estamos en contra das ilusións! - A moza golpeou unha póla caída co seu pé espido e forte, rompeuna e continuou. - Somos partidarios do ateísmo científico e cremos que cada persoa é o ferreiro da súa propia felicidade! E que non hai que crer que o bo tío Xesús vai vir e construír todos, resolver todos os nosos problemas! Este planeta necesita xestión científica e expansión no espazo! E non te entregas a todo tipo de esperanzas para lugares paradisíacos ou haréns!
  Victoria riu e rosmou:
  - E eu non rexeitaría o harén masculino!
  Steelenida comentou severamente:
  - Pois ti es pelirroja e licenciosa... Quen te criou?
  Victoria respondeu en broma:
  -Cando papá Carlo, e cando ninguén!
  Stalenida derrubou co puño o tábano e asubiou:
  - É visible... Se non hai Deus, isto non significa para nada que se deba ser vulgar e disoluto!
  Victoria respondeu sinceramente:
  - Gústame! Enténdese así!
  Natasha riu e comentou:
  - O comunismo proclamou a igualdade dos dous sexos. E iso significa o dereito da muller a buscar un home por si mesma. Por exemplo, creo que elixir un mozo que che guste é bastante normal para enmarcalo! - A nena bateu co pé descalzo co cogomelo e continuou. - E é bastante normal querer a varios rapaces á vez. Despois, son diferentes e cada un te acariña de diferentes xeitos, o que é moi bonito!
  Verónica susurrou suavemente:
  - Vai arder no inferno por tales discursos e feitos!
  Steelenida sorriu e comentou:
  - A moral do comunismo non é menos estrita que a cristiá. E se te comportas así, entón... ¡Creo que non atoparás a aprobación! Non todos somos... un prostíbulo!
  Victoria comentou seriamente:
  - Por que criar hipocrisía? Este cristianismo puxo varias restricións ás mulleres. Incluíndo, como a prohibición, amar a máis dun marido. - A diaño pelirroja golpeou con rabia o golpe co pé descalzo, lanzouno máis alto. E ela continuou. - E o comunismo proclamou que non hai Deus! E iso significa que todo está permitido! E as mulleres podemos ser paxaros libres en busca do amor. Escollendo aqueles homes que ofrecen moito máis pracer. E este é o punto principal!
  Stalenida sacudiu a pelirroja co dedo índice:
  - Isto non é o principal para o membro do Komsomol! En xeral, o máis importante é o servizo á Patria e á causa de Lenin. E non a procura do pracer para o corpo! Debes entender isto!
  Victoria respondeu indignada:
  - Son unha besta e unha cama na batalla! Así que non me queixes!
  A demo pelirroja asubiou:
  - Son unha super nena!
  Verónica inseriu timidamente:
  - A moral do comunismo e do cristianismo é unha: quen non traballa, non existe!
  Victoria mostrou coñecemento da Biblia:
  - E dixo Xesús: non te preocupes polo teu pan de cada día... Sé coma os paxaros do bosque.
  Stalenida comentou agresivamente:
  -O comunismo naceu en gran parte da negación dos valores cristiáns. E algúns paralelismos son moi posibles. Así que os nazis tamén teñen bandeira vermella, coma a nosa!
  Victoria esmagou o agárico de mosca co pé descalzo, fregou o seu tacón redondo e espido no musgo e engadiu:
  - O Terceiro Reich ten grandes impostos sobre o capital privado, e unha alta porcentaxe de propiedade do Estado. Teñen parcialmente socialismo, pero privilexios para os alemáns! - A nena mordeu unha folla dun bidueiro, e riu, engadiu. - En xeral, sobre a relixión, teño unha canción divertida. Queres que o faga?
  Stalenida asentiu de boa gana coa súa brillante cabeza, derrubou unha póla podre co seu pé descalzo e gracioso, e berrou:
  - Canta unha flor, non teñas vergoña!
  E Victoria cantou con entusiasmo;
  Que quería dicir o Señor?
  El, que vive nunha distancia terrible...
  Cando se deu a orde de traballar,
  Para que non quedemos nun soño.
  
  Aínda que un magnífico traxe real,
  Pero non hai persoa máis tacaña....
  A pobreza dispara a quemarropa -
  O noso mundo de sufrimento é épico!
  
  E non é culpa de Adam
  Un simple mozo ruso soviético...
  Camiñaba espido, sen ocultar a vergoña,
  Como un proletario baixo o tsarismo!
  
  Deus deulle comida - un límite,
  Pastar sen saber os garfos...
  E se queres máis, vai ser vencido!
  E bebe coa palma da man sen botellas.
  
  Adán sufriu tal destino,
  Nun paraíso aburrido e arrepiante!
  Pero a serpe voou con ás,
  El entendeu: unha persoa sofre...
  
  Hai un xeito de saír das silveiras,
  Constrúe unha cidade, dá descendencia!
  Para non vagar polo termo arboredo,
  Ás veces necesitas perfidia!
  
  Roubei a chave máxica do paraíso,
  Para deixar a rutina do Edén...
  Alí atoparás unha rapaza soñada
  Polo menos podes perecer no inframundo!
  
  Si, claro que hai un risco, rapaz,
  Este planeta non é un agasallo...
  Pero saberás conciencia, honra,
  E atoparás, coñece o teu par!
  
  Adam recibiu esta chave -
  Abriu as portas e deixou o paraíso.
  O pecador gastou moitas forzas,
  Pisando as pedras das grandes montañas...
  
  Aquí volve ver a porta -
  E de novo apareceu a serpe alada...
  El dixo: Eu son un bo Satanás -
  O parafuso abriuse por si só...
  
  Adán entrou e viu...
  Que milagre pintado...
  doncela espida detrás do monte,
  Un tercio de porcelana é un prato de ouro.
  
  Pero que bo é
  Adán o neno non se puido resistir!
  E bicalle na boca
  Máis doce que o mel!
  
  
  Ela respondeulle -
  Os corpos nun éxtase tormentosa fusionáronse...
  Non, non maldixes a Satanás -
  Os rapaces apareceron en pecado!
  
  Deus expulsounos do paraíso, pero...
  O planeta converteuse no seu fogar.
  Aínda que a xente ten un sol,
  Pero a descendencia converteuse en miles!
  
  Si, foi moi duro
  Inundacións, secas e invernos.
  Pero a mente é un remo poderoso,
  O home converteuse nunha criatura forte!
  
  Como pode voar un anxo
  Como as montañas demoníacas destrúen o relevo!
  Crea unha estrada onde estea o camiño -
  Chega a calquera punto da terra.
  
  E necesitas espazo -
  Tamén poderemos conquistar.
  Así que o noso pecado non é unha sentenza,
  Non, non digas tonterías pop!
  
  Non sexas pecado - non hai progreso,
  Os pensamentos xeran movemento!
  Unha resposta ao sermón:
  Non necesitamos o paraíso dos outros!
  As nenas aplaudiron ao unísono. Hai que ter en conta que a voz de Victoria é forte, sonora, moi agradable. E os guerreiros quedaron realmente fascinados con este poema.
  Steelenida suxeriu cun sorriso:
  - Cando teña tempo, interpretarás esta canción no estadio!
  Victoria asentiu coa cabeza e suxeriu:
  - E ao mesmo tempo aprobaremos o premio!
  A nena pelirroja riu e quería andar sobre as súas mans. Pero ten demasiadas armas.
  As nenas levaban camiñando o suficiente e estaban cansas. Sentou a xantar. Abriron trofeo de conservas e cocido. Mandíbulas vigorosamente gañadas. Os guerreiros son todos novos, sans e musculosos.
  Natasha comentou cun sorriso:
  "Entre os asasinados por nós, case todos son estranxeiros. Os alemáns están lanzando un exército estranxeiro contra nós!
  Victoria cantou fóra de lugar:
  - E o noso exército está á esquerda, e o noso exército á dereita... É bo para nós loitar cunha copa!
  Stalenida mirou severamente a pelirroja e comentou:
  - Ti es unha nena brincadeira... Temos que casar contigo!
  Victoria meneou a cabeza.
  - Por que un marido? Mellor ter unha ducia de amantes!
  Natasha riu e comentou:
  - Non é interesante comunicarse cun home durante moito tempo - ¡inquieta! É mellor cando tes nenos diferentes!
  Oksana suxeriu:
  - Quizais a próxima vez levemos a un prisioneiro alemán... E burlarémonos del!
  Steelenida riuse e comentou:
  - Pois nenas sodes inventivas... E non nos faría mal captar a lingua!
  Natasha, mostrando os dentes ferozmente, dixo:
  - Muzhiks, mujiks... Sodes moi, moi malos, os nosos mujiks! rapaces! rapaces! Os nosos homes serán derrotados polas nenas!
  As nenas botaron a rir... Bebían un pouco dos frascos de alcohol diluído. Un par de belezas ata roncaron.
  Pero Stalenida rosmou:
  - ¡Sube! Quen durma matarémolo!
  As nenas saltaron e estiráronse en cordas. Golpearon as armas e brillaron os dentes. Fermosas belezas. E chisca o ollo cos seus ollos de zafiro. Queren polo menos un pouco, pero facer malas pasadas. Sentarse nun cabalo.
  E así marcha de novo e pisa os teus pés descalzos. Aínda que as nenas parecen moi bonitas. Teñen moita beleza. E os corpos musculosos e fortes das nenas.
  Natasha, camiñando, notou:
  - Ata que non resolvamos o problema dos tanques nazis, non temos nada que facer contra os soldados do Führer!
  Victoria elaborou:
  - ¡Querías dicir que non soldados, senón máquinas! E, en xeral, non hai recepción contra chatarra se non hai outra chatarra!
  E o demo pelirrojo bateu co pé descalzo nun toco longo podre. Levantou unha nube de lixo e po.
  Verónica arrolou humildemente:
  - Toda a vontade de Deus!
  Stalenida dixo con rabia, golpeando o seu talón espido no empedrado:
  - Non! ¡Todo será a nosa vontade bolxevique!
  E os seus ollos brillaban literalmente de rabia!
  Victoria comentou duramente:
  - Os hitlerianos exterminan aos xudeus sen cerimonias innecesarias. Por que Deus non defendeu o seu pobo?
  Verónica respondeu vagamente:
  - Pecados...
  Victoria cantaba, bateando os seus pés descalzos:
  - Ai, pecados, pecados... Non peques cabra! Non peques cabra! Baterá a vide! A vide de crin branca baterá!
  E a beleza pelirroja colleu a bolboreta cos seus dedos espidos, e levantou a perna, amosando os seus amigos.
  - Estes son os milagres que acontecen nos nosos bosques!
  Verónica respondeu con intelixencia cun sorriso:
  - Xa ves que beleza... E dis que isto non é creación de Deus!
  Victoria ladrou:
  -¡A relixión é o opio do pobo! E a bolboreta é fermosa para disfrazarse mellor de flores!
  Steelenida comentou con rabia:
  - Quizais abonda sobre a relixión? É mellor que Vera che diga como se comportará se é enviada á intelixencia?
  Verónica encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Vou ser humilde!
  Natasha quería dicir algo, pero a nena fixo un ruído sobre ela. As tropas de asalto a reacción pasaron. Moitos voitres de aceiro e de aspecto moi depredador. Tarareaban e botaban vapor. Hai moitas armas, e os alemáns disparan de forma moi agresiva.
  Steeleed ordenou:
  - Disfrazarse!
  . CAPÍTULO 7
  Elizaveta Petrova, unha moza tenente das tropas fronteirizas, quedou abraiada. Había dous meses que circulaban rumores sobre un posible estalido de guerra. Pero, de todos os xeitos, non o podía crer ... Sendo unha rapaza intelixente, Elizabeth non compartía a pretensiosa forza maior da doutrina oficial: que o Exército Vermello era máis forte que todos. O seu tío loitou na guerra de Finlandia, resultou ferido e falou con moita paixón sobre o seu progreso.
  - Os nosos tanques fluían lentamente como marmelada dunha tixola. Avanzou un formidable QMS, con dous fociños de sesenta toneladas cada un. Unha especie de carneiro para romper a defensa. E como retumban! Os tronos son como o chirrido dun rato en comparación co ruxido dun touro. E debaixo das eirugas hai baches. Hai uns días houbo un desxeo, a terra negra estaba cuberta cunha codia de xeo. Os tanques móvense cada vez máis lento, a cabalería alcanzalos. Miles de xinetes, hai que retelos para que non superen os tanques. E por diante, os finlandeses puxeron minas e enterraron barrís de petróleo. Moitos dos nosos tanques arderon como velas. Unha visión terrible, especialmente no inicio da noite polar, derramada gasolina e petróleo, mesturada con auga derretida. Os cabalos estaban asustados e relinchando furiosos, foron queimados e unha avalancha viva precipitouse á infantería. A vista é simplemente terrible, os tanques non podían nin parar nin dar a volta. Si, e o mando prohibíanos parar.
  Se vai só para adiante - romper o inimigo. E os tanques explotaron e arderon, a cabalería pisoteou a súa propia infantería. A ofensiva atragou, ao parecer, as estrelas caeron do ceo.
  O tío tosou sangue e parou. Deu un grolo de cen gramos e continuou.
  - Entón, sen recoñecemento, sen cobertura aérea, inundamos. Loitaron todo o inverno e metade de marzo, romperon as fortificacións, pero douscentos mil soldados nosos nunca se alegrarán coa vitoria. A luz apagouse para eles para sempre.
  A nena preguntou sorprendida:
  - De verdade tanto?
  O tío asentiu.
  - Precisamente, creo, ninguén o sabe, pero os cadáveres foron sacados por escaleiras. Foi arrepiante. Obrigáronnos a asaltar as defensas e os finlandeses segaron as nosas filas. Só unha loucura salvaxe.
  Elena balbuceou e preguntou:
  - E que, non somos tan fortes?
  O tío respondeu:
  - A forza do tanque non está na armadura, senón na cabeza do petroleiro!
  A nena asentiu.
  -Marabilloso que dixestes!
  Elizabeth recordou esta conversa durante moito tempo. Ela preguntou que tipo de tanques tiñan os alemáns e os finlandeses. Finlandia, porén, non tiña tanques en absoluto, agás unha ducia de tanquetas lixeiras de tres toneladas. E os tanques alemáns, o meu tío coñecíaos, díxolle un curmán que foi a Alemaña no corenta e un. En xeral, a súa técnica dos nazis daquela época non quedou impresionada.
  - O tanque T-1, pesa só cinco toneladas e media, a súa velocidade é de 57 quilómetros por hora. Armadura antibalas, tres ametralladoras. Ben, vai contra a infantería, pero a máquina é tan débil.
  Pero ela non está soa? - preguntou a nena ansiosa.
  - Tamén hai T-2, T-3, T-4 e T-5!
  Elizabeth sorriu.
  - E cal deles é o máis forte?
  - T-5! Ten dous canóns de 75 mm e 37 mm, catro metralladoras. Si, este é un tanque bonito, os alemáns chámanlle "home lobo". - O tío estendeu os brazos, balanceándoos coma un muíño de vento.
  - E a velocidade? - Curioso, preguntou a nena!
  - Cincuenta quilómetros na autoestrada, en xeral, suficientes. En xeral, o tanque é interesante, cunha torre aerodinámica. A mellor das creacións da construción de tanques fascistas. O tío suspirou. - É certo que o noso T-28, e especialmente o T-34, non é peor, e os canóns dos nosos tanques son aínda máis poderosos.
  A nena suxeriu:
  - E se creamos novos tanques, máis frescos.
  O tío respondeu:
  - Non hai nada máis xenial que o KV-2, é unha potencia, pero tamén está o KV-3 e o KV-4, e especialmente o KV-5. O último monstro pesa cento vinte toneladas e está a piques de entrar en produción en masa. É entón cando os alemáns serán debullados coma unha cadea de millo.
  A nena bocexou con atención:
  - Se queres aburrir a unha nena, fala de armas, pero se queres marchar para sempre, fala das armas soviéticas!
  O tío estaba ofendido:
  - Por que temos unha mala técnica?!
  A nena chanceou:
  - Pero os datos sobre el están clasificados. Din que podes obter un termo para unha mención ao calibre dun canón de tanque.
  O tío meneou a cabeza.
  - Non é certo! Por tal nimiedade, ninguén está preso!
  A nena fixo unha mueca.
  - Como dicir! E iso non pasou.
  O tío comentou:
  - Vouche falar do T-34, o calibre da arma é de 76 mm. E a armadura é de 52 mm, por se estás a preguntar.
  A nena bufou con desprezo.
  - Gustaríame ver este milagre. Mostrarás?
  O tío respondeu de mala gana:
  - Ensinocho se queres! Non obstante, Voroshilov chamou a este tanque fealdade. Grazas ao mariscal Kulik por insistir na súa implementación. Si, Stalin apreciou persoalmente este tanque. A principios do corenta e terceiro, está previsto equipar con el cento doce divisións de tanques.
  A nena quedou sorprendida:
  - Un tanque?
  - Non! Tamén KV e T-80, con todo, este tanque é lixeiro, quero dicir T-80. Realmente sabe nadar!
  A nena quedou sorprendida:
  - Nadar? Isto é interesante!
  - Temos tres mil trescentos tanques anfibios. - Díxoo o tío con orgullo, logo baixou a voz a un susurro. Non llo digas a ninguén, é un gran segredo. Se falabas, poderías acabar tras as reixas. Mira: nada acurta a vida coma unha longa lingua.
  Elizabeth calou inmediatamente: hai dous días sucedeulle unha historia bastante desagradable á súa boa amiga. O seguinte pasou. Houbo unha velada de teatro, todos se divertiron moito, pero claro que beberon. Tocaban trompetas, bailaban nenas e nenos. Entón, Yashka Klopov, un tipo alegre e un xefe de filas, quería xogar como sempre unha broma. Corrín ata a parede onde colgaba un retrato de Stalin. Un forte retrato de parede completa, brillante, con incrustacións de mosaicos. Stalin parecía novo, duns trinta e cinco anos, nada máis, guapo. Mesmo a fronte non era tan baixa e inclinada como a orixinal. Yashka tocou a harmónica, despois tirouna ao salón.
  - Ai, Yuli, Yuli, Yuli! É unha canción de matuli!
  Quen preguntou burlonamente:
  - E por que lle cantas á túa nai, se o teu pai está diante de ti?
  Yashka riu en resposta e cantou:
  - O meu pai raro foi desposuído na aldea! Meu pai, o pai do pobo, reina no santo Kremlin!
  Todo o mundo ría, batendo palmas e asubiando. Mentres tanto, Yashka sacou unha regra do cinto e, rindo, declarou:
  - Gustaríame medir o nariz do pai das nacións!
  O público preguntou a coro:
  - Por que?
  Yashka, xogando cunha regra, ronroneou:
  - Porque Stalin ten un gran corazón! O máis grande do mundo! Entón, o nariz debería ser o máis grande!
  En resposta, risas amigables e asubíos:
  Yashka levantouse de puntillas, puxo unha regra, deulle a volta un par de veces. e rindo dixo:
  - Cincuenta e tres centímetros! Iso mola! Realmente é o máis grande!
  Todo o mundo volvía a rir, sinalando co dedo. En definitiva, a velada foi un éxito. Elizabeth moveu a cabeza enfadada, afastando os recordos. Leváronlle a Yashka de madrugada, camiño do funil negro, xente con chaquetas de coiro golpeárono con porras e puños. O outrora cara nova e alegre converteuse nunha desorde sanguenta. Elizabeth viu isto, porque todos foron reunidos especialmente para ver o arresto. Entón o responsable político falou, berrou moito e ameazou. Cinco máis foron detidos no acto, ninguén se atreveu a resistir. Elizabeth recordou isto, o seu amor ardente pola festa quedou sacudido.
  Non obstante, aínda agora, se o inimigo fixo un intento contra Stalin, ela ofreceu os seus peitos sen dubidalo.
  A nena preguntoulle ao seu tío:
  - ¿Francia é un país forte?
  El respondeu:
  - Si, forte! Xunto con Gran Bretaña, controlan máis dun terzo do mundo! Tendo en conta as colonias, a poboación de Francia non é inferior á URSS.
  Elizabeth asubiou.
  - E tal poder perdido!
  O tío rascouse a calva parte superior da súa cabeza:
  - Si, perdín! Todo en mes e medio, catro potencias europeas foron derrotadas! Nin sequera Napoleón e Alexandre Magno tiveron vitorias como Hitler.
  Elizabeth preguntou nun susurro:
  Que clase de Hitler é?
  O tío encolleuse de ombreiros.
  - Non o vin! Nos retratos, vós mesmo. Din que de estatura media, nervioso, come carne humana, gústalle especialmente cortar os peitos das mulleres!
  Elizabeth meneou a cabeza.
  - Non asubes! Hitler é vexetariano!
  O tío non estaba de acordo.
  - En espírito, é un típico caníbal! Rem mandou cortar o seu mellor amigo en dous anacos con arame de espiño. Por que non un monstro carnívoro! Tras a rendición de Francia, mandou queimar vivos cen mil xudeus que vivían en París e arredores. Como resultado, había un fedor terrible! Ademais, os nazis non aforraron nin os nenos pequenos. Despois da queima, as SS orixinaron desafiante sobre as cinzas! Din que Hitler está implicado persoalmente na tortura e na tortura!
  Elizabeth comentou:
  - O gobernante dos que levan o pan ao verdugo, colle sal no seu cu!
  O tío meneou a cabeza, sacou un cigarro, tirou unha bocanada. Sabía fumar de xeito moi interesante, soprando aneis de fume. A súa mirada fíxose máis alegre:
  - Xa sabes o que teño medo!
  A rapaza respondeu en voz baixa:
  - Eu creo que nada!
  O irmán do pai opúxose, botando breves bocanadas:
  - Só as persoas conxeladas non teñen medo a nada! Para unha persoa normal, non é de ningún xeito vergoñento experimentar medo! Sobre todo se é razoable, e non tanto para si mesmo como para os demais.
  A nena asentiu con decisión.
  - Aquí estou de acordo!
  O tío deixou de fumar, meneou a cabeza, coma estirando o pescozo:
  - Xa sabes, hai rumores de que os nazis están a crear unha nova arma terrible. Unha bomba capaz de borrar cidades enteiras en po velenoso. E non haberá escapatoria.
  Elizabeth bufou despectivamente:
  - ¡Un farol típico de propaganda de Goebbels!
  O tío suspirou profundamente, coma unha morsa debaixo da auga:
  - Ai non! Isto é ciencia! As armas din que os científicos son bastante reais! Incluso chegou a un nome: a bomba atómica! Así que penso que é mellor non esperar a que unha arma tan monstruosa caia en mans dos nazis, para atacar primeiro a Alemaña!
  Elizabeth estremeceuse, coma se fose unha descarga eléctrica:
  - Pero é deshonroso violar o acordo de paz. Temos un pacto de non agresión con Alemaña, un tratado de amizade e de fronteiras!
  O tío comentou con sarcasmo:
  -¿Os nazis respectaron algunha vez os acordos? Lembremos polo menos a Polonia, ou Bélxica e Holanda! Hitler mesmo dixo isto: a honestidade é un sacrificio típico, no altar da conveniencia!
  A rapaza respondeu con entusiasmo:
  - ¡Stalin non é Hitler!
  O tío fixo, aceptou, pero plantou o diametralmente oposto:
  - ¡Claro, e por iso hai que atacar primeiro! Os descendentes non lle perdoarán a demora! Ataque triplica forza, defensa a metade!
  Elena comentou:
  - O noso exército será o máis ofensivo do mundo se o inimigo ataca! E entón ela repetiuno aínda máis alto. - Pero só se o inimigo ataca!
  O tío mirou astutamente:
  - Unha cabeza cortada cunha lámina chámase cabeza de xardín, agroman de retribución! Non, creo que Hitler debería ter rematado aínda cando as súas hordas correron a París.
  A nena bateu o pé descalzo (as botas estaban preto!), Respondeu:
  - Quizais teñas razón!
  Elizabeth recordou esta conversa durante moito tempo. Os rumores sobre a concentración de tropas nazis, especialmente en Polonia, as constantes violacións da fronteira soviética por parte de avións alemáns e as frecuentes detencións entre as tropas crearon unha atmosfera nerviosa. Ao mesmo tempo, os oficiais políticos inspiraron activamente: non haberá guerra! Non obstante, foron levando forzas adicionais ata a fronteira, especialmente as blindadas. En particular, Elizabeth viu por primeira vez o último tanque KV-3, con dous canóns e un peso de setenta e cinco toneladas. Era un modelo experimental, que, como alguén murmurou, debería terse probado en batallas. Non obstante, á moza non lle gustaba moito o tanque, sendo demasiado pesado, distinguíase por unha pouca manobra, rompeu pontes, a torre xiraba lentamente. Ademais, debido ao gran calibre das armas, a cadencia de lume sufrida e a precisión era relativamente baixa! Non obstante, un tanque tan poderoso inspirou confianza. O motor diésel de 850 cabalos retumaba terriblemente, parecía unha erupción volcánica, os coches alemáns son moito máis silenciosos. A nena botoulle unha mirada escéptica ao monstro e deuse a volta, sobre os talóns...
  A mañá do 22 de xuño de 1945 foi un acontecemento terrible, grandes forzas do fascismo foron lanzadas contra a URSS. Elizabeth, con todo, ao principio non experimentou shock. Ademais, as palabras do tío sobre a bomba atómica que están a crear os nazis están profundamente incrustadas na miña memoria. Quizais aínda mellor, atacou Hitler agora, cando aínda está lonxe a creación dunha superarma. É mellor esmagar un tigre cando aínda non lle creceron colmillos! Aínda que que tipo de Führer é un tigre, máis ben un chacal. Pero o máis triste será a fin do fascismo!
  Elizabeth foi levantada na cama, vestiuse rapidamente, uniuse ao resto dos seus compañeiros de armas e irmáns de armas.
  Os nazis deron o golpe principal á retagarda do grupo de Bialystok. Poderosas columnas blindadas e mecanizadas, en dúas horas, afondaron corenta quilómetros. E por sorte quixo que nin sequera as trincheiras foron escavadas con moito coidado.
  Non se trouxeron proxectís de artillería e as nenas víronse obrigadas a atoparse cos nazis con rifles e granadas. Aquí apareceron os tanques de Hitler e os vehículos blindados de transporte de persoal. Os E-50 avanzaban, armados con catro metralladoras e un canón de calibre 105 milímetros. Algo máis pequenos que os tanques E-50 Sh, con proxectís de fragmentación de alto explosivo e canóns de calibre 150, 180 e un lanzacohetes de 380 mm.
  Detrás deles hai Panther-2 máis vulnerables, pero aínda impenetrables, con canóns de 88 mm.
  Elizabeth sentiuse inmediatamente indefensa. Que pode facer, armada só cun rifle Moskin e un par de granadas antipersoais? Os tanques alemáns están botando ametralladoras sobre a infantería soviética, os proxectís explotan. Nenas e mozos ensanguentados caen preto. A un tipo imberbe máis lle quitaron as pernas. Berra e estende as mans a Elizabeth, á que lle faltan os dedos. Explosións de novo, os Messers 262 alemáns aparecen no aire, despois os avións de ataque a reacción XE-183. Desde a distancia non dan moito medo e semellan moscas, pero cando voan máis preto convértense en voitres.
  Os tanques alemáns están cada vez máis preto, as serpes con esvásticas pairan sobre eles. Ao mesmo tempo, soa unha grandiosa sinfonía de Wagner. Todo parece inusualmente ameazante, incluso os tanques, por certo, non son demasiado grandes, pintados de xeito que se asemellan a animais depredadores. Especialmente moitas caras descubertas. Elizabeth sente horror animal, quere correr, adormecen as pernas, pero...
  Como pode unha persoa rusa (E os bielorrusos e os rusos son un mesmo pobo), traizoar e ter medo.
  Elizabeth lanza unha granada. Ela, que ten un brazo forte, lanza lonxe, e bate coa E-50. O tanque conxélase un momento e responde inmediatamente. Escóitase unha explosión enxordecedora, a nena é lanzada ao aire e unha onda de escuridade cobre a súa conciencia...
  Elizabeth sentiu que se mergullaba nunha profunda poza - negra de peno, e só nas alturas os ollos ardentes das estrelas parpadeaban sinistros. A medida que mergullas, a presión sobre o peito é cada vez máis forte, os mazos golpean a cabeza e cada un dos seus golpes faise cada vez máis doloroso e pesado. Finalmente, o seu corpo toca o fondo, a parte posterior da cabeza arrefría, a nena quere saltar e non pode moverse. Por aquí - ao mesmo tempo, escóitase un chirrido por todos os lados, unhas pequenas criaturas ruxen. Elizabeth sente que o seu corazón latexa con forza no seu peito. Non se botan contra as ratas, grandes coma coellos e multicolores, con predominio dunha tonalidade sanguenta. Corren e comezan a rasgar. Elizabeth berra e... recupera a razón.
  Dous soldados alemáns apalcan á nena, logo erguenlle bruscamente o cabelo:
  - Schnel! Levántate cadela!
  Elizabeth érguese, sacúdaa. A nena xira a cabeza, el é pesado. Vaia! Pero todo parece estar intacto.
  Os alemáns están construíndo columnas de prisioneiros, homes e mulleres por separado. A Elena mesmo se sorprendeu de que tantos se rendesen. Algunhas mulleres, máis de cincuenta, as feridas non son visibles, parece que os nazis simplemente acabaron con esa xente. Empurrando as culatas das nenas (case todas as mulleres soldados son novas e recentemente reclutadas), seguiron adiante. Facía bastante calor, a algunhas mulleres arrincaron as túnicas e "fai alarde" de camisa.
  Elizabeth preguntou á capitán Valentina Sinitsa, tiña un par de contusións impresionantes na cara:
  - Nu e iso agora Valya?
  O capitán, unha rapaza pelirroja bastante bonita de vinte e oito anos, respondeu:
  - Está ben, se a noite está escura, entón fuximos!
  Elizabeth examinouse a si mesma:
  - Eu creo que si! A catividade non é para o pobo soviético! Parece que non hai danos, os fragmentos tiñan piedade do meu corpo! Só zumba na miña cabeza.
  Valentina respondeu:
  Parece que estabas abraiado! Brr! Pero eu mesmo non entendo como acabei en catividade. A metralleta atascase e as outras nenas deron por vencidas. Como resultado, quedei atrapado como o último parvo!
  Elizabeth asentiu.
  - Si, bo comezo de guerra! Antes de que tivese tempo de matar a un alemán, foi feita prisioneira. Horror salvaxe! E se non podemos escapar?
  Valentina respondeu:
  - Sabes que es extraordinariamente fermosa! Cabelo dourado cunha figura perfecta. Nunca vin unha rapaza máis fermosa ca ti!
  Elizabeth abandonou.
  - Por que necesito estes eloxios! E ti tampouco es un rapaz!
  O capitán comentou:
  - ¡Simplemente podes ser violada!
  Elizabeth quedou sorprendida.
  - Como violar?
  Valentina quedou realmente sorprendida:
  - Non o sabes?
  Elizabeth pechou os ollos.
  - En teoría, claro que o sei, pero...
  Valentina engurrou o ceño.
  - Algunha vez probaches cun mozo?
  Elizabeth meneou a cabeza negativamente.
  - Por suposto que non! En xeral, un comunista non debería descompoñerse moralmente e facer o amor fóra do matrimonio!
  Valentina encolleuse de ombreiros.
  - Como dicir! Na miña opinión, este é un asunto persoal para todos! Ademais, os homes son todos diferentes, e gozas deles á túa maneira. Non é tan fácil de adiviñar aquí, pero o marido axiña vólvese aburrido.
  Unha rapaza de Komsomol que camiñaba cara á dereita opúxose:
  - Para unha persoa, o principal é a comunicación espiritual, e non os instintos animais.
  Valentina botou o polgar cara arriba.
  - Non falemos de temas indecentes! Quizais sexa mellor que falemos da festa, e da construción do comunismo!
  Elizabeth quería dicir algo, mentres seguía a orde: a columna para parar.
  Estaban xusto diante dunha plataforma de formigón, á que se achegaron un par de camións e un coche. Ao mesmo tempo, apareceu outra columna de mulleres perseguidas. A xulgar pola roupa, eran civís.
  Un alemán obeso saíu arrastrándose dun coche alemán pintado de caqui. Tiña un rostro desagradable e mal rapado cun triplo queixo e unha estraña metralleta de dobre canón sobre os seus ombreiros. Pero a gorra, na que brillaba o emblema, dous raios, traizoou a un SS. O fascista saíu diante das mozas e mandou en ruso roto:
  - Subindo de nivel! Atención!
  As nenas estiráronse automaticamente, afectando o adestramento militar. Unha das nenas dubidou moito, e recibiu un tope no papa.
  O axente das SS gruñou contento, mirou as pernas da muller e ordenou:
  - Todos, quitade as botas!
  As nenas estremecéronse, un rebumbio percorreu as filas. O gordo alemán bocexou desafiante e murmurou apagado:
  Quen desobedece será aforcado! - E de súpeto un berro formidable. - Schnel! Schnel!
  As nenas comezaron a quitarse os zapatos. Elizabeth sentiu que as súas mans se movían automaticamente. Parece coma se fose costume que obedeza aos monstros fascistas. Quitou unha bota, sentindo co pé descalzo a agradable calor do pavimento de formigón. A continuación, o segundo, póñase coidadosamente botas de coiro novas e recentemente emitidas (as botas de lona só aparecerán ao final da guerra). Houbo berros. Unha rapaza de non máis de dezaseis anos saltou e gritou:
  - Non vou disparar a piqueros! Que sexa mellor quitarme os mortos!
  O borov alemán deu un sinal, dous homes altos das SS agarraron á moza e arrastrárona ata o patíbulo preparado de antemán.
  As nenas prisioneiras de guerra soltaron un suspiro, pero ninguén se atreveu a obxectar, o choque da catividade evidentemente afectado.
  - Enganchala! - Berrou un fascista gordo. - Non o deixes morrer de inmediato! O demo saberá resistir.
  A roupa da moza foille arrincada, o SS ata meteu un puro no pezón rosa da beleza. A nena berrou e berrou:
  - Lémbrame, chámome Tanya! Morte aos fascistas!
  O oficial das SS ruxiu:
  - Arrincalle a lingua!
  Un mordovo saltou cara á nena cun mandil sucio engurrado e unhas pinzas nas mans. Outro nazi apertou as meixelas da nena, abrindo a boca. Ela intentou resistir. pero as forzas son demasiado desiguais. O sangue derramou da boca da nena, e ela mesma perdeu o coñecemento polo choque da dor. O monstro fascista botou a lingua rasgada e pisouna coa bota. Os nazis colgaron axiña a moza espida e espida nun gancho afiado de barco. Ela soltou un choro débil, e tremeu, a dor adicional que lle trouxo. Nos rostros dos nazis escribía a felicidade, esa incrible sensación de satisfacción sádica cando fai dano á súa propia especie. Aínda que sexa unha rapaza fermosa de pelo louro. Aquí, o sadismo mestúrase cun elemento sexual.
  Elizabeth pechou os ollos para non ver tanta arbitrariedade. Mentres, unha columna de presos, mulleres civís, achegábase a eles. Os nazis tamén os obrigaron a quitarse os zapatos. As mulleres foron recollidas novas, ningunha parecía máis de trinta e cinco ou menos de dezaseis. Mulleres bielorrusas fortes, na súa maioría de pelo claro, ollos azuis, de aspecto agradable, sangue e leite.
  O oficial gordo volveu mandar:
  - Quita a roupa exterior!
  Elizabeth ruborizouse de súpeto, pero e se os nazis a deixan completamente espida? E os dedos xa están desabotoando a túnica. As mulleres civís choran e xemen, coma se fosen executadas. Un deles sostén un bebé. O nazi arrebatao das súas mans. A muller nai corre e apuñala no estómago cunha baioneta. Cae tremendo cun berro desgarrador. O oficial das SS corre cara ao bebé, bótao baixo os seus pés e comeza a pisar. E faino para que non morra inmediatamente, rompendo brazos e pernas delicadas.
  A nai ouvea e é arrastrada ata o patíbulo para colgala dun gancho mentres segue viva. No camiño, esgazan a roupa en anacos e golpean con culatas de rifle. Entón tiran á muller mutilada ata o final, mentres rían alegremente, como apedreadas con marihuana.
  Elizabeth murmurou:
  - E hai un límite para as súas atrocidades! Quen os pariu, unha muller ou unha loba!
  Valentina dixo con paixón:
  Nunca perdoaremos nin esqueceremos! Por cada unha das súas atrocidades, os nazis pagarán generosamente.
  Elizabeth respondeu:
  - Isto non é suficiente para todos os nazis en Alemaña.
  Valentina bromeou:
  - O que queda, entón a Xapón!
  O principal nazi aínda non se acougou, a tolemia ardeu nos seus ollos embotados, a súa pequena boca torcida:
  Agora estou avisando! Levarémoste ao territorio de Alemaña. Os que se portan ben terán un bo lugar, comida e, no futuro, a cidadanía de honra da Gran Alemaña. Pero se alguén escapa, por cada fuxitivo, ordenarei que se queimen vivos vinte reféns. Enténdesme! - O ruxido do vilán intensificouse. - E agora verás claramente o que significa desobedecer ao Führer.
  Os nazis precipitáronse nunha columna de mulleres civís e escolleron unha ducia das máis feas. Foron arrastrados polo pelo sen ceremonios e derrubados nun montón. Despois diso, os homes das SS comezaron a retorcer ás mulleres con arame de espiño. Intentaron escapar desesperadamente. Como resposta, recibiron colillas nos ombreiros e no peito (que non perderon o coñecemento).
  O gordo oficial riu.
  - Pois agora un facho para eles! Que "disfruten" da dor!
  E de novo as risas idiotas das bestas fascistas. Tres homes das SS con fisionomía dexenerada sacaron o depósito da gasolina e desenroscaron a tapa. A pesar da distancia, un desagradable cheiro a combustible chegou a Elizabeth. Parece ser gasolina de baixo octano derivada dun proceso de hidrólise do carbón. Para todos os numerosos equipamentos, o Führer non tiña suficiente aceite natural, mesmo tendo en conta os abastecementos da URSS e das colonias africanas ocupadas, polo que os físicos do Terceiro Reich mostraron enxeño. Esta gasolina tiña unha peculiaridade, unha temperatura de combustión máis baixa que a habitual, e tamén o feito de que comezase a conxelarse xa a nove graos baixo cero. Co tempo, isto afectará o curso da guerra. Retorcidos con arames metálicos, as mulleres axitaban desesperadamente as mans (as que as tiñan libres), os nazis, sorrindo e ensinando a lingua, berraban algo en alemán.
  . CAPÍTULO #8
  O tanque E-50 xa recibiu moitos éxitos. Pero os guerreiros topáronse cun barril enteiro de nitroglicerina. O tanque explotou, o que explotou por completo todos os rolos. E os guerreiros estaban sen coche. Mentres buscaban outro tanque, as belezas mergullaron en lembranzas moi interesantes do ano corenta e un.
  Ai, un soño tan agradable de Gerda resultou curto. Levantarse de novo e facer exercicio. Non obstante, as mozas non pensaron en complicarse con isto. Mesmo traballaron con especial entusiasmo. Madeleine, pola súa banda, decidiu diversificar un pouco a actividade física e as nenas foron enganchadas a carros especiais nos que estaban os tanques. O comandante da compañía das SS dixo feliz:
  - Aquí rapazas, aforraremos combustible escaso, e adestrarémosvos. Un novo tipo de carga, con valor aplicado!
  Cando as nenas en traxe de baño tiran de tanques e ata suan baixo o sol abrasador, é unha vista xenial. Pero as nenas teñen que descansar os pés descalzos sobre a area e as pedras afiadas. Levántate e non te rindas....
  Gerda colleu o alento con dificultade, comentou filosóficamente:
  - É precioso, claro, pero... Así nos parecemos agora aos escravos do Antigo Exipto. Tamén estamos arrastrando a carga máis pesada, pero polo menos non nos pegan cun látego!
  Charlotte aceptou:
  - Por suposto, non vencen, pero iso non o facilita! Aínda que non, é só fitness combinado con levantamento de pesas!
  Gerda intentou converter a conversa a outro tema:
  - Que pensas, se Alexandre Magno non morrera tan novo, tería tomado Roma, e despois o mundo enteiro?
  Charlotte respondeu despois dunha pausa, sacudíndose a suor:
  - É difícil de dicir... Despois de todo, planeou unha campaña contra os árabes recalcitrantes... Pero claro que tivo unha oportunidade! Aínda que deberíamos estar contentos de que non o conseguiu!
  - Por que?! - Gerda quedou sorprendida, endereitando a correa fregando o seu ombreiro.
  Charlotte, sorrindo cos dentes, respondeu:
  - Porque Hitler neste caso, sería moi difícil superalo. E así pasarán outros dous mil anos e a pregunta de quen foi o mellor e maior comandante de todos os tempos e pobos será seguida dunha resposta inequívoca: o Führer de Alemaña!
  Gerda bicou a correa con máis forza:
  - Si, Adolf Hitler xa superou a Napoleón... Isto farase especialmente evidente: cando tomemos Exipto, ese Napoleón fallou! E alí, ata a India .... Pero o principal, por suposto, é o desembarco en Gran Bretaña ...
  Charlotte confirmou firmemente:
  - O que non puido facer Napoleón: entrar en Londres, farao a Wehrmacht baixo o liderado de Adolf Hitler! É interesante, comezaremos a invasión de Rusia, antes ou despois?
  Gerda dixo dubidada:
  - Creo que é mellor despois de... Napoleón, por certo, arruinase todo o exército en Rusia. Pero non somos franceses. As ras non son guerreiras moi capaces!
  A poderosa loura, tirando con eles da correa, entrou en conversación. A súa voz parecía moi baixa, coma a dun home, aínda que a figura era feminina e atractiva:
  - Si, os franceses son algo covardes, pero a súa técnica non é nada mala. Vin como o Ziz-35, impunemente, atravesaba a blindaxe dos T-4 alemáns. Ata me sentín vergoña do noso equipo... Tamén o fixeron as "Matildas" dos británicos. Unha granada pode romper as súas eirugas, pero romper a armadura... As armas de 88 milímetros levárona, pero temos moi poucas delas. Só queda tocar as pistas e inmobilizar ... En xeral, os británicos tamén son fortes na aviación ...
  Gerda estremecía aquí e, a pesar da calor, sentiu un calafrío:
  - ¡Para que poidan atoparnos no deserto e lanzar bombas contra os tanques!
  A muller-heroa loira consolou:
  - Só os bombardeiros en picado con ases experimentados poden entrar realmente no tanque. Polo tanto, a probabilidade de que nos atopemos con eles é baixa. Ademais, creo na nosa sorte.
  Houbo unha pausa dolorosa. Unha ducia de nenas loba foron enganchadas a cada carro cun tanque. Movíanse en dúas pequenas columnas, mozas tan curtidas, musculosas... Que bonito era... E as dunas parecían rosas coa cor do sol. Paisaxe incrible....
  Non moi lonxe das mozas, o coronel SS Dess, cunha ducia de condutores árabes e dous grandes matóns, movíase polo deserto. Ao mozo-guía prendéronlle lume aos pés e misericordiosamente puxéronlle nun burro. O coronel Dass engurrou o ceño con desgusto, por mor da falta de auga, os nómades estaban sen lavar e cheiraban mal. E o día resultou ser caluroso, mesmo para os estándares da costa africana, xa que o vento trouxo o alento do inferno do Sáhara. Entón tiven que suar. O camiño parecía ser longo. Dess sentíase como un completo idiota. Pode perder uns días por culpa dun neno que mente de tres caixas. E tamén recibirá unha sanción disciplinaria, porque estivo ausente... Certo, as tropas alemás non pensan atacar nos próximos días, e aínda aquí, na fronteira con Libia e Tunisia, hai unha retagarda bastante profunda. Pois sempre se pode pensar nun motivo da ausencia... Pero non deixa de ser unha aposta, e... Non hai cobiza máis forte que os argumentos da razón.
  Dess cabalga á sombra nun camelo, bebendo araka de dátiles sen alcohol. Aínda que esta bebida pode ser máis forte que o aguardiente, pero con esta calor é suicida. A paisaxe ao redor non é interesante e xa se aburriron varios meses de servizo. Dess está tentando imaxinar canto tesouro pode ter un xeque... Túnez está situada xunto a Alxeria, e os piratas adoitan agochar alí tesouros. Ben, os piratas, ou máis ben un corsario ao servizo do sultán turco, eran moitas veces os propios xeques. Ademais, hai minas de ouro en Tunisia e extraíanse esmeraldas. Certo, coa chegada dos franceses, a extracción de esmeraldas extinguiuse... Por que? Por mor do monopolio británico, a falta de vontade de baixar o prezo das esmeraldas indias, o que obrigou a conxelar o desenvolvemento nas colonias de Francia. E o ouro extraíase sobre todo en lugares fáciles, e eran demasiado preguiceiros para cavar minas profundas... Dess pensou que, despois de todo, os franceses eran probablemente a nación máis preguiceira e frívola de Europa. Aínda que non se pode dicir que sexan malos guerreiros... Napoleón Bonaparte, por exemplo, conquistou Europa, e iso non se pode conseguir con soldados inútiles. E realmente, que tiña de enxeñoso Napoleón? Unha táctica sinxela, unha transición rápida, un ataque con todas as túas forzas, evitando os flancos e intentando ir á retagarda... Se Federico o Grande desenvolveu as tácticas lineais máis recentes e eficaces, entón Napoleón simplemente imitou a Alexandre Magno. .. Si, tales tácticas trouxeron éxito, pero dispón quen serían emboscadas as tropas de Macedonia ou Napoleón en movemento rápido, ou serían esmagadas e asasinadas na marcha. Ao final, en Waterloo, Blucher e Wellington atraparon a Bonaparte na súa arriscada manobra. É como un puñetazo curto para atoparse cun boxeador de gran balance. E Napoleón foi noqueado... As tropas rusas, por certo, non derrotaron a Bonaparte na batalla, senón que tomaron coa axuda das xeadas xerais, epidemias e partidarios.
  Que pensa de Hitler? Ao principio, por suposto, pensouse en que o Führer era só un cabo e un advenedizo, fillo dun antigo zapateiro... Nas eleccións presidenciais prefería o vello Hindenburg, aínda que entendía que era un home de oitenta anos. simplemente non podía facer fronte fisicamente aos deberes dun ditador! Pero a Hitler non lle gustaban os pobres: un nativo do fondo! Pero despois, cando Adolf foi nomeado chanceler do Reich, aínda deu o seu voto aos nacionalsocialistas, porque non quedaba outra forza sólida da dereita. Si, os stormtroopers, de feito, todo o exército impresionouno. Pero había dúbidas de que Hitler conservaría o poder, sobre todo durante unha crise, unha terrible depresión, que Alemaña non se desmoronaría por completo.
  Pero Hitler, dende o primeiro momento, púxose a restaurar duramente a orde, prohibindo aos comunistas e despois a outros partidos. Os sindicatos dispersos, substituíndoos por unha fronte laboral. Converteuse nun auténtico ditador, cun sistema de partido único. E levantou a economía, reequipou o exército. Pero aínda así, Dess non estaba de acordo con todo o que fixo o Führer. Por exemplo, por que deberían gastarse recursos tan grandes no programa: "Traballar a través da alegría!" e levar os traballadores de vacacións, a Noruega, Francia e ata as Illas Canarias. Non sería mellor construír algunhas fábricas de tanques ou empresas de fabricación de avións con estes fondos? Ou toma o proxecto Volkswagen, un coche popular: cantos tanques poderían construírse ... En xeral, Hitler intentou sentarse en dúas cadeiras, elevar o nivel de vida e modernizar o exército. Non obstante, se persegues dúas lebres, non atraparás ningunha. Dess estaba relacionado co economista xefe do Terceiro Reich, Stach, e coñecía ben as características xerais da economía alemá. Alemaña entrou na guerra con Polonia, tendo munición só durante tres semanas (!) de intensas hostilidades. Entón os aliados atacarían, quedarían os trechos do Terceiro Reich. Hitler comezou a ofensiva contra Francia, cedendo tanto tanques como armas, persoal e avións! Pero derrotou ás ras sen nin sequera inmutar. Despois o ataque a Inglaterra... Aquí Hitler calculou mal, foi necesario acabar coa Gran Bretaña baixo o mando de Duker, e despois en xullo, utilizando os barcos da flota mercante alemá (e non era pequena), as tropas terrestres nas illas. Entón converteríase no mestre da situación. Pero o Führer non se atreveu, quizais temendo que os barcos británicos da liña afundisen os transportes con tropas... Pero a conclusión é que nese momento había tanto pánico e confusión en Gran Bretaña, e a observación do mar era axeitada. desorganizado, que había unha oportunidade moi grande, como tempos para unha rápida pousa sorpresa. Pois ben, en terra, Inglaterra non tiña nada a que opoñerse. Cualitativamente polo menos... Pero Hitler perdeu tempo, e en setembro Churchill pronunciou unha frase histórica: a posición de Hitler é brillante e... sen esperanza. Despois diso, o propio Dess acudiu á intelixencia británica. Aínda que o Führer perdeu a batalla por Inglaterra, a proporción de perdas foi de aproximadamente un a un, e se supoñemos que preto do vinte e cinco por cento eran avións derrubados pola artillería antiaérea, entón os ases alemáns eran aínda mellores que os ingleses. . Si, e os avións non son peores, quizais ata o ME-109 (F) e mellor que o rabaño de leóns. En calquera caso, en África o equilibrio de poder e as perdas no aire é aínda máis favorable que en Gran Bretaña. O ano 1940, que comezou tan brillantemente, trouxo ao final moitas decepcións. Perdemos moitos ases fortes e avións, e ata o aliado de Mussolini, foi derrotado vergonzosamente en Grecia. Pero tiña unha vantaxe tan grande en forza. E despois, a principios de ano, foi un mal, Italia perdeu Etiopía, Somalia, a maior parte de Libia e, ademais, en todas as batallas, os británicos foron significativamente (varias veces!) superados en número. Capturáronse centos de miles de pastas. Pois ben, como non crer no inminente colapso do Terceiro Reich, sobre todo ante o aumento da asistencia dos Estados Unidos aos inimigos de Alemaña. Pero, de novo, a balanza oscilou cara ao Terceiro Reich. Rommel derrotou aos británicos e capturou Kollencourt, logo Iugoslavia, Grecia caeu en dúas semanas, seguida da illa de Creta. Dess incluso estaba feliz polos alemáns, pero tamén había medo á exposición. Porén, agora outra preocupación é se os alemáns atacarán á URSS. Shtach dixo que Hitler xa tomara unha decisión en principio, pero as datas finais aínda non estaban claras. A maioría das veces chamado 22 de xuño, a data da rendición de Francia...
  É improbable que Alemaña resista a guerra, en dúas frontes, a non ser que, por suposto, remate no cuadraxésimo primeiro e antes do inverno... E no inverno, os alemáns non están nada preparados para loitar... Pero se Stalin capitula, entón... Porén, aínda que non teñan tempo Se os alemáns toman Moscova, é improbable que os rusos poidan crear unha agrupación tecnicamente poderosa. Cantas armas lanzaron durante a primeira guerra mundial? En comparación con Alemaña, é completamente vago! Polo tanto, é pouco probable que os rusos nos sorprendan con outra cousa que non sexan grandes masas de infantería.
  Que máis pode ser? O máis probable é que a guerra dure varios anos máis e acabe en empate. Gran Bretaña nunca poderá reunir tantas tropas para derrotar as partes magníficas e ben adestradas da Wehrmacht, e é improbable que Alemaña poida suprimir as illas inexpugnables con avións e mariña, e os Estados Unidos limitaranse á asistencia económica. . Despois de todo, o lego estadounidense non entenderá por que os ianquis teñen que morrer, por algún tipo de Europa. Pois ben, o pobo ruso é teimudo, partidista, a guerra prolongarase, pero non terá a forza suficiente para emprender unha ofensiva decisiva. O máis probable é que Gran Bretaña non poida manter o norte de África... En resumo, o resultado máis probable é o Terceiro Reich, un gran imperio, pero non mundial, pero alí...
  Isto é exactamente o que Dess quería: a derrota de Gran Bretaña e a captura das illas está chea de exposición (aínda que o servizo secreto pode ter tempo para destruír o arquivo e todas as probas, pero que sorte!). Por suposto, non quería desexar que o Terceiro Reich perdese, é dicir, a súa terra natal co réxime, que lle conviña bastante ao SS. Un empate foi o mellor!
  Unha pequena caravana arrastra pola area. Un dos condutores árabes cantou unha lúgubre canción. Ao mesmo tempo, moitas veces lembrando a Allah. Dess pensou entón, por que os musulmáns consideran correcto e bo para si mesmos pronunciar o nome de Alá o máis a miúdo posible? Aquí no cristianismo, pola contra, non recordes o nome de Deus en balde! Aquí os xudeus incluso esqueceron o verdadeiro nome do seu Deus; despois de todo, Xehová é unha forma posterior de pronunciación... En xeral, a Dess non lle gustaba a Biblia e o débil Cristo, ata sorprendeu como os guerreiros romanos, o gran imperio cun culto á forza podería aceptar unha doutrina tan basicamente pacifista? Aínda que o pacifismo do cristianismo non interferiu coa condución das guerras, senón a propia base da doutrina ... Ama ao teu inimigo - debería ter rexeitado a elite romana, e non só a elite.
  Pero o cristianismo arraigou, e mesmo o colapso do Imperio Romano non lle afectou: os bárbaros tamén aceptaron esta doutrina, a pesar de toda a súa antinaturalidade. Aínda que, por suposto, non o seguiron especialmente. Por exemplo, o pacifismo non interfería na existencia de ordes militantes. En particular, os trampilleros, que, por certo, tamén usaban a esvástica e consideraban que o diñeiro era o seu Deus! Así que din unha cousa e fan outra! Hitler a este respecto foi moito máis consistente! O que di, faino! Sen declaracións hipócritas, sobre o amor ao próximo!
  Non obstante, é sorprendente que o sistema eclesiástico, construído sobre o engano e a mentira, durase tantos séculos! E mesmo o progreso só logrou sacudir lixeiramente os seus alicerces.
  Nalgún lugar ao lonxe escoitábase o son dos motores; a xulgar polo ton - eran os avións. Dess, con todo, esperaba que, dado que se puxeron capas, os británicos confundiríanos con árabes e non abrirían fogo. Un gran gardacostas, Hans, mostrou un rifle antitanque, desde o que, por certo, é posible, en ocasións, derrubar a un caza (aínda que non sen dificultades, en canto a golpear!).
  Pero os avións nunca apareceron, pasaron voando... Despois de que os árabes comezaron a cantar tristemente de novo... Dess disparou a pistola, tanto que o oído do moreno pillou. O árabe esborrallouse de medo. E o coronel das SS maldixo:
  - Deixa de ouvear chacales! En silencio, delirio, pero máis rápido!
  Os condutores nómades recolleron ao seu desventurado compañeiro e continuaron camiño. Aínda que os seus rostros se volvían máis nublados, ninguén se atrevía a murmurar... O coronel das SS acariñou o cañón da pistola (¡feita por certo por encargo especial!), que excelente argumento... En todo caso!
  Pregúntome se os rusos os atacan primeiro, serán os alemáns capaces de resistir un ataque semellante do exército asiático? Na Primeira Guerra Mundial, os rusos sufriron enormes perdas, na maioría dos casos actuaron de forma extremadamente estúpida, pero aínda así encadenaron ás grandes forzas do Kaiser Alemaña ... E despois, mesmo baixo Brusilov, deixaron fumar aos austríacos polo sumidoiro .... Entón, a guerra para eles non é un gato do todo malo ... E se lembras o neno de sete anos ... Incluso Federico o Grande cedeu ao exército de Rusia bast! Non, os rusos non deben ser subestimados de ningún xeito, o réxime comunista totalitario fíxoos aínda máis fortes! Stalin elevou o nivel de disciplina das tropas soviéticas, a produción industrial e o abastecemento. Corrupción fortemente presionada, o que significa que agora non é o momento de Nicolás II! Entón, a URSS é un inimigo moi perigoso, quizais incluso mortal, ¡especialmente se ataca primeiro! Na guerra moderna, o factor sorpresa é de gran importancia, como, de feito, durante as guerras da antigüidade. E se perdemos, entón, a diferenza da Primeira Guerra Mundial, non haberá vinganza! Os países vencedores xa non permitirán que isto se faga... Aínda que se comezan as friccións entre a URSS e Occidente, porque a expansión non é menos característica do comunismo que do fascismo, entón será... Unha nova civilización alemá florecerá. sobre os cadáveres de determinados capitalistas e comisarios orientais. Quen estea en contra de nós aínda estará connosco! E quizais haxa unha gran coalición antibolxevique!
  Hans, calado ata a aldea, preguntoulle de súpeto ao coronel:
  "Quizais parar e interrogar de novo o neno viciado?"
  Dess meneou a cabeza enfadada en negativo.
  - Non ten sentido! Non dirá nada novo.
  - Entón quizais xantaremos, no meu estómago, unha tormenta de neve ouvea?
  O coronel das SS quedou sorprendido:
  Que queres comer con esta calor?
  Hans asentiu.
  - Quero comer sempre!
  Dess mirou o sol, xa cruzara o cénit, xa eran pasadas as catro e xa era hora de parar. Os árabes comían separados reunidos en círculo, os tres nazis non desprezaban a carne e a cervexa. Entón eles berrou, Dess aínda por pouco tempo esqueceuse de si mesmo nun soño ....
  E vin algo tolo... Uns insectos, ao principio pequenos, e despois medrando e facéndose cada vez máis aterradores... E as súas mandíbulas son en xeral monstruosas, unha deformidade tan absoluta! O coronel sentiuse asfixiado, deu un tiro convulso e espertou. Non, todo estaba en calma, dous soldados de ferro das SS en alerta, e despois de novo na estrada.
  Gerda e Charlotte estiveron no traballo máis duro de todo o día, e logo durmiron coma os mortos e mergulláronse no seu mundo.
  Había un holograma enorme cun estadio onde tiñan lugar as loitas de gladiadores modernos. O estadio era enorme con moitos millóns de persoas. O mar abigarrado arrasaba. Houbo unha batalla entre a muller gladiadora Gerda e unha criatura semi-intelixente da liga dos mundos escuros, a nebulosa do po.
  Gerda saíu a primeira. Era unha rapaza animada e flexible, cun peiteado de perlas brancas como a neve. O guerreiro fixo un triple salto mortal, retorcendo a area. Segundo o costume, só levaba un suxeitador fino e unhas bragas, concretamente para que non se puidese ocultar a arma. E así ela medio espida tivo que loitar cun só sabre láser. Non obstante, tales armas tamén son bastante eficaces. As condicións da batalla non son as máis cómodas, as pedras semi-radioactivas brillan baixo os graciosos pés descalzos da nena. Ela, por suposto, sorrí, intentando non traizoar a dor.
  Gerda está desbordada de enerxía, volve saltar e fai unha voltereta cinco veces.
  - Ese son eu!
  E a súa inqueda amiga Charlotte explícalle ao seu mozo:
  - Antes da pelexa, esta nena foi escaneada coidadosamente, non debería haber nin un só chip nin algo electrónico nela. Tamén comproban á doncela a presenza da maxia doutra persoa. É dicir, un gladiador pode confiar só no seu corpo ou nunha mente aguda. Porén, Gerda nunca foi unha tola e unha tonta.
  Que dubidei? - Preguntou parecendo un mozo de Apolo.
  - Non! Pero unha voltereta de cinco veces, sen electrónica, é un indicador de boa forma física. Polo tanto, todo o mundo está abraiado, as túas ximnastas poderían facer algo así? Charlotte chiscou un ollo con astucia.
  - Tres poderían, cinco non! Si, e saltou moi alto cunha carreira curta! - O mozo heroe abriu máis os brazos.
  - Tal é o poder! O poder do Terceiro Reich e noutros mundos.
  Mentres, facíanse apostas. Mentres cego ata a aparición do inimigo. Gerda parece ser moi coñecida e querida independentemente da raza ou especie.
  A nena gladiadora foi correndo e primeiro realizou unha voltereta de seis veces, e despois unha de sete veces. Entón ela fixo unha reverencia ante o público. Os seus músculos balanceaban como ondas do mar, en xeral, a nena parecía impresionante: un típico Amazonas. Non obstante, é máis fácil derrubar unha estrela cunha pedra que atopar unha rapaza fea no Gran Imperio Espacial Alemaña.
  -Hai mulleres nas nosas aldeas: ás que amor e honra, pararán un cabalo galopante, entrarán nunha cabana ardendo. cantaba Charlotte.
  A gran maioría das apostas non denunciadas foron a favor de Gerda. É certo que a maior parte do público estaba á espera de que aparecese o seu opoñente.
  E agardou. As portas xigantescas separáronse e un cadáver pesado comezou a arrastrarse cara á plataforma. Era un auténtico dinosauro, como unha raptor, só que tiña máis de trinta tentáculos. E enormes, polo menos, oitenta toneladas, unha armadura grosa. Xigante do mundo animal.
  Millóns de gorxas, berraban, berraban, piaban, enchíanse dun ruiseñor. Ao parecer, o xigante impresionounos.
  - Aposta intelixente! - O ordenador retumaba.
  - En quen! - O público está cantando.
  - Chámase Friplodof! Cosa Nostra!
  Inogalacts de todas as franxas fixeron apostas de varios niveis. Aquí na ilusión apostan, levando o asunto a millóns. Algúns dos que na escuridade apostaron pola rapaza Gerda: renegociaron a aposta, por unha cantidade aínda maior! Cosa Nostra impresionounos!
  Seguiron os anuncios.
  - A gladiadora Gerda ten cincuenta e oito combates e cero derrotas, a Cosa Nostra ten cento oitenta e catro combates e non queda ninguén con vida. Fai as túas apostas!
  As mozas do batallón das SS "Lobos" tamén fixeron apostas, pero todos agás o severo comandante Madeleine animaron a Gerda. Polo tanto, as apostas son unilaterales.
  Haupmann Madeleine, como debería ser, ten unha opinión especial para que o xefe non se destaque contra os seus subordinados. As nenas entendíano moi ben, non lles importaba especialmente.
  Só o amigo de Charlotte comentou tristemente:
  Mellor perder cartos que traizoar a unha rapaza así. Ese diñeiro é perecedoiro, case ninguén se alimentará con papel despreciable...
  - Pois ben se estás tan desinteresado! Quizais nos gustaría loitar? Madeleine engurrou as cellas con severidade.
  - Non te preocupes! - dixo a alegre loba Bertha. - Pódome transportar á sala de gladiadores?
  "Aínda non temos unha maxia tan poderosa", obxectou Charlotte cun ceño fruncido. - Consigue limitar o teu desexo: mata a todos os inimigos sen demora, porque a vinganza chegará de todos os xeitos, a xente non pode ser destruída como o gando!
  - Razonablemente dito! - Dixo o seu amigo Apolo.
  Soou un sinal na area e comezou a loita: o enorme dinosauro Cosa Nostra saltou cara adiante. A partir do impacto dunha masa tan colosal, o revestimento semi-radiactivo do anel vibrou.
  Charlotte comentou:
  - Ten un nome específico. Por que Cosa Nostra?
  Louro cun lixeiro matiz morado, Berta propuxo unha versión:
  -Quizais isto se deba ao feito de que nunha antiga serie de televisión, Cosa Nostra era unha mafia inusualmente xenial, creando o seu propio mundo virtual de dinosauros para capturar o universo!
  - E entón que? Charlotte non entendeu.
  - E os inogalactos miraron, e quedaron impresionados. - Non estou moi seguro de que Bertha suxeriu.
  Todo o que é imposible é posible no universo! Que conquistamos coa nosa forza inmutable! cantaba Charlotte. - E os soldados do Reich nunca se retirarán, é como unha estrela brillante - aproveita os momentos.
  A experimentada Gerda (de súpeto tivo un estraño recordo) non tiña présa en atacar. Ela esperou polo monstro, saltando ao lado ou só un pouco cando chegou a unha distancia perigosa e intentou esmagar. A besta era moi rápida, pero debido á gran masa era inerte, e moitas veces fallaba.
  Gerda, pola súa banda, estudou as súas manobras, se o inimigo gañou cento oitenta e catro batallas, entón significa que tamén ten puntos fortes. É certo que a maioría das pelexas, moi probablemente, recaeran nos mesmos animais ca el.
  Cando chocan dous monstros igualmente estúpidos e gaña o que é máis grande.
  Non obstante, cómpre mirar detidamente, hai moitos tentáculos e son afiados, curvados como unha baqueta, posiblemente velenosos.
  Os músculos da prensa de Gerda xogan, ela se retorce como unha cobra ao son da pipa do faquir. Tímanlle os peitos e o mozo fabulosamente guapo de Charlotte ponse pensando que quere vela enteira, espida como unha deusa grega antiga.
  O monstro errou varias veces, pero non diminuíu a velocidade. Era evidente que se trataba dunha criatura do inferno, disposta a perseguir á moza coa metodica dunha máquina.
  Gerda saltou de novo, botando un bico á multitude. A figuriña do guerreiro comezou a brillar pola suor que saíra. Era como bronce pulido e pulido.
  - Si, rapaza intelixente! - Feito con admiración Berta. "Non me importaría bailar na area.
  - E eu non me rexeitaría! - Falando así, o tipo atlético de Charlotte era un pouco astuto. Sen dúbida sentiu certa emoción e ganas de loitar. Ao mesmo tempo, era consciente do perigo dunha colisión cun xigante.
  Charlotte comentou agresivamente:
  - Eu non loito peor ca ela!
  Ao parecer, despois de observar os movementos a gusto, Gerda saltou coma un saltón. O seu sabre láser brillou, cortando tentáculos dun golpe. Voaron en diferentes direccións, salpicando sangue azul e marrón. Unhas pingas caeron sobre as pernas espidas e morenas da rapaza. A pel elástica encolleuse, a femia gladiadora sacudiuno, pero as queimaduras permaneceron.
  - Vaia, cabrón velenoso. - Os seus pés callosos sufridos camiñaban sobre as espiñas e feridas ardentes, o corpo do monstro. A nena conseguiu pisar, polo que non se enganchou a perna.
  Berta dixo con auténtica admiración:
  - Virtuoso! Como un xenio tocando un instrumento musical. Estaría ben facer composición.
  O amante de Charlotte riu.
  - E esa teoría non debe quedar atrás da práctica.
  O monstro torceuse, facendo que a nena saltara das súas costas. Ela rodou varias veces no aire, saíndo debaixo da observación dunha ducia de ollos cristalinos do monstro.
  Berta mesmo saltou encantada:
  - Estou listo! Aí! - exclamou ela.
  - Onde-onde! De onde es e onde estás? - imitaba Charlotte.
  Gerda atacou de novo o dinosauro. Ela decidiu actuar en ráfagas curtas e preferiblemente evitar ser alcanzada polo veleno. O sabre láser funciona co principio da erupción de fotóns nun medio espazo estable, o que permite cortar literalmente todo cun mínimo gasto de enerxía. A nena úsao. É certo, neste caso, a espada do gladiador está cargada cunha enerxía mínima, o que significa que non corta tan forte e rápido como quería o loitador. E, en xeral, que tipo de loita é cando un compañeiro só gaña ao outro. É necesario que o personaxe negativo tamén tivese unha oportunidade, se non, o público simplemente non irá a tales actuacións. A sorte é algo inconstante...
  Esta vez, Gerda cometeu un leve erro. Os tentáculos do centro eran moito máis rápidos que os dos lados do monstro. Unha delas apuñalou no peito, cortándolle o suxeitador. Os peitos espidos tremían, o noivo de Charlotte examinou os seus pezones de rubí, brillando á luz de varios soles alieníxenas.
  Seguiuse outro golpe: Gerda cortou un par de tentáculos, pero o lado dereito do peito quedou cortado, salpicado de sangue de nena.
  A muller gladiadora cortou outro tentáculo e saltou da barreira.
  Aínda por riba, a temperatura do adoquín comezou a subir. Ao parecer, querían empurrar aos combatentes a un achegamento máis estreito e un desenlace rápido.
  Gerda non puido parar, nin por un segundo, os seus pés descalzos ardían, burbullando coma sobre un estante medieval.
  O noivo de Charlotte comentou con sorpresa:
  Por que a nena non levaba sandalias? -Despois de todo, as súas marabillosas pernas arderán!
  Charlotte explicou:
  - Que costume! En xeral, un gladiador debe soportar a dor, especialmente se é unha muller. O público está contento cando os que loitan son atormentados.
  - Sadismo cósmico! - Resumiu "Apolo".
  Non o facilitou nada á rapaza. Tivo que lanzarse de novo contra o monstro. Esta vez, as súas vítimas foron os ollos das criaturas das escuras constelacións. A experiencia díxolle á gladiadora que a maioría das veces o cerebro está máis preto dos ollos. De que? Xa que é necesario procesar demasiada información que non se vexa debilitada por unha longa canle de transmisión. Polo tanto, o guerreiro, non familiarizado coa estrutura da criatura, intentou atopar o cerebro.
  Un tras outro, golpeou catro ollos, pero ela mesma recibiu un par de arañazos. O monstro ruxiu, coma se tamén sentise dor. E a diferenza dun humano, ela non o ía soportar.
  Charlotte observou isto e deduciu un aforismo:
  - Canto máis alto é o ruxido - canto máis tranquila é a mente, máis alto é o ton - máis baixa é a intelixencia!
  - Observación correcta! Apolo aceptou. - ¡O galo non é o comandante máis destacado!
  Gerda retrocedeu, outra embestida dos tentáculos dun animal demasiado rápido golpeou a placa da prensa, atravesándoa, case ata a cresta. Pódese ver que ata o estómago sufriu. Afortunadamente estaba baleiro, ninguén comía en exceso antes dunha pelexa.
  Agora o gladiador deuse conta de que ben podería perder a batalla, a pesar dos éxitos temporais. As pedras fixéronse tan quentes que ata o monstro sentiu a súa calor a través dos ósos das pernas. Gerda só foi rescatada pola forte forma física dos seus membros. A nena, moitas veces descalza, bailaba sobre un ferro candente, demostrando unha resistencia extrema. É certo que estes adoquíns poderían dar aínda máis calor, como un reactor nuclear, debido á radiación semi-radioactiva.
  Entón, a coraxe non deixou a beleza, a pesar do feito de que a ameaza de morte se fixo real. E nunha loita coma esta, non te podes rendir. Ou mellor dito, podes, pero neste caso é a vergoña máis forte para a vida.
  Apolo preguntoulle a Charlotte:
  - E que o desenlace só pode ser a morte?!
  - Que eu saiba Gerda, non fará outra opción por si mesma!
  - Con valentía, non dirás nada, pero conseguín namorar dela de todo corazón e alma! Dito isto, o neno respiro profundamente.
  A nena non puido estar de pé e de novo saltou sobre a cuncha, tocándolle as pernas queimadas. Pasou uns golpes fortes, fixo un par de saltos. Agora comezou a facer volteretas, cortada sobre a marcha.
  - Quen non teña a lixeireza dunha bolboreta, non escapará de ser esmagado por unha rede! - Ela pronunciou unha frase que se volveu alada dende tempos antigos. Así que o Rubber Fox, o poeta boxeador, aínda loitaba. Tamén arriscou a súa vida, pero en menor medida non tiña un rival tan serio e, sobre todo, difícil.
  Charlotte preguntoulle, chorando desgarrada:
  - Córtalle a barriga. Nalgunhas destas criaturas, o cerebro está situado xusto ao lado do estómago.
  Apolo dixo:
  - Podes facer algo para axudala? Como maxia?
  Charlotte meneou a cabeza.
  - A maxia non funciona na area. É algo inusual e extremadamente forte.
  "Aínda non domino a maxia das ondas!" - Suspirou o mozo guapo escrito.
  - Pero coñézoa perfectamente. - O elfo, inesperadamente incorporado á súa compañía, gabouse. - A xente e a maxia son un!
  Gerda saltou un par de veces máis, de súpeto saíu voando unha espada, moveuse demasiado rápido, sen deixar que rebotase. A rapaza apenas tivo tempo de levantar a man. Por un terrible golpe, tanto a folla como o brazo romperon, a man do gladiador caeu.
  - Aquí tes outro gancho! - contestou ela limpando a suor da cara de Bert. - Que vai pasar agora.
  Charlotte chamou á rapaza Gerda.
  - Mergullo baixo el! Pareceme lembrar onde estas criaturas teñen un centro nervioso.
  - Dille! -exclamou o amante de Charlotte.
  - Imposible! - Cortar á nena pelirroja ardente.
  Gerda cortouse aínda máis desesperadamente, unha profunda cicatriz atravesoulle o rostro, cortoulle a meixela. Unha vez máis, quedou enganchada. A man estaba danada, pero a dereita, onde estaba a espada, aínda funcionaba.
  O público estaba asustado, e a maioría, o que daba medo, estaba a buscar o monstro! Aparentemente cansa das constantes vitorias de Gerda. A moza, ao parecer, estaba completamente afeita ao amor da multitude, isto era desagradable. Por un momento perdeu o paso, polo que foi inmediatamente castigada, o tentáculo rompeulle a perna, como tallada en mármore marrón.
  A velocidade de Gerda baixou e rodou das costas, recibindo outro golpe que lle rompeu a clavícula. O seu rostro torceuse de dor, pero o guerreiro gritou entre a agonía:
  - Non vou romper!
  A nena caeu de lado sobre os adoquíns ardentes, rompendo un par de costelas, por detrás da boca saíron burbullas de sangue. Houbo un cascabel, o monstro pisaba con oitenta toneladas de cadáver nunha perna sa, esmagando a beleza. O fume saía da nena e comezou a convulsionar.
  Apolo gritou:
  - Está morrendo! Rematou todo?
  Berda chisquiñou o nariz con voz chorrosa.
  - Probablemente si! Querida nena, estás morrendo, que pena tes!
  Charlotte coa súa roupa interior comentou:
  - Non es lesbiana, Berta?
  - En ningún caso! - Para probar as súas palabras, a nena ladeou a cabeza do Apolo e bicouno con firmeza nos beizos.
  O mozo dobrouna en resposta. Cando te bican así con moita paixón, é só un milagre.
  - Mira con atención! - Charlotte interrompeu o voo da súa paixón, con todo, non había unha pinga de celos no seu ton.
  De feito, a enorme boca dun dinosauro mutante inclinouse sobre a nena. E nese momento, cun último esforzo desesperado, o gladiador lanzou a espada no oco entre o ceo e a gorxa. Esvarou dentro. Os gases acumulados no estómago precipitáronse, o lume brotou pola boca e a onda expansiva botou á moza fóra. A Cosa Nostra rompeu en varios anacos, a carne queimada saíu voando.
  A nena, ao perder as dúas pernas e os brazos, xacía inconsciente. Ao seu carón apareceron robots. No escáner apareceu unha imaxe do peito, dous corazóns latexaban con dificultade, pero uniformemente nun corpo feminino sa.
  - A gladiadora Gerda sobreviviu e obtén a vitoria! Entón, a próxima actuación será en tres minutos! - En voz alta, pero sen ningunha emoción anunciou o ordenador.
  - Apostas xogadas! - Berrou alguén, voz de orixe claramente sobrenatural.
  O que quedaba de Gerda foi recollido.
  "Apolo" (ben, quen o diría) con todo chorou:
  - E esta rapaza quedará para sempre lisiada?
  Charlotte meneou a cabeza con tanta forza que varias copas de viño voaron:
  - Vaia! Os logros da nosa medicina son tales que en poucas horas estará como novo e non quedará o máis mínimo dano. Ben, dime, meu neno estúpido, onde viches lixos connosco.
  . CAPÍTULO #9
  Elizabeth preguntou desesperada:
  - Serán incendiados!
  Valentina respondeu con rabia:
  - Non, déixaos ir! Si, darán bolos polo camiño!
  Elizabeth descalza chorou:
  - E aínda é tan cruel! Pois ben, homes, pero mulleres, por que teñen que sufrir tanto!
  Valentina suxeriu:
  - Os alemáns precisan dos eslavos, só como escravos. Un escravo debe temer e obedecer! Este é un ditado baseado no medo! E para intimidar, cómpre ferir!
  Elizabeth, de pernas nuas, brillou cos ollos azuis:
  - E para enfadar hai que ferir!
  Estalou unha chama, o lume non se estendeu tan rápido como coa gasolina común, as mulleres correron, tentando romper o fío, o sangue goteaba dos seus corpos rasgados con agullas.
  Á Elizabeth, descalza, pareceulle que o tempo avanzaba sorprendentemente lentamente, coma unha serpentina, sopraba un vento fresco e o corpo, apenas cuberto por unha camisa lixeira, fíxose frío.
  As chamas por fin enguliron a todas as mulleres mártires, os seus berros fixéronse moito máis fortes. A pel dos ollos estaba cuberta de burbullas e descascada. O cheiro a queimado era cada vez máis forte. Estaba enfermo e as bágoas corrían dos ollos das nenas. O xefe fascista cantou cun sorriso astuto:
  - Se alguén foxe, queimareinos a todos! Heil! Heil Hitler, o maior gobernante do universo!
  Os soldados fascistas sacaron harmónicas dos seus cintos e tocábanas alegremente! Ademais, os nazis non sufrían unha completa falta de audición. Pero iso fixo que a música fose aínda máis sinistra.
  O gordo oficial ruxiu en ruso:
  - A música, a música, a música está a verter! Iso é triste, entón respirar tímidamente! Quen baila alegremente coa melodía que alegra a alma! A música está a verter, a música, a música, afasta a tristeza, deixa de sufrir os alemáns! Infinito, eterno, novo, do que un tanto quere vivir!
  O seu axudante, un oficial pelirrojo, cantou:
  - Todo o mundo está bailando! Pois baila cadelas ou queimovos a todos!
  As nenas comezaron a tocar tímidamente cos pés nus. O xefe fascista gritou forte, axitando os brazos:
  - ¡Viva! Pois cadelas e putas, veña!
  As nenas comezaron a moverse moito máis rápido en discordia, pero non parecía unha danza cultural, senón que era unha danza salvaxe dos papúes, a costa do Paraguai!
  Os nazis correron cara ás mulleres e golpeáronas na cara cos puños, berrando algo desgarrador e gruñendo.
  O principal fascista fixo un xesto. Un neno en forma de Xuventude Hitleriana tróuxolle unha botella de coñac! O porco gordo sacou directamente da gorxa, o líquido de corenta graos quentaba o estómago. Borov preguntoulle ao neno, dunha maneira ordenada:
  - Xa tes catorce, permítoche disparar a calquera puta!
  A decepción apareceu no rostro do rapaz.
  - E só dispara! É moi brando! exclamou.
  O gordo gruñiu.
  - Que queres facer con ela?
  O neno espetou:
  - Morre parafuso, e despois prendido lume!
  - Vale, veña! Só máis rápido, estas novillas aínda deben ser levadas a Alemaña a tempo.
  O neno, que brillaba cunhas botas deslumbrantes e moi pulidas, movíase pola liña das mulleres. Sorriu con maldade e sorriu cruelmente. De cando en vez, o mozo nazi paraba e dáballe unha patada no estómago a esta ou aquela muller, pero non escolleu.
  Elizabeth rezou a alguén descoñecido, pero non a min! Pero o mozo detívose diante dela e sinalou co dedo:
  - Esta é a miña puta!
  Elizabeth conxelouse, tremendo traizoeira, e o seu rostro bronceado púxose pálido. O xefe fascista obxectou inesperadamente:
  - Nove!
  O neno fascista estaba ofendido:
  - E iso por que?
  Borov respondeu:
  - É moi bonita! Só unha rapaza marabillosa, podes darlle a algún xeneral e conseguir moito diñeiro.
  O mozo hitleriano aceptou de mala gana:
  - Vale! Só porque rexeitaches a miña primeira petición, torturarei a dúas putas!
  O neno virouse rapidamente e escolleu dúas nenas máis novas. Esta vez tiña présa, temendo que a presa legal non fose retirada.
  As nenas saíron elas mesmas á praza, quizais esperaban que un rapaz guapo tivese piedade delas se eran submisas. A mocidade bufou con burla.
  - ¡Ponte de xeonllos e bica as miñas botas!
  As nenas colapsáronse e arrastráronse. Bicaron con confianza a pel pulida, cheirando o forte cheiro da cera cara. A descendencia das Xuventudes Hitlerianas agarrou de súpeto ás nenas polo pelo e levantounas con forza:
  - Que cadelas! - asubiou o neno en ruso. - Canso de vivir! Agora espídese inmediatamente!
  As nenas quitaron frenéticamente a roupa, deixando só bragas. O mozo sádico ordenou:
  - Deitarse! En abrazaderas!
  As nenas deitáronse obedientemente, e os asistentes das SS aseguraron os brazos e as pernas en cepos especiais. O neno pasou os dedos polos sedutores tacóns rosas das nenas, que aínda non tiñan tempo de quitar o po. De súpeto sentiu unha forte emoción e gritou desgarrador:
  - Un látego pesado para min!
  Os secuaces entregaron o látego. Non foi doado, pero consistía en arame candente e candente con estrelas afiadas. Os golpes con tal arma son moito máis sensibles.
  A Elizabeth, descalza, puxo febre cando pensou no que a esperaba. Aquí está o sorriso monstruoso do fascismo, cando a xente se converte en bestas. E estes infernos tormentos de monstros que perderon sentimentos humanos elementais.
  O látego asubía sinistro e cae sobre o lombo espido das mozas. Un golpe no óso atravesa a pel e a carne. O mozo fascista ronroneaba contento, sentíase como un verdadeiro Deus. Si, era unha divindade do mal, e indestructible vontade, carente do máis mínimo sentimento de compaixón. Porén, nas Xuventudes Hitlerianas ensinaron que a compaixón é unha debilidade! A pena é un mal sentimento que non é digno dun verdadeiro ario. Non abonda con matar o inimigo, hai que facerlle sufrir e humillalo do xeito máis vil! Os eslavos son unha nación inferior como os xudeus, e matar un eslavo é como matar un can rabioso. O que é a conciencia - unha trampa infernal da alma, inventada por xudeus e filósofos rusos. Un verdadeiro ario non coñece remorsos, só lle molesta unha cousa, que matou a poucos inimigos! Pero torturar cruelmente a unha muller ou a un neno: a máis alta manifestación da proeza aria.
  As bragas rebentaron baixo os golpes do arame candente e saían das nádegas. As nenas berraron ao principio, pero o neno era forte máis aló dos seus anos e axiña se calmaron, perdendo o coñecemento por un terrible choque. Non obstante, os verdugos nazis non estaban perdidos, derrubaron sobre as cabezas das novas belezas baldes de auga xeada previamente preparados (usando unha neveira de campamento). Mentres, o sádico xuvenil volveu quentar o fío no lume e derrubouno sobre os pés descalzos da nena. E outra vez terribles berros, berros, nos que non había nada humano.
  Elizabeth apenas podía poñerse de pé, parecía de onde podía vir a forza para soportar tal cousa. Era algo carente do máis mínimo significado, moito máis alá do humano. É estraño como un neno tan bonito, case un neno, podería facer isto. É simplemente incrible ata que punto o fascismo desfigura as almas, incluso as dos nenos. Así que paraliza a percepción de toda unha xeración!
  As nenas calaron de novo, e volveuse a botarlles auga. Porén, a pesar de todos os esforzos, os berros dos torturados facíanse cada vez máis silenciosos. De ombreiros a pés, aos desgraciados mártires xa non lles quedaba espazo vital. Finalmente, o neno cansouse, limpou a suor da fronte e cuspiu gusto polos dentes en dirección á columna de mulleres desgraciadas.
  - Canso! Podes queimalos!
  As mozas rasgadas xa non se movían, probablemente o sufrimento superara certa medida. Os nazis correron cara ao desafortunado, non especialmente xenerosamente goteando gasolina, prendéronlle lume. As nenas nin sequera se movían, aínda que o lume devoraba a súa carne aos poucos con gusto.
  A estas alturas, os berros dos desgraciados queimados vivos, cuxa única culpa era que debían ser unha clara demostración da vontade inexorable do nazismo, tamén se amainaron!
  O gordo cabrón axitaba o puño torto.
  - Pois putas! Espero que entendas por que unha libra está a morrer! E agora vaise construíndo e paso a paso a marcha cara ao seu novo destino.
  As mulleres quedaron inmóbiles, tan conmocionadas como estaban pola crueldade, a vista de pesadelo.
  O neno fascista, sen pensalo dúas veces, sacou unha pistola e, sorrindo con rapacidade, disparoulle á moza na perna:
  - ¡Oíches, dixéronche que marcharas!
  O disparo espertou ás mulleres, Elizabeth sentiu as mans suaves de Valentina sobre os seus ombreiros.
  - Envía o meu fiel compañeiro, para vingarse, necesitas vivir!
  A nena respondeu con valentía:
  - E xuro que sobrevivirei!
  Mentres tanto, un cabrón xuvenil disparaba a unha nena caída e retorcida. Ao mesmo tempo, intentou matarlle as mans e os pés descalzos. Non quería acabar coa rapaza de inmediato, porque escoitar berros de dor é moito máis agradable que a risa.
  A nena gravemente ferida quedou tirada no camiño, o mozo fascista non rematou, e agarrárona cun gancho pola costela e arrastrárona ata o patíbulo.
  O gordo das SS acariñoulle na cabeza ao neno:
  - Meu querido amigo! Vostede é exactamente como o Führer de neno! E xa sabes, o gran Adolf tivo unha pelexa cunha nena que xa estaba en primeiro de primaria. Entón, el con dous dos seus amigos emboscoulle de camiño a casa. Collérona e atárona, puxéronse a mofar dela. Queimárona con lume, romperon ósos, arrancáronlle os ollos, e entón o mozo Adik encheuna a gorxa con ácido sulfúrico tomado das clases de química. Entón Hitler tiña só seis anos, e xa era capaz de facer un acto valente digno dun marido ario.
  O mozo nazi facendo muecas preguntou:
  - A nena era xudía?
  - Non, eslavo! Austria-Hungría colapsou porque os alemáns foron traizoados polos eslavos, que o Führer prometeu eliminalos. - Borov pasou a man pola gorxa. - En xeral, os monos merecen indulxencia, pero os eslavos non!
  Os homes das SS levantaron as patas ao unísono:
  - Heil Hitler!
  Mulleres novas, descalzas e medio vestidas camiñaban rapidamente pola estrada. Os nazis montaban en bicicletas especiais de escolta de catro rodas (para non desperdiciar gasolina en escoltar subhumanos). Elizabeth, conmocionada polas atrocidades e a flagrante inmoralidade dos nazis, estivo en silencio durante as primeiras horas, nin sequera pensou en nada, senón que andaba medio durmida. As outras rapazas, ao parecer, tampouco estaban de ánimo para falar, polo menos de temas profanos.
  Mentres as mozas descalzas camiñaban sobre un asfalto liso disposto no chan soviético, os seus pés sentíanse máis ou menos cómodos. Pero despois de pasar o posto fronteirizo en ruínas, acabaron en territorio polaco ... A estrada resultou estar cuberta de grava fina e grava afiada que cavaba nos pés descalzos das nenas. Nos últimos anos, Elizabeth non podía permitirse camiñar descalza a miúdo, pronto sentiu como os seus tacóns espidos comezaban a rasgar e cocer sen piedade. Para distraerse, falou con Valentina:
  - E agora que facemos?
  O capitán respondeu tranquilamente despois dunha pausa:
  - Non podemos correr, senón todas as nenas serán asasinadas! Ao mesmo tempo, tampouco hai forzas para soportar isto!
  Elizabeth suxeriu:
  - E se organizamos unha fuga para todos?
  Valentina asentiu.
  - Só estou pensando niso! É técnicamente difícil facelo. Mira cantos gardas hai arredor.
  Elizabeth pronunciou unha frase de Suvorov:
  - Non ouvean por número, senón por habilidade!
  Valentina respondeu:
  - Unha das principais razóns das vitorias de Suvorov foron as mellores ganancias de combate e adestramento físico das tropas rusas. En particular, ás tropas turcas non se lles ensinou baioneta nin combate corpo a corpo, polo que se desmoronaron rapidamente. Pero cos franceses, foi máis difícil, sobre todo porque a baioneta foi inventada en Francia.
  Elizabeth respondeu decididamente:
  - Pero gañaron!
  - Si, gañaron! Pero para ser sincero, non é tan fácil como din nos libros de texto! Valentina suspirou. - O prezo da vitoria é demasiado caro, pode desvalorizar os trofeos!
  Elizabeth murmurou:
  - Non estamos a falar de trofeos. O trofeo máis grande da guerra é unha vida salvada! En xeral, como dixo Stalin, un soldado non ten xénero!
  Valentina suxeriu:
  - Entón convértete en rapaz e sentiráste mellor!
  Elizabeth fixo unha mueca.
  - A min mesmo non me importaría facerme neno, os rapaces son moito máis libres!
  Valentina asubiou.
  - Por que?
  - Porque os seus pés son máis ásperos, e quéimame coma andar sobre carbóns! - berrou Elizabeth.
  Valentina respondeu:
  - E teño a sensación de que me pegan nos talóns con paus durante moito tempo e con forza, pero teño que aguantar. É posible que o noso cativerio se atrase e aínda non. Oín que ás mulleres dos campos de concentración só lles dan zapatos cando neva, e aínda así son de madeira.
  Elizabeth descalza estremeceuse:
  - Os zapatos de madeira para os pés das nenas son só unha tortura, unha vez, cando aínda era alumna dun museo, puxennos e paseei polo corredor. Son tan incómodos e caen todo o tempo.
  Valentina corrixiu:
  - ¡E fregan as pernas terriblemente, e quentan moi mal no inverno! Os zapatos bast son moito mellores, son máis quentes e suaves.
  As mulleres das aldeas estaban máis endurecidas e non se queixaban, mentres que as das vilas xa comezaran a ver pingas de sangue, imprimindo na grava rastro de pés graciosos e novos.
  Unha bandada de cazas ME-109 voou polo ceo, correron a unha altitude relativamente baixa e ata se podía ver a esvástica nas ás.
  Elizabeth comentou:
  - Pregúntome onde están os nosos gloriosos MiG?
  Valentina respondeu de mala gana:
  - Creo que non están cheas! En xeral, os alemáns teñen unha novidade interesante, as bombas en miniatura, incluso poden ser suspendidas das ás dos cazas. Caen ao chan coma pedras de sarabia. O tanque non o levará, pero contra infantería ou avións, especialmente lixeiros como o IL-26, é bastante efectivo.
  Elizabeth comentou:
  - Parecemos que, tamén, esas "cousas pequenas" estaban a piques de entrar en produción. Non o logramos un pouco. En xeral, o pesado legado do sistema tsarista, a reestruturación da industria de carrís capitalistas a socialistas.
  Valentina engadiu:
  - Ademais guerra civil! No vixésimo primeiro ano, a produción industrial caeu sete veces en comparación co décimo terceiro ano. Morreron millóns de persoas, o país arruinouse e, a diferenza do goberno tsarista, ninguén nos deu préstamos. Por suposto, non tivemos moito tempo. Hitler capturounos no momento en que o exército comezaba a reequiparse con tanques verdadeiramente efectivos.
  Elizabeth descalza estivo de acordo:
  - Aquí tes razón! Fixemos moito, pero non fixemos moito. Toda Europa traballa para a Wehrmacht. Europa! E a Rusia tsarista estaba perdendo a guerra, a pesar de que Alemaña tiña as principais forzas en Occidente. Agora estamos nunha situación cutre.
  E cando chegarán os nosos tanques a Europa?
  Valentina respondeu:
  - Oxalá fose pronto! Pero tamén loitei en Finlandia, polo que non estou tan cheo de optimismo, o noso exército non está preparado para a guerra.
  Unha moza coas correas dos ombreiros dun sarxento menor entrou nunha conversación:
  - Creo que en dúas semanas os nosos tanques liberarán Varsovia, e nun mes Berlín!
  Valentina meneou a cabeza, estendendo a súa melena vermella.
  - Gustaríame crer, pero... Os nazis ocuparon catorce países europeos en moi pouco tempo. Despois conquistaron África e Gran Bretaña. Invadiu Oriente Medio e India. E despois derrotaron a América, xunto con Canadá. - A nena bateu con rabia o pé descalzo, derrubando as pedras. - Isto fala da gran forza da Wehrmacht, e durante tres meses e medio estivemos ocupados co diminuto exército finlandés. Sei de primeira man o que é a guerra. Non, neste caso, o inimigo é moito máis forte ca nós!
  A moza estaba confusa
  - Entón podemos perder?
  Valentina respondeu:
  Basicamente si, pero...
  A nena sandalia chirriou:
  - Que pero...
  Valentina descalza respondeu:
  - ¡Os propios nazis converteranse nos seus propios sepultureros! Mirade que brutais son. Todo, de mar a mar, pronto se levantará contra eles. Mesmo os pioneiros loitarán contra o fascismo, o chan arderá baixo os pés dos invasores. Os nazis sufocaranse no seu propio sangue. A súa decisión de atacar a URSS sería un erro fatal. - A nena volveu pisar sen aforrar o seu pé espido, abatido e vermello dun pé bronceado fresco. - Ou mellor dito, unha catástrofe e o fascismo serán varridos da face do planeta!
  Elizabeth aceptou:
  - Non, o vampiro Hitler non pode escapar da estaca do álamo! Pero agora, cantas das nosas cidades serán destruídas e aldeas queimadas. - A nena torceu con rabia o seu forte pescozo, o cabelo dourado comezou a moverse. - E somos parvos sabendo da inminente folga, nin sequera cavamos trincheiras!
  Valentina descalza asentiu coa cabeza.
  - ¡Creo que Pavlov será fusilado!
  Elizabeth abandonou.
  - Si, non se trata de Pavlov! En xeral, a orde de levar o exército á plena preparación para o combate tiña que ser dada persoalmente por Stalin.
  Valentina asentiu vigorosamente.
  - Definitivamente tes razón! Pero ao parecer o líder quería atrasar ata o final o inicio da guerra, sobre todo porque a Wehrmacht non estaba preparada para o inverno, e se gañamos polo menos un mes, a Wehrmacht non era tan formidable. E para o ano corenta e seis ou corenta e sete, o noso exército sería moito máis forte. O que me preocupa é a posición dos Estados Unidos e Gran Bretaña ocupados. Poden, despois da conclusión dunha rendición honrosa con Alemaña, e mesmo recibir parte do territorio soviético. - A nena petou o seu tacón espido, rabuñado e derrubado, redondo e poeirento. - Ademais, Xapón pode tentar vingarse da derrota en Manchuria.
  Din que xa atacou o noso Vladivostok. E entón atoparémonos nun anel de illamento.
  Elizabeth, cansa, descalza, xemeu, pisando un guijarro afiado, a súa perna comezou a sangrar coma un strass e os seus dedos magullados chocaban máis. Ela pensou: que os nazis, quizais, non deixalos en zapatos novos e de boa calidade, cantas ganas de humillar e causar dor. De feito, en Rusia, os pés descalzos eran considerados un sinal de pobreza, non sen razón había unha expresión vagabundo - é dicir, un mendigo. Agora está por ver se será capaz, tras romper e ferir as súas patas espidas e graciosas, para deterse. E se cae, que lle pasará.
  Como ao unísono coas súas palabras, unha das mozas coas pernas rotas ensanguentadas gritou:
  - Xa non podo facelo!
  E agachouse, estirando as pernas sufridas cara adiante. Os nazis dirixíronse ata ela e a gasolina derramoulle na cabeza. Ela saltou bruscamente, pero xa era demasiado tarde, un chisqueiro abandonado ardeu, a desafortunada muller quedou engulida nunha chama ardendo.
  A nena, berrando, correu a correr, os outros cativos foron espallados aos lados. Tras superar a columna, o mártir derrubouse, perdendo o coñecemento, os regueros de chamas queimaron os desafortunados pulmóns e a morte foi terrible! Seguiuse un berro nefasto:
  - Schnel! Schnel! Morte de cadelas atrasadas!
  As mozas desesperadas engadiron un paso. Elizabeth xemeu suavemente e coxeaba, os seus pés descalzos e cortados estalaban de dor, coma se fose o toque do ferro candente. Pero ela, como outras nenas, estaba presa.
  Para distraer un pouco, Elizabeth dixo descalza:
  - Podemos cantar a Internacional?
  Valentina meneou a cabeza.
  - Estes monstros vannos disparar a todos! Ten paciencia! Os pés descalzos, sobre todo en mozos coma nós, vólvense rapidamente toscos. Aguantaremos e sobreviviremos. A vitoria será para o Exército Vermello. Aínda que todos os capitalistas leven as armas contra nós! Despois de todo, dende a taiga ata os mares británicos, o Exército Vermello é o máis forte de todos!
  Elizabeth pechou os puños.
  - Pero non hai un espírito ruso máis forte,
  As súas ruínas nós mesmos reviviremos!
  Guerreiro ruso tomar a espada pronto
  Seguiremos e gañaremos de novo!
  Despois diso, dalgunha maneira fíxose máis doado, e incluso a dor ardente nas pernas ensanguentadas fíxose máis débil.
  O sol se poñía, os nazis estaban cada vez máis nerviosos e instaban ás rapazas a seguir.
  Fíxose máis fresco, a brisa sopraba agradablemente caras suadas. Elizabeth descalza comentou:
  - Parece que ata o sol é para nós!
  Valentina sorriu con forza.
  - O sol do comunismo sempre é para nós!
  As sombras da estrada foron alongándose, cada vez máis escuras. Os nazis acenderon lanternas, o que facía que a aparición das súas bicicletas fose moito máis misteriosa, había unha sensación de misterio nel. Elizabeth xa imaxinaba que estes non eran os nazis, senón terribles monstros. Unha especie de Viy ou ghouls de moitas caras. Curiosamente, pero isto fixo que os nazis non asustasen e, por dicilo, pouco realistas. Poveselev - abriuse un segundo vento, Valentina comezou a cantar unha canción:
  - Alí nos camiños descoñecidos bailan diaños con sandalias! Ben, Koschei comeu demasiada sopa de repolo!
  Valentina sorriu.
  Sodes incribles coma sempre!
  Finalmente, unha torre de sinalización apareceu ao lonxe, e fixéronse visibles casas, con cortes de luz. Así que a súa viaxe está a piques de rematar. A maioría das nenas xa estaban esgotadas, estaban na última liña de esgotamento físico e só mantenían o instinto de supervivencia.
  Elizabeth preguntoulle a Valentina coma se debería saber:
  - Daránnos de comer?
  O capitán, en broma, aínda que lle resultou difícil, respondeu:
  - Para os alemáns, somos coma o gando, e ninguén prometeu alimentar o gando polo camiño!
  Valentina descalza respondeu enfadada:
  "Entón voulle cortarlle a gorxa a Hitler!"
  Uns centos de pasos máis dolorosos, destrozados, cos pés descalzos, e as nenas comezaron a ser levadas a un campamento especial. Parece que estaba preparada de antemán para prisioneiros de guerra, na escuridade se vían cuarteis de madeira, tamén torres con arame de espiño. As mulleres comezaron a reproducirse nelas, tentando separar os civís e os militares. Porén, os presos estaban tan cansos que nin sequera pensaron en escapar. Só caeron sobre as ásperas liteiras de madeira. Elizabeth, pisando a herba pisada cos seus pés magullados e ensanguentados, experimentou unha sensación de felicidade. Finalmente, pode durmir. Pero cando xa entraba no cuartel, dous homes das SS saltaron cara a ela e romperon sen ceremonios.
  - Para qué? - berrou a nena.
  - Ruso Schwein! Seguide onde lles digan!
  Isabel foi levada fóra do campamento, así que pasaron polas torres e as portas de ferro. Ao principio, a nena pensou que querían dispararlle, pero despois tivo medo de que fose torturada. E se os nazis pensan que a nena ten un segredo importante?
  Levárona a unha mansión decorada cun baixorrelevo de leóns. Por estraño que pareza, a visión dunha rica propiedade tranquilizaba a Elizabeth, non parecía as sombrías adegas de tortura da Idade Media. Non obstante, estes monstros poden torturar e atormentar en calquera lugar e tanto como queiran.
  Levárona ao edificio, os pés descalzos da nena tocaron a alfombra exuberante e de veludo e afogáronse nela.
  Unha luz eléctrica brillante brillou. Apareceu un home de librea, botando unha mirada descoidada á moza, mandou:
  - Lávalle os pés!
  Elizabeth estaba sentada nunha cadeira e unha criada ben vestida trouxo unha cunca de prata con auga. Criada de orixe, era polaca bielorrusa e sabía ruso. Mollando as súas pernas magulladas nunha cunca con auga escura, frotouas suavemente. Os pés de nena de Elizabeth eran unha vista lamentable. Non quedaba literalmente lugar para vivir neles, os dedos foron derrubados. E, con todo, as pernas da beleza bielorrusa eran fermosas e eran dignas dunha princesa ou dunha deusa grega.
  A criada lavou suavemente o po e o sangue, fregando cada dedo. Entón, con simpatía na voz, preguntou:
  - Parece que tes moito, querida?
  Elizabeth respondeu:
  - ¡Os outros fixérono máis difícil! Non teño nada que queixar do destino!
  O polaco asentiu.
  - ¡Creo que para o país dos soviéticos todo acabará ben!
  Os homes das SS interromperon a conversa e, collendo a Elizabeth, arrastrárona ata o salón magníficamente amoblado. A nena resistiuse languidamente, botárona, pechando a porta e, enseguida, como unha pantasma, apareceu un xabaril gordo. Xa antes do cólico no cerebro, unha voz coñecida asubiou:
  - Pois paxariño, serás submiso!
  Elizabeth intentou dar un salto, pero o nazi aparentemente torpe resultou máis áxil. Ela saltou bruscamente cara á nena e arrincoulle a camisa, deixando ao descuberto dous peitos bastante grandes e firmes con pezones afiados. A moza deulle unha patada na ingua co xeonllo, pero o fascista esperaba iso, con todo, non serven débiles nas SS e pararon o ataque.
  - Resiste, será aínda máis divertido!
  O xabaril gordo precipitouse contra ela de novo, arrincándolle os restos da roupa, especialmente os pantalóns, pero de súpeto berrou desgarrador:
  - Si, aínda mordes cadela.
  Elizabeth semiespida escapou e correu á porta de enfrente, esperaba que quizais non houbese soldados así. Abriu e inmediatamente recibiu un forte golpe no queixo. Diante dela apareceu unha adolescente musculosa co torso espido. Nel, para o seu horror, recoñeceu ao mozo sádico das Xuventudes Hitlerianas. Sorriu malamente cos dentes brancos.
  - E ti es temperamental!
  O gordo das SS chirriou:
  - Douche permiso para usalo comigo! Xa es adulta e é hora de probar o corpo feminino!
  O mozo hitleriano respondeu:
  - Aínda non violei rusos.
  Elizabeth enfermou, polo feito de que podería ser violada, privar o adolescente da honra estaba especialmente avergoñado. Con vinte e dous anos, mantivo a súa inocencia, e agora debe separarse da santidade non do seu amado mozo soviético, senón de dexenerados como o mundo aínda non viu. A nena berrou desgarrada, pero un gran fascista e, de ningún xeito, un neno pequeno atacouuna á vez. O xabaril pesaba polo menos un céntimo e medio, e a cansada Isabel sentiu a rapidez con que os seus restos de forza diminuían.
  Ao mesmo tempo, a moza sádica presionoulle as mans e beliscaba os peitos. Por fin caeu, e o monstro levouna rudamente, coa delicadeza dun xabaril en celo. Elizabeth experimentou unha dor terrible, mergullando no inferno!
  . CAPÍTULO #10
  O tanque foi arranxado para os guerreiros, e eles continuaron o seu avance cara ás profundidades das posicións soviéticas. As belezas dispararon contra os tanques rusos, e piaban, mostraban os dentes.
  Gerda cortou os trinta e catro cunha cuncha e pirou:
  "Son un guerreiro de hiperclase!"
  Despois diso, como botaches a rir... Realmente unha rapaza marabillosa. Guerreiro das máis altas acrobacias aéreas. E un pouco malo, e unha puta... Un asasino desagradable de bos.
  Charlotte tamén presionará o botón do joystick cos seus dedos descalzos e dará:
  - Encántame destruír tanques!
  E os trinta e catro soviéticos dividiranse sen máis comentarios. As torres son derrubadas e atravesadas.
  Christina disparou sen prexuízos. Esta vez, a vítima dos seus dedos espidos foi un obús soviético de calibre 152. É un calibre bastante desagradable. Por suposto, non penetrará na armadura frontal dun coche alemán, pero tremerá bastante ben. E as nenas botarán as orellas.
  O guerreiro vermello dourado di:
  - Son unha fermosa, un soño descalzo!
  E entón Magda tamén o cravou. Tamén un guerreiro, se non de Deus, definitivamente de Satanás. E iso a pesar de toda a súa relixiosidade.
  E que rapaza tan fermosa é. E moi sexy, pero ao mesmo tempo tímida.
  Cantou Magda, golpeando o seu pé descalzo e retorcendo as súas longas pestanas negras:
  - Despois de todo, non ocorre no mundo que os tanques estean rotos no buffet!
  Gerda mostrou os dentes e asubiou, brillando cos ollos esmeralda, derribando outra arma:
  - Serei Superman! E vou queimar a todos!
  E de novo, cos dedos, presiona e axita o búnker soviético. Moza agresiva. Proba isto e supera! Ela ten un poder incrible!
  Un tanque alemán disparou contra a batería. Os nazis xa entraran profundamente nas posicións soviéticas, achegándose a Minsk. Pero hai moitas liñas de defensa, e o Exército Vermello resiste teimudamente. Hai moito cavado aquí. Tan facilmente no espazo operativo e non vai saír. Caramba, tarefas difíciles de resolver.
  Xa houbo casos de arietes de tanque. En particular, os BT de alta velocidade, pero débilmente blindados, esfórzanse constantemente por embestir. Polo tanto, non poden levar a tecnoloxía alemá. Houbo un caso no que tamén caeron Yaks sobre columnas alemás con equipamento.
  Charlotte asubiou, golpeando coa batería soviética:
  - O que igualmente estúpidos estes rusos. Non, capitular inmediatamente, pero resisten...
  Christina respondeu isto loxicamente, pero primeiro, presionando co dedo espido do pé, virou o canón soviético de 100 mm:
  - Os americanos son un pobo práctico, pero nin sequera eles capitularon contra nós inmediatamente! Entón, como dicir quen é máis parvo. Aínda estamos moi lonxe de Moscova!
  Magda premeu o botón do joystick co dedo espido do pé e dixo con seguridade:
  - Imos alí! Alí estaremos seguro, e pronto!
  Gerda asubiou e cantou, abrindo os beizos escarlatas:
  - Marchamos sobre Moscova, e vemos fascismo ao lonxe... En breve gañarei a Lenin, e o camarada Stalin será capturado!
  Despois de que a moza volveu premer os dedos espidos no botón do joystick. E que desleixo. Un canón soviético de 85 mm voou coas rodas arrancadas.
  Charlotte disparou, tamén, e bastante acertadamente. Ao mesmo tempo, asubiou maliciosamente:
  - Vou deixar as súas armas no ceo! E derrubarei a lúa da esfera!
  Despois diso, outra arma soviética resultou dividida como unha noz baixo un mazo.
  Si, o canón alemán de 105 mm é moi, incluso extremadamente letal. Pero as belezas comezaron na infantería. E pasamos por moitas cousas con iso. E por que só os seus pés descalzos non aran. Era o ano corenta e un. Cando se decidiu moito. O resultado da guerra non estaba predeterminado. E os guerreiros foron contra as grandes forzas de Gran Bretaña. A dona dos mares aínda non ía ceder, e resistiuse desesperadamente.
  Isto é o que Gerda recordou mentres asaltaba outra liña de defensa soviética moi poderosa. Pero cando aínda eran ben novos, andaban así, e facían isto. Que ben o pasaron entón!
  As imaxes flotaban ante os ollos de Gerda, coma nunha película;
  Apolo respondeu:
  - En ningunha parte! No noso mundo feliz non hai nin non pode haber lisiados! Porque o Terceiro Reich que conquistou o mundo dá a todos a felicidade!
  As nenas levantaron as mans nun alegre saúdo.
  - Zind Heil! Por suposto, felicidade! Queremos bo... Dúas ás brancas sobre o mundo! Hai luz nas nosas almas, o amencer máis brillante - Shakespeare non pode describir!
  Ai, espertar de novo... Gerda espertou, sentindo a dor máis salvaxe no seu corpo... Non é doado conducir polo deserto e tirar de tanques, aínda que te consideren un superhome. Ou ario verdadeiro - despiadado cos inimigos do Reich! Charlotte, porén, non doeu menos, e ata xemiu:
  - Que dor! Que dor -o Terceiro Reich contra os ianquis- cento cero!
  Gerda intentou animarse a si mesma e á súa amiga:
  - Superman segundo Nietzsche debería ser despiadado cos demais, pero aínda máis consigo mesmo!
  "Gustaríame poder facer correr ao propio Friedrich Nietzsche pola area e tirar do tanque", murmurou Charlotte.
  Gerda aceptou.
  - Si, estou de acordo: quen non sufriu, non o entenderá!
  Despois do almorzo, Madeleine deleitou ás nenas:
  - Agora unha simple carreira, por suposto con carga. Prevese que o aumento da actividade dos británicos devolverá os seus voitres, polo que é mellor non arriscar aos tanques. Despois de todo, por moi xeniais que sexan as nenas, non poderás tirar do tanque máis rápido que eles sós.
  Gerda murmurou indignada:
  "Por suposto que non o levas ti mesmo!
  Madeleine estaba furiosa, ou fíxose pasar por furiosa:
  - ¡Cincuenta golpearon cun pau nos talóns desta nena estúpida!
  As lobas apresuráronse a cumprir a orde da dona. Gerda deitouse obedientemente e introduciu as súas pernas espidas e graciosas no aparello que tiña preparado de antemán. Era unha falaka! A nena respiro profundamente, intentando non traizoar a súa angustia mental. A propia Madeleine achegouse á súa vítima, tocoulle os tacóns endurecidos, aínda non poeirentos. Ela chamou a lingua e dixo:
  - Conta os latexos!
  Para bater, Madeleine escolleu un garrote especial, de goma, pero cunha vara de aceiro no seu interior. A propia comandante tamén é unha nena, pero debido á súa enorme e atlética figura, parece máis vella que os seus anos, cheirou a goma e o seu amigo golpeouno con forza.
  - Unha vez! - dixo Gerda en ton sufrido.
  Madeleine golpeou aínda máis forte a Gerda nos talóns.
  - Dúas! - Dixo a nena.
  O comandante da compañía das SS continuou coa execución. Intentou repartir os golpes uniformemente para que a dor fose máxima, pero ao mesmo tempo evitar a mutilación. Gerda contou, intentando prestar menos atención ás plantas en chamas. Cando corría descalza pola neve, a dor non era menor, pero a nena aguantou e non aminorou o ritmo, decatándose de que a súa salvación estaba precisamente na velocidade. Se non, terás conxelación, converteráste nun lisiado e perderás. Por iso é necesario, entón é necesario ser un verdadeiro ario e persistir, a coraxe temperante. En xeral, non hai dor como tal! Esta é unha ilusión. De feito, os sionistas inventaron a dor, a debilidade e a vellez! Pero, de feito, o home está destinado a ser un deus, ou máis ben un superhome! Pero se supón que o superhome chora, aínda que só sexas unha nena de dezaseis anos, que nunca foi bicada por un mozo. En ningún caso!
  Coa conta dos cincuenta (¡gloria á Providencia non se desviou!), Madeleine parou e dixo:
  - Mocidade! Un castigo para ti non está rematado. Correrás descalzo polo deserto sen lubricar as plantas cunha crema protectora. A dor extra darache unha lección!
  Gerda asentiu obedientemente.
  - Grazas comandante.
  De feito, a nena non estaba especialmente contenta, e doía correr así, e sen unha crema protectora era aínda máis doloroso, pero esperaba aguantar. Ten solas fortes, os zapatos eran usados por nenas de elite só durante os desfiles, ou se era necesario pasar moito tempo no frío, máis aló da resistencia do corpo. Pero é estraño, as nenas practicamente non se enfermaron cun endurecemento tan severo ... Ou quizais sexa natural! Nos días da Rusia tsarista, a mortalidade infantil era alta, pero os que sobreviviron eran nenos e persoas extremadamente sans! Pois agora a correr descalzo pola area quente do deserto... Como pode aguantar!
  Oh, oh, oh, que doloroso, pero non fruncemos o ceño, senón que sorrimos. Se o bebé sorrí: quizais todo funcione!
  Gerda ata cantou a tope, a voz derramaba sobre o deserto:
  Fortuna que es un amigo infiel,
  Irmá da necesidade e do traballo!
  Que curto é un momento fugaz de lecer,
  Aínda que as ganas de gañar sempre son!
  
  Para dar a luz a un fillo - para escoitalo balbucear,
  Os lobos non saben pronto o destino!
  Conduce os inimigos primeiro: tes que sorprender,
  Que ferva o meu viño de rabia!
  
  Para unha doncela, a espada é o primeiro consolo,
  Daralle fe nun paso xusto!
  E nalgún lugar está arrasando un furacán do inferno,
  Expresemos o amor pola Patria en verso!
  
  En versos que non foron escritos por auga lamada,
  E os que desangraron un loitador!
  Pero haberá tempo para que vivamos unha vida marabillosa,
  Cando o Todopoderoso Pai amoroso!
  
  Pero non confíes no Pai
  Porque somos case adultos!
  E se dunha vez desexamos unha mellor participación,
  Cando a inxustiza non cala!
  
  Loita por cada orella no céspede
  Por cada perla e folla!
  Os guerreiros atrevense ferozmente,
  O lema é sinxelo: loita e loita!
  
  Non hai éxito sen loita, o mundo é así
  Que non arrancar a froita se as mans son musgo!
  O lazo apertaba aínda máis a gorxa,
  A fonte secou de súpeto sen querer!
  
  Pero a Patria deunos superpoderes,
  Vostede é un guerreiro, un novo cabaleiro!
  O que foi cálido e doce para nós,
  No corazón da virxe manterase para sempre!
  A nena rematou de cantar, os seus amigos cantaron xuntos... Inclinouse ao vento e continuou adiante. Como ás veces pasa, fermoso, paz, aínda que doa. E por que correrá ata o final, porque unha guerreira... E unha guerreira alemá nin sequera é unha peza de ferro, senón algo máis duro que o aceiro! E xemer por el significa traizoarse a si mesmo!
  As nenas non podían descansar para xantar, e pronto as tres lobas quedaron inconscientes. Foron recollidos por cintos e arrastrados, dez á vez. Gerda descalza estaba entre os aproveitados. Que brutalmente queimaban as plantas espidas da rapaza e que lle doían os pantorrillas, pero nin sequera xemou. Só a lingua estaba inchada pola sede, e era doloroso falar. E media hora despois, cinco guerreiros caeron á vez. Despois diso, anunciouse unha pausa e as nenas foron autorizadas a beber auga. E entón continuou o inferno voluntario-obrigatorio...
  As nenas non chegaron á base e víronse obrigadas a pasar a noite no deserto. Os guerreiros estiraron cordas peludas ao seu redor, despois de que se deitaron uns cos outros, nun impermeable. Mergullámonos nun soño... Gerda volveu ver algo batallar;
  Aquí ela e os outros guerreiros montan a cabalo. Espéranos fermosas batallas por diante, aqueles tempos gloriosos nos que se valoraba a coraxe e a honra, e todos eran cabaleiros... Todos os que loitaron, por suposto, sen tales técnicas xesuítas, cando a infantería é bombardeada dende o aire. E despois hai armas de corte iguais e moitas oportunidades para mostrar valor.
  A súa carreira graciosa aumenta e aumenta o ritmo. Acelerando aos poucos, os cabalos alcanzaron unha velocidade sorprendente. Aquí está o famoso "Seven-League Step" do Terceiro Reich! Cando un cabalo non é un cabalo, senón o que é marabilloso e alado. O cabelo dos xinetes parecía conxelado no aire e estirado en trens dourados, perlas, esmeraldas... E só ás veces, tremían nerviosos ao tempo co movemento, coma unha fina corda dunha guitarra.
  Os poderosos corpos musculosos dos cabalos estiráronse en saltos longos, como preguiceiros, e logo plegáronse case pola metade, como enormes resortes, para botar de novo o chan. Sucedéronse saltos un tras outro, impulsos rítmicos, de forma sincronizada en todos os animais do destacamento. Gerda admiraba: os movementos dos cabalos eran tan libres, coma se nada os encadease. Aínda que, por suposto, curvilíneos con músculos destacados, guerreiros medio espidos parecían formar parte dos cabalos, con que habilidade se sentaban. As belezas batían nos costados cos seus talóns espidos, e os cabalos, esquecendo que inimigos frenéticos corrían detrás delas, precipitáronse a este máxico medio voo medio carreira!
  Gerda imaxinaba que estaba voando nun caza... Como quería nese momento converterse en piloto e destrozar avións británicos, traendo a morte a Alemaña.
  O destacamento tirouse apresuradamente nos pasadizos arbustivos. Encantadoras mulleres guerreiras dos cabalos dianteiros agacháronse, mirando atentamente por diante e agochándose detrás dos curvos pescozos dos animais. Son belezas musculosas dignas das pasarelas máis prestixiosas, foron as primeiras en descubrir ao inimigo, arriscando a caer baixo unha chuvia mortal. Illas de ramas estreitamente entrelazadas de cando en vez separáronse de súpeto, deixando ao descuberto novos pasos, semellantes aos leitos dos ríos. As lobas do escuadrón de cabalería fluían sobre elas nunha onda flexible, coma un regueiro escuro que brilla de aceiro.
  Gerda imaxinou unha columna de tanques rumbo a París. Alemaña loitou entón en solitario, contra tres imperios con posesións coloniais: Inglaterra, Francia e Holanda, ademais de Bélxica... O hipócrita Franco negouse a abrir unha segunda fronte e mesmo mantivo senllas negociacións sobre o que conseguiría se entraba na guerra contra Alemaña. Mussolini iniciou unha correspondencia secreta con Churchill sobre que cidades alemás pasarían a Italia no caso de abrirse a segunda fronte sur, e o máis insidioso Stalin mobilizou cada vez máis novas divisións. Os soviéticos estaban agrupando poderosos puños de tanque (Esta información xurdiu de súpeto no cerebro de Gerda). Se a balanza vacilaba e as tropas nazis se estancaban, entón... Era posible conseguir varias frontes á vez e caer nunha posición estratexicamente perdida. Pero Hitler resultou ser un xenio, non só gañou, senón que gañou rapidamente. Foi á retagarda e destruíu primeiro unha parte das tropas aliadas, e despois outra. E aínda que os occidentais tiñan máis armas, soldados e tanques, obrigounos a capitular! Si, e os aliados non tiñan ese núcleo, ese especial espírito fascista (o fascismo non é para nada, da palabra fascinador-paquete!). Así que perderon cando as tropas foron detrás das súas liñas...
  O espírito resultou ser máis forte que a materia, e podes atacar con menos forza! Por que non se gañou a Primeira Guerra Mundial? Quizais debido ao feito de que o réxime do Kaiser non gozaba dunha confianza tan grande entre a xente como o goberno de Hitler ... E os vellos xenerais non eran tan hábiles, e tiveron que loitar en dúas frontes ...
  De súpeto, Gerda sentiu como, coma os raios dun solpor, os malos presentimentos engrosaban - e se a Rusia vermella ataca, e outra vez estarán baixo un dobre golpe? É certo, agora xa non existe a principal forza a pé de Francia, o que significa que será máis fácil. Ademais, os alemáns están unidos e recollidos, unidos arredor da brillante idea nacionalsocialista. Nunca estiveron tan unidos!
  Cada vez máis illas arbustivas pasaron a gran velocidade e desapareceron ao lonxe. Os propios arbustos eran de cor verde laranxa, con agullas redondeadas como anzois. Todos intentan coller os cabalos polos cascos, e as follas semellan caras depredadoras, algo así nos artistas medievais pintados diaños! As trenzas grosas e vermellas ardentes da heroica nena Madeleine bailaban no aire diante do rostro de Gerda. A moza concentrada agarrou os cintos de control coas dúas mans, pero aínda así foi forzada a saír das primeiras filas. Dalgunha maneira discretamente, dous guerreiros máis atrapados a ambos lados. Xinetes serenos, petrificados e ao mesmo tempo paradoxalmente móbiles, esveltos, graciosos e ao mesmo tempo poderosos. As caras bronceadas parecen escuras e os cabelos longos e fluídos, pola contra, brillan á luz de tres soles postas. Os guerreiros son severos, os ollos esmeralda, zafiro, ámbar, brillo turquesa. Porén, nas caras das nenas hai algo infantil, inxenuo, do que queres que te toquen. Ela é Gerda, a súa compañeira e irmá, pero se os compañeiros de armas senten debilidade ou traizón pola súa parte, ¡matarán no acto! E o que lles manda Madeleine... cumprirán sen dúbida!
  As luminarias puxéronse e as lúas saíron no seu lugar. Unha tras outra, tan brillante e colorida, de diferentes cores... Que fermosas flores florecen no ceo, e flores do Xardín do Edén!
  O asubío do vento nos meus oídos, o agradable aroma dos saudables corpos de nenas, mesturados con suor de cabalo agrio e herbas perfumadas. E nalgún lugar por diante, escóndense numerosos inimigos. Os omóplatos do animal, poderosos e ata debaixo da nena, camiñaban a ambos os dous lados do berce. A visión dos músculos metódicamente hinchados e caendo lembroulle vagamente a Gerda algo. Pero aquí está o que o guerreiro non lembraba. Si, e o tempo traizoeiro parecía desaparecer...
  Nalgún lugar moi atrás, apenas audible no batido das patas con garras, escoitáronse berros, os berros inusualmente agudos dos ghouls, o repique dos metais, os chirridos rodantes dos híbridos dun camelo e un burro. Soou a chamada tardía dunha trompeta. Que ao parecer Charlotte, por desgraza, hai que voar así, enfrontouse cos ghouls. Pero moito peor para eles!
  Pero - ¡aurra! - Case de inmediato os principais pilotos de Madeleine gritaron aviso. Non podo distinguir as palabras, só entoacións agudas e excitadas. Seguindo as instrucións das mans, Gerda observou que as cabezas de ghouls alieníxenas se elevaban sobre os arbustos da dereita de diante, a cento cincuenta brazas de distancia. Eles creceron como de ningures - nada menos que cen figuras densas. Tamén apareceron xinetes: puntos escuros no lombo de animais enormes.
  O destacamento Madeleine cambiou de dirección de forma instantánea e uniforme, coma se unha bandada de peixes se lanzara ao lado. Os cabalos, ao parecer, seguían avanzando, aínda que iso non era posible. E os ghouls dalgunha maneira reaccionaron lentamente ante o inimigo, o que permitiu a Madeleine darlle voltas e adiantalos. E nese momento, cando parecía que o perigo pasara, escoitáronse novos berros do mirador. O segundo grupo inimigo apareceu esta vez dende o lado esquerdo, nada menos que oitenta enormes criaturas. Un destacamento de lobas, que apenas contaba con cinco ducias de guerreiros, virou como un cabalo de patinador, evitando unha pelexa. E de novo o inimigo actuou lentamente, coma se non seguise o ritmo dos fuxitivos que fluían.
  Gerda decatouse de súpeto de que simplemente estaban sendo dirixidos, conducíndoos a algún lugar preparado. Sería un erro grave e desastroso seguir este camiño. O mozo guerreiro intentou exclamar:
  - Coidado amigos! Ser previsible é chegar a ser castigado!
  Pero o seu berro desesperado foi afogado... E a propia Gerda descalza sentíase impotente. Quizais así se sentiu o Führer cando foi informado de que a batalla aérea por Gran Bretaña estaba perdida! Porén, a guerra está só comezando.
  Pero Madeleine xa o entendía todo e chiscolle un ollo á rapaza:
  - A trampa perfecta para cando a vítima cre que é un golpeador! - E cortando unha póla cunha espada, engadiu. - Un roubo ideal é cando un cliente é o meu amigo en proceso de roubo.
  Mirando ao seu redor, Gerda decatouse con alarma de que ambos os grupos seguían rumbos paralelos ao lonxe, á dereita e á esquerda. Como as puntas cortantes das tesoiras, listas para abrir unha arteria.
  - De onde saíron estes colmillos? - Na voz da nena escoitábase a rabia e a desesperación. - ¡Si, aínda en tales cantidades!?
  Despois de estimar a dirección onde os inimigos os conducían, Gerda intentou determinar o lugar da emboscada. Pero diante do seu "barco" vivo apareceron cada vez máis novas illas arbustivas, de diferentes cores, que se movían como as ondas do mar na superficie das que se espallaban o gasóleo, colorido, reflectindo correntes de luz durante cinco lúas. E iso foi o que dificultou a navegación.
  Maniobrando entre as silveiras, os cabalos comezaron a dar os primeiros sinais de cansazo. Os seus corpos estaban abundantemente cubertos de escuma húmida, as pesadas mantas volvéronse escuras nos bordos, o cheiro acre irritaba as fosas nasais dos xinetes. Gerda fregou o seu tacón espido e rosa polas costas, sentiu o esvaer quente da pel dun cabalo. O principal é non perder velocidade!
  Sentindo que se achegaba unha pelexa, Gerda descalza inspeccionou o equipo de combate. Varios feixes de lanzas curtas e longas están unidas ao alcance dos xinetes. Debaixo delas hai dúas cimitarras árabes, alongadas e lixeiramente curvas. Pero protección contra as frechas... Están case espidos, en bikini, poden dispararlles ao inferno! Non é unha tontería ir á batalla practicamente espido cando o inimigo só ameaza con dispararche con frechas? E que estaban pensando os mandos? Recordei que dalgunha maneira Charlotte deixou caer: "O tanque francés máis masivo e mediano Ziz-35, impenetrable na fronte! E os nosos tanques, por desgraza, son como secador escolar!"
  Pero Madeleine parecía comprender a ameaza e apresurouse a tranquilizar:
  - A nosa pel está untada cunha poción de bruxa, que protexerá moito mellor que unha armadura.
  Gerda respondeu en broma:
  - Quen pensa na protección durante a batalla está absolutamente indefenso contra o pánico!
  Non obstante, Madeleine advertiu:
  - Nos ollos, nas orellas e na parte superior do pescozo, a poción é máis débil. Así que ollo, pode que te pillen!
  Gerda respondeu alegremente:
  - Entendo que... Pero forza maior, tamén é forza maior en África. Que podes facer!
  Sons longos atravesaban o aire, como o chirrido dos adoquíns desmoronados. Por certa intuición, Gerda decatouse de que era o berro de Madeleine. As fermosas nenas ladraron en resposta, despois de que os guerreiros levantaron os seus sables á vez: algúns na man dereita, outros na esquerda, e tamén cunha lanza. Gerda tamén sacudiu a súa cimitarra exclamando:
  - Son unha nena esmagadora!
  De súpeto, Gerda viu que Charlotte se abalanzaba sobre elas, cun pequeno destacamento de belezas: bravo é super!
  No mesmo momento, as liñas horizontais brillaban ante douscentos saltos. Entón os destacamentos de infantería de ghouls e ghouls bloquearon o claro polo que se precipitaron os guerreiros alemáns. Aquí non había máis ramas laterais, este paso levou directamente á morte. Nos raios oblicuos dunha mestura de solpor e luar, numerosas filas do inimigo brillaban con todas as cores do arco da vella reflectidas no aceiro.
  O novo ruxido de Madeleine sacudiu o espazo, e o destacamento de mozas dividiuse en dous grupos, que de inmediato se deslizaron cara aos lados. Afastáronse uns dos outros, presionando contra os bordos opostos do claro. Gerda exclamou:
  - Alexandre Magno en bikini!
  Chegados ao punto co menor ancho dos arbustos, os guerreiros saltaron por diante polas illas verdes. Enseguida houbo un xemido persistente, coma se esfolesesen burros, do que o mesmo aire se balanceaba coma un cristal da fiestra. Gerda decatouse de súpeto de que escoitaba xemidos non só cos seus oídos, senón tamén polos seus sufridos pés de nena. Parece que tamén lles doen, xa que o guerreiro sentíase mudo durante a carreira descalzo, sobre un ardente, de xeito que ata podes cocer un ovo de galiña na area do deserto. Ben, como din os sabios: un cabalo difire dun home en que o xinete non está determinado pola votación, e ningunha habilidade dá a oportunidade de sela ao xinete. Ou ben: un cabalo ten catro patas, correrá máis rápido que un home, pero tamén estirará os cascos antes!
  Os arbustos pasaron nun momento e os cabalos volveron voar ao espazo aberto. Os longos arañazos sangrantes fixéronse visibles nos seus corpos. Tendo en conta o tamaño destas patas, os arañazos eran de considerable profundidade; como a chinesa (¡nación traballadora!) cavou trincheiras!
  Os xinetes ao redor comezaron apresuradamente a desenroscar as súas armas, tamén anacos de coiro, cubrindo os cabalos con elas. Así que aquela pel vestida, granulada e brillante protexía aos cabalos.
  Gerda, descalza, descubriu, desagradablemente para ela mesma, que os seus dedos quedaran bastante torpes. Por algunha razón, escorregan os nós, ben, o abismo está con eles, que o cubrirá igual!
  Tola, como unha chama de lume ao longo das ramas secas do salto, entrou nunha fase crítica. A propia natureza acougouse, conxelada nunha paisaxe perturbadora. O horizonte devoraba a luminaria, no oeste todo estaba pintado cunha paleta de sangue e de calma xeada. Por diante, no leste, o ceo cambiante xa comezaba a iluminarse, converténdose nunha cor ocre brillante. Pero mesmo neste contexto, as sombras, a morte e as filas de necrófagos e necrófagos que brillaban con ferro parecían acechar.
  Uns cabróns, unhas criaturas terriblemente feas, ao ver que a súa emboscada flúe polos flancos, abalanzáronse dos seus lugares. As torpes figuras de guerreiros a pé se dispersaron rapidamente das súas posicións, mergullando nos pasadizos dos matogueiras. No seu lugar, expuxéronse amplas filas de postes puntiagudos excavados en ángulo, probablemente armas contra os guerreiros alemáns. Montaron destacamentos de perseguidores detrás, notando a manobra de Madeleine, engadiron velocidade, tratando de poñerse ao día dos fuxitivos. Cada un dos dous destacamentos de cabalería inimiga era moito máis grande que o grupo de guerreiros contrario e podía contar cun éxito certo nunha colisión. Pero os ghouls son pesados, e os híbridos camelo-burro son moito máis lentos. En lugar de diminuír, a distancia só aumentou. E o que comparaba un cabalo, un camelo cun burro en canto á velocidade!
  Gerda dixo filosóficamente:
  - Podes ser sen pretensións e resistente, pero non debes percibir o mundo como un camelo e mostrar teimosía de burro!
  Dándose a volta, o guerreiro deuse conta de que non os perseguían dous, senón tres grupos de xinetes. Isto significaba que parecían non ter outra dirección que avanzar cara á emboscada. Se se desvía, entón terás que loitar cun número superior do inimigo. Ben, as lobas saben o que queren, non é a primeira vez que pelexan. En balde pensa o inimigo que os atraerá a unha trampa. Pola contra, gañarán tempo e poderán manobrar. Entón Gerda recordou como ela mesma bailaba descalza sobre arame de espiño. Tamén doía, pero caer sobre os carbóns ardendo abaixo era aínda máis terrible, e o máis importante, máis vergoñento. Os seus tacóns espidos, redondos e infantís senten a punta de aceiro pegada, case atravesando os callos recheos nas pedras afiadas. Pero aínda así, en comparación co lume, é case como unha masaxe.
  Mesmo antes de comezar a loita, Madeleine tomou a iniciativa, superando hábilmente ao adversario. E cando os teus opoñentes son ghouls e ghouls, é máis que humillante ceder a eles en tácticas. E Gerda quería crer que os seus movementos tácticos eran inesperados para o inimigo. O feito de que as cabezas dos inimigos cortarán a guillotina. E que Alemaña está por riba de todo, como as brillantes ideas do Terceiro Reich!
  - Equipo en alerta total! - A voz forte de Madeleine volveu a Gerda á realidade. - Agora pique.
  Os dedos da nena aínda xogaban coas ataduras. Así será posible deixar o cabalo espido. En xeral, nunha guerra, como nunha guerra. Deixa que as placas cobren ao fiel compañeiro, o que limitará un pouco a súa mobilidade. Sobre coiro vestido, placas de óso escurecidas en filas xeométricas, ruxiban, tintineando seco ao vento. A partir da súa badalada, a nena púxose alegre.
  Os pilotos estaban facendo os últimos preparativos para a batalla. As nenas golpearon cos pés nus o cavalo dos cabalos e comezaron a desatar as lanzas. Seguindo o seu exemplo, Gerda, semiespida, pesaba feliz na man un eixe longo e áspero cunha punta metálica afiada. A guerreira chamou os beizos: unha boa lanza!
  A guerreira descalza e musculosa Gerda xa experimentara montar a cabalo, e sentíase bastante segura. Como unha amazona na cabalería macedonia, sen coller, a cada momento, os cintos de apoio.
  Desatando o cinto, a nena mesmo consegue manter o equilibrio coa axuda duns músculos da pantorrilla. Agora estaba lista para regalárselas a Charlotte (a súa amiga aínda lle entrou!) E ela mesma lanzou lanzas, por moito que durase a batalla.
  E Madeleine seguiu manobrando... Na cabeza da Gerda, descalza, fermosa e moi sexy, volveu soar a canción, tan tola e provocadora, pero ao mesmo tempo tráxica e triste...
  As ondas xogan como ovellas no mar,
  Estou espido na area loitando cunha espada!
  Ela lanzou unha mirada orgullosa ao inimigo,
  Apuros e dor - nada!
  
  Despois de todo, unha vez nacín, un escravo privado de dereitos,
  Ela tirou pedras, sacudiu pedras nas súas costas!
  Estar en tensión, no sufrimento, o elemento autóctono,
  Os ombreiros son acariñados cun látego por verdugos impertinentes!
  
  Alguén está rico e durmindo á sombra con cervexa,
  Balanceo un martelo baixo un regueiro abrasador!
  É un costume tan antigo
  Hai que beber con leite a obediencia aos nobres!
  
  Pero sorte, se podes, chámalle sorte,
  Vendeu a doncela das minas e enviada á batalla!
  E iluminoume cunha iluminación fabulosa,
  Non se converteu só nunha escrava, senón nunha muller xenial!
  
  Pero créame, a felicidade sen límites non ocorre,
  Un inimigo terrible foi capturado, e estou ferido!
  Cortáronme en anacos nunha batalla malvada,
  Deus, cobráronme - un penalti foi!
  
  Pero non me rindo, loito coas miñas últimas forzas,
  Si, ela matou xente, maldixo os deuses!
  Nisto, por suposto, agora me arrepinto amargamente,
  Non podo atopar as palabras correctas aquí!
  . CAPÍTULO #11
  As mozas ao mando de Stalenida tomaron outra loita. Pero aquí non foi tan ben. O destacamento sufriu perdas.
  Morreron tres nenas, o resto da ducia de loitadores resultaron feridos de distinta gravidade e case non puideron escapar. Incluso houbo que levar dúas nenas. Ai, isto é a guerra. Non sempre é posible destruír a todos. Ademais, había tanques moi tenaz na columna, máis precisamente canóns autopropulsados E-5. Parecen ser pequenos, pero moi tenaces. E entón o avión de ataque a reacción chegou a tempo.
  E detrás deles helicópteros en forma de disco. Intenta resistir a tal poder. Só tres vítimas máis de cada doce, podería dicirse, saíron baratas. Pero os nazis puxeron máis de vinte. Así quedou a pelexa.
  Os guerreiros marcharon, desviándose, intentándoo con todas as súas forzas. Natasha, esta moza traviesa, comentou:
  - Que mágoa das rapazas... Ata é unha mágoa... Pero por que non engadir rapaces ao noso batallón?
  Stalenida gruñiu, empurrando con rabia o seu pé descalzo sobre o Maybug:
  - Quen ten que... E só tes machos na cabeza!
  Victoria mostrouse ofendido e comentou:
  - Eu tamén! Como queres ser acariñado por un mozo. Sente os teus peitos nos teus brazos...
  O demo pelirrojo arrincou unha brizna de herba, mordeuna e arrolou:
  - Ai, os meus rapaces son guays... É bo que non sexas gay... Encántame os que foden nenas... Despois, superman macho dende o berce!
  Steelenida suavizouse un pouco e sorriu:
  - Si... Vólvese un pouco máis divertido. E como é a túa amiga Natasha?
  A rapaza loira, sen entender, volveu preguntar:
  - Que amigo?
  Major respondeu con confianza:
  - Andreyka! Despois de todo, tamén foi premiado con Zhukov!
  Natasha suspirou moito e encolleu os ombreiros.
  - Por desgraza, non sei...
  Mentres tanto, Andreika (E este era o seu neno familiar e heroe pioneiro) foi lanzada á casamata. O neno ferido quedou atado, e mesmo encadeado á parede polo pescozo. Canto tiñan medo os nazis aos nenos rusos. Estaba húmido na casamata, unha nena encadeada á parede colgaba non lonxe do neno. Completamente espido, o seu corpo era unha ferida continua, hematomas, pisugi, cortes, queimaduras, a nena foi torturada. Estaba inconsciente e só xemou suavemente.
  O neno mirou para as paredes. A prisión era antiga, construída nos tempos dos tsaristas, as paredes eran grosas, unha pequena fiestra xusto debaixo do teito estaba retranqueada. Andreika sentíase non só prisioneira, senón presa da antigüidade. Como o lendario rebelde popular Stenka Razin, espérase que fose torturado e executado.
  Andreika xemeu, pode el, un neno de once anos, soportar a tortura? Non choraría coma unha nena! Despois de todo, non lle corresponde ao pioneiro xemer e chorar. A Andreika descalza e rabuñada deu a volta, a ferida doía moito, os cóbados atados, tivo que dar a volta dalgunha maneira para facilitalo, cambiar o ángulo. A terrible dor diminuíu por un momento.
  Hai un fedor terrible na cela. O chan está manchado de sangue conxelado. Os ósos roídos están espallados. De xente? Mesmo dá medo, podes ver pasar por esta cela a bastantes presos. É certo, Andrey pensou que os nazis capturaran Grodno hai relativamente pouco tempo. E cando conseguiron meterse así? Son vítimas maiores? Por exemplo, o NKVD? O neno fixo unha mueca. Resultou un horror franco! Que duro é no calabozo. Non hai con quen falar, parece que a moza está en completa postración. Os verdugos torturárona como os heroes da antigüidade. Só me pregunta por que? Que mal podería causar unha rapaza aos nazis. Non obstante, Andreyka tamén é só un neno e comezou a matar, loitando contra estes espíritos malignos. Os nazis puxeron a súa nación por riba doutras nacións e pobos. Así lexitimaron o mal e o sufrimento! Non, unha persoa normal debería loitar contra esa ilegalidade. Ademais, os propios alemáns non son libres, están encadeados polo aparello totalitario. El de todos os xeitos posibles sufoca a máis mínima iniciativa e manifestación dos sentimentos humanos.
  Fascismo vén da palabra montón. Tece á xente sen piedade, converténdoas en escravos encadeados. O comunismo, á súa vez, eleva ao home, dálle nova forza e estimula o facho da vida. Hai unha diferenza significativa. O comunismo é de natureza internacional e universal. O hitlerismo só eleva a unha nación, e non a toda a humanidade no seu conxunto. Esta é a súa desvantaxe. Pero despois de todo, as persoas teñen raíces comúns, o que está bioloxicamente probado. Os mesmos brancos e negros teñen descendencia bastante sans e prolífica. É Andreika, fillo dun ruso e dun bielorruso, bastante viable, nada imbécil, e disposto a loitar contra o fascismo.
  Por suposto, Pavel resultou ser máis forte e conseguiu fuxir dos inimigos, tendo matado a moitos alemáns. El Andreika actuou como un débil, foi feito prisioneiro. Quizais deberías ter gardado a última bala para ti. Aínda que está morto, xa non pode matar un só alemán! E así está vivo, aínda que sofre.
  Descalzo, Andrey rascou o seu pé lixeiramente chamuscado nunha pedra húmida, Ilza atopou o punto máis doloroso, queimouno cun cigarro, de xeito que se formou unha burbulla. Pero nada, rapaz valente, non se romperá. Pola contra, a dor debería converterse nun estímulo a partir do cal aumentará a súa coraxe. E o pioneiro nunca romperá. En xeral, o triunfo dos alemáns é temporal. Tarde ou cedo serán derrotados, igual que o mal sempre perde co ben. Por suposto, pódese obxectar que a bondade só gaña nos contos de fadas, pero na vida todo é máis difícil. Pero mesmo un conto de fadas é só un reflexo da realidade. Despois de todo, moito do que era un soño converteuse agora nunha realidade. Andrey pensou: quizais está destinado a morrer? O que é ben posible! Pero ten medo á morte? Se o comunismo gaña, entón el e outros heroes do país soviético resucitarán para unha nova vida feliz e eterna. Entón vivirá nun mundo sen pena, tormento, morte e maldade! O principal é que se gañe a vitoria final! Despois de todo, só neste caso, todos os heroes caídos resucitarán!
  E chegará o reino do comunismo! Un mundo onde os soños máis secretos se farán realidade. Un universo así onde unha persoa posúe todo o que existe, co que só se pode soñar e nin sequera sempre contar co éxito. Aquí está, que mundo tan complexo e multifacético. E entón outros mundos abrirán os seus brazos ao home. Ben enton! É posible que as vastas extensións do cosmos tamén sexan malas! Perseguirá e atormentará aos alieníxenas vivos. Pero o capitalismo tamén lles dará liberdade! Romperá os lazos da escravitude e da humillación. Chegará o tempo e a hora da liberdade, iluminará a terra coa súa luz radiante! E botarán o xugo das tebras, os pobos das tebras, e o home conquistará os mundos do universo! E os netos lembrarán non crer que vivían na escuridade baixo un talón de ferro. Levamos os sinais dunha besta malvada, e agora camiñamos na fe pura e santa!
  Andreika incluso quedou sorprendida do ben que se formaron os seus pensamentos. Hai algo especial e único neles. Como acontecía na guerra civil, cando o verso era a principal arma do proletariado, e a prosa quizais era un pouco desprezada e descoidada. Agora o poeta está en catividade, e as plumas e a lira, en sentido figurado, están encadeadas. Non obstante, non se rende e agarda un futuro mellor. E o que será depende de cada persoa. Non hai quen decida e plantou todo.
  Andreyka dixo:
  - O futuro depende de nós! Aínda que pareza que nada depende de nós!
  O neno retorceu, intentou moer as varas. Esta ocupación é tediosa e difícil, pero sempre hai algunha posibilidade de éxito. Andreika, superando a terrible dor, comezou a fregarse contra a parede. O principal é non berrar, non mostrar a túa debilidade. É un pioneiro e, polo tanto, a encarnación da coraxe. Tes que loitar, así que el vai loitar, e certamente vai gañar! Para a gloria da patria soviética.
  O neno frotou teimudamente, nese momento a nena entrou en razón e murmurou:
  - No céspede verde, saltando coellos azuis!
  E entón caeu de novo no esquecemento. O neno dixo:
  - Infeliz! Foi torturada polos malditos fascistas! Pero creo que a vinganza non tardará en chegar! Achégase o tempo da vitoria sobre os monstros da humanidade. O neno deuse a volta e cantou:
  E a bandeira brillará sobre o planeta,
  ¡País santo, non hai máis fermoso no universo!
  E se é necesario, morreremos de novo,
  Polo comunismo, pola nosa gran causa!
  A dor volveu invadir o neno, afastouse lixeiramente da parede e comezou a mover a cabeza.
  Entón escoitouse un chirrido e cinco homes altos das SS entraron na cela. Sen pensalo dúas veces, deron unha patada ao neno coas botas e agarrárono polos brazos:
  - Veña cadela!
  Andreika entendeu que era inútil resistir. O colar estaba desabrochado. Golpeáronme un par de veces máis e leváronme nas mans. O neno parecía engullido por un xeado: onde o levaban. O peor vai pasar agora?
  De feito, o neno estaba sendo arrastrado nalgún lugar abaixo. E curiosamente, fixo máis calor. Andreika de súpeto sentiuse moito máis alegre: onde está o noso, non desapareceu! El tamén sairá desta lea.
  Levárono polas escaleiras subindo, baixando lentamente! Por fin o neno sentiu que a humidade deixara paso á seca. Os verdugos levaron ao neno a un cuarto bastante espazos. É certo que as paredes parecían ominosas, estaban colgadas con instrumentos diversos e con formas fantásticas. O neno viu varias chemineas acesas e un artefacto en forma de estante. Tamén había moitas estrías e diversos obxectos de tortura. Andreika de súpeto sentiu unha pesadez no estómago, algo apuñalado!
  Isto é o medo! O rapaz entendeu, en ningún caso debe sucumbir!
  Andrey descalzo tensouse. No salón sentaron un coronel das SS e unha muller xa coñecida, a que participou na captura do neno. A pioneira Andreika palideceu, está claro que lle espera un destino difícil se van interrogar a un neno, verdugos empedernidos. Non, nunca cedería ante eles, aínda que tivesen que berrar nin un pensamento, nin un son! Pero só se pode manexalo.
  O coronel das SS preguntou:
  - Nome!
  Andrew calou. Azoutárono cun látego. Hai unha franxa vermella na parte traseira. O coronel SS, repetiu de novo:
  - Di o nome do bebé!
  Andreika, desesperada, respondeu con malicia:
  - Son o pequeno Stalin!
  O coronel das SS bufou.
  - Ese é o ton da cadela! Parece querer unha relación máis dura.
  Ilsa dixo:
  - Imos fritirlle os tacóns ao neno.
  O coronel das SS preguntou:
  - Nomea aos teus cómplices e neste caso deixarémosche ir!
  Ruslan, como un verdadeiro heroe pioneiro, respondeu:
  - ¡Todo o pobo soviético son os meus cómplices, dende o vello ata o neno!
  O coronel das SS asubiou:
  - Si, es unha criatura teimosa! Non entendes que podemos matarte!
  Os ollos azuis centelleantes, Andrey respondeu:
  - Os nazis poden matar, pero o que non poden facer é quitarlle a esperanza da inmortalidade!
  O coronel chamou:
  - Comezar!
  Descalzo e ferido, a Ruslan foi recollido, as cordas foron cortadas e as vendas foron arrancadas sen ceremonios. O neno boqueou. As mans devolvéronse, e levouse ata o estante. Botáronlles unha corda polas mans. O coronel chamou:
  - Retorce as articulacións do mocoso!
  A corda estirouse ata o máis alto. Andreika sentiu unha dor infernal no seu ombreiro ferido e xemeu:
  - Nai! Iso é horrible!
  O coronel sorriu.
  - Vai falar!
  Andreika meneou a cabeza brillante:
  - Non!
  Os rapaces puxéronse pesados grilletes aos pés descalzos, os ósos dos ombreiros cruxíanse pola terrible presión. O sangue derramou. A dor era aterradora, o pioneiro Andrei palideceu, a súa fronte estaba cuberta de suor, escoitouse un xemido involuntario detrás da súa boca, pero aínda así atopou a forza para dicir:
  - Non! E de novo non!
  Ilsa puxo unha vara de aceiro na lareira e dixo cun sorriso:
  - Querido rapaz, confesa, e regalarémosche bombóns.
  Andrei ferido gritou:
  - Non! Non necesito o teu sucio ersatz!
  Ilsa berrou:
  - Pois ti e unha cadela!
  Despois sacou unha vara quente da chama e meteuna na ferida. O pioneiro Andreika nunca antes experimentara tal dor, recuperou o alento, perdeu a consciencia polo shock.
  Ilsa, como verdugo experimentado, comezou a masajear as súas meixelas e o pescozo, axiña levou ao neno en razón.
  - Non esperes que o mocoso atope o esquecemento nun choque salvador!
  O coronel das SS ordenou:
  - Asar os tacóns.
  Os verdugos das SS prenderon inmediatamente un pequeno lume, a chama comezou a lamber os fermosos pés descalzos do neno. Ilsa, pola súa banda, volveu a mergullar a vara ardente na ferida. O médico das SS inxectoulle ao neno un medicamento especial para que sentise a dor máis aguda e perdese o coñecemento máis lentamente. Agora a pioneira Andreika foi arrastrada por un océano ilimitado de sufrimento, aínda peor que o inferno de Dante. Outros dous verdugos comezaron a meter alfinetes candentes debaixo das uñas do rapaz.
  Andreika, abrumada por un sufrimento horrible, sentiuse ao bordo do colapso total. Pero de súpeto, medio delirante, apareceu ante el a imaxe de Stalin:
  - Que facer xefe? - Preguntoulle o rapaz.
  E Stalin, sorrindo de dentes brancos, respondeu:
  - E que máis pode facer un pioneiro nesta situación! Non só chores! Respira fondo e canta.
  A pioneira Andreika forzou un sorriso:
  - Escoita o líder!
  O neno tensouse e, coa forza, rompeu, pero ao mesmo tempo, cantaba con voz clara e forte, compoñendo en movemento:
  Caeu nunha terrible catividade fascista,
  Estou flotando sobre as ondas de dor terrible!
  Pero sangrando, cantaba cancións,
  Despois de todo, o intrépido pioneiro é amigo do corazón!
  
  E vouvos dicir firmemente verdugos,
  Que vil alegría, derramaches en balde!
  Os débiles diránme que garde silencio,
  Despois de todo, a dor é insoportable e simplemente terrible!
  
  Pero sei, creo firmemente
  O fascismo será arroxado ao abismo!
  Un chorro de malvadas chamas te asolagará,
  E todos os que caeron, alegrándose, resucitarán!
  
  E a nosa fe no comunismo é forte
  Voamos coma un falcón, erguémonos por riba de todas as estrelas!
  Que ríos de mel corran o viño
  O mundo enteiro, o corno sonoro escoitará consellos!
  
  E a máquina apertando forte pioneira,
  Mira para o ceo, mozo!
  E dar exemplo para os que vacilan,
  A túa gravata é brillante coma un caravel!
  
  Patria para min significas todo
  Nai e o sentido de toda a vida nova!
  Deixando a dura vida ata agora,
  O noso pobo está sufrindo baixo o fascismo maligno!
  
  Pero forza a vontade do rapaz vermello,
  Cuspe na cara un bandido de esvástica!
  Que os inimigos estremecen de furia,
  E serán derrotados polo Exército Vermello!
  
  país sagrado da URSS,
  Que deu o comunismo aos pobos!
  Como nai nos deu o seu corazón,
  Pola felicidade, a paz, a esperanza e a liberdade!
  Así se comportou con coraxe o heroe-pioneiro. E foi digno do seu título, como pioneiro soa orgulloso. Isto é exactamente como debería comportarse todo neno soviético.
  As nenas, pola súa banda, subían ao mesto da silveira. Prenderon un pequeno lume e refrescaronse. Dúas das nove nenas non podían camiñar, e despois de prestarlles os primeiros auxilios, vendalas, déronlles trofeo alcol para que non doesen as feridas e as nenas durmisen.
  Natasha comentou cun sorriso:
  Todo no noso mundo é relativo. Por exemplo, o alcohol é en xeral un veleno e, ao mesmo tempo, cura. As nenas están durmindo! E foi moito máis fácil para eles!
  Victoria comentou sabiamente:
  - Todo no mundo é relativo... E Deus non é un anxo, e o Demo non é un demo!
  Verónica respondeu con rabia:
  - Que tipo de blasfemia... De que se trata isto?
  A diaño pelirroja comentou con lóxica:
  - E sobre iso... Na Biblia, Deus só fala a linguaxe da violencia. Un entón Noé vale algo. E o demo? De feito, non se escoita moito sobre el. En calquera caso, mesmo na Biblia, Satanás tenta máis do que mata!
  Natasha sinalou racionalmente:
  - Deus adora a violencia. O rei David fixo guerras brutais. Saúl Deus ordenou exterminar a unha nación enteira sen excepción: incluíndo mulleres, nenos e gando! É raro falar de misericordia... Non cres?!
  Quixo dicir Verónica, pero non se lle ocorreu nada bo. De feito, non hai nada especial que cubrir. Sobre o diluvio de Noé, ela mesma pensou moito. E non puido atopar unha explicación, polo menos racional, para tal crueldade. Deus non destruíu o pecado, xa Cam, iluminado, e Noé non era santo para nada. E non foi Cam, senón Haamam quen foi maldito. Tampouco está claro. En xeral, toda esta Biblia, especialmente o Antigo Testamento, está chea de malentendidos. Por exemplo, Eliseo matou a corenta e dous nenos por unha bagatela que se lle burlaron pola súa calvicie.
  Isto é claramente excesivo! Fai isto cos nenos. E é difícil explicar isto.
  A propia Verónica dubidaba na relixión. Nin sequera sabía que fe aceptar. Non me gustou demasiado a ortodoxia: moitos efectos externos, esplendor, pero todo estaba dalgún xeito frío. Pero os bautistas tampouco deron descanso e paz. Guste ou non, pero a relixión en calquera caso require fe. E unha rapaza intelixente quería que todo fose lóxico e que todos os extremos conflúan.
  Para que todo pareza racional e correcto. E así... Ata a doutrina dos eternos tormentos infernais parece excesiva. O peor do inferno é a duración dos castigos: sempre haberá inferno. E pasarán miles de millóns de millóns de anos, e os pecadores aínda sufrirán e sufrirán. E é terrible! Que é a eternidade? É máis fácil para un mono cos ollos vendados escribir a Biblia nun teclado que esperar a eternidade.
  A tortura no inferno é unha cuestión aparte. Non é pecado torturar a Hitler máis e máis tempo. Pero e se un adolescente vai ao inferno? En xeral, como se pode salvar unha persoa se peca. Aínda que non sexa por feitos, entón por palabras ou pensamentos! E que é o pecado?
  Victoria, ao ver que Verónica calaba, aumentou a presión:
  - Si, e no Apocalipse de Xoán... En canto a vida na Terra comezou a mellorar, como podemos verter execucións no planeta Terra. E así atormenta a toda a humanidade. E que se pode dicir?
  Verónica respondeu con dureza:
  - Irás ao inferno - saberás!
  Steelenida parou a disputa:
  - ¡Todos dormen! Aínda queda moito traballo por diante!
  As nenas pecharon os ollos de boa gana. A noite do verán é bastante cálida e os guerreiros amontonáronse e durmiron uns cos outros.
  Verónica soñou que estaba no mundo dun futuro futurista. Andas pola rúa, e as beirarrúas móvense coma un río. E sobrevoan coches de cores. E en todas partes está cheo de pioneiros con lazos vermellos. E estes nenos voan e xiran coma polillas. E todo o mundo sorrí, sorrí.
  Verónica acentou as mans e voou. Ela é como unha bolboreta, e podes escoitar o bater das súas ás. E voas ti, voas... E hai cores tan brillantes ao redor. As casas son enormes, multicolores, pintadas como bolos. E unha morea de estatuas - varios animais fabulosos. Todo é tan bonito. Un dos edificios semella un cheesecake repleto de diamantes. E os pratos voadores xiran arredor del. Brillan de cor laranxa e dan un brillo deslumbrante.
  Outro edificio en forma de sete cangrexos de pé uns sobre outros. Ademais, cada cangrexo é dunha cor diferente e as garras brillan con pedras preciosas. E o avión: tan fermoso e elegante. Algúns deles non teñen unha forma fixa, pero móvense no espazo como manchas.
  Outros, pola contra, están estruturados. Lembra aos copos de neve, unha forma xeométrica tan impecable. Por que non a beleza e a encarnación da estética.
  Pero o edificio sobe no aire e semella unha aguia con ás sobrevestidas, só coma se fose de cristal. E o peteiro brilla máis ca un diamante, e quizais ata o sol.
  E que dicir da estrutura na parte superior, que ten todo un acuario con animais mariños marabillosos. E peixes con escamas de prata e aletas longas e douradas. E hai moitas outras criaturas aí fóra. E, ademais, coma salpicado de xoias. E medusas dando todas as cores do arco da vella.
  Unha rapaza cunha gravata vermella voou ata Verónica. Sorprendida preguntou:
  - Es adulto?
  Verónica respondeu cun sorriso:
  - Si, por que?
  O Pioneiro riu e respondeu:
  - Nada bo! Se es adulto, entón o hiperdragón levarache.
  Verónica asubiou.
  - Vaia! E pensei que eras comunismo!
  A rapaza da gravata vermella asentiu tristemente e respondeu en voz alta:
  - ¡De verdade temos comunismo! Os produtos son gratuítos, os produtos son gratuítos, absolutamente todo está aí. Desde consolas de xogos ata cascos virtuais. - A rapaza asentiu, e axitou unha zapatilla transparente de cristal, piando. - Mira esta árbore.
  Efectivamente, preto do edificio en forma de catro ásteres de pé uns sobre outros, creceu un carballo con follas douradas. E nel medraron bolos, bolos e diversos produtos culinarios. Tan esponjoso e fermoso.
  Verónica exclamou admirada:
  - Iso é xenial! Que árbore...
  A pioneira asentiu e na súa man apareceu unha torta. A nena chío.
  - Tentar! É saboroso!
  Verónica tragou a doce carne do bolo. O sabor era realmente tan suave, agradable, coma se un invernadoiro florecese na boca. E que xenial é todo.
  Verónica admitiu sinceramente:
  - ¡Nunca comín nada mellor!
  A Pioneira sorriu e, mostrando os seus dentes nacarados, respondeu con rabia:
  - E do mesmo xeito, á maioría de idade, máis precisamente, cando nos facemos adolescentes, o hiperdragón devora. Esta é precisamente a traxedia da nosa grande xente!
  Dixo Verónica con decisión, pechou os puños e deu patadas no aire co pé descalzo:
  - Vingarei do dragón! Estou preparado para loitar contra el!
  A pioneira chachoulle os dedos da man dereita. E unha espada afiada apareceu no aire. Grande e brillante. De bordos afiados e a súa folla ardeu coma se fose de estrelas.
  Verónica tendeu a man. A espada entrou soa, e o guerreiro apertauna. Ela dixo emocionada:
  - Vou loitar pola Patria... Coa axuda de Deus, polo ben do pobo!
  A pioneira respondeu con rabia, e ata emitiu faíscas dos seus dentes de perlas:
  - Non hai deus! Estes son todos prexuízos humanos!
  Verónica suspirou pesadamente.
  - Ai! De novo... E aquí está o reino impío...
  A rapaza respondeu con forza:
  Non temos reino! Temos democracia! Gobernan o senado e o congreso, e dous cónsules, un neno e unha nena, son elixidos por un ano por todo o pobo. - Pioneer bateu o seu zapato no baleiro, tanto que houbo un repique. Entón ela croar. - O comunismo é o poder do pobo, e non un culto a un individuo como Stalin!
  Verónica estivo de acordo en parte:
  - ¡Stalin realmente deixouse eloxiar demasiado! Debe ser polo menos un pouco máis modesto!
  A Pioneira axitou a gravata escarlata e gritou, botando a man dereita:
  - Pioneer sempre está listo! Mataremos todo o gando!
  Verónica non puido resistirse a preguntar:
  - E cantos anos tes?
  A nena sorriu e respondeu educadamente:
  - ¡Douscentos vinte e cinco!
  Verónica asubiou e botou os ollos.
  - Si?
  A nena fixo unha cara seria e dixo:
  Imos medrando moi lentamente! Desde o nacemento ata a absorción polo dragón, pasan pouco máis de mil anos!
  Veronica berrou, bateando as súas exuberantes e negras pestanas:
  - É como a eterna infancia! Como nun conto de fadas!
  Pioneer dixo tristemente:
  - Este é un conto de fadas, só moi terrible... Se non fose polo dragón, en xeral seríamos inmortales e non coñeceriamos a vellez!
  Veronica dixo con claridade:
  - O comunismo é o reino da eterna mocidade!
  A nena meneou a súa cabeza dourada e berrou:
  "Agora por favor cántanos algo!" Para facelo máis divertido!
  De todos os lados, os nenos comezaron a voar ata Verónica. Nenos, nenas, todos fermosos, con roupa elegante. E soaban con voces prateadas, tan agradables e deliciosamente fermosas.
  - Canta unha flor! Non teñas vergoña! Vostede é simplemente incrible!
  E Verónica aterrou no camiño en movemento, e bailando por el coas súas pernas espidas e graciosas, tocando con entusiasmo e magnificencia a súa voz, cantaba;
  Son a filla da Patria da luz e do amor,
  A rapaza Komsomol máis fermosa...
  Aínda que o Führer constrúe unha clasificación sobre o sangue,
  Ás veces síntome incómodo!
  
  Aquí hai un século moi glorioso de estalinismo,
  Cando todo brilla e brilla...
  Un home orgulloso estendeu as súas ás -
  E Abel triunfa, Caín desapareceu!
  
  Rusia é a miña patria
  Aínda que ás veces me sinto incómodo...
  E o Komsomol é unha soa familia,
  Aínda que descalzo para percorrer o camiño bruscamente!
  
  O fascismo atacou a Patria,
  Os colmillos deste xabaril, furiosos, mostraron os dentes...
  Un napalm furioso derramou do ceo,
  Pero Deus e o brillante Stalin están connosco!
  
  Rusia é a URSS Vermella,
  Gran Patria poderosa...
  En balde estende as súas garras, señor,
  Definitivamente viviremos baixo o comunismo!
  
  Aínda que a gran guerra comezou,
  E derramouse moito sangue...
  Aquí está un gran país retorcendo,
  De bágoas, conflagracións e gran dor!
  
  Pero creo que reviviremos a Patria,
  E levantaremos a bandeira soviética por riba das estrelas...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Gran e radiante Rusia!
  
  Esta é a miña terra natal
  Non hai ninguén en todo o universo, é máis fermoso...
  Aínda que o céntimo de Satanás chegou correndo,
  A nosa fe fortalecerase nestes sufrimentos!
  
  Como fixo o autoproclamado Hitler,
  Conseguiu tomar África dunha vez...
  Onde ten tanta forza o fascismo
  Unha infección estendeuse pola Terra!
  
  Iso é o que capturou moito o Führer,
  E nin sequera mide...
  Que enxame de bandidos creou,
  Por riba deles, unha bandeira escarlata ondea un pesadelo!
  
  Eses frits son fortes agora,
  Non teñen "Tigres", pero os tanques son peores...
  E golpeou a Adolf cun francotirador no ollo...
  Dálles aos nazis bancos máis fortes!
  
  O que non podemos facer, farémolo de broma,
  Aínda que as nenas descalzas no frío...
  Estamos criando un fillo moi forte,
  E unha rosa escarlata e fermosa!
  
  Aínda que o inimigo se esforza, corre a Moscova,
  Pero as nenas de peito descuberto puxéronse en pé...
  Golpeemos cunha metralleta desde unha gadaña,
  Os soldados despiden a familiares!
  
  Faremos Rusia sobre todo,
  Un país que no universo do Sol é máis fermoso...
  E haberá un éxito convincente,
  A nosa fe se fortalecerá na Ortodoxia!
  
  E cren os mortos, resucitaremos as nenas,
  Xa sexa polo poder de Deus, ou pola flor da ciencia...
  Conquistaremos as extensións do universo,
  Sen todas as demoras, vil aburrimento!
  
  Poderemos facer que a Patria sexa xenial,
  Levantemos o trono de Rusia por riba das estrelas...
  Ti es o Führer bigotudo,
  Que se imaxina sen as facetas do mal como o mesías!
  
  Faremos a Patria coma un xigante,
  Que pasará, como un só monolito...
  A nena ergueuse xunta sobre o fío,
  Despois de todo, os cabaleiros son invencibles nas batallas!
  
  Salva a gran Patria
  Entón recibirás unha recompensa de Cristo...
  É mellor que o Todopoderoso rompa a guerra,
  Aínda que ás veces hai que loitar con valentía!
  
  En resumo, as batallas morrerán pronto,
  As batallas e as perdas rematarán...
  E os cabaleiros son grandes aguias,
  Desde o nacemento todos os soldados!
  
  
  
  
  
  PAIXÓN DO EMPERADOR DIOLECTANO
  O emperador Diolektan non renunciou, senón que permaneceu no trono e gobernou o gran Imperio Romano. Conseguiu non só consolidar Roma, senón derrotar a Partia. Ademais, Diolektan tivo un fillo que herdou o trono - fundando a dinastía Diolektan. O propio emperador que estableceu o Dominante viviu durante setenta e un anos, e foi capaz de restaurar a estabilidade e revivir o imperio. O seu fillo Octaviano continuou o curso de prosperidade e expansión. O máis importante foi que o emperador Constantino non apareceu e o cristianismo non se converteu na ideoloxía e relixión do estado.
  E isto é grave... Aos poucos, a relixión de Cristo comezou a diminuír e debilitarse. E en Roma, o paganismo sufriu certa modernización.
  Apareceu o Deus principal - Chronus, que creou outros deuses e o universo.
  O Imperio Romano desenvolveuse... Os Séculos Escuros nunca chegaron. E a ciencia desenvolveuse moito máis rápido... E xa no ano 1200 d.C., a partir do nacemento de Cristo, que naturalmente non se celebraba, senón que era o día do Sol, tivo lugar o primeiro voo de persoas á Lúa. E trinta anos despois, o imperio mundial de Roma comezou a voar a Marte.
  Oleg Rybachenko trasladouse a este período nunha máquina do tempo, máis precisamente coa axuda dunha granada do tempo. Era un pasado de nivel alternativo. Onde só Diolektan non se retirou antes da súa época. E fundouse unha nova e gloriosa dinastía.
  Pero só son 1230. E o 1 de maio comezará unha expedición de cinco naves estelares a Marte.
  Todo o planeta Terra está baixo o control do Imperio Romano. Por suposto, reina a orde e a prosperidade. E tamén prevalece o dereito romano. E a propia Roma é a capital do mundo!
  Oleg Rybachenko - un neno común duns doce anos con pantalóns curtos e torso espido, camiña polas rúas da cidade.
  Esta Roma é moi fermosa. Algunhas rúas desta cidade xa se están movendo, e o asfalto corre. O neno Oleg sorrí. A escravitude aínda existe na antiga Roma, e ben pode ser confundido cun novo escravo.
  Paseo pola cidade e os coches. Só non nos motores de combustión interna, senón nos eléctricos. E é moito máis limpo e práctico. Os coches son na súa maioría en forma de bágoa e moi elegantes. As cores son brillantes e moi impresionantes.
  O neno Oleg vai para si mesmo e asubía, gozando do aire fresco e da vista das casas altas con carteis publicitarios. Unha cidade bastante moderna con rañaceos colosal. Só que parecen palacios e son moi fermosos. Multicolor con xemas artificiais.
  Oleg colleuno e cos seus dedos espidos dos seus pés descalzos colleu unha mosca e berrou:
  - comunismo, comunismo,
  Só arriba e non abaixo!
  Un dos coches que pasaba era coma unha balea azul. E unha fonte alta brotou do seu alto. E os seus chorros brillaban con diamantes. Parecía bonito. Unha nena pasou correndo, cunha túnica curta e cos pés descalzos. Os nenos eran xeralmente descalzos. O tempo é cálido, e o asfalto é como un espello e non mancha as plantas. É certo que os nenos descalzos son aqueles que teñen un estatus social baixo. Os máis ricos levan sandalias.
  Nenos escravos en calzóns corren, curtidos e musculosos, varrendo as rúas.
  Aínda que están tan limpos. Os robots xa están visibles.
  A escravitude está morrendo en Roma. A técnica despraza aos escravos. Hai moitos retratos do Superemperador, así como de Diolektan e do seu fillo Oktovin. Este último capturou moitos países, incluíndo China.
  Oleg pasou fame e foi á máquina. El chirriou:
  - Neno escravo, hai que pagar para conseguir un xeado!
  Oleg sacou un chervonets real e sinalou o escáner!
  En resposta, un chirrido, e un puñado de moedas de prata cambiar, xunto con xeado en chocolate.
  Oleg Rybachenko comezou a lamber o xeado e, chameando os beizos, arrolou:
  -¡Salve Patria! E a Roma antiga!
  Había solemnidade no aire. Acaba de anunciarse que cinco naves lanzaron con éxito a Marte. E que en poucas semanas voarán.
  Oleg comeu xeado. E co seu talón espido, redondo e endurecido, apretaba as beiravías no ladrillo. Estaba lixeiramente dobrado, non era fráxil, pero resistente.
  O neno rematou o seu xeado e continuou adiante. Por exemplo, podes mirar detrás do edificio en forma de cenoria con pétalos de aster. E digamos que é impresionante.
  Cantas máis cenorias teñan media milla de altura. Hai realmente algo que ver aquí.
  Oleg saltou e xirou o tocadiscos no aire. Era moi guapo, e unha das mulleres, que parecía ter uns corenta anos, gritou:
  - Vén a min!
  O neno correu cara a ela... A muller comezou a acariciarlle o peito curtido e musculoso, dicindo:
  - Que rapaz tan bonito eres, xusto, e as cellas son escuras. Quizais poidas lamberme os pezones do peito?
  Oleg sorriu e respondeu:
  - Pode! Pero para iso tes unha moeda de ouro!
  A muller asentiu.
  - Traballa moito coa túa lingua e conseguirás!
  E quitou o vestido. Os seus peitos eran grandes e exuberantes. Oleg bicouna e comezou a lamber o pezón coa lingua. É bastante agradable, aínda que a muller é algo vella para un neno. Aínda que Oleg xa ten tantos anos que perdeu a conta. Pero aínda é un neno eterno.
  Mentres tanto, a muller sentíao, e mesmo esmagaba a perfección masculina. E o neno é moi grande. E como comezou a erguerse.
  E foi costa arriba...
  Nese momento apareceron dous policías que berraron:
  - Non fagas o amor na rúa!
  A muller lanzoulle unha peza de ouro a Oleg e díxolle:
  - O meu marido chámame ao móbil urxentemente! Pero volverémonos a ver, seguro que nos veremos!
  Oleg sorriu. Cantos miles de mulleres tivo. E todos estaban contentos. Ademais, cal é a vantaxe de ser exteriormente un neno? Outras mulleres cun fillo séntense moito maiores e pagan de boa gana por sexo. O que é benéfico e moi agradable sentirse como un prostituto. Moita xente probablemente estea celosa del. É moi bo cando as mulleres te disparan.
  Vale, vexamos a super cidade. Por exemplo, un edificio que ten paredes douradas e semella unha coroa. Digamos que é moi chulo. Ou outra estrutura que semella unha árbore de Nadal. E ao mesmo tempo, hai tantos xoguetes e guirlandas nel, só de mal gusto. E todo é tan bonito e informativo.
  O neno acelerou un pouco o paso, os seus tacóns espidos e redondos brillaban.
  Oleg viu como, por exemplo, unha escrava era azotada. Estaba completamente espida, e os rapaces de pantalón azoutaban por ambos os dous lados. Varias decenas de persoas gozaron do espectáculo dun escravo espido sendo golpeado cun látego. Algúns dos rapaces ata meteron as mans nos pantalóns. E foi simplemente ridículo.
  Oleg tomouno e cantou:
  - Golpe, golpe, outro golpe, outro golpe, e agora,
  Unha moza espida é azoutada, e poden darlle un puñetazo na boca!
  Si, foi divertido. As nenas foron azotadas e golpeadas nas costas, nos laterais e nos tacóns. E parecía moi expresivo e chulo.
  Oleg Rybachenko volveu sentir unha erección nos seus pantalóns. Unha muller duns trinta anos, bastante fermosa, fíxolle acenos. E cando o neno, con músculos moi en relevo, foi correndo, ela ladrou:
  - Veña, faime o amor!
  Oleg asentiu... A muller botou cara atrás a túnica e abriu as esveltas pernas. Neno eterno sen pensalo dúas veces entrou nel, e púxose a traballar. Escoitáronse doces xemidos.
  Oleg murmurou:
  - Pagar!
  Ela lanzoulle unha moeda de ouro cun retrato do emperador. O neno traballaba.
  Oleg, con todo, recordou como estaba nunha escola especial, foi examinado polas enfermeiras, era un recordo tan vivo.
  E aínda máis brillante cando estivo en Roma, pero cun leve defecto cando se fixo moito máis pequeno e débil. Esta foi unha aventura infernal.
  Oleg Rybachenko continuou a subir. Deu a volta co camiño e rodeou unha gran árbore vella. Para chegar en pouco tempo ao segundo pasto había que subir máis alto polo monte, e despois, arrodeado, dirixirse a outro camiño. O neno levaba máis dunha hora camiñando. A granxa onde se criou, sendo escravo toda a vida, quedou bastante pequena. Era claramente visible, pero o neno deambulaba sen mirar atrás. Nunca mirou así cando estaba na estrada. Gustáballe máis así: non mirar e non pensar naquel desagradable, mesmo terrible, que quedou atrás.
  Os lagartos deleitaban nas lisas pedras. As libélulas circularon sobre a herba. Os ratos arrastraban á sombra dos piñeiros e das árbores caducifolias.
  "Nos amplos campos durante moitos días anhelei entre os cabalos, entre as ovellas que agardei pola mañá, quedei durmido cunha cabra ao meu lado", as palabras dunha canción de pastor xiraban na memoria de Oleg Rybachenko. Escoitouno mil veces na súa curta vida incolora. E coñecía un par de cancións similares máis.
  O estómago do rapaz, case sempre atormentado pola fame, estaba tranquilo a estas horas. O neno está afeito a esquecerse da comida cando non había. O que comía pola mañá pronto se convertería nun recordo afastado. Tivemos que ir todo o día e toda a noite. Despois de chegar aos pastores pola noite, o bebé debía volver á granxa pola mañá.
  Os paxaros cantaban ao redor e o sol e o vento lixeiro acariciaban con calor o espeso cabelo de Oleg Rybachenko. En silencio durante a maior parte da mañá, o neno escravo atopou a forza para cantar de forma incoherente. Nos sons da tristeza, torpemente tecidos das palabras, atopaba agora consolo. Aos poucos, a canción do neno fíxose menos triste. Había nela notas de alegría, naturais nos momentos de seguridade e paz. O rapaz avanzou sen decatarse de nada. Un claro salpicado de bagas, auga fresca á beira do regato e a felicidade secreta dun escravo: a soidade agardaba por el.
  Nas silveiras de framboesas silvestres, o neno parou. Sen deixar de tararear, comezou a coller e comer bagas azedas. Agora nada o preocupaba. Hai tres anos, sendo neno, atopou este lugar cheo de tantos praceres gustativos.
  As bagas maduras atraeron a cor escura. Non eran grandes, e as silveiras eran densas. Protexían os seus froitos con espiñas afiadas. O neno intentou non rascarse. Sacou unha baga tras outra dunha nube espiñenta verde. Framboesas derretidas na lingua. Derramou o zume azedo pola boca. Encheu as miñas fosas nasais cun doce aroma.
  O neno pasou dun mato a outro. De súpeto sentiu que cesaban os abigarrados sons dos insectos. As mans rápidas e fortes de alguén, atravesando o arbusto, agarrárono. Unha pesada pata masculina colleu o neno polo pescozo e a outra agarraba a boca con dor. As mans tiraron bruscamente a Oleg Rybachenko. Sentiu dor polos moitos arañazos que estaba a recibir. A túnica vella rachou.
  O corpo do neno quedou ao instante detrás dun arbusto. Unha forza alieníxena levouno sen piedade a través dos matogueiras espiñentas.
  Dous ollos avermellados e profundos escavaron no rostro do cativo aterrorizado. Ao neno parecíalle que saían dunha barba vermella. Os grosos beizos do home apertaron con forza. O rostro fíxose aínda máis terrible. Parecía un monstro poderoso, cheiraba a fume, a suor e a carne queimada. Sobre unha camisa amarela-gris levaba unha cuncha de coiro áspero con placas de corno cosidas. Unha pesada espada colgaba do seu cinto. "¡Ladróns!", asustouse o neno. "Estes son ladróns!" O seu corazón rebentaba.
  "Tengo, Roman", rosmou o home barba en voz baixa. - Veña, rapaces! Máis rápido, no nome do raio de Perun! Mover!
  - Como coller unha lebre. Xa sabes, cazador!
  - Sabía que teriamos sorte. Había tales sinais, bos, - engadiu outra voz rouca. - Serra de cuncha de tartaruga...
  Os ollos do neno atrapado parpadearon. O neno notou tres bandidos máis. Dous deles achegáronse, abrindo camiño entre os arbustos. Levaban dardos nos ombreiros. O neno entendeu: estes dous estaban esperando por el na herba. Se conseguía escapar das gadoupas da barba vermella, pararían ao fuxitivo sen moito esforzo. O terceiro estaba de pé á dereita do matón que apertaba a Oleg Rybachenko. Nas súas mans tiña un arco e un par de frechas. Pola formidable aparición das persoas que o apoderaron e o discurso incomprensible, o neno adiviñou que non estaba entre os súbditos de Bizancio cristián.
  - Bárbaros! intentou murmurar horrorizado.
  O neno escoitou moitas historias terribles dos pastores sobre persoas que viñan do outro lado do Danubio para roubar e matar. Dicíase que, caendo en rabia, convértense en lobos e mesmo poden andar debaixo da auga. Tamén dixeron que os bárbaros son capaces de converterse en serpes e arrastrarse por calquera lugar. Sempre súbitos en ataque, cobizosos de presas, os salvaxes das lendas dos pastores non perdoaban nada e non deixaron a ninguén con vida. Oleg Rybachenko tamén escoitou que as persoas salvaxes beben o sangue dos cristiáns e sacrifican bebés. Un horror tolo apoderouse do neno ao instante, en canto se decatou en mans de quen estaba. "Sálvame, Señor!" - atravesou a cabeza do neno. A cruz de madeira no peito debía cumprir o seu propósito: protexer dos problemas. Como non podía ser doutro xeito?
  "Romano", riuse o mozo de cabelos brancos, baixando a súa xavelina.
  "É moi patético", comentou outro guerreiro, cuxos templos estaban cubertos de coletas loiras. -Como un rato. Simplemente non rechina.
  "Si, a súa boca está apertada", dixo un mozo bárbaro cun pendente de prata. - Gustaríame ver como chirras coa boca pechada.
  - Mira, non o fixo - un home valente.
  - Bastante mocoso. Non cabe en ningures.
  Oleg Rybachenko interrompeu os seus recordos. A muller, que experimentou varios orgasmos fortes, esgotouse e quedou durmida.
  O neno sacoulle o bolso de moedas de ouro e continuou adiante. O seu estado de ánimo mellorou... Agora tiña que avanzar un pouco no tempo.
  Outros cen anos pasaron en 1330... A humanidade xa se instalou no sistema solar. E as naves espaciais xa alcanzaron a velocidade da luz e están tentando explorar sistemas estelares.
  Roma converteuse nunha metrópole colosal. E hai millóns de avións no ceo.
  Oleg Rybachenko corre pola rúa e ve hordas de nenos e nenas correndo sobre el desde arriba.
  Os edificios ao redor son aínda máis grandes e grandiosos. E todo é tan bonito.
  Oleg Rybachenko cantou alegremente;
  Somos cabaleiros: espada e lume,
  Destrozámolos todos coma animais!
  Emitiremos unha factura: correuse unha multa,
  Non te convertas no noso cabaleiro papagaio!
  
  Imos facerse frescos coma as aguias
  Varrer varios espíritos malignos á vez!
  Coñece aos nosos xeniais fillos da Patria,
  Lanzamos o noso desafío á eternidade!
  
  Que fermoso fai a guerra
  Na que arden os pobos...
  Satanás veu do inframundo para nós,
  Detrás del vara monstruos fascistas!
  
  Daremos ás nenas duras na cara,
  Romperemos aos nazis coma unha rama...
  E entón o noso soldado converterase en mestre,
  Que as rosas de maio florezan magníficamente!
  
  Lograr, somos capaces de saber moito,
  Levanta os teus poderes por riba das estrelas...
  E así o gran guerreiro loita e atrévese,
  ¡Faremos tumbas ameazantes!
  
  Mira, entón haberá un guerreiro,
  Todo é novo e como o bordo...
  E creo que os problemas nos pasarán na batalla,
  Convértete nun cabaleiro, nun loitador experimentado!
  
  Aquí, cun golpe poderoso, segou a todo un rexemento,
  E con el empapáronse dous rexementos...
  E o Fuhrer do dragón para que o desagradable morra,
  E estamos a millas gloriosas das estrelas!
  
  Aquí o Kaiser deixou unha bágoa por medo,
  Rezo pola túa misericordia!
  Temos moitas forzas violentas,
  Estaremos de gala!
  
  Cando entramos neste Berlín de tres cores,
  E o tsar Nicolás convértese en Deus,
  O pobo decidirá o camiño en infinidade de forzas,
  Non xulgues ao monarca tan severamente!
  
  Os problemas sobre a Patria non perecerán entón,
  A grandeza será o Sol...
  A horda malvada do Kaiser dispersarase,
  Que o corazón latexa en languidez!
  
  Cunha rapaza fermosa, pasamos famoso,
  A través das nosas extensións rusas!
  E será xenial para nós coa familia xuntos,
  Creo que a felicidade chegará pronto!
  
  NOVA CARREIRA DE BOBBY FISCHER
  Bobby Fischer aceptou unha revancha con Boris Spassky. E os americanos puideron, como excepción, romper esta vinganza, pero segundo as vellas regras. Pero o fondo de premios era alto - un récord na historia do xadrez. E o partido tivo lugar en USA. Boris Spassky antes deste partido logrou converterse no campión da URSS. E volveu subir a clasificación. E agora Bobby Fischer volve loitar. E isto é moi interesante.
  Bobby Fischer fixo o seu primeiro movemento co peón D-dous e D-catro. E aplicou a novidade, rapidamente collendo vantaxe e gañando. No segundo xogo, Spassky deu E-dous, E-four. Fischer, por costume, xogou á Defensa Siciliana, e aquí a sorpresa é a Variación Dragón. Anteriormente, tal variante non se atopaba na práctica de Fischer. E así Bobby desenvolveu un forte ataque contra o rei Spassky e completou o asunto con xaque mate.
  E no terceiro xogo, de novo, unha sorpresa - Fischer volveu a E-dous - E-four. Spassky aceptou o desafío e foi pola variación aberta e sufriu un ataque devastador. Ao parecer, non esperaba tanta axilidade de Fischer. E no xogo de liña, o propio Spassky xogou D-dous, D-catro. Ao que Fischer usou a Defensa India do Rei, e atopou claramente unha mellora. E bateu de novo con Spassky. E no quinto partido, Fischer escolleu de forma inesperada a apertura de Reti. Spassky obviamente non esperaba isto. E conseguiu moi rápido unha posición difícil, e despois perdeu por completo a posición.
  No sexto xogo, Spassky lanzou de novo: E-dous, E-four. A isto, Fischer levou a versión de Chelyabinsk do siciliano, que tamén resultou ser unha sorpresa e inflixiu unha derrota a Spassky. E no sétimo, Fischer volveu a E-dous - E-four. E na variante aberta tomou e aplicou o Gambito de Rei. E foi unha decisión difícil. Spassky volveu caer nun ataque devastador e perdeu... E o oitavo Fischer volveu elixir a variante Dragón, e como presionaría ao rival. E outra vez ataque mate.
  Spassky xa non podía controlar os seus nervios e foi superado pola indiferenza.
  Fischer esmagouno cunha puntuación de trece - cero, un récord absoluto para os partidos do campionato mundial. E actualizou a súa clasificación ELO récord.
  Sucedeu unha batalla tan aplastante e fantástica.
  Agora Bobby Fischer gañou tanta confianza en si mesmo que non fuxiu de Anatoly Karpov. E aceptou o reto: xogar un partido a dez vitorias.
  Comezou o enfrontamento entre Anatoly Karpov e Bobby Fischer. Un enfrontamento récord entre dúas personalidades da historia do xadrez, que nunca se produciu.
  Fischer foi considerado o claro favorito no primeiro partido. A súa derrota anterior de Boris Spassky foi simplemente sorprendente.
  Pero Karpov é máis novo e mentalmente máis estable.
  Porén, todo é relativo. Fischer no primeiro partido, xogando branco, sorprendeu. Apliquei a apertura Sokolsky, que se considera que non é do todo correcta. Pero o factor sorpresa e a emoción inicial de Karpov xogaron un papel. E Bobby Fischer conseguiu sacar a vantaxe, que se concretou nun ataque espectacular.
  No segundo xogo, Karpov xa abandonou a xogada E-dous, E-four e adiantou o peón C... Fischer respondeu E-5, e foi a xogar a pezas. Karpov aínda estaba nervioso e meteuse en graves problemas de tempo e foi baixo un forte ataque de Fischer e volveu perder. No terceiro xogo, Bobby volveu a E-two, E-four. Karpov escolleu a opción aberta. Aparentemente ten medo aos sicilianos. Pero non o conseguiu. Fischer volveu atopar un xeito de agudizar a loita e conseguiu un forte ataque contra o rei. E volveu gañar...
  Anatoly Karpov, obviamente, foi demasiado lonxe... Non obstante, no seguinte xogo Karpov xogou E-dous, E-four... Fischer xogou coa Defensa Siciliana e a súa variación favorita do Naidrof.
  Anatoly Karpov foi atacado, pero aínda defendéndose desesperadamente, conseguiu repeler a ofensiva, e con moitas dificultades salvou o partido sen peón.
  No quinto partido, Fischer tamén xogou C-dous e C-four, ao estilo de Karpov. A loita foi dura, pero Karpov cometeu un erro nun tempo forte e conseguiu un compañeiro...
  No sexto encontro, Anatoly Evgenievich conseguiu empatar de novo, pero perdeu por E-dous, E-catro do sétimo encontro. O resultado foi cinco-cero, o que parecía indicar a esmagadora superioridade de Bobby Fischer. Cómpre sinalar que os filipinos estaban preocupados de que o partido do campionato do mundo fose demasiado curto. Pero a partir do sétimo encontro, Karpov resistiu cada vez máis teimudamente. Seguiron oito sorteos. Ata que Fischer usou un importante reforzo no siciliano, non rompeu Anatoly Karpov... O marcador converteuse en seis - cero... Pero Karpov aguantou. E finalmente, xogando de negro, Anatoly Evgenievich finalmente rompeu o marcador. Fischer, molesto polo gran número de empates, foi demasiado lonxe, sacrificou demasiado en ataque e, por suposto, Karpov conseguiu escapar e manterse cunha vantaxe material esmagadora. Pero entón Bobby gañou os sets vixésimo oitavo, trixésimo, trixésimo segundo e trixésimo cuarto para rematar o partido cun marcador de dez-un ao seu favor. No primeiro partido, Anatoly Karpov foi derrotado cun resultado devastador.
  Despois deste partido, Bobby Fischer volveu aos torneos. Tocounos con moito éxito. Nun deles, mesmo bateu o récord de Alekhine, quebrando do segundo posto en seis puntos e medio.
  Fischer tamén xogou un partido con Tal, e foi esmagado cun marcador seco de oito - cero. Vengarse por perder o Torneo de Candidatos.
  Pero Anatoly Karpov tamén xogou ben nos torneos. E puido pasar de novo por todo o ciclo, gañando partidos e chegando a Fischer. Unha vez máis, Bobby Fischer é o favorito para apostar.
  Pero esta vez Fischer tivo que enfrontarse a unha resistencia máis teimosa de Anatoly Evgenievich. O partido durou corenta e un partidos, Fischer gañou dez, Karpov tres - e os tres contra o Dragón, que Bobby xogou por negro.
  Entón, Anatoly Karpov picou o Dragón e demostrou que Fischer pode e debe ser combatido.
  Fischer volveu xogar. Participou na Olimpíada e en 1980 puido bater a marca de Keres gañando os catorce partidos no primeiro taboleiro.
  En 1981, tivo lugar un novo partido con Karpov. Esta vez Fischer conseguiu gañar cun marcador de dez - catro. E o partido durou corenta e oito partidos.
  E en 1984 volveu haber partido. E esta vez a situación era tan dura. Fischer xa tiña corenta anos. Pero aínda así picou a todos e gañou sen esforzo. E Anatoly Karpov alcanzou o seu pico. E así comezou a feroz batalla...
  Inicialmente, Fischer tomou o liderado. Converteuse en catro cero. Entón Fischer gañou un punto, despois de novo Karpov. Despois estivo Fischer, e pasaron corenta e oito partidos, seguidos dun descanso de tres meses. O límite foi elixido por primeira vez. E o marcador é de seis-dous para Bobby Fischer. Despois de retomar o partido. Karpov gañou o cuadraxésimo noveno xogo. Despois perdeu o cincuenta e segundo e o cincuenta e terceiro. E Bobby gañou o xogo cincuenta e seis, facendo o marcador de nove e tres, pero errou rudamente no cincuenta e sete. E perdeu con brancas e sesenta segundo, perdeu sesenta e sete con negras. E perdeu no setenta, e ata branco. O resultado foi oito e nove... Despois dunha serie de empates e a vitoria de Fischer no setenta e oitavo partido, rematou o partido máis longo da historia do xadrez.
  Entón levantouse a cuestión da cancelación do xogo sen límite. Moitos queríano.
  Pero ata agora a FIDE só decidiu reducir o límite a trinta e seis partidos.
  Karpov xa gañou unha vez nun partido de Garry Kasparov. Gañou cun marcador de catro - cero. Pero o segundo partido resultou máis teimudo.
  Karpov inicialmente tomou a vantaxe - dous - cero, pero errou no xogo undécimo, despois perdeu o xogo décimo sexto, e despois de gañar o xogo decimonoveno, Kasparov tomou a vantaxe. Pero gañando no vixésimo segundo, Karpov igualou. E despois de gañar o vixésimo cuarto con branco, gañou o dereito a un novo quinto partido con Bobby Fischer.
  En 1987, un novo partido contra Bobby Fischer, que ten case corenta e cinco anos. Pero Bobby non fuma, non bebe, fai deporte e aínda está en boa forma física. Xa é seis veces campión do mundo, só Lasker foi máis múltiple.
  A quinta loita con Karpov é unha super loita. Bobby Fischer está listo coma sempre, pero o último partido demostrou que a súa superioridade non é esmagadora...
  A loita continuou nunha dura loita. Despois de vinte e catro xogos, o marcador foi de catro a catro, despois no vixésimo sétimo xogo, Anatoly Karpov tomou a vantaxe por primeira vez no partido con Fischer. Parecía que estaba a piques de producirse unha sensación, pero... Fischer gañou catro nos seguintes cinco combates... E o marcador pasou a ser oito, cinco ao seu favor... Despois catro empates máis e esgotouse o límite. O quinto partido do enfrontamento máis épico do mundo do xadrez da historia. E Bobby Fischer, como Emmanuel Lasker, converteuse en sete veces campión do mundo. Pero todo vai en ciclos. Garry Kasparov, un xogador de xadrez moi prometedor, pasou á política. Si, perestroika, sistema multipartidista. Garry Kimovich non tivo tempo para converterse en campión do mundo, e como non es o primeiro, o xadrez non é tan interesante como a política, e non xogou nos partidos dos candidatos. E Anatoly Karpov perdeu inesperadamente ante o mozo Vishy Anand. Ben, canto podes gañar realmente todos os partidos. Ademais, o indio conseguiu coller a chave da defensa Caro-Kann, difícil de alcanzar para Bobby Fischer.
  E agora o aceiro e o lume xuntáronse na batalla. A diferenza de idade entre os dous xadrecistas é de vinte e cinco anos. Bobby Fischer aínda é xenial e forte e o novo Anand en 1990. Un partido duro para dicir o mínimo.
  Vishy Anand é, por suposto, moi talentoso, pero fáltalle estabilidade. Despois de oito empates, gañou o noveno partido, pero o décimo perdeu a compostura cando tropezou cunha novidade inicial. Despois perdeu no undécimo. E caeu baixo o forte control de Fischer na duodécima entrega. Soprouno no décimo terceiro. Perdeu ante Vishy a pesar da vantaxe na apertura e no decimocuarto partido, desaproveitou as ocasións do quince e perdeu o décimo sexto. Perdín as miñas ocasións no décimo sétimo e perdín o décimo oitavo... E despois o vixésimo partido. E o vixésimo terceiro e vixésimo cuarto rematando o partido. Bobby gañou a Lasker e gañou por dez a un. E Bobby Fischer segue sendo campión. En 1993 tivo lugar o seu partido con Short, que gañou contra o Karpov. Aínda que Bobby Fischer tiña cincuenta anos, estaba en forma. Como bateu en Short. Despois de quince partidos, o marcador era de oito - cero a favor de Fischer. Pero Short empapou a partitura na décimo sexta entrega. Pero despois perdeu o vixésimo primeiro e o vixésimo terceiro partido.
  E tamén rematou dez - un. Bobby Fischer xogou entón un partido en 1996. Gatta Kamsky xa pelexou con el. Este xadrecista era máis de trinta anos máis novo que Fischer. E moi tenaz. Moitos querían un partido duro. Pero ao principio, Bobby Fischer tomou a vantaxe con confianza por cinco puntos. O marcador converteuse en seis un. Pero entón Gatta Kamsky mostrou boas calidades de loita. Nin un só partido do seu partido durou menos de corenta xogadas.
  O marcador era sete-tres despois de vinte e catro partidos... Despois unha serie de dez empates. E Gatta Kamsky volveu gañar, pero no trixésimo sexto partido, Bobby Fischer púxose por diante. Bobby Fischer volve gañar... E en 1999, outro partido con Vladimir Kramnik -unha diferenza de trinta e dous anos- esta é unha gran diferenza. E Bobby Fischer xa ten cincuenta e seis anos. Xa ten vinte e sete anos no trono, e está a piques de bater a marca de Lasker. E nisto. Porén
  Un dez veces campión do mundo - isto nunca ocorreu antes na historia do xadrez.
  Bobby Fischer, por suposto, é un xogador de xadrez milenario, pero con todo logrou cancelar o límite de trinta e seis xogos. E isto xa o fixo a nova presidenta da FIDE, Kirsan. Pero que... Haberá algo moi interesante.
  Ademais, este partido será case o último, só unha vinganza se gaña Vladimir Kramnik, e entón o sistema de eliminatorias irá máis aló.
  E así comezou o partido... E dende o primeiro momento, unha sorpresa, liderada por Vladimir Kramnik. Despois de quince partidos o marcador era de dous a cero a favor de Vladimir Kramnik. Pero despois Fischer gañou tres partidos seguidos e tomou a vantaxe. Pero Vladimir loitou duro. E conseguiu igualar o marcador no vixésimo primeiro partido... Despois estiráronse unha serie de empates... Ata que Bobby Fischer gañou no corenta e segundo partido... No corenta e sétimo, Vladimir Kramnik celebrou a súa vitoria. , e no corenta e oitavo de novo, Bobby Fischer.
  O marcador foi de catro a cinco a favor de Bobby Fischer despois de anunciarse un descanso de tres meses. Os xadrecistas descansaban. Bobby Fischer aínda era o favorito. O partido retomouse. Os primeiros partidos remataron con empate. Só no xogo sesenta e sétimo gañou finalmente Kramnik. O marcador pasou a ser cinco - cinco. Despois, no setenta e sete, Kramnik volveu derrotar a Fischer e tomou a vantaxe. Pero Bobby igualou o marcador no noventa e seis encontro e pasou a ser - seis - seis. Este partido volveu aprazarse tres meses, o que xa é récord. Bobby Fischer sinalou: esta é a miña loita máis teimosa.
  Velaquí o partido do campionato do mundo, que se retomou tres meses despois. Outra serie de sorteos. No xogo 120, finalmente gañou Bobby Fischer... No xogo 135, Vladimir Kramnik igualou. E despois de cento corenta e catro partidos, o marcador era de sete e sete. Despois diso, o partido continuou de novo despois dun descanso de tres meses. E despois outro partido, ata o xogo cento noventa e segundo. E o resultado foi só oito - oito. Entón outra vez un descanso de tres meses. E de novo o partido... Despois de douscentos corenta partidos, o marcador pasou a ser: nove e nove.
  Aquí chegou a dura loita ata a primeira vitoria. Despois doutros tres meses de parón. E así xogaron... Unha serie de sorteos. E aquí está o lote douscentos oitenta e oitavo. Bobby Fischer interpretou ás brancas e volveu a E-yes, E-four. E Kramnik aceptou o reto. E escolleu a Defensa Siciliana.
  Foi unha loita brutal ata o punto de aniquilación total. Seguiuse un intercambio tan brutal de golpes. Pero nel está furioso, con asasinatos de figuras. Nun primeiro momento, as brancas tiveron vantaxe, pero despois as negras tomaron a iniciativa, e houbo unha vitoria rotunda. E finalmente, Vladimir Kramnik gañou, a hexemonía de Bobby Fischer rematou. E foi xenial!
  E Bobby Fischer bateu o récord de Lasker.
  E non houbo tempo para xogar unha revancha. O caso entrou nun sistema de eliminación directa. Si, e Bobby Fischer xa leva moito tempo, e xa non quere xogar. Aínda que participa en torneos.
  Fischer gañou un par de torneos... E deixou de xogar.
  Garry Kasparov participou nas eleccións presidenciais en Rusia en 2000 e 2004. E en 2008 non pasou o rexistro. Despois diso, pasou a unha dura oposición a Vladimir Putin. Vladimir Kramnik foi campión do mundo durante algún tempo, pero despois perdeu o partido ante Vishy Anand.
  E entón chegou o reinado de Carleson. En 2010, Bobby Fischer e Anatoly Karpov xogaron outro partido. Esta vez cun control de tempo máis curto: media hora por partido. E despois de vinte e catro partidos, rexistrouse un empate.
  E así rematou a súa épica loita de xogos... Fischer pronto morreu... Así que seguiu sendo unha lenda no mundo do xadrez. Garry Kasparov emigrou aos Estados Unidos. Pero en 2022, Vladimir Vladimirovich Putin morreu inesperadamente e Garry Kasparov regresou.
  En Rusia, novos acontecementos, cambios e moitos factores diferentes... Mikhail Mishustin liberou a Navalny da colonia e anunciou un rumbo para mellorar as relacións cos Estados Unidos...
  E tamén resultou moi interesante. Finalmente, Lukashenka tamén marchou. E Wladimir Klitschko bateu o récord de Foreman. E foi un logro, simplemente super.
  En Rusia adoptáronse algunhas emendas á constitución, que a fixeron máis aberta ao mundo. Xa no funeral de Vladimir Putin, Biden e Mishustin reuníronse e acordaron que Rusia e Estados Unidos se converterían en socios amigos, e quizais aliados. Logo prometeron facer un cume coas portas abertas. O mundo fíxose cada vez máis estable e mellor. A morte de Vladimir Putin foi recibida positivamente por moitos. Si, e en Rusia, a xente alegrouse - finalmente conseguiron a liberdade.
  Vladimir Zhirinovsky, de novo participando na carreira presidencial, sinalou:
  A era morreu, viva a era!
  Alexander Lukashenko fuxiu a China... Pero Kolka quedou en Rusia. O mundo está cambiando para mellor.
  
  OS COMUNISTAS NON NECESITAMOS DE ZYUGANOV
  Nas eleccións presidenciais de 1996 en Rusia, Yeltsin recolleu a maior parte dos votos na primeira volta. E o xeneral Lebed, que ocupaba o terceiro posto, pasou ao lado do presidente en funcións. A posición dos comunistas quedou desesperada. E polo menos resultou que durante catro anos perderon enerxía. Na parte máis importante da presidencial. Pero un comunista intelixente dos gardas de Zyuganov decidiu que o propio Gennady Andreevich era só un peón mediocre que significaba pouco para o partido. E agora mesmo só se está a interpoñer.
  E o 1 de xullo de 1996, Gennady Zyuganov morreu pola explosión dunha bomba. E cambiou moito. En concreto, segundo a lei, a campaña electoral comezou dun novo xeito, e debía realizarse nun prazo de catro meses. E houbo que recoller xa medio millón de sinaturas. Entón, todo volveu completar o círculo.
  E a data das eleccións ía ser anunciada polo Consello de Federacións. E por suposto ata finais de outubro.
  Os aduladores de Yeltsin intentaron proclamar a súa vitoria tamén en base aos resultados da primeira volta, pero non o conseguiron.
  Pola contra, o Consello de Federacións anunciou o 29 de outubro de 1996 como data das novas eleccións presidenciais. Polo que a situación está moi agravada. Por suposto, Vladimir Zhirinovsky e Grigory Yavlinsky anunciaron o seu desexo de loitar de novo. Por suposto, tamén debería haber un candidato dos comunistas, pero quen? Produciuse unha loita interna. Tamén hai problemas con Yeltsin: a súa saúde fallou e tivo un cuarto ataque cardíaco. Pero a elite claramente non quería empurrar a Alexander Lebed. Non é seguro que o novo ditador sexa manexable. Quizais comece a romper os fíos conectados.
  Alexander Lebed xa está no cargo... Tal é a situación. É certo que os comunistas nomearon a Valentin Kuptsov. Non é a mellor opción: aínda máis vello que Zyuganov, pero polo menos non calvo. E con el o poder de golpe do Partido Comunista. Rutskoi foi para o cargo de gobernador da rexión de Kursk. Todo pedido por encargo. O enfrontamento entre os comunistas e o partido gobernante continuou. Só Yeltsin xa está medio morto. E o Partido Comunista cambiou o cabalo. Shilov foi substituído por Mylov. E aínda así, ambos os líderes comunistas carecían de carisma e non tiñan unha longa fama.
  Pero Vladimir Zhirinovsky, despois dunha actuación sen éxito, tivo unha segunda oportunidade. E iso animouno moito. E comezou a regañar a Yeltsin moito máis activamente.
  E este último aínda foi a novas eleccións. Comezou a segunda volta da campaña electoral.
  Valentin Kuptsov non é precisamente carismático, pero detrás del está o poder dos partidos de esquerda. E axiña recolle sinaturas. Yavlinsky, que recibiu o cuarto lugar, quere máis. E Vladimir Zhirinovsky está furioso.
  Ademais, a razón atópase. Os chechenos asaltaron a cidade de Grozny e Lebed asinou unha vergoñenta rendición. E estes acordos son unha excelente razón para que Zhirinovsky se incorpore.
  Vladimir Bryntsalov xa non foi ás urnas, ao parecer tiña bastante fama e popularidade. E Vladimir Zhirinovsky comezou a botar cabalos de novo, e a atención dos medios comezou a cambiar a el. E entón a Vladimir Volfovich tamén se negou o rexistro, declarando que as sinaturas eran falsas. E tamén todo un escándalo.
  Vladimir Zhirinovsky foi en ascenso... Movíase como un tigre soltado. E o escándalo seguiu ao escándalo... Como resultado, Valentín Kuptsov pasou á sombra, e a propaganda reduciu deliberadamente as eleccións a un enfrontamento entre Vladimir Zhirinovsky e Boris Yeltsin. Así que a todos lles pareceu máis rendible e máis seguro. Ademais, Vladimir Volfovich foi retratado como o segundo Hitler e unha ameaza enorme para Occidente. E isto hai que dicilo en serio.
  Aquí tes un espantallo para levar e usar para os teus propios propósitos. E Valentina Kuptsova debe ser ignorada na medida do posible. Esta foi unha táctica tan astuta de Boris Eltsin. Máis precisamente, o equipo de Boris Eltsin.
  E Vladimir Zhirinovsky, xogando xunto co público, comparouse con Hitler. Observando que Hitler nin sequera tiña unha educación secundaria, e Vladimir Zhirinovsky graduouse na Universidade Estatal de Moscova cun diploma vermello. É un heroe, Vladimir Volfovich. Ademais, se Hitler, sen educación secundaria, conquistou toda Europa nun mes e medio, entón Zhirinovsky capturará o mundo enteiro en tres meses, e todos os pobos do planeta Terra traballarán por Rusia.
  Un impulso tan militante, por suposto, atraeu, e ao mesmo tempo asustou.
  Vladimir Zhirinovsky enfureceu e cada vez máis...
  E con pracer facía o papel dun espantallo, e divergía cada vez máis. E a clasificación de Vladimir Volfovich creceu a pasos agigantados. A moitos gustou a súa militancia, sobre todo á xente nova. E un formidable tremor de puños.
  E Yeltsin estaba tomando medicamentos... E raramente aparecía en público, e estaba claro que era difícil para el moverse.
  Había outros candidatos presidenciais, non tan destacados. Non xogaron ningún papel. Shakum, Vlasov, Fedorov non acudiron ás urnas. Tuleev recibiu o cargo de ministro de Asuntos da CEI e tampouco participou nas eleccións. En lugar de Tuleev, Pyotr Romanov converteuse nun suplente dos comunistas. E isto tamén é moi grave.
  Algúns demócratas subiron á presidencia. Ademais de Yavlinsky, Konstantin Borovoy tamén decidiu probar a súa man. E tamén puido recoller sinaturas para o rexistro. Polo menos fíxose deputado. E conseguiu rexistrarse. Outros xa eran pouco coñecidos e pouco brillantes.
  Así que xa Vladimir Zhirinovsky asumiu o papel do home da alfombra principal. Non como a última vez que o fillo do avogado non se parecía a el! Non, esta vez Vladimir Zhirinovsky estaba en chamas e rematou como o inferno. E falaban diso todo o tempo.
  E do que falan é o que votan... Pero Yeltsin dalgún xeito, por motivos de saúde, case non se axitaba. Pero fixeron campaña por el. Houbo moitos vídeos.
  É dicir, Eltsin foi feito un heroe virtual. E mola... Como un discapacitado con catro infartos sube á presidencia. Pero hai diferentes rumores sobre Yeltsin. E moitas preocupacións...
  E o resultado das eleccións é imprevisible... Aínda que din moito de que agora reina a paz no Cáucaso, de feito, alí produciuse unha vergoñenta capitulación.
  Vladimir Zhirinovsky comparouse cada vez con máis frecuencia con Hitler e incluso gustou claramente...
  Así que todo se intensificou...Ao mesmo tempo, asináronse acordos con Maskhadov e Yandarbiev. Lebed estaba agora na autoridade e fixo campaña a favor de Eltsin. Só que cada vez se fala menos do propio Eltsin. É certo, cando lles inxectan drogas, aínda sairá e dirá algunha estupidez e logo volverá esconderse.
  Si, é algo gracioso. Como comezaron a ir as eleccións segundo o esquema shiza. E Alexander Lebed fala de Eltsin con moita máis frecuencia do que aparece o propio Eltsin.
  O tempo pasa... e o 29 de outubro de 1996 está cada vez máis preto...
  Aquí en Bielorrusia, Lukashenka tamén está facendo un golpe ao estilo de Eltsin. Todo vai na dirección da autocracia.
  E o ditador está espido!
  Non obstante, por moito que a propaganda de Eltsin e todos estes medios intentaran levar á segunda rolda ao presidente actual, enfermo e comprometido e ao novo Führer Vladimir Zhirinovsky, aínda non funcionou. Segundo os resultados da primeira volta, Valentin Kuptsov quedou en segundo lugar, cunha marxe de só tres por cento de Eltsin. E Zhirinovsky foi terceiro. Está claro que o medio morto Boris Nikolaevich simplemente non tirou fisicamente a campaña electoral e non puido gañar na primeira volta. Pero as autoridades parecen querer isto. E agora a situación aumentou bruscamente.
  Vladimir Zhirinovsky enfrontouse a unha elección difícil. Apoia aos comunistas, ou a Eltsin gravemente enfermo. Os comunistas ofreceron a Vladimir Volfovich o posto de primeiro ministro e cinco escanos no goberno. Pero Boris Yeltsin non quería dar nada...
  E é necesario ... Pero Vladimir Zhirinovsky entendeu que se gañaban os comunistas, todo podería volver ao sistema de partido único. Polo tanto, Valentin Kuptsov non quería gañar. Houbo unha situación tan maldita difícil, onde queira que a tires, onde queiras.
  E non quería ir por unha alianza cos comunistas, e Eltsin non quere dar nada.
  Ao final, Vladimir Zhirinovsky dubidou un pouco, pero con todo decidiu que sería bo ser primeiro ministro. E chamou ao seu electorado a votar por Valentin Kuptsov.
  E en novembro de 1996, a segunda volta das eleccións. Para todos os problemas, con Eltsin, el e Lebed comezaron a dicir tonterías francas, e o tipo de cambio do rublo fronte ao dólar derrubouse bruscamente.
  Valentin Kuptsov pasou á segunda rolda en conxunto con Vladimir Zhirinovsky. E isto converteuse no movemento do seu gran mestre...
  As eleccións celebráronse en tres semanas... Yeltsin foi derrotado e cambiou de goberno.
  Vladimir Zhirinovsky converteuse en primeiro ministro, e Valentín Kuptsov en presidente... E o Partido Comunista da Federación Rusa chegou ao poder.
  E agora comezou unha nova era. Valentín Kuptsov, aínda que formalmente era comunista, en realidade continuou o curso anterior. Só os oligarcas cambiaron. Pois tamén tomou e anulou o limitador en referendo en dous mandatos. Os prezos do petróleo subían, comezou a recuperación económica e Valentín Kuptsov gañou facilmente as eleccións presidenciais... A política exterior foi moderada e Valentín non subiu ao alboroto. Pero tampouco se uniu á OTAN... Así que todo pasou polas ondas habituais. Valentín non esmagou á oposición, non encarcerou aos oligarcas e foi algo así como un amable avó... Gañou as eleccións presidenciais do ano 2000 en decembro. E 2004. E 2008. E en 2012...
  Valentín Kuptsov foise facendo vello e permitiulle roubar... E arranxou a súa comitiva. E gañou en 2016 sen problemas, pero... En 2020 chegou o coronavirus. E Valentin Kuptsov xa ten oitenta e tres anos. E por primeira vez, o estancado pantano da Rusia comunista sacudiu. E por primeira vez houbo graves disturbios e infección masiva. E entón comezou a sacudir Rusia.
  E na economía durante moitos anos, un crecemento case cero. E Valentin Kuptsov semellaba cada vez máis ao falecido Brezhnev. E preparábase para a súa completa vitoria. Pero as eleccións celebráronse baixo o asubío e o ruído, e as protestas masivas.
  Valentín Kuptsov sentiu que o seu trono tremía... E o insubstituíble ditador comezou a botar tropas contra os rebeldes.
  E dalgunha maneira suprimiu as protestas, e foi elixido por sétimo mandato consecutivo.
  Tamén houbo diferentes acontecementos no mundo. Non había Maidan en Ucraína, xa que Viktor Yanukovich era bastante leal a Occidente.
  Vitali Klitschko foi o campión do mundo de boxeo un pouco máis. Derrotará ao obrigado Stevenson, e despois a tres boxeadores. Manterse ata finais de 2016. O bombardeiro de bronce máis ancho gañou o título de campión do mundo interino. E entón herdou a Vitali Klitschko, que acabou coa súa carreira. Wyder beneficiouse da loita posterior. E o seu récord de nocaut foi aínda máis longo, corenta e cinco combates...
  Wladimir Klitschko derrotou a Tyson Fury esta vez e despois a Glazkov. Despois outro Brown e tres boxeadores máis... Pero a pelexa con Weider non puido ter lugar... E Wladimir Klitschko aínda perdeu ante Anthony Joshua, pero non en 2017, senón en 2019... Aínda así, tanto a idade como o inimigo están famentos, novos, enfadados. Así que Wladimir Klitschko, aínda que estableceu varias marcas, aínda non puido converterse no campión do mundo indiscutible. Aínda que ambos os irmáns lograron máis que na historia real.
  E as súas carreiras foron máis longas e máis vitorias. Wladimir Klitschko estableceu moitos récords e entrou no salón da fama. Moitos considerárono incluso o mellor boxeador de peso pesado de todos os tempos.
  Garry Kasparov tampouco puxo fin á súa carreira no xadrez. E aínda a pesar da súa considerable idade, en 2016 puido xogar o partido polo mundial con Carleson, e mesmo reduciu o tempo principal do encontro a un empate.
  Tamén houbo outros cambios. Despois de dous mandatos de Yanukovich en 2020, Vitali Klitschko foi tomado e elixido novo presidente de Ucraína.
   Entón, por primeira vez na historia mundial, o campión mundial de boxeo converteuse no presidente do país... E isto tamén é interesante... O inamovible Lukashenka goberna en Bielorrusia durante moito tempo, pero alí tamén houbo disturbios e disturbios. E promesas de reformas e cambio da constitución. Polo tanto, non se faga o favor do ditador: pronto chegará o fin de calquera tiranía.
  En Casaquistán, Nazarbayev marchou, e ata agora está tranquilo, agás o coronavirus.
  A vacina foi desenvolvida en Rusia moi tarde. Aínda así, o goberno é vello e inerte. E Valentin Kuptsov está cada vez máis caendo na tolemia. E xa o están apoiando.
  Nos Estados Unidos, Donald Trump gañou un segundo mandato. O coronavirus golpeou menos a América que na historia real, e tampouco houbo rebelión negra. Ademais, Estados Unidos e Rusia non están en enfrontamento, polo que os medios de Trump tampouco presionaron tanto.
  Así que Donald Trump está no seu segundo mandato... E Wladimir Klitschko negouse a traballar no goberno do seu irmán Vitali, que chegou a presidente, e retomou a súa carreira no boxeo. E no outono de 2021, noqueou efectivamente a White, que tiña o título de campión do mundo interino. Entón, Wladimir Klitschko fixo un balance do récord de Foreman. E isto é encomiable.
  Sobre todo porque xa venceu a Tyson Fury. E o rei dos xitanos xa falaba de vinganza.
  Quería recuperar, esperando ver que Wladimir Klitschko xa non é o mesmo.
  E esta é unha loita interesante. E, inmediatamente para os catro cintos. E Wladimir Klitschko nunca tivo isto para converterse no campión do mundo en todas as versións ao mesmo tempo. E Wladimir Klitschko está loitando contra un elefante-león.
  E en marzo de 2022 tivo lugar o duelo entre Wladimir Klitschko e Tyson Fury. E esta loita hai que dicila simplemente super. E estaba xurdindo unha sensación obvia.
  Wladimir Klitschko preparouse a fondo e estivo motivado como nunca antes. E un furacán enteiro asolaba nel, e un arrebato de paixón.
  E así comezou a pelexa con tiroteos. Pero este Vladimir actuou de forma moito máis diversa. E golpeou coa man dereita no corpo. Tyson Fury non esperaba isto. Wladimir Klitschko nunca fixo isto antes. E Vladimir Vladimirovich tamén deu un magnífico golpe coa man esquerda ao corpo. E directo ao fígado.
  Ben, Tyson Fury non esperaba tal engano cando golpearon o fígado con todas as súas forzas. E fallou, e recibiu un duro golpe e caeu. E realmente conseguiu erguerse, pero tambaleouse.
  E Vladimir Vladimirovich Klitschko rematou contra Tyson Fury. E foi unha vitoria magnífica e sensacional.
  Wladimir Klitschko non só bateu o récord de Foreman, senón que entre todas as categorías de peso converteuse no campión do mundo absoluto máis vello. E este, por suposto, é un super logro! Pero tamén podes manter unha defensa e vingarse de Tyson Fury. Pero só por moito diñeiro. Tyson Fury quéreo.
  E Wladimir Klitschko ofrecéuselle unha taxa récord na historia do boxeo de máis de trescentos millóns de dólares. E é unha pelexa tola. Isto xeralmente é moi xenial.
  E en setembro de 2022, finalmente tivo lugar a revancha. O combate é simplemente incrible. Ambos boxeadores xigantes goleáronse. E foi unha loita fóra das posibilidades.
  E volveu gañar Wladimir Klitschko, na loita máis espectacular e sanguenta da historia do boxeo profesional. E foi xenial!
  Wladimir Klitschko tamén bateu outro récord de Foreman na defensa do título.
  E o 4 de decembro de 2022, Valentín Kuptsov deixou voluntariamente o cargo de presidente de Rusia con só oitenta e cinco anos. E deu paso a cadros máis novos.
  E así xira a historia, nun mundo onde non había lugar para o senil Gennady Zyuganov.
  
  SE NON DECLARAS A GUERRA A RUSIA
  Alemaña fixo un pouco máis intelixente na Primeira Guerra Mundial, especialmente o rei Guillermo II. Non declarou a guerra a Rusia. E foi un movemento moi forte. Nicolás II dubidou. E así as tropas de Alemaña, sen distraerse pola segunda fronte oriental, conquistaron Bélxica en dez días. E despois percorreron París, levándoa ao ring. E as tropas anglo-francesas foron derrotadas e rendironse parcialmente.
  E a Rusia tsarista non entrou na Primeira Guerra Mundial. Francia estaba ocupada. E Austria-Hungría atacou Italia... E entón as forzas eran desiguais.
  Pero no mar, Gran Bretaña foi capaz de derrotar a frota alemá. E a guerra en Occidente adquiriu un carácter prolongado. Turquía e as tropas alemás comezaron a avanzar sobre Exipto. E gañaron. Entón os alemáns apoderáronse de colonias en África. O momento clave foi a toma de Xibraltar. Por iso, as tropas alemás ocuparon España. O exército do Imperio Castelán era, fronte aos alemáns, moi débil. E capturaron Xibraltar nun asalto precipitado e rápido.
  Despois diso, bloquearon a entrada do escuadrón inglés e comezaron a capturar África.
  Aquí e a Rusia tsarista, despois de pensar un pouco, declarou a guerra a Gran Bretaña. De feito, podes coller Irán, India e parte de Indochina. E sen grandes perdas. E o exército de Guillermo tomou e ocupou Portugal, xunto con todas as súas colonias. E este é un movemento moi atrevido, e moi devastador.
  E a Rusia tsarista trasladouse, a través de Irán, á India e máis adiante a Asia. E Xapón tamén tomou e atacou Gran Bretaña. E isto xa é grave. Comezaron a presionar os británicos como bater manteiga en crema agria. E isto é só o comezo. Aquí, os alemáns tamén lanzaron submarinos; afortunadamente, teñen recursos suficientes. E comezaron a acumular bombardeos sobre Londres e a propia Inglaterra, facendo unha chuleta. O poder de Wilhelm actuou dun xeito combativo. Moi parecido ao combate. Parecía que un pouco máis e Gran Bretaña quedaría de xeonllos. Pero entón os Estados Unidos entraron na guerra. E isto xa é grave. A Rusia tsarista capturou a India, Irán e a maior parte da Indochina. Algo foi tomado por Xapón en Asia. Despois diso, o samurai entrou nunha guerra cos Estados Unidos. A loita desenvolveuse no mar.
  E Alemaña lanzou un ataque aéreo e submarino contra Gran Bretaña.
  Rusia resultou estar na posición máis vantaxosa, que capturou moito case sen perdas e agora comezou a dixerir as súas novas colonias ...
  E a Primeira Guerra Mundial adquiriu un carácter prolongado.
  Os xaponeses no mar derrotaron inicialmente aos estadounidenses menos experimentados e hábiles. Pero entón os Estados Unidos, utilizando o poder económico, soltaron moitos barcos e os submarinos comezaron a tomar a iniciativa.
  Pero os alemáns, tendo o control de África e de case toda Europa: Italia foi capturada por Austria-Hungría, foron capaces, despois de tres anos de guerra submarina, de noquear á frota inglesa, e apoderándose do dominio do mar, desembarcaron na patria. .
  Os británicos loitaron desesperadamente, usaron tanques nas batallas. Pero os alemáns xa tiñan os seus.
  E en setembro de 1918, Londres caeu. E así os británicos continuaron a guerra desde Canadá. E Alemaña atacou os EUA. E a Primeira Guerra Mundial continuou con moita amargura.
  Debullado no seguinte 1919, os submarinos alemáns dos americanos e intentaron conseguilo. Pero Xapón é batido no mar e os Estados Unidos están no exterior. Ata agora, non foi posible chegar a América en avión. E cómpre construír apresuradamente unha enorme flota.
  E as batallas convertéronse en aire e auga...
  1919 e 1920 transcorreron sen grandes cambios, con batallas no mar. Os Estados Unidos sufriron grandes perdas, pero construíron novos barcos apresuradamente. Perdida e Alemaña, xunto coas colonias, e Xapón... En 1921, a Rusia tsarista, baixo a presión dos alemáns, accedeu a entrar na guerra. Agora practicamente todo o hemisferio oriental estaba en contra dos EE.UU.
  As tropas tsaristas lanzaron unha ofensiva en Alasca no inverno de 1922. E foi un movemento forte, xa que o territorio alí está case preto, de feito, limita.
  No exército tsarista apareceron bos tanques, deseñados polo fillo de Mendeleiev. Así como os primeiros helicópteros do mundo, e os bombardeiros máis potentes con seis e oito motores.
  E a Rusia tsarista xa se converteu nun rival formidable...
  E agora, no tanque pesado "Peter" - un dos primeiros entre os abultados, a tripulación de Alenka está loitando.
  A pesar da xeada de marzo de Alaska, as nenas pelexan descalzas e só en bikini. E o tanque é moi poderoso en Rusia.
  Alenka dispara cunha arma poderosa e moi mortal, e di cun sorriso:
  - Para o rei morren como heroes, para un político sen rei na cabeza, convértense en cadáveres en vida!
  Anyuta observou cunha chiscadela aos seus crueis compañeiros e tamén golpeando ao inimigo cun canón:
  - Non hai nada máis estúpido que morrer por unha persoa indigna, pero aínda é peor morrer por unha idea absurda!
  Alla tamén golpeou cunha forza colosal, movendo o seu talón espido na recámara da arma e berrou:
  - O maior gobernante non é nada ante Deus, e o político máis honesto, a miseria moral ante unha persoa real!
  María lanzou unha ráfaga de metralladoras e segaba moi agresivamente aos inimigos:
  - A neve está branca, pero tórnase negra das eleccións industriais, unha persoa nace limpa, pero aprende a ser porco, xa que se meteu en política!
  Matrena declarou, esmagando aos americanos que a atacaban con salvaxe paixón:
  - O político tenta presentarse como branco e mullido, pero en realidade é espinoso coma un cacto, só que non no deserto, senón no medio dun bosque cheo de carballos e tocos aserrados!
  Marusya garabateou ao inimigo, e tamén disparou desde un canón, destruíndo o búnker estadounidense e chirriu:
  - Se queres vivir coma un home branco, fai cousas escuras con inhumano sen escrúpulos!
  Olimpiada colleuna e apretou o seu talón espido sobre os pedais, tentando acelerar o seu poderoso tanque e berrou:
  - Vivir como unha persoa branca non depende da cor da pel, senón da cantidade de materia gris na cabeza e do talento brillante na capacidade de enganar á xente.
  E a nena heroe botará a rir...
  O exército tsarista móvese por Alasca... E a finais da primavera de 1922 xa entrou en Canadá.
  Nas batallas, o exército tsarista resultou non ser nada débil. E as nenas pelexan no ceo en avións de combate.
  Anastasia Vedmakova derrubou un avión americano, usando os seus dedos descalzos e chirriu:
  - A felicidade non se pode construír a base de sangue, pero coa axuda do diñeiro podes polo menos construír a ilusión de benestar!
  Akulina Orlova colleuno e cos seus dedos descalzos apuntou a metralleta cara ao obxectivo e estrelouse contra o inimigo, emitiu:
  - Podes soldar a unidade con ferro e sangue, pero o sangue, como o ácido, corroerá calquera metal, pero o amor unirase cunha cadea tal que non romperá nin o titanio!
  Margarita Magnitnaya golpeou e cortou ao inimigo, e fíxoo arder e chirriar:
  - ¡O demo creou a política para que a xente tivese un pouco de esperanza dos ruiseñores, e moito pico dos galos, e un número incalculable de problemas cantados polos corvos políticos!
  As nenas son unhas guerreiras moi sabias, nas que hai tanta calor e moita presión.
  Alicia e Angélica tamén están a disparar e segar aos inimigos.
  Alicia disparou, derrubando ao inimigo e lanzou:
  - Satanás naceu cando un político prometeu por primeira vez o imposible ata para o Deus Todopoderoso!
  Angélica lanzou unha granada de poder destrutivo cos seus dedos descalzos, arrincou aos americanos e chirriou:
  - Ninguén viu nunca a Deus, pero o ditador parpadea todo o tempo na pantalla, e tamén quere facerse coma o Todopoderoso, aínda que el mesmo parece máis un bufón falador!
  Alicia volveu lanzar a granada mortal co pé descalzo e berrou, rindo os dentes:
  - Non hai ninguén máis forte que o Deus Todopoderoso, pero, na mesquindade, o político é superior ao Demo, e é capaz de prometer algo máis alá do poder do Todopoderoso!
  Angélica tamén colleu e lanzou o paquete explosivo co seu talón espido, e arrullou agresivamente:
  - Se alguén pensa que non hai Deus, mirando para o noso mundo, asegúrese inmediatamente de que o Demo existe - mirando para os políticos!
  Victoria e Veronika tamén pelexan aquí.
  Victoria botou o seu pé descalzo e cicelado e esgazou unha masa de opoñentes en anacos:
  - Un político ten menos conciencia que as moléculas no baleiro, pero hai máis promesas que pingas no mar!
  Veronica observou, disparando ao inimigo e soltou un bumerang cos seus dedos descalzos e vyaknula:
  - Non hai pedras secas no río, xente honrada na política, que sente compaixón entre os ditadores, e os que votan aos que levan unha pedra no corazón serán castigados!
  Stalenida tamén loita aquí no exército tsarista. E co pezón escarlata do seu peito premeu o botón e chirriu:
  - Podes contar todas as pingas do mar, todas as estrelas do ceo, pero os políticos dan tantas promesas electorais que o número exacto descoñece o Deus Todopoderoso omnisciente!
  Tamara tamén goleou ás tropas ianquis. Ela volteou o tanque Maccabee cun golpe preciso e arrolou:
  - Cando un ditador restablece os termos de goberno, os valores de vida dos suxeitos baixo tal control tenden a cero e as promesas redúcense a nada!
  Os Catro Grandes tamén loitaron aquí.
  Natasha disparou un raio dende o seu pezón escarlata, queimou aos soldados ianquis e arrolou:
  - Tras restablecer os termos da ditadura, non poderás borrar en nada, e a memoria dos crimes e erros do tirano!
  Zoya tamén lanzou un púlsar de plasma máxico dun pezón de amorodo e chirriu:
  - O ditador ten un garrote entre as mans, pero aínda así será quen non se lle poida botar a unha caseta de gando!
  Agustín tamén apuñalou con raios de maxia de batalla dos seus pezones escarlatas e arrolou:
  - Deus non lle deu cornos a un porco, a un ditador da omnipotencia, a unha política de impunidade, senón a unha muller de eterna mocidade, pero cada un ten a posibilidade de conseguir o que se merece!
  Svetlana, cunha risa, soltou unha mancha devastadora dos seus pezones de amorodo, de completa destrución, e pronunciou:
  - Un lobo ten colmillos, un león ten poutas, un raposo ten rabo, un político ten unha lingua, un home ten unha cabeza, e un porco pésimo ten problemas - os cornos non medran!
  Así que os catro pelexan como as nenas son super...
  E no ceo, Albin e Alvin son debullados polos Estados Unidos para Alemaña. As nenas tamén, que podo dicir: super clase!
  Albina, premendo os botóns do joystick cos pés descalzos, derrubou un avión americano e arrolou:
  - O lobo aliméntase de patas rápidas, a muller está espida e as pernas esveltas, o lobo atormenta a vítima con colmillos, as mulleres matan a golpes con longas linguas!
  Alvina, esmagando ao inimigo e derrubando apretando o seu talón espido, colleuno e arrolou:
  - Correr prolonga a vida, pero por que unha lebre vive tan pouco? Porque non corre, senón que foxe, e quen foxe non sofre lonxevidade!
  As nenas, por suposto, esmagan aos americanos no ceo por completo. Canadá xa foi capturado e as batallas están en curso no propio territorio de América. Aquí a resistencia é feroz, pero non o suficientemente sistémica. Pero aínda así, avanzan as unidades alemás e rusas, e despois as xaponesas. Hai un clip real dos Estados Unidos. E aquí, por suposto, as mozas son as primeiras como loitadoras.
  Nicolás II comentou isto:
  - Hai mulleres na nosa Rusia,
  Que conduzan un avión en broma...
  Que todos no universo son máis fermosos,
  Destroza o inimigo en anacos!
  
  Nacen para gañar
  Para glorificar a Rusia durante séculos...
  Despois de todo, os nosos bisavós,
  Reuniron un exército para eles dunha vez!
  De feito, isto é xenial e combativo... Finalmente, a coalición achegouse a Nova York e Washington. E EEUU capitulou. Só o 25 de decembro de 1922. Así rematou a Primeira Guerra Mundial.
  O mundo tornouse máis tranquilo e as colonias redistribuíronse. Os países conquistados-gañadores dixeriron. Houbo unha rápida recuperación económica en todo o mundo. Rusia desenvolveuse especialmente rapidamente. Aínda que, por suposto, non pode haber paz eterna...
  Unha nova guerra xorde entre Alemaña, Austria-Hungría, que adquiriu colonias, e Rusia. O que importa aquí é de que lado está Xapón.
  Os alemáns queren vencer aos samuráis ao seu lado e aos rusos ao seu. E moito depende disto: quen será o gañador.
  Ben, a Segunda Guerra Mundial é outra historia. Pero con mozas tan loitadoras e duras, Rusia, en principio, non pode perder. Entón, que as nosas nenas sexan gloriosas!
  
  KURSK DUT SEN SEGUNDA FRONTE
  Nun dos universos paralelos, Xapón gañou a Batalla de Midway, como debería ser cunha probabilidade do noventa por cento. E despois capturou o arquipélago hawaiano. Samurai tamén chegou á India. Para salvar a súa colonia máis grande, Churchill viuse obrigado a trasladar parte das tropas de Exipto. O que levou a que a operación "Facho" fose adiada.
  Porén, isto aínda non afectou o curso da guerra no leste. Os alemáns foron derrotados en Stalingrado. O Exército Vermello avanzaba en Ucraína, pero entón Mainstein restaurou parcialmente a situación. E a primeira liña foi a mesma que no ano corenta e terceiro da historia real.
  Pero en Exipto, Rommel aínda agardaba por reforzos, incluídos os tanques Tiger: trinta pezas novas e catro divisións alemás e oito italianas máis. E conseguiu vencer aos aínda debilitados británicos chegando á canle de Suez. Nestas condicións, Churchill ofreceu en abril de 1943 aos alemáns unha tregua durante un ano. Roosevelt, que foi golpeado no mar polos xaponeses, e os Estados Unidos cada vez máis atormentados polo crecente número de submarinos alemáns, tamén propuxo unha tregua durante anos. E o bombardeo do Terceiro Reich baixou a intensidade aínda antes.
  Así, o Terceiro Reich tomou o control do norte de África, e liberou as súas mans no oeste.
  E tamén superas Johann Marcel seguía vivo. E isto tamén é unha gran vantaxe para o Terceiro Reich.
  Así, Hitler volveu aprazar a Operación Ciudadela para concentrar alí máis forzas e obter vantaxe na tecnoloxía.
  Marsella a finais do ano corenta e segundo derrubou trescentos avións, e por iso recibiu de novo a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Despois de que foi trasladado á fronte oriental. O que resultou moito máis chulo e non menos exitoso para o Marsella.
  Pero continuou loitando e por cincocentos avións no verán de 1943 recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Ademais, Marsella recibiu a Luftwaffe Platinum Cup con diamantes por catrocentos avións. Tamén ata agosto traendo
  O número de avións abatidos ata seiscentos Marsella recibiu unha cruz de ouro de mérito militar con diamantes. O primeiro entre os soldados do Terceiro Reich en acadar tal premio.
  A ofensiva nazi no Kursk Bulge comezou só o 1 de agosto de 1943. Houbo varias razóns para o atraso. Incluíndo o desexo de probar os últimos tanques na batalla. E non só coñecido na historia real: "Tiger", "Panther" e "Ferdinand". Pero o "León", que os alemáns puideron lanzar na serie, polo que despois da vitoria en Midway, o bombardeo do Terceiro Reich fíxose moitas veces máis débil, e os Fritz tiñan recursos suficientes para levar ao "León". tanque para a produción en serie. Algo antes, o traballo completouse no "Tiger" -2. Na historia real, podería ter sido lanzado seis meses antes para a produción en masa, pero a expectativa do Panther -2 impediuno. Neste caso, Hitler deu a instalación máis rápido "Tiger" -2 para levar a unha serie. E para facer o Panther -2 máis perfecto, para que cunha mellor protección non pesara demasiado e quedara máis baixo de silueta. E por suposto Rato. Esta máquina tamén, debido ao feito de que os aliados interferían menos cos alemáns, e despois deixaron de interferir por completo, tamén se creou nunha forma metálica antes e conseguiu entrar nunha pequena serie.
  Así que os alemáns xa tiñan en servizo o 1 de agosto: "Panther", "Tiger", "Tiger" -2, "Lion", "Maus" e "Ferdinand". Ademais, o "Tigre" xa parecía, como o "Ferdinand", algo anticuado. E o "León" que pesaba noventa toneladas, semellaba un "Tigre" -2 agrandado. Só a armadura lateral ten un grosor de 100 mm nas pendentes e a arma ten un grosor de 105 mm cunha lonxitude de cañón de 70 EL. É certo que as batallas reais demostraron que se trata dun canón de 88 mm con 71 el e máis rápido e mellor, aínda que o León ten outros máis potentes, pero só cinco tiros por minuto contra oito, e ademais, por suposto, unha oferta menor de proxectís.
  O aumento do calibre tamén é un menos...
  En xeral, os alemáns reuniron forzas colosais ... E foron capaces de gañar a supremacía aérea. E o Exército Vermello creou unha poderosa defensa. Os alemáns tiñan máis tanques, infantería, canóns e sobre todo avións que na historia real. Pero igualmente, xunto coas reservas da Fronte Esteparia, a URSS reuniu máis de dous millóns de soldados e oficiais, cinco mil e medio de tanques, uns trinta mil canóns e lanzadores e uns tres mil avións. E ao mesmo tempo, unha defensa moi desenvolvida en canto a enxeñaría.
  Os alemáns reuniron xunto cos aliados máis dun millón e medio de soldados, catro mil e medio de tanques, dezaseis mil canóns e lanzadores de gas e preto de catro mil avións.
  Así, o Fritz tiña superioridade só no aire, cedendo ás forzas terrestres. Sobre todo en artillería. Pero, por outra banda, a URSS tiña unha maior porcentaxe de canóns de pequeno calibre máis lixeiros. O Fritz tiña unha gran vantaxe en tanques pesados e canóns autopropulsados. Ademais, o nivel xeral de mobilidade do exército alemán era maior. Os alemáns tiñan vantaxe no número de motocicletas, camións e coches. Ademais, as entregas Lend-Lease practicamente cesaron.
  Polo tanto, as forzas están preto de nivel e o resultado da batalla non está claro. Os alemáns, quizais, son de mellor calidade, pero as tropas soviéticas tamén gañaron moita experiencia de combate. Moitas divisións das SS.
  Exército Vermello á defensiva. Así que as posibilidades son de cincuenta e cincuenta.
  O 1 de agosto, os alemáns conseguiron algunha sorpresa táctica, pero non estratéxica. Esta vez, os nazis puideron superar ao Exército Vermello desligando información errónea e a preparación da artillería non tivo lugar.
  Despois movéronse os monstros fascistas.
  No tanque "León", monta a tripulación feminina de Gerda. As nenas están listas para loitar. As cunchas rebotan na armadura do seu tanque como chícharos. Non podes levar nada na súa fronte.
  Gerda dispara cos dedos espidos dos pés e di:
  - Un político é unha merda que o mellor é saír nas turbulentas augas dunha campaña electoral!
  Charlotte dispara detrás dela e tamén golpea o canón soviético, dicindo agresivamente:
  - Aos políticos, como os nenos, gústalles moito compoñer, pero a diferenza dos nenos, fan que os votantes sexan orfos da mente!
  Lupanula das ametralladoras do tanque "Lion" e Christina, notando:
  - O político usa a súa longa lingua como rede para atrapar aos votantes coa intelixencia das libélulas!
  Magda tamén disparou do canón á súa vez, arrullando:
  - Un político é unha prostituta cuxa lingua é demasiado longa para dar pracer, e as pernas son demasiado curtas para empurrala cara arriba!
  E avións alemáns loitaron no ceo. Esta vez, o ME-309 entrou na serie, xa que os aliados non bombardearon e fíxose máis doado pasar á produción dun avión novo, máis avanzado e potente.
  O ME-309 tiña unha velocidade de ata 740 quilómetros por hora, que é unha gran cantidade de vehículos propulsados por hélice, e tres canóns de aire de 30 mm e catro metralladoras de 14 mm. Sete puntos de disparo para un loitador dun só asento son moito.
  Por suposto, Johann Marcel está fóra da competición, pero dúas mozas alemás, só as pilotos máis altas, abriron as súas carreiras: Albina e Alvina. E son fermosos, e pelexan no Kursk Bulge descalzos e en bikini.
  Albina derrubou un coche soviético sobre a marcha e chirriu:
  - O político quere converterse nun celeste, pero só ten orgullo para os ceos, ¡pero en realidade é un demo do inframundo!
  Alvina sinalou con agresividade, derrubando outro avión do Exército Vermello:
  - Un político ten un peteiro para mover e unha lingua para pinchar, pero este paxaro emplumado carece de ás para elevarse por riba dos seus propios problemas!
  Albina derrubou de novo un yak soviético no ceo e arrolou:
  - Un político é un aguia, e non está tan mal se non ten ás, ¡moito peor se é un galo sen cerebro!
  Alvina colleu e lanzou unha explosión de proxectís de aviación contra o inimigo e arrolou:
  - Un político, coma unha muller, é caprichoso e encántalle entregarse por cartos, pero só é capaz de dar a luz monstros ao mando, cabras no xardín e porcos no peto!
  As nenas fixeron unha chuleta coa aviación soviética...
  Albina no ME-309 cortou o coche soviético e observou:
  - A técnica sen mans humanas está morta, e sen cerebro mata ao creador!
  Alvina estivo de bo grado con isto, derrubando un bombardeiro soviético de primeira liña coa axuda dos seus dedos descalzos:
  - Se o comandante é un carneiro, ningunha técnica, nin sequera inventada por un raposo, axudará a gañar un duelo con alguén que non sexa un paxaro carpintero.
  Nenas no ceo Loitaron contra o Exército Vermello como pegajosos. Os alemáns puideron meterse nas posicións das tropas soviéticas. E nos dous primeiros días percorremos quince ou vinte quilómetros.
  O tanque "Maus" participou nas batallas por primeira vez. Tamén conta cun equipo de rapazas, dirixido por Adala.
  O coche alemán pesa cento oitenta e oito toneladas. Isto ten moito peso. E móvese con forza.
  Adala dispara o seu canón de 128 mm contra as liñas soviéticas e arrulla:
  - Se un político é sempre un porco, entón un ditador é polo menos ás veces un león, pero ao mesmo tempo arrinca anacos gordos ao votante!
  Agatha aceptou, disparando o seu canón de 75 milímetros, tamén usando os seus dedos descalzos:
  - Un soldado é nalgúns aspectos só un peón nun taboleiro de xadrez, pero pode converterse nun xeneral, un político, aínda que sexa unha figura importante, seguirá sendo para sempre unha mestura de raposo e porco!
  A moza do petroleiro Matilda arremeteu con metralladoras e chiscou, facéndolle o ollo aos seus mozos:
  - Unha persoa ten dous inimigos principais: a pobreza e a vellez, pero se o primeiro pode ser derrotado por algúns, entón a partir do segundo só hai unha salvación: a morte!
  Viola, tamén unha rapaza fermosa, mentres conducía un tanque, arrullou, mostrando os dentes, cor das perlas:
  - Tanto o rei como o escravo nacen dunha muller con dor, pero a política dá a luz a traizón cun tormento insoportable para os votantes!
  Dominica, axudando a cargar un proxectil pesado nunha arma poderosa, comentou loxicamente:
  - Cando Deus quere castigar á lixeira, priva a mente do gobernante durante un mandato presidencial, pero se o Todopoderoso quere castigar seriamente, entón os votantes son privados dunha opción razoable para todas as empresas.
  E a nena botará a rir. E golpearán ás tropas rusas con bastante profundidade.
  "Maus", o tanque, por suposto, é grande e ben protexido desde todos os ángulos. Pero caro, pesado, lento. Pero as cunchas del verten coma chícharos. Neste sentido, este tanque é adecuado para un avance e permítese avanzar. Só o colleu e explotou nunha mina.
  Agatha comentou con sarcasmo:
  - Cando Deus ten problemas de tempo, os votantes non teñen tempo suficiente para arrepentirse da súa elección de políticos!
  Adala disparou o seu canón contra as posicións soviéticas, volteando o obús e asubiou:
  - Aínda que o elector teña sete tramos na fronte, aínda elixirá un político con sete venres na semana, e un eterno día libre en cumprimento das promesas electorais!
  Matilda, garabateando desde ametralladoras, arrastrándose no "Maus" ata os soldados soviéticos e matando aos rusos, comentou:
  - É mellor ter un rei que sete boiars no trono, sete babás teñen un fillo sen ollo, sete boiars teñen poder sen rei na cabeza!
  Viola intentou sacar o tanque do campo minado, apoiándose nos seus pés descalzos e observou:
  - Mesmo a tiranía é mellor que a anarquía total, un lobo matará menos persoas que un millón de mosquitos saturados de infección!
  Dominika, cedendo a outro proxectil pesado, observou de forma bastante racional e sabia:
  - O elefante ten medo a un pequeno rato, un formidable ditador do imperio caerá por unha pequena gota de veleno e un pequeno bacilo deitará mil millóns de persoas!
  O poderoso "Maus" en marcha atrás dalgunha maneira gateou cara atrás. Os nazis estaban preparados para novas vitorias ou viceversa.
  O Kursk Bulge retumaba e brillaba... E as batallas aquí son tan crueis e furiosas.
  Como correntes de lava en erupción. E non pares, non cambies de perna...
  Brillan as nosas caras, brillan botas...
  Hitler recibía noticias da fronte cada hora. A ofensiva non foi exactamente segundo o previsto, pero os nazis encaixáronse. O tanque "Mouse" mostrou a súa capacidade de supervivencia. Como é Leo. Pero en xeral, os coches superpesados non son moi bos. "Panther", debido ás debilidades dos lados, non foi moi tenaz. Pero o "Tigre", que, pola súa forma cadrada, era considerado obsoleto, parecía bastante bo. Quizais o mellor de todos os tanques alemáns. E este, por suposto, foi un pequeno descubrimento do Kursk Bulge.
  No ceo, os alemáns tomaron o dominio. E Johann Marcel, coma sempre, brillou, derrubando a ducias de rusos. Pero claro que as mozas Albina e Alvin mostráronse con forza. A nova estrela de Ace Huffman tamén comezou a subir. E Rudel tamén destruíu tanques soviéticos nun avión de ataque. E Helga tamén apareceu no Focke-Wulf. A rapaza tamén é un as moi forte.
  Incluso declarou, golpeando outro tanque soviético:
  - O xadrez require lóxica, intuición e enxeño para gañar, en política a miúdo abonda cunha mesquindade, aínda que a vitoria sempre é Pírrica!
  Rudel estaba de acordo con isto, aínda era novo e aínda non lisiado:
  - Un guerreiro en guerra é semellante a Satanás, se non pola forza, entón pola coraxe coa que se precipita contra o deus da guerra!
  Os alemáns, por suposto, están loitando duro. Pero o Exército Vermello tamén loita como unha aliaxe de titanio. E os loitadores soviéticos non ceden nin un só paso, sen loitar.
  Alenka tamén está en batalla co seu equipo por diante da punta da cuña nazi. E aos alemáns encántalles romper o inimigo deste xeito.
  Alenka lanzou unha bomba cun pé descalzo de forza mortal e chirriu cunha risada:
  - Unha persoa nace co desexo de coñecer a sabedoría, pero só unha cabra nace con barba, e iso non sempre é literal!
  Anyuta, disparando contra os nazis, estivo de acordo con isto, lanzando unha granada co pé descalzo:
  - Un home quere ter a forza dun touro, pero a mente dun burro convérteo nun carneiro para unha churrascada!
  Alla, disparando ao inimigo e lanzando un paquete explosivo cos seus dedos descalzos, vyaknula:
  - Non hai nada imposible para o progreso, só para dar felicidade a todos, é impotente, pola omnipotencia da envexa humana e do egoísmo!
  María tamén golpeou ao inimigo, esnaquizou a fondo o tanque cun lanzamento do seu pé descalzo e arrolou:
  - Mesmo o Deus Todopoderoso é impotente para dar a felicidade a todos, polo que nin o Todopoderoso atopou un antídoto para tales calidades: cando todo non é suficiente para unha persoa, e parece que todo é mellor cun veciño, incluída a súa muller!
  Marusya deste batallón de nenas descalzas lanzou un montón de granadas coas súas plantas espidas e arrolou:
  - A verdadeira felicidade non é cando tes todo o que queres, xa que isto é pouco realista incluso para un multimillonario, senón cando deixas de envexar ao teu veciño, aínda que isto é moitas veces unha fantasía.
  Matrena, esta moza curtida e musculosa que levaba nada máis que bragas, lanzou cos pés descalzos un pesado paquete explosivo de carbón casero e arrullou:
  - Parecía que era máis fácil vencer a envexa do teu veciño e mirar ben á súa muller, pero ás veces é máis fácil deixar caer o ceo ao chan que deixar de ter celos do éxito doutro!
  Olympias é unha rapaza poderosa e heroica que colleu e lanzou todo un barril de explosivos, destrozou unha masa de nazis e mesmo deu a volta ao tanque Panther e cantou:
  - Como podes vencer o egoísmo en ti mesmo: deixa de lembrar que o teu antepasado é un mono, pero lembra que fuches creado a imaxe e semellanza de Deus e naciches do Todopoderoso, e que o teu principal obxectivo é servir aos celestes!
  Pero Stalenida, xunto coas pernas nuas Tamara e Veronika, apuntaron cun canón de 203 mm. E como se dispara contra os ratos. Teoricamente, unha arma deste tipo pode incluso atravesar este monstro, pero... O proxectil, aínda que pesado, non perfora a armadura e rebota coa armadura deste monstro. Con todo, 250 mm de metal inclinado na fronte. Tal é a creación do pensamento da enxeñería do Terceiro Reich.
  Steelenida comenta entre risas:
  - Unha persoa pasa de mono a omnipotencia, un político ascende na carreira de raposo a unha ditadura porcina!
  Victoria, Verónica e Tamara, descansando sobre os seus pés descalzos, meteron un proxectil de cen quilos no arma e comezaron a dirixila.
  Victoria, esta fermosa rapaza en bikini, que mostraba os dentes, comentou astutamente:
  - Moitos problemas agardan a unha persoa na vida, pero despois da morte, a alma aínda ten que atopar un lugar para si mesma, os pecados non están permitidos ao ceo e os galos picotarán no inferno.
  Verónica, apoiando os seus tacóns espidos na herba cor esmeralda, tamén estivo de acordo con isto:
  - O corpo ás veces é difícil de levar, e a alma é ingrávida, se viviches pecaminosamente, non atoparás un fogar no paraíso!
  Tamara cunha risa, mostrando os dentes, declarou loxicamente, facendo chispas dos seus dentes:
  - A un home gústalle mirar as pernas núas das mulleres, e a unha muller gústalle conducir, xa se puxeron os zapatos ata as orellas e lle arrancaron tres peles de home debaixo do talón!
  Stalenida mostrou os dentes cun sorriso de dentes brancos e moi agresivo, e apoiando os seus tacóns redondos e espidos, sinalou:
  - Un home debaixo do tacón dunha muller dun zapato elegante é moito máis agradable que baixo unha bota de ditador, sobre todo se é un zapato de bast con intelecto!
  Victoria riu mentres enviaba o proxectil en arco e dixo:
  - Un político sempre é un animal jorobado, pero ten en común cun camelo, só que nos quería cuspir!
  Verónica declarou con agresividade, chiscando o ollo e fermosamente, con gran dignidade:
  - ¡O político cúspennos coma un camelo, pero ao mesmo tempo quere que as nosas costas se dobran coma jorobas en reverencia á súa insignificancia!
  Tamara notou con agresividade, levando outro proxectil enorme e destrutivo:
  - Un camelo é un vapor do deserto, e un político é un porco que converte unha terra florida en ermo!
  Na terceira xornada, os alemáns avanzaron un pouco máis. "Ratos", "Leóns", "Tigres" e "Panteras" comezaron a romperse con máis frecuencia. Houbo moito balbordo con eles.
  Gerda observou ao enviar un proxectil desde un canón contra un búnker soviético. O canón alemán máis poderoso era máis efectivo aquí que os pequenos proxectís do Panther.
  - Canto máis pesada é a carne dun home, máis difícil lle custa converterse nun peso aos ollos dunha muller como instrumento para o pracer do corpo!
  Charlotte sinalou, enviando un proxectil mortal á posición das tropas soviéticas:
  - Os cerebros son suaves ao tacto, pero teñen máis poder de penetración que os puños de ferro fundido.
  Kristina disparou contra o inimigo, noqueou ás tropas soviéticas e chirou, mostrando os dentes:
  - Se a túa cabeza é un óso sólido, entón a posición na vida será fráxil!
  Magda golpeou o inimigo, usando os seus dedos espidos, esnaquizouno, dándolle volta ao canón ruso e comentou:
  - Non hai maior fortaleza para unha persoa que o recoñecemento dos propios erros, pero para un político isto non serve de nada, xa que se estraga con bastante conciencia, ¡e o votante equivocase escollendo a el!
  As nenas son tales que non podes discutir con elas...
  Dúas mulleres francotiradoras Alice e Anzhelika tamén loitan dende o lado soviético.
  Tamén golpearon contra os nazis.
  Alicia disparou e dixo facéndolle o ollo á súa parella:
  - Se es un martinet de carballo, entón deberías ser o mesmo xeneral de pandeiretas, coma un rei espido, ao que lle quitaron as lascas!
  E cos seus dedos espidos lanzou unha granada, esgazando aos nazis.
  Angélica tamén golpea o Fritz, e co seu talón espido sucumbe á destrución da morte e chirri:
  - O político no seu egoísmo non pode nin prometer nada útil para o elector, xa que a montaña de ouro, que non vale un céntimo, só pode esmagar!
  Alicia volveu disparar con precisión ao inimigo, lanzou un mortal cos dedos da súa perna núa e chirriu:
  -Na mentira, o político non é igual, en xustificar o incumprimento da promesa, é un virtuoso en absoluto!
  Angélica ri, e a liña corta a moitos fascistas, e unha morea de granadas voan dende a sola pelada da beleza. A rapaza ruge:
  - O político intenta mentir para arrebatar a parte do león, e porco por anacos gordos, pero só se fai pasar por león, pero porco de verdade!
  
  Golpe aplastante DO CAMPIÓN KARPOV
  Anatoly Karpov en 1984 logrou derrotar a Garry Kasparov no partido polo campionato mundial no trixésimo primeiro partido. E o partido rematou cun resultado de seis a cero a favor de Anatoly Karpov. O terceiro caso na historia dos partidos de xadrez para o campionato do mundo, que rematou cun resultado seco, cando o vixente campión do mundo non conseguiu gañar nin unha partida.
  Anatoly Karpov tamén puido superar a Bobby Fischer e ELO. Foi unha vitoria fantástica, da que estar orgulloso.
  Frustrado, Garry Kasparov deprimiuse e deixou de xogar ao xadrez.
  Anatoly Karpov continuou as súas actuacións. En 1986, tivo un duelo con Sokolov. O partido tamén pasou dende o principio a un gol, despois de once partidos o marcador converteuse en: catro cero a favor de Karpov. E só o décimo terceiro partido Sokolov, utilizando unha novidade inesperada, logrou empapar o marcador. Pero Karpov aínda rematou ao seu rival no decimocuarto xogo e no décimo oitavo. Este partido foi dominado de forma esmagadora por Karpov. E Karpov xa é cinco veces campión do mundo como Mikhail Botvinnik.
  Pero en 1988 tivo lugar un duelo con Yusupov. Anatoly Karpov foi considerado o claro favorito. Aínda non é vello. E Yusupov xa estaba perdendo ante Sokolov, que foi case completamente derrotado por Karpov. E, en xeral, non se consideraba un atleta tan súper de clase. E en termos de clasificación, quedou moi atrás de Karpov. Pero Garry Kasparov mesmo estaba por diante del antes do devastador partido.
  Pero a loita resultou moito máis teimosa. A sensación produciuse dende o principio, cando Yusupov tomou o liderado. Despois Karpov empatou e tomou a vantaxe no décimo partido. Pero o décimo terceiro Yusupov derrotou e igualou o marcador. E dezaseis partidos infligiron unha sensacional derrota a Karpov coa Defensa Siciliana, aplicando unha nova táctica.
  E pasou adiante! Foi cruel!
  Karpov conseguiu igualar o marcador de novo só no vixésimo segundo xogo ... Despois avanzou no vixésimo sétimo xogo. E despois de gañar o trixésimo primeiro partido, conseguiu facer o marcador de cinco-tres... O partido continuou con gran persistencia ata que Anatoly Karpov puxo un punto de vitoria no cuadraxésimo primeiro partido.
  O partido resultou ser o máis longo da historia do xadrez: corenta e un partidos, e moi teimudo. E Yusupov gañou autoridade e respecto cunha resistencia impenetrable tan dura ao campión do mundo.
  E Anatoly Karpov superou a Mikhail Botvinnik converténdose nun seis veces campión do mundo.
  En 1990, Anatoly Karpov volveu xogar un partido para o campionato mundial. E contra el está Vishy Anand. Mozo xogador de xadrez da India. Dezaoito anos de diferenza. Karpov pronto cumprirá corenta anos. E o seu opoñente aínda ten vinte e un anos e en breve cumprirá vinte e dous. Como recorda a Kasparov. E a valoración de Anand non é mala. E hai grandes vitorias nos torneos.
  E así comeza a feroz batalla. Como era de esperar, o partido con Anand foi un acontecemento extraordinario. E haberá unha liorta seria nela.
  De feito, ao principio Karpov e Anand intercambiaron golpes. Entón Karpov púxose por diante... No partido dezaseis Anand igualou... Só no vixésimo sétimo partido Krapov volveu estar por diante... Despois Anand volveu igualar o marcador no trixésimo segundo partido... No corenta e dous. primeiro partido Karpov púxose por diante de novo. E gañou o cuadraxésimo sétimo encontro, pero Anand gañou no cuadraxésimo oitavo... Despois do cal, por primeira vez na historia do xadrez, anunciouse un descanso de tres meses, o máis longo da historia do partido.
  Neste partido Anand amosou unha gran habilidade en defensa. E estivo marcado por un récord, e un mundial.
  Despois de tres meses retomouse o encontro... Despois do empate no cuadraxésimo noveno partido, Anand gañou o quincuaxésimo. E o marcador igualouse... seguiron dezaseis empates máis, ata que o Karpov finalmente gañou o sesenta e sete partido. E por fin rematou o superpartido.
  En 1992, Anatoly Karpov intentou bater o récord de Lasker polo número de partidos gañados no campionato mundial. E o inglés Short converteuse nos seus rivais. Que non se consideraba en absoluto favorito e tiña unha valoración bastante baixa.
  Pero Anatoly Karpov perdeu dous partidos no inicio do intercambio de golpes, a vantaxe era de dous puntos. No décimo terceiro partido, Short foi quen de aumentar o marcador en catro a un. E xa era unha sensación. No vixésimo cuarto partido, Short volveu gañar, levando o marcador a cinco un. E agora a vixésimo sétima entrega de Karpov está a pechar a diferenza. Pero no trixésimo segundo partido, Short marca o sexto gol e convértese en campión do mundo. Ao mesmo tempo, cun resultado moi convincente -seis-dous! Aquí está un partido realmente sensacional.
  Pero segundo as regras da FIDE, Karpov ten dereito a unha revancha. Ademais, o partido ascende a seis vitorias, e non hai ningún hándicap para o campión.
  E a vinganza pedíano, a pesar da sensación de Short. E en 1993 ten lugar a revancha.
  Primeiro gañou Anatoly Karpov e despois perdeu. Despois gañou tres partidos seguidos. Despois outro partido... O marcador converteuse en cinco un... Entón Short gañou un punto... Pero no vixésimo sétimo partido, Anatoly Karpov puxo un punto de vitoria. E de novo unha vitoria rotunda. E o marcador converteuse en seis - dous, pero xa a favor de Karpov.
  E ao facelo, o récord de Lasker bótase, o que é moi chulo.
  En 1994, un novo xogo de Anatoly Karpov. Nesta ocasión o seu opoñente é Gatta Kamsky. O xadrecista é novo e moi teimudo. A diferenza de idade é de vinte e tres anos. E hai que dicir que Karpov ten un serio rival.
  O partido non comezou moi ben para Kamsky. Despois de vinte partidos, o marcador era de cinco - un a favor de Karpov. Pero Kamsky gañou o vixésimo segundo xogo, o vixésimo cuarto e o vixésimo sexto, reducindo a diferenza no marcador. E todos os partidos deste partido disputáronse ao control do tempo. Karpov gañou o vixésimo sétimo xogo e converteuse en nove veces campión do mundo. Este é un resultado destacado e que bate récords na historia do xadrez.
  Anatoly Evgenievich dixo que hai que converterse polo menos nun dez veces campión do mundo para que sexa unha sensación, un récord e unha figura redonda.
  Pero en 1996, Anand loitou de novo con Anatoly Karpov. Esta vez, o indio ten a clasificación máis alta do mundo. E está en ascenso. E Anatoly Karpov xa ten corenta e cinco anos, e todos lembran como loitaron hai seis anos. A loita vai ser dura.
  Os seis primeiros partidos disputáronse nunha forte loita. Os xadrecistas gañaron dúas partidas cada un... Despois seguiron unha serie de empates e a vitoria de Anand no décimo terceiro partido. Despois Vishy gañou o décimo sexto partido... E o vixésimo cuarto no siciliano... No vixésimo sétimo, Karpov pechou a diferenza... Pero o trixésimo segundo gañouno Anand. E no trixésimo sexto partido, o indio rompeu a defensa de Karpov e converteuse no décimo cuarto campión do mundo.
  Despois de perder o partido cun marcador de seis a tres, Anatoly Karpov decidiu xogar en vinganza. Novidade, esta vez o terceiro partido para o mundial.
  Se na historia real do xadrez o enfrontamento Karpov-Kasparov foi o que máis bateu récords, entón aquí está Ananda-Karpova.
  Xa se disputaron cento tres partidos, entre eles un récord de sesenta e sete duelos. Ademais dos do torneo. E despois está a terceira partida sen límite.
  Anatoly Karpov está, por suposto, preparado para aproveitar o dereito á revancha. E aquí de novo a batalla de dous cabaleiros de capa e puñal.
  O ano é 1997 - Karpov ten corenta e seis anos. E non é tarefa fácil gañar un partido sen límites. Pero hai que gañar.
  A loita comezou con cautela... Os oito primeiros partidos remataron con empate. Entón gañou Anand... Entón Vishy gañou o décimo sétimo partido e púxose por diante cun marcador de dous a cero... Máis vitoria no vixésimo terceiro partido.... E só no vixésimo sétimo encontro, Anatoly Karpov rompeu o marcador. Dalgunha maneira, no vixésimo sétimo xogo, Anatoly Evgenievich sempre gaña. E aquí están os novos xogos... Anand non ten présa... No 41º xogo gaña dende o 47º. E as negras pon un punto gañador no corenta e oitavo.
  Así rematou o partido, o terceiro e último enfrontamento récord entre os dous xenios.
  Anatoly Karpov admitiu que o seu tempo pasou e está satisfeito de que pasou á historia como nove veces campión do mundo e récord neste deporte. En total, Karpov foi campión do mundo durante vinte anos, só superado por Lasker.
  E Garry Kasparov interesouse pola política. Foi membro do consello. Creou o seu propio partido - "Pensando en Rusia". En 2000, presentouse á presidencia de Rusia e ocupou o último lugar. E pronto deixou a política activa, despois de ter recibido un posto no Ministerio de Asuntos Exteriores.
  E o novo campión do mundo desde 1996 é Vishy Anand. O hindú conseguiu aguantar ata 2014 -dezaoito anos- só Lasker e Karpov tiveron máis! Pero Anand, xogando partidos cada dous anos, foi capaz de superar a Karpov en canto ao número de partidos e á multiplicidade do campionato. Converterse no dez veces campión do mundo da historia e disputar trece partidos do campionato mundial.
  Ata que foi substituído por Carleson.
  O impacto no curso da historia mundial resultou ser significativo. Porque o universo é diferente, e todo cambia un pouco. Garry Kasparov venceu a Vladimir Zhirinovsky na Duma Estatal, como resultado do cal perdeu a súa autoridade. E en 1995, pasaron as eleccións á Duma Estatal en lugar do Partido Liberal Democrático - KRO. E cambiou moito. Sobre todo cando se trataba da votación para imputar a Yeltsin. Houbo votos suficientes nesta Duma Estatal e produciuse a destitución. Eltsin marchou e Yevgeny Primakov converteuse no seu sucesor. E o fenómeno de Vladimir Putin non tivo lugar. O propio Putin renunciou ao cargo de director do FSB
  en negocios. Pero non tivo moito éxito. E así seguiu sendo un funcionario pouco coñecido.
  Yevgeny Primakov exerceu dous mandatos como presidente e en 2008 entregou o trono a Luzhkov. Gobernaba ata 2016. Tamén dous mandatos, e despois del converteuse en presidente Gennady Zyuganov. A política de Rusia foi máis relaxada, Estados Unidos non foi intimidado... En Ucraína, Yanukovych cumpriu dous mandatos e en 2020 perdeu ante o multimillonario Poroshenko. Vitali Klitschko boxeou un pouco máis que a historia real... Stevenson gañará, e tres boxeadores máis, incluído Alexander Povetkin. E marchou só en 2016, negándose a loitar cun bombardeiro de bronce.
  Wladimir Klitschko desempeñou algo máis de éxito. Derrotou a Tyson Fury, e despois a Glazkov e Brown. Pero aínda así, aos corenta e un anos, perdeu ante Anthony Joshua. Pero foi capaz de bater o récord de Joe Louis. E este é tamén o seu destacado logro deportivo.
  Crimea seguía sendo parte de Ucraína. O mundo é máis tranquilo e pacífico. ISIS non apareceu. Non houbo ningún ataque terrorista o 11-S. Os talibán finalmente derrotaron a alianza do norte e tomaron o control de Afganistán. E agora hai paz. Lukashenka, que cumpriu dous mandatos en 2006, de acordo coa constitución, recibiu unha pensión honorable. E o ex primeiro ministro Sidorsky converteuse en presidente. E tamén cumpriu dous mandatos e en 2016 trasladou o poder a Korotkevich.
  Todo resultou mellor que na historia real. No mundo, nin sequera se produciu a infección por coronavirus. E este é, sen dúbida, un bo logro.
  A carreira de xadrez de Bobby Fischer deu un xiro algo diferente. O monstro do xadrez, despois de gañar en Spassky en 1992, colleu e xogou un partido con Ljubojevic. Derrotouno nun estilo máis devastador. Despois derrotou a Korchnoi... Tamén xogou con Ivanchuk, esta vez en empate. E en 1999 xogou un partido con Karpov ata dez vitorias. Cunha cuota enorme.
  Aínda que non fose polo título mundial, este partido espertou un enorme interese.
  Bobby Fischer gañou o primeiro xogo... Despois unha serie de dez empates e derrotou a Karpov en resposta... Despois outra serie de empates... Ata que Fischer gañou o vixésimo cuarto xogo, e Karpov gañou o vixésimo sétimo. Entón Fischer gañou a partir do trixésimo segundo xogo. Karpov gañou o cuadraxésimo primeiro.
  Despois intercambiaron golpes na corenta e sétima e na corenta e oitava entrega. E o marcador converteuse en cinco - cinco ... Entón os dous veteranos do xadrez descansaron durante tres meses. Prepárate para continuar a loita. E realmente é posible bater a marca de sesenta e sete partidos con Anand neste partido.
  E a cota do partido tamén é récord. Cen millóns de dólares... E por suposto un partido longo en diferentes cidades é o máis rendible. Así, Bobby Fischer está á altura das expectativas botando esta ou aquela cónica. E organizando escándalos de cando en vez.
  Ou virá cun casco, ou os Karpov acusarano de usar psíquicos. E despois de moitas outras formas. E puxo uns lentes de espello, con medo a unha mirada hipnótica.
  O cuadraxésimo noveno lote non foi unha excepción. Fisher, vestido cun disfraz de Papá Noel, comezou a repartir agasallos. E parecía bastante divertido. O partido rematou con empate... Despois doce empates máis...
  No xogo do sesenta segundo, Fischer volveu volver ao movemento E-2 - E 4, e Karpov elixiu de novo a Karo-Kan. Fischer conseguiu atopar un impulso de ataque e conseguiu a vantaxe. O partido durou case cen movementos ata que Karpov dimitiu nunha posición desesperada... No sesenta e sete partido, Anatoly Karpov conseguiu igualar o marcador. Despois, a partir do xogo sesenta e oitavo, bateuse o récord anterior de Karpov e Anand... E estirouse a serie de vinte empates máis longa da historia dos partidos de xadrez. Ata que Bobby Fischer gañou no partido oitenta e oitavo e tomou a vantaxe. O marcador era de seis - sete... E de novo noventa e seis partidos e outro tres meses de descanso, unha serie de empates. Este partido máis longo da historia do xadrez foi cuberto pola televisión. E xerou moitas bromas. Por exemplo, cando se cargou a lista completa de xogos do partido Fischer-Karpov, houbo que cambiar o reloxo: unha pila de libros foi a outra zona horaria.
  O partido retomouse de novo... Fischer volveu gañar no partido 100, o marcador foi de seis - oito a favor de Fischer. E isto é grave. Pero Karpov seguiu aguantando como unha pedra. E no xogo 111, conseguiu pechar diferenzas... Despois unha serie de empates... E Karpov gañou o partido 131, igualando o marcador. Despois ata cento corenta e catro partidos foron empates. E de novo un descanso de tres meses... Un partido tan longo, e o marcador segue sendo oito-oito. E agora, tres meses despois, volveu. A partida de xadrez máis longa da historia do mundo.
  E isto é moi grave. E bastante fresco e solemne. E unha forza colosal logros visibles.
  E agora retoma o partido polo campionato do mundo... Fischer incluso chanceou con que algúns non vivirían para ver o final deste enfrontamento. E a loita resultou moi importante.
  A nova serie de empates foi a máis longa da historia do xadrez, bloqueando o logro anterior deste partido. E só no xogo cento sesenta e un gañou Anatoly Karpov. Só quedaba un paso por dar. Pero no xogo cento noventa e segundo, Bobby Fischer anotou outra vitoria cara ao final e o marcador converteuse en nove - nove! E de novo un descanso de tres meses.
  E o partido máis longo da historia durou ata a primeira vitoria.
  E en xeral é super - e hiper! Igual que nas películas! E nada se compara!
  Nesta ocasión Fischer e Karpov xogaron a quinta parte do partido en Moscova. E hai que dicir en sentido figurado - super! E o xogo é tan marabilloso e loitador.
  Retomouse o partido do Mundial. Máis precisamente, só unha partida por cen millóns de dólares, a máis marca do mundo. E foi con moita presión.
  Máis precisamente, seguiu de novo unha serie de sorteos. A serie máis grande da historia do xadrez. Corenta e sete partidos. Aínda que non se pode dicir que non houbese loita neles. E Bobby Fischer e Anatoly Karpov estiveron ao bordo da derrota máis dunha vez.
  Pero corenta e sete empates. Unha loita feroz - sen o máis mínimo compromiso. Sen piedade ningunha. E ao mesmo tempo sen sangue e sen a vitoria dun ou doutro bando. Pero aquí chega o último douscentos corenta partido deste partido. Entón é posible un descanso de tres meses. Só dende, onde estará a secuela? O interese polo partido é invariablemente grande, e hai moita xente que quere acollelo.
  Moitos queren a continuación deste espectáculo, este é un super maratón. E este partido marabilloso e inimitable. Que acaba de converterse en super.
  Pero Bobby Fischer ten outros plans. Está claro que non quere loitar contra Karpov de novo.
  E no seu último xogo, branco, está preparado para poñerlle fin. E que? Moita sorte loitador!
  Bobby Fischer presentou un novo plan contra Karpov. Si, o movemento E - Dous - E catro xa está de novo esquecido. E agora a elección é a de Karpov. Destetado das aberturas abertas e xogando case todo o tempo ás pechadas, Anatoly Karpov comezou a pensar. Quería xogar Caro-Kann... A súa defensa da coroa e tomou o peón C. Pero moveuno dúas casillas. Que haxa unha defensa siciliana e unha auténtica loita... Que unha auténtica batalla atrona na parte final do partido de Moscova.
  Bobby Fischer frota as mans satisfeito. Ocorréuselle un plan moi orixinal. Sen enroquecer, o peón do flanco de rei comezou a lanzarse á batalla, empuxándoos desesperadamente cara adiante.
  Anatoly Karpov aceptou este desafío. E tamén estaba preparado para loitar. Aínda que a xogada de Fischer parecía ser antiposicional.
  Os dous adversarios loitaron moi duro. Fischer puido gañar vantaxe no espazo. E sacrificando un peón para desenvolver un ataque forte. Anatoly Karpov, ao estar en problemas de tempo, cometeu varios erros e conseguiu un xaque mate. Así que o partido por grandes cartos rematou de forma moi efectiva. Durou duascentas corenta partidas e resultou ser un récord na historia de todo o mundo do xadrez. E quizais en xeral o partido máis longo do mundo do deporte e da humanidade.
  Iso realmente foi unha loita... E a loita é o que necesitas!
  Fischer e Karpov entraron na historia mundial de todos os deportes coa competición máis longa. E unha das taxas máis altas do mundo do deporte. Só os boxeadores profesionais podían conseguir máis, e nese momento non había tales taxas entre eles.
  Bobby Fischer recibiu dous terzos do premio como gañador. E Anatoly Karpov con un terzo gañou máis que nos seus partidos anteriores. E por suposto que goza. Despois diso, Bobby Fischer xa non actuaba e pronto morreu. Anatoly Karpov xogaba de cando en vez, pero sen moito éxito. Non obstante, reuníronse con Kasparov en 2010. Harry non xoga desde hai moito tempo e foi adestrado. Pero Anatoly Karpov tamén envelleceu.
  Así que as posibilidades eran case iguais.
  O partido foi ata as seis vitorias... Tamén ilimitado e por moito diñeiro. Aínda que máis modestamente que con Fischer.
  Nun primeiro momento, Anatoly Karpov, que xogou moito nos últimos vinte e cinco anos desde a loita con Kasparov, e como resultado tomou o liderado.
  Despois dos primeiros nove partidos, o marcador foi de tres a cero a favor de Karpov. Anatoly Evgenievich gañou o primeiro partido. Garry Kasparov, xogando de negro, inmediatamente comezou a sacrificarse e ir ás complicacións. E no primeiro partido houbo moitas sorpresas. Karpov fixo o primeiro movemento - E-dous - E - catro, que era raro na súa práctica. E Garry Kasparov ao principio aceptou e rexeitou a defensa siciliana, e comezou a moverse de forma completamente extravagante. Primeiro, lanzou o peón F á batalla, despois xogou co cabaleiro e, de novo, en resposta ao movemento de Karpov, lanzou o peón veciño. E entón Karpov colleu outro. Aínda que Garry Kasparov gañou un tempo, quedou dous peóns por baixo e cun rei débil.
  Esta foi a táctica orixinal de Kasparov. O que permitiu nese caso ter complicacións. Pero a recompensa para el foron dous peóns e a posición non moi segura do rei. E un tempo para as negras non é suficiente para gañar. E as brancas teñen unha gran vantaxe no centro. Karpov, por suposto, converteu a súa vantaxe. Pero Kasparov perdeu... Despois houbo empates e vitorias de Karpov coas brancas no sétimo e noveno partido.
  A historia parecía repetirse, pero no décimo terceiro partido da defensa siciliana, Kasparov aplicou unha novidade e xogou unha táctica máis correcta. E conseguiu empapar o marcador ao fin e ao cabo... E a décimo sexta entrega tamén pechou a diferenza. Certo que no décimo sétimo Karpov conseguiu aumentar a diferenza de novo ata dous puntos. E para o vixésimo sétimo partido, o marcador foi de dous a cinco. E isto xa é grave. Anatoly Karpov parecía querer gañar o trixésimo primeiro partido, igual que a última vez. Pero esta vez non funcionou. E Kasparov gañou o trixésimo segundo partido. Ademais, o xogo durou ata o cuadraxésimo sétimo partido, que o canso e xa ancián Karpov botou por alto. E o corenta e oitavo, onde Garry Kimovich, espertando do sono, igualou o marcador.
  Despois houbo un descanso de tres meses... Anatoly Karpov descansou, e aquí están con Harry nunha dura loita. Anatoly xoga ás brancas. E Karpov escolle a apertura de Reti. Algo que nunca se xogara. Kasparov tamén tenta xogar fóra do canon. E consegue unha posición difícil... O partido prolongouse durante moito tempo. Harry dirixiu a defensa con gran precisión. E despois de máis de trescentos movementos, conseguiu un empate. Seguíronlle unha serie de dezaoito empates, superando o indicador do primeiro encontro... E finalmente, no xogo branco, Harry conseguiu romper a defensa de Caro-Kann. Doou dúas figuras. Unha verdade xogou case inmediatamente. Despois veu o ataque ao rei. Ao final, xaque mate Anatoly Karpov. E finalmente conseguiu unha vinganza convincente. Aínda que cunha marxe mínima, nun punto, antes de perder en seco. Pero aínda así, despois dun cuarto de século, Garry Kasparov aínda se vingou. E a súa autoridade é moi alta.
  A vitoria de Garry Kasparov inspirou a Korchnoi a desafiar tamén a Anatoly Karpov. E, por suposto, houbo patrocinadores que ofreceron unha tarifa fabulosa por un partido ata seis vitorias. Korchnoi ten vinte anos máis que Karpov. Pero fai moi ben a pesar da súa avanzada idade. E tan audazmente ofrece vinganza. E no 2013 tivo lugar un novo partido moi interesante ata seis vitorias.
  Viktor Korchnoi vs Anatoly Karpov. E é xenial! O partido tivo lugar en Nova York.
  Unha dura loita comezou dende o primeiro partido. Karpov comezou con E dous e E catro. Korchnoi xogou de forma inesperada a defensa favorita de Karpov: Caro-Kann. E o asunto chegou axiña ao empate. Entón veu Korchnoi. Os primeiros doce partidos remataron con empate. E despois Viktor Korchnoi xogou a Defensa Siciliana e a Variación Naidroff no décimo terceiro partido. E como resultado, nunha forte loita, conseguiu gañar unha vitoria contundente para Korchnoi. Houbo unha loita mutua con moitas vítimas, e un fermoso ataque.
  No décimo sexto partido, e mesmo coas brancas, Korchnoi volveu gañar, e aumentou a diferenza e a vantaxe a dous puntos. Tendo en conta que Korchnoi ten oitenta e dous anos, entón si, é un excelente xogador de xadrez! E no vixésimo cuarto partido, o Korchnoi celebrou unha vitoria: o marcador era de tres a cero ao seu favor, e parecía que ía haber sensación, e unha vitoria rotunda para o veterano. Pero Karpov, despois de gañar o vixésimo sétimo xogo, conseguiu restaurar o seu equilibrio mental. Despois gañou no trixésimo primeiro partido coas brancas. E no xogo 32, aplicou de forma inesperada a Defensa Siciliana e a Variación Dragón á apertura aberta.
  Tendo en conta que Karpov adoita gañar a Variación Dragón xogando para as brancas, tal decisión debería considerarse inesperada. E Karpov foi capaz de tomar a iniciativa nunha loita feroz e entregar un compañeiro elegante.
  O marcador aclarouse con bastante rapidez. Pero Anatoly Karpov volveu perder a súa actividade e prolongouse unha longa serie de sorteos. Ata que remataron corenta e oito partidos e chegou un descanso de tres meses.
  Moitos afeccionados estaban descontentos co feito de que ambos loitadores non tiñan moitas ganas de loitar.
  Pero despois do descanso, a batalla de novo... Korchnoi comezou a correr máis riscos de pedir problemas. E no 51º partido, gañou a mesma vitoria.
  E de novo tomou o liderado... Pero no cincuenta e terceiro Korchnoi sacrificouse demasiado e foi demasiado lonxe e foi derrotado. O marcador estivo igualado... Despois unha serie de empates... Os dous xadrecistas portáronse de forma pasiva. E só no noventa partido gañou finalmente Karpov. O marcador converteuse en catro - cinco. E isto é grave. Despois de noventa e seis partidos houbo de novo un descanso de tres meses.
  O partido Korchnoi-Karpov resultou un enfrontamento moi duro. Despois do descanso, o partido retomouse. No encontro 101, o Dragón estaba de novo, pero esta vez Korchnoi tiña un impulso reservado. E así tomou a iniciativa. E foi capaz de desenvolver un ataque irresistible contra o rei negro.
  De novo chegou o período de empates. O marcador era cinco-cinco. Pero aínda así, o último partido, cento corenta e catro deste ciclo, resultou decisivo.
  Karpov volveu a E-dous-E-four. E sobre a variación aberta proposta por Korchnoi, aplicou inesperadamente o Gambito do Rei. Coñecendo o personaxe de Korchnoi, Karpov adiviñou que elixiría a continuación con máis principios e aceptaría a táctica. Pero para iso tiña na tenda - unha forte novidade. E comezou unha batalla feroz e agresiva. E o ataque ao rei negro resultou ser moi forte. Como resultado, Korchnoi acabou sen unha peza. Pero por outros corenta e cinco movementos loitou desesperadamente ata o propio xaque mate.
  Entón, o intento de vingarse de Karpov non tivo lugar. Pero, por outra banda, Korchnoi gañou moito diñeiro e gañouse o respecto pola súa loita intransixente.
  Pero entón Anand deixou de ser o campión do mundo e en 2020 Anatoly Karpov volveu disputar un partido do campionato mundial entre el, ata dez vitorias, pero cun límite de corenta e oito partidos. Nese momento Anatoly Karpov finalmente desaparecera, e Vishy Anand aínda estaba forte e en excelente forma. O partido celebrouse en Moscova. Este ano non houbo coronavirus e todo foi bastante ben.
  Quizais non para Karpov... Vishy Anand dominou o duelo e gañou partido tras partido... Esta vez Anatoly Karpov non conseguiu opoñer unha resistencia teimosa e, despois de perder o vixésimo cuarto duelo coas brancas, rematou a competición cun marcador de dez-cero. favor de Anand. Neste partido, Karpov probou Dragon tres veces con Black e xogou con el. E a loita foi a un gol. Só no décimo sexto partido coas brancas Karpov tivo ocasións de gañar, pero volveu perderlas.
  Polo tanto, non foi posible borrar a conta...
  Anatoly Karpov dixo que xa desempeñara o seu papel e que quería... asumir a política máis en serio. En particular, Zyuganov, sen cancelar o limitador en dous mandatos e catro anos, tomou a mesma redución a cero. Iso causou moita indignación na sociedade. Lembraron que Yeltsin, Primakov e Luzhkov limitáronse a dous termos. Por que Gennady Andreevich decidiu facer unha excepción? Ademais, Genka non é máis novo ca eles. Non obstante, Zyuganov referiuse a que Biden é aínda maior ca el. Aínda que un mal exemplo non paga a pena repetir. Pero Gena é só unha fanática do poder. E non quere marchar.
  E Anatoly Karpov decidiu presentarse á presidencia. E pasou ao poder como un tanque. Aínda así, é máis novo que Zyuganov e durante vinte anos foi un campión do mundo de xadrez.
  E agora, nas eleccións presidenciais de Rusia en 2024, Gennady Andreevich Zyuganov preséntase para un terceiro mandato. Aínda que teña oitenta anos. O presidente e gobernante máis antigo da historia de Rusia. Superou tanto a Luzhkov como a Primakov. E o presidente aínda se sube a un terceiro mandato. E quen o precisa? Fixo un par de emendas á constitución, entre elas que o salario mínimo e a pensión non deberían ser inferiores ao salario digno. E cancelou os seus prazos. Sobe por si mesmo no terceiro.
  E as eleccións son antidemocráticas. Os partidos da Duma Estatal poden nomear o presidente e así. Pero para o resto, recolle dous millóns de sinaturas ao mes.
  Ben, Zyuganov tomouno e meteu a cabeza na presidencia para un terceiro mandato. Pero Anatoly Karpov entrou en batalla. E conseguiu recoller dous millóns de sinaturas. Zhirinovsky volve saír corriendo do LDPR. É certo que xa se presentou outro de Yabloko, máis novo. Dende o Patronímico tamén avanzaron mozos. E outro novo multimillonario, e Anatoly Karpov.
  A economía rusa está estancada. E Gennady Zyuganov bastante molestou a todos. Polo tanto, o resultado das eleccións non está claro. É certo que o presidente en funcións ten unha gran vantaxe en forma de recursos administrativos. E por suposto os medios controlados. Pero isto, por suposto, non é suficiente para gañar con confianza desde a primeira volta. Aínda que pode ser suficiente. Os competidores non son moi fortes. Só de "Patria - Toda Rusia", o rival é un gobernador serio do territorio de Krasnodar e un executivo empresarial moi forte, e ao mesmo tempo novo. Ben, Zhirinovsky é só un vello pallaso. E Yabloko nunca recolleu moito. O multimillonario tampouco recibirá demasiado, sobre todo porque é xudeu. E Anatoly Karpov? A primeira sorpresa foi que conseguiu recoller dous millóns de sinaturas. A segunda é que o antigo campión do mundo de xadrez comezou a gañar porcentaxes sólidas en varias enquisas de Internet. E foi unha sorpresa para todos.
  E entón Anatoly Karpov ocupou inesperadamente o segundo lugar durante a campaña electoral.
  E converteuse nunha pequena sensación. Ou quizais non tan pequeno. Despois, aínda máis difícil. Zyuganov, xa vello, tropezou coa pasarela do avión. E a súa valoración comezou a caer en picado. E a economía empeorou. E todo o mundo está canso do Partido Comunista no poder.
  En resumo, Anatoly Karpov, que aínda está en boa forma física, comezou a sumar. E a súa valoración creceu rapidamente. E na primeira volta houbo sensación. Zyuganov non só non conseguiu gañar en movemento, senón que tamén gañou a Anatoly Karpov por só un tres por cento. E sen dúbida é unha gran sensación. E a loita vai ser moi dura. Zhirinovsky, por suposto, apoiou o partido gobernante e Zyuganov. Aquí, o representante da Patria, que ocupou o terceiro lugar, apoiou inesperadamente a Karpov. O multimillonario ocupa o quinto lugar, tamén para Anatoly Karpov. E está moi chulo.
  E agora as eleccións e a segunda volta. E outra vez unha sensación. Anatoly Karpov vence a Gennady Zyuganov. Que a vantaxe sexa pequena, pero aínda así. Por primeira vez, un presidente en funcións perdeu. E por suposto esta é unha sensación de gran magnitude.
  En Occidente, a vitoria de Anatoly Karpov foi aclamada. E moi violentamente. Falaron de novos pensamentos, e de que a era do comunismo en todo o mundo e da alegría e da felicidade pronto chegará. E que pronto será marabilloso o agradable que é vivir por todo o mundo...
  Anatoly Karpov dixo que o primeiro que ten que facer Rusia é unirse á OTAN e á Unión Europea. E será un logro moi chulo e destacado. E que en breve haberá unha unión de todos os pobos brancos. Unha muller negra converteuse na nova presidenta dos Estados Unidos. E este tamén foi un paso progresivo. E o camiño da irmandade mundial.
  E Vladimir Vladimirovich Putin, mentres tanto, morreu tranquilamente nun hospital da prisión. Foi encarcerado por roubo e evasión fiscal. Así quedou o mundo...
  E só Anatoly Karpov gañou o trixésimo primeiro partido do seu partido de 1984 contra Garry Kasparov. Estes milagres están a suceder neste mundo...
  Si, que a era de Vladimir Putin remate pronto.
  
  O CONTRAATAQUE E O VOLVEMENTO DE MAINSTEIN NA GUERRA
  En novembro de 1943, durante o contraataque de Mainstein, que socavaba as tropas soviéticas, os alemáns puideron conseguir máis. E todo porque Stalin ordenou manter a Zhitomir a calquera prezo, e prohibiu pasar á defensiva. Como resultado, os alemáns puideron capturar Kiev de novo, rodear as unidades soviéticas e despois destruílas. Ademais, o tempo resultou seco, e os alemáns puideron utilizar os seus xa máis numerosos Tigres e Panteras con máis eficacia. Como resultado, as tropas soviéticas sufriron unha aplastante derrota.
  Stalin, pola súa banda, lanzou novas forzas á batalla. Unidades soviéticas atravesaron o Dnieper. Pero non estaban preparados, pero os nazis agrupáronse. E moi hábilmente suprimiu as unidades soviéticas. En xaneiro, a batalla foi polo Dnieper, e as tropas soviéticas foron trasladadas en gran cantidade. Pero a ofensiva do Exército Vermello preto de Leningrado foi rexeitada e sufocada no seu propio sangue. O motivo é que parte das forzas foi trasladada ao Dnieper e utilizouse de forma ineficiente.
  En definitiva, os alemáns foron capaces de aguantar no inverno e evitar a derrota. A primeira liña estabilizouse. Stalin aínda tentou teimarosamente entrar no Dnieper, pero non o conseguiu.
  Os nazis deron algúns pasos. En particular, medidas para a guerra total e o emprego de man de obra. A produción de armas no Terceiro Reich foi en aumento. Tamén apareceron avións a reacción e mísiles da FAA. Aínda que non sexa moi eficiente...
  O Exército Vermello nunca foi capaz de superar a defensa do Fritz no Dnieper. Stalin, preocupado de que América e Gran Bretaña puidesen chegar antes a Europa, fixo un movemento de cabaleiro: ofreceulle a Hitler unha tregua durante seis meses. O Führer aceptou, pero suxeito ao cesamento da guerra de guerrillas.
  Stalin tamén estivo de acordo con isto. E o 1 de maio de 1944 produciuse unha tregua na fronte oriental.
  Os aliados aínda intentaron desembarcar en Normandía. Pero esta vez o intento rematou cunha derrota aplastante. E a perda de máis dun millón de soldados estadounidenses e británicos só por prisioneiros é unha terrible catástrofe. Despois da derrota estival, seguiu a ofensiva alemá en Italia. O que tamén levou á derrota dos aliados e á toma de Nápoles primeiro, e despois de Sicilia.
  Cando o armisticio rematou o 1 de novembro de 1944, os alemáns recuperaran por completo o control de Europa occidental. Nestas condicións, Stalin ofreceu estender a tregua por outros seis meses... Hitler aceptou. Gran Bretaña foi alcanzada por mísiles balísticos e bombardeiros a reacción clase Arado. No aire, os alemáns lanzaron un avión multiusos en lugar do Focke-Wulf TA-152 nunha serie. O que resultou moi efectivo. E o mellor en todos os sentidos. Si, e o XE-162 mostrou as súas mellores características de voo e unha enorme eficacia na guerra.
  E máis significa a flota submarina do Terceiro Reich. O que afogou moi eficazmente a todos os inimigos do fascismo. E en particular submarinos en miniatura para unha persoa. Aqueles con tanta eficacia conseguiron os Estados Unidos e Gran Bretaña.
  Despois da morte do presidente estadounidense Roosevelt, o novo presidente Truman ofreceulle inmediatamente a Hitler unha tregua e un intercambio de prisioneiros. O Führer aceptou isto. E os aliados con Alemaña a partir do 1 de maio de 1945 concluíron un cesamento da guerra por un período de tres anos. Houbo un intercambio de prisioneiros de guerra, e o restablecemento das relacións económicas. Pero na fronte oriental, a guerra retomouse con renovado vigor. O 22 de xuño de 1945, os nazis lanzaron unha ofensiva no centro. Por primeira vez, os tanques E-100 dunha nova xeración e os canóns autopropulsados E-10 e E-25 participaron nas batallas. O tanque E-50 aínda estaba sendo desenvolvido. Pero o Panther-2 apareceu na serie cunha torre máis pequena e unha silueta baixa cun motor de 900 cabalos de potencia e un peso de cincuenta toneladas. Xa estaba chulo. O novo vehículo alemán "Panther"-2 e "Panther" F demostraron estar mellor protexidos e armados máis pesadamente.
  Como canóns autopropulsados da serie E... E avións a reacción dunha nova xeración. E o Exército Vermello no centro cedeu... Os alemáns puideron romper varias liñas de defensa. Pero entón aínda estaban parados. O SU-100 participou nas batallas. Non obstante, foron bastante débiles contra o E-100. Os alemáns puideron rodear case por completo Smolensk, pero a propia cidade resistiu desesperadamente.
  Stalin ordenou permanecer ata a morte. Os alemáns están atrapados no centro. A URSS tiña aquí ata duascentas divisións e ocupaba posicións. Non obstante, os nazis teñen unha superioridade tanxible na calidade dos rifles de asalto e no aire con motores a reacción.
  Nos ceos a Luftwaffe asumiu o dominio. En termos de produción de avións, o Terceiro Reich da URSS alcanzouno e superouno significativamente en calidade. Especialmente en modelos reactivos. A aparición no aire dun XE-262 X máis avanzado, con ás en arco, resultou ser un verdadeiro choque para os pilotos soviéticos. Esta máquina tiña unha velocidade de máis de 1100 quilómetros por hora e cinco canóns de avión de 30 mm. Por suposto, os avións soviéticos non podían resistir tal cousa. Así como bombardeiros a reacción que son simplemente imposibles de alcanzar.
  Os alemáns pararon no outono de 1945. E o Exército Vermello tentou avanzar de novo. Pero atopeime cunha defensa poderosa. O Fritz tiña moi bos canóns autopropulsados da serie E. E no outono, apareceu a primeira modificación do E-50. O coche era semellante ao Tiger-2, pero cunha torre máis pequena e estreita cunha fronte de 200 mm e laterais de 100 mm. Tiña os costados algo máis grosos: 100 mm e unha fronte de 150 mm baixo grandes pendentes. O tren de rodaxe tamén era máis lixeiro e perfecto. E o motor e a transmisión estaban situados nun bloque, o que reduciu a altura do coche e aforrou no cigüeñal. O canón era máis longo e calibre 100 EL e 88 mm.
  E-50 foi nomeado: "Panther" -3. O seu peso superaba as sesenta toneladas, pero o motor de 1200 cabalos de potencia compensaba isto. "Panther" -3 ía converterse no principal tanque alemán - o máis masivo. A URSS aínda ten o T-34-85 máis importante da serie, que nin sequera estaba preto do alemán. E o IS-3 e o posterior IS-4 prodúcense en pequenos lotes.
  O inverno pasou nunha loita igual: os alemáns rexeitaron a ofensiva soviética.
  Pero tampouco avanzaron.
  Na primavera do ano corenta e seis comezou a ofensiva das tropas alemás, na rexión de Smolensk. A loita foi alí moi intensa.
  Por primeira vez, a tripulación do tanque de Gerda participou na batalla. Entraron na batalla o 20 de maio e loitaron no primeiro tanque experimental "Tiger" -4. Esta máquina, de setenta toneladas de peso, tiña 250 mm de blindaxe frontal e 170 mm de blindaxe lateral, cunha altura inferior aos dous metros. E cunha pistola de 105 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. "Tiger" -4 da serie cero cun motor de 1500 cabalos de potencia - turbina de gas. E é difícil levar un coche deste tipo desde calquera ángulo.
  
  Gerda disparou coa axuda dos seus dedos descalzos ao inimigo e arrolou:
  - O noso exército non lle importa!
  Charlotte comentou cun suspiro, atravesando os trinta e catro soviéticos:
  - Os rusos non queren ceder! Son tan tenaces!
  Christina comentou:
  - Este ano hai que tomar Moscova! Temos novas armas!
  Magda disparou a infantería rusa con ametralladoras e engadiu:
  - Si, temos esas discotecas! ¡Pronto Stalin será kaput!
  De feito, os discos do Terceiro Reich xa non eran febles. E esnaquizaron o Exército Vermello a fondo.
  Aquí nun deles, Gertrude, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, derruba avións soviéticos e berra:
  - Pinocho apareceu dun tronco, e conseguiu converterse nun home, unha persoa que cre que un político dará carballo, e sempre lle quitarán chips!
  Eva, tamén usando os seus dedos descalzos, e batendo outro coche ruso, deu:
  - Cando se revelou o primeiro adulterio na historia da humanidade, cando os científicos estableceron que o noso antepasado era un mono!
  Gerda, tamén disparando desde un canón, comentou, mostrando os dentes:
  - O feito de que unha persoa sexa a imaxe e semellanza do Señor Deus só se pode crer nun elemento, mirando como reaccionan os políticos indiferentes ás súplicas dos votantes!
  Charlotte tirou tras ela e golpeou o canón soviético, confirmando, mostrando os dentes:
  - A un político só lle vale sumar ingresos ao seu peto, pero se non, só pode quitar e dividir, ¡e sempre o fai deshonesto!
  Kristina disparou unha ráfaga de metralladoras, segou unha ducia de soldados soviéticos e borbullou:
  - O ditador non é barato para o pobo, pero a anarquía é aínda máis caro ir de lado, aínda que non custa nada!
  Magda comentou agresivamente, mostrando os seus dentes de cor perla e chiscando o ollo con agresividade:
  - Un ditador intelixente é mellor que unha anarquía tola, así que podes estar de pé, pero non podes bailar na chama durante moito tempo!
  Durante a loita, os alemáns a finais de xuño de 1946 puideron pechar o anel arredor de Smolensk.
  Ata o momento, o piloto alemán Huffman estaba á cabeza no aire. Por cincocentos avións derrubados, foi galardoado coa Quinta Clase da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Pero Albina e Alvina collérono. Estas dúas mozas pelexaron só en bikini e descalzas, o que é bastante efectivo. E loitaron á desesperación, con moita presión.
  Albina derrubou tres avións rusos cunha explosión e arrullou, mostrando os dentes:
  - Un político é un pequeno pug que tenta mandar a un enorme elefante, pero só o mete nunha tenda de porcelana de promesas incumpridas.
  Alvina tamén deu unha volta coa axuda dos seus dedos descalzos, e berrou:
  - Un político promete a un votante pan de enxebre de mel á ambrosía dos discursos doces, pero só recibe un burato de rosquilla e uns fideos podrecidos nas orellas!
  Nenas como se di no zume, aínda que infernais. Loitan duro!
  Pero os pilotos soviéticos tamén loitan contra os nazis.
  Anastasia Vedmakova corta o avión nazi e asubío:
  - O político promete ríos de mel con marmeladas, só os moscas-electores de tales doces se levan adiante cos pés!
  Akulina Orlova, golpeando o Fritz e usando os dedos descalzos ao mesmo tempo, berrou:
  - Se un político ten moitas doces promesas, entón cando chegue ao poder non lle parecerá suficiente a ninguén, e a vida non será mel!
  Mirabela Magnetic, loitando desesperadamente no aire, berrou:
  - ¡Deus pode facelo todo, non só pode facer un político honesto, e a súa promesa electoral pódese cumprir!
  As rapazas mostraron a súa excelente clase. Pero aínda así, os nazis son case imposibles de deter.
  Despois do cerco de Smolensk, o Fritz avanzou cara a Vyazma. E dende alí viraron de súpeto cara ao sur.
  Nas batallas participaron varios tipos de armas. O tanque T-54 aínda non estaba listo para a produción en masa, e no canto diso, a produción do SU-100 aumentou activamente, con armas máis poderosas, polo menos dalgún xeito capaces de frear e perforar os últimos tanques nazis, aínda que o lado.
  A vantaxe dos canóns autopropulsados, ademais de armas máis poderosas, era a facilidade de produción. De feito, os canóns autopropulsados son preto dun terzo máis baratos que os tanques cunha torreta xiratoria. E teño unha arma máis potente e unha silueta máis baixa. Esta é, por suposto, unha gran vantaxe. Aínda que, por suposto, nalgúns aspectos un tanque e unha torreta que se poidan xirar serán mellores. Pero nunha guerra defensiva á que cambiou a URSS, onde é posible disparar desde detrás dunha emboscada, a arma autopropulsada non é de ningún xeito inferior ao tanque en termos de eficiencia. Así, o SU-100 comezou a producirse en cantidades cada vez máis grandes. Pero o IS-3 foi descontinuado e o IS-4 produciuse en pequenas cantidades. E unha serie de IS-7 máis potentes é xeralmente en cuestión. Polo de agora, o SU-100 converteuse nun salvavidas que podería picar co uso hábil do Panther-3 e tamén era perigoso para o Tiger-3, que é máis pesado, pero mellor protexido.
  Elizaveta disparou un canón de 100 milímetros, atravesou o alemán "Panther" -2 e arrolou:
  - Se un político é un chacal que loita polo poder, entón un ditador consumado é un tigre, pero ambos aínda prefiren vestirse con roupa de ovella coma lobos!
  Ekaterina tamén disparou contra o inimigo á súa vez e gorgoteou:
  - Non hai un político de alma pura, pero atópanse cos petos baleiros, dos que só poden poñer un porco!
  Elena tamén disparou o seu canón cando lle tocou o turno e observou, quitándose o talón espido da armadura:
  - Un peto baleiro pódese encher de cartos, só se meten nunha cabeza baleira as virutas de serrín das falsas promesas dos políticos!
  Euphrosinia tamén disparou á súa vez. O secado quedou nunha emboscada e era conveniente disparar. Entón ela dixo:
  - Se tes serrín na cabeza, entón es un tocón completo, do que todos os días se lle quitan virutas e quen non é preguiceiro!
  As mozas aquí xogan a fondo e mostraron o seu temperamento. E o seu secado funcionou moi ben.
  Pero aínda así tiven que ceder. Os alemáns movéronse e avanzaron. E as forzas parecían demasiado desiguais. E non só parecía. Os nazis utilizaron tropas procedentes de toda Europa e das antigas repúblicas soviéticas. Entre outras cousas, tamén loitaron os satélites. Incluíndo España e Portugal, que querían conseguir novas colonias a costa da URSS. E realmente converteuse nun problema enorme.
  Aínda que estes países parecen ser pequenos. Aínda que Portugal tamén ten colonias.
  Os fascistas avanzan agora cara ao sur e teñen éxito tras éxito.
  O Tiger-4 está a ser probado nunha nova modificación máis avanzada cun motor de 1800 cabalos de potencia. E isto, cun peso de setenta toneladas, dálle á máquina nazi un bo rendemento de condución.
  Gerda dispara con moita precisión coa súa arma mortal, usando os seus dedos descalzos e ruxidos:
  - O político tamén naceu muller, pero a súa verdadeira nai é mentira, e o seu pai é o demo, que di ser honras divinas!
  Ela disparou dende o canón coa axuda dos seus dedos descalzos e Charlotte, arrullando agresivamente:
  - A guerra é feminina, e extermina a moita xente, porque ten un político -un marido-, un freak!
  
  Despois dela, Christina despediu, estas son nenas de pelo vermello dourado, observando:
  - A guerra ten unha cara pouco feminina, a política que a desatou ten unha cunca de mentira!
  Magda tamén disparou un a un dende o canón, o que fixo en modo automático: dez tiros por minuto e sinalou:
  - O raposo é malo de alma, pero fermoso de cuncha, e o político parece un cacho de merda, e a alma é coma un escroto!
  Os nazis movéronse polo Dnieper. E conseguiron levar a Orel case de inmediato e entrar no Donbass.
  Stalin estaba asustado... Pero ata agora non podía facer nada. Nas batallas, mentres a tecnoloxía alemá era máis forte, e os nazis estaban mellorando os seus avións a reacción.
  Albina e Alvina superaron cada unha dos cincocentos avións derrubados en pouco tempo, e cada unha recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Cabaleiro e follas de carballo de prata, espadas e diamantes!
  Albina, cortando varios avións soviéticos dunha soa ráfaga, arrulou:
  - O raposo é un animal pequeno, pero somete aos animais grandes con intelixencia de burro con adulación e pretensión!
  Alvina, cortando cos seus dedos descalzos, outro yak soviético, seguido dun LA-7, e un PE-2, piaron:
  - O raposo non é o maior depredador, pero se tes miolos de galiña, tragara a besta co golpe dun elefante e con forza alcista!
  Si, contra unha rapaza así, non se pode resistir ao poder aéreo de Rusia. Estes son só diaños capitais, a clase máis alta da guerra. E os nazis realmente presionaron a Rusia.
  Gertrude e Eva están voando nun disquete. Dúas nenas usan o chorro laminar dun prato voador. E a gran velocidade atacan avións soviéticos. E nun voo a baixo nivel, podes conducir unha batería, ou mesmo un tanque, ao chan cun chorro laminar. Ou varios tanques.
  Gertrude, esmagando coches soviéticos, comenta:
  - Na guerra, queres escoitar trinos de ruiseñor, pero só che chegan ao oído o graznido dos corvos, o berro dunha curuxa e, ao mellor, o rebumbio dun cuco que hoxe non te matarán!
  Eva, noqueou outro peón, e despois pasou os anos do disquete para meter a batería no chan e chirriu:
  - Dándolle o seu voto ao galo, o propio votante, sen dúbida, vai baixar e darlle o cu!
  Gertrude estivo de acordo con isto:
  - Mellor non o digas!
  Eva engadiu loxicamente:
  - Político-galo ruidoso, pero nos seus discursos non se escoitan as notas da razón, e o ruiseñor da verdade!
  Gertrude aceptou, empurrando un par de tanques soviéticos no chan cun chorro laminar:
  - O galo tamén, coma a aguia do xénero dos paxaros, pero antes de nada picotea aos votantes pensando nunha galiña!
  A presión dos nazis aumentou...
  A loita desenvolveuse para Kursk.
  Os alemáns intentan abrirse paso ata Voronezh. Kursk está sendo atacado con grandes forzas. Pero as catro nenas valentes puxéronse no seu camiño.
  Natasha lanzou unha granada aos nazis co pé descalzo e cantou:
  - Correcto...
  Zoya lanzou un agasallo da morte co seu talón e engadiu:
  - Inimigo...
  Agustín sucumbiu a algo destrutivo e chirriu:
  -Pensa...
  Svetlana lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Que...
  Natasha botou un par de limóns cos pés descalzos e berrou:
  - Ruso...
  Zoya tamén sucumbiu a algo enérxico e mortal, chirriando:
  - Xestionado...
  Agustín lanzou o mortal, murmurando:
  - Inimigo....
  Svetlana volveu sucumbir ao destrutivo e vyaknula:
  - Descanso!
  Natasha deu unha volta e chirriu:
  - Quen...
  Zoya tamén disparou contra os estranxeiros negros que os nazis recrutaron e chirriou:
  - ¡Atrévete!
  Agustín falou con forza e furia:
  -Iso...
  Svetlana sucumbiu co sorriso dunha pantera:
  - EN...
  Natasha lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Loita...
  Zoya lanzou o presente da morte cos seus dedos espidos e murmurou:
  - ¡Ataques!
  Agustín interveu e murmurou:
  - Inimigos...
  Svetlana deu un montón de granadas coas súas plantas espidas, e como grita a todo pulmón:
  -Imos...
  Natasha cravou a explosión e asubiou:
  -Furioso...
  Zoya cortou aos nazis e chirriu:
  - Bater!
  Agustín disparou de novo e berrou:
  -Furioso...
  Svetlana berrou mentres disparaba:
  - Bater!
  Natasha volveu lanzar unha granada co seu pé agraciado e descalzo, chirou:
  - ¡Destruiremos aos nazis!
  Zoya colleuno e berrou:
  - O camiño futuro do comunismo!
  E botou un limón cos seus dedos espidos.
  Agustín colleu e espallou as liñas, e as súas pernas espidas voaron con destrución ao longo do Fritz:
  - Dividiremos os adversarios!
  Svetlana colleuno e lanzouno co seu talón espido, un montón de granadas, e chirriou:
  Esmaguemos aos fascistas!
  E os catro seguiron tirando e lanzando granadas. O alemán E-75 movíase. Unha máquina cun canón de 128 mm. E tírase a si mesmo.
  E as nenas lanzaron granadas. Minou aos nazis. E devolveron o tiro. Subiron cara adiante. Os tanques volven rodar. Move o último "Leopard" alemán -1. Un coche moi móbil.
  Pero as súas mozas asumiron o relevo e noqueárono. Destrozaron unha máquina móbil cun motor de turbina de gas. E deixárona en anacos.
  Natasha comentou cunha risa:
  Estamos loitando xenial!
  Zoya estivo de acordo con isto:
  - Moi chulo!
  Agustín comentou sabiamente:
  - Imos gañar!
  E lanzou unha granada antitanque co pé descalzo. Moza forte. E ten moito enxeño.
  Svetlana tamén lanzou un agasallo de morte cos dedos dos pés descalzos e golpeou ao inimigo. Unha rapaza moi agresiva, cos ollos da cor dos millos. Ela ten tal enxeño e un paso de forza!
  Natasha deu unha volta e sorriu:
  - Pola santa Rusia!
  Zoya disparou moi activamente, e sorriu, mostrando os dentes de perlas:
  - Son un guerreiro dese nivel que non se esvaece!
  Agustín tamén disparou. Segaba aos nazis e gorgoteaba:
  "Son un guerreiro de gran ambición!"
  E mostrou os seus dentes de perlas!
  Svetlana confirmou:
  - Moi grandes ambicións!
  As nenas levan moito tempo pelexando. E por suposto que triunfaron no traballo militar. Son belezas absolutamente preciosas. Mente sobresaliente. E tiran de primeira clase.
  Elizaveta e a súa tripulación no SU-100 tamén están loitando con moita desesperación e valentía.
  Elizabeth tamén disparou unha pistola de 100 milímetros, usando os seus dedos descalzos e piar, mostrando os dentes:
  - O político sabe como a palma da man trucos para enganar aos votantes, pero descoñece por completo conceptos como medida e conciencia!
  Ekaterina comentou moi agresivamente, disparando acertadamente aos inimigos e gritando:
  - O político ten o dedo máis importante co seu dedo índice, pero só pode meter problemas con el, e non podes lamber coa lingua as fendas das promesas electorais incumpridas!
  Elena observou moi agresivamente, golpeando aos opoñentes cun talón:
  - O político é completamente analfabeto en materia de creación, pero sabe de memoria todas as escusas dos fracasos!
  Euphrosinia tamén observou, disparando e usando os dedos espidos das pernas ciceladas:
  - En política, como no xadrez, hai movementos fortes e débiles, pero non hai unhas regras claras para cada peza, e quen infrinxe a orde dos movementos saca vantaxe!
  As guerreiras loitan coas forzas superiores dos nazis como titáns do Olimpo vermello. E mostran unha forza colosal, coraxe e heroísmo. E aínda así seguen cantando.
  Kursk foi capaz de conter un pouco o ataque dos nazis... Alí loitan así os guerreiros e os famosos catro. Acaban de enterrar ao pioneiro Seryozhka, que foi destrozado, e dixo ao unísono:
  - Os soldados valentes non morren, porque o espírito non se pode matar, os políticos que desataron a guerra non viven, porque cando un cadáver andante é porco, ¡nin sequera é vexetación!
  Despois diso, outra loita, e feroces batallas de mozas valentes.
  Natasha tirou un limón co pé descalzo e cantou:
  - Dende o ceo...
  Zoya tamén lanzou unha granada cos seus dedos espidos e dixo:
  - Asterisco...
  Agostiño lanzou co pé descalzo un agasallo da morte e cantou:
  - Brillante...
  Svetlana tamén lanzou unha granada, coa axuda dun pé descalzo, e lanzou:
  - Cristalino!
  Natasha deu unha volta e asubiou:
  - Eu para ti...
  Zoya lanzou o agasallo da morte cos seus dedos espidos, asubiando:
  - Canción...
  Agostiño sucumbiu co seu talón espido, o que trae a morte e chirriou:
  - Vou cantar...
  Natashka continuou cantando agresivamente:
  - Sobre....
  Zoya lanzou un paquete explosivo co pé descalzo, esparexendo aos nazis e chirriou:
  - Nativo...
  Agustina deu un montón de granadas co seu talón espido, deu:
  - ¡Stalin!
  Os alemáns empantanáronse nas batallas pola inexpugnable cidade fortaleza de Kursk, pero foron capaces de rodear completamente a cidade. E dispararon contra el usando armas autopropulsadas "Shturmlev" e "Sturmmaus". A forza dos nazis é grande.
  Non obstante, ata os nenos pequenos loitaron contra os nazis. Nenos e nenas lanzaron paquetes explosivos improvisados contra tanques alemáns, canóns autopropulsados e infantería.
  Os pioneiros loitaron con moita valentía. Sabían o que significaba a catividade fascista.
  A nena Marinka, por exemplo, caeu nas gadoupas dos nazis. Engraxáronlle os pés descalzos e puxérona preto do braseiro. As linguas de lume case lamberon os tacóns espidos e endurecidos da rapaza por camiñar descalzo. A tortura continuou durante uns quince minutos, ata que as plantas quedaron cubertas de burbullas. Entón, os pés descalzos da nena foron desatados. E de novo fixeron preguntas. Golpeáronme con mangueiras de goma no meu corpo espido.
  Despois pasaron a corrente... Marinka foi torturada ata dez perder o coñecemento durante o interrogatorio. E despois deixárono descansar. Cando os pés descalzos estaban un pouco retorcidos, untábanse de novo con aceite e volveu subir o braseiro. Tal tortura pode repetirse moitas veces. E tortura con corrente, e látego con mangueiras de goma.
  Marinka foi torturada durante seis meses. Ata que quedou cega e quedou gris pola tortura. Despois enterrarona viva no chan. Nin sequera desperdiciou unha bala.
  Pioneiro Vasya, os nazis azoutaron o seu corpo espido cun fío candente.
  Despois queimáronse os tacóns espidos con tiras de ferro candentes. O neno non aguantaba berrar, pero aínda así non traizoou aos seus compañeiros.
  Os nazis disolveuno vivo en ácido clorhídrico. E esta é unha dor terrible.
  Estes Fritzes son uns monstros... O membro do Komsomol foi torturado cun ferro. Despois colgárono nun estante, levantárono e botárono abaixo. Entón, comezaron a arder cunha palanca candente. Os peitos foron arrancados con fórceps. Entón o nariz foi literalmente arrancado cunhas tenazas candentes.
  A nena foi torturada ata morrer... Rompáronlle todos os dedos e a perna. Outra membro do Komsomol, Anna, foi empalada. E cando ela morreu, arderon con fachos.
  En definitiva, os nazis mofáronse como puideron e como quixeron. Torturaron e torturaron a todos.
  Natasha e o seu equipo seguían loitando no cerco. As nenas usaban as súas pernas espidas e graciosas na batalla e lanzaron granadas. Loitaron contra as forzas superiores dos Fritz. Mantivéronse con moita valentía e non ían retirarse.
  . CAPÍTULO #3
  O inicio do outono era seco e cálido. Os nazis abriron paso polo sur e tentaron dar unha volta. En termos técnicos, as súas forzas armadas son moito máis fortes. E esta é unha vantaxe obvia para os nazis. O mellor e takni e avións e cousas. E as discotecas son moi mortais.
  E disto aproveitan os alemáns. Aínda teñen un líder: o inamovible Führer! E isto ten vantaxes. E tamén hai mulleres guerreiras moi fermosas e duras, o que dá vantaxe.
  Gerda, Charlotte, Kristina e Magda van nun tanque clase U E-100. Este vehículo é máis compacto, para catro membros da tripulación. E as súas armas son un bombardeiro a reacción e un canón universal de 88 milímetros 100 EL - un destructor de tanques.
  Os guerreiros van asubiar por si mesmos.
  Gerda dispara un canón longo. Golpes no lateral desde a distancia T-34-85 e berros:
  - Daremos o noso corazón pola patria,
  E imos fritir a Stalin e comelo!
  Charlotte disparou o seu lanzacohetes. Ela cubriu o búnker soviético e chirriu:
  - ¡Somos invencibles!
  Christina colleuno e rosmou, apretando o gatillo co seu talón espido:
  - ¡Conseguirémolo nos dous!
  Dolbanula e acertadamente e Magda. Destruíu os canóns autopropulsados soviéticos SU-152. E ela rulou:
  - Haberá tempo, chegará a vitoria!
  Gerda berrou mentres disparaba:
  - Ninguén nos pode deter!
  Charlotte confirmou:
  - Pero Pasaran!
  A besta pelirroja pasou toda a Primeira Guerra Mundial con Gerda, comezando desde Polonia, e rematando con esta ofensiva de maio, incluíndo o asalto a Smolensk e outras manobras de rotonda. O demo pelirrojo viu moitas cousas.
  E listo para loitar ata o final!
  Christina tamén dispara, e mostrou os dentes. O seu cabelo é vermello dourado. Na guerra, as nenas non envellecen, e incluso, quizais, fanse máis novas! Son tan feroces e amorosos. Mostraron os dentes.
  E nin un só burato nos dentes.
  Magda ten o pelo da cor da folla de ouro. E tamén sorrindo activamente. Nena xenial. Ten unha graza tan agresiva e unha enerxía de mil cabalos.
  Gerda, unha rapaza de pelo branco, dispara e comenta cun sorriso:
  - No mundo hai moito bo e feo... Pero carallo, canto tempo leva esta guerra!
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - E de feito, a segunda guerra mundial prolonga demasiado. Todas as pelexas, e pelexas... É realmente esgotador!
  Christina moveu o pé descalzo pola armadura e berrou:
  - ¡Pero Gran Bretaña aínda non está derrotada!
  Magda disparou contra os rusos e rosmou:
  - Hai que vencer! Este é o noso credo!
  Gerda asubiou, disparando contra os rusos, mostrando os seus dentes de marfil:
  - Necesitamos unha vitoria!
  Fodida e Charlotte, berrou:
  - Un para todos, non defenderemos o prezo!
  Christina, a besta pelirroja e dourada, berrou:
  - Non! Non paremos!
  Magda chameou os beizos escarlatas, berrando:
  - Non imos á tenda polo prezo!
  E a harpía de cabelos dourados disparou.
  Gerda tamén golpeou os tanques rusos. Golpeou o coche e gritou:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  Charlotte engadiu cantando:
  - ¡Todos os inimigos empapan no baño!
  Christina apoiou o impulso da canción:
  - A Patria non cre nas bágoas!
  Magda continuou cunha voz de canto:
  - ¡E darémoslle no cerebro a todos os comunistas!
  E as nenas guiñábanse un ollo. Xeralmente teñen un bo tanque. Só dende a distancia é difícil atravesar a IS-4 na fronte. Con todo, unha armadura frontal de 250 mm de espesor. Pero despois de todo, os alemáns teñen un proxectil difícil, pero cun núcleo de uranio. E hai moitos negros no exército. Que loitan con furia frenética. E non todos poden competir con eles.
  As nenas están afeitas a loitar descalzas. Mesmo en Polonia, só estaban nun bikini e descalzos.
  Cando a sola espida entra en contacto co chan, rexuvenece. Quizais por iso as nenas non envellecen! Aínda que se esgota o tempo! Guerreiros, digamos que moi heroico.
  Fixeron moitas fazañas, pero loitan como soldados normais. E sempre só en bikini, e descalzo. No inverno, ata lles resulta agradable dar azotes cos pés descalzos nas neveiras.
  Gerda tira e canta:
  Pasaremos por lume e auga!
  Charlotte disparou contra os rusos co seu bombardeiro e dixo:
  - Gloria ao pobo prusiano!
  Christina tamén disparou e chirriou:
  Gobernaremos o planeta!
  Magda cravou e confirmou:
  - Definitivamente imos!
  Gerda golpeou de novo o proxectil e chirriu:
  "Nin sequera o napalm nos vai parar!"
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - E ata a bomba atómica, á que non temos medo!
  Christina calou e respondeu:
  - Os americanos non conseguiron crear unha bomba atómica! É un farol!
  Magda exclamou a pleno pulmón:
  - O mundo non pode escapar da nova orde alemá!
  Os alemáns avanzaron en setembro arredor de Kursk dende o sur. As súas columnas de tanques son fortes e hai moita infantería recrutada en África e nos países árabes. Fritz son tomados polo número.
  Ademais, Alemaña estaba armada con discotecas invulnerables ás armas pequenas.
  Dúas nenas Albina e Alvina voan para si mesmas nun prato voador. Son invulnerables grazas ao forte chorro laminar. Pero eles non poden disparar por si mesmos. Pero grazas á colosal velocidade poden adiantar e embestir os avións soviéticos.
  Albina, inclinándose o disquete, comentou:
  - Tecnoloxía do ferro, certamente necesaria e moi útil!
  Alvina riu, mostrou os dentes e asubiou:
  - ¡Pero todo o decide o espírito!
  Albina dixo:
  - O máximo que tampouco é precisamente o espírito de loita!
  As dúas mozas son loiras e en bikini. Moi fermosa e descalza. Cando un guerreiro está sen zapatos, ten sorte. Agora as nenas son tan coloridas e fermosas.
  E antes de ir a loitar, as belezas definitivamente traballarán coa lingua con perfección masculina. É tan agradable e energizante. As mulleres guerreiras adoran beber dun recipiente máxico. Esta é unha verdadeira festa da carne para eles.
  Así de boas son as rapazas.
  Alvina derribou dous Yak-15 de hélice máis recentes soviéticos e tuiteou:
  - Gloriosa a nosa caza!
  Albina confirmou o embestido e emitiu:
  E nunca será o último!
  Alvina derrubou tres avións de ataque soviéticos máis e chirriu:
  - Así cres que Deus ama a Alemaña?
  Albina meneou coa cabeza con dúbida.
  - Polo visto non tanto!
  Alvina riu e preguntou de novo:
  - Por que o pensas?
  Albina bateu dous coches soviéticos e chirriu:
  A guerra pasou demasiado tempo!
  Alvina comentou loxicamente:
  - Pero imos chegando!
  Albina sorriu e berrou:
  - ¡Así chegará a vitoria!
  Alvina derrubou catro avións soviéticos á vez, cunha manobra audaz e chirriu:
  - Seguro que chegará!
  Albina considerou necesario lembrar:
  - Despois de Stalingrado, a guerra non foi segundo as regras...
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - Definitivamente vai contra as regras!
  Albina chirriu enfadada:
  - Comezamos a perder!
  Alvina chirriu con fastidio:
  - Definitivamente telo!
  Albina bateu varios vehículos soviéticos máis e chirriu:
  - Non é un problema para nós?
  Alvina derrubou un par de cazas rusos e dixo:
  Pensamos que a situación era desesperada!
  Albina sorriu carnívora e asubío:
  - Que vemos agora?
  Alvina tuiteou con aplomo:
  - ¡Algo inquebrantable e único!
  Albina brillou os seus dentes de perlas e respondeu:
  - O feito de que gañe o Terceiro Reich!
  Alvina derrubou un par de avións de ataque soviéticos máis e sacou:
  - Realmente hai que gañar!
  As nenas fixeron unha mueca. No seu momento traballaron, e oficialmente nun bordel de soldados. Por si mesmos pasaron moitos homes, e non só a raza branca. E gustoulles moito. Ben, que agradable é para os corpos. Pero entón as putas foron atacadas polos soviéticos. Foron feitos prisioneiros. Ben, os guapas pensaban que ían ser violados. E aquí está o demo dous!
  Fixeron cavar trincheiras e trincheiras ás putas. E ás antigas fadas da noite non lles gustaba moito. Así que todos puideron escapar. Seduciron aos centinelas.
  E xuráronse vinganza dos rusos.
  E loitaron contra Rusia. Estes son os malditos...
  Albina arroxou varios coches rusos máis e murmurou:
  - Aínda podes vivir con homes!
  Alvina estivo de acordo con isto:
  - Nin sequera é posible, pero é necesario!
  Albina mostrou os dentes e respondeu:
  - Pero aínda así... É doce matar.
  E as nenas derrubaron cinco coches soviéticos máis co movemento dun disquete.
  Alvina riu e dixo:
  - E cando é amargo?
  Albina derrubou seis coches máis e respondeu:
  - Vou casar despois da vitoria! E dá a luz dez fillos!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  E cantaron;
  Somos os cabaleiros da fe do fascismo,
  Limpemos ao po aos loitadores do comunismo!
  E como rin, mecendo as súas montañas de cumio branco.
  Os nazis puideron evitar Kursk e tomaron Belgorod. Tamén había unha ameaza para Leningrado. A situación é xeralmente crítica. Aínda que non é catastrófico. Pero á URSS non lle quedaban demasiadas reservas. E non se sabe canto tempo máis vai poder aguantar Rusia. Si, e os alemáns están desangrados e esgotados.
  Pero os Krauts teñen catro nenas e tales galgos.
  Gerda disparou o seu canón e golpeou o IS-4 no fondo do casco, e chiscou, pestanexando os seus ollos de zafiro:
  - Non, despois de todo, Deus ama Alemaña! Seguro que gañaremos!
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  - Non podemos perder! Pronto sairemos a Kalinin, e Moscova estará a tiro de pedra!
  Christina mostrou as súas pinzas perladas e berrou:
  - Imos alí, haberá tempo para Vladivostok!
  Magda sinalou con pesar:
  - E os xaponeses xa foron derrotados. Isto é moi grave, perdemos un aliado importante.
  Gerda derrubou un novo tanque soviético e chirriu:
  - ¡Podemos prescindir deles!
  Charlotte riu e comentou:
  - Se o bebé sorrí, quizais todo sairá!
  Christina deu en rima:
  - Un hipopótamo rebentou dun sorriso!
  Magda apoiouna:
  - A nena ten unha boca moi golosa!
  E os guerreiros colleron e botaron a rir. Teñen unha enerxía brillante, pódese dicir, e en abundancia!
  Gerda disparou de novo contra os vehículos soviéticos e gritou:
  - O século que vén será o noso!
  Charlotte tamén interveu e confirmou:
  - Haberá voos ao espazo!
  Christina confirmou isto facilmente:
  - Voamos ao espazo!
  Magda disparou desde un lanzabombas e deu:
  - Sentado nun avión estrela!
  Gerda sacou a lingua e chirriu:
  - No novo século, o imperio do Terceiro Reich gobernará!
  Charlotte cun sorriso agresivo confirmou:
  - E o cuarto tamén.
  Despois diso, a beleza volveu dar a volta ao tanque soviético.
  Christina, esta guerreira diabólica, chispeante de dentes nacarados, chirriou:
  - Si, que haxa unha nova orde! E gloria ao Gran Imperio!
  Magda confirmou con furia frenética:
  - Gloria ao Imperio!
  Gerda volveu disparar e dixo:
  - Gloria a nós tamén!
  E ao parecer a nena conseguiuno.
  Gvozdanula e Charlotte. E moi atinado. Perforei un tanque soviético ao lado. Entón ela berrou:
  - Loitamos por unha nova orde!
  Magda, disparando e pegando aos opoñentes, confirmou:
  - E sen ningunha dúbida conseguirémolo!
  Gerda volveu cravar, e moi acertadamente e deu:
  - ¡Conseguiremos cunha gran marxe!
  E ela brillaba con zafiro e uns ollos moi brillantes.
  Charlotte tamén disparou, bateu contra o coche ruso e gritou, esta é unha diaño de pelo laranxa:
  - ¡Todo será só acrobacia aérea!
  Magda tamén disparou con furia frenética. Ela esnaquizou o T-44 e chirriu:
  - E a futura tripulación!
  Aquí, con todo, as mozas tiveron problemas. Apareceu o IS-9. O coche é moi grande. E ten unha pistola de 152 milímetros cun canón longo. Quizais un alemán para abrirse paso.
  Gerda entregou os ollos e preguntoulle a Charlotte:
  - Podes tapalo cun bombardeiro?
  A pelirroja respondeu:
  - Por suposto que hai unha oportunidade... Pero a precisión do bombardeiro é insuficiente!
  Christina suxeriu apaixonadamente:
  - Deixeme probar o meu papel milimetrado de 88?
  Gerda comentou con escepticismo:
  - Este IS-9 ten unha armadura frontal de 400 mm nunha gran pendente. Non podes levalo!
  Charlotte sorriu e comentou:
  -Carallo! E pensei que os rusos non tiñan tal tanque! Só rumores!
  Magda dixo:
  Tamén pensei que era un bicho! Pero vemos que non é así! E o barril do ruso é tan longo!
  Gerda cantou, golpeando o seu talón espido no chan blindado:
  Loitaremos sen medo!
  Charlotte confirmou a actitude da súa parella:
  - Seremos cortados nin un paso atrás!
  Christina suxeriu:
  - E se eliminas un tanque soviético cun golpe preciso dun proyectil no barril?
  Gerda dubidaba:
  - Podes facelo, dende unha gran distancia?
  Christina confirmou:
  - Se traes a chama dun chisqueiro ás miñas solas, son capaz de bater moi ben!
  En lugar de responder, Gerda fixo clic no chisqueiro. Christina torceu o pé espido e o seu talón espido e lixeiramente endurecido brillaba á luz das chamas.
  Gerda levoulle lume á sola da nena. Había un cheiro a queimado. Cheiro moi agradable, como shish kebab á prancha.
  Christina murmurou:
  - E ata o segundo tacón!
  Entón Magda acendeu o lume. As dúas linguas de lume estaban agora lambendo as plantas espidas dunha rapaza moi fermosa e pelirroja.
  Entón Charlotte berrou e mostrou os peitos. Sen ningunha cerimonia, colleuno e premeu o botón do joystick coa súa mamila escarlata. A arma disparou automaticamente.
  O proyectil voou por si só e aterrou xusto no barril dunha impresionante máquina soviética.
  Como un elefante xigantesco cortado unha longa trompa. Tras recibir un golpe aplastante, o tanque soviético detivo o movemento. Era coma se unha espada fora derrubada das súas mans.
  Esas putas afortunadas!
  Charlotte cantou, sorrindo feliz:
  - Só o medo nos dará amigos! Só a dor che motiva a traballar!
  Gerda engadiu con entusiasmo:
  - Quero cada vez máis esmagar as túas caras estúpidas!
  Os guerreiros do Terceiro Reich parecían estar moi satisfeitos!
  E o tanque IS-9, como o IS-7, non entrou en serie, era moi caro e difícil de fabricar vehículos.
  Pero no SU-100, a tripulación de Elizaveta loita con valentía. A nena dispara cos dedos espidos dos pés e di:
  - O rostro do político é malvado, baixo unha boa máscara, o seu discurso exterior é intelixente e doce, pero o fermento da loucura!
  Catherine observou, levando un lume moi ben apuntado ao inimigo, usando os seus dedos descalzos:
  - Un político é un tolo voluntario de cuxa loucura sofren os electores que aínda non perderon a razón!
  Elena tamén disparou coa axuda dos seus dedos descalzos e observou cun sorriso de raposo:
  - A loucura non é un virus, pero non hai nada máis contaxioso que a loucura dos políticos!
  Euphrosinia tamén a colleu e bateu coa axuda dun pé espido e cicelado contra o inimigo e chirriou:
  - Se queres decepcionarte - vota por un político que trae encanto!
  As mozas do SU-100 pelexan moi ben. E disparan cunha precisión fenomenal.
  Elizabeth, disparando de novo, premendo o seu talón, observou:
  - Unha bala feita de chumbo é pesada e branda, unha cadea forxada en ouro é máis forte que o titanio, polo que desalienta o desexo de rompela, e unha bala de ouro é máis mortal que o chumbo, xa que fai imposible evitar golpes.
  Ekaterina tamén golpeou, usando os dedos longos e áxiles dos seus pés descalzos, e comentou:
  - Se se bota unha bala de mosquete de chumbo, que tipo de merda se moldea dun político dun asasino moral?
  Elena tamén disparou con moita precisión e comentou cun sorriso salvaxe, rompendo a "Pantera" -3:
  - O maior desexo entre a xente recibirá a Papá Noel no trono, pero o máis frecuente é Baba Yaga, o caníbal ou a serpe Gorynych sen un rei na cabeza.
  Euphrosinia tamén a tomou e, á súa vez, disparou cos seus dedos descalzos e deu:
  - A xente quere a Papá Noel cun saco sen fondo no trono, pero recibe un gato nun saco ou un lobo vestido de ovella.
  As mozas mostraron unha moi boa loita... pero os nazis seguen abrindo paso polo Don. E ignorou as tropas soviéticas do sur. Voroshilovgrad xa caeu.
  E en Krasnodon de novo os nazis. E cando alí fusilaron os mozos gardas.
  E outra vez a xente ve aos alemáns, e o pesadelo volveu... Varias persoas foron feitas prisioneiras en Krasnodon. Os homes foron executados inmediatamente. E decidiron atormentar a dous membros do Komsomol e a un neno Andreika.
  Que haxa boas torturas.
  Primeiro foi azotado un neno duns doce anos. Primeiro cun látego, e despois cun arame. Despois collérono e puxérono no estante. Torceron as articulacións do pioneiro, e comezaron a queimarlle os talóns espidos cunha vara candente. Despois aplicouse tamén ferro, ardendo pola calor, ao peito espido do rapaz. Torturaron ben ao pioneiro.
  A verduga torturaba con pracer ao rapaz guapo, mentres comentaba con moita sabiduría:
  - Ao político gústalle aceptar moralmente a dor dos votantes, pero converterase nun auténtico sádico, xa que recibiu o poder non figurativamente!
  A súa compañeira Stella confirmou cun sorriso, rompendo a costela do neno cunhas pinzas candentes:
  - O verdugo máis cruel, que rompe os ósos da vítima con tenazas, non se pode comparar en sadismo cun político que torce coa lingua os miolos do elector!
  E as nenas botaron a rir cunha mirada moi satisfeita...
  Os dedos dos pés do neno estaban rotos cunhas pinzas vermellas pola calor. Despois trituraban as costelas. E fixérono moi cruelmente. Guerreiros que dicir animais.
  Ilsa comentou, mostrando os dentes, que era máis branca que a neve:
  - ¡É mellor e máis humano ser verdugo e cortar cabezas a machada que un político que abre a boca e lle pinga saliva velenosa no miolo!
  Stella confirmou isto con confianza, golpeando os seus pés descalzos no chan de pedra e frío:
  - ¡O verdugo cumpre o seu deber e traballa por unha retribución moderada, o político traballa só coa lingua, promesas endebedadas co elector, e arrincando tres peles por non valer un céntimo roto!
  As nenas están torturando ao desgraciado neno.
  E os pilotos soviéticos loitan no ceo e mostran a súa coraxe e heroísmo inflexible.
  Anastasia witchakov derribou un avión alemán e emitiu:
  - Non é rendible que un soldado se retire na batalla - dispararánlle nas costas, non hai razón para que o votante vote nas eleccións, pegaranlle nos riles!
  Akulina Orlova tamén cortou o coche alemán e chiscou, chiscando o ollo aos seus amigos, aínda que non a ven no caza LA-7:
  - En política, unha especie de zoo completo: lobos, porcos, raposos, chacales, burros, ás veces ata de cando en vez atópanse leóns, pero a xente ata é un home, ¡e ata barbudo e cunha bolsa de agasallos!
  Mirabela Magnetic, cortando a máquina nazi, mostrando os dentes, arrolou cun sorriso:
  - O maior ditador enganador do trono, ata fai trampas un pouco no castigo, pero en boa acción ponse zapatos completos!
  As nenas esmagan aos nazis no ceo. Pero, por desgraza, os nazis xa están asaltando Voronezh e parece que non se poden conter.
  Natasha pelexa en Kursk e comenta astutamente, loitando como un terminador:
  - Crer que a Biblia é a palabra de Deus, é como considerar un montón de formigas igual á pirámide de Keops, unha semellanza distante de forma e un contido completamente pouco convincente, cada formiga imaxina a si mesma un faraón, só baixo un xugo de escravos, e non un trono!
  As nenas botaron a rir despois destas palabras. E quitáronse os suxeitadores. Comezou a ducharse os peitos de pezones escarlatas con bicos. Porque é tan bonito e incrible. Son verdadeiros guerreiros.
  Natasha dixo con decisión:
  A Biblia é definitivamente un conto de fadas!
  Agustín comentou loxicamente:
  - Non é necesario darlle revelacións a Deus, a través dun conto de fadas xudeu! O meu Deus persoal é a Vara Todopoderoso! Pola gloria da Suprema Familia, loitaremos!
  E as catro nenas exclamaron, botando os pés descalzos:
  - Gloria á gran Rusia!
  Desde que se prolongou o bloqueo de Kursk, as catro nenas sufriron frío e fame, como os restos da guarnición soviética. Polo tanto, non hai nada de sorprendente no feito de que as nenas recibisen a orde de abandonar o cerco.
  Deles non son máis que calzóns, curtidos, descalzos, van por un gran avance.
  Corren para si mesmos e fan tiros individuais, xa que os cartuchos deben ser gardados.
  E os nazis derrubaron sobre eles literalmente todo un fuste de lume. Pero as nenas non son sen razón só en bragas finas. As balas, polo tanto, non as collen. E apuran, sendo absolutamente invulnerables. E os pés descalzos tamén protexen perfectamente ás nenas na batalla.
  Natasha disparou, derrubou ao fascista e ruxiu:
  Stalin está connosco!
  Zoya tamén disparou, lanzou co pé descalzo un fragmento da botella. Deixou dous Fritz e berrou:
  - Stalin vive no meu corazón!
  Agustina tamén disparou e pronunciou con aplomo:
  - No nome de Rusia!
  E amosou a súa lingua. E botou o fascista.
  Svetlana cravou, golpeou ao nazi e berrou:
  - En nome do comunismo!
  Catro descalzos, só en bragas finas de nenas, precipitáronse polas posicións dos nazis. Os guerreiros case non tiñan roupa. Só bragas de diferentes cores: negro, branco, vermello, azul.
  E isto tamén é maxia, desviando balas e fragmentos. Proba estas rapazas coas túas mans! Son simplemente as belezas da clase máis alta!
  E que peitos. Os pezones son como os amorodos. E moi sedutora. En xeral, as nenas son tan fermosas e case espidas.
  Natashka, disparando, presentouse na poxa de escravos. Como se lle quita o veo tras veo. Expoñen un corpo forte, musculoso e de nena. E érguese para si mesma, endereitando orgullosa os ombreiros, levantando a cabeza, demostrando que non se avergoña para nada. É unha rapaza da clase máis alta. No albor da forza, e non do envellecemento.
  Cando unha muller camiña descalza, faise máis nova e permanece nova para sempre. O principal é un mínimo de roupa e sexo constante cun home. Máis precisamente con homes diferentes e preferiblemente novos. Para facerse máis novo.
  Natasha imaxinouse espida no mercado de escravos e sentiuse emocionada. Como se os compradores o sentisen, e subindo coas mans aos lugares máis sensibles. Que marabilloso debe ser ser un escravo. Pero o harén non é divertido. Non hai homes, só eunucos. E quero moito e con outros.
  Ah, as pobres mulleres do harén. Que mala sorte tes cos homes. Canto podes sufrir a abstinencia! Pero Natashka non quería frear os instintos do tiburón.
  A nena disparoulle ao fascista e berrou:
  - Son un terminador!
  Zoya tamén disparou, piando:
  - E eu son un guerreiro de súper clase!
  Agostiño colleu e derrubaba a tres fascistas e berraba:
  - ¡Stalin estivo connosco!
  Svetlana encarou. Ela venceu catro fascistas e chirriu:
  - ¡Stalin está connosco!
  Natasha derrubou varios mercenarios do Terceiro Reich, tirou unha pedra co pé descalzo e chirriu:
  - ¡Stalin sempre estará entre nós!
  Zoya sorriu e sacou a lingua, chirriando:
  - Pola grandeza de Rusia!
  Agustín lanzou cos seus dedos espidos un anaco de cristal da xanela, abriu a gorxa ao fascista e chirriou:
  - Pola nosa nova vara eslava!
  E ri...
  Svetlana disparou contra os nazis, cortou a varios combatentes e emitiu:
  - Pola santa Rusia!
  Natasha cravou aos nazis. Ela deu unha granada co seu talón espido, que os nazis lanzaron contra ela. Dispersou o golpe exacto do Fritz e vyaknula:
  - Para Svarog!
  Entón ela desnudou a cara, na que hai tanta graza e furia da pantera.
  Zoya colleuno e pasou un cravo oxidado cos seus dedos espidos. Ela atravesou os ollos dun oficial nazi e berrou:
  - Polo Deus Branco!
  Agustín tomou e sucumbiu cos seus talóns espidos cun paquete explosivo. Ela esparexeu o Fritz como fragmentos de vidro e chirriu:
  - Por unha nova orde rusa!
  Svetlana colleuno e lanzouno cos seus dedos espidos, mortal, atravesou o Fritz e ladrou:
  - Pola casa rusa!
  As catro rapazas pelexaron desesperadamente, e loitaron moi agresivamente. Os alemáns e os seus mercenarios retiráronse. Retrocedeu diante das nenas. Onde están os nazis contra o Exército Vermello.
  . CAPÍTULO #4
  Natashka volveu lanzar o agasallo da morte cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - Hai tanto caos no mundo que non se pode crer nun Deus xusto, pero hai tantos políticos sen escrúpulos que non cabe dúbida da existencia do Demo!
  Zoya observou con agresividade, deu unha volta, segaba aos nazis, e cos seus dedos descalzos lanzou un asasino, berrando:
  - Por que nace unha muller - pola alegría e polo futuro do home, por que naceron os políticos para que a xente coñeza a tristeza e entenda que non ten futuro!
  Agustín, con dentes afiados coma os de lobo, lanzou co talón espido unha bolsa explosiva e dixo:
  - Unha muller dá a luz no seu propio tormento, os políticos dan a luz á morte torturando aos votantes!
  Svetlana tamén lanzou contra o inimigo e destruíu moitos inimigos, blasfeu:
  - Un pau ten dúas puntas, e un político que se obriga a escoller un extremo de debaixo do pau, maldición para sempre, non sexades votantes descoidados!
  Natasha deu un salto mortal, deuse a volta co talón e berrou:
  - O político da tribuna trona como un trono, pero os votantes cuxa cabeza non é un tambor só poden golpear coa súa propia estupidez!
  Zoya arrolou, esmagando aos nazis:
  - Se queres ser elixido para o trono, sendo un rei espido, xunta votantes sen rei na túa cabeza!
  Agustín comentou con enxeño, chiscando os ollos de zafiro e enviando cos seus dedos espidos un agasallo de morte:
  - Cando un político é un rei espido e sen rei na cabeza, os votantes van "calzados", e cun porco no seo!
  Svetlana tamén deu un xiro, segou a unha masa de nazis, lanzou a destrución cos seus pés descalzos e cantou:
  - Un político do seu repertorio é un cantante con voz allea, pero a súa banda sonora foi feita coa intención de meterlle a pata baixo a aparencia dun trino de ruiseñor!
  Lembra o Fritz Stalingrado. Como lles pegaban as nenas alí arriba. Tamén loitaron descalzos e en bikini. Estas son as roupas máis eficaces. Ninguén parará ás nenas cando estean medio espidas. E cos pés descalzos lanzan agasallos de destrución.
  Natashka lanzou unha peza de cerámica cos seus dedos espidos. Ela rachou o cranio dun xeneral alemán e cantou:
  - No nome da nai Rusia!
  Zoya colleu e lanzou un anaco cos seus dedos espidos, golpeou o fascista e gritou:
  - Si, pola miña casa!
  Augustine lanzouse a pé descalzo. Cortou a seis nazis e chirriu:
  - ¡Por Stalin!
  Svetlana tamén cedeu a un novo paso, derrubou o Fritz e chirriu:
  - Por un mundo novo!
  Agora a tripulación de Gerda avanzaba en dirección a Vyazma. A dez quilómetros da cidade. Pero a resistencia do Exército Vermello crece. Os novos tanques IS-6 soviéticos van á batalla, con canóns de 105 milímetros máis poderosos e unha armadura máis grosa. É certo que aínda hai poucas máquinas deste tipo.
  Charlotte, premendo o botón do joystick co pé descalzo, atravesou a armadura do tanque soviético xusto no cruce. Golpeou con precisión o coche do Exército Vermello, a pesar da súa mellor protección en comparación co IS-4.
  O diaño vermello riu e comentou:
  - Temos o exército máis forte!
  Christina comentou cun sorriso:
  - E seremos máis fortes que todos!
  E tamén presionou cos seus dedos espidos os botóns do joystick. Golpea o coche soviético. É unha rapaza moi intelixente. Christina recordou como realizaba proezas. Como fixen o amor co Sha de Irán. Si, é moi chulo!
  E o guerreiro murmurou:
  - Pola gran Alemaña!
  Magda, esta loira de pelo dourado, disparou contra as tropas soviéticas e falou:
  - Pola sagrada vitoria!
  A nena, disparando, pensou con fastidio. Os alemáns perderon a súa oportunidade durante a Primeira Guerra Mundial. E por que frustraron o plan de ataque a París e trasladaron tres corpos a Prusia Oriental? Foi posible sacrificar temporalmente o territorio do leste, pero tomar París e resolver o problema de Francia da forma máis radical.
  Pero isto non se fixo. E, en xeral, non pagaba a pena declararlle a guerra a Rusia. Seguramente Nicolás II non se atrevería a ir á guerra cun inimigo tan forte como Alemaña. E por que houbo que loitar en dúas frontes? Era posible, era posible atacar a Rusia, ignorando Francia e Bélxica.
  E en xeral, pensou Magda, era necesario atacar a Rusia cando estaba encadenada pola guerra con Xapón. Neste caso, Nicolás II podería ter acabado sen o apoio de Gran Bretaña e Francia. Sería presionado polos austríacos, e os turcos, e os italianos, e Alemaña e Xapón.
  Simplemente esmagarían a Rusia. E ela non faría nada.
  En cambio, Alemaña tivo unha guerra en dúas frontes, contra potencias máis fortes. Incluíndo Xapón, Estados Unidos e Italia.
  Entón Wilhelm calculou mal. Hitler resultou ser máis previsor, facendo a paz coa URSS e derrotando a Francia.
  Pero os alemáns durante a Primeira Guerra Mundial quedaron atrapados entre unha pedra e un lugar duro. O tsar Nicolás II é xeralmente un perdedor. Pero o seu imperio era grande, tres veces a poboación dos alemáns. E resultou moi difícil resistir aos rusos.
  Tendo máis forzas, a Rusia tsarista representaba case a metade das forzas terrestres da Entente. E estaba destinada a gañar. Se non fose polo golpe militar que tivo lugar en San Petersburgo, é pouco probable que Alemaña puidese sobrevivir. Pero aconteceu algo terrible para os rusos: a monarquía caeu. O unxido de Deus foi. E quedou moi mal!
  E para os alemáns, o relevo, con todo, aínda perdeu Alemaña.
  Os Estados Unidos entraron na guerra e demostraron ser moi fortes. E o máis importante dos tanques. Literalmente esmagaron aos alemáns coa súa masa de aceiro.
  Unha derrota vergoñenta. E, diga o que se diga, quizais a rendición fose a mellor saída. Alemaña perdeu todos os seus aliados, foi presionada polos tanques. Non había ningunha posibilidade real de gañar.
  Si, e a Rusia bolxevique ben podería abrir unha segunda fronte no leste.
  En todo caso, a decisión de capitular foi difícil, pero forzada.
  Magda recordou como a azoutaron por roubar un anaco de pan no comedor. A moza confesou entón e recibiu un pouco menos de azoutes. E foi capaz de soportar o castigo en silencio. Ela non chorou nin xemeu. Aínda que, cando golpean nas costas espidas, doe.
  Gerda disparou, atravesou o tanque soviético e rosmou:
  - Nacido invencible!
  Charlotte estivo de acordo con isto:
  -¡Ninguén pode pararnos!
  Christina espetou e gritou:
  - Nunca no mundo!
  Magda chirriu enxordecedora:
  - E no outro mundo - tamén!
  Os catro guerreiros abandonaron o cerco. Vagaba un pouco polos pantanos e cantaba alegremente;
  A lúa volveuse carmesí,
  Onde as ondas chocaban contra as rochas.
  "Imos, beleza, monta,
  Levo moito tempo esperando por ti".
  
  "Vou contigo de boa gana,
  Encántanme as ondas do mar.
  Solta a vela
  Collerei eu o volante".
  
  "Ti gobernas o mar aberto,
  Onde non podemos soportar a tormenta.
  En tempo tan tolo
  Non te podes fiar das ondas".
  
  "Imposible? Por que, miña querida?
  E no pasado, o destino pasado,
  Te lembras, traidor traidor,
  Como confiei en ti?"
  
  A lúa volveuse carmesí,
  Onde as ondas chocaban contra as rochas.
  "Imos, beleza, monta,
  Levo moito tempo esperando por ti".
  As nenas cantaban e daban palmadas. Agustín comentou, sorrindo na comisura da boca:
  - Si, démoslle moito aos nazis. A loita foi gloriosa e para moitos a última!
  Natasha riu.
  - Ti es coma Maugi!
  Agustín sorriu e aceptou:
  Mowgli foi xenial!
  Zoya comentou cun sorriso de dentes:
  - Necesitamos atopar un xeito de derrotar as forzas superiores da Wehrmacht!
  Svetlana suxeriu:
  - Algún tipo de gas superpotente!
  Agustín cantaba, dándolle palmadas aos seus pés descalzos nas pozas:
  Gases, gases, gases, gases! Acabaremos con todos os inimigos á vez!
  Natasha suxeriu:
  Imos cantar outra cousa!
  E as nenas cantaban ao unísono;
  A lúa volveuse carmesí,
  Onde as ondas chocaban contra as rochas.
  "Imos, beleza, monta,
  Levo moito tempo esperando por ti".
  
  "Vou contigo de boa gana,
  Encántanme as ondas do mar.
  Solta a vela
  Collerei eu o volante".
  
  "Ti gobernas o mar aberto,
  Onde non podemos soportar a tormenta.
  En tempo tan tolo
  Non te podes fiar das ondas".
  
  "Imposible? Por que, miña querida?
  E no pasado, o destino pasado,
  Te lembras, traidor traidor,
  Como confiei en ti?"
  
  A lúa volveuse carmesí,
  Onde as ondas chocaban contra as rochas.
  "Imos, beleza, monta,
  Levo moito tempo esperando por ti".
  As nenas remataron a canción e convertéronse en volteretas. Despois de todo, teñen unha masa en cabezas brillantes. Tres loiras e unha pelirroja. Nenas xeniais.
  Agustín, mentres corría, recordou como xogaba á billarda. Certamente non cartos. E como naquel momento non tiña nada, entón a nena fíxose unha mamada, contra cinco rublos. E gañou o primeiro partido. Ademais, xoguei descalzo, o que axudou moito. Despois xogou outro xogo co famoso ladrón.
  E volveu gañar. Despois outro partido cunha dobra de apostas. A rapaza era moi intelixente. E a autoridade criminal tamén estaba bébeda. Finalmente, sacou unha arma e comezou a disparar. Agustín, tomando os cartos que gañou, desapareceu, brillando os seus tacóns. Si, estes homes están moi nerviosos. Quizais realmente non para xogar con eles, senón para gañar cartos facendo o amor?
  Agustín podía vivir ben en Moscova, pero a nena, despois da colonia, estaba ansiosa por ir á fronte. Ela quería loitar. Ademais, sentíase atraída polas fazañas. Ser heroína é tan xenial!
  Tamén debes poder xogar ás cartas por diñeiro. Agustín foi enganado dalgún xeito por bandidos, e tiveron que lamber. Ben, podes imaxinar que isto é mel e ti mesmo queres que non sexa tan noxento. Pero traballar no limber, polo que xeralmente é un pracer para unha temperamental diaño pelirroja. Ela con calquera home alcanzou un orgasmo. Entón, en Moscova, gañou cartos de forma sinxela e agradable por si mesma.
  É unha mágoa, pero a guerra fixo os seus propios axustes. Agostiño ata usou os seus encantos no recoñecemento. E seduciu a todos os homes seguidos. E encantáballe burlalos. Sobre todo os máis novos. Ao demo gustoulle. Non obstante, a pesar dos moitos premios, as nenas aínda foron para os capitáns, e só Natasha chegou a ser maior.
  Os nazis, tras a caída de Smolensk, superpuseron a Vyazma. A cidade aguantou teimudamente. No norte, os nazis conseguiron tomar Nóvgorod e achegáronse a Leningrado. A situación agravouse coa entrada de Suecia na guerra. Este país tamén quería adquisicións territoriais de Rusia. E lembraron as guerras anteriores, especialmente a Carlos XII. Tamén acontecementos significativos da antigüidade. E as divisións suecas apareceron na fronte, e trasladáronse a Petrazavodsk e Leningrado desde o norte. Prut tropas finlandesas-suecas e alemás con estranxeiros. E non pares parécelles.
  Lindas mozas suecas voan en avións. Gringeta e Gertrude, dúas G, pelexan por parellas. Son rapazas moi valentes. E fermosa. Voan para si mesmos no ME-462, cazas a reacción comprados aos alemáns. Como é habitual con mozas nun bikini e descalzas.
  A máquina alemá é armas moi poderosas. Ten sete pistolas de aire comprimido. Un de 37 mm e seis de 30 mm. Os cazas soviéticos MIG-15 corren contra. Armas algo máis débiles: canón de 37 mm e dous canóns de 23 mm. É dicir, as forzas son moi desiguais.
  Gringeta dispara canóns de aire. Golpea un avión de combate soviético e chirri:
  - Esta é a nosa acrobacia!
  Gertrude tamén bota o seu coche na primeira carreira e chirri:
  - Por Carlos duodécimo!
  De feito, o diaño loiro é moi molesto que Suecia perdese a guerra contra Rusia. Baixo Iván o Terrible, os suecos puideron tomar Narva e varias cidades rusas da costa. Pero entón Rusia, baixo Fedot o primeiro, reconquistou as súas terras perdidas na guerra de Livonia. É certo que isto foi facilitado polo feito de que Polonia loitou ao lado de Rusia.
  Pero entón os suecos durante o reinado de Shuisky puideron conquistar cidades rusas. Entón toma Nóvgorod. Pskov asediado. Pero sen éxito.
  Despois houbo a guerra entre Rusia e Polonia. Á escondida, os suecos capturaron a maioría dos estados bálticos e Riga. Antes diso, as terras de Europa foron conquistadas.
  Suecia converteuse nunha potencia mundial. Alcanzou o seu máximo.
  Pero en Rusia, Pedro o Grande chegou ao poder e comezou a levantar un gran imperio. A Suecia opuxéronse Polonia, Saxonia, Dinamarca e, por suposto, Rusia. As forzas son desiguais.
  Pero Carlos Duodécimo, con dezaseis anos, foi capaz de derrotar a Dinamarca en movemento, e despois preto de Narva atacou as forzas superiores de Rusia e obtivo unha vitoria notable.
  Pero Pedro o Grande non foi roto polo fracaso. Reuniu novas forzas e pasou á ofensiva, aproveitando que Carlos XII estaba en guerra con Polonia.
  Pero os suecos conquistaron Polonia. E a aproximación das tropas rusas non axudou. Pedro o Grande estaba mesmo preparado para a paz, devolvendo aos suecos as cidades e Narva conquistadas polos rusos.
  Pero Carlos Duodécimo estaba decidido. Porén, Pedro o Grande conseguiu cambiar o rumbo da guerra. Desempeñou o seu papel de que o pobo de Polonia e Ucraína non apoiase a Carlos XII. Preto de Poltava, os suecos sufriron unha derrota final. Como pasou? Os rusos puideron desgastar aos suecos fortalecéndose detrás dos reductos. E entón todo se decidiu por un contragolpe mortal.
  Tamén tivo un papel negativo a ferida de Carlos XII antes da batalla.
  Despois de Narva, Rusia asumiu completamente a iniciativa. E foi capaz de derrotar aos suecos mesmo no mar. O que é moi, moi molesto.
  Carlos XII morreu durante o asedio da fortaleza norueguesa. E a guerra pronto rematou coa derrota real dos suecos. Certo é que Pedro o Grande accedeu, baixo a presión dos países europeos, a formalizar as súas adquisicións territoriais como compra. Suecia perdeu moito territorio, incluso en Europa. E xa baixo Alexandre I, Finlandia tamén foi conquistada polos rusos.
  Por suposto, Suecia está ofendido e quere vinganza. A situación agravouse, sobre todo despois da vitoria dos nazis nas eleccións parlamentarias. E a guerra é agora para os suecos con paralelismos históricos.
  Gertrude ataca a máquina soviética e canta:
  - Alí vivía Antón o cuarto...
  Gringeta corta ao caza Yak-15 e ruxe:
  Era un rei glorioso...
  Gertrude derrubou a un ruso e cantou:
  - Encántalle o viño ao inferno....
  Gringeta tenta entrar no coche soviético e ouvea:
  - Que crack pasaba ás veces!
  Gertrude cantou:
  - Tili bom! Tili bom!
  E a nena sacoulle a lingua rosa.
  As nenas resultaron alegres... Loitaron con moito arrebato. Loitaban coma aguias. E nunca deron marcha atrás.
  Gringeta corría descalzo pola neve. E ela era unha rapaza tan xenial. E recordou as súas fazañas. Como estaban descalzos e en bikini buscando un oso polar. O que foi moi entretido.
  Nenas semiespidas disparaban cunha fera salvaxe cun arco. Golpearon e fixeron ruxir á besta.
  Despois fuxiron, brillando con tacóns de nena vermellos polo frío. As nenas eran fermosas. Case espido, pero moi valente. E cazábanse eles mesmos, sen medo.
  Despois, cando morreu o oso ferido, as nenas asaron a súa carne e fixeron un festín. Foi tan xenial. As nenas nadaban no buraco e salpicaban de neve unhas ás outras. Despois correron mollados polas neveiras. É todo tan xenial e xenial.
  Gertrude e Gringeta estaban agora á caza de pilotos soviéticos. Lembraron a regra principal: é necesario loitar case espido e descalzo, e entón a nena non será abatida. Dá tanta forza aos guerreiros cando case están sen roupa. Por iso ninguén conquistou o mundo enteiro na Idade Media?
  Porque subestimaron a forza dos pés espidos e femininos. E as nenas descalzas son moi chulas e fortes! Cando unha nena non ten zapatos, a súa sola espida recibe a enerxía da terra.
  Esta é a forza colosal dos guerreiros.
  Gertrude derribou un avión soviético e tuiteou:
  - As nenas descalzas son máis chulas!
  Gringeta tamén golpeou en ruso e chirriou:
  As nenas non necesitan zapatos!
  E observaba o caza ruso ardendo, caendo.
  Pensei no xenial que é correr descalzo, e por neveiras e polo deserto. A sola das pernas da nena faise moi elástica e duradeira e, ao mesmo tempo, non se racha. Polo tanto, non te preocupes polos problemas. En Rusia, os invernos son xeralmente duros, e será bo correr na neve. Ela é a moza do paso máis alto.
  E que tan gracioso e tan fermoso, descalzo, pé de nena nun ventisquero? E os dedos, e o pé, e todo isto xuntos? Que marabilloso é cando as pernas ciceladas pisan unha superficie branca e elas mesmas están curtidas. E as nenas teñen o pelo louro, son loiras tan chulas.
  E encántalles cando os homes os bican cos talóns.
  Gringeta derruba outro coche soviético e tuiteou:
  - Gloria á Patria, Gloria!
  Gertrude derribou un caza ruso e emitiu:
  - Carlomagno está connosco!
  As nenas son simplemente marabillosas e teñen unha beleza única. Realmente podes volverte tolo con estas rapazas. E o seu corpo, tan musculoso e agradable.
  A Gringeta lle gustaba moito que o acariciesen os homes. Foi tan agradable para ela. E a súa pel é lisa, elástica, coma pulida. Aquí está a nena.
  E encántame a masaxe.
  Agora derrubou un avión ruso e ruxiu:
  - ¡Son coma un oso!
  E amosou a súa lingua!
  Gertrude disparou de novo e berrou:
  Somos tigresas!
  E as nenas ao unísono fixeron bucles mortos. Xeralmente son guerreiros tan xeniais. Están cheos de paixón e triunfo de vontade. E a pel está tan curtida, como o bronce.
  Os guerreiros conseguiron loitar en África e a infantería. O que é moi bo para as loiras. E quedaron tan fermosos e morenos.
  Gertrude cantou:
  - Loura natural! Espalda musculosa!
  Gringeta confirmou:
  - ¡Gaño todas as enquisas!
  Os guerreiros soviéticos loitan por Vyazma, que estaba rodeado polos nazis de case todos os lados. E loitar heroicamente.
  Natashka, porén, lanzando unha granada co pé descalzo, chirriu:
  - A vitoria non se debe evitar!
  Zoya tamén deu unha volta. Lanzou unha granada co pé descalzo. Derrubou os nazis e chirriu:
  - Non pode haber dúas mortes!
  Deu a quenda e Agustín. O demo pelirrojo lanzou a granada co pé descalzo e berrou:
  - O século que vén será o noso!
  Svetlana tamén disparou unha ráfaga. Deitou un montón de Fritz e borbullou:
  - Nacemos cunha nova era!
  E amosou a súa lingua!
  As rapazas son moi impoñentes. Son moi fermosas, e curtidas, tres loiras e unha pelirroja, con músculos secos e aliviados.
  Que boas rapazas...
  Natasha pensou mentres disparaba, xa que a Biblia non é a palabra de Deus, entón os rusos necesitan unha relixión diferente e máis perfecta. Para crecer en espírito e verdade!
  E que mellor que a fe na Suprema Familia!
  E o guerreiro berrou:
  - Créalo ou non, a porta á salvación estará aberta!
  As nenas, por suposto, disparan contra os nazis con todas as armas e obuses letais. E se acertan, entón non lle parecerá a ninguén.
  Guerreiros que saben saltar, cantar e saltar....
  E despois andan sobre as súas cabezas...
  Natasha deu unha volta e observou cunha risa e enxeño:
  - Un home ten un corazón e dúas mans, pero un político rema coas súas patas por catro e é completamente desalmado!
  Zoya, disparando contra os inimigos e noqueándoos con forza salvaxe, e sinalou cunha risa agresiva:
  - Só hai unha patria, un corazón e só unha vitoria, pero ten trescentos pais políticos que só poden orfo de votante!
  Agostiño observou con gran paixón, atravesando ao inimigo cunha furia salvaxe e lanzando unha granada co pé descalzo:
  - Por moitos ceros que engadas, non conseguirás unha cifra real, salvo a elección dun político por persoas con intelixencia cero!
  Svetlana comentou cunha risa, exterminando aos nazis e arroxando un paquete explosivo co seu talón espido:
  - En aritmética, engadir ceros non engadirá resultados; en política, engadir intelixencias cero entre os votantes engádese á valoración.
  As nenas realmente engaden un impulso moi destrutivo.
  E o Fritz non pode pasar por tales belezas... Alenka tamén loita co seu batallón.
  A nena lanza unha granada coa perna espida e cicelada e di:
  - Nin un só xenio pode demostrar que Deus non existe, pero que un político non ten concepto de conciencia é obvio ata para un bebé!
  Anyuta disparou unha ráfaga dunha metralleta, e tamén lanzou un agasallo da morte cunha forza mortal, arrullando:
  - Un político que naceu no ano dos porcos, independentemente da data de nacemento, un político que naceu no ano do tigre é un caníbal, e o ano non ten nada que ver!
  Alla comentou agresivamente, lanzando unha granada coa axuda dos seus dedos espidos:
  - En política, os pazos convértense en porcos, os leóns baixan ao nivel das ovellas, e só un raposo se converte en home!
  María, que seguía destrozando aos adversarios cunha forza de loita colosal, berrou, mostrando os dentes:
  - Un político de calquera palacio converterá un porquiño e converterá calquera verdade do revés, e con calquera roupa de ovella seguirá sendo un lobo caníbal!
  Olympias, dirixindo un fogo ben apuntado contra o inimigo, cortando as filas, sinalou loxicamente:
  - En política non hai familiares, aínda que os votantes son irmáns coello dun político, ¡e o propio Demo é o seu propio pai!
  Alyonka disparou contra os nazis, cortounos, e cos seus dedos espidos lanzou unha granada de forza mortal, arroulando:
  - A un político gústalle moitas veces facer promesas con barba, pero para os votantes xa é cabra!
  Anyuta, disparando aos opoñentes con gran precisión e lanzando granadas cos seus dedos espidos, sinalou:
  - Un político é á vez unha broma andante con barba e unha auténtica cabra, pero ao mesmo tempo é un porco aínda máis grande, que fai unha chuleta aos votantes, arrincando anacos gordos!
  Alla respondeu agresivamente, cunha risa salvaxe, e chiscando o ollo con aplomo infernal e ruxindo:
  - A política é un negocio moi sucio, os políticos lávanse as mans pegajosas, só con espesos regueros de sangue dos votantes!
  María tamén deu unha volta e segou unha masa de Fritz e os seus soldados a soldo e chiscou:
  - Aínda que o diñeiro non cheira, o cheiro do suborno é noxento, e é especialmente repugnante cando, a cambio de moitos cartos, ponlle un porco grande!
  Olimpiada comentou con bastante agresividade, chiscando os seus ollos de zafiro e esmeralda:
  - O político é un cabrito, tanto porque as súas promesas son con barba e, polo tanto, adora o cash green, como porque sempre fai cornos aos votantes!
  Con tan sorprendente poder das nenas, é difícil que os nazis derroten mesmo cos últimos tanques. Pero aínda así soben cara adiante e péganse.
  Ao disparar, usan os lanzadores de gas máis recentes, e outra cousa máis poderosa e de combate.
  E entón xeralmente comezan a sentarse nun cabalo branco. Aquí está o Shturmlev en batalla. E esta é unha arma moi seria. E "Sturmmaus" é aínda máis perigoso e máis serio. Unha arma tan salvaxe e infernal. E se ela bate, non haberá piedade dela. Esta é unha forza destrutiva colosal.
  As nenas que rexen o Sturmmaus están case espidas con nada máis que bragas. E ao mesmo tempo moi áxil e áxil. Os que poden facer case calquera cousa.
  E en canto golpeen as tropas soviéticas, o Exército Vermello non parecerá suficiente.
  
  EMMANUEL LOITA EN STALINGRAD
  Entón, Emmanuelle púxose mans á obra de novo e lambeu as palpitantes varas de xade dos elfos. E mentres ela facía isto, desenvolveuse unha historia diferente.
  En 1944, Hitler foi asasinado o 20 de abril. Speer, Führer e comandante supremo Rommel, converteuse en chanceler do Terceiro Reich.
  E os aliados declararon unha tregua e iniciaron as negociacións co novo goberno. A condición previa era o cesamento do xenocidio dos xudeus e a abolición das leis raciais do Terceiro Reich.
  Rommel aceptou facelo formalmente, pero non liberou aos xudeus, senón que os trasladou dos campos ás minas e fábricas militares. O bombardeo do Terceiro Reich cesou e o lanzamento de armas aumentou bruscamente. O tan esperado Panther-2 con armas máis poderosas e mellor protección tamén apareceu na produción en masa. O motor de 900 cabalos de potencia compensou o aumento do peso do tanque e o canón de 88 milímetros golpeou os vehículos soviéticos desde a distancia.
  En lugar de foguetes da FAA, Rommel ordenou o XE-162, un caza a reacción barato e eficiente. Isto permitiu aos nazis gañar a superioridade aérea.
  O TA-152 tamén resultou ser un avión universal moi bo, que se utilizou como caza, avión de ataque e bombardeiro de primeira liña. E o ME-262 é un bo coche, aínda que é difícil de fabricar e ten unha emerxencia. Entón, os alemáns asumiron en serio a modernización do exército.
  Ademais, Rommel adiviñou correctamente que o Exército Vermello inflixiría o golpe principal a Bielorrusia. Os datos de intelixencia mostraron que os reforzos estaban sendo transferidos con demasiada claridade no flanco sur e secretamente no centro.
  Rommel enfrontouse a unha elección difícil: era case imposible manter a Bielorrusia, onde había moitos pantanos e partisanos, mesmo cunha gran cantidade de tropas.
  Entón Rommel decidiu atacar o propio Ucraína. Foi unha decisión forte e, sobre todo, inesperada para o mando soviético. Os nazis teñen moitos tanques, e o "Tiger" no avance é bastante forte, como o "Tiger" -2 e o "Panther" -2, que, con todo, acaba de comezar a chegar á fronte.
  Rommel, despois de expoñer a fronte occidental, reuniu todas as súas forzas no sur. E pasou á ofensiva.
  Os alemáns foron ao ataque na noite do 15 de xuño e puideron tomar o Exército Vermello por sorpresa! E conseguiron romper a defensa. E avanzaron confiados e tomaron cidade tras cidade.
  Os golpes lanzáronse dende o oeste de Ucraína e Moldavia. Direccións converxentes. E ata agora todo foi segundo o ditado de Rommel.
  Os alemáns xa tiñan vantaxe en tanques na fronte leste. Os novos IS-2 e T-34-85 acaban de comezar a chegar, e a produción de vehículos máis antigos diminuíu. Mentres que o lanzamento de "Panthers" e "Tigers" alcanzou niveis altos. Ademais, o "Tiger" en forma de caixa era bastante sinxelo de montar e un tanque moi eficaz.
  Os alemáns conseguiron formar un enorme caldeiro, que se desintegrou debido a varios pequenos golpes. E no sur houbo unha catástrofe. Stalin cancelou a folga no centro, e ordenou restaurar, trasladando forzas ao sur.
  Esta decisión é algo tardía. E a catástrofe non se puido evitar. Só unha parte das tropas soviéticas puido escapar das caldeiras. Os danos foron moi importantes.
  Stalin asustou e estaba furioso. Esixiu avanzar... Pero Rommel actuou con moita habilidade. Un dos movementos fortes do novo Führer foi a disolución das divisións SS e o aumento dos oficiais das unidades ordinarias da Wehrmacht ás súas costas. E iso permitiu aumentar significativamente a calidade do exército.
  Outro movemento importante foi o recrutamento de mulleres para o servizo militar. E especialmente en aviación e tanques, así como unidades de francotiradores. Esta decisión tamén tivo un efecto positivo no curso da loita. E comezaron os primeiros éxitos.
  O grupo de Gerda na Pantera foi especialmente distinguido.
  O guerreiro de cabelos brancos era moi chulo e divertido. Está lista para loitar cun frenesí furioso.
  Aquí Gerda disparou contra o inimigo cos seus dedos descalzos e berrou:
  - A lei non está escrita para o demo!
  A súa cuncha derrubou con precisión a torre dos trinta e catro. De feito, foi un enfoque de furacán para os negocios.
  Charlotte tamén disparou, presionando o pezón escarlata do seu peito contra o gatillo e chirriu:
  - ¡Somos poderosos diaños!
  Christina tamén apuntou a arma. As nenas usaban os dedos espidos dos pés para disparar. Afortunadamente, o Panther disparaba quince tiros por minuto. E pode derrubar armas e tanques soviéticos como grans con nunchucks.
  Aquí hai outro coche ruso ardendo.
  Cristina gritou:
  "Son un maldito demo que derrama sangue!"
  Magda tamén disparou co seu talón espido, o que fixo moi ben, e alegremente arrullou:
  - Son un loitador do diaño!
  Si, estas nenas son realmente algo monstruoso.
  Como as novas guerreiras Albina e Alvina. Elixiron avións TA-152 para si mesmos e cazaron ao mesmo tempo desde obxectivos aéreos e terrestres.
  Fixérono con entusiasmo e con agresividade.
  Albina derrubou un avión soviético e arrolou:
  - E eu son unha agresión monstruosa!
  Despois diso, coa axuda dos dedos descalzos, tamén atravesou o tanque do exército da URSS.
  Alvina tamén bateu contra un coche ruso no ceo e berrou, mostrando os dentes nun sorriso:
  - A nosa tripulación diabólica!
  E tamén con moita confianza do TA-152 atravesou o teito dun tanque soviético.
  As nenas están realmente no campo de batalla, isto é algo...
  Os nazis derrotaron a máis de cen divisións soviéticas e tomaron a iniciativa.
  Comezaron a moverse cara Kiev, e tiñan unha vantaxe considerable. Stalin, pola súa banda, asustou e ruxiu, dando ordes contraditorias. Mentres consentimento e
  Non tiña.
  Rommel actuou con confianza e creou caldeiras. Conseguiu manobrar e gañar, evitando as posicións soviéticas. E golpeando pola noite, e usando varios trucos.
  Unha vez máis os alemáns mantiveron a iniciativa. E agora xa cruzaron o Dnieper, e xa alí gañaron vitoria tras vitoria.
  Só o outono e as choivas de rego detiveron algo aos nazis. Pero a maior parte de Ucraína foi reconquistada. Os nazis ata conseguiron tomar Kharkov. Foi abandonado polo Exército Vermello e Kiev.
  Rommel tamén tentou golpear polo centro. Pero aquí as tropas soviéticas xa foron capaces de prepararse para a defensa e mostraron resistencia. E xa as mozas soviéticas mostraron a súa clase.
  Elizave e a súa tripulación loitaron no IS-2.
  As nenas tamén ían en bikini e descalzas. E loitaron con gran ferocidade.
  Elizabeth disparou os dedos descalzos e chirriu:
  - Son unha gran tigresa!
  Ekaterina tamén arruinou tanto que o proxectil describiu un arco, atravesou a Pantera e berrou:
  - Sen palabra covarde!
  Elena tamén tirou contra o inimigo, atravesou o tanque da xeración de combate e berrou:
  - Non capitalismo!
  A agresiva Euphrosinia tamén disparou, emitindo:
  Si ao socialismo!
  As mulleres pilotos tamén loitaron no aire.
  Anastasia Vedmakova alcanzou o avión e tuiteou:
  - A vida no mundo non é o paraíso!
  E fixo un ollo aos seus compañeiros.
  Akulina Orlova volveu derrubar un coche alemán cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - O comunismo gobernará o planeta!
  Mirabela Magnetic derrubou a Messerschmid co seu talón e arrullou:
  - Por grandes vitorias!
  E facíalle un ollo ás súas parellas, aínda que non a viran.
  Akulina Orlova sinalou:
  - Os monstros a reacción non son unha barreira para nós...
  A finais do outono e inverno, os alemáns decidiron poñerse á defensiva. E o Exército Vermello xa avanzaba. Stalin decidiu atacar polo centro. Rommel, con todo, a diferenza de Hitler, fixo que a segunda e terceira liñas de xiros fosen máis fortes que a primeira, o que reduciu o efecto da preparación da artillería.
  Os alemáns foron capaces de vencer a ofensiva soviética no centro. Por primeira vez, os canóns autopropulsados E-10 e E-25 participaron nas batallas de xaneiro. Eran pequenos, cunha silueta baixa e a localización do motor xunto coa transmisión transversal e a caixa de cambios no propio motor. E é moi produtivo.
  O E-10 é un canón autopropulsado moi práctico e fácil de fabricar, de só 1,4 metros de altura. E o E-25 ten só 1,5 metros, e só un pouco máis pesado cunha pistola Panther e un motor de setecentos cabalos de potencia. Este coche tiña unha boa protección: unha fronte de 120 mm, os lados de 82 mm baixo pendentes. E o seu primeiro uso en combate mostrou unha gran eficiencia e mobilidade.
  Margaret e Helga loitaron no E-25 e golpearon o inimigo de forma moi famosa. A derrota do inimigo seguiu á derrota nunha inundación.
  Margaret disparou contra a máquina soviética. Ela golpeouno e dixo:
  - ¡Todo será super!
  Helga tamén disparou un proxectil coa axuda dos seus dedos descalzos e berrou:
  Quizais hiper...
  A guerreira atravesou con confianza o tanque IS-2 e asubiou polas súas fosas nasais.
  A ofensiva das tropas soviéticas no inverno foi rexeitada. Pero de novo guerra e batalla. Os alemáns comezaron a avanzar en marzo.
  O golpe das súas tropas foi en dirección a Kursk. Os E-100 tamén participaron nas batallas. Este coche estaba moi ben protexido desde todos os ángulos e, ao mesmo tempo, era relativamente móbil a pesar do gran peso. E no avance mostrou a súa eficacia.
  Ao mesmo tempo, os alemáns avanzaban pola noite utilizando dispositivos de visión nocturna. Os Fritz puideron romper as defensas do Exército Vermello e capturaron Orel, Kursk e Belgorod. Conseguimos bastante éxito. Achegámonos a Voronezh a mediados de abril.
  Rommel sentíase confiado. Parecía que un pouco máis e habería unha vitoria total. Pero os aliados lanzaron un ultimátum: din que termine a guerra. E as mesmas reclamacións a Stalin.
  O 10 de maio de 1945 declárase o armisticio. Despois comezaron as negociacións. EEUU e Gran Bretaña ofreceron a súa mediación. Un mes despois, a paz estaba concluída. Alemaña recibiu a Ucraína sen Crimea, Bielorrusia, os estados bálticos, Moldavia e parte do solo negro do Don a cambio de Kursk, Orel e Belgorod. Finlandia restaurou as antigas fronteiras, pero devolveu a rexión de Petrazavodsk. É certo, a cambio dunha compensación monetaria da URSS. Noruega tamén recibiu un pequeno territorio preto de Murmansk, que entrou en federación co Terceiro Reich.
  Creouse a Unión Europea, que incluía todos os países ocupados polos alemáns e satélites, así como as antigas repúblicas da URSS. Rommel e Speer levaron a cabo unha política moderada e proclamaron oficialmente a igualdade de todas as nacións e razas. Xurdiu o Euroreich.
  Pero a democracia era limitada. Con todo, apareceron partidos distintos dos nazis e estableceuse o cargo electivo do presidente. Rommel converteuse no primeiro presidente da Unión Europea. Gobernau durante catro mandatos de cinco anos ata que dimitiu en 1966 para deixar paso aos máis novos. Despois aprobouse a emenda en dous mandatos do presidente da Unión Europea.
  Stalin morreu en marzo de 1953. Foi sucedido por Khrushchev despois dunha loita polo poder. Houbo o vixésimo congreso. E Stalin estaba aínda máis cabreado pola súa propia xente. Despois, con todo, as cousas foron un pouco diferentes. A URSS perdeu a Segunda Guerra Mundial, e o seu papel no mundo foi menor. Nestas condicións, nin sequera soñaban con construír o comunismo. Nikita Khrushchev non foi derrocado, senón que gobernou ata a súa morte en 1971. E non foi sucedido por Brezhnev, senón por Shelepin. Os alemáns foron os primeiros en voar ao espazo, e tamén á Lúa. Despois, en 1980, a Unión Europea voou a Marte. O Euroreich unía todos os países de Europa e parte da URSS, e tamén controlaba posesións en África e Asia. Este resultou ser un estado moi forte. E ela, tras superar a EEUU, converteuse na hexemona mundial. China e Xapón nunca se levantaron. Este último foi ocupado polos americanos e houbo unha guerra de guerrillas. A guerra civil e o capitalismo salvaxe continuaron en China.
  O mundo tornouse máis eurocéntrico. E o sistema colonial non se derrubou. Así que Emmanuelle acabou en 1984. Os Xogos Olímpicos teñen lugar en Roma.
  A nena Emmanuelle vai á gran cidade. Todo está moi limpo e ordenado.
  Emmanuel canta:
  - ¡Son un guerreiro romano de xeonllos dos salvaxes!
  Inimigos de Nerón, varrerei da faz da terra!
  Olga Rybachenko, esta rapaza apareceu xunto a Emmanuelle, emerxendo como un diaño dunha caixa de rapé e berrou:
  - Que cres que é todo? Malditos dous!
  Emmanuel chirriou:
  - Que máis?
  Olga respondeu cun sorriso:
  - E despois... Que che fai pensar que os aliados reconciliarán a Stalin e Rommel. Iso é todo o contrario! De feito, o seguinte é moito máis real!
  Os alemáns a mediados de maio de 1945 retomaron a ofensiva. Stalingrado converteuse na dirección principal. As principais batallas desenvolvéronse ao longo do Don e máis aló ata o Volga.
  Os nazis achegáronse a Stalingrado a principios de xullo e comezou unha grandiosa batalla.
  O batallón de francotiradores feminino baixo o mando da capitán Natashka Kaktusova tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Volodarsky. Mozas con metralladoras e rifles, atadas con fardos de granadas, agocháronse detrás das ruínas.
  A propia Natasha leva unha túnica manchada sobre o seu corpo espido, cuns pantalóns curtos e descalza. Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina, corte de pelo curto debaixo dunha media caixa. O rostro é moi expresivo, cun queixo varonil, os ollos azuis moi separados. Cabelo castaño claro tornouse gris con po, peito alto, aspecto duro. A capitán Natasha leva máis de dous anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de cortes e contusións. Unha nena é máis áxil para moverse descalza que as botas ásperas e torpes.
  A sola núa sente a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Por unha banda, os pés da nena endureceron, e non tiñan medo do metal quente, nin dos escombros afiados das ruínas, pero por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  A doce Natashka sostén unha granada cun paquete explosivo atado. É necesario arrastrarse ata o formidable tanque alemán "León", regando as rúas con metralladoras.
  Mirabela arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, polo que todas as mozas do batallón resultaron ser de botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas afian mentres se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de Mirabela é desordenado e longo... Un pouco encrespado. A nena mesma é delgada, delgada e de estatura pequena. Incluso pódese confundir cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero Mirabela xa viviu moito. Conseguiu visitar tanto o cativerio fascista, que sobreviviu a crueis torturas, como as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar. Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca se pode dicir que a golpearon cunhas varas de goma nos talóns, polo seu corpo pasou unha corrente.
  Mirabela dispara... Un soldado do Terceiro Reich, neste caso árabe, cae morto, co fociño levantando area e cascallos.
  Natashka mete un montón de granadas debaixo dunha morea de lixo. Agora un "León" de noventa toneladas arrastrará por aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros no seu rostro, morenos pola queimadura solar e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten unha armadura lateral de 100 mm, e mesmo nun ángulo. Trinta e catro non poden atravesar, só os pesados Keveshes teñen unha oportunidade. Pero as eirugas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Svetlana dispara unha metralladora... Un soldado, ninguén sabe de que nacionalidade, cae. Os alemáns, despois de conquistar, aínda que moralmente na súa maior parte, a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue ario e botan á batalla ás tropas coloniais: árabes, africanos, indios, varios asiáticos e europeos. Tamén aumentou o número de polacos, que están afeitos dende o berce a odiar a Rusia bolxevique. Aquí loitan nacionalistas ucraínos, cosacos do Don, chechenos e todo o Khaganate caucásico. Rommel levantou a todo un internacional.
  Moitos inimigos...
  Svetlana esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu, ennegrecida polo po, un tacón redondo e de nena. O fermoso capitán ata sentiu unha cóxega polo preto que pasou voando un agasallo de gran calibre. A nena fíxose perdón, murmurando:
  Nin unha bala nos para!
  Mirabela volve disparar... Outra rapaza Angélica - moi pelirroja, estatura superior á media e musculosa, a pesar das escasas racións. Tamén unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura recollida, ombreiros anchos non femininos e peitos altos.
  Angélica pelexa só cos seus pantalóns curtos, a túnica está feita en anacos e desmoronándose ata o po, e non se entregan novos uniformes polo Volga. Deus me libre de transferir máis munición, e unha pinga de comida, para as esgotadas tropas soviéticas.
  Así que Angélica está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Un anaco de metralla golpeou a planta do pé dereito, e doe, cústalle andar.
  Angélica, pelirroja, poeirenta, case espida, torce a súa cara bonita pero á vez dura. A nena, disparando, di:
  - ¡O Señor, Moscova e Stalin están por riba de nós!
  E ela corta aos nazis atacantes, ela mesma apenas tendo tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta dos formidables tanques alemáns. Aquí hai case duascentas toneladas de "ratos" e non poden pasar nada...
  Como Svetlana esperaba, "Lev" conduciu un pouco e enterrouse nunha pila de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou, un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Algún lugar retumaba ao lonxe, deixando as ruínas. A loura Svetlana, como unha serpe asubiou:
  - Ese é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza-capitán vese obrigada de novo a arrastrarse. Os alemáns e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Por culpa do teimudo Hitler, as hordas do Terceiro Reich quedaron atrapadas en batallas posicionais nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  Mirabela lanza unha granada. Obrigándoos a dar volteretas contra alemáns ou árabes derrubados, dándolle voltas. Un dos militantes nazis quítalle a man, e colga dela, un reloxo inglés con compás.
  Mirabela di cun sorriso:
  - O que che mostra o compás - o camiño do inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica adherida do seu talón poeirento.
  Angélica tamén quita o po, cos seus peitos firmes e cheos. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. E intenta lavar. De novo tes que escavar cando as metralletas alemás están garabateando. E gatear dun xeito plastunski.
  O batallón de mozas mantén os seus postos, aínda que hai bombardeos. E arrincan proxectís pesados e caen bombas do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas soviéticas.
  Aquí Svetlana ve como se arrastra a Pantera. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpealo no lado. A nena espirrou, cuspiu o po que lle subía á elegante boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Tes que pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Angélica comezou a arrastrarse, apoiándose no sumidoiro cos seus cóbados e dedos espidos. Era coma un gato que persegue un rato. A rapaza recordou a guerra daquel terrible verán do ano corenta e un, cando a Wehrmacht invadiu con aleivosía as extensións da URSS. Nin a nena, case a nena tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes os constantes estalidos de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena deu unha palmada no estómago. Os fragmentos xorden desde arriba coma un rabaño de abellas bravas. Angélica susurra cos beizos rachados:
  - En nome da xustiza, Señor!
  A nena acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adherido. O presente voa nun arco. Escóitase unha explosión, prestase a armadura lateral máis delgada da Pantera. O tanque alemán comeza a arder, o kit de combate detona.
  Svetlana murmura cun sorriso:
  Grazas Señor Xesús! Eu só creo en ti! Rezo a ti só!
  Rompe a pantera. Arrancado, un longo tronco está enterrado en cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Svetlana, cuxos ollos, nunha cara marrón polo po e as queimaduras solares, brillan con millo, di:
  - Cantos máis carballos teña o inimigo, máis forte é a nosa defensa!
  Angélica é moi sexy, coas súas bragas negras, e espida, poeirenta e corpo forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado coa súa perna graciosa e cuberta de po. E metido, xusto na gorxa dun fascista. A fermosa Angélica balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  A nena, despois de que volveu arrastrándose, disparando. Led lume e Svetlana.
  A capitán da beleza, Natasha, despois de derrubar o fascista, berrou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas que hai nela son os elos...
  Mirabela disparou, abriu a cabeza ao Fritz e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Svetlana, de novo disparando con precisión, croa:
  - Pero non podes ir en ciclos en bagatelas...
  Mirabela disparou con precisión e engadiu:
  Se non, a cadea envolverache!
  Emmanuel e Olga Rybachenko tamén loitan con valentía aquí.
  As dúas mozas son moi combativas. E lanzan granadas cos dedos espidos.
  Emmanuel comenta cunha risa:
  - E aquí tamén a batalla non é feble!
  Olga Rybachenko, mostrando os dentes, estivo de acordo:
  - Non débil! Pero vai peor!
  Emmanuelle arrullou, chiscando os ollos de zafiro.
  - ¡Todo será super! Imos ao coronavirus!
  E o guerreiro rirá. E lanzando un coitelo cos dedos espidos, atravesará á Pantera no costado.
  Olympias, parpadeando con becerros musculosos e curtidos, bateu un claqué coas súas fermosas pernas espidas. A nena cantou:
  - As caras de Santos rusos parpadean dende a icona... Deus non te permita empapar polo menos mil Fritz! E se alguén zumba máis que fascistas, ninguén, créanme, os condenará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportista alemán volveu botar fume.
  O batallón de nenas causou importantes danos ao Fritz. Pero tamén sufriu perdas. Aquí unha rapaza quedou á metade, e o seu rostro quedou tan pálido, a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polos nazis, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Svetlana, pola súa banda, está tentando atravesar o "Tigre". Un poderoso coche alemán, tivo unha granada no lateral, pero non sucumbiu. Dáse a volta para disparar un canón. A nena ten que furar no chan, e escombros, para non ser esmagada pola onda expansiva lanzada polo presente.
  Svetlana murmura suavemente:
  - Mamá, papá, síntoo!
  Mirabela lanzoulle unha granada ao Tigre, que lle estoupou na testa. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz ensina no inverno na primavera... Repito sen excepción que Rommel é un cabrón de peste!
  Angélica, rompendo a vista dos nazis, e botando sobre eles auga a golpe, tensou:
  - No cadaleito, vin agora o Führer! E deulle unha patada ao pobre no ollo!
  A moza pelirroja en realidade lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Alcanzou o barril... Seguiuse unha explosión e o fociño do "Tigre" foi destrozado.
  O alemán covarde colleuno e retrocedeu.
  Svetlana bufou polas fosas nasais:
  - O noso, o teu non cederá!
  Mirabela derrubou cunha bala a un mercenario hitleriano e cantou:
  - E o vilán non está de broma! Mans e pés, retorce as cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a patria ata o fondo!
  Svetlana, rindo, ladrou:
  - O Führer grita salvaxemente, bágoas!
  Mirabela despediu e engadiu:
  - Pois, sopros de morte, sorrisos!
  Apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas soviéticas. O coche está cuberto por metralladores alemáns.
  Svetlana ve que achegarse ás posicións do Fritz é pouco realista. Pero no ceo Focke-Wulfs. Unha destas máquinas voa máis preto das posicións soviéticas. As nenas abren fogo contra ela.
  Angélica lanza unha granada e di furiosa:
  - Na morte profunda - non hai perdón!
  Despois diso, a moza dálle unha volta á metralleta. Retrocede rapidamente. Un tanque alemán relativamente novo "Panther" -2 cunha pequena torreta e unha silueta máis baixa sube rapidamente.
  Varias mozas lanzan granadas ao coche alemán. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Angélica asubiou, asubiando:
  - Este é un novo ataque! Arrancarémoslle a boca!
  O Panther-2 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrolizou instantáneamente a atmosfera.
  Anxélica riu, as cunchas voaron por diante da nena medio espida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e dixo:
  - E Newton derrotou aos inimigos, botou o xugo do trono! Fritz decretou a súa lei de Newton!
  Stalingrado estaba todo envolto en incendios, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitar faíscas roxas, laranxas e escarlatas! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Svetlana, derrubando a un loitador alemán, brillou os seus ollos azuis, cantou:
  - Que estás chorando mala vella? Créeme, só un hospital psiquiátrico está chorando por ti!
  Mirabela cantaba nun cántico, disparando contra os nazis:
  - Que bo é deitarse na herba e darlle na cabeza ao Fritz! Organiza un cataplasma para o Führer e envía balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf voador, despois de recibir metralla debaixo da barriga, elevouse con rapidez. Pódese ver que fragmentos afiados o ferían. A criatura fascista prendeuse lume, e comezou a perder anacos de ás rotas.
  Svetlana, vendo como Fokke perdía altitude, graznou:
  - Iso é un semáforo! Un machado colga a bordo!
  O avión alemán explotou, esparexendo restos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista. Fixo a miña última volta. O verdugo foi a cinzas, non o piloto!
  Mirabela espirrou, esparexendo po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Angélica volveu botar co pé un anaco de vidro, tanto que, golpeando o ollo, saíu a Fritz, pola nuca:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas ser tratado!
  Os alemáns e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas contra as nenas non funcionaron. Aquí Emmanuelle despregou unha catapulta, e como alcanzou o inimigo en resposta.
  A nena escritora berrou:
  - ¡Papá Noel arrincándolle a boca a Rommel!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de nazis, fíxoos espallar e, ao mesmo tempo, rodar no aire. Fritz caeu, e rompeu sobre os cascallos das paredes.
  O tanque "Tiger" -2, perdendo o equilibrio, chocou co "León". Oh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Svetlana sorriu e respondeu:
  - Ben, ben feito Emmanuel!
  A nena escritora ladrou agresivamente:
  - Emmanuelle sempre está lista!
  A nena sacudiu o pé descalzo en resposta.
  A moza-capitán comezou a cravar de novo. E Olympias fixo cóxegas no pé estreito de Emmanuelle, que duro é agora! Non é de estrañar que a nena non teña medo de correr polas conflagracións.
  Mirabela nun canto, dixo:
  - A mocidade é boa - a vellez é mala!
  Angélica, esta alegre pelirroja, aceptou:
  Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos os posibles!
  E a nena deu un salto cun golpe. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non compares, unha vella cunha nena. E que beleza, en corpos esveltos.
  Angélica colleuno e cantou:
  - Fluír tras ano, anos nunha caravana,
  Unha vella frota henna nun morteiro...
  E que dicir da miña esvelta figura,
  Non entendo como foi a mocidade!
  Svetlana brillou cos ollos, derrubou ao alemán cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, na guerra hai tal encanto: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Olympias puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Emmanuelle moveu o seu pé esvelto pero áxil e ladrou:
  - Cara de Fritz!
  E unha granada, xunto cun paquete explosivo, voou en pleno apoxeo contra as posicións dos nazis.
  Si, Stalingrado non se lles deu. Por terceiro mes desde finais de xuño prodúcese o asalto, pero a cidade non puido levar todo. Noutros sectores da fronte, os nazis acadaron o éxito, pero neste non.
  Svetlana disparou a pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa que é posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina dunha motocicleta. A máquina explotou e torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o alemán foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  Mirabela goleou aos alemáns cun rebumbio e asubío:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Angélica abriu fogo, con máis precisión. Uns cantos negros quedaron tirados sobre cascallos cubertos de lanzas:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  Mirabela cantaba brincadeira:
  - Despois de pintar a Rommel con batom, Mainstein con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o fiel can te roerá!
  Svetlana, disparando, asubiou:
  - Veña pola noite, Adolf, aforcate... Deixa de enganar a cabeza! Veña pola noite, voa coma un xerfalte, para vencer duro aos nazis!
  Mirabela dixo enfadada, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As mozas do batallón "Lenin" detiveron o avance das tropas estranxeiras. Fritz avanzou, lanzando literalmente cadáveres ao espazo. O tanque "Lev", co que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación da máquina cunha pistola de 150 mm.
  Angélica tira unha pedra pegada ao seu pezón espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento vai máis aló.
  "Lion" recibiu un oco na eiruga e parou. Tiro da súa poderosa boca. Rumor e colapso.
  Angélica, cuspindo, di:
  - O guerreiro ruso non xeme de dor!
  E a nena volve disparar. E faino moi ben. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu romper os rusos! Quen se atreva, ataca na batalla, venceremos ferozmente aos inimigos!
  E Angélica fai rodar os músculos da prensa, que ten moi en relevo.
  Ai, que bonitas son as nenas! Non quero que ningún deles morra.
  Correu Stalenida... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e en relevo. Roupa nela, só un suxeitador e bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. Os pés descalzos e o parpadeo, e os tacóns, sorprendentemente permanecen limpos. Stalenida dispara, e ao fascista unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á patria é a palabra máis alta!
  Angélica comentou cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate coma min en calzón!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Isto non é apropiado!
  Angélica sacudiu as cadeiras, disparou acertadamente e cantou:
  - Algo membro do Komsomol tornouse inusual! Camiñar así co peito nu é moi indecente!
  Steelenida riuse e comentou:
  - Por que alegrar o Fritz, mira a nosa beleza!
  Angélica respondeu con decisión:
  - A nosa beleza é mortal!
  A moza de aceiro riu e disparou contra o TA-200. O coche nazi incendiouse. E a fermosa loira berrou:
  - Morte ao mal!
  Angélica riu.
  - E a vida é boa!
  Steelenida, ao ver que o alemán estaba a caer, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non penses que os nazis gañaron!
  Angélica canta:
  - Agardando a vitoria! A vitoria agarda... Os que anhelan romper as cadeas! Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Seremos quen de vencer aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. Bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Svetlana agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra o Fritz cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron agasallos e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles unha figura, imos construír dedos espidos. E asubiou coma un ladrón de ruiseñor. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados do inimigo, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais mortos.
  Svetlana, con todo, afasta tales pensamentos de si mesma, polo que queres chorar deles. Pero non foron os rusos os que acudiron aos alemáns para roubar e matar. Non, estes son os alemáns e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nas extensións rusas.
  Svetlana persignouse e disparou contra o Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións dos rusos... O ollo e o cerebro do home, que fora derrubado por unha bala, escaparon.
  A moza-capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directo ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Svetlana disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta saíu voando, envorcada varias veces. Entón o seu fociño afundiu entre os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E ela apuntou de novo. O seu rostro novo e alegre sorría máis ben. A nena cantou:
  - Non, dixémoslles aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan perfumado ruso se chame a palabra vado!
  Mirabela fixo un disparo moi atinado, do que se lanzou o Focke-Wulf, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Por dólares, está listo para traizoar a Rusia...
  Pero o home ruso é tan fermoso
  Que está preparado para dar a súa vida pola Patria!
  A nena, fixo unha voltereta e mostrou aos nazis o figo, e rolou, e as balas non tocaron a beleza.
  Apareceu Angélica, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou á vez unha granada con dúas patas. E ela comprobou:
  - O que teño é... Fritz nun lado afiado!
  Olympias corrixiu Angélica:
  - Afiado, no lado, e non no lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. O "Tigre" foi golpeado no fociño, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois diso, a criatura nazi retrocedeu. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Svetlana cantou, chiscando alegremente:
  - E o "Tigre" retrocede e os alemáns escóndense!
  O Batallón Maiden manobrou baixo ataques, ataques aéreos e armas pesadas. Aquí os bombardeiros a reacción batían, romperon, empinadas ardentes eleváronse ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os homes foron ao outro mundo, que non o lamentan tanto! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde xa agardan diaños con forcos aos que non crían en Xesús.
  Angélica é a máis sexy das guerreiras en rabia: ben, poden os nazis desde o seu "Sturmtiger" disparar contra as posicións das tropas soviéticas e matar aos guerreiros vermellos?
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xirando cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo fociño do Stormtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron, e a granada voou no ancho fociño. E a poderosa máquina primeiro atragou, e despois precipitouse. Dous "Tigres reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Arrancáronlles os rolos, e caeron voando coma un colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Angélica, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, balancea e tirada. Pero a beleza aterrou con todo, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do pé calloso, a punta furaba.
  Pero Angélica atopou a forza para erguerse e gritar:
  - Vos fascistas estaredes nas cinzas!
  Svetlana e outras nenas foron arroxadas por unha onda explosiva, e ata lixeiramente esmagadas. Pero ningún dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Suprimindo os nazis que saltaron e outros insectos agresivos que asedian a URSS.
  Mirabela cantou con moita ilusión:
  - E cando a trompeta do Señor nos leve á batalla, seremos amigos do Komsomol! E por vontade de Xehová, estarei na convocatoria celestial!
  Angélica, sacudindo o po das súas plantas ensanguentadas, cantou:
  - Lenin, festa, Komsomol! ¡Estamos enviando o Führer a un manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedoramente, e Emmanuelle dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta, non tan precisa - como esas pernas espidas e fortes de Angélica!
  Olympias, xogando cos músculos dos seus brazos, dixo:
  - Iso está ben! Aínda estás pensando. Algo máis chulo!
  
  NON BOMBARDE A GRAN BRETAÑA
  Hitler non bombardeou as cidades inglesas e conseguiu gañar a batalla aérea para Inglaterra. Ademais, Speer recibiu o cargo de Ministro de Armamento e Munición do Reich xa en maio do ano corenta. E como resultado, a produción de avións comezou a aumentar rapidamente.
  E o 4 de novembro de 1940 sucedeu un desembarco inesperado pero atrevido en Gran Bretaña. O que colleu por sorpresa ás defensas costeiras. E os alemáns puideron capturar as cabezas de ponte facendo prisioneiros a un gran número de soldados británicos. E entón desenvolver inmediatamente o éxito.
  Conseguiuse unha importante vitoria e Inglaterra retrocedeu no corenta anos. A guerra continuou durante algún tempo. Churchill fuxiu a Canadá e intentou organizar a resistencia alí. E os alemáns ocuparon numerosas colonias de Inglaterra con tropas. E entón Xapón atacou os Estados Unidos. E o Terceiro Reich tivo que aproveitarse.
  Conseguir América non é fácil: está separado polo océano. Pero os alemáns crearon unha cabeza de ponte en América Latina e dende alí comezaron a avanzar as súas forzas. E comezaron a apertar o anel polos Estados Unidos.
  No ano corenta e terceiro, os nazis tiñan na serie o tanque Panther, Tiger e Lion. O último coche non estaba na historia real, pero agora os nazis tiñan moitos máis recursos. Porén, o "León" cun peso de noventa toneladas, e un canón excesivamente potente contra os "Shermans", non se xustificaba demasiado. Como o tanque Maus. Se nas probas esta máquina mostrou resultados satisfactorios, na historia real comezou a romperse.
  Algo mellor foi o recibido a partir do corenta e tres de setembro na serie Panther-2. Bastante pesado con cincuenta e tres toneladas, pero cun motor de novecentos cabalos, movíase ben. E o seu canón de 88 milímetros en 71 EL atravesou os Sherman desde catro quilómetros.
  Gerda acaba de recibir unha das primeiras modificacións do Panther-2 e loitou contra os estadounidenses en Canadá.
  Era outubro de 1843. A pesar do frescor do outono, as mozas estaban descalzas e nun biquíni.
  "Panther" -2 desde unha longa distancia podía golpear, e tiña unha boa protección na fronte. E os seus costados están mellor protexidos que os dunha simple Pantera; non se pode levar unha bazuca ou unha arma de pequeno calibre.
  Pero para golpear dende longa distancia cómpre ter unha precisión fenomenal.
  E Gerda probablemente dispare cos seus pés espidos para golpear. O proxectil describe un arco e atravesa o tanque americano Grant desde catro quilómetros.
  A rapaza ruge:
  - Só somos diaños!
  Coa axuda dos seus dedos descalzos, Charlotte tamén disparou, comentando agresivamente:
  - ¡Un político é un porco con traxe limpo, e un raposo disfrazado de santa inocencia!
  Kristina disparou un por un, o que fixo moi acertadamente e satisfeita, rompendo con precisión o Sherman e arroulando:
  - Ao político encántalle ladrar forte e prometer enxordecedor, pero cando teñas que cumprir a promesa, non escoitarás máis que escusas!
  Magda tamén alcanzou o inimigo cun proxectil moi mortal, atravesou a fronte da torre do tanque e berrou:
  - ¡É mellor darlle unha malleira a un político que promete ociosidade que pegarlle o polgar cara arriba cando perdes o traballo!
  E a nena botou a rir... E volveu disparar dende a pistola. Tan facilmente que Estados Unidos non pode derrotar o Terceiro Reich.
  Pero os Fritz teñen material humano, e a técnica é máis forte. Por exemplo, o ME-309 é formidable, contra o que non hai recepción e do que non hai escapatoria. Esta máquina ten un armamento moi potente: tres canóns de avións de 30 milímetros e catro metralladoras de catorce milímetros que tamén son pezas letais. Ata sete puntos de lume, xenial!
  ME-309 é un monstro, especialmente se está dirixido por nenas. Neste caso, dúas belezas: Albina e Alvina. As dúas loiras están descalzas e só en bikini.
  E como se enfrontarán aos americanos. Só fragmentos voan en diferentes direccións.
  Premendo o gatillo cos seus dedos descalzos, Albina disparou e derrubaba un avión americano, arrullando:
  - Un político é unha prostituta barata que se leva demasiado tempo, e non só trae unha infección venérea á carne, senón que tamén dá lugar a un bacilo de inseguridade na alma!
  Aquí Alvina tamén pisa o pedal co seu talón espido, martelando e berrando moi acertadamente a todo pulmón:
  - As prostitutas baratas son as máis caras, ¡sobre todo se son políticas!
  Si, estas nenas coñecen o seu valor e eliminan a fondo o espírito e o compoñente material do adversario.
  Pouco a pouco os alemáns vencen a América. Aquí xa teñen un novo rifle de asalto MP-44, que destrúe por completo aos estadounidenses. Este rifle de asalto é insuperable. E dálle á Wehrmacht unha vantaxe decisiva.
  E as nenas pelexan na infantería: Margaret e Helga. Tamén usan unha forma especial: loitar descalzo e en bikini. E é moi eficaz.
  Margaret disparou unha ráfaga contra os estadounidenses e lanzou unha descarga de forza colosal e mortal cos seus dedos espidos. E ela berrou, mostrando os dentes:
  - Unha política é tan prostituta que promete pracer celestial gratis, pero só pon un porco na cama!
  Helga comentou mentres disparaba ao inimigo con gran precisión e exactitude:
  - Un político só pode quitar e dividir en aritmética, e despois de converterse en ditador, tamén pode restablecer os termos de goberno!
  E a nena colleu e co pé descalzo lanzou un gran e destrutivo presente da morte.
  Margaret, mentres disparaba o seu rifle de asalto, comentou:
  - Non importa cando un ditador restablece os termos do goberno, é peor cando todos os logros se reducen a cero sen variña!
  E a nena tamén botará un agasallo de aniquilación cos seus dedos espidos.
  Helga, derrumbando aos estadounidenses na ofensiva e eliminandoos en filas en movemento, emitiu:
  - Cando os logros da ditadura son cero, os termos de goberno repórtense a cero!
  E as nenas collerán e rirán, mostrando os dentes que brillan coma perlas.
  Toronto e Quebec caeron mesmo antes do inverno... E no inverno, a loita desenvolvíase xa nos Estados Unidos. As forzas eran desiguais... Aínda que os americanos, debido á lonxitude das comunicacións e a unha economía poderosa, tiñan unha gran vantaxe na cantidade de equipos. Pero eran de calidade inferior.
  Na primavera do ano corenta e cuarto, os vehículos a reacción comezaron a participar en batallas aéreas en masa: ME-262 e XE-162, que non tiñan opoñentes iguais.
  O máis novo "León" -2 apareceu nos tanques, nos que os alemáns, por primeira vez na construción de tanques, colocaron a transmisión e o motor nun bloque e a través, e a caixa de cambios no propio motor, e diante - cambiando o torre de costas. O Lion-2 resultou ter unha silueta máis baixa, ademais, o tren de aterrizaje fíxose máis lixeiro e a torre resultou ser máis estreita cun canón de calibre 88 mm - 105 aínda é redundante para os tanques estadounidenses. "Lion" -2 resultou ser móbil e ben protexido. No campo de batalla, inmediatamente asumiu a iniciativa como o mellor tanque do mundo.
  A URSS despois da guerra con Finlandia aínda non loitou con ninguén. O seu desenvolvemento na construción de tanques non foi do xeito máis produtivo. Apareceron monstros KV, con enormes escamas e varias armas. Só o T-34 pode ser chamado tanque exitoso. Aínda que non é o suficientemente potente.
  Ademais, o desenvolvemento de tanques con rodas apareceu na URSS. A Serie A xa é autovía. E moitos outros coches.
  Os alemáns, pola súa banda, aprenderon a loitar e recibiron moita experiencia de combate. A finais do verán, máis da metade do territorio estadounidense xa fora capturado polos nazis. En setembro comezou o asalto a Nova York e Washington.
  Gerda xa loitou no Lev-2. Este vehículo pesaba sesenta toneladas, pero tiña unha armadura lateral máis grosa de 100 mm nas ladeiras e un canón de 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL. E a armadura frontal baixo grandes pendentes tamén era algo máis grosa. O corpo mide 150 mm e 45 graos, e a fronte mide 200 mm e tamén está inclinada.
  As armas estadounidenses non levaron a armadura frontal de tal tanque. E os que podían penetrar polo lado eran poucos e non en tanques.
  Gerda enviou un proxectil coa axuda dos seus dedos espidos, esnaquizou o Sherman e sinalou:
  - O político traballa coa súa lingua, enerxicamente atractivo para o corazón, só como resultado todas as palabras dan no fígado!
  Charlotte disparou contra os americanos e deu a volta ao golpe exacto do obús e gruñou:
  - Canto máis tonta é a mente do gobernante, máis afiada é a machada do seu verdugo!
  Christina volveu disparar contra o inimigo, esnaquizou outro tanque seguido e gritou:
  - Reestablecer o mandato do ditador converterá o elector nunha suma ordenada!
  Aquí Magda tamén se moveu contra o inimigo e esnaquizou o canón antiaéreo, murmurando:
  - Ao gobernante gústalle falar rotundamente, aínda que só sexa para anular os fracasos elocuentes!
  E as nenas volveron enviar un proxectil de enorme e mortal forza!
  No ceo, tamén, batallas serias están en pleno apoxeo, e moi sanguentas.
  Albina no ME-262 derrubou outro coche americano e berrou, mostrando os dentes:
  - O ditador voitre sempre ten razón, porque ten moitos dereitos, sen fronteiras, e o votante que ten dereito de paxaro só pode sobrevoar o cordón!
  Alvina, nun ME-262, tamén recortou a un caza americano e arroulou astutamente:
  - Se queres converterte nunha aguia, deixa de voar con dereitos de aves!
  Os nazis xa están asaltando a Casa Branca. Tres nenas: Helga, Margaret e Frida fan o camiño ata a cúpula para colgar alí a súa bandeira.
  Os guerreiros están descalzos e só cun bikini. Coúlanse e pelexan.
  Helga lanzou unha granada co pé descalzo e disparou unha ráfaga da súa metralleta, arrullando:
  - A maioría das veces, os que teñen dereitos de aves e o costume de contar corvos son os galos!
  Margaret disparou con agresividade e cos seus dedos espidos lanzou o presente da aniquilación e chirriu:
  - Ata que desaprendas a contar corvos, voarás con dereitos das aves e enxeño das galiñas!
  Frieda derribou a varios soldados ianquis negros e arrolou, lanzando unha granada devastadora cos seus dedos descalzos:
  - Cos dereitos dos paxaros non despegarás ao ceo, pero voarás ao inferno debaixo coma unha galiña en pluma!
  As mozas ninja xaponesas tamén loitan contra os estadounidenses. Están presionando dende a Terra do Sol Nacente.
  A nena ninja azul destrozou os americanos con espadas. Ela lanzou o presente da morte cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Se tes cerebro de galiña, dereitos das aves e ambición de galo, entón as plumas voarán con garantía!
  A nena ninja amarela usou as súas espadas para cortar aos americanos e chirriou, lanzando un agasallo de aniquilación co seu talón espido:
  - O que ten miolos de galiña conta corvos e só busca dereitos dos paxaros!
  A rapaza ninja vermella lanzou un boomerang cos seus dedos espidos, cortando as cabezas dos inimigos e chirriu:
  - Quen conta moitos corvos ten problemas sen contar!
  A nena ninja branca levou o agasallo da morte co seu pezón escarlata e berrou:
  - Contando corvos, corres o risco de croar problemas, fregándoche o nariz, meterás unha picada coma unha galiña!
  Finalmente, a Casa Branca fíxose cargo. Tanto Nova York como Washington caeron a principios de outubro.
  E o 8 de novembro de 1944, Estados Unidos e México capitularon ante Xapón e o Terceiro Reich.
  Houbo unha pausa temporal. O Terceiro Reich tivo que dixerir as posesións e prepararse para unha nova guerra. Xapón tamén conseguiu moito.
  Stalin tamén se preparaba para as guerras, pero non cabía en ningún lado. Todo estaba tranquilo.
  Os alemáns lanzaron a construción de tanques da serie E. Tamén no ano corenta e cinco obtivéronse avións de disco moi exitosos, que poderían marcar un punto de inflexión en calquera guerra. Tamén se estaban a desenvolver armas nucleares. Non obstante, na URSS, Stalin tratouno con frialdade e case non o financiou. A actitude de Hitler tamén foi escéptica. Pero en Xapón realizáronse algúns traballos.
  A intelixencia do Terceiro Reich recibiu información de que os xaponeses lograran algo.
  Despois dunha reunión persoal entre Hitler e Stalin, tomáronse decisións sobre unha guerra conxunta contra Xapón.
  Stalin, na súa vellez, quixo recibir a gloria dun comandante destacado, e despois de dubidar decidiu pechar unha alianza militar con Alemaña. Hitler, que persoalmente conseguiu facer amizade co ditador vermello, tamén preferiu loitar contra Xapón. Ademais, ten moitas colonias e aínda é un exército relativamente atrasado. Aínda que numerosos, e fanáticos. Non se esperaba un paseo tan sinxelo.
  O 20 de abril de 1950 comezou unha gran guerra contra Xapón coas colonias, a URSS e o Terceiro Reich.
  O Exército Vermello avanzou desde Manchuria. Ao non ter experiencia en operacións ofensivas, contra a poderosa defensa xaponesa, as tropas soviéticas avanzaron lentamente e con grandes perdas.
  Elizaveta está loitando contra samuráis no tanque T-54 máis novo. O coche soviético é máis avanzado que os modelos anteriores, pero apareceu recentemente. E ela ten un canón de 122 milímetros, e ela mesma é moi pesada: cincuenta e cinco toneladas.
  Stalin, que non tiña experiencia na Gran Guerra Patria, foi aumentando o tamaño e a masa dos tanques.
  Gustáballe todo o grande e voluminoso.
  Do mesmo xeito que a serie KV, algúns modelos, como o KV-14, pesaban máis de trescentas toneladas.
  Os alemáns, pola contra, decatáronse de que os grandes pesos eran ineficaces e que o tanque necesitaba mobilidade. E o AG-50 piramidal converteuse na máquina principal. Tiña ángulos de inclinación racional en todas as direccións.
  E non pode ser penetrado por armas soviéticas desde ningún ángulo. Ao mesmo tempo, o peso é de só cincuenta toneladas e o motor de 1800 cabalos de potencia é unha turbina de gas. O AG-50 é un coche perfecto para a súa época e moi rápido, ás veces a cen quilómetros por hora na autoestrada.
  E o canón instalouse recentemente cun canón curto, pero de alta presión, que é capaz de penetrar en todos os coches. E o calibre de 88 mm non tivo que ser cambiado. De feito, o calibre é menor e a oferta de proxectís é maior e a cadencia de disparo da arma é maior. E isto xa é un axioma. Pola contra, os grandes calibres nun duelo de tanques son realmente peores que os pequenos.
  O AG-50 é o monstro que está esmagando Xapón. Os samuráis só teñen tanques da serie E, e aínda así os primeiros, lonxe dos modelos máis avanzados desta modificación.
  Pero Elizabeth aínda está montando nun T-54 e realizando un tiro cos dedos descalzos.
  Golpea o inimigo e berrou:
  - O tirano imaxina un león, pero come carroña coma unha hiena, encántalle a guerra, pero non quere tirar da correa dun soldado, gústalle poñer un porco e devoralo con menullos!
  Ekaterina deixou ao descuberto o seu pezón escarlata, bateu contra o inimigo premendo o botón coa súa teta e berrou:
  - Se es un lisiado coa túa mente, entón a prótese da educación non che axudará!
  Elena tamén deu unha labazada coa axuda dun talón e arrolou:
  - Un león sen educación é mellor líder que un carneiro certificado!
  Euphrosinia tamén disparou á súa vez, usando os seus dedos descalzos, e arrolou:
  - Un boxeador ten un forte golpe na man, pero un político bate os miolos coa lingua, aínda que el mesmo está bastante débil na cabeza!
  O ataque é en todas as frontes. Os pilotos soviéticos tamén están loitando. Xa apareceu o MIG-15, que pode competir cos vehículos xaponeses, e probablemente os alemáns serán mellores, sobre todo en velocidade e armamento.
  Anastasia Vedmakova loita no ceo con moita confianza.
  Golpea dous coches xaponeses e chirridos:
  - Un boxeador ten dúas mans e varias combinacións de golpes, un político ten un idioma, repetición interminable de cancións esencialmente do mesmo motivo!
  Akulina Orlova, disparando sen piedade ao inimigo e noqueando por completo, sinalou:
  - Descalza, a propia nena ponse un home, despoxándose - deixarao sen pantalóns, e abrindo as pernas, apretará a gorxa cunha presa de morte!
  Mirabela Magnetic, cortando avións xaponeses, e actuando con agresividade figurada, comentou:
  - ¡Unha muller, abrindo as pernas, espreme mamuts a un home para que lle saquen pingas douradas!
  As rapazas pelexaban con gran actividade e movíanse dun lado a outro evitando tiros ben apuntados do inimigo.
  Os pilotos alemáns tamén acosaron aos xaponeses.
  Albina cortou catro coches á vez dunha soa ráfaga e arrolou con entusiasmo:
  - Pernas femininas espidas, espidas perfectamente homes que non teñen cabeza!
  Alvina colleu e cortou cinco avións xaponeses cunha explosión e chirriou:
  - É mellor bicar os pés descalzos dunha nena que ser un completo zapato solitario!
  Gerda no tanque AG-50 loitou xunto a Charlotte. As dúas mozas loitaron con moita confianza.
  Gerda disparou contra o inimigo, esnaquizou o coche xaponés e arrolou, mostrando os dentes:
  - O touro ten cornos literais, e un home sen saúde alcista terá cornos figurados.
  Charlotte tamén fixo un tiro ben apuntado, atravesou o inimigo e sinalou:
  - Un home que estaba calzado coas pernas femininas espidas: un zapato completo!
  Christina e Magda tamén loitan na AG-50, e loitan desesperadamente.
  Christina disparou e arrulou:
  - Se un home é un zapato de bast, entón está destinado a estar baixo o tacón e un vagabundo!
  Magda tamén disparou, e con moita precisión, e esnaquizou o obús do inimigo, chirriando:
  - Non hai maior inimigo dun home que a falta de coraxe e un problema maior que un exceso de desexo!
  E as nenas seguiron golpeando aos samuráis.
  Presionáronos cada vez máis en diferentes frontes.
  Alenka e o seu equipo loitaron no último tanque IS-3. Esta máquina é dunha serie máis moderna cun canón de 130 milímetros, neste caso un e cun peso de oitenta toneladas.
  Ten cinco membros da tripulación, todas nenas. E iso é xenial.
  Alyonka disparou coa pistola coa axuda dos seus dedos descalzos e berrou:
  - O home é un mono luxurioso de fala agarimosa, pero a estupidez das nenas paralizará!
  Anyuta disparou de novo á súa vez, atravesou o coche xaponés e berrou:
  - Se arás un burro coa mente coma un burro para un raposo, se tes unha lebre en espírito, quítanche tres peles do sombreiro!
  Alla deu un tiro preciso coa axuda dun pezón escarlata co que premeu o botón e chirriu:
  - Pódese facer senador dun cabalo, pero non pode facer un labrador honesto dun político!
  María tamén deu patadas ao inimigo, coa axuda dos seus dedos espidos, e berrou:
  - O xeito máis sinxelo de facer senador é de quen sabe facer polo menos un cabalo, pero por algo en calquera parlamento hai moitos burros, ¡e incluso preguiceiros!
  Olympias tamén disparou co seu talón e emitiu:
  - Se non aprendes a montar a cabalo, serás un rei espido!
  As nenas mostraron a clase máis alta nas batallas. E así as tropas soviéticas durante medio ano de loita chegaron a Port Arthur. Esta cidade foi cuberta polos xaponeses desde o mar.
  Sakhalin do Sur tamén logrou recuperar.
  Así, vingouse das derrotas anteriores de Xapón. Ademais, a vinganza aínda foi parcial en Port Arthur...
  Comezou o seu asedio.
  A artillería soviética pesada bombardeou esta fortaleza. As nenas dispararon obuses.
  Alicia e Angélica dispararon cartuchos tras proxectís.
  Alicia disparou e comentou:
  - En calquera torneo hai unha serie de xogos e resultados finais, só en política hai reinicios constantes e contas paralelas!
  Angélica, apoiando os seus talóns espidos, deu unha cuncha e arrullou:
  - No boxeo, os golpes baixos son punibles independentemente da cor das luvas, en política traen a vitoria, sobre todo se as luvas non son brancas!
  Durante o ano de loita, Xapón perdeu todas as súas colonias. E agora desenvolvéronse as batallas pola propia metrópole.
  E os fermosos guerreiros achegáronse a Toquio.
  E os petroleiros soviéticos finalmente tomaron Port Arthur.
  Elizabeth apuntou a arma cos seus dedos espidos. Ela disparou contra o inimigo e chirriu:
  - O home non está lonxe do xibón, se non por intelecto, entón por luxuria, o macho é un mono típico!
  Ekaterina tamén disparou contra o inimigo, usando o seu talón espido, e comentou cun sorriso:
  - Un home ten unha perfección e dúas mans, pero unha muller está a buscar a perfección en si mesma con mans rasgadas e dignidade poderosa!
  Elena, disparando contra os xaponeses e dándolle voltas a outro obús coa axuda dos seus dedos descalzos, observou:
  - Os pallasos do circo dan lugar a risas saudables e diversión, os bufóns en política provocan relixios e decepcións insalubres!
  As mozas, como podes ver, están esmagando aos xaponeses a fondo. Con tal, por suposto, Port Arthur caerá sen dúbida.
  Anastasia Vedmakova loita no ceo sobre Xapón e dálle un descenso ao inimigo, cantando:
  - Un, dous, tres, destroza o samurai!
  E pronuncia un aforismo, moi atinado:
  - No xadrez, a xogada do cabaleiro adoita facer xaque mate, en política, o elector sempre se empareja coas xogadas do cabaleiro!
  Akulina Orlova, esmagando ao samurai no ceo e chiscando o ollo cos seus ollos de zafiro, sinalou:
  - Un oso pisou a orella a un mal músico, as orellas a un votante estúpido zumbaban - ¡raposos políticos!
  Mirabela Magnetic cortou outro coche da Terra do Sol Nacente dunha volta e sinalou:
  - Dous personaxes fortes, pero diferentes, dan lugar a unha explosión, dous individuos intelixentes pero diferentes dan lugar ao xenio!
  As nenas levantaron o ceo por riba do samurai.
  Albina, derrubando o avión de Xapón, rindo os dentes, observou con agresividade, chiscando o ollo:
  - Os nenos nacen do amor a dous sexos, o éxito dunha combinación de dilixencia e talento!
  Alvina tamén deu unha patada ao samurai co seu talón espido e arrolou, mostrando os dentes:
  - Os homes queren fillos de mulleres fermosas e as mulleres queren fillas de homes intelixentes, a conclusión é que os fillos sans requiren beleza e intelixencia, pero onde podes atopar unha combinación de tal bondade?
  Pero a loita xa se desenvolveu para Tokio. Os alemáns e os batallóns soviéticos individuais asaltan a capital de Xapón. Maio de 1951 está no patio, todo florece literalmente. E moi fermosa e rica.
  Pero a cidade de Toquio está moi danada. Algunhas partes da Wehrmacht avanzan por ela, e as batallas son moi feroces e desiguais.
  Gerda no AG-50 loita xunto a Charlotte. Estas mozas cren na súa vitoria con moita paixón.
  Gerda dispara cos seus dedos descalzos, preme os botóns do joystick e di:
  - O que quere unha muller é o que quere Deus, pero os desexos dun home son parecidos ao desexo dun mono!
  Charlotte tamén golpeou o inimigo, tirou a torre do coche xaponés e chirriu:
  - Deus creou unha muller como flor para a beleza, un home era necesario como humus para alimentar unha planta deliciosa!
  No outro tanque AG-50, as nenas tamén están loitando, que son simplemente monstros sanguentos da superclase. Son uns guerreiros moi combativos e agresivos, pero ao mesmo tempo mansos.
  Christina disparou cos seus dedos espidos e as pernas ciceladas e comentou cun sorriso:
  - Unha muller é unha rosa, pero lonxe dunha planta, un home é un galo, pero non alado, senón un típico animal con cornos!
  Magda cunha risa disparou contra o inimigo cun proxectil mortal e chirriou:
  - Un home que gallo coma un paxaro, pero sen ás, derrama coma un ruiseñor, pero non un cantor, promete a unha muller montañas de ouro, pero non vale un céntimo na cama!
  As nenas soviéticas tamén están a participar no asalto de Tokio. En particular, a tripulación de Alenka. Cambiaron a un IS-4 aínda máis potente e pesado, cun segundo canón de 85 mm.
  Pero os cinco primeiros seguiron igual.
  Alenka disparou coa axuda dos seus dedos desnudos e berrou, mostrando os dentes:
  - Nas promesas do político, o emperador, no cumprimento do rei espido, promete a lúa desde o ceo, e os votantes reciben a vida de can!
  Anyuta comentou agresivamente, enviando un proxectil desde un canón e golpeando con precisión ao inimigo:
  - Un gobernante intelixente non busca divinizarse, senón que trata de darlle ao elector unha vida humana!
  Alla lanzou contra o inimigo, apuntando un presente de morte co seu pé desnudo e cincelado e deu:
  - Mesmo un idiota no trono pode plantar moito, pero unha rica colleita recóllese cunha mente non forte!
  María tamén disparou, só que esta vez de metralladoras, noqueou a moitos opoñentes e emitiu:
  - Un ditador que planta moito e derrama sangue, sentarase nunha poza e ruxirá de dor!
  Olimpiada, tamén despedida, apretando os gatillos coa sola espida, e con agresividade, sinalou:
  - ¡Un elector que vota por un político que adoita montar a cabalo será apresado por desolladores!
  O asalto ao palacio imperial xa está en marcha. Os últimos xaponeses están completamente rematados.
  Emmanuelle xa se uniu á loita. Por suposto, está case espida, leva só bragas.
  Ela soltou un raio do seu pezón escarlata e arrolou:
  - Un político é unha mestura dun lobo vestido de ovella, un raposo con doce trino de ruiseñor, un porco cun frac novo, pero con el viviredes coma cans!
  Helga tamén loita, asaltando as posicións xaponesas e ouveando, mostrando os dentes e lanzando unha granada co pé descalzo:
  - É unha tontería votar por un lobo vestido de ovella, pode resultar unha ovella completa!
  Margaret deu unha volta e, fixando a bandeira do invasor na cúpula do palacio imperial, sinalou:
  - Un raposo vestido de ovella nun trono é mellor que un carneiro cun abrigo de castor, un ladrón intelixente fará máis ben que un tolo honesto!
  Emmanuelle por fin abrochou o pano vermello e arrulou furiosamente:
  - O trono non tolera o alboroto nin os ladridos, e non é un método para someter o medo, pero o gobernante goberna rudamente, dá decretos a súplicas xordas!
  Xapón foi derrotado. E despois da súa capitulación, a URSS recuperou o sur de Sakhalin, recibiu a dorsal do Kuril, Manchuria, Port Arthur, Corea do Norte, e finalmente se fortificou en Mongolia.
  O Terceiro Reich fíxose cargo de todo o demais. E de novo houbo un período de paz. O Terceiro Reich apoderouse do resto do mundo e celebrou un referendo en 1959 para establecer unha monarquía e un imperio mundial.
  Hitler converteuse en emperador. Na URSS, despois da morte de Stalin o 5 de marzo de 1953, Nikolai Voznesensky, un académico e xenio, converteuse no novo líder. E baixo el, comezaron a crear novas armas na URSS.
  Cando Hitler morreu en marzo de 1963, comezou unha loita polo poder no Terceiro Reich entre os numerosos fillos de inseminación artificial de Adolf.
  E o Exército Vermello da URSS comezou unha campaña de liberación en Europa por orde de Nikolai Voznesensky. E o 1 de maio de 1963 desenvolvéronse feroz batallas.
  Pero esa é outra historia, como o Exército Vermello da URSS salvou ao mundo do fascismo.
  
  PRINCESA REAL DESCALZA
  Entre o rei de Francia, Luís XIV e o rei de Noruega, Xurxo o primeiro, concluíuse un acordo. Segundo el, a filla de Xurxo o primeiro debía casar co fillo de Luís XIV. E tiña tal beleza, fermosa coma o sol, cun cabelo cor da neve. Segundo o costume, casaron bastante cedo entón e a nena de trece anos púxose á estrada co convoi. A filla adoptiva do rei, Stella, tamén foi con eles. Era malvada, pero sabía finxir ben. E bastante fermosa, aínda que co cabelo negro.
  Foi capturada durante unha campaña contra os nómades do sur. Stella odiaba e envexaba á filla do rei Gertrude. Pero ela fíxose pasar por a súa mellor amiga. E tiña un plan astuto na cabeza. A primeira vista, substituír á princesa e suplantar a súa identidade non é realista. Navegan nun gran barco con gardas honradas e agasallos. Pero Gertrude ten un punto débil. Ela, como os representantes da súa dinastía, observan sagradamente os xuramentos, incluso desfavorables para eles mesmos.
  Así que durante unha conversa con Stella (¡este nome xa lle puxeron no reino noruegués!), Gertrude xurou, co corazón da súa nai, que cumpriría calquera desexo da súa amiga se lle salvaba a vida.
  Entón a insidiosa Stella xa estaba na costa, durante unha leve tormenta prendeu lume a un barril de pólvora e fixo estoupar o barco. E ela mesma preparou un barco con antelación. Morreron todos os mariñeiros aos que a malvada filla do khan puxo droga no viño. E só se salvou Gertrude, coa axuda da súa irmá, por suposto. Ela tirou ás princesas a bordo.
  E ela esixiu o cumprimento do seu xuramento. Gertrude confirmou. E Stella dixo con rabia:
  - Intercambiamos vestidos contigo. Agora serás o meu servo, e eu convertereime nunha princesa.
  Gertrude chorou amargamente, pero había que cumprir este xuramento. Non se debe violar, se non, o corazón da nai romperase en anacos. E a filla do Khan ocupou o seu lugar.
  Ao chegar ao palacio, Stella declarouse filla de George, sobrevivindo milagrosamente a un naufraxio. E Gertrude viuse obrigada a recoñecelo cunha reverencia.
  Stella ordenou que a antiga princesa fose enviada a Córsega para pastar ovellas. Por iso supostamente atreveuse con ela, e non quere vela ao seu carón.
  Gertrude estaba de pé nas cámaras cando lle ordenou ir ao corpo de garda. Alí mandéuselle quitar o seu caro vestido de criada e levar as vestiduras de pastora. A princesa estaba moi avergoñada e botou a chorar. Entón os soldados saíron da garda, e a vella cociña deulle só roupa lavada, pero deteriorada e remendada e zocos de madeira, dicindo:
  Aquí tes algunhas roupas e zapatos. Fai calor en Córsega e acostumarás.
  Gertrude, decatándose de que a resistencia era inútil, cambiou lentamente de roupa. Os duros zocos resultaron demasiado grandes para ela e a nena simplemente botounos e decidiu que era mellor andar descalza. Ademais, o tempo de maio era fantástico. Trátase de Francia, co seu clima moito máis suave.
  A moza recibiu a orde de subir a un coche con reixas nas fiestras. Suponse que debía entregar á princesa que se converteu nunha pastora a un exilio completamente deshonroso en Córsega.
  Os adoquíns do pavimento quentáronse e queimaron dolorosamente as pernas da princesa, pouco afeita a andar descalza. E a sola núa da augusta persoa estaba desagradablemente irritada pola rugosidade da superficie.
  Varios pobres rapaces daban voltas ao seu redor, e Gertrude sentiu unha gran vergoña de ser filla de reis que camiñaba coma un mendigo descalzo cun vestido vello e remendado.
  A princesa esmoleira ruborouse da humillación e aínda por pouco tempo esqueceu que os seus mimados tacóns rosas estaban sendo cocidos polo pavimento espinoso. E tanto doen as pernas da princesa, que seguramente estaba descalza só nunha bañeira de ouro puro tachonada de diamantes.
  E agora as plantas espidas e tenras da nova beleza son atormentadas polas pedras crueis, afiadas e quentes do pavimento.
  Por sorte para a nena, o carruaxe xa a estaba esperando. Ela saltou nela sen resistencia. E escoitou un asubío penetrante, risas e exclamacións dos rapaces:
  - ¡Traen o ladrón!
  A princesa estaba avergoñada. Agora tamén é unha criminal. Ela cuxa estirpe é moito máis antiga que a dos Borbóns. E ten que sentarse detrás das reixas, polas que apenas penetra a luz. Triste e triste. E o máis importante, non se pode facer nada. Se comeza a berrar que é filla dun rei, ninguén a crerá.
  E os tacóns espidos da rapaza pican nas táboas de carballo.
  E a princesiña chorou. A condutora e os xendarmes non fixeron caso das súas bágoas. Ben, a prisioneira está ruxindo, que máis pode facer? A profesión temperou aos xendarmes e fíxoos duros.
  Gertrude chorou e recordou as recepcións cerimoniais no palacio cando todos se inclinaban ante ela, e sentiuse orgullosa e necesitada.
  Despois de varias horas sentada nun banco espido, a moza doíalle as costas. E comezou a bater os puños contra a parede do carro blindado. Despois de decidir que a moza quere saír, os xendarmes liberaron á princesa. Unha vez que quedou libre, deu uns pasos detrás dos arbustos, e... claro, comezou a correr. Quería moito fuxir dos xendarmes que a levaban ao exilio. Pero o céspede duro feríalle os pés descalzos e a policía non tiña présa. Movíanse como a cámara lenta. Ou quizais querían ensinarlle a unha rapaza mimada. E isto é realmente unha tortura para a princesa, o feito de que a moza da aldea era só unha carreira agradable.
  Gertrude corría coxeando cada vez máis, e as súas pernas enredadas, as súas plantas espidas e derrubadas literalmente queimadas. Finalmente, non puido aguantar, caeu de xeonllos e arrastrouse a catro patas, mentres rugía desgarrada.
  Os xendarmes correron tras a nena agora rapidamente. Agarrárona debaixo dos brazos. A nena axitaba perplexa as pernas cortadas e pinchadas, suplicando que non a golpeasen.
  Os xendarmes apiadáronse da princesa e só lanzaron un par de leves labazadas. É certo, prometendo a próxima vez azotar brutalmente se tenta escapar de novo. Aínda que Stella ordenou que a antiga princesa fose tratada como un rango vil especial, ata os despiadados servos quedaron tocados pola rara beleza da Gertrude branca como a neve, que só se enfatizaba aínda máis polo vestido esmoleiro.
  A nena xa non intentou correr. Pola noite durmía no establo, atada pola perna cunha grosa corda á peluda pata do xendarme. Ao entender que non podía saír tan facilmente e que estaba moi cansa en primeiro lugar, a nena durmía toda a noite, case sen facer caso do fedor do establo.
  E ao día seguinte, tiven que sufrir de novo nun carruaxe da prisión a toda velocidade, no que adoitaban transportar criminais especialmente perigosos.
  Así que a visibilidade debido ás grosas barras practicamente ningunha rapaza estaba moi aburrida. E tentou evocar recordos en si mesma, polo menos dalgún xeito alegrar a súa vida cotiá.
  Por exemplo, unha recepción solemne, ou cando o seu pai lle regalou un semental pura sangre. Tan branca como a neve como o seu cabelo, máis branca que a neve. Ou un pequeno poni moteado. Ela adoraba os cabalos. E o seu cabalo? Probablemente xa estea reconciliado co seu novo propietario. Stella, sendo filla dun Khan, posuía a arte innata de comunicarse cos cabalos. Non, Gertrude non é rival para ela neste asunto.
  E a nena volveu chorar amargamente. Todo saíu moi mal. E involuntariamente ela adormeceuse. Soñou que estaba pastoreando ovellas e pasou pola porta. E neles está cravada a cabeza cortada do seu fiel cabalo branco como a neve. De súpeto, a cabeza cobra vida e di:
  - E ti es unha princesa descalza que pace ovellas. Se a túa nai soubese isto, romperíaselle o corazón!
  Gertrude comezou e espertou. Ela púxose aínda máis triste. Resultou que non podía dicir nada a ninguén, non só porque xurara, senón polo temor de que a súa nai se enterase diso. E é tan terrible.
  E a nena chorou de novo. Este é verdadeiramente un momento de sufrimento insoportable. E as costas tamén doe. Deitarse no banco dun prisioneiro de madeira é incómodo e ninguén lle dará unha almofada.
  Cando pola noite paraban na pousada, facíase moito máis doado. Para a cea, á antiga princesa déronlle só unha cunca de leite e pan negro fresco. A moza famenta comeuna axiña e pediu máis. Como resposta, movéronlle os beizos, facéndoa ruxir amargamente de novo.
  O xendarme respondeu formalmente:
  - ¡O fiscal engadirá!
  Despois diso, Gertrude, media fame, deitouse no feno e acurruchouse. E non puiden durmir durante moito tempo. O cheiro dos establos facía cóxegas nas fosas nasais, as follas de herba secas picaban desagradablemente o corpo da nena. A nena sufría de insomnio. Ela estaba constantemente dando voltas, e a pobre estaba esgotada durante a noite.
  Pola mañá só lle daban pan e auga. Pero á moza famento pareceulle inusualmente saboroso, aínda que as súas mandíbulas apenas se movían pola fatiga. Xa no propio coche da prisión, Gertrude quedou durmida. A súa morada balanceaba uniformemente pola estrada. Pero ata a sacudida só arrullaba á moza cansa.
  En cabalos intercambiables, o carruaxe con barras precipitouse con suficiente rapidez. E agora correron cara ao mar pola noite. Tamén pasaron a noite na pousada. A amable anfitrioa notou que a nena estaba pálida e tróuxolle unha á de galiña.
  A carne fixo máis pesado o estómago e a princesa quedou durmida.
  Pola mañá agardábaa unha nova proba. A nena do sangue máis augusto foi tirada na bodega, aos parrulos. Beliscaron a Gertrude dolorosamente cos peteiros e rabuñaron coas patas. Foi demasiado doloroso e noxento. E os parrulos cheiran noxento. Estaba a ser levada, así, nunha gaiola con aves a Córsega, un remanso. A nena botou de novo a chorar. Pero entón ela fíxose divertida e pensou que os parrulos non dan tanto medo despois de todo.
  Por mor do cheiro do paxaro, a princesa non tiña ganas de comer e comezou a darlle de comer aos parrulos coa súa ración de pan da prisión.
  Despois acariñounos con coidado. Os patos deixaron de arrincar e fixéronse cariñosos. Entón a princesa comezou a xogar con eles. "Este será o rei", dixo Gertrude ao parrulo máis grande. "Pero ti converterás" na raíña. A nena utilizou cordóns do seu vestido de criada cutre e andrajoso para marcalos.
  E este xogo volveuse interesante. Algúns dos patos recibiron a condición de príncipe, algúns dos duques. E Gertrude ata comezou a adestrar os patos que fixeran amigos. Entón ela quedou durmida con eles nun abrazo.
  Espertei de que un dos patos facía cóxegas na lingua, xa viva, da proba descalza. A nena acariñou o pato na cruz e volveu durmir.
  Por suposto, o barco vai a Córcega máis lentamente que un carruaxe da prisión con cabalos de recambio. A fame Gertrude aínda atopou a forza para compartir as racións da prisión cos parrulos e vivir en harmonía cunha bandada de paxaros. Os parrulos botaron o fío, e a princesa púxoos de novo. Cando os pitiños pelexaban, ela imaxinaba que había un ataque contra o pazo e que os ladróns atacaban á garda real.
  A imaxinación da rapaza fíxose máis e máis rica. Ela, unha vez unha princesa arrogante e pícara, xa non notaba o fedor da gaiola, e non desdeñaba cando os patos excretaban algo, e a gaiola non se limpaba a miúdo. E a maioría das veces tiña que facerlle o relevo tras as reixas. Un xiro tan inesperado do destino: es a princesa do reino máis pequeno, o pai no trono dos dous países de Dinamarca e Noruega, hai posesións en Europa. E agora estás coma un mendigo sucio, sentado, sen saír, nunha gaiola con pitos. E ti mesmo queda sen lavar e ensuciar.
  Cando chegaron á illa, os xendarmes, ben vestidos, botaron á nena en abrigos. O mar Mediterráneo xa quentou, pero en principio arrefría durante o inverno. É moi agradable nadar nel. E o branqueo de rodos celulares. E os gardas pincharon á nena con paus e ríronse dela. Gertrude nunca antes navegara polo mar. Xa que en Noruega ou mesmo en Dinamarca, mesmo no verán a auga está fría. Pero, por outra banda, tivo unha brillante experiencia de chapotear nunha piscina con beiras douradas. Como lle gustaba, sobre todo no inverno. Os ventisqueros de neve están ao redor, e no enorme e antigo palacio fai calor, e na propia piscina a auga quéntase cun géiser.
  Pero aquí é tan espazoso e quero collelo e navegar. Nade lonxe para sentir a vontade e novas aventuras. Gertrude de súpeto sentiu que a escoria da dor e a humillación se desprendía dela.
  Pero, por desgraza, a felicidade durou pouco. A nena viuse obrigada a desembarcar. E subir a un cabalo, onde o xendarme a amarrou á crupa. As areas da praia queimáronlle os pés descalzos, e a princesa berrou. Entón atopouse a barriga nun cabalo, que é moi doloroso e desagradable, especialmente se o animal está ao galope.
  Afortunadamente, o camiño non foi demasiado longo - Córsega é unha illa relativamente pequena. Pero, de todos modos, a nena espertou, tremendo na grupa do cabalo durante varias horas, e mesmo caeu nun volante. Levárona á parte máis meridional da illa, a unha granxa provincial. Alí vivía na finca o estrito terratenente Némesis. Era unha muller desagradable, gorda. Moi tacaño. O seu xardín era relativamente pequeno e a propia Némesis vivía no verdadeiro exilio.
  O xendarme despregou o pergamiño e anunciou a orde:
  - Esta nena Stella, de baixa natalidade, é condenada por orde do rei ao eterno exilio na illa de Córsega, na máis afastada das granxas. Debe ser vestida e alimentada como unha nena de rango vil, e azotada en caso de falta. O seu traballo é pastorear ovellas, ou algún outro traballo igualmente humillante. Estará aquí ata a súa morte ou outra orde do rei! Que así sexa! Luís decimocuarto Rei Sol!
  Némesis asentiu coa súa gorda queixo e respondeu tristemente:
  - Temos moitas ovellas e o neno non pode facerlles fronte. Que Stella o axude!
  Os xendarmes fixeron unha reverencia e Gertrude foi literalmente levada ao hórreo. Despois de tremer nun cabalo, a nena está demasiado rota e cansa.
  Némesis ordenoulle ao establo:
  - Aliméntala máis modestamente. Que durmes e descanses hoxe. Mañá pola mañá está para coidar ovellas e cabras.
  O establo trouxo á princesa tortas, leite de cabra e, a pesar da prohibición da anfitriona, mel. A querida nena pálida e quebrada parecía dolorosamente lamentable. Gertrude estaba tan cansa que non podía comer e durmiu durante a segunda metade do día e toda a noite.
  E soñou que a horda do Khan invadiu o reino noruegués e que toda a súa familia foi capturada. E a princesa foi tirada no estante, torcendo as articulacións. A propia Gertrude deuse conta de que iso era un soño, pero estaba tan cansa e esgotada no camiño que non podía nin quería espertar. Entón ela colgou no estante, suxerindo a si mesma que non lle doía nada, e o lume baixo os seus pés descalzos non cocía nada terriblemente. Entón ela soñou que se quedou durmida nun soño, xusto coas articulacións torcidas no estante. E xa outra, visión do arco da vella, correndo polo céspede, saltando con coelliños. Todo é lixeiro e aireado.
  Vese o anxo máis brillante, que mostra signos complexos de Gertrude, e crece no camiño da columna. E xa un anxo grande e grande di:
  - ¡Es un mártir, o que significa que mereces o paraíso!
  E o propio arcanxo Gabriel leva á nena, polas nubes máis suaves que a pelusa, ata o trono celestial.
  E alí o Todopoderoso Señor Deus Xesús amosa tan magníficos pazos celestiais que os pazos de Escandinavia e mesmo o famoso Versalles francés esvaecen no seu fondo.
  A nena espertou co toque dunha esponxa fresca na cara. Ela abriu os ollos de mala gana. Como non quería romper coa imaxe do paraíso, e volver ao hórreo apestoso. Certo con palla branda.
  Diante dela estaba un neno, un ano máis novo que Gertrude. Bronceado ao sol corso case ata a negrura, pero as súas cellas, pestanas e cabelos bastante longos, pola contra, queimáronse e volvéronse brancas coma o trigo demasiado maduro. O neno non era máis que pantalóns curtos, delgado e aludo, cunha cara agradable e agradable, e sorría cos dentes sans. Gertrude deuse conta inmediatamente de que aquel era un bo rapaz e devolveulle o sorriso.
  O neno murmurou:
  - Chámome Eric. Ou mesmo o pastor Eric. - Entón o neno mirou atrás e dixo tranquilamente. - Debes ser unha persoa nobre e estás no exilio?
  A princesa estaba avergoñada e ruborizada. Ela descalza, cun vestido que se fixo farrapos, confesa que é filla de reis, e o sangue do mesmo Carlomagno flúe nela? Si, é moi vergoñento.
  Gertrude respondeu con voz temblorosa:
  - Non... De onde o sacaches?
  Eric murmurou suavemente:
  - Traxéronche xendarmes, varios gardas, e leuse o decreto persoal do rei. Ben, non ten realmente Luís decimocuarto outras cousas que facer para dar unha orde, a algunha esmoleira? Ademais, estás demasiado pálido, ten as mans e os pés tenros, e podes ver que te derrumbaches as plantas. Por suposto que es unha persoa nobre.
  Gertrude suspirou pesadamente e respondeu:
  - Si, eu... Dalgunha maneira eu mesmo non quero lembrar quen son!
  Erik asentiu tristemente e murmurou:
  -Non teñas vergoña. Tamén son fillo dun duque que foi executado acusado de traizón. Aos cinco anos exiliáronme na granxa máis afastada de Córsega. Ao principio fun axudante da pastora, filla da condesa. Despois, ela madurou e pasou a traballos forzados. Eu tamén estarei aquí ata os dezaseis anos. Logo probablemente espero Toulon e galeras. Polo de agora, podes gozar do paraíso.
  Gertrude estremeceuse e preguntoulle ao neno:
  Intentaches fuxir ti mesmo?
  Eric meneou a cabeza negativamente.
  "Non hai nin unha finca en dez quilómetros, e a dona ten excelentes cans de campo, e catro policías experimentados viven permanentemente. Seguro que nos atoparán. Tentei escapar só e conseguín isto.
  O neno mostrou unha marca no seu ombreiro, en forma de letra "K", e continuou cun suspiro pesado:
  - Aínda non está tan mal como nos traballos forzados, ou nun cárcere subterráneo. Respiramos aire puro, ovellas e cabras obedecenme, a comida non é a peor do mundo. Cando sexamos maiores, será moito peor se...
  Gertrude tensouse e preguntoulle ao neno:
  - Por se acaso?
  Eric respondeu cun sorriso.
  "A non ser que o rei ordene que me leven ao exército en lugar de galeras. Tamén é difícil alí, pero hai a posibilidade de facerse famoso e conseguir rangos de oficiais por fazañas militares. Do traballo forzado, só hai un camiño para o cemiterio!
  A princesa quixo responder a isto, pero apareceu a cara sononta do cabaleiro. El gritou con voz rouca:
  - Queres pestanas? Xa é tarde, é hora de botar o gando!
  O neno tendeu a man á princesa.
  - Imos... Aínda que non! Eu estoume a botar, mentres ti comes bolos con leite e mel. O mel é un manxar pouco común e simplemente ten pena.
  E brillando cos tacóns espidos, o neno desapareceu pola porta. Eric era tan áxil coma o vento.
  E Gertrude, que xa levaba varios días desnutrida, sentiu unha forte fame dentro de si mesma e lanzouse con avidez sobre unha gran torta e un vaso de leite. Despois de ter comido e bebido, non se tería rexeitado máis. Pero había que seguir ao rapaz.
  A herba do xardín pinchaba as miñas pernas desagradablemente, pero aínda era tolerable. Pero cando Gertrude ergueuse nas lombas rochosas, e as pedras afiadas, que aínda non tiñan tempo de quentar pola mañá, pincharon os pés descalzos da princesa, a rapaza berrou e retirouse á herba. Tamén cortou un pouco os pés, que comezaran a curar, pero aínda era posible camiñar por el, aínda que con dificultade.
  Eric pasou sobre os seixos e gravas lixeiramente e cun sorriso. En xeral, os rapaces, se nada lles doe, adoitan sorrir. Faceba tanta calor, o fillo do duque non levaba máis que pantalóns curtos, unha bolsa de liño na que agarraba mañá para el e a súa moza, e algo máis. Eric conducía as ovellas e as cabras, moveuse a correr e non se quedou parado. O neno atopaba a alegría no movemento, saltando arriba e abaixo de cando en vez. Pero Gertrude cada paso deuse con fariña.
  Para non pisar os seixos, as princesas arrastráronse de lado pola herba ata a porta. Entón tivo que correr pola estrada de grava afiada.
  Eric, ao ver as dificultades da nena, agarrouna debaixo do brazo e levouna a correr. Dado que Gertrude era máis alta que o neno, e aínda non tivera tempo de adelgazar, ata o nivel do esqueleto, Eric mostrou a súa forza pouco grande. O seu pai tampouco era demasiado alto, pero distinguíase pola forza, sen crecemento heroico.
  A nena quedou na herba e tiña medo de dar un paso máis. E Eric levou un impresionante rabaño de ovellas e cabras a un pasto de montaña. O neno movíase rapidamente, e mesmo fixo volteretas, instándolles aos animais. Eric era como un pastor nato, móbil e flexible. Os animais obedecéronlle e movéronse rapidamente
  Respirando fondo, Gertrude seguiunos. Fóra do xardín, a herba era máis alta e máis difícil de camiñar. Os talos, dobrados baixo o peso da nena, estaban severamente pinchados baixo o talón e outras plantas sensibles da princesa. Gertrude xemeu e aguantou, intentando sen éxito poñerse ao día do rabaño que marchaba para as montañas. Pero as súas forzas nerviosas estaban esgotadas e a nena parou e... Comezou a ruxir de novo, as bágoas corrían polas súas meixelas, que se adelgazaron, pero aínda non perderan por completo a súa agradable redondez. Ademais, a pel pálida quedou desagradablemente crúa debido ao suave sol do sur.
  Inusual para Brancaneves baixo unha luminaria en Córcega, especialmente en maio.
  Gertrude berrou asustada:
  - Eric!
  O neno respondeu inmediatamente ao seu berro:
  - Quédate onde estás, eu vou estar alí!
  E como un cervo monte, o fillo do duque correu a toda velocidade. Sería un excelente corredor.
  Eric mirou as pernas rabuñadas de Gertrude, e as súas mans e cara avermelladas, ordenou:
  - Ponte de costas!
  A princesa preguntou con cautela:
  "Non será difícil para ti, mozo duque?"
  O neno meneou a cabeza negativamente.
  - Si, que tonterías. En cambio, adestrando!
  Gertrude sentouse no seu pescozo. Ombros demasiado duros, aínda que relativamente anchos, non moi cómodo para sentarse. Pero é mellor que soportar a tortura das "botas españolas", aínda que sexa sobre a herba corsa alta e exuberante. E Eric é un rapaz moi forte, camiña con facilidade e está perfectamente equilibrado. E arrincou unha folla dunha palmeira e cubriu a Gertrude do sol despiadado.
  O fillo do duque, cando Gertrude lle preguntou por que é tan forte, respondeu:
  "Hereditario... Ademais, mentres me preparo para entrar no exército real, levo pesadas pedras para adestrar.
  A princesa comentou con preocupación:
  - Non se espallarán as ovellas e as cabras mentres camiñas?
  Eric aseguroulle á súa nova moza:
  - Non! Teño unha pipa, baixo os seus sons encantadores únense.
  E o neno sacou un instrumento encantador do seu bolso e mostroullo a Gertrude.
  A princesa tocouno suavemente e comentou:
  - Tes unha frauta preciosa. Cortaches ti mesmo?
  Eric meneou a cabeza negativamente.
  - Non! Isto aínda é da esquerda do meu compañeiro. Ela, este tubo está feito de madeira moi resistente e pode durar décadas.
  Gertrude exclamou sorprendida:
  - Vaia! Pasa así...
  O neno comentou:
  - Agora saímos ao céspede e póñoche cuncas. Tamén podes botar unha sesta alí. Podo manexar todo eu.
  Con voz temblorosa, a princesa preguntoulle ao fillo do duque:
  "Debes desprezarme por ser tan marica. Non podo nin camiñar descalzo polo chan.
  Eric devolveulle o ollo e comentou:
  - Eu tamén estiven alí. Rompeime as pernas ata o punto de sangue o primeiro día. Pero a miña moza entendíame e sentía pena de min. Pronto te acostumbrarás. Hai sete anos que non coñezo zapatos e, como vedes, síntome xenial!
  - ¡Sete anos! - Gertrude estremeceuse, imaxinando canto tempo podería prolongarse o seu exilio. E todo este tempo estará descalza e camiñando cun vestido pobre. E as súas plantas suaves e suaves converteranse en pezuñas de cabalo. E nin sequera será divertido.
  Eric, captando a sombra das súas palabras, comentou:
  "Cando sexas maior, podes enviarte a unha casa de traballo ou a unha plantación dunha colonia do sur. Así que é mellor que disfrutes deste mundo.
  En resposta, a princesa botou a chorar. E o neno decatouse de que soltou outro paso en falso. Pero ao fillo do duque non se lle ensinaron ética no exilio. Eric, para calmar un pouco o seu homólogo, e para recoller ovellas e cabras, tocou a pipa. A música era marabillosa e brillaba polo aire como regatos de avelaíñas. Gertrude deixou de chorar. Ela sorriu e ata comezou a cantar. E a ligazón pareceulle máis divertida.
  A nena sentouse nas cuncas, escondeuse do sol e durmiuse. O neno seguiu dando saltos e correndo, logo precipitouse cara o regato. Ao espertar, a princesa camiñaba coidadosamente sobre a herba branda. Xa non era tan doloroso, e a nena puido facer uns cantos círculos. Para xantar, o neno trouxolle leite e peixe seco cunha torta, e un par de froitas. Non, non estaban morrendo de fame. Eric ofreceuse a voar ata a beira do mar e substituíu as costas para aterrar.
  No mar e de feito salpicar é un pracer. O fillo do duque nadaba completamente espido, e Gertrude, despois de decidir que non había nada de que avergoñarse, desfíxose dos farrapos. Xa estaba formando unha figura adulta, un pequeno peito e cadeiras comezaron a destacar. Eric intentou con tacto non mirar, pero mirou atrás de cando en vez. Un home pequeno espertou nel. Pero aínda así salpicaban coma nenos e gozaban da auga. Cando o sol se poñía, Gertrude, con moito pesar, puxo os seus trapos rasgados e non demasiado limpos e, subíndose ás costas de Eric, foise para a casa.
  O día en conxunto non foi aburrido, aínda que a pel delicada queimouse nalgúns lugares e na auga é completamente imperceptible. Pero por algún motivo evitáronse queimaduras graves.
  O fillo do duque explicoulle:
  - Neste lugar do mar, a auga está curando. Ela non dá un abrazo á túa pel.
  Gertrude nin sequera quería volver. E se a anfitrioa lle berra, ou mesmo manda azotala.
  Pero Némesis estaba ocupado con algo, e nin sequera fixo caso do rabaño. O establo contou apresuradamente todas as cabras e ovellas, e pechou no hórreo os mozos pastores. Despois do aire fresco, notouse o fedor, pero Eric colocou unha coroa de flores frescas de primavera xunto á cabeza da princesa e a nena quedou durmida cun sorriso nos beizos.
  O día seguinte foi similar ao anterior. Aínda que tiven que madrugar e deitarme tarde, ninguén se molestou en durmir durante o día. A comida é bastante pobre, pero Eric pescaba e buscou noces e froitas no bosque. Poderías nadar no mar todos os días e xogar ao aire libre. A súa cunca Gertrude, no canto do inferno, entrou nunha aparencia de paraíso patriarcal e sinxelo. Sen traballo duro. Clima marítimo suave e cálido, un mínimo de insectos molestos, comida sinxela e saborosa, e horas de baño no mar.
  Aos poucos, a princesa aprendeu a andar descalza. Primeiro sobre herba, despois sobre area e pedras. As súas tenras pernas comezaron a engrosarse axiña e o neno untóunas con aceite de peixe para que os callos recén formados non se rachasen nin picesen. Gertrude, como antes, andaba en farrapos ou case espida ao aire libre, deixando por completo de sentirse avergoñada por Eric. Sen embargo, eran máis como irmán e irmá. Xogaban moito, xogaban, contaban historias divertidas de medo entre eles.
  Eric tiña unha rica imaxinación, e sempre é interesante falar con el. E o feito de que fosen fillos do século XVII só lles beneficiou. Aínda sendo unha persoa nobre, ou máis ben un óso real, Gertrude non coñecía nin ordenadores, nin televisión, nin Internet, nin avións, nin moitos outros froitos do progreso. E polo tanto non padecen a súa ausencia.
  Que máis lle falta? Queres montar nun pônei? Entón, para este fin, caberá unha cabra. Gertrude pouco a pouco acostumouse aos animais, e podía facilmente selar unha cabra. E nunca foi unha covarde. Non se atreve a chorar, senón que é un arrebato emocional. O mar é cálido e suave ao alcance da man e podes salpicar todo o tempo. O traballo duro non é máis divertido. Hai comida suficiente, o mesmo peixe para comer o farto, e Eric sabe como cociñar unha excelente orella que che lambe os dedos, pode conseguir calquera cousa mel. En todo caso, non se pode dicir que Gertrude sufrise o exilio.
  Pola contra, xa lle gustaba correr descalza sobre pedras afiadas e quentes, sentir o masaxista cunha sola callosa e, de cando en vez, facer clic co látego sobre os animais.
  Por suposto, ás veces había falta de comunicación. Hai moita xente no palacio, e todo tipo de babás, pero aquí case todo o tempo Eric está contigo. Pero ata agora non se fixo insoportable. O neno pastor non tivo tempo de aburrirse, Gertrude aínda non tivera tempo de botar de menos aos seus pais e varios peixes para volverse aburridos. Ás veces, claro, quería comer torta, pastelería ou chocolate. Pero mesmo no palacio, non o comía con tanta frecuencia, xa que os seus pais estaban preocupados pola súa saúde. E Eric ás veces subía á despensa e roubaba algúns doces. Así que non se pode dicir que Gertrude estivese sentada en racións exclusivamente de pastor.
  Así que o verán pasou feliz e chegou o outono. Os días son máis curtos, as noites son máis longas e frescas. Pero o mar segue quente e os días son divertidos.
  Gertrude viviu unha vida despreocupada polo momento. Aínda que o inverno podería ser fresco, e nadar no mar xa non sería tan cómodo. Pero nada, non morrerán, e haberá outros entretementos.
  Pero Stella, casada co príncipe, comezou unha actividade tormentosa. Mesmo sorprendente para unha rapaza da mesma idade que Gertrude. Stella teceu intrigas e conseguiu ter unha forte influencia no seu sogro, Luís XIV. Ela empuxou o rei sol a outra guerra de todos os xeitos posibles. Conquistar España e toda ela, así como as colonias portuguesas, era o seu soño. E alí e Inglaterra para someter. Ademais, o rei Xaime é débil e necesita apoio francés. E que Stella podería sentar ao trono español.
  Debido á abundancia de casos, Stella xa comezou a esquecerse de Gertrude. Ata que o embaixador que chegou de Noruega me lembrou dela. A filla do Khan esperaba que a súa antiga amante estivese sufrindo moito no exilio, ou quizais xa se puxese as mans sobre si mesma. Se soubese a realidade, seguramente teríase enloquecido de molestia. O que é realmente bo e divertido para a princesa.
  Pero ela non estaba á altura. Pero agora Stella dubidaba. Agora ten tanto diñeiro que é fácil contratar a un asasino profesional que matará á nena e eliminará así unha testemuña perigosa. Pero non foi suficiente para que Stella matara á súa antiga parella e amante. Ela quería só iso: humillar e humillar á orgullosa princesa.
  Para que non vaia a un paraíso cristián, coma unha nova mártir, senón que sofre moito tempo nun auténtico inferno de pobreza. E cal é a profesión máis despectiva, se non de pastora? Non, ela non matará a Gertrude, pero a vida da princesa debería ser máis difícil. E para iso, a filla do Khan enviará un mercenario especial que debería facer que a estancia da princesa sexa aínda máis infernal e, ao mesmo tempo, informara a Stella de cando en vez.
  Só tes que tomarte o teu tempo e atopar unha persoa con imaxinación e que posúe unha cota de pomba, que, sen matar, paralizará, pero primeiro levará a Gertrude á tumba e saltará polo inferno ata o final.
  É principios de decembro en Córsega. Fíxose notablemente máis frío, e mesmo pola mañá había xeadas nos seixos. Gertrude saíu descalza e estremeceuse. Que brusco cambiou o tempo. Aínda onte había máis de vinte graos durante o día, e isto é aceptable. E agora chegou o frío do norte e fíxose xeado. A princesa envolveuse nunha bufanda, pero os seus pés descalzos fixéronse moi fortes. Ela seguía saltando arriba e abaixo, e intentou atopar unha pedra máis afiada. Cando a temperatura baixaba lentamente, a moza naturalmente forte acostumouse a el e xa non experimentaba molestias graves. Os pés descalzos tamén se adaptan ao empeoramento do clima. Pero cando saltou bruscamente, convértese en tortura.
  Incluso as patas de Eric endurecidas volvéronse vermellas, coma patas de ganso. O neno preguntoulle ao noivo:
  - Pode haber polo menos un par de zapatos para a nena? Ela pode perdoar!
  O cabaleiro preguntoulle ao rapaz con escepticismo:
  - E ti? Podes aguantar ti mesmo?
  Eric dixo con confianza:
  - Xa sabes, nunca tusín, aínda que todos os invernos pasados andei descalzo. Pero non deixa de ser unha nena, e non endurecida, como as campesiñas locais dunha infancia ferida.
  O cabaleiro asentiu coa cabeza.
  - Preguntareille á anfitriona.
  E un home pesado e grande entrou na casa. E un minuto despois saíu voando coma picado, berrando:
  - A señora prohibiuno! Aínda non nevou e debedes estar os dous descalzos! En caso contrario, serás azoutado no establo!
  Eric respiro profundamente e dixo:
  - Vale! Así sexa, imos!
  Despois de expulsar rapidamente o gando, o neno invitou á princesa a volver a sentarse de costas. E el mesmo comezou a masajear vigorosamente os pés descalzos da rapaza, endurecidas e endurecidas polo frío. Gertrude tremía polo frío, pero axiña quentouse, sobre todo porque saíu o sol e o vento amainou. E o fillo do duque, arrancando follas das palmeiras, comezou a facerlle botas altas á princesa.
  Gertrude cantou enfadada:
  - Pois por que non dura o verán todo o ano, por que a xeada nos queima mal os talóns!
  Eric comentou filosóficamente:
  - Para que as pernas non estean moi brandas, hai unha pedra, e para que non nos tolemos no inverno. E ela é bastante amable.
  Non obstante, despois de saír ao céspede, o neno acendeu un lume e quentou leite e mel, obrigando á princesa a beber:
  - Non podes perdoar. Aquí non hai médicos. E os xendarmes teñen algo que curar.
  O calafrío de Gertrude pasou e, cuberta cun chale de lá e follas, a nena durmiuse ao sol.
  Despois espertei cando xa estaba escuro. Fíxose máis frío, pero aínda é tolerable. Así que ela, con botas caseiras, e con follas, foi detrás de Eric que, coma se nada, corría medio espido. A non ser que tirase unha camiseta sobre un musculoso torso. Non, ninguén leva o neno.
  Os invernos en Córsega, especialmente no extremo sur, son moi suaves. Os días seguintes foron moito máis cálidos. E Gertrude volveu correr, sobre todo despois do amencer, descalza sobre os seixos, e alomenos unha vez espirrou. Só nevou a noite de Nadal. O gando non foi expulsado aquel día e, por primeira vez en moito tempo, o neno e a nena acabaron na casa do amo. Némesis decidiu organizar unhas vacacións para ela e, polo tanto, prepararon todo tipo de cousas para ela. E Eric e Gertrude servírona na mesa. Némesis estaba alegre. Xunto a ela sentaba un convidado ao que a princesa confundiu nun principio cun mozo. Roupa masculina, corte de pelo curto e louro e queixo varonil. Entón, pola figura e o xeito de milady, Gertrude decatouse de que se trataba dunha muller e dunha muller fermosa, duns vinte e cinco anos, ou incluso máis nova.
  Pero a pesar da súa beleza, xa ten un aspecto duro de ollos de aceiro, e mans fortes, con puños cheos de puños. Como un loitador de rúa.
  Ela sorriu a Gertrude, un sorriso amplo con dentes brancos, brillantes e grandes. Pero os seus ollos aínda estaban fríos e duros. E con ela, a nena sentiu certa hostilidade ben oculta.
  A muller, porén, dixo con voz amable e cariñosa:
  - Que estes nenos se senten á mesa e xantan con nós. De verdade queres un bolo, Stella?
  Si, ultimamente Gertrude soñaba cada vez máis a miúdo con bolos e galletas con nata, que comía no seu palacio. Realmente non foi suficiente para ela. E temendo que esta fermosa tía cos puños do asasino cambiase de opinión, a princesa inmediatamente saltou na cadeira que lle ofreceu. Eric sentouse un pouco comedido. Tamén tiña moitas ganas de probar o bolo.
  A muller mirou para Gertrude. Colleu coidadosamente o garfo e o coitelo. E mirou para a señora, sen atreverse a cortarse.
  Milady dixo suavemente:
  - Córtalle o bebé canto queiras, e deixa que coma tamén o neno.
  Gertrude comezou a cortar, fíxoo con coidado, de acordo coa etiqueta. A muller guerreira observaba atentamente os seus movementos. O rapaz, que xa levaba case oito anos de pastor conseguiu esquecer as boas maneiras, actuou con máis rudeza, pero tamén, seguindo o exemplo da súa parella, colleu nas mans un coitelo e un garfo. E ensuciouse nunha crema perfumada.
  E Gertrude comeu con moito coidado, intentando non ensuciarse. Despois dun longo descanso, a rapaza por fin sentiu o sabor inesquecible de biscoito e crema de chocolate na lingua. Que bo é comer un bolo, cuxo sabor non tivo tempo de esquecer.
  Milady preguntou amablemente á rapaza en noruegués:
  - Debes ser unha nobre señora?
  Gertrude respondeu automaticamente, mentindo:
  - Non!
  A muller sorriu carnívora e comentou:
  - Pero a túa beleza e as túas maneiras regalanche. Así que Gertrude!
  A princesa estremeceuse e traizoouse:
  - Como sabes o meu nome?
  Milady sorriu e continuou en noruegués:
  - Non teñas medo... Cando o impostor de cabelos negros se ofreceu a seguirte e arruinarte a vida, enseguida pareceume que o asunto estaba impuro. Por que é que a princesa e a muller do príncipe herdeiro se vinguen da criada tan sutilmente? Ademais, oín falar da túa familia. Es escandinavo e practicamente todo loiro. E é un moreno negro, para nada parecido ao seu pai. Con todo, conseguiu seducir a Luís XIV e este vello está completamente namorado dela. Entón pensei: aceptarei outra oferta e arderei comigo.
  Gertrude suspirou pesadamente e comentou:
  "Xurei no corazón da miña nai non dicirllo a ninguén!"
  Milady asentiu coa cabeza e dixo suavemente:
  - Isto explica o teu silencio, pero... Tarde ou cedo, o engano de Stella será revelado e... Non pode quitar a cabeza.
  A princesa sorriu, pero logo engurrou o ceño mentres dixo:
  - Ninguén crerá que un mendigo descalzo é unha filla real.
  Milady descartou firmemente as dúbidas.
  - Podemos escribirlle unha carta a teu pai e el visitará persoalmente a corte de Luís XIV. Entón todos os problemas resólvense á vez. Só tes que escribir unhas palabras nun pergamiño, e Stella estará rematada!
  Gertrude animouse e mirou para Eric. Ao parecer, non coñecía o idioma noruegués e non fixo caso da conversación. Aínda que a princesa non se sentía mal no exilio, xa non quería soportar o goberno de Stella. E a nena decidiu:
  - Vou escribir unha carta a meu pai!
  Milady sorriu amplamente e díxolle á rapaza:
  - Imos a outro cuarto. Bolígrafo e tinta están listos.
  Gertrude foi detrás da muller guerreira. Os pés descalzos da princesa movéronse case en silencio, e as botas da milady rechinaron. É gracioso, pero a persoa real parece un mendigo con farrapos, no fondo dunha muller vestida de home.
  Sentada, Gertrude mergullou a pluma no tinteiro. Ela non sabía que escribir en concreto. Ademais, o xuramento aínda estaba en vigor, e ela non quería rompelo. Non obstante, podes facelo.
  Milady, entendendo o motivo da vacilación, preguntou:
  - Escribe sinxelamente: Papá, quérote moito e quero verte. Ven pronto a París, Gertrude, que te quere.
  A princesa persignouse e mergullou a pluma varias veces no tinteiro e anotou algunhas palabras. Despois poño o meu cadro...
  Milady colleu o que escribira, meteuno nun sobre e pechouno. Entón ela bicou a princesa adeus, murmurando:
  - A carta será entregada no enderezo. E Stella, daremos o golpe mortal.
  E rechinando con botas negras e brillantes, a muller cobra saíu do cuarto, da torre, nunha remota leira.
  Gertrude murmurou despois de milady:
  - Deus nos bendiga!
  
  
  A RAÍÑA DA NEVE E GERD DESCALZ
  A nena era a mesma Gerda da Raíña das Neves, e na primavera, en canto a neve se derretía, saíu da cidade para buscar o seu irmán chamado Kai. Levou consigo unha pequena bolsa de comida e puxo os zapatos vermellos, o máis precioso que tiña. O sol brillaba e era un tempo de primavera marabilloso. Gerda camiñaba axiña e asubía unha canción:
  Estou camiñando por un longo camiño
  Busco o meu irmán perdido...
  E creo que atoparei a Kai
  Aínda que o neno non é un parche.
  
  O camiño é moi difícil
  Hai empinadas e chairas nel...
  Pero sabe que un soño se fará realidade -
  Para sempre co meu irmán somos un!
  
  Se teño que estar descalzo,
  Na pedra e nas ladeiras nevadas...
  E arrastrareino á forza,
  Meu irmán é o mellor!
  
  O camiño é duro, créame
  Ás veces os lobos ouvean tan depredadores...
  Todo animal pode doer
  E a pedra debaixo dos pés é afiada!
  
  Pero Kai, creo, atoparei,
  Bica o seu guapo...
  Pasarei o frío e a tormenta de neve,
  A neve queima o meu pé descalzo!
  
  Si, o camiño é duro, cres
  E Gerda morre de fame...
  Evita perdas no camiño
  O corazón da nena latexa ansioso!
  
  Pero pasarei pola area e pola neve,
  E axudareiche, cre Kaya...
  Amar a un neno non é pecado
  Camiñarei descalzo pola neve!
  
  Pero chegará o final do camiño
  Vendo ao meu irmán cunha nova luz...
  Abrirei un glorioso relato de vitorias,
  O planeta farase máis quente!
  Gerda camiñaba polo camiño, e as súas pernas cuns zapatos novos estaban frotadas. A nena díxose para si mesma:
  - O camiño ata o meu irmán é longo, e pisarei estes novos zapatos vermellos con farrapos. Fareilles mellores fotos! Xa quente!
  Gerda quitou os zapatos e as medias e escondeu a mochila. Descalzo, de feito, era máis fácil de andar e máis agradable. O po da estrada pinchaba as pernas. A familia de Gerda non é rica e na estación cálida a nena adoita xogar descalza. Pero despois do inverno, e está nevada en Dinamarca, as súas plantas en botas de fieltro mimadas. E para ir só os primeiros minutos, o camiño pedregoso foi agradable. Entón as plantas espidas da nena comezaron a chorar e doer.
  Gerda abandonou a pedregosa estrada europea e camiñou pola herba fresca da primavera. Así que era moito menos espiñento. Aínda que andar non é tan cómodo.
  A nena camiñou para si mesma e volveu tararear algo. Despois comeu un pouco de pan da súa carteira.
  Finalmente, unha aldea apareceu por diante. Gerda, co seu vestido sinxelo e descalza, podía pasar por unha mendiga, pero parecía demasiado limpa. É loira e fermosa, o seu rostro aínda un pouco máis escuro que o seu cabelo branco como a neve.
  Chegou, entrando na aldea, para deixar a herba branda, e de novo a area e a grava dos camiños picaban as súas pernas. Pero os nenos da aldea xa facían gala dos seus tacóns espidos e poeirentos con forza e forza, e Gerda apretou os dentes e non quería pasar por marica.
  A nena preguntoulles aos nenos sobre Kai.
  Un dos rapaces respondeu:
  E eu son Kai!
  Gerda riu e meneou a cabeza.
  - Non es o Kai!
  O neno mostrou os seus tacóns espidos e poeirentos e desapareceu.
  Gerda, ao entender que a busca do seu irmán podía atrasar, preguntou se o traballo.
  Un propietario dixo que era tedioso levar dez baldes para unha comida.
  Gerda colleu o xugo, colleu dous cubos e levouno. É bastante difícil para unha nena levar cubos grandes. As plantas espidas dos seus pés estaban literalmente en chamas.
  Pero ela, apertando os dentes, andou e marcou. Na cidade, Gerda non estaba afeita ao traballo duro, aínda que tamén tiña algo que ver coas tarefas domésticas.
  A nena trouxo os últimos baldes literalmente abraiando. E case os deixan caer. Pero respirando pesadamente, levouno ata o alpendre.
  O dono deulle unha codia de pan e díxolle:
  - Se queres, podo levarte de criada!
  Gerda meneou a cabeza, respirando pesadamente.
  - Non!
  E parpadeando con tacóns negros sobre o po, saíu correndo da aldea. Con dificultade chegou ao palleiro máis próximo e caeu nel completamente esgotada. Entón o sono a alcanzou.
  E tiña pesadelos...
  A pobre Gerda, tintineando con pesados grilletes rozándolle as pernas, entra nunha prisión parisina. Tamén os meteron no Chatelet, nunha cela fría e fedorenta, onde se sentan xuntas as dúas nenas pequenas roubando e as mulleres maiores, pero case todas son novas.
  Aliméntanche un vodka noxento e pan duro. Así podes pasar máis dun ano en condicións inhumanas.
  Pero Gerda está citada para o interrogatorio. Untan os seus talóns con aceite e levan ata os pés descalzos un braseiro ardente. A nena berra de dor e perde o coñecemento. E vese obrigada a asumir a culpa do asasinato dun nobre.
  A tortura continúa durante varios días, o neno é azoutado, colgado nun estante, pero Gerda amosa unha coraxe incrible. Non se recoñece nada. E despois aplícolle botas españolas.
  As táboas apertan as pernas dos nenos, e o verdugo conduce en cuñas. Despois dos primeiros golpes, a nena perde o coñecemento. Pero bótanlle auga fría, obrigándoa a recuperar a razón. Despois bateron de novo as táboas. A dor é simplemente horrible. Gerda sibilante, e sae cun berro salvaxe.
  O verdugo borracho sorrí.
  O interrogador repite a pregunta:
  - Mataches o vizconde de Jouzac?
  Gerda responde cun xemido:
  - Non!
  O investigador grita:
  - Verdugo, unha cuña máis para ela! Máis groso!
  E de novo segue un golpe, do que se estremece todo o corpo da nena. As bágoas corren dos ollos de Gerda, a heroína de Andersen está moi ferida, pero non confesa.
  O interrogador grita:
  - Si confésanos! Estas son só palabras!
  Gerda de súpeto atopa a forza para responder con claridade:
  -¡As palabras son coma o vento, facendo fiar un muíño que dá fariña aos sabios, e fariña aos tolos!
  O interrogador grita:
  - Dúas cuñas máis!
  E de novo o martelo voa... os ósos, as pernas dos nenos crujen, pola dor choque o neno volve perder o coñecemento. Gerda revive cun balde de auga xeada da adega. E continúan a tortura sofisticada e ao mesmo tempo torpe. Aquí nun vicio ao mesmo tempo apretan, os dedos das mans da nena. Apretar a morsa. Gerda volve desmaiarse. Esta vez por moito tempo. Nin un balde de auga pode reanimala.
  A nena xace nunha cadeira de tortura, pálida e ensanguenta.
  Gerda espertou. Ben, ela ten un pesadelo. Non obstante, despois dun traballo duro e dunha longa viaxe, os seus pés descalzos están moi zumbados e doridos. As plantas espidas e poeirentas da nena están rachadas e doe pisalas. Coa forza, Gerda obrigou a erguerse, e avanzou a pé. Os pés derrubados doían, pero a nena apretou os dentes con máis forza e camiñaba na natureza. Aínda que cada paso explotou cunha dor salvaxe.
  Non obstante, pouco a pouco, o corpo quentouse e a dor foise apagando. Aínda que as pernas, e sobre todo os becerros, estaban moi cansos polo cansazo, e a sola espida e derrubada doía por pequenas pedras da estrada.
  A nena pasou polas súas forzas e ata engadiu un paso... O sol pasou o mediodía. Apareceu unha nova aldea. Gerda, coxeando, entrou nel. As súas veas picaban de tensión.
  A nena tendeu a man e preguntou entre bágoas:
  - Dáme pan, por favor.
  Unha das mulleres deulle un anaco de filloa, unha amiga unha codia rancia, unha terceira pataca.
  Gerda reforzou un pouco as súas forzas. E sentou un rato no banco. Un neno achegouse a ela e preguntoulle:
  - Onde vas nena?
  Gerda respondeu sinceramente:
  - ¡Busco ao meu irmán chamado Kai!
  O neno encolleu os ombreiros e respondeu:
  - Dous Kai e nós temos na aldea. O nome é común. E o mundo é grande. E os teus pés están cubertos de sangue.
  Gerda suspirou moito e respondeu:
  - Seino. Pero non podo traizoar ao meu amigo!
  O neno comentou:
  - Tes algo no teu bolso!
  Gerda asentiu.
  - Si, ten zapatos vermellos!
  Preguntou o neno cun sorriso
  - Caro?
  A nena asentiu.
  - Si! A avoa aforrou seis meses!
  O neno preguntou sorprendido:
  Por que non vas a eles?
  Gerda respondeu sinceramente:
  - ¡Por iso non vou porque son caros! O camiño pode ser longo e vanse desmoronando.
  O neno suxeriu:
  - Vendeos e poderás comprar comida polo camiño!
  Gerda meneou a cabeza.
  - Non! Kai nunca os viu! Quero aparecer neles!
  O neno asentiu coa cabeza.
  - Entendo! Toma un centavo de cobre! Pronto chegarás á cidade, haberá suficiente para unha barra de pan. Simplemente non intentes roubar. Aínda que sexas un neno, meteranche no cárcere e azotaránche!
  Gerda meneou a cabeza.
  - Nunca roubarei nada!
  Entón a nena ergueuse do banco e pisoteou. Doíanlle as pernas, queimábanlle os pés, pero o deber esixíalle seguir adiante.
  Antes do anoitecer, ela non tivo tempo de chegar á cidade e volveu pasar a noite nun palleiro.
  Esta vez o seu sono foi máis tranquilo.
  A filla do verdugo escondeu a Gerda nun cesto e levouna fóra da cela. Apresurouse a abandonar o Chatelet ata que se botaron de menos os cativos. E a nena fuxiu coa equipaxe.
  A filla do verdugo partiu con Gerda camiño do sur de Francia coa esperanza de perderse alí. Camiñaba con zapatos de coiro, Gerda pisaba descalza ao seu carón. Pero entón, dende o camiño pedregoso, os zapatos da rapaza derramáronse e case non puido pisar os seus pés ensanguentados. A Gerda foille un pouco máis fácil, xa que inicialmente tiña as plantas ásperas, ao parecer, a pesar do forte rexuvenecemento, o corpo da nena gardaba recordos de probas pasadas.
  A filla do verdugo era considerada de familia acomodada e adoitaba levar calzado, como é costume entre as familias parisinas non pobres. E a súa sola de nena non estaba afeita ás pedras, ás pedras, aos camiños franceses pedregosos. Pero a nena, rompendo as pernas no sangue, mostrou coraxe e non se queixou. Gerda, detida, bicou as pernas nos seus pés ensanguentados e a dor amainou, a filla do verdugo quedou durmida.
  Aos poucos, as súas pernas curaron e cubríronse cunha codia dura. A filla do verdugo vestíase e vivía de esmola, Gerda tamén quedou con farrapos. Para o inverno, a nena e a nena mudáronse a Italia. Non hai xeadas, e máis ou menos soportables. Pero a súa vida converteuse na vida de vagabundos. É dicir, moi pesado e con fame. E non había luz nesta vida. A filla do verdugo era guapa, pero nada fermosa e completamente demacrada, converteuse nunha cana.
  E Gerda, inspirada polo camiño, púxose a cantar;
  Gerda Kaya buscaba descalza,
  Pasei polas duras neveiras...
  Despois de todo, a súa alma é dourada,
  Como unha neve branca radiante!
  
  Non se puido atopar un noivo
  E chegou aos nazis por completo...
  Ai, pobre nena Gerda,
  Que vergoña soportar!
  
  Chorando preparou un estante,
  Estendendo un lume baixo os teus pés...
  Friten a nena coma un peixe,
  Pero sabede de espírito que é coma unha aguia!
  
  E soportou grandes sufrimentos
  Torturas e torturas incontables...
  Cuberto cunha desafortunada homenaxe,
  Para facer chorar unha nena!
  
  Os pés descalzos lamen con chamas,
  Azoutar a nena golpeou violentamente!
  Aquí baixo a cúpula no estrito París,
  Levan a Gerda en túnica ao lume!
  
  A tortura é dura que a nena soporta,
  E risas na cara dos verdugos...
  Non, ela non pedirá a morte...
  Unha proba nos seus ombreiros!
  
  Pode soportar a tortura
  Tes paciencia porque o ideal...
  A nosa Gerda naceu en Rusia,
  Ortodoxia de memoria!
  Aínda que lle rompen os ósos con carrachas,
  Unha punta afiada pincha un peito branco...
  E cos pés descalzos no carbón,
  Puxéronlle Gerda, así que dor - non respires!
  
  Unha nena baixa orgullosa ao lume,
  Aínda que a cara está cuberta de sangue, hematomas...
  Ría a carcajadas de alegría
  Aínda que os brazos e as pernas estean encadeados!
  
  E parecía que non había escapatoria
  A pata do verdugo queima o lume...
  Pedíronlle perdón a Deus
  Aínda que as linguas de lume se estenden cara a ela!
  
  O corpo está lambedo por unha chama furiosa,
  E Gerda xeme de dor, berra...
  Pero o estandarte aínda voa na alma,
  E no corazón do reducto-monolito!
  
  Haberá un monumento á moza da luz,
  E Rusia lembrará a súa filla...
  Cantarase Gerda a brava
  Chegará o día e desaparecerá a noite!
  Gerda, sempre con fame, descalza e con farrapos, andaba a pisar Italia. Aínda esperaba atopar ao seu irmán Kai. Por algún motivo, ela buscábao no sur de Europa, e non no Polo Norte.
  E agora xa se achegaba a Nápoles. Non lonxe da cidade erguíase un gran e moi fermoso pazo.
  A nena sentouse nunha pedra. E comezou a chorar cunha profunda tristeza.
  Un neno achegouse a ela. Con roupa rica e zapatos de charol. Aparentemente tiña a mesma idade que Gerda. E preguntou tranquilamente:
  - Por que choras mendigo?
  A rapaza respondeu sinceramente:
  - Hai moitos anos que busco ao meu irmán chamado Kai, e pasei medio mundo descalzo!
  O neno comentou con escepticismo:
  - Moitos anos? ¿Buscalo desde pequeno?
  Gerda meneou a cabeza e respondeu:
  - Pois non! Son moito maior do que parece!
  O neno sorriu e respondeu:
  - Encántame escoitar contos! Cóntame a túa historia!
  Gerda comezou a expoñer, con franqueza e sen adornos.
  O neno escoitouna, e escoitou... Entón respondeulle:
  - Non sei se é verdade ou non, pero quizais o noso príncipe sexa Kai!
  Gerda asubiou.
  - Si?
  O neno asentiu coa cabeza.
  - Son criado no palacio do príncipe, e sei que o meu señor é do común! A nosa princesa escolleu un mozo que debe ser un xenio e impresionala con algo!
  A nena asentiu coa cabeza.
  - Si, Kai podería! É moi intelixente e un gran orixinal! Ás veces compoñía tales poemas que os nenos acudían en masa de toda Copenhague e escoitaban, aplaudindo!
  O neno asentiu.
  - Créote! O príncipe era realmente un rapaz coma min! Ata chegou descalzo e puxo botas, só á entrada do pazo. E resultou incrible. Tendo en conta que había toda unha multitude de xente que quería casar, entón causou unha impresión!
  Gerda preguntou:
  Ten o pelo louro e os ollos azuis?
  O propio neno que era de pelo negro asentiu.
  - Si! E ao rei tamén lle gustou, que non é italiano, pero fala perfectamente o noso idioma!
  Gerda confirmou:
  - A nosa avoa era profesora de linguas estranxeiras. E a Kai coñecíamos dende pequenos! Definitivamente é el!
  O criado comentou:
  - Por fin tes sorte!
  A nena bateu o pé descalzo.
  - Lévame ao príncipe!
  O neno encolleuse de ombreiros.
  - Os gardas non deixarán que a moza se poña trapos e unha moza descalza... ¡Simplemente te tirarán a un calabozo!
  Gerda estremeceu e chirriu:
  - Que facer?
  O neno suxeriu:
  -Estudei todos os recunchos do pazo. Guiareino en segredo. Cando é noite, ata o cuarto. E inmediatamente poñerase en contacto co príncipe!
  A nena asentiu.
  - Estou de acordo!
  O neno comentou:
  - Quizais deberías conseguir un vestido e zapatos novos. Sorprendes a Kai desta forma!
  Gerda meneou a cabeza.
  - É máis doado andar descalzo sen ruído! Ademais, que o meu irmán vexa en que me convertín!
  O neno asentiu.
  - ¡Séntate na pedra! Vouche traer comida. Estás tan fraco e con fame. E despois imos!
  A nena moveu nerviosamente os pés descalzos, tremendo de impaciencia. Rematou a mala sorte e volverá ver ao seu irmán maior Kai?
  Tamén camiñaba descalzo dende Dinamarca ata o sur de Italia? Pobre rapaz. Ten as plantas espidas, aínda que é unha nena, coma os cascos dun cabalo dos camiños de Europa recheos de pedras afiadas. Tanto o frío como a calor, ela experimentou e aguantou todo.
  O neno tróuxolle un par de bolos de nata da cociña, unha pata de polo.
  Gerda comíao con ganas.
  Xa estaba escuro... A rapaza lavou coidadosamente os pés descalzos no regato. Pero pagou a pena dar uns pasos, xa que as soles rugosas volveron a pór. O neno parecía tan intelixente.
  Levouna a través dun burato secreto no valado e moveuse con ela polas rúas de atrás.
  Todo era como nun conto de fadas... Italia, e o palacio onde a levou o neno. E pensou que este príncipe era o seu irmán chamado Kai. Pero, de feito, os gardas non deixan pasar unha moza descalza con farrapos.
  O criado levouna ao cuarto do príncipe. El mesmo quitou os zapatos, no palacio, para non facer ruído, e os nenos andaban descalzos polos corredores, saltando habilmente os gardas.
  Ás veces, as imaxes de cores brillaban polas paredes, que eran soños divertidos.
  E na flor dourada, durmía o mozo príncipe, e no seu lado dereito, a princesa.
  O príncipe era guapo, pero algo sobrepeso debido ás luxosas festas do palacio, e máis vello que Kai. Pero Gerda deuse conta inmediatamente de que non era el.
  E a parella de agosto espertou.
  Inicialmente estaban asustados, e os gardas apoderáronse dos nenos. Pero entón a princesa pediulle a unha rapaza delgada e loira, vestida de farrapos, coas pernas callosas e poeirentas, que contase a súa historia.
  Gerda puxo todo en orde. Incluíndo descricións de brutal tortura nunha prisión francesa.
  A princesa dixo con simpatía:
  Que se quede connosco!
  O príncipe acordou:
  - Esta é a historia máis marabillosa que escoitei!
  E engadiu:
  - A maior parte do camiño por Europa, aínda andei a cabalo. E só cando caía, tiña que ir a pé. Tamén está ben que no noso mosteiro, aos rapaces só se lles permita calzar os zapatos cando fai frío, e os meus pés non estaban tenros. Pero, de todas formas, derrubei os meus pés e coxo. Camiñaba descalza por Europa de punta a punta!
  A princesa dixo enfáticamente:
  Ela será a miña dama de compañía favorita! E sexa de acordo con isto! E o rapaz que a trouxo, dez golpes con paus e nos talóns, por vulnerar a ética, e vinte moedas de ouro que nos atopou un novo amigo!
  O mozo criado inclinouse e respondeu:
  -Es tan xusto!
  A nena fixo unha reverencia e preguntou:
  - É mellor que me deas paus nos tacóns! Aquí todo é culpa miña!
  O príncipe sorriu e respondeu:
  - Golpearán sós con paus! Por entrada ilegal no palacio! Só somos gobernantes!
  A princesa confirmou:
  - ¡E ela tamén, dez golpes con paus nos tacóns espidos!
  Gerda suspirou pesadamente. Deitábase de costas e os criados puxéronlle os pés descalzos en bucles. Pero resultou que non daba tanto medo.
  Golpeárona cunha póla fina, só para mostrar, e as plantas endurecidas de Gerda non doían, senón que facían cóxegas.
  Pero o neno foi golpeado cun pau flexible, e estaba realmente ferido. Pero apretou os dentes con forza, e torcendo, conseguiu conter os seus berros. E entón levantouse e manxeaba pesadamente nas dúas pernas.
  De novo, a sufrida Gerda colleu o billete da sorte. A nena foi feita serventa dun príncipe nobre. Converteuse nunha dama de compañía, vestida de seda e veludo. A historia segundo Andersen repetiuse, só lixeiramente nunha versión diferente. Gerda o primeiro día fregou os pés coas súas botas novas e deuse conta de que a riqueza non é só dozura. E en sedas fai algo de calor no verán italiano. E os pratos máis exquisitos non son tan bos cando tes o estómago cheo.
  Presiona e interfire co camiñar...
  Ademais, Gerda tivo que aprender linguas estranxeiras, boas maneiras, todo tipo de etiqueta e ciencia. E isto non é para nada tan interesante como levar a vida dun vagabundo.
  Incluso a miña cabeza treme.
  Gerda intentou afacerse, sufriu moito tempo. Aquí pasou un ano. E xa parecía que se sentía arrastrada a ese ritmo esgotador, da vida da dama de honor.
  E que xa se resiste a ir a algún sitio e buscar algo.
  Pero no espello diante do cal ela realizou a cerimonia, apareceu de súpeto o seu irmán chamado Kai. O neno non medrou nada, e non cambiou durante os longos anos de separación, só quedou demasiado pálido cun azul insalubre. No castelo da Raíña das Neves, parecía conxelarse, e aínda intentaba xuntar a palabra: "Eternidade" do xeo.
  E sen el, é un prisioneiro.
  Pero parecía que non era capaz. E como é estar moitos anos sentado nun castelo de xeo, aínda que non sintas o frío?
  E non hai outros nenos preto?
  Gerda sentiu que o seu irmán nomeado estaba profundamente infeliz. Só hai xeo e osos polares ao redor, vas clasificando os témpanos de xeo que brillan como diamantes. Aínda tendo en conta que o corazón do irmán nomeado conxelouse, aínda está claro que está profundamente infeliz. E só coa propia Raíña das Neves podes falar, pero ela aparece tan raramente no castelo de xeo.
  
  Gerda berrou e decidiu correr. Ela foi ao seu cuarto. Sinceramente deixou botas, vestido caro e roupa interior fina. Ela vestiu o seu primeiro, convertido en farrapos, pero o vestido coidadosamente gardado. Ela quedou estreita, e deixou as pernas por riba dos xeonllos. A nena xa medrou, e parece ter trece anos, pero en realidade é dez máis. Canto tempo levaba desde que ía buscar ao seu irmán xurado? Durante trece anos, se non máis.
  A nena bicou o crucifixo, e así, descalza, foi na procura do seu irmán chamado. Polo menos ela sabía agora que estaba moi ao norte. No camiño atopouse con gardas. Vendo a Gerda descalza e con farrapos, sorprenderon:
  - Vostede é unha dama de compañía? Que tipo de mirada tes?
  Gerda mentiu:
  - Enfadei ao meu príncipe, e mandoume ir ás catro direccións, cos mesmos farrapos que fun ao servizo.
  O garda comentou lamentablemente:
  - Derrubarás todas as túas pernas, regalareiche polo menos uns zapatos. A miña filla creceu deles, e serán o axeitado para ti!
  A rapaza botou de menos andar descalza, que é tan agradable cando as plantas son ásperas.
  Gerda respondeu modestamente:
  - Non o merecía... ¡Gárdao ou véndeo!
  O barbudo meneou a cabeza.
  - Ben, eu non! As estradas de Italia son demasiado duras e pedregosas para os pés descalzos da rapaza. Ademais, xa te retirastes da dura superficie. Aínda é maio, e non vai facer frío pronto, pero para a noite regalareiche unha manta de peludo para cubrirte... Ata que atopes novos bos donos!
  - Grazas! Gerda respondeu.
  Non quería ofender ao garda.
  Ela levou co seu coiro, e case sen usar zapatos - ao parecer a súa filla só os usaba en vacacións, e unha bufanda, tamén un práctico novo. Ela agradeceu ao garda de corazón suave. Os zapatos eran realmente cómodos, un pouco grandes, pero normais. Era cómodo andar neles.
  Pero nada máis virar a esquina, a nena quitou os zapatos e colgoullos do ombreiro. Ela quería moito andar descalza, facer un descanso dos zapatos de palacio. Ao principio era agradable andar, o po da estrada facía cóxegas nos meus talóns espidos. Pero entón, unha longa ausencia de hábito comezou a afectar. As plantas da nena facíanse cada vez máis suaves, e pronto sentiu o agudo dos seixos e queimaban. E, en xeral, cada tubérculo do pé descalzo, no que se desprenderon os callos, é doloroso.
  
  Pero Gerda, que conseguiu colgarse do estante na súa non tan curta vida, non se avergoñaba. Despois de todo, andar descalzo por unha estrada pedregosa non doe tanto como asar os talóns nun braseiro. Aínda que durante un ano ela, a dama de honra, se mimou. Nada ela pode soportar.
  E Kaya atoparao, por todos os medios.
  Ao final do día, os pés descalzos da nena estaban sangrando, pero non se rendeu e quedou durmida nun palleiro. E ao día seguinte saíu de novo por un camiño pedregoso.
  E pasou pola forza, aínda que as súas pernas estalasen de dor a cada paso.
  Gerda non levaba comida con ela, e tiña que comer esmola. Unha rapaza bonita de farrapos foi servida de boa gana.
  Gerda nun principio quería vender zapatos de coiro ou trocalos por comida, pero despois cambiou de opinión. As súas pernas engrosáronse moi rapidamente e non necesitaban zapatos, especialmente na estación cálida. Pero coñeceu a dous nenos pequenos que estaban literalmente morrendo de fame.
  Gerda non podía deixalos.
  A rapaza deulles de comer co que recollía nunha bolsa, logo vendíanos nunha tenda dun comerciante, por suposto, cun gran desconto, zapatos case novos. Compramos comida e deixámola para os rapaces, xunto cun pano de pluma.
  Non deixes que os rapaces se conxelen.
  Iso si, Gerda comportouse dun xeito cristián xeneroso. Ademais, era verán, e pola noite non había que cubrirse cun pano. Pero cando remataron os xenerosos campos de Italia, a rapaza que camiñaba cara ao norte acabou nos Alpes. E aínda fai calor durante o día, pero frío pola noite. E as aldeas son moito máis raras, hai que morrer de fame.
  E pedriñas moi afiadas nas estradas, cavan nos frescos callos do solo dunha nena.
  Unha vez no verán, a xeada da montaña golpeaba e os farrapos conxelaban. A nena contracouse e finalmente rasgou o vestido. Estaba espida e indefensa. Tiven que, aguantando os trapos sobre min, ir a paso rápido. Non podes durmir espido pola noite, un verdadeiro inferno. Gerda non durmiu todo o día e a noite, pero pola mañá baixaba un pouco máis e quentouse, durmía. Despois volveu andar toda a noite, e ao día seguinte para cear chegou a unha granxa de montaña.
  O dono aceptou darlle a Gerda roupa sinxela e vella, pero a cambio fíxolle cortar leña durante dúas semanas enteiras e levar auga en baldes cun xugo.
  E non só para eles mesmos, senón tamén para os seus veciños.
  A nena traballou duro ata o esgotamento, e só comeu pan duro e leite azedo. A dona invitouna a quedarse, pero Gerda mentiu dicindo que estaba a peregrinar. De mala gana, o puño da montaña deulle unha especie de cilicio burato, pero polo menos ti non estás espida. E nin sequera botou un anaco de pan á estrada.
  Aínda que a nena encheuse de callos nas mans.
  Gerda tiña que ir co estómago baleiro. E nas montañas, as aldeas son raras, e os propios Alpes son grandes, nos cumios das montañas, incluso no verán hai neve. A moza da fame arrincou herba, trevo, roía cuñas de abeto. En dez días, estaba demacrada ata converterse nunha soa pel e ósos. Incluso o esquío non puido resistir, e comeu cru.
  E ata roía a pel.
  Entón batei de novo na granxa. Alí traballou moito durante tres días, pero despois comeu, e déronlle un pouco polo camiño. Pero sobre todo nas terras altas fría a noite. A nena durmía de día, pola noite pisaba, cos seus pés espidos e callosos, pedras afiadas. Ás veces os lobos ouveaban, varias veces Gerda caía ao abismo e case caía, pero o destino a gardou. Aínda que un medo considerable a ir pola montaña e pola noite. E con fame...
  Pero polo menos ela sabe onde ir.
  Cando Aníbal cruzou os Alpes ata Italia, morreron a metade do seu exército e todos os elefantes. E aquí a transición é feita por unha pequena, ben, incluso durante anos, e unha nena adulta.
  Os lobos lábanlle descalzos, estampas graciosas que deixan os seus sufridos pés.
  Cando Gerda xa estaba á beira, meteuse no camiño doutra granxa, e outra vez comida. A dona resultou máis amable e ofreceulle ás nenas un abrigo de pel de carneiro e zapatos, pero Gerda negouse, dicindo que xa estaba afeita ás pedras e ao frío, e que os pés descalzos van moito máis doado que cargarse nos zapatos. O propietario deu unha bolsa enteira de comida para a estrada.
  Tiña conciencia.
  Por suposto, isto lastraba á moza, pero permitíalle ir un par de semanas máis sen parar. As terras altas estaban chegando ao seu fin, as montañas eran cada vez máis baixas. E Gerda cruzou a parte máis difícil da viaxe: o cumio dos Alpes.
  E isto xa é un logro.
  Agora estaba en Suíza, onde é un pouco máis suave, e as granxas son máis comúns. A transición endureceu a Gerda, e non se resfriou no monte, nin sequera se resfriou. Que os deuses non aman aos débiles de espírito, senón que premian aos fortes.
  Si, e os lobos só lamberon as pegadas espidas da nena, pero non se atreveron a abalanzarse.
  Gerda andaba e andaba, paraba nas leiras, traballaba, ás veces cantaba. A vida errante é agradable e familiar para ela. Os días comezaron a ir máis rápido e máis duro. O destino protexeu ata agora á nena de persoas malvadas, ladróns e violadores. Con todo, Gerda xa non é tan pequena e podería atraer aos violadores. Pero ata agora todo funcionou.
  Poderes superiores coidaron dela...
  Aquí a moza tamén pasou Suíza, entrando en Baviera. O verán xa pasou o máis alto da cabeza, pero aínda fai moito calor na chaira, mesmo de noite. E as estradas non son tan pedregosas. Camiñar era un pracer. As aldeas atopáronse a miúdo e non había problemas coa comida. Gerda, que traballaba a tempo parcial, aforrou algo para si mesma e cambiou o seu vestido por outro máis elegante e novo. Pero prefería andar descalza, sobre todo porque a sola se facía máis dura que a das botas.
  E os pés case non se conxelan nin de noite nin despois das choivas.
  Pero o tempo pasou. A nena trasladouse ao norte. Rematou o verán e chegou o outono. As choivas frías caeron e Gerda atopouse no norte de Alemaña. Ela bateu os pés descalzos entre os charcos xeados, sentindo un lixeiro arrepío. Pero Gerda xa é tan familiar que decidiu non conseguir zapatos, limitándose a un só pano de la. De novo preferiu pasar a noite, só de día, e pisar de noite.
  Ademais, é máis quente durmir durante o día e non se conxelará en movemento.
  Así que pasou polo norte de Alemaña, bastante densamente poboado, e foi ao mar.
  Ela bateu o pé descalzo na auga...
  Non hai onde ir máis lonxe por terra, e non é realista cruzar o mar a nado. Relativamente preto estaba Dinamarca natal. A nena de súpeto quixo volver á súa Copenhague natal. Quizais a súa avoa aínda está viva. Ademais, non está claro como seguir adiante.
  Pero Gerda sentouse nun seixo á beira do mar e, despois de pensalo, rexeitou a idea de volver. Se non hai outra saída, deberías atopar un barco que vai cara ao norte, chegar ao xeo e despois moverte ao Polo Norte. Porque, moi probablemente, o castelo da raíña das neves estea alí.
  O frío, sobre todo pola noite, pica á nena, pero non pode romper a súa vontade.
  Ben, se é necesario, atopará un barco así, pero de momento, ao porto.
  
  JUNG NO BARCO AMAZÓNICO
  Edmond D'Artagnan agora é un grumete nun barco pirata do Amazonas. Toda a tripulación está formada só por mozas fermosas. Levan todos con saia curta e traxe de mariñeiro. Estes son raias e rizados. E a súa líder é a raíña pirata: Charlotte de Condé.
  Tamén está descalza, pero os seus nocellos están adornados con pulseiras de serpe de ouro con ollos de esmeralda. E nos pulsos hai pulseiras repletas de diamantes. Unha raíña moi fermosa, e musculosa, forte.
  Edmond é só un neno. Con pantalóns curtos e co torso espido, curtido e musculoso, tira da corda. Enrólao máis forte. Si, este é un rapaz moi agresivo. Apoiou os pés descalzos no mastro e torce.
  As nenas enróllanse arredor del. Dous tiran da vela, tensas as súas pernas espidas, musculosas e curtidas.
  Edmond d'Artagnan cantou:
  Os piratas non necesitan ciencia
  E está claro por que...
  Temos pernas e brazos
  E a cabeza non nos serve para nada!
  Hai mil quincecentas mozas nun bergantín. E ata están un pouco apretados. O bergantín en si é moi bonito e pintado. As velas están formadas por deseños de cores e seda fina.
  Edmond acariñou a vela co seu pé de bebé e riu, con cóxegas. E as nenas cheiran a perfumes caros, coma se fagan marabillas en xoias.
  Algúns deles tamén levan xoias e adornos. Todos son curtidos, e a maioría son loiros. Hai moitas pelirrojas... Belezas marabillosas.
  O neno arranxou a vela e subiu máis. O mastro quentou e queimou agradablemente as pernas espidas e endurecidas do rapaz.
  Edmond viu de súpeto velas ao lonxe e asubiou. Foi tan xenial. Planificouse unha aventura.
  E o mozo grumete mandou:
  - Vexo un galón por diante!
  As nenas comezaron a rebulir e comezaron a moverse. Agora tiñan unha presa.
  É certo que só hai doce canóns no bergantín. Un galón ten un tamaño impresionante.
  Pouco antes disto, as nenas limparon o nariz do seu bergantín de crecementos. E camiñaba moi rápido. Para acelerar o seu movemento, Charlotte de Condé pediu unha vela adicional. E a velocidade do bergantiñán aumentou notablemente.
  Gallion non cambiou de rumbo. Pódese ver que o barco pirata parecíalles pequeno. De feito, só os canóns a bordo do galón tiñan corenta e oito, sen contar a popa e a proa. Si, son de maior calibre.
  O asistente do capitán e rei dos piratas, Emmanuel, sinalou con preocupación:
  "Poderían afundirnos!"
  Charlotte bateu o pé descalzo na cuberta e dixo con decisión:
  - Non! Non nos podes afogar tan facilmente!
  Edmond gritou dende o piso superior:
  - Para loitar! Nenas con coraxe á batalla!
  Emmanuelle gruñía con rabia:
  - Vaia, pequeno diaño! Baixamos!
  Áxil coma un mono, o neno saltou. Os seus tacóns rosados e espidos brillaron.
  Charlotte preguntou cunha chiscadela:
  - Queres pelexar bebé?
  Edmund rosmou en resposta:
  - Quero moito!
  Emmanuelle pelirroja apoiou inesperadamente ao neno:
  - Este galón está cheo de carga, ¡así se move! En ningún gran botín!
  Charlotte aceptou:
  - Imos esvarar pola popa, temos unha proa estreita, e leva ao inimigo a bordo!
  Edmond, saltando, cantou:
  - O demo non é o teu irmán...
  Corta os inimigos piratas!
  Charlotte ordenou, golpeando o seu talón espido no carballo da popa:
  - Sigue as velas do grumete!
  O bergantín achegouse. Gallion intentou dar a volta. Pero moveuse moi duro. O bergantiñán cambiou no momento de disparar desde os canóns, e case non recibiu danos. É certo, un tiro alcanzou a proa e o outro derrubou a vela.
  Pero case non tivo ningún efecto na velocidade. As nenas sacaron inmediatamente máis papeis e aumentaron o seu ritmo.
  Charlotte comentou cunha risa:
  Somos guerreiros da luz!
  E fixo un ollo aos seus amigos...
  Emmanuelle respondeu:
  - Máis precisamente o inframundo!
  As nenas prepararon ganchos con antelación. Conseguiron adiantarse ao galón nun intento de virar ao outro lado. As armas cárganse bastante lentamente, pero unha descarga contra o bergantín a corta distancia sería fatal. Pero a rapaza Gertrude conseguiu disparar dende a arma, e rompeu o temón de popa do galón, polo que diminuíu a velocidade e sacudiu. Aquí as nenas xiraban as velas de papel nun ángulo diferente, para non deixar que chocasen demasiado. E o bergantín atracou sen problemas. Os ganchos estaban firmemente suxeitos e soldados con aceite pegajoso.
  Guerreiros piratas atacados nunha avalancha. Os seus tacóns redondos espidos brillaban. E a bordo do galón loitaron contra eles guerreiros con armadura de bronce.
  Había o dobre deles, pero eran claramente inferiores ás fermosas Amazonas en destreza.
  A propia Charlotte dirixiu o ataque, dirixiu un muíño de vento con dous sables e derruboulle a cabeza a un lexionario inimigo. A cabeza barbuda rodou cara atrás.
  De Conde, a raíña pirata moveu o seu talón espido ata o queixo do adversario e berrou:
  - Pola felicidade dos piratas!
  O neno Edmond tamén pelexou. Son pequenos, pero áxiles. E así corta aos adversarios con sables.
  Aquí rodou a segunda cabeza, deixando sangue na cuberta. Os españois (si, é como os españois: morenos, barbudos, con armadura e botas altas a pesar da calor!) resisten desesperadamente.
  Edmund cortou outra cabeza nunha hábil manobra de flanqueo e berrou:
  - Para Athos!
  E de novo golpeou o inimigo no queixo co seu talón espido. E o golpe foi bo, a mandíbula voou.
  O neno berrou:
  - Por Porthos!
  Tiña un espírito moi loitador, como auga fervendo nunha bule.
  Emmanuelle cortouse e moveu o xeonllo espido cara ao estómago. Así que o sangue brotou da boca do inimigo.
  A nena rulou:
  - Pola confraría dos piratas!
  E de novo, como o collerá e o cortará con espadas, coma dun revés...
  Charlotte pasou as bolboretas cos seus sables e berrou:
  Estou facendo un novo xiro
  Son un anxo, un piloto do Anticristo!
  E como moverá o seu talón espido ao inimigo no mesmo alento.
  Edmond tropezou. E un gran cabo español, mentres voa pola borda e alí se afoga.
  O neno colleuno e cantou:
  - É unha mágoa que ninguén o saiba
  E nin sequera nos coñecemos...
  Canto ouro necesitamos
  Cantos cartos queremos!
  E Edmond derrubou outro opoñente. As nenas piratas subiron á batalla e picaron a todos coma repolo. Tiñan paixón e un desexo colosal de gañar.
  Emmanuelle golpeou, os seus dous sables parpadeando como palas de hélice. E parecía unha rapaza extremadamente combativa e agresiva.
  E o tacón espido e redondo atopou outro queixo dun oficial español. Aquel dun golpe esmagador, mentres voa, rompendo unha árbore pola borda.
  Emmanuelle cantou:
  - Roubamos carabelas,
  Roubamos galóns...
  Non estamos chamados a rendir contas -
  Non me importan todas as leis!
  E a nena caeu de costas e deu unha patada cos pés a outro axente grande, e este voou pola borda cunha pesada armadura. E mergullo na auga do mar salgada.
  Emmanuelle arrolou:
  - Pois do parafuso!
  Charlotte apoiouna:
  - Volve romper o trono
  Gobernará o óso!
  E a nena saltará e golpeará o inimigo co seu talón espido no peito. A súa coraza rebentou dun forte empuxe e o sangue brotou da súa boca coma unha fonte.
  Charlotte de Condé cantou:
  - Golpe, golpe, máis, golpe,
  Outro golpe e agora...
  Teño un don nas batallas,
  Vou matar raro!
  E a nena volve cortar con espadas. As cabezas cortadas voan de novo.
  Charlotte ruxiu encantada:
  - A nosa bandeira negra está por riba de todo!
  Algúns españois, ao ver que se pelexaban con mozas piratas, caeron sen remedio de xeonllos e pediron clemencia.
  As nenas primeiro obrigáronas a bicar as súas pernas espidas e ciceladas, e despois tiráronas pola borda.
  Charlotte de Condé gritou:
  - Para un gran éxito!
  E de novo, como move o seu talón espido directamente no nariz do rival. E esmagao para que lle aparecese un burato na parte de atrás da cabeza. E de alí verteu unha fonte de sangue.
  Pero todo acabou.
  Os piratas gañaron, e os últimos soldados españois caeron de xeonllos, suplicando clemencia.
  Charlotte de Condé dixo cun sorriso:
  - Botámolos pola borda, os peixes tamén hai que comer! E despois buscaremos nas bodegas e cabanas.
  As nenas cumpriron de boa gana coa orde. Só permitían que os homes bicasen as súas plantas espidas antes de morrer, o que é moi agradable para as nenas. E botounos ao mar.
  Edmond, filosóficamente comentou:
  - A quen empanadas e rosquillas,
  E quen machuga e golpea!
  Despois diso, as nenas movéronse polas cabanas en busca de presas.
  No camarote do capitán atoparon unha nobre dama duns trinta e cinco anos e unha moza de quince. Levaban vestidos caros e zapatos con decoración.
  Charlotte comentou cun sorriso:
  - Podes pedir un rescate. Ou prefires o bucle?
  A señora respondeu cun suspiro:
  - Ten piedade da túa filla!
  A Raíña Pirata asentiu.
  - ¡Podo levala ao meu equipo! Se acepta unirse, por favor!
  A nena chirriou:
  - Convértete nun pirata?
  Charlotte de Condé asentiu.
  - Como queiras! Ransom ten moito alboroto. Vendémosche mellor á plantación de cana de azucre!
  A nena berrou en resposta:
  - Estou de acordo en facerme un filibustero!
  Emmanuel comentou:
  - É demasiado tenra, e para nós só será unha carga. Quizais sexa mellor ir por riba!
  Edmond comentou cun sorriso:
  - Non é bo matar mulleres!
  Emmanuel comentou loxicamente:
  - Tampouco é bo matar homes! Aínda son seres vivos! E teñen fillos!
  O neno mosqueteiro asentiu.
  - Si é certo! Os nenos choran polo pai. E non pensei o noxo que é matar!
  Emmanuelle sinalou cunha risita:
  - Pero tes que facelo!
  O neno Mosqueteiro arrulou:
  - Quérote a vida! E espero que sexa mutuo!
  Charlotte de Condé asentiu.
  - Levámoste ao noso equipo! Que facer co máis vello?
  A moza suxeriu:
  - Podes pedirme un gran rescate! Isto é exactamente!
  A Raíña Pirata dixo:
  - Moito alboroto con este rescate. Propoño o seguinte... Venderémola na poxa de escravos. Quizais acabe nas plantacións, e como empregada doméstica, o que será moito máis fácil para ela!
  A señora murmurou:
  -Ten piedade...
  Charlotte dixo enfáticamente:
  - Quitalles todo o valor!
  Os piratas quitáronlle todas as xoias á nena e á muller, e quitáronlle os zapatos, e despois toda a roupa cara. Ao máis novo regaláronlle unha saia curta e un traxe de mariñeiro. E a capucha branca máis vella, saíndo descalza e descuberta.
  Os máis novos uníronse ás Amazonas. Inmediatamente viuse obrigada a adestrar e cercar con belezas. Pero iso non era suficiente... Empezaron a beliscar se non se movía o suficientemente rápido.
  E entón as Amazonas trasladáronse á bodega e atravesaron varios recunchos. E enseguida berraron de deleite: topáronse con barrís cheos de ouro, e moito máis. Particularmente perca e café.
  Os guerreiros cantaron á vez, batendo palmas:
  - Somos guerreiros de súper clase,
  Destruiremos todo...
  Toca a pandeireta -
  Para vivir con furia!
  Guerreiros e, de feito, unha categoría colosal de beleza. E os seus pés descalzos só brillan. E son musculosos e curtidos.
  Os tesouros do galón son colosais. Pero aquí vén a alarma. Tamén apareceu un cruceiro de escolta. Un poderoso acoirazado con cen canóns. Evidentemente estaba disposto a gardar un galón cheo de ouro.
  O enorme cruceiro arrastraba sobre as mozas.
  Charlotte sorriu e ordenou:
  - Levante todas as velas - embarque!
  Emmanuel aceptou:
  - Non nos queda outra opción!
  Edmond exclamou a todo pulmón:
  - Feito con tripulación de nenas de aceiro,
  Vai nunha multitude ao embarque!
  As mozas, deixando varias belezas no galón capturadas e cheas de botín, tomaron posicións no bergantiñán.
  Agora da salvación só estaba en velocidade. O cruceiro de cen canóns non é unha broma. Pode afogalos como gatiños. Un bergantín con doce canóns contra el é coma unha brizna de herba.
  Había o risco de que fose afundida antes de navegar cara ao poderoso cruceiro, cuxos canóns eran capaces de lanzar disparos de cinco libras de peso, e bastante lonxe.
  E ademais de cen canóns nos lados, este cruceiro de batalla de primeira clase tamén ten canóns de popa e de proa.
  Entón un pensamento atravesou o neno Edmond:
  - ¡Sinalemos que nos rendemos!
  Emmanuelle bufou despectivamente.
  - Humillarse antes disto?
  Jung comentou loxicamente:
  - Temos un burato no morro, e este barco é máis maniobrable que un galón moi cargado. Estaremos trivialmente afundidos. E así levantamos a bandeira branca, e eles virán deixar o equipo premio. E levarémolos a bordo.
  Charlotte de Condé aceptou, golpeando o pé descalzo:
  - Certo! Tamén creo que non paga a pena arriscar unha vez máis e é mellor levantar a bandeira branca!
  Emmanuelle bufou despectivamente.
  - Mostrar covardía?
  Charlotte de Conde opúxose loxicamente:
  - Máis precisamente, aplica o truco!
  A pelirroja Emmanuelle sorriu e asentiu coa cabeza ardente:
  - Aplicar truco? Que estou de acordo!
  E así Edmond tirou o pano branco para arriba. O bergantín é pequeno, o cruceiro ten doce veces de volume, ou incluso máis. E ten unha tripulación de mil persoas. Contra un cento e medio de Amazonas. Só unha moza descalza vale dez españois torpes na batalla. Así as belezas teñen unha oportunidade.
  A Charlotte ocorréuselle que e se deixamos caer o galón e utilizamos a velocidade e a capacidade de manobra do bergantín para afastarnos do xigante? Sen dúbida teñen unha oportunidade. Ademais, hai demasiados inimigos no cruceiro de batalla de primeira clase. E non podes prescindir de perdas.
  Pero para iso están as nenas, para loitar con valentía e gañar.
  Charlotte de Conde fixo un oito coa súa espada e chirriu:
  - Estaremos preparados para gañar, e se hai que morrer!
  Embaixador de cruceiros desde un núcleo a distancia. Derribou a vela do bergantín. Emmanuelle asubiou. Eles sabían como tirar no cruceiro, e agora as nenas podían poñerse moi mal. Perderon a oportunidade de achegarse ao barco para atacalo.
  Pero o cálculo sobre a cobiza dos españois funcionou. E o seu cruceiro, vendo a bandeira branca izada, dirixiuse cara ao bergantín. De feito, os piratas poden ter capturado anteriormente tesouros, e por que non lucrar con eles? Sería bo.
  O cruceiro avanzou cara ao bergantín. Edmond cantou cunha risa:
  - Rei para conseguir algo de diñeiro,
  Alégrome de vestirme de farrapos!
  Emmanuelle comentou, golpeando con rabia o seu pé espido e curtido:
  - E isto para que serve? Tonterías triviales!
  O neno comentou:
  - A canción axúdanos a construír e vivir!
  A pelirroja asentiu coa cabeza e cantou:
  - É divertido camiñar polos espazos abertos cunha canción,
  Polas extensións, polas extensións!
  E claro que é mellor bater cunha palanca,
  Mellor palanca, mellor palanca!
  Edmond, mostrando os dentes, colleu:
  - Un dianteiro, dous dianteiros
  El se tambalea...
  Un dianteiro, dous dianteiros -
  Está mentindo!
  Charlotte, esa raíña pirata engadiu, golpeando os seus pés descalzos:
  - Un taboleiro, dous taboleiros,
  O cadaleito está en construción...
  Emmanuelle colleuno, saltando:
  - Unha espátula, dúas espátulas,
  O burato está a cavar!
  E todas as nenas piratas cantaron ao unísono:
  - É divertido camiñar polos espazos abertos cunha canción,
  Polos espazos, polos espazos...
  E, por suposto, é mellor vencer aos inimigos cunha palanca,
  Mellor palanca, mellor palanca!
  E agora o cruceiro achegouse ao bergantín. Comezáronse a botarlle ganchos. Para amarrar máis forte.
  E os guerreiros con armadura de cobre e bronce comezaron a descender á cuberta do bergantín. Pisou unhas pesadas botas de ferro forxado. E aínda que os españois e as presas estaban ben vestidos, levan un fedor desagradable.
  Charlotte ordenou facéndolle o ollo aos seus amigos:
  - ¡Ataque!
  E as nenas atacaron ao inimigo con toda a furia das panteras famentas. Abatiron o inimigo cun frenesí salvaxe.
  Emmanuelle dirixiu un muíño de vento coas súas espadas, cortou un par de cabezas españolas e chirriou:
  - Para os piratas na lúa!
  Edmond, este rapaz, cortando os inimigos, chirriou:
  - Para D'Artagnan!
  E o neno cortado con furia salvaxe dun pequeno leopardo - os lexionarios españois.
  Charlotte moveu o seu talón espido ata o queixo do xeneral español e arrolou:
  - Pola nosa vitoria!
  O golpe rompeu a mandíbula do español.
  Charlotte de Condé berrou:
  - Polo noso puño poderoso!
  E collerá e moverá o inimigo cos puños no queixo. E de novo o óso collerá e romperá.
  Emmanuelle berrou, mostrando os seus dentes nacarados:
  - A xente morre polo metal!
  E co seu talón espido moveu o inimigo á mandíbula seguinte. E rompeuna con todas as súas forzas.
  Edmond observou, despois de facer unha recepción de bolboreta, e cortar aos adversarios, facéndolle un ollo ás mozas:
  - Aínda é mellor cando gañan!
  As mozas avanzaron cara ao inimigo, movéndose con presión salvaxe e frenesí. Había tanta rabia e agresividade neles que os seus corpos bronceados literalmente brillaban de suor. E parecían rapazas musculosas con pratos de prensa como chocolates coma untados con manteiga.
  Edmond chirriou, cortando a outro adversario:
  - Cacao e café! Serás substituído por deportes e profesionais!
  A nena cos músculos dunha tigresa cortou a outro inimigo e arrolou:
  - Roubamos tolos!
  E co seu talón espido moverá o inimigo no ollo. Colleuno e a caveira rachou. E os cerebros saíron voando.
  Emmanuelle tamén fixo xirar as espadas e caeron tres cabezas á vez. O Guerreiro berrou:
  - Por vitorias a gran escala!
  E o seu tacón espido e redondo da nena é coma un golpe na tempe do xeneral. Ese colapsarase e tres loitadores máis salpicarán desde o lado á auga.
  Charlotte tamén loita con gran amargura. E corta aos inimigos coma un martelo.
  A Raíña Pirata celebra unha recepción de fans. Corta aos opoñentes e canta, mostrando grandes dentes:
  - A xente admiraba á raíña,
  Todos os rapaces do patio namoráronse!
  E a Charlotte volveu gustarlle cortar aos opoñentes. E cortar varios adversarios dunha soa vez.
  Emmanuelle colleuno e cantou:
  - Son unha rapaza de clase - super!
  E volveu balancear as súas espadas, cortando os opoñentes á metade. E as súas espadas son os pilotos supremos da navalla.
  As nenas atacan e cortan. Son moito máis rápidos que os españois. Moitas das belezas quitaron os chalecos e loitan a peito descuberto. E así vai para as nenas. E móstranse - ladróns destacados.
  Charlotte cortou coa técnica de Kolovrat e ruxiu, lanzando as cabezas cortadas pola borda co pé descalzo:
  - Teño unha rapaza de súper clase!
  Emmanuelle, cortando aos adversarios con espadas que son máis afiadas que unha navalla, engadiu:
  - Estou hiper!
  E tamén co pé espido e cicelado, botou a cabeza á auga. Unha das cabezas con casco derrubou a un soldado inimigo. Derrubouse e afogouse. Así que non leves ás nenas para lucir.
  Charlotte comentou cunha risa:
  - Son a clase máis alta!
  Edmond volve estar furioso.
  E o neno corta coma un hack, cortando as cabezas dos adversarios. E moitos deles levaron e quedaron sen cabezas de repolo.
  D'Artagnan o máis novo cantou:
  Pero por qué,
  É imposible vivir na mente!
  Pero por qué,
  Non te podes fiar de ninguén!
  Pero por qué! Pero por qué!
  Emmanuel cortando aos adversarios cunha presión salvaxe e cambiando rapidamente dun lado a outro. As cabezas dos españois abatidos rodaron e as nenas arroxábanas cos pés descalzos. E cantaban os guerreiros, co entusiasmo da tigresa que viron o cordeiro:
  - O fío está roto
  Unha morte malvada nos ameaza...
  E para vivir, o
  heroe debe morrer!
  Emmanuelle observou, lanzando outra cabeza coa sola espida e derrubando ao inimigo:
  - Pero por qué,
  Para que o amor floreza...
  Temos que verter o sangue de alguén!
  Pero por qué!
  A guerreira riu, mostrando os seus dentes nacarados. Tales belezas pelexan aquí.
  Emmanuelle sinalou mentres cortaba aos opoñentes como papel de lixa:
  - A grandeza do planeta estará connosco!
  E de novo corre o muíño con espadas. Ela é unha beleza desesperada.
  Charlotte de Conde observou cortar inimigos e cortar cabezas co talón desnudo do fútbol:
  - Todo estará ben!
  Todo estará ben!
  Seino! E eu mato!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanza un agasallo asasino da morte. E está moi chulo.
  Charlotte, esta raíña pirata colleuno e arrolou:
  - Pola miña Patria,
  ¡Matemos os cabróns!
  E a nena, cos dedos espidos, lanzou un puñal afiado, que cortou a cabeza a varios soldados españois.
  A pesar da superioridade numérica do equipo cruceiro, as rapazas superaron. Son tan áxiles, áxiles e valentes. Senten un poder enorme.
  Emmanuelle, cortando o inimigo coma un repolo, colleuno e cantou:
  - Enormes extensións de espazo,
  Non te cansarás do amor...
  Rodar bosques e montañas nun puño,
  Desde que o propio Svarog se levantou!
  E volveu a moza, coma cortando un muíño con espadas, e cortando moitos inimigos, nunha paixón de loita.
  Edmond cantou con deleite, esmagando aos adversarios;
  -A palabra "covarde" é descoñecida en Gascuña.
  -Non sei a espada se te equivocas -Os gascóns temos o mellor gusto do mundo -Non nos gusta outra cousa que a fama.
  
  Cara descarada, especial para chegar a ser - Aquí tes unha mirada gascón sen defecto. Créame, señor, non terá que esperar moito. París aínda recoñecerá a D'Artagnan!
  
  Sen gloria, non podo vivir en París, Toda a miña vida pasou, é hora de coidar o destino. - Entón, cantos anos tes, meu fillo? - Moito, señor, moito, uns doce anos! inimigo: -¿A túa man está firme? - Esta é unha verdadeira característica do famoso pegamento gascón, E eu fun igual de atrevido cando París recoñeceu a Emmanuel na beleza.
  
  Borgoña, Normandía, Champaña ou Provenza, E tamén hai lume nas túas veas, Pero a boa sorte, por Deus, non depende de ti Mentres haxa Gascuña no mundo!
  Mentres no mundo branco...
  Mentres a luz branca...
  Mentres haxa Gascuña no mundo!
  Así que cortaron estes cabróns e ensuciaron os camiños de cadáveres. E toda a cuberta estaba cuberta de sangue. Os pés descalzos das nenas eran tan graciosos e provocaban emoción e alegría cando as miras.
  Edmond cantou con deleite:
  - Descalzo, só descalzo,
  Baixo o trono de xullo e baixo o son do surf....
  Descalzo, só descalzo
  Permítenos xogar contigo!
  Emmanuelle sinalou con agresividade, cortando aos opoñentes e facendo outro muíño coas súas espadas:
  - Os nenos deben soportar malleiras e acostumarse á crueldade dende a infancia!
  E o guerreiro volveu mover o talón espido do inimigo ata o queixo. E estrelouse, botando pola borda a cinco soldados españois máis.
  Charlotte de Conde sinalou:
  O demo está aquí, o demo está aí
  A vida é unha completa mentira!
  E fixo un ollo aos seus desafortunados compañeiros. E cortaron o inimigo cunha amargura colosal. E entón ninguén pode resistirlles.
  Edmond comentou mentres cortaba outro opoñente:
  - Papá Noel cunha vasoira,
  Papá Noel é xenial!
  E o neno volveu realizar unha técnica de muíños de vento con espadas, das que caían cabezas derrubadas. Por certo, estas eran espadas semellantes aos sabres. E poden chamarse tanto sabres como espadas.
  Edmond tamén moveu o seu talón espido no queixo do inimigo e rompeu a mandíbula, o que obrigou a derrubarse.
  Entón cantou con furia;
  O que di a xente
  Non nos importa...
  Non vaias a karate -
  Fíxose indecente!
  O neno continuou cortando activamente, axitando as dúas espadas de sable á vez. E tomando unha cabeza tras outra.
  Emmanuelle comentou, axitando as espadas coma unha libélula, bateando as ás e piando:
  - Ruby, pero non te cortes!
  Edmond estivo de acordo con isto, exterminando aos opositores:
  Se estás borracho, non te pillen!
  E o rapaz xirará o tocadiscos e pegará co seu talón espido no queixo ao oficial. El, coma un saco, collerá e derrubarase.
  Edmond dixo con agresividade na voz:
  - Cervexa e caviar, alcohol ata a mañá!
  E o neno ri, satisfeito coa súa broma. De feito, pódese dicir que é un neno, super! E corre, salta e axita os puños. E se move o seu talón espido no nariz, entón ninguén pode resistir. Haberá un nocaut total.
  Edmond, pola súa banda, actúa coa máxima forza e unha agresividade sen límites. Neno tolo - non digas nada!
  Emmanuelle, derrubando aos apresados loitadores do Imperio Castelán, arrullou, mostrando os dentes:
  - Pero non quero, non quero por cálculo! E quero por amor, por amor!
  Charlotte de Conde, diseccionando os adversarios e esmagándoos nunha torta, berrou, botando un raio polas súas fosas nasais:
  - Liberdade, liberdade! Dáme liberdade! Voai como un paxaro!
  Nena loitadora - non digas nada! Ten unha paixón salvaxe e desenfreada. E unha posición de escenificación de combate.
  Edmond comentou con bastante lóxica, reducindo aos próximos rivais, ou mellor dito ao desafortunado soldado:
  - Deus non dará, a non ser que nós mesmos non nos trabuquemos!
  Charlotte de Conde colleuno e saltou. Ela moveu o pé descalzo sobre as cabezas dos soldados españois. Ela fíxolles un nocaut completo e arrolou, mostrando os dentes:
  - O halo da inmortalidade - rock sádico,
  Aguia de contas - para o mandato actual!
  O guerreiro sentiuse moi combativo e maldito bombeado e armado.
  E se se move de novo, entón unha masa de opoñentes tomarao dos seus cascos e colapsará. E a Charlotte lle vai moi ben.
  Edmond, cortando contra o inimigo, lanzou o puñal cos seus dedos espidos e arrolou:
  - Aguia furiosa -
  Romper o león...
  Ás abertas -
  Satanás espeluznante!
  E o neno volverao tomar e cortar con espadas. E vai derrubar moitas cabezas inimigas á vez.
  O neno loitador é fillo de Charlie D'Artagnan. A súa militancia é incrible. E a natureza loitadora é brillante....
  A maioría dos soldados españois xa morreron. E, por suposto, esta é unha gran vantaxe.
  Algúns deles, xa vendo que as Amazonas non se poden deter, caen de xeonllos, ou mesmo caen por completo de cara. E bican as plantas dos pés descalzos das nenas. E é absolutamente xenial. De feito, nada pode deter e derrotar a tales guerreiros.
  Emmanuelle, cortando aos adversarios, berrou:
  -E non para
  E non cambies de perna...
  Os nosos rostros brillan
  Botas brillantes!
  E de novo a nena gasta un muíño moi decente con espadas. E cortan cabezas coma verzas. E actúa de forma extremadamente agresiva, tfu, mentres poidas repetir a expresión molesta, de forma extremadamente agresiva.
  Quizais aplique algo novo, por exemplo, infinitamente agresivo!
  E entón será en todo - Ku!
  Charlotte de Condé guilou cunha chiscadela:
  - ¡Non nos levan nin unha bala nin unha baioneta!
  E o seu talón espido e redondo é coma un martelo no casco cornudo do almirante español. Voará boca abaixo e noqueará a varios loitadores blindados, facendo que caian á auga. E levantouse despois da súa caída un furacán fervendo.
  O guerreiro comentou cunha risa:
  - Non os meten nun cadaleito dúas veces, o Führer será kaput!
  Emmanuel preguntou:
  - E quen é o Führer?
  Charlotte de Conde riu e respondeu:
  - É o líder alemán!
  O demo pelirrojo cunha risa volveu preguntar:
  - Quizais te refires a Barbarroxa?
  A raíña pirata cun sorriso de cabalo dixo:
  - Non, refírome ao can Barbosa!
  Edmond, cortando os guerreiros acoirazados, comentou:
  - ¡Odio aos matones! Colgaría todos os cans á vez!
  Emmanuelle replicou caprichosa, mostrando os dentes:
  - Os cans non teñen a culpa de nada!
  E de novo, como un talón espido, moverá o inimigo do queixo. Recepción banal, pero eficaz. E se o fai, será moi parvo.
  Charlotte decatouse de que os seus abdominais azulexados estaban flexionándose.
  E colleuno e cantou, chiscando o ollo, e os seus ollos parpadearon coma as luces dun semáforo.
  De Conde murmurou:
  - Levaremos a todos e mataremos!
  Edmond cantou a todo pulmón, mostrando os dentes:
  - Voute matar! Vou cortar a todos pronto!
  Emmanuelle, cortando aos opoñentes, chirriou:
  - Vou cortarvos a todos pronto!
  Outra rapaza tomarao e berrará:
  - Voute matar!
  Charlotte sinalou con agresividade, cortando aos seus opoñentes como unha gadaña:
  - Vou cortar, baterei, de todas formas non vivirás!
  A guerra, como se di, é un camiño perigoso, todos os que a pisaron sábeno. Non podes saír del, non podes saltar - Otelo estrangulaba á moza!
  E entón as mozas, cando suben ao cruceiro, mostran unha divertida orde de actuación.
  Charlotte comentou cun sorriso:
  Así matamos!
  Emmanuel sinalou:
  - Pero a honra da coroa de xadrez no mapa -
  Non podes escapar da derrota!
  E a nena lanzou cos dedos espidos unha granada caseira. E destrozou moitos inimigos.
  E agora as nove décimas partes dos soldados do cruceiro morreron. E os guerreiros superviventes caen de boca, e as nenas meten os pés descalzos na cara. Fanche lamer os tacóns e bicarte. E ao mesmo tempo fan preguntas: cantas gotas hai no mar, cantas estrelas hai no ceo, cantos pelos ten unha xitana na cabeza.
  Se a resposta das nenas non lles convén, elas, sen cerimonias innecesarias, perforan aos cativos con espadas coma arañas con agullas. E tíraos pola borda.
  Emmanuelle agarrou o nariz do xeneral cos dedos espidos dos pés e apretou con forza. Entón ela dixo:
  - Quen é o fillo de teu pai, pero non o teu irmán?
  O xeneral murmurou:
  - Bastardo...
  Emmanuelle riu e comentou:
  - A resposta é incorrecta! Entón...
  E a nena colleuno e deulle unha patada pola borda. Saíu voando e caeu ao mar. E case inmediatamente afogouse na súa armadura.
  As nenas animaban e risaban, mostrando os dentes. Os seus ollos eran de zafiro ou esmeralda. E chiscaron o ollo aos seus compañeiros.
  E aos poucos botou aos prisioneiros pola borda. Non os necesitaban. O rescate foi insignificante e a molestia está chea.
  Edmond tamén empuxou o seu cativo pola borda e comentou:
  - A vida é moitas veces inxusta! Morreron mil rapaces e para que?
  Emmanuelle respondeu cunha risa:
  - Para limpar un lugar do planeta Terra!
  O Neno Mosqueteiro chirriou:
  - Limpo, limpo, limpo
  ¡Mástima do limpachemeneas!
  Emmanuel concordou con isto:
  - Si, o limpachemeneas tamén ten que comer!
  Despois de rematar cos últimos prisioneiros, as nenas enviaron o cruceiro aos regos de auga... Máis precisamente, Charlotte comentou loxicamente:
  - Non necesitamos este monstro, podemos afundilo?
  Edmond suxeriu cun sorriso:
  - É unha mágoa afogar tanta beleza, quizais sexa mellor vendela?
  Emmanuelle confirmou enérgicamente:
  - Quizais sexa mellor vender de verdade?
  Charlotte riu e comentou:
  - Podes vendelo de volta á coroa española! O cruceiro ten moitas armas! Un que teña a forma de unicornio pódese recoller por ti mesmo. E o resto venderémolo por moitos cartos.
  E as nenas asentiron vigorosamente en aprobación.
  
  O CLIC DE STALIN E O DESECHO DOS POPADANTES
  Stalin, sendo un político diabólicamente astuto, tomou e informou aos alemáns de que os británicos ían levar a cabo a Operación Facho contra Rommel en Exipto. E deulles aos alemáns os detalles e a data exacta da operación. Como resultado, Rommel tomou medidas cedo. E reagrupou as tropas á defensiva. Si, Hitler conseguiu trasladar un par de divisións de Francia, onde aínda estaba tranquilo.
  A ofensiva británica en Exipto foi finalmente rexeitada con enormes perdas para Gran Bretaña. E despois da derrota dos británicos, Roosevelt non aceptou o desembarco en Marrocos, argumentando que as perdas dos estadounidenses serían demasiado grandes e que o principal para os Estados Unidos era derrotar a Xapón. O fracaso da Operación Facho tivo consecuencias de amplo alcance. Non afectou á operación "Ring", preto de Stalingrado, pero os aliados, con todo, uliraron que lles entregaran a información aos alemáns por orde de Stalin. E decidiron poñerlle freo á guerra en Occidente por tanta mesquindade.
  Stalin entendeu que a URSS estaba polo menos por diante dos Balcáns e, polo tanto, fixo que Gran Bretaña perdese en Exipto. Pero subestimou a posibilidade de filtracións e a reivindicación de Churchill. Que en realidade despois empezou a sabotear a segunda fronte. E conseguiu convencer aos americanos diso.
  O curso da guerra no leste foi aproximadamente o mesmo que na historia real. A derrota dos alemáns preto de Stalingrado, o colapso da fronte e o contraataque de Mainstein restauraron parcialmente as posicións. E unha longa pausa no Kursk Bulge, cando ambos os bandos estaban acumulando forzas.
  Só que esta vez, EEUU e Gran Bretaña reduciron os bombardeos do territorio controlado polo Terceiro Reich. E a liberación de armas foi maior que na historia real. E os alemáns puideron cumprir os plans para a produción de "Panthers" e "Tigers", e ata cumpriron en exceso a versión modernizada do T-4. Así que se achegaron á batalla cunha gran forza. Ademais, o Terceiro Reich non trasladou divisións adicionais a África, e a Sicilia, e aos Balcáns e a Francia.
  E os alemáns puideron colocar máis infantería e tanques, e especialmente avións.
  No verán, o último ME-309 apareceu en produción en masa, con maior velocidade e armas poderosas: tres canóns de avións de 30 mm e catro metralladoras. E a velocidade é de 740 quilómetros por hora, fronte aos 600 dos loitadores soviéticos. Polo tanto, as forzas son claramente desiguais.
  Hitler atrasou varias veces a operación Ciudadela. E en xullo tamén o aprazei, así que quería probar o ME-309 e o novo monstro "Maus" en acción. Este tanque mostrou resultados satisfactorios nas probas, e Hitler estaba ansioso por probalo na batalla. E tamén mira o tanque Lev, que foi desenvolvido xunto co Panther e era semellante a el na forma do casco e da torre, pero moito máis grande cun canón de calibre EL 70 de 105 mm.
  Por mor destes plans do Führer, a Cidadela foi de novo aprazada. E o 1 de agosto de 1943, Stalin, perdendo a paciencia, ordenou ao Exército Vermello que avanzase.
  O golpe principal deuse en dirección a Orel. Tamén avanzaron en dirección a Kharkov e Belgorod.
  Pero os nazis estaban preparados para iso. E desenvolvéronse feroz batallas.
  A tripulación do tanque de Gerda loitou no Panther. Foi o primeiro bautismo das nenas do lume. Pero antes diso, tiñan experiencia en probar novas tecnoloxías e distinguíanse por unha precisión fenomenal.
  Hitler case non foi persuadido para darlle ás nenas a oportunidade de mostrarse nunha batalla real. E tentaron alegremente xustificar a confianza.
  Os guerreiros pelexaban cun bikini e descalzos. Iso deulles un encanto especial. E foi simplemente incrible.
  Gerda golpeou dende o canón cos seus dedos espidos, golpeou un trinta e catro e gritou:
  - Son unha gran beleza!
  Charlotte, a encantadora pelirroja, tamén apuntou a arma coas pernas espidas. Era a súa marca comercial: disparar cos pés. E o canón da Pantera atravesa un trinta e catro na testa dende dous quilómetros e dispara quince tiros por minuto. En resumo, un gran tanque para a guerra con tanques. E algo peor nun avance e na loita contra a infantería.
  Aquí hai unha nena en bikini despedida. Perforou o coche soviético na fronte e ruxiu:
  - Son Robin Hood!
  Cristina goleou a continuación. Ela usou un talón espido, o que debo dicir que é un movemento moi forte. E ela rulou:
  - A guerra santa será a nosa vitoria!
  E ao final, usando os seus dedos espidos, tamén deu patadas a loura mel Magda.
  E ela bateu de novo no trinta e catro, arrullando:
  - Este é un tiro preciso - está claro para todos como dúas veces dúas!
  Os guerreiros en xeral parecían nenas de supernivel.
  A súa "Pantera" quedou nunha emboscada coidadosamente camuflada e golpeou os tanques que avanzaban soviéticos.
  Tamén traballaron os Fernando. Golpearon activamente e non puideron ser perforados na fronte polas armas soviéticas.
  Os avións pelexaban no ceo. ME-309 acaba de comezar a entrar nas unidades de combate. Pero dous pilotos alemáns - Albina e Alvina xa dominaron esta máquina e están loitando con éxito nela. Ademais, tamén son belezas: descalzas e en bikini.
  Albina derrubou un coche soviético usando os seus dedos descalzos e arrolou:
  - Por grandes logros e decisións audaces!
  Alvina, levando un lume preciso e derrubando aos opoñentes, premendo o seu talón espido no pedal, rosmou:
  - Ninguén nos vai parar! Nada nos vencerá!
  E as dúas nenas como ruxir:
  - ¡Os lobos malvados destrozarán o inimigo!
  Si, nin sequera o demo pode soportar esas nenas. En calquera caso, a idea de deixar loitar ás nenas é moi boa.
  As batallas demostraron que os tanques alemáns eran fortes e eficaces na defensa. E iso que coa táctica correcta, Focke-Wulf tampouco está mal. O seu poderoso armamento permitía derrubar dunha carreira, e a súa alta velocidade ao mergullarse para escapar en caso de ir cara atrás.
  Así, en xeral, o alemán apostou pola defensa activa xustificou. A loita durou máis dun mes e o seu resultado foi incerto. Os alemáns foron capaces de repeler a ofensiva, e o Exército Vermello sufriu perdas significativamente máis, especialmente en tanques.
  Pero os nazis tamén estaban beliscados e non se atreveron a atacar Kursk...
  A loita conxelouse ata o inverno. O Exército Vermello repuxo os danos e pasou á ofensiva só o 24 de decembro. Pero os nazis conseguiran prepararse a estas alturas e conseguir forzas considerables. A aguia nunca foi tomada, e os nazis puideron resistir. Belgorod tamén se mantivo. Os nazis foron capaces de rexeitar a ofensiva do Exército Vermello preto de Leningrado. O inverno no seu conxunto estivo marcado polo feito de que por primeira vez os nazis puideron conter a ofensiva soviética e repelela todo.
  O mellor traballo de intelixencia do Fritz, e unha preparación máis exhaustiva para o inverno, tiveron efecto aquí. Que os alemáns case non avanzaron no ano corenta e terceiro, e foron capaces de salvar máis forzas na época de frío. Ademais, a traizón dos aliados, que puxeron freo á guerra de Occidente. E os alemáns non sufriron danos polos bombardeos, e pola segunda fronte.
  Ademais, a guerra total estaba dando os seus froitos. A produción de armas no ano corenta e terceiro aumentou no Terceiro Reich dúas veces e media. A finais de ano, os alemáns alcanzaron a URSS en canto ao número de avións de mellor calidade, aproximadamente igualado en tanques e canóns autopropulsados, tamén cunha superioridade cualitativa.
  Entón, agora non eran inferiores á URSS en tecnoloxía. Ademais, apareceu un excelente rifle de asalto MP-44, que non tiña igual. E isto comezou a cambiar o curso das batallas a favor do Terceiro Reich.
  É certo que na primavera a URSS recibiu novos tanques IS-2 e T-34-85, pero os alemáns tamén lanzaron os tanques Tiger-2 e Panther-2 máis avanzados na serie. Ademais, os tanques alemáns adquiriron, en contraste coa historia real, motores máis potentes. "Tiger" -2 en 1000 cabalos, e "Panther" -2 en 900 e agora o Fritz en armamento e rendemento de condución, e blindaxe frontal e fiabilidade técnica estaban no seu mellor momento.
  Ben, o avión a reacción alemán converteuse nun serio problema. No verán de 1944, máis de mil cazas a reacción ME-262 xa loitaban nas filas, que non tiñan igual en velocidade, nalgúns tipos de manobrabilidade, aceleración e mesmo supervivencia.
  É certo, mentres este coche avariaba e chocaba con bastante frecuencia. Pero os pilotos morreron con menos frecuencia, grazas aos novos dispositivos de expulsión.
  Tamén houbo unha evolución do Focke-Wulf TA-152 con seis canóns de avións e unha velocidade de 760 quilómetros por hora e mellor manobrabilidade.
  Na URSS, aínda hai problemas na aviación. Debido á escaseza de duraluminio e ao cesamento dos subministros de aluminio en réxime de préstamo-arrendamento, non se lanzaron as series Yak-3 e LA-7. E polo momento, os pilotos soviéticos voan obsoletos Yak-9 e LA-5. E os avións a reacción aínda non cheiran.
  E o 22 de xuño de 1944 comezou unha nova ofensiva alemá na zona do Kursk Bulge. Non obstante, un ano despois comezou a Operación Cidadela. E estalou unha gran batalla.
  Nesta ocasión, os Fritz teñen unha vantaxe esmagadora no aire. Pero no número de tanques, a igualdade aproximada coa superioridade cualitativa de Alemaña. A URSS ten unha artillería algo máis forte en canto á cantidade. Igualdade aproximada de infantería. Os alemáns realmente teñen mellores ametralladoras, pero unha parte importante da infantería é estranxeira. Non obstante, a calidade do adestramento dos soldados na URSS non está á altura. O nivel de mobilidade entre os alemáns é maior. Ademais, os aliados practicamente non fornecen coches. Así que loita así...
  Os alemáns son xeralmente máis fortes, pero o Exército Vermello ten unha enxeñería e defensa moi desenvolvidas en profundidade.
  En fin, atopei unha gadaña nunha pedra. Os alemáns nas dúas primeiras semanas de loita encaixáronse un pouco nas posicións soviéticas, tras percorrer entre trinta e trinta e cinco quilómetros e parar.
  Así que durante outras dúas semanas intentaron avanzar, pero sen éxito. E non conseguiron nada. Despois diso, o Exército Vermello avanzou.
  Os alemáns retiráronse ás súas posicións orixinais, de novo ambos os exércitos loitaron un pouco, pero non lograron nada. Así que pararon.
  O outono pasou no intento do Exército Vermello de avanzar, pero sen éxito. Así como no inverno. Os alemáns estaban á defensiva no tempo frío. E puideron resistir. Chegou o ano corenta e cinco.
  Os nazis teñen no ceo bombardeiros a reacción Arado, e TA-400, e unha hélice de catro motores Yu-488, e un caza a reacción XE-162, que ten a mellor manobra e velocidade entre todos os avións.
  E apareceron en terra os tanques da serie E. En primeiro lugar, por suposto, o vehículo principal da nova xeración E-50. Co peso do "Tiger" -2, ten un deseño moito máis denso, a altura é unha vez e media menos, a torre é pequena, o tren de aterrizaje é máis lixeiro e perfecto. Isto permitiu facer o blindaxe moito máis groso e con maiores pendentes, cun motor de turbina de gas de 1.500 cabalos e un peso de setenta toneladas. Este tanque tiña un blindaxe frontal de 250 mm con pendentes, un blindaxe lateral de 170 mm, tamén con pendentes, un canón de 105 ou 88 mm cunha lonxitude de cañón de 100EL e unha velocidade decente. O motor e a transmisión son un bloque e a través, e a caixa de cambios está no motor.
  Resultou un coche marabilloso. E así os alemáns lanzaron unha ofensiva no flanco sur no verán de 1945.
  E finalmente, Turquía, tendo comprado unha gran cantidade de equipos estadounidenses e alemáns para o crédito, entrou na guerra.
  E a bandeira do sur do Exército Vermello comezou a derrubarse. E a URSS só conseguiu un novo tanque IS-3, que, con todo, é demasiado caro e difícil de fabricar para ser masivo.
  Aínda que a vantaxe do IS-3 pódese chamar unha forte protección da fronte do tanque. Porén, contra o E-50, que foi rebautizado como "Tiger" -3, e que parece ter disposto para os militares na súa defensa, non tira.
  A ofensiva alemá no sur foi bastante acertada, aínda que unha defensa moi potente e enxeñosa estaba a abrirse paso. Pero os alemáns xa tiñan un avión moi forte e, polo tanto, o seu avance foi máis ou menos exitoso. O dominio no aire permitiu suprimir certos puntos. Ademais, o Fritz recibiu lanzadores de gas máis avanzados, que son moi eficaces para romper as defensas e capaces de suprimir o inimigo. Hai que ter en conta que o Fritz tiña metralladoras máis avanzadas, e moitos transportistas e varios equipos, incluídas motocicletas.
  Non é doado resistirse a ese poder.
  Ademais, grandes loitadoras... Dúas nenas Albina e Alvina derribaron máis de cincocentos avións cada unha no ceo e recibiron os cinco graos da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro. Incluíndo o máis alto: con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Os guerreiros que loitaban descalzos e en biquíni en calquera tempo estaban moi satisfeitos.
  E derrubaron avións soviéticos como gorrións dun tirachinas. Como non eran iguais no ceo.
  Albina disparou os seus canóns contra o coche soviético, derrubouno, berrando:
  - Son un demo!
  Alvina cortou dous coches rusos á vez e chirriu:
  - ¡Son a morte encarnada!
  Así, apareceu no ceo a posta de pesadelo. E durante o verán en pleno outono, vencendo a teimosa resistencia do Exército Vermello, os alemáns chegaron a Stalingrado.
  E alí desenvolveuse unha feroz batalla, que o planeta non coñecera antes.
  . As batallas por Stalingrado están en pleno apoxeo. As tropas soviéticas están loitando heroicamente. Nin un paso atrás... E aquí son rapaces e rapazas tan teimudos. O batallón de francotiradores feminino baixo o mando da capitán Natashka Kaktusova tomou unha posición defensiva nas ruínas da rúa Volodarsky. Mozas con metralladoras e rifles, atadas con fardos de granadas, agocháronse detrás das ruínas.
  A propia Natasha leva unha túnica manchada sobre o seu corpo espido, cuns pantalóns curtos e descalza. Unha rapaza fermosa e con curvas, con cadeiras fortes, cintura fina, corte de pelo curto debaixo dunha media caixa. O rostro é moi expresivo, cun queixo varonil, os ollos azuis moi separados. Cabelo castaño claro tornouse gris con po, peito alto, aspecto duro. A capitán Natasha leva máis de dous anos loitando e a pesar da súa mocidade viu moito. As pernas da nena están cubertas de cortes e contusións. Unha nena é máis áxil para moverse descalza que as botas ásperas e torpes.
  A sola núa sente a máis mínima vibración do chan, advirte da proximidade dunha mina e a propia nai terra engade resistencia. Por unha banda, os pés da nena endureceron, e non tiñan medo do metal quente, nin dos escombros afiados das ruínas, pero por outra banda, non perderon sensibilidade e flexibilidade, avisando a través do ruxido do movemento de tanques.
  A doce Natashka sostén unha granada cun paquete explosivo atado. É necesario arrastrarse ata o formidable tanque alemán "Tiger" -3, regando as rúas con metralladoras.
  Mirabela arrastra ao seu carón. Tamén descalzas, polo que todas as mozas do batallón resultaron ser de botas, imitando ao seu comandante. As súas plantas poeirentas afian mentres se arrastra a catro patas. O pelo amarelo de Mirabela é desordenado e longo... Un pouco encrespado. A nena mesma é delgada, delgada e de estatura pequena. Incluso pódese confundir cunha nena, de ombreiros estreitos e cabeza aparentemente grande.
  Pero Mirabela xa viviu moito. Conseguiu visitar tanto o cativerio fascista, que sobreviviu a crueis torturas, como as minas, de onde, por algún milagre incomprensible, conseguiu escapar. Pero mirando o seu rostro tenro e infantil, nunca se pode dicir que a golpearon cunhas varas de goma nos talóns, polo seu corpo pasou unha corrente.
  Mirabela dispara... Un soldado do Terceiro Reich, neste caso árabe, cae morto, co fociño levantando area e cascallos.
  Natashka mete un montón de granadas debaixo dunha morea de lixo. Agora un Lev-2 de noventa toneladas arrastrarase aquí e explotará. Os ollos azuis da rapaza brillan como zafiros no seu rostro, morenos pola queimadura solar e o po.
  A experiencia suxire que un tanque ben protexido agora cambiará de posición. "Lion" ten unha armadura lateral de 150 mm, e mesmo en ángulo. Trinta e catro non poden atravesar, só os secadores pesados teñen a oportunidade. Pero as eirugas son o obxectivo. O principal é privar o coche de mobilidade...
  Svetlana dispara unha metralladora... Un soldado, ninguén sabe de que nacionalidade, cae. Os alemáns, despois de conquistar, aínda que moralmente na súa maior parte, a maior parte do hemisferio oriental, aprecian o sangue ario e botan á batalla ás tropas coloniais: árabes, africanos, indios, varios asiáticos e europeos. Tamén aumentou o número de polacos, que están afeitos dende o berce a odiar a Rusia bolxevique. Aquí loitan nacionalistas ucraínos, cosacos do Don, chechenos e todo o Khaganate caucásico. Hitler levantou toda unha internacional.
  Moitos inimigos...
  Svetlana esquiva con habilidade o lume da metralleta. A bala case partiu, ennegrecida polo po, un tacón redondo e de nena. O fermoso capitán ata sentiu unha cóxega polo preto que pasou voando un agasallo de gran calibre. A nena fíxose perdón, murmurando:
  Nin unha bala nos para!
  Mirabela volve disparar... Outra rapaza Angélica - moi pelirroja, estatura superior á media e musculosa, a pesar das escasas racións. Tamén unha rapaza moi guapa, con cadeiras luxosas, cintura recollida, ombreiros anchos non femininos e peitos altos.
  Angélica pelexa só cos seus pantalóns curtos, a túnica está feita en anacos e desmoronándose ata o po, e non se entregan novos uniformes polo Volga. Deus me libre de transferir máis munición, e unha pinga de comida, para as esgotadas tropas soviéticas.
  Así que Angélica está case espida, as pernas están rabuñadas, sobre todo os xeonllos. Un anaco de metralla golpeou a planta do pé dereito, e doe, cústalle andar.
  Angélica, pelirroja, poeirenta, case espida, torce a súa cara bonita pero á vez dura. A nena, disparando, di:
  - ¡O Señor, Moscova e Stalin están por riba de nós!
  E ela corta aos nazis atacantes, ela mesma apenas tendo tempo para retroceder.
  As ruínas e as rúas estreitas dificultan a volta dos formidables tanques alemáns. Aquí hai case duascentas toneladas de "ratos" e non poden pasar nada...
  Como Svetlana esperaba, "Lev" -2 conduciu un pouco e enterrouse nunha pila de lixo. Houbo unha explosión. A eiruga rebentou, un par de rolos danados saíron voando.
  O tanque ferido parou e un proyectil saíu voando do seu canón...
  Algún lugar retumaba ao lonxe, deixando as ruínas. A loura Svetlana, como unha serpe asubiou:
  - Ese é o meu cálculo! Abriuse unha conta...
  A moza-capitán vese obrigada de novo a arrastrarse. Os alemáns e os seus satélites non poden usar a súa superioridade técnica entre os cascallos. Por culpa do teimudo Hitler, as hordas do Terceiro Reich quedaron atrapadas en batallas posicionais nunha cidade bastante grande e ben fortificada.
  Mirabela lanza unha granada. Obrigándoos a dar volteretas contra alemáns ou árabes derrubados, dándolle voltas. Un dos militantes nazis quítalle a man, e colga dela, un reloxo inglés con compás.
  Mirabela di cun sorriso:
  - O que che mostra o compás - o camiño do inferno!
  E unha fermosa moza sacude un anaco de cerámica adherida do seu talón poeirento.
  Angélica tamén quita o po, cos seus peitos firmes e cheos. Os pezones son case negros pola sucidade e coceira. E intenta lavar. De novo tes que escavar cando as metralletas alemás están garabateando. E gatear dun xeito plastunski.
  O batallón de mozas mantén os seus postos, aínda que hai bombardeos. E arrincan proxectís pesados e caen bombas do ceo... Pero nada romperá a coraxe das heroínas soviéticas.
  Aquí Svetlana ve como "Panther" -3 se arrastra. Ben, este tanque xa non dá tanto medo.
  Podes golpealo no lado. A nena espirrou, cuspiu o po que lle subía á elegante boca. Colleu unha granada na man, pesada cun paquete explosivo. Tes que pasar desapercibido. Pero hai moito fume arredor.
  Angélica comezou a arrastrarse, apoiándose no sumidoiro cos seus cóbados e dedos espidos. Era coma un gato que persegue un rato. A rapaza recordou a guerra daquel terrible verán do ano corenta e un, cando a Wehrmacht invadiu con aleivosía as extensións da URSS. Nin a nena, case a nena tiña medo? Ao principio si, pero despois te acostumas. E xa percibes os constantes estalidos de cunchas como un ruído común.
  E agora estoupou moi preto. A nena deu unha palmada no estómago. Os fragmentos xorden desde arriba coma un rabaño de abellas bravas. Angélica susurra cos beizos rachados:
  - En nome da xustiza, Señor!
  A nena acelera o seu gateo e lanza unha granada cun paquete explosivo adherido. O presente voa nun arco. Escóitase unha explosión, prestase a armadura lateral máis delgada da Pantera. O tanque alemán comeza a arder, o kit de combate detona.
  Svetlana murmura cun sorriso:
  Grazas Señor Xesús! Eu só creo en ti! Rezo a ti só!
  Estende Panther-3. Arrancado, un longo tronco está enterrado en cascallos. A armadura frontal, separada da armadura lateral, aseméllase a unha primicia.
  Svetlana, cuxos ollos, nunha cara marrón polo po e as queimaduras solares, brillan con millo, di:
  - Cantos máis carballos teña o inimigo, máis forte é a nosa defensa!
  Angélica é moi sexy, coas súas bragas negras, e espida, poeirenta e corpo forte. A rapaza é moi intelixente. Pode lanzar anacos de vidro cos seus dedos espidos.
  Agora lanzou un obxecto afiado coa súa perna graciosa e cuberta de po. E metido, xusto na gorxa dun fascista. A fermosa Angélica balbuxou:
  - E eu son un símbolo sexual, e un símbolo da morte!
  A nena, despois de que volveu arrastrándose, disparando. Led lume e Svetlana.
  A capitán da beleza, Natasha, despois de derrubar o fascista, berrou:
  - A vida é unha cadea, e as pequenas cousas que hai nela son os elos...
  Mirabela disparou, abriu a cabeza ao Fritz e engadiu:
  - É imposible non darlle importancia á ligazón!
  Svetlana, de novo disparando con precisión, croa:
  - Pero non podes ir en ciclos en bagatelas...
  Mirabela disparou con precisión e engadiu:
  Se non, a cadea envolverache!
  Outra rapaza Olimpiada, tamén moi fermosa, xunto coa pioneira Olezhka Koltsov, preparou unha mina nun fío. Os dous empurrárona... Un moco insidioso meteuse na eiruga do "Tigre"-3. E como estoupará este coche alemán de canón longo.
  O neno loiro Olezhka exclamou:
  - A nosa Rusia, tes un balde!
  E apenas tivo tempo de saltar cara atrás, brillando, cos tacóns negros e derrubados, dende o teito que caía.
  Olympias acariñou o pescozo do neno e díxolle:
  -Es moi intelixente!
  A pioneira dirixiuse á fronte e uniuse ao batallón de mulleres. O neno tamén é moi creativo. Por exemplo, fixo avións para derribar avións de ataque fascista. Cando os Focke-Wulfs, ou TA-152, soben, escóitase un ruxido incriblemente ensordecedor.
  Os alemáns golpean co acompañamento dunha sinfonía de Wagner. Unha melodía tan maxestosa.
  Olympias di con fastidio:
  - Aínda nos intentan asustar!
  O neno pioneiro cantou con patetismo:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  A morte non nos levará baixo o ceo estrelado!
  Porque a santa Rusia loitará duro,
  Carguei a poderosa ametralladora!
  Olympias, unha rapaza alta e musculosa, de cadeiras e ombreiros anchos, é unha típica muller campesiña. Durante a loita, as roupas foron rasgadas en farrapos, as pernas fortes están espidas, o cabelo está tecido en dúas trenzas e moito po.
  Olezhka só ten oito anos, delgado pola desnutrición, un neno rabuñado e sucio, con pantalóns curtos. O cabelo naturalmente branco do neno púxose gris, e as costelas aparecen a través da pel fina, bronceada e sucia. Pernas terriblemente derrubadas, e en queimaduras, contusións, con burbullas. É certo que o destino evitou que o neno sufrira graves feridas.
  No seu trasfondo, os Xogos Olímpicos parecen grandes e gordos, aínda que a nena non é nada gorda, pero si con carne forte e adestrada nos ósos. Ademais, a fame non parecía afectar en absoluto á súa corpulenta e grande figura.
  A nena dispara desde un pesado rifle antitanque. Os coches alemáns non se poden perforar na fronte, pero hai posibilidades nas pistas.
  E o forte "Lion" -2, despois de recibir un explosivo pesado no tren de aterrizaje, comezou a botar fume como un fumador.
  Oleg Koltsov cantou con malicia:
  - Apestoso Fritz sen pensalo, acendeu un cigarro na entrada! Por suposto, meteuse en grandes problemas!
  Olympias, parpadeando con becerros musculosos e curtidos, bateu un claqué coas súas fermosas pernas espidas. A nena cantou:
  - As caras de Santos rusos parpadean dende a icona... Deus non te permita empapar polo menos mil Fritz! E se alguén zumba máis que fascistas, ninguén, créanme, os condenará por iso!
  Despois volveu cargar o rifle antitanque e disparou de novo. O transportista alemán volveu botar fume.
  O batallón de nenas causou importantes danos ao Fritz. Pero tamén sufriu perdas. Aquí unha rapaza quedou á metade, e o seu rostro quedou tan pálido, a pesar do po.
  A maior parte de Stalingrado xa foi capturada polos nazis, pero o que queda da cidade non quere ceder e renderse.
  Svetlana, pola súa banda, está tentando atravesar o "Tigre" -3. Un poderoso coche alemán, tivo unha granada no lateral, pero non sucumbiu. Dáse a volta para disparar un canón. A nena ten que furar no chan, e escombros, para non ser esmagada pola onda expansiva lanzada polo presente.
  Svetlana murmura suavemente:
  - Mamá, papá, síntoo!
  Mirabela lanzou unha granada ao Tiger-3, que lle estoupou na testa. A nena asubiou:
  - Sobre o feito de que a luz ensina no inverno na primavera... repito sen excepción que Hitler é un cabrón de peste!
  Angélica, rompendo a vista dos nazis, e botando sobre eles auga a golpe, tensou:
  - No cadaleito, vin agora o Führer! E deulle unha patada ao pobre no ollo!
  A moza pelirroja en realidade lanzou unha granada ao tanque cos seus dedos espidos. Alcanzou o barril... Seguiuse unha explosión e o fociño do "Tiger" -3 foi destrozado.
  O alemán covarde colleuno e retrocedeu.
  Svetlana bufou polas fosas nasais:
  - O noso, o teu non cederá!
  Mirabela derrubou cunha bala a un mercenario hitleriano e cantou:
  - E o vilán non está de broma! Mans e pés, retorce as cordas rusas! Afunde os dentes no mesmo corazón... ¡Bebe a patria ata o fondo!
  Svetlana, rindo, ladrou:
  - O Führer grita salvaxemente, bágoas!
  Mirabela despediu e engadiu:
  - Pois, sopros de morte, sorrisos!
  Apareceu un "Shtumrtiger" aínda máis perigoso. Destrúe edificios e búnkers enteiros. Ademais, non se achega ás posicións das tropas soviéticas. O coche está cuberto por metralladores alemáns.
  Svetlana ve que achegarse ás posicións do Fritz é pouco realista. Pero no ceo Focke-Wulfs. Unha destas máquinas voa máis preto das posicións soviéticas. As nenas abren fogo contra ela.
  Angélica lanza unha granada e di furiosa:
  - Na morte profunda - non hai perdón!
  Despois diso, a moza dálle unha volta á metralleta. Retrocede rapidamente. Un tanque alemán relativamente novo "Panther" -4 cunha pequena torreta e unha silueta máis baixa vai rapidamente cara arriba.
  Varias mozas lanzan granadas ao coche alemán. Ela, despois de recibir os agasallos, conxélase e non pode dar a volta.
  Angélica asubiou, asubiando:
  - Este é un novo ataque! Arrancarémoslle a boca!
  O Panther-4 gruñou e disparou a súa arma máis poderosa.
  A columna de lume dividiu o aire e quentou e electrolizou instantáneamente a atmosfera.
  Anxélica riu, as cunchas voaron por diante da nena medio espida. A pelirroja desvergoñada sacudiu as cadeiras e dixo:
  - E Newton derrotou aos inimigos, botou o xugo do trono! Fritz decretou a súa lei de Newton!
  . CAPÍTULO #3
  Stalingrado estaba todo envolto en incendios, cando as linguas de lume parecían lamber o ceo e crepitar faíscas roxas, laranxas e escarlatas! E cada chispa é coma unha pantasma que escapa dun castelo infernal.
  Svetlana, derrubando a un loitador alemán, brillou os seus ollos azuis, cantou:
  - Que estás chorando mala vella? Créeme, só un hospital psiquiátrico está chorando por ti!
  Mirabela cantaba nun cántico, disparando contra os nazis:
  - Que bo é deitarse na herba e darlle na cabeza ao Fritz! Organiza un cataplasma para o Führer e envía balas dunha metralleta!
  A nena riu desaforada e rodou dende o estómago ata as costas. Fixen unha bicicleta con pernas. Voou unha granada. O Focke-Wulf-3 voador, despois de recibir metralla baixo a barriga, elevouse rapidamente máis alto. Pódese ver que fragmentos afiados o ferían. A criatura fascista prendeuse lume, e comezou a perder anacos de ás rotas.
  Svetlana, vendo como Fokke perdía altitude, graznou:
  - Iso é un semáforo! Un machado colga a bordo!
  O avión alemán explotou, esparexendo restos por todos os recunchos máis afastados do ceo. E onde foi o as fascista. Fixo a miña última volta. O verdugo foi a cinzas, non o piloto!
  Mirabela espirrou, esparexendo po e dixo:
  - Ser ou non ser? Non é unha pregunta!
  Angélica volveu botar co pé un anaco de vidro, tanto que, golpeando o ollo, saíu a Fritz, pola nuca:
  - Son unha armada de tanques! E necesitas ser tratado!
  Os alemáns e os seus satélites intentaron avanzar, lanzando granadas diante deles. Tales tácticas contra as nenas non funcionaron. Aquí Olezhka Koltsov despregou unha catapulta, e como alcanzou o inimigo en resposta.
  O neno pioneiro berrou:
  - ¡Papá Noel arrincándolle a boca a Hitler!
  A carga da catapulta, atravesando a multitude de nazis, fíxoos espallar e, ao mesmo tempo, rodar no aire. Fritz caeu, e rompeu sobre os cascallos das paredes.
  O tanque "Tiger" -3 perdeu o equilibrio, chocou contra "Lion". Oh, Leva, onde está o teu nome formidable?
  Svetlana sorriu e respondeu:
  - Ben, ben feito Olezhka!
  O neno rosmou agresivamente.
  - Pioneer sempre está listo!
  A nena sacudiu o pé descalzo en resposta.
  A moza-capitán comezou a cravar de novo. E Olympias fixo cóxegas no pé estreito de Seryozhka, que duro o ten! Non é de estrañar que o neno non teña medo de correr polos lumes.
  Mirabela nun canto, dixo:
  - A xuventude é boa - a vellez é mala!
  Angélica, esta alegre pelirroja, aceptou:
  Non hai nada peor que a vellez! Este é realmente o estado máis noxento de todos os posibles!
  E a nena deu un salto cun golpe. Imaxinou por un momento avoas noxentas. Non, non compares, unha vella cunha nena. E que beleza, en corpos esveltos.
  Angélica colleuno e cantou:
  - Fluír tras ano, anos nunha caravana,
  Unha vella frota henna nun morteiro...
  E que dicir da miña esvelta figura,
  Non entendo como foi a mocidade!
  Svetlana brillou cos ollos, derrubou ao alemán cun golpe na ingle e comentou:
  - Non! Aínda así, na guerra hai tal encanto: permanecer sempre novo! Sempre borracho!
  Olympias puxo unha nova carga na catapulta. Isto é algo así como un bo morteiro. A nena asubiou:
  - Non pases, pero pasa!
  Olezhka moveu o seu pé fino pero áxil e ladrou:
  - Cara de Fritz!
  E unha granada, xunto cun paquete explosivo, voou en pleno apoxeo contra as posicións dos nazis.
  Si, non se lles deu Stalingrado. Por terceiro mes desde finais de agosto prodúcese o asalto, pero a cidade non puido levar todo. Noutros sectores da fronte, os nazis acadaron o éxito, pero neste non.
  Svetlana disparou a pistola e rosmou:
  - Todo é imposible, pasa que é posible... Non hai que complicar moito o universo!
  E golpeou o depósito de gasolina dunha motocicleta. A máquina explotou e torbellinos de lume iluminaron a paisaxe afumada. E o alemán foi destrozado por unha pata ardente.
  A moza capitán gritou:
  - Encántame matar o mal! E este é o máximo ben!
  Mirabela goleou aos alemáns cun rebumbio e asubío:
  - Imos xogar ao porco espín!
  Angélica abriu fogo, con máis precisión. Uns cantos negros quedaron tirados sobre cascallos cubertos de lanzas:
  -Mata o inimigo! - murmurou a nena.
  Mirabela cantaba brincadeira:
  - Despois de pintar a Hitler con batom, Mainstein con laca para o cabelo, arrastrareite ao cautiverio da princesa, o fiel can te roerá!
  Svetlana, disparando, asubiou:
  - Veña pola noite, Adolf, aforcate... Deixa de enganar a cabeza! Veña pola noite, voa coma un xerfalte, para vencer duro aos nazis!
  Mirabela dixo enfadada, tirando o casco da cabeza do asalto:
  - Podemos! E imos!
  As mozas do batallón "Lenin" detiveron o avance das tropas estranxeiras. Fritz avanzou, lanzando literalmente cadáveres ao espazo. O tanque "Lev", co que se depositaban as esperanzas, tampouco axudou. Aquí tes unha modificación da máquina cunha pistola de 150 mm.
  Angélica tira unha pedra pegada ao seu pezón espido. A nena ten os peitos tan fermosos e cheos. A nena lanza unha granada co pé. A perna é máis forte que o brazo, e o lanzamento vai máis aló.
  "Lion" recibiu un oco na eiruga e parou. Tiro desde a súa poderosa boca. Rumor e colapso.
  Angélica, cuspindo, di:
  - O guerreiro ruso non xeme de dor!
  E a nena volve disparar. E faino moi ben. O fascista que se inclina para fóra da torre retrocede.
  Unha rapaza pelirroja e case espida di:
  - ¡En balde o inimigo cre que conseguiu romper os rusos! Quen se atreva, ataca na batalla, venceremos ferozmente aos inimigos!
  E Angélica fai rodar os músculos da prensa, que ten moi en relevo.
  Ai, que bonitas son as nenas! Non quero que ningún deles morra.
  Correu Stalenida... Unha rapaza moi fermosa, de pelo branco e mullido. Dalgunha maneira consegue untalos con algún tipo de poción para que non se ensucien.
  A rapaza é moi fermosa, coa figura de Venus, só máis tonificada e en relevo. Roupa nela, só un suxeitador e bragas. Todo o demais xa foi destrozado. Pero que graciosas son as pernas! Esta non é unha nena, senón un selo de perfección, unha coroa de beleza.
  Ela móvese dun xeito especial, coma un esquío. Os pés descalzos e o parpadeo, e os tacóns, sorprendentemente permanecen limpos. Stalenida dispara, e ao fascista unha úlcera no peito.
  A nena di:
  - A lealdade á patria é a palabra máis alta!
  Angélica comentou cunha risa:
  - Quítache o suxeitador e quédate coma min en calzón!
  Steelenida meneou a cabeza negativamente.
  - Isto non é apropiado!
  Angélica sacudiu as cadeiras, disparou acertadamente e cantou:
  - Algo membro do Komsomol tornouse inusual! Camiñar así co peito nu é moi indecente!
  Steelenida riuse e comentou:
  - Por que alegrar o Fritz, mira a nosa beleza!
  Angélica respondeu con decisión:
  - A nosa beleza é mortal!
  A moza de aceiro riu e disparou contra o TA-200. O coche nazi incendiouse. E a fermosa loira berrou:
  - Morte ao mal!
  Angélica riu.
  - E a vida é boa!
  Steelenida, ao ver que o alemán estaba a caer, rosmou:
  - Este é o valor máis alto! Non penses que os nazis gañaron!
  Angélica canta:
  - Agardando a vitoria! A vitoria agarda... Os que anhelan romper as cadeas! Agardando a vitoria! Agardando a vitoria! Seremos quen de vencer aos nazis!
  Unha rapaza fermosa, e os seus peitos espidos están tremendo. Bo co torso espido na calor, que se intensifica co lume.
  Svetlana agora parecía moito máis decidida. Ela disparou contra o Fritz cunha metralleta e ladrou:
  - Vou te castrar!
  E de feito, os nazis recibiron agasallos e cadaleitos mortais! E a nena mostroulles unha figura, imos construír dedos espidos. E asubiou coma un ladrón de ruiseñor. E a través dos dedos das extremidades inferiores.
  A moza capitán é moi intelixente. E chispeante. E nada cruel. Tamén ela ás veces sente pena polos soldados do inimigo, que poden ter fillos que chorarán polos seus pais mortos.
  Svetlana, con todo, afasta tales pensamentos de si mesma, polo que queres chorar deles. Pero non foron os rusos os que acudiron aos alemáns para roubar e matar. Non, estes son os alemáns e todo un grupo agresivo de estranxeiros de todo o mundo irrompeu nas extensións rusas.
  Svetlana fíxose o percorrido e disparou contra o Fritz, que intentaba achegarse tranquilamente ás posicións do ruso Fritz... O seu ollo e o seu cerebro, que fora noqueado por unha bala, saíronlle.
  A moza-capitán sorriu e dixo con enxeño:
  - Directo ollo a ollo, cabeza a cabeza!
  Svetlana disparou con precisión e golpeou unha motocicleta cun sidecar. O coche comezou a rasgar, e a metralleta saíu voando, envorcada varias veces. Entón o seu fociño afundiu entre os cascallos.
  A nena fregou a súa sola espida e poeirenta sobre os cascallos. E ela apuntou de novo. O seu rostro novo e alegre sorría máis ben. A nena cantou:
  - Non, dixémoslles aos fascistas, o noso pobo non tolerará que o pan perfumado ruso se chame a palabra vado!
  Mirabela fixo un disparo moi atinado, dende o que o Focke-Wulf-3 lanzou, e berrou:
  Para un canalla, por suposto, a elección é clara,
  Por dólares, está listo para traizoar a Rusia...
  Pero o ruso é tan fermoso
  Que está preparado para dar a súa vida pola Patria!
  A nena, fixo unha voltereta e mostrou aos nazis o figo, e rolou, e as balas non tocaron a beleza.
  Apareceu Angélica, esta fermosura, case espida, e sucia coma un demo, lanzou á vez unha granada con dúas patas. E ela comprobou:
  - O que teño é... Fritz nun lado afiado!
  Olympias corrixiu Angélica:
  - Afiado, no lado, e non no lado afiado!
  A nena riu e sacudiu os seus peitos de sandía e lanzou unha granada usando unha granada cun paquete explosivo. O "Tigre" -3 foi golpeado no fociño, e esta obra de arte torta esquivouse.
  Despois diso, a criatura nazi retrocedeu. Comezou a arrastrarse coma unha tartaruga atrapada nun lume.
  Svetlana cantou, chiscando alegremente:
  - E o "Tigre" retrocede, e os alemáns escóndense!
  O Batallón Maiden manobrou baixo ataques, ataques aéreos e armas pesadas. Aquí os bombardeiros a reacción batían, romperon, empinadas ardentes eleváronse ao ceo. E as pedras arderon. Afortunadamente, ningunha das nenas morreu, pero os homes foron ao outro mundo, que non o lamentan tanto! E as almas voan - algunhas para o ceo, e outras para o inferno! Onde xa agardan diaños con forcos aos que non crían en Xesús.
  Angélica é a máis sexy das guerreiras en rabia: ben, poden os nazis desde o seu "Sturmtiger" disparar contra as posicións das tropas soviéticas e matar aos guerreiros vermellos?
  E a nena colleu unha granada cos pés nus e xirou en fervenzas de volteretas. E xirando cada vez máis rápido. E entón, con todas as súas forzas, botou o agasallo da morte ao amplo fociño do Stormtiger. As pernas espidas e bronceadas da beleza brillaron, e a granada voou no ancho fociño. E a poderosa máquina primeiro atragou, e despois precipitouse. Dous "Tigres reais" que estaban aos lados do "Sturmtiger" foron arroxados e espallados en diferentes direccións. Arrancáronlles os rolos, e caeron voando coma un colar roto da raíña.
  A onda expansiva botou a Angélica, e a nena voou boca abaixo. E ela deu a volta, balancea e tirada. Pero a beleza aterrou con todo, escombros afiados e pedras esmagadas escavaron nas súas plantas espidas. A nena doría, e mesmo a través do pé calloso, a punta furaba.
  Pero Angélica atopou a forza para erguerse e gritar:
  - Vos fascistas estaredes nas cinzas!
  Svetlana e outras nenas foron arroxadas por unha onda explosiva, e ata lixeiramente esmagadas. Pero ningún dos fermosos guerreiros morreu. As nenas atopáronse con furacáns e lume ben apuntado. Suprimindo os nazis que saltaron e outros insectos agresivos que asedian a URSS.
  Mirabela cantou con moita ilusión:
  - E cando a trompeta do Señor nos leve á batalla, seremos amigos do Komsomol! E por vontade de Xehová, estarei na convocatoria celestial!
  Angélica, sacudindo o po das súas plantas ensanguentadas, cantou:
  - Lenin, festa, Komsomol! ¡Estamos enviando o Führer a un manicomio!
  As nenas comezaron a rir enxordecedor e Olezhka dixo con alarma e molestia:
  - E a miña catapulta, non tan precisa - como esas pernas espidas e fortes de Angélica!
  Olympias, xogando cos músculos dos seus brazos, dixo:
  - Iso está ben! Aínda estás pensando. Algo máis chulo!
  Despois de todo, Stalingrado caeu a finais de decembro de 1945. Neste momento, no Cáucaso, os alemáns e os turcos uníronse. E xurdiu unha situación crítica.
  Que debería facer o Exército Vermello ante esta situación?
  Stalin lanzou unha ofensiva polo centro. E a loita virou en dirección a Smolensk. Na véspera de Ano Novo, a tripulación de Elizabeth loita no tanque IS-3. As nenas loitan con valentía e coraxe.
  E eles tamén adoptaron o movemento estratéxico de Gerda, a pesar do frío de pelexar en bikini e descalzo.
  O IS-3 é unha máquina que está bastante ben protexida na fronte, pero a arma aínda non é o suficientemente forte. E para atravesar o principal tanque alemán "Tiger" -3, cómpre bater exactamente a tope entre o casco e a torre. E só estas lendarias catro nenas-tanqueiros poden facelo.
  Elizabeth disparou cos seus dedos espidos. Ela atravesou a "Pantera" alemá cunha cuncha e berrou:
  - Polo espírito ruso!
  Ekaterina tamén golpeou o inimigo, premendo o seu talón e observou con entusiasmo:
  - Polo comunismo!
  Entón ela fixo un ollo aos seus amigos!
  Elena tamén moveu o proxectil contra o inimigo, usando os seus dedos descalzos, e berrou:
  - Por logros patrióticos!
  E ao final, Euphrosinia fodiu, tamén usando os dedos das súas pernas espidas, o que é simplemente super.
  E ela comprobou:
  - Para séculos futuros!
  As catro rapazas son moi boas para loitar. E tira moi ben.
  Pero é moi difícil romper as defensas dos nazis. Os seus tanques son máis fortes e máis avanzados, e os seus canóns son máis eficientes, non inferiores en número. Tenta romper isto.
  E no ceo, as pilotos soviéticas participan en batallas desiguais. Entre elas, tres mozas - Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova, Mirabela Magnitnaya - son as máis fortes.
  Anastasia mesmo se decatou, derrubando ao Focke-Wulf alemán coa axuda dos seus dedos espidos:
  - Os nazis son fortes, pero nós non somos débiles!
  Akulina, loxicamente, notouse, enrolando o seu talón espido e esmagando o TA-152 e arrullando:
  O que non mata fainos máis fortes!
  Mirabela Magnetic riu mentres recortaba o ME-262 e arrullou:
  - O movemento máis forte que non esperas!
  Tres guerreiros pelexaron no aire, sen saber a mágoa e as dúbidas sobre a súa razón...
  Pero tamén aquí a situación complicouse... Na primavera, por fin caeu o Cáucaso e perdéronse os pozos de Bakú.
  Os alemáns acadaron algún éxito preto de Leningrado tamén. Puideron tomar Tikhvin e pechar o segundo anel sobre a cidade. E foi aínda peor.
  Hitler esixiu avanzar no verán de 1946 sobre Moscova. E a avalancha fascista suaba.
  Os nazis están facendo progresos na rexión de Asia Central. Unha situación moi difícil xurdiu practicamente en todas partes.
  E os nazis xa flúen por Moscova dende diferentes lados.
  Entón Oleg Koltsov e as nenas entraron de novo na batalla, axudando a Rusia ou, mellor dito, á URSS.
  Entón uniuse a eles a nena descalza Margarita. Tamén unha escritora adulta converteuse nunha nena duns doce anos a cambio da inmortalidade e cumpre unha misión.
  Os guerreiros do século XXI volveron enfrontarse aos nazis do XX.
  Hai demasiados soldados no imperio marrón fascista. Corren coma un río sen fin.
  Oleg Koltsov, cortando aos nazis con espadas, tanto infantería como tanques, ruxiu:
  - Nunca te rendas!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz!
  Margarita, esmagando aos adversarios, mostrando os dentes, gruñía:
  - Hai un lugar para a fazaña no mundo!
  E agullas velenosas espalladas do pé descalzo da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polos fascistas no muíño.
  Zoya, cortando aos inimigos, chirriu:
  - Para un novo pedido!
  E novas agullas espalladas dos seus pés descalzos. E o que hai no ollo, o que hai na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionados e furiosos.
  Agustín, cortando soldados brancos e tanques, chirriou:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e mortal agasallo voa do seu pé descalzo. E caen takni e loitadores brancos.
  Svetlana corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Pois a nai Rusia gañará!
  Oleg Koltsov avanza contra os nazis. Neno Terminator cortando tropas pardas.
  E ao mesmo tempo, os dedos das pernas espidas do neno botan agullas con veleno, arrancan troncos e derruban avións.
  O neno ruxe:
  - Gloria á futura Rusia!
  E en movemento corta a cabeza e o fociño de todos.
  Margarita tamén esmaga aos adversarios.
  Os seus pés descalzos están a tremer. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - Por novas fronteiras!
  E entón a nena collerá e cortará...
  A masa de cadáveres dos soldados fascistas.
  Pero Natasha está á ofensiva. Derriba aos nazis xunto cos tanques e canta:
  - Rusia é grande e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen viu as gorxas dos nazis. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Picando soldados marróns coas dúas mans. Cuspir fóra dun tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos - derruba tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  -Ai, puta, imos,
  Oh, o meu favorito irá!
  Agustina, derrubando aos nazis e exterminando aos soldados marróns, berra:
  - Todo peludo e na pel dun animal,
  Precipitouse á policía antidisturbios cunha porra!
  E cos seus dedos descalzos lanzarase contra o inimigo, algo que matará a un elefante, e máis aínda a un tanque.
  E despois chirriar:
  - ¡Lobos!
  Svetlana á ofensiva. Recortes, cortes aos nazis. Cos pés descalzos, lánzalles agasallos da morte.
  Funciona un muíño con espadas.
  Ela esmagou moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está nun movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Oleg Koltsov saltou. O neno deu voltas nunha volta. Picou moitos dos nazis no salto.
  Lanzou as agullas cos seus dedos espidos e borbullou:
  - Sé famoso pola miña fermosa coraxe!
  O neno como asubiar e derrubar aos soldados do imperio nazi, corvos abraiados. Os que recibiron unha convulsión caeron nun desmaio e perforaron as caveiras dos Fritz.
  E de novo o neno está en batalla.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis duras que as láminas dos muíños de vento. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, arden tanques e avións.
  A moza está á ofensiva. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E saltos de cando en vez, e reviravoltas!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os propios nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres acumúlanse.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo os seus pés nus botaron a agulla.
  E despois unha ducia de agullas máis!
  E o talón espido dará o agasallo da morte!
  Natasha á ofensiva tamén está moi chula.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende unha palla.
  E berra a todo pulmón:
  - ¡Son unha morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza en movemento.
  Zoya asalta un bloqueo de cadáveres nazis. E boomerangs de destrución tamén voan dos seus pés descalzos.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo.
  Zoya berra:
  - Nena descalza, gañarás!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que directamente na gorxa dos nazis cavar.
  Caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Agustín á ofensiva. Esmaga ás tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E ela é unha gran guerreira.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas.
  A rapaza de pelo vermello ruge:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E á ofensiva, unha beleza con cabelos ardentes.
  Agostiño ruxe de éxtase salvaxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla E tan chispeante e loitando. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas mortais. Non un home, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, entón non podes paralo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Ese salto nun baile redondo!
  Que o soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E no movemento da nena descalza hai cada vez máis rabia.
  Oleg Koltsov está a acelerar na ofensiva. O neno vence aos nazis.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas - desgarrando tanques e avións.
  O mozo guerreiro grita:
  - O imperio tolo destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  E de novo asubío, do que os corvos reciben un infarto e colapsan coma se fosen derrubados.
  Margarita é unha nena tormentosa na súa actividade. E batea aos inimigos.
  Aquí lanzou coa perna núa, un chícharo con explosivos. Ela estoupará, e á vez cen nazis e dez tanques serán arroxados.
  A nena berra:
  - De todos os xeitos chegaranos a vitoria!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís dos tanques voan en diferentes direccións.
  Natasha acelerou os seus movementos. A nena corta aos guerreiros marróns. E mentres berraba:
  - A vitoria agarda ao imperio de Rusia.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa parar e diminuír a velocidade e os tanques e avións vanse por mal camino.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E unha masa de xente coa gorxa atravesada, tirada en montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos.
  Agustín é unha nena tola. E esmaga a todos coma se fose un robot do hiperplasma.
  Xa esnaquizou nin cen nazis. Pero todo colle ritmo. E o guerreiro aínda ruxe.
  - Son invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo, a beleza no ataque.
  E dos seus dedos espidos sae voando un chícharo. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín cantaba:
  - Non te atreverás a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non dá un só gramo de tregua. Moza salvaxe Terminator.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E a masa de loitadores pardos xa caeu na cuneta e polas estradas.
  Os seis estaban furiosos. Fixo unha loita salvaxe.
  Oleg Koltsov volve á acción. E avanza, axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os nazis mortos están caendo.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos.
  Un neno de karate lembra unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e xentes.
  Oleg Koltsov grita:
  - Ai da mente!
  E haberá moito diñeiro!
  E o neno terminador no novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e firma "Adidas"!
  Un espectáculo moi chulo resultou xenial. E cantos mataron nazis. E o maior número dos máis grandes matou os loitadores marróns.
  E entón o neno loitador asubiara, e de novo milleiros de corvos abraiados estarán ao redor, golpeando aos opoñentes como puñais.
  Margarita tamén está na pelexa. Esmaga os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Entramos todos no cadaleito!
  E as súas espadas son cortadas contra os nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - Eu son aínda máis chulo que as panteras! Demostra que todos son os mellores!
  E do talón espido da nena, como un chícharo con poderosos explosivos, sairá voando.
  E atacar ao inimigo.
  E tomará e esnaquizará algúns dos opoñentes e tanques e mesmo avións.
  . CAPÍTULO #4
  E Natasha ten autoridade. E ela vence aos adversarios, e ela mesma non lle dará un descenso a ninguén.
  Cantos nazis xa interromperon.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son de zafiro. Esta é a moza - o verdugo principal. Aínda que ten todos os seus socios - verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Terás un penalti!
  E de novo, a nena vai cortar moitos nazis con espadas.
  Zoya está en movemento e cortou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis. Estas rapazas son moi fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos adversarios. E ao mesmo tempo, non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os dentes e mostrará os dentes!
  E a pelirroja é tan... Cabelo revoloteando polo vento, coma un estandarte proletario.
  E todo sae literalmente da rabia.
  Svetlana en movemento Aquí cortou moitas caveiras e torres de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe dunha palla. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, que golpearon a infantería e os avións.
  Oleg Koltsov salta e salta.
  Un neno descalzo emite un montón de agullas, derruba tanques e canta:
  - Imos de campamento, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  Por suposto, non ten idade suficiente, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Oleg Koltsov cantou:
  - Que o xogo non sexa segundo as regras - romperemos a fraera!
  E de novo, agullas mortais e esmagadoras voaron dos seus pés descalzos.
  E de novo, un asubío salvaxe, derrubando a fondo numerosos corvos que rompen os opoñentes.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que a liberdade amencerá!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques, continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! Que florezan as rosas!
  E en canto a guerreira lanza un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e caen avións.
  A súa nena e espadas, e grans sobre o carbón, e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, tamén ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, golpeando aos opoñentes.
  Zoya nun movemento salvaxe. Ataca aos nazis. Rompe-os en anacos pequenos.
  A muller guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes e como rugir:
  A nosa vitoria total está a man!
  E leva a cabo un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos os pesadelos.
  E se o corta, significa que o cortará.
  Despois diso, a pelirroja tomará e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten freos. Tan pronto como pican, a masa de cadáveres está ensuciada e caen avións e tanques.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E agora un chícharo asasina voa dela.
  Oleg Koltsov, de novo un centenar de nazis, levando un meteoro, cortaron. E collerá unha bomba e lanzará.
  Pequeno en tamaño, pero mortal...
  Como romper en anacos pequenos.
  O neno terminador berrou:
  - Mocidade tempestuosa de máquinas terribles!
  O pobo ruso é invencible!
  E o neno asubiara usando os seus dedos espidos.
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reduciu moitos loitadores marróns. E corta grandes fendas.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpear con renovado vigor.
  Natasha á ofensiva está aínda máis furiosa. Así que debulla aos nazis. Non lles é moi bo resistirse a esas nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é un reconciliador común!
  E a rapaza guerreira irrompeu contra os opoñentes con tal fervenza de golpes.
  E botará discos cos pés descalzos.
  Aquí dirixía o muíño. A masa de xefes do exército marrón retrocedeu e os tanques arderon.
  Ela é unha beleza loitadora. Vence a unha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos sen excepción. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés descalzos botan agullas moi velenosas.
  Derrota aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan estoupar tanques e avións.
  Zoya colleuno e chirriu:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  Así que é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é realmente unha rapaza de nenas.
  E das súas pernas espidas, como voará a lámina. E golpeará a moitos loitadores, cortando torres dos tanques.
  Agustín en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Como unha pancarta proletaria ondeando. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos adversarios, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldito cabrón!
  Agustín colleuno e asubiou:
  - Haberá unha cabeza de touro - os loitadores non se volverán tolos!
  E aquí volveu esmagar a moitos loitadores.
  Oleg Koltsov murmurou:
  - O que necesitas! Aquí está a nena!
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torre do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agostiño concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asasino.
  Svetlana na batalla non é inferior aos opoñentes. Non é unha nena, pero para rematar con tal meiga en chamas.
  E berra:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando unha espada co pé descalzo, cortando a torre do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando inimigos e derrubando avións, berrou:
  - Un parvo non necesita coitelo....
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle dende tres caixas!
  Natasha, cortando aos nazis, engadiu:
  - E fai con el por un centavo!
  E os guerreiros collerán e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, teñen moita ilusión.
  Oleg Koltsov mira na batalla - moi elegante.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, e o tipo ten interese...
  O neno de karate lanzou co seu pé o que parecía unha hélice de helicóptero. Cortou un par de centos de cabezas dos nazis e dos tanques, chirriou:
  - Moi deportivo!
  E ambos - un neno e unha nena en calado.
  Oleg, cortando soldados pardos, gorgoteou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou na ofensiva:
  -¡Guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco-boomerang afiado. Voou en arco, derrubou moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya engadiu, continuando o exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Xaque mate ao opoñente!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, borbullou:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora un disco está voando dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada e as torres dos tanques están sendo demolidas.
  E ouvear de novo:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  Natasha voou no aire. Destrozou os adversarios e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, fritide o inimigo!
  E dos seus dedos espidos, un disco moi mortal sairá voando.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Oleg Koltsov gorgoteou:
  - Ai, cedo, dá seguridade!
  E chiscoulle o ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha derrubou aos nazis e berrou:
  - No noso mundo non hai alegría, sen loita!
  O neno respondeu:
  "Ás veces loitar tampouco é divertido!"
  Natasha aceptou:
  - Se non hai forza, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A nena lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo estoupar unha masa de tanques e cantou:
  - O soldado sempre está san,
  E listo para a acción!
  Despois diso, Natasha volveu derrubar os inimigos, demolendo as torres dos tanques.
  Zoya é unha nena moi rápida. Aquí lanzou un barril enteiro contra os nazis. E arrincou un par de miles dunha explosión.
  Entón ela berrou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E unha rapaza en encaixe de combate!
  Agustín na batalla tampouco é débil. Así que debulla aos nazis. Como se fose un feixe de cadeas.
  E cortando aos adversarios - canta:
  - Coidado, será útil
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla coma un demo nunha caixa de rapé.
  E aquí é como loita Svetlana. E os nazis conségueno dela.
  E se bate, pegará.
  Del, saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana notou con dureza cando as salpicaduras de metal voaban do seu pé descalzo, que derretiron as caveiras e as torres dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moito mesmo gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  Aquí as nenas tomaron os nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que romperon a cadea.
  Oleg Koltsov na batalla e ataca aos nazis. Gáteos sen piedade, corta os tanques e berra:
  Somos coma touros!
  Margarita, esmagando o exército marrón e cortando os tanques, colleu:
  Somos coma touros!
  Natasha colleuno e berrou, cortando os cazas marróns xunto cos tanques:
  - Mentir está fóra das mans!
  Zoya destrozou aos nazis, chirriu:
  - Non, non de xeito!
  E, ademais, collerá e soltará un asterisco co pé descalzo e acabará con moitos fascistas.
  Natasha colleuno e chirriu:
  - A nosa televisión está acesa!
  E un feixe asasina de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya, tamén destruíndo os nazis e os seus tanques, chirriu:
  - A nosa amizade é un monólito!
  E de novo tal lanzamento que os círculos se difuminan en todas as direccións. Esta é unha nena - puro exterminio dos adversarios.
  A rapaza cos seus dedos espidos tomará e lanzará tres bumerangs. E os cadáveres disto fixéronse aínda máis.
  Despois diso, a beleza dará:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o mortal voa do talón espido.
  Agustín tamén comentou con bastante lóxica:
  - Só non un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos dos nazis.
  E como ruxe:
  - Asasinato en masa!
  E agora vai bater a cabeza contra o xeneral nazi. Rompe o seu cranio e dálle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana está moi furiosa na ofensiva, especialmente derrubando tanques, chirriu:
  - Non te aforrarás!
  E unha ducia de agullas voan dos seus dedos espidos. Mentres ela atravesa a todos, os avións colapsan. E moito ata o guerreiro intenta esnaquizar e matar.
  Oleg Koltsov grita:
  - Martelo glorioso!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Híbrido intrincado.
  E a masa dos nazis colapsou.
  Oleg ruxiu:
  - Banzai!
  E o neno está de novo nun ataque salvaxe. Non, só arde de poder e os volcáns gorgotean!
  E o asubío dun corvo caendo sobre as cabezas dos nazis, enxordecedor.
  Margaret en movemento. Arrancará a barriga de todos.
  Unha nena co pé botará cincuenta agullas á vez. E a masa foi asasinada por todo tipo de inimigos, derrubou tanto os tanques como os avións.
  Margarita cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e a cola máis altos cunha pipa.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena batea e berra:
  "O presidente do Dragón converterase nun cadáver!"
  Natasha na batalla é só unha especie de terminador. E ruxindo gorgoteou:
  - Banzai! Conseguilo rápido!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E os nazis son coma unhas. E esnaquizará moitos mastodontes e máquinas aladas e infernais.
  Aquí está o guerreiro! Para todos os guerreiros - un guerreiro!
  Zoya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso pai é o propio Deus Branco!
  E corta un triplo muíño aos nazis!
  E Agustín berrou:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os amigos, é unha querida.
  E como cos dedos descalzos collerá e botará. E unha morea de guerreiros do imperio marrón, así como os seus tanques e avións.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi alto. Non, baixo isto é mellor non entrometerse. Mentres as torres dos tanques son arrancadas e as ás dos avións fascistas.
  Agustín asubiou:
  - Esmagaremos a todos os traidores en pólvora!
  E facerlle un guiño aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. A menos que a paz sexa mortal!
  Svetlana, esmagando aos inimigos, emitiu:
  - Varémoste na fila!
  Agustín confirmou:
  - ¡Mataremos a todos!
  E dos seus pés descalzos volve voar o agasallo da aniquilación total! E tantos tanques e avións explotaron en pequenas lascas á vez.
  Oleg Koltsov cantou en resposta:
  - Haberá un banzai completo!
  Agostiño, destrozando aos nazis coas súas mans espidas, picándoos con espadas e lanzando agullas cos seus dedos espidos, destruíndo tanques e avións á vez, emitiu:
  - En breve! En breve!
  Natasha, destruíndo os guerreiros marróns, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E cortemos aos adversarios con amargura salvaxe.
  Oleg Koltsov, eliminando aos opoñentes, emitiu:
  - Este gambito non é chinés,
  E o debut, créame, é tailandés!
  E de novo, un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno. Cortou tanto as torretas dos tanques como as colas do avión.
  Margarita, cortando os guerreiros do imperio marrón e as armaduras dos tanques, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non bromemos con iso -
  ¡Destrozámolo!
  ¡Destrozámolo!
  Fixeron un bo traballo entón cos nazis... E a Rusia soviética derrotou ao imperio marrón durante o asalto de Moscova.
  A guerra aínda non rematou, pero a URSS xa tiña a oportunidade de derrotar aos propios nazis. Así que os seis tiveron que interromper de novo a execución da súa súper e xenial misión.
  Oleg Koltsov ata cantou de alegría;
  Somos pioneiros, heroes da Patria,
  Quen naceron baixo o signo de outubro...
  Non nos arrepentiremos da vida de Rusia,
  A gloria co estandarte vermello do rei!
  
  Queremos e sabemos loitar duro,
  Os nazis romperon con celo os cornos...
  Temos granadas nunha mochila ampla,
  A vida non é cara para os pioneiros!
  
  Amamos a nosa santa patria,
  Que creou o formidable comunismo...
  Aquí hai unha rapaza de Komsomol camiñando descalza pola neve,
  E o fascista quere derrubarnos!
  
  Loitei celosamente co nazismo preto de Moscova,
  E segamos a todos os inimigos cunha fouce...
  Por que se entregou esta Wehrmacht aos rusos?
  Golpeareino co puño!
  
  Son un pioneiro e baixo a gran Moscova,
  Loitou como un guerreiro xigante...
  Parou o ataque do fascismo salvaxe,
  Temos un Señor Supremo Tipo!
  
  Non hai bordos no renacemento de Rusia,
  Gran Stalin, levantounos dos xeonllos...
  Svarog o grande, o mesías supremo,
  E o ideal radiante de Lada!
  
  Somos pioneiros, nenos, nenas,
  Gústanos loitar - este é o noso destino...
  E a voz do membro do Komsomol chama:
  Aínda que reina o caos sanguento!
  
  Rusia é a patria de Svarog,
  E o comunismo iluminaba o camiño...
  Os pioneiros non necesitan un Deus maligno,
  O inimigo non poderá dobrarnos nun puño!
  
  Temos un tanque xenial cunha armadura inclinada,
  É tan fácil para o Fritz non romper,
  Con amor a Lada, nobre doncela,
  Para converter un depredador nun xogo!
  
  Moscova que loita contra a xente defendida,
  E despois estivo o gran Stalingrado...
  Pronto veremos o comunismo,
  Pasa e coñece o desfile en Berlín!
  
  Si, Stalingrado é orgullo desta palabra,
  Somos pioneiros descalzos nun ventisquero...
  Romperemos o corno dunha vaca estúpida
  E levaremos a Hitler directo ao cadaleito!
  
  Saiba que a Patria nunca se dobrará,
  O seu impulso non se pode frear...
  Que o sol brille para sempre sobre Rusia,
  E o ladrón traizoeiro será esmagado!
  
  Demostraron coraxe en Stalingrado,
  Puidemos deter aos nazis...
  Os rusos teñen tal descaro, xa sabes,
  E os inimigos irán só ceros!
  
  Rusia pode voar a Marte
  E crea unha grandeza diferente...
  E por suposto que todo será moi chulo,
  Aínda que a vida é tan fráxil coma un fío de seda!
  
  O espírito ruso non sabe nas batallas da barreira,
  Ten o poder de Perun...
  Estamos esperando recompensas dos deuses,
  E o elemento brilla, cre na runa!
  
  De que xeito o espírito ruso non coñece a derrota?
  Créeme, el pisoteará todo...
  Os pioneiros queremos tanto vinganza...
  Invencible como o exército da Patria!
  
  Case gañamos
  Que haxa luz na gloria do comunismo...
  Os nosos avós loitaron pola Patria,
  Pronto atoparemos a alegría e o amencer!
  
  Sen patria, non hai vidas para os pioneiros,
  Queren loitar por ela...
  E que queredes señores malvados?
  Debemos proporcionar unha vida de escravo?
  
  Non, o Führer dos rusos será escravo,
  Esmagarémolo coma unha boneca...
  Despois de todo, os cabaleiros de Rusia poden loitar,
  E o querubín de ás douradas está connosco!
  
  Non hai caras da nosa Patria baixo o mundo,
  Brillando como a estrela máis brillante...
  converticheste nun ídolo para min,
  Nunca me separarei de ti!
  
  Son un pioneiro e un rapaz descalzo
  Que co tacón espido corre pola neve...
  E nalgún lugar está saltando un bonito coello branco,
  Quen romperá o corno do inimigo!
  
  O pioneiro na batalla da dúbida non sabe,
  Non é un pallaso, pero xa sabes o terminador...
  Virán os feroces fascistas, cre vinganza,
  E o comunismo será un paraíso brillante!
  
  Como chegará a época,
  No que cada guerreiro do pesebre...
  Loita ata o teu último alento
  Para destruír o feroz coñece ao vilán!
  
  As estrelas do comunismo brillan intensamente,
  A era da luz, non hai máis fermosa no mundo....
  Esmagaremos o xugo do fascismo crente,
  E Hitler será ruso para cear!
  
  Cremos que tales tanques de aceiro,
  Que a súa cuncha de pantera non penetrará...
  Imos ondear iodo ás feridas do noso neno,
  E de novo o pioneiro corre valentemente á batalla!
  Ben, que se fixeron duros os nazis,
  Non pensaban que puidésemos gañar...
  Aparentemente coñecemos o comunismo dende hai quilómetros,
  E podemos vencer á Wehrmacht en broma!
  
  No nome da nosa poderosa patria,
  Un orgulloso pioneiro vai ao ataque...
  Aínda que as nubes penden sobre a Patria,
  Imos dar un exemplo gañador para todos!
  
  Cre que o inimigo non parará o soño,
  Derrotaremos de novo a todos os fascistas...
  O mal non crerá reinar no trono,
  Crearemos unha nova orde mundial!
  
  Todo estará ben na Patria, xa sabes
  Son un neno, pero na batalla como Robin Hood,
  Ao principio, só rabuñei na mesa,
  E agora moi incluso cren ben!
  
  Rusia pode arrincar aos nazis cunha baioneta,
  Derrotará calquera exército...
  E para que os pioneiros vivan baixo o comunismo...
  Despois de todo, a nosa amizade é un forte monolito!
  
  Non cederemos ante o Fritz en nada,
  Podemos derrotar aos inimigos bromeando...
  E así vencemos aos nazis cunha porra,
  Ruxe unha tormenta de neve, torcendo a neve en remuíños!
  
  Rusia non sabe que os nazis saben misericordia,
  Ela é invencible forte...
  Terán un sable firmemente no pescozo dos cabróns,
  E Satanás será destruído!
  
  Non creas que Hitler é invencible,
  Aínda que sexa o poder do inferno, considera todo recollido...
  Cando o pobo e o partido están unidos,
  A xente da nosa Wehrmacht fíxose anacos!
  
  Rusia foi famosa durante séculos como santa,
  Ela rompeu os Tigres como metal...
  Espalla de punta a punta,
  Só un mozo soñaba cun país así!
  
  Gañamos coma xigantes
  Os adversarios cortados saben cunha espada...
  Os rusos somos invencibles nas batallas,
  Derrotaremos aos adversarios da Patria!
  
  Créeme, nada nos deterá
  E sabes que nada vai gañar...
  Enterraremos o Führer na cabeza,
  Temos unha espada afiada e un escudo de aceiro!
  
  En todo o universo non hai Rusia máis fermosa,
  Terá unha era de luz por séculos...
  Todas as xeracións serán paz e felicidade,
  A Patria necesita unha man firme!
  
  Entón, cando xogamos en Berlín,
  Untamos a Wehrmacht como cinzas no sangue...
  Ese será o tempo da fronteira do paraíso,
  E xunto con Lada reina o amor!
  
  NENA TORTURA DOMKI
  O líder dunha das amazonas dos escuadróns Domka foi emboscado. Ela loitou con valentía, pero os arqueiros de Moscova recibiron a orde de levar viva á rapaza heroe. E retorcían o guerreiro con lazos.
  Entón a nena foi colocada nunha gaiola. A casa estaba encadenada de pés e mans.
  Apareceu o propio voivoda Yuri Dolgorukov. Mirou para a nena encadeada e berrou:
  - Non enfrontarse a un ladrón con túnicas luxosas para andar!
  Os verdugos arrincaron á rapaza a roupa de seda, os colgantes de perlas e os zapatos con ferraduras de prata. E expuxeron completamente a Domka. E, de feito, esta rapaza é encantadora: un heroe. Os músculos son fortes e en relevo, peito alto, cadeiras luxosas, cintura fina. O cabelo é longo, rizado, branco coma a neve cunha lixeira cor amarela. Moi fermosa, rapaza grande.
  O voivoda Yuri Dolgorukov lambeu os beizos e ordenou secamente.
  - Encérraa nunha cela separada. Cadea arredor dos brazos, pernas e pescozo. Pola noite, eu mesmo repararei o seu interrogatorio.
  A casa estaba pechada nun calabozo frío, levando só unha arpillera rasgada. A nena tiña fame, os grilletes e o colo fregábanlle os nocellos, as mans e o forte pescozo. Unha rapaza moi forte, intentou soltar a cadea. Pero aquí o aceiro foi claramente deseñado para suxeitar un elefante. Cada elo da cadea é tan groso como o polgar dun home grande. As paredes aínda non tiveron tempo de mollarse e son tan fortes como o titanio.
  A nena golpeou a parede co seu talón espido. Comecei a fregar a ligazón contra a ligazón. Pero o aceiro estaba ben endurecido e non sucumbiu. A casa suspirou moito. A tortura agardábaa. E iso, por suposto, require coraxe. Baterán, arderán, estiraranse e picarán.
  A Domku preguntaráselle onde escondían os ladróns os tesouros e así por diante. Hai que ser duro coma unha pedra.
  Aquí torturaron a un neno explorador. Os verdugos queimaron vivo ao calvo. Pero Sanka non revelou a localización do destacamento rebelde. E así morreu martirizado.
  Será Domka capaz de aguantar e non xemir. E máis aínda para dar a coñecer o lugar onde se agochan os tesouros.
  Entón chegou a noite e a nena foi arrastrada do soto. O interrogatorio comezou duro. Inmediatamente puxérono no estante. Levantaron á nena ata o teito, a sala de torturas estaba situada na torre. E o teito era alto. Cando se soltou a corda, o guerreiro voou abaixo. Os músculos fortes e os ligamentos fortes da nena resultaron. Domka xemeu suavemente de dor insoportable, pero contivo o seu berro.
  Entón os verdugos arrincáronlle a arpillera.
  E comezaron a bater con látegos con todas as súas forzas. A pel forte da rapaza heroe non sucumbiu inmediatamente. Os verdugos intentaron con forza. Bateron por todas partes. O corpo da nena balanceouse.
  O xefe torturador ordenou:
  - Arregla as pernas!
  As extremidades espidas da nena estaban presas no bloque. E despois colgaron a carga. O musculoso corpo de Domka tensouse.
  Os verdugos aumentaron o peso. E sacábanse das lareiras un fío acendido.
  Comezaron a azoutar á nena con tiras de metal ardendo.
  Domka apretou os dentes con máis forza. Ela respiraba pesadamente. A prensa de alivio fallou pola dor, pero a nena calou.
  Yuri Dolgorukov mirou isto... Sentiuse un pouco molesto porque a vítima non estivese a berrar e quedarse parada. Encantoume a figura.
  O gobernador deu persoalmente a orde:
  - E agora fritirlle os tacóns á rapaza!
  Os verdugos colocaron un feixe de xestas empapadas de xofre aos pés do guerreiro. E prendéronlle lume. A chama lambeu os tacóns femininos depredadores. As plantas de Donka eran ásperas, coma as dunha campesiña, pero aínda viva. Ademais, nos últimos meses, o cacique levaba botas, e os callos dos seus pés suavizáronse un pouco.
  A dor era salvaxe e os ollos do guerreiro saíron. Pero ela calou. E un regueiro de sangue saíu pola comisura da súa boca. A nena comezou a respirar aínda con máis forza, e do seu corpo brotou unha mestura de sangue e suor.
  Cheiraba a fritido, a churrasco. Yuri Dolgorukov, irritado polo silencio do cativo, arrincou el mesmo unhas pinzas candentes da lareira. E colleu á nena pola mamila de amorodo. Domka en resposta gustou cuspir ao gobernador.
  Yuri comezou a bater con pinzas no peito, ruxiu:
  - Romperlle os dedos dos pés! E golpear máis forte.
  Os verdugos comezaron a romper os dedos cunhas pinzas candentes. Outro atormentador aumentou a calor debaixo do estante. Golpearon a nena cun fío. Domka calou, aínda que lle custou un esforzo titánico. A conciencia estaba lixeiramente turbia pola dor salvaxe, pero non quería abandonar o guerreiro. Ela aguantou e aguantou.
  Ao final, Yuri Dolgorukov meteu un facho entre as súas pernas. A dor atravesada cunha agulla quente, desde os talóns ata a parte posterior da cabeza. E a nena finalmente perdeu o coñecemento.
  O doutor presente na tortura murmurou:
  - Xa abonda por hoxe! Xa non sente nada.
  O gobernador ordenou en ton duro:
  - Á súa cela! Seguimos mañá!
  A casa foi quitada do estante, puxéronlle un cilicio, sobre un corpo esfarrapado, queimado, rasgado e botárono de novo ao soto. Mans e pés encadeados.
  A nena xacía sobre a palla podre. Ela chegou a si mesma, sentindo unha forte dor. Varias ratas xa daban voltas arredor de Domka.
  A nena aínda era o suficientemente forte e colleu a rata coa man. Esmagado. Entón, ignorando a dor, quedou durmida.
  Ela soñou que Stenka Razin entraba en Moscova co seu exército. Todos os exércitos reais son derrotados. Gañouse unha vitoria. E a xente alégrase cando se atopa cos cosacos.
  Domka galopa xunto ao ataman. Elegante, fermoso, orgulloso.
  E tocan os tambores, zumban as trompetas. Vitoria e triunfo dos rebeldes.
  A casa espertou do traqueteo do castelo e estremeceuse. Pasou pola miña cabeza: volverán torturar.
  Pero aínda era cedo. O carcereiro trouxo pan e unha xerra de auga:
  - Pola cadela!
  E púxoo para que a auga salpicase o corpo do heroe guerreiro.
  A casa levantouse. Os dedos rotos doían moito, como abrasións e queimaduras. A nena comeu o pan. Bebín un pouco de auga e sentín máis enerxía. Ela endereitou os dedos e pensou que a súa cartilaxe rota crecería xunta e non pasou nada terrible. Ela sabe como eliminar queimaduras e curar feridas coa axuda dunha poción. Para non deixar rastro. O principal é soportar a tortura, e despois ... Domka recordou a mirada do gobernador e pensou que a torturarían durante moito tempo e de forma sutil. Ben, non a deixes romper.
  Domka foi torturada todos os días durante dúas semanas seguidas. Verdade con coidado e con certo coidado. Queimaron, estiráronse, retorcían, golpearon, torturaron. Picaban con agullas, e levantaban, tirando sobre o estante. As plantas espidas dos pés estaban constantemente asadas. A nena sentiu dor por todo o corpo. Botáronlle sal nas feridas, o que é moi doloroso.
  A pesar diso, Domka non se rendeu. Coa axuda do seu cabelo branco, coma o centeo demasiado maduro, serraron grilletes. Fíxoo en silencio e constantemente.
  Estraño, pero ata o aceiro endurecido pódese moer co cabelo. A dor viviu en ti Domke. A dor está en todas partes, non queda sangue, nin veas non tocadas pola dor. Cando a queimaron e a golpearon, sentíase algo máis. Pero cando o sufrimento engulía a todo o ser, embotaba.
  Domka aínda era unha nena heroica. Os verdugos ameazaron con queimar á meiga, e non habería machada humana. Ben, o que Domka estaba preparado para iso.
  Porén, a esperanza de escapar non a abandonou. Quizais teña tempo para cortar as cadeas. Mágoa que a fiestra sexa demasiado estreita. Non o superarás tan facilmente.
  Quizais abraiar ao carcereiro e escapar coa súa roupa? É unha nena grande, e o garda ten unha máscara na cara. Quizais poidas fuxir? Por suposto, é difícil pisar as pernas paralizadas, pero chegará.
  Só para tratar coas cadeas.
  Aquí entrou nela o verdugo xefe de Samos:
  - Ola beleza!
  A casa respondeu rudamente:
  - O verdugo non está ben, así que morres!
  Samosa sorriu.
  -Trouxoche algo bonito!
  Domka riu e preguntou de novo:
  - E por que o hotel? ¿Carbóns quentes?
  Samosa respondeu cun sorriso:
  - Queres vivir?
  A casa tintineou as súas cadeas e respondeu cun sorriso:
  - Que pregunta! Claro que quero!
  O verdugo xefe dixo:
  - O gran gobernador Yuri Dolgorukov ofrécelle unha bruxa para renunciar ao anatema Stenka e aos ladróns cosacos. Arrepente e o rei terá piedade de ti. Serás condenado a traballos forzados, pero irás á finca do gobernador, onde vivirás coma unha princesa!
  A casa riu e comentou:
  - E onde agocho os tesouros, non me preguntarán?
  Samosa respondeu educadamente:
  - O gobernador ten abondo da súa propia riqueza! Serás cariñoso con el, recibirás vida e felicidade. E así... Mañá un lume agardará por ti. Ademais, o lume será lento e non será queimado inmediatamente. Sufrirás durante varias horas, espido diante da multitude. E entón as súas cinzas serán mesturadas con esterco de cabalo e fertilizadas con el nos campos. Comprensiblemente?
  Domka sorriu de novo, a pesar da brutal tortura, todos os seus dentes sobreviviron, e comentou:
  - Quere que sexa cariñoso co meu gobernador atormentador? Cantos desexos ten!
  Samosa comentou tristemente, baixando a voz:
  - Se eu fose ti, estaría de acordo. Non podes fuxir dun lume.
  Domka asentiu e fixo tintinear a cadea:
  - É lóxico... O abrazo doutro home ou unha chama. E aínda se descoñece quen estará á cabeza...
  A nena bateu coas mans e respondeu:
  - Estou disposto a ser cariñoso co gobernador. Pero non vou renunciar a Stenka Razin e aos cosacos! Especialmente en público!
  Samosa encolleu os ombreiros e comentou:
  - Pero entón o soberano non poderá perdoarte. E así... Estas son só palabras. O levantamento xa foi sufocado. Stenka Razin está en catividade e en breve será executada. E agora está sendo torturado coma ti. E a túa renuncia non importará!
  Domka con mirada triste preguntou:
  - Quizais déixame pensar?
  Samosa respondeu cunha mirada disgustada:
  "A súa queima está programada para mañá". Como máximo, debes dar unha resposta para pasado mañá. Mentres tanto... Queres pasar a noite nunha cama limpa e suave e sen cadeas?
  Domka moveu a cabeza con orgullo, o seu cabelo branco e lixeiramente dourado ensuciaba, pero non apareceu nin un só canoso. A nena respondeu con dureza:
  - Eu prefiro o calabozo. Ela pensa mellor!
  Samosa asubiou.
  - Ben, estás orgulloso! Poucas veces ves un home así! Xa sabes, suxiro que comas coma un humano. Reforza a túa forza. E despois demacrado en pan e auga.
  A casa riu e respondeu:
  - Pois podes comer! Aquí os meus principios non interfiren.
  Apareceu o axudante do verdugo. Trouxo unha bandexa de ganso asado, unha empanada e un vaso de vodka.
  A casa riu. E dixo alegremente:
  - ¡Tales festas que non queres morrer!
  O asistente murmurou:
  - Pensaría na alma!
  Domka asentiu coa cabeza e confesou:
  - Si, estiven con homes, e máis dunha vez. Incluíndo o propio Stepan Razin. Así que o inferno espérame de todos os xeitos.
  A famenta colleu a empanada e un ganso asado bastante grande. Vigo empezou a roer carne.
  Samosa preguntoulle á rapaza:
  - Cres que este inferno existe?
  Domka comentou loxicamente:
  - Se hai tormentos neste mundo, entón por que non deberían estar noutro mundo?
  Samosa suspirou e meteu o queixo co puño.
  - Loxicamente... podo ver ao verdugo no inferno.
  A casa riu e suxeriu:
  - E por que? Só estás seguindo ordes. Tamén matei xente. Loitou pola verdade... A verdade é relativa! Se eliminas algúns boiardos, mañá os mesmos atamáns cosacos serán peores que os antigos nobres! Ás veces pensas, que é a felicidade?
  Samosa suxeriu, sinxela e racionalmente:
  - A felicidade sempre é relativa! Aquí tes fame comendo un ganso e de momento estás contento!
  A casa asentiu de acordo.
  - Si é certo! Boa oca... Así sempre alimentan aos condenados a morte?
  Samosa respondeu de mala gana:
  - Como cando. Pero o propio gobernador Dolgorukov promételle unha doce vida baixo os seus auspicios. E ti comes e alégrate!
  Domka preguntou cun sorriso e un ton gratificante:
  - Pódese indultar a Stenka Razin?
  Samosa meneou a cabeza.
  - Non! É un criminal demasiado grande!
  Domka suxeriu entón:
  "Quizais rexeitarei o perdón se nós, xunto con Stepan, somos executados cunha machada.
  Samosa meneou a cabeza negativamente.
  - Non... O gobernador non o precisa! Ben, finge que o amas, se non, unha muller tan astuta coma ti sempre pode escapar!
  Domka continuou mastigando o paxaro e a empanada. Ela cheiraba un vaso de vodka. Non obstante, á moza non lle gustaba beber. E cantaba alegremente:
  - Todo é imposible, é posible, no universo, só nos probamos na edificación!
  
  PASIÓN POR JEANNE DARK
  Durante a saída, os traidores pecharon deliberadamente a porta para deixar á moza fóra. E ela, cortada cun puñado de persoas, loitou desesperadamente. Sen dúbida, a Doncella de Orleans caería en armas, se non fose pola categórica orde do duque de Borgoña - para levar viva á bruxa.
  Jeanne foi gravemente ferida por unha lanza no ombreiro, tiña profundas arañazos na cara e un forte golpe na testa. Ferido por unha frecha e man dereita. Perforouse un bíceps forte.
  E foi desnuda, deixando só en trapos caseros, encadeárona polas mans con cadeas, tirando de arriba. Os pés descalzos da Doncella de Orleans, con só os dedos descalzos tocando o frío chan de pedra, os tacóns redondos levantados cara arriba. E ela mesma estaba realmente colgada do estante. A dor no ombreiro ferido e o tiro a través do brazo foi terrible. Con todo, unha rapaza forte e atlética, apretando con forza os dentes, conseguiu conter os xemidos, aínda que a dor estivo a piques de perder o coñecemento.
  O cabelo de Jeanne resultou inesperadamente louro, aínda que adoitaba pintarse como morena ou pelirroja. O pescozo é poderoso, non feminino, pero o peito está desenvolvido, como os músculos dun corpo forte. Por suposto, case non xaxía, xa que é costume escribir sobre ela nos libros. Pero agora, efectivamente, non a daban de comer e só daban de beber para que non morrese. Para unha moza ferida, tal suspensión é unha verdadeira tortura.
  O duque de Borgoña visitou a Xoana só o terceiro día. A nena forte, a pesar das súas articulacións retorcidas, respiraba uniformemente. Ademais, incluso unha ferida profunda no ombreiro comezou a mellorar e no bíceps pechouse. Había tanta vitalidade nesta rapaza. As ratas xiraban arredor dos seus elegantes e fortes pés descalzos, pero ninguén se atreveu a morder.
  Mirou ao duque cos ollos claros. Non len nin dor nin medo, senón un profundo desprezo. O duque estaba avergoñado e pronunciouse educadamente.
  - Desculpe, Milady Jeanne. Non sabía que te trataban tan cruelmente.
  E o duque berrou. "Quita as súas cadeas e escórtanos a un lugar máis digno.
  De feito, o propio dignatario é moi reticente a estar nun calabozo frío, húmido e, o máis importante, fedorento.
  As cadeas foron quitadas a Jeanne e, a pesar da terrible dor que a atravesou cando a moza baixou as mans, a doncela de Orleans, no seu haber, nin sequera se estremeceu. Só as pupilas se expandían moito, mostrando o dolorosas que eran as súas articulacións brutalmente retorcidas.
  Duke deixou a Jeanne adiante. A nena camiñaba segura. Perdeu algo de peso, pero mantívose musculosa e forte. Case tan alto coma o duque, e tendo en conta que leva tacóns, quizais ata un pouco máis alto ca el. Por suposto, o seu rostro é fermoso, pero o seu sorriso é demasiado duro e masculino.
  Subindo, o duque ofreceuse amablemente para comer e beber viño caro e envellecido. A criada, pola súa banda, lavoulle os pés a Jeanne e trouxolle as zapatillas. Pero eran pequenos. Debido á forma graciosa e cincelada, as patas curtidas do futuro santo parecían máis pequenas do que eran en realidade. Jeanne, con todo, negouse de súpeto a cambiarse de roupa, declarando razoablemente:
  "Se son un prisioneiro, os trapos servirán para un prisioneiro. E se un convidado, entón teño dereito a saír do castelo!
  O duque de Borgoña ordenou aos criados que marchasen. Persoalmente, botando a Jeanne nunha cunca e ofrecendo aperitivos, declarou:
  - Créeme! De verdade, son o teu prisioneiro!
  A doncela guerreira sorriu e bebeu un sorbo da súa copa. Entón ela comeu un anaco de corzo e notou:
  "Non es o primeiro home que fixen prisioneiro!"
  O duque propuxo un brinde e logo comentou:
  - Os meus dereitos ao trono non son inferiores e mesmo superan aos que ten Karl.
  Jeanne sorriu con condescendencia e comentou:
  - Queres subir ás selvas do pedigree? Como se a filla de Filipe o Longo dese á túa familia o dereito ao trono francés?
  O duque de Borgoña meneou vigorosamente a cabeza e confirmou:
  - Si, claro! Despois de todo, a lei sálica di que a terra simplemente está dividida entre os fillos da familia, e non ten nada que ver coa sucesión ao trono!
  Jeanne comentou loxicamente:
  - Despois hai unha rama de Luís o Gruñón. Teñen aínda máis dereitos ao trono!
  O duque obxectou, aínda que pouco convincente:
  - E que Xoana, a cámara dos compañeiros, privou o dereito ao trono. Incluso por dúbidas sobre a súa orixe.
  A doncela de Orleans riu e mostrou a súa erudición:
  -Así que a lei sálica foi aprobada pola Cámara dos Iguais.
  O argumento era forte. O duque volveu chamar ás criadas e esixiu comida máis seria. Parece que Jeanne non é tan sinxela como parece. E esta non é só unha moza campesiña corpulenta e forte que semella un cabalo de cultivo. Esta é unha persoa moito máis formada, aínda que en política.
  Un pensamento sedutor de tortura atravesou a miña cabeza. Pero a nena, como acababa de ver, era moi boa para soportar a dor. E necesita a Zhanna, en primeiro lugar, como aliada.
  O duque deulle algo de comer a Jeanne e logo entrou polo outro lado:
  "Que inxusto te trata o rei. Fixeches tanto por el que gañaches por completo o título de duque. Pero ti segues sendo unha pobre campesiña. Vostede obedece ao exército, pero non hai nada para a alma!
  Jeanne comentou tristemente:
  - ¡Os santos contentanse con pouco!
  O duque riu con forza e comentou:
  - A maioría dos santos e papas son ladrones de cartos, aos que aínda hai que buscar. E por exemplo, os cardeais..... Aínda non coñeces a vida!
  Jeanne respondeu isto suavemente:
  "Cree en min, coñezo tan ben coma ti, duque. E este coñecemento non me dá alegría!
  O duque quería máis claridade:
  - Pero estás de acordo en que non lle debes nada ao rei e non tes ningunha obriga con el?
  - Non ao Rei - Si a Deus! - Respondeu Jeanne aínda máis inspiradora.
  O duque respondeu cun sorriso:
  - E Deus quere a paz. E o mundo preferiría ser establecido pola nosa numerosa e forte familia, e non por Valois. Especialmente para nós, a Gran Bretaña. Só a nosa dinastía pode reconciliarse con ela!
  Jeanne dixo cunha emoción inesperada:
  -Escollín a Carl non porque sexa mellor ca ti. E a doncela fai a elección dunha vez por todas! E o martirio é moito mellor que a traizón!
  O duque case se atraganta. Bebeu máis viño, escorrendo o cáliz ata o final. A rabia encheuno. A ameaza seguiu.
  - Vou ordenar que te torturen!
  Jeanne respondeu teimudamente:
  - Non hai maior tortura que escoitar as túas promesas!
  - ¡Fódala! - ordenou ameazante o duque e criados e verdugos, que xa estaban ansiosos polo entretemento, irromperon na sala.
  
  En caso contrario, non podería ser: o duque de Borgoña ordenou aos torturadores que a rompesen. Un calabozo moi rico con varios instrumentos de tortura. E un verdugo de España, medio mouro. Pero fala francés decentemente:
  - Este é o líder do exército das ras? - O matón de pel escura riu enxordecedor e deuse conta. - Boas tetas, pezones como amorodos, coxas fortes - o perfecto para un látego e un estante!
  Jeanne Darc só bufou despectivamente: antes de levala ata o verdugo, a Doncella de Orleans foi desposuída e rexistrada a fondo. Non é moi agradable cando as mans masculinas están sucias, senten todo o corpo, e mesmo se suben a lugares íntimos e engurránseas groseiramente. Jeanne d'Arc, que ata hai pouco estaba subordinada a persoas tituladas, sentiuse extremadamente humillada. O vendaje foille arrincado e unha profunda ferida lacerada abríalle no ombreiro. Ela causou algo de dor. O verdugo mirou para ela con pracer, será posible eliminar o sufrimento adicional da moza debido a unha lesión.
  Golpeando os seus grosos beizos, o torturador murmurou:
  - Que! Comezamos polo rack! Ou queres contarnos algo?
  Jeanne d'Arc mirou para o recuncho: alí estaban sentados dous escribas, dispostos a escribir todos os seus testemuños. Preto había un médico e varios axudantes do verdugo. O estante preparouse con antelación. Con voz firme, a doncela de Orleans dixo:
  - Escribe o seguinte!
  Os escribas comezaron inmediatamente a escribir. A nena berrou:
  - Duque de Borgoña tolo redondo! ¡Unha estaca afiada espérao!
  O verdugo mouro pegoulle na cara:
  - Suficiente! No estante unha rapaza atrevida.
  A soga colleu os musculosos brazos da doncella de Orleans e comezou a subir, torcendo as articulacións. A dor no ombreiro ferido era terrible, pero a inflexible Jeanne espremeu un sorriso. Aínda que os seus ósos, anchos para unha rapaza nova, cruxíanse por unha forte sacudida, nin un músculo se estremecía no seu fermoso rostro.
  Mans torcidas nas articulacións, descalzas graciosas, pernas de nena fóra do chan. A lendaria nena colgaba no aire. Os axudantes do verdugo aseguraron inmediatamente unha pesada carga nos seus pés.
  O verdugo mirou con atención o corpo da vítima. Da terrible dor no ombreiro, a prensa de relevo fallou, o musculoso corpo de nena e bronceado, atípico da Idade Media, comezou a suar. Si, ela sente dor, pero que resistencia se necesita para sorrir con dentes brancos ao mesmo tempo.
  O torturador preguntou:
  - Nomea os nomes dos teus asistentes no campamento de Borgoña!
  Zhanna respondeu cuspir. O verdugo, aínda que foi golpeado, nin sequera se moveu, un sorriso xogou na súa cara fea, barbuda, case negra:
  Entón estamos facendo o tonto. Vale rapaza, vouche axudar.
  O verdugo sacou unha vara e meteuna na ferida, despois de que comezou a retorcerse. O rostro da nena púxose vermello, a suor comezou a escurrir e a gotear, os músculos contraíanse involuntariamente, a respiración era pesada, intermitente, coma despois dunha longa carreira. Pero, sorprendentemente, o sorriso non saíu dos seus beizos.
  O verdugo perforou ata o final, e despois sacouno bruscamente: as pupilas dos ollos da Doncella de Orleans estreitaron, pero o sorriso fíxose aínda máis amplo!
  - Muller forte! Un verdadeiro heroe! Está ben, vou facerte berrar. - O torturador comezou a quentar a baqueta nun lume vermello pálido, o asistente do kata retirou as pinzas da chama. A parte que mordeu púxose vermella pola calor.
  A persoa máis valente podería perder o valor, pero Jeanne mirouno como se unha mesa con pratos estivese dispuesta ante ela.
  O verdugo, impíomente falso, cantou:
  - Perna de muller, fritir un pouco!
  Collendo as pinzas nas súas mans, o torturador tocou o ferro candente no talón redondo e lixeiramente poeirento da rapaza. Escolleu os lugares máis sensibles ao pé da Doncella de Orleans. O cheiro a carne queimada invadía o cuarto. O verdugo tiroulle co nariz:
  - É moi bonito!
  O torturador actuou con coidado, distribuíndo as queimaduras uniformemente por toda a sola. Cando a calor é demasiado forte, queima non só a pel, senón tamén as terminacións nerviosas, polo que, neste caso, é necesaria unha gran habilidade para causar dor. Zhanna comportouse heroicamente, non lanzou un xemido, algo que lle doía os ollos e choraba a suor, pero un sorriso xogou no seu rostro.
  O verdugo, pola súa banda, comezou a romper os dedos.
  - Delicadamente, a túa rapaza estará moi contenta!
  Jeanne dixo con desprezo:
  - E que? Como home non podes!
  Os longos brazos do verdugo eran fortes. Os dedos crepitaron, o torturador comezou co dedo meñique. Cando o ferro quente rompe unhas e dedos, é monstruoso. Escóitase un crujido. Jeanne tenta contraerse, pero as súas pernas están ben encadeadas e cada elo da cadea é tan groso como un dedo gordo do pé. Mesmo os seus músculos, endurecidos polo traballo campesiño e as duras batallas, non son capaces de romper as cadeas de aceiro tan fortes.
  Tras romper o dedo meñique, o verdugo gruñiu máis ben:
  - Estou ben compañeiro! Es unha nena, dás pracer!
  Jeanne bufou estoicamente.
  - Non está mal, pero o ferro está moi frío!
  O verdugo respondeu:
  - Está ben! Vou asar!
  O torturador rompeu lentamente, torcendo o dedo medio arredor do seu eixe. Fermosos dedos da doncela de Orleans, longos, uniformes, graciosos. Os ósos son fortes, non é fácil romper, e o verdugo ata suou polo esforzo. Unha gota de suor rodou pola súa fronte inclinada e caeu sobre as tenaces ardentes. As pernas dunha rapaza nova e forte cheiran moi ben. Tal amor é un gran pracer. E torturar é aínda mellor. Agora tócalle o turno ao dedo gordo do pé descalzo. A verdade é que non abonda con romper.
  Jeanne, ocultando a súa angustia, ladrou con rabia:
  - Pois que débil! Non podes romper un óso!
  O verdugo respondeu entre bágoas:
  - Nu nada, axudarás!
  O enorme axudante do torturador esvarou un dispositivo especial. O polgar apertado, escoitouse un crack. O dedo rompeu, o verdugo dixo con satisfacción:
  - E agora a perna esquerda!
  O proceso de tortura é moi agradable. Os ósos, oh, como se rachan, e ata a pel queimada queima. A lendaria moza aguanta, e ata sacou a lingua, burlando aos desolladores.
  O verdugo cunha caricia tensa di:
  - Se o confesas todo, traizoa aos teus cómplices, pararemos a tortura e tratarémoste.
  Jeanne, no ton indiferente que se lle deu con tanta dificultade, respondeu:
  - Cal é a túa dor para min!
  Rematou de romperlle os dedos dos pés, o verdugo quixo coller da man, pero o doutor parouno:
  - Será necesario que esta cadela asina outra cousa, por exemplo, o recoñecemento do duque de Borgoña como rei de Francia, así que deixa as mans.
  O verdugo acordou de boa gana:
  - Si, deixámolo de sobremesa! E agora batémola cun látego!
  O asistente do torturador sacou un látego da chama, dunhas finas cadeas brancas do lume. Jeanne mirou os ollos e gritou irónicamente:
  - Ben, este é un baño estupendo!
  O verdugo respondeu cun sorriso:
  - Fermosa vasoira! Parvo estarás moi contento e estarás tolo!
  Kat balanceou e golpeou. Unha convulsión atravesou o poderoso corpo de Zhanna.
  - Gústache?
  A doncela de Orleans respondeu, coa súa voz demasiado baixa para unha nena:
  - E que? Ben! Só aquí o golpe é débil!
  O asistente do fanático golpeou de novo. O verdugo, coma con voz de canto, dixo:
  - Dous-ah-ah!
  Outro golpe, e unha conta atrás melodiosa:
  - Tres! Catro!
  A moza tensa os abdominais, quere darlle un puñetazo ao verdugo, pero non o consegue.
  - Achégate a min! Jeanne berra.
  Flayer burla dela:
  - Si, estás moi ben!
  Pouco a pouco, as costas, os ombreiros e as nádegas, o guerreiro máis famoso de todos os tempos e pobos, convértense nunha continua lea sanguenta cuberta de queimaduras. A pesar do insoportable tormento, Jeanne segue mirando teimudamente, e a seguinte pregunta:
  - Dime onde escondes os tesouros que nos roubaron? - Ruxe coma un leopardo das neves:
  - Na túa barba de cuspir!
  O verdugo colleu de novo as pinzas ardentes e agarrouna pola mamila escarlata do seu peito, dándolle a volta á volta!
  A Doncella de Orleans, sacudindo unha suor sanguenta, sacou de si mesma:
  - ¡Caricia refinada!
  O verdugo continuou a tortura co outro peito. De súpeto, a cabeza loira de Zhanna tremeu e perdeu o coñecemento.
  O doutor gritou asustado:
  - Reclinado!
  O verdugo púxolle a man ao pescozo:
  - Pois non! O corazón latexa con confianza! Proceder?
  O doutor meneou a cabeza.
  - Xa abonda por hoxe! Non hai lugar para vivir nel. Non creo que consiga nada dela.
  O verdugo asentiu con indisimulada molestia.
  - ¡Nunca berrei! Carácter forte, aínda que o corpo feminino é moi doloroso. Pero os seus músculos son coma os dun home moi forte.
  O doutor en voz baixa e ata mirando arredor dixo:
  - Os ingleses condenárona a ser queimada na fogueira. Este demo debería ter forzas suficientes para subir pola estada por si mesma. Polo tanto, lava a Jeanne e colócaa na cela máis vixiada baixo unha forte vixilancia, encadeadas.
  O verdugo asentiu ansioso.
  - Aquí todos os soldados son novos gardas, mercenarios. Por orde persoal do duque de Borgoña, todos os franceses foron substituídos, polo que Jeanne non terá cómplices! Pois entón, con escolta reforzada, levarémola e queimarémola na praza central. Ai, como me alegrarei levar o facho a estas pernas brincadeiras, pero tan sedutoras.
  O doutor respondeu con frialdade:
  - Se Zhanna asina os papeis necesarios, entón morrerá rapidamente. Se non, o lume será lento, devorando gradualmente o seu fermoso corpo!
  Jeanne recuperou os seus sentidos e susurrou con rabia:
  - Non esperes!
  En resposta, o verdugo colleu unhas pinzas quentes e agarrou bruscamente a ferida aberta no seu ombreiro. Apretou máis forte: A nena volveu perder o coñecemento. Ela foi regada con auga xeada. Despois quitárono do estante. O verdugo murmurou:
  - Pois, cadela! Non sei que máis pensar! Quizais violala cunha palanca quente?
  O doutor meneou a cabeza negativamente.
  - Boa idea, pero ao duque de Borgoña se lle ocorreu algo mellor. Ela, unha virxe santa, antes de ser executada diante de toda a multitude, será violada polos teus dous asistentes. Esta será unha vinganza moi sofisticada!
  O verdugo bateu coas mans.
  - Si, é tan marabilloso! E xa verei?!
  - Toda a cidade verá! - prometeu o doutor.
  O verdugo bailou:
  - ¡Oh, sodes unhas pinzas quentes e caraveis quentes na chama! Gústame moito atormentar ás nenas e facer unha reverencia ante o Duque-Rei na faixa! - Botas, forxadas con ferro, tamborileadas brillantemente no chan de pedra.
  Jeanne foi levada ao calabozo e, saíndo en posición de pé, foi encadeada a unha cruz. E ao redor poñen un garda fiable!
  
  EDMOND DARTAGNAN E JULIAN O AXUDANTE
  Nun soño, o neno Edmond D'Artagnan viu algo inusual...
  Aquí estaba xunto a Xulián o Apóstata. O famoso emperador romano na batalla cos partos caeu nunha situación difícil. Pero os herdeiros de César loitaron con valentía e expulsaron aos partos. Pero o propio emperador estaba rodeado por un pequeno destacamento, que intentaba desesperadamente abrirse paso ao seu.
  Edmond Dartagnan saltou á area quente. O neno terminador deuse conta inmediatamente de que non era un soño, especialmente porque as burbullas aínda non curadas por completo doían nas plantas. Pero non hai tempo para discutir: o emperador debería salvarse!
  O neno-ranger derrubou dun só golpe cinco partos que xa asediaran ao emperador. Entón, Oliver Twist, colleu con moita habilidade as dúas espadas e comezou a regañar. Os catro primeiros guerreiros persas caeron coa cabeza cortada. Entón o neno lanzou o puñal cos seus dedos espidos, e este torceu en pleno voo e cortou a gorxa a tres arqueiros.
  Dartagnan Edmond exclamou alegremente:
  - É unha loita de homes!
  Despois pasou a unha ofensiva decisiva. Os seus balances de espada eran coma unha cortadora de herba. Cortaron a todos en fila e diseccionaron os membros dos persas. Aquí está un xefe importante dos partos que intenta que o propio emperador perda a man. E despois a cabeza.
  Edmond Dartagnan lanzou cinco puñais desde o tocadiscos cos seus pés á vez, e segou toda unha liña de arqueiros. Entón berrou:
  - Hora da fortuna! É hora de xogar!
  E as súas espadas deron un corte de pelo ao exército parto. O xefe do exército, o rei de Persia, Indemon, eclosionou o zenki. Un neno medio espido e musculoso derrubaba a todos seguidos e salpicaba de cadáveres todos os achegamentos a Julián. Nunca antes o gobernante de Partia vira un loitador tan feroz. E o feito de que esta é só unha mocidade imberbe inspirou un serio medo.
  De súpeto, os deuses realmente pagáns decidiron axudar a Roma Antiga e, en lugar de retirarse, Julian devolveu á Terra a relixión dos seus antepasados. E agora é Hércules ou o fillo de Hércules loitando contra o exército parto.
  E Dartagnan Edmond estaba cada vez máis enfadado. Lanzou obxectos pesados e cortantes. Acoitelou e esnaquizou aos inimigos da Antiga Roma, e as súas espadas parecían un lóstrego irresistible. O neno terminador inspirou ao resto dos romanos. Berrando: Hércules! Hércules connosco! Precipitáronse contra os partos, duplicando a súa forza por tres. O propio emperador loitou.
  Julián era só lixeiramente superior á media, pero estaba ben construído e guapo. No momento da súa morte, só tiña trinta e dous anos, e non se sabe que lle tería agardado ao Imperio Romano se o apóstata vivise máis. Pero agora, ao parecer, os partos retrocedéronse e comezaron a retroceder.
  E o resto do exército romano engadiu calor. O rei Indemon intentou cambiar o rumbo da batalla, e cun selecto milleiro de inmortais pasou á batalla. Pero este foi o seu erro fatal.
  Edmond Dartagnan chamou a atención sobre un moi grande, máis alto que Ratslayer, da altura dun home, cunha coroa e os ombreiros, como un garda-roupa con malla de ouro. E o neno, vendo como escoitan as ordes deste gobernante, entendeu: é hora de actuar. E colleu o arco soltado polo persa. Axiña tirouna co pé, de xeito que a corda do arco case rebentou. E entón soltou unha frecha, acompañando mentalmente o seu voo.
  E apresurándose, unha picadura punzante atravesou no pescozo ao altivo rei de Partia, rompendo a arteria carótida. E cun peso enorme de un e medio, ou mesmo dous céntimos, a regra estrelouse contra un elefante de tiro.
  A morte do rei, por suposto, un golpe aplastante para o exército. Especialmente cando o herdeiro máis novo intentou tomar o mando, xa que Edmond Dartagnan envioulle unha frecha. Como resultado, este opoñente resultou ser un escorpión perforado. Os romanos, vendo o emperador precipitándose á batalla, agora berraban: Apolo, Apolo está connosco!
  E Edmond Dartagnan golpeou aos partos coas mans e os pés de nenos descalzos, utilizando técnicas que leu nun libro chinés traducido ao latín.
  E este exército bárbaro converteuse nun voo por xunto. Agora os romanos perseguían a Partia e nesta raza de lobos non había cuestión de perdón e misericordia. Ai dos que foxen, e ai dos que foxen dobremente dos romanos.
  O exército oriental fundíase ante os nosos ollos, e os rexementos, lexións e cohortes latinos eran inexorables. Ferro e forte, rompen e esnaquizan todo, e matan os nobres...
  O neno, pola súa banda, brillou cos tacóns rosados e espidos, e dirixiu un muíño con espadas, derribando a cinco opoñentes á vez.
  Vitoria completa. Os partos que sobreviven caen de xeonllos e piden clemencia.
  Edmond Dartagnan achegouse á chamada do emperador. Mirouno con agarimo. Nos tempos antigos, a xente é un pouco máis baixa que nos séculos posteriores, e nun soño o neno imaxina que é maior. Entón, segundo os estándares romanos, o neno Dartagnan parece ter catorce, quince anos. É dicir, xa se pode considerar un home, aínda que sen barba. Julian mirou os seus arañazos e contusións e preguntou cun amplo sorriso:
  - Vostede é un deus?
  Edmond Dartagnan respondeu honesta e xusta:
  - Son humano!
  Julián suspirou moito e tamén respondeu sinceramente:
  - É unha mágoa... Moito pena!
  Isto fixo que o neno terminador se enfade, e respondeu con dureza:
  - Non hai nada do que arrepentirse! Home, isto soa orgulloso!
  Julian asentiu con aprobación e deulle unhas palmadas ao neno no ombreiro:
  - Ben dito! Este home soa orgulloso, e debe estar orgulloso, e non barro nas mans dun oleiro!
  O exército murmurou en aprobación. O crego que marchaba comezou a preparar unha oración pagana con motivo da vitoria. Julián decidiu revivir os antigos cultos. Un deles é o culto a Xúpiter, Marte e Mitra. Aínda que está claro que a fe pagana necesita ser modernizada. Aquí propuxéronse varias ideas. Despois de todo, xa hai unha ensinanza sobre os Campos Elíseos: un paraíso para guerreiros e persoas heroicas, expertos. Entón, por que non facelo doutrina oficial. Serás submiso ao emperador, poderás distinguirte no servizo e conseguirás un harén no outro mundo, e alí celebrarás festas nobres, sendo para sempre novo e forte! Entón, por que a elite entón a doutrina de Cristo?
  O neno orgulloso Edmond Dartagnan, a quen tampouco lle gustaba moito o cristianismo tradicional, cruel e de dous corazóns, comentou:
  - O home mesmo é o ferreiro da súa propia felicidade, e el é o oleiro do seu éxito!
  Julián tendeulle a man ao neno, estreitouna con calor e suxeriu con toda sinceridade:
  - Sé o meu fillo e herdeiro! Es sabio máis aló dos teus anos, e tes unha forza sobrehumana!
  Despois diso, o emperador sacou o anel dos Césares do seu cinto. Este anel adoita ser usado polo emperador para quen el elixa para ser o seu sucesor, e adoita ser un sinal de adopción.
  Edmond Dartagnan puxo o anel no dedo índice e dixo con entusiasmo:
  "Espero ser digno de ser fillo do emperador..."
  Xulián derrotou ao exército parto e volveu asediar a súa capital ben fortificada. A aparición de Edmond Dartagnan foi recibida con alegría. O emperador romano bicou o neno e levantouno con mans fortes por riba del, dicindo:
  - Grazas a Deus! Xa pensaba que estabas morto!
  Edmond, decatándose de que a verdade non é tan fácil de explicar, bateando cos pés descalzos, respondeu:
  - Sinceramente, Súa Maxestade é o meu pai de verdade, este é Apolo e ás veces lévame ao Olimpo e a outros mundos para que non me acostume demasiado á xente!
  O emperador, alcumado na historia real como un apóstata, quedou sorprendido:
  - Viches o Olimpo?
  A Edmond Dartagnan, como todos os rapaces desenvolvidos intelectualmente, encantáballe compoñer e, polo tanto, confirmou facilmente:
  - Si!
  Julian exclamou admirado:
  - E vin a Xúpiter!
  O neno cabaleiro, sorrindo amplamente con dentes de perla, respondeu:
  - O meu avó Xúpiter diche ola! E deséxalle éxito! Para que o Imperio Romano - conquistou o mundo enteiro! E todo o universo!
  O emperador exclamou a todo pulmón:
  - Grazas aos deuses! Que traian a vitoria!
  O neno herdeiro suxeriu de inmediato non demorar o asalto, xa que a zona circundante estaba devastada e ás tropas romanas era demasiado difícil conseguir comida e bebida.
  Edmond, armado co mellor arco romano, que tamén mellorou, foi de caza. É mellor pensar no plan de asalto, ver a propia fortaleza e ao mesmo tempo matar inimigos.
  Edmond Dartagnan disparou desde a distancia a un guerreiro con plumas escarlatas no casco. En resposta, nubes de frechas voaron cara ao neno. Pero o mozo guerreiro non lles prestou a menor atención: aínda non chegaban, e fríamente noqueaba aos opoñentes, e el mesmo, cun paso rápido, de cando en vez, saíndo a correr, rodeaba o muro.
  A cidade era realmente grande, non moito máis pequena que Roma e rodeada de altas murallas. Traxano o Grande e moitos outros conquistadores non puideron tomalo polo seu. Pero aquí está en realidade a principal forza de Partia. Conquista-a, e os teus dominios de Roma poden estenderse ata a India.
  O neno Edmond notou que as murallas da cidade eran case todas partes grandes, grosas e irregulares. Para tomar unha cidade así, necesitas moitas escaleiras longas e non está seguro de que as atopes. A protección é algo máis débil, onde a cidade está lavada polo río, hai un regato tormentoso. É posible desviar o río, pero levará polo menos dous meses de duro traballo. Entón, cales son os outros camiños?
  Por exemplo, explota a parede e rompe a brecha! O xeito máis sinxelo, pero necesitas explosivos. Pero non moi lonxe da cidade hai un bosque impresionante. E con certa habilidade pódense facer explosivos a partir de... serrín, engadindolles os minerais e sales máis sinxelos. E cos seus tacóns espidos, o neno sentiu que había tales minerais e sales no chan.
  O mellor é socavar a parte máis alta do muro, onde se acumulou o maior número de soldados inimigos. Agora os partos lamentaranse de que se atreveran a ir contra Roma.
  Edmond Dartagnan, despois de disparar catro carcajes, volveu ao campamento e informou felizmente a Julian:
  - Os deuses dixéronme como tomar a fortaleza! Pero deixa que os teus guerreiros sirvan o noso ritual!
  O emperador romano ordenou estrictamente:
  - ¡Obedece ao meu fillo como ti obedeces a min!
  E o exército, que vira a Edmund Dartagnan en acción, ladrou un saúdo a cambio. E o neno, o Tsesarevich, estaba dando ordes activamente. Primeiro cómpre cortar as árbores e moer finamente. E resultará ser unha forza letal moi chula contra os inimigos da Roma antiga.
  Necesitas mesturar moito serrín con minerais e, a continuación, obtén unha poderosa bomba dos tempos antigos. Debería funcionar moito máis eficazmente que a pólvora e non peor que a nitroglicerina. Este é realmente o neno terminador concibido. Ademais, o propio Edmond talou persoalmente o bosque e moeu troncos en escudos e serrín.
  O torso espido e musculoso do neno brillaba de suor, e parecía que o rapaz estaba fundido en bronce.
  Crendo na vontade dos deuses, o exército romano traballou de forma moi amigable, harmoniosa e enerxética. Axiña construíronse serraduras e poderosos escudos de madeira. É certo que os partos intentaron facer unha saída.
  Edmond Dartagnan axitou felizmente as súas dúas espadas, e a cabalería saíu da emboscada. Un par de miles de persas foron rodeados. O rapaz-caballero fodendo co seu líder co pé na mandíbula, obrigándolle a perder moitos dentes. E entón o seu par de espadas funcionaba coma se fosen navallas. E os partos estaban nunha bolsa, e rodeados polo exército máis valiente do mundo.
  Si, moitos bárbaros loitaban agora no exército romano, pero isto fíxoo máis forte, absorbendo sangue fresco e novas técnicas de loita.
  Edmond Dartagnan máis que outros logrou este corte. E a propósito, o neno chocou en grandes charcos de sangue para pulverizar aos soldados romanos. E gustoulles, resultou que reciben a graza divina, a forza e a boa sorte do propio fillo de Apolo.
  Así como moitos en Roma se alegraron co regreso dos antigos cultos pagáns. E con moito gusto rezaron á Fortuna e a Xúpiter.
  O neno terminador parecía confirmar, cortando aos persas á metade dun golpe, que a fe dos pagáns dá poderes cósmicos colosales. E que practicamente calquera persoa, se o desexa, pode converterse nun deus, e facer milagres!
  O cristianismo, pola contra, parecía demasiado hostil aos praceres da vida e, polo tanto, pouco atractivo. Ademais, seguirá existindo ese paraíso? E algún dos que viven no século IV viu o Cristo resucitado?
  Si, é moi difícil crer na omnipotencia dun crucificado, desgraciado, mesmo para unha mente refinada. E máis aínda aos bárbaros, ou aos romanos, que valoraban o culto á forza e para os que a cruz era unha vergoña. Que o Deus todopoderoso se humillase ata a morte na cruz, parecía unha tolemia e crer en tal...
  E os seus deuses son sinxelos, comprensibles, humanos... E ninguén opuxo resistencia seria aos cultos revividos!
  E agora os guerreiros do arroz, aínda que a metade deles non sexan latinos, senón bárbaros cumpren con entusiasmo as ordes do emperador e do seu Fillo e do Fillo de Apolo.
  Pola noite xa se preparan suficientes serríns e minerais. Edmond Dartagnan non agardou ata a madrugada, pero ordenou que o carro fose trasladado inmediatamente ao punto central da defensa inimiga.
  E os cabalos partos trofeo correron xunto coa carga mortal ata a torre dos reis. Leváronos, queimando a cabeza e as pernas con fachos acesos e golpes de longos látegos. E aínda que os persas abriron disparos indiscriminados na escuridade da noite, xa era demasiado tarde.
  Edmond Dartagnan, para aumentar a súa voz, gritou a través dun enorme corno de bronce:
  - Que se cumpra o nome dos Deuses! Que Xúpiter axude!
  Estoupou de xeito que ata un par de quilómetros das cabezas dos romanos derrubáronlles os cascos da cabeza. Pero os partos sufriron mil veces máis. O abrigo principal contra a onda expansiva lanzouse máis alto e os muros levantáronse. Moitos centos de soldados persas morreron no acto, e aínda máis paralizados...
  Edmond Dartagnan, que tamén foi empuxado pola explosión, caeu de xeonllos, pero inmediatamente saltou. O neno cabaleiro volveu ladrar:
  - E agora os amigos atacan! Para gloria do noso Deus Apolo!
  E precipitouse primeiro, descalzo, co po pegado ao sangue dos tacóns de neno. E detrás del precipitouse todo o exército romano, innumerable, en todo caso, nun pesadelo.
  Edmond Dartagnan foi o primeiro en alcanzar a posición dos partos e subiu con rapidez por debaixo do muro derruído. O neno terminador estaba moi emocionado. Cortou a todos seguidos, aínda que xa estaba claro que os partos perderan a capacidade de resistir realmente. A súa moral baixou, e todo desexo de opoñerse aos romanos evaporouse. Pero aínda así, o exterminio continuou, e houbo unha auténtica masacre.
  O neno terminador golpeou a un dos nobres persas co seu talón espido no queixo e rompeu a mandíbula e o pescozo. Caeu directamente no caldeiro de alcatrán fervendo que os partos prepararan para verter sobre a cabeza dos romanos atacantes.
  Resina derramada e varios persas, asustados, tamén caeron aos caldeiros e nelas asáronse vivos.
  Oliver Twist, esgrimindo as súas espadas e atravesando outro claro, cantou toda unha balada:
  Son un cabaleiro de Roma e da espada...
  O Señor chamoume á batalla!
  O mundo ten un verdugo á vez,
  E é mellor que louves á Fortuna!
  
  Decidiu revivir o gran soño
  Ese home fíxose forte coma Deus!
  E namorouse, sabedoría, beleza,
  No que se encarna a carreira dos corazóns no metal!
  
  Non, non un pagán, César era,
  Non coñecía o seu igual na rati...
  E Roma con gloria radiante,
  Desafía o medo: Satanás!
  
  Todo converterase en po
  Pero só o espírito é inmortal!
  Busca forza nas palabras
  Que non nos digan en voz alta!
  
  Créame, unha persoa non é un cadáver,
  É o mellor, sempre vive...
  O raio de gloria non se apagou...
  Estrela nos corazóns do amor!
  
  E que é o sangue
  Ela nos da vida...
  Da dor hai amor
  E agárrate a ela!
  
  Cre que non es débil
  E era forte de espírito!
  Que o escravo pereza na carne,
  Encargarémonos da brida!
  
  Cando conquistas a covardía
  E o horror salvaxe perecerá...
  Entón sobes sobre os tellados,
  Deuses contando as caras!
  
  O Olimpo virá, prender o lume,
  E haberá luz...
  Pero non toques ao heroe débil,
  Cliente oftalmólogo...
  
  Quen pisa un verme pequeno,
  El mesmo non vale nada de corazón!
  E a miña gran paixón
  Debaixo do rabo dúas pepitas de pementa!
  
  En resumo, veña Belobog,
  convertereime en Apolo...
  Tacharemos ceros cun bolígrafo,
  Temos millóns detrás de nós!
  E con cada golpe do neno musculoso, como Hércules, alguén caía. E os persas batían sobre os xeonllos e gritaban desgarradoramente pedindo piedade.
  A capital de Partia caera, e agora ondeaba a bandeira romana.
  Os prisioneiros caeron de boca boca abajo e bicaron as graciosas pegadas dos pés descalzos do neno-deidade que realizaba as labores de Hércules.
  Edmond Dartagnan colleu a chave de Asia coas súas fortes mans e subiu ao emperador Julián. Deulle as grazas ao herdeiro e devolveullo, dicindo: "Gloria a Apolo".
  Julián constrúe unha nova capital. Edmond tamén comezou a soñar con todo coma se fose un pouco acelerado, coma unha película... Aquí volveu coñecer ao emperador Julián. O reino parto, do que os romanos tiveron tantos problemas vencidos, e Xulián, que xa se chamaba o Grande, decidiron restaurar Babilonia.
  A aparición de Edmond Dartagnan, o nomeado fillo do emperador e que era considerado fillo de Apolo, foi percibida polos romanos como un sinal dos deuses.
  Diante do neno, as Virxes Vestais salpicaban pétalos de rosa. Edmond pisounas cos pés descalzos, e saíndo orgulloso do peito, marchou coma un triunfante. Os pétalos facían cóxegas os seus talóns espidos agradablemente, e o humor subiu disto. Julián estreitou a man do neno, callado polos traballos militares, dicindo:
  - Ai meu fillo! Ordenei aos tesouros capturados dos partos que che fixeran unha estatua de ouro, introducindo esmeraldas en lugar de ollos! Xa que es fillo de Apolo, entón es como o propio Deus da beleza e da arte militar!
  Edmond Dantes respondeu modestamente, cruzando os brazos sobre o musculoso peito dun adolescente forte:
  - Son coma un deus, sendo un home!
  Julian fixo un aceno ao neno forte, moi parecido a Apolo na súa adolescencia, e anunciou:
  - Pola túa parte e en honra ao comezo do renacemento de Babilonia, organizaremos loitas de gladiadores!
  Edmond dixo sinceramente:
  - ¡Menos sangue! Os nosos deuses non requiren sacrificio, senón coraxe e valentía!
  Julián estivo de acordo con isto:
  - Que así sexa! Pero aqueles partos que non se resignaron deben morrer en batallas de gladiadores para non causar novos problemas a Roma!
  Edmond D'Artagnan, Jr. respondeu a isto:
  Que os deuses decidan o seu destino! Só que mulleres e nenos non participen nestes!
  Julián respondeu ambiguamente:
  - Os que non son perigosos para nós non participarán na danza da morte!
  A estatua de Edmond D'Artagnan era aínda máis alta que o tamaño natural, e os ollos esmeralda arderon. Nas súas mans, o neno-deidade levaba dúas espadas con follas de aceiro e empuñaduras adornadas con rubíes. Os músculos de relevo eran bastante consistentes co orixinal.
  Despois houbo unha suntuosa festa, e xa durante a festa celebrouse a primeira loita de gladiadores. Dous partos coidadosamente lavados e engrasados loitaron. Atacaban entre si con espadas. O maior perdeu varios golpes de espada no peito e no estómago, derrubouse sobre a area. A loita resultou ser efímera e case todos os romanos, descontentos con tal resultado, inclinaron os dedos cara abaixo: acaban con el! Oliver abstívose. Non quería parecer cruel nin misericordioso.
  O parto sen punzada de conciencia apuñalou ao seu compatriota. Sobre isto, de feito, remataron as actuacións de gladiadores. Só cara ao final da festa, cando Julián, como Nerón, cantou unha canción, os soldados foron de novo chamados ao estadio. Esta vez foron dous adolescentes.
  Loitaron o tempo suficiente, facéndose moitas feridas uns aos outros. E ao final, completamente esgotados, traspasáronse coas súas espadas no peito e conxeláronse.
  Edmond bateu co pé descalzo e comentou con desagrado:
  - Vos pai prometeu que non habería fillos no duelo de gladiadores!
  Julián respondeu con decisión, pegando o puño na mesa:
  - E estes non son nenos! Xa son catorce!
  Este desenlace provocou unha certa decepción entre os romanos, e estes abuchearon aos combatentes mortos.
  Edmond non se opuxo. El mesmo non consideraba nenos de catorce anos. Se un neno xa pode estar cunha muller, entón non é un neno!
  Si, e naqueles tempos en tales anos en Gascuña casaban e casaban. A Antigüidade e a Idade Media son un!
  As loitas de gladiadores comezaron ao día seguinte.
  Os partos loitaron entre si. Estaban furiosos, lanzándose e apuñalando. Vertiuse moito sangue e suor.
  Xa na primeira batalla loitaron vinte persoas por cada bando. Os que saíron primeiro con taparrabos verdes, e os segundos con amarelos. A batalla proseguiu con diversos éxitos. Gañaron os verdes, dos cales só tres quedaron en pé, e mesmo os feridos de gravidade.
  O segundo duelo resultou un pouco menos sanguento que o primeiro.
  Esta vez había quince homes a cada lado. Algúns con vendas laranxas, outros en azul. As botas pesadas chocan contra a area. Os propios gladiadores están medio espidos, moitos son peludos, polo que o espectáculo é bastante bárbaro e tenso. Laranxa parecía ser máis forte, aínda que en xeral a loita resultou competitiva. Houbo un teimudo intercambio de golpes, goteaba sangue.
  Os dous lados balanceáronse como unha brisa das ondas.
  Orange demostrou ser máis forte, dos cales cinco guerreiros estaban de pé. E aqueles azuis que eran montóns, pero mataron, os romanos non os perdoaron.
  As batallas estaban en pleno apoxeo. Aquí, por exemplo, tres leóns e cinco partos con espadas romas. O baño resultou ser sanguento... Esta vez a sorte sorriu aos leóns, agás tamén aos animais, e as espadas foron entregadas aos cativos curtos, oxidados e non afiados durante moito tempo.
  Entón, os adolescentes entraron no ring, armados só con puñais. Había tantos berros, berros, mordeduras. Entrelazáronse nun abrazo e apuñalábanse coas puntas, batíanse, patadas. Os rapaces estaban tan furiosos que nin sequera miraron quen estaba en que equipo. Só se mataron, mutilaron e remataron no acto.
  Un deles mesmo arrincoulle o corazón ao outro do peito musculoso, o que provocou que este morrese por un forte choque de dor.
  Que duro e noxento é, pero ao mesmo tempo sangrante e emocionante. Cando experimentas unha mestura de emoción, pracer e ao mesmo tempo noxento, cando os adolescentes espidos, suados, ensanguentados e cortados atormentan e se morden con armas.
  E na antigüidade, nacen moitos nenos, e un gran número de nenos participan en loitas de gladiadores. Son bens menos valiosos e non son tan lamentables. Moitas veces os mozos escravos pelexan completamente espidos, e sempre descalzos.
  As mulleres gladiadoras tamén están case sempre descalzas, agás as máis famosas delas. Tales nenas levan sandalias elegantes para enfatizar o seu estado máis alto.
  Se supón que os escravos non deben usar zapatos ata chegar á idade adulta, só no tempo frío dáselles zapatos de madeira ásperas para que o gando valioso non se dobre polo frío. E se un neno é naturalmente forte e pode soportar a neve, prefiren deixalo sen túnica. Os fillos dos romanos libres, e especialmente dos patricios, levan sandalias ou chanclas, e botas no tempo frío, para ser menos como escravos.
  Edmond D'Artagnan está, por suposto, como o fillo do deus Apolo, por riba de tales prexuízos. Pero algúns cativos partos, mirando ao neno en pantalóns curtos só sentado xunto ao emperador, ao parecer confundírono cun kozhnik honorario e murmuraron.
  E o oído de Edmond é moi agudo, e é desagradable cando penso en ti así. Dous escravos medio espidos achegáronse ao príncipe e comezaron a facer agradables masaxes aos pés espidos do rapaz. Séntese tan ben ser tocado por mozas asiáticas. Ao parecer, tamén capturaron escravos na Partia conquistada.
  Só un dos adolescentes quedou en pé, quen, con todo, tampouco puido erguerse recto debido ás numerosas feridas e quedou a catro patas.
  A seguinte loita foi un pouco máis exótica. Catro crocodilos contra dúas ducias de partos con paus. E só un tiña un machado nas mans. Os caimáns lanzáronse contra os prisioneiros, e eles golpearon con paus en resposta. Algúns partos fuxiron. O crocodilo é un animal que dá moito medo. Cando a boca fai clic, o parto mordido morreu con tales dentes.
  E o outro guerreiro xa perdeu as pernas, e o outro brazo. E os crocodilos gladiadores comen moito con gusto.
  Un persa alto cunha machada cortaba o caimán cunha machada. Nin sequera reaccionou: resultou unha pel tan forte. E todo bate seguido e corre para devorar a todos os que caeron baixo os colmillos.
  Apareceu a confusión sanguenta. E comezou a espallarse sobre area e grava.
  Edmond D'Artagnan comezou a coquetear con escravas... E espertou!
  
  A TERCEIRA GUERRA MUNDIAL EN CORENTA E CINCO
  ANOTACIÓN
  Stalin atacou con aleivosía aos aliados e comezou a terceira guerra mundial. As tropas soviéticas tiveron inicialmente un éxito considerable, pero a felicidade na guerra é cambiante.
  . CAPÍTULO #1
  O 30 de maio de 1945 comezou unha nova guerra entre a Unión Soviética e as forzas aliadas. Stalin decidiu que Occidente debería ser eliminado antes de que adquirise unha bomba atómica.
  E comezou a guerra. A URSS tiña preto de sete millóns de soldados e oficiais na fronte. Occidente tiña aproximadamente o mesmo número de infantería de varios tipos. E diferentes países. Os aliados teñen máis de vinte mil tanques e canóns autopropulsados contra quince soviéticos. É certo que a URSS ten IS-2 pesados, mentres que os aliados practicamente non teñen tales monstros. Quizais, agás vinte tanques Tortila de oitenta toneladas de peso. Pero os aliados teñen "Pershings", que son superiores ao T-34-85 en armamento e blindaxe frontal, e "Churchills", que están moito mellor blindados que os trinta e catro.
  Tamén hai, aínda que non, un "Supershing" masivo cun canón de 90 milímetros de canón longo e poderoso de 73 EL e unha armadura frontal máis grosa. Tamén é un coche moi perigoso. Pero o "Sherman" máis masivo. En blindaxe e armamento, este tanque está preto de trinta e catro. En visibilidade, aínda mellor en óptica. As velocidades son aproximadas, así como o peso. "Sherman" é realmente alto e menos estable, é máis difícil disimulalo. Pero é moito máis silencioso en movemento. T-34-85 é moito máis alto.
  É certo que o coche diésel soviético ten unha gran reserva de enerxía e queima menos.
  Algúns Sherman - "Firefly" están equipados cunha arma de dezasete pés e son superiores aos trinta e catro e ao poder perforante da arma. Pero estes non son os máis masivos.
  En xeral, os aliados non parecen ser máis débiles en terra. Teñen suficientes metralladoras e metralladoras.
  Pero a infantería soviética é máis endurecida e ten máis experiencia en combate pesado co inimigo. Neste sentido, o Exército Vermello é forte.
  Na aviación, a superioridade das forzas está do lado dos aliados. Sobre todo no bombardeiro. E sobre todo en avións de catro motores. Os loitadores soviéticos son mellores na manobrabilidade dos vehículos aliados, pero inferiores en armamento e velocidade.
  Por suposto, a decisión de Stalin é, a primeira vista, unha aposta. Pero os ases soviéticos son mellores e máis produtivos que os occidentais. E o máis importante, confiei na sorpresa.
  E este é un gran poder cando atacas de súpeto. E entón o Exército Vermello foi capaz de coller aos aliados por sorpresa. E destrozámolos.
  Houbo aquí un golpe repentino e moi forte.
  As tropas soviéticas entraron nos primeiros días.
  A tripulación de Elizabeth loitou no SU-100, e enviou proxecta tras proxecta.
  A nena presionou os seus dedos espidos sobre a panca, e coma se estivese disparando cunha forza mortal.
  Aquí tes as mulleres que necesitas.
  E cortaron moi ben en patacas.
  Isabel, esmagando as tropas dos aliados, emitiu:
  - A alegría espéranos, a clase máis alta!
  Ekaterina golpeou coa axuda do seu pé espido e cicelado e chirriou:
  - Para alegrarse coa vitoria e non chorar a amargura da derrota, necesitas a suor da dilixencia e unha faísca de talento!
  Chirou Elena, mostrando os dentes e chiscando o ollo:
  - Un soldado sente no seu corazón cando ir ao ataque, e un político que leva moito tempo no fígado manda a matar!
  Efrosinya presionou o pedal, lanzou un proxectil de forza mortal e lanzou:
  - Ás veces o soldado é visitado por dúbidas sobre a competencia do mando, pero o político, sen ningunha dúbida, non é competente, iso na capacidade de mentir!
  O SU-100 penetrou con confianza en todos os tanques aliados dende longa distancia e mostrou a súa eficacia.
  Elizabeth deu patadas coa axuda dos seus dedos espidos e chirriu:
  - Un soldado é fillo dunha aguia que picotea a un adversario e revolotea no ceo, un político é fillo dun raposo que caga na cabeza e porcos á marxe!
  Ekaterina golpeou coa axuda dun tacón espido, redondo e rosa e arrolou:
  - Na batalla, o valente derrotouno antes de que comezase a loita, o covarde perdeu sen entrar na batalla, o político enganou mesmo antes da división de trofeos!
  Elena riu, baixou o seu pezón escarlata, lanzou unha mortífera aniquilación da morte e chirriu:
  - Nunha batalla, as forzas sempre son desiguais, alguén é máis forte, alguén é máis débil e todos son igual de bos para facer política!
  Efrosinya, tamén, golpea cos seus dedos descalzos e cooes, mostrando os dentes:
  - Na batalla, un soldado garabatea cunha metralleta e un político da retagarda batea a lingua sen resultado!
  Elizabeth observou mentres disparaba contra os tanques aliados:
  - Un soldado non necesita ser estimulado para unha fazaña - sempre está listo, e un político culparache en calquera momento!
  Ekaterina golpeou, coa axuda do seu talón espido, esnaquizou outro tanque e chirriou:
  - Un soldado, coma un gato, ten nove vidas, e un político, coma un demo, ten un millón de máscaras!
  Elena con gran actividade disparou proxectís mortais contra o inimigo e chirriou:
  - ¡Un soldado, aínda que estea enfermo físicamente, está mentalmente sano, e un político sempre está obsesionado co desexo doloroso de follar ao votante!
  Efrosinya observou agresivamente, enviando cunchas de forza mortal coa axuda dos seus dedos espidos:
  - Os robots non poden enfermar, os verdadeiros soldados non se renden, e os políticos por natureza non poden evitar arruinar!
  A máquina continuou exterminando aos aliados. Ademais, o secado tamén atravesou tanto as armas como a infantería inimiga.
  E os pilotos soviéticos tamén loitaron no ceo.
  As catro belezas atacaron no ceo. Loitaban como xigantes en bikini e descalzos.
  Que rapazas tan fermosas e loitadoras.
  Natasha Sokolovskaya golpeou ao inimigo do seu loitador, golpeou o coche e arrolou:
  - Un guerreiro é un guerreiro tres veces, un político é un porco un millón de veces!
  Anastasia Vedmakova tamén golpeou o coitelo cos seus dedos espidos e chirriu:
  - Un soldado é en primeiro lugar un home, e en segundo lugar un guerreiro, un político é un porco en primeiro grao, e un raposo en segundo!
  Akulina Orlova, esmagando aos nazis e usando os seus dedos descalzos, sinalou:
  - Unha muller descalza pode adiantar a calquera home calzado, é fácil para os seus pés sen zapatos, é difícil vivir sen cerebro!
  Mirabela Magnetic colleuno e coa axuda dos seus dedos espidos enviou un agasallo da morte e chirriou:
  - A unha muller non se avergoña de lucir o seu talón espido, ¡moito peor é que un home che calzase e arrincase tres peles!
  A nena loitou no aire con desesperación e habilidade. Derrubaron avións aliados.
  Natasha, unha guerreira en bikini, derrubou outro coche inimigo coa axuda dos seus dedos descalzos e berrou:
  - Un político pode empuxar coma un tanque, pero a súa armadura é como a marmelada de diarrea verbal!
  Anastasia, disparando cos seus dedos descalzos e golpeando ao inimigo, emitiu:
  - Un soldado pode contraer piollos nunha campaña, pero un político que está na retagarda xa é un piollo de esterco por vocación, e ata porcos todo o tempo!
  Akulina, unha guerreira dura, golpeou ao inimigo co seu tacón redondo e espido e deu:
  - Un político é esa ovella da que non sacarás la para botas de fieltro, pero ti mesmo sorberás sopa de repolo con zapatillas!
  Mirabela estaba totalmente de acordo con isto, e interveu co seu pé descalzo cincelado:
  - Un porco dálle carne e touciño á xente, e un político porco só colga fideos nas orellas e mete queixo nunha ratoneira!
  Natasha utilizou a técnica do barril, derrubou outro avión e chirriu:
  - O discurso do político é unha gachas sólidas e unha mestura de promesas, e a el un pouco máis de queixo dunha trampa para ratos, tal comida só provoca unha úlcera de decepción!
  Anastasia riu e, chiscando os ollos de cor zafiro, sorría con enxeño, dixo:
  - O soldado ama ás mulleres e á Patria, o propio político é coma unha muller caprichosa e adora o poder sobre a Patria!
  Akulina comentou agresivamente, chiscando os seus ollos esmeralda e usando os seus pés descalzos:
  - Un soldado quere facer unha fazaña e converterse nun heroe, un político sempre atopa a oportunidade de cometer maldade e obter unha recompensa.
  Mirabela con gran enxeño e brillante aplomo comentou, mostrando os dentes:
  - Se un soldado non conta as estrelas, tarde ou cedo gañaraas por correas de ombreiro, pero un político, que se considera unha estrela, nin sequera merecía unha cruz na súa tumba.
  Nos avións, as nenas rapidamente anotaron facturas. Pero claro que a loita foi feroz.
  As tropas soviéticas nos primeiros días romperon profundamente as defensas e encaixáronse en posicións inimigas.
  O tanque IS-3 acababa de comezar a chegar á fronte. Esta máquina ten unha torreta moi boa, especialmente en termos de blindaxe frontal. É certo que o tanque en si pesa tres toneladas máis que o IS-2 cun chasis e motor similares.
  Alenka conduce este coche con outras mozas. E o tanque está loitando impenetrable na fronte polas armas dos aliados.
  Alenka, coa axuda dos seus dedos espidos, disparou contra o inimigo, partiu a armadura do Sherman e berrou:
  - Un soldado non sempre atopa un lugar baixo o sol, pero a súa alma é brillante, un político ás veces toma o lugar dunha luminaria, pero o propio diaño está en espírito!
  Anyuta tamén disparou as súas metralladoras e comentou con astucia:
  - O soldado busca a gloria e quere sobrevivir, o político xa atopou vergoña e quere vivir ao grande!
  Alla, esta nena pelirroja con forza furiosa, lanzou un proxectil coa axuda dos seus dedos espidos e chirriou:
  - Un soldado saúda, e queda con honra, un político esvara un porco, e el mesmo segue sendo un xabarín sarnoso!
  María, esta rapaza de cabelos dourados, presionou a panca co seu talón espido, enviando un mortífero agasallo de morte e chouchou:
  - O servizo do soldado non permite crecer a barriga, pero ao perder unha barriga, un guerreiro gaña a inmortalidade no corazón das persoas, e un político, despois de traballar a barriga, só permanece no fígado.
  Olimpias, golpeando o inimigo cos seus talóns, emitiu:
  - O soldado non aforra o estómago e non ten barriga para iso nos queren as mozas, o político treme o estómago e labra a mamut, ¡e por iso odiámonos os votantes!
  As mozas, como podes ver, diverxíronse por completo. E están no tanque IS-3 enfurecidos como xigantes.
  E vencer ás tropas dos aliados.
  Churchill e Truman simplemente menearon a cabeza. Entón resultou unha derrota catastrófica das súas tropas. O Exército Vermello xa chegara ao Rin, formando varias caldeiras.
  Porén, aínda non todo está decidido. Prensas de aviación aliadas. Os bombardeiros son moi poderosos e cun poder de matanza colosal.
  O B-29 é xeralmente moi perigoso con doce ametralladoras. É tan fácil que non o podes parar.
  E bastante rápido. Comparable en velocidade ao Yak. Non, non podes aceptalo.
  As nenas, debo dicir, son moi agresivas e fermosas na aviación soviética, e non podes detelas tan facilmente. Poden derrubar calquera avión.
  Incluso o formidable B-29, que ten un poder mortal. E derruba a todos.
  Stalenida, por exemplo, tamén se sentou á fronte do avión. E derrubou un coche americano desde o seu LA-7, arrullando:
  - Unha nena descalza é máis feliz que unha vella que foi calzada por charlatáns, prometendo eterna mocidade e riqueza, pero en lugar de pel nova, arrincaron tres peles!
  A rapaza apretou o gatillo cos dedos espidos dos pés, derrubou a outro inimigo e chirriou:
  - O soldado aínda non é todo un xeneral, non é inferior a el en enxeño e coraxe, o político non é exactamente Satanás, pero para facer maldade, aínda ten algo que aprender do demo!
  Steelenida é unha rapaza moi chula e alegre.
  Aquí está golpeando o avión inimigo. Noqueao cunha precisión colosal e di:
  - O talón feminino espido é redondo e sedutor, os reis espidos cos que aparecen ante nós os políticos cando se arranca a máscara, redondeados na fala, pero noxentos!
  A guerreira mostra a súa acrobacia e destrución. E isto probablemente non sexa suficiente.
  Os aliados son presionados polos nosos loitadores. Pero as tropas estadounidenses tampouco están a loitar tan mal.
  Os soldados de América disparan con bastante precisión. A súa xente está armada, dende a infancia e sabe golpear con armas e rifles. E os americanos teñen boas metralletas.
  Despois de que o efecto da sorpresa se esfumase un pouco, as perdas do Exército Vermello comezaron a aumentar.
  Aínda así, América e Gran Bretaña son países fortes con moitas colonias.
  E ata no aire as loitas ferven en pé de igualdade.
  E os pilotos dos aliados non son malos.
  Natasha Sokolovskaya, loitando e usando os seus dedos descalzos, colleuno e lanzou con intelixencia:
  - Un piloto non nace alado, pon ás na loita, un político non nace con nariz, pero deixa aos votantes con nariz sen dificultade!
  Anastasia, derrubando outro coche, berrou, mostrando os seus dentes nacarados e chiscando o ollo:
  - A habilidade do soldado nace na agonía, o virtuosismo político dá lugar á agonía dos votantes!
  Akulina sinalou, disparando coa axuda dos seus dedos espidos das súas pernas ciceladas:
  - Un soldado aínda non é mestre, pero aprende de batalla en batalla, un político xa non é un anxo, e vaise desleixando dunha campaña electoral a outra!
  Mirabela, cortando aos inimigos coa axuda de ráfagas moi ben apuntadas e precisas, emitiu:
  - Nacido para gatear non pode voar, pero un escravo desde que nace é capaz de voar ata o trono se ten a perseveranza dun paxaro carpintero, o intelecto dun moucho e a mirada dunha aguia!
  Derrubaron coches famosos... O Exército Vermello entrou en Roma. Alí foron recibidos con entusiasmo polos comunistas italianos. E moitas outras nacionalidades.
  Comezou a campaña de liberación do Exército Vermello en Europa. E desenvolveuse con moito éxito. Aínda que as perdas foron moi grandes.
  Un mes despois do inicio da ofensiva, as tropas soviéticas xa se achegaban a París.
  Nin sequera os bombardeos masivos puideron detelos. Houbo un avance lento pero constante. E as perdas eran recuperables.
  Houbo unha reposición en marcha, recrutados e soldados de Europa.
  Os polacos, romaneses e húngaros tamén loitaron cos aliados. Houbo unha ofensiva masiva.
  Os estadounidenses e os británicos estaban perdendo claramente, pero continuaron a guerra...
  O 3 de xullo de 1945 as tropas soviéticas entraron en París. Na cidade estalaron fortes loitas.
  Os aliados xa sufriran perdas irreparables e resistiron vagamente. A derrota dos exércitos occidentais produciuse case ao ritmo dunha guerra relámpago. Stalin estaba moi satisfeito.
  Si, é malo, por suposto, pero práctico. E as tropas dos Estados Unidos e Gran Bretaña tentaban desesperadamente coller.
  E a conta dos presos chegou a millóns, e a forza de traballo segue sendo moi necesaria nos campos.
  Joseph Stalin comentou sabiamente:
  - O máis forte gaña na guerra e o maior poder está na astucia, polo que o raposo sempre se apodera do león!
  Non obstante, iso non é todo. Por diante de Gran Bretaña, que está protexida por unha frota moi poderosa.
  
  O submarino soviético "Pioneer" cunha tripulación de nenas ataca aos británicos.
  A rapaza Nicoletta envía un torpedo ao inglés coa axuda dos seus dedos descalzos e berros:
  - O soldado tómao non tanto pola forza como polo enxeño, o cerebro é a parte máis forte do corpo, aínda que non teña músculos, e a lingua é a máis daniña, aínda que detrás dos dentes!
  Tamara, tamén enviando un torpedo con forza mortal cos seus dedos descalzos, sinalou:
  - O soldado axusta o cinto para facilitar a súa carreira, a política fai que os electores apliquen o cinto, ¡e espallan!
  Aurora tamén disparou un torpedo contra o inimigo e chirriu:
  - Un soldado ten ás espirituais e unha aguia na alma, un político ten un centavo de porco no seu espírito, e unha alma peor que un porco!
  Despois diso, as nenas rirán e tomarán algo divertido e cantarán, para a gloria de Rusia.
  E de volta á loita...
  Resulta que é unha guerra en toda regla. Francia xa foi capturada, e o Exército Vermello atravesou os Pirineos. Cada vez está máis preto a hora da vitoria.
  Aquí están as rapazas a finais de xullo en Madrid.
  Os soldados capturados vense obrigados a bicar os seus pés descalzos. Fano con ilusión.
  Zoya comenta cun sorriso:
  - A lingua dun home lambe de boa gana o talón espido dunha muller, pero os homes estúpidos aínda con máis vontade se deixan calzar polos políticos atados á lingua!
  Agustín, cuxos pés descalzos estaban chovados de bicos polos homes, comentou racionalmente:
  - Os políticos teñen linguas longas, pero mans moi curtas para cumprir a promesa de bocas sen dimensión!
  Svetlana, cuxas plantas espidas, lixeiramente poeirentas pero elegantes, estaban sendo lambedas por dous mozos, comentou:
  - Quen ten intelixencia, moscas picotean nos discursos de mel dos políticos, e quen ten a cobiza das ratas, apresúrase a soltar queixo nunha ratoneira!
  E as nenas botaron a rir, foi moi divertido e agradable á súa maneira...
  Oleg Rybachenko tamén loitou coas forzas aliadas. O neno lanzou unha granada con forza mortal cos seus dedos espidos e dixo:
  -Os políticos poucas veces son parvos, pola contra, máis veces son os parvos os que botan a voz como un político melifluo, arriscando por iso a pegar nas orellas, ¡e quedar sen pantalóns!
  Margarita Korshunova, loitando cun poderoso exército, e tamén lanzando agasallos da morte cos seus dedos descalzos, deu, mostrando os dentes:
  - O político é un carteirista, e un peto, e o seu peto non ten fondo, ¡pero só lle pode sacar un figo para os votantes!
  
  O neno e a nena rían e mostraron os seus dentes nacarados e moi brillantes.
  Oleg Rybachenko, dando unha granada co seu talón espido, sinalou:
  - O invasor pisa o chan coas botas, e a muller pisa o home cos pés nus, a terra xeme de dor, o home arrulla de deleite!
  A nena Margarita deu unha volta e continuou:
  - O soldado non quere matar, pero fai o seu deber a conciencia, o político ten sede de sangue, ¡e non ten nin un gramo de conciencia!
  Os nenos pelexaron e mostraron as súas máis altas habilidades de loita.
  Xibraltar xa está sendo asaltado polo Exército Vermello.
  Alicia e Angélica pelexan. As nenas, por suposto, están case espidas só con bragas finas e curtidas.
  Alicia lanzou co pé descalzo un agasallo asasino da morte, bateu o tanque Challenger e arrolou:
  - Un soldado non é un hámster para abastecerse, nin un gopher que ocultar, nin un rato para roer por si só, pero de verdade ten dentes de león cando loita por unha causa xusta!
  Angélica, soltando unha explosión letal e enviando un agasallo da morte co seu talón espido, berrou:
  - Un soldado é unha unidade de combate, un político é só un militante cero!
  Alicia, atacando e disparando, dixo:
  - Un político non é un soldado nin un guerreiro, pero mata moi eficazmente cunha lingua longa e arrinca o teito das bisagras!
  Angélica, cortando os soldados dos aliados, e destrozándoos, traizoou, dándolle un agasallo de morte co seu talón espido:
  - O ditador tamén quita virutas dos tocos usando unha longa lingua, unha serra de elocuencia!
  As nenas mostraron a súa clase. Xibraltar caeu. Os británicos capturados bicou os pés descalzos da nena.
  Alicia comentou con bastante lóxica:
  - O óso máis forte é a lingua, se non é lingua amarrada!
  Angélica estaba totalmente de acordo con isto, agarrando cos seus dedos espidos as pernas dun dos presos polo nariz:
  - ¡Se un político está atado á lingua, entón nas polémicas non recollerá ósos!
  Alicia riu e observou con agresividade, chiscando ollos de zafiro:
  - Un político segue sendo ese froito, nunca madurará para alimentar aos votantes, pero podre dende o momento en que se expón para a súa valoración mediante votación!
  Angélica, mostrando os seus dentes nacarados, comentou:
  - Un político é un froito que, botando o zume da elocuencia, converte aos votantes en verduras!
  E as nenas caeron: unha sola contra a outra.
  Oleg Rybachenko comentou filosóficamente:
  - Unha botella de vodka de medio litro é máis mortal que unha ducia de Hitler, así que imos beber ao feito de que só o alcohol mata aos rusos!
  Despois diso, os membros do Komsomol cantaron a coro;
  Gloriosas nenas do Komsomol,
  Fiel á carta na gran guerra...
  A voz das belezas é sonora,
  Non hai ninguén máis fermoso na terra!
  
  A nosa Patria será fermosa,
  Construiremos un comunismo brillante...
  É perigoso loitar contra os rusos,
  O fascismo malvado é destruído dunha vez!
  
  Loitamos unha vez preto de Moscova,
  Houbo fortes xeadas.
  Hitler estaba aliado con Satanás
  E agora o Führer ten ceros!
  
  María e Lada axúdannos,
  Os adversarios vencen con valentía...
  Non hai mellores belezas ca nós,
  O oso estalou en rabia!
  
  Aínda que a xeada é moi feroz,
  Os membros do Komsomol corren descalzos...
  Moitas veces é unha mágoa atoparse con Xudas,
  ¡Démoslles un puñetazo na cara!
  
  Para as nenas, unha que chama a loitar,
  Atrévete a mostrar unha feroz batalla...
  Un membro do Komsomol que non ten alma de bufón,
  O exame de estatísticas é simplemente un cinco!
  
  mostrará a gran rapaza da clase
  A gloria confirmarase cunha espada de aceiro...
  Somos aínda máis xeniais que os demos negros,
  Imos esnaquizar os moiahidíns!
  
  Non lle deas piedade ao Führer
  Nenas na gloria eterna para sempre...
  Haberá unha estrela para nós, cre nunha recompensa,
  E un gran soño feito realidade!
  
  Nunca nos axeonllaremos
  Non dobres aos cabaleiros en catividade...
  O noso mestre é o sabio Lenin,
  Xulgamos por suposto pola mente!
  
  Non hai patria - a patria é máis cara,
  O comunismo sacude a terra...
  Bofetaron ao Führer na cara,
  Teño un fascismo malvado de maza!
  
  Sabemos loitar con moita valentía,
  Poderemos superar todos os obstáculos por asalto...
  Leva unha moza RPG nunha carteira,
  Apuntei o meu número no meu caderno!
  
  Preto de Moscova, os nazis foron dados firmemente,
  Os seus tanques arderon coma unha vela...
  E fuxiron do noso,
  A rapaza de Komsomol corta o ombreiro!
  
  Non damos piedade a Hitler,
  A máquina automática da rapaza garabatea...
  Todo o mundo foxe perdendo os cabróns,
  A firmeza do espírito ruso é un monolito!
  
  Temos mísiles letais,
  Un avión despega sobre as estrelas...
  Cántanse feitos heroicos,
  Precipitouse coma unha aguia en voo!
  
  Estamos encantadas con mozas Komsomol,
  Todos os malvados naceron para correr...
  Os dedos dos nosos pés descalzos,
  Para lanzar granadas ben apuntadas!
  
  Que crer fascista terás
  Vai arder coma unha araña...
  Os demos atormentarán no inframundo,
  Quen serviu a Adolf - Satanás!
  Os réptiles reciben o mal nos cornos,
  A metralleta da nena está garabateando...
  Créanos, estamos xenerosamente contentos cos hóspedes,
  E temos unha espada e un escudo fiables!
  
  A nena volveu o muíño
  Os moiahidíns cortan con habilidade...
  Tan grande estaba dirixido ao fociño,
  Pero ela arrasou co seu lume!
  
  Non hai un exército máis forte en Rusia
  Que das nenas descalzas e en calzóns...
  Non leves un hipócrita, eres unha tontería,
  Fuxirás deles nos arbustos!
  
  A luz branca brilla coma un raio,
  E unha estrela brillante brilla...
  A capital resistiu á horda,
  A nosa Moscova dada por Deus!
  
  Stalingrado e esta é unha fazaña gloriosa,
  Todo guerreiro ruso é un xigante...
  Preparemos un cadaleito para os nazis,
  Despois de todo, o Señor é sempre un connosco!
  
  O poder infinito do universo
  Florecemos na fe do paraíso...
  O noso negocio é traballo e creación,
  Aprobamos exames para cinco!
  
  Eloxios Lada e María,
  Son santas, nais dos deuses...
  Non hai ningunha barreira para os membros do Komsomol agora,
  Polo ben dos nosos avós e pais!
  
  Construiremos un paraíso no planeta en breve,
  Non haberá dor nin inimizade nel...
  Despois de todo, o cabaleiro da sentenza é digno,
  Reflicte o ataque da horda malvada!
  
  Teme e arrepiéntete, inimigo do Señor,
  Serás lanzado directo ao inferno...
  O que adoraba o inframundo
  Estará para sempre en chamas!
  
  Honrado Adolf e por iso en agonía,
  Doe moito retorcerse no inferno...
  Haberá ciencia para os malvados,
  Preferiches a Hitler a Cristo!
  
  E para o xenio do Komsomol Stalin,
  Este é o ideal universal...
  Os seus nervios aínda se fixeron máis fortes,
  Soñei con tanta grandeza!
  
  En breve a era do comunismo
  O poder da ciencia resucitará aos mortos...
  As hordas do revanchismo non chegarán,
  O corno de bronce da vitoria está a berrar!
  Os membros do Komsomol remataron de cantar, e Oleg Rybachenko tamén decidiu cantar por si mesmo, como un home eternamente novo.
  Nas naves estelares despegou o neno,
  Quere competir co inimigo na batalla...
  Aínda que o caos reina no universo,
  Pero un poderoso blaster escondido nunha carteira!
  
  Guerreiro gran loitador ruso,
  Pode mover espadas mentres xoga...
  Aínda que parece un mozo perfecto,
  O poder está a ferver maio cálido!
  
  Quere loitar como un campión
  Moitos malvados do planeta encheranse...
  Aínda que un millón de hordas atacan,
  Pero o comandante encomiarache coa vitoria!
  
  Un neno cun traxe espacial é un mozo elegante,
  A espada do hiperplasma cortará en gavillas...
  Moitas veces corría descalzo pola neve,
  ¡Para non pisar a Rusia con botas!
  
  A verdadeira verdade nos nosos corazóns
  Levantamos a cabeza con orgullo...
  O espírito que antes estaba nos pais brancos,
  Coñeceremos as papillas!
  
  O poder da Patria é tan grande
  Que a Wehrmacht non se atreve a facerlle fronte,
  Rusia, glorificando o coñecemento durante séculos,
  E non leves tonterías!
  
  Sirvamos a Deus fielmente
  En calquera negocio, construímos creación...
  Non lamenten os rapaces polas nenas,
  A nosa conciencia será fermosa!
  
  Non, vou tambalear na batalla, un loitador,
  Aínda que me converta nun pioneiro...
  Xesús é o meu irmán e pai maior,
  ¡Derrama a súa graza cunha choiva abundante!
  
  Rusia dáme un ramo de paraíso,
  As pedras do ceo brillan coma un diamante...
  A fazaña dun soldado cántase en poemas,
  Teremos un lugar xeneroso no paraíso!
  
  Non, seremos tontamente traviesos,
  Facemos o mundo fresco e fermoso...
  O malvado cazador converteuse nun xogo,
  É moi perigoso discutir connosco!
  
  As nosas nenas son moi boas
  Os dentes brillan coma perlas...
  Bailaremos con eles de corazón,
  O raio golpea o ouro do ceo!
  
  Temos un exército poderoso
  Construímos barcos con canóns incluso...
  Gloria a Rusia verdadeira honra,
  Cociñeremos moita papilla graxa!
  
  En xeral, o neno é un soldado valente,
  E derrotará aos adversarios xogando...
  O neno apuntou a vista á metralleta,
  O planeta converterase en Edén e paraíso!
  
  Agora que Europa foi conquistada, debemos chegar a América e aterrar en Gran Bretaña.
  Pero Inglaterra e Estados Unidos teñen unha flota poderosa. E a URSS no mar é moito máis débil, e non é tan fácil capturar Gran Bretaña.
  Hai unha guerra submarina. Aquí a URSS está intentando usar submarinos alemáns. Por suposto, o propio non é suficiente para gañar.
  Pero os alemáns conseguiron afundir a maioría dos seus submarinos.
  As tripulacións están preparadas con urxencia para os superviventes.
  A guerra prolongouse un pouco, e unha segunda serie aínda máis dramática de batallas está por diante.
  . CAPÍTULO #2
  De novo Oleg Rybachenko Deuses rusos volveron á misión da Terceira Guerra Mundial.
  Chegou o ano 1946... A batalla trasladouse ao mar e ao aire. Mentres Gran Bretaña aguante.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova pelexan en África. Buscan liberar as colonias.
  Un neno que parece doce anos, xunto cunha nena, tamén da mesma idade, corre pola selva.
  Desnudo, redondo, tacóns das pernas dos nenos flash. Os rapaces están preparados para loitar e teñen ganas de loitar.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova traballan na inmortalidade realizando misións nas frontes da Terceira Guerra Mundial. E están felices de loitar.
  Aquí hai nenos inmortais tropezados coa base dos británicos. E furiosos atacan a todo un rexemento de opoñentes.
  Oleg Rybachenko lanza unha granada cos seus dedos espidos e di:
  - A un neno co talón espido lle saca os dentes a un inimigo, un adulto que foi calzado pola política segue sendo un can desdentado que ouvea á lúa!
  A nena terminadora Margarita Korshunova tamén lanzará un agasallo asasino da morte cos seus dedos descalzos e chirrido:
  - A gran gloria chega a un soldado non facilmente, pero é intelixente, pero un político de cando en vez atópase con ruidosos escándalos de notoriedade.
  Os nenos cunha forza fenomenal esmagaron aos británicos e mostraron a súa clase alta.
  E outros rapaces tamén loitaron con moita presión en África.
  Dimka e Danka, xunto con outros mozos do batallón junior do Exército Vermello, voaron a África. O transporte de seis motores soviético podía levar ata douscentos paracaidistas armados. Pero había un batallón enteiro de trescentos loitadores da variedade máis nova dos Eaglets de Stalin. Trescentos rapaces duns doce anos, que parecían aínda bastante sopados, pero en realidade eran rapaces especialmente seleccionados que xa recibiran un adestramento militar non débil.
  Stalin quería que participasen na guerra o maior número posible de adolescentes. En África, as principais forzas británicas xa foron derrotadas, aínda que aínda hai fortes guarnicións en Sudán. É certo que as tropas coloniais non son totalmente fiables e, de feito, as unidades británicas .... Non están tan ben armadas, especialmente con tanques, intentan transferir equipos por toda a metrópole. Polo tanto, o risco de grandes perdas nos rapaces é mínimo. Suponse que está ao nivel dos exercicios tácticos convencionais, e a xeración máis nova gañará experiencia na guerra.
  Dmitry e Danka coñecen ben o alemán (o presunto inimigo), ademais de inglés, español e francés. A súa escola tamén é de elite e os nenos soviéticos, en teoría, deberían ser os máis intelixentes.
  O neno soviético, aparentemente de entre os líderes, alto e musculoso Maxim Tankov estreitou a man e dixo honestamente:
  - Non esperábamos que os bielorrusos puidesen ser tan fortes e intelixentes. Por exemplo, cuspide o noso camiño, como os rusos de primeira! E o alemán é aínda mellor!
  Dimka comentou modestamente:
  - E o que é tan sorprendente. Quizais teñamos que loitar, pero se entras en recoñecemento e non coñeces a lingua alemá, canta información recollerás?
  Máximo aceptou.
  - É verdade! Pero, en xeral, aos alemáns ensinábanselles que sodes subhumanos rusos. Eslavos, supostamente esta é unha etapa de transición entre un mono e un home. É dicir, en termos de desenvolvemento da intelixencia, o ruso é un pouco máis alto que unha mascota. Que idiotas eran os nazis!
  Danka apretou os puños con rabia:
  - Si, podo incorporar esas palabras.
  Maksimka respondeu:
  - Só a elección das armas depende de min. Con luvas postas, es o campión do Medio Mundo, pero que tal unha loita nunchaku?
  Danka quedou sorprendida:
  - E que é?
  O neno da elite soviética quería responder, pero Dimka estaba por diante del:
  - Esta é unha ferramenta agrícola, que en China elimina gavillas. Os mongoles tártaros prohibiron aos chineses levar armas, polo que converteron este dispositivo exteriormente inofensivo nun club mortal. Desenvolveuse todo un sistema de combate en nunchucks. Logo foi adoptado polos xaponeses a finais do século XIX. Probablemente, pasou deles ás tropas da URSS.
  Maxim respondeu:
  - Certamente non desa maneira. O gran Stalin convidou hai dez anos a varios gurús de China, ordenando que a escola de combate corpo a corpo da Unión Soviética fose a máis avanzada do mundo. Non se debe pensar que os soviéticos, sendo a nación máis alta, non queremos aprender nada doutros pobos. A nosa escola militar soviética require a máxima consideración do factor humano.
  Danka asentiu.
  - E bielorruso tamén. Stalin dixo: a tecnoloxía durante o período de reconstrución decide todo! E despois, no segundo plan quinquenal, desenvolveu a idea: os cadros deciden todo!
  Dimka dixo o contrario:
  - Debo dicir que non todo está ben co factor humano. Por exemplo, o nivel de formación técnica dos soldados está atrasado. Pero en xeral.
  Max suxeriu:
  - Gustaríache xogar a Stalin-Khash?
  Os nenos soviéticos quedaron sorprendidos:
  - E que é?
  Maksim chiscou o ollo.
  - O último invento do Gran Stalin. Como ao xadrez, ao que non se xogan dous, senón catro, dous en dous. Pero nun taboleiro de catrocentas celas. Ten tanques, e canóns autopropulsados e acoirazados. En total, cada cifra ten corenta, e un total de cento sesenta. Algúns móvense como o xadrez, outros non. Ademais dalgunhas outras innovacións... Por exemplo, un tanque e un acoirazado só poden ser derrubados por tanques, canóns autopropulsados e Links e infantes xuntos ou, se chegan a unha determinada liña, reforzan as súas armas. En xeral, o xogo é moi difícil, non se parece para nada ao xadrez.
  - Amósalle. - preguntou Danka.
  Maksimka sacou unha táboa plegable da mochila. Era articulado e bastante compacto. As figuras están magnetizadas. Corenta idénticos cada un. O taboleiro en si é bastante conservador, un rectángulo. As regras son interesantes, en particular, case todas as pezas non golpean como se moven, excepto os tanques. Ambos poden bater e camiñar cunha captura.
  Como era de esperar, a peza máis forte é o acoirazado, a máis débil é o infantería lixeira. Aquí había canóns autopropulsados, e a quen lle interesaban os avións, e un a un, pero, por outra banda, un avión de ataque, un caza, un bombardeiro e un hidroavión. Ademais dos acoirazados, tamén hai destrutores. A infantería tamén é diferente, mecanizada, sinxela e de cabalería. É dicir, non é doado entender as regras. Dimka observou inmediatamente:
  - Non, este xogo de xadrez non pode ser vencido en popularidade. O nivel de dificultade está por riba!
  Maksim aceptou:
  - Si, non vai ser doado elaborar unha estratexia aquí. E non podes escribir libros intelixentes. Pero isto é precisamente para os arios vermellos!
  Danka aceptou.
  - Si, para os arios da Rusia Branca! Xoguemos!
  Dima advertiu:
  - Haberá pouco pracer!
  Maksimka convidou a outro rapaz e, formando unha parella, comezou a xogar contra os rapaces. Neste caso, escollín marrón. Dimka e Danka son vermellas naturalmente!
  O partido non foi realmente emocionante ao principio, pero despois os rapaces implicáronse. Dimka, como un estratega nato, asumiu a iniciativa e comezou a empurrar aos inimigos dos flancos. No xogo do Führer, en xeral, non había rei, e o cuartel xeral podía ser desprazado sen perder unha quenda.
  Pero os rapaces non tiñan permiso para xogar. Soou unha alarma...
  - Ataque aéreo!
  Os rapaces correron inmediatamente ata as portas. Aínda que as fiestras eran estreitas, non se podía ver moi ben a través delas, e ata había un esmagamento.
  Os avións de aterraxe voaban nunha columna, e por suposto con escolta de cazas ben armados.
  Non había máis dunha ducia de ingleses. Os Spitfires, ao ver que os rusos abrían máis fogo de metralladoras, tentando golpear dende longa distancia. Pero eles mesmos conseguiron a resposta. Tres avións da Royal Air Force comezaron a fumar, e o resto fuxiu.
  Os rapaces asubiaron en voz alta, pero ninguén xurou obscenidades: disciplina. Pero pisaron coas botas e soltaron unha serie de bromas salgadas.
  Por suposto, o transporte non pode perseguir aos loitadores, a diferenza de velocidades é dunha orde de magnitude, polo que os rapaces tiveron que calmarse e volver aos seus negocios. Algúns incluso comezaron a facer flexións dende o chan, outros a facer prensa.
  Non obstante, Dimka estaba tan inspirado que cantou:
  Querido camarada Stalin,
  Vostede é un xigante - un xenio poderoso!
  E dotado de poder terrenal,
  Fóra dos remuíños de malvados fantasmas!
  
  Estamos construíndo un mundo novo e brillante;
  En que - o principal proletario!
  Saiba que conquistaremos os ceos
  Tocamos un himno ao ruxido das arias!
  
  Aquí marchamos á guerra:
  A camiñada leva á liberación!
  Polo noso fermoso país
  Polo agasallo ilimitado dos logros!
  
  A forza non está nos tanques, nin nas armaduras,
  Está nun home libre!
  Non hai espírito no escravo vil,
  Quen está en escravitude para sempre!
  Pero o escravo é só o campamento da túa alma;
  Sempre hai forzas para botar o xugo!
  Rompe a cadea dos verdugos,
  Non fai falta durmir coma se fose negro nun carro!
  
  Cando observas a dignidade;
  Obrigarás a todos a contar contigo!
  Despois de todo, es un home, non un piollo,
  Un soldado non é un bufón con cara de bufón!
  
  Chegará, sei luz pura,
  Onde non importa, e todo é precioso!
  Onde está a resposta a calquera pregunta,
  Onde ninguén está ateigado en ningures!
  
  Traballa duro para iso
  Hai que estudar e traballar!
  Imaxina a vida así
  A súa primeira preocupación!
  Dimka rematou de cantar e escoitou os aplausos, e o voo continuou...
  Natasha Sokolovskaya e outras mozas continuaron loitando no ceo.
  Natasha presionou os dedos espidos dos pés sobre os botóns da palanca de mando, derrubou un avión inglés e arrolou:
  - Un soldado é un guerreiro da luz, sen importar a idea pola que loite, un político é unha abominación da escuridade, independentemente da bandeira que estea baixo!
  Anastasia Vedmakova tamén lanzou un rebote fenomenal cara ao lado, derrumbando ao seu opoñente, piando:
  - Non importa de que bandeira estea o soldado, o principal é que a coraxe arde no seu corazón, e a cor da cor non importa, estará covarde no fígado do votante!
  Akulina Orlova continuou loitando, lanzando o seu avión dun lado a outro. Deu a volta a un gran coche.
  E entón ela derrubou ao inimigo e berrou:
  - Un soldado baixo unha mala bandeira merece máis respecto que un político baixo as consignas correctas, pero independentemente do bazar, poñendo un porco!
  Mirabela Magnetic, coa axuda dos seus dedos espidos, dirixiu o seu avión entre as correntes de lume e emitiu:
  - O comunismo é un paraíso que a xente incluso constrúe na terra con mans callosas, pero os políticos porcos converten o planeta nun inferno, destruíndo o bo con longas linguas!
  As nenas loitaron con moita paixón. E actuaron moi ben.
  Oleg Rybachenko volveu loitar cos británicos e estadounidenses, e cortando aos inimigos cantou:
  - Un soldado pola Patria sempre é unha montaña, un político só frea un empedrado, o seu loitador é un porco ¡Xura, para non cagar moito!
  Margarita Korshunova golpeou os soldados aliados coas súas espadas, pasando por un matadoiro e chirriu:
  - ¡Unha muller pode ser en silencio un bo soldado, e un político, aínda que teña pantalóns, é unha muller vil e faladora!
  O batallón, formado polos combatentes Aguila Vermella, trescentos nenos de doce anos, foi reconstruído no lugar e trasladado máis ao sur. Nun primeiro momento, os rapaces foron conducidos un par de quilómetros en coches, pero despois, ao parecer, a dirección cambiou de opinión e decidiu organizar unha carreira de supervivencia para os rapaces.
  Os rapaces víronse obrigados a espirse, quedando cuns pantalóns curtos militares, e así case espidos e descalzos con carteiras ao ombreiro, para correr cara ao sur.
  Por suposto, permitíronlles untarse cun novo protector solar bastante eficaz, e o percorrido non transcorría polo deserto, senón por herbas máis suaves e non tan ardentes, xa que corría ao longo do río Nilo, e ao redor dun fonte, a herba e as árbores creceron, pero aínda así a proba foi a máis dura. Pois tiven que fuxir, nas condicións da salvaxe calor africana de setembro, e mesmo cunha metralleta, así como mochilas con provisiones.
  Por suposto, había rapaces no batallón, que representaban a cor da nación soviética e tiñan unha formación física decente, pero aínda así.
  Os mozos guerreiros foron construídos e o seu comandante, o mesmo idiota que eles, aínda que bastante altos, cos músculos de Apolo, ordenou:
  - Ben, irmán! Sei que será difícil para ti, pero a débeda é débeda! Necesitamos percorrer cincuenta quilómetros á noite! Iso é unha orde.
  Dima comentou:
  - Hmm si! A palabra deste comando soa como un feitizo! Non se pode ignorar.
  Danny comentou:
  - Estou disposto a apostar que non o faremos!
  Maxim Tankovy opúxose:
  - Estamos obrigados a cumprir, pois somos arios vermellos! E tamén sodes bielorrusos, arios se anotades no mellor batallón "Aguiluta vermella".
  Unha mochila ás costas, xunto con munición, auga e soldadura, pesa dezaoito quilos, máis unha metralleta de tres quilos. Vinte e un quilogramos, é difícil para un adulto se camiña durante moito tempo e despois corre, e mesmo baixo o sol abrasador.
  Dimka fregou o seu pé espido e infantil na herba. Os rapaces estaban entusiasmados con desfacerse dos zapatos, usar botas de coiro (o coiro é realmente artificial, pero aínda non un tipo de kirzach), é difícil correr aquí. Os Keds ou os tenis serían mellores, pero nas condicións da Rusia soviética en guerra isto é un luxo e decidiron non estropear aos rapaces.
  Soou unha orde e os soldados do Aguilucho Vermello correron a correr, mentres trataban de manter unha aparencia de formación.
  Un vento fresco sopraba dende o Nilo, soprando agradablemente os torsos espidos e musculosos dos rapaces. Lembraban un pouco aos titáns adolescentes preparados para asaltar o ceo. Correron respirando medidamente, case de pé a pé. Por diante estaban os máis altos e, por suposto, o alto Danka, aínda que seis rapaces, incluído o comandante, eran máis altos ca el. Dimka, que só estaba lixeiramente por riba do estándar, o seu fillo de once anos tivo que correr, case ao final. É certo que isto tiña vantaxe, menos posibilidades de esmagar os talóns ou de conseguir un pateador cun pé. El é o máis novo aquí, pero certamente non o máis débil nin aínda máis estúpido.
  A carga é palpable, pero aínda así é aceptable, e todos teñen experiencia en trotar cunha carga. Aínda con moito peso, cando levaban, por exemplo, un compañeiro ao ombreiro.
  Baixo os pés descalzos dos calvos, de cando en vez córganse en ramas de palmeiras rotas ou conos, ás veces hai plantas espiñentas que os rapaces tentan arremeter. A herba quéntase, moitas veces seca, pero certamente non arde como a area do deserto. En xeral, aínda se pode vivir, só sae o Sol e intensifica a calor.
  Tall Maxim, aproximadamente da mesma altura que Danka, e corren ombreiro con ombreiro. Un neno ruso pregúntalle a un neno soviético:
  - Pois agora estás en guerra! Por suposto, aínda non cheirei a pólvora, pero temos todo por diante. Experimentas algún tipo de emoción?
  Danka respondeu sinceramente:
  - Aínda non! - E engadiu. - Sinceramente, non!
  Maksimka bufou despectivamente:
  - Fago! Serei sincero, si! Ben, que os rapaces da miña idade poden ir legalmente á guerra. Pelexar, disparar, matar, explotar, capturar. Despois de todo, isto é romance. Despois de todo, ti e Dimka tamén querías sentirte como guerreiros vivos, para fuxir da rutina!
  Danka respondeu:
  A nosa vida non é rutina. En xeral, ser un pioneiro, mesmo un líder e un deportista, é moi interesante.
  Entón, por que te rexistrastes connosco? Tes medo de ser asasinado ou mutilado? -bromeou Maksimka con sarcasmo.
  Danka fixo un puchero:
  - Por iso apuntei para demostrar que os bielorrusos non poden loitar peor que os rusos. E entón o mundo enteiro escribe e fala das túas vitorias...
  Hans riu.
  - Pois si! Sobre as nosas vitorias, gloria en todo o universo. E vostedes bielorrusos dificilmente poden empurrar o pequeno exército alemán nos pantanos con métodos partidistas. Non tes nada de que presumir!
  Danka respondeu:
  - Tamén temos a Khalkhin Gol!
  Maksimka bufou despectivamente:
  - Escaramuza menor onde en Asia. E os nosos rapaces xa tomaron Europa, e case toda África e Asia. E capturaremos América, é hora de cuspirmos!
  Os ollos de Danka brillaron con rabia:
  - Os políticos teñen linguas longas e ambicións sen dimensión, pero para apoderarse da Terra, as mans son curtas, e a mente é aínda menos!
  Maksim riu.
  - E como o obrigamos a asinar o Tratado de Brest-Litovsk? Dechesnos terra, conta ata o Dnieper, tendo o triplo de baionetas e sables. Que se pode dicir sobre o bielorruso como soldado neste caso?
  O neno bateu o pé descalzo e berrou en rima:
  -Non presumes da tecnoloxía do aceiro, se o teu espírito é como a marmelada, ¡daquela os salvaxes regaláronlle a un covarde un garrote con porra, tanto no ceo como na terra!
  Danka quería golpear a Maxim no fociño e, coñecendo a súa forza como campión da "metade do mundo", seguramente tería noqueado ao arrogante neno soviético, pero... non quería romper a liña e organizar un loitar. Si, e non é bo usar os puños durante a polémica. Excepto neste caso, o máis probable é que sexa arrestado e non terá tempo para demostrar que os bielorrusos non loitan peor que os rusos. Polo tanto, Danka obxectou con calma:
  - Os bielorrusos gañamos con Segismundo II, e ata tomamos Moscova. E cando Napoleón o Grande nos mandou, a metade do seu exército eran bielorrusos e polacos, e na Primeira Guerra Mundial houbo un avance Brusilovsky. E levamos a cabo os bielorrusos. E os alemáns tampouco tomaron París, porque as nosas tropas de Bielorrusia case capturaron Koenigsberg.
  Maksimka respondeu:
  - ¡Pero de todas formas, nas últimas batallas cos alemáns, fuches derrotado!
  Danka obxectou con bastante razón:
  - Baixo o tsar, tiñamos unha industria atrasada, sobre todo no ámbito militar-técnico. E agora, desenvolvemos unha industria seria. Por exemplo, viches o tanque KV-2. Está equipado cun obús de 152 mm. Teñen os americanos algo así?
  Maksim riu.
  - Os franceses dos tanques S-2 tamén tiñan obuses aínda máis grandes que o calibre de 155 milímetros, pero os alemáns non impediron que os Frogs derrotasen as piscinas, tendo un equipo máis débil que agora. A principal forza do Exército Vermello é a superioridade do factor humano!
  Danny arruinou a cara.
  -¿E por que cres que tes vantaxe sobre nós no factor humano, se te convertes no campión de "medio mundo"? E derrotar ao mellor dos teus mozos?
  Maksimka afirmou razoablemente:
  - As excepcións white rus ás veces só confirman as regras. De feito, case sempre! Agora, se non tomamos os fenómenos individuais, senón o nivel de adestramento militar no seu conxunto, entón aquí ...
  Danka enfadouse:
  - Non sabes que nivel de adestramento de combate temos e como se realizan os exercicios no exército soviético en Bielorrusia. Así que non hai que especular!
  Maksimka comentou loxicamente:
  - En España houbo unha competencia entre a escola militar soviética de Bielorrusia, a doutrina e a soviética de Rusia. Probamos o noso equipo e armas. O resultado é a vitoria da nosa escola militar, e da arte estratéxica, e a consolidación do réxime comunista segundo Stalin. Así que xa pelexamos cos vosos e gañamos!
  Danka comentou tristemente:
  - Ti tiñas moitas máis tropas ca nós! Acabas de levar a cantidade!
  - Non diría iso. - Maksimka baixou a cabeza clara cun corte de pelo curto e calou, comezaron a aparecer os primeiros sinais de cansazo e fíxose difícil falar.
  O peor é, por suposto, a calor. O sol foi inexorablemente ao cénit. Ningún dos rapaces estaba afeito a ela. Bielorrusia e Rusia son países do norte, e no verán raramente superan os trinta graos. E isto é África en setembro, e a brisa deixou de tirar do Nilo.
  As pernas dos rapaces comezaron a pinchar con herba seca, e de súpeto rematou, e todo un quilómetro cubriuse de grava ardendo. Foi moi doloroso, algúns dos rapaces non moi comedidos berraban. A suor pingaba deles e choraba cun asubío sobre a grava quente. Dimka e Danka, e a maioría dos outros rapaces intentaron sorrir e non traizoar a súa angustia. Estaban pensando noutra cousa. Entón, Dimka imaxinaba que os seus pés descalzos estaban lambidos por unha chama sobre o estante, e querían arrebatarlle un importante segredo de estado. E debe aguantar e non demostrar que está ferido ou asustado. Ademais, os rapaces medraron en duras condicións e os seus talóns non estaban tan mimados, aínda que o poeta e a grava negra arderon, pero non tanto como para que a pel áspera se desprendase.
  Axiña sucederon os golpes de calor. Case simultáneamente, varios rapaces sobrecalentados desmaiáronse, e houbo que recollelos nunha padiola lixeira e plegable.
  Dimka sinalou para si mesmo que os alemáns, en xeral, teñen un bo equipamento. É posible que no Exército Vermello atopes un dispositivo para transportar feridos de duraluminio, que ao mesmo tempo se esconde facilmente nunha mochila.
  Pero é máis difícil correr cunha carga adicional nas mans e os teus talóns desnudos arden con máis forza a medida que aumenta a presión. Entón, están nun inferno voluntario-obrigatorio. Dimka mesmo pensou: como reaccionarían os seus compañeiros ante tal proba, todos sobrevivirían.
  Anchas franxas de grava ennegrecida e ardente combináronse con herba seca e apuñalada. Ademais, o comandante levou aos rapaces lonxe do Nilo, ao parecer para evitar entrar nos asentamentos de Exipto.
  De novo, algúns dos rapaces comezaron a esborrallarse, e os rapaces, esgotados ou abraiados pola maza do sol, cubríronse a cabeza cun trapo empapado en auga e deitáronos nunha padiola. Algúns que previamente sufriran un golpe leve levantáronse e seguiron correndo.
  Pero a forza dos mozos foi diminuíndo, e case a metade estaban fóra de servizo.
  Finalmente, o comandante, tamén bastante canso, dixo:
  - ¡Ordeno a todos que descansen! Chegamos ao límite! Cúbrase con parasoles, bebe auga con vinagre e chocolate. Despois deitarase a facer exercicios de respiración!
  Os rapaces exclamaron nun coro débil:
  - Estamos preparados para cumprir calquera pedido!
  A pesar do protector solar, a pel do bebé púxose vermella e magullada. Era incómodo deitarse sobre a herba espinosa e seca, e os rapaces poñían celofán debaixo.
  Dimka e Oleg asentáronse un xunto ao outro na mesma tenda. Os rapaces parecían lixeiramente secos e a pel escurecida. Os pés descalzos ardían e picaban moitísimo, había que levantar as pernas para que o sangue fluyera e fose polo menos un pouco máis fácil.
  Danny comentou:
  - O feito de que a guerra non é mel, sabiamolo, pero non na mesma medida!
  Dimka prometeu tristemente:
  - Aínda son flores. Se ves sangue e miras o teu primeiro cadáver, entenderás que todos estes correndo por unha superficie quente non son nada!
  Danka tirou o estómago e dixo:
  - Nos libros, por suposto, escriben sobre o que se sente cando matas a unha persoa por primeira vez. Incluso unha mala persoa e o teu inimigo, listo para soltar as tripas. Pero aínda así..
  Dima comentou:
  - No libro de Boussenard "Captain Daredevil", tamén había todo un batallón de ventosas que pelexaban cos británicos. Algo nos lembra. Pero aí o problema da psicoloxía, din, o que é matar a unha persoa, só se toca brevemente cando unha bala sega accidentalmente a un mozo baterista. E por iso en xeral hai unha actitude bastante frívola ante a morte. Parece que nin sequera é unha guerra, senón unhas vacacións!
  Danka obxectou loxicamente:
  - Este é un libro para nenos e adolescentes; que están aburridos de ler sobre experiencias psicolóxicas. E o final é tan malo, case todo o batallón de milksops morreu, e a continuación nunca se escribiu!
  Dima comentou:
  - Pero este é un libro tal que lamentas o rápido que rematou. Pero moito máis a miúdo ocorre ao revés, que estás literalmente atormentado intentando superar tal ou cal traballo!
  - Se tes a novela de León Tolstoi "Guerra e paz", entón Olezhek ten razón sen dúbida! Danka aceptou.
  O novo compañeiro obxectou entón:
  - No libro "Guerra e Paz" hai intriga, varias historias e personaxes revelados polo miúdo. Non, ela non está baleira. De ningún xeito aburrido! Aínda que por suposto ao principio está lonxe de ser o máis interesante.
  Danka aceptou.
  - Si, é certo... Moitos escritores pecan cunha trama lenta, cando, antes de que comece a acción máis interesante, consegues descartar un libro aparentemente aburrido.
  Tras permitir que os rapaces agardasen ata o pico do sol, o comandante é o alegre Vladimir Wolverine, un neno moi musculoso duns catorce anos de aparencia. O rostro é fermoso, pero estrito, infantil e adulto ao mesmo tempo. O propio Vladimir aínda é de Krasny Orlyonok, pero o seu principio de mando é que os mozos deben ser dirixidos polos mozos. E o feito de que Wolverine non teña experiencia e aínda sexa un neno non molesta a ninguén. O principal é que é un ario vermello e manda aos arios soviéticos, o que significa que é capaz de facer o imposible coa xente común. E que? Están facendo!
  Volver a correr, esquecerse da dor, do cansazo, dos rapaces que ata teñen vergoña (tal é a crianza!), Para lembrar a mamá, o papá ou pensar en algo tenro. Isto é cando a capacidade de soportar o sufrimento, e a propia proba é unha gran bendición.
  Os mozos guerreiros corren sen pensar na desobediencia, e se algo queren, é unha loita!
  A calor segue sendo moi forte, e de novo os rapaces saen correndo sobre a grava quente e espinosa. E nin sequera ve o final. A dor faise insoportable e moitos dos mozos guerreiros xa non poden conter os xemidos de dor.
  Entón Dimka comezou a cantar unha canción que compuxo sobre a marcha, unha auténtica marcha:
  Queremos acadar a liberdade das persoas:
  Recupera a estrela da noite do ceo!
  Despois, o bo é o obxectivo que as campañas achegan a todos;
  O Señor dixo: "Vei con exército!
  
  Pero a nosa fe é a fe do comunismo,
  O noso camiño é duro, pero pronto chegaremos!
  O capitalista facía un puchero, cheo de cinismo,
  Pero esmagaremos o réptil coa espada!
  
  Construímos un mundo para os futuros descendentes;
  Para facer realidade o soño!
  Para que o carrete soou cunha moeda,
  Loita por Rusia, con coraxe e atrévete!
  
  Coñecemos o negocio, comezamos a fe,
  Deixa que o planeta floreza!
  Para que cada mes sexa como unha flor de maio,
  Para que toda a Terra sexa unha!
  
  Entón non haberá guerras nin malas accións,
  E haberá felicidade e liberdade para todos!
  Si, hai moitas atrocidades infernais no mundo,
  Pero hai avances na resolución de problemas!
  
  No home, a razón é poder;
  Ela é un músculo, pero un músculo intelixente!
  E para que a criatura non nos derrube a todos,
  Necesitamos firmeza, vontade ata o final!
  
  Que facer se as forzas xa non son suficientes;
  Cando o inimigo é forte, número de técnica!
  Onde podemos atopar a expresión do paraíso,
  Cando a cabalería corre!
  
  Si, onde está a pregunta; e na mente e no corazón,
  Onde as decisións son tomadas pola mente!
  Non hai que dar voltas de novo,
  E estade tranquilo, firme coma unha mula!
  
  Alcanzarás o teu obxectivo se perseveras
  Esta é a garantía do noso pobo santo!
  O pobo soviético é moi sabio e orgulloso;
  A el virá o Señor con dons, cren!
  
  Por suposto Deus, non un tío con barba,
  E el é progreso, ciencia, mente, cerebro!
  Servindonos co camiño da Patria,
  Para que unha persoa suba ao poder!
  . CAPÍTULO #3
  Dimka rematou a canción xoguetona, e os rapaces soviéticos aprobaban con asubíos e risas.
  Correr fíxose máis divertido, engadiuse vivacidade... E pronto acabouse a grava e marchou a herba branda, que se converteu nunha delicia para os pés dos nenos queimados, rapaces valentes.
  Danny comentou:
  - Din que unha canción nos axuda a vivir, pero nada se dixo de que tamén alixeira unha carga pesada ás nosas costas!
  Dima respondeu:
  - Mesmo durante a civilización do Antigo Exipto, coñecíase sobre o efecto vivificante da música no corpo humano, e tamén das cancións. Por exemplo, as pequenas escravas e as escravas que aínda non podían traballar eficazmente no campo e nas canteiras víronse obrigadas a cantar para animar ás escravas adultas. Despois de todo, tal ciencia da valioloxía veu de Exipto.
  O comandante Vladimir gritou:
  - Reconstruír para crecer! E non fales!
  Os rapaces guerreiros reorganizáronse á vez, e logo correron en silencio.
  O sol xa entrou no solpor (no norte de África en xullo escurece máis cedo que no carril do medio). A parada xa estaba preto, cando de súpeto chegou un sinal.
  - Deitade todos e disfrazade!
  Como resultou por unha razón. Había un ruído afastado por diante. E os rapaces traballaban activamente con palas zapadoras, botando herba sobre si mesmos. Xa estaba bastante escuro...
  Maksimka comentou:
  - Probablemente, sexa noso! Aínda está demasiado lonxe da primeira liña, porque o Exército Vermello avanzou decentemente.
  Danny comentou:
  "Pero aprender a arte do disfraz nunca está de máis!" Nunha guerra real, isto será útil!
  Maksim aceptou:
  - Si, nunca, pero seguro que é noso!
  Vladimir riu:
  "Unha palabra máis e vouche un tiro no acto!" Todos agardan! E facer granadas.
  Como pronto quedou claro, Maksimka estaba realmente equivocado. Apareceron os tanques británicos. Non obstante, os mozos estaban tranquilos sentados nunha emboscada: e se fosen os seus nos vehículos capturados.
  Aínda que os tanques van cara ao norte. Só hai catro, tres lixeiras e unha de difícil penetración "Matilda" -3. O último tanque é un gran problema, xa que as granadas só poden danar as súas pistas. Os pulmóns, en cambio, pódense golpear con lanzamentos precisos no teito ou na popa. Se Matilda -3 rompe as pistas, entón pode causar perdas aos mozos coas súas dúas metralladoras e un canón.
  Vladimir non quería que os seus amigos morreran xa o segundo, ou mellor, mesmo o terceiro día despois de chegar a África. É certo que as metralladoras poderían desactivar golpes precisos. Pero a pregunta é, de quen son estes tanques? De súpeto, trofeos xa capturados polos alemáns?
  Vladimir ordenou:
  - Private Eaglet Dimka. Sae aos tanques sen armas e unha carteira e descobre quen son!
  Dimka murmurou:
  - Escoita o comandante!
  Medio espido con pantalóns curtos negros, o rapaz estaba moreno de crema protectora, e para ocultar o seu cabelo louro puxo unha especie de turbante dos xornais. Agora parecía un neno árabe común e pobre. É pouco probable que sexa tomado por un inimigo.
  Os depósitos movíanse a ritmo pausado, pasando a unha marcha onde os motores facían menos ruído, o que tamén espertaba sospeitas. Saltando cara a eles, Dimka aceno os brazos vigorosamente e gritou nun inglés quebrado.
  - Hai minas! Hai minas!
  Os tanques pararon, unha cabeza con casco saíu do Matilda e unha voz enfadada en inglés respondeu:
  - Por que arapchonok, queres?
  O neno xerou:
  - ¡Os rusos puxeron minas no camiño! Teña coidado tropas reais!
  Unha segunda cabeza apareceu da correa do ombreiro, escoitei a resposta:
  Que morran eses rusos desagradables! Connosco está o rei Xurxo e o invencible Churchill. Di, onde está o cachorro das minas?
  Dimka correu cara a eles:
  - Vouvos amosar meus señores! Agora comerémolos!
  - ¡Ven sentarte aquí! - Ordenado, a xulgar polas charreteras, un coronel do Real Exército de Tanques Británico!
  O neno subiu á torre, sentindo a agradable frescura da armadura nos seus pés espidos e minúsculos ampollas. Despois botouse cara atrás e comezou a mostrarlles o camiño aos británicos.
  Eran cinco, e na torreta pouco espaciosa do tanque mediano Matilda-3 estaba algo ateigado. Entón Dimka decidiu converterse nun heroe. As súas mans hábiles e adestradas, como as dun carteirista profesional, meteron a man no cinto e sacaron revólveres. Os polgares eliminaron os fusibles á vez.
  Por suposto, era vil, pero a tentación de lograr a "fazaña" foi tan forte que Dmitry disparou un par de veces desde cada revólver, apuntando ao mesmo tempo debaixo do omóplato esquerdo.
  Desde tal distancia, é difícil perderse, e só un tolo, ou o último covarde, pode poñerse un chaleco antibalas mentres está sentado nun tanque. O coronel quedou sorprendido e sentiu o fociño dunha pistola detrás do pescozo. O neno murmurou, no máis puro dialecto de Londres:
  - Se queres vivir, ordena aos outros tres tanques que se renden! Se non, o noso batallón destruíraos xunto coas tripulacións!
  O coronel quedou sorprendido:
  - Quen eres?
  Dimka respondeu con franqueza:
  - A túa última oportunidade de supervivencia! Tres tanques lixeiros serán bombardeados con granadas e serás torturado polo lume. A xente morrerá! Contarei ata tres, ou dás a orde de que se entreguen e saian do coche, ou disparoche na carne da perna e repito a petición dende o principio! Un dous...
  O coronel chorou.
  - De acordo! Simplemente non nos mates!
  Dimka declarou con orgullo:
  - Non matamos prisioneiros rusos! E despois da capitulación de Gran Bretaña, podes servir de novo nas novas Forzas Reais, a Gran Bretaña renovada.
  O coronel deu a orde con voz temblorosa. Os petroleiros saíron obedientemente dos tanques, deixando as armas. Varios dos rapaces alemáns máis grandes, botando a herba de camuflaxe, correron cara a eles, preparándose para recibir o primeiro lote de prisioneiros das súas vidas.
  Oleg Rybachenko tamén loitou coas tropas coloniais, EEUU e Gran Bretaña.
  O neno e a nena loitaron contra o ataque do inimigo.
  Oleg lanzou unha granada mortal cos seus dedos espidos, deu a volta ao coche británico e chirriu:
  - ¡Político, moe tonterías, da que non é fariña para pan, senón fariña sólida, con fideos nas orellas dos votantes!
  Margarita engadiu, mostrando os dentes, e tamén sucumbindo co seu talón espido ao explosivo paquete da morte:
  - Un soldado é un cabaleiro que loita contra un dragón, pero este dragón está realmente na parte traseira e non ten sete cabezas, senón un millón de máscaras e un número innumerable de fociños de porco.
  Os nenos pelexaron ferozmente. Prender lume aos coches que avanzan e lanzar granadas cos dedos descalzos.
  Oleg, disparando, observou:
  - Un soldado, para non converterse nunha galiña desplumada, ten que ser un ganso, un político, para fritir aos votantes nunha churrascada, estará encantado de mear, non de camaradería!
  Margarita, lanzando unha bomba co seu talón espido, chirriou:
  - Os soldados só son rapaces, pero medran de batalla en batalla, os políticos, independentemente da idade, dunha campaña electoral a outra, caen nunha tolemia aínda maior!
  Os nenos co don da inmortalidade loitan como titáns. Pero no ceo aínda hai mozas pelexando.
  Natasha cortoulle o coche aos aliados, esmagouno, usando os seus dedos espidos para vodka, e chirriu:
  - Un soldado pode ser imberbe, pero un guerreiro glorioso, e un político en calquera situación non pode deixar de deixar o rabo!
  Anastasia tamén deu unha patada, derrubou un coche inglés e arrulou con agresividade:
  - O neno soña con converterse nun guerreiro aguia, pero non está claro de onde veñen os políticos-porcos tan sucios que dá noxo soñar con eles!
  Akulina observou con agresividade, premendo os botóns cos seus dedos descalzos e arrullando:
  - ¡Un neno loitador nato prefire correr descalzo pola neve que deixarse calzar pola política e converterse nunha bota de fieltro!
  Mirabela comentou con agresividade, golpeando os seus talóns espidos nos pedais e arrullando:
  - Unha muller espida non é unha galiña arrincada, quitará os pantalóns de calquera home e converterá ata un gobernante arrogante nun rei espido!
  As rapazas pelexan con moita ilusión e mostran unha clase sobresaliente.
  E os rapaces de batallóns enteiros amosan cada vez máis habilidade e fortaleza;
  Despois de capturar os tanques e os británicos, os rapaces entregáronos ao asentamento máis próximo, despois de que se lles ordenou moverse máis ao sur ata a antiga cidade exipcia de Mehu.
  Os rapaces ían de novo descalzos, e en pantalóns curtos deportivos, con carga, corrían polo delta, onde moitas veces a herba branda alternaba con chan rochoso.
  Ao día seguinte despois da carreira anterior, os músculos dos mozos loitadores do Aguilucho Vermello da URSS sufriron unha forte dor. Sobre todo os becerros, que, como ríos, estaban cubertos de veas que saíran, as costas e as plantas brutalmente queimadas e rasgadas dos pés espidos e infantís.
  Moitos dos rapaces sentíronse moi mal, e ao principio o batallón non puido coller un ritmo acelerado. O comandante Vladimir Wolverine, tamén, por certo, o mesmo que todos os demais, descalzo e exhausto, berrou, ameazou con disparar, pero non puido azoutar aos mozos. Certo que, con todo, disparou, cortando de bala un mechón de cabelo louro a un dos rapaces máis demacrados. Despois diso, a carreira foi un pouco máis enérxica.
  A dor era infernal, as plantas espidas estaban quentes, pero despois duns quilómetros fíxose máis fácil, abriuse un segundo vento e os músculos empapados en ácido láctico quentáronse e xa non doían tanto.
  Dimka e Danka tamén sufriron, aínda que, quizais, menos que os outros rapaces, porque o seu adestramento baixo a guía dun gurú foi aínda máis doloroso. E, en xeral, os mozos eslavos caracterízanse pola resistencia xenética. Porén, os arios tamén.
  Os rapaces evitaron os asentamentos de todos os xeitos posibles durante a carreira. E cando a calor se fixo insoportable, deitáronse baixo os toldos do sol.
  Dimka, que se sentou con Danka, comentou:
  - Si, hai rapaces fortes! En xeral, se se trata dunha guerra entre bielorrusos e rusos, pasaremos un momento difícil! Moi axustado!
  Danka respondeu:
  - Preparan moi ben aos mozos, pero estas non son a maioría das unidades. Ademais, aínda somos máis que arios vermellos.
  Dima comentou:
  - Só en Europa hai uns cen millóns de rusos, pero tamén hai tropas dos aliados da Rusia soviética. Ademais, tamén poden usar millóns de rexementos árabes e negros contra nós. As forzas son desiguais, sobre todo se os comunistas finalmente botan raíces en África e Asia.
  Danka fixo unha mueca.
  - E cal é a conclusión?
  Dima suspirou.
  - Se eu fose o Steel Eagle, atacaría primeiro.
  Entón outros rapaces alemáns entrou na conversa, e eu tiven que calar. A continuación, a orde de facer exercicios de respiración. Despois, cando o sol amainou, volveu correr polo terreo non máis cariñoso. E levaron a parte do león da noite.
  O soño era pesado, os músculos estaban demasiado dolorosamente apretados pola dor e os pés dos mozos ardeban a lume lento. O día seguinte, polo cansazo acumulado, foi o máis complicado. Incluso Vladimir entendeu isto e permitiu que o seu equipo avanzase a un ritmo rápido.
  Os mozos, con todo, intentaron aguantar, pero tres rapaces aínda caeron. O ritmo baixou, e os mozos finalmente deron un paso. Entón Dimka decidiu animalos cunha canción:
  O corno pioneiro soou sobre a Patria,
  Nela hai unha chamada a avanzar cara a realizacións: a mocidade!
  A nosa fe é a fe do comunismo,
  E non tomarás o vil inimigo por medo!
  
  Pioneiros loitaremos
  Por Rusia e liberdade coma as aguias!
  O avión - a á brilla con pintura brillante,
  Os nosos pilotos son fillos soviéticos!
  
  A gravata é vermella, a cor do sangue derramado;
  O mundo é cruel, está gobernado polo diñeiro e a guerra!
  Queremos darlle un grolo a todos, libre albedrío,
  Para que a escuridade da horda se volva ao inframundo!
  
  Pioneiro, es aínda un irmán máis novo dos comunistas,
  Queres construír un mundo no que a felicidade sexa para todos!
  Para que a cor celestial dea froitos na vida,
  Para evitar sufrimentos e problemas!
  
  No camiño, con todo, guerras e crueldade,
  Tensión e ás veces duro!
  A metralleta é pesada e reduce o cóbado,
  E a palma é callosa, un gran remo!
  
  Pero non coñecemos esa palabra - debilidade,
  Non temos tal palabra, non quero!
  A vellez non chegará aos soldados soviéticos,
  Voei ao espazo nun foguete!
  
  Dános forza e inmortalidade;
  Só ciencia, luz sen límites!
  E os que caeron levantaranse, cre
  Moita sorte e o éxito chegará a nós!
  A canción animou aos mozos loitadores, e cambiaron a unha carreira rápida.
  Porén, cando o sol chegou ao seu pico, tiven que descansar de novo. Despois diso, fíxose insoportable e os rapaces deron un paso. A estrada era insoportable e as súas pernas derrubadas sangraban, e a agonía era case insoportable.
  No camiño, afortunadamente, atopeime cun río que desembocaba no Nilo, e alí saltaban os rapaces. Querían aliviar o seu sufrimento. Entón resultou moi difícil expulsar aos rapaces da auga. Vladimir tivo que dar unha explosión dunha metralleta sobre as cabezas.
  O camiño máis adiante foi como un período de transición da economía baixo a burocracia: doloroso e sen présa.
  Chegaron á cidade pasada a media noite, sen apenas mover as pernas. Leváronos ao cuartel e os rapaces, amontoados sobre liteiras de madeira, sen sequera tentar cear.
  Os soños eran pesados, cheos de horrores, pero non recordaba nada... Dmitry espertou un par de veces e botou as mans aos rapaces que estaban deitados. Estaba ateando, as reixas das fiestras estaban pechadas e parecía unha típica colonia xuvenil do sur.
  Pero pola mañá os rapaces agardaban boas novas: o propio Mariscal, o señor Rokossovsky, entregaríalles premios. Despois de que a agrupación de tropas alemás fose dividida, as tropas de Alemaña e Italia, que supostamente atacarían Sudán desde Exipto e máis ao sur, foron designadas para comandar o experimentado gran Rokossovsky. Este mariscal de batalla gozaba da total confianza do antigo Stalin, polo que foi asignado ao mando do grupo do exército soviético máis poderoso "Centro", que en particular debía tomar París.
  Dado que non había un uniforme axeitado para os mozos loitadores do Aguilucho Vermello, aliñaronse medio espidos, case negros por crema protectora e bronceado africano fresco. Os rapaces secáronse un pouco nos últimos días e comezaron a parecer escravos árabes das canteiras, só miradas orgullosas.
  A entrega de premios foi casual, sen ningún tipo de pompa e cerimonia.
  O propio Konstantin Rokossovsky era alto, delgado, cunha cara xuvenil, pero xa moi gastada. Un típico comandante polaco, cunha mirada severa. Simplemente anunciou:
  - Pola valentía mostrada polo batallón durante a marcha forzada e a captura dos británicos, outorgalle ao batallón o Red Eaglet da URSS, cunha cinta especial cunha aguia de bronce ao estandarte da unidade. O comandante, pola súa banda, recibe a medalla de bronce "¡Dilixencia e Coraxe!".
  Os mozos bateron as mans, e o mariscal de batalla continuou:
  - O soldado Dmitry Rocketny, polo seu enxeño, heroísmo e enxeño, grazas aos cales capturou ao coronel das tropas reais, recibe a Orde da Gloria de segunda clase. Así, con só once anos, o noso convidado de Bielorrusia converteuse no destinatario máis novo deste premio entre todos aqueles que foron premiados despois da chegada ao poder de Stalin.
  Oleg Rybachenko continuou facendo proezas coa súa moza.
  O neno lanzou un disco afiado cos dedos espidos dos pés, cortou a cabeza dos británicos e chirriou:
  - Un neno faise soldado, e quen foi político na súa mocidade se del nacera un porco tan grande?
  Margarita, loitando e matando aos opoñentes, comentou loxicamente, cortando aos opoñentes:
  - Unha prostituta é honesta cos clientes - diñeiro a cambio de pracer, e un político é un completo mentireiro, votos e impostos a cambio de pura decepción!
  Oleg Rybachenko lanzou un letal agasallo da morte co seu talón espido, esparexeu aos seus opoñentes e chirriu:
  - Un político é unha prostituta moi cara, da que non só corres o risco de contraer a sífilis do cerebro, senón tamén un porco no peto!
  Margarita Korshunova tomouno e deu unha volta, segou unha masa de opoñentes e berrou:
  - Unha política é unha especie de prostituta que, en vez de quitarse a roupa, arrinca tres peles aos votantes e contaxias pola tele!
  Natasha loitou no ceo. E os seus amigos alí tamén mostraron un exemplo da súa ilegalidade na forza.
  Natasha derrubou un avión inglés e arrolou, mostrando os seus dentes nacarados:
  - Non entras dúas veces no mesmo río, pero un cabrón constantemente porquiño pode ser reelixido unha ducia de veces!
  Anastasia colleuno e dixo con moita intelixencia, e derrubou o avión coa axuda dos seus dedos espidos, chirriu:
  - Aos animais e aos nenos non lles gusta a comida sen sal, pero por que os adultos caen na doce fala dos políticos que están privados do sal da verdade!
  Akulina Orlova sinalou con agresividade, cortando outro avión inglés e vyaknula:
  - O sal da verdade é amargo, pero ten poder curativo, o discurso dun político é doce, pero provoca diabetes da mente!
  Mirabela Magnetic, cortando outra, grande e grande máquina dos aliados, e emitiu:
  - Unha persoa non quere ser un peón, pero a carreira no exército comeza por privados, un político non quere xogar coas regras, e leva unha carreira en política con ilegalidade!
  As nenas, por suposto, son moi fermosas e sexys. Todo o tempo pelexan descalzos e nun bikini.
  Que roubos tan magníficos.
  O SU-100 tamén está loitando en África. Por suposto, fai moita calor e as nenas están nunhas bragas finas.
  Elizabeth, usando os seus dedos descalzos, golpeou ao inimigo e lanzou:
  - Un político que insulta aos homosexuais é un burro, e non ten virilidade!
  Ekaterina, golpeada contra o inimigo, e tamén usando o seu talón espido, arrolou:
  - Un soldado non morrerá dúas veces, pero un político traizoará tres veces, e enganará un millón de veces!
  Elena observou con intelixencia, dándolle patadas aos dedos descalzos ao agresivo inimigo:
  - Non ocorren dúas mortes, e non te podes quitar as botas cos pés descalzos, pero os políticos conseguen matar todo o tempo e arrincar tres peles!
  Efrosinya tamén golpeou un proxectil contra o inimigo e chirriou, mostrando os dentes:
  - A nena non ten medo de correr descalza pola neve, ten medo de que o noivo non resulte unha estúpida bota de feltro, calzada ata as orellas!
  Os guerreiros loitaron en África e onde foi posible, e xeraron milagres.
  E en África tiveron lugar eventos non menos emocionantes e interesantes.
  Un batallón de rapaces descalzos do Falcón Vermello continuou a súa agotadora carreira pola supervivencia... Era un inferno que había que pasar para merecer o ceo. E dor, e fariña, antes da felicidade.
  Despois da entrega de premios, con todo, os rapaces estaban tan inspirados que correron a segunda metade do día e da noite, case sen parar e esquecendo o cansazo.
  Vladimir tomou unha decisión: durmirán durante o día, e pola noite, cando non arde o sol, farán marchas forzadas. En xeral, aquí hai rapaces, elite endurecida, e este tipo de probas non son a primeira vez. Só agora que a calor non é tan infernal. O máis racional neste caso, cando o sol está no seu cénit, deitarse baixo os toldos e durmir tranquilamente.
  Danka apreciou esta redistribución:
  - As marchas forzadas nocturnas non son un convidado frecuente no Exército Vermello. Tamén temos que aprender a loitar na escuridade!
  O neno descalzo Dimka estivo de acordo:
  - Pola noite é máis difícil atacar, pero ao fin e ao cabo tamén se defenderán tontos. E esperamos poder facer as dúas cousas.
  Os días seguintes resultaron moito máis duros... A última vez, ante o entusiasmo dos rapaces, bloquearon os límites dos organismos, e agora parecía que cada fibra muscular estaba sendo bombardeada estratexicamente con napalm.
  Nin sequera podían conter os xemidos, e parecía que se trataba dun rabaño de becerros novos que se picaban.
  Para animar aos seus novos compañeiros, Dimka cantou:
  O Señor dá unha fonte de auga aos vivos,
  No paraíso florecen palmeiras e rosas douradas!
  Para facer realidade, que nun soño un soño,
  Hai que loitar, non botar bágoas coma mulleres!
  
  Deus botará aos temerosos ao inferno,
  E o que é valente converterase nun marido todopoderoso!
  Aquí arden as estrelas do Kremlin,
  O camiño está indicado polo que o Eterno nos deu!
  Estamos construíndo o famoso comunismo,
  O noso principio é sinxelo: máis rápido, máis alto e máis forte!
  Para que a nosa valoración non baixe,
  A xente deberiamos ser máis valentes e intelixentes!
  
  Despois de todo, todo guerreiro é un home,
  Hai que pensar que é unha criatura débil!
  O intelecto dános peso:
  E o universo someterase aos astronautas!
  
  É unha mágoa que a unidade estea lonxe:
  Hai moitos países, persoas, nacións e relixións!
  Pero hai que pensar profundamente;
  Despegaremos as cadeas do egoísmo!
  
  A guerra non é para iso;
  Para humillar e atormentar aos habitantes do planeta!
  E para romper o xugo da xente,
  Sobre estas fazañas cantaranse coplas!
  
  Despois estaremos toda a familia xuntos;
  Onde están todos no mundo, queridos irmáns!
  Onde non alboroto de carreira;
  E o altruísmo e axudar ao veciño é un costume!
  
  Non haberá morte nin problemas;
  Creo que alí chegará un home poderoso!
  Venceches a túa preguiza
  Colle un rifle e unha mochila con carga!
  Despois de tal canción, os mozos guerreiros do Falcón Vermello animáronse con forza e unha nova onda de entusiasmo e vigor os invadiu. Así que sobreviviron estes días, e cando floreceu e comezou a cocer, durmiron.
  Dimka soñaba con algo especial... Acabou nun mundo onde estaba no ceo, e isto chamou a súa atención en primeiro lugar. É dicir, as luminarias xogaban ao fútbol. Ademais, estes eran híbridos de sandías e crocodilos rayados nun equipo, e unha mestura de pepinos e rinocerontes no outro.
  Dimka sentou nun seixo e intentou reunir pensamentos espallados en todas as direccións como un rabaño de sementais quentes. Despois de todo, non pode ser que as luminarias xoguen ao fútbol, e mesmo asumindo formas tan incribles que non son para nada características da flora e da fauna reais.
  En xeral, segundo todas as leis da física, suponse que as estrelas son esféricas, o que é esencialmente un axioma inquebrantable. En todo caso, se as constantes físicas corresponden ao universo no que viven as persoas. E por iso este é un enigma elemental impensable!
  Os pensamentos dun neno intelixente foron interrompidos pola aparición dun animaliño incomprensible. Aquí tamén foi sorprendente que a criatura, por así dicilo, se materializase na nada, como un peixe que emerxe dun buraco de xeo. Por certo, a cabeza era un peixe, pero o corpo en forma de hora da frecha. Ademais, na esfera, en lugar dos números que indican as horas, hai algúns xeroglíficos sen azucre en forma de debuxos. Si, e as propias frechas son máis dunha ducia e xiran a diferentes velocidades.
  Dimka asubiou:
  - Caramba! Quen eres?
  Unha mestura de peixe e un despertador marabilloso respondeu inesperadamente en ruso:
  - E Yahita, e ti quen eres, branca?
  - Humano! Dima respondeu.
  Yahita riuse moi fino coma un mosquito:
  - Podo ver que es humano. Estou interesado no posto, nome, ocupación!
  Dimka quedou seriamente sorprendido:
  - Que pasa coa xente do teu mundo?
  Yahita asentiu.
  - Si, claro que hai! Mesmo é difícil atopar un mundo no que non atoparías primates sen pelo. Aínda que as persoas son moi diferentes en todas partes, hai fortes e desenvolvidos como arcanxos, e hai salvaxes primitivos! Non parece un representante do mundo desenvolvido, descalzo, case espido, pero tampouco se lle pode chamar salvaxe...
  Dima non puido resistirse a preguntar:
  - E por que non?
  Yahita explicou:
  "Os teus ollos son moi intelixentes, como os dun sabio, e non un neno dunha tribo primitiva!"
  Dimka fixo un argumento perfectamente razoable:
  "E por que cres que os salvaxes teñen que ser estúpidos". Despois de todo, para sobrevivir sen explosións nucleares entre os animais máis grandes e con colmillos, non se require unha broma de enxeño e ingenio práctico.
  Yahita acordou:
  - Certo! Pero como sabería un salvaxe sobre un blaster de bombeo nuclear, aínda que para os estándares dos arcanxos humanos esta xa é a idade de pedra. Dime, quen es ti por cargo e con que tarefa te mandaron aquí?
  Dimka intentou evitar unha resposta directa:
  - Todo no noso universo é relativo: sobre todo as posicións! E a tarefa? Si, só estou viaxando polo mundo. Despois de todo, as estrelas que xogan ao fútbol son tan pouco comúns e interesantes.
  Yahita corrixiu, as frechas na superficie do seu torso transparente comezaron a xirar de forma lixeira:
  - Isto é fútbol, pero un xogo completamente diferente. Mira, aquí as bólas teñen ás, e hai tres á vez, e a porta non se ve! Parece o teu fútbol humano desde tempos antigos?
  Dimka viuse obrigado a aceptar:
  - Claro que non... Aínda que, en canto mirei, xurdiu enseguida a asociación co fútbol. Despois de todo, hai algún tipo de semellanza! Aínda que non sexa formal!
  Yahita abandonou.
  -Estas son as asociacións... Só me fan doer a cabeza e ocorren pelexas. Pero dime, non es saboteador durante unha hora?
  -Formalmente non! Dimka respondeu mecánicamente.
  Yahita acentou a súa pata.
  -Entón sígueme. Vouvos mostrar algo interesante!
  Dmitry Rocket levantouse e moveuse, seguiuna, mentres un soño de súpeto chegou a algún lugar e soou o sinal para subir.
  Os rapaces, apenas descansados, volveron correr coa carga, aquí xa non tiñan opción de descanso. A aguda dor nos músculos atenuouse, e os pés derrubados volvéronse ríxidos, xa non estalaban de sufrimento, senón que simplemente doían intensamente, e os queixumes estendéronse por todas as pernas, e o terceiro e o cuarto alento abríronse nos pulmóns.
  Danka, sendo o máis forte fisicamente, sufriu en menor medida, e mesmo se aburría: quería pelexar, pero por sorte non se disparou nin un só tiro... Aquí, Dmitry, coma sempre afortunado, realizou un proeza cinematográfica, levou ao coronel e á Orde da Gloria ao pescozo. O premio en si non é caro, o que levas de ferro e unha fina capa de níquel para que non se oxida, pero non hai un gran patrón estampado. O principal, por suposto, é o prestixio. A URSS tamén tiña serios inimigos.
  Durante a temporal Primeira Guerra Mundial, Hitler conseguiu gañar catro ordes, incluíndo unha cruz de ferro de primeiro grao, rara para un simple cabo. Si, era un soldado realmente valente e intelixente, aínda que agora o seu nome se usa para asustar aos nenos.
  Pero poden correr sen obxectivo todo o verán e o outono, cando a sorte aínda cae.
  Os rapaces por fin atopáronse co lugar dunha batalla recente, xacían os cadáveres dos soldados británicos mortos, na súa maioría eran negros e árabes. A carne morta a tal calor simplemente secou e non comezou a descompoñerse. Fragmentos de metal, carcasas de proxectís estaban por alí, pero os rusos ordenados conseguiron recoller todas as armas capturadas. Pero aínda así un dos rapaces tivo sorte e colleu unha navalla caída. E feito americano. Na fuga, mostrou aos seus amigos:
  - Ese é o meu trofeo!
  Eles gruñeron en resposta:
  - ¡Encontrei algo do que presumir! É mellor que mates a un inglés!
  O maligno respondeu:
  - E isto non será así! Iso é só para atopar os inimigos! E tes que correr aínda máis rápido!
  Pero estes días pasaron sen enfrontamentos, o que, por certo, é bastante natural para a maioría das guerras. Despois de todo, durante un conflito, móveste máis do que camiñas. Do mesmo xeito que os ases, a maioría das saídas están baleiras, especialmente entre grandes batallas e operacións ofensivas. Antes de durmir, Danka díxolle a Dimka:
  - Xa sabes, o cachorro de tigre branco (alcumado Dmitry), a guerra non é para nada tan romántica como se mostra na película Red Devils, ou Captain Daredevil, e noutras. Sentes algunha decepción. Non, claro, non son pequeno e entendo que cine e real non son o mesmo, pero aínda así....
  Dimka bocexo desafiante:
  - Será mellor que falemos disto nun mes, pero de momento, meditación e deitarnos. Non obstante, debo que os nosos novos compañeiros son rapaces dignos. Aguantan ben!
  . CAPÍTULO #4
  A guerra continuou con pouca intensidade. En África, as tropas estadounidenses e británicas non son moi fortes, pero as extensións son vastas, e a selva e os desertos, e moitos ríos e pantanos.
  Si, o continente negro é enorme e tenta capturalo rapidamente. Así que a guerra prolongouse durante moito tempo.
  E a propia Gran Bretaña no continente non é tan fácil de conseguir. Este foi un problema colosal.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova pelexan como mozos titáns. E gañan unha gloriosa vitoria. Loitan con adversarios moi fortes, aínda que non demasiado numerosos.
  Porén, onde están os americanos, os británicos e as súas tropas coloniais ante os fenómenos infantís inmortales.
  Oleg Rybachenko sinalou, cortando outra liña de opoñentes e lanzando un chícharo con antimateria cos seus dedos espidos:
  - Un soldado nunha guerra vólvese máis novo e maduro ao mesmo tempo, un político nunha pelexa encuberta, envellece e madura, ao mesmo tempo que se afunde ao nivel dunha besta salvaxe!
  Margarita, esta rapaza loitadora, colleuno e cos dedos descalzos lanzou un disco que cortaba cabezas e sinalou:
  - Un soldado é un recluta privado e convértese nun profesional da guerra, un político descoñece os prazos e un profesional para conferir a vitoria!
  O neno e a nena esmagaron fermosamente aos adversarios. E cortáronos sen máis.
  Oleg tomouno e lanzou algo máis que mortal e destrutivo co seu talón desnudo, afirmando:
  - Un soldado debe ser pedernal, pero non converterse en pedra no seu corazón, un político ten unha pedra en vez de corazón, pero ten a dureza da goma!
  Margarita, cortando os soldados de Gran Bretaña e numerosos guerreiros negros, lanzando alfinetes afiados cos dedos dos pés, emitiu:
  - Un bo soldado na batalla é como o Diaño - que é necesario apagar o lume, un político hábil na mezquindade é o propio Satanás, e o cumprimento das promesas é unha mangueira típica!
  Actuaron moi ben e moi enxeñosos contra o inimigo e destruíron agresivamente as unidades británicas. Ben, non só por suposto que o son.
  Oleg, despois de matar aos adversarios, berrou:
  - Un soldado pode morrer no campo de batalla, pero é mellor que desaparecer baixo un regueiro de doces mentiras da boca dos políticos en tempo de paz!
  Margarita, esmagando a innumerables opoñentes, dos que, porén, non quedaban tantos, colleuno e lanzou a bomba cos dedos espidos e chirriou, deixando ver os dentes:
  - Quen nace guerreiro, morrerá heroe, que se converteu en político, xa é un cabrón morto e un cadáver andante!
  Os nenos guerreiros loitaron como verdadeiros xigantes e xigantes do pensamento.
  Pero Elizabeth e a súa tripulación do tanque resultaron ser nada, e percorreron a selva. Aínda que o SU-100 ten a mesma capacidade de campo traviesa que o trinta e catro, aínda non é fácil conducir pola selva.
  Elizabeth bocexou e comentou, dándolle a quenda:
  - A política é cando din unha cousa, quere dicir outra, fai unha terceira, resulta a cuarta, pero aínda así vai de lado e segue sendo unha abominación no fígado!
  Catherine concordou loxicamente con isto:
  - Non hai irmáns en política, pero hai moitos parentes pobres, non hai príncipes de contos de fadas, senón un exceso de reis espidos, non hai verdade nin por un momento, pero haberá mentiras suficientes para máis de unha xeración!
  Elena notou agresivamente cun sorriso de dentes que brillaban coma perlas e eran fermosas:
  - O amor chega cando non esperas, os políticos péganse cando non chamas!
  Efrosinya notou, chiscando os ollos de zafiro e golpeando a armadura cos seus dedos espidos:
  - Todas as idades son sometidas ao amor, os políticos poden manexar todas as mezquindades!
  As nenas aburrironse un pouco, ata empezaron a cantar, algo moi relevante;
  Sorpresa, sorpresa!
  Viva a sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa!
  
  Imaxina unha situación así - Todo o que che vai pasar, xa sabes de antemán, non hai necesidade de preocupacións, dúbidas, Todo no mundo proporcionará un horario.
  
  E desafiamos o aburrimento Porque, porque É imposible que ninguén viva no mundo sen sorpresas.
  
  Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa!
  
  Proporciona un horario de camiñada, Proporciona un aumento da conciencia. E, por suposto, os bocexos aumentarán, E a multitude encherá o universo.
  
  E desafiamos o aburrimento Porque, porque É imposible que ninguén viva no mundo sen sorpresas.
  
  Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa!
  
  E desafiamos o aburrimento Porque, porque É imposible que ninguén viva no mundo sen sorpresas.
  
  Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa! Sorpresa, sorpresa! Viva a sorpresa!
  Pero outros heroes, o batallón de rapaces do Aguilucho Vermello da URSS, foron moito máis afortunados. E que os rapaces xa estaban dispostos a ouvear de aburrimento: nin batallas, nin aventuras, só correr! Finalmente recibiron un aviso de que un batallón británico aproximadamente igual estaba por diante.
  Vladimir ordenoulles que se deitaran e que despois se arrastrasen sobre a barriga. Os rapaces fixeron exactamente iso. Os británicos si que se decataron deles, e inmediatamente, sen esperar a que se achegase, abriron fogo. Pero obviamente se apresuraron, só un dos mozos falcóns de Stalin resultou ferido no ombreiro, e o resto simplemente conseguiu retroceder. O terreo para unha loita igualitaria non era moi típico, todo cuberto de matogueiras e silveiras. As unidades británicas dispararon activamente, pero non con precisión. Os loitadores do Aguila Vermella responderon con menos frecuencia, pero moito máis eficazmente. Máis rapaces disfrazáronse con éxito, puxéronse chuvasqueiros caqui e movéronse en silencio. Os británicos, pola súa banda, estaban demasiado nerviosos e permitíanse adiantarse constantemente.
  Dimka Rocket tivo un éxito especial. Rápidamente, como a pel de galiña, subiu á retagarda dos británicos (esta vez loitaban contra eles case exclusivamente brancos, o que significa loitadores moito máis persistentes que non se espallaban polo ouveo das sirenas), e disparoulles como obxectivos nun campo de tiro. O rifle automático funcionou perfectamente e o número de vítimas seguiu aumentando.
  Sen embargo, por desgraza, os rapaces tamén sufriron baixas, sobre todo cando o intercambio comezou con lanzamentos de granadas. A un dos rapaces valentes abriuse un fragmento do estómago e os intestinos arrastraron. Outro esmagou o óso da perna, tamén moi desagradable. Pero a batalla estaba a comezar, e os malditos e crueis británicos resultaron ser moito máis do que os mozos leninistas asumiron nun principio. Había tantos berros e xemidos de ambos os dous lados.
  Entón Dimka, despois de escoitar, determinou o comandante. Era un gran inglés, tamén coronel de voz profunda. Ocultouse nunha trincheira previamente excavada.
  O neno de cabelos loiros riu e rapidamente, como unha pequena víbora, despois de quitar os ingleses que o rodeaban, arrastrouse ata a trincheira. Un golpe na nuca cun puñal e o coronel calou, asubiando dos beizos, coma un pneumático de coche pinchado. Despois diso, o neno, poñendo un cacho de follas engurradas á boca, ruxiu con voz semellante.
  Aquí o segredo residía no feito de que as follas estaban empapadas en zume pegajoso (Dimka tiña preparado isto de antemán, aínda que esperaba asustar aos salvaxes, pero despois estaba o efecto Pinocho, cando buscas unha cousa, pero resulta que algo senón, pero resulta algo completamente diferente, ¡pero tamén útil!).
  Por moi terrible que fose a voz do comandante, funcionaba nun inglés distorsionado:
  - ¡Levántate todos e corre cara atrás!
  E funcionou! Os británicos saltaron, despois de que choveron sobre eles ráfagas de metralletas e rifles automáticos. Por suposto, vendo tales perdas, correrás sen orde... Os valentes soldados de Gran Bretaña corren aos seus talóns, e os rapaces, parpadeando, verde velenoso da herba, descalzos, tacóns redondos, corren detrás deles, mentres disparan. vaia!
  Agora iso foi unha pelexa! Exterminio total e ao mesmo tempo efectivo! Con feroz persecución.
  Vladimir gritou a todo pulmón:
  - Para min loitadores adiante! Abrimos unha conta aquí!
  Os outros rapaces cantaban:
  - ¡Stalin deunos armas-alas de aceiro, e no canto dun corazón, un motor ardente!
  Vladimir engadiu:
  - Cada vez máis alto e máis alto! Para loitar polo voo dos nosos paxaros, e en cada hélice respira, a tranquilidade das nosas fronteiras!
  Como sabían os alemáns tales cancións? Se Dimka prefería compoñer o seu, entón o seu amigo Danka, pola contra, promoveu o que xa estaba composto, popular e coñecido...
  Non obstante, Dimka, que en realidade foi o principal gañador desta vez, enfadouse e cantou a súa propia melodía:
  Xuramos por Stalin o Grande;
  Honra de manter e loitar ata o final!
  Porque o seu poder é coma o sol,
  Porque a luz de Deus é un país!
  
  Protexamos a Patria das adversidades;
  León británico volcado pola cola!
  Construiremos a felicidade no planeta;
  Como o Señor santo Cristo mandou!
  
  Rexerán a igualdade e a irmandade;
  O ceo volverase azul puro!
  Despois de todo, tes dereito a loitar por iso,
  O camiño do socialismo é para os mozos!
  
  Patria fermosa Rusia,
  Stalin é un líder que Deus nos deu!
  Onde as flores do campo son as máis fermosas,
  Onde a palabra boor non pode escapar!
  
  Todo no país medra, é amplo;
  Ten xeo e prados frondosos!
  Ouro do deserto do leste
  Ventosca de prata e perlas!
  
  Hai un Kremlin no planeta de toda a luminaria;
  Pero aínda máis bruscamente o poder está en nós!
  Aquí "Katyusha" iluminaba o ceo;
  ¡Como se o propio arcanxo dese un ollo!
  
  Todos os pobos da Patria están unidos;
  Non temos ningún problema baleiro entre eles!
  Rusia non se dobraba baixo o xugo das costas;
  Non conseguiu tomar a terra, señor!
  
  Para que as bromas xa non sexan apropiadas,
  Nós tamén somos señores!
  Os rusos non están ateigados no planeta,
  Auga doce está a verter do ceo!
  
  Os campos xigantes medran;
  O coloso é coma a abella dos corazóns!
  Deus deu aos rusos un lugar no propio paraíso,
  E unha coroa de loureiros para ti!
  
  Todo se fixo obediente ao home,
  Só o orgullo non podía frear!
  Pero non sexa o fin da era humana;
  O espazo ábrenos a porta!
  Os rapaces aplaudiron a magnífica actuación con moita forza e aprobación. Vladimir ata derrotou a un corvo cun tiro ben apuntado dunha pistola, e Danka dixo:
  - E ti, Dimka, es xenial - basicamente cantas e compóns só o teu!
  O mozo mestre comentou:
  - E isto é o máis valioso cando te creas, e non repitas coma un loro!
  As perdas calculáronse axiña... Por desgraza, tres rapaces se separaron do destacamento para sempre, cinco máis quedaron feridos tan graves que habería que cargalos, e vintecinco persoas resultaron feridas moderadamente polo seu propio poder, ou leves...
  Máis de oitocentas corenta persoas foron asasinadas polos británicos.... En xeral, a proporción é bastante aceptable! Pero o prisioneiro non estaba, salvo un maior do servizo médico. Todos os demais foron asasinados...
  Danka bromeou:
  - ¡Nós, embotando as metralladoras durante moito tempo, serramos e derrubamos a miles de cincocentos ingleses!
  Vladimir interrompeuno:
  -Cala, queres? Morreron tres dos nosos rapaces. Estou pensando en enterralos aquí, no campo de batalla, ou en levalos ás miñas unidades para que sexan enterrados segundo o costume de Cristo!
  Danka quedou sorprendida:
  - A URSS ten en alta estima a Cristo? Despois de todo, tanto ti como o propio Stalin din constantemente: ¡Cristo é un débil e un bavoso e non un ario!
  Vladimir respondeu tranquilamente:
  - Depende de que clase de Cristo... O da Biblia non é ario e pacifista! Aquel no que cremos, é dicir, sen a chamada Sagrada Escritura, é só o mesmo ario vermello! E non só un ario vermello, senón tamén unha persoa extremadamente valente! Debes entender isto.
  Dima aceptou.
  - Eu tamén teño un Xesús bíblico, que ensina a non resistir o mal e a non gustarlle nada a escoria das meixelas. Nos tempos dos tsaristas xa era así, e que? Golpeou, en particular, ao amo do labrego, esnaquizoulle a cara en sangue, rompeu as costelas no estante e aquel desgraciado simplemente rezaba polo amo. Pero isto fixo que o terratenente fose aínda un céntimo mellor?
  O propio Danka respondeu para todos:
  - Por suposto que non! Hai que loitar contra o mal inmediatamente! Porque o mal é unha chama; para o que a mellor gasolina é a paciencia, e os mellores partidos son a indiferenza e o egoísmo!
  Vladimir interrompeunos severamente:
  - O que dis xa é obvio, absolutamente para calquera persoa razoable. Polo tanto, non hai que explicarnos nin ensinarnos nada adicional. En xeral, rusos, coñezo unha nación que adora o razoamento filosófico e a boltoloxía ao estilo de Dostoievski. Mentres tanto, ti Oleg e Danka levarás a padiola con Peter, polo que é o máis pesado dos mortos. Agora imos marchar...
  Os rapaces estaban inspirados e inspirados pola primeira vitoria, verdadeiramente militar, e os corpos endurecidos xa comezaran a adaptarse á calor e ao estrés. Foi divertido! Así que corre e xoga...
  Danka preguntoulle a Dmitry fuxindo:
  - Pero ti es un neno avanzado, podes dicir un científico... Por que cres que o cristianismo foi capaz de acadar tanto éxito en todo o mundo. E ademais, a lóxica desta doutrina, non un quark!
  O rapaz de cabelos brancos, despois de pensalo un rato, respondeu:
  - Recordo que o doutor en ciencias da propaganda Goebbels dixo: para crer nunha mentira, debe ser grande. Parafraseando, para que a doutrina se crea, debe estar carente de toda lóxica! Ou aínda máis precisamente: para crer nunha relixión, esta debe estar carente de lóxica e sentido común!
  Danka asentiu mentres corría.
  - Isto é en parte certo, pero aínda así... Moitas cousas no noso mundo carecen de lóxica e significado, pero nada acadou un éxito como o cristianismo, ¡e isto non se pode explicar só por paradoxos!
  Dima dixo:
  - Varios son os factores e o recurso administrativo dos gobernantes, posto que se beneficiaban de servos obedientes, enganados pola crenza nun máis alá mellor e sen querer cambiar nada na terra. E por suposto, a debilidade dos escravos, que entendían que eran demasiado débiles e desorganizados para resistir ás lexións da Roma Eterna. E así sucesivamente... A moi romántica imaxe de Xesucristo. Teña en conta que Xesús non era unha persoa común. Un terzo da humanidade considera que é o Deus Todopoderoso que apareceu na carne. E isto só é posible para unha persoa cun don especial de encanto.
  O neno soviético que corría pola man dereita entendía aparentemente a lingua bielorrusa e interveu:
  - E aquí todo é moito máis doado! O significado é que o propio Deus Todopoderoso tomou forma humana polo ben das persoas, subiu á cruz. O acto en si é tan irracional, incomprensible para todos, difícil de explicar, pero ao mesmo tempo delicioso que a xente se namorase. Ademais, a persoa é aduladora. Por que adulador? Porque é un home, resulta un valor tan grande que o propio creador do universo sofre por el e dá a súa vida! E en xeral é xenial!
  Danka aceptou.
  - Si, é incomprensible! O Creador do Universo é torturado e crucificado, e reza polos seus verdugos! Quen pode imaxinar isto? Que pode haber máis?
  Dima aceptou.
  - Nada! Despois de todo, foi a natureza paradoxal do propio Evanxeo a que se converteu na razón pola que creron nel, incluídos os sabios, ao entender que era imposible inventar tal cousa! En particular, o emperador Constantino guiouse non só polo cálculo práctico: non era rendible. Os cristiáns non eran a maioría no Imperio Romano. Pola contra, eran unha minoría desesperada, ademais, unha minoría pasiva e pacifista. E os pagáns, pola contra, eran unha maioría agresiva. Así que o emperador Constantino puido crer... Ademais, cría sinceramente, e ao aceptar o cristianismo, asumiu un risco fatal para si mesmo...
  Danny bufou despectivamente:
  - Non entendo, cal era o risco mortal aquí?
  Dimka explicou pacientemente:
  - Para os orgullosos romanos, os cristiáns eran só unha seita xudía. É dicir, nin sequera os consideraban como persoas, pero os deuses olímpicos son unha relixión nacional, aínda que tomados prestados dos gregos. É dicir, resulta que o emperador Constantino foi contra tanto os seus antepasados como o seu entorno. Ademais, o cristianismo caracterízase polo puritanismo, e os romanos non estaban afeitos a limitarse de ningún xeito. É dicir, foi precisamente a antinaturalidade do cristianismo, o feito de que esta fe fai renunciar a moitos dos praceres da vida, e ese foi o risco colosal na súa adopción. Entón, só a sorte nos asuntos militares permitiu a Konstantin gañar un punto de apoio, incluída a axuda da cruz nos escudos.
  Danny comentou:
  - Do mesmo xeito que o Islam se estableceu nas baionetas, ou mellor, en espadas e lanzas! Isto confirma unha vez máis: quen é forte ten razón! Os puños fortes son o mellor dos argumentos!
  Dima riu.
  - Quizais non sexa gracioso... Pero é tráxico cando a mente non é especialmente apreciada. Aínda que en balde hai quen pensa que os adolescentes só respectan a forza física. Tamén se caracterizan por outros, incluíndo valores intelectuais!
  Os rapaces calaron... Falar, claro, é interesante, pero ata agora os temas só flotaron no aire. A relixión non é o tema máis popular nas conversas dos rapaces. Entón, quizais tentar falar sobre tanques?
  Danka preguntoulle a Dima:
  - E que opina sobre a calidade do equipamento militar alemán? En particular a parte cacareada do panzvale?
  O neno respondeu con bastante lóxica:
  - De ningún xeito, a práctica confirma que os tanques alemáns son fortes e eficaces. Que máis se pode dicir aquí? E indicadores como arma, armadura, motor e o resultado: potencia de impacto, protección, motor, por suposto, son importantes, pero ao mesmo tempo secundarios. Por suposto, se non hai ases de tanque reais!
  Danny engurrou o ceño.
  - Que queres dicir que non temos ases de tanque?
  Dima sorriu inocentemente coma unha monxa:
  - E de onde deben ser? Os nosos tanques bielorrusos aínda non loitaron con tanques. O país dos finlandeses Suomi case non tiña tanques, Xapón en Khalkhin Gol tamén os tiña cun nariz de gugulkin. Non tiveron tempo de cultivalo - un feito indiscutible! Polo que de momento é inútil falar deste tema.
  Danny arruinou a cara.
  - Si, non temos nada especialmente impresionante e non! Polo tanto, é posible agradar aos sotos do NKVD para a axitación antisoviética.
  Dimka riuse suavemente.
  - Pero aquí cremos e seremos os primeiros! Quizais incluso consigamos cruces de cabaleiro, porque os rusos nacemos para gañar!
  O neno soviético interrompeu con rabia:
  -Oh non! Os arios nacemos para gañar. Despois de todo, o único que che axudou ata agora é que o noso exército aínda non se volveu cara ao Leste. Pero tan pronto como Gran Bretaña capitule, verás os nosos tanques desfilar no Kremlin.
  Danka provocou o mozo nazi:
  - Como trofeos de guerra, claro. Si, mesmo coas columnas de prisioneiros que camiñan baixo a escolta! Así verás Moscova!
  Unha loita que ameazaba con estalar foi impedida polo berro ameazante de Vladimir:
  - Cala a boca! Ti Danka por un castigo de longa lingua... En lugar de durmir unha noite, estás baixo vixilancia, toda a noite cunha carteira ao lombo. E haberá algo así...
  Danka quería subirse á botella, pero Dimka asegurouno:
  - É culpa túa. Despois de todo, somos hóspedes dun país amigo e insultas aos seus soldados... ¡Pide desculpas e observa o tacto axeitado para un hóspede!
  Danny calou. Non quería admitir un erro nin provocar un conflito. E Dima suxeriu:
  - Podes cantar algo en sinal de reconciliación?
  O comandante respondeu:
  - Non, este non é o momento!
  - Entón tamén podo estar na garda nocturna xunto co meu amigo Danka?
  Vladimir volveu obxectar con bastante razón:
  - E será mal, para el haberá entretemento innecesario... Deixar aburrirse e pensar moito... - O mozo comandante do batallón fixo unha pausa e preguntou case insinuando:
  - Sorpréndeme. De onde conseguiches habilidades militares tan incribles? Loitas como superman dos cómics americanos, cal é o teu segredo?
  Dimka estaba confuso:
  - Pois por que é Superman... Todo, en principio, está dentro das capacidades dunha persoa. Foi a primeira vez que aparecía diante dos tanques. Confundíronme cun neno árabe, que era incrible e extraordinario. Entón creron a historia, tamén naturalmente, ben, o neno quere gañar cartos e axudar aos británicos. Ben, por suposto, non todas as persoas poden sacar as pistolas do seu cinto, pode facelo imperceptiblemente sen ser atrapado, pero calquera "pilisco" incluso desde unha idade nova é bastante capaz. Ben, calquera de vós é capaz de disparar catro petroleiros axustados con dúas pistolas. E o feito de que o coronel se rendese inmediatamente, tendo experiencia na guerra con Gran Bretaña, non é tan sorprendente. Aquí hai tres millóns de franceses rendidos case sen loitar e sentados en excelentes fortificacións, o que é moito máis sorprendente. En resumo, o primeiro cruce da segunda clase, recibido con bastante lóxica, fixen o que podía facer calquera rapaz do teu batallón no meu lugar. E o premio en si non é único; durante a Primeira Guerra Mundial, case cento seis mil soldados e oficiais foron galardoados con el. Entón, por que debería exaltarme tanto!
  Vladimir coincidiu en parte:
  - Por unha banda, parece que é así, pero... Durante a segunda pelexa, non eras coma todos. En particular, os británicos non parecían reparar en ti, e golpeaste de golpe sen apuntar, pero ao mesmo tempo sen fallar. E non todos son capaces de imitar a voz do coronel!
  Dimka obxectou:
  - Non, todo o mundo pode facer isto último se usas un dispositivo de resonancia. Ensinareiche isto se queres. En canto a tirar sen fallar, entón tiraches moi decentemente. Calquera loitador do teu batallón pode recibir o título de Voroshilov Rifleman. Vironme os ingleses? Así que tampouco se decataron dos outros loitadores, perdemos os tres mortos, o que significa que estes guerreiros tapaban claramente os ollos!
  - Xa hai catro mortos! - Dimka corrixiu a voz por detrás. - Morreu Alexandre, ai, a guerra.
  Vladimir estaba canso de tal conversa e gritou:
  - Corre máis rápido, se non, non informaremos ao resto.
  No camiño, outro loitador ferido grave morreu, pero os combatentes correron cara a unha gran aldea árabe. Alí, os que non podían erguerse recibiron asistencia de emerxencia. Despois diso, Vladimir falou co coronel do Exército Vermello da URSS, explicándolle a situación e contándolle a batalla pasada. Ordenou enviar dous soldados do Exército Vermello montados con guías árabes para comprobar. Porén, Vladimir mostroulle unha foto cunha morea de ingleses mortos e dixo:
  - Podes confiar en nós, aínda non aprendemos a mentir!
  - Pero aprendeu a compoñer! -Sombrio e sen moita alegría respondeu o coronel.
  Pero iso non é nada Vladimir non estaba avergoñado e contoulle o último incidente ao xeneral que chegou. Deulle a man e prometeu premiar aos que se distinguían. Despois diso, os mozos loitadores foron enviados a durmir no cuartel.
  Con todo, Vladimir Wolverine, ao entender que estaba demasiado abafado no cuartel, ordenou arrastrarse pola rúa ... Saiba que os nosos mozos non teñen medo aos tanques, á sucidade e aos mosquitos. Danka púxose en garda. Puxéronlle adoquíns na mochila, para máis peso e castigo máis duro. Porén, Vladimir apresurouse, sorrindo para consolar a área de penaltis:
  - Pero non vai ser privado dos nosos premios e méritos comúns. Non che impoñemos sancións disciplinarias, o que é beneficioso para ti!
  Danka, coma se non entendese, preguntou:
  - Por que é beneficioso?
  Vladimir Wolverine simplemente explicou:
  - A presenza de sancións disciplinarias é un excelente motivo para rexeitar a presentación dun premio ao mérito militar. E ti, por suposto, queres amosar a Cruz de San Xurxo, ou algunha outra orde, cando volvas á túa terra.
  Danka meneou a cabeza con rabia.
  - Si, sen ganas?
  Vladimir torcido, como un sorriso, sorriu:
  - Si... Non o creo, porque probablemente os teus amigos se poñan a preguntar por que o teu amigo ten cruces de ferro, pero ti non? Por que quedaches sen recompensa, quizais loitaches mal!
  Danka puxo unha mirada indiferente:
  - Non me importa. Os premios soviéticos son moito máis valiosos que as baratijas alemás, incluso unha cruz de cabaleiro con diamantes. Entón!
  - Ben, para o orgulloso bielorruso! Creo que vai gardar a súa conciencia. - Vladimir Wolverine marchou en silencio. Deixando pegadas dos pés descalzos dun neno de doce anos, pero bastante grande para a súa idade.
  . CAPÍTULO #5
  Oleg Rybachenko continuou a súa interesante misión. El, xunto coa nena Margarita, destrúe outra base inglesa.
  O neno terminador deu unha granada co seu talón e dixo:
  - Un político é un monstro que se fai pasar por un home guapo, pero ningunha munición de luxo pode ocultar o centavo dun porco e os colmillos de lobo.
  A rapaza guerreira, lanzando cos seus dedos espidos un agasallo asasino da morte, berrou:
  - Un soldado tamén é un monstro dalgún xeito, porque mata no campo de batalla, pero a diferenza dun político, está en pé de igualdade, pero o votante sempre perde!
  Oleg Rybachenko, lanzando unha granada con forza mortal cos seus dedos descalzos e esparexendo aos opoñentes, gritou:
  - Unha muller quere amor e felicidade para ela e para a súa familia, un político está interesado principalmente en estropear aos demais e está obsesionado co amor polo diñeiro!
  Margarita lanzou un agasallo de morte cos seus dedos descalzos dunha forza mortal e deu:
  - Unha muller é como unha rosa: unha fragrancia seductora, un aspecto brillante, espiñas afiadas, e a quen se parece un político, que golpea cun fedor, un aspecto miserable e unha causticidade de cactus?
  O neno terminador, esmagando aos adversarios e chiscando ollos de zafiro, comentou:
  - Unha muller é a encarnación da beleza e pureza, aínda que non sempre sexa ideal, pero un político sempre será o estándar da mesquindade e do feísmo!
  The Terminator Girl comentou cunha risa:
  - Un neno descalzo non adoita se porta mal e métese no peto, coma un político fai cousas desagradables e mete un porco!
  Os nenos inmortais fixeron verdadeiros milagres, e eran super.
  Como, con todo, e os pilotos rapazas que gañou a batalla aérea para Gran Bretaña.
  Natasha derrubou un coche inglés usando as súas pernas espidas e chirriu:
  - Ao neno encántalle xogar coas armas, pero é encantador, ao político encántalles axitarlas, pero en vez de medo, inspira noxo e risa!
  Anastasia observou con agresividade, derrubando outro coche inimigo:
  - Como din os científicos, o home nace dun mono, dun político, aínda que un primate típico, sobre todo persoas de éxito, ten unha relación cun chacal!
  Akulina Orlova observou agresivamente, derrubando a outro opoñente cunha técnica de barril:
  - Unha persoa ten unha natureza creativa divina, pero os políticos crucifican que son só diaños por natureza e crean o caos.
  Mirabela Magnetic, destrozando avións inimigos e derrubandoos coma se fose un abanico, emitiu:
  - O político é o Demo en carne e oca, pero non o señor do inferno, senón o creador do inframundo na Terra, no que os diaños se descontrolan e crean o caos!
  As nenas, por suposto, son monstros femininos e danlle os cornos a todo o mosquito aliado ou a unha bandada de mosquitos.
  Mentres tanto, unhas fermosas nenas da URSS están sendo vendidas ao Shah iraniano no harén.
  Os corpos dos guerreiros tamén eran sometidos a masaxe, e non o facían criadas, nin sequera eunucos, senón musculosos escravos adolescentes. Polo seu toque, as nenas realmente emocionáronse e volvéronse moito máis atractivas e atractivas.
  E a Angélica pelirroja e a loira Alicia esquecéronse da modestia e ronronearon voluptuosamente baixo os hábiles toques dos mozos. Era un preludio para regatear para que fosen divertidos e o máis atractivos eróticamente posible.
  Rematamos o "exercicio", as rapazas foron de novo lavadas e disfrazadas. Puxéronse zapatos con tacón alto e pedras preciosas nas pernas, e tiaras con xoias no cabelo. Angélica ata quedou sorprendida:
  -¿Non é unha mágoa que o dono nos decore así? Despois de todo, estes seixos valen unha fortuna e non se sabe canto nos darán!
  A criada xefe asegurounos:
  - Durante o regateo, estarás completamente espido e realizarás un baile descalzo. É dicir, se te vendían co disfraz de Eva, non terías un fío sobre ti. E todo o demais, o comprador pode mercar por unha taxa adicional.
  Alicia ruborouse, avergoñada.
  - Entón temos que estar completamente espidos diante dunha manada de homes?
  A criada asentiu.
  - Certamente! Este é o costume antigo. O comprador debe saber absolutamente todo sobre os seus escravos. Todos os defectos, se eles, por suposto, hai virtudes. Por suposto, moitas nenas están terriblemente molestas, porque non están afeitas nin sequera a quitarse o veo diante dos homes. Pero non facemos indulxencias.
  Angélica, aquí se fixo curiosa:
  - E se o escravo da vergoña organiza unha rabieta?
  Un eunuco enorme e gordo de malla gris de po e un luxoso turbante respondeu pola criada:
  - E falamos con eles antes da poxa, explicándolles que non é así cando hai que ter vergoña, senón que, pola contra, hai que mostrar humildade. En caso contrario, o castigo agarda. Normalmente funciona e os escravos están calados. En canto a ti, aínda que sexas virxes, parece que estás afeita a andar semiespida, ves polo teu bronceado, así que ten paciencia. Se te venden no harén do Shah, será o mellor de todos os destinos posibles.
  Alicia fixo unha lixeira reverencia.
  - Consoláchesnos!
  As nenas foron cubertas con varias fundas translúcidas, que houbo que quitar, para que o corpo da escrava vendida na poxa foi amosando aos poucos os seus encantos.
  Segundo os estándares árabes, Alicia e Angélica eran divas altas, asperxíanas con incenso, e unha vez máis soltadas, encresparon o seu marabilloso cabelo para que caia sobre os seus ombreiros, en plena negociación.
  Os dous guerreiros estaban tranquilos, a vida, a guerra e o adestramento endureceunos, o que significa que non había motivos para asustar. Que son para eles os prexuízos e as supersticións? E non teñen nada de que avergoñarse dos seus corpos.
  Aquí soou o sinal e os escravos foron conducidos á poxa. Aquí, por certo, con tacóns altos, aos que as nenas non estaban acostumadas, realmente limitaban as pernas, e era desagradable que o calcetín estivese pinchado e representase todo o peso dos corpos fortes e das nenas.
  Así que xa andaba, algo así como tortura inquisitorial, porén, nunha versión máis suave.
  Reuníase moita xente, onde había poxas, para os pobres. Vendían mulleres, nenos, homes. Pero estaba nun pedestal aberto con mercadorías de pouca calidade ou de baixo valor. As mulleres, porén, eran despiadadamente espidas e apalpadas diante de todos, as que tentaban esconderse eran golpeadas con látegos. Escoitáronse xemidos, e houbo moitos ouveos. Si, e os berros ás veces expresaban sufrimento. Daba medo especialmente aos nenos que quedaban sen pais, que eran levados espidos á poxa e de cando en vez os compradores subíanse á boca cos dedos sen lavar e pinchaban. Entón, chorar era a granel, coma o asubío dun látego. Ademais, feía tamén a varias augas fecais, nalgúns lugares podíanse ver bolos deixados polos burros. Só un par de motocicletas cutre e de cor verde destruíron en parte a paisaxe medieval do tráfico de escravos.
  Alicia comentou amargamente:
  Que humillante é isto. Trata como animais.
  Angélica engadiu:
  - Espero que isto non sexa para nós?
  O xefe eunuco asegurou ás nenas:
  - Non, venderache no palacio, por ricos. Por certo, se os pés da nena están cansos dos zapatos, un rickshaw darache un paseo.
  Si, aos mozos árabes altos dábanselles carruaxes e as damas sentáronse nelas. Pola súa banda, a escolta do garda, inesperadamente adquiriu bicicletas. O gran eunuco prometeu:
  - Nun momento chegaremos á meta brillante!
  Esta vez o fociño non mentiu. O pazo onde se trouxeron as nenas era grande, luxoso, con estatuas e fontes.
  Pero o principal é o propio lugar para a negociación, que lembra un escenario de teatro. E aquí tamén houbo que facer cola. Angélica mesmo preguntou:
  -¿É un centro importante da trata de escravos?
  O xefe eunuco dixo:
  "Este é un centro importante para o comercio de escravas. Os homes véndense principalmente noutros lugares. Como por certo, e rapaces, para consolo...
  A licitación estaba activa, o público reuníase moito e todo con luxosos traxes orientales. Só unhas poucas persoas estaban vestidas con disfraces europeos, pero en xeral era bastante. Houbo moito ruído, e as mozas que foron levadas á plataforma ou foron expostas aos poucos, ou inmediatamente sacábanse espidas.
  Aquí está un deles, con todo, resistiu a humillación e fixo unha rabieta. Ruxiu coma unha vaquilla no matadoiro, mentres era esfolada viva. Os gardas amordazárona e sacárona fóra da habitación. O xefe eunuco afirmou:
  "Azotarános para non danar a pel, quizais tamén asan as patas nun braseiro para que as plantas se cubran de pequenas burbullas, e tamén é posible unha reixa. A dama debe recuperar a razón. Ti es o mesmo se botas os "cabalos" recibirás un castigo cruel e sen mutilación e volverás a venderte.
  Angélica aínda preguntou:
  - ¡Se volvemos botar unha rabieta!
  O eunuco dixo con severidade:
  - Entón serás empalado, así que tenta o destino!
  Cando as nenas foron finalmente sacadas á plataforma, sentiron máis alivio que medo.
  O director da poxa leu:
  - Dous mozos encantadores, virxinais, apaixonados, adestrados para amar á maneira occidental, pero aínda non coñecían homes. Louro e ardente vendidos como parella. O prezo inicial é de cinco mil piastras de ouro.
  En resposta, escoitáronse exclamacións insatisfeitas en árabe:
  - ¡Móstranos as súas caras! Que divas.
  Os eunucos, de pé aos lados, botaron o veo das nenas e cubriron a súa fisionomía, ardendo de emoción. Gerda estremeceuse involuntariamente, a idea de que agora sería desposuída diante dun par de centos de homes luxuriosos foi tan noxenta que o seu rostro tenro púxose escarlata e os seus ollos de zafiro saltaron.
  E o público berrou de alegría e marchamos:
  - Sete mil piastras.
  - ¡Oito mil!
  - Dez mil!
  -Doce mil! berrou un home de barba gris cun turbante verde adornado con esmeraldas.
  Angélica preguntoulle ao eunuco:
  - E canto son doce mil piastras se se traducen en diñeiro europeo?
  O eunuco tiña unha experiencia e unha educación similar:
  "Son uns cento vinte mil dólares estadounidenses. Ben, aproximadamente a mesma taxa se contas en ouro!
  Alicia rodeou os beizos.
  - Mamá Mio, son tres tanques pesados M-16.
  Angélica corrixiu:
  - Non, moito máis!
  Un home moi alto, bastante seco, de nariz aguileña e turbante escarlata, ofrecía ata quince mil piastras e media.
  O xefe eunuco murmurou:
  - Este cun turbante escarlata, o propio Ali-Topal, provedor do harén do Sha de Irán. Non está afeito a perder ofertas.
  Un home rico cun turbante verde con esmeraldas emitiu:
  - Dezasete mil piastras, por un par de horas...
  Entón un mozo sen turbante, pero cun traxe europeo, levantouse e berrou:
  - Dezaoito mil piastras! Estas mulleres son dignas de min, o indio Raja Malik.
  Houbo unha pausa temporal... os homes alborotaron... O rico do turbante esmeralda comentoulle ao príncipe:
  - E queres dar cartos por dous roubos, cos que podes mercar un destrutor?
  O príncipe respondeu con rabia:
  - Queres durmir cun barco de ferro?
  Mentres tanto, os eunucos tiraban as mantas das nenas que cubrían os seus graciosos peitos esféricos. Os pezones brillaban como xemas rosas. O comercio reviviu. Un dos xeques sacou un puñado de diamantes da súa bolsa e dixo:
  "Ofrezo vinte mil piastras por eles!" Valen a pena!
  - Vinte e un mil! - Ofreceu un home cun turbante verde.
  - ¡Vintedous mil! O príncipe rosmou.
  - ¡Vintecinco mil! - Plantado polo provedor do Shah.
  Un zumbido pasou polas filas, pero o regateo non parou. O xeque foi ata o xoieiro e sacudiu todo o contido da bolsa e preguntou:
  - Mira estes diamantes!
  El exprimiu:
  - ¡Vinteoito piastras!
  O xeque rosmou:
  - Son miñas, as dúas rapazas!
  O príncipe da India opúxose:
  - Non o meu! ¡Trinta mil piastras!
  Houbo unha pausa de novo. Considere trescentos mil dólares estadounidenses, esta é unha cantidade enorme para eses tempos. Moitos comezan a preguntarse se paga a pena dedicar tanto ás rapazas.
  A un sinal, os eunucos botaban os veos que cubrían o ventre dos escravos, e despois quitaban as diademas, estendendo os seus marabillosos cabelos... As poxas retomáronse, os tellados dos homes foron.
  - Trinta e tres!
  - Trinta e cinco!
  - Trinta e nove!
  - Corenta e un mil!
  Pausa.... E entón o provedor do sha emitiu:
  - Corenta e cinco mil piastras. E aviso ao resto de que o que nomee a cantidade e non poida pagala na súa totalidade será azoutado publicamente e expulsado da poxa en desgraza.
  Os xeques estaban un pouco desanimados... Daquela non houbo fluxos tan abundantes de petrodólares, e o propio dólar aínda non tivera tempo de depreciarse, polo que a cantidade era moi grande. E dálle por escrava...
  Pero o xefe eunuco aínda non tiña todas as cartas de triunfo, e o último veo que cubría as cadeiras e as pernas voou das nenas. E despois presionando os cravos liberou as pernas dos zapatos de tacón alto. O comando seguiu:
  - Baila!
  Se unha muller está bailando, entón non é para nada como cando está parada. Despois de todo, esta xa non é unha estatua, aínda que sexa fermosa, senón que vive carne tremente. E as rapazas, moi animadas pola vergoña, e ao mesmo tempo polo picante da situación, bailaban con moita enerxía.
  - Cincuenta mil! xemeu o home do turbante verde.
  - Cincuenta e cinco mil! - O provedor do harén non se rendeu.
  - ¡Sesenta! - berrou un dos xeques.
  - ¡Sesenta e cinco! - Engadiuse o provedor do cheque.
  - Setenta! - berrou o dono do turbante esmeralda.
  - Oitenta! - O provedor do sha interrompeu e engadiu. - Comproba o teu saldo desafortunado, podes conseguir un látego.
  O último vendedor marchitouse... Seguiu unha rima:
  - Un, dous... - Hai unha pausa, de súpeto alguén cambia de opinión... Susurrou Alicia (si, cando acabará por fin! Son un membro ateo-Komsomol disposto a rezar a Alá!). - Tres! Vendido ao provedor do harén do Shah.
  Inmediatamente botaron un veo sobre as nenas e sacáronas literalmente da poxa nos seus brazos. Así rematou o día "traballador" dos guerreiros. Máis precisamente, aínda non. Cargaron o seu remolque real comprado en América e levárono a Teherán. As propias nenas aínda estaban, de feito, espidas, pero cubertas con colchas e tiradas en sofás. Mesmo se lles daba comidas gourmet, e os gardas quedaron fóra. Así que déitate e disfruta, querida.
  Alicia comentou con sorpresa:
  - Aínda é raro! Pagáronnos unha cantidade igual a vinte tanques pesados estadounidenses. Esa é unha fortuna con dólares de ouro aínda non depreciados pola inflación. E aínda así, sen orgullo, algo non se sente!
  Angélica suspirou.
  - O ouro sempre é un valor, pero cando as barras dunha gaiola están feitas del, queres descontarlo!
  Alicia suxeriu:
  - Quizais xogamos nas cidades. Nombraremos a cidade, e logo outra para que comece ao final da anterior?
  Angélica meneou a cabeza negativamente.
  - Xa está un pouco esponxoso. Quizais poidas pensar noutra cousa. Que ideas?
  Alicia atopou:
  - E despois imos facer flexións á súa vez. Quen rompe primeiro, perde!
  Angélica aceptou:
  - Aquí vai! Ao mesmo tempo, adestraremos os brazos e o peito. E entón as nosas pernas recibiron unha carga suficiente, pero non había mans!
  Mentres as nenas se divertían, tamén facía calor en África....
  O batallón da URSS Red Eaglet desprazábase cara ao sur... Tales son os trazos e as marchas forzadas. Os rapaces xa estaban atraídos polo ritmo asfixiante e esgotador de correr polos desertos e selvas. E no camiño, tivemos que vencer a resistencia militar dos británicos.
  En particular, un posto de control con dúas torres de ametralladoras. Aquí tiven que disparar un pouco antes de usar as granadas. Non houbo perdas...
  Pero entón foi aínda máis difícil, oito tanques e catro canóns autopropulsados estaban enterrados no chan, e ao seu redor había infantería, metralladoras, soldados experimentados, trincheiras excavadas cun hexágono. Non é tan fácil levar aquí, unha especie de zona fortificada na intersección de tres estradas que conducen e conectan Somalia, Sudán e Etiopía.
  Non foi doado achegarse, a zona foi atravesada e o bosque dos arredores foi cortado. Vladimir, decatándose da aventura do asalto, estivo a piques de pedir axuda á aviación, pero Dimka Rocket ofreceuse para construír unha apariencia de catapulta e lanzar un par de fardos de granadas antitanque.
  - Non é necesario distraer a aviación vermella, sobre todo porque o inimigo ten polo menos cinco potentes canóns antiaéreos de calibre 90 mm, sen contar máis canóns de aire comprimido. Aquí hai un pequeno posto de avanzada inimigo, e son necesarios balistas de asedio contra os postos avanzados.
  O comandante do batallón de nenos e arios vermellos Vladimir aquí, con toda razón, entre outras cousas, tiña algunhas dúbidas:
  - Cres que podes saír del con suficiente precisión?
  Dimka, espremendo aceite de palma e resina xunto cos seus amigos, confirmou:
  - Si, creo que si, o tirador de Voroshilovsky aínda é pouco. Si, e o propio Voroshilov é o guerreiro máis primitivo. Só dáme o liderado.
  O rapaz meditaba moito antes do disparo, e ademais engadía gasolina mesturada con aceite de palma e resinas, ás que lle engadían cal e carburo, ás granadas. E despois, despois de facer un cálculo, fíxose a síntese, deu un saúdo de pioneiro e disparou de golpe:
  - Aquí tes nedolvyat!
  Un tiro, despois outro gritando:
  - Pola patria para Stalin!
  Do lado do inimigo, un ruxido, berros, xemidos.
  Dimka ordenou de novo:
  - Outra volea!
  Os xemidos, o ruxido, as chamas fixéronse máis fortes, houbo berros en inglés: surrender!
  Esta vez había máis de cincocentos prisioneiros, e na súa maioría eran ingleses brancos. É difícil crer que estes mozos hai só seis meses esnaquizaron as forzas superiores dos italianos en Etiopía e na propia Italia. Pero agora foron construídos coma un miserable rabaño de ovellas.
  Uns rapaces descalzos, rabuñados, pero alegres conducían aos presos, sen facer caso das pedras e dos espiños que tiñan baixo os seus pés. E Dimka Rocket ata cantou:
  O país é santo para o comunismo;
  Acendeches o facho de todo o planeta!
  Levar a bandeira do estalinismo,
  Quen deu tanta felicidade aos nenos!
  
  Cada un de nós ten un rifle
  Coñecemos o traballo militar honrado!
  Despois de todo, a canción corre xugosa e sonora,
  Enriba coa luz vermella dunha estrela!
  
  Traemos alegría, felicidade a todo o mundo,
  Para adicto ao traballo era o propietario!
  Capitalista gordo para responder,
  O proletario subiu ao trono!
  
  A nosa bandeira escarlata, por suposto da cor do sangue;
  O poder do Señor Cristo revélase nel!
  E terán que soportar moita dor,
  Levámonos os santos dende a icona dos rostros!
  
  E entón os rapaces non verán o paraíso,
  Seremos resucitados por científicos con pensamentos sabios!
  Entón atopa con flores o paso dun soldado,
  Baixo o comunismo brillante!
  
  O camarada Stalin foi nomeado polo Señor;
  Goberna a patria e conduce á vitoria!
  O noso camiño cara á cima é moi sesgado,
  E ti es o gran líder para todo o que hai na resposta!
  
  A unidade será o noso saúdo aos pobos,
  Quen se beneficiará da baioneta do leninismo!
  Un raio quente de liberdade derreterá o xeo,
  Baixo a pancarta escarlata, kumach!
  
  Aquí os tanques están destrozando unha fila de infantería,
  E todo tipo de covardes, sen unha palabra, entrégate!
  Ese é o heroísmo dos rapaces da valente compañía;
  Que os avións non son potes e pratos!
  
  Gran gloria agarda - cre
  Os que aprecian a Rusia por riba da vida!
  Abramos as portas radiantes ao espazo,
  Para que non haxa preguiza podre!
  
  Para a Patria fai falla unha fazaña;
  E a ela imos dedicarllo, créanos!
  E o fascismo malvado xa foi vencido,
  Para a gloria, a honra, a alegría - xeracións!
  Dimka cantou como un verdadeiro mestre e os rapaces soviéticos xunto con el ... E ninguén prestou atención ao ataque contra o totalitarismo, que non era do todo apropiado nesta compañía. E que, formalmente, a Rusia soviética non é totalitaria, senón democrática!
  Só Danka murmurou cos beizos:
  - Pois dás a Dimka!
  Os presos foron entregados na base máis próxima, e os rapaces liberados seguiron adiante. Ata agora, non pararon. O mariscal Rokossovsky tivo que percorrer un longo camiño ata Sudáfrica. E proba así, percorre toda África. Ademais, hai moito máis tropas británicas no leste do continente africano que en occidente. Si, e en Etiopía, cómpre contar cos rebeldes e varios príncipes pro-británicos.
  Así que os rapaces loitadores teñen que atropelar espiños e pedras, sen pensar no descanso. Aquí vén outra escaramuza, esta vez por unha tribo local e rebelde.
  A batalla non foi tan incruenta, un neno quedou deitado desde o "Bur" golpeando xusto na fronte. Certo que os sudaneses tamén o conseguiron, segaron catrocentos, usando granadas de fragmentación e poñéndoos á fuga.
  Tres nenos resultaron feridos tan gravemente que tiveron que ser levados en padiolas.
  Antes de ir para a cama, Dimka díxolle a Danka, que tamén estaba lixeiramente raiado por unha metralla no escudo do seu ancho peito:
  "Ves, a guerra estase facendo divertida. E batallas, hai vítimas, e romance!
  Danka aceptou.
  - Si, agora estou de acordo, hai romance, e vítimas. Aínda que é mellor que non houbese baixas pola nosa parte.
  Dimka chiscou un ollo con astucia:
  - Ah... Xa sabes, isto require maxia. Pero confía en min, mellorará.
  O día seguinte pasou igual de intenso, uns xinetes intentaron atacalos, pero os rapaces estaban alerta, e esta vez evitaron perdas, deitando cento cincuenta tipos de ataque. Entre os mortos había dous oficiais británicos. E así a guerra comezou pouco a pouco. Era obvio que non se trataba dun paseo, nin só de marchas forzadas.
  Entón chegaron á fortaleza británica preto de Bakhchi. Pero case non había que loitar. Unha ducia ou máis de soldados británicos intentaron atrincherarse no búnker, pero foron afumados con substancias velenosas caseiras. Varios británicos morreron no acto, e o resto estalou, onde estaban atados.
  Pero o equipo foi capturado de forma bastante habitual, e os árabes reunidos para protexer o punto xuráronse de lealdade á Unión Soviética.
  . CAPÍTULO #6
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova xa están camiño de Sudáfrica.
  Están a destruír a base inglesa en Namibia e, coma sempre, nun gran golpe. Que rapaces tan feos.
  O neno lanzou unha granada de forza mortal e destrutiva contra os británicos e chirriu:
  - Un soldado é xulgado por Deus e polo tempo, un político é un cabrón sen xuízo, e a súa anarquía non coñece tempo!
  A rapaza comentou agresivamente, lanzando un agasallo da morte cos seus dedos espidos de pernas ciceladas:
  - O soldado non busca a paz, e a tormenta tampouco chama, o político enterrará as súas fazañas, o parasito ten moita envexa!
  Oleg Rybachenko volveu lanzar unha granada ao inimigo, lanzándoa co seu talón espido e infantil e emitiu:
  - Un soldado ás veces é un guerreiro involuntariamente, e non quere matar, pero cumpre cun deber sagrado para coa Patria, mentres que un político é un traidor voluntario ao que lle gusta porco, non cumprir coas obrigas cos votantes!
  Margarita cortou o inimigo cunha ráfaga ben apuntada, destrozando o interior, dicindo:
  - Un soldado resolve crebacabezas en batallas, un político que fai combinacións astutas, non pode resolver o asunto pacíficamente.
  Noutros lugares, as nenas realizaron proezas.
  Alice e Angélica fixeron flexións varios miles de veces, pero suando por todas partes, non querían ceder unha á outra. Finalmente, as nenas consideraron bastante razoablemente que xa tiñan abondo, e a súa forza aínda lles sería útil. Así que é mellor descansar.
  Angélica dixo:
  - E ti e mais eu somos coma mulleres de aldea rusa, é dicir, teimudas. Que imos entreter agora?
  Alicia bromeou:
  - Probablemente bolboretas...
  O remolque parou e as nenas volveron levar comida en bandexas douradas. Despois dun adestramento brutal con flexións, os guerreiros tiñan moita fame. Lanzáronse cobizosos sobre a comida e a bebida... Comían bolos, chocolate e froitas con mel... E non se decataron de como o máis pesado sono rodaba sobre eles.
  Convertida nunha auténtica telenovela: a serie de soños continuou;
  Unha nova esperanza intoxicou o corazón dos dous pilotos máis fermosos. E montaron no seu marabilloso cabalo: un megagnome.
  Angélica dixo emocionada:
  - Xa sabes, estando neste mundo de fantasía, un verdadeiramente descansa o seu universo de ferro atronador!
  Alicia, mostrando os seus dentes nacarados, acordou:
  -¡Efectivamente o é! Reláxate e quítache a alma.
  O diaño do lume falou:
  - Se a guerra non existise, entón debería ser inventada e, a diferenza do Deus Todopoderoso, este conto de fadas parecería incomparablemente máis plausible!
  Alicia sucumbiu:
  - Supoño que si! Pero sabendo o grande que é Stalin no noso país, é moi posible crer na existencia do Deus Altísimo!
  Angélica cunha mirada astuta e bastante lóxicamente aclarada:
  - Pero, a non ser que, claro, o Deus Todopoderoso non sexa Xesucristo!
  Alicia suspirou pesadamente.
  - É máis fácil crer na impotencia do Demo que na omnipotencia de Xesús!
  Cando a escuridade da noite deu paso a un viscoso solpor antes do amencer, unha estraña franxa escura bloqueou o camiño. De algún xeito, parecía unha pitón manchada. Fortos, moteados e con curvas estrañas, os penedos estiráronse nunha liña interminable a través da herba húmida e áspera.
  Alicia exclamou:
  "Aquí, este é probablemente o límite das posesións do señor do inframundo!"
  - Non, non teñas medo, diva rubia, só é unha vella fronteira! Anxélica exclamou feliz. - Agora estamos case, ben, espero que si - só na casa!
  O guerreiro loiro descalzo fixo unha mueca.
  - E aínda estás cheo de optimismo ata as mesmas amígdalas!
  O guerreiro ardente estaba ofendido:
  - Quen xa falara de optimismo, sen razón!
  Ninguén gardaba as pedras de musgo, e do outro lado estaba tan baleiro como do lado do imperio dos malvados trolls e ghouls. Alicia rabuñou a súa cuncha cos dedos do pé descalzo e asubiou:
  - ¡Aquí está ben! Ou máis ben triste!
  Por suposto, cruzar estes límites, como o río recente, non daba garantías, pero aínda así os radiantes fuxidos sentíanse un pouco máis tranquilos.
  Angélica expresouno poéticamente:
  - Aquí está a terra prometida, pero non Israel!
  - E por que a nova fronteira está tan estrañamente trazada? - preguntou Alicia, seguindo coa súa mirada radiante un montón de pedras. - É máis conveniente, probablemente, que en pedras ou igual non está presente?
  Angélica rosmou:
  - Por que precisas saber isto?
  Alicia encolleuse de ombreiros.
  - Si, moi curioso. Son un novato neste mundo. Aínda que non poidas estar orgulloso diso!
  - O límite de pedra non se puxo para ghouls ou guerreiros. Anteriormente, había terras de mordedores de ósos: trolls asasinos viciosos e moi fortes. A guerra con trolls, elfos, ghouls e cascudas tigre prolongouse durante séculos. Os exércitos de varias criaturas eran simplemente enormes: chegaron a centos de miles! Unha vez que gañaron unha serie de vitorias, os trolls mordedores de ósos chegaron ás propias estribacións e case destruíron Peach-Amber, e esta é, despois de todo, a capital da Terra do Amor e da Esperanza, cuxa Luz radiante e fonte de enerxía contén o Corazón do Universo! - Dixo Angélica.
  Alicia exclamou, xuntando as mans:
  - Que horror! Entón, todos os universos e innumerables mundos estaban ameazados?
  A fogosa guerreira tranquilizaba amablemente á súa amiga:
  "Pero as súas forzas secáronse nas montañas. Entón, nun bo ano, os nosos guerreiros, xunto cos elfos, derrubaron sen embargo os exércitos de malvados trolls e acabaron noqueando. A súa herba foi queimada por todas partes, as cidades foron ocupadas e curadas. E a fronteira foi trasladada dende o límite ata os límites do norte!
  Alicia riu.
  - Vaia! Pero este tipo de historias son típicas, case para todos os contos de fadas!
  Angélica respondeu con bastante lóxica:
  - E que é un conto de fadas, se non un pouco embelecido coa vida
  - Queres dicir que os guerreiros salvaron o universo... - Gerda comezou a entender por que Angélica non parecía diferente das deusas dos tempos antigos, que os gregos retrataban nas súas estatuas.
  Un lagarto de cor ámbar escorregou entre os seus dedos, provocando unha sensación de cóxegas.
  - Todos os guerreiros son descendentes de deuses e deusas antigos. Por iso hai tanto tempo aquí un mundo paradisíaco. Pero Lucifer dixo: abonda graza! Ben, os ghouls decidiron agora que os arios dexeneraron, por iso atacaron o imperio da Xustiza e da Felicidade...
  Rematou Angélica e colleu habilmente o lagarto cos seus dedos espidos.
  Alicia rosmou:
  - Ah, si. Entón, nós tamén dexeneramos... Quen falaría, mirando para os trolls raros e as belezas tanto das nosas nenas como dos duendes!
  Angélica respondeu sensata:
  Cada nación ten o seu propio concepto de beleza.
  Alicia aceptou. Ela saltou do megagnome e fixo unha voltereta no aire.
  - Si, o concepto de beleza para cada nación e especie ten o seu. Só que agora as opinións sobre as indignacións son sorprendentemente as mesmas para todos, sen excepción. Hai tal fenómeno. Por certo, normalmente cando din nena, engaden unha fermosa, e cando unha vella é fea!
  Angélica tamén fixo unha voltereta e fixo xirar a espada:
  - Si, hai algo así... Toda a xente, ollo, a xente adora a mocidade e ten medo á vellez. Esta é unha ocorrencia tan típica. Non obstante, non se pode deixar de aceptar que é natural.
  Aquí interrompéronse as conversas das nenas, outra besta saltou diante delas, xa unha vella cascuda tigre familiar. Certo que estaba só, pero con dúas espadas moi longas, e ata escudos.
  - Nu que loitarán as nenas-guerreiras?
  Angélica deu un paso cara a el:
  - ¡Claro, créeme, non seremos tímidos! E non tiñas medo de vir só ata nós!
  A cucaracha tigre obxectou:
  - Non, guapas descalzas, non estou soa.
  Alicia asubiou.
  - Sabía que nunca te atreverías a loitar honestamente. Supoño que trouxeches o exército contigo?
  A cucaracha tigre obxectou:
  - Non, en realidade estou só, pero os meus deuses escuros están comigo, que me axudarán a vencerte. Só nós loitaremos, espero sinceramente - un contra un!
  Alicia concordou con visible afán:
  - Por suposto, para ser honesto. E como son loura e os deuses escuros axúdanche, entón a elección dun opoñente debería recaer sobre min!
  Angélica en silencio, de súpeto, coma se unha válvula se rompera pola presión, deu a volta e queimou a Alicia cunha mirada moi desagradable. Un asubío incoherente escapou dos beizos do guerreiro.
  O guerreiro loiro quedou abraiado:
  - Que es ti, amigo?
  "Non me gusta falar contigo", dixo finalmente o Diaño Ardiente, con ton e xeado. - Síntote como un lugar baleiro.
  Alicia intentou tranquilizar á súa amiga:
  - E aínda así é a miña elección! Angélica sexa unha patriota, non unha egoísta, consistente en servir á Unión Soviética...
  Angélica atragou:
  - Vale, loita! E gaña, se podes, claro, e creo en ti!
  A cascuda tigre precipitouse inmediatamente contra o guerreiro loiro. Ao parecer, intentaron collela con descaro, coa esperanza de que o portador de cabelos louros aínda non se quentara. Pero Alicia, ao parecer, estaba preparada para iso. En calquera caso, o seu tesoureiro máis agudo arrincoulle o ventre ao monstro xa nos primeiros segundos da batalla. Angélica animou á súa amiga:
  - Correcto! Xa ves no formulario!
  O inimigo gritou vilmente:
  - Si, es unha criatura de pelo branco!
  A cascuda tigre balanceouse demasiado e investiu con todas as súas forzas, cousa que Alicia aproveitou á perfección, cortando a man do atacante. Entón ela expresou:
  - O balance é ancho, pero o panorama é estreito!
  A cucaracha tigre atacou en resposta, tentando dar patadas tamén coas súas extremidades inferiores. Pero o terminador loiro cortou con moita habilidade o xeonllo, obrigando ao inimigo a cambalear. Angélica aprobou de novo:
  - Isto é bastante ao estilo da invencible Unión Soviética. Agora remata axiña.
  Alicia abalanzouse sobre a súa presa coma un tornado nos trópicos, a cucaracha tigre apenas tivo tempo para defenderse e non é de estrañar que axiña a súa fea cabeza separouse do corpo. Así rematou a batalla...
  Angélica expresou os seus pensamentos:
  - Todo o imposible é posible, sei con certeza! É imposible ser unha virxe inmaculada para sempre!
  Entón Alicia preguntoulle sorprendida á súa amiga:
  - E por que, cando quería pelexar con el, tomaches con tanta calma, coma se fose unha especie de vil truco. Despois de todo, é o meu dereito!
  Angélica fixo unha mueca.
  - E o meu dereito a rexeitarche unha explicación. Pero chegará o momento e saberás todo!
  Alicia suspirou moito, pero non molestou á súa amiga con preguntas.
  Estiveron en silencio ata a saída do sol. Angélica arrefriouse gradualmente e foi inhibida dalgún xeito. Os xeroglíficos da armadura do megagnome abalanzáronse máis agudos a medida que o firmamento facía máis pálido. Cando se aclarou, Alicia puido ver con detalle a cidade á beira dereita do río, estendida ante eles, con ondas da cor de zume de laranxa. Pero o enorme emblema causou unha impresión especial, estaba tallado en pedras semipreciosas, con detalles sorprendentes, e quizais o xogo do claroscuro matinal animaba este pequeno baixorrelevo máxico. O paxaro situado verticalmente estendeu as ás anchas pero dobradas e xirou a cabeza de perfil.
  Os ollos abultados ben definidos simbolizaban unha visión nítida, e o peteiro dobrado do depredador era perigosamente afiado. Pero o máis sorprendente foi a continuación. Cada unha das plumas da á tamén era un paxaro pequeno, e todos xuntos convertéronse nun destacamento xeado de paxaros guerreiros, mirando fielmente ao seu gran gobernante, coma se esperase unha orde... Poder, lealdade e preparación para un ataque instantáneo foron transmitidos maxistralmente. Alicia mirou este poderoso sinal durante moito tempo, pensando...
  O sono das nenas, como era de esperar, interrompeuse, pero pasou, non é para nada o que planeaban os amigos. Espertaron nun gran e enorme salón dun palacio fabulosamente fermoso, onde cada pequena cousa era unha obra mestra da arte mundial, onde o aire era perfumado e cantaban os paxaros do paraíso.
  Corrían regatos de auga doce, salpicaba unha piscina chea de champaña e as paredes estaban en patróns. As dúas nenas estaban deitadas sobre camas de plumas altas e de peludo, sobre as camas dunha digna raíña de Saba. En xeral, todo sería xenial se non fose polas cadeas de ouro que ataban os pulsos e os nocellos das nenas. Os seus corpos marabillosos, fermosamente espidos e máxicos, estaban, por así dicir, crucificados nas súas camas. Tal é o estado de indefensión dos escravos humillados e fabulosamente radiantes.
  Angélica suspirou profundamente.
  "Entón non sabía que unha gaiola pode ser dourada, non só nun sentido figurado.
  Alicia consolou á súa amiga:
  - Só o xa pode ter un palacio tan grande e luxoso. Entón, de feito, chegaron ao seu obxectivo e chegaron ao seu destino!
  Angélica sorriu doce.
  - Pregúntome que clase de xa é?
  Como respondendo á pregunta, houbo un chapoteo e un home grande e barbudo, que parecía ter uns cincuenta ou cincuenta e cinco anos, saíu da piscina de champaña. Tiña o peito ancho e os ombreiros anchos, con todo, cunha panza. Había nel unha gran forza natural, pero os músculos nadaban con graxa dun estilo de vida ocioso e gula. Este home estaba espido, só un precioso talismán nunha cadea era toda a súa decoración, pero non había dúbida, era un cheque. Si, e o talismán no peito era un símbolo do poder real.
  Por suposto, viron a fotografía do xa da nena, aínda que nela parecía máis novo, e a súa barba era máis curta.
  O xa acababa de bañarse en champaña, pero camiñaba firme, o aspecto dun gobernante confiado. E por suposto, os novos houris para o harén non podían pasar pola súa atención. En primeiro lugar, o gobernante autocrático (formalmente ilimitado) de Irán achegouse a Alice. A súa man peluda descansou no nocello da rapaza e acariñouna suavemente. A loira mirou ao Shah cunha mirada indiferente, pero entón o seu corpo comezou a traizoar e as súas meixelas ruboráronse de vergoña.
  Es virxe virxe? - preguntoulle o señor a Gerd.
  A loira con bágoas brotando polos seus ollos respondeu:
  - Sí señor!
  O Sha sorriu irónicamente.
  - Ben, iso é xenial. Agora converterase nunha muller, despois de ter recibido a primeira experiencia de gozar do descendente do Mensaxeiro de Alá como rei na trixésima xeración.
  Bágoas xenuínas fluían polas meixelas escarlatas de Alicia:
  - É tan doloroso e cruel, señor. Teño moito medo disto!
  Shah puxo a súa man ancha na luxosa cadeira da rapaza e comezou a masaxear, calmante:
  - Non debes ter medo! Son un amante hábil. A dor será breve, como unha picadura de mosquito, e despois mergullarás no océano do pracer.
  Alicia continuou, e sen a máis mínima sombra de pretensión, chorando. A idea de perder a inocencia era realmente terrible. Sobre todo para un cristián puritano coma ela.
  - Non, por favor... Es un home tan grande, enorme, déixame eu...
  - E ela mesma? O xa quedou sorprendido.
  - Eu mesmo ensalarei a túa dignidade digna dun titán e farao con tanto coidado e habilidade que será bo para ti e para min. Pídoche polo ben de Alá!
  O xa estaba avergoñado, sentiu pena da moza inocente, que parecía o anxo máis encantador, e ordenou:
  - ¡Liberala!
  Os dous gardas eunucos que seguían ao sha sacudiron sen descanso os seus chaveiros e abriron rapidamente os peches dos brazos e nocellos da rapaza loura. Así que lentamente levantouse e sorriu ao Sha. Fíxolle un aceno:
  - Pois veña, bonita, sáltame á clavija.
  Alicia saltou de verdade e golpeou o Shah no queixo co cóbado. Un home enorme caeu... Os eunucos só tiveron tempo de boquear, xa que o pé descalzo de Alicia empurraba ao da dereita cun talón redondo no plexo solar, provocándolle un forte choque de dor que lle deu a respiración e contivo o berro. O eunuco da esquerda estendeu a man cun sable, pero un golpe caeu sobre el, Alicia golpeou a tempe cun pesado talismán arrancado do pescozo do soberano.
  Desta vez foi fatal... Outro golpe deulle o guerreiro loiro na parte traseira da cabeza do segundo eunuco, dobrado por unha picada cun plexo solar. Así, a garda máis próxima do Shah foi destruída. Angélica chamou a Alicia en voz baixa:
  - Colle as chaves e soltame axiña!
  O terminador loiro respondeu:
  - Isto non é problema! Agora!
  Non foi difícil abrir as cadeas, xa que aquí non había opcións especiais cun oco e unha chave. En xeral, as nenas estaban máis ben encadeadas non por medo ao asasinato, senón para xogar.
  Cando Angélica saíu libre, o Shah comezou a levantar a cabeza, intentando recuperarse dunha forte caída. O demo ardente arrebatou dous puñais do cinto do eunuco asasinado. Ela botoulle unha a Alicia, e a segunda, saltando, tocoulle a gorxa ao sha:
  - Ben, o gobernante de Persia e Irán, o poderoso autócrata... Queres salvar a túa vida e a de centos de miles dos teus súbditos, así como preservar a independencia do país e, por suposto, o teu persoal? poder?
  O xa agachouse pesadamente e murmurou confuso:
  - Pois quen non o quere... ¡Todos o queren!
  O diaño ardente brillou ferozmente os seus ollos esmeralda:
  - ¡Así que inmediatamente decláralle a guerra a Gran Bretaña e fai unha alianza coa Unión Soviética!
  O xa, pestanexando a miúdo, mirou para eles, e finalmente entendeu:
  - Entón sodes espías soviéticos. Que burro son, a luxuria cegoume, pero tiven que adiviñar quen es. É posible que as mulleres europeas comúns teñan corpos tan musculosos e secos...
  Angélica encolleuse de ombreiros.
  - Todo o que se fai para mellor. Por exemplo, as tropas da URSS son invencibles, e o teu exército mal armado e mal adestrado, a pesar do seu gran número, sería sen dúbida derrotado. E algunhas divisións británicas que están situadas no teu territorio, moi pouca axuda. Entón tes unha gran oportunidade de manter o teu poder, a túa riqueza e, finalmente, desfacerte da tutela de Gran Bretaña. Ou morrer en desgraza... Só lembra, son un sádico, e antes vou cortarche a dignidade, que é tanto dolorosa como humillante.
  - E a tortura dos meus verdugos non che asusta? - Non moi seguro murmurou o Shah.
  Alicia riu en resposta.
  - E sabían perfectamente en que se metían ao aceptar tal tarefa. Non nos rendiremos vivos e, se somos capturados, tentaremos soportar a tortura como verdadeiros membros do Komsomol. E a túa morte xa equivale a completar a tarefa, xa que a resistencia do exército iraniano decapitado xa non estará tan organizada, e moitos do teu círculo están a favor dunha alianza coa Rusia soviética.
  Shah un pouco máis, dubidando por mor da aparencia, dixo decidida e firmemente:
  - ¡Convencéchesme! Que ben, guerra para Inglaterra, unión para a URSS!
  Angélica dixo con dureza:
  - Declararás oficialmente a guerra, para que non haxa enganos, seguirémoste e contigo todo o tempo. Tendo en conta a nosa beleza, isto non espertará ningunha sospeita. E ten en conta que o meu amigo e mais eu botamos un puñal tan maxistralmente como loitamos ou disparamos.
  - Xa! - murmurou Shah incrédulo.
  Angélica aquí con forza lanzou un puñal cos seus dedos espidos. Tras voar trinta metros, parecía perforar o torso dunha bolboreta agachada nun vello retrato. O xa, que tiña unha vista nítida, quedou abraiado coa precisión que o pequeno corpo do insecto resultou ser perforado. El murmurou de novo:
  - ¡Convencéchesme! Farei todo por ti... Pero se queres, regalareiche un cofre de ouro por unha noite de amor, e a provincia máis rica de Irán?
  Angélica respondeu inmediatamente:
  - De acordo, pero só coa condición de manter a integridade...
  Shah salario reducido:
  - Entón só para un cofre de ouro, onde haberá exactamente un céntimo do metal precioso. A túa inocencia permanecerá, pero todo o demais farás como eu mando!
  O demo ardente respondeu por Alicia e por si mesma:
  - ¡Por suposto, estamos de acordo, pero só despois de que se cumpran todas as cerimonias e trámites oficiais! Guerra de Gran Bretaña, alianza coa URSS ou Rusia soviética. Aquí está o requisito previo.
  O acordo co mestre selou cunha aperta de mans...
  Ademais, en xeral xa non era tan interesante, o Shah declarou oficialmente a jihad de Gran Bretaña e recoñeceu a alianza e o patrocinio da URSS sobre Irán, converténdose de feito nun vasalo da Rusia soviética. Ningún dos seus achegados se opuxo, e os enviados e representantes británicos foron inmediatamente detidos.
  Ben, o grupo do exército "Vostok" Bagramyan e Konev cruzaron a fronteira con Persia ....
  A tarefa completouse con éxito e as nenas só asustaron a próxima noite de amor co sha. Que mudo é para as novas virxes, aínda que non sexan privadas da súa inocencia.
  Porén, para animarse a si mesma e á súa amiga, Alicia decidiu interpretar a canción que acababa de compoñer:
  Era unha rapaza tranquila e modesta,
  Soñei con ter a miña propia casa!
  Así que as risas dos nenos brotaban sonoras,
  ¡Para que o oso fose manso no bosque!
  
  Quería un campo maduro tranquilo,
  Pelusa de espiguillas douradas!
  Para non coñecer para sempre a confusión,
  E que non había inimigos!
  
  Pero aquí vén a incursión tártara,
  E o estrondo dos cascos forxados!
  Ben, onde estás un rexemento de loitadores de húsares;
  Que é famoso polas súas xuramentos?
  
  Onde están os cabaleiros, vós sodes xigantes,
  Pero por que non hai protección?
  Velaí a nosa única patria;
  Quente, luz infernal!
  Levanme ao xugo descalzo,
  Por conos, pólas e estepas!
  E cortan as costas cun látego,
  Que difícil é gemir en cadea!
  
  Pescozo nena inimigo cun lazo,
  Apretado e quere estrangular!
  Aquí no reino do malvado sultán,
  Convertínme nun xogo quente!
  
  Primeiro no campo que sufrín
  As bolsas levaban unha gavilla.
  Pero a beleza floreceu
  Despois de todo, un Deus soberano xeneroso!
  
  Aquí gustoulle ao Señor;
  Mandáronme ao serrallo!
  Alí, sentindo a forza dun home,
  Comecei a agradar todo o lixo!
  
  Coñece tal humillación
  Cambia o corpo máis doce!
  É mellor soportar as privacións,
  Para que a miña propia nai non deita!
  
  O que agarda ao final do camiño, non o sei
  Asusta a vellez e o verdugo!
  Pero non hai lugar para o pródigo no ceo,
  Só queda - chorando amargamente!
  E en África tamén houbo acontecementos que afectan ao curso actual da historia.
  O Batallón Red Eaglet loitou algunhas escaramuzas máis, despois das cales houbo unha breve calma. En Sudán, as guarnicións británicas foron destruídas ou capituladas, só en Somalia separadas, pero os focos de resistencia que se desvanecían rapidamente aínda ardeban. Pois cara ao sur marchaban columnas móbiles, e só o mal estado das estradas africanas, e os problemas de subministración de combustible, frearon o movemento.
  Pero o seu batallón, chamado extraoficialmente "Cheetahs", logrou distinguirse, e parece que ata o líder Stalin lles prestou atención. Sexa como for, seguiu a orde: premiar aos rapaces e trasladalos a Francia, nun avión de transporte.
  As últimas noticias agradaron especialmente aos mozos alemáns: significaba que, moi probablemente, se lles daría a oportunidade de loitar pola propia metrópole británica. E isto é moito máis honorable que loitar na vasta, pero semisalvaxe África.
  O batallón que se distinguiu foi premiado, por suposto, polo propio mariscal de batalla Konstantin Rokossovsky. Pero como todo o destacamento é de case trescentas persoas, é caro celebralo vostede mesmo, as estrelas de ferro da segunda clase foron entregadas por nenas axudantes especiais. Os rapaces puxéronse de uniforme, intentaron parecer máis altos e maduros, e ao mesmo tempo intimidaban, facían pucheros...
  O propio Mariscal da URSS concedeu persoalmente dous. O comandante Vladimir e especialmente o distinguido Dmitry. Recibiron outros moi valiosos, sobre todo en canto ao prestixio da estrela Heroe da Primeira Clase. Esta insignia aínda non tivo tempo de desvalorizarse na frecuencia de concesión e, para os nenos, este é un motivo de orgullo.
  Aínda que, por suposto, unha cruz de cabaleiro sería máis prestixiosa, e aínda de maior tamaño.
  Dimka, con todo, susurrou a Danka:
  - ¡Preferiría a estrela de ouro do heroe da URSS á Cruz de Cabaleiro!
  O seu amigo respondeu:
  - E quen necesita unha cruz, sobre todo para unha tumba!
  Na cerimonia de entrega do premio, unha banda militar tocou unha marcha e as nenas realizaron unha danza popular rusa, levantando as súas pernas espidas e graciosas a pesar das difíciles transicións.
  Sobre isto, con todo, todo rematou, os mozos foron enviados en formación a un poderoso transporte. Konstantin Rokossovsky incluso estaba indignado por isto:
  - Paga a pena queimar tanta gasolina por trasladar un batallón de chupadores. En Francia, hai bastantes divisións de persoal, de loitadores experimentados, para non botar nenos á próxima folga.
  O axudante xeral nesta ocasión suxeriu:
  - Aquí creo que varios factores. Primeiro: quizais Stalin cre que deste xeito está a honrar aos mozos loitadores. E, efectivamente, os rapaces estarían moi molestos se o asalto de Londres tivese lugar sen eles. Segundo: o feito mesmo de que os rapaces loitan como heroes debería animar aos nosos adultos e provocar unha sensación de timidez nos británicos. E en terceiro lugar: quizais nun par de semanas remate a terceira guerra mundial, e sería difícil non deixar que os distinguidos loitadores tocaran o seu último acorde vitorioso!
  O mariscal de combate da URSS mirou o pavo real que meneaba lánguidamente a cola e declarou:
  -Que? Quizais teñas razón! Tamén me entristece que me enviaron a África quente, onde no verán só é fariña, en lugar de asaltar Foggy Albion. E aínda que intento ocultar isto, incluso doe moito. Aquí Zhukov recibiu un gran mariscal, pero para que serve a pregunta?
  O xeneral respondeu con astucia:
  - Ao parecer, porque nunca se permitiu condenar certas decisións de Stalin!
  Era bastante cómodo no transporte, soaba música, había bañeiras con flores recén recollidas. Os rapaces divertíronse xogando ás cartas, ao dominó, ao xadrez para flexións e abdominales... O voo era bastante longo, e a velocidade de cruceiro do avión de transporte máis grande da Segunda Guerra Mundial era de algo menos de trescentos quilómetros por cada. hora.
  Dimka e Danka xogaron un par de partidas no xadrez do Führer xa coñecido, pero despois cansáronse diso. Aquí as cartas parecían primitivas, pero por que non xogar ao xadrez indio tradicional ao estilo do blitz.
  Había un pequeno reloxo suízo e, apostando tres minutos por partido, podíase xogar o suficiente.
  Non obstante, aínda aquí Dimka gañou todo o tempo, simplemente obscenamente fácil. E que o rapaz leu a ritmo trepidante a teoría das aberturas, todo un informante, e mesmo pensou a súa. Só mantivo a batalla e resolveu o caso cun ataque de apareamento. Outros non coñecían a teoría, nin tiñan unha velocidade de cálculo tan alta.
  Foi unha malleira unilateral ao estilo dun bombardeo e, como resultado, ata estalou unha pelexa cando un dos rapaces altos alemáns lanzou pezas a Dimka. Cun golpe preciso do seu puño, ata o punto nocaut do queixo, fixo caer ao inimigo.
  Comezou, foi, un vertedoiro, algúns dos mozos defenderon ao heroe estrelado Dimka, e outros polos seus...
  A intervención do comandante, Vladimir, que abriu fogo contra os loitadores con escuma branca dun extintor, detivo a matanza.
  Despois diso, os rapaces déronse a man e Dimka, en sinal de reconciliación, cantou a canción:
  A nosa Patria é dunha beleza marabillosa;
  Florece magníficamente: un xardín alegre e luminoso!
  Batallas severas - horas malvadas;
  Pero cómpre derrotar a todos os adversarios!
  
  Despois de todo, a derrota é peor que a morte,
  Non hai vida, sabelo en escravitude total!
  Os espíritos malignos infernais deben ser borrados,
  Para iluminar, unha estrela no corazón da esperanza!
  As armas ruxen, as frechas son automáticas,
  Entón, o acoirazado rompeu en anacos!
  Que sangren os soldados
  O mundo é azucre, a loita é real!
  
  As nais choran, os fillos caeron,
  Pozo de funerais - un regato tormentoso!
  Alguén conseguirá terras,
  Alguén estará nunha gaiola cun xemido!
  
  Coñece na guerra: unha baioneta como un irmán nomeado,
  Moitas veces, ás veces segue sendo unha defensa!
  Se a túa máquina se atascou,
  Entón, traballa como un club!
  
  Terras de Rusia, bosques e prados:
  O cheiro a camomila, o cheiro a fresas!
  O sangue flúe como unha fervenza ata a miña man,
  Pois nos cadáveres florecen os caraveis!
  
  Necesitamos protexer todo isto.
  Para facer rir aos nenos!
  Para aprobar o exame das cinco,
  Para que non teñas que ir AWOL!
  
  Pronto o final, a dor rematou,
  Creo que a xente conseguirá a inmortalidade!
  Quen conseguiu sobrevivir, ben feito,
  Seremos felices: créeme, créeme!
  Dimka rematou a canción e todos o aplaudiron con moito celo e por unanimidade.
  Despois diso, o cantante loiro Dmitry Rocket, politicamente correcto, perdeu unha partida de xadrez e fixo cen flexións de penalización. Sobre isto calmaron.
  En Sicilia aínda tivemos que repostar, e os rapaces aínda conseguiron xogar ao fútbol. Certo, dun xeito moi peculiar, máis próximo ao americano, é dicir, con empuxóns e viaxes, que ao inglés. E había moita máis xente xogando á vez que nos xogos estándar.
  Pero, por certo, foi aínda máis divertido e útil en termos de habilidades militares. E esa loita é a base da loita sen regras.
  Despois o voo de novo, a París... Non houbo incidentes especiais, e o desembarco produciuse de noite.
  Os rapaces saíron lixeiros, tras un salón quente espidos ata a cintura, tentando demostrar un alivio muscular envexable. Pero despois da África ardente, París pola noite parece xenial. Os rapaces están tremendo e tirando do uniforme de campo das SS.
  Despois diso, poden dar un pequeno paseo pola luxosa cidade. Dmitry díxolle tranquilamente ao seu amigo Danka:
  - Que cidade tan encantadora, especialmente a Torre Eiffel. Subámonos a el e vexamos París a vista de paxaro.
  Danny asentiu coa cabeza.
  - Iso sería o mellor! Xa sabes, eu pensaba que Moscova era mellor e máis fermosa que calquera cidade agás París... Uf, por iso meterannos no cárcere! Un eloxio aos inimigos capitalistas!
  Dimka entregou os ollos astutamente:
  - Non hai a quen denunciar... E pódenme meter no cárcere por unha estrela de ferro de primeiro grao. Vale, imos á torre!
  Houbo un problema na entrada, Dimka non se cría que tivese un loitador tan novo como unha verdadeira cruz de ferro de primeiro grao. Danka, en xeral, parecía moito máis convincente. Pero todo funcionou e os mozos deixáronnos entrar gratis. Subiron rapidamente os chanzos ata o máis alto e alí decidiron pasalo ben paseando coas mans polo parapeto. E que este truco adoita ser realizado por estafadores por diñeiro, o que significa...
  Resultou divertido, debaixo de ti hai un abismo, no que miras sen medo, e moitas luces. Á chegada do Führer, os alemáns gañaron tal confianza que desactivaron completamente o apagón. Así que París era sen dúbida fermosa, e se o miras ao revés, o dobre. E os rapaces rían e falaban sobre a marcha.
  . EPÍLOGO
  O desembarco de tropas en Gran Bretaña xa comezou. E foi como unha onda de tornado, súbita e forte.
  Oleg Rybachenko loitou nun avión e o neno derrubou con confianza os inimigos no aire.
  E a nena Margarita Korshunova loitou xunto a el.
  O tándem de dous fillos inmortais era invencible. E literalmente conseguírono. E levaron a cabo a captura, despois da captura.
  E derrubaron aos británicos por centos. Os avións arderon e cada proyectil do canón do avión atopou o seu obxectivo.
  E os barcos ingleses afundironse atragantando as ondas.
  Ao mesmo tempo, os nenos terminadores cantaron...
  Temos foguetes, avións,
  O espírito ruso máis forte do mundo...
  Á fronte dos mellores pilotos -
  O inimigo será derrotado: a cinzas e abaixo!
  Os soldados comúns tamén loitaron con éxito cos británicos. En particular Angélica e Alicia. Guerreiros ardentes e brancos como a neve atacaron ao inimigo, golpearon con metralletas, fixeron prisioneiros aos inimigos...
  Só un dos momentos resultou perigoso para os guerreiros, cando os tanques británicos pasaron ao contraataque. Pero as mozas non salvaron contra elas. En primeiro lugar, esnaquizaron as vías con lanzamentos de granadas acumuladas ben apuntados, e despois, ignorando o disparo de machados de zapadores, torceron os fociños dos vehículos máis próximos e romperon a óptica.
  Aquí Alicia foi ata ferida no ombreiro, entón a dor só fixo que a loba rusa se enfurecese. En xeral, cunha machada de zapador é moi posible torcer ou cortar o fociño dun tanque, e máis aínda unha metralleta.
  As nenas correron cara aos tanques, e batéronlles tanto que comezou un pánico de pesadelo na numerosa columna inglesa. Sobre un par de ducias de coches ondeaban bandeiras brancas ou só bufandas... E así por unanimidade, coma se deran unha orde.
  Angélica riu coma unha doncela das neves nunha serie de cómics:
  Ben, iso é exactamente o que esperarías! O seu brillo ostentoso rematou!
  Alicia suxeriu:
  - Ou quizais imos entrar no tanque como sempre e montar? Entón será xenial?
  Angélica acentou a man.
  - Vale! Imos! Imos a Londres!
  E as nenas, ao estilo dun western de Hollywood, sentáronse na máquina pesada máis poderosa M-36 comprada nos EUA. E fomos intentando esmagar, romper, moer todo.
  O batallón da URSS de Krasny Orlyonok tamén loitou con moita valentía e habilidade. Os rapaces atacaron en formación solta, e xa conducían a columna de prisioneiros de guerra, logo atáronos e de novo precipitáronse no ataque con tacóns parpadeantes ennegrecidos de barro (os rapaces descalzos atacan con moito máis destreza!), mentres evitaban bicos mortais. de balas. Porén, asustados polo ouveo das sirenas, a música de Wagner e os bombardeos masivos, os británicos non se resistiron ou non dispararon en absoluto ou intentaron disparar o máis a miúdo posible sen apuntar.
  Dimka, entusiasmado, conseguiu derrubar un biplano inglés de dous prazas desde un rifle, estalou e, saíndo dun tren, bateu contra o chan. Vladimir aprobou:
  - Tiro ben apuntado... Podes derrubar o Spitfire?
  - Se podo conseguilo! - dixo Dimka con confianza.
  Despois de media hora, apareceron inmediatamente tres Spitfires. E "tradicionalmente" foron aos seus antepasados. Un destruíu a Danka e Dimka destruíu inmediatamente dous. Outros loitadores rusos non tiveron tempo para escoller vítimas: os rapaces bielorrusos eran máis rápidos.
  Porén, para o resto dos rapaces houbo goles e obxectos de heroísmo. Desafortunadamente, non puido prescindir de perdas, xa que os rapaces subíronse ao medio.
  Á noite, Oleg Rybachenko tivo a oportunidade de ver a batalla dos tanques. T-44 contra vehículos británicos. A pesar da superioridade numérica dos británicos, o deseño de Oleg Rybachenko (en realidade, unha modificación do T-54!), Destruíu os tanques inimigos sen problemas. O canón semiautomático, a excelente visibilidade, a óptica e, sobre todo, unha armadura absolutamente impenetrable, axudaron a gañar o dominio no campo de batalla. E esta non é unha keveshka medio cega para ti, é unha mestura de xenio técnico ruso e prusiano.
  Si, as torres foron arrancadas dos Matildas, Churchills, Pershings, e non hai nada que dicir sobre outros tanques. A batalla resultou tan unilateral que algunhas das tripulacións británicas abandonaron covardemente os seus tanques e comezaron a espallarse...
  Oleg Rybachenko chameou os beizos como un comerciante que recibiu un beneficio incrible e inesperado:
  - Isto é xenial! Non cometín un erro ao elixir un tanque. Unha ducia de divisións deste tipo con estas marabillosas máquinas pasarán por América nun mes, ou aínda máis rápido!
  Xa pola noite desenvolvéronse os combates polo propio Londres. O altísimo nivel de mobilidade das tropas soviéticas, e a débil resistencia dos británicos, ademais dunha distancia relativamente curta, fixeron posible chegar á capital tan rápido. A noite era quente, as batallas de destrución...
  Londres é unha gran cidade, con moitos suburbios, fortes, varios edificios antigos. Os ingleses seguen sendo moi fortes, e as divisións da Garda Real loitan con valentía. Pero aquí están as numerosas milicias, das que había dous millóns e medio, e coas que Churchill e o seu séquito asociaban tan grandes esperanzas, non se xustificaban.
  As milicias espállanse ás súas casas ou réndense en masa. E moitos non se presentaron para nada no punto de recollida. Esta é unha malleira tan unilateral.
  Na mañá do dezasete de agosto quedou claro que as tropas alemás xa ocuparan varios barrios de Londres. A comunicación coas unidades xa estaba perdida, aínda que Churchill intentou berrar pola radio que nunca sairía de Londres. Por que é aínda mellor...
  Oleg Rybachenko comentou:
  - Quédate aquí Churchill! Entón sen ti, Gran Bretaña capitulará por completo. E aínda que non capitule, quedará completamente destruído. Esta xa non é unha opción.
  Á unha da tarde sobrevoaba o famoso palacio de Buckingham unha bandeira vermella cunha fouce e un martelo. E isto xa é un símbolo da pechada vitoria final.
  Pódese ver que case inmediatamente despois, comezaron a arroxar bandeiras brancas noutras zonas da capital británica. Rokossovsky dixo na radio:
  - As brigadas suízas non só están capitulando, senón que tamén están listas para prestar o xuramento de lealdade ao líder Stalin e á Gran Rusia Soviética.
  Oleg Rybachenko ordenou brevemente:
  - Que acepten, e que se preparen para ocupar o resto das terras de Inglaterra, considere Londres noso.
  - Temos forza suficiente para todo o brillante comandante! Rokossovsky dixo con confianza. - Un dos nosos soldados vale centos de ingleses! - A última frase foi pronunciada, o mariscal de campo está aínda máis seguro!
  Aquí Oleg Rybachenko de súpeto sentiu un sinal de atención: necesitaba intervir. O neno xeral gritou:
  - Parece que Winston Churchill está fuxindo... Ben, que estou detrás del...
  Churchill decidiu marchar. Os representantes do seu séquito afirmaron razoablemente que Londres xa non se podía celebrar, e que a loita contra o Terceiro Reich podía continuar desde os EUA, ou desde Canadá, formalmente o dominio británico. E así a súa morte ou catividade só beneficiará a Hitler...
  Era racional, pero non había oportunidade de fuxir do neno xeneral...
  Oleg Rybachenko, sen ningunha cerimonia, derrubou oito avións de combate do formidable convoi persoal do primeiro ministro. O neno xeral nin sequera fixo caso do seu febril fogo de metralladoras. Entón derrubou un par de motores do forro de catro motores a gran altura do xefe do Estado. O coche grande comezou a perder altura. Cinco paracaidistas saíron voando do útero. Oleg Rybachenko mergullou tras eles. A visión nítida do neno-xeneral permitiu discernir o rostro asustado e de bulldog do xefe de Gran Bretaña, dotado de poderes de emerxencia.
  Churchill, por suposto, podería ser asasinado, e iso sería bo, pero ser capturado é aínda mellor. E tómao persoalmente...
  Oleg Rybachenko consegue, usando a habilidade das ás da Aurora mellorada para cambiar o varrido, aterrar o seu coche no céspede dun parque de Londres. O neno xeral salta e corre na dirección onde Churchill quere correr. Descalzos, tacóns infantís do neno flash. Disparan a Oleg Rybachenko, unha das balas queima o costado de forma desagradable...
  O neno xeneral maldixo:
  - Carallo!
  Oleg Rybachenko vese obrigado a esquivar as balas e responder co seu rifle automático. Os ingleses calan, os "agasallos" enviados polo neno xeneral son despiadadamente precisos. Oleg Rybachenko corre aínda máis rápido, deixando tras de si un pelotón enteiro de británicos abatidos por balas...
  A intuición leva inconfundiblemente, aquí está o propio Churchill cos seus ministros. Nin sequera intentan disparar, só flotan tan rápido como poden. Usando as posibilidades dos músculos novos e inmortais ao máximo e as hormonas masculinas, que o corpo produce arbitrariamente, Oleg Rybachenko, un sicario absolutamente subordinado, superalos. Golpes nas terminacións nerviosas: un ministro foi noqueado, o segundo, o terceiro... Así que o propio Churchill quedou inmobilizado....
  Oleg Rybachenko pon sobre os seus ombreiros ao primeiro ministro derrotado e pide axuda ás tropas.
  Aquí, os soldados soviéticos en forma do exército da URSS xa corren cara a el. Escóitanse exclamacións asustadas:
  - Estás ferido neno-xeneral!
  Oleg Rybachenko mira o seu costado ensanguentado e sorrí:
  - É lixo! Como son tantos inimigos para destruír e non conseguir nin arañazos. Non foi xusto! - O neno-xeneral deixou abaixo o inmobilizado Churchill. - Agora, no seu nome, anunciaremos a rendición das tropas británicas. Creo que temos alguén que pode imitar o seu baixo. E se non, fareino eu!
  Dez minutos despois Konstantin Rokossovsky chamou e dixo:
  - O rei Xurxo III de Gran Bretaña anunciou o fin da resistencia e deu a orde de renderse, e tamén nos pediu que amosemos piedade á gran nación anglosaxoa.
  Oleg Rybachenko preguntou sen ocultar a súa alegría a Rokossovsky:
  - Entendes o que significa iso?
  O mariscal de batalla declarou con confianza:
  - Claro que entendo! Gañamos, Inglaterra rendeuse e ti, o máis grande dos mozos guerreiros, capturaches persoalmente ao propio Churchill.
  Oleg Rybachenko exclamou:
  - Certo! Pero non só iso! Agora converterase no primeiro comandante da historia da Unión Soviética en recibir o premio máis alto do Imperio Vermello: a Estrela da Gran Orde de Diamante "Vitoria", como che prometín.
  Konstantin Rokossovsky opúxose:
  - Pero o principal mérito desta vitoria correspóndelle a ti, o gran neno terminador. E esta é a estrela onde mereces usala!
  Oleg Rybachenko declarou con orgullo:
  - E para min, o Consello Supremo aprobará outro premio sen precedentes: a "Vitoria" da Gran Estrela da Orde do Diamante! E sexa de acordo con isto!
  E o neno-xeneral, bateando os seus pés espidos de neno, a ferida do costado desapareceu por completo, cantou;
  Somos pioneiros, heroes da Patria,
  Que naceron baixo o signo de Outubro...
  Non nos arrepentiremos da vida de Rusia,
  A gloria co estandarte vermello do rei!
  
  Amamos e sabemos loitar duro,
  Os nazis romperon con celo os cornos...
  Temos granadas nunha mochila ampla,
  A vida non é cara para os pioneiros!
  
  Amamos a nosa santa patria,
  Que creou o formidable comunismo...
  Aquí hai unha rapaza de Komsomol camiñando descalza pola neve,
  E o fascista quere derrubarnos!
  
  Loitei celosamente co nazismo preto de Moscova,
  E segamos a todos os inimigos cunha fouce...
  Por que se entregou esta Wehrmacht aos rusos?
  Golpeareino co puño!
  
  Son un pioneiro e baixo a gran Moscova,
  Loitou como un guerreiro xigante...
  Parou o ataque do fascismo salvaxe,
  Temos un Señor Supremo Tipo!
  
  Non hai bordos no renacemento de Rusia,
  Gran Stalin, levantounos dos xeonllos...
  Svarog o grande, o mesías supremo,
  E o ideal radiante de Lada!
  
  Somos pioneiros, nenos, nenas,
  Gústanos loitar - este é o noso destino...
  E a voz dun membro do Komsomol é sonora,
  Aínda que reina o caos sanguento!
  
  Rusia é a patria de Svarog,
  E o comunismo iluminaba o camiño...
  Os pioneiros non necesitan un Deus maligno,
  O inimigo non poderá dobrarnos nun puño!
  
  Temos un tanque xenial cunha armadura inclinada,
  É tan fácil para o Fritz non romper,
  Con amor a Lada, nobre doncela,
  Para converter un depredador nun xogo!
  
  Os loitadores de Moscova defenderon,
  E despois estivo o gran Stalingrado....
  Pronto veremos o comunismo dado,
  Pasa e coñece o desfile en Berlín!
  
  Si, Stalingrado é orgullo desta palabra,
  Somos pioneiros descalzos nun ventisquero...
  Romperemos o corno dunha vaca estúpida
  E levaremos a Hitler directo ao cadaleito!
  
  Saiba que a Patria nunca se dobrará,
  O seu impulso non se pode frear...
  Que o sol brille para sempre sobre Rusia,
  E o ladrón traizoeiro será esmagado!
  
  Demostraron coraxe en Stalingrado,
  Puidemos deter aos nazis...
  Os rusos teñen tal descaro, xa sabes,
  E os inimigos irán só ceros!
  
  Rusia pode voar a Marte
  E crea unha grandeza diferente...
  E por suposto que todo será moi chulo,
  Aínda que a vida é tan fráxil coma un fío de seda!
  
  O espírito ruso non sabe nas batallas da barreira,
  Ten o poder de Perun...
  Estamos esperando recompensas dos deuses,
  E o elemento brilla, cre na runa!
  
  De que xeito o espírito ruso non coñece a derrota?
  Créeme, el pisoteará todo...
  Os pioneiros queremos tanto vinganza...
  Invencible como o exército da Patria!
  
  Case gañamos
  Que haxa luz na gloria do comunismo...
  Os nosos avós loitaron pola Patria,
  Pronto atoparemos a alegría e o amencer!
  
  Sen patria, non hai vidas para os pioneiros,
  Queren loitar por ela...
  E que queredes señores malvados?
  Debemos proporcionar unha vida de escravo?
  
  Non, o Führer dos rusos será escravo,
  Esmagarémolo coma unha boneca...
  Despois de todo, os cabaleiros de Rusia poden loitar,
  E o querubín de ás douradas está connosco!
  
  Non hai caras da nosa Patria baixo o mundo,
  Brillando como a estrela máis brillante...
  converticheste nun ídolo para min,
  Nunca me separarei de ti!
  
  Son un pioneiro e un rapaz descalzo
  Que co tacón espido corre pola neve...
  E nalgún lugar está saltando un bonito coello branco,
  Quen romperá o corno do inimigo!
  
  O pioneiro na batalla da dúbida non sabe,
  Non é un pallaso, pero xa sabes o terminador...
  Virán os feroces fascistas, cre vinganza,
  E o comunismo será un paraíso brillante!
  
  Como chegará a época,
  Na que cada guerreiro do pesebre...
  Loita ata o teu último alento
  Para destruír o feroz coñece ao vilán!
  
  As estrelas do comunismo brillan intensamente,
  A era da luz, non hai máis fermosa no mundo....
  Esmagaremos o xugo do fascismo crente,
  E Hitler será ruso para cear!
  
  Cremos que tales tanques de aceiro,
  Que a súa cuncha de pantera non penetrará...
  Imos ondear iodo ás feridas do noso neno,
  E de novo o pioneiro corre valentemente á batalla!
  Ben, que se fixeron duros os nazis,
  Non pensaban que puidésemos gañar.
  Aparentemente coñecemos o comunismo dende hai quilómetros,
  E podemos vencer á Wehrmacht en broma!
  
  No nome da nosa poderosa patria,
  Un orgulloso pioneiro vai ao ataque...
  Aínda que as nubes penden sobre a Patria,
  Imos dar un exemplo gañador para todos!
  
  Cre que o inimigo non parará o soño,
  Derrotaremos de novo a todos os fascistas...
  O mal non crerá reinar no trono,
  Crearemos unha nova orde mundial!
  
  Todo estará ben na Patria, xa sabes
  Son un neno, pero na batalla como Robin Hood,
  Ao principio, só rabuñei na mesa,
  E agora moi incluso cren ben!
  
  Rusia pode arrincar aos nazis cunha baioneta,
  Derrotará calquera exército...
  E os pioneiros viven baixo o comunismo...
  Despois de todo, a nosa amizade é un forte monolito!
  
  Non cederemos ante o Fritz en nada,
  Podemos derrotar aos inimigos bromeando...
  E así vencemos aos nazis cunha porra,
  Ruxe unha tormenta de neve, torcendo a neve en remuíños!
  
  Rusia non sabe que os nazis saben misericordia,
  Ela é invencible forte...
  Terán un sable firmemente no pescozo dos cabróns,
  E Satanás será destruído!
  
  Non creas que Hitler é invencible,
  Aínda que sexa o poder do inferno, considera todo recollido...
  Cando o pobo e o partido están unidos,
  A xente da nosa Wehrmacht fíxose anacos!
  
  Rusia foi famosa durante séculos como santa,
  Ela rompeu os Tigres como metal...
  Espalla de punta a punta,
  Só un mozo soñaba cun país así!
  
  Gañamos coma xigantes
  Os adversarios cortados saben cunha espada...
  Os rusos somos invencibles nas batallas,
  Derrotaremos aos adversarios da Patria!
  
  Créeme, nada nos deterá
  E sabes que nada vai gañar...
  Enterraremos o Führer na cabeza,
  Temos unha espada afiada e un escudo de aceiro!
  
  En todo o universo non hai Rusia máis fermosa,
  Terá unha era de luz por séculos...
  Todas as xeracións serán paz e felicidade,
  A Patria necesita unha man firme!
  
  Entón, cando xogamos en Berlín,
  Untamos a Wehrmacht como cinzas en sangue...
  Ese será o tempo da fronteira do paraíso,
  E xunto con Lada reina o amor!
  
  UN POUCO DIFERENTE E NON PODEDES PRESENTAR SEN CERRADO!
  Chamberlain non dimitiu como primeiro ministro de Gran Bretaña e conseguiu pechar unha paz honorable con Hitler. O Führer garantiu a inviolabilidade das posesións coloniais británicas. A cambio, Gran Bretaña aceptou recoñecer todo o que o Terceiro Reich conseguiu capturar. Incluíndo as colonias francesas, belgas e holandesas. E isto é moito. Hitler capturou entón Iugoslavia e Grecia.
  O 22 de xuño de 1941 atacou a URSS. Por unha banda, os alemáns conservaron máis forza, especialmente na aviación: tres mil avións non se perderon na batalla pola superioridade aérea en Gran Bretaña. Sen contar as perdas na zona mediterránea, e o desvío das forzas da aviación.
  Ademais, aínda non tivemos que trasladar tropas a África. Italia quedou satisfeita coa captura de Etiopía, ademais dalgunhas posesións francesas e belgas máis en África. E tiña abondo.
  Rommel loitou así na fronte oriental. Así, a URSS parecía ter aínda menos posibilidades que na historia real. Despois de todo, os nazis son moito máis fortes sen unha segunda fronte.
  Pero, por outra banda, Stalin conseguiu anunciar unha mobilización xeral, e preparou as tropas para a defensa. Como resultado, entraron na guerra dun xeito máis organizado e, despois de retirarse do Dnieper, puideron estabilizar e manter alí a defensa. A guerra tomou entón o carácter da Primeira Guerra Mundial. A primeira liña é inactiva, defensa poderosa e non é posible desenvolver unha ofensiva.
  As batallas son sanguentas, pero ineficaces. Tanto os alemáns como os rusos murcharon en batallas posicionais. E ninguén se podía romper.
  Tanto a Wehrmacht como as tropas soviéticas loitaron mellor á defensiva. E os tanques alemáns non eran o suficientemente fortes e eficaces como para abrirse paso, e tamén os soviéticos.
  Pero en 1944, os nazis conseguiron avións a reacción e comezaron a presionar con forza ás forzas soviéticas.
  No aire, os nazis tiveron vantaxe no ano corenta e un. Entón, liberando gradualmente máis avións, a aviación soviética comezou a igualar posicións.
  Pero entón, tras a declaración de guerra total e o empoderamento de Speer, o ministro de Armamento e Munición, con poderes de emerxencia, comezou a aumentar a produción de armas. E os alemáns engadiron avións a reacción e tecnoloxía de foguetes.
  Pero como a primeira liña estaba no Dnieper e aínda estaba lonxe de Moscova, o programa de mísiles da FAA non entrou en serie. De feito, os alemáns só podían disparar a Leningrado desde o Báltico. Os expertos explicáronlle a Hitler que os mísiles balísticos eran demasiado caros e que un bombardeiro a reacción en toda regla era máis barato e mellor. De feito, os alemáns tiñan combustible suficiente e o novo bombardeiro Arado entrou en serie e comezou a bombardear posicións soviéticas.
  O TA-152 propulsado por hélice, un poderoso cazabombardeiro e avión de ataque multipropósito armado e blindado, resultou tampouco estar mal: un auténtico cabalo de batalla. E a velocidade de 760 quilómetros por hora é decente, e outros parámetros tamén inclúen armas. O canón alemán de 30 mm demostrou ser eficaz e capaz de derribar un avión soviético cun só golpe.
  O que é especialmente importante na loita contra os avións de ataque IL-2. E isto é grave.
  Os alemáns comezaron a presionar activamente os avións desde o aire e comezou unha ofensiva aérea.
  O outono fíxose especialmente difícil, cando o caza XE-162 con excelentes características de voo e fácil de fabricar comezou a entrar masivamente na fronte. Si, isto é serio!
  Stalin ordenou atopar a resposta. Pero mentres na URSS, o desenvolvemento dos avións a reacción quedou atrás. O Yak-3 non se produciu en grandes cantidades, apareceu o LA-7, que, con todo, aínda era inferior aos vehículos a reacción TA-152, ME-309 e alemáns.
  Tal era a situación na fronte. Nos tanques da URSS, os principais vehículos eran o T-34-85 e IS-2, os alemáns "Panther" -2 e "Tiger" -2. Os coches alemáns eran algo mellores que na historia real debido a motores máis potentes. O Panther-2, de cincuenta e tres toneladas de peso, tiña un motor de 900 cabalos de potencia, e o Tiger-2, de sesenta e oito toneladas de peso, tiña 1.000 cabalos de potencia. Polo tanto, ambos os tanques eran relativamente móbiles, cun potente canón de 88 milímetros de 71 EL de lonxitude e ben protexidos na fronte. E grazas aos recursos das colonias, había suficientes elementos de aliaxe e os tanques alemáns resultaron ser bastante fiables no seu funcionamento. E atravesaron vehículos soviéticos desde calquera distancia adecuada para o combate.
  Os alemáns tiñan un bo equipamento superior ao soviético nos duelos de tanques, pero non podían gañar.
  Porén, a aparición de avións a reacción confundiu as cartas de Stalin. E que responder mentres non estivese claro.
  Pero no rabaño de falcóns soviéticos hai tres nenas aguias. E decidiron darlle os cornos ao Terceiro Reich.
  Anastasia Vedmakova, Akulina Orlova e Mirabela Magnetic.
  E así tomaron e entraron en batalla cos nazis.
  Anastasia, derrubando un avión alemán, di:
  - Se o ditador cunha mina astuta restablece os seus termos a cero, isto significa que o votante volveu recibir un bast!
  Akulina, cortando o nazismo, sinalou:
  - Un guerreiro sempre loita por unha causa xusta, mentres que un político leva todos os trofeos á esquerda!
  Mirabela coincidiu con isto:
  - Un guerreiro dispara coa man esquerda por unha causa xusta, mentres que un político coa lingua leva todos os logros á esquerda!
  Anastasia, coa axuda dos seus dedos descalzos, derribou un avión alemán e emitiu:
  - A guerra é o contrario do océano de amor, pero tamén require unha fonte de sangue!
  Akulina disparou, presionando o seu talón redondo e espido e confirmou:
  - Un guerreiro non é Deus en forza, senón un anxo na nobreza!
  Mirabela asentiu coa cabeza, e despois de derrubar o Fritz, comentou:
  - O soldado ten un casco de ferro, unha baioneta de aceiro e un corazón de ouro, pero o político non o aprecia nin por un céntimo de cobre!
  As nenas pelexaron desesperadamente e con moita confianza no ceo. Abatiron aos nazis e demostraron a súa habilidade.
  E non lles importa que os avións alemáns parezan ser mellores e máis eficientes que os soviéticos.
  O principal é que á fronte da URSS, fermoso e intelixente, case espido nun bikini pilotos.
  Entre eles está Natasha Sokolovskaya, tamén un as de clase mundial.
  Cos seus dedos descalzos, Natasha derrubou un coche alemán e chirriu:
  - Os soldados adoitan ser levados á matanza coma ovellas, pero son leóns de corazón, e un político que ruxe coma un león é unha ovella típica!
  Anastasia destrozou ao inimigo cun proyectil de avión, atravesou o avión do Terceiro Reich e chirriu:
  - Un soldado tamén pode ter medo á morte, pero aínda así ten máis medo á deshonra, e un político treme pola súa vida, ¡pero perdeu a honra hai moito tempo!
  Akulina sinalou, liderando un fogo moi ben apuntado e seguro contra o inimigo:
  - Os soldados, vencido ao inimigo, celebran a vitoria, o político, enganando ao votante, celebra ao covarde!
  Mirabela golpeou moi acertadamente cos seus dedos espidos aos nazis e gritou:
  - Un neno pode ser un bo guerreiro, pero un político nunca chegará a ser responsable ante os votantes!
  Natasha, disparando contra os nazis e noqueándoos, sinalou:
  - ¡Máis vale ser un rapaz descalzo que deixar que os políticos se poñan os zapatos e rouben a mocidade!
  Anastasia arremeteu contra os nazis e dixo:
  - Unha nena é unha flor magnífica que pode murchar, pero nunca perde a súa fragrancia, un político é unha morea de esterco, pode subir ao trono, pero só cheirará máis!
  Akulina notou con agresividade, mostrando os seus dentes de perlas e dirixe o cañón do avión cos seus dedos espidos:
  - Un soldado é un home de verdade, un político é unha muller malhumorada con pantalóns!
  Natasha golpeou os dedos espidos dos pés, premendo a panca contra o seu opoñente e asubiou:
  - Un soldado ten unha rabia nobre coma un ruxido de león, e un político ten unha vil histeria, a palabra é un balido de carneiro!
  Akulina sinalou con agresividade, mostrando os seus pezones escarlatas e disparando con precisión ao inimigo:
  - Un soldado raramente ten un día libre, pero un político ten sete venres á semana, e os seus votantes celebran o seu aniversario o luns!
  Natasha golpeou o Fritz premendo o seu talón e soltou cunha risada, mostrando os dentes:
  - Un soldado, caído, escórrese, un político sempre está moralmente caendo e escorregando no peto!
  Anastasia deulle unha labazada ao inimigo, cortouno, literalmente segouno e berrou:
  - Un soldado ás veces vese obrigado a atravesar o barro mentres segue sendo un home, e un político con roupa limpa e regado con colonia segue sendo un porco!
  Akulina sinalou, cortando os avións nazis, coa súa fervenza destrutiva de ráfagas:
  - Un soldado dá honra e queda con honra, un político esvara un porco e queda porco!
  Mirabela destrozou o seu opoñente, cortándoo coma unha navalla, e tamén usando os seus pés descalzos rosmou:
  - ¡Un soldado ten botóns seguidos, un político ten coma o traseiro dun xabaril!
  Natasha cortou agresivamente aos nazis e arrulou:
  - Orellas de soldado, nenos valentes, e envían políticos a hospitais psiquiátricos.
  Anastasia, con gran enxeño, respondeu chiscando o ollo e disparando ao inimigo:
  - Dise que o home descendeu dun mono, pero de inmediato pódese ver un político e quedou como un porco!
  Akulina, esmagando ao inimigo, usando os seus dedos descalzos, arrolou:
  - O traballo fixo un home dun mono, e a política encuberta converteu un raposo nunha mestura de porco!
  Mirabela sinalou con agresividade, lanzando fervenzas de balas de chumbo coa axuda dos seus dedos espidos:
  - O traballador traballa e ás veces bebe alcol, o político é porquiño, e sempre vomita diarrea verbal!
  Natasha comentou con bastante agresividade, enviando unha fervenza de morte e destrución cunha forza letal:
  - Un soldado medra de batalla en batalla, un político dunha campaña electoral a outra, cada vez máis se converte nunha prostituta!
  Anastasia, enviando agresivamente agasallos da morte aos nazis con forza asasina, emitiu:
  - Os ollos de soldado arden coa ilusión xuvenil dun loitador, o sombreiro de político arde coma un ladrón, coa indiferenza dun cínico queimado!
  Akulina chiscou o ollo, golpeoulle un proyectil de avión, coa axuda dos seus dedos descalzos, e chirriu:
  - Un soldado ten unha opción: un peito en cruces ou unha cabeza entre os arbustos, mentres que un político nas eleccións só ten cruces atascadas de aspiracións, votantes e cabezas de repolo!
  Mirabela, disparando contra o inimigo, usando as súas pernas espidas e cinceladas, reparou:
  - Un soldado, ata unha pequena estatura con coraxe, un xigante, un político, mesmo cun alto cargo - unha conciencia pigmea!
  Natasha riu e enviou outro agasallo de morte, e esmagando con confianza ao inimigo emitiu:
  - Un soldado quere un corpo feminino como agasallo para unha fazaña, e un político pon inmerecidamente a todo o país en cancro!
  Anastasia, coa axuda dos seus dedos descalzos, enviou un agasallo de morte asasino, esmagou o avión inimigo e gritou:
  - Un soldado sempre ten tempo e lugar para unha fazaña, pero non sempre é posible logralo, un político en constantes problemas de tempo definitivamente terá tempo para poñerlle un porco na cabeza!
  Akulina, esmagando aos alemáns coa axuda dos seus dedos espidos e mostrando os seus dentes de marfil, emitiu:
  - O político é a única criatura sen ás da natureza que caga na cabeza de todos!
  Mirabela engadiu agresivamente, destruíndo os seus opoñentes coas súas pernas asasinos e sexys sen ningún problema:
  - Todo escolar sabe que dúas veces dous son catro, só os políticos, en vez de multiplicar números, fan unha división constante no peto!
  Natasha reproduciu un xiro sobre o seu loitador maniobrable, esmagando as criaturas fascistas e vyaknula:
  - Un soldado aprende recheando golpes, un político trata de afacer aos votantes á idea de que podes prosperar se bates os polgares!
  Anastasia, enviando un proxectil de forza mortal, coa axuda dun talón espido de nena, sinalou:
  - Todo soldado é un loitador, a diferenza só está de nivel, todo político é unha prostituta, a diferenza só está no rango de proxeneta!
  Akulina comentou cunha risada, mostrando os dentes e chiscando o ollo:
  - Un soldado é en parte verdugo, xa que tamén derrama sangue, un político é un completo canalla, xa que lle pinga nos miolos!
  Mirabela bateu contra o inimigo, usando os seus dedos espidos, as súas pernas ciceladas e deu:
  - Se o xeneral é invitado a unha voda, entón o soldado recibe unha invitación para salvar a Patria para que as vodas se xoguen nun país libre.
  As nenas pelexaron moi ben. E o heroísmo xeral do Exército Vermello axudou a evitar o colapso total da fronte.
  En xaneiro, o Exército Vermello Soviético intentou avanzar, pero non logrou un éxito significativo.
  Entón quedei atascado na densa protección da Wehrmacht. E despois en marzo os alemáns tamén tentaron abrirse paso. Tiñan un canón autopropulsado E-25 cun canón Panther, e unha altura de 1,7 cun motor de setecentos cabalos e un peso de vinte e seis toneladas. Un coche móbil - non vai dicir nada. Pero non moi construtivo.
  No verán comezaron a chegar novos vehículos a ambos os exércitos. O Red IS-3 está mellor protexido na fronte, os alemáns E-50 e E-75 e E-100. As batallas demostraron, con todo, que a nova tecnoloxía alemá non era do todo perfecta. O E-50 resultou ser só lixeiramente máis lixeiro e mellor protexido que o Tiger-2. É certo que xa tiña unha torreta e o tren de aterrizaje era máis lixeiro e transitable. Ademais, unha arma máis perforadora de 88 mm en 100 EL. Entón o coche parece non ser nada. E o E-50 substituíu ao Panther-2 como tanque principal.
  O E-75 era demasiado pesado: máis de noventa toneladas, pero mellor protexido por un canón de 128 mm. E este tanque creou algúns problemas. E o E-100 é aínda máis pesado e máis caro. Non obstante, aos militares non lles gustaba moito este tanque.
  Máis popular foi o E-50 cun motor de ata 1250 cabalos de potencia, relativamente áxil e ben protexido na fronte.
  Na URSS, o desenvolvemento do novo tanque T-54 diminuíu, e ata agora o tanque principal T-34-85, que está algo desfasado. E só puido penetrar pola E-50 polo lado, e a E-75 resultou completamente impenetrable para el.
  No verán, os alemáns avanzaron lixeiramente no centro. E no outono as batallas foron para Smolensk.
  As batallas estaban en pleno apoxeo moi teimudos. As tropas soviéticas intentaron contraatacar.
  Con todo, Smolensk defendendo heroicamente conseguiu manterse. E chegou o inverno.
  É difícil... Os alemáns, por suposto, teñen os seus ases de súper clase no ceo. Por exemplo, Marsella, que recibiu a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro por mil avións derrubados con follas de carballo prateado con espadas e diamantes.
  Si, este é un caso único cando se inventou un novo premio para un piloto fenomenal e había tres titulacións máis para ela.
  Cando Marsella chegou aos dous mil avións derrubados, foi galardoado coa Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado con espadas e diamantes.
  E por tres mil avións abatidos, a estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino con espadas e diamantes.
  Este é realmente un loitador, un loitador para todos os loitadores.
  Tamén chegou o ano corenta e seis... Os alemáns volvían avanzar na primavera. Teñen avións a reacción máis avanzados. O E-50 tamén apareceu nunha modificación cun motor e transmisión nun bloque, e fíxose máis baixo en silueta e o seu peso diminuíu ata cincuenta toneladas.
  Pero isto non axudou aos alemáns a gañar. A guerra estaba en pé de igualdade. Os discos non se xustificaban. Resultaron demasiado caros e vulnerables ao lume de armas pequenas.
  O seu único plus é a alta velocidade e a altitude de voo, máis ou menos axudados no recoñecemento e bombardeo.
  Pero mesmo iso non é demasiado.
  Tamén pasou o ano corenta e seis, o corenta e sétimo avanzaba... Os alemáns avanzaban na estación cálida, as tropas soviéticas na fría.
  E este ano non deu nada a ninguén. O Exército Vermello tiña T-54, pero o E-50 alemán non era peor, e aínda máis móbil...
  Marsella a finais de ano levou a súa conta a catro mil avións e recibiu un novo encargo: a Estrela da Cruz de Cabaleiro, a Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes negros.
  Si, este tamén é o cuarto grao: diamantes negros e moi valiosos!
  O corenta e oitavo ano tamén pasou en duros intercambios de golpes.... E mentres todo é estable...
  E pasou o corenta e noveno ano ... A URSS ten un caza MIG-15 na serie ...
  Marsella levou as súas contas a cinco mil avións. E recibiu unha nova Orde da Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  E as mozas soviéticas tampouco son unha falta....
  Xa pasou o ano 1950... Os alemáns colgaron e o Exército Vermello tamén está nunha primeira liña fixa.
  Os tanques soviéticos T-54 e IS-7 contra os E-50 U e E-75 U. Os alemáns tamén fabricaron os seus coches con motores nun bloque xunto coa transmisión e transversal. E o E-50 era superior ao T-54 en rendemento de condución e blindaxe frontal. E algúns no poder perforante da arma. Pero aínda así os alemáns non puideron gañar.
  Así pasou tamén o ano 1951... E non ten sentido.
  Marsella por seis mil avións recibiu a Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  E está moi ben!
  Porén, Natasha, Anastasia, Akulina, Mirabela anotaron contas considerables.
  Ademais, pelexan usando os dedos descalzos e eles mesmos en bikini.
  Rapazas o que necesitas...
  E así pasou o ano 1952... A primeira liña tamén é sedentaria.
  Pero en marzo de 1953, Stalin morre. E isto é grave. Pero o gran líder conseguiu deixar un testamento escrito, onde anunciou a Lavrenty Palych Beria como o seu sucesor. E esta é unha gran decisión.
  Así, a fronte soviética non se derrubou e a guerra continuou en pé de igualdade.
  1953 rematou...
  Marsella recibiu por sete mil avións a Gran Estrela da Cruz de Ferro do Cabaleiro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  A rapaza tamén gañou altos premios por si mesma.
  Xa estamos en 1954... O tempo pasa pola terra en pingas. Ou quizais máis bruscamente.
  E nin os alemáns nin os rusos poden cambiar nada significativamente.
  Entón, en 1955, os nazis avanzan. E as tropas soviéticas deféndense no verán. E a finais do outono, o propio Exército Vermello tenta atacar.
  Xa é 1956.
  Marsella por oito mil avións recibiu a Gran Estrela da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo platino, espadas e diamantes negros.
  O 22 de xuño de 1956 cumpría exactamente quince anos da Gran Guerra Patria. E, por suposto, hai tempo que se fala de paz. Lavrenty Beria está preparado para compromisos. Pero Adolf Hitler négase teimudamente a comprometer.
  Hitler aínda cre nunha arma milagreira, e hai un desexo de loitar ata o final.
  Ademais, por suposto, Xapón...
  Sobre a Terra do Sol Nacente? Leva moito tempo en guerra con China. E aquí xa é posible loitar indefinidamente. Ningún dos lados pode asumir. Nin China nin Xapón poden derrotarse realmente. Aínda que os chineses están a sufrir máis perdas.
  E así, Muller foi ao Imperio Celestial cunha misión especial. Convence aos samuráis de que se poñan de acordo co Imperio Celestial. Para logo caer sobre Rusia e, finalmente, resolver este prolongado problema!
  A misión de Muller comezou en setembro de 1956... En xeral, os xaponeses acordaron a paz e a división das esferas de influencia. Porén, neste momento Molotov, por orde de Beria, fixo unha visita a China. E convenceu ao Imperio Celestial para que continuase a guerra cos samuráis.
  Non foi posible desatar as mans de Xapón. E a guerra entre a URSS e o Terceiro Reich continuou.
  Pasado e dende 1956... 1957 chegou...
  Os alemáns intentaron avanzar de novo en maio e tiñan novos tanques piramidais da clase AG. E isto é grave. E a forma da pirámide daba unha armadura inclinada desde todos os ángulos. E foi un movemento serio.
  Os nazis puideron atravesar as defensas soviéticas e rodear Smolensk. E despois, desenvolvendo o éxito no norte, achégase a Leningrado e leva a Vyazma no centro.
  A situación volveuse extremadamente difícil. E o asalto a Moscova xa comezou.
  E nestas condicións, quedaba unha esperanza, para Oleg Rybachenko e o desembarco dos caídos.
  E aquí o propio neno terminador e as nenas están no seu mellor momento.
  E os nazis xa flúen por Moscova dende diferentes lados.
  Entón Oleg e as nenas entraron de novo na batalla, axudando a Rusia, ou mellor dito á URSS.
  Entón uniuse a eles a nena descalza Margarita. Tamén unha escritora adulta converteuse nunha nena duns doce anos a cambio da inmortalidade e cumpre unha misión.
  Os guerreiros do século XXI volveron enfrontarse aos nazis do XX.
  Hai demasiados soldados no imperio marrón fascista. Corren coma un río sen fin.
  Oleg Rybachenko, derrubando aos nazis con espadas, ruxiu tanto a infantería como os tanques:
  - Nunca te rendas!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz!
  Margarita, esmagando aos adversarios, mostrando os dentes, gruñía:
  - Hai un lugar para a fazaña no mundo!
  E agullas velenosas espalladas do pé descalzo da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polos fascistas no muíño.
  Zoya, cortando aos inimigos, chirriu:
  - Para un novo pedido!
  E novas agullas espalladas dos seus pés descalzos. E o que hai no ollo, o que hai na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionados e furiosos.
  Agustín, cortando soldados brancos e tanques, chirriou:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e mortal agasallo voa do seu pé descalzo. E caen takni e loitadores brancos.
  Svetlana corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Pois a nai Rusia gañará!
  Oleg Rybachenko avanza contra os nazis. Neno Terminator cortando tropas pardas.
  E ao mesmo tempo, os dedos das pernas espidas do neno botan agullas con veleno, arrancan troncos e derruban avións.
  O neno ruxe:
  - Gloria á futura Rusia!
  E en movemento corta a cabeza e o fociño de todos.
  Margarita tamén esmaga aos adversarios.
  Os seus pés descalzos están a tremer. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - Por novas fronteiras!
  E entón a nena collerá e cortará...
  A masa de cadáveres dos soldados fascistas.
  Pero Natasha está á ofensiva. Derriba aos nazis xunto cos tanques e canta:
  - Rusia é grande e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen viu as gorxas dos nazis. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Picando soldados marróns coas dúas mans. Cuspir fóra dun tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos: derruba tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  -Ai, puta, imos,
  Oh, o meu favorito irá!
  Agustina, derrubando aos nazis e exterminando aos soldados marróns, berra:
  - Todo peludo e na pel dun animal,
  Precipitouse á policía antidisturbios cunha porra!
  E cos seus dedos descalzos lanzarase contra o inimigo, algo que matará un elefante, e máis aínda un tanque.
  E despois chirriar:
  - ¡Lobos!
  Svetlana á ofensiva. Recortes, cortes aos nazis. Cos pés descalzos, lánzalles agasallos da morte.
  Funciona un muíño con espadas.
  Ela esmagou moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está nun movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Oleg Rybachenko saltou. O neno deu voltas nunha volta. Picou moitos dos nazis no salto.
  Lanzou as agullas cos seus dedos espidos e borbullou:
  - Sé famoso pola miña fermosa coraxe!
  E de novo o neno está en batalla.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis duras que as láminas dos muíños de vento. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, arden tanques e avións.
  A moza está á ofensiva. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E saltos de cando en vez, e reviravoltas!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os propios nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres acumúlanse.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo os seus pés nus botaron a agulla.
  E despois unha ducia de agullas máis!
  Natasha á ofensiva tamén está moi chula.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende unha palla.
  E berra a todo pulmón:
  - ¡Son unha morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza en movemento.
  Zoya asalta un bloqueo de cadáveres nazis. E boomerangs de destrución tamén voan dos seus pés descalzos.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo.
  Zoya berra:
  - Nena descalza, gañarás!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que directamente na gorxa dos nazis cavar.
  Caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Agustín á ofensiva. Esmaga ás tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E é unha gran guerreira.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas.
  A rapaza de pelo vermello ruge:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E á ofensiva, unha beleza con cabelos ardentes.
  Agostiño ruxe de éxtase salvaxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla E tan chispeante e loitando. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas mortais. Non un home, senón a morte con cabelos louros.
  . CAPÍTULO #7
  Pero se rompe, entón non podes paralo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Ese salto nun baile redondo!
  Que o soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E no movemento da nena descalza hai cada vez máis rabia.
  Oleg na ofensiva está a acelerar todo. O neno vence aos nazis.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas - desgarrando tanques e avións.
  O mozo guerreiro grita:
  - O imperio tolo destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  Margarita é unha nena tormentosa na súa actividade. E batea aos inimigos.
  Aquí lanzou coa perna núa, un chícharo con explosivos. Ela estoupará, e á vez cen nazis e dez tanques serán arroxados.
  A nena berra:
  - De todos os xeitos chegaranos a vitoria!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís dos tanques voan en diferentes direccións.
  Natasha acelerou os seus movementos. A nena corta aos guerreiros marróns. E mentres berraba:
  - A vitoria agarda ao imperio de Rusia.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa en parar e diminuír a velocidade, e os tanques e os avións desvían.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E unha masa de xente coa gorxa atravesada, tirada en montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos.
  Agustín é unha nena tola. E esmaga a todos coma se fose un robot do hiperplasma.
  Xa esnaquizou nin cen nazis. Pero todo colle ritmo. E o guerreiro aínda ruxe.
  - Son invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo, a beleza no ataque.
  E dos seus dedos espidos sae voando un chícharo. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín cantaba:
  - Non te atreverás a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non dá un só gramo de tregua. Moza salvaxe Terminator.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E a masa de loitadores pardos xa caeu na cuneta e polas estradas.
  Os seis estaban furiosos. Fixo unha loita salvaxe.
  Oleg Rybachenko volve á acción. E avanza, axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os nazis mortos están caendo.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos.
  Ao neno escritor lémbrase unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e xentes.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Ai da mente!
  E haberá moito diñeiro!
  E o neno terminador no novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e firma "Adidas"!
  Un espectáculo moi chulo resultou xenial. E cantos mataron nazis. E o maior número dos máis grandes matou os loitadores marróns.
  Margarita tamén está na pelexa. Esmaga os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Entramos todos no cadaleito!
  E as súas espadas son cortadas contra os nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - Eu son aínda máis chulo que as panteras! Demostra que todos son os mellores!
  E do talón espido da nena, como un chícharo con poderosos explosivos, sairá voando.
  E atacar ao inimigo.
  E tomará e esnaquizará algúns dos opoñentes e tanques e mesmo avións.
  E Natasha ten autoridade. E ela vence aos adversarios, e ela mesma non lle dará un descenso a ninguén.
  Cantos nazis xa interromperon.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son de zafiro. Esta é a moza - o verdugo principal. Aínda que ten todos os seus socios - verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Terás un penalti!
  E de novo, a nena vai cortar moitos nazis con espadas.
  Zoya está en movemento e cortou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis. Estas rapazas son moi fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos adversarios. E ao mesmo tempo, non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os dentes e mostrará os dentes!
  E a pelirroja é tan... Cabelo revoloteando polo vento, coma un estandarte proletario.
  E todo sae literalmente da rabia.
  Svetlana en movemento Aquí cortou moitas caveiras e torres de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe dunha palla. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, que golpearon a infantería e os avións.
  Oleg Rybachenko salta e salta.
  Un neno descalzo emite un montón de agullas, derruba tanques e canta:
  - Imos de campamento, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  É bastante vello, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Que o xogo non sexa segundo as regras - romperemos a fraera!
  E de novo, agullas mortais e esmagadoras voaron dos seus pés descalzos.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que a liberdade amencerá!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques, continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! Que florezan as rosas!
  E en canto a guerreira lanza un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e caen avións.
  A súa nena e espadas, e grans sobre o carbón, e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, tamén ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, golpeando aos opoñentes.
  Zoya nun movemento salvaxe. Ataca aos nazis. Rompe-os en anacos pequenos.
  A muller guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes e como rugir:
  A nosa vitoria total está a man!
  E leva a cabo un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos os pesadelos.
  E se o corta, significa que o cortará.
  Despois diso, a pelirroja tomará e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten freos. Tan pronto como pican, a masa de cadáveres está ensuciada e caen avións e tanques.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E agora un chícharo asasina voa dela.
  Oleg de novo cen dos nazis, levando un meteoro, cortaron. E collerá unha bomba e lanzará.
  Pequeno en tamaño, pero mortal...
  Como romper en anacos pequenos.
  O neno terminador berrou:
  - Mocidade tempestuosa de máquinas terribles!
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reduciu moitos loitadores marróns. E corta grandes fendas.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpear con renovado vigor.
  Natasha á ofensiva está aínda máis furiosa. Así que debulla aos nazis. Non lles é moi bo resistirse a esas nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é un reconciliador común!
  E a rapaza guerreira irrompeu contra os opoñentes con tal fervenza de golpes.
  E botará discos cos pés descalzos.
  Aquí dirixía o muíño. A masa de xefes do exército marrón retrocedeu e os tanques arderon.
  Ela é unha beleza loitadora. Vence a unha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos sen excepción. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés descalzos botan agullas moi velenosas.
  Derrota aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan estoupar tanques e avións.
  Zoya colleuno e chirriu:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  Así que é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é realmente unha rapaza de nenas.
  E das súas pernas espidas, como voará a lámina. E golpeará a moitos loitadores, cortando torres dos tanques.
  Agustín en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Como unha pancarta proletaria ondeando. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos adversarios, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldito cabrón!
  Agustín colleuno e asubiou:
  - Haberá unha cabeza de touro - os loitadores non se volverán tolos!
  E aquí volveu esmagar a moitos loitadores.
  Oleg Rybachenko murmurou:
  - O que necesitas! Aquí está a nena!
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torre do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agostiño concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos dedos descalzos, lanzará un asasino.
  Svetlana na batalla non é inferior aos opoñentes. Non é unha nena, pero para rematar con tal meiga en chamas.
  E berra:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando unha espada co pé descalzo, cortando a torre do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando inimigos e derrubando avións, berrou:
  - Un parvo non necesita un coitelo....
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle dende tres caixas!
  Natasha, cortando aos nazis, engadiu:
  - E fai con el por un centavo!
  E os guerreiros collerán e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, teñen moita ilusión.
  Oleg Rybachenko ten un aspecto moi elegante na batalla.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, e o tipo ten interese...
  O neno xenial lanzou co pé o que parecía unha hélice de helicóptero. Cortou un par de centos de cabezas dos nazis e dos tanques, chirriou:
  - Moi deportivo!
  E ambos - un neno e unha nena en calado.
  Oleg, cortando soldados pardos, gorgoteou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou na ofensiva:
  -¡Guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco-boomerang afiado. Voou en arco, derrubou moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya engadiu, continuando o exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Xaque mate ao opoñente!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, borbullou:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora un disco está voando dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada e as torres dos tanques están sendo demolidas.
  E ouvear de novo:
  - Ninguén pode derrotarnos!
  Natasha voou no aire. Destrozou os adversarios e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, fritide o inimigo!
  E dos seus dedos espidos, un disco moi mortal sairá voando.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Oleg Rybachenko gorgoteou:
  - Ai, cedo, dá seguridade!
  E chiscoulle o ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha derrubou aos nazis e berrou:
  - No noso mundo non hai alegría, sen loita!
  O neno respondeu:
  "Ás veces loitar tampouco é divertido!"
  Natasha aceptou:
  - Se non hai forza, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A nena lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo estoupar unha masa de tanques e cantou:
  - O soldado sempre está san,
  E listo para a acción!
  Despois diso, Natasha volveu derrubar os inimigos, demolendo as torres dos tanques.
  Zoya é unha nena moi rápida. Aquí lanzou un barril enteiro contra os nazis. E arrincou un par de miles dunha explosión.
  Entón ela berrou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E unha rapaza en encaixe de combate!
  Agustín na batalla tampouco é débil. Así que debulla aos nazis. Como se fose un feixe de cadeas.
  E cortando aos adversarios - canta:
  - Coidado, será útil
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla coma un demo nunha caixa de rapé.
  E aquí é como loita Svetlana. E os nazis conségueno dela.
  E se bate, pegará.
  Del, saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana notou con dureza cando as salpicaduras de metal voaban do seu pé descalzo, que derretiron as caveiras e as torres dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moito mesmo gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos rusos!
  Aquí as nenas tomaron os nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que romperon a cadea.
  Oleg está en batalla e ataca aos nazis. Gáteos sen piedade, corta os tanques e berra:
  Somos coma touros!
  Margarita, esmagando o exército marrón e cortando os tanques, colleu:
  Somos coma touros!
  Natasha colleuno e berrou, cortando os cazas marróns xunto cos tanques:
  - Mentir está fóra das mans!
  Zoya destrozou aos nazis, chirriu:
  - Non, non de xeito!
  E el tamén collerá e soltará un asterisco co pé descalzo e acabará con moitos fascistas.
  Natasha colleuno e chirriu:
  - A nosa televisión está acesa!
  E un feixe asasina de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya, tamén destruíndo os nazis e os seus tanques, chirriu:
  - A nosa amizade é un monólito!
  E de novo tal lanzamento que os círculos se difuminan en todas as direccións. Esta é unha nena - puro exterminio dos adversarios.
  A rapaza cos seus dedos espidos tomará e lanzará tres bumerangs. E os cadáveres disto fixéronse aínda máis.
  Despois diso, a beleza dará:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o mortal voa do talón espido.
  Agustín tamén comentou con bastante lóxica:
  - Só non un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos dos nazis.
  E como ruxe:
  - Asasinato en masa!
  E agora vai bater a cabeza contra o xeneral nazi. Rompe o seu cranio e dálle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana está moi furiosa na ofensiva, especialmente derrubando tanques, chirriu:
  - Non te aforrarás!
  E unha ducia de agullas voan dos seus dedos espidos. Mentres ela atravesa a todos, os avións colapsan. E moito ata o guerreiro intenta esnaquizar e matar.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Martelo glorioso!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Híbrido intrincado.
  E a masa dos nazis colapsou.
  Oleg ruxiu:
  - Banzai!
  E o neno está de novo nun ataque salvaxe. Non, só arde de poder e os volcáns gorgotean!
  Margaret en movemento. Arrancará a barriga de todos.
  Unha nena co pé botará cincuenta agullas á vez. E a masa foi asasinada por todo tipo de inimigos, derrubou tanto os tanques como os avións.
  Margarita cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e a cola máis altos cunha pipa.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena batea e berra:
  "O presidente do Dragón converterase nun cadáver!"
  Natasha na batalla é só unha especie de terminador. E ruxindo gorgoteou:
  - Banzai! Conseguilo rápido!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E os nazis son coma unhas. E esnaquizará moitos mastodontes e máquinas aladas e infernais.
  Aquí está o guerreiro! Para todos os guerreiros - un guerreiro!
  Zoya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso pai é o propio Deus Branco!
  E corta un triplo muíño aos nazis!
  E Agustín volveu berrar:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os amigos, é unha querida.
  E como cos dedos descalzos collerá e botará. E unha morea de guerreiros do imperio marrón, así como os seus tanques e avións.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi alto. Non, baixo isto é mellor non entrometerse. Mentres as torres dos tanques son arrancadas e as ás dos avións fascistas.
  Agustín asubiou:
  - Esmagaremos a todos os traidores en pólvora!
  E facerlle un guiño aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. A menos que a paz sexa mortal!
  Svetlana, esmagando aos inimigos, emitiu:
  - Varémoste na fila!
  Agustín confirmou:
  - ¡Mataremos a todos!
  E dos seus pés descalzos volve voar o agasallo da aniquilación total! E tantos tanques e avións explotaron en pequenas lascas á vez.
  Oleg cantou en resposta:
  - Haberá un banzai completo!
  Agostiño, destrozando aos nazis coas súas mans espidas, picándoos con espadas e lanzando agullas cos seus dedos espidos, destruíndo tanques e avións á vez, emitiu:
  - En breve! En breve!
  Natasha, destruíndo os guerreiros marróns, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E cortemos aos adversarios con amargura salvaxe.
  Oleg Rybachenko, eliminando opoñentes, emitiu:
  - Este gambito non é chinés,
  E o debut, créame, é tailandés!
  E de novo, un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno. Cortou tanto as torretas dos tanques como as colas do avión.
  Margarita, cortando os guerreiros do imperio marrón e as armaduras dos tanques, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla,
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non bromemos con iso -
  ¡Destrozámolo!
  ¡Destrozámolo!
  Fixeron un bo traballo entón cos nazis... E a Rusia soviética derrotou ao imperio marrón durante o asalto de Moscova.
  A guerra aínda non rematou, pero a URSS xa tiña a oportunidade de derrotar aos propios nazis. Así que os seis tiveron que interromper de novo a execución da súa súper e xenial misión.
  Oleg Rybachenko ata cantou adeus;
  Somos pioneiros, heroes da Patria,
  Que naceron baixo o signo de Outubro...
  Non nos arrepentiremos da vida de Rusia,
  A gloria co estandarte vermello do rei!
  
  Queremos e sabemos loitar duro,
  Os nazis romperon con celo os cornos...
  Temos granadas nunha mochila ampla,
  A vida non é cara para os pioneiros!
  
  Amamos a nosa santa patria,
  Que creou o formidable comunismo...
  Aquí hai unha rapaza de Komsomol camiñando descalza pola neve,
  E o fascista quere derrubarnos!
  
  Loitei celosamente co nazismo preto de Moscova,
  E segamos a todos os inimigos cunha fouce...
  Por que se entregou esta Wehrmacht aos rusos?
  Golpeareino co puño!
  
  Son un pioneiro e baixo a gran Moscova,
  Loitou como un guerreiro xigante...
  Parou o ataque do fascismo salvaxe,
  Temos un Señor Supremo Tipo!
  
  Non hai bordos no renacemento de Rusia,
  Gran Stalin, levantounos dos xeonllos...
  Svarog o grande, o mesías supremo,
  E o ideal radiante de Lada!
  
  Somos pioneiros, nenos, nenas,
  Gústanos loitar - este é o noso destino...
  E a voz dun membro do Komsomol é sonora,
  Aínda que reina o caos sanguento!
  
  Rusia é a patria de Svarog,
  E o comunismo iluminaba o camiño...
  Os pioneiros non necesitan un Deus maligno,
  O inimigo non poderá dobrarnos nun puño!
  
  Temos un tanque xenial cunha armadura inclinada,
  É tan fácil para o Fritz non romper,
  Con amor a Lada, nobre doncela,
  Para converter un depredador nun xogo!
  
  Os loitadores de Moscova defenderon,
  E despois estivo o gran Stalingrado....
  Pronto veremos o comunismo dado,
  Pasa e coñece o desfile en Berlín!
  
  Si, Stalingrado é orgullo desta palabra,
  Somos pioneiros descalzos nun ventisquero...
  Romperemos o corno dunha vaca estúpida
  E levaremos a Hitler directo ao cadaleito!
  
  Saiba que a Patria nunca se dobrará,
  O seu impulso non se pode frear...
  Que o sol brille para sempre sobre Rusia,
  E o ladrón traizoeiro será esmagado!
  
  Demostraron coraxe en Stalingrado,
  Puidemos deter aos nazis...
  Os rusos teñen tal descaro, xa sabes,
  E os inimigos irán só ceros!
  
  Rusia pode voar a Marte
  E crea unha grandeza diferente...
  E por suposto que todo será moi chulo,
  Aínda que a vida é tan fráxil coma un fío de seda!
  
  O espírito ruso non sabe nas batallas da barreira,
  Ten o poder de Perun...
  Estamos esperando recompensas dos deuses,
  E o elemento brilla, cre na runa!
  
  De que xeito o espírito ruso non coñece a derrota?
  Créeme, el pisoteará todo...
  Os pioneiros queremos tanto vinganza...
  Invencible como o exército da Patria!
  
  Case gañamos
  Que haxa luz na gloria do comunismo...
  Os nosos avós loitaron pola Patria,
  Pronto atoparemos a alegría e o amencer!
  
  Sen patria, non hai vidas para os pioneiros,
  Queren loitar por ela...
  E que queredes señores malvados?
  Debemos proporcionar unha vida de escravo?
  
  Non, o Führer dos rusos será escravo,
  Esmagarémolo coma unha boneca...
  Despois de todo, os cabaleiros de Rusia poden loitar,
  E o querubín de ás douradas está connosco!
  
  Non hai caras da nosa Patria baixo o mundo,
  Brillando como a estrela máis brillante...
  converticheste nun ídolo para min,
  Nunca me separarei de ti!
  
  Son un pioneiro e un rapaz descalzo
  Que co tacón espido corre pola neve...
  E nalgún lugar está saltando un bonito coello branco,
  Quen romperá o corno do inimigo!
  
  O pioneiro na batalla da dúbida non sabe,
  Non é un pallaso, pero xa sabes o terminador...
  Virán os feroces fascistas, cre vinganza,
  E o comunismo será un paraíso brillante!
  
  Como chegará a época,
  No que cada guerreiro do pesebre...
  Loita ata o teu último alento
  Para destruír o feroz coñece ao vilán!
  
  As estrelas do comunismo brillan intensamente,
  A era da luz, non hai máis fermosa no mundo....
  Esmagaremos o xugo do fascismo crente,
  E Hitler será ruso para cear!
  
  Cremos que tales tanques de aceiro,
  Que a súa cuncha de pantera non penetrará...
  Imos ondear iodo ás feridas do noso neno,
  E de novo o pioneiro corre valentemente á batalla!
  Ben, que se fixeron duros os nazis,
  Non pensaban que puidésemos só gañar.
  Aparentemente coñecemos o comunismo dende hai quilómetros,
  E podemos vencer á Wehrmacht en broma!
  
  No nome da nosa poderosa patria,
  Un orgulloso pioneiro vai ao ataque...
  Aínda que as nubes penden sobre a Patria,
  Imos dar un exemplo gañador para todos!
  
  Cre que o inimigo non parará o soño,
  Derrotaremos de novo a todos os fascistas...
  O mal non crerá reinar no trono,
  Crearemos unha nova orde mundial!
  
  Todo estará ben na Patria, xa sabes
  Son un neno, pero na batalla como Robin Hood,
  Ao principio, só rabuñei na mesa,
  E agora moi incluso cren ben!
  
  Rusia pode arrincar aos nazis cunha baioneta,
  Derrotará calquera exército...
  E os pioneiros viven baixo o comunismo...
  Despois de todo, a nosa amizade é un forte monolito!
  
  Non cederemos ante o Fritz en nada,
  Podemos derrotar aos inimigos bromeando...
  E así vencemos aos nazis cunha porra,
  Ruxe unha tormenta de neve, torcendo a neve en remuíños!
  
  Rusia non sabe que os nazis saben misericordia,
  Ela é invencible forte...
  Terán un sable firmemente no pescozo dos cabróns,
  E Satanás será destruído!
  
  Non creas que Hitler é invencible,
  Aínda que sexa o poder do inferno, considera todo recollido...
  Cando o pobo e o partido están unidos,
  A xente da nosa Wehrmacht fíxose anacos!
  
  Rusia foi famosa durante séculos como santa,
  Ela rompeu os Tigres como metal...
  Espalla de punta a punta,
  Só un mozo soñaba cun país así!
  
  Gañamos coma xigantes
  Os adversarios cortados saben cunha espada...
  Os rusos somos invencibles nas batallas,
  Derrotaremos aos adversarios da Patria!
  
  Créeme, nada nos deterá
  E sabes que nada vai gañar...
  Enterraremos o Führer na cabeza,
  Temos unha espada afiada e un escudo de aceiro!
  
  En todo o universo non hai Rusia máis fermosa,
  Terá unha era de luz por séculos...
  Todas as xeracións serán paz e felicidade,
  A Patria necesita unha man firme!
  
  Entón, cando xogamos en Berlín,
  Untamos a Wehrmacht como cinzas en sangue...
  Ese será o tempo da fronteira do paraíso,
  E xunto con Lada reina o amor!
  
  NOVAS AVENTURAS DO FILLO DE STENKA RAZIN
  Un neno duns trece anos foi detido xunto co seu pai. Old Man é comprensiblemente un coñecido rebelde que derrama correntes de sangue. Pero o fillo aínda é un neno. Cal lle pregunta.
  Pero o asistente de Kornil considerou ao antigo atamán militar de forma diferente. E ofreceuse a interrogar ao neno con paixón, e de súpeto sabe onde están os tesouros do seu pai.
  O fillo de Stenka Razin foi levado á adega de torturas. O neno intentou mirar ben e manterse orgulloso. Aínda que por dentro daba medo. Os instrumentos de tortura están colgados, a lareira arde. Verdugos con cascos vermellos.
  Samosa achegouse ao neno, tendeu a man, axitoulle o colar e preguntou ameazante:
  - Dime onde escondeu o tyatka os tesouros, déixao ir libre. Non, torturaremos!
  Grishka, o fillo de Stenka Razin, respondeu con valentía:
  - Non che direi nada! E aínda máis para ti!
  Samosa ladrou:
  - Tortura ao marimacho!
  E tirou persoalmente do colar, arrincándolle o caftán ao neno. Grishka foi desvestida e arrastrada no estante. O neno intentou desesperadamente retroceder. Pero os verdugos experimentados cun golpe no pescozo inmobilizaron a Grishka. Entón fixáronlle as mans atrás e puxéronse a levantalo pola corda. O neno rechina os dentes. O verdugo agarrou o neno polo torso e sacudiuno, torcendolle as articulacións. Grishka respirou pesadamente, pero contou un berro.
  O diácono, ditando aos escribas, proclamou:
  - Dille ao ladrón, onde agochaba o teu sogro os tesouros.
  O neno respondeu con desprezo na voz:
  "Aínda que o soubese, non o diría!
  Samosa ordenou ao verdugo:
  -Baía! Dez golpes con coidado!
  O verdugo golpeou con firmeza. O corpo de Grishka tremeu. Ao décimo golpe, o torturador conxelouse. E mirou para Samosa. Durante a execución, o neno quedou en silencio mordéndose o beizo.
  Dyak, difuminado:
  - Diga ladrón, onde escondeu o tyatka os tesouros?
  Grishka gritou:
  - Non vou dicir!
  Samosa gruñía:
  - ¡Cinco golpes sen salvar!
  O verdugo fixo caer sobre o neno un golpe cunha randeeira, sacudíndolle todo o corpo. Grishka berrou, pero mordeuse o beizo. Seguiuse un segundo golpe. Tamén atrevido e forte. Grishka continuou calando. E de novo o terceiro golpe, o sangue pingou da pel cortada.
  Samosa frunciou o ceño ante a forma en que o azoutaban o neno. Por suposto, o fillo quizais non saiba onde Stenka escondeu o tesouro. E mesmo, quizais, auténticos tesouros. Pero o neno hai que interrogalo. E arrebatarlle segredos.
  Despois do quinto accidente vascular cerebral, o sangue pingou activamente.
  O diácono repetiu a pregunta. Grishka calou.
  Samosa ordenou:
  - Queimarlle o talón.
  O verdugo sacou un anaco de ferro candente e levoullo ás plantas espidas do rapaz. estremeceuse, torceuse e.... perdeu o coñecemento.
  Adala pensou que sería unha boa idea deixar pasar isto a Peter para que non matase aos desarmados e aos vellos. A Pedro non o fixo ben. E como sería nunha batalla de contacto real? Non serías tímido?
  Por certo, o fillo de Stenka Razin, Grishka, sabía onde estaba escondido un dos tesouros do seu pai, pero calou. Traíase a si mesmo botando un balde de auga xeada. Entón Samosa ordenou:
  - Cauterizar o segundo talón con ferro!
  Esta vez o neno non se desmaiou, intentou contraerse, pero os pés descalzos de Grishka quedaron atrapados no bloque.
  Samosa asubiou:
  - Cinco pestanas máis, nada!
  Despois do quinto golpe, a brillante cabeza do neno tremeu e Grishka perdeu o coñecemento.
  Un empregado experimentado no negocio da tortura aconsellou:
  - Déixao ir! O neno aínda se bota cara atrás!
  Samosa dixo severamente:
  - Colle o cachorro! Limpalo con vodka e ponlo na cama... Déixao ir! Mañá seguiremos coa tortura!
  Grishka foi eliminado do estante e os cortes foron frotados cunha mestura de alcohol e auga. O neno retorcíase: vodka arde. Entón Grishka recibiu caldo quente e encerrou nunha cela quentada. Pero por se acaso, encadearon ao neno polo pescozo cunha cadea e deixárono durmir. O neno durmía boca arriba, a cama estaba branda. Torturados polos verdugos, as vítimas morren a miúdo, e Samosa quería saber onde escondera Stenka os seus tesouros.
  Despois de deixar durmir a Grishka, ao día seguinte o neno foi de novo arrastrado á cámara de tortura. Volvérono a poñer no estante. As articulacións xa estiradas de Grishka fixéronse máis dolorosas. As pesas colgábanse aos pés dos rapaces. Para estirar máis os músculos. Entón o verdugo, sorrindo, trouxo un ferro candente e púxoo no peito de Grishka. O neno apertaba os dentes cunha dor insoportable.
  Samosa berrou:
  - ¡Fala ladrón!
  Cheiraba a queimado. O cheiro a carne asada intensificouse. Os ollos de Grishka entornaron os ollos pola conmoción da dor, e o neno volveu perder o coñecemento. O verdugo colleu o ferro do peito e dixo:
  - Un rapaz forte...
  Samosa gruñía:
  - Hai que dividilo... Braseiro aos pés!
  O verdugo untoulle con aceite as plantas do rapaz e acendeu un braseiro a distancia. Os tacóns xa chamuscados eran moi dolorosos. O neno respiraba pesadamente. Deixou caer unha mestura de suor e sangue, chamou os dentes, pero quedou en silencio. Aínda que lle custou caro. Os esforzos foron desesperados.
  Samosa gruñía ferozmente:
  - Vai falar! Ei, ombreiro bey!
  O verdugo desatou golpes sobre Grishka. No décimo latexo, a cabeza do neno lanzaba lánguidamente e esborrallouse. O neno non entrou en razón inmediatamente, mesmo despois de que lle botaran un balde de auga. Samos golpeou a Grishka na cara e ordenou:
  - Máis ritmo!
  Duke comentou:
  - Os espidos morrerán....
  Samosa gruñía:
  - Caramba! Sacao do estante! Continúa mañá!
  Grishka foi de novo retirada do dispositivo de tortura e levada á habitación. O neno loitaba e contraía. Caín nun sono pesado e delirante. Entón espertou e chorou. Pero en canto apareceu o carcereiro, calou e mirouno con rabia. Botoulle pan con kvas ao cabrito. O neno non tivo oportunidade de escapar, sobre todo porque estaba encadeado polo pescozo.
  Ao día seguinte, Grishka foi torturado dun xeito un pouco diferente. Levantáronme ata o teito, levantando as mans sobre o estante, e despois soltáronme. Unha dor tan salvaxe
  deixa de respirar. O neno foi levantado tres veces ata perder o coñecemento.
  Despois diso, o verdugo volveu bater cun látego e queimou o estómago cun ferro quente. Tras torturar a fondo ao neno, foi liberado e levárono á cela. Os verdugos non conseguiron nada.
  Ao día seguinte, Grishka foi tirado nun estante, un braseiro acendíase baixo os seus pés descalzos e un fío acendido foi golpeado nas súas costas e nas nádegas. O neno perdeu o coñecemento varias veces durante a tortura, pero recuperou a razón. Ata que os propios verdugos se cansaron, parando a tortura.
  Ao día seguinte, o neno quedou tendido e o verdugo comezou a romperlle os dedos dos pés cunhas pinzas quentes, e tamén a esmagarlle as costelas. Grishka berrou varias veces, pero as esixencias de dicir algo foron respondidas con berros.
  E de novo recibiu un látego.
  Pasaron dúas semanas. O corpo infantil de Grishka xa está esgotado pola tortura. A dor está en todas partes. Non quedou sangue, nin vea non tocada pola dor. Nun primeiro momento, cando o golpearon e o queimaron, quixo precipitarse e amortiguar as explosións do seu corpo. Pero cando a dor enguliu toda a esencia, atenuouse.
  O propio Samosa viu que as posibilidades de Grishka de noquear algo esmorecían ante os seus ollos. Os verdugos intentaron un novo remedio. Atopamos fariña. O pelo de Grishka foi rapado e auga fría comezou a gotear pola parte superior da súa cabeza. A tortura é brutal e eficaz. Despois dunhas horas, parece que no cerebro estalaban bombas. Grishka estaba case cego e xordo. Xa non escoitou as palabras pronunciadas polo verdugo e Samosa.
  Desistiron, de novo arrastrados no bastidor. Non entender que calquera dor para o neno era só un consolo - distraer dunha úlcera máis terrible no cerebro.
  Do lume e as pestanas brillaban nos ollos.
  Grishka entrou en razón e puido ver aos verdugos. Aquí o torturador pon pesas sobre o bloque no que estaban agarradas as pernas do rapaz. A dor nos brazos e nos ombreiros empeora, pero distrae do inferno do cerebro.
  Samosa ruxe a todo pulmón. É pelirrojo, con barba:
  - Dille ao cachorro, onde o pai agochaba tesouros!
  Grisha move coa cabeza. En resposta, un golpe que axita o corpo segue, baten con forza. Outro verdugo, baixo os pés descalzos do rapaz, quéntase sobre o estante. Asustado, pero non tan asustado.
  Aquí está Kornila, o padriño de Stenka Razin e un antigo xefe do exército. Envellecido, con barba gris. Mesmo hai unha aparencia de simpatía por un neno torturado na súa mirada. Preto está un boiardo cun sombreiro de castor. Está claramente quente na cámara de tortura. E ante un claro interese pola tortura do rapaz. A tortura continúa. Grishka de súpeto sentiu un aumento de forza en si mesmo e cantou:
  Ti es Razin o meu rei e pai,
  Levantou o pobo contra o xugo...
  Creo que o sufrimento rematará
  Haberá boiardos, só látegos e un figo!
  
  O campesiño, o obreiro está agora baixo o xugo,
  O simple proletario é esmagado polos boyardos...
  Pero creo que varrer a todos os chupasangues,
  Cantémoslle mil arias á nosa Patria!
  
  Despois de todo, en cada curro xeme a vítima dos boiars,
  Por todas partes hai estacas e un estante...
  Son aínda peores, considera os infieles,
  Tortura, idiota no tormento!
  
  Pero Razin pasou por batallas,
  Todas as mans e camiños necesarios...
  Coa vitoria chegou o noso cosaco libre,
  ¡Para arrincar a todos os curas boiares!
  
  Non, xa sabes, dúbidas, créanos,
  Despois, estamos polo pobo, sen dúbida...
  Agora chega a hora da percepción,
  Para a gloria das outras xeracións...
  
  Vostede é Razin da liberdade e da honra - o líder,
  Camiñamos pola nosa Rusia...
  Quero que te convertas no noso soberano,
  E mellor que o mesías universal!
  
  Si, entón cre na xustiza
  Sempre haberá un raio de luz...
  E haberá unha besta destrozada por un déspota,
  Agardemos o amencer!
  
  A batalla está baixo Simbirsk - a loita,
  Somos guerreiros violentos furiosos sabelo!
  E creo que o destino será un gañador,
  Pídoche que lle deas cerebro aos bares!
  
  Aínda que Razin morreu heroicamente na batalla,
  Pero na eternidade o seu santo rostro...
  Despois de todo, sen dúbida é un cabaleiro, un xinete,
  E será, cres que o Kremlin nun momento tomado!
  
  Acabe coa escravitude e co xugo dos boyardos,
  E o sol sairá sobre o planeta...
  O sufrimento, o engano desaparecerá para sempre,
  E Razin cántase en poemas!
  Mentres o neno cantaba, todos, tanto os verdugos como o "público", conxeláronse, escoitaban. Pero nas últimas palabras, Samosa estourou e gritou a todo pulmón:
  -Baía! Mátao!
  O verdugo desatou furiosos golpes sobre o rapaz. Xa perdendo o coñecemento, Grishka murmurou:
  - O pobo de Rusia será libre!
  O neno ensanguentado foi levantado do estante e levárono. Samosa limpou a suor da súa fronte e asubío:
  - Suficiente! Basta de nós! Destroza o cabrón e remata con el!
  Cornila dixo incerta:
  - ¿É correcto destrozar un neno? Si, mesmo en público? Quizais estrangularo na cela?
  Samosa rosmou, golpeando os tacóns no chan.
  - Non! Executar! E publicamente - ¡por cuartel!
  O boiardo confirmou pechando o puño:
  - Que así sexa! Aprobo a sentenza de morte!
  Samosa sorriu malamente.
  - ¡Están acuartelando a Grishka! ¡Sacaremos toda a semente de Razin!
  Aquí Adala estaba distraída. Ela vese obrigada a dar a orde de disparar. E Toronto está sendo alcanzada por un foguete bombardeiro de vinte toneladas. Trae morte e horror. Adala segue o rabo ardente coa súa mirada desconcertada.
  Oxalá fose piloto. Que marabilloso e romántico. Aquí está un piloto-raider.
  O ceo está moi chulo.. A rapaza inclinou a cabeza e comezou a lembrar polo menos algo bo. Pero non se me ocorreu nada. Ademais da historia sobre o fillo de Stenka Razin.
  O neno deitábase na cama, e retorcíase no soño, delirando. É difícil durmir cando todo o corpo está ferido e as úlceras tamén están corroídas polo sal e o vodka. Os últimos quince días foron un tormento. Tortura pola noite e delirio intenso durante o día.
  O neno soñou co seu pai. O poderoso e forte Stepan animou ao seu fillo:
  - Espera neno! O pobo lembrará de ti, como aceptaches a morte!
  Grishka en delirio respondeu:
  - E que me espera a morte?
  Stepan afirmou con confianza:
  - O noso futuro é de néboa. E non se sabe o que ten por diante. Pero os teus últimos momentos na vida serán os máis importantes. Non o dubides! Garda coraxe!
  Grishka respondeu non moi seguro:
  - Serei firme... Pero ti es pai... Morreu a nosa xusta causa?
  Stepan declarou con voz atronadora:
  - Ben, eu non! Poden executarme, pero virá outro Razin, e despois del outro Razin, e os nosos inimigos non poderán facer nada con isto! Haberá novos séculos, haberá un cambio de xeracións... Pero Lenin, o señor da tormenta, virá por Razin!
  Grishka, tamén gañando confianza, dixo:
  -Creo que volverás!
  O neno espertou. O corpo doía estúpidamente e a pel estaba crúa. Houbo un cascabel na porta e o verdugo entrou na cela.
  O gran atormentador dixo nun ton cariñoso:
  - Ola Grishka!
  O neno, sentindo de súpeto a forza en si mesmo, respondeu:
  - O verdugo non está ben, así que morres!
  O verdugo asentiu con bo humor.
  - E ti es un cachorro valente. Vin e torturei a outros... Pero non viches a ninguén coma ti! Tan pequeno, pero auténtico pedernal!
  Grishka respondeu modestamente:
  - Teño o espírito do meu pai!
  O verdugo suxeriu cun sorriso:
  Fagamos un trato...
  O neno fixo tintinear a cadea e atopou a forza para erguerse da cama e sentarse. Grishka preguntou con interese:
  - Que trato?
  O verdugo suxeriu nun susurro:
  - Veña, dime onde está o tesouro de teu pai, e eu... quitarei o colar e levarche nunha bolsa.
  Grishka dubidou un momento. De feito, que pasa se enganas ao verdugo. Dille un lugar falso, aproveita o momento e fuxe. Salva a túa vida e deixa aos teus inimigos con nariz? A tentación foi grande. Pero o neno lembrouse do seu pai. Astucia e engano para comprar a vida? Non, debe morrer con dignidade no cadalso!
  Grishka meneou a cabeza rapada, cuberta de contusións e golpes:
  - Non!
  O torturador riu e comentou:
  - Mañá será executado! Iso é seguro... Non haberá máis torturas, e non hai outras listas para a execución!
  Grishka estremeceuse, pero con valentía respondeu:
  - Pois executarán... ¡Todos somos mortais!
  O verdugo engadiu cun sorriso:
  "Non só te decapitarán!" E bótao á roda! Cortáronlles primeiro os brazos, despois as pernas e só despois a cabeza. Queres isto?
  O neno estremeceuse, pálido e murmurou:
  - Xa que o destino é así... ¡Só tentarei aceptar a morte con dignidade!
  O verdugo riu e comentou:
  - O teu pai xa foi levado a Moscova. Alí aínda te torturan máis bruscamente. E entón a roda con cuartel tamén está esperando. E ti... Mágoa que estean executando! Es un rapaz forte, e estaría ben torturarte máis!
  Grishka respondeu con dureza:
  - No outro mundo, serás torturado!
  O verdugo abandonou a cela. E Grishka deu a volta e golpeou o queixo co puño. Deu paso á dor nas veas estiradas do estante. Quizais en balde sexa así? Había que mostrar prudencia e enganar ao verdugo. E adiante, agardando por el...
  O neno apenas se levantou e mirou a súa man cuberta de pisugi e queimaduras? Será cortada? Grishka mirou a súa perna. Tamén todos golpeados, as plantas están queimadas, os dedos están rotos. Pero probablemente será capaz de subir á estada igualmente. E cortaránlle as pernas e os brazos e finalmente a cabeza. E entón a alma voará ao ceo...
  Aínda é un neno, e non tivo tempo para pecar. Pasou a proba de lume e latigazo. Probablemente, un paraíso ben merecido agarda por diante, ou no peor dos casos, unha pequena estancia no purgatorio. Pregúntome se invitarán a un sacerdote a confesarse. Porén, xa non importa. Grishka non sentía ningún pecado detrás del e agora non tiña medo do inevitable encontro con Deus. E é bo no paraíso, un xardín marabilloso, onde é eterno verán, e os anxos tocan arpas. Por que non un lugar merecido para un neno que sufriu as torturas máis severas?
  É mellor que colgarse dunha reixa cando a pel está rasgada por un látego e os dedos están rotos cun ferro quente. Alí seguirás para sempre un neno, e serás para sempre novo e san.
  Houbo un golpe na porta. Apareceu unha nena cunha bandexa, e dous gardas, ademais de Samosa. O monstro riu e dixo:
  - Por última vez na túa vida, come un bo cachorro! Cornila é xenerosa! E alí cortaránche os brazos e as pernas!
  Grishka respondeu con dureza:
  - E serás castigado... Non na Terra, senón no ceo!
  Samosa gruñía:
  - Cachorro! A ver como berras no volante!
  Grishka dixo con coraxe:
  - A morte ás veces dá inmortalidade, e a traizón o esquecemento!
  Samosa pechou con rabia a porta e marchou. Só quedou o verdugo. Grishka asentiu case afablemente para el:
  - Estas son as festas que celebramos! E non queres morrer!
  O verdugo, cunha mirada astuta, preguntoulle ao rapaz:
  - Pensaches na túa alma?
  Grishka respondeu sinceramente:
  - Non sinto pecados detrás de min para arrepentirme.
  O verdugo asentiu ante isto.
  - Pois alégrate calvo. Toma unha copa de viño ao mesmo tempo. Probablemente o primeiro na túa vida.
  Grishka comezou a comer o ganso. Despois da gacha da prisión, a comida parecía moi saborosa. O neno era un pouco doloroso mastigar, pero a carne parecía doce. E tragou activamente.
  O verdugo comentou:
  - Se non fose o teu padriño Kornila, non recibirías tales festas.
  Grishka preguntou cunha mirada seria:
  - Que quere?
  O torturador respondeu sinceramente:
  - Consigue o tesouro de Stepan. Se non, non se movería.
  Grishka respondeu nun ton indiferente:
  - Que os tesouros xacen no chan. E servir aos futuros levantamentos!
  O verdugo dixo admirado:
  - Pois ti e unha aguia! Un auténtico guerreiro! Ben, deséxoche éxito!
  E o torturador deixou ao neno. Grishka sentiuse pesada despois de comer e beber un vaso de viño forte. Pecháronse os ollos e o neno quedou durmido. Soñaba con batallas e varios tipos de incidentes. Como se fose un cabaleiro de conto de fadas que derruba a miles de loitadores.
  Acendando á dereita: a rúa, o carril á esquerda!
  E entón monta un dragón. Como un heroe de conto de fadas...
  Á mañá seguinte, Grushka espertou. O neno durmiu ben por primeira vez e sentiuse máis alegre. Os verdugos colleuno. Poñer un corpo ferido, saco. E collérono e levárono a execución. Grishka viu pintura no amencer e lanzas afiadas.
  O neno andaba nas glándulas, o que era incómodo. Levárono ao patio. Os pés descalzos do neno tiñan dificultades para pisar o adoquín. Pero Grishka, apretando os dentes, aguantou e intentou manterse recto. Aínda que cada paso dos pés queimados daba con dor. E así saíu á praza.
  A xente viu ao neno. Afeitado, só cuberto de roturas e contusións, cos pés descalzos, queimados, demacrado.
  Grishka inspirou piedade máis que odio. Moitas, especialmente as mulleres, suspiraron con simpatía.
  O neno fíxolles un ollo e dixo:
  - Como, onde está o noso, non desapareceu!
  E continuou adiante. Non había ningún medo especial. Grishka estaba seguro de que non merecía o inferno. E o ceo é moito mellor que a existencia terrenal e cruel.
  O lugar de execución estaba rodeado por arqueiros seleccionados de Moscova. Moitos gardas e cosacos caseros. Parecía que non estaban executando un neno en absoluto, senón un delincuente estatal de proporcións cósmicas.
  O neno, vacilante, tambaleándose, subiu a escaleira, pisando cos pés queimados, sobre unhas táboas de carballo.
  Sobre o taco brillaba un machado enorme e afiado. Un verdugo masivo cunha túnica vermella camiñaba por aí. Tamén había unha roda destinada ao acuartelamento.
  Grishka marcouse. É realmente doloroso mover os brazos.
  O heraldo comezou a ler a acusación:
  - Este fillo de Stenka Razin Grishka é culpable: de albergar tesouros, de organizar destacamentos de rebeldes, de fusilamentos e roubos de boiardos, de violencia contra unha muller, etc. Por iso, é condenado a cuartelamento na roda e anatema eterno. Que se cumpra a sentenza.
  Grishka estremeceuse, pero quedou parado e mantívose recto. O diácono asubiou:
  - Ben, o ladrón está preparado para arrepentirse ante o pobo?
  Grishka pensou. Si, ten algo de que arrepentirse. O neno fixo unha reverencia e dixo:
  - Perdoade aos cosacos de Don. Eu son culpable diante de ti de non te librar do xugo dos boiardos.
  Samosa gritou desesperado:
  - Execútalo pronto!
  Os axudantes do verdugo acudiron ao neno. Grishka, superando a dor nas súas mans, arrancou o seu propio cilicio. As pragas e feridas inflixidas polos verdugos abríronse ante o pobo. Entón as mans de Grishka foron torcidas e lanzadas sobre a roda.
  O verdugo levantou un machado sobre o rapaz. "Está a piques de comezar", pensou Grishka.
  Pero nese momento soou a corneta e o heraldo anunciou:
  - Real misericordia! En vista da infancia de Gregory, a pena de morte é substituída pola venda como escravitude! Que así sexa! O neno foi levantado da estada e levado á habitación. Unha nova vida comezou para Grishka.
  Primeiro deron de comer mingau e déronlle leite de beber. O neno estaba encadeado ao pescozo e permitíase deitar na palla. O doutor veu. Comezou a limpar as feridas con vodka. Doía, pero Grishka calou.
  O doutor sinalou:
  - O neno é tenaz, vivirá coma un can!
  Grishka, despois de comer, quedou profundamente durmido... Tivo todo tipo de pesadelos.
  Ao día seguinte, déronlle de novo de comer e levárono, poñendo grilletes nas mans e nos pés. O neno estaba espido, pero botoulle unha capa.
  Acompañábanlle gardas e Samosa.
  Pés descalzos podzhili un pouco e foi máis fácil de paso. Grishka intentou finxir que non estaba ferido. E arroxou orgulloso a cabeza rapada, cun restrollo de pelo louro que xa comezaba a medrar.
  Levárono pola rúa e os viandantes miraban ao seu redor. O tempo era cálido e soleado.
  Grishka intentou animarse. Ben, á escravitude, e que? Non lle ten medo ao traballo! Aínda que teñas que ir ás canteiras, el aguantará e fuxirá. Atopará un xeito. Ou levantar un levantamento como o lendario Espartaco.
  O neno foi conducido a un edificio de pedra e levárono arriba. Os pés descalzos ampollas dun neno agradable foron arrefriados pola frescura da pedra.
  Aquí foi levado á habitación. Alí, xunto á porta, estaban dous enormes guerreiros musculosos, peito descuberto. A continuación, ardía unha lámpada e un magnífico sofá. Sobre el estaba recostada unha muller cun veo e unha túnica. E preto había criados musculosos e un par de criadas. Ademais, ían espidos ata a cintura, e saias curtas, pero sandalias e tamén coa cara pechada. Pero ao mesmo tempo, os peitos están espidos e os pezones están tinguidos.
  A mirada aos peitos espidos causou gran emoción a Grishka e ruborouse. A súa idade é xusto cando os mozos mostran interese polo sexo oposto. E a visión de novos peitos fermosos é tan emocionante.
  Unha muller cun veo luxoso e un vestido magnífico arroulou:
  - Espirlo!
  O impermeable de Grisha foille arrincado. Estaba completamente espido. E a perfección masculina, xa plenamente desenvolvida, sobresaía, e da que era tan bochornoso. O propio neno era ben formado, musculoso e numerosos signos de tortura, incluso lle deron encanto.
  A muller riu, mirando a emoción de Grishka. E ela rulou:
  - Bo rapaz! Vexo que estás bastante preparado.
  Acompañando a Grishka Samos respondeu:
  - ¡Vale cen rublos de ouro, señora!
  Nese momento, esta era unha gran cantidade. Un bo cabalo podíase mercar por tres rublos.
  A muller riu e respondeu:
  - Aínda é un neno, e hai bastantes escravos nos mercados turcos! Por respeto por ti e porque me gusta este rapaz, pagarei cincuenta rublos por el!
  Samosa comentou:
  - ¡O gobernador quere que o fillo dun rebelde traballe duro nas canteiras de Crimea, ou de Turquía! Realmente non quere que un delincuente xuvenil, en lugar do látego do supervisor, fose feliz nos brazos dun khansha luxurioso!
  A muller riu e respondeu:
  - Si, entendo... Stenka Razin estragouche moito sangue e queres recuperar o seu fillo! Consolareite, gústame torturar e humillar a rapaces fermosos. E cando me canse del, mandareino ás minas!
  Dou setenta e cinco rublos e esta é a miña última palabra!
  Samosa asentiu.
  - De acordo xenial!
  De feito, é pouco probable que para un neno esgotado de trece anos reciba máis que algúns rublos na poxa. E o feito de que o khansha de mediana idade adora torturar e torturar a nenos fermosos era coñecido por todos. Ademais, adoraba a carne nova. Pero cando os rapaces tiñan barba, cegábanse, sacábanlles a lingua e mandábanlles ás minas, onde morreron pouco a pouco.
  Polo tanto, non se pode dicir que Grishka tivese moita sorte. Pero as aventuras do novo heroe están a comezar... E o máis interesante está por diante!
  
  TANQUE A MOSCÚ - UNHA OPORTUNIDADE PERDIDA DA WEHRMACHT
  Hitler non dirixiu as tropas alemás cara ao sur. Pola contra, trasladou forzas adicionais de Francia e dos Balcáns, substituíndoas por unidades búlgaras e italianas. Como resultado, o Fritz logrou capturar Moscova de inmediato, sen permitir que a defensa se condensase, e antes do inicio do desxeo do outono.
  Stalin logrou escapar, pero parte do goberno foi capturado e destruído polos nazis. Despois da caída de Moscova, Stalin ofreceu a Hitler a paz en calquera condicións: só devolver a capital.
  O Führer aceptou devolver Moscova. Pero a cambio, os alemáns recibiron o Cáucaso, toda a Ucraína, Crimea, os estados bálticos, Carelia e no norte ata Arcángelsk, quedando só a Rusia con Leningrado cun corredor. Ademais, o resto do territorio da URSS tivo que pagar enormes reparacións. E isto é grave.
  Hitler, por suposto, declarouse vencedor. E volveuse a Gran Bretaña: din que haberá algo que loitar ou soportar? En caso contrario, quitaranche todas as colonias. Pero o teimudo Churchill escolleu a guerra, contando cos recursos estadounidenses.
  Aínda que Xapón atacou América dende o outro lado, e despois do porto de Perú, o samurái asumiu a iniciativa.
  No mar, os xaponeses máis experimentados e hábiles derrotaron aos ianquis.
  Hitler deulle un ultimato a Franco. E aceptou deixar que as tropas alemás fosen a Xibraltar. A cidadela foi tomada e as tropas do Terceiro Reich correron cara a Marrocos. A base británica en Malta foi derrotada e capturada. Despois diso, as tropas de Rommel, recibindo reforzos, capturaron Exipto.
  En terra, os alemáns derrotaron con confianza aos británicos. Xa non foron reprimidos pola fronte soviética. E no ano corenta e segundo, os alemáns capturaron toda África, así como o Oriente Medio e a India.
  E puxéronse a atacar a Gran Bretaña xa o ano que vén... E para comezar, unha ofensiva aérea. E moito bombardeo...
  Nestas condicións, necesitas algún tipo de movemento forte! Hitler conseguiu bombardeiros Yu-288. Era un monstro alado que transportaba catro toneladas de bombas en estado normal e seis en versión de recarga. E a velocidade é de seiscentos cincuenta quilómetros por hora.
  Este coche é un pesadelo para Gran Bretaña. Como o novo caza ME-309, que é un pesadelo para Estados Unidos e Gran Bretaña.
  Os alemáns teñen moito nesta guerra. Unha das razóns da rápida vitoria sobre a URSS tamén foi a modernización do tanque T-4, que recibiu un canón de canón longo de 75 mm e foi capaz de esnaquizar a armadura T-34 en fragmentos. Si, o forte Fritz resultou levar a Moscova en movemento. E o T-4 de canón máis longo tamén resultou ser un argumento decisivo e un trunfo.
  Ademais, como experimento contra a URSS no ano corenta e un, a tripulación do tanque da fermosa rapaza Gerda participou nas batallas. Catro guerreiros: dous loiros e dous pelirrojos.
  Loitaron no T-4, noquearon os tanques soviéticos e fixeron bromas.
  Golpeando o coche soviético cos seus dedos descalzos, Gerda chirriu:
  - A un soldado pode crecer restrollo, pero ser agradable ao tacto para unha muller, e un político, por moi suave que se afeite, evoca a sensación dun bico cun réptil!
  Charlotte tamén interveu, empurrando a panca co seu talón e pronunciando:
  - Un soldado é unha aguia co rango de gorrión, un político é unha galiña mollada co rango de pavo!
  Kristina golpeou o tanque ruso, atravesouno e observou, mostrando os dentes:
  - Aínda que o soldado non é brillante na súa forma, e ás veces realiza ordes estúpidas, pero a diferenza do político-loro, non canta coa voz doutra persoa!
  Magda engadiu astutamente, picoteando ao inimigo con gran precisión e atravesando os tanques soviéticos:
  - Un soldado é un obreiro-formiga da guerra, e un político bota merda dende arriba, sendo un gordo zumbido da retagarda!
  E as nenas van rir e amosar os seus dentes de perlas. Está claro que a URSS non pode resistir esas cadelas. E o exército ruso non conseguirá vencer á Wehrmacht. E, en xeral, moitas batallas están en pleno apoxeo aquí.
  As nenas das batallas de Moscova aínda se distinguían claramente.
  Gerda, disparando cos dedos descalzos, sorrindo agresivamente, arrullou:
  - Un soldado é valente aínda que sexa tímido, un político é covarde, aínda que sexa galo!
  Charlotte tamén golpeou o tanque soviético e chirriu:
  - Un soldado é nobre, pero non libre, un político vil, e tamén esencialmente un escravo das paixóns!
  Christina tamén chirriu, cun sorriso de dentes de perlas:
  - Un soldado é un león, aínda que aínda de pouca altura, e a política é un raposo e xa descuberto!
  Magda, enviando agresivamente un proxectil co seu talón espido, comentou:
  - Un soldado é parecido a un anxo no inferno, e un político é un porco que celebra unha praga!
  Gerda, continuando golpeando e derrubando a torreta dun tanque ruso, comentou moi agresivamente:
  - Un neno descalzo está máis cómodo correndo pola neve que un político calzado manobrando entre chorros!
  Charlotte, disparando contra as armas soviéticas, colleuna e chirriu:
  - ¡Un neno, ata no frío espido, é máis feliz que un vello bañado no barro do discurso dun político!
  Christina, enviando proxectís ao inimigo, berrou:
  - Unha muller non ten tanto medo de estar espida e descalza, como de que un político varón a calzara e arrincará tres peles!
  Magda, co sorriso dunha rapaza fermosa e sexy, engadiu:
  - Unha muller é tímida en aparencia, pero hai pouco que a poida asustar de verdade, un ditador masculino é formidable en aparencia, pero fuxe da súa propia sombra!
  Gerda comentou agresivamente, derrubando outro canón ruso:
  - O silencio é de ouro para un ditador, só se os súbditos sen murmurar aguantan meter a lingua no peto!
  Charlotte esnaquizou un coche soviético cunha cuncha e chirriu:
  - O ditador asegura que é duro coma unha pedra, pero en realidade o tirano é só unha pedra estúpida!
  Christina golpeou ao inimigo con gran precisión, e alcanzou aos trinta e catro:
  - Unha nena derrúbase as pernas cando corre descalza sobre pedras afiadas, un político confunde cando corre calzada entre regatos!
  Magda respondeu con gran enxeño, mostrando os dentes:
  - Un talón feminino espido pode ser atravesado por un afiado, calzado por un votante político non será atravesado nin polo enxeño!
  Gerda, dirixindo un lume moi preciso e apuntado, observou con bastante lóxica:
  - ¡Unha muller prefire andar descalza no frío que calzarse con discursos fogosos dos políticos!
  Charlotte disparou agresivamente contra o tanque soviético e chirriu:
  - No frío, un corazón quente non arrefriará, e un discurso ardente dun político non quentará!
  Christina golpeou moi activamente ao inimigo, derrubou a torre e chirriu:
  - Un patriota ten unha chama no corazón, e só merda no fígado dun político!
  Magda, moi positivamente e cun sorriso de dentes, dixo:
  - Un soldado ten o corazón ardente de patriota, e os políticos teñen o estómago dun avestruz corrupto e a gorxa dunha pitón cobizosa!
  Gerda lanzou un tanque soviético, tirou a torreta e dixo:
  - Un soldado garda a honra - custa moito, un político vende desvergoña, que non vale un céntimo roto, pero custa tres caros!
  Charlotte estivo de acordo con isto, rompendo outro obús soviético:
  - O soldado ten un abrigo gris, e moita materia gris na cabeza, o político ten o pelo de lobo gris, e aspira a ser cardeais grises!
  Cristina comentou agresivamente, enviando un proxectil cunha forza mortal:
  - Os políticos por mor dunha palabra vermella envían soldados para derramar sangue, e por un negocio negro - traizoan o amor!
  Magda, despois de esnaquizar o canón ruso, arrolou:
  - Un soldado pode manchar o corpo, pero permanece puro de alma, e ningún baño axudará a un político a lavar a sucidade espiritual.
  Gerda golpeou o coche soviético cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Un soldado ten que matar malos polo ben da Patria, un político mata todo o bo con ambición polo ben dos seus!
  Charlotte con gran agresividade, golpeando ao inimigo e atravesando a armadura do tanque, deu:
  - Un soldado, matar non é un asasino, un político prometendo - non cumpre!
  Christina notou con agresividade, rompendo outro obús:
  - Un soldado ás veces fai o imposible sen aforrarse, un político non fai nada do posible sen interese propio no seu peto, sen aforrar aos demais!
  Magda golpeou o tanque T-34 cos seus dedos descalzos e arrolou con emoción:
  - Un soldado é un león que carece ao mando de carneiros, un político é un raposo que só obedecen os carneiros con miolos de galiña!
  Gerda, coa axuda dos seus dedos espidos, enviou outro proxectil de forza mortal e berrou:
  - Un soldado non sempre pode converterse nun león, pero o principal é non ser un burro do que se baixaron tres peles.
  Charlotte observou loxicamente, enviando un proxectil ao obús soviético coa axuda do seu talón e chirriando:
  - Un soldado non sempre se comporta como un anxo, pero no fondo da súa alma está devoto de Deus, un político sempre derrama discursos anxelicos con promesas de paraíso, pero na superficie do espírito está claro que está devoto. a Satanás!
  Christina comentou con bastante lóxica, mostrando os dentes e chiscando os ollos esmeralda:
  - Un soldado pode quedar sen botas durante a batalla, pero un político ponse zapatos, en calquera situación!
  Magda tamén enviou un proxectil coa axuda de dedos espidos de patas ciceladas e emitiu:
  - Un soldado leva un uniforme de camuflaxe para sobrevivir polo ben da Patria, mentres que un político é un camaleón para matar ao votante moral para apoderarse do trono.
  Moscova foi tomada, despois de que os nazis viraron cara ao sur, evitando Kiev.
  O Exército Vermello quedou desmoralizado tras a caída da capital.
  Pero nun lugar, os tanques soviéticos aínda intentaron contraatacar aos alemáns.
  Gerda mandou un proxectil coa axuda dos seus dedos espidos e chirriou, mostrando os dentes:
  - Un soldado en batalla corre coma un can contra un xabaril, un político na retagarda, ladra moito e porcos!
  Charlotte tamén disparou con bastante precisión contra o coche ruso e comentou agresivamente:
  - É bo que un soldado sexa forte coma un carballo cando se atopa co inimigo, peor é ser parvo coma un toco cando está en contacto cun político!
  Christina bateu contra o inimigo premendo o seu talón espido na base da panca e berrando:
  - O verdugo córtase cabezas cunha machada, un soldado cravalle na gorxa cunha baioneta, un político bótase no miolo coa lingua e estrangula o pescozo con palabras pegajosas!
  Magda chiscou o ollo e cun ton agresivo enviou un agasallo de morte ao tanque ruso e chirriu:
  - É mellor que un soldado sexa un lobo feroz que un coello covarde, sobre todo cando se atopa cunha boa política!
  Gerda martelou con moita precisión e golpeou os trinta e catro cun chirrido:
  - Un soldado pode ser feroz en aparencia, pero no fondo dun cordeiro manso, un político con mirada anxelical é en realidade un típico porco!
  Charlotte comportouse de xeito moi agresivo, sorriu a cara e, ao mesmo tempo, golpeou un proyectil contra o inimigo, coa axuda, por suposto, de dedos espidos de patas cinceladas, emitindo:
  - Os soldados sempre son valentes, aínda que recuan só fan unha manobra táctica, os políticos sempre son covardes, aínda que atacan, cometen un truco estratéxico!
  Christina deulle unha labazada ao inimigo e mostrou os dentes e comentou cunha risada:
  - Un soldado loita con iguais e fortes por orde, un político ataca aos débiles, pola súa propia arbitrariedade!
  Magda empurrou ao inimigo cara á base da torre do tanque con gran enerxía, usando os dedos descalzos e berrou:
  - Un verdadeiro soldado non sempre é ben nacido, pero sempre cumpre co seu deber, un político, aínda que teña pedigrí real, sempre non cumpre as súas promesas!
  As nenas loitaron tanto en África como en Asia, mostrándose en todas partes como unhas guerreiras moi formidables.
  E en febreiro corenta e tres, seguido dun desembarco en Australia. E despois o ataque a Sudáfrica.
  Así, os nazis conquistaron case todas as colonias e dominios británicos.
  Churchill pediu covarde paz. Hitler negouse, polo que xa levou todo. E en xuño de 1943, seguiu un desembarco anfibio en Gran Bretaña.
  Catro rapazas fermosas: Gerda, Charlotte, Christina e Magda. Montan nun tanque experimental - "Panther" -2.
  As nenas, por suposto, están descalzas e en bikini.
  O seu tanque saíu voando dos stocks e foi á costa. "Panther" -2 é un bo tanque en principio. A armadura frontal do casco é de 100 mm, a torreta é de 120 mm, os laterais son de 60 mm e o canón principal é de 88 mm 71 EL. Tal arma golpea tanques británicos, incluso Churchills, desde unha gran distancia.
  Gerda, coa axuda dos seus dedos espidos, premeu o botón da arma e golpeou os tanques británicos.
  Ela bateu co coche e cantou:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Charlotte, esa raposa agresiva. Tamén disparou contra o inimigo. Ela rompeu a armadura frontal do Churchill e ronroneou:
  - Polas nosas gloriosas vitorias!
  E tamén disparou cos pés descalzos.
  Entón, esta rapaza berrou:
  - Pois voute debullar!
  Christina é un tiro moi preciso. Ela rompeu a armadura para cuxa destrución deron un diñeiro.
  Un guerreiro pelirrojo con cabelo dourado chirou:
  - Polo Terceiro Reich!
  E de novo, co pé descalzo, lanzou algo que é fatal. E onde están os británicos contra os alemáns. Os Fritz teñen un equipo máis forte, mellor persoal.
  Entón Magda disparou, e cortou aos adversarios. E co pé descalzo apuntou a pistola cara ao inimigo. E disparado cunha forza brutal.
  O guerreiro chirriou e rosmou:
  - Polo poder superior do mundo!
  A rapaza estaba tan brillante aquí. E goleou aos opoñentes. Si, en balde, o primeiro ministro Churchill contactou co Terceiro Reich. ¿Contra quen se enfrontou? Foi un golpe aplastante.
  Iso si, non hai recepción contra Gerda. É unha rapaza dunha forza colosal.
  E de novo disparará co pé descalzo, e esnaquizará a masa dos británicos.
  A continuación, Charlotte disparará cos seus dedos espidos. E despois golea tamén en Cromwell. Si, os británicos reciben os cornos a fondo.
  Charlotte cacareou.
  - Son a persoa máis chula do mundo!
  Christina tamén dispara con precisión aos inimigos. É unha rapaza de gran potencial. E se dispara, dispara.
  E as súas cunchas enviadas polos pés descalzos son tan mortais. E o guerreiro berrou:
  - Polos logros máis altos!
  Magda tamén o levou e deu unha bofetada aos británicos. Usando as pernas espidas. Derrotou ás tropas británicas e chirriu:
  - Será todo tan colosal!
  Entón a guerreira mostrou a súa lingua.
  En resumo, as rapazas de aquí son moi chulas. E para nada estúpido. E cos tacóns espidos apuntan canóns contra tanques ingleses e canóns autopropulsados.
  En resumo, o desembarco foi exitoso. Os alemáns tamén venceron aos británicos no aire. O novo caza ME-309 mostrou a súa completa superioridade sobre o inimigo. Como Focke-Wulf. O que aterrorizaba aos británicos.
  En definitiva, cando Londres estaba cercada. E Churchill intentou escapar. Pero non estaba alí.
  Dúas pilotos alemás, Albina e Alvina, derrubaron todos os avións de escolta e obrigaron a aterrar o transatlántico de Churchill. O orgulloso primeiro ministro viuse obrigado a axeonllarse e bicar os pés descalzos das belezas. Bicou a Churchill, as pernas de Albina e Alvina. E pés, e dedos, e tacóns. Despois diso, as súas nenas - o primeiro ministro de Gran Bretaña foron obrigados a lamber os seus peitos de Venus. Que lles encantaba ás nenas.
  Así son uns gilipollas.
  Gran Bretaña caeu. E o Fritz nun cabalo branco, triunfa.
  Adolf Hitler anunciou solemnemente:
  - ¡Tomei máis maiúsculas que Genghis Khan!
  Só queda derrotar aos Estados Unidos. Pero isto leva algún tempo.
  Todo o ano 1944 transcorreu nun intercambio de golpes no aire e batallas navais. Os submarinos alemáns melloraron e fixéronse mellores que os americanos. Ou mellor dito, xa eran mellores, a súa superioridade simplemente facíase total.
  O Führer, como se di, aumentou o seu impulso. Os cazas a reacción e submarinos ME-262 propulsados por peróxido de hidróxeno apareceron na produción en serie. Así que os Fritz teñen agora moitos recursos. E iso inclúe os seres humanos.
  O acoirazado Bismarck foi construído de novo a un ritmo acelerado. Foi lanzado en marzo de 1944. O novo barco era dúas veces máis grande en canto a desprazamento que o anterior e armas tres veces máis poderosas. Tamén se construíron portaavións, e moi potentes.
  En xaneiro de 1945 lanzouse un portaavións capaz de transportar cento vinte avións e cun casco aerodinámico.
  O Terceiro Reich preparábase para saltar. Chegou o ano 1945... A frota americana sufriu grandes perdas. E Xapón tamén presionou desde o oeste aos Estados Unidos. Os avións alemáns fixéronse cada vez máis perfectos, as contas de ases aumentaron.
  Por exemplo, dous pilotos do Terceiro Reich - Albina e Alvina chamáronlles A - un cadrado, anotaron contas con moita rapidez. Ata o momento, Huffman mantivo o récord. En xuño de 1945, levou a súa conta a catrocentos coches e, como resultado, recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E este é o quinto grao.
  Pero Albina e Alvina xa o estaban ao día. Superando os trescentos vehículos abatidos cada un, recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. Pero agora xa se achegaban aos catrocentos. E non ían parar.
  Aquí Albina presionou os dedos espidos dos pedais do volante e berrou:
  - ¡Gloria á gran Patria!
  E derrubou un par de avións americanos.
  Alvina, seguindo disparando, tamén goleou. Ela derrubou dous avións do exército estadounidense cos pés descalzos e chirriu:
  Somos a encarnación do odio!
  As nenas separáronse. Son moi áxiles na batalla.
  Albina disparou o seu canón e asubiou:
  - Gloria á Patria - látego!
  Alvin estivo de acordo con isto:
  - Enorme gloria!
  Os alemáns presionaron moi forte aos americanos. E tomaron a calidade da súa aviación.
  O E-50 resultou ser un bo desenvolvemento. Este tanque resultou cun canón perforante e de disparo rápido. E cunha boa protección frontal.
  O estadounidense Sherman non é o seu rival. E tamén Pershing. O E-50 resultou ser unha besta de máquina.
  Os alemáns no ano corenta e cinco instaláronse en Groenlandia e crearon un punto de apoio en Canadá. Ao mesmo tempo, a diplomacia alemá gañou a Brasil ao seu lado, xunto coa Arxentina, que levaba tempo obediente. E a promoción comezou dende as cabezas de ponte do sur.
  O ano 1946 foi decisivo. As tropas alemás e xaponesas invadiron México, e capturaron case todo o Canadá, invadindo tamén Alasca. E entón as hostilidades foron finalmente trasladadas aos Estados Unidos. No seu territorio comezaron a producirse verdadeiras batallas.
  E, por suposto, os tanques alemáns da serie E mostraron ser vehículos moi perigosos e de combate. Onde están os americanos antes que eles. Os fascistas teñen tanta forza.
  Especialmente cando a tripulación do tanque de Gerda está atacando e esmagando ás tropas estadounidenses.
  Ten un coche da serie E-50, áxil e veloz. Ten unha lonxitude de cañón de 100 EL e un calibre de arma de 105 mm. Se tal arma se pica.
  Gerda presionou o botón do joystick cos dedos espidos dos pés, disparou un proxectil, golpeando con precisión o inimigo e chirriu:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Charlotte, esta moza pelirroja tamén golpeou, usando os seus dedos espidos, contra os americanos e chistou, mostrando os dentes:
  Gloria ás nosas tropas invencibles!
  Kristina tamén golpeou cos seus dedos espidos as súas pernas áxiles e ciceladas e berrou:
  - ¡Gloria ao heroísmo da Wehrmacht!
  Magda, usando os longos e graciosos dedos das súas pernas espidas, tamén golpeou e berrou:
  - ¡Gloria á invencible Wehrmacht!
  E catro nenas collerán e ruxirán a todo pulmón:
  - ¡Somos auténticas aguias, e cheas de heroísmo! E voamos coma paxaros, fillos da valente Patria!
  Gerda volveu disparar cos dedos espidos. Ela bateu contra o coche americano e asubiou:
  - Non, non fillos, senón fillas!
  Charlotte disparou contra o coche americano, arrincoulle a torreta e berrou:
  - ¡Claro que as fillas son moi heroicas!
  Christina golpeou ao seu opoñente. Ela atravesou ao inimigo e asubiou, mostrando os dentes:
  - ¡Somos as verdadeiras máquinas da morte!
  Magda tamén disparou contra o inimigo. Ela rompeu a armadura do inimigo, golpeou a fronte do inimigo e berrou:
  - E somos as máquinas máis perfectas do mundo!
  E as nenas ouvearon a coro:
  - Gloria a Alemaña, gloria, os tanques están a correr cara adiante! Divisións do Terceiro Reich dá a benvida á xente valente!
  En resumo, os alemáns ían moi ben, e as súas tropas ían anotando unha vitoria tras outra.
  Os Estados Unidos, por suposto, teñen unha economía forte, pero perderon en termos de tecnoloxía. Especialmente tanques e avións a reacción. Os alemáns xa tiñan o ME-262 X na produción en serie, e este avión podía sobrevivir a unha velocidade de máis de 1150 quilómetros por hora e estaba armado con cinco avións canóns de 30 mm. Os estadounidenses non poden resistirse a tal máquina.
  Os alemáns tamén tiñan un paxaro XE-262, fácil de fabricar, case na súa totalidade de madeira, moi lixeiro e maniobrable. Pero o XE-262, debido á súa masa demasiado baixa e á súa alta velocidade, tamén era difícil de xestionar e requiría pilotos altamente cualificados. Pero foi xenial para o estilo de Huffman, que funcionou no achegamento. E de preto esmagou aos americanos.
  Pero ademais de Huffman, tamén houbo dúas mozas que actuaron: Albina e Alvina. Superaron os trescentos avións abatidos cada un e recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. As cruces de cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes teñen ata agora só Huffman, que derrubou máis de cincocentos avións, e Rudel, o lendario avión de ataque, derrubou máis de cincocentos tanques e moitos outros obxectivos terrestres. E dezasete avións máis.
  No Terceiro Reich tamén aprobaron o sexto grao da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes, para os que chegan a mil avións abatidos, ou a mesma cantidade de tanques rotos.
  Nesta Cruz de Cabaleiro deberían estar unidos polo menos cen diamantes, e sería máis grande que outras Cruces de Cabaleiro. Así que o premio non só foi honorable, senón tamén caro.
  Albina e Alvina están voando polo ceo. Derriban os seus avións ianquis e cantan entre os dentes:
  - Mozas guapas,
  Grandes amigos...
  Serían formidables rapaces -
  E grandes patadas!
  Albina apuntou o canón do avión coa axuda dos seus dedos espidos, golpeou ao americano e chirriou:
  - ¡Luces de ollos alegres!
  E chiscolle un ollo á súa parella. Ela cortou a súa contraparte. Ela esnaquizou o inimigo usando os seus dedos descalzos e berrou:
  - Polo comunismo e as nosas gloriosas vitorias!
  Albina corrixiu á súa parella, derrubando o avión ianqui:
  - Polo comunismo ario!
  E as dúas nenas botaron a rir.
  Mentres tanto, a guerra continuaba. Os estadounidenses estaban perdendo claramente ante o mellor inimigo en tecnoloxía e adestramento, e mesmo usando divisións estranxeiras.
  En particular, os Yankees teñen o principal tanque Sherman. Ben, onde está contra o principal E-50 alemán. A máquina dos nazis tiña unha blindaxe frontal de 250 milímetros, unha blindaxe lateral de 170 milímetros e un peso de setenta toneladas cun motor de 1200 cabalos de potencia cun impulso de motor.
  Nótese que o Sherman nin sequera puido penetrar no lado alemán, xa que a blindaxe do E-50 está inclinada. Incluso o Sherman cunha arma de dezasete pés, o Firefly, non levou realmente a un alemán a bordo. Pero este tanque non era enorme.
  E os alemáns tomaron con confianza o tanque estadounidense a cinco quilómetros de distancia. Ademais, ten unha silueta alta. Os americanos tiñan a Pershing algo mellor. Pero este tanque non era tan masivo como o Sherman, e aínda así o seu canón de 90 mm non era suficiente para unha loita eficaz.
  Só "Supershing" podería penetrar o E-50 alemán no lateral. O beneficio dunha arma e un calibre de 90 mm e unha lonxitude de cañón de 73 EL. Pero, por outra banda, a cadencia de disparo é de só catro tiros por minuto contra doce para o alemán E-50, e o peso de cincuenta toneladas é demasiado grande para un motor de 500 cabalos de potencia. Si, e a armadura é insuficiente. Na fronte do mastodonte principal alemán, os americanos aínda non romperon. E o Fritz tamén tiña un E-75 cun canón de calibre 128 mm e un grosor de blindaxe lateral de 210 mm baixo pendentes, cunha protección aínda mellor e un motor de 1500 cabalos de potencia.
  Entón, desde o principio, EEUU estaba perdendo. Só o tanque T-93, máis precisamente un canón autopropulsado de noventa e tres toneladas de peso, cun grosor de blindaxe frontal de 305 mm e un canón de 155 mm, podía loitar frontalmente contra os mastodontes alemáns.
  Pero o rendemento de condución deste canón autopropulsado non tiña importancia, así como a cadencia de lume. E os alemáns destruírona con avións.
  Entón, os americanos no seu conxunto non estaban facendo ben, e estaban perdendo irremediablemente.
  E as tropas alemás achegáronse cada vez máis a Nova York e Washington.
  Truman suplicou a Hitler pola paz.
  Pero o Führer só quería a rendición completa sen condicións. Washington estaba cercado. E os nazis comezaron un asalto á capital dos Estados Unidos.
  A tripulación do tanque de Gerda loitou por un mañá máis brillante. E gañou sen problemas.
  A nena incluso comezou a disparar non só cos seus dedos espidos, senón tamén cos pezones escarlatas dos seus peitos. E axudou moito.
  Charlotte tamén disparou premendo os seus pezones de rubí no botón do joystick e piando:
  - A grandeza do comunismo reside en non ser un peixe, senón unha balea!
  Christina, disparando, premendo os botóns do joystick, sinalou:
  - E nós os alemáns construiremos o máis grande do comunismo!
  Magda, disparando pezones carmesí aos seus opoñentes, emitiu agresivamente:
  - O comunismo máis brillante! Só arriba, nin un paso para abaixo!
  Gerda apuntando o canón cos seus pés espidos, e dándolle a volta ao obús americano cun disparo ben apuntado, confirmou:
  - Polo comunismo ario!
  Despois da caída de Washington, Estados Unidos capitulou pronto. E aconteceu o 31 de xaneiro de 1947.
  Rematou a Segunda Guerra Mundial. E o ascenso de Hitler ao poder coincidiu coa capitulación de América.
  . CAPÍTULO #2
  Parecía haber un longo período de paz. De feito, todas as guerras remataron, os Estados Unidos están capturados, e que máis se pode querer? Pero había unha superpotencia máis con colonias: Xapón. E Hitler tamén quería conquistalo.
  O 20 de abril de 1953 comezou unha nova guerra pola redivisión do mundo. A URSS aínda existía nunha forma truncada. O exército que chegou ao poder despois de Stalin, puxo a Voznesensky como o goberno principal formal. Este líder conseguiu restaurar parcialmente a economía rusa. E ofreceulle a Hitler a participación da URSS na guerra contra Xapón. Aceptou, pero coa condición de que Rusia devolvese só Primorye, a illa Sakhalin e a cadea Kuriles, previamente capturadas polos samuráis.
  Entón, Voznesensky tivo unha nova oportunidade de revivir a URSS e rehabilitar parcialmente o imperio.
  Os combates desenvolvéronse con toda forza.
  Alenka e o seu equipo loitaron nun novo tanque experimental T-11. Este coche era pesado e estaba ben protexido. A súa armadura frontal alcanzou os 300 milímetros cun peso da máquina de sesenta e oito toneladas e un canón de calibre 130 mm. Mentres tanto, o tanque principal T-54 aínda está na URSS, o que tampouco está nada mal.
  E Alenka e a súa parella están disparando cunha pistola poderosa dende longa distancia. Os xaponeses, por suposto, teñen os seus propios coches. En particular, aquí está o E-75, copiado do modelo alemán baixo licenza. Pero este tanque xa está algo anticuado.
  E Alenka noqueao usando os seus dedos espidos. E ela envía o proxectil exactamente de punta a punta.
  A nena berra:
  - ¡Gloria á era do comunismo! Gloria a Lenin nos corazóns!
  De feito, esta é unha beleza do máis alto nivel.
  Anyuta tamén dispara, usando os seus dedos espidos de pernas ciceladas e chirridos:
  - Son un guerreiro moi chulo, e é como unha boneca de reloxo!
  Alla tamén dispara á súa vez. Esta rapaza golpeou ao samurai e dixo:
  - En nome da luz, da calor e do vento!
  E, por suposto, usando os pés descalzos.
  E entón María aterrou. Ela é unha nena cunha forza espiritual tremenda. Ela esnaquizou un tanque xaponés e berrou:
  - Polo comunismo poderoso!
  E sucumbiu ao seu talón espido.
  E ao final disparou coa axuda dun pé descalzo e de Marusya. A nena golpeou o inimigo e asubiou:
  - Gloria á era dun mundo mellor!
  E como asubía... Esta é realmente unha rapaza moi chula.
  A tripulación do tanque soviético está a facer un gran traballo e está a cobrar facturas. As nenas, por suposto, axiña toman o liderado. Tamén teñen o mellor coche para o Exército Vermello.
  E Gerda está loitando nun tanque piramidal. Este coche xa está máis avanzado e só ten dous tripulantes.
  Eles, xunto con Charlotte, están disparando contra os xaponeses, e son extremadamente eficaces.
  Gerda, usando os seus dedos descalzos, premeu os botóns do joystick e bateu contra o coche xaponés, asubiando:
  - E o samurai voou ao chan baixo a presión do aceiro e do lume!
  Charlotte tamén disparou contra ela, usando os dedos espidos das súas pernas ciceladas, e asubiou:
  - Pero a nosa Wehrmacht dende a taiga ata os mares británicos, todas son millóns de veces máis fortes!
  Magda e Christina pelexan noutro tanque piramidal.
  As nenas Terminator son extremadamente combativas e colosal en forza.
  E así Christina dispara, usando os seus dedos descalzos e golpea aos xaponeses.
  Entón berra:
  - A nosa era con vitorias por diante!
  Magda tamén dispara ao inimigo. Derriba a torre dos samuráis e grita:
  - E os logros agardan aínda máis frescos!
  E de novo, cos dedos descalzos, saca proveito do sistema, derribando os inimigos.
  Si, hai mozas que van parar un cabalo ao galope e entrar nunha cabana ardendo.
  Os guerreiros venceron ao inimigo e pouco a pouco foron ascendendo.
  Xapón estaba perdendo. E os alemáns usaron unha arma formidable: as discotecas.
  Estes pratos voadores non tiñan igual.
  Aquí Agatha e Adala pelexan nun disquete. Os guerreiros controlan a máquina coa axuda de joysticks e despregan esta unidade máis poderosa. E así esmagan aos adversarios. E golpean con raios de calor do aire. Literalmente destruíndo o poder dos rivais.
  Ágata, disparando ao inimigo, ruxe:
  - Enloquece a miña paixón!
  E cun tacón espido e redondo, como presionando.
  Adala, disparando contra os inimigos, declara con confianza:
  - Só é poder!
  E tamén usa os seus dedos descalzos contra o inimigo.
  As nenas realmente dispersáronse. E tal, digamos belezas de loita directa.
  Que case non queda nada de Xapón.
  A Terra do Sol Nacente estaba perdendo. E por desgraza, parecía case sen esperanza.
  O samurai enfrontouse á superioridade tecnolóxica. E un adversario moi serio en canto á planificación operativa.
  Xapón derrotou a Rusia no seu tempo, pero agora estaba perdendo ante as coalicións.
  Ao final, o Terceiro Reich mesmo lanzou un ataque nuclear contra as illas, e a terra do sol nacente capitulou.
  Como resultado, completouse a conquista de terras colosais. Non obstante, o Terceiro Reich loitou un pouco máis en América Latina e levou a cabo tomas adicionais de territorio.
  Pero cando o mundo enteiro está baixo o Terceiro Reich, a aínda libre URSS está a burlarse do Führer.
  E o 20 de abril de 1957 comeza a agresión contra Rusia. E forzas colosais avanzan sobre a URSS.
  Con que pode contar o Exército Vermello nestas condicións? As forzas xa son moi desiguais.
  Pero ao parecer, os rusos e outras nacionalidades aínda teñen algúns cálculos.
  Especialmente en Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova. Un neno e unha nena de doce anos son despregados cunha misión especial para axudar á URSS a sobrevivir e gañar.
  Estes son os nenos e catro nenas demiurgas con eles!
  E loitan moi duro.
  Natasha, Zoya, Augustine, Svetlana están loitando contra os nazis.
  Mozas tradicionalmente descalzas e en bikini. E este é o seu credo. Loitan con ferocidade salvaxe.
  Natasha, disparando cunha metralleta, comenta:
  - ¡En que somos bos, que sabemos loitar!
  Zoya, disparando ao inimigo, acordou:
  - Podemos!
  E lanzou unha granada cos seus dedos espidos.
  Agustina garabateou aos nazis cunha metralleta, e con moita emoción, berrou, lanzando unha granada co seu talón espido:
  - Eu son o destrutor do mal!
  Svetlana, tamén disparando contra o inimigo e disparando con precisión, cortando os inimigos e lanzando unha bolsa de explosivos co pé descalzo, debido ao que o tanque virou, emitiu provocativamente:
  - Vou moer o Terceiro Reich en po!
  E a nena sacou a lingua de novo.
  Oleg Rybachenko lanzou o agasallo da morte ao inimigo cunha perna infantil de poder asasino e emitiu:
  - Un soldado ás veces usa prostitutas durante as súas vacacións, un político sempre usa unha prostituta que usa aos votantes tanto no traballo como no descanso!
  Margarita, cortando as criaturas fascistas e enviando agasallos asasinas de morte, espetou:
  - Un soldado paga ás prostitutas o que gaña co seu sangue, un propio político é unha prostituta e págaselle para estragar o sangue dos votantes!
  Estas son mulleres guerreiras e nenos monstros. Con eles podes loitar contra case calquera monstro. E ata o de Hitler.
  Natasha, disparando contra os nazis e defendendo Moscova, cantou:
  - Estamos esmagados polo xugo da horda,
  Estamos oprimidos polo xugo do infiel...
  Zoya, disparando contra o Fritz, e lanzando os dedos descalzos cos pés, soltou un asubío asasino:
  Pero ferve nas nosas veas
  O ceo dos eslavos...
  Agustina, disparando contra os nazis, e actuando con moita enerxía, dándolle unha granada co seu talón espido, continuou:
  E dende as marabillosas costas,
  Ás costas de Kolyma...
  Svetlana cantou con paixón salvaxe, xogando cos músculos das súas pernas, e as fichas da prensa deron:
  Todo isto é a nosa Terra,
  Todo isto somos nós!
  E aquí as rapazas, debo dicir, estaban con gran presunción e agresividade colosal.
  E os eternos fillos inmortais Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova tamén son guerreiros de súper clase.
  Oleg Rybachenko lanzou un paquete explosivo cos seus dedos espidos de forza mortal e asubiou.
  Uns corvos abraiados e abraiados caeron sobre os nazis, que lles atravesaron a cabeza.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Un soldado dispara, manda unha bala ao inimigo no peito, un político mata, mete un porco no peto e bilis no fígado!
  Margarita Korshunova, tamén nun principio, cos seus dedos espidos, lanzou un agasallo da morte cunha forza letal. E tamén asubirá, derrubando un corvo sobre o inimigo, atravesando as torres dos tanques.
  A nena berrou:
  - Un soldado en batalla grita vítores, un político tampouco cala, pero se un guerreiro é golpeado na batalla, pois un berro, ai, non é un escudo!
  Ninguén pode detelos, nada pode derrotalos. As lobas malvadas esmagan ao inimigo, as tigresas malvadas saúdan aos heroes.
  Ou quizais heroínas. Aquí están as rapazas de xogo do voo máis alto dun paxaro.
  E se pelexan, entón de corazón....
  E Alenka coa súa tripulación no tanque T-13. Unha máquina que está preparada para resistir as composicións piramidais alemás. A nena dispara ao inimigo e canta:
  - Os nosos tanques, só é un milagre,
  Desde desertos ata mares do norte!
  Destrozarémoste, cre Judas,
  A terrible besta será destruída!
  Anyuta confirmou con furia, tamén disparando contra o inimigo coa axuda dos seus dedos descalzos:
  - Destrozarei o inimigo e moerei en po.
  Alla por quendas cargaba contra o inimigo coa axuda dos seus dedos espidos e berraba:
  - Pola grandeza do comunismo vermello!
  María tamén golpeou ao inimigo, facendo un tiro ben apuntado co seu membro inferior espido e ruxiu:
  - Por fermosas vitorias!
  Marusya tamén, coa axuda dos seus dedos espidos, moveu ao inimigo, coma se lle golpeara, e berrou:
  - Polas máis altas ideas do comunismo!
  Os Cinco loitaron contra os nazis como terminadores.
  Oleg Rybachenko fixo explotar o muíño coas súas espadas, cortando aos nazis e piando:
  - Un soldado non sempre é unha estrela, pero a gloria das súas fazañas non esmorece co paso dos séculos, un político sempre pretende o papel de luminaria, pero a súa infamia está cuberta de mofo!
  Margarita Korshunova tamén picou coa axuda dunha técnica de bolboreta e chirriou:
  - O soldado traballa cunha baioneta afiada e apuñala en boa conciencia, o político bate os polgares coa axuda dunha lingua cuxa agudeza carece de conciencia!
  E os nenos-terminators como asubiar e derrubar os nazis abraiaron con forza os corvos.
  E os pilotos soviéticos tamén loitaron no ceo. En particular, Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova.
  Loitaron como heroínas épicas. Usando os dedos descalzos, enviaron proxectís aéreos. Golpearon os inimigos moi acertadamente.
  Anastasia presionou o seu pezón escarlata no botón do joystick, golpeou ao fascista e berrou:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo!
  Disparando ao inimigo usando pezones de amorodo, Akulina semiespida tamén arrolou:
  - Gloria aos heroes da URSS!
  Estas son nenas quentes e fortes aquí. Como loitan como auténticas bestas. E teñen unha paixón sobrehumana e unha forza colosal.
  Anastasia, esmagando aos nazis, cantou:
  - Enriba do desafortunado planeta colgaba,
  Fritz malvado a escuridade fervendo...
  O ocupante odia a súa machada,
  Afia e córtache a cabeza!
  
  Non obstante, non é un peón,
  E non andar para sempre baixo o xugo...
  Converte os malvados inimigos en tizóns,
  Será o gobernante dos mundos!
  Oleg Rybachenko, mentres tanto, lanzou uns chícharos con aniquilación cos seus dedos espidos e cantou:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final, forzando os corazóns a latexar ao unísono!
  E entón o neno terminador dixo:
  - Un soldado pode beber demasiado viño e cagarse, pero non vai verter, coma un político, diarrea verbal sen medida na borracheira!
  Margarita Korshunova colleu e destrozou con espadas en forma de hélice os inimigos, cortándoos.
  E ela berrou, mostrando a cara:
  - Unha rapaza descalza está disposta a correr sen medo tras o seu amante, pero con que susto se deixa calzar o votante polos políticos!
  E despois está Elizabeth no tanque T-55. Unha máquina cun canón de 105 milímetros máis potente que o T-54 e lista para loitar contra os inimigos.
  Nenas no tanque, por suposto, nun só bikini.
  Elizabeth presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos, disparando con bastante precisión ao inimigo e arrolou:
  - Pola Rusia do comunismo!
  Entón Ekaterina disparou á súa vez, usando o pezón escarlata do seu peito para disparar.
  Ela golpeou o tanque nazi e arrolou:
  - Polo éxito na construción do comunismo!
  Elena tamén disparou contra o seu opoñente usando os seus dedos espidos. Ela esnaquizou o barril dun tanque piramidal, fíxoo todo acertadamente.
  Entón ela berrou:
  - O máis brillante teremos comunismo!
  Despois lupanula e Eufrasia, aínda que adoita ser só condutora. Pero a nena golpeou con moita precisión, golpeando o fociño do tanque nazi.
  Entón ela rulou:
  - O noso comunismo é máis brillante que o sol!
  As nenas do tanque están descalzas e en bikini parecen moi fermosas e carismáticas. E teñen peitos con pezones tan escarlatas.
  Isabel cantaba con deleite;
  Esmaguemos o xugo, cremos no fascismo,
  Moverei montañas se é necesario...
  Haberá unha era, a era do comunismo,
  Voei ao ceo cunha canción!
  E de novo, a nena co seu pezón escarlata preme o botón do joystick e golpeará aos nazis.
  Así que o Führer non o atopará un pouco.
  Con esas nenas, está claro que a URSS segue viva e Hitler non pode rompela tan facilmente.
  E con tales nenos e unha nena como Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova, aínda máis.
  O neno terminador arremeteu coas súas espadas e chirriu:
  - Político, este é un raposo, para o que os votantes son veciños dun galiñeiro, pero devorando a carne dos que teñen a intelixencia dunha galiña, un político escorrerá definitivamente un porco!
  Margarita Korshunova lanzou uns chícharos de aniquilación cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Os soldados están loitando contra galos que poñen ovos de ouro, para os xenerais de pavo que á súa vez son devorados polos políticos raposos!
  Oleg Rybachenko asubiou, derrubando corvos na cabeza dos fascistas que avanzaban e berrou:
  - O soldado corre ao ataque, crendo na vitoria, o político da retagarda, en todo caso, culpará ao loitador de desviarse dos principios!
  Margarita Korshunova tamén golpeou aos corvos cun asubío, e destrozounos, derruíndoos sobre a cabeza dos Fritz, chirriu:
  " Os soldados ás veces se retiran, porque a felicidade é cambiante, pero a política sempre se entrega, a súa felicidade está en podlyanka e escorregar un porco!
  Oleg Rybachenko volveu dirixir o muíño de vento coas súas espadas e berrou:
  - ¡Un neno descalzo é demasiado listo para deixar que un político o leve debaixo do talón!
  Margarita Korshunova realizou unha machaon recepción con espadas e chirriu:
  - Cando os pés descalzos dunha nena son feridos por pedras afiadas, feren o corazón dun home, pero os políticos que a obrigan a beber sopa de repolo con zapatos de bast baten o fígado dos votantes!
  Oleg Rybachenko, co seu talón espido de neno, sucumbiu ao presente asasino da morte e gritou:
  - Un soldado non busca a morte, quere vivir, un político non busca o xeito de cumprir as súas promesas electorais, quere sacar proveito dos votantes!
  Margarita Korshunova colleuno e cos pés descalzos lanzou un disco fino, cortando as torres dos tanques e ruxiu:
  - Un soldado sempre é novo de corazón, aínda que se volve gris, un vello político canalla sentado no fígado e un demo calvo ata con cabelo groso!
  Oleg volveu cortar con espadas ao estilo dun machaon e chirriu:
  - Nos tempos antigos, un soldado tiña unha espada, entón foi substituído por unha metralleta para facer máis doado matar inimigos, e un político da época tiña unha linguaxe de armas - é imposible inventar máis mortíferos!
  Margarita Korshunova comentou agresivamente, golpeando con furia salvaxe ao inimigo:
  - Un soldado é unha especie de máquina de guerra, pero segue sendo un home, en política non hai nada humano - ¡é un mecanismo de guerra contra argumentos razoables!
  Traballaron moi activamente e co entusiasmo de loita dos mozos titáns.
  Pero os alemáns e o seu exército están presionando.
  Dúas nenas voan en Yu-888: Isabella e Zaira, fermosas loiras. Lanzan bombas. Pero entón aparece o Yak-23 desde o lado.
  Isabella, coa axuda dos seus dedos espidos, dirixe a pistola de aire comprimido e dispara contra a máquina soviética. Despois engade velocidade. O Yak-23 non é demasiado rápido de todos os xeitos, e aquí tamén está nunha versión sobrecargada e non pode alcanzar o coche alemán.
  As nenas golpean o vaso cos tacóns espidos e chirrian:
  - Sexa famoso, o noso exército é santo!
  E como se mostrarán as linguas!
  E o coche soviético foi atacado por dous canóns de avións traseiros e incendiouse, augas que fan os dedos espidos das pernas de nena.
  Zaira berrou, mostrando os dentes:
  - Vou lavar a todos os soldados vermellos!
  E chisca un ollo azuis. E parece a máis combativa e intensa.
  E como adora aos mozos fermosos.
  Non obstante, o seu desexo de matar é moito máis.
  Cando os alemáns desembarcaron despois do bombardeo, Zaira bebeu cervexa. E Isabella, ademais da cervexa, tamén engadiu lagostinos. As nenas comían felices. Deixaron graciosas, descalzas, pegadas na xeada do aeródromo. Os rapaces devoraban as súas belezas case espidas con miradas famentosas e avergoñadas. Que bonitas son as nenas e ao mesmo tempo terribles.
  Isabela preguntoulle a Zaira:
  - Cres que a guerra rematará pronto?
  Zaira sinalou:
  - Non antes do verán! Ata que tomemos Moscova, os rusos non capitularán!
  A loura de ollos esmeralda comentou:
  - E despois da caída de Moscova, aínda pode haber loitas!
  A loira de pelo azul aceptou:
  - Eles poden! Pero xa non serán pelexas, senón agonía!
  E as nenas rían, comeron os lagostinos e de novo á batalla... Mentres o tempo era relativamente voando. E os seus pés descalzos deixaron pegadas graciosas e espidas.
  Isabel observou:
  - Temos todo bonito, ata rastros!
  Zaira asentiu.
  - As mozas alemás son perfectas!
  E ambas belezas malvadas cantaron a coro:
  - Reich é a perfección,
  Reich é a perfección...
  Do sorriso ao xesto
  Sobre todo eloxios!
  Ai que bendición
  Saber que somos a perfección
  Saber que somos a perfección
  Saiba que somos o ideal!
  E de novo, as bombas son lanzadas sobre as posicións soviéticas. E a xente morre. Moita xente morre por bombardeos e bombardeos. E de planos de lanzadores de gas e outros aparellos mortais.
  Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova son nenas moi fermosas. Anastasia xa ten moitos anos, pero non envellece, e parece moi fresca e nova, só os músculos grandes e moi desenvolvidos fan que pareza máis vella. E o seu rostro non ten engurras nin redes, cunha pel delicada e bronceada. E Akulina aínda é nova durante anos. Ambas belezas son excelentes. Son ases da clase máis alta. Ademais, Pokryshkin, despois de ser derrubado por Friedrich Wolf, está gravemente conmocionado e xa non fai máis saídas.
  Anastasia manobra un barril roto. E derruba un ME-362 algo anticuado. Despois diso, a nena heroe grita:
  - ¡Somos aguias arroupadas no ceo!
  Akulina manobra, unha serpe raposo, e corta a cola do Focke-Wulf-5 e berra:
  - Rusia está detrás de nós! Rusia está detrás de nós!
  As nenas definitivamente están en aumento. Nin sequera puxeron suxeitadores nunhas bragas finas coas que pelexan. Pero axuda moito no combate. Despois de todo, aumenta a eficacia do impacto das peculiaridades asasinas.
  Anastasia volve facer unha manobra. Esta vez ten un rival máis serio que o ME-462, que ten oito puntos de lume. Incluíndo catro canóns de avión de calibre 30 mm. E, por suposto, este é un opoñente serio. As poderosas armas permítenche cortar ao inimigo dunha soa vez. E só tes unha pistola de aire comprimido...
  Anastasia, con todo, lanza hábilmente o seu avión a un lado, afastándose dos chorros de chumbo voadores. Si, só ten un calibre de arma de 20 milímetros. Pero se disparas ao rabo.
  Anastasia cantou cun sorriso:
  - Os junkers chegaron ao meu rabo,
  Pero despois fumou...
  Ouvearon molestos os parafusos,
  Nin sequera necesitan cruces nas súas tumbas,
  As cruces descenderán polas ás!
  Akulina riuse e recortou a Yu-588, arrullando:
  - Por vitorias divertidas!
  E amosou os seus dentes nacarados. As mozas aquí son a máis ampla e colosal derrame de loita.
  Anastasia lanza o Yak-23 de lado. Están tentando derrubala de novo. Preme ME-462, o coche vai en serio.
  Anastasia cantou furiosa:
  - E vexo un serio,
  No soño de Iván o Terrible...
  Terra en Siberia distribuída,
  Rusia nativa!
  E o guerreiro volve noquear o coche alemán. Primeiro arrinca a súa á. Faiche perder velocidade. E despois vai á cola. O alemán ten boas posibilidades de escapar pola alta velocidade da inmersión. Pero non contra os Witchers. Porque é un as da clase máis alta!
  Akulina tamén está nunha feroz batalla. A rapaza apoia os seus talóns espidos nos pedais e canta:
  - Non soportar a humillación dos eslavos,
  Levámonos todos contra os alemáns...
  Non tomemos máis insultos
  Imos esmagar o inimigo cunha man de aceiro!
  Velaquí o Airacobra -5 en contra. Máquina forte: catro metralladoras e dúas pistolas de aire comprimido de 37 milímetros. Akulina lanza o seu coche como un trineo por un outeiro, evitando proxeccións de avións. E mergúllase baixo a barriga. Preme o gatillo cos seus dedos espidos... E bate exactamente no obxectivo vulnerable.
  E o coche americano acende.
  Akulina cantou con entusiasmo:
  - Á vitoria das ideas inmortais do comunismo!
  Anastasia tamén loita ben. Aquí tes tres Mustangs contra ela. Non parecen ser tan formidables como o ME-462, cuxos canóns de aire son capaces de derrubar cun só golpe. O Mustang, o caza estadounidense, non só ten metralladoras. Pero por outra banda, hai seis, bastante grandes en calibre 14 milímetros.
  Anastasia ten que manobrar. Un chorro de balas raiou lixeiramente a á. Pero hai un éxito na aproximación e o caza estadounidense está ardendo.
  Anastasia cantou:
  -A casa tola en chamas,
  Os demos atormentarán sen fin
  Un home pecador conseguirá o seu
  O que adoraba a Satanás!
  E aquí hai un coche estadounidense máis que foi presentado... E esta, por suposto, é unha aplicación bastante seria.
  O último coche ianqui tenta fuxir. "Mustang" supera o Yak-23 en velocidade e consegue escapar. Anastasia disparou dende lonxe.
  E conseguiu un americano. Pero el, botando o rabo, conseguiu saír da batalla.
  Anastasia sinalou:
  - Bang Bang! Perdeu! O coello gris marchou!
  Akulina tamén loitou co R-71. Un potente vehículo con oito metralladoras e un canón de aire de 37 mm. E tamén maniobrando, prendelle lume á á deste coche... E leva á parte traseira, dispara.
  Akulina cantou:
  O sol está a rir
  Brilla intensamente para os nenos...
  E volveu botar o seu coche a un lado. Dispara a Yu-288. Esta máquina está anticuada, pero segue loitando. Alemán, intentando escapar. Pero non pode esconderse da moza que apreta enerxicamente os pedais cos seus tacóns espidos e redondos e o coche prende lume.
  Anastasia comentou cunha risa:
  - ¡Así nos teñen medo!
  E outro Focke-Wulf cuberto!
  Akulina dixo furiosamente mentres disparaba:
  - O mundo debería respectarnos, ter medo,
  Non se poden contar os feitos das nenas...
  Os membros do Komsomol son tan bos para loitar,
  Satanás será destruído!
  E a guerreira chiscolle un ollo á súa parella. Aínda que non podes velo...
  Volveron as belezas. E é arriscado. Aquí o ME-462 comeza a perseguilos. Dispara...
  As nenas móvense. Coche perigoso alemán. A á de Akulina foi danada e a árbore incendiouse.
  A súa moza chegou á pasarela. The Witcher tamén o conseguiu... E atravesou a fuselaxe e saíu aceite, danando lixeiramente o motor.
  As nenas vense obrigadas a abandonar o voo polo momento. Os seus coches están a ser arranxados.
  E corría descalzo pola neve. Estirar os seus corpos fortes e musculos.
  As dúas mozas están bronceadas. Pelirroja, cuxos cabelos ao vento como a bandeira da URSS, e louro.
  Anastasia pregúntalle á súa parella:
  - Pois como cres que imos gañar aos alemáns?
  Akulina respondeu sinceramente cun suspiro:
  - Se só os alemáns... ¡Todo o mundo capitalista a motor!
  A pelirroja asentiu afirmativamente.
  - O inimigo é moi forte. Pero que esperabas?
  A guerra é feroz, pero a fe dos guerreiros na vitoria é inquebrantable, e con esas persoas podes mover montañas e derrotar a Hitler.
  
  O Führer non deu a Gran Bretaña unha oportunidade baixo Duker
  Hitler non detivo as tropas baixo Dyuker. E o exército británico foi en parte derrotado e en parte capturado. Isto causou aos británicos un choque colosal. E como resultado, a oferta de paz de Hitler foi aceptada. As condicións eran moderadas. Os británicos devolveron ao Terceiro Reich as colonias alemás previamente capturadas e as terras que antes foron tomadas de Turquía. E tamén recoñeceron o que xa se gañara e así gañaron.
  Hitler, despois de capturar moitos franceses, belgas, holandeses e devolver as súas colonias previamente perdidas, calmouse temporalmente. Era necesario dixerir novas terras.
  Grecia tamén foi ocupada no ano corenta e un e Iugoslavia. Pero ese é o fin da guerra...
  O Führer non tiña présa por marchar cara ao leste. Stalin non se burlou dos gansos, polo menos aínda. Pero o Terceiro Reich continuou preparándose para as guerras. E en 1944, o caso tocou a disputa sobre o norte de Bucovina. O Führer esixiu que Stalin devolvese estas terras a Romanía, xa que antes non pertenceran ao Imperio Ruso.
  Stalin, que por aquel entón xa tiña menos de cento vinte divisións de tanques, volveuse teimudo. A URSS era un país que xa completara o rearme e cincuenta mil tanques é un argumento serio.
  Hitler, pola contra, estaba a promover o lanzamento de Panther-2 e Tiger-2, tanques máis avanzados con armas poderosas. É certo que estas máquinas tiñan motores máis potentes que na historia real. O avión a reacción do Terceiro Reich non está mal, pero tamén acaba de comezar a relaxarse.
  A URSS ten superioridade no número de avións.
  É certo que Hitler ten máis man de obra, incluídas as tropas coloniais, e un potencial económico xeralmente maior.
  En resumo: o 22 de xuño de 1944 comeza unha nova guerra. Ambas as partes acusáronse mutuamente de agresión. Os combates continuaron nas zonas fronteirizas con éxito variable. Quizais o Exército Vermello perdeu as súas oportunidades actuando indecisamente. Quizais o propio Stalin dubidou se afondar nas posicións dos nazis.
  En calquera caso, os alemáns puideron afondar un pouco máis no territorio soviético e foron detidos. As loitas asolaban no ceo. O jet ME-262 tiña unha velocidade incomparable e estaba poderosamente armado, pero non era o suficientemente fiable en voo. O ME-309 demostrou ser algo máis eficaz cun armamento moi potente, tres canóns de 30 mm e catro ametralladoras cunha alta velocidade de 740 quilómetros por hora.
  Os alemáns no seu conxunto eran máis fortes na aviación e os seus ases eran superiores aos soviéticos. Pero tampouco está tan claro. A guerra rematou demasiado rápido para Alemaña e non se adquiriu experiencia.
  As batallas demostraron que a serie KV de tanques pesados estaba desfasada tanto moral como fisicamente. "Panther" -2 demostrou ser un bo tanque. E deulle prioridade. A T-34 non estaba mal, pero xa desfasada. Na URSS aínda se producían tanques ineficientes con orugas de rodas. Así que houbo un intercambio de golpes entre dous exércitos imperfectos...
  No inverno, a primeira liña conxelouse... Na primavera de 1945, as tropas soviéticas intentaron avanzar, pero quedaron atrapadas na defensa da Wehrmacht. A loita aínda seguía na fronteira. Aproximada era a paridade de forzas. Pero a situación podería empeorar. Os alemáns tentaron desesperadamente arrastrar a Xapón á guerra tamén.
  O samurái empantanouse en China, incapaz de tragar enteiro así, demasiado gordo e un anaco grande.
  Pero a situación estabilizouse. E Hirohito propuxo unha tregua a Chiang Kai-shek como opción. E unha división temporal de esferas de influencia para desatar as mans no norte. Cansos dunha guerra prolongada, os chineses aceptaron.
  E agora xurdiu unha ameaza real de que xa a finais de maio de 1945, Xapón abrirá unha segunda fronte. E a Alemaña fascista, xunto cos satélites e as colonias, ten moitos máis recursos humanos e económicos que a URSS. E está aumentando a produción de armas cada vez máis. Ademais, os alemáns teñen tecnoloxía máis avanzada que a URSS, especialmente nos avións a reacción!
  Stalin está tentando atopar unha saída a esta situación. Conecta, por exemplo, a Gran Bretaña coa guerra. Pero ela mesma ten problemas nas colonias, sobre todo na India. Si, os Estados Unidos non queren loitar contra o Terceiro Reich e Xapón. Ademais, Hitler non levou a cabo represións masivas contra os xudeus, e aínda non tiña a reputación de monstro aos ollos de Occidente.
  Así que os intentos de atopar novos aliados fracasaron. Xapón, pola súa banda, estaba ansioso por vingar a Khalkhin Gol e repetir o éxito do pasado. E despois da conclusión dunha tregua en China, forzas adicionais foron liberadas dela. E os samuráis aínda non entraron na guerra con Gran Bretaña e Estados Unidos.
  E o 30 de maio, Xapón debería declarar a guerra á URSS e atacar ao longo de todo o perímetro da fronteira e asestar un golpe aplastante tamén á base soviética en Vladivostok, o que é un movemento moi perigoso. E o golpe das tropas xaponesas debería ser forte.
  O emperador Hirohito supervisou persoalmente os preparativos finais para a ofensiva do norte. O plan xeral prevía unha invasión de Mongolia e Primorye... En xeral, é lóxico evitar forzar o caudal total do río Amur e, de feito, utilizar a súa superioridade numérica, especialmente en Mongolia.
  A única preocupación era o estado da flota de tanques do país do Sol Nacente. Aínda que os tanques lixeiros están a ser trasladados da patria ao continente... Poñen grandes esperanzas nos debuxos do tanque alemán T-4 cun canón bastante longo. O peso lixeiro de vinte e cinco toneladas e a potente armadura frontal fan que o vehículo sexa axeitado para o seu uso en combate.
  Pero aínda ten que ser producido en grandes cantidades. Tamén hai ideas alternativas: copiar a T-34... Afortunadamente, hai documentación para iso. Só ten que instalar un canón alemán: ten unha mellor balística.
  O propio emperador ordenou que ambos os tanques fosen postos en produción canto antes. Pero esta vez, e simplemente non é suficiente. Comezará a nevar ou mesmo a chover forte e loitarás contra o demo ou dous... É certo, tamén son posibles camiños alternativos. Si, e Mongolia pode loitar mesmo antes das nevadas...
  Pero o papel principal será a infantería, a cabalería... En total, hai catro millóns de infantes no primeiro escalón, unha parte importante xa ten experiencia en combate, outros recrutas ben adestrados - Xapón ten unha enorme reserva de calado. Hai poucos tanques, algo máis de dous mil, e todos son lixeiros... Algúns nin sequera se poden chamar tanques: cuñas. Tampouco hai moito transporte, non se pode comparar coa Wehrmacht... Aínda que hai esperanza de que os rusos tampouco estean ben con isto. Hai máis de cinco mil avións na primeira liña, con todo, os bombardeiros, por regra xeral, son de nivel táctico, pero hai bombardeiros en picado que non son inferiores ao Yu-87. En xeral, a flota de aviación non é máis débil que a alemá no 41º, excepto que co análogo Yu-88, Xapón tamén é peor que a alemá.
  Pero nada, hai materias primas suficientes, hai forza de traballo suficiente, Estados Unidos non pode conseguilas. Será posible, unha vez dixeridas as colonias, proporcionar tropas ao máis alto nivel.
  Pero isto é no futuro, pero de momento... Polo de agora, ao parecer, terás que pagar grandes perdas por cada paso! En Xapón a vida dun soldado non é moi valorada. A morte considérase unha virtude, unha gran opción!
  Illas trasladadas, onde a cen millonésima nación está limitada, moralidade cruel, código Bushido. Deixa unha pegada e, miras á xente ás formigas. Pensas cantos deles aínda podes sacrificar para non perder a guerra.
  Non quere estar no papel dun carroñero. E a escaseza de homes é compensada pola poligamia; despois de todo, non están limitados pola moral cristiá!
  Polo tanto, xa no primeiro escalón hai forzas iguais á Wehrmacht en aviación e infantería (con peor mecanización, ¡pero polo menos non inferior en coraxe!), É certo, en tanques e artillería, os xaponeses serán notablemente máis débiles que a Wehrmacht da ano corenta e un.
  Pero, por outra banda, o emperador está seguro diso e poranse moitas menos forzas contra eles. Ademais, debido á longa ausencia do servizo militar universal, os alemáns teñen unha escaseza de oficiais regulares. Xapón non coñecía esta desgraza. Isto significa que no País do Sol Nacente, o persoal militar, especialmente os de mediana idade, está mellor preparado que os seus homólogos alemáns. E nuns meses, os tanques "Karas" copiados do T-34, pero cunha arma mellor, comezarán a chegar en grandes cantidades. E despois falarán co Terceiro Reich en pé de igualdade!
  Así que Hirohito, en xeral, xa o decidiu todo. A data está fixada para o 30 de maio. En Xapón, 30 considérase un número harmónico, como o mes de maio. Só vacacións e tempo para comezar. E as principais actividades preparatorias estarán rematadas ata esta data.
  Hai moitas mulleres ninjas no palacio imperial. Realizan unha dobre función, servendo ao emperador e protexindo de forma fiable á divindade oficial de Xapón.
  As mozas aquí son diferentes, claro que hai máis mulleres xaponesas, pero tamén hai pelirrojas, loiras, castañas. A roupa tamén é variada, e moi rica, e modesta, e para nada en bikini. Únalles que todos eles, sen excepción, son mozos, fermosos, patinadores e... descalzos. En Xapón, é costume que as criadas anden así polas casas ou pazos. Pero non os homes, claro... Os que serven ao neno, que aínda non teñen quince anos, tamén van descalzos.
  O propio palacio é luxoso; nas últimas semanas, engadíronselle varios produtos de pel, peles e trofeos.
  E por orde do emperador, incluso están construíndo un novo ... Hirohito decidiu erguer un edificio en honra ás vitorias, un edificio que duplicou a altura da Torre Eiffel. Pero mentres está baixo o palacio máis grande do mundo, os traballadores chineses están limpando o lugar. As dificultades da guerra, aínda que agora abundan os traballadores, é importante que as materias primas que son moito máis escasas non flúen. Para o desenvolvemento de minas, a restauración das antigas que foron recuperadas de Gran Bretaña e EE.
  Yamamoto entrou no emperador e inclinouse profundamente, desexando a gran saúde... Máis adiante, unha conversa puramente empresarial.
  O gran almirante suxeriu repetir o que xa acontecera en Port Arthur en 1904, cando o 27 de xaneiro a frota xaponesa atacou con aleivosía a base naval do Imperio Ruso.
  Só que esta vez planeouse atacar coas forzas de acoirazados e portaavións, ben, por suposto, con flotillas locais, destructores. A forza da frota xaponesa é esmagadora: o que significa que aínda deben usala. As preguntas xurdiron aínda, se bater Petropavlovsk-Kamchatka?
  Hirohito comentou:
  - Para plantar de inmediato neste punto, chegará a eliminar parte das forzas da defensa do arquipélago hawaiano, e este é o risco de perder o punto máis fundamental da defensa do Pacífico!
  Yamamoto desprendía confianza:
  - Por unha banda, a Súa Maxestade ten razón, pero... Os ianquis agora non teñen forzas suficientemente grandes para atacar. É pouco probable que se atrevan a precipitarse agora mesmo, sobre todo tendo en conta que hai unha semana afundimos dous dos seus portaavións máis coa axuda de mozas ninja. - O Gran Almirante sinalou o ceo. - Non teñen nada que nos conter, e para apoiar o ataque a Hawai dende o aire. E os portaavións e os acoirazados non se constrúen rapidamente. - Aínda que Mankurt é un tolo, pero para que sexa útil nesta situación...
  O emperador respondeu sabiamente:
  "Pero é exactamente por iso que podería tentar aproveitar a súa oportunidade. Por exemplo, para desembarcar en barcos mercantes, mentres que os Estados Unidos teñen suficiente tonelaxe de barcos convencionais.
  Yamamoto tamén dixo loxicamente isto:
  - Que o intente! Os nosos soldados a pé xa conseguiron facerse un punto de apoio e o seu valor e resistencia son coñecidos en todo o mundo. Aos inimigos non se lles permitirá capturar moito. E entón os nosos acoirazados e portaavións volverán e cortarán o abastecemento... E haberá novas decenas de miles de cadáveres e un prisioneiro. E neste caso, as divisións internas intensificaranse aínda máis en América, e ata é posible unha guerra civil en miniatura.
  A Hirohito gustoulle esa conclusión. O Emperador deu unhas palmaditas no ombreiro ao Gran Almirante de xeito amable:
  - E que? Efectivamente, que eu coñezo os americanos, non saben como realizar desembarques rápidos nunha costa non preparada. Así que lles espera unha trampa!
  Yamamoto engadiu cun sorriso:
  - E o seguinte paso é un salto á Canle de Panamá!
  Hirohito respondeu:
  - Non, almirante. Non aguantaremos o istmo. Estados Unidos pode lanzar un millón de soldados con novos Sherman e, inevitablemente, botar ao mar as forzas máis débiles. Ademais, os capitalistas estadounidenses aínda poden saír do océano Pacífico, pero nunca perderán Panamá, onde as materias primas veñen de Sudamérica. Este é o seu sinal para loitar ata o final. E por iso hai esperanza de que Hawai atraiga a todas as súas forzas cun imán, amolamos as tropas estadounidenses ata que a opinión pública e as dificultades da guerra sumir o imperio de Orlan no caos. - O Emperador tomou un par de grolos de café negro e engadiu. - Para os Estados Unidos, América é unha fortaleza inexpugnable, pero Hawai, un posto de avanzada, está en territorio estranxeiro. Imos frear o ardor ata que o inimigo máis importante sexa derrotado. Ben, entón caeremos sobre os Estados Unidos por dous lados. Non esquezas, abrir unha segunda fronte requirirá minimizar as forzas sobre unha delas.
  Yamamoto aceptou só en parte:
  - Claro que o norte é o máis importante para nós, sobre todo no que se refire ás perspectivas a longo prazo. Pero practicamente non encadena os barcos. Despois da caída de Vladivostok, ante o duro tempo, o que quedará cos rusos xa non nos distraerá. E entón son posibles operacións militares máis activas contra os EUA!
  Hirohito confirmou:
  - Por suposto que o farán! Ti es a miña man dereita e o apoio do trono!
  O emperador, mirando as fermosas doncelas, comentou:
  - Pero agora as unidades terrestres están a asumir a misión de exaltar a Terra do Sol Nacente e levarán o peso da guerra. Así que haberá que dar palabras de despedida aos nosos infantes!
  Yamamoto apresurouse a lembrarlle ao emperador:
  - Pero propúxose volver cara ao norte en corenta e un... Aínda que, probablemente, esta proposta aínda non estaba madura daquela!
  Hirohito confirmou:
  - Certo! Agora estamos mellor preparados para unha guerra prolongada no norte. Temos tanto petróleo como bauxitas, metais, carbón, man de obra... Temos de todo para loitar moito e con éxito. Fixémonos máis fortes, e estamos moito mellor preparados que no corenta e un. En resumo, Yamamoto: vai e gaña!
  Despois de escoltar ao comandante xaponés máis famoso, Hirohito, decidiu escoitar primeiro unha canción interpretada por ninjas. Ben, entón teño unha agradable conversa cos xenerais das forzas terrestres. Só quedan un par de días.
  A pesar do feito de que a ameaza dun ataque do militarista Xapón fíxose bastante real despois da visita de Ribbentrop a Toquio, coa axuda do suborno e a traizón, os axentes de Mikado convenceron ao comando de Vladivostok de non poñer as tropas en plena preparación para o combate. E como resultado, a espada de Damocles xa foi traída, e están de festa no restaurante.
  O maior Vinogradova agarrou polo pelo ao mozo oficial, era unha cabeza máis alta ca el e claramente máis forte:
  - Que borracho e borracho! Por que tes un equipo tan desmantelado! Este tipo parece máis un grumete que un oficial. Quizais para comezar, explote ben para que saian todos os saltos.
  Dubinin estaba avergoñado:
  - Este é Pasha Shoigu. Foi enviado a cursos directamente da Escola Suvorov, segundo un programa abreviado. Aínda é bastante rapaz, en dous meses cumpre dezaseis anos.
  Vinogradova fixo unha mueca desagradable:
  - Vaia! Con quince anos e xa un oficial! Iso é o que fai a guerra! E non sabía que os leites xa estaban a recibir títulos de pleno dereito.
  Dubinin encolleuse de ombreiros.
  - Na guerra, os nenos medran cedo! Ademais, pasoulle unha historia, como escribiu a mellor historia sobre a defensa de Moscova, e Zhukov observou isto e aconselloulle que trasladase o neno de cadetes a oficiais.
  Vinogradova fíxose máis amable con estas palabras:
  - Ben! Que non é parvo. - Ameazou coma unha alumna que estuda co dedo. - En xeral, non está mal, pero non máis beber! ¡Síntoo, e o meu nariz é coma un can, inmediatamente debaixo do tribunal! - Unha muller forte, madura, pero non perdida a harmonía e frescura atléticas, golpeou o dedo ao coronel. "En realidade, pagarás por isto. Xa é un home de mediana idade, pero compórtase.
  Dubinin tusiu con rabia:
  "En realidade, teño trinta e tres anos, pero xa fun ferido sete veces, así que paréceme vello...
  Vinogradova quixo dicir algo en resposta, cando de súpeto un ruxido monstruoso rompeu o silencio anterior ao amencer. Era coma se caesen pedras pesadas do ceo, o cristal da fiestra rebentou dunha vez. Os anacos de saraiba batían sobre a mesa e ata pousaban nas mans e na cara dos axentes borrachos. Vinogradova gritou como un comandante:
  - Todo o mundo sae inmediatamente.
  Dubinin gritou en resposta, tanto que case se rasga as cordas vocais:
  - ¡Son cunchas de doce e dezaoito polgadas! Os acoirazados xaponeses de maior tonelaxe parecen estar á caza, o que significa.
  Vinogradova, enfadada, golpeou a parede coa súa bota. Dun golpe cunha bota de trofeo, por certo, rachou a tella:
  - Comezamos, pero non como tiñamos previsto! De ningunha maneira! Caramba, hai que levar inmediatamente o escuadrón ao mar e afundir a flota do país dos monos de ollos pechados.
  Caendo a catro patas, o capitán de primeira fila (se non coronel) murmurou:
  - Só hai armas no meu destrutor e nun par de pequenos comedores. Nin sequera temos resposta.
  Vinogradova mostrou un puño pesado:
  - Pois ti e os burros! Ruxeu a guerreira de pelo azul coma un tsunami. - Pero deberías ter artillería costeira! Despois de todo, non todos foron enviados á fronte occidental, así como á aviación. Despois de todo, o feito de que Xapón pode entrar na guerra en calquera momento leva anos falando.
  Xa estaba bastante ferido Dubinin, quixo dicir, pero de novo retumaba, choveron fragmentos. A sirena xerou, avisando da chegada de avións. Dubinin, con moita dificultade, levantouse e berrou, bloqueando o estrondo de Vinogradova:
  - Temos aviación, e as baterías costeiras, aínda que non sexan un conxunto completo, están dispoñibles. Imos responder!
  O piloto gruñía mentres corría polas rúas:
  - Só correría ao meu loitador e plantarei estes xaponeses, non parecerá suficiente. Aínda pagarán por Tsushima e Muduen.
  Shoigu, que lle cortara a metade da orella, aceptou:
  - Si, pagarán! Si, aínda cunha porcentaxe!
  Houbo explosións e o chío tardío dos canóns antiaéreos. En xeral, a maior parte da defensa aérea de Vladivostok retirouse no ano corenta e un, para reforzar a defensa de Moscova, polo que os múltiples puntos da colonia de mosquitos do país do Sol Nacente non parecían prestar moita atención. a tal "ruído". Os bombardeiros en picado xaponeses lanzaron "agasallos" de primavera cun chirrido penetrante. O golpe foi inflixido tanto á cidade como á flota. Os avións xaponeses non son demasiado grandes, pero áxiles, pero os acoirazados, pola contra, son pesados. Aquí, a máis grande delas está ata estreita no océano, cunha lonxitude de trescentos metros, e canóns de milímetros 460. Ata que os americanos conseguiron afundir algunha destas belezas, e os superviventes, xunto cos cruceiros, destruíron a costa. Semellaba moito o ataque vilán da Terra do Sol Nacente o 27 de xaneiro de 1904. Só entón non había aviación.
  Dubinin sentiu que estaba asfixiado por correr. Non é un superhome, senón un home sinxelo con pulmóns enfermos, atrapado nunha situación difícil. E Victoria non o superou por moito. Pregúntome cantos anos ten, case non parece máis de trinta anos, os seus peitos son grandes e os ombreiros anchos coma os dun home.
  Vinogradova de súpeto deuse a volta e aceno coa man:
  - Non corras vello, sígueme! - Berrou con tanta forza que a onda sonora acaba de golpearlle os oídos. - Saca o destrutor ao mar canto antes.
  As explosións retumaron nas proximidades, caeron restos, un deles caeu directamente sobre Vinogradova, e ela colleuno mecánicamente coas mans. A rapaza terminadora sentíase como unha porteira que gañou con éxito un penalti, o fragmento era redondo, cálido e parecía un balón. Angélica de súpeto sentiu que algo líquido fluía polos seus brazos. A nena mirou o fragmento, e entón ata o seu guerreiro de ferro, endurecido por tres anos de guerra (Xunto co español), subíronlle náuseas á gorxa. Ela tiña a cabeza dun bebé nas súas mans. Pobre rapaza (isto pódese ver dende as coletas curtas, cos ollos sacados. Vinogradova puxo coidadosamente a cabeza no asfalto rachado e fíxose perdón:
  - Non tiveches tempo para pecar, para non vivir! Non obstante, non hai pecador maior que Deus, polo tanto, non hai pecado maior que a indiferenza ante o sufrimento dos nenos.
  De novo, un ruxido, e fragmentos, un golpeou a moza na bota, rabuñando a pel. Vinogradova xa quería dar a volta e correr o máis rápido posible cara á pista, onde o seu MIG agardaba pacientemente á agresiva anfitrioa, pero...
  Afiada coma unha folla de puñal, a mirada do guerreiro percibiu unha insoportable mueca de dor no rostro do capitán de primeira fila Vasilchikov, cando a súa parte superior do corpo arrancado voou arroiada pola onda expansiva. A propia nena apenas esquivou o fragmento. Aínda que é unha rapaza, por primeira vez tomou as armas na vida civil. Ela xa nalgún momento, dalgún xeito pillou a súa meixela, mesmo durante a batalla internacional en España. Como resultado, quedou unha profunda cicatriz que, durante moito tempo, estragou a súa aparencia. Ademais da detención e o envío do coronel a un campo de concentración. É certo que foi en Siberia nun lugar de tala onde se presentou a un feiticeiro moi forte, quen, coa axuda de ungüentos e a invocación de espíritos, conseguiu curar, coma se nunca o estivera, esta ferida e varias máis. Cicatrices recibidas durante as batallas cos checos brancos, as tropas de Kolchak, Denikin, Wrangel. E ensinoulle moito, polo que Vinogradova, ao parecer, pertencía ao tipo de xente escollida.
  Tivo a oportunidade de saír antes do previsto usando encantos femininos, polo que foi amnistía a pesar do difícil artigo. A cuestión, por suposto, non é tanto persuadir ao home, senón garantir que o organizador da festa non se entere diso. E hai tantos estafadores de todos os tipos que un snitch, sobre un snitch e un snitch, os impulsa. Polo tanto, realmente non acelerarás se a túa carreira é querida para ti.
  Isto significa que Xapón ten unha gran vantaxe en infantería, aviación e mesmo en tanques. Ben, nos tanques, pola nosa parte compénsase coa superioridade cualitativa, e o resto é moito peor. Aínda que se tomas armas pequenas, Xapón tamén se queda atrás no número de metralladoras, na súa maioría ten armas. Non obstante, as divisións do Extremo Oriente están mal equipadas con metralletas. Non hai máquinas suficientes para todos. Entón ... En termos de calidade, non hai superioridade na infantería, máis ben, aínda peor, todos os mellores oficiais son trasladados á fronte soviética, aquí as peores tropas son, por regra xeral, non disparadas, tendo un mínimo. de adestramento militar. Isto significa que comeza a guerra, nunha situación extremadamente desfavorable para a URSS. E bastantes reservas recén formadas botaranse cara ao leste...
  Vinogradova entrou de súpeto na conflagración. O hospital da cidade bombardeado ardeu. A imaxe é verdadeiramente apocalíptica, e mulleres, nenos e anciáns arden vivos. Aquí o bebé caeu directamente ao lume, e ao redor houbo un ruxido e xemidos terribles.
  Vinogradova sentiu as trompetas dos arcanxos na súa cabeza e lanzouse ás chamas. As linguas de lume lamberon as mans espidas e a cara aberta da nena, pero o piloto moveuse tan rápido que conseguiu agarrar ao neno, sacándoo do abrazo da destrución.
  A nena saltou fóra, sentindo só unha lixeira coceira na pel, lanzou unha ollada ao bebé. Ai, xa era demasiado tarde, o neno asfixiouse, atraendo chamas aos pulmóns, queimaduras na cara redonda. Tales burbullas rasgadas na pel son máis suaves que os brotes de margarida. Vinogradova gritou:
  - Aquí está o caos humano!
  Golpeou unha morea de lixo coa súa bota, despois de que se apresurou a axudar a quen máis se podía salvar. Era como unha cobra bailando entre queimadores de gas, a rapaza retorcíase de xeito moi estraño e bailaba. Queimouse, derretéronse as botas, calcináronse a túnica, pero seguiu loitando teimudamente por cada bágoa de neno, por cada latexo dun corazón pequeno, por cada vida fráxil, pero tan necesaria para o país! As botas desmoronáronse, e agora a nena bailaba entre os remuíños de chamas, as súas pernas espidas e encantadoras. Era unha mártir, pero non só unha monxa que se torturaba con xaxúns e un látego, o que non beneficia nin a Deus nin ás persoas, unha mártir loitadora que salva vidas concretas. As pernas da moza guerreira estaban cubertas cunha capa de pequenas burbullas, pero movéronse aínda máis rápido e con máis precisión pola dor.
  O capitán do servizo médico, sacou unhas grandes botas do bolso, gritoulle:
  - ¡Tómaas, ponte axiña! Bailas na chama, así te converterás nun lisiado.
  Un guerreiro co rango de maior respondeu inmediatamente:
  - É mellor facerse un lisiado fisicamente que ser un raro moralmente! Nin un segundo para ti, todo para a fronte, todo para a vitoria!
  O capitán do servizo médico respondeu:
  - Este é un verdadeiro home soviético!
  Vinogradova, pisoteando a chama, maldixo:
  - E que estás de pé, salva xente!
  O capitán suspirou.
  - Teño próteses, en lugar de pernas!
  Vinogradova, sacando outra rapaza coa cara medio queimada e inconsciente, gritou furiosamente:
  Que cruel é Deus!
  O capitán encolleuse de ombreiros.
  Non é culpa de Deus, senón da xente!
  Vinogradova opúxose moi razoablemente e con confianza:
  - É o mesmo que dicir: non os pais teñen a culpa, senón os fillos!
  O capitán quixo dicir algo, pero as nubes de fume metéronse na súa gorxa e tusiu con rabia.
  Os bombardeos remitiron, pero os bombardeos continuaron. Os canóns do barco teñen un suministro decente de proxectís, con todo, o lume agora dirixíase máis aos buques soviéticos desarmados. Yamamoto entendeu que o dominio no mar trasladaría a iniciativa desta guerra a Xapón durante moito tempo. E para construír barcos, o proceso é caro e longo, aínda que, por exemplo, os submarinos, quizais, sexan máis fáciles de selar. Isto, por suposto, tamén hai que telo en conta, pero é importante romper a estrutura. O almirante Yamamoto, o home máis poderoso de Xapón despois do emperador Hirohito, sentíase como un deus. Un verdadeiro deus, polo que a relixión do país do Sol Nacente ensinou que o mellor xeito de deificar é a destreza militar. E agora o gran comandante podía atormentar e destrozar arbitrariamente o espazo ao seu redor. Enriba de Vladivostok hai nubes de fume espesas e negras durante moitos quilómetros; estas son instalacións de almacenamento de petróleo e depósitos de combustible en chamas. Centos, miles de persoas son queimadas, carallo, bueno, despois diso, como non sentirse como un deus que se vingou dos rusos durante séculos de humillación, un gran pobo vese obrigado a acurrucarse nunha serie de illas tan pequenas en comparación con as extensións de Rusia. Agora a frota rusa está a afundirse e, a diferenza do porto de Perú, non abandonarán nin un só buque.
  Durante a batalla de Khalkhin Gol, Yamamoto propuxo darlle un golpe semellante a Vladivostok, para o que se elaborou un plan detallado. Pero Hitler fixo inesperadamente a paz con Stalin. En xeral, o idiota Hitler, iniciou a masacre dos xudeus e, polo tanto, puxo contra si tanto a Polonia como aos países de Occidente. E por que o necesitaba? Querías conseguir riquezas xudías? Pero era mellor converterse primeiro nunha potencia mundial, derrotando á URSS, e quizais despois a outros países. Occidente é máis fácil de gañar debido ao feito de que a súa mentalidade se caracteriza moito menos polo fanatismo e unha tendencia ao abnegación. Coñécese polo menos un caso de embestida de pilotos estadounidenses? É certo que houbo un par de colisións, pero o máis probable é que se trate dun accidente. Os rusos son fanáticos, o que é estraño, porque a fe ortodoxa non aproba o suicidio e non considera en absoluto que se poida gañar un camiño ao paraíso con proezas de armas. En xeral, o ensino de Cristo é extremadamente estúpido e pouco práctico. El Yamamoto leu a Biblia e marabillóuse coa estupidez da xente ao considerar un Deus tan pacifista. Por exemplo, ensina: peganche na meixela dereita - xira á esquerda, piden unha camisa - dá dúas, ama o teu inimigo! Só un enfermo mental pode considerar a Cristo Deus. Tal relixión só é boa para os escravos, os vasalos vinculados. E toda Europa e metade do mundo deberon de crer. É certo que as ensinanzas de Xesús, a pesar de que rexeita o principio do Antigo Testamento, ollo por ollo, e ensina a amar aos teus inimigos, non impediron que os británicos conquistasen un terzo do planeta enteiro, creando o imperio máis extenso da historia da humanidade. E iso a pesar da relixiosidade de Gran Bretaña, onde se menciona a Deus mesmo no himno nacional. Estrañamente, os presidentes dos Estados Unidos xuran pola Biblia, pero non obstante bombardearon as cidades xaponesas con bombas de napalm, queimando vivas a miles de mulleres e nenos. Ademais, mataron á poboación civil, non por accidente, senón deliberadamente, esta era unha táctica de aterrorización á poboación civil: socavar os recursos humanos e económicos. Pero os xaponeses aínda non bombardearon os Estados Unidos. Pero farano! E tamén lle atribúen unha crueldade especial aos samuráis. Despois de todo, el Yamamoto, se o desexa, podería romper con bombardeiros ás cidades dos Estados Unidos, especialmente despois da derrota da frota ianqui preto do porto de Perú. Si os europeos son uns cabróns morais. Teñen un entendemento pervertido, a fe, o ensino e non facer! Non é así en Xapón! O que nos ensinan é o que facemos. Non hai tal cousa que Deus diga que pon a outra meixela, pero os seus servos mataron deliberadamente nenos pequenos. Si, en xeral, a crenza de que Deus é Un e Todopoderoso non pode ser certa. Se estivese só, entón por suposto que coidaría de que a xente o adorase correctamente, con fe e verdade, e tivese unha única doutrina. E así cada un reza como quere, o que quere. E o mundo é demasiado feo e incorrecto para ser creado por un único Deus Todopoderoso. Despois de todo, calquera gobernante responsable esfórzase en primeiro lugar pola orde e a xustiza. El quere que os fortes, sabios, nobres e honestos estean en primeiro lugar, e o resto se corrixe, medre física e espiritualmente, ou... Non obstante, se Deus é o Todopoderoso e o Creador do universo, entón el faría non crear monstruos corporais e mentais. Despois de todo, por que ás veces o emperador é obrigado a soportar as debilidades das persoas como un feito? Como non hai outra saída, non pode converter aos monstruos en homes guapos e aos covardes en atrevidos nun abrir e pechar de ollos. Pero se puidese, faríao inmediatamente! Por desgraza, teño que aceptar o que é e tratar co material humano que recibín como dado. Pero de quen o recibiu é outra cuestión. Si, e o propio emperador ten debilidades: é só un home: está a facerse vello, enfermo, decrépito. Estrañamente, un emperador divino adoita vivir menos que un servo común, ten menos habilidades de armas que a maioría dos xenerais e moitos soldados. Ben, o que hai nel de Deus todopoderoso. Pero o branco non é mellor! En toda a historia de Europa, non houbo conquistador máis terrible e exitoso que Hitler. Si, é verdadeiramente un símbolo da destreza militar dos brancos! E, con todo, o maior comandante de todos os tempos e pobos, nin sequera puido rematar o ximnasio, obter unha educación secundaria, que é obrigatoria en Xapón!
  Ademais, Hitler non foi aceptado no exército, por motivos de saúde. Estrañamente, este fanático do culto á forza, o león da guerra, resultou ser tan débil fisicamente que nin sequera en Alemaña, onde hai un posto militar en cada posto, non foi chamado como soldado. Que degradada está Europa.
  Porén, Stalin, outro dos políticos máis destacados do noso tempo, tampouco tiña estudos secundarios, era un pepita. E curiosamente, tampouco foi reclutado no exército, por motivos de saúde. Interesante, casualidade, dous inimigos maliciosos non tiñan estudos secundarios, non foron chamados ao servizo militar por motivos de saúde, tiñan pais de borrachos e o pai de Hitler tamén traballou como zapateiro ao principio!
  Velaí unha coincidencia, estraña, ominosa. A man dereita de Goer Hitler non é así. É dunha familia de aristócratas, o antepasado de Goering foi o deputado do actual gobernante de Alemaña, Bismarck. Goering é un empresario, oligarca, aristócrata e pragmático. Tamén ven posible que substitúan ao posuído Führer. Tamén América e Gran Bretaña queren, aínda que en secreto, acabar con Rusia, independentemente do réxime gobernante, pero queren acabar cos comunistas, que negan o propio concepto de propiedade privada, tanto que ata fan a vista gorda ante o excesivo fortalecemento. de Alemaña.
  Porén, Alemaña é un competidor xeopolítico, pero un competidor no marco das regras de xogo capitalistas e aristocráticas, e a Rusia bolxevique é absolutamente allea e hostil. Mesmo é sorprendente que desde o 41º o propio Churchill ofrecese axuda a Stalin, isto con todo o seu odio anticomunismo, tradicional e inglés a Rusia. Despois de todo, Alemaña baixo os vermellos é un cabalo de guerra enganchado a un carro soviético, e a URSS baixo os marróns é unha eterna zona partidaria. Despois de todo, os fanáticos bolxeviques non se reconciliarán e librarán unha prolongada guerra de guerrillas, que esgotará tanto o Terceiro Reich que todos os soños de maior expansión desaparecerán como un arco da vella despois dunha treboada. Rusia baixo Alemaña, mellor que Alemaña baixo Rusia! Entendendo isto, está claro por que Estados Unidos e Gran Bretaña están a buscar unha saída á guerra.
  Yamamoto é un pragmático, estivo en guerra con EEUU e Gran Bretaña. Pero estes dous imperios provocaron a Xapón ao impoñer un embargo ao abastecemento de produtos petrolíferos. Despois de todo, o país do Sol Nacente non ten os seus propios pozos e moitas outras materias primas. Os xaponeses estaban a negociar, os americanos estaban acabando con demandas cada vez máis humillantes.
  E ao mesmo tempo, os ianquis, provocando a guerra, non se ocuparon en absoluto de levar o exército e a mariña para combater a preparación. A tentación resultou ser demasiado grande, tanto máis había un atisbo de esperanza de que Moscova estaba a piques de caer e Alemaña e os seus aliados acudirían ao rescate. Ademais, existía a esperanza de que Estados Unidos, sendo aínda un país relativamente democrático, moi dependente da opinión pública, se a guerra se prolongaba, non quererían verter sangue sobre as illas alleas. De feito, por que un home americano común na rúa conseguiría ataúdes de cinc cos seus parentes, se non falamos de protexer o propio territorio dos Estados Unidos, e ata pagar impostos militares bastante grandes? Quizais por iso perdeu a Rusia tsarista, tendo máis soldados, pero o pobo ruso non consideraba a Manchuria o seu territorio e non quería pagar con sangue e suor intereses abstractos. Por desgraza, Hitler non tomou Moscova, en parte pola falta de preparación para o duro inverno, e en parte polo fanatismo característico dos bolxeviques. Non obstante, non só os bolxeviques, o pobo ruso é propenso ao sacrificio propio por grandes obxectivos. Despois de todo, o primeiro aire foi feito polo ruso Messer. Mesmo é sorprendente que o fixera non polo ben dos houris do paraíso, senón polo ben da Patria. Aínda que... Messer é en parte un parvo, despois de todo, é un mestre da acrobacia aérea, un inventor, un deseñador e, por suposto, un vivo traería moito máis beneficios á Patria. Quizais os ianquis non estean tan equivocados, replicando o principio: o principal na batalla é sobrevivir! Despois de todo, os mortos xa non poden matar!
  O almirante Naumo comentou:
  - Xa esgotamos máis de dous terzos da munición. As armas están moi quentes, bótanse con baldes de auga!
  Yamamoto fixo unha cruz co dedo no aire e dixo cunha voz baixa e lixeiramente rouca:
  - Creo que as armas soportarán o último terzo dos proxectís. Aínda que non, noquear ata o noventa e cinco por cento.
  O almirante Naumo encolleuse de ombreiros e limpou a suor da fronte.
  - ¿Vale a pena dar o mellor o primeiro día?
  Yamamoto pechou os puños.
  -Custos! Por suposto que paga a pena! Collemos aos rusos por sorpresa, como foi en 1904, aos alemáns en 1941, pero Stalin castigará severamente o mando e isto non volverá pasar. Polo tanto, é necesario usar o feito de que a cola do dragón quedou durmido. En realidade, entendo que Stalin, a guerra con Alemaña absorbeu a súa atención ata tal punto que deixou de mirar polo Extremo Oriente. E a súa comitiva sen líder ten medo a tomar a iniciativa. Aquí perdemos o noso golpe. Así como os americanos. Era obvio para todos que o asunto se estaba a preparar, que as nubes estaban a xuntarse, que pronto caerían os tronos, pero...
  Naumo tocou a empuñadura da espada samurai que colgaba do seu cinto, ou como tamén se lle chama comunmente katana:
  - Os rusos sempre actúan tarde! A guerra non será demasiado longa e chegaremos aos Urais.
  Yamamoto levantou os ollos cara ao ceo.
  "Que os deuses nos axuden nisto, pero non o creo!" Aprenden rapidamente, Khalkhin Gol demostrou que o nivel de rusos é maior que durante a guerra de 1904-1905. Ademais, contareiche un segredo. O noso axente secreto en Vladivostok axudou un pouco, que a artillería costeira bastante poderosa non tiña proxectís e o avión non puido despegar a tempo. Esta é a guerra secreta.
  Naumo quedou sorprendido:
  - E onde miraban SMERSH e a NKVD?
  Yamamoto riu, axitando os dedos.
  "Os peores cadros de Rusia serven aquí no Extremo Oriente, os que teñen medo de morrer na fronte soviético-alemá loitan por Vladivostok. Polo tanto, aquí é moito máis doado atopar un traidor ou un parvo na parte superior, así como unha persoa egoísta. E a NKVD está tan afeita a revelar conspiracións imaxinarias que xa non se decata de verdadeiros traidores. Polo tanto, é moi posible traballar. Por certo, se varios xenerais pasaron ao lado dos alemáns, a pesar de que as súas familias, familiares e amigos están ameazados de executar por iso, entón é moi posible subornar a alguén de arriba. Ou utilízao na escuridade, que é aínda mellor. Así que fixemos moito traballo. Os xaponeses caracterizámonos xeralmente pola minuciosidade ao pensar nas operacións militares e ter en conta todas as pequenas cousas.
  Naumo fregou a empuñadura da súa katana.
  - Certo! Pero a vergoña de Khalkhin Gol evoca un sentimento de amargura e forte enfado! Como poderíamos...
  Yamamoto consolou:
  - Había máis manchúes que xaponeses, e en xeral é imposible gañar todo o tempo. Debo notar que, con todo, non as mellores unidades loitaron do noso lado, e os rusos tiñan unha gran vantaxe en avións e tanques.
  Naumo medio tirado a súa katana.
  - Non estamos xustificados! Un samurái nunca se referirá a unha folla aburrida e un cabalo canso, moitos inimigos e unha arma débil!
  Yamamoto corrixiu:
  - Samurai claro que non, pero un home por desgraza si! A xente adoita cometer erros!
  Yamamoto estaba distraído e gritou algo aos tubos, e despois continuou:
  - Un samurai nunca se dobrará! Vai a carneiro e contra corrente.
  Naumo asentiu.
  - De verdade! Pero loitamos contra os Estados Unidos e o León británico.
  Yamamoto golpeou a timoneira co dedo.
  - Si! É certo, pero os EE. UU. foron golpeados nos dentes, Gran Bretaña perdeu as súas colonias e Alemaña estaba en problemas. Queriamos retirar o maior número posible de forzas do oeste de Rusia para facilitar que a Wehrmacht pasase á ofensiva. O golpe estaba previsto para maio, cando as estradas se estaban secando, pero os americanos impediron.
  Naumo sacou a súa katana e tirouna no aire:
  - Morte a EEUU! Sempre interferen con Xapón.
  Yamamoto sorriu con malicia.
  - Non sempre, claro, por exemplo, cando pelexamos por primeira vez con Rusia, os ianquis axudáronnos moito con préstamos, ademais de suministros de armas. Máis da metade da nosa flota foi feita co diñeiro dos Estados Unidos e Gran Bretaña, e nos seus propios estaleiros. Entón América non sempre é mala, pero non neste caso.
  Naumo preguntou sorprendido:
  - E por que?
  Yamamoto condescendeu en explicar:
  - Unha bandada de bombardeiros de longo alcance atravesou Toquio e asestaron un golpe insidioso á capital usando bombas de napalm. Centos de casas de madeira arderon e o emperador ordenou a calquera prezo afastar a zona de control da capital. E, en primeiro lugar, capturar o complexo de combate das bases estadounidenses no arquipélago de Midway, máis próximo aos esqueletos xaponeses. E conseguímolo!
  Nauma axitou a súa espada no aire:
  Aínda gañamos!
  Yamamoto interrompeu:
  - Entre os brancos tamén hai listos! Non é de estrañar que o emperador no seu despacho coloque un busto de Napoleón. Pero houbo outro César, dixo: é máis difícil manter ao vencido que gañar. Neste caso, isto aplícase a nós en primeiro lugar. Nauma reproduciu a figura oito coa espada:
  Entendo coa mente, pero co corazón!
  Yamamoto ergueuse e deu unha palmada no ombreiro ao seu colega.
  - Si, non te enfades, neste caso marchamos para volver. Derrotaremos á URSS e botaremos de novo a EEUU e aos británicos, pero xa xunto aos alemáns e a pasta.
  O almirante Nauma, cun movemento case imperceptible, escondeu a katana na súa vaíña e, balbuceando, murmurou:
  - O futuro é bo, pero o presente é mellor! Escoita nos portaavións, todo o suministro de bombas esgotouse, e en...
  Yamamoto ordenou brevemente:
  - Sube a cuberta e mira arredor, en media hora daremos a volta e marcharemos cara a nosa base máis próxima.
  Nauma asubiou polo seu nariz:
  - Escoita o comandante!
  O almirante saltou para fóra, suxeitando a porta para evitar que batese. Antes de que os seus pasos apagaran, unha sombra escorregou pola porta, ela andou de puntillas e tirou a colcha.
  
  O QUE DEBERÍA SER REALMENTE!
  Outra historia na que non houbo ningún ataque terrorista o 11 de setembro de 2001. O azar interveu. Tendo información operativa de que os islamistas de Bin Laden están a preparar ataques terroristas nos Estados Unidos, todos os presuntos islamistas simplemente foron expulsados de América. E o ataque non se produciu. E despois do asasinato de Ahmad Shah Massoud, os talibáns comezaron a esnaquizar a Alianza do Norte. E Vladimir Putin ordenou atacar aos talibáns para evitar a derrota total dos aliados en Afganistán.
  Primeiro, por suposto, os atentados. E entón as forzas terrestres de Rusia comezaron a ser transferidas a Afganistán. Vladimir Putin aínda é relativamente novo, con cabeza quente e quere ser famoso. Vingarse da vergonzosa derrota da URSS en Afganistán.
  E a guerra, que comezou en outubro de 2001 co bombardeo de posicións e bases talibáns, converteuse aos poucos nun conflito a gran escala. Ademais, Occidente e o mundo islámico non dubidaron en axudar aos talibáns e a Al-Qaeda. E a guerra adquiriu un carácter moi prolongado.
  E agora Snezhana loita en Afganistán co último tanque T-95. O outono de 2012 está chegando. Vladimir Putin volveu ser presidente. E deuse a orde de rematar coa guerra que leva máis de dez anos. E en particular ao final para atrapar ou matar a Osama bin Laden.
  Snezhana, Alice e Anzhelika pelexan xuntas nun tanque. Disparan contra os moiahidín desde o seu coche.
  Snezhana presiona os seus dedos espidos nos botóns do joystick. Golpea ao inimigo e berra:
  - Un soldado pode ser un cervo inxenuo, pero nunca se converterá nunha lebre covarde se non o monta un político porco!
  
  Alicia, disparando, tamén confirma facilmente:
  - ¡Un soldado ben pode chegar ao rango de aguia, se o político do porco non o baixa a un ganso!
  Angélica, cun enxeño salvaxe, premendo os dedos espidos dos pés sobre os botóns do joystick, engadiu:
  - ¡Os porcos-políticos non son compañeiros de guerra, sobre todo se son falcóns!
  As nenas dispersáronse así a fondo. E o seu tanque revoloteou e esmagou a todos os moiahidines que se atopaban no camiño. E esmagou con eirugas, e garabateou desde as metralladoras.
  Snezhana sinalou:
  - Un soldado que morre no campo de batalla non morre para sempre, a súa alma está na gloria inmortal, un político que manda un guerreiro á morte, un morto en vida, porque os porcos non teñen alma!
  Alicia, botando chuvia de chumbo e uranio sobre os moiahidíns, chirou, mostrando os dentes:
  - Os políticos gobernan o exército, intentando ruxir coma leóns, pero en realidade só se escoitan os ladridos dos cans e os gruñidos dun porco!
  Angélica presionou o botón do joystick co seu talón espido, ardendo de lume e lanzou agresivamente:
  - ¡Moitas veces un soldado arrisca a cabeza por mor dos centavos de porco dos políticos, pase o que pase!
  Snezhana tamén golpeou ao inimigo, esmagouno, acribillando como un colador dando:
  - Un soldado pode ser un ganso xusto, mentres segue sendo unha aguia, e un político un raposo virtuoso, coa esencia dun porco!
  Alicia riu e engadiu, mostrando os seus dentes nacarados:
  - Un soldado, aínda que ás veces un ganso, pero as plumas voan constantemente del, e un político porcos, pero a auga é coma a auga dun ganso del!
  Angélica golpeou, presionando os dedos espidos dos pés sobre os botóns e chirriu:
  - ¡O soldado ara coma un cabalo, e o xeneral ás veces só touros!
  Snezhana tamén presionou a panca co seu talón espido, esnaquizou ao inimigo e berrou:
  - Na guerra, os soldados morren sobre todo - non todos son nobres, pero todos os heroes, e os políticos recollen os froitos - non son intelixentes, senón todos canallas!
  Alicia, cos seus dedos espidos de pernas graciosas, premeu os botóns do joystick, cortou o inimigo e chirriu:
  - Un soldado é un galo de loita do que voan plumas, e un político é unha urraca bastarda baleira, que emite diarrea verbal!
  Angélica, con excitación salvaxe, premeu o botón do joystick co seu pezón escarlata, cortou os fantasmas e deu:
  - Un soldado non ten tempo para lavar, pero cheira a nobreza, e un político, por moito que te bañes, regala unha cabra, e diarrea verbal!
  Snezhana respondeu cun sorriso, tamén premeu o botón do joystick co seu pezón de rubí e cortou aos moiahidíns:
  - ¡Un soldado pule as botas con cera, e un político lávase as mans de feitos sucios!
  Alice riu e sinalou ao premer o botón do joystick cunha mamila de amorodo:
  - Un soldado recibe premios por fazañas moi poucas veces, un político pon un porco aos soldados todo o tempo!
  Angélica, dirixindo un lume moi ben apuntado contra os fantasmas, e segándoos coma un cultivador, rosmou:
  - O soldado sempre ten fame por falta de carne, aínda que o político lle pon regularmente un porco e colga fideos nas orellas!
  Snezhana mostrou os dentes disparando contra os moiahidín. Ela esmagounas premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, pero ao mesmo tempo arrullou:
  - Un soldado dun conxunto de vitaminas e vexetais recibe só mostaza e pementa dos discursos dos políticos, e de carne de porco de terceira frescura, e no terceiro só un burato dunha rosquilla!
  Alice riu e golpeou, premendo os botóns do joystick co seu tacón redondo e espido:
  - O soldado cumpre a orde, o xeneral dá ordes, o político que derrama diarrea verbal só ensucia os uniformes dos soldados!
  Angélica estivo máis que de acordo con isto, reducindo as filas de numerosos militantes en Afganistán:
  - Un soldado ás veces ten medo, pero non ten medo, un político está constantemente fanfarroneando, pero só a súa longa lingua se estende para atacar!
  Snezhana sinalou con agresividade, disparando contra os soldados afgáns que avanzaban sobre eles, usando o seu talón:
  - O uniforme de soldado non se estropea pola sucidade das trincheiras, senón polas linguas dos políticos que son porcos constantemente!
  Alicia engadiu con gran emoción, chiscando os seus ollos de zafiro e esmagando aos moiahidíns:
  - A bala non leva a un soldado, o lume non arde e o guerreiro non se afogará na auga, pero corre o risco de atragantarse coa diarrea verbal dos políticos que o enviaron á matanza!
  Angélica engadiu, empurrando o botón do joystick co seu pezón de rubí e arrullando mentres segaba o mujahideen:
  - Matar un soldado non é un verdugo, un político que promete vida celestial non é un anxo!
  E o tanque do deseño letal ruso esmagou os dushmans afgáns, inundándoos con pequenas balas con núcleos de uranio.
  Snezhana sinalou, cortando os numerosos e presionantes moiahidines de Afganistán.
  - Deus permite que a guerra destaque aos máis valentes para o ceo e que a intriga política saque aos máis malos para o inferno.
  Alicia notouse agresivamente, noqueando aos dushmans que subían como un sapo sobre os calambres, piando:
  - A escuridade existe para que se vexa o brillo da luz, un político vil para sinalar nobres que están expostos!
  Angélica concordou con isto, exterminando aos inimigos e atacando aos moiahidíns:
  - Un político é un porco grande que non se alimenta de manteca de porco, senón de sopa cun gato, e de fideos para as orellas!
  Snezhana comentou agresivamente, disparando aos espantos e erguendo montículos de cadáveres:
  - Un soldado non debe ser lebre, as vitorias non chegan aos covardes, un xeneral non debe ser un porco: os propios gordos poden facer churrasco!
  Alicia estivo de acordo con isto, cortando os inimigos, coma se quitara as virutas dunha árbore:
  - O soldado tamén ten medo á morte, pero o medo a morrer na merda política lévao á primeira liña, lonxe dos porcos de retagarda!
  Angélica, disparando aos dushmans e controlando os canóns do tanque cos seus dedos descalzos, chirriu:
  - Non teñas medo de perder o corpo na guerra, porque o espírito é inmortal, pero debes ter medo de subordinar a alma a un político, así que os porcos no poder matan o mellor!
  Snezhana, garabateando agresivamente aos moiahidines, abriu ao xeque árabe que loitou ao lado dos militantes afgáns e ronroneou:
  - É doado perder a alma, aínda é máis doado perder o corpo, pero dando a vida pola Patria adquire a máis valiosa memoria eterna das persoas, a inmortalidade no corazón do Altísimo Deus!
  Alicia declarou, chiscando o ollo, enviando cunchas ao inimigo cos seus dedos espidos de pernas graciosas:
  - Un soldado, que perdeu o seu corpo na batalla, gañará a memoria eterna, un porco político na retagarda, condénase á eterna vergoña!
  Angélica comentou agresivamente, cortando aos moiahidíns e usando pezones escarlatas ao disparar:
  - O corpo desgasta en anos, pero o heroísmo dos caídos nas batallas non se esvae en séculos!
  Snezhana, cortando aos soldados atacantes de Afganistán e acumulando montículos de cadáveres, notou:
  - Unha persoa ten un corpo por un tempo, unha alma para sempre, un soldado non deixará de servir á Patria, un xeneral berrará, un político porco, pero o Señor Deus non limpará o universo do mal!
  
  Alicia, escribindo nos fantasmas que avanzaban de todos os lados, e segándoos coma unha fouce de orellas, emitiu:
  - ¡Dos disparos das armas deixan os seus oídos, dos doces discursos dos políticos xordos de conciencia e de esperanza!
  Angélica observou, noqueando aos moiahidines, que estaban subindo tan activamente nas posicións das tropas rusas, e espetou:
  - O maior depredador non é un oso polar, senón un porco político de alma negra!
  As mozas apagaron os moiahidines todo o día, pero quedaron sen equipamento de combate. E volveron á base. Alí repostaron e repuxeron o suministro de balas: pequenas, pero caras e cun núcleo de uranio. Así como tipos especiais de cunchas que aumentaron o poder letal.
  E o 4 de novembro de 2012, xusto a tempo para unhas vacacións en Rusia, volveron correr contra os dushmans do tanque T-95, tentando gañar unha gran vitoria.
  Snezhana, dirixindo un lume ben apuntado, usando os dedos espidos, as pernas ciceladas, noqueando aos militantes, observou:
  - Un político é un depredador carnívoro, pero un carroñero, e do seu esterco non medran as rosas, ¡pero só se esvae o estado de ánimo!
  Alicia, golpeando co inimigo, usando os seus dedos descalzos e cortando aos opoñentes, observou:
  - Un político adoita ter os dentes podres e leva por detrás da boca, e o desodorante da elocuencia non ocultará os excrementos verbais!
  Angélica golpeou ao inimigo, usando tamén as súas pernas espidas e cinceladas, e arrolou:
  - O político é un lobo de dentes postizos, pero de verdadeira lingua longa, que é moito porco!
  Snezhana disparou unha explosión mortal contra os fantasmas afgáns e exclamou alegremente:
  - Que un político meta a lingua nos petos dos votantes non é tan malo, ¡peor é que saca a tope!
  Angélica, disparando contra os militantes afgáns e noqueándoos brutalmente sen piedade, observou, cortada con explosións de uranio:
  - Non dá tanto medo se un político saca céntimos dos petos dos votantes, ¡peor é cando lle mete un porco!
  Alicia tamén golpeou, presionando o seu pezón escarlata no botón do joystick, e mostrando os dentes, comentou con gusto:
  - Un soldado pode botar a chorar de toda a súa alma despois de perder aos seus compañeiros, un político sen alma só pode botar bágoas de crocodilo!
  O tanque T-95 U foi o modelo máis moderno, cunha gran oferta de proxectís e outro tipo de cartuchos. As nenas loitaron ben, pero a guerra en Afganistán seguía ardendo.
  A guerra está en marcha e as nenas mostran a clase máis alta da súa acrobacia aérea. E demostran exemplos de realidades vitoriosas.
  E son moi agresivos.
  Snezhana golpeou aos moiahidines, derrubou a súa masa cos seus dedos descalzos e chirriu:
  - O político ten patas-pas e anciños nos céntimos dos votantes coa axuda da lingua, baleirando os petos para que haxa onde meter un porco!
  Alicia, garabateando os dushmans e actuando con excitación salvaxe, mostrou os dentes e sinalou:
  - ¡Os políticos son elocuentes nas promesas, pero a lingua atada cando se trata de escusas para non cumprir!
  Angélica, noqueando aos moiahidíns que viñan de todos os lados, como cascudas pegajosas, sinalou:
  - O político ten a lingua flexible, pero os votantes teñen un óso duro na gorxa!
  Snezhana continuou atravesando os moiahidíns con chorros de balas de uranio, derribándoos como grans de espigas, observando:
  - A política é un hospital psiquiátrico completo, unha pera crece nun salgueiro!
  Alice disparou un proyectil de alto explosivo contra os dushmans de Afganistán, noqueándoos con forza e piando:
  - Un soldado necesita saúde bovina, e a mente non debe ser ovella, para que os porcos non aren!
  Angélica, continuando disparando contra os opoñentes e demostrando unha virtuosa precisión, sinalou:
  - No campo de batalla é bo ter as pernas xurros, pero non debes agacharte ao nivel dunha lebre, para non ser devorado por un raposo e cabreado por un porco!
  Snezhana garabateou ao inimigo coma se botase chuvia de chumbo e uranio, e chirriou:
  - Unha muller, ao ter que converterse nunha egua, tampouco debe ser castrada na súa mente, senón un home arará, ¡e quedará porco ata a crina!
  Alicia, disparando contra os fantasmas que trepaban, revoloteando barbas, tanto grises como negras e vermellas, ruxiu:
  - Non é parva a muller con cara de egua, senón a que se deixa arar por un porco!
  Angélica aceptou confirmalo, eliminando as hordas de militantes afgáns, cun ruxido:
  - Se te deixaches arar por un porco, levarás un colar mentres a mente segue sendo unha ovella!
  Snezhana derrubou con rapidez o montículo dos moiahidíns e chirriu:
  - Un político pode arar non só con mente de ovella e cerebro de galiña, se é un porco con astucia de raposo, e enxeño de ourizo!
  E rir, mostrando a súa longa lingua rosa.
  Aquí a moza volve bater aos seus opoñentes cos seus dedos espidos.
  Alicia golpeou ao moiahidín, cortoulle a cabeza, atravesoulle o estómago e chirriou:
  - O político fala rotundamente, pero dos seus discursos no barrio, ata unha bola rodando, ¡solo que só interfiren os bolos de porco!
  Angélica riu e enviou unha carga letal e destrutiva ao inimigo, gruñindo:
  - Se un político lle pega o fociño ao votante, o pobo definitivamente quedará sen un céntimo!
  Snezhana observou astutamente, mostrando os dentes, que brillan máis que as perlas nos raios do sol:
  - Deixando que un político meta a lingua nunha carteira, quedas co nariz forrado de porco, e sen pantalóns!
  Alicia, disparando contra os fantasmas, usando os seus dedos descalzos, tomou e deu con enxeño:
  - A longa lingua dun político é coma un lazo ao pescozo, só que ti podes botala non golpeando os cascos, senón cunha mente aguda e enxeño!
  Angélica, atacada contra os moiahidines cunha explosión de balas de uranio, derrubou a un número decente delas e chirriu:
  - ¡A linguaxe do político, coma un lazo, aguantará un pescozo de touro, se o votante ten mente de ovella!
  Snezhana observou con agresividade, facéndolle o ollo aos seus homólogos. E ao mesmo tempo seguir disparando con moita precisión aos dushmans:
  - A lingua dunha muller acariña os seus oídos, un político ten unha picadura velenosa que lle pinga veleno no cerebro!
  Alicia observou, cortando os fantasmas que a atacaban, que subían coma formigas nun machado:
  - O político está a pingar choiva de ouro de promesas electorais nos cerebros dos votantes!
  Angélica, golpeando aos moiahidín, usando os seus elegantes pés descalzos, sinalou:
  - En política, hai unha seca constante para o cumprimento das promesas electorais, pero, por outra banda, a fala está a correr constantemente, e pinga nos miolos!
  Snezhana, botando lumes dos lanzallamas e queimando vivos aos moiahidíns, sinalou:
  - A un político coma un oso encántalle o doce mel dos discursos, pero en vez de hibernar porcos todo o ano!
  Alice tamén confirmou, guiñando un ollo con fervor ás mozas e exterminando agresivamente aos fantasmas:
  - Se che gusta escoitar os discursos melosos dos políticos, entón arrancaránche tres peles coma un oso!
  E cos seus dedos espidos, esta encantadora loira presionará os botóns do joystick.
  Angélica reparou, chiscando o ollo con agresividade, mostrando os seus dentes nacarados e eliminando os fantasmas:
  - O tilo ten mel perfumado, e o mel da boca dos políticos, aínda que o tilo sólido, é asfixiante!
  Snezhana golpeou o tanque atacante dos moiahidines. Ao mesmo tempo, por suposto, usou os dedos espidos dos pés e ruxiu:
  - Un político, coma un raposo, adoita ser astuto, ás veces di a verdade se lle resulta rendible, pero ao mesmo tempo consegue arruinalo ata no seu propio detrimento!
  Alicia colleuno e bateuno coa axuda dos pezones escarlatas do seu peito e arroulou cun sorriso de dentes que brillaba coma un espello:
  - ¡A política é un lugar onde sempre conseguen a merda, só o elector ás veces varre a merda co regueiro sanguento da revolución!
  Angélica riu de novo, e mostrou os seus dentes de perlas nun sorriso de piraña, e ela era unha nena pelirroja, observou:
  - A palabra político e a palabra decente, combínanse só coa adición do terceiro - cabrón!
  Snezhana arroulou, esmagando a numerosos moiahidíns, derrubándoos como as lentes de francotirador e sen esquecer rulos:
  - Un político de carácter pode ter todo menos conciencia e honra, pero disfrázase con conciencia, aínda que deshonesto!
  Alicia tamén engadiu con enxeño, os seus ollos brillando con zafiros e os seus dedos espidos sorprendentemente áxiles:
  - O político promete montañas de ouro ao ceo para alumear coma unha estrela, só que non dá luz dourada, con tal lumbreira, o votante non agardará a alba!
  Angélica tamén continuou moi enxeñosa, esmagando aos moiahidíns. Ao mesmo tempo, a beleza usaba os pezones de rubí dos seus seos. E fíxoo moi fermoso.
  E ela berrou de novo, coma unha serra cunha pipa pelada:
  - O político ten máis máscaras que as estrelas do ceo, pero todas son só para facilitarlle ao político raposo o porco!
  E o tanque seguiu escorregando e revoloteando, derrubando e queimando os militantes. As loitas foron case unilaterales. Pero Rusia aínda sufriu perdas. E eran cada vez máis.
  Aínda hai anos que pasaron... Chegou o ano 2018... E a guerra de Afganistán segue en marcha e non quere frear. E moitos soldados xa foron enterrados.
  Snezhana e Mirabela disparan contra as posicións dos moiahidín desde un avión de ataque. E son exterminados agresivamente. E os bosques arden en masa. As descargas do Tornado funden montañas.
  A guerra continúa.
  Snezhana comenta cunha risa:
  - O político é en parte raposo, en parte lobo, en parte elefante nunha tenda de porcelana, en certo modo unha lebre covarde, pero en realidade un porco completo!
  Mirabela lanzou un foguete cunha forza mortal coa axuda dos seus dedos espidos, sinalou:
  - Ao político encántalle debullar a auga nun morteiro coa súa lingua - unha ocupación que é inútil para os votantes, pero trae ingresos para o político en forma de escuma de charlas ociosas!
  Despois destas palabras, as nenas puxéronse a rir e mostraron os dentes. E chiscando un o outro.
  E manda foguetes aos regatos, e rompe montañas en cascallos. E cantando:
  -Douse orde de arrasar a aldea ata o chan,
  Os tornados incendian as montañas...
  Pódese ver que alguén rompeu a nosa tarxeta,
  Ben, ao carallo con estas conversas!
  E cos seus tacóns espidos, as nenas volven enviar a forza mortal do foguete e destruír as posicións dos dushmans.
  A guerra segue en marcha... E non hai fin á vista. O movemento contra a guerra está a medrar en Rusia. Todo o mundo quere acabar con iso. Pero o presidente Putin é teimudo...
  Así que mentres o ruso loita, xa está claro que nos agardan moitas máis interesantes aventuras.
  
  A OBSESIÓN DE GENGHIS KHAN
  Genghis Khan estaba obsesionado coa idea da inmortalidade para si mesmo persoalmente. E non era só o medo o que os impulsaba. O gran mongol entendeu que despois da súa morte, numerosos fillos e netos roerían na loita polo poder, e o xigantesco imperio dividiríase en varias partes e caería en decadencia. Estaba claro como a conquista dos mongois por Alexandre Magno era fráxil.
  Canto custa esa Mongolia? Que poden facer para mantelo todo? Necesitabamos un imperio especial...
  Genghis Khan quería a vida eterna, e miles de mensaxeiros en todo o mundo buscaban o elixir da vida eterna, ou algo semellante.
  Pero un dos mensaxeiros de Genghis Khan entregou o artefacto "Espello dos Irbis". Contiña un xenio poderoso que accedeu a concederlle a vida eterna a Genghis Khan. Pero cada ano, noventa e nove virxes deben ser sacrificadas ao espírito diabólico. E foi un prezo tan alto para a inmortalidade de Genghis Khan.
  Pero o xenio cumpriu a súa palabra e a mocidade volveu a Genghis Khan. Tras completar a conquista de China, este comandante foi á India. Nesta ocasión os mongois desprazáronse e puideron conquistar este marabilloso e cálido país. Entón Genghis Khan foi a Bagdad e tamén o capturou, matando a case todos os homes.
  Ademais, os mongois conquistaron Oriente Medio e a rexión do Volga.
  Comezou unha gran campaña contra Rusia... Neste caso, o exército dos mongoles tártaros era aínda máis numeroso e mellor equipado. E foron capaces de capturar Nóvgorod, dominandoo pola tormenta.
  Tamén foi conquistada a Rus de Kiev. E entón as multitudes de mongois verteron en Europa.
  Esta vez, o imperio tiña máis forza e mellor tecnoloxía. E derrotaron tanto aos húngaros como a outros rati cabaleiros. Tomaron Viena e Berlín, e chegaron a Italia, capturándoa tamén. Tamén chegamos ás terras dos francos. París tamén foi tomada.
  E entón as hordas movéronse, chegando ao último mar. Despois unha viaxe aos Pirineos e a toma de España. E despois pasar a África. Para comezar, coa conquista do norte do Continente Negro. Pero entón os mongois desprazáronse cara ao sur ao longo do Nilo e atravesaron o deserto.
  Así, foron capturadas todas as terras da ruta terrestre no hemisferio leste.
  Pero non rematou aí. Os mongois construíron unha flota e conquistaron cada vez máis novos territorios...
  Os indios intentaron resistir, pero foron parcialmente masacrados e algúns morreron de enfermidades. Os superviventes recoñeceron a autoridade dos mongois.
  En resumo, a finais do século XIII xurdiu un imperio mongol en todo o mundo, dirixido por Genghis Khan.
  Nel, moito foi prestado na xestión da China, e algo da antiga Roma. Comezou a construírse un sistema piramidal de poder, un país colosal e a administración de sátrapas. Así, xurdiu un sistema especial e centralizado a escala global.
  Tamén se desenvolveu a ciencia e a medicina. Fixéronse moitas cousas pola xente no desenvolvemento da agricultura e da artesanía. Os pobos do planeta Terra fixéronse cada vez máis mesturados. E naceu unha nova sociedade.
  No futuro, todos os habitantes do imperio recibiron a cidadanía e a escravitude desapareceu.
  E finalmente, comezou a era da expansión espacial. Genghis Khan tiña pouco poder sobre un planeta e quería moito máis.
  E aínda todos os anos noventa e nove virxes eran sacrificadas á divindade infernal.
  E foron seleccionados por un lote especial. As nenas eran de distintas nacionalidades e especies. E andaban así descalzos con saias curtas brancas e unha fina tira de tea no peito.
  A poboación do imperio de Genghis Khan é de millóns de persoas. E xa hai asentamentos na Lúa, e as naves estelares aterraron en Marte e Venus. Inventa científicos e foguetes fotóns capaces de acelerar á velocidade da luz.
  E ao mesmo tempo, sacrifican ao espírito infernal que Genghis Khan permaneceu para sempre novo e saudable.
  Vladimir Rybachenko, un rapaz valente e musculoso de trece anos, non aguantou isto. Sobre todo cando a súa irmá foi elixida como vítima. E un rapaz de trece anos decidiu vingarse de Genghis Khan.
  Pero que pode facer el só contra todo un exército? E como vencer ao monstro?
  O neno decidiu consultar coa feiticeira. E entrou no denso bosque, colgando as zapatillas deportivas nun poste.
  O neno camiñaba pola estrada e cantaba;
  Os guerreiros da escuridade son certamente fortes,
  O mal goberna o mundo sen saber o número...
  Pero vós, fillos de Satanás...
  Non rompas o poder de Cristo!
  Non obstante, a relixión do cristianismo está prohibida. E todos teñen un só Deus: o propio Genghis Khan!
  Ben, e tal Deus, como o seu cabalo. Non obstante, os cabalos, a diferenza de Genghis Khan, son mortais e van cambiando a medida que envellecen.
  Vladimir Rybachenko camiña, dándolle palmadas aos pés do bebé. E entón un tigre de dentes de sable con seis patas saíu ao seu encontro. O bosque aquí non é sinxelo, pero máxico.
  O neno inclinouse ante o enorme, coma un elefante só unha besta máis longa e preguntou:
  - Deixame ir á meiga?
  O enorme tigre de dentes de sabre respondeu cun ruxido:
  - Responda a tres preguntas - entón deixareiche entrar!
  O neno Vovka preguntou cun sorriso:
  - E se non contesto?
  O tigre de dentes de sabre ladrou:
  "Entón vouno esgazar!"
  Vladimir Rybachenko comentou loxicamente:
  - Non poden ocorrer dúas mortes, non se pode evitar unha!
  O tigre de dentes de sabre berrou:
  - A que ten medo a persoa máis valente e o último covarde non se lanza o bigote?
  O neno meteu o puño no queixo do neno. Ben, é un misterio. De verdade que? Quizais a morte?
  Vladimir Rybachenko cantou:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  Non temos medo á morte no campo de batalla...
  Porque a Santa Patria loitará,
  E ata morrer gañará!
  O tigre de dentes de sabre ruxiu agresivamente:
  - Lerás poesía ou responderás preguntas!
  O neno quería botar o tigre: onde está a túa conciencia, pero entón entendeulle, e o neno espetou:
  - Consciencia! Ata a persoa máis valente ten medo á conciencia!
  O tigre de dentes de sabre asentiu de mala gana e confirmou:
  - Un - cero ao teu favor! Ben, que pasa coa outra pregunta.
  O mastodonte xirou e rosmou coma un monstro:
  - Quen é a máis fermosa do mundo?
  O neno bateu co pé descalzo e deu a volta. A pregunta é realmente a máis difícil. Pero a resposta está na miña cabeza!
  Vladimir Olegovich dixo:
  - Non hai verdade máis xusta, a verdade de calquera mentira é máis fermosa!
  O tigre de dentes de sabre volveu croar con desgusto:
  - É certo, cadeliño... Xa vexo que só es un super loitador! Vale, imos ao terceiro enigma.
  O neno asentiu coa cabeza brillante.
  - Imos!
  O tigre de dentes de sabre berrou:
  - Cal é o máis rápido do mundo!
  Vladimir encolleuse de ombreiros. Quería dicir que o fotón. Pero por que recordei que os científicos están a desenvolver ultrafotóns para voar a velocidades superluminais. Si, isto non é o que necesitas. E os gravitóns parecen moverse máis rápido que a velocidade da luz.
  Vladimir Oleg golpeou a súa fronte co puño e respondeu:
  - O pensamento dunha persoa é máis rápido, e máis rápido que calquera raio!
  O tigre de dentes de sabre botou a rir, e rindo os dentes respondeu:
  - Loxicamente! Es novo, tes tres cero a favor! Pode ir!
  O neno remando cos pés descalzos pola estrada de ladrillos amarelos, tarareando...
  E no silencio das montañas e das alturas estreladas,
  Na onda do mar e lume furioso...
  E en furioso, e furioso lume!
  E o neno saltará e esnaquizará o adoquín co pé descalzo. Pero é bastante doloroso.
  O neno rosmou:
  - Que dor, que dor - o imperio de Genghis Khan - cen - cero!
  Entón pensou, e se o Gran Superemperador Genghis Khan morre? Beneficiará á humanidade? Despois de todo, no imperio mundial, a xente vive ben. Todo o mundo ten un traballo, e todo o mundo está cheo, non hai epidemias, moitas enfermidades desapareceron, incluso se vacinou o cancro. A mortalidade é baixa, o que mesmo impuxo restricións á natalidade. Case todos teñen coche. A tecnoloxía evolucionou, entón os tres días á semana de descanso! E a industria do entretemento é grande. E a xente visitou todos os planetas do sistema solar, e xa en Marte hai as primeiras cidades.
  O neno Vovka Rybachenko cantou;
  O sol brilla por riba de nós
  Non a vida, senón a graza...
  Aos que son responsables de nós
  É hora de entender
  Aos que son responsables de nós
  É hora de entender!
  Somos nenos pequenos
  Queremos camiñar!
  Pero agora os seus tacóns espidos comezaron a arder un pouco. O ladrillo amarelo está quente. Pero non se pode levar calzado: os nenos poden camiñar polo camiño amarelo ou descalzos, ou con zapatos máxicos. Estas son as regras do bosque máxico. E sen maxia, non podes salvar á túa irmá.
  O neno aguanta, e ata mostra os dentes... É un auténtico pioneiro que non se dobra.
  O neno pensou en distraerse dos ladrillos que miraban os seus talóns, ¿por iso os mongois foron capaces de conquistar o mundo enteiro? Que son todos máis fortes ou máis intelixentes? E por que a inmortalidade foi para Genghis Khan, que xa cometera crueldades.
  Ben, claro que agora non. Hai leis que se suavizan de xeración en xeración. Por exemplo, a brutal pena de morte foi abolida. Entón o uso da tortura e do castigo corporal é limitado. Por exemplo, os nenos das escolas aínda son golpeados con paus nos seus talóns por mal comportamento. Pero os golpes son entregados por un neno da mesma idade e peso que ti, e un pau con plástico é flexible e elástico. Trae dor, pero non paraliza as plantas dos nenos.
  Aínda que os nenos aínda son golpeados nos talóns e nádegas nas escolas, pero non moitas veces. Ás veces só o meten nun recuncho.
  A pena de morte tamén se fixo rara. E normalmente faise en público. Pero non son executados con demasiada frecuencia.
  Aínda que Vladimir viu como aforcaban tres nenas. Ían ao cadalso con saias brancas moi curtas e peitos apenas cubertos por un fío de tea. E por suposto descalzo.
  As mulleres e os menores adoitan executarse descalzos, e case espidos. E os homes adultos adoitan ser executados en interiores. Os nenos tamén son executados publicamente con fins de intimidación. Ademais, a execución móstrase en pantallas a cor, e os escolares están obrigados a vela. Pero isto é cada vez máis raro. O crime está caendo. As tecnoloxías están a desenvolverse, e é moito máis difícil para unha persoa que cometeu un delito menor eludir a responsabilidade.
  Vladimir Rybachenko finalmente sentiu que a calor nos ladrillos estaba diminuíndo.
  O neno cantaba con alegría:
  - As pistas percorren a curva,
  rapaces descalzos...
  Canso de enterrar cabalos
  Quero provocar a miña felicidade!
  E o neno colleu:
  - Derrape! Foi a algún lado!
  Levoume!
  E diante do neno había unha cabana sobre patas de galiña. Grande e fermoso. Ela só volveuse cara ao neno.
  Vladimir Rybachenko gritou agresivamente:
  - Cabana, cabana, dálle as costas ao bosque, diante de min!
  A cabana virou... Movíase con facilidade e sen chirrir. A porta abriuse e unha rapaza saíu. E unha loura natural tan fermosa.
  Mirou para o neno de pantalón curto, descalzo e loiro, arroulou:
  - Sei por que viñeches! Queres salvar á túa irmá?
  O neno respondeu mostrando os dentes:
  - Non só! Tamén quero salvar o meu planeta do despotismo de Genghis Khan!
  A feiticeira loira riu e respondeu:
  "Fixeches un traballo difícil, rapaz. Moi difícil, pero... Axudoche se respondes á pregunta.
  Vovka asentiu.
  - Como estudante na escola, respondía preguntas!
  A feiticeira loira, mostrando os dentes, preguntou:
  - Que é máis caro que cen rublos?
  O neno sorriu e respondeu:
  - ¡Douscentos rublos millas!
  A feiticeira loira riu e comentou:
  - Pois é moi sinxelo. Pero aquí estás no camiño. Por diante, por unha banda, está a túa nai, por outra, a túa mellor amiga, a quen hai que esmagar?
  Vladimir Olegovich Rybachenko respondeu con confianza:
  - Freos!
  A feiticeira loira asentiu.
  - Encanto! Moi bo! Entón a pregunta, vouche facer máis difícil: por que Deus Todopoderoso non fai felices a todas as persoas!
  O neno asubiou e comentou:
  - Nu e pregunta! Mesmo os teólogos máis experimentados non saben a resposta!
  A feiticeira loira asentiu.
  - Que pensaches, que podes conseguir todo tan facilmente?
  O neno respondeu cun suspiro:
  - Vale, intentarei...
  O neno engurrou a testa infantil e pisando os pés descalzos, intentou concentrarse. Realmente sentíase incómodo... Como se fose un anaco de carne nun anzol, ou algo peor. En xeral, hai tan pouca xustiza no mundo. Iso era un xenio literario Alexander Sergeevich Pushkin, e morreu nun duelo aos trinta e sete anos. E canto útil podería facer para a humanidade? E non hai nada que dicir sobre o mozo Lermontov, só estaba gañando impulso literario. E molesta os cólicos no costado.
  E entón de súpeto entendeu: é importante responder non tanto correctamente como en rima.
  O neno dixo tranquilamente:
  - Deus pode facer a felicidade se non es malo coa túa mente! Por que non a felicidade para todos: necesitas unha sede de cambio!
  A feiticeira loira asubiou e comentou:
  - Esa é a túa mente! Ben feito, es un gran rapaz! Por iso, aconsellarei!
  O neno bateu co pé descalzo e chirriu:
  - Grazas!
  A meiga chiscou o ollo e respondeu:
  - É necesario romper o "Espello dos Irbis" e entón Genghis Khan será dobrado e o seu reinado rematará!
  Vovka encolleu os ombreiros e comentou:
  - É bo! Pero o espello non é tan fácil de romper, está vixiado!
  A meiga asentiu.
  - Si, está máis forte que Genghis Khan. Pero podo salvar a túa irmá de ser sacrificada! O xenio deste espello pode rexeitar o sacrificio a Akulina Rybachenko se derrotas a un dos monstros do inferno. Terás un equipo... Se logras o teu obxectivo, non só salvarás á túa irmá, senón que ti mesmo poderás ocupar o lugar de Genghis Khan!
  O neno preguntou con esperanza na voz:
  - E non terás que matar virxes por mor da vida eterna?
  A feiticeira loira asentiu.
  - Non, meu rapaz! Non tes que facelo! Conseguirás todo o poder do espello Irbis e as súas capacidades son excelentes.
  Vladimir Rybachenko comentou:
  - Gobernar o planeta Terra e toda a Humanidade é xenial! Pero tamén é unha gran responsabilidade!
  A feiticeira loira asentiu.
  - Certo! Pero hai moitas cousas que podes facer pola xente! Pero de todos os xeitos, queres salvar á túa irmá, non si?
  O neno terminador asentiu.
  - Si, estou listo! Listo para traballar e defender!
  A meiga colleu o neno da man e levouno cara ao espello, asentando:
  Agora tes unha misión!
  O espello era enorme e brillaba con todas as cores do arco da vella, e literalmente brillaba.
  Vovka respondeu cun sorriso:
  - Un ovo necesita ser cocido durante quince minutos para que se arrefríe, e un pioneiro sempre está listo!
  O neno asentiu, levantou a perna pelada e bronceada e deu un paso decidido cara ao descoñecido.
  
  ESTABILIDADE DE STALIN OU GAMBITS RECHAZOS
  Hitler tivo outra oportunidade. Stalin, enfadado coa ameaza a Jitomir, prohibiu a retirada das tropas de alí e esixiu que na véspera da súa visita a Teherán continuase a ofensiva na marxe dereita de Ucraína. E como resultado, as tropas soviéticas caeron no caldeiro e foron totalmente derrotadas. E os nazis recuperaron Kiev, e cercaron ás tropas soviéticas máis aló do Dnieper. E alí foron capaces de construír defensas ao longo do Dnieper. Como resultado, a guerra prolongouse. Stalin cancelou a ofensiva no norte preto de Leningrado e trasladou tropas ao sur. Pero xa foi unha decisión tardía. Non foi posible volver a apoderarse de cabezas de ponte máis aló do Dnieper. E os nazis construíron alí unha fortaleza e resistiron. As perdas do Exército Vermello foron grandes e as hostilidades activas aprazáronse ata o verán. Mentres os alemáns tiveron a iniciativa. E en xuño, o desembarco en Normandía rematou para os aliados nun completo desastre e a derrota dos aliados, que perderon máis de medio millón de soldados e oficiais e moito equipamento como prisioneiros.
  A batalla por Crimea tamén se prolongou. Os alemáns estaban ben fortificados, e foron capaces de reforzar a resistencia. E a ofensiva no centro e en dirección Leningrado comezou con atraso. Cando os alemáns, despois de derrotar aos aliados, puideron transferir tropas de Occidente.
  Os alemáns foron capaces de repeler a ofensiva das tropas soviéticas. En particular, tiñan un avión de ataque polivalente TA-152 moi exitoso, que podía usarse como cabalo de batalla na fronte. Era máis avanzado que o Focke-Wulf e moito mellor ca eles en canto a características de voo. Pero ao mesmo tempo, tamén, cunha armadura forte e armas poderosas. O TA-152 converteuse no avión alemán máis masivo, en lugar de despregar avións a reacción, para o que a infraestrutura da Luftwaffe non está preparada de todos os xeitos. O ME-262 aínda é un avión pouco fiable, e o Führer, por consello de expertos, ordenou que fose finalizado e aínda non posto en produción. O XE-162 parece ser un bo coche, pero difícil de conducir e tampouco axeitado para a produción en masa.
  Detrás do TA-152 pode haber un bombardeiro de primeira liña, un avión de ataque e un caza. A súa velocidade de 760 quilómetros por hora é superior á dos mellores loitadores dos Aliados e da URSS. E as armas son as máis poderosas entre os vehículos dun só asento, unha armadura forte. E en canto a maniobrabilidade, é mellor que o Focke-Wulf, e carece de moitas das carencias que tiña o coche anterior. Entón, os alemáns conseguiron o mellor avión propulsado por hélices do mundo, que é todo un oficio. E non hai que revisar especialmente as liñas de produción: é da familia Focke-Wulf e da súa evolución.
  No ceo, os alemáns sentíanse máis seguros. E en terra non estaban tan mal.
  Os canóns autopropulsados E-10 resultaron ser relativamente exitosos. Unha silueta baixa dun corenta centímetros permitiu poñer o coche nun peso reducido de dez toneladas. Transmisión e motor nun bloque e transversal, e só dous tripulantes. É certo que a Hitler non lle gustou o grosor da armadura: unha fronte de sesenta milímetros ao lado de trinta milímetros non é suficiente. E na fronte, o grosor aumentou ata os oitenta e dous milímetros, no lateral, cincuenta e dous milímetros. E o peso da máquina aumentou a quince toneladas.
  Pero cun motor de 400 cabalos de potencia, isto é satisfactorio. E a guerra foi con máis éxito. SAU E-10 mostrándose como unha máquina eficaz e tenaz. A súa poderosa armadura con grandes inclinacións na fronte non atravesou a maioría dos canóns soviéticos. E resultou ser de gran axuda.
  Non obstante, as tropas soviéticas tomaron Crimea, pero non puideron atravesar as defensas alemás noutros lugares. E Leningrado permaneceu no bloqueo polo momento.
  Os combates prolongáronse ata o inverno... En xaneiro, as tropas soviéticas intentaron avanzar de novo, pero o seu golpe foi sufocado. Na serie, os alemáns conseguiron unha Panther F máis avanzada cunha torre estreita e unha silueta máis baixa. A súa armadura era máis grosa e máis inclinada que unha Pantera normal. E o conxunto é aínda un pouco máis pequeno grazas a un deseño máis denso. Como resultado, o coche alemán non penetrou na fronte con trinta e catro, e tivo unha oportunidade contra o IS-2, e ao mesmo tempo o seu rendemento de condución incluso mellorou.
  Resultou ser máis forte e groso, e unha armadura lateral. Agora non foi tomado por rifles antitanque, e corenta e cinco. E esta, por suposto, é unha decisión notable que fixo que os alemáns fosen máis fortes que antes.
  Así que mantiveron a fronte ... En marzo, os nazis lanzaron unha ofensiva en Italia e derrotaron aos aliados ... E expulsaron aos británicos e estadounidenses de Sicilia en abril ...
  O novo presidente estadounidense Truman, ante a actividade dos submarinos alemáns e as grandes perdas da frota estadounidense, ofreceu ao Führer unha tregua. Os alemáns conxelaron o programa de mísiles V e, por outra banda, tiñan submarinos propulsados por peróxido de hidróxeno, moi efectivos. Tanto Estados Unidos como Gran Bretaña sufriron enormes perdas.
  Así que fracasaron os desembarcos en Filipinas contra Xapón. Os acoirazados da Terra do Sol Nacente afundiron transportes estadounidenses. E despois do lado do samurai, o ninja entrou na guerra. E estes son guerreiros da superclase.
  E máis aínda os guerreiros, acrobacias aéreas!
  Despois da derrota da base estadounidense en Australia, o ninja tornouse máis activo. América enfróntase a loitadores fenomenais que non teñen nada que contrarrestar. Tanto os bombardeiros pesados como os portaavións son impotentes contra o exército de superhomes invisibles. Este é un gran problema ao que se enfrontan os estados e Gran Bretaña. Fire Tiger, xunto con combatentes rudos, atacou a base estadounidense no porto de Perú. Xunto a el, a loitadora invencible, Azumi, tamén participou no ataque. Muller xaponesa encantadora e pelirroja. Azumi é moi fermosa, con ombreiros anchos, peitos altos, cadeiras fortes. As súas pernas están espidas todo o tempo, tanto ao calor como ao frío, pero moi fermosas, ciceladas e graciosas. Os dedos dos pés son longos e prensiles.
  A Azumi gústalle moito usar os seus pés descalzos para lanzar discos. Unha muller terrible, unha tigresa ardente - e apaixonada na cama. As nenas ninja son tradicionalmente descalzas, adestradas desde a infancia e non son menos perigosas que os homes. Fermoso!
  Os americanos sentiron inmediatamente. Cando imitan golfiños, os ninjas retocan debaixo da auga. Usaban para minar portaavións e acoirazados, un explosivo especial, que é mil veces máis poderoso que o TNT. Nadando debaixo do propio ventre do barco, convertéronse nunha pequena bóla cun imán, aproximadamente do tamaño dunha noz. Aquí están as rapazas!
  Ninja nada case en silencio. Non se poden atopar baixo a auga. Sombras esquivas. Despois colocaron explosivos de enorme potencia, pero compactos.
  E despois vén o ataque á base. Os centinelas son eliminados nunha fracción de segundo. Os esquivos discos afiados voan. E cortar a gorxa e o pescozo. Os soldados estadounidenses morren antes de que berran. Despois de novo o voo do invisible. As nenas lanzan xogos cos seus dedos espidos. As súas pernas son inusualmente áxiles.
  A base é atacada por todos os lados. Os avións estoupan, unha enorme chama ardente. E todo o sitio está cuberto instantáneamente por el. Centos de coches comezan a rasgar ao mesmo tempo. Era coma se disparase un xigantesco fogo de artificio. E ao mesmo tempo, o acendido dos motores de carburador funcionou.
  E todo asubío, ferve, estoupa ao mesmo tempo... Os géiseres ardentes lévanse alto ao ceo. Escóitanse os tronos diabólicos... Todo está ao instante, dalgunha maneira mestúrase á vez. E a terra parece saír da órbita, e aparece un novo sol. Pero non pacífico, senón militar e infernal. A xente arde, os coches arden e estoupan. E as mozas ninja de lonxe lanzan chícharos explosivos cos seus dedos espidos de pernas graciosas. Pero esta é unha influencia verdadeiramente demoníaca. E escóitanse roturas, hai pandemonio. Varios avións aínda lograron separarse da franxa de formigón, pero chocaron contra a superficie e comezaron a rasgarse. Cheo de morte, dor e destrución.
  Miles de soldados estadounidenses e británicos morreron nos primeiros minutos da batalla. E a loita en si non semellaba unha batalla, senón un exterminio total. E choveu, e choveu sobre as posicións estadounidenses, morte e cinzas...
  Os cruceiros e os acoirazados tamén foron destrozados, os portaavións dividíronse pola metade. A morte total e absolutamente despiadada tamén xogou no mar. Ela todas as que caeron no seu abrazo quente, incineradas, borradas en pó.
  As linguas quentes e vermellas lamberon avións, metal fundido, absolutamente todo queimado. Incluso pedra...
  Ninja puxo en escena un verdadeiro torbellino ardente, ou mellor non un remuíño, senón un furacán. Ou mesmo un tornado. O que deixa só esqueletos carbonizados e cinzas.
  Azumi é unha muller moi fermosa, pero mortal. Lanza agullas cos seus dedos espidos e golpea aos opoñentes de Xapón. Quen pode resistir o ninja?
  E cando os cruceiros e os acoirazados estoupan, o aceiro e o titanio rompen. O tigre de lume está feliz. Todo vai segundo o seu plan. Aquí cae a liña biselada de soldados americanos.
  Azumi apoia á súa parella. E sementa a morte.
  Non obstante, a moza sinala:
  - Os rusos golpearon con forza aos alemáns en Stalingrado. Se non axudamos, os nosos aliados perderán!
  A beleza lanzou tres agullas co pé descalzo, atravesaron o pescozo de nove soldados do exército estadounidense que intentaban escapar do inferno. Na superficie do océano, intentando desesperadamente evitar ser arrastrados ao remuíño, pululan mariñeiros estadounidenses.
  O ninja rematounos cortando con dúas espadas á vez e lanzando discos. As mulleres xaponesas eran moi activas: delgadas e fortes. E usaron os pés descalzos para tirar.
  Yamato respondeu con confianza:
  - ¡Tamén atacaremos a Rusia! Khalkhin Gol será vingado!
  E o super ninja pasou a man polo aire, pasou unha onda de tsunami. Levantouse coma un remuíño dun furacán, e tragou aos mariñeiros que se tambaleaban na superficie coa boca cobizosa.
  Un bombardeiro B-29 rodou sobre os ninjas. Azumi colleu a corda da ballesta en miniatura cos pés descalzos. Lanzaron explosivos perigosos. O coche estaba literalmente destrozado... Os fragmentos espallados como tanques de gasolina con explosivos. E derrubou varios loitadores. Azumi riu, fregou o seu pé espido e gracioso na herba e arrolou:
  - Son unha rapaza estupenda e súper!
  O tigre de lume colleuno e asubiou:
  - Realmente xenial! ¡Tamén mancharemos a estes rusos, coma os americanos!
  Azumi riu e mostrou os colmillos...
  Os ninjas remataron os últimos avións e saíron da illa. Hai que esnaquizar o resto das bases. Os estadounidenses lembrarán este día durante moito tempo. Lamentarán que impuxeran un bloqueo petrolífero contra a Terra do Sol Nacente, que obrigou aos xaponeses a loitar. E de súpeto descubriuse que, aínda que Xapón é dez veces inferior a América en termos económicos, ten unhas forzas especiais tan marabillosas que non hai nada que opoñer.
  Os ninjas atacaron outra formación de transportistas. Eles voaron en drons desde o aire e lanzaron pequenas pero mortais bombas. Os hoteis do inferno que voaron nos tubos e fornos dos barcos.
  E fixeron estoupar todas as embarcacións seguidas. A destrución procedeuse a un ritmo de furacán. E o afundimento dun grupo de portaavións cuberto por cruceiros e acoirazados. E estaban cubertos de chícharos infernais da morte. Que, armadura cosida, arrincou o metal.
  Os incendios asolaban o mar, e todo fumaba. O fume acre elevouse ao aire e xiraba como bobinas negras de cobras, emitindo dentes velenosos preparados para roer a atmosfera.
  E todo isto bailou, arqueouse, bebeu no aire... Os ninjas emitiron explosivos e, deixando intacto o portaavións máis avanzado e moderno, atacaron á súa tripulación. Entón utilizáronse espadas katana e as nenas ninja lanzaban agullas cos seus dedos espidos. E fixérono tan maxistralmente que unha agulla matou a tres ou catro persoas á vez.
  As nenas atacaron e cantaron:
  - Non somos insectos miserables, superninja - cortamos placas! Talentos explícitos: vai por iso!
  E movéronse realmente coma a crista dunha onda. Azumi cortou o almirante coa súa espada, cortándoa en doce anacos con tres golpes. O sangue salpicaba profusamente, inundando a cuberta. Azumi tuiteou:
  - Estarás nun cadaleito! Vou cortarte!
  E matou outro almirante. E ela mostrou os dentes así. Os ninjas non tiñan medo dos disparos. As balas voaron deles. Non coñecían a debilidade, a fatiga e a piedade. Eran como paxaros con ás, ou mesmo motores a reacción.
  Azumi golpeou os seus pés descalzos, deixando graciosas pegadas na cuberta. Ela é unha guerreira incrible. Pero as outras rapazas tamén son xeniais.
  O portaavións é capturado e, despregado, está sendo levado a portos xaponeses. Tamén necesitan ferro.
  É moi difícil resistir ao exército de samuráis e ninja. Son superhomes. E a súa presión é irresistible.
  E de novo seguen os éxitos e as capturas. Os ninjas compórtanse como esquivos ladróns do mar. Pánico en América. Non hai forma de resistir o invisible.
  Despois de todo, esta é unha forza tan especial que tanto a aviación como a artillería nin sequera notan a aproximación dos valentes guerreiros. Que colgan como nubes negras, e axitan as súas espadas, lanzan discos voando durante quilómetros e furando calquera metal.
  Ninja non é o mesmo que na Idade Media. Ten a última tecnoloxía ao seu alcance. E esmaga a todos os que se interpoñen no seu camiño.
  E hai unha calma na fronte soviético-alemá. Os alemáns están a preparar unha ofensiva no Kursk Bulge. Non é a idea máis intelixente para atacar posicións pre-fortificadas, co inimigo superado en número. Pero Alemaña ten pouca opción.
  Os alemáns foron derrotados en África, e vense obrigados a buscar vitorias noutras frontes.
  Os éxitos dos xaponeses, porén, reduciron a intensidade dos ataques aéreos contra as instalacións militar-industriais do Terceiro Reich. Isto levou a un aumento da produción de armas en comparación coa historia real. Na batalla de Kursk, os Fritz teñen máis "Panteras" e "Tigres", así como avións. O que crea un certo problema.
  Pero aínda así o Exército Vermello é máis forte. Hirohito fai unha pregunta perfectamente razoable:
  - Axudaremos ao aliado de Alemaña?
  A maioría dos militares xaponeses manifestáronse a favor da apertura dunha segunda fronte. É certo, coa participación de ninja. Estados Unidos perdeu todos os seus portaavións e grandes barcos de superficie. Fíxose imposible realizar operacións ofensivas no Pacífico. E as mans de Xapón están desatadas. Ademais, os propios ninjas secuestraron catro portaavións sen danos. E destruíron moitos avións. Tamén foron capturados varios barcos grandes. En xeral, a empresa resultou ser exitosa.
  Ou máis ben unha serie de empresas. Que, foron marcados por éxitos brillantes. América está fóra da guerra. Máis precisamente, ofreceu unha tregua, en calquera condición.
  Xapón esixiu: parar os bombardeos do Terceiro Reich e axuda da URSS. Os Estados Unidos tamén tiveron que influír en Gran Bretaña para que poña fin ás hostilidades deste xeito. Os británicos coincidiron co pecado á metade. Os aliados acordaron unha tregua co Terceiro Reich e un intercambio de prisioneiros.
  Hitler volveu aprazar a ofensiva no saliente de Kursk. Decidiu primeiro recoller máis forzas e tanques da fronte occidental. E fortalece as túas tropas.
  Pero entón, o 15 de xullo, Stalin ordenou un ataque contra Orel e Belgorod.
  O ninja, pola súa banda, tamén roubou transportes estadounidenses con novos tanques Sherman. E Azumi, xunto coas mozas, foi quen de lanzar unha operación moito máis atrevida. Roubou das fábricas británicas trescentos cincuenta dos mellores tanques británicos "Churchill", con blindaxe mellorada, e transportounos a Alemaña. Os ingleses morrían baixo as espadas das nenas. Ademais, as belezas lanzaron con moita precisión agullas afiadas cos seus dedos espidos, matando aos loitadores. E que dicir? Os británicos quedaron conmocionados.
  As mozas de Xapón, ademais, arrastraron dous vehículos con gasolina. Cal é o mellor agasallo para o Terceiro Reich.
  Polo tanto, o Exército Vermello atopou desde o principio unha resistencia teimosa.
  Nas batallas defensivas, "Ferdinand" demostrou ser case un excelente cazacarros. E como o "Tigre" e a "Pantera". O último coche, aínda que moitas veces avariaba, non foi tan significativo nas batallas defensivas.
  Azumi, pola súa banda, chegou á fronte. E ela loitou persoalmente contra os rusos na dirección de Oryol máis perigosa. Entón os trinta e catro soviéticos entraron en batalla.
  A xaponesa, xunto coa súa parella, sacaron anacos de explosivos tan pequenos coma un gran de cebada. E comezaron a usar os seus dedos áxiles e de nena para lanzar estes grans aos tanques. Os coches soviéticos explotaron e envorcaron cun ruxido enxordecedor.
  Azumi gritou:
  - Banzai!
  O seu compañeiro descalzo rosmou:
  - Converteremos o planeta nun paraíso!
  E lanzou unha pequena granada... Os coches soviéticos explotaron. Houbo un estrondo e chispas voaron cando os dous trinta e catro chocaron no aire. E entón como estoupa o kit de combate. E os coches desmoronaranse como perlas negras.
  Azumi volveu lanzar uns pequenos grans, cos seus dedos espidos e cincelados, e piar:
  - Eu traio a morte!
  A súa amiga de pernas nuas berrou, tamén lanzando presentes mortais:
  - En resumo - banzai!
  Ambas belezas botaron a rir. E de novo, cos pés descalzos, lancemos estes grans con explosivos acumulados. E destruíndo todo totalmente. Aquí hai unha ducia de HF máis grandes envorcados. E eirugas arrancadas, rolos rotos xiraban dende arriba. E rodar, rompendo. Mentres derrubaba aos soldados soviéticos que ían ao ataque.
  E as dúas mozas ninja están rindo. Aquí tamén se usan pequenas agullas afiadas, que as nenas descalzas corren coas pernas. E o ataque das tropas soviéticas desaparece. As unidades rusas, que sufriron importantes danos, detéñense e conxélanse.
  E rin os bandidos de pernas nuas... ¡Sorrin coma panteras!
  Truman, ao ver que o asunto cheira a queroseno, ofreceu ao Terceiro Reich unha tregua en calquera condición. E Churchill estivo de acordo con iso.
  Hitler esixiu a devolución de todos os prisioneiros de guerra a Alemaña e Italia e a reanudación do comercio.
  Pero os aliados, se queren devolver o seu pobo, deben redimilos. Truman e Churchill, aínda que de mala gana, aceptaron isto.
  Os fascistas intensificáronse. En maio, repelían outra ofensiva das tropas soviéticas no centro. E o 22 de xuño, usando tanques da serie E, intentaron avanzar.
  O primeiro tanque E-50 desenvolveuse con demasiada présa e non tivo un éxito total. O seu peso era de case sesenta e cinco toneladas co grosor da armadura "Ti" ra "-2, aínda que con pendentes algo máis grandes. E o rendemento de condución foi mellor: o motor acelerou ata os 1200 cabalos de potencia cando se aumentaba. O que aumentou tanto a súa velocidade como a súa manobrabilidade. A arma era orixinalmente de 88 milímetros en 71 EL, o que se adaptaba bastante ben aos alemáns.
  É certo que desde maio de 1945, o IS-3, mellor protexido na fronte, comezou a producirse na URSS, e isto levou aos alemáns a instalar unha arma máis avanzada e perforadora.
  A ofensiva alemá en xuño e xullo non se desenvolveu. Tras avanzar cen quilómetros e sufrir grandes perdas, os Fritz foron parados. Despois veu o Exército Vermello...
  Pero tamén sen moito éxito. A primeira liña estabilizouse... E entón quedou completamente inactiva.
  O SU-100 soviético gañou popularidade como un destructor de tanques tolerable. O T-34-85 seguía sendo o tanque máis masivo, e ata agora o T-54 só estaba sendo desenvolvido para substituílo.
  A finais de 1945, os alemáns tiñan no ceo un ME-262 X máis avanzado, que tiña unha velocidade de máis de 1100 quilómetros por hora, ás de barrido e motores máis fiables con armas poderosas: cinco canóns de aire comprimido. A aparición deste avión podería darlle á Luftwaffe unha superioridade aérea esmagadora.
  Hitler contaba con isto. E tamén nos bombardeiros a reacción para romper a URSS. E debo dicir que ata agora a Rusia soviética non tiña resposta.
  Tras rexeitar os intentos do Exército Vermello de avanzar durante o inverno, a finais de maio de 1946, os alemáns lanzaron de novo os seus tanques ao ataque. Apareceu unha modificación máis avanzada do E-50 coa localización do motor e da transmisión nun bloque e transversal. Este tanque tiña só dous metros de silueta e, ao mesmo tempo, tamén pesaba corenta e cinco toneladas. A súa velocidade medrou, e a súa maniobrabilidade e rendemento de condución. E o arma disparaba máis rápido a 12 balas por minuto e perforaba a armadura a 100 EL de lonxitude. E, por suposto, isto converteuse nun problema para o Exército Vermello.
  O E-50 resultou ser un tanque exitoso nunha nova modificación, perfectamente protexido na fronte, pero bastante débil nos lados. Aínda que a gran velocidade de movemento, isto xa non é tan significativo.
  Non obstante, a fronte soviética comezou a caer... Stalin estaba moi preocupado por isto. Os alemáns incluso puideron tomar Smolensk, e achegáronse a Moscova... É certo, entón Hitler fixo unha pausa e asaltou Leningrado. Pero esta ofensiva foi rexeitada.
  Os alemáns sufriron grandes danos e diminuíron a velocidade...
  E despois o outono, e despois un duro inverno. Entón, nada de rir.
  Chegou o novo ano 1947 ... Na URSS, o traballo no T-54 completouse dalgún xeito, pero esta máquina non entrou en serie. E as cousas ralentizaron seriamente.
  Reuníronse os alemáns. O seu novo tanque E-75 estaba moi ben protexido desde todos os ángulos. A fronte é de 250 mm, os lados son de 170 mm e a arma é de 105 mm en 100 EL, o motor ten mil cincocentos cabalos de potencia. Trátase de potencia cun peso de setenta e cinco toneladas.
  E imos presionar ás tropas soviéticas ... En resposta, a URSS conseguiu o IS-7, pero non se puido establecer a produción en masa deste tanque. E, por suposto, isto non é bo.
  Ata agora, no ceo, a vantaxe dos nazis non fixo máis que medrar. Apareceron discos de combate, de gran poder destrutivo. E esmagaron tanto tanques como avións.
  En calquera caso, o disquete era invulnerable ás armas pequenas. E podería derrubar ducias de avións soviéticos sen danar.
  Os pilotos alemáns dominaban o ceo. Huffman recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo dourado e diamantes por catrocentos avións derrubados. E por cincocentos recibiu a Gran Cruz da Cruz de Ferro. Que só era Goering. E setecentos cincuenta avións abatidos Cruz de Cabaleiro do Ferro con espadas de folla de carballo de platino e diamantes. Foi un logro colosal...
  Os alemáns avanzaban de novo cara a Moscova. Pero a defensa soviética estaba moi desenvolvida e os loitadores loitaron con firmeza. Caváronse moitas fortificacións.... Os alemáns puideron tomar a Vyazma e Rzhev a costa de grandes perdas, pero atragantaron ... E de novo a loita prolongouse ata finais do outono ... E despois o inverno e o novo 1948 ...
  E co tempo frío, o Exército Vermello xa avanzaba, pero sen grandes éxitos.
  E no verán atacaron os alemáns. Pero non lograron un progreso significativo ... No inverno, o Exército Vermello avanzou ...
  Chegou o ano 1949. A T-54 finalmente fíxose masiva. En lugar do IS-7, a serie presentaba o SU-130, que era máis lixeiro e máis fácil de fabricar. E o máis importante, o caza a reacción MIG-15 entrou na serie. O que, para ser honesto, aínda que inferior aos alemáns, aínda podería mostrar polo menos algo.
  Huffman anotou mil avións derrubados recibiu un premio especial: a Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes. E foi un caso raro cando crearon un premio para un heroe específico.
  Hitler sinalou que Huffman é un verdadeiro ario. E sen piedade cos inimigos do Reich, e que haberá vitoria.
  Pero tanto os alemáns como as tropas soviéticas atravesaron todo o ano, pero nada levou a ninguén.
  E chegou o ano 1950... De novo, o intercambio de golpes e a inactiva liña de defensa... E así foi o ano 1951.... É como se todo estivese nunha rutina. E de novo, brutais intercambios de golpes.... E unha primeira liña conxelada. E 1952 transcorreu no mesmo pantano viscoso.
  A morte de Stalin en marzo de 1953 non cambiou nada de forma significativa. O lugar do Xeneralísimo foi ocupado polo mariscal Beria, que foi nomeado sucesor oficial. E de novo fronte conxelada. E só o tanque IS-10 apareceu na URSS. Pero isto non é tan significativo.
  Tamén pasou o ano 1954.... Os alemáns e os rusos quedaron parados. E a nova super arma fallou. Huffman por dous mil avións derrubados recibiu a Gran Cruz da Cruz do Cabaleiro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Así que o ano 1955 tamén pasou nunha brutal masacre...
  E chegou o ano 1956... O 22 de xuño cumpríronse exactamente quince anos do inicio da Gran Guerra Patria. E Adolf Hitler finalmente propuxo el mesmo unha tregua.
  As negociacións prolongáronse durante moito tempo e seis meses despois concluíuse unha paz. A fronteira ía pola primeira liña. Aquí rematou todo. Os prisioneiros foron cambiados - todo para todos. Sen indemnizacións, pero o Terceiro Reich colleu algo...
  Porén, Europa estaba desangrada. Cando Hitler morreu en marzo de 1958, o Terceiro Reich colapsouse. E a URSS devolveu os seus antigos territorios. Lavrenty Beria restaurou a economía e levou ao país, como dixo, ao comunismo, bueno, esa é outra historia. Non obstante, en marzo de 1969, Beria morreu e Shelepin sucedeuno... A URSS desenvolveuse rapidamente e a dura ditadura comunista levouno á primeira liña, superando a EE.
  
  SE FRANKLIN Roosevelt morrese antes
  Franklin Roosevelt morreu moito antes, nun estraño xiro do destino o 30 de xaneiro de 1943. Aínda que Henry Wallace era considerado de esquerdas, resultou ser un moito máis idealista e esixiu a Stalin, a cambio da axuda militar, que levase a cabo reformas políticas e amnistía para todos os presos políticos.
  A dura reacción de Stalin, que tamén acababa de gañar unha importante vitoria en Stalingrado, e sentíase moi duro e forte, enfadou a Wallace e anunciou a terminación da asistencia militar á URSS. Xogaron un papel negativo e a posición de Churchill, que non quería o rápido avance do Exército Vermello en Europa, e a flexibilidade inesperada de Adolf Hitler, que anunciou a conxelación da "solución final da cuestión xudía". O Führer foi capaz de persuadir ás persoas sensatas do medio ambiente, incluíndo, curiosamente, o principal verdugo do Terceiro Reich, Himmler.
  O argumento funcionou: que os xudeus non irán a ningún lado, e se perdes a guerra, podes perdelo todo e irremediablemente. Pois ben, vencendo en Oriente, será posible falar cos aliados doutro xeito.
  En calquera caso, os Estados Unidos conxelaron as operacións militares, Gran Bretaña tamén, e aínda que formalmente nin sequera se anunciou oficialmente unha tregua, o conflito no oeste resultou reducido. O que, por suposto, beneficiou á Wehrmacht. A frota de submarinos alemá detivo as incursións, os aliados enrolaron, freando o bombardeo estratéxico.
  As tropas soviéticas, como na historia real, capturaron Kursk a principios de febreiro o 8 e Belgorod o 9. O 15 de febreiro comezou o asalto a Kharkov que, evitando o cerco, deixou as tropas alemás. Aínda antes, os nazis deixaron Rostov-on-Don.
  O 18 de febreiro, Hitler chegou persoalmente á sede. Deulle a Mainstein novos poderes. Ademais, os reforzos foron trasladados precipitadamente desde Occidente. En primeiro lugar, por suposto, a aviación. A fronte occidental absorbeu o avión non tan pouco - case a metade do avión. Varias divisións que se planeaban transferir a África foron enviadas por ferrocarril ao leste. Ademais, todas as formacións máis ou menos listas para o combate foron trasladadas de Francia e dos Balcáns, e na propia Alemaña, a mobilización total e a guerra foron declaradas polo Reichstag.
  O 19 de febreiro, Mainstein ordenou ao 4º Exército Panzer lanzar unha contraofensiva para impedir que as tropas soviéticas avanzasen por Pavlogrado. O 22 de febreiro, Pavlograd foi ocupado. A tarefa de defender as rutas ao Dnieper desde o norte a través de Krasnograd ou Dnepropetrovsk, ou a través de Poltava ou Kremenchug, foi encomendada ao grupo Kempf.
  A diferenza da historia real, os alemáns lograron moito máis. Grazas á introdución de todos os seus exércitos aéreos na batalla, volveron ter vantaxe no aire. Ademais, máis tropas terrestres participaron na ofensiva, incluíndo 30 novos tanques Tiger, que na historia real quedaron atrapados sen gloria nas areas africanas.
  Os alemáns lograron rodear Kharkov seis días antes que a historia real, o 8 de marzo Belgorod foi capturado polos Fritz e Belgorod foi capturado en movemento 9 días antes, o 10 de marzo.
  Os nazis tamén lograron capturar Kursk dun golpe, pechando outro anel o 14 de marzo. O 18 de marzo, o Fritz tamén capturou a Stary Oskol. Porén, o conseguinte deshielo e a heroica resistencia das tropas soviéticas impediron que os nazis desenvolveran o éxito. Pero as perdas do Exército Vermello nas caldeiras resultaron ser máis importantes que na historia real, e o Kursk Bulge foi reducido en marzo de 1943.
  O éxito de Mainstein resultou ser serio, pero limitado, polo que os nazis nin sequera puideron devolver todo o que perderan durante a operación Voronezh-Kastornoe. Aínda que agora xa non tiñan dor de cabeza: o Kursk Bulge. Pero isto creou problemas adicionais: onde e como atacar?
  Mentres os aliados se comportaban de forma pasiva, a economía alemá estaba moi activamente desenvolvida. A produción de tanques e canóns autopropulsados duplicouse en tres meses, chegando a 1.200 vehículos ao mes, incluíndo os últimos "Tigers", "Panthers" - significativamente superior en potencia de combate ao equipamento soviético. Pero as tripulacións aínda tiñan que dominar os novos tanques e recordar as súas enfermidades infantís.
  E non é doado escoller direccións para a ofensiva. Podes pasar a Moscova e tentar de novo vingarse de Stalingrado, atravesar o petróleo caucásico. Leningrado, onde é difícil para os soviéticos transferir reforzos, podería converterse nun dos obxectivos.
  Os alemáns esperaron tres meses, aforraron forzas e novos tanques, adestraron recrutas. Xa no exército e os rapaces de catorce anos non son raros, formáronse moitas divisións estranxeiras. A forza da Wehrmacht alcanzou un máximo de 10,5 millóns de soldados e oficiais, aínda cunha lixeira diminución da calidade das tropas.
  No aire, as batallas foron libradas con éxito variable. Os nazis aumentaron a produción de avións, e actuaron de forma máis activa.
  Os seus ases, por regra xeral, elixiron o seu lugar de batalla e intentaron non unirse á batalla, cedendo en número.
  Nótese que o Focke-Wulf, aínda que inferior ao avión soviético en manobrabilidade, pero a alta velocidade durante un mergullo permitiulle escapar ao deixar a cola, e armas poderosas para derribar o avión desde a primeira aproximación. Así que non foi posible aproveitar completamente a vantaxe sobre os nazis, e ases alemáns bastante máis experimentados, con armas máis poderosas, dominaron o aire.
  Hitler, con todo, decidiu atacar o Cáucaso, só dun xeito lixeiramente diferente. É dicir, facer de Stalingrado a dirección principal e enviar alí os grupos do exército "A" e "B". A solución, por suposto, non é a óptima, pero tras a perda da cabeza de ponte Rzhev, avanzando sobre Moscova, os alemáns terían que superar unha liña de defensa moi potente.
  A costa de Leningrado, entón o asalto á cidade da cidadela non deu ao Terceiro Reich, aínda que tivese éxito, dividendos decisivos.
  Así que queda por moverse cara ao sur. Non obstante, Stalin adiantou a Hitler e o 22 de xuño as tropas soviéticas pasaron á ofensiva en dirección Oryol e Kusk. O motivo para abandonar as tácticas de espera estivo asociado ao comportamento pasivo do aliado: sen paz, sen guerra. Que máis se podía tolerar, pero... A escaseza de duraluminio, xunto coa produción cada vez maior de avións alemáns, trasladou gradualmente máis e máis iniciativa á Luftwaffe.
  Ademais, os nazis xa tiñan un bombardeiro Yu-188 moi bo, que desenvolveu unha velocidade superior ou polo menos non inferior á dos yaks, e mesmo probaron con éxito o Yu-288. O último coche, xunto co DO-217 de serie, podería ser un bombardeiro estratéxico moi bo. E así, a aviación alemá converteuse nun factor extremadamente desfavorable para as tropas soviéticas.
  Hitler, pola súa banda, dubidou coa ofensiva, polo que continuou a formación de novas divisións de tanques e o adestramento das tripulacións. Debido á falta de bombardeos, os Tigres e Panteras foron liberados máis que na historia real, e tiveron que ser dominados.
  Os alemáns conseguiron preparar a defensa no seu conxunto, non se podían coller por sorpresa. A loita durou máis dun mes. As tropas soviéticas atoparon novas tecnoloxías alemás, e resultou que a "Pantera" e o "Tigre" nas batallas que se achegaban eran unha orde de magnitude máis fortes que os vehículos soviéticos. Butting non deu ao T-34 e ao KV unha verdadeira oportunidade de gañar. Ademais, aínda non se dominou a produción de vehículos cun canón de 85 milímetros máis potente, e os "Panther" e "Tiger" de 76 mm non se puideron tomar de frente.
  As tropas soviéticas só nalgunhas zonas avanzaron ata quince quilómetros e sufriron enormes perdas. Os alemáns puideron saír á contraofensiva. Entre os mandos, cómpre salientar Rommel, un recén chegado á fronte oriental, pero moi coñecido en Occidente. Conseguiu demostrarse ben na batalla cos soviéticos.
  Os alemáns puideron, desenvolvendo unha contraofensiva, chegar ao Don. Pero entón, en vez de avanzar cara a Moscova, viraron cara ao sur.
  O Führer desexaba vingarse de Stalingrado. Cómpre sinalar que nun principio isto mesmo beneficiou aos alemáns. Stalin non cría na opción de repetir a operación Blau e trasladou todas as súas reservas máis preto de Moscova. Como resultado, os nazis, movéndose ao longo do Don, entraron nas tropas soviéticas pola retagarda.
  Porén, o Exército Vermello xa era diferente. Os xenerais soviéticos, que gañaron experiencia en combate, actuaron con máis habilidade, e os propios soldados fixéronse notablemente temperados. Os Fritz foron tan incapaces de cruzar o Don e abrirse paso ata Stalingrado. O máximo dos seus logros, a captura de Rostov-on-Don, e saír ao río durante todo o seu tramo. É certo que as tropas soviéticas perderon Voroshilovgrad, Donets e territorios significativos, pero os nazis non puideron capturar durante as campañas de verán e outono, nin sequera o que conseguiron facer en 1942. O que Stalin consideraba un certo éxito. Se temos en conta que a URSS agora loitaba nunha fronte.
  A ameaza de Xapón debilitaba a medida que as derrotas da Terra do Sol Nacente como resultado das derrotas no Océano Pacífico. E mentres a URSS non podía ter moito medo polo Extremo Oriente.
  No inverno comezou a contraofensiva do Exército Vermello. Numerosos tanques alemáns no frío e os ventos de neve cederon, obviamente, e a disposición escalonada dos rolos atascaba o chasis. Pero aquí non foi posible acadar o éxito total. Os alemáns foron empuxados un pouco polo centro, e fallaron no Don, pero a rexión de Leningrado, debido á defensa demasiado poderosa do inimigo, non puido ser liberada. Mentres se mantivese o bloqueo. Os alemáns tamén aprenderon moito, pero xa estaban esgotados pola guerra. O verán seguinte foi un intento de aproveitar a iniciativa dos Fritz. Pero de novo os nazis só puideron chegar ao Don. O asalto a Leningrado acabou en fracaso.
  Os cambios producíronse nos EUA. Unha táctica de esperar e ver, Wallace perdeu as eleccións presidenciais ante o republicano Cheney. Pero o sucesor seguiu comportándose de forma pasiva. Igual que os laboristas que substituíron a Churchill á fronte de Gran Bretaña. No inverno de 1945, as tropas soviéticas puideron romper as defensas da Wehrmacht no centro e avanzar ata Smolensk e mesmo ocupar esta cidade. Pero o avión a reacción do inimigo dominou o aire e a ofensiva das tropas soviéticas parou. E en marzo e abril, os Fritz recuperaron o que perderan. No verán de 1945, os alemáns intentaron desenvolver unha ofensiva contra Moscova usando tanques "E" e bombardeiros a reacción e os primeiros vehículos de combate en forma de disco do mundo.
  Os mísiles balísticos, por outra banda, foron recoñecidos como armas demasiado caras e ineficaces. Os alemáns conseguiron achegarse a Moscova, pero xa chegara a finais do outono, e os americanos utilizaron armas atómicas e obrigaron a capitular a Xapón.
  Tendo a bomba atómica, Cheney esixiu que ambos os países conclúan a paz.
  Pero tanto Stalin como Hitler non podían poñerse de acordo de ningún xeito. Tampouco houbo unidade en EEUU, onde moitos círculos reaccionarios crían que ambos bandos debían seguir matándose o maior tempo posible.
  Pero desde que os nazis o conseguiron, esta vez finalmente cortaron Leningrado e achegáronse a cen quilómetros de Moscova, Estados Unidos e Gran Bretaña comezaron a axudar á URSS retomando a subministración de Lend-Lease.
  No inverno, as tropas soviéticas comezaron de novo a empurrar aos nazis, pero non puideron desbloquear Leningrado. A cidade de Lenin caeu, pero os Fritz foron afastados un pouco da capital. A axuda de Occidente foi moderada e puido ser decisiva. Pero os alemáns estaban cansos e esgotados.
  O verán de 1946 pasou con pequenos cambios de posición. E no inverno, as tropas soviéticas acadaron certo éxito, eliminando aos Fritz de Rzhev e Vyazma e empuxándoos, aínda que lixeiramente, ao Don.
  Na primavera de 1947 morre Adolf Hitler e, o 18 de maio, asinouse un armisticio coa mediación dos Estados Unidos e Gran Bretaña. As condicións resultaron bastante difíciles para a URSS e pouco favorables para Alemaña. Ucraína, Bielorrusia, todas as terras que posuía a Wehrmacht convertéronse en territorios obrigados baixo o control conxunto dos Estados Unidos, Gran Bretaña, Alemaña e os satélites.
  O Terceiro Reich tornouse como a Unión Europea, e os territorios soviéticos ocupados, como os protectorados, incluíndo Leningrado. Don recibiu o status de territorio por mandato, independente da URSS e formalmente independente, pero de feito cunha gran influencia dos Estados Unidos.
  Así, o territorio da Rusia soviética foi moi reducido. O ancián e debilitado Stalin viuse obrigado a abandonar a política. A súa autoridade caeu drasticamente e o seu séquito dividiuse.
  Despois da dimisión de Stalin, o Cáucaso -Xeorxia, Armenia, Acerbaixán- pronto separouse da URSS. E uns anos despois, e Asia Central. Así, Rusia quedou relegada ao papel de potencia menor, aínda que con armas nucleares. En comparación coa historia real, San Petersburgo, Smolensk, Pskov e algunhas outras rexións de Occidente resultaron estar obrigadas.
  E pronto tamén se separaron as rexións do norte do Cáucaso poboadas principalmente por musulmáns. En Alemaña, tras a morte de Hitler (o máis probable é que o Führer fose axudado a marchar), o drogadicto Goering morreu pronto. Himmler tamén foi asasinado. O Speer máis moderado tomou o poder. Uns anos despois, o sistema multipartidista restableceuse e os nazis fixéronse moito máis moderados.
  En definitiva, os Estados Unidos chegaron a dominar e dominar o mundo. Agora non tiñan á URSS como competidora, e os comunistas pronto perderon o poder. En China, un goberno pro-estadounidense manda, no mundo islámico o mesmo. Chegou a era da dominación total americana...
  Pero isto non trouxo a felicidade á humanidade, aínda que os estadounidenses, tendo establecido a hexemonía na Terra, puideron voar a Marte alá polo século XX, ademais, o progreso e a tecnoloxía desenvolvéronse aínda máis rápido que na realidade. O efecto foi que agora os Estados Unidos controlaban científicos de todo o globo. Pero non é ningún segredo que foi o segredo excesivo o que dificultou o desenvolvemento da ciencia humana.
  En certo sentido, volveuse máis seguro que na historia real. Os exércitos dos Estados Unidos e os seus satélites poderían esmagar terroristas e extremistas en calquera lugar do mundo sen medo a ser acusados de non ser politicamente correctos. É posible levar a cabo intervencións humanitarias, e unha globalización económica e política efectiva. Non ten sentido alimentar aos extremistas relixiosos para derrocar aos opositores políticos: isto pódese facer cunha simple intervención.
  Entón, ata certo punto, o mundo parece que gañou converténdose en unipolar fronte a un multipolar real. Pero entón Vasily Terkin viu o destino dunha soa persoa...
  Anna Kazei (Unha coincidencia interesante e probablemente non casual de apelidos, aínda que a acción transcorre no século XXI!) baixou da estación de tren e continuou a pé. O tren é elegante, con vagóns aerodinámicos, pero a propia estación é unha das máis provinciais. Era un cálido outono ucraíno: un verán indio, cando os vestidos dourados estaban sobre os ombreiros dun bidueiro e os bosques e bosques estaban vestidos de escarlata real. A natureza é fermosa, e unha muller aínda non carece de encanto, aínda que ten polo menos trinta e cinco anos e xa se deixa ver o pelo canoso.
  Anna Kazei está triste, así que ten unha cita cos seus fillos... a unha prisión de traballos forzados. De que vai o xuíz que condenou a 99 anos de cárcere a un neno de 12 anos e a unha nena de 15? É iso o que fas cos nenos infelices? E eles que fixeron? Pois arrincaron os folletos cos anuncios. Si, cortaron os cables de teléfono e Internet para loitar contra o contaxio da influencia estadounidense.
  Hai un movemento no leste de Ucraína - "Resistencia Patriótica". Non, non fan unha auténtica guerra de guerrillas, como foi durante a Segunda Guerra Mundial. Basicamente, a súa resistencia é propaganda e sabotaxe a pequena escala sen vítimas humanas. Entón, os seus fillos quixeron desafiar a tiranía occidental cortando o fío varias veces.
  Pero puideron filmalos cunha cámara de vídeo, e tamén hai bastantes "ben desexantes". Os mozos foron acusados de sabotaxe e mesmo de terrorismo, ademais de causar graves prexuízos á economía. E conexións a unha idade nova, tiveron en conta unha circunstancia atenuante: deron case cen anos de traballo forzado.
  O xulgado pasou moi rápido, e o avogado só fixo un aceno ao fiscal de acordo. Si, e o proceso en si estaba pechado. Ademais, insinuouse a Anna que os seus fillos aínda terían sorte se souberan, e tería conexións co clandestinidade, non poderían evitar primeiro a tortura e despois a pena de morte. Non obstante, estar en traballos forzados en si non é tortura.
  As pernas de Anna están enredadas en zapatos vellos. Leva unha mochila enteira con programas que só se permiten unha vez ao ano. E os nenos desafortunados, probablemente, non son moi xeniais no cárcere.
  Os condenados están parados na estrada, polo que non están no campamento do cuartel, están estirados pola estrada. As patrullas ríxense de Anna e, sen ceremonios, chegan á mochila coas mans para extraer comida. O fornido policía dos veciños meteuse inmediatamente a salchicha de sirvelad na boca. A pesar de que formalmente Ucraína, por así dicir, ten todos os atributos da condición de Estado, incluída a Rada elixida, pero hai máis bandeiras estadounidenses que amarela-azuis.
  Os nenos menores de dezaoito anos traballan por separado dos adultos. O día é cálido, soleado, a raias, as camisas do cárcere están dobradas nunha pila separada e os corpos delgados e musculosos, chocolate do sol dos adolescentes, brillan coa suor. Algúns están arrastrando pedras e grava nas vías do ferrocarril con barallas amplas, outros están tirando carrís, outros están cepillando e serrando troncos.
  Hai rapaces de dez a dezasete anos, e algúns parecen aínda máis novos. E como non sentir pena por eles, se a lei anglosaxoa domina na Ucraína obrigada, cando a partir dos dez anos a responsabilidade penal é aplicable aos adultos?
  Entón o policía sinalou a Anna, cuxa mochila era notablemente máis lixeira: onde buscar o seu fillo Marat (tamén quizais non sexa unha coincidencia dos nomes aquí!). Si, é difícil para ela levar tal peso, pero aínda así está apegada. E este alivio non é unha alegría, porque aquí as racións son escasas e os rapaces son delgados.
  E aquí está o seu fillo. Apoiou os pés descalzos, cuns pantalóns a raias ordenados por riba dos xeonllos, sobre pedras afiadas e empurra un barril de formigón. E mirando para o Marat descalzo, respirando pesadamente, Anna deuse conta de que el tamén se fortalecía cun esforzo de vontade incrible. Unha cabeza rapada no fondo de ombreiros finos parece grande, e o cabelo louro sobre o fondo dunha caveira angular bronceada é case invisible. Polo que o neno parece completamente calvo. A engurra da fronte fíxose máis perceptible e máis profunda. Da que, se non fose pola pouca estatura e os ombreiros estreitos, os rapaces pareceríanse moito maiores.
  Marat está traballando, e feroces supervisores deambulan preto, berrando e axitando amplas lacras de coiro bruto. Este é un traballo duro, sen piedade. Para soportar ese ritmo de traballo, debes relaxarte polo menos uns segundos e deitarte sobre o barril para dar descanso ao teu lombo musculoso e azoutado. Non obstante, cando arde, normalmente non corta a pel.
  Anna non ten dereito a vir ata o descanso do xantar no traballo. Entón tes que mirar e esperar.
  As bágoas da nai brotan involuntariamente. As pernas do neno están cubertas de contusións, contusións, contusións, as plantas están cubertas de callos. Durante toda a primavera, verán e outono, os menores condenados vense obrigados a traballar descalzos. Din que aínda é máis hábil e mellor para os rapaces presos. De feito, esta é a famosa economía estadounidense. Ademais, os zapatos de estilo occidental desgastan demasiado rápido. E así, Deus o libre, as botas de propiedade estatal polo menos resisten o inverno; afortunadamente, o clima quentou e os tempos de neve non son tan longos.
  Pero agora os rapaces vense obrigados a arrastrar pesados carrís. Ben, onde está Maratika. É delgado coma unha cana, así as costas pasan por debaixo da pel curtida, e o estómago colapsa pola tensión. Os círculos escuros baixo os ollos, din que o traballo forzado non é doado para un neno. Poderá estender vinte anos, despois dos cales poderá interpoñer un dereito legal de recurso?
  Pero hai que renderlle unha homenaxe a Marat, el pón con destreza a barandilla, e cando ve á súa nai, sorrí en resposta. A engurra da fronte está suavizada e está claro que este aínda é un rapaz que se divirte en calquera situación...
  O látego asubío e queima dolorosamente a Marat. A nai berra, intenta abalanzarse contra o supervisor sobre o policía, o ambal agárraa polo ombreiro, deténdoa:
  - Non te atrevas! Asalto a un carcereiro no cumprimento do deber... Ao mellor, unha ducia!
  Anna xa está máis indignada:
  -¿Teñen dereito a pegar aos nenos segundo a lei?
  O policía respondeu sinceramente:
  - Isto chámase medida forzada de influencia física en relación cos criminais. Queixarse é completamente inútil!
  A muller suspirou moito, e intentou apartar os ollos do seu fillo para que non fose tan difícil. O resto dos rapaces tamén se botan. Case todos eles están descalzos, só un par dos máis antigos nalgún atrezzo obviamente caseiro. E todo o mundo está afeitado calvo, sen excepción. Cando un deles achegouse cunha pedra nos ombreiros, Anna viu o seu número perforado.
  Horror - o seu fillo ten isto?
  O descanso para xantar é curto -segundo a lei, os condenados deben traballar polo menos doce horas ao día, pero en realidade son conducidos de catorce a dezaseis. É certo, moito depende da gravidade do traballo. Por exemplo, é pouco probable que mesmo un adulto poida soportar cargar cincuenta quilos de peso, dun piso a outro sobre os seus ombreiros.
  Pero, por exemplo, podes recoller algodón por máis tempo. As nenas adoitan traballar nas plantacións, polo que é máis difícil fisicamente para os nenos.
  Para xantar, os rapaces son alimentados con arroz; en Ucraína, enraízase moi ben e é un alimento proteico moi valioso. Tamén engaden un pouco de leite con pan e allo, para que doen menos. A comida é bastante saudable, polo que os rapaces, aínda que non son suficientes, non ven bocas abertas. Aquí tes mazás e limóns.
  Marat, aínda que ten fame, explícalle á súa nai:
  - Temos un costume, e sabio: repartir os programas para todos os rapaces!
  Anna quedou sorprendida
  - Sabio?
  Un neno maior, cunha elaborada tatuaxe no brazo e unha cruz no peito, explicou con confianza:
  - Certamente! Máis dunha vez ao ano, só pode recibir unha transferencia por un gran barryk. E non podes mantelo. Somos moitos e sempre hai algún tipo de recarga!
  Anna aceptou e, acariciando o seu fillo nas costas, sentiu raias e abrasións frescas e xa curadas. A nai preguntoulle ao seu fillo:
  -¿Pétanlles moitas veces?
  Marat forzou un sorriso e respondeu:
  - Tentan non facer dano. Os riles e os órganos vitais non vencen.
  Anna continuou coa súa pregunta:
  - Non fai frío andar descalzo?
  O neno respondeu sinceramente:
  - Claro que na aldea corrían descalzos só nos días de calor, pero aquí os botan ata que cae a neve, e iso pode ser salvar... Pero.
  O neno da cruz volveu intervir:
  - ¡Levo cinco anos aquí! Está ben, traballar ao aire libre, comer alimentos saudables, podes estar endurecido e nin sequera tusir! Sobreviviremos se non morremos!
  Marat, mordendo coidadosamente as salchichas, comentou:
  - Por suposto, sobreviviremos, e quizais atopemos a liberdade!
  Aquí Anna deuse conta de súpeto de que os temas para conversar estaban esgotados. Marat viviu a súa vida, ela viviu a súa. E non é apropiado simpatizar co rapaz, só se ofenderá. Aínda que as posibilidades de Marat de ver a súa vontade están próximas a cero. Si, e organiza unha fuxida do reino da fantasía. Ademais, aínda que fuxes, no mundo moderno, como podes esconderte baixo terra durante demasiado tempo? A tecnoloxía avanza, e probablemente a súa conversación está sendo gravada, e quizais mesmo cunha imaxe de vídeo.
  Marat preguntou polo can Polkan, e despois de recibir unha resposta, calou. Anna mirou ao seu fillo conscientemente. Vémolo, quixo preguntar máis polo miúdo pola súa irmá, pero sentía que a súa nai aínda non se comunicara con ela. O descanso para o xantar é curto, e en cinco minutos os rapaces de Trudovik volverán comezar a traballar.
  Anna estiroulle unhas zapatillas de punto ao seu fillo:
  - Ponte meu querido!
  Marat respondeu nun susurro:
  - Non debería... Todos os rapaces deberían ser iguais no castigo. E camiñar descalzo ata a xeada é unha das formas de castigo! Só os queimarán. Mellor deixalo calumniar cando o meu irmán pequeno sexa maior.
  Mamá finalmente acariñou as pernas endurecidas e derrubadas dos seus fillos e bicounos a pesar do po. Entón houbo un bico final na fronte, e baixo o berro ameazante do alcaide, ergueuse e dirixiuse á saída. Entón ela parou. O traballo estaba organizado coa racionalidade americana: os condenados traballaban moito para que a carga fose a diferentes grupos musculares. Despois desenvólvese o traballo e o corpo, é máis proporcional e os presos cansanse menos, o que significa que se lles pode espremer moito máis.
  As mans de Marat xa están cachondas con callos, e está cargando o zapato con bastante seguridade. O corpo é delgado, pero musculoso, e os brazos delgados son fortes. Non, quizais aguanten un traballo duro durante moito tempo. Así que é cedo para enterrar o neno.
  A escolta empurrou bruscamente a Anna e gritou:
  - Chegou o teu tempo! Imos saír de aquí! E así superei o límite!
  As pernas da muller parecen moi pesadas. Por diante hai unha visita á irmá Marinka. Agora mesmo é outono sufrindo, e hai que coller o momento. É bo que o irmán e a irmá non estean moi lonxe.
  O capital estadounidense domina en Ucraína, así como os funcionarios estranxeiros, por certo. A propia xente do común vive modestamente, pero algo tamén lles cae. En calquera caso, os trapos son baratos, e Anna coa súa pobre roupa nova parece unha ovella negra.
  Non obstante, as mozas condenadas cos seus vestidos a raias aseméllanse ás prisioneiras dos campos nazis. Pódense ver dende o vagón do tren. Moitas nenas son encarceradas por simple evasión fiscal, dándolles a oportunidade de traballar. Polo tanto, hai moitos traballadores forzados nos campos.
  Anna tivo sorte, as rapazas acababan de completar unha ampla zona e antes da nova pisan descalzas outras dez verstas. Así podes falar con Marina. Ao parecer, unha nena delgada, descalza, cun vestido a raias con número e apelido no peito, non lle pareceu perigosa para o garda, e este camiñaba poñendo a metralleta no ombreiro. Marinka, como Marat, fíxose un pouco máis alta e moito máis delgada desde a última reunión. Aínda así, non houbo ningún problema coa comida na aldea ucraína.
  Aquí son alimentados segundo a norma, obviamente insuficiente, para un traballo tan intenso e duro. Marina confesou a pregunta da súa nai:
  - Si, teño moitas ganas de comer! Mesmo collemos miñocas, lavámolas e afumámolas dun xeito especial, e ás veces comémolas crúas. ¡Fame!
  Anna preguntou sobre a saúde. Marina respondeu sinceramente:
  - Ao principio doían moito os músculos, o soño doíase especialmente, pero agora metinme. Non hai outra cousa: traballamos ao aire libre e na terra. Será peor no inverno, as máquinas son realmente duras e tediosas.
  Mamá, lembrando a fiaría, engadiu:
  - E po!
  Marinka preguntou por Marat. Aprendín que o neno estaba san, e aínda despois duns meses de traballo duro, fisicamente fíxose máis forte e temperado. Alegrouse. O irmán menor xa ten sete anos, e tamén é forte. O meu pai está agora en traballos forzados nalgún lugar de Siberia, e foi privado do dereito a corresponder. Só se sabe que segue vivo, en caso de falecemento habería unha notificación.
  Marina dixo cun suspiro:
  "Se non fose polo meu pai, quizais eu non me tería metido neste negocio!" Pasar toda a vida cunha bata a raias, e ata ir ao baño seguido e con cancións é un pesadelo!
  Anna intentou sorrir, comentando:
  - Se non hai comentarios, despois de vinte anos, segundo a lei, pode enviar unha petición de liberación anticipada!
  Marina meneou a cabeza.
  - Nos primeiros vinte anos non adoitan indultar, salvo méritos destacados... Pois se revelas unha fuxida ou unha conspiración! - A rapaza reduciu ameazante as cellas branqueadas polo sol á cor do trigo demasiado maduro. - ¡Pero nunca vou á denuncia!
  Anna mirou para a súa filla. Coraxe, como o queixo de Marat, trazos regulares e algo puntiagudos. Ao final, o pelo das nenas está calvo, pero xa conseguiron crecer un pouco. Os rizos brancos e dourados ata comezaron a enroscarse un pouco. Unha rapaza bastante alta e, a pesar da súa delgadez, non parece nada ósea nin angulosa.
  Anna preguntou involuntariamente á súa filla:
  - E que ti... Non tentaron violarte?
  O rostro de Marinka tremía, e ela respondeu en voz baixa:
  - Non sen iso, pero... Os americanos seguen sendo relixiosos e non o animan... Sen o permiso das autoridades superiores. Pero podes rexistrarte oficialmente nun prostíbulo e un ano do mandato pasará a dous!
  Anna non preguntou. Ela sabía que Marinka só se sentiría ofendido pola oferta destes servizos. O corazón da muller fíxose aínda máis duro. A rapaza respondeu cun sorriso:
  - Non esteas triste... Sempre hai posibilidades! Hai máis, na vida hai moita diversión.
  E a beleza demacrada cantaba, e as nenas recolleron a coro;
  Que pasou coa tenra noiva
  Estou sufrindo cunha alma negra!
  Lembrando o seu fermoso rostro,
  Que gardo cando entro á batalla!
  As nenas descalzas cantaron en nome do rapaz, un fermoso romance, e parecía bastante natural e fermoso.
  Lembro como o camiño andaba sen présa,
  Por aldeas pacíficas, páramos!
  Tes roupa intelixente posta
  Paso sinxelo e camiño para os mosteiros!
  
  E a herba dourada madura no campo,
  A brisa disipou toda a néboa!
  A ortodoxia estará na gloria eterna,
  A luz da esperanza nas oracións dos cristiáns!
  
  Pés descalzos nas estradas
  A nena e mais eu arrepentímonos dos pecados!
  Inclínate e crea no Deus Santo
  Sopesará a túa vida na balanza!
  Os gardas estaban formados principalmente por policías locais e escoitaban favorablemente ás mozas. Os prisioneiros agradables entraron na franxa, por onde só pasaba iso, eclipsando unha treboada.
  E cando cun repique unha voz do trono,
  Non es digno de entrar no meu paraíso!
  Porque a santidade do ceo
  Non dispoñible, nin soñas!
  
  Es pecador en problemas baixos e sucios,
  Un debe acatar e acatar durante séculos!
  Só se valora a coraxe nas vitorias,
  Como unha fusión dun único exército ruso!
  
  O noso soldado non vai ás tabernas,
  Beber vodka, está noxo - malvado!
  É o guerreiro máis forte: a tormenta do mundo!
  Quen subiu a Rusia, borrarémolo na merda!
  
  O paso da miña nena no camiño
  Detrás dos ombreiros dunha carteira rasgada!
  Ela coida das súas botas
  Dei todo para os colectores de Deus!
  Todas as nenas tiñan en común: eran túnicas e pés descalzos. A maioría delas xa son nenas altas e grandes, pero aínda quedan nenas moi pequenas coa cabeza rapada. Deixan as mesmas pegadas pequenas e espidas. Anna derrama unha bágoa involuntariamente: os desafortunados prisioneiros do réxime conquistador. E para cal deles foron enviados a traballar duro durante catorce ou dezaseis horas de traballo duro?
  E xa cheira, negro queimado,
  Unha horda percorreu as aldeas!
  O país enteiro estaba destrozado
  Nas cinzas e ruínas da cidade!
  
  Foi entón cando a rapaza se indignou,
  - Non, non é cuestión de esconderse no soto!
  E á fronte con toda a paixón pedida,
  Porque Xesús chamou!
  
  Déronlle un avión, para vencer aos nazis,
  Voar, glorificando a este Cristo!
  Estar quente no ceo limpo,
  Para pechar os ceos ao Fritz!
  
  Si, ela loitou con todas as súas forzas,
  E ela rezou ante a icona do mal!
  Non quería quedar cativo pola tumba
  Exterminaron os réptiles, non o número!
  Ante estas palabras, as rapazas, incluso a maioría, animáronse e aceleraron o seu paso. Anna tamén remaba descalza na lama quente. E ela estaba contenta. É como se volveses á túa propia mocidade. Grandes seixos das estradas fan cóxegas na sola espida, e a fatiga redúcese e mostra alegría. E aínda que a continuación do romance é moi triste, Anna sorrí amplamente.
  Pero na última batalla resultou mal,
  Por algunha razón, o tanque de gasolina rebentou!
  Ten piedade, rezo, choro a Deus,
  É unha mágoa que as nenas están en chamas!
  
  Xesús respondeume severamente
  Sufrín por ti, sufrín!
  E agora créame, non hai cadaleito,
  O Todopoderoso resucitou aos caídos!
  
  E agora a túa noiva está no ceo
  É bo para ela, El mesmo enxugou unha bágoa!
  Confía en min, tamén hai un lugar para ti
  Farás realidade o teu soño!
  
  Só sabe: servir a Rusia,
  Este é o xeito de agradar a Deus!
  Que ser todo o planeta feliz,
  É necesario servir á Patria con toda a fortaleza!
  
  O pecado principal é afastar a Patria,
  Non vaias a regañar: déitate nos arbustos!
  Prefire o papel dun miserable bufón,
  Non coñecendo a beleza do Señor!
  
  Entón, vai e vingate dos nazis,
  Xesús falou tan ominosamente!
  O fume desaparecerá no aire perfumado,
  Haberá tempo para a paz!
  
  INTRIGAS DE HIMMLER E O FUHRER CUNHA ESTRATEXIA
  A Segunda Guerra Mundial adquiriu un carácter máis prolongado xa que o Führer decidiu en lugar do programa de mísiles da FAA investir nun caza popular. A máquina é lixeira, barata e fácil de fabricar. E o XE-162 entrou na serie en 1943. Ao mesmo tempo, Hitler escoitou a Rommel e retirou as tropas alemás e italianas de África. Como resultado, os alemáns conservaron oito divisións perdidas na historia real e moitos equipos, ademais dunha importante forza italiana.
  Como resultado, Sicilia estaba mellor cuberta polas tropas, e o desembarco dos aliados acabou nunha derrota.
  No Kursk Bulge, Hitler tamén atrasou a retirada, neste caso, polo desexo de probar tanto o Tiger-2 como o Panther-2 na batalla. En agosto, finalmente, Stalin ordenou un ataque ás direccións Oryol e Kharkov.
  Os alemáns tiñan unha técnica máis eficaz na defensa, e desenterraron moitas fortificacións.
  Pero o Exército Vermello tiña a superioridade en forzas. Especialmente perceptible na dirección Oryol. Pero o Exército Vermello avanzou moi lentamente. Na dirección de Kharkov, os alemáns incluso puideron rexeitar a ofensiva no sur, onde mandaba Mainstein. En Oryol, as batallas prolongáronse ata finais do outono, pero Oryol aínda foi tomada. E tiveron éxito.
  Pero perdas moi pesadas, eliminando moitas das súas tropas. Despois houbo unha pausa. As tropas soviéticas compensaron os danos. Os alemáns cavaban... Crecía a produción de tanques... O Panther-2 non entrou en produción. A Hitler non lle gustou que o peso do tanque aumentase significativamente. E entón o tanque non resultou como quería o Führer. E o motor é aínda máis potente non está preparado. O Tiger-2 é un tanque moi poderoso, pero o seu gran peso tamén é un inconveniente. Pero cos tanques, os alemáns aínda non fixeron un modelo perfecto. "Panther" é realmente unha máquina superior á T-34-76, de forma bastante significativa. Pero a URSS ten un tanque T-34-85 máis poderoso e avanzado no seu camiño, que xa é moito menos inferior ao Panther en armadura frontal e armas perforantes.
  Os alemáns queren crear algo máis perfecto. "Panther" o principal tanque alemán é unha armadura a bordo bastante débil.
  E hai unha debilidade dos rifles antitanque ao disparar aos lados.
  Os nazis teñen, pero avións e loitadores fortes. Especialmente os XE-162, moi fortes e baratos, son moi resistentes e poden esmagar aos inimigos no ceo.
  E os aliados comezaron a espremer no aire. E por suposto o Exército Vermello tamén.
  No inverno, con todo, as tropas soviéticas comezaron a avanzar e empurrar aos nazis no centro...
  As batallas desenvolvéronse no ceo... Moi ben o XE-162 achegouse a Huffman, que anotou con confianza e aumentou o impulso. O seu rendemento foi superior ao da historia real.
  Pero no inverno, os alemáns cederon... En decembro, as hostilidades retomáronse con renovado vigor. No outono e no inverno, facíase máis difícil loitar para os tanques alemáns. E a disposición do chasis nun patrón de xadrez deu lugar a moitos problemas. A neve e o barro atascados entre as pistas, e a conxelación durante a noite, impediron o movemento. Os tanques soviéticos, superando ao inimigo en mobilidade, de cando en vez lanzaban ataques sorpresa, actuando segundo o principio de incursión e retirada.
  A fronte alemá colapsouse no inverno. Os nazis perderon Kharkov, Belgorod e a maior parte do Donbass. Pero aínda así, a súa derrota non foi tan aplastante como na historia real. A ausencia total dunha segunda fronte, o gran número de tanques utilizados polos Fritz, incluídos os pesados Tigers, a gran potencia da aviación, en particular o avión de ataque Focke-Wulf moi eficaz, afectou. Ademais, nas batallas tamén participaron as unidades italianas que, mesturadas coas alemás, loitaron non tan mal.
  A arte militar de Mainstein e Rommel tamén tivo un efecto.
  Os nazis foron expulsados do Donbass, pero puideron afianzarse en liñas adicionais, conservando parte da marxe esquerda de Ucraína. En marzo, as tropas soviéticas, despois de lanzar reservas adicionais á batalla, chegaron nalgúns lugares ao Dnieper, pero non lograron forzar o río.
  Ademais, a ofensiva de marzo preto de Leningrado tampouco tivo éxito. Os alemáns, apoiándose en fortes fortificacións, aínda puideron resistir baixo a cidade. E as tropas soviéticas, experimentando unha escaseza de reservas: as forzas principais romperon no sur, só cuña a unha distancia de ata trinta quilómetros na zona do ataque da coroa.
  Pero en calquera caso, o Exército Vermello volveu avanzar, e os nazis foron afastados. E mesmo a produción en masa de "Panteras" e "Tigres" non axudou aos nazis. E a URSS apareceu IS-2 e T-34-85. É certo que o Fritz tamén desenvolveu o "Panther" -2 cunha pequena torre, e o "Tiger" -2 dunha forma e armas máis avanzadas.
  Pero o principal co que os Fritz vincularon a súa esperanza foron os avións a reacción e o ME-262. En xuño de 1944, xa tiñan máis de mil destes cazas a reacción. Himmler esperaba acadar a supremacía aérea e usar a súa arma milagreira.
  Stalin entendeu que debía atacar. O golpe principal do exército soviético colgou no centro. A operación Bagration comezou o 22 de xuño de 1944. Smolensk aínda estaba baixo control alemán, e as liñas de defensa de Fritz desenvolvéronse en termos de enxeñería. Si, e a sorpresa táctica non se puido conseguir. O inimigo esperaba isto. Con todo, o Fritz non resistiu. A súa liña de defensa, aínda que non de inmediato, pero rompeuse. O poder da preparación da artillería soviética e o heroísmo dos soldados soviéticos tamén tiveron un efecto.
  Pero os alemáns non son tan sinxelos. Fixeron a segunda e sobre todo a terceira liña de defensa a máis potente. Himmler, a diferenza de Hitler, escoitou os consellos dos expertos e utilizou liñas máis elásticas. A relación de perdas mantívose significativa a favor dos alemáns, e estes fixeron un uso extensivo dos seus puños de tanque blindado. Nótese que o "Panther"-2 demostrou ser un tanque moi forte, cunha excelente armadura na fronte e unha poderosa arma perforadora. En defensa, este tanque é bastante aceptable.
  Tamén se demostrou ben o novo canón autopropulsado alemán E-10, de silueta moi baixa e peso reducido, con excelentes prestacións de condución. ME-262 tamén demostrou capacidade de supervivencia, excelente velocidade e armas poderosas. O HE-162, así como o bombardeiro Arado, tamén parecían efectivos.
  O 8 de agosto, as tropas soviéticas liberaron Smolensk, pero a finais de mes esgotaron completamente as súas capacidades ofensivas, sen comezar a batalla por Bielorrusia. A vitoria aínda estaba moi lonxe. Pero os alemáns non conseguiron nada, e pouco a pouco retrocederon.
  Porén, a guerra de desgaste esgotou a ambos os bandos. Pero a URSS continuou compensando os danos. Pero os alemáns melloraron significativamente no aire. Os novos Yak-3 e LA-7 soviéticos só puideron compensar parcialmente a brecha na aviación a reacción.
  Os alemáns, empregando a súa superioridade cualitativa na aviación, dominaron na súa maior parte o aire. E na construción de tanques, o tanque da serie E comezou a xogar un papel importante. Máis precisamente, polo momento, os canóns autopropulsados: o E-25 cun canón de 88 mm, o E-50 cun canón de 105 mm. e o E-10 cun canón de 75 mm do Panther.
  Despois de descansar un par de meses a principios de novembro de 1944, as tropas soviéticas retomaron a súa ofensiva en dirección a Leningrado. Nesta ocasión, a intelixencia alemá estivo por riba, e tamén afectou o uso dos últimos avións espía a reacción con ópticas moi precisas. Os alemáns conseguiron abrir a concentración de tropas soviéticas para levantar as súas forzas.
  Pero aínda así, en condicións de neve e xeadas, resultou ser extremadamente difícil para os nazis manter a súa fronte. Despois de loitas extremadamente sanguentas, en xaneiro de 1945 derrubouse o bloqueo de Leningrado. A cidade resultou ser derrubada por cadeas... E un novo gran éxito das tropas soviéticas.
  É certo que no centro de xaneiro non foi posible desenvolver un avance. Demasiadas tropas soviéticas percibiron perdas. Pero aínda así, a principios de febreiro, os Fritz foron expulsados de volta ao Dnieper, e foron perdendo territorio tras territorio.
  Con todo, en marzo, Mainstein, que aínda tiña pés na marxe esquerda de Ucraína, lanzou unha gran ofensiva. Os alemáns atacaron pola noite usando dispositivos de visión nocturna máis avanzados nos tanques, así como o último desenvolvemento do "Lion", un vehículo agachado cun fociño longo e poderoso. Ademais, utilizáronse masivamente tanto o E-50 como os Sturmtigers, armas innovadoras moi poderosas.
  Por primeira vez desde o contraataque de Mainstein en marzo de 1943, os alemáns puideron acadar un éxito significativo, capturar Poltava, Petrazavodsk, a rexión de Kherson, desbloquear Crimea e mesmo entrar en Kharkov. O mando soviético, que redistribuía desesperadamente as reservas, puido deter o avance dos Fritz e mesmo expulsalos de Kharkov en abril, pero as perdas demasiado pesadas impediron o desenvolvemento do éxito. Ambos os bandos estaban bastante esgotados en maio de 1945.
  Himmler ofreceu a paz a Stalin en condicións moderadas: cada un conserva o que conseguiu capturar, intercambiamos prisioneiros por todos. Non hai que pagar indemnizacións, e as relacións comerciais estanse restablecendo.
  Stalin, con todo, rexeitou tales condicións. E expresou a súa disposición a ceder territorialmente aos alemáns non máis que as fronteiras o 1 de setembro de 1939.
  Neste caso, só os alemáns terían que retirarse a Occidente. E despois de sentir o sabor das vitorias, Hitler rexeitou esta opción. Ademais, as forzas reaccionarias chegaron ao poder nos Estados Unidos, o que empurrou aos fascistas radicais de todas as formas posibles á guerra ata un final victorioso.
  E en xuño de 1945, as hostilidades retomáronse con renovado vigor. As tropas soviéticas atacaron aos nazis en Ucraína. Comezou un furioso intercambio de golpes. Afortunadamente para o Exército Vermello, os alemáns non tiñan un chorro laminar no avión de disco e, como resultado, o seu coche resultou ser insuficientemente tenaz e eficaz. Aínda que as súas características de voo eran impresionantes.
  Non tiveron demasiado éxito os alemáns e o tanque E-100. Demasiado pesado cun deseño desfasado, este mastodonte non estivo á altura das expectativas. Aínda que o arma, hai que admitilo, distinguíase pola súa rápida cadencia de lume. Pero o "Lev" -2 debe ser honestamente superior a todos os modelos de tanques soviéticos, incluso o IS-3. Pero a guerra non a pode gañar só o rei das bestas.
  Os combates en Ucraína continuaron con éxito variable, moitas cidades cambiaron de mans varias veces. Os alemáns retrocederon para desenvolver unha ofensiva no centro, pero tropezaron cunha defensa antitanque moi saturada de artillería e atascaron. Todo o verán transcorreu nun estado de equilibrio dinámico. Pero en setembro, as tropas soviéticas retomaron a súa ofensiva. Aínda que o aire aínda estaba dominado pola Luftwaffe.
  As batallas desencadeaban con tenacidade implacable. Pero en outubro, Xapón capitulou tras novos bombardeos atómicos.
  Así, os militares dos Estados Unidos e Gran Bretaña desataron as mans. Adoptouse a doutrina da axuda aliada non belixerante. Tropas, voluntarios, equipamento e equipamento comezaron a ser subministrados ao Terceiro Reich. Ao mesmo tempo, España, Portugal, Arxentina e despois algúns outros países, en particular Turquía e Suecia, entraron na guerra coa URSS baixo a presión estadounidense.
  A situación estaba quentando...
  O exército turco, saturado de Shermans e Pershings, comezou a atravesar a fronteira sur soviética. En novembro de 1945 conseguiron rodear Ereván e capturar a maior parte de Batumi. As unidades alemás irromperon de novo en Kharkov, ocupando esta sufrida cidade. Pendían sobre o flanco sur das unidades soviéticas. A situación era ameazante.
  Stalin esixiu nivelar a primeira liña. Pero mesmo o inverno que vén non trouxo cambios, xa que o bombardeo das cidades soviéticas intensificouse significativamente. A presión de Occidente aumentou.
  Durante o inverno de 1946, só foi posible recuperar Kharkov e empurrar aos alemáns no centro, chegando de novo ao Dnieper. Pero na primavera, a loita estalou cunha vinganza. Os alemáns, utilizando tanques estadounidenses e británicos, comezaron a avanzar polo sur.
  E as nenas pelexaban...
  E loitaron con moita valentía e os rapaces estaban cheos de ilusión de loitar e tiñan aventuras.
  - Cantas ben Dimka! Petka deuse conta e deu unhas palmadas no ombreiro ao seu amigo.
  Pero agora necesitamos... - Aquí o rapaz subterráneo dubidou e mirou inquisidor para o ceo. Parecía buscar pistas alí. Os tres soles parecían chiscarlle un ollo ao neno ao unísono.
  A nena de Komsomol Larisa puxo o dedo nos beizos e dixo en voz baixa:
  - Non facer ruído. Somos demasiado visibles. Debería achegarse á finca máis próxima e mesturarse cos traballadores.
  Dimka exclamou con entusiasmo:
  - Boa idea! ¡Aquí organizaremos un levantamento de Spartak ou Emelyan Pugachev!
  Larisa comentou tristemente:
  - É máis fácil facelo con palabras que na práctica... Pero non perdades a esperanza rapaces. Imos seguirme...
  Os mozos que golpeaban enerxicamente as súas plantas espidas movíanse ao lado da estrada. A herba era moi cóxega, aparentemente branda, pero pronto os pés dos nenos e da nena comezaron a picar coma se andaran sobre ortigas. E tiña moitas ganas de rir. Como se te levasen ata o talón con plumas de avestruz.
  Nin que dicir ten que é divertido, pero despois duns dez minutos - xa é insoportable e os pés descalzos, avermellados polas cóxegas, eles mesmos levaron a cabo sobre o asfalto. É moito máis doado ir aquí, aínda que por inercia segue a picar nos talóns.
  Petya, entre outras cousas, comentou:
  - Algo imos, imos... E nada cambia ao noso redor. Como se estivésemos deambulando en círculo?
  Dima aceptou.
  - Si... Algo tan embruxado é visible aquí...
  Larisa parpadeou confusa e comentou:
  "Maldición... Queira ou non, teremos que saír deste chasis se queremos ver algo.
  Petka murmurou:
  - Ou adiantar... ¡Que, porén, é o mesmo!
  Os rapaces volveron a pisar a herba de mala gana. Dimka recordou como foi capturado hai un par de anos. Entón os alemáns levárono, aínda ben neno, descalzo pola neve. Afortunadamente, entón tivo a coraxe de non dividirse. Probablemente, un cabrito de pelo louro coas patas vermellas coma as patas dun ganso non lle pareceu perigoso ao Fritz. Foi ben azoutado e botado do cárcere. Aínda que nese momento Dimka xa tería matado alemáns pola súa conta.
  Camiñar descalzo pola neve non parecía tan asustado para un neno endurecido. Aínda que, cando por fin lle endureceron as pernas e deixou de sentir nada, estaba moi asustado: de súpeto seguiría sendo inválido. Porén, os santos andaban descalzos todo o ano, e non morrían, nin se lles caían os dedos. Entón, quizais non valga a pena entrar en pánico. As pernas comezaron a doer moito nunha cabana quente cando quentaron. A tortura, por suposto, é pesada e amada polos nazis. Gústalles especialmente conducir a mulleres e nenos ao ventisquero. Os homes adultos adoitan ser torturados de forma diferente.
  Dimka, lembrando como deu unha labazada na neve, e detrás del foi empuxado cunha baioneta por un fascista, sorriu. Soportouno, así que aguantará as cóxegas. Ademais, aínda que Larisa é unha nena, camiña con confianza, e mesmo dá un paso.
  Petka, co fin de distraer a intensa comezón nas plantas, fixo unha pregunta interesante ao membro do Komsomol:
  Que opinas do monoteísmo?
  Larisa riu e comentou astutamente:
  - Unha boa pregunta para alguén que tamén teña a idade suficiente para unirse ao Komsomol...
  Dimka, que tamén estaba interesado neste tema, comentou:
  "Non temos ningunha razón para crer nun Deus Todopoderoso. E se é así, entón o monoteísmo é un engano!
  Larisa sinalou con escepticismo:
  - Entón realmente non hai razón? Tomás de Atenas deu cinco probas da existencia da existencia de Deus.
  Petka animouse e puxo os oídos:
  - Que probas? Tamén oín que son cinco, pero non sei que poñen en si?
  Larisa respondeu isto cun sorriso, raspando a herba coas súas plantas sen piedade de cóxegas:
  - Primeiro... Todo ten unha causa raíz. Se hai unha galiña, entón había un ovo do que apareceu a galiña, e se había un ovo, entón estaba a galiña que o puxo. Debe haber unha causa raíz similar para o universo. Tomás de Atenas cría que esa causa raíz é o Deus Altísimo!
  Petka fregou o seu talón que coce nun tronco de árbore esvaradío, como cuberto de escamas, e fixo unha pregunta inxenua e ao mesmo tempo infantilmente sabia:
  - Se todo precisa dunha primeira causa, entón cal foi a primeira causa de Deus?
  Larisa encolleu os ombreiros e comentou:
  - Si, este é o máis vulnerable na construción de Tomás de Atenas. Esixe aceptar a Deus pola fe como a primeira causa, pero ao mesmo tempo non explica por que a existencia das primeiras causas é necesaria para o propio Universo, pero non para o seu Creador.
  Dimka, saltando coma un mono, suxeriu:
  - É posible que o Creador do universo teña o seu propio Creador, e este o seu propio, e así ata o infinito...
  Petka meneou a cabeza negativamente.
  - Non, isto é un absurdo... O profesor da escola dixo: a materia é eterna e está en constante transformación, dando lugar así a mundos no universo. E á pregunta sobre quen lanzou o mecanismo de transformación, ela responde: a natureza!
  Dimka volveu expresar un pensamento moi interesante:
  "Así que a natureza é Deus!" Tendo en conta que...
  Petka estaba feliz de inserir unha palabra abstrusa:
  - Panteísmo! Isto é cando asocias o Divino e a natureza?
  Larisa, nerviosa, saltando, preguntoulle ao neno:
  - E ti como o imaxinas?
  Petka encolleu os ombreiros confuso e respondeu:
  - De algunha maneira non teño nin idea!
  Dima, dicía a frase lida no libro de Alexandre Dumas: "Trinta anos despois".
  - Deus está na superficie de todas as cousas...
  Os rapaces calaban. A conversa fíxose demasiado sublime para os adolescentes soviéticos de catorce anos. Despois subiron onde eles mesmos non entendían.
  Si, e rematou o bosque... Os campos estiráronse. A aguda visión de Dimka discerniu unha sucesión de campesiños que traballaban duro no campo. O neno baixou o ritmo. Saíron ao camiño, e a comezón de herbas diminuíu lixeiramente. Podes ir para que non se noten dende o campo.
  A exploradora de ollos agudos Larisa tamén examinou non só os traballadores, senón tamén tres cabaleiros de traxe azuis mirando ao traballo, así como varios animais correndo. Dimka comentou con sorpresa:
  - Si, estes son cans de tres cabezas!
  Petka asubiou e asubiou:
  - Un can pode morder, só dende a vida dun can...
  Larisa cambiou os ollos e comezou a mirar máis de preto. Ela mesma sabía moi pouco deste mundo. Había algo polo que sorprenderse. Primeiro, non había adultos entre os campesiños. Só traballaban os nenos, pero tamén, o que é raro, non tiñan menos de dez anos, nin máis de catorce. Parecidos a humanos, case todos loiros, peludos ou vermellos claros, quizais só un par de cabezas escuras.
  Así de simpáticos rapaces, mal vestidos, todos descalzos sen excepción. Moi semellante á Idade Media. Só agora está colgado un reflector avariado, e algo semellante, como un avión a reacción medio desmontado, pódese ver no campo. Só hai tres cabaleiros de garda, e centos de nenos labregos, pero todos obedecen. Os nenos ven alegres, sans, bronceados, traballan con ilusión. É divertido, ata cantan algo.
  Isto lembra un pouco a axitación da batalla dende os campos, cando os escolares axudan aos maiores.
  As ferramentas de traballo son as máis primitivas: pas, anciños, gadañas. Sen mecanización. As nenas ata se enganchaban ao arado e o arrastraban elas mesmas, en lugar de cabalos.
  Petka comentou con rabia:
  - Vaia - explotadores!
  Dimka, lembrando unha obra literaria, comentou:
  - Lembras como foi con Leo... É dicir, desculpe, Alexei Tolstoi fixo unha revolución en Marte...
  Petka riu e suxeriu:
  - Só somos tres e tres cabaleiros. Colámonos sobre eles, disparámolos e fagamos un chamamento revolucionario!
  Larisa meneou a cabeza negativamente.
  - Os cans de tres cabezas non nos deixan colar sobre nós, e os guerreiros teñen arcos, e quizais disparan con bastante precisión. Aquí hai que decidir coa mente.
  Dimka mirou a Larisa e comentou:
  - Pasaches un pouco... Aquí aínda podemos mesturarnos cos rapaces e descubrir que é o que...
  A rapaza cunha cara bonita coincidiu:
  - É certo, vaia a eles con recoñecemento... Eu persoalmente non entendo moito aquí!
  Para os exploradores profesionais, moverse con cans de tres cabezas é un problema difícil, pero solucionable. Porén, os rapaces decidiron, para non suscitar conmoción innecesaria, actuar de forma encuberta e natural.
  Pero de súpeto Petya notou:
  - E a barreira lingüística? Morderanos vivos!
  Larisa consolou a Petka:
  - Pero non te preocupes... Como imos entender a súa lingua, e eles pensarán que falamos a súa lingua.
  Dima suxeriu:
  - E despois imos correr cara aos cabaleiros, e dicir que nos mandaron a axuda dunha aldea veciña. Será moito máis natural así.
  Larisa fixo un aceno coa man despectivamente.
  - Proba... Espero que o consiga. Simplemente non exageres!
  Os rapaces, sen pensalo dúas veces, puxéronse a correr. O plan era demasiado sinxelo.
  Os rapaces e Larisa volveron de novo á realidade con moito pesar. Rematamos de novo no cárcere, e o que é máis asqueroso de todo, os alemáns, vendo que a trinidade inspiraba, leváronos a interrogar. Esta vez torturaron cun braseiro. Untaron con aceite as plantas espidas da nena e do neno, e colocaron unha chama quente a distancia. Tal tortura pode durar quince ou vinte minutos e ser moi dolorosa. Pero as pernas non estaban mutiladas, e durante varios días podíase repetir a tortura. Os tres soportaron esta chama que case lle tocou os tacóns, e entón Larisa púxose a cantar;
  Eu era unha doncela no estante,
  O habitual Komsomol descalzo...
  Despois de todo, Stalin e Lenin son unha familia,
  E síntome incómodo entre eles!
  
  Torturaron a unha nena en catividade,
  Os tacóns foron cocidos a lume ardente...
  Pero non sucumbin, cre o inimigo...
  Só o comunismo déronlle á moza os santos...
  
  Imos construír un paraíso no universo
  Deixa que a voz flúa moi sonora...
  Neno non esteas triste e non te aburres
  Nenas descalzas corren polas pozas!
  
  Cremos na loita pola que gañaremos a Wehrmacht,
  Aínda que o fascismo non parece saber a medida...
  Con el está Sam do inferno, un querubín malvado,
  E así é unha gran perda!
  
  O capitalismo decidiu dar o fascismo,
  As súas armas, tanques, capital...
  Estamos esmagados polo diaño e ladrón sen piedade,
  Os traidores son prometidos mel, plátanos!
  
  Pero que debo facer se estou en catividade
  As esposas amarraron as mans con forza...
  Colgo espido no estante unha hora,
  E os pesos dos pés descalzos colgaban...
  
  Pero a nena non sucumbiu aos inimigos,
  Como os malvados fascistas non torturaron...
  Que sexa a vergoña de Hitler,
  Somos guerreiros da guerra, non pacifistas!
  
  Leváronme case espido para que me fusilen,
  E baixo os pés das neveiras descalzas...
  O Señor claramente non quería iso.
  Estou ante a actualización da princesa!
  
  Un lazo dunha nena envolto no pescozo,
  E a nena foi tirada con forza...
  Si, a pena xa corre polos pecados,
  E están á espera dos nazis, saben as balas!
  
  Pero que é, a cola de cabalo rebentou,
  E unha nena caeu do patíbulo...
  Un réptil fascista roto famoso por publicar,
  E ataque partidario - cousas pequenas!
  
  Devolvéronme, estou de novo nas filas,
  Loito contra fascistas con moita valentía...
  Amo a Xesús e a Stalin
  E non sinto pena polo vil Adolf!
  
  Xa en Berlín, coñece os nosos tanques
  E a metade de Europa foi liberada dunha vez...
  O paraíso estará pronto en todo o planeta,
  Só un paso para o comunismo, non quilómetros!
  Os nazis, ante tanta valentía, quedaron conmocionados. Unhas cantas veces máis pegáronlles ás nenas e nenos nas costas con arame candente e mandáronnos de volta á casamata.
  O tempo era caloroso e era agradable na cela. Só que agora as plantas espidas en burbullas ardían moito, e doíase o lombo, cortado por un arame candente.
  Larisa consolou a Petka e a Dima:
  - Xa vedes, con cada novo tempo, cada vez é máis doado para nós soportar esta tortura. Agora teremos tempo para descansar e durmir.
  Dima comentou:
  - No lugar máis interesante, o noso soño interrompeuse. Que molesto.
  Petka expresou a súa confianza:
  Pero esta vez, creo que teremos éxito!
  Larisa puxo as mans no pescozo dos rapaces e comezou a conxurar. Ela tamén quería estar axiña, nun mundo novo, desde onde se puidese levar a salvación á URSS.
  Os mozos caeron nun soño, pero non viron para nada o que querían ver.
  É dicir, como as nenas son torturadas e conducidas primeiro descalzas na neve, e despois en carbóns quentes.
  Porén, esta xa é unha historia indirecta... Outro fragmento dun soño con Hitler pasou a paso.
  Hitler non só expresou o desexo de observar o voo do primeiro avión bombardeiro de catro motores de Alemaña Ju-487 a unha velocidade de máis de 1100 quilómetros por hora, senón de sentarse persoalmente ao mando da aeronave. Kurt Tank, que supervisa o desenvolvemento levado a cabo polos franceses, opúxose enérgicamente a isto:
  - A máquina, despois de traballos titánicos, acaba de ser encarnada en metal. Non podemos arriscar a vida do Führer.
  Tanque apoiado polo mariscal de campo Kissilring:
  - Este é case o primeiro voo que faremos na madrugada do 27 de xuño de 1947. O coche ten un punto culminante: unha área de á relativamente pequena, que reduce a resistencia aerodinámica e permite que o bombardeiro estratéxico acelere a 1200 quilómetros por hora. Pero a carga nas ás aumenta drasticamente e isto é un risco!
  O propio Hitler non estaba demasiado ansioso por ir ao alboroto, pero deixou que a posteridade lembrase a súa valentía. O propio Führer, un vexetariano, agardaba que simplemente se disuadía. Os alemáns necesitan desesperadamente un coche novo, tanto máis que os Estados Unidos deberían ser vencidos no campo de tales desenvolvementos.
  O proxecto do Tanque TA-600 con oito motores atrasouse ata o momento. A velocidade inicialmente prevista de 860 quilómetros por hora xa non podía adaptarse ao Führer. Por iso, foi necesario refacelo tamén instalando motores a reacción en paralelo. Agora a velocidade da máquina debería aumentar ata os 1220 quilómetros por hora, o que dará a oportunidade de bombardear calquera punto da URSS con case impunidade, pero vai levar moito tempo reconstruír o mecanismo.
  Co armamento da máquina xurdiron certos problemas. Os expertos crían bastante razoablemente que 16 (!) canóns de aire, dos que 13 - 30 mm xa eran demasiado.
  Outra máquina, que tamén está lista para o despegue o 7 de setembro, foi a XE-377. Este bombardeiro debería substituír ao XE-277 que non era moi exitoso.
  A idea mesma de crear un bombardeiro pesado e a reacción era moi complexa en termos de deseño. Aínda que rendible. Ao mergullarse, a precisión do bombardeo é moito maior que desde un plano horizontal e un pequeno número de avións pode desactivar instalacións estratéxicas e industriais.
  O XE-277 resultou ser un bombardeiro a gran altitude, aínda que aínda non fose un jet. Subiu 15 quilómetros e puido bombardear cidades impunemente.
  Pero ao mesmo tempo, o coche conservou a capacidade de mergullarse, como o XE-177, sen desfacerse das sobrecargas.
  O último deseño XE-377, xa unha versión a reacción do bombardeiro e moi formidable, capaz de arrasar moitas cidades e aldeas e destruír con eficacia instalacións industriais.
  As máquinas prometedoras eran superiores ás contrapartes estadounidenses e británicas, o que fixo que Hitler se sentise como un pavo sobrealimentado con galletas, no fondo de galiñas rurais masticando millo. Pero neste caso, ademais de considerar novas máquinas, o Führer estaba preocupado por un problema máis acuciante? Onde atacar cun bastón de aviación e blindado? Aínda que cun bastón poderoso, pero...
  Nimitz afirmou nun ton severo:
  - Os nosos estrategas cren que ademais da folga cara a Moscova, parte das forzas deberían moverse cara ao sur, desenvolvendo tamén unha ofensiva en dirección a Alma-Ata e Kuibyshev!
  Hitler, sen moito entusiasmo, respondeu:
  - Xa o falamos máis dunha vez! Chegamos á conclusión, aínda que non é conveniente, pero atacaremos en direccións diverxentes.
  Nimitz asentiu coa cabeza e engadiu:
  - Ademais, as eleccións á Rada ucraína deberían celebrarse en todas as rexións. Incluíndo Voroshilovgrad e Donetsk, onde se formaron zonas partidarias. Non podemos ter un parlamento pequeno!
  Mainstein, sen levantar a vista, mirou a través duns prismáticos: como o Yu-487 de catro motores estaba gañando altitude alí e, ao mesmo tempo, notou:
  - A ofensiva debería comezar como moi tarde o 20 de xullo... As condicións meteorolóxicas son moi urxentes para nós. Se a resistencia dos rusos se prolonga, entón... Comezará a chover, e máis aínda, caerá unha nevada, e xa teremos que ocuparnos da nosa propia supervivencia.
  Hitler dixo nun ton confiado:
  - A ofensiva comezará o 21 de xullo. A estas alturas xa estará todo listo. Os golpes entregaranse á vez en cinco lugares. Desde tres direccións, a ofensiva dirixiuse á capital de Rusia, en dúas, cara a Asia Central e Kuibyshev. En xeral, defínense as direccións. A URSS debe quedar fóra de combate antes do ano novo. Se non completamente, polo menos na súa maior parte.
  Aquí interrompeuse a imaxe do soño salvaxe, e os nenos volveron recuperarse no seu camiño.
  
  MISIÓN REAL E ALTAMENTE DE BATALLA
  Un grupo de nenas levou a cabo unha misión: defender o punto máis vulnerable da posición das tropas tsaristas rusas durante a primeira guerra mundial.
  Natasha mesmo dixo:
  Un momento perdido na batalla dá a luz á escravitude durante séculos!
  E as mozas escolleron un tanque moi agresivo e poderoso para si mesmas e enfrontáronse á Alemaña de Kaiser.
  As mozas do tanque seguiron destruíndo aos alemáns e dispararon aos infantes. Máis precisamente, Alice disparou desde ametralladoras e Natasha disparou desde un canón. Maksimka conducía un tanque de alta velocidade, e Anzhelika, como a muller máis saudable e máis grande, activamente, como unha cobra bailando ao son dun faquir, disparou proxectís.
  Pero agora o cuarto grupo de baterías foi esnaquizado, e entón rematou a subministración de proxectís de trinta quilos. Non obstante, máis da metade de todas as armas alemás concentradas nesta zona xa foron destruídas. Tamén quedou sen munición. Corenta mil alemáns atoparon as súas mortes, pero a munición estaba esgotada.
  Agora as nenas deberían enchelo. Pero tenta atopar o calibre axeitado no século XXI. O mesmo coa munición. O tanque parou e os guerreiros, xunto con Maxim, atacaron o quinto grupo de baterías.
  Angélica estaba especialmente feliz con isto, así que agora, en lugar de traer cunchas humillantes, pode mostrarse con toda a súa beleza!
  Aquí Angélica deu un golpe aplastante co pé descalzo na mandíbula dun soldado do Kaiser Alemaña. Voou do golpe e derrubou cinco soldados alemáns máis.
  Natashka tamén suxeitou o tocadiscos, e Alice, desviándose do tiro, golpeou a Fritz na ingle con moita dor. Maxim preferiu noquear co puño ao alemán.
  Un cuarteto de guerreiros: tres eternas nenas e un neno entraron nas posicións das tropas do Kaiser coma unha agulla. Saltaron cos talóns espidos sobre o parapeto e ensillaron as metralladoras alemás. E os seus propios chorros de bala botaron sobre o Fritz.
  Unha masa de cadáveres encheu o reducto das tropas alemás, Kaiser. O cuarteto, que se apresurara ata o punto fortificado, atravesaba agora como unha bandada de tigres salvaxes. Os alemáns non esperaban que sodes unhas nenas e nenos medio espidos fermosos, vanse presionar así. E que as balas cuspidoras poden voar sen perder.
  E os guerreiros, xunto co neno, levaban metralladoras, cintas arrastradas detrás deles, e dispararon sen piedade contra o inimigo.
  Maxim, este neno eterno resistente, cantou:
  - ¡Teño sanguinario! Son despiadado! Son un cabaleiro ruso - Barmaleya!
  Angélica é unha muller capota cun rostro moi agradable, un queixo valente e unhas mechas de pelo ardentes que, ao ser golpeadas polos alemáns, queimábanas no sentido máis literal da palabra. A rapaza cabaleiro engadiu nun canto:
  - E non preciso! Sen chocolate! Sen marmelada! Vence a Fritz dun golpe! Vence a Fritz dun golpe!
  E cando as súas grandes, pero non desprovistas de graza, golpearon as pernas, as caveiras dos soldados do Kaiser romperon concretamente! Ademais, as nenas e o neno lanzaron cos seus dedos espidos obxectos de aceiro aos seus opoñentes. Así, golpearon o Fritz con fardos enteiros de billetes chamuscados.
  Entón, saltaron á batería, desde a que os alemáns dispararon contra as tropas rusas. E os estalidos de ametralladoras segaban a todos os artilleros á vez.
  E os guerreiros prenderon lume coas pernas ás caixas de munición. E comezaron a destruír as pilas.
  Os conxuntos de combate foron desgarrados, espallados con fogos artificiais, matando aos alemáns por centos e miles.
  O propio cuarteto permaneceu invulnerable. Non podían nin golpealo nin enganchalos con baionetas: maxia forte! E os guerreiros andaban e andaban e segaban, coma se un labrador andase polas silveiras. E todos os guerreiros vagaban, andaban e galopaban, batendo todos os novos límites da destrución.
  Os catro ata cantaron ao unísono;
  Somos cabaleiros: espada e lume,
  Destrozámolos todos coma animais!
  Emitiremos unha factura: correuse unha multa,
  Non te convertas no noso cabaleiro papagaio!
  
  Imos facerse frescos coma as aguias
  Varrer varios espíritos malignos á vez!
  Coñece aos nosos xeniais fillos da Patria,
  Lanzamos o noso desafío á eternidade!
  
  Que fermoso fai a guerra
  Na que arden os pobos...
  Satanás veu do inframundo para nós,
  Detrás del vara monstruos fascistas!
  
  Daremos ás nenas duras na cara,
  Romperemos aos nazis coma unha rama...
  E entón o noso soldado converterase en mestre,
  Que as rosas de maio florezan magníficamente!
  
  Lograr, somos capaces de saber moito,
  Levanta os teus poderes por riba das estrelas...
  E así o gran guerreiro loita e atrévese,
  ¡Faremos tumbas ameazantes!
  
  Mira, entón haberá un guerreiro,
  Todo é novo e como o bordo...
  E creo que os problemas nos pasarán na batalla,
  Convértete nun cabaleiro, nun loitador experimentado!
  
  Aquí, cun golpe poderoso, segou a todo un rexemento,
  E con el empapáronse dous rexementos...
  E o Fuhrer do dragón para que o desagradable morra,
  E estamos a millas gloriosas das estrelas!
  
  Aquí o Kaiser deixou unha bágoa por medo,
  Rezo pola túa misericordia!
  Temos moitas forzas violentas,
  Estaremos de gala!
  
  Cando entramos neste Berlín de tres cores,
  E o tsar Nicolás convértese en Deus,
  O pobo decidirá o camiño en infinidade de forzas,
  Non xulgues ao monarca tan severamente!
  
  Os problemas sobre a Patria non perecerán entón,
  A grandeza será o Sol...
  A horda malvada do Kaiser dispersarase,
  Que o corazón latexa en languidez!
  
  Cunha rapaza fermosa, pasamos famoso,
  A través das nosas extensións rusas!
  E será xenial para nós coa familia xuntos,
  Creo que a felicidade chegará pronto!
  E os guerreiros completaron a destrución desta fortaleza. Verdade
  Angélica, esta guerreira búfalo recibiu unha pequena ferida nun poderoso
  ombreiro. Nalgún lugar aínda atravesou lixeiramente a protección. Ben, o Magomatrix non sempre é perfecto.
  Alicia tamén queimou un pouco as pernas. A fermosa rapaza, aínda que lle doe, non afecta en absoluto á súa precisión.
  E a batalla continúa. Tirando cintas baleiras, como boas evisceradas, as nenas cargáronse con metralladoras capturadas e caixas de munición. Angélica localizou a dor no seu ombreiro e cargou o tanque con subministracións ata o máximo. Despois diso, Maksimka entrou, e a poderosa máquina pasou a destruír aos nazis, ou máis ben aos soldados do Kaiser.
  O eterno neno simplemente esmagou a varios centos de soldados con eirugas. Despois diso, xuntos, Alice e Natasha abriron fogo das metralladoras capturadas contra a cabalería e a infantería alemás. O exterminio proseguía a tal ritmo que calquera Rambo envexaría. Pero o seu grupo dirixiuse á sexta zona fortificada. Alí e organizou unha nova tirada de fogos artificiais. E ademais de disparar con metralladoras, as nenas aínda lanzaban cos pés os proxectís capturados do Fritz.
  En estado de loita contra o éxtase, Angélica comezou a berrar a todo pulmón;
  Quen cre na inmortalidade vive para sempre, porque só morre de verdade os que cren na súa propia morte!
  Ás veces é bo para o cazador que o xogo non se atope, porque a súa armadura é como o papel, e as cadeas da trampa son como un fío fino!
  A paciencia é a clave da vitoria se non se combina coa humildade ante o mal!
  A morte, coma unha puta portuaria, anda arredor de todos, pero só chega aos que teñen a cabeza máis oca que a carteira!
  A lonxitude do pedigrí dun cabaleiro é unha excelente medida da altura dos impulsos e da grandeza do espírito.
  O inimigo tampouco está rematado, así como a enfermidade moitas veces non se cura, só se este último pode desaparecer por si só sen curarse, entón non hai forma de evitar complicacións do rexeitamento inacabado.
  Fuxir aínda pode ter sentido, pero un voo sen sentido non ten salvación!
  O cobarde morreu antes de ver a primeira bala, o valente será o primeiro da vida, a pesar das balas!
  Unha lesión corporal pode ser corrixida por un pequeno éxito da ciencia humana, pero mesmo a Mente Suprema é ás veces impotente antes de corrixir a deformidade moral.
  A guerra é o tipo de tolemia para a que se preparan os talentosos e sabios, e que só os verdadeiros xenios poden evitar!
  Non hai descanso completo nin sequera na tumba, nin sequera nun soño hai descanso completo, o que significa que é imposible cansar máis!
  No noso mundo, nada se dá por nada, nin sequera se traizoa por un céntimo roto!
  O demo está pintado antiestético, pero o máis terrible do impuro é a capacidade de servir veleno nun fermoso envoltorio.
  A guerra cheira a queimado, pero ás veces a negativa á guerra cheira moito peor!
  Non hai pelexas aburridas na realidade, só hai unha mediocre adaptación cinematográfica de batallas ata o cólico ridículo!
  Tempestades familiares, como o vento nas velas, o barco está tremendo, pero Deus o libre da calma total!
  Un covarde non xoga ao hóckey, pero perde, saíndo voando da vida cun disco!
  Quen loita ben, pode conservar perfectamente o que gañou, se pode reducir a súa cobiza á satisfacción!
  Non podes construír o éxito persoal sobre os ósos, aínda que os ósos sexan reliquias de antepasados glorificados por feitos pasados.
  As reliquias dos devanceiros non son só ósos, a gloria dunha fazaña non é só un son!
  Unha vitoria fea é mellor que unha fermosa derrota, porque o gañador sempre pode embellecer a realidade!
  Os lisiados non poden comer saciados, pero os mortos non morden nada!
  A vitoria sobre un inimigo forte é honrosa, a vitoria sobre un inimigo acérrimo é dobremente honorable!
  Os alemáns demostraron de verdade que saben morrer... Pero de algunha maneira estúpidamente! E os guerreiros rusos non morren en absoluto, senón que gañan con prudente heroísmo. E se comezaron a cortar o inimigo, entón cun entusiasmo tremendo. E realmente non se poden parar! Hai unha avalancha inflexible de napalm vivo e máxico. As metralladoras capturadas xa foron descargadas e o cuarteto está cargando novos cintos capturados ao inimigo.
  Nenas, como se di en tales casos: pólvora, que non falta! Móvense nunha pista de patinaxe tan ardente que os seus talóns literalmente fuman.
  Estas son as mulleres gardas. Desprázanse ata o último, o sétimo punto fortificado, xa que destruíron máis de oitenta e cinco mil cabaleiros e infantes.
  As tropas do Kaiser literalmente sangran e emanan. O seu invencible cuarteto tira dun golpe moi abundantemente. E a protuberancia en si non é menor que Mercurio ou mesmo Marte.
  E os guerreiros terminadores demolen o seguinte e o extraordinario como unha botella de vodka dun alcohólico, segundo unha batería. Non son tan débiles como para experimentar dúbidas ou arrepentimentos. Unha vez que se marca o obxectivo de gañar, a vitoria, entón conseguirase. E se o inimigo non se rende, ¡peor para o inimigo!
  A propia Angélica uniuse ao disparo, despois de que foron novamente atacados por unha reserva de cabalería, comentando:
  - Goebbels mentiu que os rusos, avanzando, estaban tirando cadáveres contra as posicións alemás. E agora vemos quen é realmente un cadáver e en descomposición.
  Alicia comentou respectuosamente:
  - E aínda así os alemáns son valentes! Suben á batalla como kamikazes xaponeses:
  Natasha riu, notando:
  - E a súa derrota non agarda menos cruel que Xapón!
  Maksimka recordou algo:
  - Agora rexeitei a cuarta estrela do heroe da URSS, crendo que o resto das nenas foron inxustamente enganadas ... E agora os gatos están a rascar a miña alma!
  Alicia, sen deixar de disparar desde varias metralladoras á vez, usando os brazos e as pernas para disparar contra os alemáns, confirmou cun profundo suspiro:
  - Tampouco me sinto moi a gusto... ¡Tantos asasinatos por culpa nosa involuntaria!
  Angélica volveu a berrar de forma desgarradora e enxordecedora:
  -O engano é tortuoso, pero a verdade é recta, a verdade do primeiro, por regra xeral, leva á meta máis rápido se é sinuosidade sen curvas e untada con aceite de promesas gordas!
  Pero a paciencia e o traballo, como un matrimonio, dan lugar ao éxito, con todo, baixo a condición dunha longa estadía e achegarse con amor!
  A sabedoría de Asia é boa, o salvaxismo dos asiáticos é malo!
  Un león é capaz de facer voar mil ovellas, pero un carneiro de leóns pode embestir a mil dos seus irmáns!
  Na guerra, un rapidamente desaprende a ser sorprendido, excepto quizais polo feito de que aínda está vivo e non desertou!
  O máis terrible na guerra é o medo, que non podes reducir á discreción común!
  Para converterse nun titiriteiro do teatro da vida, cómpre desfacerse da impotencia do monicreque polo menos na distribución de papeis na cociña!
  Na guerra, a paz é só un soño, pero é un soño cheo de pesadelos mortais.
  A coraxe é a corda de gancho da habilidade que atrapa a sorte no campo de batalla!
  A agudeza da lingua non pode ser afiada polas moas dunha mente aburrida!
  Non podes construír a felicidade con enganos, pero podes construír felices con enganos!
  Non acabes co inimigo, que o campo non estea desbrozado de maleza, a colleita da vitoria estragará a cizaña da sabotaxe e da sabotaxe!
  Os camiños sinuosos levan directamente á meta, só o que non mira de esguello.
  Se estás adormecido co cerebro, entón a curva do destino leva directamente á lousa plana da tumba!
  Ser carniceiro nunha guerra é unha pequena honra, pero converterse nunha chuleta é xeralmente máis deshonroso!
  Os grandes armarios non só caen con forza, senón que estamos a espolvorear cunha pereza colosal!
  Moitos esqueletos nos armarios dos conspiradores regalan-se como un fedor a decadencia que mata a covardía!
  Sete moscas poden ser golpeadas por calquera parvo, pero só con sete tramos na súa fronte pode sacar un piollo da traizón!
  Na guerra, é como nun baño, e a calor, a suor e os ósos doen, pero a diferenza do baño de vapor, canto máis alto subes, menos ardor queda!
  A verdade sempre é banal, pero o astuto definitivamente atopará o xeito de distorsionala dun xeito orixinal!
  A loita contra o mal dá a luz unha fazaña, o ben sen unha fazaña dá a luz o aburrimento!
  A diplomacia debe ser sutil, pero esta sutileza é a agudeza das espadas que aseguran as nosas reivindicacións!
  Existe unha historia máis triste no mundo que a historia de Romeo e Xulieta? Pero esta é unha sílaba moi polémica, amigos, porque a súa familia mantivo a súa mocidade!
  Aturdir aínda non é gañar, pero se o inimigo está realmente sorprendido, considera que xa foi derrotado.
  Hai que renderlle unha homenaxe a Angélica, o que berrou foi bastante enxeñoso e pegadizo e, ata o punto. Imos afrontalo, a moza é un galgo de galgos.
  Despois da derrota do sétimo bastión, as mozas terminadoras saíron á caza de varias baterías máis pequenas. Agora alegráronse de verdade co seu éxito. A verdade capturou a Maksimka e o neno xeral tiña unha forte dor na man dereita.
  A Eterna Xuventude comentou:
  - A bala non é parva, senón bicos con estúpida dor!
  Angélica bicou o seu marido con sabor en resposta e arrolou:
  - Sexa o teu neno guerreiro número un! Despois de Stalin!
  Natasha, modestamente baixando os ollos, comentou:
  - Pero aínda así, non nos esquezamos de Koba, salvoume! E ti, Angélica, es un auténtico búfalo.
  A diaño pelirroja engurrou o ceño e rosmou:
  - E a túa cor de cabelo non é natural!
  A muller de Stalin riu e arrulou:
  - O que é natural non é criminal! E sempre me atraeu o crime! Non é de estrañar que o meu marido sexa o asasino número un!
  Alicia mirou arredor e dixo nun susurro:
  - Estou de acordo con isto!
  Os guerreiros subiron voando e comezaron a bater as baterías de novo e cortar a reserva divisional, e Angélica volveu berrar a todo pulmón:
  -A diferenza entre intelixencia e astucia está na frecuencia de uso, sempre enganan, moitas veces tamén intentan ser intelixentes, pero poucas persoas viven coa mente!
  A ciencia pode facer todo o que unha persoa pode desexar, pero non todo o que unha persoa pode desexar!
  A maioría das veces perde a cabeza, que é demasiado preguiceiro para facer unha chuvia de ideas!
  O quente ardor patriótico dos corazóns arrefriará as ambicións dos agresores que levantan a espada á Patria!
  Podes clavar un cravo cunha cabeza de ferro fundido, pero só para poñer un lazo para o pescozo!
  O que aforra en suborno é o que máis perde.
  O pobo non é constante na súa ira, senón moito máis consistente no culto ao culto.
  Aforrando ben, non gañarás ben, sobre todo se a frugalidade se converte en tacaña!
  Entón, imos beber ao feito de que os nosos problemas son sempre moderados, e as adquisicións non saben a medida!
  Os non me esquecen realmente brotan no sangue, porque o sangue non se esquece e as cicatrices da alma non curan!
  Non pelexan en número, só perden e adormecen coa cantidade de cadáveres!
  Sete tolos loitan contra o mal, o oitavo intelixente loita co ben!
  Un golpe para o inimigo debe ser entregado a tempo, só para ser substituído debaixo da dentadura é sempre fóra de tempo!
  Ao iniciar un negocio, non esperes acabar en ociosidade!
  Algunhas persoas cortan billetes, outras cortan o pelo ás persoas estúpidas, pero á maioría dos estafadores non lles importa o que é a la dun porco!
  A machada do verdugo pode cortar os artigos máis benéficos da constitución, a non ser que fosen inscritos pola pluma dunha aguia, e non por unha galiña mollada!
  A túa camisa está máis preto do teu corpo e a corda está máis preto do teu pescozo, sobre todo se a garda alguén que non naceu cunha camisa.
  As adiccións egoístas permítenche arrincar a pel das botas, con "zapatos de bast" calzados co seu propio interese mercantil!
  É difícil explorar o vado, pero é fácil afogarse na auga!
  Ao neno xeneral Maksimka gustoulle a última frase ata tal punto que exclamou:
  - Levo xa varios días soñando co fume das conflagracións... ¡Son tan preguiceiro, incluso demasiado preguiceiro para afogarme!
  O tanque pasou sobre a batería. Despois diso, os guerreiros recorreron á reserva de cabalería austríaca. Os austríacos, que foron alcanzados por un golpe, comezaron a espallarse. Máis que un soporte, a infantería húngara precipitouse a atacar o tanque ruso.
  As nenas comezaron a disparar desesperadamente. Unha bala dun rifle de salto golpeou a poderosa coxa de Angélica, e o guerreiro comezou a berrar de novo. Ademais, derramou aforismos alados á dereita e á esquerda:
  -O coñecemento non é só a luz dun faro que ilumina o camiño para as tropas atacantes, senón un raio láser abrasador que queima as posicións do adversario!
  Os gañadores non son xulgados, o gañador é o propio xuíz, que só pode ser recorrido en base á lei de retribución e vinganza.
  A morte é algo malo, pero máis no proceso que nas consecuencias!
  Calquera catástrofe é ante todo un espectáculo colorido, pero a cor é sempre unha sombra sanguenta, e a banda sonora vai acompañada dunha marcha fúnebre!
  Se non tivesemos catástrofes, non habería proezas, e sen proezas, a vida é como a sopa sen pementa!
  A guerra, coma a pementa, fai chorar os ollos, pero fai que a vida non sexa insípida!
  Podes pedir perdón para quen aceptou a morte, pero non podes poñer escusas para matar a quen sementa a morte!
  Subestimar ao inimigo é subestimar a charla antes do exame, só unha avaliación: un par de dúas estacas definitivamente cruzaranse, formando unha cruz grave.
  Quen permite que se lle quiten virutas, ten a intelixencia dun toco e unha consideración de carballo!
  Cada encontro na guerra é como unha cita cun ser querido, é imposible esquecer, é imposible chegar tarde e evadir moi malamente!
  Astucia e cálculo: como un marido e unha muller dan a luz á vitoria - a honestidade é o terceiro extra!
  Se as nubes se reúnen sobre o comandante, isto é mellor que cando os rexementos se adelgazan baixo o comandante.
  A vergoña non está nun sentido de medo, senón cando te deixas someter a el ata perder o sentido do deber!
  Cando é forte, parece débil; cando é débil, parece forte! Esta regra do engano é boa para a guerra, pero o gobernante non debe mostrar debilidade, aínda que a rabia estea chea de ósos e a forza sexa como un rato.
  Uns poucos soldados de infantería magiares incluso conseguiron chegar a unha distancia de lanzamento de granadas. Antes de ser asasinados, lanzaron agasallos e volveron enganchar aos loitadores dos catro.
  Todos resultaron feridos, e as belezas apertaron os dentes por gran molestia, maldicindo con dureza.
  Pero o ataque é rexeitado. E podes despregar o tanque de novo. E o feito de que o combustible chegou ao seu fin non é un problema. O alcohol trofeo é bastante axeitado para repostar.
  Despois de todo, é como naquela broma: todo irá se non pasa!
  Despois diso, o furioso cuarteto comezou a moverse de novo. Alicia, porén, ao despedirse deulle un doce de chocolate á criada. Ela estaba demasiado asustada e chorou.
  Acariciando a desafortunada moza na cabeza, Alicia prometeulle:
  - As loitas rusas proporcionaranche unha vida decente e non terás fame e descalzo.
  Así que asentiu e prometeu:
  - Vou rezar por ti!
  Pero despois deste conmovedor episodio, os guerreiros volveron correr para destruír as tropas alemás e austríacas.
  O primeiro escalón de avance dos seus 126 mil soldados e centos de armas xa foi destruído, pero debería, mentres haxa tempo, derrotar o resto das lendas inimigas.
  Natasha sentiu que nese momento non se demorarían para sempre e, polo tanto, apresurouse con todas as súas forzas, dispersando o tanque.
  Aquí atacaron as reservas inimigas, todo un corpo de infantería alemán, trasladado desde a fronte occidental cara ao leste. Os alemáns queren retirar a Rusia tsarista da guerra, pero calcularán mal nisto, e quizais xa calcularon mal.
  Pero a derrota prevista debería ser un feito. E os guerreiros caeron sobre o inimigo cunha forza fulgurante. Pero aquí Angélica foi novamente cortada con metralla no peito e no estómago.
  Ante isto, o poderoso guerreiro comezou a berrar;
  - A maioría das veces convértese nun esqueleto que non ten a columna vertebral do adestramento de combate.
  Para non ser devorado polos cans adversarios, cómpre comer un prato nos asuntos militares.
  Non teñas medo dos grilletes dun fascista, se eres capaz de atar os teus pensamentos cunha vasoira de purificación!
  A danza difire da danza en que bailan a melodía doutra persoa, e na danza ti escolles o teu propio ritmo.
  As accións sempre son mellores que as palabras, xa que teñen unha base máis forte que o aire axitado.
  É bo ser cabaleiro de guerra, sen regatear coraxe, pero só a cabalería debe ser racional, como a astucia dun tendeiro!
  O asasinato é o único tipo de pecado, cuxa avaliación depende tanto da forma: abominación e valor cun único resultado!
  O perigo está en todas partes, pero é difícil cando a mente voa na estrela!
  A rendición é o último, sempre te deixa extremo!
  Aínda podes gañar sen risco, pero podes aproveitar os froitos da vitoria se agarras polo bigote a este gato grande, coma un tigre!
  Podes perderte do perseguidor, só sen perder a cabeza conseguir unha subvención para o seguinte!
  Non hai situacións sen esperanza, ocorre que non hai entrada a unha posición vantaxosa!
  Incluso podes fuxir da túa propia sombra, enganar a túa propia conciencia, pero non podes esconderte do que non tes control!
  Poucas veces ten diñeiro, cuxo espírito adoita traducirse!
  Todo no noso mundo dáse a través do combate, só os problemas veñen sen problemas!
  A transición de saír distínguese polo punto de chegada no último é o último lugar para ir!
  Keyhole como muller require intelixencia e tecnicismo!
  A estupidez non sempre é previsible, pero sempre punible!
  Ás veces, un crime beneficia á humanidade, e converterse nunha fazaña só é recompensado por iso, por regra xeral, a título póstumo.
  Deus todopoderoso pode facer calquera cousa, pero nin sequera el non pode superar o home en ambición e imaxinación colorida.
  Outra cousa na que Deus non pode superar ao home é o desexo de falar ocioso, o Todopoderoso prefire crear cunha palabra, e non xogar coas palabras!
  O ceo adoita ser indiferente cando pide axuda, pero esta é unha regra que só confirma as excepcións.
  Son moitos os que queren converterse en deuses, pero a crucifixión non leva a cola!
  Unha palabra afiada é boa, pero aínda é mellor ter un ollo agudo para notar unha pedra que che lanza por unha expresión aguda!
  Un vagabundo é aquel que se deixa calzar por xente astuta!
  Para voar hai que traballar duro, para voar, só tes que facer un descanso do traballo!
  Cando o bombín está baleiro, non voa cun vento violento, senón cun golpe de sangue frío.
  A filosofía é unha rede para atrapar tontos frívolos, pero só as células nela dependen da frecuencia das circunvolucións cerebrais.
  Moitas veces unha persoa, que se converteu nun deus, polo menos un pouco crucifica á xente ao máximo!
  O corpo tivo que ser destruído por partes, repoñendo o seu kit de combate. Pero, por outra banda, os guerreiros demostraron unha gran habilidade militar.
  Natashka tamén foi ferida, pero o guerreiro só sorriu:
  - Un soldado sen ferida é coma un rico sen peto!
  Maksimka, que tamén estaba enganchado, estivo de acordo:
  - Dunha ferida corporal é dolorosamente tolerable, pero cando estás mutilado moralmente, é imposible aguantar!
  Agora a maior parte do corpo foi ao outro mundo. Pero dúas divisións de cabalería están ao ataque.
  Disparando a Angélica, volve ruxir;
  - A maior bendición do home, a previsibilidade da vontade de Deus, tamén é a peor das maldicións, polo que lévanos ao paraíso da rutina!
  Os cartos non cheiran, pero fedor ata tal punto que os empresarios sempre poñen traxes novos!
  Aforrando en amigos, podes encher mammon, pero o baleiro da alma converterá o teu propio capital nun inimigo.
  Un home sen patria é coma un monstruo sen matrimonio!
  É difícil sobrevivir, pero é posible, é imposible vivir, pero é fácil!
  Un céntimo aforra un rublo dun prudente, un céntimo cobra un céntimo dun práctico, e un cobizoso e un céntimo leva a un lazo!
  Unha espada de dobre fío, pero tórnase sen principio nas mans dun home que se transforma nun mono!
  Cando es o teu propio xefe, só os instintos iniciais de egoísmo poden sometelo!
  É difícil atopar un motivo para recibir, pero que fácil é atopar un motivo para non dar!
  Que a nosa vida é un xogo no que as regras son determinadas polos máis fortes, e o fondo do premio é o máis astuto!
  É mellor o éxito difícil que o fracaso fácil, aínda que hai que buscar sorte e a derrota sempre está baixo os teus pés.
  Sexa unha besta, pero non un animal!
  Prometer moito é tan sinxelo coma non conseguir todo!
  Imos beber ao feito de que só nós estamos conspirando, e os demais están enredados neles!
  Despois diso, Angélica esgotou a fonte da elocuencia e calou, cravando os adversarios no silencio. E non menos eficaz para iso. Así que os cascos pronto terán cornos e patas. É certo que as nenas están cada vez máis feridas, e o eterno neno Maxim tamén está sufrindo.
  Ao parecer, a matriz máxica protectora que desvía fragmentos e balas está debilitando. E por iso non lle van tan ben as cousas ao cuarteto militante. Pero o corpo do Fritz Kaiser vaise fundindo aos poucos. Os cabaleiros están atacando.
  Alicia, despois de recibir un fragmento no seu musculoso ombreiro, murmura:
  - Hai moitas cousas desagradables no mundo... E o máis repugnante é se nesta ocasión non podo parir un aforismo alado.
  O neno xeral, que recibiu un fragmento no talón, suxeriu:
  - Hai moitos problemas, os inimigos están máis altos que o tellado, pero o bombín con pestanas aínda se rompe cando un amigo é inferior e non de ás altas.
  Alicia deulle unhas palmadas no ombreiro ao neno e agradeceulle sinceramente:
  - Grazas! Agora sei como animarme!
  Anxélica, que xa estaba cortada con anacos para que non houbese lugar habitable no seu corpo grande e musculoso, exclamou:
  - O cadáver do teu inimigo cheira mellor, e a perfumería francesa son feces!
  Natashka, reducindo o último rango de infantería do inimigo, obxectou:
  - Pero por qué? Podes cheirar! - E despois, conducindo metralladoras cos pés, engadiu un cravo aos infantes. - Pero a perfumería do meu invento persoal é moito mellor!
  Maksimka, que se puxo bastante mal, estivo de acordo:
  - Único! perfume divino!
  Cando secou o ataque da cabalería, tiveron que vencer o ataque aéreo. Non obstante, os avións foron derrubados facilmente por ráfagas de metralladoras de gran calibre. Pero de novo, houbo lesións entre o cuarteto. Aínda que intentaron non deixar o avión do Kaiser a corta distancia. Pero coma se as balas fosen atraídas por elas.
  Maksim, despois dun par de novas feridas, xerou e rosmou:
  - O teu Chernobog está a prexudicarnos!
  O diaño pelirrojo Angélica meterlle forte ao neno no costado ferido coa perna estudada e asubiou:
  - Non calumniades ao Fillo Primeiro da Familia!
  Alicia non estaba moi segura:
  - En realidade, pensei que o fillo maior de Rod é Belobog. Naceu a primeira luz e proxectaba unha sombra!
  Angélica, cortando cinco avións dunha soa ráfaga, obxectou:
  - Ao principio había escuridade, e na escuridade brillaba un raio de luz de Belobog!
  Natasha, despois de cortar a última ducia de avións, resumiu:
  - E na miña opinión, Belobog e Chernobog como hipóstases da Familia Todopoderoso, xunto con Lada Love, sempre existiron e existirán para sempre!
  - Amén! - Maxim rematou o último Fritz e perdeu a súa creación por moitas feridas.
  
  O sicario tolo OLEG RYBACHENKO
  De novo parecía estar brillando nun mundo alternativo, unha mocidade tola, e converteuse nun adolescente, aínda fresco, rostro limpo e baixo de estatura, pero con ombreiros e peito anchos... Un rapaz duns catorce anos, o moi cumio da adolescencia, o tempo dos primeiros amores e dos suspiros.
  Pero, ao mesmo tempo, só un servo servo na Rusia tsarista a principios do século XX, onde a servidume nunca foi abolida ... Como puido suceder isto?
  Un lixeiro cambio na historia - o lendario xeneral Skobelev: naceu vinte anos antes e, como resultado, xogou un papel importante na guerra de Crimea - substituíndo ao mediocre Menshikov e derrotando ás forzas de desembarco de turcos, franceses, británicos e sardos. en partes. Rusia derrotou á coalición, que pronto se derrubou. E as tropas rusas capturaron Kars, Erzurum, Tangorg. O Imperio Otomán viuse obrigado a concluír unha paz difícil, cedendo Armenia e moitas terras, incluíndo o famoso lago de Niza. Pero, a verdade das afirmacións nos Balcáns en vista da posición de Austria e Prusia, o tsar Nicolás tivo que ser rexeitado. É perigoso loitar contra os alemáns, sobre todo porque os británicos e os franceses neste caso poderían entrar na guerra con renovado vigor.
  Porén, Bulgaria recibiu certa autonomía limitada, e os cristiáns recibiron a igualdade formal de dereitos xunto cos cidadáns do Imperio Otomán. A Igrexa Ortodoxa Rusa recibiu algunhas terras e Xerusalén.
  En Francia, estalou un levantamento contra Napoleón III, pero despois de varias batallas feroces, o emperador conseguiu non obstante manter o poder, pero como concesión limitouse á constitución.
  Durante algún tempo, a guerra con Shamil no Cáucaso continuou, pero despois da súa capitulación, a expansión de Rusia en Asia Central retomouse. Ao mesmo tempo, asinouse un tratado fronteirizo beneficioso para Rusia cunha China debilitada. Ademais, Nicolás I recibiu aínda máis terras que na historia real o seu fillo Alexandre o Libertador. Entón, a autoridade das armas rusas era agora moito maior.
  Houbo unha guerra con Irán, que rematou coa conquista das súas rexións do norte, ata a capital Teherán...
  Nicolás I non se suicidou; viviu doce anos máis que na historia real - morreu en 1867. Nese momento, o exército ruso tiña indubidable autoridade e Skobelev converteuse nun mariscal de campo e posuidor de moitas ordes.
  Alexandre II, pola contra, non tivo sorte, e foi asasinado dez anos antes en 1871, literalmente só faltaban un par de semanas antes do anuncio do manifesto de abolición da servidume. Alexandre Terceiro, o seu fillo e reaccionario, por suposto, non asinou o manifesto.
  Unha coroación anterior tivo un efecto positivo na saúde de Alexandre III: deixou de beber cando se converteu en rei e viviu máis tempo que na historia real. Rusia levou a cabo unha guerra exitosa en 1877-1878 cos turcos, e produciuse a división final do Imperio Otomán entre as grandes potencias. Rusia conseguiu Istambul ou Constantinopla, Iraq e acceso ao Océano Índico, Francia, Siria e Palestina, e Gran Bretaña Exipto con Sudán.
  Así, o Imperio Otomán desapareceu do mapa xeográfico. Pronto, tamén se liquidou o que quedaba de Irán e, tras longas disputas e empresas, tamén se dividiu Arabia Saudita. Os políticos de Gran Bretaña convertéronse na expansión e expansión do seu imperio colonial, mentres que Rusia e Francia pasaron factura - subxugando ao mundo islámico. Italia conseguiu ocupar Libia, e os franceses de Marrocos. O sur de Irán foi para Gran Bretaña, e o centro para Rusia.
  Pronto, Afganistán tamén quedou dividido: as rexións do norte habitadas por uzbecos e taxicos foron aos rusos, e as rexións do sur con pashtuns aos británicos.
  En definitiva, no sur de Rusia chegou ao límite da súa expansión e dividiuse todo entre británicos e franceses.
  Curiosamente, pero a derrota na guerra con Rusia beneficiou a Francia, polo que o réxime tsarista apoiou a Napoleón III e non permitiu que os prusianos iniciasen unha guerra e finalmente unisen Alemaña.
  Pero o papel do Imperio austríaco creceu ... Os austríacos conservaron o norte de Italia - unha Francia debilitada non podía facer a guerra con eles. Entón Austria anexionou os territorios do sur. Os prusianos intentaron axitar o barco, pero despois de partir un pouco, Napoleón III apoiou aos austríacos e derrotou aos rexementos alemáns. Nicolás I tamén apoiou fortemente o Imperio austríaco.
  Despois da división do Imperio Otomán, os austríacos tamén recibiron a súa peza - Bosnia e Hercegovina, así como o norte de Serbia. Tendo en conta Baviera e as terras do sur de Alemaña, o Imperio austríaco converteuse no maior estado de Europa tanto en territorio como en poboación. Pero o emperador Franz Joseph tivo o sentido de non rifar con Rusia, de estar en alianza con ela.
  A unificación de Alemaña non tivo lugar, pero o Imperio austríaco fíxose amplo e poderoso, convertendo a Prusia no seu socio menor. Italia tamén permaneceu fragmentada. É certo que o "presidente" Garibaldi reinou en Nápoles, pero os austríacos e os franceses bloquearon o seu camiño cara aos Estados Pontificios. E pronto o Reino de Cerdeña foi dividido entre eles por Austria, Francia e Gran Bretaña.
  Despois da morte de Napoleón III, Napoleón IV comezou a gobernar o seu fillo.
  As relacións entre Austria e Francia comezaron a deteriorarse de novo, xa que o imperio de Napoleón tivo moito máis éxito que os alemáns na expansión das colonias.
  Tamén houbo unha guerra con Xapón. A estas alturas, o brillante Skobelev xa morrera, pero os seus estudantes -especialmente Brusilov non resultaron ser menos talentosos, e o equilibrio de poder para Xapón é moito peor que na historia real- Rusia é maior en territorio e o exército é ben formado e profesional. Certo, non todo está en orde no armamento: con todo, a servidume reduce a entrada de man de obra do campo. Pero aínda así, o que é suficiente.
  E o número de servos vai diminuíndo paulatinamente. Aínda que isto ocorre en ciclos, ás veces aumenta debido aos premios. E Alexandre Terceiro encántalle favorecer. Despois da derrota de Xapón, tamén se formou Zheltorossia.
  En marzo de 1911, Alexandre Terceiro morrera en decembro de 1909 - Nicolás II sucedeu ao trono e estivo gobernando por segundo ano, a coroación tivo lugar recentemente.
  Nikolai xa ten un herdeiro e un san, polo que o pai Alexandre rexeitou á fatal muller alemá e atopou unha mellor noiva. Pero o fillo que deu a luz en 1904 tamén ten o nome de Alexei.
  Rusia é un gran imperio, aínda máis extenso que na historia real, e desde o Tempo dos Problemas practicamente non perdeu o seu territorio en guerras, nin perdeu en serio nin unha soa guerra, agás batallas e compañías individuais.
  Pero ao mozo servo de catorce anos de cabelo louro e remuíños brancos non lle importa moito a grandeza imperial. Cando aínda hai neve, e estás arrastrando pesados troncos descalzo, e de feito es un escravo: a quen o dono pode bater, humillar, vender, bueno... segundo a lei non ten dereito a matar, pero de feito. aínda morren azotando, entón non lle pasará nada ao mestre!
  Pero, por outra banda, aquí está a mocidade: case non fai frío para que as solas espidas e ásperas azoten na neve, e sénteste moito máis alegre e fresca que cando estabas lonxe de ser un vello escritor xenial. Non obstante, no momento de converterse nun neno inmortal, Oleg Rybachenko aínda non tiña cincuenta anos, polo que considerarse decrépito fóra de calquera medida xa é un busto colosal.
  Pero realmente, a fatiga do traballo duro non parece dolorosa, senón agradable, e aínda podes comezar a bailar despois de que se faga noite e...
  Xusto entón apareceu a señora e fíxolle un aceno invitando coa man. Non, non é vella, nin sequera ten corenta anos, pero ten bastante boa pinta, quizais se lle poida chamar fermosa. Para un neno de campo, parece case unha vella. E non é así como Oleg Rybachenko imaxinaba o seu primeiro amor.
  Os soños eran diferentes. Unha moza campestre con longas trenzas loiras e unha coroa de flores na cabeza. Aquí está descalza co cheiro das herbas primaverais abrazándoo, e bícanse nos beizos. Máis precisamente, bica deliciosamente...
  E aquí a propia dama amosa unha iniciativa agresiva, non espertando o máis mínimo desexo, senón xerando só medo. Pero as caricias rudas, e unha man ben arreglada en pantalón, espertan a natureza masculina dun adolescente facilmente excitable e fano responder. Tamén é groseiro e animalista, o que, por certo, lle gusta moito á señora corpulenta.
  Entón séntese desagradable e extremadamente noxento. É coma se foses unha puta: sen amor, sen cariño, sen respecto.
  Pero tampouco podes rexeitar; se non, serás azoutado, e moitas veces ata a morte!
  A dama non se distinguía pola gratitude: non daba nada, non premiaba de ningún xeito e nin sequera a liberaba do traballo ordinario. Para ela, é só un animal, ou un escravo das comodidades da cama.
  O propio Oleg Rybachenko non se distinguiu pola relixiosidade, pero aínda así, despois de facer o amor con ela, foi bautizado e cuspido. Merda...
  Pero esta vez, a humillante cópula dos animais foi interrompida pola aparición dunha Vitoria vermella ardente, que moveu á dama coa canela na mandíbula e logo cortou a desagradable equidna á metade dun só golpe.
  Entón volveuse cara ao xa antigo neno Zhukov, e cun movemento descoidado liberouse do bikini, aparecendo completamente espida, arrastrando a neve que xurdira nalgún lugar da morna leira cos seus pés descalzos, co seu pé gracioso foi cara a el, susurrando lánguidamente:
  - Quérote e quérote!
  Oleg Rybachenko inclinouse cara ela e... O mar, quente coma o leite fresco, caeu. Agora nada só nela, e ao seu redor só hai ondas roxas e o ceo nocturno. E sénteste tan ben que ata te quedas durmido... nun soño!
  O neno terminador sentíase como un auténtico machista xuvenil, súper clase.
  Pero que... O neno participará na Primeira Guerra Mundial.
  Despois de que os kaiseritas fosen derrotados en Prusia Oriental, os rusos asediaron Koenigsberg. No sur, a loita desenvolveuse aínda máis con éxito. Lvov e Przemysl foron levados en movemento. E tamén Cracovia cun forte golpe de Polonia.
  Os alemáns entraron. O tanque ruso "Luna"-2 demostrou ser eficaz na ofensiva. Alemaña tamén foi derrotada preto de París. E foi rexeitada.
  O Kaiser estaba desanimado. As tropas rusas movíanse en dirección ao Oder, e xa se achegaban a Budapest. E esmagou o inimigo. As unidades austríacas rendéronse en rexementos, e moi a miúdo ao ritmo dos tambores.
  Quedou claro que a fronte non se podía manter. E entón Italia abriu unha nova fronte contra os alemáns. E comezou a avanzar polo sur.
  En definitiva, resultou un fracaso para o Fritz.
  O batallón de mozas avanzou cara ao Oder.
  Os guerreiros lanzaron granadas cos pés descalzos. E segaron os alemáns con metralladoras.
  Aquí neste mundo a guerra levouse a cabo con moito máis éxito que na historia real. O coñecemento xa foi tomado. Os alemáns corren. O exército ruso ten unha gran superioridade en infantería e cabalería. Os alemáns, en xeral, non teñen nada contra os tanques lixeiros rusos.
  E os xenerais tsaristas, confiados na vitoria, e no estado de ánimo da xente, digamos, maior.
  Verónica lanza unha granada co pé descalzo. Espalla os alemáns e chirri:
  - Que Rusia estea por riba de todo!
  Victoria tamén dispara. Lanza unha granada co pé descalzo e chirri a pulmón:
  - Que o mundo futuro sexa noso!
  Ademais, a xa fermosa moza Juliana tírase a si mesma sen ningunha cerimonia.
  E tamén lanza unha granada co pé descalzo. E os Fritz estaban moi espallados.
  A nena berrou:
  - Son unha tigresa rabiosa!
  E tamén Anna, coma se disparase. E co pé descalzo, lanzará unha granada moi oblicuamente, rompendo as unidades Kaiser como vidro.
  E di:
  - A psicoloxía da vitoria! Democracia do Destino!
  E entón Matryona lanzará toda unha caixa de explosivos. E como vai explotar os soldados do Kaiser. E ruxir:
  - ¡Para Rusia nas alturas espaciais!
  Dúas nenas fermosas máis están montando no tanque lixeiro Luna-2. Bo coche con dúas metralladoras. A armadura non é demasiado grosa, pero contén metralladoras. A forma é simplificada. As nenas Olga e Zhenya están situadas dentro, reclinadas e garabateando para si mesmas sobre os alemáns.
  Non é un coche malo - unha velocidade de corenta quilómetros por hora. Excelente permeabilidade. E eiruga.
  As nenas enchen de chumbo aos soldados alemáns e cantan;
  Ti, pai, levas un mes brillante,
  Que non brillas igual
  Non é o mesmo, non é o mesmo
  Todo o que te escondes detrás das nubes
  Estás cuberto cunha nube ameazante!
  Como tivemos na Santa Rusia.
  Na santa Rusia, na pedra Moscova.
  O Kremlin estaba nunha cidade gloriosa,
  Preto de Iván, preto do Grande,
  Na catedral estaba en Arkhangelsk,
  Como tiña o coro correcto:
  Un mozo arqueiro está de pé no reloxo,
  De pé no reloxo, rezando a Deus,
  Chora mentres corre o río
  Choros - choran de bágoas,
  Bate o berdysh cun eixe,
  Berdysh cun eixe no chan húmido:
  "Ti es un goy, a nai terra está húmida,
  Estendeuse en todas as direccións
  Ábrete, taboleiro de ataúdes,
  Dar a volta, damasco de ouro!
  Levántate, levántate, tsar ortodoxo,
  Tsar ortodoxo Alexei Mikhailovich!
  Mira a túa familia
  Á Santa Rusia, á Nai Moscova,
  Nai de Moscova, unha orfa!"
  As nenas cantan para si mesmas e esmagan aos alemáns. Camiñan sobre cadáveres e deixan un rastro sanguento con eirugas. Aquí están as rapazas. Tamén dentro do tanque están case espidos, cos mesmos calzóns e descalzos. Pero rapazas moi bonitas.
  E os alemáns sofren enormes perdas polo seu lume. As metralladoras son pesadas e de disparo rápido. E as nenas son moi intelixentes. O exército tsarista estaba ben equipado.
  Tamén hai científicos xaponeses que traballan para Rusia. Aquí está o bombardeiro Ilya Muromets máis poderoso do mundo naquel momento voando para bombardear os alemáns. O primeiro avión do mundo con catro motores. Oito metralladoras e dúas toneladas de bombas. Aquí está o coche.
  E tamén na tripulación da moza. E case espido, cun traxe de baño. É moi bonito e sexy.
  Comandante guerreira do bombardeiro Ilya Muromets, Valentina. Loura moi fermosa e con curvas. É necesario que o coche abra a velocidade e cubra o búnker alemán cun lanzamento de bomba preciso.
  Os soldados de Kaiser son fortes e disciplinados. Disparan ao monstro ruso. Pero os guerreiros bótanse en resposta. Oito metralladoras arrastran literalmente á infantería alemá. Os soldados rasgados do exército alemán están caendo.
  Liderando o lume, Lada, de cabelos dourados, sorrí carnívora. A nena ata se quitou o suxeitador para concentrarse mellor. E sacude o seu peito espido. Só unha gran beleza. Tanta graza e precisión nel. A propia Lada é delgada, pero musculosa, e a cintura é fina, coma unha avespa.
  Galina tamén está disparando metralladoras contra os alemáns. Tamén é unha rapaza fermosa e con curvas. Cos pés descalzos preme os gatillos. E a cara é moi bonita. Non é unha guerreira, senón só unha super nena.
  Galina di rindo:
  - ¡Para gloria do pai do rei!
  Agresivo e fermoso, con pelo de folla de ouro, Lada confirma:
  - Varrer a Xudas cun batedor!
  Valentina presiona o pé descalzo. Unha tonelada de bomba cae sobre un búnker alemán. Este é o poder letal. "Ilya Muromets", acelera para que os fragmentos non o toquen. O búnker explota, levantando unha columna de fume.
  As nenas exclaman ao unísono:
  - Golpe! Deron o Fritz!
  E azotar con deleite cos pés descalzos. Si, son nenas que son capaces de derrotar aos alemáns. Loitan soñando cun mundo onde a xente nunca matará. Por exemplo, se o imperio tsarista de Nicolás II conquista o mundo enteiro. Pero Rusia é unha entidade única capaz de converterse nun imperio eterno! Porque a dinastía Romanov pode gobernar durante séculos. E despois do emperador Paulo, finalmente, Rusia gañou estabilidade e todos aceptaron finalmente a lexitimidade da dinastía.
  E agora, o tsar Nicolás II, que derrotou a Xapón, está a romper as costas dos alemáns.
  Un dos movementos fortes do rei é recrutar mulleres no exército. E a muller rusa é a guerreira máis terrible do mundo! Non é!?
  Aquí, por exemplo, no caza Sokol, o piloto Alice corre. Unha rapaza tan fermosa, loira cun toque vermello no cabelo. Nena esvelta, case espida.
  Descalzo presiona o pedal, e manobra. E despois tírase a si mesmo. Derriba un coche alemán cunha ametralladora de gran calibre. Faina arder e di:
  - Nacín para o servizo real! A rapaza é moi chula, e con sangue azul, húsares!
  E acelera a velocidade do "Falcon". Quizais os avións rusos sexan os mellores do mundo.
  E xa na fronte apareceu un tanque máis pesado e avanzado creado polo fillo do gran Mendeleiev. Máquina con dous canóns de disparo rápido e seis metralladoras. E as nenas tamén xestionan un coloso así.
  E un tanque ruso está chegando, destruíndo os alemáns. Ademais, cun potente motor diésel, e bastante transitable e áxil.
  Cantan as nenas do tanque;
  O noso Deus amado Rusia,
  Terra próspera xenerosa...
  Ben, os monarcas son máis fermosos, máis fermosos...
  Pai Tsar Nicolás!
  E as vías dos tanques esmaga aos soldados alemáns. Literalmente, os intestinos xa están saíndo e correntes de sangue flúen das eirugas.
  O comandante do tanque, Tatyana Krupskaya, di:
  - Si, gañaremos a Rusia!
  Por certo, a nena é dunha familia principesca, pero pelexa só en bragas. Pero un tan bonito. Ten unha gran forza interior.
  Co pé descalzo, a nena apreta o pedal e di, mostrando os dentes, e rindo.
  - Ti es o maior tsar Nicolás!
  E os guerreiros están seguros de que chegarán a Berlín cun tanque así. E a confianza de todos os guerreiros e guerreiros é cada vez máis forte.
  Natasha, presa de entusiasmo, comezou a compoñer e cantar. O resto das rapazas aplaudiron;
  Para que a santa Rusia loitase contra o noso destino,
  Somos nenas de corazóns xigantes...
  O fascista da terra soviética quería
  Pero con Rod sempre estamos unidos loitadores!
  
  Que a nosa Rusia estea na gloria eterna,
  As hordas de Genghis Khan non nos conquistarán...
  Loita pola Patria e non teñas medo,
  Esmagaremos a calquera infiel!
  
  Dobramos os fascistas violentos no corno,
  Créeme, ninguén vencerá a Rusia...
  Despois de todo, Xesús, o Deus Altísimo, está connosco,
  E non leves tonterías de Fritz!
  
  Todo o mundo sabe que a Patria é dada a nós,
  Por vitorias furiosas sen coñecer a escuridade...
  O terrible Satanás mostrou os dentes,
  Camisa empapada de sangue!
  
  Para un membro do Komsomol non hai palabra covarde,
  Para as nenas, as barreiras non son importantes...
  Deus branco axudaranos Xesús,
  A inmortalidade será a máxima recompensa!
  
  Loitamos con moita valentía preto de Moscova,
  Aínda que os alemáns usan unha forza incrible...
  Loitou medio espido descalzo
  E creo que a vitoria seguramente agardará!
  
  A grandeza dos guerreiros rusos vive,
  E nunca cederá ante os nazis...
  Deixaremos que o Fritz se consuma furiosamente,
  O que non subiu lixo moi sucio!
  
  Si, Hitler, es astuto e astuto,
  Capaz incluso de apoderarse de medio mundo...
  Pero Stalin tamén é unha aguia valiente,
  Non te fagas un ídolo!
  Sen membros do Komsomol, saben que non deben retirarse,
  Nin sequera teñen medo ás xeadas...
  E o Fritz pronto converterase en xogo,
  Despois de todo, os rusos sempre foron capaces de loitar!
  
  Rusia é a patria do amor,
  E fará un agasallo do comunismo...
  Non é necesario construír unha clasificación sobre o sangue
  Cun sorriso de revanchismo descarado!
  
  Si, o Führer quere collernos pola gorxa,
  E inclina a Rusia por toda a estada...
  Pero loitamos furiosamente por cinco
  Despois de todo, Stalin está con nós cunha capa e un sombreiro!
  
  É un gran guerreiro, todo o mundo o sabe
  E os membros do Komsomol sempre estarán descalzos...
  E moveremos a Hitler na barba,
  As nosas trenzas arden de calor!
  
  Os guerreiros son o noso destino,
  Esmagaremos a pantera enorme...
  Aínda que Adolf creou o caos maligno,
  Indicarémoslle a norma e a medida!
  
  Non hai Stalin máis intelixente e máis forte,
  É o líder do país do gran xigante...
  E venceches ao Fritz máis forte, rapaza
  Despois de todo, sempre estamos unidos en batallas!
  
  Para os logros construímos toda unha serie,
  Apuntando ás estrelas como un paxaro de ás rápidas...
  E haberá un resultado sonoro,
  Que rapazas, aguias orgullosas!
  As tropas rusas chegaron ao Oder. O exército tsarista de Nicolás II xa conseguiu moitas vitorias. Moitas cidades de Austria-Hungría foron tomadas, batallas en Budapest. Onde máis resistiron os húngaros. Pali Przemysl, Lviv, Cracovia, Bratislava e outros asentamentos.
  Os alemáns sufriron grandes perdas e retiráronse. Os austríacos rendiron rexementos enteiros e mesmo divisións. E coas bandeiras izadas baixo as orquestras. A guerra continuou, coma nun conto de fadas, agradablemente con pouco derramamento de sangue e en territorios estranxeiros.
  Aínda que normalmente Rusia raramente tivo tanta sorte durante as conquistas. E case todas as guerras e vitorias foron dadas aos rusos con gran derramamento de sangue.
  Quizais Oleg foi chamado Profético porque foi capaz de obrigar a Bizancio a renderse sen sangue?!
  En calquera caso, Nicolás II reivindicou o papel do Maior.
  As nenas saíron ao Oder. Xa chegou o outono. Alfombras douradas de follas.
  Os guerreiros pisaron as alfombras. E mergullo na auga.
  Verónica, chapoteando no río, preguntoulle a Victoria:
  - Cres que o tsar dará terras aos campesiños despois da guerra?
  A moza que mandaba meneou a cabeza.
  Por que necesitan terras os campesiños?
  Verónica riuse e comentou:
  Si, non poden xestionalo por si mesmos. Pero hai directivos de empresas fortes que poderían tirar.
  Victoria respondeu con dureza:
  - Aquí venderán a terra a crédito. Quizais sexa mellor así.
  Juliana deuse a volta na auga e comentou:
  - O máis probable é que os propietarios teñan a terra. Poden executar grandes granxas e usar tractores. A produción privada a gran escala é a máis eficiente!
  Verónica aceptou de mala gana:
  - Pode ser. Pero isto crea valor engadido!
  Juliana riu e comentou:
  - Pero a eficiencia é grande!
  Victoria, que tiña o grao de coronel, comentou cun sorriso:
  - Estimula o desenvolvemento. E de que serve darlle terras a un labrego, e mesmo a un bebedor. É o terratenente que alimenta a metade do mundo con pan ruso! O noso país é moi rico!
  Verónica estivo de acordo con isto:
  - Si, Rusia é rica e a vida mellora! Por exemplo, o meu irmán traballa na fábrica de Putilov como capataz. E ten un salario de trescentos rublos, sen contar as bonificacións.
  Victoria rodou e, admirada, deu unha palmada na auga co pé descalzo e mordeu:
  - Iso é o que di! Rusia está subindo! E pronto será aínda máis forte!
  As nenas nadaron no Oder e mantiveron unha conversación casual. Anna preguntoulle ás nenas:
  Que cres que nos espera despois da morte?
  Juliana sorriu e respondeu:
  - Din os ateos - inexistencia. E a relixión ensina: a alma irá a Deus, e El decidirá onde ir ao ceo ou ao inferno.
  Verónica preguntoulle a Juliana:
  - Cres que hai un Deus?
  A nena golpeou a auga co pé descalzo, levantou unha onda e respondeu:
  - Sinceramente, non o sei. Hai argumentos a favor e en contra de Deus. - A nena volveu salpicar e deuse conta. - Por suposto, non hai resposta a esta pregunta, pero podes traer unha variedade de argumentos.
  Victoria estivo de acordo con isto:
  - Certamente moi diferente. E de que hai que falar. Persoalmente penso que dende que nós gañamos, entón Deus, por suposto, existe! Pero houbo momentos nos que nos atopamos baixo os tártaros mongoles. E entón a pregunta é: onde estaba o Deus Altísimo?
  Juliana comentou cun sorriso inocente:
  - Pero hai algo moito peor que o xugo mongol-tártaro!
  Victoria quedou sorprendida
  - Que é peor que o xugo mongol-tártaro?
  En realidade, Juliana dixo:
  - A vellez! Que pode ser peor que a vellez!?
  Victoria aceptou:
  - Si, vai ser moi malo!
  As nenas calaban. Foi un pouco vergoñento para eles falar diso. As nenas colleron e saltaron da auga fría. Correron para si mesmos, brillando con tacóns espidos.
  Marusya correu con eles e preguntou cun sorriso:
  - Pero eu pregúntome, por que necesitamos a vellez? Hai que dicir inhumano!
  Victoria estivo de acordo con isto:
  - Realmente inhumano! É mellor ser sempre novo e saudable!
  As nenas eran groovy e divertidas, dando voltas en volta.
  Verónica cun sorriso e, sorrindo, suxeriu:
  - Si, o noso exército é rapazas fortes! E estaremos en gran forma!
  E a nena chiscoulle o ollo aos seus amigos. Todos botaron a rir con sorrisos, harpías.
  Juliana suxeriu:
  - ¡Busquemos auga viva e volvamos verdadeiramente inmortales! Estará moi chulo!
  As nenas sorrían e facían un ollo.
  Victoria entón suxeriu, mostrando os dentes, notando:
  - Si, estaría ben atopar un xeito de non envellecer. Que bo e fermoso sería!
  A nena imaxinou un mundo con algunhas belezas e mozos. Quizais aínda mellor sen barba, para que as caras sexan máis bonitas e bonitas.
  Verónica respondeu cun suspiro:
  - Si, isto é o máis marabilloso que pode haber no mundo! Queremos mocidade eterna e luz.
  E a nena riu, mostrando os seus dentes de perlas.
  Victoria levantouse dun salto e suxeriu:
  ¡Acabemos de verdade coa vellez! Isto é xeralmente inaceptable! Os corpos humanos non deben envellecer!
  Verónica, rindo e saltando, cantou:
  - Señor coronel, que envellecer! Non é mellor morrer por Rusia! Polo valor e a honra, non estou de broma! El respondeu: que son vermello? Non quero!
  As nenas rían aínda máis forte. É moi moi bonito.
  Juliana suxeriu entre risas:
  - E rexuvenecemos todas as vellas! Para que todo brille coma o sol!
  Victoria aceptou, saltando máis alto:
  - Pola Patria e Nicolás o Grande!
  Anna, esta guerreira pelirroja, falou:
  -Pero igual, as monxas, a pesar das oracións, non se fan máis novas. Aínda que teñen espírito santo. Entón comezas a pensar, onde está a xustiza de Deus?
  Victoria respiro profundamente e respondeu:
  - Un xemido érguese por toda a terra... Onde estás o dono, onde?
  Verónica cantou con furia:
  Hai moita xente xenial
  Cuxos feitos viven durante séculos....
  Hai moitos paxaros de cara clara,
  Que se chaman inmortais!
  
  E os heroes das épicas,
  Derrotaron á horda dunha vez...
  Rusia dará a luz a un gran poder,
  Basurman na batalla vai rasgar!
  
  Pero unha aguia bicéfala,
  O tsar goberna o glorioso Nikolai...
  El está radiante baixo o ceo,
  Reza por el, vai por el!
  
  Emperador de toda Rusia
  O que levantou o tipo de país...
  A verdadeira misión
  Polo progreso e a antigüidade!
  
  Derrotou aos xaponeses en batallas
  Os alemáns foron derrotados dunha vez...
  A voz das nenas é sonora,
  Nikolay noso Señor!
  
  E o noso rei non cederá na batalla,
  Na construción dun gran xigante...
  Vence con forza aos adversarios,
  E resultou ser un aliñamento furioso!
  Unha fermosa canción foi recollida polas nenas ao unísono. Son cantantes tan marabillosos e con corpo. Teñen unha canción tan bonita.
  Si, rapazas incribles.
  
  A NOVA ELECCIÓN DE STEPAN RAZIN
  Stenka Razin recibiu do tsar un agasallo honorífico e unha etiqueta para reinar no Don. E no canto dunha guerra civil inútil, contra o rei lexítimo, emprendeu unha campaña contra Azov e, grazas á habilidade e ás artimañas, conseguiu conquistar esta cidade.
  O asalto a Azov é un dos feitos máis gloriosos de Stepan Timofeevich. Ademais, os cosacos rexeitaron varias veces os intentos de asalto dos turcos. Ao final, os otománs recoñeceron a Azov.
  Despois diso, Stepen Timofeevich comezou unha gran guerra contra Irán. E actuou con moita habilidade. Moitos persas e azerbaiyanos comúns estaban do seu lado. E a guerra continuou pola Rusia tsarista segundo un escenario favorable. Stenka Razin foi ao Océano Índico e chegou á India. Despois loitou en Asia Central. O tsar Alexei Mikhailovich viviu máis tempo. Aínda así, a guerra civil na historia real acurtou a vida do gobernante. Pedro o Grande chegou ao trono a unha idade máis madura, e Rusia puido evitar os disturbios dos disturbios de Streltsy e moitas outras colisións. E Stenka Razin completou a conquista de Asia Central e parte da India ... Incluíndo o río Indo ...
  Rusia adquiriu un territorio colosal. Ademais, a súa poboación aumentou...
  Pedro o Grande comezou unha guerra cos suecos. Desde o principio, foi con máis éxito, xa que o exército ruso era máis forte e máis numeroso que na historia real. Conseguiu tomar Narva e derrotar ao rei sueco Carlos XII. E para apoderarse do Báltico de inmediato ... Stenka Razin non tivo tempo para loitar no século XVIII. E pasou á historia como o maior comandante do XVII.
  Pedro o Grande, tras a vitoria sobre os suecos, tamén capturou a Commonwealth. E converteuse no tsar de Polonia... Ao mesmo tempo construíu San Petersburgo. Pedro o Grande viviu máis tempo. Alexei Mikhailovich viviu máis de corenta e seis anos, morrendo en 1676. E máis longo - sesenta e seis anos. E morreu en 1696. Pedro tiña xa vinte e tres anos, e non tivo tempo de adquirir o mal costume de fumar e beber viño e cervexa en baldes. E o primeiro emperador ruso viviu máis tempo.
  E sucedeuno o seu neto Pedro II en 1742. Tiña vinteseis anos e nin bebía nin fumaba. Durante a vida do seu pai, Pedro o Grande recibiu unha educación máis estrita, deixou prohibido fumar tabaco e tamén se limitou a venda de alcol.
  E Pedro II non bebeu... O seu avó Pedro o Grande non só logrou anexionarse Polonia, senón que completou a conquista da India e derrotou a China Manchuria. Incluíu parte do imperio na súa composición. Pedro o Grande conseguiu conquistar parte de Turquía, despois de gañar Crimea, unha parte importante do norte da costa do Mar Negro.
  Despois viñeron novas guerras. Pedro II, despois de completar a derrota da debilitada Turquía, e mesmo conquistou os seus territorios en Exipto, e as tropas rusas chegaron a Marrocos. E tamén foi capturado por Pedro o segundo e Oriente Medio. Despois houbo unha guerra en Occidente, con Prusia. Federico II foi derrotado e Rusia incluía tanto a Prusia Oriental como as terras ao longo do Oder. E pronto Prusia desapareceu por completo. Ela estaba dividida. E en 1780 morre Pedro II. E o novo tsar Pedro Terceiro continúa a guerra en Oriente... Por fin conquista a China e Corea debilitadas. E despois a Indochina.
  Pero despois hai unha revolución en Francia. Rusia ignora isto... Pero agora Napoleón I chega ao poder. Proclámase emperador e comeza as guerras. Pedro III morreu en 1810 e foi sucedido por Pedro IV.
  Este rei en 1812 entra na guerra con Napoleón Bonaparte. E en poucos anos conquista tanto Francia como toda Europa que Napoleón conseguiu conquistar... Pedro cuarto tamén se move en África e América. As súas tropas realizan conquista tras conquista. Pero Gran Bretaña aínda é inexpugnable... En 1830 morre Pedro IV e o seu fillo Alexandre Primeiro convértese no novo tsar. O novo rei completou a toma de África e gañou a guerra para os Estados Unidos. Houbo guerras rusas en América Latina polas colonias legais. Os rusos tamén desembarcaron en Australia. En 1864, Rusia capturou toda América ata Panamá. Alexandre I morreu en 1867 e sucedeuno o seu fillo Alexandre II. E en 1871, finalmente seguiu o desembarco en Gran Bretaña. E a captura do principal inimigo de Rusia está rematada. E a finais do século XIX, a conquista do planeta Terra foi finalmente completada...
  E rematou a historia da maior misión co propósito da unidade da humanidade.
  Vitoria gloriosa... E en 1901, un home voou por primeira vez ao redor do globo. E en 1909, a xente visitou a lúa. E en 1925, os astronautas aterraron en Marte. E despois dentro de dez anos e en todos os demais planetas da Terra.
  E foi moi interesante facelo. E o imperio ruso comezou a construír naves estelares para a expansión espacial. E en 1980 produciuse o primeiro voo a Alpha Centauri, cun voo arredor desta estrela e regreso. E en 1991, comezou un voo a un dos planetas arredor da estrela Sirio. E á vez voaron sete naves estelares.
  Aínda leva moito tempo voar. Polo tanto, as tripulacións levaron adolescentes. E para que non se aburrisen, introducíronlle un estado de sono artificial. Ademais, estás durmindo e soñando, e neste momento o teu corpo estase movendo. Aínda son adolescentes de catorce anos, pero medran dez veces máis lento neste estado e, por suposto, o envellecemento tamén pasa pola ralentización dos procesos fisiolóxicos doce veces máis lento.
  Os nenos e nenas seguen xogando a algo interesante, e están voando ao planeta da estrela Sirius para aterrar mentres necesitan trinta anos. E aterrarán neste planeta só en 2021.
  E hai xogos moi interesantes... Os nenos xogan, en primeiro lugar, por suposto, á guerra, e entre eles están os cosmonautas Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova nunha fabulosa matriz de sono artificial, cando calquera ilusión se reproduce facilmente e, en primeiro lugar, estratexia histórica e tirador nunha soa persoa.
  E aquí están os polacos ao asalto. O rei manda persoalmente o exército. E entón reuníronse cen mil loitadores, segundo os estándares do século XVII unha enorme armada.
  Oleg Rybachenko lanza un arco. Rompe un oficial polaco, e inmediatamente tira un arco e dispara. Dirixe o lume e Margarita Korshunova. Tamén dispara con moita precisión. E o máis importante, os nenos inmortais disparan moi rápido, sen darlle ao inimigo a oportunidade de sobrevivir ao ataque.
  Oleg Rybachenko, enviando unha frecha, canta despois da frecha:
  Loitaremos con valentía por Rusia,
  Cabaleiro ruso, non pode ter medo!
  O neno é realmente un galgo. E escolleu un arco especial para si mesmo, tal corda raramente é o que un heroe adulto tirará coas dúas mans. E os nenos disparan xogando, e por suposto, golpean os polacos xa dende dous quilómetros de distancia. E doen moito. Porén, hai moito máis mercenarios, especialmente alemáns, que polacos.
  Oleg Rybachenko, disparando contra os inimigos, recordou a historia. Que ben comezou esta guerra para Rusia. E en primeiro lugar grazas a Bogdan Khmelnitsky. Os rusos derrotaron aos polacos, e chegaron á antiga fronteira da Rus de Kiev. Pero agora as forzas de Rusia están dispersas, e é moi importante manter a Bielorrusia cun pequeno número de soldados.
  E alí enfrontaranse aos hetmans rebeldes e volverán a Varsovia. Ou acabar cos suecos. Que son fortes.
  Oleg Rybachenko está a disparar... Os polacos xa correron ata a parede e están poñendo escaleiras. Hai que cortalos con espadas. Margaret con el.
  Oleg grita:
  - Podo manexalo eu! E corres ata onde é máis difícil!
  O ataque dos polacos é grave. Aínda que a cidade está ben fortificada, e os bielorrusos locais están loitando xunto cos rusos.
  O principal é que o inimigo é maior en número, contra a milicia con gadañas e cornos. Pero despois os altos muros e o heroísmo das persoas.
  Oleg Rybachenko dirixe o muíño con espadas, cortando cinco polacos e di:
  - Pola nosa vitoria!
  E o neno bota agullas cos dedos espidos. Así que unha ducia de polacos tomárono e morreron.
  O neno terminador segue cortando polacos e canta:
  - Gloria ás ideas da gran Rusia,
  Conquistaremos xogando ao mundo enteiro...
  Estrelas coma perlas salpicaban unha cuberta,
  Svarog será o meu ídolo!
  Neno loitador, e moi belixerante. E se corta, cortarao con forza desesperada.
  Margarita tamén é unha rapaza xenial. Ela recibiu a inmortalidade e agora está cumprindo. E cos dedos espidos dos pés dos nenos, bota unhas agullas moi mortais. E mata aos opoñentes.
  E tantos un neno e unha nena de inimigos deitados. Isto é o que fan os superhomes.
  Oleg Rybachenko corta aos polacos e convérteos nunha desorde sanguenta. E corta a ensalada de carne.
  Ao mesmo tempo, o neno canta:
  - Gloria a Rusia para sempre e para sempre,
  Loitemos polo noso país...
  E non necesitamos palabras estúpidas superfluas,
  Non somos estúpidos - caemos e espolvoreo!
  Margarita Korshunova noutro lugar corta os polacos, e canta berrando e mostrando os dentes:
  - O guerreiro ruso non ten medo á morte,
  Non temos medo á morte no campo de batalla...
  Loitaremos pola Santa Patria,
  E sei que definitivamente gañarei!
  Os nenos inmortais loitan de tal xeito que ninguén pode detelos, nin esmagalos.
  Os nenos viron un campamento para durmir, lumes apagados ou aínda ardendo, moitos cabalos baixo vixilancia.
  Oleg Rybachenko lanzou unha agulla co pé dun neno espido, rompeu a cabeza do centinela e chirriu:
  - ¡Gloria ao comunismo e ao tsarismo!
  Margarita tamén lanzou unha agulla mortífera, atravesou ao inimigo e berrou:
  - ¡Gloria á grandeza da época!
  Os nenos inmortais movéronse mentres evitaban os inimigos do campamento. Primeiro de todo, cómpre encher o rei e dous hetmans, e entón será máis fácil.
  Os pés descalzos dos nenos pisan silenciosamente os adversarios. Aquí está a tenda do Gran Rei. Hetman está preto. E o neno e a nena imos cortar os mercenarios e polacos. Levárono con tanta forza, e cun frenesí tan salvaxe, coma se estivesen realmente cargados pola vitoria.
  O neno e a nena cortaron coas súas dúas espadas máxicas, que cortaron o metal como un papel secante, e alongáronse decenas de metros. E actuaron moi activamente, coma se cortasen o pelo cunha navalla.
  Margarita co pé descalzo lanzou unha ducia de agullas finas, deitando aos seus opoñentes e berrou:
  - E a bandeira brillará sobre o universo...
  Oleg Rybachenko, atravesando os polacos, engadiu agresivamente:
  - Non hai país santo no universo máis fermoso!
  Margarita volveu botar unha ducia de agullas finas co pé descalzo, matando aos seus opoñentes, e chirriou:
  - E se é necesario, volveremos morrer!
  O neno terminador, Oleg Rybachenko, cortando aos inimigos, observou:
  - Resucitará en Rodnoverye, a nosa fe!
  E loitaron cos polacos, e cos gardas persoais do rei. O neno terminador foi moi efectivo. E entón o neno lanzou unha granada de serrín co pé descalzo e ruxiu:
  -Gloria á Patria!
  E destrozou a moitos polacos e ao propio rei de Polonia!
  O hetman foi cortado á metade por Margarita Korshunova. A nena berrou, mostrando os dentes:
  - Serei o campión absoluto do mundo!
  Os nenos realmente mostran a maior habilidade na batalla. Tal batalla desenvolveuse.
  Oleg Rybachenko grita a todo pulmón en polaco:
  - ¡Os alemáns mataron ao rei! Vence ao Fritz!
  Margarita xa grita en alemán:
  - Os polacos atacáronnos, venceron aos polacos!
  E a moza guapa tamén está ansiosa por loitar. E corta polos. E mentres tanto, comezou a escaramuza. Alemáns, polacos e outros mercenarios picáronse e disparáronse uns aos outros. Aquí Margarita, co pé de neno descalzo, lanzou unha bomba e arrincou ao duque alemán. Isto agravou a situación. E a batalla foi cada vez máis agresiva.
  Foi masacre mutuo, e exterminio. Matáronse entre si, sen ningunha dúbida, e mágoa. Os guerreiros morreron por milleiros.
  Oleg Rybachenko e Margarita Magnitnaya traballaron con espadas coma se estivesen axitando como fans. E atravesou os inimigos de Rusia en gran cantidade.
  Margarita lanzou agullas co pé descalzo, golpeou aos polacos e declarou cun sorriso:
  - Teño unha super nena!
  Oleg Rybachenko tamén lanzou agullas cos seus dedos espidos nas pernas dos nenos, golpeou aos seus opoñentes e chirriou:
  - Pois do parafuso!
  E de novo, os nenos comezaron a esgazar as tropas e mercenarios polacos, de modo que literalmente desangraron. E os mozos guerreiros demostraron as máis altas habilidades de acrobacia e combate. Son moi chulos.
  Oleg Rybachenko, derrubando aos inimigos de Rusia, cantou:
  - ¡E van ao mar, rapaces!
  Margarita volveu botar as agullas co pé descalzo e chirriou:
  - Elemento do mar! Elemento do mar!
  Unha guerreira, como de costume, da clase máis alta, é unha loitadora. E non a pares non gañas.
  Oleg corta o exército polaco e, de súpeto, asubío. E milleiros de corvos desmaiáronse, golpeando as caveiras dos polacos e mercenarios.
  Margarita tamén o colleu e asubiou, e tamén derrubou corvos sobre os inimigos. Recibiron infartos e caeron coma cabalos mortos a golpes.
  A nena rulou:
  - Gloria á nosa Patria Rusia!
  E de novo os seus pés descalzos lanzaron unha mortífera granada de carbón. E como estoupará, e esmagará a moitos adversarios.
  Margarita cantaba, mostrando os dentes:
  - Gloria á Patria valerosa,
  Vivamos baixo o comunismo!
  E a nena dirixiu un muíño de vento coas súas espadas, atravesou unha masa de opoñentes e chirriou na parte superior da súa gorxa:
  -¡Salve, santo comunismo!
  E o seu talón espido golpeou a fronte do duque alemán, rompendo a caveira do adversario.
  Marguerite arrolou:
  - Para a gloria da Patria, libre durante séculos!
  E a nena volverá collelo e asubiar a pulmón... E hordas enteiras de corvos caerán sobre os polacos.
  E literalmente atravesan.
  Oleg Rybachenko asentiu con aprobación, cortando os polacos coas súas espadas como un muíño:
  - Son un gran campión do mundo!
  E entón os dedos espidos do neno lanzaron de novo unha granada de carbón, destrozando aos adversarios.
  O neno era realmente moi elegante e xenial. E cravou aos inimigos de Rusia sen ningunha piedade.
  Margarita, esmagando os inimigos, chirriou:
  - Derrapeu, derrapeu por algún lado, derrapedeume!
  E agora a nena, cos seus dedos espidos, lanzará un agasallo da morte cunha forza letal.
  E rasgar cen polacos. E ruxindo a todo pulmón:
  - Pola santa Rusia!
  E o talón do neno espido cederá ao presente da destrución.
  Oleg Rybachenko continuou loitando, cantou:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo! Pola vida e a liberdade!
  E co seu tacón espido o neno sucumbiu ao don da aniquilación...
  Nese momento, os soldados rusos fixeron unha saída desde Brest. E atacaron o xa incruento e drogado exército dos polacos. Aqueles incapaces de soportar o golpe aplastante, os soldados rusos fuxiron.
  Oleg Rybachenko e Margarita Korshunova corren cara ao exército ruso. Os seus tacóns espidos, mentres parpadean.
  Margarita comentou cun sorriso:
  - Ti e mais eu somos fillos eternos... É tan romántico!
  Oleg estivo de acordo con isto:
  - Si, moi romántico. De feito, sendo un neno, inmediatamente sentín unha onda de enerxía e alegría en min mesmo. Un corpo novo, e ata un superhome. E sentes que non tes preocupacións nin problemas!
  Margarita saltou máis alto, derrubou un golpe co seu talón e observou:
  - Iso non é problema!
  Oleg sinalou, correndo máis aló:
  - Iso é o bo cando es un rapaz de corpo. Podes soltar calquera broma, calquera vulgaridade, absolutamente calquera estupidez, e todos se rirán. E ninguén pensará que es un parvo.
  Margarita riu e comentou:
  - Quizais... Aínda que ser unha nena eterna é molesto. É máis fácil para un neno, pero para min non!
  Oleg riu e sinalou:
  - Pois nada, somos inmortais. Tarde ou cedo viviremos para o futuro e aprenderemos a cambiar o noso corpo alí!
  Margarita coincidiu con isto:
  - Imos aprender. E un home pode converterse en muller, e unha muller pode converterse en home!
  Oleg confirmou:
  - E non haberá problemas coas minorías sexuais!
  No camiño, os nenos inmortais atopáronse cun destacamento sueco. O neno e a nena picáronos sen moita cerimonia. Foi moi doado.
  E seguiron correndo.
  Os nenos inmortais apuran, mostrando os seus tacóns espidos e redondos. E están a falar de novo.
  Terminator Boy observa:
  - Aquí na película "Highlander", tamén houbo un episodio con gañar a inmortalidade. E sen dúbida é xenial vivir cincocentos anos. Algúns viviron máis...
  Margarita Magnitnaya sinalou cunha risa:
  - E como sobrecarga a psique? A memoria de moitos séculos!
  Oleg Rybachenko riuse e comentou:
  - Sobrecargas... Maiúsculas! Pero se estás no corpo dun neno, entón percibes todo moito máis doado!
  Margarita sinalou entre risas:
  - Aquí matas a moita xente, e percibes isto coma se fose un xogo de ordenador. Sen dor, nin conmoción, nin vergoña!
  Oleg riu e sinalou, rindo:
  - Si, en efecto, os meus pés espidos e infantís baten sobre charcos de sangue, e isto é bo e divertido!
  
  DE NOVO A MEDIO VÍA CAMBIA TODO
  A vitoria de Xapón na batalla de Midway levou á toma definitiva da iniciativa por parte da Terra do Sol Nacente. Os samuráis foron capaces de capturar o arquipélago hawaiano e derrotar aos Estados Unidos no mar. E invadiron a India.
  Para manter a súa colonia máis grande, Gran Bretaña trasladou parte das tropas de Exipto.
  Por iso non se produciu a Operación Facho. E Rommel escapou da derrota. Pero, por outra banda, os nazis aínda tiñan un desastre preto de Stalingrado. E o colapso da fronte no inverno de corenta e dous - corenta e tres anos. Pero, por outra banda, o contragolpe de Mainstein gañou con forza. Dado que Hitler non enviou reforzos a África, varias divisións máis participaron na contraofensiva nazi. E sobre todo na aviación houbo unha relación máis favorable. Ademais, os Estados Unidos realmente reduciron os bombardeos do Terceiro Reich. E non houbo desembarco en Marrocos.
  Os nazis, tendo máis forzas, incluíndo os últimos tanques: "Tiger" e "Panther", esmagaron o flanco das tropas soviéticas. E foron capaces de rodear e tomar non só Kharkov e Belgorod, senón tamén Kursk. A derrota do Exército Vermello foi máis forte, e as perdas foron moito maiores. E os éxitos dos nazis debido ás divisións que non foron trasladadas a África, para que perecesen sen gloria no Sahara, foron maiores. E trinta tanques Tiger novos foron capaces de engadir potencia de impacto e non quedar atrapados nas areas. Ademais, o número total de tanques alemáns foi grande, xa que os alemáns non só non transferiron equipos a África, senón que tamén produciron notablemente máis vehículos.
  Porque caeu a intensidade dos bombardeos das fábricas do Terceiro Reich. Os estadounidenses máis fortes practicamente non bombardearon, e os británicos só non podían facer fronte a inflixir danos importantes.
  O desvío de parte das forzas británicas á India tivo outras consecuencias. O piloto e super-as Hans Marcel non morreu nun accidente, senón que participou nas batallas da fronte oriental. A súa aparición para os pilotos soviéticos foi un verdadeiro choque. Hans Marcel fíxose coñecido como o diaño negro. E era un excelente francotirador aéreo.
  A súa aparición no leste causou unha conmoción. A finais de setembro de 1942, Hans Marcel superou os cento cincuenta avións derrubados. E para o ano novo chegara aos douscentos cincuenta avións. Polo que recibiu a Orde da Aguia Alemá con diamantes. Que adoitaba entregarse só aos estadistas.
  Por trescentos avións, Hans Marcel foi galardoado de novo coa Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes. E foi xenial...
  Por catrocentos avións, Hans Marcel foi o primeiro en recibir a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E por cincocentos foille concedido a Gran Cruz da Cruz de Ferro, galardón que só tiña Hermann Goering.
  O Marsella marcou famoso na fronte leste. E literalmente cazou e precipitouse contra avións soviéticos...
  Pero despois chegou o desxeo primaveral e a loita literalmente conxelouse.
  Houbo unha pausa operativa. No Terceiro Reich, alá por febreiro, anunciaron unha mobilización total e acumularon forzas. Na URSS, tamén acumularon forza ...
  En teoría, os alemáns deberían avanzar no verán, pero onde? Non quería volver subir preto de Stalingrado.
  A dirección de Moscova está demasiado fortificada. Onde queira que vaias, en todas partes é malo. E o Führer decidiu atacar... Exipto. E sacar a Gran Bretaña da guerra. EEUU xa non está en guerra. O cálculo baseouse en obter os recursos do Continente Negro e do Oriente Medio. E isto podería facer o Terceiro Reich invencible!
  As tropas alemás deron o seu primeiro golpe a Malta. Foi o uso de grandes masas de avións, e despois a aterraxe con éxito vitorioso. Por primeira vez en batallas, utilizáronse o bombardeiro Yu-288 e o caza ME-309. E este é un impacto tremendo, verdadeiramente mortal.
  E de feito, Malta foi capturada e é moito máis doado transferir tropas a África. E despois en España, Hitler presionou a Franco. E con todo accedeu a deixar as tropas a Xibraltar. E a cidadela foi tomada por asalto. E este asalto tivo un éxito sorprendente. Despois diso, grandes forzas dos nazis comezaron a ser trasladadas a Marrocos, e foron apoderándose do Continente Negro.
  E en agosto comezou a gran ofensiva dos nazis en Exipto. Tanto "Tigres" como "Pantera" e "Leóns" e "Ferdinands" participaron nas batallas. E tamén o tanque "León". Este coche, con todo, non se xustificaba. Pero os "Tigres" resultaron ser un verdadeiro choque para os británicos. Os nazis romperon as defensas e derrotaron aos británicos. Tamén foi tomada Alexandría, e os nazis chegaron á canle de Suez. E estas son grandes vitorias.
  Entón as hordas nazis invadiron Oriente Medio. Foron apoiados por un golpe poderoso e os turcos. E os nazis conseguiron capturar Iraq e Kuwait, e Arabia Saudita. Chegaron a Irán, pero alí dirixíronse cara a eles as tropas da URSS.
  Stalin esperou moito tempo... Pero o 1 de setembro de 1943 comezou unha ofensiva no flanco sur. A loita foi extremadamente feroz. Pero os alemáns estaban preparados e confiaban na defensa en profundidade. Ao mesmo tempo, loitaron desesperadamente e, por exemplo, o Panther demostrou ser unha máquina moi eficaz en defensa. A súa debilidade: as avarías frecuentes e a armadura lateral relativamente delgada non son tan importantes nunha batalla defensiva. Así como a mala calidade de funcionamento "Ferdinand". E o "Tiger" mostrouse tanto na ofensiva como na defensa - unha máquina universal.
  O ME-309 máis novo tampouco resultou estar mal, e a súa velocidade e armamento estaban no seu mellor momento. Aínda que algo peor coa manobrabilidade, pero coas tácticas de batalla correctas, isto non é tan significativo. Os alemáns tamén tiñan moitos canóns antiaéreos. E unha defensa ben organizada cunha fronte relativamente plana.
  Os combates prolongáronse ata finais do outono e o Exército Vermello só puido avanzar de dez a quince quilómetros. E sufriu grandes perdas.
  O intento das tropas soviéticas de avanzar no centro tamén acabou en fracaso. Os alemáns mantiveron unha forte defensa e fortificáronse completamente. Ademais, a segunda e terceira liñas de defensa foron aínda máis fortes que a primeira. O que debilitou un pouco o impacto da artillería soviética.
  No inverno, os alemáns tomaran o control da metade de África e do Oriente Medio. Pero o máis significativo é o ataque xaponés no Extremo Oriente. E a distracción de forzas significativas do Exército Vermello. E produciuse o esmagamento das tropas soviéticas. Pola contra, forzas significativas do Terceiro Reich foron desviadas.
  No inverno, o Exército Vermello intentou avanzar de novo no centro e no sur, así como preto de Leningrado. Porén, a fronte xaponesa facilitou a defensa dos alemáns. Samurai, a pesar da xeada, subiu furiosamente cara adiante e desviou forzas importantes.
  E os nazis completaron a conquista de África na primavera e no inverno, e tiñan a man recursos colosales. En maio, Irán tamén caeu e, en xuño, os alemáns capturaron a metade da India non ocupada polos xaponeses e uníronse a eles.
  Os nazis loitaron contra "Panther" -2 con canóns de 88 milímetros e cincuenta e tres toneladas de peso, cun motor de 900 cabalos, e "Tiger" -2 cun motor de mil cabalos. Estes coches resultaron ter unhas características de condución aceptables.
  A ausencia case total de bombardeos permitiu comezar antes o traballo en motores máis potentes e rematalo. Aínda que o "Panther" -2 e o "Tiger" -2 aínda non eran o suficientemente perfectos, afrontaron o papel de combate. Os soviéticos T-34-85 e IS-2 resultaron ser máis débiles ... E non puideron tomar a iniciativa.
  No verán, o Exército Vermello intentou avanzar polo centro, pero caeu nunha trampa e foi completamente derrotado. No aire, os nazis xa tiñan na serie ME-262, e TA-152 e outros tipos poderosos de armas. Eran totalmente propietarios da iniciativa. Tras superar a URSS na produción de avións, os alemáns tamén aumentaron a súa superioridade cualitativa. E venceron ao Exército Vermello no ceo coma unha chuleta.
  Marsella recibiu por setecentos cincuenta avións a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro, con follas de carballo platino, espadas e diamantes. Este é un premio especial para distinguir ao heroe. E un milleiro de avións de Marsella abatidos foron galardoados coa Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  Converteuse nunha lenda e nunha verdadeira divindade durante a súa vida. E para a súa cabeza, Stalin nomeou unha recompensa dun millón de rublos de ouro.
  Pero por desgraza, era imposible derrotalo.
  Por dous mil avións abatidos, Hans Marcel recibiu a Estrela da Cruz de Cabaleiro, a Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Ese foi o super-as.
  Despois da derrota das tropas soviéticas no centro, foron a Moscova e topáronse coa liña de defensa de Mozhaisk.
  Entón o Führer ordenou avanzar no Cáucaso. E Turquía tamén abriu alí unha primeira liña.
  Durante o outono e inverno de 1944 e principios de 1945, os nazis tamén capturaron o Cáucaso... Chegou o ano corenta e cinco... A finais de marzo, o Fritz comezou a avanzar polo Volga en dirección a Saratov. e Kuibyshev.
  Nas batallas, os últimos tanques nazis da serie E xa foron aceptados, e a Luftwaffe enfureceu no ceo. Parecía que a URSS xa non tiña oportunidade.
  E dende o leste subiu Xapón.
  A URSS estaba a rebentar. A súa forza de traballo estaba diminuíndo rapidamente nunha guerra en dúas frontes.
  Stalin, nestas condicións, dándose conta da desesperanza da situación, ofreceu a paz en calquera condición.
  Hitler aceptou, sempre que se lle dese os Estados bálticos, Ucraína, Bielorrusia, o Cáucaso e máis a fronteira polo Volga, terras ao longo de Moscova, así como Carelia e Leningrado ata Astracán, e todo o que os alemáns xa capturaran no Centro. Asia. E alí xa entraron en Casaquistán.
  Xapón tamén recibiu as súas pezas en Siberia.
  Stalin aceptou isto, porque esta era a única oportunidade de salvar a URSS e manter Moscova.
  Ademais, aínda tiñas que pagarlle unha reparación ao Terceiro Reich durante noventa e nove anos. E iso é moi humillante. E as reservas de ouro da URSS foron levadas a Alemaña.
  Rusia perdeu moito, pero puido sobrevivir polo menos parcialmente. E Hitler, preocupado polo proxecto Makhkhent, decidiu acabar cos Estados Unidos.
  En agosto de 1945, asinouse un tratado de paz coa URSS. E agora os nazis volveron a cara cara aos Estados Unidos.
  América realmente intentou crear unha bomba atómica, pero o seu traballo foi lento. Na primavera de 1946, os nazis comezaron a desembarcar en Groenlandia e Cuba.
  E parte das súas forzas foron trasladadas a Arxentina. En Cuba, a poboación local apoiou ás tropas alemás e o desembarco tivo éxito. O Fritz e os xaponeses comezaron a apertar o anel. Trasladáronse por América Latina. Brasil entrou na guerra do lado do Terceiro Reich. A situación empeorou.
  No verán, a loita deu a volta a Canadá, onde os Fritz intentaron crear unha cabeza de ponte.
  Gerda e a súa tripulación loitaron no E-50 nunha modificación mellorada. O coche pesaba sesenta e cinco toneladas. Ten unha pistola de calibre 105 mm cunha lonxitude de cañón de 100 EL.
  A blindaxe frontal é de 250 mm e a lateral de 170 mm. Este tanque tiña un motor de 1500 cabalos de potencia e un excelente rendemento de condución.
  Entón, os estadounidenses non teñen nada que opoñerse a isto. O anticuado, aínda que enorme, Sherman só foi o suficientemente bo para que os ases de tanques alemáns marcasen con el. O Pershing é un pouco mellor, pero a súa arma aínda é bastante débil fronte ao deseño mellorado do E-50. E só "Supershing", un tanque non moi masivo, tivo a oportunidade de entrar no lado e preto do tanque no que Gerda e a súa tripulación montaban.
  Unha rapaza do Terceiro Reich disparou cos dedos descalzos no botón do joystick, golpeou un tanque americano e arroulou:
  - Teño unha rapaza de súper clase!
  Charlotte tamén disparou contra os tanques estadounidenses e acordou:
  - E ti estás hiper!
  Christina disparou de novo cos seus pés espidos contra o coche ianqui e chirriu:
  - Esta é a estratexia do gran xogo!
  Magda tamén disparou coa axuda dos seus pés agraciados e comentou:
  - Será mellor que as nenas falen de Deus!
  Gerda disparou de novo co seu talón e comentou:
  - Se miras, non necesitamos a Biblia. Somos arios, non xudeus. E non debemos agacharnos ao nivel de ovellas ou cabras!
  Christina asentiu vigorosamente, enviando outro proxectil cos seus dedos espidos:
  - Por suposto que non! Especialmente na Biblia, o cordeiro pastoreará ás nacións salvadas cunha vara de ferro. Que necesitamos a felicidade?
  Magda respondeu con rabia:
  - E que queres no lume xenético?
  Charlotte riu e respondeu, disparando contra os americanos cos seus dedos espidos:
  - Pódese pensar en algo máis terrible que o lume! E que os inquisidores que queiman bruxas na fogueira son trivialmente sádicos!
  Magda declarou decididamente, premendo o botón do joystick co seu talón desnudo:
  - É moi cruel! E non teñen fe!
  Gerda esnaquizou o canón americano e sinalou:
  Quen ten verdadeira fe?
  Magda respondeu cun suspiro:
  -¡Hai moi pouca xente así!
  E volveu disparar coa axuda de dedos espidos de patas ciceladas.
  Si, as mozas aquí e nas discusións son fortes. E poden mostrar moito e guiñar o ollo cos seus ollos de zafiro.
  E a guerra está en marcha. E hai batallas no ceo. Albina e Alvina están cobrando facturas e moitos avións xa foron derrubados persoalmente.
  E a súa agresividade non ten límites.
  Albina, usando os seus dedos descalzos, enviou un agasallo asasino da morte e berrou:
  Gloria ao amor de Cristo!
  Alvina, tamén usando os seus dedos espidos, cortou o coche americano e engadiu:
  - O que é aireado e limpo!
  E as nenas volveron dar unha volta derribando avións estadounidenses.
  Pero esta é a guerra como a guerra. Xa no verán, parte de Canadá foi capturada. E despois pasou o outono.
  Os alemáns asaltaron Toronto. Actúan con enerxía. Terán tanques e metralladoras mellores que os americanos. Apareceu no Fritz e Tiger-3. Evolución da máquina do E-75. Tamén poderosa: blindaxe frontal de trescentos milímetros, blindaxe lateral de douscentos. E a arma mide 128 mm de longo cun cañón de 100 EL. E tal tanque mostrouse ben. Aínda que sexa demasiada potencia.
  Fritz avanzou e tomou cidade tras cidade.
  No inverno xa partiron do norte cara a territorio americano. E alí romperon a teimuda resistencia dos ianquis.
  América non tivo ningunha oportunidade. Pero a bomba atómica non funcionou.
  América é bombardeada por pesados TA-400. Aínda máis poderosos TA-500 que destruíron a fame e as instalacións militares.
  Na primavera, os alemáns xa capturaran Canadá por completo e parte dos Estados Unidos. E durante a propia primavera, tomaron Filadelfia e moitos outros territorios.
  Máis dun terzo dos EUA e Alaska foron capturados. E México tamén foi conquistado polas tropas estadounidenses e xaponesas.
  No verán continuou a ofensiva dos nazis. E as posibilidades dos Estados Unidos derretéronse xusto ante os nosos ollos.
  En agosto, os nazis comezaron a asaltar Nova York. Os platillos voadores participaron nas batallas.
  Aquí un deles loitou contra Eva e Agatha. Dúas fermosas nenas en bikini conducían un coche potente.
  Foi movida por un chorro laminar e era invulnerable ás armas pequenas. E as propias nenas usaban raios de calor ao disparar.
  Eve presionou o botón do joystick cos seus dedos descalzos, escupía raios de calor, prendía aos inimigos como unha chama e chiraba:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Agatha, disparando cos seus dedos descalzos, tamén arrullou a todo pulmón:
  - Que gañemos!
  A rapaza é moi loitadora e fermosa. E como golpea aos inimigos cun láser.
  E os raios de calor derreterán outro tanque americano.
  E en terra, Gerda ataca. Tamén unha rapaza loitadora.
  E agora ela e a súa tripulación xa están no centro. E os proxectís rebotan na torre do tanque. E as propias rapazas pegarán aos Yankees. E destrozarán toda unha nube de xente e actuarán con toda a agresión. Os guerreiros son galgos e galgos, coas patas espidas e cinceladas.
  Mesmo cantan, mostrando os dentes. Estas son as belezas loitadoras do Terceiro Reich. E tiran ben. E atravesan aos inimigos como agullas con aceite por todas partes.
  Nova York xa caeu. EEUU capitula e as súas tropas rendense.
  Así pasou outra páxina da historia. Parece unha vitoria... Pero despois dun tempo Hitler captura América Latina.
  E o 20 de abril de 1953 comeza unha guerra con Xapón e as súas colonias. As forzas do Terceiro Reich teñen vantaxe en tecnoloxía.
  E atacan con armas poderosas. Incluíndo platillos voadores invulnerables.
  Albina e Alvina pelexan nun avión disco. Están loitando con mozas, pero din que máis. E cos dedos descalzos presionan os botóns do joystick.
  Aquí están na ofensiva queimando tropas xaponesas.
  Os raios de calor voan como unha alfombra. E as nenas rin para si mesmas. E sacuden os seus peitos con pezones escarlatas.
  Albina mesmo cantou:
  Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar!
  E co seu talón espido premeu os botóns do joystick, golpeando aos opoñentes. É unha nena así, nacida dunha loba.
  Alvina tamén preme os botóns do joystick cos dedos espidos dos pés e grita:
  - Polo meu poder cósmico, levaremos á tumba ao presidente da granxa!
  E facerlle un guiño a un amigo!
  Si, os guerreiros son moi áxiles e rápidos coma un raio. Están en chamas.
  Albina apunta co pé descalzo e dispara un raio de calor. Queima os opoñentes e chirridos:
  - Polas miñas grandes vitorias!
  Si, as rapazas de aquí son do máis alto nivel e clase. Poden facer cousas que outros non poden. E esmagan aos xaponeses, coa enerxía frenética das lobas.
  Pero non só os alemáns e outros exércitos estranxeiros matan samuráis.
  A URSS, agora comandada por Beria, tamén entrou na guerra. Aquí, por certo, Stalin, molesto pola derrota co Terceiro Reich, morreu a principios de marzo de 1951. E Beria conseguiu facerse co poder. E agora, aínda que se fortaleceu, está no mesmo equipo con Hitler.
  E atacan aos samuráis xuntos.
  E a tripulación de Elizabeth está loitando contra os xaponeses en Primorye. A rapaza é moi loitadora e activa.
  Eles, por suposto, pelexan descalzos e en bikini. E debulla aos samurais, con entusiasmo.
  Mentres aínda cantaba;
  E a loita continúa de novo
  E o corazón está ansioso no peito...
  E Lenin é tan novo
  E o novo outubro está por diante!
  E agora Elizabeth dispara, usando os seus dedos descalzos, dende o canón do tanque T-54 a un coche xaponés e atravésaa ata matar.
  Entón ela rulou:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Ekaterina tamén golpeou ao inimigo usando os seus dedos espidos. Ela atravesou o tanque samurái e observou con agresividade:
  - Non hai país máis glorioso que o noso!
  Elena disparou ao inimigo e arrolou:
  - Haberá unha era de comunismo na Terra!
  Eufrasia, tamén usando os dedos espidos dos pés, golpeou e berrou:
  "¡Morte ao malvado presidente Satanás!"
  Os guerreiros aquí hai que dicir da clase máis alta e de combate.
  E no ceo, Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova están gañando contas.
  Anastasia derrotou a un caza xaponés e cantou:
  - E as nenas descalzas voan no ceo!
  Akulina, cortando ao samurai, coa axuda das pernas espidas, chirou:
  - Elemento xenial! Elemento xenial!
  Os guerreiros xogan cos músculos da prensa. Están en perfecto orde e son capaces de gañar a guerra en broma.
  Anastasia, derrubando outro avión, colleuno e arrolou:
  - Haberá unha captura de inimigos xenial e a súa derrota!
  Akulina estivo de acordo con isto, derrubando ao inimigo cos seus dedos espidos:
  - Imos organizar unha derrota total!
  Os xaponeses estaban presionados...
  Aquí, o tanque soviético LP-10 está involucrado na batalla, na que loitan as mozas da tripulación de Alenka.
  E pelexan nun coche grande cun canón de 130 mm.
  Alenka dispara cos seus dedos espidos e berros:
  - Esta é a gloria do comunismo!
  Anyuta tamén goleou ao seu opoñente. Golpea o inimigo e chirriu:
  - En nome das novas ideas!
  E tamén lle golpeou o talón espido.
  Alla presionou o botón do joystick cun pezón escarlata. Ela golpeou o samurai e berrou:
  - Pola grandeza do país!
  María, disparando ao inimigo, chirriou:
  - Pola unidade dos rusos en todo o mundo!
  E tamén usou un pezón de amorodo para disparar.
  E os Xogos Olímpicos golpearán ao inimigo. Esmagará a moitos loitadores e piar:
  - Por Rusia, a máis santa do mundo!
  E tamén cun talón espido cederá ante o inimigo.
  Hai que dicir que as mozas son moi elegantes. E teñen unha dureza colosal.
  Por suposto, Xapón non pode resistir esa presión.
  Ademais, o Fritz tamén utilizaba armas nucleares. O que resultou ser un choque total.
  A guerra rematou en seis meses.
  A URSS recuperou as súas terras antes perdidas, e o Terceiro Reich conquistou os samuráis e todas as súas colonias.
  Hitler xa non loitaba... Dixeriu as posesións... Só en China aínda había batallas locais. E alí esmagaron o Exército Vermello de Mao Zedong. O 1 de maio de 1958, o accidente aéreo de Adolf Hitler cambiou o curso da historia mundial. E cambiou significativamente... Goering, que abusaba das drogas, xa morrera a estas alturas. Himmler, que tiña moita influencia, foi eliminado polo propio Führer. Schellenberg tomou o seu lugar, pero el tamén morreu de cancro. E en definitiva, o sucesor oficial do Führer foi o mozo Wolf Kleiman, sucesor de Schellenberg.
  O novo político tiña só trinta e cinco anos e iniciou reformas democráticas. Porén, de pouco serviron.... E o Terceiro Reich, desde un exceso de democracia, tomou e derrubouse...
  A URSS, baixo o liderado de Lavrenty Palych Beria, foi revivida e fortalecida. E comezou a arrasar os restos do Terceiro Reich baixo el. Así foi como renaceu o imperio soviético.
  E resultou que Lavrenty Palych Beria, en lugar do perdedor executado, resultou ser o maior gobernante da Rusia soviética. Aínda máis alto e máis fresco que Stalin!
  Aquí tes unha historia alternativa!
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"